مشاهده نسخه کامل
: Samsung i900 Omnia
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
دوستان من گوشیم رو 6.5 کردم(حدود 2 ماهه)
غیر خوشکلی هیچی نداره و تازه بیشتر هم هنگ میکنه!:31:
----------
فعلا خوشگلیش(شبیه گوشی HTC شده!) رو به هنگاش ترجیح دادم تا ببینم بعد چی میشه
ولی از من میشنوین 6.1 خودش خیلی بهتره:46:
فکر کنم این مشکل بخاطر ویندوز 7 بوجود اومده...جون معمولا گوشیو نمیشناسه...یکی نوشته بود هر دفعه فایل wmdc رو اجرا کن
بعد internet sharing می کردین؟ اگه اره..ایا میشه تو اون موقع از گوشی استفاده کرد..مثلا sms فرستاد؟
در قسمت connection \ connection \ advanced در قسمت select network دو تا گزینه روی my isp تنظیم شده یا my internet?
اینقدر باهش ور رفتم کلا فک کنم داغون شده
الانم نمی دونم جه کار کردم که با اینکه تنظیمات رو از همراه اول گرفتم..تو گوشی وقتی رو مرورگر میرم به نت وصل می شه ولی میکه نمی تونه صفحه ای رو بیاره...:41::41:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amin.M.1986
29-10-2010, 12:15
الانم نمی دونم جه کار کردم که با اینکه تنظیمات رو از همراه اول گرفتم..تو گوشی وقتی رو مرورگر میرم به نت وصل می شه ولی میکه نمی تونه صفحه ای رو بیاره...:41::41:
با اپرا میری؟ با اینترنت اکسپلورر هم یه امتحان بکن ببین میشه یا نه؟
والا مشکل رو پیدا کردم..قسمت automatic network رو تیکشو برداشتم..ولی گزینه my isp نداره...اول با اپرا وصل میشم ..اونجا تو تنظیماتش my isp داره...بعد که وصل شد با ie میرم...
Amin.M.1986
31-10-2010, 00:49
والا مشکل رو پیدا کردم..قسمت automatic network رو تیکشو برداشتم..ولی گزینه my isp نداره...اول با اپرا وصل میشم ..اونجا تو تنظیماتش my isp داره...بعد که وصل شد با ie میرم...
فکر کنم شما اون کانکشنی که ساختی رو دستی یکبار دیلیت کردی و به این روز افتادی.
چند بار سافت ریست کردم دیگه my storage رو نمیشناسه..به کامپیوتر وصل کردم my storage رو میشناسه ولی همه فایل هاشو نمیاره..خیلی ها رو نشون نمیده کا بک اپ بگیرم فرمت کنم ....
Amin.M.1986
02-11-2010, 11:07
چند بار سافت ریست کردم دیگه my storage رو نمیشناسه..به کامپیوتر وصل کردم my storage رو میشناسه ولی همه فایل هاشو نمیاره..خیلی ها رو نشون نمیده کا بک اپ بگیرم فرمت کنم ....
خاموش کن و باطری رو در بیار دوباره بذار درست میشه اما اگه نشد به احتمال زیاد یه هارد ریست کن انجام میشه.
باتری رو در اوردم نشد...ولی هار ریست کنم همه سمس و شماره هامو از دست می دم بعلاوه چیزای که رو my storage هست و الان دیگه در دسترس نیست..راه دیگه ای نداره؟
Amin.M.1986
02-11-2010, 18:17
باتری رو در اوردم نشد...ولی هار ریست کنم همه سمس و شماره هامو از دست می دم بعلاوه چیزای که رو my storage هست و الان دیگه در دسترس نیست..راه دیگه ای نداره؟
قربون تو بشم الهی الهییی( یاد فیلم مکس بخیر)
آقا شما یک بک آپ از اس ام اس ها و کانتکت ها بگیر و هارد ریست کن.. my storage با هارد ریست پاک نمیشه:11:
فک کنم اینجا فقط خودتی و خودم....چشم می کنم نتیجه رو اطلاع میدم
البته الان چک کردم دئدم my storage رو اورده..ولی اکثر فولدرها و فایل ها توش ناپدید شده..ولی ظرفیت my storage رو خالی نشون میده در حالیکه من قبلا 8 9 گیگ اطلاعات داشتم....
Amin.M.1986
05-11-2010, 17:09
البته الان چک کردم دئدم my storage رو اورده..ولی اکثر فولدرها و فایل ها توش ناپدید شده..ولی ظرفیت my storage رو خالی نشون میده در حالیکه من قبلا 8 9 گیگ اطلاعات داشتم....
یه برنامه ریکاوری نصب کن بین میتونی برشون گردونی؟؟
والا از خیر هارد ریست که گذشتم .. ولی ریکاور کردم یه سری رو برگردوند بقیشم دوباره میریزم ارزش نداره همه برنامه ها رو دوباره نصب کنم..
عجیبه که فایل ها پریده ... فکر کنم چون می خواستم از اینترنت شیرینگ استفاده کنم هی وصل کردم به کامپیوتر مموریش دچار اشکال شده بود..در هر صورت مرسی...
من نمیتونم برم تو messaging چکار کنم؟
چرا نمی تونی
یه خورده توضیح بده..ریست کردی؟
نه ریست نکردم ویندوز گوشی رو عوض کردم البته اینم بگم که my storage ام هم پریده بوده. حالا نمیدونم بخاطر اونه
الان my storage هست؟ عملا وقتی هارد ریست می کنی message ها پاک میشه
Tenacious
07-01-2011, 17:13
من وقتی میخوام با GPS کار کنم میزنه searching for satellites. هر چه قدر منتظر میشم هیچ اتفاقی نمیفته.
تنها برنامه ای که میتونم باهاش کار کنم، گوگل مپ هست که اونم آنلاین کار میکنه.
اساتید محترم :3:کسی هست که کمکی بکنه؟
AryanLand
07-01-2011, 22:28
من وقتی میخوام با GPS کار کنم میزنه searching for satellites. هر چه قدر منتظر میشم هیچ اتفاقی نمیفته.
سلام.
حتما" اینو در نظر میگیرید که تو فضای بسته (سقف دار) نباید باشید؟ (برای اتصال باید برید یه جایی که سقف و حتی المقدور ساختمان خیلی بلند نباشه برای اتصال اول)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
good boy 2010
08-01-2011, 20:37
منم بعضی موقع ها وصل نمی شه
navitel نصب کن بعد چند دقیقه ای توی محیط باز وایسا پیدا می شه
Amin.M.1986
11-01-2011, 18:51
فکر کنم یه سوتی داری میدی:31: !! اگه بار اول هست که کانکت میخوای بشی باید بری توی قسمت کانکشن و اجازه بدی که gps از gprs استفاده کنه:10:
AryanLand
11-01-2011, 19:33
فکر کنم یه سوتی داری میدی:31: !! اگه بار اول هست که کانکت میخوای بشی باید بری توی قسمت کانکشن و اجازه بدی که gps از gprs استفاده کنه:10:
سلام.
نه روي گارمين نيازي به اين كار نيست.:11:
Tenacious
12-01-2011, 00:01
سلام.
حتما" اینو در نظر میگیرید که تو فضای بسته (سقف دار) نباید باشید؟ (برای اتصال باید برید یه جایی که سقف و حتی المقدور ساختمان خیلی بلند نباشه برای اتصال اول)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جایی که شما فکرشو کنی این کارو انجام دادم.
از پشت بام گرفته تا محوطهی میدان آزادی و فرودگاه و ... ولی هیچ اتفاقی نیفتاده!
ماهواره رو پیدا میکنه ولی سیگنالی دریافت نمیکنه!
---------- Post added 12-01-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 11-01-2011 at 11:58 PM ----------
منم بعضی موقع ها وصل نمی شه
navitel نصب کن بعد چند دقیقه ای توی محیط باز وایسا پیدا می شه
نصبش کردم ولی نشد!
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
این کار رو هم کردم ولی این هم جواب نداد!!!
AryanLand
12-01-2011, 16:48
هر جایی که شما فکرشو کنی این کارو انجام دادم.
از پشت بام گرفته تا محوطهی میدان آزادی و فرودگاه و ... ولی هیچ اتفاقی نیفتاده!
ماهواره رو پیدا میکنه ولی سیگنالی دریافت نمیکنه!
---------- Post added 12-01-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 11-01-2011 at 11:58 PM ----------
نصبش کردم ولی نشد!
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
این کار رو هم کردم ولی این هم جواب نداد!!!
سلام.
مطمئنيد كه كرك برنامه رو درست انجام داديد؟ من الان تهران نيستم(شيرازم) تو يكي 2 روز آِنده برميگردم اگر خواستيد ديوايس آي دي گوشيتون رو بديد من براتون فايل كركش رو بسازم تست كنيد اگر شد كه هيچ اگه نشد بفرماييد باهم يه قرار ميزاريم (من لپ تاپ ميارم) با هم نصب ميكنيم.من حداقل 10 بار رو I900 هاي مختلف گارمين رو نصب كردم مشكلي نداشته.:11:
Tenacious
22-01-2011, 11:33
سلام.
مطمئنيد كه كرك برنامه رو درست انجام داديد؟ من الان تهران نيستم(شيرازم) تو يكي 2 روز آِنده برميگردم اگر خواستيد ديوايس آي دي گوشيتون رو بديد من براتون فايل كركش رو بسازم تست كنيد اگر شد كه هيچ اگه نشد بفرماييد باهم يه قرار ميزاريم (من لپ تاپ ميارم) با هم نصب ميكنيم.من حداقل 10 بار رو I900 هاي مختلف گارمين رو نصب كردم مشكلي نداشته.:11:
اگر کرک رو درست نصب نکرده باشم، فکر کنم برنامه درست اجرا نشه، درست میگم؟
الان برنامه اجرا میشه ولی کانکت نمیشه!
---------------------------------------------------
بابت اینکه قرار بذاریم و ببینیم و شما زحمت کارو بکشی، این طوری من به شدت شرمندهی شما میشم و شما از کار و زندگی میفتی. گرچه قطعاً از دیدن شما خوش وقت میشم. :11:
Amin.M.1986
22-01-2011, 14:24
سلام.
نه روي گارمين نيازي به اين كار نيست.:11:
فدای شما استاد بزرگم بشم.. والا من که بار اول که گارمین نصب میکردم حتما باید میذاشتم gprs وصل بشه و بعد آنتن gps سبز میشد... خدا شاهدهههه:31:
اگر کرک رو درست نصب نکرده باشم، فکر کنم برنامه درست اجرا نشه، درست میگم؟
الان برنامه اجرا میشه ولی کانکت نمیشه!
---------------------------------------------------
بابت اینکه قرار بذاریم و ببینیم و شما زحمت کارو بکشی، این طوری من به شدت شرمندهی شما میشم و شما از کار و زندگی میفتی. گرچه قطعاً از دیدن شما خوش وقت میشم. :11:
اگه کرک مشکل داشته باشه هم برنامه درست اجرا میشه .. یه ورژن از کیجن گارمین بود که اشتباه کار میکرد و من مجبور شدم بدم همین استاد آریان بزرگ واسم کلید رو ساخت ایمیل کرد.. در ضمن اون تنظیم gprs رو هم که گفتم رو انجام بده:11:
Tenacious
23-01-2011, 00:27
پس باید زحمتشو بدم به استاد.
Amin.M.1986
24-01-2011, 15:51
پس باید زحمتشو بدم به استاد.
من راهشو گفتم که استاد رو اذیت نکنی.. ایشون وقتشون خیلی گرانبهاست و مثل ما(منظور خودم) نیستند!!! :40: ..(شرمنده این پست اسپم بود)
AryanLand
25-01-2011, 02:02
من راهشو گفتم که استاد رو اذیت نکنی.. ایشون وقتشون خیلی گرانبهاست و مثل ما(منظور خودم) نیستند!!! :40: ..(شرمنده این پست اسپم بود)
سلام.
یعنی الان داری ........
خوب آقا اطلاعاتمون در حد شما نیست چون خودمون در حد شما نیستیم ,این مسخره کردن داره؟دوست داری خدا خودتم بکنه عین من؟:11:
Amin.M.1986
25-01-2011, 14:31
سلام.
یعنی الان داری ........
خوب آقا اطلاعاتمون در حد شما نیست چون خودمون در حد شما نیستیم ,این مسخره کردن داره؟دوست داری خدا خودتم بکنه عین من؟:11:
من از خدامه که سعادتشو پیدا کنم کمی شبیه شما بشم.. از اخلاق گرفته تا بقیه چیز ها:10::11::40::40:
Tenacious
25-01-2011, 22:21
استاد اگر بخوام یه کمی از اون وقت گران بهاتو بگیرم تا واسم کرک بسازی، دیوایس آی دی گوشی رو از کجا بیارم؟
منظور شما همون دی وایس آی دی هست که موقع نصب گارمین بهم میده؟ همون که باید وارد کنم تو کی.جن؟
سلام
Omnia II دست دو (هنوز گارانتی داره) 330 میرزه؟
Tenacious
04-02-2011, 23:17
من از خدامه که سعادتشو پیدا کنم کمی شبیه شما بشم.. از اخلاق گرفته تا بقیه چیز ها:10::11::40::40:
منو که واقعاً شرمندهی خودشون کردن، تا بعد از ساعت 3 بامداد داشتن به من کمک میکردن GPS راه بیفته.
---------------------------------------
استاد باور میکنی هنوزم که هنوزه وقت نکردم بکآپ بگیرم و فورمت کنم گوشیرو تا مجدد گارمینو نصب کنم؟
---------------------------------------
این پست بوی اسپم میده!!!
Tenacious
12-02-2011, 00:24
آقا ما جواب نگرفتیم!
چه طور میشه با گارمین وصل شد به نت تا ببینم اون طوری آنتن سبز میشه یا نه
Majid_17_206
02-04-2011, 09:35
سلام
my stronge گوشی من از لیست کلا پاک شده...اصلا انگار حافظه داخلی نداره
باید چیکار کنم که دوباره برگرده؟
Amin.M.1986
03-04-2011, 16:11
سلام
my stronge گوشی من از لیست کلا پاک شده...اصلا انگار حافظه داخلی نداره
باید چیکار کنم که دوباره برگرده؟
هارد ریست کن برمیگرده
Majid_17_206
04-04-2011, 20:19
ممنون از جوابتون...همین کارو انجام دادم ولی بازم درست نشد
از وقتی که تو مسافرت به شارژز ماشین وصلش کردم این طوری شد...شارژر ماشین اتصالی داشت قطع ووصل میشد
امکان داره ایرادش سخت افزاری باشه؟
سلام.دوستان من ویندوزم را به 6.5 ارتقاع دادم البته درنصب درمرحله آبدیت phone نیمه کاره ماند که بعدازحدودنیم ساعت گوشی را ریست کرده واز کابل جدا کردم .ویندوز نصب شده ولی شبکه رانمیشناسد (یعنی گوشی علامت ضربدر رانشان میدهد واز هیچ راهی نمیشودگوشی شبکه را بشناسد.حتی گوشیو فرمت هم کردم ولی مشکل حل نشده
درضمن من گوشیو به رام کوک شده آبدیت کردم.حتی در قسمت setting هم نمیشود گوشی را on کرد
سلام دوستان .من رامی رو که آبدیت کردم بعد از وارد کردن در برنامه i900 exe cutor برای قسمت فون فایلی که درست شده دربرنامه usdl grand prix آن فایل رانمیشناسد آیا فایل فون را از جای دیگر باید دانلود کنم(رام غیررسمی 6.5
سلام دوستان .من رامی رو که آبدیت کردم بعد از وارد کردن در برنامه i900 exe cutor برای قسمت فون فایلی که درست شده دربرنامه usdl grand prix آن فایل رانمیشناسد آیا فایل فون را از جای دیگر باید دانلود کنم(رام غیررسمی 6.5
amirhoseinmehri
02-07-2011, 07:43
آندروبد برای امنیا:
سایت اولی هیتلر شده .هیتلر شکن می خواد.
amirhoseinmehri
02-07-2011, 07:50
اون جا رو خالی بذار
یه سلام دارم خدمت اهالی اینجا
خسته نباشید همه...
یه چند تا سوال داشتم در مورد امنیایی که تازه دستم رسیده...
مسیر بلوتوث رو میشه تغییر داد از my documents به my storage ؟؟؟
از لحاظ مسیر میشه ولی عملی نیست، باز همون جای دیفالت خودش میریزه!!!چرا؟؟؟
چرا فایلها(موزیک،فیلم،عکس)رو به صورت select all نمیشه با بلوتوث فرستاد؟؟؟
هر کاری کردم نشد که نشد؟!به صورت تکی مشکلی نیست،چرا؟؟؟
تم،بازی،برنامه از کجا واسش میتونم پیدا کنم؟؟؟
2تا سوال خیلی خیلی مهم مونده...
واسه دریافت اس ام اس فارسی هارد ریستش کردم...
بعد TSD_Arabizer_411 که بصورت Cabinet File هستش روی mobile device کپی کردم...
به امید اینکه با خود گوشی اینستالش کنم،اما زهی خیال باطل...
اصلا این فایل نشون داده نمیشه تو گوشی!!!چرا؟؟؟
و اما آخرین سوال...
چه جوری gps این رو مخی(i900) رو فعال کنم؟؟؟
ممنون از همه ی کسانی که در امر خیر پاسخ به سوالات این بنده ی سرا پا تقصیر مشارکت می کنند...
هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندم...
بازم ممنون....
Amin.M.1986
25-07-2011, 14:08
یه سلام دارم خدمت اهالی اینجا
خسته نباشید همه...
یه چند تا سوال داشتم در مورد امنیایی که تازه دستم رسیده...
مسیر بلوتوث رو میشه تغییر داد از my documents به my storage ؟؟؟
از لحاظ مسیر میشه ولی عملی نیست، باز همون جای دیفالت خودش میریزه!!!چرا؟؟؟
چرا فایلها(موزیک،فیلم،عکس)رو به صورت select all نمیشه با بلوتوث فرستاد؟؟؟
هر کاری کردم نشد که نشد؟!به صورت تکی مشکلی نیست،چرا؟؟؟
تم،بازی،برنامه از کجا واسش میتونم پیدا کنم؟؟؟
2تا سوال خیلی خیلی مهم مونده...
واسه دریافت اس ام اس فارسی هارد ریستش کردم...
بعد TSD_Arabizer_411 که بصورت Cabinet File هستش روی mobile device کپی کردم...
به امید اینکه با خود گوشی اینستالش کنم،اما زهی خیال باطل...
اصلا این فایل نشون داده نمیشه تو گوشی!!!چرا؟؟؟
و اما آخرین سوال...
چه جوری gps این رو مخی(i900) رو فعال کنم؟؟؟
ممنون از همه ی کسانی که در امر خیر پاسخ به سوالات این بنده ی سرا پا تقصیر مشارکت می کنند...
هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندم...
بازم ممنون....
1-باید نرم افزار نصب کنی!! یه نرم افزار ایرانی بمود که یادم رفته اسمشو!!! برو توی omniahub.com اونجا تو قسمت بلوتوثش میبینیش
2- برای select all از resco explorer استفاده کن
3-واسه فارسی ساز هم مشکلی توی دیدن فیل نیست .. احتمالا فایلت hidden بوده !! البته resco explorer رو بریزی مشکل حل میشه
4-واسه gps هم فقط کافیه نرم افزار و کرکش رو نصب کنی و gprs رو برای دفعه اول روشن بذاری و بعد خودش وصل میشه! گارمین نصب کن!
:11:
راستی دلم واسه آرین تنگ شده ARYANLAND
1-باید نرم افزار نصب کنی!! یه نرم افزار ایرانی بمود که یادم رفته اسمشو!!! برو توی omniahub.com اونجا تو قسمت بلوتوثش میبینیش
2- برای select all از resco explorer استفاده کن
3-واسه فارسی ساز هم مشکلی توی دیدن فیل نیست .. احتمالا فایلت hidden بوده !! البته resco explorer رو بریزی مشکل حل میشه
4-واسه gps هم فقط کافیه نرم افزار و کرکش رو نصب کنی و gprs رو برای دفعه اول روشن بذاری و بعد خودش وصل میشه! گارمین نصب کن!
:11:
راستی دلم واسه آرین تنگ شده ARYANLAND
سلام...
ممنون...
منظورت از hidden بودن چیه؟
وقتی هیچی نمیاد چه جوری رسکو نصب کنم؟
میشه بیشتر توضیح بدی،ممنون.
Amin.M.1986
26-07-2011, 07:17
سلام...
ممنون...
منظورت از hidden بودن چیه؟
وقتی هیچی نمیاد چه جوری رسکو نصب کنم؟
میشه بیشتر توضیح بدی،ممنون.
ورژن .exe رسکو رو دانلود کن و برنامه اکتیو سینک هم رو کامپیوترت نصب باشه.. رو exe کلیلک کن نصب میشه
ورژن .exe رسکو رو دانلود کن و برنامه اکتیو سینک هم رو کامپیوترت نصب باشه.. رو exe کلیلک کن نصب میشه
ممنون...
ok شد.
فقط ساعتش رو هر بار تنظیم میکنم یکی دو ساعت دیگه از تنظیم در میاد رفته رو اعصابم خفن...
یه راهنمایی کوچولو در این موردم میکنی
Amin.M.1986
26-07-2011, 11:50
ممنون...
ok شد.
فقط ساعتش رو هر بار تنظیم میکنم یکی دو ساعت دیگه از تنظیم در میاد رفته رو اعصابم خفن...
یه راهنمایی کوچولو در این موردم میکنی
منطقه ی زندگی رئ تهران انتخاب کن!!! اون تیک پایین که کنار daylight هست رو هم برش دار
کسی رام جدیدی برای این گوشی سراغ داره؟
کسی میدونه جرا i900 من همین جوری یهو خاموش میشه؟:18::31:
hard reset هم کردم درست نشد از شمال اومدم قاطی کرد میشه افتاب ترتیبشو داده باشه؟
اگه جاییش عیب کرده پماد بزنم یا تا روشن هست به یکی بفروشم؟:27:
Amin.M.1986
27-07-2011, 18:31
کسی میدونه جرا i900 من همین جوری یهو خاموش میشه؟:18::31:
hard reset هم کردم درست نشد از شمال اومدم قاطی کرد میشه افتاب ترتیبشو داده باشه؟
اگه جاییش عیب کرده پماد بزنم یا تا روشن هست به یکی بفروشم؟:27:
آفتاب عیبی نداره.. احتمالا رطوبت خرابش کرده... اگه خوش شانس باشی شاید از باطریش بوده باشه ایراد!!! یه تست بزن
سلام
بی زحمت...
پلیر...
دیکشنری فارسی-انگلیسی و بالعکس...
کیبرد فارسی...
برنامه sms...واسه خودش ضد حاله...
یه چند تا برنامه و بازی ...
معرفی کنید،لینک بدید...
البت همه موارد بالا از نوع خفن باشن بی زحمت...
در ضمن یه چند تا چرا هم داشتم...
وقتی با رسکو فایل سند می کنم چرا اینقده طول می کشه؟؟؟واسه،یه آهنگه 4 مگی،2:45 طول میکشه!!!؟؟؟؟
چرا هر آهنگی که واسه رینگ تون میزارم بعد چند ثانیه مکث گوشی زنگ می خوره؟؟؟
به عبارتی اول کمه بعد یهو زیاد میشه.
دفتر تلفنش چرا اینجوریه؟؟؟
اولا شماره هایی که من رو سیم دارم چه خونه،چه محل کار و چه...باشه رو فقط به صورت call mobile نشون میده،شماره های تو فون این مشکلو نداره...
وقتی از فون به سیم انتقال میدم باز به همون شکل میاد...
دوما اگه به صورت فارسی اسمی اضافه شه،ارور طولانی بودن کارکتر میده،چرا؟؟؟
ممنون... خیلی زیاد...
یه لطفی کنین شفاف و ساده باشن جواباتون...
واقعا ممنونم که وقت میذارید،می خونید،جواب میدید...
سلام
بی صبرانه منتظر جواباتون هستم
موفق باشید
منو فراموش نکنید
ممنون
Amin.M.1986
29-07-2011, 17:43
سلام
بی زحمت...
پلیر...
دیکشنری فارسی-انگلیسی و بالعکس...
کیبرد فارسی...
برنامه sms...واسه خودش ضد حاله...
یه چند تا برنامه و بازی ...
معرفی کنید،لینک بدید...
البت همه موارد بالا از نوع خفن باشن بی زحمت...
در ضمن یه چند تا چرا هم داشتم...
وقتی با رسکو فایل سند می کنم چرا اینقده طول می کشه؟؟؟واسه،یه آهنگه 4 مگی،2:45 طول میکشه!!!؟؟؟؟
چرا هر آهنگی که واسه رینگ تون میزارم بعد چند ثانیه مکث گوشی زنگ می خوره؟؟؟
به عبارتی اول کمه بعد یهو زیاد میشه.
دفتر تلفنش چرا اینجوریه؟؟؟
اولا شماره هایی که من رو سیم دارم چه خونه،چه محل کار و چه...باشه رو فقط به صورت call mobile نشون میده،شماره های تو فون این مشکلو نداره...
وقتی از فون به سیم انتقال میدم باز به همون شکل میاد...
دوما اگه به صورت فارسی اسمی اضافه شه،ارور طولانی بودن کارکتر میده،چرا؟؟؟
ممنون... خیلی زیاد...
یه لطفی کنین شفاف و ساده باشن جواباتون...
واقعا ممنونم که وقت میذارید،می خونید،جواب میدید...
سلام
بی صبرانه منتظر جواباتون هستم
موفق باشید
منو فراموش نکنید
ممنون
همه ی اینا راه حل دارند!! متاسفانه سرم خیلی شلوغه!! قسمت گوشی های تحت ویندوز کلمات spb keyboard و coreplayer و inesoft phone رو سرچ کن و نصب کن و من سرم خلوت شد همه برنامه ها رو واست آپ میکنم
کسی پیدا نمی شه... اینجا جواب بده...
یه کاری کن که میتونی...
یه خونه شو تو ویرونی...
در مورد این internet sharing کسی چیزی میدونه؟
تنظیمات و ...
یکی پیدا شه جواب بده...
ایشالا خیر این دنیا و اون یکی نصیبش شه...
همه چیزایی که میخوای رو سرچ کنی تاپیکش هست...امین که گفت کجاها بری
mohamad skystar
29-12-2011, 12:23
سلام خدمت دوستان عزیزم.
راستش من یه گوشی سامسونگ Omnia i900 پیدا کردم.
ماله یکی از دوستامه.خیلی تمیز هست و ویندوز 6.1 هم داره.
حدود 190 هزار تومن قیمت دادن.
تمام وسایلش هم هست و خود گوشی هم خط و خش نداره و بدنه سالم.
من یه نوکیا 5530 دارم که میخوام بهش بدم و اینو بردارم و یه مبلغی هم سر بدم.
به هر حال گوشی کامل و خوبی هم هست.
1.آیا خرید Omnia با این قیمت ارزش داره؟
2.آیا Omnia قابلیت ارتقا یافتن به ویندوز 7 رو داره؟
3.موارد زیر رو داره؟با توجه به اینکه میدونم ویندوز در کل فارسی نمیشه مثل آندروید و سیمبیان
-قابلیت ارسال و دریافت SMS فارسی
-قابلیت نصب و کارکردن با نرم افزارهای موبایل بانک ( خصوصا صادرات و سپه )
total_overdose
29-12-2011, 16:25
سلام خدمت دوستان عزیزم.
راستش من یه گوشی سامسونگ Omnia i900 پیدا کردم.
ماله یکی از دوستامه.خیلی تمیز هست و ویندوز 6.1 هم داره.
حدود 190 هزار تومن قیمت دادن.
تمام وسایلش هم هست و خود گوشی هم خط و خش نداره و بدنه سالم.
من یه نوکیا 5530 دارم که میخوام بهش بدم و اینو بردارم و یه مبلغی هم سر بدم.
به هر حال گوشی کامل و خوبی هم هست.
1.آیا خرید Omnia با این قیمت ارزش داره؟
2.آیا Omnia قابلیت ارتقا یافتن به ویندوز 7 رو داره؟
3.موارد زیر رو داره؟با توجه به اینکه میدونم ویندوز در کل فارسی نمیشه مثل آندروید و سیمبیان
-قابلیت ارسال و دریافت SMS فارسی
-قابلیت نصب و کارکردن با نرم افزارهای موبایل بانک ( خصوصا صادرات و سپه )
سلام :31:
راستش به نظر من نمیرزه!
ببین میدونم سالمه و تمیزه و کلی امکانات داره! اما مشکلی که داره واقعا قدیمی شده!و ارزش چنین قیمتی نداره نه اینکه گوشی بدی باشه!
بنظر من سعی کن چیزی سر ندی یا حداقل خیلی کم!
در مورد 2تا سوالتم بله جواب میده! با نرم افزار میتونی فارسی بنویسی و بخونی و کلا نرم افزار جاوا روش نصب میشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.