مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N73
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
essi_beckham
25-11-2007, 23:10
ببخشید قیمت ان 73 رنگه سفیدش الان تو بازار چنده؟؟؟؟
سلام دوستان
با N73 MU ام مشكل دارم.
فكر كنم ويروسي چيزي گرفته باشه.
آنتي ويروس درست و حسابي هم كه ندارم.
الان مشكلم اينه كه سرعتش اومده پايين +
وقتي گوشي رو روشن مي كنم بعد از چند ثانيه صفحه ميره و دوباره مياد مثل اين مي مونه كه صفحه رو Refresh كنيد ولي كمي بيشتر طول مي كشه ... فكر كنم اين موقع ويروس يا برنامه ي مزاحم داره خودش رو لود مي كنه (؟) +
وقتي كابل رو وصل مي كنم و گزينه ي Mass Storage رو مي زنم گوشي نمي تونه برنامه هاي مموري رو ببنده و نمي تونه بره تو حالت Mass Storage ، در حالي كه من همه ي اون برنامه هايي رو كه فكر مي كردم ممكنه مزاحم باشن رو حتي پاك كردم.
به نظر شما چي كار كنم بهتره ؟
خودم فكر مي كنم بايد مستر ريست كنم ( جواب سوالم رو خودم دادم!).... ولي كاري نميشه كرد كه لازم نباشه مستر ريست كرد ؟ راه ديگه اي نيست ؟
راستي كد مستر ريست *#7370# بود يا *#7780# ؟؟؟
يكيشون تمامي حافظه رو پاك مي كرد ولي يكي ديگه شون فقط تنظيمات رو بر مي گردوند به تنظيمات كار خونه .. كدوم مستر ريست جامع بود ؟
ali racer
29-11-2007, 01:13
سلام دوستان
با N73 MU ام مشكل دارم.
فكر كنم ويروسي چيزي گرفته باشه.
آنتي ويروس درست و حسابي هم كه ندارم.
الان مشكلم اينه كه سرعتش اومده پايين +
وقتي گوشي رو روشن مي كنم بعد از چند ثانيه صفحه ميره و دوباره مياد مثل اين مي مونه كه صفحه رو Refresh كنيد ولي كمي بيشتر طول مي كشه ... فكر كنم اين موقع ويروس يا برنامه ي مزاحم داره خودش رو لود مي كنه (؟) +
وقتي كابل رو وصل مي كنم و گزينه ي Mass Storage رو مي زنم گوشي نمي تونه برنامه هاي مموري رو ببنده و نمي تونه بره تو حالت Mass Storage ، در حالي كه من همه ي اون برنامه هايي رو كه فكر مي كردم ممكنه مزاحم باشن رو حتي پاك كردم.
به نظر شما چي كار كنم بهتره ؟
خودم فكر مي كنم بايد مستر ريست كنم ( جواب سوالم رو خودم دادم!).... ولي كاري نميشه كرد كه لازم نباشه مستر ريست كرد ؟ راه ديگه اي نيست ؟
راستي كد مستر ريست *#7370# بود يا *#7780# ؟؟؟
يكيشون تمامي حافظه رو پاك مي كرد ولي يكي ديگه شون فقط تنظيمات رو بر مي گردوند به تنظيمات كار خونه .. كدوم مستر ريست جامع بود ؟
انتی ویروس که تو فروم زیاد هست برو دانلود کن
اگه بهتر نشد با ریدر فرمت کن روت رو
اگه بازم بهتر نشد
مستر ریست 7780 رو بزن و تمامش کن
زدم ريستش كردم ، مموريش فرمت نميشد.
دو سه بار با 7370 ريست كردم ... اشكالي كه نداره ؟
فكر كنم اون وسط ها يه 7780 هم زدم:31:
خيلي حال داد !
گوشي الان جون گرفته :27:
دستت درد نكنه دوست من ! ممنون
ali racer
30-11-2007, 00:15
زدم ريستش كردم ، مموريش فرمت نميشد.
دو سه بار با 7370 ريست كردم ... اشكالي كه نداره ؟
فكر كنم اون وسط ها يه 7780 هم زدم:31:
خيلي حال داد !
گوشي الان جون گرفته :27:
دستت درد نكنه دوست من ! ممنون
خواهش میشه
وقتی چنذ تا برنامه نصب میکنین یا
ازشون استفاده میکنین یا اگه کار نکنن یا خوشتون نیاد اونا رو پاک کنین
همه ی این کار ها باعث میشه که
یه فایل اضافه حافظه روم گوشی رو اشغال کنه
ودیلت هم نشه
و این یعنی پایین اومدن سرعت !!
که با ریست کلی حل میشه
L O V A B
02-12-2007, 13:47
سلام،
خواستم ببینم اگه من مموری 2 گیگ رو گوشیم بذارم مشکلی که واسه گوشیم پیش نمیاد؟
امتحان کردم هنگ نکرد هیچ مشکلی هم نبود ، گفتم نکنه به Cpu گوشیم آسیب برسونه.. نظر شما چیه؟
گوشی من ساخت فنلاند ( سری اول ورود N73 به بازار )
ali racer
02-12-2007, 14:44
سلام،
خواستم ببینم اگه من مموری 2 گیگ رو گوشیم بذارم مشکلی که واسه گوشیم پیش نمیاد؟
امتحان کردم هنگ نکرد هیچ مشکلی هم نبود ، گفتم نکنه به Cpu گوشیم آسیب برسونه.. نظر شما چیه؟
گوشی من ساخت فنلاند ( سری اول ورود N73 به بازار )
من یه توضیح بدم در مورد ساپورت کردن رم با گنجایش بالا:
در اکثر موارد ساپورت نکردن رم با حجم بالاتر
به ساپورت نشدن اینترفیس تبادل دیتا بین سیستم و مموری میشه
به این معنی که رابط بین سیستم گوشی این باس از ترانسفر دیتا رو نمیکشه
در مورد گوشی شما هم بگم که با خیال راحت هر مموری را امتحان کنین
چون اگه از باس بیشتری بخواد گوشی ساپورت نمیکنه همین و مشکلی واسه
پردازنده گوشیت پیش نمیاد
L O V A B
03-12-2007, 12:41
من یه توضیح بدم در مورد ساپورت کردن رم با گنجایش بالا:
در اکثر موارد ساپورت نکردن رم با حجم بالاتر
به ساپورت نشدن اینترفیس تبادل دیتا بین سیستم و مموری میشه
به این معنی که رابط بین سیستم گوشی این باس از ترانسفر دیتا رو نمیکشه
در مورد گوشی شما هم بگم که با خیال راحت هر مموری را امتحان کنین
چون اگه از باس بیشتری بخواد گوشی ساپورت نمیکنه همین و مشکلی واسه
پردازنده گوشیت پیش نمیاد
ممنونم از اطلاعات دقیق و کامل شما:11:
mohsenwar
03-12-2007, 16:15
سلام
امروز صبح 12/9/86 n73 me germany خریدم 335000 تومان
الان توی بازار دارن با لیبل فنلاند به مردم غالب می کنن 370000 تومان .
دوستان ان 73 فنلاندی دیگه پیدا نمیشه پس گول نخورید فقط یه لیبل الکی میزنن بهش 40 یا 50 هزار تومن گرونتر می فروشن .
در ضمن شماره سریال گوشی که خریدم عد هفت و هشتش 01 هست شما هم سعی کنید موقع خرید حتما عدد هفتمی و هشتمی 01 باشه .
در ضمن رم فابریک هکراش هم 2 گیگ هست
ali racer
03-12-2007, 20:27
چه جوري فيلم خوب بيگيرم
خب اولین شرط این کار نلرزیدن دستت هست
در قسمت ستینگ بالاترین
رزولوشن رو انتخاب کن(که البته حجم فایل فیلم هم میره بالا )
در تنظیمات نور هم با توجه به محیط از حالت دستی استفاده کن به جای اتوماتیک
ممنونم از اطلاعات دقیق و کامل شما:11:
قابلی نداشت:10:
سلام
امروز صبح 12/9/86 n73 me germany خریدم 335000 تومان
الان توی بازار دارن با لیبل فنلاند به مردم غالب می کنن 370000 تومان .
دوستان ان 73 فنلاندی دیگه پیدا نمیشه پس گول نخورید فقط یه لیبل الکی میزنن بهش 40 یا 50 هزار تومن گرونتر می فروشن .
در ضمن شماره سریال گوشی که خریدم عد هفت و هشتش 01 هست شما هم سعی کنید موقع خرید حتما عدد هفتمی و هشتمی 01 باشه .
در ضمن رم فابریک هکراش هم 2 گیگ هست
مبارکه
محض اطلاع دوستان عرض کنم که نوکیا 9 هست که در فنلاند ان73 تولید نمیکنه
در مود imei هم باید بگم که اونا باید تو سایت نامبر لاکینگ
وارد کنین تا تطلاعات دقیق ودر ستی به شما بده
ادرس سایتش تو صفحه های قبل همین تاپیک هست
M.etallic.A
03-12-2007, 21:49
مبارکه
محض اطلاع دوستان عرض کنم که نوکیا 9 هست که در فنلاند ان73 تولید نمیکنه
در مود imei هم باید بگم که اونا باید تو سایت نامبر لاکینگ
وارد کنین تا تطلاعات دقیق ودر ستی به شما بده
ادرس سایتش تو صفحه های قبل همین تاپیک هست
علی جان الان یک سالی میشه که نمیزنه. N73 هایی که الان تو بازار هستن جدا کیفیت خوبی ندارن. از همه جهت. مخصوصا جنس بدنه. کیفیت صدا و دوربین...
ali racer
04-12-2007, 00:55
علی جان الان یک سالی میشه که نمیزنه. N73 هایی که الان تو بازار هستن جدا کیفیت خوبی ندارن. از همه جهت. مخصوصا جنس بدنه. کیفیت صدا و دوربین...
تصحیح میکنم 1 ساله که تولید نمیشه
ولی از این کار نوکیا تعجب میکنم
که چرا کیفیت رو در گوشی ها جدید ان73 فدای قیمت کرده ؟؟؟
M.etallic.A
04-12-2007, 01:31
علی جان نوکیا اون فروش و سودی که میخواست از n73 کسب کنه چندین برابرش رو کسب کرد و الان تمام تمرکز شرکت مادر رو مدلهای جدیدتر تمرکز میکنه و دیگه مدلهای قبلی رو به عهده شرکتهای تابعه میزاره.
در ضمن نوکیا نظارتی رو بازارهایی مثل ایران نداره و محصولات معیوب و سطح کیفی پایین با قیمت پایین از شعبه تولیدی توسط قاچاقچی های گوشی خریداری میشه و وارد بازارهای بدون نظارتی مثل ایران میشه.
hharab1363
06-12-2007, 20:02
بچه ها طریقه وصل n73 به کامپیوتر تو کدوم صفحه هست؟خیلی فوریه تو رو خدا کمک کنید
Saman-tci
06-12-2007, 21:55
برنامه Pc Suite رو که داخل CD هست نصب کن .....
بعد از طریق کابل اتصال که اونم درون جعبه گوشی هست گوشی رو به کامپیوترت وصل کن .....
بعد سیستمت بعد از چند ثانیه گوشیت رو میشناسه ...
دوستان ان73 بسوند sis رو نميخونه يعني سابورت نميكنه ؟؟؟ تم رو نصب نميكنه و ارور ميده
اينو تو ويرايش مينويسم فكر كنم فهميدم بايد ساين بشه درسته؟؟؟
Saman-tci
09-12-2007, 15:35
دوست من فایل sis رو بیشتر گوشیهای سری 60 ساپورت میکنه ....
ولی باید فایل sis رو انتخاب کنی که به گوشیت بخوره .....
ثانیاً کمتر تمی هست که برای نصبش باید ساین بشه ....
M.etallic.A
09-12-2007, 20:22
تم که ساین کردن نمیخواد دوست من. شما باید تم های symbian s60 3rd رو روی گوشی بریزید.
Mojtaba N87
09-12-2007, 20:56
دوستان ان73 بسوند sis رو نميخونه يعني سابورت نميكنه ؟؟؟ تم رو نصب نميكنه و ارور ميده
اينو تو ويرايش مينويسم فكر كنم فهميدم بايد ساين بشه درسته؟؟؟
گوشی های دارای سیمبین 9.1 فایل های sisx رو ساپورت می کنن که با sis کمی فرق داره...
fariborz.physics
10-12-2007, 15:45
salam man fariborz hastam omidvaram hale hamatoon khoob bashe mikhastam begam nam afzare mobile webkam chejoori kar mikooneh?
ali racer
10-12-2007, 18:59
salam man fariborz hastam omidvaram hale hamatoon khoob bashe mikhastam begam nam afzare mobile webkam chejoori kar mikooneh?
اول سلام
دوم خوش اومدین به فروم
سوم فارسی نوشتن جز قوانینه
چهارم منظورتون کدوم برنامه است ؟
M.etallic.A
10-12-2007, 22:04
گوشی های دارای سیمبین 9.1 فایل های sisx رو ساپورت می کنن که با sis کمی فرق داره...
sis هم میخوره. sisx همون sis با یه امکانات بیشتر. مثل c و ++c
Amir_link
12-12-2007, 12:00
سلام به همه ی بچه های گل
راستش من می خواهم یک گوشی n73 بگیرم و اولین گوشی هست که می خواهم بگیرم از مقایسه گوشی ها به این نتیجه رسیدم که N73 بگیرم حالا چند تا سوال دارم چون مبتدی هستم :
1- موقع خرید N73 چه نکاتی رو باید رعایت کنیم یعنی چه کارهایی انجام بدم که گوشی تقلبی به من ندن و چه کارهایی بکنم که از سالم بودن گوشی مطلع بشم لطفا کامل بگید چون من تا حالا گوشی نداشتم مثلا بگید که دکمه فلان را می زنیم بعد.... شرمنده به خدا روم نمیشه این سوال ها را بپرسم ولی جای دیگه ای بهتر از اینجا پیدا نکردم؟
2- سازنده اصلی این گوشی کدام کشوره؟
3- تو بعضی سایت ها نوشته بود که لیبل بعضی از گوشی ها تقلبی هست چطوری میشه تشخیص داد؟
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
ali racer
12-12-2007, 12:55
سلام به همه ی بچه های گل
راستش من می خواهم یک گوشی n73 بگیرم و اولین گوشی هست که می خواهم بگیرم از مقایسه گوشی ها به این نتیجه رسیدم که N73 بگیرم حالا چند تا سوال دارم چون مبتدی هستم :
1- موقع خرید N73 چه نکاتی رو باید رعایت کنیم یعنی چه کارهایی انجام بدم که گوشی تقلبی به من ندن و چه کارهایی بکنم که از سالم بودن گوشی مطلع بشم لطفا کامل بگید چون من تا حالا گوشی نداشتم مثلا بگید که دکمه فلان را می زنیم بعد.... شرمنده به خدا روم نمیشه این سوال ها را بپرسم ولی جای دیگه ای بهتر از اینجا پیدا نکردم؟
2- سازنده اصلی این گوشی کدام کشوره؟
3- تو بعضی سایت ها نوشته بود که لیبل بعضی از گوشی ها تقلبی هست چطوری میشه تشخیص داد؟
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
سلام و به فروم خوش آمدین
تمامی سوالت شما بصورت کامل در صفحات اولیه
تاپیک توضیح داده شده اونا رو بخونید اگه بازم سوالی داشتین در خدمتیم
H.Operator
15-12-2007, 16:22
آقا من خدام در اومده هر جا ميرم ميگن اين برنامه واسه ان73 هست وقتي ميگيرم ميبينم پسوند .jar داره آخه رو گوشي من هر چي ميكنم ميبينم نصب نميشه كسي ميدونه چرا......؟؟؟؟؟؟
H.Operator
15-12-2007, 16:25
كسي برنامه هك با بلوتوث داره كه 100%رو ان73 كار كنه......ممنون ميشم اگه بزارين........................!!!!!!!!
H.Operator
15-12-2007, 16:28
اگركسي يك ديكشنري خوب داره بزاره.....!
shahrokh_nik
15-12-2007, 18:32
سلام
این stereo widenibg,loudness جه تاثیری رو صدا و کیفیت و شاژر دارد؟
M_Abieteh
15-12-2007, 19:15
اگركسي يك ديكشنري خوب داره بزاره.....!
در خواست برنامه و بازی در این تایپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H.Operator
15-12-2007, 23:21
بابا مريم جون سخت نگير.
M_Abieteh
16-12-2007, 00:09
بابا مريم جون سخت نگير.
سلام دوست منم یه کاربر ساده هستم مثل شما سخت گرفتنم دیگه چیه؟ در این تایپیک در مورد مشکلات این گوشی بحث میشه و اگه از این درخواستها کنی کسی بازهم ادرس اونجارو بهت میدن .باید در تایپیک برنامه و بازی درخواست کنی.
چرا واسه دانلود نرم افزار و بازي ان73 يه جاي مشخص نيست 200 صفحه اين تايپيك 2 صفحه مفيد داره
Saman-tci
16-12-2007, 12:20
برای اینکه این تاپیک برای معرفی برنامه و درخواست بازی و دانلود نیست .....
این تاپیک برای کسانی هست که آشنایی کافی با این گوشی ندارن و میان اینجا تا از تجربیات دوستانی که از این گوشی استفاده کردن بهره ببرن ....
shahrokh_nik
16-12-2007, 14:55
سلام
M_Abieteh
16-12-2007, 15:57
سلام
سلام دوست عزیز صدارو کمی بیشتر و از کیفیت اهنگ کم میشه.
بابا مريم جون سخت نگير.
دوستمون راست میگن .اگه هر کی هر جا هر سوالی رو بپرسه نظم فروم بهم میخوره مگه اینکه برنامش به مشکل گوشی ربط داشته باشه ....
فکر کنم، البته مطمئن نیستم... عمر باتری گوشیم خیلی کم شده
مثلاً همین امروز با 4تا اس ام اس و 5 دقیقه صحبت در عرض 12 ساعت خاموش شد!
استانداردش همینه؟؟
M_Abieteh
18-12-2007, 22:29
فکر کنم، البته مطمئن نیستم... عمر باتری گوشیم خیلی کم شده
مثلاً همین امروز با 4تا اس ام اس و 5 دقیقه صحبت در عرض 12 ساعت خاموش شد!
استانداردش همینه؟؟
فکر نمیکنم چون من گوشیمو وقتی شارژ میکنم زیاد موزیک گوش میکنم و 2 روز یه بار مجبور به شارژ دوباره میشم.
سلام
گوشی من هر روز حداقل یه بار شارژ خالی میکنه اونهم یه هوی.چطور؟
باطری کاملا ÷ر رو نشون میده اما تو نیم ساعت انگار سوراخ شده ازش زده بیرون میگه شارژ کمه بعد یه دقیقه خاموش میشه؟
باطری تقلبی بهم دادند؟
چطوری برم یقه طرف رو بچسبم؟
ممنون
M.etallic.A
19-12-2007, 01:16
سلام
باطری کاملا ÷ر رو نشون میده اما تو نیم ساعت انگار سوراخ شده ازش زده بیرون میگه شارژ کمه بعد یه دقیقه خاموش میشه؟
باطری تقلبی بهم دادند؟
ممنون
میری تو مغازه و مستقیم میری روبروی طرف بعد دستت رو میبری جلو و یقه شو میگیری:دی
از شوخی گذشته باطری شما به احتمال زیاد تقلبیه و مشکل داره وگرنه ماله من حداقل یک روز نصف شارژ داره تازه اگه خیلی کار بکشم ازش.
tekno2006
19-12-2007, 17:03
کسی نیست که با این گوشی کنفرانس صوتی برگزار کرده باشه تا سه نفر جواب میده ولی نمیدونم چرا نفر چهارم صدا رو میشنوه ولی نمتونه چیزی بگه . کسی می دونه؟
M.etallic.A
19-12-2007, 23:43
منظورتون رو متوجه نشدم.
منظورتون رو متوجه نشدم.
دوستمون سیستم کنفرانس رو از مخابراتشون فعال کردن و الان این مشکل رو دارن ....
عزیزم کمتر کسایی این سیستم رو فعال میکنن .حالا اگه کسی بلد باشه میگه .
راستی آبونمان این سیستم 2 ماه چنده ؟؟؟
سلام
باطری تقلبی بهم دادند؟
ممنون
باطریو روی شیشه ای که بصورت افقی هست مثلا شیشه میز بچرخونید باطری نهاید باید نیم دور بزنه هر دو طرف =اگه بچرخه نشون میده باطری خرابه و باد داره و این باد هم با چشم معلوم نمیشه
M.etallic.A
20-12-2007, 01:39
آهان من فکر کردم از ppt استفاده میکنن ...
باطریو روی شیشه ای که بصورت افقی هست مثلا شیشه میز بچرخونید باطری نهاید باید نیم دور بزنه هر دو طرف =اگه بچرخه نشون میده باطری خرابه و باد داره و این باد هم با چشم معلوم نمیشه
چه جالب، ممنون اط راهنماییت
راستی یه نفر بهم گفت که در اثر ضربه این طوری میشه، یعنی باطریش زود خالی میشه... نظر شما چیه؟
راستی یه نفر بهم گفت که در اثر ضربه این طوری میشه، یعنی باطریش زود خالی میشه... نظر شما چیه؟
ممکنه اینطوری شه !
Saman-tci
20-12-2007, 17:18
سلام
باطری تقلبی بهم دادند؟
ممنون
از شارژر اصلی خود گوشی استفاده میکنی ....؟
1. چطوری میشه اسکرین سور متحرک یا والپیپر متحر ک رو توی صفحه ان 73 گذاشت؟
2. چطور میشه عکس والپیپر رو به تمام صفحه گسترش داد؟ ( یعنی تصویر فقط وسط صفحه نباشه بلکه کل ال سی دی رو بگیره )
3. چطور میشه عکس اس ام اسی رو با این گوشی فرستاد ؟؟
M_Abieteh
20-12-2007, 19:02
2. چطور میشه عکس والپیپر رو به تمام صفحه گسترش داد؟ ( یعنی تصویر فقط وسط صفحه نباشه بلکه کل ال سی دی رو بگیره )
در مورد سوال دوم اینکه عکس روی تمام صفحه نمیوفته بهترین راهش اینه عکس مورد نظرت رو در
این تایپیک به دوستان بدی تا از عکست برات تم بسازند اینطوری عکست کل ال سی دی رو میگیره.
ali racer
20-12-2007, 22:24
در مورد سوال دوم اینکه عکس روی تمام صفحه نمیوفته بهترین راهش اینه عکس مورد نظرت رو در
این تایپیک به دوستان بدی تا از عکست برات تم بسازند اینطوری عکست کل ال سی دی رو میگیره.
یا اینکه با برنامه theme diy این
کارو خودت رو گوشیت انجام بدی
یا اینکه با برنامه theme diy این
کارو خودت رو گوشیت انجام بدی
نرم افزاره خیلی خوبیه .
شنیدم تو ورژن جدیدش میشه آیکونها رو هم عوض کرد درسته ؟
H.Operator
21-12-2007, 01:32
دوستان گوشي من ان73 هست وهر كاري ميكنم فايل هاي جار روش نصب نميشه چي كار كنم..........راهنماي كنيد..........!!!!!!!!!!!!!
دوستان گوشي من ان73 هست وهر كاري ميكنم فايل هاي جار روش نصب نميشه چي كار كنم..........راهنماي كنيد..........!!!!!!!!!!!!!
امکان نداره حتی اگه سایزش ماله این گوشی نباشه هم نصب میشه ولی صفحش میزون در نمیاد !
اروری چیزی نمیده ؟؟ اگه میده بگو ...
راستی تو همه ی جاوا ها همینطوریه ؟؟
aluminum
21-12-2007, 06:31
دوستان در گوشي n73 شمارنده sms وجود نداره؟
دوستان در گوشي n73 شمارنده sms وجود نداره؟
نه عزیز وجود نداره .ولی برنامش موجوده ...
میشه در مورد این دوتا هم کمک کنید
در ضمن اسم برنامه برای شمردن اس ام اس چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اول باید بگم که نمیشه عکس متحرک رو به عنوان والپیپر متحرک بزاری ولی تمهایی هستن که با نرافزار کمکی متحرک میشن باید بگم با اون نرم افزار هم نمیتونی عکسی که خودت داری رو بزاری رو صفحه البته به صورت متحرک ...
اونم فکر کنم اسمش اس ام اس کنتور باشه ...
H.Operator
21-12-2007, 15:38
امکان نداره حتی اگه سایزش ماله این گوشی نباشه هم نصب میشه ولی صفحش میزون در نمیاد !
اروری چیزی نمیده ؟؟ اگه میده بگو ...
راستی تو همه ی جاوا ها همینطوریه ؟؟
من چه بازي-----------------چه برنامه--------(بيش از 50 تا)---------------هر كدوم رو نصب ميكنم (ميره واسه نصب تا اونجا كه بين حافظه گوشي و مموري بايد يكي رو انتخاب كني ميره و لودينگ نصب هم تا 70.80%ميره )يك دفعه پيام unable to instal رو ميده و نصب نميشه(فقط sis و sisx رو راحت نصب ميكنه).........:41:
اينم يك سري از مشخصات گوشيم(n73)با تصوير..............:18:
در ضمن فايل ها رو اينجوري نمايش ميده...:13:
عزیزم میشه یه زحمت بکشی و همین برنامه رو داشتی نصبش میکردی رو آپلود کنی و بزاری من تو گوشیه خودم تست کنم ببینم چه جوریه ؟؟
H.Operator
21-12-2007, 18:35
asfa جون ميشه بگي sw version گوشيت چند آخه من حتي گوشيم رو مستر رست هم كردم ولي بازم جواب نميده.........حتي تو همين سايت برنامه هايي رو كه بچه ها ميزاشتن وتست هم كرده بودن رو n73 بازم نصب نميكرد .........در ضمن فقط اين فايله نيست هيچ فايل جاري روش نصب نميشه ..........اگر برنامه يا بازي با پسوند جار داري كه رو گوشيت تست كرده باشي و جواب داده بزار تا نتيجه رو برات بنويسم و ببينم مشكل چيه...................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
H.Operator
21-12-2007, 18:36
asfa جون ميشه بگي sw version گوشيت چند آخه من حتي گوشيم رو مستر رست هم كردم ولي بازم جواب نميده.......حتي تو همين سايت برنامه هايي رو كه بچه ها ميزاشتن وتست هم كرده بودن رو n73 بازم نصب نميكرد ......در ضمن فقط اين فايله نيست هيچ فايل جاري روش نصب نميشه ......اگر برنامه يا بازي با پسوند جار داري كه رو گوشيت تست كرده باشي و جواب داده بزار تا نتيجه رو برات بنويسم و ببينم مشكل چيه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
H.Operator
21-12-2007, 18:43
asfa جون ميشه بگي sw version گوشيت چند آخه من حتي گوشيم رو مستر رست هم كردم ولي بازم جواب نميده.......حتي تو همين سايت برنامه هايي رو كه بچه ها ميزاشتن وتست هم كرده بودن رو n73 بازم نصب نميكرد ......در ضمن فقط اين فايله نيست هيچ فايل جاري روش نصب نميشه ......اگر برنامه يا بازي با پسوند جار داري كه رو گوشيت تست كرده باشي و جواب داده بزار تا نتيجه رو برات بنويسم و ببينم مشكل چيه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
H.Operator
21-12-2007, 18:48
asfa جون ميشه بگي sw version گوشيت چند آخه من حتي گوشيم رو مستر رست هم كردم ولي بازم جواب نميده.......حتي تو همين سايت برنامه هايي رو كه بچه ها ميزاشتن وتست هم كرده بودن رو n73 بازم نصب نميكرد ......در ضمن فقط اين فايله نيست هيچ فايل جاري روش نصب نميشه ......اگر برنامه يا بازي با پسوند جار داري كه رو گوشيت تست كرده باشي و جواب داده بزار تا نتيجه رو برات بنويسم و ببينم مشكل چيه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:
Mojtaba N87
21-12-2007, 18:50
در تایید حرف دوست خوبم آسفا ، تم متحرک رو گوشی های سیمبین جواب نمی ده ولی برنامه هایی واسه این کار هست که پیشنهاد می کنم استفاده نکنی چون سرعت گوشی میاد پایین.
برنامه های زیادی واسه شارش مسیج ها هست.یه سری به تاپیک برنامه های سری 60 ورژن 3 بزنی کلی پیدا می کنی...
H.Operator
21-12-2007, 18:51
شرمنده بچه ها يك لحظه سيستم قاطي كرد؟
M.etallic.A
21-12-2007, 20:19
برنامه anim spirit برای گذاشتن عکسهای متحرک به عنوان والپیپر و برنامه های مخصوصی تحت عنوان اسکرین سیور که sis هستن و نصب میشن و اسکرین سیورهای انیمیشن و سه بعدی هستن. مثل اسکرین سیور دلفین و ...
برنامه anim spirit برای گذاشتن عکسهای متحرک به عنوان والپیپر و برنامه های مخصوصی تحت عنوان اسکرین سیور که sis هستن و نصب میشن و اسکرین سیورهای انیمیشن و سه بعدی هستن. مثل اسکرین سیور دلفین و ...
درسته این برنامه این کار رو انجام میده ولی با توجه به افت سرعت گوشی فکر نمیکنم بیارزه مخصوصا اونایی که زیاد با گوشی ور میرن اونم ان73 !!!
M.etallic.A
22-12-2007, 00:42
بالاخره دوستمون یه سوالی کرد و ما هم برحسب وظیفه جواب دادیم دیگه اونش به خودش مربوط میشه.
asfa جون ميشه بگي sw version گوشيت چند آخه من حتي گوشيم رو مستر رست هم كردم ولي بازم جواب نميده.......حتي تو همين سايت برنامه هايي رو كه بچه ها ميزاشتن وتست هم كرده بودن رو n73 بازم نصب نميكرد ......در ضمن فقط اين فايله نيست هيچ فايل جاري روش نصب نميشه ......اگر برنامه يا بازي با پسوند جار داري كه رو گوشيت تست كرده باشي و جواب داده بزار تا نتيجه رو برات بنويسم و ببينم مشكل چيه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:
من یه بار آپدیت کردم گوشیمو ورژنش الان 4.0736.3.2.1 هست نمیدونم چه اتفاقی ممکنه برای گوشیت افتاده باشه ولی آپدیت کنی درست میشه به احتمال زیاد قبل آپدیت یه بار رم گوشیتو در بیار البته قبلش اون جاوا رو کپی کن تو گوشی و بعد بدون رم نصبش کن ببی چه طوریه ؟؟
البته هر چند فکر نمیکنم ربطی به قضیه داشته باشه ولی ممکنه یه چیز تو رم مانع شه حالا این کارو بکن ضرر نداره ...
دقیقا مشکل منو داری باطری باد کرده درست تو جاش قرار نمی گیره و به قول معروف کیپ نمیشه و در اثر ضربه اونطوری میشه
Mojtaba N87
22-12-2007, 01:17
درسته! اگه اهل بازی با گوشی هستین این تم های متحرک رو نریزین چون رم رو می گیره...
بک مشکل اساسی دارم هر کی به دادم برسه ممنون میشم.
من یهn73 دارم از دستم افتاد .همه چیش درست شد دادم تعمیر کار فقط مونده آنتن دهی که اصلا نداره .انگار نه انگار یسم کارتو انداختی توش .حالا تعمیر کاره هم از بهترین های اینجاست ولی نتونسته درست کنه .
گفت قطعه اش پیدا نمیشه .تو تهران پاساژ علاادین هست .
راست گفته با خواسته بپیچونه ؟
کسی میدونه چی کار باید بکنم ؟؟
Mojtaba N87
22-12-2007, 11:17
به نظرم راست گفته بنده خدا! حتما آنتن داخلیش مورد پیدا کرده.اینجا که تعمیرکارا درستش می کنم.بهترین کار اینه که با چند تا تعمیر کار دیگه مشورت کنی و بعد بری دنبال قطعه.راستی،گوشیت رو مستر ریست کردی بعد از تعمیر؟ نمیدونم شاید نرم افزاری باشه!!!
H.Operator
22-12-2007, 12:03
از همه خواهش ميكنم كمكم كنيد....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد نصب فايل هاي jar
من چه بازي-----------------چه برنامه--------(بيش از 50 تا)---------------هر كدوم رو نصب ميكنم (ميره واسه نصب تا اونجا كه بين حافظه گوشي و مموري بايد يكي رو انتخاب كني ميره و لودينگ نصب هم تا 70.80%ميره )يك دفعه پيام unable to instal رو ميده و نصب نميشه(فقط sis و sisx رو راحت نصب ميكنه).........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
اينم يك سري از مشخصات گوشيم(n73)با تصوير..............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
در ضمن فايل ها رو اينجوري نمايش ميده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
حسین جون انقدر به این عکسه گیر نده ماله منم همینطوری نشونش میده یعنی ماله همه اینطوریه ....
بهتره آپ کنی گوشیتو ...
راستی بدون رم که گفتم امتحان کردی ؟
من یهn73 دارم از دستم افتاد .همه چیش درست شد دادم تعمیر کار فقط مونده آنتن دهی که اصلا نداره .انگار نه انگار یسم کارتو انداختی توش .حالا تعمیر کاره هم از بهترین های اینجاست ولی نتونسته درست کنه .
چطوری افتاده که انقدر داغون شده ؟؟؟:18:
اگه بگردی ممکنه پیداش کنی ولی هر وقت درست کردی زود بفروشش گوشی ای که تا این حد تعمیری شده باشه زود به زود اذیتت میکنه ...
H.Operator
22-12-2007, 15:57
بابا من كه به عكس گير ندادم اون به من گير داده.....!!!!!!!!!!!!!!
آره امتحان كردم فايده نداشت
بابا من كه به عكس گير ندادم اون به من گير داده.....!!!!!!!!!!!!!!
آره امتحان كردم فايده نداشت
خداییش تا حالا کسی همچین مشکلی ندیده ولی اگه میتونی آپ کن و اگه نمیتونی فلش کن فکر کنم آخرین راه باشه نظر بقیه چیه ؟
M.etallic.A
23-12-2007, 03:56
متاسفانه گوشی که میفته زمین هیچ جاش مشکل پیدا نمیکنه غیر از همین بخش آنتن. خوب شما باید ببری همون علائدین برات درستش کنن.
Mojtaba N87
23-12-2007, 10:59
خداییش تا حالا کسی همچین مشکلی ندیده ولی اگه میتونی آپ کن و اگه نمیتونی فلش کن فکر کنم آخرین راه باشه نظر بقیه چیه ؟
مشکل عجیبیه! فایل منجر های دیگر رو هم نصب کن.ببین اونا می تونن اجراش کنن؟
مشکل عجیبیه! فایل منجر های دیگر رو هم نصب کن.ببین اونا می تونن اجراش کنن؟
عزیزم ربطی به اجراش نداره اجرا میشه فقط بین نصبش ارور میده و نصب نمیشه تو همون فایل منیجر گوشی هم که علامت سئوال داره پشتش اجرا میشه ...
به نظرم راست گفته بنده خدا! حتما آنتن داخلیش مورد پیدا کرده.اینجا که تعمیرکارا درستش می کنم.بهترین کار اینه که با چند تا تعمیر کار دیگه مشورت کنی و بعد بری دنبال قطعه.راستی،گوشیت رو مستر ریست کردی بعد از تعمیر؟ نمیدونم شاید نرم افزاری باشه!!!
نه نکردم .میدونید چه جوری میشه این کار رو کرد ؟؟ ممنون میشم.
چطوری افتاده که انقدر داغون شده ؟؟؟:18:
اگه بگردی ممکنه پیداش کنی ولی هر وقت درست کردی زود بفروشش گوشی ای که تا این حد تعمیری شده باشه زود به زود اذیتت میکنه ...
راستش ار دستم افتاد و شانسی لای در آسانسور گیر کرد و در بسته شد (کوبیده شد منظورم).طفلک گوشیم چه کشیده.:41:
راستش ار دستم افتاد و شانسی لای در آسانسور گیر کرد و در بسته شد (کوبیده شد منظورم).طفلک گوشیم چه کشیده.:41:
وای خدایی چقدر دردناکه !!!:41:
راستی مستر ریست رو باید اینطوری انجامش بدی .
اول این کد رو میزنی #7370#* بعد ازت کد گوشیتو میخواد وقتی که اونو دادی گوشیت خاموش میشه و بعد از یکی دو دقیقه دوباره روشن میشه و بالا میاد راستی هرچی تو حافظه گوشیته پاک میشه اگه شماره تلفنی عکسی چیزی داری برش دار ....
راستی به نظر من ربطی به این نداره ولی خوب به امتحانش میارزه ...
موفق باشی عزیز ...
H.Operator
23-12-2007, 16:02
بچه ها مشكل گوشيم حل شد(n73 ) با فرمت كردن گوشي كه(sajey ) گفته بود حل شدۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀ
Mojtaba N87
23-12-2007, 19:16
عزیزم ربطی به اجراش نداره اجرا میشه فقط بین نصبش ارور میده و نصب نمیشه تو همون فایل منیجر گوشی هم که علامت سئوال داره پشتش اجرا میشه ...
من فک کردم از نصبش مشکل داره! مشکل فقط همون علامت سواله؟؟؟؟
کاش همه مشکلا به همین سادگی بود....:31:
آسفا کامل توضیح داد.مثل همیشه.
خدا واسه کسی نیاره...:20:
بچه ها مشكل گوشيم حل شد(n73 ) با فرمت كردن گوشي كه(sajey ) گفته بود حل شدۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀ
خدا رو شکر! مستر ریست کردی؟ یا مموری رو فرمت کردی؟
:41: ادم از من بد شانس تر پیدا میشه .شماره 3 گوشیمم در این سانحه از کار افتاده .....
ممنون جناب asfa
فکر کنم راهی جز علاادین ندارم.
من فک کردم از نصبش مشکل داره! مشکل فقط همون علامت سواله؟؟؟؟
کاش همه مشکلا به همین سادگی بود....:31:
هنوزم که داری اشتباه میکنی !!:46:
این که نیست مشکلش >مشکلش اینه که وسط نصب برنامه های جاوا unable to install میده ...
:41: ادم از من بد شانس تر پیدا میشه .شماره 3 گوشیمم در این سانحه از کار افتاده .....
ممنون جناب asfa
فکر کنم راهی جز علاادین ندارم.
خواهش میکنم .
با عرض تاسف باید بگم بله !!
کاش میشد اینجا مشکلات سخت افزاری رو هم حل کرد :18: آخه اینطوری دوستای گلمون دست خالی نمیرفتن ...
farhad1390
24-12-2007, 10:48
دیگه این n73 هم خیلی خز شده باید بره پیش پدر بزرگش n70:27:...........
دیگه این n73 هم خیلی خز شده باید بره پیش پدر بزرگش n70:27:...........
درسته منم قبول دارم که خز شده ولی خوب باید به اونایی که دارنش کمک کنیم تا بهتر ازش استفاده کنن مثل من !!:46:
nazila_nanaz
24-12-2007, 22:10
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چند تا برنامه ی توپ واسه n73 میخوام
یه چند تا چیز هم دانلود کردم
اما یا اکسپایر شدن یا خرابن
بیچاره شدم
plz help me[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلاً برنامه ی چراغ قوه، یه منشی تلفنی توپ، ریموت کنترل و ...
یه سوال هم دارم !!! آیا برنامه های گوشی n73 با n73 music edition فرق میکنه ؟
فقط لطفا منو نفرستین تو تاپیکایه دیگه !! هرجا رفتم لینکاش کار نمیداد.
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چند تا برنامه ی توپ واسه n73 میخوام
یه چند تا چیز هم دانلود کردم
اما یا اکسپایر شدن یا خرابن
بیچاره شدم
plz help me[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلاً برنامه ی چراغ قوه، یه منشی تلفنی توپ، ریموت کنترل و ...
یه سوال هم دارم !!! آیا برنامه های گوشی n73 با n73 music edition فرق میکنه ؟
فقط لطفا منو نفرستین تو تاپیکایه دیگه !! هرجا رفتم لینکاش کار نمیداد.
اون برنامه هایی که میگین اکسپایر شدن شما باید تاریخ گوشیتون رو بکنین 2006 بعد نصب میشن ...
اونای دیگه هم خراب نیستن یا برنامه ها اصلا ماله این سری نبودن یا باید ساین میشدن ...
شما باید به تاپیک نرم افزارهای سیمبین 9.1 3rd سر بزنین حتما اونجا پیداشون میکنین ...
نرم افزارهای ان73 معمولی با موزیک هم فرقی نمیکنن با هم ...
Mojtaba N87
25-12-2007, 13:00
بهترین منبعی که می تونم معرفی کنم واسه این گوشی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش که لینک مستقیم هم داره و نرم افزاراش جدیدن
yoosef_st
25-12-2007, 14:03
این سایت که نیست. The Page Can not میزنه. آدرس اشتباس.
راستی بچه ها لطفا یه سر به این تاپیک بزنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون.
Mojtaba N87
25-12-2007, 15:44
همین الآن چکش کردم.سایت درسته درسته
آقا من n73 بگيرم بهتره يا 5700 ??
Mojtaba N87
25-12-2007, 23:11
اگه دوربین مهم تره ان73 ولی اگه کلاس و جدیدتر بودن مهمه 5700
سلام دوستان تورو خدا كمك كنين گوشيم قات زده روي هر زنگي كه گوشي رو ميزارم وقتي گوشي زنگ ميخوره اهنگ اصلي نوكيا nokia tune .acc رو پخش ميكنه البته همون موقع كه اهنگ رو عوض ميكنم و به گوشي زنگ ميزنم درسته ولي وقتي گوشي ميره رو پاور سيور يعني صفحه خاموش ميشه ومشكي ميشه به گوشي زنگ ميزنم همون اهنگ نوكيا رو ميزنه چكارش كنم ؟؟؟ يه ريستي چيزي هر كاري كه درست بشه
saman_tci جان به دادم برس
سلام دوستان تورو خدا كمك كنين گوشيم قات زده روي هر زنگي كه گوشي رو ميزارم وقتي گوشي زنگ ميخوره اهنگ اصلي نوكيا nokia tune .acc رو پخش ميكنه البته همون موقع كه اهنگ رو عوض ميكنم و به گوشي زنگ ميزنم درسته ولي وقتي گوشي ميره رو پاور سيور يعني صفحه خاموش ميشه ومشكي ميشه به گوشي زنگ ميزنم همون اهنگ نوكيا رو ميزنه چكارش كنم ؟؟؟ يه ريستي چيزي هر كاري كه درست بشه
با اجازه سامان جون
با این کد هر چی تو حافظه گوشیته پاک میشه و گوشیت درست میشه : #7370#*
آقا من n73 بگيرم بهتره يا 5700 ??
همچنین اگه کیفیت صدا و تصویر برات مهمه 5700 بزار اینطوری بگم اگه دوربین میخوای ان73 و اگه برتری نسبت به بقیه چیزا میخوای 5700 ...
ورِن گوشی من v 3.0638.0.0.1 هستش و هیچ مشکل خاصی هم باهاش ندارم و حدود 8 ماه هستش که باهاش کار میکنم ولی دوستانم میگن وِِژن قدیمیه و لازمه که اپدیت بشه به نظر شما به صلاحه اپدیت کنم یا به ریسکش نمی ارزه ؟ وژن قدیم با جدید در چه چیزهایی با هم فرق دارن ؟
همچنین اگه کیفیت صدا و تصویر برات مهمه 5700 بزار اینطوری بگم اگه دوربین میخوای ان73 و اگه برتری نسبت به بقیه چیزا میخوای 5700 ...
ان 73 کیفیت ال سی دی و سرعتش از 5700 کمتره ولی در عوض دوربین و صدای بهتری داره و عمر مفید باطری هم قابل بیان هستش و در کل 5700 قیمت کمتری داره خوشگل هم هست و دخترانه
عشق فقط 73 و 6233
ali-zahiri
26-12-2007, 23:38
برای تبدیل n73 معمولی به موزیک ادیشن باید دوتا برنامه را دانلود کرد 1-nss و2-nsu
من nss رادانلود کردم ولی وقتی میخواهم nsu را دانلود کنم سایت آن صفحه را باز نمی کند.
آدرس صفحه:
/آیا محل دیگری برای دانلود آن هست؟
ان 73 کیفیت ال سی دی و سرعتش از 5700 کمتره ولی در عوض دوربین و صدای بهتری داره و عمر مفید باطری هم قابل بیان هستش و در کل 5700 قیمت کمتری داره خوشگل هم هست و دخترانه
عشق فقط 73 و 6233
با باتریش موافقم ولی با صداش نه !!
صدای 5700 خیلی با کیفیت تره از ان73 ....
فکر نمیکنی برای مختص دخترونه بودن یه خورده بزرگه ؟؟
Mojtaba N87
27-12-2007, 00:20
درسته، کیفیت صدای 5700 خیلی عالیه.و با توجه به رنگ بندیش می شه گفت دخترونه یا نه! رنگ نارنجیش دخترونه تره.ولی از سری موزیک نوکیا به نظر من 5300 خیلی دخترونه و شیکه...
کلا سری 5 اسپرته و دخترونه پسرونه نداره...
ان73 هم یه گوشی کلاسیک با قابلیت های کلی بالاست... بالاخره سری N هم یه کلاسی واسه خودش داره...
اين كه با #7370#* حافظه كوشي باك ميشه از نظر كارانتي موردي نداره ؟
با اين كد كه asfa هم داد درست نشد جكار كنم؟؟؟
حالا سرعت 5700 بشتره يا 73؟
بعدش اين درسته كه ميگن 5700 بعد چند وقت شل و ول ميشه؟؟
Saman-tci
27-12-2007, 13:26
ببین امین جان این اشکال ممکنه از راههای زیادی بوجود اومده باشه ....
مهمترین دلیلش ویروسی شدن گوشی هست که از طریق وارد شدن آهنگ , برنامه و یا فایل ویدیویی از طریق بلوتوث هست ...
همونجوری هم که میدونی تمام فایلهایی که از طریق بلوتوث وارد گوشی میشه روی مموری کارت ذخیره میشه پس اگه ویروسی هم وارد گوشی بشه اول به مموری کارت آسیب می رسونه ...
بهترین راهش اینه که اول مموری کارتتو فورمت کنی ( البته قبلش ازشون بک آپ بگیر ) تا اگه ویروس داشتته باشه از بین بره .... و بعد دوباره آهنگ default گوشیتو عوض کن و نتیجه رو بگو ....
ممورى رو فرمت كردم ولي درست نشد!!! وقتي صفحه روشنه درسته ولي بعد 5 دقيقه كه لايت سنسورش روشن ميشه همون اهنك نوكيا رو ميزنه نميدونم جكار كنم
راستي كوشيم جز سري هاي اول يك سال بيش خريدم وكارانتي اتصالات داره ورزنش دو و خورده ايه مي خوام ابديت كنم البته بدم نمايندكي اتصالات ولي نميدونم كجاست ؟؟ ممكنه با ابديت درست بشه؟؟؟
يه راه حل ديكه بيشنهاد بده سامان جون ( كي بردلب تابم عربيه ببخشيد)
به نظر من به احتمال 99 درصد درست میشه با آپدیت چون خیلی از مشکلات بعد از آپ حل میشه ...
Mojtaba N87
28-12-2007, 13:47
این مشکل رو در چند تا سری n دیگه مثل ان93 هم دیدم...واقعا نمی دونم دلیلش چیه...
منم آپدیت رو پیشنهاد می کنم.
boy iran
28-12-2007, 15:15
سلام دوستان
یک سوال
تازه این گوشی رو خریدم اگر مبتدی بود مسخره نکنید
چطوری میشه صفحه کلید رو قفل کرد
ممنون
سلام دوستان
یک سوال
تازه این گوشی رو خریدم اگر مبتدی بود مسخره نکنید
چطوری میشه صفحه کلید رو قفل کرد
ممنون
اول بالاترین دکمه سمت چپ جوی استیک و بعد هم ستاره رو میزنی برای باز کردنش هم همین ....
راستی boy iran جون تعداد پستات 17.721 هستش ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
یا اینکه فروم قاطی کرده ؟؟؟؟؟
boy iran
28-12-2007, 18:24
اول بالاترین دکمه سمت چپ جوی استیک و بعد هم ستاره رو میزنی برای باز کردنش هم همین ....
ممنون دوست خوب:11:
راستی boy iran جون تعداد پستات 17.721 هستش ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
یا اینکه فروم قاطی کرده ؟؟؟؟؟
نه درسته
p30 هیچوقت اشتباه نمیکنه :46:
Mojtaba N87
28-12-2007, 20:55
دمت گرم دوست عزیز! 17700 تا پست کم نیست ها!
واسه قفل صفحه کلید، نرم افزار هایی هستن که می تونن طریقه قفل رو به دلخواه تغییر بدن.مثل دو بار زدن دکمه منو.
boy iran
28-12-2007, 21:01
همین راهی که دوست خوبمون گفت عالی بود مجتبی جان
البته من مدتی بود با ویندوز موبایل کار کردم دیگه همه چیز نوکیا یادم رفته
Mojtaba N87
28-12-2007, 21:36
چه خوب شد که این رو گفتی چون یه سوال دارم.بعد از مدتی که با گوشیت کار کردی اگه می شه بگو ویندوز بهتره یا سیمبین...
این سوال خیلی از دوستانه
boy iran
28-12-2007, 22:28
والا مجتبی جان من هنوز به ویندوز موبایل وفادار هستم
البته به قول یکی از رفقای خودمون تو این انجمن حرفه ای ها به ویندوز موبایل فکر میکنند
ولی عامه پسند تو کشور ما سیمبین هستش چون کارآیی بیشتر و سهل تری داره
ولی خود هیچوقت ویندوز موبایل رو دسته کم نمیگیرم چون نسلهای آینده نیاز شدیدی بهش دارن
در کل از نظر نحوه کار من سیمبین رو ترجیح میدم به بقیه
والا مجتبی جان من هنوز به ویندوز موبایل وفادار هستم
البته به قول یکی از رفقای خودمون تو این انجمن حرفه ای ها به ویندوز موبایل فکر میکنند
ولی عامه پسند تو کشور ما سیمبین هستش چون کارآیی بیشتر و سهل تری داره
ولی خود هیچوقت ویندوز موبایل رو دسته کم نمیگیرم چون نسلهای آینده نیاز شدیدی بهش دارن
در کل از نظر نحوه کار من سیمبین رو ترجیح میدم به بقیه
با این حساب باید تو بخش ویندوز موبایل فعالیت خوبی داشته باشی درسته ؟؟
احتمالا اگه منم ویندوز موبایل گرفتم مزاحمت میشم ...
boy iran
28-12-2007, 22:40
با این حساب باید تو بخش ویندوز موبایل فعالیت خوبی داشته باشی درسته ؟؟
احتمالا اگه منم ویندوز موبایل گرفتم مزاحمت میشم ...
البته دوست خوب ما بخش ویندوز موبایل نداریم
دو سه تا تاپیک هست درباره پاکت پی سی یا نرم افزارها یا بازیهاش که با سرچ بهش میرسی
البته ما یک دستی توش داریم هی........... ولی از ما پیشکسوت تر هم هستن که میتونی مراجعه کنی بیبینی:46:
البته دوست خوب ما بخش ویندوز موبایل نداریم
دو سه تا تاپیک هست درباره پاکت پی سی یا نرم افزارها یا بازیهاش که با سرچ بهش میرسی
البته ما یک دستی توش داریم هی........... ولی از ما پیشکسوت تر هم هستن که میتونی مراجعه کنی بیبینی:46:
حالا فعلا چیزی معلوم نیست ولی اگه گرفتم تاپیکشم پیداش مکنم ...
M.etallic.A
30-12-2007, 12:03
به نظر من برای من و شما ویندوز موبایل به درد نمیخوره. مگر واسه کلاس. وگرنه تمام کارایی ویندوز موبایل استفاده از برنامه آفیس اونه یا کار کردن با اینترنت و کلا کارهای کامپیوتری و به درد اونهایی میخوره که مشاغلی از این دست دارن و معمولا هم در حین سفر هستن و میخوان در طول سفر به کارهاشون برسن و از طرفی حوصله حمل و نقل لپ تاپ رو ندارن ...
آخرین ورژن گوشی N73 الان چیه ؟
aminphysics
31-12-2007, 03:07
سلام بر دوستان
مدتیه که درباره این دو گوشی کا800 و ان73 مطلب میخونم حاصل تجربیات من به قرار زیره:
بررسی تخصصی عکسهای دو موبایل در آدرس زیره:
URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]
2 صفحه است دقت کنید همه موارد رو بخونید
2 بررسی فیلمهای گرفته شده با دو موبایل :
کا800
URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]
n73
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل از نظر فیلم ان73 بسیار بهتر است و از نظر عکس نمیشد گفت دربعضی موارد کا800 و در بعضی موارد ان73 ولی برای اکثر کاربران که به داشتن فقط عکس از لحظات زندگیشون بسنده میکنند ان73 بهتر و عکسهای جالبتری دارد که در زمینه رنگ عکسها مشهود است البته رنگ سفید رو ان 73 نه خوب تقریبا بد پردازش میکنه که البته نمیشه درباره تمام موارد با قطعیت صحبت کرد
موفق و پیروز باشید
(ضمنا دوستان در بخشهای دیگر لینک بدن این مطلب رو بقیه بخونن خیلی ها می پرسن و صد البته با جناح گیری دوستان درباره موبایل های مورد نظرشون جواب میشنوند)
دوست عزیز شما شاید تو وبسایت ها تحقیق بکنید ولی من خودم الان بادوستم یه چند ماهیه که داریم گوشی هامونو مقایسه می کنیم .
اون اولا تو بعضی عکس ها ماله اون خوب بود و تو بعضی ها ماله من ولی الان که درایور دوربینمو عوض کردم دیگه اصلا قابل مقایسه نیستند و K800 خیلی بهتره .
تو فیلم برداری هم دو شاخص داریم :
1- سایز فیلم برداری
2- فریم ریت های فیلم
تو سایز که N73 بزرگتر و بهتره ولی تو دومیش الان گوشی من K800 فریم ریتهاش 25 تا 30 تا متغیره ولی N73 بین 17 تا 20 تا متغیره .
ولی از لحاظ بلندی صدا که N73 گوشی منو میخوره ولی از لحاظ کیفیت تو هندزفری و اسپیکر (چون acoustic W880 رو خودم بهتر کردم و زدم روش ) K800 کیفیت بهتری داره .
اینم یه REVIEW یه بدون تعصب از من که بیش از دوماه که با این دو گوشی کل کل می کنم .
Saman-tci
31-12-2007, 12:16
مثل اینکه باز هم کل کل بین N73 و K800 شروع شد ...... با زهم یه قضیه تکراری
چرا این دوستمون این دو تا رو با هم مقایسه کرد ؟؟؟
کسی خواسته بود ؟؟؟
Saman-tci
31-12-2007, 20:58
گفتم که احتمالاً دلشون برای یه دعوای تــــــــوپ تنگ شده !!!!
Saman-tci
31-12-2007, 21:00
گفتم که احتمالاً ایشون دلشون برای یه دعوای تـــــوپ تنگ شده !!!
منظورتون منم یا اون یکی دوستمون.
من که مقایسه ای نکردم فقط خواستم دوستمونو که این کار رو کرده بود روشن تر بکنم .
Saman-tci
31-12-2007, 21:04
نه آرش جان اون یکی دوستمون .....
گفتم که احتمالاً ایشون دلشون برای یه دعوای تـــــوپ تنگ شده !!!
:46::46:لابد آخرشم یه کشته میده!!:46::46:
:19:BANNED:19:
ali racer
31-12-2007, 22:59
به نظر من برای من و شما ویندوز موبایل به درد نمیخوره. مگر واسه کلاس. وگرنه تمام کارایی ویندوز موبایل استفاده از برنامه آفیس اونه یا کار کردن با اینترنت و کلا کارهای کامپیوتری و به درد اونهایی میخوره که مشاغلی از این دست دارن و معمولا هم در حین سفر هستن و میخوان در طول سفر به کارهاشون برسن و از طرفی حوصله حمل و نقل لپ تاپ رو ندارن ...
من یه بار با گوشی ویندوز دار کار کردم
میشه گفت به نوعی
یه پی دی ا با قابلیت برقراری ارتباط تلفنی
و این نکته جالب که دوربینش فایل با پسوند دت میگرفت !!
دوست عزیز شما شاید تو وبسایت ها تحقیق بکنید ولی من خودم الان بادوستم یه چند ماهیه که داریم گوشی هامونو مقایسه می کنیم .
اون اولا تو بعضی عکس ها ماله اون خوب بود و تو بعضی ها ماله من ولی الان که درایور دوربینمو عوض کردم دیگه اصلا قابل مقایسه نیستند و K800 خیلی بهتره .
تو فیلم برداری هم دو شاخص داریم :
1- سایز فیلم برداری
2- فریم ریت های فیلم
تو سایز که N73 بزرگتر و بهتره ولی تو دومیش الان گوشی من K800 فریم ریتهاش 25 تا 30 تا متغیره ولی N73 بین 17 تا 20 تا متغیره .
ولی از لحاظ بلندی صدا که N73 گوشی منو میخوره ولی از لحاظ کیفیت تو هندزفری و اسپیکر (چون acoustic W880 رو خودم بهتر کردم و زدم روش ) K800 کیفیت بهتری داره .
اینم یه REVIEW یه بدون تعصب از من که بیش از دوماه که با این دو گوشی کل کل می کنم .
مثل اینکه باز هم کل کل بین N73 و K800 شروع شد ...... با زهم یه قضیه تکراری
واقعا خسته شدیم....
ضمنا این جا تاپیک مقایسه گوشی نیست عزیزه من
:46::46:لابد آخرشم یه کشته میده!!:46::46:
:19:BANNED:19:
ماشالا یه تنه داری تاپیکو میچرخونیاا:31:
خسته نباشی
ماشالا یه تنه داری تاپیکو میچرخونیاا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خسته نباشی
علی جون ما چاکر بر و بچ p30 هستیم همچنین شما !@!
خلاصه اگه هر جا میری منو میبینی بگو میرم کنار ! آخه من برای بچه های قدیمی تر ارزش خاصی قائلم ....
Highbury
06-01-2008, 10:22
میشه هندسفری ان73 روشوتش کنیم بندازیمش دور و هندسفری 5700 رو بهش بندازیم؟
میشه هندسفری ان73 روشوتش کنیم بندازیمش دور و هندسفری 5700 رو بهش بندازیم؟
آره قسمت دومش رو میشه البته اگه خواستی اون یکی رو بندازی دور بده من میدمش به دادش کوچیکم باهاش بازی کنه :46: البته حیف که ندارم !!!:41:(داداشو میگمااا )...
Highbury
06-01-2008, 17:37
مگه هندسفری ان73 معمولی دو تیکه هستش که قسمت دومش رو دور بندازم؟؟من فکر میکردم فقط موزیکالش دو تیکه هستش معمولی هم دو تیکه هستش؟پس فرق هندسفریشوندر چیه؟
منظور من این بود که کلا هندسفری اش رو دور بندازم و کلا هندسفری 5700 رو به پورت گوشی بزنم
مگه هندسفری ان73 معمولی دو تیکه هستش که قسمت دومش رو دور بندازم؟؟من فکر میکردم فقط موزیکالش دو تیکه هستش معمولی هم دو تیکه هستش؟پس فرق هندسفریشوندر چیه؟
منظور من این بود که کلا هندسفری اش رو دور بندازم و کلا هندسفری 5700 رو به پورت گوشی بزنم
ohh
ببخشید فکر کردم تو بخش موزیکم !!!
نه دو تیکه نیست و نمیتونی هندزفریه 5700 رو بهش وصل کنی چون پورتاشون فرق میکنه ....
Saman-tci
06-01-2008, 21:48
نه دوست من هندزفری N73 معمولی یه تیکه هست ..... اون برای موزیک هست که دوتیکه هست ...
zoghal.akhte
07-01-2008, 00:58
سلام...
خوبید؟؟؟
من با N73 یه مشکلی دارم...
اینکه بدونه اینه از hands free استفاده کنم,علامتش رو صفحه ی گوشیم فعال شده:18:
که باعث میشه نتونم آهنگ گوش بدم...حتی صدای زنگ گوشیمم در نمیاد:41:
هر جائی رو که فکر میکردم مشکل از اونجا باشه دست زدم,ولی درست نشد:41:
حالا باید چی کار کنم؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید...
ممنون:11:
Saman-tci
07-01-2008, 14:00
حالا مطمئنی همون علامته هندفری هست ...؟
M.etallic.A
07-01-2008, 16:09
سلام...
خوبید؟؟؟
من با N73 یه مشکلی دارم...
اینکه بدونه اینه از hands free استفاده کنم,علامتش رو صفحه ی گوشیم فعال شده
که باعث میشه نتونم آهنگ گوش بدم...حتی صدای زنگ گوشیمم در نمیاد
هر جائی رو که فکر میکردم مشکل از اونجا باشه دست زدم,ولی درست نشد
حالا باید چی کار کنم؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید...
یه بار هندزفری رو به گوشی وصل کن و بعد قطعش کن. روشن خاموش کن. اگه نرفت فرمت کن. اگه بازم نرفت گوشی رو بنداز تو سطل آشغال :دی نه شوخی کردم. حالا تو اینا رو بکن احتمالا درست بشه.
zoghal.akhte
07-01-2008, 22:21
یه بار هندزفری رو به گوشی وصل کن و بعد قطعش کن. روشن خاموش کن. اگه نرفت فرمت کن. اگه بازم نرفت گوشی رو بنداز تو سطل آشغال :دی نه شوخی کردم. حالا تو اینا رو بکن احتمالا درست بشه.
سلام...
ممنون داداشM.etallic.A گوشیم درست شد:11:
آخه خودم هندزفری نداشتم...واسه همین نمیتونستم که امتحان کنم...
ولی از دوستم گرفتم و مشکل حل شد...
ممنون:11:
موفق باشید:11:
M.etallic.A
08-01-2008, 23:23
خواهش میکنم. تا باشه از این مشکلات سهل اللحل ....
zoghal.akhte
09-01-2008, 13:21
خواهش میکنم. تا باشه از این مشکلات سهل اللحل ....
سلام.....
مجبور شدم فرمتش کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
آخرشم نفهمیدم مشکل از کجا بود...
امیدوارم دوباره اونطوری نشه...وگرنه واقعا میندازمش تو سطل زباله:13:
shahin81
10-01-2008, 10:00
سلام
من یه هندزفری بلوتوث نوکیا خریدم ولی هر کاری میکنم به N73 وصل نمیشه لطفا راهنمائیم کنید
سلام
من یه هندزفری بلوتوث نوکیا خریدم ولی هر کاری میکنم به N73 وصل نمیشه لطفا راهنمائیم کنید
تو قسمت بلوتوث باید سرچ کنی هندزفری رو البته وقتی روشنه بعد یه کد میخواد که باید 0000 رو بزنی و بعد اتصال انجام میشه ...
hamkar1981
14-01-2008, 13:19
سلام خدمت تمامی دوستان
(نمی دونم سوالم تکراری یا نه ببخشید سرچ هم نکردم و صفحات قبلی رو نخوندم)
یه مدت یه n73 دستمه هر رو ز یه یاداوری براش میاد هیچ جوری هم cancel نمی شه
چون من زیاد از تو نوکیا سر در نمیارم نمی دونم این با نرم افزار خاصی یا از calender گوشی (تو تقویم چیزی پیدا نکردم)
اگه سوالم مبهمه ببخشید
کسی می دونه مشکل از کجاست
ممنون از راهنمائیتون
M.etallic.A
14-01-2008, 23:55
برو تو این مسیر
menu >> calendar
بعد option رو بزن و از delete entry گزینه all entries رو انتخاب کن.
hamkar1981
15-01-2008, 12:30
دوست عزيز من اينكار رو تست كردم (قبلاً) فرقي نداره
نمي دونم با نرم افزار خاصي ابين كار رو كرده يا نه
ممنون از راهنمائيتون
منتظر مي مونم
M.etallic.A
15-01-2008, 15:31
با هر نرم افزاری کرده باشه مستقیما اینجا تو کلندر سیو میشه. میشه بپرسم یادآواریش چطوریه ؟ شاید آلارم باشه. در اون صورت باید بری تو قسمت clock گوشی و از اونجا غیرفعالش کنی و اگر با برنامه باشه باید تو خود برنامه غیرفعالش کنی. مثل برنامه handy alarm و ...
smohssenr
15-01-2008, 17:58
نمیشه عزیز دل برادر
ببخشید توی N73 چه جوری screen saverروعوض کنم یابزارم.
smohssenr
15-01-2008, 18:18
نمیشه عزیزم مگر اینکه از نرم افزار خاصی استفاده کنی
tekno2006
15-01-2008, 18:48
آیا نرم افزاری هست که بشه محتویات اینباکس رو دید
tekno2006
15-01-2008, 18:50
آیا نرم افزای هست که بشه محتویات inbox رو دید
hamid_azadi_2007
16-01-2008, 00:51
سلام خسته نباشید یه سوال دارم که خیلی برام مهمه . من یه ان 73 دارم که یه گوشه ی سمت چپ اندازه سه چهار نقطه ریز سیاه وجود داره یهنی مثلا وقتی دوربین فعاله رو o آپشنش یه خورده سیاه است یه ان 73 دیگه رو که دیدم این جور ی نبود میگین ال سی دی خرابه یا میشه درس کرد خواهشن کمکم کنید
درس میشه؟؟
M.etallic.A
16-01-2008, 01:00
منظورت فایلهای که با بلوتوث سند میکنن ؟
بله چنین برنامه ای هست.
xplore
hamkar1981
16-01-2008, 09:50
با هر نرم افزاری کرده باشه مستقیما اینجا تو کلندر سیو میشه. میشه بپرسم یادآواریش چطوریه ؟ شاید آلارم باشه. در اون صورت باید بری تو قسمت clock گوشی و از اونجا غیرفعالش کنی و اگر با برنامه باشه باید تو خود برنامه غیرفعالش کنی. مثل برنامه handy alarm و ...
با سلام
ممنون از راهنمائيت
من يه نرم افزار search پيدا كردم و روش نصب كردم كلماتي كه تو اون ياداوري گذاشتم رو پيدا كرده تو cleander هست ولي ميزنه 0 يعني باز نمي كنه
از منو وارد calendar مي رم ووارد option ميشم صداشو مي تونم قطع كنم ولي چيزي پيدا نمي كنم يعني چيزي نيست .توش يه meet تعريف مي كنم بعد delet all entris مي زنم ولي بازم فايده اي نداره
روز از نو روزي ازنو:10::10:
hamid_azadi_2007
16-01-2008, 10:38
سلام کسی جواب منو نمیده؟؟ ببخشید که یه ریزه عجله دارم ولی هون طور که گفتم گوشه ی ال سی دی سمت چپ یه خورده سیاه مثلا اگه کلید چپ میانبر شما رکورد باشه حرف R برای من تا حدودی سیاه ولی وقتی گوشی بالا میاد مینویسه نوکیا کاملا سفیده وای تو رنگی سیاه حالا میگین چیکار کنم درس میشه؟؟
M.etallic.A
16-01-2008, 12:40
مشکل از ال سی دیه. احتمالا اون قسمت ال سی دی بهش فشار وارد شده. و سلولهای رنگیش آسیب دیدن. شما از یه تم دیگه استفاده کن ببین چه فرقی میکنه. طوری که رنگ اون قسمت عوض بشه.
hamid_azadi_2007
16-01-2008, 12:48
نا فرقی نمیکنه بازم سیاهه حالا واقعا نمیشه هیج کار کرد؟؟؟؟
Farbod_h
16-01-2008, 17:47
سلام کسی جواب منو نمیده؟؟ ببخشید که یه ریزه عجله دارم ولی هون طور که گفتم گوشه ی ال سی دی سمت چپ یه خورده سیاه مثلا اگه کلید چپ میانبر شما رکورد باشه حرف R برای من تا حدودی سیاه ولی وقتی گوشی بالا میاد مینویسه نوکیا کاملا سفیده وای تو رنگی سیاه حالا میگین چیکار کنم درس میشه؟؟
یکم با دست بمالش! شاید درست شه ( محکما!)
hamid_azadi_2007
16-01-2008, 21:19
نه فایده ای نداشت!!!:41::19:
Doctor.Freeman
18-01-2008, 15:39
آنـــــــتـــــــن 73n مشــــكــــل پيدا كرده ... چـــــه كنـــــم ؟؟؟
آنتن 73N پريده . يعني آنتنش خاليه . هيچ وقتم پر نميشه
- سيم كارتو تو يك گوشي ديگه گذاشتم كار كرد ( سيم كارت درسته )
- گوشي Master Reset كردم درست نشد .
- وقتي به گوشي زنگ ميزن ميگه خاموشه
- با گوشي ميخوام زنگ بزنم Error ميده ( َEmergency Calls Only ) -
سيم كارتمم ايرانسله .................................................. .........................چي كار كنم ؟؟؟؟
SINA MOHAMADI
18-01-2008, 22:09
[quote=Doctor.Freeman;2012044]آنـــــــتـــــــن 73n مشــــكــــل پيدا كرده ... چـــــه كنـــــم ؟؟؟
آنتن 73N پريده . يعني آنتنش خاليه . هيچ وقتم پر نميشه
- سيم كارتو تو يك گوشي ديگه گذاشتم كار كرد ( سيم كارت درسته )
- گوشي Master Reset كردم درست نشد .
- وقتي به گوشي زنگ ميزن ميگه خاموشه
- با گوشي ميخوام زنگ بزنم Error ميده ( َEmergency Calls Only ) -
سيم كارتمم ايرانسله .................................................. .........................چي كار كنم ؟؟؟؟
احتمالا پین های انتن گوشیت از برد اصلی جدا شده
Doctor.Freeman
19-01-2008, 15:30
yeaaaaaaah
گوشيم خود به خود خراب شد . حالا هم خود به خود درست شد . :46:
تــــــــــــــــــــــنك س الات
Saman-tci
20-01-2008, 18:59
عجب گوشیه باحالیه ...
a.toraby
20-01-2008, 23:43
چرا گوشی من بعد از یه مدتی سرعنش میاد پایین.؟؟ بعد از این که تم رو عوض می کنم خوب میشه!!
سرعت گوشی چه ربطی به عوض کردن تم داره؟؟
گوشیم n73 موزیک هستش
چرا گوشی من بعد از یه مدتی سرعنش میاد پایین.؟؟ بعد از این که تم رو عوض می کنم خوب میشه!!
سرعت گوشی چه ربطی به عوض کردن تم داره؟؟
گوشیم n73 موزیک هستش
به تم ربط داره هم شارژ و هم سرعت ...
من يه گوشي n73 special edition گرفتم 315 هزار تومن آلماني ميخواستم بدونم آيا كيفيت صداش با موزيك اديتيشن چه فرقي داره و آيا كلا گوشي خوبي گرفتم؟؟
a.toraby
22-01-2008, 00:07
به تم ربط داره هم شارژ و هم سرعت ...
درسته اما سرعت به مرور کم میشه. حتی وقتی که همون تم رو دوباره انتخاب می کنم سرعتش خوب میشه. بعدر از 10 15 روز سرعتش میاد پایین. دوباره تم رو عوض می کنم یا همون تم رو از اول انتخاب می کنم سرعتش خوب میشه
من يه گوشي n73 special edition گرفتم 315 هزار تومن آلماني ميخواستم بدونم آيا كيفيت صداش با موزيك اديتيشن چه فرقي داره و آيا كلا گوشي خوبي گرفتم؟؟
دوست من این گوشی تنها فرقش با موزیک تو همون رنگشه بقیه موارد یکیه با اون ...
گوشیه خوبیه آلمانی با فنلاندی هم فرقی نداره ...
درسته اما سرعت به مرور کم میشه. حتی وقتی که همون تم رو دوباره انتخاب می کنم سرعتش خوب میشه. بعدر از 10 15 روز سرعتش میاد پایین. دوباره تم رو عوض می کنم یا همون تم رو از اول انتخاب می کنم سرعتش خوب میشه
فکر نکنم از تم باشه اینی که میگی ولی کلا به نظرم طبیعیه !!!
هدست اسپشال اديتيشن سادست به نظر من نگيرين از اين سفيدا!
هدست اسپشال اديتيشن سادست به نظر من نگيرين از اين سفيدا!
آره درسته این تفاوت رو یادم نبود هندزفریش سفید و سادست ...
سلام به همه بچه های فروم:10:
ببشید یه چمدتا سوال داشتم اگه کسی خواست دمش گرم جوابم رو بده
من میخوام یه N 73 بگیرم ولی یکم سردرگم شدم چون قبلا می خواستم k800 بگیرم ولی مثل اینکه تو بازار فقط چینی بود گفتم برم n73 بگیرم که دیدم بچه ها همه حرف از خرابی و مشکلاتش رو که دیدم پشیمون شدم یا بهتر بگم ترسیدم و تو دلم یه زره خالی شد حالا می خوام از n73 دارا سوال کنم این مشکلاتی که میگن اعم از هنگ کردن:18::41:، مشکل گالری، سرعت کند،....... درست هست یا نه درکل از گوشی تون رازضی هستید؟؟؟؟؟؟:46:
M_Abieteh
22-01-2008, 20:05
سلام به همه بچه های فروم:10:
ببشید یه چمدتا سوال داشتم اگه کسی خواست دمش گرم جوابم رو بده
من میخوام یه N 73 بگیرم ولی یکم سردرگم شدم چون قبلا می خواستم k800 بگیرم ولی مثل اینکه تو بازار فقط چینی بود گفتم برم n73 بگیرم که دیدم بچه ها همه حرف از خرابی و مشکلاتش رو که دیدم پشیمون شدم یا بهتر بگم ترسیدم و تو دلم یه زره خالی شد حالا می خوام از n73 دارا سوال کنم این مشکلاتی که میگن اعم از هنگ کردن:18::41:، مشکل گالری، سرعت کند،....... درست هست یا نه درکل از گوشی تون رازضی هستید؟؟؟؟؟؟:46:
سلام من که راضیم.از گالری بگم که با نرم افزار یا بدون نرم افزار میتونین عکس یا فیلم خاصی دارین رو مخفی کنید.سرعتش هم راضی کننده هست.هنگ کردن رو که همه گوشیا دارن.گوشی من هنگ کرده نه به اونطور وبه خاطر چی هنگ کرده!!به خاطر اینکه یه مقدار زاید از حد نرم افزار نصب کردم.مموری گوشیمو یا 2گیگ هم پر کردم فقط یکم سرعتش پایین اومد .در کل شخصا از گوشیم راضی هستم.هم صدای خوبی داره.هم دوربینش خوبه.
آگه خوب هست فقط یه مشکل دیگه می مونه اونم اصل بودنشه وقتی تو تاپتیک این موضوع رفتم کف کردم و چند لحظه قلبم متوقف شد:18: خدارو شکر بچه ها بودند و به ما شک قلبی دادن الان ای ی ی بهترم
یه زحمت کسی آدرسی شماره ای یا چیزی از این نمایندگی های معتبر نوکیا نداره؟؟؟؟
من تو علاء الدین معمولیشو 275 از طبقه چهارم موبایل المهدی گرفتم ارزون ترین بودمیداد 275000 چوق و میگفت آلمانیه وقتی گفتم فنلاندی می خوام گفت نگرد نیست یا اگه گیر آوردی لیبل می چسبونن و از این حرفا خلاصه می خواستم بگم جای مورد اطمینان یا اصلی فروش سراغ دارید؟؟؟ خدا خیرتون بده خلاصه ببخشید پر حرفی کردم
ایراتل-نیا-اتصالات و ...... ادرس نمایشگاهشونو یا تلفن رو ندارید؟؟
M_Abieteh
22-01-2008, 21:49
آگه خوب هست فقط یه مشکل دیگه می مونه اونم اصل بودنشه وقتی تو تاپتیک این موضوع رفتم کف کردم و چند لحظه قلبم متوقف شد:18: خدارو شکر بچه ها بودند و به ما شک قلبی دادن الان ای ی ی بهترم
یه زحمت کسی آدرسی شماره ای یا چیزی از این نمایندگی های معتبر نوکیا نداره؟؟؟؟
من تو علاء الدین معمولیشو 275 از طبقه چهارم موبایل المهدی گرفتم ارزون ترین بودمیداد 275000 چوق و میگفت آلمانیه وقتی گفتم فنلاندی می خوام گفت نگرد نیست یا اگه گیر آوردی لیبل می چسبونن و از این حرفا خلاصه می خواستم بگم جای مورد اطمینان یا اصلی فروش سراغ دارید؟؟؟ خدا خیرتون بده خلاصه ببخشید پر حرفی کردم
ایراتل-نیا-اتصالات و ...... ادرس نمایشگاهشونو یا تلفن رو ندارید؟؟
شما موزیکال بخر چون بهتره.
عزیزم الهی من فدات بشم و هرچی درد و بلا داری بخوره تو سر این چینی ها
1)اخه گرونه آلان فی بازار چنده؟
2)یه مثل هست که میگه مفت باشه کوفت باشه منم میگم اصل باشه 1.000.000 باشه
3)باید زد دهن این چینی ها رو مسواک کرد
M_Abieteh
22-01-2008, 23:24
عزیزم الهی من فدات بشم و هرچی درد و بلا داری بخوره تو سر این چینی ها
1)اخه گرونه آلان فی بازار چنده؟
2)یه مثل هست که میگه مفت باشه کوفت باشه منم میگم اصل باشه 1.000.000 باشه
3)باید زد دهن این چینی ها رو مسواک کرد
قیمت روز گوشی رو میتونی اینجا بپرسی.
zidane010
23-01-2008, 06:09
سلام دوستان
داداشم یه ان73 داره هر موقع عکسی از میموری کارت میزاره پشت صفحه بعد از اینکه موبایل ریستارت میکنه عکس میپره .و بعضی موقع ها موبایل هنگ می کنه و .......
حدود 6 ماهی هست که خریده از اول هم همین طور بود از اصل بودن گوشی هم مطمنم
من خودم هیچ موقع نوکیا نداشتم و نمی دونم باید چکار کرد.
نوکیا هم میشه مثل اریکسون فلاش کرد؟
اگه میشه فلاش کرد لطف کنید بگید از کجا می تونم اطلاعات بگیر
یا به نظر شما مشکل این گوشی چی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
mohsen_f83
23-01-2008, 12:36
بهزاد عزیز یک راه برای اینکه تمامی اطلاعات در گالری نمایش داده نشه اینه که شما روی memory card توی پوشه other یه پوشه درست کنی به اسم contacts و اطلاعات رو توی یک پوشه به هر اسم دلخواهی که داری درست کنی و اطلاعاتی که می خواهی توی گالری نمایش نده بریزی اونجا درست میشه.من خودم هم همین موشکل تورو داشتم و خیلی عصابم خورد می شد.
zomorod-boys
23-01-2008, 16:19
osoolan dar gooshi haye N73 nemitavan screen saver ra taghier dad vali mitavan be jaye tarikh esme khod va ya har esmi ra ke mikhahid benevisid
baraye in kar bayad be ghesmat THEMES beravid va varede OPTION theme mored nazar shavid
sepas dovomin gozineh ra entekhab konid va DATA & TIME ra be TEXT taghier dahid
M_Abieteh
23-01-2008, 17:41
osoolan dar gooshi haye N73 nemitavan screen saver ra taghier dad vali mitavan be jaye tarikh esme khod va ya har esmi ra ke mikhahid benevisid
baraye in kar bayad be ghesmat THEMES beravid va varede OPTION theme mored nazar shavid
sepas dovomin gozineh ra entekhab konid va DATA & TIME ra be TEXT taghier dahid
فارسی بنویس:31:قوانین سایت.
zidane010
23-01-2008, 19:19
سلام دوستان
داداشم یه ان73 داره هر موقع عکسی از میموری کارت میزاره پشت صفحه بعد از اینکه موبایل ریستارت میکنه عکس میپره .و بعضی موقع ها موبایل هنگ می کنه و .......
دوستان راه حل چیه:41:
M.etallic.A
24-01-2008, 19:46
متاسفانه n73 به دلیل اقبال عمومی که داره خیلی مدل تقلبی داره. بچه ها خریدن کیفیت عکسش به هیچ وجه به سری های قدیمی نمیرسه و همینطور صداش. کیفیت بدنه هم به شدت پایینه. دیگه یه جورایی ول شد جنسش. من که توصیه میکنم نخرین.
سلام
یکی از دوستام N73 معمولی داره.
حدود یک ساله خریده
اصل فنلاند و گارانتی نیا
سالم و بدون خش
می خواستم ازش بخرم
1. چند بخرم خوبه؟
2. در هنگام خرید به چه نکاتی از این گوشی توجه کنم؟
با تشکر
M.etallic.A
26-01-2008, 11:50
اگر قصد خرید n73 داری حتما همون ماله دوستت رو بگیر چون سالم و بدون خشه. n73 های جدید مفت نمیارزن.
sahandiran
26-01-2008, 20:15
سلام
كي ميگه n73 بده من 1 ماهي ميشه كه خريدمش اونم موزيكال با 2 گيگ رم
عكس برداريش معركس
فيلم برداريش فوق العادس
صداش تركونده
با k800 كل انداختيم k800 رو تركوند
همه چيش عاليه
زنده باد n73:5::10:
vahoodonline
26-01-2008, 22:58
سلام همانطور که دوستمون سهندایران گفت خیلی عالی منم حدود 2 ماهی میشه موزیکالیشو گرفتم واقعا ازش راضیم%
zidane010
26-01-2008, 23:29
با k800 كل انداختيم k800 رو تركوند تو کیفیت دوربین هم ترکوند؟ :21:
M_Abieteh
26-01-2008, 23:59
k800 اگه نور زیاد باشه خوب میندازه ولی اکه نور کم باشه عکس سیاه میشه.من خودم امتحان کردم .k800 اگه بدون فلش بندازه اصلا عکس خوب نمیشه.ولی n73 فرقی به حالش نداره.فلش یا بدون فلش یجور میشه.یه چیز جالب باید شنیده باشین که k800 وقتی می خوای عکس بندازی اگه دستت بلرزه عکس مات نمیوفته.بله درسته ولی بعد از یه مدت اگه دستتو تکون بدیو عکس بندازی میبینه خراب میندازه.چون ای قابلیت بعد از یه مدت خراب میشه.صدا هم که اصلا نداره.در کل بگم کسایی که هنوز فکر میکنن k800 بهتر عکس میگیره اشتباه فکر میکنن.و n73 100% بهتر از k800 هست.شکی هم درش نیست.
nokia 5500
27-01-2008, 01:25
سلام به همه دوستای خوبم
من خودم سلطان 5500 دارم.
ولی داداشم n73 داره
تازگیا واسش یه مشکل ایجاد شده.
واسه حافظه گوشیش میزنه:
memory in use:44 mb
free memory :31 kb
حالا یه خورده عددا اینورو اونور ولی علناً یه جوری مموری گوشی دیگه تعطیله.
جالب اینجاست هیچی توی حافظه گوشیش نداره . نه برنامه نه اس ام اس نه .... . همشون روی مموری کارته.
خواهش می کنم اگه کسی می تونه کمک کنه و ما رو راهنمایی کنه.
sahandiran
29-01-2008, 08:16
با عرض سلام
بعضي از كساني كه با n73 آشنايي كافي ندارند مي گويند كه در اين گوشي نمي شود فايل هاي خانوادگي را طوري قرار داد كه در گالري نشان ندهد !
شما هم اين طور فكر مي كنيد ؟
والا گوشي من كه فايل هاي خانوادگي مو تو گالري نشون نميده . :5::27:
ariya996
30-01-2008, 04:52
سلام به همه دوستای خوبم
من خودم سلطان 5500 دارم.
ولی داداشم n73 داره
تازگیا واسش یه مشکل ایجاد شده.
واسه حافظه گوشیش میزنه:
memory in use:44 mb
free memory :31 kb
حالا یه خورده عددا اینورو اونور ولی علناً یه جوری مموری گوشی دیگه تعطیله.
جالب اینجاست هیچی توی حافظه گوشیش نداره . نه برنامه نه اس ام اس نه .... . همشون روی مموری کارته.
خواهش می کنم اگه کسی می تونه کمک کنه و ما رو راهنمایی کنه.
حتما ویروسی شده ... 1 سری فایل هایی که معلوم نیست که کجا میرن ؟!!!
یا این که برنامه زیاد نصب کردی و باعث شده حافظه خود گوشی رو بگیره (بعضی برنامه ها فقط روی گوشی نصب می شه ..)
اگه چیزی روی خود گوشی نداری پس حتما یه مستر ریست بکن (*#7370#) حتما درست می شه ...
موفق باشین
ariya996
30-01-2008, 04:56
با عرض سلام
بعضي از كساني كه با n73 آشنايي كافي ندارند مي گويند كه در اين گوشي نمي شود فايل هاي خانوادگي را طوري قرار داد كه در گالري نشان ندهد !
شما هم اين طور فكر مي كنيد ؟
والا گوشي من كه فايل هاي خانوادگي مو تو گالري نشون نميده . :5::27:
جلل خالق ؟!!! من که نزدیک 2 سال 73 دارم ولی چنین امکاناتی رو ندیدم توی گوشی که بشه تنظیم کنی ؟!!!
و معمولا ما از نرم افزار استفاده می کنیم که عکس ها یا فیلم های شخصی رو توی گالری نشون نده ؟!!!
اگه اینطوریه که شما می گین .... می شه برامون توضیح بدی چطوری این کارو کردی؟!!
ariya996
30-01-2008, 04:59
سلام
كي ميگه n73 بده من 1 ماهي ميشه كه خريدمش اونم موزيكال با 2 گيگ رم
عكس برداريش معركس
فيلم برداريش فوق العادس
صداش تركونده
با k800 كل انداختيم k800 رو تركوند
همه چيش عاليه
زنده باد n73:5::10:
نه عزیزم 73 الان خیلی تقلبی داره !!!
من هم 2 ماه پیش واسه 1 کی از دوستام رفتم بگیرم ... و نمونه برچسب دارشم دیدم ... خیلی شبیه اصلشه ...
ولی باید خیلی دقت کنی که بفهمی اصله یا قلابیه ...
صفحه مدار اصلاش 1 مقداری کدره تقریبا توی مایه های رم های کامپیوتر ... و لیبل داخلش واضح نوشته ...
در کل الان خیلی قلابی زیاد شده ... مراقب باشین
Highbury
31-01-2008, 13:18
بچه ها سی پی یو و رم این گوشی چنده ؟
Saman-tci
31-01-2008, 15:54
Cpu = 211 Mhz
Ram = 1G
Persian Warrior
31-01-2008, 16:41
اقا يه سوال عاجزانه گرچه شما سوني را قبول ندارين
اين n73را بهتره كه بخرم ياk850سوني اريكسون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Saman-tci
31-01-2008, 16:46
K850 ......
zidane010
31-01-2008, 17:23
اقا يه سوال عاجزانه گرچه شما سوني را قبول ندارين
اين n73را بهتره كه بخرم ياk850سوني اريكسون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز این دیگه سوال نداره برو کا850 بگیر اگه پشیمون شدی بیا بزن تو گوش من:21:
blogspot
31-01-2008, 18:30
دوستان عزیز سلام
من مدتها خواننده مطالب خوب شما بودم اما به مشکلی خوردم که فکر می کنم بدون کمک شما نمی تونم حلش کنم.
تنظیمات گوشی من جوری بود از ابتدا که اس ام اس هایی که برام میومد توی حافظه خود گوشی ذخیره می شد. اما 1-2 روزه که همش پیغام فول بودن ظرفیت رو می ده . البته تنظیمات رو تغییر دادم تا اس ام اس های جدید روی مموری بشینه اما می خوام فولدرهای اس ام اسی که روی مموری گوشی دارم منتقل کنم به مموری کارتم . می شه این کار رو کرد ؟
در ضمن تعداد پیام هام سر جمع به 200 تا نمی رسه و هیچی هم روی مموری گوشی ندارم که بخواد کل حافظه رو مشغول کنه . اما در جستجو متوجه شدم فایلی در حافظه گوشی هست به اسم lifeblog.db که نزدیک به 30 مگابایته . پاک نمی شه . توی application هام هم چنین برنامه ای نیست تا remove کنم .
میشه لطف کنید یه راهکار به من ارائه کنید
بی نهایت ممنونم
nazila_nanaz
31-01-2008, 22:14
سلام بچه ها
چه طوری میتونیم نرم افزار ها یا تم های گوشی ان 73 رو برای یکی دیگه بفرستیم؟؟؟
راهی هست؟؟؟؟
nazila_nanaz
31-01-2008, 22:22
راستی !!
آدرس تاپیک برنامه های symbian s60 کجاست؟؟؟
میشه لطف کنین؟؟
M_Abieteh
31-01-2008, 23:23
جلل خالق ؟!!! من که نزدیک 2 سال 73 دارم ولی چنین امکاناتی رو ندیدم توی گوشی که بشه تنظیم کنی ؟!!!
و معمولا ما از نرم افزار استفاده می کنیم که عکس ها یا فیلم های شخصی رو توی گالری نشون نده ؟!!!
اگه اینطوریه که شما می گین .... می شه برامون توضیح بدی چطوری این کارو کردی؟!!
بدون نرم افزار هم میشه فایلهارو مخفی کرد.شما وارد فایل منیجر بشین و در قسمت Other یه پوشه به اسم Contacts بسازین.عکس و فیلمهای خصوصی رو به اونجا منتقل کنین.به همین راحتی دیگه داخل گالری نشون نمیده.:11:
M_Abieteh
31-01-2008, 23:27
سلام بچه ها
چه طوری میتونیم نرم افزار ها یا تم های گوشی ان 73 رو برای یکی دیگه بفرستیم؟؟؟
راهی هست؟؟؟؟
با برنامه x-plore میتونی این کار رو بکنی.
راستی !!
آدرس تاپیک برنامه های symbian s60 کجاست؟؟؟
میشه لطف کنین؟؟
Saman-tci
02-02-2008, 15:48
دوست من اگه تم یا برنامه ای روی گوشی نصب کرده باشه با xplore هم نمیشه ....
M_Abieteh
02-02-2008, 16:30
بله تم و بازیهای نصب شده رو نمیشه فرستاد . ولی مثلا اگه تمی در مموری کارد در پوشه خاصی مثلاOther داشته باشی اونوقت میشه فرستاد.
Saman-tci
02-02-2008, 16:47
بله اونو که به راحتی میشه ....
سلام
من چند تا اس ام اس تصویری دانلود کردم .ولی نمیتونم بفرستم .چجوری میشه فرستاد
دوستان آخرین قیمت چنده؟
راستی دوربین فیلم برداری n73 چه طوره؟
صداش چه طوره؟
Saman-tci
06-02-2008, 21:44
دوست من صدا و دوربین در بین همه گوشیها زبانزد هست و احتیاجی به تعریف نداره ....
Persian Warrior
08-02-2008, 15:52
دوست من صدا و دوربین در بین همه گوشیها زبانزد هست و احتیاجی به تعریف نداره ....
حالا شما چي داري واسه اين حرفت .....................:27:
حالا ما نفهميديم ان 73 يا 81 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::18:
M_Abieteh
08-02-2008, 16:09
حالا شما چي داري واسه اين حرفت .....................:27:
حالا ما نفهميديم ان 73 يا 81 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::18:
ایشون که نگفت n73 بهتر از n81 اون اقا پرسید چطور گوشیه ایشون هم جوابشو داد.اصلا شما n73 دیدین.:31:
همانطوري كه ميدونيد n73 فقط 1 دقيقه صدا ضبط ميكنه.اگه ميشه يه نرم افزار معرفي كنيد يا لينك بديد.
ممنون
شرکتها هیچ گوشی رو بدون نقص نسبی نمی سازن تا همیشه یه تقاضائي باشه..........n73 تا حدی مستثنی است چون توی کلاس خودش همه چیزش خوبه............بجز این مشکل ضبط صداش نه فقط محدوده بلکه کیفیتش هم خیلی پائينه....
M_Abieteh
08-02-2008, 18:50
همانطوري كه ميدونيد n73 فقط 1 دقيقه صدا ضبط ميكنه.اگه ميشه يه نرم افزار معرفي كنيد يا لينك بديد.
ممنون
سلام
شما تو این تایپیک درخواست بده.
H.Operator
09-02-2008, 13:09
آقا من چه جوری سرعت باز شدن منوها تو گوشیم رو افزایش بدم(ان 73)...............................
کمک کنید..........گوشیم رو update هم کردم.............
Saman-tci
09-02-2008, 14:56
یه مقدار از حجم برنامه هایی که روش نصب کردی کم کن ....
zir0zir0
09-02-2008, 22:35
با سلام
يه برنامه ميخام كه بتونم رو فو لدرهايي مثل Video و music گوشيم رمز بزارم
chealsea_cfc
09-02-2008, 23:06
اقا یک سوال ؟
این گوشی ما 2 تا 3 هفته است که کند شده خیلی کند شده
در ضمن هر کاری تونستم کردم برنامه اضافیم پاک کردم
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
H.Operator
10-02-2008, 12:51
یه مقدار از حجم برنامه هایی که روش نصب کردی کم کن ....
اینکارو کردم 1 راه حل دیگه.....
Saman-tci
10-02-2008, 18:55
آهنگها و فایلهای تصو.یریتو یه جا کپی کن و بعد رمتو فورمت کن اون وقت گوشیت تازه جون میگیره ...
Tornado2800
11-02-2008, 01:01
اینکارو کردم 1 راه حل دیگه.....
گوشی به اخرین فریم ور به روز رسانی کن و سعی کن از تم سنگین استفاده نکنی.
Tornado2800
11-02-2008, 01:03
قیمت؟
ممنون
تهران 220 230
یا حق.
Tornado2800
11-02-2008, 01:09
سلام دوستان
راستش برای پسر خاله ی من البته سونی اریکسون این مشکل پیش اومده بود ! وقتی فهمیدم ویروسی شده بود... که درست شد.
یا حق.
ariya996
11-02-2008, 04:52
سلام
من چند تا اس ام اس تصویری دانلود کردم .ولی نمیتونم بفرستم .چجوری میشه فرستاد
سلام ...
شما دوست عزیز می تونین از برنامه Symot DrawSMS استفاده کنی ...
که هم می تونی روی عکس های اس ام اسی ویرایش داشته باشی .. هم می تونی عکسایی که داری بفرسیتی ...
توی همین سایت سرچ کنی پیداش می کنی
موفق باشید ..
ariya996
11-02-2008, 04:54
با سلام
يه برنامه ميخام كه بتونم رو فو لدرهايي مثل Video و music گوشيم رمز بزارم
سلام دوست عزیز
شما می تونی از برنامه Advanced.Device.Locks استفده کنی ... که می تونی روی تمام برنامه ها گوشی پسورد بزاری حتی گالری و موزیک
موفق باشید
آقای ariya996 برنامه ای که گذاشتین(Advanced.Device.Locks )برنامه خوبیه ولی 7 روز بیشتر نمیشه با هاش کار کرد.بعد باید Active بشه.(اونم از طریق اینترنت).
کسی لینک دانلود این برنامه رو نداره(کاملش)؟
Saman-tci
13-02-2008, 21:08
میتونی با یه سرچ راحت برنامه رو پیدا کنی و ساین کنی تا دیگه ازت کد نخواد ....
آقای Saman-tci من که تا حالا هر کاری کردم نتونستم برنامه ای رو ساین کنم.تا حالا چندتا برنامه و چند تا آموزش در مورد این مسئله دانلود کردم ولی بازم نشد.
یعنی این برنامه کاملش نیست؟
Saman-tci
14-02-2008, 14:07
ببین با ساین کردن شما اون برنامه و یا هر برنامه دیگه ای رو مختص گوشی خودتون رجیستر میکنید ....
و وقتی هم که رجیستر میکنید دیگه Trial و یا آزمایشی نیست و میتونید تا آخر ازش استفاده کنید ....
merlin_magic
14-02-2008, 21:44
سلام
ببخشيد من يك سؤال داشتم
براي اينكه ببينيم چقدر با گوشي N73 مكالمه شده بايد چه كدي رو وارد كنيم؟
من كد سوني اريكسون رو مي دونم ولي براي نوكيا رو نمي دونم..
soshiance
14-02-2008, 21:50
سلام من 1 n73 معمولی دارم 1 سال کار کرده و فلاند هم هست 1 ماهی هست که بعد از اینکه چند بار زنگ میزنم این ور اون ور دیگه هر کاری میکنم نمیتونم تماس بگبرم فکر کنید میرم تو کنتاک بعد اسم یه شخصی رو میارم بعد بازش میکنم بعد رو شمارش که کلیک میکنم با دکمه سبز گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده یا از اپشنشم میرم اپشن باز میشه ولی تماس رو که میزنم انگار نزدی .گوشی رو که خاموش روشن میکنم درست میشه یه بار هم یه کد از دوستام گرفتم زدم گوشی فرمت شد یه مدت3-4 روزه خوب بود ولی دوباره همون جوری شده.راستی گوشی رو که فرمت کردم بازی کرم و که تا مرحله 36 رفته بودم مرحله هام پاک نشده بود و همچنین کنتاکتم البته کنتاک رو روی مموریم که 1گیگ هست ذخیره کردم خواهشن بگید چجیکارش کنم . راستی گوشی هم یکی دوبار از دستم رو فرش افتاده
آقای merlin_magic شما باید این کد رو وارد کنید:
#92702689#* این کد برای تمام گوشیهای نوکیا هست.
شما گفتین که کد سونی اریکسون رو میدونید.مطمئن هستین که همچین کدی داره؟
اگه میشه کدشو بنویسین.
----------------
آقای Saman-tci ممنون بخاطر توضیحتون.:46:
Saman-tci
15-02-2008, 10:33
خواهش میکنم ....وظیفه بود
merlin_magic
15-02-2008, 11:47
اگه میشه کدشو بنویسین.
----------------
مرسي از جوابتون
براي سوني اريكسون من اينو مي زنم
*راست*چپ چپ*چپ*
وارد قسمت service ميشه و از قسمت Total call time، Test Services رو انتخاب مي كنيد
آقای merlin_magic خواهش میکنم.
بابت کد سونی اریکسون هم ممنون.من که تاحالا نمیدونستم اصلا همچین کدی برای سونی اریکسون هست.
H.Operator
15-02-2008, 16:39
گوشی به اخرین فریم ور به روز رسانی کن و سعی کن از تم سنگین استفاده نکنی.
bazal gavab nadad.............!!!!!!!!!!!!
rasti rame goshi man 2gb.............
soshiance
15-02-2008, 23:08
سلام من 1 n73 معمولی دارم 1 سال کار کرده و فلاند هم هست 1 ماهی هست که بعد از اینکه چند بار زنگ میزنم این ور اون ور دیگه هر کاری میکنم نمیتونم تماس بگبرم فکر کنید میرم تو کنتاک بعد اسم یه شخصی رو میارم بعد بازش میکنم بعد رو شمارش که کلیک میکنم با دکمه سبز گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده یا از اپشنشم میرم اپشن باز میشه ولی تماس رو که میزنم انگار نزدی .گوشی رو که خاموش روشن میکنم درست میشه یه بار هم یه کد از دوستام گرفتم زدم گوشی فرمت شد یه مدت3-4 روزه خوب بود ولی دوباره همون جوری شده.راستی گوشی رو که فرمت کردم بازی کرم و که تا مرحله 36 رفته بودم مرحله هام پاک نشده بود و همچنین کنتاکتم البته کنتاک رو روی مموریم که 1گیگ هست ذخیره کردم خواهشن بگید چجیکارش کنم . راستی گوشی هم یکی دوبار از دستم رو فرش افتاده
کسی جواب مارو نمیده
merlin_magic
16-02-2008, 13:19
اگه میشه کدشو بنویسین.
----------------
مي بخشيد يك سؤال ديگه..
اين عددي كه از اين كد بدست مياد رو ميشه ريسيت كرد؟
يعني مثلاً با فلش مي پره؟
منظورم اينه كه از اين طريق ميشه فهميد گوشي كار كرده است؟
Saman-tci
16-02-2008, 13:55
نه دوست من خیالت راحت باشه نه با فلش و نه با فرمت و نه با هیچ کار دیگه ای این عدد صفر نمیشه ....
خیالت راحت باشه ....
آقای merlin_magic همون طور که جناب Saman-tci توضیح دادن هیچ راهی برای پاک کردنش نیست.
Tornado2800
16-02-2008, 20:30
شاید ویروسی هستش ؟ یا یه بار تنظیمات رو به حالت اول شرکت برگردوند
یا حق.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.