مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N73
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
Saman-tci
18-08-2007, 11:37
اگه منظورت زنگهای فابریک گوشی هست فکر نکنم بتونی بهشون دسترسی داشته باشی ........
rahnemoun
18-08-2007, 12:13
آقا چطور میشه زنگهای خود گوشی را با بلوتوث برای یک گوشی دیگه فرستاد از کجا وارد بشم(منظورم زنگهائی است که از اول روی گوشی بوده است)
با استفاده از یک برنامه File Manager مثل Active File یا X-plore برو به آدرس Z:\data\sound\digital در اینجا کلیه زنگهای فابریک گوشی رو میتونی ببینی و اگه دلت خواست با B.T برای دیگران بفرستی.
رامین :11:
s a j j a d
18-08-2007, 12:39
چه جوری میشه منوی گوشی ان73 فارسی کرد؟
salam.Age momkene darbare emkanat va vijegihaye n73 tozih bedin.
M.etallic.A
18-08-2007, 20:27
دوستان سلام یه سوال ایا وقتی می خواین فیلم نگاه کنین کیفیت فیلم خوبه مال من چهار خونه نشون می ده موزیکالم هست ربطی هم به کوچیک کردنش نداره چون روی گوشی قبلی من که 6630 بود عالی بود اما حالا یکم تصویزپرش چهار خونه می شه مشگل چی ایا می شه از حالت فول اسکرون درش اورد
رزولوشن تصویر n73 از 6630 بالاتره. طبیعیه فیلمی که تو 6630 خوب نشون داده میشد تو n73 بی کیفیت نشون داده بشه.
سلام،
اول اینکه مطالب بسیار زیاده ولی نتونستم دقیقا چیزی که می خوام رو پیدا کنم (گیج زدم). اگه جواب سوالام وجود داره لطفا لینکش رو بدید.
- بین N73 معمولی و N73 Me چه فرقایی وجود داره؟ (فقط پخش موزیک؟) ؟؟؟؟؟
- قیمتشون چقدره؟؟؟
- به احتمال 90% معمولیش رو می گیرم. چه لوازم جانبی باید داشته باشه همراهش؟؟؟
- کلا گارانتی برای یک گوشی چقدر مهمه؟؟ اصلا مهمه؟!؟
- فقط با نوشته شدن عبارت Made in Finland در پشت گوشی و جای باطری می شه فهمید که گوشی اصل فنلانده ؟؟؟؟؟
- اطلاعات بیشتر رو از چه منابعی می تونم گیر بیارم ؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
amanofnoname
18-08-2007, 22:48
سلام،
اول اینکه مطالب بسیار زیاده ولی نتونستم دقیقا چیزی که می خوام رو پیدا کنم (گیج زدم). اگه جواب سوالام وجود داره لطفا لینکش رو بدید.
1- بین N73 معمولی و N73 Me چه فرقایی وجود داره؟ (فقط پخش موزیک؟) ؟؟؟؟؟
2- قیمتشون چقدره؟؟؟
3- به احتمال 90% معمولیش رو می گیرم. چه لوازم جانبی باید داشته باشه همراهش؟؟؟
4- کلا گارانتی برای یک گوشی چقدر مهمه؟؟ اصلا مهمه؟!؟
5- فقط با نوشته شدن عبارت Made in Finland در پشت گوشی و جای باطری می شه فهمید که گوشی اصل فنلانده ؟؟؟؟؟
6- اطلاعات بیشتر رو از چه منابعی می تونم گیر بیارم ؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلام
با اجازه متن شما رو شماره گذاری کردم تا راحت جواب بدم/
1.موزیک سیاهرنگه ولی معمولی نقره ای و سفید از این حرفاست.
موزیک کارت حافظه ی 2 گیگا بایتی داره ولی کارت حافظه ی ان 73 معمولی خیلی خیلی کمتره
دسترسی یه منوی موسیقی و پخش فایلهای موسیقی تو موزیک ادیشن خیلی راحتتره.
فرق چشمگیر دیگه ای ندارن. قدرت پخش موسیقی یکیه
2. معمولی با گارانتی متفرقه360 تومن. با گارانتی اصلی 430
موزیک ادیشن با گارانتی متفرقه 390 تومن با گارانتی اصلی 480
3. از اینجا ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.مهمه. شک نکن. حد اقل گارانتی متفرقه بگیر اگرچه زیاد اعتبار نداره ولی از هیچی بهتره.
5.این قصه سر دراز دارد. بعید میدونم فنلاندی گیرت بیاد ولی گوشی های موجود تو بازار معمولا راضی کننده هستن یادت باشه که گفتم معمولا
6.برای ان 73 معمولی
برای موزیک ادیشن
amanofnoname
18-08-2007, 23:30
salam.Age momkene darbare emkanat va vijegihaye n73 tozih bedin.
سلام
از اینجا توضیح کاملشو بخون
aminkohan
19-08-2007, 00:45
سلام بچه ها من دیروز یه ان73 موزیکال بدون گارانتی خریدم 388 هزار تومن چون که گارانتی نداره اصل نیست در ضمن شماره سریالشو تو سایت اینترنشنال پلنس دادم مشخصات خود گوشیرو داد خواهش می کنم منو راهنمائی کنید
a.toraby
19-08-2007, 09:25
سلام بچه ها من دیروز یه ان73 موزیکال بدون گارانتی خریدم 388 هزار تومن چون که گارانتی نداره اصل نیست در ضمن شماره سریالشو تو سایت اینترنشنال پلنس دادم مشخصات خود گوشیرو داد خواهش می کنم منو راهنمائی کنید
خیلی گرون خریدی. من با گارانتی ارس خریدم 374 تومن. تازه کاملاً نو هستش و اصل فنلانده :31:
rahnemoun
19-08-2007, 12:43
من يك N73 - Music Edition دارم كه حدود دو هفته ميشه خريدم. اين گوشي يك مشكل داره كه كليد Music اون از كار ميفته!!! هر بار كه خاموش و روشن ميكنم، خوب ميشه ولي چند دقيقه بعد دوباره اينجوري ميشه :( فكر مي كنين بخاطر نصب برنامه خاصي باشه يا گوشي مشكل داره؟
رامين
Saman-tci
19-08-2007, 12:48
ورژن گوشیت چنده ...؟
amir_w12
19-08-2007, 15:25
دوستان اگه ممکن من را در مورد مدیریت فایل n73 راهنمایی کنید مشکل من در مورد فایلهای صوتی و تصویری هست به این شکل که هر چقدر تو ویندوز فایل بندی و دسته بندی انجام میدم موقعی که می ریزم روی رم همه میرزه به هم و از فایل و دسته بندی خبری نیست در حالی که قبلا که 6670 داشتم خیلی کامل و مرتب مثل ویندوز می تونستم اهنگهای هر خواننده ای را توی پوشه خودش داشته باشم ولی الان توی n73 نه تنها همه چیز ریخته بهم حتی تو قسمتی که زنگ گوشی را هم انتخاب می کنم اهنگها هستش و کلا خیلی کارسخت شده اگه اینطوره که واقعا دیگه بی خیال سیستم عامل n73 .
لطفا راهنمایی کنید.
a.toraby
19-08-2007, 15:47
آقا این عکس های من خیلی تار میفته. من قبلاً k800 داشتم. خیلی عکساش بهتر از این بودن. حتی دوربین k750 هم از این بهتره. چی کار کنم؟ شاید مال من این جوریه. کیفیت عکس های شما چطوره؟
M.etallic.A
19-08-2007, 17:20
آقا این عکس های من خیلی تار میفته. من قبلاً k800 داشتم. خیلی عکساش بهتر از این بودن. حتی دوربین k750 هم از این بهتره. چی کار کنم؟ شاید مال من این جوریه. کیفیت عکس های شما چطوره؟
کیفیت عالیه... k750 که صحبتش نیست و k800 هم تو روز جلوش کم میاره. حتما تنظیماتت درست نبوده.
ali racer
19-08-2007, 17:22
خیلی گرون خریدی. من با گارانتی ارس خریدم 374 تومن. تازه کاملاً نو هستش و اصل فنلانده :31:
فکر نمیکنم
73 فنلاندی از 2
ماه پیش به این ور اصلا تو بازار توضیع شده باشه !!!
حالا از کجا میگی
اصله
؟
M.etallic.A
19-08-2007, 17:25
دوستان اگه ممکن من را در مورد مدیریت فایل n73 راهنمایی کنید مشکل من در مورد فایلهای صوتی و تصویری هست به این شکل که هر چقدر تو ویندوز فایل بندی و دسته بندی انجام میدم موقعی که می ریزم روی رم همه میرزه به هم و از فایل و دسته بندی خبری نیست در حالی که قبلا که 6670 داشتم خیلی کامل و مرتب مثل ویندوز می تونستم اهنگهای هر خواننده ای را توی پوشه خودش داشته باشم ولی الان توی n73 نه تنها همه چیز ریخته بهم حتی تو قسمتی که زنگ گوشی را هم انتخاب می کنم اهنگها هستش و کلا خیلی کارسخت شده اگه اینطوره که واقعا دیگه بی خیال سیستم عامل n73 .
لطفا راهنمایی کنید.
موزیک ها که به خوبی دسته بندی میشن تو ورژن جدید معمولی و کلیه ورژنهای میوزیک ادیشن تو پلیرشون.
و اما در مورد انتخاب زنگ از این روشی که من استفاده میکنم استفاده بکن. زنگها رو بریز تو یه شاخه و بعد برو تو فایل منیجر گوشی و هر کدوم رو که خواستی روش کلیک کن تا پخش بشه بعد option رو بزن و بعد set as ringing tone
ali racer
19-08-2007, 17:27
کیفیت عالیه... k750 که صحبتش نیست و k800 هم تو روز جلوش کم میاره. حتما تنظیماتت درست نبوده.
عمو محمد واسم منشی درد بخور پیدا نکردی ؟:41:
rahnemoun
19-08-2007, 18:05
چرا Advance Call Manager رو نصب نميكني كه هم مديريت تماس هست و هم منشي. من نسخه ك ر ك شده اونو دارم خيلي هم خوب كار ميكنه. اگه ميخواهي برات بذارم.
ضمنا SAMAN عزيز ورژن مال من: 3.0705.1.0.31 تاريخ 26-01-2007 , RM-133 هست.
amir_w12
19-08-2007, 18:31
دوست عزیز مشکل همینجاست من هر طوری شاخه بندی می کنم از اخر همه فالها قاطی میشه .
M.etallic.A
19-08-2007, 18:40
چرا Advance Call Manager رو نصب نميكني كه هم مديريت تماس هست و هم منشي. من نسخه ك ر ك شده اونو دارم خيلي هم خوب كار ميكنه. اگه ميخواهي برات بذارم.
ضمنا SAMAN عزيز ورژن مال من: 3.0705.1.0.31 تاريخ 26-01-2007 , RM-133 هست.
نیاز به ساین کردن داره... مشکل این دوستمون هم همینه.
M.etallic.A
19-08-2007, 20:50
برو تو دانلود سنتر
a.toraby
19-08-2007, 21:02
فکر نمیکنم
73 فنلاندی از 2
ماه پیش به این ور اصلا تو بازار توضیع شده باشه !!!
حالا از کجا میگی
اصله
؟
خوب تمام نکاتی که تو این تاپیک در مورد اصل بودنش گفته شده رو چک کردم. همش درست بوئ. نمی دونم شاید هم فلابی باشه:13: آخه کیفیت عکس هاش کاملاً نا امیدم کرده. یه نمونه می زارم لطفاً نظر بدین. فردا توی روز امتحانش کنم شاید حق با این دوستمون باشه. :10: شاید هم واقعاً مال من قلابی باشه:41:
سلام..اگر امکان دارد مشخصات کامل اداپتور AC 4 بگید....اداپتور من Ac3x هست وگوشیم 4.30ساعته شارژ میشه..میخوام یه AC 4 بگیرم....
ali racer
20-08-2007, 00:06
برو تو دانلود سنتر
بچه ها یه سری بزنین
:8:خیلی برنامهای توپی گذاشته عمو محمدم :8:
ali racer
20-08-2007, 00:17
خوب تمام نکاتی که تو این تاپیک در مورد اصل بودنش گفته شده رو چک کردم. همش درست بوئ. نمی دونم شاید هم فلابی باشه:13: آخه کیفیت عکس هاش کاملاً نا امیدم کرده. یه نمونه می زارم لطفاً نظر بدین. فردا توی روز امتحانش کنم شاید حق با این دوستمون باشه. :10: شاید هم واقعاً مال من قلابی باشه:41:
2 تا چیزو چک کن
یکی برچسب زیر باتری (روی برد گوشیت)
رون باید پفکی و برجسته باشه نه تخت
دوم
keypad
گوشیت قسمت شمارهاش باید سیاهه سیاه باشه نه قهو ه ای سوخته !
ضمنا بحث تقلبی بودن نیست
نوکیا
همیشه خط تولید گوشیا شو بعد یه مدت میده به کشورهای دیگه که
اونجا ها کارخونه داره
و اونا هم کیفیت فنلاند رو ندارن
همچنین قیمتشو !!!!
kaveh_top65
20-08-2007, 03:16
من يه موزيك اديشن خريدم ... شماره هارو كه فشار ميدي مخصوصا 5-6-8-9- برنامه هارو ميبنده بد ديگه مموري و نميشناسه بايد 7 8بار در بايرم بذارم سر جاش شايد دوباره بشناسه... كسي ميتونه بگه مشكل از چيه ؟؟
a.toraby
20-08-2007, 09:13
من يه موزيك اديشن خريدم ... شماره هارو كه فشار ميدي مخصوصا 5-6-8-9- برنامه هارو ميبنده بد ديگه مموري و نميشناسه بايد 7 8بار در بايرم بذارم سر جاش شايد دوباره بشناسه... كسي ميتونه بگه مشكل از چيه ؟؟
خوب با این حساب من نباید خیلی شکایتی از دوربینش داشته باشم. خیلی هم شانس آوردم که عکس می گیره. نه؟؟؟
a.toraby
20-08-2007, 09:17
2 تا چیزو چک کن
یکی برچسب زیر باتری (روی برد گوشیت)
رون باید پفکی و برجسته باشه نه تخت
دوم
keypad
گوشیت قسمت شمارهاش باید سیاهه سیاه باشه نه قهو ه ای سوخته !
ضمنا بحث تقلبی بودن نیست
نوکیا
همیشه خط تولید گوشیا شو بعد یه مدت میده به کشورهای دیگه که
اونجا ها کارخونه داره
و اونا هم کیفیت فنلاند رو ندارن
همچنین قیمتشو !!!!
والله شماره هاش که همون جوریه که شما می گی اما برچسبشو نمی دونم. دقیقاً متوجه نشدم منظورتون چیه. اما در هر صورت زیر برچسب کاملاً تخت و صاف بود.
راستی اگه تقلبی نبود و قانونی بود باید می زد made in china مثلاً. نه این که بزنه made in fanland . درست می گم؟
akbar-2007
20-08-2007, 10:12
ورژن گوشیت چنده ...؟
میشه بفرمائید ورژن گوشی را چطور میشه فهمید چنده؟
چه ورژنی بهتره؟
Saman-tci
20-08-2007, 10:48
این کد رو وارد کن ...
#0000#*
a.toraby
20-08-2007, 15:19
v .3.0705.1.0.31
26-01-2007
rm-133
(c) nokia n73 (08
این یعنی چی؟
a.toraby
20-08-2007, 15:23
راستی من کیفیت عکس گوشیمو توی نور آفتاب هم امتحان کردم. خیلی عالی ب و راضی کننده بود. اما توی نور اتاق خیلی ناامید کنندست. حجم عکسی که تو اتاق می گیرم(تو نور کم) 400 میشه اما حجم عکسی که تو نور خورشید می گیرم 700 یا 800. اما k800 که داشتم. این جوری نبود. تو نور پایین هم خوب کار می کرد. چرا این جوریه؟ تنظیملتی نداره که بشه تو نور پایین هم باهاش خوب کار کرد. مثلاً نمیشه ورژن نرم افزار دوربینش رو ارتقائ داد؟؟ از کجا باید بفهمم الان چه ورژنی هست؟
Saman-tci
20-08-2007, 15:30
v .3.0705.1.0.31
26-01-2007
rm-133
(c) nokia n73 (08
این یعنی چی؟
اولی ورژن نرم افزار گوشیتو نشون میده ....که الان یه ورژم بالاتر هم اومده ....
دومی تاریخ ویرایش ورژن رو نشون میده ....
تا اونجایی هم که من میدونم این (08) نشون دهنده اینه که گوشی موزیک هست ....
مگه شما N73 موزیک داری ...؟
akbar-2007
20-08-2007, 16:03
آقا اشتباه نگفتی برای من 09 است و موزیکه.پس حرف شما نمیتونه درست باشه
Saman-tci
20-08-2007, 16:05
نه دوست من 09 نداریم ....
akbar-2007
20-08-2007, 16:13
عزیزم من همین الان زدم و 09 بود.پس این چیه؟
Saman-tci
20-08-2007, 17:02
اون 4 خطی رو که بعد ار زدن کد #0000#* بهت میده رو بنویس ...
akbar-2007
20-08-2007, 17:50
v .3.0705.1.0.31
26-01-2007
rm-133
(c) nokia n73 (09
M.etallic.A
20-08-2007, 22:19
دارم شک میکنم کم کم. ماله من اون عدد 01 ....واقعا ماله شما 08 و 09 ؟؟؟ فکر کنم دارم به یه نتایجی میرسم.
آقا من در مرحله آخر انتخاب گوشی بین N73 معمولی و موزیکالش موندم. لطفا یکی کمک کنه..
از 50 تا مغازه ای که رفتم 25 تاش گفت معمولی 25 تاش گفت موزیکال. تفاوت قیمت حدود 20 تومن بود و می گفتن که چونکه نوع موزیکالش رم 2 گیگ داره به صرفه تره چونکه هیچی از مدل معمولیش کم نداره.
حالا می خواستم ببینم که واقعا نوع موزیکالش از نوع معمولیش هیچی کم نداره (بلکه یک رم 2 گیگ و یک هندزفری بیشتر داره)؟؟؟؟
a.toraby
21-08-2007, 04:42
دارم شک میکنم کم کم. ماله من اون عدد 01 ....واقعا ماله شما 08 و 09 ؟؟؟ فکر کنم دارم به یه نتایجی میرسم.
به چه نتایجی؟؟؟؟؟؟
امیدوارم نتیجه بدی نباشه.:19:
Saman-tci
21-08-2007, 08:47
محمد جان شک نکن ... (01) یعنی گوشی N73 معمولی هست ولی (08) یعنی موزیک ...
حالا برای این دوستمون نمیدونم چطور (09) اومده ....؟؟؟
در ضمن گوشی تو که از اون سریهای قدیمیه و مشکلی نداره و مطمینی که اصله ...
با خرید N73 موزیکال در مقابل نوع معمولیش من چیزی رو از دست نمی دم؟؟؟؟
می دونم این مطلب قبلا گفته شده ، فقط یک لینک بدین که کل مطالب رو داشته باشه لطفا. >> موقع خرید گوشی (n73 معمولی یا موزیکالش) توی مغازه طرف ، چه جوری گوشی رو تست کنم که بفهمم اصل باشه و مشکلی نداشته باشه.
چه جوری بفهمم گوشی اصله ؟؟؟ و یا حالا جدا از اصل بودن مشکلی نداشته باشه؟؟؟
آخه این پول رو با جون کندم بدست آوردم نمی خوام خیلی راحت اشتباه کنم:41:. لطفا راهنماییم کنید.
s a j j a d
21-08-2007, 10:57
چه جوری میشه منوی گوشی ان73 فارسی کرد؟
کسی جواب مارو بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41::41:
rahnemoun
21-08-2007, 12:06
نیاز به ساین کردن داره... مشکل این دوستمون هم همینه.
روي گوشي من كه داره كار ميكنه. مشكلي هم نداره.
M.etallic.A
21-08-2007, 13:30
کسی جواب مارو بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41::41:
فعلا که فریموری ارائه نشده که شامل زبان فارسی هم باشه.
M.etallic.A
21-08-2007, 13:35
می دونم این مطلب قبلا گفته شده ، فقط یک لینک بدین که کل مطالب رو داشته باشه لطفا. >> موقع خرید گوشی (n73 معمولی یا موزیکالش) توی مغازه طرف ، چه جوری گوشی رو تست کنم که بفهمم اصل باشه و مشکلی نداشته باشه.
چه جوری بفهمم گوشی اصله ؟؟؟ و یا حالا جدا از اصل بودن مشکلی نداشته باشه؟؟؟
آخه این پول رو با جون کندم بدست آوردم نمی خوام خیلی راحت اشتباه کنم:41:. لطفا راهنماییم کنید.
تو همین فروم در این مورد زیاد بحث شده اگه یه سرچ میکردی به نتایج خوبی میرسیدی. در مورد اصل بودن و مشکل نداشتن اگه خیلی برات مهمه به نظر من با گارانتی های معتبر بگیر. اولین چیزی که باید تست کنی imei گوشی که باید پشت باطری و رو کارتن یکی باشن. بعد رنگ برد پشت باطری سبز تیره باشه. رو ال سی دی برچسب باشه که روش نوشته N Series .... غیر از این نباید چیز دیگه ای باشه نوشته هم باید دقیقا وسط ال سی دی باشه.... در مورد برچسب نمیدونم حالا جریان چیه ولی من اکثر گوشی های جدیدی که دیدم این برچسب رو نداشتن.
تو همین فروم در این مورد زیاد بحث شده اگه یه سرچ میکردی به نتایج خوبی میرسیدی.
خوشبختانه یا متاسفانه تاپیکها و پستهای زیادی رو هم از خودتون و هم سایر بچه های فروم (امیر خفن و بی خانمان و ...) دیدم و کلی گیج شدم. مهمتر هم اینکه آخر بیشتر بحثها هیچ نتیجه گیری نشده بود! یکدفعه قضیه کلا از مدار خارج می شد و تا یکی می زد توی یک خط دیگه ، بقیه هم دنبالش رو می گرفتن .
برای همین مجبور شدم دوباره بپرسم. من 3 ساعت دیگه دارم می رم که گوشی رو بگیرم (N73 موزیکالش) . تمام نکات مهمی که از توی بیشتر از 50 تا پست گیر آوردم رو سرجمع دارم می کنم تا وقتی رفتم اونجا جلوی یارو کم نیارم.
خدا خودش به همه اونایی که دم بخت (منظورم از نوع خرید گوشی ) هستن کمک کنه.
سلام دوستان
من یه سوال دارم :
میخواستم ببینم ایرادات این گوشی چیه ؟
آقا من در مرحله آخر انتخاب گوشی بین N73 معمولی و موزیکالش موندم. لطفا یکی کمک کنه..
از 50 تا مغازه ای که رفتم 25 تاش گفت معمولی 25 تاش گفت موزیکال. تفاوت قیمت حدود 20 تومن بود و می گفتن که چونکه نوع موزیکالش رم 2 گیگ داره به صرفه تره چونکه هیچی از مدل معمولیش کم نداره.
حالا می خواستم ببینم که واقعا نوع موزیکالش از نوع معمولیش هیچی کم نداره (بلکه یک رم 2 گیگ و یک هندزفری بیشتر داره)؟؟؟؟
دوست عزيز شايد تا حالا گوشي رو خريده باشي ولي يه نصيحت
من خودم هر دو گوشي رو خريدم هم ساده هم موزيكال
بايد به عرض شما برسانم كه از لحاظ كيفيت ساخت ، ساده ها بالاتره
قبلا اين جوري نبود ولي جديدا خيلي خراب شده ( درسته كه فنلانده ولي ظاهرش اينو ثابت نميكنه)
دوما اينكه اكثر هندزفري هاش غير ارجينال هستن و اصلا پليرش جواب نمي ده (بايد حتما چك كني)
سوما تو موزيكال كليد چهار جهته نيز حذف شده و جاش پلير اومده در صورتي كه تو سادش با فشار 3 ثاتيه روي كليد
چهار جهته مي توني پليرشو روشن كني
چهارما با همين 20 تومن اختلاف يك مموري بخر بنداز روش
پنجما موزيكال كارتن اصلي 40 اختلاف قيمت داره نه 20 تومن (البته موقعي كه من خريدم 1 ماه پيش )
نظر من روي سادشه چون هم استيله قشنگ تري داره هم خيالت راحت تره
مطمئن باش چيزي رو از دست نمي دي
:46:
دوستان لطفا كمكم كنيد
من يك سري نرم افزار ريختم روي گوشيم
بعد از يكي دو روز وقتي گوشيمو روشن خاموش مي كنم پيغام system error مي ده ضمنا ساعته بيدار باشم هم اگر گوشي خاموش باشه آلارم نمي ده فكر كنم اشكال از همين system error باشه
نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
دوست عزيز شايد تا حالا گوشي رو خريده باشي ولي يه نصيحت
من خودم هر دو گوشي رو خريدم هم ساده هم موزيكال
بايد به عرض شما برسانم كه از لحاظ كيفيت ساخت ، ساده ها بالاتره
قبلا اين جوري نبود ولي جديدا خيلي خراب شده ( درسته كه فنلانده ولي ظاهرش اينو ثابت نميكنه)
دوما اينكه اكثر هندزفري هاش غير ارجينال هستن و اصلا پليرش جواب نمي ده (بايد حتما چك كني)
سوما تو موزيكال كليد چهار جهته نيز حذف شده و جاش پلير اومده در صورتي كه تو سادش با فشار 3 ثاتيه روي كليد
چهار جهته مي توني پليرشو روشن كني
چهارما با همين 20 تومن اختلاف يك مموري بخر بنداز روش
پنجما موزيكال كارتن اصلي 40 اختلاف قيمت داره نه 20 تومن (البته موقعي كه من خريدم 1 ماه پيش )
نظر من روي سادشه چون هم استيله قشنگ تري داره هم خيالت راحت تره
مطمئن باش چيزي رو از دست نمي دي
:46:
دستت درد نکنه fifiis عزیز. خوشبختانه من هم تقریبا با یه همچین دیدی نوع معمولیش رو خریدم :20:
akbar-2007
22-08-2007, 11:46
محمد جان شک نکن ... (01) یعنی گوشی N73 معمولی هست ولی (08) یعنی موزیک ...
حالا برای این دوستمون نمیدونم چطور (09) اومده ....؟؟؟
در ضمن گوشی تو که از اون سریهای قدیمیه و مشکلی نداره و مطمینی که اصله ...
آقا برای من 09 است و با گوشی یکی از دوستان هم که مقایسه کردم اون 08 بود و متوجه تفاوتهای دیگه ای هم شدم:
رنگ بورد من تیره و برای اون روشن بود.
روی ال سی دی من در گوشه سمت راست بالا (گوشه برچسب روی ال سی دی) یک مثلث آبی رنگ جدا قرار دارد که میکن یکی از نشانه های اصل بودن است و برای دوستم اون وجود نداشت.
خالا با این تفاوتها دارم به اصل بودن گوشی خودم پی می برم که دارای کد 09 است
نظر شما جیه؟
اقا من حدود 2 ماه پیش 73 معمولی گرفتم و کدش هم 01 هستش خیلی هم ازش راضی هستم به جز عکسهای گرفته شده تو محیط بسته و مواردی رو که تو این تاپیک در مورد اصل بودن نوشته شده بود رو چک کردم همش درست بود به جز وسط قرار گرفتن لنز به بستگی به زاویه دید داشت که شک کردم!
و از یه موبایل فروش شنیدم که تو کشورهای عربی ان 73 معمولی رو به موزیکال تبدیل میکنن و رم 2 هم روش میندازن و قابش رو هم عوض میکنن و اصلاً کیفیت خوبی نداره و معمولی خیلی بهتره (اون هم بدون منوی عربی) و برچسپ زیر باطری معمولیها حالت پفکی داری ولی من دو تا موزیکال رو نگاه کردم برچسب کاغذی یکپارچه و کاملاً چسبیده بود ایا همه موزیکالها همینجوریه ؟
کسی میتونه از روی کد پروداکت بفهمه واسه کدوم کشور ساختنش یا نه ؟ کد پروداکت من هستش :0539101
aminkohan
22-08-2007, 13:21
سلام من وقتی میخام با گوشی از طریق بلوتوس به هندزفری بلوتوس کانکت بشم ازم passcod میخاد passcode ان 73 چیه
rahnemoun
22-08-2007, 21:44
سلام من وقتی میخام با گوشی از طریق بلوتوس به هندزفری بلوتوس کانکت بشم ازم passcod میخاد passcode ان 73 چیه
چهارتا صفر (0000) وارد كن.
رامين
سلام..دوستان کد گوشی من این هست...n73 me
کیپد هم مشکیه وتا الا هیچ مشگلی نداشتم باهاش
V3.0705.1.0.31
26-01-2007
Rm 133
Nokia N73(01)
حالا جریان این کدها چیه؟من چندتا me دیگه چک کردم..01یا-03 بود....اما 08 و09 اصلا ندیدم.....
M.etallic.A
22-08-2007, 22:39
آقا برای من 09 است و با گوشی یکی از دوستان هم که مقایسه کردم اون 08 بود و متوجه تفاوتهای دیگه ای هم شدم:
رنگ بورد من تیره و برای اون روشن بود.
روی ال سی دی من در گوشه سمت راست بالا (گوشه برچسب روی ال سی دی) یک مثلث آبی رنگ جدا قرار دارد که میکن یکی از نشانه های اصل بودن است و برای دوستم اون وجود نداشت.
خالا با این تفاوتها دارم به اصل بودن گوشی خودم پی می برم که دارای کد 09 است
نظر شما جیه؟
روی ال سی دی n73 اصل فقط یه برچسب هست که نوشته Nseries
دستت درد نکنه fifiis عزیز. خوشبختانه من هم تقریبا با یه همچین دیدی نوع معمولیش رو خریدم :20:
خيلي خوشحال شدم كه تصميم درستي گرفتي
كيا جان
اگر جايي گير كردي و سوالي داشتي در خدمتيم:11:
madscoother
23-08-2007, 09:24
دوستان کسی نمیدونه چطور میشه گوشی رو اپدیت کرد
و
چطور میشه گالری را طوری دسته بندی کرد که عکس با فیلم قاطی نشه
کسی میتونه از روی کد پروداکت بفهمه واسه کدوم کشور ساختنش یا نه ؟ کد پروداکت من هستش :0539101
برو سایت symbian-freak.com اونجا اینا رو داره من یوزرمو فراموش کردم با همون ایمیل هم نتونستم چک کنم ولی ظاهرا گوشیتون واسه اروپا ساخته شده
برو سایت symbian-freak.com اونجا اینا رو داره من یوزرمو فراموش کردم با همون ایمیل هم نتونستم چک کنم ولی ظاهرا گوشیتون واسه اروپا ساخته شده
[/quote]
اقا مرسی چون گوشی من من عربی نداره . چرا هر گوشی که منو عربی داره هنگام عکس انداختن صدا داره و نمیشه با سایلنت هم قطعش کرد؟
M.etallic.A
23-08-2007, 13:54
راست میگه. من قبلا با پروداکت کد عربی گوشیم رو آپدیت کردم هم به میوزیک ادیشن و هم به معمولی که در هر دو با سایلنت کردن صدای دوربین قطع نمیشد. اما چون به عربی احتیاج نداشتم گوشیم رو به پروداکت کد اروپا آپدیت کردم الان سایلنت میکنم و صدای دوربین قطع میشه...
یه خبرایی هستا ... فکر کنم نوکیا iهم فهمیده مردم خاورمیانه بی ظرفیت هستن . ممکنه یواشکی از اینو اون عکس بگیرن:D
ali_seyedzade
23-08-2007, 21:19
از کجا بفهمیم n73 music eedition اصل فنلانده؟
aminkohan
23-08-2007, 23:52
سلام عزیز ممنونم که یه سئوالم جواب دادی می دونی صبحش از یکی پرسیدم همون جوابو داد چهار صفرو وارد کردم شناختش ولی صداش کلان قطع شده بود رو یه موبایل دیگه امتحان کردم ذرسته یه نفر گفت گوشیرو فرمت کن تا شاید درست شه نظر تو چیه دوست عزیز هندزفری من سامسونگه و اولش که خریدم ذرست بود و صدا واضح میومد یه دفعه صداش قطع شد منم رفتم تو قسمت بلوتوس حذفش کردم و از دوباره سرچ کردم تا بشناسش ولی ازم پس کد میخاست وقتی پس کدشم پرسیدم و وارد کردم شناحتش و بهش کانکت میشد ولی صدا نمی یومد
akbar-2007
25-08-2007, 10:35
آقا بالاخره این جریان 09 به کجا کشید.برای من که 09 است برای کجاست و چه حکمتی داره؟
ضمناً چطور شما می گید روی لیبل گوشی اصل نوشته nseries یعنی روی لیبل چاپ شده است و دایم وجود داره.برای من که که گوشه سمت راس یک مثلث آبی رنگ نقاشی شده چطوره؟
برنامه ptp کرابردش چطوریه؟میشه توضیح بدید؟
آقا بالاخره این جریان 09 به کجا کشید.برای من که 09 است برای کجاست و چه حکمتی داره؟
ضمناً چطور شما می گید روی لیبل گوشی اصل نوشته nseries یعنی روی لیبل چاپ شده است و دایم وجود داره.برای من که که گوشه سمت راس یک مثلث آبی رنگ نقاشی شده چطوره؟
فکر کنم این کد 09 هم مثل کد 2 تا صفر معمولیها باشه چون سری اول 00 و سری دوم 01 هستش شاید موزیکال هم 08 و 09 باشه !
اقا اینقد نگین 08-09 فقط موزیکاله...اصلا ربطی نداره..ماله من 01 هست. موزیکاله...00 موزیکال هم من دیدم...اونم گارانتی اصلی نیا....شاید سری ساخت باشه.....اولین سری.....تا سری 8-9-10 ........
B L A S T E R
25-08-2007, 18:08
دوربین n73 بهتره یا n93?
n80 یا n73 کدوم ارزش خریدن داره؟
n80 یا n73 کدوم ارزش خریدن داره؟
بزرگترین ایراد ان 80 باطری ضعیف اون هستش که به طور متوسط هر روز باید شارژ کنی و بزرگترین ایراد ان 73 هم هنگ احتمالی هستش و در بقیه امکانات فکر کنم 73 بهتره
من الان چند روزه N73 گرفتم (معمولی + رم 1 گیگ) مشکلی به اون حد نداشتم...فقط خیلی از نرم افزارها رو ساپورت نمی کنه
دوستان ازین محافظ lcd (پلاستیکه)که الان رو خود گوشی هست ...ایا جایی ازینا داره؟ازکجا میشه خرید؟
سلام دوستان
من می خوام گوشیمو تعویض کنم و یه n73 me بگیرم حالا کل کلوپو خوندم و یه چیزایی دستمو گرفت مثل اینکه باید بردش سبز پر رنگ باشه ولی حالا اگه میشه شما یه توضیحات نهایی به من بدهید یعنی وقتی رفتم تو مغازه و به طرف گفتم به شرط اصل بودن بر می دارم باید چکار کنم ؟ ( این خیلی مهمه )
دوستان لطفا مرا راهنمایی کنید . ایشا الله اومدید تو انجمن موتورولا جبران می کنم
Saman-tci
26-08-2007, 08:58
دوستان ازین محافظ lcd (پلاستیکه)که الان رو خود گوشی هست ...ایا جایی ازینا داره؟ازکجا میشه خرید؟
بله من توی یکی از مغازه های طبقه زیر همکف علاالدین دیدم .... 2500 میدادن .........
آقا یه مشکلی برام پیش اومده. من یه مموری 1 گیگ همراه گوشیم گرفتم و نمی دونم مشکلش چیه تا امروز 3 بار مجبور شدم فرمتش کنم.(الان 5 روزه خریدم) یکی از دوستان یه چیزی گفت متوجه نشدم! گفت فروشنده نباید مموری رو همینجوری می زد توی گوشیت تا بعدش شروع به کار کنی و همه چی روش بریزی. باید قبلش اون (مموری) رو به گوشیت می شناسوندش. (حالا نمی دونم منظورش فرمت کردن مموری بوده یا نه!!)
در هر صورت شب دوم مجبور شدم یکبار فرمتش کردم (چون یکدفعه بعد از اینکه چند تا عکس گرفته بودم و خواستم برم ببینمشون هیچی تو مموری نبود و بعد از یکبار خاموش و روشن پیغام داد که باید فرمتش کنی)
و امروز یک تم ریختم روش و قبولش کرد اما وقتی داشتم فیلم می گرفتم نمی دونم چیکار کردم (فکر کنم یک برنامه دیگه هم باز بود) که برای چند لحظه گوشی هنگ کرد ، بعد دوباره راه افتاد ولی وقتی که خواستم وارد مموری بشم پیغام داد که "اطلاعات داخل مموری آسیب دیده و باید فرمتش کنی!" منم برخلاف میل باطنیم فرمتش کردم. مجبور شدم دوباره تم ها رو نصب کنم روی مموریم. اما دیگه همش خطا می ده (جدا از اونایی که می گه ساپورت نمی شه، همون تم هایی که قبلا نصب می کردم رو هم خطا می ده)
فعلا یکی این مشکل تم ها رو دارم و اینکه چرا مموری ایم اینجوریه!؟؟؟ (تقلبیه؟؟)
آقا یه مشکلی برام پیش اومده. من یه مموری 1 گیگ همراه گوشیم گرفتم و نمی دونم مشکلش چیه تا امروز 3 بار مجبور شدم فرمتش کنم.(الان 5 روزه خریدم) یکی از دوستان یه چیزی گفت متوجه نشدم! گفت فروشنده نباید مموری رو همینجوری می زد توی گوشیت تا بعدش شروع به کار کنی و همه چی روش بریزی. باید قبلش اون (مموری) رو به گوشیت می شناسوندش. (حالا نمی دونم منظورش فرمت کردن مموری بوده یا نه!!)
در هر صورت شب دوم مجبور شدم یکبار فرمتش کردم (چون یکدفعه بعد از اینکه چند تا عکس گرفته بودم و خواستم برم ببینمشون هیچی تو مموری نبود و بعد از یکبار خاموش و روشن پیغام داد که باید فرمتش کنی)
و امروز یک تم ریختم روش و قبولش کرد اما وقتی داشتم فیلم می گرفتم نمی دونم چیکار کردم (فکر کنم یک برنامه دیگه هم باز بود) که برای چند لحظه گوشی هنگ کرد ، بعد دوباره راه افتاد ولی وقتی که خواستم وارد مموری بشم پیغام داد که "اطلاعات داخل مموری آسیب دیده و باید فرمتش کنی!" منم برخلاف میل باطنیم فرمتش کردم. مجبور شدم دوباره تم ها رو نصب کنم روی مموریم. اما دیگه همش خطا می ده (جدا از اونایی که می گه ساپورت نمی شه، همون تم هایی که قبلا نصب می کردم رو هم خطا می ده)
فعلا یکی این مشکل تم ها رو دارم و اینکه چرا مموری ایم اینجوریه!؟؟؟ (تقلبیه؟؟)
فکر نکنم به تقلبی بودن ربطی داشته باشه چون مموری من که 512 هم بود اینجوری شده بود که بای یه رمو کردن و فرمت برطرف شد حالا نمیدونم مشکل شما چجوریه ؟
reza20067
27-08-2007, 03:44
دوستان من یه مشکلی با برنامه advanced call manager دارم
اونو تو گوشی نصب کردم و خیلی خوب کار میکونه ولی فقط 30 تا تماس دیگه میتونه کار کنه:41:
میخواستم از اساتید بپرسم که باید چکارکنم
ممنونم که حوصله به خرج دادید
ناصرالدین شاه
28-08-2007, 02:26
با عرض سلام خدمت همه دوستان من امروز نوکیا ان 73 گرفتم و خوشحالم که در این تاپیک عضو شدم . در خدمت گزاری حاضرم .
از دوستان کسی ان 73 معمولی رو به موزیکال عوض کرده ؟ با موزیکال کردن به طور 100 % رم 2 گیگ رو ساپورت میکنه یا نه؟
madscoother
30-08-2007, 10:48
با سلام
از دوستانی که تونستند گوشی شونو اپدیت کنند با ورژن جدید تقاضا دارم فایل مورد نظر یا پسوندشو اعلام کنند ویک توضیح مختصر در مورد طریقه اپدیت بدید یک دنیا ممنون میشم
M.etallic.A
31-08-2007, 13:35
از دوستان کسی ان 73 معمولی رو به موزیکال عوض کرده ؟ با موزیکال کردن به طور 100 % رم 2 گیگ رو ساپورت میکنه یا نه؟
به طور 100% ساپورت میکنه.
Ba salam.dustani ke gushishuno update kardan mishe began in kar cheghadr tool mikeshe?.albate filehaie nss va nsu ro ghablan download kardam.Bebakhshid fonte farsim kharabe!!!
با سلام خدمت شما من یه سوال داشتم در مورد فلش دوربین n73و اون اینه که میخواستم بدونم ایا روشن بودن فلش در حالت فیلم برداری در این گوشی طبیعی ایه یا نه .اگه طبیعیه راهی برای خاموش کردن اون هست و روشن بودن طولانی مدت(نیم ساعت)به اون صدمه نمیرسونه .اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید
چون گوشی رو تازه گرفتم ومیبرمش پیش همون مغازه دار.
با تشکر
با سلام خدمت شما من یه سوال داشتم در مورد فلش دوربین n73و اون اینه که میخواستم بدونم ایا روشن بودن فلش در حالت فیلم برداری در این گوشی طبیعی ایه یا نه .اگه طبیعیه راهی برای خاموش کردن اون هست و روشن بودن طولانی مدت(نیم ساعت)به اون صدمه نمیرسونه .اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید
چون گوشی رو تازه گرفتم ومیبرمش پیش همون مغازه دار.
با تشکر
بله طبیعی هست ضمن اینکه اگر دقت کنید نوری که هنگام فیلم برداری از فلاش پخش می شه خیلی ضعیف هست و شاید کمتر از نصف نور واقعی این فلاش باشه و به نظر من صرفا یک علامت دهنده هست، برای همین منظور روشن بودن طولانی مدت اوون در حالت فیلم برداری آسیبی نمی رسونه،چون حالت فلاش نیست.
saeid_evil68
01-09-2007, 13:51
سلام
من میخوستم ان 73 بخرم ولی موندم موزیک بخرم یا معمولی اخه میگن موزیکش خیلی هنگ میکنه ؟
و یه سوال دیگه در مورد دوربینش هم میگن کیفیتش خیلی پایین تره 990 سونی اریکسونه؟
خواهشا کمکم کنین.
a.toraby
01-09-2007, 14:16
سلام
من میخوستم ان 73 بخرم ولی موندم موزیک بخرم یا معمولی اخه میگن موزیکش خیلی هنگ میکنه ؟
خواهشا کمکم کنین.
اگه کسی گوشیش هنگ می کنه دلیلی نداره مشکلشو به تمام گوشی های اون مدلی تعمیم بده. در هر صورت من خودم موزیکالش رو دارم و اصلاً تا حالا یه بار هم مشکلی براش پیش نیومده. اما قول نمی دم برای شما هم همین جور بشه. یه گوشی که مدتی تو بازار باشه بعد از مدتی دیگه خوب بودنش شانسی میشه و هیچ راه خاصی هم برای تشخیص اصل یا فرع بودنش نیست. تمام این صحبت های هم که دوستان می کنن بر اساس تجربه های شخصی و یا تبلیغات کاذب فروشنده ها هستش.
در مورد کیفیت دوربین هم که تقریباً با k800 برابری می کنه. خوب دوربین عکس برداری k800 هم که معروفه دیگه. همه می دونن. حتی خود sony erricson هم در مورد دوربین سری p هیچ ادعایی نداره. احتمالاً این هم از قبیل همین تبلیغات بی خودی هستش
M.etallic.A
01-09-2007, 14:52
سلام
خواهشا کمکم کنین.
دوربین p990 در مقابل n73 حرفی برای گفتن نداره دوست من....
saeid_evil68
01-09-2007, 23:43
از همتون ممنونم
saeid_evil68
01-09-2007, 23:52
سلام
یه سوال دیگه ان73 که چراغ قوه نداره اونوقت موقع فیلمبرداری هم که نصف نور روشن میشه آیا برنامه ای برای جراغ قوه اش هست؟
shima_65
02-09-2007, 00:25
سلام
ایا بزنامه های سیمبین 9 سری60 ویرایش3 برای n73هم کاربرد داره
ممنون
سلام
ایا بزنامه های سیمبین 9 سری60 ویرایش3 برای n73هم کاربرد داره
ممنون
بله دوست من کاربرد داره و این سایتی که حدود 400 تا برنامه مختلف واسه ان 73 هستش و همشون هم کار میکنه
(اکثرشون)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10:
یکی از دوستای من 73 موزیکال داره وقتی با دکمه مخصوص موزیک وارد و موزیک رو پخش میکنه نمیشه با دکمه مخصوص ولوم صدا رو کم و زیاد کرد ولی وقتی با فایل منجر موزیک رو پخش میکنه میشه صدا رو کم و زیاد کرد ایا همه موزیکالها اینطوریه ؟
سلام....دوستان من فایل فلش میریزم تو گوشی...اجرا نمیشه...باید کجا ریخت این فایلهارو؟به توضیحی بدید..موقع اجرا این پیغم میده:File currept اما فایل تو pc تجرا میشه و سالمه
یکی از دوستای من 73 موزیکال داره وقتی با دکمه مخصوص موزیک وارد و موزیک رو پخش میکنه نمیشه با دکمه مخصوص ولوم صدا رو کم و زیاد کرد ولی وقتی با فایل منجر موزیک رو پخش میکنه میشه صدا رو کم و زیاد کرد ایا همه موزیکالها اینطوریه ؟
نه دوست من گوشیتون مشکل داره، شما هر جور که موزیک رو پخش کنید دکمه ی ولوم کار می کنه! شاید مشکل نرم افزاری داشته باشه! ولی در کل گوشیتون مشکل داره
akbar-2007
02-09-2007, 11:26
آقا جواب ما رو هم بدید دیگه؟
سلام....دوستان من فایل فلش میریزم تو گوشی...اجرا نمیشه...باید کجا ریخت این فایلهارو؟به توضیحی بدید..موقع اجرا این پیغم میده:File currept اما فایل تو pc تجرا میشه و سالمه
من هم امتحان کردم نشد ولی خودم یه نرم افزار اجرای فایل swf نصب کردم و با اون نرم افزار فلش اجرا شد حالا نمیدونم چرا واسه خود گوشی اجرا نمیشه !
reza20067
03-09-2007, 03:06
دوستان من یه مشکلی با برنامه advanced call manager دارم
اونو تو گوشی نصب کردم و خیلی خوب کار میکونه ولی فقط 30 تا تماس دیگه میتونه کار کنه:41:
میخواستم از اساتید بپرسم که باید چکارکنم
ممنونم که حوصله به خرج دادید
???? واقعا کسی نیست جوابه مارو بده؟؟؟:41::18:
ali racer
03-09-2007, 14:29
???? واقعا کسی نیست جوابه مارو بده؟؟؟:41::18:
اون برنامه از طریق اینترنت ریجستر میشه
عمو محمد تو دانلود سنتر n73
برنامه زیاد گذاشته حتما یه سری بزن :46:
ali racer
03-09-2007, 14:40
اون برنامه از طریق اینترنت ریجستر میشه
عمو محمد تو دانلود سنتر n73
برنامه زیاد گذاشته حتما یه سری بزن :46:
اینم لینکش
cleverhacker
03-09-2007, 15:50
سلام چگونه می توانم ورژن سیستم عامل موبایلم را عوض کنم الان 8 هست گوشی من هم n73 music است کمک کنید
cleverhacker
03-09-2007, 15:55
نه دوست من گوشیتون مشکل داره، شما هر جور که موزیک رو پخش کنید دکمه ی ولوم کار می کنه! شاید مشکل نرم افزاری داشته باشه! ولی در کل گوشیتون مشکل داره
آقا سلام امروز مال من هم اینجوری شد این مال نرم افزار هست یکبار خاموش روشن کن باید درست بشود
M.etallic.A
03-09-2007, 21:07
فایلهای فلشی که گوشی میتونه پخش کنه از یه نوع بخصوصه ( flash lite ) شما نمیتونی فایلهای فلش معمولی رو روی گوشی اجرا کنی.
Satrikon
03-09-2007, 23:09
با توجه به پست آخر صفحه ی 136 چطور میشه ان 73 معمولی رو به ام ای آپگرید کرد؟؟؟!!
sirwanonline
03-09-2007, 23:43
سلام بچه ها من تم اصلی ان 73 دایره دایره رو برای گوشیم می خواستم گوشیم نوکیا 5700 موزیک اگر دارید لطفا اپلودش کنید
sirwanonline
03-09-2007, 23:45
لطفآ کمکم کنید
----------------------------------
سلام بچه ها من تم اصلی ان 73 دایره دایره رو برای گوشیم می خواستم گوشیم نوکیا 5700 موزیک اگر دارید لطفا اپلودش کنید
ali racer
04-09-2007, 01:20
لطفآ کمکم کنید
----------------------------------
مگه 5700 جاوا نیست که بشه تم 73 رو روش نصب کرد ؟
saeid_evil68
04-09-2007, 15:34
آقا خواهشا یکی برنامه ی چراغ قوه برای ان 73 بزارید.
Siavash_BCS
04-09-2007, 18:49
درود
دوستان من MCU & PPM ورژن 4.727.2.2.1 نوکیا n73 رالازم دارم لطفا اگر کسی سایت مشخصی برای دانلود کردن
فایلهای مذکور دارد کمک کند.
سلام
من تازه یه n73خریدم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
Jiangmin Anti-Virus و Symantec[1].Security.Norton.Anti-virus.v4.1.16.Latest.Update و
Exovirus Stop
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مگه وقتی بازی و نرم افزار وتمو انتی ویروس و...روروی گوشی نصب میکنیم نباید تو فایل منیجر مشخص باشه.ولی من دو تا بازی وچند تا نرم افزار نصب کردم(به غیر از انتی ویروس) و وقتی تو فایل منیجر رفتم هیچی توش نبود و همه قسمتای اون خالی بود.
باید ببخشید که طولانی شد .تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید نکنه گوشیم اصل نیست یا یه مشکل دیگهای داشته باشه
سلام
من تازه یه n73خریدم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
Jiangmin Anti-Virus و Symantec[1].Security.Norton.Anti-virus.v4.1.16.Latest.Update و
Exovirus Stop
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مگه وقتی بازی و نرم افزار وتمو انتی ویروس و...روروی گوشی نصب میکنیم نباید تو فایل منیجر مشخص باشه.ولی من دو تا بازی وچند تا نرم افزار نصب کردم(به غیر از انتی ویروس) و وقتی تو فایل منیجر رفتم هیچی توش نبود و همه قسمتای اون خالی بود.
باید ببخشید که طولانی شد .تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید نکنه گوشیم اصل نیست یا یه مشکل دیگهای داشته باشه
دوست عزیز پیغام شما مربوط می شه به تاریخ نرم افزار و گوشیتون.
در مورد برنامه ها هم شما نباید در فایل منجیر دنبال اوونها بگردید که باید در app. manager دنبالشون باشید، در ضمن گوشی شما اصل باشه یا چینی این مشکلات ربطی به اوون نداره دوست من! قرار نیست گوشی چینی مثلا موزیک پلیرش کار نکنه که!:46:
گوشی های چینی شاید تنها مشکلشون سخت افزارشون باشه ولی از نظر نرم افزاری که دیگه فرق نمی کنن.
saeid_evil68
04-09-2007, 23:51
قا خواهشا یکی برنامه ی چراغ قوه برای ان 73 بزارید.کسی جواب نمیده؟
saeid_evil68
04-09-2007, 23:53
آقا خواهشا یکی برنامه ی چراغ قوه برای ان 73 بزارید.کسی جواب نمیده؟
saeid_evil68
05-09-2007, 00:00
با توجه به پست آخر صفحه ی 136 چطور میشه ان 73 معمولی رو به ام ای آپگرید کرد؟؟؟!!
اینم لینکش
ali racer
05-09-2007, 01:55
تو دانلود سنتر پست بده
ولی فکر میکنم باشه اونجا فقط یه سرچ می خواد
دنبال برنامه ای به اسم s60spoton بگرد این برنامه علاوه بر روشن کردن چراغ فلش قابلیت روشن کردن صفحه رو هم داره بگرد پیداش میکنی من اگه رو هارد پیداش کنم واسه ت آپلود میکنم
==============
اینم لینک برنامه
madscoother
06-09-2007, 00:29
با سلام
از دوستانی که تونستند گوشی شونو اپدیت کنند با ورژن جدید تقاضا دارم فایل مورد نظر یا پسوندشو اعلام کنند ویک توضیح مختصر در مورد طریقه اپدیت بدید یک دنیا ممنون میشم
کسی نیست جواب بده
shahi-007
06-09-2007, 10:11
من آپدیتش کردم به فریمور 4.0726.2.0.1 .طریقشم اینطوریه که اول می ری سایت نوکیا یه برنامه که اسمش توی این مایه هاست nokiasoftwareupdater رو دانلود می کنی.حجمش نزدیکه 23 مگه.
بعدش گوشیتو به کامپیوتر وصل می کنی و این برنامه رو اجرا می کنی.این برنامه فریم ورت رو با جدیدترین فریمور موجود در سایت نوکیا مقایسه می کنه و برات نشون می ده که لازمه آپدیت شه یا نه.اگه لازم بود می ذاری تا این فریم ور جدید رو دانلود کنه (برای من 60 تا 70 مگ بود) بعدشم که دان کرد این فریمور رو روی گوشیت می ریزه.
فقط توجه داشته باش که گوشیت باید در حالت general باشه و در این مدت کسی نباید بهت زنگ بزنه یا اس م اس بزنه برای همین من این کارو ساعت 3 شب کردم(البته اینا رو من شنیدم ولی می دونم درسته) بعدشم اینکه تمام اس م اس هات و شماره تلفنات پاک می شه پس قبلش یه بک آپ از memorycard بگیر.
shahi-007
06-09-2007, 10:23
اینم لینک یه برنامه برای این کار
فقط سریال نامبرشم اینه : 25600
فکر کنم نیاز به ساین کردن باشه
سلام بر بروبچ
میخواستم بدونم اگه n73مو با n93i بخوام تاق بزنم چقد باید سر بدم.دوم اینکه کسی رو سراغ دارین که بخواد این کارو بکنه؟ بعدش گوشیمو چند ور میدارن؟(سالم سری قدیم)
ممنون
madscoother
06-09-2007, 23:48
تا این فریم ور جدید رو دانلود کنه (برای من 60 تا 70 مگ بود) بعدشم که دان کرد این فریمور رو روی گوشیت می ریزه.
ممنون از اینکه راهنماییم کردی من نرم افزار را دارم منظورت از 60-70 مگ چیه یعنی باید خودم دانلود کنم هجمش زیاده به چه اسمی بشناسمش لطفا راهنماییم کن
گوشی من ان73موزیکال است و وقتی می خواهم برنامه فول اسکرن کالر را نصب کنم ارور زیر را میدهد کمک کنبد.expired certificate
M.etallic.A
07-09-2007, 23:32
تاریخ رو چند ماه بکش عقب دوست عزیز...
karamooz
08-09-2007, 08:13
اين گوشي كارايي خوبي داره ولي متاسفانه با اين همه سروصدا و اسم و رسم اصلا در ساخت بدنه و قاب دقت نشده و رنگ بدنه اش زود ميپره.همين عيب رو در چند نوكياي ديگه هم ديدم .
سلام دوستان
من پسورد phone guardian رو فراموش كردم آيا كسي از دوستان راهي بجز فرمت مموري كارت ميشناسه؟
saeid_evil68
08-09-2007, 13:57
دنبال برنامه ای به اسم s60spoton بگرد این برنامه علاوه بر روشن کردن چراغ فلش قابلیت روشن کردن صفحه رو هم داره بگرد پیداش میکنی من اگه رو هارد پیداش کنم واسه ت آپلود میکنم
==============
اینم لینک برنامه
ممنونات فراوان
saeid_evil68
08-09-2007, 13:58
اینم لینک یه برنامه برای این کار
فقط سریال نامبرشم اینه : 25600
فکر کنم نیاز به ساین کردن باشه
ممنونات فراوان
saeid_evil68
08-09-2007, 14:00
اين گوشي كارايي خوبي داره ولي متاسفانه با اين همه سروصدا و اسم و رسم اصلا در ساخت بدنه و قاب دقت نشده و رنگ بدنه اش زود ميپره.همين عيب رو در چند نوكياي ديگه هم ديدم .
به نظر من بیشتر گوشی های نوکیا همین هستن قابشون زود شل میشه
saeid_evil68
09-09-2007, 00:04
سلام
میگم این برنامه های چراغ قوه که در صد کمی از نور فلاشو استفاده میکنه .
هیچ برنامهای نیست که از کل توان نور فلش استفاده کنه
ممنون میشم جوابمو بدین.
M.etallic.A
09-09-2007, 17:33
من که ندیدم چنین برنامه ای رو...
ali racer
09-09-2007, 17:51
سلام
میگم این برنامه های چراغ قوه که در صد کمی از نور فلاشو استفاده میکنه .
هیچ برنامهای نیست که از کل توان نور فلش استفاده کنه
ممنون میشم جوابمو بدین.
اصلا همچین برنامه ای وجود نداره چون یه سری دیودی که نور اصلی فلاش
رو تغذیه می کنن
به صورت پالسی کار می کنن
واگه چند ثانیه روشن بمانند حتما می سوزن
با سلام
من یه n73 گرفتم ولی بر خلاف نوشته دفترچه اون وقتی دکمه منو رو میزنم ایکون سزچ رو نمیبینم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید وبگیدایا این قضیه جدیه و تو باقی n73ها هم وجود داره و ایا میتونه دلیلی بر اصل نبودن گوشی باشه
با تشکر
Saman-tci
09-09-2007, 23:34
متاسفانه وقتی گوشی رو اپدیت میکنیم ایکون Search از بین میره ...
ولی این ایکون بصورت پیش فرض و فابریک روی همه گوشیهای N73 چه معمولی و چه موزیک هست و تا وقتی که اپدیت نشه از بین نمیره ....
با سلام خدمت شما من چندمورد سوال در مورد n73دارم که میخواستم بدونم مگه نه تعداد برنامه های قابل اجرا در یک زمان به گفته دفترچه گوشی 5 تا است(حداکثر) ولی من تا حالا نتونستم بیش از 2 برنامه روی اون اجرا کنم(اول موزیک پلیر رو روشن کردم و در همین حین یه بازی هم اجرا کردم) که تازه با اونم خیلی مشکل دارم مثلا امروز وقتی اول موزیک پلیرو فعال کردم وبعد رفتم سراغ اجرای بازی یه مرتبه پلیر قطع شد و مجبور به خروج از بازی وفعال سازی مجدد اون شدم ولی باز به دفعات این قضیه اتفاق افتاد حتی با سایر بازیها هم همین مشکل داشت.درکل نمیدونم گوشیم چشه یه روز مشکلی با اجری همزمان این برنامه ها نداره وولی روز دیگه دوباره همون مشکلات(نمیدونم چرا حالتی)
اینم بگم که گوشیم تازه گرفتم و دیروز هم چند تا برنامه از جمله برنامه مدیریت فایل قفل انتی ویروس وچند تا بازی نصب کردم
اگه امکان داره راهنماییم کنید وبگین که علت این موارد عجیب چیه
با تشکر
M.etallic.A
10-09-2007, 22:02
من بعضی وقتها task manager رو فعال میکنم 7 8 تا برنامه در حال اجرا هستن. ببین اینکه چه تعداد برنامه میتونن اجرا بشن به فضای خالی رم و حجم برنامه بستگی داره نمیشه گفت حتما یا فقط 5 برنامه میتونن اجرا بشن. حافظه داخلی n73 یه حافظه اشتراکیه یعنی به عنوان رم گوشی هم ازش استفاده میشه. پس شما باید تا جایی که ممکنه حافظه داخلی گوشی رو خالی نگه داری... مشکل شما بخاطر اینه که فضای رم شما کمه و دلیل اون هم پر بودن حافظه داخلیه...
ma.fardbastani
12-09-2007, 11:20
یه سوال ساده:
این گوشی چقدر رم ساپورت میکنه ؟
akbar-2007
12-09-2007, 12:57
آقا با چه ریستی شماره ها و تنظیمات بهم نمی خوره و یا حداقل شماره ها و تماسها و اس ام اس ها از بین نره؟
برنامه ptp کارش چطوریه؟
ضمناً من چند بازی نصب کردم که سرعت گوشیم را کم کرده اگر بازی ها را حذف کنم دوباره سرعت خوب می شه یا نه؟
ممنونم
Saman-tci
12-09-2007, 13:05
یه سوال ساده:
این گوشی چقدر رم ساپورت میکنه ؟
N73 معمولی تا 1 گیگ و موزیک تا 2 گیگ ...
Saman-tci
12-09-2007, 13:10
آقا با چه ریستی شماره ها و تنظیمات بهم نمی خوره و یا حداقل شماره ها و تماسها و اس ام اس ها از بین نره؟
برنامه ptp کارش چطوریه؟
ضمناً من چند بازی نصب کردم که سرعت گوشیم را کم کرده اگر بازی ها را حذف کنم دوباره سرعت خوب می شه یا نه؟
ممنونم
دوست من با هر کدی که بخوای ریست کنی تماسها sms ها از بین میره مگه اینکه قبلش با pc Suite ازشون بک اپ بگیری ... در ضمن شماره هاتو میتونی توی سیم کارت بریزی که دیگه نگران پاک شدنشون نباشی ...
برنامه ptp تو ایران جواب نمیده ... یه نوع ارتباط بی سیم هست ....
مطمین باش نصب هر گونه بازی و تم و برنامه هر چقدر هم که حجمش پایین باشه روی سرعت گوشی تاثیر میزاره ...
milad_milad_milad
12-09-2007, 13:15
سلام
میخواستم بدونم که cpuاین گوشی چند مگا هرتزه؟
M.etallic.A
12-09-2007, 13:32
208 الی 220 مگاهرتز از نوع arm ...
من الان یک هفته که مجبور شدم گوشیم رو ریست کنم و الان همون نرم افزارها و بازیهایی که قبلا نصب می کردم رو نمی تونم دیگه نصب کنم! خطای سرتیفیکیت میده.
Certificate Error!
Contact the application manager
لطفا راهنمایی کنید. در ضمن توی app.mangr قسمت option ، اون تنظیماتش رو درست کردم بازم نمی شه.
installation = all
check online certification = off
Saman-tci
12-09-2007, 22:45
من الان یک هفته که مجبور شدم گوشیم رو ریست کنم و الان همون نرم افزارها و بازیهایی که قبلا نصب می کردم رو نمی تونم دیگه نصب کنم! خطای سرتیفیکیت میده.
Certificate Error!
Contact the application manager
لطفا راهنمایی کنید. در ضمن توی app.mangr قسمت option ، اون تنظیماتش رو درست کردم بازم نمی شه.
installation = all
check online certification = off
دوست من ... من بارها درباره این مشکل توضیح دادم ...
ببین دوست من وقتی شما یه بازی یا تم رو نصب میکنید این برنامه یا بازی عبلوه بر مموری کارت بر روی مموری گوشی هم نصب میشه ... و وقتی شما مموری کارت یا گوشی فورمت میکنی بازم اجزایی از بازی نصب شده وجو داره که هنوز Remove نشده ... و برای همین موقع نصب مجدد Error میده ... شما باید هم مموری کارت و هم مموری گوشی رو فورمت کنی تا بتونی دوباره اون برنامه یا بازی رو نصب کنی ...
P-R-I-N-C-E
13-09-2007, 00:38
سلام
گوشی من الان 2 روزه هر کاری میکنم رممو نمیشناسه چه کار کنم ؟
ali racer
13-09-2007, 02:13
سلام
گوشی من الان 2 روزه هر کاری میکنم رممو نمیشناسه چه کار کنم ؟
چی کار کردی که این جوری شده ؟
من این مشکلو داشتم
فرمتش کردم با کامپیوتر درست شد
میخواستم بدونم مدت زمانی که گوشی n73 باید تو برق باشه برای شارژ چه مقداره . چون شنیدم اگه کمتر از زمان استاندارد تو شارژ باشه باعث تنبل شدن یا همون زود تموم شدن شارژ بشه و اگه بیشتر باشه هم باعث خورده شدن باطری میشه..............
Saman-tci
13-09-2007, 11:55
ببین دوست من مدت زمان شارژ هر گوشی متغییر هست ...
برای بار اول که گوشی رو خریداری میکنی باید حدود 8 تا 10 ساعت توی شارژ باشه ...
ولی برای دفعات بعد با توجه به شارژ باقی مونده بازم متغیر هست ... اما اگه فرض کنیم که گوشی خاموش بشه باید حدودا 1.45 دقیقه توی شارژ باشه ...
دوستان وقتی من دکمه # رو نگه میدارم سایلنت نمیشه چه جوریه میشه فعالش کرد؟
Saman-tci
13-09-2007, 21:51
گوشیتو فورمت کن ... من الان 5 بار زدم مشکلی نداشت ...
چند تا مشکل اساسی....کمکککککککککک..(گوشی اتصالاته و آپدیت شده)
1: گوشیم خیلی کنده ...داره خفم میکنه....آخه مگه یه sms چیه که برای باز کردنش تعلل میکنه...حتی با رم 128.....میفروشمش:19:
2: اگه مثلا احمد 5 تا miss call برام گذاشته باشه فقط تایم آخریشو نشون میده ...اینجوری: ahmad(5) 3:08
من تایم همشو میخوام....بابا 6610 که داشتم این مشکلو نداشت
3: از همه مهمتر اینکه فقط تایم دریافت sms رو بهم نشون میده نه تایمی رو که یارو برام sms فرستاده....مثلا وقتایی که گوشیم خاموش بوده و بعدش sms میاد نمیدونم اون بابا کی برام sms رو فرستاده!!!!!:41:
تورو خدا اگه من اسکلم و نتونستم از امکاناتش استفاده کنم راهنمایی بفرمایید یا اینکه چند تا نرم افزار برای رفع این مشکلات تابلو معرفی کنید
خیلی ممنون:40:
M_Abieteh
14-09-2007, 12:26
سلام
n73 me بهتر ار گوشي بلوتوث كره اي هست درسته؟ چون يكي از دوستان ميگه قطعات بلوتوث گير نمياد.
mersad_mob
14-09-2007, 13:38
تم آث میلان برای n73 می خواستم
mersad_mob
14-09-2007, 13:39
aminkohan
14-09-2007, 13:42
سلام میشه یه عکس از یه گوشی چینی بذارین من گوشیم طرف سمت چپش یه مثلث ابی رنگ کوچیکه و در ضمن شماره سریالش تو سایت نامبرینگ پلنس درست بود
Saman-tci
14-09-2007, 14:44
P-R-I-N-C-E
14-09-2007, 19:36
چی کار کردی که این جوری شده ؟
من این مشکلو داشتم
فرمتش کردم با کامپیوتر درست شد
1هفته داده بودم دست دوستم نمیدونم چه بلایی سرش اورده از گوشی که فرمت نمیشه
از تو کامپوتر چه طور فرمتش کنم
ali racer
15-09-2007, 01:42
1هفته داده بودم دست دوستم نمیدونم چه بلایی سرش اورده از گوشی که فرمت نمیشه
از تو کامپوتر چه طور فرمتش کنم
خب با مموری ریدر یا
حالتmass storage
که گوشیتو وصل pcکردی
برو روی ایکونی ک نشانده ی
درایو مموری کارتته
راست کلیک کن
بعد فرمت رو انتخاب کن :46:
akbar-2007
15-09-2007, 10:40
مطمین باش نصب هر گونه بازی و تم و برنامه هر چقدر هم که حجمش پایین باشه روی سرعت گوشی تاثیر میزاره ...
عزیز جان من هم می دونم روی سرعت گوشی تاثیر می ذاره ولی سوال من اینجاست که وقتی آنها را پاک کنم آیا سرعت گوشی دوباره خوب میشه یا نه؟باید چه کرد؟
*hamedkhatar*
15-09-2007, 11:32
سلام بچه ها
در مورد سرعت گوشی بگم اکه اگه روی گوشیتون آنتی ویروس F-Secure فعاله اون رو اجرا کنید وارد settings بشید و در قسمت virus protection گذینه manual رو انتخاب کنید
واقعا روی سرعت خیلی تاثیر داره
البته گوشی من موزیکال هستش ولی فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه.
Saman-tci
15-09-2007, 12:47
دوست من این انتی ویروس نیاز به اپدیت داره ....
ma.fardbastani
15-09-2007, 14:08
سلام
بهترین آنتی ویروس برای ان73 چیه ؟
لینک دانلود میذارین ؟
*hamedkhatar*
15-09-2007, 14:31
دوست من این انتی ویروس نیاز به اپدیت داره ....
سلام
خوب منم خوب منم آپدیتش کردم دیگه
برای همین هم گفتم اگه روی گوشیتون فعاله
در ضمن من با gprs ایرانسل آپدیتش کردم
موفق باشید
:20::11:
Saman-tci
15-09-2007, 16:22
سلام
بهترین آنتی ویروس برای ان73 چیه ؟
لینک دانلود میذارین ؟
انتی ویروس Netqin هست که فکر کنم لینک دانلودشو توی برنامه کاربردی میتونی پیدا کنی ...
عزیز جان من هم می دونم روی سرعت گوشی تاثیر می ذاره ولی سوال من اینجاست که وقتی آنها را پاک کنم آیا سرعت گوشی دوباره خوب میشه یا نه؟باید چه کرد؟
نه دوست من، بعد از نصب یک نرم افزار اگر با کاهش سرعت روبرو بشید با پاک کردن اوون نمی توونید کمبود سرعت رو جبران کنید، چون کاهش سرعت شما به دلیل مثلا حجم اوون برنامه نیست بلکه تاثیر روی فایلهای C: شما داره، در کل اگر نظر من رو بخواهید گوشی سیمبین رو باید هر ۴-۵ ماه یکبار یک مستر ریست با #7370#* کرد.
ولی در کل بهتر از نصب نرم افزارهایی که کاربرد ندارند خودداری کنید.
ali racer
15-09-2007, 18:48
نه دوست من، بعد از نصب یک نرم افزار اگر با کاهش سرعت روبرو بشید با پاک کردن اوون نمی توونید کمبود سرعت رو جبران کنید، چون کاهش سرعت شما به دلیل مثلا حجم اوون برنامه نیست بلکه تاثیر روی فایلهای C: شما داره، در کل اگر نظر من رو بخواهید گوشی سیمبین رو باید هر ۴-۵ ماه یکبار یک مستر ریست با #7370#* کرد.
ولی در کل بهتر از نصب نرم افزارهایی که کاربرد ندارند خودداری کنید.
البته میتونی
این کارو با یه برنامه ی فایل منجر هم انجام بدی
ومستر ریست لازم نیست
M.etallic.A
15-09-2007, 20:23
یه نکته ای رو گوشزد کنم. N73 نیازی به آنتی ویروس نداره. چون ویروسی براش نیومده و نمیاد. چون میدونید همه برنامه هایی که بخوان رو N73 و کلا گوشی های این سری نصب بشن نیاز به ساین کردن دارن.
ali racer
15-09-2007, 20:50
یه نکته ای رو گوشزد کنم. N73 نیازی به آنتی ویروس نداره. چون ویروسی براش نیومده و نمیاد. چون میدونید همه برنامه هایی که بخوان رو N73 و کلا گوشی های این سری نصب بشن نیاز به ساین کردن دارن.
n73
هزار نکته ی باریکتر از مو داره !!
عمو محمد مطمنی چون گوشی یکی از بچه ها ویروسی شده بود !!
akbar-2007
16-09-2007, 10:14
البته میتونی
این کارو با یه برنامه ی فایل منجر هم انجام بدی
ومستر ریست لازم نیست
میشه بفرمائید چطوری؟
ma.fardbastani
16-09-2007, 11:53
انتی ویروس Netqin هست که فکر کنم لینک دانلودشو توی برنامه کاربردی میتونی پیدا کنی ...
من الآن این رو روی گوشیم دارم و باهاش خیلی کار نکردم ولی بعضیا میگن به درد نمیخوره.
FSecure چطوره ؟
به نظر من انتی ویروس jmmobile از همشون بهتره چون داخل همه پوشه ها رو سرچ میکنه !
ali racer
16-09-2007, 14:19
میشه بفرمائید چطوری؟
بله
واسه مموری گوشی این مسیر رو برو
c
data
resource
apps
تو این فولدر کلی از فایل های مونده از برنامه های که قبلا
uninstall
کردی هست
ali racer
16-09-2007, 14:22
بله
واسه مموری گوشی این مسیر رو برو
c
data
resource
apps
تو این فولدر کلی از فایل های مونده از برنامه های که قبلا
uninstall
کردی هست
2تا نکته
هم گوشزد کنم
1 . اسم فایل های باقی مونده با اسم برنامه شون تقریبا یکیه
2. فایلی رو که مطمن نیستی
یا نمیدونی چیه بی خود پاک نکنی !
salam .barnameie explorer ro mikhastam age mishe bezarid mer30
ali racer
16-09-2007, 19:44
salam .barnameie explorer ro mikhastam age mishe bezarid mer30
تو دانلود سنتر n73
پست بده
البته اگرم سرچ کنی هست پست دادن نمی خواد
ضمنا تا فارسی تایپ نکنی کسی پستتو نمی خونه
با سلام
با اجازتون دو تا سوال دیگه در موردn73داشتم اگه امکان داره جواب بدین
1-ایا یه راه عملی برای تبدیل ونصب برنامههای سیمباین7و8 روی سیمباین 9.1 وجود داره اگه شدنی لطفا کامل توضیح بدین (اگه به صورت مقاله باشه بهتره) چون میدونم به درد خیلیا میخوره
2-میخواستم بدانم که مودم روی n73 چه کارایی دارد .ایا می توان با ان به صورت مستقل از کامپیوتر به اینترنت وصل شد .اگر امکان دارد کاربرد ان را توضیح دهید
با تشکر
۱)فکر کنم به طور خیلی محدود وجود داره.........
۲) اون وقتی هست که از طریق گوشی به اینترنت دسترسی داشته باشین مثلا توی ایران ایرانسل داشته باشی بعد از گوشیت به عنوان مودم استفاده کنی ..........کاربردش هم همون مودم هست.
دوستان یه سوال :
من کلا خیلی با آنتی ویروس موافق نیستم ولی کلا آنتی ویروسی هست که روی کامپیوتر اجرا بشه مثلا از طریق pcsuit چک کنه یا حداقل بتونه ویروسهای سیمبیان رو رم تشخیص بده؟
ma.fardbastani
17-09-2007, 11:01
به نظر من انتی ویروس jmmobile از همشون بهتره چون داخل همه پوشه ها رو سرچ میکنه !
کسی نظر دیگه ای نداره ؟
در ضمن میشه گوشی رو از طریق کامپیتر به اینتر نت وصل کرد ؟
۱)فکر کنم به طور خیلی محدود وجود داره.........
۲) اون وقتی هست که از طریق گوشی به اینترنت دسترسی داشته باشین مثلا توی ایران ایرانسل داشته باشی بعد از گوشیت به عنوان مودم استفاده کنی ..........کاربردش هم همون مودم هست.
دوستان یه سوال :
من کلا خیلی با آنتی ویروس موافق نیستم ولی کلا آنتی ویروسی هست که روی کامپیوتر اجرا بشه مثلا از طریق pcsuit چک کنه یا حداقل بتونه ویروسهای سیمبیان رو رم تشخیص بده؟
با تشکر از شما
ولی فکر نکنم کاربرد مودم اونی باشه که شما گفتین. چون اینترنت ایرانسل یا همونgprsاحتیاجی به مودم نداره
از اساتید دیگر تقاضا دارم نظر بدن
ma.fardbastani
17-09-2007, 11:48
با تشکر از شما
ولی فکر نکنم کاربرد مودم اونی باشه که شما گفتین. چون اینترنت ایرانسل یا همونgprsاحتیاجی به مودم نداره
از اساتید دیگر تقاضا دارم نظر بدن
یعنی از گوشی به عنوان مودم برای کامپیوتر استفاده کنی. مثلا کامپیوترت مودم نداره با ایرانسل به اینترنت وصلش کنی
بله کسی نگفت که ایرانسل احتیاج به مودم داره گفتیم که شما میتونین از گوشیتون که قابلیت وصل شدن به اینترنت رو داره(اگه داشته باشه) به عنوان مودم استفاده کنید یعنی با عوض استفاده از مودم معمول روی کامپیوتر تون ازین طریق وصل بشین (که خیلی گرونتره البته توی ایران) این که خیلی واضحه!!
کاربردشم همون استفاده از همون مودم هست.حالا ممکنه توی یه سرزمین گل و بلبلی سرعتهای چند مگا رو روی شبکه موبایلشون داشته باشن و قیمتشم به صرفه باشه ازین خاصیت استفاده کنن.
(به نظر من که چیز لوکسیه و کاربرداش خیلی محدوده)
امیدوارم اینبار روشنتر گفته باشیم.
از دوستان کسی سایت فارسی سراغ داره که در مورد گوشیهای تی وی جدید چینی اطلاعات داده باشه به همراه قیمت؟
M.etallic.A
18-09-2007, 00:31
n73
هزار نکته ی باریکتر از مو داره !!
عمو محمد مطمنی چون گوشی یکی از بچه ها ویروسی شده بود !!
ببین هر برنامه ای برای نصب رو n73 نیاز به ساین کردن داره. ساین کردن هم دو نوعه یا شرکت سازنده خودش برنامه رو ساین میکنه برای همه گوشی ها که باید توسط شرکت سیمبین تایید بشه و یا اینکه هر کاربری میتونه برنامه رو برای گوشی خودش ساین کنه ... تو حالت دوم دیگه برنامه نیازی به تایید سیمبین نداره و خود کاربر همه عواقب نصب برنامه رو به عهده میگیره. اما تو حالت دوم هم خیلی احتمال کمی داره مگر اینکه طرف دیگه خیلی شوت باشه ویروس رو واسه خودش ساین کنه وگرنه برنامه های کرک شده توسط گروههای معروفی مثل binpda اطمینانی هستن.
حالا گوشیش چجوری شده بود ؟ مطمئنی ویروس بود ؟
armin_goooodboy
18-09-2007, 00:56
سلام به همه
یکی از دوستام این مشکل رو داره
خواست از شما کمک بگیرم »
فقط میخوام این مشکلی که داره حل بشه ...
آخه تمام سیستم یه ویروس حسابی گرفته ....
بعد اینکه نمیتونم هیچ برنامه یا تم روش نصب کنم ...
یه ارور میده که تا بخوام بخونم میپره ....
فقط تا اونجا که خوندم و فهمیدم انگاری میگه که سیستم شما اکسپایر شده ..
یعنی مهلت سیستم یا مجوز سیستم برای شما به پایان رسیده
کسی میتونه کمکمون کنه؟
ممنون
ali racer
18-09-2007, 02:31
ببین هر برنامه ای برای نصب رو n73 نیاز به ساین کردن داره. ساین کردن هم دو نوعه یا شرکت سازنده خودش برنامه رو ساین میکنه برای همه گوشی ها که باید توسط شرکت سیمبین تایید بشه و یا اینکه هر کاربری میتونه برنامه رو برای گوشی خودش ساین کنه ... تو حالت دوم دیگه برنامه نیازی به تایید سیمبین نداره و خود کاربر همه عواقب نصب برنامه رو به عهده میگیره. اما تو حالت دوم هم خیلی احتمال کمی داره مگر اینکه طرف دیگه خیلی شوت باشه ویروس رو واسه خودش ساین کنه وگرنه برنامه های کرک شده توسط گروههای معروفی مثل binpda اطمینانی هستن.
حالا گوشیش چجوری شده بود ؟ مطمئنی ویروس بود ؟
contacs
va
messaging
گوشیش غیر فعال شده بود
با سلام خدمت همگی دوستان
لینک دانلود یه برنامه ای رو برای این گوشی میخواستم که حتمآ باید ساین بشه.
سوال:برنامه هایی که نیاز به ساین کردن دارن چه پیغامی به گوشی میدن.
ممنون میشم اگه یکی از دوستان کمکم کنه.
با تشکر
nima_niin
18-09-2007, 10:09
azizam man farsi saze N76 mikkham kasi dare ???
bebakhshid man farsi nivis nadaram !
Nima az Fanland
roteal2007
18-09-2007, 12:07
azizam man farsi saze N76 mikkham kasi dare ???
bebakhshid man farsi nivis nadaram !
Nima az Fanland
زبان رسمی سایت فارسی:13:
فکر نکنم گیرت بیاد بهتر بود یه تاپیک جداگانه میزدی:46:
چند تا مشکل اساسی....کمکککککککککک..(گوشی اتصالاته و آپدیت شده)
1: گوشیم خیلی کنده ...داره خفم میکنه....آخه مگه یه sms چیه که برای باز کردنش تعلل میکنه...حتی با رم 128.....میفروشمش:19:
2: اگه مثلا احمد 5 تا miss call برام گذاشته باشه فقط تایم آخریشو نشون میده ...اینجوری: ahmad(5) 3:08
من تایم همشو میخوام....بابا 6610 که داشتم این مشکلو نداشت
3: از همه مهمتر اینکه فقط تایم دریافت sms رو بهم نشون میده نه تایمی رو که یارو برام sms فرستاده....مثلا وقتایی که گوشیم خاموش بوده و بعدش sms میاد نمیدونم اون بابا کی برام sms رو فرستاده!!!!!:41:
تورو خدا اگه من اسکلم و نتونستم از امکاناتش استفاده کنم راهنمایی بفرمایید یا اینکه چند تا نرم افزار برای رفع این مشکلات تابلو معرفی کنید
خیلی ممنون:40:
یعنی هیچکس راه حلی برای این مشکلات نداره:13:
M_Abieteh
19-09-2007, 00:06
سلام
من n 73 me مي خوام بخرم. به نظر شما ضعفي نداره؟ كيفيت صداش چطوره؟
ali racer
19-09-2007, 00:14
یعنی هیچکس راه حلی برای این مشکلات نداره:13:
1. در مورد سرعت بحث نمی کنم چون این قصه سر دراز دارد
2. miss calls
رو میتونی از تو log
به صورت کامل ببینی حتی 6600 هم log داره!!:31:
3. در مورد sms
هم بگم تا حالا اینی که می گی نشنیدم که ساعت send
رو بزنه
نه ساعت اومدنشو!!!!
mersad_mob
19-09-2007, 02:02
سلام
من n 73 me مي خوام بخرم. به نظر شما ضعفي نداره؟ كيفيت صداش چطوره؟
n73 خیلی کم ضعف داره صداش هم عالیه؟ اگه بد بود که این قدر معروف نمی شد
[QUOTE=hpk34;1594717]با سلام خدمت همگی دوستان
لینک دانلود یه برنامه ای رو برای این گوشی میخواستم که حتمآ باید ساین بشه.
سوال:برنامه هایی که نیاز به ساین کردن دارن چه پیغامی به گوشی میدن.
ممنون میشم اگه یکی از دوستان کمکم کنه.
کسی از دوستان نیست که جواب ما رو بده:13:
M_Abieteh
19-09-2007, 09:11
n73 خیلی کم ضعف داره صداش هم عالیه؟ اگه بد بود که این قدر معروف نمی شد
سلام دوست عزيز اين گوشي چندتا اسپيكر داره. فروشنده مي گفت 2 تا داره ؟ يكي ديگه ميگفت 4 تا؟ صداش بهتر از گوشي هاي سوني اريكسون هست يا نه ؟
وقتي خريدم چطوري بفهمم اصله؟
karamooz
19-09-2007, 12:35
قاب اورجينال n73 وجودداره؟
karamooz
19-09-2007, 12:37
كجا ميشه گير آورد؟قيمتش چنده؟
ma.fardbastani
19-09-2007, 15:26
آقا برای آنتی ویروس غیر از NetQin چیز بهتری نیومده ؟
ali racer
19-09-2007, 15:43
آقا برای آنتی ویروس غیر از NetQin چیز بهتری نیومده ؟
نه
ولی بهترین وقویترین انتی ویروس
ماله خود گوشیه
Saman-tci
19-09-2007, 17:12
که اونم باید با ایرانسل اپدیتش کنی .....
mersad_mob
19-09-2007, 19:41
سلام دوست عزيز اين گوشي چندتا اسپيكر داره. فروشنده مي گفت 2 تا داره ؟ يكي ديگه ميگفت 4 تا؟ صداش بهتر از گوشي هاي سوني اريكسون هست يا نه ؟
وقتي خريدم چطوري بفهمم اصله؟
اسپیکر دوتا داره صداش از سونی اریکسون بهتره برای این که بفهمی اصله جایی که شماره میگیری بزن ستاره مربع 06 مربع سریالش رو نشون میده بعد باسریالی که زیر باطری نوشته چکش کن اگه مثل هم بود اصله setare moraba 06 moraba
armin_goooodboy
19-09-2007, 20:04
صداش از سونی اریکسون بهتره
چقدر کارشناسانه و تخصصی این جمله رو با اطمینان گفتی
:D
صداش شاید از بعضی مدلها بهتر باشه
اما خیلی از سونی اریکسون ها قورت میدن n73 رو
میتونی خودت تست کنی
یا تست بقیه رو ببینی
Saman-tci
19-09-2007, 20:26
میتونی 2 3 تا از اون مدلهایی که N73 رو توی صدا قـــورت !!!! میدن بگی ...
همیشه سعی کن الکی تا وقتی چیزی رو به چشم ندیدی یا به گوش نشنیدی اظهار نظر نکنی ...
ali racer
19-09-2007, 23:27
چقدر کارشناسانه و تخصصی این جمله رو با اطمینان گفتی
:D
صداش شاید از بعضی مدلها بهتر باشه
میتونی خودت تست کنی
یا تست بقیه رو ببینی
منم مشتاقم اسم اون مدلهایی
که n73
رو قورت دادن بدونم!!
armin_goooodboy
20-09-2007, 00:00
w900
w550
w850 خودم خداییش صداش کمتر از n73 هست اما از لحاظ کیفیت سر تره
من اینا رو خودم مقایسه کردم
مطمئنم گوشی های بیشتری هستن که صداشون بهتر از n73 هست
جون من یه کمی از رو تعصب حرف نزنید
ali racer
20-09-2007, 00:07
w900
w550
w850 خودم خداییش صداش کمتر از n73 هست اما از لحاظ کیفیت سر تره
من اینا رو خودم مقایسه کردم
مطمئنم گوشی های بیشتری هستن که صداشون بهتر از n73 هست
جون من یه کمی از رو تعصب حرف نزنید
w550
رو قبول ندارم که بیشتره
900 رو امتحان نکردم ولی میگن برابره !!!
armin_goooodboy
20-09-2007, 00:18
عزیز من
گوشی قبلیم که الانم دست خواهرمه w550ست
خودم آزمایش کردم
بلند تر بود
اما زیاد هم بلند تر نیست ها
بلندتر
امیدوارم منطقی نظر بدید
ممنون
M_Abieteh
20-09-2007, 09:46
سلام
ممنون بچها امشب n73 me رو مي خرم.ايا شاژر فندكي هم داره؟يكي از بچها ميگه فايل sis روش نصب نميشه ايا درسته؟
roteal2007
20-09-2007, 12:19
سلام
ممنون بچها امشب n73 me رو مي خرم.ايا شاژر فندكي هم داره؟يكي از بچها ميگه فايل sis روش نصب نميشه ايا درسته؟
اگه منظورت اینه که توی پکیج باشه نه نیست ولی میتونی براش بخری البته میگن که به باطری صدمه میزنه کمی تحقیق کن باید ببینی فایل sis برنامه حتما مال باشهs60_3d edition
Nikolas_95
20-09-2007, 16:06
سلام
دستتون درد نکنه روی 3650 هم فایل sis نصب میشه چه برسه به این؟
همونطوری که اون دوستمون گفتن اگر مال 3d ادیشن باشه چرا نصب نشه
فقط یه موقع هرچی دستت رسید نیایی رو گوشی نصب کنی،هنگ کنه بیچاره
mersad_mob
20-09-2007, 20:54
تم n73 از کجا گیر بیارم؟
Saman-tci
20-09-2007, 20:58
از دانلود سنتر N73 توی همین فروم و یا از
sh_sh881
20-09-2007, 22:31
یک سوال
می خوام گوشی رو ریست کنم Lock Code می خواد...
12345 نیست چون قبلا عوضش کردم ولی الان یادم نمی یاد ... چی کار کنم؟؟؟
سریال گوشیم هم: 356438017038433
M.etallic.A
20-09-2007, 23:30
یک سوال
می خوام گوشی رو ریست کنم Lock Code می خواد...
12345 نیست چون قبلا عوضش کردم ولی الان یادم نمی یاد ... چی کار کنم؟؟؟
سریال گوشیم هم:
این lock code رو امتحان کن : 0075447125
Nikolas_95
20-09-2007, 23:33
تا جایی که شنیدم سایتی هست که کد IMEI رو بهش میدی و یه کد میده که حتما کار میکنه
اگه همینطوره آدرس سایتش رو دارید؟
M.etallic.A
21-09-2007, 00:16
عزیز من
گوشی قبلیم که الانم دست خواهرمه w550ست
خودم آزمایش کردم
بلند تر بود
اما زیاد هم بلند تر نیست ها
بلندتر
امیدوارم منطقی نظر بدید
ممنون
ببخشید شما بلندی صدا رو با چه معیار و چه واحدی میسنجی که میگی یه کم بلندتر بود. کیفیت صدای w550 کجا و N73 کجا... بلندی صدا جیزی نیست که بشه با گوش اندازه گرفت مگر اینکه اختلاف خیلی زیاد باشه.
armin_goooodboy
21-09-2007, 00:23
من نگفتم کیفیتش بیشتره
گفتم بلندتره
در ضمن گوشم سالمه :d
دوستانی که میگن N73 بلند تره معیار سنجششون چیه؟
دوست من
من چیزی رو که خودم شنیدم رو گفتم
اما دوستی که گفتن :
اسپیکر دوتا داره صداش از سونی اریکسون بهتره
به نظرت یه مقدار از روی تعصب حرف نزدن؟
من گفتم صداش از بعضی مدلهای سونی اریکسون بیشتره و قبول دارم
بهتره منطقی تر باشیم و تعصب بی مورد رو کنار بذاریم؟
ما زمین خودره همتونم هستیم
M.etallic.A
21-09-2007, 00:29
تا جایی که شنیدم سایتی هست که کد IMEI رو بهش میدی و یه کد میده که حتما کار میکنه
نه عزیز... من از طریق برنامه این کارو میکنم.
آقا یه مشکل فوری!
اولا که ما آخر نفهمیدیم تمها رو چه جوری از رو مموری پاک کنیم تو فولدر private هم که اسم تمها تقریبا مشابهند و همه theme package دارن.از راه dir هم که واقعا به درد سرش نمی ارزه.
اصلا ما از خیرش گذشتیم یا مموریو فرمت میکنیم یا کل تمهارو یه جا از تو فولدرش پاک می کنیم.اما مشکل بعدی از اینجا شروع می شه که تمیو که یه بار نصب و پاک کردی نمی شه دوباره نصب کنی(اکثرشونو) و ارور unable to install . . . رو میده.حداقل واسه این موضوع کمکم کنید.
آقا یه مشکل فوری!
اولا که ما آخر نفهمیدیم تمها رو چه جوری از رو مموری پاک کنیم تو فولدر private هم که اسم تمها تقریبا مشابهند و همه theme package دارن.از راه dir هم که واقعا به درد سرش نمی ارزه.
اصلا ما از خیرش گذشتیم یا مموریو فرمت میکنیم یا کل تمهارو یه جا از تو فولدرش پاک می کنیم.اما مشکل بعدی از اینجا شروع می شه که تمیو که یه بار نصب و پاک کردی نمی شه دوباره نصب کنی(اکثرشونو) و ارور unable to install . . . رو میده.حداقل واسه این موضوع کمکم کنید.
و یه سوال دیگه واسه ساین کردن چه جوری عضو symbiansign بشیم؟ هر ایمیلی میدم قبول نمی کنه؟
sh_sh881
21-09-2007, 04:54
ممنون ولی نشد... راه دیگری نیست؟ یا ... کد دیگری؟
Nikolas_95
21-09-2007, 16:06
و یه سوال دیگه واسه ساین کردن چه جوری عضو symbiansign بشیم؟ هر ایمیلی میدم قبول نمی کنه؟
البته جای این سوالتون اینجا نیست.به این تاپیک مربوط به همین کار بروید،مشکلتان حل می شود
موفق باشید
Saman-tci
21-09-2007, 20:42
اما مشکل بعدی از اینجا شروع می شه که تمیو که یه بار نصب و پاک کردی نمی شه دوباره نصب کنی(اکثرشونو) و ارور unable to install . . . رو میده.حداقل واسه این موضوع کمکم کنید.
من درباره این مشکل بارها توضیح دادم برای اینکه بتونی تمی رو که قبلا نصب کردی دوباره نصب کنی باید خود گوشی رو هم فورمت کنی ...
madscoother
21-09-2007, 22:46
سلام داشتم تایپکت رو مرور میکردم دوستان در مورد صدای گوشی اختلاف نظر داشتن با اینکه خودم n73 me دارم یک مدل گوشی که تا حالا ندیده بودم واسمشهم یادم نیست صدای فوق العاده ای داشت 5 تا باند پشت گوشی با دوربین 2 مگ چیز عجیبی بود
Nikolas_95
21-09-2007, 22:55
سلام داشتم تایپکت رو مرور میکردم دوستان در مورد صدای گوشی اختلاف نظر داشتن با اینکه خودم n73 me دارم یک مدل گوشی که تا حالا ندیده بودم واسمشهم یادم نیست صدای فوق العاده ای داشت 5 تا باند پشت گوشی با دوربین 2 مگ چیز عجیبی بود
سوالتون اینه که اون گوشی که اسمش یادتون نمیاد چیه؟
M_Abieteh
22-09-2007, 00:16
سلام بچها بلاخره n73 me رو خريدم.ازش فعلا كه راضيم تا بعد ببينم چي ميشه.
Nikolas_95
22-09-2007, 00:24
سلام بچها بلاخره n73 me رو خريدم.ازش فعلا كه راضيم تا بعد ببينم چي ميشه.
به سلامتی
مبارک باشه
ایشالله که ازش راضی بمونی
akbari15
22-09-2007, 11:57
آقا یه مشکل فوری!
دوست عزیز برای پاک کردن تم ها در گوشی مسیر زیر را دنبال کن :
menu-tools-App.mgr
از قسمت App.mgr می توانیذ فایلهای نصب شده و تم ها را به راحتی پاک کنید.
akbari15
22-09-2007, 11:57
آقا یه مشکل فوری!
menu-tools-App.mgr
از قسمت App.mgr می توانید فایلهای نصب شده و تم ها را به راحتی پاک کنید.
M_Abieteh
22-09-2007, 12:33
n73 me
سلام يه تم توپ براي دانلود بزارين. طريقه نصب رو هم بگين.
sirwanonline
22-09-2007, 14:02
سلام دوستان تمامی تم و برنامه های سری ان N فقط ادرس:
Nikolas_95
22-09-2007, 14:25
n73 me
سلام يه تم توپ براي دانلود بزارين. طريقه نصب رو هم بگين.
N73 Me برای خودش تاپیک داره ها
menu-tools-App.mgr
از قسمت App.mgr می توانید فایلهای نصب شده و تم ها را به راحتی پاک کنید.
عزیزم شما مثل اینکه از دنیا عقبی(با عرض معذرت)
symbian os 3rd edition یه مشکلی داره و اونم اینه که تم هایی رو که تو مموری می ریزی تو App.mgr نشون نمی ده.وگر نه اینقدرام خنگ نیستیم ما.
من درباره این مشکل بارها توضیح دادم برای اینکه بتونی تمی رو که قبلا نصب کردی دوباره نصب کنی باید خود گوشی رو هم فورمت کنی ...
خیلی ممنون از راهنماییت
اما یه سوال.منظورت از فرمت گوشی orig phone setting یا یه نوع فرمت دیگه؟اگه نوع دیگه است ممکنه توضیح بدی؟
madscoother
22-09-2007, 23:23
منظور از پستی که زدم این بود که ازصدای n73 بهتر هم هست
ali racer
23-09-2007, 14:58
عزیزم شما مثل اینکه از دنیا عقبی(با عرض معذرت)
symbian os 3rd edition یه مشکلی داره و اونم اینه که تم هایی رو که تو مموری می ریزی تو App.mgr نشون نمی ده.وگر نه اینقدرام خنگ نیستیم ما.
این مشکل SIMBIYAN نیست
بلکه مشکل از publisher
تم هاست که نا معلوم هستند والا تم های خود گوشی و تم های معتبر
تو app.manger
دیده میشن
به جاییم که مردمو متهم کنی به عقب بودن اطلا عات خودتو بیشتر کن !!!
Nikolas_95
23-09-2007, 16:20
این مشکل SIMBIYAN نیست
بلکه مشکل از publisher
تم هاست که نا معلوم هستند والا تم های خود گوشی و تم های معتبر
تو app.manger
دیده میشن
به جاییم که مردمو متهم کنی به عقب بودن اطلا عات خودتو بیشتر کن !!!
کاملا تایید میشه
تم های خود نوکیا دقیقا توی app. mgr هستن و من بارها نصب و آن اینستالشون کردم
اره شما درست شنیدین به این سایت برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت شدی ؟معذرت می خوام منظوری نداشتم.اما قبول کن که مشکل فقط از ناشر نیست کسی که Os درست میکنه باید یه کاری کنه که با همه برنامه ها همخونی داشته باشه. جز تمهای نوکیا ما هر تمیرو که ریختیم این مشکلو داشت.تازه این تنها مشکل این سیستم عامل نیست.مشکل کم نداره.یکی از مشکلاتش سرعت پایینشه و جاوا رو هم خیلی عالی اجرا نمی کنه.خلاصه مشکل کم نداره . . . شب دراز است و غلندر بیدار . . .
ولی به هر حال از بی سیستم عاملی بهتره.
Nikolas_95
23-09-2007, 19:16
اره شما درست شنیدین به این سایت برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست شما درد نکنه اما متاسفانه مستر کدی که میداد برای من که جواب نمی داد
ali racer
24-09-2007, 01:18
ناراحت شدی ؟معذرت می خوام منظوری نداشتم.اما قبول کن که مشکل فقط از ناشر نیست کسی که Os درست میکنه باید یه کاری کنه که با همه برنامه ها همخونی داشته باشه. جز تمهای نوکیا ما هر تمیرو که ریختیم این مشکلو داشت.تازه این تنها مشکل این سیستم عامل نیست.مشکل کم نداره.یکی از مشکلاتش سرعت پایینشه و جاوا رو هم خیلی عالی اجرا نمی کنه.خلاصه مشکل کم نداره . . . شب دراز است و غلندر بیدار . . .
نه عزیزم ناراحت نشدم
این مشکلات نه تنها واسه گوشی های سیمبیان در تمامی version
ها وجود داره
بلکه بصورت حاد تری در simbiyan uiq
هم هست
a.toraby
24-09-2007, 04:19
ببخشیدا. اما فکر کنم اینو هر دانشجوی نرم افزاری می دونه که نرم افزاری که درست می کنه بهتره قابلیت انتقال به هر سیستم عاملی رو داشته باشه. نه این که اونی که سیستم عامل میسازه بیاد ببینه چه نرم افزارهایی هست براشون سیستم عامل بنویسه :31: مثل اینه که من برم اول چهار تا لاستیک بخرم بعد برم برای لاستیک هام ماشین بخرم. شما هم اگه خوب نیازهای خودت رو می شناختی و می دونستی ، هر گوشی که انتخاب می کردی بعدش اینو نمی کقتی ;)
saeedaz2000
24-09-2007, 14:35
خیلی ممنون از راهنماییت
اما یه سوال.منظورت از فرمت گوشی orig phone setting یا یه نوع فرمت دیگه؟اگه نوع دیگه است ممکنه توضیح بدی؟
سلام دوستان
براي نصب مجدد تمها نيازي به فرمت نيست. ببخشيد الان وقت ندارم ولي تا فردا راه حلشو اينجا ميگم. باز هم ميگم گوشيتو به خاطر اين قضيه فرمت نكن!
گوشی من 73 معمولی هستش و رم 2 گیگ دوستم رو که تقریباً 5/1 گیگش پر بود رو انداختم به گوشیم بدون هیچ مشکل ساپورت کرد و حالا میخوام یه رم 2 بخرم شما چی میگید؟
Nikolas_95
25-09-2007, 01:02
گوشی من 73 معمولی هستش و رم 2 گیگ دوستم رو که تقریباً 5/1 گیگش پر بود رو انداختم به گوشیم بدون هیچ مشکل ساپورت کرد و حالا میخوام یه رم 2 بخرم شما چی میگید؟
خب وقتی خودتون تجربه کردید و میگید خوبه ما چی بگیم
اکثر گوشی ها وقتی مموری زیاد باشه و پر هم باشه،ممکنه به مرور کمی سرعت رو پایین بیاره،اما اگر هم آورد می توانید مقداری از اطلاعات رو کم کنید،اما در کل نباید مشکلی داشته باشید با این گوشی،گوشی قوی ای هست
ma.fardbastani
25-09-2007, 09:43
من یه فایل jar با بلوتوث گرفتم و الآن تو inbox دارمش ولی با بلوتوث نمیتونم برا کسی بفرستم.
چیکار کنم ؟
M.etallic.A
25-09-2007, 13:36
فایلهای جار و سیس رو نمیشه با بلوتوث بفرستی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.