ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

amirz2ir
08-09-2012, 17:34
مدل کووان i9 یا i10 مدل مناسب شماست.
ضبط صدای همه ی مدلها تغریبا یکیه
i10 باتری بهتری داره و صفحه ی نمایشش بزرگتره
i9 جمع و جورتر و ارزونتره
بقیه ی موارد تغریبا یکیه
ممنون بابت جوابتون. راستش ویدیوی کار کردن با i9 را دیدم. به نظرم برای مرتب کردن و کار کردن با آرشیو های بزرگ موزیک دچار مشکل میشوم.
از سیستم کنرلیش خوشم نیومد.
خودم الان بین i10 و j3 موندم. دوست دارم کارکردن باهاش راحت باشه. حمل و نقلشم راحت تر باشه. همینطور جنس بدنش.
در ضمن رنگ سفید خوشم میاد. ولی نمیدونم جنسشون خوب هست یا نه؟ دوست ندارم رنگشون بره.
راستی هدفون چی پیشنهاد می کنید؟ با هدفون های خاصی بهتر کار میکنه؟
الان creative zen aurvana 2 دارم. با هم مچ میشن یا مارک دیگه بخرم؟

amirz2ir
08-09-2012, 17:41
مدل کووان i9 یا i10 مدل مناسب شماست.
ضبط صدای همه ی مدلها تغریبا یکیه
i10 باتری بهتری داره و صفحه ی نمایشش بزرگتره
i9 جمع و جورتر و ارزونتره
بقیه ی موارد تغریبا یکیه
ممنون بابت جوابتون. راستش ویدیوی کار کردن با i9 را دیدم. به نظرم برای مرتب کردن و کار کردن با آرشیو های بزرگ موزیک دچار مشکل میشوم.
خودم الان بین i10 و j3 موندم. دوست دارم کارکردن باهاش راحت باشه. حمل و نقلشم راحت تر باشه. همینطور جنس بدنش.
در ضمن رنگ سفید خوشم میاد. ولی نمیدونم جنسشون خوب هست یا نه؟ دوست ندارم رنگشون بره.

t-jays
08-09-2012, 20:03
i10 هم همون سیستم کنترلی i9 رو داره
یه کم که کار کنید باهاش عادت میکنین
پس همون j3 رو تهیه کنید
چون گفتین صفحه ی نمایش نمیخواین من ارزونترین موارد رو معرفی کردم
کیفیت بدننش خوبه من خودم i9 دارم شش ماهه مشکلی ندارم
ولی بهتره که محافظ صفحه هم تهیه کنید.
هدفون بستگی به بودجتون و سبک موسیقیتون و نوع هدفونی که میخواین استفاده کنید داره.
این سری هدفون های کریتیو هم فکر میکنم برای سبک الکترونیک ساخته شدن
مشکلی از لهاذ مچ شدن نیست ولی بیشتر به درد سبک الکترونیک میخوره. ولی میتونید بستگی به بودجتون هدفونهای خیلی بهتری هم بخرین که j3 هم منبع مناسبی برای اونها باشه.
برای خرید هدفون توی بخش مخصوص خودش درخواست بدین بهتر راهنمایی میکنن.
موفق باشید.

amirz2ir
09-09-2012, 08:02
i10 هم همون سیستم کنترلی i9 رو داره
یه کم که کار کنید باهاش عادت میکنین
پس همون j3 رو تهیه کنید
چون گفتین صفحه ی نمایش نمیخواین من ارزونترین موارد رو معرفی کردم
کیفیت بدننش خوبه من خودم i9 دارم شش ماهه مشکلی ندارم
ولی بهتره که محافظ صفحه هم تهیه کنید.
هدفون بستگی به بودجتون و سبک موسیقیتون و نوع هدفونی که میخواین استفاده کنید داره.
این سری هدفون های کریتیو هم فکر میکنم برای سبک الکترونیک ساخته شدن
مشکلی از لهاذ مچ شدن نیست ولی بیشتر به درد سبک الکترونیک میخوره. ولی میتونید بستگی به بودجتون هدفونهای خیلی بهتری هم بخرین که j3 هم منبع مناسبی برای اونها باشه.
برای خرید هدفون توی بخش مخصوص خودش درخواست بدین بهتر راهنمایی میکنن.
موفق باشید.
ممنون. فکر کنم j3 بخره. میخوام کل آرشیو موزیکمو منتقل کنم روش. با یک مموری 32 گیگ حافظه ای که در اختیارم قرار میده 60 گیگ میشه. فکر کنم کارم راه میافته.

Pooya3030
16-09-2012, 22:35
سلام .

میخواستم بپرسم D3 بدرد میخوره ؟ میخوام بجای J3 بگیرم . گیر نمیاد . آخه خیلی جاها خوندم سخت افزاریش (مخصوصا رمش) باعث میشه خیلی کند کار کنه و اذیت باشه آدم . و اگه یه نرم افزار بریزی میره که اس دی رو چک کنه و خلاصه همون اندروید نبود سنگین تر بود .
J3 که اینجور مشکلات نداشته ؟

خلاصه که این قضیه کیفیت صدای بالاتر و انعطاف بیشتر کوون و از اونور تعداد کم محصولاتش ، باعث شده گیر کنم . i9 و i10 هم نمیخوام بخرم .
اگه پیشنهادی هم داشتین تا حدود 320-350 بدین .

ممـنونم .

t-jays
16-09-2012, 23:44
سلام .

میخواستم بپرسم D3 بدرد میخوره ؟ میخوام بجای J3 بگیرم . گیر نمیاد . آخه خیلی جاها خوندم سخت افزاریش (مخصوصا رمش) باعث میشه خیلی کند کار کنه و اذیت باشه آدم . و اگه یه نرم افزار بریزی میره که اس دی رو چک کنه و خلاصه همون اندروید نبود سنگین تر بود .

خلاصه که این قضیه کیفیت صدای بالاتر و انعطاف بیشتر کوون و از اونور تعداد کم محصولاتش ، باعث شده گیر کنم . i9 و i10 هم نمیخوام بخرم .

ممـنونم .
من همون j3 رو توصیه میکنم
d3 به نظر میاد سخت افزار ضعیفی داره که اندروید یکم براش سنگینه
تا اونجایی که من تو اکثر ریویو ها خوندم j3 همچین مشکلی نداره
یه نکته ای که هست چون فریموره اصلا مشکل کند بودن نداره
مثل خیلی گوشیهای جاوا

Pooya3030
16-09-2012, 23:59
من همون j3 رو توصیه میکنم
d3 به نظر میاد سخت افزار ضعیفی داره که اندروید یکم براش سنگینه
تا اونجایی که من تو اکثر ریویو ها خوندم j3 همچین مشکلی نداره
یه نکته ای که هست چون فریموره اصلا مشکل کند بودن نداره
مثل خیلی گوشیهای جاوا

اوهوم . آخه J3 گیر نمیاد . (واسه همین به فکر D3 افتادم.)
مدل دیگه هم میتونم بگیرم که مثل J3 باشه . یا مارک دیگه ای که کیفیت خوبی داشته باشه ، هم پای همون J3 .

t-jays
17-09-2012, 12:02
اوهوم . آخه J3 گیر نمیاد . (واسه همین به فکر D3 افتادم.)
مدل دیگه هم میتونم بگیرم که مثل J3 باشه . یا مارک دیگه ای که کیفیت خوبی داشته باشه ، هم پای همون J3 .
اگه بتونین مدل s9 رو هم گیر بیارین شبیه به j3 هستش
زنگ بزنین امرتات بگین j3 میخوام موجود هست؟ کی میارین؟
از کجا بگیرم.

Pooya3030
17-09-2012, 12:23
اگه بتونین مدل s9 رو هم گیر بیارین شبیه به j3 هستش
زنگ بزنین امرتات بگین j3 میخوام موجود هست؟ کی میارین؟
از کجا بگیرم.

زنگ زدم ، گفتن خبر میدیم . شمارمو گرفت ولی خبر نداده هنوز که .
S9 هم پرسیده بودم . طرف گفت نمیاریم کلا و نداریم .
ارادو هم دیدم داره . 4gb ــش رو 264 و 8gb رو 284 میده . یکم زور داره . اگه چیزی پیدا نشد شاید از همون خریدم .

t-jays
17-09-2012, 18:47
زنگ زدم ، گفتن خبر میدیم . شمارمو گرفت ولی خبر نداده هنوز که .
S9 هم پرسیده بودم . طرف گفت نمیاریم کلا و نداریم .
ارادو هم دیدم داره . 4gb ــش رو 264 و 8gb رو 284 میده . یکم زور داره . اگه چیزی پیدا نشد شاید از همون خریدم .
خدمات امرتات ضعیفه
اگر خودتون دائم زنگ بزنین بهتره
شایدم یه سری مغازه ها تو انبارشون هنوز داشته باشن

mansell
19-09-2012, 21:05
سلام .

ممـنونم .

D3 باطری نا امید کننده ای داره و اضافه کردن این همه امکانات در کنار چنین باتریی جالب نیست.J3 به نظرم از چند تا محصول دیگه اش امتیاز و جایگاه بهتری داره ،من باهاش کار کردم و همه جوره تستش کردم ،ضعف خاصی توش ندیدم،با اینکه خودم C2 دارم اما j3 خیلی راحت تره

به طور کلی میشه گفت تقریبا تمام پلیرهاش (با اندک تفاوتی ) به لحاظ حجم و خروجی صدا شبیه همه اند.
فکر نمیکردم اینطور محصولاتش نایاب شه.غیر از پایتخت و جمهوری جای دیگه رو سراغ ندارم داشته باشن(البته خیلی وقت پیش بود)
بعید میدونم گزینه بهتری باشه،چرا فقط با قیمت بالاتر سامسونگ هست که به شخصه تست نکردم(تو ی گوشی هاش که صدا تعریفی نیست)

my.lejend
02-10-2012, 18:09
سلام به همگی
بچه ها دنبال یه موزیک پلیر عالی هستم.
نمیخوام mp4 باشه. همون mp3 میخوام. فقط یه صفحه ی کوچیک معمولی برای دیدن ترک و البوم ها داشته باشه کافیه
تا حالا 3/4 مدل خریدم ولی چون همشون متفرقه بودن از هیچ کدوم راضی نبودم صداها اصلا کیفیت نداشتن. برند هایی مثل مارشال.
چندجا خوندم که محصولات کووان بین همه ی موزیک پلیر ها بیشترین و باکیفیت ترین صداهارو دارن و صداشون حتی از ای پد هم بهتر هست.
حالا اول میخواستم از دوستانی که از کووان استفاده کردن بپرسم ببیینم ایا این موضوع حقیقت داره ؟
و با توجه به خواسته های من بهترین مدل کووان کدوم مدل هست برای من؟

میخوام کیفیت ساختش عالی باشه.زیبا و خوش ساخت باشه.
صداش بسیار با کیفیت و در حد انتظارم بلند باشه. به نوعی میخوام بلند ترین و با کیفیت ترین صدارو داشته باشه.
باتریش هم خوب کار بده.
کار کردن باهاش هم ادا و اصول نداشته باشه.
قیمت هم مهم نیست زیاد فقط میخوام mp3 باشه نه mp4
ممنون از همگی

t-jays
02-10-2012, 20:51
سلام به همگی
بچه ها دنبال یه موزیک پلیر عالی هستم.
نمیخوام mp4 باشه. همون mp3 میخوام. فقط یه صفحه ی کوچیک معمولی برای دیدن ترک و البوم ها داشته باشه کافیه
تا حالا 3/4 مدل خریدم ولی چون همشون متفرقه بودن از هیچ کدوم راضی نبودم صداها اصلا کیفیت نداشتن. برند هایی مثل مارشال.
چندجا خوندم که محصولات کووان بین همه ی موزیک پلیر ها بیشترین و باکیفیت ترین صداهارو دارن و صداشون حتی از ای پد هم بهتر هست.
حالا اول میخواستم از دوستانی که از کووان استفاده کردن بپرسم ببیینم ایا این موضوع حقیقت داره ؟
و با توجه به خواسته های من بهترین مدل کووان کدوم مدل هست برای من؟

میخوام کیفیت ساختش عالی باشه.زیبا و خوش ساخت باشه.
صداش بسیار با کیفیت و در حد انتظارم بلند باشه. به نوعی میخوام بلند ترین و با کیفیت ترین صدارو داشته باشه.
باتریش هم خوب کار بده.
کار کردن باهاش هم ادا و اصول نداشته باشه.
قیمت هم مهم نیست زیاد فقط میخوام mp3 باشه نه mp4
ممنون از همگی
بله از لهاذ بحث صدا پلیری بهتر از کووان موجود نداریم
مدل i9 یا i10
هر دو مدل mp4 هستند
مدل mp3 کووان هم مدل خوبیه ولی صدای رو مدل بالا رو نخواهد داشت.

my.lejend
02-10-2012, 21:57
دوست عزیز ممنون از کمکتون.سایت یا نمایندگی فروش داره که برم مشخصات دقیق و قیمتشون رو ببینم؟ خودتون از این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟

t-jays
02-10-2012, 22:30
دوست عزیز ممنون از کمکتون.سایت یا نمایندگی فروش داره که برم مشخصات دقیق و قیمتشون رو ببینم؟ خودتون از این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟
امرتات نمایندگی فروش کووان در ایران هستش که هم سایتش هست هم شمارشو میتونید بگیرین
بستگی به استفاده خودتون داره
i10 باتری بهتری داره و صفحه ی نمایش بهتر و گرونتره
i9 جمع و جورتره و ارزونتره

mostafa_360
07-10-2012, 22:37
سلام دوستان چرا خبری از مدل Z2 نیست؟من چند ما پیش با امرتات تماس گرفتم بهم گفتند تا اخر تابستان وارد می کنیم اما هنوز خبری ازش نیست.

t-jays
07-10-2012, 23:35
سلام دوستان چرا خبری از مدل Z2 نیست؟من چند ما پیش با امرتات تماس گرفتم بهم گفتند تا اخر تابستان وارد می کنیم اما هنوز خبری ازش نیست.
فعلا تا قیمت دلار اروم نگیره کسی جرئت وارد کردن جنس رو نداره
در ضمن ثابت شده که امرتات به شدت بد قوله:sq_2:

yekleh
17-10-2012, 18:06
کسی اطلاع داره در حال حاضر قیمت i9 چنده؟
این لیستی که تو سایت امرتات گذاشته فکر کنم برای چند وقت پیش باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t-jays
17-10-2012, 19:12
کسی اطلاع داره در حال حاضر قیمت i9 چنده؟
این لیستی که تو سایت امرتات گذاشته فکر کنم برای چند وقت پیش باشه.
اخرین قیمتی که شرکت به صورت رسمی اعلام کرده 152 هزار تومان برای 4gb
میتونید با خود امرتات تماس بگیرین و قیمت رو تلفنی بگیرید

yekleh
18-10-2012, 21:46
اخرین قیمتی که شرکت به صورت رسمی اعلام کرده 152 هزار تومان برای 4gb
میتونید با خود امرتات تماس بگیرین و قیمت رو تلفنی بگیرید

2 روزه که زنگ می زنم کسی بر نمی داره!

t-jays
19-10-2012, 21:23
2 روزه که زنگ می زنم کسی بر نمی داره!
واقعا این امرتات روی همه ی گارانتی ها رو سفید کرده
تو سایتش اینو زده:

مشتریان و بازدیدکنندگان گرامی ، ضمن عرض پوزش بخش فنی شرکت، از روز دوشنبه مورخ 17/7/91 پاسخگوی شما خواهد بود.

Shahrzad368
23-10-2012, 16:59
سلام
کاوون الان ام پی تری کوچولو داره که صدا هم ضبط بکنه آیا؟
+خیلی کوچولو... :31:

___sir_mamad___
23-10-2012, 17:53
درود
برای خرید کدوم در الویت اول قرار میگیره؟
s9 یا j3 ؟

t-jays
23-10-2012, 18:29
سلام
کاوون الان ام پی تری کوچولو داره که صدا هم ضبط بکنه آیا؟
+خیلی کوچولو... :31:
cowon i9
کوچیکتر نداره

___sir_mamad___
26-10-2012, 00:51
سلام
بین j3 و s9 الویت خرید با کدام هست ؟

t-jays
26-10-2012, 23:41
سلام
بین j3 و s9 الویت خرید با کدام هست ؟
j3 یه جورایی مدل اصلاح شده و جایگزین شده ی s9 به حساب میاد
و به نظر شخصی خوش دست تر و زیباتره
در ضمن گیر اوردن s9 خیلی سخته چون یه ذره قدیمیه

jacob73
26-10-2012, 23:50
سلامکاوون الان ام پی تری کوچولو داره که صدا هم ضبط بکنه آیا؟ خیلی کوچولو... :31:‏بهروزی؟کاوون کوچیک ترینش دیگه فک کنم ای2 باشه که البته ضبط صدا ندارهصفحه نمایش هم نداره

jacob73
26-10-2012, 23:56
یه سوال دارم از دوستان گرامآی 9 بصورت تجربی چند ساعت شارژ نگه میداره؟ آخه واسه من احساس میکنم خراب شده; شارژ اولیه و ... رو هم رعایت نکردم چون به این چیزا اعتقاد ندارم! یه سوال دیگه; واسه شارژرش از شارژر چند میلی آمپر استفاده کنم؟ واسه من شارژر هم باهاش نبود

t-jays
27-10-2012, 13:38
یه سوال دارم از دوستان گرامآی 9 بصورت تجربی چند ساعت شارژ نگه میداره؟ آخه واسه من احساس میکنم خراب شده; شارژ اولیه و ... رو هم رعایت نکردم چون به این چیزا اعتقاد ندارم! یه سوال دیگه; واسه شارژرش از شارژر چند میلی آمپر استفاده کنم؟ واسه من شارژر هم باهاش نبود
برای من حدود 10 روز شارژ نگه میداره که یه چیزی تو مایه های 20 ساعت میشه
شارژ اولیه رو من تاثیرش رو به وفور دیدم البته به جنس باتری بستگی داره
از سارژر 500 میلی امپر
همه ی شارژرهای usb از همین جریان استفاده می کنند.

mgs3
28-10-2012, 14:56
دوستان بین c2 و i9 موندم کیفیت صدای کدومشون بهتره چون فقط کیفیت صدا واسم مهمه دیگه هیچی واسم مهم نیست واسه aux ضبط ماشین هم می خوام!!

t-jays
28-10-2012, 18:40
دوستان بین c2 و i9 موندم کیفیت صدای کدومشون بهتره چون فقط کیفیت صدا واسم مهمه دیگه هیچی واسم مهم نیست واسه aux ضبط ماشین هم می خوام!!
دوست عزیز کیفیت صدا یکسانه
ولی c2 نسیت به i9 صدای هیس کمتری تولید میکنه
چون امپ داخلی مرغوبتری داره
لازم به ذکره که صدایی که میگیرید خیلی بهتر از صدایی خواهد بود که گوشیتون رو به ضبط متصل کنید
ولی اگر بتونید همین هزینه رو بکنید و ضبط ماشین رو عوض کنید نتیجه خیلی بهتر خواهد بود مخصوصا اگه مد نظرتون اینه که با این هزینه بهترین صدا رو توی ماشین داشته باشین.
البته این قضیه ربطی به ابن تاپیک نداره
ولی چون خودمم از i9 استفاده میکنم برای ضبط ماشین اینو گفتم.

mgs3
28-10-2012, 18:45
دوست عزیز کیفیت صدا یکسانه
ولی c2 نسیت به i9 صدای هیس کمتری تولید میکنه
چون امپ داخلی مرغوبتری داره
لازم به ذکره که صدایی که میگیرید خیلی بهتر از صدایی خواهد بود که گوشیتون رو به ضبط متصل کنید
ولی اگر بتونید همین هزینه رو بکنید و ضبط ماشین رو عوض کنید نتیجه خیلی بهتر خواهد بود مخصوصا اگه مد نظرتون اینه که با این هزینه بهترین صدا رو توی ماشین داشته باشین.
البته این قضیه ربطی به ابن تاپیک نداره
ولی چون خودمم از i9 استفاده میکنم برای ضبط ماشین اینو گفتم.

آخه داداش ماشین جنتو هستش نمی تونم هر ضبط رو روش وصل کنم واسه همین کابل aux رو به ضبط زدم و با گوشی آیفون خودم کیفیتش راضیم می کنه اما خوب نمی شه از گوشی استفاده کرد چون شارژ تموم می شه و اینکه همش باید قطعش کنم واسه ضحبت کردن!!

t-jays
29-10-2012, 16:39
آخه داداش ماشین جنتو هستش نمی تونم هر ضبط رو روش وصل کنم واسه همین کابل aux رو به ضبط زدم و با گوشی آیفون خودم کیفیتش راضیم می کنه اما خوب نمی شه از گوشی استفاده کرد چون شارژ تموم می شه و اینکه همش باید قطعش کنم واسه ضحبت کردن!!
پس همون c2 رو تهیه کنید.

ariayii
30-10-2012, 21:46
سلام
من i9 - 16g رودارم و ازش راضیم .
اما سرعت usb خیلی پایین با usb3 هم خیلی کند میشه سرعتش.
چه کنم؟

t-jays
31-10-2012, 17:45
سلام
من i9 - 16g رودارم و ازش راضیم .
اما سرعت usb خیلی پایین با usb3 هم خیلی کند میشه سرعتش.
چه کنم؟
سلام
سرعتتون چقدره دوست عزیز؟

ariayii
31-10-2012, 22:45
3mb در ثانیه

p30g
01-11-2012, 17:31
سلام دوستان یک مدل j3 نیاز دارم هرچی گشتم خیابان جمهوری و پاساژ پایتخت جایی موجود نداشت لطفا راهنمایی بفرمایید
از کجا میشه تهیه کرد

mansell
01-11-2012, 17:46
3mb در ثانیه

منم که c2 دارم سرعتش بیشتر از 3 مگ در ثانیه نمی شه . فکر نمی کنم خیلی تغییر کنه

ama.lord
01-11-2012, 18:28
به نام خدا/سلام دوستان،امیدوارم حالتون خوب باشه.
مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی حدودا 1 میلیون تومانی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم(mp3 player) که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.متشکر از زمانی که میذارید/یا علی.

arasteh777
01-11-2012, 19:23
سلام
من یه سوال پیش اومد واسم
یه cowon j3 با earphone خیلی خوب مثه beats بهتره یا یه d3 با earphone خودش؟
مقایسه کلی از لحاظ رو میتونید بین این 3 تا cowon j3 و cowon d3 و ipod3 داشته باشین
حداکثر هزینه که میتونم بکنم 350 هزار
ممنون

peaceful1
01-11-2012, 22:58
سلام
من یه سوال پیش اومد واسم
مقایسه کلی از لحاظ رو میتونید بین این 3 تا cowon j3 و cowon d3 و ipod3 داشته باشین
ممنون

هدفون 65% پلیر 35% مهمه.

اون بخش هدفون خیلی مهمه. پول آشغال نده (Beats,Dr.dre, Monster و از این دست اراجیف )

t-jays
01-11-2012, 23:41
3mb در ثانیه
من با همین پلیر یه چیزی حدود دو برابر این مقداره
درگاه usb رو عوض کنید ببینید تغییری میکنه یا نه
البته اگر بیشتر از 1 ساله که خریدید ممکنه فقط اسطحلاک دستگاه باشه

t-jays
01-11-2012, 23:46
به نام خدا/سلام دوستان،امیدوارم حالتون خوب باشه.
مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی حدودا 1 میلیون تومانی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم(mp3 player) که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.متشکر از زمانی که میذارید/یا علی.

یه نظرم بهترین انتخاب برای شما میتونه cowon j3
باشه
صدای فلتی داره
و خروجی صدای قوی که داره میتونه ex1000 رو به خوبی درایو کنه
موفق باشید.

t-jays
01-11-2012, 23:57
سلام
من یه سوال پیش اومد واسم
ممنون
درسته که j3 اندروید نداره ولی دستگاهیه که بدون دردسر کار میکنه
و خروجی صدای فلت و قوی داره
d3 از لهاذ صدا شبیه به j3 هستش
اما گزارش های زیادی از کنید بودن و هنگ کردن اون هست
پس بهتره سر وقتش نرید
در مورد ipod هم نظر شخصی بنده بر روی cowon هست در ضمن ipod خروجی صدای ضعیفتری داره که توانایی درایو کردن هدفون های فول سایز رو نداره
ولی cowon با قدرت خوبش میتونه تعدادی از fullsize ها رو هم درایو کنه
موفق باشید.

claud
02-11-2012, 02:28
فقط یه موردی رو هم بنده در خصوص جی 3 اضافه کنم که اگر فایل های تصویری هم مد نظرتون هست از لحاظ پخش ویدیو کمی ضعیفه و بعضی اوقات با پخش فایل های سنگین مشکل داره و هنگ میکنه

arasteh777
02-11-2012, 08:56
هدفون 65% پلیر 35% مهمه.

اون بخش هدفون خیلی مهمه. پول آشغال نده (Beats,Dr.dre, Monster و از این دست اراجیف )

ببینید من با هدفون زیاد آشنایی ندارم اگه انا بدرد نمیخورن پس چه مارکی خوبه؟

درسته که j3 اندروید نداره ولی دستگاهیه که بدون دردسر کار میکنه
و خروجی صدای فلت و قوی داره
d3 از لهاذ صدا شبیه به j3 هستش
اما گزارش های زیادی از کنید بودن و هنگ کردن اون هست
پس بهتره سر وقتش نرید
در مورد ipod هم نظر شخصی بنده بر روی cowon هست در ضمن ipod خروجی صدای ضعیفتری داره که توانایی درایو کردن هدفون های فول سایز رو نداره
ولی cowon با قدرت خوبش میتونه تعدادی از fullsize ها رو هم درایو کنه
موفق باشید.
خب من گفتم از همه جوانب مقایسه کنید مثلا ipod سیستم عاملش بسیار قوی داره و کلی برنامه روش نصب میشه ضمنا طبق این چیزی که دوستمون گفتن میشه با یه هدفون درجه یک ضعف خروجی ipod رو برطرف کرد؟
cowon z2 به نظر کامل ولی گویا نیومده؟
یه چیز دیگه که بود ipod حدودا دو برابر فرمت موزیک و عکس و ویدئو در برابر j3 پشتیبانی میکنه

t-jays
02-11-2012, 14:40
ببینید من با هدفون زیاد آشنایی ندارم اگه انا بدرد نمیخورن پس چه مارکی خوبه؟

خب من گفتم از همه جوانب مقایسه کنید مثلا ipod سیستم عاملش بسیار قوی داره و کلی برنامه روش نصب میشه ضمنا طبق این چیزی که دوستمون گفتن میشه با یه هدفون درجه یک ضعف خروجی ipod رو برطرف کرد؟
cowon z2 به نظر کامل ولی گویا نیومده؟
یه چیز دیگه که بود ipod حدودا دو برابر فرمت موزیک و عکس و ویدئو در برابر j3 پشتیبانی میکنه
دوست عزیز علت اصلی که افراد زیادی میان و دستگاهای پخش میخرند صدا هستش
براتون خلاصه میکنم
اگر صدا میخواین کووان
اگر امکانات جانبی میخواین ipod
لازم به ذکره که ipod قیمتی حدود دو برابر j3 داره پس مقایسه اصلا عادلانه نیست
z2 رو امرتات قول های زیادی برای ورودش داده ولی هنوز که خبری نیست
دوست عزیز ضعف خروجی ipod سر جاشه و ربطی به هدفون ضعیف یا قوی نداره
ربطش به مقدار توانیه که اون هدفون برای کار کردن احتیاج داره و j3 توان بالا تری نسبت به ipod ارائه میده.
اگر علاقه مندید یه لینک توی امضام هست که بیشتر این موارد رو توضیح میده.

arasteh777
02-11-2012, 14:58
دوشت عزیز علت اصلی که افراد زیادی میان و دستگاهای پخش میخرند صدا هستش
براتون خلاصه میکنم
اگر صدا میخواین کووان
اگر امکانات جانبی میخواین ipod
لازم به ذکره که ipod قیمتی حدود دو برابر j3 داره پس مقایسه اصلا عادلانه نیست
z2 رو امرتات قول های زیادی برای ورودش داده ولی هنوز که خبری نیست
دوست عزیز ضعف خروجی ipod سر جاشه و ربطی به هدفون ضعیف یا قوی نداره
ربطش به مقدار توانیه که اون هدفون برای کار کردن احتیاج داره و j3 توان بالا تری نسبت به ipod ارائه میده.
اگر علاقه مندید یه لینک توی امضام هست که بیشتر این موارد رو توضیح میده.
اگه قیمت z2 زیر 400 نباشه قیدشو میزنم حدودا چقدر قیمت z2 در میاد ؟ حدودی؟
چون اگه بخوام اونقدر هزینه کنم هم قیمت گوشیم در میاد.
خب اگه j3 با یه earphone خوب بخرم تا حدود 350 -380 بهتره پس؟
راستی تو یه فیلم دیدم که j3 با یه تم شبیه اندروید داشت تم جدید واسه j3 میاد؟

ama.lord
03-11-2012, 02:41
یه نظرم بهترین انتخاب برای شما میتونه cowon j3
باشه
صدای فلتی داره
و خروجی صدای قوی که داره میتونه ex1000 رو به خوبی درایو کنه
موفق باشید.

به نام خدا/سلام،خیلی لطف کردید .
دو سوال دیگه،اول این که به نظر شما کیفیت صدای خروجی(البته با هندزفری) از لپ تاپ(hp pavilion dv6-7000)بهتر خواهد بود یا پلیری که معرفی کردید.
و دوم ،اگر اطلاعی از قیمت و محل فروش این پلیر دارید استفاده میکنم،با تشکر/یا علی.

t-jays
03-11-2012, 21:52
به نام خدا/سلام،خیلی لطف کردید .
دو سوال دیگه،اول این که به نظر شما کیفیت صدای خروجی(البته با هندزفری) از لپ تاپ(hp pavilion dv6-7000)بهتر خواهد بود یا پلیری که معرفی کردید.
و دوم ،اگر اطلاعی از قیمت و محل فروش این پلیر دارید استفاده میکنم،با تشکر/یا علی.
خروجی این مدل لپ تاپ رو تا حالا تست نکردم
ولی خروجی لپ تاپ ها یک خروجی معمولیه و با این دستگاه قابل مقایسه نیست
چون این دستگاه به صورت تخصصی برای صدا ساخته شده.
هر دو مورد رو میتونید زنگ بزنید و از نمایندگی کووان یعنی امرتات زنگ بزنین و بپرسین.

t-jays
03-11-2012, 21:58
اگه قیمت z2 زیر 400 نباشه قیدشو میزنم حدودا چقدر قیمت z2 در میاد ؟ حدودی؟
چون اگه بخوام اونقدر هزینه کنم هم قیمت گوشیم در میاد.
خب اگه j3 با یه earphone خوب بخرم تا حدود 350 -380 بهتره پس؟
راستی تو یه فیلم دیدم که j3 با یه تم شبیه اندروید داشت تم جدید واسه j3 میاد؟
اینطوری بازم معقول تره
سعی کنید بیشتر پولتون رو پای هدفون بدین
حتی میتونید i9 بخرید که از لهاذ صدایی کمی ضعیفتره
ولی به جاش هدفون بهتری بخرید
اینجوری صدایی که میگیرین بهتر خواهد بود
در مورد هدفون هم در بخش مربوطه پست بدین
بودجه و جنس صدایی که دوست دارید و سبک موسیقیتون رو اعلام کنید راهنماییتون میکنند.
یک سری تم براش هست ولی اینکه چقدر وقت یک بار تم میاد نمیدونم.
اینجا ببینین

p30g
04-11-2012, 11:57
فقط یه موردی رو هم بنده در خصوص جی 3 اضافه کنم که اگر فایل های تصویری هم مد نظرتون هست از لحاظ پخش ویدیو کمی ضعیفه و بعضی اوقات با پخش فایل های سنگین مشکل داره و هنگ میکنه

میشه بیشتر توضیح بدید یعنی کلا به درد نمایش فایلهای تصویری نمیخوره پس اگه اینطوری باشه باید قید خریدشو بزنم و برم سراغ یه مدل دیگه:sq_14:

claud
04-11-2012, 19:13
میشه بیشتر توضیح بدید یعنی کلا به درد نمایش فایلهای تصویری نمیخوره پس اگه اینطوری باشه باید قید خریدشو بزنم و برم سراغ یه مدل دیگه:sq_14:
بله عزیز فقط یکی یا دو تا فرمت را ساپورت میکنه و برای اینکه فایل تصویری بریزید هر دفعه باید کلی زمان صرف تبدیل فرمت ویدیو کنید
و مثلا هر دفعه که حدود 200 مگابایت فایل میریزم برای اولین بار با رنگ سبز و سیاه و کلا خراب نشون میده !دو سه بار باید دستگاه رو ریست و خاموش روشن کنم تا به قول معروف موتورش گرم بشه تا درست نشون بده. بالاخره یه ضعفی هست که تو ذوق میزنه !.کلا mp3 و mp4کووان هیچی نداره از نظر کیفیت ساخت جنس به کار رفته به خصوص بدنه دستگاه و جعبه شبیه اسباب بازی پلاستیکی میمونه !!نمیدونم چرا این کارخونه به این بزرگی اینقد کثیف کار میکنه و موارد جانبی دستگاهاشو ارتقا نمیده.

p30g
04-11-2012, 23:53
بله عزیز فقط یکی یا دو تا فرمت را ساپورت میکنه و برای اینکه فایل تصویری بریزید هر دفعه باید کلی زمان صرف تبدیل فرمت ویدیو کنید
و مثلا هر دفعه که حدود 200 مگابایت فایل میریزم برای اولین بار با رنگ سبز و سیاه و کلا خراب نشون میده !دو سه بار باید دستگاه رو ریست و خاموش روشن کنم تا به قول معروف موتورش گرم بشه تا درست نشون بده. بالاخره یه ضعفی هست که تو ذوق میزنه !.کلا mp3 و mp4کووان هیچی نداره از نظر کیفیت ساخت جنس به کار رفته به خصوص بدنه دستگاه و جعبه شبیه اسباب بازی پلاستیکی میمونه !!نمیدونم چرا این کارخونه به این بزرگی اینقد کثیف کار میکنه و موارد جانبی دستگاهاشو ارتقا نمیده.

پس اگه اینطوری باشه خریدش فقط حروم کردن پوله و mp4 چیز به درد نخور و بلااستفاده ای میشه و با نصف هزینش میشه i9 تهیه کرد

claud
05-11-2012, 02:58
بله با این توضیحاتی که دادم بقیش به هدف شما بستگی داره برای خود من زیاد مشکل ساز نیست چون با فایلای تصویری زیاد سر و کار ندارم

mostafa_360
05-11-2012, 15:58
سلام دوستان
در بین محصولات کووان بین دو مدل C2 و i9 کدام یک صدای گرم تر و واضح تری دارند؟به نظر شما ایا تفاوت این دو پلیر انقدر زیاد است که یکی را کاملآ برتر بدانیم یا هر دو تقریبآ در یک سطح هستند؟
ممنون:11:

t-jays
07-11-2012, 19:46
سلام دوستان
در بین محصولات کووان بین دو مدل C2 و i9 کدام یک صدای گرم تر و واضح تری دارند؟به نظر شما ایا تفاوت این دو پلیر انقدر زیاد است که یکی را کاملآ برتر بدانیم یا هر دو تقریبآ در یک سطح هستند؟
ممنون:11:
هر دو صدایی گرم دارند
در کل محصولات کووان صدایی گرم دارند بعضا مثل i9 بیشتر و بعضا مثل j3 کمتر
من هر دو رو تو یک سطح میبینم
البته i9 صدای هیسی تولید می کند
که با هدفونهای خیلی حساس ممکنه اذیت کننده باشه
حالا نمیدونم که c2 این مشکل رو داره یا نه

mostafa_360
12-11-2012, 15:14
متاسفانه پلیرهای کوون در بازار نایاب شده اند،اگر کسی خرید یادی هم از ما بکند

Kamyar_AnathemA
12-11-2012, 17:55
الان قیمت مدل های i9 و i10 چنده ؟
4گیگش

t-jays
13-11-2012, 02:32
الان قیمت مدل های i9 و i10 چنده ؟
4گیگش
سلام دوست عزیز
از نمایندگی کووان یعنی امرتات زنگ بزنین و بپرسین.

Vallio
19-11-2012, 12:22
متاسفانه پلیرهای کوون در بازار نایاب شده اند،اگر کسی خرید یادی هم از ما بکند
اصفهان یکی دو مغازه هنوز موجود دارند !

mostafa_360
19-11-2012, 15:42
اصفهان یکی دو مغازه هنوز موجود دارند !
پیشنهاد می کنم اگر قصد خرید دارید هر چه سریع تر اقدام کنید و الا پشیمان خواهید شد.در تهران که تقریبآ پلیرهای کوون نایاب شده اند.

Vallio
26-11-2012, 11:08
فریمور جدید برای آی نه اومد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali_softcenter
11-12-2012, 15:35
دوستان سلام..

من خواهرم میخواد کریسمس از انگلیس بیاد..

یه پلیر شاخ میخوام بگم بیاره...چی توصیه میکنید؟؟؟میخوام حداقل 32 گیگ باشه..

x9 خوبه؟؟

تصویری پخش نکنه هم مهم نیست.

cowon بگیرم یا آیپاد تاچ؟؟

بهتر از اینا هم برند پلیر داریم؟؟

Vallio
15-12-2012, 22:44
دوستان سلام..

من خواهرم میخواد کریسمس از انگلیس بیاد..

یه پلیر شاخ میخوام بگم بیاره...چی توصیه میکنید؟؟؟میخوام حداقل 32 گیگ باشه..

x9 خوبه؟؟

تصویری پخش نکنه هم مهم نیست.

cowon بگیرم یا آیپاد تاچ؟؟

بهتر از اینا هم برند پلیر داریم؟؟

سلام ، برو تو نت ببین Zune HD هه مایکروسافت چطوره !؟

Ice Pain
15-12-2012, 23:37
الهی در شب قبرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان ..... :41:

vurhorston
16-12-2012, 19:16
سلام دوستان
من یه cowon j3 دارام چند روز پیش افتاد تو آب :n02: ...
خلاصه lcd یش سوخته احتمالا تو تهران جایی سراغ دارید ببرم واسه تعمیر؟
اگه فقط lcd باشه به نظرتون هزینه ی تعمیرش چقدر میشه؟

t-jays
17-12-2012, 00:33
سلام دوستان
فکر میکنم بهترین جا نمایندگی باشه
هر چه سریعتر هم ببرین تا برد خراب نشه

mansell
17-12-2012, 09:46
سلام دوستان

با همه خوبیهایی که j3 داره ولی خیلی حساسه.به خصوص به آب و ضریه.یکی از دوستام داشت ،توی خونه از دستش افتاد روی سرامیک (به فاصله 30 سانتی)دکمه پاورش رفت تو و شکست.بردش گارانتی با 35 تومن براش درست کرد بعد از یکی دو هفته دوباره عیب کرد.یه جا تو پاساژ آلومینیوم هست فک کنم طبقه 8 اونم فک کنم انجام بده.ولی اگر خیلی ناچار شدین و جایی پیدا نکردین اونجا برید،چون خیلی باهاتون گرون حساب میکنه .به قول دوستمون بهترین جا نمایندگیه .برا یه دکمه اینقدر پول گرفتن برا LCD چقدر میگیرن؟!!!!

alef_porrang
25-12-2012, 12:48
قیمت نمایندگی امرتات اصفهان ، امروز :
i9 8gig 195000
i10 8gig 255000

arasteh777
25-12-2012, 17:45
سلام
من امروز زنگ زدم شركت امرتات گفتن ديگه cowon وارد نميكنيم
فقط مدل X7 رو داشت به قيمت 120گيگ 450 و 160 گيگ 500
alef_porrang ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميشه شماره نمايندگي اصفهان رو بدي
ممنون

t-jays
26-12-2012, 00:29
قیمت نمایندگی امرتات اصفهان ، امروز :
i9 8gig 195000
i10 8gig 255000
قیمت خیلی قیمت مناسبیه
من u6 رو از سامسونگ که 75 تومن جدید قیمت کردم 165
این مورد ارزش خرید این دستگاه رو دو چندان میکنه
کسانی که میخوان تهیه کنند بهتر عجله کنند
مثل اینکه این برند هم داره به سرنوشت sansa دچار میشه

Gilopa
28-12-2012, 14:17
من s9 دارم و الان یکساله دکمه روشن خاموشش خراب بوده تا بالاخره دیروز تونستم ببرم یجا ازم 40 تومن داره میگیره درست کنه میگه آقا نایابه این قطعه و کلا بسیار حساس .. خیلی زوره واسه یه چیز مسخره آدم 40 تومن بده ..
ولی خداییش cowon رو هیچکس نمیشناسه جز اهالی اینترنت من هرجا s9 رو دستم میگیرم همه فکر میکنند موبایله یه ساعت باید بهشون توضیح بدم .
آیا صحت داره cowon ایران رو تحریم کرده ؟؟؟

t-jays
28-12-2012, 19:56
من s9 دارم و الان یکساله دکمه روشن خاموشش خراب بوده تا بالاخره دیروز تونستم ببرم یجا ازم 40 تومن داره میگیره درست کنه میگه آقا نایابه این قطعه و کلا بسیار حساس .. خیلی زوره واسه یه چیز مسخره آدم 40 تومن بده ..
ولی خداییش cowon رو هیچکس نمیشناسه جز اهالی اینترنت من هرجا s9 رو دستم میگیرم همه فکر میکنند موبایله یه ساعت باید بهشون توضیح بدم .
آیا صحت داره cowon ایران رو تحریم کرده ؟؟؟
تحریم بیشتر در مواردی عملی میشه و به قطعاتی مربوط میشه که استفاده ای مهمی داشته باشند
اگر حتی کووان ایران رو تحریم کنه بازم دلیل نمیشه وارد نشه
چون میتونه مثل محصولات اپل به راحتی از کشور های عربی وارد بشه.
مثل اینکه شرکت وارد کننده تمایلی به وارد کردن نداره.

peaceful1
28-12-2012, 20:01
گرون می افته شرکت وارد کننده نمیتونه وارد کنه چون رو دستش میمونه.

osmaan
29-12-2012, 21:08
تحریم بیشتر در مواردی عملی میشه و به قطعاتی مربوط میشه که استفاده ای مهمی داشته باشند
اگر حتی کووان ایران رو تحریم کنه بازم دلیل نمیشه وارد نشه
چون میتونه مثل محصولات اپل به راحتی از کشور های عربی وارد بشه.
مثل اینکه شرکت وارد کننده تمایلی به وارد کردن نداره.

دوست عزیز مدل D3 قیمتش تو محدوده 300 تا 400 تومن بود اون مقع الان که اکثر موارد دو تا سه برابر قیمتشون رفته بالا و دلار 800 تومنی شده 3200 تومن خودت حاضر میشه این مقدار پول زیاد رو برای یه پلیر بدی؟ فرض بگیری که شما میتونی هزینه بکنی اما چند درصد مشتری های کووان میتونن هزینه بکنن؟

claud
29-12-2012, 21:49
دوست عزیز مدل D3 قیمتش تو محدوده 300 تا 400 تومن بود اون مقع الان که اکثر موارد دو تا سه برابر قیمتشون رفته بالا و دلار 800 تومنی شده 3200 تومن خودت حاضر میشه این مقدار پول زیاد رو برای یه پلیر بدی؟ فرض بگیری که شما میتونی هزینه بکنی اما چند درصد مشتری های کووان میتونن هزینه بکنن؟
mp4 و بقیه موارد جزو اقلامی محسوب میشن که وارداتشون ممنوع شده
هرچند امرتات روز روشن هم دست به عصا راه میرفت وای به حال الان که شب تارشه!

t-jays
30-12-2012, 00:33
بله
منم گفتم شرکت وارد کننده تمایلی به وارد کردن نداره
منظورم از عدم تمایل شرکت همین بود
وقتی پلیر 70 تومنی میشه 160 احتمالا عموم مصرف کننده های رو میارن به استفاده از تلفن همراه به جای دستگاهای پخش موسیقی.

osmaan
31-12-2012, 13:31
mp4 و بقیه موارد جزو اقلامی محسوب میشن که وارداتشون ممنوع شده
هرچند امرتات روز روشن هم دست به عصا راه میرفت وای به حال الان که شب تارشه!

یه منبع موثق داری؟
اگر از لیست ممنوعه جدید هم منبع داری بزار لطفا

claud
31-12-2012, 23:50
یه منبع موثق داری؟
اگر از لیست ممنوعه جدید هم منبع داری بزار لطفا
بله
یه سری اقلام رو مثل رایانه و موبایل ... رو میدونم حذف شدن از این لیست ولی موارد مربوطه هنوز نه!

h.khafan
01-01-2013, 10:30
و اینکه معمولا کاربرهای عادی اصلا نمیدونن کوان چی هست و احتمالا به چشم یه برند بی خود بهش نگاه میکنن(و البته خیلی از فروشنده ها ی لوازم صوتی هم نمیدونن این برند چی هست! توی توپ خونه که سرشار از انواع پلیر هست شما به هیچ وجه نمیتونی اثری از کوان ببینی در حالی ک پلیرهای بی خود و پر سود از سر رو روی مغازه ها بالا میره..)...در حالی که iriver و این جور برندها خیلی توی ایران جا افتاده وکسی فکرش رو هم نمیکنه یه برندی به اسم کوان میتونه بهتر از همه ی اینها باشه....پس مطمئنا وارد کننده تمایلش برای وارد کردن جنسی ک شاید فقط یک یا دو در صدر مردم ارزششو میدونن صرف نظر میکنه...:n26

ahmadsamer
19-01-2013, 13:56
سلام
دوستان من تصمیم گرفتم پلیر کوون بخرم.خیلی با هدفون آهنگ گوش میدم روزی حداقل 3 ساعت
آیپاد تاچ داشتم از صداش راضی بودم خوب بود (الان ال سی دیش شکست دیدم هزینه درست کردنت اندازه یه پلیر دیگه میشه)
امروز زنگ زدم نمایندگی
c2 16gnb:345000
v5 8gb:415000
i10 16gb:325000
i9 16gb:285000
اینجور که نوشته های این تایپک و خوندم ظاهرا صدای کوون از آیپاد بهتره
خودم نظرم رو i10 هست
حالا میخوام ببینم کیفیت صدا و بلندی و مهم تر از همه بیس صداش چطور؟نسبت به آیپاد مقایسه کنین
بد مثلا آهنگ ریختن داخلش و ساختن پلی لسیت به چه شکل؟
مثا اپل با برنامه بایذ ریخت داخلش یا ؟؟
میشه از طریق کامپیوتر هم آهنگارو داخلش دسته بندی کرد؟(پلی لیست و ...)
خیلی خیلی ممنونمممممم

mahdigholami
19-01-2013, 14:32
سلام
دوستان من تصمیم گرفتم پلیر کوون بخرم.خیلی با هدفون آهنگ گوش میدم روزی حداقل 3 ساعت
آیپاد تاچ داشتم از صداش راضی بودم خوب بود (الان ال سی دیش شکست دیدم هزینه درست کردنت اندازه یه پلیر دیگه میشه)
امروز زنگ زدم نمایندگی
c2 16gnb:345000
v5 8gb:415000
i10 16gb:325000
i9 16gb:285000
اینجور که نوشته های این تایپک و خوندم ظاهرا صدای کوون از آیپاد بهتره
خودم نظرم رو i10 هست
حالا میخوام ببینم کیفیت صدا و بلندی و مهم تر از همه بیس صداش چطور؟نسبت به آیپاد مقایسه کنین
بد مثلا آهنگ ریختن داخلش و ساختن پلی لسیت به چه شکل؟
مثا اپل با برنامه بایذ ریخت داخلش یا ؟؟
میشه از طریق کامپیوتر هم آهنگارو داخلش دسته بندی کرد؟(پلی لیست و ...)
خیلی خیلی ممنونمممممم
سلام
داداش اگر نظر من رو بخوای I10 بهتره چون C2 اصلا خوب نیست خودم یک سال داشتم کلا ال سی دیش مورد داره مقاومتی و کوچیکه نمیشه با هاش کار کرد
i9 قدیمیه و i10 از همه جدیدتره و اگر هم سری های قبلی مشکلی داشته توی این مطمعنا رفع شده و میتونی با خیال آسوده تری بری برای خرید
صدا هم همشون یکی هستند
البته باید یک هدفون خوب هم داشته باشی این رو گفتم چون خودم هدفون آیپاد رو داشتم بدترین هدفونی که تا الان داشتم همین هدفون آیپاد و آیفون است

ahmadsamer
19-01-2013, 16:12
ممنونم هدفون خوبی دارم
یعنی صداش با آپیاد تاچ فرقی نداره؟کمتر نباشه ازش؟
هدفون فابریک ایپاد که هیچی
در مورد آهنگ ریختن داخلش چطوره؟

p30g
07-02-2013, 00:04
سلام
مشکل حل شد
.................

Milad4171
18-02-2013, 21:01
من i9 داشتم خیلی عالی بود ولی گمش کردم :n03:
میخوام یه مدل جدید و خوب یه چیزی مثه Z2 بگیرم که هم وای فای داشته باشه هم خوب باشه بشه کارای یه گوشی یا یه تبلت رو انجام بده .
نظرتون چیه؟
سایت هم رفتم خیلی داغونه لیست قیمت و هیچی هم نداره.
اصلا وارد میشه هنوز؟؟؟

Milad4171
18-02-2013, 21:14
این عکس درد داره به خدا
ایران تو سایت خود کوون ثبت شده به عنوان نماینده شرکت در خاور میانه
بعد محصولا رو نه تنها وارد نمیکنه بلکه انقدر هم کم وارد میکنه که سه سوته تموم میشه!
بعد میان میگن مشتری نداره
خداییش از وقتی که خبر دار شدم جنس اومده تا وقتی رفتم 2 روز نشد که کلا 2 تا رنگش مونده بود که مجبوری نقره ای رو خریدم!

peaceful1
18-02-2013, 21:35
Z2 وارد بازار شده؟

Milad4171
21-02-2013, 16:26
چطوری میشه فهمید فرمور هایی که برای پلیرها میاد چه تغییراتی رو اعمال میکنه؟؟
مثلا فرمور 1.15 برایiI9 اومده. اینکه چه تغییری با 1.14 داره رو چطوری میشه متوجه شد؟؟

Vallio
21-02-2013, 18:21
چطوری میشه فهمید فرمور هایی که برای پلیرها میاد چه تغییراتی رو اعمال میکنه؟؟
مثلا فرمور 1.15 برایiI9 اومده. اینکه چه تغییری با 1.14 داره رو چطوری میشه متوجه شد؟؟

توی اون صفحه ای که میخای فریمور رو دانلود کنی مینویسه :

- Toshiba smart NAND supported 24n, 32n

حالا این یعنی چه خدا میدونه ، البته تا حدودی میدونم نند چیه ولی ...

Milad4171
21-02-2013, 18:59
مرسی:n16:
آره منم اینو دیدم نفهمیدم ینی چی!

آره منم اینو دیدم رفتم یه سرچی کردم این پیج رو پیدا کردم :

به صورت خلاصه اینو فهمیدم که سرعت read وwrite توی سیستم هارد توشیبا که کوون از اونا استفاده میکنی سرعت تا 32n بیشتر شده .
حالا این n چطور مقیاسی هست ، اونو نمیدونم

i-din
23-02-2013, 18:07
یکی از دوستان یه اشتباهی کرده روی کوون j3 اشتباهی فریمور s9 روش ریخته بعدش روشن کرده یه لحظه روشن شده بعد خاموش شده دیگه روشن نمیشه گارانتی هم فرستادن گفته بردش سوخته!!!!!!:n29:
کازیش میشه کرد؟

arasteh777
23-02-2013, 18:15
سلام دوستان
من میخوام یه پلیر بخرم مدتیه
cowom z2 وارد شده؟
نمیدونید j3 کجا داره؟

Vallio
23-02-2013, 18:21
یکی از دوستان یه اشتباهی کرده روی کوون j3 اشتباهی فریمور s9 روش ریخته بعدش روشن کرده یه لحظه روشن شده بعد خاموش شده دیگه روشن نمیشه گارانتی هم فرستادن گفته بردش سوخته!!!!!!:n29:
کازیش میشه کرد؟

من سر یه جریانی توی تعمیرات و نمایندگی امرتات رو حتی با یه فروشنده دوره گرد هم مقایسه نمیکنم ، عوضی ها فقط اسم در کردند ، هیچی حالیشون نیست .
اگه میتونی خودت بازش کنی ، بازش کن ببرش اگه تهرانی که بپرس ببین مغازه های الکترونیکی حرفه ای نشون بده ، اگرم اصفهای تا بهت بگم ، فکر کنم درست میشه ...
توی فروم های کووان و گوگل هم مشکلتو سرچ کن ...

i-din
23-02-2013, 18:34
من سر یه جریانی توی تعمیرات و نمایندگی امرتات رو حتی با یه فروشنده دوره گرد هم مقایسه نمیکنم ، عوضی ها فقط اسم در کردند ، هیچی حالیشون نیست .
اگه میتونی خودت بازش کنی ، بازش کن ببرش اگه تهرانی که بپرس ببین مغازه های الکترونیکی حرفه ای نشون بده ، اگرم اصفهای تا بهت بگم ، فکر کنم درست میشه ...
توی فروم های کووان و گوگل هم مشکلتو سرچ کن ...
تهران دو سه نفری نشون دادم سر در نیاوردن
کسی ادرسی تلفنی داشته باشه ممنون میشم

Vallio
23-02-2013, 18:47
تهران دو سه نفری نشون دادم سر در نیاوردن
کسی ادرسی تلفنی داشته باشه ممنون میشم

هر کسی منظورم نیست ، از اونا که برد طراحی میکنند یا مخ الکترونیکند رو منظورمه ...

i-din
23-02-2013, 22:03
هر کسی منظورم نیست ، از اونا که برد طراحی میکنند یا مخ الکترونیکند رو منظورمه ...
آدرس دارین ؟
فک کنم خیلی ها وقت ندن

arasteh777
24-02-2013, 12:55
آدرس دارین ؟
فک کنم خیلی ها وقت ندن
سلام میتونی تو اینترنت سرچ کنی
چون من دیدم نوشته بود فریمر s9 برای j3
فکر کنم تو youtube بود

i-din
24-02-2013, 13:06
سلام میتونی تو اینترنت سرچ کنی
چون من دیدم نوشته بود فریمر s9 برای j3
فکر کنم تو youtube بود
لینک دارید ؟

arasteh777
24-02-2013, 13:47
نمیدونم دقیقا به دردت بخوره یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arasteh777
24-02-2013, 13:53
دوستان کسی j3 سراغ نداره مغازه ای جایی بفروشه؟
هر شهری هم باشه مهم نیست اگه j3 یا s9 دست دوم تروتمیز یا در حد نو باشه هم میخوام
ضمنا نظرتون درباره x7 چیه ؟
مخصوصا درباره صفحه نمایشش که میگن کیفیتش خوب نیست و وزن زیادی که داره
قیمت x7 160gb :470000

arasteh777
25-02-2013, 16:23
بازم سلام
تو چند روز اخیر که دوستان کلا جواب ندادن

>>>>>>>>>خرید و فروش ممنوع<<<<<<<<<

Vallio
25-02-2013, 17:34
بازم سلام
تو چند روز اخیر که دوستان کلا جواب ندادن

>>>>>>>>>خرید و فروش ممنوع<<<<<<<<<

آخه محصولاتش نایابه ، توی اصفهان یکی دو فروشگاه هست که دارن !

arasteh777
25-02-2013, 17:48
جناب peaceful1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من قوانبن رو خوندم و نه چیزی میخوام بفرشم و نه بخرم از فروم:n02:
فقط یه شماره نلفن میخواستم حالا میشه پست قبلیم رو که شما edit کردید دوباره بنویسم که دوستان کمک کنن؟:n01:

arasteh777
25-02-2013, 17:50
آخه محصولاتش نایابه ، توی اصفهان یکی دو فروشگاه هست که دارن !
میدونم برا همین شماره مغازه های اصفهان رو میخوام میخوام یه i10 سفارش بدم
که با پست برام بفرسته چون من شهرستان ام.

Vallio
25-02-2013, 18:00
میدونم برا همین شماره مغازه های اصفهان رو میخوام میخوام یه i10 سفارش بدم
که با پست برام بفرسته چون من شهرستان ام.

یه نمایندگی هست توی اصفهان ، از سال 86 تا الان نماینده کووان هست ، بروشور کووان براش میزنه در این حد ، یه زنگ بزن ببین داره یا نه !
شماره و آدرس رو پ.خ میکنم !

arasteh777
25-02-2013, 18:09
یه نمایندگی هست توی اصفهان ، از سال 86 تا الان نماینده کووان هست ، بروشور کووان براش میزنه در این حد ، یه زنگ بزن ببین داره یا نه !
ممنون واقعا خیلی متشکرم
چون تعداد پست هام کمه نتونستم تو پ .خ تشکر کنم

Milad4171
02-03-2013, 20:43
من یه مشکل عجیب دارم همه ی فایل ها و فولدرهام به هم ریخته
فولدر ها رو [ ] نشون میده فایلها هم به یه اسم عجیب غریب که همه مثل همه.
در صورتی که وقتی به سیستم وصل میکنم همه چی درسته.
الان میخوام پلیر رو فرمت کنم ولی یه مشکل عجیب دارم
اینکه سرعت پلیر خیلی عجیب اومده پایین. کپی کردن و اینا. وسطش هم هی قط میشه!

ممکنه بخاطر این فریمور جدیدباشه؟
من تازه 1.15 رو برای i9 نصب کردم.:n13:

h.khafan
02-03-2013, 21:24
من یه مشکل عجیب دارم همه ی فایل ها و فولدرهام به هم ریخته
فولدر ها رو [ ] نشون میده فایلها هم به یه اسم عجیب غریب که همه مثل همه.
در صورتی که وقتی به سیستم وصل میکنم همه چی درسته.
الان میخوام پلیر رو فرمت کنم ولی یه مشکل عجیب دارم
اینکه سرعت پلیر خیلی عجیب اومده پایین. کپی کردن و اینا. وسطش هم هی قط میشه!

ممکنه بخاطر این فریمور جدیدباشه؟
من تازه 1.15 رو برای i9 نصب کردم.:n13:

ریست کن به تنظیمان کارخونه ببین چیزی فرق میکنه! سوراخ ریستش کنار پورت یو اس بیه...

منم این فریم ور جدیده رو دارم مشکلی نداره :n13:

Vallio
02-03-2013, 21:30
ریست کن به تنظیمان کارخونه ببین چیزی فرق میکنه! سوراخ ریستش کنار پورت یو اس بیه...

منم این فریم ور جدیده رو دارم مشکلی نداره :n13:

اون دکمه ریستارته نه ریست ! فقط موقعیه که هنگ میکنه و روشن نمیشه ؛ اونو میزنی خاموش و روشن میشه !

آخه سیستم عامل هم نداره که بگیم ویروس گرفته !

Milad4171
02-03-2013, 22:08
الان فرمت کردم کامل. مشکلش حل شد
جالبه
من اصن این بخش اینستال کردن ( شناسایی زبان و اروپا یا غیر اروپایی بودن ) اولین بار بود انجام دادم .فکر کنم بار اول خود فرشونده انجام داده بود.
هی با خودم میگفتم اینکه میگفتن پلیر رو روی آسیا و امریکا تنظیم کن صداش بیشتر میشه . حالا من هی میگشتم می دیدم همچین چیزی نیس :n02:
زدم non Euro
اگه بزنم اروپا چه فرقی داره. صداش که الان تا 40 هست کمتر میشه ینی؟؟

t-jays
03-03-2013, 00:55
الان فرمت کردم کامل. مشکلش حل شد
جالبه
من اصن این بخش اینستال کردن ( شناسایی زبان و اروپا یا غیر اروپایی بودن ) اولین بار بود انجام دادم .فکر کنم بار اول خود فرشونده انجام داده بود.
هی با خودم میگفتم اینکه میگفتن پلیر رو روی آسیا و امریکا تنظیم کن صداش بیشتر میشه . حالا من هی میگشتم می دیدم همچین چیزی نیس :n02:
زدم non Euro
اگه بزنم اروپا چه فرقی داره. صداش که الان تا 40 هست کمتر میشه ینی؟؟
سلام
احتمالا یا یادتون نیست یا قبلا دستگاهو برای تست یکی روشن کرده بوده
نه صدا تا همون 40 خواهد بود
ولی حجم صدای خروجی بر طبق قوانین اتحادیه اروپا کمتر خواهد شد
موفق باشید.

my.lejend
06-03-2013, 23:55
سلام
بچه ها من حدود 130 تا 160 هزار تومن پول دارم
دنبال یه mp3 پلیر خیلی خوب میکردم که صداش محشر باشه
یه سری mp4 هست که صداشون خیلی خوبه ولی به خاطر mp4 بودنشون خیلی گرونه برا یهمین من میخوام mp3 بخرم که ارزون تر در بیاد و فقط صدا برام مهم هست
تعریف مدلهای کووان رو خیلی خیلی شنیدم و شنیدم که بهترین و بلند ترین و با کیفیت ترین صداهارو داره دستگاهاش
حالا اول از همه میخواستم ببینم ایا این تعریف ها درسته ؟
سوال بعدیم هم اینه که ایا من میتونم با این بودجه حالا باز 30/20 تومن بالا و پایین یه mp3 کووان بخرم؟حتی اگر بدونم واقعا ارزشش رو داره تا 200 هم شاید بتونم جور کنم
و یه سوال دیگه هم دارم...من گوشی اچ تس سی توپاز دارم و میخواستم ببینم ایا اصلا ارزش داره mp3 بخرم؟ یعنی تفاوتشون خیلی هست یا زیاد فرقی نمیکنه؟

ممنون از همگی

my.lejend
07-03-2013, 11:32
بچه ها کسی نیست به من کمک بکنه؟ احتمال زیاد فردا میخوامبرم واسه خرید
خواهشا دوستانی که وارد هستن یه کم مشاوره بدن به من

PersiAndroid
07-03-2013, 11:38
دوستان یه COWON V5 HD 32gig تمیز چند میارزه و نوش چنده و ارزش خرید داره؟
معایب و مزایا... ممنون میشم

my.lejend
07-03-2013, 21:10
بچه ها واقعا کسی نیست کمک کنه؟
رفتم چند جا دور زدم ولی ترسیدم بخرم
نظرتون در مورد برند انرژی سیستم چیه؟

Vallio
08-03-2013, 18:15
بچه ها واقعا کسی نیست کمک کنه؟
رفتم چند جا دور زدم ولی ترسیدم بخرم
نظرتون در مورد برند انرژی سیستم چیه؟

مارشال بگیر اما انرژی سیستم نگیر !
شاید بتونی تا 200 تومن یه کووان i9 چهار گیگ بگیری ، البته شاید گیرت بیاد !
در مورد گوشی هم سلیقه ای هست !
اگه نتئنستی این مقدار خرج کنی و گیرت نیومد بیا تا یکی دو مدل دیگه بهت معرفی کنم !

my.lejend
08-03-2013, 18:24
دوست خوبم ممنون از کمکت
خیلی اقایی کردی وقت گذاشتی

دیروز رفته بودم بازار کواان گیر نیومد. فکر نمیکنم گیرم بیاد
حالا فردا دوباره میخوام برم بازار واسه خرید امیدوام کواان گیر بیارم

فقط اگر براتون زحمتی نیست اون مدل هایی که مد نظرتون هست و پیشنهاد میدید رو بهم معرفی کنید تا فردا اگر کووان گیرم نیومد برم دنبال اونها و اون ها رو هم ببینم چجورین

ویرایش...................................
مبلغ هم تا 160 ولی اگر تفاوت 160 تومنی با 200 تومنی خیلی محسوس باشه من تا 200 هم هزینه میکنم
میخوام زودتر تهیه کنم

باز هم ممنون از کمکت دوست خوب من

Vallio
08-03-2013, 19:30
دوست خوبم ممنون از کمکت
خیلی اقایی کردی وقت گذاشتی

دیروز رفته بودم بازار کواان گیر نیومد. فکر نمیکنم گیرم بیاد
حالا فردا میخوام برم بازار واسه خرید امیدوام کواان گیر بیارم

فقط اگر براتون زحمتی نیست اون مدل هایی که مد نظرتون هست و پیشنهاد میدید رو بهم معرفی کنید تا فردا اگر کووان گیرم نیومد برم دنبال اونها و اون ها رو هم ببینم چجورین
میخوام زودتر تهیه کنم

باز هم ممنون از کمکت دوست خوب من

پیشنهاد من iRiver T9 هست ، خودم چند ماهی داشتم قبل کووان ، صدا و حجم خوبی داره !

my.lejend
08-03-2013, 19:47
ممنون رفیق
توی بازار موجود هست این مدل؟
تفاوت صداش با کواان چقدر هست؟
کاش میشد5/4 تا از بهترین مدل هارو بهم معرفی میکردید و من فردا میرفتم و فقط دنبال اینها میگشتم و یکیش رو میخریدم

تا الان این ها رو مد نظر دارم این ها هستن
iRiver T9
هر مدلی از کواان که با پولم بتونم بخرم
و سونی NWZ-B172 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نظرتون راجع به برند فیلیپس چیه؟

wiGaRos
09-03-2013, 23:57

دوست عزیز یه لطفی می کنی شماره تلفن اون 2 تا مغازه ای تو اصفهان که کوون دارن رو واسم پ.خ بکنی؟
ممنون

zune
04-04-2013, 17:00
این Cowon G7 وارد بازار شده ؟ تو ایران هست؟
کسی cowon v5 هم داشت خریدارم.

artara74
08-04-2013, 15:03
کجا می شه تو تهران i9 پیدا کرد؟ خیلی کمیاب شده.

arasteh777
25-05-2013, 15:35
اگه دنبال محصولات cowon میگردید روی لینک زیر کلیک کنید.

pahama1
23-08-2013, 00:05
سلام به همه دوستان
در مورد خرید پلیر راهنمایی کنید لطفا، بودجه تا 200 تومن و قابلیت استفاده از حافظه خارجی ،(پخش ترک های صوتی اولویت داره و ویدئو چندان مهم نیست)
حدود قیمت j3 cowon رو هم اگه پیدا میشه محبت کنید
ممنون

osmaan
29-08-2013, 09:18
سلام به همه دوستان
در مورد خرید پلیر راهنمایی کنید لطفا، بودجه تا 200 تومن و قابلیت استفاده از حافظه خارجی ،(پخش ترک های صوتی اولویت داره و ویدئو چندان مهم نیست)
حدود قیمت j3 cowon رو هم اگه پیدا میشه محبت کنید
ممنون
سلام
j3 و خیلی از مدل ها دیگه تو بازار نیستن

mamad gonzo
11-09-2013, 11:56
این نمایندگی اصفهان رو به ما هم میدین شمارشو؟

psp2004
18-10-2013, 10:47
با نام خدا و سلام

دوستان منم شماره نمایندگی اصفهان رو میخوام ... :)

Vallio
27-10-2013, 23:56
این نمایندگی اصفهان رو به ما هم میدین شمارشو؟

با نام خدا و سلام

دوستان منم شماره نمایندگی اصفهان رو میخوام ... :)

سلام ، خیلی وقته که دیگه موجودی ندارن و نمیارن ،
اگر داشتن و یا خواستن بیارن حتماً توی این تاپیک خبر میدم ،
ولی کسی مشورتی خواست توی اصفهان یا هدفونی خواست
بخره شمارمو میدم توی پ.خ ، هماهنگ کنه .

shamid1369
10-11-2013, 12:49
من یک O2 دارم بسیار عالیه
کلا کیفیت پخش کننده های این برند خیلی خوبه ولی هدفون های همراهشون رو اصلا نمی پسندم!

Bahman No1
02-12-2013, 10:03
سلام دوستان ... از برند COWON با قیمت حداکثر 300 تا 350 چیزی تو بازار گیر میاد؟ این برند کمیاب شده ظاهرا"... جایی رو سراغ دارید که داشته باشه؟
ممنون

savareh
28-01-2014, 16:25
سلام
کسی کابل یو اس بی u5 رو داره

sdsab22
20-12-2014, 19:24
دوستان من یه Cownon iAudio E2 دارم که هنگ کرده و وقتی به کامپیوتر میزنم بصورت درایو فلش کمرنگ نشونش میده و بازش نمیکنه. بنظرتون چکارش کنم؟

osmaan
21-12-2014, 15:11
سلام بفرستین برای امرتات همچنان خدمات رو انجام میده البته قبلش تلفنی هماهنگ کنید

kavehd1
08-01-2015, 16:50
دوستان دیجی کالا مدلای جدید cowon اورده همراه با گارانتی نام داران :n10:

osmaan
14-01-2015, 20:48
سلام بله به تازگی نامداران کووان رو هم به سبد محصولاتش اضافه کرده
نظرتون درمورد قیمت ها چیه؟

kavehd1
14-01-2015, 21:06
قیمتها به نظر من با توجه به نرخ دلار معقوله و با توجه به گرانتی محصول.در مورد پلیر p1 توضیح میدید برا چی اینقدر گرونه؟

Emad HD
16-01-2015, 19:00
سلام بله به تازگی نامداران کووان رو هم به سبد محصولاتش اضافه کرده
نظرتون درمورد قیمت ها چیه؟

نظرم اینه که ای کاش چند سال پیش ازت 10 تا cowon میخریدم الان با این قیمت یک ایپد میخره ادم بهتره که :n02:

peaceful1
17-01-2015, 15:09
قیمتش هم بی ارزه کسی که بره 3.5 میلیون پول برای یه پلیر بده منطق حکم میکنه کمتر از همین حدود به هدفون قانع نشه البته قیاس قیمتی نمیکنم ولی انگار یه چرخ بنز بخری حالا باید بری براش ماشین بخری من خودم صدای کوون به X5 ترجیه میدم هر چند اولی گوش نکردم ولی اگه واقعا قصد خرید داشته باشم اصلا نمیتونم سمت P1 برم این حد هزینه برای من منطقی نیست.

osmaan
17-01-2015, 22:05
دوستان و مخصوصا peaceful1 عزیز و دیگر اساتید نظرتون درباره P1 چیه؟ اصلا با قیمت کاری نداشته باشید

sansa
19-01-2015, 21:45
این مدل الان قیمتش چنده ؟

Cowon iAudio 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

osmaan
19-01-2015, 22:08
این مدل الان قیمتش چنده ؟

Cowon iAudio 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام دوست عزیز این مدل دیگه توی ایران نیست و مدل +i9 اومده قیمتش هم از 445 شروع میشه تا 599 تومن

arasteh777
19-01-2015, 23:57
osmaan جان من یه i10 دارم که جت افکت 3 هستش.
حالا پلیر های جدیدش با جت افکت 7 هستن.
راهی برای آپدیت هست یا نه؟

osmaan
20-01-2015, 21:42
osmaan جان من یه i10 دارم که جت افکت 3 هستش.
حالا پلیر های جدیدش با جت افکت 7 هستن.
راهی برای آپدیت هست یا نه؟
سلام دوست عزیز
من ندیدم تا به حال همچین کاری بشه کرد البته یه سرچی هم کردم اما به نتیجه نرسیدم

arasteh777
21-01-2015, 13:53
سلام دوست عزیز
من ندیدم تا به حال همچین کاری بشه کرد البته یه سرچی هم کردم اما به نتیجه نرسیدم
ممنون لطف کردی

حمید031090
28-03-2015, 21:11
سلام
لطفا پاسخ دهید جدید ترین پلایر COWON چیه ؟
ممنون
در ضمن از کجا می تونم تهیه کنم.

kavehd1
28-03-2015, 21:16
سلام
لطفا پاسخ دهید جدید ترین پلایر COWON چیه ؟
ممنون
در ضمن از کجا می تونم تهیه کنم.
از دیجی کالا

حمید031090
29-03-2015, 01:00
از دیجی کالا

سلام میدونم دیجی کالا یه سری ها رو داره اما نمی دونم کدوم بهتره؟9PLUS یا M2
در ضمن احتراما ادرس فروشگاهی یا جایی رو دارید بدید تا بتوانم خرید حضوری داشته باشم؟بنده تهران زندگی می کنم

ممنونم

kavehd1
30-03-2015, 15:14
والا نظر من رو m2 هست در مورد فروشگاه نمیدونم شرمنده

arasteh777
04-04-2015, 12:19
سلام
نظر بنده رو m2 هستش. خیلی سر تر از +i9 هستش.
دیجی کالا فعلا میفروشه و با توجه به اینکه شما تهران هستید با پیک کمتر از چند ساعت بهتون تحویل میده.
بجز این میتونید با شرکت واردکنندش که انگار نامداران هستش صحبت کنید. شاید بشه حضوری بخرید از اونا.

Bahman No1
09-08-2015, 10:38
سلام خسته نباشید...
من یه i10 دارم که کابلشو گم کردم ... دوستان جایی رو سراغ دارن که بتونم کابلشو تهیه کنم؟ نو یا دست دوم فرقی نمیکنه ...خودم اکثر جاهایی که میشناختم سر زدم ولی پیدا نکردم

vvaahhiidd_n
28-11-2015, 11:32
سلام
دوستان من یه پلیر D3 Plenue دارم. دو سال پیش افتاد تو آب و خراب شد و نمایندگی گفت آب خوردگی رو تعمیر نمیکنه من دستگاه رو گذاشتم تو جعبش و گذاشتم کنار.

یه سوال تعمیرکاری میشناسید که کار تعمیر انجام بده؟ اصلا نمیدونم کجا ببرم