مشاهده نسخه کامل
: Samsung i900 Omnia
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
Bs_panzer
04-09-2009, 01:17
کسی آندروید رو تست نکرد ؟
من که نتونستم دنگ و فنگش زیاده.........
تلفن هم نمیشه زد
اقا من وقتی میرم تو قسمت موزیک تو فایل اکسپلوررم خیلی کند میشه و کلی طول میکشه تا اون پنجره لود بشه
چکارش کنم؟ کسی تا حالا اینجوری شده؟
تا جایی که ممکنه فایلها رو پوشه بندی و دسته بندی کن و همه رو توی یک پوشه نریز.
هر چه سلسله مراتبی تر ، بهتر.
مثلا : music -> pop/rock/rap/classic و بعد هم هر خواننده و گروه در یک پوشه و ...
آقا این touchwiz 2 رو میشه رو امنیا نصب کرد ؟ خیلی خفنه .من امروز باهاش کار کردم خل شدم:18:
من touchwiz 2 می خوااااااااااام :19:
آقا این touchwiz 2 رو میشه رو امنیا نصب کرد ؟ خیلی خفنه .من امروز باهاش کار کردم خل شدم:18:
من touchwiz 2 می خوااااااااااام :19:
ذر آینده ی نزدیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما
Bs_panzer
05-09-2009, 05:25
نیمشه ! چیپست گرافیکی می خواد حالا ممکنه یه تغییری تو تاچ ویز داخل رام های جدید تر بده
اینجور که من آمار گرفتم سامسونگ وعدشو داده که واسه امنیا آپگریدشو بزاره .ولی هنوز زمانش معلوم نیست:13:
farzad48
05-09-2009, 13:06
دوستان امنیا داران به دادم برسید..
من گوشیه دوستمو هارد ریست کردم بعد در قسمت screan algin که باید وسط اون بعلاوه بزنم تا این مرحله رد بشه نمیشه که نمیشه . فکر کنم 100 بار انجام دادم نشد که نشد. اول اشکال از اینجا بود که وقتی با قلم استفاده میکرد باید تقریبا چند میلیمتر اونطرفتر کلیک میکرد . من هم گفتم چند بار هارد ریست کنم که شاید درست شد. اما انگار بدتر شده. ممنون میشم راه حلی را پیشنهاد بدید.
golmohammadi
05-09-2009, 14:38
اقا من وقتی میرم تو قسمت موزیک تو فایل اکسپلوررم خیلی کند میشه و کلی طول میکشه تا اون پنجره لود بشه
چکارش کنم؟ کسی تا حالا اینجوری شده؟
امنيا چنين مشكلاتي زيادداره
فكر كنم بايد از فايل منيجر ديگه اي استفاده كني
من resco را پيشنهاد ميكنم
من گوشیه دوستمو هارد ریست کردم بعد در قسمت screan algin که باید وسط اون بعلاوه بزنم تا این مرحله رد بشه نمیشه که نمیشه . فکر کنم 100 بار انجام دادم نشد که نشد. اول اشکال از اینجا بود که وقتی با قلم استفاده میکرد باید تقریبا چند میلیمتر اونطرفتر کلیک میکرد . من هم گفتم چند بار هارد ریست کنم که شاید درست شد. اما انگار بدتر شده. ممنون میشم راه حلی را پیشنهاد بدید.
مال دوستم هم دقيق چنين مشكلي داشت
هر كاري كرديم درست نشد
حتي رام هم عوض كرديم درست نشد
تا اينكه مشخص شد تاچش خراب شده و 55 تومن پياده شد تا تعويضش كنند
اما الان كه عوضش كردند خوب كار ميكنه
حتي بهتر از روز اولش ...
سلام
من یه مشکل دارم یکدفعه نمیدونم چی شد تمام برنامه هایی که نصب کردم این ارور رو میده:
the file ' ' cannot be opened. either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. if the problem persists, try reinstalling or restoring this file.
چکارش کنم؟
راستی my storage شده my storage2 چطوری درستش کنم؟
تاچ خراب شده ، حدود 20 تا25 باید بدید تا عوض بشه ، اگر گفتن lcd باید عوض بشه و بیشتر خواستن هم ندید.
متاسفانه این هم یکی از مشکلات امنیا هست که به علت فاصله ی تاچ با lcd پیش میاد.
تاچ رو که عوض کردید حتما اینبار از همون اول حساسیت تاچ رو ببرید بالا تا نیازی به فشار زیاد روی تاچ نباشه و این مشکل دوباره براتون پیش نیاد.
نیمشه ! چیپست گرافیکی می خواد حالا ممکنه یه تغییری تو تاچ ویز داخل رام های جدید تر بده
نه بهداد جان میشه ، تطبیق داده میشه با چیپ ضعیف تری که روی امنیا هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اون موارد سه بعدی رو هم احتمالا بصورت فیک پیاده سازی میکنند.)
سلام
من یه مشکل دارم یکدفعه نمیدونم چی شد تمام برنامه هایی که نصب کردم این ارور رو میده:
the file ' ' cannot be opened. either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. if the problem persists, try reinstalling or restoring this file.
چکارش کنم؟
راستی my storage شده my storage2 چطوری درستش کنم؟
مموری رو از طریق کابل و یا مموری ریدر به کامپیوتر متصل کنید و تغییر نام بدید. اگر خود مموری سالم باشه مشکلتون حل میشه با اینکار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bs_panzer
05-09-2009, 16:36
واااای صفحه ات قوس افتاده :18:
همونطور که گلمحمدی گفت باید عوض کنی :13:
اینجور که من آمار گرفتم سامسونگ وعدشو داده که واسه امنیا آپگریدشو بزاره .ولی هنوز زمانش معلوم نیست:13:
احتمال گذاشتن 6.5 هست (رسمی)
saeidsmxo
05-09-2009, 18:11
واااای صفحه ات قوس افتاده :18:
براي منم دقيقا" همينطور شده بود كه مايكروتل (با Large بازيه خودش) رايگان تعويض كرد.!:20: بر اثر فشار زياد اينطور شد.
اين مشگل بر اثر اشتباه كاربر (فشار ، ضربه و حتي فشارهاي داخل جيب) ميتونه به وجود بياد. كه حتما" اين نوع گوشيها بايد داخل كيف مخصوص نگه داري بشه.
اميدوارم گوشيه دوستمون گارانتي داشته باشه
farzad48
05-09-2009, 19:46
مرسی دوستان از راهنمائیتون. واااااااااااااااااااای الان رفیقمون فکر میکنه چکار کردم که تاچش خراب شد. اون که اصلا سر در نمیاره از این چیزا . من خودم htc tuch hd دارم و قبلا هم امنیا داشتم و تقریبا میشه گفت تمام کارای نرم افزاری پاکت پی سی ها را
انجام میدم . این رفیقمون اولین بارش بوده که ویندوز موبایل خریده چند ماه نمیشه اینقدر صفحه اش خش دار شده . این چیزایی هم که شما ها فرمودید حتما هم همینطوره خیلی بد نگه میداشت.
حالا چی بگم به دوستمون مگه باور میکنه؟ بنده خدا فامیله.
حالا اگر آدرسی توی تهران برای تعویض تاچش دارید ممنون میشم به من بگید .
تو را خدا زودتر آدرس بدید تا از نگرانی در بیام
دوستان من یه رام جدید گرفتم.نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/ScreenShot1.Jpeg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Q_R-7uQKYRs4gRkP3vGBO4gFfeyXCwSZ2bq63Ra7/ScreenShot2.Jpeg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RirF4bBjuTm_yJqqGpUQ/ScreenShot4.Jpeg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kMmLlNdfI2jXbP4vM0O3uORwbqyKkVBowx0MJ--f7ftRJp30b/ScreenShot5.Jpeg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] By41YjIQjmCzH7jSkSml_9xQ/ScreenShot8.Jpeg
بالاخره ما هم وسوسه شدیم اومدیم تو خط wm6.5 .برو بچ اگه کسی رام خوب بدون مشکل با M2D سراغ داره یه آماری بده لطفا:11: اگرم بدون باگ باشه که دیگه بهتر :46:
بالاخره ما هم وسوسه شدیم اومدیم تو خط wm6.5 .برو بچ اگه کسی رام خوب بدون مشکل با M2D سراغ داره یه آماری بده لطفا:11: اگرم بدون باگ باشه که دیگه بهتر :46:
همین رامی که الان عکسشو گذاشتم چطوره؟:10:
من هنوز که هنوزه رام کوک شده ی بدون مشکل و باگ پیدا نکردم ، اگر یه روز همچین چیزی پیدا کردی به منم خبر بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب رامهای سکتور و Ryzry و khuanchai معمولا کم اشکال ترین ها هستند. باز بین اینا Khuanchai رامهاش معمولا روان تر و سریع تر هست ، ولی چندتا اشکال با مانیلا داره. ولی فکر میکنم در مجموع رامهای سکتور برای مانیلا کم اشکال تر و بهتر باشند. بازم بستگی به ورژنش داره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
رام قبلي گوشي من jvhi2 بود كه شارژ خالي ميكردم راممو عوض كردم jvhk1
حالا خوب شده
دنبال يه رام بهتر بودم كه DXIA5 پيشنهاد كردن حالا دانلودش كردم ولي روي گوشيم نميريزه
بايد چكار كنم
سلام بچه ها
رام قبلي گوشي من jvhi2 بود كه شارژ خالي ميكردم راممو عوض كردم jvhk1
حالا خوب شده
دنبال يه رام بهتر بودم كه DXIA5 پيشنهاد كردن حالا دانلودش كردم ولي روي گوشيم نميريزه
بايد چكار كنم
خواستی آی دی منو اد کن راهنماییت کنم:20:
من الان یه ورژن از رامهای ryzry رو نصبیدم . audio manager بعد از پخش 2 3 تا موزیک پوکید:19: دیگه کلا باز نمیشه
من الان یه ورژن از رامهای ryzry رو نصبیدم . audio manager بعد از پخش 2 3 تا موزیک پوکید:19: دیگه کلا باز نمیشه
بعد از تغییر رام یکی دوبار هارد ریست کردی عزیز ؟ اگر نکردی این کار رو انجام بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل حل نشد audio manager رو روی همون بصورت دستی نصب کن خودت ، احتمالا مشکل حل میشه.
راستی توی تب تنظیمات ، سافت کلید all settings رو چک کن ببین کار میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bs_panzer
07-09-2009, 04:34
این بیلد جدیده ریزری خیلی خفنه
با این که بتاست ولی حرف نداره
کامل ترین رامی که دیدم همین بوده
Bs_panzer
07-09-2009, 04:38
من الان یه ورژن از رامهای ryzry رو نصبیدم . audio manager بعد از پخش 2 3 تا موزیک پوکید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه کلا باز نمیشه
همون که من گذاشته بودم ؟ :دی
ببخشید ورژن جدیدش رو تو تایپیک درخواست رام می ذارم :دی
منم همو مشکلو داشتم این بیلد جدیده مثه بنز می مونه :دی
Real Madrid C.F
07-09-2009, 12:09
سلام رفقا نبودین یه مدت کلی سوال تو مغزم جمع شده 1-لطفا این spb mobile shell رو جای دیگه آپ کنین من اصلا دیگه با rapid share کار نمیکنم سگ پدر همش ارور میده آی پی تو داره چیز دیگه ایم دانلود میکنه .....2-وقت گوشی روشن میشه خود به خود میره رو عربی (تاریخ اسم ماه روز سال)باید بری تو ستینگ رجیونالرو به english united state تبدیل کنی راهی هست که تغییر نکنه
Real Madrid C.F
07-09-2009, 12:12
اها راستی aryan land جان من اسم گوشیمو Real Madrid C.F میزارم ولی دوباره resco به حالت تریال در میاد. لوطفا واسه این اسم که دادم پسوورد بده
تا حالا دو تا از رامهای ryrzyرو نصب کردم . 23016 و 23025 . هر دوتاش audio manager مشکل داشت .آرزو به دل موندیم یه مانیلا بدون مشکل داشته باشیم .آقا یکی لطف کنه یه لینک audio manager به ما لینک بده .
راستی اون بیلد جدید که شما میگی کدومه ؟ مشخصاتشو بگو
رام 23025 ryzry رو تست کردم اولین چیزی که باعث شد دهنم وا بمونه سرعت بالا ( خیلی بالا) و تاچ بسیار عالی بود .در کل تا حالا همچین سرعت و تاچی ندیده بودم .115 مگ فضای خالی داره .تیتانیوم بسیار زیبایی هم داره . کار با انگشت در منوها خیلی راحت شده .مثلا okرو آورده پایین
اما ضد حالات زده شده توسط رام ::31:
audio manager همانند ورژن 23016 ترکید .
در قسمت تایپ کردن مسیج باگ داره و نمیشه با سرعت تایپ کرد یه ذره مشکل ایجاد میکنه مخصوصا اگه با phonepad سامسونگ کار کنی
از همه مهمتر ( واسه من) این بود که core player تو این رام نصب میشد ولی کار نمیکرد .
حالا بازم اگه چیزی دیدم میگم باید بیشتر کار کنم
رام 23025 ryzry رو تست کردم اولین چیزی که باعث شد دهنم وا بمونه سرعت بالا ( خیلی بالا) و تاچ بسیار عالی بود .در کل تا حالا همچین سرعت و تاچی ندیده بودم .115 مگ فضای خالی داره .تیتانیوم بسیار زیبایی هم داره . کار با انگشت در منوها خیلی راحت شده .مثلا okرو آورده پایین
اما ضد حالات زده شده توسط رام ::31:
audio manager همانند ورژن 23016 ترکید .
در قسمت تایپ کردن مسیج باگ داره و نمیشه با سرعت تایپ کرد یه ذره مشکل ایجاد میکنه مخصوصا اگه با phonepad سامسونگ کار کنی
از همه مهمتر ( واسه من) این بود که core player تو این رام نصب میشد ولی کار نمیکرد .
حالا بازم اگه چیزی دیدم میگم باید بیشتر کار کنم
اگر سرعت و تاچ خوب میخوای که برو سراغ رامهای Khuanchai :46:
آره ، منکه گفته بودم باگ کم نداره این ساخت های جدید. از من میشنوید یک قدیمی تر که مشکل ناجور نداشته باشه استفاده کنید و یک ماه باهاش سر کنید تا نسخه ی نهایی بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگر آخرین ساخت موجود رو نصبیده باشی منوهای ویندوز قابل فلیپ به چپ و راست نیست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی لطف کنه یه لینک audio manager به ما لینک بده .
بیا اینم لینک از موداکو ، عضو که هستی حتما ، فقط توی آدرس mo رو اضافه کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saeidsmxo
07-09-2009, 17:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Q_R-7uQKYRs4gRkP3vGBO4gFfeyXCwSZ2bq63Ra7/ScreenShot2.Jpeg
رام هوس انگیزیه.
این عکس قسمت program رام 6.5 هست؟
بک پشت رو میشه عوض کرد؟
رام هوس انگیزیه.
بک پشت رو میشه عوض کرد؟
این منو مال start هست
بله میشه عوض کرد
رام هوس انگیزیه.
بک پشت رو میشه عوض کرد؟
آره عکس منوش هست بیشتر به خاطر وجود midomi این قسمتشو عکسشو گذاشتم.
بک هم عوض میشه ولی واسه این که واسه قسمت منوش عوض بشه باید بعد از عوض کردن بک soft reset بکنی:10:
Bs_panzer
07-09-2009, 22:19
بابا این ریرزی جدیده مشکل نداره !
من 60 تا آهنگ گوش دادم درست بود :دی
شاید زیاد انگولکش می کنی :34: :دی
شما بگو کدوم ورژن رو میگی .من که هنوز مانیلا بدون مشکل پیدا نکردم .اصلا هم سیخش نمی کنم از همون دفعه اول که موزیک پلیر رو اجرا می کنم دیگه فاتحش خونده میشه .
الان یه رام بدون مانیلا نصب کردم خیلی عالیه فعلا که اشکال خاصی توش ندیدم همینو نگه می دارم تا 6.5 اصلی بیاد:5:
درود بر دوستان عزيز:20:
قلم ما به دلايل نامشخص گم شد:37:.دوستان جايي رو سراغ دارند که قلم امنيا رو بفروشه.
Bs_panzer
08-09-2009, 19:26
مایکروتل داره...........
ولی حالا قلمش خیلی خوبه ؟؟؟
فقط به درد سافت ریست می خوره :دی
مایکروتل داره...........
ولی حالا قلمش خیلی خوبه ؟؟؟
فقط به درد سافت ریست می خوره :دی
وقتی میتونی خلال دندون به اون کوچکی و سبکی استفاده کنی ، چرا قلم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخام قلمو.کسي ميتونه برام رديف کنه .آخه تهران نيستم.هزينش هم هر چقدر بشه ، ميدم.
saeidsmxo
09-09-2009, 00:29
یکی یه لینک خوب از بهترین رام 6.5 اگه داره بهم بده ممنونش میشم.
مانیلا نداشت نداشت. ولی ویز ویز داشت داشت
Real Madrid C.F
09-09-2009, 09:15
بابا بزارین تا 6.5 اصلی بیاد چون مطمئن باشین بدون مشکل وجود نداره...........یکی از دوستان اون سوالهای صفحه ی قبل رو لوفطا جواب بده چون سوال یه بنده خدای دیگه به اسم fakhred هم بود مخصوصا قسمت عربی شدن ...........راستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته.........راستی بچها داداشم HTC G1 داره دارم تلاش میکنم ANDROID اونو با کمک برو بچهای GSMArena بندازم رو امنیا تازگی به آندروید 1.5 آپ کرده داداشم مثل هلو شده آدم میخواد بوخوره این ANDROID 1.5 رو........
Real Madrid C.F
09-09-2009, 09:18
بابا بزارین تا 6.5 اصلی بیاد چون مطمئن باشین بدون مشکل وجود نداره...........یکی از دوستان اون سوالهای صفحه ی قبل رو لوفطا جواب بده چون سوال یه بنده خدای دیگه به اسم fakhred هم بود مخصوصا قسمت عربی شدن ...........راستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته.........راستی بچها داداشم HTC G1 داره دارم تلاش میکنم ANDROID اونو با کمک برو بچهای GSMArena بندازم رو امنیا تازگی به آندروید 1.5 آپ کرده داداشم مثل هلو شده آدم میخواد بوخوره این ANDROID 1.5 رو........:27:
براستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته........
نه عزیز فرق داره. آره بی ریخت که هست، کار کردن باهاش هم نسبت به coreplayer سخت تره ، ولی 2 مورد رو ساپورت میکنه که core ساپورت نمیکنه. منکه خودم از همون core player استفاده میکنم.
-----------------------
دوست عزیزمون که درخواست رام 6.5 داشتین ، اگر آدمی هستید که مثلا هر هفته رام عوض میکنید که خوب یکی از رامهای خوآنچای میتونه براتون بهترین گزینه باشه (چون مانیلا زیاد براتون مهم نیست)
اما اگر یک رام مطمئن میخواید که حالا حالاها عوضش نکنید ، کمی صبر کنید تا نسخه ی نهایی بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amin.M.1986
09-09-2009, 14:43
.راستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته.........:27:
همونه عزیزم.. tcpmp پروژه برنامه نویسی برای پلیر بود.. خیلی ها زحمت کشیدن.. نرم افزار مجانی بود مثل فایرفاکس... بعد یهو اون شرکت که پروژه رو تعریف کرده بود میاد و همه رو میپیچونه... زحمتی که کلی آدم از سراسر دنیا کشیده بودن و پلاگین های ساخته شده رو.. همه رو بالا میکشه.. چون پروژه تقریبا تموم بوده و واسه پیشرفت کار خاصی نبوده.. میان یه اسکین میندازن روش و میشه همین کورپلیر که الان میفروشن به ملت.. که البته ما کرک شده استفاده میکنیم:31:.. حالا بعد اون قضیه چند نفر اومدن و یه چند تا پلاگین واسه tcpmp نوشتن که مثلا ac3 رو ساپورت کنه و .... . البته این ورژن جدید coreplayer هم این پلاگین ها رو تو خودش داره و بهش اضافه شده...
شاد باشید:11:
یکی یه لینک خوب از بهترین رام 6.5 اگه داره بهم بده ممنونش میشم.
مانیلا نداشت نداشت. ولی ویز ویز داشت داشت
من یه رام از sector نصب کردم هیچ مشکلی نداره ورژن 23409 مانیلا هم نداره ولی یه مانیلا بدون مشکل بالاخره پیدا کردم روش نصب کردم .دو روزه رو گوشیم نصبه مشکلی توش ندیدم .تازه خیلی هم محیطش قشنگه .خواستی پیغام بده
من یه رام از sector نصب کردم هیچ مشکلی نداره ورژن 23409 مانیلا هم نداره ولی یه مانیلا بدون مشکل بالاخره پیدا کردم روش نصب کردم .دو روزه رو گوشیم نصبه مشکلی توش ندیدم .تازه خیلی هم محیطش قشنگه .خواستی پیغام بده
اتفاقا منم همین نسخه رو نصب کردم ولی برای فارسی ساز مشکل دارم
راستی لینکی از مانیلا داری؟
Bs_panzer
09-09-2009, 20:16
بابا بزارین تا 6.5 اصلی بیاد چون مطمئن باشین بدون مشکل وجود نداره...........یکی از دوستان اون سوالهای صفحه ی قبل رو لوفطا جواب بده چون سوال یه بنده خدای دیگه به اسم fakhred هم بود مخصوصا قسمت عربی شدن ...........راستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته.........راستی بچها داداشم HTC G1 داره دارم تلاش میکنم ANDROID اونو با کمک برو بچهای GSMArena بندازم رو امنیا تازگی به آندروید 1.5 آپ کرده داداشم مثل هلو شده آدم میخواد بوخوره این ANDROID 1.5 رو........
بلوتوس و فیلمبرداریش درست شد ؟ اگه درست شد من تو فکرشم یه جا 550 گیر اوردم ؟
ولی یه مقایسه بین اینو هیرو باید انجام بدم ببین مشکلاتش چیه ؟
اتفاقا منم همین نسخه رو نصب کردم ولی برای فارسی ساز مشکل دارم
راستی لینکی از مانیلا داری؟
من رو همین رام فارسی ساز mobidiv رو نصب کردم مشکلی نداره رو مانیلا هم کار می کنه . لینک مانیلا بدون مشکل :
البته اول باید ورژن 19 یا 21 رو نصب کنید بعد هم آپدیتش که بدون مشکل جواب بده یعنی اگه 19 رو نصب کردین بعدش باید install creator 19 رو نصب کنین .البته 21 بهتره
saeidsmxo
10-09-2009, 15:29
ویدگتهای سامسونگ رو کسی دانلود کرده قبلا" ؟
سامسونگ دیگه امکان اضافه کردنشون رو حذف کرده!
اگه آره بده که خیلی ممنونش میشم..
Amin.M.1986
10-09-2009, 16:28
بیاین کمک واسه ی رفع مشکل فارسی پاکت پی سی:31:
saeidsmxo
10-09-2009, 16:40
شما که انقدر فارسی بازی ببر مایکروتل با رام jpid1 آپگرید کنن که واقعا" بدون مشگل عربی میشه!
Amin.M.1986
10-09-2009, 17:19
شما که انقدر فارسی بازی ببر مایکروتل با رام jpid1 آپگرید کنن که واقعا" بدون مشگل عربی میشه!
یعنی چی بدون مشکل عربی میشه؟ یعنی عربی هست یا نه؟
در ضمن من هدفم این نیست که مشکل خودم حل بشه چون من اصلا با فارسی کاری ندارم.. حتی دیکشنری هم انگلیسی به انگلیسی استفاده میکنم و رفقا هم همه مایه دار هستن و فینگیلیسی اس ام اس میزنن:27:.. میخوام این مشکل فارسی ساز که همه باهاش درگیر هستن رو حل کنیم.. خ.دمم تو این 1 هفته کارای مفید زیادی کردم که به موقع اعلام میشه:31:
این جریان قوس افتادن رو گوشی خود به خودی؟ یا نه؟
Bs_panzer
10-09-2009, 23:50
بابا بزارین تا 6.5 اصلی بیاد چون مطمئن باشین بدون مشکل وجود نداره...........یکی از دوستان اون سوالهای صفحه ی قبل رو لوفطا جواب بده چون سوال یه بنده خدای دیگه به اسم fakhred هم بود مخصوصا قسمت عربی شدن ...........راستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته.........راستی بچها داداشم HTC G1 داره دارم تلاش میکنم ANDROID اونو با کمک برو بچهای GSMArena بندازم رو امنیا تازگی به آندروید 1.5 آپ کرده داداشم مثل هلو شده آدم میخواد بوخوره این ANDROID 1.5 رو........:27:
:19: من تو همین تاپیک لینک و اسکرین شات هاشو گذاشتم به اون ور برو
این کاری هم که میگی کوکر های موداکو توش موندن ! :18:
Bs_panzer
10-09-2009, 23:51
دیگه نباید زیاد بهش فشار وارد شه !!!! :دی
نه عزیز ، هیچ اتفاقی خود بخود نمیفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یکی از مشکلاتی هست در معماری فیزیکی امنیا که نتیجه ی ناشی گری سامسونگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفتم اگر میخوای این مشکل برات پیش نیاد ، اولا حساسیت تاچ رو ببر بالا (یا در واقع بیار پایین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اگر شرایط کاری و محیطیت طوری هست که حس میکنی توی جیبت روی صحفه فشار وارد میشه ، یک کیف مناسب (سخت) براش بگیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تشخیص لبخندش بدرد بخوره یا نه؟
میشه روش پنل نصب کرد؟
Bs_panzer
12-09-2009, 00:37
تا استفادت چی باشه
میشه روش پنل نصب کرد؟
خیر قربان این قابلیت فقط در انحصار سونی اریکسون ایکس 1 و ایکس 2 هست
doctorxx
12-09-2009, 00:48
اساتيد محترم سلام
من قسمت weather آنلاين ويدجت ام از كار افتاد از قسمت more widget دانلود كردم ولي نصب نشد ميگفت قبلا نصب شده
منم كل online widget رو uninstall كردم.
حالا هر چي ميخوام دوباره online widget رو نصب كنم نميشه
چه كار كنم؟
saeidsmxo
12-09-2009, 12:28
اساتيد محترم سلام
من قسمت weather آنلاين ويدجت ام از كار افتاد از قسمت more widget دانلود كردم ولي نصب نشد ميگفت قبلا نصب شده
منم كل online widget رو uninstall كردم.
حالا هر چي ميخوام دوباره online widget رو نصب كنم نميشه
چه كار كنم؟
متاسفانه سامسونگ قابلیت دانلود ویدگت رو برداشته:13:
چراشو نمیدونم!!! شاید داره ویدگتهای جدیدی اضافه میکنه. شایدم میخواد تاچ ویز 2 رو تو رامهای جدید بزاره
Bs_panzer
12-09-2009, 12:43
که چی بشه ؟؟
تاچ ویز 2 مگه چیپست گرافیکی نمی خواد ؟
saeidsmxo
12-09-2009, 12:55
به صورت فیک نه خودشو!
میشه روش پنل نصب کرد؟
آره کم و بیش موثر هست.
خیر
کلا برای خرید پاکت پیسی تصمیم رو بر مبنای خصوصیات نرم افزاری نگیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر دوستان عزيز:46:
آقا يکي معرفت به خرج بده و اين قلم رو واسه ما رديف کنه.خيلي خورده تو ذوقم از وقتي قلمش گم شده.فکر ميکنم ناقص شده.:41:
Bs_panzer
13-09-2009, 12:28
بابا زنگ بزن مایکروتل آدرس بگیر اونجا داره حتما
تهران نیستی به فامیلی کسی بگو برات بگیره بفرسته اگه این قدر حالت گرفته شده :دی
آدرس مايکروتل رو دارم ولي کسي رو تو تهران ندارم.حالم هم خداييش خيلي گرفتست.:37:
برو بچ آخرین نسخه ی نرم افزار resco photo viewer :
واقعا کمبود همچین نرم افزاری احساس میشد .از نسخه های قبلیش خیلی بهتر و زیباتره .
Bs_panzer
13-09-2009, 19:50
برو بچ آخرین نسخه ی نرم افزار resco photo viewer :
همون نسخه بتاست ؟
خود سایتش رایگان گذاشته برا دانلود نیازی نبود لبنک از این راپیدشیر بی پدر مادر می ذاشتی :دی !
برو خور سایت رسکو لینکشو جایگزین کن :دی
آدرس مايکروتل رو دارم ولي کسي رو تو تهران ندارم.حالم هم خداييش خيلي گرفتست.:37:
دوستان تهرانی، لطفا یک نفر کار ایشون رو راه بندازه که حالش اینطوری گرفته نباشه :27:
همون نسخه بتاست ؟
خود سایتش رایگان گذاشته برا دانلود نیازی نبود لبنک از این راپیدشیر بی پدر مادر می ذاشتی :دی !
برو خور سایت رسکو لینکشو جایگزین کن :دی
بله عزیزم بتاست
مگه چشه راپیدشیر .من که اشتراک دارم خیلی هم باهاش حال میکنم :8:
masoudkhsh
14-09-2009, 13:13
راستی امنیا چینیه یا کره ای ؟چه قیمتی هستند این دو نوع؟
لطفا سریع جواب بدین؟
چینیش هم تو بازاره؟قیمتش چنده؟
از کجا بفهمم چینیه یا کره ای ؟
خواهشا جواب بدید دیگه
کره ای.
خیر چینیش تو بازار نیست. مدل ساختگیش هست که ویندوز موبایل نیست اصلا.
قیمت هم که بین 380-400 هست دیگه.
masoudkhsh
14-09-2009, 15:42
یه بنده خدایی امنیا رو میده 350 تومن اونم 16 گیگ میده.نو هم هست .منظورم اینه که آکبنده .عجیب نیست؟
ویندوز موبایله.
یه لحضه ازش کلمه چینی رو شنیدم.شک کردم
نظرتون چیه؟
masoudkhsh
14-09-2009, 16:06
یعنی پشت گوشی نوشته ساخت کره؟
Amin.M.1986
14-09-2009, 17:23
یه بنده خدایی امنیا رو میده 350 تومن اونم 16 گیگ میده.نو هم هست .منظورم اینه که آکبنده .عجیب نیست؟
ویندوز موبایله.
یه لحضه ازش کلمه چینی رو شنیدم.شک کردم
نظرتون چیه؟
چینیش هم اومده که کپی هست و 140-180 به فروش میرسه.. که بعضی وقت ها به اسم اصلی به مشتری میندازن
masoudkhsh
14-09-2009, 19:37
با همون مشخصات؟
دوربین،رم و ............
لطفا سریع بگین چون سفارششو دادم.حیاتیه.
Bs_panzer
14-09-2009, 19:52
نه شبیه نیست ! یعنی هست ! بعضی ها رو من دیدم که با قاب اصلی میفروشن ! (مو نمیزنه)
ولی گارانتی رو چک کن یعنی شماره سریال رو زنگ بزن گارانتیش ببین میگه معتبره یا نه
برای اطمینان بیشتر یه فایل .cab ببر ببین نصب میشه روش یا نه ....
doctorxx
14-09-2009, 21:19
بابا دمتون گرم
سوال قبليمو كه دو دره كرديد
حالا اين يكيو بگين
آقا چي كنيم كه اين عكساشو مثه آب دهن مرده! نندازه و اقلا يه كم رنگ به عكساش بمونه
فقط نگيد بذارم رو حالت پاييز كه بدتر ...نه به رنگا!
Amin.M.1986
14-09-2009, 22:57
بابا دمتون گرم
سوال قبليمو كه دو دره كرديد
حالا اين يكيو بگين
آقا چي كنيم كه اين عكساشو مثه آب دهن مرده! نندازه و اقلا يه كم رنگ به عكساش بمونه
فقط نگيد بذارم رو حالت پاييز كه بدتر ...نه به رنگا!
دوست گرامی ما اینجا حقوق نمیگیریم که سوال جواب بدیم... هر کس که کمک میکنه از سر لطفش هست و زمانی هم که شما صبر میکنی تا جوابتون داده بشه حداقل هزینه ای هست که میتونی بپردازی... دلیلی نداره که انقدر طلبکارانه خواسته هاتون رو بگید.
موفق و پیروز باشی
doctorxx
15-09-2009, 02:48
:43:
دوست گرامی ما اینجا حقوق نمیگیریم که سوال جواب بدیم... هر کس که کمک میکنه از سر لطفش هست و زمانی هم که شما صبر میکنی تا جوابتون داده بشه حداقل هزینه ای هست که میتونی بپردازی... دلیلی نداره که انقدر طلبکارانه خواسته هاتون رو بگید.
موفق و پیروز باشی
اتفاقا همچين صبري هم نكردم و دوستان سريع به پست من جواب دادند :10:
ولي جوابشون در راستاي !سوال من نبود كه منظورمون از دودره همين بود
بعدشم درسته كه تو فروم شما جوجه ايم ولي جاهاي ديگه واسه خودمون فروم بازيم و كلي جواب بروبچزو ميديم و مثل شما حقوقم نميگيريم و به طريق اولي حاليمونه كه واسه جواب باس صبر كنيم (دندمونم نرم!):5:
ولي اگه مثلا اومديم خوشمزگي كنيم(زرشك!!)واسه اين بود كه مدتهاست دوستامون ازمون دورن و حسرت يه گپ اين مدلي به زبون شيرين فارسي به دلمون مونده بود كه اونم زديد برجكمونو آورديد پايين:43:
نه داداش طلبكار كه نيستيم هيچ كوچيك همه بچه هاي با معرفت و با غيرت ايران و اين فرومم هستيم كه لنگشون هيچ جاي دنيا پيدا نميشه:40:
masoudkhsh
15-09-2009, 15:39
قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
کد:
و سايت زير:
کد:
اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:
يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم
masoudkhsh
15-09-2009, 15:41
قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
کد:
و سايت زير:
کد:
اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:
يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
doctorxx
15-09-2009, 23:11
کد:
و سايت زير:
کد:
1-بله اگر صحيح عمل كني مشكلي نيست
2-چرا مخصوصا اولش كه مجبوري برنامه هاي جورواجورو تست كني
برنامه هاي يوتيليتي زياد كارايي نداره
3-من خودم تا حالا مجبور شدم 20-25 بار رام فلش كنم كه البته بيشترش روي گوشيهاي قبليم بود نه اومنيا
4-جواب 1
masoudkhsh
15-09-2009, 23:59
آخه میگن بعضی رام ها بهتر عمل میکنن.البته من هنوز گوشی رو نگرفتم شاید رام ارجینالش خوب باشه.اما شما چی پیشنهاد میکنی؟
از بس تو نت بچه ها رو از بریک شدن و مرگ گوشی امنیا ترسوندن مخصوصا منو،نمیدونم تا 3 سال دیگه هم جرات میکنم رام گوشیمو عوض کنم یا نه؟
اگه لطف می کردید و یه فایل گیف از نحوه آپدیت تهیه می کردید عالی میشد آخه اون چیزی رو که میبینی بهتر درک میکنی و احتمال خطاش کمتره.زحمتشو میکشی؟؟؟
doctorxx
16-09-2009, 14:04
آخه میگن بعضی رام ها بهتر عمل میکنن.البته من هنوز گوشی رو نگرفتم شاید رام ارجینالش خوب باشه.اما شما چی پیشنهاد میکنی؟
از بس تو نت بچه ها رو از بریک شدن و مرگ گوشی امنیا ترسوندن مخصوصا منو،نمیدونم تا 3 سال دیگه هم جرات میکنم رام گوشیمو عوض کنم یا نه؟
اگه لطف می کردید و یه فایل گیف از نحوه آپدیت تهیه می کردید عالی میشد آخه اون چیزی رو که میبینی بهتر درک میکنی و احتمال خطاش کمتره.زحمتشو میکشی؟؟؟
رام DIZA5 فعلا بهترين رامه
اگه 1-درايور مودم رو نصب كمي و 2- باطري موبايل و لپ تاپت كامل شارژ باشه نبايد مشكلي پيش بياد
يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)
آقا يکي معرفت به خرج بده و اين قلم رو واسه ما رديف کنه.خيلي خورده تو ذوقم از وقتي قلمش گم شده.فکر ميکنم ناقص شده.
:41::41::41::41:
Amin.M.1986
16-09-2009, 19:40
:41::41::41::41:
من که درکت نمیکنم... خب یه قلم بخر.. قلم با قلم فرقی نداره که
رام DIZA5 فعلا بهترين رامه
اگه 1-درايور مودم رو نصب كمي و 2- باطري موبايل و لپ تاپت كامل شارژ باشه نبايد مشكلي پيش بياد
يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)
این رام مال کدوم کشوره کجا میشه پیداش کرد
ممنون
doctorxx
16-09-2009, 23:42
این رام مال کدوم کشوره کجا میشه پیداش کرد
ممنون
مال مالزي اندونزي
از اينجا :
اينم آموزش:
شاید خیلی ها این مطلب رو بدونن ولی میگم واسه برو بچزی که نمی دونن :31:
پخش فایل های dat با نرم افزار core player :
فایل dat رو rename کنید به جای dat بنویسید avi اجرا کنید و دیگر هیچ ...:31:
من که درکت نمیکنم... خب یه قلم بخر.. قلم با قلم فرقی نداره که
منظورت از قلم ،مداد و خودکار که نيست احيانا:31:
برادر من نيست اينجا قلم مناسب:19:
منم که از کسي انتظاري ندارم.گفتم اگر کسي ميتونه اين لطف رو کنه ، منم سعي ميکنم از خجالتش درآم.:40:
Amin.M.1986
17-09-2009, 11:45
منظورت از قلم ،مداد و خودکار که نيست احيانا:31:
بر خلاف تصور شما من از پشت کوه نیومدم که فرق قلم پاکت پی سی رو با خودکار ندونم شما هم اول فکر کن بعد یه حرفی بزن
برادر من نيست اينجا قلم مناسب:19:
منم که از کسي انتظاري ندارم.گفتم اگر کسي ميتونه اين لطف رو کنه ، منم سعي ميکنم از خجالتش درآم.:40:
برات میخرم اگه انقدر واست ضروریه .. احتیاجی هم نیست از خجالت من در بیای فی سبیل ا... انجام میدم برات
يكي بگه چيكار كنم كه وقتي گوشيمو ميزتم به كامپيوتر شارز نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
روی ایکن باطری کلیک کنید . زیرقسمتی که مقدار مانده باطری رو نشون میده یک چک باکسه اونو فعال کنید دیگه وقتی به pc وصله شارژ نمیشه.
سلام . راهی نیست که نحوه زنگ خوردن گوشی یکنواخت بشه ؟ از کم شروع نشه بعدش زیاد بشه ؟
راهی نیست که قسمت دیال پد شکلش عوض بشه ؟ همون شماره گیر ها ؟
babakh10
18-09-2009, 08:19
سلام دوستان
امنیا دارم چند تا برنامه ریختم روش نمیدانم بعد ریختن برنامه ها باطری زود تمام میشه حتی همه برنامه ها را بوسیله task manager غیر فعال میکنم ولی باز مصرف باطری خیلی زیاد شده . آیا نرم افزاری هست که نشون بده هر برنامه چقدر باطری مصرف می کنه ؟
masoudkhsh
18-09-2009, 08:56
موضوع آموزش تصويري نصب ويندوز روي امنيا رو ،توي سايت هاي مختلف مطرح کردم اما جواب "يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)" رو بهم دادند.با احترامي که براي همه ادمين هاي سايت هاي پاکت پيسي و موبايل قايلم.من آدم تنبلي نيستم و اصولا عاشق سرچ کردنم اما هر چه گشتم چيزي نيافتم.اگه همچين لينکي هست لطفا آدرسو بدين و اگه نيست اگه براتون امکان داره زحمت اين آموزش تصويري رو بکشين.من و بقيه تازه کاران دنياي امنيا ممنونتيم
آموزشهاتون عاليه.اما يکي مثل من سوادش اکابريه.اگه لطف کنيد و از مراحل آپديت رام ،يه فايل تصويري يا فيلم تهيه کنيد،کلي دعاي خير نصيبتون ميشه.پس تا ماه رمضون تموم نشده،بياين و اين لطف رو بکنيد.
راستي ميشه گفت آپديت امنيا مثل آپگريد رسيور با پچ جديده که اول نرم افزار رو توي پيسي اجرا ميکني و فايل پچ رو انتخاب مي کني .بعد روي دکمه استارت برنامه آپگريد در پيسي زده .بلافاصله دکمه پشت رسيورو روشن مي کنيم؟
تو سايت modaco.com روش آپديت رو گفته و چند تا عکس هم داره.برنامه اجراييش اينه:SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP
.فکر کنم برنامه ساده تري باشه..البته شايد هم خلاصه گفته.
اما سوال ديگه اينکه توضيحات دقيق و سلسله مراتب روش استفاده از برنامه هاي i900_EXEcutor و USDL_GrandPrix_v1.6.4_XP در فرومها گفته نشده.ببخشيد تصحيح مي کنم نرم افزار دومي کامل توضيح داده شده.لطفا روش و زمان و نحوه استفاده از i900_EXEcutor رو توضيح بديد.و چه تفاوتي با SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP داره؟
موضوع آموزش تصويري نصب ويندوز روي امنيا رو ،توي سايت هاي مختلف مطرح کردم اما جواب "يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)" رو بهم دادند.با احترامي که براي همه ادمين هاي سايت هاي پاکت پيسي و موبايل قايلم.من آدم تنبلي نيستم و اصولا عاشق سرچ کردنم اما هر چه گشتم چيزي نيافتم.اگه همچين لينکي هست لطفا آدرسو بدين و اگه نيست اگه براتون امکان داره زحمت اين آموزش تصويري رو بکشين.من و بقيه تازه کاران دنياي امنيا ممنونتيم
آموزشهاتون عاليه.اما يکي مثل من سوادش اکابريه.اگه لطف کنيد و از مراحل آپديت رام ،يه فايل تصويري يا فيلم تهيه کنيد،کلي دعاي خير نصيبتون ميشه.پس تا ماه رمضون تموم نشده،بياين و اين لطف رو بکنيد.
راستي ميشه گفت آپديت امنيا مثل آپگريد رسيور با پچ جديده که اول نرم افزار رو توي پيسي اجرا ميکني و فايل پچ رو انتخاب مي کني .بعد روي دکمه استارت برنامه آپگريد در پيسي زده .بلافاصله دکمه پشت رسيورو روشن مي کنيم؟
تو سايت modaco.com روش آپديت رو گفته و چند تا عکس هم داره.برنامه اجراييش اينه:SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP
.فکر کنم برنامه ساده تري باشه..البته شايد هم خلاصه گفته.
اما سوال ديگه اينکه توضيحات دقيق و سلسله مراتب روش استفاده از برنامه هاي i900_EXEcutor و USDL_GrandPrix_v1.6.4_XP در فرومها گفته نشده.ببخشيد تصحيح مي کنم نرم افزار دومي کامل توضيح داده شده.لطفا روش و زمان و نحوه استفاده از i900_EXEcutor رو توضيح بديد.و چه تفاوتي با SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP داره؟
دوست عزیز چند هفته پیش من خودم یک نمونه ی تصویریش رو دیدم ، نگید که نیست!
اگر شد میگردم براتون پیدا میکنم، ولی قولی نمیدم چون الان که باید برم دنبال چندتا کار دیگه. دوستان اگر کسی فرصت داره کار ایشون رو راه بندازه و ماه رمضونی یه ثوابی ببره :27:
Amin.M.1986
18-09-2009, 15:30
روی ایکن باطری کلیک کنید . زیرقسمتی که مقدار مانده باطری رو نشون میده یک چک باکسه اونو فعال کنید دیگه وقتی به pc وصله شارژ نمیشه.
تا الان همچین چیزی ندیدم:31:
masoudkhsh
18-09-2009, 15:59
ممنون نوید جان.لطف می کنی.هر وقت فرصت کردی ممنونت میشم.من گشتم نبود
doctorxx
19-09-2009, 19:06
آي خلايق بدادم برسيد
يه شير پاك خورده اي اين كد *#0002*28346# رو گذاشته بود
منم كه از صداي زياد گوشيم شاكي بودم آخه هر كي تو اتاق بود از 10 متري همه چيزو ميشنيد اومدم در قسمت talking>heandset يه كم اومدم كمش كنم ولي بعد از apply مقاديرش خود به خود به چيزاي عجيب غريب تغيير كرد و صداي مكالمه ام قطع شد.
هر چي هم به مقادير اوليه تغييرش ميدم و apply ميكنم نميشه و باز همون عدداي چرت و پرت ميان
چكار كنم كه هارد ريست نخواد؟
SIMON137
19-09-2009, 19:11
اینجا کسی لینک دانلود برنامه
SASMUNG MOBILE NAVIGATOR رو نداره ؟
Amin.M.1986
19-09-2009, 19:50
آي خلايق بدادم برسيد
يه شير پاك خورده اي اين كد *#0002*28346# رو گذاشته بود
منم كه از صداي زياد گوشيم شاكي بودم آخه هر كي تو اتاق بود از 10 متري همه چيزو ميشنيد اومدم در قسمت talking>heandset يه كم اومدم كمش كنم ولي بعد از apply مقاديرش خود به خود به چيزاي عجيب غريب تغيير كرد و صداي مكالمه ام قطع شد.
هر چي هم به مقادير اوليه تغييرش ميدم و apply ميكنم نميشه و باز همون عدداي چرت و پرت ميان
چكار كنم كه هارد ريست نخواد؟
تو این تاپیک تنظیمات دیفالت رو گذاشتم .. شاد باشی
doctorxx
19-09-2009, 20:08
تو این تاپیک تنظیمات دیفالت رو گذاشتم .. شاد باشی
آره عزيزم.ميدونم
اون شير پاك خورده ام خود شماييد!
هر چي به تنظيمات ديفالت يا هر عدد ديگري تغيير ميدم و apply ميكنم عوض نميشه و رو اينا مونده:
RCV خالي ميماند
RX -15
MPBST +30
MVOL خالي ميماند
M2BST +20
TX -46.5
چي كنم؟:41:
دوست عزیز چند هفته پیش من خودم یک نمونه ی تصویریش رو دیدم ، نگید که نیست!
اگر شد میگردم براتون پیدا میکنم، ولی قولی نمیدم چون الان که باید برم دنبال چندتا کار دیگه. دوستان اگر کسی فرصت داره کار ایشون رو راه بندازه و ماه رمضونی یه ثوابی ببره :27:
ممنون نوید جان.لطف می کنی.هر وقت فرصت کردی ممنونت میشم.من گشتم نبود
بفرمایید:
شرح گام به گام و کامل طریقه ی فلش کردن (پست اول) + تصاویر (پست18)
Amin.M.1986
20-09-2009, 10:37
آره عزيزم.ميدونم
اون شير پاك خورده ام خود شماييد!
هر چي به تنظيمات ديفالت يا هر عدد ديگري تغيير ميدم و apply ميكنم عوض نميشه و رو اينا مونده:
RCV خالي ميماند
RX -15
MPBST +30
MVOL خالي ميماند
M2BST +20
TX -46.5
چي كنم؟:41:
تو که گفتی اون کد رو زدی.. من جایی آموزش اون کد رو نگفتم چون فقط رو بعضی رام ها کار میده.. من فایل اجرایی رو گفته بودم......... من نمیدونم چرا شما بک آپ نداری از گوشیت... اولین کار واسه هر پاکت پی سی دار داشتن بک آپ هست... من برنامه ی بک آپ رو به پست اول اون تاپیک اضافه میکنم.. و راه حل شما رو هم ایشالا امروز واست میذارم اما به انگلیسی:11::11::11::11:
saeed_136915
20-09-2009, 15:59
سلام دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم تو ریجستری برو به HKLM\SAMSUNG\Audio و بعد همه رو پاک کن و به سافت ریست کن صدا به حالت پیش فرض گوشی برمیگرده
بر خلاف تصور شما من از پشت کوه نیومدم که فرق قلم پاکت پی سی رو با خودکار ندونم شما هم اول فکر کن بعد یه حرفی بزن
درود بر آقا امين:20:
اصلا قصد جسارت نداشتم عزيزم.فقط شوخي بود.:31:
در ضمن درسته که من پستام خيلي کمه ، ليکن تازه وارد نيستم(سال عضويتم را ببين:46:).از اون موقع هم مرتبا بودم تو اين فروم و از اطلاعات بالاي دوستان خوبي مثل شما استفاده کرده ام.پس با فضاي فروم ها آشنا و بلدم چي جوري صحبت کنم.
ولي در هر صورت اگه اساعه ادبي کردم،شديدا معذرت ميخوام.:11:
Amin.M.1986
21-09-2009, 09:13
اصلا قصد جسارت نداشتم عزيزم.فقط شوخي بود.:31:
در ضمن درسته که من پستام خيلي کمه ، ليکن تازه وارد نيستم(سال عضويتم را ببين:46:).از اون موقع هم مرتبا بودم تو اين فروم و از اطلاعات بالاي دوستان خوبي مثل شما استفاده کرده ام.پس با فضاي فروم ها آشنا و بلدم چي جوري صحبت کنم.
ولي در هر صورت اگه اساعه ادبي کردم،شديدا معذرت ميخوام.:11:
کم دیگه اصرار کن شاید ببخشم.. گفتم شاید:31:
حالا جواب قسمت دوم پستم رو ندادی.. گفتم اگه خیلی قلم میخوای من واست میخرم و میفرستم
doctorxx
21-09-2009, 15:50
تو که گفتی اون کد رو زدی.. من جایی آموزش اون کد رو نگفتم چون فقط رو بعضی رام ها کار میده.. من فایل اجرایی رو گفته بودم......... من نمیدونم چرا شما بک آپ نداری از گوشیت... اولین کار واسه هر پاکت پی سی دار داشتن بک آپ هست... من برنامه ی بک آپ رو به پست اول اون تاپیک اضافه میکنم.. و راه حل شما رو هم ایشالا امروز واست میذارم اما به انگلیسی:11::11::11::11:
اون كد همون فايل رو اجرا ميكنه فرقي نداره
بهر حال دوستان راه حل پاك كردن رجيستري رو دادن و حل شد ممنون از همگي
حالا هر كدوم از اساتيد بتونن راهنمايي كنن كه چرا از اين راه نميتونم ولوم گوشيمو تنظيم كنم و بايد چي كنم ممنون ميشم
نكنه رو همه رام ها عمل نميكنه؟
رام من DXIA5-DZIA5 هست
بازم ممنونم
سلام دوستان
یه چند روزی میخام رام گوشمو عوض کنم ولی هرچی تلاش میکنم نمیشه رام الان گوشی من jvhk1 هست میخوام DXIA5 بریزم این رام مال کشور ویتنام وفیلیپین هست
این پیغامو میده incorrect software version please check the device
مشگل از کجا میتونه باشه
peymankameli
22-09-2009, 23:45
سلام
یه امنیا 16 هست برای فروش هر کی خواست پیغام بده خصوصی ممنون
300 ميخرم ازت
peymankameli
22-09-2009, 23:47
خداييش توي اين 2 هفته نزديك به 10 بار رام عوض كردم ..گوشيم آتيش نگيره خوبه ..
آقا اين ثبت نام براي فارسي ساز گوشي i900 در خود سايت سامسونگ را كسي خبر نداره
چي شد بالاخره بجايي نرسيده كه اقدامي بشه يا اينكه ما بي اطلاعيم
كسي ميدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
masoudkhsh
23-09-2009, 17:48
بچه ها بین htc diamond و omnia موندم کدوم انتخاب کنم.یکم که قصدم امنیاست.راستی بدون گارنتی بگیرم یا با گارانتی.آخه 80 تومن احتلاف داره
سلام دوستان
یه چند روزی میخام رام گوشمو عوض کنم ولی هرچی تلاش میکنم نمیشه رام الان گوشی من jvhk1 هست میخوام DXIA5 بریزم این رام مال کشور ویتنام وفیلیپین هست
این پیغامو میده incorrect software version please check the device
مشگل از کجا میتونه باشه
Amin.M.1986
24-09-2009, 12:33
اون كد همون فايل رو اجرا ميكنه فرقي نداره
بهر حال دوستان راه حل پاك كردن رجيستري رو دادن و حل شد ممنون از همگي
حالا هر كدوم از اساتيد بتونن راهنمايي كنن كه چرا از اين راه نميتونم ولوم گوشيمو تنظيم كنم و بايد چي كنم ممنون ميشم
نكنه رو همه رام ها عمل نميكنه؟
رام من DXIA5-DZIA5 هست
بازم ممنونم
مشکل تمام کاربر های امنیا همینه... راه حلش رو هم میشه پیدا کرد ولی چند روز باید وقت گذاشت
mojtabadvb
24-09-2009, 16:17
قیمت این گوشی امروز چند بود مدل 16GB با گارانتی اصل و بدون گارانتی ممنون
حافظه داخلی امنیا من خود به خود سریع پر میشه(من هیچی تو حافظه داخلیش نمی ریزم)ولی پر میشه!!!!
در ضمن من بردم نمایندگی واسم ورژن جدید ویندوز موبایل 6.1 ریخت از اون موقع بالا اومدن منو کند تر شده.(همون ویندوزی که صداش دایره ای تغییر می کنه.مثل تلفن قدیمی)
باید چیکار کنم؟
تو رو خدا کمک کنید
masoudkhsh
25-09-2009, 12:24
با سلام .من هم امنيا دار شدم.اما يه مشكل تمام بروشورهاش فرانشويه وزبان ويندوزم فرانسويه.ميشه انگليسيش كرد؟منتظر جوابم
masoudkhsh
25-09-2009, 17:35
سلام دوستان.اين اولين تجربه ويندوز موبايل منه با امنيا.ويندوزش فرانسويه.سرعتش خوبه.تاچش عالي.اما مشكل من زبونشه.ميشه انگليسيش كرد؟ يا بايد رام رو عوض كنم؟
وقت نكردم براش كيف خودشو بگيرم .يه كيف عادي گرفتم.آهنرباي كيف براي تاچش ضرري نداره؟
اين برچسبش كه همون اول يكيم جداشد.چيكارش كنم.يكي ديگه بگيرم.برچسبش چنده؟
سلام دوستان.اين اولين تجربه ويندوز موبايل منه با امنيا.ويندوزش فرانسويه.سرعتش خوبه.تاچش عالي.اما مشكل من زبونشه.ميشه انگليسيش كرد؟ يا بايد رام رو عوض كنم؟
وقت نكردم براش كيف خودشو بگيرم .يه كيف عادي گرفتم.آهنرباي كيف براي تاچش ضرري نداره؟
حالا این همه امنیا تو بازار هست، شما فرانسویش رو اصلا از کجا گیر آوردید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم بخاطر این مساله لااقل تخفیف خوبی گرفته باشید.
بله، اگر منظورتون اینه که کلا منوها و .... فرانسوی هست ، باید رامش رو عوض کنید.
بله کیفتون بهتره آهنربا نداشته باشه.
محافظ صفحه هم حتما روش بذارید ، بسته به جایی که میگیرید 1000 تا 3000 ممکنه متغیر باشه قیمتش.
قیمت این گوشی امروز چند بود مدل 16GB با گارانتی اصل و بدون گارانتی ممنون
من با گارانتی پارس مایکروتل(اصلی) گرفتم 469 تومن.گارانتیش با ارزشه.امنیا تقلبیش زیاده
پارس مایکروتل 3 تا نمایندگی بیشتر نداره
اینم شمارش 2323-021
حافظه داخلی امنیا من خود به خود سریع پر میشه(من هیچی تو حافظه داخلیش نمی ریزم)ولی پر میشه!!!!
در ضمن من بردم نمایندگی واسم ورژن جدید ویندوز موبایل 6.1 ریخت از اون موقع بالا اومدن منو کند تر شده.(همون ویندوزی که صداش دایره ای تغییر می کنه.مثل تلفن قدیمی)
باید چیکار کنم؟
تو رو خدا کمک کنید
P A R S A
26-09-2009, 00:04
چند تا سوال از دارندگان این گوشی دارم، ممنون میشم جواب بدید:
1. باطریش چطوره؟
2. از کیفیت صوتی و تصویری گوشی راضی هستید؟
3. رزولوشن مزخرف LCD اذیت نمیکنه؟
4. بدون قلم راحته؟
5. اینترفیسش چطوره؟
6. مایکروتل ROM فارسی نصب میکنه؟
7. قیمت 8 گیگ مایکروتل چنده؟
8. ممنون!
saeidsmxo
26-09-2009, 13:54
چند تا سوال از دارندگان این گوشی دارم، ممنون میشم جواب بدید:
1. باطریش چطوره؟
2. از کیفیت صوتی و تصویری گوشی راضی هستید؟
3. رزولوشن مزخرف LCD اذیت نمیکنه؟
4. بدون قلم راحته؟
5. اینترفیسش چطوره؟
6. مایکروتل ROM فارسی نصب میکنه؟
7. قیمت 8 گیگ مایکروتل چنده؟
8. ممنون!
1-نسبت به lcd و کارایی و سرعت بالای cpu عالیه(با رام dxia5)
2-چرا که نه.بله
3- درسته رزولوشنش پایینه ولی کیفیت ساخت lcd خیلی بالاست(از لحاظ نور و زاویه دید))
4-من از قلم استفاده نمیکنم
5-خوبه
6-عربی
7-؟
8-خواهش
امنیا یه گوشیه پرفشناله میدونستی؟:31::46:
P A R S A
26-09-2009, 14:57
امنیا یه گوشیه پرفشناله میدونستی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم کشته مرده همینشم! ولی خب طبیعیه که سوالاتی داشتم باشم که قبل از خرید مطمئن بشم!
خب حالا با این رام عربی مایکروتل میشه، پ.چ.گ.ژ خوند و تایپ کرد؟
به نظر شما با گارانتی بگیرم یا ارزش نداره؟
مثلا گارانتی آپگرید رام به WM 6.5 رو انجام میده؟
masoudkhsh
26-09-2009, 18:44
لطفا يكي جواب بده
masoudkhsh
26-09-2009, 18:45
لطفا يكي جواب بده
Amin.M.1986
26-09-2009, 21:14
لطفا يكي جواب بده
لطفا يكي جواب بده
میخوای چند بار دیگه هم بپرس:5:....... نوید بنده خدا که همون اول جواب داد.. شما یه نگاه بندازی میبینی
منم کشته مرده همینشم! ولی خب طبیعیه که سوالاتی داشتم باشم که قبل از خرید مطمئن بشم!
خب حالا با این رام عربی مایکروتل میشه، پ.چ.گ.ژ خوند و تایپ کرد؟
به نظر شما با گارانتی بگیرم یا ارزش نداره؟
مثلا گارانتی آپگرید رام به WM 6.5 رو انجام میده؟
نه نمیشه تایپ کرد ولی میشه خوند
با گارانتی بگیر.من بردم مایکروتل با کارت طلایی برام مجانی عربی نصب کرد و آخرین ورژن WM6.1 رو ریخت.
در ضمن با کارت طلایی تو بقیه چیزا بهت تخفیف میده و اونجا گوشیت در امانه و چیزی ازش نمی پیچونن و خیلیم واردن:27:
P A R S A
26-09-2009, 23:13
چقدر اختلاف قیمت داره باگارانتی؟
من زیاد شنیدم مشکلاتی داره، میشه یه توضیحی بدی؟
saeidsmxo
26-09-2009, 23:23
نه نمیشه تایپ کرد ولی میشه خوند
با گارانتی بگیر.من بردم مایکروتل با کارت طلایی برام مجانی عربی نصب کرد و آخرین ورژن WM6.1 رو ریخت.
در ضمن با کارت طلایی تو بقیه چیزا بهت تخفیف میده و اونجا گوشیت در امانه و چیزی ازش نمی پیچونن و خیلیم واردن:27:
عربی میتونی بنویسی و سایتهای فارسی رو هم به راحتی باز کنی!
اگه وین 6.5 رسمی بیاد رایگان آپگرید میکنه.
(نا گفته نمونه: تاچم بر اثر بی دقتی خودم خراب شد مایکروتل رایگان تعویض کرد.):20:
P A R S A
26-09-2009, 23:30
چقدر اختلاف قیمت داره باگارانتی؟
من زیاد شنیدم مشکلاتی داره، میشه یه توضیحی بدی؟
این ها رو هم یه توضیحی بدین، لطفا!
saeidsmxo
27-09-2009, 12:39
معمولا" یه 20 تا 30 اختلاف قیمت باید داشته باشه
مشکل؟مثلا":31:
بله حدود 20 تومن اختلاف داره ، برای امنیا به علت اختلاف قیمت پایین ، هر کس ازم راهنمایی بخواد پیشنهاد میکنم با گارانتی بگیرند (ضرر نداره) ، مخصوصا کسانی که اولین تجربه ی پاکت پیسی شون هست.
موقع فروش هم اگر هنوز گارانتی داشته باشه سریعتر و بهتر فروش میره :46:
عربی میتونی بنویسی و سایتهای فارسی رو هم به راحتی باز کنی!
اگه وین 6.5 رسمی بیاد رایگان آپگرید میکنه.
(نا گفته نمونه: تاچم بر اثر بی دقتی خودم خراب شد مایکروتل رایگان تعویض کرد.):20:
منظورم این بود که نمیشه (گ چ پ ز )رو تاپپ کرد
در ضمن مایکروتل WM 6.5 نمی ریزه
Saeidsmxo [hk ldai f'd sv ال سی دی گوشیت چه بالیی اومد؟
قیمتش چنده ؟ با کارت و بی کارت؟
سلام دوستان
من به زودی می خوام یه گوشی omnia بخرم و چند تا سوال داشتم:
1- آیا یکی دو هفته آینده زمان خوبی برای خرید این گوشی هست یا اینکه یه مدت صبر کنم ؟ (می خوام با گارانتی بگیرم)
2- ورژن 8 و 16 گیگ این گوشی آیا از لحاظ سرعت فرقی با هم دارن؟ کلا کدومش بهتره؟
3- موقع خرید آیا شرکت ،گوشی رو با آخرین آپدیت میده یا باز هم نیاز به آپدیت داره؟
4- آیا در بسته بندی گوشی کابل اتصال به تلویزیون هم داره یا نه و تو بازار راحت پیدا میشه یا نه؟
5- کیف و محافظ lcd چطور، هست تو بازار یا نه؟
6- آیا تقویم گوشی قابلیت تبدیل به شمسی رو داره یا نه (تقویم خود گوشی نه برنامه جانبی)
7- من یکی دو هفته دیگه برای خرید میام تهران. اگر ممکنه آدرس دقیق فروشگاه مرکزی گارانتی رسمی omnia رو هم بفرمایید تا زیاد سردرگم نشم.
8- بهترین و ارزانترین جا برای خرید کیف و کابل تلویزیون و محافظ lcd و... کجاست.
9-چه چیزای دیگه ای رو باید موقع خرید در نظر بگیرم؟ اگه چیزی به نظرتون میاد لطفا راهنماییم کنید.
اگه سوالام زیاد شد ببخشید.
Amin.M.1986
28-09-2009, 00:19
سلام دوستان
1- آیا یکی دو هفته آینده زمان خوبی برای خرید این گوشی هست یا اینکه یه مدت صبر کنم ؟ (می خوام با گارانتی بگیرم)
3- موقع خرید آیا شرکت ،گوشی رو با آخرین آپدیت میده یا باز هم نیاز به آپدیت داره؟
4- آیا در بسته بندی گوشی کابل اتصال به تلویزیون هم داره یا نه و تو بازار راحت پیدا میشه یا نه؟
6- آیا تقویم گوشی قابلیت تبدیل به شمسی رو داره یا نه (تقویم خود گوشی نه برنامه جانبی)
7- من یکی دو هفته دیگه برای خرید میام تهران. اگر ممکنه آدرس دقیق فروشگاه مرکزی گارانتی رسمی omnia رو هم بفرمایید تا زیاد سردرگم نشم.
9-چه چیزای دیگه ای رو باید موقع خرید در نظر بگیرم؟ اگه چیزی به نظرتون میاد لطفا راهنماییم کنید.
1- بخر
2-فرقشون اینه که این 16 گیگه و اون 8 گیگ و فرق دیگه ندارن
3-خیر.. اما میتونی بدی واست آپ کنن یا خودت آپ کنی
4-نداره ولی پیدا میشه
5-بله.. اورجینالش تو زیر زمین علاالدین از همه جا ارزونتره
6-خیر.. ایران تحریمه ناسلامتی
7-الان دم دستم نیست ولی بزنی ماکروتل زود به جواب میرسی
8-کیف زیر زمین علاالدین و کابل هم یا زیر زمین یا چند طبقه برو بالا.. محافظ هم هرکی بالای 1000 تومن میداد بدون گرون میده .. البته من 500 هم دیدم و آخرین بار 750 خریدم و اگه گفت این اورجینال هست و .. بدون داره ... میگه
9-اگه از نمایندگی رسمی میخری که نیاز به این مورد نداری:10:
سلام دوستان
نمایندگان شرکت پارس مایکروتل(فقط فقط همین 3 تاست!!!!)
نمایندگی شماره (1)خیابان جمهوری.بین ولیعصر شیخ هادی .پلاک 64 تلفن:66497446-021
نمایندگی شمار(2)شهرک غرب مرکز خرید گلستان تلفن:88088070
نمایندگی شمره(3)خیابان ولیعصر.بالاتر از نیایش.رو به روی پارک ملت.برج ملت.طبقه همکف.واحد 45 تلفن:22021302-021
من خودم از شماره 3 خریدم
1.کابل TV قیمت متفاوت داره و اصلش حدود 10 الی 14 هزار تومان(7.8 تومنیش تقلبیه)
2.محاظ LCD هم با نصب از 1000 تا 3000 تومن و نمایندگی اینا رو نداره
3.شما می تونی می تونی کیف با مارک GOLLA بخری هم اسپرته هم شیک و متنوع هستش(جا واسه قلم و دستمال و هندز فری هم داره(من تو علاالدین اصلا ندیدم همه طبقه ها رو زیر و رو کردم) قیمتشم از 6 تا 8 هزار تومنه.
4.من پیشنهاد می کنم برای خرید اینا حتما بری پاساژ ایرانیان تو میدان ولیعصز.در پایین رو که بری تو.مستقیم میری ته راهرو که می پیچه سمت چپ یه مغازه(سر نبش) هست که تابلوش پارس کامتله.قیمتاش خوبه(مال بابام نیست به خدا :41:!!!!!!!!!!!)
5. 16 گیگ بگیری بهتره چون در آینده به دردت می خوره:46:
بعد از خرید گوشیت رو ببر خدمات پس از فروش مایکروتل مجانی برات برنامه عربی و ورژن جدید WM6.1 رو میریزه(کلا 1 ساعت طول می کشه) اگه بخوای برات GPS هم نصب می کنه اما پولیه ولی با کارت طلایی بهت تخفیف می ده اینم شمارش زنگ بزن آدرس دقیقش رو بگیر(طرفای سهروردیه) :84030-021
در ضمن الان هیچ کدوم از نمایندگی ها امنیا ندارن (تاریخ 6 مهر 1388).قبل از خرید حتما زنگ بزن بعد بیا.
تا اونجا که من می دونم تاچ های سامسونگ قرعه کشی BMW داره(ایشالا برنده شی مارم ببری بیرون):31:
مبارکت باشه !!!!!!!!!!!! :11::20:
Amin.M.1986 عزیز یه برنامه واسه مدیریت بلوتوث امنیا بهم معرفی می کنی(مارک کردن و تعین محل ذخیره).راستی بابت تنظیم حرفه ای صدا خیلی خیلی ازت تشکر می کنم عالی بود اگه میشه یه تنطیم واسه بلند شدن صدای آهنگ هم بهم بده.اگه زحمتی نیست طریقه عوض کردن رام و یه خوبش رو واسم بزار
حالا جواب قسمت دوم پستم رو ندادی.. گفتم اگه خیلی قلم میخوای من واست میخرم و میفرستم
دستت درد نکنه.يکي از بچه ها قراره ، زحمتش رو بکشه.:46:
Bs_panzer
28-09-2009, 20:14
Amin.M.1986 عزیز یه برنامه واسه مدیریت بلوتوث امنیا بهم معرفی می کنی(مارک کردن و تعین محل ذخیره).راستی بابت تنظیم حرفه ای صدا خیلی خیلی ازت تشکر می کنم عالی بود اگه میشه یه تنطیم واسه بلند شدن صدای آهنگ هم بهم بده.اگه زحمتی نیست طریقه عوض کردن رام و یه خوبش رو واسم بزار
اگه رام غیر رسمی بخوای من یه آموزش گذاشتم
فهمیدی کدوم که ؟ :46:
رسمی هم بلد نیستم چون رو لومنیا نریختم رسمی تا بحال :27::21:
نمایندگی شمره(3)خیابان ولیعصر.بالاتر از نیایش.رو به روی پارک ملت.برج ملت.طبقه همکف.واحد 45 تلفن:22021302-021
من خودم از شماره 3 خریدم
3.شما می تونی می تونی کیف با مارک GOLLA بخری هم اسپرته هم شیک و متنوع هستش(جا واسه قلم و دستمال و هندز فری هم داره(من تو علاالدین اصلا ندیدم همه طبقه ها رو زیر و رو کردم) قیمتشم از 6 تا 8 هزار تومنه.
4.من پیشنهاد می کنم برای خرید اینا حتما بری پاساژ ایرانیان تو میدان ولیعصز.در پایین رو که بری تو.مستقیم میری ته راهرو که می پیچه سمت چپ یه مغازه(سر نبش) هست که تابلوش پارس کامتله.قیمتاش خوبه(مال بابام نیست به خدا :41:!!!!!!!!!!!)
5. 16 گیگ بگیری بهتره چون در آینده به دردت می خوره:46:
بعد از خرید گوشیت رو ببر خدمات پس از فروش مایکروتل مجانی برات برنامه عربی و ورژن جدید WM6.1 رو میریزه(کلا 1 ساعت طول می کشه) اگه بخوای برات GPS هم نصب می کنه اما پولیه ولی با کارت طلایی بهت تخفیف می ده اینم شمارش زنگ بزن آدرس دقیقش رو بگیر(طرفای سهروردیه) :84030-021
در ضمن الان هیچ کدوم از نمایندگی ها امنیا ندارن (تاریخ 6 مهر 1388).قبل از خرید حتما زنگ بزن بعد بیا.
تا اونجا که من می دونم تاچ های سامسونگ قرعه کشی BMW داره(ایشالا برنده شی مارم ببری بیرون):31:
مبارکت باشه !!!!!!!!!!!! :11::20:
خیلی ممنون از اطلاعات کاملی که دادی.
ضدحال خوردم وقتی گفتی هیچ کدوم این گوشی رو ندارن. حالا میگید من چیکار کنم؟ بدون گارانتیشو بخرم؟
در ضمن این کابل تلویزیون تقلبیش مشکلی داره؟ حالا اگه اصلشو پیدا نکردم بخرمش؟
و در مورد آپدیت ، مگه روی گوشی ویندوز موبایل 6.1 نیست؟ عربی هم نداره؟
ای کاش یه عکس هم از کیف Golla هم میزاشتی که راحت بشناسمش.
بازم ممنون.
Amin.M.1986
28-09-2009, 21:55
سه تا واست میذارم عزیزم .. یکم گرفتار کنکور ارشد هستم کم سر میزنم... بذار شمس العماره رو ببینم بعد میام واست میذارم:31:.. همین امشب
آموزش دیدم ولی واسه شما نبود.
فقط تو رو خدا یه رام بده که باطریش ردیف بشه و اگه اشکال نداره آموزششم بهم بگو یا لینک صفحشو بذار.خیلی خیلی مرسی.راستی
آموزش دیدم ولی واسه شما نبود.
فقط تو رو خدا یه رام بده که باطریش ردیف بشه و اگه اشکال نداره آموزششم بهم بگو یا لینک صفحشو بذار.
راستی واسه این بازی Call of Duty اگه میشه تنظیم دکمه هاش رو هم بهم بگو.خیلی باحاله.ویندوز موبایل فوتبال نداره؟
خیلی خیلی مرسی.:40::20:
Amin.M.1986
28-09-2009, 22:53
در مورد بلوتوث این سه برنامه از نظر من خیلی خوبه.. خودت امتحان کن ببین نظرت چیه و با کدوم بیشتر حال میکنی.
اولیش لینک مستقیم هست و دو تای بعدی هم برو تو آدرس و از اونجا دانلود کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوالا واسه تنظیم حرفه ای صدا من فکر کرده بودم اگه تاپیک بزنم همه میان و امتحان میکنن و نتایج خوبی بدست میاد که متاسفانه کلا به نظر میرسه ایرانی جماعت حوصله ی این جور کارا رو نداره. منم اگه سرم خلوت بشه تو آینده فقط میام نتایج رو از سایت های خارجی ترجمه میکنم میذارم تونجا که بقیه استفاده کنن . واسه بلند شدن صدای آهنگ راه ساده تری هم هست شما کورپلیر رو امتحان کردی؟ اکولایزرش رو فعال کنی صدا رو تا حد خوبی افزایش میده.. اگه بازم از صدا ناراضی بودی بگو من یه فایل بهت بدم که خودش بعد نصب تنظیمات رو دست کاری میکنه و صدا قوی میشه و اگه بازم راضی نبودی بگو یه برنامه بهت بدم که تقویت کننده ی صدای امنیا هست البته فکر کنم مال i7xx باشه که رو امنیا هم کار میکنه.. واسه تعویض رام هم به نظرم اگه صبر کنی که 6.5 نهایی ریلیز بشه بهتره و زود رام عوض نکنی عاقلانه تره بذار یکم دستت راه بیوفته بعد برو تو کار تعویض رام.. البته این نظر منه و تو فروم واسه تعویض رام از من حرفه ای تر هست شاید نظر اونا فرق کنه .. حالا اگه بازم اصرار داری بگو من یه آموزش واست میذارم .. البته لینکشو.
:40::40::40::40::40::40::40:
:11::11::11::11:
:10::10:
Amin.M.1986
28-09-2009, 23:02
بازی ancient evil
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینکش رپیدشیر هست و تازشم فول اسکرین نمیشه و تازشم اسکرین شات نمیذارم و تازشم شاید تکراری باشه و تازشم همینه که هست:31:
خیلی ممنون از اطلاعات کاملی که دادی.
ضدحال خوردم وقتی گفتی هیچ کدوم این گوشی رو ندارن. حالا میگید من چیکار کنم؟ بدون گارانتیشو بخرم؟
در ضمن این کابل تلویزیون تقلبیش مشکلی داره؟ حالا اگه اصلشو پیدا نکردم بخرمش؟
و در مورد آپدیت ، مگه روی گوشی ویندوز موبایل 6.1 نیست؟ عربی هم نداره؟
ای کاش یه عکس هم از کیف Golla هم میزاشتی که راحت بشناسمش.
بازم ممنون.
1.تا یکی دو هفته دیگه میارن نمایندگی ها خیالت راحت باشه شرکت وارد کرده ولی هنوز به نمایندگی ها نداده بدون گارانتی اصلی نگیر.
2.کابل TV متفرقه ممکنه کار نکنه و هم کیفیتش فرق داره.
3.روی گوشی WM6.1 هست ولی ورژن بالاتر همون 6.1 رو برات می ریزه.بعدا که خریدی می فهمی منظورم از ورژن بالاتر چیه.(تو تالار سامسونگ تاپیک آموزش آپدیت فریمور ( فلش ) گوشیهای سامسونگ همون مطلب اولش رو بخون وبعد تو گوشیت #1234#* رو بزن اون موقع می فهمی( اگه بخوای واست نمیریزه).البته دوستان دیگه مثل Amin.M.1986 و Bs_panzer و ... اطلاعاتشون تو این زمینه ها خیلی خیلی بیشتر از منه و خیلیم بچه های گلی هستن:40::40::40:.در ضمن عربی هم نداره(شاید تو جدیدا باشه).:31:
4.کیف GOLLA خیلی طرح و رنگاش زیاده و ممکنه یه مغازه همشون رو نداشته باشه.ولی اون مغازه که گفتم همش رو تقریبا داره و میده 6 تومن و کابل رو هم میده 14 که 12 میشه ازش گرفت.این مال خودمه.پایین عکساشو گذاشتم:5:
در ضمن اون برنامه هایی که امین جان واسه بلوتوث بالا گذاشته حتما دانلود کن و یکیش رو بریز چون لازم میشه که بریزی.بعدا می فهمی واسه چیه.:27:
هر موقع خریدی بگو
:46:
در مورد بلوتوث این سه برنامه از نظر من خیلی خوبه.. خودت امتحان کن ببین نظرت چیه و با کدوم بیشتر حال میکنی.
اولیش لینک مستقیم هست و دو تای بعدی هم برو تو آدرس و از اونجا دانلود کن.
والا واسه تنظیم حرفه ای صدا من فکر کرده بودم اگه تاپیک بزنم همه میان و امتحان میکنن و نتایج خوبی بدست میاد که متاسفانه کلا به نظر میرسه ایرانی جماعت حوصله ی این جور کارا رو نداره. منم اگه سرم خلوت بشه تو آینده فقط میام نتایج رو از سایت های خارجی ترجمه میکنم میذارم تونجا که بقیه استفاده کنن . واسه بلند شدن صدای آهنگ راه ساده تری هم هست شما کورپلیر رو امتحان کردی؟ اکولایزرش رو فعال کنی صدا رو تا حد خوبی افزایش میده.. اگه بازم از صدا ناراضی بودی بگو من یه فایل بهت بدم که خودش بعد نصب تنظیمات رو دست کاری میکنه و صدا قوی میشه و اگه بازم راضی نبودی بگو یه برنامه بهت بدم که تقویت کننده ی صدای امنیا هست البته فکر کنم مال i7xx باشه که رو امنیا هم کار میکنه.. واسه تعویض رام هم به نظرم اگه صبر کنی که 6.5 نهایی ریلیز بشه بهتره و زود رام عوض نکنی عاقلانه تره بذار یکم دستت راه بیوفته بعد برو تو کار تعویض رام.. البته این نظر منه و تو فروم واسه تعویض رام از من حرفه ای تر هست شاید نظر اونا فرق کنه .. حالا اگه بازم اصرار داری بگو من یه آموزش واست میذارم .. البته لینکشو.
:40::40::40::40::40::40::40:
:11::11::11::11:
:10::10:
آقا امین واسه برنامه ها دستت خیلی خیلی درد نکنه.Core player رو تنظیم کردم ولی اگه اون فایل ها رو هم بهم بدی ممنون می شم .البته به شرطی که کیفیت خیلی افت نداشته یاشه.
واسه رامم صبر می کنم.باز شما تجربت از ما بیشتره:46::20:
Amin.M.1986
29-09-2009, 09:26
آقا امین واسه برنامه ها دستت خیلی خیلی درد نکنه.Core player رو تنظیم کردم ولی اگه اون فایل ها رو هم بهم بدی ممنون می شم .البته به شرطی که کیفیت خیلی افت نداشته یاشه.
واسه رامم صبر می کنم.باز شما تجربت از ما بیشتره:46::20:
[/right]
چون دیدم سبزه چراغت گفتم الان بگم که چشم رو چشمم.. ایشالا تا فردا صبح واست میذارم.
Bs_panzer
29-09-2009, 22:28
راستی واسه این بازی Call of Duty اگه میشه تنظیم دکمه هاش رو هم بهم بگو.خیلی باحاله.ویندوز موبایل فوتبال نداره؟ببین رام غیر رسمی بریزی باید بیخیال این بازی های خفن بشی چون اون برنامه ای که باید باهاش نصب کنی
رو رام های غیر رسمی کار نمی کنه anyway !
منم منتظره آفیشال 6.5 هستم اون بیاد میریزم الان غیر رسمی یه ریزری رو دارم
من دکمه گوشی سبز (همون answer :D) رو گذاشتم جلو راه رفتن Center key هم شلیک
بقیش هم مثله تفنگ عوض کردن و نشستن و نشونه گیری و use رو روی صفحه تنظیم کردم (دگمه های تاچ)
Bs_panzer
29-09-2009, 22:33
اینم یک برنامه خوب واسه دوستان گل آپلود کردم ( بلوتوث )
mojtabadvb
29-09-2009, 23:23
سلام
تا حالا کسی تونسته i900 رو از طریق بلوت کامپیوتر به اینترنت وصل کنه ؟
Amin.M.1986
30-09-2009, 00:36
فایل ضمیمه که حجمش 2KB هست رو دانلود کنید و اون رو از حالت ZIP بیارین بیرون بعد به گوشیتون ارسال کنید و روی اون فایل کلیک کنید و در نهایت یه سافت ریست.این همون کاری رو میکنه که من تو تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگذاشتم ولی دیگه خودش تنظیمات رو درست میکنه
اینم لینک فایل:
این فایل رو من خودم اولین بار توسط Taily از سایت موبایلستان باهاش آشنا شدم
سلام
اقا من دیروز یه کابل TV-Out از علائدین خریدم ولی وصلش که میکنم و TV-Out Viewer رو که اجرا میکنم
مینویسه TV-Out Viewer requires a connected TV-Out cable
حالا میخواستم بدونم تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
mojtabadvb
30-09-2009, 17:58
سلام
تا حالا کسی تونسته i900 رو از طریق بلوت کامپیوتر به اینترنت وصل کنه ؟
خودم پیدا کردم اگه کسی خواست بگه تا روش اون بگم
آقا من یه مشکلی پیدا کردم.لطفا کمک کنید.من با برنامه SPB BACK UP ver 1 از گوشیم بک آپ گرفتم بعد گوشیم رو هارد ریست کردم.بعد از اینکه فایل بک آپ رو Restore کردم مراحل انجام شد بعد گوشی ریست شد.بعد از اینکه بالا اومد ازم پسورد LOCK رو می خواد هرچی می زنم قبول نمی کنه.8 تا صفرم قبول نمی کنه.باید چیکار کنم؟
کابل تلویزیون رو هم از میدان ولیعصر .پاساژ ایرانیان فروشگاه ( آشنا ) تابلوش پارس نیکاتل هست.بخرید 12 تومن.اصله اصله
Bs_panzer
01-10-2009, 19:15
آقا من یه مشکلی پیدا کردم.لطفا کمک کنید.من با برنامه SPB BACK UP ver 1 از گوشیم بک آپ گرفتم بعد گوشیم رو هارد ریست کردم.بعد از اینکه فایل بک آپ رو Restore کردم مراحل انجام شد بعد گوشی ریست شد.بعد از اینکه بالا اومد ازم پسورد LOCK رو می خواد هرچی می زنم قبول نمی کنه.8 تا صفرم قبول نمی کنه.باید چیکار کنم؟
1234
همینه.... آگه پسورد رو بعد از هارد ریست تغییر نداده باشی :10::11:
مشکلم با Format سخت افزاری حل شد.تم HTC رو نمیشه رو امنیا گذاشت(کسی نداره)؟
در ضمن میشه حساسیت تاچ رو بالا برد؟
Bs_panzer
02-10-2009, 22:52
چرا میشه من گذاشتم (این فیلمو ببین)
دوستان رام ریظری رو ببینید چی کار کردم :دی هیرو شد !
Bs_panzer
02-10-2009, 22:54
در ضمن میشه حساسیت تاچ رو بالا برد؟
چرا اونم میشه باید تو رجیستری تغییر بدی
وایسا لینک رسکو اکسپلورر گیر بیارم بهت میگم چه طوری
Amin.M.1986
03-10-2009, 08:47
هذا شیئ عجیب:31:............... آدم چیا که نمیبینه
قابل توجه دوستانی که رامشون رو به روز نگه میدارند:
1. متاسفانه اکثر اساتید و سر آشپزهای خوب یا امنیا رو ترک کردند و یا درحال ترک هستند (اغلبشون به سمت امنیا2) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. آخرین رام سکتور رو بیخیال بشید، من مشغول استفاده ش هستم ، غیر از چندتا اشکال کوچکی که داره ، نسخه ی جدید مانیلا 2 که استفاده کرده فوق العاده رم رو اشغال میکنه و کند هم هست ، همچنین باتری رو خالی میکنه.
3. البته مطمئن نیستم ، گمونم یک تاپیک برای رامهای امنیا داشتیم ، طبیعتا باید اونجا این پست رو میدادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeidsmxo
03-10-2009, 14:59
قابل توجه دوستانی که رامشون رو به روز نگه میدارند:
1. متاسفانه اکثر اساتید و سر آشپزهای خوب یا امنیا رو ترک کردند و یا درحال ترک هستند (اغلبشون به سمت امنیا2) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. آخرین رام سکتور رو بیخیال بشید، من مشغول استفاده ش هستم ، غیر از چندتا اشکال کوچکی که داره ، نسخه ی جدید مانیلا 2 که استفاده کرده فوق العاده رم رو اشغال میکنه و کند هم هست ، همچنین باتری رو خالی میکنه.
3. البته مطمئن نیستم ، گمونم یک تاپیک برای رامهای امنیا داشتیم ، طبیعتا باید اونجا این پست رو میدادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امنیا 2 بوت لودر اگه داشته باشه که 100% داره .... شاید یکی از علتاش این باشه:cool:
saeidsmxo
03-10-2009, 15:02
موس کار میکنه؟؟؟!
Bs_panzer
03-10-2009, 15:21
نه........
saeidsmxo
03-10-2009, 15:37
نه........
چرا نه............
6.5 هست که داشته باشه؟
خیلی مخلصیم
امنیا 2 بوت لودر اگه داشته باشه که 100% داره .... شاید یکی از علتاش این باشه:cool:
مگه میشه نداشته باشه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امنیا هم یه قراضه ش رو داره ! بدون بوت لودر که سیستم عامل بوت نمیشه سعید جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش که واضحه ، دستگاه جدیدتر و با امکانات بهتر و از همون نسل اومده ، دلیلی نداره روی سری قدیمی تر در جا بزنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین اواخر و قبل از اومدن امنیا2 هم معلوم بود خسته شدن و امنیا براشون تکراری شده ، مثل سابق مایه نمیذاشتن.
ببخشید که پریدم وسط بحثتون ولی من هرچی برنامه واسه بلوتوث داده بودید ریختم ولی بازم نمیشه مارک کرد و فرستاد.شایدم من بلد نیشتم:41:
راستی behdad جاون تو پست های قبلیت یه تم HTC گذاشته بودی(با روش نصب) هرچی می گردم پیداش می نکم اگه میشه لطفا دوباره بذار.سرعت رو خیلی میاره پایین؟:10:
Amin.M.1986
04-10-2009, 10:06
ببخشید که پریدم وسط بحثتون ولی من هرچی برنامه واسه بلوتوث داده بودید ریختم ولی بازم نمیشه مارک کرد و فرستاد.شایدم من بلد نیشتم:41:
راستی behdad جاون تو پست های قبلیت یه تم HTC گذاشته بودی(با روش نصب) هرچی می گردم پیداش می نکم اگه میشه لطفا دوباره بذار.سرعت رو خیلی میاره پایین؟:10:
عزیزم مارک که با بلوتوث نیست.. اکسپلورر نصب کن.. مثلا رسکو
saeidsmxo
04-10-2009, 11:00
مگه میشه نداشته باشه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امنیا هم یه قراضه ش رو داره ! بدون بوت لودر که سیستم عامل بوت نمیشه سعید جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش که واضحه ، دستگاه جدیدتر و با امکانات بهتر و از همون نسل اومده ، دلیلی نداره روی سری قدیمی تر در جا بزنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین اواخر و قبل از اومدن امنیا2 هم معلوم بود خسته شدن و امنیا براشون تکراری شده ، مثل سابق مایه نمیذاشتن.
پس چرا میپره این بوت لودر؟ مگه کارش لود بوت نیست؟:20:
پس چرا میپره این بوت لودر؟ مگه کارش لود بوت نیست؟:20:
خوب دیگه منکه گفتم ، بوت لودر امنیا قراضه ست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دیگه باید به آماتوریه سامسونگ بخشید)
saeidsmxo
04-10-2009, 17:36
خوب دیگه منکه گفتم ، بوت لودر امنیا قراضه ست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دیگه باید به آماتوریه سامسونگ بخشید)
نوید جان اون ppc های قبلیه سامی هم لودر نداشت؟ مثلا" i780 ???؟؟؟
Bs_panzer
04-10-2009, 17:39
Resco Explorer 2008 v7.05 Incl Keygen
Desktop Shell Extensions - Windows Vista (UAC) support
# RAR files support (decompression only)
# Folder auto-refresh optimized for WM 5.0
# Registry and FTP favorites
Resco Explorer v7.05.Cracked-rUnLiu
Register With Any Key
Download Incl Keygen:
Bs_panzer
04-10-2009, 17:45
نوید جان اون ppc های قبلیه سامی هم لودر نداشت؟ مثلا" i780 ???؟؟؟
خیر.....:18:
کلا بوت لودری که شما تو ذهنت هست نیست ! :46:
بوت لودری که مثله آدم باشه فقط HTC , I-Mate دارن....
Bs_panzer
04-10-2009, 18:55
دوستان رام جدید ریزری...
پسورد : omnia
با حجم 83 مگ
Amin.M.1986
05-10-2009, 09:21
Amin.M.1986
05-10-2009, 09:34
:10::10::10::10:
Bs_panzer
06-10-2009, 16:36
چرا تایپیک خوابیده ؟
Amin.M.1986
06-10-2009, 16:58
چرا تایپیک خوابیده ؟
خب بچه ها همه خوابن:31: ...... یه برنامه اس ام اس منیجر توپ پیداکردم وقت کنم میذارم همه فاز ببرن.. کاشکی یکم کمکم میکردی یه بازی مناسب بهم میدادی که حال کنم .. تا الان با پاکت بازی نکردم هیچی هم بازی نریختم روش چون حسش نبود ولی الان که واسه ارشد میخونم چون زیاد بیرون نمیرم خیلی لازمم شده:8:
خب بچه ها همه خوابن:31: ...... یه برنامه اس ام اس منیجر توپ پیداکردم وقت کنم میذارم همه فاز ببرن.. کاشکی یکم کمکم میکردی یه بازی مناسب بهم میدادی که حال کنم .. تا الان با پاکت بازی نکردم هیچی هم بازی نریختم روش چون حسش نبود ولی الان که واسه ارشد میخونم چون زیاد بیرون نمیرم خیلی لازمم شده:8:
چه جور بازی میخوای امین جان ؟
saeidsmxo
06-10-2009, 19:16
به نظر میاد بازی برای پاکت چیزای جالبی وجود نداره.
من به غیر از دو بازی pegle و tiky با هیچ کدوم زیاد حال نکردم.
Amin.M.1986
06-10-2009, 19:43
چه جور بازی میخوای امین جان ؟
نمیدونم والا... هرچی که خیلی سرگرم کننده باشه. دمت گرم
Bs_panzer
07-10-2009, 14:33
سرگرمی می خوای
فقط
Resco Bubbles
Teeter omnia
اگه رامت رسمی هم باشه
Call of duty 2 (این این قدر جذابه یه روزه تموم می کنیش ! :دی) تو تاپیک بازی ها بگرد گذاشتم
ASphalt 4 ورژن اومنیا قشنگه
پگرد پیدا نکردی لینک میدم امین جان
نمیدونم والا... هرچی که خیلی سرگرم کننده باشه. دمت گرم
اگر میخوای وقت های پرت 5-10 دقیقه ای تا 1 ساعت رو به بهترین شکل پر کنه و سرگرمت کنه. بهترین ها :
یکی همین Resco Bubbles هست که بهداد گفت و همچنین Tiki Towers که سبک جالب و خلاقانه ای داره و کاملا هم سرگرم کننده ست.
یک جستجو تو همین فروم هم بزنی حتما تو تاپیک بازی ها داریمشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P A R S A
07-10-2009, 15:57
Resco Bubbles
انصافا سرگرم کننده و معتاد کننده ترین بازی هست!
Amin.M.1986
07-10-2009, 17:12
اگر میخوای وقت های پرت 5-10 دقیقه ای تا 1 ساعت رو به بهترین شکل پر کنه و سرگرمت کنه.
دقیقا همین مورد استفاده رو دارم.. بین درس خوندن ها وقتی نمیتونم برم بیرون بشینم یکم بازی کنم... این جور بازی رو میخوام
دقیقا همین مورد استفاده رو دارم.. بین درس خوندن ها وقتی نمیتونم برم بیرون بشینم یکم بازی کنم... این جور بازی رو میخوام
خوب پس همون دوتا عالیه برای این استفاده ، چرا که علاوه بر پر کردن وقت و تنوع ایجاد کردن، کمک زیادی هم به آرامش ذهن، تمرکز و سازماندهی فکری میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه طریقه بالا بردن حساسیت تاچ رو بهم بگین لطفا ؟
Bs_panzer
08-10-2009, 22:13
اگه میشه طریقه بالا بردن حساسیت تاچ رو بهم بگین لطفا ؟
resco explorer رو نصب کردی دیگه ؟
یه ریجیستری ادیتور داره میری به این مسیر
HKM LM
hardware
touch
بعد , down up click
رو جفتشون رو بکن 1000000
ریست کن
لذت ببر :21:
نمیشه اینترفیس امنیا رو به امنیا 2 یا HTC تغییر داد؟(مخصوصا امنیا 2)
برنامه برنامه samsung navigator هست؟خوبه؟
masoudkhsh
09-10-2009, 21:29
چند تا مشکل براي گوشي امنيام پيش اومده(ورژن رام jpid1):
1-فارسي ساز هم روش نصبه(گچپژ زو نداره)وفقط حروف عربي رو نشون ميده. وقتي اونو پاک مي کنم،حروف عربي رو مربع مربع نشون ميده.وقتي فارسي سازي که گچپژ رو هم ساپورت مي کنه نصب مي کنم.بازم حروف عربي رو مربع مربع نشون ميده.هارد ريست ميکنم به حالت اولش بر ميگرده.
2-اوايل بعضي از برنامه هارو مثلا فال حافظ رو تمام صفحه نشون ميداد،اما حالا ديگه حتي با هارد ريست کامل نشون نميده.دکمه هاي پايين برنامه رو نشون نميده.
3-آيکون کيبورد براي چند تا برنامه مثلا Engcalc نشون داده نميشه و در نتيجه نميتونم کليد رو وارد کنم.
4-برنامه NETCFv37 رو بايد روي مموري نصب کنم يا دوايس؟.من روي مموري 16 گيگ نصب کردم،آيا اين دليل مشکلات بالا نيست؟
5-برنامه resco explorer و powercad قبلا اجرا ميشد ،نميدونم چي شد که ديگه اجرا نميشه.اما پس از هارد ريست و نصب دوباره،حين اجرا ارور ميده و ميگه با ويندوزتون سازگار نيست.
6-برنامه اي هست که از فايلهاي سيستمي بکاپ بگيره؟
7-برنامه اي هست که مثل norton ghost و امثال آن از ويندوز موبايل هم ايميج بگيره؟
golmohammadi
10-10-2009, 21:00
چند تا مشکل براي گوشي امنيام پيش اومده(ورژن رام jpid1):
1-فارسي ساز هم روش نصبه(گچپژ زو نداره)وفقط حروف عربي رو نشون ميده. وقتي اونو پاک مي کنم،حروف عربي رو مربع مربع نشون ميده.وقتي فارسي سازي که گچپژ رو هم ساپورت مي کنه نصب مي کنم.بازم حروف عربي رو مربع مربع نشون ميده.هارد ريست ميکنم به حالت اولش بر ميگرده.
2-اوايل بعضي از برنامه هارو مثلا فال حافظ رو تمام صفحه نشون ميداد،اما حالا ديگه حتي با هارد ريست کامل نشون نميده.دکمه هاي پايين برنامه رو نشون نميده.
3-آيکون کيبورد براي چند تا برنامه مثلا Engcalc نشون داده نميشه و در نتيجه نميتونم کليد رو وارد کنم.
4-برنامه NETCFv37 رو بايد روي مموري نصب کنم يا دوايس؟.من روي مموري 16 گيگ نصب کردم،آيا اين دليل مشکلات بالا نيست؟
5-برنامه resco explorer و powercad قبلا اجرا ميشد ،نميدونم چي شد که ديگه اجرا نميشه.اما پس از هارد ريست و نصب دوباره،حين اجرا ارور ميده و ميگه با ويندوزتون سازگار نيست.
6-برنامه اي هست که از فايلهاي سيستمي بکاپ بگيره؟
7-برنامه اي هست که مثل norton ghost و امثال آن از ويندوز موبايل هم ايميج بگيره؟
من فقط چند تا را ميتونم جواب بدم
اولا تمام برنامه هاي سيستمي و مهم بع غير از بازيها و برنامه هايي همچون gps ، همه اينها را در حافظه داخلي گوشي نصب كن
6- بله وجود داره
7- اينم فكر كنم باشه
و يا حداقل شبيه اين
برنامه sbp bakup را نصب كني متوجه ميشي
منرو x1 كه نصبش كردم حتي از تنظيمات گوشي نيز بكاپ گرفته بود
root professional
10-10-2009, 21:16
من می خوام i900 Omnia بخرم قیمتش هم 390هزار هست.
می خواستم بدونم گوشیه خوبیه؟
اصلی ترین مشکلاتش چیه؟(به خصوص با زبان فارسی برای اس ام اس)
کسایی که داشتن راضی هستن؟
تو این قیمت گوشی بهتری می تونم بگیرم؟
موقع خریدن باید چه چیزایی رو چک کنم؟(مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...)
من می خوام i900 Omnia بخرم قیمتش هم 390هزار هست.
می خواستم بدونم گوشیه خوبیه؟
اصلی ترین مشکلاتش چیه؟(به خصوص با زبان فارسی برای اس ام اس)
کسایی که داشتن راضی هستن؟
تو این قیمت گوشی بهتری می تونم بگیرم؟
موقع خریدن باید چه چیزایی رو چک کنم؟(مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...)
اگه ویندوز موبایل می خوای نسبت به قیمتش گوشی خوبیه.ولی اگه سیستم عاملش و کلاس کاریش واست مهم نیست Samsung JET
.Samsung I8510.Samsung S8300.بقیه برند ها رو الان حضور ذهن ندارم.
برنامه عربی باید نصب کنی که حروف گچپژ رو نمیشه نوشت.
اونی که شما دیدی 390 هزار تومن گارانتی نداره وممکنه اصل نباشه. احتمال داشتن مشکلات (مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...) وجود داره.ولی اگه با گارنتی اصلی(پارس مایکروتل) بخری خیالت راحت تره و اصلا مثل بقیه گارانتیا بی در و پیکر نیست(نمایندگی رسمی سامیونگ در ایرانه) واگه حتی ساختمون شرکت رو ببینی متوجه منظورم میشی !!!!
اگه با گارانتی اصلی بگیری نیازی به چک کردن چیزی نیست !!!!
بازم اینو می نویسم
.
نمایندگی شماره(3)خیابان ولیعصر.بالاتر از نیایش.رو به روی پارک ملت.برج ملت.طبقه همکف.واحد 45 تلفن:22021302-021
من خودم از شماره 3 خریدم
4.من پیشنهاد می کنم برای خرید اینا حتما بری پاساژ ایرانیان تو میدان ولیعصز.فروشگاه آشنا
5. 16 گیگ بگیر
بعد از خرید گوشیت رو ببر خدمات پس از فروش مایکروتل مجانی برات برنامه عربی و ورژن جدید WM6.1(بیرون هزینش 15 هزار تومنه) رو میریزه(کلا 1 ساعت طول می کشه) اگه بخوای برات GPS هم نصب می کنه اما پولیه ولی با کارت طلایی بهت تخفیف می ده اینم شمارش زنگ بزن آدرس دقیقش رو بگیر(طرفای سهروردیه) :84030-021
:5::10:
root professional
10-10-2009, 22:35
اگه ویندوز موبایل می خوای نسبت به قیمتش گوشی خوبیه.ولی اگه سیستم عاملش و کلاس کاریش واست مهم نیست Samsung JET
.Samsung I8510.Samsung S8300.بقیه برند ها رو الان حضور ذهن ندارم.
برنامه عربی باید نصب کنی که حروف گچپژ رو نمیشه نوشت.
اونی که شما دیدی 390 هزار تومن گارانتی نداره وممکنه اصل نباشه. احتمال داشتن مشکلات (مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...) وجود داره.ولی اگه با گارنتی اصلی(پارس مایکروتل) بخری خیالت راحت تره و اصلا مثل بقیه گارانتیا بی در و پیکر نیست(نمایندگی رسمی سامیونگ در ایرانه) واگه حتی ساختمون شرکت رو ببینی متوجه منظورم میشی !!!!
اگه با گارانتی اصلی بگیری نیازی به چک کردن چیزی نیست !!!!
بازم اینو می نویسم
.
نمایندگی شماره(3)خیابان ولیعصر.بالاتر از نیایش.رو به روی پارک ملت.برج ملت.طبقه همکف.واحد 45 تلفن:22021302-021
من خودم از شماره 3 خریدم
4.من پیشنهاد می کنم برای خرید اینا حتما بری پاساژ ایرانیان تو میدان ولیعصز.فروشگاه آشنا
5. 16 گیگ بگیر
بعد از خرید گوشیت رو ببر خدمات پس از فروش مایکروتل مجانی برات برنامه عربی و ورژن جدید WM6.1(بیرون هزینش 15 هزار تومنه) رو میریزه(کلا 1 ساعت طول می کشه) اگه بخوای برات GPS هم نصب می کنه اما پولیه ولی با کارت طلایی بهت تخفیف می ده اینم شمارش زنگ بزن آدرس دقیقش رو بگیر(طرفای سهروردیه) :84030-021
:5::10:
ممنون از جواب کاملتون که سوالاتی که نپرسیده بودم رو هم جواب دادید.
کلا دنبال پاکت پی سی هستم که دارم این رو میخرم.
منم دوست دارم با گارانتی اصل بگیرم اما 50 تومن گرونتره!
برنامه عربی که میگید گچپژ رو نشون میده؟
راهی برای نوشتنش نیست؟(i.e. من الان N72 دارم که گچپژ رو نمی نویسه اما نشون میده من یه بار با کامپیوتر روش گچپژ رو به صورت Template اس ام اس save کردم الان فقط کپی می کنم)
راهی برای نوشتنش نیست؟(i.e. من الان N72 دارم که گچپژ رو نمی نویسه اما نشون میده من یه بار با کامپیوتر روش گچپژ رو به صورت Template اس ام اس save کردم الان فقط کپی می کنم)
شما که گوشیتون رو بگیرید برای اینکه بتونید ورژن گوشیتون رو آپگرید کنید باید ویندوز جدید بریزی که اگه بلدی که هیچ و اگر نه می تونی یاد بگیری که دوستان(بهداد و امین و سعید جان) بهتر راهنماییتون می کنن و البته خطر نصب توسط خودتون ممکنه که گوشی DEAD بشه و بیرون من از یه جا پرسیدم گفت 15 تومن.
ولی گارانتی این کار رو براتون مجانی انجام میده و برنامه عربی رو هم براتون مجانی نصب می کنه.
اون برنامه عربی که نمایندگی واسه من ریخت گچپژ رو ساپورت می کنه.
راستی محافظ ال سی دی 30-40 هزار تومنی ه داریم که محافظ ال س دی واقعی اینا هستن. چون اصلا روش خش نمی افته.(محافظ ال سی دی رو با هر قیمتی که دوست داشتی حتما حتما بخر)
راستی مواظب قلمش باش که زمین نیافته .وقتی قلمش رو دیدی می فهمی چرا(چون حیفه)
در ضمن یه پک نرم افزاری ONE CLICK (به نظر من فقط همین یکی خوبه) هم بگیر که همه جور برنامه پاکت پی سی توش داره و حتی GPS با آموزش کامل نصب رو هم داره که من خودم ریختم. یا اینکه برنامه هات رو از اینترنت دانلو کن.
ارزش داره که 50 هزار تومن اضافه تر رو بدی چون بدن ازشون می کشی بیرون.و اگر خواستی با گارانتی اصلی بخری حتما برو نمایندگی ملت( خودت می فهمی چرا ).راستی الن قرعه کشی BMW هم داره.
ولی کلا نظر خودت مهمتره.
اگه خواستی برای گارانتی متفرقه یه پیغام خصوصی بده که بهت آدرس چند تا مغازه نسبتا مطمئن رو تو جمهوری بدم.:8:
golmohammadi
13-10-2009, 00:19
مطمئني با 15 تومن گوشيهاي امنيا dead شده را درست ميكنند ؟
اخه اولش 80 تومن بود
الا يعني شده 15 تومن ؟
مطمئني با 15 تومن گوشيهاي امنيا dead شده را درست ميكنند ؟
اخه اولش 80 تومن بود
الا يعني شده 15 تومن ؟
golmohammadi عزیز من منظورم از 15 تومن برای ریختن ویندوز(رام) بود.:46:
و درباره گوشی های DEAD شده شما درست میگی بیرون حدود 80 تا 100 هزار تومن می گیرن(معمولا 80 تومن):10:
Amin.M.1986
13-10-2009, 11:26
دوستان توضیح دادن و من اضافه گویی نمیکنم .. فقط در مورد سوالتون که نگران پشتیبانی حروف فارسی هست باید بگم که این مشکل با نصب یه فارسی ساز مناسب قابل حل هست .. البته گاهی اوقات کار یکم مشکل میشه چون برای هر رامی باید بگردی و یک فارسی ساز خوب پیدا کنی که با اون رام کانفیگ نداشته باشه.. شما هروقت گوشیتون رو خریدید بگید من واسه فارسی کردن کمکتون میکنم :10:
k11356@gmail.com
13-10-2009, 18:16
سلام به همه دوستان
من گوشیم رو هارد ریست کردم وقتی بالا می آید توی صفحه Align Screen گیر میکنه و دیگه جلوتر نمی ره همون صفحه ای که باید پنج تا نقطه رو روش با قلم بزنی تا ابعاد صفحه تنظیم بشه اما هر چی می زنم قبول نمی کنه و دوباره از اول می آید .
اگر کسی می دونه لطفا کمکم کنه خیلی ممنون می شم.
بچه ها شرمنده از دستم در رفت
سلام به همه دوستان
من گوشیم رو هارد ریست کردم وقتی بالا می آید توی صفحه Align Screen گیر میکنه و دیگه جلوتر نمی ره همون صفحه ای که باید پنج تا نقطه رو روش با قلم بزنی تا ابعاد صفحه تنظیم بشه اما هر چی می زنم قبول نمی کنه و دوباره از اول می آید .
دوست عزیز شما باید با قلم دقیقا نقطه وسط اون علامت ها رو بزنی تا از این مرحله عبور کنه.در ضمن این کار واسه تنظیم کردن تاچ هست و نه برای تنظیم ابعاد صفحه !!!! :31:
(یعنی وقتی شما یه جایی رو صفحه می زنی نره نیم سانت اون ور تر کلیک کنه:اگه این کار درست انجام نشه به وضوح میشه اون رو تو استفاده از کیبورد دید که اذیت می کنه)
دوستان اگه اشتباه می گم تصحیح کنید لطفا !:20:
راستی واسه مشکلات خفن تر امین جان و بهداد جان و ...... بیشتر می تونن کمکتون کنن:40:
Amin.M.1986
13-10-2009, 21:07
سلام به همه دوستان
دوست عزیز شما باید با قلم دقیقا نقطه وسط اون علامت ها رو بزنی تا از این مرحله عبور کنه.در ضمن این کار واسه تنظیم کردن تاچ هست و نه برای تنظیم ابعاد صفحه !!!! :31:
(یعنی وقتی شما یه جایی رو صفحه می زنی نره نیم سانت اون ور تر کلیک کنه:اگه این کار درست انجام نشه به وضوح میشه اون رو تو استفاده از کیبورد دید که اذیت می کنه)
دوستان اگه اشتباه می گم تصحیح کنید لطفا !:20:
راستی واسه مشکلات خفن تر امین جان و بهداد جان و ...... بیشتر می تونن کمکتون کنن:40:
شما خودت جان هستی :40::40::40::40::40:
باید دقیقا وسط اون بعلاوه بزنی مخصوصا واسه نقطه 5 ام .. اگه این کار رو میکنی و درست نمیشه 2 حالت وجود داره .. یا ایراد از رامت هست که ایشالا همین باشه و یا تاچ گوشیت انحنا پیدا کرده..
k11356@gmail.com
14-10-2009, 17:02
امین جان ممنون از کمکتون
اما من دقیقا وسط بعلاوه می زنم چون دفعه اول که گوشیم رو خریدم و روشنش کردم توی همین صفحه اومد اما اون موقع اولین باری که پنج نقطه رو کلیک کردم قبول کرد واز اون صفحه گذشت اما الان حدود چهار روز هست که دارم با دقت این کار رو هر روز انجام می دم ( البته روزی چند ساعت ) ولی اینجا گیر کرده و جلو نمی ره
بازهم اگر کسی راه حلی داره بگه ممنون می شم
سلام دوستان
با کلی امید و آرزو بلند شدم اومدم تهران گوشی i900 بگیرم، ولی دریغ از یه دونه!
هیچ کدوم از نمایندگی ها نداشتن. میگن دو ماهی میشه که کمیاب شده حتی بدون گارانتیشم زیاد تو بازار نیست.
هیچ کدومم تاریخ درستی برای آوردنش نگفتن. یکی گفت یه هفته یکی گفت یک ماه و یکی گفت معلوم نیست.
خود شرکت مایکروتل هم از زمان آوردنش اظهار بی اطلاعی کرد و احتمال داد 10 تا 20 روز آینده معلوم بشه.:19:
خلاصه ضدحال خوردم شدید. :41:
4روز مرخصی + 5روز علافی+یه اعصاب داغون ، دستاورد من از این سفر پربرکت بود.
به نظر شما جریان این کمیابی چیه؟ یعنی سامسونگ تولیدشو متوقف کرده؟ یا اینکه قراره سری جدید که با ویندوز6.5 هست وارد بشه؟
Amin.M.1986
14-10-2009, 18:33
امین جان ممنون از کمکتون
اما من دقیقا وسط بعلاوه می زنم چون دفعه اول که گوشیم رو خریدم و روشنش کردم توی همین صفحه اومد اما اون موقع اولین باری که پنج نقطه رو کلیک کردم قبول کرد واز اون صفحه گذشت اما الان حدود چهار روز هست که دارم با دقت این کار رو هر روز انجام می دم ( البته روزی چند ساعت ) ولی اینجا گیر کرده و جلو نمی ره
یا تاچت انحنا برداشته یا رامت مشکل داره.
Amin.M.1986
14-10-2009, 18:33
سلام دوستان
هیچ کدوم از نمایندگی ها نداشتن. میگن دو ماهی میشه که کمیاب شده حتی بدون گارانتیشم زیاد تو بازار نیست.
هیچ کدومم تاریخ درستی برای آوردنش نگفتن. یکی گفت یه هفته یکی گفت یک ماه و یکی گفت معلوم نیست.
خود شرکت مایکروتل هم از زمان آوردنش اظهار بی اطلاعی کرد و احتمال داد 10 تا 20 روز آینده معلوم بشه.:19:
به نظر شما جریان این کمیابی چیه؟ یعنی سامسونگ تولیدشو متوقف کرده؟ یا اینکه قراره سری جدید که با ویندوز6.5 هست وارد بشه؟
هیچکدوم .. مایکروتل همیشه از این بازی ها در میاره..
سلام دوستان
عزیزم من که بهت گفتم قبل از اومدن زنگ بزن.
تولیدش متوقف نشده.
اگه می خواستن 6.5 بریزن رو امنیا 2 می ریختن !!!!!
یکی از دوستام می خواد بگیره واسش از خود شرکت سوال کردم گفت حتما هفته دیگه می یاد.
می خوای شما ایمیل یا شمارت رو بده هر وقت اومد بهت اطلاع بدم.الان برگشتی؟
سلام
من گارمین رو نصب کردم ولی میگه gps خاموشه (gps is off)
یعنی هر وقت وارد برنامه میشم اولش یه پیام میده که دنبال دستگاه GPS هست ،آخرش هم که پیدا نمی کنه همون ارور بالا رو
میده!
در ضمن همه ی مراحل رو هم برای نصب گارمین درست رفتم... فقط آخرش چون نمی تونه دستگاه GPS رو پیدا کنه ، توی قسمت
Remote GPS نمی تونم COM رو تغییر بدم چون گزینه ای نمیاره و میزنه "در جستجوی GPS هستش"!
حالا توی تنظیمات گوشی کجا باید برم تا GPSرو روشن کنم؟(یعنی اصلا قابل فعال سازی یا خاموش کردن هست؟)
مرسی
AryanLand
16-10-2009, 23:37
سلام
من گارمین رو نصب کردم ولی میگه gps خاموشه (gps is off)
یعنی هر وقت وارد برنامه میشم اولش یه پیام میده که دنبال دستگاه GPS هست ،آخرش هم که پیدا نمی کنه همون ارور بالا رو
میده!
در ضمن همه ی مراحل رو هم برای نصب گارمین درست رفتم... فقط آخرش چون نمی تونه دستگاه GPS رو پیدا کنه ، توی قسمت
Remote GPS نمی تونم COM رو تغییر بدم چون گزینه ای نمیاره و میزنه "در جستجوی GPS هستش"!
حالا توی تنظیمات گوشی کجا باید برم تا GPSرو روشن کنم؟(یعنی اصلا قابل فعال سازی یا خاموش کردن هست؟)
مرسی
سلام.
اگر شما برنامه رو درست نصب کرده باشید نیازی به فعال سازی GPS نیست.و همچنین نیازی به تنظیم پورت ندارید.باید بعد از اینکه برنامه رو اجرا میکنید بالای صفحه میزنه سرچینگ فور ستلایت.ضمنا" یادتون باشه باید در فضای باز باشید(زیر سقف نباشید.)
AryanLand
16-10-2009, 23:42
امین جان ممنون از کمکتون
سلام.
راه حلش تعویض تاچ گوشیته.چون قوس برداشته و شما بااینکه ظاهرا" وسط اون علامت رو میزنید اما عملا" وسط اون علامت رو نمیزنید.
Amin.M.1986
17-10-2009, 10:47
بهداد .. بهداااااااااااااااد ..teeter رو نصب کردم خوب بود اما ویبرش حالم رو گرفت .. ترفندی نداره از کار بندازمش؟
tanzimat e rotate animation roo system default moonde harchi ham taghir midam dorost nemishe ???
sory nemitonam farsi type konam .
Amin.M.1986
17-10-2009, 14:57
tanzimat e rotate animation roo system default moonde harchi ham taghir midam dorost nemishe ???
sory nemitonam farsi type konam .
شما انگلیسی هم بنویسی ما قبولت داریم.. به نظرم فقط از طریق رجیستری میتونی حالت رو تغییر بدی اما بازم واسه دفعه بعد به مشکل میخوری .. بهتره که هارد ریست کنی و خلاااااصصصصصصص
golmohammadi
18-10-2009, 03:08
سلام به همه دوستان
اين اتفاق براي يكي از دوستاي منم افتاده بود
هر كاري كرديم درست نشد
حتي رامش هم عوض كرديم فرقي نكرد
داديم تعمير كار معلوم شد تاچش خرابه
بعد از تعويض تاچ الان خوب كار ميكنه
واسه اون كه 55 تومن گرفتند
فقط يه چيزي را بايد بگم
بهش بگو وقتي برد تعمير كار حتما بگه كه حافظه داخلي چنده تاچش هم همون باشه
اخه رو تاچ مينويسه مثلا 8 يا 16 گيگ
دوست من 16 گيگ داره بعد تاچ 8 گيگ انداختند روش كمي ضايع شده ....
1.میشه اینترفیس I8000 رو امنیا داشت ؟
2.اگه کسی با samsung navigator کار کرده یا لینک دانلودش رو داره لطفا بگه.
AryanLand
19-10-2009, 00:48
اين اتفاق براي يكي از دوستاي منم افتاده بود
هر كاري كرديم درست نشد
حتي رامش هم عوض كرديم فرقي نكرد
داديم تعمير كار معلوم شد تاچش خرابه
بعد از تعويض تاچ الان خوب كار ميكنه
واسه اون كه 55 تومن گرفتند
فقط يه چيزي را بايد بگم
بهش بگو وقتي برد تعمير كار حتما بگه كه حافظه داخلي چنده تاچش هم همون باشه
اخه رو تاچ مينويسه مثلا 8 يا 16 گيگ
دوست من 16 گيگ داره بعد تاچ 8 گيگ انداختند روش كمي ضايع شده ....
سلام.
برای دوستتون تاچ دست دوم انداختن به عبارتی تاچ رو از رو یک گوشی دیگه برداشتن انداختن رو این.چون تاچ اکبند اصلا" روش مقدار حافظه نوشته نشده.اون مقدار حافظه فقظ روی نوار زیر تاچ اصلی کارخانه نوشته شده.(همون تاچی که تو کارخونه رو گوشی میزارن)تهران قیمتش حدود 30 تومنه.(یکی از رفیقام حدود 4ماه پیش تعویض کرد این قیمت).
ممکنه در آینده بصورت فیک و با گرافیک پایین تر برای امنیا هم پیاده سازی بشه،
منتها دوتا مساله هست، یکی اینکه روی همون i8000 هم چندان راحت و روان کار نمیکنه ، چه برسه به امنیا !
دوم هم اینکه دور نماش ممکنه جالب و جذاب باشه، ولی در عمل مثل تاچ ویز1 دست و پا گیر، غیر کاربردی و اعصاب خورد کن هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پس زیاد انتظارش رو نکش دوست عزیز)
Amin.M.1986
19-10-2009, 07:59
این اینترفیس های خود گوشی خیلی هم چیز شاخی نیستن ... این هفته سرم شلوغه ولی هروقت وقت کنم یه آموزش و معرفی میذارم واسه تغییر اینترفیس.. برنامه هایی که دارم رو هم میذارم .. البته یه چند تاش رو تو تاپیک کدام today پلاگین را میپسندید ؟ یا یه چی تو همین مایه ها بود که بهداد زده بود.. اونجا گذاشتم
سلام
من رام dxia5 v رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه
کمکم میکنید؟
عزیزم من که بهت گفتم قبل از اومدن زنگ بزن.
تولیدش متوقف نشده.
اگه می خواستن 6.5 بریزن رو امنیا 2 می ریختن !!!!!
یکی از دوستام می خواد بگیره واسش از خود شرکت سوال کردم گفت حتما هفته دیگه می یاد.
می خوای شما ایمیل یا شمارت رو بده هر وقت اومد بهت اطلاع بدم.الان برگشتی؟
دوست عزیز،از لطفت ممنونم. راستش من اصلا فکرشو نمی کردم که اینجوری بشه. من فکر کردم بعد دو هفته دیگه باید بیارن ولی نشد. حتما قسمت نبوده. من آذر ماه برای یه کاری دوباره میام تهران. اگه خدا بخواد اون موقع می خرمش . البته اگه بیاد.:20:
reza_3722
19-10-2009, 23:26
منم امروز به جمع شما i900 دارها پیوستم :10:
لطفا درباره برنامه های پایه یی مثل gps و فارسی سازی راهنماییم کنید
کلا چیا لازمه واسش؟ :20:
درضمن شماره IMEI روی جعبه رو با گوشی چک کردم درست بود، البته یه 01 آخرش اضافه داشت، روی جعبه 8GB نوشته درحالیکه گوشی 16GB هست! کاتالوگشم زبون فرانسه ست! :13: قضیه چیه؟
Amin.M.1986
20-10-2009, 11:54
منم امروز به جمع شما i900 دارها پیوستم :10:
لطفا درباره برنامه های پایه یی مثل gps و فارسی سازی راهنماییم کنید
کلا چیا لازمه واسش؟ :20:
درضمن شماره IMEI روی جعبه رو با گوشی چک کردم درست بود، البته یه 01 آخرش اضافه داشت، روی جعبه 8GB نوشته درحالیکه گوشی 16GB هست! کاتالوگشم زبون فرانسه ست! :13: قضیه چیه؟
جریانش اینه که احتمالا تاچ گوشیت تعویض شده.. به احتمال 99.99%
reza_3722
20-10-2009, 12:39
جریانش اینه که احتمالا تاچ گوشیت تعویض شده.. به احتمال 99.99%
میشه واضح تر بگین؟ چرا باید همچین کاری کرده باشن!؟
روی تاچ هیچ چیزی نوشته نشده ... باید باشه؟
من ظرفیت storage رو چک کردم که 16GB بود
Amin.M.1986
20-10-2009, 13:18
مثل اینکه اون یک صدم درصد احتکال کار خودشو کرد... :31:... من حدس زدم که گوشی شما 8 گیگی باشه ... یه گوشی تعمیری باشه که از اونور وارد کردن.. حدسم اشتباه بود..
AryanLand
21-10-2009, 00:59
شما باید ظرفیت Mystorage رو چک کنی و اینکه ببینی رو گوشیت مموری کارت هم هست یا نه.شاید گوشیت 8 باشه و با یک کارت 8 گوشی 16 گیگ استورج نشون میده.
Amin.M.1986
21-10-2009, 10:31
شما باید ظرفیت Mystorage رو چک کنی و اینکه ببینی رو گوشیت مموری کارت هم هست یا نه.شاید گوشیت 8 باشه و با یک کارت 8 گوشی 16 گیگ استورج نشون میده.
بعید میدونم اینجور باشه ها.. من هرچی گوشی دیدم استوریج و استوریج کارت رو جدا نشون میده..
reza_3722
21-10-2009, 11:54
نه دوست عزیز، اسلات مموری کارت خالیه
فقط یه چیزیش که تو ذوقم زد نداشتن فارسی ساپورت بود، این همه بحث سر arabizer پیش آورده! آدمو یاد ویندوز 98 میندازه با اون فارسی سازها! :13: واقعا چی میشد مایکروسافت مثل ویندوزهای امروزیه دسکتاپش فارسی رو تو ویندوز موبایلش هم میزاشت
من با کد#*1546792#* و بعد #*81230#* به کشور فرانسه رسیدم، همونطور که گفتم کاتالوگش هم زبون فرانسه بود...
میشه با آپگرید رام گوشی به یه کشور خاور میانه یی این مشکلو بطور اصولی حل کرد؟ یا تنها راهش همین کارهاست؟
بلوتوثش هم که بدون اجازه فایل میگیره خیلی ضایع ست!
Amin.M.1986
21-10-2009, 15:43
نه دوست عزیز، اسلات مموری کارت خالیه
فقط یه چیزیش که تو ذوقم زد نداشتن فارسی ساپورت بود، این همه بحث سر arabizer پیش آورده! آدمو یاد ویندوز 98 میندازه با اون فارسی سازها! :13: واقعا چی میشد مایکروسافت مثل ویندوزهای امروزیه دسکتاپش فارسی رو تو ویندوز موبایلش هم میزاشت
من با کد#*1546792#* و بعد #*81230#* به کشور فرانسه رسیدم، همونطور که گفتم کاتالوگش هم زبون فرانسه بود...
میشه با آپگرید رام گوشی به یه کشور خاور میانه یی این مشکلو بطور اصولی حل کرد؟ یا تنها راهش همین کارهاست؟
بلوتوثش هم که بدون اجازه فایل میگیره خیلی ضایع ست!
صفحات آخر همین تاپیک رو بگرد .. 3 تا برنامه واسه بلوتوث گذاشتم یکی از یکی بهتر:27:
من وقتی با Recso Explorer7.5 یا 7.4 کار می کنم بعد از باز کردن فایل می پره بیرون باید چیکار کنم؟(
NETCF_v3.7 هم نصب کردم)و(visual basic )
در ضمن گارمین هم بعضی موقع ها جا ها رو اشتباه نشون میده و یا اصلا آنتن پیدا نمیکنه(حتی تو خیابون).ورژنش هم 5.00.1wp
باید چکار کنم؟
Amin.M.1986
22-10-2009, 00:17
من وقتی با Recso Explorer7.5 یا 7.4 کار می کنم بعد از باز کردن فایل می پره بیرون باید چیکار کنم؟(
NETCF_v3.7 هم نصب کردم)و(visual basic )
در ضمن گارمین هم بعضی موقع ها جا ها رو اشتباه نشون میده و یا اصلا آنتن پیدا نمیکنه(حتی تو خیابون).ورژنش هم 5.00.1wp
باید چکار کنم؟
قربون آقا............. من که جوابتو داده بودم 1 هفته پیش
golmohammadi
22-10-2009, 17:04
با سلام
بچه ها يكي از دوستاي من كه امنيا داشت يه بار تاچش خراب شده بود
بعد داد با 55 تومن عوضش كردند
از گوشيش راضي بود
تااينكه چند روز پيش كه ديدمش گفت دوباره تاچش خراب شده
من هرچقدر فكر ميكنم دليلي براي خرابي تاچ اونم براي بار 2 پيدا نميكنم
شما چي فكر ميكنيد ؟
سطح صفحه امنيا با بدنه در يك خط قرار گرفته
آيا اين دليل بر خرابي تاچ ميتونه باشه ؟
مثلا توي جيب و يا كيف ....
چقدر احتمال هست دليل نرم افزاري وجود داشته باشه ؟(هرچند اصلا به ذهنم نميرسه..)
AryanLand
23-10-2009, 00:36
با سلام
بچه ها يكي از دوستاي من كه امنيا داشت يه بار تاچش خراب شده بود
بعد داد با 55 تومن عوضش كردند
از گوشيش راضي بود
تااينكه چند روز پيش كه ديدمش گفت دوباره تاچش خراب شده
من هرچقدر فكر ميكنم دليلي براي خرابي تاچ اونم براي بار 2 پيدا نميكنم
شما چي فكر ميكنيد ؟
سطح صفحه امنيا با بدنه در يك خط قرار گرفته
آيا اين دليل بر خرابي تاچ ميتونه باشه ؟
مثلا توي جيب و يا كيف ....
چقدر احتمال هست دليل نرم افزاري وجود داشته باشه ؟(هرچند اصلا به ذهنم نميرسه..)
سلام.
خرابی تاچ دلیل نرم افزاری نداره.توی امنیا چون بین تاچ و ال سی دی فاصله هست.صفحه روی اونو همونطور که میگید تخت گرفتن.حالا با فشار به تاچ ,تاچ میاد رو ال سی دی میشینه و عمل میکنه.تاچ زمانی که تحت فشار مداوم قرار بگیره و رو ال سیدی بچسبه قوس بر میداره و نقاط حساسش بر اثر الکتریسیته بوجود امده میسوزه.باید زمانی که توی جیب میزاره تحت فشار قرار نگیره.
golmohammadi
23-10-2009, 14:54
سلام.
خرابی تاچ دلیل نرم افزاری نداره.توی امنیا چون بین تاچ و ال سی دی فاصله هست.صفحه روی اونو همونطور که میگید تخت گرفتن.حالا با فشار به تاچ ,تاچ میاد رو ال سی دی میشینه و عمل میکنه.تاچ زمانی که تحت فشار مداوم قرار بگیره و رو ال سیدی بچسبه قوس بر میداره و نقاط حساسش بر اثر الکتریسیته بوجود امده میسوزه.باید زمانی که توی جیب میزاره تحت فشار قرار نگیره.
پس با اين حساب از كيف جكدار نبايد استفاده كرد
من حدس ميزدم بخاطر استفاده از همين كيف باشه
چون دوستم كيف جكدار داره (البته فقط حدس ميزنم)
خلاصه دوستم ميخواد بفروشه ...
======
آيا بقيه گوشيها هم اينطوري هستند ؟
مثلا ساتيو يا 8910 و يا تاچ اچ دي و ... كه به نظر ميرسه تاچشون اين شكلي ساخته شده، اينا هم اونطوري هستند ؟
Amin.M.1986
24-10-2009, 00:23
======
مثلا ساتيو يا 8910 و يا تاچ اچ دي و ... كه به نظر ميرسه تاچشون اين شكلي ساخته شده، اينا هم اونطوري هستند ؟
بگو بره زیر زمین علاالدین پخش a-case از اونجا یه کیف فابریک بخره.. به نظر من واسه امنیا لازمه
golmohammadi
24-10-2009, 13:47
بگو بره زیر زمین علاالدین پخش a-case از اونجا یه کیف فابریک بخره.. به نظر من واسه امنیا لازمه
كيف فابريك مگه چه شكليه ؟
عكس داري؟
اخه من تهراننيست كه دوستم
تبريز هم نميدونم كه چه شكليه بگيرمش
راستي بيخيال داده بفروشنش
ولي عكس داري بذار واسه تاپيك مفيده
AryanLand
25-10-2009, 00:14
======
سلام.
در مورد تاچ اچ دی میدونم که اینطوری نیست و تاچ کاملا" رو ال سی دی هست .اون دوتا رو نمیدونم.
Amin.M.1986
25-10-2009, 12:49
.................................................. ........
saeidsmxo
26-10-2009, 18:18
سلام.
در مورد تاچ اچ دی میدونم که اینطوری نیست و تاچ کاملا" رو ال سی دی هست .اون دوتا رو نمیدونم.
فاصله بین تاچ و lcd تو امنیا میتونه جلوی ضربه و یا فشار زیاد به lcd رو بگیره؟ درسته؟
تاچ خودشو فدای lcd میکنه:31:
شاید یکی از علتهای این فاصله همین باشه...
فاصله بین تاچ و lcd تو امنیا میتونه جلوی ضربه و یا فشار زیاد به lcd رو بگیره؟ درسته؟
از اونجایی که lcd آسیب پذیریش نسبت به تاچ بسیار کمتر هست ، این دلیل مناسبی نمیتونه باشه.
اگر ضربه خیلی محکم باشه که هر دو از دست میرن ، اگر هم چندان محکم نباشه lcd میتونه تحمل کنه و اون فاصله ی کم تاثیر خاصی نداره.
من دستگاه دیگه ای رو سراغ ندارم که اینطور باشه، HTC که اصلا همچین کاری نکرده و نمیکنه، اگر دوستان دستگاه دیگری رو سراغ دارن که این خصوصیت رو داره، بگن که اطلاعات منم بالا بره.
تا اونجایی که اطلاع دارم در امنیا2 هم این اشتباه مجددا صورت نگرفته.
arash357
26-10-2009, 21:12
سلام من گوشی امینا 16 g دارم میخواستم با wireless گوشی از طریق اینترنت خودم بوسیله گوشی به اینترنت وصل بشم ولی گوشی wi-fi که دارم پیدا می کنه ولی نمی تونم با گوشی کانکت بشم وارو میده وروی setting که کلیک می کنم وارد صفحه connections میشه ای باید داخل گوشی تنظیماتی رو انجام بدم تا بتونم با گوشی کانکت بشم قبلا از زحمات شما دوستان متشکرم با سپاس
AryanLand
27-10-2009, 01:37
سلام.
بله یکی از دلایلش همینه.
از اونجایی که lcd آسیب پذیریش نسبت به تاچ بسیار کمتر هست ، این دلیل مناسبی نمیتونه باشه.
اگر ضربه خیلی محکم باشه که هر دو از دست میرن ، اگر هم چندان محکم نباشه lcd میتونه تحمل کنه و اون فاصله ی کم تاثیر خاصی نداره.
من دستگاه دیگه ای رو سراغ ندارم که اینطور باشه، HTC که اصلا همچین کاری نکرده و نمیکنه، اگر دوستان دستگاه دیگری رو سراغ دارن که این خصوصیت رو داره، بگن که اطلاعات منم بالا بره.
تا اونجایی که اطلاع دارم در امنیا2 هم این اشتباه مجددا صورت نگرفته.
سلام.
این مسئله اینطور هم گه میگید نیست .فاطلله بین تاچ و ال سی دی باعث میشه که ال سی دی اولا" که دقت و حساسیتش رو دیرتر از دست بده ثانیا"وفتی تاچ و ال سی دی از هم سوا باشه و فشار روی صفحه بیاد تاچ گوشی خراب میشه و شما برای تعویضش باید حدود 30 هزار تومن خرج کنی ولی اگر تاچ و ال سی دی فاصله نداشته یاشن با تحت فشار قرار گرفتن ال سی دی آسیب میبینه و شما مجبوری 130 هزار تومن خرج کنی(البته در مورد قیمتها حد وسط برای گوشیهای مختلف یعنی هم پایین تر هست هم بالاتر).
ضمن اینکه در مورد خیلی از گوشیهایی که تاچ و ال سی دی بدون فاصله دارن باخراب شدن هر کدوم (تاچ یا ال سی دی )
شما باید هر دو رو عوض کنی.(رو هم سواره و از هم سوا نمیشه.)
golmohammadi
27-10-2009, 16:16
پس حالا ميبينيم كه وقتي فاصله بين بدنهو صفحه وجود داره امنيت خيلي بيشتر ميشه ....
مثل 5800
AryanLand
28-10-2009, 00:40
پس حالا ميبينيم كه وقتي فاصله بين بدنهو صفحه وجود داره امنيت خيلي بيشتر ميشه ....
مثل 5800
من متوجه نشدم.اما اگر منظورت لبه ها هست فکر نمیکنم اینطور باشه.یا بهتره بگم دلیل قانع کننده ای توی ذهنم براش پیدا نمیکنم.
saeidsmxo
28-10-2009, 06:57
سلام.
بله یکی از دلایلش همینه.
سلام.
این مسئله اینطور هم گه میگید نیست .فاطلله بین تاچ و ال سی دی باعث میشه که ال سی دی اولا" که دقت و حساسیتش رو دیرتر از دست بده ثانیا"وفتی تاچ و ال سی دی از هم سوا باشه و فشار روی صفحه بیاد تاچ گوشی خراب میشه و شما برای تعویضش باید حدود 30 هزار تومن خرج کنی ولی اگر تاچ و ال سی دی فاصله نداشته یاشن با تحت فشار قرار گرفتن ال سی دی آسیب میبینه و شما مجبوری 130 هزار تومن خرج کنی(البته در مورد قیمتها حد وسط برای گوشیهای مختلف یعنی هم پایین تر هست هم بالاتر).
ضمن اینکه در مورد خیلی از گوشیهایی که تاچ و ال سی دی بدون فاصله دارن باخراب شدن هر کدوم (تاچ یا ال سی دی )
ok
پس این میتونه دلیل قانع کننده ای برای سامسونگ باشه...
و تا اونجایی که تقریبا" ثابت شده سامسونگ از لحاظ سخت افزاری رتبه بالایی رو داره و با این کار نمیاد سابقشو خراب کنه.
و این مساله قوس برداشتن هم حتما" به خاطر گذاشتن تو جیب اتفاق میفته که بعضی ها متاسفانه رعایت نمیکنن! (گوشیهای تاچ معمولا" باید داخل کیف مخصوص نگهداری بشه)
golmohammadi
28-10-2009, 12:24
من متوجه نشدم.اما اگر منظورت لبه ها هست فکر نمیکنم اینطور باشه.یا بهتره بگم دلیل قانع کننده ای توی ذهنم براش پیدا نمیکنم.
خب منظورم كل lcd هست
كه با بدنه اختلاف سطح داره
اينطوري خوبه
مثلا وقتي ميذاري توي جيب فشار بيشتر به بده مياد تا صفحه
مخصوصا تو كيف ...
سلام.
بله یکی از دلایلش همینه.
سلام.
سلام دوست من
نمیدونم چرا دست و دلم به نوشتن جوابش نمیره ، این روزا خیلی کم حوصله شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب، جواب کامل و طولانی براش دارم، و بهتون اطمینان میدم که این کار با این دلیل، یک اشتباه قطعی از سوی سازندگان هست و مطمئنا یک اشکال هست تا یک مزیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم خدا یه نظری بهم بکنه که از این وضع در بیام، بلکه اون توضیحاتم رو هم بیام اینجا بنویسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.