مشاهده نسخه کامل
: Samsung i900 Omnia
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
p30netman
31-12-2008, 16:04
بقیه کیگن هارو از کجا میشه پیدا کرد؟
M E H R A N
31-12-2008, 16:22
بقیه کیگن هارو از کجا میشه پیدا کرد؟
دوست عزیز شما درخواست Spb Mobile Shell رو کردی و من هم برای شما گذاشتم.
برای بقیه برنامه های این شرکت باید بری در انجمن های warez که مربوط به پاکت پی سی ها هستند بگردی.
بعضی برنامه هاش کیجن دارند و بعضی ها هم سریال.
کافیه در گوگل کلمه ppc warez رو سرچ کنی هر برنامه و هر کیجنی که خواستی میتونی پیدا کنی.
p30netman
31-12-2008, 16:33
نه عزیز من شل و نگفتم...درخواست همه برنامه های spb با کرک و کرده بودم :d
M E H R A N
31-12-2008, 16:45
نه عزیز من شل و نگفتم...درخواست همه برنامه های spb با کرک و کرده بودم :d
همه شون رو میخوای برو اینجا...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سرچ توش بکنی همه شون هستن.
sourena_8888
31-12-2008, 18:25
یاران گرانقدر آخرین قیمت ؟ با گارانتی ؟ بدون گارانتی ؟
amir_rafie
31-12-2008, 19:36
دوستان به سایت آپدیت رسمی سامسونگ برید و کشور امارات رو انتخاب کنید و بعد ورژن گوشی رو بدید(مال من JVHI2 ) حالا رام رسمی JVHK1 رو دانلود کنید... اگه الان رام custom روی گوشیتون نصبه احتمالا با مشکل incorrect software version مواجه میشید.....................
.
farnaz_bahall
31-12-2008, 20:09
دوستان به سایت آپدیت رسمی سامسونگ برید و کشور امارات رو انتخاب کنید و بعد ورژن گوشی رو بدید(مال من jvhi2 ) حالا رام رسمی jvhk1 رو دانلود کنید... اگه الان رام custom روی گوشیتون نصبه احتمالا با مشکل incorrect software version مواجه میشید.....................
.
دقیقا به همین دلیل من دنبال یه رام اصلی می گردم.
p30netman
31-12-2008, 20:17
X1 از امنیا بهتره یا بدتر ؟ گوشیه خوبی به نظر میرسه حیف که 3.2 هست دوربینش
سلام
کسی لینک یا فایل دانلود رام اصلی سامسونگ (رام های گذشته) رو داره؟
البته فکر نکنم اینطوری مشکلت حل شه
دقیقا به همین دلیل من دنبال یه رام اصلی می گردم.
اگه میخوایید update کنید چرا k3 نمیکنی؟!!
Kasra 91
31-12-2008, 21:52
درباره قیافه و شکل ظاهریش بگین کسایی که دارن یا ندارن از قیافش راضی هستن؟
Amin.M.1986
01-01-2009, 10:16
دوستان اگه یه برنامه روی امنیا نصب کنیم که برنامه قدیمی باشه با توجه به اسکرین غیر استاندارد امنیا چه مشکلی پیش میاد؟
ali_MacBook_Apple
01-01-2009, 14:42
اگه این وری های کوالیتی هست آیفون حتما جنسش و از سیاره دیگه آوردن ساختن!
باید خدمتتون عرض کنم که کیفیت ساخت بدنه امنیا از آیفون اگه بالاتر نباشه پایینتر هم نیست چون هر دوش رو داشتم.
حتی می شه گفت کیفیت کروم دور قاب امنیا خیلی بهتر از آیفونه ، چون مال آیفون خیلی زود (در ماه اول) پر از خط میشه ، اما مال امنیا تاحالا که دوماهه باهاش کار می کنم درست مثل روز اوله و کوچکترین خطی برنداشته بدنشم به همین شکل طوری که تفاوت گوشی من که دو ماه کار کرده رو با نوش آنچنان نمی شه تشخیص داد و این یکی از نقاط قوت امنیاست.
تازه اینی که گفتم مربوط به آیفون معمولی بود ، آیفون 3G که باید کیفیت ساخت قابش با گوشیهای چینی مقایسه بشه ، برا اینکه قیمت آیفون رو بتونن بیارن پایین واقعاً کیفیت ساخت بدنه آیفون 3G رو خراب کردن. طوری که بعد از یه مدت بدنش دچار پوسیدگی و ترک خوردگی میشه.
فکر نمی کنم برای ساخت همچین بدنه ای هم نیاز باشه که به فضه برن.
درضمن در مورد قیمت امنیا :
چرا فکر می کنی گوشی مثل N96 که خیلی طراحیش بده و هیچ گونه ظرافتی توش بکار نرفته و همه چیزش از امنیا پایینتره و حتی صفحه لمسیم نداره ، حتی سیستم عاملشم سیمبیانه ،نه ویندوز باید بالای 700 تومن قیمتش باشه بعد امنیا با این کیفیت ساخت و این ظرافت خارق العاده و سیستم عامل ویندوز موبایل 6.1 و سی پی یو 624 و صفحه 3.2 اینچی و جی پی اس و G Sensor و 16 گیگابایت حافظه و دهها امکانات دیگه که کمتر گوشی تو دنیا همشونو با هم داره باید 500 تومن قیمتش باشه ؟
میشه بگید معیار مقایسه شما کدوم گوشی با همچین امکاناتیه که می گی باید 500 باشه ؟
حتی HTC Diamon که خیلی امکاناتش پایینتر از امنیاست بالای 630 قیمت داره.
می شه معیارتونو بدونم ؟
ali_MacBook_Apple
01-01-2009, 15:15
دوستان اگه یه برنامه روی امنیا نصب کنیم که برنامه قدیمی باشه با توجه به اسکرین غیر استاندارد امنیا چه مشکلی پیش میاد؟
برای من که تاحالا پیش نیومده.
ali_MacBook_Apple
01-01-2009, 15:21
دوستان من به K3 آپدیت کردم ، اما K3 مشکلاتی داره .
مثلاً به نظر من J1 بیشتر شارژ نگه می داشت ، درضمن توی K3 پلییر دچار مشکلاتی میشه ، مثلا وسط پخش Pause میشه یا گاهی وسط پخش فیلم صفحه خاموش می شه.
اما تاچ توی K3 بهتر شده.
الان K1 بالاتر از K3 محسوب میشه ؟
چون تصمیم گرفتم ورژنشو K1 کنم اونم از خود سایت سامسونگ.
راستی این قضه که آخر آپدیت ارور می ده وقتیم گوشی ریست می شه اولش عکس گوشی با مثلث زرد میاد ، کسی نفهمیده چیه ؟
چرا اینجوری میشه ؟
اما گوشی کامل بالا میاد ، آپدیتم شده ، مشگلیم نداره .
فقط این علامته اولش اذیت می کنه.
باید خدمتتون عرض کنم که کیفیت ساخت بدنه امنیا از آیفون اگه بالاتر نباشه پایینتر هم نیست چون هر دوش رو داشتم.
حتی می شه گفت کیفیت کروم دور قاب امنیا خیلی بهتر از آیفونه ، چون مال آیفون خیلی زود (در ماه اول) پر از خط میشه ، اما مال امنیا تاحالا که دوماهه باهاش کار می کنم درست مثل روز اوله و کوچکترین خطی برنداشته بدنشم به همین شکل طوری که تفاوت گوشی من که دو ماه کار کرده رو با نوش آنچنان نمی شه تشخیص داد و این یکی از نقاط قوت امنیاست.
تازه اینی که گفتم مربوط به آیفون معمولی بود ، آیفون 3G که باید کیفیت ساخت قابش با گوشیهای چینی مقایسه بشه ، برا اینکه قیمت آیفون رو بتونن بیارن پایین واقعاً کیفیت ساخت بدنه آیفون 3G رو خراب کردن. طوری که بعد از یه مدت بدنش دچار پوسیدگی و ترک خوردگی میشه.
چرا فکر می کنی گوشی مثل N96 که خیلی طراحیش بده و هیچ گونه ظرافتی توش بکار نرفته و همه چیزش از امنیا پایینتره و حتی صفحه لمسیم نداره ، حتی سیستم عاملشم سیمبیانه ،نه ویندوز باید بالای 700 تومن قیمتش باشه بعد امنیا با این کیفیت ساخت و این ظرافت خارق العاده و سیستم عامل ویندوز موبایل 6.1 و سی پی یو 624 و صفحه 3.2 اینچی و جی پی اس و G Sensor و 16 گیگابایت حافظه و دهها امکانات دیگه که کمتر گوشی تو دنیا همشونو با هم داره باید 500 تومن قیمتش باشه ؟
میشه بگید معیار مقایسه شما کدوم گوشی با همچین امکاناتیه که می گی باید 500 باشه ؟
حتی HTC Diamon که خیلی امکاناتش پایینتر از امنیاست بالای 630 قیمت داره.
می شه معیارتونو بدونم ؟
آقا شدیدا تائید میشه:8:
omnia:40: is my dream:21:
دوستان من به K3 آپدیت کردم ، اما K3 مشکلاتی داره .
مثلاً به نظر من J1 بیشتر شارژ نگه می داشت ، درضمن توی K3 پلییر دچار مشکلاتی میشه ، مثلا وسط پخش Pause میشه یا گاهی وسط پخش فیلم صفحه خاموش می شه.
اما تاچ توی K3 بهتر شده.
الان K1 بالاتر از K3 محسوب میشه ؟
چون تصمیم گرفتم ورژنشو K1 کنم اونم از خود سایت سامسونگ.
راستی این قضه که آخر آپدیت ارور می ده وقتیم گوشی ریست می شه اولش عکس گوشی با مثلث زرد میاد ، کسی نفهمیده چیه ؟
چرا اینجوری میشه ؟
اما گوشی کامل بالا میاد ، آپدیتم شده ، مشگلیم نداره .
فقط این علامته اولش اذیت می کنه.
اگه errore ميده يه جا كارت ايراد داره مثلا ممكنه قسمت phone اپديت نشده باشه . ترتيب رامها به ترتيب حروف الفبا و اعداد است . 3k آ خرين ورزن رسمي و L2 آخرين رامه. مزيت K1 مموري بالا هستش كه بخاطر حذف زبونا غير ضروريه و فقط انگليسي رو ساپورت ميكنه
يه قسمت صفحه خالي ميمونه!
ali_MacBook_Apple
01-01-2009, 18:56
گه errore ميده يه جا كارت ايراد داره مثلا ممكنه قسمت phone اپديت نشده باشه . ترتيب رامها به ترتيب حروف الفبا و اعداد است . 3k آ خرين ورزن رسمي و L2 آخرين رامه. مزيت K1 مموري بالا هستش كه بخاطر حذف زبونا غير ضروريه و فقط انگليسي رو ساپورت ميكنه
مرسی از جواب کاملت ، الان که نگاه می کنم می بینم درسته ، قسمت Phone آپدیت نشده و هنوز ورژنش I2 هست.
ببین ، من آپدیت رو از توی فروم و سایت رپیدشیر دانلود کردم ، بعدش اونو چون دستگاه خودم بعلت ویستا بودن گوشی رو نشناخت توی دستگاه مغازم اجرا کردم .
گوشی رو خاموش کردم ، به USB متصل کردم ، به محض اینکه روشن کردم گوشی رو شناخت ، تا شناخت Start رو زدم ، مراحل یکی یکی پر شد تا اون قسمت آخر که باید Com رو بشناسه ارور داد و Faild داد.
USB رو قطع کردم ، گوشی رو ریست کردم ، علامت گوشی و مثلث زرد اولش اومد ، گوشی بالا اومد، PDA هم آپدیت شد ، اما Phone نه.
این عمل رو هم برای J1 اجرا کردم ، هم K3 ، برای هر دوش هم همینجوری شد.
حالا می شه بگی کجاش رو درست عمل نکردم ؟
شاید چون از خود ساسونگ نگرفتم اینجوری شده.
الان دارم K1 رو از خود ساسونگ می گیرم ، اونم مخصوص ویستا رو. شاید خدا خواست مشکل ما هم حل شد.
راستی مشکلاتی رو که گفتم K3 داره تایید میشه ؟
اگر اینطور باشه که فکر کنم K1 بهتر باشه.
درسته ؟
ali_MacBook_Apple
01-01-2009, 18:57
گه errore ميده يه جا كارت ايراد داره مثلا ممكنه قسمت phone اپديت نشده باشه . ترتيب رامها به ترتيب حروف الفبا و اعداد است . 3k آ خرين ورزن رسمي و L2 آخرين رامه. مزيت K1 مموري بالا هستش كه بخاطر حذف زبونا غير ضروريه و فقط انگليسي رو ساپورت ميكنه
مرسی از جواب کاملت ، الان که نگاه می کنم می بینم درسته ، قسمت Phone آپدیت نشده و هنوز ورژنش I2 هست.
ببین ، من آپدیت رو از توی فروم و سایت رپیدشیر دانلود کردم ، بعدش اونو چون دستگاه خودم بعلت ویستا بودن گوشی رو نشناخت توی دستگاه مغازم اجرا کردم .
گوشی رو خاموش کردم ، به USB متصل کردم ، به محض اینکه روشن کردم گوشی رو شناخت ، تا شناخت Start رو زدم ، مراحل یکی یکی پر شد تا اون قسمت آخر که باید Com رو بشناسه ارور داد و Faild داد.
USB رو قطع کردم ، گوشی رو ریست کردم ، علامت گوشی و مثلث زرد اولش اومد ، گوشی بالا اومد، PDA هم آپدیت شد ، اما Phone نه.
این عمل رو هم برای J1 اجرا کردم ، هم K3 ، برای هر دوش هم همینجوری شد.
حالا می شه بگی کجاش رو درست عمل نکردم ؟
شاید چون از خود ساسونگ نگرفتم اینجوری شده.
الان دارم K1 رو از خود ساسونگ می گیرم ، اونم مخصوص ویستا رو. شاید خدا خواست مشکل ما هم حل شد.
راستی مشکلاتی رو که گفتم K3 داره تایید میشه ؟
اگر اینطور باشه که فکر کنم K1 بهتر باشه.
درسته ؟
peymankameli
01-01-2009, 20:09
دوستان گوشی شما هم طول میکشه شارژ بشه مال من دو ساعت وسیو پنج دقیقه طول میکشه فول بشه یعنی چراغ آبی بشه
farnaz_bahall
01-01-2009, 20:46
اگه میخوایید update کنید چرا k3 نمیکنی؟!!
من می خواستم به آخرین رامی که سامسونگ داده آپ کنم چون فکر می کردم به صورت پیش فرض فارسی رو ساپورت می کنه.
من می خواستم به آخرین رامی که سامسونگ داده آپ کنم چون فکر می کردم به صورت پیش فرض فارسی رو ساپورت می کنه.
نه نميكنه و. در مورد اپديت phone چون رامايي كه از غير سايت ميگيريد..... ِdriver نصب بشه
p30netman
01-01-2009, 22:19
تازه اینی که گفتم مربوط به آیفون معمولی بود ، آیفون 3g که باید کیفیت ساخت قابش با گوشیهای چینی مقایسه بشه ، برا اینکه قیمت آیفون رو بتونن بیارن پایین واقعاً کیفیت ساخت بدنه آیفون 3g رو خراب کردن. طوری که بعد از یه مدت بدنش دچار پوسیدگی و ترک خوردگی میشه.
چرا فکر می کنی گوشی مثل n96 که خیلی طراحیش بده و هیچ گونه ظرافتی توش بکار نرفته و همه چیزش از امنیا پایینتره و حتی صفحه لمسیم نداره ، حتی سیستم عاملشم سیمبیانه ،نه ویندوز باید بالای 700 تومن قیمتش باشه بعد امنیا با این کیفیت ساخت و این ظرافت خارق العاده و سیستم عامل ویندوز موبایل 6.1 و سی پی یو 624 و صفحه 3.2 اینچی و جی پی اس و g sensor و 16 گیگابایت حافظه و دهها امکانات دیگه که کمتر گوشی تو دنیا همشونو با هم داره باید 500 تومن قیمتش باشه ؟
حتی htc diamon که خیلی امکاناتش پایینتر از امنیاست بالای 630 قیمت داره.
می شه معیارتونو بدونم ؟
راستش من این گوشی و با گوشی دیگهای مقایسه نکردم ولی از نظر من چون اولین گوشیppc سامسونگ هست قطعا دارای ایرادات نرم افزاری و حتی سخت افزاری هست و جا واسه ارتقاع داره ...از دوستان بنده این گوشی رو 800 تومان خریده بود 1 هفته بعد به غلط کردن افتاد رفت سی 905 سونی گرفت....
خلاصه اینکه این گوشی رو با گوشیهای چینی مقایسه میکنن فقط تلویزیون نمیگیره.البته من خودم طرفدار این گوشی هستم ولی از اونایی که با این گوشی به اصطلاح کشتی گرفتن و زیرو رو کردن میخوام بپرسم آیا این گوشی ارضاشون کرده؟ آیا اگه به قبل خرید این گوشی بر میگشتن بازم میرفتن سمت این گوشی یا مدل با برند دیگهای انتخاب میکردن؟
hamidrezaaa
01-01-2009, 22:24
اولین گوشی سامسونگ هست
چی اولین بابا دلت خوشه
اولندش اولین ppc امسونگ نیست و دوما تا حالا هیچ کدوم از بچه ها مشکلی با گوشی نداشتن و امنیا واقعا گوشی کاملی هست
احتمالا دوست شما تا اون زمان ppc نداشته برای همین به مشکل برخورده
ali_MacBook_Apple
01-01-2009, 22:46
ولین گوشیppc سامسونگ هست
مثل اینکه خوب تحقیق نکردی ؟
سامسونگ سالهاست که داره PPC می زنه از i300 حتی قبل از اون بگیر بیا بالا.
من اولین گوشی PPC سامسونگ رو سه سال پیش دیدم.
فکر کنم i700 بود ، دست یکی از دوستام دیدم.
یادمه حتی اون موقع هم می دونستم که سامسونگ PPC می زنه و اصلاً تعجب نکردم.
من نمی فهمم منظورت از اینکه این گوشی رو با گوشیهای چینی مقایسه می کنن چیه ؟
اگه منظورت جماعت بی خبر از دنیای گوشیه که اونا هر گوشی تاچ رو می گن چینی.
کدوم گوشی چینی به این ظرافت و این کیفیت ساخت زده می شه ؟
در حالی که همه گوشیهای بازار کپی چینیش توی بازار اومده.
از N73 بگیر تا N95 و N96 و iphone و U900 و ...
آنچنان شبیه می زنه که نمی تونی فرق N96 اصلی رو با چینیش تشخیص بدی.
چند ماه پیش یکی از دوستام یه آیفون چینی آورد که با اصلیش مو نمی زد ، حتی منوهاشم همون شکل بود. حتی وقتی تو عکسا گوشی رو Landscape می کرد عین آیفون عکسم همینجور میشد ، تنها فرقش این بود که از بغلش رم می خورد ، سیستم عاملم نداشت.
حالا می گی این شبیه چینی زیاد داره ؟
اتفاقاً من هنوز گوشی چینی شبیه امنیا ندیدم ، اگرم اومده حتماً به این ظرافت نیست و به سادگی قابل تشخیصه.
من حتی دیاموند چینی هم دیدم که با اصلیش مو نمی زد. بعد شما میگی این شبیه گوشی چینیه ؟
درضمن کسی که پاکت پیسی می گیره اگه اهلش نباشه و انتظاراتش از پاکت پیسی انتظاراتش از یه گوشی معمولی باشه یه روزه از خریدش پشیسمون می شه.
من الان 2 ماهه دارمش و هر چیزی که از گوشی بخوامو تاحالا برام براورده کرده و هیچ نکته ایش نا امید و پشیمونم نکرد.
اگه 100 بار دیگم بخوام گوشی بگیرم ، همینو می گیرم ، چون به اعتقاد من یکی از زیباترین و کاملترین گوشیهای بازاره که فوق العاده به قیمتش می ارزه.
p30netman
01-01-2009, 22:51
اولندش اولین ppc امسونگ نیست و دوما تا حالا هیچ کدوم از بچه ها مشکلی با گوشی نداشتن و امنیا واقعا گوشی کاملی هست
احتمالا دوست شما تا اون زمان ppc نداشته برای همین به مشکل برخورده
خوب یعنی هرکی قبلا نداشته باشه به مشکل میخوره؟ منم تاحالا پکت پی سی نداشتم ولی پی1 داشتم خیلی گوشی خوبی بود حالا میخوام ppc بگیرم البته بیشتر سرعت گوشی در مالتی مدیا و دوربین واقعا با کیفیت و جی پی اس دار بودن گوشی برام مهم هست....یکی میگفت این گوشی آدم و خسته میکنه از بس که پیچیدگی داره...درسته؟!
ali_MacBook_Apple
01-01-2009, 22:52
راستی دوستان چجوری میشه ورژن گوشی رو به همون حالت کارخانه برگردوند ؟
آخه الان که می خوام آپ کنم چون K3 ،میگه Invalid version
اگه الان رام custom روی گوشیتون نصبه احتمالا با مشکل incorrect software version مواجه میشید.....................
من دقیقاً با همین مشکل مواجه شدم.
ali_MacBook_Apple
01-01-2009, 22:56
راستی اگه j1 بزنم مشکلم حل میشه ؟
ali_MacBook_Apple
01-01-2009, 23:00
یکی میگفت این گوشی آدم و خسته میکنه از بس که پیچیدگی داره...درسته؟!
آره ، گوشی های ویندوز موبایل یه مقدار پیچیدگیشون زیاده و گوشیهای Buisiness هستن ، برا همین زیاد عامه پسند نیستن و عامه مردم زیاد خوششون نمیاد.
اما کسی که اهلش باشه با گوشی مثل امنیا واقعا حال می کنه.
hamidrezaaa
01-01-2009, 23:05
راستی دوستان چجوری میشه ورژن گوشی رو به همون حالت کارخانه برگردوند ؟
آخه الان که می خوام آپ کنم چون K3 ،میگه Invalid version
روش آپگرید رامهای غیراصلی به رام اصلی سامسونگ I900
بالاخره با تلاش بسیار زیاد موفق شدیم روش تبدیل رامهای غیراصلی به رام اصلی رو در گوشیهای I900 پیدا کنیم. قبل از هرچیز لازمه از دو نفر تشکر کنم. اول از همه Farnaz عزیز که دیشب تا سه صبح با من بیدار موند و به من کمک کرد تا بتونیم راه حلی برای این مشکل پیدا کنیم و بعد هم دوست خوبم، hatamovich که آموزششون باعث شد تا گره کوری رو که توی کار خودم بود پیدا کنم و بالاخره طلسم ریختن رامهای اصلی روی گوشیهایی رو که رام غیراصلی دارن به کمک این دوستان بشکنم! و به جرات میگم که ما اولین سایت ایرانی هستیم که این موضوع رو منتشر میکنه!
حالا با اجازه از دوست خوبم، hatamovich؛ آموزش ایشون رو بصورت تکمیلتری در زیر میارم. این آموزش در دو مرحله برای کسانی که ویندوز ویستا دارن و ویندوز xp دارن قابل استفاده هست:
1-1- در مرحله اول به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و در قسمت Country، عبارت UAE (ENG) و در قسمت بعد ویندوز خودتون رو انتخاب کنید.
1-2- در قسمت بعد عبارت JVHI1 رو وارد کنید و در صفحه بعد رام رو دانلود کنید.
1-3- حالا باید چک کنید ببینید کشور شما با کشور رام موردنظر یکسان هست یا خیر؟ برای اینکار کد #*1546792#* رو شماره گیری کنید و بعد عبارت preconfiguration رو انتخاب کنید و دو مرتبه کد #*81230#* رو شماره گیری کنید.
حالا بررسی کنید که کشور شما یکی از این کشورها باشه: الجزایر، مصر، ایران، عراق، کویت، مراکش، نیجریه، عمان، پاکستان، عربستان، آفریقای جنوبی، سوریه، تونس و ترکیه. اگر یکی از این کشورها باشه شما میتونید رام جدید رو نصب کنید. در غیر اینصورت کشور خودتون رو به ایران تغییر بدید و ok کنید. دقت کنید که با اینکار همه چیز روی گوشی شما پاک میشه پس حتما قبلش backup گرفته باشید!
4-1- برنامه regedit رو که براتون آپ کردم دانلود کنید و روی گوشیتون اجرا کنید. به قسمت HKey Current User\Control Panel\Version\CustomVersion برید و ورژن گوشی خودتون رو به JVHI1 تغییر بدید. توجه داشته باشید که حروف بزرگ و کوچیک رو هم حتما رعایت کنید.
1-5- حالا باید تغییراتی رو در رامی که دانلود کردید بدید. اینجای کار کمی بین کاربران vista و xp متفاوت هست که هر دو روش رو توضیح میدم.
1-5-1- کاربران ویستا کار خاصی احتیاج نیست انجام بدند و مستقیما برن سراغ فایلی که extract کردند و نامش هم i900JVHK1_upgrader_vista.exe هست.
1-5-2- کاربران xp باید فایل i900JVHK1_upgrader_xp.exe رو اجرا کنن. پس از اینکه اجرا شد برنامه رو نبندید و به آدرس C:\Documents and Settings\<Your Account Name>\Local Settings\Temp برید. در این محل فولدر IXP000.TMP رو کپی کرده و بر روی دستکتاپ بریزید. (اگر نتونستید این فولدر رو پیدا کنید، کامپیوترتون رو برای فایلی به اسم update.exe جستجو کنید. این فایل آیکون دایره ای زرد رنگی داره که داخلش نوشته شده mit. بعد فولدری رو که این فایل دورن اون قرار داره به دستکتاپ کپی کنید).
1-6- حالا به کمک برنامه xvi32 که براتون آپ کردم، باید فایل update.exe رو که روی دستکتاپ آوردید تغییر بدید. برای اینکار، این فایل رو در برنامه xvi32 باز کنید و بعد اسکرول رو از سمت راست برنامه کاملا پایین بکشید تا به انتهای فایل برسید. حالا به دنبال عبارت i900jv بگردید و عبارت "jv" رو با ورژن فعلی رام گوشیتون عوض کنید. همونطور که hatamovich گفت، مثلا اگر i900DXHH1 دارید، باید عبارت jv رو با dx عوض کنید. با اینکار شما فایل اصلی رام رو مجبور میکنید که رام فعلی شما رو به عنوان رام مجاز بشماره!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-7- بعد از save کردن تغییراتی که روی فایل installer دادید، میتونید به راحتی رام جدید رو آپ کنید!
دوستانی که این کار رو انجام دادند Feedback های خودشون رو اینجا بذارن. من با همین روش الان موفق شدم JVHK1 رو نصب کنم!
Registry_Editor_v0[1].9.cab (30.1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدxvi32.zip
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع موبایلستان این هم ادرس صفحه مورد نظر :
نویسنده : Masih60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_MacBook_Apple
02-01-2009, 00:45
من از ویندوز ویستا استفاده می کنم .
وقتی با Registry_Editor ورژن رو عوض کردم دیگه هیچ کاری نمی خواد بکنم ؟
من ورژنی که به سایت سامسونگ دادم JVHI2 بود (Phone version) برا همین با Registry_Editor ورژن گوشیم رو JVHI2 کردم ، اما بازم فایده نداشت.
بازم Invalid Version داد.
دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم.
hoomanyavari
02-01-2009, 05:39
دوستان سلام...
اولا من زياد حال نوشتن ندارم اما حيفم اومد تجربياتم رو به شما نگم ...اين گوشي گوشيه خوبيه اما رمش كمه يه رامي هست كه اومده هرچي بوده پاك كرده و تقريبا 160 مگ رم خالي داده من حالا از قبل بيشتر ازش راضيم هر برنامه اي هم بخوام ميتونم بريزم حتي بعضي از برنامه هاي سامي (سامسونگ) مثه تاچ پلير يا آفيس يا اپرا يا هر چي اين رامو بريزيد حالشو ببريد فقط قبلش راهنماشو بخونيد و با لودر خودش بريزيد گوشيتون ديگه رنگ هنگو نميبينه !! عاليه من 4 امين راميه كه نصب كردم قبليم k2 بود ...(من خيلي وقت پيش ازتون خواستم فرستنده روي راديو برا سامي پيدا كنيد ...! خبري نشد؟ ...حالا يه چيزي تو x1 سوني اريكس ديدم اسمش واي فاي لن بود فكر كنم ....دنبالشم يعني دنباله يه برنامم كه لپ تاپمو با واي فاي با سامي شبكه كنم و فايل شير كنم ...متخصص هاي سامي باز كمك كنيد كه تركيدم از بس ور رفتم ...اينجا رامو برداريد حال كنيد :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amin.M.1986
02-01-2009, 09:44
دوستان سلام...
اولا من زياد حال نوشتن ندارم اما حيفم اومد تجربياتم رو به شما نگم ...اين گوشي گوشيه خوبيه اما رمش كمه يه رامي هست كه اومده هرچي بوده پاك كرده و تقريبا 160 مگ رم خالي داده من حالا از قبل بيشتر ازش راضيم هر برنامه اي هم بخوام ميتونم بريزم حتي بعضي از برنامه هاي سامي (سامسونگ) مثه تاچ پلير يا آفيس يا اپرا يا هر چي اين رامو بريزيد حالشو ببريد فقط قبلش راهنماشو بخونيد و با لودر خودش بريزيد گوشيتون ديگه رنگ هنگو نميبينه !! عاليه من 4 امين راميه كه نصب كردم قبليم k2 بود ...(من خيلي وقت پيش ازتون خواستم فرستنده روي راديو برا سامي پيدا كنيد ...! خبري نشد؟ ...حالا يه چيزي تو x1 سوني اريكس ديدم اسمش واي فاي لن بود فكر كنم ....دنبالشم يعني دنباله يه برنامم كه لپ تاپمو با واي فاي با سامي شبكه كنم و فايل شير كنم ...متخصص هاي سامي باز كمك كنيد كه تركيدم از بس ور رفتم ...اينجا رامو برداريد حال كنيد :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
160 مگ رم خالی داده؟ در حالت اولیه جقدر خالیه؟
amir_rafie
02-01-2009, 11:16
دوستان سلام...
به این رام ها میگن clean Rom . خوبیش اینه که برنامه های به درد نخور سامسونگ رو دیگه نداری و هر چی که دلت میخواد نصب می کنی...
----------------------------
بعد از اینکه با WiFi تونستی لبتاپ رو به ppc وصل کنی حالا با برنامه Net support Manager از روی Labtop به فایل های ppc دسترسی داری.. در windows mobile امکانی برای share کردن فایل ها نیست برای همین ،این کار مثل اتصال 2 تا لبتاپ به هم ، نمیتونه خوب جواب بده.... البته من خودم دارم روی این قضیه کار میکنم بعدا خبرشو بهت میدم.
اینقدر مطالب خوب توی این سایت گفتیم و هیچ کس حتی یه تشکر خشک و خالی هم نکرد که دیگه آدم دلسرد میشه برای گفتن خیلی چیزا...
---------------------------
آقا واقعا ممنون دمت المنت ولی این clean rom قیافه اومنیا رو هم تغییر داده در کل چه تغییراتی رو داده؟؟
رام تمیزی هست یعنی قابل اعتماده؟؟
تشکر کردم حالشو ببری :دی
دوست عزیزی که آموزش بنده رو گذاشتید، بهتر بود اسم نویسنده تاپیک رو هم میگذاشتید ولی همینکه حداقل لینک منبعش رو گذاشتید جای تشکر داره!
share در wm بسیار سادست (کی گفته نداره!!!!): file explorer>go to>open path> your path . نتونستی به بلاگم مراجعه کن
من از ویندوز ویستا استفاده می کنم .
وقتی با registry_editor ورژن رو عوض کردم دیگه هیچ کاری نمی خواد بکنم ؟
من ورژنی که به سایت سامسونگ دادم jvhi2 بود (phone version) برا همین با registry_editor ورژن گوشیم رو jvhi2 کردم ، اما بازم فایده نداشت.
بازم invalid version داد.
دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم.
شما باید علاوه بر تغییر ورژن رام گوشیت، خود فایل رو هم طبق آموزشی که گذاشتم تغییر بدید تا رام فعلی روی گوشی شما رو به عنوان رام مجاز شناسایی کنه.
با سلام
چند تا سوال داشتم :
1- چطور میشه sms زد؟ من هرچی میزنم mms میاد. (این خیلی مهمه لطفا کامل توضیح بدین )
2- این فارسی ساز (فی جیبی عین ) رو چطور میشه پاک کرد ؟
3- بهترین فارسی ساز کدومه؟
4- ورژن گوشی من DTHJ5 است ؛ لازمه اونو ارتقا بدم ؟ به کدوم ورژن؟
بینهایت سپاسگذارم
با سلام
چند تا سوال داشتم :
1- چطور میشه sms زد؟ من هرچی میزنم mms میاد. (این خیلی مهمه لطفا کامل توضیح بدین )
2- این فارسی ساز (فی جیبی عین ) رو چطور میشه پاک کرد ؟
3- بهترین فارسی ساز کدومه؟
4- ورژن گوشی من dthj5 است ؛ لازمه اونو ارتقا بدم ؟ به کدوم ورژن؟
بینهایت سپاسگذارم
4- بهترین رام در حال حاضر k1 هوک شده است. حتی jvhk1 خود سامسونگ هم خوب نیست. تنها مشکلش اینه که نسبت به j9 که بهترین رام برای نگهداری شارژ باطری هست، 30% باطری رو بیشتر مصرف میکنه.
ali_MacBook_Apple
02-01-2009, 13:00
شما باید علاوه بر تغییر ورژن رام گوشیت، خود فایل رو هم طبق آموزشی که گذاشتم تغییر بدید تا رام فعلی روی گوشی شما رو به عنوان رام مجاز شناسایی کنه.
مرسی.
همون برنامه i900jvhk1_upgrader_vista رو باید با xvi32 باز کنم ؟
یا باید فایل دیگه ای پیدا کنم باز کنم ؟
وقتی i900jvhk1_upgrader_vista رو با xvi32 باز می کنم کلی نوشته و علامت نا مفهوم توی جدول میاد که هیچی ازش سر در نمیارم.
اون چیزیم که دوستمون گفت هرچی می گردم پیدا نمی کنم.
دیشب کلی ور رفتم ، اما نشد.
حتی برنامه رو دوباره از سایت سامسونگ دانلود کردم ، اما بازم نشد...
مرسی.
همون برنامه i900jvhk1_upgrader_vista رو باید با xvi32 باز کنم ؟
یا باید فایل دیگه ای پیدا کنم باز کنم ؟
وقتی i900jvhk1_upgrader_vista رو با xvi32 باز می کنم کلی نوشته و علامت نا مفهوم توی جدول میاد که هیچی ازش سر در نمیارم.
اون چیزیم که دوستمون گفت هرچی می گردم پیدا نمی کنم.
دیشب کلی ور رفتم ، اما نشد.
حتی برنامه رو دوباره از سایت سامسونگ دانلود کردم ، اما بازم نشد...
بله، همون فایل رو باید باز کنید. شما همون آموزشی رو که من گذاشتم بار دیگه بخونید متوجه میشید. اول باید با اسکرولی که سمت راست صفحه هست بیاید کاملا پایین، بعد هم Ctrl+F رو بزنید و بوسیله جستجو در حالت Text و در حالت جستجو به سمت بالا (Up) عبارت I900 رو جستجو کنید. الان تست کنید اگر سوالی داشتید باز هم بپرسید تا کمکتون کنم.
hamidrezaaa
02-01-2009, 13:24
دوست عزیزی که آموزش بنده رو گذاشتید، بهتر بود اسم نویسنده تاپیک رو هم میگذاشتید ولی همینکه حداقل لینک منبعش رو گذاشتید جای تشکر داره!ببخشید دوست عزیز اصلا یاد اسم نویسنده نبودم مرسی از تذکرت
اسم نویسنده همراه با اواتار نویسنده اضافه شد
ali_MacBook_Apple
02-01-2009, 14:01
بله، همون فایل رو باید باز کنید. شما همون آموزشی رو که من گذاشتم بار دیگه بخونید متوجه میشید. اول باید با اسکرولی که سمت راست صفحه هست بیاید کاملا پایین، بعد هم ctrl+f رو بزنید و بوسیله جستجو در حالت text و در حالت جستجو به سمت بالا (up) عبارت i900 رو جستجو کنید. الان تست کنید اگر سوالی داشتید باز هم بپرسید تا کمکتون کنم.
هرچی سرچ می زنم فایلی به اسم i900 پیدا نمی کنه.
اصلاً همش یه مشت مربع های دو حرفی نا مفهوم میاد.
اگر زنده بودم تا چند دقیقه دیگه آموزش تصویری این بخش رو میذارم!
این هم آموزش تصویری.
تصویر 1- همونطور که میبینید اسکرول در پایین ترین بخش ممکن هست. بعد کلید Ctrl+F رو بزنید. در قسمت Text عبارت i900 رو تایپ کنید. دقیقا به همین شکلی که من نوشتم. بعد هم حالت جستجو رو بر روی up قرار بدید و جستجو رو آغاز کنید. اولی مورد رو که پیدا کرد، دوباره کلید Ctrl+F رو بزنید و بدون تغییر دادن هیچ گزینه ای یک بار دیگه جستجو کنید.
تصویر 2- همونطور که میبینید عبارت خواسته شده دومین موردی هست که از پایین فایل جستجو کنید پیدا میکنید. به ترتیب گفته شده در آموزش، اون رو تغییر بدید و save کنید.
سوالی بود بپرسید برگشتم جواب میدم!
من خودم نزدیک دو هفته دنبال پیدا کردن روش این کار بودم چون میخواستم رام JVHK1 سامسونگ رو بریزم به جای DXHK1 مال modaco و بعد از خوندن کلی مطلب به این روش آموزشی رسیدم. رام رو هم که ریختم فقط نیم ساعت روی گوشیم بود و فورا برگشتم به همون قبلی چون واقعا هیچ چیز اضافه تر خیلی خاصی نسبت به JVHI2 اولیه گوشیم نداشت. پیشنهاد من همون DXHK1 هوک شده modaco هست. اگر کسی طلبش بود بگه که یه ریویو و لینک دانلود مستقیم و پرسرعتش رو که برای موبایلستان روی سایت خودم قرار دادم اینجا بگذارم.
ali_MacBook_Apple
02-01-2009, 14:24
این هم آموزش تصویری.
تصویر 1- همونطور که میبینید اسکرول در پایین ترین بخش ممکن هست. بعد کلید Ctrl+F رو بزنید. در قسمت Text عبارت i900 رو تایپ کنید. دقیقا به همین شکلی که من نوشتم. بعد هم حالت جستجو رو بر روی up قرار بدید و جستجو رو آغاز کنید. اولی مورد رو که پیدا کرد، دوباره کلید Ctrl+F رو بزنید و بدون تغییر دادن هیچ گزینه ای یک بار دیگه جستجو کنید.
تصویر 2- همونطور که میبینید عبارت خواسته شده دومین موردی هست که از پایین فایل جستجو کنید پیدا میکنید. به ترتیب گفته شده در آموزش، اون رو تغییر بدید و save کنید.
آقا مسیح...
خیلی خیلی خیلی خیلی.... دمت گرم...
بالاخره موفق شدم.
مشکل همین Up و Down بود.
آخه من اکرول رو تا ته میاورم پایین بعد هیچی پیدا نمی کرد.
Up که زدم پیدا کرد.
منم عوض کردم ، الانم گوشیم کامل کامل آپدیت شد.
واقعاً ممنونتم.:11:
انشالا که خدا یک در دنیا و صد در آخرت نصیبت کنه.:31:
آقا مسیح...
خیلی خیلی خیلی خیلی.... دمت گرم...
بالاخره موفق شدم.
مشکل همین up و down بود.
آخه من اکرول رو تا ته میاورم پایین بعد هیچی پیدا نمی کرد.
Up که زدم پیدا کرد.
منم عوض کردم ، الانم گوشیم کامل کامل آپدیت شد.
واقعاً ممنونتم.:11:
انشالا که خدا یک در دنیا و صد در آخرت نصیبت کنه.:31:
مخلصم! آقا شما این jvhk1 رو تست کن یه ریویو اینجا بذار ببینم چطوریاست؟ ارزش دو هفته جستجو رو داشت یا نه؟ :27: من که اصلا حال نکردم باهاش! :19:
خوابم گرفت دیگه برم بخوابم یکم!!
ali_MacBook_Apple
02-01-2009, 14:45
من خودم نزدیک دو هفته دنبال پیدا کردن روش این کار بودم چون میخواستم رام JVHK1 سامسونگ رو بریزم به جای DXHK1 مال modaco و بعد از خوندن کلی مطلب به این روش آموزشی رسیدم. رام رو هم که ریختم فقط نیم ساعت روی گوشیم بود و فورا برگشتم به همون قبلی چون واقعا هیچ چیز اضافه تر خیلی خاصی نسبت به JVHI2 اولیه گوشیم نداشت. پیشنهاد من همون DXHK1 هوک شده modaco هست. اگر کسی طلبش بود بگه که یه ریویو و لینک دانلود مستقیم و پرسرعتش رو که برای موبایلستان روی سایت خودم قرار دادم اینجا بگذارم.
مسیح جان می شه بگی این K1 هوک شده چه برتریهایی به K1 سامسونگ داره ؟
اگه خیلی بهتره ممنون می شم اونم Up کنی.
اگرم خواستی آپ کنی بی زحمت نسخه ویستاشم بزار :46:
مرسی از کمکات.
ali_MacBook_Apple
02-01-2009, 14:51
مخلصم! آقا شما این jvhk1 رو تست کن یه ریویو اینجا بذار ببینم چطوریاست؟ ارزش دو هفته جستجو رو داشت یا نه؟ من که اصلا حال نکردم باهاش!
خوابم گرفت دیگه برم بخوابم یکم!!
به نظرم تاچش نسبت به K3 و j1 بهتر شده ، سرعتشم بهتر شده .
اما Dice رو که دوست داشتم K3 داشت اما این نداره (اشکالی نداره نصبش می کنم)
کلاً تا اینجاش به نظرم از K3 بهتره.
البته هنوز باطریشو تست نکردم.
اون یکم زمان می بره.
hoomanyavari
02-01-2009, 14:52
به این رام ها میگن clean Rom . خوبیش اینه که برنامه های به درد نخور سامسونگ رو دیگه نداری و هر چی که دلت میخواد نصب می کنی...
بعد از اینکه با WiFi تونستی لبتاپ رو به ppc وصل کنی حالا با برنامه Net support Manager از روی Labtop به فایل های ppc دسترسی داری.. در windows mobile امکانی برای share کردن فایل ها نیست برای همین ،این کار مثل اتصال 2 تا لبتاپ به هم ، نمیتونه خوب جواب بده.... البته من خودم دارم روی این قضیه کار میکنم بعدا خبرشو بهت میدم.
اینقدر مطالب خوب توی این سایت گفتیم و هیچ کس حتی یه تشکر خشک و خالی هم نکرد که دیگه آدم دلسرد میشه برای گفتن خیلی چیزا...
دوست عزيز از مطالب شما من به شخصه ممنونم . من از نرم افزار هاي WMWifiRouter1.20. و netbrowser v1.2 (vmnet) , برنامه اي كه در رام k2 به نظرم به منظور شير فايل توسط واي فاي بود استفاده كردم و با وجود كلنجاري كه با آي پي ها و هماهنگي آنها دادم نتونشتم موفق بشم ..خوشحال شدم كه شما هم با من هم مسيريد من را با خبر كن(هنوز برنامه پيشنهاديتو دارم ميگيرم تا نصب كنم اگه لم داره بهم بگو) ....روي rds radio tansmitter هم كه نوكيا روي گوشياش گذاشته خيلي كلنجار رفتم تا ما سامي بازا هم داشته باشيم رو اين هم كار كنين آي مسلمونا ثواب داره...
hoomanyavari
02-01-2009, 14:57
share در wm بسیار سادست (کی گفته نداره!!!!): file explorer>go to>open path> your path . نتونستی به بلاگم مراجعه کن
دوست من وب لاگ شما مگه اين نيست ؟
من چيزي در رابطه با شير بين لپ تاپ و سامي با واي فاي نيافتم اما اگه منظورت اينه كه آي پي كانكت لپ تاپ و بدم مثلا 192.168.0.9 بعد تو سامي go to path هم بدم همون آدرس اين كار ميسر نشد لطفا توضيح بيشتر بفرماييد .
police-force
02-01-2009, 16:11
سلام ، دوستان یکی به من کمک کنه چند تا سوال در مورد omnia i900
۱. sms فارسی رو به شکل مربعهای بی مفهوم نشون میده !!چطور میشه یه فارسی ساز روش نصب کرد؟
2. در مورد انتقال عکس یا فایل از طریقه Bluetooth گوشی error میده و میگه حافظه کمه در حالی که حافظه گوشی ۱۶گیگه و میگه باید به memory card اضافه کرد
۳.چطور میشه زنگ گوشی رو به زنگی که خودم به گوشی اضافه کردم عوض کرد ؟:20:
p30netman
02-01-2009, 17:10
دوستانی که امنیا دارن یک کلیپ ویدئویی و چند تا عکس ار تست کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری این گوشی بگذارن اینجا.ممنون میشم
Amin.M.1986
02-01-2009, 18:22
دوستان من میخوام امنیا بگیرم به نظرتون الان بگیرم یا امتحانای دانشگاهو بدم وقتی تموم شد بگیرم امتحانا 2 دی تموم میشه یعنی قیمتا تغییر میکنه؟
۱. sms فارسی رو به شکل مربعهای بی مفهوم نشون میده !!چطور میشه یه فارسی ساز روش نصب کرد؟
2. در مورد انتقال عکس یا فایل از طریقه Bluetooth گوشی error میده و میگه حافظه کمه در حالی که حافظه گوشی ۱۶گیگه و میگه باید به memory card اضافه کرد
1- از فارسی سازهایی که تو همین تاپیک معرفی شده استفاده کنید.
2- منظور از حافظه در اینجا Storage کارد شما نیست. بلکه حافظه داخلی هست که اون هم 128 مگابایت بیشتر نیست. شما به My Document گوشیتون برید و فایلهایی که اونجا هست به Storage منتقل کنید تا بتونید مجددا بلوتوث دریافت کنید.
3- Settings>Sounds & Notifications>Notification
دوستانی که امنیا دارن یک کلیپ ویدئویی و چند تا عکس ار تست کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری این گوشی بگذارن اینجا.ممنون میشم
صفحات اول تاپیک، پست مربوط به farnaz_bahal
دوستان من میخوام امنیا بگیرم به نظرتون الان بگیرم یا امتحانای دانشگاهو بدم وقتی تموم شد بگیرم امتحانا 2 دی تموم میشه یعنی قیمتا تغییر میکنه؟
قیمت اومنیا از مهر ماه که وارد شد تا چهار هفته پیش قیمتش افت داشته فقط و از 1.050.000 تومان به 630.000 تومان رسید ولی بعدش مجددا تا 645.000 بالا رفت. من الان خبر ندارم چی شده ولی اگر بالا یا پایین هم بره دیگه خیلی نخواهد بود و در حد 20-30 تومن.
دوستان سلام...
ببخشید، ولی کل رم این گوشی 128 مگابایت هست، چطوری 160 مگابایت خالی داره؟
p30netman
02-01-2009, 19:00
منم گذاشتم بعد امتاحانای دانشگاه بگیرم...ولی کسایی که این و داشتن تو دلمو خالی کردن نسبت به این گوشی
amir_rafie
02-01-2009, 19:24
دوست عزيز از مطالب شما من به شخصه ممنونم . من از نرم افزار هاي wmwifirouter1.20. و netbrowser v1.2 (vmnet) , برنامه اي كه در رام k2 به نظرم به منظور شير فايل توسط واي فاي بود استفاده كردم و با وجود كلنجاري كه با آي پي ها و هماهنگي آنها دادم نتونشتم موفق بشم ..خوشحال شدم كه شما هم با من هم مسيريد من را با خبر كن(هنوز برنامه پيشنهاديتو دارم ميگيرم تا نصب كنم اگه لم داره بهم بگو) ....روي rds radio tansmitter هم كه نوكيا روي گوشياش گذاشته خيلي كلنجار رفتم تا ما سامي بازا هم داشته باشيم رو اين هم كار كنين آي مسلمونا ثواب داره...
از اینکه از اون پست من تشکر کردید از همتون ممنونم.....
----------------
وقتی موفق شدم نتایج کارمو کامل در اختیارتون میذارم.... این امتحانای دانشگاه تمام بشه حسابی روی این قضیه کار میکنم
-----------------------
1 key map گوشیتو فارسی کن 2 دو راه داری moblue یا تعریف registry جهت انتقال به storage card
3 ببرش تو windows
amir_rafie
02-01-2009, 19:29
راستی میدونستید وقتی که Rom رو آپدیت میکنید firmware دوربین شما آپدیت نمیشه!
برای آپدیت کردن دوربین صفحه dialer رو باز کنید و شماره #2470#* رو بگیرید و 2 دقیقه صبر کنید......
البته سامسونگ هنوز به طور تخصصی روی دوربین کار نکرده ولی این کد توی آپدیت های بعدی خیلی به درد می خوره..............................
دوست من وب لاگ شما مگه اين نيست ؟
من چيزي در رابطه با شير بين لپ تاپ و سامي با واي فاي نيافتم اما اگه منظورت اينه كه آي پي كانكت لپ تاپ و بدم مثلا 192.168.0.9 بعد تو سامي go to path هم بدم همون آدرس اين كار ميسر نشد لطفا توضيح بيشتر بفرماييد .
نه عزیزم هر کامپیوتر یک نام داره باید اونو بدی شرمنده فعلا وبلاگم خراب شده فردا نگا کنی حتما هست
p30netman
02-01-2009, 19:36
صفحات اول تاپیک، پست مربوط به farnaz_bahal
اونا فقط عکس هست.فیلم برداریش در چه سطحی هست؟
اونا فقط عکس هست.فیلم برداریش در چه سطحی هست؟
کیفیت فیلمبرداریش خیلی خوبه. من اگر فرصت کردم یکی میذارم (که البته احتمالا فرصت نمیکنم!). :41:
فیلم برداریش بد نیست خوبم نیست کلا تا الان هیچ گوشی نیمده که فیلم برداریش خوب باشه و اونایی هم که خوبن کیفیت ضبط صداشون پایینه
عکس هم خوبه ولی نباید انتظار کمرافون از امنیا داشته باشی هر چند که امکانات دوربینش عالیه تشخیص چهره - تشخیص لبخند و...
فیلم برداریش بد نیست خوبم نیست کلا تا الان هیچ گوشی نیمده که فیلم برداریش خوب باشه و اونایی هم که خوبن کیفیت ضبط صداشون پایینه
عکس هم خوبه ولی نباید انتظار کمرافون از امنیا داشته باشی هر چند که امکانات دوربینش عالیه تشخیص چهره - تشخیص لبخند و...
قاعدتا باید نسبت به گوشیهای دیگه سنجید نه مثلا نسبت به یه دوربین عکاسی و فیلمبرداری.
police-force
02-01-2009, 20:23
1 key map گوشیتو فارسی کن 2 دو راه داری moblue یا تعریف registry جهت انتقال به storage card
3 ببرش تو windows
دوست عزیز یه خورده بیشتر توضیح بده
اگه بگی چطور میشه این کارا رو کرد ممنون میشم
آخه من زیاد از این گوشی سر در نمیارم:43:
ایشون راههای یه کم سختش رو گفتن! بهترین راه حلهاش استفاده از نرم افزارهای مربوطه هرکدوم هست.
برای فارسی کردن که باید از فارسی ساز استفاده کنی، برای تعیین محل ذخیره شدن بلوتوثها هم نرم افزار زیاده (مثل dryar) ولی شما همونطور که قبلا گفتم اول باید فایلهای توی my document گوشیتو جا به جا کنی که فضای گوشیت آزاد بشه.
آقا یکی آموزش کامل و تصویری نصب gps تو این تاپیک بگذاره
با تشکر
یکی از مهندسین آموزش کامل نصب جی پی اس را برای این گوشی در این تاپیک بزاره خواهشا
p30netman
02-01-2009, 20:45
قاعدتا باید نسبت به گوشیهای دیگه سنجید نه مثلا نسبت به یه دوربین عکاسی و فیلمبرداری.
خب با N95 یا n93 مشیه مقایسه کرد.در اون حد هست؟ اصلا یه فیلم با این امنیا بگیرین یه جا آپلود کنین اینجوری قضاوت راحته
خب با N95 یا n93 مشیه مقایسه کرد.در اون حد هست؟ اصلا یه فیلم با این امنیا بگیرین یه جا آپلود کنین اینجوری قضاوت راحته
MPEG4 VGA@15fps
MPEG4 QVGA@30fps
p30netman
02-01-2009, 21:09
mpeg4 vga@15fps
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmpeg4 qvga@30fps
خسته نباشین....این کلیپارو از سایت آرنا دیده بودم...این بدترین کلیپی هست برای قضاوت کیفیت دوربین.لطفا از محیت های شلوغ و پر تردد کلیپی اگه میتونین با این گوشی بگیرین
خسته نباشین....این کلیپارو از سایت آرنا دیده بودم...این بدترین کلیپی هست برای قضاوت کیفیت دوربین.لطفا از محیت های شلوغ و پر تردد کلیپی اگه میتونین با این گوشی بگیرین
میشه بفرمائید چرا بدترین کلیپ هست؟ اتفاقا حرکت سریع عروسک بهترین ملاک برای دیدن fps هست!
p30netman
02-01-2009, 21:21
اگه تستی که برای n96 را دیده باشین که از یک خیابان پر تردد فیلم گرفته شده می بینین تست یعنی چی...نمیدونم چرا این گوشی را اینجوری تست گرفتن ولی بقیه نوکیا ها رو با تست پر تردد فیلم گرفتن گه برتری نوکیا را دیکته کنن به بازدید کننده...تو این کلیپ عروسک شاید کیفیت خیلی خوب باشه و قابل قبول ولی تست نمای دور و پیکسلها کاملا مشخص نیست
اگه تستی که برای n96 را دیده باشین که از یک خیابان پر تردد فیلم گرفته شده می بینین تست یعنی چی...نمیدونم چرا این گوشی را اینجوری تست گرفتن ولی بقیه نوکیا ها رو با تست پر تردد فیلم گرفتن گه برتری نوکیا را دیکته کنن به بازدید کننده...تو این کلیپ عروسک شاید کیفیت خیلی خوب باشه و قابل قبول ولی تست نمای دور و پیکسلها کاملا مشخص نیست
اتفاقا اگر ریویوهای اومنیا توی gsmarena رو خونده باشید میبینید که حتی توی مقایسه تک به تک در مقابل diamond برتری مطلق رو به اومنیا دادن!
p30netman
02-01-2009, 21:34
آره نبت به دیاموند که خیلی سر تره شکی توش نیست...ولی با کمرا فون برابری میکنه؟ باطریش در هنگام استفاده جی پی اس دوام داره؟ اینا نکته های خیلی کوچیکیه که اگه کسی بعد از خرید بهش بر خورد کنه شاید از گوشی زده بشه...
آره نبت به دیاموند که خیلی سر تره شکی توش نیست...ولی با کمرا فون برابری میکنه؟ باطریش در هنگام استفاده جی پی اس دوام داره؟ اینا نکته های خیلی کوچیکیه که اگه کسی بعد از خرید بهش بر خورد کنه شاید از گوشی زده بشه...
آخه camera phone نیست که با این دسته مقایسه بشه! اصولا به نظر من مقایسه نوکیاها مخصوصا سری n با اومنیا کار درستی نیست چون اینها دو تا چیز کاملا متفاوت هستند. اما اگر اصرار به مقایسه باشه یقینا اومنیا به نظر من خیلی سرتره! من روزی 4-5 ساعت به خاطر کارم با GPS این گوشی کار میکنم و شارژش 2 روز دوام میاره. در مورد شارژ موردنظر شما چیزی نمیدونم که بگم این زیاده یا کم!
p30netman
02-01-2009, 21:58
آخه camera phone نیست که با این دسته مقایسه بشه! اصولا به نظر من مقایسه نوکیاها مخصوصا سری n با اومنیا کار درستی نیست چون اینها دو تا چیز کاملا متفاوت هستند. اما اگر اصرار به مقایسه باشه یقینا اومنیا به نظر من خیلی سرتره! من روزی 4-5 ساعت به خاطر کارم با gps این گوشی کار میکنم و شارژش 2 روز دوام میاره. در مورد شارژ موردنظر شما چیزی نمیدونم که بگم این زیاده یا کم!
خیلی عالیه...سری n نوکیا بعد 10 دقیقه کار با جی پی اس 50% باطری را موخوره....!
ببخشید میشه بپرسم شما کارتون چیه که جی پی اس نیاز دارید؟ شاید همکار درومدیم........
خیلی عالیه...سری n نوکیا بعد 10 دقیقه کار با جی پی اس 50% باطری را موخوره....!
ببخشید میشه بپرسم شما کارتون چیه که جی پی اس نیاز دارید؟ شاید همکار درومدیم........
جدی؟!! :18: عجب! اینو نمیدونستم. نه این گوشی با بدترین رامش حداقل میشه 4 ساعت با gps راحت کار کرد.
من مهندس مشاور شهرسازی هستم. یه پروژه جدید گرفتم که توی پامنار تهران هست (نمیدونم بلدی یا نه) ولی اگر gps گوشی نبود تا حالا 100 بار گم شده بودم تو این کوچه هاش!
Johnny Grey
02-01-2009, 22:02
دوست عزیز, با توجه به پستهای شما من یک توصیه میکنم که اتفاقا در یکی از تاپیکهای دیگه هم تقریبا این موضوع رو بیان کردم
به طور کلی من توصیم به شما اینه که دیدت رو نسبت به گوشیهای پاکت عوض کنی
اولا اگر از جمله آدمهایی که مدام دنبال نرم افزار گشتن تو اینترنت و ور رفتن با گوشی نیستی به طور کل قید پاکت رو بزن چون کار کردن با پاکت نیازمند یک آدم پرحوصله هست که با یک مشکل کوچک قید همه چیز رو نزنه و بعضا باید زیاد تو نت بچرخه تا خواسته هاش رو برآورده کنه...
حالا شما ممکنه بپرسید که این کارها چه لذتی داره؟من در جواب به شما میگم که وقتی که بدونی در نهایت گوشی مطابق سلیقه و میل شما برنامه ریزی میشه این کارها هم در نیل به اهدافتون لذت بخشه
ثانیا شما باید از مقایسه یک گوشیه معمولی با پاکت شدیدا پرهیز کنید.چون در پاکتها مطابق کارکردشون سخت افزار و روونی در کار با ویندوز در درجه اولویت قرار داره نه دوربین و صدا و موسیقی. ضمن اینکه همه این موارد رو در حد بسیار خوبی داراست.به طور کل پاکت بازها دنباله قدرت عکس برداریو فیلم برداری زیاد نیستن و گوشی هم برای این مورد ساخته نشده
در نهایت باز هم تاکید میکنم در پاکت کار با ویندوز ملاکه و اگر دنبال دوربین و صدای اسپیکرو هدفونو و موسیقی هستی دنبال پاکت نرو چون شما هم به سرنوشت دوستتون دچار خواهید شد..
p30netman
02-01-2009, 22:11
جدی؟!! :18: عجب! اینو نمیدونستم. نه این گوشی با بدترین رامش حداقل میشه 4 ساعت با gps راحت کار کرد.
من مهندس مشاور شهرسازی هستم. یه پروژه جدید گرفتم که توی پامنار تهران هست (نمیدونم بلدی یا نه) ولی اگر gps گوشی نبود تا حالا 100 بار گم شده بودم تو این کوچه هاش!
ااه پس همکار دور هستیم یه جورایی ...من مهندس معدن اکتشاف هستم دارم فوق گرایش زئو تکنیک میخونم جی پی اس هم توی کارم برای عملیت جی آی اس و اکتشاف خیلی لازمه...
موفق باشی دوست عزیز:11:
p30netman
02-01-2009, 22:17
دوست عزیز, با توجه به پستهای شما من یک توصیه میکنم که اتفاقا در یکی از تاپیکهای دیگه هم تقریبا این موضوع رو بیان کردم
به طور کلی من توصیم به شما اینه که دیدت رو نسبت به گوشیهای پاکت عوض کنی
اولا اگر از جمله آدمهایی که مدام دنبال نرم افزار گشتن تو اینترنت و ور رفتن با گوشی نیستی به طور کل قید پاکت رو بزن چون کار کردن با پاکت نیازمند یک آدم پرحوصله هست که با یک مشکل کوچک قید همه چیز رو نزنه و بعضا باید زیاد تو نت بچرخه تا خواسته هاش رو برآورده کنه...
حالا شما ممکنه بپرسید که این کارها چه لذتی داره؟من در جواب به شما میگم که وقتی که بدونی در نهایت گوشی مطابق سلیقه و میل شما برنامه ریزی میشه این کارها هم در نیل به اهدافتون لذت بخشه
ثانیا شما باید از مقایسه یک گوشیه معمولی با پاکت شدیدا پرهیز کنید.چون در پاکتها مطابق کارکردشون سخت افزار و روونی در کار با ویندوز در درجه اولویت قرار داره نه دوربین و صدا و موسیقی. ضمن اینکه همه این موارد رو در حد بسیار خوبی داراست.به طور کل پاکت بازها دنباله قدرت عکس برداریو فیلم برداری زیاد نیستن و گوشی هم برای این مورد ساخته نشده
در نهایت باز هم تاکید میکنم در پاکت کار با ویندوز ملاکه و اگر دنبال دوربین و صدای اسپیکرو هدفونو و موسیقی هستی دنبال پاکت نرو چون شما هم به سرنوشت دوستتون دچار خواهید شد..
امنیا یعنی همه چی.یعنی این همه قابلیتی که توش قرار دادن باید به قیر از گوشی بازها,پاکت بازها رو هم راضی کنه
من از یک گوشی خیلی کار میکشم و خیلی نرم افزارای بدرد بخور هست که بخوام استفاده کنم ولی موزیک و دوربین هم اهمیت داره.اگه 5مگا پیکسل امنیا در حد 5مگا پیکسل ان 95 باشه من راضی هستم.
police-force
02-01-2009, 22:42
ایشون راههای یه کم سختش رو گفتن! بهترین راه حلهاش استفاده از نرم افزارهای مربوطه هرکدوم هست.
برای فارسی کردن که باید از فارسی ساز استفاده کنی، برای تعیین محل ذخیره شدن بلوتوثها هم نرم افزار زیاده (مثل dryar) ولی شما همونطور که قبلا گفتم اول باید فایلهای توی my document گوشیتو جا به جا کنی که فضای گوشیت آزاد بشه.
مرسی دوست از عزیز ، میخواستم بپرسم فارسی ساز خوب از کجا میتونم گیر بیارم ? فارسی ساز و اینDrYAR-Bluetooth 1.6 wm6 برنامه رو کجا یه گوشی باید نصب کنم که کار کنه:20:
hoomanyavari
02-01-2009, 23:17
ببخشید، ولی کل رم این گوشی 128 مگابایت هست، چطوری 160 مگابایت خالی داره؟
نه عزيز اون وقتيه كه برنامه هاي خود سامي نصبه الن 163 مگا آزاد براي رم و 59 مگا براي main memory داره كه به نظرم برنامه ها رو بايد اونجا نصب نكرد مگر فارسي ساز....
اين رامو حتما نصب كنيد بسيار سرعت گوشي خوب ميشه ....و هنگ نميكنه !!!! :40:
مرسی دوست از عزیز ، میخواستم بپرسم فارسی ساز خوب از کجا میتونم گیر بیارم ? فارسی ساز و اینDrYAR-Bluetooth 1.6 wm6 برنامه رو کجا یه گوشی باید نصب کنم که کار کنه:20:
فارسی ساز:
طریقه نصب :
این فایل رو روی گوشی کپی کنید و از روی گوشی نصب نمایید.
بعد از تمام شدن نصب گوشی را خاموش و روشن کنید
هنگام بالا آمدن گوشی از شما کد رجیستر برنامه پرسیده می شود. بدون وارد کردن هیچ حرفی OK کنید تا برنامه رجیستر شود.
SMS فارسی و صفحات اینترنت را با اینترنت اکسپلورر به درستی نشان می دهد.
برای تایپ فارسی در قسمت Setting>input گزینه "فی جیبی ع"را انتخاب کرده و options را بزنید و keys language را به فارسی تغییر دهید.
هر جا نیاز به تایپ فارسی داشتید از انواع کیبورد گزینه آخر ( ی جیبی ع ) را انتخاب کنید.
برای تایپ حرف ی در وسط کلمه توسط کیبورد فارسی کلید Shift را زده و ی را تایپ کنید.
تاریخ گوشی عربی می شود برای تغییر آن به انگلیسی از setting>system>regional setting گزینه English را انتخاب کنید.
دانلود:
p30netman
02-01-2009, 23:40
M8800 pixon اگه این گوشی جی پی اس وWiFi داشت میخریدمش ولی باز امنیا ازش سر تره
ali_MacBook_Apple
02-01-2009, 23:51
آقا مسیح شما برای GPS از چه نرم افزاری استفاده می کنی ؟
از Garmin ؟
من از Garmin استفاده می کنم اما نقشه هاش جالب نیستن ، مثلاً من نقشه ایرانشو زدم ، فقط تهرانو خوب ساپورت می کنه ، بقیه جاهارو نه.
مثلاً من که اهوازم توی نقشه فقط چند تا خط می بینم که همش موقع حرکت با ماشین ازشون خارج می شم.
ali_MacBook_Apple
02-01-2009, 23:57
راستی فارسی ساز کامل که گوشی رو خراب نکنه چی ؟
هرچی تاحالا زدم یا برای گوشی مشکل ایجاد می کردن ، یا فارسی رو بصورت حروف جدا از هم و برعکس نشون می دادن ، هیچ فارسی سازیم ندیدم که کلمات فارسی رو توی Opera درست نشون بده.
مثلاً این آخری که زدم همونیه که تقویم و اوقات شرعیم باهاش نصب میشه ، بد نیست فارسی رو درست نشون می ده ، اما اونقدر توی گوشی اختلال ایجاد می کنه که قیدشو زدم. مثلاً هربار که Phone book رو باز می کنم ارور می ده و دیر می ره توش.
یا انیمشن Motion sensor رو نمی شه تغییر داد.
قبلاً فکر می کردم تقصیر K3 بیچارست . اما حالا دیدم نه مال اینه تا اینو می زنم اینجوری می شه.
یه فارسی ساز بی مشکل سراغ داری ؟
police-force
03-01-2009, 00:03
فارسی ساز:
طریقه نصب :
این فایل رو روی گوشی کپی کنید و از روی گوشی نصب نمایید.
بعد از تمام شدن نصب گوشی را خاموش و روشن کنید
هنگام بالا آمدن گوشی از شما کد رجیستر برنامه پرسیده می شود. بدون وارد کردن هیچ حرفی OK کنید تا برنامه رجیستر شود.
SMS فارسی و صفحات اینترنت را با اینترنت اکسپلورر به درستی نشان می دهد.
برای تایپ فارسی در قسمت Setting>input گزینه "فی جیبی ع"را انتخاب کرده و options را بزنید و keys language را به فارسی تغییر دهید.
هر جا نیاز به تایپ فارسی داشتید از انواع کیبورد گزینه آخر ( ی جیبی ع ) را انتخاب کنید.
برای تایپ حرف ی در وسط کلمه توسط کیبورد فارسی کلید Shift را زده و ی را تایپ کنید.
تاریخ گوشی عربی می شود برای تغییر آن به انگلیسی از setting>system>regional setting گزینه English را انتخاب کنید.
دانلود:
دوست عزیز فارسی ساز رو گوشی کپی کردم اما مشکل اینجاست که نصب نمیشه ! داخل پوشه setup که هست نصب نمیشه و صفحه گوشی کاملا سفید میشه و چیزی که نشون بده فارسی ساز نصب شده معلوم نیست:41:
آقا مسیح شما برای gps از چه نرم افزاری استفاده می کنی ؟
از garmin ؟
من از garmin استفاده می کنم اما نقشه هاش جالب نیستن ، مثلاً من نقشه ایرانشو زدم ، فقط تهرانو خوب ساپورت می کنه ، بقیه جاهارو نه.
مثلاً من که اهوازم توی نقشه فقط چند تا خط می بینم که همش موقع حرکت با ماشین ازشون خارج می شم.
بله، از گارمین استفاده میکنم. من چیز بهتری پیدا نکردم راستش. اگر هم که هزینه مالیش مهم نباشه واست، گوگل مپ فوق العاده عالی هست ولی خوب باید به اینترنت هم همزمان وصل باشی چون نقشه ها رو از روی اینترنت دانلود میکنه. اگر خواستی بگو آموزشش رو بگزارم.
راستی فارسی ساز کامل که گوشی رو خراب نکنه چی ؟
هرچی تاحالا زدم یا برای گوشی مشکل ایجاد می کردن ، یا فارسی رو بصورت حروف جدا از هم و برعکس نشون می دادن ، هیچ فارسی سازیم ندیدم که کلمات فارسی رو توی Opera درست نشون بده.
مثلاً این آخری که زدم همونیه که تقویم و اوقات شرعیم باهاش نصب میشه ، بد نیست فارسی رو درست نشون می ده ، اما اونقدر توی گوشی اختلال ایجاد می کنه که قیدشو زدم. مثلاً هربار که Phone book رو باز می کنم ارور می ده و دیر می ره توش.
یا انیمشن Motion sensor رو نمی شه تغییر داد.
قبلاً فکر می کردم تقصیر K3 بیچارست . اما حالا دیدم نه مال اینه تا اینو می زنم اینجوری می شه.
یه فارسی ساز بی مشکل سراغ داری ؟
والا فارسی ساز هم حکایتش تو این گوشی از اون حکایتهاست! هر کدوم یه سری مشکل دارن. من خودم تا حالا بهش نیاز نداشتم. هرکس هم اس ام اس فارسی زده گفتم نمیبینم انگلیش بده! :31:
بنظرم بهتره یه کم دیگه صبر کنیم ببینیم این جناب سامسونگ قصد داره رام JV بعدی رو arabic support بده یا نه!
دوست عزیز فارسی ساز رو گوشی کپی کردم اما مشکل اینجاست که نصب نمیشه ! داخل پوشه setup که هست نصب نمیشه و صفحه گوشی کاملا سفید میشه و چیزی که نشون بده فارسی ساز نصب شده معلوم نیست:41:
این یه فایل CAB هست که شما باید رو گوشیت اجرا کنیش. فایل setup نداره که!
خوب، اینو خودم الان نصب کردم! تا جایی که تست کردم هیچ مشکلی نداشته. حروف گ و چ و پ و ژ رو هم پشتیبانی میکنه! گویا تنها ایرادش هم اینه که نمیشه حذفش کرد! :27:
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فایل:
AlirezA
منبع:
نمونه ای از کارآیی این فارسی ساز:
hoomanyavari
03-01-2009, 02:14
دوست من من net support mannager va net support school رو دان كردم اجرا هم كردم اما نتونستم راه بيندازمش پورت لپ تاپ 169.254.152.126 بود اين پورتو به سامي دادم (يه بار 126 يه بار 125 )نشد كه نشد در اصل نميتونه پيدا كنه پاك نا اميد شدم:19:
مسیح جان می شه بگی این K1 هوک شده چه برتریهایی به K1 سامسونگ داره ؟
اگه خیلی بهتره ممنون می شم اونم Up کنی.
اگرم خواستی آپ کنی بی زحمت نسخه ویستاشم بزار :46:
مرسی از کمکات.
مزایا و ویژگیهای این رام:
- اضافه شدن برنامه قدرتمند Touch Flo به عنوان یک Today Screen قدرتمند و زیبا.
- اضافه شدن برنامه Album برای ایجاد انواع آلبومهای صوتی و تصویری
- اضافه شدن برنامه قدرتمند Audio Manager برای دسته بندی فایلهای صوتی
- اضافه شدن برنامه Comm Manger برای تسهیل در تنظیم ارتباطات (بلوتوث، وایرلس و…)
- حذف آیکون برنامه Batti Setting که مربوط به تنظیمات باطری بوده است (این برنامه به صورت پس زمینه اجرا میشود)
بدون شک بهترین مزیت این رام در همان ابتدا و با دیدن صفحه Today مشخص میشود، جایی که Touch Flo تمام مشکی و قدرتمند خودنمایی میکند. برنامه Touch Flo برنامه ای هست که بسیار فراتر از یک Today Screen عمل می¬کند. این برنامه از 11 تب زیر تشکیل شده است:
Home, People, Messages, Mail, Internet, Photos and Videos, Music, Weather, Maps Search, Settings, Programs
وجود این تبها علاوه بر ظاهر زیبا و شیک، باعث تسهیل در دسترسی به بخشهای مختلف گوشی می شود. به طوریکه به راحتی با چند کلیک میتوانید برنامه های مورد نظر خود را انتخاب و اجرا نمایید.
شاید تنها ضعف رام موجود را میتوان در قدرت پایین ذخیره باطری آن دانست. به طوریکه نسبت به رام J9، در حدود 30% مصرف بالاتری دارد که این مشکل را میتوان با بهینه کردن مصرف از طرق مختلف کاهش داد.
تصاویری از این رام
لینکهای دانلود
لینکهای دانلود میرور:
دوستان، لینکهای دانلود مستقیم و پرسرعت برای مدت محدودی بر روی سرور قرار دارد. تا قبل از حذف فایلها، آنها را دانلود کنید!
ali_MacBook_Apple
03-01-2009, 11:17
ایول به نظر که خیلی جالب میاد.
فقط مسیح جان اینا برای ویستان دیگه ؟
آخه من اصلاً به XP دسترسی ندارم.
سه تا دستگاه تو خونه دارم ، 2 تاش ویستاس یکیشم که Mac os .
ممنون میشم اگه ویستاشم بزاری.
ایول به نظر که خیلی جالب میاد.
فقط مسیح جان اینا برای ویستان دیگه ؟
آخه من اصلاً به xp دسترسی ندارم.
سه تا دستگاه تو خونه دارم ، 2 تاش ویستاس یکیشم که mac os .
ممنون میشم اگه ویستاشم بزاری.
من متاسفانه جایی که این رو دیدم، ندیدم که ویستا ورژن گذاشته باشن. اگر نه که من خودم با ویستا راحتترم. حالا باز میگردم.
من خودم هم dxhl2 و هم jvhk1 رو هم ریختم رو گوشی ولی هرکدوم نیم ساعت بیشتر رو گوشیم نبوده. سریع برگشتم به این!! :دی پنجشنبه 3 بار رام عوض کردم!!
ali_MacBook_Apple
03-01-2009, 11:48
ای بابا...:41:
اشکالی نداره ، فعلاً که من زدم رو دانلود.:31:
دمتم گرم لینکاش خیلی باحالن... مستقیم و سریع.
همرو زدم تو IDM دارن به نوبت دانلود می شن.:27:
بالاخرم بین دوستان و در و همسایه یه XP پیدا میشه :10:
فقط بدیش اینه که روی دستگاه خودم نمی تونم Up کنم ، هر بارم روی دستگاههای دیگه UP کردم ناقص UP شده.
خدا کنه این یکی دیگه کامل UP بشه:8:
farhooode
03-01-2009, 11:55
آقا یه سوال من میخوام امنیا 16 گیگ بخرم
بلاخره بخرم یانه
مشکل اسکرین و باتری و فارسی و غیرو هنگ کردن و این صحبت ها رو داره یانه؟
چون اولین تجربه سامسونگ برای ویندوز موبایل هست
ali_MacBook_Apple
03-01-2009, 12:28
بلاخره بخرم یانه
برای دومین بار می گم.
این اولین گوشی ویندوز موبایل سامسونگ نیست...
سامسونگ از 4-5 سال پیش داشته ویندوز موبایل میزده.
I300-i700 و چند تا گوشی دیگه.
اما مشکلاتش.
باطری و صفحه که خیلی وقت پیش با اولین آپدیت حل شد.
هنگم که من توی هیچ کدوم از آپدیتاش ندیدم.
آخه سی پی یو 624 دیگه هنگ براش معنی می ده ؟
مشکل فارسیم تقریباً حل شده ، البته اون مشکل مربوط که ویندوز موبایل 6.1 و همه گوشیهایی که ویندوز 6.1 دارن این مشکلو دارن.
اما الان فارسی سازی اومده کا ظاهراً مشکلی نداره و مسیح جان معرفیش کرد.
با این قیمتم من فکر نمی کنم گوشی بهتر از آمنیا پیدا بشه.
دوستان میتواند مرا راهنمایی کند.
مدتیست امنیا را خریده ولی نمیتوانم برنامه ای نصب کنم.
تعدادی برنامه از سایتهای اینترنتی دانلود کردم ولی فایل نصب در آنها دیده نمیشود.اگر لطف فرموده راهنمایی کنید ممنون میشوم.
ghasemfalamarzi
03-01-2009, 16:39
سلام دوستان چنتا سوال دارم.. اگه كسي ميتونه لطفن كمك كنه.
تو گوشيم وقتي از قسمت settingميرم تو memory اينارو نوشته :
program storage
total:96.71 total:91.38
inuse:38.94 inuse:59.38
free 57.77 free:31.99
ورژن: dzhh3
1- اين رم و رام 128و256 امنيا كجاس؟؟
2- وقتي برنامه نصب ميكنم حتي وقتي روي my storageنصب مي كنم باز هم يه مقداري از ram اشغال ميشه .يعني كلن سيستم پاكت پيسي اينجوريه؟؟
با اين حساب من فقط 31 mb ديگه ميتونم برنامه نصب كنم كه اين فاجعه اس .گوشي قبليم 7710 بود با مموري 1 gb هوارتا برنامه روش داشتم مشكلي هم نداشت.
من الان چار پنج تا برنامه هم بيشتر نصب نكردم فقط فارسي ساز رو device نصبه بقيه رو storage
برنامه هام : ( A-lex dctionary_garmin_ghor'an_lingosoft dictionary)..ولي فقط 31 mb ديگه دارم.
ميشه كاري كرد كه برنامه كاملن رو storage باشه؟؟
ممكنه از رام گوشيم باشه (dzhh3)؟؟
دوستان لطفن شمام گوشيتونو چك كنين ببينين واسه شما چطوريه..مخصوصن اگه زياد برنامه نصب كردين.
merc
ghasemfalamarzi
03-01-2009, 16:42
program <> storage
total:96.71 <> total:91.38
inuse:38.94 < > inuse:59.38
free 57.77 <> free:31.99
p30netman
03-01-2009, 18:16
program storage
ورژن: Dzhh3
2- وقتي برنامه نصب ميكنم حتي وقتي روي my storageنصب مي كنم باز هم يه مقداري از ram اشغال ميشه .يعني كلن سيستم پاكت پيسي اينجوريه؟؟
با اين حساب من فقط 31 mb ديگه ميتونم برنامه نصب كنم كه اين فاجعه اس .گوشي قبليم 7710 بود با مموري 1 gb هوارتا برنامه روش داشتم مشكلي هم نداشت.
من الان چار پنج تا برنامه هم بيشتر نصب نكردم فقط فارسي ساز رو device نصبه بقيه رو storage
برنامه هام : ( a-lex dctionary_garmin_ghor'an_lingosoft dictionary)..ولي فقط 31 mb ديگه دارم.
دوستان لطفن شمام گوشيتونو چك كنين ببينين واسه شما چطوريه..مخصوصن اگه زياد برنامه نصب كردين.
Merc
آقا این یعنی چی؟؟؟؟ یعنی برنامه ها توی استورج 16 گیگ نصب نمیشه؟؟؟حتمان باید تو 128مگ ریخته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که خیلی بده....
ای بابا...:41:
اشکالی نداره ، فعلاً که من زدم رو دانلود.:31:
دمتم گرم لینکاش خیلی باحالن... مستقیم و سریع.
همرو زدم تو IDM دارن به نوبت دانلود می شن.:27:
بالاخرم بین دوستان و در و همسایه یه XP پیدا میشه :10:
فقط بدیش اینه که روی دستگاه خودم نمی تونم Up کنم ، هر بارم روی دستگاههای دیگه UP کردم ناقص UP شده.
خدا کنه این یکی دیگه کامل UP بشه:8:
علی فقط حواست باشه، هرجا خواستی نصب کنی حتما قبلش Samsung Modem Driver رو نصب کن تا گوشی dead نشه!
بلاخره بخرم یانه
من یه توضیح کوچیک راجع به مشکلی هنگ کردن بدم چون معمولا توی همه فرومهایی که میرم زیاد میپرسن! سرعت cpu این گوشی فوق العاده بالاست اما چیزی که قبل از اون اهمیت داره میزان حافظه RAM هست که متاسفانه با توجه به قابلیتهای بالای گوشی، کمی پایین هست اما با این وجود هنگ کردن و نکردن گوشی کاملا بستگی به کاربری داره که ازش استفاده میکنه. شما ممکنه با کامپیوتری که 4 گیگابایت رم داره و cpu core2 هم داره، کامپیوترت مدام هنگ کنه ولی با یک کامپیوتر به مراتب پایینتر این مشکل پیش نیاد.
در مورد این گوشی هم همینطوره. اگر بلد باشی چطوری ازش استفاده کنی هنگ نمیکنه. من به شخصه تا حالا 3-4 بار بیشتر گوشی هنگ نکرده که سه بارش مربوط بوده به مسنجری که ازش استفاده میکنم.
دوستان میتواند مرا راهنمایی کند.
مدتیست امنیا را خریده ولی نمیتوانم برنامه ای نصب کنم.
تعدادی برنامه از سایتهای اینترنتی دانلود کردم ولی فایل نصب در آنها دیده نمیشود.اگر لطف فرموده راهنمایی کنید ممنون میشوم.
فایلهای نرم افزارهای قابل نصب به دو شکل هستند:
1- CAB: این فایلها رو باید به گوشی انتقال بدید و بعد از روی گوشی اجرا کنید.
2- Exe: این فایلها رو باید در حالتی که گوشی به کامپیوتر متصل است و بر روی کامپیوتر اجرا کنید. اگر از این طریق فایل اجرا نشد باید روی گوشی اجراش کنید.
program storage
برنامه هام : ( A-lex dctionary_garmin_ghor'an_lingosoft dictionary)..ولي فقط 31 mb ديگه دارم.
merc
فکر میکنم جواب شما رو قبلا اونطرف :46: دادم! اما برای بقیه دوستان:
1- این برمیگرده به نحوه شمارش بایت، بیت، کیلوبایت، مگابایت و... شما اگر روی کامپیوتر هم نگاه کرده باشید وقتی مثلا 128 مگابایت رم دارید، رم شما رو اندکی پایینتر نشون میده که این دلیلش یه مقدار طولانی و فنی هست!
2- بستگی به نرم افزارش داره. برخی نرم افزارها رو حتی اگر بگی رو storage نصب کنه باز هم باید حتما روی مموری داخلی نصب بشن (مثل فارسی سازها). برخی دیگه اطلاعاتشون رو هم روی storage و هم روی مموری داخلی میریزن (مثل garmin) و اکثر نرم افزارها رو میشه فقط روی storage نصب کرد.
3- البته میتونه از رام هم باشه. رام شما خیلی قدیمیه! و عجیبه که با این رام کار میکنید چون بدترین رام از لحاظ نگهداری شارژ هست! من الان با حدود 20 نرم افزار نزدیک به 50 مگابایت خالی دارم و 16 مگابایت از حافظه داخلیم پر شده.
آقا این یعنی چی؟؟؟؟ یعنی برنامه ها توی استورج 16 گیگ نصب نمیشه؟؟؟حتمان باید تو 128مگ ریخته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که خیلی بده....
شما چرا دیگه؟! :20: مگه میشه گوشی با این همه امکانات مجبور باشه همه برنامه هاشو رو مموری داخلی نصب کنه؟ اون هم مموری 128 مگابایتی!!! :31:
p30netman
03-01-2009, 19:07
1- این برمیگرده به نحوه شمارش بایت، بیت، کیلوبایت، مگابایت و... شما اگر روی کامپیوتر هم نگاه کرده باشید وقتی مثلا 128 مگابایت رم دارید، رم شما رو اندکی پایینتر نشون میده که این دلیلش یه مقدار طولانی و فنی هست!
2- بستگی به نرم افزارش داره. برخی نرم افزارها رو حتی اگر بگی رو storage نصب کنه باز هم باید حتما روی مموری داخلی نصب بشن (مثل فارسی سازها). برخی دیگه اطلاعاتشون رو هم روی storage و هم روی مموری داخلی میریزن (مثل garmin) و اکثر نرم افزارها رو میشه فقط روی storage نصب کرد.
3- البته میتونه از رام هم باشه. رام شما خیلی قدیمیه! و عجیبه که با این رام کار میکنید چون بدترین رام از لحاظ نگهداری شارژ هست! من الان با حدود 20 نرم افزار نزدیک به 50 مگابایت خالی دارم و 16 مگابایت از حافظه داخلیم پر شده.
آقا دمت گرم داشتم نا امید میشدم از این گوشی......
p30netman
03-01-2009, 19:11
شما چرا دیگه؟! :20: مگه میشه گوشی با این همه امکانات مجبور باشه همه برنامه هاشو رو مموری داخلی نصب کنه؟ اون هم مموری 128 مگابایتی!!! :31:
آقا من تاحالا پاکت پیسی نداشتم از هر چیزی سر در میارم جز این ppc ...فکر کردم 16 گیگ استورجش فقط برای مدیا هست و قابلیت نصب نرم افزار روش نباشه...:11:
amir_rafie
03-01-2009, 19:12
دوست من من net support mannager va net support school رو دان كردم اجرا هم كردم اما نتونستم راه بيندازمش پورت لپ تاپ 169.254.152.126 بود اين پورتو به سامي دادم (يه بار 126 يه بار 125 )نشد كه نشد در اصل نميتونه پيدا كنه پاك نا اميد شدم:19:
عزیز شما 2 هفته صبر کنی من قول میدم راه بندازمش... خودمم خیلی به این کار احتیاج دارم..... این 2 هفته خیلی کار دارم. باید سر فرصت روی این قضیه کار کنیم...
ali_MacBook_Apple
03-01-2009, 21:08
علی فقط حواست باشه، هرجا خواستی نصب کنی حتما قبلش Samsung Modem Driver رو نصب کن تا گوشی dead نشه!
می گم مسیح این Samsung Modem Driver چیه ؟
توی CD خودش هست ؟
نکنه دلیل اینکه همش روی دستگاهای XP ناقص آپدیت میشه اینه...
آخه همیشه توی قسمت Com ارور میده.
می گم مسیح این samsung modem driver چیه ؟
توی cd خودش هست ؟
نکنه دلیل اینکه همش روی دستگاهای xp ناقص آپدیت میشه اینه...
آخه همیشه توی قسمت com ارور میده.
بله، علتش همینه! لینکش رو تا آخر شب میگذارم.
p30netman
03-01-2009, 21:13
این قضیه Dead شدن یعنی اینکه 600 تومن پول گوشی دادیم و این پول روانه سطل آشغال میشه؟ :D ;)
این قضیه Dead شدن یعنی اینکه 600 تومن پول گوشی دادیم و این پول روانه سطل آشغال میشه؟ :D ;)
نه! یعنی تفاوت گارانتی مایکروتل با سایر گارانتی ها اینجا مشخص میشه! چون بدون کوچکترین هزینه ای تو مایکروتل واست تعمیر میکنن ولی گارانتی فرعی رو تا حالا ندیدم بتونن درست کنن گوشی dead شده رو!
p30netman
03-01-2009, 21:24
نه! یعنی تفاوت گارانتی مایکروتل با سایر گارانتی ها اینجا مشخص میشه! چون بدون کوچکترین هزینه ای تو مایکروتل واست تعمیر میکنن ولی گارانتی فرعی رو تا حالا ندیدم بتونن درست کنن گوشی dead شده رو!
'گوشی که بخواد بره تعمیر همون بهتره بره سطل آشغال چون دیگه اون گوشی تعمیری گوشی بشو نمیشه:13:
حالا چه مایکروتل چه متفرقه:31:
'گوشی که بخواد بره تعمیر همون بهتره بره سطل آشغال چون دیگه اون گوشی تعمیری گوشی بشو نمیشه:13:
حالا چه مایکروتل چه متفرقه:31:
این dead شدن گوشی در هنگام آپلود ROM در 99.99% موارد ناشی از اشتباهات کاربران ناشی هست! چه ربطی به گوشی بدبخت داره؟
توی CD خودش هست ؟
لینک دانلود درایورهای مودم سامسونگ:
p30netman
03-01-2009, 21:38
این dead شدن گوشی در هنگام آپلود rom در 99.99% موارد ناشی از اشتباهات کاربران ناشی هست! چه ربطی به گوشی بدبخت داره؟
خب منم ناشیم دیگه.از پاکت پیسی اصلا سر در نمیارم:41:
p30netman
03-01-2009, 21:45
چندتا کلیپ از امنیا با لینک مستقیم (قابل توجه دوستانی که مو خوان این گوشی رو بخرن)
لینک دوم و سوم یکی هست و مربوط به گوشی INNOV8 هست و نرم افزار Samsung Mobile Navigator
farzadkhodadadi
03-01-2009, 21:59
سلام بر همه ی دوستان. ممنونم که انقدر فعال هستین و اطلاعاتتون رو با بقیه share می کنین. راستیاتش من 1 ماه پیش که گوشیمو بردم خدمات مایکروتل، برام رام i2 ولی arabic رو نصب کرد. الان ازش راضیم. باطری هم مصرفش فوق العاده پایینه. حالا می خواستم ببینم اولا پیشنهاد میکنین رامم رو آپدیت کنم یا نه؟ اگه جواب مثبته، برم ورژن jvhk1 خود سامسونگ رو بگیرم یا این که touchflo داره؟ یا برم k3 رو بگیرم؟!! مسئله این است:D
عزیز دل:10:، شما میدونی گوشی dead شده رو چیکار میکنن درست میشه مثلا برد عوض میشه یا چمیدونم با دستگاهی چیزی درست میکنن و در آخر آیا گوشی متفرقه رو هم ماکروتل درست میکنه البته با دریافت هزینه؟؟؟
نمیدونی حدودا هزینش چقدر میشه؟؟
پیشاپیش بخاطر جوابت ممنون ن ن ن ن ن ن:8:
عزیز دل:10:، شما میدونی گوشی dead شده رو چیکار میکنن درست میشه مثلا برد عوض میشه یا چمیدونم با دستگاهی چیزی درست میکنن و در آخر آیا گوشی متفرقه رو هم ماکروتل درست میکنه البته با دریافت هزینه؟؟؟
تا جایی که فهمیدم این حالت dead کامل نیست. شبه dead هست! چون اگر dead بود باید بورد رو عوض میکردن که این کارو نمیکنن. حقیقتا هم نمیدونم چی کار میکنن!
مایکروتل هم سیاستش این هست که فقط کارت طلائی براشون مهمه. بغیر از اون هرچقدر هم پول بدی اگر گارانتی خودشونو نداشته باشی درست نمیکنن.
ali_MacBook_Apple
03-01-2009, 22:16
می گم مسیح جان توی cd خودش مودم درایور نداره ؟
آخه این سایت موبایلستان خیلی بازی در میاره ، تا ثبت نام نکنی نمی زاره دانلود کنی.
ثبت نامم که کردم نمی دونم چرا نمی زاره وارد بشم.
کچلم کرده.
هی می گه بلوک شدی.
می گم مسیح جان توی cd خودش مودم درایور نداره ؟
آخه این سایت موبایلستان خیلی بازی در میاره ، تا ثبت نام نکنی نمی زاره دانلود کنی.
ثبت نامم که کردم نمی دونم چرا نمی زاره وارد بشم.
کچلم کرده.
هی می گه بلوک شدی.
نخیر، نیست!
p30netman
03-01-2009, 22:19
تا جایی که فهمیدم این حالت dead کامل نیست. شبه dead هست! چون اگر dead بود باید بورد رو عوض میکردن که این کارو نمیکنن. حقیقتا هم نمیدونم چی کار میکنن!
مایکروتل هم سیاستش این هست که فقط کارت طلائی براشون مهمه. بغیر از اون هرچقدر هم پول بدی اگر گارانتی خودشونو نداشته باشی درست نمیکنن.
اومدیم و بعد 1 سال گارانتبش تموم شد dead شد...یعنی تعمیر نمیکنه مایکروتل؟
بنظر من این گوشیارو زیاد نباید باهاش ور رفت قطعا مشکل بوجود میاد واسش.این گوشی و بخریم بدون آپدیت مثل آدم کار نمیکنه که این همه دنگ و فنگ نداشته باشیم؟
اومدیم و بعد 1 سال گارانتبش تموم شد dead شد...یعنی تعمیر نمیکنه مایکروتل؟
بنظر من این گوشیارو زیاد نباید باهاش ور رفت قطعا مشکل بوجود میاد واسش.این گوشی و بخریم بدون آپدیت مثل آدم کار نمیکنه که این همه دنگ و فنگ نداشته باشیم؟
شما رو به عنوان دشمن درجه یک PPC و سردسته قوم بنی اسرائیل معرفی میکنم! :31:
سوال شما هم مثل این میمونه که بگی: من اگر winamp رو نصب کنم ولی Plugin نصب نکنم درست کار نمیکنه؟!!
p30netman
03-01-2009, 22:26
من یه p1 داشتم 1 هفته باهاش کار کردم بعد رفتم از تو سایتش این گوشی رو آپدیت کردم...همهچیش حتی دوربینش عالی شده بود ولی به سیم کارتهای 0912 نمیخورد و مشکل ایجاد میکرد تو انتن دهی...پیش 10 تا اوستا بردم فلش کردن همه کار کردن ولی بازم نتونستن مثل روز اولش کنن آخر مجبور شدم نصف قیمت بفروشمش از شرش خلاص شم...البته روی ایرانسل جواب میداد ولی روی 0912 جواب نمیداد...این تجربه شد که دیگه با گوشی ووررر نرم
p30netman
03-01-2009, 22:45
اینم کلیپهای دیگه ای از امنیا....
کلیپ تست و منوهای دوربین:
تست جی پی اس :
بررسی شکل ظاهری و طراحی و چگونگی کار کرد:
تیزر تبلیغاتی امنیا :
S A M S U N G
03-01-2009, 22:51
سلام به همگی .
جا داره از دوستان از جمله مسیح عزیز بخه خاطر راهنمائی های مفیدشون تشکر کنم .
مرسی دوست عزیز .
مخلصیم .
p30netman
03-01-2009, 23:04
چه نونی بهم غرض میدن....|0|
Maziar_69
03-01-2009, 23:09
دوست من جناب p30netman من شخصا پیشنهاد میکنم به هیچ وجه این گوشی رو نگیری.
از طرز پست دادن های شما این موضوع کاملا قابل درکه که اصلا با ویندوز موبایل آشنا نیستی و اگه این گوشی رو بگیری رو و خدای نکرده کوچکترین مشکلی پیش بیاد که حتی از اشتباهات خودت هم باشه زود ناامید میشی و دلت رو میزنه.
من پیشنهاد میکنم یکی از آشناهات که این گوشی رو داره بری یه چند ساعتی کامل باهاش کار کنی تا همه چیزش دستت بیاد و ببینی اصلا نیازهاتو برآورده میکنه یا نه.
ببخشید اگه رک حرف زدم. اما این مطلب از پست های شما کاملا قابل درک بود...
s-a-l-i-m
03-01-2009, 23:31
بگیر گوشی رو خدا بزرگه..........بروبچ هستند...........no problem
p30netman
03-01-2009, 23:41
گوشی بهتر از این پیدا نکردم که برم سراغش.اینقدرا هم گاگول نیستم که یاد نگیرم.بالاخره برو بکس اینجا هستن یچیزایی یادمون میدن که کارمون راه بیوفته :d
بابا شما که معدن داری! پول این گوشی رو یه صبح تا ظهر درمیاری!! :دی
شما برای اینکه مفاهیم ویندوز موبایل رو بهتر درک کنی، ویندوز رو درنظر بگیر، این اصغرشونه! :دی :دی
ghasemfalamarzi
03-01-2009, 23:44
1- 256 رو 96 نشون دادن "اندكي" نيست.!!! بهر حال فك كنم اشكال از رام قديمي منه.البته اميدوارم.
من الان گارمين رو كه رو my storage نصب كرده بودم حذف كردم.تغييرات رو ببينين:
32752----->42064 kb
حدود 10 mb ازين برنامهء 40 ـ 50 مگابايتي رو حافظه داخلي بوده!!!!!
2- درسته منم فارسي ساز رو فقط رو داخلي (devic) نصب كردم.
3- آقا مسيح ميشه بگين شما از چه رامي استفاده ميكنين؟
مرسي.
1- 256 رو 96 نشون دادن "اندكي" نيست.!!! بهر حال فك كنم اشكال از رام قديمي منه.البته اميدوارم.
من الان گارمين رو كه رو my storage نصب كرده بودم حذف كردم.تغييرات رو ببينين:
32752----->42064 kb
حدود 10 mb ازين برنامهء 40 ـ 50 مگابايتي رو حافظه داخلي بوده!!!!!
2- درسته منم فارسي ساز رو فقط رو داخلي (devic) نصب كردم.
3- آقا مسيح ميشه بگين شما از چه رامي استفاده ميكنين؟
مرسي.
من از این رام استفاده میکنم:
با مسئولیت خودتون نصب کنید!
متاسفانه blogger خراب شده و نتونستم مطالبی که میخواستمو up کنم وقتی یک work تشکیل میدی این میتونه شامل چند کامپیوتر و یا ppc باشه راش همونه که گفتم و نیلز به هیچ برنامه اضافی نداره . دسترسی توسط نام کامپیوترهاس به همین سادگی . اینطوری میتونی به folder ها share دسترسی داشته باشی از طریق wifi network
ghasemfalamarzi
03-01-2009, 23:54
آقا تفاوت k1 و j9 چيه؟
مزيت j9 فقط نگهداري بهتر شارژ باتري هست؟؟
tnx.
متاسفانه یا خوشبختانه هیچ فارسی سازی رو ندیدم که رو omnia کار کنه و سالم ترین راه خوندن sms فارسی همونه که گفتم راه اسونشم اینه که مثلا lingvosoft رو نصب کنی تا key map فازسی داشته باشی
اما در مورد moblue این یک برنامس که توسط اون میتونی مستفیما در storage نصب کنی خوب اگه اینکارو نکنی وقتی file حجیم بخوای دریافت کنی متوجه میشی غیر ممکنه چون 2 برابر جافظه میخوای و بت روش جابحا کردن نمیتونیو البته کلا در ٌwm در bluetooth یک file transfer protocol هست که در setting هست ولی ظاهرا تو omnia کار نمیکنه setting >bluetooth>ftp
p30netman
03-01-2009, 23:56
شما برای اینکه مفاهیم ویندوز موبایل رو بهتر درک کنی، ویندوز رو درنظر بگیر، این اصغرشونه! :دی :دی
ایول تمثیل......:31:همین نکته های خوب و مهم و میگین که مد یر انجمن میاد ازتون تشکر میکنه ...:46:
پس ویستا ویندوز اکبر شد 6.1 اصغر (:10:)
آقا تفاوت k1 و j9 چيه؟
مزيت j9 فقط نگهداري بهتر شارژ باتري هست؟؟
tnx.
بله، مزیتش نسبت به k1 فقط همینه.
توی CD خودش هست ؟
samsung modem driver for xp if U need vista change xp to vista in address:
در رامها جدید افیشیال نیازی به این درایور نیست
ali_MacBook_Apple
04-01-2009, 01:08
مسیح جان بالاخره تونستم وارد موبایلستان بشم و فایلها رو دانلود کنم ، گرچه دوستمون RealRed هم لطف کردن و آدرسشو توی سایت سامسونگ هم دادن ، اما تا بعد از امتحانات فکر نکنم دستگاه XP گیر بیارم و تا آخر امتحانات با همین K1 می سازیم.:27:
راستی اون فاسی سازیم که گذاشتی ، فکر کنم تاحالا تستش نکرده بودی:13:. چون اصلاً به درد نمی خورد ، مثل قبلیا کلمات فارسی رو جدا از هم و برعکس نشون می داد.:41:
من بیشتر برای نت نیاز به فارسی ساز دارم ، حتی اگه فارسی سازی باشه که نتونه فارسی تایپ کنه برام مهم نیست ، فقط برام مهم اینه که توی اپرا فارسی رو درست نشون بده.:5:
راستی گفتی اشکالش اینه که نمیشه حذفش کرد.
اما من به راحتی حذفش کردم:46:
فقط کافیه یه بار دیگه فایل اینستالشو اجرا کنی.
می بینی که خودش خودشو حذف می کنه :31:
مسیح جان بالاخره تونستم وارد موبایلستان بشم و فایلها رو دانلود کنم ، گرچه دوستمون realred هم لطف کردن و آدرسشو توی سایت سامسونگ هم دادن ، اما تا بعد از امتحانات فکر نکنم دستگاه xp گیر بیارم و تا آخر امتحانات با همین k1 می سازیم.:27:
راستی اون فاسی سازیم که گذاشتی ، فکر کنم تاحالا تستش نکرده بودی:13:. چون اصلاً به درد نمی خورد ، مثل قبلیا کلمات فارسی رو جدا از هم و برعکس نشون می داد.:41:
من بیشتر برای نت نیاز به فارسی ساز دارم ، حتی اگه فارسی سازی باشه که نتونه فارسی تایپ کنه برام مهم نیست ، فقط برام مهم اینه که توی اپرا فارسی رو درست نشون بده.:5:
راستی گفتی اشکالش اینه که نمیشه حذفش کرد.
اما من به راحتی حذفش کردم:46:
فقط کافیه یه بار دیگه فایل اینستالشو اجرا کنی.
می بینی که خودش خودشو حذف می کنه :31:
مشکل نت شما با هیچ فارسی سازی حل نمیشه! راه دیگه ای داره!
ali_MacBook_Apple
04-01-2009, 01:24
راستی با گوگل مپ تست کردم ، نقشش عالی بود.
برای فعال کردن GPS توی گوگل مپ فقط کافیه که از توی Option گزینه use GPS رو انتخاب کنیم. آره ؟
خوب حالا روشی رو بهتون یاد میدم که شگفت زدتون کنه!
اول فارسی سازی رو که خودم دادم نصب کنید. بعد توسط نرم افزار Resco Explorer و از قسمت تنظیمات مربوط به Browser تیک تمام فایلها رو بردارید که کلیه فایلها رو نشون بده. حالا به آدرس Memory>Application data>Opera 9 برید و فایل encoding.bin رو حذف کنید. بعد هم سافت ریسیت کنید و از نمایش فارسی در اینترنت بهره ببرید!
راستی با گوگل مپ تست کردم ، نقشش عالی بود.
برای فعال کردن gps توی گوگل مپ فقط کافیه که از توی option گزینه use gps رو انتخاب کنیم. آره ؟
بله، همین کار رو بکنید بعد از چند لحظه (یا دقیقه) بهتون نمایش میده.
ali_MacBook_Apple
04-01-2009, 02:13
خوب حالا روشی رو بهتون یاد میدم که شگفت زدتون کنه!
اول فارسی سازی رو که خودم دادم نصب کنید. بعد توسط نرم افزار resco explorer و از قسمت تنظیمات مربوط به browser تیک تمام فایلها رو بردارید که کلیه فایلها رو نشون بده. حالا به آدرس memory>application data>opera 9 برید و فایل encoding.bin رو حذف کنید. بعد هم سافت ریسیت کنید و از نمایش فارسی در اینترنت بهره ببرید!
بابا تو ديكه كي هستي...
ايول حالي دادي اسيدي
خيلي خفنه از خوشحالي الان دارم با امنيا بست مي دم.
:2:
اين اولين بستم با امنياست:31:
jimidepp
04-01-2009, 02:20
آقا در باره ماکروتل میخواستم توضیح بدم قبلن کلن گوشی که هنگام آبدیت خاموش یا dead میشد کاری نمیکرد اما الان وقتی این اتفاق مییوفته با گارانتی مجانی و بی گارانتی با هزینه 25 تومن درست میکنه البته در 2 صورت وقتی که به صورت کامل dead نشده باشن که معمولا نمیشن
jimidepp
04-01-2009, 02:26
آقا درباره ماکروتل میخواستم توضیح بدم گوشی که dead میشه قبلا کاری نمیکرد ولی الان با گارانتی مجانی و بدون گارانتیو با هزینه 25 تومان تعمیر میکنه البته در هر 2 صورت گوشی نباید به صورت کامل dead شده باشه:11:
خوب، اطلاعاتم کامل شد! گوشی اگر کارت طلائی داشته باشه، مجانی درست میکنن و گوشی با گارانتی های متفرقه رو با 25.000 تومان تعمیر میکنن. البته به شرطی که کامل dead نشده باشه.
درضمن دیشب قیمت کردم گوشی رو تو علاءالدین، با گارانتی متفرقه 655 تا 665 بود.
دوستانی که اومنیا دارن حتما صدخش برای صفحه گوشیشون بگیرن. حیف صفحشه که خراب بشه. برای خود گوشی چیزی نیست فعلا تو بازار ولی اگر مال Iphone رو بگیرید، یه ذره فقط روی اسپیکرها رو میپوشونه که میتونید اون قسمت رو ببرید.
p30netman
04-01-2009, 10:13
خوب، اطلاعاتم کامل شد! گوشی اگر کارت طلائی داشته باشه، مجانی درست میکنن و گوشی با گارانتی های متفرقه رو با 25.000 تومان تعمیر میکنن. البته به شرطی که کامل dead نشده باشه.
دوستانی که اومنیا دارن حتما صدخش برای صفحه گوشیشون بگیرن. حیف صفحشه که خراب بشه. برای خود گوشی چیزی نیست فعلا تو بازار ولی اگر مال iphone رو بگیرید، یه ذره فقط روی اسپیکرها رو میپوشونه که میتونید اون قسمت رو ببرید.
عزیز گوشی رو خود مایرو تل میده 620 شما چطور متفرقه 655 قیمت کردید؟!!!
متفرقه 570 قیمت دارم! 550 هم هست اگه بگردی...
عزیز گوشی رو خود مایرو تل میده 620 شما چطور متفرقه 655 قیمت کردید؟!!!
متفرقه 570 قیمت دارم! 550 هم هست اگه بگردی...
یه 100 تا اشتباه زدم! 555 تا 565 منظورم بود.
p30netman
04-01-2009, 10:33
من امروز میرم علاءالدین اگه گوشی N81 رو ازم مناسب بردارن i900 رو میخرم
amir_rafie
04-01-2009, 10:50
اینم چند تا screen از گوشی من... به نظر شما این قشنگ تره یا Manila 2D !!!! رام گوشی منم اورجیناله.....
خودم که خیلی این Interface رو دوست دارم.........
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کی گفته مصرف باطری توی K1 از J9 بیشتره!!!!
من با I1 فقط 1 روز شارژ داشتم. ولی حالا با K1 حدود 3 روز شارژ دارم!!!
در ابتدا از Masih600 بابت اینکه قابل دانسته وپاسخ مرا راجع به نصب برنامه ها دادند تشکر میکنم.
ولی الان سوالی دیگر برایم مطرح شد وآن اینکه تمام برنامه هایی که از سایتها گرفته ام بجز Garminفایل نصب یاcabندارند. آیا برنامه ها ناقص هستند؟پوشه ای محتویMeta-infوپوشه ای محتوی تعدادی فایل با پسوندهایی چون class ,... است ولی از cabو setup خبری نیست.
اگر ممکن است مرا راهنمایی فرمایید.
Amin.M.1986
04-01-2009, 12:18
من امروز میرم علاءالدین اگه گوشی n81 رو ازم مناسب بردارن i900 رو میخرم
آقا مبارکت باشه ولی اگه میتونی گوشی قبلیتو نفروش اونا بز میخرن:5:
Amin.M.1986
04-01-2009, 12:19
یعنی چی پست میدم میگه بعد از تایید نمایش داده میشه
Amin.M.1986
04-01-2009, 12:23
ایشالااااااا مبارک باشه ولی از من میشنوی نفروش اونا بز میخرن
دوستانی که اومنیا دارن حتما صدخش برای صفحه گوشیشون بگیرن. حیف صفحشه که خراب بشه. برای خود گوشی چیزی نیست فعلا تو بازار ولی اگر مال Iphone رو بگیرید، یه ذره فقط روی اسپیکرها رو میپوشونه که میتونید اون قسمت رو ببرید.
ممنون بابت جواب کامل و بی نقصت ولی یه سوال دیگه:
دوست من یعنی چی که کامل dead نشده باشه
چه جوری میشه فهمید که کامل dead شده یا نه در شمن اگه کامل dead شده باشه درست نمیشه؟؟؟
اون ضد خشه قیمتش چنده؟؟
بازم ممنون
Amin.M.1986
04-01-2009, 12:27
ایشالااااااا مبارک باشه ولی از من میشنوی نفروش اونا بز میخرن به هر حال مبارک باشه
Amin.M.1986
04-01-2009, 12:28
پست و تاپیک ارسالی شما نیاز به تایید شدن توسط مدیران و همکاران دارد و بعد از تایید شدن به سایر کاربران نمایش داده خواهد شد !
لطفا از ارسال چندین باره پست و تاپیک خودداری بفرمایید
هی اینو نشون میده نمیذاره از نقل و قول استفاده کنم
اینم چند تا screen از گوشی من... به نظر شما این قشنگ تره یا Manila 2D !!!! رام گوشی منم اورجیناله.....
خودم که خیلی این Interface رو دوست دارم.........
راستی کی گفته مصرف باطری توی K1 از J9 بیشتره!!!!
من با I1 فقط 1 روز شارژ داشتم. ولی حالا با K1 حدود 3 روز شارژ دارم!!!
Manila 2D هم شیکتره و هم کارآمدتره. البته این نظر شخصی من هست. درضمن من متوجه نشدم که چطوری از مقایسه K1 و I1 به این نتیجه رسیدی که مصرف K1 از J9 کمتره. اگر شما J9 داشتی تا 5 روز شارژت دوام داشت. درضمن K1 من کوک شده هست نه K1 سایت سامسونگ.
ممنون بابت جواب کامل و بی نقصت ولی یه سوال دیگه:
دوست من یعنی چی که کامل dead نشده باشه
چه جوری میشه فهمید که کامل dead شده یا نه در شمن اگه کامل dead شده باشه درست نمیشه؟؟؟
اون ضد خشه قیمتش چنده؟؟
بازم ممنون
وقتی کامل dead بشه باید بوردش عوض بشه. هزینه اش فکر کنم حدود 200 تومن میشه (نقل قول!).
ضد خش هم 1000 تومان! اگه چونه هم بزنی 800 میدن! :31:
اینم چند تا screen از گوشی من... به نظر شما این قشنگ تره یا manila 2d !!!! رام گوشی منم اورجیناله.....
خودم که خیلی این interface رو دوست دارم.........
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کی گفته مصرف باطری توی k1 از j9 بیشتره!!!!
من با i1 فقط 1 روز شارژ داشتم. ولی حالا با k1 حدود 3 روز شارژ دارم!!!
عالیه ولی تاچ فلو یه چیز دیگست
ولی خب کار کردن با خود اینترفیس سامسونگ از همشون ساده تر و بهتره
بعضی اوقات می گم این گوشی رو بخرم ولی مسلئه ی dead منو می ترسونه آخه یکنی چی؟؟؟؟ این قضیه مال همه ی پاکت پی سی هاست؟؟؟؟
راستی صفحه ی نمایش گوشی زود خط نمی افته؟؟؟؟؟
-------------
x1 کجای که دارم انتظارتو می کشم
اگه هم افت قیمت نکنه شاید همین i900 بگیرم ولی بعضی چیزاش منو می ترسونه
بعضی اوقات می گم این گوشی رو بخرم ولی مسلئه ی dead منو می ترسونه آخه یکنی چی؟؟؟؟ این قضیه مال همه ی پاکت پی سی هاست؟؟؟؟
راستی صفحه ی نمایش گوشی زود خط نمی افته؟؟؟؟؟
-------------
x1 کجای که دارم انتظارتو می کشم
اگه هم افت قیمت نکنه شاید همین i900 بگیرم ولی بعضی چیزاش منو می ترسونه
راجع به dead شدن بارها صحبت شده. در بیشتر از 99% موارد تقصیر از خود کاربر هست. مواردی مثل نصب نکردن کامل نرم افزارهای مربوط به up. دقت نکردن به مراحل مختلف up کردن. کشیدن سریع کابل و... من ممکنه تو یک روز سه بار رام عوض کنم ولی هیچ مشکلی پیش نیومده تا حالا.
صفحه نمایش رو هم میتونی با محافظ ضدخش حفظش کنی.
ali_MacBook_Apple
04-01-2009, 14:51
مسیح جان الان رام هامونم یکی شد .
بالاخره یه دستگاه XP پیدا کردم و به K1 هوک شده آپ کردم.
عالیه ، فقط بدیش اینه که تاچ پلیرو پاک می کنه.
آخه دوسش داشتم .
کاش می زاشت آدم هم بتونه تاچ فلو رو فعال کنه هم Samsung Widget.
به هر حال خوبه ، یه مدت باهاش سر می کنیم ببینیم چی می شه.
مسیح جان الان رام هامونم یکی شد .
بالاخره یه دستگاه XP پیدا کردم و به K1 هوک شده آپ کردم.
عالیه ، فقط بدیش اینه که تاچ پلیرو پاک می کنه.
آخه دوسش داشتم .
کاش می زاشت آدم هم بتونه تاچ فلو رو فعال کنه هم Samsung Widget.
به هر حال خوبه ، یه مدت باهاش سر می کنیم ببینیم چی می شه.
مبارکه! من یه سوتی دادم چند صفحه پیش به جای کوک اشتباهی نوشتم هوک! شما تکرارش نکن! :46:
درضمن تاچ پلیر حتی نسبت به windows media player حدودا 1.5 برابر هم صداش ضعیفتره و هم کیفیتش پایینتره. اگر با خوشگلیش حال میکنی اون یه حرف دیگست.
بعدش هم اینکه یه حرفهایی میزنی ها! خوب اگر Touch Flo رو داشته باشی دیگه Widget کجا باید نمایش داده بشه؟ هم خدا هم خرما که نمیشه آخه! :دی
پاور K1 قبلی رو هم بهم نگفتی چطوریا بود؟
چگونه صدای اومنیای خود را تنظیم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا این پست رو تا آخرش بخونید بعد سراغ امتحانش بر روی گوشی خود برید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حالی هم امشب بهتون بدم! :20:
1- کد روبرو رو شماره گیری کنید: #28346*0002#*
2- برای تنظیم صدای گوشی در حالت عادی و برای مواردی نظیر زنگ موبایل، نمایش فیلم و پخش موزیک:
2-1- به بخش Menu>Normal>HandSet بروید.
2-2- SPK: صدای کلی پخش در گوشی شما میباشد (پیشنهاد من 1.5- است).
2-3- DAC: صدای پخش در حالت نمایش فیلم و پخش موسیقی (پیشنهاد من 0 است).
2-4- RVOL: صدای رادیو
3- برای تنظیم صدای گوشی در حالت هدست:
3-1- به بخش Menu>Normal>HeadSet بروید.
3-2- HP: صدای کلی پخش برای هدفون شما میباشد (پیشنهاد من 0 است).
3-3- DAC: صدای پخش در حالت نمایش فیلم و پخش موسیقی برای هدفون (پیشنهاد من 0 است).
3-4- RVOL: صدای رادیو
** توجه کنید که بعد از تنظیم هر گزینه باید از Menu>Apply استفاده کنید. حتی اگر جایی هستید که دو گزینه رو میخواهید تغییر بدید، بعد از تنظیم هر گزینه Apply کرده، Back کنید و مجددا وارد منو شوید و گزینه بعدی را تغییر دهید.
** توصیه میکنم یک MP3 رو در حال پخش بگذارید تا همزمان تاثیر این تغییرات رو ببینید و بتونید تنظیم مناسب رو بدست بیارید.
** به هیچ عنوان از صداهای بیش از اندازه بلند استفاده نکنید چرا که به دستگاهتون یا هدفونتون آسیب وارد میکنه.
در پایان، من خودم از همین تنظیماتی که گفتم روی گوشیم دارم استفاده میکنم و مشکل صدای پایین گوشیم کاملا حل شده اما شما با مسئولیت خودتون از تنظیمات فوق استفاده کنید!
موفق باشید.
پیوست:
این هم تنظیمات Default برای کسانی که احیانا به مشکل برخوردن:
Menu > Normal > Handset
DAC(0C) -4.5
SPK(02) -3
MPBST(22) +12
RBST(14) +0
RVOL(12) 21
Menu > Normal > Headset
DAC(0C) -1.5
HP(04) -12
MPBST(22) +24
RBST(14) +20
RVOL(12) -1.5
Menu > Normal > Camcoder
DAC(0C) -4.5
SPK(02) -3
MPBST(22) +12
RBST(14) +20
RVOL(12) 15
Menu > Talking > Handset
RCV(02) -3
RX(16) -3
MPBST(22) +12
MVOL(0E) 0
M2BST(10) +0
TX(08) -6
Menu > Talking > Earjack
HP(04) -7.5
RX(16) -6
MPBST(22) +12
MVOL(0E) 0
M2BST(10) 0
TX(08) -6
Menu > Talking > Speakerphone
SPK(02) -1.5
RX(16) 0
MPBST(22) +12
MVOL(0E) -3
M2BST(10) +0
TX(08) -6
Menu > Talking > BTMono
ADCV(12) +4.5
RX(16) -6
V2M(18) -9
TX(06) -9
AC97
Address 00
Value 0000
Mark FFFF
ali_MacBook_Apple
04-01-2009, 19:07
نه بابا منظورم این نبود که هم ویدگت باشه هم تاچ فو.:31:
یعنی این فابلیتو داشته باشه که هر موقع خواستی تاچ فلو رو اجرا کنی هر موقع خواستی ویدگت ، از قسمت تنظیمات Today .:46:
آخه این پلیرش کلی نا امیدم کرد:41: ، بعضی از آهنگارو پخش نمی کنه ، بعضیارم عقب جلو نمی کنه ، خلاصه حسابی گیج می زنه. اما بقیش خوبه.:5:
منظورمم اگه گفتم تاچ پلیر رو دوست داشتم دقیقاً همون قشنگیش بود:31: ، قدرت سرچش توی آهنگا هم خیلی خوب بود ، اگه جایی لینک دانلودشو پیدا کردی ممنون می شم برام بزاری.:11:
پاور K1 هم زیاد تعریفی نداشت گرچه من یه روز بیشتر باهاش کار نکردم ، اما به نظرم J1 بیشتر باطری نگه می داشت.:27:
راستی یه بدی بزرگ تاچ فلو که خیلی اذیتم کرد اینه که Motin Sensor رو باید خاموش کنم ، آخه تاچ فلو لند اسکیپ نداره.:19:
راه حلی براش نداری ؟
نه بابا منظورم این نبود که هم ویدگت باشه هم تاچ فو.:31:
یعنی این فابلیتو داشته باشه که هر موقع خواستی تاچ فلو رو اجرا کنی هر موقع خواستی ویدگت ، از قسمت تنظیمات Today .:46:
آخه این پلیرش کلی نا امیدم کرد:41: ، بعضی از آهنگارو پخش نمی کنه ، بعضیارم عقب جلو نمی کنه ، خلاصه حسابی گیج می زنه. اما بقیش خوبه.:5:
منظورمم اگه گفتم تاچ پلیر رو دوست داشتم دقیقاً همون قشنگیش بود:31: ، قدرت سرچش توی آهنگا هم خیلی خوب بود ، اگه جایی لینک دانلودشو پیدا کردی ممنون می شم برام بزاری.:11:
پاور K1 هم زیاد تعریفی نداشت گرچه من یه روز بیشتر باهاش کار نکردم ، اما به نظرم J1 بیشتر باطری نگه می داشت.:27:
راستی یه بدی بزرگ تاچ فلو که خیلی اذیتم کرد اینه که Motin Sensor رو باید خاموش کنم ، آخه تاچ فلو لند اسکیپ نداره.:19:
راه حلی براش نداری ؟
برای پلیر از سلطان پلیرها یعنی Core Player استفاده کن! اونوقته که Touch Player رو هم فراموش میکنی. فایلی نیست که من نتونسته باشم با این اجرا کنم.
درضمن تاچ فلو، landscape هم داره. یعنی چی نداره؟ تو خود معرفی رامی که من گذاشتم حالت landscape ش هم هست.
ali_MacBook_Apple
04-01-2009, 19:29
آره لند اسکیپ داره ، اما اینقد اینور اونور شدنش طول می کشه که آدم پیر میشه .
این Core Player هم باید بزنم ببینم چیه.
اما نه خداییش کلاً خوشم اومد ازش ، تنها نکته ایش که خیلی حالمو گرفت همین پلیرش بود ، بقیش زیاد برام مهم نیست.
amir_rafie
04-01-2009, 20:26
چگونه صدای اومنیای خود را تنظیم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا این پست رو تا آخرش بخونید بعد سراغ امتحانش بر روی گوشی خود برید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حالی هم امشب بهتون بدم! :20:
1- کد روبرو رو شماره گیری کنید: #28346*0002#*
2- برای تنظیم صدای گوشی در حالت عادی و برای مواردی نظیر زنگ موبایل، نمایش فیلم و پخش موزیک:
2-1- به بخش menu>normal>handset بروید.
2-2- spk: صدای کلی پخش در گوشی شما میباشد (پیشنهاد من 1.5- است).
2-3- dac: صدای پخش در حالت نمایش فیلم و پخش موسیقی (پیشنهاد من 0 است).
2-4- rvol: صدای رادیو
3- برای تنظیم صدای گوشی در حالت هدست:
3-1- به بخش menu>normal>headset بروید.
3-2- hp: صدای کلی پخش برای هدفون شما میباشد (پیشنهاد من 0 است).
3-3- dac: صدای پخش در حالت نمایش فیلم و پخش موسیقی برای هدفون (پیشنهاد من 0 است).
3-4- rvol: صدای رادیو
** توجه کنید که بعد از تنظیم هر گزینه باید از menu>apply استفاده کنید. حتی اگر جایی هستید که دو گزینه رو میخواهید تغییر بدید، بعد از تنظیم هر گزینه apply کرده، back کنید و مجددا وارد منو شوید و گزینه بعدی را تغییر دهید.
** توصیه میکنم یک mp3 رو در حال پخش بگذارید تا همزمان تاثیر این تغییرات رو ببینید و بتونید تنظیم مناسب رو بدست بیارید.
** به هیچ عنوان از صداهای بیش از اندازه بلند استفاده نکنید چرا که به دستگاهتون یا هدفونتون آسیب وارد میکنه.
در پایان، من خودم از همین تنظیماتی که گفتم روی گوشیم دارم استفاده میکنم و مشکل صدای پایین گوشیم کاملا حل شده اما شما با مسئولیت خودتون از تنظیمات فوق استفاده کنید!
موفق باشید.
پیوست:
این هم تنظیمات default برای کسانی که احیانا به مشکل برخوردن:
menu > normal > handset
dac(0c) -4.5
spk(02) -3
mpbst(22) +12
rbst(14) +0
rvol(12) 21
menu > normal > headset
dac(0c) -1.5
hp(04) -12
mpbst(22) +24
rbst(14) +20
rvol(12) -1.5
menu > normal > camcoder
dac(0c) -4.5
spk(02) -3
mpbst(22) +12
rbst(14) +20
rvol(12) 15
menu > talking > handset
rcv(02) -3
rx(16) -3
mpbst(22) +12
mvol(0e) 0
m2bst(10) +0
tx(08) -6
menu > talking > earjack
hp(04) -7.5
rx(16) -6
mpbst(22) +12
mvol(0e) 0
m2bst(10) 0
tx(08) -6
menu > talking > speakerphone
spk(02) -1.5
rx(16) 0
mpbst(22) +12
mvol(0e) -3
m2bst(10) +0
tx(08) -6
menu > talking > btmono
adcv(12) +4.5
rx(16) -6
v2m(18) -9
tx(06) -9
ac97
address 00
value 0000
mark ffff
عزیز این کار قدیمیه.... لطفا تازه واردا اول پست های قبلی رو بخونن :10:
عزیز این کار قدیمیه.... لطفا تازه واردا اول پست های قبلی رو بخونن :10:
ببخشید ولی وقت ندارم بشینم 70 صفحه رو بخونم! شاید برای شما قدیمی باشه و برای برخی که مثل من وقت خوندن 70 صفحه رو ندارن، جدید!
p30netman
04-01-2009, 20:32
دوستان من الان علائدین بودم...این گوشی داره کمیاب میشه علتشم فقط فروش بالای این گوشی هست خیلی کم بود و بدون گارانتی بود همشون 540 تومن.گارانتی اصلی نایاب شده.
طبقه همکف یه نمایندگی سامسونگ بود گوشیهاشونو با کاتالوگ گذاشته بود اونجا..امنیا رو برداشتم تو دستم رفتم تو منوهاش اصلا باورم نمیشد به این باحالی باشه خیلی خوش دست و سبک! بود الان تنها چیزی که منو نگران میکنه دوام ایم گوشی مخصوصا رنگ بقل و موس اپتیکال هست که خیلی ظریف و زیبا ساخته شده..Excellent
دوستان من الان علائدین بودم...این گوشی داره کمیاب میشه علتشم فقط فروش بhلای این گوشی هست خیلی کم بود و بدون گارانتی بود همشون 540 تومن.گارانتی اصلی نایاب شده.
طبقه همکف یه نمایندگی سامسونگ بود گوشیهاشونو با کاتالوگ گذاشته بود اونجا..امنیا رو برداشتم تو دستم رفتم تو منوهاش اصلا باورم نمیشد به این باحالی باشه خیلی خوش دست و سبک! بود الان تنها چیزی که منو نگران میکنه دوام ایم گوشی مخصوصا رنگ بقل و موس اپتیکال هست که خیلی ظریف و زیبا ساخته شده..Excellent
سال دیگه موقع همین موقع میتونی کتاب خاطراتت رو با عنوان "وسوسه های یک گوشی" چاپ کنی! احتمالا میتونی رکورد سری هری پاتر رو بشکنی! :31:
من خودم دو روز پیش که رفته بودم از یکی دو تا مغازه پرسیدم گفتن گارانتی اصلی نداریم. فکر نمیکردم اینقدر زود تموم بشه!
درضمن اگر Review های سایتهای خارجی رو بخونی، این گوشی یکی از مقاومترین گوشیها بین پاکت پی سی ها هست.
p30netman
04-01-2009, 20:41
چه ربطی به وسوسه داره؟!!! من باید اول گوشی لگنمو بفروشم بعد برم این لگن و بخرم...
ان 81 شده 260 تونن 150 تومن هم ازم نمیخریدن ...مغازه داراشون خیلی لاشخورن
Amin.M.1986
05-01-2009, 08:26
چه ربطی به وسوسه داره؟!!! من باید اول گوشی لگنمو بفروشم بعد برم این لگن و بخرم...
دوست عزیز من که بهت گفتم اگه میتونی نفروش.یعنی چی کمیاب شده؟ آخه من میخوام حدودا 5 بهمن برم امنیا بخرم. یعنی به مشکل میخورم؟:45:
دوست عزیز من که بهت گفتم اگه میتونی نفروش.یعنی چی کمیاب شده؟ آخه من میخوام حدودا 5 بهمن برم امنیا بخرم. یعنی به مشکل میخورم؟:45:
5 دی؟! :13:
farhooode
05-01-2009, 08:31
بیخودی نیست وقتیکه در ریوو های ویدئویی خارجی ازش تعریف میکنند میگن Wow
This is a Beautiful
رنگ Silver این گوشی حرف نداره
s-a-l-i-m
05-01-2009, 09:12
نفروشش.......من 70 زیره قیمت فروختم.........خیلی کثیف هستند........
بالاتر از اینه فکر کنم بتونی راحت بفروشی........من 70 زیره قیمت فروختم خود طرف 50 زیره قیمت میده یعنی 20 تومان سود
در ابتدا از Masih600 بابت اینکه قابل دانسته وپاسخ مرا راجع به نصب برنامه ها دادند تشکر میکنم.
ولی الان سوالی دیگر برایم مطرح شد وآن اینکه تمام برنامه هایی که از سایتها گرفته ام بجز Garminفایل نصب یاcabندارند. آیا برنامه ها ناقص هستند؟پوشه ای محتویMeta-infوپوشه ای محتوی تعدادی فایل با پسوندهایی چون class ,... است ولی از cabو setup خبری نیست.
اگر ممکن است مرا راهنمایی فرمایید.
Amin.M.1986
05-01-2009, 09:26
5 دی؟! :13:
5 بهمن آخه از هفته بعد امتحانای دانشگاه شروع میشه میرم سمنان.میخوام وقتی اومدم بگیرم که حالشو ببرم. چیکار کنم حالا؟:23: این که دوستمون گفت کمیاب شده منو ترسوند
p30netman
05-01-2009, 09:52
آقا کمیاب شدن مقطعی هست...تا آخر بهمن هم شده باشه صبر کن...من صبر میکنم قیمتش باز افت میکنه...
ان 81 رو به مغازه نمیفروشم دیروز تو چندتا سایت آگهی تبلیغ مجانی زدم امروز 6و7 نفر زنگ زدن قیمت 220 میخواستن گفتم 240 فکر کنم دندون گردی کردم:hmm:
p30netman
05-01-2009, 10:13
دیروز طبقه همکف نزدیک در اصلی علائدین یه مغازه امنیا گذاشته بود رفتم تو گفتم چند 6و7 تا آدم لاشخور نشسته بودن توش یکیشون گفت 540 با گارانتی اصلی و شارژ فندکی روش...گفتم کودوم گارانتی و میگی؟مایکروتل؟ گفت آره ...گفتم میخوام 1 دونه...آورد باز کرد دیدم دست 2 هست گفتم حاجی این کار کرده گفت نه تو بار بوده اینجوری شده 1 بارم روشن نشده...در پشتش و باز کرد باطری توش بود گفتم نمیخوام کار کردس میخوای بکنی تو پاچه منم گاگول! :34:
ali_MacBook_Apple
05-01-2009, 11:06
دیروز طبقه همکف نزدیک در اصلی علائدین یه مغازه امنیا گذاشته بود رفتم تو گفتم چند 6و7 تا آدم لاشخور نشسته بودن توش یکیشون گفت 540 با گارانتی اصلی و شارژ فندکی روش...گفتم کودوم گارانتی و میگی؟مایکروتل؟ گفت آره ...گفتم میخوام 1 دونه...آورد باز کرد دیدم دست 2 هست گفتم حاجی این کار کرده گفت نه تو بار بوده اینجوری شده 1 بارم روشن نشده...در پشتش و باز کرد باطری توش بود گفتم نمیخوام کار کردس میخوای بکنی تو پاچه منم گاگول! :34:
عجب نامردایین...
راستی مسیح این تاچ فلو زیاد به مزاج من خوش نیومد :31:
نمی دونم چرا اما زیاد حال نکردم ، انگار بزور ریخته بودنش روی این گوشی ، یکمم کند شده بود ، بعضی از برنا مه هاشم عمل نمی کرد ، مثلاً پلیرش 2 زار نمی ارزید ، قسمت بروزرشم بعد از یه مدت دیگه اپرا رو اجرا نمی کرد ، مسیجاشم جالب نبود.
بخش پخش عکسشم که افتضاه بود ، وقتی زوم می کردیم نمی شد عکسو جابجا کرد. یعنی از یه نقطه زوم شده بری روی یه نقطه دیگه.
لند اسکیپشم که خیلی خیلی کند بود ، اما ظاهرش قشنگ بود ، بخش آلارمش که درست نمی کرد ، توی هر برنا مه ایم که معمولی اجراش می کردیم بعد لند اسکیپ می کردیم از برنامه خارج می شد ، نمی دونم چرا بعد از یه مدتم از منوهاش خسته شدم. یه جوری بود انگار مال این گوشی نبود.
کلاً روحیه من با Samsung Widget سازگارتره ، :27:
بعد از اینکه باهاش کار کردم خوشحال شدم که دیاموند نخریدم :31:
به هر حال دستت درد نکنه که بهم نشون دادی ، تجربش خیلی جالب بود :8:
من همون K1 خود سامسونگو ریختم ، برگشتم به همون Widget با تاچ پلیر عزیزم :27:
درضمن این Core Player که بهم معرفی کردی ، محشر بود. کلی باهاش حال کردم.
الانم ریختمش رو دستگام دارم باهاش حال می کنم ، بی وژدان همه پسوندی این آب خوردن پخش می کنه :18:
Amin.M.1986
05-01-2009, 12:24
آقا کمیاب شدن مقطعی هست...تا آخر بهمن هم شده باشه صبر کن...من صبر میکنم قیمتش باز افت میکنه...
ان 81 رو به مغازه نمیفروشم دیروز تو چندتا سایت آگهی تبلیغ مجانی زدم امروز 6و7 نفر زنگ زدن قیمت 220 میخواستن گفتم 240 فکر کنم دندون گردی کردم:hmm:
آره دندون گردی کردی بالای 200 بتونی بفروشی خوب فروختی.یه چی در مورد نو بودن بگم اصلا آک بودن دلیل نو بودن نیست من رفیقم موبایل فروشهاینو که میگم دیدم. همه موبایل فروشا گوشیو وا میکنن چک میکنن بعد خودشون میبندن دوباره. هولوگرامم جدا میخرن تو هر مغازه کلی هولوگرامه.اصلا تو بهارستان یه سری دارن از راه فروش هولوگرام نون میخورن
p30netman
05-01-2009, 12:53
آره دندون گردی کردی بالای 200 بتونی بفروشی خوب فروختی.یه چی در مورد نو بودن بگم اصلا آک بودن دلیل نو بودن نیست من رفیقم موبایل فروشهاینو که میگم دیدم. همه موبایل فروشا گوشیو وا میکنن چک میکنن بعد خودشون میبندن دوباره. هولوگرامم جدا میخرن تو هر مغازه کلی هولوگرامه.اصلا تو بهارستان یه سری دارن از راه فروش هولوگرام نون میخورن
فرق نو و کارکده خیلی راحت مشخصه...
مشمای روی lcd داد میزنه که چقدر کار کرده...اگه حتی خیلی سالم نگهداشته باشنش بازم یه خشهای خیلی ظریف روی مشمای lcd هست که زیر نور کاملان نمایان میشه
Amin.M.1986
05-01-2009, 13:06
فرق نو و کارکده خیلی راحت مشخصه...
مشمای روی lcd داد میزنه که چقدر کار کرده...اگه حتی خیلی سالم نگهداشته باشنش بازم یه خشهای خیلی ظریف روی مشمای lcd هست که زیر نور کاملان نمایان میشه
ممنون اصلان حواسم به این موضوع نبود ولی اونو به این منظور گفتم حواس شما و بقیه جمع باشه اگه دیدین گوشی آک هست بازم چک کنین که کار کرده نباشه
p30netman
05-01-2009, 13:19
ممنون اصلان حواسم به این موضوع نبود ولی اونو به این منظور گفتم حواس شما و بقیه جمع باشه اگه دیدین گوشی آک هست بازم چک کنین که کار کرده نباشه
خواهش میکنم :27: بالا خره ما چندتا گوشی بیشتر از شما فروختیم یکم تجربمون بالاتره :5:
farhooode
05-01-2009, 14:15
آا مسیر یاب gps این گوشی در ایران کار میکنه
مثلا نقشه شیراز رو اگر بهش بدیم چطوری میشه فهمید در کدوم کوچه هستیم
آا مسیر یاب gps این گوشی در ایران کار میکنه
مثلا نقشه شیراز رو اگر بهش بدیم چطوری میشه فهمید در کدوم کوچه هستیم
باید از نرم افزارهایی مثل گارمین استفاده کنی. هرچی هم نقشه دقیقتر باشه، جزئیات بیشتری رو داره.
farhooode
05-01-2009, 15:29
تا حالا کسی نتیجه گرفته
توی شیراز کوچه هایی هستند که عهد ناصر الدین شاه تا حالا خراب نشدن برا یاینکه اینجور جاها گم نشیم آیا امنیا میتونه به من کمک کنه؟
p30netman
05-01-2009, 16:16
از Garmin بهتر TOM TOM هست ولی فکر میکنم پولی باشه و نشه بهمین راحتی نصب کرد...من دیده بودم تی این برنامه تام تام عکسهای هوایی گوگل ارس بود همراه با اسامی کاملشون و تا حدودی دقیق(اسم کوچه نیست اگه باشه نقشه پر از نوشته میشه...)
ali_MacBook_Apple
05-01-2009, 16:38
این نقشه ها هم دردسر شدن.
کاش می شد با گوگل نقشه رو گرفت بعد تبدیل کنی بدی به گارمین.
من شنیدم یه برنامه هست که باهاش می شه نقشه های گارمین رو توسط کامپیوتر ادیت کرد.
اگه اینجوری باشه که عالیه ، فوقش خودمون می شینیم نقشه رو کامل می کنیم.
کسی چیزی در این مورد می دونه ؟
تا حالا کسی نتیجه گرفته
توی شیراز کوچه هایی هستند که عهد ناصر الدین شاه تا حالا خراب نشدن برا یاینکه اینجور جاها گم نشیم آیا امنیا میتونه به من کمک کنه؟
من توی تهران از نقشه گارمین برای کوچه هایی استفاده میکنم که مال زمان تهران اولیه هست. با حداکثر 10 متر اختلاف صحیح نشون میده. اگر نقشه خوب شیراز رو داشته باشید میتونید از گارمین استفاده کنید. یکی از کاربردهای gps همینه.
این نقشه ها هم دردسر شدن.
کاش می شد با گوگل نقشه رو گرفت بعد تبدیل کنی بدی به گارمین.
من شنیدم یه برنامه هست که باهاش می شه نقشه های گارمین رو توسط کامپیوتر ادیت کرد.
اگه اینجوری باشه که عالیه ، فوقش خودمون می شینیم نقشه رو کامل می کنیم.
کسی چیزی در این مورد می دونه ؟
به اینکار میگن کالیبره کردن نقشه. سوالت دقیق چیه؟
چون بچه های خوبی بودین و امشب هم شلوغ بازی در نیاوردین، چند تا کد خوب بهتون میگم که استفاده کنید :31: :
#0228#* اطلاعات باطری
*#2470#* آپدیت کردن دوربین بعد از نصب رام
#0673#* تست صدا
#0842#* تست ویبره و backlight
*#1111# ورژن FTA
*#1234# ورژن رام
#3855*2767* هارد ریسیت (توجه کنید که بدون اخطار هاردریسیت میکنه! استفاده نکنید از این کد مگر اینکه واقعا بخواهید هارد ریسیت کنید).
sepand_salehi
05-01-2009, 20:39
یک سوال
برای امنیا که متاسفانه کیبورد نداره آیا برنامه ای وجود داره که توش یه کیبرودی مثل دی پد یا اصلا یک کیبورد کامل رو روی برنامه های جاوا اجرا کنه؟ مثلا منی که بخوام یه بازی جاوا رو که نیاز به کیبورد داره رو بازی کنم می شه یه جوری یه کیبرود ضمیمه ی پایین صفحه به هنگام اجرای بازی کنم؟
p30netman
05-01-2009, 20:51
یک سوال
برای امنیا که متاسفانه کیبورد نداره آیا برنامه ای وجود داره که توش یه کیبرودی مثل دی پد یا اصلا یک کیبورد کامل رو روی برنامه های جاوا اجرا کنه؟ مثلا منی که بخوام یه بازی جاوا رو که نیاز به کیبورد داره رو بازی کنم می شه یه جوری یه کیبرود ضمیمه ی پایین صفحه به هنگام اجرای بازی کنم؟
یکی از دوستام چند وقت پیش که صحبت میکرد راجعبه این گوشی میگفت که کیبورد بیسیمش و از طریق WiFi به گوشی وصل کرده....!:18: جلل خالق
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 00:02
به اینکار میگن کالیبره کردن نقشه. سوالت دقیق چیه؟
آهان همین کالیبره کردن .
چجوریه ؟
مثلاً همین نقشه ایرانی که دارم توی اهواز فقط چند تا خط از راههای اصلی نشون می ده که اصلاً هم دقیق نیستن.
حالا من اگه بخوام این نقشه رو توی کامپیوتر باز کنم بعد خودم از روی نقشه شهر کوچه ها و خیابونهای فرعی رو بهش اضافه کنم می شه ؟
ممنون می شم یکم در ای باره راهنماییم کنی.
s-a-l-i-m
06-01-2009, 00:10
یکی از دوستام چند وقت پیش که صحبت میکرد راجعبه این گوشی میگفت که کیبورد بیسیمش و از طریق wifi به گوشی وصل کرده....!:18: جلل خالق
کیبورد وای فای نداریم............بلوتوث بوده.........طرف اغراق کرده...
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 00:18
یک سوال
سوال خیلی خوبیه ، فکر کنم جاوا مشکل اکثر امنا دارا باشه.
آخه آدم حیفیش میاد ، جاوا رو با سرعت هرچه تمامتر اجرا می کنه ، بعدش نمی تونی هیچ کاری باهاش بکنب.
کسی تاحالا تونسته این مشکل رو حل کنه ؟
آخه مشکل منم هست.
p30netman
06-01-2009, 00:19
چرا میگوفت کیبوردش وایرلس هست
hasanmotori
06-01-2009, 01:19
يه برنامه به نام java adapter هست كه رو كامپيوتر اجراش ميكني بعد فايل جاوايه مورد نظرو باهاش باز ميكني و adapte ميكني بعد نصبش ميكني اونوقت تو ذهنت صفحرو به 9 قسمت تقسيم مي كني و بازي مي كني
روي p990 جواب ميده ولي امنيارو نميدونم
آهان همین کالیبره کردن .
چجوریه ؟
مثلاً همین نقشه ایرانی که دارم توی اهواز فقط چند تا خط از راههای اصلی نشون می ده که اصلاً هم دقیق نیستن.
حالا من اگه بخوام این نقشه رو توی کامپیوتر باز کنم بعد خودم از روی نقشه شهر کوچه ها و خیابونهای فرعی رو بهش اضافه کنم می شه ؟
ممنون می شم یکم در ای باره راهنماییم کنی.
من برای گارمین ندیدم آموزش کالیبره کردن وجود داشته باشه. شما اگر میخوای کالیبره کنی، باید از نرم افزار GPS Tuner استفاده کنی که نرم افزار خیلی خوبی هم هست و حتی عده ای اعتقاد دارند از گارمین بهتره. کالیبره کردن نقشه هم برای این نرم افزار خیلی راحته. به طورکلی دوستانی که شهرستان زندگی میکنند نرم افزار GPS Tuner، گزینه بسیار مناسبتری از گارمین هست براشون. شما هروقت GPS Tuner رو ریختی بگو که آموزشش رو بگذارم.
** پیوست: همین سوال رو اونطرف هم پرسیدی! :46: ولی احتمالا به جواب نمیرسی اونجا!
دوستان، چون عده زیادی از بچه ها شهرستانی هستند، تصمیم گرفتم هم نرم افزار GPS Tuner و هم نرم افزارهای مربوط به کالیبره کردن رو براتون اینجا قرار بدم که حالشو ببرید! شما هم در این ایام عزاداری ما رو از دعای خیر خودتون بهره مند کنید!
لینک دانلود:
Keygen درون فایلهای دانلود شده قرار داره. ورژن هم 5.3 هست.
و اما نقشه برخی از شهرها! این فایلها رو باید به اسم *.World ذخیره کرده و در پوشه Map بریزید:
نقشه تهران:
نقشه شیراز:
یه نقشه شیراز دیگه که فکر کنم کاملتر از قبلیه:
p30netman
06-01-2009, 10:05
این نرم افزار خیلی تخصصیه و برای عملیاتهای راهسازی و نقشه کشی و نقشه های توپوگرافی و خیلی کارهای دیگه...خیلی بدرد می خوره .مسیح جان دست درد نکنه خیلی عالی بود :12: :33:
این نرم افزار خیلی تخصصیه و برای عملیاتهای راهسازی و نقشه کشی و نقشه های توپوگرافی و خیلی کارهای دیگه...خیلی بدرد می خوره .مسیح جان دست درد نکنه خیلی عالی بود :12: :33:
مخلصم! آره، من خودم هم اینو دارم هم گارمین. احتمالا هم به زودی یه کار خیلی خفن انجام میدیم روی این نرم افزار که مثل بمب صدا کنه اون هم کالیبره کردن نقشه بسیار بسیار دقیق تمام مراکز استانهاست! :31:
p30netman
06-01-2009, 10:19
کارت عالیه....دمت گرم
peymankameli
06-01-2009, 11:15
اقا گوشي من يك 3 ساعتي طول ميكشه شارژ فول بشه چراغ سبز بشه ايا مال شما هم همينقدر طول ميكشه
نقشه گارمینو میشه ساخت(نحوشو تو blog به محض اصلاح blogger میزارم فقط فعلا پستا اولیه همینجا رو بخونین و این اسما رو :cGPS mapper و map edit ) ، در حال حاضر نقشه گارمین کاملترین نقشه ایرانه چون همونطور که میدونیم و در پستها اولیه این بحث اشاره شد مهم توانایی route کردن هست بعبارتی شما در یک نقطه هستین و میگین ببرتون به یه نقطه دیگه واین نیاز به نقشه ای داره که routable باشه در ضمن نقشه کاملتری واسه گارمین ساخته شده که الان موجوده (نسبت به iran routable map for garmin ) اما دو نرم افزار مهم واسه gps گارمین و tom tom هستن که دومی با omnia سارگار نیست و فعلا روی امنیا قابل استفاده نیست
(یکی از دوستان از طریق mail پرسیده بودن چرا بعضی چیزا رو اینجا کامل توضیح نمیدم و به blog به قولی پاس میدم ! بد نیست جوابشونو اینجا بدم به نظرم اینجا سوالات تکراری و جوابا تکراری زیاد شدن و اگه کسی بخواد چیزی رو پیدا کنه خیلی سخت میشه شاید بهتره یه جایی باشه که مطالب با سر فصل باشن )
amir_rafie
06-01-2009, 12:05
اقا گوشي من يك 3 ساعتي طول ميكشه شارژ فول بشه چراغ سبز بشه ايا مال شما هم همينقدر طول ميكشه
با آداپتور دقیقا 3.5 ساعت طول می کشه... با usb دقیقا نمیدونم.. من 15 ساعت گذاشتم شارژ بشه ولی سبز نشد.........
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 12:15
** پیوست: همین سوال رو اونطرف هم پرسیدی! ولی احتمالا به جواب نمیرسی اونجا!
آره اونجا کسی تحویل نگرفت ، اینجا هم قبلاً پرسیده بودم اما شما نبودی کسی تحویل نگرفت ، حالا که دیدم بحثش شده گفتم بگم شاید محل بزارن.:31:
بابت GPS Tuner هم دستت درد نکنه ، یعنی با این می شه هر نقشه ای که بخوایم بسازیم ؟ اینجوری که خیلی عالی می شه ، مشکل ما که تهران نیستیم هم حل میشه.:27:
حالا که نقشه شیراز رو گذاشتی ، اگرم یه وقت یه جایی چشمت به نقشه اهواز افتاد ، بزاریش ممنونت می شم . من که هرچی گشتم نبود.:46:
گرچه این دوستمون RealRed هم خیلی بابت گارمین امیدوارمون کرد ، اگه نقشه های گارمین هم بشه ادیت کرد که عالی می شه....:21:
مسیح جان اگه لطف کنی آموزش GPS Tuner هم بزاری که خیلی عالی می شه.:5:
farhooode
06-01-2009, 12:37
زنده باد گوشی i900
چون:
اگر با مسیر یاب این گوشی بتونید بطور تخصصی کار کنید اصلا گم نخواهید شد
و یک سوال:
چطوری مسیر ها رو تشخصی میده از کدوم فرکانس و ماهواره استفاده میکنه اصلا نحوه کارGPS چطوری هست؟
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 12:45
من GPS Tuner رو کامل نصب کردم ، رجیسترش هم کردم ، حالا برای نقشه چیکار باید بکنم ؟
چجوری باید نقشه براش کالیبره کنم.:8:
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 12:54
زنده باد گوشی i900
چون:
اگر با مسیر یاب این گوشی بتونید بطور تخصصی کار کنید اصلا گم نخواهید شد
و یک سوال:
چطوری مسیر ها رو تشخصی میده از کدوم فرکانس و ماهواره استفاده میکنه اصلا نحوه کارgps چطوری هست؟
تعدادی ماهواره همیشه دور زمین در حال گردش هستن(اگه اشتباه نکنم 24 تا) که کارشون همینه ، یعنی مخصوص gps هستن ، و دستگاههای گیرنده gps می تونن بهشون متصل بشن و برای اینکه دستگاههای گیرنده gps بتونن محل دقیق و سرعت دقیق حرکتی رو نشون بدن ، نیاز دارن که حد اقل به 4 ساتلایت متصل بشن و گفته می شه که حتی در کورترین نقطه دنیا هر گیرنده می تونه حداقل به 4 ساتلایت کانکت بشه .
Amin.M.1986
06-01-2009, 13:35
تعدادی ماهواره همیشه دور زمین در حال گردش هستن(اگه اشتباه نکنم 24 تا) که کارشون همینه ، یعنی مخصوص gps هستن ، و دستگاههای گیرنده gps می تونن بهشون متصل بشن و برای اینکه دستگاههای گیرنده gps بتونن محل دقیق و سرعت دقیق حرکتی رو نشون بدن ، نیاز دارن که حد اقل به 4 ساتلایت متصل بشن و گفته می شه که حتی در کورترین نقطه دنیا هر گیرنده می تونه حداقل به 4 ساتلایت کانکت بشه .
دکمه تشکر رو زدم ولی لازم هست بازم تشکر کنم که انقدر پیگیر هستی
:10:
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 13:54
قابلی نداشت ، وقتی بچه های فروم اینقدر پیگیر کار بچه ها هستن خود به خود انگیزه توی آدم بوجود میاد که همیشه در حد توانش پیگیر باشه.
نقشه گارمینو میشه ساخت(نحوشو تو blog به محض اصلاح blogger میزارم فقط فعلا پستا اولیه همینجا رو بخونین و این اسما رو :cGPS mapper و map edit ) ، در حال حاضر نقشه گارمین کاملترین نقشه ایرانه چون همونطور که میدونیم و در پستها اولیه این بحث اشاره شد مهم توانایی route کردن هست بعبارتی شما در یک نقطه هستین و میگین ببرتون به یه نقطه دیگه واین نیاز به نقشه ای داره که routable باشه در ضمن نقشه کاملتری واسه گارمین ساخته شده که الان موجوده (نسبت به iran routable map for garmin ) اما دو نرم افزار مهم واسه gps گارمین و tom tom هستن که دومی با omnia سارگار نیست و فعلا روی امنیا قابل استفاده نیست
(یکی از دوستان از طریق mail پرسیده بودن چرا بعضی چیزا رو اینجا کامل توضیح نمیدم و به blog به قولی پاس میدم ! بد نیست جوابشونو اینجا بدم به نظرم اینجا سوالات تکراری و جوابا تکراری زیاد شدن و اگه کسی بخواد چیزی رو پیدا کنه خیلی سخت میشه شاید بهتره یه جایی باشه که مطالب با سر فصل باشن )
ممنون از توضیحات! خیلی خوب شد که فهمیدم گارمین هم کالیبره میشه چون اینو خبر نداشتم. اگر هرچه زودتر روشش رو بفرمائید که ممنون میشم.
نرم افزار GPS Tuner هم قابلیت Route کردن رو داره. به عکسها دقت بفرمائید.
3 تا کافیه البته.
من gps tuner رو کامل نصب کردم ، رجیسترش هم کردم ، حالا برای نقشه چیکار باید بکنم ؟
چجوری باید نقشه براش کالیبره کنم.:8:
اگر زنده بودم، امشب میگذارم برات.
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 14:35
دمت گرم ، من توی یه مقاله خونده بودم 4 تا ، شرمنده تقصیر مقاله بود:46:
دمت گرم ، من توی یه مقاله خونده بودم 4 تا ، شرمنده تقصیر مقاله بود:46:
شاید هم من اشتباه کنم! :46: بگیم 3-4 تا!
p30netman
06-01-2009, 14:52
بین علما اختلاف افتاد! :25: اگه بازم شک دارید به رساله رجوع کنید :27: :31:
Amin.M.1986
06-01-2009, 15:14
بین علما اختلاف افتاد! :25: اگه بازم شک دارید به رساله رجوع کنید :27: :31:
آره. در بعضی روایات 2 تا هم ذکر شده:27:.کسی جدید امنیا نخریده ؟فی چنده؟مردیم تا 5 بهمن برسه
p30netman
06-01-2009, 15:25
540 تومان کمیاب در بازار . با گارانتی 630 نایاب .
p30netman
06-01-2009, 16:20
امنیا 3 هفته کار کرده با گارانتی مایکروتل 550 خوبه؟بنظر شما میارزه؟
farhooode
06-01-2009, 16:26
ان81 رو میفروشی یانه؟
برای کسی میخوام
p30netman
06-01-2009, 16:29
آره عزیز واسه فروش گذاشتم
farhooode
06-01-2009, 16:30
آخرش چند میدی؟
8 گیگ هست یا 2 گیگ
p30netman
06-01-2009, 16:33
2گیگ هست...(اصلا حرف8 گیگ و نزن قبل این 8 گیگ داشتم)
والا دیروز یکی زنگ زد با کلی چک و چونه 235 گفت بر میدارم.منم گفتم اگه کسی بالاتر بر نداشت خبرت میکنم
farhooode
06-01-2009, 16:40
صداش توی هنزفری اندازه ان73 بلند یانه؟
اصلا در هنزفری با کدوم گوشی برابره
کیفیت صداش چطوره؟
p30netman
06-01-2009, 16:42
farhooode اینقدر تبلیغ این گوشی رو نکن همین الانشم این گوشی خیلی خز شده پریروز که علائدین بودم مغازه دارا میگفتن این گوشی در حد k750 فروش داشته و حسابی خز شده :D :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.