ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

osmaan
18-05-2011, 15:27
از نظر کیفیت در کل کووان خوبه البته بستگی به شما داره که صدای گرم دوست دارید یا سرد.
بله i9 توی ایران هست و جزو مدل های پرفروش کووان هم هست

hellmayor
18-05-2011, 21:19
ولی نگفتید بلاخره Iriver یا Cowon ! ؟! انصافا بدون تعصب بگید

بعد 2 تا سوال از شما osmaan :
1- این 4 تا کلیدی که پائین I9 هستش سخت افزاری اند یا تاچ هستند ؟!؟ قضیه اینا چیه ؟!؟
2- یه مدلی دیگه کمی از i9 کوچیکتر باشه هستش ؟!

peaceful1
18-05-2011, 21:46
معمولا کسی نمییاد از نماینده یه شرکت درباره کیفبت جنسش سوال بپرسه
شما بیا یه حرکت خارق العاده انجام بده بدین شکل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو لینک برای من جالبتر از بقیه هست:

این کار که برند مقایسه بشه رو قبلون ندارم(تو تجهیزات برقی و کامپیوتری) به نظر من باید مدل به مدل مقایسه کرد.
در نهایت من خودم H1xxو H3xx ایرویور رو ز همه مدل هاش بیشتر دوست دارم ولی فکر نکنم بشه پیداشون کرد. چون مال 8 سال پیش هستند.
اگر هم خیلی شک دارید و با سرچ تو نت قانع نشدید به سایت زیر که بهترین منبع صدا هستش سر بزنید و و یه تاپیک درست کنید تا جواب مناسب بگیرید:
head-fi.org
ولی باز میگم مقایسه برند خیلی کار ساز نیست چون جواب هر چی باشه کلی و مبهم هست.
---------------------------------------
اگه شما تهران تشریف دارید لطف کنید یه سر برید نجتمع کامپیوتری پایتخت میتونید از نزدیک خودتون تو دستتون بگیرید و
تست کنید.
ویرایش:
اسم پلیر اشتباه اشاره شد و اصلاح شد.

osmaan
20-05-2011, 00:35
ولی نگفتید بلاخره Iriver یا Cowon ! ؟! انصافا بدون تعصب بگید

بعد 2 تا سوال از شما osmaan :
1- این 4 تا کلیدی که پائین I9 هستش سخت افزاری اند یا تاچ هستند ؟!؟ قضیه اینا چیه ؟!؟
2- یه مدلی دیگه کمی از i9 کوچیکتر باشه هستش ؟!
همون طوری که دوستمون گفت نمیشه دو تا برند رو با هم مقایسه کرد مثل اینه که بگیم بنز بهتره یا ب ام و؟ خوب مسلم که هر کدومشون توی یه سری زمینه ها بهتر هستن

اون 4 تا کلید لمسی از نوع خازنی هستن برای کنترل منو پلیر هست
از بین کووان که e2 فقط هست ولی از مارک های دیگه کوچیک تر هست

osmaan
20-05-2011, 00:48
خبر آمد خبری در راه است!

سلام به همه کووان دوستان عزیز

مژده دهید که مدل جایگزین D2 "موفقترین مدل کووان" تا یک ماه آینده به بازار ایران می آید.

بله مدل COWON C2
این مدل دقیقا در ابعاد D2 میباشد اما ظریف تر و زیبا تر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nasrGod
21-05-2011, 12:08
سلام،من v5 دارم متاسفانه مجبور شدم فرمتش کنم لان نرم افزار ندارم خودم میتونم نصب کنم یا باید بدم بیرون برام نصب کنند
خواهش میکنم راهنمائیم کنید

osmaan
21-05-2011, 19:58
الان پی سی میشناستش؟
اصلا دستگاه بالا میاد؟

peaceful1
21-05-2011, 21:21
شما اصلا شرح ندادی که مشکلت چی هست لطفا واضح شرح مسئله کن
الان مشکل دستگاه چیه؟!

alishadabmehr
23-05-2011, 11:33
خبر آمد خبری در راه است!

سلام به همه کووان دوستان عزیز

مژده دهید که مدل جایگزین D2 "موفقترین مدل کووان" تا یک ماه آینده به بازار ایران می آید.

بله مدل COWON C2
این مدل دقیقا در ابعاد D2 میباشد اما ظریف تر و زیبا تر

فقط رزولوشن دستگاه همون 320 در 240 مونده و وايرلس هم نداره ولي خوب بنظر باطريش خيلي خوب بايد باشه در كل بنظرم يه ميني pmp هست كه اگه قيمتش زير 200 باشه عاليه.البته اينترفيسشم مثل اينكه بهتر شده .
دوستان آقا عثمان و peacful عزيز اگه ممكنه يه سرچي بكنيد اين كيفيت ركوردر كووان c2 چطوره؟ اگه كيفيتش خوب باشه ديگه نرم ركوردر بگيرم يه راس سي2 رو بگيرم دمتون گرم.

peaceful1
23-05-2011, 19:16
ریکرد یه پلیر هر چقدر خوب باشه معمولا به پای ارزونترین ریکردرها از برندهای مطرح هم نمیرسه(معمولا!!)
------------------------
یه موضوع جالب بنا به گفته یکی از کاربرهای iaudiophile.net به نظر میاد Cowon D3 به راحتی آهنگهای Flac 24bit/48HZ رو پخش میکنه و تحت شرایطی میتونه 24bit/96HZ رو هم پخش کنه.
این کاربر Google market رو هم برای پلیر D3 'ه ک' کرده که قابل استفاده بشه:

t_tanhayam
24-05-2011, 13:24
سلام،من v5 دارم متاسفانه مجبور شدم فرمتش کنم لان نرم افزار ندارم خودم میتونم نصب کنم یا باید بدم بیرون برام نصب کنند
خواهش میکنم راهنمائیم کنید

-مشكل خاصي نيست بايد مجددا فريور رو بريزين

pooria-ir
07-06-2011, 16:36
یه موضوع جالب بنا به گفته یکی از کاربرهای iaudiophile.net به نظر میاد Cowon D3 به راحتی آهنگهای Flac 24bit/48HZ رو پخش میکنه و تحت شرایطی میتونه 24bit/96HZ رو هم پخش کنه.
این کاربر Google market رو هم برای پلیر D3 'ه ک' کرده که قابل استفاده بشه:

سوال
یه سوال :)
من کوون U5 دارم خودم،مان من هم fLAC پخش میکنه با این مشخصات

Audio
Format : FLAC
Format/Info : Free Lossless Audio Codec
Duration : 13mn 20s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 744 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Replay gain : 0.64 dB
Replay gain peak : 0.896698
Stream size : 71.0 MiB (100%)
Writing library : libFLAC 1.2.1 (UTC 2007-09-17)

پس چجوریه که توی D3 چیز عجیبیه ؟؟

peaceful1
07-06-2011, 16:44
سوال
یه سوال :)
من کوون U5 دارم خودم،مان من هم fLAC پخش میکنه با این مشخصات

Audio
Format : FLAC
Format/Info : Free Lossless Audio Codec
Duration : 13mn 20s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 744 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Replay gain : 0.64 dB
Replay gain peak : 0.896698
Stream size : 71.0 MiB (100%)
Writing library : libFLAC 1.2.1 (UTC 2007-09-17)
پس چجوریه که توی D3 چیز عجیبیه ؟؟
اینهایی که قرمز کردم کجا...
Flac 24bit/48HZ - 24bit/96HZ
و این هایی که سبز کجا
من خودم فلک هم گوش میکنم .

amirfzr
22-06-2011, 17:12
سلام دوستان
 امروز خواستم پلیرمو روشن  کنم صفحش سیاه بالا اومد  و یه سری خطهایی زیر صفحش  پیدا می شه که نشون می ده  ظاهرا روش لگد شده ولی هنو ز کار می کنه... پلیر من i9  ستش راهی برای تعمیرش هست

osmaan
22-06-2011, 17:29
سلام اگه لگد شده باید ببری گارانتی شرکت امرتات ساختمان پایتخت طبقه 9
قبلش فیرمور آپدیت نکردی؟

amirfzr
22-06-2011, 20:20
والله از خطهایی که ایجاد  شده و شبیه ترک حدس می زنم ... من شهرستانم ولی یه سر  یرم اونجا...
na noskheye jadidi nayomad az vaghti gereftam...

osmaan
23-06-2011, 13:38
اگه ترک هست که میشه همون حرفی که خودتون گفتین
شما کدوم شهرستان هستین؟ اگه استان گلستان هستین توی گرگان یه نمایندگی هست میتونید برید اونجا

psp2004
25-06-2011, 10:08
با نام خدا و سلام
دوستان یکم در باره d3 plenue بیشتر توضیح میدین
این که تو ایران هست یا نه و اگه هست چنده
امکانات سخت افزاریش هم یه توضیحی بدید عالی میشه
ورژن اندروید ش چنده

mehrdad_ati
25-06-2011, 10:45
abi ظاهرا قصد نداره d3 رو review کنه ! بابا مردیم از بی خبری ! راستی osman جان d3 وارد شده ؟

osmaan
26-06-2011, 07:53
با نام خدا و سلام
دوستان یکم در باره d3 plenue بیشتر توضیح میدین
این که تو ایران هست یا نه و اگه هست چنده
امکانات سخت افزاریش هم یه توضیحی بدید عالی میشه
ورژن اندروید ش چنده
به نام خدا
سلام
توی ایران که هست با گارانتی امرتات یکی دو ماه پیش از سال نو وارد بازار شد
اندرویدش هم مثل اینکه به 2.3 آپدیت شده
قیمت:
8گیگ:335 تومان
16گیگ:365
32گیگ:425

abi ظاهرا قصد نداره d3 رو review کنه ! بابا مردیم از بی خبری ! راستی osman جان d3 وارد شده ؟
یکی دو ماه پیش از سال نو وارد بازار شد

الان منتظر مدل جدید کووان C2 باشید!:8:

mehrdad_ati
26-06-2011, 12:56
شما چند میدید osman جان ؟ خودت تستش کردی . نسبت به d2 از لحاظ صوتی چه جوریاست ؟

psp2004
27-06-2011, 08:47
با نام خدا
میگم این v5 وایرلس نداره ???
d3 plenue چه طور ??

t_tanhayam
27-06-2011, 09:34
با نام خدا
میگم این v5 وایرلس نداره ???
d3 plenue چه طور ??

-نه دوست عزيز V5 وايرلس نداره
d3 وايرلس لن داره

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------

انگجت بالاخره رويو داد از C2 :

farido
02-07-2011, 21:23
COWON iAudio i9

4 گیگ ابتیاع شد 120 تومن گارانتی اصلی.

دوستان گول خرید لوازم جانبی رو موقع خرید نخورید.چون کمبود سود کالای اصلی رو با لوازم جانبی جبران میکنند

osmaan
03-07-2011, 07:54
COWON iAudio i9

4 گیگ ابتیاع شد 120 تومن گارانتی اصلی.

دوستان گول خرید لوازم جانبی رو موقع خرید نخورید.چون کمبود سود کالای اصلی رو با لوازم جانبی جبران میکنند
سلام دوست عزیز
اولا قیمت جدید 4 گیگ شده 124 تومن بدون 4% مالیات ارزش افزوده که با ارزش افزوده میشه 129 تومن

درضمن نیازی به گفتن گارانتی اصلی نیست چون تنها شرکتی که نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش رسمی کمپانی کووان رو داره شرکت امرتات هست و هیچ کس دیگه ای وارد کشور نمیکنه! و با گفتن گارانتی رسمی در ذهن مخاطبان این تاپیک ابهامی بوجود میاد که آیا گارانتی غیر رسمی هم وجود داره یا نه؟

دوستان دیگه که قصد خرید کووان دارن خوشبختانه عاقل و بالغ و رشید هستن و نیازی به گفتن این حرف ها یا توصیه های بهداشتی ندارن و خودشون میتونن تصمیم بگیرن. درضمن افرادی هستن که به این لوازم جانبی نیاز دارن و از اینکه درکنار خریدشون لوازم جانبی رو هم میخرن مشکلی ندارن حالا اگه شما از خریدتون (در مورد لوازم جانبی ) پشیمون هستید نیازی به گفتن این حرف نبود چون عواقب خرید شما به دیگران تاثیری یا ربطی نداره

پ ن : قصد من از نوشتن این پست این بود که دیگه شاهد این نوع پست های تخریبی و اسپم نباشیم تا هم تاپیک به هم نریزه و هم افکار عمومی تخریب نشه.

در این پست من قصد هیچ نوع توهینی به شما ندارم

موفق باشید.

osmaan
03-07-2011, 08:02

لینک عکس بزرگ:

farido
03-07-2011, 08:53
پسر خوب این حرفها چیه اسپم کجا بود یه مقدار قرص زد توهم دارم خواستی ادرس بده. برات بفرستم ابتدا عرض کنم این شما عرض میکنی که فقط فلان شرکت وارد میکنه و اونجاشو ملخ خورده همچین خبری هم نیست . در ضمن حالا شما سنگ شرکت رو به سینه میزنی نمیدانم چه منظوری داری خواستی ادرس یدم همون قیمتی که گفتم خریدم ببینید درسته یا خیر .حالا با گارنتی اصل یکی ارزانتر گرفته نمیدانم شما چرا مشکل دارید

farido
03-07-2011, 09:04
قیمت زیر ویترن 2 مغازه در پایتخت. با این قیمتها فرق میکنه همیشه موقع اینطور خریدها وقتی مغازه دار جنسی رو ارزانتر میده. روی لوازم جانبی سود 2 برابر میکشند من عرض کردم همان موقع نخرید بعد حتما به فراخور احتیاج خرید کنید .دوست عزیز هدف اطلاع رسانی هست  .سنگ کاسبها رو به سینه نزنید کاربران مهمتر هستن

H A D
03-07-2011, 16:20
سلام
ببخشيد cowon i9 كارت حافظه مي خوره؟
بعد اينكه بهترين صدارو كدوم مدل داره؟
با تشكر

peaceful1
03-07-2011, 19:11
سلام
ببخشيد cowon i9 كارت حافظه مي خوره؟
بعد اينكه بهترين صدارو كدوم مدل داره؟
با تشكر
نه کارت حافظه نداره صداشون تقریبا فرق نداره من دیدم بعضی ها میگن جنس صدای D3 کمی متعادل تر شده.

H A D
03-07-2011, 19:21
نه کارت حافظه نداره صداشون تقریبا فرق نداره من دیدم بعضی ها میگن جنس صدای D3 کمی متعادل تر شده.
از خيليا شنيدم J3 بهترينه.آيا درسته؟
چه هدفوني براي J3 خوبه؟
Aurvana?
ex 300 sony?
نميدونم.بخدا گيج شدم...

peaceful1
03-07-2011, 20:18
چه هدفوني براي J3 خوبه؟
Aurvana?
ex 300 sony?
نميدونم.بخدا گيج شدم...

بله به نظر خودم و خیلی ها الان بهترین انتخاب هست ولی توصیه میکنم اگه امکانش هست هدفون از ایران تهیه نکنید.

minimax2
12-07-2011, 19:12
یعنی J3 کیفیت صدای بهتری نسبت به D3 داره ؟ یا بحث سر امکانات حانبیه ؟

peaceful1
12-07-2011, 20:44
یعنی J3 کیفیت صدای بهتری نسبت به D3 داره ؟ یا بحث سر امکانات حانبیه ؟

کیفیت پلیر های کوون تفاوت چندانی نداره بعضی از افرادی که D3 دارند میگند که جنس صدا کمی گرمتر شده و بهتر شده ولی 90% موضوع در امکانات و سیستم عامل و پشتیبانی از فرمت بیشتر هست و ...

minimax2
12-07-2011, 20:56
چه هدفوني براي J3 خوبه؟
Aurvana?
ex 300 sony?
نميدونم.بخدا گيج شدم...

من Aurvana دارم ... واقعا ارزش خرید نداره ... به نظرم EP630 خیلی بهتره ... ای کاش پولشو می دادم و یه AKG می خریدم .

your_star
13-07-2011, 15:45
من Aurvana دارم ... واقعا ارزش خرید نداره ... به نظرم EP630 خیلی بهتره ... ای کاش پولشو می دادم و یه AKG می خریدم .
هرکس نظری داره البته ولی من هم AURVANA , هم AURVANA2 رو تست کردم صدای جذابی دارن و بزرگنمایی صدا ندارن دقیقا برعکس اکثر مدلای کریتیو که این به نظرم خیلیم خوبه.یه سر به ریویوهای سایتهای انگلیسی هم بزنید مطالعه کنید مقایسه های خوبی انجام دادن
البته اگه کسی پولشو داره دنبال AURVANA3 بره بهتره.

Sound quality is head and shoulders above most bundled earphones, and obviously a lot better than ones that cost a bit less. Each unit packs two drivers, one a woofer and the other a tweeter. Bass, midrange and highs are all recreated smoothly without any imbalance.
But that price… these earphones cost £129.99 on launch, which is a lot of cash to drop on a pair of earphones. If you value sound quality though, and you've got money to spend, you probably wouldn't be disappointed by them.

Notorious098
16-07-2011, 00:58
دوستان Cowon E2 کیفیت خوبی داره ؟ زیر 100 تومان یه mp3 پلیر باکیفیت میخواستم؟
هدفون چه تاثیری در صدا داره (تازه واردم)
انصافا Cowon E2 بهتره یا shuffle ?

peaceful1
16-07-2011, 16:02
دوستان Cowon E2 کیفیت خوبی داره ؟ زیر 100 تومان یه mp3 پلیر باکیفیت میخواستم؟
هدفون چه تاثیری در صدا داره (تازه واردم)
انصافا Cowon E2 بهتره یا shuffle ?

E2 تنظیماتش به مراتب از شافل پیشرفته تره ولی شافل مشخصا کنترلهای راحتتری داره ولی باز E2 حملش راحت تره چون مثل جا کلیدی میمونه و...

هدفون
کیفیت فایل آهنگ
پخش کننده
روی کیفیت اثر داره میزان تاثیر یه تناسیبی داره.
مثلا اگه شما 20 تومن یول هدفون بدی خیلی فرقی بیین یه آهنگ 128 کیلو بایت بر ثانیه و 320 کیلو بایت بر ثانیه احساس نمیکنی.
ولی اگه یه هدفون مناسب بخری (هزینه لزوما معنی بهتر بودن نیست مثلا هدفونهایی داریم200-100 تومن که به مراتب از هدفونهایی با هزینه های 200-400 تومن حرفه ایی تر و با کیفیت تر هستند )
امکان داره فرق یه فایل فلک 48 هرتز و 16 بیت رو با یه mp3 320 کیلو بایت بر ثانیه رو کامل احساس کنی
درباره پلیر هم همین طوره شما وقتی ارزش داره که پول برای یه پلیر خوب بدی که آرشیو با کیفیت داشته باشی به همراه یه هدفون مناسب
خوب مهم این که هر سه فاکتور در یه تناسب و توازن منطقی باشند برای آگاهی از هدفون مناسب میتونید به تاپیک زیر رجوع کنید.

Notorious098
17-07-2011, 15:19
عدم وجود صفحه نمایش در پلیر هایی مثل Cowon E2 یا shuffleمشکلی ایجاد نمیکنه ؟ مثلا میخوای یه آهنگ رو گیر بیاری ؟
زیر 100 تومان یه mp3 پلیر باکیفیت فقط Cowon E2 و shuffle هست یا بازم پلیری وجود داره ؟

peaceful1
17-07-2011, 16:10
عدم وجود صفحه نمایش در پلیر هایی مثل Cowon E2 یا shuffleمشکلی ایجاد نمیکنه ؟ مثلا میخوای یه آهنگ رو گیر بیاری ؟
زیر 100 تومان یه mp3 پلیر باکیفیت فقط Cowon E2 و shuffle هست یا بازم پلیری وجود داره ؟

اگه سوال مقایسه هست لطفا تو تاپیک راهنمایی در مورد خرید mp3 رکوردر-پلیر خوب(چیزی که در موردش تجربه دارید) مطرح کنید.
ولی راستش احتیاج به پرسش نیست همین که چند صفحه آخر اون تاپیک رو مرور کنید به نتیجه مطلوب خواهید رسید به اندازه کافی پرسش شده.

minimax2
24-07-2011, 10:36
من متوجه نشدم ... زمانی که من می خواستم خرید کنم می گفتن که کیفیت صدای همه کوون ها یکیه منم IAudio 9 انتخاب کردم
الان کیفیت صدا در D3 عوض شده و پیشنهاد می کنید تهیه اش کنم ؟... البته من الان نیاز به یه پلییر با حافظه بیشتر مثل آیپاد کلاسیک رو حس می کنم که آدم با خیال راحت آرشیو موسیقیشو بریزه روش .

peaceful1
24-07-2011, 14:16
من متوجه نشدم ... زمانی که من می خواستم خرید کنم می گفتن که کیفیت صدای همه کوون ها یکیه منم IAudio 9 انتخاب کردم
الان کیفیت صدا در D3 عوض شده و پیشنهاد می کنید تهیه اش کنم ؟... البته من الان نیاز به یه پلییر با حافظه بیشتر مثل آیپاد کلاسیک رو حس می کنم که آدم با خیال راحت آرشیو موسیقیشو بریزه روش .

تا چایی که من شنیدم همچین فرقی نداره.
برای جزییات بیشتر میتونید تو فرووم زیر شرح مسئله کنید.
iaudiophile.net

negar00
26-07-2011, 21:47
سلام دوستان من از لپ تاپ مک بوک پرو استفاده میکنم و هر دفع کهcowon D2+رو بهش واصل میکنم که توش موزیک بریزم هرچی توش دارم پاک میکنه اصلان باهم سازگار نیستن فکنم جت ادیو هم برای مک وجود نداره کسی میدونه چیکار باید کنم؟
هر دفع که وصلش میکنم به مک تو خوده مک تمام فایل ها هست ولی وقتی جداش میکنم انگار که ریست شده باشه هیچی نیست توش دیگه .و باید فیلهاشو نسب کنم دوباره از اول و دوباره موزیک بریزم توش تا کار کنه.

peaceful1
26-07-2011, 21:55
فکر نکنم کسی این جا بتونه کمکی به شما بکنه دو راه برای شما دارم:
1) زنگ یزنید از امترتات یا حضوری برید سوال بپیرسید.
2)تو لینک زیر طرح مسئله بکنید:

peaceful1
01-08-2011, 19:09
بعد یه سال و نیم بلاخره امروز هدفون کوون رو پشت ویترین یه مغازه دیدم.
.
.
.
.
.
.
گفت فردا زنگ بزن تا از شرکت بپرسم بهت بگم.

--------------------------
پرسیدم.
قیمتش 30 تومن هستش.

hossein_0907
02-08-2011, 13:30

osmaan
02-08-2011, 16:33
بعد یه سال و نیم بلاخره امروز هدفون کوون رو پشت ویترین یه مغازه دیدم.
.
.
.
.
.
.
گفت فردا زنگ بزن تا از شرکت بپرسم بهت بگم.

--------------------------
پرسیدم.
قیمتش 30 تومن هستش.

سلام به نظرت 30 تومن می ارزه یا نه؟ باز هرچی باشه توی زمینه هدفون استادی هستی

peaceful1
02-08-2011, 16:48
قربونت برم نه بابا این حرف ها چیه!!
ما در كلاس درس شما تلمذ ميكنيم!
والا راستیتش به قیمت جهانیش که خیلی نزدیکه تازه بدون احتساب پول حمل تا اینجاش که خیلی خوبه.(منهای ep630 هدفون نزدیک قیمت جهانی تو ایران ندیده بودم.)
درباره کیفیتش من هر جا خوندم گفتند برای خود پلیرهای کوون اختصاص یافته شده هست, برای همین به قیمت برای اون ها خوب می ارزه وبا جنس صدای پلیر تطابق داره.
کلا بجز تعریف و تمجید چیزی ندیدم.
ولی یه نکته ریز هست چون تو دنیا همه برند ها در دسترس هست تا برندهایی مثل سنهایزر و گرادو و فلان بهمان هست کسی خیلی سراغ این جور چیزها خیلی نمیره برای همین من از طرف افراد صاحب نظر هیچی ندیدم نه نظر خوب نه بد.
محتمل فردا خودم میخرم نظر قطعی دربارش میدم چون همه هدفونهام خراب شده و خیلی دارم اذیت میشم.
به احتمال خیلی زیاد فردا قبل ظهر تهیه میکنم نظر قطعی فردا میدم.

n.a.b.a.t
09-08-2011, 12:30
اين هدفون به گوشي هاي موبايل و يا ايپاد هم ميخوره ؟؟؟
كيفيتش چطوره نسبت به قيمتش ؟ كسي اينو نخريده ؟

Vallio
17-08-2011, 20:44
سلام ، امیدوارم این پست پاک نشه :

COWON E2 دست دو شما رو خریداریم :دی !

فقط لطفا" قیمت های معقول بدید !

John Cena723
18-08-2011, 15:36
دوستان این مدل v5 بدجور چشم منو گرفته. کسی اطلاعاتی ازش داره؟ معایب و مزایاش رو می دونه؟

t_tanhayam
18-08-2011, 16:39
دوستان این مدل v5 بدجور چشم منو گرفته. کسی اطلاعاتی ازش داره؟ معایب و مزایاش رو می دونه؟

-مدل فوق العاده خوبيه من مدتي داشتم

-ساپورت عالي فرمت ها
-مصرف باتري بسيار پايين
-رزولوشن خوب صفحه نمايش
-ورودي وخروجي هاي كارامد (sd-hdmi )
-طراحي وكيفيت ساخت عالي

معايب :

در مورد معايب هم خيلي سليقه اي هست
ممكن صفحه نمايش باشه در قياس با امولد ها
ممكن بزرگي باشه (كه البته خصوصيت ذاتي يك pmp همين است )
و.........

good god
11-09-2011, 17:03
دوستان کسی جدیدا سر زده به پاساژ پاینخت ببینه این c2 اومده یا نه؟

kntued
07-10-2011, 22:47
سلام
دوستان از بین 2 مدل iAudio 9 و Iaudio E2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ فقط کیفیت صدا برام مهمه. هیچ کدوم از این 2 مدل قابلیت ارتقا حافظه دارن؟ و اینکه اگه کسی میدونه لطفا بگه کیفیت صدای آیپادتاچ از این 2 مدل بهتره یا نه. کلا با بودجه 140 تومن چی پیشنهاد میکنید؟ خیلی ممنون

osmaan
08-10-2011, 01:00
سلام
دوستان از بین 2 مدل iAudio 9 و Iaudio E2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ فقط کیفیت صدا برام مهمه. هیچ کدوم از این 2 مدل قابلیت ارتقا حافظه دارن؟ و اینکه اگه کسی میدونه لطفا بگه کیفیت صدای آیپادتاچ از این 2 مدل بهتره یا نه. کلا با بودجه 140 تومن چی پیشنهاد میکنید؟ خیلی ممنون
دوست عزیز به نظرم مدل i9 رو بگیری بهتره چون هم اکولایزر بیشتری داری و هم باطری بیشتری داره
درمورد کارت حافظه هیچ کدوم از این دو مدل ارتقاع پیدا نمیکنن
قیمت هم میتونی از اینجا بگیری سایت رسمی امرتات

kntued
08-10-2011, 01:08
دوست عزیز به نظرم مدل i9 رو بگیری بهتره چون هم اکولایزر بیشتری داری و هم باطری بیشتری داره
درمورد کارت حافظه هیچ کدوم از این دو مدل ارتقاع پیدا نمیکنن
خیلی ممنون
ولی نگفتید کیفیت صدای آیپادتاچ از این 2 مدل بهتره یا نه؟ چون قبلا آیپادتاچ 4 داشتم ولی گمش کردم و میخوام بدونم کیفیتش از آیپاد بهتره یا بدتر. یه مورد دیگه اینکه توی جعبه ایرفون دارن این 2 مدل؟ بازم ممنون

osmaan
08-10-2011, 01:09
دوستان کسی جدیدا سر زده به پاساژ پاینخت ببینه این c2 اومده یا نه؟
سلام دوست عزیز
نه هنوز این مدل وارد نشده

your_star
08-10-2011, 07:32
خیلی ممنون
ولی نگفتید کیفیت صدای آیپادتاچ از این 2 مدل بهتره یا نه؟ چون قبلا آیپادتاچ 4 داشتم ولی گمش کردم و میخوام بدونم کیفیتش از آیپاد بهتره یا بدتر. یه مورد دیگه اینکه توی جعبه ایرفون دارن این 2 مدل؟ بازم ممنون
صداش بهتره ولی بدون هدفون خوب تشخیصش شاید مشکل باشه.اگه آیپاد داشتی شاید امکانات جنبی j3 بیشتر راضیت کنه.اگه حتما i9 میگیری بدون تا یه مدت دیگه i10 وارد بازار میشه.حوصله داری صبر کن.

kntued
08-10-2011, 09:54
صداش بهتره ولی بدون هدفون خوب تشخیصش شاید مشکل باشه.اگه آیپاد داشتی شاید امکانات جنبی j3 بیشتر راضیت کنه.اگه حتما i9 میگیری بدون تا یه مدت دیگه i10 وارد بازار میشه.حوصله داری صبر کن.

"صداش بهتره" یعنی صدای کدوم از کدوم بهتره؟!
I10 کی میاد تقریبا؟ قیمتش تو چه حدودایی میشه؟

osmaan
08-10-2011, 15:21
"صداش بهتره" یعنی صدای کدوم از کدوم بهتره؟!
I10 کی میاد تقریبا؟ قیمتش تو چه حدودایی میشه؟
منظورشون اینه که صدای کووان بهتره ولی با یه هدفون بهتر بیشتر متوجه اختلاف میشید
i10 هنوز قیمتش مشخص نشده

osmaan
16-10-2011, 23:15

مدل جدید کووان با گارانتی امرتات رسما فروشش رو آغاز کرد
اینم لیست قیمت:
4 گیگ: 177 هزار تومان بدون 4% مالیات ارزش افزوده
8 گیگ: 198 هزار تومان بدون 4% مالیات ارزش افزوده
16 گیگ: 229 هزار تومان بدون 4% مالیات ارزش افزوده

لطفا همینجا نظرتون رو درمورد قیمت این مدل بگین که چطوره؟

راستی یه خبر دیگه به احتمال زیاد به زوردی قیمت مدل های دیگه هم میاد پایین.

peaceful1
17-10-2011, 11:57
کاری با قیمت شرکت ندارم با احتساب این که تقریبا نسبت به D2 فرقی نکرده و سخت افزار همونه نوع صفحه نمایش حتی هنوز مقاومتی هست و .... انتظار میره که قیمت محصول پایینتر باشه به قول یکی از دوستان این نوعی همون Color therapy هست که متاسفانه سالیان سال هست iRiver در پیش گرفته شاید برای بعضی از دوستان جذاب باشه ولی برای کسی که محصول مشابه داره هیچ جذابیتی نداره.

و خودم + D2 با حجم 8 گیگابایت رو 200 تومن(با کاور و شارژر ) گرفته بودم

spiderferi
18-10-2011, 15:45
یه مدل خوب تا سقف 400 اینا معرفی کنین ، من خودم یه زمانی x5 داشتم غولی بود برای خودش ! صدای کاملا حرفه ای میخوام .

peaceful1
18-10-2011, 16:16
یه مدل خوب تا سقف 400 اینا معرفی کنین ، من خودم یه زمانی x5 داشتم غولی بود برای خودش ! صدای کاملا حرفه ای میخوام .

فکر کنم اگه شما کمی از بودجه پلیرتون کم کنید و به هدفون ( 60 تومن) اضافه کنید بهتر باشه.

تو کیفیت تقریبا همون کاری که پلیر 600 تومنی میکنه اگه انتخاب درست بکنید پلیر 150-250 تومن میکنه ولی تا حدی هر چقدر خرج هدفون بکنید ضرر نمیکنید. این مبلغ به راحتی میتونه تا 350 تومن باشه. و در کنار اون بهتر کیفیت آرشیوتون رو حداقل به mp3 320 برسونید و بیشتر فرمت هایی مثل Flac 16 bit و ...

spiderferi
18-10-2011, 18:10
فکر کنم اگه شما کمی از بودجه پلیرتون کم کنید و به هدفون ( 60 تومن) اضافه کنید بهتر باشه.

تو کیفیت تقریبا همون کاری که پلیر 600 تومنی میکنه اگه انتخاب درست بکنید پلیر 150-250 تومن میکنه ولی تا حدی هر چقدر خرج هدفون بکنید ضرر نمیکنید. این مبلغ به راحتی میتونه تا 350 تومن باشه. و در کنار اون بهتر کیفیت آرشیوتون رو حداقل به mp3 320 برسونید و بیشتر فرمت هایی مثل Flac 16 bit و ...
به نظر من شما بری احتمال های مختلفی که بنده میتونم خرید کنم یه سری پیشنهاد بدی که سردرگم نشم :31: آخه نمیدونم چی بخرم چه مارکی الان بهترینه در صورتی که فن ِ کوونم اما خو پول که فن بودن نمیشناسه :31:

peaceful1
18-10-2011, 18:58
به نظر من شما بری احتمال های مختلفی که بنده میتونم خرید کنم یه سری پیشنهاد بدی که سردرگم نشم :31: آخه نمیدونم چی بخرم چه مارکی الان بهترینه در صورتی که فن ِ کوونم اما خو پول که فن بودن نمیشناسه :31:

Cowon C2 16GB + audio Technica M50 رو منطقی ترین حالت میبینم

spiderferi
18-10-2011, 19:35
Cowon C2 16GB + audio Technica M50 رو منطقی ترین حالت میبینم
D3 چطوره ؟ یه چیزی باشه حداقل بتونم توش ویدیو ببینم این 4:3 بود سایز ِ تصویرش .

peaceful1
18-10-2011, 19:47
D3 چطوره ؟ یه چیزی باشه حداقل بتونم توش ویدیو ببینم این 4:3 بود سایز ِ تصویرش .

پلیر خوبی هست و من متوجه بودم منظور شما رو با احتساب بودجه ایی که مد نظرتون بود اگر هم قصد خرید پلیری مثل D3 رو دارید توصیه میکنم حداقل موقت یه هدفون با حداقل استاندارد ها مثل ep 650 یا mdr ex 77 pl تهیه کنید.
ولی حتما بعدا یه هدفون با حداقل بودجه 200 تومن تهیه کنید ( سر فرصت هر موقع برای شما مقدور بود.) تریجها اگه میتونید از خارج از ایران تهیه کنید. ولی خوب خیلی فرقی بین D3 و C2 و J3 و ... نیست. و شما گفته بودید که برای شما کیفیت پخش از همه چیز مهمتره و اسمی از تصویر نیاوردید من هم برای همین این طور نتیجه گیری کردم.

spiderferi
18-10-2011, 21:39
پلیر خوبی هست و من متوجه بودم منظور شما رو با احتساب بودجه ایی که مد نظرتون بود اگر هم قصد خرید پلیری مثل D3 رو دارید توصیه میکنم حداقل موقت یه هدفون با حداقل استاندارد ها مثل ep 650 یا mdr ex 77 pl تهیه کنید.
ولی حتما بعدا یه هدفون با حداقل بودجه 200 تومن تهیه کنید ( سر فرصت هر موقع برای شما مقدور بود.) تریجها اگه میتونید از خارج از ایران تهیه کنید. ولی خوب خیلی فرقی بین D3 و C2 و J3 و ... نیست. و شما گفته بودید که برای شما کیفیت پخش از همه چیز مهمتره و اسمی از تصویر نیاوردید من هم برای همین این طور نتیجه گیری کردم.
برام کیفیت صدا خیلی خیلی مهمه ، اما خو آخه تصویر 4:3 یه خرده ناک اوته :31: اگه کیفیت صداش بقیه رو قورت میده راضیم .

peaceful1
19-10-2011, 11:37
برام کیفیت صدا خیلی خیلی مهمه ، اما خو آخه تصویر 4:3 یه خرده ناک اوته :31: اگه کیفیت صداش بقیه رو قورت میده راضیم .

نظرم راجب به کیفیت صدای این پلیرها و تفوتشون رو بیان کردم نیاز به دوباره کاری نیست .

به دید من هزینه برای هدفون مناسب و حتی بسته به نیاز چند هدفون مناسب منطقی تر از تغییر پلیر هر 2-3 سال یک بار هست چون معمولا تغییرات پلیرها ناچیز ولی تاثیر داشتن چند هدفون با صدای مختلف و با کیفیت بالا بسیار بیشتر هست ( البته به شرط سازگاری با پلیر و سبک مورد علاقه فرد. )

یعنی حتی اگه شما پلیر هم نخرید و همه هزینتون رو خرج خرید هدفونی مثل

denon d2000
AIAIAI TMA-1
Sennheiser HD 25-1 II
و....
یا مدلهای دیگه از انواع دیگه هدفون مثل داخل گوش و... حالا بسته به نیاز شما از دید من کار خوبی انجام دادید.
------------------------

آیا شما Rockbox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روی Cowon X5 نصب کردید؟

میدونستید میتونید حجم پلیرتون رو افزایش بدید؟

تعویض باطری

spiderferi
20-10-2011, 14:57
باید عوض کنم این Cowon ـم رو آخه خراب شده ، و گرنه عاشقشم :d

MAFISCO
21-10-2011, 12:44
در مورد پلیر c2 باید عرض کنم که من هم موافق نظر peacefull هستم.این پلایر بایستی یه مقدار از لحاظ قیمتی پایین تر از این حدود باشه...که البته شاید به دلیل تازه واربودن اون به بازار ایران باشه.

در هر صورت من این مدل رو از لحاظ audio Quality هم تراز j3 اما در کل(با توجه به اپشنای دیگه) پایین تر از j3 ولی بالاتر از i9 میبینم.

mostafa_maca
22-10-2011, 13:15
سلام دوستان
یک دستگاه Cowon A2 کارکرده اما بسیار تمیز به قیمت 170 تومن گیر اومده با توجه به اینکه قدیمی هستش خیلی و اینکه امکانات جالبی داره اما ساپورت فرمت پایین! به نظرتون بگیرم یا صبر کنم و یه D3 بگیرم؟
کیفیت صدا برام خیلی مهمه و کیفیت تصویر هم مهم هستش...
راستی نظرتون رو در مورد یه پلیر کاملا بی دردسر مثله i7 بدونم آیا کیفیتش خوب هست؟ یه چیزی که کلا جمع و جور باشه با عمر باتری زیاد و کیفیت عالی
ممنون:11:

peaceful1
22-10-2011, 14:43
سلام دوستان
یک دستگاه Cowon A2 کارکرده اما بسیار تمیز به قیمت 170 تومن گیر اومده با توجه به اینکه قدیمی هستش خیلی و اینکه امکانات جالبی داره اما ساپورت فرمت پایین! به نظرتون بگیرم یا صبر کنم و یه D3 بگیرم؟
کیفیت صدا برام خیلی مهمه و کیفیت تصویر هم مهم هستش...
راستی نظرتون رو در مورد یه پلیر کاملا بی دردسر مثله i7 بدونم آیا کیفیتش خوب هست؟ یه چیزی که کلا جمع و جور باشه با عمر باتری زیاد و کیفیت عالی
ممنون:11:

D3 با همه مشکلاتش به مراتب از A2 بهتره . اصلا قابل قیاس نیست.

خیلی بعید میدونم شما بتونید i7 رو جایی پیدا کنید .
البته من تو پاساژ رضا یه مغازه دیده بودم که یه U3 داشت .:18:

این اختلاف در انتخاب نشون میده که شما خودتون دقیقا نمیدونید چی میخواهید چون اصلا قیاس بین D3 و i7 اصلا منطقی نیست .
بهتره اول شما برای خودتون شرح مسئله کنید. ببینید چه نیازی دارید و بعد جواب رو بدید تا نهایتا پشیمونی به بار نیاد.

mostafa_maca
22-10-2011, 17:41

این اختلاف در انتخاب نشون میده که شما خودتون دقیقا نمیدونید چی میخواهید چون اصلا قیاس بین D3 و i7 اصلا منطقی نیست .
بهتره اول شما برای خودتون شرح مسئله کنید. ببینید چه نیازی دارید و بعد جواب رو بدید تا نهایتا پشیمونی به بار نیاد.
سلام دوست عزیز
اول تشکر بابت پاسخ گویی شما
دوم عرض کنم خدمت شما بله این 2 مدلی که عرض کردم اصلا وجه اشتراکی با هم ندارن! اما اگه بتونم i7 رو با قیمتی حدود 70 هزار تومن پیدا کنم همینو میخرم...
چون هر چی باشه همونطوری که خودتونم فرمودین D3 اشکالات تقریبا زیادی داره! فقط خواستم بین D3 و A2 یه مقایسه ای انجام بدم!
حالا به نظر شما مهم ترین مزیت D3 به A2 غیر از صفحه نمایشش چی هستش؟!
اگر امکانش هست در مورد کیفیت صدای i7 هم یه توضیحی بدین
بازم سپاسگذارم:11:

osmaan
22-10-2011, 18:00
سلام دوست عزیز
اول تشکر بابت پاسخ گویی شما
دوم عرض کنم خدمت شما بله این 2 مدلی که عرض کردم اصلا وجه اشتراکی با هم ندارن! اما اگه بتونم i7 رو با قیمتی حدود 70 هزار تومن پیدا کنم همینو میخرم...
چون هر چی باشه همونطوری که خودتونم فرمودین D3 اشکالات تقریبا زیادی داره! فقط خواستم بین D3 و A2 یه مقایسه ای انجام بدم!
حالا به نظر شما مهم ترین مزیت D3 به A2 غیر از صفحه نمایشش چی هستش؟!
اگر امکانش هست در مورد کیفیت صدای i7 هم یه توضیحی بدین
بازم سپاسگذارم:11:
با اجازه peaceful1 عزیز
برتری D3 به نسبت A2 توی
اندازه
وزن
فرمت های بیشتر
داشتن سیستم عامل
داشتن وای فای و به تبعش لذت اینترنت، ویپ و...
و موارد ریزی که الان یادم نماید

arefo
28-10-2011, 19:07
با سلام خدمت دوستان راست من الان هم اس 9 دارم که دست خواهرمه یه جی 3 هم که دست خودمه البته اس 9 یه 6 ماهی دستم بوده از هردوتاشون واقعا راضی ام راستش الان قصد دارم تا 150 یه ام پی تری واسه نامزدم بخرم حالا سوالم اینه که مطمئنا با این پول آی آئودیو 9 میشه خرید اما خب مموری نمیخوره به نظر شما ارزش داره بودجمو بیشتر کنم یه سی 2 بگیرم یا نه زیاد با هم فرقی ندارن این دوتا کیفیت صدا، باتری ، ضبط صدا و راحتیه کارکرد برام مهمه (البته کوون همه ی اینایی که گفتمو خیلی خوب رفع میکنه مقایسم بین این دوتاست iaudio9 & c2) اگر کلا نظر دیگه ای تو برند دیگه ای هم داشته باشین با دلیل بهم بگین
مرسی

peaceful1
28-10-2011, 19:10
با سلام خدمت دوستان راست من الان هم اس 9 دارم که دست خواهرمه یه جی 3 هم که دست خودمه البته اس 9 یه 6 ماهی دستم بوده از هردوتاشون واقعا راضی ام راستش الان قصد دارم تا 150 یه ام پی تری واسه نامزدم بخرم حالا سوالم اینه که مطمئنا با این پول آی آئودیو 9 میشه خرید اما خب مموری نمیخوره به نظر شما ارزش داره بودجمو بیشتر کنم یه سی 2 بگیرم یا نه زیاد با هم فرقی ندارن این دوتا
مرسی

به نظرم ارزشش رو داره.

لینک اخرین قیمت شرکت :

چند تا فروشگاه پاساژ رضا هم دارند یه فروشگاه برج B پایتخت هم داره الان کمی شرایط نسبت به چند سال اخیر بهتر شده و فقط محدود به یک فروشگاه نیست.

البته هنوز تو لیست قیمت نیمده اگه تغییری کرده باشه حتما اقا عثمان تو این تاپیک اعلام میکنند.

این پلیر باطریش شارژ بیشتری نگه میداره تم های بیشتری داره حافظه جانبی میخوره فقط فرم پلیر خیلی pocket friendly نیست اگه با اون مشکل ندارید و البته کمی هم وزنش که 99 گرم هست و ضخامتش هم شاید برای بعضی کمی مسئله باشه ولی با همه این احوال من به i9 ترجیح میدم.

yaray
01-11-2011, 01:25
ببخشید من تازه با محصولات این برند آشنا شدم و تقریبا هیچ اطلاعی ندارم میشه کمی اطلاعات بدید؟ممنون میشم
لطفا در مقایسه با اپل آیپاد بگید که کذوم یک از لحاظ عمر و کیفیت سرتره
در مقابل آیپاد شافل محصول مشابه چیه؟
در مقابل آیپاد نانو و تاچ 4 هشت گیگ چی؟
من میخواستم یه آیپاد نانو 8 گیگ به قیمت حدود 180 بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید
و سوال آخر اینکه آدرسی هست برای خرید اینترنتی؟لطفا معرفی کنید.
بازم ممنون

osmaan
01-11-2011, 10:33
ببخشید من تازه با محصولات این برند آشنا شدم و تقریبا هیچ اطلاعی ندارم میشه کمی اطلاعات بدید؟ممنون میشم
لطفا در مقایسه با اپل آیپاد بگید که کذوم یک از لحاظ عمر و کیفیت سرتره
در مقابل آیپاد شافل محصول مشابه چیه؟
در مقابل آیپاد نانو و تاچ 4 هشت گیگ چی؟
من میخواستم یه آیپاد نانو 8 گیگ به قیمت حدود 180 بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید
و سوال آخر اینکه آدرسی هست برای خرید اینترنتی؟لطفا معرفی کنید.
بازم ممنون
سلام
خوب کووان یه برند کره ای هست و جت آئدیو یکی از محصولاتش هست و چند سالیه که تو کار تولید پلیر و از وقتی که شروع کرده همیشه توی برندهای مطرح بوده جایزه های خیلی زیادی رو برده و از نظر امکانات صوتی تنظیمات زیادی رو به شما میده تقریبا توی اکثر مدل هاش 39 آیتم برای تغییر صدا داره بسته به مدل از فرمت های زیادی پشتیبانی میکنه و توی کیفیت صدا و تصویر از آیپاد بهتره ( گفتم آیپاد چون شما با آیپاد مقایسه کردی)

والا مدلی نداره که دقیقا مشابه شافلو نانو باشه ولی میشه گفت مدل E2 رو میشه گفت رقیبه نانو نسل قدیم و شافل هست
در مورد تاچ هم مدل های زیادی رو داره که شاید بشه گفت رقیب هم هستن ولی چیزی که آیپاد رو متمایز میکنه قدرتش توی بازی هست ولی از نظر صدا به کووان نمیرسه

yaray
01-11-2011, 11:05
خیلی ممنون که جواب دادید راستش من فقط برام کیفیت صدا مهمه به بازی اهمیت نمیدم فقط اگه بتونم یه دیکشنری هم روش نصب کنم کفایت میکنه از این برند تا 150 تومن بهترین محصولشو میشه معرفی کنید و اینکه جایی خرید اینترنتی نداره؟

osmaan
01-11-2011, 11:13
خیلی ممنون که جواب دادید راستش من فقط برام کیفیت صدا مهمه به بازی اهمیت نمیدم فقط اگه بتونم یه دیکشنری هم روش نصب کنم کفایت میکنه از این برند تا 150 تومن بهترین محصولشو میشه معرفی کنید و اینکه جایی خرید اینترنتی نداره؟
تا 150 تومن که از این برند فقط میتونید i9 بگیرید که با این مدل نمیتونید دیکشنری داشته باشید
برای فروشگاه هم دیجی کالا و اورادو هستن

yaray
02-11-2011, 01:50
j3 چطور بین جی 3 چهار گیگ و s9 کدومو پیشنهاد میکنید؟اگه از خیر دیکشنری بگذرم و بخوام 200 تا 220 هزینه کنم چی پیشنهاد میکنید؟

osmaan
02-11-2011, 08:36
j3 چطور بین جی 3 چهار گیگ و s9 کدومو پیشنهاد میکنید؟اگه از خیر دیکشنری بگذرم و بخوام 200 تا 220 هزینه کنم چی پیشنهاد میکنید؟
بین این دو تا j3 رو پیشنهاد میکنم و اگه بخواهید تا 220 هزینه کنید میتونید c2 و j3 رو انتخاب کنید که البته c2 توان خروجی بیشتری داری درصورتی که 3 کمتر هست ولی در عوض c2 امکانات j3 رو نداره

yaray
02-11-2011, 09:21
خیل ممنونم که جواب میدید به عنوان آخرین سوال در مورد هدفنهای مدلای مختلف کووان فآیا همهشون یه مدلند؟مثلا هدفون i9و,j3یکیه؟
و در مورد i9 آیا به نسبت جدید بودن کیفیت و قدرت پخش قابل قبولو داره؟برای من مهمترین مسئله کیفیت و قدرت پخش و وجودداشتن اکولایزرهای متنوع هست.
این c2کخ فرمودین .من هیچ جا نتونستم اثری ازش پیدا کنم.انگار دیگه وارد نمیشه؟

osmaan
02-11-2011, 11:18
خیل ممنونم که جواب میدید به عنوان آخرین سوال در مورد هدفنهای مدلای مختلف کووان فآیا همهشون یه مدلند؟مثلا هدفون i9و,j3یکیه؟
و در مورد i9 آیا به نسبت جدید بودن کیفیت و قدرت پخش قابل قبولو داره؟برای من مهمترین مسئله کیفیت و قدرت پخش و وجودداشتن اکولایزرهای متنوع هست.
این c2کخ فرمودین .من هیچ جا نتونستم اثری ازش پیدا کنم.انگار دیگه وارد نمیشه؟
بله هدفونی که داخل بسته هست همگی یک مدل هست کیفیت خوبی داره ولی توصیه میشه یه هدفون دیگه خریداری بشه بستگی به مصرف کننده داره

کلا از نظر کیفیت همه مدل ها فرق چندانی ندارن و از نظر اکولایزر ها هم هر دو مدل از جت افکت 3 استفاده میکنن و تنظیمات برابری دارن ولی میگن که j3 صدای متعادل تری داره چون بقه مدل ها صدای گرمتری داره

C2 کمتر از یک ماه هست که وارد شده و هنوز امرتات هم لیستش رو آپدیت نکرده

yaray
03-11-2011, 01:22
lkمن یه سرچی در مورد c2 کردم خیلی خوشگل و سایزش عالیه
از امکانات و سیستم عاملش یه ریویو فارسی میذلرید

.

osmaan
03-11-2011, 14:55
lkمن یه سرچی در مورد c2 کردم خیلی خوشگل و سایزش عالیه
از امکانات و سیستم عاملش یه ریویو فارسی میذلرید

.
من که تا حالا ریویو فارسی ندیدم میتونی از همون انگلیسی ها استفاده کنی
سیستم عامل هم فلش هست و از نظر گرافیکی واقعا قشنگ طراحی شده

yaray
05-11-2011, 23:25
nدوستانمیشه یه راهنمایی کنند؟
c2 با یه هدفون خوب
یا
j3 آخه تقریبا هم قیمت در میان

برام کیفیت صدا از همه چی مهمتره بعد اگه بتونم یه دیکشنری خوب هم توش نصب کنم با قابلیت های دیگه تقریبا هیچ کاری ندارم .
لطفا نظرتونو بدید

osmaan
05-11-2011, 23:53
سلام
هر دو مدلی که انتخاب کردی نمیتونی از لحاظ برنامه انتظاری داشته باشی اگه دنبال دیکشنری فارسی به انگلیسی باشی بیخیالش شی بهتره یا اینکه آیپاد بخر
قدرت خروجی C2 بیشتر از j3 هست

ali3250i
07-11-2011, 10:13
سلام اگه میشه بگید c2 یا j3 کدو مشون واسه بازی بهتره واینکه ایا ایندو الارم دارن(alarm)

MAFISCO
07-11-2011, 16:59
دوست عزیز اگه واسه بازی میخوای اصلا دورو ور این cowon غیر از d2 ،نرو....

alarm!!!!!الان که دیگه رو ساعت مچی هم الارم میذارن...

اول ببین اولویت هات چیه،بعد برو سراغ برندا و ویژگی هاشون..اما اگه واسه بازی میخوای من ipod touch رو شدیدا پیشنهاد میکنم.

موفق باشی...

yaray
08-11-2011, 13:27
دوست عزیز اگه واسه بازی میخوای اصلا دورو ور این cowon غیر از d2 ،نرو....

.

موفق باشی...

الان که دیگه D2 تو بازار نیست
خیلی جالبه که قابلیتهای پیش پا افتاده ای مثل نصب برنامه و دیکشنری و بازی رو از این پلیرها دریغ کردند اونم با اینهمه برندهایی که این قابلیت هارو دارند.
آدم گیج میشه از کدوم ویژگی بگذره و به خاطر کذوم ویژگی کدوم مدلو انتخاب کنه/
این e2 مفل شافل قابلیت تلفظ اسم آهنگها رو داره؟کلا بجای شافل پیشنهاد میشه؟
من هنوز بین j3,c2 و آیپاد تاچ 8 گیگ تو گل موندم .نمیتونم انتخاب کنم.اگه میشد یه دیکشنری روی j3 نصب کرد شک نمیکردم.

osmaan
08-11-2011, 14:23
الان که دیگه D2 تو بازار نیست
خیلی جالبه که قابلیتهای پیش پا افتاده ای مثل نصب برنامه و دیکشنری و بازی رو از این پلیرها دریغ کردند اونم با اینهمه برندهایی که این قابلیت هارو دارند.
آدم گیج میشه از کدوم ویژگی بگذره و به خاطر کذوم ویژگی کدوم مدلو انتخاب کنه/
این e2 مفل شافل قابلیت تلفظ اسم آهنگها رو داره؟کلا بجای شافل پیشنهاد میشه؟
من هنوز بین j3,c2 و آیپاد تاچ 8 گیگ تو گل موندم .نمیتونم انتخاب کنم.اگه میشد یه دیکشنری روی j3 نصب کرد شک نمیکردم.
بله مگر اینکه کار کرده بخری
خوب دیگه اینا بر میگرده به سیاست های شرکت سازنده
e2 نه همچین قابلیتی نداره
درمورد j3 برو اینجا ببین میتونی دیکشنری فارسی پیدا کنی

princeshahin
09-11-2011, 12:34
سلام به همه ی طرفداران کیفییت صدا که درک متفاوتی نسبت به موسیقی دارن...
من تازه با این سات خوب و انجمناش آشنا شدم...باعث و بانیشم cowon بود
من بیشترین علاقم trance بیشتر از اون armin van buuren هستش
جزئییات صدا برام خیلی مهم,بعد کلی تحقیق به cowon وsennheiser رسیدم.
میخواستم در مورد صفحه نمایش c2 بیشتر بدونم چون یکی از دوستان تو یکی از تاپیکا از لمسش انتقاد کرده
دقیقا صفحه نمایشش از چه نوعی... با تشکر از همتون که وقت با ارزشتون صرف جواب به تازه کارایی مثل من میکنین.

osmaan
09-11-2011, 16:54
سلام به همه ی طرفداران کیفییت صدا که درک متفاوتی نسبت به موسیقی دارن...
من تازه با این سات خوب و انجمناش آشنا شدم...باعث و بانیشم cowon بود
من بیشترین علاقم trance بیشتر از اون armin van buuren هستش
جزئییات صدا برام خیلی مهم,بعد کلی تحقیق به cowon وsennheiser رسیدم.
میخواستم در مورد صفحه نمایش c2 بیشتر بدونم چون یکی از دوستان تو یکی از تاپیکا از لمسش انتقاد کرده
دقیقا صفحه نمایشش از چه نوعی... با تشکر از همتون که وقت با ارزشتون صرف جواب به تازه کارایی مثل من میکنین.
سلام
خوش اومدین
بله این انتقاد وارد هست من وقتی باهاش کار کردم متوجه این موضوع شدم البته خوب باید اینم گفت که مقاومتی هستو در کل مقاومتی ها از خازنی ها ضعیف تر هستند

princeshahin
09-11-2011, 21:42
ممنون از راهنماییتون osmaan عزیز.
انتخابام بین c2,j3 هستش....j3 خوش ساخت تر به نظر میاد.
یه سوال برام پیش اومده...رقبای دیگر cowon گرونتر یا حداقل هم قیمتش هستن.لطفا نظرتون درمورد کیفییت ساخت محصولات cowon مخصوصا c2وj3 بگین...در این رقابت کیفییت قربانی نشده...
منظورم کیفییت ساخت بدنه و قطعات داخلی هست,در کیفییت صدا شکی نیست.

osmaan
10-11-2011, 19:18
ممنون از راهنماییتون osmaan عزیز.
انتخابام بین c2,j3 هستش....j3 خوش ساخت تر به نظر میاد.
یه سوال برام پیش اومده...رقبای دیگر cowon گرونتر یا حداقل هم قیمتش هستن.لطفا نظرتون درمورد کیفییت ساخت محصولات cowon مخصوصا c2وj3 بگین...در این رقابت کیفییت قربانی نشده...
منظورم کیفییت ساخت بدنه و قطعات داخلی هست,در کیفییت صدا شکی نیست.
هر دو بنظر محکم میاد و خوش ساخت ولی شاید پشت c2 بخاطر طرحی که داره ممکنه خش بیافته

ali3250i
11-11-2011, 13:07
سلام خیلی ممنون از این که جواب میدین
d3 واسه بازی چه طوره؟
ارزش 100 تومن بیشتر نسبت به j3 رو داره اونم با این باتریه داغونش
بازم ممنون

yaray
13-11-2011, 12:30

ببخشید میشه چند تا از مشکلات دی 3 رو اسم ببرید
؟

peaceful1
13-11-2011, 21:32
ببخشید میشه چند تا از مشکلات دی 3 رو اسم ببرید
؟

اولین ایرادی که به D3 وارد بود مسکلات زیاد نرمافزارش بود که اون موارد اساسیش حل شده ولی خب مگه چند درصد کاربرها پلیرشون رو آپدیت میکنند و از این مسائل آگاهی دارند.

مورد بعدی پردازنده تاریخ گذشته این پلیر هست مثل پردازنده ضعیف این رو با پردازنده فوق قوی مدل اندرویدی سونی Z1000 مقایسه کنید اصلا قابل قیاس نیست!

سوم نبود اندروید مارکت که محدودیتهای زیادی رو برای پلیر آورده که باید پلیر رو هـک کنید که این کار از عهده هر کاربری ساخته نیست.

بعضی از App ها و بازی ها روی این پلیر اجرا نمیشند.

هست این مسائل ولی خب افرادی که دنبال همچین پلیرهایی هستند یه جوری کنار میان ولی خب از شمایی که حاضریت همچین خزینه هنگفتی بکنید انتظار میره در خور همین مدل هزینه برای هدفون بکنید وگرنه اصلا انتخاب منطقی نیست. چیزهای دیگه ایی هم گفته شده ولی چون کاملا نمیدونم صحتش رو نمیدونم بیان نمیکنم.

Arita
18-11-2011, 13:27
دوستان عزیز

من می خوام یه Mp3 player کوون بخرم
طی گشتی که زدم به این گزینه ها برخوردم:
C2 - I9 - I10 - X7
I9 به خاطر اینکه قیمتش خوبه (16 گیگ 175 تومن)، ولی باتریش یه کم کمتره نسبت به C2 و اینکه حافظه ش SD نیست
C2 به خاطر اینکه باتریش 55 ساعته! صفحه نمایشش بزرگتره و امکاناتش بیشتره، صفحه ی تاچ داره و قیمتش هم مناسبه ( 8 گیگش 189 تومن)، و حافظه ی SD
I10 باتریش 38 ساعته (بد نیست) ولی فکر کنم نیومده تو بازار هنوز (قیمتش تقریبن مثل C2ه)
X7 به خاطر اینکه 103 ساعت باتریشه!!!!! (خیلی عالیه)، صفحه تاچ، 120 گیگ هارد، خیلی وسوسه کننده ست، ولی قیمتش 300 تومنه.

من نمی خواستم بالای 200 خرج کنم، ولی این X7 بدجور وسوسه می کنه
به نظر شما کدوم ارزش خریدن داره!!! من نمی دونم معایب شون چیه!!!
می تونید راهنمایی کنید.

osmaan
18-11-2011, 13:45
دوستان عزیز

من می خوام یه Mp3 player کوون بخرم
طی گشتی که زدم به این گزینه ها برخوردم:
C2 - I9 - I10 - X7
I9 به خاطر اینکه قیمتش خوبه (16 گیگ 175 تومن)، ولی باتریش یه کم کمتره نسبت به C2 و اینکه حافظه ش SD نیست
C2 به خاطر اینکه باتریش 55 ساعته! صفحه نمایشش بزرگتره و امکاناتش بیشتره، صفحه ی تاچ داره و قیمتش هم مناسبه ( 8 گیگش 189 تومن)، و حافظه ی SD
I10 باتریش 38 ساعته (بد نیست) ولی فکر کنم نیومده تو بازار هنوز (قیمتش تقریبن مثل C2ه)
X7 به خاطر اینکه 103 ساعت باتریشه!!!!! (خیلی عالیه)، صفحه تاچ، 120 گیگ هارد، خیلی وسوسه کننده ست، ولی قیمتش 300 تومنه.

من نمی خواستم بالای 200 خرج کنم، ولی این X7 بدجور وسوسه می کنه
به نظر شما کدوم ارزش خریدن داره!!! من نمی دونم معایب شون چیه!!!
می تونید راهنمایی کنید.
سلام
اول از همه هنوز مدل i10 وارد بازار ایران نشده
حالا بین سه مدل باقی مونده دو مدل i9 و c2 از جهاتی توی یه سبک هستن از نظر فرمت هایی صوتی و تصویری تقریبا با هم برابر هستن ولی C2 تو وظعیت بهتری داره و هم اینکه قدرت خروجی بیشتری بین هر دو مدل دیگه داره و اینکه کارت حافظه میخوره و از نظر UI هم زیبا تر هست

ولی مدل x7 بیشتر برای کسانی هست که موسیقی ارشیو میکنن تا کسانی که علاقه به ویدئو دارن چون فرمتهای کمتری از ویدئو رو میخونه

Arita
18-11-2011, 14:12
ممنون آقای Osmaan
یک سوالی دارم، شاید یه کم مسخره باشه، ولی برا من مهمه
موقع استفاده از دو مدل c2 و I9، چون اکثر وقتا تو جیب شلوار منه و من از رو شلوار معمولن دگمه ی Next رو انتخاب می کنم. توی کلیپای youtube نشون میداد که این دو تا این دگمه رو ندارن، I9 فقط تاچ پدش رو داره. حالا با این اوصاف، برای عوض کردن آهنگ و زدن دگمه ی Next، باید پشت سر هم دستگاه رو از جیب بیرون آورد؟؟!!!

peaceful1
18-11-2011, 14:21
ممنون آقای Osmaan
یک سوالی دارم، شاید یه کم مسخره باشه، ولی برا من مهمه
موقع استفاده از دو مدل c2 و I9، چون اکثر وقتا تو جیب شلوار منه و من از رو شلوار معمولن دگمه ی Next رو انتخاب می کنم. توی کلیپای youtube نشون میداد که این دو تا این دگمه رو ندارن، I9 فقط تاچ پدش رو داره. حالا با این اوصاف، برای عوض کردن آهنگ و زدن دگمه ی Next، باید پشت سر هم دستگاه رو از جیب بیرون آورد؟؟!!!

نگاه نکرده دست تو جیب یا دور گردن میتونی عوض کنی اگه وی HOLD بزاری و تنظیم کنی تو حالت HOLD دکمه ها کم و زیاد صدا کار جلو عقب رو بکنند ولی روی جیب هیچی مثل پلیر قدیمی ZEN STONE نمیشه.
هنوز به سختی این پلیر رو میشه پیدا کرد.

osmaan
18-11-2011, 17:49
همون طور که دوست عزیز peaceful1 فرمودن شما میتونی تو قسمت تنظیمات پلیرتون این قابلیت رو برای دکمه های تعیین کنید

peaceful1
28-11-2011, 20:11
از دوستانی که D3 دارند یک سوال دارم.
با وجود تحریم های گوگل و وجود mirror هایی مثل

آیا نبود Android Market برای D3 بی معنی نمیشه؟

ali_3001
01-12-2011, 09:01
سلام
خسته نباشین
اگه کسی اطلاعاتی در مورد راه اندازی رادیو اینترنتی توسط jetcast داره بگه
خیلی وقته دنبال راه اندازی یه رادیو اینترنتی هستم یه آموزشی در موردش با استفاده از وین مپ هست ولی هر کار کردم
نتونستم با هاش یه جایی برسم تو تاپیک زیر فرمودین میشه با jetcast رادیو اینترنتی راه انداخت

اگه میشه بیشتر راهنمایی بفرمائید
با تشکر

exeda
04-12-2011, 15:19
سلم دوستان
من یه دسگاه cowon s9 دارم و یه مدته که هیچ صدایی ازش بیرون نمی یاد. همچیش سالمه و کار میکنه ولی وقتی هدفون یا هرچی رو بهش میزنم هیچ صدایی ازش در نمی یاد!!
فریمور رو هم از اول اپگرید کردم ولی بازم جواب نداد.
از دوستان کسی این مشکل رو داشته؟؟؟
اگه کمک کنید ممنون میشم.

minimax2
04-12-2011, 18:31
از دوستانی که D3 دارند یک سوال دارم.
با وجود تحریم های گوگل و وجود mirror هایی مثل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآیا نبود Android Market برای D3 بی معنی نمیشه؟

البته هیچ مارکتی به اندازه خود Android Market کامل نیست . با وجود تحریم ها باز با ترفند هایی می شه از اندروید مارکت استفاده کرد . برای این کار می تونید از چیز وی ان استفاده کنید . خود نرم افزار هم با بعضی روش ها نصب می شه ( البته خودم روی D3 تست نکردم ولی روی بعضی گوشی ها تست کردم )
اون مارکت هایی که معرفی کردید اصلا قابل مقایسه با مارکت های کامل تری مثل Aptoid یا Blackmarket نیستن . با این دو مارکتی که معرفی کردم به نرم افزارهای خیلی بیشتری دسترسی دارید از جمله نرم افزارهای پولی که در این دو مارکت کرک شده وجود دارن .

osmaan
04-12-2011, 23:34
سلم دوستان
من یه دسگاه cowon s9 دارم و یه مدته که هیچ صدایی ازش بیرون نمی یاد. همچیش سالمه و کار میکنه ولی وقتی هدفون یا هرچی رو بهش میزنم هیچ صدایی ازش در نمی یاد!!
فریمور رو هم از اول اپگرید کردم ولی بازم جواب نداد.
از دوستان کسی این مشکل رو داشته؟؟؟
اگه کمک کنید ممنون میشم.
بهترین کار اینه که بدید گارانتی

exeda
05-12-2011, 22:54
بهترین کار اینه که بدید گارانتی
منم همین کارو کردم
دیروز پستش کردم به امرتات.

ali3250i
07-12-2011, 15:33
سلام من شیرازم با بدبختی یه c2 اینترنتی خریدم(که عجب غلطی کردم) بعد از دوسه روز خاموش شده هنوزم روشن نشده چه جوری بفرستمش امرتات با چه پستی به چه ادرسی بعد اونا چیجوری میفرستنش؟
دمتون خیلی گرممممممممممم

peaceful1
08-12-2011, 23:07
کوون عجیب ترین کارخانه ایی هست که به عمرم دیدم .

هیچ وقت اون چیزی که انتظار داری ازش رخ نمیده حالا شاید اتفاق خوب باشه شاید بد مهم اینه که با سطح انتظارت زمین تا آسمون متفاوت هست.
کاشف به عمل اومده کوون پلیر هایی ساخته که حتی قبل از به وجود آمدن SDXC از اونها پشتیبانی میکرده.
اون هم نه 32 گیگ و 64 گیگ بلکه 128 گیگ !!!!!!!!!!!!!
برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

ali703
08-12-2011, 23:11
کوون عجیب ترین کارخانه ایی هست که به عمرم دیدم .

هیچ وقت اون چیزی که انتظار داری ازش رخ نمیده حالا شاید اتفاق خوب باشه شاید بد مهم اینه که با سطح انتظارت زمین تا آسمون متفاوت هست.
کاشف به عمل اومده کوون پلیر هایی ساخته که حتی قبل از به وجود آمدن SDXC از اونها پشتیبانی میکرده.
اون هم نه 32 گیگ و 64 گیگ بلکه 128 گیگ !!!!!!!!!!!!!
برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

خیلی جالبه!! 128 گیگ :18:

desimoos
09-12-2011, 00:19
سلام
چند تا سوال داشتم، ممنون می شم راهنماییم کنید
اول این که روی مدلهای d3 - j3- s9 می شه دیکشنری ریخت؟ اصلا دیکشنری فارسیش پیدا می شه؟ دیکشنری انگلیسی چه طور؟
دوم این که قیمت d3 - s9 چنده؟ اصلا تو بازار پیدا می شه؟
سوم این که این مدلهایی که گفتم این قابلیت رو دارن "ساختار پوشه ای جهت مرتب سازی و انتخاب فایل ها مانند کامپیوتر شخصی" یا این که آهنگها رو باید با نرم افزار روش convert کرد؟
متشکر:11:

peaceful1
09-12-2011, 16:00
سلام
چند تا سوال داشتم، ممنون می شم راهنماییم کنید
اول این که روی مدلهای d3 - j3- s9 می شه دیکشنری ریخت؟ اصلا دیکشنری فارسیش پیدا می شه؟ دیکشنری انگلیسی چه طور؟
مال S9 و J3 دیکشنریشون پولی هست. ولی سیستم D3 چون سیستم عامل داره حتما میشه یه چیزهایی براش پیدا کرد.

دوم این که قیمت d3 - s9 چنده؟ اصلا تو بازار پیدا می شه؟
به تاپیک پیوست خورده قیمت مراجعه کنید.

سوم این که این مدلهایی که گفتم این قابلیت رو دارن "ساختار پوشه ای جهت مرتب سازی و انتخاب فایل ها مانند کامپیوتر شخصی" یا این که آهنگها رو باید با نرم افزار روش convert کرد؟
متشکر:11:

متوجه منظورتون نمیشم.

desimoos
10-12-2011, 00:36
منظورم اینه که:
وقتی می خوایم آهنگ روش بریزیم باید از طریق یه برنامه ریخت روش(مثل ipod که باید با itune آهنگ روش ریخت)، یا این که می شه آهنگها رو مستقیم کپی کرد رو حافظش؟؟

peaceful1
10-12-2011, 12:47
منظورم اینه که:
وقتی می خوایم آهنگ روش بریزیم باید از طریق یه برنامه ریخت روش(مثل ipod که باید با itune آهنگ روش ریخت)، یا این که می شه آهنگها رو مستقیم کپی کرد رو حافظش؟؟

هر دو حالت ممکنه.
میتونی به هر دو صورت بسته به نوع نیاز و سلیقه خودت استفاده کنی.

osmaan
10-12-2011, 17:02
سلام من شیرازم با بدبختی یه c2 اینترنتی خریدم(که عجب غلطی کردم) بعد از دوسه روز خاموش شده هنوزم روشن نشده چه جوری بفرستمش امرتات با چه پستی به چه ادرسی بعد اونا چیجوری میفرستنش؟
دمتون خیلی گرممممممممممم
دفاتر خدمات پس از فروش:
شعبه مرکزی : خيابان ولي عصر ، چهارراه ميرداماد ، مجتمع پايتخت ، طبقه نهم ، واحد 903
تلفن: 2 - 88786051
نمابر: 2 - 88786051
پست الكترونيكي : support@emertat.com

hs67
11-12-2011, 17:07
سلام دوستان،دنبال یه پلیر هستم که خروجیش رو از طریق آمپلی فایر تقویت و پخش کنم،یعنی فقط کیفیت صوتی مطرح هست حتی شدت صداش هم مطرح نیست چون میتونم با آمپلی هر چقدر بخوام تقویتش کنم،فقط نیاز دارم که LCD هم داشته باشه(تا بتونم آهنگا رو پیدا کنم)،خودم دو مدل C2 و i9 رو پیدا کردم،بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟چرا؟اگه مورد بهتری هم سراغ دارید لطفا مطرح کنید(کاوون یا غیر کاوون)،ممنونم:11:

mos2010
11-12-2011, 18:40
سلام
من یه i9 کوون دارم، صفحش برای دومین بار با فشار خراب شده
فشاری که به چیز دیگه وارد میشد اینجوری نمیترکید
دفعه قبل 45 پیادم کرد
الان چند وقته افتاده تو کیفم
:((
به نظرتون ارزش داره بدم تعمیر؟ یا اینکه پلیر دیگه بخرم؟

peaceful1
11-12-2011, 20:21
سلام
من یه i9 کوون دارم، صفحش برای دومین بار با فشار خراب شده
فشاری که به چیز دیگه وارد میشد اینجوری نمیترکید
دفعه قبل 45 پیادم کرد
الان چند وقته افتاده تو کیفم
:((
به نظرتون ارزش داره بدم تعمیر؟ یا اینکه پلیر دیگه بخرم؟

اگه مقیم تهران هستی برو شرکت بده یه نگا بکنن و نهایتا هزینش رو بپرس چقدر میشه نظر اخر با خودت هست یه دو دو تا چهار تا بکن ولی اگه خواستی بدی تعمیر توصیه میکنم حتما یه کاور براش تهیه کن تا انقدر آسیپ پذیر نباشه.

اگه دل چرکین هستی و دیگه احساس میکنی نمیتونی باهاش بسازی میخوای به جاش یه پلیر کوچک USB سر خود بگیر.
پلیر صفحه دار رنگی شاید برای نوع استفاده و طرز نگهداری که میکنی مناسب نباشه.

hs67
11-12-2011, 21:01
الووو....
مام هستیم چند ساعته یه پست فرستادم ولی نمایش داده نشده،لطفا اون دکمه رو بزنید،صدا میرسه؟؟!!

ما که کاربر تازه وارد هستیم چرا پستامون انقد دیر نمایش داده میشه:13:
کسی نبود راهنمایی کنه؟اساتید؟:11:

peaceful1
12-12-2011, 18:25
سلام دوستان،دنبال یه پلیر هستم که خروجیش رو از طریق آمپلی فایر تقویت و پخش کنم،یعنی فقط کیفیت صوتی مطرح هست حتی شدت صداش هم مطرح نیست چون میتونم با آمپلی هر چقدر بخوام تقویتش کنم،فقط نیاز دارم که LCD هم داشته باشه(تا بتونم آهنگا رو پیدا کنم)،خودم دو مدل C2 و i9 رو پیدا کردم،بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟چرا؟اگه مورد بهتری هم سراغ دارید لطفا مطرح کنید(کاوون یا غیر کاوون)،ممنونم:11:

الووو....
مام هستیم چند ساعته یه پست فرستادم ولی نمایش داده نشده،لطفا اون دکمه رو بزنید،صدا میرسه؟؟!!

ما که کاربر تازه وارد هستیم چرا پستامون انقد دیر نمایش داده میشه:13:
کسی نبود راهنمایی کنه؟اساتید؟:11:

بهتر نبود تو تاپیک راهنمایی خرید پلیر میپرسیددی؟
فکر کنم اگه یه پلیری بخرید و ازش line out بگیرید خوب باشه چون این طوری اعوجاج و تخریب زیاد میشه.
برای این نوع استفاده من خیلی فرق زیادی بین مدل های مختلف نمیبینم.
نمایش پست های شما مربوط به این میشه که مدیران باید آنلاین باشند تا بتونند تایید کنند.

hs67
12-12-2011, 20:01
ممنون از اینکه پاسخ دادید،منظورتون از line out همون خروجی هدفونه یا چیز دیگه ای؟ممکنه راهنمایی کنید؟

peaceful1
12-12-2011, 21:55
ممنون از اینکه پاسخ دادید،منظورتون از line out همون خروجی هدفونه یا چیز دیگه ای؟ممکنه راهنمایی کنید؟

line out خروجی هست که صدا رو قبل از ورود به بخش آمپ پلیر میگیرند. تا شفاف ترین صدای ممکن گرفته بشه.
کسی میتونه این نوع خروجی رو بگیره که طراح سخت افزار باشه که پلیر رو باز کنه و بدون از کجاش بگیره .
مگر این که سوکت انتهای پلیر شبیه مال سونی و سن دیسک و اپل باشه که بشه با خرید سوکت و ساخت line out DIY به این مهم دست یافت و یا به صورت آماده این نوع کابل و رابط رو تهیه کرد که البته تو بازار ایران موجود نیست.

hs67
12-12-2011, 22:38
منون از راهنماییتون میشه یه مدل خوب که این قابلیت رو داره و برای کار مورد نظرم هم مناسب هست رو معرفی کنید؟:20:

یعنی بشه به روشی که گفتین ازش line out گرفت و کیفیت پخش صوتی هم بالا باشه:27:

claud
13-12-2011, 01:15
عزیزان سایزx7رو میخواستم و اینکه عمر و کارکرد دکمه های فیزیکی پلیرهای کووان به دلیل کار کردن زیاد حساسیت خودشو از دست نمیده؟ممنون

hs67
13-12-2011, 11:20
سایز و امکانات دقیقش رو میتونی تو سایت زیر ببینی

osmaan
13-12-2011, 11:46
عزیزان سایزx7رو میخواستم و اینکه عمر و کارکرد دکمه های فیزیکی پلیرهای کووان به دلیل کار کردن زیاد حساسیت خودشو از دست نمیده؟ممنون
میتونید از سایت سازنده سایز و مشخصات دیگشو ببینید

من که 5 یا 6 سالی هست که دارم تا حالا به مشکل برنخوردم

hadi-fe
13-12-2011, 19:36
osman عزیز ازت یه سوال داشتم ایا دستگاه های cown که توی ایران توسط فروشگاه ها ویا سایت ها به فروش میرسه وارد کننده هاشون امرتات هست وایا اصلا وارد کننده ی دیگه ای وجود داره ویه سوال دیگه اگه کارت گارانتی گم بشه سریال دستگاه توی سیستم امرتات وجود داره مبنی بر اینکه دستگاه رو با این مشخصات ضمانت کردیم اگه میشه جواب سوال منو زود بده که حیاتی هست .دمت گرم

hs67
13-12-2011, 20:59
منون از راهنماییتون میشه یه مدل خوب که این قابلیت رو داره و برای کار مورد نظرم هم مناسب هست رو معرفی کنید؟

یعنی بشه به روشی که گفتین ازش line out گرفت و کیفیت پخش صوتی هم بالا باشه

یه تشکر هم نسبت به مدیران فعال سایت دارم،چون وقتی پستای ما اضافه میشه که 20 تا پست بعدش نوشته شده و دیگه خونده نمیشه...:13:

osmaan
13-12-2011, 21:28
osman عزیز ازت یه سوال داشتم ایا دستگاه های cown که توی ایران توسط فروشگاه ها ویا سایت ها به فروش میرسه وارد کننده هاشون امرتات هست وایا اصلا وارد کننده ی دیگه ای وجود داره ویه سوال دیگه اگه کارت گارانتی گم بشه سریال دستگاه توی سیستم امرتات وجود داره مبنی بر اینکه دستگاه رو با این مشخصات ضمانت کردیم اگه میشه جواب سوال منو زود بده که حیاتی هست .دمت گرم
من شرکت دیگه ای رو نمیشناسم که کووان بیاره شاید باشه
کارت گارانتی هم بر اساس شماره سریال صادر میشه و میتونید بگید که کارت گم شده و با شماره سریال چک کنن
راستی cowon درسته نهcown!

hs67
14-12-2011, 14:51
سلام آقای peaceful1

اگه ممکنه به این پست جواب بدین،ممنونم

منون از راهنماییتون میشه یه مدل خوب که این قابلیت رو داره (گرفتن line out) و برای کار مورد نظرم هم مناسب هست

( کیفیت و امکانات صوتی بالا برای تقویت بوسیله آمپلی فایر ) رو معرفی کنید؟

یعنی بشه به روشی که گفتین ازش line out گرفت و کیفیت پخش صوتی هم بالا باشه:11:

hadi-fe
14-12-2011, 18:20
اقا من تازه یه j3 گرفتم می خواستم بدونم ایا فقط برای j3 تم وجود داره وایا برنامه ی قابل نصب هم روی j3 وجود داره .

hellmayor
15-12-2011, 01:06
چرا تو این تاپیک کسی در مورد مدل E2 چیزی نمیگه ؟ کیفیت صداش و دووم باتریش چطوره ؟

minimax2
15-12-2011, 02:08
اقا من تازه یه j3 گرفتم می خواستم بدونم ایا فقط برای j3 تم وجود داره وایا برنامه ی قابل نصب هم روی j3 وجود داره .

بله تم وجود داره يه جستجو بكني توي اينترنت پيدا مي كني اما برنامه من كه چيزي نديدم

Sent from my iPod touch using Tapatalk

osmaan
15-12-2011, 12:05
سلام میتونید اینجا پیدا کنید iaudiophile.net

چرا تو این تاپیک کسی در مورد مدل E2 چیزی نمیگه ؟ کیفیت صداش و دووم باتریش چطوره ؟
مشخصات:
• دارای حافظه 2 و 4 گیگابایتی
• باطری لیتیومی قابل شارژ تا 11 ساعت و 30 دقیقه
• وزن 16.6 گرم, رابط USB، با ضمانت نامه امرتات
• قابلیت پخش فایلهای صوتی MP3،WMA،WAV،OGG،FLAC
• در رنگ های صورتی و آبی آسمانی و یاس بنفش و نارنجی قرمز و قهوه ای و بنفش و مشکی

claud
15-12-2011, 17:15
سلام هادی عزیز بلااخره خریدید؟مبارک باشه
راستی بلوتوث هم داره کیفیت صداش در اون حد بود؟یا نه ؟

desimoos
15-12-2011, 21:38
من چند روزیه که دنباله cowon d3 هستم ولی مگه پیدا می شه؟!
کسی جایی تو شیراز سراغ نداره که بفروشن؟
اگه یه سایتی هم آنلاین می فروخت می شه معرفی کنید؟
:41:
تو این ----------سایت معتبری هست؟؟
دوستان نظرتون درباره s9 چیه؟ قیافش خیلی باحاله. تفاوتش با j3 چیه؟

peaceful1
15-12-2011, 22:00
من چند روزیه که دنباله cowon d3 هستم ولی مگه پیدا می شه؟!
کسی جایی تو شیراز سراغ نداره که بفروشن؟
اگه یه سایتی هم آنلاین می فروخت می شه معرفی کنید؟
:41:
تو این ----------سایت معتبری هست؟؟
دوستان نظرتون درباره s9 چیه؟ قیافش خیلی باحاله. تفاوتش با j3 چیه؟

کارت حافظه نمیخوره
10 ساعت زمان پخش صوت کمتره
کمی ضخامتش بیشتره
قدیمی تره
دیگه نرم افزارش آپدیت نمیشه
جایی که بتونی بخری رو PM میکنم.

hadi-fe
17-12-2011, 22:05
سلام هادی عزیز بلااخره خریدید؟مبارک باشه
راستی بلوتوث هم داره کیفیت صداش در اون حد بود؟یا نه ؟
در مورد j3 میشه گفت که این دستگاه فوق العاده هوشمنده یعنی مثل دستگاه های دیگه نیست که با یه اکولایزر خوب که توی دستگاه گیر اوردی هر اهنگی با هر سبکی که خواستی گوش یدی وتوی فقط همون یه دونهEQ صدای دستگاه خوب باشه ونکته ی دیگه این که با cowon شما صدای تمام پلیر ها رو داری یعنی کیفیت iriver باس سنگین creative در کل این دستگاه حرفه ای

psp2004
21-12-2011, 00:24
با نام خدا و سلام

دوستان یکی از دوستام cowon c2 خریده حالا میخواد از تو خود player یه playlist بسازه ... چه طوری این کار رو بکنه ؟؟ :)

peaceful1
21-12-2011, 02:06
با نام خدا و سلام

دوستان یکی از دوستام cowon c2 خریده حالا میخواد از تو خود player یه playlist بسازه ... چه طوری این کار رو بکنه ؟؟ :)

بهتره این جا بپرسید:

اگه مشخصات اهنگتون درست باشه که این جا دربار نحوه اصلاح مشخصات تگ اهنگ نوشتم:

بعد پلیر رو با نوع اتصال MTC به کامپیوتر وصل میکنی بعد لیست هایی که تو نرم افزارهایی مثل winamp و mediamonkey
لیست رو منتقل میکنید.
البته اگه منظورتون مرتب سازی اهنگ از داخل پلیر هست چون C2 ندارم نمیتونم توضیح بدم و با توجه به UCI ایی که استفاده میکنید حتی شرایط کمی تغییر کنه.

psp2004
21-12-2011, 12:16
بهتره این جا بپرسید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مشخصات اهنگتون درست باشه که این جا دربار نحوه اصلاح مشخصات تگ اهنگ نوشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد پلیر رو با نوع اتصال MTC به کامپیوتر وصل میکنی بعد لیست هایی که تو نرم افزارهایی مثل winamp و mediamonkey
لیست رو منتقل میکنید.
البته اگه منظورتون مرتب سازی اهنگ از داخل پلیر هست چون C2 ندارم نمیتونم توضیح بدم و با توجه به UCI ایی که استفاده میکنید حتی شرایط کمی تغییر کنه.

بسیار سپاس
آره منظورم ساختن playlist ار تو خود پلیر بود ...
بعد مگه سیستم عامل cowon ها با هم فرق میکنه ؟؟؟ البته به غیر از android و win داراش

osmaan
21-12-2011, 14:31
بسیار سپاس
آره منظورم ساختن playlist ار تو خود پلیر بود ...
بعد مگه سیستم عامل cowon ها با هم فرق میکنه ؟؟؟ البته به غیر از android و win داراش
uci ربطی به سیستم عامل نداره درواقع همون قالب یا تمی هست که روی دستگاه شما میبینید که این مدل با بقیه مدل های کووان تغییر زیادی داشته بخاطر همین ممکنه برای اینکه دوست عزیزم peaceful1 به شما ادرس این کار رو توی دستگاه بده دچار اشتباه بشید چون نسبت به باقی مدل ها فرق میکنه

psp2004
21-12-2011, 14:44
uci ربطی به سیستم عامل نداره درواقع همون قالب یا تمی هست که روی دستگاه شما میبینید که این مدل با بقیه مدل های کووان تغییر زیادی داشته بخاطر همین ممکنه برای اینکه دوست عزیزم peaceful1 به شما ادرس این کار رو توی دستگاه بده دچار اشتباه بشید چون نسبت به باقی مدل ها فرق میکنه

ممنون ... میخواستم بدونم کلن امکان ساخت playlist از تو خود پلیر هست دیگه ؟؟؟ گفتم بیاره خودم بش ور برم تا ببینم می تونم playlist درست کنم یا نه ...

peaceful1
21-12-2011, 16:28
ممنون ... میخواستم بدونم کلن امکان ساخت playlist از تو خود پلیر هست دیگه ؟؟؟ گفتم بیاره خودم بش ور برم تا ببینم می تونم playlist درست کنم یا نه ...

آره هست ولی بهتر به جای این که بیاره شما براش انجام بدید. خودش تو اون لینک پرسش کنه تا به صورت کاملتر و دقیق تر جواب بگیره.

masoud93
29-12-2011, 00:31
سلام.

cowon X7 160GB پلیر خوبی هست یا نه ؟؟؟

دست دومش (زیاد کار نکرده باشه ، در حد نو) 200 میارزه ؟؟؟

peaceful1
29-12-2011, 01:25
آره چرا که نه.

claud
29-12-2011, 13:26
درود دوستان عزیز
دقیقا شارژ باتری cowonj3چقدر هست؟
چون من25 ساعت اهنگ با ولوم15 گوش دادم شارژش کامل تموم شد!!!
به نظر شما باطری مشکل داره برای مرجوع کردن میتونم اقدام کنم ؟

peaceful1
29-12-2011, 13:35
درود دوستان عزیز
دقیقا شارژ باتری cowonj3چقدر هست؟
چون من25 ساعت اهنگ با ولوم15 گوش دادم شارژش کامل تموم شد!!!
به نظر شما باطری مشکل داره برای مرجوع کردن میتونم اقدام کنم ؟

میزان شارژ به میزان
روشنایی تصویر
بلندی صدا
تنظیمات افکت
از همه مهمتر کیفیت فایل های آهنگ(فلت باطری رو خیلی سریع میخوره)
مشخصات هدفون
اجرا آهنگ از روی حافظه جانبی و یا داخلی
و....
هست اگه با میزان تاثیر موارد بالا آشنا هستید و همچین موضوعی هست بدون دلیل بله مشکل داره اگر هم نه که هیچی.

claud
29-12-2011, 18:04
روشنایی تصویر رو3یعنی وسطه! کیفیت اهنگ هم متوسط و 320 بیت ریت!
تنظیمات صدا رو هم تقریبا بم کردم!اکثر اهنگا هم از سورس خودش پخش میشه!
حالا میخوام بدونم طبیعیه و این 64ساعت که گفته شده اصلا حقیقت داره و بر چه مبناییه
یا مشکل از پلیر من هست؟
فروشنده گفت برای مرجوع کردن باید پلیرت بمونه تا تست شه!!!

peaceful1
29-12-2011, 18:06
روشنایی تصویر رو3یعنی وسطه! کیفیت اهنگ هم متوسط و 320 بیت ریت!
تنظیمات صدا رو هم تقریبا بم کردم!اکثر اهنگا هم از سورس خودش پخش میشه!
حالا میخوام بدونم طبیعیه و این 64ساعت که گفته شده اصلا حقیقت داره و بر چه مبناییه
یا مشکل از پلیر من هست؟
فروشنده گفت برای مرجوع کردن باید پلیرت بمونه تا تست شه!!!

اگه در همین حدود باشه فکر کنم بین 30 تا 44 ساعت باید کار کنه

claud
29-12-2011, 18:30
ممنون عزیز ولی 20 تا 25ساعته!!!
با این حساب مشکل داره؟میتونم ببرم پیش فروشنده؟
نزنه یه چیز دیگشم ناقص کنه بعد اخرشم بگه مشکلی نداشت؟
راستی من شارژ اولیه رو 4ساعت انجام دادم وسطش هم یکی دوبار از شارژ در اوردم چند دیقه ای باهاش کار کردم!!
این ربطی نداره؟

peaceful1
29-12-2011, 18:44
ممنون عزیز ولی 20 تا 25ساعته!!!
با این حساب مشکل داره؟میتونم ببرم پیش فروشنده؟
نزنه یه چیز دیگشم ناقص کنه بعد اخرشم بگه مشکلی نداشت؟
راستی من شارژ اولیه رو 4ساعت انجام دادم وسطش هم یکی دوبار از شارژ در اوردم چند دیقه ای باهاش کار کردم!!
این ربطی نداره؟

باطری لیتیومی شارژ اولیه معنی نداره.
شما مقیم تهران نبودی؟
اگه هستی ببر خود شرکت چیزیش رو خراب نمیکنند.

claud
29-12-2011, 19:11
که اینطور چون تو بروشور هم گفته فقط برای بار اول کامل شارژش کنید!وبا 6بار پر و خالی شدن باطری به اوجش میرسه
چشم فقط ادرسشو که مربوط به پلیر هست رو لطف میکنی عزیز؟
راستی این 64ساعت رو چه تنظیماتی دقیقا گفته شده شما اطلاع دارید؟که من خودم یه بار دیگه تست کنم!!خیلی ممنون

peaceful1
29-12-2011, 19:20
که اینطور چون تو بروشور هم گفته فقط برای بار اول کامل شارژش کنید!وبا 6بار پر و خالی شدن باطری به اوجش میرسه
چشم فقط ادرسشو که مربوط به پلیر هست رو لطف میکنی عزیز؟
راستی این 64ساعت رو چه تنظیماتی دقیقا گفته شده شما اطلاع دارید؟که من خودم یه بار دیگه تست کنم!!خیلی ممنون

mp3 128 کیلوبایت بر ثانیه صفحه خاموش افکت خاموش
باید همچین چیزی باشه.
درباره نحوه کار کردن باطری این رو بخون:
خوب اگه توش گفته حتما حکمتی بوده پس میخوای کمی بهش وقت بده
آدرس بخش پشتیبانی هم طبقه 9ام پایتخت باید باشه تلفن رو کارت گارانتی زنگ بزنی بهت میگن آدرس رو.

claud
29-12-2011, 19:28
ممنون که اینطور!یعنی jeteffet3رو باید روnormal بذارم؟ چون خاموش نداره!
وتو هدفون یا اسپیکر خودش فرقی نداره ؟هدفونم یه تو گوشی معمولیه!
در ضمن پشت سر هم بدون هیچ وقفه ای پلیر روشن باشه اسیبی نمیرسونه؟
یا اصلا 11 ساعت تصویری پلی کنم؟که تست زودتر انجام شه نظرتون چیه ؟بازم ممنون عزیز !

peaceful1
29-12-2011, 19:54
ممنون که اینطور!یعنی jeteffet3رو باید روnormal بذارم؟ چون خاموش نداره!
وتو هدفون یا اسپیکر خودش فرقی نداره ؟هدفونم یه تو گوشی معمولیه!
در ضمن پشت سر هم بدون هیچ وقفه ای پلیر روشن باشه اسیبی نمیرسونه؟
یا اصلا 11 ساعت تصویری پلی کنم؟که تست زودتر انجام شه نظرتون چیه ؟بازم ممنون عزیز !

نه تست که از جانب ما بی معنی هست چون به استاندارد های شرایط تست کاملا واقف نیستیم.
شما مدتی سر کن چون ضمانتش تو ماه های مختلف فرقی نداره.
بلاخره به شما هم محرز بشه مشکل داره شرکت بر اساس شرایط خودش تست میکنه چرا الکی دستگاه رو مستهلک کنید برای کاری که برای شما نفعی نداره.

good god
29-12-2011, 21:08
بله متاسفانه،من هم همین مشکل رو دارم

من یک بار شارژ کردم و اولش چون 75 درصد شارژ داشت دیگه شارژی نکردم
من اکثرا 320 و فلک و گوش میکنم و تا حدود 50 درصد با روشنیی 7 و الباقی رو با 3 گوش کردم و تنشیمات جت افکت هم کاستوم بندی شده و یوزری هست.
حدود 15 ساعت شارژ نگه داشته بود.!!!!
اگه کسی تا به حال با این مشکل برخورده و جوابشو گرفته به ما هم بگه ببینیم چه کنیم.....

حالا باید دوباره امتحان کنم.

peaceful1
29-12-2011, 21:20
این تاپیک رو بخونید و در صورت ابهام مشکلتون رو با بقیه در میان بزارین:
شاید فرجی شد.

claud
30-12-2011, 17:50
بله متاسفانه،من هم همین مشکل رو دارم

من یک بار شارژ کردم و اولش چون 75 درصد شارژ داشت دیگه شارژی نکردم
من اکثرا 320 و فلک و گوش میکنم و تا حدود 50 درصد با روشنیی 7 و الباقی رو با 3 گوش کردم و تنشیمات جت افکت هم کاستوم بندی شده و یوزری هست.
حدود 15 ساعت شارژ نگه داشته بود.!!!!
اگه کسی تا به حال با این مشکل برخورده و جوابشو گرفته به ما هم بگه ببینیم چه کنیم.....

حالا باید دوباره امتحان کنم.
مثل اینکه تو اون فروم هم همین مشکل رو زیاد دارن ولی یه نفر راهنمایی کرده که نور تصویر رو 1بذارید
و بعد 10ثانیه هم خاموش شه!فرمت فلک هم مصرفو زیاد میکنه !شما هم انجام بده این موارد رو بعد نتیجه رو
به ما هم بگو

hadi-fe
30-12-2011, 21:30
دوستان عزیز این قدر به این چیزا حساس نباشید این که شرکت میگه 64 ساعت توی یه شرایط کاملا خاصی هست که فقط هم خود شرکت میدونه چه شرایطی من تا حالا هرچی پلیر داشتم باطریش هیچ وقت به اندازه ای که شرکت سازنده گفته بود شارژ نگه نمی داشت

hadi-fe
31-12-2011, 21:07
با سلام به تمامی دوستان من بعد از دو سه هفته ای که باj3 کار کردم گفتم یه نقدی هم دربارش بنویسم
اول اینکه شاید صدای j3روی eq های پیش فرض دستگاه از لحاظ کیفیت وبلندی البته با استفاده از هدفون های معمولی

تفاوت خاصی با پلیرهای معروف توی بازار نداشته باشه ولی در j3 تنظیماتی برای صدا وجود داره به نامjet effect 3 که
برای من مثل یه استودیو کوچیکه صدابرداری هست که وقتی باهر کدوم ازاین تنظیمات کار میکنی ووقتی هر کدوم رو یه دونه بالا یا پایین
میبری واقعا تفاوت هارو توی گوشت می تونی حس کنی واین یعنی پلیر هوشمند
که من چند سال توی پلیر های مختلف گشته تا اینکه توی j3 دیدم
حالا از بحث صدا که بگذرم برسیم به ویدیو به نظر من مهم ترین بحث در دیدن ویدیو کیفیت صفحه نمایشه که شما اونو با omled تجربه میکنید ولی یه نقطه ضعفی هم اینجا وجود داره اونم اندازه ی صفحه ی نمایشه که به نظر من با وجود
omledوcolor16000000 جا داشت حداقل تا 3.5 یا تا 3.7 که سایزهd3هست پیش میرفت واز این حالت wide هم
خارج میشد وهم اینکهportable بودن خودشو از دست نمی داد
وسومین مطلب هم به نظر من رابطه کاربری دستگاه هست که فوقالعادست یعنی باوجود دکمه های vol up , downوplay,pause,next track,previous track یه رابطه کاربری عالی به ما میده
همچنین سرعت پردازنده های دستگاه که توی track عوض کردانا عالی کار میکنه
ودر اخر interfaceعالی
recorder که هیچ وقت فکر نمی کردم این قدر خوب باشه
رادیو متوسط
speaker متوسط
ودر اخر وجودnotepad که هیچ سنخیتی با دستگاه نداره

kavehd1
31-12-2011, 21:44
منم j3 دارم 2 ماهی هست خریدم واقعا کیفیت صداش عالیه ولی من می خواستم ببینم نرم افزاراشو میشه از کجا دانلود کرد مخصوصا نرم افزاری که بتونه pdf بخونه.1چیزه دیگه من با زیرنویس اوردنم مشکل دارم subوsrt نمیدونم باید چطوری اجراشون کنم
ممنون میشم اگه جواب بدین:11:

John Haughm
01-01-2012, 15:31
درود دوستان
من شش سال پیش یک آیپاد کلاسیک گرفتم و برای پنج سال ازش مدام استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم جز هدفون (که یه مقدار اذیت میکرد گوش رو) و باتری ضعیف اون. با سیاستهایی که اپل پیش گرفته و اینکه الان یک مقدار چشمم بازتر هست دیگه نمیخوام سمت اپل برم. میخواستم بپرسم آیا J3 میتونه به نیاز های من پاسخ بده؟ من عمدتا موسیقی گوش میکنم و کاربردم ازش به طور متوسط روزی هفت الی ده ساعت میشه، آیا واقعا باتری این دستگاه به این قدرت هست؟ و اینکه میخواستم ببینم قابلیت این رو داره که متون پی دی اف رو به راحتی بدون اذیت شدن چشم خوند از این دستگاه؟
خیلی خیلی ممنون

peaceful1
01-01-2012, 15:41
درود دوستان
من شش سال پیش یک آیپاد کلاسیک گرفتم و برای پنج سال ازش مدام استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم جز هدفون (که یه مقدار اذیت میکرد گوش رو) و باتری ضعیف اون. با سیاستهایی که اپل پیش گرفته و اینکه الان یک مقدار چشمم بازتر هست دیگه نمیخوام سمت اپل برم. میخواستم بپرسم آیا J3 میتونه به نیاز های من پاسخ بده؟ من عمدتا موسیقی گوش میکنم و کاربردم ازش به طور متوسط روزی هفت الی ده ساعت میشه، آیا واقعا باتری این دستگاه به این قدرت هست؟ و اینکه میخواستم ببینم قابلیت این رو داره که متون پی دی اف رو به راحتی بدون اذیت شدن چشم خوند از این دستگاه؟
خیلی خیلی ممنون

باطریش رو درست کن همون پول J3 رو بزار به جاش یه آمپ خوب بخر و یه line out DIY و یه هدفون خوب. روش راک باکس هم نصب کن.

kavehd1
01-01-2012, 15:50
منم j3 دارم 2 ماهی هست خریدم واقعا کیفیت صداش عالیه ولی من می خواستم ببینم نرم افزاراشو میشه از کجا دانلود کرد مخصوصا نرم افزاری که بتونه pdf بخونه.1چیزه دیگه من با زیرنویس اوردنم مشکل دارم subوsrt نمیدونم باید چطوری اجراشون کنم
به منم جواب میدین:20:

Emad HD
01-01-2012, 15:51
peaceful1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز اگه ممکنه خودتون چند تا آمپ خوب معرفی کنید
ممنون

peaceful1
01-01-2012, 16:11
این جا جواب دادم:

MAFISCO
03-01-2012, 00:27

سلام

مبارکت باشه
نرم افزار ریدر pdf برای j3 فعلا موجود نیست.یه راه حلی که میتونم بدم تبدیل فایل های pdf هست که خب میتونید به انواع و اقسام اونو تبدیل کنید.

زیرنویس هم با srt و sub هیچ مشکلی نداره.srt با بعضی فونتا مثل فونت های موجود تو زبان فارسی مشکل داره.(متاسفانه)

-----..........
دوستان باتری j3 هیچ مشکلی نداره و بابت این موضوع حساسیت زیادی به خرج ندید.بسته به فاکتورای زیادی هست که میتونم به ترتیب از میزان روشنایی،ریت اهنگ،میزان صدا و نوع هدفون به عنوان مهمترین عوامل تاثیز گذارش بگم.

همونطور که به جا گفته شد،میزان نگهداری باتری این محصول تحت شرایط خاص و ویژه خود کمپانی بوده و دوم این که صرفا تبلیغات کمپانی میتونه باشه.از نطر من حد 40-42 کفایت میکنه.

kavehd1
03-01-2012, 01:34
سلام

مبارکت باشه
نرم افزار ریدر pdf برای j3 فعلا موجود نیست.یه راه حلی که میتونم بدم تبدیل فایل های pdf هست که خب میتونید به انواع و اقسام اونو تبدیل کنید.

زیرنویس هم با srt و sub هیچ مشکلی نداره.srt با بعضی فونتا مثل فونت های موجود تو زبان فارسی مشکل داره.(متاسفانه)

-----..........
دوستان باتری j3 هیچ مشکلی نداره و بابت این موضوع حساسیت زیادی به خرج ندید.بسته به فاکتورای زیادی هست که میتونم به ترتیب از میزان روشنایی،ریت اهنگ،میزان صدا و نوع هدفون به عنوان مهمترین عوامل تاثیز گذارش بگم.

همونطور که به جا گفته شد،میزان نگهداری باتری این محصول تحت شرایط خاص و ویژه خود کمپانی بوده و دوم این که صرفا تبلیغات کمپانی میتونه باشه.از نطر من حد 40-42 کفایت میکنه.
خیلی ممنون 2 روز بود منتظر جواب بودم .:40:
در مورد باتریشم برای من تا 40-42 ساعت کار میده

peaceful1
03-01-2012, 02:24
دوستان میبینم بحث j3 داغه این لینک آخرین ورزن فرمویرش هست خیلی بهتره اگه آپدبت کنید:

kavehd1
03-01-2012, 15:40
دوستان میبینم بحث j3 داغه این لینک آخرین ورزن فرمویرش هست خیلی بهتره اگه آپدبت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdata%2FC08%2FJ3%2FCOWON_J3_1.27.zip)
خود سایت cowon v2.26 اومده یا اینکه این که شما میگید 1چیز دیگست گیج شدم:41:

peaceful1
03-01-2012, 16:36
این ورژن کره ایی هست اونی که تو سایت هست جهانیه فرقشون:لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اول کره ایی میاد بیرون بعد جهانی از روی اون آداپته میشه. برای همین ورژن کره ایی همیشه یه قدم از جهانی همیشه جلوتره

.

osmaan
03-01-2012, 17:03
منم خواستم همینو بگم که peaceful1 جان گفتن

kavehd1
03-01-2012, 21:32
یعنی کره ای بهتر؟ یا صبر کنیم تا جهانیش بیاد

peaceful1
03-01-2012, 21:53
من همیشه کره ایی استفاده میکنم اون لینک رو دادم تا تفاوتشون رو تو اون تاپیک نوشته بخونید.

kavehd1
03-01-2012, 22:29
حالا که شما میگید بهتره پس حتما بهتره.ممنون
هر وقت ورژن جدید اومد ماروهم خبر کنید

ali3250i
06-01-2012, 11:23
سلام به همگی میخاستم c2 مو اپدیت کنم میترسم مشکلی براش پیش بیاد به ریسکش میارزه اصلا تفاوت ورزن های مختلف با هم چیه ممنون

peaceful1
06-01-2012, 11:27
تفاوت برای C2 الان کمه هیچ ریسکی هم نداره

i-din
06-01-2012, 23:26
آیا راهکاری برای افزایش خروجی پلیر کوون وجود داره ؟
البته به غیر از آمپ
29mw برای بعضی سبک ها کمه.

peaceful1
06-01-2012, 23:49
توان خروجی تنها ملاک و مشخصه سنجش حجم صدای خروجی نیست و اتفاقا این عداد با واقعیت متفاوت هست و با آزمایش ها مشخص میشه.
البته بلندی صدا واحدش db هست نه watt هر چند با هم رابطه مستقیم دارند.
شما میتونید با انتخاب هدفونی با امپدانس پایین مثلا 8 اهم مثل akg k3003 صدای بلند تر رو داشته باشید

osmaan
06-01-2012, 23:52
فکر نکنم راهی وجود داشته باشه
نمیدونم این چه سیاستی هست که چند سالی هست که مدل های جدیدش دیگه با این خروجی میاد بیرون یادش بخیر قبلا اکثر مدل های خروجی خیلی خوبی داشتن مثل D2 عجب خورجی ای داشت هر چند که من هنوزم دارم و هیچ وقت عوضش نمیکنم

i-din
07-01-2012, 09:30
توان خروجی تنها ملاک و مشخصه سنجش حجم صدای خروجی نیست ولی مهمترین ملاکه
خروجی صدا (Sound Output) با وات سنجیده میشه نه با دسیبل
خروجی 76D2 میلی وات بود
D2پلاس 37میلی وات
به خاطر همین مقوله من رو آوردم به آیپاد منتهی دیستروشن تو ولوم بالا زیاده
باj3 و کوون های دیگه از 75 درصد به بعد هیس وجود داره که متاسفانه از ایرادات جدی کوون های جدیده
کوون c2 رو جایگزین d2 کرد اما با بدنه ضعیف (مخصوصا قاب پشتی) و تاچ ضعیفش نمیتونه فرزند خوبی برای d2 باشه

peaceful1
07-01-2012, 11:21
^^^^
1)

در وهله اول باید بگویم که این مطالب را که بلندی صدای یک آمپلی فایر 20 وات دو برابر یک آمپلی فایر 10 وات است و شما در نامه های الکترونیکی خود اظهار داشته اید، قبول ندارم و پندار کاملا غلطی است که اکثر افرادی که با آمپلی فایر سروکار دارند به آن مبتلا هستند. باید خدمت شما دوستان عزیزم عرض کنم که گوش انسان قادر به تشخیص صدا به صورت خطی نیست و آن را به صورت لگاریتمی دریافت می کند. به عبارت دیگر اگر شخصی در حال گوش دادن به رادیویی باشد که توان صوتی آن 10 وات باشد، وقتی که توان خروجی را به 20 وات افزایش دهد، شدت صدا دو برابر حس نمی شود. بلکه به نظر شنونده خواهد رسید که شدت صدا فقط 1/3 برابر مقدار اولیه آن افزایش یافته است و اگر توان خروجی را به 100 وات برسانیم، در آن صورت صدا را دو برابر احساس خواهد کرد !!!

برای همین است که چندان فرقی بین یک آمپلی فایر 30 وات با یک آمپلی فایر 60 وات وجود ندارد. عدد۳/۱ یا بعبارتی دقیقتر ۳۰۱/۱نشان دهنده یک تغییر لگاریتمی به نسبت تغییر مشخصی در مقدار مطلق است. واحدی که جهت بیان این تغییر حجم صدا مورد استفاده قرار می گیرد((بل)) است که از نام محقق و مخترع تلفن الکساندر گراهام بل اخذ شده است.

2)

میزانی که اعلام میکنند غلطه مثلا بلندی صدای O2 و X5 به مراتب از D2+/D2 بیشتره و برای D2 از مدل های بعد خودش ولی وات خروجی رو نگاه کنی شاید فقط همین موردی که شما گفتی رو تا حدی درست باشه هر چند تفاوت با میزان واقعی فاصله داره.
بر اساس آزمایش هایی که صورت گرفته هیچ کدوم این ها اون مقدار بیان شده خروجی ندارند.

3) این ها رو هم بخونی و ببینی هم خوبه:

امپدانس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیا این هدفونی که دارم برای پلیر من مناسب هست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Watt,SP,db,..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4)

دوست گلم حالا که رفیق شدیم این امضات کمی مشکل گرامری و نگارشی داره در حد سوادم اصلاحش کردم.

.In life when you get into trouble there is no need to get nervous just close your eyes and follow your heart although it might not seem the most logical thing to do but it is mostly the best choice
:10:

i-din
07-01-2012, 15:34
snr-1هیچ کدوم از پلیر ها هم درست نیست
هنوز هم کیفیت zen touch رو با هیچ کدام از پلیر ها عوض نمی کنم

2-این مسایلی که شما گفتید
من 12 ساله تو اینترنت دنبالش بودم و مراجع لاتینش رو میتونم معرفی کنم
من پلیر کوون رو با
5 مدل سنهایزر
3 مدل AKG
6 مدل کریتیو
3 مدل فیلیپس
و مدلهایی از پاناسونیک و سونی تست کردم
در تمامی موارد هیس بوده
در ضمن از نظر مطلب شما من باید تمامی هدفون های دنیا رو داشته باشم تا بفهمم کدووم یکی مناسب پلیر منه !!؟
اونم پلیری که در عرض دو سال عوضش می کنم
مطمئنا من که بیشترین هزینه ام هدفونه فرق امپدانس متغیر و ثابت رو میدونم!! و تابع نمایی وات رو درک می کنم
برای اطلاعات بیشتر به سایت کوون (tech specs) پلیر مربوطه به کلمات جلویی max output توجه کنید

L.A.M.P.A.R.D
08-01-2012, 10:31
سلام دوستان...قیمت d3 رو میخواستم ! نظرتون درموردش چیه ؟

zune
17-01-2012, 18:52
کسی درباره cowon R7 اطلاعاتی داره...
کی میاد ....
قیمتش تو ایران چند میشه......

osmaan
17-01-2012, 20:23
کسی درباره cowon R7 اطلاعاتی داره...
کی میاد ....
قیمتش تو ایران چند میشه......
این مدل ها به صورت منطقه ای فروخته میشه که اکثرا هم محدود به کره هست و به کشور های دیگه فروخته نمیشه

zune
18-01-2012, 00:13
این مدل ها به صورت منطقه ای فروخته میشه که اکثرا هم محدود به کره هست و به کشور های دیگه فروخته نمیشه

برای چی:13::13:.......
الان مشخصه که بعد v5 چه pmp میخواد بده یا حداقل کی معرفی میکنه؟

peaceful1
18-01-2012, 11:25
برای چی:13::13:.......
الان مشخصه که بعد v5 چه pmp میخواد بده یا حداقل کی معرفی میکنه؟

Cowon Z2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahdigholami
21-01-2012, 00:35
سلام دوستان
این Cowon I10 اصلا وارد شده؟کیفیتش چطوره؟

osmaan
21-01-2012, 21:14
سلام دوستان
این Cowon I10 اصلا وارد شده؟کیفیتش چطوره؟
هنوز وارد نشده

peaceful1
24-01-2012, 20:59
دوستان بیان تو لینک زیر یه پست بدین توش بنویسین I vote for Cowon Z2 .
به دوستاتون هم بگین کسی گفت چیه بگید یه چیزی تو مایه های خلیج فارس و این چیز هاس..:27:

pariseiran
27-01-2012, 11:40
من یه پلیر کاوون ایکس 7 دارم چطوی میتونم فریم ورش رو اپدیت کنم و یا نرم افزار براش نصب کنم ؟؟؟ قبل از هر چیزی به یه پلییر قدرت مند تصویری نیاز دارم اخه ویدیو mp4 با کیفیت 720 رو نشون نمیده این خیلی خیلی بده

osmaan
27-01-2012, 12:20
من یه پلیر کاوون ایکس 7 دارم چطوی میتونم فریم ورش رو اپدیت کنم و یا نرم افزار براش نصب کنم ؟؟؟ قبل از هر چیزی به یه پلییر قدرت مند تصویری نیاز دارم اخه ویدیو mp4 با کیفیت 720 رو نشون نمیده این خیلی خیلی بده
سلام دوست عزیز
برای آپدیت برید به سایت کووان اونجا میتونید فیرمور جدید رو بگیرید البته من قبل از اینکه به شما بفروشمش آپدیت کردم و فکر کنم تا الان هم اخرین ورژن باشه

درمورد برنامه هم نمیتونید روی برنامه حساب باز کنید چون بر پایه فلش طراحی شده

درمورد فرمت تصویری هم از لقبی که بهش دادن super mp3 کاملا مشخصه که به درد کسانی میخوره که آهنگ آرشیو میکنن

peaceful1
27-01-2012, 16:25
Cowon V5 V1.21 / V5W V1.11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pariseiran
27-01-2012, 19:43
یعنی کلا اصلا به فکر ریختن برنامه نباشم کلا برنامه روش نصب نمیشه ؟؟؟
سئوال بعدی بالاترین کیفیت ویدیویی با کودوم فرمت رو میتونه پخش کنه ؟؟؟که همه ویدیو ها رو به اون فرمت برگردونم

peaceful1
27-01-2012, 20:03
سوال اول رو قبل خرید باید میپرسیدید.
سوال دوم نرم افزار jetaudio رو نصب کنید سپس تو بخش تبدیل تصویری اسم پلیرتون رو انتخاب کنید.

R.min
31-01-2012, 00:42
اقا ما یه x7 میخواستیم گیرمون نیومد. وقتی که اوضاح رو به راه بود تو شهرمون این چیزا نبود حالا هم که میگن به خاطر نوسانات بسیار شدید ارز , فروشش رو متوقف کردن . این وضعیت بعیده که به این زودیا درست شه فکر کنم تا عید همینه . تا اون موقع هم که نمیشه صبر کرد
نمایندگیش فقط امرتات هه دیگه ؟ وارد کننده دیگه ای نداره ؟ سایتی که بشه خرید ؟ جایی که بشه پیدا کرد ؟

osmaan
31-01-2012, 08:32
اقا ما یه x7 میخواستیم گیرمون نیومد. وقتی که اوضاح رو به راه بود تو شهرمون این چیزا نبود حالا هم که میگن به خاطر نوسانات بسیار شدید ارز , فروشش رو متوقف کردن . این وضعیت بعیده که به این زودیا درست شه فکر کنم تا عید همینه . تا اون موقع هم که نمیشه صبر کرد
نمایندگیش فقط امرتات هه دیگه ؟ وارد کننده دیگه ای نداره ؟ سایتی که بشه خرید ؟ جایی که بشه پیدا کرد ؟
سلام
نمایندگی که فقط امرتات هست و سایت فروش رو هم توی پیام خصوصی بهتون میگم چون خلاف قوانین هست

h.khafan
01-02-2012, 23:55
سلام
نمایندگی که فقط امرتات هست و سایت فروش رو هم توی پیام خصوصی بهتون میگم چون خلاف قوانین هست

سلام:

لطفا برای من هم ارسال کنید سایتهای فروش معتبر رو...ممنون

mahdigholami
03-02-2012, 22:34
سلام
دوستان کسی میدون cowon i10 کی وارد بازار میشه؟

R.min
06-02-2012, 13:25
خب اخرش یه x7 سفید رنگ تونستم پیدا کنم
یه چند تا سئوال
دفعه اول چند ساعت باید روی شارژ بزارم ؟
با اینکه دستگاه سفید ه شارژر و بندش مشکی رنگه , باید باشه؟
توی جعبه خروجی تلویزیون نداشت جدا باید بخرم ؟

osmaan
07-02-2012, 11:03
خب اخرش یه x7 سفید رنگ تونستم پیدا کنم
یه چند تا سئوال
دفعه اول چند ساعت باید روی شارژ بزارم ؟
با اینکه دستگاه سفید ه شارژر و بندش مشکی رنگه , باید باشه؟
توی جعبه خروجی تلویزیون نداشت جدا باید بخرم ؟
سلام
آقا شرمنده من نتونستم کاری برات بکنم شنبه باید جایی میرفتم و اصلا نشد که بتونم پیگیری کنم

باتری های لیتیومی نیاز به چند ساعت شارژ شدن ندارن همین که پر شد از شارژ ورش دارید

شارژر ها همشون مشکی هستن دوست عزیز

بله خروجی داخل پک نیست و جدا باید بگیرید

---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

سلام
دوستان کسی میدون cowon i10 کی وارد بازار میشه؟
سلام
هنوز مشخص نیست

princeshahin
07-02-2012, 15:00
با سلام و عرض ادب به بچهای گل p30world....
چند وقت پیش داداشم i9 گرفت البته به اصرار من ....
اما از بلندی صداش راضی نیست,راستم میگه چون خودم iriver e30باipodshuffle که دارم صداشون از i9 خیلی بیشتر ....
البته کیفیت صدایi9 به نظرم زیاده(به خاطر تنظیمات زیاد)...
راه حلی داره که صداش زیاد بشه مثلا از طریق فایرم ور, چون از طریق تنظیماتش که نشد زیاد کاری کرد....
ممنون میشم اگه آبروم بخرین...

Kourosh_Jal
07-02-2012, 21:00
سلام دوستان
من قصد خرید cowon v5 رو دارم.نظرتون در موردش چیه؟ارزش خرید داره؟
برنامه نصب میشه روش؟
بعد این cowon z2 کی میاد؟صبر کنیم یا همینو بخریم؟
مرسی :31:

h.khafan
07-02-2012, 22:09
با سلام و عرض ادب به بچهای گل p30world....
چند وقت پیش داداشم i9 گرفت البته به اصرار من ....
اما از بلندی صداش راضی نیست,راستم میگه چون خودم iriver e30باipodshuffle که دارم صداشون از i9 خیلی بیشتر ....
البته کیفیت صدایi9 به نظرم زیاده(به خاطر تنظیمات زیاد)...
راه حلی داره که صداش زیاد بشه مثلا از طریق فایرم ور, چون از طریق تنظیماتش که نشد زیاد کاری کرد....
ممنون میشم اگه آبروم بخرین...

سلام

مبارکش باشه، من هم i9 گرفتم چند روزه اتفاقا صداش خیلی زیاده و من معمولا روی 20 یا 25 میزلرم ولوم رو!

احتمالا برای هدفونه.(من فعلا با فابریکش دارم گوش میدم صداش از نظر زیادی ک زیاده کیفیش با توجه به اینکه رو خود پلیر بوده بد نیست)

fereydoon1
07-02-2012, 23:08
سلام

مبارکش باشه، من هم i9 گرفتم چند روزه اتفاقا صداش خیلی زیاده و من معمولا روی 20 یا 25 میزلرم ولوم رو!

احتمالا برای هدفونه.(من فعلا با فابریکش دارم گوش میدم صداش از نظر زیادی ک زیاده کیفیش با توجه به اینکه رو خود پلیر بوده بد نیست)

هنزفری خودش بیس رو خراب میکنه !
ولی این ایر بزنی ببین چی میشهه من تو این چند روز i8 رو با تایپیک آقا فرزاد burn in کردم یک نتیجه ی وحشتناکی الان با i9 گرفتنم واقعا تاثیر داره

h.khafan
07-02-2012, 23:56
ولی این ایر بزنی ببین چی میشهه من تو این چند روز i8 رو با تایپیک آقا فرزاد burn in کردم یک نتیجه ی وحشتناکی الان با i9 گرفتنم واقعا تاثیر داره

ما که به این هد فون امیدی نداریم ولی منم از دیشب دارم اب بندیش میکنم با نویز صورتی! توهمه یا واقعیت احساس بهتری دارم از بعد اب بندی...امشبم میزارم تا صب ....

Milad4171
11-02-2012, 18:40
دوستانی که i9 دارن بیان و یه توضیحی در مورد پلیرشون بدن!
در چه سطحی هست. ویدیو و موزیک/ کلا میخوام ببینم تو بخش پلیر ها در چه رده ای میشه قرارش داد!
من میخوام بخرم میخوام مطمعن بشم با هزینه ی 160.70 تومن میتونم امید یه پلیر مفید و قدرتمند رو داشته باشم!؟

lenuxe
12-02-2012, 21:08
سلام

از بچه های عزیز فروم یکی میتونه لطف کنه آدرس سایتی رو بده که مشخصات پلیرهای COWON با تمام جزئیات رو داشته باشه

osmaan
14-02-2012, 20:11
سلام

از بچه های عزیز فروم یکی میتونه لطف کنه آدرس سایتی رو بده که مشخصات پلیرهای COWON با تمام جزئیات رو داشته باشه

Faraz_sm
14-02-2012, 20:44

ما که به این هد فون امیدی نداریم ولی منم از دیشب دارم اب بندیش میکنم با نویز صورتی! توهمه یا واقعیت احساس بهتری دارم از بعد اب بندی...امشبم میزارم تا صب ....

دوستای گلم اسمم فراز ه...:31:
لطفا تاثیری که تو هدفونتون می بینید رو تو همون تاپیک بنویسید که من خودم باورم بشه آب بندی چقدر تفاوت ایجاد می کنه...

mysepidar
18-02-2012, 10:30
دوستانی که i9 دارن بیان و یه توضیحی در مورد پلیرشون بدن!
در چه سطحی هست. ویدیو و موزیک/ کلا میخوام ببینم تو بخش پلیر ها در چه رده ای میشه قرارش داد!
من میخوام بخرم میخوام مطمعن بشم با هزینه ی 160.70 تومن میتونم امید یه پلیر مفید و قدرتمند رو داشته باشم!؟
من دو روزه پیش برای یکی از بستگانم iAudio 9 گرفتم و توی فرصتی که بدست اومد یک سری بررسی هایی رو کردم که شاید برای شما مفید باشه .
خودم قبلا دو مدل کریتیو و الآن هم سونی مدل A729 دارم .
اما بررسی i9 :
بسته بندی ( پک ) خیلی شیکی داره و دقت و سلیقه خوبی براش بکار بردن ، حتی میشه با سرهم کردن اجزای بسته بندی اونو به شکل یک جامدادی یا گلدان درآورد و استفاده کرد .
پشت دستگاه نوشته شده ساخت کره و کیفیت ساخت اون هم معمولیه .
دستگاه رو که برای اولین بار روشن میکنین اولین منویی که میاد انتخاب region یا محدوده جغرافیایی است که بهتره یک کشور غیر اروپایی رو انتخاب کنید تا بتونین بدون محدودیت حجم صدا رو بالا ببرین !!
منوهای دستگاه و نحوه کار با اونها با دستگاه های قبلی که من داشتم متفاوته و کمی طول کشید تا تونستم خودمو وفق بدم . قسمت پایین صفحه نمایش یک صفحه خازنی قرار داره که برای انتخاب منوها و کار های مختلف استفاده میشه . به نظر من شرکت کوان فقط خواسته چیز متفاوتی ارائه کنه وگرنه این مدل کار با منوها اصلا مزیتی در مقایسه با مدلهای معمولی نداره و بعضا کار رو دشوار هم کرده . چهار کلید سخت افزاری پاور ، منو ، Vol+ و Vol- هم در سطوح کناری دستگاه قرار داره که کار با دستگاه رو خیلی راحت تر کرده است .
منوهای دستگاه زیاده و شاید خیلی کارها بشه با اونها انجام داد ولی به همان نسبت از راحتی کار با دستگاه کم شده . برعکس دستگاه سونی خودم کار رو خیلی راحت کرده و کار با منوها بسیار روان و ساده است .
کیفیت صدای دستگاه بسیار بالاست . صدا بسیار شفاف و قویه . گوشی که همراه دستگاه ارائه شده فرکانس های میانی و بالا رو خوب پاسخ میده ولی باس ضعیفی داره . گوشی سونی خودم رو که از نوع این ایر هست رو به این دستگاه وصل کردم و میتونم بگو که جواب فوق العاده خوبی داد .
مودهای اکولایزر زیادی رو میشه انتخاب کرد و همچنین افکت های BBE اون میتونه باس های قوی و خوبی ارایه بده . کلا این دستگاه تولید صدای پررنگی ( با جزئیات زیاد ) داره . صداش با سونی که خودم دارم فرق میکنه . اگه این گرم باشه اون سرده و یا بالعکس . برای این دستگاه بهتره که یک گوشی با کیفیت هم تهیه بشه .
این که این جزئیات زیاد صدا در طولانی مدت برای گوش خوبه یا بد من الآن نمیتونم نظر بدم به خاط اینکه فرصت تست بیشتری میخواد . ولی میتونم بگم که با گوشی سونی خیلی جالب بود !
باطری دستگاه 29 ساعت ( موسیقی ) جواب میده ( تست نکردم ) ، که با توجه به اندازه و وزن کم دستگاه خیلی خوبه .
در مورد اتصال به کامپیوتر مشکلی نداشت و خیلی سریع توسط ویندوز شناخته شد و من تونستم فایل های صوتی رو بریزم .
بقیه امکانات دستگاه مثل رادیو ، تایمر ساعت ، پخش ویدئو و عکس و فلش چندان برام مهم نبود .

Milad4171
18-02-2012, 17:42
دستت درد نکنه عزیز
من شدیدا بین i9 و c2 موندم. اگه کیفیت صدای C2 هم قوی باشه من از نظر شکل و فرم بیشتر اون رو می پسندم.
کلا دلم نمیخواد تنظیمات صدا به صورت لمسی باشه. ولی خودم احساس میکنم این دو مدل با توجه به کیفیت برندش میتونه انتخابهای خوبی واسه یه پلیر 200 300 تومنی باشه!
اگر کسی هم C2 رو تجربه کرده توضیحاتی بده!

mahdigholami
18-02-2012, 19:21
دستت درد نکنه عزیز
من شدیدا بین i9 و c2 موندم. اگه کیفیت صدای C2 هم قوی باشه من از نظر شکل و فرم بیشتر اون رو می پسندم.
کلا دلم نمیخواد تنظیمات صدا به صورت لمسی باشه. ولی خودم احساس میکنم این دو مدل با توجه به کیفیت برندش میتونه انتخابهای خوبی واسه یه پلیر 200 300 تومنی باشه!
اگر کسی هم C2 رو تجربه کرده توضیحاتی بده!
سلام
من فقط C2 داشتم واز هیچ برند دیگه نداشتم اما صفحه نمایش سی 2 یکم آزار دهنده هست چون مقاومتی هست کیفیت صداش هم بدک نیست چون من هنوز هدفون خوب و با کیفیتی نخریدم و از هدفون خودش استفاده میکنم شاید زیاد راضیم نکرده در هر صورت تنها حسنی که داره اینه که کوچک و جمع و جور هست ولی J3 انتخاب بهتری است

Milad4171
18-02-2012, 20:03
ممنون. من هم یه همین دلیل ضعیف بودن تاچ این جور پلیرها زیاد به لمسی بودنشون علاقه مند نیستم.
j3 و i9 هم جزو پلیرهای خیلی خوب هستن!
من فقط دوست ندارم تاچ ضعیف رو تجربه کنم چون خودم گوشی ملتی تاچ خازنی داشتم و ضعیف بودن عملکرد صفحه روانیم میکنه!
اگه این دو تا گزینه ی آخر جزو گوشی هایی با صفجه لمسی خوب هستن باز هم بین این دو انتخاب میخوام ببینم کدوم میتونه بهتر باشه!؟؟؟

راسته یه گزینه کهWIFI هم ساپورت کنه و خوب باشه چه مدلی میتونین معرفی کنین؟

osmaan
25-02-2012, 00:41
دوستان جدیدترین مدل کووان وارد ایران شد با گارانتی امرتات
جدیدترین مدل کووان I10
پلیر تصویری
مشخصات:
• دارای ظرفیت های 4 و 8 و 16 گیگابایتی
• صفحه نمایش clear color LCD ال سی دی 3 اینچی 240*400
• باطری لیتیومی قابل شارژ، وزن 73 گرم , با ضمانت نامه امرتات
• بلندگوی داخلی ، میکروفن ، خروجی تصویر
• قابلیت پخش فایلهای صوتی MP3، WMA، WAV،OGG،FLAC
• قابلیت پخش فایلهای تصویری AVI، WMV ،ASF،XVID
• نمایش عکس JPG
• توان خروجی 28.5MW در مجموع 57mw
• حد تحمل نویز 95DB
• دارای رادیو و قابلیت ضبط از رادیو و ضبط از طریق کابل
• دارای اجرای فایلهای متنی و تصویر
• رابط USB
• باطری شارژی با قابلیت 38 ساعت موسیقی و 6.5 ساعت فیلم
• در دو رنگ سفید و مشکی

your_star
25-02-2012, 01:39
دوستان جدیدترین مدل کووان وارد ایران شد با گارانتی امرتات
جدیدترین مدل کووان I10
پلیر تصویری

مشخصات:
• دارای ظرفیت های 4 و 8 و 16 گیگابایتی
• صفحه نمایش clear color LCD ال سی دی 3 اینچی 240*400
• باطری لیتیومی قابل شارژ، وزن 73 گرم , با ضمانت نامه امرتات
• بلندگوی داخلی ، میکروفن ، خروجی تصویر
• قابلیت پخش فایلهای صوتی MP3، WMA، WAV،OGG،FLAC
• قابلیت پخش فایلهای تصویری AVI، WMV ،ASF،XVID
• نمایش عکس JPG
• توان خروجی 28.5MW در مجموع 57mw
• حد تحمل نویز 95DB
• دارای رادیو و قابلیت ضبط از رادیو و ضبط از طریق کابل
• دارای اجرای فایلهای متنی و تصویر
• رابط USB
• باطری شارژی با قابلیت 38 ساعت موسیقی و 6.5 ساعت فیلم
• در دو رنگ سفید و مشکی
افزایش عمر باتری که پاشنه ی آشیل i9 بود در حالی که مانیتورش بزرگتر شده اما باز روش اسلات حافظه نییست...بازار شناسی خوبیه.در هر حال خیلی خیلی دلپذیر تر از i9 هست.قیمت اش به چه صورته؟

osmaan
25-02-2012, 01:45
بلاخره تمامی سازنده ها به فکر فروش تمام محصولاتشون هستند همون جور که هیچ موبایل کاملی پیدا نمیشه
قیمتش هم یه مقدار بیشتر از i9 هست
4گیگ:149
8گیگ:164
16گیگ:189

peaceful1
25-02-2012, 08:50
عثمان جان قیمت C2 و J3 رو هم میتونی بگی؟ لیست سایت شرکت به روز نیست.

osmaan
25-02-2012, 10:59
عثمان جان قیمت C2 و J3 رو هم میتونی بگی؟ لیست سایت شرکت به روز نیست.
سلام
این قیمتی که خوده شرکت میده به علاوه مالیات که باید اضافه بشه به این قیمت ها
c2
4 گیگ: 177000 تومن
8 گیگ:199000 تومان
16 گیگ:229000 تومان

j3
4 گیگ: 219000 تومن
8 گیگ:239000 تومان
16 گیگ:275000 تومان
32 گیگ:315000 تومان

اینم لیست قیمت هایی که من میدم

GTB 599
25-02-2012, 16:15
ویرایش شد...

Milad4171
25-02-2012, 18:33
C2 قیمت خوبی داره . من شدیداً بهش وابسته شدم! میخوام ببنم به نظر شما من که قبلا از یه MP3 پلیر کریتیو استفاده میکردم کیفیت صدای C2 واسم قابل احساس هست؟ با این تصور که هر دو جزو برندهای برتر صدا هستن! (اگر کسی بخواد در مورد کریتیو موضع گیری کنه قبول نمیکنم) اول کارت صوتی HD رو وارد بازار PC کرد!

armenak
28-02-2012, 01:03
بین i10 و J3 میشه محاسن و معایبشونو نسبت به هم بگید؟
صفحشون مثه s9 ضدخش (گوریلا)هست؟یا احتیاج به محافظ داره؟
مثلا بین i10 16gb و J3 8gb کدوم؟یا نه برم سراغ s9(بخاطر صفحه ضد خشش)؟

i10 بلوتوث نداره؟

Arashdn
29-02-2012, 17:43
سلام

چند تا سوال در مورد D3
آندرویدش درست و حسابیه؟
تمام فیلم ها با پسوند های مختلف رو باز میکنه؟
زیرنویس فارسی چطور؟
کیفیت صفحه اش چجوریاست؟
گیم های آندروید روش به خوبی اجرا میشه؟
چند جا خوندم که موقع کار زیاد داغ میکنه .. این مطلب صحت داره؟
باتری و کیفیت صداش چطوره؟
ممنون

armenak
29-02-2012, 19:18
سلام

چند تا سوال در مورد D3
آندرویدش درست و حسابیه؟
زیرنویس فارسی چطور؟
کیفیت صفحه اش چجوریاست؟
ممنون

عزیز وایسا z2 بگیر

Arashdn
29-02-2012, 20:22
سلام
این زد2 تا کی میاد ؟

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

armenak
29-02-2012, 20:27
به زودی ....

osmaan
01-03-2012, 13:29
آقا آرمین چرا میگی بزودی؟
هنوز رلیز جهانی نشده بعد چطور به زودی وارد ایران میشه؟
تازه شاید اصلا رلیز جهانی نشه مثل خیلی از مدل های دیگه کووان
دوستانی که میتونن تا یه سال دیگه صبر کنن میتونن منتظر z2 باشن

Arashdn
01-03-2012, 15:01
سلام
با این حساب که کلا زد2 منتفیه ...
این دی 3 رو میگه یه خورده ابعادش بزرگه ....
اگه دی 3 نگیریم چی بگیریم؟

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------

حالا کسی نیست به سوالات ما در مورد دی 3 جواب بده؟

سلام

چند تا سوال در مورد D3
آندرویدش درست و حسابیه؟
زیرنویس فارسی چطور؟
کیفیت صفحه اش چجوریاست؟
ممنون

osmaan
01-03-2012, 15:33
سلام

چند تا سوال در مورد D3
آندرویدش درست و حسابیه؟
زیرنویس فارسی چطور؟
کیفیت صفحه اش چجوریاست؟
ممنون
منظورتون از درست و حسابی چیه؟
قابلیت پخش فایلهای صوتی MP3,WMA,OGG,FLAC,WAV,APE
• قابلیت پخش فایلهای تصویری AVI,WMV,ASF,DIVX3/4/5,XVID SP/ASP, WMV7/8/9
امتحان نکردم
کیفیتش خوبه البته مثلما به آیپاد تاچ نمیرسه
امتحان نکردم
بله یه مقدار گرم میشه
باتوجه به اندرویدی بودنش باتری خوبی داره کیفیت صدا هم که مثل بقیه مدل ها هست

osmaan
01-03-2012, 15:45
با معرفی شدن a5 خیلی از طرفداران کووان فکر کنم خیلی خوشحال شدن
خیلی وقت بود که یه مدل کامل بین مدل های کووان نبود
I LOVE YOU COWON

V.G
15-03-2012, 20:38
سلام چطوری میتونم روی cowon c2 بازی نصب کنم؟

claud
15-03-2012, 23:07
دوستان وقتی تر بل EQرو زیاد میکنم بدجوری نویز به اهنگ میفته!! کم هم که میکنم صدا بسته میشه و خیلی بم!!بچه هایی که کوان دارن به نظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟رو چه تنظیماتی میذارید jet effectرو؟

t-jays
16-03-2012, 00:08
دوستان وقتی تر بل EQرو زیاد میکنم بدجوری نویز به اهنگ میفته!! کم هم که میکنم صدا بسته میشه و خیلی بم!!بچه هایی که کوان دارن به نظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟رو چه تنظیماتی میذارید jet effectرو؟
من رو bbe headphone 3 گذاشتم خیلی خوبه
احتمالا زیاد دست کاری میکنی که اینجوری میشه در کل نباید هیچ رده ی هرتزی رو آخر یا روی صفر باشه:46:

claud
16-03-2012, 00:36
برا من عزیز رو اکولایزرای تنظیم شده میذارم صدا بالا نمیاد یعنی حجم صدا خیلی کم میشه !!خودمم که میخوام تنظیم کنم و یه صدا خوب بگیرم مشکلی که بالا عرض کردم پیش میاد!!
جسارتا میتونم بپرسم هدفونتون چی هست؟

t-jays
16-03-2012, 14:40
برا من عزیز رو اکولایزرای تنظیم شده میذارم صدا بالا نمیاد یعنی حجم صدا خیلی کم میشه !!خودمم که میخوام تنظیم کنم و یه صدا خوب بگیرم مشکلی که بالا عرض کردم پیش میاد!!
جسارتا میتونم بپرسم هدفونتون چی هست؟
اختیار داری گله:11:
she9800 philips
حتی با هدفون خودشم همینجوره
من اصلا همچین مشکلی ندارم
حتی صداش رو هدفونای بزرگ به قدری بلند میشه که هدفون دیگه توانشا نداره:8:
حجم صدا ربطی به اکولایزر نداره
اکولایزر تو همون حجم بعضی رده ها رو پر رنگ یا کم رنگ میکنه:27:
اینا رو جواب بده شاید بتونم کمکت کنم
1.مدلت چیه؟
2.کی گرفتی؟
2.هدفونت چیه؟
مثلا روی rock همکه میزاری این مشکل سر جاشه؟

Xenon360
16-03-2012, 15:49
نظر کلی دوستان چیه؟
Cowon i10 یا Sony NWZ-E463

claud
16-03-2012, 22:24
اختیار داری گله:11:
she9800 philips
حتی با هدفون خودشم همینجوره
من اصلا همچین مشکلی ندارم
حتی صداش رو هدفونای بزرگ به قدری بلند میشه که هدفون دیگه توانشا نداره:8:
حجم صدا ربطی به اکولایزر نداره
اکولایزر تو همون حجم بعضی رده ها رو پر رنگ یا کم رنگ میکنه:27:
اینا رو جواب بده شاید بتونم کمکت کنم
1.مدلت چیه؟
2.کی گرفتی؟
2.هدفونت چیه؟
مثلا روی rock همکه میزاری این مشکل سر جاشه؟
لطف داری عزیز
جی 3هست همین ماه اذر گرفتم هدفون هم یه a4tech تو گوشی هست مدلmk-650-b
نه روی تنظیمات خودش میذارم از جمله راک این مشکل پیش نمییاد ولی همینطور که گفتم صدا به شدت کم میشه مثلا از 40 تا ولوم باید بیارم روی 20 یا30 و کیفیت هم پایینه!!!ولی با تنظیم اکولایزرخودم ولوم 8هم برام کافیه !!!نمیدونم شاید من خیلی حساسم ( فقط متال و راک گوش میدم!!)یا مشکل از هدفونه!!!
شما چطور برا خودتون اکولایزر تنظیم نمیکنید؟خیلی بهتر از پیش فرضاش میشه!!

t-jays
16-03-2012, 23:57
لطف داری عزیز
جی 3هست همین ماه اذر گرفتم هدفون هم یه a4tech تو گوشی هست مدلmk-650-b
نه روی تنظیمات خودش میذارم از جمله راک این مشکل پیش نمییاد ولی همینطور که گفتم صدا به شدت کم میشه مثلا از 40 تا ولوم باید بیارم روی 20 یا30 و کیفیت هم پایینه!!!ولی با تنظیم اکولایزرخودم ولوم 8هم برام کافیه !!!نمیدونم شاید من خیلی حساسم ( فقط متال و راک گوش میدم!!)یا مشکل از هدفونه!!!
شما چطور برا خودتون اکولایزر تنظیم نمیکنید؟خیلی بهتر از پیش فرضاش میشه!!
این رده ی ولوم کاملا عادیه
منم معمولا روی 30 میزارم:8:
برند a4tech یه برند تخصصی صدا نیست
و اصلا اگه شما این مشکلم نداشته باشی با این هدفون شاید داری از 30% توان دسگاهت استفاده میکنی:18:
و اگه با یک سوم پول همین پلیر یه هدفون برای موبایلت میگرفتی کیفیت بهتری بهت ارایه می داد
حدس من اینه:
چون دسگاهت دستگاهیه که خروجی قوی داره
دستگاه بیس و صداهای زیر را همزمان به هدفونا میرسونه ولی چون هدفونا توانایی تولید صدای بیس رو ندارند
فقط صدای زیر رو پخش میکنن اگرم صدای زیر رو قطع کنی چون نمیتونن صدای بیس رو درست پخش کنن صدا مبهم میشه
این کارها رو بکن
1.ببین رو بقیه ی هدفونا یا هدفون خودشم همینجوره
2.ایراد هر کجای کار که بود در هر صورت باز هم یه هدفون خوب احتیاج داری. که کمترینش ep-630 کریتیوه
که فکر کنم قیمتی حدود 25 تومن داشته یاشه
اینم یه لینک که دوستمون اکولایزر ست کردنو یاد میده و در مورد هدفونها هم بیشتر میتونی بدونی:8:

osmaan
17-03-2012, 10:47
سلام چطوری میتونم روی cowon c2 بازی نصب کنم؟
فقط میتونید بازی های فلش روی اجرا کنید

سلام اولا روی یه هدفون خوب امتحان کنید ثانیا ممکنه از کیفیت پایین فایل صوتی تون باشه یا اینکه فقط یه بخش از اکولایزر رو دست میزنید بدون اینکه به باقی بخش ها دست بزنید

MAFISCO
17-03-2012, 15:48

دوست من،تغییر اکولایزر به بهترین نحو،تقریبا یک کار مشکل هست و نیاز به شناخت کلیه اجزای صدایی رو داره و نظر منو بخوای تا یاد نگرفتی طرفش نرو و از اکولایزر های پیش فرض استفاده کن.اوایل من از راک و بعضا از BBeو Flat استفاده میکردم.ولی با تجربه بعد یه مدتی دستت میاد.

بهت بگم که به وطرز وحشتناکی به سبک موسیقی و هدفونت بستگی داره.و کلا یه چیزدیگه اینه که بهتره به طور کاملا مشابه،دنبال اکولایزر نفر دیگه ای نباشی.

claud
19-03-2012, 00:22
دوست من،تغییر اکولایزر به بهترین نحو،تقریبا یک کار مشکل هست و نیاز به شناخت کلیه اجزای صدایی رو داره و نظر منو بخوای تا یاد نگرفتی طرفش نرو و از اکولایزر های پیش فرض استفاده کن.اوایل من از راک و بعضا از BBeو Flat استفاده میکردم.ولی با تجربه بعد یه مدتی دستت میاد.

بهت بگم که به وطرز وحشتناکی به سبک موسیقی و هدفونت بستگی داره.و کلا یه چیزدیگه اینه که بهتره به طور کاملا مشابه،دنبال اکولایزر نفر دیگه ای نباشی.
بله با اکولایزرش کار کردم و تقریبا دستم اومده عزیز اما این bbeرو که زیاد میکنم حتی رو 1 هم میذارم صدا بم میشه با وجود اینکه تر بل هم زیاد میکنم!!! راستش خیلی کووان رو تعریف از bbeمانور داده ولی نمیدونم چرا برا من:41: !!

t-jays
19-03-2012, 15:01
بله با اکولایزرش کار کردم و تقریبا دستم اومده عزیز اما این bbeرو که زیاد میکنم حتی رو 1 هم میذارم صدا بم میشه با وجود اینکه تر بل هم زیاد میکنم!!! راستش خیلی کووان رو تعریف از bbeمانور داده ولی نمیدونم چرا برا من:41: !!
دوست عزیز مشکل از هدفونته:20:

Milad4171
24-03-2012, 13:30
من هیچ ریویویی از پخش ویدیو توی i10 ندیدم. من روی خرید چیزی که میدونم ازش استفاده زیادی میکنم یخورده حساسم واسه همین روی این گزینه یعنی i10 خیلی دارم تحقیق میکنم! و تنها گزینه خرید برندکوون برام همین مدل هست .اگه کسی خریداری کرده اطلاعات کامل بده که دیگه بعد از خرید نمیخوام نگران کمی و کاستیش باشم!