ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Samsung i900 Omnia

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16

sokote-marg
09-08-2009, 11:04
سلام
من برای دوستم یک امنیا خریدم می خواستم یکم راهنماییم کنید :
1- برنامه ای هست که حالت بلک لیست باشه ولی فقط شماره های رو که می خوایم اجازه زنگ زدن بده و بقیه رو رد تماس بده ؟
2- من یک فارسی ساز می خوام .
که فقط بشه مطالبی که فارسی هست رو بشه خوند و فارسی هم تایپ کرد .
دوستانی که روی امنیا امتحان کردن و مشکلی نداشتن ممنون میشم یک فارسی ساز مطمئن معرفی کنن.
3- یک سری بازی مفید و خوب بهم معرفی کنید .
ممنون

gap
09-08-2009, 14:09
سلام،
دوستان چجوری فایل های .exe رو روش نصب کنم؟؟؟

golmohammadi
09-08-2009, 14:35
سلام
من برای دوستم یک امنیا خریدم می خواستم یکم راهنماییم کنید :
1- برنامه ای هست که حالت بلک لیست باشه ولی فقط شماره های رو که می خوایم اجازه زنگ زدن بده و بقیه رو رد تماس بده ؟
2- من یک فارسی ساز می خوام .
که فقط بشه مطالبی که فارسی هست رو بشه خوند و فارسی هم تایپ کرد .
دوستانی که روی امنیا امتحان کردن و مشکلی نداشتن ممنون میشم یک فارسی ساز مطمئن معرفی کنن.
3- یک سری بازی مفید و خوب بهم معرفی کنید .
ممنون
بلك ليست را در پست بعدي برات ميذارم

سلام،
دوستان چجوری فایل های .exe رو روش نصب کنم؟؟؟

بايد active synce را نصب كني
و كابل را وصل كني
وقتي cannect زد
فايل exe را اجرا ميكني
و بدين ترتيب مراحل نصب در گوشي ظاهر ميشه
مراحل را طي ميكني بعد تمام

golmohammadi
09-08-2009, 14:37
اينم برنامه بلك ليست تقديم شما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sokote-marg
09-08-2009, 15:04
ممنون .
اگه ممکنه کسی فارسی ساز خوب برا امنیا بهم معرفی کنه ممنون می شم .

saeidsmxo
09-08-2009, 16:48
سلام دوستان...
برای تغییر دادن منو اصلی امنیا از روش زیر استفاده کنین...

فایل دانلود شده رو در مسیر پوشه ویندوز کپی نمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeidsmxo
09-08-2009, 16:56
یه نکته ای رو باید توجه کنین!

فایلLauncher.exe.T1.skin که دانلود کردین فقط به وسیله ی برنامه رسکو قابل انتفال است!
فایل ارجینال Launcher.exe.T1.skin که در شاخه ویندوز است رو به صورت آرشیو در بیارین.
سپس فایل دانلود شده رو به صورت read-only و سیستمی تبدیل کنین(از طریق برنامه رسکو) و به داخل پوشه ویندوز کپی کنین.

اینم یکی دیگه...

gap
09-08-2009, 17:36
بلك ليست را در پست بعدي برات ميذارم

بايد active synce را نصب كني
و كابل را وصل كني
وقتي cannect زد
فايل exe را اجرا ميكني
و بدين ترتيب مراحل نصب در گوشي ظاهر ميشه
مراحل را طي ميكني بعد تمام
ممنون،
رفتم توی active Sync، خب چیکار کنم دقیقا الان اونجا؟
وقتی از رو pc اجرا میکنم فایل رو،میگه:
On the next mobile device connection, the installed applications will be downloaded to the device
_+_
اصلا نباید فایل رو کپی بکنم تو گوشی و بعد از رو pc اجرا کنم؟
توی active synce نوشته:
Windows PC
Synchonized: یه تاریخی
_+_
میشه دقیقا بگی چیکار کنم؟؟
خیلی ممنون میشم...

golmohammadi
09-08-2009, 18:17
ممنون،
رفتم توی active Sync، خب چیکار کنم دقیقا الان اونجا؟
وقتی از رو pc اجرا میکنم فایل رو،میگه:
On the next mobile device connection, the installed applications will be downloaded to the device
_+_
اصلا نباید فایل رو کپی بکنم تو گوشی و بعد از رو pc اجرا کنم؟
توی active synce نوشته:
Windows PC
Synchonized: یه تاریخی
_+_
میشه دقیقا بگی چیکار کنم؟؟
خیلی ممنون میشم...

شما بايد كابل گوشي را به كامپيوتر وصل كنيد
تا اينكه در برنامه active synce وصل بشه به گوشيه به اطلاح Cannect بشه
تا اينجا كه مشكلي نيست ؟
حالا ميايي فايل exe را در كامپيوتر اجرا ميكنه و مراحل را طي ميكني
در همين حال مراحل نصب ديگه اي در گوشي ظاهر ميشه
در گوشي مراحل را طي ميكني و بعد نصب ميشه
پس فايلهاي exe را از طريق كامپيوتر ميتوني نصب كني و نبايد به گوشي بريزي

gap
09-08-2009, 18:56
شما بايد كابل گوشي را به كامپيوتر وصل كنيد
تا اينكه در برنامه active synce وصل بشه به گوشيه به اطلاح Cannect بشه
تا اينجا كه مشكلي نيست ؟
حالا ميايي فايل exe را در كامپيوتر اجرا ميكنه و مراحل را طي ميكني
در همين حال مراحل نصب ديگه اي در گوشي ظاهر ميشه
در گوشي مراحل را طي ميكني و بعد نصب ميشه
پس فايلهاي exe را از طريق كامپيوتر ميتوني نصب كني و نبايد به گوشي بريزي
خب،usb رو وصل میکنم،
بعدش میرم فایل رو (.exe) رو باز میکنم و تو نصبش میرم،ولی همون ارور قبلی رو میده و کار نمیشه و تویactive Sync هم هیچ پیغامی نمیده...
وقتی تو active Sync هم هستم،و بعد وصل میکنم یو اس بی رو،کاری نمیشه،
تو options در active Sync نباید کاری کنم و چیزی رو تغیر بدم؟
اون قسمت friendly name که به صورت پیش فرض windows pc هست،رو نباید تغیر بدم؟
ببخشید همش سوال میکنم!

saeidsmxo
09-08-2009, 19:41
خب،usb رو وصل میکنم،
بعدش میرم فایل رو (.exe) رو باز میکنم و تو نصبش میرم،ولی همون ارور قبلی رو میده و کار نمیشه و تویactive Sync هم هیچ پیغامی نمیده...
وقتی تو active Sync هم هستم،و بعد وصل میکنم یو اس بی رو،کاری نمیشه،
تو options در active Sync نباید کاری کنم و چیزی رو تغیر بدم؟
اون قسمت friendly name که به صورت پیش فرض windows pc هست،رو نباید تغیر بدم؟
ببخشید همش سوال میکنم!
دوست عزیز به نظر میاد گوشیه شما رو حالت mass storage تنظیم شده!:20:
از قسمت ستینگ و بعد کانکشن و بعد usb کانکشن تغییر بده به اکتیو سینک.
امیدوارم مشکلت حل بشه:46:

Bs_panzer
09-08-2009, 20:27
یه نکته ای رو باید توجه کنین!

فایلLauncher.exe.T1.skin که دانلود کردین فقط به وسیله ی برنامه رسکو قابل انتفال است!
فایل ارجینال Launcher.exe.T1.skin که در شاخه ویندوز است رو به صورت آرشیو در بیارین.
سپس فایل دانلود شده رو به صورت read-only و سیستمی تبدیل کنین(از طریق برنامه رسکو) و به داخل پوشه ویندوز کپی کنین.

واضح تر می گی ؟؟ :دی

Bs_panzer
09-08-2009, 21:07
مشکل اجرا نشدن Call of duty 2 (با گرافیک خفن) روی رزولوشن های غیر استاندارد رو حل کردم !

gap
09-08-2009, 23:38
دوست عزیز به نظر میاد گوشیه شما رو حالت mass storage تنظیم شده!:20:
از قسمت ستینگ و بعد کانکشن و بعد usb کانکشن تغییر بده به اکتیو سینک.
امیدوارم مشکلت حل بشه:46:
خیلی ممنون،،،
درست شد.....

AryanLand
10-08-2009, 01:53
آریان جان با رجیستری میشه اینو برداشت؟

سلام.

ببخشید من چند وقت بود نیومده بودم تو سایت برات ردیفش میکنم.(البته انشاا...)

gap
10-08-2009, 06:13
دوستان،نرم افزاری هست که بشه باهاش از صفحه omnia عکس گرفت؟

saeidsmxo
10-08-2009, 09:58
واضح تر می گی ؟؟ :دی
کجاشو؟
اینکه خیلی واضحه!

Bs_panzer
10-08-2009, 11:35
هیچی درست شد

این کال آف دیوتی رو کسی نرخت ؟ خیلی باحله ها

saeidsmxo
10-08-2009, 13:23
مشکل اجرا نشدن Call of duty 2 (با گرافیک خفن) روی رزولوشن های غیر استاندارد رو حل کردم !

دوست عزیز این نرم افزار که معرفی کردین واقعا" مشکل تمام نرم افزارهایی که تمام صفحه اجرا نمیشن روحل کرده؟؟

saeidsmxo
10-08-2009, 13:34
یه منو دیگه....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bs_panzer
10-08-2009, 13:55
دوست عزیز این نرم افزار که معرفی کردین واقعا" مشکل تمام نرم افزارهایی که تمام صفحه اجرا نمیشن روحل کرده؟؟

نه !

بابا این کال آف دیوتی اصلا اجرا نمی شد رو این گوشی !
نه خیر الان اجرا میشه (روووووون ها) ولی کامل نشون نمیده یه پایینه صفحه خالی میمونه :دی

alivip
10-08-2009, 19:08
در مورد mms کسی هست با این گوشی از همراه اول سند کنه؟

vidas
10-08-2009, 22:01
سلام
saeidsmxo جان شرمنده من چند روزی مسافرت بودم الان پیغامتو خوندم ولی چون پستام کمه نمی تونم پیغام خصوصی بدم.اون مشکلی که پیش اومده بود همون مشکلی بود که phone ورژنش تغییر نمی کرد قبلا بچه ها همین دردسرو داشتن . الان گوشی رو که روشن میکنم همون علامت خطرو نشون میده ولی مشکلی نداره گوشی( خوشبختانه)
راستی این skin که گذاشتی با همون روشی که گفتی کپی کردم تو پوشه ویندوز ولی بازم همون منوی خودش میاد .باید چیکار کنم ؟ فایل launcher خود سامسونگو باید پاکش کنم ؟

saeidsmxo
10-08-2009, 23:23
دوستان،نرم افزاری هست که بشه باهاش از صفحه omnia عکس گرفت؟

saeidsmxo
11-08-2009, 18:03
سلام
saeidsmxo جان شرمنده من چند روزی مسافرت بودم الان پیغامتو خوندم ولی چون پستام کمه نمی تونم پیغام خصوصی بدم.اون مشکلی که پیش اومده بود همون مشکلی بود که phone ورژنش تغییر نمی کرد قبلا بچه ها همین دردسرو داشتن . الان گوشی رو که روشن میکنم همون علامت خطرو نشون میده ولی مشکلی نداره گوشی( خوشبختانه)
راستی این skin که گذاشتی با همون روشی که گفتی کپی کردم تو پوشه ویندوز ولی بازم همون منوی خودش میاد .باید چیکار کنم ؟ فایل launcher خود سامسونگو باید پاکش کنم ؟
:46::46:
حالا چیکار کردی اومد بالا؟!
در مورد اسکین...
اول باید پیشفرض خود گوشی رو از داخل شاخه ویندوز پیدا کنی.(با نرم افزار رسکو اسکپلورر)
2- راست کلیک میکنی و properties رو میزنی. تیکهای read- only و سیستم رو کاملا" برمیداری و آرشیو رو فعال میکنی.
3-از properties اسکین مورد نظر همه گزینه ها غیر از آرشیو رو انتخاب میکنی و به داخل ÷وشه ویندوز کپی میکنی.
البته باید قبل از همه این کارها منو رو از تسک منیجر گوشی حذف کنی.
امیدوارم مشکلت حل شه.

gap
11-08-2009, 21:43
سلام،
من اینو دانلود کردم از omnia hub:
phonex mobile shell
تو فایلش نوشته بود که چجوری رجیسترش کنی.
وقتی از phone pad میرفتی روی register ، خودش ایمیل،رجیستر کد و یادم نیست،یه چیز دیگه رو هم کامل میکرد و زمانی که ok رو میزدی،میگفت که با موفقیت رجیستر شد.
تو فایلشم گفته بود واسه رجیستر کردن،یه ایمیل با یه کد 10 رقمی بزنین....(هر چی باشه گفته بود عیبی نداره)
بعد از یه 3-4 ساعت،میگه نسخه شما trial هست...
از بین دوستان،کسی راه رجیستر کردنشو نمیدونه؟
لینک صفحش:

_+_
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم:
رام گوشی من JVHI2 هست،نیازی هست که آپدیتش کنم؟

tigery
12-08-2009, 00:26
سلام دوستان
براي چي رام گوشي رو عوض مي كنيد اگه فقط براي شارژ باشه من رامم JVHI2 هست ومشگلي باهاش ندارم

saeidsmxo
12-08-2009, 11:31
رام گوشی من JVHI2 هست،نیازی هست که آپدیتش کنم؟

فعلا" که تازه کاری نه!
نیاز هست ولی چند وقت دیگه که گوشی کاملا" دستت اومد. البته نظر منه. اگه میخوای هم با رامهای a5 آپگرید کن.

سلام دوستان
براي چي رام گوشي رو عوض مي كنيد اگه فقط براي شارژ باشه من رامم JVHI2 هست ومشگلي باهاش ندارم
به خاطر اینکه این رام تقریبا" قدیمی شده و رامهای جدید یه سری باگهاشون مرتفع شده.

amsjavan
12-08-2009, 15:49
دوستان به نظرتون الان در حالی که 10 روز دیگه omnia 2 میاد ارزش داره i900 بخرم؟ تنها مشکلی که با i900 دارم اینه که مثل X1 و HTC ویژگی touch 3d رو نداره. آیا به هیچ وجهی ممکن نیست روی i900 این ویژگی رو قرار داد؟ به نظرتون اگه omnia 2 بیاد چقدر طول می کشه قیمتش به 500 تومن برسه؟

Bs_panzer
12-08-2009, 19:23
نه ممکن نیست (یعنی ممکن هست اگر هکر ها همت کنن)

اومنیا 2 کمتر از 650 نیست اگه بیاد !

سال دیگه به این قیمت الان اومنیا میرسه :دی

تاچ فلو سه بعدی 99% روی 2 نصب میشه چون چیپست گرافیکی خفنی داره !

Amin.M.1986
12-08-2009, 21:48
دوستان به نظرتون الان در حالی که 10 روز دیگه omnia 2 میاد ارزش داره i900 بخرم؟ تنها مشکلی که با i900 دارم اینه که مثل X1 و HTC ویژگی touch 3d رو نداره. آیا به هیچ وجهی ممکن نیست روی i900 این ویژگی رو قرار داد؟ به نظرتون اگه omnia 2 بیاد چقدر طول می کشه قیمتش به 500 تومن برسه؟

ا 500 کجا بود.. خیلی طول میکشه... لااقل یک سال.. شما اگه بخوای اینجوری فکر کنی اصلا نباید چیزی بخری

golmohammadi
12-08-2009, 23:15

امنيا قدرتشو نداره تاچ فلو 3d را بهش نصب كنند
ولي بصورت 2d قابل نصب هست
افت قيمت امنيا دو را هم بيخيال چون حداقل 1 سال وقت لازمه تا انقدر كه شما در نظر دارين افت كنه
اگه نميتوني با اين مشكل كنار بيايي ميتوني به فكر گوشي ديگه اي باشي

tigery
14-08-2009, 00:39
بالاخره تونستم این آپدیت dxhj1 رو پیدا کنم و دانلود کنم( الان همه می خندن میگن خسته نباشی ) .دست همگی درد نکنه به خصوص مهران عزیز که آپدیت رو گذاشته بود .ایول به همه .
فقط دعا کنین مشکل باتریم حل شه که بدجوری رو اعصابمه .
ميشه آدرسشو بگي تا ما هم دانلود كنيم

amsjavan
14-08-2009, 10:31
امنيا قدرتشو نداره تاچ فلو 3d را بهش نصب كنند
ولي بصورت 2d قابل نصب هست
افت قيمت امنيا دو را هم بيخيال چون حداقل 1 سال وقت لازمه تا انقدر كه شما در نظر دارين افت كنه
اگه نميتوني با اين مشكل كنار بيايي ميتوني به فكر گوشي ديگه اي باشي
با این قیمت فکر نکنم چیز بهتری پیدا بشه. البته می تونم یکم بیشتر بذارم X1 بخرم اما X1 خروجی تلویزیون نداره و صفحه نمایش هم کوچیکه و دوربینش هم کمتره. خروجی تلویزیون و سایز صفحه هم خیلی برام مهمه. دوستانی که هر دوشو دارند نظرشون چیه؟ به نظرتون چی کار کنم؟

golmohammadi
14-08-2009, 23:14
با این قیمت فکر نکنم چیز بهتری پیدا بشه. البته می تونم یکم بیشتر بذارم X1 بخرم اما X1 خروجی تلویزیون نداره و صفحه نمایش هم کوچیکه و دوربینش هم کمتره. خروجی تلویزیون و سایز صفحه هم خیلی برام مهمه. دوستانی که هر دوشو دارند نظرشون چیه؟ به نظرتون چی کار کنم؟

البته دودهم اينچ تفاوت سايز صفحه چيزي نيست كه ادمو در انتخابش دچار ترديد كنه
خروجي تي وي اگه برات مهمه حرفي نيست
در ضمن امنيا كابل تي وي نداره و بايد 15 تومن بدي و يكي بخري
دوربين هم چه xperia و چه امنيا هر دو غير تخصصي هستند
يعني نه دوربين امنيا مثل 5 گاپسكليهاي قوي هست و نه x1
اگه خروجي تي وي مهمه حتما بگيرش چون با اين قيمت چيزي يافت نميشه
مگر اينك هگوشي ديگه اي بگيري
مثلا 8510 و يا ان86 كه هر دو خوب هستند و به اندازه كافي افت قيمت هم كرده اند

Real Madrid C.F
15-08-2009, 07:54
سلام یه چند روزی نبودم چقدر پیشرفت حاصل شده !!! VIDAS جان لطفا لینک دانلود رامتو بده آخه یکی دیگه از بچها هم نیاز داره !!!

Bs_panzer
15-08-2009, 12:23
یه فارسی ساز خوب بهم لینک میدید ؟ (اوپرا . آفیس . ادوب ریدر) برای اینا می خوام
علی رضا رو نصب کردم
ولی جدا جدا نشون میده تویه تنظیماتشم میرم یه لحظه نشون میده می پره بیرون !
رامم هم 6.5 هست

saeidsmxo
15-08-2009, 14:20
به هر حال سایز نمایش تو امنیا بزرگتره و بیشتر به کار میاد.
کابل Tv هم با قیمت 8000 از پاساژ علاءالدین به راحتی قابل تهیه هستش(خواستی آدرس میدم)
در مورد دوربین دوستمون گفته بود فرقی نداره!!:27:مگه میشه!:13:امنیا یکی از برترین 5 های PPC هستش و میتونه با تنظیم بهترین عکسو بگیره.نمونه عکسشو که خودم گرفتم پایین میزارم.
کابل Tv هم خیلی به کار میاد. میتونی فایلهای DVD رو تو حافظه ی 16 گیگ بریزی و تو محیط بزرگتر تلویزیون تماشا کنی.

Spak
15-08-2009, 17:23
سلام . هنوز برنامه ای برای استفاده دوربین دوم امنیا نوشته نشده ؟

saeidsmxo
15-08-2009, 20:13
سلام . هنوز برنامه ای برای استفاده دوربین دوم امنیا نوشته نشده ؟
برنامه نمیخواد.
کد *#0*# (راست به چپ)
بزن برو حالشو ببر

Bs_panzer
15-08-2009, 20:34
کابل Tv هم با قیمت 8000 از پاساژ علاءالدین به راحتی قابل تهیه هستش(خواستی آدرس میدم)
آدرس بده !!!! جدی میگم ! مردیکه زود تر می گفتی من تازه علادین بودم ! :دی :دی :دی

Bs_panzer
15-08-2009, 20:37

البته دودهم اينچ تفاوت سايز صفحه چيزي نيست كه ادمو در انتخابش دچار ترديد كنه
خروجي تي وي اگه برات مهمه حرفي نيست
در ضمن امنيا كابل تي وي نداره و بايد 15 تومن بدي و يكي بخري
دوربين هم چه xperia و چه امنيا هر دو غير تخصصي هستند
يعني نه دوربين امنيا مثل 5 گاپسكليهاي قوي هست و نه x1
اگه خروجي تي وي مهمه حتما بگيرش چون با اين قيمت چيزي يافت نميشه
مگر اينك هگوشي ديگه اي بگيري
مثلا 8510 و يا ان86 كه هر دو خوب هستند و به اندازه كافي افت قيمت هم كرده اند

در مورد دوربین دوستمون گفته بود فرقی نداره!!مگه میشه!امنیا یکی از برترین 5 های PPC هستش و میتونه با تنظیم بهترین عکسو بگیره.نمونه عکسشو که خودم گرفتم پایین میزارم.
کابل Tv هم خیلی به کار میاد. میتونی فایلهای DVD رو تو حافظه ی 16 گیگ بریزی و تو محیط بزرگتر تلویزیون تماشا کنی.

دوستان این جا تاپیک مشاوره نیست.................

برای مشاوره این جا برید (مخصوص پاکت)

golmohammadi
15-08-2009, 22:46
به هر حال سایز نمایش تو امنیا بزرگتره و بیشتر به کار میاد.
در مورد دوربین دوستمون گفته بود فرقی نداره!!:27:مگه میشه!:13:امنیا یکی از برترین 5 های PPC هستش و میتونه با تنظیم بهترین عکسو بگیره.نمونه عکسشو که خودم گرفتم پایین میزارم.

منظور من اين بود كه مثل 5 مگا پيكسليهايي چون ان82 يا كا850 نيست

برنامه نمیخواد.
کد *#0*# (راست به چپ)
بزن برو حالشو ببر

در اينجا تصوير كوچيك نمايش داده ميشه
كاري ميشه كرد كه بزرگتر بشه ؟

Real Madrid C.F
18-08-2009, 15:45
doostan har ja too forume pocket pc mibinan bahse taavize RAM dagh shode ma ham bi khabar nazaran ta moshkelemoono hal konim

vidas
18-08-2009, 22:44
doostan har ja too forume pocket pc mibinan bahse taavize RAM dagh shode ma ham bi khabar nazaran ta moshkelemoono hal konim

من چند وقت پیش به dxia5 آپدیت کردم باتری واقعا عالی جواب میده .شما دانلودش کن (page 183) نصب کن انشاا... حل میشه مشکلت .واسه نصبشم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی خیلی راحته. مشکلی پیش اومد در خدمتم :11:

vidas
18-08-2009, 23:06
:46::46:
حالا چیکار کردی اومد بالا؟!
در مورد اسکین...
اول باید پیشفرض خود گوشی رو از داخل شاخه ویندوز پیدا کنی.(با نرم افزار رسکو اسکپلورر)
2- راست کلیک میکنی و properties رو میزنی. تیکهای read- only و سیستم رو کاملا" برمیداری و آرشیو رو فعال میکنی.
3-از properties اسکین مورد نظر همه گزینه ها غیر از آرشیو رو انتخاب میکنی و به داخل ÷وشه ویندوز کپی میکنی.
البته باید قبل از همه این کارها منو رو از تسک منیجر گوشی حذف کنی.
امیدوارم مشکلت حل شه.

با هارد ریست حل شد .البته الان dxia5 نصب کردم دیگه هیچ مشکلی نیست ورژن گوشی هم آپدیت شد .باتریشم عالیه . بابته اسکین ممنون .خیلی باحاله :8:

vidas
18-08-2009, 23:12
ميشه آدرسشو بگي تا ما هم دانلود كنيم

صفحه 6 همین تاپیکو یه نگاه بنداز فکر کنم باشه

Real Madrid C.F
19-08-2009, 09:43
چاکریم vidas جان همین جا از Amin هم بخاطر لطفش تشکر میکنم vidas اگه صفحه 184 رو خونده باشی یکی به نام Dr.Hamid حسابی دل از تو دل کسانی که میخوان رام عوض کنن مخصوصن شهرستانی ها که به تعمیر کار دسترسی ندارن در آورده میگه گوشیتون dead میشه . من الان مثل یه بچه از تعویض رام میترسم مگر اینکه خودت گام به گام راهنمایی کنی ؟!؟! من هم vista xp win7 دارم تو کدومو رفتی تا همونو برم در ضمن نرم افزار های i900 executor Usdl grand pri.vista .rar vista usb driver upgrade for i900.rar vista RUU.rar samsung mode vista.zip رو هم دانلود کردم هر کدومو هر جا بگی استفاده میکنم اصلا من کوچیکه شما.شما فقط یه راهنمای کامل و دوستانه بدون گنگ ونا مفهوم بودن واسه ما بزار فکر کن میخوای یه IQ زیر 10 رو حالی کنی چاکریم :40:

vidas
19-08-2009, 11:22
اختیار داری آقا شما اگه IO زیر 10 بود i900 رو انتخاب نمی کردی می رفتی N96 می خریدی ( شوخی کردم به n بازا بر نخوره) .real جان من توصیه می کنم با xp نصب کنی چون خودم با xp نصب کردم مشکلی پیش نیومد .modem driver واسه xp دانلود کن . رام هم همونی که گفتم dxia5 چون رسمیه فهلا بهترین رامه .dead شدن مال رام های غیر رسمیه .تو این رامهای رسمی اگه خودت سوتی ندی هیچ کار نمیشه . دانلود کردی خبر بده مرحله به مرحله واست توضیح میدم .نگران نباش انشاا... چیزی نمیشه .

Real Madrid C.F
19-08-2009, 13:10
این همه سوال میپرسم خواستم کار کوچکی هم خودم برای دوستان انجام بدم گرچه ممکنه همه بلد باشن.توی این پست به صورت کلی روی حالت های عکس و حالت های فکوس و Shooting mode ها صحبت میکنم . بعدا انشاالله به صورت حرفه ای تک تک همه رو توضیح میدم وعکس میزارم .

حالت SCN:این حالت حالت پیش فرض دوربین هست که برای عکاسی غیر حرفه ای تنظیم شده

حالت Portrait:این حالت حالتی تنظیم شده برای فکوس تقریبا نزدیک که حالتی ایدهآل برای گرفتن عکس از افراد به صورت عکس هایی مانند 3 در 4 یا همان عکس های معروف به پرسنلی است.یادتون باشه که باید فکوسو روی face تغییر بدین.

حالت Landscape : این حالت حالت بسیار جالب وپر کاربرد بهترین انتخاب برای عکاسی از اشیا در فاصله ی دور که منظور همون مناظر زیبا که مثالش درشمال ایران خیلی زیاده (مثلا از بالای یک تپه شما از چند کوه یک دریاچه و چند تادرخت که نزدیک ترند عکس میگیرین).فکوس روی Auto

حالت Sport: این حالت بهترین حالت در مواقعی است که شی یا شخص یا اشخاص مورد نظر شما یا نمیدونه یا آماده نیستش که شما ازش عکس میگیرین و ثابت نمی ایسته و به حرکات عادی خودش ادامه میده و این باعث تار شدن عکس میشه که با انتخاب حالت sport تاثیر حرکت در تار شدن عکس بسیار پایین میاد (مثل عکاسی از بچها در حال بازی کردن و از ورزشهایی مانند فوتبال و .... که امکان مکث دراونها نیست)فکوس روی Auto

حالت Paty & Indoor : این حالت مخصوص عکسبرداری از فضاهای بسته مثل اتاق درون ماشین و.... است.یه نکته مهم اینکه این حالت بیشتر متمایل فضا های بسته کم نوره و اگه میخواین تو فضای بسته پر نور مثلا در روز روشن عکسبرداری کنین بهتره از حالت های دیگه استفاده کنین.فکوس روی Auto

حالت Beach & Snow: این حالت برای عکسبرداری از دریاچه دریا استخر وهمین طور مکان های برفی تهیه شده همینطور که میدونین در فضاهای برفی به دلیل بازتاب شدید نور ممکنه که عکس های شما کاملا سفید بیفته و اصلا چیزی مشخص نباشه! فکوس روی Auto

حالت Sunset: (غروب خورشید)اینحالت مخصوص عکسبرداری های حرفه ایه که کاملا رنگها(فکوس روی رنگ نارنجی خورشید ) ونور (نور کم در فضا) تنظیم شده ومناسب این نوع عکس گرفتنه. فکوس روی Auto

حالت Dusk & Dawn: این حالت کاملا شبیه حالت sunset اما با تفاوت اینکه برای حالت های کم نور تر مثل طلوع خورشید و عکس گرفتن از ماه در شب تاریک وکم نوره.فکوس روی auto

حالت Fall Color : این حالت بسیار زیبا که خود من هم ازش سود بردم حالت تقویت رنگهای زردو نارنجی وقرمز و زیبا نشان دادن عکاسی از فضاهای پاییزی و برگریزان است.توصیه میکنم در فصل پاییز که در راهه با این حالت چند عکس کارت پستالی بگیرید.این حالت در بیشتر مواقع میتونه به جای حالت اولیه یا همون SCN قرار بگیره چون حالت SCN عکسها رو کم رنگ و کمی به قول عکاسا بی روح میندازه ولی حالت فال کلور با تقویت رنگها به عکس جلوه ی بیشتری میده. فکوس روی Auto

حالت Night shot:این حالت مناسبترین حالت برای عکاسی در شب وجای کم نوره درسته که کیفیت عکس کم میشه اما واقعا از یک فضای بی نور میتونین به راحتی عکس بگیرین.فکوس روی Auto

حالت Fire Work: این حالت مخصوص چهارشنبه سوری و آتش بازی ایجاد شده وکاملا نورهای رنگیو آتش رو در فضاهای تاریک نمایان میکنه.فکوس روی Auto

حالت Text: این حالت برای عکاسی از فواصل بسیار کمه مثل عکاسی از صفحه کتاب روزنامه مجله و اسناد و.... یادتون باشه بعد از اجرای حالت text باید فکوس رو روی حالت Macro قرار بدین وگرنه اصلا کارایی نداره!!

حالت Show Window : این حالت برای عکاسی از اجسام پشت هر نوع مانع نزدیک به دوربین مثلپنجره شیشه ماشین توری محافظ (مثلا وقتی شما تو باغ وحش میخواین از حیوونا عکس بگیرین و توری محافظ مزاحمه) ایجاد شده و مانع هر نوع تداخل فکوس بین مانع وجسم مورد نظر میشه.فکوس روی auto

حالت Candle Light: این حالت پایه واساسش روی عکاسی در نور کم تنظیم شده البته با جزئیات بیشتر که مخصوص عکاسی در نور شمع و آتش هستش همینطور که میدونین نور شمع و آتش همهجا رو زرد و نارنجی میکنه و اجازه ی دیده شدن رنگهای اصلی اجسام رو نمیده و اینحالت برعکس این مورد عمل میکنه تا بتونه اونو خنثی کنه.فکوس روی Auto

حالت Back Light: این حالت برای عکاسی نزدیک از افراد در شب و نور کم هستش.یکی از خواص این حالت کم رنگ کردن سایها به روی چهره است مثلا سایه بینی روی گونه یادتون باشه باید فکوسو روی Face قرار بدین

فکوس ها:

حالت Auto:این حالت حالت اتوماتیک خود دوربین هست که پر استفاده ترین نوع فکوس برای شماست این حالت فواصل متوسط تا خیلی دور رو پوشش میده .

حالت Macro: بهترین حالت برای عکاسی از اجسام در فاصله زیر 20cm که واقعا یکی ازموارد افتخار این گوشیه که فکوس نزدیکش بسیار کاربردی و مفیده که در بیشتر 5 مگاپیکسلی های دیگه نمیبینیم(مثل : صفحه کتاب مجله اسناد و...)

حالت Face: این حالت علاوه بر اینکه فکوسو کاملا برای عکاسی از صورت آماده میکنه حالت با کلاس تشخیص چهره رو هم فعال میکنه تا شما علاوه بر یک عکس عالیمقداری فیس گوشیه خودتونو پیش دوستان داده باشین.

Shooting Mode ها:

حالت Single: این حالت همون حالت عادی که شما عکساتونو اکثرا باید توی این حالت بگیرین در این حالت سایز کاملا آزاده که شما با توجه به 16GB فضای گوشی اصلا فکر جاکم آوردن نباشید و از بالاترین سایز یعنی 2560 در 1920 استفاده کنین که کیفیتش عالیه در ضمن از تو setting anti shake رو هم فعال کنین.

حالت Continuous: این حالت که در اکثر گوشی ها اونو میبینین موجوده و برای گرفتن تعدادزیادی عکس (حد اکثر 9 تا)در چند ثانیه بکار میره .مثلا از بازیکنان فوتبال در حال بازی یا خلاصه چیزهای متحرک که ممکنه از 10 تا عکس که شما ازش میندازین یکی دو تاش زیبا و کارآمد باشه در این حالت سایز عکس فقط 320 در 240 قابل انتخابه و فکوس Face خاموشه.

حالت Smile : این حالت دوباره یکی از حالتهای با کلاس گوشیه و برای خودنمایی و فیس دادن حرف نداره و گوشی خود به خود روی فکوس Face تنظیم میشه و تشخیص چهره و لبخندفعال میشه و تا فرد لبخند نزنه عکس انداخته نمیشه و جالبه که بدونین اگه چند نفر توکادر باشن و صورتاشونو تشخیص بده تا همگی لبخند نزنن عکس گرفته نمیشه در این حالت همه سایز و فکوسی مجازه.

حالت Mosaic: این حالت که در سه شکل 2در2 2در 1 1در2 موجوده برای گرفتن عکس های قطعه قطعه تنظیم شده و خیلی کاربردیه مثلا بخواین دو نفر که کنار هم نیستن رو توعکس کنار هم قرار بدین یا سر یکیو روی بدن اونیکی بزارین در این حالت فلاش خاموش سایز 320 در 240 و فکوس Face هم خاموشه.

حالت Panorama: این حالت خوراک مناظر زیبایی که شما در توصیفش برای غایبین زبونتون بند میاد و کل اون منظره در یک کادر عکس جا نمیشه ( مثلا دو درخت زیبا در روبرو یه رودخانه در پشت سر یک کوه در شرق شما و...) پس باید چند عکس رو به هم بچسبونید تا به مقصودتون برسین خود گوشی این کارو در این حالت می کنه شما ابتدای عکس رو خودتون میگیرید و بعد به هر جهتی دوربینو حرکت بدین خود دوربین کادری رو مشخص میکنه با حرکت به مرکز کادر به صورت اتوماتیک عکس گرفته میشه و همینطور تا 8 قطعه عکس ادامه پیدا میکنه در این حالت فلاش و فکوس Face غیر فعال و غیر قابل انتخاب و سایز فقط 320 در 240 است.

این راهنما جهت عکاسی نیمه حرفه ای تنظیم شده و بعدا با ویرایش همین پست به یک راهنمای حرفه ای تبدیل میشه . دوستان هر جا ایراد یا نظری بگید تا ویرایش کنم.امیدوارم که مطالب گفته شده به کار شما بیاد.

کاری مشترک از Real Madrid C.F و FAKHRED

سبز باشید

Real Madrid C.F
19-08-2009, 13:12
اختیار داری آقا شما اگه IO زیر 10 بود i900 رو انتخاب نمی کردی می رفتی N96 می خریدی ( شوخی کردم به n بازا بر نخوره) .real جان من توصیه می کنم با xp نصب کنی چون خودم با xp نصب کردم مشکلی پیش نیومد .modem driver واسه xp دانلود کن . رام هم همونی که گفتم dxia5 چون رسمیه فهلا بهترین رامه .dead شدن مال رام های غیر رسمیه .تو این رامهای رسمی اگه خودت سوتی ندی هیچ کار نمیشه . دانلود کردی خبر بده مرحله به مرحله واست توضیح میدم .نگران نباش انشاا... چیزی نمیشه .

لطف داری فقط بگو چه کشوری بگیرم و درایور xp از کجا بگیرم تا مثل مال خودت بشه:40:

vidas
19-08-2009, 14:12
کشور من فیلیپین زدم چون گوشیمم همون بود . درایور xp هم واست آپ کردم :

navid_k
19-08-2009, 14:28

البته dead شدن ربط خاصی به رسمی بودن و غیر رسمی بودن رام نداره ! فقط مربوط به بوت لودر هست که گاها بخاطر اشتباهات در فرآیند نصب و یا بخاطر بدشانسی ممکنه قادر به لود کردن صحیح رام نباشه و دیگه هم دستگاه بوت نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی خوب همون رامهای ia5 رام های خیلی خوبی هستند و اگر کسی مشکلی با نرم افزارهای از پیش نصب شده شون نداشته باشه بهتره سراغ رام های غیر رسمی نره ، چون به هرحال اکثرشون باگ دارند.

vidas
19-08-2009, 15:07
البته dead شدن ربط خاصی به رسمی بودن و غیر رسمی بودن رام نداره ! فقط مربوط به بوت لودر هست که گاها بخاطر اشتباهات در فرآیند نصب و یا بخاطر بدشانسی ممکنه قادر به لود کردن صحیح رام نباشه و دیگه هم دستگاه بوت نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی خوب همون رامهای ia5 رام های خیلی خوبی هستند و اگر کسی مشکلی با نرم افزارهای از پیش نصب شده شون نداشته باشه بهتره سراغ رام های غیر رسمی نره ، چون به هرحال اکثرشون باگ دارند.

عزیزم منظور منم همین بود که رامهای رسمی خیلی مطمئن ترن .من که تا حالا نشنیدم رام های رسمی مشکلی بوجود بیارن.به شرطی که اشتباه فردی توش نباشه. سامسونگ که بوت لودرو زده بهتر میدونه چه رامی واسش بنویسه که گوشی نره رو هوا .

sokote-marg
19-08-2009, 18:15
چطوری زنگ MP3 بذارم ؟

sokote-marg
19-08-2009, 18:27
یک سوال من گوشی که خریدم رامش روسی بود و دادم برام رام انگلیسی ریخت و این رو برام ریخت : PUHI1 هست .
این رام چطوره ؟

vidas
19-08-2009, 23:27
چطوری زنگ MP3 بذارم ؟

از تو file expelorer آهنگ مورد نظرو پیدا کن روش کلیک کن و نگه دار گزینه set as ringtone رو انتخاب کن . خودش آهنگ رو کپی می کنه تو پوشه ringtone تو حافظه داخلی گوشی

saeidsmxo
20-08-2009, 02:09
حالت Fall Color : این حالت بسیار زیبا که خود من هم ازش سود بردم حالت تقویت رنگهای زردو نارنجی وقرمز و زیبا نشان دادن عکاسی از فضاهای پاییزی و برگریزان است.توصیهمیکنم در فصل پاییز که در راهه با این حالت چند عکس کارت پستالی بگیرید.فکوس روی Auto

کار زیبایی کردی ممنون:11:
من قصد انجام دادن همچین کاری رو داشتم ولی حیف که تو این فروم...:hmm::mellow:

در مورد پست...
این حالت در 90% موارد میتونه به جای SCN استفاده بشه و خیلی هم خوب جواب میده.
در واقع یکی از خصوصیات حالت اتومات دوربین امنیا کمتر جلوه دادن رنگهاس که میشه با این حالت(fall color) بهترین عکسها رو با این گوشی گرفت.

Real Madrid C.F
20-08-2009, 07:48
Vidas جان من درایور xp و رام XP گرفتم حالا چی؟ اگه Incorect vesion زد چکار کنم؟

Real Madrid C.F
20-08-2009, 08:06
آقا من یه فارسی ساز به نام spb keyboard دارم خیلیم ازش راضیم گچپژ هم داره نمیخوام پاک بشه میشه بعد تعویض رام بک آپ قبل از تعویض رو بریزم رو گوشی ؟ یا حتی راهی نیست contact ها مو نگه داره؟

Real Madrid C.F
20-08-2009, 08:38
Saeed mxo جان صحبتت کاملا صحیح بود منم چیزایی که گفتیو به پست اصلی اضافه کردم هر کدام از دوستان که نظری یا انتقادی یا تجربیاتی در عکاسی دارن لطف کنن بگن تا من به پست اضافه کنم تا به یه پست جامع برای عکاسی تبدیل بشه و دیگه پست 3050 صفحه 305 به پست مرجع برای عکاسی تبدیل بشه (ما که گوشیمون از xperia سره پس بزارین فروممون هم از فروم X1 یی ها سر باشه!):thumbsup:

gap
20-08-2009, 09:05
آقا من یه فارسی ساز به نام spb keyboard دارم خیلیم ازش راضیم گچپژ هم داره نمیخوام پاک بشه میشه بعد تعویض رام بک آپ قبل از تعویض رو بریزم رو گوشی ؟ یا حتی راهی نیست contact ها مو نگه داره؟
سلام،
میشه لطفا این فارسی ساز رو بزاری؟

Amin.M.1986
20-08-2009, 09:24
سلام،
میشه لطفا این فارسی ساز رو بزاری؟

این فارسی ساز نیست.. کیبرد هست

Real Madrid C.F
20-08-2009, 09:46
بله کیبورده خوب همون دیگه مگه کسی هم هست که بخواد منو های گوشیش فارسی بشه :2:
من لینکشو ندارم واسه همون می خوام پاک نشه ولی از اساتید تقاضا دارم به این دوستمون کمک کنید و لینکشو بزارین:31:

vidas
20-08-2009, 10:40
Vidas جان من درایور xp و رام XP گرفتم حالا چی؟ اگه Incorect vesion زد چکار کنم؟

واسه دانلود رام هر کشوری که انتخاب کردی گوشیتم باید به همون کشور تغییر بدی

vidas
20-08-2009, 11:00
spb keyboard :

Real Madrid C.F
20-08-2009, 11:05
آقا چجوری تغییر بدم؟

Real Madrid C.F
20-08-2009, 11:08
همون جریان کد 81230 که اسم کشور و اپراتور انتخواب میکنی؟

vidas
20-08-2009, 11:47
همون جریان کد 81230 که اسم کشور و اپراتور انتخواب میکنی؟

دقیقا :31:

alivip
20-08-2009, 19:59
دوستان من یه مشکل اساسی دارم
چندوقت وقتی می خواستم حروف کناری سمت چپ رو رو کیبورد امنیا بزنم بغلیش تیک می خورد
فکر کردو شاید align screen مشکل دار شده باشه. رفتم دوباره زدم درست نشد.و. هی این صفحه align تکرار می شد..انگار نمی تونست align کنه
حالا hard reset کردم..این صفحه align screen که اولش میاد دوباره اومده .. طبق پیش فرض کارخونه..حالا هرچس اون 5 تا نقطه رو میزنم..این صفحه تکرار میشه....
و نمی تونم به مرحله بعدی برم

لطفا کمک کنین..الان گوشی همینطوری مونده رو هوا

alivip
20-08-2009, 20:19
دوستان من یه مشکل اساسی دارم
چندوقت وقتی می خواستم حروف کناری سمت چپ رو رو کیبورد امنیا بزنم بغلیش تیک می خورد
فکر کردو شاید align screen مشکل دار شده باشه. رفتم دوباره زدم درست نشد.و. هی این صفحه align تکرار می شد..انگار نمی تونست align کنه
حالا hard reset کردم..این صفحه align screen که اولش میاد دوباره اومده .. طبق پیش فرض کارخونه..حالا هرچس اون 5 تا نقطه رو میزنم..این صفحه تکرار میشه....
و نمی تونم به مرحله بعدی برم

لطفا کمک کنین..الان گوشی همینطوری مونده رو هوا

:41: :42::9::37:

alivip
20-08-2009, 20:32
این مشکل مثل اینکه مشکل خیلیا بوده و دلیلشم من متوجه نشدم..یه سرچ تو فروم های خارجی کردم...دیدم خیلی در موردش بحث شده...
در هر صورت فعلا از این راه رفتم جلو
My omnia kept going in a loop when I was trying to align the screen after a hard reset. I noticed that the right side of the touch screen was starting to get funny. Anyway, when you align the screen and you get to the last plus sign, try tapping a little off to the right. It worked for me. Took a couple of tries, but it worked.

alivip
21-08-2009, 08:49
این مشکل مثل اینکه مشکل خیلیا بوده و دلیلشم من متوجه نشدم..یه سرچ تو فروم های خارجی کردم...دیدم خیلی در موردش بحث شده...
در هر صورت فعلا از این راه رفتم جلو
My omnia kept going in a loop when I was trying to align the screen after a hard reset. I noticed that the right side of the touch screen was starting to get funny. Anyway, when you align the screen and you get to the last plus sign, try tapping a little off to the right. It worked for me. Took a couple of tries, but it worked.

کسی از دوستان که صفحش این مشکل رو نداره..تنظیمات رجیستری align رو میزاره اینجا؟

Amin.M.1986
21-08-2009, 10:27
کسی راهی رو بلده که بشه برنامه های اصلی که با ویندوز نصب میشه رو پاک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

golmohammadi
21-08-2009, 11:29
مشكل كاليبره كردن صفحه align screen در خيليها هست
دوستم هم هر كاري ميكرد مرحله بعدي نميومد و همين كاليبره از نوع ميومد
تا اينكه مشخص شد كه تاچش خرابه

vidas
21-08-2009, 14:24
آقا هنوز خورجین واسه این امنیا نیومده ؟ :31: مثل F480 منظورمه .اگه کسی دیده یه آماری به ما هم بده:19:

sm_315
21-08-2009, 15:10
سلام
من یه مطلب تو یه سایت خارجی پیدا کردم راجع به ساخت کابل TV Out برای امنیا ولی خودم چیزی ازش نفهمیدم
از دوستان میخوام یه سر به این سایت بزنن ببینن میتونن چیزی ازش بفهمن تا بزارن بقیه دوستان هم استفاده کنند
این هم سایت: (فقط برای دیدن عکسها باید در سایت ثبت نام کرد)

sm_315
21-08-2009, 16:33
دوتا سوال
من تازه امنیا خریدم
1- وقتی گوشی شارژ کامل میشه هیچ پیغامی نمیده؟
2- زنگ اس ام اس این گوشی رو نمیشه عوض کرد؟

vidas
21-08-2009, 17:03
دوتا سوال
من تازه امنیا خریدم
1- وقتی گوشی شارژ کامل میشه هیچ پیغامی نمیده؟
2- زنگ اس ام اس این گوشی رو نمیشه عوض کرد؟1

1- نه پیغام نمیده فقط چراغ پاور به جای قرمز سبز میشه
2- باید آهنگ مورد نظرو به wav تبدیل کنی بعد کپی کنی تو پوشه ی ویندوز

vidas
21-08-2009, 17:07
کسی این نرم افزار iFonz رو نصب کرده ؟ هرکار میکنم اجرا نمیشه اینم لینکش :

اگه اجرا شد خبر بدین ببینم اشکال از کجاس

sm_315
21-08-2009, 17:38
1

1- نه پیغام نمیده فقط چراغ پاور به جای قرمز سبز میشه
2- باید آهنگ مورد نظرو به wav تبدیل کنی بعد کپی کنی تو پوشه ی ویندوز

تو کجای پوشه ویندوز کپی کنم تو فولدراش یا تو خودش؟
بعد از کجا این زنگی رو که کپی کردم انتخاب کنم؟
راستی یه سوال دیگه :
از کجا باید بفهمی اس ام اس دلیور شده یا نه؟

Bs_panzer
21-08-2009, 21:15
دوستان فکر کنم یه مشکلی پیش اومده برا گوشیم ( آخه قبل از مسافرت این طوری نشد)
گوشیم یهو خاموش میشه (من ندیدما)
3-4 بار شده گوشی رواز جیبم در میارم می بینم خاموشه !
نمی دونم قضیه چیه کمک :دی

Bs_panzer
21-08-2009, 21:16
باتری هم پره ولی ...........

Amin.M.1986
21-08-2009, 23:17
دوستان فکر کنم یه مشکلی پیش اومده برا گوشیم ( آخه قبل از مسافرت این طوری نشد)
گوشیم یهو خاموش میشه (من ندیدما)
3-4 بار شده گوشی رواز جیبم در میارم می بینم خاموشه !
نمی دونم قضیه چیه کمک :دی

خاموش شده؟؟ مطمئنی هنگ نیست؟ دکمه روشن رو میزنی روشن میشه؟ یا ریست میکنی؟

Bs_panzer
21-08-2009, 23:47
نه باید روشنش کنم هنگ نمی کنه

خاموش میشه یهو

آخه یه بار از دستم افتاد ( رو فرش ) می ترسم از اون باشه

خراب شه هیرو می گیرم از آندروید خوشم اومده

Real Madrid C.F
22-08-2009, 07:56
آهان اگه مسافرت شمال رفتی مطمئن باش دلیلش رطوبت هوای اونجاس تا حالا 100 دفه واسه خودمو فامیلا پیش اومده تازه بعضی مواقع هم گوشی آفلاین میشه دیگه رو حالت فعال (جنرال) نمیاد.ولی بعد از چند مدت خود به خود حل شده.این مشکل برای گوشیایه N73 N90 N82 W950 W550 فامیلا دیدم پیش اومده و دوباره خوب شده.ولی اگه میخوای عوض کنی اپل بگیر. راستی i900 عجب گوشیه مشکل داریه ها ماله همه داره یواش یواش خراب میشه من که دیگه از فکر تعویض رام میام بیرون (میترسم گوشی منم dead شه) بالاخره یکی باید باشه فرومو پیش ببره .
دوستان از مشکلات موجود تو پست صفحه 305(پست عکاسی) شرمنده ام خود به خود همه کلمه ها رو به هم چسبونده بود .(ویرایش کردم)

Real Madrid C.F
22-08-2009, 08:19

خود گوشی یه سیستم ساده داره که اگه واسه طرف 4 تا اس ام اس بدی 2 تاش دلیور شه 2 تاش نشه نمیدونی کدوما بودن کهre send کنی ولی یه نرم افزار هست تو صفحات قبل دوستان لطف کردن لینکشو گذاشتن که خیلی برنامه اس ام اس کاربردی ایه:46:

Real Madrid C.F
22-08-2009, 10:23
آقا من تو یه مجله دیدم یه یارو رو پاکتش تم ویستا انداخته بود دقیقا مثل ویستا کامپیوتر بود شما لینک دانلودشو ندارین؟

Real Madrid C.F
22-08-2009, 12:13
این تاچ فلو مگه چیه بجز یه تمه ساده و بدرد نخور؟؟؟

vidas
22-08-2009, 12:19
تو کجای پوشه ویندوز کپی کنم تو فولدراش یا تو خودش؟
بعد از کجا این زنگی رو که کپی کردم انتخاب کنم؟
راستی یه سوال دیگه :

تو خود پوشه ویندوز کپی کن بعد از مسیر زیر برو :
setting---personal---sounds & notifications---notifications---event=new text message
اگه درست کپی کرده باشی زنگ مورد نظر تو لیست میاد .بعد هم ok و حالشو ببر
واسه دلیوری هم بچه ها زحمت کشیدن گفتن . ولی اگه میخوای دلیوری خود گوشی رو فعال کنی :
messaging---meno---tools---options
داخل کادر روی messaging کلیک کن اینو تیک بزن : request delivery notifications

vidas
22-08-2009, 12:22
این تاچ فلو مگه چیه بجز یه تمه ساده و بدرد نخور؟؟؟

شدیدا تایید میشه . خیلی مسخرس .کلی هم از مموریه داخلی رو اشغال میکنه .به نظر من widget خود سامسونگ خیلی باحالتره

vidas
22-08-2009, 12:27
آقا ما که تهران نیستیم عزیزانی که تهران هستن لطف کنن یه امار بگیرن ببینن کیف مثل F480 واسش اومده یا نه ؟؟؟
تو مشهد که هنوز خبری از کیف نیست :41:

Real Madrid C.F
22-08-2009, 12:28
vidas جان اگه میشه طریقه آپگرید به win 6.5 رو بزار من که هر کاری کردم نتونستم تمه گوشیو عوض کنم انگار اصلا تم واسش نیست حالا میخوام با تعویض ویندوز هم تمش عوض میشه هم کلا آپگرید میشه

Real Madrid C.F
22-08-2009, 12:33
چرا مشهد (شهر به اون بزرگی) اینقدر گوشی فروشی و لوازم گوشی کم داره همش یه خیابون داره 7 8 تا مغازه گوشی 1100 و n73 فروشی توش داره

vidas
22-08-2009, 12:44
اونجوریم نیست تو گوشی کم نمیاره:31: تو لوازم جانبی یه خورده عقب موندس
طریقه خاصی نداره مثل همون تعویض رامه دیگه. یه رامه که قالبش wm 6.5 حالا بازم یه سرچ بزن من بیشتر از این چیزی نمی دونم چون دنبالش نبودم .یه جا یادمه خوندم اصلا جالب نبود طرف پشیمون بود از نصبش . بازم هر جور صلاحه

Bs_panzer
22-08-2009, 13:38
شدیدا تایید میشه . خیلی مسخرس .کلی هم از مموریه داخلی رو اشغال میکنه .به نظر من widget خود سامسونگ خیلی باحالتره

کی میگه خیلی من حال می کنم
به نظر من بهترین برنامه های تودی اسکرین ایناست
1. Touch flo
2. Mobile shell
3. Xperia panels
البته من کلا با ماله سامسونگ حال نکردم پنل های ایکس 1 هم که رو اومنیا نصب نمیشه :دی
این موبایل شل رو شما نصب کنید خوشتون میاد

sm_315
22-08-2009, 14:34
من یه coreplayer نصب کردم رو گوشی حالا که میخوام از تو file explorer اهنگ یا کلیپ باز کنم با این برنامه باز میکنه
چطوری میشه کاری کرد تا اهنگ هام و کلیپ هام با همون touch player باز بشه؟

sm_315
22-08-2009, 14:34
سلام
من یه مطلب تو یه سایت خارجی پیدا کردم راجع به ساخت کابل TV Out برای امنیا ولی خودم چیزی ازش نفهمیدم
از دوستان میخوام یه سر به این سایت بزنن ببینن میتونن چیزی ازش بفهمن تا بزارن بقیه دوستان هم استفاده کنند
این هم سایت: (فقط برای دیدن عکسها باید در سایت ثبت نام کرد)

کسی از این سر در نیاورد؟

Amin.M.1986
22-08-2009, 15:25
آقا ما که تهران نیستیم عزیزانی که تهران هستن لطف کنن یه امار بگیرن ببینن کیف مثل F480 واسش اومده یا نه ؟؟؟
تو مشهد که هنوز خبری از کیف نیست :41:

3 مدل کیف اورجینال واسش اومده.. های کپی کیف ها هم اومده به یکم قیمت پایین تر..

sm_315
22-08-2009, 16:32
کسی تا حالا ویندوز موبایل 6.5 رو روی این گوشی نصب کرده؟
جدیدترین رام برای این گوشی چیه؟
من شنیدم ممکنه گوشی dead بشه ، ایا این درسته؟

golmohammadi
22-08-2009, 17:32
من یه coreplayer نصب کردم رو گوشی حالا که میخوام از تو file explorer اهنگ یا کلیپ باز کنم با این برنامه باز میکنه
چطوری میشه کاری کرد تا اهنگ هام و کلیپ هام با همون touch player باز بشه؟

بايد برنامه Resco Explorer.2008.v7.05.Full را نصب كني
روي فايل راست كليك كني و open with را بزني
بعد برنامه مورد نظر را انتخاب كني
دو تا تيك هم در اپئين و چپ هستند اون ار هم بزني
بعد ok ميزني
كار تمومه

Bs_panzer
22-08-2009, 18:01
کسی تا حالا ویندوز موبایل 6.5 رو روی این گوشی نصب کرده؟
جدیدترین رام برای این گوشی چیه؟
من شنیدم ممکنه گوشی dead بشه ، ایا این درسته؟
آره من نصب کردم :دی بابا فکر کردین خیلی سخته ؟ :دی
من یه رامه خوب بهتون لینک می دم تاچش در حده آیفونه :دی

Bs_panzer
22-08-2009, 18:07
آهان این تاچ پلیر + مدیا آلبوم .... این برنامه های سامسونگ اومنیا 2 رو گرفتم من کار نکرد (مثله این که باید تاچ پلیر قدیمی رو داشته باشی ) من رامم رو عوض کردم برنامه های سامسونگ پاک شد

پیدا کردم لینک می دم بهتون

vidas
22-08-2009, 19:27
کی میگه خیلی من حال می کنم
به نظر من بهترین برنامه های تودی اسکرین ایناست
1. Touch flo
2. Mobile shell
3. Xperia panels
البته من کلا با ماله سامسونگ حال نکردم پنل های ایکس 1 هم که رو اومنیا نصب نمیشه :دی
این موبایل شل رو شما نصب کنید خوشتون میاد
من با اون دوتای اول کار کردم ولی دوباره برگشتم رو touchwiz .هم کامله هم خوشکله .البته سلیقه ای هست ولی از لحاظ امکانات samsung widget کم نمیاره .مخصوصا اینکه تو رامه dxia5 کاملتر هم شده :8:

Bs_panzer
22-08-2009, 19:32
برو بچ تو کفه این رام بمونید رلیس شد لینک میدم همین جا :دی

vidas
22-08-2009, 19:32
3 مدل کیف اورجینال واسش اومده.. های کپی کیف ها هم اومده به یکم قیمت پایین تر..
تو این 3 مدلی که گفتی کیف لپ تاپی هم هست ؟اگه هست کجای تهران داره ؟ اگه میدونین لطفا یه آدرس دقیق بدین بگم بگیرن واسم بفرستن :11:

vidas
22-08-2009, 19:41
آهان این تاچ پلیر + مدیا آلبوم .... این برنامه های سامسونگ اومنیا 2 رو گرفتم من کار نکرد (مثله این که باید تاچ پلیر قدیمی رو داشته باشی ) من رامم رو عوض کردم برنامه های سامسونگ پاک شد

آقا این برنامه هایی که گفتی از کجا گرفتی آدرس بده ما هم فیض ببریم :31:

Bs_panzer
22-08-2009, 20:00
آقا این برنامه هایی که گفتی از کجا گرفتی آدرس بده ما هم فیض ببریم

دارم می گیردم :دی
رام رو دیدی :دی

Amin.M.1986
22-08-2009, 20:58
تو این 3 مدلی که گفتی کیف لپ تاپی هم هست ؟اگه هست کجای تهران داره ؟ اگه میدونین لطفا یه آدرس دقیق بدین بگم بگیرن واسم بفرستن :11:

بله عزیزم هست و قیمتش بین 16 تا 24 تومن هست.. بنا به مدل و مکان خرید... شما کدوم شهری ..

Amin.M.1986
22-08-2009, 21:01

دارم می گیردم :دی
رام رو دیدی :دی

نگرد.. تو موبایلستان هست ..برو همونجا دانلود کن... لینک نمیدم چون اینجا اگه لینک یه سایت دیگه رو بدی دل قلب بعضی ها جریحه دار میشه... پیدا نکردی بگو بهم

vidas
23-08-2009, 11:54
بله عزیزم هست و قیمتش بین 16 تا 24 تومن هست.. بنا به مدل و مکان خرید... شما کدوم شهری ..

من مشهد هستم .اینجا فعلا هیچ مدل کیف اورجینال واسش نیست :41:

Bs_panzer
23-08-2009, 12:26
پیدا نکردی بگو بهم

پیدا نکردم :دی

Real Madrid C.F
23-08-2009, 12:38
آقا من دنبال بازی هستم بازی های سازگار باi900 (صفحه لمسی) بازیای شاخ هم میخوام 3D باشن مثل Call of Duty یا جدیدترین ورژن Asphalt ممنون میشم

Real Madrid C.F
23-08-2009, 12:40
اقا کسی نمیدونه win7 واسه پاکت کی میخواد رلیز شه من تا اون موقع رام عوض نمیکنم (البته معلوم هم نیست ساپورت کنه!!)

Bs_panzer
23-08-2009, 12:57
آقا من دنبال بازی هستم بازی های سازگار باi900 (صفحه لمسی) بازیای شاخ هم میخوام 3D باشن مثل Call of Duty یا جدیدترین ورژن Asphalt ممنون میشم

برو تو تایپیک بازی ها آخرین صفحه گذاشتم :دی

تومب رایدر رو نصب نکن دی - پد می خواد :دی

Bs_panzer
23-08-2009, 12:58
آسفالت رو هم الان می ذارم :دی

sm_315
23-08-2009, 13:00
برو بچ تو کفه این رام بمونید رلیس شد لینک میدم همین جا :دی

این رام رو خود سایت سامسونگ برای این گوشی ریلیز کرده؟
راستی اون نوشته ها رو عکس اول همیشه هست؟

vidas
23-08-2009, 13:12
اقا کسی نمیدونه win7 واسه پاکت کی میخواد رلیز شه من تا اون موقع رام عوض نمیکنم (البته معلوم هم نیست ساپورت کنه!!)

3ماهه اول 2010 رسما میاد . اونوقته که شرکت اپل باید عزای عمومی اعلام کنه :31:

Bs_panzer
23-08-2009, 13:18
راستی اون نوشته ها رو عکس اول همیشه هست؟

نه رام یه رام کوکر اروپایی که هنوز ریلیس نشده

یعنی شده خیلی مشکل داره

تو تایپیکش گفته امروز یا فردا آپلود می کنم ورژن جدیدش رو

به محض ریلیس شدن تو این تایپیک قرار می گیره :دی

Bs_panzer
23-08-2009, 13:21
آقا منتظر 7 الان نباشید سال دیگه (میاد دلتو صابون بزن :دی )
الان یه 6.5 مثله من نصب کنید حال کنید :دی

Bs_panzer
23-08-2009, 13:26

سامسونگ از این عرضه ها نداره :دی

Amin.M.1986
23-08-2009, 14:38
بچه ها بیاین یکم در مورد بازی های امنیا صحبت کنیم.... کسایی که بازیی رو بازی کردن که خیلی لذت بخش بوده بگن که بقیه هم استفاده کنن..
ممنون:46:

Bs_panzer
23-08-2009, 15:37
من خودمو جر دادم کسی نرفت تو تایپیک بازی ها ! :دی
استقبال کنید ببینید چه بازی هایی می ذارم :دی

sm_315
23-08-2009, 16:17
بازی Cops & Robbers بازی قشنگیه تقریبا یه چیزی تو مایه های پپسی در ps1 هست

Bs_panzer
23-08-2009, 18:28
تایپیک در خواست ۀموزش و دانلود رام افتتاح شد :دی

Amin.M.1986
23-08-2009, 18:41
من خودمو جر دادم کسی نرفت تو تایپیک بازی ها ! :دی
استقبال کنید ببینید چه بازی هایی می ذارم :دی

دمت گرم.. بیا همین جا در موردش حرف میزنیم.. فقط مال امنیا رو.. اینجوری بهتره.. اونجا همه چی قاطی میشه

Real Madrid C.F
24-08-2009, 09:44
منم با امین موافقم هر کسی یه بازیو که یا آدرس میده یا لینکشو میزاره اول یکم در موردش توضیح بده

Real Madrid C.F
24-08-2009, 09:54
اینم اولین بازی واسه ی فوتبالیا که دیگه توضیح نداره همه میدونن بهترین بازی فوتبال موبایله:27:واسه دانلودش باید برین سایت موبایله همین p30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا برین تو خود پی سی ورد از اونجا تو سر فصلها روی سایت مخصوص مبایل کلیک کنین .وسطای صفحه بازیو همراه با توضیح گزاشته واسه i900 هم به صورت Java همون جا هستش password for extract: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توصیه میشه که با رئال مادرید برین تا قهرمان شین :31:

vidas
24-08-2009, 11:52
با اینکه ما هنوز تو کف کیفش موندیم ولی اشکال نداره میریم سراغ بازی .فقط اگه تکراری بود ببخشید دیگه.بازم ممکنه واسه بعضی ها جدید باشه اول عکس بعد بازی :

اینم لینک دانلود :

Amin.M.1986
24-08-2009, 12:41
البته من کوچیک شما هستم فقط چون پیشنهاد این کار با من بود گفتم چند مورد کوچیک رو بگم که تاپیک بی نظم نشه.. مخلصیم:11:
1- عکس بازی حتما باید باشه (اسکرین شات).

2- لینک بازی حتما باید قرار داده بشه نه اینکه بگید مثلا تو فلان سایت بری میبینی.

3- توضیح فارسی داده بشه.

4- انجا هدف این نیست که بیایم مثل تاپیک های معرفی بازی هی بازی معرفی کنیم . فقط بازی هایی رو بذارید که قبلا بازی کردید یا دارید بازی میکنید و زیبا و لذت بخش بوده براتون .

5-اونایی که اهل نماز و روزه هستن تو این ماه واسه همه بچه های پی سی ورلد دعا کنن.

6-من کوچیک همه هستم ..لطفا رعایت کنید که کار نظم داشته باشه.

Bs_panzer
24-08-2009, 13:57
این یارو میمونیه خیلی باحال بود :39:

Bs_panzer
24-08-2009, 14:09
boom Blox
حسابی سرگرم میشید باحاله یکم هم باید ابتکار به خرج بدید :دی

لینک دانلود :دی 2.65 mb

adnan49
24-08-2009, 17:51
سلام ، آیا ویندوز omnia قابل تغییر به نسخه 6.5 هست؟

Amin.M.1986
24-08-2009, 18:49
سلام ، آیا ویندوز omnia قابل تغییر به نسخه 6.5 هست؟

بله .. وخیلی ها هم انجام دادن

Bs_panzer
24-08-2009, 20:58
بابا چه قدر شما اینو می پرسید تو تایپیکی که مخصوص درخواست زدم مطرح کنید اونجا بهتر به جواب میرسید این جا قاتی پاتی میشه :دی

Amin.M.1986
24-08-2009, 22:09
بابا چه قدر شما اینو می پرسید تو تایپیکی که مخصوص درخواست زدم مطرح کنید اونجا بهتر به جواب میرسید این جا قاتی پاتی میشه :دی

حالا تاپیک زدیا:31:

Bs_panzer
24-08-2009, 23:39
آخه منظم باشه بهتره

من این جا جواب میدم بعد مثلا ما 10-20 صحه پیش بریم جلو

دوباره یه نفر کپی همینئ می پرسه

این جوری میره همونو می خونه خلاص !

vidas
25-08-2009, 00:08
انقد بگین 6.5 تا آخرش ما هم وسوسه بشیم نصب کنیم :21:

Real Madrid C.F
25-08-2009, 07:50
آقا من دیروز رفتم تو یه پاساژ موبایل تو داهاتمون خواستم برام یه مجموعه نرم افزار پاکت بریزن یارو گفت من بخوای میریزم ولی اکثرشون تریال هستن و اگه بخوای برات همیشگی کار کنن باید بدی گوشیتو برات هک!!!!!! کنم که یه نصفه روز کار داره!!! من اصلا خشکم زد که منظور این یارو چی بوده دوستان اصلا همچین چیزی هست یا اصلا شنیدین ؟؟ شاید منظور یارو تعویض رامی چیزی بوده ؟؟! حالا اگه هک i900 واقعا هست چه مشکلاتی داره بعد از هک اتفاقی واسه گوشی نمیفته مثلا ویندوزش غیر اصل بشه یا چیزی ؟؟!!؟؟ لطفا تا آخر هفته یکی از اندیشمندان جواب مارو بدن.

Real Madrid C.F
25-08-2009, 07:56
آها یادم رفت بگم من یه Resco explorer ریختم رو گوشی اول 7 روز تریال داشت بعد یه فایل رو گوشی به اسم registration نصبیدم که شد 13 روز آیا الان مشکل حله یا بعد از 13 روز دوباره برنامه پاک میشه شما دوستان کرک خوبی واسش ندارین!!!

Spak
25-08-2009, 09:07
سلام . قابل توجه دوستانی که قسط خرید کیف دارن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg

عکس بزرگ تر :

Real Madrid C.F
25-08-2009, 10:30
آقا من Net Frame work واسه نصب دیکشنری میخوام AMIN جان خودت دیکشنریو دادی حالا لطف کن فرم ورکم بزار لطفا!!

Real Madrid C.F
25-08-2009, 10:33
دوستان تو rapidshare همش میزنه eror که تو داری فایل دانلود میکنی و دیگه نمیتونی فایل دیکه ای دانلود کنی الان من چجوری بازی میمون که گذاشتینو دانلود کنم!!!!؟؟؟؟

Real Madrid C.F
25-08-2009, 10:34

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg

عکس بزرگ تر :

آقا من که با کیفت خیلی حال کردم انگار که مال جیمز باندی کسی بوده....قرعه کشیم داره؟؟؟:31:

vidas
25-08-2009, 11:38
این کیفه خیلی گندس من دنبال یه چیز ظریف می گردم .اون بازی میمونم احتمالا چون 10 نفر دان کردن error میده دوباره واست آپ می کنم

vidas
25-08-2009, 11:57
بازی میمون یا همون tikki towers

Real Madrid C.F
25-08-2009, 12:04
Your IP address 92.50.40.151 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now.
The download will be available shortly

من با این پیغام چیکار کنم حتی الان که دوباره آپ کردی میاد

Real Madrid C.F
25-08-2009, 12:05
لوطفا جای دیگه آپ کن

Amin.M.1986
25-08-2009, 13:09

عکس بزرگ تر :

من که گفتم 3 جور کیف اومده ولی من ترجیح دادم لپ تابی نخرم وقتی کیف میخریدم.. گوشی رو زشت میکنه از نظر من...
یه دوستی بود کیف میخواست و مثل اینکه مشهدی بودند.. خدمتشون بگم که یک مدل از کیف هایی که میگفتم این بود... دیگری حالت در دار بود که کمری و غیر کمری بود.. اون یکی هم از این مدل هایی بود که در نداره و گوشی رو از بالا میکنن توش.. الته من مدل های اورجینال رو گفتم

amsjavan
25-08-2009, 14:27
سلام دوستان
من می خوام امنیا بخرم. لطفا راهنمایی کنید از کجا بخرم که مطمئن باشم با گارانتی اصلی مایکروتل بهم میده
ممنون

pulp_152
25-08-2009, 14:30
تهرانی؟ یک تماس بگیر 118 بپرس نمایندگی سامسونگ مایکروتل کجاست برای گوشی ..!

فک رکنم چند جا تهران نمایندگیشو داشته باشه ...

Bs_panzer
25-08-2009, 15:13
آموزش نصب رام رو گذاشتم + یه رام خوب برای اومنیا

Spak
25-08-2009, 15:13
این کیفه خیلی گندس من دنبال یه چیز ظریف می گردم

من کیفهای زیادی مخصوص این گوشی دیدم ولی هیچکدوم به خوبی این نبود . بقیشون یا خشک و سفت بودن یا جای دوربین و دکمه هارو نداشتن . ولی من از این کیف خیلی راضیم و به نظره خودم اصلا هم بزرگ نیست خوب اندازشه دیگه :31:

Amin.M.1986
25-08-2009, 20:45
میخوام تو فایل های کب تغییری ایجاد کنم.. یه سری برنامه رو تغییر دادم که بهتر بشه ولی نمیدونم چجوری دوباره به صورت کب در بیارمشون

amsjavan
25-08-2009, 21:02
تهرانی؟ یک تماس بگیر 118 بپرس نمایندگی سامسونگ مایکروتل کجاست برای گوشی ..!

فک رکنم چند جا تهران نمایندگیشو داشته باشه ...
آره تهرانم. خود نمایندگی گوشی میفروشه؟

AryanLand
26-08-2009, 03:54
آقا من دیروز رفتم تو یه پاساژ موبایل تو داهاتمون خواستم برام یه مجموعه نرم افزار پاکت بریزن یارو گفت من بخوای میریزم ولی اکثرشون تریال هستن و اگه بخوای برات همیشگی کار کنن باید بدی گوشیتو برات هک!!!!!! کنم که یه نصفه روز کار داره!!! من اصلا خشکم زد که منظور این یارو چی بوده دوستان اصلا همچین چیزی هست یا اصلا شنیدین ؟؟ شاید منظور یارو تعویض رامی چیزی بوده ؟؟! حالا اگه هک i900 واقعا هست چه مشکلاتی داره بعد از هک اتفاقی واسه گوشی نمیفته مثلا ویندوزش غیر اصل بشه یا چیزی ؟؟!!؟؟ لطفا تا آخر هفته یکی از اندیشمندان جواب مارو بدن.

آها یادم رفت بگم من یه Resco explorer ریختم رو گوشی اول 7 روز تریال داشت بعد یه فایل رو گوشی به اسم registration نصبیدم که شد 13 روز آیا الان مشکل حله یا بعد از 13 روز دوباره برنامه پاک میشه شما دوستان کرک خوبی واسش ندارین!!!

سلام.

آقا گوشیتو دست هیچ کس نده واسه نصب برنامه اون آقا هم میخواسته یکسری تغییرات تو رجیستری انجام بده.شما هر برنامه ای خواستی بگو من و دوستان برات میزاریم دانلود و نصب کن .اون رسکو اکسپلورر رو هم باید از طریق خود برنامه و قسمت رجیستریشن ,رجیستر کنی وگرنه تریال میشه.شما ورژن برنامه و اسمی که واسه گوشیت انتخاب کردی رو بگو من بهت کد رجیسترش رو بدم برنامه رو از حالت تریال دربیار.ضمنا" برنامه هایی مثل رسکو که ک ر ک لازم نداره ک ی ج ن شون نهایتا" یک هفته بعد از برنامه ساخته میشه.:46:

Amin.M.1986
26-08-2009, 11:22
سلام.

آقا گوشیتو دست هیچ کس نده واسه نصب برنامه اون آقا هم میخواسته یکسری تغییرات تو رجیستری انجام بده.شما هر برنامه ای خواستی بگو من و دوستان برات میزاریم دانلود و نصب کن .اون رسکو اکسپلورر رو هم باید از طریق خود برنامه و قسمت رجیستریشن ,رجیستر کنی وگرنه تریال میشه.شما ورژن برنامه و اسمی که واسه گوشیت انتخاب کردی رو بگو من بهت کد رجیسترش رو بدم برنامه رو از حالت تریال دربیار.ضمنا" برنامه هایی مثل رسکو که ک ر ک لازم نداره ک ی ج ن شون نهایتا" یک هفته بعد از برنامه ساخته میشه.:46:

دلم واست یه ذره شده پسر....... نیستی چرا؟ فروم بهت نیاز داره

pulp_152
26-08-2009, 11:59
آره تهرانم. خود نمایندگی گوشی میفروشه؟

سامسونگ رو فقط از نمایندگی بگیر .. برای نوکیا به علائدین رجوع کردی عیب نداره ولی سامسونگ فقط نمایندگی ... هم ارزونتره هم مطمئنتر ...

شاید یکی از دلایل مخالفت فروشنده های ایرانی با سامسونگ همین نمایندگی ها و قدرت خدماتش تو ایرانه که از سودهای کلون بدون حساب کتابشون جلوگیری میکنه ... و مثل نوکیا قدرت مانور ندارن

vidas
26-08-2009, 12:13
من کیفهای زیادی مخصوص این گوشی دیدم ولی هیچکدوم به خوبی این نبود . بقیشون یا خشک و سفت بودن یا جای دوربین و دکمه هارو نداشتن . ولی من از این کیف خیلی راضیم و به نظره خودم اصلا هم بزرگ نیست خوب اندازشه دیگه :31:

پس شما کیف خوب ندیدی عزیزم . من دنبال این می گردم ( البته مشکیش ) .:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vidas
26-08-2009, 14:02
یه نرم افزار باحال دیدم گفتم بزارم اینجا شاید به دردتون بخوره .از اسمش معلومه ringtone editor .میشه یک قسمت از هر آهنگی که خواستی رو جدا کنی و بزاری واسه زنگ گوشی :

Bs_panzer
26-08-2009, 16:21
MP3 Trimer هست در این زمینه که خیلی خوب عمل می کنه

vidas
26-08-2009, 16:33
MP3 Trimer هست در این زمینه که خیلی خوب عمل می کنه

خوب اگه داری لینک بده بر و بچ فیض ببرن :11:

Bs_panzer
27-08-2009, 01:18
نه شرمنده

این برنامه رو یه یکی از رام های جاس جمم بود

حالا می گردم لینک میدم این جا

AryanLand
27-08-2009, 02:40
دلم واست یه ذره شده پسر....... نیستی چرا؟ فروم بهت نیاز داره

سلام.
شما لطف دارید .یک مقدار درگیر هستم.سعی میکنم ازین به بعد بیشتر بیام.:11::11::11:

Amin.M.1986
27-08-2009, 09:17
سلام.
شما لطف دارید .یک مقدار درگیر هستم.سعی میکنم ازین به بعد بیشتر بیام.:11::11::11:

قربونت........ اینجا نبودت احساس میشه.... کمکی که تو به بچه ها کردی خیلی بیش از اونه که فکرشو بکنی.. من یکی که خیلی ازت ممنونم.. ایشالا که بچه ها تو فروم بمونن .. خیلی ها بودن که بسیار مفید بودن ولی رفتن از اینجا... قدیمیا یادشونه که علی مک بوک خیلی مفید بود اما رفت.. یا مسیح که کلا اینجا رو ول کرد رفت موبایلستان....... ایشالا ما از اوناش نباشیم

Real Madrid C.F
27-08-2009, 09:39
بله 100% .AryanLand جان مشکل من واسه رسکو حل شد Mer30. امین جان شما لطف کن Net Frame Work واسه گوشیو بزار دیکشنری که بهم دادی میخواتش.

HOJ-JAT
27-08-2009, 09:54
این گوشی شتاب سنج سه بعدی ندارد یعنی چی؟

Amin.M.1986
27-08-2009, 10:33
بله 100% .AryanLand جان مشکل من واسه رسکو حل شد Mer30. امین جان شما لطف کن Net Frame Work واسه گوشیو بزار دیکشنری که بهم دادی میخواتش.

اینم لینکش... دیگه چی میخوای؟ کشتی منو.. .. شوخی کردم:31:.

Real Madrid C.F
27-08-2009, 10:43
:40:امین جان نوکرتم ....امین جان خیلی گلی ......امین جان چاکرتم....:11:

vidas
27-08-2009, 13:15

والا ما که همچین چیزی نشنیدیم . ولی اگه این کد رو وارد کنی #*0#* یه منویی باز میشه که مربوط به تست قسمت های مختلف گوشیه .پایین همون صفحه X Y Z رو میبینی که وضعیت گوشی رو در فضای سه بعدی با مختصات بهت نشون میده با استفاده از شتاب سنج . اگه منظور همین سنسور باشه که تو سه بعد عمل می کنه

hasanmotori
27-08-2009, 13:26

فک کنم منظور شما شتاب دهنده سه بعدیه ؟

یه چیزیه مثل کارت گرافیک کامیوتر که رندرینگ چیزای سه بعدی رو انجام میده

چیز بدرد بخوری نیست !

Bs_panzer
27-08-2009, 13:50
یه چیزیه مثل کارت گرافیک کامیوتر که رندرینگ چیزای سه بعدی رو انجام میده

چیز بدرد بخوری نیست !

خوب تو کامپیوتر هم به درد نمی خوره ؟؟!!؟!!!

آقا خیلی چیز به درد بخوریه من الان ضعفشو تو اومنیا احساس می کنم

HOJ-JAT
27-08-2009, 16:16
حلا به نظر شما اینو بگیرم یا x1 ؟

HOJ-JAT
27-08-2009, 16:18
پس یعنی به درد بازی نمیخوره نه؟
راستی رزلوشن (درست نوشتم؟) این گوشی در حد n78 است؟
توش کابل تی وی موجوده؟

hasanmotori
27-08-2009, 16:22
پس یعنی به درد بازی نمیخوره نه؟
راستی رزلوشن (درست نوشتم؟) این گوشی در حد n78 است؟
توش کابل تی وی موجوده؟

واسه بعضی بازیا که گرافیکشون خیلی بالاست بدرد میخوره ولی چون cpu ش از مثلاً x1 قویتره جواب میده و کم نمیاره
رزولوشنش 240x400 هست که از ان78 که 320x240 هست بیشتره

بین این و x1 به نظر من اینو بگیر

hasanmotori
27-08-2009, 16:26
خوب تو کامپیوتر هم به درد نمی خوره ؟؟!!؟!!!

آقا خیلی چیز به درد بخوریه من الان ضعفشو تو اومنیا احساس می کنم

تو کامپیوتر خیلی بدرد میخوره اگه نباشه که اصلاً بالا نمیاد بعدشم مانیتورو به چی میخای وصل کنی !

ولی بدون شوخی تو کامپیوتر فرق میکنه چون تو کامپیوتر وضیفه پردازش تصویر به عهده کارت گرافیکه ولی تو گوشی این کارو خود cpu اصلی انجام میده و این شتاب دهنده برای بازیهای سه بعدی هست

امنیا که دیگه قدیمی شد ... شما یه امنیا 2 بخر که یه سی پی یو 800 داره + شتاب دهنده سه بعدی

Bs_panzer
27-08-2009, 17:02
امنیا که دیگه قدیمی شد ... شما یه امنیا 2 بخر که یه سی پی یو 800 داره + شتاب دهنده سه بعدی

پول ندارم فعلا :دی

پولم دستم بیاد یاه گوشی دارای آندروید می گیرم 90%

HOJ-JAT
27-08-2009, 17:38
توش کابل تی وی موجوده؟

HOJ-JAT
27-08-2009, 17:39
شما یه امنیا 2 بخر
قیمتش چنده؟

Vamp!r3
27-08-2009, 17:40
قیمتش چنده؟
هنوز نيومده...قيمت جهانيش 580 $...

vidas
27-08-2009, 19:55
اسکین titanium wm 6.5 برای spb mobile shell 3 :
لینک دانلود :

extractکنید بعد فایل های داخل پوشه ها رو کپی کنید جایی که spb mobile shell رو نصب کردید .من که خیلی باحاش حال کردم .:8:

pulp_152
27-08-2009, 20:05
پول ندارم فعلا :دی

پولم دستم بیاد یاه گوشی دارای آندروید می گیرم 90%

این i7500 اندروید داره و خیلی هم قویه ! نمیدونم ایران اومده یا نه ولی قیمت جهانیش خیلی خوبه نسبت به ورودش 410 یورو ! جز پاکت پیسی های متوسط از لحاظ قیمت محسوب میشه ... :5:

Bs_panzer
27-08-2009, 20:39
آخه بیریخته !

از هیرو خوشم اومده :دی

Bs_panzer
27-08-2009, 21:05
دوستان بیاین ان جا به Windows mobile رای بدین !

amsjavan
28-08-2009, 00:04
سلام دوستان
چه جوری از رجیستری حساسیت تاچ امنیا رو بالا ببرم؟

HOJ-JAT
28-08-2009, 08:39
توش کابل تی وی موجوده؟

Amin.M.1986
28-08-2009, 10:35
توش کابل تی وی موجوده؟

خیر. جدا میتونی بخری ..8تومن

amsjavan
28-08-2009, 10:58
برای وصل کردن کابل TV باید تنظیمات خاصی روش انجام بدیم؟ من وصل کردم اما کار نکرد! از خود نمایندگی هم گرفتم.

saeidsmxo
28-08-2009, 15:12
خیلی ها بودن که بسیار مفید بودن ولی رفتن از اینجا... قدیمیا یادشونه که علی مک بوک خیلی مفید بود اما رفت.. یا مسیح که کلا اینجا رو ول کرد رفت موبایلستان....... ایشالا ما از اوناش نباشیم
ناراحت نشيا.:46:
از بس كه تو انقدر موقع خريد i900 سوال كردي از فعاليت پشيمون شدن رفتن. يادمه از اول تاپيك بوديو ميپرسيدي تا علي جونو و مسيح و غيره رفتن تا اون موقع بود كه گوشيو خريدي:27:

Amin.M.1986
28-08-2009, 17:55
ناراحت نشيا.:46:
از بس كه تو انقدر موقع خريد i900 سوال كردي از فعاليت پشيمون شدن رفتن. يادمه از اول تاپيك بوديو ميپرسيدي تا علي جونو و مسيح و غيره رفتن تا اون موقع بود كه گوشيو خريدي:27:
یعنی چون من سوال کردم رفتن؟ اگه نمیپرسیدم میموندن؟:18:

Y@var
28-08-2009, 18:05
دوستان من برنامه google mapی رو که مخصوص گوشی نوکیا 5800 بود دیدم واقعا فوق العاده بود فابلیت مکان یابی هم داشت چنین برنامه ای برای i900 نیست مکه مثل اون پیش زمینش تصاویر google earth باشه!؟

SIMON137
28-08-2009, 18:13
دوستان من برنامه google mapی رو که مخصوص گوشی نوکیا 5800 بود دیدم واقعا فوق العاده بود فابلیت مکان یابی هم داشت چنین برنامه ای برای i900 نیست مکه مثل اون پیش زمینش تصاویر google earth باشه!؟
چرا که نیست ؟ خوبش هم هست :دی
اسمش هم google maps هست. البته برای کار باهاش نیاز به اتصال به اینترنت هست .
چون برنامه های جی پی اس به این صورت هستند که شما باید نقشه های مورد نظر رو بریزی روش و مختصات رو روی نقشه ها پیاده کنه ...
ولی این مختصاتش رو از ماهواره میگیره و نقشه رو از اینترنت دانلود می کنه.
تصاویرش هم دقیقا مثل google earth هست و حتی اسم خیابون هارو هم داره

Y@var
28-08-2009, 18:24
چرا که نیست ؟ خوبش هم هست :دی
اسمش هم google maps هست. البته برای کار باهاش نیاز به اتصال به اینترنت هست .
چون برنامه های جی پی اس به این صورت هستند که شما باید نقشه های مورد نظر رو بریزی روش و مختصات رو روی نقشه ها پیاده کنه ...
ولی این مختصاتش رو از ماهواره میگیره و نقشه رو از اینترنت دانلود می کنه.
تصاویرش هم دقیقا مثل google earth هست و حتی اسم خیابون هارو هم داره

مرسی فقط کافی بود دستکاری تنظیماتش کنم.

amsjavan
29-08-2009, 10:09
یکی به ما بگه چه جوری میشه حساسیت تاچ رو بالا برد؟

SIMON137
29-08-2009, 11:34
یکی به ما بگه چه جوری میشه حساسیت تاچ رو بالا برد؟
در ریجستری به ادرس زیر بروید:(سافت ریست )

HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH

Click: change 1280 to 2000

DownUp: change 256 to 750

sokote-marg
29-08-2009, 12:21
برنامه ای هست که مکالمات رو ضبط کنه ؟

Bs_panzer
29-08-2009, 13:00

اضافه می کنم :دی

اینم تو کالیبریشن دیتا بزن از راست به چب (ولی تو گوشی چپ به راسته)
519,503 177,881 182,129 847,127 849,872

amsjavan
29-08-2009, 13:24

چه جوری باید به رجیستری برم؟

اگه سافت ریست کنم کل اطلاعات حافظه پاک میشه یا فقط main memory پاک میشه؟

amsjavan
29-08-2009, 13:25

نفهمیدم اینا چیه؟!
دقیقا میگید باید چی کار کنم و این کار چه تاثیری داره؟

Spak
29-08-2009, 13:40

آقا من این کد رو زدم تاچم قاطی کرد . لطفا کد اولیش رو بهم بدید ممنون .:41::31:

M.rs
29-08-2009, 13:41
سلام بچه ها
منم يك گوشي اي 900 گرفتم.
راستي قضيه اين GPSداخلي چيه و چطوري ميتونم از اون استفاده كنم يعني نرم افزار خاصي را بايد نصب كنم يا تنظيم داره:20:

SIMON137
29-08-2009, 13:47
چه جوری باید به رجیستری برم؟

اگه سافت ریست کنم کل اطلاعات حافظه پاک میشه یا فقط main memory پاک میشه؟
خیر ، شما هارد ریست کنی حافظت پاک میشه ، با اون دکمه بالای گوشی می تونی سافت ریست کنی ( اون کوچولویه که فقط قلم توش میره :دی)
برای رفتن به رجیستری هم می تونید از برنامه resco explorer استفاده کنید...

AryanLand
29-08-2009, 13:48
برنامه ای هست که مکالمات رو ضبط کنه ؟

بله برنامه های زیادی هست از جمله رسکو آئودیو رکوردر.

amsjavan
29-08-2009, 13:54
خیر ، شما هارد ریست کنی حافظت پاک میشه ، با اون دکمه بالای گوشی می تونی سافت ریست کنی ( اون کوچولویه که فقط قلم توش میره :دی)
برای رفتن به رجیستری هم می تونید از برنامه resco explorer استفاده کنید...

ببخشید درست متوجه نشدم حافظه 16GB پاک میشه؟!

amsjavan
29-08-2009, 13:58
سوال دیگه اینکه هر چی sms میفرستم با این پیغام مواجه میشم:
The mesage was not sent to one or more recipients.
To verify address and network coverage, select Retry. To save to Drafts, select Cancel

چی کار کنم درست بشه؟

SIMON137
29-08-2009, 14:02
سلام بچه ها
منم يك گوشي اي 900 گرفتم.
راستي قضيه اين GPSداخلي چيه و چطوري ميتونم از اون استفاده كنم يعني نرم افزار خاصي را بايد نصب كنم يا تنظيم داره
مبارک باشه ، به سلامتی
بله ، نیاز به یک برنامه جی پی اس دارید و تنظیمات اون ، در تاپیک جی پی اس پیگیری کنید.

ببخشید درست متوجه نشدم حافظه 16GB پاک میشه؟!
هیچ چیز پاک نمیشه ، ققط گوشی یک بار از نو راه اندازی میشه ، مثل ریست کردن کامپیوتر...
انگار گوشی رو یکبار خاموش و روشن کردید .

Spak
29-08-2009, 14:04

آقا من این کد رو زدم تاچم قاطی کرد . لطفا کد اولیش رو بهم بدید ممنون .:41::31:

گوشیم بالا نمیاد !!!!!! چیکار کنم ؟؟؟؟ ککککممممممممککککککک

AryanLand
30-08-2009, 02:14
گوشیم بالا نمیاد !!!!!! چیکار کنم ؟؟؟؟ ککککممممممممککککککک

سلام.

حالتی که الان گوشیت داره چیه؟(تا کجا بالا میاد)

Bs_panzer
30-08-2009, 05:05
استباه زدی دیگه (حالا شایدم مقصر من بودم :دی)

نهایت یه هارد ریسته (دگمه سبز و قرمز رو با هم نگه دار و با قلم ریست کن (چند ثانیه نگه دار تا بپرسه))
کد درست اینه آلیته دقیق باید وارد کنید حتی فاصله ها

l

amsjavan
30-08-2009, 09:45
دوستان با هارد ریست مموری 16gig پاک میشه؟

M.rs
30-08-2009, 11:50
دوستان با هارد ریست مموری 16gig پاک میشه؟

منظورت چيه؟
براي هارد ريست دو قسمت است كه يكي main memory (حافظه گوشي است) و اون يكي my stroage (حافظه 16 گيگ گوشي) است

Bs_panzer
30-08-2009, 14:47
نه فقط حافظه داخلی !

ربطی به 16 نداره :دی

amsjavan
30-08-2009, 21:34
امروز رفتم کابل TV که خراب بود رو عوض کنم. از همون نمایندگی گرفته بودم که امنیا رو خریدم. نمایندگی رسمی مایکروتل. طرف 2 تا کابل دیگه هم امتحان کرد و هیچ کدوم کار نکرد. صاحب مغازه نبود و شاگردش خیلی وارد نبود. فکر می کرد تنظیم داره و منو 1 ساعت به خاطر این علاف کرد و داشت با تنظیماتش ور می رفت آخر سر هم گفت نمی دونم مشکل چیه و گفت احتمالا برنامه ای چیزی نصب کردی اینجوری شده! گفت نمیشه که 3 تا کابل ما همش خراب باشه. من هم کابل رو پس دادم و برگشتم.
حالا به نظر شما مشکل از چیه؟ گوشی من مشکل داره؟ میتونه از نوع TV باشه؟
راستی یکی از دوستان گفته بود یکجا رو سراغ داره که کابل رو 8 تومن میده لطفا آدرس اونجا رو هم بدید برم امتحان کنم اگه نشد ببرم گارانتی ببینم چی کار می کنند.

AryanLand
31-08-2009, 02:42
امروز رفتم کابل TV که خراب بود رو عوض کنم. از همون نمایندگی گرفته بودم که امنیا رو خریدم. نمایندگی رسمی مایکروتل. طرف 2 تا کابل دیگه هم امتحان کرد و هیچ کدوم کار نکرد. صاحب مغازه نبود و شاگردش خیلی وارد نبود. فکر می کرد تنظیم داره و منو 1 ساعت به خاطر این علاف کرد و داشت با تنظیماتش ور می رفت آخر سر هم گفت نمی دونم مشکل چیه و گفت احتمالا برنامه ای چیزی نصب کردی اینجوری شده! گفت نمیشه که 3 تا کابل ما همش خراب باشه. من هم کابل رو پس دادم و برگشتم.
حالا به نظر شما مشکل از چیه؟ گوشی من مشکل داره؟ میتونه از نوع TV باشه؟
راستی یکی از دوستان گفته بود یکجا رو سراغ داره که کابل رو 8 تومن میده لطفا آدرس اونجا رو هم بدید برم امتحان کنم اگه نشد ببرم گارانتی ببینم چی کار می کنند.

شما باید اول تو گوشی قسمت TV OUT رو فعال کنی .اینکارو کرده بودی؟

SIMON137
31-08-2009, 07:50
می بخشید پست کوتاه به حالت اسپم میدم :دی
HOW ؟

Amin.M.1986
31-08-2009, 08:58
HOW ؟

برو تو ستینگ پیدا میکنی

HOJ-JAT
31-08-2009, 11:38
حالا کابلش چنده؟
مهمترین مشکل کوشی چی؟ میخواهم بخرمش
یک دمو ازش میزارین؟

Spak
31-08-2009, 13:21
حالا کابلش چنده؟
مهمترین مشکل کوشی چی؟ میخواهم بخرمش
یک دمو ازش میزارین؟

به نظره من تنها مشکلش ضعیف بودن LCD توی نور آفتاب هست .
برای دمو هم ، اگه خودت باهاش کار کنی بهتره چون توی تبلیغات 1100 هم باشه ازش یه غول میسازن ...
کابل TV هم امروز 9000 تومان خریدم .
. . .
. .
.

HOJ-JAT
31-08-2009, 13:55
اخه کسی از دوستانم نداره
اگه دارین بزارین

HOJ-JAT
31-08-2009, 13:57
راستی با شتابسنج میشه بازی کنی یا مثلا با یک نرم افزار خوب کار کنی؟

Spak
31-08-2009, 14:59
راستی با شتابسنج میشه بازی کنی یا مثلا با یک نرم افزار خوب کار کنی؟

بله . هم بازی هست هم برنامه(البته برنامه زیاد ندیدم) ولی تنوع بازیها بیشتره .

سوال دیگه ؟

HOJ-JAT
31-08-2009, 15:09
کلا گوشی با حالیه یا نه زود ازش سیر میشیم؟

HOJ-JAT
31-08-2009, 15:10
اگه میشه دموش بزارین

navid_k
31-08-2009, 15:21

دوست عزیز این دستگاه یک گوشی عادی نیست، ویندوز موبایله ، اطلاع دارید ؟

بله اگر حوصله ی ور رفتن با گوشی و پیدا کردن نرم افزارها روی اینترنت رو داشته باشید، ویندوز موبایل در مقایسه با گوشیهای عادی بسیار بقول شما سیر نشدنی تر هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه میشه دموش بزارین

توی یوتوب چک کنید تعداد زیادی ریویو ازش پیدا میکنید.

HOJ-JAT
31-08-2009, 15:30
دوست عزیز این دستگاه یک گوشی عادی نیست، ویندوز موبایله ، اطلاع دارید ؟
دست شما درد نکنه همین دیگه داشتیم......................

Spak
31-08-2009, 16:04

بستگی داره اگه بخوای اینطور بهش نگاه کنی لامبورگینی هم باشه ازش خسته میشی ولی از نظره من که خوبه .
خوب شما رابطت با ویندوز موبایل چطوره ؟ خیلی ها باهاش حال نمیکنن و همون سیمبین نوکیا رو ترجیح میدن .

AryanLand
31-08-2009, 17:34
HOW ؟

سلام.

پیداش کردی؟مشکل حل شد؟

amsjavan
31-08-2009, 21:03
نه! کجا باید این کار رو بکنم؟ آخه من از دوستان پرسیدم گفتند تنظیم نمی خواد! گفتند کابل رو وصل کن و TV Out Viwer رو بزن منم این کار رو می کردم می گفت کابلت وصل نیست!

کابل TV هم امروز 9000 تومان خریدم .

Spak جان میشه بگی از کجا خریدی ما هم بریم اونجا بگیریم.

navid_k
01-09-2009, 01:59
دست شما درد نکنه همین دیگه داشتیم......................

منظور بدی که نداشتم رفیق ، اخه خیلی خیلی زیاد پیش میاد که این اشتباه رو میکنند ، مخصوصا در مورد امنیا.
وقتی شما پرسیدی در مورد زود سیر شدن از گوشی....

دوست عزیز در پاکت پیسی شما به راحتی میتونید رابط کاربری رو عوض کنید ، کاری که در گوشیهای عادی امکان پذیر نیست. این خصوصیت باعث میشه که نسبت به گوشی های عادی ، مشکل دل زدگی از منو ها و رابط کاربری بسیار پایین تر باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SIMON137
01-09-2009, 12:04
سلام.

پیداش کردی؟مشکل حل شد؟
نه هنوز ، باید کابلم رو عوض کنم :دی

اگه میشه دموش بزارین
دموی گوشی با حجم 8 مگابایت و فرمت .flv

برای پخش از نرم افزاری هایی مانند flvplayer استفاده کنید.

hamedblue
01-09-2009, 12:10
دوستان سلام
من تصميم دارم يه امنيا بگيرم ولي يه سوال دارم كه جوابش برام خيلي مهمه.
در محل كار من كه بيشتر روز اونجا هستم كامپيوترها تحت شبكه هستند و امكان نصب هيچ نرم افزاري ندارم.حال مي خواستم بپرسم كه بدون نصب اكتيو سينك يا حتي درايور گوشي ، در صورت اتصال به كامپيوتر با كابل USB ، امكان شناسايي استوريج همانند فلش مموري براي انتقال اطلاعات وجود دارد يا نه؟
و يه سوال ديگه بالاي بعضي از گوشي ها 16G يا 8G نوشته شده و بعضي ها هم چيزي ننوشته.اينها با هم چه تفاوتي دارند؟
ممنون

شـیـفــو
01-09-2009, 12:18
همچین گوشی جالبی هم نیست .
من دارم یه توضیح مفصل ، کامل ، جامع ، رابع ، ساده و ... ازش نوشتم ، اینجا :

SIMON137
01-09-2009, 12:30
دوستان سلام
در محل كار من كه بيشتر روز اونجا هستم كامپيوترها تحت شبكه هستند و امكان نصب هيچ نرم افزاري ندارم.حال مي خواستم بپرسم كه بدون نصب اكتيو سينك يا حتي درايور گوشي ، در صورت اتصال به كامپيوتر با كابل USB ، امكان شناسايي استوريج همانند فلش مموري براي انتقال اطلاعات وجود دارد يا نه؟
و يه سوال ديگه بالاي بعضي از گوشي ها 16G يا 8G نوشته شده و بعضي ها هم چيزي ننوشته.اينها با هم چه تفاوتي دارند؟
ممنون
خب فکر کنم اکتیو سینک برای بیشتر ریختن برنامه روی گوشی هست ، تست نکردم ببینم میشه یا نه ...
منظور از 16 و 8 گیگ حافظه های داخلی گوشی هست .

همچین گوشی جالبی هم نیست .

از چه لحاظ جالب نیست ؟ تعریف شما از گوشی جالب چیست ؟ :دی

Spak
01-09-2009, 12:49
نه! کجا باید این کار رو بکنم؟ آخه من از دوستان پرسیدم گفتند تنظیم نمی خواد! گفتند کابل رو وصل کن و TV Out Viwer رو بزن منم این کار رو می کردم می گفت کابلت وصل نیست!

Spak جان میشه بگی از کجا خریدی ما هم بریم اونجا بگیریم.

شیراز . چهار راه ملاصدرا ب30متر ه طرف باغشاه سمت چپ . البته میگفت 2 نوع داره یکی 15000 ویکی 10500 خوب از اونجا میشناختمش 9000 خریدم .
یه سوال : من با کیفیتش روی تلوزیون مشکل دارم تنظیمش هم کردم ولی باز شفاف نشون نمیدا و پیکسل داره . اونایی که دارن مشکلی باهاش ندارن ؟

Spak
01-09-2009, 12:51
دوستان سلام
ممنون

اكتيو سينك حتما باید نصب بشه ولی میتونی با بلوتوث کار کنی.
2-تفا وت خاصی ندارن .

danial_crazy
01-09-2009, 13:03
اكتيو سينك حتما باید نصب بشه ولی میتونی با بلوتوث کار کنی.
2-تفا وت خاصی ندارن .

چرا الکی میگی که حتما باید نصب بشه! :5: نخیر لازم نیست! اگه بزاری رو حالت storage memory همینجوریم میشناسه!

Y@var
01-09-2009, 13:12
چرا الکی میگی که حتما باید نصب بشه! :5: نخیر لازم نیست! اگه بزاری رو حالت storage memory همینجوریم میشناسه!

دقیقا. پس از این لحاظ نباید نگران باشید.:20:

amsjavan
01-09-2009, 13:12
درسته. بدون نصب برنامه هم میشه از 16gb به عنوان flash memory استفاده کرد.

Real Madrid C.F
01-09-2009, 19:08
یه دقه که اومدم تو فکر کردم اشتباه اومدم ..... همه دوستان عوض شدن .... خبری از قدیمیا نیست... اقا اگه زحمتی نمیشه خود spb mobile shell رو لینک بدید واسه ما ؟؟

Bs_panzer
01-09-2009, 21:31
آخرین ورژن کرک شده موبایل شل 3.1 :دی

amsjavan
02-09-2009, 00:30
سوال دیگه اینکه هر چی sms میفرستم با این پیغام مواجه میشم:
The mesage was not sent to one or more recipients.
To verify address and network coverage, select Retry. To save to Drafts, select Cancel

چی کار کنم درست بشه؟

بابا یکی کمکم کنه نمی تونم sms بفرستم.

شـیـفــو
02-09-2009, 02:23
آدرسی که دادم رو فیلتر کردن .
از اینجا استفاده کنید ، یه بررسی و نقد کامل از این کامپیوتر جیبی :
چون این سایت فیلتره برای ورود تو آدرس بالا به جای 4 بنویسید A

SIMON137
02-09-2009, 11:02
gtaexcess جان ، شما این مقاله رو نوشتی ؟

hamedblue
02-09-2009, 12:10
با تشكر از دوستاني كه پاسخ دادند
در مورد سوال دوم مي خواستم بدونم ‌چه فرقي دارند و گوشي با گارانتي اصلي بالاش چيزي نوشته يا نه؟

navid_k
02-09-2009, 14:36
با تشكر از دوستاني كه پاسخ دادند
در مورد سوال دوم مي خواستم بدونم ‌چه فرقي دارند و گوشي با گارانتي اصلي بالاش چيزي نوشته يا نه؟

دوست عزیز فرقشون در سری ساخت و سفارش هست،

ممکنه، ولی من به شخصه امنیا با گارانتی مایکروتل ندیدم که میزان حافظه ش رو اون بالا ننوشته باشه.

amsjavan
02-09-2009, 18:34
بابا یکی کمکم کنه نمی تونم sms بفرستم.

دوستان خسته نباشید خودم درستش کردم:31:
شماره service center این بود: 09350001400 به جاش اینو وارد کردم درست شد: +989350001400

Bs_panzer
02-09-2009, 20:51
دوستان اینو امتحان کنید جالبه اجرای آندروید روی اومنیا !

3 تا لینک از سرور های مختلف :دی

شـیـفــو
03-09-2009, 08:48
gtaexcess جان ، شما این مقاله رو نوشتی ؟

من ننوشتم داداش بزرگم "مهدی" نوشته . تو پی سی ورلد فعالیت نمیکنه بیشتر تو همون هندل و پارس تولز هست .

sm_315
03-09-2009, 23:53
اقا من وقتی میرم تو قسمت موزیک تو فایل اکسپلوررم خیلی کند میشه و کلی طول میکشه تا اون پنجره لود بشه
چکارش کنم؟ کسی تا حالا اینجوری شده؟

Bs_panzer
04-09-2009, 01:03
خوب خیلی حتما لیست موزیکات پر باره :دی