مشاهده نسخه کامل
: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Voroojaki
15-07-2009, 23:20
فرقشون اینه که q5 تیونر TV داره و نسخه W نداره ... که خیلی هم تفاوت مهمی نیست ؛ نه برای ایران نه برای خیلی کشورهای دیگه که این سرویس رو ندارن ...
در واقع Q5 رو واسه کره در نظر گرفتن که سرویس DMB دارن و برای امریکای شمالی (و خیلی کشورهای دیگه مثل ما) نسخه W که تیونر نداره عرضه شده ...
شما قبلا گفتيد كه مدل Q5 رو واسه كره در نظر گرفتن اما اگه سري به سايت cowon.com كه متعلق به كره است بزنيد خبري از اسم اين مدل نيست و از اسم مدل Q5W به كار برده اند.
به نظر من برعكس گفتيد نسخه Q5W رو براي كره در نظر گرفتند و نسخه Q5 رو براي براي امریكاي شمالی (و خیلی از كشورهاي دیگه مثل ما) در نظر گرفتند.نظر شما چيه؟
prowler88
16-07-2009, 00:04
شما قبلا گفتيد كه مدل Q5 رو واسه كره در نظر گرفتن اما اگه سري به سايت cowon.com كه متعلق به كره است بزنيد خبري از اسم اين مدل نيست و از اسم مدل Q5W به كار برده اند.
به نظر من برعكس گفتيد نسخه Q5W رو براي كره در نظر گرفتند و نسخه Q5 رو براي براي امریكاي شمالی (و خیلی از كشورهاي دیگه مثل ما) در نظر گرفتند.نظر شما چيه؟
دوستمون راست میگه. من که مخم سوت کشید اینقدر که راجع به Q5 و Q5W صحبت کردین. هر دوشون Q5 هستند دیگه. بی خیال...
از سایت معتبر PMPToday :
There’s no real difference between the COWON Q5W for the U.S. market and the original COWON Q5, which orginally came out for the Korean market.
و در ادامه :
The Q5W’s main difference from the Q5 is the lack of a TV tuner. In Korea, a DMB tuner is built-in.
که من هم گفته بودم.
آقا عثمان كه مي گويند هر دو در ايران موجود است.
بايد فرق جزئي اين دو مدل داشته باشند كه اسم يكي بدون W و ديگري با W است،حالا من مي خوام بدونم با همين فرقهاي جزئي كدام يك بهترند اما هيچ كس به من نمي گويد كدام يك بهتر است.من نمي گويم يكي از اين دو بد است ولي مي خواهم بدانم با اينكه هر دو مدل خوب هستند كدام يك بهتر از اون يكي است.
خيلي ممنون مي شوم كه اين دفعه بگوييد كدام يك بهتر است.
با تشكر
دوست خوبمون هم در مورد موبایل مثال درستی زدند ... ما الان دوربین های فیلمبرداری یا دیجیتالی هم داریم که بعضا با دو اسم شناخته می شوند یا ته اسم یکی شون یه چیزی کم یا زیاد داره ... اونجا هم اگه این سوال پیش بیاد جوابش همینه ... یه مدل دوربین فیلمبرداری پاناسونیک داریم که اگه اشتباه نکنم سه تا اسم داشت ... فرضاً ته یکی اش بجای 60 نوشته بود 65 که واسه بازار استرالیا بود ...
البته کنجکاوی شما قابل احترامه و حق دارید که بخواید جواب قطعی واسه این سوال پیدا کنید ... اما با توجه به اینکه جواب قطعی داده شده ، فکر می کنم بحث در موردش کافی و واضح بوده
نمونش در واکن سری اکس
walkman w1000
1050
1060
هر کدومشون یه کدی هستند برای بازار مختلف در دنیا !!!
بله تفوتی که وجود داره درمورد اسم این دو مدل فقط برای تفکیک منطقه هست
timsar jackson
16-07-2009, 18:10
یه هدفون خوب برای A3 اگه میشه معرفی کنین
قیمتشم تا 30-40 تومن... اینو فکر کنم دوستان ندیدن:11:
اینو فکر کنم دوستان ندیدن:11:
من که اطلاعاتی در مورد هدفون ندارم متاسفانه نمیتونم کمکت کنم بقیه دوستان باید کمکت کنن
یه هدفون خوب برای A3 اگه میشه معرفی کنین
قیمتشم تا 30-40 تومن...
اینو فکر کنم دوستان ندیدن:11:
من که اطلاعاتی در مورد هدفون ندارم متاسفانه نمیتونم کمکت کنم بقیه دوستان باید کمکت کنن
من این رو دیدم ولی پاسخ ندادم: چون مرتبط به موضوع این تاپیک نیست... بنابراین لطفاً در تاپیک مربوط به هدفون ها سوال کن دوست من ... (هدفون هم هدفونه و فرقی نداره که مثلا واسه Q5 بخوای یا نانو - روی مشخصاتش میشه بحث کرد اونجا)
اینم نیاز های این دوستمون برای خرید یه مورد پی ام پی
1:کیفیت و قدرت خروجی فوق العاده بالا .....(البته به هدفون هم ربط داره ولی به ام پی تیری هم ربط داره دیگه )
2:نمایش عکس و فیلم
3:ساپورت کننده اکثر فرمت های صوتی بعدشم تصویری در درجه ی بعدی
4:ضبط صدا کیفیتش زیاد مهم نیست (حالا اگر اونم نبود موردی نیست ولی باشه خیلی بهتره )
همین دیگه در ضمن این دوستمون یه نظری داره اونم میگه که اصلا نمیخواد پول بده که نمیدونم صفحش تاچ باشه یا نمیدونم براش برنامه باشه و بازی باشه و اسپیکر خارجی داشته باشه و .... اون میگه یه پی ام پی یا ام پی تیری پلیر کار اصلیش رو باید به بهترین نحو انجام بده بعد بره سراغ چیزهای دیگه چون کارش مشخصه و دنبال اضافات مثل همین مسایل که گفتم نمیگرده !!!
واقعا هم من نظرشو قبول دارم و حرف خیلی خوبی میزنه !!!
حالا من iAudio رو میگم چطوره ؟
بعد از اون تو محصولات دیگه ایریور فکر کنم خوب باشه و بعدشم کریتیو !
1:کیفیت و قدرت خروجی فوق العاده بالا .....(البته به هدفون هم ربط داره ولی به ام پی تیری هم ربط داره دیگه )
2:نمایش عکس و فیلم
3:ساپورت کننده اکثر فرمت های صوتی بعدشم تصویری در درجه ی بعدی
4:ضبط صدا کیفیتش زیاد مهم نیست (حالا اگر اونم نبود موردی نیست ولی باشه خیلی بهتره )
همین دیگه در ضمن این دوستمون یه نظری داره اونم میگه که اصلا نمیخواد پول بده که نمیدونم صفحش تاچ باشه یا نمیدونم براش برنامه باشه و بازی باشه و اسپیکر خارجی داشته باشه و .... اون میگه یه پی ام پی یا ام پی تیری پلیر کار اصلیش رو باید به بهترین نحو انجام بده بعد بره سراغ چیزهای دیگه چون کارش مشخصه و دنبال اضافات مثل همین مسایل که گفتم نمیگرده !!!
واقعا هم من نظرشو قبول دارم و حرف خیلی خوبی میزنه !!!
کدوم دوستمون؟
مهم نیست
منم با حرفش موافقم
کارای کاوون تو زمینه کیفیت صدا و بلندی صدا جزو بهترین هاست شاید بشه گفت اوله
منم کاوون رو پیشنهاد میدم
یکی از دوستانم خوب برا همین منم اومدم دنبال کاون اما کدوم مدل ؟
من میگم iAudio 7 !!
عثمان جان ممنون میشم راهنمایی بکنید ...
من میگم iAudio 7 !!
همون طور که تو pm گفتم
از نظر قدرت خروجی بین مدلای کاوون از لحاظ snr و frequency range همشون یکی هستن ولی از نظر قدرت خروجی تفاوت دارن البته همشون 16ohm هستن ولی mw ای که به ارفون میدن تفاوت دارن
ظعیف ترین مدل I7 هست به این شکل 26+26 هست
و به ترتیب:
s9 به این شکل 29+29
U5 و O2 به این شکل 32+32
Q5 به این شکل 34+34
+D2 به این شکل 37+37 که میتونه در کل تا 76mw خروجی بده
پس بنابراین از نظر خروجی +D2 برتری داره
خوب پس این ای7 که میشندیم هم از نظر صوتی پس مالی نیست !!!
ببینم از نظر قدرت خروجی چه محصولاتی از همین دی2+ بالاتر هستند ؟
prowler88
18-07-2009, 12:54
از نظر قدرت خروجی هیچ پلیری به پاش نمیرسه. مثالی که همیشه میزنم پلیرهای سونی هست که قدرتشون حدود 10 میلی واته.
.... اون میگه یه پی ام پی یا ام پی تیری پلیر کار اصلیش رو باید به بهترین نحو انجام بده بعد بره سراغ چیزهای دیگه چون کارش مشخصه...
iriver نمی تونه با دوتای دیگه رقابت کنه ... هم از نظر کیفیت و هم از نظر تنوع محصولات ...
من میگم iAudio 7 !!
خب باید مشخص بشه که بودجه چقدره .. بله - i7 انتخاب خوبیه با پایین ترین بودجه ... اگه بخواد ویدئو ببینه و خیلی سایز توجیبی واسه اش مهم نباشه باید بره سراغ مدلهای بالاتر ...
چطور این نتیجه ها رو می گیری دوست من ؟ ... i7 احتمال زیاد (از نظر کیفیت) بین همه مدلهای cowon از همه سرتره ... قدرت خروجی هم تا وقتی که صدا رو از مرز مثلا 70% رد نکنی ، وارد مرحله رقابتی نمیشه (بین این مدلها)... با توجه به اینکه شک دارم قرار باشه همراهش یه هدفون 100 تومنی استفاده کنی ، معنی اش اینه که وقتی به اون مرحله می رسه که صداش واقعا واسه گوش بلند باشه (و همراه با کیفیت معمولی هدفون) و حتی احتمال آسیب در استفاده بلند مدت بره... بنابراین بعنوان یه فاکتور تعیین کننده در انتخاب به این فکر نکن ؛ مگر اینکه مثلا استفاده اصلی اش اتصال به اسپیکر و اینا باشه ...
شما وقتی می خوای ماشین بخری ، اینکه حداکثر سرعتش چقدره خیلی برات مهمه ؟ ... (با توجه به اینکه می خوای تو خیابونهای شهر برونی در اکثر مواقع)
محمد جان من نتیجه نگرفتم اطلاعاتی بود که از عثمان جان گرفتم :
mw ای که به ارفون میدن تفاوت دارن
و به ترتیب:
s9 به این شکل 29+29
U5 و O2 به این شکل 32+32
Q5 به این شکل 34+34
منم گفتم هم کیفیت و هم قدرت مهمه ولی ظاهرا ای 7 ....
و اینکه مدل های u چی ؟ اخه مثلا من شنیده بودم اینا کیفیت و قدرت خوبی دارن البته توجه داشته باشید این 2 دو تا فاکتور جداگونه هستند !!!
اخه مثلا الان کاون اس9 یا ایپاد نانو یا ایپاد تاچ یا پی 3 اینا مثلا خیلی شاخن؟ ولی همون تو صداش واقعا خوب نیستن !!!
محمد جان من نتیجه نگرفتم اطلاعاتی بود که از عثمان جان گرفتم :
mw ای که به ارفون میدن تفاوت دارن
و به ترتیب:
s9 به این شکل 29+29
U5 و O2 به این شکل 32+32
Q5 به این شکل 34+34
منم گفتم هم کیفیت و هم قدرت مهمه ولی ظاهرا ای 7 ....
و اینکه مدل های u چی ؟ اخه مثلا من شنیده بودم اینا کیفیت و قدرت خوبی دارن ...
اخه مثلا الان کاون اس9 یا ایپاد نانو یا ایپاد تاچ یا پی 3 اینا مثلا خیلی شاخن؟ ولی همون تو صداش واقعا خوب نیستن !!!
دوست من؛ دعوا که نداریم ... به اینکه شما بیای و از توضیحات یک نفر برداشت خودت رو مطرح کنی میگن :نتیجه گیری ... پست ایشون که موجوده ؛ ایشون گفتن "از نظر قدرت خروجی I7 ضعیف تره" (= در مقایسه)... بسیار درست و دقیق ... نتیجه گیری شما این بوده که :
ای7 که میشندیم هم از نظر صوتی پس مالی نیست !!!
مخلص کلام اینکه دستگاه از نظر قدرت خروجی (صرفا در مقایسه با بقیه هم Brand ها) پایین تره (اما همچنان قویه) ، شما نتیجه گرفتی که "از نظر صوتی مالی نیست" ... غیر از اینه ؟ ... آیا شما نگفتی "از نظر صوتی مالی نیست "؟
//
سری u پیدا میشه ایران ؟ ... من واقعا ازشون راضی بودم اون موقعی که داشتم (u3)... هرچند مجددا بدرد تصویر نمی خوره ... ضبط صداش خیلی خوب بود
s9 صدای بسیار خوبی داره ... من اخیراً تست کردم ... عالیه ...
تاچ ، p3 و نانو اصلا هدفشون کیفیت صدا نبوده و دنبال فاکتورهای دیگه برای جلب مخاطب هستند (هرچند همچنان صدای شایسته ای دارن)
ای بابا چرا میزنی ؟ مگه چیزی گفتم من ؟ قبول قبول ....
از نظر قدرت خروجی (صرفا در مقایسه با بقیه هم Brand ها) پایین تره
مثلا از چه برندهایی پایین تر هست ؟ البته این قدرت خروجی هست من درباره کیفیتش برام مهمه
.......
بازم گفتم من یه چیزی میخوام اول صدا بعد عکس که البته ضبظ صدا و رادیو هم داشته باشه یعنی اصلا فیلم برام مهم نیست تو همین ایپادتاچی که من دارم با 3.5 اینچ 16 میلیون رنگ من اینو حدود 10 ماه هست دارم کلا 3 ساعت رو هم باهاش فیلم دیدم..
کیفیت و قدرت صدا برام ملاک + رادیو ضبط صدا .................................................. .................................
..................
راستی ببینم کسی توی دی2+ با راک باکس استفاده کرده ؟
دوست من؛ دعوا که نداریم ... به اینکه شما بیای و از توضیحات یک نفر برداشت خودت رو مطرح کنی میگن :نتیجه گیری ... پست ایشون که موجوده ؛ ایشون گفتن "از نظر قدرت خروجی I7 ضعیف تره" (= در مقایسه)... بسیار درست و دقیق ... نتیجه گیری شما این بوده که :
مخلص کلام اینکه دستگاه از نظر قدرت خروجی (صرفا در مقایسه با بقیه هم Brand ها) پایین تره (اما همچنان قویه) ، شما نتیجه گرفتی که "از نظر صوتی مالی نیست" ... غیر از اینه ؟ ... آیا شما نگفتی "از نظر صوتی مالی نیست "؟
//
سری u پیدا میشه ایران ؟ ... من واقعا ازشون راضی بودم اون موقعی که داشتم (u3)... هرچند مجددا بدرد تصویر نمی خوره ... ضبط صداش خیلی خوب بود
s9 صدای بسیار خوبی داره ... من اخیراً تست کردم ... عالیه ...
تاچ ، p3 و نانو اصلا هدفشون کیفیت صدا نبوده و دنبال فاکتورهای دیگه برای جلب مخاطب هستند (هرچند همچنان صدای شایسته ای دارن)
دقیقا
این مقایسه صرفا از روی مشخصات هست
منم با نظر محمد موافقم
از سری U فقط الان U5 تو ایران هست
ای بابا چرا میزنی ؟ مگه چیزی گفتم من ؟ قبول قبول ....
از نظر قدرت خروجی (صرفا در مقایسه با بقیه هم Brand ها) پایین تره
مثلا از چه برندهایی پایین تر هست ؟ البته این قدرت خروجی هست من درباره کیفیتش برام مهمه
.......
بازم گفتم من یه چیزی میخوام اول صدا بعد عکس که البته ضبظ صدا و رادیو هم داشته باشه یعنی اصلا فیلم برام مهم نیست تو همین ایپادتاچی که من دارم با 3.5 اینچ 16 میلیون رنگ من اینو حدود 10 ماه هست دارم کلا 3 ساعت رو هم باهاش فیلم دیدم..
کیفیت و قدرت صدا برام ملاک + رادیو ضبط صدا .................................................. .................................
..................
محمد جان گفت هم برند ها یعنی مدل های کاوون
درست بعد بالاتر از o2 از احاظ قدرت و کیفیت هیچ چیزی نیست در حال حاضر تو تمام برند ها ؟؟؟
راستی نگفتی تو او2 راک باکس ریختی یا نه ؟
Voroojaki
19-07-2009, 22:49
با عرض سلام.ببخشيد من در گوگل داشتم عكسهاي cowon Q5 را جستجو كردم كه به عكسهاي مدلهاي جديد cowon برخورد كردم.دو مدل جديد نامشان اين است: N3 و P5
لطفا قابليت هاي اين دو مدل را برايم بنويسيد.و مي خواستم بدانم آيا به زودي اين مدلها وارد ايران مي شوند.و آيا از Q5 بهتر هستند يا خير؟
و آيا به غير از اين دو مدل،مدلهاي جديدتري آمده است كه شما بشناسيد،لطفا اگر مي شود سه سوالي كه براي آن دو مدل مطرح شد لطفا براي اين مدلها هم پاسخ بدهيد.
و آيا مدل بهتري از Q5 در تمام شركتهايي كه PMP مي زنند مي باشد لطفا آنها را برايم معرفي كنيد.
با تشكر
Eblis.W810
20-07-2009, 10:48
با عرض سلام.ببخشيد من در گوگل داشتم عكسهاي cowon Q5 را جستجو كردم كه به عكسهاي مدلهاي جديد cowon برخورد كردم.دو مدل جديد نامشان اين است: N3 و P5
لطفا قابليت هاي اين دو مدل را برايم بنويسيد.و مي خواستم بدانم آيا به زودي اين مدلها وارد ايران مي شوند.و آيا از Q5 بهتر هستند يا خير؟
و آيا به غير از اين دو مدل،مدلهاي جديدتري آمده است كه شما بشناسيد،لطفا اگر مي شود سه سوالي كه براي آن دو مدل مطرح شد لطفا براي اين مدلها هم پاسخ بدهيد.
و آيا مدل بهتري از Q5 در تمام شركتهايي كه PMP مي زنند مي باشد لطفا آنها را برايم معرفي كنيد.
با تشكر
سلام
دوست عزیز این دو مدل هنوز به صورت رسمی هم معرفی نشدند...
حتی تو سایت خود محصولات cowon هم نبود.
شما هم به زودی زود منتظر نباشد که به ایران بیایند.
Cowon P5
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cowon N3
..................
شما همون i7 واسه ات مناسبه ...
درست بعد بالاتر از o2 از لحاظ قدرت و کیفیت هیچ چیزی نیست در حال حاضر تو تمام برند ها ؟؟؟
دوباره برگشتیم سر همون داستان ... کنجکاوم : آیا کسی گفت که "O2 از نظر قدرت و کیفیت بالاترینه " ... چون سوالی که شما می پرسید صرفا می تونه نتیجه ی یه همچون عبارتی باشه ...
ممکنه یکی بپرسه " خب پس چی ؟ ... یعنی O2 بده؟ " ... نه - این هم نتیجه گیری غلطیه ... حرف من اینه که توصیف مدلهای مختلف (در کلاس های مختلف) از یک کمپانی با این عبارات کار سودمندی نیست ... شما اگه سرعت بخوای اول میگی "خوب من می خوام بین ماشین های شهری یکی رو انتخاب کنم" و بعد میری سراغ سریعترین ... وگرنه خوب هواپیما هم خیلی سریعه .. ماشین های فرمول یک هم سریعن ... پس باید محدوده رو شناخت
بنابراین شما اگه کیفیت و قدرت صدا می خوای میای سراغ مارک cowon ... بسیار خب ، حالا میری سراغ پارامترهای دیگه و بحث تفاوت رو پشت سر میذاری .. میای سراغ سایز ، حافظه ، قابلیت های جانبی ، اینکه ویدئو مهمتره یا صدا و ...
شما مرتبا دنبال برنده قطعی در تمام رشته ها هستی که پیدا نخواهد شد ...
با تشكر
P5 و N3 مدلهای سری High end (سطح بالای) cowon هستن (هم رده Q5) ... همه شون پردازنده های قوی واسه فعالیت های جانبی و ویندوز CE دارن ...
P5 که تازه اخر این ماه در کره عرضه میشه (بعد باید معلوم بشه که اصلا می خوان جای دیگه عرضه کنن یا نه)
N3 هم که اولا حدود 2 سال پیش معرفی شده و ثانیا مدل خاصیه که احتمالا از کره بیرون نمیاد .. حافظه داخلی نداره و متکی به دو شکاف حافظه اس ...
//
از نظر من A3 به Q5 برتری داره (یعنی : PMP بهتریه به نظر من) ... (البته با توجه به اینکه ظاهرا پیدا شدنش در ایران سخت شده باید بگیم "بود")
Voroojaki
20-07-2009, 12:53
منظور شما اينه كه توي (تمام) شركت هايي كه PMP مي زنند Q5 بعد از A3 بهترين است.و منظور شما اينه كه N3 و P5 بدتر از Q5 است.كسي نمي تواند مشخصات اين دو يا PMP هايي كه از Q5 بهتر است برايم بنويسد.
با تشكر
prowler88
20-07-2009, 14:52
درست بعد بالاتر از o2 از احاظ قدرت و کیفیت هیچ چیزی نیست در حال حاضر تو تمام برند ها ؟؟؟
راستی نگفتی تو او2 راک باکس ریختی یا نه ؟
باز هم میگم با این مشخصاتی که دوستتون میخوان بهترین گزینه D2 هست. درسته که صفحه ش لمسیه. ولی برای pause و عوض کردن آهنگ یا تنظیم volume روی دستگاه دکمه داره. بیشترین قدرت صدا مال D2 هست (البته من که خودم به صدای زیاد عادت دارم هیچ وقت بالاتر از 40 نمی برم. در صورتی که تا 50 داره). کلا به نظر من بالاترین قدرت و کیفیت صدا مال cowon هست و بعد از اون apple و creative و samsung.
الان یه ویدیو از s9 دیدم عجب چیزی بود واقعا حرف نداره من میخواستم بخرم ولی رفتم ایفون خریدم به جاش و گفتم میرم یه پلیر ارزون تر میخرم
ولی یه مشکلی که داره قیمتش تو ایران خیلی بالاست الان 32 گیگش 250 دلار هست در صورتی که تو ایران 8 گیگش این قیمت هستش فقطم بخاطر گارانتی که به هیچ دردی نمیخوره
prowler88
20-07-2009, 15:02
منظور شما اينه كه توي (تمام) شركت هايي كه PMP مي زنند Q5 بعد از A3 بهترين است.و منظور شما اينه كه N3 و P5 بدتر از Q5 است.كسي نمي تواند مشخصات اين دو يا PMP هايي كه از Q5 بهتر است برايم بنويسد.
با تشكر
ایشون منظورشون این نبود که Q5 بدتر از A3 هست. و این هم درست نیست که بگیم فلان مدل از اون یکی بدتره. این حرف یعنی داریم بین بد و بدتر انتخاب میکنیم.
مدل هایی که تو ایران هست و بود به ترتیب قیمت و امکانات:
Q5
A3
O2
S9
D2
7
U5
البته فکر کنم یه بار دیگه هم یه همچین پستی داده بودم. Q5 به چند دلیل از A3 گرون تره. هدفون بلوتوث, WiFi, صفحه ی بزرگتر, سیستم عامل Windows CE تفاوت های اصلیش با A3 هست.
H a m e e d
20-07-2009, 15:05
الان یه ویدیو از s9 دیدم عجب چیزی بود واقعا حرف نداره من میخواستم بخرم ولی رفتم ایفون خریدم به جاش و گفتم میرم یه پلیر ارزون تر میخرم
ولی یه مشکلی که داره قیمتش تو ایران خیلی بالاست الان 32 گیگش 250 دلار هست در صورتی که تو ایران 8 گیگش این قیمت هستش فقطم بخاطر گارانتی که به هیچ دردی نمیخوره
من بهت توصیه میکنم غیر از موبایل هر وسیله دیجیتالی دیگه ای هر وقت خواستی بخری با گارانتی بخر. قطعا بدرد خواهد خورد.
خوب من کاون رو انتخاب میکنم چون ظاهرا بهترین کیفیت و قدرت رو داره
حالا توی این سری من فققط اول برام صدا یعنی اول کیفیت صدا بعد قدرت صدا دقت کنید اول کیفیت بعد قدرت !!
بعد از اون هم رادیو با قابلیت ضبط و همچنین ضبط صدا برام مهمه !! من فیلم دیدن برام مهم نیست و همچنین عکس رو بشه توش نمایش داد !!!
حافظه هم 8 گیگ کافی هست برای من ....
از لحاظ قدرت هم یه هدفون فول سایز حدود 80 تومن میخوام بگیرم پس کیفیت صدای ام4 پی پلیر برای من مهمه ..
مشخص شد محمد جان ؟ منم منظورم تو همین کاون بود دیگه چون بهترین کیفیت رو فعلا کاون داره و بس !!
خیلی ممنونم !!
Voroojaki
21-07-2009, 00:38
من منظورم اين بود كه آيا N3 و P5 و مدل ديگري از هر شركتي از Q5 بهتر است،لطفا آن را برايم نام ببريد و مشخصاتش را برايم معرفي كنيد مخصوصا آن دو مدل.
با تشكر
دوست من اطلاعاتی میدم درباره p5 گرچه اگه شما الان چیزی بگیری تو این مایه ها همین کیو5 رو بگیر چون حالا حالا نمیاد !!!
Capacity: 60 or 80GB
Display: 5.0" touchscreen (800 x 480, 18M colors)
Audio: MP3, WMA, Ogg, FLAC, and WAV (plus AC3 support for movies)
Video: DivX, Xvid, MPEG4, WMV up to 720 x 480 at 30fps (plus TV-out)
DMB Tuner
Bluetooth built-in
Optional Wi-Fi add-on (USB Dongle)
FM tuner and recorder
Runs on Windows CE 5.0
Battery life: 14 hours for audio, 9 hours for video
Dimensions: 138.8 x 88.5 x 20.0 mm
میتونی با کیو5 مقایسه کنی .... والا هنوز اطلاعات بیشتری به اون صورت در دسترس نیست !!!
من دوست دارم اینطوری فکر کنم که گرونتر بودن کارای cowon در ایران بخاطر کمیابی اش و (متاسفانه) کم مخاطب تر بودنشه ... چیزی شبیه به گرونی کارای ipod بخصوص در گذشته ... حتی اگه گارانتی باعث افزایش قیمت شده ، باز هم باید گفت خدا پدرش رو بیامرزه .. چون این جزو محصولاتیه که فقط از طریق همون گارانتی ها در ایران دیده میشه و مطمئنا خیلی از ما حاضریم بابتش همون هزینه اضافی رو بدیم و راضی باشیم (خب البته گارانتی هم این رو میدونه!!)
خوب من کاون رو انتخاب میکنم چون ظاهرا بهترین کیفیت و قدرت رو داره
حالا توی این سری من فققط اول برام صدا یعنی اول کیفیت صدا بعد قدرت صدا دقت کنید اول کیفیت بعد قدرت !!
بعد از اون هم رادیو با قابلیت ضبط و همچنین ضبط صدا برام مهمه !! من فیلم دیدن برام مهم نیست و همچنین عکس رو بشه توش نمایش داد !!!
حافظه هم 8 گیگ کافی هست برای من ....
از لحاظ قدرت هم یه هدفون فول سایز حدود 80 تومن میخوام بگیرم پس کیفیت صدای ام4 پی پلیر برای من مهمه ..
مشخص شد محمد جان ؟ منم منظورم تو همین کاون بود دیگه چون بهترین کیفیت رو فعلا کاون داره و بس !!
خیلی ممنونم !!
من که نظرم رو گفتم : i7 ...(از نظر من) دلیل برتری دادنش بر d2 دلایل غیرفنیه : اگه فیلم واسه ات مهم نیست ، بد نیست بودجه ات رو صرف حافظه بالاتر یا هدفون بهتر کنی تا طراحی و قابلیت های اضافه D2 ... وگرنه مشکلی در D2 نمی بینم ...
من منظورم اين بود كه آيا N3 و P5 و مدل ديگري از هر شركتي از Q5 بهتر است،لطفا آن را برايم نام ببريد و مشخصاتش را برايم معرفي كنيد مخصوصا آن دو مدل.
با تشكر
نه - نیست ... خیالت راحت باشه... (البته میشه دوباره بحث مفهومی درباره "بهتر بودن" یه پلیر رو مطرح کرد که از خیرش می گذریم!)
Voroojaki
21-07-2009, 20:12
P5 با اينكه جديد اما windows ce 5.0 رو داره،پس با اين وجود هيچ فرقي با هم نمي كنند.مشخصات N3 رو كسي نداره؟
jafar1985
22-07-2009, 00:18
من تازگی ها یه s9 خریدم.....اگه میشه روش آپدیت فرمورش رو بگین؟
و اینکه چطوری میشه با usb وصلش کرد به کامپیوتر و باتریش شارژ نشه؟؟...
Eblis.W810
22-07-2009, 10:50
اگه شارژ بشه مشکلی پیش میاد؟
H a m e e d
22-07-2009, 14:51
* توی cowonglobal.com که میری، بخش Support فیرمور مورد نظرتو پیدا میکنی بعد روی لینکش کلیک کن؛ توی صفحه جدیدی که واردش میشی روی Download کلیک کن، اونوقت یه صفحه دیگه میاد که توش لینک دانلود + مشخصات فیرمور جدید + آموزش متنی و تصویری نصب فیرمور جدید موجوده.
خلاصه اون چیزی که اونجا نوشته اینه که وقتی فیرمورو دانلود کردی، فایلهای داخلش رو به پوشه اصلی درایو Removable Disk کوون (root folder) کپی میکنی و بعد روی آیکون removable disk در قسمت tray در taskbar کلیک راست میکنی و “safely remove hardware” رو انتخاب میکنی تا اون درایو Stop بشه.
بعدش که پیغام داد میتونی پلیر رو جدا کنی، اونو از USB بکش.
باید مطمئن باشی که S9 خاموشه و سپس روشنش کن؛ خود پلیر مراحل Upgrade رو انجام میده و بعد از اتمام آپگرید Restart میشه.
* به نظر نمیاد بشه؛ حالا اشکالش چیه؟ (اتفاقا توی گوشیهای نوکیا که این امکان نیست من میگم چقدر بده!)
P5 با اينكه جديد اما windows ce 5.0 رو داره،پس با اين وجود هيچ فرقي با هم نمي كنند.
//
مشخصات N3 رو كسي نداره؟
بله - P5 هم از همون Os استفاده می کنه - چون در واقع صرفاً یه آپدیت روی Q5 بوده ...
این هم یکی از عجایب بود که cowon مدل گران و مطمئنا کم مخاطب تر Q5 رو سریعا آپدیت کرد ، اما مدل بسیار موفق D2 رو با این همه تاخیر اپدیت کرد ... حدس منطقی اینه که در ریویوها با Q5 برخورد چندان خوبی نشد و همین آپدیت سریع رو تلاش cowon برای جلوگیری از شکست اون سری می دونن ...
//
پشتیبانی اش به زبان انگلیسی خیلی کمه .. شما فرض کن اپدیت شده N2 هستش که اطلاعات بیشتری در موردش گیر میاد ... بهرحال این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه سری مشخصات کلی رو گفته ...
prowler88
22-07-2009, 20:02
بله - P5 هم از همون Os استفاده می کنه - چون در واقع صرفاً یه آپدیت روی Q5 بوده ...
این هم یکی از عجایب بود که cowon مدل گران و مطمئنا کم مخاطب تر Q5 رو سریعا آپدیت کرد ، اما مدل بسیار موفق D2 رو با این همه تاخیر اپدیت کرد ... حدس منطقی اینه که در ریویوها با Q5 برخورد چندان خوبی نشد و همین آپدیت سریع رو تلاش cowon برای جلوگیری از شکست اون سری می دونن ...
//
پشتیبانی اش به زبان انگلیسی خیلی کمه .. شما فرض کن اپدیت شده N2 هستش که اطلاعات بیشتری در موردش گیر میاد ... بهرحال این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F2007%2F12%2F27%2Fcowon-n3-boasts-7-inch-touchscreen%2F) یه سری مشخصات کلی رو گفته ...
اصلا مگه N2 میخواد به بازار کشورهای دیگه هم عرضه شه؟ به نظر من کاملا منطقیه این کار کووان. مثلا بنز اگه یه ماشین بزنه که طراحیش 10 سال از زمان خودش جلوتر باشه نیازی نیست سال بعدش مدل جدیدترش رو بده بیرون.
اصلا مگه N2 میخواد به بازار کشورهای دیگه هم عرضه شه؟ به نظر من کاملا منطقیه این کار کووان. مثلا بنز اگه یه ماشین بزنه که طراحیش 10 سال از زمان خودش جلوتر باشه نیازی نیست سال بعدش مدل جدیدترش رو بده بیرون.
1. سری P هم از همین خانواده اس و فقط N نیست
2. با توجه به اینکه فروش cowon در کره قابل توجهه (cowon همیشه هوای کشور خودشون رو بیشتر داشته - این مثلاً بخاطر حس میهن دوستی که نیست! - بخاطر فروش خوب در اونجاست! - بخش قابل توجه فروش این مارک در همون منطقه اس) بنابراین لازم نیست اصل قضاوتمون روی فروش cowon خارج از کره باشه ؛ یا اینکه در نظر نگرفتن فروش جهانی رو یه نقص بدونیم ...
3. درسته که من مقایسه هام رو معمولا روی ماشین انجام میدم (!) ولی دیگه همه جا هم بکارش نبرید که جواب نمیده!.. این استراتژی مرسوم کمپانی های تولیدکننده پلیره که محصولات موفق رو سریع اپدیت می کنن : zen v و بعدش سریعا zen v plus ... یا zen stone و بعدش zen stone plus ... یا clix و بعد clix2 ... یا zv و بعدش zvm ... نانو چطوری انقدر فروش داره ؟ ظرف 4 سال اخیر ، سالی یکبار اپدیت شده !! .. سری ویدئوی apple هم به همین ترتیب بوده ...
اینا همه محصولاتی هستن که فاصله بین دو پسرعمو کمتر از یکسال بوده ؛ این یه تصادف نیست ، بلکه سیاست درست کمپانی واسه موفقیته ... در نظر بگیرید که انتقادی که من کردم ، صرفا در لحظه نوشتن پست به ذهنم نرسیده ؛ بلکه یه بحث عمومی بوده که مدتهاست مطرح شده و من هم موافقش هستم : cowon خودش به خودش ضربه زد (الان ظاهرا از iriver هم فروشش عقب افتاده حتی) ؛ وقتی دور و بر یه محصول اصطلاحا Hype وجود داره ، باید Hype رو نگه داری ، وگرنه فرداش که یه محصول خوب دیگه بیاد (که حتماً هم میاد) عرصه رو از دست میدی ...
H a m e e d
23-07-2009, 14:14
کسی میدونه Cowon در کشورهای غربی هم بازارش پررونقه و طرفدار داره یا نه و قیمتای محصولاتش در اونجا چقدر با منطقه ما تفاوت داره؟
prowler88
23-07-2009, 17:05
1. سری P هم از همین خانواده اس و فقط N نیست
2. با توجه به اینکه فروش cowon در کره قابل توجهه (cowon همیشه هوای کشور خودشون رو بیشتر داشته - این مثلاً بخاطر حس میهن دوستی که نیست! - بخاطر فروش خوب در اونجاست! - بخش قابل توجه فروش این مارک در همون منطقه اس) بنابراین لازم نیست اصل قضاوتمون روی فروش cowon خارج از کره باشه ؛ یا اینکه در نظر نگرفتن فروش جهانی رو یه نقص بدونیم ...
3. درسته که من مقایسه هام رو معمولا روی ماشین انجام میدم (!) ولی دیگه همه جا هم بکارش نبرید که جواب نمیده!.. این استراتژی مرسوم کمپانی های تولیدکننده پلیره که محصولات موفق رو سریع اپدیت می کنن : zen v و بعدش سریعا zen v plus ... یا zen stone و بعدش zen stone plus ... یا clix و بعد clix2 ... یا zv و بعدش zvm ... نانو چطوری انقدر فروش داره ؟ ظرف 4 سال اخیر ، سالی یکبار اپدیت شده !! .. سری ویدئوی apple هم به همین ترتیب بوده ...
اینا همه محصولاتی هستن که فاصله بین دو پسرعمو کمتر از یکسال بوده ؛ این یه تصادف نیست ، بلکه سیاست درست کمپانی واسه موفقیته ... در نظر بگیرید که انتقادی که من کردم ، صرفا در لحظه نوشتن پست به ذهنم نرسیده ؛ بلکه یه بحث عمومی بوده که مدتهاست مطرح شده و من هم موافقش هستم : cowon خودش به خودش ضربه زد (الان ظاهرا از iriver هم فروشش عقب افتاده حتی) ؛ وقتی دور و بر یه محصول اصطلاحا Hype وجود داره ، باید Hype رو نگه داری ، وگرنه فرداش که یه محصول خوب دیگه بیاد (که حتماً هم میاد) عرصه رو از دست میدی ...
به نکات جالبی اشاره کردی. منظور من اینه که وقتی یه محصول ایراد و یا نقص قابل توجهی نداره آپدیت کردنش ضروری نیست. ممکنه یه مدل قدیمی بشه ولی قدیمی شدنش دلیل بر عقب موندگیش نیست.
مدل TAKE TWO (T2) تو ایران اومده
این مدل چند سال پیش تو ایران بود اوایل دوره ای که پارسونی کار میکرد (یادش بخیر خیلی قشنگ و جموجور بود) ولی الان دیگه نیست
prowler88
24-07-2009, 09:01
ولی به نظر من یکی از زیباترین پلیرهاییه که تا حالا ساخته شده.
خوب البته بنظرم جز اون دسته از پلیر هایی هست که فقط مخصوص صدا هست و خیلی چیز خوبی هم بود .... حیف که نیست ...
به نکات جالبی اشاره کردی. منظور من اینه که وقتی یه محصول ایراد و یا نقص قابل توجهی نداره آپدیت کردنش ضروری نیست. ممکنه یه مدل قدیمی بشه ولی قدیمی شدنش دلیل بر عقب موندگیش نیست.
لطف داری ...
خیالت راحت باشه تقریبا همه اون مدلهایی که در پست قبلی ام اشاره کردن ، بسیار موفق و پرفروش و بدون نقص بودن ... همونطور که عرض کردم موقع اپگرید پلیر ، بحث "رفع نقص یا بهینه سازی" کمتر مطرحه و در عوض بحث "حفظ Hype" مهمه ... Hype یعنی هیجان ، فضا ، اتمسفر به نفع یه مدل خاص ... ما در یه جهان انحصارگرا زندگی می کنیم : یعنی رسانه ها ، مردم و فرهنگ معمولا بجای اینکه به سمت چیز بهتر/مهمتر برن ، به سمت چیز جدیدتر میرن ...
بنابراین کمپانی وظیفه اشه که حتی اگه محصولش بی عیبه (که مطمئنا D2 همینطور بوده) ، اون رو همچنان تروتازه نگه داره (کاری که apple خوب بلده انجام بده و البته واضح که base مالی اپل هم خیلی در این قضیه موثره) وگرنه مصرف کننده نهایی بی وفاس و متمایل به قدیمی/بی نقص نیست ... شما خودمون رو نبین که توی فوروم داریم بحث می کنیم ... متاسفانه ما نماینده 25-20 مصرف کننده نهایی دنیا هستیم ...
اووه .. این پائیز 85 تو بازار ایران گیر میومد .. اون موقع cowon هنوز به اسم iaudio شناخته می شد ... قیمت 1 گیگش 130 تومن بود که نسبت به قیمت های اون موقع که مثلا 1 گیگ حدود 100 تومن بود گرون بود ...
کسی میدونه Cowon در کشورهای غربی هم بازارش پررونقه و طرفدار داره یا نه و قیمتای محصولاتش در اونجا چقدر با منطقه ما تفاوت داره؟
نخیر - متاسفانه در غرب (بخصوص امریکای شمالی) کمتر معروفه ... میشه سریع گفت که " خب معلومه - بخاطر اینه که اونا فقط آیپاد می خرن" ، اما دلیل اصلی اش اینه که cowon در زمینه بازاریابی/ توزیع /تبلیغ ضعیف عمل کرده ... توزیع کننده ها و فروشنده های cowon در کشوری مثل امریکا محدود و نه چندان معروف هستند ... تبلیغاتشون هم ضعیفه ... نتیجه اینکه من چند روز پیش جایی خوندم که حتی cowon در خود کره هم میدان رو به سامسونگ و iriver واگذار کرده ... یعنی در کشور خودش که همه می شناسنش سومه ؛ چه برسه به امریکا که ممکنه مردم بخاطر ضعف تبلیغات اسم مارک رو هم نشنیده باشن
Voroojaki
24-07-2009, 15:41
با عرض سلام.ببخشيد مي خواستم بدونم كه آيا Q5 پورت usb دارد يا خير؟
(يعني آيا يك چيزي شبيه فلش مموري بهش ميخوره كه فيلم و عكس رو ازش پخش كنه داره يا خير؟)
و اگه داره كاري به جز فيلم و عكس پخش كردن هم مي كنه مثلا اگه برنامه اي مخصوصش باشه رو نصب كنه و غيره...؟
با عرض سلام.ببخشيد مي خواستم بدونم كه آيا Q5 پورت usb دارد يا خير؟
(يعني آيا يك چيزي شبيه فلش مموري بهش ميخوره كه فيلم و عكس رو ازش پخش كنه داره يا خير؟)
و اگه داره كاري به جز فيلم و عكس پخش كردن هم مي كنه مثلا اگه برنامه اي مخصوصش باشه رو نصب كنه و غيره...؟
بله یو اس بی هاست داره که شما میتونی وسایل دیگه رو بهش وصل کنی و ازشون تا اونجایی که دستگاه قادره و پشتیبانی میکنه استفاده کنی
ببخشید چه جوری میتونم از lyric استفاده بکنم ؟
ممنون میشم بگید .................................................. ............................
ببخشید چه جوری میتونم از lyric استفاده بکنم ؟
ممنون میشم بگید .................................................. ............................
azpz جان متوجه منظورت نمیشم میخوای لیریک بسازی یا استفاده کنی؟
اگه میخوای بسازی فکر کنم تو خوده برنامه جت آودیو یه قسمت برای این کار باشه که باید متن رو با آهنگ هماهنگ کنی به همین راحتی
و اگه میخوای استفاده کنی توی چه دستگاهی میخوای استفاده کنی؟
u5 چنده؟...
قیمت:
2 گیگ: 890,000
4 گیگ:990,000
8 گیگ: 1,090,000
البته یه مطلبی هست که تو pm بهت میگم
عثمان قیمت ها چرا رفته بالا ؟ قبلا ارزون تر بودا !!!
حدود 5 تومن گرون شده ........................
اول اینکه من چه جوری باید بسازم یعنی متن موزیک رو باید چه جوری توی اهنگ قرار بدم من نمیدونم از جت اودیو چطوری باید اینکارو کرد دوم اینکه در یو 5 مثلا ... مگه دستگاه فرق داره
سوم جواب پی ام فراموش نشه ..
H a m e e d
25-07-2009, 00:26
برای لیریک باید از LDB Manager استفاده کنی که میشه از سایت کوون گرفت و مجانیه.
راهنمای استفادشم قبلا به صورت تصویری از سایت آمریکایی کوون پیدا کرده بودم ولی الآن که میگردم پیداش نمیکنم؛ در عوض راهنمای نوشتاریش رو از CowonGlobal پیدا کردم که راهگشاست:
How to use LDB Manager:
- Marking on file that you like from iAUDIO files through LDB Manager program.
- Set as on from the menu (Display -> Lyrics)
- Lyric will appear when the marking file played.
- With MODE button you can come cross the windows from file info to lyric display.
(Press MODE button for a moment)
- You can simply turn off the lyric feature from the menu. (Display->Lyrics->OFF)
How to use edit or create your own lyric:
- Select file that you like to edit then press 'Edit' button.
- You can enter lyric through 'new' button or use 'open' button for edit existing lyric.
- If you like to edit exist lyric then double click the part that you want to edit.
- Once that editing is completed, play the music through '>' button or 'X' button from keyboard.
- Matching with lyric and music through 'Set Sync' button while music is playing.
- If all the process is completed than click 'Marking' button to write this lyric to current file.
- You can exit through 'Exit' button.
- You can get more information about the keyboard through 'Option' button and you can edit it as well
ورژن 2.42 اش همه پلیرهای موجود در ایران (احتمالا به جز D2 Plus) رو ساپرت میکنه:
LDB Manager V2.42
for (iAUDIO 4/M3/U2/G3/5/X5/F1/G2/M5/U3/6/F2/7 and COWON A2/A3/D2/O2/S9 )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عثمان قیمت ها چرا رفته بالا ؟ قبلا ارزون تر بودا !!!
حدود 5 تومن گرون شده ........................
اول اینکه من چه جوری باید بسازم یعنی متن موزیک رو باید چه جوری توی اهنگ قرار بدم من نمیدونم از جت اودیو چطوری باید اینکارو کرد دوم اینکه در یو 5 مثلا ... مگه دستگاه فرق داره
سوم جواب پی ام فراموش نشه ..
اتفاقا U5 تنها مدلی هست که از پارسال تاحالا قیمتش دست نخورده!
نه همون قیمت اصلیه..........
برای لیریک هم که oracleorator جان گفت دیگه
نه تفاوت که فکر نکنم ولی مثلا تو D2 باید بری تنظیمات یعد تو تنظیمات نمایشگر باید روی لیریک کلیک کنی
دوست عزیزمون گفتن یعنی توسط این برنامه لیریک رو میسازیم و روی موزیک قرار میدیم ؟
پس جت اودیو چی ؟ ممنون میشم واضح بگید سپاس ...
دوست عزیزمون گفتن یعنی توسط این برنامه لیریک رو میسازیم و روی موزیک قرار میدیم ؟
بله درسته این برنامه هم هست ولی فکر کنم توی حت اودیو هم باشه مطمئن نیستم
در هر صورت شما میتونید از این برنامه هم استفاده کنید
H a m e e d
25-07-2009, 00:41
عزیزم من باهاش تست کردم و روی دستگاه هم جواب داده منتها بعضل لیریکهاش Sync هستش با صدای خواننده، بعضیهای دیگش نیست؛ برای استفادشم آنلاین باش تا از تو بانک لیریک خودش برات پیدا کنه و روی Track قرار بده و اگه نداشت که خودت باید لیریک مورد نظرتو توش قرار بدی (راستش این موردو من تا حالا تست نکردم ولی فکر کنم شدنیه چون خودش نوشته:46:)
H a m e e d
25-07-2009, 01:04
نحوه کار با LDB Manager 2.42 برای S9 رو خود من میخواستم مطابق اون روش صفحه قبل برم زیاد راحت نبودم؛ حالا نمیدونم در مورد پلیرهای دیگه با اون روش راحته یا نه؛ ولی تونستم اون آموزش تصویری رو از توی صفحات وب ذخیره شده در کامپیوترم پیدا کنم؛ اون خیلی خوبه و من باهاش راحتم؛ براتون اون صفحه Html رو با عکسهای آموزشش تبدیل کردم به PDF و Upload کردم:46::
ببخشید حالا اگه ما لایریک فاذسی گیر اووردیم اصصلا توی این جواب نمیده فارسی رو ؟ یعنی باید بیخیال بشیم ؟
اگه کسی میدونه با جت اوودیو هم میشه ساخت به من بگه ممنون میشم ....
H a m e e d
25-07-2009, 14:15
وقتی توی محیط LDB Manager برای لیریک search میکنید دو گزینه داره یکی Sync Lyric و اون یکی Lyric. اولی ممکنه برای بعضی قطعه ها موجود نباشه؛ من خودم چند ماه پیش امتحان میکردم موارد متعددی بودن که سینک لیریک نداشتن، ولی اون دومیه برای بیشتر قطعات پیدا میشه.
حالا فرق اولی با دومی چیه؟
درون پلیر موقع پخش آهنگ اگه اولی رو داشته باشیم موقع خونده شدن شعر یه نوار قرمز روی تک تک کلماتی که لحظه به لحظه توسط خواننده ادا میشه قرار میگیره پس احتمال گم کردن خط یا کلمه در این نوع صفره.
در مورد دومی ولی اینطوری نیست و معمولا دو سه پاراگراف از متن در ابتدای کار نمایش داده میشه و منتظر میمونه تا خواننده اون قسمتا رو بخونه و بعد بقیه متن شعرو به همین صورت نشون میده و در واقع حالت پیش پا افتاده تری از گزینه اولیه و اون حالت هوشمندانه Highlight کردن کلمات رو نداره.
با سلام
اقایون باید ببخشید من سالی یه بار میام اینجا پست میدم میرم،ببخشید!
بلوتوس S9 چی شد؟هنوزم نمیشه باهاش فایل فرستاد؟
قیمتش چند شده؟
بلوتوث که فقط برای هدفون هست دوست من و قابلیت فرستادن اطلاعات رو نداری ظاهرا ...
با سلام
اقایون باید ببخشید من سالی یه بار میام اینجا پست میدم میرم،ببخشید!
بلوتوس S9 چی شد؟هنوزم نمیشه باهاش فایل فرستاد؟
قیمتش چند شده؟
نه بلوتوث همچنان به همون شکل باقی هست دیگه فکر نکنم تغییر بدن مگر توی یه مدل دیگه!
قیمت هم که همون قیمت های قبل
H a m e e d
29-07-2009, 22:42
32 گیگ S9 بالاخره نیومد ایران؟
اگه ظرف مدت کوتاهی در آینده نزدیک بیاد ایران، امکانش هست که بشه با پرداخت هزینه ای نه چندان بالا مدل 16 گیگشو (که هنوز از گارانتیش هم بیش از 6 ماه مونده) با همتای 32 گیگیش تعویض کرد؟
اگه ظرف مدت کوتاهی در آینده نزدیک بیاد ایران، امکانش هست که بشه با پرداخت هزینه ای نه چندان بالا مدل 16 گیگشو (که هنوز از گارانتیش هم بیش از 6 ماه مونده) با همتای 32 گیگیش تعویض کرد؟
نه هنوز که نیومده
یعنی بدی به شرکت؟
فکر نکنم
کاتالوگ تابستانی کریتیو رو که میدیدم نوشته بود که واسه Xfi و zen ، ظرفیت 32 گیگ رو هم وارد بازار ایران کرده ... cowon باید بجنبه ...
اگه حافظه ام درست یاری کنه ، خیلی وقت پیش (فکر کنم 5-4 سال پیش) ، کریتیو ظاهرا واسه مدت کوتاهی از این کارا کرد ...
من رفیقم یه q5 خریدش خیلی چیزه عالی ای بود حرف نداشت واقعا محصولات cowon خوبه
ولی خیلی بزرگ اصلا تو جیب جا نمیشه
مبارکش باشه
خوب دیگه یه مانیتور 5 داره
مبارکش باشه ...
سعی هم نکن توی جیب جا کنی ، جیبت ماستی میشه !! (شوخی) - اینا دیگه واسه گذاشتن تو کوله اس ، نه جیب ؛ از اون نظر درسته؛ یعنی کسانی که عادت به حمل کیف و کوله ندارن ، در تحرک با پا ، کمی به مشکل می خورن با PMP ها... من همیشه کوله دارم و همچین مشکلی رو نداشتم ...
مرسی
البته این بنده خدا هم زاد بیرون نمیره یا خونست یا دفترشه
ولی خیلی چیزه خوبیه
Taraneh935
04-08-2009, 00:29
سلام به همگی دوستان.
بعد از یک قرن بالاخره تصمیم گرفتم D2+ بخرم. راستی رادیو هم داره؟؟ در چه رنگ هایی ارائه شده؟
چه لوازم جانبی باید براش بخرم؟؟؟
از کدوم مغازه تهیه کنم بهتره؟؟؟
موقع خرید به چه نکاتی دقت کنم؟؟؟
اگه 8گیگ بخرم میتونم مموری 32 گیگ بهش اضافه کنم؟؟؟ قیمت 32 گیگ چنده؟
لطفا هرکس هر نظری داره بگه... ممنون میشم ازتون... مخصوصا seymour و osmaan عزیز که در این زمینه صاحب نظر هستن.
ممنون.
سلام به همگی دوستان.
بعد از یک قرن بالاخره تصمیم گرفتم D2+ بخرم. راستی رادیو هم داره؟؟ در چه رنگ هایی ارائه شده؟
چه لوازم جانبی باید براش بخرم؟؟؟
از کدوم مغازه تهیه کنم بهتره؟؟؟
موقع خرید به چه نکاتی دقت کنم؟؟؟
لطفا هرکس هر نظری داره بگه... ممنون میشم ازتون... مخصوصا seymour و osmaan عزیز که در این زمینه صاحب نظر هستن.
ممنون.
سلام ترانه خانم
پیشاپیش مبارک
بله رادیو داره
دو رنگ نقره ای و مشکی
بسته به نیاز خودتونه که چه لوازم جانبی بخرین
درمورد فروشگاه من در خدمتم
موقع خرید به این که کارت گارانتی داشته باشه جعبه تاحالا باز نشده باشه ضربه نخورده باشه و از نظر ظاهری تمیز باشه و اینکه درست کار کنه (منظورم این نیست که خراب داشته باشه من که تا حالا کار کردم یه مورد هم ندیدم ولی خوب ممکنه باشه ما که از همه چیز اطلاع نداریم تا بتونیم بگیم همشون سالمن بازم میگم من تا حالا همچین موردی مدیدم)
بله میشه تا 32 گیگ بهش اضافه کرد البته نمیدونم که میشه به راحتی 32 پیدا کرد یا نه چون تاحالا نیوفتادم دنبالش و این که قیمتش چنده
بله میشه تا 32 گیگ بهش اضافه کرد البته نمیدونم که میشه به راحتی 32 پیدا کرد یا نه چون تاحالا نیوفتادم دنبالش و این که قیمتش چنده
32 گیگ وارد ایران شده و دیده شده ... اما هنوز خیلی گرونه ... بالای 100 تومن ...
Taraneh935
04-08-2009, 14:17
32 گیگ وارد ایران شده و دیده شده ... اما هنوز خیلی گرونه ... بالای 100 تومن ...
مموری 8 و 16 گیگ راحت پیدا میشه؟؟؟ اگه هست قیمتش چنده؟؟
Taraneh935
04-08-2009, 14:17
با کدوم یکی از پلیرها Cowon میشه فایل PDF و کلا فایل های متنی رو دید؟ آیا D2+ همچین قابلیتی رو داره؟؟؟
اگر میشه دید، قابلیت زوم در متن رو هم دارند؟
H a m e e d
04-08-2009, 15:04
با کدوم یکی از پلیرها Cowon میشه فایل PDF و کلا فایل های متنی رو دید؟ آیا D2+ همچین قابلیتی رو داره؟؟؟
اگر میشه دید، قابلیت زوم در متن رو هم دارند؟
فقط فایلهای txt تا سقف 2 مگابایت رو ساپرت میکنه، احتمال زیاد بتونه متنو زوم کنه، چون تاچ اسکرینه فکر کنم بتونه.(S9 که میتونست.) البته ممکنه متن های فارسی رو نتونه درست نشون بده.
O2 میتونه فایلهای PDF رو نمایش بده.
مموری 8 و 16 گیگ راحت پیدا میشه؟؟؟ اگه هست قیمتش چنده؟؟
8 گیگ 30 تومن و 16 گیگ 55 تومن یا کمی بالاتر ...
ادیت : در مورد پیدا شدنش ، نمایندگی دوربین عکاسی رو چک کن ..
با سلام به تمام دوستان؛
از D2 plus قیمتش، امتیازش به D2 ، اینکه به بازار ایران اومده و اینکه فارسی را پشتیبانی میکنه یا خیر، اخباری هست؟
و آیا D2- که گویا قیمتش نسبت به قبل مناسبتر شده، هنوز برای نمایش متون فارسی راهحلی ارائه نشد؟
متشکرم
پیشنهاد
صفحات این تاپیک زیاد شده و جستجو نمیتونه نتایج مختصر و مفیدی بدست بده.
باید یه فهرست در صفحه اول از پستهای مهم ایجاد کرد.
با سلام به تمام دوستان؛
از D2 plus قیمتش، امتیازش به D2 ، اینکه به بازار ایران اومده و اینکه فارسی را پشتیبانی میکنه یا خیر، اخباری هست؟
و آیا D2- که گویا قیمتش نسبت به قبل مناسبتر شده، هنوز برای نمایش متون فارسی راهحلی ارائه نشد؟
متشکرم
به سلام آقا koli
چه عجب از این ورا
مثل این که از مرحله پرتی ها.....+D2 خیلی وقته که اومده داداش
امتیاز نسبت به D2 تغییر تو تنظیمات اکولایزر و صدا هست مثل +BBE
نه فارسی رو پشتیبانی نمیکنه مثل D2 میمونه
قیمت که الان تنها +D2 هست D2 خیلی وقته بای بای کرده
راستی قیمت:
4 گیگ:1,740,000 ریال
8 گیگ:1,950,000 ریال
16 گیگ: 2,390,000 ریال
پیشنهاد
آره دقیقا یه مدتی هست که می خوام این کارو بکنم ولی وقت نمیکنم تا دو سه هفته دیگه سرم خلوت میشه اون موقع اگه خدا بخواد انجام میدم
prowler88
08-08-2009, 00:01
راستی قیمت:
4 گیگ:1,740,000 ریال
8 گیگ:1,950,000 ریال
16 گیگ: 2,390,000 ریال
یه سوالی
به نظرت با توجه به این نکته که قیمت 8 و 16 حدود 45 تومن اختلاف داره به صرفه تر نیست آدم مدل 8 گیگ رو بخره و یه مموری 8 گیگ بندازه روش؟
H a m e e d
08-08-2009, 00:19
یه سوال که امیدوارم بی ربط نباشه؛ چرا تایپیک به این خوبی Sticky نمیشه؟
مگه Cowon چی از Apple و Samsung کم داره؟:46:
یه سوالی
به نظرت با توجه به این نکته که قیمت 8 و 16 حدود 45 تومن اختلاف داره به صرفه تر نیست آدم مدل 8 گیگ رو بخره و یه مموری 8 گیگ بندازه روش؟
بله البته به شرطی که بیشتر از 16 نخواد وگرنه 16 برای اونایی خوبه که به فظای زیاد احتیاج دارن مثلا یه 16 میخره و یه کارت 8 یا 16 هم اضافه میکنه که میشه کلی فظا
یکی از کمبود های این تاپیک نداشتن لیست مطالب هست که دارم دنبالش میوفتم
نگران نباشید ایشالا تا یکی دو هفته بعد با بزرگان بخش صحبت می کنم که اگه موافقت کردن استیکی بشه
پیشنهاد
پیشنهاد بدی نیست .. حتی اگه حافظه یاری کنه ، فکر کنم قبلا هم یکبار صحبتش شد با صاحب تاپیک ...
هرچند فلسفه استیکی دقیقا با اینکه "هر تاپیکی مهم و پربیننده اس رو استیکی کنیم" جور در نمیاد و فرض اینه که تاپیک قایم به ذات ، بدون استیکی شدن هم پیش میره... اما من هیچ مخالفتی ندارم و آماده رسیدگی هستم ..
من دیروز بازار رضا بودم ... همون نمایندگی نزدیک در ورودی راسته جنوبی ... A3 داشت (470 تومن !) و در کمال ناباوری یه دونه u3 هم داشت : وقتی ازش پرسیدم گفت همون یدونه اس ! ... خاطرات قدیمی رو زنده کرد ... این u3 جزو بهترین ها بود و من جای دیگه هم گفتم : شاید یکی از دلایلی که با u5 خوب تا نشد این بود که نسبت به u3 یه عقبگرد بود ...
Today Cowon Korea have unveiled images of their new "Ceramic White Cowon S9 that brings to 3 the amount of colour variations you, the consumer, can choose from between this new white one, the original "titanium" one and of course the easily scratched "black chrome" one.
Apart from this extra colour not much has changed since the last firmware release but knowing Cowon I think we can expect a few more features to be added by firmware upgrade (bluetooth profiles maybe?) before this white model hits either the US or European (and further) markets.
H a m e e d
27-08-2009, 01:31
امشب فیرمور S9 مو آپدیت کردم، چندین ماه بود که آپ نکرده بودمش، واسه همین یه دفه از 2.20 پریدم به 2.41:20:
ورژن 2.31 هم که دو بار بتاش اومد ولی هرگز به آلفا نرسید:37:
حجم این فیرمور از قبلیا بیشتر بود و مراحل آپگریدشم طولانیتر بود که در سه مرحله روی دستگاه انجام شد.
از ورژن 2.31 به بعد هم که امکان کیبورد اضافه شده بود خیلی مشتاق بودم ازش استفاده کنم.
ویژگیهای فیرمور 2.41:
JetEffect 3.0 * Added Reverb sound effects: Reverb effect gives you feeling of real circumstance.
* Added 9 presets: total 39 presets.
Maestro
Feel the Wind
Mild Shore
Crystal Clear
Reverb Room
Reverb Club
Reverb Stage
Reverb Hall
Reverb Stadium
* It is possible to apply EQ filter, BBE, Stereo Enhance, and Reverb at the same time.
Improved touch sensitivity
Improved MP3 gapless playback.
Fixed the error of gapless playback in some OGG files.
Improved playback of OGG files.
Fixed the error of tags in some FLAC files.
Fixed the displaying error in some video files.
Support video files that contains PCM audio codec.
که تو سایت کوون نوشته بود.
اینم دو تا عکس از کوون من:
این پوشه utilities اشه که دو تا آیتم پایینیش تازه اضافه شدن؛
اینم کیبوردش:
*Necromancer
27-08-2009, 09:41
می گم حالا این محصول با وجود ipod می تونه موفق عمل کنه؟ منظورم اینه که به صرفه هست خریدش؟ تو ایران راحت گیر میاد؟ چقدر می شه حداقل قیمتش؟؟؟؟ آیا مدلی هم داره که فایل های ویدئویی رو هم بتونه پخش کنه؟؟؟؟؟
می گم حالا این محصول با وجود ipod می تونه موفق عمل کنه؟ منظورم اینه که به صرفه هست خریدش؟ تو ایران راحت گیر میاد؟ چقدر می شه حداقل قیمتش؟؟؟؟ آیا مدلی هم داره که فایل های ویدئویی رو هم بتونه پخش کنه؟؟؟؟؟
سلام
درمورد سوال اولتون نظری ندارم و علتش اینه که تا حالا خیلی وارد بحث ipod نشدم
قیمتش که از آیاد تاچ پایینتره و از نظر کیفیت صدا هم که خیلی بهتره اینو دوستان هم تایید کردن
بله تو ایران با گارانتی امرتات راحت گیر میاد
قیمت:
8 گیگ:264 تومن
16 گیگ:298 تومن
این مدل خودش ویدئو پخش میکنه اینم اطلاعاتش
prowler88
27-08-2009, 11:14
همون طور که دوستمون گفتن کیفیت صداش از آیپاد خیلی بهتره. کیفیت صفحه نمایش هم خیلی خیلی بهتره به دلیل LED بودنش. دوام باتریش بهتره. و همچنین قیمتش هم پایین تره. اینترفیسش هم شاید در سطح آیپاد تاچ نباشه ولی خیلی خوبه. با این وجود کسی که میخواد برنامه بریزه فقط باید بره سراغ آیپاد.
قيمت u3 , i7 رو ميخواستم.
بعد هم اينكه از نظز كيفيت صدا و اين كه زود خراب نشن در چه حد هست؟؟؟
قيمت u3 , i7 رو ميخواستم.
بعد هم اينكه از نظز كيفيت صدا و اين كه زود خراب نشن در چه حد هست؟؟؟
u3 که مدلی قدیمی هست که دیگه پیدا نمیشه .. چندتا پست بالاتر هم یه مواجهه غیرمنتظره باهاش رو شرح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دادم اتفاقا ... u5 نسل بعدی از سری u هستش که برحسب حافظه (2-4-8 گیگ) باید 85 - 95 - 105 تومن باشه ...
i7 مدل بسیار خوبیه که برحسب حافظه (4-8-16) باید حدود 110-140-160 تومن باشه
اقا مدلی هستش که ضد آب باشه؟
یعنی بشه توی استخر هم ازش استفاده کرد؟
ممنون
ممنون
سلام
نه متاسفانه
البته تو بعضی مارک ها مدل های ضد آب هست
prowler88
13-09-2009, 10:04
ممنون
احتمالا دلیل این که همچین مدلی وجود نداره اینه که اگه یه نفر پشت سرتون داشت غرق میشد بتونین صدای جیغ و دادشو بشنوین :31:
سلام
میخوام تو این پست نحوه نصب راک باکس رو آموزش بدم.
این آموزش هم برای D2 هست و هم +D2 .
قبل از اینکه بریم سر وقت نصب تعریفی از چند کلمه براتون بنویسم تا دوستانی که آشنا نیستن یاد بگیرن.
rockbox : یک فیرمور ثانویه هست که برای DAP (دیجیتال آودیو پلیر)، شما میتونید هر چیزی رو که بخواهید بدونید درمورد راک باکس میتونید به ویکی پیج و یا منوال راک باکس مراجعه کنید این لینک شما رو به نسخه آیپاد راک باکس میبره، به خاطر اینکه هنوز برای D2 راک باکس طراحی نشده.
firmware : نرم افزاری هست که روی دستگاه اجرا میشه و توسط سازنده ساخته میشه و معمولا آپدیت آسونی داره درمورد D2 این روش به سادگی آپلود کردن یه فایل با نام مشخص داخل حافظه اصلی صورت میگیره.
bootloader : بوت لودر یه برنامه کوچیکی هست که راک باکس رو تو دستگاه لود میکنه درواقع قسمتی از راک باکسه. در مورد D2 اون داخل فیرمور اصلی پچ شده که این اجازه رو به شما میده که فیرمور کاوون یا راک باکس رو با استفاده از کیلید hold انتخاب کنیم.
flash memory : محل ذخیره سازی اطلاعات D2 هست که شما موزیک هاتون رو در اون قرار میدین که معمولا اسم D2 دارد. اون فلش مموری خونده میشه بخاطر تکنولوژی که داره.
آماده سازی:
یه بک آپ از فایل های D2 یگیرین مخصوصا پوشه سیستم اگه تنظیمات bbe براتون مهمه چرا که پروسه آپدیت
همه رو براتون پاک میکنه.
یه زمانی بزارید برای خوندن کارنت استاتوس که یه هایپر لینکه بنابراین شما آشنا میشید با سوالاتی که تو ذهنتون هست.
نصب:
1. پیدا کردن نسخه فیرمور اونو میتونید از این مسیر در D2 پیدا کنید: settings-> system -> information
2. اینجا رو کلیک کنید تا فایل پچ شده رو با فیرمور مناسبتون دانلود کنین.
3. پیشوند های کاوون و پری فیکس ورژن رو قبل از فایل نیم ور دارین و این نام شما به سادگی میشه d2.bin و ...
4. کپی کنید فیرمور پچ رو تو D2 و اون رو جدا کنید و روشن کنید صفحه نمایش D2 شما باید نشون بده عبارت
آپگرید فیرمور و لوگوی در حال چرخش برای مدت کمی و سپس خاموش میشه.
5. آخرین نسخه راک باکس رو کپی کنید تو D2 و آنزیپ کنید آیا شما از یه کارت SD استفاده میکنین؟ به سکشن SD برید.
تبریک میگیم شما تونستید با موفقیت راک باکس رو نصب کنید برای اینکه امتحانش کنید روشن کنید و به سرعت اسلاید پوزیشن رو به سمت hold بزارید.:8::5:
نکته:
اگه شما یکی از تم های زیبای کازینیز رو استفاده میکنید پس شما یه فونت پچ استفاده کردید که این فونت پچ
استاندارد کاوون هست که ادیت شده بنابراین شما نمیتونید تکست ها رو روی صفحه ببینید من این فیرمور رو هم پچ کردم کخ شما از اینجا به دست بیارید.
اگه شما دوست دارین که راک باکس به صورت دیفالت اجرا بشه شما باید فیرمور پچ شده رو اینجا بگیرید شما با این وجود میتونید فیرمور اصلی رو اجرا کنید با نگه داشتن دکمه سویچ توجه کنید که به فیرمور نیاز دارید تا با usb کار کنید.
حذف کردن:
1. پاک کردن پوشه راک باکس در D2
2. و حذف کردن پچ با عوض کردن فیرمور.
SD card:
از جولای 09 راک باکس D2 ساپورت میکنه با این وجود در نسخه فعلی کارت SD خاموش شده چون بعضی کارت ها خراب میشه با این کار، اگر شما می خواهید تست کنید میتونید به لینک زیر برید.
سلام
دوستانی مایل هستن این تاپیک استیکی بشه لطفا با قرار دادن تشکر از همین پست نظر مثبت خودشون رو اعلام کنن.
ممنون
قیمت:
U5
2 گیگ: 890,000
4 گیگ:990,000
8 گیگ: 1,090,000
I7
4 گیگ:1,160,000
8 گیگ:1,430,000
16 گیگ:1,720,000
+D2
4 گیگ:1,740,000
8 گیگ:1,950,000
16 گیگ: 2,390,000
S9
8 گیگ:2,640,000
16 گیگ:2,980,000
O2
8 گیگ:2,950,000
16 گیگ:3,320,000
32 گیگ:3,680,000
Q5
60 گیگ:5,790,000
80 گیگ:6,250,000
قیمت ها همه به ریال هست
با سلام
دوستان عزیز در مورد مدل U5 اطلاعات می خواستم، البته مشخصات رو در سایتش دیدم، مثلا در مودر باتریش زده:
Charging Time
About 2 hours either USB or Adapter
باتریش چطوره؟
prowler88
13-09-2009, 20:24
با سلام
دوستان عزیز در مورد مدل U5 اطلاعات می خواستم، البته مشخصات رو در سایتش دیدم، مثلا در مودر باتریش زده:
Charging Time
About 2 hours either USB or Adapter
باتریش چطوره؟
اگه اشتباه نکنم 24 ساعت پخش میکنه. ولی فکر کنم قاعدتا باید با USB شارژش بیشتر از شارژر طول بکشه.
قیمت این دو مدل رو میخواستم:
iAUDIO F2
iAUDIO T2
prowler88
20-09-2009, 22:34
iAUDIO F2
iAUDIO T2
این دو تا مدل تو بازار موجود نیست. توضیحات تکمیلی رو دوستان میدن.
iAUDIO F2
iAUDIO T2
همونطور که دوستمون گفت این دو مدل خیلی وقت هست که تو بازار ایران نیست البته شاید بشه به صورت موردی پیدا کرد باید بگردین
ممنون، یعنی چون قدیمی شدن در بازار موجود نیست؟
اگر اینطور باشه پس این برند پلیر ساده و در طیف ارزان قیمت تر مدلی نداره!
بله چون قدیمی هست و اصلا تولید نمیشه، به همین علت هست که نیست
مدل u5 و i7 هست
سلام
متاسفانه مدل U5 وI7 که پر فروش ترین مدل ها توی ایران بودن دیگه تولید نمیشن
البته اونایی که قصد خریدشو داشتن ناراحت نشن چون فعلن میشه توی نماینده های امرتات پیدا کرد اما باید زود جنبید
iAUDIO F2
iAUDIO T2
در راستای صحبت های دوستان: بله - قدیمی شدن و دیگه تولید هم نمیشن و ضمناً استقبال از اینا همون موقعی که در بازار ایران وجود داشتن (سال 85) ضعیف بود، چون هنوز cowon اینجا شناخته شده نبود (متاسفانه الان هم خیلی وضع بهتری نداره - اما بازم جای امیدواریه) و ضمناً اینا مدلهای خاصی بودن ... T2 خیلی کوچیک بود ، F هم یه جورایی زشت بود و ضمناً کیفیتش پایین تر از متوسط کارای cowon بود ...
بعلاوه اینکه قیمتشون هم اون موقع بالا بود (1 گیگ F1 حدود 130 تومن بود! - در حالیکه مثلا 1 گیگهای رقیب از کریتیو همون موقع 90-95 تومن بودن) ...
حرف شما درسته؛ cowon در بازه زیر متوسط (intry level) معمولاً رقابت نمی کنه ... (البته u5 رو در نظر داشته باشید که بصورت مرزی در این بازه حضور داره)
masoudboy
24-09-2009, 15:25
دوستان در كل Creative بهتره يا Cowon ؟
من تصميم دارم يه 2 گيگ U5 بخرم . به نظرتون در حدود قيمت اين پلير (90 تومان) چيز بهتر از برند ديگه اي هست ؟
اين U5 مشكل خاصي نداره ؟ باترييش چند ساعت جواب ميده ؟ روي LCD كاور آلبوم و ليريك را نشون ميده ؟
اينها اگر باتريش خراب بشه قابل تعويض هست ؟
prowler88
24-09-2009, 17:35
من تصميم دارم يه 2 گيگ U5 بخرم . به نظرتون در حدود قيمت اين پلير (90 تومان) چيز بهتر از برند ديگه اي هست ؟
اين U5 مشكل خاصي نداره ؟ باترييش چند ساعت جواب ميده ؟ روي LCD كاور آلبوم و ليريك را نشون ميده ؟
باتریش 24 ساعت پخش میکنه. LCD هم اصولا برای موزیک و منوها طراحی شده و عکس نمیتونه نشون بده.
در کل اونی بهتره که نیاز شما رو بهتر تامین کنه و شما باهاش بیشتر حال کنی ... هر دو عالی هستند ...
//
در مورد عمر باتری که توضیح داده شد
//
نگران باتری و تعویضش نباش .. اینا حداقل 3 سال واسه ات کار می کنن و بعدش هم که افتاد توی سرازیری زندگی ، به احتمال 90% خود شما تصمیم به خرید یه مدل جدید می گیری ... عین موبایل ...
اما از نظر فنی قضیه : بله - باتری هاش رو میشه عوض کرد ، اما اغلب نمی صرفه از نظر هزینه و تازه بشرط اینکه نمایندگی واسه ات بیاره ...
سلام
متاسفانه مدل U5 وI7 که پر فروش ترین مدل ها توی ایران بودن دیگه تولید نمیشن
البته اونایی که قصد خریدشو داشتن ناراحت نشن چون فعلن میشه توی نماینده های امرتات پیدا کرد اما باید زود جنبید
اين كه ديگه توليد نميشه براي اينكه مدل هاي جديد معرفي شده و ميخواد جايگزين شه يا علت ديگهاي داره؟؟
اين كه ديگه توليد نميشه براي اينكه مدل هاي جديد معرفي شده و ميخواد جايگزين شه يا علت ديگهاي داره؟؟
نه مدل جدیدی که معرفی نشده ولی میشه احتمال داد که کاوون داره میره به سمت مدل های لوکس... البته یه احتماله!
میدونم سوال تکراریه
چند تا نمایندگی اصلی رو اگر میشه معرفی کنید.
pooria.rio
26-09-2009, 18:02
دوستان سلام .من مدل U5 رو دارم.باطریش با ولوم میانگین 18 حدود 8 ساعت کار می کنه .آیا مشکل داره ؟می ارزه تا گارانتیش برم ؟برام رایگان عوض می کنن یا نه ؟چون از روز اولم مشکل داشت /
ممنون از راهنماییهاتون
دوستان سلام .من مدل U5 رو دارم.باطریش با ولوم میانگین 18 حدود 8 ساعت کار می کنه .آیا مشکل داره ؟می ارزه تا گارانتیش برم ؟برام رایگان عوض می کنن یا نه ؟چون از روز اولم مشکل داشت /
ممنون از راهنماییهاتون
سلام
دوست عزیز
بله مشکل داره شما تو شارژ اولیه چقدر گذاشتی شارژ شه؟
آره ببر نمایندگی
نمیدونم ولی فکر کنم پول نگیرن
ممنون از راهنماییهاتون
دوست عزیز به غیر از این مشکل، ازش راضی هستی، کیفیت صدا و چیزای دیگش خوبه؟
prowler88
26-09-2009, 19:59
ممنون از راهنماییهاتون
این ولومی که میگی خیلی پایینه. 8 ساعت غیرطبیعیه.
من برای خواهرم گرفته بودم. عالیه. صداش هم خیلی خوبه. به هدفون فول سایز که وصل کردم احساس کردم قدرتش از D2 بیشتر بود.
ممنون از راهنماییهاتون
چند وقته دستگاهت رو خریدی؟ ... چند چرخه اول شارژ-دی شارژ باتری معمولاً نتیجه ای پایین تر از عدد اعلام شده رو بدست میده (از اون منظر ، به نظرم 10 ساعت واسه یه دستگاهی که بیست و چند ساعت باتری تبلیغ می کنه در چرخه شارژ اول عادیه) .. اما اگه بعد از سومین یا چهارمین چرخه هیچ پیشرفت خاصی نداری ، حتماً ببر گارانتی ...
(با فرض اینکه دستگاهت کاملاً نوئه) کاری که به نظرم باید بکنی اینه : دستگاه رو بذار روی صدای متوسط ، بدون EQ ، بذار همینطوری آهنگ پخش کنه و تایم بگیر ... بعد که باتری اش خالی شد ، کامل شارژ کن و دوباره همین رویه رو تکرار کن و تایم بگیر ... اگه بعد از دوبار تکرار عدد به 16-18 ساعت نرسه، ببر گارانتی ...
اگر هم پیش فرض من غلطه که خب ببر گارانتی ..
میدونم سوال تکراریه
چند تا نمایندگی اصلی رو اگر میشه معرفی کنید.
سمت مناطق مرکزی شهر یه دونه توی بازار رضا من می شناسم فقط (نزدیک در ورودی ولیعصر - پشت ویترین محصولات cowon رو گذاشته و تابلوئه)... دوستمون هم در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست سایت معرفی کرده
چند وقته دستگاهت رو خریدی؟ ... چند چرخه اول شارژ-دی شارژ باتری معمولاً نتیجه ای پایین تر از عدد اعلام شده رو بدست میده (از اون منظر ، به نظرم 10 ساعت واسه یه دستگاهی که بیست و چند ساعت باتری تبلیغ می کنه در چرخه شارژ اول عادیه) .. اما اگه بعد از سومین یا چهارمین چرخه هیچ پیشرفت خاصی نداری ، حتماً ببر گارانتی ...
(با فرض اینکه دستگاهت کاملاً نوئه) کاری که به نظرم باید بکنی اینه : دستگاه رو بذار روی صدای متوسط ، بدون EQ ، بذار همینطوری آهنگ پخش کنه و تایم بگیر ... بعد که باتری اش خالی شد ، کامل شارژ کن و دوباره همین رویه رو تکرار کن و تایم بگیر ... اگه بعد از دوبار تکرار عدد به 16-18 ساعت نرسه، ببر گارانتی ...
اگر هم پیش فرض من غلطه که خب ببر گارانتی ..
سمت مناطق مرکزی شهر یه دونه توی بازار رضا من می شناسم فقط (نزدیک در ورودی ولیعصر - پشت ویترین محصولات cowon رو گذاشته و تابلوئه)... دوستمون هم در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست سایت معرفی کرده
البته به نظر من با توجه به اینکه دوستمون میگه هنوز گارانتی داره پس میشه گفت تازه خریده که در این حالت فرض عمر باطری از بین میره
اما من احتمال میدم که تو شارژ اولیه دقت نکرده.
محمد جان اینکه میگی دستگاهی که با شارژ 50 ساعت موزیک تبلیغ میکنه فکر نکنم که با این روش بشه کاری کرد (اینو میگم چون من خودم که D2 دارم اصلا به همچین مشکلی برنخوردم)
البته دلایل دیگه هم داره مثل اینکه مدام از مانیتور استفاده میکنه که باعث میشه تایم دوام باطری بیاد پایین.
pooria.rio
28-09-2009, 15:03
آقا صداش عالیه.من براش یه هدفون کریتیو هم خریدم ، چون هدفون خودش گرونه گفتم خراب نشه.اگرم می خوای به قیمت خوب بخری برو هایپر استار مارکت توی خیابون باغ فردوس غربیه .اونجا امرتات نمایندگی داره ،می دتش 89 تومان.
آقا صداش عالیه.من براش یه هدفون کریتیو هم خریدم ، چون هدفون خودش گرونه گفتم خراب نشه.اگرم می خوای به قیمت خوب بخری برو هایپر استار مارکت توی خیابون باغ فردوس غربیه .اونجا امرتات نمایندگی داره ،می دتش 89 تومان.
ممنونم، باغ فرودس کدوم منطقه رو میگی؟
ممنونم، باغ فرودس کدوم منطقه رو میگی؟
هفته پیش اتفاقا بابام اینا رفته بودن این هایپراستار و تعریف هم می کردن که یه سری پلیرها رو هم داشته ...
آدرسش : اتوبان شهید ستاری، بلوار فردوس غربی ، خیابون بهار جنوبی ، ارم شرقی
( راههای دستیابی به بلوار فردوس غربی : 1- بزرگراه نیایش > بزرگراه ستاری > بلوار فردوس غربی
2- بزرگراه حکیم (غرب) > بلوار الهام > بلوار فردوس غربی )
تلفن : 10-44164401
ساعات کار فروشگاه: 7 روز هفته از 9 صبح الی 12 شب
هفته پیش اتفاقا بابام اینا رفته بودن این هایپراستار و تعریف هم می کردن که یه سری پلیرها رو هم داشته ...
آدرسش : اتوبان شهید ستاری، بلوار فردوس غربی ، خیابون بهار جنوبی ، ارم شرقی
ممنون، شک داشتم فردوس تو غرب تهران باشه (جالبه اینجا هم نمایندگی داره)، خب منم جنت ابادم، وقت کنم برم ببینم.
pooria.rio
01-10-2009, 12:03
من رفتم امرتات الانم دستگاهم اونجاس.3 شنبه دادمش .دیروز زنگ زدن گفتن حاضره/گفتم باطریشو عوض کردین ؟
گفت نه مشکلی ندشت
گفتم 8 ساعت شارژ نگه می داره !!!
درخواست دادم دوباره بررسی کنن شنبه بهم خبر میدن
گارانتی ها هم یکی از یکی گندتر اینم از امرتات !!!:41::41:
من رفتم امرتات الانم دستگاهم اونجاس.3 شنبه دادمش .دیروز زنگ زدن گفتن حاضره/گفتم باطریشو عوض کردین ؟
گفت نه مشکلی ندشت
گفتم 8 ساعت شارژ نگه می داره !!!
درخواست دادم دوباره بررسی کنن شنبه بهم خبر میدن
گارانتی ها هم یکی از یکی گندتر اینم از امرتات !!!:41::41:
مشکل باتری ، از این جهت کار رو سخت می کنه که اساساً تعمیرش (حالا چه تعویض - چه هر کار دیگه) هزینه بره ... بخصوص در مورد مدلهایی که ارزونتر هستند (مثل همین u5) هزینه تعویض باتری، در حد درصد قابل توجهی از قیمت نهایی خود پلیر میشه ... تازه سیاست نمایندگی هم مهمه که بعضی وقتا صرفاً نماینده فروشه و خیلی وارد بحث تعمیر و پشتیبانی سخت افزاری نمیشه که فکر کنم cowon هم چنین موقعیتی در ایران داشته باشه ...
pooria.rio
01-10-2009, 19:47
به نظر شما چی کار کنم ؟
که کارش پیگیری بشه ؟
خب قاعدتا باید یه باتری دیگه روش بندازن که مطمئن شن دستگاه سالمه، اگر با باتری دیگه مشکل داشته باشه باید دستگاه رو تعویض کنن، اگر جزو گارانتیشون باشه.
pooria.rio
02-10-2009, 10:49
خب قاعدتا باید یه باتری دیگه روش بندازن که مطمئن شن دستگاه سالمه، اگر با باتری دیگه مشکل داشته باشه باید دستگاه رو تعویض کنن، اگر جزو گارانتیشون باشه.
آقا من باطریییییییییی میخوام
مگه شما دوباره به شرکت ندادین؟
اگه دادین درصورت ایراد براتون انجام میدن
به نظر شما چی کار کنم ؟
که کارش پیگیری بشه ؟
اولش همون که گفتی : باید پیگیری کنی ... هر روز زنگ بزن ، بپرس بگو چی شد ... بعد اینکه ازشون یه جواب صادقانه بخواه : بگو "اگه فرضاً معلوم بشه باتری اش خرابه چی میشه؟ ... چقدر هزینه داره ؟ ..." ...
خیلی وقتا اصلا میان و یه دستگاه دیگه میدن و وقت خودشون و خودت رو با تعمیر نمی گیرن ... همونطور که گفتم من با گارانتی cowon سروکار نداشتم ، برحسب تجربه با گارانتی های دیگه (سونی + کریتیو + زولتریکس + سامسونگ+ آیپاد(!) + ...) دارم میگم ...
راستی آقا پوریا چند ماه از گارانتی دستگات میگذره؟
pooria.rio
03-10-2009, 21:02
آقا من 5شنبه دوباره زنگ زدم قرار شد بزارنش زیر تست شارژ دوباره
من الان یک ماهه دستگاه رو خریدم
اگر کارم رو انجام ندادن ایمیل می زنم به کوون کره یه حال اساسی بهشون میدم
وظیفشونه که درست کنن
وظیفشونه که درست کنن
تو خودت اونطور که نوشته بودم تستش کردی یا نه؟ که بعداً بتونی مقایسه کنی حرفشون چقدر صحت داره یا نه ...
وظیفشونه که درست کنن
تو یه ماه اول هست یا اینکه یک ماه رو رد کردی؟
جنگ نفتکشها در بازار پخشکنندهها
کوون جديدترين پخشکننده خود را براي نبرد با اپل روانه بازار کرد
جنگ نفتکشها در بازار پخشکنندهها
سرويس صوتي – S9 نخستين پخشکننده شرکت کوون محسوب ميشود که با بهرهگيري از قابليتهاي منحصر به فرد آمادگي رقابت با محصولات ساير برندها را داراست.
به گزارش عصر ارتباط، يکي از داغترين مبارزههاي اخير در دنياي پخشکنندههاي موسيقي، رقابتي است که با حضور آيپادتاچ در بين سازندگان ايجاد شده است هرچند که اين مبارزه بينندگان و طرفداران اندکي در ايران دارد. در اين جنگ که مثل هميشه رقابت بر سر تصاحب طرفداران با کمک امکانات، طراحي و قيمت است، نخستين و شجاعترين کارخانهاي که تصميم گرفت سربازي به جنگ اپل بفرستد کوون بود که با گرد و خاک دستگاه S9 مدالها و نشانهاي افتخار آيپادتاچ را پوشاند و به تدريج سازندگاني مانند سامسونگ، سوني و مايکروسافت دستگاههاي P3، X1000 و Zune HD را ساختند و به اين معرکه، جلاي بيشتري دادند. شايد بتوان S9 را بعد از پخشکننده سامسونگ ارزان قيمتترين شرکتکننده دانست و مدل 8 گيگابايتي اين دستگاه با قيمتي حدود 200 هزار تومان در بازار يافت ميشود.
اولين مشخصه S9 که در برابر تاچ جلب توجه ميکند جرم بسيار کم آن است که تقريبا نصف آيپاد بوده و حدود 76 گرم گزارش شده است. به طور معمول، جرم کم به حمل بهتر دستگاههاي ديجيتال کمک ميکند اما S9 به طرز عجيبي سبک است و بعيد ميدانيم کوون حقه ديگري به جز استفاده فراوان از پلاستيک در ساخت S9 به کار برده باشد. شايد صرف کردن 200 دلار براي خريد دستگاهي پلاستيکي کاري نباشد که هر کسي شجاعت آن را داشته باشد اما خوشبختانه کيفيت ساخت دستگاه بسيار بالا بوده و پس از هفتهها استفاده پياپي اثري از ضعف نشان نميدهد.
استفاده از پلاستيک مات موجب شده تا دستگاه به خوبي در برابر خش افتادگي و اثر انگشت مقاومت کند و در برابر P3 و تاچ يک امتياز مثبت نصيب خود کند. تنها نکته منفي در طراحي دستگاه دکمه پخش فيزيکي آن است که بالاي نمايشگر نصب شده و ممکن است کاربر آن را با قلم اشتباه گرفته و براي از جا کندن آن تلاش کند. در بخش فوقاني دکمههاي کنترل حجم صدا و جلو و عقب بردن آهنگ تعبيه شدهاند که بهتر بود کوون از آنها صرفنظر ميکرد. در حاليکه نصب دکمههاي فيزيکي براي کنترل حجم صدا هميشه يک پيشرفت به شمار ميرود اما در بسياري از مواقع، کاربر به قصد تنظيم حجم صدا، قطعه موسيقي بعدي را فرا ميخواند. بخش پائيني دستگاه هم منزلگاه جک هدفون، پورت USB و دکمه قفل پخشکننده است. در مقابل برخي ضعفهاي طراحي، کوون در زمينه نمايشگر کم نگذاشته و يک واحد OLED لمسي روي S9 تعبيه کرده که به سادگي سامسونگ را پشت سر گذاشته و در برابر اپل سر خود را بالا نگه ميدارد. اين نمايشگر داراي رزولوشن 272×480 پيکسل است و هيچ زاويهاي نيست که از آن کم رنگ ديده شود. کنتراست و عمق رنگ نمايشگر بسيار بالا است و رابط کاربري بسيار سريع کوون به لطف همين عضو از دستگاه کاربر را راضي نگه ميدارد.
بخش سختافزاري هميشه نقطه قوت پخشکنندهها بوده اما در زمينه رابطها جا براي پيشرفت داشته است. رابط کاربري S9 بدون شک بهترين رابط کاربري در ميان تمام پخشکنندههاي کوون است و علاوه بر منوي اصلي واضح و نمايشگر دقيق، به ظرافتهاي کار مانند گزينه انيميشنها نيز توجه شده است. اما اپل و سامسونگ نيز که ديگر مدتي است تلفنهاي لمسي ميسازند در اين کار استاد شدهاند و استانداردهاي موجود در اين زمينه را بالاتر بردهاند. نقد موجود در مورد کارکرد S9 تلاش کوون براي کار زياد است به طوريکه در حين پخش موسيقي، انجام فرآيندهايي ساده مثل تنظيم اکولايزر، صفحات جديدي باز ميکند که بايد آنها را با کليک روي يک نقطه کوچک بست. با اينکه امکانات و خدمات زياد S9 براي کاربر قابل تحسين است اما کار با دستگاه را اندکي پيچيده ميکند.
S9 با بسياري از فرمتهاي معمول صوتي و تصويري سازگار است و به قابليتهاي جانبي آن از قبيل بلوتوث، راديو، ضبط صدا با ميکروفون و راديو، متن خوان و پخش کننده فلش با قابليت دريافت بازي توجه زيادي شده است. از نظر صوتي دستگاه علاوه بر MP3 و WMA با فرمتهاي FLACا، OGG و WAV سازگار است و ميتوان قطعات را با کمک اطلاعات ID3 يا فولدر طبقهبندي کرد. صفحهنمايش پخش موسيقي شامل عکس جلد آلبوم، اکولايزر، اطلاعات آهنگ، دکمههاي مجازي پخش، توقف و جلو و عقب بردن موسيقي و امکاناتي براي نشانهگذاري فايل و افزودن آن به ليست پخش است. با چرخاندن اين دستگاه نيز مانند آيپاد حالت جستوجو در ميان آلبومها فراخواني ميشود و البته جهتگيري نمايشگر نيز تغيير ميکند. قابليت دستگاه در اتصال MSC و MTP به کاربران PC و Mac امکان استفاده بدون دردسر ميدهد.
از نظر ويدئويي کاربر ميتواند فايلهاي mp4ا، wmv، DivX و XviD را روي دستگاه پخش کند اما S9 با کدک h.264 که بسياري از فايلهاي تصويري امروزي با آن کد ميشوند سازگاري ندارد و همچنين بايد ابعاد فايلها را به سايزي متناسب با رزولوشن نمايشگر در آورد. در هر حال دستگاه به کاربر اجازه ميدهد فايلهاي تصويري را پاک يا آنها را براي مراجعه بعدي نشانهگذاري کند. با اينکه نمايشگرOLED دستگاه براي نمايش عکس بسيار ايده آل است اما کاربر فقط ميتواند فايلهاي jpg را روي آن ببيند. در مقابل، در برنامه متن خوان ميتوان از قابليتهاي بزرگنمايي، تغيير رنگ پس زمينه، تنظيم جهتگيري نمايشگر و نشانهگذاري فايلها استفاده کرد. علاوه بر ضبط صدا با ميکروفون، کاربر ميتواند صداي راديو FM يا منابع صوتي ديگر را با کمک ورودي صوتي دستگاه ضبط کند. کيفيت ضبط را ميتوان بين 32 تا 256 کيلوبيت در ثانيه تنظيم کرد و قابليت ضبط مجدد خودکار بدون نياز به قطع و وصل ضبط آهنگهاي بعدي را روي فايلهاي جديد ضبط ميکند. دو فولدر فلش و برنامههاي کاربردي دستگاه خالي هستند و در اين ميان فقط يک ماشين حساب ساده يافت ميشود.
با جستوجويي مختصر در اينترنت ميتوان بازيها و انيميشنهاي سازگار فراواني براي S9 يافت اما کوون تصميم دارد يک SDK براي طرفداران عرضه کند تا برنامه نويسان بتوانند برنامههاي کاربردي فراواني براي S9 طراحي کنند.
SDK سورس اصلی فرمویر یک محصول دیجیتالی به شمار میرود که شرکت سازنده پس از عرضه محصولات خود در صورت نبود نرمافزارهای اختصاصی آن را به صورت آزادانه در اختیار عموم قرار میدهد تا برنامهنویسان از این طریق بتوانند نرمافزارهایی متناسب با سیستمعامل داخلی و قابلیتهای سختافزاری دستگاه ارائه دهند. بلوتوث نيز به کاربر اجازه ميدهد دستگاه را با هدفونها و هدستهاي بلوتوثدار هماهنگ کرده و صداي دستگاه را با شفافيت بالا و به صورت بي سيم دريافت کند.
زمانيکه صحبت از کيفيت پخش به ميان ميآيد، S9 به خوبي ميدرخشد. با کمک قابليت BBE+ صداي عالي تجربه شده با دستگاههاي D2 و iAudio 7 حتي بهتر هم شده و ميتوان از ميان سي حالت اکولايزر بهترين را انتخاب کرده يا حالت دلخواه را در چهار وضعيت مختلف ذخيره کرد. بدون هيچ شک و ترديد ميتوان S9 را خوش صداتر از آي پاد دانست و فناوري بهبود کيفيت صداي به کار رفته در آن بسيار موفق تر از انواع مشابه در کريتيو و سوني است. به نظر ميرسد تنها رقيب جدي S9 در کيفيت صدا مدل P3 سامسونگ است که ليست بلند و بالايي از قابليتهاي بهبود کیفیت صدا را دارد.
پخش فيلم با کمک نمايشگر دقيق S9 به تجربهاي لذت بخش تبديل ميشود و زاويه ديد بالاي آن نيز در بهبود اين تجربه بيتاثير نيست. ادعاي کوون بر آن است که باتري داخلي S9 ميتواند براي پخش 55 ساعت صوت و 11 ساعت تصوير جوابگو باشد اما بايد دانست که افزايش روشنايي نمايشگر، استفاده از اکولايزر و گوش دادن موسيقي به صورت بيسيم اين رکوردها را کاهش داده و کوون اين آمار را با استفاده از حداقلها به دست آورده است. با استفاده معمولي از دستگاه ميتوان تا 36 ساعت کار کشيد که البته با استانداردهاي روز رکورد بسيار خوبي است.تستهاي انجام شده نشان ميدهد که آمار ارائه شده در زمينه پخش فيلم دقيق و برابر همان 11ساعت گزارش شده است.
کاربران دستگاه S9 کوون دلايل زيادي براي افتخار دارند که وجود نمايشگر ديدني، دوام بالاي باتري، پشتيباني مناسب از فرمتها، پخش بلوتوث و کيفيت عالي صدا مهمترين آنها به شمار ميروند. تنها نقص دستگاه مواد به کار رفته در ساخت بدنه آن است که شايد به مذاق طرفداران شيشه و فلز چندان خوش نيايد. به هر حال اگر مهمترين دليل شما براي خريد يک پخشکننده چندرسانهاي کيفيت پخش عالي صوت و تصوير باشد و هميشه از سختافزارهاي خود به بهترين نحو ممکن استفاده ميکنيد، بدون درنگ به سراغ S9 برويد که بهترين انتخاب شما است.
منبع: هفته نامه عصر ارتباط
pooria.rio
06-10-2009, 14:33
تو یه ماه اول هست یا اینکه یک ماه رو رد کردی؟
من حدود یک ماه و نیم خریدم
امروز رفتم گرفتمش .با کارشناسشون صحبت کردم.گفتش که فایرور دستگاهتون رو که آپدیت کرده بودین (3.17) باعث این مشکل شده.
میگفت ورژن 3.17 معمولا زیاد خوب روی U5 جواب نمیده و چندتا باگ هم داره
خودش که میگفت با ولوم 18 ،21 ساعت باطری داده بهش.:13:
ورژن 1.17 رو ریختن روش دستگاه رو هم فرمت کردن.
حالا دارم فعلا تستش می کنم تا ببینم چی میشه
سلام
من فريم وير نسخه 57/2 رو طبق دستور العمل صفحه دوم روي D2 نصب كردم ولي الان فقط يه صفحه كاملا سفيد روي دستگاهم ظاهر شد بعد 57/3 رو نصب كردم و باز همون مشكل.
دستگاه رو كه روشن مي كنم فريم وير رو 57/3 نشون ميده و صفحه آبي رنگه و نوار نارنجي رنگي نشون ميده كه داره يه كارهايي انجام ميشه ولي بعد كه كارش تموم ميشه باز هم فقط يه صفحه سفيد مي بينم و ديگه هيچ
راهنمايي كنيد لطفا
prowler88
11-10-2009, 13:29
سلام
من فريم وير نسخه 57/2 رو طبق دستور العمل صفحه دوم روي D2 نصب كردم ولي الان فقط يه صفحه كاملا سفيد روي دستگاهم ظاهر شد بعد 57/3 رو نصب كردم و باز همون مشكل.
دستگاه رو كه روشن مي كنم فريم وير رو 57/3 نشون ميده و صفحه آبي رنگه و نوار نارنجي رنگي نشون ميده كه داره يه كارهايي انجام ميشه ولي بعد كه كارش تموم ميشه باز هم فقط يه صفحه سفيد مي بينم و ديگه هيچ
راهنمايي كنيد لطفا
حتما طبق دستور العمل خود سایت عمل نکردی. یه جا رو اشتباه کردی.
بالاخره درست شد ولي حالا ديكشنري اش پيغام ميده Access to dictionary file failed
مي ترسم دوباره از اول اون مراحل رو طي كنم و باز خراب بشه
براي اين موضوع راهنمايي كنيد لطفا
نرم افزار مفيدي هست كه بتونم بذارم روي دستگاهم؟ چون تعداد صفحات اين تاپيك خيلي زياده و من نمي تونم تك تك صفحات رو ببينم اگه نرم افزار كاربردي و خوبي معرفي شده لطفا با ذكر شماره صفحه بهش اشاره كنيد
مرسي
سلام
قیمت s9 من نشد
الان هومنه قیمت؟؟
بالاخره درست شد ولي حالا ديكشنري اش پيغام ميده Access to dictionary file failed
مي ترسم دوباره از اول اون مراحل رو طي كنم و باز خراب بشه
براي اين موضوع راهنمايي كنيد لطفا
نرم افزار مفيدي هست كه بتونم بذارم روي دستگاهم؟ چون تعداد صفحات اين تاپيك خيلي زياده و من نمي تونم تك تك صفحات رو ببينم اگه نرم افزار كاربردي و خوبي معرفي شده لطفا با ذكر شماره صفحه بهش اشاره كنيد
مرسي
شما باید خوده دیکشنری رو دانلود کنید و کپی کنید به دستگاه بعدش میتونید استفاده کنید
لینک دانلود
یکشنری
نسخه کامل
HTML کد:
نسخه lite که حجم کمتری داره
HTML کد:
سلام
قیمت s9 من نشد
الان هومنه قیمت؟؟
سلام
بله همچنان همون قیمته
شما باید خوده دیکشنری رو دانلود کنید و کپی کنید به دستگاه بعدش میتونید استفاده کنید
لینک دانلود
یکشنری
نسخه کامل
HTML کد:
نسخه lite که حجم کمتری داره
HTML کد:
جناب عثمان از توجه و راهنمايي شما خيلي تشكر مي كنم
يه بار ديگه هم پرسيده بودم اينو ولي جواب يادم نيست
با چه نرم افزاري ميشه فايلهامو كوتاه كنم و نويزشونو بگيرم و از كجا پيداش كنم
يكي از دوستان من سه تا فايل صوتي رو كه با موبايل ضبط شده روي D2 من ريخته توي يه فولدر كه پسوندشون با پسوند فايلهاي من فرق داره موقع اجرا فقط ميره سومين فايل رو اجرا ميكنه و به هيچ عنوان فايل اول و دوم اجرا نميشه در حالي كه توي كامپيوترم هر سه اش اجرا ميشه :blink:
D2 من 4 گيگيه اگه بخوام كارت حافظه براش بذارم چه ماركي استفاده كنم و حدود قيمتش رو هم بفرماييد لطفا
يه بار ديگه هم پرسيده بودم اينو ولي جواب يادم نيست
با چه نرم افزاري ميشه فايلهامو كوتاه كنم و نويزشونو بگيرم و از كجا پيداش كنم
يكي از دوستان من سه تا فايل صوتي رو كه با موبايل ضبط شده روي D2 من ريخته توي يه فولدر كه پسوندشون با پسوند فايلهاي من فرق داره موقع اجرا فقط ميره سومين فايل رو اجرا ميكنه و به هيچ عنوان فايل اول و دوم اجرا نميشه در حالي كه توي كامپيوترم هر سه اش اجرا ميشه :blink:
D2 من 4 گيگيه اگه بخوام كارت حافظه براش بذارم چه ماركي استفاده كنم و حدود قيمتش رو هم بفرماييد لطفا
نرم افزار که کم نیست .. برای cut می تونی اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنی و برای حذف نویز هم این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خوبه به نظرم ... (هرچند مقوله حذف نویز در این سطح، کارآیی اش کاملاً نسبیه - این تیپ نرم افزارها بیشتر توانایی حذف هام و هیس رو دارن که البته مرسوم ترین نویزها هم هستند)
//
پسوند فایلهای دوستت چیه؟ .. طبیعتاً رقابت بین PC و پلیرت ناعالانه است چون PC شما اغلب می تونی کدک های بسیار بیشتری رو ساپورت کنه در حالیکه ساپورت کدک در یک پلیر محدود و اغلب غیرقابل تغییر (افزایشه) ...
//
من فرق خاصی بین کارت حافظه های گوناگون (از نظر مارک) نمی بینم ... معتبر باشه ، کافیه ... حدود قیمت 4 گیگ 10 تومن و 8 گیگ 20 تومن ...
در ادامه جواب آقا محمد
برنامه برای کوتاه کردن فکر کنم میتونی از خوده جت هم استفاده کنی
با تشكر از راهنمايي
فايلها wav هستن ظاهرا ولي نمي فهمم چرا وقتي ميخوام اولي و دومي اجرا بشه سومي با پسوند مشابه بطور كامل و بي نقص اجرا ميشه و از روي اون دو تاي ديگه پرش مي كنه
جت رو ندارم ميشه از جايي به صورت موقت استفاده كرد؟ چون امكان دانلود ندارم
راستي اجازه نصب نرم افزار معرفي شده براي حذف نويز رو ندارم چون بهم پيغام از كشور قدغن شده وصل شدم
امكان نصب نرم افزار اول رو هم ندارم چون شبكه مون بسته است
اگه نرم افزار مفيدي ميشناسيد كه بتونم از پايتخت با قيمت مناسب تهيه كنم و فقط در حد دو كار اشاره شده بهم كمك كنه ممنون ميشم معرفي كنيد
prowler88
13-10-2009, 16:15
با تشكر از راهنمايي
فايلها wav هستن ظاهرا ولي نمي فهمم چرا وقتي ميخوام اولي و دومي اجرا بشه سومي با پسوند مشابه بطور كامل و بي نقص اجرا ميشه و از روي اون دو تاي ديگه پرش مي كنه
راستي اجازه نصب نرم افزار معرفي شده براي حذف نويز رو ندارم چون بهم پيغام از كشور قدغن شده وصل شدم
اگه نرم افزار مفيدي ميشناسيد كه بتونم از پايتخت با قيمت مناسب تهيه كنم و فقط در حد دو كار اشاره شده بهم كمك كنه ممنون ميشم معرفي كنيد
یه نرم افزار هست که یه مقدار حرفه ای تره اگه براتون مساله ای نیست. Adobe Audition باهاش میتونین همه ی این کارا رو انجام بدین.
با تشكر از راهنمايي
اگه صرفاً هدف شنیدن اون فایل های wav هستش ، کافیه تبدیل فرمتشون کنی ... مثلاً mp3 شون کن و بعد خیلی ساده بریز توی پلیرت ... برنامه تبدیل فرمت هم که ماشالا ریخته تو وب .. کافیه سرچ کنی "wav to mp3" .. و البته معمولا خود پلیرها برنامه کانورت هم دارن ...
//
خب پس اگه من اولی رو هم برای دانلود لینک جایگزین بدم باز شما مشکل نصب داری؟ ..
بهرحال برای خرید نرم افزار هم که دیگه خودت داری میگی : برو پایتخت ، اسم نرم افزار یا کارکرد مورد نظرت رو بگو .. حتماً گیر میاد ...
pooria.rio
15-10-2009, 21:00
آقایون در کمال ناباوری باطری mp3 u5 ام درست شد.خیلی تعجب داره که با یه فرمت و فریمور درست شده .....
الان در حالت عادی با اکولایزر خاموش و ولوم 18 20:10 بهم باطری میده
اما با اکولایزر روشن رو همون ولوم حدوده 16 ساعت
به نظر شما طبیعیه که برای اکولایزر حدود 3-4 عمر باطری کمتر شه ؟
pooria.rio
15-10-2009, 21:23
از بچه ها کسی لوگوی خوشگل واسه jet logo داره ؟
اگه بده ممنون میشم
آقایون در کمال ناباوری باطری mp3 u5 ام درست شد.خیلی تعجب داره که با یه فرمت و فریمور درست شده .....
الان در حالت عادی با اکولایزر خاموش و ولوم 18 20:10 بهم باطری میده
اما با اکولایزر روشن رو همون ولوم حدوده 16 ساعت
به نظر شما طبیعیه که برای اکولایزر حدود 3-4 عمر باطری کمتر شه ؟
خدا رو شکر ..
اعداد درست به نظر میان .. یا حداقل به اون چیزی که روی وب از طرف کاربرهای u5 گزارش شده جور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در میاد ...
عددی که از طرف کمپانی به عنوان عمر باتری اعلام میشه در خوش بینانه ترین حالت اندازه گیری میشه و به ندرت پیش میاد که دقیقاً معادل همون عدد رو در استفاده واقعی مشاهده کنیم ... من اگه یه پلیر بخرم که بعنوان 24 ساعت باتری واسه اش تبلیغ بشه ، امیدوارم 20 ساعت باتری بده بهم در شرایط خوب (نور صفحه کم و EQ خاموش) و 16 ساعت هم در دامنه مدلهای پایین تر از متوسط (که U5 جزوشه) قابل قبوله واسه ام ..
از بچه ها کسی لوگوی خوشگل واسه jet logo داره ؟
اگه بده ممنون میشم
نمی دونم لوگوهای مختلف در مدلهای مختلف بطور مشابه جواب میده یا نه .. ولی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چک کن (اساساً باید مال D2 باشه)...
سلام
من رفتم اون مغازه تو بازار رضا كه Cowon داره ( دم در ) ولي u5 نداشت و گفت ديگه هم نمياريم!!
الآن كجا پيدا ميشه اين u5 و قيمتش چنده؟؟؟
prowler88
16-10-2009, 21:24
سلام
من رفتم اون مغازه تو بازار رضا كه Cowon داره ( دم در ) ولي u5 نداشت و گفت ديگه هم نمياريم!!
الآن كجا پيدا ميشه اين u5 و قيمتش چنده؟؟؟
اولین بار u5 رو تو همون مغازه دیدم من.
مثل این که دیگه تو ایران وارد نمیشه.
اولین بار u5 رو تو همون مغازه دیدم من.
مثل این که دیگه تو ایران وارد نمیشه.
بله دیگه u5 تولید نمیشه چه برسه به اینکه بیاد ایران
منم خودم چند صفحه قبل گفته بودم
اینجا:
prowler88
17-10-2009, 10:00
بله دیگه u5 تولید نمیشه چه برسه به اینکه بیاد ایران
منم خودم چند صفحه قبل گفته بودم
اینجا:
آقا من متوجه نمیشم. یعنی کووان کلا دیگه این مدل رو تولید نمیکنه؟ خب این که جایگزین نداره اصلا!
آقا من متوجه نمیشم. یعنی کووان کلا دیگه این مدل رو تولید نمیکنه؟ خب این که جایگزین نداره اصلا!
درست میگی.. و البته با عقل هم جور در میاد ... u5 مدل موفقی نبود و الان هم که تسلط cowon در بازار مدلهای mid range و بالاتر هستش (متوسط به بالا) ... تا موقعی که بتونه یه چیزی بخوبی u2 و u3 درست کنه ، نمی تونه با سانسا و کریتیو توی دامنه پایین (در آسیا) و آیپاد (غرب) رقابت کنه ...
رقابت در هر سه جبهه سخته و اکثر کمپانی رقابت در یک یا دو جبهه رو ترجیح میدن ... به نظر میاد صرفاً آیپاد و کریتیو هستن که تونستن در بلند مدت در هر سه جبهه بجنگن (هرچند کریتیو در سالهای اخیر در بازار high end کمی عقب نشسته)
براي چي u5 موفق حساب نميشه؟؟؟ مگه چه مشكلي داره؟؟
من ميخواستم u5 پيدا كنم بخرم ولي الآن 2 دل شدم ، با حول حوش 120 تومن ، 8 گيگ چيزه ديگهاي پيدا نكردم
prowler88
17-10-2009, 22:39
درست میگی.. و البته با عقل هم جور در میاد ... u5 مدل موفقی نبود و الان هم که تسلط cowon در بازار مدلهای mid range و بالاتر هستش (متوسط به بالا) ... تا موقعی که بتونه یه چیزی بخوبی u2 و u3 درست کنه ، نمی تونه با سانسا و کریتیو توی دامنه پایین (در آسیا) و آیپاد (غرب) رقابت کنه ...
رقابت در هر سه جبهه سخته و اکثر کمپانی رقابت در یک یا دو جبهه رو ترجیح میدن ... به نظر میاد صرفاً آیپاد و کریتیو هستن که تونستن در بلند مدت در هر سه جبهه بجنگن (هرچند کریتیو در سالهای اخیر در بازار high end کمی عقب نشسته)
البته U5 به نظر منم همچین بد نیست. حداقل منوهاش از U3 بهتر شد و طراحیشم مثل اون زیادی ساده نیست. این U3 با فایل های flac مشکلی نداشت؟
راستی آیپاد هم همچین تو رده های پایین موفق نیستا. کدوم مدلش مثلا؟
من ميخواستم u5 پيدا كنم بخرم ولي الآن 2 دل شدم ، با حول حوش 120 تومن ، 8 گيگ چيزه ديگهاي پيدا نكردم
چیز دیگه ای یعنی چی؟ خب کریتیو هست.
سلام
یه خبر خوب دارم
چند روز پیش بار امرتات از طرف کمپانی اومد و توی این بار i7 هم هست البته این اخرین باری هست که وارد ایران میشه البته u5 هم از قبل یه مقدار تو انبار شرکت هست.
توجه کنید موفق بودن/نبودن یه مدل با بد بودن/ نبودن مدل فرق داره ... موفقیت یه مدل شدیداً به بازار، رقابت، قیمت، مانور کمپانی برمی گرده که نهایتاً باعث میشه مثلاً ipod موفق باشه در حالیکه لزوما بهترین نیست ..
اگه حرفای من باعث شده که دودل بشید ، من معذرت می خوام؛ من اگه نظرم روی یه محصول خاص نباشه صراحتاً میگم ... در این مورد مطمئن باشید منظورم این نبوده که "نخرید- چون مزخرفه" .. فقط بحث عدم تولید این مدل شد و من نظر دادم.
البته U5 به نظر منم همچین بد نیست. حداقل منوهاش از U3 بهتر شد و طراحیشم مثل اون زیادی ساده نیست. این U3 با فایل های flac مشکلی نداشت؟
راستی آیپاد هم همچین تو رده های پایین موفق نیستا. کدوم مدلش مثلا؟
u3 مشکلی با flac نداشت و پخشش می کرد ...
//
یادت باشه قبلاً هم در این مورد صحبت کردم که u5 یه قدم به جلو برای سری u نبود .. همین u5 رو در مقابل u3 در نظر بگیر : u3 می تونه ویدئو و عکس پخش کنه - از txt حمایت می کنه - پشتیبانی فرمتش شامل ogg و flac هم میشد (نه مثل u5 و اون مشکلاتش برای حمایت از flac که این دفعه پلی لیست رو اوت می کرد!).. line in داشت ... mic in داشت (یعنی می تونستی بهش میکروفون وصل کنی!) .. (از حافظه دارم مقایسه می کنم - شاید چیزی رو جا انداخته باشم) طبیعی بود که u3 کلی هم محبوب شد و مورد توجه قرار گرفت....
بحث menu رو دوستمون مطرح کرد (که جدا از اینکه کاملاً نسبیه) به نظرتون کافیه واسه اینکه بتونه با این توانایی های u3 رقابت کنه؟... حتی طراحی این مدل هم برای من یکی جالب نیست ، مثلاً اینکه هدفون u5 از زیر وصل میشه!! ...
من باز امیدوارم حرفام باعث نشه که دوستمون دودل بشه ، توجه کنه که این مقایسه خیلی عادلانه نیست چون u3 مدلی بود که کمپانی روش خیلی مانور داد و موفق شد ، اما u5 رو یه جورایی خود کمپانی هم مقصر بود...
(یادمه خوندم که مثلاً چندتا از سایت های معتبر ریویو روش ننوشتند چون کمپانی حاضر نشده این مدل رو در اختیارشون بذاره - دوستانی که اهل سینما هستند احتمالاً با مفهوم "اکران فیلم بدون پیش نمایش برای منتقدین" و دلالت های ضمنی اش آشنا هستند)
//
شافل محبوب و موفقه... درسته که هی ایراد می گیریم ازش، ولی بعنوان محصول در رده خودش بسیار پرفروشه ... دقیقا همون بحثی که پاراگراف بالایی داشتم رو ثابت می کنه : اینکه موفقیت و بهترین بودن در بازار پلیرها معمولآً با هم بدست نمیاد ..
prowler88
18-10-2009, 21:57
توجه کنید موفق بودن/نبودن یه مدل با بد بودن/ نبودن مدل فرق داره ... موفقیت یه مدل شدیداً به بازار، رقابت، قیمت، مانور کمپانی برمی گرده که نهایتاً باعث میشه مثلاً ipod موفق باشه در حالیکه لزوما بهترین نیست ..
اگه حرفای من باعث شده که دودل بشید ، من معذرت می خوام؛ من اگه نظرم روی یه محصول خاص نباشه صراحتاً میگم ... در این مورد مطمئن باشید منظورم این نبوده که "نخرید- چون مزخرفه" .. فقط بحث عدم تولید این مدل شد و من نظر دادم.
u3 مشکلی با flac نداشت و پخشش می کرد ...
//
یادت باشه قبلاً هم در این مورد صحبت کردم که u5 یه قدم به جلو برای سری u نبود .. همین u5 رو در مقابل u3 در نظر بگیر : u3 می تونه ویدئو و عکس پخش کنه - از txt حمایت می کنه - پشتیبانی فرمتش شامل ogg و flac هم میشد (نه مثل u5 و اون مشکلاتش برای حمایت از flac که این دفعه پلی لیست رو اوت می کرد!).. line in داشت ... mic in داشت (یعنی می تونستی بهش میکروفون وصل کنی!) .. (از حافظه دارم مقایسه می کنم - شاید چیزی رو جا انداخته باشم) طبیعی بود که u3 کلی هم محبوب شد و مورد توجه قرار گرفت....
بحث menu رو دوستمون مطرح کرد (که جدا از اینکه کاملاً نسبیه) به نظرتون کافیه واسه اینکه بتونه با این توانایی های u3 رقابت کنه؟... حتی طراحی این مدل هم برای من یکی جالب نیست ، مثلاً اینکه هدفون u5 از زیر وصل میشه!! ...
من باز امیدوارم حرفام باعث نشه که دوستمون دودل بشه ، توجه کنه که این مقایسه خیلی عادلانه نیست چون u3 مدلی بود که کمپانی روش خیلی مانور داد و موفق شد ، اما u5 رو یه جورایی خود کمپانی هم مقصر بود...
(یادمه خوندم که مثلاً چندتا از سایت های معتبر ریویو روش ننوشتند چون کمپانی حاضر نشده این مدل رو در اختیارشون بذاره - دوستانی که اهل سینما هستند احتمالاً با مفهوم "اکران فیلم بدون پیش نمایش برای منتقدین" و دلالت های ضمنی اش آشنا هستند)
//
شافل محبوب و موفقه... درسته که هی ایراد می گیریم ازش، ولی بعنوان محصول در رده خودش بسیار پرفروشه ... دقیقا همون بحثی که پاراگراف بالایی داشتم رو ثابت می کنه : اینکه موفقیت و بهترین بودن در بازار پلیرها معمولآً با هم بدست نمیاد ..
خیلی ممنون از توضیحاتت که مثل همیشه کامل و جامع بود. من خودمم اون اولا که تازه با کووان آشنا شده بودم قابلیت های U3 رو دیده بودم ولی به مرور زمان و با اومدن U5 یادم رفته بود. الان که گفتی تازه یادم افتاد اون چی بود. برداشت من از کل این ماجرا اینه که U5 اتفاقا مدل بسیار خوبیه ولی چون خیلی قابلیت های U3 رو نداره گفته میشه عقبگرد محسوب میشه و موفق نبوده. یعنی در مقام مقایسه (اونم با مدل قبلیش). نه به خودی خود.
راستی این که هدفون U5 از زیر وصل میشه اتفاقا به نظر من یه مزیته. مثلا من میخوام بذارمش تو جیبم برعکس میذارمش و و وقتی درش میارم مجبور نیستم بچرخونمش. علاوه بر این اگه بخوام بدون این که از جیبم درش بیارم باهاش کار کنم راحت ترم.
چیز دیگه ای یعنی چی؟ خب کریتیو هست.
8 گيگ با حدود 110 -120 تومن ، كريتيو يا ماركاي ديگه چه مدلايي هست مگه؟؟
8 گيگ با حدود 110 -120 تومن ، كريتيو يا ماركاي ديگه چه مدلايي هست مگه؟؟
ویدئو مدنظرت هست یا نه؟ ...
موزائیک از کریتیو جالبه ... (نسل جدیدش ez300 هم در تهران دیده میشه - قبلاً بحث کردیم که کارای موفق رو سریع آپدیت می کنن – این هم بر همون منوال ... نسل جدید ums هستش که یعنی مثل کول دیسک سهولت اتصال به PC داره و ضمناً طراحی متفاوت تر و شاید خوشگلتر)
ضمن اینکه اگه می خوای از بحث cowon ها خارج بشی ، باید بریم توی تاپیک های عمومی دیگه .. اینجا مخصوص cowon ه
سلام
کمپانی کاوون به سازندگان فلش مموری پیوست
و این هم مدل بسیار زیبای FLASH MEMORY های COWON
فراموشم نکن
این فلش مموری در ظرفیت های 2 4 8 16 گیگ تولید میشه
H a m e e d
24-10-2009, 13:17
یعنی ممکنه این مموریها به بازارهای ایران هم بیان؟
امروز نمایندگی Cowon توی بازار رضا رو سر زدم ... همچنان چندتایی A3 ، یه دونه F2 و یه دونه U3 رو داره ...
یعنی ممکنه این مموریها به بازارهای ایران هم بیان؟
بله به زودی وارد بازار ایران میشه اونم از طریق امرتات
pooria.rio
25-10-2009, 00:27
بچه ها در مورد u5 بی انصافی نکنین
واقعا واقعا صدای عالی داره
من قبل از این creative zen neeon2 داشتم و دارم
اما اصلا با این قابل مقایسه نیست
اصلا !!!!
بچه ها در مورد u5 بی انصافی نکنین
واقعا واقعا صدای عالی داره
من قبل از این creative zen neeon2 داشتم و دارم
اما اصلا با این قابل مقایسه نیست
اصلا !!!!
هیچکس بی انصافی نکرد و هیچکس هم قصد بی انصافی نداره ... مثلاً من در پست های خودم چندین بار این رو تکرار کردم که حرفام به معنای بد بودن U5 نیست ... غیر از اینه؟ ... هم اینجا و هم جای دیگه هم تاکید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کرده و می کنم که نکنه حرفام باعث تردید یا دودلی دوستان بشه ..
(توجه کنید که خود شما در مقایسه neon و u5 به این نکته توجه نکردید که اختلاف تولید اینها حدود 2 سال هستش و چندان عجیب نیست اگه u5 بهتر باشه.. که هست)
اون کول دیسک هاش چه شاخه
اگه بیاد حتما اون که شبیه پلاک هست رو حتما میخرم
اون کول دیسک هاش چه شاخه
اگه بیاد حتما اون که شبیه پلاک هست رو حتما میخرم
یه مدل بیشتر نیست فقط ظرفیت هاش فرق میکنه و در دو رنگ Glossy gold و chrome black هست
Reza Razor
26-10-2009, 11:54
سلام
دوستان بنظر میاد خیلی وقته با cowon آشنایید نظرتون راجع به S9 چیه؟
یعنی انتخاب مناسبیه به نسبت قیمتش؟
prowler88
26-10-2009, 17:49
سلام
دوستان بنظر میاد خیلی وقته با cowon آشنایید نظرتون راجع به S9 چیه؟
یعنی انتخاب مناسبیه به نسبت قیمتش؟
عالیه. به نظر من بهترین محصولی که کووان تا حالا داده بیرون همینه. تنها مزیتی که iPod Touch نسبت به این داره برنامه هاشه و تا حدودی اینترفیسش.
به نظز من هم s9 مدل خوبیه اما باید دید شما چه انتظاراتی از پلیرتون دارین
pooria.rio
27-10-2009, 12:47
یه سوال
مدل u5 چه فرمت هایی رو ساپورت میکنه ؟
یه سوال
این مدل u5 چه فرمت هایی رو ساپورت میکنه ؟
MP3 : MPEG 1/2/2.5 Layer 3, ~320Kbps, ~48KHz, mono/stereo
WMA : ~320Kbps, ~48KHz, mono/stereo
WAV : ~48KHz, 16bit, mono/stereo
*OGG : ~Q10, ~44.1KHz, mono/stereo
*FLAC : Compression Level 0~8, ~44.1KHz, mono/stereo
سلام
کاوون باز هم یه پلیر زیبا به بازار عرضه کرد
این پلیر دارای منوی زیبایی هست و در ظرفیت 4.8.16 گیگ هست و وزن کمی هم داره 40 گرم... (به لینک مراجعه کنید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارای یه پک بسیار جالب هست
و جالب تر اینکه دامنه اکولایزر بسیار بالایی داره (من که داغ کردم)
این مدل اپدیت شده ی i7 هست ...
عثمان جان این محصول رو امرتات کی برای فروش اماده می کنه ؟ ...
ابعاد i9 :
42mm x 95mm x 8.9 mm
فرمت های ویدیوئی :
AVI, WMV, XViD, و ASF
ساپورت TV-Out ...
2-inch LCD
همچنین دارای internal speaker ... و fm radio و میکروفون
mohamad_sky
03-11-2009, 02:31
خسته نباشید!
LCD i7 من ضربه خورده و شکسته :41:
میخوام بودنم چقدر هزینه تعویض یا تعمیرشه؟
خیلی ممنون.
خسته نباشید!
LCD i7 من ضربه خورده و شکسته :41:
میخوام بودنم چقدر هزینه تعویض یا تعمیرشه؟
خیلی ممنون.
باید با شرکت، واحد خدمات تماس بگیرید
mamad gonzo
04-11-2009, 13:11
حاج عثمان کی این i9 کی فروششو شروع میکنین؟
حدود قیمتش ار 150 ت بلاتره یا نه ؟
حاج عثمان کی این i9 کی فروششو شروع میکنین؟
حدود قیمتش ار 150 ت بلاتره یا نه ؟
سلام
شرمنده من اجازه ندارم در مورد این مسایل حرفی بزنم تا موقعی که مدل جدیدی وارد ایران نشه مشخص نیست
PCminister
07-11-2009, 22:58
سلام
من امشب رفتم یه سری قیمت از Cowon گرفتم و با توجه به نیازهایی که دارم و قیمتی که این سری داره دیدم O2 برای من مناسبه فقط چند تا سوال:
1- به نظر رفقا آیا با 150 تا 170 بیشتر A3 به صرفه تر نیست؟
2- بین Cowon ها فقط Q5 بلوتوث داره؟
3- S9 آمده یا نیامده؟! آخه توی مشهد خبری ازش نبود! :دی
باتشکر
سلام
من امشب رفتم یه سری قیمت از Cowon گرفتم و با توجه به نیازهایی که دارم و قیمتی که این سری داره دیدم O2 برای من مناسبه فقط چند تا سوال:
1- به نظر رفقا آیا با 150 تا 170 بیشتر A3 به صرفه تر نیست؟
2- بین Cowon ها فقط Q5 بلوتوث داره؟
3- S9 آمده یا نیامده؟! آخه توی مشهد خبری ازش نبود! :دی
باتشکر
1. آخه صرفه اش بستگی به شرایط شما داره ... منظورم اینه که اگه اون A3 که من گفتم 470 تومن رو منظورته، نسبت به شرایط و قدیمی شدنش و رقبا و مدلهای موجود گرونه انصافاً ...
2. مدل S9 هم بلوتوث داره.
3. مدل S9 هم که خیلی وقته موجوده ... اما اشکال بازار پلیر اینه که خیلی متمرکز در تهرانه و برای دستیابی به خیلی از مدلهای خوبی مجبوری بیای تهران یا بهرنحوی از تهران بخری ...
prowler88
08-11-2009, 22:01
1. آخه صرفه اش بستگی به شرایط شما داره ... منظورم اینه که اگه اون A3 که من گفتم 470 تومن رو منظورته، نسبت به شرایط و قدیمی شدنش و رقبا و مدلهای موجود گرونه انصافاً ...
من خودم به شخصه به دلیل قابلیت capture ارادت خاصی به A3 دارم. حالا بستگی داره اون کسی که میخواد بخره چقدر این قابلیت براش مهم باشه. چون فکر نمیکنم رقیب جدی در این زمینه داشته باشه. داره؟
من خودم به شخصه به دلیل قابلیت capture ارادت خاصی به A3 دارم. حالا بستگی داره اون کسی که میخواد بخره چقدر این قابلیت براش مهم باشه. چون فکر نمیکنم رقیب جدی در این زمینه داشته باشه. داره؟
درسته؛ باید ترجیح شخصی در نظر گرفته بشه .. مثلاً من واسه ام video out مهمه در یه PMP و خیلی کاربرد داره واسه ام ...
در مورد ضبط ویدئو: مارک های سطح پایین تر مثل زولتریکس، JXD و کوبی ، مدلهایی با این قابلیت دارن که کیفیت ضبط شون به نظر من قابل قبوله ... اما خب مسلمه که cowon چیز دیگه اس ..
بهرحال 470 تومن ، قیمت اولیه این دستگاهه .. یعنی تابستون سال پیش که این مدل موجود بود من یادمه قیمتش همین 470-480 تومن بود... اینکه بعد از یه سال طرف داره با همون قیمت می فروشه معنی اش اینه که چون می دونه "تکه و دیگه گیر نمیاد و ارزشش رو هم داره" قیمتش رو پایین نیاورده ..
t_tanhayam
09-11-2009, 20:15
دوست عزيزمون كه مشهدي بود
خيلي وقت مشهد اومده
درسته؛ باید ترجیح شخصی در نظر گرفته بشه .. مثلاً من واسه ام video out مهمه در یه PMP و خیلی کاربرد داره واسه ام ...
در مورد ضبط ویدئو: مارک های سطح پایین تر مثل زولتریکس، JXD و کوبی ، مدلهایی با این قابلیت دارن که کیفیت ضبط شون به نظر من قابل قبوله ... اما خب مسلمه که cowon چیز دیگه اس ..
بهرحال 470 تومن ، قیمت اولیه این دستگاهه .. یعنی تابستون سال پیش که این مدل موجود بود من یادمه قیمتش همین 470-480 تومن بود... اینکه بعد از یه سال طرف داره با همون قیمت می فروشه معنی اش اینه که چون می دونه "تکه و دیگه گیر نمیاد و ارزشش رو هم داره" قیمتش رو پایین نیاورده ..
100 درصد که تکه و ارزشش رو داره چون قیمت اصلی یوزرش هم اون میقع انقدر بالا نبود ولی چون پیدا نمیشه به این قیمت رسیده ممکنه گرون تر هم کرده باشه
hossein1111
12-11-2009, 09:22
ایرادی که محصولات cowon دارن خدمات پس از فروش واقعا افتضاحشونه(البته محولات cowon که نمیشه گفت ایراد دارن، مشکل از شرکت امرتاته)!! من 9ماه پیش o2 خریدم و قابلیت video-out هم برام خیلی خیلی مهم بود، تا الان بعد از 9ماه اینا کابل av این دستگاهو نیاوردن هیچ جای دیگم گیر نمیارمش!!!!!!!!! هربارم که زنگ میزنم میگن هفته بعد ماه بعد و ...
jesse james
13-11-2009, 22:01
سلام دوستان
من نیاز مبرم به یک پخش کننده ی موسیقی دارم.فقط هم کیفیت صدا برام مهم هست.بودجه هم 150 هزار تومن هست.خیلی ممنون میشم اگه از Cowon یه مدل خوب معرفی کنید.
ardalan_zapata
13-11-2009, 22:21
سلام دوستان
من نیاز مبرم به یک پخش کننده ی موسیقی دارم.فقط هم کیفیت صدا برام مهم هست.بودجه هم 150 هزار تومن هست.خیلی ممنون میشم اگه از Cowon یه مدل خوب معرفی کنید.
فکر کنم i audio 7 'گزینه مناسبی باشه:46:
pooria.rio
13-11-2009, 22:25
بچه ها زنگ زدم امرتات
سوال کردم که آیا میشه چیپ حافظه ی mp3 م رو برام عوض کنن ؟
یعنی 2 گیگابایت رو بکنن 4 گیگابایت
گفت آره 15 تومان هزینش میشه
نظرتون چیه ؟
سلام دوستان
همونطور که دوستمون گفتن بهترین گزینه برای شما مدل i7 هست
اینم لینک یه ریویو کوچولو در مورد i7
بچه ها زنگ زدم امرتات
نظرتون چیه ؟
ئه چه جالب!
به نظر من که بد نیست
راستی چه مدلی داری تو؟
pooria.rio
14-11-2009, 12:19
ئه چه جالب!
به نظر من که بد نیست
راستی چه مدلی داری تو؟
U5
آخه گفتش که باید قبلش تعهد بدی که اگه دستگاهت خراب شد حین کار هیچ ادعایی نداشته باشی
و اون موقع از گارانتی خارج میشه
اما میگفت تا حالا ما خیلی از دستگاه هارو عوض کردیم ولی مشکلی پیش نیومده
نمیدونم چی کار کنم !:41:
بچه ها زنگ زدم امرتات
نظرتون چیه ؟
ایول .. چه جالب .. مثل قدیم های کریتیو ...
ولی نکته مبهمش همین تعهده اس ... یعنی اساس اش اینه که این یه سرویس جانبی باشه که مشتری در ازای ارتقا حافظه پول میده و قرار نیست در نتیجه اش عهد و پیمانی شکسته بشه یا نقض بشه ... مگر اینکه به قول معروف DIY باشه (یعنی اینکه حافظه رو جدا بفروشن و بگن خودتون برید خونه و بازش کنید و تعویضش کنید)
من همینطوری حدسی و از روی هزینه پایینی که ذکر کردی میگم: شاید اینا خودشون دارن این کار رو بصورت غیررسمی انجام میدن .. یعنی اساساً ارتقا حافظه ربطی به یه آپشن که Cowon مطرح کرده نداشته باشه و اینا صرفاً قطعه ای پیدا کردن که به این پلیرها میخوره ...
باز اگه اطلاعات بیشتری بدست آوردی خبرش رو بده .. بهرحال جالبه.
t_tanhayam
15-11-2009, 18:24
سلام از دوستان خواهش مي كنم اگه كسي ادرس و شماره تلفن جايي و داره كه a3 مي فروشن واسم pm كنيد
به شدت دنبالشم ممنون
يا علي
سلام از دوستان خواهش مي كنم اگه كسي ادرس و شماره تلفن جايي و داره كه a3 مي فروشن واسم pm كنيد
به شدت دنبالشم ممنون
يا علي
تا اونجا که من دیدم فقط یه جا داره بنابراین اشکال نداره برای راه انداختن کار شما همین جا شماره بدیم:
پردازش انفورماتیک - بازار رضا / واحد 43 ... تلفن : 66403839
تا اونجا که من دیدم فقط یه جا داره بنابراین اشکال نداره برای راه انداختن کار شما همین جا شماره بدیم:
پردازش انفورماتیک - بازار رضا / واحد 43 ... تلفن : 66403839
تایید میشه این نمایندگی داره
میشه گفت 100 درصد داره اما با قیمت بالا!
t_tanhayam
18-11-2009, 20:24
سلام خدمت دوستاي گلم Seymour & osman
ممنونم 60 گيگش و 520 گرفتم فك مي كنم گرونه ولي دستگاهش حرف نداره
بازم بخاطر راهنماييتون ممنونم
ببخشيد مي خواسم بدونم جا يي سايتي فروشگاهي هست كه دست دوم داشته باشم از pmp هاي شركت كاوون؟
بازم ممنونتونم
ببخشيد مي خواسم بدونم جا يي سايتي فروشگاهي هست كه دست دوم داشته باشم از pmp هاي شركت كاوون؟
بازم ممنونتونم
مبارکه
اره گرونتر که کرده ولی خوب ارزشش رو داره
سایت که فکر نکنم باشه مغازه ها هم ممکنه به صورت موردی داشته باشن
timsar jackson
19-11-2009, 11:40
من از همین فروشگاه چند ماه پیش 430 خریدم...دیده دیگه تو بازار نیست اینقد گرونش کرده
t_tanhayam
19-11-2009, 18:29
دوستان ببخشيد اشتباه تايپي بود منم 420 خريدم
فقط دو دلم هنوزم نمي دونم بايد َa3
رو مي خريدم يا o2
مثلا كيفيت تصوير و يك چيز ديگه شنيدم w2 مي خواد بياد pmp ?
يا mp3 ؟
بازم ممنونتونم
رو مي خريدم يا o2
يا mp3 ؟
من فروشگاهی نمی شناسم که دست دوم Cowon داشته باشه...
//
اولاً که وقتی خریدت رو کردی (اون هم یه همچین مدل خوبی) ، دیگه شک نکن توش و برو باهاش حال کن .. ثانیاً که نه - ضرر نکردی و A3 مدل بسیار عالی ایه.
//
بله یه مدل شایع شده به نام W2 MID که البته هنوز خیلی زوده براش ... اینطور که از مشخصات و وضعیتش برمیاد (پردازنده اتم اینتل - صفحه نمایش بزرگتر از 4 اینچ) به نظر میاد برای رقابت در رده internet tablet و مشخصاً برای رقابت با Archos میخواد بیاد.
رو مي خريدم يا o2
يا mp3 ؟
آها!
اصلا دو دل نباش A3 جزو بهترین مدل ها بود و هست خیالت راحت
انتخاب خوبی کردی
اره منم یه چیزایی خوندم ولی تا بخواد بیاد ایران کلی کار داره
t_tanhayam
19-11-2009, 22:08
بازم ممنون از راهنمايياتون
من 5 سال قبل a2 داشتم ازش خاطرات خوبي داشتم واسه اين سراغ a3 رفتم
من هنوزم نميدونم a3 صفحش 16 ميليون رنگ يا 256
اطلاعات ضد ونقيض dap ,cnet,iaudiophile,cowon global
هر كدوم يه چي مي گن
بازم ممنون از راهنمايياتون
من 5 سال قبل a2 داشتم ازش خاطرات خوبي داشتم واسه اين سراغ a3 رفتم
من هنوزم نميدونم a3 صفحش 16 ميليون رنگ يا 256
اطلاعات ضد ونقيض dap ,cnet,iaudiophile,cowon global
هر كدوم يه چي مي گن
پس این چندسال از عمرت رو با بعضی از بهترین پلیرهای ساخته شده در دنیا سر کردی .. عالیه.
//
صفحه نمایش این مدل، 16 میلیون رنگ هستش ..
t_tanhayam
20-11-2009, 20:53
ولي فكر مي كنم مصرف باتريش بيشتر مخصوصا توي mp3
سلام دوستان
من قصد دارم قبل از خرید ، اس 9 رو ببینم و اگه بشه صداش ، تاچ اش ، فیلم اش و ..... رو یه تستی بکنم ...
اگه کسی از دوستان که اس 9 داره ، و می تونه کمکم کنه ، بی زحمت پیغام بده ...
دوستان هم اگه کسی رو می شناسن که اس 9 گرفته تو فروم ، آی دی بدن ، تا اگه شد ، تست کنم .
معذرت بابت آف تاپیک
مرسی :11:
یا حق
ولي فكر مي كنم مصرف باتريش بيشتر مخصوصا توي mp3
بله - باتری A2 حدود 18-10 ساعت (صدا-تصویر) بود که در A3 به حدود 10-7 ساعت رسیده .. البته خیلی هم عجیب نیست و کاهش عمر باتری در نتیجه افزایش نسل (که معمولاً بخاطر اینه که یه سری قابلیت ها و امکانات جدید اضافه می کنن اما موتور ماشین همون قبلیه!) کم و بیش در موارد دیگه هم دیده شده .. همین نسخه جدید آیپاد تاچ هم اینطوریه...
سلام دوستان
من قصد دارم قبل از خرید ، اس 9 رو ببینم و اگه بشه صداش ، تاچ اش ، فیلم اش و ..... رو یه تستی بکنم ...
اگه کسی از دوستان که اس 9 داره ، و می تونه کمکم کنه ، بی زحمت پیغام بده ...
دوستان هم اگه کسی رو می شناسن که اس 9 گرفته تو فروم ، آی دی بدن ، تا اگه شد ، تست کنم .
معذرت بابت آف تاپیک
مرسی :11:
یا حق
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رفیقمون و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یکی دوستمون s9 دارن، می تونی باهاشون تبادل پیام کنی ... شاید دوست دیگری هم باشه که من نمی دونم .. کافیه سرچ کنی.
t_tanhayam
30-11-2009, 19:11
با سلام مجدد
يكي از دوستام a2 داره پوشه system رو حواسش نبوده delet كرده
مي خواستم ببينم بايد چيكار كنه
اگه لطف كنين راهنماييش كنين
Back up هم كرده دوباره اون پوشه اومده ولي eror ميده وقت بالا اومدن صفحه مشكي
ممنون
با سلام مجدد
ممنون
سلام
فکر کنم اگه فیرمور عوض کنه درست بشه
جديدترين پخشکننده شرکت کوون بهزودي روانه بازار داخلي ميشود
iAudio9 تلفيقي از هنر و قابليت
سرويس صوتي- شرکت کرهاي کوون پخشکننده تازهوارد خود موسوم به i9 را براي کاربران ايراني معرفي کرد.
به گزارش عصرارتباط، پخشکننده جديد Cowon که 9 iAudio نام دارد و بهصورت اختصاري i9 خوانده ميشود يکي از باريکترين و خوشدستترين پخشکنندههاي اين شرکت است که در روزهاي ابتدايي ماه نوامبر سال جاري ميلادي در بازارهاي بينالمللي عرضه شد و با تاخيري نهچندان طولاني در حال ورود به بازار صوتي کشور است.
i9 که از ابعادي برابر 9/8×95×43 ميليمتر بهره ميبرد، وزني برابر با 40 گرم دارد که اين اعداد براي يک پخشکننده کوچک و قابل حمل بسيار مناسب به نظر ميرسند.
همچنين i9 به علت وزن و ابعاد کمي که دارد بهراحتي در هر جيبي جاي ميگيرد و ديگر جاي نگراني براي حمل کردن آن وجود نخواهد داشت البته اين نکته نيز قابل توجه است که پلير i9 علاوه بر باريک بودن و داشتن وزن کمتر نسبت به برادر قبلي خود S9 از طراحي خوب و ايدهآلي بهره ميبرد و ابعاد کوچک آن، طراحي ظاهري اين پلير را زير سوال نبرده است.
يکي از ويژگيهاي اين پلير، صفحهنمايش 2 اينچي OLED آن است که براي يک پخشکننده با اين ابعاد صفحهنمايش نسبتا مناسبي به نظر ميرسد.
در مورد صفحهنمايش i9 نيز ميتوان اين نکته را يادآور شد که کيفيت آن از نوع QVGA بوده و بيش از 256 هزار رنگ را پشتيباني ميکند. وضوح تصاوير بهنمايش درآمده در اين صفحهنمايش 240 ×320 پيکسل است که نويد ارايه تصاويري شفاف و رنگهاي زنده را ميدهد.
رنگها در اين صفحهنمايش به رنگهاي طبيعي بسيار نزديکاند و کيفيت خوبي را براي اين پخشکننده قدرتمند رقم زدهاند.
البته درست است کهPMPها براي شنيدن آهنگهايي با کيفيت مناسب طراحي شدهاند اما امروزه ويژگيهاي متفاوتي به آنها افزوده شده و آنها را از حالت پخشکنندههاي قديميکه تنها وظيفه آن پخش با کيفيت موسيقي بوده خارج کرده است. به همين علت وجود ويژگيهايي مانند يک صفحهنمايش 2 اينچي ميتواند المان مناسبي براي پيروزي در رقابت بين PMPهاي رنگارنگ و متفاوت باشد.
i9 از فرمتهاي صوتي i،MP3، WMA، FLAC OGG، APE و WAV و از فرمتهاي ويديويي AVI ،MWV و ASF بهره ميبرد.
در رابطه با کيفيت صداي خروجي i9 نيز ميتوان گفت که همانند ديگر محصولات صوتي Cowon اين محصول نيز داراي کيفيت صداي مناسبي است و در رابطه با خروجي صداي آن مشکلي وجود نخواهد داشت. صدا بدون نويز و بسيار واضح از طريق هدفون به گوش ميرسد.
البته i9 به يک اسپيکر خارجي نيز مجهز شده که در صورت متصل نبودن هدفون به دستگاه نيز صداي آهنگ به گوش ميرسد اما صدايي که توسط هدفون شنيده ميشود بسيار واضحتر و قدرتمند است، بهطوريکه با درجه بلندي صداي بيش از 13 ديگر صدايي از محيط خارج به گوش کاربر نخواهد رسيد.
از مهمترين نکات ديگري که در مورد سيستم صوتي اين پخشکننده ميتوان به آن اشاره کرد اين است که خروجي صوتي اين دستگاه از نوع استريو يا فراگير بوده و فرکانس آن از 20 هرتز تا 20 کيلوهرتز اعلام شده همچنين اسپيکر داخلي i9 از فرکانس 600 هرتز تا 20 کيلوهرتز را پشتيباني ميکند.
Cowon در ارايه i9 از افکتهاي صوتي BBE استفاده کرده و تکنولوژي که در اکولايزرهاي اين دستگاه استفاده شده همانند اکولايزرهاي مدل قبلي اين شرکت يعني S9 بوده است.
در رابطه با باتري اين پخشکننده نيز ميتوان گفت که باتري آن از نوع باتري ليتيومي قابل شارژ است که شارژ کامل آن حدود يک ساعت و 40 دقيقه طول ميکشد همچنين اين باتري توانايي پخش 7 ساعت ويديو و 29 ساعت آهنگ بهطور مداوم را دارا است. پخشکننده i9 از تکنولوژي بلوتوث که امروزه جزئي از MP3 PLAYERهاي بازار محسوب ميشوند، پشتيباني نميکند البته براي تبادل اطلاعات کوون از يک USB نسخه 2 که قابليت دريافت و ارسال اطلاعات با سرعت بالا را داراست، بهره ميبرد.
I9 نيز همانند قشر وسيعي از پخشکنندههاي حال حاضر بازار داراي يک راديوي FM است که فرکانس 5/87 الي 108 هرتز را پشتيباني ميکند.
اما در رابطه با شکل ظاهري i9 ميتوان به اين نکات اشاره کرد که دکمه Power/hold که مربوط به روشن و خاموش کردن دستگاه است در سمت راست دستگاه قرار گرفته و دکمه ورود به منو نيز در بالاي آن تعبيه شده است. در سمت چپ دستگاه نيز دکمه Volume مربوط به کم و زياد کردن دستگاه ديده ميشود.
از طرفي در پايين i9 و درکنار نام Cowon اسپيکر دستگاه و در زير آنها، جک هدفون و شکاف USB قرار دارند. يکي از ويژگيها و نکات قابل توجه در مورد طراحي i9 مربوط به قرارگيري علايم کنترلکننده در پايين صفحهنمايش دستگاه است که بهصورت لمسي عمل ميکنند که از قابليت لمسي خازني در آن استفاده شده است.
علايم کنترل کننده بالا و پايين رفتن منو همانند قرارگيري رابطهاي گرافيکي در منو به صورت مايل طراحي شدهاند و شما با لمس کردن آنها ميتوانيد منوي خود را بالا و پايين ببريد.
همچنين يکي از مشکلات عمده i9 نيز در اين قسمت شگفتانگيز قرار دارد. يکي از علايم کنترلکننده که در قسمت بالاي دستگاه قرار دارد به صورت علامت back و يا بازگشت به منوي قبلي طراحي شده در صورتيکه اين علامت هميشه کار بازگشت را انجام نميدهد و همين مساله مدتي زمان ميبرد تا کاربر را به کارآيي مخصوص آن دکمه عادت دهد.
نکتهاي که در مورد اين علامت مطرح است، اين است که اين علامت جزو function keys و يا دکمههاي چند کاربردي است. بدين منظور که کارآيي اين علامت براي هر فايل مخصوص بهطور متفاوتي طراحي شده است بهعنوان اگر شما وارد قسمت تنظيمات شويد با زدن اين دکمه به منوي قبلي باز خواهيد گشت اما در مورد برنامههاي ديگر، داستان طور ديگري است.
تصور کنيد اگر وارد برنامه ويديو و يا flash شويد و اين دکمه را بزنيد به فايلهاي مخصوص آن برنامه هدايت خواهد شد. اين مشکل با اندکي کار کردن با i9 و توسط کارآييهاي آن راحتتر ميشود اما به هر حال وجود يک function key در يک پلير کوچک که در برنامههاي مختلف کارآييهاي متفاوتي نشان ميدهد، زياد خوشايند نيست.
يکي ديگر از علايم که در پايين قرار گرفته علامت مربوط به play/stop است که کار کردن با آن نيز اندکي مشکل است. بهعنوان نمونه اگر شما وارد قسمت راديو شويد ديگر نميتوانيد با فشردن اين دکمه صداي راديو را قطع کنيد بلکه بايد با فشردن دکمه m وارد منو شويد و مثلا با انتخاب برنامه موزيک، صداي راديو را قطع کنيد.
به طور کلي کارکردن با علايم کنترلي لمسي i9 اندکي مشکل به نظر ميرسد و تسلط بر کارآييهاي متفاوت آنها اندکي زمان ميبرد.
نکته ديگر نيز اين است که تا چند ساعت اول که i9 را در دست ميگيريد احساس ميکنيد که صفحهنمايش آن نيز همانند علايم کنترلکننده پايين صفحه از نوع لمسي است و با چندين بار لمس کردن صفحه و به نتيجه نرسيدن متوجه خواهيد شد که بايد از علايم پايين صفحه براي عملکردهاي متفاوت بهره بگيريد اما در آخر به اين نتيجه ميرسيم که i9 براي استفاده روزمره يک پخشکننده نسبتا مناسب است و دليل عمده آن وجود صداي قوي و هدفون عالي و بدون نويز آن است يعني i9 مهمترين ويژگي يک پخشکننده که کيفيت مناسب صدا است را داراست و بقيه موارد مربوط به ويژگيهايي است که نسبت به کيفيت پخش صدا در درجه دوم قرار ميگيرد.
اما شايد ذکر اين نکته خالي از لطف نباشد که به بستهبندي هيجانانگيز اين پخشکننده نيز اشاره کنيم؛ جاييکه شکل مخروطي آن هر کاربري را هيجانزده ميکند. اين بستهبندي که به گفته مسئولان سايت رسمي اين شرکت با توجه به سوراخهاي تعبيه شده در آن ميتوان بهعنوان گلدان نيز از آن استفاد کرد. از طرفي کاربردهاي متنوع اين جعبه همچون جامدادي جذابيت اين پخشکننده را دوچندان ميکند. در همين حال درب اين بستهبندي با چرخش در دو سوي مختلف قفل و باز ميشوند.
i9 در دو رنگ سفيد و سياه و در3 مدل 4، 8 و 16 گيگابايتي عرضه ميشود همچنين i9 داراي 12ماه گارانتي است. اين مدل هنوز بهصورت رسمي وارد بازار نشده اما براساس اعلام مسوولان شرکت امرتات بهعنوان نماينده رسمي پخشکنندههاي کوون مدل 4 گيگابايتي آن بازه قيمتي بين 120 تا 140 هزار تومان دارد.
منبع: هفته نامه عصر ارتباط
با سلام مجدد
ممنون
سلام
فکر کنم اگه فیرمور عوض کنه درست بشه
تایید میشه؛ با نصب مجدد firmware باید مشکل حل بشه ..
مثلاً از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونی نسخه 1.85 اش رو دانلود کنی ..
در مورد چگونگی نصب هم این راهنما رو می تونی پی بگیری: (اگه مشکلی داشتی بگو)
# 1. Download the latest firmware and unzip it.
# 2. Select all files (Ctrl + A) in the firmware folder and right click to copy.
# 3. Connect COWON A2 to a PC via USB cable. When connection is made, open the root foler in COWON A2. Right click to paste files to the root folder in COWON A2.
# 4. Click \"Safely remove hardware\" icon in the tray at the lower right corner of your computer screen to disconnect COWON A2 from a PC.
# 5. Make sure that COWON A2 is turned off. Press and hold Jog button on COWON A2 and press power button.
# 6. COWON A2 will automatically start firmware upgrade. COWON A2 restarts after finishing upgrading.
# 7. You can check the upgraded verion of firmware in System Information under Settings menu.
saba_879
04-12-2009, 02:56
کسی میتونه دقیق به من بگه u5 چند ساعت رکورد میکنه با چه کیفیتی؟
ardalan_zapata
04-12-2009, 08:54
300 ساعت حدودا با کیفیت 64kbps و مموری 8 گیگ :20:
سلام بچه ها ! خسته نباشید
من یه i7 داشتم که گم شده و خیلی ناراحتم :(
برای همین تصمیم گرفتم تا عید یکی دیگه بگیرم .
خواستم بپرسم در حال حاضر بهترین مدلش چیه ؟
من اولویت هام اینا هستن :
1- کیفیت
2- باطری
3- فضای مموری (16 گیگ اصلا کافی نیست برام : دی )
قیمتش هم مهم نیست .
ممنون از کمکتون:11:
این رو به من جواب بده که یعنی بالای 16 گیگ میخوای ؟ ... اینو درست متوجه نشدم ...
به طور کلی بهترین کیفیت صوتی برای cowon هست که یکی از مدل های موفقش رو هم خودت داشتی ... تو این سری D2 و S9 رو بهت پیشنهاد میکنم .... اما اگه پی ام پی میخوای و صفحه بزرگ و فیلم دیدن هم برات مهم هست O2 مدل خیلی بوی هست ...
اگه زیبایی و کیفیت خوب و اینترفیس عالی برات مهم هست میتونی ایپاد نانو نسل 5 بگیری که خیلی فوق العاده هست ...
قیمتش هم خواهشا بگی خوبه چون تو مثلا تا 700-600 هم مشکلی نداری ؟ ..
pooria.rio
04-12-2009, 16:06
بچه ها اون لوگوی مشکی کوون که موقع روشن شدن دستگاه میاد با سایز (128*160) واسه u5 میتونین بزارین واسم + چندتا لوگوی خوشگل دیگه تو همین سایز ؟:11:
ممنون
فکر نکنم بستگی داشته باشه به کیفیت رکورد البته اینو با تجربه خودم میگم اینو هم بگم که زیاد باهاش کار نکردم ولی تا اونجایی که من میدونم تا 3 ساعت هست، اینو دوستانی که دارن باید بگن
سلام بچه ها ! خسته نباشید
من یه i7 داشتم که گم شده و خیلی ناراحتم :(
برای همین تصمیم گرفتم تا عید یکی دیگه بگیرم .
خواستم بپرسم در حال حاضر بهترین مدلش چیه ؟
من اولویت هام اینا هستن :
1- کیفیت
2- باطری
3- فضای مموری (16 گیگ اصلا کافی نیست برام : دی )
قیمتش هم مهم نیست .
ممنون از کمکتون:11:
دو مورد اول رو که اقلب مدل های کاوون دارن اما در مورد اینکه 16 گیگ برات کافی نیست انتخاب هات محدود میشه به O2 و Q5 و البته ممکنه تو آینده نزدیک 32 گیگی S9 هم وارد بشه بنابراین باید انتخاب هات یکی از این مدل ها باشه
بچه ها اون لوگوی مشکی کوون که موقع روشن شدن دستگاه میاد با سایز (128*160) واسه u5 میتونین بزارین واسم + چندتا لوگوی خوشگل دیگه تو همین سایز ؟:11:
ممنون
آموزش تغییر لوگو
pooria.rio
05-12-2009, 14:08
بستگی داره به بیت ضبط کردنتون
و حجم دستگاه
مثلا با 128 کیلوبایت بر ثانیه که کیفیتش خیلی خیلی عالی میشه ،هر دقیقه تقریبا 960 کیلوبایت حجمش میشه
pooria.rio
05-12-2009, 14:16
آقای 0SMAAN شرمندت شدم :دی
من سایز رو برعکس گفتم :20:
160*128
بازم شرمنده
این رو به من جواب بده که یعنی بالای 16 گیگ میخوای ؟ ... اینو درست متوجه نشدم ...
به طور کلی بهترین کیفیت صوتی برای cowon هست که یکی از مدل های موفقش رو هم خودت داشتی ... تو این سری D2 و S9 رو بهت پیشنهاد میکنم .... اما اگه پی ام پی میخوای و صفحه بزرگ و فیلم دیدن هم برات مهم هست O2 مدل خیلی بوی هست ...
اگه زیبایی و کیفیت خوب و اینترفیس عالی برات مهم هست میتونی ایپاد نانو نسل 5 بگیری که خیلی فوق العاده هست ...
قیمتش هم خواهشا بگی خوبه چون تو مثلا تا 700-600 هم مشکلی نداری ؟ .
ممنون از کمکت :11:
والا فقط آهنگ میخوام گوش بدم نه ویدیو . ولی خوب یادمه یکی از مدل ها اینترنت و بلوتوث و اینام داشت که بدردم میخوره .
هزینه هم مهم نیست ! تا 1 تومن هم حاضرم بدم .
من بهت دو مدل D2 و s9 رو پیشنهاد میکنم که باز بیشتر D2 رو معرفی میکنم به دلیل کیفیت بهتر صدا(البته نه در اون حد) و همچنین از نظر سرعت در منو و ... هم سریع تر از اs9 هست ...
mamad gonzo
06-12-2009, 00:02
من میگم یه o2 بگیر خیلی خوشکله
اخه دوستمون گفتن فیلم نمیخوان ببینن در نتیجه داشتن یه pmp بزرگ که نیازی به صفحه ش ندارن و اینکه صدای D2 یه چیز دیگست و ازمایشات هم این رو ثابت کردند !
mamad gonzo
06-12-2009, 00:39
اخه دوستمون گفتن فیلم نمیخوان ببینن در نتیجه داشتن یه pmp بزرگ که نیازی به صفحه ش ندارن و اینکه صدای D2 یه چیز دیگست و ازمایشات هم این رو ثابت کردند !
کاملا حق با شماست من حواسم به اول جملشون نبود چون اخر جمله رو که خوندم سریع رفتم رو o2:31:
من اونموقع ها که i7 گرفتم (2 سال پیش) D2 هم بود . هنوز مدل جدیدتری نیومده ؟ قیمت چند داری ازش شما ؟
2سال پیش مدل D2 بود اما الان مدل D2+ هم اومده که پیشرفت هایی داشته !
mamad gonzo
06-12-2009, 02:38
من اونموقع ها که i7 گرفتم (2 سال پیش) D2 هم بود . هنوز مدل جدیدتری نیومده ؟ قیمت چند داری ازش شما ؟
اره همونجور که دوستمون گفت d2+ دید تره و قیمتشم حدودا 4 گیگ 175 تومن 8 گیگ 195
مموری کارت هم میخوره و این چیزی که شما به عنوان 4 گیگ میخریی حافظه خود دستگاهه که میتونی یه مموری کارت هم بخری که اگه حافظه کم اوردی بزاری تنگش:27:
t_tanhayam
06-12-2009, 20:21
سلام به دوستان
یکی از دوستام s9 32 gb می خواد بخره
ایا ا.مده ایران؟می شه از جایی تهیه کرد ممنون میشم
بازم از راهنماییاتون ممنونم
ممنون از کمکت :11:
والا فقط آهنگ میخوام گوش بدم نه ویدیو . ولی خوب یادمه یکی از مدل ها اینترنت و بلوتوث و اینام داشت که بدردم میخوره .
هزینه هم مهم نیست ! تا 1 تومن هم حاضرم بدم .
با توجه به اینکه مشکلی از بابت بودجه ندارین و گفتین که می خواین از اینترنت و بلوتوث استفاده کنین مدل Q5 مناسب شما هست و از همه مهم تر اینکه این مدل ویندوز موبایل هم داره که میتویین برنامه هایی که بر این پایه نوشته شده و کاربرد داره رو روش نصب کنید.
t_tanhayam
06-12-2009, 21:36
با سلام مجدد
كسي جوابم و نداد؟
s9 32 ايران اومده؟ چطور مي شه خريد؟
pooria.rio
06-12-2009, 22:49
کسی جواب من رو نمییده ؟؟؟؟
pooria.rio
06-12-2009, 23:17
آق OSMAAN جواب مارو نمیدی ؟؟؟؟
mamad gonzo
06-12-2009, 23:39
سلام اقا دوستانی که u5 دارن اگه میشه چند تا از برجسته و جالبترین امکانات جانبیش رو بگن؟
u5 نوت هم مینویسه؟
ممنون
prowler88
06-12-2009, 23:49
سلام اقا دوستانی که u5 دارن اگه میشه چند تا از برجسته و جالبترین امکانات جانبیش رو بگن؟
u5 نوت هم مینویسه؟
ممنون
نه. نوت نداره. امکاناتش همون امکانات پایه ایه که روی همه ی محصولات کووان هست. مثل رادیو با قابلیت ضبط و ضبط صدا با کیفیت خوب, تنظیمات متعدد صدا, alarm, و یه سری تنظیمات دیگه. در کل اون کاری که باید انجام بده رو به بهترین نحو انجام میده (پخش موزیک).
ardalan_zapata
07-12-2009, 10:33
دوستان میخواستم بپرسم که تغییر فریم ور توی کیفیت صدا تاثیری داره یا نه ؟
آخه من روی U5 که فریم ور خودش 3.7 بود میتونستم Flac رو گوش کنم ولی Playlist نداشتم
الان فریم ور 1.17 رو ریختم دیگه Flac رو ندارم ولی خوب به نظرم میرسه که کیفیت صدای آهنگ ها بیشتر شده مخصوصا تفکیک صدا
میخاستم ببینم من توهم زدم یا واقعا اینطوریه ؟ :31:
سلام
اس 9 داران عزیز ، اس 9 می تونه نوت هم بنویسه ، یا فقط ریرد هست ؟
اگه بشه خیلی خوبه ....
تنکس
دوستان میخواستم بپرسم که تغییر فریم ور توی کیفیت صدا تاثیری داره یا نه ؟
آخه من روی U5 که فریم ور خودش 3.7 بود میتونستم Flac رو گوش کنم ولی Playlist نداشتم
الان فریم ور 1.17 رو ریختم دیگه Flac رو ندارم ولی خوب به نظرم میرسه که کیفیت صدای آهنگ ها بیشتر شده مخصوصا تفکیک صدا
میخاستم ببینم من توهم زدم یا واقعا اینطوریه ؟ :31:
سوال خوبیه ...قبلاً از نظر فنی میشد بحث کرد که چون تغییری در سخت افزار ایجاد نمیشه نباید تغییر خاصی در کیفیت صدا بوجود بیاد .. اما firmware های جدید می تونن در سطوح عمیق تر روی یه پلیر تاثیر بذارن و مثلاً جزئیات پردازش سیگنال رو دستکاری کنن (یا پارامترهای ساده تر مثل قدرت خروجی صدا، EQ و...) .. هرچند نمی دونم fw یی که اینجا شما بهش اشاره کردی این کار رو کرده یا نه ، اما حتی اگه به نظر هم بیاد (به قول شما این "توهم" ایجاد بشه) هم چه بهتر!! -- نه؟ ..
حتی فرض کن خود کمپانی بیاد و الکی بگه "این fw کیفیت صدا رو بهبود میده" و با توجه به اینکه موسیقی یه مقوله نظری هستش، شاید روی خیلی ها این تاثیر رو بذاره که "انگار واقعاً صدا بهتر شده!!" .. بهش میگیم " اثر پلاسیبو" .
سلام
اس 9 داران عزیز ، اس 9 می تونه نوت هم بنویسه ، یا فقط ریرد هست ؟
اگه بشه خیلی خوبه ....
تنکس
بله - یه note pad داره که کی بردش هم روی صفحه میاد .. کاربرها هم بطور مشابه از این چیزها براش ساخته ان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
با سلام مجدد
كسي جوابم و نداد؟
s9 32 ايران اومده؟ چطور مي شه خريد؟
نه هنوز نیومده
بنابراین نمیتونی بخری
آق OSMAAN جواب مارو نمیدی ؟؟؟؟
کدوم سوال آقا پوریا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.