ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

hossein1111
26-01-2009, 18:30
کسی ندیده پس ؟!
آخه پس چی اینجا گیر میاد؟؟.................... :angry:

seymour
26-01-2009, 19:45
کسی ندیده پس ؟!
آخه پس چی اینجا گیر میاد؟؟.................... :angry:
خب دیگه بضاعت بازار ایران همینقدره ... (و البته در سطحه بضاعت مصرف کننده اس - و این دوتا همیشه ی خدا با هم جور در میان!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...

تو چرا همه اش دنبال یه چیزی هستی که سخت گیر میاد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... از بین همین گزینه های موجود در ایران (که انصافا همه خوب ها هم بینشون هست) یکی رو بگیر ، خلاص ..

hossein1111
26-01-2009, 22:52
این گزینه های موجود در ایران رو یکم بازتر میکنی؟:mellow:
غیر از o2 چه گزینه دیگه ای هست؟؟:41:

دیگه با سایز و اندازه کنار اومدم مهم نیست دیگه هر چقدرم میخواد بزرگ باشه! ولی هرچی حافظش بیشتر بهتر... archos هم که دوستان گفتن پاش به ایران باز شده و ... ولی شانسه ما .......

آقا این پلیر جدید iriver رو دیدید؟ خیلی جالبه... هاردم داره 120، 80 :31: p20 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون صفحه اصلیه سایتشم گذاشته ولی من هرچی تو اینترنت گشتم ازش خبری نبود!(حداقل میشه امیدوار بود چون iriver ه اگه بیاد تو ایرانم میاد! )

DoOIViD
26-01-2009, 23:31
Seymour جان Blockman دوست منه و قرار بود من وکال بندش باشم. اطلاعاتشم در زمینه ی Playerها کامله.
میتونم 1000 تا لینک دیگه از سایتای متال برات بزارم چون با این موسیقی ظرفیت پلیر بیشتر مشخص می شه.

بله بالاخره S9 اومد !!! اگر برین میدون انقلاب تبلیغش رو می بینید !!! همونطور که دوستمون گفت فقط 8 گیگش هست که 290 تومنه.
قیمتش خیلی بالاس !!!
برای اطلاعات بیشتر : فروشگاه نگاره ، پایتخت ؛ 54 66 79 88

DoOIViD
26-01-2009, 23:53
کسی قیمت iAudio X5 رو داره ؟؟؟
i7 چطور ؟

osmaan
27-01-2009, 20:19
کسی قیمت iAudio X5 رو داره ؟؟؟
i7 چطور ؟

x5 که تو محصولات مرتات نیست البته تا جایی که میدونم شایدم جدیدا اومده باشه...........نمیدونم!:23:
i7 هم که قیمتاش:
4 گیگ 149 تومن
8 گیگ 161 تومن
16 گیگ 199 تومن
البته اینا قیمتای قدیمه اینکه میگم قدیمیه برای اینه که شاید با اومدن S9 قیمتا تغییر کرده باشه البته نمیدونم باید قیمت جدید رو بگیرم.

راستی امتحانام تموم شد آخ جوووووووووون !!!:19:

راستی من نبودم تاپیک سوت و کور بوده ها! :31:

seymour
27-01-2009, 21:18
i7 هم که قیمتاش:
4 گیگ 149 تومن
8 گیگ 161 تومن
16 گیگ 199 تومن

i7 هنوز موجوده ؟ ... کیفیت صداش عالیه ...

دیگه با سایز و اندازه کنار اومدم مهم نیست دیگه هر چقدرم میخواد بزرگ باشه! ولی هرچی حافظش بیشتر بهتر... archos هم که دوستان گفتن پاش به ایران باز شده و ... ولی شانسه ما .......
منظورم همین کلاسیک آیپاد ... همین مدلهای موجود cowon ... و حتی zvm که هنوزم گیر میاد بود ...

Seymour جان Blockman دوست منه و قرار بود من وکال بندش باشم. اطلاعاتشم در زمینه ی Playerها کامله.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سعی می کنم باهاش تماس بگیرم ...

muhamad_666
28-01-2009, 15:05
سلام ، من پشيمونم ، بچه ها يه مشکلی پيش اومده بود من نتونستم بيام شرمنده :40::10:

از چی پشیمونی دکتر جان
از اینکه نیومدی ؟ یا از اینکه o2 گرفتی؟ :21:
به هر حال خوش اومدی:40:

به به به به!:18:
دکترخوش آومدی
آفتاب از کدوم طرف در اومده؟!
راستی بابت "معایب و مزایا" ممنون البته ما اینو ریویو حساب نمی کنیما! باید از سر تا پای عزیز دلتو آنالیز کنیا!:31:

:11:

بله منتظر ریویو هم همچنان هستیما دکتر جان
به این راحتی نمیتونی از زیرش در بری
تو این ریویو سایت anythingbutipod اومده یارو o2 رو با خاک یکسان کرده
راست میگه؟
کیفیت ویدئوش بگو چطوره
این یارو که میگه چون resolution پایینی داره اصلا خوب نیست
ولی من شنیده بودم حتی با این resolution کم از خیلی از رقیباش بهتره

شرمنده گفتم بحث archos اینجا شده ، اینجا بپرسم...
archos 5 کجا گیر میاد؟:31: گشتم نبود !! پایتخت فقط یه جا داشت اونم 7 بود که میداد 620!!:20:

مفته که
160گیگ یا 320 ؟
اون Q5 بدریخت 60 گیگش این قیمته
ARCHOS که خیلی سرتره از Q5
همینو بگیر خوب:31:
فکر کنم یه کم صبر کنی بیاد

آقا این پلیر جدید iriver رو دیدید؟ خیلی جالبه... هاردم داره 120، 80 :31: p20 :
همون صفحه اصلیه سایتشم گذاشته ولی من هرچی تو اینترنت گشتم ازش خبری نبود!(حداقل میشه امیدوار بود چون iriver ه اگه بیاد تو ایرانم میاد! )

این P20 که فکر نکنم حالاحا بیاد
زیادم چیز جالبی به نظر نمیاد
مثل IRIVER SPINN یه چیزی داره که میچرخه
IRIVER بره همون میکی موسشو بزنه بهتره:31:
فکر کنم P7 زودتر بیاد
به شخصه زیاد IRIVER رو نمیپستدم

x5 که تو محصولات مرتات نیست البته تا جایی که میدونم شایدم جدیدا اومده باشه...........نمیدونم!:23:
i7 هم که قیمتاش:
4 گیگ 149 تومن
8 گیگ 161 تومن
16 گیگ 199 تومن
البته اینا قیمتای قدیمه اینکه میگم قدیمیه برای اینه که شاید با اومدن S9 قیمتا تغییر کرده باشه البته نمیدونم باید قیمت جدید رو بگیرم.

راستی امتحانام تموم شد آخ جوووووووووون !!!:19:

راستی من نبودم تاپیک سوت و کور بوده ها! :31:

بله osmaan جان
بی شما صفایی نداره تاپیک:10:

راستی بچه ها
امروز اتفاقی داشتم میگشتم به یه سایتی بر خوردم
شما هم ببینین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیه اینا که انقدر ارزونه
اکثرا 100 دلار هستن
فکر کنم مثل موبایل که گوشیهای چینی و ارزونقیمت دارن اینا هم یه چنین حالتی هستش
تو ایران ازینا گیر میاد؟
ظاهرشون که خیلی قشنگه ولی قیمتشون مفته
به نظر نمیرسه که خیلی بیکلاس باشن
فکر کنم چونه بزنیم 3 تاشو 100 $ هم بدن:31:
symour جان شما نمیدونی اینا چی هستن و آیا این طرفا پیدا میشه؟

hossein1111
29-01-2009, 14:24
مفته که
160گیگ یا 320 ؟
اون q5 بدریخت 60 گیگش این قیمته
archos که خیلی سرتره از q5
همینو بگیر خوب:31:
فکر کنم یه کم صبر کنی بیاد

320 گیگشو این قیمت میگفت! نبابا ما که شانس نداریم.... یارو هم گفت نمبارم!

hossein1111
29-01-2009, 14:38
آقا راست میگیاا ... اینا چه باحالن:31: بعضیاش خیلی خوشگلن...
همه چی هم ساپورت میکنن حتی lyrics !!

muhamad_666
29-01-2009, 16:50
گیگشو این قیمت میگفت! نبابا ما که شانس نداریم.... یارو هم گفت نمبارم!

اوه چه خوب
فکر میکرم 320 گیگش بالای 700 باشه
پس این Q5 چرا اینقدر بیخود گرونه
archos 7 که خیلی خیلی بهتره
راستی اگه پول داشتی حتما اینو بگیر
archos 5 میخای چه کنی با اون باتری افتضاح
archos 7 با این هیکل غولش چیزی حدود 10 ساعت ویدئو پخش میکنه 40 ساعت موزیک, خیلی عالیه
اگه archos 5 میخوای بگیری خوب همین o2 رو بگیر
به اون ریویو abi هم اعتنا نکن
ما میخوایم باهاش فیلم ببینیمو آهنگ رو با کیفیت توپ گوش بدیم , چیکار داریم به این که اینترفیسش خیلی خوب عمل نمیکنه:20:

آقا راست میگیاا ... اینا چه باحالن:31: بعضیاش خیلی خوشگلن...
همه چی هم ساپورت میکنن

آره خیلی خوشگلن
شاید از دور اینجوریه
نمیدونم
آخه عجیب ارزونن , حتی مارکای متفرقه مثل marshal یا jdx گرونتر از اینا هستن
تازه مارکای متفرقه معمولا حافظه بالا ندارن
نمیدونم والا , شاید 2 روزه خراب میشن که انقدر ارزونن

hossein1111
29-01-2009, 18:41
آره خیلی خوشگلن
شاید از دور اینجوریه
نمیدونم
آخه عجیب ارزونن , حتی مارکای متفرقه مثل marshal یا jdx گرونتر از اینا هستن

آره خیلی ارزونن.... از نزدیکم خوشگلن مگه اون همه عکس رو ندیدی!:31: انصافا مفته 90$-100$ بدی همه چیم داره:27:
اینم قضیه همون گوشی چینیاس فکر کنم......

اینورا نیست؟:20:

seymour
29-01-2009, 19:50
راستی بچه ها امروز اتفاقی داشتم میگشتم به یه سایتی بر خوردم
شما هم ببینین :

چیه اینا که انقدر ارزونه
اکثرا 100 دلار هستن
فکر کنم مثل موبایل که گوشیهای چینی و ارزونقیمت دارن اینا هم یه چنین حالتی هستش
تو ایران ازینا گیر میاد؟
symour جان شما نمیدونی اینا چی هستن و آیا این طرفا پیدا میشه؟
دیگه مارک متفرقه همینه دیگه ... اگه نتونن با امکانات متنوع که خیلی هاشون یا چندان بدرد نمیخورن ، یا طوری پیاده سازی شدن که انگیزه استفاده رو باقی نمیذارن و ضمنا با قیمت های ارزون (ثمره قطعات بی کیفیت ---> خرابی سریع) مصرف کننده رو جذب کنن که دیگه باید برن سراغ یه شغل دیگه ..

در مورد ارزونی ، خب البته نمی دونم شما چطوری اینا رو مقایسه می کنید ... ولی خب مثلا creative zen با اون کیفیت و اعتبار فقط 20 دلار از هر کدوم اینا در هر نوع حافظه گرونتره (چک کنید؛ مثلا نرخ های آمازون رو)

حتی مارکای متفرقه مثل marshal یا jdx گرونتر از اینا هستن
در مورد رابطه مقدار حافظه و متفرقه بودن: اینا هم نهایتا 8 گیگ بودن؛ درسته ؟ ... خب پس اون قاعده رو نقض نمی کنه ...

تو این ریویو سایت anythingbutipod اومده یارو o2 رو با خاک یکسان کرده
راست میگه؟
کیفیت ویدئوش بگو چطوره
این یارو که میگه چون resolution پایینی داره اصلا خوب نیست
ولی من شنیده بودم حتی با این resolution کم از خیلی از رقیباش بهتره
حالا البته اینطور که شما میگی کل بحث ویدئوش رو با خاک یکسانش نکرده … اصل انتقادی که وارده اینه که وقتی 4 اینچ صفحه داریم، واسه چی رفتین وضوح رو 272*480 در نظر گرفتین ؟ … این تو ذوق می زنه (بخصوص اگه از فاصله کم بخوای ببینی اش)... وگرنه بازم همونطور که گفتی از خیلی از مدلهای مشابه می تونه بهتر باشه یا حداقل رقابت کنه

muhamad_666
30-01-2009, 02:49
آره خیلی ارزونن.... از نزدیکم خوشگلن مگه اون همه عکس رو ندیدی!:31: انصافا مفته 90$-100$ بدی همه چیم داره:27:
اینم قضیه همون گوشی چینیاس فکر کنم......

اینورا نیست؟:20:

چرا عکساشو دیدم حسین جان , خیلی ظاهر فریبنده ای دارن
بله مثل همون گوشی های چینی هستن با این تفاوت که اون گوشیها رو نمیتونی ریختشونو ببینی از بس زشتن و بدقواره, ولی اینا از pmp های معتبر هم خوشگلترن:18:

muhamad_666
30-01-2009, 02:52
دیگه مارک متفرقه همینه دیگه ... اگه نتونن با امکانات متنوع که خیلی هاشون یا چندان بدرد نمیخورن ، یا طوری پیاده سازی شدن که انگیزه استفاده رو باقی نمیذارن و ضمنا با قیمت های ارزون (ثمره قطعات بی کیفیت ---> خرابی سریع) مصرف کننده رو جذب کنن که دیگه باید برن سراغ یه شغل دیگه ..

در مورد ارزونی ، خب البته نمی دونم شما چطوری اینا رو مقایسه می کنید ... ولی خب مثلا creative zen با اون کیفیت و اعتبار فقط 20 دلار از هر کدوم اینا در هر نوع حافظه گرونتره (چک کنید؛ مثلا نرخ های آمازون رو)

ممنون از شما seymour جان که وقت میزارین و جواب مارو میدین:40:
حرفتون کاملا متین هستش قربان ولی اینقدر ارزون ؟ اگه از پلاستیک کهنه هم استفاده کنن باز قیمتش باید بیشتر از اینا باشه
از نظر شکل ظاهری که اصلا با zen قابل مقایسه نیستن
داشتن صفحه بزرگ و لمسی (حالا بگذریم از اینکه جنس و کارایی خوبی ندارن ) فکر نکنم چیز کمی باشه
همین cowon ببینین چقدر o2 رو که خیلی از d2 ضعیفتر هستش از خیلی از جهات, گرونتر از d2 میفروشه فقط چون بزرگتره( البته اگرم غیر از این باشه آدم تعجب میکنه)
حالا درسته که شاید زود خراب بشن ولی creative هم از لحاظ ماندگاری فکر نکنم خیلی برند خوبی باشه
تازه خیلی ها تو review همین zen گفتن که جنس بدنش خیلی ارزونقیمت به نظر میاد
چند تا ریویو هم از همین ها تو youtube نگاه کردم , در ظاهر که چیزی کم ندارن , باطنشونو خدا میدونه که چطوریه

در مورد رابطه مقدار حافظه و متفرقه بودن: اینا هم نهایتا 8 گیگ بودن؛ درسته ؟ ... خب پس اون قاعده رو نقض نمی کنه ...

آخه 16 گیگم داره بعضی مدلاش
مثلا مارشال مگه 8 گیگ داره؟ :41:
پسرخاله من 2 گیگشو گرفته با صفحه 2.5 قیمت 150 تومان
قیافشو ببینی حالت به هم میخوره
اینترفیسش که افتضاح
حتی اسم آهنگهارو نشون نمیده .میزنه ترک شماره 1 2 3 ... الی آخر (خیلی جالبه:31: )
اینا خیلی سرتر هستن(حد اقل در ظاهر )

حالا البته اینطور که شما میگی کل بحث ویدئوش رو با خاک یکسانش نکرده … اصل انتقادی که وارده اینه که وقتی 4 اینچ صفحه داریم، واسه چی رفتین وضوح رو 272*480 در نظر گرفتین ؟ … این تو ذوق می زنه (بخصوص اگه از فاصله کم بخوای ببینی اش)... وگرنه بازم همونطور که گفتی از خیلی از مدلهای مشابه می تونه بهتر باشه یا حداقل رقابت کنه

خوب این cowon بیچاره می خواست جون عمش اینجوری قیمت پایینی واسه این دستگاه در نظر بگیره
قربونشون برم که انقدر ارزون دادن بیرون , یه وقت ورشکست نشن طفلکیا :31:
نمیدونم والا. حالا واجب بود که همه چیز رو ازش کم کنن که یه چیز ارزون بدن بیرون؟ بازم که چیز گرونی از آب در اومد متاسفانه:13:

freidoon
30-01-2009, 10:57
لطفا از تجربه هایی که خودتون دارید یه مقایسه بین pmp های موجود در ایران بکنید که ما هم بدونیم کدوم با کیفیت تر و به صرفه تره؟ اولویت ها هم همونطور که خودتون بهتر می دونید بزرگی صفحه نمایش،کیفیت تصویر،پشتیبانی هرچه بیشتر از فرمت های مختلف،دوام باتری و البته قیمت مناسبه (لطفا قیمت های تهران رو هم بذارین)

koli
30-01-2009, 18:44
با سلام
آیا برای فارسی سازی(نمایش متون فارسی) d2 کاری انجام گرفته یا نه هنوز؟
متشکرم.

seymour
30-01-2009, 21:21
لطفا از تجربه هایی که خودتون دارید یه مقایسه بین pmp های موجود در ایران بکنید که ما هم بدونیم کدوم با کیفیت تر و به صرفه تره؟ اولویت ها هم همونطور که خودتون بهتر می دونید بزرگی صفحه نمایش،کیفیت تصویر،پشتیبانی هرچه بیشتر از فرمت های مختلف،دوام باتری و البته قیمت مناسبه (لطفا قیمت های تهران رو هم بذارین)
PMP های موجود در بازار ایران ، تعدادشون به اندازه انگشتان دو دست هم نمی رسه .. که همین ها هم مال چندتا مارک محدود هستن که همگی خوب و معتبرن ... در مورد قیمت هم بهرحال PMP یعنی برو سمت 250 تومن (حداقل) و بالاتر ... الان مدلهای خوب cowon ، سیصد به بالا هستن ... ipod هم مدل کلاسیکش همون حدوده ...

اگه دنبال ساپورت فرمت های بیشتر هستی ، همین cowon مارک مناسبیه ...

ممنون از شما seymour جان که وقت میزارین و جواب مارو میدین:40:
حرفتون کاملا متین هستش قربان ولی اینقدر ارزون ؟ اگه از پلاستیک کهنه هم استفاده کنن باز قیمتش باید بیشتر از اینا باشه
از نظر شکل ظاهری که اصلا با zen قابل مقایسه نیستن
داشتن صفحه بزرگ و لمسی (حالا بگذریم از اینکه جنس و کارایی خوبی ندارن ) فکر نکنم چیز کمی باشه
همین cowon ببینین چقدر o2 رو که خیلی از d2 ضعیفتر هستش از خیلی از جهات, گرونتر از d2 میفروشه فقط چون بزرگتره( البته اگرم غیر از این باشه آدم تعجب میکنه)
حالا درسته که شاید زود خراب بشن ولی creative هم از لحاظ ماندگاری فکر نکنم خیلی برند خوبی باشه
تازه خیلی ها تو review همین zen گفتن که جنس بدنش خیلی ارزونقیمت به نظر میاد
چند تا ریویو هم از همین ها تو youtube نگاه کردم , در ظاهر که چیزی کم ندارن , باطنشونو خدا میدونه که چطوریه
والا دیگه دنیا همینه ، چین داره با کمترین قیمت یه محصولات ژنریکی تولید می کنه که بعضی وقتا آدم باورش نمیشه ...

creative بسیار برند خوبیه ... و ماندگار هم هست ... (من خودم خونه از بین 5-6 تا پلیرم 3 تا کریتیو دارم که بین 6 تا 3 سال عمر دارن) ... اصلا اینطور صفات مثل "ماندگار نبودن" به مارک های درجه یک نمی چسبه و اصولا هم نمی تونه پایه و اساس داشته باشه .. اگه قراره این 4 تا مارک ماندگار نباشن ، بقیه باید مارک ها باید خودکشی کنن! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونی که خودت گفتی ، مَخلص کلام اینه:"ظاهرش اینطوریه و باطنش رو هم بهتره خریده بشه و ببینید" (چون من دیدم که دارم عرض می کنم)... من شاید ماهی یه دونه از این مارک های متفرقه میاد زیر دستم (همیشه یه دوستی پیدا میشه که بگه "محمد ، اینو ببین ، ماه پیش خریدمش ها ، 25 تومن !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نمی دونم چه مرگشه!!" ) ...

خوب این cowon بیچاره می خواست جون عمش اینجوری قیمت پایینی واسه این دستگاه در نظر بگیره
قربونشون برم که انقدر ارزون دادن بیرون , یه وقت ورشکست نشن طفلکیا :31:
نمیدونم والا. حالا واجب بود که همه چیز رو ازش کم کنن که یه چیز ارزون بدن بیرون؟ بازم که چیز گرونی از آب در اومد متاسفانه:13:
اینطور اشتباهات محاسباتی توی یه صنعت دقیق و ظریفی مثل تولید محصولات الکترونیک پیش میاد ... در نظر بگیرید چقدر وقت و انرژی صرف شده ، و چنین دستگاهی از چند هزار قطعه و مفهوم و ویژگی تشکیل شده ... بالاخره این وسط یه چیزی کم میاد / یه چیزی فراموش میشه ، و تبدیل میشه به نقطه ضعف ...

خیلی کم پیش میاد که یه دستگاهی تولید بشه که واقعا نشه ازش اشکال بخصوصی گرفت ، مثلا zvm از کریتیو ... (که حالا همون هم میشه چندتایی ایراد ریز ردیف کرد) ... سونی رو در نظر بگیر که با اون کیفیت کاری ، آخرش بخاطر نرم افزار درجه دوش نتونسته هیچوقت مدعی درجه یک در این زمینه باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نمونه های دیگه ...

muhamad_666
30-01-2009, 23:11
والا دیگه دنیا همینه ، چین داره با کمترین قیمت یه محصولات ژنریکی تولید می کنه که بعضی وقتا آدم باورش نمیشه ...

creative بسیار برند خوبیه ... و ماندگار هم هست ... (من خودم خونه از بین 5-6 تا پلیرم 3 تا کریتیو دارم که بین 6 تا 3 سال عمر دارن) ... اصلا اینطور صفات مثل "ماندگار نبودن" به مارک های درجه یک نمی چسبه و اصولا هم نمی تونه پایه و اساس داشته باشه .. اگه قراره این 4 تا مارک ماندگار نباشن ، بقیه باید مارک ها باید خودکشی کنن! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونی که خودت گفتی ، مَخلص کلام اینه:"ظاهرش اینطوریه و باطنش رو هم بهتره خریده بشه و ببینید" (چون من دیدم که دارم عرض می کنم)... من شاید ماهی یه دونه از این مارک های متفرقه میاد زیر دستم (همیشه یه دوستی پیدا میشه که بگه "محمد ، اینو ببین ، ماه پیش خریدمش ها ، 25 تومن !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نمی دونم چه مرگشه!!" ) ...

اینطور اشتباهات محاسباتی توی یه صنعت دقیق و ظریفی مثل تولید محصولات الکترونیک پیش میاد ... در نظر بگیرید چقدر وقت و انرژی صرف شده ، و چنین دستگاهی از چند هزار قطعه و مفهوم و ویژگی تشکیل شده ... بالاخره این وسط یه چیزی کم میاد / یه چیزی فراموش میشه ، و تبدیل میشه به نقطه ضعف ...

خیلی کم پیش میاد که یه دستگاهی تولید بشه که واقعا نشه ازش اشکال بخصوصی گرفت ، مثلا zvm از کریتیو ... (که حالا همون هم میشه چندتایی ایراد ریز ردیف کرد) ... سونی رو در نظر بگیر که با اون کیفیت کاری ، آخرش بخاطر نرم افزار درجه دوش نتونسته هیچوقت مدعی درجه یک در این زمینه باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نمونه های دیگه ...

ممنون seymour جان
جواباتون خیلی تخصصی و قشنگه
بحث کردن با شما خیلی لذت بخشه

:10: Thanx Mate

راستش وسوسه شده بودم یکی از این متفرقه ها که صفحشم بزرگه (4.3 ) یه جوری گیر بیارم (البته اگه ایران باشه ) چون بودجم فعلا کمه
ولی حالا که میگین انقدر اوضاشون خرابه صبر میکنم , شاید در آینده o2 بهتر بشه از لحاظ UI

راستی تو یه سایتی نوشته بود شرکت coby داره یه pmp هفت اینچ وارد بازار میکنه
فکر کنم آمریکایی هستش این شرکت اگه اشتباه نکنم
معتبر هست این شرکت به نظر شما؟
قیمتش رو میگفت بیش از 200 $ هستش
پس اینم یه چیز متفرقه هستش که انقدر ارزونه دیگه آره؟
اگه پول خوب دستم اومدو خواستم یه چیز گرون بگیرم حتما archos 7 میگیرم. این صفحه های کوچیک منو راضی نمیکنه:31: چیکار کنیم دیگه

دوستمون گفت 320 گیگش رو دیده 620 تومان , مفته به خدا واسه چنین جواهری , اینهمه آدم واسه اون N95 بدریخت بیش از 600 , 700 تومان دادن, این که دیگه خدای صفحه و حافظه و بدنست , یه ویدئو هم دیدم ازش سرعتش خیلی خوبه به نسبت , cowon که تو اون قیمتا هیچی نداره بخوام بگیرم جز Q5 که بیش از 400 تومان نمی ارزه به نظر من , اگه اون p5 از کره خارج میکردن خیلی خوب بود

در مورد کرییتیو هم که شما فرمودین, تعریفشو زیاد شنیدم فقط بدیش اینه که چیزی که من میخوام نداره یعنی صفحه بزرگ
یه دونه ZVW بود که متاسفانه مثل A3 از cowon خیلی بدنه گنده ای داشت یا مثل archos 605 که با اینکه لمسی بود باز اینهمه دکمه و هیکل اضافی داشت
خبر ندارین چیز جدیدی که به درد ما بوخوره در راه داره یا نه؟
هرچند که creative از اون شرکتایی نیست که مثل iriver و cowon از 1 سال قبلش بلندگو دست بگیرن بگن ملت آماده باشین ما داریم فلان دستگاه رو تا 2 3 ماه دیگه با این ضاهر و این مشخصات میدیم بیرون:27:

seymour
31-01-2009, 18:11
راستش وسوسه شده بودم یکی از این متفرقه ها که صفحشم بزرگه (4.3 ) یه جوری گیر بیارم (البته اگه ایران باشه ) چون بودجم فعلا کمه
ولی حالا که میگین انقدر اوضاشون خرابه صبر میکنم , شاید در آینده o2 بهتر بشه از لحاظ UI
کسی چه می دونه؟ .. شاید هم خریدی و از o2 و zvm و ipod هم راضی تر بودی !! ... باور کن پیش میاد ... من یه zling studio بهم هدیه داده شد، توی همین تیپی بود که شما الان کنجکاوش شدی: صفحه نمایش بزرگ/ قابلیت video in !! / صفحه 3.6 اینچ / ارزون قیمت ... یعنی قیمتش 120 تومن بود (مثلا 1.5 سال پیش) ... اصلا واسه ام قابل تحمل نبود ... ولی اونی که بعدا بهش فروختم (80 تومن!) ، هنوزم داردش و ظاهرا راضیه !! ... اصلا قشنگی دنیا هم به همینه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی تو یه سایتی نوشته بود شرکت coby داره یه pmp هفت اینچ وارد بازار میکنه
فکر کنم آمریکایی هستش این شرکت اگه اشتباه نکنم
معتبر هست این شرکت به نظر شما؟
قیمتش رو میگفت بیش از 200 $ هستش
پس اینم یه چیز متفرقه هستش که انقدر ارزونه دیگه آره؟
امریکاییه ، اما درجه دوئه ... متفرقه نیست ... چون حداقل جد و آبادش مشخصه و از زیر بوته نیست ! ...

اینی که میگی pmp یه؟ ... دقیقا مدلش چیه ؟ ... به نظرم یه کلکی تو کاره ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه - دیگه هر چی هست همیناس که قبلا، اینجا یا تاپیک های دیگه بحثش رو کردیم ... کل توی بخش mp3 player این فوروم در مورد PMP ها خوب بحث کرده ایم ... این کم پیش میاد در جاهای دیگه ... و من راضی ام .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

freidoon
31-01-2009, 18:38
خیلی ممنون از جوابتون
اگه میشه یه مقایسه کلی بین Creative ZEN Vision و Cowon O2 و Cowon A3 انجام بدین
قیمتها رو هم اگه ممکمه لطف کنید ( واینکه از کجا بهتره بخریم)

hossein1111
31-01-2009, 20:04

ZUNE Touch هم فکر کنم خوب باشه:31:

آقا من archos 5 میخواااام ..... کمک!!!:41: :mellow:

muhamad_666
02-02-2009, 02:22
امریکاییه ، اما درجه دوئه ... متفرقه نیست ... چون حداقل جد و آبادش مشخصه و از زیر بوته نیست ! ...

اینی که میگی pmp یه؟ ... دقیقا مدلش چیه ؟ ... به نظرم یه کلکی تو کاره ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا تو این سایت نوشته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] logy_pmp.php

اگه کلمه pmp رو تو این سایت سرچ کنین کلی مطلب دیگه در مورد اخبار pmp های جدید نوشته , در مورد archos 7 هم نوشته بود

قیمت این pmp از coby رو زده 170 دلار:2:
همونطور که شما میگین یه مشکلی داره :5:
نکنه از این قاب عکسای دیجیتالی باشه اشتباهی فکر کرده pmp هستش:27:

Shahrzad368
02-02-2009, 02:41
بعد از مدتها سلام.
من تمd2 را عوض کردم و تقریبا پشیمون شدم. کسی میدونه که از کجا میشه تم اصلی d2 (همون آبی رنگه) رو گیر آورد؟اصلا گیر می یاد یا نه؟
ممنون

Shahrzad368
02-02-2009, 03:13
نمیدونید چه جوری میشه تم اصلی d2 رو گیر آورد؟

osmaan
02-02-2009, 20:28
نمیدونید چه جوری میشه تم اصلی d2 رو گیر آورد؟

سلام
کافیه همون فیرمور اصلی d2 رو دوباره روی d2 نصب کنید
تم برمیگرده به همون تم اصی ( آبی ).

راستی چه مشکلی داشتید که از نصب تم پشیمونید؟:18:

osmaan
02-02-2009, 20:47
سلام

یه خبر خوب

بعد از مدتی که خبری از آپدیت فیرمور D2 نبود بلاخره کمپانی cowon در روز 20 ژانویه نسخه جدیدی از این فیرمور رو منتشر کرد.

برای دانلود و کسب اطلاعات بیشتر می تونید به لینک زیر مراجعه کنید.

caruso
03-02-2009, 12:01
آقا سلام،
من امروز میخوام برای دوستم یه d2 بگیرم، میخوام بدونم تو جمهوری ام هست یا باید برم پایتخت؟ بعد قیمت پایتخت مثل خیلی چیزای دیگه غیر واقعیه یا نه؟ اگه جمهوری نماینده میشناسین بگین اگه نه پایتخت یکی رو معرفی کنین لطفا.
قیمت 16 رم اگه دارین حدودی بگین که آمارم کامل باشه d:
قبلا مرسی

caruso
03-02-2009, 14:11
آقا من عجله دارم یکی به اینجا یه سر بزنه، اجرش با seymour.

---------------------------------------

آقا مشکل من حل شد.

seymour
03-02-2009, 20:27
اینجا تو این سایت نوشته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] logy_pmp.php

قیمت این pmp از coby رو زده 170 دلار:2:
همونطور که شما میگین یه مشکلی داره :5:
نکنه از این قاب عکسای دیجیتالی باشه اشتباهی فکر کرده pmp هستش:27:
همونطور که گفتم درجه دوئه ... مثلا این اظهارنظرها رو ببین (هرچی تعداد ستاره ها منطقی تر داده شده ؛ یعنی محصول متوسط؛ توضیحات بهتر و باحوصله تر نوشته شده) ... ولی خب شاید نسبت به قیمتش بیرزه (مثل قضیه همون zling که تعریف کردم) و مطمئنا اینطور دستگاه ها (کیفیت پایین تر - امکانات زیادتر - قیمت پایین تر) مشتری های خودشون رو دارن ...

آقا سلام،
من امروز میخوام برای دوستم یه d2 بگیرم، میخوام بدونم تو جمهوری ام هست یا باید برم پایتخت؟ بعد قیمت پایتخت مثل خیلی چیزای دیگه غیر واقعیه یا نه؟ اگه جمهوری نماینده میشناسین بگین اگه نه پایتخت یکی رو معرفی کنین لطفا.
قیمت 16 رم اگه دارین حدودی بگین که آمارم کامل باشه d:
قبلا مرسی

آقا من عجله دارم یکی به اینجا یه سر بزنه، اجرش با seymour.
---------------------------------------
آقا مشکل من حل شد.
شرمنده .. من این دو روز اصلا آنلاین نبودم ... راستی بد نیست که نتیجه قضیه رو هم بنویسی که استفاده کنیم ... (همونطور که گفتم به "تجربیات بازار" خیلی نیاز داریم - چون من اصلا وقت نمی کنم این مدتها برم سر بزنم)

Shahrzad368
03-02-2009, 21:05
راستی چه مشکلی داشتید که از نصب تم پشیمونید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
مرسی بابت راهنمایی.
گفتم تقریبا پشیمونم نه کاملا.من تم مشکی رو نصب کردم خیلی بهش مییاد.دقیقا تم خودشه فقط رنگش مشکی یه.فکر کردم ممکنه تم خودش بهتر باهاش سازگار باشه!...

Shahrzad368
03-02-2009, 21:13
من امروز میخوام برای دوستم یه d2 بگیرم، میخوام بدونم تو جمهوری ام هست یا باید برم پایتخت؟
من خودم از جمهوری گرفتم . میدونم مشکلتون حل شده. برای تجربیات بازار گفتم...
از فروشگاه ناصر پاساژ بزرگمهر ط همکف پ 9

caruso
03-02-2009, 21:55
شرمنده .. من این دو روز اصلا آنلاین نبودم ... راستی بد نیست که نتیجه قضیه رو هم بنویسی که استفاده کنیم ... (همونطور که گفتم به "تجربیات بازار" خیلی نیاز داریم - چون من اصلا وقت نمی کنم این مدتها برم سر بزنم)

سلام به همه،
من زنگ زدم امرتات فروشگاه نگاره رو بهم معرفی کرد تو پایتخت، 16 گیگ رو 259 میگفت اگه اشتباه نکنم و بدون اینکه من حرفی بزنم 250 فاکتور کرد، اگه کسی اهل چونه زدن باشه کمترم شاید بدن ولی خلاصه من 250 گرفتم.

چند دقیقه ای بیشتر باهاش کار نکردم ولی از دریافت های اولیم اینه که ریسپانسش نسبتا سریعه و اسکرول توی لیست ها یه کم ضعیف طراحی شده، فعلا دوس دارم یه آلبوم FLAC بریزم توشو کیفیت صدا و افکت هاشو تست کنم. هر چند که هدفون اصلیم فعلا در دسترس نیست )):

بعدش هم که فرم ور رو به روز کنم و چارتا app بریزم توشو تقدیم دوستم کنم.
اگر به مشکل خوردم هم رو کمک شما دوستان حساب میکنم مثل همیشه.

خوش باشید.

Shahrzad368
04-02-2009, 20:12
راستی کسی این فریمور جدید d2 رو امتحان کرده ؟ چه جوریه ؟ خوبه یا نه ؟

caruso
04-02-2009, 20:24
سلام، یه سوال، این lyric تو D2 چطور استفاده میشه؟ توی منیو ها فعالش کردم ولی نشونش نمیده . ( پادکستم لیریک داره میدونم!)
بعد یه چیزی، این دیکشنری 200 مگیه انگلیسی به انگلیسیه فقط؟ چرا انقدر حجمش زیاده؟ رو فرم ور جدید نصب میشه یا باید فرم ور کره ای بریزم؟
بعد اینکه iaudiophile.net چیزای خیلی خوبی داشت مثلا یکی ویکی رو درست کرده بود میشد ریخت تو D2 ولی سرورش داون شده، منبع دیگه ای سراغ دارین برای game و app ؟
theme اش خیلی نافرمه فونتش خیلی ریزه میخوام عوضش کنم لطفا منبع برای این چیزا معرفی کنید.
مرسی پیشاپیش.

راستی در مورد خود پلیر باید بگم که صداش محشره، یه ارتقای اساسی نسبت به vision m ا خودم میتونه باشه، مخصوصا از نظر شفافیت و دیتیل تو فرکانسای خیلی بالا، واقعا حرف نداره. آمپشم خیلی قویه ، PX100 ام داشت میترکید !! bass اش داینمیک و عمق داره ...
فقط اینترفیسش اصلا جالب نیست، به کسایی پیشنهاد میکنم که D2 بگیرن که حاضرن به خاطر کیفیت صدا ابن اینترفیس و تحمل کنن. اگه به vision m کریتیو از نظر رابط کاربر 8 از 10 بدم به D2 ، پنج از 10 میدم. هر چند اینا تو یه کلاس نیستن ولی خانواده ی کریتیو اینترفیسش یکیه تقریبا، مثلا zen یا zen xfi. فونت های ریز و چشمک زن و ناخوانا و اسکرول ضعیف مهمترین عیب هاشن که امید وارم اولی با عوض کردن تیم برطرف بشه.

caruso
04-02-2009, 20:27
راستی کسی این فریمور جدید d2 رو امتحان کرده ؟ چه جوریه ؟ خوبه یا نه ؟

من نصبش کردم فرقی نداره از نظر ظاهری، فقط یه سری مشکلات پلی بک و این جور ایرادا رو برطرف کرده، اگه مشکلی با دستگاه نداری در حال حاضر و کتابخونتم پره ولش کن نمیخواد نصب کنی ولی اگه پلیرت خالیه نصب کنی بهتره مسلما.

osmaan
05-02-2009, 11:01
سلام، یه سوال، این lyric تو D2 چطور استفاده میشه؟ توی منیو ها فعالش کردم ولی نشونش نمیده . ( پادکستم لیریک داره میدونم!)
.

من تاحالا لیریک رو امتحان نکردم

بعد یه چیزی، این دیکشنری 200 مگیه انگلیسی به انگلیسیه فقط؟ چرا انقدر حجمش زیاده؟ رو فرم ور جدید نصب میشه یا باید فرم ور کره ای بریزم؟

انگلیسی به انگلیسی و انگلیسی به کره ای و بلعکس هستش
من این فیرمور جدید رو امتحان نکردم ولی اگه تو منوی D2 گزینه دیکشنری باشه یعنی میشه استفاده کرد

بعد اینکه iaudiophile.net چیزای خیلی خوبی داشت مثلا یکی ویکی رو درست کرده بود میشد ریخت تو D2 ولی سرورش داون شده، منبع دیگه ای سراغ دارین برای game و app ؟

فکر تو فروم anythingbutipod هم یه چیزایی باشه

theme اش خیلی نافرمه فونتش خیلی ریزه میخوام عوضش کنم لطفا منبع برای این چیزا معرفی کنید.
مرسی پیشاپیش.

تو همون فروم iaudiophile.net درمورد تغییر فونت بحث های زیادی شده و روش برای تغییر فونت رو گذاشتن

osmaan
05-02-2009, 11:02
من نصبش کردم فرقی نداره از نظر ظاهری، فقط یه سری مشکلات پلی بک و این جور ایرادا رو برطرف کرده، اگه مشکلی با دستگاه نداری در حال حاضر و کتابخونتم پره ولش کن نمیخواد نصب کنی ولی اگه پلیرت خالیه نصب کنی بهتره مسلما.

خوب دیگه آپدیت فیرمور همینه دیگه!

seymour
09-02-2009, 19:32
سلام، یه سوال، این lyric تو d2 چطور استفاده میشه؟ توی منیو ها فعالش کردم ولی نشونش نمیده . ( پادکستم لیریک داره میدونم!)

//

خانواده ی کریتیو اینترفیسش یکیه تقریبا، مثلا zen یا zen xfi. فونت های ریز و چشمک زن و ناخوانا و اسکرول ضعیف مهمترین عیب هاشن که امید وارم اولی با عوض کردن تیم برطرف بشه.
در مورد لیریکس : فقط در مورد پادکست ها چک کردی آیا ؟

در مورد رابط کاربری خانواده زن : آره - بعدش که کریتیو دید موفق شده این طراحی ، به اسم خودش ثبتش کرد و حتی در چند درگیری حقوقی هم تونست برنده بشه ... یعنی اصلا اون طرح و تیپ اینترفیس یه جورایی به نام کریتیو سند خورده ..

caruso
09-02-2009, 20:35
راستش الان دیگه پلیر دستم نیست که تست کنم، دادم دسته دوستم که براش خریده بودم، اما ، مگه پادکست و غیر پادکست فرقی میکنه؟ پادکستش یه فایل mp3 یه که لیریک داره دیگه مثله موزیک، همین پادکستا رو روی آی پاد تاچ هم تست کردم بدون مشکل نشون داد.
مسئله اینجاس که اصلا توی منیو هاش هیچ گزینه ای برای مشاهده لیریک نیست که وقتی روش کلیک میکنی نشون بده یا که نه مشکل پیدا کنه و نتونه نشون بده، اصلا هیچ چیزی نداره!
حالا نظرتون چیه؟

seymour
10-02-2009, 12:42
راستش الان دیگه پلیر دستم نیست که تست کنم، دادم دسته دوستم که براش خریده بودم، اما ، مگه پادکست و غیر پادکست فرقی میکنه؟ پادکستش یه فایل mp3 یه که لیریک داره دیگه مثله موزیک، همین پادکستا رو روی آی پاد تاچ هم تست کردم بدون مشکل نشون داد.
مسئله اینجاس که اصلا توی منیو هاش هیچ گزینه ای برای مشاهده لیریک نیست که وقتی روش کلیک میکنی نشون بده یا که نه مشکل پیدا کنه و نتونه نشون بده، اصلا هیچ چیزی نداره!
حالا نظرتون چیه؟
البته من دیده ام که لیریکس پادکست مشکل داشته باشه ... در مورد ipod بود... ولی سوال من هم دقیقا همین بود که آیا فقط در مورد یه پادکست چک کردی؟ ... آیا آهنگی هم چک کردی؟ ... میخوام بدونم چی رو تست کردی؟ ... از LDB Manager استفاده کردی؟(نسخه های قدیمی تر ظاهرا تنظیمات D2 رو ندارن ها) ... گزینه Setup/Music/Display داری و چه وضعیتی داره؟ ..

caruso
12-02-2009, 17:18
البته من دیده ام که لیریکس پادکست مشکل داشته باشه ... در مورد ipod بود... ولی سوال من هم دقیقا همین بود که آیا فقط در مورد یه پادکست چک کردی؟ ... آیا آهنگی هم چک کردی؟ ... میخوام بدونم چی رو تست کردی؟ ... از LDB Manager استفاده کردی؟(نسخه های قدیمی تر ظاهرا تنظیمات D2 رو ندارن ها) ... گزینه Setup/Music/Display داری و چه وضعیتی داره؟ ..

والا من فقط با پادکست چک کردم، الانم دستم نیست پلیر که با چیزه دیگه چکش کنم. از چیزیم استفاده نکردم خود پادکسته لیریک داشت. display هم همه ی گزینه هاشو یادم نیست ولی لیریک تیک خورده بود.
حالا به نظر شما چاره چیه؟ فرض که ماله آهنگو نشون بده، این رفیقم بیشتر به خاطره اون پادکست ها این قابلیت رو میخواد، به نظر شما ممکنه به نسخه ی tag ربط داشته باشه؟
فکر کنم باید پلیر رو بگیرم و چند تا فایل رو با نسخه های مختلف تگ بزنم و تست کنم، اما سوال اینجاس که چرا هیچ گزینه ای نداره توی منیو ها در مورد دیدن تگ.

seymour
12-02-2009, 21:30
cowon در اغلب محصولاتش از شیوه استاندارد id3tag برای ساپورت لیریکس استفاده نمی کنه ... در عوض شما لازمه که با نرم افزار LDB manager ترانه ها رو به آهنگ ملحق کنی ... یعنی فرمت اختصاصی عمل می کنه ...

این راهنما با شکل توضیح داده ... (البته فقط جستجوی انلاینش رو گفته - واسه اینکه دستی لیریکس رو اضافه کنیم کافیه edit رو بزنی)

Mehrab1131
16-02-2009, 12:56
من به دلایلی می‌خوام d2 که تازه گرفته بودم رو بفروشم. جایی می‌شناسید که دسته دو بخره. ۱۰ ماه از گارانتیش مونده. حدودا فکر می‌کنید چند می‌تونم بفروشم؟

seymour
16-02-2009, 18:13
من به دلایلی می‌خوام d2 که تازه گرفته بودم رو بفروشم. جایی می‌شناسید که دسته دو بخره. ۱۰ ماه از گارانتیش مونده. حدودا فکر می‌کنید چند می‌تونم بفروشم؟
شما اگه بخوای بفروشی بهترین کار اینه که به یه دوستی - آشنایی بفروشی ... چون فروشنده فقط به فکر سود خودشه و مطمئنا به قیمتی ازت می خره که ("فقط") به نفع خودش باشه ... در نتیجه اول از بین دوستهای خودت ، و بعدش همین محیط فوروم ها ... بهترین جا واسه فروشه ... این فوروم و فورم های مشابه دیگه (مثلا پرشین تولز که اصلا بخش بازارچه هم داره) ...

در مورد قیمت : نگفتی که حافظه اش چقدره ؟ ... فرضا اگه 4 گیگ باشه ، نوش باید زیر 200 باشه ، بنابراین من فکر کنم بتونی اینو 140-130 تومن بفروشی مثلا ...

prowler88
17-02-2009, 00:16
فکر کنم آگهی بزاری تو istgah خوب باشه.

Mehrab1131
17-02-2009, 12:31
شما اگه بخوای بفروشی بهترین کار اینه که به یه دوستی - آشنایی بفروشی ... چون فروشنده فقط به فکر سود خودشه و مطمئنا به قیمتی ازت می خره که ("فقط") به نفع خودش باشه ... در نتیجه اول از بین دوستهای خودت ، و بعدش همین محیط فوروم ها ... بهترین جا واسه فروشه ... این فوروم و فورم های مشابه دیگه (مثلا پرشین تولز که اصلا بخش بازارچه هم داره) ...

در مورد قیمت : نگفتی که حافظه اش چقدره ؟ ... فرضا اگه 4 گیگ باشه ، نوش باید زیر 200 باشه ، بنابراین من فکر کنم بتونی اینو 140-130 تومن بفروشی مثلا ...

4 gig . نوش هم دقیقا ۱۹۹ تومن قیمتشه

osmaan
17-02-2009, 14:34
آگهی براش هزینه داره
بهتره از بین دوستاش کسی رو پیدا کنی حالا چه از بین دوستای فرومیش یا غیر اینا

seymour
17-02-2009, 20:41
4 gig . نوش هم دقیقا ۱۹۹ تومن قیمتشه
خب پس آخرش احتمالا همون قیمتی بشه که من گفتم ... دیگه صلاحدید خودته که چه کار کنی ...

در مورد محل فروش هم که همونطور که گفتم و دوستان هم تایید کردن ، سعی کن روی وب بفروشی که همه مثل خودمون جوان و مصرف کننده نهایی هستن و واقعا می خوان استفاده کنن ، نه اینکه به فکر سود روی خرید باشن ...

بعد از 4-5 سال که توی فوروم ها فعالیت می کنم دیگه اتوماتیک وقتی یه نفر از دوستانی فورومی بخواد چیزی بفروشه ، میدونه که بهترین جا همین بازارچه های فوروم و سایت های فروش آنلاین هستش ... یعنی از روی تجربه رسیدیم به این ... بخصوص در مورد قطعات الکترونیکی ... (بعضی فوروم ها که جمع کاربرها صمیمی تره ، من فروش چیزهایی دیدم که باورتون شاید نشه ! - خونه مثلا... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

muhamad_666
17-02-2009, 23:05
نوش هم دقیقا ۱۹۹ تومن قیمتشه

ببخشید دوست عزیز
جسارته
نمیخوام تو سر مال بزنم ولی الان 183 تومانه
از کی تا حالا؟؟؟ :46:
از وقتی s9 اومده:31:

راستی دوستان
تو سایت cowon به یه چیز جالب بر خوردم
اینکه s9 جزء pmpهاشون نیس
mp3 player هستش
تاحالا فکر میکردم که pmp هستش
چرا از نظرشون نیست؟
چون بلندگو نداره؟
یا اینکه اینا به هرچی صفحه بزرگتر از 4 اینچ داره میگن pmp ؟
بابا این که با این صفحش خوراک ویدئو هستش که

muhamad_666
17-02-2009, 23:10
راستی osmaan جان
از p5 خبری نشد؟ :41:
دیگه نیومدنش به این طرفا حتمی شده دیگه آره؟

راستی Mehrab1131 جان شما واسه چی میخوای چیز به این توپی رو بفروشی , حیفه که , دیگه بهتر ازین گیرت نمیادا:20:

osmaan
18-02-2009, 10:41
ببخشید دوست عزیز
جسارته
نمیخوام تو سر مال بزنم ولی الان 183 تومانه
از کی تا حالا؟؟؟ :46:
از وقتی s9 اومده:31:

راستی دوستان
mp3 player هستش
چرا از نظرشون نیست؟
چون بلندگو نداره؟

183 تومن؟!!!
کی اینو گفته؟
حتی با ورود S9هم قیمت ها هیچ تغییری نکرده چون یکی از سیاست های امرتات حفظ تعادل قیمت هستش درضمن S9 تیپش با تیپ D2 کاملا فرق می کنه تا بتونیم بگیم با اومدن S9 ارزون شده.
احتمالا محمد جان با تخفیف بهت گفتن

درمورد تقسیم بندی pmp هم اطلاع دقیقی ندارم ولی به احتمال زیاد یکی از موارد تقسیم بندی سایز مانیتور هم هست

راستی چه عجب بلاخره ما شما رو دیدم محمد جان

osmaan
18-02-2009, 11:03
راستی osmaan جان
از p5 خبری نشد؟ :41:
دیگه نیومدنش به این طرفا حتمی شده دیگه آره؟

راستی mehrab1131 جان شما واسه چی میخوای چیز به این توپی رو بفروشی , حیفه که , دیگه بهتر ازین گیرت نمیادا:20:

نمیدونم
ولی فکر نکنم بیاد آخه تا الان هم پاش به امریکا نرسیده چه برسه به ایران
ولی شایدم اومد معلوم نیست:14:

muhamad_666
18-02-2009, 13:50
کی اینو گفته؟
حتی با ورود S9هم قیمت ها هیچ تغییری نکرده چون یکی از سیاست های امرتات حفظ تعادل قیمت هستش درضمن S9 تیپش با تیپ D2 کاملا فرق می کنه تا بتونیم بگیم با اومدن S9 ارزون شده.
احتمالا محمد جان با تخفیف بهت گفتن

درمورد تقسیم بندی pmp هم اطلاع دقیقی ندارم ولی به احتمال زیاد یکی از موارد تقسیم بندی سایز مانیتور هم هست

راستی چه عجب بلاخره ما شما رو دیدم محمد جان

مطمئنی شما؟؟
نمیدونم والا
من که نخریدم
یکی از دوستام این قیمت خرید
بهش گفتم حتما بدون گارنتی خریدی
ولی گفت نه با گارانتی
گفت هیچ صحبتی از تخفیف هم با فروشنده نشد

یعنی میگی فروشنده با مرام بوده؟ :31: بعیده
حالا شما که دستت به اونا میرسه وقت کردی یه سوال بکن

ولی قیمت چیزای دیگه هم پرسید از فروشنده
تقریبا همون قیمتای قبلی بود

جان من بگو این سیاستشونو عوض کنن:5:
Q5 خیلی گرونه
اول که اومده 500 دلار بوده حالا شده کمتر از 350 دلار
چرا ما باید انقدر پول بابتش بدیم؟ :18:

لطف دارین osmaan جان
همونطور که گفتم بهتون یه کم درگیر بودم

خودت میدونی که ما همیشه پای ثابت این تاپیک بودیم(البته از وقتی این تاپیکو دیدیم)
فکر کنم تنها عضو ثابت:27:
شما که صاحاب تاپیکی وظیفتونه همیشه باشی
seymour جان هم که صاحب بخش mp3palyer هستن پس ایشونم باید همیشه حضور داشته باشن

ولی بقیه دوستان همه چند صباحی اومدنو رفتن
نمونش دکتر عزیز که وقتی o2 رو گرفت دیگه یکی دو بار بیشتر نیومد سر بزنه بهمون

seymour
18-02-2009, 20:42
mp3 player هستش
چرا از نظرشون نیست؟
چون بلندگو نداره؟

183درمورد تقسیم بندی pmp هم اطلاع دقیقی ندارم ولی به احتمال زیاد یکی از موارد تقسیم بندی سایز مانیتور هم هست
در مورد PMP و اینکه معیارهایی که باید رعایت بشه تا یه پلیر رو pmp بدونیم ، قبلا فکر کنم بحث کرده بودیم (خیلی وقت پیش بود البته - یادم نیست) ، یه عامل بسیار مهم ، نظر خود کمپانیه ... یعنی کمپانی یه مدل رو pmp بدونه یا نه ... که خب نظر کمپانی هم تحت تاثیر خیلی عوامله که اصلا شاید بعضی هاش صرف دلایل غیرفنی و سود باشه (مثلا دوتا مدل خوب داشته باشه و احساس کنه که اگه هر دو رو بعنوان pmp جدید شرکت تبلیغ کنه ، باعث بشه که با هم دیگه رقابت کنن و به ضررشون بشه - در حالیکه مثلا اگه یکی mp3 player باشه و دیگری pmp هر کدوم فروش اصلی رو توی بازار هدف بدست می گیره)

از طرف دیگه ، ممکنه بگیم "گور پدر کمپانی.. ما خودمون تعیین می کنیم چی pmp هست یا نیست" ، اونوقت دیگه نیاز به سری معیار داریم که روش اتفاق نظر باشه و حتما یکی اش همونطور که عثمان جان گفت ابعاد صفحه نمایش و کلا بحث تصویره ...

osmaan
18-02-2009, 21:26
مطمئنی شما؟؟
جان من بگو این سیاستشونو عوض کنن:5:
Q5 خیلی گرونه
اول که اومده 500 دلار بوده حالا شده کمتر از 350 دلار
چرا ما باید انقدر پول بابتش بدیم؟ :18:

شما به احتمال زیاد قیمت ها رو از jet mall میگیری درسته؟
اگه از این سایت میگیری چون این فروشگاه مخصوص امریکا هست همون طور که قبلا هم گفتم قیمت هایی که خوده کمپانی برای امریکا میده با بخش خاور میانه تفاوت داره برای همینه که قیمت هایسی که تو ایران هست بالاتره

muhamad_666
19-02-2009, 02:15
شما به احتمال زیاد قیمت ها رو از jet mall میگیری درسته؟
اگه از این سایت میگیری چون این فروشگاه مخصوص امریکا هست همون طور که قبلا هم گفتم قیمت هایی که خوده کمپانی برای امریکا میده با بخش خاور میانه تفاوت داره برای همینه که قیمت هایسی که تو ایران هست بالاتره

نه عثمان جان
تو سایت c-net زده بود 320 دلار
ولی تو ریویوی همین سایت که مطمئنا مربوط به زمانی میشه که تازه Q5 اومده بود گفته بود چیزی حدود 500 600 دلار قیمت داره:13:
تازه سایتای دیگه هم همینه
مثلا amp3 یا amazon یا بعضی دیگه
وقتی قیمت یه pmp رو ببینی 2 3 ماه بعدش بری کلی قیمتش کم شده
ولی اینجا همون قیمت 50 سال پیشو میفروشن
تازه اونا 500 دلار براشون هیچی نیست, ما ایرانیا حقوق یه ماهمونه:27:

prowler88
19-02-2009, 15:24
محمد جان این طور ها هم نیست که یه دستگاهی مثل q5 قیمتش این قدر بیاد پایین. به قیمت هایی که تو اینترنت میبینی توجه نکن. من یه بار یه جنس 200 دلاری رو پیدا کردم 10 دلار. به نظر خودت واقعیه؟ دوما اگر قیمت این دستگاه 300 دلار باشه اون وقت d2 میشه 100 دلار و u5 میشه 50 دلار و پلیر کینگستون میشه 20 دلار. با عقل جور در نمیاد.

hossein1111
20-02-2009, 15:42
سلام آقا من بلاخره o2 گرفتم(32-مشكي) بسيار گوگولي و دوست داشتنيه :D ريويو كه بلد نيستم،ولي سوالي بود در خدمتم.

hossein1111
20-02-2009, 15:48
سلام
آقا من بلاخره o2گرفتم(32-مشكي)
بسيار دوست داشتني و گوگوليه:D

من كه ريويو بلد نيستم ولي اگه سوالي بود در خدمتم

seymour
20-02-2009, 15:49
در مورد قیمت ها معمولا میشه با درصد اطمینان خوبی به آمازون اعتماد کرد ... البته به قیمت فروش خودش و نه قیمت هایی که توی بخش used and new میذاره ... قیمت های خودش هم باز دو گروهن ، بعضی ها رو خط زده روی قیمت اولیه و یه قیمت پایین تر (معمولاً به شکل قابل توجهی پایین تر!) رو مطرح کرده ... اون قیمت های پایینتر رو نمیشه ملاک قرار داد ، چون معمولا مقطعی و با هماهنگی خود کمپانی هستن ... (مثلا در مورد P2 سامسونگ هم اینطوری شده بود که توی اون تاپیک فکر کنم صحبتش رو کردیم) ...

قیمت های اولیه (قبل از خط خوردگی) رو میشه مثلا با افزایش 30-40 تومن بعنوان قیمت ایران در نظر گرفت ... (باز هم بسته به مارک داره - مثلا creative دقیق تر ، cowon شاید 50-60 تومن اضافه بخواد)

بگذریم که اینطور مدلهای تک مثل Q5 که خریدار اندک و موجودی پایین دارن معمولا دیگه به انصاف فروشنده هم برمی گرده که قیمت رو یه دفعه پرت نکنه !

osmaan
20-02-2009, 19:54
سلام
محمد جان چطوری؟

البته من در مورد اختلاف قیمت گفتم که قیمت هایی که کمپانی به بخش خاورمیانه میده با بخش امریکا تفاوت داره و یکی از علت هاش اینه که سهم بیشتر کمپانی برای امریکایی هاست. البته علت های دیگه ای هم داره که باعث افزایش قیمت میشه

muhamad_666
20-02-2009, 22:16
سلام
بسيار دوست داشتني و گوگوليه:d

تبریک حسین جان:11:
تورو خدا تو دیگه نامردی نکن دستگاهتو خریدی بذاری بری
:41:
ریویو توپ هم نخواستیم
فقط بگو چه جوریه
حال میکنی باهاش یا نه؟؟؟؟
اینایی که خیلی ها میگن و ایراد میگیرن درست میگن؟ در مورد اینترفیس بد و کیفیت پایین پخش ویدئو به علت رزولوشن پایین و چیزای دیگه
مرسی:10:

muhamad_666
20-02-2009, 22:27
پس بر طبق چیزی که seymour جان عزیز فرمودن Q5 یه چیزی حدود 200 تومان بیشتره تو ایران
در حالی که باید 50-60 تومان بیشتر باشه:20:
دیدین من درست گفتم که گرونه:31:
کلا خودش تو amazon هم گرون هست به نسبت امکانات و ایرادایی که داره , باز تازه تو ایران گرونترم میفروشن اینهمه
:2:

ولی بازم چیز توپیه
فکر کنم تنها pmp باشه که صفحه 5 اینچ داره
اشتباه میکنم؟:13:

hossein1111
20-02-2009, 23:40
چشم،
آره باهاش حال ميكنم,خيلي...
اين كه ميگن كيفيت ويدوش پايينه اونجوريام نيست،بخاطر رزولوشنش، اگه خيلي دقت كني تصويرش كاملا شارپ نيست،ولي همونطور كه گفتم اين مشكل زياد مشهود نيست.
در مورد اينترفيسم،ميشه گفت خيلي ساده هست...

hossein1111
21-02-2009, 00:00
(ببخشيد چون با موبايلم محدوديت دارم)
... ولي با اين سادگيش خوبه، ولي قبول دارم كه ميتونست از اين بهتر شه! من كه مشكلي باهاش ندارم،
اگه قابليت پلي ليست بهش اضافه شه خيلي خوب ميشه،
يه دكمه play/pause كم داره(روي بدنه)

muhamad_666
21-02-2009, 12:54
(ببخشيد چون با موبايلم محدوديت دارم)
... ولي با اين سادگيش خوبه، ولي قبول دارم كه ميتونست از اين بهتر شه! من كه مشكلي باهاش ندارم،
اگه قابليت پلي ليست بهش اضافه شه خيلي خوب ميشه،
يه دكمه play/pause كم داره(روي بدنه)

ممنون حسین جان
عالی بود
مرسی:10:
پس کلا چیز توپیه:8:

prowler88
21-02-2009, 13:57
محمد جان مبارکه. پیشنهاد میکنم firmware جدیدش رو بری از سایتش بگیری. راستی خیلی عجیبه که دکمه ی play نداره. D2 هم دکمه ای به این اسم نداره ولی میشه از منوش تنظیم کرد در حالت hold دکمه ی منو نقش play/pause رو بازی کنه.

muhamad_666
21-02-2009, 16:01
راستی حسین جان چی شد که اینو گرفتی؟
چرا s9 نگرفتی که همه تعریفشو میکنن
صفحش کوچیک بود یا حافظش کم بود برات؟
فکر کنم s9 ارزونتر از o2 هم باشه
تازه همه این دکمه ها رو هم رو بدنش داره:5:

prowler88
21-02-2009, 17:12
S9 علاوه بر صفحه ی کوچیکتر و حافظه ی کمتر. مموری هم نمیخوره و فرمت های کمتری ساپرت میکنه. برای مثال O2 تمام فرمت های تصویری رو ساپرت میکنه و شما میتونین عکس های jpeg دوربینتون رو تا سقف 59 مگاپیکسل یا فرمت RAW رو بدون محدودیت ببینین. فکر کنم S9 اسپیکر هم نداره. اکولایزر O2 بهتره (10 باند).
دو مورد دیگه که خیلی خیلی مهم هستن:
کیفیت ساخت O2 از S9 بهتره و بدنه ش محکمتره. و دیگه این که O2 هارد درایو نداره و فلش داخلی داره که سرعتش هم بیشتره.
از این دو مورد نتیجه میگیریم که شما اگه یه S9 داشته باشین و از دستتون بیافته زمین باید همونجا فاتحه شو بخونین.

prowler88
21-02-2009, 17:24
الیته s9 هم در مقابل ال سی دی ضدخش داره و کیفیت ال سی دیش بالاتره. باتریش برای پخش موزیک 3 برابر بیشتر از o2 میمونه. و بلوتوث داره. (البته برای هدفون). وزنش هم کمتره. برای رقابت با ipod touch ساخته شده.
در کل o2 انتخاب منطقی تری به نظر میرسه.

seymour
21-02-2009, 19:52
فکر کنم تنها pmp باشه که صفحه 5 اینچ داره
اشتباه میکنم؟:13:
خب البته به ما ربطی نداره (!) اما Archos 705 صفحه 7 اینچی داره !! ... اما کلا دیگه بزرگتر از همین حدود ، اصلا از بازه pmp به عنوان یه handheld (یه چیزی که بگیری دستت و حتی اگه شده به زور توی جیب جا بشه!) خارج میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی حسین جان چی شد که اینو گرفتی؟
چرا s9 نگرفتی که همه تعریفشو میکنن?

در کل o2 انتخاب منطقی تری به نظر میرسه.
البته انتخاب منطقی کاملا بستگی به نیاز فرد داره ...میشه بحث کرد که s9 سایز مناسب تری داره و اگه طرف بصورت مقعطی بخواد ویدئو ببینه و صدا به همون اندازه واسه اش اولویت داشته باشه، s9 انتخاب بهتری بعنوان پلیره ... بحث دکمه هم در همین راستاست (اینکه بتونی ساده تر دستگاه رو کنترل کنی = s9) ...

osmaan
21-02-2009, 20:33
سلام
بسيار دوست داشتني و گوگوليه:d

مبارکت باشه حسین جان

osmaan
21-02-2009, 20:46
s9 علاوه بر صفحه ی کوچیکتر و حافظه ی کمتر. مموری هم نمیخوره و فرمت های کمتری ساپرت میکنه. برای مثال o2 تمام فرمت های تصویری رو ساپرت میکنه و شما میتونین عکس های jpeg دوربینتون رو تا سقف 59 مگاپیکسل یا فرمت raw رو بدون محدودیت ببینین. فکر کنم s9 اسپیکر هم نداره. اکولایزر o2 بهتره (10 باند).
دو مورد دیگه که خیلی خیلی مهم هستن:
کیفیت ساخت o2 از s9 بهتره و بدنه ش محکمتره. و دیگه این که o2 هارد درایو نداره و فلش داخلی داره که سرعتش هم بیشتره.
از این دو مورد نتیجه میگیریم که شما اگه یه s9 داشته باشین و از دستتون بیافته زمین باید همونجا فاتحه شو بخونین.

قابل توجه که s9 هارد نداره و از فلش استفاده می کنه

hossein1111
21-02-2009, 23:13
دليلي داشت كه من s9 بگيرم؟
حافظه كمتر،صفحه كوچيكتر،نخوردن مموري،ساپورت فرمت كمتر،...
من انصافا ازش راضيم و كلي باهاش حال ميكنم، فيلم ديدن توش واقعا حال ميده،تنظيمات تصويرشم خيلي كامله،صداشم كه حرف نداره!
فقط موند يه اينترفيس كه برا من اصلا مهم نيست

f6rhad
22-02-2009, 00:05
سلام عثمان جان،میشه چند تا عکس از مدلهای مختلف رو واسم بزاری؟

prowler88
22-02-2009, 02:05
Osmaan جان حق با شماست من در این مورد اشتباه کردم.

muhamad_666
22-02-2009, 02:36
دليلي داشت كه من s9 بگيرم؟
حافظه كمتر،صفحه كوچيكتر،نخوردن مموري،ساپورت فرمت كمتر،...
من انصافا ازش راضيم و كلي باهاش حال ميكنم، فيلم ديدن توش واقعا حال ميده،تنظيمات تصويرشم خيلي كامله،صداشم كه حرف نداره!
فقط موند يه اينترفيس كه برا من اصلا مهم نيست

راستی حسین جان
انقدر دنبال این بودی که زیرنویس فارسی اجرا میکنه یا نه جوابشو پیدا کردی؟ :31:

خوب درسته
واسه تو که دنبال حافظه بالا بودی همین o2 بهترین گزینه بود
راستی کابل اتصال به tv هم که صد در صد براش گرفتی
اگه s9 میگرفتی آداپتورشم باید جدا میخریدی:31:
چقدر مسخرن این شرکتهام با این کاراشون
فقط فکر سود خودشونن
آخه یه کابل tvout یا یه آداپتور مگه چقدر براشون خرج داره:2:

تنظیمات تصویر درست ولی تنظیمات صدا چرا نداره واسه فایهای تصویری
کیفیت صداش خوبه واسه پخش مثلا موزیک ویدئو؟

اینترفیسم درست میگی . اونقدرا مهم نیست که میگن
توپ ترین اینترفیسم بعد چند روز واسه آدم عادی میشه, دیگه فرقی واست نمیکنه ,این کیفیت پایین صدا و تصویره که تا آخر آدم رو اذیت میکنه

راستی چند گرفتی؟
تخفیفم دادن؟
ولی من اگه جات بودم سفید میگرفتم چون بیشتر دستگاهای الکترونیکی سیاه هستن,فکر میکنم سفید بیشتر جلوه کنه مخصوصا o2 با این حالت درخشندگی ای که رنگ سفیدش داره:40:

osmaan
22-02-2009, 07:51
سلام عثمان جان،میشه چند تا عکس از مدلهای مختلف رو واسم بزاری؟

ایم مدل هایی که اینجا میزارم مدلهایی هست که تو ایرانه وبا گارانتی امرتات
مدل D2
4 گیگ
8 گیگ
16 گیگ

I7:
4 گیگ
8 گیگ
16 گیگ

A3 :
60 گیگ
80 گیگ

Q5:
60 گیگ
80 گیگ

U5:
2 گیگ
4 گیگ
8 گیگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل S9
4گیگ
8 گیگ
16گیگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدل O2
8 گیگ
16گیگ
32گیگ

f6rhad
22-02-2009, 14:23
مرسی برادر عثمان

f6rhad
22-02-2009, 14:32
مرسی عثمان جان

Shahrzad368
22-02-2009, 21:44
سلام.میشه یکی خیلی ساده توضیح بده چه جوری میشه lyric رو با d2 دید؟

Shahrzad368
22-02-2009, 21:52
در ضمن یه سوال دیگه : من نمیدونم حافظه دستگاه پر بود یا چیز دیگه... وقتی زدم ضبط کنه نشون میداد تا 1.5 ساعت ضبط میکنه .وقتی از 1.5 رد کرده بود save نکرده بود...(چرا؟؟؟)همین جوری من 2 تا کلاسمو نتونستم ضبط کنم.اولیشو نمیدونستم از 1.5 رد شده .سر کلاسم به هوای اینکه داره ضبط میشه درسو گوش نکردم .دومیشم از کلاس رفتم بیرون برا حذف و اضافه .فکر میکردم داره ضبط میکنه کارم طول کشید برگشتم دیدم بیشتر از 1.5 ساعت شده ضبط نکرده و در نتیجه این ساعتم پرید.....

Shahrzad368
22-02-2009, 21:54
راهی هست براش تنظیم کنیم چیزی که ظبط میکنه تو مموری ذخیره کنه؟ نه تو حافظه خودش...؟

prowler88
23-02-2009, 02:03
اولا برای دیدن لیریک باید با برنامه ی Lyric Maker که همراه JetAudio هست زمان بندیشو درست کنی و Save کنی. اون وقت اگه بریزی رو D2 میتونی لیریکو ببینی. البته عملکردش خیلی خوب نیست. نمیدونم تو firmware جدیدش مشکلاش رفع شده یا نه.
در مورد ضبط صدا هم فکر کنم باز مشکل نرم افزارشه. اگه میتونی قبل از این که پر شه stop کن. ظاهرا مموری دستگاه پر میشه اون وقت جا نمیمونه واسه پردازش. اگه میخوای هم میتونی یه مموری کارت بگیری (اگه نداری) و آهنگاتو بریزی رو مموری از اون ور فضای بیشتری داری واسه ضبط.

hossein1111
23-02-2009, 10:59
راستی حسین جان
انقدر دنبال این بودی که زیرنویس فارسی اجرا میکنه یا نه جوابشو پیدا کردی؟ :31:

خوب درسته
واسه تو که دنبال حافظه بالا بودی همین o2 بهترین گزینه بود
راستی کابل اتصال به tv هم که صد در صد براش گرفتی
اگه s9 میگرفتی آداپتورشم باید جدا میخریدی:31:
چقدر مسخرن این شرکتهام با این کاراشون
فقط فکر سود خودشونن
آخه یه کابل tvout یا یه آداپتور مگه چقدر براشون خرج داره:2:

تنظیمات تصویر درست ولی تنظیمات صدا چرا نداره واسه فایهای تصویری
کیفیت صداش خوبه واسه پخش مثلا موزیک ویدئو؟

اینترفیسم درست میگی . اونقدرا مهم نیست که میگن
توپ ترین اینترفیسم بعد چند روز واسه آدم عادی میشه, دیگه فرقی واست نمیکنه ,این کیفیت پایین صدا و تصویره که تا آخر آدم رو اذیت میکنه

راستی چند گرفتی؟
تخفیفم دادن؟
ولی من اگه جات بودم سفید میگرفتم چون بیشتر دستگاهای الکترونیکی سیاه هستن,فکر میکنم سفید بیشتر جلوه کنه مخصوصا o2 با این حالت درخشندگی ای که رنگ سفیدش داره:40:

نه هر کار کردم زیرنویس فارسی اجرا نکرد بی مرام!! البته یه مدلی میشه زیرنویس ریخت و دید ولی با یه فونت خیلی ریز و ناخوانا نشون میده!!! آقا دمتون گرم اگه کوچکترین راهی در این زمینه به ذهنتون رسید به من بگید خیلی نیاز دارم!

اتفاقا هنور کابلشو نگرفتم ، بیام تهران میگیرم.
تنظیمات صدا نداره!؟؟ از تصویر خیلی خفن ترم داره! کیفیت صداشم تو ویدئو خیلی خوبه...... اصلا حرف نداره، ماههههههه:31:

375 گرفتم
آره سفیدشم خوشگل بود ولی سیاهش بیشتر بدلم نشست!!!

Shahrzad368
23-02-2009, 15:13
اولا برای دیدن لیریک باید با برنامه ی Lyric Maker که همراه JetAudio هست زمان بندیشو درست کنی و Save کنی. اون وقت اگه بریزی رو D2 میتونی لیریکو ببینی. البته عملکردش خیلی خوب نیست. نمیدونم تو firmware جدیدش مشکلاش رفع شده یا نه.
در مورد ضبط صدا هم فکر کنم باز مشکل نرم افزارشه. اگه میتونی قبل از این که پر شه stop کن. ظاهرا مموری دستگاه پر میشه اون وقت جا نمیمونه واسه پردازش. اگه میخوای هم میتونی یه مموری کارت بگیری (اگه نداری) و آهنگاتو بریزی رو مموری از اون ور فضای بیشتری داری واسه ضبط.
مموری دارم.خالی هم هست .حالشو ندارم وصل کنم به کام÷یوتر .
درست کردن زمان بندی یعنی چی؟با jet audio لیریک درست کردم ریختم روش نشون نداد.کجا باید بریزم؟یا شایدم اون جوری که باید درست کنم نکردم .میشه بگید چجوری زمان بندیش با آهنگ هماهنگ میشه؟
به هر حال ممنون.

prowler88
23-02-2009, 16:37
وقتی تو قسمت edit tag رفتین تو lyric باید run lyric maker رو بزنین تا برنامه ش باز شه. بعد لیریکو paste یا import میکنین. بعد از این که play کردین میتونین هر خط از آهنگو با یه تیک زدن sync کنین. من خودم یه بار این کارو کردم ولی امروز هر کاری کردم نمی شد.

seymour
23-02-2009, 20:51
نه هر کار کردم زیرنویس فارسی اجرا نکرد بی مرام!! البته یه مدلی میشه زیرنویس ریخت و دید ولی با یه فونت خیلی ریز و ناخوانا نشون میده!!! آقا دمتون گرم اگه کوچکترین راهی در این زمینه به ذهنتون رسید به من بگید خیلی نیاز دارم!
الان داری سعی می کنی زیرنویس با چه فرمتی بریزی ؟ ... فارسی یا انگلیسی؟

o2 ظاهرا فقط از فرمت srt حمایت می کنه .. بذارش کنار فایل ویدئویی ... دقیقا با همون نام ... (a.srt و a.avi) ...

البته مثلا mkv ها و اونایی که زیرنویس داخل خود فایل اصلیه رو هنوز ساپورت نمی کنه ...

osmaan
24-02-2009, 09:26
در ضمن یه سوال دیگه : من نمیدونم حافظه دستگاه پر بود یا چیز دیگه... وقتی زدم ضبط کنه نشون میداد تا 1.5 ساعت ضبط میکنه .وقتی از 1.5 رد کرده بود save نکرده بود...(چرا؟؟؟)همین جوری من 2 تا کلاسمو نتونستم ضبط کنم.اولیشو نمیدونستم از 1.5 رد شده .سر کلاسم به هوای اینکه داره ضبط میشه درسو گوش نکردم .دومیشم از کلاس رفتم بیرون برا حذف و اضافه .فکر میکردم داره ضبط میکنه کارم طول کشید برگشتم دیدم بیشتر از 1.5 ساعت شده ضبط نکرده و در نتیجه این ساعتم پرید.....

سلام

شما کیفیت ضبط صدا رو در چه حدی گذاشتی؟
درواقع شما با انتخاب کیفیت ضبط میزان زمانی که رکورد میشه رو تعیین میکنی مثلا با کیفیت 128 میتونی بیشتر از 4 ساعت ضبط کنی.
البته ممکنه مشکلت از پر شدن حافظه هم باشه برای اینکه ببینی چقدر حافظه داری میتونی بری تو settings و بعد information اونجا میزان حافظه نشون داده میشه

prowler88
24-02-2009, 11:46
راستی چند وقت پیش صحبت از این شد که چرا بعضی دستگاه ها pmp هستن و بعضی ها نیستن.فکر کنم فهمیدم چرا.
معیار COWON برای تقسیم بندی در درجه ی اول پخش تصویریه. یعنی این که اگه یه دستگاه بتونه فرمت های تصویریو بدون convert بخونه اون وقت یه PMP محسوب میشه.
نمونه اش هم O2 که شاید اون قدر ها هم با S9 فرق نکنه. ولی چون انواع فرمت های تصویری از جمله DAT رو بدون convert ساپرت میکنه میره تو یه شاخه ی دیگه.

Shahrzad368
24-02-2009, 19:37
یه سوال دیگه چه جوری میشه album art رو تو d2 دید؟

Shahrzad368
24-02-2009, 19:42
چرا هیچ کس جواب این سوالمو نداد........
راهی هست براش تنظیم کنیم چیزی که ظبط میکنه تو مموری ذخیره کنه؟ نه تو حافظه خودش...؟

prowler88
24-02-2009, 19:56
آلبوم آرت باید تو Tag خود آهنگ باشه. با خود JetAudio میشه عکس گذاشت. وقتی Play کنید Album Art رو تو همون مربعه نشون میده.
در مورد این که تنظیم کنی کجا ضبط کنه فکر نکنم بشه. ولی قبلا هم گفتم میشه آهنگا رو ریخت رو مموری یا همون طور که دوستمون گفتن میشه bitrate رو تغییر داد از توی setting قسمت record. واضحه که هر چقدر bitrate بیاد پایین فضای کمتری اشغال میشه.

rostamiani
25-02-2009, 08:57
سلام
من یک MP3 Mlayer برای ضبط صدا می خوام

به نظز شما کدوم مدل بهتره؟ U3 - iAudio 7 - F2

توی ایران به چه قیمتی پیدا می شه ؟

صدا رو تا چه فاصله ای ضبط می کنه؟

متشکرم

osmaan
25-02-2009, 09:45
چرا هیچ کس جواب این سوالمو نداد........

متاسفانه به هیچ وجه نمیشه انتخاب کرد البته شما میتونید پیشنهاد دوستمونprowler88 رو انجام بدین

osmaan
25-02-2009, 10:03
سلام
من یک mp3 mlayer برای ضبط صدا می خوام

به نظز شما کدوم مدل بهتره؟ u3 - iaudio 7 - f2

توی ایران به چه قیمتی پیدا می شه ؟

صدا رو تا چه فاصله ای ضبط می کنه؟

متشکرم

سلام
شما فقط برای ضبط صدا می خواهید یا اینکه به عنوان یه ام پی تری پلیر هم می خواید استفاده کنید؟
اگه به عنوان رکوردر می خواید استفاده کنید بهتره یه رکوردر بخرید نه یه پلیر!
از مدل هایی که انتخاب کردین فقط یکیش تو ایران هست که i7 ه
البته یه مدل دیگه رو هم پیشنهاد میدم و اون u5 هست

قیمتاشون هم:
I7:
4 گیگ: 149 تومان
8 گیگ: 161 تومان
16 گیگ: 199 تومان

u5:
2 گیگ: 95 تومان
4 گیگ: 115 تومان
8 گیگ: 135 تومان

rostamiani
25-02-2009, 10:23
سلام
شما فقط برای ضبط صدا می خواهید یا اینکه به عنوان یه ام پی تری پلیر هم می خواید استفاده کنید؟
اگه به عنوان رکوردر می خواید استفاده کنید بهتره یه رکوردر بخرید نه یه پلیر!
از مدل هایی که انتخاب کردین فقط یکیش تو ایران هست که i7 ه
البته یه مدل دیگه رو هم پیشنهاد میدم و اون u5 هست

قیمتاشون هم:
I7:
4 گیگ: 149 تومان
8 گیگ: 161 تومان
16 گیگ: 199 تومان

u5:
2 گیگ: 95 تومان
4 گیگ: 115 تومان
8 گیگ: 135 تومان
خیلی متشکرم
شما چه رکوردری پیشنهاد می کنید؟
cowon رکوردر هم تولید می کنه ؟

prowler88
25-02-2009, 12:24
البته مدل f2 هم اینجا پیدا میشه ولی قیمتش واسه یه همچین دستگاهی خیلی زیاده.
من خودم مدل d2 کووان رو دارم و خواهرم u5 داره. فکر نمیکنم تو بازار پلیری باشه که کیفیت ضبطش در این حد باشه. البته فرق d2 و همینطور 7 با u5 اینه که d2 حساسیت میکروفون رکوردرش از 1 تا 5 تنظیم میشه. ولی فکر کنم u5 دو حالت داره. با این حال کیفیتش خیلی خوبه. U5 رو پیشنهاد میکنم.

rostamiani
25-02-2009, 12:28
من خودم مدل d2 کووان رو دارم و خواهرم u5 داره. فکر نمیکنم تو بازار پلیری باشه که کیفیت ضبطش در این حد باشه. البته فرق d2 و همینطور 7 با u5 اینه که d2 حساسیت میکروفون رکوردرش از 1 تا 5 تنظیم میشه. ولی فکر کنم u5 دو حالت داره. با این حال کیفیتش خیلی خوبه. U5 رو پیشنهاد میکنم.
خیلی متشکرم
الآن قیمت u5 چقدره ؟

kdlh64
25-02-2009, 14:11
یه سوال دیگه چه جوری میشه album art رو تو d2 دید؟

سلام. خوبيد؟
واسه album art مي‌تونيد يه عكس رو با اسم cover با فرمت jpeg كپي كنيد توي فولدري كه آهنگ‌ها توش هست. بهتره كه عكستون حالت مربع داشته باشه و ترجيحاً دوروبر 400*400، البته بزرگترم مي‌شه گذاشت ولي هم سرعت لود شدن تصوير توي قسمت مخصوصش كمتر مي‌شه هم اينكه بزرگتر بودنش اثري نداره و خوب فضاي بيشتريم مي‌گيره.
مثلا شما يه فولدر داري كه mp3 هاي avril lavign توي اونه و اسم پوشه هم avril هست. شما بايد عكسي رو كه مي‌خواين به عنوان album art اين فولدر قرار بدين با اسم cover كپي كنيد توي پوشه avril.

من همين كارو مي‌كنم مشكلي نداره. اينجوري هر آهنگي كه توي اون پوشه باشه رو با اين album art نشون ميده.
در ضمن من با firmware جديد كار مي‌كنم. اگه شما نتونستي پيشنهاد مي‌كنم دستگاه رو update كني.

يه نكته ديگه اينكه اگر توي اين فولدر آهنگي باشه كه خودش واسه خودش album art داشته باشه، اونو با آلبوم آرت خودش نشون مي‌ده كه اگه ناراحتتون مي‌كنه بايد با يه tag editor عكسش رو برداريد.

اگه بازم سؤالي در مورد d2 بود من درخدمت دوستان هستم.

در ضمن يه سلام چربو نرمم خدمت آقا عثمان عزيز دارم كه براي خريد d2 راهنماييم كردنو واقعاً ممنونم. خيلي راضيم
:20:

prowler88
25-02-2009, 14:48
خیلی متشکرم
الآن قیمت u5 چقدره ؟
u5 2gb الان حول و حوش 95 تومنه. فکر کنم بشه ارزونتر هم گرفت. 4gb هم 110.

osmaan
25-02-2009, 15:02

شما f2 رو از وقتی که امرتات نماینده شده کجا دیدی؟!

rostamiani
25-02-2009, 16:40
از همگی متشکرم
سه سوال :

1.کیفیت ظبط کردن U5 چطوره؟تا چه فاصله ای می تونه صدا رو ظبط کنه؟ یه جا خوندم که iAudio7 و U3 وF2 می تونن تا فاصله 10 متری بدون نویز خاصی صدا رو ضبط کنن. U5 چطور؟

2.توی سایت COWON نوشته U5 با ظرفیت 4G و 8G تولید می شه.مدل 2G که به ایران اومده قضیش چیه؟؟؟

3.توی سایت های خارجی قیمت iAudio7 4G حدود 80$ هست. چرا اینجا قیمتش تقریبا دو برابره ؟

متشکرم

prowler88
25-02-2009, 19:06
1: کیفیت ضبطش مثل بقیه ی دستگاه های کووانه. نمیدونم تا چند متری ولی ندیده تضمین میکنم هیچ پلیری نمیتونه با این حساسیت ضبط کنه. و اصلا چیزی به اسم نویز تو ضبطش وجود نداره.
2: یه سری به این صفحه بزن (خود سایت کووان)

3: بعضی سایت ها قیمت های عجیب غریب میزنن. هر چی باشه اینترنته. همه چی توش پیدا میشه. ولی منبع موثق اینه:
به همه پیشنهاد میکنم یه سر به این سایت بزنن:

prowler88
25-02-2009, 19:08
درست.ه قیمتش اون ور خیلی پایین تره. ولی هر چی باشه اینجا ایرانه.

prowler88
25-02-2009, 19:12
شما f2 رو از وقتی که امرتات نماینده شده کجا دیدی؟!

بنده چند وقت پیش رفتم پایتخت طبقه ی اول سمت راست ورودی چند تا مغازه کنار هم هستن که پلیر میفروشن. یکی از اونا داشت. البته از اونجا که چیز نایابیه قیمت های پرت و پلا میگن.

prowler88
25-02-2009, 19:18
3.توی سایت های خارجی قیمت iaudio7 4g حدود 80$ هست. چرا اینجا قیمتش تقریبا دو برابره ؟

دیگه در این حد هم نیست.

rostamiani
25-02-2009, 19:24
دیگه در این حد هم نیست.

تو Google Shopping که همه 4G ها حدود 80 $ هستند!

iAudio 7 4G 80$-85$
iAudio 7 8G 105-161$

ولی کلا بی خیال ! اینجا که از این قیمتا نداریم ...

osmaan
25-02-2009, 19:37
بنده چند وقت پیش رفتم پایتخت طبقه ی اول سمت راست ورودی چند تا مغازه کنار هم هستن که پلیر میفروشن. یکی از اونا داشت. البته از اونجا که چیز نایابیه قیمت های پرت و پلا میگن.

با گارانتی امرتات؟!

osmaan
25-02-2009, 19:42
2.توی سایت cowon نوشته u5 با ظرفیت 4g و 8g تولید می شه.مدل 2g که به ایران اومده قضیش چیه؟؟؟

نه خیر
توی سایت کمپانی 2 گیگ رو هم نوشته میوتنی به همون لینکی که دوستمون قرار داده بری

prowler88
25-02-2009, 20:02
راستش گارانتی رو نپرسیدم.

seymour
25-02-2009, 21:25
سه سوال :

1.کیفیت ظبط کردن U5 چطوره؟تا چه فاصله ای می تونه صدا رو ظبط کنه؟ یه جا خوندم که iAudio7 و U3 وF2 می تونن تا فاصله 10 متری بدون نویز خاصی صدا رو ضبط کنن. U5 چطور؟

2.توی سایت COWON نوشته U5 با ظرفیت 4G و 8G تولید می شه.مدل 2G که به ایران اومده قضیش چیه؟؟؟

3.توی سایت های خارجی قیمت iAudio7 4G حدود 80$ هست. چرا اینجا قیمتش تقریبا دو برابره ؟

متشکرم
این دو نکته رو در نظر بگیر که اولا کیفیت ضبط صرفا تابع مدل یه دستگاه نیست ... تابع شرایط محیطی ، اینکه چقدر دیوارها باعث پیچیدن صدا میشن ، فاصله ات از منبع صدا ، اینکه بجز منبع صدا ، صدای دیگه ای (همهمه - باد - ترافیک) هم میاد یا نه ، شدت منبع صدا و ... میشه ... بحث های خوبی در تاپیک دیگه داشتیم که اصلا یه مدل ممکنه در یه شرایط بهتر از یه مدل دیگه عمل کنه ...

دوما ، شما اگه واقعا اولویت اول و آخر واسه ات ضبط صداس و قراره برای همین کار صرفاً استفاده اش کنی ، که خب اصلا برو یه voice recorder بخر ، چون اون وسیله اصلا کارش اینه و توانایی هاش در همون راستاست ..

ضمنا : زیاد روی فاصله گرفتن از منبع صدا فکر نکن ... 10 متر ؟ ... خیلی زیاده و مطمئن باش تقریبا با هر mp3 player باکیفیتی ، یه صدای متوسط خواهی داشت ...

hossein1111
25-02-2009, 22:23
اونو كه ميدونم بايد همنام باشن!!
فقط srt ساپورت نميكنه، smi هم ميخونه ،همون زير نويسيم كه تونستم با اون وضعيت بيارم همين فرمت بود!
برا انگليسي كه هيچ مشكلي نداره،بدونه مشكل نشون ميده!

seymour
26-02-2009, 13:14
اونو كه ميدونم بايد همنام باشن!!
فقط srt ساپورت نميكنه، smi هم ميخونه ،همون زير نويسيم كه تونستم با اون وضعيت بيارم همين فرمت بود!
برا انگليسي كه هيچ مشكلي نداره،بدونه مشكل نشون ميده!
پس مشکل در زیرنویس فارسیه ، ها ؟ ...

osmaan
26-02-2009, 19:49
حسین جان مشکل زیر نویس فارسی چیه ؟
منظورم اینه که مثلا حروفی مثل گ چ پ ژ رو نشون نمیده یا اینکه کلا بهم ریخته نشون میده؟

arash1718
27-02-2009, 11:19
سلام به همه ! :20:
با اجازتون می خوام cowon s9 بخرم همین رووزا ! می خواستم کلا نظرتون رو راجبش بدونم؟ کسایی که خریدن راضی ان؟
از نظر حمل و نقل
کیفیت صدا و تصویر
زیر نویس فارسی
امکانات با حالش چیه؟
دیکشنری داره؟ دیکشنری فارسی؟
میشه از این جور نرم افزارا براش دانلود کرد؟

راستی قیمت 8 گیگ و 16 گیگش چنده؟

مرسی از همه :8:

arash1718
27-02-2009, 11:48
راستی Creative مدلی داره که قابلیت هاش مثل s9 باشه؟

hossein1111
27-02-2009, 12:31
پس مشکل در زیرنویس فارسیه ، ها ؟ ...
بله

حسین جان مشکل زیر نویس فارسی چیه ؟
منظورم اینه که مثلا حروفی مثل گ چ پ ژ رو نشون نمیده یا اینکه کلا بهم ریخته نشون میده؟

کلا فارسی رو حروفای عجیب غریب نشون میده

arash1718
27-02-2009, 12:44
عجب تاپیکی دارین! ایول ! کلی نکته پیدا کردم توش که متاسفانه دارم به s9 شک می کنم! مثلا اینکه بلوتوسش فایل منتقل نمی کنه ! یا شارژر و کابل tv نداره!
بچه ها چی بخرم؟ :41: این o2 هم اینقد گندست که آدم نمی تونه بهش فکر کنه!

osmaan
27-02-2009, 13:13
توی این دو تا لینکی که میزارم مشخصات هر دو مدل o2 و s9 رو نوشته
البته مشکل انتقال فایل از طریق بلوتوث رو احتمالا خود کمپانی با ارتقا فیرمور حل میکنه اما به نظر من o2 خیلی بهتره و گزینه عالییی محسوب میشه

O2 :

S9 :

من بازم O2 رو پیشنهاد میکنم

arash1718
27-02-2009, 15:17
O2 هر چقدر هم که ویژگی های خوبی داشته باشه وقتی نشه تو جیبت بذاری به درد نمی خوره! البته برای من! (: در هر صورت ممنون.

seymour
27-02-2009, 16:17
راستی Creative مدلی داره که قابلیت هاش مثل s9 باشه؟
creative مدتها قبل از اکثر کمپانی ها رفت سمت pmp ها و مدلهای بسیار خوب سری zen vision رو درآورد (zen vision و بعدش zen vision:m و zen vision:w) بنابراین این یه واقعیته که اون چیزی که الان کمپانی های دیگه از جمله cowon دارن فعالانه روش کار می کنن ، واسه creative دیگه خاطره شده ! ... الان creative از نظر pmp ها توی یه دوره ساکت به سر می بره و بجز creative zen که یه مدل نسبتا ورودی به دامنه pmp هاس (مثل cowon d2) مدل جدیدتری نداره ...

بگذریم که مثلا سری zen vision که هنوزم گاهی میشه گیرش آورد (بخصوص m رو) ، با اینکه 4 سال از اینا قدیمی تره ، اما راحت می تونی با اینا رقابت کنه ؛ بخصوص از نظر پخش تصویر و حمایت از فرمت ها ...

بله

کلا فارسی رو حروفای عجیب غریب نشون میده
ظاهرا با یونیکد مشکل داره ... (مشکل همیشگی) ... firmware ی چیزی واسه اش نیومده ؟ ...

arash1718
27-02-2009, 22:15
creative مدتها قبل از اکثر کمپانی ها رفت سمت pmp ها و مدلهای بسیار خوب سری zen vision رو درآورد (zen vision و بعدش zen vision:m و zen vision:w) بنابراین این یه واقعیته که اون چیزی که الان کمپانی های دیگه از جمله cowon دارن فعالانه روش کار می کنن ، واسه creative دیگه خاطره شده ! ... الان creative از نظر pmp ها توی یه دوره ساکت به سر می بره و بجز creative zen که یه مدل نسبتا ورودی به دامنه pmp هاس (مثل cowon d2) مدل جدیدتری نداره ...

بگذریم که مثلا سری zen vision که هنوزم گاهی میشه گیرش آورد (بخصوص m رو) ، با اینکه 4 سال از اینا قدیمی تره ، اما راحت می تونی با اینا رقابت کنه ؛ بخصوص از نظر پخش تصویر و حمایت از فرمت ها ...

یعنی همه امکانات s9 رو داره؟
مثلا مدل ZEN X-FI !

دیکشنری داره؟
زیرنویس فارسی اینگلیسی رو اجرا میکنه؟
LCD تاچ داره؟

کسی اینجا نیست که کوون داشته باشه؟
راستی همراه پکش هدفونم هست؟

osmaan
27-02-2009, 22:18
خیلی از بچه های که اینجا هستن کاوون دارن
چطور مگه؟

درمورد xfi اطلاعات زیادی ندارم

arash1718
27-02-2009, 22:59
خیلی از بچه های که اینجا هستن کاوون دارن
چطور مگه؟

درمورد xfi اطلاعات زیادی ندارم

ببخشید منظورم cowon s9 بود

prowler88
28-02-2009, 00:50
من X-FI رو چند وقت پیش تو مغازه باهاش کار کردم. نمیتونی اونو با S9 مقایسه کنی. در حد D2 هم نیست. روش هزار تا دکمه داره که گیجت میکنه. کیفیت صداشم اصلا با COWON قابل مقایسه نیست.
S9 مدلیه که برای رقابت با IPOD TOUCH ساخته شده. هر چند که از این نظر موفق نبوده. میگن اینترفیسش در حد آی پاد نیست و مموری نمیخوره. من خودم طرفدار پر و پا قرص کووانم. ولی حقیقتو نمیشه انکار کرد. Ipod Touch بهتره. هر چند باتری و صدای S9 بهتره.
من شخصا فکر نمیکنم با نرم افزار قضیه ی انتقال بلوتوث رفع شه.

arash1718
28-02-2009, 16:50
من X-FI رو چند وقت پیش تو مغازه باهاش کار کردم. نمیتونی اونو با S9 مقایسه کنی. در حد D2 هم نیست. روش هزار تا دکمه داره که گیجت میکنه. کیفیت صداشم اصلا با COWON قابل مقایسه نیست.
S9 مدلیه که برای رقابت با IPOD TOUCH ساخته شده. هر چند که از این نظر موفق نبوده. میگن اینترفیسش در حد آی پاد نیست و مموری نمیخوره. من خودم طرفدار پر و پا قرص کووانم. ولی حقیقتو نمیشه انکار کرد. Ipod Touch بهتره. هر چند باتری و صدای S9 بهتره.
من شخصا فکر نمیکنم با نرم افزار قضیه ی انتقال بلوتوث رفع شه.

ipod فایل های divx رو باز نمی کنه ! همش باید تبدیل کرد! خیلی بده !

mohammadld
28-02-2009, 17:57
دوستان سلام
میخوام با حدود 100 برای برادرم یه پلیر بگیرم خودم الان 4 سالی هست که zen neon دارم و بعد از سوختن هاردش یه هارد 8 روش گذاشتم و در کل ازش راضیم !
از پلیرهای cowon خیلی تعریف شنیدم
نظرتون در مورد U5 , I7 چیه ؟
یه پلیر 8 گیگ زیر 100 چی بگیرم ؟
نمیخوام تصویری باشه ، فقط آهنگ
ضبط صدا داشته باشه

ممنون میشم کمک کنید

seymour
28-02-2009, 20:45
یعنی همه امکانات s9 رو داره؟
مثلا مدل ZEN X-FI !

دیکشنری داره؟
زیرنویس فارسی اینگلیسی رو اجرا میکنه؟
LCD تاچ داره؟

کسی اینجا نیست که کوون داشته باشه؟
راستی همراه پکش هدفونم هست؟
نه - هیچکدوم اینا رو نداره (بگذریم که بحث زیرنویس و دیکشنری حتی توی کارای cowon هم آنقدر کاربردی نیست و تاچ هم کاملا سلیقه ایه) ... اما توجه کن که هدف اصلی PMP همونطور که از اسمش برمیاد اینه که بتونه همان زمان توی نمایش چند نوع مختلف فایل قوی عمل کنه ... خب این کاری بود که اون سری خوب انجام میداد ... بخصوص بحث حمایت از انواع فرمت ... بحث ورودی و خروجی های متنوع ... بحث اینترفیس ... حافظه بالا ... کیفیت صدا و تصویر ...

دوستان سلام
میخوام با حدود 100 برای برادرم یه پلیر بگیرم خودم الان 4 سالی هست که zen neon دارم و بعد از سوختن هاردش یه هارد 8 روش گذاشتم و در کل ازش راضیم !
ضبط صدا داشته باشه

ممنون میشم کمک کنید
زیر 100 می تونی zen v plus از creative رو بگیری .. قدرت اصلی cowon توی مدلهای نزدیک به 200 و بالاتره ...

prowler88
28-02-2009, 21:52
دوستان سلام
ضبط صدا داشته باشه

ممنون میشم کمک کنید

U5 8GB حدود 125 تومنه. 7 هم 155 تومن.

منم به نظرم زیر 100 کریتیو خوبه. مارک هایی مثل Kingstone هم هست ارزونه.

prowler88
28-02-2009, 21:54
قدرت اصلی کووان هم به نظرم تو همه ی مدل هاشه.

osmaan
01-03-2009, 07:58
u5 8gb حدود 125 تومنه. 7 هم 155 تومن.

این قیمتا رو شما از کجا میگیری؟!

mohammadld
01-03-2009, 11:38

زیاده یا کمه ؟

hossein1111
01-03-2009, 13:21
o2 هر چقدر هم که ویژگی های خوبی داشته باشه وقتی نشه تو جیبت بذاری به درد نمی خوره! البته برای من! (: در هر صورت ممنون.

اونقدرام گنده نیستا... منم اول همین فکر رو میکردم!! همینجوریش تو جیب جا میشه(بدون کیف)

prowler88
01-03-2009, 15:51

من از مغازه ها قیمت گرفتم. یه سری هم به orado زدم.

seymour
02-03-2009, 14:23
قدرت اصلی کووان هم به نظرم تو همه ی مدل هاشه.
اگه قدرتش توی همه مدلهاش باشه ، پس دیگه "اصلی" نیست (چون "فرعی" بی معنی میشه!)... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

این یه واقعیه که cowon روی مدلهای دست پایینش مثل u و f مانور زیادی نداد و فقط می خواست بگه که "منم توی این دامنه مدل دارم" ... هرچند از سری u ، دو مدل u2 و u3 خیلی خوب بودن (هرچند بازم گرون به نسبت رقبا)

اونقدرام گنده نیستا... منم اول همین فکر رو میکردم!! همینجوریش تو جیب جا میشه(بدون کیف)
تایید میشه ... هرچند جیب آدم ماستی میشه !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (منظورم اینه که به زور توی جیب کردنش مصلحت نیست ... )

prowler88
02-03-2009, 14:37
سیمور جان این که میگم تو همه ی مدل هاشه منظورم قدرت صداست. وگرنه خب درسته مدل داریم تا مدل. من خودم صدای d2 رو با u5 مقایسه کردم هیچ تفاوتی ندیدم.

DrAmir
06-03-2009, 20:07
سلام به همگی ، برنامه جانبی واسه o2 کسی سراغ داره ؟

osmaan
06-03-2009, 20:14
سلام به همگی ، برنامه جانبی واسه o2 کسی سراغ داره ؟

سلاااااام دکتر جان
چطوری؟
از این ورا؟!

چه جور برنامه ای؟
فکر کنم تو فروم iaudiophile چیزایی باشه.

DrAmir
06-03-2009, 21:50
سلاااااام دکتر جان
چطوری؟
از این ورا؟!

چه جور برنامه ای؟
فکر کنم تو فروم iaudiophile چیزایی باشه.

نوکرتم ، هيچی دنبال بازی و برنامه جانبی هستم حالا هرچی
يه نگاه حتماً ميندازم

seymour
07-03-2009, 20:40
در مورد برنامه های کاربردی واسه O2 ، خب SDK این دستگاه همین اواخر منتشر شده ... یعنی کاربرها می تونن خودشون با استفاده از اون برنامه بسازن ... ولی اول اینکه معلوم نیست چقدر استقبال بشه (تجربه نشون داده که : کم!) و ضمنا فقط ظاهرا روی لینوکس اجرا میشه که خب اینم یه محدودیته ..

بهرحال مثلا این دو برنامه رو چک کن (پست اول تاپیک) که البته ظاهرا کسی نساخته و sample های همراه خود SDK هستن ....

باید توی فوروم های متحد cowon (یعنی جت آدیو + کوون امریکا + آدیوفیل) بگردی :

(کی برد؟)

(یه سری بازی)

(پنگ؟)

osmaan
08-03-2009, 07:26
سیمور دست درد نکنه
یادم رفته بود برنامه های sdk هم وجود داره برای s9 هم هست و حتی برای a3 و q5 هم هست

paranoid_android
10-03-2009, 00:14
سلام.
قیمت فعلی Cowon A3 30 GB و 60 GB در بازار چقدره؟
آیا هنوز هم میشه مدل A2 رو گیر آورد؟ در اینصورت قیمت 30 گیگش چقدره؟
با توجه به عرضه A3 آیا خرج کردن برای A2 ارزش داره؟ (اینو بخاطر قیمت های بالای A3 میگم).
کلا آیا با بودجه حدودا 400 تومن بهترین PMP غیر از A3 چی میتونه باشه؟ (یکی از ملاک های مهم بنده ظرفیت بالای ذخیره سازی هستش، یعنی بالای 16 گیگ).
متشکر.

prowler88
10-03-2009, 00:59
O2 32 GB هم میتونی بگیری 385 تومن. ال سی دیش یه ذره بزرگتره. ولی رزولوشنش پایینتره. باتریش بیشتر می مونه (موزیک 2 برابر و تصویری 3 ساعت بیشتر). Capture نمیکنه. مموری میخوره. اسپیکرش استریو نیست.

paranoid_android
10-03-2009, 02:51
o2 32 gb هم میتونی بگیری 385 تومن. ال سی دیش یه ذره بزرگتره. ولی رزولوشنش پایینتره. باتریش بیشتر می مونه (موزیک 2 برابر و تصویری 3 ساعت بیشتر). Capture نمیکنه. مموری میخوره. اسپیکرش استریو نیست.

خیلی ممنون. پس o2 نسبت به a3 و a2 انتخاب بهتریه به نظر شما؟

osmaan
10-03-2009, 07:32
سلام.
قیمت فعلی Cowon A3 30 GB و 60 GB در بازار چقدره؟
آیا هنوز هم میشه مدل A2 رو گیر آورد؟ در اینصورت قیمت 30 گیگش چقدره؟
با توجه به عرضه A3 آیا خرج کردن برای A2 ارزش داره؟ (اینو بخاطر قیمت های بالای A3 میگم).
کلا آیا با بودجه حدودا 400 تومن بهترین PMP غیر از A3 چی میتونه باشه؟ (یکی از ملاک های مهم بنده ظرفیت بالای ذخیره سازی هستش، یعنی بالای 16 گیگ).
متشکر.

سلام
A3 در ظرفیت 30 گیگ دیگه تولید نمیشه ولی در ظرفیت های 60 و 80 گیگ موجود هست
قیمت فعلی شون هم 60گیگ: 470 تومن و 80 گیگ: 520 تومن هست
مدل A2 در ایران وجود نداره
اگر شما تا سقف 400 تومن می خواهید هزینه کنید با توجه به قیمت 60 گیگA3 من مدل O2 در ظرفیت 32 گیگ رو پیشنهاد میدم که میتونید با استفاده از مموری کارت حافظه رو افزایش بدید.
درمورد اینکه O2 از A3 بهتره مسلما اینطور نیست و تفاوت هایی با هم دارن اما با توجه به بودجه شما بهترین گزینه O2 32 هست.
برای مشاهده مشخصات O2 به این لینک مراجعه کنید:

prowler88
10-03-2009, 12:17
به نظر من مهمترین تفاوتشون همون قضیه ی Capture هست. شما با خرید A3 در واقع یه دستگاه capture هم خریدین که با کیفیت بالا ضبط میکنه. ولی از نظر پخش تصویری و فرمت ها اگه رزولوشن پایین تر O2 براتون مهم نیست فرقی نمیکنن.

osmaan
11-03-2009, 00:19
این هم مدل جدید کمپانی کاوون:

+D2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

برای مشاهده اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:

ssz1370
11-03-2009, 16:21
اخرین قیمت o2 8gig چنده؟

osmaan
11-03-2009, 18:38
اخرین قیمت o2 8gig چنده؟

قیمت فروش 299تومن هست

hossein1111
11-03-2009, 19:27
کابل o2 نیومده هنوز؟
من که رفتم گفت بعد عید!!

osmaan
12-03-2009, 14:25
کابل o2 نیومده هنوز؟
من که رفتم گفت بعد عید!!

بله هنوزم نیومده

Shahrzad368
14-03-2009, 00:38
سلام.پیشاپیش سال نو مبارک.

Shahrzad368
14-03-2009, 00:40
این دی تو پلاس قضیش چیه ؟ چه فرقی با دی تو داره؟

prowler88
14-03-2009, 02:42
این دی تو پلاس قضیش چیه ؟ چه فرقی با دی تو داره؟
دی تو پلاس منوهاش خوشگل تر شده. و تنظیم صدای bbe پلاس داره. میگن کیفیت ساختش فرق کرده و به محکمی دی تو نیست.
سال نوی شما هم مبارک

osmaan
14-03-2009, 07:46
و مثل اینکه یه تغییر کوچیکی تو پخش ویدئو دادن

arefooo
14-03-2009, 11:20
سلام می خواستم بدونم این مدلای o2- s9 از نظر ضبط صدا کدوم بهترن واز موبایل قویترند یا نه؟

arefooo
14-03-2009, 11:44
شرمنده 2تا پست زدم بعد از فرستادن اولی این سوال برام پیش اومد منظور از اینکه بلوتوث s9 فایل منتقل نمیکنه چیه؟ یعنی نمیشه آهنگ رو منتقل کرد به موبایل یا برعکس؟

osmaan
15-03-2009, 09:28
سلام.پیشاپیش سال نو مبارک.

سلام سال نو شما هم مبارک:11:

osmaan
15-03-2009, 10:28
سلام می خواستم بدونم این مدلای o2- s9 از نظر ضبط صدا کدوم بهترن واز موبایل قویترند یا نه؟

هر دوشون از موبایل قویترن و هم اینکه با هم زیاد اختلاف ندارن و میشه گفت تقریبا مثل همن البته s9 قابلیت استفاده از میکروفن اکسترنال هم داره که با استفاده از یه میکروفن قوی کیفیت ضبط هم میره بالا

prowler88
15-03-2009, 14:51
صحبت جناب عثمان رو تایید میکنم. اصلا با موبایل قابل مقایسه نیست. چه از نظر کیفیت ضبط و چه از نظر حساسیت میکروفون.

seymour
15-03-2009, 20:13
شرمنده 2تا پست زدم بعد از فرستادن اولی این سوال برام پیش اومد منظور از اینکه بلوتوث s9 فایل منتقل نمیکنه چیه؟ یعنی نمیشه آهنگ رو منتقل کرد به موبایل یا برعکس؟
نه - الان این قابلیتش فقط واسه هدفون بلوتوثه ... شاید (واقعا هم صرفاً "شاید") در آینده fw یی بیاد که پروفایل تبادل فایل رو اضافه کنه ... اون چیزی که شما دنبالشی و تبادل فایل موبایل/پلیر از طریق بلوتوث رو حمایت می کنه P2/P3 از سامسونگه ...

(توی یه نسخه جدید fw اش یونیکد UTF8 هم اضافه شده که باید یه نفر چک کنه ببینه زیرنویس های فارسی با این تغییر چه وضعیتی پیدا کرده ان ...)

osmaan
18-03-2009, 07:40
سلام
اینم اخرین ورژن فیرمور S9 البته هنوز بتا هست.

Added function
* Added Widget.-
Support WMV7, WMV8 codec and ASF file.-
Added pitch correction function when adjust playback speed of video files.-
** Added full screen mode in TV-out mode.-
*** Support Unicode (UTF-8) and color tags for subtitles.-
**** Added a function to pick wallpaper pictures in picture mode.-
Added function of hiding controller in picture viewer.-
***** Added option of entering passkey(PIN code) to connect Bluetooth.-

Improved function [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Improved function of playback next or previous songs by dragging right or left screen in Music mode.-
Improved Brower scrolling.-
Fixed to delete music files only in music folder.-
Improved method of recognizing ID3 Tags in Music library mode.-
Improved to play some of irregular MP3 files that didn’t play properly.-
Fixed the error that some lyrics, which made by LDB 2.0, were stopped working.-
Improved to support some movie files that were not supported. -
Fixed the error that document viewer skips a line in text irregularly.-

What is widget? Widget is short term of Wise Gadget that gathering of useful toolbars.*
Full screen in TV-OUT mode: it is able to select display mode by press “+” button. **
Support subtitles by form of code and colors of tags.***
****Set wallpaper image: picture mode > Select picture and enter viewer > Zoom or move to adjust images that you wish to put on the wallpaper > press wallpaper button.
Added option of entering PIN code to support Bluetooth headset which pin code is not 0000.*****

osmaan
18-03-2009, 07:51
COWON O2PMP Firmware V1.25

Video mode [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Improved video playback performance of HD Xvid, DivX 5, DivX 6 files -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](be able to play high resolution files that are over 1280*720p)
Added picture mode settings: vivid mode / standard mode - Improved stability of performance of some -faulty video files that contain AC3 audio codec.
Moved position of volume icon in TV-out mode. -
Fixed the error that movie file was playing without video after preview picture files in Brower. -
Fixed the error that movie files are not playing properly in TV-out mode, if wide resolution of files is -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pixels.

Music Mode [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fixed the error that some music file lyric passed faster then it supposed to when files played from -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] files.
Improved video resolution of album art, which is high resolution, of mp3 files. -
Fixed the error that while some music files, which contain album art, are playing, -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] changes to menu and back to music mode and karaoke lyric is overlapped on Meta information. Changed position of album art.

Pictures mode[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Changed to stop when you press previous or next button in slide show mode. -
Fixed the error that slice show is irregularly down when previous or next button is pressed. -

Documents mode [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Improved performance of controlling scroll bar when it didn’t work right in some part of irregular files. -Improved performance of controlling scroll bar when displaying small size files. -

Timer[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Fixed the error that time recording was not working properly when it is set as built-in Mic.-

User program[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Calculator: fixed the error that value was showing as 5.900000000000001 when calculate 2.09+3. -Scientific calculator: fixed error when calculates number with π

DrAmir
19-03-2009, 23:16
osman جان فريمور 1.27 هم برای O2 امد ، ضمناً مشکل زير نويس فارسی هم در اين فريمور حل شده
و کاملاً بدون مشکل اجرا ميکنه

hossein1111
19-03-2009, 23:43
آره مشکل حل شد ::x

عالی شد ..... o2 حرف نداره:40:

DrAmir
20-03-2009, 00:52

عالی شد ..... O2 حرف نداره:40:

بله ، اين خبر هم حسين جان به من داد
انشالله هميشه خوش خبر باشه
دستت درد نکنه

سال نو همگی مبارک :40:

osmaan
20-03-2009, 10:19
osman جان فريمور 1.27 هم برای o2 امد ، ضمناً مشکل زير نويس فارسی هم در اين فريمور حل شده
و کاملاً بدون مشکل اجرا ميکنه

عالی شد ..... O2 حرف نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

بله ، اين خبر هم حسين جان به من داد
انشالله هميشه خوش خبر باشه
دستت درد نکنه

سال نو همگی مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

سلام به دوستان گلم
چه عجب از این ورا!
این خبر که واقعا عالیه
پس هیچ مشکلی تو زیر نویس فارسی وجود نداره و به راحتی میشه ازش استفاده کرد مگه نه؟

این است کاوون!

osmaan
20-03-2009, 10:21
osman جان فريمور 1.27 هم برای o2 امد

ئه راست میگی این فیرمور تازه دیروز ریلیز شده

osmaan
20-03-2009, 10:26
راستی دکتر جان و حسین جان شما ها که pmp دارین یه لطفی کنید و تو این تاپیک یه ریویو از pmp هاتون بزارید عالی میشه

hossein1111
20-03-2009, 14:48
سلام به دوستان گلم
چه عجب از این ورا!
این خبر که واقعا عالیه
پس هیچ مشکلی تو زیر نویس فارسی وجود نداره و به راحتی میشه ازش استفاده کرد مگه نه؟

این است کاوون!

آره دیگه راحت میشه استفاده کرد:42: :40:

hossein1111
20-03-2009, 18:12
راستی دکتر جان و حسین جان شما ها که pmp دارین یه لطفی کنید و تو این تاپیک یه ریویو از pmp هاتون بزارید عالی میشه

نوشتم خوب شد!!:31:

راستش من درست حسابی بلد نیستم ریویو بنویسم ولی سعی خودمو کردم کامل باشه ولی هرچی زور زدم بازم کم شد!!:9:

DrAmir
21-03-2009, 00:38
نوشتم خوب شد!!:31:

راستش من درست حسابی بلد نیستم ریویو بنویسم ولی سعی خودمو کردم کامل باشه ولی هرچی زور زدم بازم کم شد!!:9:

حسين جان عالی بود دستت درد نکنه

osmaan
21-03-2009, 09:54
نوشتم خوب شد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

راستش من درست حسابی بلد نیستم ریویو بنویسم ولی سعی خودمو کردم کامل باشه ولی هرچی زور زدم بازم کم شد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif
عالی بود حسین جان
دستت درد نکنه

a_safari1985
27-03-2009, 17:44
سلام به همگی

راستش من خیلی تازه واردم توی این بخش.ببخشین اگه حرفه ای نیست سوالم.

من می خوام به پلیر با بودجه ی حول و حوش 150 160 بگیرم.با توجه به اطلاعات اینجا،به نظرم D2 چیز جالبی اومد.به خصوص که اینجا نوشته بود USB Host هستش:

ولی دو تا چیز یکم دلسردم می کرد.یکی صفحه لمسی بودنش و نگرانی از حساسیت صفحشه(من کلا زیاد آدم ئبا سلیقه ای نیستم متاسفانه!)ضمنا برای کار کردن با صفحه لمسی حتما باید گوشی رو از جیب در اورد و نگاه کرد و .... ولی اگه اینطور نباشه میشه توی خود جیب هم باهاش کار کرد مثلا.
یکی دیگه هم اینکه یه دوستی می گفت عملا نمیشه با این اندازه ها فیلم دید!یعنی انقدر کوچیک هست که بی خیال دیدن فیلم میشی!

حالا سوالای من ایناست:
1-به نظرتون توی این رنج قیمت یا پایینترش،چه پلیرهایی خوبن واقعا؟(من قبلا یه COWON F2 داشتم و از کیفیت صداش هم خیلی راضی بودم.ولی خوب...بعد از 2 سال صفحش خراب شد...)
2- D2واقعا USB Host هست؟آخه جای دیگه چیزی ندیدم.اگه باشه که به نظرم خیلی می ارزه.
3- شاید بد نباشه بگم من بین CREATIVE ZEN و Iriver E100 و IAudio 7 و این D2 تردید دارم.

prowler88
28-03-2009, 17:24
سلام به همگی

راستش من خیلی تازه واردم توی این بخش.ببخشین اگه حرفه ای نیست سوالم.

من می خوام به پلیر با بودجه ی حول و حوش 150 160 بگیرم.با توجه به اطلاعات اینجا،به نظرم D2 چیز جالبی اومد.به خصوص که اینجا نوشته بود USB Host هستش:

ولی دو تا چیز یکم دلسردم می کرد.یکی صفحه لمسی بودنش و نگرانی از حساسیت صفحشه(من کلا زیاد آدم ئبا سلیقه ای نیستم متاسفانه!)ضمنا برای کار کردن با صفحه لمسی حتما باید گوشی رو از جیب در اورد و نگاه کرد و .... ولی اگه اینطور نباشه میشه توی خود جیب هم باهاش کار کرد مثلا.
یکی دیگه هم اینکه یه دوستی می گفت عملا نمیشه با این اندازه ها فیلم دید!یعنی انقدر کوچیک هست که بی خیال دیدن فیلم میشی!

حالا سوالای من ایناست:
1-به نظرتون توی این رنج قیمت یا پایینترش،چه پلیرهایی خوبن واقعا؟(من قبلا یه COWON F2 داشتم و از کیفیت صداش هم خیلی راضی بودم.ولی خوب...بعد از 2 سال صفحش خراب شد...)
2- D2واقعا USB Host هست؟آخه جای دیگه چیزی ندیدم.اگه باشه که به نظرم خیلی می ارزه.
3- شاید بد نباشه بگم من بین CREATIVE ZEN و Iriver E100 و IAudio 7 و این D2 تردید دارم.
دوست عزیز. درسته که صفحه ی d2 لمسیه ولی دکمه هم داره که میشه بدون بیرون آوردن از جیب باهاش کار کرد. منظورت هم از حساسیت درست متوجه نشدم. من دو ساله دارمش و هنوز عین روز اول کار میکنه. صفحه ش هم اصلا کوچیک نیست. اونی که صفحه ش کوچیکه و نمیشه توش فیلم دید iAudio 7 هست.
usb host نمیدونم چیه دقیقا.

arefooo
28-03-2009, 21:06
سلام من امروز پایتخت بودم با اجازه ی دوستان می خوام قیمتهای جدید رو با گارانتیه امرتات بنویسم:31:
q5w
60g=559000
80g=599000
o2
8g=295000
16g=332000
32g=368000
s9
4g=240000
8g=264000
a3
60g=396000
80g=430000
d2
4g=158000
8g=179000
16g=219000
i7
4g=116000
8g=143000
16g=172000
u5
2g=89000
4g=99000
8g=109000

a_safari1985
29-03-2009, 08:55
دوست عزیز. درسته که صفحه ی d2 لمسیه ولی دکمه هم داره که میشه بدون بیرون آوردن از جیب باهاش کار کرد. منظورت هم از حساسیت درست متوجه نشدم. من دو ساله دارمش و هنوز عین روز اول کار میکنه. صفحه ش هم اصلا کوچیک نیست. اونی که صفحه ش کوچیکه و نمیشه توش فیلم دید iAudio 7 هست.
usb host نمیدونم چیه دقیقا.

مرسی از جوابت عزیز
1-دقیقا چه دکمه هایی داره؟مثلا برای عقب و جلو رفتن روی آهنگ،یا به آهنگ بعدی و قبلی رفتن،دکمه جدا داره؟
2-منظورم از حساسیت،خراب شدنش و مقاومت به ضربه خوردنش با توجه به بزرگیش بود.
3-میخوامم بدونم چقدر از دوستانی که D2 دارن برای دیدن فیلم ازش به طور معمول استفاده می کنن؟چشم رو اذیت نمی کنه؟

USB Host -4 هم یعنی با یک کابل تبدیل،میشه MP3 پلیرهای دیگه و فلش مموریها رو بهش وصل کرد و مثل کامپیوتر فایل از توشون برداشت یا اضافه کرد.عین کامپیوتر دیگه.

prowler88
29-03-2009, 10:45
1. بالای پلیر مثل خیلی از دستگاه های لمسی دیگه یه دکمه داره که با حرکتش به سمت راست صفحه ی لمسی قفل میشه تا وقتی میذاری تو جیب کار نکنه. در این حالت hold میتونی از سه تا دکمه ای که در بالا سمت راست پلیر هست استفاده کنی. کاربرد این سه تا دکمه رو خودت از توی setting مشخص میکنی. میتونی از دکمه ی وسط برای Play/Pause یا Next Track یا Previous Track و از دکمه های دو طرفش برای FF/REW یا تنظیم ولوم استفاده کنی. حتی میتونی تنظیم کنی که به جای جلو و عقب رفتن رو آهنگ (FF/REW) آهنگ عوض شه.
2. نه از اون نظر خیالت راحت باشه خیلی مقاومه. تازه اگر هم از طرف LCD بیافته رو زمین چیزیش نمیشه چون اطراف LCD یه مقدار برآمده تره.
3. اگه صفحه ی Nokia N95 رو دیده باشی اندازه ی صفحه ش همون قدره. اندازه ش به قدری هست که میتونی جزئیات هم توش ببینی. حتی فیلم هم میتونی بریزی توش ببینی البته من خودم تا حالا این کارو نکردم و فقط شو ریختم توش. کلا به نظر من اندازه ی LCD عالیه. نه خیلی کوچیکه که نشه توش چیزی دید, نه خیلی بزرگه که باعث بشه پلیر توی جیب جا نشه.
4. این یکی رو واقعا نمیدونم.

a_safari1985
29-03-2009, 16:00
مرسی prowler88 عزیز!جدا ممنون .کاش بشه جبران کرد عزیز... :20:
خودت توصیه می کنی بگیرم اینو با توجه به بودجه ام؟ فوقش 170 اینطورها.

اگه بگیرم دوست دارم جلد محافظ هم بگیرم براش،که 23 تومن اضافه هم باید بدم!مموری هم هست تازه...

کابل TV out هم باید بگیرم.

ولی IAudio 7 16GB قیمتش 172تومن هستش.به نظر هم ضمخت تر از اونی میاد که محافظ بخواد....
چیز دیگه هم نمی خواد.

D2 واقعا جذابه برام...

بعلاوه سوالای بالام اینا رو هم می خواشتم بپرسم:

1-شما کابل TV out گرفتین براش؟چنده قیمتش؟غیر اصلش هم هست؟
2-کیفیت نمایشش توی تلویزیون چقدره؟عکسها و فیلمها با چه کیفیتی نمایش داده میشن؟
3-میکروفون هم میخوره؟یا فقط Line in ؟
4-فیلمها رو حتما باید تبدیل کرد تا بتونه پخش کنه؟چقد طول می کشه؟چه فرمتهایی از فیلمها رو پخش می کنه کلا؟

ممنون بازم:11:

prowler88
29-03-2009, 23:56
مرسی prowler88 عزیز!جدا ممنون .کاش بشه جبران کرد عزیز... :20:
خودت توصیه می کنی بگیرم اینو با توجه به بودجه ام؟ فوقش 170 اینطورها.

اگه بگیرم دوست دارم جلد محافظ هم بگیرم براش،که 23 تومن اضافه هم باید بدم!مموری هم هست تازه...

ولی IAudio 7 16GB قیمتش 172تومن هستش.به نظر هم ضمخت تر از اونی میاد که محافظ بخواد....
چیز دیگه هم نمی خواد.

D2 واقعا جذابه برام...

بعلاوه سوالای بالام اینا رو هم می خواشتم بپرسم:

1-شما کابل TV out گرفتین براش؟چنده قیمتش؟غیر اصلش هم هست؟
3-میکروفون هم میخوره؟یا فقط Line in ؟
4-فیلمها رو حتما باید تبدیل کرد تا بتونه پخش کنه؟چقد طول می کشه؟چه فرمتهایی از فیلمها رو پخش می کنه کلا؟

ممنون بازم:11:
خواهش میکنم. وظیفمه.
1. من کابل tv out نگرفتم چون اصلا برام کاربرد نداشت. قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی زیاد نیست. از همون جایی که محصولات cowon رو میفروشه میتونین کابلش رو بگیرین. غیراصلی فکر نکنم داشته باشه. مخصوص کووانه.
2. چون نداشتم نمیتونم بگم ولی قاعدتا باید با کیفیت بالا نشون بده. مخصوصا اگه رزولوشن تلویزیونتون خیلی بالا نباشه.
3. میکروفون رو نمیدونم. ولی میکروفون خودش خیلی قویه و کیفیت ضبطش فوق العاده س.
4. بله. باید تبدیل شن. بستگی به سرعت cpu و سیستمتون داره. برنامه ی JetAudio تو قسمت convert یه profile داره مخصوص d2 که میتونین فایل هاتون رو با هر کیفیتی بخواین به فرمت هایی که d2 میخونه تبدیل کنین. این فرمت ها AVI یا همون XVID و WMV هستند که من خودم تبدیل به AVI میکنم. تصویری های AVI که High Quality باشن 320x240 هستند و 3:30 دقیقه ش بین 20 تا 30 مگ حجم داره. اگه زمان فیلم هایی که میخواین تبدیل کنین طولانی نباشه مشکلی از نظر زمان ندارین. و اگر هم میخواین یه فیلم 1 ساعته رو تبدیل کنین باز به سرعت سیستمتون بستگی داره. اگه یه CPU خوب دو هسته ای یا چهارهسته ای داشته باشین مشکلی نیست.

خرج های اضافی هم میتونی براش بکنی ولی ضروری نیست. حتی اگه میبینی اون ظرفیتی که خریدی برات کافیه میتونی مموری هم نخری براش. یا بذاری بعدا بخری. ولی پیشنهاد میکنم حتما یه هدفون creative EP-630 براش بخری تا بتونی با صداش حال کنی. ضمنا فکر کنم I7 هارد دیسک داره. اگه از دستت بیافته فاتحه! اگه تصویری برات مهم نیست همون 7 رو بگیر. صداش همینه.
من الان دو ساله که این دستگاه رو دارم. و تو این مدت خیلی از مدل ها رو از نزدیک دیدم و تجربه ی کار باهاشون رو داشتم. الان اگه قرار باشه دوباره mp3 player بخرم بدون تردید همینو میخرم. (اون موقع من D2 4 GB رو گرفتم 260 تومن.)

a_safari1985
30-03-2009, 00:22
بازم ممنون

iaudio 7 هم فلش ه،
فرقش با iaudio 6 همینه.

ضمنا D2 رو رفتم آمارش رو در آوردم.USB host نیست.

از دوستان دیگه ای که D2 دارن،کسی کابل TV نگرفته؟چنده؟کیفیت نمایشش توی تلویزیون چقدره؟عکسها و فیلمها با چه کیفیتی نمایش داده میشن؟

a_safari1985
30-03-2009, 00:23
بازم ممنون

iaudio 7 هم فلش ه،
فرقش با iaudio 6 همینه.

ضمنا D2 رو رفتم آمارش رو در آوردم.USB host نیست.

از دوستان دیگه ای که D2 دارن،کسی کابل TV نگرفته؟چنده؟کیفیت نمایشش توی تلویزیون چقدره؟عکسها و فیلمها با چه کیفیتی نمایش داده میشن؟

prowler88
30-03-2009, 00:27
بازم ممنون

iaudio 7 هم فلش ه،
فرقش با iaudio 6 همینه.

ضمنا d2 رو رفتم آمارش رو در آوردم.usb host نیست.

از دوستان دیگه ای که d2 دارن،کسی کابل tv نگرفته؟چنده؟کیفیت نمایشش توی تلویزیون چقدره؟عکسها و فیلمها با چه کیفیتی نمایش داده میشن؟
خواهش. پس این قضیه ی هارد دیسکو حل کردن...

osmaan
30-03-2009, 12:06
سلام به همه دوستان
ببخشید یه مدت نبودم مسافرت بودم جاتون خالی
از prowler تشکر می کنم برای زحماتی که کشیده توی این مدت

در مورد سوالات دوستمون a_safari1985
D2 USB host نیست
7 هم که فلشه
کابل tv هم گرون نیست فکر کنم حول و حوش 15 هست

a_safari1985
30-03-2009, 23:37
ممنون osmaan جان.

کیفیت پخش فیلم و عکسش توی تلویزیون چقدره؟عکسها کیفیتش روی tv پایین نمیاد؟

osmaan
01-04-2009, 11:28
ممنون osmaan جان.

کیفیت پخش فیلم و عکس بستگی به اندازه تصویر داره که البته چون با jett audio تبدیل میکنیم کیفیت فیلم روی تلویزیون های بزرگ ممکنه کم بشه ولی عکس ها رو چون نیازی به تبدیل نیست میشه عکس های با رزولیشن بالا رو با کیفیت عالی دید

seymour
01-04-2009, 15:15

1.2. چون نداشتم نمیتونم بگم ولی قاعدتا باید با کیفیت بالا نشون بده. مخصوصا اگه رزولوشن تلویزیونتون خیلی بالا نباشه.

بسته به firmware مورد استفاده و سیستم رنگی (pal.ntsc) شاید تغییرات جزئی ایجاد بشه و البته فشرده سازی ای که انجام میشه (که مثلا به پیش فرض ها اکتفا نشه و بری واسه بیت ریت بالاتر - مثلا 750 کیلو ).. بهرحال 320X240 هستش که بالا نیست اما خب این مدل هم مشخصاً واسه tv-out طراحی نشده و این یه قابلیت جانبیه ... صرفا کار-راه-بندازه (و خوب هم راه میندازه)...

بهرحال به نظر من ارزشش رو داره که بری و کابل رو بگیری ...

سلام من امروز پایتخت بودم با اجازه ی دوستان می خوام قیمتهای جدید رو با گارانتیه امرتات بنویسم:31:
[.....

60g=396000
80g=430000
d2
4g=158000
8g=179000
16g=219000
i7
4g=116000
8g=143000
16g=172000
u5
2g=89000
4g=99000
8g=109000
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
بسیار ممنون بخاطر قیمت ها ... به این لیست ها احتیاج داریم ...

قیمت i7 عالیه و واقعا یه گزینه قابل توصیه اس ...

ehsan_sh69
01-04-2009, 17:18
با عرض سلام
آیا MP4 player مدل I7 4gig و یا MP3 player مدل U5 8gig و یا MP4 player مدل (ZEN (4GB دارای قابلیت ارتقا حجم هستند یعنی من میتونم روی اینها رم نصب کنم و اینکه کدام یک از اینها مناسب تر هستند

osmaan
01-04-2009, 21:55
با عرض سلام
آیا MP4 player مدل I7 4gig و یا MP3 player مدل U5 8gig و یا MP4 player مدل (ZEN (4GB دارای قابلیت ارتقا حجم هستند یعنی من میتونم روی اینها رم نصب کنم و اینکه کدام یک از اینها مناسب تر هستند
از بین اینهایی که گفتین فقط مدل zen قابلیت کارت sd رو داره

a_safari1985
02-04-2009, 00:58
با عرض سلام

از این مدلهایی که شما نام بردین،ظاهرا فقط ZEN قابلیت افزایش حافظه رو داره.ولی قبل از اون به نظرم یه چیزایی راجع به این مدل بدونی:

درسته که ZEN قابلیت افزایش حافظه با مموریهای SD رو داره،ولی فایلهای روی مموری با بقیه فایلهای روی حافظه خود پلیر،جمع نمیشن(اصطلاحا integrate نمیشن).به این معنی که مثلا به لیست آلبوم ها و آرتیستها و ... اضافه نمیشن.
فقط میشه مستقیما به مموری و رفت و به اون دایرکتوری و فایل مورد نظر رسید.

در ضمن ZEN یه ایراد دیگه ای که داره،اینه که فقط بر اساس مشخصات آهنگ (ID3 tag) قابلیت پخش داره و نمیشه بر اساس فولدر ها و ... پخش کرد آهنگ ها رو.اگه آهنگهاتون منظم نیستن و همه tag ها رو دقیق مرتب نکردین(مثل من:31:) سر و کله زدن باهاش خیلی سخت هست.

کیفیت ضبط صدای ZEN هم کاملا متوسطه(در مقایسه با کیفیت کاملا خوب کارهای COWON).

در مجموع،نباید از ZEN انتظار در حد COWON داشت.هر چند با توجه به قیمتش و کیفیت صدا و ...،انصافا پلیر خوبیه.

osmaan
03-04-2009, 10:01
مواردی که دوستمون a_safari1985 گفت دقیقا مواردی هست که تو کاوون رعایت میشه
البته شخصا تا حالا با ضبط صدای ZEN کار نکردم در واقع تو شرایط برابر با کاوون مقایسش نکردم ولی کیفیت ضبط صدای کاوون هم خیلی خوبه

mahan
03-04-2009, 10:07
سلام
این عزیز دل d2 قیمت 4 گیگش رو دیدم یکی از دوستان حدود 150 زده بود .... درسته دیگه ؟
اونوقت o2 میارزه دوبرابر البته 8 گیگ .

osmaan
03-04-2009, 10:27
سلام
این عزیز دل d2 قیمت 4 گیگش رو دیدم یکی از دوستان حدود 150 زده بود .... درسته دیگه ؟
اونوقت o2 میارزه دوبرابر البته 8 گیگ .
سلام
قیمت D2 که 150 تومن نیست البته اول باید قیمت ها رو دوباره از امرتات بگیرم چون ممکنه تو این مدت تغیراتی کرده باشه تا به شما قیمت دقیق رو بگم
درمورد O2 هم که اصلا این دو تا توی یه رده نیستن تا با هم مقایسه کنیم o2 یه PMP هستش ولی D2 تو رده mp3player هستش
ولی واقعا o2 یه چیزه دیگس

a_safari1985
03-04-2009, 12:23
من چتد تا نمونه از فایلهایی رو که با ZEN ضبط شده بود رو گوش دادم.کیفیت ضبط در حد بقیه کارای creative هست.فقط "هست".یعنی نمیشه گفت که مثلا برای فلان برنامه مشکلی نیست،من با این ضبطش می کنم!صدا دور و باHiss ه.

ولی کارای COWON (لا اقل F2 که داشتم) کیفیت ضبط کاملا قابل قبولی دارن.حتی در مقایسه با Voice recorder سامسونگ YV-120 که قبلش داشتم.

mahan
03-04-2009, 19:54
q5w
60g=559000
80g=599000
o2
8g=295000
16g=332000
32g=368000
s9
4g=240000
8g=264000
a3
60g=396000
80g=430000

d2
4g=158000

8g=179000
16g=219000
i7
4g=116000
8g=143000
16g=172000
u5
2g=89000
4g=99000
8g=109000

سلام
قیمت d2 که 150 تومن نیست البته اول باید قیمت ها رو دوباره از امرتات بگیرم چون ممکنه تو این مدت تغیراتی کرده باشه تا به شما قیمت دقیق رو بگم
درمورد o2 هم که اصلا این دو تا توی یه رده نیستن تا با هم مقایسه کنیم o2 یه pmp هستش ولی d2 تو رده mp3player هستش
ولی واقعا o2 یه چیزه دیگس

ولی فکر میکنم یکی از دوستان اینجا این قیمت رو دادن
خب همون دیگه ... پس یه چیز دیگس ... ممنون .. اگه قیمت گرفتین مارو بی نصیب نگذارید

hossein1111
05-04-2009, 10:47
عثمان جان کابل o2 اومد بلاخره؟؟( تی وی)
قیمتش چنده؟

osmaan
07-04-2009, 19:01
عثمان جان کابل o2 اومد بلاخره؟؟( تی وی)
قیمتش چنده؟

سلام
حسین جان ببخشید دیر شد خیلی گرفتار بودم
تا اونجایی که من میدونم هنوزم وارد نشده

Taraneh935
08-04-2009, 20:26
سلام دوستان.

سال نو بر همگیتون مبارک باشه.

تازه وارد هستم و به راهنمائیتون برای انتخاب یک pmp نیاز دارم.

میخواستم بدونم میشه توی PMP دیکشنری یا برنامه های دیگه نصب کرد؟؟؟؟ به فرض من میتونم یک دیکشنری Babylon نصب کنم یا راحت به اینترنت وصل بشم؟؟؟ اگه میشه شما بدون محدودیت هزینه چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ اگه مدلش غیر از cown هم بود موردی نداره، فقط از خوب بودنش مطمئن باشید.

لطفا هرکس نظری داره بگه،ممنون.

osmaan
09-04-2009, 11:18
سلام دوستان.

سال نو بر همگیتون مبارک باشه.

تازه وارد هستم و به راهنمائیتون برای انتخاب یک pmp نیاز دارم.

میخواستم بدونم میشه توی PMP دیکشنری یا برنامه های دیگه نصب کرد؟؟؟؟ به فرض من میتونم یک دیکشنری Babylon نصب کنم یا راحت به اینترنت وصل بشم؟؟؟ اگه میشه شما بدون محدودیت هزینه چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ اگه مدلش غیر از cown هم بود موردی نداره، فقط از خوب بودنش مطمئن باشید.

لطفا هرکس نظری داره بگه،ممنون.

سلام
مدل Q5 میتونه از طریق wireless به اینترنت متصل بشه و هم دارای WinCE 5.0 Professional هست که میتونی تمام برنامه هایی که با این ویندوز کار میکنه رو روش نصب کنی.
البته مدل A3 هم وجود داره که فکر کنم ویندوز نداشته باشه

Taraneh935
09-04-2009, 15:13
ممنون از راهنمائیتون... شما میدونید قیمتش چنده الان؟؟؟ حافظش هارد دیسک هست یا فلش؟؟؟ از نظر ضبط صدا چطوره؟؟؟ جون خیلی مهمه برام که قدرت ضبطش خوب باشه.

osmaan
09-04-2009, 20:15
ممنون از راهنمائیتون... شما میدونید قیمتش چنده الان؟؟؟ حافظش هارد دیسک هست یا فلش؟؟؟ از نظر ضبط صدا چطوره؟؟؟ جون خیلی مهمه برام که قدرت ضبطش خوب باشه.
سلام
خواهش میکنم
ظرفیت 60 گیگ 595 تومن و ظرفیت 80 گیگ 610 تومن میتونی از فروشگاه نگاره بخری
هارد دیسک هستش
ضبط صدای کاوون در کل خوبه و میشه گفت خیلی خوبه البته به رکوردر ها نمیرسه.

albert12
11-04-2009, 22:05
نمایندگی فروش محصولات کووان در بازار رضا هست یا فقط تو مجتمع پایتخت هستش؟

seymour
12-04-2009, 19:12
نمایندگی فروش محصولات کووان در بازار رضا هست یا فقط تو مجتمع پایتخت هستش؟
توی بازار رضا هم یکی هست ... پشت ویترینش کارای cowon هست و یه مانیتور LCD سونی ... فکر کنم پردازش انفورماتیک بود اسم مغازه .

H a m e e d
13-04-2009, 11:13
سلام می خواستم راجع به جدیدترین فیرمور Cowon S9 توضیح دهید و اینکه چه قابلیتهایی به پلیر افزوده.
من حدود یک ماهه که اونو خریدم و ازش کاملا راضیم. روی پلیر من اول فیرمور 2.07 نصب بود که از طریق سایت شرکت به 2.09 آپدیتش کردم که تفاوت محسوسی با فیرمور قبلی نداشت.
ضمن اینکه سر آخر متوجه نشدم که دستگاه موقع پخش موزیک چه جوری Lyric رو هم نشون میده.

osmaan
13-04-2009, 16:33
سلام می خواستم راجع به جدیدترین فیرمور Cowon S9 توضیح دهید و اینکه چه قابلیتهایی به پلیر افزوده.
من حدود یک ماهه که اونو خریدم و ازش کاملا راضیم. روی پلیر من اول فیرمور 2.07 نصب بود که از طریق سایت شرکت به 2.09 آپدیتش کردم که تفاوت محسوسی با فیرمور قبلی نداشت.
ضمن اینکه سر آخر متوجه نشدم که دستگاه موقع پخش موزیک چه جوری Lyric رو هم نشون میده.

تغییراتی که در فیرمور 2.10 S9 انجام شده اینا هستش

New features

- Added a feature of subtitle synchronization in Movie mode.

- Added GUI buttons in Movie mode (subtitle synchronization, playback speed control, and JetEffect).

- Support DivX3 codec in Movie mode.
- Added to slide album art images when you tap screen toward right or left, even if the files don’t have
album art in vertical Music mode.
- Added pitch correction for playback speed control in Music mode.
- Support Audible.

Improvements

- Improved battery life when high resolution (over 480*272) files are played in Movie mode.

Continuous Playback hour is depends on files but it is improved up to 75%.

(ex> 6hours -> 10 hours 30 minutes)
- Improved Widget GUI.
- Fixed the error that some image color was discolored in Picture mode.
- Fixed an exit button in calculator.

اینم لینک دانلود این فیرمور:

برای نمایش لیریک فکر تو قسمت تنظیمات و بعد تو قسمت display گزینه لیریک باشه که باید تیکش زد

H a m e e d
13-04-2009, 17:04
ممنون از پاسخگویی به سوالاتم. این فیرمور جدید آلفائه یا هنوز بتا هستش؟

osmaan
14-04-2009, 08:36
ممنون از پاسخگویی به سوالاتم. این فیرمور جدید آلفائه یا هنوز بتا هستش؟
خواهش میکنم
این لینک و تغییراتی که گذاشتم مال نسخه آلفائه هست

H a m e e d
14-04-2009, 23:13
برای نشون داده شدن لیریک در S9 علاوه بر اینکه در منوی Display باید Lyric On باشد لازمه از نرم افزاری هم به نام LDB Manager برای انطباق لیریک با پلیر استفاده کرد. میشه نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح بدین؟
فیرمور جدید S9 رو هم دانلود و نصب کردم که بسیار سودمند بود
امیدوارم فیرمورهای آینده S9 امکان انتقال فایل با بلوتوث دستگاه و همچنین پخش فایل های PDF رو پشتیبانی کنن.

H a m e e d
14-04-2009, 23:20
برای نشون داده شدن لیریک در S9 علاوه بر اینکه در منوی Display باید Lyric On باشد لازمه از نرم افزاری هم به نام LDB Manager برای انطباق لیریک با پلیر استفاده کرد. میشه نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح بدین؟
فیرمور جدید S9 رو هم دانلود و نصب کردم که بسیار سودمند بود
امیدوارم فیرمورهای آینده S9 امکان انتقال فایل با بلوتوث دستگاه و همچنین پخش فایل های PDF رو پشتیبانی کنن.

prowler88
15-04-2009, 08:20
برای نشون داده شدن لیریک در s9 علاوه بر اینکه در منوی display باید lyric on باشد لازمه از نرم افزاری هم به نام ldb manager برای انطباق لیریک با پلیر استفاده کرد. میشه نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح بدین؟
فیرمور جدید s9 رو هم دانلود و نصب کردم که بسیار سودمند بود
امیدوارم فیرمورهای آینده s9 امکان انتقال فایل با بلوتوث دستگاه و همچنین پخش فایل های pdf رو پشتیبانی کنن.
این برنامه که همراه جت اودیو هست. باید لیریک رو با آهنگ وارد برنامه کنی‌ و بعد آهنگو پلی کنی‌ سر هر خط از لیریک یکی‌ از دکمه هاش هست که باید بزنی‌. خودش سر اون زمان خاص همون خط رو نشون میده. بعد باید آهنگو ذخیره کنی‌ و بریزی روی دستگا

H a m e e d
15-04-2009, 19:40
برای پیدا کردن لیریکها آیا امکانش هست که از دیتا بیس دیگه ای غیر از مال خود Cowon استفاده کرد؟ آخه دیتابیس Cowon خیلی از لیریکها رو نداره.

metallica is me
15-04-2009, 22:40
سلام من قصد خرید pmp دارم موندم کدومو بخرم لطفا کمک کنیدCowon o2Cowon a3Cowon q5Cowon d2میشه فرق هرکدوم را کامل و با تمام امکانات بیان کنید چون واقعا سر در گم شدم مزایا و معایب هرکدوم و فرق و قیمت هر کدومو میخواستم لطفا طوری کمک کنیذ که انگار خودتون میخواین بخرین ممنون

H a m e e d
16-04-2009, 00:33
سلام من قصد خرید pmp دارم موندم کدومو بخرم لطفا کمک کنیدCowon o2Cowon a3Cowon q5Cowon d2میشه فرق هرکدوم را کامل و با تمام امکانات بیان کنید چون واقعا سر در گم شدم مزایا و معایب هرکدوم و فرق و قیمت هر کدومو میخواستم لطفا طوری کمک کنیذ که انگار خودتون میخواین بخرین ممنون
توی لیست مورد نظرت بهتر بود S9 رو هم اضافه می کردی چون یه چیزی بین D2 و O2 هستش
در ضمن پلیرهای Cowon معمولا به گونه ای طراحی شدن که با افزایش قیمت پیشرفته تر میشن و در واقه نه تنها چیزی نسبت به مدل ارزونتر از خودش کم ندارن بلکه امکانات اضافه تری رو هم در بر میگیرن.یعنی محصولی مثل Q5 تمام امکانات و تجهیزات رو یه جا داره و در عین حال گرونترین پلیره.
من یه ماهه که S9 خریدم و کاملا جوابگوی نیازهای روزمره و نه چندان سنگین یک کاربر هست در حالی که در زمره PMP ها قرار نمی گیرد به خوبی قابل رقابت با O2 که یک PMP است میباشد اما نقاط برتری مطلق O2 به S9 در صفحه نمایش بزرگتر آن و توانایی پخش فرمتهای ویدیویی گسترده تر و داشتن اسپیکر و درگاه کارت حافظه است که این خصیصه ها در S9 یافت نمی شوند.فکر میکنم نرم افزارهای جانبی هم در O2 نسبت به S9 گسترده تر باشند مثل نرم افزار نقاشی در O2. بعضی قابلیتها تقریبا در اکثر مدلها یکسان است مثل رادیو و امکان ضبط صدا که همه کارهای Cowon در این زمینه کیفیت قابل قبولی دارن و تایمر و آلارم ساعت (برای بیدار شدن از خواب) و...
در ضمن من خودم قبل از خرید خیلی بین دو مدل D2 , S9 مردد بودم چون امکانانتشون نسبتا مشابهه ولی با یکم صرف هزینه اضافه تر S9 رو که زیباتر و به روزتر از D2 است و صفحه نمایش بزرگتر و رابط کاربری زیباتری هم داره رو انتخاب کرد.
شاید یکی از خوبیهای D2 که S9 نداره داشتن کارت حافظه باشه
در ضمن جدیدا در مورد D2 Plus هم صحبتایی میشه ببین ایران اومده یا نه .مثل اینکه نسخه کاملتری از D2 با واسط کاربری زیباتر و روانتر و امکانات بهتر هستش
به مقدار حافظه مورد نیازت هم باید فکر کنی که هرچی زیادتر باشه طبعا باید قیمت بالاتری رو بپردازی

در مورد A3 چیز زیادی نمیدونم باید از تجربه و اطلاعات بقیه دوستان استفاده کنی
راستی از بین مدلهایی که گفتی فقط Q5 دارای Windows CE هستش
امیدوارم در حد توانم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم و امیدوارم تو خریدت موفق باشی.
نکات ناگفته زیادی هست که حتما بقیه دوستان خواهند گفت.

osmaan
16-04-2009, 08:28

سلام
اول از همه اینکه بودجه شما چقدره؟ درضمن بین مدل هایی که گفتین D2 چیزی بین PMP و mp3player ه البته خود کمپانی کاوون D2 رو یه mp3player میدونه. و از نظر ساپورت فرمت فرمت های کمی رو ساپورت میکنه و نیاز به تبدیل داره در عوض سه مدل دیگه فرمت های بسیار زیادی رو ساپورت میکنن. خوب مسلما یکی از ویژگی هایی که یهPMP باید داشته باشه مانیتور بزرگه که در D2 همچین چیزی رو مشاهده نمی کنیم ولی در O2.A3 وQ5 و میشه گفت در S9 همچین مانیتوری رو میبینیم درمورد میزان ظرفیت PMP هم باید ظرفیتی رو انتخاب کنید که با نیازتون برابر باشه که بیشترین ظرفیت ها رو در این مدل ها A3 و Q5 دارن 60 و 80 گیگ. از نظر ساپورت برنامه هم Q5 از بقیه کاملا برتری داره و هر نرم افزاری که برای WINCE طراحی شده در Q5 هم اجرا میشه.
اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.

اینم اطلاعات هر کدوم از مدل های مورد نظرت:
D2 :

O2 :

A3 :

Q5 :

metallica is me
16-04-2009, 09:31
ممنون از لطفتون که اسم سایتها رو گذاشتین ولی نمیدونم چرا اینترنت من با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکل داره اگه میشه یه ریویو ومثلا قابلیتها فذمتهای پشتیبانی کننده بزرگی صفحه و امکانات دیگرشو برام بنویسید که من از این سردرگمی نجات پیدا کنم و بی زحمت قیمت هر کدوم با حافظه های متفاوت را برام بنویسید (از این دستت بدی از اونیکی پس میگیری)

Taraneh935
16-04-2009, 11:03
سلام.
مدلی هست که تقریبا همه ی خصوصیات q5 را داشته باشه ولی حافظش فلش باشه؟؟؟

H a m e e d
16-04-2009, 11:35
توی سایت زیر مشخصات و قیمتهای بروز به زبان فارسی درج شده است.

H a m e e d
16-04-2009, 12:32
اگه میشه محصولات سونی رو هم از جهات مختلف با کوون مقایسه کنید حداقل چند تا از محصولات معروف هر دو کمپانی رو

metallica is me
16-04-2009, 15:01
به پول من o2 و a3 میخوره حالا بدون درنظرگرفتن هارد و ال سی دی کدومشون بهتره و میشه بگید سیستم تلویزیونی که روs9 هست تلویزیون مارو هم میگیره یا نه ؟ tv out چی هست (همونی که از تلویزیون تصویر را ضبط میکنه؟) ممنون از کمک هاتون

Taraneh935
16-04-2009, 15:09
دوستان من هم مثل metallica is me ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به شدت به این اطلاعات نیاز دارم.... تو سایت هرچی هم که نوشته باشه بازم به پای تجربه ی شما که با این دستگاه ها کار کردید که نمیرسه... اگه لطف کنید و دقیق راهنمایی کنید خیلی ازتون ممنون میشم.

metallica is me
16-04-2009, 16:06
معنی این جمله یعنی میتونه تصویر را از تلویزیون و ماهواره ضبط کنه؟
قابلیت ضبط فایلهای MPEG 4 از تلویزیون Camcorder &DVD, VCR

H a m e e d
16-04-2009, 16:51
من فکر میکنم تنها پلیرهایی که ضبط ویدئویی (Capture) رو ساپورت میکنن A3 و Q5 باشن.اما همه پلیرهای ذکر شده امکان TV-Out رو دارن که برای پخش فایلهای ویدئویی روی صفحه تلویزیون کاربرد داره.

H a m e e d
16-04-2009, 16:53
سیستم پخش تلویزیونی هم برای هیچیک از این پلیرها در ایران قابل دریافت نیست.

metallica is me
16-04-2009, 17:10
خدایش بهترین سایت فارسی که کمک کرده دربارهی خرید شما هستین یعنی با این Capture میشه هم از روی تلویزیون هم ماهواره ضبط کرد؟ درضمن شما که s9 دارید بلوتوثش خوب کار میکنه راستی نگفتین o2 بهتره یا a3 بدون در نظر گرفتن صفحه و هارد بگین کدوم بهتره

H a m e e d
16-04-2009, 17:24
بلوتوث s9 فقط از پروتکل a2dp که مختص انتقال صدا از طریق هدست بلوتوث هستش حمایت میکنه که عملا به هیچ دردی نمیخوره چون فکر کن چند ساعت روشن موندن بلوتوث چه سریع شارژ باتری رو خالی میکنه
من نه برای موبایل و نه برای پلیر هرگز از هدست بلوتوث استفاده نکرده ام و نخواهم کرد!:46:

metallica is me
16-04-2009, 17:54
آیا o2 که سیستم عامل داره مثل q5 این سیستم عامل خیلی مفید هست یعنی به درد میخوره اگه آره خوب فایده اش چیه؟
باز هم میگم کدوم بهتره o2 یا a3

paranoid_android
16-04-2009, 18:21
آیا o2 که سیستم عامل داره مثل q5 این سیستم عامل خیلی مفید هست یعنی به درد میخوره اگه آره خوب فایده اش چیه؟
باز هم میگم کدوم بهتره o2 یا a3

O2 فاقد OS استاندارده دوست عزیز! ظاهرا از یک OS شبه لینوکس بهره میبره! اما Q5 روش Windows CE داره پس میشه نرم افزارها و بازی های متعدد مخصوص این پلتفرم رو روش نصب کرد اما در مورد O2 خیلی محدودیت وجود داره، شاید غیر از نرم افزارهایی که روی خود دستگاه هست نرم افزار دیگری برای ارائه نشه.

metallica is me
16-04-2009, 18:59
یک سوال s9 سیو دو گیگ نداره فقط 16 داره؟

H a m e e d
16-04-2009, 19:23
من توی یه فوروم خارجی خوندم 32 گیگش قراره طی روزهای آتی وارد بازارهای کره بشه اما فعلا در بازارهای جهانی از جمله در ایران موجود نیست و نمیشه پیش بینی کرد کی میاد فعلا 16 بیشترین ظرفیتشه

a_safari1985
16-04-2009, 20:19
سلام دوستان

من بالاخره پلیری که می خواستم گرفتم.
Cowon ِD2 ظرفیت 4 GB
یه مموری 16GB توشیبا
یه محافظ کریستالی
کابل TV-out
ضمنا یه هدفون CREATIVE EP_630 هم از قبل داشتم.

دو هفته است که گرفتم و تو این مدت کاملا ازش راضیم شکر خدا.
به n نفر هم توصیه اش کرده ام تو این مدتD:

هر کس سوال ریزی راجع به این پلیر داره بپرسه که اگه بتونم جواب بدم.

H a m e e d
16-04-2009, 20:48
سلام دوستان

من بالاخره پلیری که می خواستم گرفتم.
Cowon ِD2 ظرفیت 4 GB
یه مموری 16GB توشیبا
یه محافظ کریستالی
کابل TV-out
ضمنا یه هدفون CREATIVE EP_630 هم از قبل داشتم.

دو هفته است که گرفتم و تو این مدت کاملا ازش راضیم شکر خدا.
به n نفر هم توصیه اش کرده ام تو این مدتD:

هر کس سوال ریزی راجع به این پلیر داره بپرسه که اگه بتونم جواب بدم.
مبارک باشه.
مموری 16GB توشیبا رو چند خریدی؟
از کابل TV-out هم استفاده کردی؟ کیفیت پخش فیلم و عکس روی صفحه تلویزیون چطوره؟

metallica is me
16-04-2009, 21:09
دوست عزیز که s9 خریدی s9 مموری نمیخوری ؟ آخه خیلی ازش خوشم اومده راحت بودن تو دستش مثل گوشی موبایل هست؟ یه توضیح کلی راجب اون بگو ببینم بخرمش یا نه موندم o2 s9 a3 بخرم o2 لمسی هست بزرگ هست و ... ولی a3 کپچر هم داره موندم واقعا s9 هم که از لحاظ زیبایی عالی هس موندم......

H a m e e d
16-04-2009, 21:25
دوست عزیز که s9 خریدی s9 مموری نمیخوری ؟ آخه خیلی ازش خوشم اومده راحت بودن تو دستش مثل گوشی موبایل هست؟ یه توضیح کلی راجب اون بگو ببینم بخرمش یا نه موندم o2 s9 a3 بخرم o2 لمسی هست بزرگ هست و ... ولی a3 کپچر هم داره موندم واقعا s9 هم که از لحاظ زیبایی عالی هس موندم......
به نظرم اگه فیلم بین حرفه ای هستی و یکی از اولویت هات امکانات بالای پخش ویدئویی و صفحه نمایش بزرگه بهتره که به کمتر از O2 راضی نشی.در غیر این صورت میتونی به خریدن D2 یا S9 هم فکر کنی.
من موقع خرید کلا انتظاراتم از پخش ویدئویی متوسط بود و اصلا تابحال هم درون پلیر فیلم سینمایی نریخته ام و همش کلیپهای حداکثر 15 یا 20 دقیقه ای ریخته ام.
بهت حق میدم که در انتخاب دچار سردرگمی شدی.چون منم همین طور بودم اینقدر که محصولات Cowon خوبن. البته به مدلهای بالای چهارصد تومن نمیتونستم فکر کنم! هر چند که نیازهای من با همین مدلهای متوسط کاملا تامین میشد.
مموری نخوردن S9 هم برام مهم نیست البته اگه 16 گیگشو نمیگرفتم شاید شرایط فرق میکرد.

H a m e e d
16-04-2009, 21:29
بد نیست Preview های تصویری محصولات Cowon رو با Search در YouTube نگاه کنی تا بتونی بهتر با حال و هواشون آشنا بشی.

a_safari1985
17-04-2009, 10:00
مبارک باشه.
مموری 16GB توشیبا رو چند خریدی؟
از کابل TV-out هم استفاده کردی؟ کیفیت پخش فیلم و عکس روی صفحه تلویزیون چطوره؟

من خریدم 40 تومن.البته زیادی خوب خریدم.احتمالا 43 44 باید باشه جاهای دیگه.

یه چیزی که خودمم قبل از خرید نمی دونستم و خیلی مهمه به نظرم.
D2 فقط فیلم ها رو روی TV نشون میده.نه عکسها رو
تازه فیلم هم فقط خود فیلم رو.وگرنه برای عقب و جلو بردن فیلم،باید دوباره برگردی روی پلیر،عقب یا جلو ببری فیلم رو،بعد دوباره روی tv پخشش کنی.

کیفیت پخش فیلمش هم خوبه.من که راضی بودم کاملا.

metallica is me
17-04-2009, 10:09
دوتا سوال (من فردا میخوام بخرم)
1_بدون در نظر گرفتن صفحه و هارد o2 بهتره یا a3
2_برنامه برای o2 بیشتره یا a3 چند نمونه از برنامه هاشو بگید لطفا

H a m e e d
17-04-2009, 11:16
اینقدر O2 و A3 مشابهن که دیگه واقعا انتخاب از میان این دو PMP سخته. ولی توجه داشته باش که سیستم عامل این دو تا اونقدر توانایی اجرای نرم افزارای جانبی رو نداره .از این نظر Q5 خوبه که چون ویندوز داره با برنامه های زیادی سازگاره.فکر کنم از بین همه PMP های کوون فقط Q5 رو بشه یه کامپیوتر همراه دونست.بقیه ها صرفا پلیرهایی پیشرفته اند.
چند تا از مزیتهای A3 نسبت به O2:
-رزولوشن بالاتر صفحه نمایش (480*800)
-امکان کپچر از تلویزیون
-با یک تبدیل ساده میتونی همه فرمتهای متنی و آفیس اعم از doc,pdf,html,ppt,xls و ... رو با نرم افزار مخصوصی از خود Cowon به فرمت CSD تبدیل کنی و بعد با CSD Viewer درون A3 مشاهده کنی.
البته O2 صفحه نمایش بزرگتری داره (4.3 اینچ)

metallica is me
17-04-2009, 11:55
a3 خیلی زشت هست و بدترین چیزی که داره تاچ نبودنش هست فکر میکنید تا 3 ماه دیگه q5 چقدر ارزون بشه؟

H a m e e d
17-04-2009, 12:15
a3 خیلی زشت هست و بدترین چیزی که داره تاچ نبودنش هست فکر میکنید تا 3 ماه دیگه q5 چقدر ارزون بشه؟
افت قیمت محصولات کوون خیلی کمه و معمولا در این حد نیست که طی چهار پنج ماه مثلا 100 هزار تومن بیاد پایین.این فقط ویژگی گوشیهای سونی اریکسونه که همیشه قیمتاشون خیلی سریع افت می کنه.:31:
مثلا من قیمتای a3 رو از اواخر بهار پارسال تا الآن که دنبال کرده ام هیچوقت از چهارصد پایینتر نبوده (به خصوص مدلای 60 گیگ و بالاترش)
در مورد اینکه a3 خیلی زشت هست کاملا باهات موافقم.:38:

Taraneh935
17-04-2009, 13:24
یکی هم جواب منو بدههههههههههههههههه
آیا pmp هست که تقریبا همه ی خصوصیات q5 رو داشته باشه ولی حافظش فلش باشه؟؟؟؟؟؟؟

H a m e e d
17-04-2009, 13:57
یکی هم جواب منو بدههههههههههههههههه
آیا pmp هست که تقریبا همه ی خصوصیات q5 رو داشته باشه ولی حافظش فلش باشه؟؟؟؟؟؟؟
بین محصولات کوون که همچین پلیری نیست.مگه چشه هارد دیسک؟ خوبه که! فقط نباید ضربه بخوره.

metallica is me
17-04-2009, 15:15
archos 5 تو ایران هست قیمتش چنده؟ به درد میخوره میشه یه توضیحی دربارش بدین که فرقش با cowon چه

osmaan
17-04-2009, 16:36
سلام
یکی از بچه ها اینجا سوال کرده بود که بینO2 و A3 کدوم بهتره به نظر من o2 بهتره چون هم اینترفیس بهتره داره و هم زیبا تره.

درضمن O2 اصلا سیستم عامل نداره منظورم مثل لینوکس و یا ویندوز نیست

بلوتوث S9 فعلا فقط برای موسیقی کاربرد داره نه انتقال فایل

درمورد اینکه در بین مدل های کاوون چیزی شبیه Q5 بدون هارد باشه همچین مدلی نیست البته آسیب پذیر بودن هارد هم آنقدر ها هم که میگن زیاد نیست فقط تو ضربه های شدید آسیب پذیره

به غیر از A3 و Q5 بقیه مدل ها فقط خروجی TV دارن نه کپچرینگ

کسی که بخواد تو پلیرش از برنامه های متعدد استفاده کنه بهتره مدل Q5 انتخاب کنه

A3 فکر کنم میتونه کانال های تلویزیون رو بگیره ولی تو ایران کاربردی نداره

osmaan
17-04-2009, 16:37
archos 5 تو ایران هست قیمتش چنده؟ به درد میخوره میشه یه توضیحی دربارش بدین که فرقش با cowon چه
archos هم کمپانی معروفیه اما تو ایران کم پیدا میشه ولی نمیدونم که تو ایران گارانتی داره یا نه!

metallica is me
17-04-2009, 17:29
osman جان دستت درد نکنه یه سوال q5 که فرمت dat که فرمت دی وی دی هست رو نمیخونه که پس فایدش چیه درحالی که a3 و o2 میخونن درضمن من قصدم از خریم pmp تونستن دیدن فیلم بازیرنویس فارسی و انگلیسی هست آیا a3 q5 o2 میتونن نشون بدن بازم میگم q5 فرمت dat را نمیخونه

H a m e e d
17-04-2009, 17:31
به نظرم آدم باید ببینه نیاز و استفاده اش از یه پلیر در چه حدیه و لزوما مجبور نیست مجهزترین و گرونترین پلیرها رو بخره حتی اگه محدودیت بودجه هم برای خرید نداشته باشه.

osmaan
17-04-2009, 17:41
osman جان دستت درد نکنه یه سوال q5 که فرمت dat که فرمت دی وی دی هست رو نمیخونه که پس فایدش چیه درحالی که a3 و o2 میخونن درضمن من قصدم از خریم pmp تونستن دیدن فیلم بازیرنویس فارسی و انگلیسی هست آیا a3 q5 o2 میتونن نشون بدن بازم میگم q5 فرمت dat را نمیخونه
درمورد زیر نویس o2 رو مطمئنم که فارسی رو میخونه چون یکی از دوستام داره
اوایل که o2 اومده بود مشکل داشت ولی با آپگیرد فیرمور مشکلش حل شده

metallica is me
17-04-2009, 18:53
میشه گفت چون q5 ویندوزداره مثلا برنامه ای داره که بشه باهاش فابلهای dat رو خوند چون اگه بخونه همینو میگیرم