مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N73
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
King.Reza
01-04-2011, 00:33
سلام
گوشی N73 من مدتی که صدای گوشی (بلند گوی شنیدن مکالمات) آن با اینکه ولومش تا آخر ولی خیلی ضعیف شده،
لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این مورد داره راهمایی کنه
باتشکر
سلام دوست عزیز
زمانی که شما با گوشی به مدت طولانی صحبت میکنید، گوش شما عرق میکنه و جرم هایی که در دیواره ی گوش شما قرار دارهبه داخل بلندگوی شنیدن مکالمه میره و همین باعث میشه صدا در طول زمان، هی کم تر و کم تر بشه.
با یه ابزار تیز مثل سوزن یا قیچی ریز توی بلند گوی شنیدن مکالمه رو پاک کنید. متوجه میشید که چقدر جرم توی این بلند گو جمع شده.
(این فقط برای N73 نیست و برای تمام این گوشی ها این مشکل به وجود میاد!)
masoud10423
20-04-2011, 15:53
سلام .گوشی n73 نوکیا دارم وقتی اس ام اس برای من ارسال میشه علامت اس ام اس چشمک میزنه ولی خود اس ام اس نمیاد و وقتی گوشی را خاموش و روشن میکنم پیغام میده حافظه پر است درحالیکه گوشی را قبلا خالی کردم علت چیه ؟ضمنا گوشی ریستارت هم شد .:41:
سلام .گوشی n73 نوکیا دارم وقتی اس ام اس برای من ارسال میشه علامت اس ام اس چشمک میزنه ولی خود اس ام اس نمیاد و وقتی گوشی را خاموش و روشن میکنم پیغام میده حافظه پر است درحالیکه گوشی را قبلا خالی کردم علت چیه ؟ضمنا گوشی ریستارت هم شد .:41:
شما برو menu سپس application سپس lifeblog
اونجا رو باز کن و update timeline رو بزن حتما درست میشه .
و اگر این روش برای شما جواب نداد حتما ویروسی شده !
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
ممنون
مقدوره اسم نرم افزار یا لینک دانلودشو بگین؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من تمام کانکت هام رو از جی میل به دو فرمت vcf وcsv ذخیره کردم.
حالا می خوام اون ها رو به گوشی منتقل بکنم.(با پیسی یویت)
فرمت csv رو قبول میکنه ولی هیچ شماره ای واردش نمیشه !همه رو unnamed میزنه و داخلشون هیچی چیز نیست.
فرمت vcf رو هم به هیچ عنوان قبول نمی کنه و خطا میده!(تمام 400 کاتکتم در یک فایل vcf وجود دارد)
ممنون میشم راهنمایی کنید تا چطور این کار رو انجام بدم
سلام
دوستان گوشی من n73 هست.
آیا می تونم اینترنت لپ تاپ رو از طریق بلوتوث به گوشی منتقل بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید.
سلام
دوستان گوشی من n73 هست.
آیا می تونم اینترنت لپ تاپ رو از طریق بلوتوث به گوشی منتقل بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید.
shabkard
12-05-2011, 05:00
درود
نمیشه رفیق
ولی بر عکسش امکان داره یعنی از طریق بلوتوث با گوشی به نت وصل شد
البته اگر گوشی شما وایرلس داشت امکان داشت
مثل گوشی ان 78 5800وتمام گوشیهای دارای این فناوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hadi King
12-05-2011, 15:19
سلام .گوشی n73 نوکیا دارم وقتی اس ام اس برای من ارسال میشه علامت اس ام اس چشمک میزنه ولی خود اس ام اس نمیاد و وقتی گوشی را خاموش و روشن میکنم پیغام میده حافظه پر است درحالیکه گوشی را قبلا خالی کردم علت چیه ؟ضمنا گوشی ریستارت هم شد .:41:سلام دوســت عزیر حافظـه سیم کارت پـر شده خالی کنیــد و تنظیمات اس ام اس رو روی مموری قرار بدید :46:
موفق باشید!:40:
behrooz.shie
18-05-2011, 23:31
اقا فریمور کوک شده هم برای این گوشی هست ؟
اگه هست بهترینشو بگین :31::20:
Переклад не
24-05-2011, 10:57
دوستان من چند ماه پیش گوشی مو آپدیت کردم ، تو سیستم عامل قبلیش سرعتش خوب بود اما تو این آپدیته سرعتش افتضاحه
فکر کنم گوشیم محصوله 2006 باشه
چطوری میتونم داون دیتش کنم؟:دی
behrooz.shie
25-05-2011, 23:35
دوستان من چند ماه پیش گوشی مو آپدیت کردم ، تو سیستم عامل قبلیش سرعتش خوب بود اما تو این آپدیته سرعتش افتضاحه
فکر کنم گوشیم محصوله 2006 باشه
چطوری میتونم داون دیتش کنم؟:دی
نمیشه :40:
باید با باکس این کارو بکنی :46:
Переклад не
26-05-2011, 09:10
ب باید چیکار کنم؟
محمد نامدار
28-06-2011, 22:57
سلام
گوشی من یه مدته که میگه درایو c که مخصوص حافظه گوشی هست پره
در صورتی که هیچی هم توش ندارم
چکارش کنم درست شه
مثلا حتی زنگ گوشیو هم که میخوام عوض کنم می گه حافظه پر است
ممنون از راهنماییتون
سلام
چکارش کنم درست شه
ممنون از راهنماییتون
فک کنم Messeging ــه گوشیتون روی درایو C باشه .
زیاد اس ام اس دارید ؟
اگه آره برید به
Messeging > Option > Other > Memmory in Use
رو بزارید رو مموری کارد
اگه خواست اس ام اس و فایل های دریافتی رو انتقال بده هم تایید کنید بعد که انتقال داد هرچی تو Messeging ــه فون مموری هست پاک کنید
اگه اینطور نیست گوشی رو مستر ریست کنید البته توجه داشته باشید مستر ریست گوشی باعث میشه هرچی تو درایو C هست پاک شه و نرم افزار های روی مموری کارد بعضی هاشون نافص شه و اگه گوشی رو -- کردید از بین بره !
سلام
چکارش کنم درست شه
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز اگر لطف کنی کمی تاپیک رو بگردی خیلی برا خودت خوبه و برا بقیه هم زحمتش کم میشه .
آخه این همه پست که میذارن نصفش بعلت مطالعه نکردن هستش .
داخل همین تاپیک هست :
محمد نامدار
29-06-2011, 23:25
دوست عزیز اگر لطف کنی کمی تاپیک رو بگردی خیلی برا خودت خوبه و برا بقیه هم زحمتش کم میشه .
آخه این همه پست که میذارن نصفش بعلت مطالعه نکردن هستش .
داخل همین تاپیک هست :
سلام
اول اینکه اگر بخواهیم دنبال یک موضوع بگردیم می تونم بگم دو روز باید گشت چون سرچ این سایت خیلی جالب نیست
چون من یکبار برای مستقیم کردن فایل یک لینک دادم که بعدا هرچی گشتم صفحه به صفحه پیدا نشد
دوم اینکه من این راه که لطف کردی گفتی را رفتم ولی وقتی lifeblog را میزنم باز هم میگه حافظه پر است
حالا چکار باید کرد
سلام
اول اینکه اگر بخواهیم دنبال یک موضوع بگردیم می تونم بگم دو روز باید گشت چون سرچ این سایت خیلی جالب نیست
چون من یکبار برای مستقیم کردن فایل یک لینک دادم که بعدا هرچی گشتم صفحه به صفحه پیدا نشد
دوم اینکه من این راه که لطف کردی گفتی را رفتم ولی وقتی lifeblog را میزنم باز هم میگه حافظه پر است
حالا چکار باید کرد
درسته من قبول دارم این حرفها رو .
دقیقا یک هفته پیش این مشکل رو داشتم.
واسه اطمینان اول شما برو روی منو قسمت منیجر اونجا وضعیت حافظه گوشی رو ببین چطوره . دقیقا توجه کن چقدر استفاده شده چقدر خالی داره.
ببین کجا اشغال شده.
بعدش در قسمت note اونجا هم فایل اگه داری پاک کن.
نهایتا بزن به کامپیوتر و اونجا هم وضعیت حافظه گوشی رو با properties ببین و بعد خارجش کن . در این وضعیت اون فایل های پاک شده که میره رو حافظه گوشی تخلیه میشه.
حتما حتما گوشی رو چند بار روشن خاموش کن بعد حتما آخر سر سعی کن بری lifblog و update رو بزنی که راحت بشی.
اینا تجربی بود دیگه ببخشید طولانی شد اما مطمئن باش درست میشه.
behrooz.shie
09-07-2011, 02:31
حافضه RAM گوشیت احتمالا پر نشده ؟ :13:
سلام چطور می تونم روی گوشی رمز بگذارم
از خود تنظیمات گوشی می خوام
نمی خوام با نرم افزار باشه
در تنظیمات --> سکوریتی ---> اونجا همش هست مشخصه . اگه البته منظورتون رمز روی صفحه گوشی باشه که با تایم خاص برا قفل شدن هم تنظیم میشه .
menu--->tools ---->setting--->security---->phon and sim ---->autolock period (time entekhab mikonid)---->lock code ......end
در تنظیمات --> سکوریتی ---> اونجا همش هست مشخصه . اگه البته منظورتون رمز روی صفحه گوشی باشه که با تایم خاص برا قفل شدن هم تنظیم میشه .
menu--->tools ---->setting--->security---->phon and sim ---->autolock period (time entekhab mikonid)---->lock code ......end
سلام
در همون قسمتی که تایم را مشخص می کند رمز می گذارد یا در گزینه دیگه ای
اون توضیحات من رو خوندید روش رو درست رفته بودم؟؟؟
سلام
در همون قسمتی که تایم را مشخص می کند رمز می گذارد یا در گزینه دیگه ای
اون توضیحات من رو خوندید روش رو درست رفته بودم؟؟؟
من توضیحاتی از شما ندیدم که !!!!!!!!
ببین اونجا که تایم باید بذاری باید مثلا یک بذاری که وقتی گوشیت بیکار میشه یک دقیقه بعدش قفل بشه صفحه . معنی تایم اینه .
و در گزینه بعدی اوتولک اونجاست که پسورد میذاری اونم 5 رققمی بعدش دوباره تکرار میخواد که تایید کنه و تمام .
من توضیحاتی از شما ندیدم که !!!!!!!!
ببین اونجا که تایم باید بذاری باید مثلا یک بذاری که وقتی گوشیت بیکار میشه یک دقیقه بعدش قفل بشه صفحه . معنی تایم اینه .
و در گزینه بعدی اوتولک اونجاست که پسورد میذاری اونم 5 رققمی بعدش دوباره تکرار میخواد که تایید کنه و تمام .
سلام شرمنده
من توضیحات را یک جای دیگه گذاشته بودم
من این راه را رفتم
خب در همون قسمت رمز 1234 زدم یا 12345
بعد هم رمز جدید
بعد از تایید دیگه
گوشی را کنار گذاشتم و باهاش کار نکردم
تا اینکه صفحه خاموش و تاریک شد
و اسکرین سیور اجرا شد
بعد گوشی را برداشتم که باهاش کار کنم
هیچ رمزی نخواست
و صفحه کلید باز بود
سلام شرمنده
من توضیحات را یک جای دیگه گذاشته بودم
من این راه را رفتم
خب در همون قسمت رمز 1234 زدم یا 12345
بعد هم رمز جدید
بعد از تایید دیگه
گوشی را کنار گذاشتم و باهاش کار نکردم
تا اینکه صفحه خاموش و تاریک شد
و اسکرین سیور اجرا شد
بعد گوشی را برداشتم که باهاش کار کنم
هیچ رمزی نخواست
و صفحه کلید باز بود
آهان والا راهش همینه درسته که اول 12345 رو باید وارد کنی بعدشم رمز جدید و تکرار رمز جدید .
نه نیابد مشکلی داشته باشه . شما اسکرین رو هم غیرفعال کن ببین درست میشه .
یه چیز دیگه دکمه بالای گوشی رو یک لحظه با انگشت فشار بده حواست باشه خاموش نکنی بعدش یه منو میاد اونجا lock phone رو بزن ببین علامت قفل میاد رو صفحه یا نه .
GHAGHALEELEE
18-08-2011, 17:33
سلام اساتید
من n73 دارم که ورژن 4.0750.31.2.1 هست.میخواستم ببینم میتون gps روش سوار کنم؟نرم افزار داره؟ممنون میشم کمکم کنید.
سلام می خواستم گوشی رو بفروشم
رم رو فرمت کردم
چکار کنم که اطلاعات نه از روی رم ، نه از روی حافظه گوشی قابل باز گردونی باشه
خیلی مهمه برام
Hadi King
25-09-2011, 15:43
سلام می خواستم گوشی رو بفروشم
رم رو فرمت کردم
چکار کنم که اطلاعات نه از روی رم ، نه از روی حافظه گوشی قابل باز گردونی باشه
خیلی مهمه برام
سلام , بـرا رم همیـن فرمــت بســه .. برای حافظـه داخلی هم مستر ریســت کــن :46:
hamid1002
28-10-2011, 13:05
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان لطفا بفرمایید که در گوشی N73 اگه lock code گوشی رو قبلا تغییر داده باشیم و گوشی به حالت تنظیمات کارخانه ای ریست کرده باشیم این رمز هم به حالت اول و رمز مادر 12345 برمیگرده یا همون رمز قبلی باقی می مونه
با تشکر
aydin_eb7777
28-10-2011, 17:59
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان لطفا بفرمایید که در گوشی N73 اگه lock code گوشی رو قبلا تغییر داده باشیم و گوشی به حالت تنظیمات کارخانه ای ریست کرده باشیم این رمز هم به حالت اول و رمز مادر 12345 برمیگرده یا همون رمز قبلی باقی می مونه
با تشکر
-------------------
سلام
قانونا بدون داشتن کدی که عوض کردی نمی تونی ریست کارخانه رو انجام بدی!
و فکر نمی کنم کد به 12345 تغییر کنه
موفق باشی
Переклад не
22-11-2011, 00:34
سلام
من یه 5 سال پیش ان73 خریدم الان دارم میفروشمش طرف انگلیسی بلد نیست .این نرم افزاری چیزی کلا امکانات فارسی شدن داره؟
ممنون
Hadi King
22-11-2011, 08:39
سلام
من یه 5 سال پیش ان73 خریدم الان دارم میفروشمش طرف انگلیسی بلد نیست .این نرم افزاری چیزی کلا امکانات فارسی شدن داره؟
ممنون
سلام , امکان فارسی شـدن نیســت چون فریمور فارسی نداره . :46:
فریـمور عربـی رو میتونی یه تستی کنیــد ..
sambkalah7379
23-03-2012, 17:16
سلام
در گوشی N73 هربار که می خوام از گوشی ام بکاپ بگیرم و آن را فلش کنم، از contact هام بکاپ می گیره اما از Group اش نمی گیره و مجبور می شم بعد از فلش، دوباره گروه بندی کنم.
راه حل چیه که از group ها هم بکاپ بگیره؟
آبا من در بکاپ گیری تیکی را باید می زدم که نزدم یا باید از یک برنامه جانبی استفاده کرد؟
ممنون:13:
sambkalah7379
23-03-2012, 17:20
سلام
وقتی گوشی ام را فلش می کنم ، مجبورم از Massenge هام بکاپ بگیرم تا بعد از فلش آن را برگردونم اما متاسفانه بعد از restore کردن، هیچ مسیجی برنمی گرده. چی کار کنم؟
ممنون
:5:
emadpumad
26-03-2012, 23:38
سلام
در گوشی N73 هربار که می خوام از گوشی ام بکاپ بگیرم و آن را فلش کنم، از contact هام بکاپ می گیره اما از Group اش نمی گیره و مجبور می شم بعد از فلش، دوباره گروه بندی کنم.
راه حل چیه که از group ها هم بکاپ بگیره؟
آبا من در بکاپ گیری تیکی را باید می زدم که نزدم یا باید از یک برنامه جانبی استفاده کرد؟
ممنون:13:
دوست گرامی شما نمیتونی کنتاکتها رو به صورت گرووهی بک آپ بگیری
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
amir.abbas
07-04-2012, 17:33
دوستان برای وصل گوشی به pc باید حتما سی دی رو نصب کنیم؟
سی دی رو ندارم...
ویندوزم هم سون هست
محمد نامدار
06-07-2012, 19:54
سلام
من ی گوشی n73 دارم که هی ارور میده که حافظه پر است
مخصوصا وقتی که اس ام اس میاد برام - معمولا باید یکبار گوشی خاموش و روشن بشه تا اس ام اس بیاد
اول اس ها توی گوشی بود / انتقالش دادم به رم ولی هنوز میزنه حافظه گوشی پر است - البته توی میزان فضای اشغال شده از حافظه گوشی هم میزنه 44m استفاده شده / ولی در اصل هیچی توش ندارم
چرا اینطوری شده و باید چکار کرد؟
ممنون
sambkalah7379
10-07-2012, 16:27
سلام
من ی گوشی n73 دارم که هی ارور میده که حافظه پر است
مخصوصا وقتی که اس ام اس میاد برام - معمولا باید یکبار گوشی خاموش و روشن بشه تا اس ام اس بیاد
اول اس ها توی گوشی بود / انتقالش دادم به رم ولی هنوز میزنه حافظه گوشی پر است - البته توی میزان فضای اشغال شده از حافظه گوشی هم میزنه 44m استفاده شده / ولی در اصل هیچی توش ندارم
چرا اینطوری شده و باید چکار کرد؟
ممنون
سلام
احتمالا فایل های سیامخفی وجود دارن. سعی کن با Xplore این فایل ها رو ببینی. حافظه گوشی ات بیشتر از 44m حافظه داخلی ندارها. اگه پر شده باید خالی اش کنی. تقویم و note ات رو هم چک کن.
nobody2009
11-08-2012, 14:08
سلام
من نوکیا N73 دارم
گوشیم به علت نداشتن باتری خاموش شده بود و من شارژش کردم وقتی خواستم روشنش کنم یه صفحه سفید هست که موقع روشن شدن قبل از اومدن لوگوی نوکیا میاد اون صفحه ی سفید ثابت می مونه و دیگه حرکت نمیکنه و صفحه نمایش اصلی گوشیم نمیاد!!!!!!:41:
میشه کمک کنید باید چی کار کنم؟؟:18:
nobody2009
11-08-2012, 14:10
سلام
من نوکیا N73 دارم
گوشیم به علت نداشتن باتری خاموش شده بود و من شارژش کردم وقتی خواستم روشنش کنم یه صفحه سفید هست که موقع روشن شدن قبل از اومدن لوگوی نوکیا میاد اون
صفحه ی سفید ثابت می مونه و دیگه حرکت نمیکنه و صفحه نمایش اصلی گوشیم نمیاد!!!!!!
میشه کمک کنید باید چی کار کنم؟؟
a.toraby
11-08-2012, 21:10
سلام
من نوکیا N73 دارم
گوشیم به علت نداشتن باتری خاموش شده بود و من شارژش کردم وقتی خواستم روشنش کنم یه صفحه سفید هست که موقع روشن شدن قبل از اومدن لوگوی نوکیا میاد اون
صفحه ی سفید ثابت می مونه و دیگه حرکت نمیکنه و صفحه نمایش اصلی گوشیم نمیاد!!!!!!
میشه کمک کنید باید چی کار کنم؟؟
مموری کارت رو در بیار تست کن ببین میاد بالا؟
nobody2009
11-08-2012, 22:39
مموری کارت رو در بیار تست کن ببین میاد بالا؟
امتحان کردم...آره بالا میاد...حالا باید چی کار کنم؟
a.toraby
11-08-2012, 22:42
امتحان کردم...آره بالا میاد...حالا باید چی کار کنم؟
هیچی اگر چیز مهمی توش نداری فرمتش کن. یا اینکه با رم ریدر بزن به کامپیوتر بک آپ بگیر بعد فرمتش کن. احتمالا یه بدافزاری روش نصب شده
nobody2009
11-08-2012, 22:44
هیچی اگر چیز مهمی توش نداری فرمتش کن. یا اینکه با رم ریدر بزن به کامپیوتر بک آپ بگیر بعد فرمتش کن. احتمالا یه بدافزاری روش نصب شده
ببخشید با کد *#7370* فرمت کنم یا *#7780* ؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد نامدار
26-08-2012, 22:48
سلام
احتمالا فایل های سیامخفی وجود دارن. سعی کن با Xplore این فایل ها رو ببینی. حافظه گوشی ات بیشتر از 44m حافظه داخلی ندارها. اگه پر شده باید خالی اش کنی. تقویم و note ات رو هم چک کن.
سلام
دوروز بعداز پیامی که گذاشتم گوشی درست شد
ولی دوباره داره اذیت میکنه و ی سره پیام مموری فول میده / اس ام اسم نمیاد هر کاری میکنم / حتی خاموش و روشن هم که میکنم بازم نمیاد
اون برنامه ای هم که گفتی نصب کن / توی رم کپی کردم ولی هرکاری میکنم نصب نمیشه / میگه حافظه پر است
چکار باید کرد / ممنون
باسلام
نرم افزارجدیدهمراه بانک ملی راروی یک گوشی نوکیا6131 و دو عدد گوشی نوکیا n73 (که گوشی معتبروقویست) نصب نمودم درگوشی نوکیا 6131 تاحدودی قابل قبول بود ولی در هر دو گوشی n73 برخلاف نرم افزارقبلی بامشکلات زیرمواجه شدم اول اینکه سرعت عمل نرم افزاربرای بازشدن وعملیات بسیارکم بود دوم اینکه بعد انجام یک قسمت ازعملیات بانکی مانندواریزقبض،برای ادامه کاروپرداخت مبلغ آن ،حتما بایدازنرم افزارخارج شده ودوباره آن بازنمود.لطفا یامشکل راحل نماییدویا امکان کاربانرم افزارقبلی رافراهم نمایید.:11:
سلام بر دوستان
گوشی من هر چند وقت یکبار شاید شش یا هفت ماه یه بار صدای مکالمه اش کم می شه صدای طرفو که باهاش حرف می زنم خیلی ضعیف میاد وقتی به تعمیرکار می برم اون با دو هزار تومان این مشکلو حل می کنه می خواستم بدونم کسی می دونه که چکار می کنه البته یه بار دیدم کدی وارد کرد که صدا خوب شد کسی از دوستان می دونه اون کد چیه؟ چون دوباره صدای گوشیم ضعیف شده...لطفاً راهنمایی کنید
yemishan
11-09-2012, 21:19
سلام من n73 ام راپس از ساین نرم افزارهای زیادی نصب کردم خیلی وقته که صدای گوشی درهنگام مکالمه کم شده آیا دلیل نرم افزاری دارد یا سخت افزاری؟
سلام
من یک گوشی N73 قدیمی دارم و متاسفانه دچار مشکل خوندن sms ها از روی memory هستم، به این معنی که اصلی باز نمیشن! حتی Folder ها نشون داده می شن ولی به هیچ شکلی باز نمیشن. با نصب آنتی ویروس KMS9.0 و اسکن تمامی memory و phone memory هم این مشکل حل نشد. با توجه به اینکه او sms ها مهم هستند میتونم خواهش کنم اگه کسی قبلا برخوردی با این مشکل داشته و راه حلی در این مورد داره به من کمک کنه؟
خیلی ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.