ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Taraneh935
17-04-2009, 22:54
Osmaan شما که میگید هیچ ایرادی نداره هارد... من به طور مکرر از دوستان دیگه شنیدم که اگه کوچکترین ضربه ای بهش وارد بشه باید فاتحشو خوند.... والا من دیگه موندم چه کار کنم.

H a m e e d
18-04-2009, 12:54
اگه کسی راجع به D2 Plus چیز جدیدی میدونه بگه لطفا:8:

metallica is me
18-04-2009, 18:06
یک سوال این وینئوزی که روی q5 هست یه ویندوز واقعی هست مثلا میشه روش برنامه مثل pc معمولی نصب کرد مثلا برنامه power dvd و...

osmaan
18-04-2009, 19:40
میشه گفت چون q5 ویندوزداره مثلا برنامه ای داره که بشه باهاش فابلهای dat رو خوند چون اگه بخونه همینو میگیرم

در این مورد اطلاعات کافی ندارم ولی فکر کنم بشه همچین کاری کرد البته مطمئن نیستم

osmaan
18-04-2009, 19:43
osmaan شما که میگید هیچ ایرادی نداره هارد... من به طور مکرر از دوستان دیگه شنیدم که اگه کوچکترین ضربه ای بهش وارد بشه باید فاتحشو خوند.... والا من دیگه موندم چه کار کنم.
من که نگفتم ایرادی نداره فقط گفتم که اونقدر ها هم که میگن حساس نیست
به قول معروف هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد!

Taraneh935
18-04-2009, 22:35
سلام دوستان

من بالاخره تصمیم گرفتم یک پاکت پی سی بخرم که مدلش HTC Touch Pro2 هست و حدود 2 ماه دیگه به بازار میاد.

از جهتی میخوام یک پلیر خوب داشته باشم... که اکثر فرمت های صوتی رو ساپورت کنه... و بشه باهاش فیلم هایی که فرمت DVD هست رو دید، البته فکر کنم با کانورتورها بشه همه ی فرمت ها رو بهم تبدیل کرد و توی پلیر اجرا کرد... حافظه فلش 16 گیگ داشته باشه .... اگر تاچ هم باشه که چه بهتر... در کل یک چیز جمع و جور باشه ... خیلی سایز صفحه برام مهم نیست ولی کیفیتش مهمه چون فکر نکنم با بودجه حدود 250 تا 300 تومن بشه خیلی مانور داد.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

H a m e e d
18-04-2009, 22:40
یک سوال این وینئوزی که روی q5 هست یه ویندوز واقعی هست مثلا میشه روش برنامه مثل pc معمولی نصب کرد مثلا برنامه power dvd و...
من اینجا چند لینک میذارم:
راجع به ویندوز CE:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراجع به محصولات Power DVD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپاراگرافی به نقل از لینک زیر:

Features
The Cowon Q5W is undoubtedly the most feature-packed PVP we've ever reviewed, thanks to its built-in wireless Internet connection, Bluetooth audio streaming capability, Internet Explorer Web browser, Flash game support, and some limited Microsoft application support. The Q5W supports an extensive list of acceptable audio and video formats (including DivX, XVID, WMV, MPEG, and audio formats such as MP3, WMA, WAV, ASF, OGG, FLAC, APE, MPC), but chokes on AAC, h.264, MKV, VOB, and MOV files.مربوط به لینک زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن q5 با این فرمتهای ویدیویی سازگار است:AVI, ASF, WMV, MPG, OGM
اما a3 با اینها:
AVI,WMV.ASF,MP4,MATROSKA (MKV),OGM,MPG/MPEG,DAT,MTV
ویندوز ce تقریبا مشابه ویندوزهای پاکت پی سی هاست اگه میتونی از کساییکه تجربه کار با گوشیهای Pocket PC مثل HTC رو دارن میتونی سوال کنی که چه جور برنامه هایی تو گوشیهاشون میریزن.

توضیحات بیشتر:

The Q5W also includes a suite of Microsoft applications that run natively on its Windows CE 5 operating system, including MSN Messenger, Internet Explorer, WordPad (which makes the text reader somewhat redundant), and a couple of card games. For an extra $35, you can also have Cowon bundle a suite of Microsoft Office reader applications, allowing you to read (but not alter or save) files created in Microsoft Word, Excel, PowerPoint, and Adobe Acrobat. Because the Cowon Q5W is based on the Windows CE 5 operating system, there is the potential to run third-party software designed for this antiquated platform--but don't get your hopes up. Why Cowon chose to embed the relatively antique Windows CE 5 into the Q5W instead of a more recent mobile OS such as Windows Mobile 6 is beyond us.
به نقل از CNET

osmaan
19-04-2009, 07:09
سلام دوستان

من بالاخره تصمیم گرفتم یک پاکت پی سی بخرم که مدلش htc touch pro2 هست و حدود 2 ماه دیگه به بازار میاد.

از جهتی میخوام یک پلیر خوب داشته باشم... که اکثر فرمت های صوتی رو ساپورت کنه... و بشه باهاش فیلم هایی که فرمت dvd هست رو دید، البته فکر کنم با کانورتورها بشه همه ی فرمت ها رو بهم تبدیل کرد و توی پلیر اجرا کرد... حافظه فلش 16 گیگ داشته باشه .... اگر تاچ هم باشه که چه بهتر... در کل یک چیز جمع و جور باشه ... خیلی سایز صفحه برام مهم نیست ولی کیفیتش مهمه چون فکر نکنم با بودجه حدود 250 تا 300 تومن بشه خیلی مانور داد.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پیشاپیش مبارکه

با توجه به فاکتور هایی که گفتی از محصولات کاوون دو مدل s9 و o2 هست که البته o2هم بهتره و هم بزرگتر
البته اگه یه چیزه جمو جور بخوای d2هم هست ولی هم مانیتور کوچیکی داره و هم نیاز به تبدیل با نرم افزار.
محصولات کمپانی های دیگه رو هم نمی دونم ولی بهتره تو اونا هم یه جستجویی بکنی

deja-vu
19-04-2009, 19:20
به دلايلي اديت شد :5:

metallica is me
19-04-2009, 22:00
یه خواهش میشه طول و عرض q5 و بگید چنده من نتونستم پیدا کنم ممنون

H a m e e d
19-04-2009, 22:37
یه خواهش میشه طول و عرض q5 و بگید چنده من نتونستم پیدا کنم ممنون
به نقل از سایتcnet

specifications: device type: Portable media center ; dimensions (wxdxh): 5.5 in x 0.8 in x 3.5 in ; display type: Tft 5 in - colorطول:5.5 اینچ-عرض:3.5 اینچ-ضخامت:0.8 اینچ

mac_world
21-04-2009, 13:34
یه سوال دوستان مثلا شما داری فیلم میبینی میتونی براش subtitel یا همون زیرنویس انتخواب کن یا نه

H a m e e d
21-04-2009, 22:25
پلیرهای Cowon قابلیت پخش زیرنویس انگلیسی و تا اونجایی که من مطمئنم در مدلی مثل O2 قابلیت پخش زیرنویس فارسی رو دارد.

osmaan
22-04-2009, 08:01
یه سوال دوستان مثلا شما داری فیلم میبینی میتونی براش subtitel یا همون زیرنویس انتخواب کن یا نه

پلیرهای cowon قابلیت پخش زیرنویس انگلیسی و تا اونجایی که من مطمئنم در مدلی مثل o2 قابلیت پخش زیرنویس فارسی رو دارد.

برای تکمیل حرف های دوستم
با توجه به مشخصات پلیر های کاوون دو مدل a3 و q5 هم میتونن بخونن چون از زیرنویس عربی رو حمایت میکنن

mac_world
25-04-2009, 12:45
حالا من یه سوالی دارم آیا خرید آیپاد تاچ به صرفه تر و بهتره یا o2 لطفا با دلیل بگید

osmaan
28-04-2009, 06:54
جدیدترین فیرمور S9

مشخصات

New features
- Added Notepad.
(It is difficult to write small texts because the touch screen is capacitive-type.)
- Added multi screens in Widget.
- Added a transparent clock in Widget.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Fixed the error that APE and some music files are not working properly.
- Improved playback performance of some high-resolution video files.
- Improved playback performance of some video files that has faulty frame

لینک دانلود

osmaan
28-04-2009, 06:59
جدیدترین فیرمور O2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewer
- Added a comics feature to read picture files of comic books easier.
- Support mini map, auto Scroll, reading direction, fit page feature.
- The feature added in Utilities > Comics.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] check
- Run in Setup > system > disk check.
- You are able to fix system errors by running disk check when there are errors or system down cause of
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] device is working unstable.
- The device must be connected with a wall adaptor while disk check is running.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mode
- Fixed the error that searching ASF files got slower after play damaged ASF files.
- Fixed the error that a subtitle was disappeared after pop up window was open while a movie file was
- Fixed the error that some AVI files are playing without sound when audio codec is WMA.
- Improved compatibility with Apple Lossless audio codec (m4a, mp4).
- Fixed the error that files were not displayed properly when ratio value, which is in true type setup,
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] adjusted.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] program
- Scientific Calculator: Fixed the error that 7E-06 STO is changed as 7e-06 after presses RES.
- Scientific Calculator: Fixed the error that the value was not come out correctly when the value is multiplied
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -1.
- Notepad: Stabilize system when there are not enough memories.

لینک دانلود

deja-vu
28-04-2009, 19:28
دوستان يه نفر لطف ميکنه آخرين قيمتهاي محصولات Cowon رو با گارانتي امرتات بده؟:8:

paranoid_android
29-04-2009, 10:48
بالاخره q5 رو خریدم! از فروشگاه نگاره، مجتمع پایتخت.
60 گیگ، گارانتی امرتات، 560000 تومن + یه کیف چرمی و جیر مخصوص q5 که البته خود کیف رو 25000 میدادن اما وقتی گفتم که از تبریز اومدم و اینا کیفو مجانی حساب کردن:31:
فعلا زیاد باهاش ور نرفتم اما چیز فوق العاده ایه، بدنه فلزی داره که یکم تو دست سنگینی میکنه اما فوق العاده خوش دسته. اینکه با اتصال دستگاه به کامپیوتر اونو به عنوان یه mass storage میشناسه عالیه و هیچ نیازی به نرم افزار خاصی برای دیتا ترانسفر بین دستگاه و PC نداره.
اینترفیس گرافیکی دستگاه فوق العاده ست و میشه بین رابط گرافیکی اختصاصی Q5 و اینترفیس استاندارد Windows CE سوییچ کرد تا امکان نصب و استفاده از نرم افزارهای مختلف مخصوص ویندوز رو فراهم کرد.
کیفیت تاچ دستگاه خیلی عالیه...
فعلا.

osmaan
29-04-2009, 12:06
دوستان يه نفر لطف ميکنه آخرين قيمتهاي محصولات cowon رو با گارانتي امرتات بده؟:8:
سلام
قیمت های جدید محصولات کاوون با گارانتی امرتات

u5
2 گیگ: 89
4گیگ:99
8گیگ:109

i7
4گیگ:116
8گیگ:143
16گیگ:172

d2
4گیگ:158
8گیگ:179
16گیگ:219

s9
4گیگ:240
8گیگ:264
16گیگ:298

o2
8گیگ:295
16گیگ:332
32گیگ:368

a3
60گیگ:396
80گیگ:430

q5
60گیگ:559
80گیگ:599
همه این قیمت ها به تومان هستش

osmaan
29-04-2009, 12:11
60 گیگ، گارانتی امرتات، 560000 تومن + یه کیف چرمی و جیر مخصوص q5 که البته خود کیف رو 25000 میدادن اما وقتی گفتم که از تبریز اومدم و اینا کیفو مجانی حساب کردن:31:
فعلا زیاد باهاش ور نرفتم اما چیز فوق العاده ایه، بدنه فلزی داره که یکم تو دست سنگینی میکنه اما فوق العاده خوش دسته. اینکه با اتصال دستگاه به کامپیوتر اونو به عنوان یه mass storage میشناسه عالیه و هیچ نیازی به نرم افزار خاصی برای دیتا ترانسفر بین دستگاه و pc نداره.
اینترفیس گرافیکی دستگاه فوق العاده ست و میشه بین رابط گرافیکی اختصاصی q5 و اینترفیس استاندارد windows ce سوییچ کرد تا امکان نصب و استفاده از نرم افزارهای مختلف مخصوص ویندوز رو فراهم کرد.
فعلا.

سلام
مبارکه
ایشالا برای یه عمر کار کنه

خوشحال میشم یه ریویو از q5 بزاری

paranoid_android
29-04-2009, 12:17
سلام
مبارکه
ایشالا برای یه عمر کار کنه

خوشحال میشم یه ریویو از q5 بزاری

سلام، از راهنمایی و کمک شما برای انتخاب این دستگاه واقعا ممنونم:46:
چشم به زودی...

deja-vu
29-04-2009, 18:55
سلام
قیمت های جدید محصولات کاوون با گارانتی امرتات

u5
2 گیگ: 89
4گیگ:99
8گیگ:109

i7
4گیگ:116
8گیگ:143
16گیگ:172

d2
4گیگ:158
8گیگ:179
16گیگ:219

s9
4گیگ:240
8گیگ:264
16گیگ:298

o2
8گیگ:295
16گیگ:332
32گیگ:368

a3
60گیگ:396
80گیگ:430

q5
60گیگ:559
80گیگ:599
همه این قیمت ها به تومان هستش

خيلي ممنون از لطف شما :11:

A2 با گارانتي امرتات وجود نداره؟ بدون گارانتي هم پيدا نميشه؟

Taraneh935
29-04-2009, 19:00
فعلا زیاد باهاش ور نرفتم اما چیز فوق العاده ایه، بدنه فلزی داره که یکم تو دست سنگینی میکنه اما فوق العاده خوش دسته. اینکه با اتصال دستگاه به کامپیوتر اونو به عنوان یه mass storage میشناسه عالیه و هیچ نیازی به نرم افزار خاصی برای دیتا ترانسفر بین دستگاه و pc نداره.
اینترفیس گرافیکی دستگاه فوق العاده ست و میشه بین رابط گرافیکی اختصاصی q5 و اینترفیس استاندارد windows ce سوییچ کرد تا امکان نصب و استفاده از نرم افزارهای مختلف مخصوص ویندوز رو فراهم کرد.
فعلا.

سلام..
مبارک باشه.
هر وقت فرصت داشتین توضیحاتی در موردش بدین.

osmaan
29-04-2009, 19:55
خيلي ممنون از لطف شما :11:

A2 با گارانتي امرتات وجود نداره؟ بدون گارانتي هم پيدا نميشه؟

خواهش میکنم
A2 خیلی وقته discontinu شده و دیگه تولید نمیشه

paranoid_android
29-04-2009, 21:30
سلام..
مبارک باشه.
هر وقت فرصت داشتین توضیحاتی در موردش بدین.

سلام، مرسی.

... کیفیت مونیتورش خیلی عالیه، مخصوصا زمانی که فایل هایی با فرمت avi یا xvid رو پخش میکنه.
اسپیکرهای استریوش کیفیت و وضوح خوبی دارن اما خیلی صدای بلندی رو تولید نمی کنن، اما به نظر شخص من خوبن.
از نظر طراحی و ظاهر و اینترفیس گرافیکی و ارگونومی عالیه، بدنش از فلزه، موقعی که تو دستم میگیرمش یکم احساس سنگینی میکنم و بعد از حدود 30 دقیقه کار کردن باهاش بدنش گرمتر میشه اما خیلی آزار دهنده نیست.
کیفیت هدفون هاش خیلی خوبه اما برای خوره های موسیقی توصیه میشه که گوشی یا earphone بهتری خریداری بشه، اما برای من که موزیک خیلی گوش می دم مناسبه و نیازی برای خرید یه هدفون جداگانه احساس نمیکنم.
سرعت جابجایی بین منوها و همینطور پایداری دستگاه موقع کار با فایل های مختلف خوبه، اما متاسفانه هنوز فرصت نکردم نرم افزار و بازی مختلف سازگار با windows ce رو روش نصب کنم.
ایرادی کوچیکی که به نظر من به این دستگاه میشه گرفت اینه که بهتر بود از نسخه جدیدتر windows ce یعنی 6.0 یا بالاتر بجای نسخه قدیمی تر 5.0 استفاده میشد!
در مورد خیلی از فایل های با فرمت MP4 و WMV متاسفانه با مشکل مواجه میشم و دستگاه اونارو باز نمیکنه و حتی بعضی هاشو از روی خود دستگاه delete هم نمیکنه! نمیدونم چرا!
با توجه به اینکه اشاره شده که دستگاه فایلهای PDF رو باز میکنه اما متاسفانه این موضوع صحت نداره و باید روش یه نرم افزار جداگانه مثل acrobat reader و... نصب بشه. من که نتونستم هیچ کدوم از فایلهای PDF ای که روش ریختم رو باز کنم!

osmaan
30-04-2009, 07:35
پارانوید جان فکر کنم این لینک به دردت بخوره توش application مخصوص Q5 هست

paranoid_android
30-04-2009, 17:02
پارانوید جان فکر کنم این لینک به دردت بخوره توش application مخصوص Q5 هست

خیلی ممنون، زحمت کشیدی:11:
در مورد فایل های PDF و همینطور یه سری نرم افزار پیدا کردم که با نصبش میشه فایل های Word و Excel و Powerpoint و PDF و همینطور Real Media رو باز کرد.
یه محدودیت کوچیک دیگه هم در مورد بلوتوث دستگاه وجود داره و اونم اینه که فقط کاربردش اینه که به یه هدفون بلوتوث وصل بشه، یعنی یه کاربرد صرف streaming media و نمیشه مثلا به گوشی های موبایل متصلش کرد و بینشون فایل رد و بدل کرد، یا اینکه از طریق بلوتوث موبایل به اینترنت وصل بشه.

dsa
01-05-2009, 11:10
قيمت u5 ارزون نشده ؟

هنوز 4 : 99 تومن و 8 : 109 تومن هست ؟؟

osmaan
01-05-2009, 20:00
قيمت u5 ارزون نشده ؟

هنوز 4 : 99 تومن و 8 : 109 تومن هست ؟؟

بله هنوز هم همین قیمته
به این زودی ها قیمت افت نمیکنه مثلا تا قبل امسال قیمت از خیلی وقت پیشا ثابت بود تا اول امسال که ارزون شد

osmaan
07-05-2009, 09:06
حذف شد........

osmaan
07-05-2009, 09:08
jetaudio فقط یک نرم افزار مالتی مدیا نیست بلکه یک برنامه نرم افزار یکپارچه مالتی مدیاست که مجموعه ماموریت های فشرده را قادر به انجام می باشد. این نرم افزار فقط برای اجرای انواع فرمت های مختلف صوتی و تصویری نیست، بلکه می تواند قابلیت هایی مثل رایت کردن سی دی، تبدیل فرمت های صوتی به یکدیگر را نیز انجام دهد. jetaudio نرم افزار جامع چند رسانه ای است که علاوه بر پخش موزیک و فایل های ویدیویی قابلیت رایت cd، ضبط کردن، تبدیل فایل های مختلف به یکدیگر را دارا می باشد. همچنین امکان ایجاد یک رادیو اینترنتی با کمک نرم افزار جانبی jetcast که به وسیله نرم افزار jetaudio ارایه می شود وجود خواهد داشت. ضبط فایل های صوتی آنالوگ، امکان افزودن پلاگهای مختلف visualization، قابلیت sound2vision، افکت های صوتی گوناگون مانندwide، reverb، x-bass، خروجی صدای چندکاناله و... از دیگر توانایی های این نسخه جدید است.
قابلیت های کلیدی نرم افزار cowon jetaudio 7.5 :plus vx
- پخش موزیک و فایل های ویدیویی
- رایت cd صوتی از فایل های صوتی
- ضبط حرفه ای انواع صوت از هر منبع ورودی و یا درحال پخش در کارت صوت
- ویرایش کامل و همراه با جزییات فایل ها
- پشتیبانی صداهای خروجی چند کاناله
- مجهز بودن به skin های مختلف و زیبا
- تبدیل فرمت های صوتی به یکدیگر و همچنین تبدیل فرمت audio cd به فرمتهای رایج
- افکت های صوتی گوناگون و زیبا
- دادن کنترل کامل نرم افزار به کاربر همانند یک ضبط صوت دیجیتالی کامل
- مجهز به equalizer و تایمر و alarm
- ساخت و ذخیره آلبوم های مورد علاقه شما
- امکان ایجاد رادیو اینترنتی
- پشتیبانی صداهای خروجی چند کاناله
- مجهز بودن به skin های مختلف و زیبا
- قابلیت نصب پلاگین های مختلف
- اضافه شدن پوسته های زیبا برای سلیقه های متفاوت
- قابلیت بخش انواع فرمت های wav، mp3، mp3pro, ogg، wma، mpg، avi، wmv، midi، rm، and video، and audio cd
تغییرات جدید صورت گرفته در نسخه :7
- بازخوانی مجدد آهنگ ab
- امکان استفاده از گزینه های bookmark
- تاریخچه (لیست فایل های جدید)
- پشتیبانی از سیستم کنترل از راه دور مانند دستگاه های کنترل mce و streamzap
- سیستم جدید مدیریت فایل های صوتی تصویری album manager + explorer + device manager

Senator_F
08-05-2009, 11:43
jetaudio
- پشتیبانی از سیستم کنترل از راه دور مانند دستگاه های کنترل mce و streamzap

آیا این سیستم ها توی ایران وجود دارن؟منظورم اینه که میشه در موردشون اطلاعاتی گرفت؟
کدوم مارکش خوبه؟کجا میفروشن و غیره.
ممنونم.

osmaan
09-05-2009, 06:09
آیا این سیستم ها توی ایران وجود دارن؟منظورم اینه که میشه در موردشون اطلاعاتی گرفت؟
کدوم مارکش خوبه؟کجا میفروشن و غیره.
ممنونم.

برای خودمم جالب بود ولی چیزی از این سیستم ها نمیدونم

a.z.p.z
09-05-2009, 14:18
سلام دوستان خوب هستید؟
ببخشید میخواستم بدونم قیمت s9 چند هست در حال حاضر 16 گیگ؟
اونور که 32 گیگش هم ریلیز شد ! 1 می!
راستی دوستان شما از cowon مدیا پلیر استفاده میکنین ؟
مدیا مانکی چطوره میشه اطلاعاتی درباره ی اونرو بهم بدید؟؟؟؟؟؟
شما چیرو پیشنهاد میکنید من cowon media player رو از سایت خودش دانلود کردم به نظر بد نبود! البته زییاد باهاش کار نکردم!
...................................
1 سوال هم درباره ی خوده اس 9 داشتم واسه نصب تم یا mainmenu.swf وقتی کپی کردیم تو فولدر فلش بعد از روشن شدن خودش اوتوماتیک ست میشه یا به لیست منو ها در پایین صفحه اضافه میشه یا باید بریم تو فولدر فلش و روی فایل منو کلیک کنیم تا اجرا بشه؟؟؟
چون من مثلا اگه 3 تا منوی مختلف بریزم 3 تا زیر منو به پایین صفحه واسه انتخاب کردن اضافه میشه ؟ یا باید با کلیک کردن بر روی نام هر کدوم تو فایل فلش انتخاب کنیم اونرو؟

هم منو و هم تم به این صورت هست؟
بعد اسکین هایی که برای رادیو و موزیک پلیر هستند بعد از کپی کردن فکر کنم اوتوماتیک ست میشن دیگه؟یا باید کار خاصی کرد یا کلیک کرد رو فایلشون؟؟؟ این رو اس 9 دارها خواهشا برام توضیح بدن ممنونتون میشم
2:برنامه های و بازی هایی که میریزیم هم تو unlities میره دیگه؟
از دوستان ممنن میشم کمک کنید چون من تمام مسایل رو فهمیدم جز این
پیشاپیش سپاس از کمکتون

a.z.p.z
09-05-2009, 17:38
یه سری سوال دیگه داشتم!!!
1:باطری چند mah هست؟
2:فایل های txt زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟
3:بعد اینکه در فوادر سیستم چه چیزهایی وجود داره؟
4:ایا سنسور برای تنظیم نور صفحه داره؟
ممنون میشم کمکم کنید سپاس

prowler88
09-05-2009, 17:52
سلام دوستان خوب هستید؟
شما چیرو پیشنهاد میکنید من cowon media player رو از سایت خودش دانلود کردم به نظر بد نبود! البته زییاد باهاش کار نکردم!
1 سوال هم درباره ی خوده اس 9 داشتم واسه نصب تم یا mainmenu.swf وقتی کپی کردیم تو فولدر فلش بعد از روشن شدن خودش اوتوماتیک ست میشه یا به لیست منو ها در پایین صفحه اضافه میشه یا باید بریم تو فولدر فلش و روی فایل منو کلیک کنیم تا اجرا بشه؟؟؟
چون من مثلا اگه 3 تا منوی مختلف بریزم 3 تا زیر منو به پایین صفحه واسه انتخاب کردن اضافه میشه ؟ یا باید با کلیک کردن بر روی نام هر کدوم تو فایل فلش انتخاب کنیم اونرو؟

بعد اسکین هایی که برای رادیو و موزیک پلیر هستند بعد از کپی کردن فکر کنم اوتوماتیک ست میشن دیگه؟یا باید کار خاصی کرد یا کلیک کرد رو فایلشون؟؟؟ این رو اس 9 دارها خواهشا برام توضیح بدن ممنونتون میشم
پیشاپیش سپاس از کمکتون

من فقط در مورد COWON Media Player یا همون JetAudio بهتون بگم که با هیچ برنامه ای قابل مقایسه نیست. البته تو پست های قبلی دوستان مزیت هاش رو گفتن. ولی به نظر من از همه نظر کامل کامله و هیچ برنامه ای از نظر امکانات و تنظیمات در حدش نیست.
مهمترین ویژگی هاش:
-تنظیمات صدای بسیار پیشرفته و تاثیرگذار و کامل که باعث شده از نظر کیفیت, شفافیت, و Bass از همه ی برنامه ها بالاتر باشه.
-پشتیبانی از همه ی فایل های صوتی و تصویری و پخش فایل های تصویری که مشکل دارند و کامل نیستند (مدیا پلیر هرگز قادر به همچین کاری نیست).
-محیط بسیار کاربرپسند و راحت
-وجود امکانات جانبی مثل تایمر (برای قطع یا پخش آهنگ و یا خاموش کردن کامپیوتر), Alarm, تغییر Pitch, و...
-دسترسی به تمام تنظیم های صدا و Volume های سیستم و میکروفون
-امکان تبدیل فرمت های صوتی و تصویری
-سبک بودن برنامه و لود سریع فایل ها
-امکان تنظیم دکمه های کیبورد و ماوس برای کاربردهای مختلف
-امکان نمایش ترک های در حال پخش در حالت های مختلف برای وقتی که صفحه minimize یا در tray باشه.
-پشتیبانی کیفیت های بالای خروجی کارت صدا (بسیار فراتر از windows media player)
-و ...
بخوام همه ش رو بگم تا فردا صبح طول میکشه. ولی مهم ترین ویژگیش تنظیمات صداشه و اکولایزر 16 بانده و BBE.

osmaan
10-05-2009, 06:27
سلام دوستان خوب هستید؟

پیشاپیش سپاس از کمکتون

سلام
درمورد JetAudio دوستم توضیح داد و منم همیشه از این استفاده میکنم
درمورد قیمت هم 16 گیگ 298 تومن
بله خبر دارم 32 هم اومد البته مثل اینکه فعلا برای امریکا هست
درمورد باقی سوال ها هم من تا حالا با S9 کار نکردم و این موارد جزئی رو نمیدونم البته یه لینک میدم که میتونه کمکت کنه.

osmaan
10-05-2009, 06:48
یه سری سوال دیگه داشتم!!!
1:باطری چند mah هست؟
2:فایل های txt زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟
3:بعد اینکه در فوادر سیستم چه چیزهایی وجود داره؟
4:ایا سنسور برای تنظیم نور صفحه داره؟
ممنون میشم کمکم کنید سپاس
1 چیزی پیدا نکردم
2 از انکود UTF-8 که حمایت میکنه پس فارسی رو هم باید بخونه
3 نمیدونم
4 نه نداره

osmaan
11-05-2009, 07:12
سلام
ببخشید درمورد سوال دوم azpz من اشتباه کردم یکی از دوستام که S9 داشت بهم گفت که با وجود اینکه UTF-8 داره ولی نمیتونه فارسی رو نشون بده

a.z.p.z
11-05-2009, 19:38
سلام یه سوالی داشتم !
کیو 5 که هیچ!
فرق او2 با دی 2 چی هست؟
بعد سیستم عامل هم دارن چی؟
شنیدم لینوکس کسی میتونه توضیحی کامل بهم بده ؟
ممنون

osmaan
12-05-2009, 08:36
سلام یه سوالی داشتم !
کیو 5 که هیچ!
فرق او2 با دی 2 چی هست؟
بعد سیستم عامل هم دارن چی؟
شنیدم لینوکس کسی میتونه توضیحی کامل بهم بده ؟
ممنون
سلام
نه D2 و نه O2 هیچ کدوم سیستم عامل ندارن
فرق بین این دو تا هم یکی از نظر مانیتور هست که O2 بزرگه فرق بعدی اینکه O2 خیلی از فرمت ها رو بر خلاف D2 میتونه پخش کنه و هم اینکه مثل D2 در اکثر موارد نیاز به تبدیل نیست
میزان عمر باطری D2 خیلی بیشتر از O2 هست
O2 اکولایزر 10 بانده داره
O2 اسپیکر داره ولی D2 نداره
در زمینه عکس میتونه فرمت RAW رو هم نشون بده که نشان از پردازنده قدرتمنده
O2 در ظرفیت 32 هم موجوده
و خیلی موارد دیگه که الان یادم نمیاد

ولی در کل من O2 رو به D2 ترجیح میدم
O2 واقعا عالیه

prowler88
12-05-2009, 12:13
سلام
نه D2 و نه O2 هیچ کدوم سیستم عامل ندارن
فرق بین این دو تا هم یکی از نظر مانیتور هست که O2 بزرگه فرق بعدی اینکه O2 خیلی از فرمت ها رو بر خلاف D2 میتونه پخش کنه و هم اینکه مثل D2 در اکثر موارد نیاز به تبدیل نیست
میزان عمر باطری D2 خیلی بیشتر از O2 هست
O2 اکولایزر 10 بانده داره
O2 اسپیکر داره ولی D2 نداره
در زمینه عکس میتونه فرمت RAW رو هم نشون بده که نشان از پردازنده قدرتمنده
O2 در ظرفیت 32 هم موجوده
و خیلی موارد دیگه که الان یادم نمیاد

ولی در کل من O2 رو به D2 ترجیح میدم
O2 واقعا عالیه
O2 رو نمیشه با D2 مقایسه کرد که...
هیچ ربطی به هم ندارن.
O2 کار اصلیش پخش فایل های تصویریه. D2 در کنار موزیک تصویری هم پخش میکنه.
ثانیا من خودم اگه پول O2 هم داشته باشم نمیخرم چون D2 هم به زور تو جبیم جا میشه چه برسه به O2. و ضمنا چون LCD یزرگتری داره و در نتیجه باتریش کمتر می مونه برای MP3 خیلی مناسب نیست.

osmaan
13-05-2009, 07:57
O2 رو نمیشه با D2 مقایسه کرد که...
هیچ ربطی به هم ندارن.
O2 کار اصلیش پخش فایل های تصویریه. D2 در کنار موزیک تصویری هم پخش میکنه.
ثانیا من خودم اگه پول O2 هم داشته باشم نمیخرم چون D2 هم به زور تو جبیم جا میشه چه برسه به O2. و ضمنا چون LCD یزرگتری داره و در نتیجه باتریش کمتر می مونه برای MP3 خیلی مناسب نیست.

سلام
درسته
D2 میشه با ارفاق گقت که چیزی بین pmp ها و mp3player هاست ولی O2 یه pmp کامله

البته ممکنه اولیت اول ایشون دیدن فیلم باشه که خوب یه مانیتور بزرگ نیاز داره

archduke
13-05-2009, 18:21
از برندهای مطرح earphone چی تو بازار ایران سراغ دارید که بهتر از earphone موجود روی D2 یا S9 باشه؟

a.z.p.z
13-05-2009, 19:05
سلام ossman جان بله بعد از مدتی واقعا فهمیدم من یه پی ام پی نیاز دارم تا ام پی تیری پلیر چون خودمم ایپاد تاچ 2 جی دارم در نتیجه خرید اس 9 رو بی ربط دونستم فقط یه چند تا سوال درباره ی او2 داشتم!
ایا برنامه ای براش هست؟
اگه هست با چه پسوندی هست و اصلا در چه پایه ای هست؟(فلش یا .......)
چون من یه SDK بارش دیدم برا همین مطمنم که برنامه داره!!!
قیمت دارید ازش؟
ممنون

a.z.p.z
13-05-2009, 21:46
راستی دوستان یکی میشه تفاوت DIVX &XVID رو بهم بگه و بگه از نظر کیفیت چه فرقی باهم میکنن؟؟؟
ممنون

prowler88
13-05-2009, 22:33
راستی دوستان یکی میشه تفاوت DIVX &XVID رو بهم بگه و بگه از نظر کیفیت چه فرقی باهم میکنن؟؟؟
ممنون
من خودم هیچ تفاوتی چه از نظر کیفیت و چه از نظر حجم توشون ندیدم.

osmaan
14-05-2009, 07:37
از برندهای مطرح earphone چی تو بازار ایران سراغ دارید که بهتر از earphone موجود روی D2 یا S9 باشه؟

سلام
از برند های معروف میشه به کریتیو و سونی و سنهایزر اشاره کرد که اینها مدل های زیادی رو دارن که از ارفون های کاوون بهتره مثلا EP-630 کریتیو که هم قیمت معقولی داره هم کیفیت خوب البته فکر کنم بین این سه کمپانی سنهایزر بهتره باشه که البته پول بیشتری رو هم باید بابتش بدی سونی هم مدل های خیلی خوبی داره

من مدل هارو به اسم نمیشناسم اگه میخوای بهت اسم مدل بدم باید دوستان دیگه کمک کنن

osmaan
14-05-2009, 07:54
سلام ossman جان بله بعد از مدتی واقعا فهمیدم من یه پی ام پی نیاز دارم تا ام پی تیری پلیر چون خودمم ایپاد تاچ 2 جی دارم در نتیجه خرید اس 9 رو بی ربط دونستم فقط یه چند تا سوال درباره ی او2 داشتم!
ایا برنامه ای براش هست؟
اگه هست با چه پسوندی هست و اصلا در چه پایه ای هست؟(فلش یا .......)
چون من یه SDK بارش دیدم برا همین مطمنم که برنامه داره!!!
قیمت دارید ازش؟
ممنون

سلام azpz جان
بله براش برنامه که هست یه چند تایی دیدم تازه خودم که میتونی بسازی
پسوندش خیلی جالب بود .o2 فلش بودنشو نمیدونم

قیمت
8 گیگ 295 تومن
16 گیگ 332 تومن
32 گیگ 368 تومن

prowler88
14-05-2009, 08:41
سلام
از برند های معروف میشه به کریتیو و سونی و سنهایزر اشاره کرد که اینها مدل های زیادی رو دارن که از ارفون های کاوون بهتره مثلا EP-630 کریتیو که هم قیمت معقولی داره هم کیفیت خوب البته فکر کنم بین این سه کمپانی سنهایزر بهتره باشه که البته پول بیشتری رو هم باید بابتش بدی سونی هم مدل های خیلی خوبی داره

من مدل هارو به اسم نمیشناسم اگه میخوای بهت اسم مدل بدم باید دوستان دیگه کمک کنن

واسم خیلی جالبه که شما سنهایزر رو با سونی و کریتیو مقایسه میکنین. سنهایزر معروفترین و بهترین کمپانی ساخت هدفون دنیاست در همه ی رده ها. یه مقدار کم لطفیه که در سطح سونی و مخصوصا کریتیو بیارینش پایین.
برندهایی که تو ساخت Earphone و Earbud کارشون خوبه چند تایی هستند. ولی SHURE از همه شناخته شده تره.

osmaan
14-05-2009, 09:46
واسم خیلی جالبه که شما سنهایزر رو با سونی و کریتیو مقایسه میکنین. سنهایزر معروفترین و بهترین کمپانی ساخت هدفون دنیاست در همه ی رده ها. یه مقدار کم لطفیه که در سطح سونی و مخصوصا کریتیو بیارینش پایین.
برندهایی که تو ساخت Earphone و Earbud کارشون خوبه چند تایی هستند. ولی SHURE از همه شناخته شده تره.

prowler88 جان منم میدونم که سنهایزر خیلی بهتره و اعتبار زیادی رو هم داره منظور من از فکر کنم این بود که بین مارک هایی که من میشناسم سنهایزر خوبه و بیشتر توجه هم به قیمت بود که خودم 630 رو به خاطر قیمتش پیشنهاد دادم وگرنه سنهایزر کجا و اینا کجا!
درمورد SHURE هم مگه تو بازار ایران به راحتی پیدا میشه؟

archduke
14-05-2009, 11:37
ممنون از پیشنهاداتون.
من خودم به Sony MDR-EX85LP فکر می کنم. تو این رده قیمت (زیر 50) مدل بهتری هست؟

archduke
14-05-2009, 13:17
یه سوال:
+D2 شارژر نداره. firmwareش روی D2 نصب می شه. بدنه ش گویا ضعیف تره. چندان خوشگل تر هم به نظر نمی آد. گرون تر هم هست! به نظر شما هم D2 انتخاب بهتریه؟!!

a.z.p.z
14-05-2009, 16:01
سلام ossman جان و سایر دوستان بله من تونستم SDK برا او2 رو دانلود کنم ولی به این راحتی هم نمیشه ساخت یعنی فکر کنم باید به زبان برنامه نویسی اشنا بود!!!! ؟؟؟
چندتا چیزو رو نتونستم گیر بیارم!!! کسی میتونه بگه سی پی یو اش چی هست؟؟؟؟ و اینکه چه arm هست؟
همچنین باطریش چند mah هست؟؟؟ ممنون دوستان
راستی رنگ هاش فرقی هم تو قیمتش داره؟
مشکی و سفید؟
صورتی که هیچی!!!!

hesam68
14-05-2009, 16:14
سلام
من چند تا سوال در مورد o2 داشتم
1. اسپیکر این مدیا پلیر تا چه حدیه؟
2. من کم بینا هستم . منو هاش و گزینه هاش درشته؟
من میتونم باهاش کارکنم
کیفیت و بلندی صداش به گوشی 5700 نوکیا میرسه یا بیشتره
ببخشید صداشو با گوشی مقایسه کردم
اخه من تا حالا از اینا دستم نگرفتم و هیچ اشنایی باهاشون ندارم
ممنون میشم جواب سوالامو بدین
نظرتون در مورد jxd 990 چیه؟
منتظرم
مرسی

a.z.p.z
14-05-2009, 16:44
اسپیکر 1000mv هست در هدفونم 32mv +32mv
اره خیلی بزرگ هست هم ال سی دی هم ایکن ها و منو ها.......
کجا هدفون یا اسپیکر؟؟؟؟؟ در هدفون حتما تازه با تعویض earphones بهترم میشه!
اینا چیزی نیستن!!! PMP هستن!
یکیم جواب سوال های منو بده ممنون

a.z.p.z
14-05-2009, 17:25
راستی از کابل line in برا ریکورد در او2 میتونم استفاده کنم؟
ممنون

hesam68
14-05-2009, 18:30
اسپیکر 1000mv هست در هدفونم 32mv +32mv
اره خیلی بزرگ هست هم ال سی دی هم ایکن ها و منو ها.......
کجا هدفون یا اسپیکر؟؟؟؟؟ در هدفون حتما تازه با تعویض earphones بهترم میشه!
اینا چیزی نیستن!!! PMP هستن!
یکیم جواب سوال های منو بده ممنون

مرسی از جوابتون
کیفیت و بلندی صداش تو اسپیکر از 5700 بهتره؟
رادیو هم داره؟
رادیوش با کیفیت و قویه؟
مرسی

osmaan
14-05-2009, 20:11
یه سوال:
+D2 شارژر نداره. firmwareش روی D2 نصب می شه. بدنه ش گویا ضعیف تره. چندان خوشگل تر هم به نظر نمی آد. گرون تر هم هست! به نظر شما هم D2 انتخاب بهتریه؟!!

نه شارژر نداره به عنوان آپشن هست
بله با یه روش میشه روی D2 هم نصب کرد
در مورد بدنه چیزی نمیدونم
من که از رنگ سیاهش خوش اومد
با توجه به قیمت و اینکه میشه گفت فقط تو ظاهر تغییر کرده D2 بهتره

سلام ossman جان و سایر دوستان بله من تونستم SDK برا او2 رو دانلود کنم ولی به این راحتی هم نمیشه ساخت یعنی فکر کنم باید به زبان برنامه نویسی اشنا بود!!!! ؟؟؟
چندتا چیزو رو نتونستم گیر بیارم!!! کسی میتونه بگه سی پی یو اش چی هست؟؟؟؟ و اینکه چه arm هست؟
همچنین باطریش چند mah هست؟؟؟ ممنون دوستان
راستی رنگ هاش فرقی هم تو قیمتش داره؟
مشکی و سفید؟
صورتی که هیچی!!!!

سلام azpz جان
درمورد نحوه برنامه نویسی چیزی نمیدونم ولی توی اینترنت آموزشش هست
درمورد باطری و سی پی یو منم چیزی نتونستم گیر بیارم
حالا مگه میخوای باهاش آپولو هوا کنی :دی
همین که از چیپست داوینچی استفاده میکنه خودش خوبه دیگه و هم اینکه میتونی به راحتی عکس های با فرمت RAW رو نشون بده خوش دلیل بر داشتن پروسسور قوی هست
نه تفاوت رنگ تاثیری تو قیمت نداره
صورتی که هنوز تولید نشده

راستی از کابل line in برا ریکورد در او2 میتونم استفاده کنم؟
ممنون

بله میشه با لاین این از دستگاه های دیگه ضبط صدا کرد و یا با یه میکروفن حرفه ای ضبط کرد

مرسی از جوابتون
کیفیت و بلندی صداش تو اسپیکر از 5700 بهتره؟
رادیو هم داره؟
رادیوش با کیفیت و قویه؟
مرسی

تا حالا امتحان نکردم 5700 رو
بله رادیو داره
بازم بله هم کیفیت بالا داره و هم قوی هستش

prowler88
14-05-2009, 22:25
prowler88 جان منم میدونم که سنهایزر خیلی بهتره و اعتبار زیادی رو هم داره منظور من از فکر کنم این بود که بین مارک هایی که من میشناسم سنهایزر خوبه و بیشتر توجه هم به قیمت بود که خودم 630 رو به خاطر قیمتش پیشنهاد دادم وگرنه سنهایزر کجا و اینا کجا!
درمورد SHURE هم مگه تو بازار ایران به راحتی پیدا میشه؟

من میدونم که میکروفون های SHURE تو بازار هست. هدفوناشم فکر کنم دیدم مطمئن نیستم...

archduke
14-05-2009, 23:14
امرتات لوازم جانبی D2 رو هم داره؟

JayR
14-05-2009, 23:30
آره میکروفوناش هست ولی من که هدفون ازش ندیدم شاید شاید یجا دیده باشم ولی earphone این مارک جیگرو چون تهرانو زیر و رو کردم و از هرچی صدابردارو ... و همکار امارشو گرفت هیچ کس اینجا ندیده!
فعلا monster turbines earphones رو بچسبین بزودی برام آوردن ریویوش با من

hesam68
15-05-2009, 00:08
عثمان جان مرسی از جوابت
صدای او 2 رو با چه گوشی مقایسه کردی؟
با ان 95 8 گیگ چی . مقایسه کردی؟
رادیوش rds هم داره؟
مرسی

osmaan
15-05-2009, 07:56
عثمان جان مرسی از جوابت
صدای او 2 رو با چه گوشی مقایسه کردی؟
با ان 95 8 گیگ چی . مقایسه کردی؟
رادیوش rds هم داره؟
مرسی

ئئئئه
ببخشید یه اشتباهی شده حسام جان
من دیروز اصلا یادم نبود که O2 رادیو نداره

osmaan
15-05-2009, 20:03
امرتات لوازم جانبی D2 رو هم داره؟

بله لوازم جانبی همه مدل هاش رو داره

archduke
15-05-2009, 23:50
بله لوازم جانبی همه مدل هاش رو داره

می شه بگید شامل چی می شه؟ با چه قیمت هایی؟

osmaan
16-05-2009, 06:36
می شه بگید شامل چی می شه؟ با چه قیمت هایی؟

شامل
کیف چرمی
قاب پلاستیکی یا همون ترنسپرند
قاب سیلیکونی
دست بند
شارژر
کابل یو اس بی
کابل tv out
کابل لاین این کانورتور
یو اس بی مینی جک
ارفون
لایه محافظ نمایشگر
استایلوس
لایه استیکر

قیمت جدیدشون رو ندارم البته ممکنه بعضی از اینها نباشه

a.z.p.z
16-05-2009, 15:44
با سلام دوباره خوب هستین دوستان؟
ببخشید این p5 کاون که مثل کیو 5 سیستم عامل داره سیستم عامل ویندوز CE داره!
خوب این چه نوعی از سیستم عامل هست یا بهتره بگیم چه نو ویندوزی هست چون اطلاعاتی دربارش ندارم!!!!
و برنامه هاش تو چه قالبی هست؟؟؟؟
راستی ای2 و ای 3 چطور هست؟؟؟؟
ممنون میشم توضیح بدید سپاس

prowler88
16-05-2009, 16:24
خوب این چه نوعی از سیستم عامل هست یا بهتره بگیم چه نو ویندوزی هست چون اطلاعاتی دربارش ندارم!!!!
سلام.
P5 من نشنیدم تا حالا
A2 و A3 هم خیلی خوبن. تمام فرمت های تصویری رو بدون convert پخش میکنن و با کیفیت بالا Capture میکنن.

osmaan
16-05-2009, 20:23

سلام
خوبم مرسی
اره P5 هم مثل Q5 ویندوز WinCE 5.0 داره البته با این تفاوت که P5 WinCE 5.0 Core داره "البته خودمم نمی دونم فرق این دو تا ویندوز چیه"
البته P5 به این زودی ها و شاید هم اصلا وارد ایران نشه هنوز که تو امریکا نیست چه برسه به اینجا
این نوع از سیستم عامل ها همون سیستم عامل هایی هست که تو پاکت پی سی ها استفاده میشه
برنامه هاش رو هم میتونی از کسانی که با پاکت پی سی کار کردن بپرسی

A2 که دیگه تولید نمی شه ولی A3 هنوز هست
A3 هم مدل خوبی هست و یه PMP واقعی هستش مثل Q5 و O2

osmaan
17-05-2009, 19:41
سلام
اینا جدید ترین قیمت های کاوون با گارانتی امرتات هست

U5
2 گیگ 89 تومن
4 گیگ 99 تومن
8 گیگ 109 تومن
I7
4 گیگ 116 تومن
8 گیگ 143 تومن
16 گیگ172 تومن
D2
4 گیگ158 تومن
8 گیگ179 تومن
16 گیگ219 تومن
S9
4 گیگ240 تومن
8گیگ264 تومن
16 گیگ298 تومن
O2
8 گیگ 295 تومن
16 گیگ332 تومن
32 گیگ368 تومن
A3
60 گیگ396 تومن
80 گیگ430 تومن
Q5
60 گیگ559 تومن
80 گیگ599 تومن

و مدل جدید کاوون

D2 +
4 گیگ 174 تومن
8 گیگ 195 تومن
16 گیگ به زودی

mhek67
17-05-2009, 20:40
سلام.....

میخواستم اگه میشه یه مقایسه کامل بین d2 & s9 بکنید....از نظر صدا....بدنه....کیفیت صفحه....اندازه......
و دیگه اینکه میخواستم بپرسم صفحه s9 زود خش میگیره...کلا استحکامش خوبه؟....تو جیب راحت جا میشه؟...

خیلی ممنونم.....

JayR
17-05-2009, 22:58
osmaan عزیز در مورد +D2 توضیح میدی فرقشو با D2 و نظر خودت چیه در موردش؟

osmaan
18-05-2009, 06:54
سلام.....

میخواستم اگه میشه یه مقایسه کامل بین d2 & s9 بکنید....از نظر صدا....بدنه....کیفیت صفحه....اندازه......
و دیگه اینکه میخواستم بپرسم صفحه s9 زود خش میگیره...کلا استحکامش خوبه؟....تو جیب راحت جا میشه؟...

خیلی ممنونم.....

از نظر بدنه S9 بدنه زیبا تر و شکیل تری رو داره و واقعا طراحی جالبی رو داره و به نظر میرسه مقاومت خوبی رو هم نسبت به D2 داشته باشه البته نمی خوام بگم که D2 بدنه ظعیفی داره اتفاقا بدنه خیلی خوبی داره من خودم بیشتر از 2 ساله دارمش و چند باری از دستم افتاده ولی هیچیش نشده
کیفیت صفحه نمایش مصلما S9 بهتره از D2 هستش D2 یه مانیتور 2.5 اینچی داره در صورتی که S9 یه مانیتور 3.3 اینچ با 272*480 پیکسل داره که کیفیت خوبی رو میده
اندازه D2 که کوچیکه البته نه زیاد ولی توی دست بگیری و دستتو مشت کنی از پشت دیده نمیشه ولی S9 مثل موبال میمونه یه کم دراز البته با داشتن مانیتور 3.3 اینچ انتظاری جز این هم نباید داشت از نظر وزن هم S9 سبک تره S9 77 گرم و D2 فکر کنم 90 گرم بود پس با توجه به وزن S9 راحت تره
از نظر صدا هم هر دوشون یه مشخصات رو دارن
البته از دیگر ویژگی های S9 داشتن بلوتوث و داشتن یه اینترفیس بسیار جالب که خودتم همیشه میتونی به راحتی تغییرش بدی هردوشون تو جیب جا میشن

ولی S9 نسبت به D2 یه چیز دیگست!

osmaan
18-05-2009, 06:58
osmaan عزیز در مورد +D2 توضیح میدی فرقشو با D2 و نظر خودت چیه در موردش؟

تفاوتشون در ظاهر هست هم در بدنه و هم داشتن یه اینترفیس زیبا برای D2+ وگرنه هیچ تغییر دیگه ای با توجه به مشخصات جوفتشون نکرده

prowler88
18-05-2009, 08:15
تفاوتشون در ظاهر هست هم در بدنه و هم داشتن یه اینترفیس زیبا برای D2+ وگرنه هیچ تغییر دیگه ای با توجه به مشخصات جوفتشون نکرده
علاوه بر این ها تنظیمات صدا هم فرق کرده و +BBE اضافه شده.
به نظر من و خیلی از سایت هایی که مورد بررسی قرار دادنش از نظر استحکام بدنه خیلی نسبت به D2 افت کرده.

prowler88
18-05-2009, 08:19
از نظر بدنه S9 بدنه زیبا تر و شکیل تری رو داره و واقعا طراحی جالبی رو داره و به نظر میرسه مقاومت خوبی رو هم نسبت به D2 داشته باشه البته نمی خوام بگم که D2 بدنه ظعیفی داره اتفاقا بدنه خیلی خوبی داره من خودم بیشتر از 2 ساله دارمش و چند باری از دستم افتاده ولی هیچیش نشده
کیفیت صفحه نمایش مصلما S9 بهتره از D2 هستش D2 یه مانیتور 2.5 اینچی داره در صورتی که S9 یه مانیتور 3.3 اینچ با 272*480 پیکسل داره که کیفیت خوبی رو میده
اندازه D2 که کوچیکه البته نه زیاد ولی توی دست بگیری و دستتو مشت کنی از پشت دیده نمیشه ولی S9 مثل موبال میمونه یه کم دراز البته با داشتن مانیتور 3.3 اینچ انتظاری جز این هم نباید داشت از نظر وزن هم S9 سبک تره S9 77 گرم و D2 فکر کنم 90 گرم بود پس با توجه به وزن S9 راحت تره
از نظر صدا هم هر دوشون یه مشخصات رو دارن
البته از دیگر ویژگی های S9 داشتن بلوتوث و داشتن یه اینترفیس بسیار جالب که خودتم همیشه میتونی به راحتی تغییرش بدی هردوشون تو جیب جا میشن

ولی S9 نسبت به D2 یه چیز دیگست!
عثمان جان باز هم افتادی به جون این دی توی زبون بسته...
خب هر سبک وزنی که بره تو دسته ی سنگین وزن ها کم میاره دیگه. غیر از اینه؟ S9 برای رقابت با iPod Touch طراحی شده. از نظر مقاومت هم هیچی به پای D2 نمیرسه. البته خودت بهتر میدونی ولی من شک دارم اگه S9 بیافته زمین هیچیش نشه.

a.z.p.z
18-05-2009, 11:44
حالا اس 9 بهتره یا دی 2 جدید؟

prowler88
18-05-2009, 12:04
سلام
خوبم مرسی
اره P5 هم مثل Q5 ویندوز WinCE 5.0 داره البته با این تفاوت که P5 WinCE 5.0 Core داره "البته خودمم نمی دونم فرق این دو تا ویندوز چیه"
البته P5 به این زودی ها و شاید هم اصلا وارد ایران نشه هنوز که تو امریکا نیست چه برسه به اینجا
این نوع از سیستم عامل ها همون سیستم عامل هایی هست که تو پاکت پی سی ها استفاده میشه
برنامه هاش رو هم میتونی از کسانی که با پاکت پی سی کار کردن بپرسی

A2 که دیگه تولید نمی شه ولی A3 هنوز هست
A3 هم مدل خوبی هست و یه PMP واقعی هستش مثل Q5 و O2
این P5 که شما میگینو من ندیدم تا حالا. تو سایت cowon هم نیست.

prowler88
18-05-2009, 12:28
حالا اس 9 بهتره یا دی 2 جدید؟
شما ظاهرا متوجه تفاوت این دو تا نشدین.
D2 کارش پخش موزیکه و قابلیت پخش فایل های تصویری هم البته بعد از کانورت داره. صفحه ی 2.5 اینچی داره. اندازه ش کوچیکه. طراحیش هم مربع شکله و همون طور که جناب عثمان گفتن کف دست جا میشه. اینترفیسش هم خیلی ساده هست. قیمت 4 گیگش 158 تومنه. و +D2 قیمتش 174 تومنه.
S9 از نظر طراحی بیشتر به iPod Touch شبیهه و صفحه ی 3.3 اینچی AMOLED واید داره. اینترفیس جذابتر و کامل تری داره و کار با تاچ اسکرینش شبیه آی پاده (مثلا میتونین با یک حرکت انگشت روی عکس زوم کنین) و پخش فیلمش به مراتب بهتر از D2 هست. سنسور چرخش داره. قیمت 4 گیگش 240 تومنه.

به نظر خود شما وقتی این همه تفاوت قیمت دارن مقایسه شون کار درستیه؟

osmaan
18-05-2009, 21:46
این P5 که شما میگینو من ندیدم تا حالا. تو سایت cowon هم نیست.
سلام
این مدل و خیلی از مدل های دیگه که محصوص کره هست رو فقط میشه توی سایت کره ای کاوون دید

osmaan
18-05-2009, 21:53
عثمان جان باز هم افتادی به جون این دی توی زبون بسته...
خب هر سبک وزنی که بره تو دسته ی سنگین وزن ها کم میاره دیگه. غیر از اینه؟ S9 برای رقابت با iPod Touch طراحی شده. از نظر مقاومت هم هیچی به پای D2 نمیرسه. البته خودت بهتر میدونی ولی من شک دارم اگه S9 بیافته زمین هیچیش نشه.

خب هر سبک وزنی که بره تو دسته ی سنگین وزن ها کم میاره دیگه. غیر از اینه؟ :39:
اره خوب D2 مقاوم تره ولی فکر نکنم S9 خیلی ضعیف باشه ها!

mhek67
19-05-2009, 00:24
خیلی ممنونم از همتون.......
خوب یه سوال دیگه هم داشتم.....s9 لوازم جانبیش مثل کیف مخصوصش و ................تو ایران اومده.؟؟....آخه من یه سری عکس ازش دیدم که داخل یه کاور خاصی بود شبیه کاور موبایل.......

osmaan
19-05-2009, 08:06
پست شماره 102 در همین تاپیک
سلام به تمام بچه های گل پی سی ورلد و مخصوصا دوستای گلم

یه خبر توپی دارم که شاید خیلی ها مشکلشون حل بشه و اون اینه که من حدود دو سه هفته هست که با بخش فروش امرتات همکاری می کنم و تا حدی که در توانم هست و وقتش رو دارم افرادی که قصد خرید دارن رو راهنمایی و براشون تهیه می کنم در واقع یه جور ویزیتوری هستش حالا گفتم اینجا هم بگم تا اونایی که تو خرید مشکل دارن یا اونایی که تو شهرستان هستن با من تماس بگیرن تا براشون تهیه کنم.
برای اینکه این افراد با من در تماس باشن لطفا پیام خصوصی بدن.

osmaan
19-05-2009, 15:11
خیلی ممنونم از همتون.......
خوب یه سوال دیگه هم داشتم.....s9 لوازم جانبیش مثل کیف مخصوصش و ................تو ایران اومده.؟؟....آخه من یه سری عکس ازش دیدم که داخل یه کاور خاصی بود شبیه کاور موبایل.......
به احتمال قوی به ایران اومده درواقع این اواخر از امرتات در مورد لوازم جانبی S9 چیزی نپرسیدم تا با اطمینان به شما بگم که اومده یا نه

منظورتونو از کاور موبایل متوجه نشدم...............نکنه منظورتون کاور ترنسپرنت هست؟ ها؟

mhek67
19-05-2009, 20:43
کاور ترنسپرنت دیگه چیه؟؟؟؟

خوب عکسش رو براتون میذارم......من الان 200 تومن دارم.....موندم ارزشش رو داره یه مدت صبر کنم s9 بخرم یا همون d2 یا d2+ v رو بخرم؟>......البته من بیشتر میخوام باهاش موسیقی گوش بدم باهاش ولی خب خیلی هم تعریف صفحه s9 رو شنیدم و واسه همین یکم شک دارم......
خیلی ممنونم osmaan

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

prowler88
19-05-2009, 23:23
اگه میتونین بیشتر پول بدین که S9 خیلی خوبه. من تازه متوجه شدم باتریش در حد D2 می مونه و این برای صفحه به این بزرگی خیلی عالیه.

osmaan
20-05-2009, 07:24
کاور ترنسپرنت دیگه چیه؟؟؟؟

خوب عکسش رو براتون میذارم......من الان 200 تومن دارم.....موندم ارزشش رو داره یه مدت صبر کنم s9 بخرم یا همون d2 یا d2+ v رو بخرم؟>......البته من بیشتر میخوام باهاش موسیقی گوش بدم باهاش ولی خب خیلی هم تعریف صفحه s9 رو شنیدم و واسه همین یکم شک دارم......
خیلی ممنونم osmaan

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کاور تنرسپرنت یه کاور پلاستیکی شفاف که مثل کاور محافظ موبایل میمونه
این مدل کیفی رو که شما اینجا عکسش رو گذاشتین مال شرکت noreve هستش که به این شکل طراحی کرده ولی مدل کیف هایی که به ایران میاد طراحی خود کمپانی کاوون هستش که طراحی کاوون این شکلیه

osmaan
20-05-2009, 07:28
اگه میتونین بیشتر پول بدین که S9 خیلی خوبه. من تازه متوجه شدم باتریش در حد D2 می مونه و این برای صفحه به این بزرگی خیلی عالیه.

نه تنها از D2 کم نمیاره بلکه از D2 هم بیشتر باطری رو نگه میداره
ویدئو 11 ساعت و موزیک 55 ساعت در صورتی که D2 ویدئو 10 ساعت و موزیک 52 ساعت

Taraneh935
20-05-2009, 22:56
نه تنها از D2 کم نمیاره بلکه از D2 هم بیشتر باطری رو نگه میداره
ویدئو 11 ساعت و موزیک 55 ساعت در صورتی که D2 ویدئو 10 ساعت و موزیک 52 ساعت

سلام...
وضعیت باطری O2 به چه صورته نسبت به این 2 مدل؟؟؟

a.z.p.z
21-05-2009, 05:20
اصلا خوب نیست نسبت به اونا یکی از معایبش همینه!

prowler88
21-05-2009, 08:18
اصلا خوب نیست نسبت به اونا یکی از معایبش همینه!
باتری O2 نسبت به بقیه ی PMP ها خوبه. ولی چون باتری S9 زیادی خوبه O2 به چشم نمیاد.
باتریش به چند دلیل کمتر از S9 می مونه. یکی صفحه ی بزرگتر که یک اینچ اختلاف داره با S9. یکی نوع صفحه ی نمایش که در S9 از تکنولوژی LED استفاده شده. و البته فکر کنم پروسسورش هم فرق میکنه (برای این که بتونه فایل های تصویری و عکس های RAW رو نشون بده).

osmaan
21-05-2009, 08:41
حرفای prowler88 رو تایید میکنم
درواقع O2 نسبت به بقیه PMP ها از باتری خوبی برخورداره 8 ساعت برای ویدئو و 18 ساعت موزیک برای همچین PMP ای کم مدتی نیست
درواقع بخاطر داشتن مانیتور بزرگتر، استفاده نکردن از تکنولوزی amoled در مانیتور، و داشتن یه پروسسور قوی باعث میشه که نتونه باتری مدت بالا داشته باشه

oghtapost
22-05-2009, 10:03
میشه یه مقایسه بین ipod touch و s9 بزارید؟
کودومش بهتره؟ ( در کل )
الان بهترین نوع cowon همین s9 آره؟
کی میاد؟
قیمت؟
سیستم عامل نداره؟
رم میخوره؟
خیلی ممنون:10:

szr
22-05-2009, 10:26
با سلام
از دوستانی که به این تاپیک سر میزنن،کسی S9 خریده؟چطوریه؟رازی هستید؟
ارسال فایل با Bluetooth امکان پذیر شد یا هنوز هم برای هدفون کاربرد داره؟

با تشکر

prowler88
22-05-2009, 10:56
میشه یه مقایسه بین ipod touch و s9 بزارید؟
کودومش بهتره؟ ( در کل )
الان بهترین نوع cowon همین s9 آره؟
کی میاد؟
قیمت؟
سیستم عامل نداره؟
حافظه داخلیش چنده؟
رم میخوره؟
بلوتوث هم داره؟
خیلی ممنون:10:
بهترین مدل کووان Q5 هست که 80 گیگش 600 تومنه. بعدش A3 و O2 قرار میگیرن.
S9 الان تو بازار هست. برای قیمت هم دو صفحه اگه برگردین عقب دوستمون Osmaan قیمت های همه ی مدل ها رو گذاشتن. حافظه ی 8, 16, و32 گیگ داره. مموری نمیخوره.

S9 در مقایسه با iPod Touch باتریش خیلی بیشتر می مونه (نزدیک 20 ساعت بیشتر برای موزیک و 5 ساعت بیشتر برای فیلم) و کیفیت و بلندی صداش کاملا iPod رو قورت میده. اینترفیسش شبیه iPod Touch هست. کیفیت ضبط صداش عالیه. رادیو و قابلیت ضبط برنامه های رادیویی هم داره. علاوه بر این ها بلوتوث هم داره البته فقط برای هدفون بلوتوث.
ولی اگه دنبال نصب برنامه و بازی باشین گزینه ای بهتر از iPod Touch پیدا نمیکنین. یه مزیت دیگه هم که iPod Touch داره قابلیت WiFi هست و اگه جایی به اینترنت WiFi دسترسی داشته باشین ترکیب اینترفیس لمسی و اکسپلورر Safari گشت و گذار اینترنت رو خیلی لذت بخش میکنه. کیفیت ساخت iPod هم یه مقدار بهتره.

H a m e e d
22-05-2009, 12:46
با سلام
از دوستانی که به این تاپیک سر میزنن،کسی S9 خریده؟چطوریه؟رازی هستید؟
ارسال فایل با Bluetooth امکان پذیر شد یا هنوز هم برای هدفون کاربرد داره؟

با تشکر
من S9 دارم و پلیر بسیار راضی کننده ایه، به خصوص عمر باتریش.پخش کننده های موسیقی و ویدئوییش هر دو توانمندن.در یک کلام جز در اندازه صفحه نمایش و محدودیت فرمتهای ویدئویی و محدودیت مشاهده فایلهای متنی فاصله چندانی با یه PMP نداره.عکسها هم فقط jpg رو ساپرت میکنه.
به نظرم اگه کسی دوست داره فیلمای سینمایی توی پلیرش ببینه یه خورده بیشتر هزینه کنه O2 بخره بیشتر به نفعشه،,'وگرنه S9 خیلی از نیازهای رسانه ای آدمو برطرف میکنه.
بلوتوثش مال پخش آهنگ از طریق هدسته.فعلا که از پشتیبانی پروتکل انتقال فایل با بلوتوث در این مدل خبری نیست و شاید در آینده هم نشه،البته شاید!:23:

a.z.p.z
22-05-2009, 13:03
راستی دوستان بین دی 2 و ای 3 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ولی یکی تاچ هست یکی تاچ نیست!!!!!!!!!

osmaan
22-05-2009, 13:19
راستی دوستان بین دی 2 و ای 3 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ولی یکی تاچ هست یکی تاچ نیست!!!!!!!!!

azpz جان این دو مدل اصلا قابل مقایسه با هم نیستن که بشه یکی رو به اون یکی ترجیح داد و اصلا در یه گروه نیستا
A3 یه PMP قدرتمنده و D2 یه مالتی مدیا پلیر که نسبت به A3 خیلی ضعیفه
بستگی داره طرف چه چیزی رو هدف داره مثلا ممکنه دوست داشته باشه که از حافظه زیادی یا اینکه بخواد چند ساعت فیلم نگاه کنه و یا اینکه فقط در حد رفع نیاز داشته باشه که در این دو حالت انتخاب فرق میکنه

prowler88
22-05-2009, 13:43
azpz جان این دو مدل اصلا قابل مقایسه با هم نیستن که بشه یکی رو به اون یکی ترجیح داد و اصلا در یه گروه نیستا
A3 یه PMP قدرتمنده و D2 یه مالتی مدیا پلیر که نسبت به A3 خیلی ضعیفه
بستگی داره طرف چه چیزی رو هدف داره مثلا ممکنه دوست داشته باشه که از حافظه زیادی یا اینکه بخواد چند ساعت فیلم نگاه کنه و یا اینکه فقط در حد رفع نیاز داشته باشه که در این دو حالت انتخاب فرق میکنه
مهمترین تفاوتشون قیمتشونه...
A3 حدود 240 تومن گرونتره.

osmaan
22-05-2009, 15:24
مهمترین تفاوتشون قیمتشونه...
A3 حدود 240 تومن گرونتره.
بله که گرون تره
باید گرون تر باشه

a.z.p.z
22-05-2009, 17:47
هدفم اینه که کیفیت صدای خیلی بالایی داشته باشه(من در روز به طور متوسط 4 ساعت موزیک گوش میدم با ایپاد):8::8:
و اینکه برنامه و تم هم حتما برام مهمه
دوم اینکه پی ام پی باشه! یعنی ال سی دی هم بالا (تاچ باشه بهتر):5:
فکر کنم شد بین او2 و ای 3 درسته؟ حالا کدوم؟:31:

prowler88
22-05-2009, 19:19
هدفم اینه که کیفیت صدای خیلی بالایی داشته باشه(من در روز به طور متوسط 4 ساعت موزیک گوش میدم با ایپاد):8::8:
صدای همه ی مدل های کووان عین همه. هیچ فرقی با هم ندارن. فقط بعضی از مدل ها به جای اکولایزر 5 بانده 10 بانده دارن و بعضی ها BBE+
این دو مدل چند تا تفاوت دارن:

یکی قیمتشون که مدل پایه ی A3 از مدل پایه ی O2 حدود 100 تومن گرون تره.
اندازه ی LCD که O2 یه ذره بزرگتره.
رزولوشن ال سی دی A3 خیلی بالاتره (800x480)
O2 اسپیکر مونو داره و A3 اسپیکر استریو
فایل های ضبطی A3 با فرمت FLAC هست که کیفیت بالایی داره.
شارژ A3 یک ساعت بیشتر طول میکشه.
A3 از پروسسور Dual Core داوینچی استفاده میکنه.
O2 ظرفیت های 8 و 16 و 32 داره و A3 ظرفیت های 30 و 60 و 80.
A3 از هارد دیسک استفاده میکنه ولی O2 فلش هست.
O2 مموری میخوره.
A3 اندازه ش بزرگتره و سنگین تره.
باتری O2 برای پخش موزیک 2 برابر بیشتر می مونه (18 ساعت)
O2 قابلیت نمایش عکس های JPEG تا رزولوشن 59 مگاپیکسل و RAW بدون محدودیت رزولوشن داره.
A3 قابلیت ضبط فیلم (Capture) با رزولوشن 720x480 داره.
در مورد متعلقات داخل جعبه شون فکر کنم جناب osmaan بهتر بدونن.

در کل به نظر من مهمترین تفاوتشون در قابلیت Capture کردن, دوام باتری و رزولوشن LCD هست.

hesam68
22-05-2009, 20:27
سلام
این مارک پی ام پی با این مشخصات داره؟
ال سی دی بالای 4 اینچ
اسپیکر قوی داشته باشه که قدرت و کیفیت پخش موزیکش به 5700 نوکیا برسه یا بهتر
رادیو قوی + rds
از تلویزیون بتونه با کیفیت قابل قبول کپچر کنه
اگه تلویزیونم داشته باشه چه بهتر
من چون کم بینا هستم اگه لمسی بود گزینه هاش درشت باشه که بتونم باهاش راحت کار کنم
منتظر جوابتونم
مرسی

a.z.p.z
22-05-2009, 21:28
دوست من گفته حسام جان گفته بودی اینارو ها
برای شما من گفتم او 2 خوبه حالا نمیدونم....ای 3 هم هست
والا دوستان خوب خیلی قاطی کردم تو یه سری چیز ها ای3 خوبه تو یه سری چیز ها او2 نمیدونم والا ولی ای 3 در کل بهتره دوستان نظر دیگه ای ندارن؟ من ریویو هاشون رو خوندم

hesam68
22-05-2009, 21:57
دوست من گفته حسام جان گفته بودی اینارو ها
برای شما من گفتم او 2 خوبه حالا نمیدونم....ای 3 هم هست
والا دوستان خوب خیلی قاطی کردم تو یه سری چیز ها ای3 خوبه تو یه سری چیز ها او2 نمیدونم والا ولی ای 3 در کل بهتره دوستان نظر دیگه ای ندارن؟ من ریویو هاشون رو خوندم

مرسی
a3 دقیقا چیزیه که میخوام
Mobile TV Package یعنی چی؟
منظورش اینه که تلویزیون هم میگیره؟

H a m e e d
22-05-2009, 22:24
هدفم اینه که کیفیت صدای خیلی بالایی داشته باشه(من در روز به طور متوسط 4 ساعت موزیک گوش میدم با ایپاد)
میگم درسته که Cowon محصولات خیلی خوبی داره، ولی iPOD مگه چه عیبی داره میخوای عوضش کنی؟ اتفاقا برنامه و بازی هم که زیاد براش طراحی شده.

hesam68
23-05-2009, 01:38
ببخشید همش سوال میپرسم
فرق ای 2 با ای 3 چیه؟

osmaan
23-05-2009, 06:39
ببخشید همش سوال میپرسم
فرق ای 2 با ای 3 چیه؟

خواهش میکنم
بزرگترین فرقشون در حال حاظر اینه که A2 دیگه تولید نمیشه و توی ایران هم نیست

osmaan
23-05-2009, 06:40
مرسی
a3 دقیقا چیزیه که میخوام

بله تلویزیون هم میگیره ولی باید اول یه دستگاه جانبی رو خریداری کنی که همون Mobile TV Package هست

osmaan
23-05-2009, 06:49
سلام
این مارک پی ام پی با این مشخصات داره؟
ال سی دی بالای 4 اینچ
اسپیکر قوی داشته باشه که قدرت و کیفیت پخش موزیکش به 5700 نوکیا برسه یا بهتر
رادیو قوی + rds
از تلویزیون بتونه با کیفیت قابل قبول کپچر کنه
اگه تلویزیونم داشته باشه چه بهتر
من چون کم بینا هستم اگه لمسی بود گزینه هاش درشت باشه که بتونم باهاش راحت کار کنم
منتظر جوابتونم
مرسی

برای ال سی دی بالای 4 اینچ مدل Q5 هست
مانیتور 5 اینچ با رزولیشن 480*800 و 16.7 میلیون پیکسل لمسی

ولی اگر بخوای از tv کپچر کنه A3 هست
بازم A3 میتونه tv رو بگیره

szr
23-05-2009, 07:59
من S9 دارم و پلیر بسیار راضی کننده ایه، به خصوص عمر باتریش.پخش کننده های موسیقی و ویدئوییش هر دو توانمندن.در یک کلام جز در اندازه صفحه نمایش و محدودیت فرمتهای ویدئویی و محدودیت مشاهده فایلهای متنی فاصله چندانی با یه PMP نداره.عکسها هم فقط jpg رو ساپرت میکنه.
به نظرم اگه کسی دوست داره فیلمای سینمایی توی پلیرش ببینه یه خورده بیشتر هزینه کنه O2 بخره بیشتر به نفعشه،,'وگرنه S9 خیلی از نیازهای رسانه ای آدمو برطرف میکنه.
بلوتوثش مال پخش آهنگ از طریق هدسته.فعلا که از پشتیبانی پروتکل انتقال فایل با بلوتوث در این مدل خبری نیست و شاید در آینده هم نشه،البته شاید!:23:

دوست گرامی،بابت پاسختون ممنون.
حقیقتش اینه که من D2 دارم زمانی که S9 را دیدم خیلی شیفتش شدم الان واقعا نمیدونم برم S9 را بگیرم یا گوشی 5800 نوکیا را؟البته به شخصه معتقدم هر وسیله ای باید در جای خود و برای انچه که ساخته شده استفاده بشه گوشی برای حرف زدن،MP3 برای گوش دادن به موسیقی و....،اما خوب باید فکر جیبمان را هم بکنیم.
از طرفی نمیتونم از زیبایی S9 دست بکشم و از طرفی می خوام گوشی و عوض کنم خلاصه بد جوری ماندم تو 2 راهی
!!!!

راستی S9 یک زمانی شارجر برق شهری نداشت،البته به گفته فروشنده!
لطف می کنید بفرمایید در بسته بندیش چه چیزهایی وجود دارد؟و آیا کابل اتصال به TV هم برایش امده؟
و در اخر کدام رنگش جالبتر است؟

با تشکر فراوان

prowler88
23-05-2009, 10:40
حقیقتش اینه که من D2 دارم زمانی که S9 را دیدم خیلی شیفتش شدم الان واقعا نمیدونم برم S9 را بگیرم یا گوشی 5800 نوکیا را؟البته به شخصه معتقدم هر وسیله ای باید در جای خود و برای انچه که ساخته شده استفاده بشه گوشی برای حرف زدن،MP3 برای گوش دادن به موسیقی و....،اما خوب باید فکر جیبمان را هم بکنیم.
از طرفی نمیتونم از زیبایی S9 دست بکشم و از طرفی می خوام گوشی و عوض کنم خلاصه بد جوری ماندم تو 2 راهی
!!!!

لطف می کنید بفرمایید در بسته بندیش چه چیزهایی وجود دارد؟و آیا کابل اتصال به TV هم برایش امده؟

با تشکر فراوان
من که میگم D2 رو عوض نکن. S9 فقط صفحه ش بزرگتره و اندازه ش. از نظر فایل های تصویری فرقی با D2 نداره.

H a m e e d
23-05-2009, 11:43
!!!!

با تشکر فراوان
راستش من S9 و 5800، هر دو رو دارم،ولی کاربردهاشون کاملا متفاوته.
گوشی موبایل هرگز نیازهای صوتی و تصویری کاربران متوسط و بالاتر رو به طور کامل تامین نمیکنه، مثلا چند گوشی که تابحال داشتم، هیچوقت هدفونشون در حد هدفونی که توی جعبه Cowon S9 قرار داره نبودن؛جمله بنفش رنگی که از صحبتای شما مشخص کردم، نتیجه گیری کاملا درست و معقولیه و منم با همین تفکر این وسایلو خریدم.
ضمنا جعبه S9 شارژر نداره و بایستی جداگانه تهیه بشه که در قالب جعبه ای با نام Accessory Pack میتونین از همونجایی که Cowon میفروشن تهیه کنید.
کابل TV-Out هم باید جداگانه تهیه بشه.
درون جعبش از بین لوازم جانبی فقط هدفون و کابل USB وجود دارن.
D2 یا S9: دقیقا به سلیقه خریدار بستگی داره، چون تفاوتهای کمی دارن.

a.z.p.z
23-05-2009, 11:59
عثمان این Mobile TV Package رو شما دارید خواستم بیام ارتون بگیرم؟
شما واسه امرتات کار میکنید؟
اخر نگفتی ای3 خوبه یعنی ارزش داره بخرم ادم میتونه باهاش حال کنه دیگه؟؟؟؟
کی من؟اره ایپاد دارم ولی خوب یه پی ام پی میخوام!

hesam68
23-05-2009, 12:47
برای ال سی دی بالای 4 اینچ مدل Q5 هست
مانیتور 5 اینچ با رزولیشن 480*800 و 16.7 میلیون پیکسل لمسی

ولی اگر بخوای از tv کپچر کنه A3 هست
بازم A3 میتونه tv رو بگیره

مرسی عثمان جان
اون وسیله ای واسه دیدن تلویزیون چه جوریه؟
اندازش چه جوریاست؟
قیمتش؟
مرسی

prowler88
23-05-2009, 13:02
ای3 خوبه یعنی ارزش داره بخرم ادم میتونه باهاش حال کنه دیگه؟؟؟؟
حال کردن یا حال نکردن به خود شما بستگی داره و نیازتون.
به نظر من فقط قابلیت Capture کردنش به تنهایی دلیل خوبیه واسه خریدش.

seymour
23-05-2009, 14:52
مرسی
a3 دقیقا چیزیه که میخوام

بله تلویزیون هم میگیره ولی باید اول یه دستگاه جانبی رو خریداری کنی که همون Mobile TV Package هست
----T رو ایران باید حمایت کنه قاعدتاً ؛ (یعنی پروتکلش رو پذیرفته) ، ولی اینکه آیا واقعاً این حمایت صورت می گیره یا نه رو شک دارم ... می دونم که صرفاً به مرحله پایلوت (آزمایشی) رسوندنش ...

عثمان جان خودت چک کردی این قضیه رو؟ ...

میگم درسته که Cowon محصولات خیلی خوبی داره، ولی iPOD مگه چه عیبی داره میخوای عوضش کنی؟ اتفاقا برنامه و بازی هم که زیاد براش طراحی شده.
از یه نظر حرف دوستمون درسته ... وقتی شما مدت زمان استفاده ات از یه دستگاه بالا میره ، فاکتورهایی غیر از کیفیت صدا هم ارزش خودشون رو بیشتر نشون میدن ... مثلا خوشدستی آیپاد، سهولت کار با منوها و مدیریت فایل قوی ، و باتری ... در خیلی از این زمینه ها(منظورم جنبه های غیر از کیفیت صدا) cowon هم خوب و عالیه ، اما آیپاد یه مقدار سرتر به نظر میاد ...

osmaan
25-05-2009, 06:57
عثمان این Mobile TV Package رو شما دارید خواستم بیام ارتون بگیرم؟
شما واسه امرتات کار میکنید؟
اخر نگفتی ای3 خوبه یعنی ارزش داره بخرم ادم میتونه باهاش حال کنه دیگه؟؟؟؟
کی من؟اره ایپاد دارم ولی خوب یه پی ام پی میخوام!

سلام
ببخشید دیر جواب دادم
بله من برای امرتات کار میکنم
الان دقیقا نمیدونم که شرکت داره یا نه ولی می پرسم و جواب رو بهت میدم

به نظر من تو که بودن برنامه و اسکین و تم و ... خوشت میاد بهتره Q5 رو بخری که ویندوز داره به این شکل تمام برنامه هایی که برای این ویندوز طراحی شده رو میتونی رو Q5 نصب کنی که خیلی بهتر از IPOD و ... هستش
حال کردن هم بستگی به خودت داره گفتم که با توجه به اینکه از برنامه برای PMP خوشت میاد Q5 گزینه عالی هستش و نمیشه از این لحاظ بهش شک کرد از نظر زیبایی هم Q5 خیلی قشنگتر از A3 هست و هم اینکه امکانات بیشتری رو نسبت به A3 داره مثلا یکیش داشتن WI-FI هست که میتونه از اینترنت استفاده کنی.

osmaan
25-05-2009, 07:04
مرسی عثمان جان
اون وسیله ای واسه دیدن تلویزیون چه جوریه؟
اندازش چه جوریاست؟
قیمتش؟
مرسی
یه دستگاه کوچیکی هست که به A3 وصل میشه و قابلیت دریافت تلویزیون رو اضافه میکنه
اندازشم که تو عکس مشخصه
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی میپرسم دیروز تماس گرفتم مهندس بخش فنی نبود

اینم عکس

prowler88
25-05-2009, 11:23
عثمان جان من D2 داشتم گم شد. حالا به سرم زده یه U5 یا 7 بگیرم. به نظرت ضبط صدای U5 کیفیتش با D2 فرق میکنه؟

hesam68
25-05-2009, 15:36
یه دستگاه کوچیکی هست که به A3 وصل میشه و قابلیت دریافت تلویزیون رو اضافه میکنه
اندازشم که تو عکس مشخصه
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی میپرسم دیروز تماس گرفتم مهندس بخش فنی نبود

اینم عکس

مرسی از راهنماییتون
تلویزیون خودمونو راحت میگیره؟

osmaan
26-05-2009, 06:40
عثمان جان من D2 داشتم گم شد. حالا به سرم زده یه U5 یا 7 بگیرم. به نظرت ضبط صدای U5 کیفیتش با D2 فرق میکنه؟

سلام prowler88 جان
نه فرقی با هم ندارن همه در یه حد هستن

osmaan
26-05-2009, 07:02
سلام

یه خبر بد برای اونایی که دوست داشتن cowon a3 رو بخرن و یا استفاده کنن

این مدل از محصولات کمپانی کاوون هم به لیست discontinu ها پیوست و دیگه تولید نمیشه و نیز از لیست فروش امرتات هم خارج شد

prowler88
26-05-2009, 09:59
سلام

این مدل از محصولات کمپانی کاوون هم به لیست discontinu ها پیوست و دیگه تولید نمیشه و نیز از لیست فروش امرتات هم خارج شد
آخه چطور ممکنه؟ این که مدل جایگزین نداره.:18:

میگم آخه U5 تنظیمات حساسیت میکروفونش فکر کنم دو مرحله کمتر بود.

hesam68
26-05-2009, 12:55
سلام

اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تازه میخواستم بخرمش
مدل جدید با مشخصات a3 نمیاد؟

H a m e e d
26-05-2009, 14:11
سلام

به نظر من که کار درستی کردن، چون زیاد به قیمتش نمی ارزید.خیلی گرون بود.
کسایی که یه PMP جمع وجور،مجهز و در عین حال با قیمت مناسب میخوان میتونن O2 رو انتخاب کنن و کسایی که امکانات مافوق تصور مثل Capture فیلم و سیستم عامل پیشرفته و... در یک کلام نهایت یه PMP رو میخوان Q5 رو انتخاب میکنن که اون قیمت بالا با توجه به امکانات فوق العاده اش طبیعی به نظر میرسه.

osmaan
26-05-2009, 18:36
آخه چطور ممکنه؟ این که مدل جایگزین نداره.:18:

میگم آخه U5 تنظیمات حساسیت میکروفونش فکر کنم دو مرحله کمتر بود.

خوب دیگه، توی ایران جایگزین نداره ولی توی کره جایگزین براش هست

شاید تا یه مدت دیگه یکی از مدل های دیگه کاوون رو وارد کنه که اینطوری به نفع مشتری میشه

نه U5 ضبط صداش 128 هست ولی D2 حد اکثر 256 هست البته من که امتحان کردم اختلاف آنچنانی با هم ندارن منم خودم همیشه با D2 م 128 ضبط میکنم

osmaan
27-05-2009, 09:26
سلام
سایت جدید شرکت امرتات هم بعد از مدتی آغاز به کار کرد

osmaan
27-05-2009, 09:27
شركت امرداد همراه (امرتات) با هدف سامان بخشيدن به امر تأمين، توزيع، نگهداري، پشتيباني و خدمات پس از فروش رايانه‌هاي همراه، در سال 1385 تأسيس گرديد و با بهره گیری از دانش و تجربه متخصصان خود توانست ظرف مدت کوتاهی به معتبرترین و گسترده ترین شبکه فروش و خدمات پس از فروش رایانه‌های همراه در ایران بدل شود.
شرکت امرتات با تکیه بر تجربه و اعتبار کسب کرده در حوزه خدمات و پشتیبانی رایانه‏های همراه، در سال 1387 با ادغام شرکت پارسونی که سالها در بازار پلیرهای ایران با محصولات COWON شناخته شده بود، پلیر را نیز در سبد کالای خود قرارداد و توانست نمایندگی انحصاری فروش و خدمات پس از فروش کووان در ایران را دریافت نماید. که این مهم با توجه به سابقه درخشان امرتات در امر خدمت رسانی به مشتریان، نقطه عطفی در بازار پلیرهای ایران بود. در همان سال امرتات موفق به اخذ نمایندگی خدمات و پشتیبانی بین‏المللی نوت بوک‏های ASUS در ایران گردید، که به این ترتیب نوت بوک‏های ASUS نیز به سبد کالای امرتات اضافه شد.
توسعه کمی و کیفی همواره بخشی از سیاست‏های شرکت امرتات بوده، به همین جهت بررسی جدیدترین محصولات IT روز دنیا، در دستور کار واحد تحقیق و توسعه این شرکت قراردارد. که این خود نوید ارائه محصولاتی جدید با گارانتی امرتات می‏باشد.
صداقت، اطلاع رسانی، مشاورة سالم فنی و پیشنهاد قيمت بدون واسطه به همكاران، ادارات و سازمانها بعنوان اصل لازم جهت بقاي اين مجموعه، و ارتباط ريشه اي مستمر با مشتريان همواره يكي از مهم ترين شاخص‌هاي موفقيت و پيشرفت اين مجموعه بوده است.
شرکت امرتات به عنوان اولین ارائه دهنده خدمات پس از فروش رایانه‌های همراه در ایران، با در اختیار داشتن کارشناسان مجرب در بخش های نرم افزار و سخت افزار توانسته است بهترین خدمات را در اختیار کاربران خود قرار دهد. همچنین با ارائه خدمات نرم افزاری به‌روز در بخش نرم افزار، و بهره گیری از تجهیزات ویژه و ارزشمند موجود در بخش سخت افزار، اقدام به تعمیرات تخصصی نماید. برخورداري و بهره گيري از قطعات يدكي اصلي جهت دستگاه‌های تحت پوشش گارانتي اين شركت، و اهتمام تام به انجام دقيق تعهدات زماني و فني قيد شده در شرح خدمات گارانتي دستگاه‌ها، موجب گرديده تا دفتر خدمات و پشتیبانی شرکت امرتات به عنوان یکی از معتبرترین و مجهزترین مراکز خدمات در نوع خود شناخته شود.
ارائه خدمات اولیه رایگان، تعویض دستگاه معیوب در نخستین ماه گارانتی، امکان افزایش مدت گارانتی تا سه سال به سفارش مشتري و سال‌ها خدمات پس از فروش مطمئن، از جمله معيارهاي برتری گارانتي امرتات محسوب مي شود.
در انتها امرتات با شعار همیشگی همراه با اطمینان، برآن باورست که مشتریان را همواره از خرید خود راضی و مطمئن نگاه داشته، و خدماتی شایسته را به ایشان ارزانی دارد.

osmaan
27-05-2009, 10:02
سلام

D2 هم به لیست discontinu ها پیوست و علتش ورود +D2 هست که جایگزین خوبی هست و با امکانات بیشتر مثل +BBE و ...

از لیست فروش امرتات هم خارج شد

osmaan
27-05-2009, 10:04
S9 در ظرفیت 4 گیگ هم دیگه به فروش نمیرسه و امرتات از لیستش خارج کرد

osmaan
27-05-2009, 10:15
U5
2 گیگ 89 تومن
4 گیگ 99 تومن
8 گیگ 109 تومن

I7
4 گیگ 116 تومن
8 گیگ 143 تومن
16 گیگ172 تومن

+D2
4 گیگ 174 تومن
8 گیگ 195 تومن
16 گیگ 239 تومن

S9
8گیگ264 تومن
16 گیگ298 تومن

O2
8 گیگ 295 تومن
16 گیگ332 تومن
32 گیگ368 تومن

Q5
60 گیگ579 تومن
80 گیگ625 تومن

osmaan
27-05-2009, 11:13
شرکت امرتات به خاطر دو محصول A3 و Q5W افتخارنامه فستیوال برترین محصولات سخت افزاری سال 87 را از دو هفته نامه عصر شبکه دریافت نمود.
در این فستیوال دستگاه A3 به عنوان برترین پخش کننده همراه بر اساس امکانات و Q5W به عنوان برترین پخش کننده همراه بر اساس کارایی شناخته شدند.

osmaan
31-05-2009, 06:41

- Increased support file limitation to 6000 in music browser.
- Improved playback sound quality of OGG files.
- Fixed the error that preset setting USR was displaying as VOC in previous firmware.
- Fixed the error that shuffle playback was only working within 256 files in Music Browser.
- Fixed the error that occurred while some irregular WAV files were playing.
- Fixed the error that some ID3 TAG was not displaying if the file contains only one character in ID3 TAG.
- Fixed the error that time displayed incorrect while recording.
- Fixed the error that recording was not working properly if recorded files are more then 1000.
- Fixed the error that rewind setting value was not applied in sectional repeat playback when skip length was set
by the second.
- Fixed the error that freeze up after playing some specific video files.
- Fixed the error that some specific ID3 tags were not displaying on the screen.
- Fixed some displaying error in Hebrew.
- Fixed some displaying error in German.

timsar jackson
02-06-2009, 16:13
cowon A3 رو تازه گرفتم

قبل از استفاده باید شارژش کنم یا نه؟ اگه آره چند ساعت باید بزارم شارژ بشه؟

seymour
02-06-2009, 18:28
cowon A3 رو تازه گرفتم

بسیار مبارکه ... چیز ردیفیه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//

توصیه خود cowon اینه و کلاً هم بهتره که بذاری یه بار فول شارژ بشه (معمولاً 3-4 ساعت) ، بعدش یه بار استفاده کنی تا کامل خالی بشه (اینطوری اصطلاحا کالیبره میشه) و از اون به بعد دیگه لازم نیست کامل خالی بشه تا دوباره شارژش کنی ، می تونی به یک سوم آخر که رسید شارژ کنی ...

a.z.p.z
02-06-2009, 18:43
اقا من دیگه نمیتونم بعد امتحانا میرم ای3 میخرم و بس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همینه!!!!!!!! راستی پلی لیست ها رو از کاون دیا پلیر باید ساخت یا از تو خودشم میشه هاون؟
خیلی ممنونم!! حالا خوبیش اینه برنامه و بازیم براش هست!!!

timsar jackson
02-06-2009, 19:00
بسیار مبارکه ... چیز ردیفیه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//

توصیه خود cowon اینه و کلاً هم بهتره که بذاری یه بار فول شارژ بشه (معمولاً 3-4 ساعت) ، بعدش یه بار استفاده کنی تا کامل خالی بشه (اینطوری اصطلاحا کالیبره میشه) و از اون به بعد دیگه لازم نیست کامل خالی بشه تا دوباره شارژش کنی ، می تونی به یک سوم آخر که رسید شارژ کنی ...

قربونت داداش

یعنی الان بزارمش فول بشه؟ یه 3-4 ساعت؟ بعد استفاده کنم تا خالیه خالی بشه ؟

الان که فکر کنم شارژ داشته باشه نیاز نیست 3-4 بزارم شارژ بشه..

prowler88
02-06-2009, 19:35
اقا من دیگه نمیتونم بعد امتحانا میرم ای3 میخرم و بس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همینه!!!!!!!! راستی پلی لیست ها رو از کاون دیا پلیر باید ساخت یا از تو خودشم میشه هاون؟
خیلی ممنونم!! حالا خوبیش اینه برنامه و بازیم براش هست!!!
اصلا درستش اینه که از تو خودش بسازی.

seymour
02-06-2009, 19:43
قربونت داداش

یعنی الان بزارمش فول بشه؟ یه 3-4 ساعت؟ بعد استفاده کنم تا خالیه خالی بشه ؟

الان که فکر کنم شارژ داشته باشه نیاز نیست 3-4 بزارم شارژ بشه..
بله - بهرحال هر دستگاهی یه شارژ اولیه ای داره و همونطور که گفتی میشه استفاده کرد تا خالی بشه ؛ اما بهتره که به همون دلایلی که گفتم شما یه بار فول شارژش کنی (یعنی هم توصیه کمپانی و هم توجیه فنی اش)..

اگه مقدار خوبی شارژ داره، مشکلی نیست و اگه مثلا نصفش پره ، شما هم انقدری بذار که فول بشه (علامتش مشخص میشه وقتی فول شد) ... فرضاً 1-2 ساعت ... من اون مقدار 3-4 ساعت رو همینطوری حدودی گفتم ...

timsar jackson
02-06-2009, 19:52
له - بهرحال هر دستگاهی یه شارژ اولیه ای داره و همونطور که گفتی میشه استفاده کرد تا خالی بشه ؛ اما بهتره که به همون دلایلی که گفتم شما یه بار فول شارژش کنی (یعنی هم توصیه کمپانی و هم توجیه فنی اش)..

اگه مقدار خوبی شارژ داره، مشکلی نیست و اگه مثلا نصفش پره ، شما هم انقدری بذار که فول بشه (علامتش مشخص میشه وقتی فول شد) ... فرضاً 1-2 ساعت ... من اون مقدار 3-4 ساعت رو همینطوری حدودی گفتم ...

ok پس فولش میکنم بعد استفاده میکنم که کامل خالی بشه دوباره شارژ میکنم دیگه از اون به بعد نزارم کامل خالی بشه...

ممنون

osmaan
02-06-2009, 20:59
بله - بهرحال هر دستگاهی یه شارژ اولیه ای داره و همونطور که گفتی میشه استفاده کرد تا خالی بشه ؛ اما بهتره که به همون دلایلی که گفتم شما یه بار فول شارژش کنی (یعنی هم توصیه کمپانی و هم توجیه فنی اش)..

از سیمور عزیز برای توضیح کامل ممنون

دقیقا همین روش توصیه میشه کلا توی همه دستگاه های که با باتری لیتیومی کار میکنن همین روش توصیه میشه درواقع تفاوت باتری لیتیومی با باتری های قبلی همینه

osmaan
02-06-2009, 21:02
cowon A3 رو تازه گرفتم

مبارکه پیمان جان

منتظر یه ریویو توپ هستیما! یادت نره
اصلا واجب که این کارو بکنی :دی

timsar jackson
02-06-2009, 21:42
2 تا سوال

A3 فرمت vob میخونه؟

واسه دایویکس میشه همینجوری فیلما رو بریزم توش نگا کنم؟ نمیخواد کانورت بشه که رزولیشنشو تغییر بدم؟

H a m e e d
02-06-2009, 21:56
جنابtimsar jackson ! اگه ممکنه حتما راجع به تجربه Capture ویدئویی با این دستگاه توضیحاتی بده! چون دو سه تا پلیر فقط این امکانو دارن و کمتر کسی راجع به این قابلیت توصیح کامل داده.

H a m e e d
02-06-2009, 22:02
از سیمور عزیز برای توضیح کامل ممنون

دقیقا همین روش توصیه میشه کلا توی همه دستگاه های که با باتری لیتیومی کار میکنن همین روش توصیه میشه درواقع تفاوت باتری لیتیومی با باتری های قبلی همینه
یعنی اگه در ابتدای کار این نکته رو رعایت نکرده باشیم، عمر و کارآیی باتری دستگاه در آینده دچار مشکل میشه؟
چون من یادم نمیاد دفعه اول باتریش کاملا خالی شده باشه و بعد دوباره شارژش کرده باشم.:23:

timsar jackson
02-06-2009, 22:11
جنابtimsar jackson ! اگه ممکنه حتما راجع به تجربه Capture ویدئویی با این دستگاه توضیحاتی بده! چون دو سه تا پلیر فقط این امکانو دارن و کمتر کسی راجع به این قابلیت توصیح کامل داده.

چشم امتحان میکنم میگم

ولی یکم طول میکشه چون تازه امروز خریدم..........

Taraneh935
02-06-2009, 23:54
سلام t imsar jackson
مبارک باشه...
چند خریدید و از کجا؟؟؟

osmaan
03-06-2009, 08:37
یعنی اگه در ابتدای کار این نکته رو رعایت نکرده باشیم، عمر و کارآیی باتری دستگاه در آینده دچار مشکل میشه؟
چون من یادم نمیاد دفعه اول باتریش کاملا خالی شده باشه و بعد دوباره شارژش کرده باشم.:23:
تاثیر که به اون صورت که واقعا عمرشو بیاره پایین فکر نکنم ولی خوب تاثیر میزاره بهتر بود که همین کارو می کردی

osmaan
03-06-2009, 09:27
2 تا سوال

A3 فرمت vob میخونه؟

واسه دایویکس میشه همینجوری فیلما رو بریزم توش نگا کنم؟ نمیخواد کانورت بشه که رزولیشنشو تغییر بدم؟

این فرمت رو نمیخونه

نه برای دایویکس لازم نیست البته به شرطی که تو همون کدک باشه که کاوون اعلام کرده البته اکثر دایویکس ها با کدک استاندارد هستن و اگه سایزش بیشتر از 720*1280 و 30 فریم بود لازم به ریسایز کردن داره

timsar jackson
03-06-2009, 11:50
این فرمت رو نمیخونه

ولی تو لینک زیر نوشته Vob میخونه:

میشه یکی کپچر کردنو توضیح بده چه جوری باید کپچر کنم؟

osmaan
03-06-2009, 12:55

میشه یکی کپچر کردنو توضیح بده چه جوری باید کپچر کنم؟

اورادو بعضی موارد رو اشتباه نوشته مثل این لینک که گفته D2 فقط میتونه تا 8 گیگ کارت حافظه قبول کنه درصورتی که میتونه تا 32 گیگ هم قبول کنه

6 حالت رکورد داره ویدئو- صدا - dmb - رادیو - میکروفون - تایمر رکورد
یکی از این مود ها رو انتخاب میکنی و بعد دکمه A رو برای رکورد فشار میدی حالا رکورد میکنه
البته مثل اینکه در حال رکورد نمی تونه روی مانیتور خودش نشون بده البته مطمئن نیستم یه بار امتحان کن بعدش اینجا جواب بده
یه چیزه دیگه بهتره که باتری فول باشه

sascovach
03-06-2009, 18:09
دوستان من میخوام یه cowon i7 بخرم، بهترین گارانتی موجود تو بازار چیه؟
یا اینکه همه گارانتی ها بیخودن و بدون گارانتی بیشتر میصرفه؟

osmaan
03-06-2009, 18:44
دوستان من میخوام یه cowon i7 بخرم، بهترین گارانتی موجود تو بازار چیه؟
یا اینکه همه گارانتی ها بیخودن و بدون گارانتی بیشتر میصرفه؟

سلام کاوون فقط یه گارانتی کننده داره و اونم امرتات هست شهرتش رو هم که همه میدونن

قیمت I7 هم الان اینه
4 گیگ : 116 تومن
8 گیگ : 143 تومن
16 گیگ : 172 تومن

seymour
03-06-2009, 20:10
2 تا سوال
A3 فرمت vob میخونه؟

این فرمت رو نمیخونه

توانایی اش رو داره و رسما هم اعلام شده این قضیه (اصلاً اون چیپ داوینچی رو توش گذاشتن که از همین کارها بکنه)... و اتفاقا خیلی روی این قضیه مانور داده شد به عنوان اولین PMP ی که قدرت پخش فایل های DVD بدون ریپ رو داره ...

به firmware ات بستگی داره (مثلا نسخه 1.23 ظاهرا بهترین عملکرد رو در مورد vob داره) ... و البته vob هایی که bitrate بالا دارن هم می تونن دستگاه رو به زحمت بندازن (مثل هر فرمت دیگه ای که صرف اعلام حمایت ازش به معنای اینکه قطعاً دستگاه می تونه بازش کنه نیست ... )

sascovach
04-06-2009, 00:36
سلام کاوون فقط یه گارانتی کننده داره و اونم امرتات هست شهرتش رو هم که همه میدونن

قیمت I7 هم الان اینه
4 گیگ : 116 تومن
8 گیگ : 143 تومن
16 گیگ : 172 تومن
ممنون از جواب
ببخشید من اطلاعی ندارم اصلا، منظورتون از این که شهرتش رو همه می دونن یعنی اینکه گارانتیه خوبیه؟

prowler88
04-06-2009, 08:23
ممنون از جواب
ببخشید من اطلاعی ندارم اصلا، منظورتون از این که شهرتش رو همه می دونن یعنی اینکه گارانتیه خوبیه؟
بععععععععععععععععععععععله

timsar jackson
05-06-2009, 16:45
از دوستان اگه میشه یکی در مورد آپدیت cowon A3 توضیح بده چه جوری و از کجا میشه آپدیت کرد جدیدترین فریمور کدومه و.....

prowler88
05-06-2009, 20:45
از دوستان اگه میشه یکی در مورد آپدیت cowon A3 توضیح بده چه جوری و از کجا میشه آپدیت کرد جدیدترین فریمور کدومه و.....
بری سایت کووان معلومه. اونجا خودش توضیح هم داده چه جوری میشه آپدیتش کرد. کاری نداره.

timsar jackson
06-06-2009, 18:46
بری سایت کووان معلومه. اونجا خودش توضیح هم داده چه جوری میشه آپدیتش کرد. کاری ندارهاگه میشه یکی از دوستان یه توضیح مختصر در مورد آپدیت اینجا بده

ممنون

H a m e e d
06-06-2009, 20:05
اگه میشه یکی از دوستان یه توضیح مختصر در مورد آپدیت اینجا بده

ممنون
شما این مسیرها رو برو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>>>support>>>F/W S/W>>>your firmware
اونجایی که نوشتم your firmware یعنی در اون صفحه firmware مربوط به پلیر خودتونو میتونین پیدا کنین. سعی کنین جدیدترین firmware مربوطه رو دانلود کنید و حتی المقدور نسخه آلفا رو دانلود کنین، نه بتا، که همه مشکلاتش برطرف شده هست.
توی صفحه firmware مربوط به دستگاهتون، همه اطلاعات اعم از لینک دانلود firmware و نحوه استخراج و نصب اون توی دستگاه حتی با راهنمای تصویری قرار داده شدن.
امیدوارم موفق باشید.

prowler88
06-06-2009, 20:09
اگه میشه یکی از دوستان یه توضیح مختصر در مورد آپدیت اینجا بده

ممنون
فقط کافیه فایل زیپ رو از سایت cowon دانلود کنی و unzip کنی. بعد همه ی فایل ها رو کپی میکنی تو فولدر اصلی دستگاه. همون جایی که MUSIC و MOVIE و RECORD هست. بعد safely remove hardware میکنی. دستگاه که خاموش شد دوباره روشنش میکنی. خودش اتوماتیک آپدیت میکنه. وقتی کارش تموم شد یه خاموش و روشن و تموم.
فقط حواست باشه دستگاه به اندازه ی کافی شارژ داشته باشه و وسط کار خاموشش نکنی.

timsar jackson
06-06-2009, 20:32
شما این مسیرها رو برو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>>>support>>>F/W S/W>>>your firmware
اونجایی که نوشتم your firmware یعنی در اون صفحه firmware مربوط به پلیر خودتونو میتونین پیدا کنین. سعی کنین جدیدترین firmware مربوطه رو دانلود کنید و حتی المقدور نسخه آلفا رو دانلود کنین، نه بتا، که همه مشکلاتش برطرف شده هست.
توی صفحه firmware مربوط به دستگاهتون، همه اطلاعات اعم از لینک دانلود firmware و نحوه استخراج و نصب اون توی دستگاه حتی با راهنمای تصویری قرار داده شدن.
امیدوارم موفق باشید.

فقط کافیه فایل زیپ رو از سایت cowon دانلود کنی و unzip کنی. بعد همه ی فایل ها رو کپی میکنی تو فولدر اصلی دستگاه. همون جایی که MUSIC و MOVIE و RECORD هست. بعد safely remove hardware میکنی. دستگاه که خاموش شد دوباره روشنش میکنی. خودش اتوماتیک آپدیت میکنه. وقتی کارش تموم شد یه خاموش و روشن و تموم.
فقط حواست باشه دستگاه به اندازه ی کافی شارژ داشته باشه و وسط کار خاموشش نکنی.

ممنون دوستان فقط یه سوال

این لینک نسخه ی آلفای فریمور هست یا بتا؟

H a m e e d
06-06-2009, 21:21
ممنون دوستان فقط یه سوال

این لینک نسخه ی آلفای فریمور هست یا بتا؟

اگه بتا باشه، کنارش مینویسه؛ پس آلفائه.

mohamad_sky
11-06-2009, 15:59
با سلام خسته نباشید خدمت همه Cowon بازان

بنده 9ماهی میشه که i7 خریدم دیروز با کمال تعجب دیدم که ال سی دی پلیر نازنیم از داخل خورد شده ولی روی بدنه حتی یک خراش هم نیافتاده

حالا میخوام ببینم باید چه کار کنم من؟

آیا کسی قیمتی از تعمیرات میدونه؟ راهنمایی کنید لطفا منو.

timsar jackson
11-06-2009, 22:47
سلام

میخواستم بدونم واسه ی A3 میشه اسپیکر جدا تهیه کرد؟ مثلا مثل گوشیای موبایل که از این اسپیکرا دارن

osmaan
12-06-2009, 08:37
با سلام خسته نباشید خدمت همه Cowon بازان

بنده 9ماهی میشه که i7 خریدم دیروز با کمال تعجب دیدم که ال سی دی پلیر نازنیم از داخل خورد شده ولی روی بدنه حتی یک خراش هم نیافتاده

حالا میخوام ببینم باید چه کار کنم من؟

آیا کسی قیمتی از تعمیرات میدونه؟ راهنمایی کنید لطفا منو.

سلام
شما گفتی 9 ماهی هست که خریدی پس هنوز گارانتی داره تنها راهش اینه که بدی امرتات تا برات تعمیرش کنن

قیمت رو نمیدونم

osmaan
12-06-2009, 08:41
سلام

میخواستم بدونم واسه ی A3 میشه اسپیکر جدا تهیه کرد؟ مثلا مثل گوشیای موبایل که از این اسپیکرا دارن

سلام
آره میشه استفاده کرد کافیه فیش 3.5 اسپیکری که خریدی رو به خروجی 3.5 A3 وصل کنی
البته یه چیزی یادت نره که اگه می خوای کیفیت صداش خوب باشه دقت کن که snr اسپیکر از 95db کمتر نباشه

prowler88
12-06-2009, 15:09
سلام

یه مدل اسپیکر دیده بودم شبیه توپ بود میچرخوندیش باز میشد که صداش بهتر شه. اندازه ش هم کوچیک بود ولی صداش خیلی خوب بود. اگه بتونی از اونا پیدا کنی عالیه.

osmaan
12-06-2009, 15:17
یه مدل اسپیکر دیده بودم شبیه توپ بود میچرخوندیش باز میشد که صداش بهتر شه. اندازه ش هم کوچیک بود ولی صداش خیلی خوب بود. اگه بتونی از اونا پیدا کنی عالیه.

prowler جان از این اسپیکری که میگی اسمی چیزی نداری؟

H a m e e d
12-06-2009, 17:15
به S9 نمیشه اسپیکر خارجی وصل کرد؟

timsar jackson
13-06-2009, 00:54
با تشکر از همه دوستان

میشه یه اسپیکر خوب معرفی کنین؟

اگه می خوای کیفیت صداش خوب باشه دقت کن که snr اسپیکر از 95db کمتر نباشه

اسپیکری که معرفی میکنین اگه میشه این مشخصه ای که عثمان گفت رو داشته باشه...

خوده کاوون اسپیکر نداره؟

prowler88
13-06-2009, 01:48
prowler جان از این اسپیکری که میگی اسمی چیزی نداری؟
اسمش یادم نیست. یکی از بچه ها گرفته بود باید ازش بپرسم بگم. مغازه های پایتخت داشتن.

osmaan
13-06-2009, 07:04
به S9 نمیشه اسپیکر خارجی وصل کرد؟

به همه پلیر ها میشه اسپیکر پرتابل وصل کرد ولی مساله ای که هست اینه که آیا میتونی همه جا با خودت ببریش؟

osmaan
13-06-2009, 12:26
با تشکر از همه دوستان

میشه یه اسپیکر خوب معرفی کنین؟

اسپیکری که معرفی میکنین اگه میشه این مشخصه ای که عثمان گفت رو داشته باشه...

خوده کاوون اسپیکر نداره؟

اسپیکر خوب که من نمیشناسم چون تا حالا دنبالش نرفتم

خوده کاوون هم اسپیکر نداره و تولید نمیکنه حتی امرتات هم تا اونجایی که می دونم نداره

timsar jackson
13-06-2009, 13:08
اسپیکر خوب که من نمیشناسم چون تا حالا دنبالش نرفتم

خوده کاوون هم اسپیکر نداره و تولید نمیکنه حتی امرتات هم تا اونجایی که می دونم نداره

مرسی عثمان جان

از بچه ها کس دیگه ای نمیشناسه اسپیکر خوب؟

seymour
13-06-2009, 13:49
مرسی عثمان جان

از بچه ها کس دیگه ای نمیشناسه اسپیکر خوب؟
الان اکثر مارک های معتبر ، یکی دو مدل اسپیکر قابل حمل هم دارن ... creative چندین مدل داره ، سونی داره ، سامسونگ داره (حتی یه مدل بلوتوث داشت!!) .. اینا همه خوبن و اغب ایران گیر میان ... نمایندگی هاشون رو بپرس ... قیمت حدودی هم : 20 تومن به بالا ...

timsar jackson
13-06-2009, 13:52
الان اکثر مارک های معتبر ، یکی دو مدل اسپیکر قابل حمل هم دارن ... creative چندین مدل داره ، سونی داره ، سامسونگ داره (حتی یه مدل بلوتوث داشت!!) .. اینا همه خوبن و اغب ایران گیر میان ... نمایندگی هاشون رو بپرس ... قیمت حدودی هم : 20 تومن به بالا ...

میتونین از این مارکا که گفتین مدل خوبشو معرفی کنین؟ آخه اینجا نمایندگیاشون نیست که برم ببینم........

H a m e e d
13-06-2009, 13:57
من یه نمونه توی تبلیغات اینترنتی دیدم 10 هزار تومن، این شکلی:
ولی هیچ مارکی ازش پیدا نکردم، لابد مال چینه!:27:

timsar jackson
13-06-2009, 14:08
من یه نمونه توی تبلیغات اینترنتی دیدم 10 هزار تومن، این شکلی:
ولی هیچ مارکی ازش پیدا نکردم، لابد مال چینه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این 10-15 تومنیا من یه چند تا دیدم تو اینترنت ولی یه چیز درست حسابی میخوام که بی ارزه پاش پول بدی...

H a m e e d
14-06-2009, 21:46
سونی اریکسون هم فکر کنم تولید کنه از اینجور اسپیکرها؛ نه؟

timsar jackson
15-06-2009, 06:37
سونی اریکسون هم فکر کنم تولید کنه از اینجور اسپیکرها؛ نه؟

آره تو یه سایت دیدم اما درست حسابی توضیح نداده بود نه مشخصاتشو نوشته بود نه قیمتشو

فکر کنم creative اسپیکرای خوبی داره seymour جان میشه یه مدل خوب ازش معرفی کنی؟

seymour
17-06-2009, 16:57
آره تو یه سایت دیدم اما درست حسابی توضیح نداده بود نه مشخصاتشو نوشته بود نه قیمتشو

فکر کنم creative اسپیکرای خوبی داره seymour جان میشه یه مدل خوب ازش معرفی کنی؟
دوست خوبم ، توی یه تاپیک ادامه بده ... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).. مرسی ..

killJ0y
19-06-2009, 21:53
سلام دوستان
من شنیدم cowon بلندیه صداش از همه ی پلیر ها بیشتره حالا میخوام بجای ipod touch یه دونه بگیرم الان بهترین مدلش چیه ؟

killJ0y
19-06-2009, 22:15
اساتید عزیز
میشه درباره اینا توضیح بدید و شما کدومشو انتخاب میکنید
s9,sony serie x, ipod touch, samsung p3
مهمترین چیز کیفیت و بلندی صدا و اینترفیس هستش

timsar jackson
20-06-2009, 01:44
من شنیدم cowon بلندیه صداش از همه ی پلیر ها بیشتره حالا میخوام بجای ipod touch یه دونه بگیرم الان بهترین مدلش چیه ؟

بهترینش cowon Q5 هست........

osmaan
20-06-2009, 06:28
اساتید عزیز
میشه درباره اینا توضیح بدید و شما کدومشو انتخاب میکنید
s9,sony serie x, ipod touch, samsung p3
مهمترین چیز کیفیت و بلندی صدا و اینترفیس هستش

سلام
تو مدل هایی که انتخاب کردین با توجه به مهمترین فاکتورتون یعنی کیفیت و بلندی صدا بهترین گزینه S9 هست هم کیفیت عالی داره و هم بلندی صدا ، البته مدل های دیگه هم خوبه ولی از این دو نظر به کاوون نمیرسن

prowler88
20-06-2009, 11:59
سلام دوستان
به ترتیب:
Q5
A3
O2
S9
D2
I7
U5

S9 بیشتر از بقیه شبیه آی پاد تاچه.

killJ0y
20-06-2009, 16:43
واقعا انتخاب خیلی سخت شده اصلا گیج شدم
یعنی این مدل s9 مشکلش چیه که تو چهارم هستش میشه مشخصات s9 بدید مثل ipod touch هستش یعنی full touch یا خازنی تاچ مقاومتی

killJ0y
20-06-2009, 17:05
سلام
تو مدل هایی که انتخاب کردین با توجه به مهمترین فاکتورتون یعنی کیفیت و بلندی صدا بهترین گزینه S9 هست هم کیفیت عالی داره و هم بلندی صدا ، البته مدل های دیگه هم خوبه ولی از این دو نظر به کاوون نمیرسن
سلام دوست عزیز میشه شما یه اطلاعات جامعی از برند cowon بدید یعنی این مدلاش با هم دیگه از نظر صدا تفاوت دارن میشه لطف کنی db فکر همون دیسیبل میشه رو برای هر مدل بنویسی راستش این مدل s9 خیلی چشممو گرفته ولی اصلا هیچ اطلاعتی ندارم ازش اصلا این pmp چی هستش ؟ بعدشم من میخوام دستگاهی که میخرم جمع و جور باشه این مدل های دیگه cowon هم بیریخته هم گندس که اصلا به درد من نمیخوره چون دوتا گوشیم دارم و باید همرام باشه جیبم نمیتونه ساپورت کنه (یه x1 و e8 دارم) بعدشم مهمترین چیز برام کیفیت صدا هستش
با تشکر

killJ0y
20-06-2009, 17:27
مثلا الان مدل q5 : 95 dB-A Weighted این خروجیه صداش هست میشه لطف کنید خروجی صدای مدل s9 و ipod touch و سامسونگ yp-p2c و سونی nwz هم بگید
مرسی

killJ0y
20-06-2009, 18:14
بد نبود جواب من رو هم میدادید

killJ0y
20-06-2009, 21:04
دوستان اگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این لینک رو ببینید میبینید که s9 رو اصلا ادم حساب نکرده مثله اینکه این مدل s9 کیفیت صداش از ipod کمتر هستش

seymour
20-06-2009, 23:15
دوست خوبم ، اولا که باید حوصله داشته باشی ، بهرحال ویژگی فوروم اینه که دوستان ممکنه هر لحظه آنلاین نباشن ؛ ممکنه مثل من روزی یه بار سر بزنن ... بنابراین انتظار حداقل 1 روزه ، برای رسیدن به جواب کامل و دقیق ، انتظار معقولیه ..

//

در مورد بلندی صدا و کیفیت ، مطمئن باش همه مدلهایی که دوستان گفتن (با فرض اینکه قراره جای تاچ رو پر کنن) ، شما رو راضی خواهند کرد .. بنابراین نگران این قضیه نباش و برو سراغ فاکتورهای دیگه ؛ مثل همونایی که خودت مطرح کردی : سایز (که خب مثلا Q5 و A3 حذف میشن) یا ظاهر .. (کلا PMP ها ، کارایی هستند که سایز بزرگ و ظاهر معمولی دارن ؛ پس بی خیالش باید بشی اگه می خوای بذاری توی جیب)

//

لینکی که دادی از cnet مال حدود 2 سال پیشه ... اصلا اون موقع s9 وجود نداشته پس طبیعیه که توی لیست نباشه ...

//

کلا فکر کنم s9 و d2 رو شما بپسندی ... (که البته انتظار نداشته باش اینترفیسشون به کارای آیپاد برسه ؛ اما قابل قبوله .. بخصوص D2 به نظرم) ...

osmaan
21-06-2009, 10:58
سلام دوست عزیز میشه شما یه اطلاعات جامعی از برند cowon بدید یعنی این مدلاش با هم دیگه از نظر صدا تفاوت دارن میشه لطف کنی db فکر همون دیسیبل میشه رو برای هر مدل بنویسی راستش این مدل s9 خیلی چشممو گرفته ولی اصلا هیچ اطلاعتی ندارم ازش اصلا این pmp چی هستش ؟ بعدشم من میخوام دستگاهی که میخرم جمع و جور باشه این مدل های دیگه cowon هم بیریخته هم گندس که اصلا به درد من نمیخوره چون دوتا گوشیم دارم و باید همرام باشه جیبم نمیتونه ساپورت کنه (یه x1 و e8 دارم) بعدشم مهمترین چیز برام کیفیت صدا هستش
با تشکر
سلام
درمورد کیفیت صدا همهشون از یه کیفیت صدا برخوردارن و DB ثابت دارن تنها تو امکانات صوتی هست که فرق دارن مثلا بعضی مدل ها BBE معمولی دارن و بعضی دیگه +BEE دارن کاوون از نظر کیفیت صدا جزو مارک های مطرح هستش و من که خودم ازش استفاده می کنم واقعا راضی هستم
درمورد pmp ها هم که درواقع مخفف Portable multiMedia Player (bword://!!ARV6FUJ2JP,Portable%20media%20player/) هست و برای همین کار ساخته شدن و در اندازه های بزرگ و با سخت افزار قوی طراحی میشن که البته مدل هایی مثل S9 درواقع pmp هایی در حد کوچیک هستن

مثلا الان مدل q5 : 95 dB-A Weighted این خروجیه صداش هست میشه لطف کنید خروجی صدای مدل s9 و ipod touch و سامسونگ yp-p2c و سونی nwz هم بگید
مرسی
همه مدل های کاوون 95db هستن و بقیه رو نمیدونم

دوستان اگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این لینک رو ببینید میبینید که s9 رو اصلا ادم حساب نکرده مثله اینکه این مدل s9 کیفیت صداش از ipod کمتر هستش
همونطور که سیمور گفت مال 2 سال پیشه و اصلا S9 وجود نداشت

killJ0y
21-06-2009, 15:34
دستتون درد نکنه الان این مدل s9 مشخصاتش چیه

killJ0y
21-06-2009, 16:16
میشه فرق اساسی بین 02 و s9 رو بگید

killJ0y
21-06-2009, 16:26
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این منظورش چیه ؟

killJ0y
21-06-2009, 16:29
این و
چی میگین ؟

prowler88
22-06-2009, 10:04
میشه فرق اساسی بین 02 و s9 رو بگید
همون طور که دوستان گفتند تمام مدل های کووان از 100 تومنی تا 600 تومنی کیفیت و بلندی صداشون عین همه. فقط فکر کنم D2 یه مقدار قدرتش بیشتره. 74 میلی وات.
فرق اساسی O2 و S9 اینه که باتری S9 بیشتر می مونه (50 ساعت). O2 اندازه ش بزرگتره و فایل های تصویری رو بدون convert پخش میکنه و S9 هم اینترفیس متفاوتی داره که شبیه به آی پاد تاچه.
در کل O2 قویتره و قیمتش هم بیشتره. ولی باز بستگی داره بیشتر موزیک میخوای یا تصویری.

killJ0y
22-06-2009, 10:28
فقط موزیک میحوام

osmaan
22-06-2009, 15:53
پس بین این دو S9 بهتره

seymour
22-06-2009, 16:37
دستتون درد نکنه الان این مدل s9 مشخصاتش چیه
کافیه سرچ کنی ... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_S9) مثلا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این منظورش چیه ؟
مهم این تیکه اس که من دهها بار تکرار کرده ام :

However, the differences are so incredibly tiny - to 95% of all people all three players should sound absolutely the same.
یعنی : اختلاف بسیار جزئیه و واسه 95% مصرف کننده ها (منم همیشه همین عدد رو میگم!!) کیفیت صدای اینا دقیقا یکسان هستش ...

این و
چی میگین ؟
همون جواب بالا دوست من ...

* یاد X5 بخیر .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط موزیک میحوام
شما همون s9 رو بگیر اگه از نظر بودجه مشکلی نداری ... و اگه فقط واسه کیفیت صدا مهمه ، می تونی حتی با بودجه پایین تر i7 رو هم بگیری و D2 اگه گیر بیاد

killJ0y
22-06-2009, 22:43
از نظر بودجه مشکلی ندارم فقط من خیلی وسواسیم همین

killJ0y
22-06-2009, 22:51
راستش اگه تفاوت صدا خیلی جزیی باشه مثلا با ایرفون حرفه ای مشکل حل بشه خوب ipod بهتره

mhek67
22-06-2009, 23:30
ببخشید.....
من الان میخوام +d2 رو بخرم.....به نظر شما کمی صبر کنم و s9 رو بخرم بهتره یا اینکه همین رو بخرم...
و اینکه کیفیت +d2 در حد d2 هست یا نه؟؟...کلا +d2 از لحاظ کیفیت ساخت و صدا مثل d2 تضمین میشه یا نه........؟؟؟
خیلی ممنونم...........

prowler88
23-06-2009, 11:07
کیفیت ساختش یه مقدار پایین تره ولی کیفیت صداش به نظر میاد بهتر باشه به دلیل وجود BBE+

osmaan
23-06-2009, 19:02
ببخشید.....
من الان میخوام +d2 رو بخرم.....به نظر شما کمی صبر کنم و s9 رو بخرم بهتره یا اینکه همین رو بخرم...
و اینکه کیفیت +d2 در حد d2 هست یا نه؟؟...کلا +d2 از لحاظ کیفیت ساخت و صدا مثل d2 تضمین میشه یا نه........؟؟؟
خیلی ممنونم...........

سلام
صبر کردن بخاطر S9 به چه منظور؟...... به منظور کمتر شدن قیمت از قیمت الان؟ اگه این باشه که مطمئن باش که به این زودی ها قیمت ها تغییر نمیکنه با توجه به روند قبلی در مورد قیمت ها به نظر من بهتره که همین الان اقدام کنی تا منتظر بمونی...... همین چند روز پیش یکی از دوستان برای خرید D2 میخواست اقدام کنه و میگفت با توجه به قیمت جهانی الان بهتره شده ولی وقتی دید که دیگه تولید نمیشه پشیمون شد و گفت که چرا زود تر اقدام نکرده

+D2 از نظر صدا بهتره شده اما شنیده میشه که از نظر کیفیت بدنه مثل اینکه افت کرده البته من از ظاهرش که خوشم اومد

a.z.p.z
23-06-2009, 21:00
ببخشید یه چیزی میخواستم بدونم پی ام پی های ایریور نسبت به کاون چه جوریاست برنامه و .... میخوره یا نه چون ظاهرا چیزای بدی نبودند !!!

seymour
24-06-2009, 17:58
ببخشید یه چیزی میخواستم بدونم پی ام پی های ایریور نسبت به کاون چه جوریاست برنامه و .... میخوره یا نه چون ظاهرا چیزای بدی نبودند !!!
البته مدل به مدل فرق وجود داره ، اما از نظر سطح امکانات و اینکه مثلا برنامه می خورن یا نه ، فرق خاصی ندارن ... اصولا همه PMP ها همینطورن ، حالا هر مارکی می خوان باشن ... آیپاد تاچ یه استثناس ... و Q5 هم یه حالت بینابینی داره ...

farzin_mothman
30-06-2009, 23:55
salam.bizahmat gheymate cowon s9 16gb va gheymate headphone bluetoothesh va inke ba bluetootjeshesh mishe ba mobile ha va pc ha ettela'at raddo badal kard ya faghat vaseye bisim gush kardane!?

osmaan
01-07-2009, 17:07
salam.bizahmat gheymate cowon s9 16gb va gheymate headphone bluetoothesh va inke ba bluetootjeshesh mishe ba mobile ha va pc ha ettela'at raddo badal kard ya faghat vaseye bisim gush kardane!?

سلام
قیمت 16 گیگ 298 تومن هست
قیمت هدفون بلوتوث رو نمیدونم
فقط برای ارتباط با هدفون بلوتوث و وسایل از همین دسته کاربرد داره البته شاید در اینده این مشکل حل بشه البته شاید!

a.z.p.z
02-07-2009, 18:37
البته مدل به مدل فرق وجود داره ، اما از نظر سطح امکانات و اینکه مثلا برنامه می خورن یا نه ، فرق خاصی ندارن ... اصولا همه PMP ها همینطورن ، حالا هر مارکی می خوان باشن ... آیپاد تاچ یه استثناس ... و Q5 هم یه حالت بینابینی داره ...

خیلی ممنون والا من داشتم بین مدل ها میدیدم فکر کنم iriver spinn از همشون یه جورایی باحال تره نظرت چیه؟
و اینکه یه چیزه دیگه ای هم بود به نام دی 30 !!! اینم عکسش تو سایت ایریور هم هست من نمیدونم مثلا این پی ام پی هست اخه سیستم عاملم نمیخوره یکی میشه بییاد یه توضیحی درباره کاربرد این بده ؟
مدل پایینشم دی 28 بود
اینم عکسش هست چه جوریاست اصلا ایران هست؟؟؟؟

تو سایت ایریور هم اطلاعاتش هست !!! 4 اینچ ال سی دی داره !!

seymour
03-07-2009, 12:40
خیلی ممنون والا من داشتم بین مدل ها میدیدم فکر کنم iriver spinn از همشون یه جورایی باحال تره نظرت چیه؟
و اینکه یه چیزه دیگه ای هم بود به نام دی 30 !!! اینم عکسش تو سایت ایریور هم هست من نمیدونم مثلا این پی ام پی هست اخه سیستم عاملم نمیخوره یکی میشه بییاد یه توضیحی درباره کاربرد این بده ؟
مدل پایینشم دی 28 بود
اینم عکسش هست چه جوریاست اصلا ایران هست؟؟؟؟

تو سایت ایریور هم اطلاعاتش هست !!! 4 اینچ ال سی دی داره !!
مطمئنا spinn محصول قابل قبولیه ... اما می تونم بحث کنم که اگه شما دنبال برنامه باشی تاچ گزینه بهتریه ، اگه دنبال کیفیت صدا باشی cowon گزینه بهتریه (و ضمنا تصویر)... اگه دنبال PMP همه منظوره باشی ، با توجه به هزینه ای که spinn خواهد داشت ، کارای سطح اول cowon بهتر خواهند بود ...

بنابراین ، بله - چیز خیلی خوبیه ، اما بشرطیکه style و جنس بدنه واسه ات یه فاکتوری مهمی باشه ... کنترلش (که نامتعارفه و باید دو دستی باهاش کار کنی) واسه ات مساله ای نباشه ... به قول معروف بشرطی خوبه که دنبال x-factor باشی (=دلیلی که از نظر منطقی شاید جور در نیاد، اما شما رو راضی نگه میداره)

//

سری D اساسا قراره دیکشنری باشه (اون D اولش هم واسه همینه) ... صرفا یه دیکشنریه که موسیقی هم پخش می کنه ...

* لطفا در یه تاپیک سوالاتت رو پی بگیر ... بهتره در اون تاپیک دیگه ادامه پیدا کنه .. چون اینجا مخصوص مدلهای cowon ه .. مرسی ..

a.z.p.z
03-07-2009, 15:34
محمد جان ایپاد تاچ بحثش از بقیه جداست از نظر برنامه و بازی و....
اما بنظرم باید اسپین رو با کاون او2 مقایسه کرد که از نظر خیلی از امکانات از او2 بهتره ولی خوب او 2 هم یکسری چیز ها داره که اسپین نداره یعنی نباید اسپین رو با کیو5 مقایسه کرد و در حد او2 هست !!!
در ضمن اسپین چیز خوبی هست و از نظر منطقی هم فکر بکنیم چه مشکلی داره ؟؟؟
در ضمن اون چیزی که در سمت چپش میتونید استفاده بکنید برای حرکت بین صفحه ها برای راحتی بیشتر هست وگرنه شما کاملا میتونید از انگشتتون هم استفاده بکنید (از نظر برنامه و بازی و تم هم از کاون او2 بسیار متنوع تر هست و حتی تمام بازی های اس9 هم میتونید براش استفاده بکنید !!!

timsar jackson
03-07-2009, 15:49
روی cowon A3 چه بازی هایی و چه نرم افزارایی میشه ریخت؟

seymour
04-07-2009, 15:17
محمد جان ایپاد تاچ بحثش از بقیه جداست از نظر برنامه و بازی و....
اما بنظرم باید اسپین رو با کاون او2 مقایسه کرد که از نظر خیلی از امکانات از او2 بهتره ولی خوب او 2 هم یکسری چیز ها داره که اسپین نداره یعنی نباید اسپین رو با کیو5 مقایسه کرد و در حد او2 هست !!!
در ضمن اسپین چیز خوبی هست و از نظر منطقی هم فکر بکنیم چه مشکلی داره ؟؟؟
در ضمن اون چیزی که در سمت چپش میتونید استفاده بکنید برای حرکت بین صفحه ها برای راحتی بیشتر هست وگرنه شما کاملا میتونید از انگشتتون هم استفاده بکنید (از نظر برنامه و بازی و تم هم از کاون او2 بسیار متنوع تر هست و حتی تمام بازی های اس9 هم میتونید براش استفاده بکنید !!!
دوست خوبم ، اول اینکه بحث "مقایسه هر مدل در کلاس خودش" رو خود من ، مدتهاست که دارم مطرح می کنم ؛ بنابراین به خود من تحویلش نده !!! ... کمپانی iriver مدل spinn رو برای رقابت در کلاس PMP های high end بیرون داده ، بنابراین باید هم با اونها مقایسه بشه ... ضمن اینکه حتی رقابت بین O2 و Spinn هم متمایل به O2 خواهد بود...

ضمنا: شما دقت نکردی که من در پست قبلی ام گفتم " می تونیم بحث کنیم که اینا بهتر از spinn هستن (نه بطور کلی-بلکه براساس مورد)" ، و نگفتم " قطعاً این مدلها از همه نظر بهترن" ... ما اینجا قرار نیست برنده تعیین کنیم و به یه مدل مدال بدیم و بقیه رو بریزیم دور ... اگر شما Spinn رو می پسندی ، حتما بهترین انتخاب واسه شما همونه ... نیازی نیست که بگی "نه ولی آخه باور کنید spinn بهتره ، مگه چشه؟" ، اینکه نشد "بحث فنی" ...

حتی بفرض که حرف شما قبول باشه و spinn رو با o2 مقایسه کنیم : مطمئنا از نظر تصویر کم میاره (o2 قابلیت 16 میلیون رنگ داره ، در حالیکه spinn هنوز زیر میلیونه) - و از نظر قابلیت های جانبی (o2 اسپیکر داره - TV out داره) - صفحه نمایش o2 بزرگتره - ساپورت فرمت o2 بهتره - ...

روی cowon A3 چه بازی هایی و چه نرم افزارایی میشه ریخت؟
شک دارم چیز خاصی پیدا بشه ...

riquelme
04-07-2009, 23:27
آقايون ،ببخشيد که پا برهنه پريدم وسط بحثتون.اما ميشه يکي بگه کوچيکترين mp3 player کوون چيه؟
i7 که 19 mm خضامت داره(اندازه يه موبايل)...

osmaan
04-07-2009, 23:35
آقايون ،ببخشيد که پا برهنه پريدم وسط بحثتون.اما ميشه يکي بگه کوچيکترين mp3 player کوون چيه؟
i7 که 19 mm خضامت داره(اندازه يه موبايل)...

مدل U5 وجود داره با ضخامت 9.3 میلی متر
هم باریکه هم سبکه و هم زیباست

farzin_mothman
04-07-2009, 23:54
سلام
قیمت 16 گیگ 298 تومن هست
قیمت هدفون بلوتوث رو نمیدونم
فقط برای ارتباط با هدفون بلوتوث و وسایل از همین دسته کاربرد داره البته شاید در اینده این مشکل حل بشه البته شاید!
?kheyli mamnunam.pas yani nemishe masalan az mobile chizi behesh ferestad ya barax?

timsar jackson
05-07-2009, 08:52
?kheyli mamnunam.pas yani nemishe masalan az mobile chizi behesh ferestad ya barax?

بله درسته.

Voroojaki
09-07-2009, 15:06
با عرض سلام و خسته نباشيد.ببخشيد ميخواستم بدانم كدام يك از سه محصول شركت Cowon‏ به نام هاي Cowon O2 و Cowon Q5W و Cowon A3 را بخرم بهتر است؟
اصلا شما برايم بهترين پلير شركت Cowon‏ كه در ايران موجود است را به من معرفي كنيد.
‏(لطفا برايم توضيح بدهيد)
ببخشيد ميخواستم بدانم شركت امرتات نمايندگي در شيراز دارد كه يكي از اين سه محصول البته با راهنمايي هاي شما آن را بخرم...
با تشكر

Voroojaki
09-07-2009, 15:18
ببخشيد ميخواستم بدونم cowon Q5W‏ در چه ظرفيتهايي به فروش مي رسد و قيمتهايشان را برايم بنويسيد.
با تشكر

Voroojaki
09-07-2009, 18:26
ببخشيد ميخواستم بدانم كه آيا cowon Q5W‏ با cowon Q5 فرق مي كند؟
‏(لطفا توضيح بدهيد)
با تشكر

osmaan
10-07-2009, 01:40
‏(لطفا توضيح بدهيد)
با تشكر

فقط مدل Q5 توی ایران هست

با عرض سلام و خسته نباشيد.ببخشيد ميخواستم بدانم كدام يك از سه محصول شركت Cowon‏ به نام هاي Cowon O2 و Cowon Q5W و Cowon A3 را بخرم بهتر است؟
اصلا شما برايم بهترين پلير شركت Cowon‏ كه در ايران موجود است را به من معرفي كنيد.
‏(لطفا برايم توضيح بدهيد)
ببخشيد ميخواستم بدانم شركت امرتات نمايندگي در شيراز دارد كه يكي از اين سه محصول البته با راهنمايي هاي شما آن را بخرم...
با تشكر

مدل A3 که مدتی هست که تولید نمیشه و موجود هم نیست
بین Q5 و O2 بستگی داره که چه ملاک هایی برای شما مهم باشه مثلا اگه تعدد برنامه برای PMP براوتن مهم باشه مسلما Q5 بهتره اگه مانیتور بزرگ تر و اگه وزن بیشتر براتون مهم نیست Q5 بهتره اگه زیبایی مهمه به نظر من O2 اگه حافظه بالا مهمه Q5 بهتره و غیره تصمیم با شماست

بهترین پلیر کاوون موجود در ایران Q5 هست

دقیق نمیدونم که تو شیراز نمایندگی کاوون داره یا نه ولی من میتونم بهت کمک کنم

ببخشيد ميخواستم بدونم cowon Q5W‏ در چه ظرفيتهايي به فروش مي رسد و قيمتهايشان را برايم بنويسيد.
با تشكر

در ظرفیت 60 و 80 گیگ به فروش میرسه که 60 گیگش 579 تومن و 80 گیگش 625 تومن هست
که البته 80 گیگش فعلان موجود نیست

a.z.p.z
11-07-2009, 04:15
d2 d3 چی عثمان اونارو هم الان ندارید ؟؟؟

osmaan
11-07-2009, 10:56
d2 d3 چی عثمان اونارو هم الان ندارید ؟؟؟

نه D2 که دیگه نیست

D3 رو از کجا آوردی؟! :دی

a.z.p.z
11-07-2009, 11:49
نه همون 2+ منظورم بود جیگر !!!
پی5 چی شد اون رو کی میارید همش گیر دادید به این کیو 5 !!! پی 5 هم بیارید دیگه !!!

osmaan
11-07-2009, 12:37
آره +D2 که موجود هست

درمورد P5 هم که خوده کمپانی تصمیم میگیره که به بخش خاورمیانه بده یا نه

Voroojaki
11-07-2009, 17:15
پس با اين حساب Q5W‏ با Q5 فرق مي كند...پس اگه ميشه مي تونيد بگيد Q5 در چه ظرفيتهايي موجود است و قيمتشان چقدر است؟

Voroojaki
11-07-2009, 17:46
ببخشيد مي خواستم بدونم ‏ cowon Q5W ‎80GIG‏ آيا در آينده وارد بازار ايران خواهد شد و زمان ورود آن را برايم بنويسيد(يعني به زودي يا دير وارد بازار ايران مي شود)
يا اصلا وارد بازار ايران نميشود؟

Voroojaki
12-07-2009, 01:25
ببخشيد مي خواستم بدونم اين آدرسي كه در زير آن را نوشته ام نمايندگي هاي شهرستان امرتات براي پليرهاي cowon‏ هم مي باشند؟

osmaan
12-07-2009, 11:40
پس با اين حساب Q5W‏ با Q5 فرق مي كند...پس اگه ميشه مي تونيد بگيد Q5 در چه ظرفيتهايي موجود است و قيمتشان چقدر است؟

تنها تفاوتشون در رنگ هست Q5W رنگش سفیده فقط همین!
در ظرفیت های 80 و 60 گیگ موجود داریم

ببخشيد مي خواستم بدونم ‏ cowon Q5W ‎80GIG‏ آيا در آينده وارد بازار ايران خواهد شد و زمان ورود آن را برايم بنويسيد(يعني به زودي يا دير وارد بازار ايران مي شود)
يا اصلا وارد بازار ايران نميشود؟
همین الانش هم هست

ببخشيد مي خواستم بدونم اين آدرسي كه در زير آن را نوشته ام نمايندگي هاي شهرستان امرتات براي پليرهاي cowon‏ هم مي باشند؟

چون امرتات در دو زمینه متفاوت داره کار میکنه بنابراین مشخص نیست که کدوم نمایندگی داره کاوون کار میکنه درنتیجه باید از خوده نمایندگی ها بپرسی

seymour
12-07-2009, 13:08
‏(لطفا توضيح بدهيد)
با تشكر

تنها تفاوتشون در رنگ هست Q5W رنگش سفیده فقط همین!
فرقشون اینه که q5 تیونر TV داره و نسخه W نداره ... که خیلی هم تفاوت مهمی نیست ؛ نه برای ایران نه برای خیلی کشورهای دیگه که این سرویس رو ندارن ...

در واقع Q5 رو واسه کره در نظر گرفتن که سرویس DMB دارن و برای امریکای شمالی (و خیلی کشورهای دیگه مثل ما) نسخه W که تیونر نداره عرضه شده ...

Voroojaki
12-07-2009, 14:16
شما مي گيد كه نسخه W‏ يعني Q5W‏ رو براي ايران عرضه كرده اند ام آقا عثمان مي گويند كه نسخه Q5‎‏ در حال حاضر در ايران است.
توي يك سايت من خوندم كه مهمترين فرق Q5W‏ با Q5 اينه كه Q5W‏ جي پي اسش توسط يك دستگاه كه به طور جداگانه بايد خريداري بشه فعال ميشه.
و به نظر من Q5W‏ از Q5‎‏ قديمي تر بايد باشد،نظر شما چيست؟
حالا در كل مي خواستم بدونم كدام يك از اين دو مدل بهترند؟
با تشكر

Voroojaki
12-07-2009, 14:58
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم.ببخشيد مي خواستم بدونم Q5‎‏ ‏چه فايلهاي تصويري اعم از ويدئو و عكس رو به هيچ وجه نمي خواند؟(يعني با نصب كردن هرگونه برنامه روي Q5 آن فايل را نمي خواند)
با تشكر

seymour
13-07-2009, 12:56
شما مي گيد كه نسخه W‏ يعني Q5W‏ رو براي ايران عرضه كرده اند ام آقا عثمان مي گويند كه نسخه Q5‎‏ در حال حاضر در ايران است.
توي يك سايت من خوندم كه مهمترين فرق Q5W‏ با Q5 اينه كه Q5W‏ جي پي اسش توسط يك دستگاه كه به طور جداگانه بايد خريداري بشه فعال ميشه.
با تشكر
این یه تناقض نیست .. من نگفتم "از نظر شرعی فقط/باید Q5W در کشوری مثل ایران توزیع بشه" ؛ گفتم هرکدوم رو با توجه به خصوصیات اون کشور "در نظر گرفته ان" .. حالا شاید واردکننده نظر دیگه ای داشته ، شاید اون نمایندگی تحت یه شرایطی بوده .. بهرحال کل حرف من در تایید حرف دوستمون بود که اینا با هم تفاوت خاصی ندارن ... حالا با W یا بدون W ...

//
اون GPS در واقع یه dock (یه قطعه که دستگاه روش سوار میشه) هستش ... با قیمت بالای 100 دلار (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چک کن) .. یه آپشن مخصوص امریکاست و حتی گفته که هر Q5W ی رو هم ساپورت نمی کنه و فقط اونایی که تو امریکاست (پایین این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

//
نه - فرق خاصی از نظر زمانی و فنی ندارند ..

ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم.ببخشيد مي خواستم بدونم Q5‎‏ ‏چه فايلهاي تصويري اعم از ويدئو و عكس رو به هيچ وجه نمي خواند؟(يعني با نصب كردن هرگونه برنامه روي Q5 آن فايل را نمي خواند)
با تشكر
فرمت های عکس رو که مشکلی نداره و در مورد فرمت های ویدئو تا اونجا که می دونم MKV رو نمی تونه ... و اگه اشتباه نکنم MP4 و vob ... توجه که اینا هیچکدوم یه نقطه ضعف نیست ... چون همون فرمت هایی که ساپورت می کنه رو هم اکثر پلیرها نمی تونن مجموعا ساپورت کنن و این همینطوری اش هم جزو صدرنشین هاست ...

H a m e e d
13-07-2009, 21:45
سلام.
مدت نسبتا کوتاهیه که فیرمور جدید S9 که ورژن 2.31 هست اومده ولی هنوز بتائه.
از نکات جالب توجه این فیرمور اضافه شدن یک Note Pad همراه یه کیبورده که امیدوار کنندس.(خیلی بهتر از ابزار نقاشیه که به هیچ دردی نمیخورد.:13:)
با توجه به توضیحات سایت رسمی Cowon:

Added the typist feature that is a notepad with a keyboard.این یکی هم قابل توجهه:

support M3U
- Functionality that recognizes M3U files that are created in PC.

- M3U folder will be created in 'playlist' from the top menu of browser when you copy .m3u files in
COWON S9.

- COWON S9 recognizes up to 400 M3U files.

- COWON S9 recognizes up to 400 lists in M3U.

- ONLY support extended M3U.
این دوتا ویژگی از همه مهمتر بودن و بقیش بیشتر اصلاح عیوب گذشتس.
من موندم آلفاش بیاد بعد بگیرم.

osmaan
14-07-2009, 12:00
با تشكر

من که تو پست قبلی گفتم که هر دو مدل الان موجود هست!
تفاوتی که دوستمون سیمور عزیز گفت درسته و عملا تو ایران کاربردی نداره

Voroojaki
14-07-2009, 21:09
با عرض سلام و خسته نباشيد.ببخشيد آقا عثمان شما منظورتون از‎ اين كه هر دو مدل (Q5 و Q5W‏)‏ موجود هست اينه كه الان امرتات هر دو مدل را موجود داره؟
پس اگه امرتات هر دو مدل رو موجود داره لطفا قيمت هر دو مدل را در ظرفيتهاي متفاوتشان برايم بنويسيد...
با تشكر

Voroojaki
14-07-2009, 21:13
ببخشيد cowon Q5 فايلهايي با پسوند DAT‏ و MP4 و فايلهاي DVD‏ را با نصب كردن برنامه اصلا ساپورت نمي كند؟

Voroojaki
14-07-2009, 21:17
ببخشيد مدلهاي Q5‎‏ و Q5W‏ با همان فرقهاي خيلي جزئي كه شما مي فرماييد در كل به نظر شما كدام يك بهترند،Q5‎‏ يا ‏Q5W؟

seymour
15-07-2009, 13:25
با عرض سلام و خسته نباشيد.ببخشيد آقا عثمان شما منظورتون از‎ اين كه هر دو مدل (Q5 و Q5W‏)‏ موجود هست اينه كه الان امرتات هر دو مدل را موجود داره؟
پس اگه امرتات هر دو مدل رو موجود داره لطفا قيمت هر دو مدل را در ظرفيتهاي متفاوتشان برايم بنويسيد...
با تشكر
در مورد قیمت که دوستمون یه بار پاسخ داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .. حالا باز خودش بیاد ...

ببخشيد cowon Q5 فايلهايي با پسوند DAT‏ و MP4 و فايلهاي DVD‏ را با نصب كردن برنامه اصلا ساپورت نمي كند؟
چرا dat که همون mpg هستش و مشکلی نداره ... فایل های dvd هم که اکثرا mpeg2 هستن و این رو هم نباید مشکلی داشته باشه (بعضی ها هم vob خواهند بود که باز باید با نرم افزار یا بدون اون ساپورت کنه)... هرچی بمونه هم می تونه کانورت کنه (یعنی همونطور که گفتی با نصب برنامه ساپورت می کنه)

ببخشيد مدلهاي Q5‎‏ و Q5W‏ با همان فرقهاي خيلي جزئي كه شما مي فرماييد در كل به نظر شما كدام يك بهترند،Q5‎‏ يا ‏Q5W؟
اولا که شما باید ببینی هر دو در ایران گیر میان یا نه ؟ .. اگه یکی فقط موجود باشه که همون یکی .. ثانیا فرقی ندارن .. چه اجباریه که حتما برنده تعیین کنی؟ ...

* دوست خوبم ، لطفا برای هر سوال کوتاه یه پست جداگانه نزن ... خیلی ساده ، همون پست اولی رو دوباره ادیت کن ... تا موقعی که آخرین پست تاپیک مال شماست ، یعنی هنوز کسی جوابی نداده .. بنابراین فرصت داری که همون رو ویرایش کنی و سوالای جدیدت رو به همون اضافه کنی ... مرسی ..

Voroojaki
15-07-2009, 13:40
خيلي خيلي من رو ببخشيد.ولي من هنوز پاسخ سوال اول خودم را نگرفتم.آقا عثمان فقط قيمت ظرفيتهاي مختلف مدل Q5 رو فرمودند.اما وقتي گفتند مدل Q5W‏ هم موجود است اما قيمت ظرفيتهاي مختلف Q5W‏ رو نگفتند.
خيلي ممنون مي شوم قيمت اين مدل را در ظرفيتهاي مختلف برايم بنويسيد.
با تشكر

osmaan
15-07-2009, 16:49
خيلي خيلي من رو ببخشيد.ولي من هنوز پاسخ سوال اول خودم را نگرفتم.آقا عثمان فقط قيمت ظرفيتهاي مختلف مدل Q5 رو فرمودند.اما وقتي گفتند مدل Q5W‏ هم موجود است اما قيمت ظرفيتهاي مختلف Q5W‏ رو نگفتند.
خيلي ممنون مي شوم قيمت اين مدل را در ظرفيتهاي مختلف برايم بنويسيد.
با تشكر

تفاوتی نداره قیمت جفتشون یکی هست البته برای اطمینان بیشتر من فردا یه قیمت میگیرم ببینم تفتوتی داره یا نه ولی به احتمال زیاد تفاوت نداره

درمورد فرمت ها هم که همون طور که سیمور گفت درسته

Voroojaki
15-07-2009, 19:58
اولا که شما باید ببینی هر دو در ایران گیر میان یا نه ؟ .. اگه یکی فقط موجود باشه که همون یکی .. ثانیا فرقی ندارن .. چه اجباریه که حتما برنده تعیین کنی؟ ...

آقا عثمان كه مي گويند هر دو در ايران موجود است.
بايد فرق جزئي اين دو مدل داشته باشند كه اسم يكي بدون W‏ و ديگري با W‏ است،حالا من مي خوام بدونم با همين فرقهاي جزئي كدام يك بهترند اما هيچ كس به من نمي گويد كدام يك بهتر است.من نمي گويم يكي از اين دو بد است ولي مي خواهم بدانم با اينكه هر دو مدل خوب هستند كدام يك بهتر از اون يكي است.
خيلي ممنون مي شوم كه اين دفعه بگوييد كدام يك بهتر است.
با تشكر

H a m e e d
15-07-2009, 21:47
یعنی بین این همه مدل mp4 player و PMP موجود در بازار که ساعتها میتونن مورد مقایسه قرار بگیرن شما تنها نگران تفاوت Q5 و Q5W که تفاوتشون هم اصلا به چشم نمیاد هستین؟البته من قصد ندارم ناراحت یا ناامیدتون کنم.

کسی نمیگه کدوم بهتره چون در واقع هر دو یک محصولن، همونطور که بعضی شرکتای دیگه هم از این روش استفاده کردن.
مثلا مدل گوشی موبایل Sony Ericsson K750 که تولید شده بود یادمه K750i داشت و K750c (شاید باز هم داشت منتها من دیگه یادم نمیاد) مثلا پسوند i برای بعضی مناطق جغرافیایی جهان از جمله خاور میانه در نظر گرفته شده بود و c برای چین.
این نوع توزیع ها به اقتضای نیاز مصرف کنندگان یک منطقه از اون محصول بستگی داره و ممکنه همشون در یه منطقه عرضه نشن و کیفیت ساختشون هم مشابهه.(تفاوت امکاناتشون خیلی جزئیه)

timsar jackson
15-07-2009, 21:54
یه هدفون خوب برای A3 اگه میشه معرفی کنین

قیمتشم تا 30-40 تومن...