مشاهده نسخه کامل
: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
peaceful1
02-09-2010, 10:24
من خودم4 ساله cowon دارم و بگم رو دستش چیزی نیست قبلشم کرایتیو داشتم که در برابر این عددی حساب نمیشه امکانات کاملی داره در کنار کیفیت خوب .حالا میخوام یه ارتقایی بدم ! من در سایت cowon دیدم که j3 با ایرفون عرضه میشه میخواستم بدونم همینجور هست یا نه مثل مدلهای قبلی هدفون داره ؟
با همون هدفون قبلی هست فقط رنگس سفید شده.
dooste.man83
02-09-2010, 15:31
راستی j3 رو نمیشه هیچ جوره به گردن آویزون کرد آخه اینکه آدم بخواد تو جیبش بذاره اصلا جالب نیست و سیمش تابلو میشه...کیفشم جای بند نداره؟ راهی به نظر دوستان نمیرسه؟
peaceful1
02-09-2010, 16:34
راستی j3 رو نمیشه هیچ جوره به گردن آویزون کرد آخه اینکه آدم بخواد تو جیبش بذاره اصلا جالب نیست و سیمش تابلو میشه...کیفشم جای بند نداره؟ راهی به نظر دوستان نمیرسه؟
بسته به کاور یا کیسی که میخری داره.
بعضی کاور ها دارند.
dooste.man83
02-09-2010, 20:10
بسته به کاور یا کیسی که میخری داره.
بعضی کاور ها دارند.
از کجا این مدلی کاور که میفرماید رو تهیه کنم؟
peaceful1
02-09-2010, 20:24
از کجا این مدلی کاور که میفرماید رو تهیه کنم؟
از آقا عثمان بپرس شرکت همچین کاوری وارد کرده یا خیر.
t_tanhayam
03-09-2010, 13:23
تمام پلير ها رو ميشه بند انداخت :46: براي اينكه اويزون باشند شما فرض كن v5 بند داره j3 جاي خود داره
اندازه j3 طوريه كه راحت ميتوني از انواع واقسام كيف هاي موبايل استفاده كني به قيمت خيلي مناسب وبا طرح هاي خيلي زياد
dooste.man83
04-09-2010, 20:55
سلام به همهٔ دوستان
چند سوال واسم پیش اومد اینکه cowon j3 از نظر بیس چطوره یعنی آهنگها بیس گرمی دارن؟ سونی فکر کنم تو این مورد خوبه اما cowon رو نمیدونم...j3 جزییات اهنگ رو کامل پخش میکنه ؟
jet effect 3 و +BBE و stereo enhance چه کارایی انجام میدن ؟ چیز خاصی رو تقویت میکنه ؟
به نظرتون صبر کنم مدل جدید تر بیادش یا همین J3 رو بگیرم ؟ مدل جدید تری که میاد چه امکاناتی داره و به چه دردی میخوره ؟ کیفیت موزیک توش بهتر میشه؟
ممنون از جواب دوستان
peaceful1
04-09-2010, 21:14
سلام به همهٔ دوستان
چند سوال واسم پیش اومد اینکه cowon j3 از نظر بیس چطوره یعنی آهنگها بیس گرمی دارن؟ سونی فکر کنم تو این مورد خوبه اما cowon رو نمیدونم...j3 جزییات اهنگ رو کامل پخش میکنه ؟
jet effect 3 و +BBE چه کاری انجام میده ؟ چیز خاصی رو تقویت میکنه ؟
به نظرتون صبر کنم مدل جدید تر بیادش یا همین J3 رو بگیرم ؟ مدل جدید تری که میاد چه امکاناتی داره و به چه دردی میخوره ؟ کیفیت موزیک توش بهتر میشه؟
ممنون از جواب دوستان
از دوست عزیزم the darkside که تا همین چند وقت پیش یکی از moderator های anythingbutipod.com بود و دومین میزان پست رو تو اون سایت داره و تو همه سایت های مربوطه که اسم نمیارم جز فعالترین ها هست هر پلیری رو بگی تست کرده هدفون هم کم نداشته. یه سوال بخواطر مشکل شما پرسیدم و جوابش رو گرفتم :
سوال
Originally Posted by Peaceful1
can you campare S9 ,J3 ,sony X seriesجواب
The J3 is the best IMO, the sq (BBE+, and EQ - all are the same flat) and micro SD slot make it the best. Plus, the S9 and J3 both can play video without conversion - the X Series is a pain.
Here's how I rank them:
1:J3
2:S9
3: Sony X Series
Price wise tne S9 is a good deal now, and the J3 is still better than the X Series IMO.
If you'd like to ask specific questions Peace, feel free to ask - I'll answer anything for a friend.
bbe خزییات صدا رو بازسازی میکنه و زیاد میکنه.
MACH3BASS برای تنظیم شدت بم صدا هست
3D SURROUND که از اسمش معلومه
stereo surround تفکیک پذیری استریو دو کانال رو تنظیم میکنه
MP صدای زیر که تو فرمت ها حذف شده بر میگردونه.
اکولازیر هم 5 بانده هست و سه کانال وسطی فیلتر داره میتونی دامنه کانال هر 5 تا رو هم تنظیم کنی.
و یا باند رو تو حالت واید قرار بدی.
لینک زیر رو نگاه کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نزدیک 60 تا تنظیمات ریز و درشت داره که لزومی به توضیح همه اون ها نیست
هر موقع بخری بیشتر آشنا میشی
اگه میخوای مقایسه کنی با چیزی که بقیه برند ها ندارند که اصلا مقایسه معنی پیدا نمیکنه.
J3 محصول جدید کوون هست تو این سطح حداقل دو سال طول میکشه چیزی بیرون بیاد من میگم شما همین رو بگیر. خیلی خوبه.
dooste.man83
05-09-2010, 12:05
سلام دوستان
در J3 برای اینکه آهنگ رو عوض کنیم و مثلا ۲ تراک رو جلو تر ببریم باید حتما به صفحه نمایش نگاه کنیم یا دکمه ای چیزی هست کنارش که این کارو انجام بده چون جالب نیست آدم هی مجبور باشه پلیر رو از جیبش در بیاره و نگاه کنه تا آهنگ رو عوض کنه
یه سوال دیگه قیمت محصولات cowon تو همه نمایندگیها که تو سایتش زده یکی هست یا فرق میکنه؟
ممنون از پاسخ دوستان
پلیر های cowon audio chip شون چی هست ؟ ... یعنی از چه audio chip ی استفاده میکنن ؟ ...
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
peaceful1
05-09-2010, 14:53
سلام دوستان
در J3 برای اینکه آهنگ رو عوض کنیم و مثلا ۲ تراک رو جلو تر ببریم باید حتما به صفحه نمایش نگاه کنیم یا دکمه ای چیزی هست کنارش که این کارو انجام بده چون جالب نیست آدم هی مجبور باشه پلیر رو از جیبش در بیاره و نگاه کنه تا آهنگ رو عوض کنه
یه سوال دیگه قیمت محصولات cowon تو همه نمایندگیها که تو سایتش زده یکی هست یا فرق میکنه؟
ممنون از پاسخ دوستان
یه قابلیتی همه قبلی ها داشت و این بود که تو تنظیمات مشخص میکردی که وقتی پلیر رو تو حالت hold میزاری دکمه ولوم کار جلو عقب کردن آهنگ رو انجام بده (با سه دکمه هم آهنگ شماره می اندازه هم ولووم کم و زیاد میشه)
اگه خواستی بخری بپرس J3 هم اینطوری هست (حتما هست) اگه بخوای میتونم از تو فرروم خود شرکت اصلی هم بپرسم.
پلیر های cowon audio chip شون چی هست ؟ ... یعنی از چه audio chip ی استفاده میکنن ؟ ...
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
DAC: wolfson
Sanana_R.B.K
06-09-2010, 12:00
یه قابلیتی همه قبلی ها داشت و این بود که تو تنظیمات مشخص میکردی که وقتی پلیر رو تو حالت hold میزاری دکمه ولوم کار جلو عقب کردن آهنگ رو انجام بده (با سه دکمه هم آهنگ شماره می اندازه هم ولووم کم و زیاد میشه)
اگه خواستی بخری بپرس J3 هم اینطوری هست (حتما هست) اگه بخوای میتونم از تو فرروم خود شرکت اصلی هم بپرسم.
DAC: wolfson
شما میدونین نوع چیپی که استفاده شده تو J3 کدوم نوعه و اسمش چیه ؟
از سایتی که معرفی کردین ممنونم
خیلی عالی بود
peaceful1
06-09-2010, 13:28
شما میدونین نوع چیپی که استفاده شده تو J3 کدوم نوعه و اسمش چیه ؟
از سایتی که معرفی کردین ممنونم
خیلی عالی بود
مهم نیست که چیپ توش چیه یه پلیر هست sflo2 از دو تا از بهترین dac های ولفسون استفاده میکنه ولی اصلا بدرد نمیخوره.
ولی یه پلیر هست که چیپ توش ولفسون نیست قیمتش 50 دلار هم نمیشه بعضی ها هزار دلار پول هدفون میدن تا با اون پلیر خاص آهنگ گوش بدند.
مهم برایند طراحی برد +نرم افزار خوب(که بر خلاف تصور تاثیر زیادی تو کیفیت داره)که این برایند طراحی رو تو خروجی پلیر می بینیم.
که تو تست های (QC =(Quality Control. بخش تست (SQ (sound quality. نتیجه معقول یا قابل قبول بده مثل نرم افزار زیر :
که به همین منظور استفاده میشه و نتیجه هم چیزی تو مایه های لینک زیر هست:
dooste.man83
06-09-2010, 21:37
با سلام خدمت اساتید
من بالاخره J3 رو گرفتم مدل ۳۲ گیگ اما متاسفانه فقط سفیدش موجود بود قیمت ۳۵۰ تومن خود دستگاه و کیفشم ۱۲ تومن از طبقه 1 پایتخت میگفت تا ۲ ماه دیگم سری جدید نمیارن
خوب باید بگم کیفیتش بی نظیره فعلا که عیب خاصی توش ندیدم فقط تنها بدیش اینه که اینی که اینجاست هدستش سفیده رنگ که شاید باب میل خیلی ها نباشه از جمله خودم
آهنگ رو بجز اینکه معمولی بشه توش ریخت یادمه دوستان یه نرم افزارم واسه این دستگاه معرفی کردن که با اون هم میشد اینکارو کرد ... کلا فرقی میکنه با نرم افزار بریزم یا معمولی؟
ممنون از دوستانی که کمک میکنن
peaceful1
07-09-2010, 08:48
با سلام خدمت اساتید
من بالاخره J3 رو گرفتم مدل ۳۲ گیگ اما متاسفانه فقط سفیدش موجود بود قیمت ۳۵۰ تومن خود دستگاه و کیفشم ۱۲ تومن از طبقه 1 پایتخت میگفت تا ۲ ماه دیگم سری جدید نمیارن
خوب باید بگم کیفیتش بی نظیره فعلا که عیب خاصی توش ندیدم فقط تنها بدیش اینه که اینی که اینجاست هدستش سفیده رنگ که شاید باب میل خیلی ها نباشه از جمله خودم
آهنگ رو بجز اینکه معمولی بشه توش ریخت یادمه دوستان یه نرم افزارم واسه این دستگاه معرفی کردن که با اون هم میشد اینکارو کرد ... کلا فرقی میکنه با نرم افزار بریزم یا معمولی؟
ممنون از دوستانی که کمک میکنن
mediamonkey بهترین نرم افزار مدیریت فایل:
هدفون های جدید همشون سفید شده و اگه کسی دنبال کیفیت خوب باشه میره یه هدفون درست حسابی میگیره از هدفون خودش مشخصا خیلی استفاده نمیکنه.
حتما همیشه از آخرین فرم ویر استفاده کن:
ورژن کره ایی:
ورژن جهانی:
این سایتی که گذاشتم عضو شو تا از چیز هایی که یوزر ها میسازند بتونی بهره ببری
iaudiophile.net
dooste.man83
07-09-2010, 09:34
mediamonkey بهترین نرم افزار مدیریت فایل:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهدفون های جدید همشون سفید شده و اگه کسی دنبال کیفیت خوب باشه میره یه هدفون درست حسابی میگیره از هدفون خودش مشخصا خیلی استفاده نمیکنه.
حتما همیشه از آخرین فرم ویر استفاده کن:
ورژن کره ایی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدورژن جهانی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایتی که گذاشتم عضو شو تا از چیز هایی که یوزر ها میسازند بتونی بهره ببری
iaudiophile.net
سلام دوست عزیز
آقا من واسه تست J3 رفته بودم تو قسمت فروش امرتات ... j3 رو میخواست واسم تست کنه هدفنش مشکی رنگ بود شما چرا میگین همهٔ هدفنهاش سفید هستش؟
هدفنش ام کیفیت قابل قبولی میده و بیس عمیق ... شما عجیب که این حرفو میزنید ! شما خودتون هدفن J3 رو تست کردین؟ من از دیروز که گرفتم با نزدیک ۱۰ تا هدفن عالی تست کردم اما بیس با هدفن خودش از همه عمیق تر بود فقطCreative Aurvana Live ازش بهتر بود
dooste.man83
07-09-2010, 11:49
سلام مجدد به دوستای عزیز
یه سوال بسیار مهم : من الان زنگ زدم امرتات گفت هدفنشو عوض میکنه با مشکی اما خودش گفت چون مال مدلی پایین تری از j3 هستش کیفیتش به پای این هدفن j3 نمیرسه و گفت بهتره عوض نکنی
نظر شما دوستان چیه؟ از نظر ظاهری یکی هستش هدفن هاش اما بنظرتون واقعاً همهٔ هدفن های پلیر هاش یکی از نظر کیفیت؟ ممنون از جوابتون
t_tanhayam
07-09-2010, 13:36
سلام مجدد به دوستای عزیز
یه سوال بسیار مهم : من الان زنگ زدم امرتات گفت هدفنشو عوض میکنه با مشکی اما خودش گفت چون مال مدلی پایین تری از j3 هستش کیفیتش به پای این هدفن j3 نمیرسه و گفت بهتره عوض نکنی
نظر شما دوستان چیه؟ از نظر ظاهری یکی هستش هدفن هاش اما بنظرتون واقعاً همهٔ هدفن های پلیر هاش یکی از نظر کیفیت؟ ممنون از جوابتون
-در مورد رنگ هدفون گويا مدل هاي مشكي هدفون مشكي ومدل هاي سفيد هدفون سفيد دارند
-در مورد تعويض و اينكه اونها مدل پايين تري از j3 ميدن عرض كنم خدمتتون بنده هدفون 5 سال قبل a2 رو دارم وبا هدفون v5 كوچيكترين تفاوتي من احساس نكردم
-در مورد كيفيت كه حسين جان فرمودند عزيز
اين قاعده كلي هست هدفون هايي كه به صورت كيت روي دستگاه هست در حد متوسط ونرمال هستند ونه عالي
-شايد مقايسه شما و سليقه شما متفاوت باشه
-من نزديم 50 هدفون مارك دارو عجيب وقريب دارم بهيچوجه هدفون روي بدنه و دستگاه رو نميشه با هدفون هاي حرفه اي مقايسه كرد عزيز و دوست من
peaceful1
07-09-2010, 14:16
سلام مجدد به دوستای عزیز
سلام دوست عزیز
آقا من واسه تست J3 رفته بودم تو قسمت فروش امرتات ... j3 رو میخواست واسم تست کنه هدفنش مشکی رنگ بود شما چرا میگین همهٔ هدفنهاش سفید هستش؟
هدفنش ام کیفیت قابل قبولی میده و بیس عمیق ... شما عجیب که این حرفو میزنید ! شما خودتون هدفن J3 رو تست کردین؟ من از دیروز که گرفتم با نزدیک ۱۰ تا هدفن عالی تست کردم اما بیس با هدفن خودش از همه عمیق تر بود فقطCreative Aurvana Live ازش بهتر بود
کل هدفون های موجود تو بازار دنیا کوون این چند تایی هسj که تو لینک زیر میبینی:
بعد انقدر رنگ مهم نیست که شما براش اینهمه حرس میخوری:3:
هدفون قدیمی ترین مدل ها با جدیدترین هم یکی هست هیچ تغییری نکرده فقط اخیرا رنگ سفید اضافه شده.
دوست گرامی اگه منظورت رو از کیفیت میفهمیدم اینقدر تو این همه پست موضوع رو توضیح نمیدادم با این سطح توقع شما میتونی از همه پلیر های بازار استفاده کنی.
سلام خدمت دوستان عزیز
میشه فرق بین Firmware های کره ای و جهانی مدل j3 رو بگید. فرقشون توی چیه ؟
و اینکه کدامشون بهتره ؟ ( از نظر سرعت ، امکانات و ظاهر و ... )
راستی مدل کره ای خودش از 3 مدل زیر تشکیل شده :
V1.21 Standard
V3.21 DMB
V4.21 bokan
فرق بین این 3 مدل با هم را اگه میشه بگید و اینکه کدامشون مناسب هست.
آیا کیفیت صدا ، امکانات و اکولایزرهای صوتی هم در این دو نوع فرق میکنه یا نه ؟
آیا نوع کره ای زبان انگلیسی را ساپورت میکنه ؟
چطور میتونم روی j3 نرم افزار و بازی جدید نصب کنم ؟ اصلا همچین کاری امکان پذیر هست ؟
آخرین سوال آیا j3 زیرنویس فارسی را هم ساپورت میکنه ؟ چطور اینکار را باید کرد ؟
متشکرم
peaceful1
07-09-2010, 17:51
سلام خدمت دوستان عزیز
میشه فرق بین Firmware های کره ای و جهانی مدل j3 رو بگید. فرقشون توی چیه ؟
و اینکه کدامشون بهتره ؟ ( از نظر سرعت ، امکانات و ظاهر و ... )
راستی مدل کره ای خودش از 3 مدل زیر تشکیل شده :
V1.21 Standard
V3.21 DMB
V4.21 bokan
فرق بین این 3 مدل با هم را اگه میشه بگید و اینکه کدامشون مناسب هست.
آیا کیفیت صدا ، امکانات و اکولایزرهای صوتی هم در این دو نوع فرق میکنه یا نه ؟
آیا نوع کره ای زبان انگلیسی را ساپورت میکنه ؟
چطور میتونم روی j3 نرم افزار و بازی جدید نصب کنم ؟ اصلا همچین کاری امکان پذیر هست ؟
آخرین سوال آیا j3 زیرنویس فارسی را هم ساپورت میکنه ؟ چطور اینکار را باید کرد ؟
متشکرم
زیر نویس رو از دوستمون تو لینک زیر بپرس:
شما فقط باید از V1.21 Standard استفاده کنی دو مدل دیگه قابل استفاده برای پلیر شما نیست.
بین فرم ویر ارجینال با کره ایی چند فرق هست:
1) کره ایی بر خلاف جهانی از MTP پشتیبانی نمیکند.
2)اگه دیکشنری بخری میتونی توش بریزی.
3)برای D2 فلش تم رو کره ای داشت ولی حهانی نداشت نمیدونم S9 و j3 چطوری شد.
فرق کمی میکنه میتونی بریز چند روز با هر کدوم استفاده کنی ببینی کدوم خوشت میاد همون رو استفاده کنی.
هر دو تا انگلیسی داره
کیفیت صدا تو ورژن های مختلف خیلی کم تغییر میکنه ولی فقط احساس تفوت خیلی کم میکنی نه در حدی که بگی این خوبه اون بده.
ولی هیچ تفوتی تو تعداد افکت و یا کیفیت 1XX یا 2XX نیست
بازی به لینک زیر مراجه کن کلا هر بازی که فلش باشه و زبان برنامه نویسی اون از فلش 6 بیشتر نباشه میتونی استفاده کنی.
کلا بین این دو فرم ویر هیچ فرق اساسی نیست.
ویرایش:
بازی:
dooste.man83
07-09-2010, 18:46
سلام به همهٔ دوستان
منم مثل این دوستمون نمیدونم چه نرم افزارهای خوبی واسه J3 پیدا میشه و کارایشون چیه و چجوری باید نصب بشه و همینطور تم رو از کجا باید بگیرم و چهجوری باید نصبش کنم اگه لطف کنید یه آموزش کامل بدین که یه دنیا ممنونم
دوستان اشنایان همگی گوش کنید من غرورم رو زیر پا گذاشتم و دیگه میخوام بترکونم تو صدا و از جایی که خودم شکی ندارم بهترین صدا ها و افکت های صوتی برای cowon هست دیگه منم میخوام یه چیزی بگیرم !!! ...
البته من کلا هیچی از cowon حالیم نیست مثلا چه برنامه جانبی داره ؟ ... فرمت فریمور هاش چیه چه جوری اپدیت بکنم ؟ یکی جون خودم بیاد به من کمک بکنه تا من هم cowon بگیرم وگرنه باز ایپادی میمونم ! ....
یا داستان این jet effect و اینا چیه ؟ ...
.................................
و من یه mp3 میخوام نه یه pmp و خودم نظرم رو ای9 هست فقط نمیدونم قیمتش چند هست و ... !
فقط میگم یه کمی اطلاعات میخوام در مورد مسایل اپدیت و ارور هایی که ممکنه بده و یه برنامه ی که بشه sync کرد البته میدونم به صورت دستی هم میشه ولی برنامه ی خاصی نداره ؟ ... و اینکه همین i9 تم و ... هم داره ؟...و یه سری از اینجور داستان ها !
دو تا مسئله مهم تا چه امپدانسی رو میتونه درایو بکنه حدودا ؟ ... و همچنین اینکه چند db هست snr ش ؟
ممنون میشم کمکم کنید ... فقط خیلی خیلی فوری هست برام !!!!
peaceful1
07-09-2010, 20:56
دوستان اشنایان همگی گوش کنید من غرورم رو زیر پا گذاشتم و دیگه میخوام بترکونم تو صدا و از جایی که خودم شکی ندارم بهترین صدا ها و افکت های صوتی برای cowon هست دیگه منم میخوام یه چیزی بگیرم !!! ...
البته من کلا هیچی از cowon حالیم نیست مثلا چه برنامه جانبی داره ؟ ... فرمت فریمور هاش چیه چه جوری اپدیت بکنم ؟ یکی جون خودم بیاد به من کمک بکنه تا من هم cowon بگیرم وگرنه باز ایپادی میمونم ! ....
و من یه mp3 میخوام نه یه pmp و خودم نظرم رو ای9 هست فقط نمیدونم قیمتش چند هست و ... !
فقط میگم یه کمی اطلاعات میخوام در مورد مسایل اپدیت و ارور هایی که ممکنه بده و یه برنامه ی که بشه sync کرد البته میدونم به صورت دستی هم میشه ولی برنامه ی خاصی نداره ؟ ... و اینکه همین i9 تم و ... هم داره ؟...و یه سری از اینجور داستان ها !
دو تا مسئله مهم تا چه امپدانسی رو میتونه درایو بکنه حدودا ؟ ... و همچنین اینکه چند db هست snr ش ؟
ببین من شخصا طرفدار هیچ برندی نیستم موضوع سر نیاز هست نه این که کدوم بهتره هیچ برندی بهتر از اون یکی نیست هر کدوم به یه دردی میخوره من واقعا رو هیچ برندی تعصب ندارم کوون همه حرفش بهترین کیفیت تصویر بهترین کیفیت صدا هست اگه این استاندارد شما هست باید سراغ این برند بری بدون در نظر گرفتن application و نرم افزار و بازی و ....
تو فرروم کوون قبل از این که J3 بیاد کاربر ها چند ماه بحث میکردند کدوم امکانات اضافه بشه خوب هست همه فقط سر کیفیت صدا و تصویر و کمی هم قابلیتهای جانبی پخش صحبت می کردند هیچ کس با اضافه شدن wifi یا دوربین موافق بنود چون میدونستند تاثیر منفی روی کیفیت صدا داره من هم مثل اون ها فقط کیفیت صدا و تصویر برام مهم هست نه حساسیت صفحه لمسی نه دوربین پیکسل بالا و نه بازی گرافیکی من اصلا به کسی توصیه نمیکنم که cowon بگیره مگر این که فقط و فقط عاشق کیفیت صدا و تصویر باشه و دنبال هیچ چیز دیگه نباشه
اصلا عحله نکن خوب فکرات رو بکن اگه روزی خواستی بگیری اگه محدودیت مالی نداری J3 بگیر 4 گیگ چون جای رم داره اصلا مهم نیست چه حجمی میگیری. درسته شاید دنبال چیز جمع و جور میگردی ولی چون نازک هست و وزنش فقط 77 کرم هست راحت میشه باهاش کنار اومد.
چون تنظیمات این پلیر ها خیلی زیاد هست میشه با یه پلیر میشه رو خیلی از سبک های آهنگ کوک کرد.
توضیح کوتاهی درباره این ها تو لینک زیر هست:
t_tanhayam
07-09-2010, 22:22
من هم با تاييد حرف دوست خوبم بايد بگم با توجه به دسترسي كه به انواع پلير ها داشتم كاوون رو انتخاب كردم
مطمئن باشين اگه سراغ اين برند بياين گرفتارش ميشين مخصوصا با شاهكارهايي مثل s9 و j3 :8:
-برند صدا بازهاست
dooste.man83
07-09-2010, 22:30
دوستان جواب پست آخر منو هیچکس نداد :41: چشم به راه جوابم
راستی دوستان اگه پولتون میرسه فقط J3 بگیرین باور کنین بعد ۴ سال شنوایی تنو از دست میدین چون از بس کیفیت موزیک تو این دستگاه بالاس یه لحظهام خاموشش نمیکنین !!!
فقط میتونم بگم j3 دستگاهی برای همیشه
t_tanhayam
07-09-2010, 22:53
دوستان جواب پست آخر منو هیچکس نداد :41: چشم به راه جوابم
راستی دوستان اگه پولتون میرسه فقط J3 بگیرین باور کنین بعد ۴ سال شنوایی تنو از دست میدین چون از بس کیفیت موزیک تو این دستگاه بالاس یه لحظهام خاموشش نمیکنین !!!
فقط میتونم بگم j3 دستگاهی برای همیشه
براي دانلود جديدترين فريمور ها براي j3:
فقط لازمه فايلهاي مربوط به فريمور رو دانلود كنيد و بريزين توي j3 و گوشي رو خاموش روشن كنيد اپگريد انجام ميشه
براي تم و uci هم اينجا مراجعه كنيد:
و براي كليه مسائل بازيها مشكلات اينجا رجوع كنيد:
البته حسين جان اگه توضيح كاملتري داره ميان وبهتون ميگن
dooste.man83
08-09-2010, 01:21
دوستان اولا که عجیب که بار کل این فروم روی دوش ۲ ۳ نفر و بقیه دوستان به دوستانی که سوال دارن کمکی نمیکنن و واقعا من همینجا از این اساتید که وقت میزارن بسیار تشکر میکنم
راستی UCI که دوستان میگن دانلود کنید چی هستش ؟ نرم افزار یا چیز دیگهی؟
و اینکه این سایت که معرفی شد بارها معرفی شده اما کسی توضیحی راجب اش نمیده که مثلا کدوم قسمتش رو باید دانلود کرد از لینک های موجود و چهجوری در پلیر ریخت(تم و بازی) و اینکه کلا چقدر application ها اعتبار داره چون بوسیله یوزرها تهیه میشه و بنظرتون ممکن نیست چیزی توی بعضی هاش باشه که به پلیر آسیب بزنه یا باعث هنگش بشه؟
peaceful1
08-09-2010, 14:36
دوستان اولا که عجیب که بار کل این فروم روی دوش ۲ ۳ نفر و بقیه دوستان به دوستانی که سوال دارن کمکی نمیکنن و واقعا من همینجا از این اساتید که وقت میزارن بسیار تشکر میکنم
راستی UCI که دوستان میگن دانلود کنید چی هستش ؟ نرم افزار یا چیز دیگهی؟
و اینکه این سایت که معرفی شد بارها معرفی شده اما کسی توضیحی راجب اش نمیده که مثلا کدوم قسمتش رو باید دانلود کرد از لینک های موجود و چهجوری در پلیر ریخت(تم و بازی) و اینکه کلا چقدر application ها اعتبار داره چون بوسیله یوزرها تهیه میشه و بنظرتون ممکن نیست چیزی توی بعضی هاش باشه که به پلیر آسیب بزنه یا باعث هنگش بشه؟
سلام به همهٔ دوستان
منم مثل این دوستمون نمیدونم چه نرم افزارهای خوبی واسه J3 پیدا میشه و کارایشون چیه و چجوری باید نصب بشه و همینطور تم رو از کجا باید بگیرم و چهجوری باید نصبش کنم اگه لطف کنید یه آموزش کامل بدین که یه دنیا ممنونم
برای استفاده از نرم افزار ها شما تو سایت زیر عضو :
تو قسمت پلیر S9 و J3 هر چیزی هست شما میتونید برای J3 استفاده کنید.
سیستم پلیر خیلی ساده تر از این هست که بخواد براش مشکلی بوجود بیاد.
نگران نباش هیچ ریسکی نداره
UCI همون تم هست
bille_jean2001
09-09-2010, 14:00
دوستان اينو ميدونم كه هر كس دنبال بهترين كيفيت صداست بايد كوون بگيره حالا چند تا سوال دارم
1. زير 200 تومن بهترين و بلندترين صدا رو كدوم مدل كوون داره مخصوصا باس عميق و با كيفيت
2. من اصفهان هستم كجا ميتونم اين محصول رو بگيرم
يه توضيح هم بدم هيييييچ چييييز پلير واسم مهم نيست فقط وفقط خروجي صدا و اينكه واسه ورزش كردن اذيت نكنه
mamad gonzo
09-09-2010, 19:32
دركت ميكنم چون خيلي سخته ادم بين چند برند طرفدار يه برند باشه و جز اون هيچي بعد بياد خودشو از بند اون برندي كه روش تعصب داره رها كنه ...
مسئله اي كه گفتم اصلا در انحصار پلير نيست ... لذا خودمم دچار همچين تعصبي هستم نه در زمينه هدفون و پلير و اين چيزا ولي اره ما هم دچاريم ولي من هنوز نتونستم خودمو از اين تعصب رها كنم با توجه به اينكه شزايط بسيار مناسب از لحاظ مالي و قدرت انتخاب و سهولت دستزسي تو ساير برندها بوده ولي من تعصبمو همچنان دارم:king:
اديت: يه نيگاه به اخم عكس اواتارم بنداز تعصب توش هويداس.
t_tanhayam
09-09-2010, 21:56
دوستان اينو ميدونم كه هر كس دنبال بهترين كيفيت صداست بايد كوون بگيره حالا چند تا سوال دارم
1. زير 200 تومن بهترين و بلندترين صدا رو كدوم مدل كوون داره مخصوصا باس عميق و با كيفيت
2. من اصفهان هستم كجا ميتونم اين محصول رو بگيرم
يه توضيح هم بدم هيييييچ چييييز پلير واسم مهم نيست فقط وفقط خروجي صدا و اينكه واسه ورزش كردن اذيت نكنه
سلام عزيز ميبيني هر جا ميري دنبالت ميام اذيتت ميكنم :46:
-فكر ميكنم از نظر ظرفيت موجود بايد به i9 فكر كني
-d2 + هم يكي از گزينه هاي خيلي خوبه
-از نظر كوچيك بودن واسه ورزش به e2
-اگه يكم بتوني بيشتر بگذاري يكدونه j3 4 گيگي بگيري و چون حافظه ميخوره قابل ارتقا هست ميتونه بهترين گزينه باشه
-البته نظر شخصي من هست ميبيني گزينه هاي زيادي هست كمي سليقه اي ميشه
در مورد صدا هم فكر ميكنم v5و j3 اندكي بهتر هستند البته فكر نميكنم يك كاربر عادي مثل خود من تشخيص بده
bille_jean2001
10-09-2010, 01:27
اتفاقا حدس ميزدم شما جواب بديد خيييييييلي ممنونم مثله هميشه زحمتم ابي جون عاشق موزيك گوش دادنم واسه همين يه كوون ميخوام خوب ابي جون من 1گيگ هم كافيمه هميشه كمتر از 50 اهنك كافيمه واسه همين ميگفتم فقط صدا مهمه واسم يعني كيفيت وضوح بلندي و باس زياد حالا بين d2+ i9 j3 كدوم بهتره البته حرفه اي نيستم و جزييات صدا وتفكيكو اين چيزا رو شايد تشخيص ندم حالا با اين اوصاف كدوم از لحاظ قيمت وصدا بهتره بازم اين توضيح رو بدم هيچ چيزش واسم مهم نيست فقط صدا (چون همه كارام مثله فيلم ديدن يا...با گوشيم i8910 انجام ميدم)
در ضمن ابي جون خيليييي مخلصيم
t_tanhayam
10-09-2010, 01:54
اتفاقا حدس ميزدم شما جواب بديد خيييييييلي ممنونم مثله هميشه زحمتم ابي جون عاشق موزيك گوش دادنم واسه همين يه كوون ميخوام خوب ابي جون من 1گيگ هم كافيمه هميشه كمتر از 50 اهنك كافيمه واسه همين ميگفتم فقط صدا مهمه واسم يعني كيفيت وضوح بلندي و باس زياد حالا بين d2+ i9 j3 كدوم بهتره البته حرفه اي نيستم و جزييات صدا وتفكيكو اين چيزا رو شايد تشخيص ندم حالا با اين اوصاف كدوم از لحاظ قيمت وصدا بهتره بازم اين توضيح رو بدم هيچ چيزش واسم مهم نيست فقط صدا (چون همه كارام مثله فيلم ديدن يا...با گوشيم i8910 انجام ميدم)
در ضمن ابي جون خيليييي مخلصيم
قربونت برم اين حرفا چيه كمك كردن به ديگران باعث رحمت ميشه نه زحمت :10:
-در مورد اينكه زياد برات مهم نيست خيلي از مسائل بغير از كيفيت صدا فكر ميكنم همون i9 رو بگيري گزينه بهتري هست با همون قيمت نزديك 170-180 تومنا فكر ميكنم بتوني 16 گيگش رو بگيري كه گزينه خيلي خوبيه
هم از نظر ديزاين وعمر باتري وهم صدا كاملا راضيت ميكنه هم صفحه جمع وجور خوبي داره واسليم هم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات رو هم ميتوني اينجا چك كني :
اينجا رو هم ميتوني يك نگاهي بكني با مسائل و مواردي كه در موردش هست بيشتر اشنا بشي:
-البته پيشنهاد شخصي من هست بازم سرچ بزن اينجا دوست وسرور بزرگوارم حسين جان هم هستند كه صاحب
نظرند با ايشون هم مشورت كن
-در مورد خريد هم ميتوني از همين اقا عثمان گل كه اين تاپيك رو ايجاد كردن د راهنمايي بگيري پسر خوب واقايي هست
-بزرگواري عزيز لطف داري بهم :11:
bille_jean2001
10-09-2010, 10:36
خوب من فكر مكنم همين i9 چشمو گرفته
يه سوال بي اهميت دارم اونم اينكه اف ام ترنسميتر داره يا نه ??
و يه سوال با اهميت اينكه من اصفهانم و مجتمع پارك كه يه روز رفته بودم از نمايندگي كريتيو ep830 بكيرم هر چي پرسيدم كسي كوون نداشت حالا دوستان اصفهاني كمك كنن ادرس يكي دوجا رو بدن من برم i9 بگيرم يكي از دوستان ميگفت فكركنم نزديكا 4راه فروغي امرتات نمايندگي داره ولي مطمئن نبود
t_tanhayam
10-09-2010, 11:03
خوب من فكر مكنم همين i9 چشمو گرفته
يه سوال بي اهميت دارم اونم اينكه اف ام ترنسميتر داره يا نه ??
و يه سوال با اهميت اينكه من اصفهانم و مجتمع پارك كه يه روز رفته بودم از نمايندگي كريتيو ep830 بكيرم هر چي پرسيدم كسي كوون نداشت حالا دوستان اصفهاني كمك كنن ادرس يكي دوجا رو بدن من برم i9 بگيرم يكي از دوستان ميگفت فكركنم نزديكا 4راه فروغي امرتات نمايندگي داره ولي مطمئن نبود
-فكر نميكنم داشته باشه
-مطمئنا نمايندگي داره ميتوني بري شماره امرتات رو بگيري و ادرس نمايندگي رو توي اصفهان بگيري
يا به سايتشون مراجعه كن
mamad gonzo
11-09-2010, 20:44
والا يه يارو بود طبقه همكف مجتمع پارك كووان مياورد ... ولي نمايندگي نبود .....
فكر نميكنم اصفهان نمايندگي داشته باشه ....
اگه مايل بودي ميتوني با ويزيتور امرتات اقا عثمان تو همين تاپيك pm بدي ايشون قيمتها رو چيزي كه شركت اعلام ميكنن ميدن و پست ميكنن در خونتون ...
اگه اصفهان نمايندگي پيدا نكردي بد نيست به اقا عثمان بوگوي:31:
سلام
دوستان من خودم creative zend xfi2 16g دارم ...
یکی از آشنایان از ساری cowon s9 رو یا حافظه 16 گیگ خریده ...
حالا من کریتیو رو بهش نشون دادم و اون چون دختره از ظاهرش بیشتر خوشش اومده و چون خیلی اهل موسیقی مثل من نیست میگه بدرد تو میخوره .. و میخواد تعویض کنه باهام
من کریتیو رو 190 تومن خریده بودم .. امروز رفتم یه هدفون ep650 خریدم تا به قولی انصاف رو رعایت کرده باشم .. هم هدفون قویتری براش گرفتم و هم یک سال گارانتی داره ..
خواب حالا ایشونs9 رو 278 خریده .. خودش میگه ازت یک ریال هم نمیگیرم اما خواب به نظر خودم بی انصافیه و زشته .. حالا با این تفاسیر بنده چقدر بهش تقدیم کنم ؟ 50 تومن کافیه یا بی انصافیه ؟ دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
در آخر از چیزی که ناراحتم اینه که هدفون s9 ارزون و ضعیفه نسبت به ep 650 و دوباره باید یه هدفون زاپاس بگیرم .. اصولا عادت دارم یه هدفون حرفه ای و یه معمولی در کنار هم داشته باشم
peaceful1
14-09-2010, 14:53
اون دیگه یه چیزی بین شما و دوستت هست ولی هر کار بکنی آخرش تو این بده بستون کلا رو روی سردوستت گذاشتی
اون دیگه یه چیزی بین شما و دوستت هست ولی هر کار بکنی آخرش تو این بده بستون کلا رو روی سردوستت گذاشتی
خیلی قبول ندارم چون من کیفیت هر دو رو مقایسه کردم ..
اتفاقا آهنگهایی که ایشون گوش میکنند نیاز به باس بهتر داره که کریتیو در این زمینه بهتر عمل میکنه .. هدفونش هم که عالیه از 630 آک خودش هم بالاتره قدرتش .. کیفیت تصویرشون هم مقاسه کردم که هیج مشکلی نداره وشاید حتی از اس 9 بلاتر باشها .. خواب کوون باید قبول کرد چون مشهورتره و در بازار جهانی فروش داره بر عکس کریتیو که فروش اصلیش در آسیاست قیمت بالاتری روش میره نه اینکه بخوایم بگیم خیلی تفاوت کیفیت دارند.. اما در کل s9کیفیت بالاتر و طبیعی تری داره و من چون استایلهایی که گوش میکنم خیلی حساس هستند و نیاز به خروجی صدای بهتر و شفاف تری دارند s9 به کار میاد
بهرحال من دارم 50 تومن بهش میدم .. با این حساب که اولا هدفون نو و بهتری خریدم با گارنتی یه ساله .. دوما آرشیو ناب خودم از موسیقی رو براش میریزم.. 12 گیگ آرشیو موسیقی ! فکر میکنم این آرشیو من ارزش مادیش می ارزه به کل s9 :27:
peaceful1
14-09-2010, 16:07
اتفاقا آهنگهایی که ایشون گوش میکنند نیاز به باس بهتر داره که کریتیو در این زمینه بهتر عمل میکنه .. هدفونش هم که عالیه از 630 آک خودش هم بالاتره قدرتش .. کیفیت تصویرشون هم مقاسه کردم که هیج مشکلی نداره وشاید حتی از اس 9 بلاتر باشها .. خواب کوون باید قبول کرد چون مشهورتره و در بازار جهانی فروش داره بر عکس کریتیو که فروش اصلیش در آسیاست قیمت بالاتری روش میره نه اینکه بخوایم بگیم خیلی تفاوت کیفیت دارند.. اما در کل s9کیفیت بالاتر و طبیعی تری داره و من چون استایلهایی که گوش میکنم خیلی حساس هستند و نیاز به خروجی صدای بهتر و شفاف تری دارند s9 به کار میاد
بهرحال من دارم 50 تومن بهش میدم .. با این حساب که اولا هدفون نو و بهتری خریدم با گارنتی یه ساله .. دوما آرشیو ناب خودم از موسیقی رو براش میریزم.. 12 گیگ آرشیو موسیقی ! فکر میکنم این آرشیو من ارزش مادیش می ارزه به کل s9 :27:
اتفاقا کریتیو تو اروپا فروش خیلی زیادی داره اگه اشتباه نکنم سال 2008 بود که بیشترین فروش رو تو اروپا داشت.
کوون تو امریکا خیلی عموم جامعه نمیشناسند.
کریتیو از کوون تو همه قاره ها شناخته شده تره.
ولی اصل موضوع پلیر خوبی هست.
تا جایی که شنیدم هم باس هم کیفیت تصویر S9 بیشتره.
ولی مهم اینه که طرف راضی باشه که شما میگین هست دیگه .....
t_tanhayam
14-09-2010, 16:37
-من هم فكر ميكنم مقايسه منصفانه اي نبود
0هر چند مهم ترين مطلب رضايت كسي هست كه پلير رو داره نه كس ديگه
منتها گاهي وقتي يك پلير جديد رو تست ميزنين تازه ميفهمين شايد زودتر بايد نگاهتون رو عوض ميكردين نسبت به مدل قبلي مار ك ويا برند قبلي تا ميتونستين تجربيات قشنگتري رو بدست بيارين
اتفاقا کریتیو تو اروپا فروش خیلی زیادی داره اگه اشتباه نکنم سال 2008 بود که بیشترین فروش رو تو اروپا داشت.
کوون تو امریکا خیلی عموم جامعه نمیشناسند.
کریتیو از کوون تو همه قاره ها شناخته شده تره.
ولی اصل موضوع پلیر خوبی هست.
تا جایی که شنیدم هم باس هم کیفیت تصویر S9 بیشتره.
ولی مهم اینه که طرف راضی باشه که شما میگین هست دیگه .....
-من هم فكر ميكنم مقايسه منصفانه اي نبود
0هر چند مهم ترين مطلب رضايت كسي هست كه پلير رو داره نه كس ديگه
منتها گاهي وقتي يك پلير جديد رو تست ميزنين تازه ميفهمين شايد زودتر بايد نگاهتون رو عوض ميكردين نسبت به مدل قبلي مار ك ويا برند قبلي تا ميتونستين تجربيات قشنگتري رو بدست بيارين
تا اونجایی که من میدونم عمده فروش کریتیو تو آسیاست .. حالا بیتارف نمیدونم الان شرایط تغییر کرده یا نه !:46: بهرحال ممنون از اطلاع رسانیتون
تو امریکا هم خیلی طرفدار داره من حتی فامیلم اونجا s9 رو با قیمت 169 دلار خریده بود که هی چپ و راست ازش تعریف میکرد و یادمه از دوستانش هم شنیده بود و رفته بود خریده بود ..
من آدمی نیستم که به حرفهای دیگران خیلی توجه کنم.. این مقایسه ای هست که خود من انجام دادم و سعی میکنم اصول حرفه ای رو رعایت کنم و همینجوری سر سری و بر طبق گفته این و اون حرف نزنم
بهرحال مقایسه ای که من انجام دادم xfi 2 باس بهتر و قویتری داشت(چون هدفون من قوی بود ..خودتون میدونید که هدفونهای کریتیو کلا رو باس تاکید دارند ) هدفون s9 در مقابل ep630 , 650 ضعیفتر به حساب میاد .. منم فرد معمولیم که شاید کمی بیشتر از دوروبریام مثل اکثر بچه های این تاپیک دوروبر موسیقی بودم ..
اینکه شما میگید تا اونجایی که من میدونم کیفیت تصویرش بیشتره .. من هم گفتم هر دو خوبند و شاید واسه کریتیو بیشتر باشه .. حالا خودتون مقایسه کردید ؟ چون من بر اساس مقایسه خودم به نظرم تفاوت چندانی نداشتند:10:
s9 برای شنونده حرفه ای گزینه بهتریه و کلا صداش رو بیشتر میپسندم و در تفکیک جزئیات واقعا بهتر عمل میکنه .. xfi 2 اون شفافیت لازم رو نداره که شنونده حرفه ای رو ارضا کنه .. اگر ملاک آهنگهای ترنس .. تکنو باشه بله xfi2 بهتر عمل میکنه .. ولی اگر ملاک سبکهای حرفه ای تر چون مشتقات راک .. اتمسفریک .نئو فولک و آمبینت باشه بحث جداست ...
بهرحال هر دو عالی هستند اما S9 کیفیت صدای بهتری برای شنونده حرفه ای داره .. نه شنونده عادی
کسی سوال اصلی من رو پاسخ ندادا:20: ممنون
peaceful1
14-09-2010, 18:58
من فکر کنم همون طوری که شما پیشنها دادید خوب باشه .
بعد در باره تصویر صفحه S9 از نوع AMOLED با عمق تصویر بیشتر (شانزده میلیون رنگ)و تاچ خازنی در صورتی که صفحه ZEN X-FI از نوع 3.0" TFT Touch Screen LCD, 262k colors هست .
اگه با تنظیمات jeteffect آشنا باشی یک چیزی به اسم mach3bass داره و چند افکت دیگه که مستقیما رو میزان باس اثر داره بلاوه کمی تغییر دادن اکولایزر اون موقع اصلا فکر نکنم باس این دو پلیر رو بشه مقایسه کرد.
(بهتر بود موضوع رو تو تاپیک زیر پیشنهاد مطرح می کردید.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون پیشنهاد خودت رو اجرا کنی خوبه.
اگه S9 رو طاق زدی حتما فرم ویرش رو آپدیت کن.
سلام دوستان می دونم که این پست نباید اینجا باشه ولی جهت اطلاع دوستانی که S9و J3و هرکدام از محصولات کوان را دارند این پست را زدم.
من دیروز رفتم و یک ایر فون عالی خریدم اسمش K321 AKG صدای فوق العاده با کیفیتی داره-
اینم عکساشه
قیمت:57000 تومان
fabio montari
17-09-2010, 16:03
شما تو همه تایپیک ها عکس میزاری :31:
مبارکه :46:
شما تو همه تایپیک ها عکس میزاری :31:
مبارکه :46:
سلام
قربونت
فقط 2 تا پست گذاشتم
peaceful1
24-09-2010, 23:13
دوستان اگه خواستید درباره خروجی cowon J3 بیشتر بدونید و کمی مقایسه با D2 و S9 داشته باشید به لینک های زیر یه نگا بندازین:
ویرایش: BBE+ برای پلیر + D2 به بعد هست وBBE برای پلیر D2 به قبل هست گفتم که منظور طرف رو بهتر متوجه بشید.
هنمه هم که میدونن D2 با + D2 فرق میکنه.
سلام
کوونa2 چجوری ابگرد می شه مرسی
peaceful1
28-09-2010, 20:55
منظور شما اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سالی هست تولید نمیشه چطور؟!
میخواستم بدونم , Cowon j3 میتونه MPEG-4 رو بخونه ؟
و اینکه این دستگاه از لحاظ touch بودن قوی هستش یا ضعیف !؟
یه قیمت هم اگر کسی داره از Cowon J3 4GB بگه ممنون میشم .
ممنون از همه بابت کمک ها شون
peaceful1
29-09-2010, 09:44
تاچش خوبه ولی نه در حد آیفون
نه پشتیبانی نمیکنه.
لیست قیمت:
به نظر خیلی ها با کیفیت ترین پلیر سال 2010 بوده.و هست.
شما سطح توقع خودت رو از پلیر بگو چون دیدم آیفون رو هم دنبال میکردی .
دنبال کیفیت صدا هستی؟
دنبال app و بازی و امکانات جانبی هستی؟
سبک خاصی دنبال میکنی؟
خلاصه چه ملاکی برای انتخابت داری؟
تاچش خوبه ولی نه در حد آیفون
نه پشتیبانی نمیکنه.
لیست قیمت:
به نظر خیلی ها با کیفیت ترین پلیر سال 2010 بوده.و هست.
شما سطح توقع خودت رو از پلیر بگو چون دیدم آیفون رو هم دنبال میکردی .
دنبال کیفیت صدا هستی؟
دنبال app و بازی و امکانات جانبی هستی؟
سبک خاصی دنبال میکنی؟
خلاصه چه ملاکی برای انتخابت داری؟
آره رفیق ممنون !
اما فکر کنم سطح توقع من خیلی بالاست ! امکانات و قیافه Itouch رو می خوام با کیفیت صدای اینو پولمم کمه :31: . گیر کردم ..... :41:
صدای itouch رو نشنیدم ؛ فقط و فقط Review ها رو دارم می خونم , بد جور گیج شدم تا الان بالای 300 - 400 تا review خوندم ! شاید دلیلش اینه که تا الان یه صدا با کیفیت خیلی عالی نشنیدم ! میترسم itouch بگیرم و کیفیت صداش داغون باشه !
اگه کمک میکنه من به کیفیت صدای nokia 6125 میگم normal , حالا itouch رو اگه شما شنیدی منو راهنمایی کن !
چون تو 70% review ها خوندم که کیفیت صداش خیلی بده .
ممنون از شما دوستان :11:
peaceful1
29-09-2010, 15:52
پلیر های اپل سنیگنال شفاف و با کیفیتی دارند مخصوصا تو نسل های جدیدتر ولی تو بعضی برند ها این کیفیت بیشتره و تنظیمات پیشرفته وجود داره که تقریبا تو پلیر های اپل وجود نداره.
باید با خودت کنار بیایی که دنبال چی هستی
اگه خواستی موضوع رو به صورت کلی و مقایسه بین برند های مختلف دنبال کنی تو تاپیک mp3 player مطرح کن.
کیفیت اپل از اون موبایل بهتره .
چیز هایی که کوون میده اپل نمیده:
1)حجم صدا زیاد
2)کیفیت بالا صدا و تصویر
3)تنظیمات پیشرفته صدا
4)باطری با دوام زیاد 64 ساعت.
5)وزن خیلی کمتر از اندازه وکلاس
چیز هایی که اپل میده کوون نمیده:
1)پشتیبانی از نرم افزار و بازی های قوی با تنوع زیاد
2)صفحه لمسی خیلی حساس
3)ولیرلس برای استفاده از اینترنت.
خوب با این صحبت ها و احساس نیاز من قکر کنم Cowon j3 گزینه خوبی باشه !
چون از لحاظ app میبینم چیزه خواصی نیست که بخوام ! ( البته اگه توی USA بودم شاید نظرم فرق میکرد ! )
از لحاظ GAME هم من XBOX360 دارم و نیازی به بازی های itouch ندارم ! اما جدا itouch خوشگله :)
منمون از تو peacful جان که منو راهنمایی کردی :*
می خواستم از دوستان متخصص خودم درخواست کنم یه مقایسه کوچیک بین 2 مدل Cowon v5 & Cowon J3 انجام بدن و اینکه آخر سر کدوم به صرفه تره !
کیفیت صدا , تصور مهمتر هستن + پشتیبانی از Format ها !
ممنون از همه
peaceful1
01-10-2010, 13:16
V5 فرمت های بیشتری پشتیبانی میکنه
افکت ها تو حالت تصویری برای V5 کار نمکنه ولی برای J3 کار میکنه.
صداشون مثل همه پلیر های کوون تغریبا یکی هستند.
مبزان شارژ J3 خیلی بیشتره
کیفیت تصویر J3 بهتره.
وزن J3 خیل کمتره و بسیار نازکتره
V5 خروجی HD داره و کابل HDMI میخوره
V5 سیستم windows CE داره ولی مال J3 فلش هستش.
V5 برای استفاده تصویری هست (دید فیلم و کلیپ و...) بعلاوه آهنگ
ولی J3 بیشتر برای گوش دادن آهنگ پس نوع استفاده فرق میکنه پس به نوع نیاز شما بیشتر بستگی داره.
J3 بیشتر حالت portable داره. پس برای استفاده تو حالت حرکت منطقی تره.
اول و آخر کلام اگه تصویری خیلی میبینی و بدون تبدیل فرمت بهتره v5 بگیری اگه آهنگ خیلی گوش میدی تو حرکت بهتره j3 بگیری
دوستان حرغی که میخوام بزنم شاید مسخره باشه اما خواب طاقت نیاوردم ..
من زمانی که xfi2 داشتم xfi رو فعال میکردم واقعا صدا رو خیلی قوی میکرد .. حالا منی که به اون بلندی صدا عادت کرده بودم الان با s9 کمی در این مساله به مشکل بر خوردم .. صداش اصلا بلندی صدای xfi 2 رو نداره
هیچ راهی نداره بتونم صداشو بلندتر کنم ؟ تنظیماتش رو هر چی دستکاری کردم نتونستم به نتیجه دلخواهم برسم
راستی به نظرتون برای s9 چه هدفونی مناسبتره ؟
peaceful1
02-10-2010, 23:48
میتونی با کمی روشن کردن بعضی افک ها و مخصوصا افزایش بعضی از فرکانس های اکولایزر کمک به افزایش حجم صدا کنی.
شما با هدفون خودش داری مقایسه میکنی یا هدفون دیگه ایی داری؟
t_tanhayam
03-10-2010, 09:51
فكر ميكنم خروجي هدفون cowon 95 db هست zen x-fi2 106db بخاطر همين اين موضوع پيش مياد در مقايسه بلندي صدا
میتونی با کمی روشن کردن بعضی افک ها و مخصوصا افزایش بعضی از فرکانس های اکولایزر کمک به افزایش حجم صدا کنی.
شما با هدفون خودش داری مقایسه میکنی یا هدفون دیگه ایی داری؟
من با هدفونهای creative ep830 و ep 650 گوش میکنم ..
خواب مطمئنا از هدفون خود کوون کاملا سرتر هستند
اکولایزر رو دستکاری کرده بودم ولی اون صدایی که عادت کردم رو نداره . بهر حال واسه من این مساله مهمه چون به صدای بلند عادت کردم وگرنه مشکل خاصی نیست
ممنون:10:
mamad gonzo
03-10-2010, 12:13
اکولایزر رو دستکاری کرده بودم ولی اون صدایی که عادت کردم رو نداره . بهر حال واسه من این مساله مهمه چون به صدای بلند عادت کردم وگرنه مشکل خاصی نیست
کوکیکتیم .. چه خبر؟
اقا یه سوال
احیانا اون موقع که xfi داشتی صدای ولومش روی چند بود وقتی اهنگ میگوشیدی؟؟؟؟
کوکیکتیم .. چه خبر؟
اقا یه سوال
احیانا اون موقع که xfi داشتی صدای ولومش روی چند بود وقتی اهنگ میگوشیدی؟؟؟؟
نوکرم
ممد جان آخرش در نظر بگیر ..
نهایت صداش .. یکی دو تا میاوردم پایین تا رو کیفیت صدا تاثیر نذاره
خودت میدونی که xfi رو فعال کنی صدا تقویت میشه .. منم همیشه فعالش میکردم و عادت کرده بودم به اون صدای بلند .. حالا یکم برام سخت شده .. با s9 تو ماشین یا جای شلوغ هستم بلندی صداش در حدی نیست که صدای اطراف به گوشم نرسه و کمی اذیت میکنه .. البته خود هدفون نویز رو خوب میگیره اما کاش صدای دستگاه یکم بیشتر بود
p.s :
صداش عالیه و هیچ شکی نیست ... مشکل گوشهای من و خوره موسیقی بودن منه نه بیچاره s9
mamad gonzo
03-10-2010, 13:05
نوکرم
ممد جان آخرش در نظر بگیر ..
نهایت صداش .. یکی دو تا میاوردم پایین تا رو کیفیت صدا تاثیر نذاره
خودت میدونی که xfi رو فعال کنی صدا تقویت میشه .. منم همیشه فعالش میکردم و عادت کرده بودم به اون صدای بلند .. حالا یکم برام سخت شده .. با s9 تو ماشین یا جای شلوغ هستم بلندی صداش در حدی نیست که صدای اطراف به گوشم نرسه و کمی اذیت میکنه .. البته خود هدفون نویز رو خوب میگیره اما کاش صدای دستگاه یکم بیشتر بود
p.s :
صداش عالیه و هیچ شکی نیست ... مشکل گوشهای من و خوره موسیقی بودن منه نه بیچاره s9
:18::18:
ووووووووووووووووووووووووو ووووووواااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااوووووووووووووووو وووووووووو
نوکرتم من صداشو روی 14 میبردم اذیت میشدم..
چرا با خودت اینکارو میکنی من خیلی دوست دارم .... نتیجه میگیرم که گوشاتم دوس دارم ...
یکم بگرد مطلب در مورد صدای زیاد و خطراتش تو همین فروم و کلا تو نت بخون شاید رویکردت عوض شد..
به خدا گوشات داغون میشه:41:
:18::18:
ووووووووووووووووووووووووو ووووووواااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااوووووووووووووووو وووووووووو
نوکرتم من صداشو روی 14 میبردم اذیت میشدم..
چرا با خودت اینکارو میکنی من خیلی دوست دارم .... نتیجه میگیرم که گوشاتم دوس دارم ...
یکم بگرد مطلب در مورد صدای زیاد و خطراتش تو همین فروم و کلا تو نت بخون شاید رویکردت عوض شد..
به خدا گوشات داغون میشه:41:
محمد جان تو دیگه منو باید خوب بشناسی .. زندگیم با موسیقیه :46:
بعضی از آثار موسیقی نیاز به دقت زیادی دارن که واقعا با صدای پایین هیچ لذتی نمیبری و هیچی از آهنگ متوجه نمیشی ..
عادت کردم برم تو دنیای دیگه ای .. هیچ صدایی رو نشونم ..
دیگه دیره واقعا نمیتونم ترکش کنم
ممنون به فکرمی رفیق:11:
خودمونیما 14 خیلی پایینه ها ! مخصوصا برای بعضی از استایلها مثل Ambient
بعضی از آثار موسیقی نیاز به دقت زیادی دارن که واقعا با صدای پایین هیچ لذتی نمیبری و هیچی از آهنگ متوجه نمیشی ..
من وقتی رفته بودم cowon بخرم صدای s9 رو که با صدای+ D2 گوش کردم اصلان قابل مقایسه نبود منظورم از نظر ولم صداس البته قابلیت تفکیک و شفافیت صدا تو همشون خوبه ولی فکر کنم از نظر ولم صدای D2 +قوی تر باشه یعنی تا جایی که یادم میاد ولو 30 تو D2+ برابر ولو آخر S9 بود.ولی در کل کیفیت هدفوناش اصلا به اندازه ای نیست که توان صدای بلند خود دستگاهو داشته باشه.
peaceful1
03-10-2010, 18:08
فكر ميكنم خروجي هدفون cowon 95 db هست zen x-fi2 106db بخاطر همين اين موضوع پيش مياد در مقايسه بلندي صدا
ابی جان فکر کنم این نسبت حجم صدا به نویز هست نه حجم صدا همه dac های wolfson خروجی 90-96 دارند(نسبت سیگنال به نویز) حالا شاید تو چیپ x-fi تونسته به نویز کمتری تو حجم صدای بیسشتر برسه.
همونطور که از دو لینک زیر متوجه شدین اون میزان توان خروجی صدایی که خود کارخونه ها میزنند با اونی که به صورت واقعی هست کاملا متفاوته.
مثلا تو این پلیر های تست شده حجم صدای به ترتیب:
cowon X5
cowon O2
cowon D2
تو همین تاپیک یکی از تجربش در مقایسه zen-x fi با S9 گفته احتمالا کریتیو تو مدل بعدی حجم صدا رو افزایش داده.
کلا بهتر برای مقایسه حجم خروجی واحد خود رو مقایسه کنید تا واحد توان که وات هست چون میزان زیادی به توان باید اضافه بشه تا کمی حجم صدا افزایش پیدا کنه.
این طوری نتیجه هممعقولتر خواهد بود.
من وقتی رفته بودم cowon بخرم صدای s9 رو که با صدای+ D2 گوش کردم اصلان قابل مقایسه نبود منظورم از نظر ولم صداس البته قابلیت تفکیک و شفافیت صدا تو همشون خوبه ولی فکر کنم از نظر ولم صدای D2 +قوی تر باشه یعنی تا جایی که یادم میاد ولو 30 تو D2+ برابر ولو آخر S9 بود.ولی در کل کیفیت هدفوناش اصلا به اندازه ای نیست که توان صدای بلند خود دستگاهو داشته باشه.
بله حجم صدای D2 از S9 بیشتره ولی S9 کمی خروجی با کیفیتتری داره.
دوست من دنبال کیفیت هدفون نبودم ئنبال چیز دیگه ای بودم که جوابم رو گرفتم.
و همین تاپیک یکی از تجربش در مقایسه zen-x fi با S9 گفته احتمالا کریتیو تو مدل بعدی حجم صدا رو افزایش داده.
البته دوست من بزار کمی واضحتر توضیح بدم تا سوتفاهم نشه
اگر بخوایم در حالت نرمال و متعادل بلندی صدای دو مدل Xfi2 , s9 رو تست کنیم فرق خاصی با هم نمیکنند
زمانی بلندی صدای Xfi2 برتری پیدا میکنه که حالتxfi در این مدل رو فعال کنیم ..
نظرم اومد این نکته رو بگم
peaceful1
03-10-2010, 18:47
ببین نه شاب و رایان بدر مال من هستند نه امرتات و ....
برای من فرقی نداره که کدوم خروجیش بیشتره یا نه فقط میگم تو اون پست یکی گفته zen x-fi کمی صداش ملایم تر از S9 به نظر میرسید میگم احتمالا تو مدل جدید تر که شما دارید کریتیو حجم خروجی رو بهبود بخشیده.
نکته خیلی خوب و به جایی بود وجای هیچ نگرانی نیست
mamad gonzo
03-10-2010, 18:52
خوب واسه اینم چاره ای هست متناسب با مکانی که هستی موزیک مناسب گوش بکن .
مثلا من تو تاکسی زیاد صدایی نیست و میشه انواع فرکانس رو متوجه شد و تو موزیک غرق شی ... تو اتوبوس که یکی میگه اقا نیگه دار زن از اون پشت میگه جون مادرت نیگه دار(حالا تو ایستگاه هم نیست ولی انتظار داره واسش نیگه داری!!) یا یارو افتاده تو بغلت به اون یکی داد میزنه اقا هل نده!!!
دیگه باید بری تو کارای سنگین و مثلا متال هایی که زیاد فرکانس پایین تو کارشون نیست...
و البته یه چیز دیگه هم هست ...
گمان میکنم اکثر هدفون هایی که در دسترس ما ایرانی ها هست کیفیت به اون شکل گسترده نیست ...
چه بسا هدفونایی هم هستن که تا حد امکان نویز و سر و صدا رو کاهش میدن...
حالا جان من اگه جون من واست مهمه هر وقت خواستی موزیک گوش بدی 3 تا بیا پایین تر از اونی که همیشه گوش میدی ... همینم خودش غنیمته ..
اخه داشتم دوستی که انقدر صدای پلیرش رو تا ته زیاد میکرد که بعد از 2 سال الان شنوایی گوش چپش به نصف رسیده....
یه چیز بگم به عنوان یه قاعده استاندارد تقریبی سیمور چند وقت پیش یه همچین چیزی گفت:
اگه ایرفون تو گوشت باشه و کسی که 1 متری تو نشسته صدا رو تقریبا بتونه کامل صدا رو تشخیص بده و بشنوه لون حد زیاد تر از حد استاندارده
من هدفون کوون ام خراب شده میخاستم بدونم به نظر دوستان چه مدلی بهتره بگیرم؟
هدفون خودش ظرفیت صداشو نداره به نظر من
peaceful1
05-10-2010, 23:33
من هدفون کوون ام خراب شده میخاستم بدونم به نظر دوستان چه مدلی بهتره بگیرم؟
هدفون خودش ظرفیت صداشو نداره به نظر من
سلام دوستان خبر جدیدی که سایت انگدجت در مورد محصول جدید کوان منتشر کرده :
Portable Audio / Video
Cowon X7 debuts in home market of Korea with 4.3-inch screen, American ambitions
What was merely an indistinct outline in August is today a bona fide retail product. Cowon has made its X7 PMP official over in South Korea, letting us take a gander at the spec sheet if not necessarily buy one just yet. A 4.3-inch touchscreen takes center stage, backed by up to 160GB of hard drive storage and a battery rated to last for 103 hours of music or 10 hours of video playback. An FM radio tuner, built-in speaker, and Bluetooth chip fill out the "retro modern" body, while the software front reveals DivX-encoded video compatibility and a smattering of your usual note-taking and utility apps. The standard 160GB model is going on sale for 339,000 KRW ($304), or if you're a globetrotter and need a set of preinstalled dictionaries, it'll set you back 379,000 KRW ($340). There's no word on US availability just yet, but this thing didn't go through the chore of getting certified with the FCC for nothing.
اینم لینک سورس:
t_tanhayam
08-10-2010, 13:33
البته حرفو حديث در مورد اين محصول زياد وجود داره :46:
peaceful1
08-10-2010, 13:53
لینک اصلی سایت کره ایی cowon:
خوبی:
103 ساعت پخش آهنگ(من که نمی تونم باور کنم با وجود این اینچ صفح نمایش و هارد درایو)
حجم بالای دستگاه و مشخصا حجم های خیلی بیشتر هم بیرون میاد.
قابلیت استفاده هارد اکسترنال با پرت USB
قیمت معقول و مناسب
jeteffect 3.0
ضخامت نه چندان زیاد به نسبت استفاده شدن هارد دیسک
بلوتوث
اسپیکر
طراحی زیبا
بدی
وزن خیلی زیاد (خوب طبیعی هست)
تا جایی که من گشتیم خبری از سیستم عامل اندروید نیست
480*272 امیدوارم این خروجی پیکسل پلیر نباشه که اگه باشه خیلی نا امید کننده میشه باید صبر کرد و دید.
10 ساعت پخش تصویری.
wifi?!
amoled?!
---------------------------------
بهتره صبر کنیم و منتظر خبر های تکمیلی انگلیسی باشیم.
t_tanhayam
08-10-2010, 17:29
مشخصات خيلي خوبي داره ولي دو موردش نگران كنندست
-رزولوشن پايين
صفحه TFT معمولي
-اميدوارم هر دو مورد AMOLED و رزولوشن WVGA باشن تا به فكر خريدش باشيم :8:
دوستان بین ایپاد تاچ3 جی و وی5 موندم .اگه از برنامه ها و بازی های تاچ بگزریم .کدوم سر ترن.
دوستان بین ایپاد تاچ3 جی و وی5 موندم .اگه از برنامه ها و بازی های تاچ بگزریم .کدوم سر ترن.
خوب اینکه فکر کردن نداره v5
من خودم الان تاچ 32 دارم
فعلا درگیر خرید هدفونم ولی بعدش میرم سراغ خرید یکی از محصولات کوون
2 ماهی میشه شروع کردم به دانلود آهنگ با فرمت flac:31:
مسلما v5 بهتره چون کوون تو زمینه صدا و تصویر جزو بهترین هاست و حتی میشه گفت بهترینه
درصورتی که تاچ برترین قابلیتش پشتیبانی از اپ های مختلف هست
t_tanhayam
28-10-2010, 10:12
-هر فرمتي كه مد نظرت هست رو v5 نشونميده واقعا شاهكاريه
-خروجي hdmi هم داره كه واقعا عاليه براحتي ميتوني ازش توي hdtv استفاده كني
-كيفيت ساخت وعمر باتري عالي
به به
میبینیم که مدل X7 هم رسما توی سایت بین المللی کوون هم اومده و آماده ی فروشه
t_tanhayam
07-11-2010, 21:03
-چند تا مورد نااميد كننده داره كه جاي تعجب واقعا
-رزولوشن پايين صفحه
-فرمت هاي كمي كه ميتونه اجرا كنه مخصوصا كانتينر mkv
-نكات مثبتي هم داره كه مخصوصا من رو كه به ارشيو همراه علاقمندم وسوسه ميكنه
-ظرفيت بالاي هارد up 160 gb
-زمان استثنايي و واقعا فوق العاده 103 ساعت براي اهنگ كه به معجزه شبيه واقعا :8:
- ورابط جديدي كه به نظر زيبا وكار امد به نظر ميرسه
-ولي در مجموع احساس ميكنم هنوز v5 يكه تاز ميدان pmp هاي كاوون هست
-چند تا مورد نااميد كننده داره كه جاي تعجب واقعا
-رزولوشن پايين صفحه
-فرمت هاي كمي كه ميتونه اجرا كنه مخصوصا كانتينر mkv
-نكات مثبتي هم داره كه مخصوصا من رو كه به ارشيو همراه علاقمندم وسوسه ميكنه
-ظرفيت بالاي هارد up 160 gb
-زمان استثنايي و واقعا فوق العاده 103 ساعت براي اهنگ كه به معجزه شبيه واقعا :8:
- ورابط جديدي كه به نظر زيبا وكار امد به نظر ميرسه
-ولي در مجموع احساس ميكنم هنوز v5 يكه تاز ميدان pmp هاي كاوون هست
یک مدل جدید در راهه مثل اینکه
که v5 رو کنار میزنه:5:
مشخصاتشو ببینین
مشخصاتشو ببینین
نه دوست عزیز این مدل خیلی قدیمی هست یادمه از وقتی که من با امرتات شروع به کار کردم بحث p5 بین مخاطبش بود ولی چون گلوبال نبود توی ایران وخیلی کشور های دیگه نیومد
t_tanhayam
11-11-2010, 21:29
مشخصاتشو ببینین
-همونطور كه عثمان عزيز گفت مدل هاي زيادي هستند كه مخصوص بازار كره هستند
-هر چند همون ها رو هم دقت كنيد ميبينيد مشخصات اپديت v5 رو ندارند
win ce5 رو روي p5 ميبينيم
-عدم پشتيباني از كانتينر mkv و تعداد زياد ديگري از فرمت ها
-عمر باتري پايين تر
-...
-v5 واقعا فعلا رو دست نداره تجربه اي كه تا حالا باهاش داشتم خيلي لذت بخشه
t_tanhayam
13-11-2010, 17:16
-اقا عثمان در مورد ورود x7 به ايران ايا اطلاعي دارين از امرتات؟
peaceful1
16-11-2010, 11:02
بعد از خراب شدن iaudiophile.net به مدت 2 هفته (عجیب تر غیب شدن همه admin های سایت به علت مسائل شخصی و کاری یکی 5 هفته رفته بوده هند یکی مسافرت جای دیگه دسترسی درستی به نت نداشته یکی...) ولی این مسائل یه خوبی داشت به وجود آورنده و صاحب سایت که خیلی کم سر میزنه سالی یه بار هم به زور (austinv)بلاخره یه دو روزی هست که میبینیمش و هر چی درد و انتقاد داشتیم سرش خالی کردیم منصفانه همه رو سریع اعمال کرد. دستش درست!
و از همه مهمتر روز بعد از حل شدن مشکل سایت پلیر محبوب من آپدیت شد!!
t_tanhayam
16-11-2010, 17:29
ترسيديم گفتم سايت پر پر شده :46:
peaceful1
16-11-2010, 20:20
ترسيديم گفتم سايت پر پر شده :46:
من چون هر روز و روزی چند بار تو iaudiophile.net میگردم مشکلاتش کامل به چشمم میاد.
حالا میخواد هر چند گرفتار باشم نصف شب هم برسم خونه باز هم با تمام خستگی حتما سر میزنم.
کامل 2 هفته رو پر کرده بود که سایت کاملا down بود و به هیچ وجه نمیشد واردش شد.
از " پر پر" هم یه چیزی اون ور تر. گفتم یا ترکیده(:27:) یا پول شون نه کشیده(تو anythingbutipod یکی گفته بود انگار قبض های برق austinv عقب افتاده بیان پول جمع کنیم ببدخت ...البته وقتی موضوع جمع شد dftk اون تاپیک رو پاک کرد.)
ویرایش:
اصل موضوع رو فراموش کردم بگم سرور که سایت توش بود دچار نقص اساسی سخت افزاری شده بود.
دوستان اینا رو میشه وصل کرد به AV Reciver باهاش MP3 گوش داد؟
من نیاز به یک دستگاهی دارم که موزیک رو با کیفیت و تفکیک خیلی خوب در منزل گوش بدم.
شما چی پیشنهاد میدید؟
اول می خواستم یک WD Live برای این کار بگیرم ولی گویا کیفیت این دستگاه ها بهتر است.
با سپاس.
t_tanhayam
17-11-2010, 13:28
دوستان اینا رو میشه وصل کرد به AV Reciver باهاش MP3 گوش داد؟
من نیاز به یک دستگاهی دارم که موزیک رو با کیفیت و تفکیک خیلی خوب در منزل گوش بدم.
شما چی پیشنهاد میدید؟
اول می خواستم یک WD Live برای این کار بگیرم ولی گویا کیفیت این دستگاه ها بهتر است.
با سپاس.
-artam عزيز كيفيت صداي خيلي عالي دارند
-منتها دقت كن شما براي سيستم صوتي ميخواي بايد ازش line out بگيري كه من توي چند مدلي كه داشتم متاسفانه خروجي صدا نداشتند (مخصوصا pmp ها )
-البته v5 خرو جي spdf داره كه كابلش رو من هنوز نتونستم پيدا كنم كه چك كنم
-با اين حال از خروجي هدفون استفاده كردم وكيفيت قابل قبولي داره به شرطي كه كامل بتوني تنظيماتش رو رعايت كني هر چند line out نميشه
تشکر ابی جان.
اینا HDMI ندارن؟
به نظرت کلن برای موزیک گوش دادن با کیفیت شما چه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟ که وصل کنم به آمپلی رسیور؟
بازم ممنون.
برای ویدیو نظرم روی WD هست ولی برای موزیک که تفکیک خوبی داشته باشه والاو موندم چی بگیرم.
راستش خیلی وقته از وسایل صوتی و تصویری دور بودم تازه برگشتم، اصلن از دستگاه های موجود در بازار و کیفیتشون خبری ندارم.
بازم ممنون.
t_tanhayam
17-11-2010, 14:19
تشکر ابی جان.
اینا HDMI ندارن؟
به نظرت کلن برای موزیک گوش دادن با کیفیت شما چه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟ که وصل کنم به آمپلی رسیور؟
بازم ممنون.
برای ویدیو نظرم روی WD هست ولی برای موزیک که تفکیک خوبی داشته باشه والاو موندم چی بگیرم.
راستش خیلی وقته از وسایل صوتی و تصویری دور بودم تازه برگشتم، اصلن از دستگاه های موجود در بازار و کیفیتشون خبری ندارم.
بازم ممنون.
-خواهش ميكنم عزيزم
-v5 خروجي hdmi داره
-من فكر ميكنم بهترين راه تنها براي گوش دادن به موسيقي خريد يك dvd player مثل pioneer 420 هست كه فلش بخوره براي اجراي اهنگ ها از usb
و خروجي هاي اپتيكال 48khz و انالوگ و hdmi داشته باشه براي دستگاههاي مختلف
اونوقت به نظر شما کیفیت پخش موزیک پایین نمیاد؟ یا کیفیت پخش دی وی دی پلیر با این دستگاهها یکیه؟
من تو چند تا فروم خارجی دیدم برای موزیک گوش دادن و اتصال به آمپلی ----- این دستگاه رو پیشنهاد می دادن:
شما می دونید اینا چی هستند و آیا مشابه اش در ایران هم پیدا می شود.
با تشکر.
t_tanhayam
17-11-2010, 15:29
اونوقت به نظر شما کیفیت پخش موزیک پایین نمیاد؟ یا کیفیت پخش دی وی دی پلیر با این دستگاهها یکیه؟
من تو چند تا فروم خارجی دیدم برای موزیک گوش دادن و اتصال به آمپلی ----- این دستگاه رو پیشنهاد می دادن:
شما می دونید اینا چی هستند و آیا مشابه اش در ایران هم پیدا می شود.
با تشکر.
-نه چرا پايين بياد ؟ مگه گوش هاي من وشما در چه اندازه اي قابليت تفكيك صداها رو دارند ؟
-فكر ميكنم دوست گلم دارين سخت ميگيرين :46:
-اين دستگاهها هم توي ايران من نديدم مثل همون HD MEDIA PLAYER هست منتها در زمينه صدا با خروجي هاي متفاوت شيد بشه يك جورايي مثل NOVATRON 83 در نظرش گرفت البته منهاي قابليت هاي تصويري
-با اين حال اگر پلير انتخابيتون خروجي مجزاي LINE OUT براي صدا داشت ميتونيد ازش استفاده كنيد با كيفيت خوب ولي اگر نداشت نبايد از خروجي هدفون انتظار معجزه داشت
خیلی ممنون.
آخه پیش خودم میگم من که هزینه کردم برای بلندگو و آمپلی و اینا خب حالا یکمی هم بیشتر برای کیفیت کمی بهتر ضرر نداره، راستش حیفم میاد که هزینه کنم ولی کیفیت گیرم نیاد، یه دی وی دی قدیمی دارم که فیلم اینا رو پخش کنه ولی یو ای بی و اینا نداره و کیفیتش موزیکش هم خوب نیست.
آره حق با شماست کیفیت خروجی هدفن خوب نیست به علاوه اینکه نویز هم احتملن داشته باشد وقتی وصل کنی به وسایل دیگر.
t_tanhayam
17-11-2010, 15:52
خیلی ممنون.
آخه پیش خودم میگم من که هزینه کردم برای بلندگو و آمپلی و اینا خب حالا یکمی هم بیشتر برای کیفیت کمی بهتر ضرر نداره، راستش حیفم میاد که هزینه کنم ولی کیفیت گیرم نیاد، یه دی وی دی قدیمی دارم که فیلم اینا رو پخش کنه ولی یو ای بی و اینا نداره و کیفیتش موزیکش هم خوب نیست.
آره حق با شماست کیفیت خروجی هدفن خوب نیست به علاوه اینکه نویز هم احتملن داشته باشد وقتی وصل کنی به وسایل دیگر.
-دوست گلم نميخوام از عنوان تاپيك منحرف بشيم ولي با اين حال توصيه من با توجه به خروجي هاي مختلفي كه تست كردم و اينكه پول بيشتر دادن لاجرم به معني بهتر بودن نيست خدمتتون عرض ميكنم PIONEER 420
-موفق باشين :10:
سلام دوستان
راستش بالاخره بعد از ماه ها تلاش هدفون مورد نظرم به دستم رسید و الان با خیال راحت تر و جدیتر به دنبال عوض کردن بلیرم هستم
با صحبت های دوستان و مقداری جستجوهای خودم , شکی برام نمونده که مدل j3 بهترین کیفیت صدا رو داره (هرچند به نظرم ظرفیت 32gb برای آلبومهای با فرمت flac واقعا کمه )
ولی مشکل من اینه که میخوام بدونم دوستان با توجه به تجربه ایی که از طرز رفتار کارخونه ی کوون دارن ; این کارخونه هرچند وقت یکبار مدلهاش رو ارتقا میده؟ . اصلا زمانبندی ریلیز محصولاتش نظم خاصی داره؟
که مثلا اگر من j3 رو خریدم 1 ماه بعد بیاد مثلا جانشین برای + d2 (احتمالا با نام d3) ( یا مدلی که کیفیت صداش واقعا برتر از j3 , مثلا نسل جدید جت افکت یا ...رو داشته باشه) رو ریلیز کنه
الن موندم که 2 - 3 ماهی صبر کنم یا الکی خودم رو الاف نکنم.
peaceful1
19-11-2010, 16:22
صبر کنی سرکاری کوون اصلا ریتم و روال مشخصی نداره ترتیب بیرون دادان مدل ها رو برسی کنی گر گیجه میگیری!
یه دفعه یه چیزی درست میکنه مثل S9 دو سال از روزگار خودش جلوتر بود صفحه ضد خش فلان,jet effect 3.0 ,صفحه amoled و UI فلان و...... کلی چیز غیر قابل باور .
یه دفعه یه پلیری مثل + D2 که تقریبا فرقی نداره با پلیر قبلی و مثل یه معما برای خیلی ها مونده که چی شد که این را دادند بیرون.
همین رو بگیر منتظر معجزه نباش . مگه چه تغییر عجیبی میتونه بکنه؟!
فوقش 64 گیگ بده بیرون؟
فوقش میری رم اضافه میکنی دیگه....
اره کوون برای رلیز مدل هاش رول خاصی نداره مثلا همون +D2 !
به نظر منم صبر نکن و همین الان بخر تا دوباره گرونتر نشده کل بازار دیجیتال!!!
با تشكر
الان ٣٢gb موجود هست تو نمايندكي امرتات؟
قيمتشم لطف كنين ممنون ميشم.
سلام
لوازم جانبی Cowon I9 چی دارین ؟ و قیمت هاشون
ممنون
سلام دوستان
من یه پلیر i9 دارم چند روزه زیاد هنگ می کنه (بعد ازینکه حافظشو تقریبا کامل پر کردم) از دیروز هم صداش تغییر کرد
کیفیت صداش افتضاح شد چه برای صداهای زیر چه برای صداهای بم :41: اول فکر کردم مشکل از ایرفونه بعد تست کردم دیدم مشکل از خودشه...
لطفا راهنماییم کنید.
t_tanhayam
23-11-2010, 14:47
سلام دوستان
من یه پلیر i9 دارم چند روزه زیاد هنگ می کنه (بعد ازینکه حافظشو تقریبا کامل پر کردم) از دیروز هم صداش تغییر کرد
کیفیت صداش افتضاح شد چه برای صداهای زیر چه برای صداهای بم :41: اول فکر کردم مشکل از ایرفونه بعد تست کردم دیدم مشکل از خودشه...
لطفا راهنماییم کنید.
-امير جان بگير فريمور رو دوباره بريز يا اپديت كنش
-امير جان بگير فريمور رو دوباره بريز يا اپديت كنش
فريمور رو دوباره بريزم حافظش کامل پاک میشه؟ دکمه ای برای ریست نداره؟
مگه کلا بالا نمیاد؟
اگه میاد که خوب یه بک آپ بگیر و بعد فیرمور عوض کن
peaceful1
23-11-2010, 19:47
پلیر های بر منبی فلش اصولا چیزیشون پاک نمیشه مگر تنظیمات صدا و ..... که از اون ها متاسفانه نمیشه نسخه پشتیبان گرفت
آهنگ هات پاک نمیشه.
بترکون به امان خدا مسوالیتش هم با من(فوق دستت به من که نمیرسه:27:)
t_tanhayam
23-11-2010, 22:51
-خوب همون ستينگ هاي تنظيم شدت پاك ميشه حافظه ومحتوياتش طوري نميشه همونطور كه حسين جان گفت
ممنون از جواب تمام دوستان
دوباره ریختم حتی تنظیماتشم عوض نشد! حوصله نداشتم 15گیگ رو بریزم رو کامی بعد باز برگردونم گفتم هر چی شد شد.. که هیچی نشد:27:
حتی وقتی بالا اومد رو همون آهنگی بود که قبل عوض کردن داشتم گوش می کردم! نکنه اصلا سر کاری بود:31:
peaceful1
24-11-2010, 15:54
ببین رو صفحه نوشت on وoffیا upgrade firmware
:31:
آره رو صفحه نوشت آپگریدینگ سورس و فونت و فریم ویر...
peaceful1
24-11-2010, 23:07
شوخی میکنم دوست عزیز گفتم کمی...
امیدوارم .......:11::10:
بزار تو iaudiophile.net بپرسم ببینیم چی میشه.
peaceful1
25-11-2010, 17:11
آره رو صفحه نوشت آپگریدینگ سورس و فونت و فریم ویر...
ممنون از جواب تمام دوستان
دوباره ریختم حتی تنظیماتشم عوض نشد! حوصله نداشتم 15گیگ رو بریزم رو کامی بعد باز برگردونم گفتم هر چی شد شد.. که هیچی نشد:27:
حتی وقتی بالا اومد رو همون آهنگی بود که قبل عوض کردن داشتم گوش می کردم! نکنه اصلا سر کاری بود:31:
سلام ببین از یکی از این یوزر ها که i9 داره پرسیدم این رو گفت:
hi,
one of my friends i9 had sound strange lately SQ has decreased(as he says)I told him to reinstall the firmware maybe it well help but it looks like i9 won't change to default settings if you had upgrade or downgrade before can you please help me with this problem
Best Wishes.
SMH.Mousavi.Z
.
/
Not sure without looking but could it be the EU volume limiter? I would re-install the fw and set to any country other than Europe, for example set country to USA and test it. I don't have mine in front of me right now, so check the settings to see if you can change the country without a firmware update, I believe it's possible and let me know if that was it
یه کاری کن اگه باز هم به نتیجه نرسیدی یه زنگ به امترتات بزن شاید پشتیبانی تلفنی کمک کنه از هیچی بهتره(یه تیری تو تاریکی,چیزی که از دست نمیدی)
ممنون از کمکت انجام می دم بببینم درست می شه یا نه:41:
صداش یه حالت خش خش داره انگار هدفون خراب شده باشه ولی ایراد از هدفون نیست با چندتا تست کردم و این حالتش کم و زیاد می شه،ثابت نیست همیشه...:41:
اومدم firmware 1.13 رو روش بریزم ببینم چی می شه حالا دیگه به سلامتی اصلا بالا نمیاد!بعد اینکه ریختن کامل شد و پلیر خاموش شد وقتی روشن کردم وسط بالا اومدن گیر کرد دکمه ریستو هم می زنم خاموش می شه روشن می کنم باز همون وضع...دیگه انگار باید بفرستم گارانتی...
peaceful1
27-11-2010, 13:10
شاید با Tcctool بتونی خودت پلیر رو برگردونی.
peaceful1
27-11-2010, 23:44
این نرم افزار رو یکی از برنامه نویس های راک باکس نوشته بود تا اگه در حین ارتقا یه پلیر مشکلی پیش بیاد بشه به راحتی مرتفع کرد.
اگه تو نت اسمش رو سرچ کنی اولین نتیجه ایی که میاد ورژن مخصوص D2هست.
چون سخت افزار این ها شبیه هست میشه با کمی تغییر کد برای پلیر های مختلف به کار برد ولی ندیدم کسی برای i9 استفاده کنه ولی خوب میشه پی مضوع رو گرفت و دید که چی میشه.
کسی فعلا با این پلیر به مشکل نخورد همین چند دقت پیش برای j3 هم یه رژن آماده کرده بودند.
peaceful1
28-11-2010, 11:25
دیشب خسته بودم خوب نگاه نکردم برای i9 هست یه نگاهی به پست های زیر بنداز:
مال J3 روی i9 جواب میده.
خیلی ممنون از کمکت دوست عزیز
امشب وقت کردم برم سراغش و یکم باش ور برم(درگیر میان ترما بودم...)ظاهرش یکم پیچیده بود ولی توضیحات لینکارو خوندم بلاخره موفق شدم:10:
peaceful1
29-11-2010, 23:51
یعنی درست شد؟!
(اگه شد خدا رو شکر کارت راه افتاد ) خیلی خوشحالم که خونمون نزدیک پایتخت (جایی که پشتیبانی امرتات هست )
آره درست شد با tcctool کامی شناختش و دوباره تونستم روش فریمور 1.14 رو بریزم:20:
حتی وقت نکردم زنگ بزنم امرتات چه برسه بخوام براشون پست کنم... در هر صورت درست شد واقعا ممنونم از کمکت:10:
peaceful1
30-11-2010, 17:36
راستی فرم ویر رو downgrade کن ببین صدا بهتر میشه؟!
یه تستی این ورژن های قدیمی تر رو بزن!
مثلا من خودم خیلی ورژن عوض میکنم خیلی اوقات به ورژن های قبلی پلیرم بر میگردم مثل همین الان.
اتفاقا منم می خواستم همین کارو کنم که دیگه بالا نیومدو ... منم بی خیالش شدم حالا امشب دوباره دانگرید می کنم ببینم باز گیر میکنه اگه گیر کرد 2 ورژن پایینترشو میریزم ببینم بازم گیر می کنه یا نه
آخرین ورژن 1.14 هستش من1.13 و1.12 و1.11 رو سعی کردم بریزم ولی بعد دانگرید هیچ کدوم بالا نیومدن و جالبه برنامه tcctool هم فقط با فایل ورژن 1.14 می تونه پلیرو بالا بیاره
پس باید صبر کنم تا 1.15 بیاد:27:
musketeer
02-12-2010, 10:55
ریویو X7 توسط انگجت
farzan3p2p
05-12-2010, 02:33
دوستان ممنون میشم اگه فورا راهنماییم کنین
من دیروز یه cowon j3 سفارش دادم احتمالا امروز میرسه دستم
فقط قبلش میخام از 3تا مساله مطمئن شم بحرحال شماها تجربه دارین میتونین کمکم کنین
1.PMP مثل موبایل هست که میگن همون اولین بار که روشن میکنیم میزاریم کلا شاژ باتریش تخلیه بشه و واسه اولین شارژ کردن بین 6 تا 7 ساعت به شارژ میزنیم تا باطری بهترین حالت بازده رو داشته باشه و شارژش خوب بره ( من میخام بدونم این PMP که دستم میرسه اولین شارژش چجوری باشه ؟ چند ساعت باشه ؟ ) - کلا بهترین روش شارژ واسه دفه اول که روشنش میکنم رو بگین که واسه باطری بهترین باشه
2. میگن بهتره واسه موبایل از شارژش استفاده کنیم تا اینکه از طریق usb کامپیوتر شارژ بشه به همون خاطر ولتاژ و اینا ( حالا این PmPها که شارژر تو جعبش نداره . با usb ضرر داره مثل موبایل تو عمر باطری و ضعیف شدنش یا نه ؟ )
3.pmp های cowon صفحه هاشون ضد خشه ؟ لازمه screen protector بگیرم ؟ اخه 14 تومنه دیگه جیبم خالی شده D:
peaceful1
05-12-2010, 10:59
دوستان ممنون میشم اگه فورا راهنماییم کنین
من دیروز یه cowon j3 سفارش دادم احتمالا امروز میرسه دستم
فقط قبلش میخام از 3تا مساله مطمئن شم بحرحال شماها تجربه دارین میتونین کمکم کنین
1.PMP مثل موبایل هست که میگن همون اولین بار که روشن میکنیم میزاریم کلا شاژ باتریش تخلیه بشه و واسه اولین شارژ کردن بین 6 تا 7 ساعت به شارژ میزنیم تا باطری بهترین حالت بازده رو داشته باشه و شارژش خوب بره ( من میخام بدونم این PMP که دستم میرسه اولین شارژش چجوری باشه ؟ چند ساعت باشه ؟ ) - کلا بهترین روش شارژ واسه دفه اول که روشنش میکنم رو بگین که واسه باطری بهترین باشه
2. میگن بهتره واسه موبایل از شارژش استفاده کنیم تا اینکه از طریق usb کامپیوتر شارژ بشه به همون خاطر ولتاژ و اینا ( حالا این PmPها که شارژر تو جعبش نداره . با usb ضرر داره مثل موبایل تو عمر باطری و ضعیف شدنش یا نه ؟ )
3.pmp های cowon صفحه هاشون ضد خشه ؟ لازمه screen protector بگیرم ؟ اخه 14 تومنه دیگه جیبم خالی شده D:
1) لطفا دو بار پست ندید این کار قشنگی نیست تازگی خیلی از کاربر ها این کار رو انجام دادند که خیلی جالب نبود.
2) بهترین منبع درباره باطری:
برای نوع باطری ها شارژ اول با 5 ام و با 50 ام هیچ فرقی نداره فقط بهتره چه موبایل چه لپ تاپ چه پلیر نزارید کاملا باطری discharged بشه میزان شارژ به 20% حد زخیره رسید دوباره شارژ کنیدمنظور اینه که نزارید از 20% کمتر بشه .
صفحه عموم پلیر های کوون زد خش هست ازشرکت زیر تهیه میشه:
اگه اشتباه نکنم کوون یکی از اولین برند هایی بود که از این نوع صفحه ها استفاده کرد.
ولی خب باز پیش اومده که خش هم بیوفته به لینک زیر نگا کن:
محافظ نمایش نباید حتما برای وسیله خاصی طراحی شده باشه همینی که اندازش باشه کافی هست.
برو پایتخت اگه پیدا کردی که هیچی اگه نه تو جمهموی به موبایل فروشی ها رجوع کن محافظ صفحه اندازه این پلیر بخر. حتما موبایلی هست که صفحه اش اندازه این باشه.
تو شکل زیر بسته بندی J3 رو میبینی شکل سمت راست هم شکل بسته بندی شارژر این پلیر هست فکر کنم با S9 یکی باشه حتما شما این شاژر رو میتونی از پایتخت با کمی جستجو تو طبقه دوم پیدا کنی( اگه طبقه کف رو اول بگیری)
توصیه میکنم تا جای ممکن فقط بل شارژ، شارژ کنی با کامپیوتر این کار رو نکنی ولی همینی که بخواهی اطلاعات رو داخلش بریزی و با کابل وصل کنی به صورت خودکار شروع به شارژ میشه پس دو نکته رو سعی کن مد نظر داشته باشی:
1 )سلامت بودم پاور کامپیوتر
2)اتصال کابل پلیر به پورت های عقبی کامپیوتر(پرت مستقیم مادربرد) نه پرت های روی کیس
اگر هم به لپ تاپ وصل میکنی عموما مشکلی نیست.
farzan3p2p
06-12-2010, 00:13
آقای Peaceful من واقعا ممنونم از راهنماییتون که همیشه باعث انتخاب درست واسه من بوده .
اما یه چیزی:
شما مطمئنی شارژ هیچوقت نباید خالی بشه و وقتی مثلا 20% شد شارژش کنم ؟
آخه من واسه موبایل از خیلیا پرسیدم و میگن بهتره کاملا discharge بشه بعد شارژ کنیم و وقتی full شد نزاریم بیشتر بمونه از شارژر جدا کنیم
peaceful1
06-12-2010, 14:35
یه سرچ تو نت بکنید:(مثل لینک زیر)
عموما به پست های خیلی قدیمی میرسیم به غیر از اون لینک که قبلا دادم و یکی از لینک های صفحه اول رو مناسب دیدم.
کلا دلیلی وجود نداره که کسی کسب وکاری داره علم اون کار رو داشتن باشه تو ایران که اصلا پیدا کردن همچین چیزی بعید و عجیب به نظر میاد.
برای شارژ اگه گیرت نیمد میتونی از برند های خوب مثل creative و امثال این ها شارزر های مثل لینک زیر تهیه کنی و با اتصال به کابل USB داخل پک پلیر استفاده کنید.
این اسپیکر s9
توی ایران پیدا میشه؟!
t_tanhayam
12-12-2010, 09:36
-معمولا اينطور وسايل جانبي توي ايران پيدا نميشه ميتونيد از امارات تهيه كنيد
تعدیل قیمت محصولات کووان با گارانتی امرتات
قیمت ها بدون احتساب 3% مالیات بر ارزش افزوده میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0c7233dcc1aa136g.jpg
atabaki.m
21-12-2010, 23:33
سلام دوستان
این اولین پست من توی این سایته لطفا اگه اشتباه پست زدم ببخشید
دو روز پیش یه پلیر j3 خریدم امروز فایلای آپدیت فیرمور رو طبق دستور سایت ریختم داخلش وبعد از روشن کردن فیرمور آپدیت نشد ولی ریسورس و فونت آپدیت شد، بعد که خاموش شد و روشنش کردم موزیکا و ویدیو هامو نشون نمیده ماشین حسابش کار نمیکنه و داخل ستینگشم خالیه
موندم چکارش کنم خودمم شهرستانم و راهم خیلی دور
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوستان
این اولین پست من توی این سایته لطفا اگه اشتباه پست زدم ببخشید
دو روز پیش یه پلیر j3 خریدم امروز فایلای آپدیت فیرمور رو طبق دستور سایت ریختم داخلش وبعد از روشن کردن فیرمور آپدیت نشد ولی ریسورس و فونت آپدیت شد، بعد که خاموش شد و روشنش کردم موزیکا و ویدیو هامو نشون نمیده ماشین حسابش کار نمیکنه و داخل ستینگشم خالیه
موندم چکارش کنم خودمم شهرستانم و راهم خیلی دور
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
دوباره سعی کردی همون ورژن رو بریزی؟
یا یه بار داونگرید کن شاید مشکلت حل شد
البته چند صفحه قبل رو نگاه کنی دوستان یه برنامه ای گذاشته بودن که یه سری از مشکلات اینچنین رو حل میکرد
peaceful1
23-12-2010, 19:09
آهنگ ها رو کجا ریختی تو root (همون وسط ولو) یا تو folder اگه تو فولدر تو کدوم ریختی؟!
اگه تو فولدر درستش ریختی کار زیر رو بکن.
همه آهنگ ها رو cut کن روی کامپیوترت یه بار روشن خاموش کن دوباره بریز تو پلیر(تو فولدر مربوطه) ببین درست میشه
قیمت cowon x7 با cowon v5 32g یکیه انگار !! اگه اگه x7 با همین قیمت v5 وارد بشه خیلی خوبه
دوستان divx subtitle bitmap یعنی چی؟همون زیرنویس با فرمت sub/idx هست که با عکس کار میکنه؟
قیمت O2 الان چنده؟
ممنون.
MusicManiac
30-12-2010, 12:53
دوستان divx subtitle bitmap یعنی چی؟همون زیرنویس با فرمت sub/idx هست که با عکس کار میکنه؟
قیمت O2 الان چنده؟
ممنون.
آخرین قیمت ها رو که دوستمون چهار تا پست قبل از پست شما گذاشتند.
دوستان کسی اطلاع نداره چقدر طول میکشه تا x7 وارد بازار ایران بشه؟
Farhad m
02-01-2011, 14:33
سلام می خاستم بپرسم کسی آدرس فروشگاه کوون تو اصفهان یا شیراز رو داره؟اگه می شه یه هدفون خوب که قیمتش بین 60 .70 تومن باشه واسه j3 میخوام بهم معرفی کنید حالا قیمتش یه خورده بالا پایین شد مهم نیست و اینکه از لحاظ کلی j3 کوون بهتره یا p3 سامسونگ؟ ممنونم...
Farhad m
03-01-2011, 13:54
بین محصولات کوون کدوم یکی کیفیت صداش از همه بهتره؟(s9 . j3 . i9 . o2 . u5)
mamad gonzo
03-01-2011, 23:45
سلام می خاستم بپرسم کسی آدرس فروشگاه کوون تو اصفهان یا شیراز رو داره؟اگه می شه یه هدفون خوب که قیمتش بین 60 .70 تومن باشه واسه j3 میخوام بهم معرفی کنید حالا قیمتش یه خورده بالا پایین شد مهم نیست و اینکه از لحاظ کلی j3 کوون بهتره یا p3 سامسونگ؟ ممنونم...
من هم اصفهان هم شیراز رو میدونم نست .. خودم گشتم ....
اگه خوذت نمیتونی بری تهران یکی از بچه ها ی همین فروم هست که ویزیتور شرکت امرتات هستن .... قابل اطمینان هم هستن و فرد منصفین ... دیگه بیشتر نمیگم میترسم خلاف قوانین باشه ... با خودشون در پیام خصوصی صحبت کنید .. اسم پروفایلشون OSSMAN هستش .. چند صفحه قبلو ورق بزنی میبینی ....
از لحاظ کلی بدون شک من J3 رو سرتر میدونم .. چون واسه من کیفیت صدا و تصویر اولویت اوله و بعدش چیزای دیگه ...
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
بین محصولات کوون کدوم یکی کیفیت صداش از همه بهتره؟(s9 . j3 . i9 . o2 . u5)
من همون J3 رو سرتر میبینم
بهترين ضبط صدا را كدوم مدل داره. قيمتش هم براي 2 گيگ بالاي 200 تومن نباشه.
MusicManiac
08-01-2011, 20:46
اصفهان رو اطلاعی ندارم ولی در شیراز تنها جایی که داره خیابان ملاصدرا، پاساژ ملاصدرا، مغازه رایان سیستم هست. من خودم j3 و وسایل جانبیش رو از اونجا گرفتم. در مورد مقایسه کوون و سامسونگ هم بدون شک کوون یک سر و گردن بالاتره.
roozbehmj
18-01-2011, 16:34
سلام ..خسته نباشید ...
میخواستم یه پلیر خوب بخرم ..برای گوش کردن موزیک ...بیشتر استفادمم با پلیر با دوچرخه هست ...مدلای زیادی دیدم از ccowon که واقعا وسوسه کنندس ..
ولی خب بوجه من ۱۷۰ /۱۸۰ تومن هستش .....
قبلا سری ۲ ipod nano 4 G داشتم که مثل خر برام کار کرد ولی خب بعد از ۵ سال دیگه off شد ..حالا موندم
سری 16G i9 رو بگیرم یا نسل 5 ipod nano ...
میدونم هردوش خوبه ...اینم میدونم که cowon تو کیفیت صدا بهتره ..ولی بنده تا حالا تجربه نکردم ...
در ضمن تمامیه محصولات اپل رو دارم ...ازشونم راضیم ...ولی ایندفه دلم میگه cowon رو بگیرم ...ولی کمی استرس دارم ...نمیدونم چجوریه این i9 ؟؟
اصلا به روز رسانی داره یا نه ؟ اگه داره چطوری باید انجام بدم ؟ قاط زد چی کار کنم ؟
بعد یرای خرید باید از کجا بگیرم ؟ برم پایتخت ؟ نمایندگیش کجاست اصلا ؟
میتونید منو راهنمایی کنید ...
your_star
20-01-2011, 12:59
سلام ..خسته نباشید ...
میخواستم یه پلیر خوب بخرم ..برای گوش کردن موزیک ...بیشتر استفادمم با پلیر با دوچرخه هست ...مدلای زیادی دیدم از ccowon که واقعا وسوسه کنندس ..
ولی خب بوجه من ۱۷۰ /۱۸۰ تومن هستش .....
قبلا سری ۲ ipod nano 4 G داشتم که مثل خر برام کار کرد ولی خب بعد از ۵ سال دیگه off شد ..حالا موندم
سری 16G i9 رو بگیرم یا نسل 5 ipod nano ...
میدونم هردوش خوبه ...اینم میدونم که cowon تو کیفیت صدا بهتره ..ولی بنده تا حالا تجربه نکردم ...
در ضمن تمامیه محصولات اپل رو دارم ...ازشونم راضیم ...ولی ایندفه دلم میگه cowon رو بگیرم ...ولی کمی استرس دارم ...نمیدونم چجوریه این i9 ؟؟
اصلا به روز رسانی داره یا نه ؟ اگه داره چطوری باید انجام بدم ؟ قاط زد چی کار کنم ؟
بعد یرای خرید باید از کجا بگیرم ؟ برم پایتخت ؟ نمایندگیش کجاست اصلا ؟
میتونید منو راهنمایی کنید ...
از نظر آپگرید مشکلی نیست.
گارانتی امرتات داره و قابل اطمینانه.
یه فرق بزرگ با اپل داره.سرگرمی محور نیست برای موسیقی ساخته شده.با یه هدفن حرفه ای میشه استودیو سیار!
البته این مدل رو در نظر داشته باش:باتری قویتری داره و صداش هم خیلی قویه
sony NWZ-E453
من i9 دارم و دنباله مدل nwz-a845 ام
سلام دوستان من يك mp3 عالي ميخواستم تا 8 گيگ هم باشه اگه ممكنه چندتا مدل عالي بديد كوون يا سوني يا اپل هر چي هست لطفا" مدلش با قيمت تقريبيش بزاريد
بسيار ممنون
مژده بدم به همه بچه ها که بزودی D3 وارد بازار ایران میشه و الان شرکت داره کار هایی برای ورودش میکنه مثلا به ما سالرگاید داده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید حالشو ببرید
سلام دوستان من v5 هشت گيگ خريدم 286 تومن خوب خريدم يا نه
در ضمن كابل hdmi و ab cable داخلش نبود
در ضمن ميشه براش قلم مخصوص خريد اگه اينطوره قيمت چجوره
ممنون ميشم پاسخ بديد
peaceful1
22-01-2011, 17:59
آخرین لیست قیمت رو میتونی از سایت
دانلود کنی
سلام دوستان من v5 هشت گيگ خريدم 286 تومن خوب خريدم يا نه
در ضمن ميشه براش قلم مخصوص خريد اگه اينطوره قيمت چجوره
ممنون ميشم پاسخ بديد
سلام محتويات داخلش چي اطلاع داريد يا نه
در ضمن آيا فايل هاي پي دي اف رو اجرا ميكنه چون من ريختم تو حافظش ولي اجراش نكرد نرم افزار پي دي اف بايد روش اجرا كنم چكار بايد بكنم؟
peaceful1
23-01-2011, 09:15
در ضمن آيا فايل هاي پي دي اف رو اجرا ميكنه چون من ريختم تو حافظش ولي اجراش نكرد نرم افزار پي دي اف بايد روش اجرا كنم چكار بايد بكنم؟
PDF READER:
محتویات داخل جعبه پلیر:
عکس های بیشتر:
بازم ببخشيد كسي از دوستان ميتونن براي پي دي اف كمك كنن از اين سايت خارجيه چيزي نفهميدم من
هم پيدا كردن نرم افزار هم چگونگي اجرا
soroshea
25-01-2011, 08:44
آقا میارزه 1 ماه صبر کنم و D3 بخرم به جای J3 ؟
از US میارن برام و اسفند هم میان تا اون موقع D3 ریلیز شده ؟
ممنون
t_tanhayam
25-01-2011, 13:49
بازم ببخشيد كسي از دوستان ميتونن براي پي دي اف كمك كنن از اين سايت خارجيه چيزي نفهميدم من
هم پيدا كردن نرم افزار هم چگونگي اجرا
-شما بايد ابتدا نرم افزار ezPDFReader رو دانلود كنيد :
-بعد اكستراكت كردن پوشه رو توي مسير زير كپي كنيد :
-بعد با V5 وارد همون مسير بشين وبرروي ايكون ezPDFReader_eng كليك كنيد وopen بزنيد و مسير فايل pdf تون رو بدين
-در مورد محتوات جعبه هم
-بند و قلم متصل به اون
-شارژر
-هدفون
-دفتر چه ها و cd نرم افزاري
-كابل usb
-در مورد كابل هم hdmi رو ميتوني 12 تومان از امرتات تهيه كنيد
آقا میارزه 1 ماه صبر کنم و D3 بخرم به جای J3 ؟
از US میارن برام و اسفند هم میان تا اون موقع D3 ریلیز شده ؟
ممنون
قراره تا چند وقته دیگه امرتات بیاره
t_tanhayam
25-01-2011, 18:52
قراره تا چند وقته دیگه امرتات بیاره
X7 هم شامل اون ميشه؟
alishadabmehr
26-01-2011, 13:51
بله x7 رو هم امرتات قراره بیاره و فکر نکنم تا یک ماه دیگه d3 ریلیز بشه.
peaceful1
27-01-2011, 12:26
لحظه های اولی که این پلیر معرفی شد تو تاپیک خبر دربارش نوشتم حالا که مدتی گذشته و تعدادی هم تجربه استفادشون رو از این پلیر نوشتند میشه بهتر دربارش صحبت کرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمزیت:
استفاده از سیستم عامل اندروید یه مسئله ایی که هست به علت قابلیت های بالای این سیستم با نصب نرم افزار های مختلف در صورت توان سخت افزاری امکان اجرای فرمت های بیشتر صوتی و تصویر و فرمت های بیشتری میسر خواهد شد.
بر خلاف پلیر های قدیمی از فرمت بندی NTFS پشتیبانی میکه برای همین میشه فایل های حجیم یک تیکه رو داخلش کپی کرد و اجرا کرد.
تناسب دانه بند صفحه(پیکسل) به اندازه صفحه افزایش پیدا کرده در نتیجه DPI بیشتر شده.
طراحی ظاهری بسیار خوب و ایده آل چه از لحاظ زیبایی و چه از لحاظ چینش دکمه و پرت و درگاه
کیفیت عالی صفحه نمایش
قابلیت پخش فایل های FULL-HD,و خروجی HDMI
اسپیکر استریو و بلوتوث و وایرلس و درگاه رمmicro SD و آنتن دیجیتالی
با در نظر گرفتن قابلیت نصب سریع ترین browser دنیا Mozilla Fennecو چند مرورگر دیگه و پلاگین هایی مثل flash player که همه این ها اجازه میده تا بتونید اینترنت رو کامل به همون شکلی که روی کامپیوتر خودتون مرور میکنید ملاحضه کنید.
و از همه مهمتر کیفیت بینظیر صدای همیشگی پلیر هایCOWON و به نظر میاد به نسبت خیلی از پلریهای کوون خروجی صدا بهبود یافته.
اولین پلیری خواهد بود که rockbox و تنظیمات jeteffect همزمان قابل استفاده خواهند بود.
هر چند winamp سیستم اندروید مثل ورژن دیسک تاپ پلاگین ساپرت نمیکنه ولی باز به راحتی نمیشه از اسم این پلیر مطرف که قابل نصب روی اندروید 2.1 هست گذشت.
معایب:
کاهش چشم گیر میزان پخش فرمت صوتی نسبت به پلیر های قبلی
پشتیبانی نامناسب پیکربندی NTFS برای مموری کارت های حجم بالا(32 گیگابایت)
وجود باگ های مختلف(خوب طبیعی هست چون اولین تجربه اندروید کوون هست)
الیته قابل ذکر هست که به نظر میاد که خیلی از مشکلات نرم افزاری تو ورژنFirmware v1.25بر طرف شده و تا زمان ارزه جهانی حتما پلیر به شرایط پایدار تری میرسه.
لینک زیر میتونه خیلی کمک کنه برای کسایی که میخواهند با این پلیر بیشتر آشنا بشند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
alishadabmehr
27-01-2011, 12:42
عثمان جان بنده یادم رفت بگم که بچه ی تهران هستم و قیمتی که مد نظرت هست رو بگو که ایشالا تا اواخر ماه ردیف کنم ممنون.
سلام به همه
بعد از مدتی انتظار که البته زیاد هم نبود و میشه گفت در نوع خودش در ایران ورودش بروز بود مدل X7 کووان وارد بازار ایران شد
حالا امکانات این پلیر جموجور با امکانات خوب به بالا رو میبینیم
حالا میرسیم به قیمت این پلیر
این مدل در دو ظرفیت 120 گیگ و 160 گیگ با دورنگ سفید و مشکی عرضه شده
120 گیگ: 310 تومن
160 گیگ: 350 تومن
درمورد قیمت و امکانات نظرتون رو بدین
t_tanhayam
05-02-2011, 14:48
كاملا قيمت با توجه به عمر باتري و حجمي كه اين پلير داره وكيفيت خوب صدايي كه از كاوون هميشه انتظار ميره مناسب هست (خوراك اهنگ گوش كردن و ارشيو همراه هست )
-از d3 خبري نيست عثمان عزيز ؟
كاملا قيمت با توجه به عمر باتري و حجمي كه اين پلير داره وكيفيت خوب صدايي كه از كاوون هميشه انتظار ميره مناسب هست (خوراك اهنگ گوش كردن و ارشيو همراه هست )
-از d3 خبري نيست عثمان عزيز ؟
سلام
خوبی آقا؟ چه عجب از این ورا !
احتمالا D3 هم تا یک ماه آینده وارد بازار میشه
t_tanhayam
06-02-2011, 13:32
سلام
خوبی آقا؟ چه عجب از این ورا !
احتمالا D3 هم تا یک ماه آینده وارد بازار میشه
-سلام ودرود بر عثمان عزيز
-دورادور دعا گو هستيم بزرگوار
-كاش بيشتر روي باتري d3 كار ميكردند حيف شد
-x7 هم متعلقاتش موجود هست؟
كيف ؟برچسب؟ رابط ها فكر ميكنم داخل پك باشه چند ويدئويي كه ديدم فول بود
سلام.
عثمان جان من لیست کلیه محصولات جدید کوون را که وارد ایران شدند رو میخوام با قیمت.
از کجا میتونم در بیارم؟
ممنون.:11:
سلام.
عثمان جان من لیست کلیه محصولات جدید کوون را که وارد ایران شدند رو میخوام با قیمت.
از کجا میتونم در بیارم؟
ممنون.:11:
سلام
میتونی از این لینک بگیری البته هنوز x7 رو اضافه نکردن ولی من قیمتش رو تو همین صفحه دو سه تا پست بالاتر نوشتم
alishadabmehr
07-02-2011, 10:29
عثمان جان قیمت تقریبی کووان d3 رو میدونی؟
عثمان جان قیمت تقریبی کووان d3 رو میدونی؟
والا فعلا که چیزی نگفتن
شما نظرت چیه با توجه به امکانات؟
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
سلام
دوستان لطفا نظرتون درباره قیمت مدلx7 و همچنین نظرتون درباره قیمت احتمالی D3 رو بگید البته به همه جوانب توجه داشته باشید
alishadabmehr
07-02-2011, 18:00
خوب من فکر میکنم قیمت x7 خوب و متعادله و قیمت احتمالی d3 هم اگه 8 گیگش 300 تومن باشه خوبه . عثمان جان شما خبر داری قیمت پلیرهای کووان تو دبی و مالزی چنده؟اگه اختلاف قیمتش زیاد باشه میتونم بگم واسم از مالزی بیارن...
soroshea
12-02-2011, 18:55
من یه مدت توی کاره این CoWoN ها بودم ...
الان براتون همه چیز رو توضیح می دم ...
چند تا دلیل که حتما باید J3 بخرید :
D3 خریدش احمقانه است ..
کلی باگ داره ...
سرعت پایینی داره ...
باتری ضعیفی داره ...
و کلا یه نمونه ی آزمایشی ه ( آندروید و اینا )
X7 هم از همه ی لحاظ بد تر از J3 هست به جز فضا !
خوب دیگه ... پس سریع برید J3 هاتون رو با یه ATH-M50 بخرید تا دیر نشده !
peaceful1
12-02-2011, 19:56
من یه مدت توی کاره این CoWoN ها بودم ...
الان براتون همه چیز رو توضیح می دم ...
چند تا دلیل که حتما باید J3 بخرید :
D3 خریدش احمقانه است ..
کلی باگ داره ...
سرعت پایینی داره ...
باتری ضعیفی داره ...
و کلا یه نمونه ی آزمایشی ه ( آندروید و اینا )
X7 هم از همه ی لحاظ بد تر از J3 هست به جز فضا !
خوب دیگه ... پس سریع برید J3 هاتون رو با یه ATH-M50 بخرید تا دیر نشده !
من با حرف شما تا حد زیادی موافقم ولی به نظرم قضاوت درباره D3 کمی زوده چون تا ارزه جهانی احتمالا خیلی از مشکلاتش حل میشه بعد کلا دنیای متفاوتی نسبت به J3 داره wifi/---/android/full HD display/... و خیلی چیز های دیگه که J3 نداره برای کسی که smartphone به روز داره خریدن D3 اصلا منطقی نیست ولی خوبJ3 یه میوزیک پلیر بی نقص هست نه بیشتر نه کمتر بستگی به استاندارد طرف داره.
soroshea
12-02-2011, 20:31
من با حرف شما تا حد زیادی موافقم ولی به نظرم قضاوت درباره D3 کمی زوده چون تا ارزه جهانی احتمالا خیلی از مشکلاتش حل میشه بعد کلا دنیای متفاوتی نسبت به J3 داره wifi/---/android/full HD display/... و خیلی چیز های دیگه که J3 نداره برای کسی که smartphone به روز داره خریدن D3 اصلا منطقی نیست ولی خوبJ3 یه میوزیک پلیر بی نقص هست نه بیشتر نه کمتر بستگی به استاندارد طرف داره.
D3 خیلی داغون می زنه آخه ! :|
دقیقا مثل یه SmartPhone اولیه آندروید با صدای خوبه !
D3 خیلی داغون می زنه آخه ! :|
دقیقا مثل یه SmartPhone اولیه آندروید با صدای خوبه !
از چه نظر داغون میزنه؟
اگه نرم افزاری منظورته که که اول بزار ریلیز شه بعد و ثانیا خوب این اولین تجربه اندروید کووان هست البته تو ویندوز موبایل که خدا رو شکر سابقه داره
soroshea
16-02-2011, 21:05
از چه نظر داغون میزنه؟
اگه نرم افزاری منظورته که که اول بزار ریلیز شه بعد و ثانیا خوب این اولین تجربه اندروید کووان هست البته تو ویندوز موبایل که خدا رو شکر سابقه داره
اوکی می زارم ریلیز شه !
alishadabmehr
23-02-2011, 15:48
آقا مثل اینکه d3 ریلیز شده و در سایت آمازون هم 370 دلار واسه نسخه ی 32 گیگش قیمت گذاشته.
بنظر من اندروید رو d3 هم ممکنه باعث موفقیتش بشه و هم شکستش و فعلا که برنامه ی زیادی واسش موجود نیست .فقط خدا کنه به نسخه های بعدی اندروید هم ارتقا پیدا کنه...از لحاظ سخت افزاری هم که ترکونده....
سلام دوستان عزيز cowon v5 امكان اجراي فايل word رو داره؟
t_tanhayam
04-03-2011, 00:25
-نرم افزار براي pdf داره من اجرا كردم بدون مشكل
در مورد word بصورت پيش فرض نيست نميدونم ايا نرم افزاري هست براش يا نه (پي گيري نكردم چون لازم نداشتم)
فکر کنم بتونی از مارکت پلیس مایکروسافت یا از خوده سایت مایکروسافت دانلود کنی
يك سوال ديگه نوشته تا 32 گيگ ارتقاع رم داره تبليغ هست يا اين امكان رو داره در ضمن كند نميشه وقتي اين كار رو مي كنيم رم sd 32 gig چنده قيمتش
ممنون بابت جواباتون
t_tanhayam
09-03-2011, 11:59
يك سوال ديگه نوشته تا 32 گيگ ارتقاع رم داره تبليغ هست يا اين امكان رو داره در ضمن كند نميشه وقتي اين كار رو مي كنيم رم sd 32 gig چنده قيمتش
ممنون بابت جواباتون
-من دقيقا يك رم 32 گيگ الان دارم و ازش استفاده ميكنم بهيچ وجه كند نيست وكاملا قابل قبول هست
-قيمت ها هم متفاوت هست با توجه به كلاس و مارك رم و سرعت هاي نوشتن وخواندن متفاوت از 80 تا...
V5 تنها دستگاهي بوده كه داشتم و هنگ نكرده تا حالا خيلي عجيبه اين بشر :46:
t_tanhayam
09-03-2011, 17:16
روشي اومده كه ميتونيد UI روي V5 خودتون رو شبيه UI مدل جديد V5S كنيد
كه خيلي user friedndly تر هست و كار باهاش راحت تره من تست كردم عاليه :
-دانلود فريمور v5s :
سلام
شارژر و کیف چرمی Cowon i9 رو از کدوم سایت میتونم بخرم ؟ آخه شهرستان زندگی میکنم
ضمنا گه مغازه ای تو تهران میشناسید هم معرفی کنید (اگه قیمته خوبی داره)
t_tanhayam
10-03-2011, 10:36
x7 ایراداتش چیه ؟؟
-فكر ميكنم رويو ها رو بخونيد به خيلي از سوالاتتون جواب داده ميشه :
ممنون بابت جواباتون
دوستان كسي جواب نداد
t_tanhayam
12-03-2011, 23:57
دوستان كسي جواب نداد
-عذر ميخوام عزيز پست 1683 در جواب چه پستي بود ؟
-عذر ميخوام عزيز پست 1683 در جواب چه پستي بود ؟
شرمنده نديدم ممنون بابت راهنمائيتون
t_tanhayam
13-03-2011, 20:14
شرمنده نديدم ممنون بابت راهنمائيتون
-نگران نباشيد كاملا 32 رو ساپورت ميكنه ميتونيد سراغ توشيبا برين با قيمت 90 تقريبا
شـیـفــو
25-03-2011, 14:29
من يه كووان كه فقط ا م پي تري پخش كنه و كيفيتش خوب باشه و باتري خوب نگه داره ميخوام صفحه نداشت مهم نيست حجمشم در حد 2 گيگ كافيه ميخوام يه البوم استاد الهي قمشه اي بريزم روش فقط گوش بدم كه حدود 4گيگ سخنراني هست همين
ميزان صداش مهم نيست برام فقط كيفيتش خوب باشه سه ماه ديگه خراب نشه
چي پيشنهاد ميكنيد ؟
peaceful1
25-03-2011, 15:25
لظفا پست تکراری ندید.
سلام
دوستان بنده ۳ مدل از cowon در نظر گرفتم فقط نمیدونم کدوم بهتره و ارزش خریدن داره ....کیفیت صدا برام حرف اولو میزنه...خواستم به تریتیب بهترین بهم بگید کدوم رتبه اول رو داره و به پایین
۱:
iAUDIO 9
:۲
iAUDIO 7
:۳
iAUDIOu 5
۴:
iAUDIO F2
دوستان از نظر کیفیت و ارزش خریدن به ترتیب کدومشون مناسبه ؟؟
( مدل s9 ایا بلوتوثش با گوشی همراه هم هست یا نه ؟ )
peaceful1
25-03-2011, 19:19
فقط اولی تولید میشه بقیه مدت مدیدی هست که از دور خارج شدند
و باید بگم بلوتوث این پلیر ها فقط با هدفون کار میکنه.
alishadabmehr
31-03-2011, 11:24
دوستان يه سايت خارجيه كه cowon 3D wifi با 32 گيگ رم رو واسه فروش گذاشته و يه سايت موبايل هم گفته كه اگه بخواين واستون مياريم من فقط يه سوال داشتم مگه cowon 3d ريليز شده؟
اينم لينك فروشش
peaceful1
31-03-2011, 14:06
این فروشگاه , فروشگاه معتبری هست اگه میگه داره یعنی داره.
ولی من توصیه میکنم الکی برای این پلیر هزینه نکنی همون V5 ایی که داخل ایران هست خوبه این تغییر منطقی نکرده و به معنی واقعی 3D نیست.
من يه كووان كه فقط ا م پي تري پخش كنه و كيفيتش خوب باشه و باتري خوب نگه داره ميخوام صفحه نداشت مهم نيست حجمشم در حد 2 گيگ كافيه ميخوام يه البوم استاد الهي قمشه اي بريزم روش فقط گوش بدم كه حدود 4گيگ سخنراني هست همين
ميزان صداش مهم نيست برام فقط كيفيتش خوب باشه سه ماه ديگه خراب نشه
چي پيشنهاد ميكنيد ؟
مدل e2 هست که دقیقا به درد شما میخوره باتریش هم اندازه خودش خوبه
سلام به همگی.
دیروز خواستم با Cowon S9 خودم رکورد کنم ، رکورد میکه اما هیچ صدایی ضبط نمیشه!! به نظر میکروفونش مشکل داره! از کجا باید مطمئن شم؟
من این رو از امریکا خریدم/تو ایران گارانتی قبول میکنه؟برای تعمیر چطور؟
ممنون
peaceful1
01-04-2011, 10:42
تنظیماتش درسته؟!
رو line out یا همچین چیزی تنظیم نشده؟!
چند وقت پیش تو سایتشون زده بود که قبول میکنند.
iphone3g
01-04-2011, 13:48
من می خوام بعد تعطیلات یه Cowon J3 بخرم.قیمت 32 گیگش چنده ؟ و کلا نظرتون چیه در مورد این مدل ؟ اگر میشه اشکالات این مدل رو بگید.راستی موقع خرید جی تری بگم یا جی سه ؟
مرسی.
iphone3g
01-04-2011, 13:48
پست تکراری-حذف شد.
peaceful1
01-04-2011, 14:13
من می خوام بعد تعطیلات یه Cowon J3 بخرم.قیمت 32 گیگش چنده ؟ و کلا نظرتون چیه در مورد این مدل ؟ اگر میشه اشکالات این مدل رو بگید.راستی موقع خرید جی تری بگم یا جی سه ؟
مرسی.
پست تکراری-حذف شد.
تنها ایرادی که من شنیدم بعضی از فایل ها آلبوم آرت رو نشون نمیده(یه همچین چیزی بود) چون 2 هفته یه بار داره آپدیت میشه مشخصا انتظار میره این ایراد به زودی بر طرف بشه.
اگه گرفتی حتما فرم ویرش رو آپدیت کن و حتما سایت iaudiophile.net عضو بشو و هر از گاهی شرایط پلیر و قابلیت های جدید رو دنبال کن.(اگه انقدر برات مهمه).
بعد بگو "جی تی ری"
تنظیماتش درسته؟!
رو line out یا همچین چیزی تنظیم نشده؟!
چند وقت پیش تو سایتشون زده بود که قبول میکنند.
نه رکورد روی میک هست:41:!
کدوم سایتشون.آدرسش چیه؟
peaceful1
01-04-2011, 15:32
نه رکورد روی میک هست:41:!
کدوم سایتشون.آدرسش چیه؟
سایت:
iphone3g
03-04-2011, 23:12
من فردا می خوام برم j3 رو بخرم از پایتخت جای خاصی رو اگر سراغ دارید که مطمئن و با انصاف باشه،اگر لطف کنید ممنون میشم.راستی الان Ipod Nano و Zen-XFi دارم می خواستم بدونم J3 بقول معروف upgrade خوب برای X-fi حساب میشه ؟
peaceful1
03-04-2011, 23:21
J3 با کیفیت ترین پلیری هست که میشه خرید آپگرید هر چی بخری هست.
به شرط این که از فایل های صوتی با کفیفیت استفاده کنی و هر موقع تونستی یه هدفون خوب بخری
iphone3g
03-04-2011, 23:28
پارسال یه Sennheiser CX6 از جمهوری خریدم ،البته الان از X-fi راضی ام ولی یه چیز باکیفیت تر می خوام .البته همین که تاچه و صفحش بزرگتره خودش upgrade محسوب میشه ولی بیشتر دلم می خواد اختلاف کیفیت صداش رو حس کنم.
t_tanhayam
10-04-2011, 17:46
cowon d3 هم گويا وارد بازار شده توسط امرتات
peaceful1
10-04-2011, 21:03
این رو روزهای اول تعطیلات سال نو دیده بودم.
تبلیغ D3 تو پاساژ ایران
------------------------------
قیمتش رو خبر نداری؟!
بله D3 هم اومد قبل از سال تبلیغش شروع شده بود تا چند روز دیگه قیمت های جدید رو میزارم اینجا
سلام دوستان.
پلیر cowon j3 بیشترین سایزی رو که پخش میکنه،چقدره؟
720 در 480 رو پخش میکنه؟
تشکر.
سلام دوستان.
720 در 480 رو پخش میکنه؟
تشکر.
272*480 و 30 فریم
خولهش میکنم
alishadabmehr
16-04-2011, 14:46
سلام دوستان.
720 در 480 رو پخش میکنه؟
تشکر.
720p رو آره ولي 1080p رو اجرا نميكنه.
peaceful1
16-04-2011, 17:00
من خودم ندارم ولی فکر نکنم بیشتر از اون اندازه ایی که آقا عثمان گفتند پخش کنه.
یه لطفی به من میکنی؟
1.ببین این ویدیو رو پخش میکنه:
trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/14226/t_ghostbusterssos_multip_hd.wmv
2.زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟
راستش قصد داشتم d3 بگیرم.امرتات 32 رو میده 425.ولی باتری و فیلم هایی که ازش دیدم،نا امیدم کرد.
هیچ پلیری مثل j3 با رزولوشن بالاتر و قابلیت hd پخش کردن نیست؟
ویرایش:از کاربرای سایت iaudiophile.net پرسیدم،گفتند تا 800 در 600 رو ساپورت میکنه در فرمت avi.
الان همه چی حله جز زیرنویس.یک نفر مهربان اگه تست کنه ، ممنون میشم.
طبیعتا وقتی که زده UTF-8 Encoding رو ساپورت میکنه،نباید تو زیرنویس مشکلی پیش بیاد.ولی باید تست شه.
تشکر.
alil1369
20-04-2011, 00:40
سلام گیج شدم شدید !
بین J3 - X7 - V5 HD کیفیت صدای کدوم بهتره ؟؟
کدوم رو بگیرم ؟
J3 - خوبه ولی صفحه کوچیکه ولی Amoled هست و صداش کیفیت داره
X7 - رزولیشن پایین داره و تاچش خوب نیست ولی صداش توپه
V5 HD - کیفیت صداش نمیدونم در چه حدیه و UI خشکی داره
t_tanhayam
20-04-2011, 11:58
سلام گیج شدم شدید !
بین J3 - X7 - V5 HD کیفیت صدای کدوم بهتره ؟؟
کدوم رو بگیرم ؟
J3 - خوبه ولی صفحه کوچیکه ولی Amoled هست و صداش کیفیت داره
X7 - رزولیشن پایین داره و تاچش خوب نیست ولی صداش توپه
V5 HD - کیفیت صداش نمیدونم در چه حدیه و UI خشکی داره
-فكر ميكنم اول بايد تصميم تون رو بگيرين كه يك pmp ميخواين يل يك mp3 پلير
چون كارايي هاي خيلي متفاوتي دارند
-در مورد ui در v5 هم ايرادي كه ميگيرن مربوط ميشه بيشتر به User friendly نبودن و سختي كار با انگشت
ولي من خيلي باهاش راحتم (سليقه اي ) ولي ميتونست بهتر باشه
با اين حال ui مدل جديد v5s هم نصب ميشه كه كاملا كار با انگشت رو راحت ميكنه
-در مورد كيفيت صدا كلا محصولات كاوون خيلي نزديك بهم هستند
alil1369
20-04-2011, 12:29
از دیشب تا الان هزار تا سایت رفتم و همه review ها رو خوندم و ویدیو هارو دیدم
هر سایتی هم یه چیزی میگه !
ولی در کل به نتیجه رسیدم که :
همه محصولات Cowon از نظر اکولایزر و کیفیت صدا در یه حد قرار دارن
-------
V5 :
قابلیت ارتقا از طریق مموری داره
صفحه 4.8 اینچی داره و رزولیشن بالا و خوب همه نوع فرمتی رو پشتیبانی میکنه و HD هست 720p
اندازش خوبه و کم و کسری نداره
فقط User interface هست که میشه ورزن v5s رو روش نصب کرد و تا حدی مشکل ظاهرش حل میشه فقط نمیدونم شکل و ظاهر بخش موزیکشم هم عوض میشه یا نه ؟ (صفحه ای که توش اهنگ پخش میشه) امکان اینکه یه عکس برام بزاری هست
-----
X7 :
جدید تر هست
حالا حالاها براش اپدیت میاد و پشتیبانی داره
120 گیگ هارد داره و دیگه مشکی از این نظر نداری
صفحه 4.3 اینچی داره و رزولیشن نسبتا پایینی داره و از 3 فرمت برای ویدیو استفاده میکنه
اینترفیس و ظاهر بهتری هم داره نسبت به v5
باطری تاپی هم داره
دیگه دو دل گیر کردم و موندم !
خواهشا اگه خودتون بودید کدوم رو میگرفتید ؟
ممنون
t_tanhayam
20-04-2011, 13:41
من اگر mp3 پلير بخوام سراغ x7 ميرم چرا:
-ظرفيت بالاي باتري
-ظرفيت بالاي هارد
-شايد فرد ديگري باشه سراغ j3 بره ولي نياز من ظرفيت بالاست و دوام خوب باتري نه صفحه و كوچيك بودن
(بايد نياز وسليقه خودتون رو در نظر بگيرين)
اگر pmp بخوام سراغ v5 ميرم چرا:
صفحه بزرگ (لازمه يك pmp)
-پشتيباني خوب از فرمت هاي مختلف (لازمه يك pmp)
-خروجي hdmi (بسيار مثبت)
-قابليت ارتقاي حافظه (لازمه يك pmp و فايل هاي حجيم )
t_tanhayam
20-04-2011, 13:58
اين هم اطلاعات سخت افزاري :
Telechips TCC9101 (ARM1176JZF-S - TCC91XX)
VID 140E / PID B077
"TCC91xx usb-boot mode"=LIBUSB_DEV, USB\VID_140E&PID_B077
------------------------------------------------------------
Memory: Samsung 007 K4T1G164QE-HCE6 ( GWA028GKN / GWL659JGS )
Data sheet
Device Operation & Timing Diagram
----------------------------------
Memory: Shows up as 166636 KB RAM in Windows CE Task Manager
-البته در يك فروم ديگه كامل در مورد v5 صحبت كردم خواستين ادرس بدم با عكس و بقيه مسائل مربوطه ...
alishadabmehr
20-04-2011, 20:45
بچه ها ركوردر x7 بهتره يا v5 ؟ واسه ضبط صداي استاد
alil1369
21-04-2011, 19:18
بچه ها ركوردر x7 بهتره يا v5 ؟ واسه ضبط صداي استاد
من تازه X7 گرفتم و یه تست زدم ولی گوش نکردم ببینم چطوره کیفیت و اصلا فکر نمیکردم کیفیت داشته باشه !
ولی الان که گوش کردم دیدم نه نویز داره و چه کیفیتی داره و همه صدا هارو هم ضبط کرده حالا خودمم از رکوردش استفاده میکنم مشکل مموری هم ندارم که !!! :دی
دوستان:
صفحه LCD کیفیتش چه طوریه؟
حساسیت تاچش خوبه؟
اگر برای عکس دیدن و فیلم دیدن فقط استفاده کنم،3 یا 4 سال دووم میاره؟
سوال مهم،خیلی مهم: آیا V5 میتواند زیرنویس فارسی را نمایش دهد؟
تشکر.
دوستان:
صفحه LCD کیفیتش چه طوریه؟
حساسیت تاچش خوبه؟
اگر برای عکس دیدن و فیلم دیدن فقط استفاده کنم،3 یا 4 سال دووم میاره؟
سوال مهم،خیلی مهم: آیا V5 میتواند زیرنویس فارسی را نمایش دهد؟
تشکر.
v5 تا جایی که یادمه زیر نویس پخش میکنه ولی فکر کنم فقط باید srt باشه یا sub دقیق یادم نیست ولی میدونم که نشون میده
سوالای بالاتم باید از علی بپرسی
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
من تازه X7 گرفتم و یه تست زدم ولی گوش نکردم ببینم چطوره کیفیت و اصلا فکر نمیکردم کیفیت داشته باشه !
ولی الان که گوش کردم دیدم نه نویز داره و چه کیفیتی داره و همه صدا هارو هم ضبط کرده حالا خودمم از رکوردش استفاده میکنم مشکل مموری هم ندارم که !!! :دی
آقا مبارکه لطفا یه ریویو درموردش بنویس
سلام میخوام امروز مدل جدید کووان رو معرفی کنم که قرار جایگزین مدل D2 بشه البته هنوز به صورت جهانی ریلیز نشده
منبع:
noisymind
06-05-2011, 14:29
مشخصات محصولاتش رو از کجا میشه گیر آورد و مقایسه کرد؟
peaceful1
06-05-2011, 15:01
cowon.com
مشخصات کلی داره
ریوویو های سایتهای Engadget
,anythingbutipod
,iaudiophile.net
head-fi.org
میتونه کار ساز باشه.
-------------------------------------
شما مدل خاصی مد نظرت هست؟!
noisymind
06-05-2011, 15:51
مرسی. هنوز من هیچی از Cowon نمیدونم. اینجا پست زدم اگه راهنمایی کنید.
peaceful1
06-05-2011, 16:24
شما چی از یه پلیر میخواهید:
مثلا از این تقسیم بندیهایی که گفتم کدوم رو میپسندید:
noisymind
06-05-2011, 17:21
ببخشید لینک رو یادم رفت بذارم :
راستش چیزی که در درجه اول برای من مهمه ظرفیت هست و برای همین اول آیپاد کلاسیک رو انتخاب کردم و چون اهل بازی نیستم و بقیه اپلیکیشنها رو در گوشیم نصب میکنم ، پس آیپاد تاچ با ظرفیت خیلی کم و عدم کارایی داشتن بقیه مواردش و همینطور قیمت بیشترش نسبت به کلاسیک برای من مناسب نیست. ولی با این حال اگه چیزی باشه که در عین داشتن حافظه بیشتر ، مثلا آندروید هم بود که چه بهتر.
peaceful1
06-05-2011, 19:55
مدل حافظه بالای کوون X7 هستش که 160 گیگ هستش و 103 ساعت با بالاترین کیفیت پخش میکنه. با اون تنظیمات پیشرفته کوون
مدل سیستم دارش D3 هست که حجمش زیاد نیست و سیستمش محدودیت استفاده داره هر نوع نرم افزار اندروید رو نمیشه روش ریخت ولی خوب هر چیزی که کسی که تمرکزش رو کیفیت صدا و امکانات و نرمافزارهای این چنینی اندروید هست رو پشتیبانی میکنه ولی خب حجمش ماکزیمم 32 گیگ هست.
noisymind
06-05-2011, 20:01
پس فکر کنم تا اینجا گزینه هام شد آیپاد کلاسیک و X7
میشه یک لینک از X7 بدید که مشخصات و ابعاد و ... را داشته باشه؟
مرسی
peaceful1
06-05-2011, 20:11
این لینک کافیه یا ...؟!
noisymind
06-05-2011, 20:27
عالی بود دمت گرم! یک همچین تاپیکی هم برای ایپاد کلاسیک داریم که باش مقایسه کنم؟
peaceful1
06-05-2011, 20:47
برتریهای این مدل اپل از لحاظ کیفی:
داشتن line out که اجازه میده آمپ های با کیفیت با هزینه 200 دلار به بالا (بدونه هزینه پست و گمرک) بخری و بهش بزنی مثل لینک زیر:
و به زودی راک باکس اون نهایی میشه(شاید 1-2 سال طول بکشه نمیدونم چقدر بکشه ولی بلاخره میشه) اگه با این سیستم آشنا نیستس لینک زیر رو نگاه کن:
اگه میخواهید مقایسه رو ادامه بدید لطفا پستهای بعدی خود را تو تاپیک mp3player مطرح کنید.
متاسفانه من لینکی نتونستم پیدا کنم ولی حتما تو تاپیک آیپاد دوستان کمک خواهند کرد
یه مزیت پلیرهای کوون پشتیبانی کامل توسط شرکت سازنده اگه دچار مشکلی بشه در صورتی که آیپاد توضیع کننده رسمی نداره
و کوون محدیدیتهای انحصاری شرکت اپل رو نداره به راحتی میشه مثل فلش مموری توش آهنگ ریخت یا مثل آیپاد توسط نرم افزار هایی مثل mediamonkey یا winamp با اتصال mtp فایل رو انتقال داد بلاخره انحصاری در کار نیست و دست شما برای استفاده از پلیرهای کوون خیلی بازه
noisymind
06-05-2011, 20:51
ممنون. این مدل قیمتش چند هست؟ اگه عضو last.fm هستی قابلیت اسکرابل کردن رو هم داره؟
ادیت : البته اگه با winamp میتونه ارتباط برقرار کنه دیگه اون قابلیت رو داره.
peaceful1
06-05-2011, 21:01
نه با winamp نمیشه با لینکهایی که توضیح دادم میشه آپ کرد.
البته ipod touch خودش میکنه ولی نمیدونم که کلاسیک میتونه خودش بکنه یا نه...
winamp فقط اگه خودش پخش کنه همون موقع با اینترنت آپ میکنه.
noisymind
07-05-2011, 10:12
کلاسیک هم اسکرابل میکنه.
کلا پخش کننده های کاوون و از جمله این ، صداشون تیز هست یا بم و بیسی هست؟
در ضمن تو بازار رو نمیدونم ولی تو ه یچ سایتی اینو نمیفروشن که :13:
peaceful1
07-05-2011, 10:33
کلاسیک هم اسکرابل میکنه.
کلا پخش کننده های کاوون و از جمله این ، صداشون تیز هست یا بم و بیسی هست؟
در ضمن تو بازار رو نمیدونم ولی تو ه یچ سایتی اینو نمیفروشن که :13:
بم در حد تیم ملی ولی خوب با تنظیمات پیشرفته میشه میزان اون رو تقلیل داد و نوع صدای هدفون هم خیلی اثر داره.
حالتش هم به شکلی نیست که بعضی فرکانس ها خفه بشه و آزار دهنده هم نیست.
یه مشکلی که من با پلیر های اپل دارم حجم صدای کم هستش.
شما تهران هستی؟!
noisymind
07-05-2011, 10:43
نه من مشهد هستم. خب پس از لحاظ کیفیت که خوبه و باید برم بازار رو بگردم ببینمش ظاهرس رو.
peaceful1
07-05-2011, 11:19
نه من مشهد هستم. خب پس از لحاظ کیفیت که خوبه و باید برم بازار رو بگردم ببینمش ظاهرس رو.
ادوستمون 'آقا ابی گل' ساکن مشهد هستند و سالیان سال هست که از این شرکت خرید کردند میخوای از ایشون کمک بگیری.
noisymind
07-05-2011, 11:44
مرسی هماهنگ میکنم با ایشون :11:
چه جالب که مشخصات X7 هنوز وارد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نشده!
peaceful1
07-05-2011, 12:07
مرسی هماهنگ میکنم با ایشون :11:
چه جالب که مشخصات X7 هنوز وارد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نشده!
یه دلیلش میتونه این باشه که اون مدیری که این نوع مقاله ها رو تو اون سایت مینویسه از پلیرهایی تو کلاس J3 خوشش میاد و اصلا از پلیرهایی مثل X7 یا V5 خوشش نمیاد پس خیلی با ذوق و شوق و سریع براش ریوو نمیده.
J.Naderiii
08-05-2011, 11:29
سلام دوستان
من یک پلیر J3 خریدم اما وقتی که صدا رو تا آخر زیاد میکنم نویز داره! به نظر شما مشکل از ایرفون هست(creative ep 830) یا اینکه این پلیر همینطوریه؟
با سپاس
کیفیت آهنگی که گوش میکنید قابل قبوله؟
J.Naderiii
08-05-2011, 16:33
کیفیت آهنگی که گوش میکنید قابل قبوله؟
آهنگ با کیفت 320 هست.
peaceful1
08-05-2011, 17:54
همه پلیرهای کوون تو ولوم های بالا به نویز می افتند
مثلا قدیمیها تو ولوم 38-40 محسوس هست.
البته با هدفون (اسپیکر این طوری نیست)و فکر کنم(مطمئن نیستم) هدفونهای امپدانس پایین این مشکل رو دارند.
جدید ها رو نمیدونم چون حجم صدا تقلیل یافته و ماکزیمم ولووم شده 40 ده تا کمتر شده.
شما میتونی با کاهش افکت ها مخصوصا mach3bass و BBE و کاهش فرکانسهای بم این میزان رو کاهش بدی یا کلا از بین ببری.
البته مقداری از نویز مربوط میشه به روشن بودن مانیتور، قبلا ها که اینطوری بود :دی
hellmayor
18-05-2011, 13:36
دوستان شما پلیر های Cowon رو ترجیه میدید یا Iriver ؟!؟! من فقط به کیفیت صدا اهمیت میدم میخواستم ببینم کدومش از نظر کیفیت صدا بهتره !؟!؟
2- این مدل iAudio9 تو ایران الان هستش ؟!؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.