PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N73

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

babrsabz
08-04-2007, 01:14
والا دوست عزيز اون سنسور نور يه ديود نوري يا بهتر بگم يه فتوسل هستش كه مقاومت نوري به زبون خودمون مي شه برا اينه كه وقتي تو محير پرنور هستي ديگه نور صفحه كليد خاموش مي شه وراه حل خوبي برا حفظ باتريه معمولا نور نداره و روشن نمي شه من اولين بارمه اينو مي شنوم بازم نمي دونم از دوستاي ديگه كه ان73 دارن سؤال كن والا تو ان70 هم اين سنوسور هستش ولي روشن نمي شه اصلا كارش روشن شدن نيست كارش تنظيم نور صفحه كليد با نور محيطه. اوني كه شما مي گي روشنو خاموش مي شه تو گوشي هاي ديگه مثلا پي 990 هستش و به اين درد مي خوره كه بهش مي گن چرا غسرويس و وجو دو پوشش شبكه رو آلارم مي ده

این گوشی هم دارای چراغ سرویس آبی رنگ هست و هم سنسور نور میباشد البته من ان 73 داشتم دورش انداختم رفتم 5500 نوکیا رو خریدم:40:

babrsabz
08-04-2007, 01:16
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
آقا جون مادرتون این سنسور آبی N73 (که کنار دوربین دوم گوشی هست و شب ها از بس چراغ میزنه اعصاب برای من نذاشت) به چه دردی میخوره و برای چی اینوگذاشتن ؟؟؟
چطور میشه این سنیور نور N73 از کار بیفته ؟ نرم افزار داره یا از تنظیمات باید حلش کرد ؟ یا اینکه خدایی نکرده کاری نمیشه کرد ؟

از داخل تنظیمات خاموش میشه

Saman-tci
08-04-2007, 09:03
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
آقا جون مادرتون این سنسور آبی N73 (که کنار دوربین دوم گوشی هست و شب ها از بس چراغ میزنه اعصاب برای من نذاشت) به چه دردی میخوره و برای چی اینوگذاشتن ؟؟؟
چطور میشه این سنیور نور N73 از کار بیفته ؟ نرم افزار داره یا از تنظیمات باید حلش کرد ؟ یا اینکه خدایی نکرده کاری نمیشه کرد ؟

برای اینکه غیر فعالش کنی برو تو Setting بعد Phone بعد Display و گزینه Sleep mode رو off کن

kharkhon
08-04-2007, 13:49
اقا کسی مشخصات n73 اصل را میدونه؟
لطفا اگر کسی میدونه بگه تا ما هم بدونیم.

fery joon
08-04-2007, 14:07
اقا کسی مشخصات n73 اصل را میدونه؟
لطفا اگر کسی میدونه بگه تا ما هم بدونیم.

عزیز مشخصات خاصی نداره که :20: فقط پشت گوشیتو نگاه کن ببین ساخت کجاس و شماره سریال پشت گوشی رو با روی جعبه گوشی و خود گوشی چک کن

tcom_mobile
08-04-2007, 14:32
فري جون مي گن نوع rm133 رو بايد بخرم درسته؟ مي گن آنتن دهي اين تايپ بهتره....؟؟؟؟؟؟
والا من هنوز مثل خري كه تو گل فرو رفته موندم هاج و واج بين ان73 موزيك و ان 73

behzady2002
08-04-2007, 14:39
Man Vaghean Moondam Bazi Az Afradi Ke Az Mobile Va system amel Etelaii nadaran va hata nemidoonan Symbain chie mian nazar midan , aslan chera gooshiii ro mikharan ke natoonan bahash kar konan va azash sar dar biaran , aya faghat vase class gozashtan in hame arzesh dare ke 450 - 460 toman pool kharj konid?
vase oonaii ke vaghean faghat baraye Class Gozashtan Miran Gooshi Mikharan Motoasefam!!!
Dar Zemn Kasaii Ke Kar Ba Gooshie N73 RO nemidoonam Lotfan Azash Irad Nagiran Ke Moshkel Dare.(Merc)

behzady2002
08-04-2007, 14:42
فري جون مي گن نوع rm133 رو بايد بخرم درسته؟ مي گن آنتن دهي اين تايپ بهتره....؟؟؟؟؟؟

Nazare Man Ine Ke shoma Dari Poole Ezafe Vase Music Edisionesh Midi.
Chera ke az Nazare sakht afzari hich Farghi DIde nashode! va shoma dari Poole ye Hedset , Memory card , va Ghabe Siah , va chand ta barnameye Updat shodaro midi!!!
Nazare man ine ke N73 me Bikhod Gerune Va shoma Behtare Hamun Mamulisho Begiri Age Be Gheymatesh Ahmiat Midi

fery joon
08-04-2007, 14:47

درسته منم شنیدم میگن rm133 بهتره :46: من اگه بودم موزیک ادیشنشو میخریدم هرچند فرقی ندارن من فقط عاشق رنگ مشکیش شدم :40:
به نظر من اگه میتونی پولشو جور کنی موزیک ادیشنشو بگیر

kharkhon
08-04-2007, 14:52
مرسی فری جون

Sasan Info
08-04-2007, 15:50
والا دوست عزيز اون سنسور نور يه ديود نوري يا بهتر بگم يه فتوسل هستش كه مقاومت نوري به زبون خودمون مي شه برا اينه كه وقتي تو محير پرنور هستي ديگه نور صفحه كليد خاموش مي شه وراه حل خوبي برا حفظ باتريه معمولا نور نداره و روشن نمي شه من اولين بارمه اينو مي شنوم بازم نمي دونم از دوستاي ديگه كه ان73 دارن سؤال كن والا تو ان70 هم اين سنوسور هستش ولي روشن نمي شه اصلا كارش روشن شدن نيست كارش تنظيم نور صفحه كليد با نور محيطه. اوني كه شما مي گي روشنو خاموش مي شه تو گوشي هاي ديگه مثلا پي 990 هستش و به اين درد مي خوره كه بهش مي گن چرا غسرويس و وجو دو پوشش شبكه رو آلارم مي ده

عزيزم اين هم چراغه هم سنسور نور و تو اگه گوشي رو در حالت استندباي بذاري كه حتي ساعت خالي رو هم نشون نميده اين چراغ فعال ميشه(البته زمان زيادي صرف ميشه)
اگه چراغ گوشيت در حالت روشن باشه ميتوني رو n70 خودت هم امتحان كني
:11:

tcom_mobile
09-04-2007, 00:09
ساسان جون مي خوام ان73 بگيرم نمي دونم موزيكشو بگيرم يا معموليشو . اصلا بگيرم يا نه

vmohsen
09-04-2007, 03:05
بابا سنسور گوشیت چشمک بزنه خوبه که! دیگه تو تاریکی دنبالش نمی گردی.زیر پا هم نمی مونه!

tcom_mobile
09-04-2007, 18:04
ملالي نيست بزار بزنه

MESHKIPOSH
09-04-2007, 20:35
مرسی مشکلم با این چراغ حل شد
ولی حدا وکیلی یه چیزی میخوام بگم که اگه دوستان حرفه ای و موبایل باز این کارو بکنن خیلی خوب میشه
بیاین این تنظیمات و ترفندها و... دران 73 ( مخصوصا در عکس گرفتن باهاش ) رو بذارید تا همگی نهایت استفاده رو از امکانات این گوشی بکنیم
من خودم زیاد سر در نمیارم ولی خوب ماشاالله توی این فروم اینقدر حرفه ای هست که اگه بخوان یاد ما هم میدن...

Sasan Info
09-04-2007, 22:11
ساسان جون مي خوام ان73 بگيرم نمي دونم موزيكشو بگيرم يا معموليشو . اصلا بگيرم يا نه

اونش ديگه بستگي به خودت داره كه باهاش ميخواي چي كار كني ؟!
اگه ازش چيزاي زيادي ميخواي موزيك اديشن بگير(نصب نكن) مثلا ميخواي يه رم با ظرفيت بالا(مثلا 4 گيگ) بذاري روش
اما اگه امكانات و كارايي هاي n73 رو ميخواي معمولي بگيري خوبه
اما اينو مطمئن باش كه يكي از اين دو تا رو انتخاب كن نه چيز ديگه:40:

در ضمن اينا رو هم تجربه كردم چون هر دوشونو داشتم !!

D o l f i n
09-04-2007, 23:17
خب منم ميخوام همين مدل رو بگيرم البته نوع موزيك اديشن رو حالا تمام راهنمايي هاتون رو بكنيد كه سرم كلاه نره و جديد ترين مدل باشه با ذكر قيمت
با تشكر از همه دوستان گلم

tcom_mobile
10-04-2007, 01:15
اونش ديگه بستگي به خودت داره كه باهاش ميخواي چي كار كني ؟!
اگه ازش چيزاي زيادي ميخواي موزيك اديشن بگير(نصب نكن) مثلا ميخواي يه رم با ظرفيت بالا(مثلا 4 گيگ) بذاري روش
اما اگه امكانات و كارايي هاي n73 رو ميخواي معمولي بگيري خوبه
اما اينو مطمئن باش كه يكي از اين دو تا رو انتخاب كن نه چيز ديگه:40:

در ضمن اينا رو هم تجربه كردم چون هر دوشونو داشتم !!
آخه ان73 موزيك با گارانتياصلي موبايل پلاس تو ايران نيومده منم به نا به علتي فقط بايد موبايل پلاس بخرم چون پولم دستشونه. حالا نمي دون مكي مياد اگه زود مياد نرم ان73 معمولي بگيرم
گارانتي فرعي هم پردردسره

¥ Ramin2 ¥
10-04-2007, 05:46
آخه ان73 موزيك با گارانتياصلي موبايل پلاس تو ايران نيومده منم به نا به علتي فقط بايد موبايل پلاس بخرم چون پولم دستشونه. حالا نمي دون مكي مياد اگه زود مياد نرم ان73 معمولي بگيرم
گارانتي فرعي هم پردردسره
اون قدر تفاوت نداره که بخوای بخاطرش وقتت رو حروم کن.
معمولیش رو بخر تا مدت بیشتری باهاش عشق و حال کنی. :8:

z_s
10-04-2007, 09:03
salam mishe komakam konid man n70 daram baraye meno goshim code gozashtam manzoram ine ke on code aslie khodesho ke 12345 bodo taghir dadam hala cod jadide yadam raftr nemitonam vared goshi be sham azam cod mikhad manam yadam nis komakammmmmm konid[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

tirdad_60
10-04-2007, 22:06
سلام
امروز رفتم علاالدینn73 بگیرم بدون گارانتی 470 با گارانتی اتصالات رو530 تومن میگفت. میخواستم بدون گارانتی بگیرم اما فروشنده گفت ممکنه اینا قطع بشه و در شهرستانها هم آنتنش میره یا خیلی بد آنتن میده (البته آشنا بود طرف) اینو گفت منو ترسوند خیلی هم به این موضوع تاکید داشت بیرون تهران افتضاح میشه آنتن دهی حالا دوستانی که سریال اصلی اما بدون گارانتی دارند تا حالا با مشکلی مواجه شدند؟ و اینکه ممکنه این بدون گارانتی ها رو قطع کنند؟

tcom_mobile
10-04-2007, 23:49
آره ممكنه و هيچم بعيد نيست.
حتما گارانتي اصل بگير

Saman-tci
11-04-2007, 12:46
سلام
امروز رفتم علاالدینn73 بگیرم بدون گارانتی 470 با گارانتی اتصالات رو530 تومن میگفت. میخواستم بدون گارانتی بگیرم اما فروشنده گفت ممکنه اینا قطع بشه و در شهرستانها هم آنتنش میره یا خیلی بد آنتن میده (البته آشنا بود طرف) اینو گفت منو ترسوند خیلی هم به این موضوع تاکید داشت بیرون تهران افتضاح میشه آنتن دهی حالا دوستانی که سریال اصلی اما بدون گارانتی دارند تا حالا با مشکلی مواجه شدند؟ و اینکه ممکنه این بدون گارانتی ها رو قطع کنند؟

سلام نه برادر من اصلا اینجوری نیست گوشی من سریال اصلیه اما بدون گارانتی تا حالا هم نشده انتنش بپره چه تو تهران چه تو شهرستان من ایام عید برای سفر شهرهای زیادی رفتم مثل اصفهان و یاسوج و بهبهان و اهواز و بندر دیلم و .... توی هیچکدوم از این شهرها نشد که انتنش بپره بد انتن میداد اونم به خاطر ترافیک بالای 2 3 روز اول عید بود که طبیعی هست. از من مشنوی هیچ موقع پول الکی بابت فقط یه اسم ( اتصالات ) نده چون همش الکیه اخه 60 تومن بیشتر واسه چی؟؟؟؟ من الان 3 تا از دوستام هم N73 بدون گارانتی گرفتن اما تا حالا این مشکلات براشون پیش نیومده.
نترس دوست من :10:

tcom_mobile
11-04-2007, 13:48
سلام نه برادر من اصلا اینجوری نیست گوشی من سریال اصلیه اما بدون گارانتی تا حالا هم نشده انتنش بپره چه تو تهران چه تو شهرستان من ایام عید برای سفر شهرهای زیادی رفتم مثل اصفهان و یاسوج و بهبهان و اهواز و بندر دیلم و .... توی هیچکدوم از این شهرها نشد که انتنش بپره بد انتن میداد اونم به خاطر ترافیک بالای 2 3 روز اول عید بود که طبیعی هست. از من مشنوی هیچ موقع پول الکی بابت فقط یه اسم ( اتصالات ) نده چون همش الکیه اخه 60 تومن بیشتر واسه چی؟؟؟؟ من الان 3 تا از دوستام هم N73 بدون گارانتی گرفتن اما تا حالا این مشکلات براشون پیش نیومده.
نترس دوست من :10:
عزيز من كسي هم نگفته كه ان73 بدون گارانتي خريدي همين امروز از تهران رفتي آنتنش پريده:31:
بابا مي گم امكانش هست شايد در آينده بشه.
درثاني كسي هم نگفته حتما براي اتصالات بخري اگه اتصالات گرونه خوب آدم حسابي گارانتي تعوض مي ده. مي توني بري از ساير گارانتي هاي معتبر نوكيا بخري مثل ايراتل، نيا و موبايل پلاس كه آخري ارزون ترم هست
ولي يكدفعه خيالت راحت مي شه كه ديگه گوشي از لحاظ شرعي و قانوني مشكلي نداره

Sasan Info
11-04-2007, 16:15
گارانتي فرعي هم پردردسره

بابا جان !!
تو كه ميگي برام گارانتي مهمه
بعد ميگي كه نرم افزار موزيك اديشن ميگيرم روش نصب ميكنم
آخه اينا كه با هم جور در نميان:18:
تو ميدوني اگه اين نرم افزار رو روي گوشيت نصب كني گارانتي گوشيت با كله باطل ميشه !!!!!!:41:

Sasan Info
11-04-2007, 16:20
سلام

اگه ميخواي بدون گارانتي بايد خيلي خيلي مواظب باشي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه با گارانتي بخري بهتره
برو گارانتي نيا بگير:46: (اگه دوست داشتي)

tcom_mobile
11-04-2007, 20:04
بابا جان !!
تو كه ميگي برام گارانتي مهمه
بعد ميگي كه نرم افزار موزيك اديشن ميگيرم روش نصب ميكنم
آخه اينا كه با هم جور در نميان:18:
تو ميدوني اگه اين نرم افزار رو روي گوشيت نصب كني گارانتي گوشيت با كله باطل ميشه !!!!!!:41:
بنده غلط بكنم بخواي ان73 معموليشو بخرم بعد آپ ديتش كنم به موزيك من كي همچي حرفي زدم چرا از خودت حرف در مياري:2:
من كاري به اين حرفا و حديثها ندارم . برو گارانتي اصلي بخر فقط همين نياز نيست بري از گارانتي هاي اصلي گرونشو انتخاب كني . درضمن گارانتي اصل فقط براي ريجستر بودن قانوني گوشيه نه برا تعمير گوشي و خدمات پس از فروش چون تو مملكت ما كشكه. درثاني بنده خودم با آپ ديت گوشي شديدا مخالفم اونم با اين شرايط اينترنتي ما.
خودداني

M.etallic.A
11-04-2007, 20:47
یه سوال دارم از شما .... یعنی اگه ده تا ورژن جدیدتر از فریمور گوشیتون هم بیاد بازم شما آپدیت نمیکنید ؟ با همون قدیمی درب و داغون می سازید... وقتی خود سایت نوکیا این امکان رو در اختیارتون قرار داده... پس چرا ازش استفاده نکنید ؟

من که گوشیم معمولی بود ورژن 2.0.6 الان به ورژن 3.0.7 میوزیک ادیشن آپدیت کردم و بزودی هم قراره به اینترنت ادیشن تبدیلش کنم.

rezasafa2000
11-04-2007, 22:10
چرا تو سایت gsmarina از n73 me صحبتی نکرده ؟

D o l f i n
11-04-2007, 22:29
حالا کسی ما رو راهنمایی نمیکنه

farzadtop
11-04-2007, 22:34
بچه ها سلام
من میخوام ان73 گوشیم رو فلش کنم یکی آموزش فلشش رو بده

rezasafa2000
11-04-2007, 22:40

Sasan Info
11-04-2007, 23:01
برو گارانتي اصلي بخر فقط همين نياز نيست بري از گارانتي هاي اصلي گرونشو انتخاب كني . درضمن گارانتي اصل فقط براي ريجستر بودن قانوني گوشيه نه برا تعمير گوشي و خدمات پس از فروش چون تو مملكت ما كشكه. درثاني بنده خودم با آپ ديت گوشي شديدا مخالفم اونم با اين شرايط اينترنتي ما.

خوب بالا خره نميخواي از گارانتيش استفاده كني ؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درثاني بنده خودم با آپ ديت گوشي شديدا مخالفم اونم با اين شرايط اينترنتي ما

خوشم مياد كه مثل خودمي :31:

Sasan Info
11-04-2007, 23:04

gsmarina رو نميدونم ولي تو سايت نوكيا زده كه من به دلايلي ازش نميگيرم
برا همين رفتم موزيك اديشن رو خريدم:46:

M.etallic.A
11-04-2007, 23:27

واسه اینکه از لحاظ سخت افزاری با n73 معمولی فرقی نداره... فقط فریمورش فرق میکنه ... اگه کوچکترین فرقی داشتن. حتما تو gsmarena بود

tcom_mobile
12-04-2007, 00:07
خدا نياره اون روز رو كه متوسل بشم به گارانتي چون گوشي به گارانتي رفت واويلا بايد فروختش.... (نظر شخصي ) قطعه ي الكتريكي سخته كه تعمير بشه و بعدش خوب كار كنه اون كيفيت اول كمپاني رو نداره
بله دوست عزيز اگه خداي ناكرده گوشي ايراد كرد مي ديم گارانتي ولي بعدش اگه تعمير شد ميفروشمش

END_BOY
12-04-2007, 00:19
سلام
من الان مدت 1 ماه N73 معمولیم قاطی کرده
یک مدت صدا رو نمیتونستن کم و زیاد کنم از خارج از گوشی
ولی اون مشکل حل شد خود به خود
جدیدا به جای اینکه موقع زنگ خوردن زنگ انتخابیم رو پخش کنه زنگ خود گوشی نوکیا رو پخش میکنه .
بعد چند باز زنگ خوردن دوبازه اهنگ انتخابیم پخش میشه
به نظرتون ویروس افتاده یا به کل قاط زده ؟

fifiis
12-04-2007, 00:38
سلام
جدیدا به جای اینکه موقع زنگ خوردن زنگ انتخابیم رو پخش کنه زنگ خود گوشی نوکیا رو پخش میکنه .
اي واي منم همين مشكل زنگو داشتم فقط 1 بار ولي خودش درست شد.
دوستان كمك كنند؟
فري جون متاهل شدي تحويل نمي گيري كمك كن ديگه؟

fifiis
12-04-2007, 01:12
دوستاني كه بين اين 2 مدل مندن گوش بدن:
من خودم معمولي دارم و دوستم موزيك اديشن
مدل موزيك اديشن 1- مموري 2 گيگ داره 2- رنگش مشكيه 3- تم هاش با معمولي فرق مي كنه
4- تريبل صدا در موزيك اديشن بيشتره 5- 2 يا 3 تا هم نرم افزار بيشتر داره
اما من شاسي هاي موزيك اديشن رو نپسنديدم چون يه جوريه و آدم فكر ميكنه از جنس مرغوبي استفاده نشده البته نسبت به معموليش ميگما. من شخصا معمولي شو با رنك نقره اي ، بادمجاني به همراه تم آبي نوكيا بيشتر دوست دارم
با اين اختلاف چند ده هزار توماني بين اين دو مدل به نظر من اگر كسي معمولي بخره با مموري 2 گيگ و بعدشم با آخرين ورژن آپ ديت كنه هم پول كمتري داده هم اينكه چيزه زيادي از دست نداده
آگر هم مشكي رنگه عشقه و پول چرك كفه دست پس 1 موزيك اديشن بخرو شر و بكن.
راستي با گارانتي هم مخالفم وقتي همه كد ها با هم مي خونه هيچ مشكلي وجود نداره.
ممنونم كه حوصله كرديد و تكسمو خونديد.

fifiis
12-04-2007, 01:17
دوستاني كه بين اين 2 مدل موندن گوش بدن:
مدل موزيك اديشن 1- مموري 2 گيگ داره 2- رنگش مشكيه 3- تم هاش با معمولي فرق مي كنه
اما من شاسي هاي موزيك اديشن رو نپسنديدم چون يه جوريه و آدم فكر ميكنه از جنس مرغوبي استفاده نشده البته نسبت به معموليش ميگما. من شخصا معمولي شو با رنك نقره اي ، بادمجاني به همراه تم آبي نوكيا بيشتر دوست دارم
با اين اختلاف چند ده هزار توماني بين اين دو مدل به نظر من اگر كسي معمولي بخره با مموري 2 گيگ و بعدشم با آخرين ورژن آپ ديت كنه هم پول كمتري داده هم اينكه چيزه زيادي از دست نداده تازه يك كليد چهار جهتي براي برنامه هاتونم داريد كه موزيك اديشن نداره.
آگر هم مشكي رنگه عشقه و پول چرك كفه دست ، پس 1 موزيك اديشن بخرو ، شر و بكن.
راستي با گارانتي هم مخالفم چون وقتي همه كد ها با هم مي خونه هيچ مشكلي وجود نداره گارانتي ماله گوشيه lg ، نه براي گوشيي كه به غول نوكيا معروفه.

vmohsen
12-04-2007, 02:06
منم زنگ گوشیم قاط زد.ریسیتش کردم ok شد.

doosdashtani
12-04-2007, 05:33
سلام
لطف كن و ورژن گوشي تو بنويس

tcom_mobile
12-04-2007, 15:22
با اين اختلاف چند ده هزار توماني بين اين دو مدل به نظر من اگر كسي معمولي بخره با مموري 2 گيگ و بعدشم با آخرين ورژن آپ ديت كنه هم پول كمتري داده هم اينكه چيزه زيادي از دست نداده تازه يك كليد چهار جهتي براي برنامه هاتونم داريد كه موزيك اديشن نداره.
راستي با گارانتي هم مخالفم چون وقتي همه كد ها با هم مي خونه هيچ مشكلي وجود نداره گارانتي ماله گوشيه lg ، نه براي گوشيي كه به غول نوكيا معروفه.
دوست عزيز من خودم همين گير رو داشتم آغا پولم دست شركت موبايل پلاسه كه برنمي گردونن و مجبورم يا ان70 معمولي بردارم يا ان73 معمولي ولي من موزيك مي خواستم حالا مجبورم يكي از اين دوتاي معمولي رو بردارم باخودم اونقده كلنجار رفتم حالا ان70 بردارم يا ان73 بلاخره ان73 رو انتخاب كردم هنوزم شك دارم كه اونو بخرم يا نه بلاخره اونم مي گه پشت مشكيشو نداره قهوه اي داره و بادمجوني حالا نمي دونم كدوم خوشگلتره و مردونه تره و رنگ صفحشون چيه؟ سفيده يا نقرها ي؟؟؟؟

END_BOY
12-04-2007, 17:49
لطف كن و ورژن گوشي تو بنويس

یعنی چی ؟ زیر جای باطری نوشته مدل N73 -1 :38:

tcom_mobile
12-04-2007, 18:51
دوست عزز اون مدل دستگاهه. مي گه ورژنش
ستاره
مربه
چهارتا صفر
مربع
اينا رو مي زني ورژنشو لود مي كنه

Arian11
13-04-2007, 00:41
سلام
دوستان من به دنبال راهی برای اتصال گوشی با اینترنت از طریق کامپیوتر (کابل یا بلوتوث)هستم . تو سایت موبایلستان شماره سریال گوشی ها می گرفت بعد فایل تنظیماتو می فرستاد ولی بهانه اورد و قطع کرد البته من خودم تو سایت اصلی نوکیا رفتم و بدون دادن سریال گوشی البته از طریق تنظیمات مخابراتی کشور آلمان و دادن شماره موبایل اقدام کردم که بلافاصله تنظیمات به شمارم sms شد و تنظیماتو انجام دادم ولی افاقه نکرد !!
اگه از دوستان کسی روش صحیح و تست شده ای برای اتصال به اینترنت داره لطفا با آموزش بزاره .
با سپاس

M.etallic.A
13-04-2007, 01:29
سلام
دوستان من به دنبال راهی برای اتصال گوشی با اینترنت از طریق کامپیوتر (کابل یا بلوتوث)هستم . تو سایت موبایلستان شماره سریال گوشی ها می گرفت بعد فایل تنظیماتو می فرستاد ولی بهانه اورد و قطع کرد البته من خودم تو سایت اصلی نوکیا رفتم و بدون دادن سریال گوشی البته از طریق تنظیمات مخابراتی کشور آلمان و دادن شماره موبایل اقدام کردم که بلافاصله تنظیمات به شمارم sms شد و تنظیماتو انجام دادم ولی افاقه نکرد !!
اگه از دوستان کسی روش صحیح و تست شده ای برای اتصال به اینترنت داره لطفا با آموزش بزاره .
با سپاس

دوست عزيز من الان اين بست رو دارم با كوشيم ميدم.

M.etallic.A
13-04-2007, 01:35
ميتوني از طريق بلوتوث اينترنت رو شير كني

tcom_mobile
13-04-2007, 02:39
دوست محترم متاليكا چند جا اين سؤال ازت پرسيده شده فقط گفتي كه من دارم والان وصل شدم و از اين جور حرفا . خوب داري مباركت ياد بده قشنگ دقيق بيان كن چه جورياس چي مي خواد وگرنه همه همه چي دارن اين كه نشد حرف.

doosdashtani
13-04-2007, 07:18
یعنی چی ؟ زیر جای باطری نوشته مدل N73 -1 :38:
ستاره مربع 0000 مربع
اين كد رو بزن و همه چيزهايي كه ميبيني بنويس

END_BOY
13-04-2007, 12:43
ستاره مربع 0000 مربع
اين كد رو بزن و همه چيزهايي كه ميبيني بنويس

انجام دادم.ورژنش:

V2.0628.0.0.1
10-07-2006
RM-133
Nokia N73(49.02

کسی تا الان مشکل من رو نداشته ؟

tcom_mobile
13-04-2007, 15:18
انجام دادم.ورژنش:

V2.0628.0.0.1
10-07-2006
RM-133
Nokia N73(49.02

کسی تا الان مشکل من رو نداشته ؟
دوست عزيز اين كار رو هم من هم گفته بودم حالا چرا به حرف من گوش ندادي و يكي ديگه تاپيك زده داري مي گي كردمش؟؟؟؟؟ اگه دلت نمي خواد راهنمايي تون نمي كنم.
درثاني من مشكلتو نمي دونم ثالثا بايد گوشيتو آپ ديت كني ورژنش خيلي پايينه و ايراداتش زياده حتي هنگشم زياده اگه آپ ديت كني مي شه3.07

roteal2007
13-04-2007, 16:39

سلام دوست عزیز میخواستم بدونم ترکیب بندی رنگ ان73 چه جوریاست و هدست داخلی چه جوری واینکه رم 2گیگ چنده من ان 70 دارم به نظرت کی این گوشی به 360 تا380 میرسه:46:

fery joon
13-04-2007, 17:14
سلام دوست عزیز میخواستم بدونم ترکیب بندی رنگ ان73 چه جوریاست و هدست داخلی چه جوری واینکه رم 2گیگ چنده من ان 70 دارم به نظرت کی این گوشی به 360 تا380 میرسه:46:

خب دوستان من یه مدت نبودم رفته بودم دانشگاه :31: دیشب برگشتم
از این به بعد دیگه مجبورم کمتر بیام

دوست عزیز رنگ بندیه ان73 : قرمز و سفید / نقره ای بادمجونی و ان73 موزیک ادیشن هم که کلا مشکی هستش
رم 2 گیگ هم دورو وره 70 الی 80 تومن باید باشه
فکر نکنم ان73 تا اون قیمتی که شما میگی حالا حالاها پایین بیاد

M.etallic.A
13-04-2007, 17:36
رم دو گیگ واسه n73 مارک ex-byte
30 هزار تومان

END_BOY
13-04-2007, 17:53
دوست عزيز اين كار رو هم من هم گفته بودم حالا چرا به حرف من گوش ندادي و يكي ديگه تاپيك زده داري مي گي كردمش؟؟؟؟؟ اگه دلت نمي خواد راهنمايي تون نمي كنم.
درثاني من مشكلتو نمي دونم ثالثا بايد گوشيتو آپ ديت كني ورژنش خيلي پايينه و ايراداتش زياده حتي هنگشم زياده اگه آپ ديت كني مي شه3.07

اقا چرا ناراحت شدی !
مهم این بود که من این کار رو انجام دادم و به حرف شما گوش دادم ولی نقل قول از این دوستمون کردم !
شرمنده ممنون از راهنماییت :11:

tcom_mobile
13-04-2007, 18:37
قربون داش چاكر عمو

tcom_mobile
13-04-2007, 18:39
رم دو گیگ واسه n73 مارک ex-byte
30 هزار تومان
اولا رم نه كارت موري
ثانيا
چينيه يا ... آشغاله نخري ها
يا اصل نوكيا بخر كه رم يك گيگ 40 تومنه
يا ژل بخر كه خيلي گرونه

tcom_mobile
13-04-2007, 18:40
خب دوستان من یه مدت نبودم رفته بودم دانشگاه :31: دیشب برگشتم
از این به بعد دیگه مجبورم کمتر بیام

دوست عزیز رنگ بندیه ان73 : قرمز و سفید / نقره ای بادمجونی و ان73 موزیک ادیشن هم که کلا مشکی هستش
رم 2 گیگ هم دورو وره 70 الی 80 تومن باید باشه
فکر نکنم ان73 تا اون قیمتی که شما میگی حالا حالاها پایین بیاد

فري دانشگاه رفتن خنده داره؟؟؟ قربون دايي

M.etallic.A
13-04-2007, 19:19
اولا رم نه كارت موري
ثانيا
چينيه يا ... آشغاله نخري ها
يا اصل نوكيا بخر كه رم يك گيگ 40 تومنه
يا ژل بخر كه خيلي گرونه

آفرین میبینم که خوب یاد گرفتی ... حالا دیگه حرف خودمو به خودم میزنی ؟؟؟ دیگه همه میگن رم ما هم میگیم رم دوباره رجوع کن به اون پستم میفهمی جریان چیه . بکار بردن لفظ رم اشکال نداره ... اشکال اینجاس که شما این رم رو یا رم کامپیوتر مقایسه کردی...

در ضمن نخری چیه ؟ خریدم الان هم 3 4 ماهه دارم باهاش کار میکنم هیچ مشکلی هم ندیدم تا حالا ازش... آدم بهتره واسه اسم پول نده واسه خود جنس پول بده....

shahi-007
13-04-2007, 21:10
بچه های عزیز می شه بگید که headset یا همون headphone مخصوص n73 music edition را می شه جدا خرید و روی n73 گذاشت و استفاده کرد و اگر می شه حدود چند تومنه.

D o l f i n
13-04-2007, 22:23
سلام
يه سوال كردم كسي جواب نداد دوباره ميپرسم مي خوام همين روزا يه n73 بگيرم مدل موزيك اديشن حالا اگه ميشه راهنمايي بفرماييد كه كلاه سرم نره اگه ميشه بگيد چه لوازم جانبي داره (اگه عكسي هم از لوازم جانبي داشتيد بزاريد البته شرمنده ) با ذكر قيمت
ممنونم از همتون

tcom_mobile
14-04-2007, 00:32
آفرین میبینم که خوب یاد گرفتی ... حالا دیگه حرف خودمو به خودم میزنی ؟؟؟ دیگه همه میگن رم ما هم میگیم رم دوباره رجوع کن به اون پستم میفهمی جریان چیه . بکار بردن لفظ رم اشکال نداره ... اشکال اینجاس که شما این رم رو یا رم کامپیوتر مقایسه کردی...

در ضمن نخری چیه ؟ خریدم الان هم 3 4 ماهه دارم باهاش کار میکنم هیچ مشکلی هم ندیدم تا حالا ازش... آدم بهتره واسه اسم پول نده واسه خود جنس پول بده....
هر جور شما عشقته برو عمل كن. درثاني چاه كن آخرش تو چاهه ... tit 4 tat
شما هر كاري دلت مي خواد بكن مي خواي به اسم پول بدي بده مي خواي ندي نده ولي ببين اسم چه ابهتي داره... عزيز من شما رم ژل رو با كينگ يكي مي گيري يا اونو با سوني چيني؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا ناسلامتي خودمون داريم مي دونيم چه ارورهاي read & write مي ده هي اسكن ديسك مي خواد ولي مال ژاني اينجوري نيست يا اينكه كينگ يه زمات ومال آمريكا بود بعد چين زد
ژل مال تايوانه بهترين رم موجوده اگه پيداش كردي دست مارو هم بگير اگه جنس ژاپني يا امثالهم كه گيرت اومد اينا در برابرش كشكن
بازم مي گم هر كاري دوست داري بكن هر چي دوست داري فكر كن / ياحق
قربون عمو

tcom_mobile
14-04-2007, 01:12
ان70 بگيرم ان73؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟

fery joon
14-04-2007, 01:24
ان70 بگيرم ان73؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟

ان73 بگیرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررر:10:

چرا نداره دیگه

tcom_mobile
14-04-2007, 01:36
آغا يه دنيا ممنون

fifiis
14-04-2007, 02:01
سلام
يه سوال كردم كسي جواب نداد دوباره ميپرسم مي خوام همين روزا يه n73 بگيرم مدل موزيك اديشن حالا اگه ميشه راهنمايي بفرماييد كه كلاه سرم نره اگه ميشه بگيد چه لوازم جانبي داره (اگه عكسي هم از لوازم جانبي داشتيد بزاريد البته شرمنده ) با ذكر قيمت
ممنونم از همتون
داداش من ، برو صفحه 55 اولين پاسخ به شماره 512 رو بخون جوابتو ميگيري اگر سوالي داشتي بعد بپرس:27:

fifiis
14-04-2007, 02:06
بچه های عزیز می شه بگید که headset یا همون headphone مخصوص n73 music edition را می شه جدا خرید و روی n73 گذاشت و استفاده کرد و اگر می شه حدود چند تومنه.
گشتم نبود نگرد نيست:41:
البته من نيمه اول فروردين علاالدين بودم و پيدا نكردم
اگر مال 3250 هم پيدا كني بهش مي خوره
قيمت اصليش 28000 تومنه و قيمت درجه 2 هم 10000 تومن بود
من نخريدم چون به نظرم گرون اومد.
حالا خود داني:46:

fifiis
14-04-2007, 02:08
دوست عزيز من خودم همين گير رو داشتم آغا پولم دست شركت موبايل پلاسه كه برنمي گردونن و مجبورم يا ان70 معمولي بردارم يا ان73 معمولي ولي من موزيك مي خواستم حالا مجبورم يكي از اين دوتاي معمولي رو بردارم باخودم اونقده كلنجار رفتم حالا ان70 بردارم يا ان73 بلاخره ان73 رو انتخاب كردم هنوزم شك دارم كه اونو بخرم يا نه بلاخره اونم مي گه پشت مشكيشو نداره قهوه اي داره و بادمجوني حالا نمي دونم كدوم خوشگلتره و مردونه تره و رنگ صفحشون چيه؟ سفيده يا نقرها ي؟؟؟؟
نقرهاي با بادمجاني هم باكلاسه هم مردونه تره هم ...:27:

D o l f i n
14-04-2007, 06:12
داداش من ، برو صفحه 55 اولين پاسخ به شماره 512 رو بخون جوابتو ميگيري اگر سوالي داشتي بعد بپرس
عزيز همين آدرسي كه دادي واسم پيداش كن من كه صفحه 55 پست 512 رو پيدا نكردم

Farshadd
14-04-2007, 13:18
سلام بچه های گل
به نظر شما اخرین ورژن ان73 چی هست؟منظورم از همون 2.6 یا 1.7 و از اینجور ورژن هاست

M.etallic.A
14-04-2007, 14:00
سلام بچه های گل
به نظر شما اخرین ورژن ان73 چی هست؟منظورم از همون 2.6 یا 1.7 و از اینجور ورژن هاست

آخرین ورژنش فکر کنم ... 3.0705.1.0.31 باشه البته میوزیک ادیشن...

alireza999
14-04-2007, 17:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia n73 Godfather Edition

tcom_mobile
14-04-2007, 19:45
اين ديگه چيه باباييي؟؟؟؟

max8
14-04-2007, 21:19
قیمت n73 چنده؟
قیمت N73 Music Edition با گارانتی و بی گارانتی چنده؟

D o l f i n
14-04-2007, 23:04
این قیمتش چنده الان (Nokia n73 Godfather Edition)

M.etallic.A
14-04-2007, 23:18
بابا اینا سرکاریه عزیز... واسه مسخره کردنه...

ho2o2oo
15-04-2007, 00:18
من موبايلم رو به روز كردم اما الان اختار ميده مينويسه phone start-up filed .contact the retailer بايد چي كار كنم لطفا كمكم كنيد

tcom_mobile
15-04-2007, 00:57
حقته دوست عزيز كي گفت آپ ديتش كني؟؟؟؟ قابل توجه آپ ديت كنندگان

fifiis
15-04-2007, 01:32
عزيز همين آدرسي كه دادي واسم پيداش كن من كه صفحه 55 پست 512 رو پيدا نكردم
ببخشيد شرمنده
صفحه 55 پست شماره 541 رو بخون
اولين پست تو صفحه مي شه.
:46:

Pilot Morteza
15-04-2007, 02:38
سلام به همه دوستان.
لطفان منو از سر در گم کنی نجات بدین:41:

میخوام گوشی بگیرم,ولی موندم" n73 music ed" or "p990"
آخه در مورده n73 حرفهای ضدونغیض زیاده.
و لطفان بگین قیمتاشون تهران چنده؟
چون مشهد:
n73 music ed= 540.000 بدون گارانتی
p990= 580.000 بدون گارانتی

xxxaligatorxxx
15-04-2007, 13:34
من موبايلم رو به روز كردم اما الان اختار ميده مينويسه phone start-up filed .contact the retailer بايد چي كار كنم لطفا كمكم كنيد

مموری رو در بيار بعد بزن دوباره بياد بالا درست ميشه

xxxaligatorxxx
15-04-2007, 13:35
سلام به همه دوستان.

چون مشهد:

بهتره ان 73 بگيری چون دوربينش 3.2 هست ولی پ990 2 هست...من مشکل خاصی نميبينم توی ان 73

محمد.666
15-04-2007, 14:21
سلام از کجا بفهمیم که ورژنش گوشی چنده هست ؟

tcom_mobile
15-04-2007, 23:40
سلام به همه دوستان.

چون مشهد:
سلام دوست عزيز كاملا گوشيه بديه
در مورد ان73 بگم كه همين امروز مي خواستم بخرم و درست 6 ماهه دارم دربارش تحقيق مي كنم به نظر من به قيمتش نمي ارزه درثاني گوشي هاي نوكيا رو بايد با ورژن 5 به بالا بخريش اونايي كه ورژنشون پايين ترن هنوز مشكلاتي دارن گرچه مشكلاتشون اساسي هم نباشه ولي بلاخره تاييد نشدن. حتما ورژن بالاي 5 بخر مثل ان70 كه اولاش مشكلكم و بيش داشت كه الان با آمدن ورژن 5 به بالاش تا حدود زيادي حل گرديده. من هم ان70 امروز خريدم صبر مي كنم تا ورژن 5 ان73 بياد بعدا بخرمش شايدم تا اون موقع ان95 خريديم خدارو چي ديدي

در مورد پي 990 بايد بگم بهترين اسمارت فون جهان شناخته شده بود.
مشكلات عمدش اينه: دوربين 2 هستش با لنز معمولي (بابا كي بها مي ده به دوربين برو به فكر كارايي گوشي باش و آنتن دهيش)
صداش نسبت به ان73 ضعيفه و 40 كاناله
همين
هنگ نمي كنه فقط تو مواقعي كه به ندرت پيش مياد و رمش پر مي شه گوشي رو ري ست مي كنه و چون مثل نوكيا اس 60 نيست و سيمبيانش UIQ‌هستش عينهو كامپيوتر مي مونه همه جا مي توني هر كاري بخواي بكني و task manager‌داره مي توني برنام ههاي باز رو كه دلت مي خواد ببندي تا رمت باز بشه. خيلي خيلي عاليه بهمن جهت بهترينه ولي من نخريدمش به خاطر اينكه فريم وير جديدش آمده بود و آپ ديتشم سخته با اين ريجسترهاي غير قانوني. بهتره صبر كرد تا آپ ديت شدش از كارخونه بياد بيرون

و ان73 مشكلاتش اينه كه
صفحه كليد و جوي استيك بد/گوشي خيلي سادست (قيافش)/ هنوز كمو بيش ايراداتي داره و هنگ هم داره
كاور لنزش يكم بده ولي مي شه باهاش كنار اومد

tcom_mobile
15-04-2007, 23:40
سلام از کجا بفهمیم که ورژنش گوشی چنده هست ؟
ستاره
مربع
چهارتا صفر
مربع

shahi-007
16-04-2007, 18:30
بچه ها تو رو خدا بس کنید.

البته راستش من این تاپیکا رو می خونم حق رو به saman_23 می دم.بابا tcom_mobile یه ذره آرومتر.

تو که ماشاالله به همه داری می پری.

MESHKIPOSH
16-04-2007, 20:29
آقا به جای جر و بحث به مشکل من رسیدگی کنید
من نمیدونم چرا وقتی گوشیم زنگ میخوره , صدای زنگ گوشی هی کم و زیاد میشه ( یعنی یه 2 ثانیه صدای زنگ گوشی بلند هست و دو ثانیه کم میشه و دوباره..) یعنی چه مشکلی پیش اومده من باید چی کار کنم؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟ آیا برای شما هم اینجوری هست ...( یاد آوری میکنم که این مشکل فقط در هنگام زنگ خوردن گوشی هست ) ( گوشی هم که N73 است)
جون ماردتون جواب سوال من رو بدید و کمک کنید تا مشکلم حل بشه....

m107
16-04-2007, 21:50
من نمیدونم چرا وقتی گوشیم زنگ میخوره , صدای زنگ گوشی هی کم و زیاد میشه ( یعنی یه 2 ثانیه صدای زنگ گوشی بلند هست و دو ثانیه کم میشه و دوباره..) یعنی چه مشکلی پیش اومده من باید چی کار کنم؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟ آیا برای شما هم اینجوری هست ...( یاد آوری میکنم که این مشکل فقط در هنگام زنگ خوردن گوشی هست ) ( گوشی هم که N73 است)

به قسمت 3d-ringing گوشيت مراجعه کن :10:

M.etallic.A
16-04-2007, 22:36
در مورد ان73 بگم كه همين امروز مي خواستم بخرم و درست 6 ماهه دارم دربارش تحقيق مي كنم به نظر من به قيمتش نمي ارزه

تنها گوشی تو بازار که به نظر من قیمتش معقوله همین n73 ....

این صحبتهایی که در مورد ورژن فریمور کردی جای دیگه نگو که دنبالت میکنن...

یه گوشی ممکنه ورژن 10 فریمورش هم بیاد ولی هنوز مشکل دار باشه و یه گوشی هم ممکنه همون ورژن یکش بدون مشکل چه دخلی به عدد 5 داره ؟ یعنی مثلا حتما 5 به بعد دیگه حله دیگه ؟

در ضمن تایید نشده یعنی چی ؟ از طرف کی تایید نشدن ؟

مشكلات عمدش اينه: دوربين 2 هستش با لنز معمولي (بابا كي بها مي ده به دوربين برو به فكر كارايي گوشي باش و آنتن دهيش)

طوری میگه کارایی مثل اینکه n73 کارایی نداره ... آنتن دهی N73 عالیه... در ضمن دوربین مهم نیست ؟ شاید واسه تو مهم نباشه... اما واسه خیلیا مهمه...

صداش نسبت به ان73 ضعيفه و 40 كاناله

درسته صداش از n73 خیلی ضعیفتره ولی اون کانالی که گفتی ربطی به صدا نداره....

task manager‌داره مي توني برنام ههاي باز رو كه دلت مي خواد ببندي تا رمت باز بشه

همه گوشی های اسمارت فون task manager دارن.همین n70 خودت هم داره... دکمه منوی گوشیتو چند ثانیه نگه دار ... با دکمه c میتونی ببندیشون.

در ضمن p990 پر از باگه و کی گفته هنگ نمیکنه ؟ البته فریمورای جدیدش بهتر شده ... اما دوست من یه دونه جدیدش رو هم گرفته بود بعد یه هفته خود به خود خاموش میشد و بعد که دیگه کلا خاموش شد دیگه روشن نشد... شانس آورد گارانتی بود براش فلش کردن.

شما هم دیگه اطلاعات غلط به مردم نده .... فقط طبق تجربه ای که دارم شما الان یه جوابی به این پست من میدی که کلا هیچ ربطی نداره ( احتمالا اطلاعات خودت رو در مورد موتورهای دیزل به رخ ما میکشی ( نهایت به ربطی ) )

M.etallic.A
16-04-2007, 22:38
حقته دوست عزيز كي گفت آپ ديتش كني؟؟؟؟ قابل توجه آپ ديت كنندگان

این دوستمون با من صحبت کردن در مورد مشکلشون. مثل اینکه وسط آپدیت گوشی رو از کابل در میاره و این مشکل براش پیش میاد . شما هم خواهشا بدون اطلاع صحبت نکن... من گوشیمو آپدیت کردم بدون هیچ مشکلی... اصلا خود نوکیا این امکان رو در اختیار مشتریاش قرار داده چرا نباید استفاده کنیم ؟

محمد.666
16-04-2007, 22:40
ممنون tcom_mobile

M.etallic.A
16-04-2007, 22:41

اونکه مخصوص n73 me نیست ... هندزفری n91 که روی n73 me گذاشتن.

tcom_mobile
17-04-2007, 00:00
هر چي دوست دارين بگين به هم بهم بپرين ولي عين خيال ما نيست
ما عاشق و رند وم ست و عالم سوزيم / با ما منشين اگر نه بد نام شوي

دوست عزيز پول علف خرس نيست هر كي هر چي بخره. رو پول زحمت مي كشيم تا بدست بياريم.
در مورد ورژن دوست عززي تو يكي از سايت هاي معتبر خوندم ولي حيف از بدشانسي يادمنيست نوشتن ورژن هاي 5 به بالا تثبيت شده اند غمي نيست ما صبر مي كنيم تا 5 به بالاي ان73 بياد بعدا مي خريمش. نه از بي گوشي ئي موندم نه از بي دوربيني ملالي نيست شما بخرين و آپ ديت كنين وحالشو ببرين
درثاني اوني كه موتور ديزل تعمير مي كرد من نبودم بلكه ... بود

surena_iran2564
17-04-2007, 00:33
یه چند روزیه گوشیم قات زده و سرعتش نسبت به قبل کمتر شده و بعضی وقتها پیغام memory full میده در حالی که phone مموریم 40 mb و مموری کارتم 450 mb خالی داره!!!. ولی مشکل اصلیم اینه که اس ام اس هایی که برام میفرستن با تاخیر حداقل 15 ساعت میاد!!!!!!! حتی ممکنه چند روز طول بکشه تا اس ام اس برام برسه و شاید هم بعضی وقتها اصلآ نرسه!!!!! ولی وقتی خودم میفرستم سریع میرسه به طرف. کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککم ممممممممممممممممممممممممم ممممممککککککککککنیددددددد ددددددددددددددددددددددد.

roteal2007
17-04-2007, 13:54
عزیز مطمئنی که اشکال از شبکه نیست

M A X
17-04-2007, 18:06
سلام به همه بچه های کلوپ
--------------------------------
من میخواستم n73 بخرم . حالا شما که تجربه دارید بگید n73 معمولی بخرم یا n73 Music Edition ؟
قیمت n73 معمولی و n73 Music Edition با گارانتی و بی گارانتی چنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

tcom_mobile
17-04-2007, 18:21
سلام به همه بچه های کلوپ
--------------------------------
من میخواستم n73 بخرم . حالا شما که تجربه دارید بگید n73 معمولی بخرم یا n73 Music Edition ؟
قیمت n73 معمولی و n73 Music Edition با گارانتی و بی گارانتی چنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
به نظر من فعلا هيچكدوم يه ذره صبر كن تا ورژنش بره بالاتر بعد بخر

M A X
17-04-2007, 18:59

fery joon
17-04-2007, 19:07

به قسمت 3d-ringing گوشيت مراجعه کن :10:

به نظر منم ممکنه قسمت 3d ringing رو دستکاری کرده باشی پس برو off کن

tcom_mobile
17-04-2007, 20:07
پدر سوخته ببين تو عكس چه جوري خوشگل به نظر مي رسه چه قدر با حاله آدم مي خواد آب نبات ليسيش كنه بكنو تو دهنش ولي تو دستت كه مي گيري يه ذره بد به نظر مياد.
گرچه الان مي ريزن رو سرم اين مردم ولي ايرادي نيست نظرمو مي گم

lord_voldmort
17-04-2007, 22:53
امروز (سه شنبه 28 فروردين) رفته بودم علائدين
به شدت كم شده اين گوشي تو بازار و قيمتش شده اندازه پول خون ِ فروشنده‌ها !!!

قيمت معموليش 540 تا 550
قيمت موزيك اديشن 605 تا 620

البته پيش يه فروشندة آشنا رفتم
گفت تا چند روز ديگه يه بار ان 73 ميرسه بازار و قيمت مياد پايين !

lox
18-04-2007, 16:20
--------------------------------------------------------------------------------

سلام
من یه موزیک ادیشن دارم میخوام بفروشمش.
نیاز مبرم به پول دارم.
590 گرفتمش.اسفند ماه 85
در کل 19 ساعت مکالمه داشتم
من مکالمم بالاست .
حالا میخوام بفروشم چون بد جوری پول لازم دارم.چه پیشنهادی میدید؟
کجا ببرم بفروشم تا زیاد ضرر نکنم.

منتظز جوابم.تو رو خدا دارم بد بخت میشم.کمکم کنید

fery joon
18-04-2007, 17:15
--------------------------------------------------------------------------------

سلام
من یه موزیک ادیشن دارم میخوام بفروشمش.
نیاز مبرم به پول دارم.
590 گرفتمش.اسفند ماه 85
در کل 19 ساعت مکالمه داشتم
من مکالمم بالاست .
حالا میخوام بفروشم چون بد جوری پول لازم دارم.چه پیشنهادی میدید؟
کجا ببرم بفروشم تا زیاد ضرر نکنم.

منتظز جوابم.تو رو خدا دارم بد بخت میشم.کمکم کنید

حیفه بخوای بفروشیش :41: ولی اول تو رفقا و فامیل بگرد شاید کسی خریدش چون میتونی با قیمت معقول تری بفروشی وگرنه ببر چند جا نشون بده و قیمت بگیر هرکدوم بیشتر دادن بفروش به اون

lox
18-04-2007, 17:20
تو فامیل کسی پول نداره بخره
بیرون هم نشون دادم دور بره 480 میگن ولی 110 نمیخوام ضرر کنم
حداقل میخوام ضرر هم کردم بیشتر از 90 تومن نکنم
یعنی کمتر از 500 دلم نمیاد.

fery joon
18-04-2007, 17:21
بازم ببر جاهای دیگه هم نشون بده اگه گوشیت نو مونده باشه فکر کنم 500 هم ببرنش

lox
18-04-2007, 17:24
من الان شهرستانم
دانشجوام فک میکنی تو علائدین چند بخرن؟

lox
18-04-2007, 17:26
میخوام یه روز وقت بذارم بیام علائدین بفروشم و برگردم
همون روز میتونم بفروشم؟ نقد؟

lox
18-04-2007, 17:30
جوابببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببببببببببب بببببببببببببببببب

shahi-007
18-04-2007, 19:36
عزیزان یه سوال: بعضی وقتها که می خوام به کسی زنگ بزنم نمی تونم.یعنی فرض کن می رم شماره طرف رو وارد می کنم و دگمه سبزه یا voicecall رو می زنم یا هر جور دیگه بخوام زنگ بزنم نمی تونم.انگار نه انگار که دگمه ای زده باشم یا اینکه می ره روی desktop.
این موقع ها خاموش روشن می کنم گوشی درست می شه.می شه یکی بگه چی کار باید بکنم و گوشیم چشه !!

YasharX
18-04-2007, 20:52
میخوام یه روز وقت بذارم بیام علائدین بفروشم و برگردم
همون روز میتونم بفروشم؟ نقد؟

چرا که نه ، راستی وضعیت گوشیتون در چه حاله ؟! خط و خشک نداره ؟! مشکل هنگ ؟! رجیستر اصله ....؟

Pilot Morteza
19-04-2007, 01:27
سلام بر همه دوستان.
من هنوز نفهمیدم چه گوشیء بگیرم.

N73me OR P990i OR IMATE
آخه میخوام با گوشیم برنامه نویسی کنم, و همینطور میخوام مثل 73 یک موزیک پلیر توپ باشه.

چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

:19: :41:

خواهشان به دادم برسید.

fifiis
19-04-2007, 01:33
تو فامیل کسی پول نداره بخره
بیرون هم نشون دادم دور بره 480 میگن ولی 110 نمیخوام ضرر کنم
حداقل میخوام ضرر هم کردم بیشتر از 90 تومن نکنم
یعنی کمتر از 500 دلم نمیاد.
ببين عزيزم
من يه بار يه گوشي 6270 رو كه فقط 2 تا زنگ باهاش زده بودم اون هم براي تست وقتي خواستم بفروشمش و مثل شما احتياج به پول داشتم 20% كم كردن تازه با كلي منت اگر واقعن پول احتياج داري 490-500 خيلي خوب ازت ميخرن
:46:
بفروشش

fifiis
19-04-2007, 01:40
سلام بر همه دوستان.

N73me OR P990i OR IMATE
آخه میخوام با گوشیم برنامه نویسی کنم, و همینطور میخوام مثل 73 یک موزیک پلیر توپ باشه.

چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

خواهشان به دادم برسید.
خودتو گذاشتي سره كار يا مارو
آقا جان نميشه الكي هم وقته خودتو نگير
اين چيزايي كه شما مي خواي با هم نميشه تلاش الكي هم نكن
اگر برنامه نويسي برات مهمه يك Imate بگير با يك mp3 player
باوركن نميشه
:42:

surena_iran2564
19-04-2007, 08:11
گوشی دوستم ناگهان دوربینش از کار افتاد یعنی وقتی میریم تو کمرای فیلم برداری این پیغام میاد: hardware failure :restart camera و از اونجایی که گوشی خودم یه ماه پیش همینجری شده بود و با فرمت مموری کارت مشکلم حل شده بود, مموریشو فرمت کردم ولی دوربینش فقط به مدت یه روز خوب شد و دوباره همونجوری شد و همون پیغام رو داد. حالا شما بگید چه کنم بهتره؟

roteal2007
19-04-2007, 15:42
یه بار گوشیتو مستر ریست کن ببین چی میشه

alireza999
19-04-2007, 16:18
سلام بر همه دوستان.

N73me OR P990i OR IMATE

خواهشان به دادم برسید.

دوست عزیز از من می شنوی p990 بخر چون هم مدیا پلیرض بهتره هم اون که 2مگا دوربینش واقعا در حد 2مگا هست دیگه از نظر برنامه و سیستم عامل که همه میدونن و قبول دارن آخرشه ولی صداش زیاد نیست

پرنس
19-04-2007, 16:35
سلام
میگما مثه ام پی تری پلیرها ک علاوه بربرنامه خود موبایل برای موبایل وجود داره،برنامه رادیو هم هست که روی گوشی نصب کنیم؟
برای گوشیهایی که قابلیت رادیو دارن البته
ممنون

haj agha kami
20-04-2007, 13:06
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممك تو رو خدا كمك كنيد بعد از عمري n73 گرفتم حالا مشكل داره برنامه مخصوص سيميبين خودشو (مطمئنم مال خودشه 100%) روش نصب نميشه بردم گارانتيش ورژنش عوض كردن رم رم فلش كردن ولي بازم نصب نميشه كمك كنيد يا حداقل بگيد كجاي گوشييييييييم خرابه:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:

fery joon
20-04-2007, 14:16
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممك تو رو خدا كمك كنيد بعد از عمري n73 گرفتم حالا مشكل داره برنامه مخصوص سيميبين خودشو (مطمئنم مال خودشه 100%) روش نصب نميشه بردم گارانتيش ورژنش عوض كردن رم رم فلش كردن ولي بازم نصب نميشه كمك كنيد يا حداقل بگيد كجاي گوشييييييييم خرابه:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:

نگران نباش مشکل خاصی نیست برا منم پیش اومده

مثلا بعضی برنامه ها بوده که با فرمت sis نصب نشده ولی با فرمت sisx نصب شده
برنامه هایی که شما خواستی نصب کنی با چه فرمتی بوده؟
اون پیغامی هم که گوشی بعد از نصب نشدن برنامه بهت میده اینجا بنویس

tcom_mobile
21-04-2007, 01:06
سلام فري جون ببين كارت دارم. مي خوام بدونم كه سرعت ان73 در برابر ان70 چه قدر توفير داره مثلا مي توني بگي چند درصد بيشتر از اونه؟؟ والا ان70 خيلي خيلي سرعتش پايينه

nedayechakavak
21-04-2007, 01:48
بچه ها کسی میدونه n73 هایی که الان تو بازار ایران می فروشن با چه فرم ویری ارائه می شن ؟

چون می خوام بگیرم و اینترنت پر سرعتم ندارم ، گارانتی دارها فکر کنم که ورژنشون بالاتر باشه .

درست فکر میکنم یا نه ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید. :20:

fery joon
21-04-2007, 01:52
بچه ها کسی میدونه n73 هایی که الان تو بازار ایران می فروشن با چه فرم ویری ارائه می شن ؟

چون می خوام بگیرم و اینترنت پر سرعتم ندارم ، گارانتی دارها فکر کنم که ورژنشون بالاتر باشه .

درست فکر میکنم یا نه ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید. :20:

فکر کنم الان دیگه بیشترشون ورژن 3 به بالا باشن

shahi-007
21-04-2007, 18:26
من اواخر بهمن خریدم و گارانتیشم اصل نبود ولی فریمورش 3 به بالا بود.

nedayechakavak
21-04-2007, 20:13
ممنون بچه ها . :20:

shahi-007
21-04-2007, 22:33
یه سوال:توی گوشی های N73 تعداد کل sms هایی که تا حالا فرستادی و کل smsهایی که تا حالا گرفتی رو نشون نمی ده یا حداقل من پیدا نکردم.

روشی یا برنامه ای نیست که بشه چنین امکانی رو روی گوشی گذاشت.

a-m-i-r
21-04-2007, 23:28
با سلام خدمت همه ي دوستان
من يك كوشي n73 حدودا 2 هفته پيش از خارج آوردم و سيم كارت915 روش گذاشتم كار كرد
چند روزي ازش استفاده ميكردم تا اينكه ديشب تصميم گرفتم بفروشمش يارو فروشنده ازم خريد و مقداريشو گرو نگه داشت تا گوشي رو تست كنه فرداش كه رفتم گفت گوشيت رجيستر نشده و من نميخرم امتحان كردم ديدم ارور ميده..........حالا سوالم اينه كه امكان داره اون يارو يك فيلمي سر گوشيم در آورده باشه مثلا سريالشو با گوشي ديگه عوض كنه يا هر كار ديگه
لطفا زودتر پاسخ بدين چون فوريتيه
ممنون..............

M.etallic.A
21-04-2007, 23:50
گوشی n73 رو نمیشه سریال چنج کرد... میشه ؟

AMIN_AMRICAI
22-04-2007, 00:20
قیمت n۷۳ رو کسی امار داره؟

AMIN_AMRICAI
22-04-2007, 00:22
قیمت n۷۳ رو کسی امار داره؟

tcom_mobile
22-04-2007, 00:43
والا تا جايي كه ما شنيديم نمي شه نوكيا ها رو چنچ كرد ولي هر چي بگي از اين بشر شيره خام مكيده بر مياد

takotanha
22-04-2007, 01:11
با سلام به همهی N73 دارها.
چه اونائی که معمولیشو دارن و چه اونائی که موزیک ادیشنشو.
1 سوال یا بهتر بگم مشورت میخواستم باهاتون بکنم اونم اینکه:
4-5 ماهیه که این N73 بد جوری وسوسم داره میکنه ولی قیمتش و نوسان قیمتش خیلی زیاده.
حالا یه بنده خدائی پیدا شده که تا اواسطه اردیبهشت موزیک ادیشنشو با رجیستر اما بدون گارانتی میده 450.
بنظرتون می ارزه بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنید چقدر طول بکشه که قیمت موزیک ادیشنش تو بازار به این حد برسه؟
من که فکر نمیکنم زودتر از 5-6ماه دیگه بشه.در عین حال که میخوام یه گوشیه عالی (n73) بگیرم ، میخوام از نظر مالیم زیاد ضرر ندم.
ممنون میشم نظرتون رو بگید.خیلی برام مهمه.

fery joon
22-04-2007, 01:32
4-5 ماهیه که این N73 بد جوری وسوسم داره میکنه ولی قیمتش و نوسان قیمتش خیلی زیاده.
حالا یه بنده خدائی پیدا شده که تا اواسطه اردیبهشت موزیک ادیشنشو با رجیستر اما بدون گارانتی میده 450.
من که فکر نمیکنم زودتر از 5-6ماه دیگه بشه.در عین حال که میخوام یه گوشیه عالی (n73) بگیرم ، میخوام از نظر مالیم زیاد ضرر ندم.

به نظرم داره خوب بهت میده با این قیمت اگه رجیستر باشه و شماره سریالشم چک کنی
منم فکر نمیکنم تا 4 یا 5 ماه دیگه هم به این قیمت برسه

درکل ان73 گوشی عالی هستش از تمامی جهات:10:

ghadami2005
22-04-2007, 04:22
سلام دوستان اقا منم امروز خريدم .خيلي گوشيه خريه خصوصا دوربينش.با اومدن N73 ,سوني بايد بره بوق بزنه

doosdashtani
22-04-2007, 06:20
به نظر من هم خوب داره بهت ميگه (اگه ريجستر باشه) فكر هم نكنم تا 4 5 ماه ديگه قيمتش بياد پايين تازه اگه اين توري پيش بره كه ديگه به اين زودي ها پايين نمياد

راستي بچه ها اگه كسي خواست sms مجاني بفرسته آدرس ميلش رو بزاره تا واسش دعوت نامه بفرستم :10:

M.etallic.A
22-04-2007, 10:30
من میخوام اینم آدرس میلم : live.metallica.die@gmail.com

surena_iran2564
22-04-2007, 13:09
منم میخوام : surena_iran2564@yahoo.com
چندتا سوال در باره ان73 :
من sms pic رو از تو کامپیوتر ریختم تو مموریه گوشی بعد اینا رفتن تو قسمت گالریه عکس .چطوری با sms اینارو بفرستم؟ فرمتشون هم ota هست. کجا باید کپی کنم؟
2. نمیشه کاری کرد که موقع فیلم برداری این فلاشش خاموش دشه؟ نورش که قوی نیست . کلآ ضایست

Agata
22-04-2007, 19:21
از کجا مي تونم يک گوشي N73 Music Edition با گارانتي معتبر (اتصالات يا . . .) بخرم. لطفاً آدرس جايي رو بدين که 100% داشته باشن. تمام نمايندگي هاي اتصالات که آدرسشون توي سايت اتصالات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده تماس گرفتم. هيچکدوم نداشتن. چيکار کنم؟

Saman-tci
22-04-2007, 21:24
سلام اقا منم امشب رفتم گوشیمو موزیک ادیشن کردم. N73 معمولی بود موزیک ادیشن کردم. توی خیابون ولی عصر پاساژ ایرانیان. چند وقت پیش دبده بودم مغازشو رفتم پرسیدم اون موقع میگفت 20 تومن میگیره ولی امشب که رفتم گفت 15 تومن. تغییراتی هم که تا حالا من فهمیدم :
1- کلید Multimedia ( بالای کلید C ) تبدیل به پلیر گوشی میشه. یعنی با زدن این کلید پلیر گوشی فعال میشه.
2-کلا منوی موزیک پلیرش عوض میشه و کاملا منوی جدید با امکانات زیاد بهتون میده
3-در قسمت option پلیرش یک گزینه به اسم Audio Setting اضافه شده که شامل Stereo widenin و Loudness هستش که به نظر من واقعا صدا رو شفاف و استریو میکنه
4- باز هم در قسمت پلیرش گزینه Start Visualisation اضافه شده که وقتی اهنگ پخش میشه مثل Winamp اکولایزرش بالا و پایین میشه.
5- تم اصلی Music Edition که رنگ سبز داره به تمهای گوشی اضافه میشه.

در کل خود صاحب مغازه میگفت تا الان هر کسی که گوشیشو تبدیل به موزیک ادیشن کرده راضی بوده چه N73 و چه N70. برای خودشو هم موزیک ادیشن کرده بود. حالا هر کسی ادرس دقیق خواست پیغام بفرسته که من ادرسشو بهش بدم. راستی یادم رفت بگم که گفت تا یک سال گارانتیش میکنه که هیچ اتفاقی براش نمی افته.

Saman-tci
22-04-2007, 21:27
سلام اقا منم امشب رفتم گوشیمو موزیک ادیشن کردم. N73 معمولی بود موزیک ادیشن کردم. توی خیابون ولی عصر پاساژ ایرانیان. چند وقت پیش دبده بودم مغازشو رفتم پرسیدم اون موقع میگفت 20 تومن میگیره ولی امشب که رفتم گفت 15 تومن. تغییراتی هم که تا حالا من فهمیدم :
1- کلید Multimedia ( بالای کلید C ) تبدیل به پلیر گوشی میشه. یعنی با زدن این کلید پلیر گوشی فعال میشه.
2-کلا منوی موزیک پلیرش عوض میشه و کاملا منوی جدید با امکانات زیاد بهتون میده
3-در قسمت option پلیرش یک گزینه به اسم Audio Setting اضافه شده که شامل Stereo widenin و Loudness هستش که به نظر من واقعا صدا رو شفاف و استریو میکنه
4- باز هم در قسمت پلیرش گزینه Start Visualisation اضافه شده که وقتی اهنگ پخش میشه مثل Winamp اکولایزرش بالا و پایین میشه.
5- تم اصلی Music Edition که رنگ سبز داره به تمهای گوشی اضافه میشه.

در کل خود صاحب مغازه میگفت تا الان هر کسی که گوشیشو تبدیل به موزیک ادیشن کرده راضی بوده چه N73 و چه N70. برای خودشو هم موزیک ادیشن کرده بود. حالا هر کسی ادرس دقیق خواست پیغام بفرسته که من ادرسشو بهش بدم. راستی یادم رفت بگم که گفت تا یک سال گارانتیش میکنه که هیچ اتفاقی براش نمی افته.

M.etallic.A
22-04-2007, 23:35
saman جان نیازی نبود 15 تومان پول بدی واسه اینکار... خودتم تو خونه به راحتی میتونی این کار رو بکنی... من خودم ماله خودم رو کردم.. الانم جدیدا به اینترنت ادیشن تغییرش دادم که از میوزیک ادیشن به مراتب بهتره...

ali racer
22-04-2007, 23:58
چند روزي نبودم ولي با د ست پر برگشتم
اونم واسه مشکل تم هااااااااااااااااا!!!!!!!!!!

ali racer
23-04-2007, 00:00
bekham farsi benvism
e sall tool dareh
vase hamin en type mikonam

ali racer
23-04-2007, 00:03
avalin kar bayad
nokia pc suito install konin
windows s.pack 2 bashe
khob
hala gushiyo vasl mikonin b pc
dar halate mass stoge!!

ali racer
23-04-2007, 00:12
khob hala
mirin tu folder privet k
e folder hidden ast

ali racer
23-04-2007, 00:14
chandin ta folder miyad k tu har kodom eki az theme ha hastn

ali racer
23-04-2007, 00:14
hala har folderi k pak konin
\theme k mikhayee pak she va too app.manger nist pak mishe

ali racer
23-04-2007, 00:15
anjam bedin javab mideh
har ki ham anjam dad halesho bord
post bedeh
moafagh bashin brb....

fery joon
23-04-2007, 01:29
saman جان نیازی نبود 15 تومان پول بدی واسه اینکار... خودتم تو خونه به راحتی میتونی این کار رو بکنی... من خودم ماله خودم رو کردم.. الانم جدیدا به اینترنت ادیشن تغییرش دادم که از میوزیک ادیشن به مراتب بهتره...

متالیک جان اینترنت ادیشن دیگه چیه :18: جدیده؟

tcom_mobile
23-04-2007, 02:01
متالیک جان اینترنت ادیشن دیگه چیه :18: جدیده؟
والا من تو سايت رسمي نوكيا اينترنت اديشن ان80 رو ديده بودم وشنيدم ولي ان73 رو چه عرض كنم:41: :2:

doosdashtani
23-04-2007, 06:07
سلام
ميگم كد internet edition چند هست ممنون ميشم بهم بگي (مثل تبديل عادي به موزيك اديشن هست ديگه مگه نه؟؟؟)
راستي اونايي هم كه آدرس ميلشون رو گذاشته بودن واسشون دعوت نامه sms رايگان فرستادم
اگه بازم خواستيد خبر كنيد:10:

M.etallic.A
23-04-2007, 10:16
واقعا شما اینترنت ادیشن n73 رو نشنیدید ؟ بابا مدتهاس که اومده... شمایی که به آخرین ورژن آپدیت کردید نمیتونید به اینترنت ادیشن تغییر بدید. باید وایسید تا ورژن جدید اینترنت ادیشن بیاد... من هم با هزار مکافات این کارو کردم...
کدش رو هم الان یادم نیست براتون میزارم...

از مهمترین ویژگی هایی که میشه بهش اشاره کرد. اولا سرعت بهتر شده... دوما player میوزیک ادیشن رو داره به اضافه اینکه مثل میوزیک ادیشن همیشه در حال اجرا نیست. امکانات اینترنتی بیشتری هم داره....

surena_iran2564
23-04-2007, 13:22
منم میخوام : surena_iran2564@yahoo.com
چندتا سوال در باره ان73 :
من sms pic رو از تو کامپیوتر ریختم تو مموریه گوشی بعد اینا رفتن تو قسمت گالریه عکس .چطوری با sms اینارو بفرستم؟ فرمتشون هم ota هست. کجا باید کپی کنم؟
2. نمیشه کاری کرد که موقع فیلم برداری این فلاشش خاموش دشه؟ نورش که قوی نیست . کلآ ضایست

جواب وخوام. هلپ می!!!!!!!!!!

Sasan Info
23-04-2007, 16:00
دقيقا طريقه ي تبديل موزيك اديشن به اينترنت اديشن رو ميتونين توضيح بدين؟
در ضمن يادتونه گفتم تم سبز موزيك اديشن رو برا يكي از دوستام ميخوام ؟برام پيدا كردين ؟

Saman-tci
23-04-2007, 17:29
دقيقا طريقه ي تبديل موزيك اديشن به اينترنت اديشن رو ميتونين توضيح بدين؟
در ضمن يادتونه گفتم تم سبز موزيك اديشن رو برا يكي از دوستام ميخوام ؟برام پيدا كردين ؟

اینم تم سبز رنگ مخصوص گوشیهای موزیک ادیشن (N73-N70-N91)

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

doosdashtani
23-04-2007, 18:07
واقعا شما اینترنت ادیشن n73 رو نشنیدید ؟ بابا مدتهاس که اومده... شمایی که به آخرین ورژن آپدیت کردید نمیتونید به اینترنت ادیشن تغییر بدید. باید وایسید تا ورژن جدید اینترنت ادیشن بیاد... من هم با هزار مکافات این کارو کردم...

از مهمترین ویژگی هایی که میشه بهش اشاره کرد. اولا سرعت بهتر شده... دوما player میوزیک ادیشن رو داره به اضافه اینکه مثل میوزیک ادیشن همیشه در حال اجرا نیست. امکانات اینترنتی بیشتری هم داره....
حالا شما يه زحمت بكش و كد رو چك كن (كد internet edition ) و واسم بنويسش ممنون ميشم
:10:

surena_iran2564
23-04-2007, 18:45

Sasan Info
23-04-2007, 19:36
شما اين پست رو چند بار ميدين؟؟؟؟؟

roteal2007
23-04-2007, 20:07

عزیز اگر ان 70 داشتی میتونستم کمکت کنم ولی متاسفانه برنامه symot oic masege برای سیمبین سری 60 ورژن3 نیومده

magical
23-04-2007, 20:37
ميخوان از عربستان برام n73 بفرستن امكان داره تو ايران كار نكنه؟

لطف كنيد جواب بديد.

magical
23-04-2007, 20:40
اگه تو عربستان از سيم كارت ايران تست بشه كار كنه چي؟

magical
23-04-2007, 20:41
n73 آلمانيش وجود داره ؟خوبه يا نه؟

tcom_mobile
24-04-2007, 00:51
ان73 فنلاندش فكر كنم بهتر باشه درثاني بهترين گوشي هاي سري ان موجود در ايران ان70 و ان90 هستش

tcom_mobile
24-04-2007, 00:57
ميخوان از عربستان برام n73 بفرستن امكان داره تو ايران كار نكنه؟

لطف كنيد جواب بديد.
امكانش شديدا فراوونه كه تو ياارن كار نكنه به جرات مي تونم بگم شايد 100 درصد

tcom_mobile
24-04-2007, 01:25
سلام
دوستان
كا800 هم ديديم ان73 رو هم همينطور. ملاحظه كرديم و استفاده و داريم نظرياتمونو مي گيم.

ان73 در برابر كا800 حربه اي جز سيمبيان بودن نداره. سرعتش در برابر كا800 تقريبا سه برابر پايينه
فيلمبرداري كا800 ضعيفتره خوب به درك كه ضعيفه تنها كه فيلمبرداري مطرح نيست
باتري كا800 قوي تره
آنتن دهي فرقي ندارن
شكل و شمايل و صفحه كليد كه كا800 بهتره
صدا درسته كا800 ضعيفتره ولي كيفيت فكر كنم برتر از كميت باشه صدا رو با كيفيت عالي بشنوي ولي كمي ضعيف بهتر از اينه كه با صداي بلند بشنوي و مگسي باشه
ان73 مشكلاتش زياده بدليل سيمبيان بودنش و هي نوكيا داره فريم وير جديد براش صادر مي كنه. كسي هم كه نتونه آپ ديت كنه مي مونه

نظر دوستان چيه؟؟؟ با بيان علت
من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه فروشندم و نه هيچ كدومو دارم مي خوام نظر بدين تا بلاخره يكي رو بخرم

Saman-tci
24-04-2007, 09:16
سلام
دوستان
كا800 هم ديديم ان73 رو هم همينطور. ملاحظه كرديم و استفاده و داريم نظرياتمونو مي گيم.

ان73 در برابر كا800 حربه اي جز سيمبيان بودن نداره. سرعتش در برابر كا800 تقريبا سه برابر پايينه
باتري كا800 قوي تره
آنتن دهي فرقي ندارن
صدا درسته كا800 ضعيفتره ولي كيفيت فكر كنم برتر از كميت باشه صدا رو با كيفيت عالي بشنوي ولي كمي ضعيف بهتر از اينه كه با صداي بلند بشنوي و مگسي باشه
ان73 مشكلاتش زياده بدليل سيمبيان بودنش و هي نوكيا داره فريم وير جديد براش صادر مي كنه. كسي هم كه نتونه آپ ديت كنه مي مونه

من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه فروشندم و نه هيچ كدومو دارم مي خوام نظر بدين تا بلاخره يكي رو بخرم

برادر من مثل اینکه دوباره میخوای بحث N73 و K800 رو راه بندازی؟؟؟:28: به خدا به اندازه کافی درباره خصوصیات . سرعت . انتن دهی . قیمت . و از همه مهمتر کیفیت عکسبرداریش تا حالا بالای 1000 پست توی انواع تاپیک ها زده شده و هر کسی هم تا الان مقایسه کرده و در نهایت تصمیمشو هم گرفته که کدومو بخره. ولی قضیه شما که هنوز در حال پست زدن هستی و نتونستی یه تصمیم بگیری جداس. ثانیا کی گفته N73 به خاطره سیمبیان بودنش مشکل داره؟؟؟؟؟؟ اتفاقا یکی از محاسنش سیمبیان بودنشه تا کی باید دنباله برنامه جاوا بود؟؟؟؟؟؟ ثالثا در مورد صدا هم باید بگم شما احتمالا جایی بودی که مگس زیاد داشته :31: وگرنه خودتم میدونی از لحاظ صدا k800 جلوی N73 هیچ حرفی برای گفتن نداره.
به نظر من شما هم بهتره به جای اینکه پست های بیهوده بزنی بری یه N73 بگیری تا قیمتش بازم بالاتر نرفته.

doosdashtani
24-04-2007, 13:12

عزيز جون اين كد internet edition رو واسه ما نميزاريي؟؟
راستي اگه شما آخرين ورژن رو داشتي پس چطوري تغييرش دادي به internet edition
راستي n73 معمولي داشتي ديگه مگه نه؟؟:13:

tcom_mobile
24-04-2007, 14:42
برادر من مثل اینکه دوباره میخوای بحث N73 و K800 رو راه بندازی؟؟؟:28: به خدا به اندازه کافی درباره خصوصیات . سرعت . انتن دهی . قیمت . و از همه مهمتر کیفیت عکسبرداریش تا حالا بالای 1000 پست توی انواع تاپیک ها زده شده و هر کسی هم تا الان مقایسه کرده و در نهایت تصمیمشو هم گرفته که کدومو بخره. ولی قضیه شما که هنوز در حال پست زدن هستی و نتونستی یه تصمیم بگیری جداس. ثانیا کی گفته N73 به خاطره سیمبیان بودنش مشکل داره؟؟؟؟؟؟ اتفاقا یکی از محاسنش سیمبیان بودنشه تا کی باید دنباله برنامه جاوا بود؟؟؟؟؟؟ ثالثا در مورد صدا هم باید بگم شما احتمالا جایی بودی که مگس زیاد داشته :31: وگرنه خودتم میدونی از لحاظ صدا k800 جلوی N73 هیچ حرفی برای گفتن نداره.
به نظر من شما هم بهتره به جای اینکه پست های بیهوده بزنی بری یه N73 بگیری تا قیمتش بازم بالاتر نرفته.
ببين دوست من. من نگفتم سيمبيان ان73 ايراد داره من مي گم اين گوشي خودش چون وپاست مشكلاتي داره حالا از لحاظ سيمبيان يا فريم ويري كه دائما نوكيا داره فريم وير جديد براش مي ده بيرون بايد قبول كرد هنوز حالا حالا ها كار داره.
در مورد سرعت هم بگم من ان70 دارم و ان73 سرعت ان70 يكم كمتر از ان73 هستش ولي هيچ توفيري نداره همون آش و همون كاست. واسه خوندن يه اس ام اس بايد جونت درآد. برا جستجوي يه تماس از دست رفته اي بايد راه طولاني تري بري اونم با سرعت دستيابي كمتر.

دوست عزيز كا800 هم دارم صداشم ديدم. مثلا به نظرت صدا بلند باشه چي مي شه؟؟؟ مي خواي نكنه با گوشيت استريو راه بندازي؟؟؟ حالا مثلا صداي مگسي 3250 زياده ولي مي خوام نباشه اصلا معلوم نمي شه چي ميشنوي بلنده ولي بي كيفيت. ان73 هم صداش بلنده كيفيتشم نمي گم بده ولي از لحاظ كيفيت در برابر كا800 يكم پايينه. ببينم تو دوست داري يه پژو405 با كيفيت خركار داشته باشي يا يه زانتياي بي كيفيت كه دائما تو تعميرگاه باشي؟؟؟؟؟؟؟ (مثال عرض كردم اينجا پژو 405 نقش كا800 رو بازي مي كرد:27: )

آخه بابا مثل ابرنامه چي مي خواي رو گوشي نصب كني چه برنامه اي چه كوفتي چه زهرماري؟؟؟/ برنامه به چهدرد آدم مي خوره مگه كامپتوره؟ مگه لپ تاپه؟؟/ آخه مگه سرعت داره؟؟ آخه با چه ديدگاهي ان73 رو من نگه دارمش؟؟؟؟؟ از صفحه كليد و جوي استيك ان73 هم نگم كه بهتره اه اه اه

من هر سه تاي اين گوشي ها رو دارم ولي كا800 بيشتر و بهتر حال مي ده در ثاني همگاني هم هست. سيمبيان ورژن 9.5 آمده كه نوشتن سرعتش 75 درصد بيشتر از 9.1 هستش حالا آيا به نظرت خريدن ان73 صلاحه يا منتظر شدن صلاحه يا فعلا با كا800 حال كردن بهتره تا بعدها؟؟؟
دوربين كا800 حرفه اي تره عكساش داخل خونه و شب بهتره.

Sasan Info
24-04-2007, 14:47
سلام
دوستان

..........(خلاصه كردم)

ببين هر وقت كه K800 خريدي حالت به هم خورد اون موقع ميفهمي كه N73 بهتره يا K800:46:

M.etallic.A
24-04-2007, 15:11
سلام
دوستان

باتري كا800 قوي تره
آنتن دهي فرقي ندارن

من نمیدونم این اطلاعات ناب رو تو از کجا میاری...

تو با n73 مشکل داری ؟ دلیل نمیشه چون تو نتونستی بخریش حالا به هر دلیل ... واسه اینکه عقده ای نشی بیای بد بگی ... خودتم میدونی n73 چیه ....

k800 گوشی خوبیه اما اگه پیش یه آدم این کاره این حرفا رو بزنی بهت میخنده آخه n73 اسمارت فون کجا و k800 جاوا ؟

تو فکر کن n73 آشغاله و k800 توپه... اونهایی که خریدن میدونن....

M.etallic.A
24-04-2007, 15:14
عزيز جون اين كد internet edition رو واسه ما نميزاريي؟؟
راستي اگه شما آخرين ورژن رو داشتي پس چطوري تغييرش دادي به internet edition
راستي n73 معمولي داشتي ديگه مگه نه؟؟:13:

میزارم براتون... گفتم که یادم رفته ... در ضمن تو گوگل سرچ کنیn73 internet edition product code فکر کنم به نتیجه برسی...

ما یه کلک رشتی زدیم تونستیم تغییر بدیم... اما شما عجله نکنید ورژن جدید اینترنت ادیشن به زودی میاد بدون مشکل میتونید آپدیت کنید.

Saman-tci
24-04-2007, 15:14
ببينم تو دوست داري يه پژو405 با كيفيت خركار داشته باشي يا يه زانتياي بي كيفيت كه دائما تو تعميرگاه باشي؟؟؟؟؟؟؟ (مثال عرض كردم اينجا پژو 405 نقش كا800 رو بازي مي كرد:27: )

فعلا که میبینی این K800 (پژو405) دایما داره اتیش میگیره .خر کاری پیش کشش بیان یه فکری برای موتورش کنن. خوشم میاد میدونی K800 رو با چی مثال بزنی:31: در اینجور مواقع عقل سلیم میگه یه زانتیا خوشگل و ناز داشته باشی بهتر از اینکه وسط جاده بری رو هوا. ببین اخه الکی بحث رو به کجا کشوندی.
در مورد عکساش هم باید بگم بله K800 در شب فلاش قوی تری داره و برای همین یه مقدار عکساش بهتر از N73 هستش ولی اینو به جرات میتونم بگم در روز و نور کافی کیفیت هیچ عکسی (البته موبایل) به پای N73 نمیرسه اینو خودتم میدونی همین جوری که من در رابطه با شب اعتراف کردم .بعدشم مگه شما شب کاری که اینقدر دوربین در شب برات مهمه.مگه تا الان چند تا عکس توی شب انداختی؟؟؟ برادر من نه وقت من و نه وقت خودت و نه وقت بقیه بچه ها رو با این بحث های پیش پا افتاده و فوق العاده تکراری تلف نکن.به جای این همه وقتی که داره الکی هدر میره بهتره بری تو سایت های مختلف سر بزنی و درباره خصوصیات N73 اطلاعات جمع کنی.

M.etallic.A
24-04-2007, 15:17
ببين دوست من. من نگفتم سيمبيان ان73 ايراد داره من مي گم اين گوشي خودش چون وپاست مشكلاتي داره حالا از لحاظ سيمبيان يا فريم ويري كه دائما نوكيا داره فريم وير جديد براش مي ده بيرون بايد قبول كرد هنوز حالا حالا ها كار داره.
در مورد سرعت هم بگم من ان70 دارم و ان73 سرعت ان70 يكم كمتر از ان73 هستش ولي هيچ توفيري نداره همون آش و همون كاست. واسه خوندن يه اس ام اس بايد جونت درآد. برا جستجوي يه تماس از دست رفته اي بايد راه طولاني تري بري اونم با سرعت دستيابي كمتر.

دوست عزيز كا800 هم دارم صداشم ديدم. مثلا به نظرت صدا بلند باشه چي مي شه؟؟؟ مي خواي نكنه با گوشيت استريو راه بندازي؟؟؟ حالا مثلا صداي مگسي 3250 زياده ولي مي خوام نباشه اصلا معلوم نمي شه چي ميشنوي بلنده ولي بي كيفيت. ان73 هم صداش بلنده كيفيتشم نمي گم بده ولي از لحاظ كيفيت در برابر كا800 يكم پايينه. ببينم تو دوست داري يه پژو405 با كيفيت خركار داشته باشي يا يه زانتياي بي كيفيت كه دائما تو تعميرگاه باشي؟؟؟؟؟؟؟ (مثال عرض كردم اينجا پژو 405 نقش كا800 رو بازي مي كرد:27: )

آخه بابا مثل ابرنامه چي مي خواي رو گوشي نصب كني چه برنامه اي چه كوفتي چه زهرماري؟؟؟/ برنامه به چهدرد آدم مي خوره مگه كامپتوره؟ مگه لپ تاپه؟؟/ آخه مگه سرعت داره؟؟ آخه با چه ديدگاهي ان73 رو من نگه دارمش؟؟؟؟؟ از صفحه كليد و جوي استيك ان73 هم نگم كه بهتره اه اه اه

من هر سه تاي اين گوشي ها رو دارم ولي كا800 بيشتر و بهتر حال مي ده در ثاني همگاني هم هست. سيمبيان ورژن 9.5 آمده كه نوشتن سرعتش 75 درصد بيشتر از 9.1 هستش حالا آيا به نظرت خريدن ان73 صلاحه يا منتظر شدن صلاحه يا فعلا با كا800 حال كردن بهتره تا بعدها؟؟؟

حرفات خیلی خنده داره... خیلیییی.

n73 صداش قویه ... برمیگردی میگی صدا چیه دیگه صدا رو میخوای چیکار ..... فیلمبرداریش قویه... میگی ای بابا فیلمبرداری چه به درد میخوره .... برنامه میخوره ... میگی اه برنامه چیه دیگه مگه کامپیوتره....

یهو بگو 1100 بهترین گوشیه دنیاس دیگه. شما همون 1100 باید بخری چون به نظر تو همه چیز به درد نخوره... چون n73 همه چیزش سره...

Sasan Info
24-04-2007, 15:33
اگه 1100 بگي بهونه مياره ميگه چراغ قوه به درد نميخوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
فكر كنم 3310 بهترين گوشي دنياست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

P-R-I-N-C-E
24-04-2007, 17:28
سلام
اقا هر کی هر گوشی داره از اون تعریف میکنه
من خودم ک800 داشتم اون موقع اصلا نوکیا رو قبول نداشتم اما وقتی ن73 رو دست دوستم دیدم امکاناتشو دیدم (صدا دوربین سیمبین بودنش و.....)خدا شاهد 1 هفته بعد ن73 خریدم خیلی باهش حال میکنم فقط یه ایرادی که داره به نظر من فلشش هست که تو شب خو ب عکس نمیشه گرفت اگه فلش سونی اریکسونو داشت خدایی دیگه endsh بود
n73 فقط

tcom_mobile
24-04-2007, 19:34
فعلا که میبینی این K800 (پژو405) دایما داره اتیش میگیره .خر کاری پیش کشش بیان یه فکری برای موتورش کنن. خوشم میاد میدونی K800 رو با چی مثال بزنی:31: در اینجور مواقع عقل سلیم میگه یه زانتیا خوشگل و ناز داشته باشی بهتر از اینکه وسط جاده بری رو هوا. ببین اخه الکی بحث رو به کجا کشوندی.
در مورد عکساش هم باید بگم بله K800 در شب فلاش قوی تری داره و برای همین یه مقدار عکساش بهتر از N73 هستش ولی اینو به جرات میتونم بگم در روز و نور کافی کیفیت هیچ عکسی (البته موبایل) به پای N73 نمیرسه اینو خودتم میدونی همین جوری که من در رابطه با شب اعتراف کردم .بعدشم مگه شما شب کاری که اینقدر دوربین در شب برات مهمه.مگه تا الان چند تا عکس توی شب انداختی؟؟؟ برادر من نه وقت من و نه وقت خودت و نه وقت بقیه بچه ها رو با این بحث های پیش پا افتاده و فوق العاده تکراری تلف نکن.به جای این همه وقتی که داره الکی هدر میره بهتره بری تو سایت های مختلف سر بزنی و درباره خصوصیات N73 اطلاعات جمع کنی.
مد نظر بنده پژوي گند 1800 ساخت برادران خودت تو ايران نبود منظورم پژو2000 فرانسه هستش كاربرات كه خودمونم حال مي كنيم باهاش و داريم.
درثاني بحث رو به جاهاي انحرافي آتيش ماتيش نكش
سرعتش ان73 رو چي مي گي؟؟؟؟ من ان70 دارم الان دستمه يه اس ام اس مياد تا بازش كني طول مي كشه يكمم روش فشار تحميل كني مثل فورس ماژور هنگ مي كنه ان73 هم دقيقا همينطوره و از اين لحاظ مبرا نيست اينجاشو چي بگم؟؟؟؟ . من شب كار نيستم ولي دوست من تو فقط بيرون عكس مي اندازي؟؟؟/؟؟؟؟؟
تو خراب شدت چي؟؟؟ :19: شوخي كردم منظورم خونتون بود تو خونه عكس نمي گيرين؟؟؟؟ اين فلاش نمي خواد اين مطرح نيست دائما كه بيرون نيسيت
گرچه فيلمبرداري ان73 بهتره ولي اينم هيچي نمي ارزه من خودم يه هندي كم دارم يه ميلون و پانصد خريدم با اون فيلم مي گيرم. شايد دوستان بگن كه دوربين كه هميشه همرات نيست قبول ولي موبايل و دوربينش برا شكار لحظست و طبق نظريات نويسنده تو شكار لحظه اون صحنه مهمه كيفيت عكس بعدا مد نظر هستش. ولي

من موبايل نمي خرم تنها عكس و فيلم مطرح باشه نمي دونم كي بود آمد يه دوربينم بند كرد پشت موبايل ها
همه جا كه نور كافي نيست همه جا كه آفتابي نيست اونوقت بايد از كجا نور بياريم؟؟؟؟؟

آدم عاقل يه چيزي رو ملاك خودش قرار نمي ده. درثاني موبايل همه كاره ي هيچ كاره هستش اين تفسير خوبيه. اينترنت داره ولي سطح پايين. دوربين وفيلمش همينوطر. صداش كه ديگه استوديوي سه بعدي كه نيست

خلاصه من هر دوي ان73 و كا800 همنين الان دستمه نه مي خوام برنامه نصب كنم آخه اصلا بگو برنامه به چه دردم مي خوره من مي خوام مكالمه كنم
1100 هم همنكار رو مي كنهو لي چيزهاي ديگه اي مدنظرمه كه 1100 تامين نمي كنه

tcom_mobile
24-04-2007, 19:42
حرفات خیلی خنده داره... خیلیییی.

n73 صداش قویه ... برمیگردی میگی صدا چیه دیگه صدا رو میخوای چیکار ..... فیلمبرداریش قویه... میگی ای بابا فیلمبرداری چه به درد میخوره .... برنامه میخوره ... میگی اه برنامه چیه دیگه مگه کامپیوتره....

یهو بگو 1100 بهترین گوشیه دنیاس دیگه. شما همون 1100 باید بخری چون به نظر تو همه چیز به درد نخوره... چون n73 همه چیزش سره...
حالا گيريم كه صداي ان73 قويه چيكار كنيم حالا مگه كا800 صداش چقدر كمه كه به خاطر اون ديگه بگيم كا800 بجيه بد اخهه. يه ذره قوي تره حالا مثلا ان73 صداش اين يه ذره هم قوي نبود چي مي شد؟؟ مگه ساير گوشي ها صداشو نضعيفتر از اين دوتان نمي شه صداشونو شنيد نمي شه موسيقي گوش داد؟؟ نه عمو . دوستان پي 990 دارن حالا بگن چون ضعيفه و 40 كاناله ديگه گنده ما هيچي نمي شنويم و كيفيت نداره پس پي 990 بده.
درثاني كيفيت صداي كا800 كه برتر از ان73 هستش

در مورد فيلمبرداري. قبول كه فيلمبرداري ان73 قويه و كا800 ضعيف ولي والا دوست من فيلم مي گيري با موبايل چيكارش كني؟؟؟ نظر من اينه كه تبديلش كنم به VCD‌و تو تلويزيون ببينمش. درصورتي كه مي بينم همين ان73 رو تبديل مي كنم كيفيت ي خوبي نداره پرش داره و كيفيتش بده حالا ببين كا800 رو تبديل كنيم چي مي شه ؟؟/ اين مورد قبوله و لي دوست عزيز كلا دوربينهاي موبايل چند دسته هستن.
1. اينكه دوربينشون قوي فيلمبرداريشو نضعيف مثل كا800
2. دوربين و فيلمبرداريشون يه ذره خوب مثل ان70
3.دوربين ضعيف فيلمبرداري قوي مثل ان93
4. دوربين خوب فيلمبرداري خوب مثل ان73 ولي عالي نيست

در مورد برنامه بگم دوست عزيز گوشي وسيله ي ارتباطيه نه برنامه ريزي . تمام كلك هاي اين كمپاني هاي سازنده برا فروش زياد تره و جر دادن مخ من وامثال شما. بابا مگه گوشي چه سرعتي داره چي مي تونه اجرا كنه كه برنامه نصب كنيم روش والا ان73 خيلي سسته بخاطر سيمبيانش اين به نظر شما يه ضعف نيست ؟؟/ به خدا عملكرد سريع برا آدم مطرح تر از امكاناته.

tcom_mobile
24-04-2007, 19:44
سلام
اقا هر کی هر گوشی داره از اون تعریف میکنه
من خودم ک800 داشتم اون موقع اصلا نوکیا رو قبول نداشتم اما وقتی ن73 رو دست دوستم دیدم امکاناتشو دیدم (صدا دوربین سیمبین بودنش و.....)خدا شاهد 1 هفته بعد ن73 خریدم خیلی باهش حال میکنم فقط یه ایرادی که داره به نظر من فلشش هست که تو شب خو ب عکس نمیشه گرفت اگه فلش سونی اریکسونو داشت خدایی دیگه endsh بود
n73 فقط
حالا كه مي بيني نداره:27:

fery joon
24-04-2007, 20:43
بابا چرا بحث های الکی میکنید :19: عالم و آدم میدونن ان73 چه جواهریه :27:

tcom_mobile عزیز شما که نمیخوای ان73 بخری و خوشت از کا800 میاد دیگه بحث کردن فایده ای نداره

حالا هی بیا از بدی ان73 بگو :19:
ما ان73 دارها حال میکنیم باهاش :8:

M.etallic.A
24-04-2007, 21:47
گرچه فيلمبرداري ان73 بهتره ولي اينم هيچي نمي ارزه

هر چیز n73 خوبه به نظر تو هیچی نمیارزه....

من موبايل نمي خرم تنها عكس و فيلم مطرح باشه نمي دونم كي بود آمد يه دوربينم بند كرد پشت موبايل ها
همه جا كه نور كافي نيست همه جا كه آفتابي نيست اونوقت بايد از كجا نور بياريم؟؟؟؟؟

ای بابا اگه عکس تو شب رو هم بزاریم کنار که دیگه k800 حرفی واسه گفتن نداره...

آدم عاقل يه چيزي رو ملاك خودش قرار نمي ده. درثاني موبايل همه كاره ي هيچ كاره هستش اين تفسير خوبيه. اينترنت داره ولي سطح پايين. دوربين وفيلمش همينوطر. صداش كه ديگه استوديوي سه بعدي كه نيست

بابا بیخیال با تو یکی بحث کردن فایده نداره.... سوال منو جواب بده... اینترنت داره سطح پایین یعنی چی ؟ مگه گوشی هم از خودش اینترنت در میکنه ؟ یعنی چی اینترنت داره ؟ اگه منظورت امکانات اینترنتیه بگو ببینم تو اصلا تا حالا با n73 اینترنت کار کردی ؟ من خودم شب و روز دارم با گوشیم چت میکنم تو وبگردی میکنم واقعا امکانات اینترنتی خفنی داره ... بابا اسمارت فونه دیگه یعنی گوشی هوشمند....
جمله رو دقت کنید " اینترنت داره سطح پایین دوربین و فیلمش هم همینطور " دوربین و فیلم n73 سطح پایینه ؟ هیچی بابا ولش کنید بچه ها این تو باغ نیست اصلا من که آخرین پستمه که دارم به این جواب میدم. بزارید نظراتت سرتاسر سوتی خودش رو بده....

نه تورو خدا از یه گوشی 100 گرمی انتظار استودیو سه بعدی داری ؟ همین کافیه که k800 رو تو صدا له میکنه....

خلاصه من هر دوي ان73 و كا800 همنين الان دستمه نه مي خوام برنامه نصب كنم آخه اصلا بگو برنامه به چه دردم مي خوره من مي خوام مكالمه كنم
1100 هم همنكار رو مي كنهو لي چيزهاي ديگه اي مدنظرمه كه 1100 تامين نمي كنه

تو اگه n73 دستت بود دیگه الان این سوتی ها رو نمی دادی... برو با همون 1100 نه ببخشید 3310 حال کن ... امکانات اینترنتیش سطحه بالائه....
این یه حرفت درست بود. n73 واسه اونهایی که هیچی بارشون نیست و فقط گوشی رو واسه مکالمه میخوان اصلا گوشی خوبی نیست همون 3310 براشون خوبه....

حالا گيريم كه صداي ان73 قويه چيكار كنيم حالا مگه كا800 صداش چقدر كمه كه به خاطر اون ديگه بگيم كا800 بجيه بد اخهه. يه ذره قوي تره حالا مثلا ان73 صداش اين يه ذره هم قوي نبود چي مي شد؟؟

وایسا بینم کی گفت k800 گوشی بدیه ؟ هااا ؟ برو پستهای قبلی رو بخون هیچ کس نگفت k800 بده . این تویی که بدون ذره ای اطلاعات داره در مورد n73 نظر میدی و ازش بد میگی در حالیکه همه میدونن n73 چیه ....

در ضمن صدای n73 یه ذره قوی نیست خیلی قوی تره... همین جا معلومه که رو n73 تا حالا از نزدیک ندیدی....

پي 990 دارن حالا بگن چون ضعيفه و 40 كاناله ديگه گنده ما هيچي نمي شنويم و كيفيت نداره پس پي 990 بده.
درثاني كيفيت صداي كا800 كه برتر از ان73 هستش

دیگه جلو خندمو نمیتونم بگیرم. آخه تو با این اطلاعات ناقصت مجبوری بیای اینجا مردم رو راهنمایی کن. اول یه مدت تو تاپیکا بگرد 4 تا چیز یاد بگیر بعدش که احساس کردی میتونی کمک کنی پست بده... آخه اون کانال چه ربطی به قوی یا ضعیف بودن صدا داره ؟
برو اینجا یه کم در مورد اون کانال اطلاعات بگیر تا بدونی معنیش چیه :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازم یه نمونه دیگه که معلوم شد n73 ندیدی تا حالا که میگی صدای k800 باکیفیت تره ....
در مورد برنامه بگم دوست عزيز گوشي وسيله ي ارتباطيه نه برنامه ريزي . تمام كلك هاي اين كمپاني هاي سازنده برا فروش زياد تره و جر دادن مخ من وامثال شما. بابا مگه گوشي چه سرعتي داره چي مي تونه اجرا كنه كه برنامه نصب كنيم روش والا ان73 خيلي سسته بخاطر سيمبيانش اين به نظر شما يه ضعف نيست ؟؟/ به خدا عملكرد سريع برا آدم مطرح تر از امكاناته.

منم مثل شما فکر میکردم اما الان نزدیک 100 مگابایت انواع نرم افزارها رو گوشیم نصبه و از همشونم استفاده مینم. تو با photorite کار کردی ؟ برنامه acm برای مدیریت تماسها و منشی تلفن رو تا حالا تجربه کردی ؟ میتونه دونه دونه تماسها رو کنترل کنی که مثلا فلانی زنگ زد اشغال بزنه اون یکی زنگ زد بره رو منشی یکی دیگه زنگ زد گوشی زنگ بخوره و .....
برنامه soloutin رو دیدی ؟ بهش معادله ریاضی میدی. برات نمودار میکشه و ماکسیمم و مینمم رو حساب میکنه...

بازم بگم ؟ برنامه phone gurdian رو دیدی ؟ وقتی گوشیت رو دزدیدن ... سیم کارتش رو عوض کردن به طور اتوماتیک برای شماره هایی که تو بهش قبلا دادی اس ام اس می فرسته و تو میتونی اینجوری رد طرف رو بگیری...

بازم میگی برنامه به درد نمیخوره ؟ تازه اینا یه نمونه هاش بود.

دیگه بی خیال بحث تمومش کن.

Sasan Info
24-04-2007, 22:07
تكبير......! :31:

fery joon
25-04-2007, 00:22
برنامه acm برای مدیریت تماسها و منشی تلفن رو تا حالا تجربه کردی ؟ میتونه دونه دونه تماسها رو کنترل کنی که مثلا فلانی زنگ زد اشغال بزنه اون یکی زنگ زد بره رو منشی یکی دیگه زنگ زد گوشی زنگ بخوره و .....
.

متالیکا جان من شدیدا دنبال این برنامه هستم اگه داری لطف کن بزار

ممنون میشم :11:

Arian11
25-04-2007, 00:52
سلام دوستان
لطفا این بحث تکراری احساسی مقایسه دو گوشی N73 و K800 را کنار بزارید هر کس بسته به نیازش و کارایی که از گوشی می خواد حق داره هر گوشی که دوست داره انتخاب کنه فراموش نکنید که اینجا کلوپ N73 است لطفا به برنامه های کاربردی این گوشی بپردازید .

tcom_mobile
25-04-2007, 16:20

ای بابا اگه عکس تو شب رو هم بزاریم کنار که دیگه k800 حرفی واسه گفتن نداره...

بابا بیخیال با تو یکی بحث کردن فایده نداره.... سوال منو جواب بده... اینترنت داره سطح پایین یعنی چی ؟ مگه گوشی هم از خودش اینترنت در میکنه ؟ یعنی چی اینترنت داره ؟ اگه منظورت امکانات اینترنتیه بگو ببینم تو اصلا تا حالا با n73 اینترنت کار کردی ؟ من خودم شب و روز دارم با گوشیم چت میکنم تو وبگردی میکنم واقعا امکانات اینترنتی خفنی داره ... بابا اسمارت فونه دیگه یعنی گوشی هوشمند....
جمله رو دقت کنید " اینترنت داره سطح پایین دوربین و فیلمش هم همینطور " دوربین و فیلم n73 سطح پایینه ؟ هیچی بابا ولش کنید بچه ها این تو باغ نیست اصلا من که آخرین پستمه که دارم به این جواب میدم. بزارید نظراتت سرتاسر سوتی خودش رو بده....

نه تورو خدا از یه گوشی 100 گرمی انتظار استودیو سه بعدی داری ؟ همین کافیه که k800 رو تو صدا له میکنه....

تو اگه n73 دستت بود دیگه الان این سوتی ها رو نمی دادی... برو با همون 1100 نه ببخشید 3310 حال کن ... امکانات اینترنتیش سطحه بالائه....
این یه حرفت درست بود. n73 واسه اونهایی که هیچی بارشون نیست و فقط گوشی رو واسه مکالمه میخوان اصلا گوشی خوبی نیست همون 3310 براشون خوبه....

وایسا بینم کی گفت k800 گوشی بدیه ؟ هااا ؟ برو پستهای قبلی رو بخون هیچ کس نگفت k800 بده . این تویی که بدون ذره ای اطلاعات داره در مورد n73 نظر میدی و ازش بد میگی در حالیکه همه میدونن n73 چیه ....

در ضمن صدای n73 یه ذره قوی نیست خیلی قوی تره... همین جا معلومه که رو n73 تا حالا از نزدیک ندیدی....

دیگه جلو خندمو نمیتونم بگیرم. آخه تو با این اطلاعات ناقصت مجبوری بیای اینجا مردم رو راهنمایی کن. اول یه مدت تو تاپیکا بگرد 4 تا چیز یاد بگیر بعدش که احساس کردی میتونی کمک کنی پست بده... آخه اون کانال چه ربطی به قوی یا ضعیف بودن صدا داره ؟
برو اینجا یه کم در مورد اون کانال اطلاعات بگیر تا بدونی معنیش چیه :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منم مثل شما فکر میکردم اما الان نزدیک 100 مگابایت انواع نرم افزارها رو گوشیم نصبه و از همشونم استفاده مینم. تو با photorite کار کردی ؟ برنامه acm برای مدیریت تماسها و منشی تلفن رو تا حالا تجربه کردی ؟ میتونه دونه دونه تماسها رو کنترل کنی که مثلا فلانی زنگ زد اشغال بزنه اون یکی زنگ زد بره رو منشی یکی دیگه زنگ زد گوشی زنگ بخوره و .....
برنامه soloutin رو دیدی ؟ بهش معادله ریاضی میدی. برات نمودار میکشه و ماکسیمم و مینمم رو حساب میکنه...

بازم بگم ؟ برنامه phone gurdian رو دیدی ؟ وقتی گوشیت رو دزدیدن ... سیم کارتش رو عوض کردن به طور اتوماتیک برای شماره هایی که تو بهش قبلا دادی اس ام اس می فرسته و تو میتونی اینجوری رد طرف رو بگیری...

بازم میگی برنامه به درد نمیخوره ؟ تازه اینا یه نمونه هاش بود.

دوست محترم وعزيز بنده عادتم اينه كه از گوشي از هر چيزي كه مي خوام بخرم بدو بيرا بگم. اين سياست منه تا اينكه بدونم چند نفر طالبشونن چند نفر مياد ازش دفاع كنه و كيا حرف منو تاييد مي كنن. چون بيام ازش تعريف كنم كه نمي شه. سياست كاري من اينه. واسه پولي كه درميارم زحمت كشيدم برام ارزش داره بهمين جهت نمي خوام پولم مفتي از دستم بره بهمين جهت چندتا گوشي اي رو كه مد نظرم بوده ميارم محك مي زنن همينجوري كه تو تاپيك هاي قبلي ديدن. تا ببينم كدومشو مردم تعريف مي كنن و...
به كسي قصد توهين ندارم. من يه ميليون تمام برا گوشي كنار گذاشتم همه رقمشو دستم گرفتم چون برادرخانومم بزرگترين و معتبرترين موبايل فروشي رو تو يه مركز استان داره از همشوت تجربه كردم حتي 7280 شكلاتي باريك يا 8800 و پايين ترا بگم 7610 و 6670 و زيمنس و سامسونگ همه رقم . گوشي هاي گرون تر آي ميت و سوني اريكسون كه اسمشونم نمي دونستم. همشونو تجربي و نظري بررسي كردم تااينكه رسيدم به ان73 . ديدم گوشي خيلي خوبيه. اين برادرخانومم كه فقط فرشوندست و چيزي حاليش نيست بهم مي گفت كا800 بگير آخه سرعتش خوبه و هنگ نداره. منم بهمين جهت اومدم محك زدم اينجا كه ديدم همه از كوره در مي رن.

حالا دوستا عزيز بگين به من كه ال سي دي ان73 يه روكش از قاب روش هست؟؟؟ يا نه خود ال سي دي مستقيم در تماس با انگشتان و گردو خاكه؟؟؟؟؟؟/
صفحه كليد و جوي استيكش چه طوره خيلي بد و بيرا ازش شنيدم شما چي مي گين؟؟؟/
در مورد سرعت و بازدهيش نظرتون چي مي گن كنده در اين مورد بيان نظر بدين

تورو خدا از اين گوشي اوصلي و صادقانه تعريف كنين تا بخرمش

راستي نظرتن با موزيكش چه طوره؟؟؟ مي گن ريجستر شده نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظرم

fery joon
25-04-2007, 17:18
دوست محترم وعزيز بنده عادتم اينه كه از گوشي از هر چيزي كه مي خوام بخرم بدو بيرا بگم. اين سياست منه تا اينكه بدونم چند نفر طالبشونن چند نفر مياد ازش دفاع كنه و كيا حرف منو تاييد مي كنن. چون بيام ازش تعريف كنم كه نمي شه. سياست كاري من اينه.

سیاست کاریت منو کشته :31:

tcom_mobile
25-04-2007, 19:40
نوكرتم داش فري

M.etallic.A
25-04-2007, 23:11
دوست محترم وعزيز بنده عادتم اينه كه از گوشي از هر چيزي كه مي خوام بخرم بدو بيرا بگم. اين سياست منه تا اينكه بدونم چند نفر طالبشونن چند نفر مياد ازش دفاع كنه و كيا حرف منو تاييد مي كنن. چون بيام ازش تعريف كنم كه نمي شه. سياست كاري من اينه. واسه پولي كه درميارم زحمت كشيدم برام ارزش داره بهمين جهت نمي خوام پولم مفتي از دستم بره بهمين جهت چندتا گوشي اي رو كه مد نظرم بوده ميارم محك مي زنن همينجوري كه تو تاپيك هاي قبلي ديدن. تا ببينم كدومشو مردم تعريف مي كنن و...
به كسي قصد توهين ندارم. من يه ميليون تمام برا گوشي كنار گذاشتم همه رقمشو دستم گرفتم چون برادرخانومم بزرگترين و معتبرترين موبايل فروشي رو تو يه مركز استان داره از همشوت تجربه كردم حتي 7280 شكلاتي باريك يا 8800 و پايين ترا بگم 7610 و 6670 و زيمنس و سامسونگ همه رقم . گوشي هاي گرون تر آي ميت و سوني اريكسون كه اسمشونم نمي دونستم. همشونو تجربي و نظري بررسي كردم تااينكه رسيدم به ان73 . ديدم گوشي خيلي خوبيه. اين برادرخانومم كه فقط فرشوندست و چيزي حاليش نيست بهم مي گفت كا800 بگير آخه سرعتش خوبه و هنگ نداره. منم بهمين جهت اومدم محك زدم اينجا كه ديدم همه از كوره در مي رن.

حالا دوستا عزيز بگين به من كه ال سي دي ان73 يه روكش از قاب روش هست؟؟؟ يا نه خود ال سي دي مستقيم در تماس با انگشتان و گردو خاكه؟؟؟؟؟؟/
صفحه كليد و جوي استيكش چه طوره خيلي بد و بيرا ازش شنيدم شما چي مي گين؟؟؟/
در مورد سرعت و بازدهيش نظرتون چي مي گن كنده در اين مورد بيان نظر بدين

تورو خدا از اين گوشي اوصلي و صادقانه تعريف كنين تا بخرمش

راستي نظرتن با موزيكش چه طوره؟؟؟ مي گن ريجستر شده نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظرم

دربست همه مارو گذاشتی سرکار ؟ ببین سیاست خوبی داری اما اینجا تو این فروم خیلی از کاربرا فقط خواننده هستن و میان این نظرات رو میخونن و این سیاست شما ممکنه گمراهشون کنه.

M.etallic.A
25-04-2007, 23:16
راستی اگه یه میلیون پول داری.... n95 بگیر قال قضیه رو بکن.

Arian11
25-04-2007, 23:21
دوستان بالا غیراتا هر کی یه برنامه منشی تلفنی و ضبط مکالمات و مدیریت تماس داره بزاره من هر برنامه ای که گرفتم یا سریال می خواد یا باید ساین بشه یا اگه این دو تا رو هم داشته باشه برنامه کار نمی کنه !!!:41:

M.etallic.A
25-04-2007, 23:45
متالیکا جان من شدیدا دنبال این برنامه هستم اگه داری لطف کن بزار

ممنون میشم :11:

چشم فعلا که سیستم نابود شده.... اما بزودی آپ میکنم.

tcom_mobile
26-04-2007, 00:38
راستی اگه یه میلیون پول داری.... n95 بگیر قال قضیه رو بکن.
آره 2 ميليونم دارم ولي وقتي مي گه كه ريجستر نمي كننش خريدنش بدرد نمي خوره دوست من حالا بعد ان95 چه گوشي اي رو پيشنهاد مي دي؟؟؟؟

M.etallic.A
26-04-2007, 01:15
htc shift :d :d: :d

magical
26-04-2007, 12:32
امكانش شديدا فراوونه كه تو ياارن كار نكنه به جرات مي تونم بگم شايد 100 درصد

خيلي ممنون tcom_mobile
ميشه داخل ايران ريجستر كردش؟

magical
26-04-2007, 12:33
ميشه بگين چه قدر برام آب ميخوره؟

peyman_nn
26-04-2007, 12:47
ببخشید الان قیمت ان 73 چنده
فکر کنم به خاطر رجستر نشدن نوکیا ، قیمت اونا خیلی بالا رفته

M.etallic.A
26-04-2007, 13:14
معمولی 540 هزار تومان حدودا و میوزیک ادیشن 100 تومان بزار روش...

fery joon
27-04-2007, 00:40
نوكرتم داش فري

چاکرتیم عزیز :40: :31:

خب متالیکا راست میگه اگه یه میلیون داری یه کم هم بزار روش یه ان95 بگیر حالشو ببر :10:

tcom_mobile
27-04-2007, 00:45
در مورد ريجسترش زنگ بزن 118 ازش شماهر مخصوص اطلاعات تلفن موبايل رو بگير وصل شده به اپراتورش اطلاعات دقيق رو خودش مي گه. برا ريجستر دوستان مي گفت 20 تومن مي گرفتن ولي مي گن الان اوضاع قمر درعقربه به خاطر توليدات داخل و عدم فروششون سياست هاي كاري مخابرات و ... بر اينه كه محصولات داخل بفروش برسه و گوشي وارد نشه و وارد شده ها ريجستر نشه. خاك تو سر اونايي كه هر روز مي خوابن وفرداش خواب مي بينن و يه قانوني مي دن
در مورد قيمتش بايد بگم با گارانتي اصل موبايل پلاس 500 تومن سادشومي دادن و موزيك رو نمي دونم

tcom_mobile
27-04-2007, 00:47
چاکرتیم عزیز :40: :31:

خب متالیکا راست میگه اگه یه میلیون داری یه کم هم بزار روش یه ان95 بگیر حالشو ببر :10:
بابا ديوونم كردين وقتي ريجستر نمي كنن مي خوام چيكار بزارم سر قبر بابام؟؟؟ آنتن بده

V A H I D
27-04-2007, 09:44
راست میگه دیگه وقتی رجیستر نکنن n73 یا n95 فرق ندار که تو بگو1100

tcom_mobile
27-04-2007, 22:20
آره والا خوب ريجستر غير قانوني هم كه خيلي بده و خطرساز و دردسره

fifiis
28-04-2007, 02:22
مینم. تو با photorite کار کردی ؟ برنامه acm برای مدیریت تماسها و منشی تلفن رو تا حالا تجربه کردی ؟ میتونه دونه دونه تماسها رو کنترل کنی که مثلا فلانی زنگ زد اشغال بزنه اون یکی زنگ زد بره رو منشی یکی دیگه زنگ زد گوشی زنگ بخوره و .....
متاليكا جان آگر امكانش هست اين برنامه ها رو به ما هم بده
نوكرتم بزار ما هم حال كنيم:10: :thumbsup:

M.etallic.A
28-04-2007, 13:54
برنامه Advance call manager برای دوست خوبم fery joon و بقیه n73 دارها..... البته unsign هستش میتونید sign کنید ؟

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] S9.1.Unsigned.Cracked_BiNPDA.zip)

اونهایی که sing کردن بلد نیستن imei گوشیشون رو بدن تا براشون sign کنم.

tcom_mobile
28-04-2007, 14:49
قربون داداش خودمون مي كنيم.
من كار دارم بي زحمت متاليكا خودت ساين كردن رو برا دوستان توضيح بده چند موردي پيش اومده كه خواستن

M.etallic.A
28-04-2007, 14:59
برنامه Phone Guardian برای قفل کردن قسمتهای مختلف موبایل و پیدا کردن رد سارق گوشی ....

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .1-%5BTRIAL%5D.sis)

اینم سریال : 48682db28c

M.etallic.A
28-04-2007, 15:03
برنامه Photorite : از عکاسی کردن با گوشیتون لذت ببرید... نیازی به توضیح نیست نصب کنید و خودتون ببینید.

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این برنامه کرک شدس ولی اگر شماره سریال ازتون خواست اینو وارد کنید : 12345

M.etallic.A
28-04-2007, 15:05
ممنون از همگی فعلا خداحافظ...

fery joon
28-04-2007, 15:07
دمت گرم متالیکا جان حال دادی اساسی :40: :10:

M.etallic.A
28-04-2007, 15:41
راستی اسم من محمده ....

Saman-tci
28-04-2007, 15:43
مرسی محمد جان

ali racer
28-04-2007, 22:45
اقا محمد
مرسی
تم ها تو تونستی
removeکنی ؟

saeed-m
28-04-2007, 22:48
سلام
من ميخوام گوشي ام رو format كنم ولي نمي تونم ميشه يكي كمكم كنه ؟؟؟

M.etallic.A
29-04-2007, 00:43
اقا محمد
مرسی
تم ها تو تونستی
removeکنی ؟

خواهش میکنم.

تمهای فابریک n73 که واسه پاک کردنشون مشکلی نیست چون تو app.man هستن ولی بعضی از تم ها تو app.man نمیان و هیچ جوره نمیشه پاکشون کرد. تو یه فروم خارجی ( howardforum ) یکی توضیح داده بود بر اساس توضیح اون تونستم پاکشون کنم.

M.etallic.A
29-04-2007, 00:44
سلام

چرا نمیشه ؟ کد 7370 رو تست کردی ؟

tcom_mobile
29-04-2007, 00:46
گوشي رو فرمت كني يا مموري گوشي رو؟؟؟؟
فرمت ممري كه خيلي راحته و گزينه داره تو setting‌
اول با كامپيوتر فول فرمت كني خيلي عالي مي شه
براي ري ست گوشي از كد ستاره مربع 7370 مربع استفاده كن همه چي رو بر مي گردونه حاللت اول كارخونه و مموري داخلي رو هم فرمت مي كنه

doosdashtani
29-04-2007, 06:31
سلام
ميگم يه سايت آپلود بگيد تا واستون fexplorer واسه نسل سه كه كرك هم شده بزارم (بتا هست ولي چون كرك و sign شده مشكلي نداره):10:

Saman-tci
29-04-2007, 09:13
سلام

کد 7370 اصلا به درد نمیخوره. بهترین راهش اینه که وقتی گوشی خاموشه هم زمان 4 کلید ستاره و عدد 3 و کلید سبز و کلیدPower گوشیت رو هم زمان و تا وقتی که گوشیت روشن نشده نگه داری.

M.etallic.A
29-04-2007, 21:51
آره فرمت 4 دکمه ای بهتره ... ولی یادت باشه حافظه داخلی گوشیت هم فرمت میشه ...

Arian11
29-04-2007, 23:06
سلام متالیکا
اگه ممکنه برنامه Advance call manager را برای من ساین کن .
سریال گوشی N73 me
353640018612537
اگه برنامه های کاربردی دیگه هم داری زحمتشو بکش ممنون .

Arian11
30-04-2007, 01:16
متالیکا ACM رو ساین کردم و نصب کردم ولی کرک برنامه نصب نمیشه و پیغام certficates error میده !!!؟؟؟

M.etallic.A
30-04-2007, 01:20
شما باید کرکش رو هم ساین کنید.

M.etallic.A
30-04-2007, 01:54
با این برنامه تمام اطلاعات گوشیتون رو بگیرید ( تست نکردم ) شما تست کنید به من بگید.

fifiis
30-04-2007, 11:15
دوستان سلام
چه جوري مي نونم يك برنامه رو بزارم تو انجمن تا همه استفاده كنند البته به غير از روش ايميل براي هر نفر
چون چند تايي برنامه دارم كرك شده هم هستند
بگيد چه جوري تا بزارم
:13:

fery joon
30-04-2007, 13:54
fifiis جان برنامه هاتو آپلود کن و بزار :10:

Arian11
30-04-2007, 23:40
crack هم ساین کردم اینبار پیغام می ده certficates may not yet valid ؟؟؟!!!

M.etallic.A
01-05-2007, 00:27
crack هم ساین کردم اینبار پیغام می ده certficates may not yet valid ؟؟؟!!!

fery جان شما راهنماییش کن... فکر کنم شما هم این مشکل رو داشتید....

fifiis
01-05-2007, 02:02
fifiis جان برنامه هاتو آپلود کن و بزار :10:
فري جون اگر آپ لود بلد بودم كه مزاحم شما نمي شدم
بگو چي كار كنم
:41:

Saman-tci
01-05-2007, 08:56
با اجازه داش فری . ببین fifis جان اول باید فایلتو توی یه سایت اپلود کنی مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بیشتر فایلهامو اینجا اپلود میکنم از توی سیستمت ادرس فایلتو بهش میدی بعد کد مربوطه رو وارد میکنی بعد شروع میکنه به اپلود فایل. وقتی که اپلود تموم شد (بستگی به حجم فایل و سرعت اینترنت داره) یه لینک بهت میده یعنی با این لینک همه میتونن فایل شما رو از اون سایت دانلود کنن. بعد اگه خواستی لینک رو کپی میکنی اینجا تا بقیه بچه ها هم بتونن دانلود کنن. حالا برای شروع یه فایل توی همین سایت که بهت گفتم اپلود کن ببینم چیکار میکنی

tcom_mobile
01-05-2007, 18:54
دوستان به نظرتون منتظر شم ان95 ارزون شه؟؟؟ بااينكه داشتم ولي خوب ... ان73 بخرم يا صبر كنم؟

Arian11
02-05-2007, 00:04
سلام
متالیکا جان مشکل نصب کرک برنامه ACM هم حل شد در قسمت تنظیماتApp.manager رفتم online certif.check را on کردم
حسن این کلوپ به اینه که از بس منتظر جواب می شی وادار می کنه که خودت بری یاد بگیری به هر حال من که ساین کردن و نصب کرک رو یاد گرفتم اما چیزهای زیادی مونده ...:20:

M.etallic.A
02-05-2007, 00:31
خوب دیگه... شما انتظار نداشته باش هر سوالی که مطرح کردی همه بسیج بشن واسه جواب دادن به شما....

اینجا که واسه هیچ کدوم از ما منفعتی نداره ... فقط واسه دل خودمون پست میدیم.

Saman-tci
02-05-2007, 09:00
خوب دیگه... شما انتظار نداشته باش هر سوالی که مطرح کردی همه بسیج بشن واسه جواب دادن به شما....

اینجا که واسه هیچ کدوم از ما منفعتی نداره ... فقط واسه دل خودمون پست میدیم.

دقیقا موافقم حتی بعضی اوقات حرفهایی میشنویم که ادم پشیمون میشه که چرا پست داده...

Fog
02-05-2007, 15:20
خواهش میکنم.

تمهای فابریک n73 که واسه پاک کردنشون مشکلی نیست چون تو app.man هستن ولی بعضی از تم ها تو app.man نمیان و هیچ جوره نمیشه پاکشون کرد. تو یه فروم خارجی ( howardforum ) یکی توضیح داده بود بر اساس توضیح اون تونستم پاکشون کنم.

میشه اون توضیح رو به ماهم بگی ؟

Fog
02-05-2007, 15:28
برنامه Advance call manager برای دوست خوبم fery joon و بقیه n73 دارها..... البته unsign هستش میتونید sign کنید ؟

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] S9.1.Unsigned.Cracked_BiNPDA.zip)

اونهایی که sing کردن بلد نیستن imei گوشیشون رو بدن تا براشون sign کنم.

imei :353640012185902
ممنون میشم.

Saman-tci
02-05-2007, 15:34
منم ممنون میشم
imei: 353640012278996

tcom_mobile
02-05-2007, 15:52
دوستا دوستان رو اعصاب خودتون مسلط باشيد اين كلوپ تشكيل شده برا همه براي همه ي افراد. نظراتشون رو بگين هر حرفي دلشون خواست بزنن. آزادي بيان لااقل اگه تو جامعه نيست لااقل كه اينجا باشه. ممكنه بعضي از نظرات به كساني بربخوره خوب حالا اين مشكل از خود فرده كه بايد بره جنبه و ظرفيت خودشو ببره بالا و آماده ي شنيدن هر حرفي باشه.
قرار نيست جواب توپ رو با تانك بدين. مي تونيم با پنبه جوري سر ببرين كه خوني هم بيرون نياد.
بي خودي خودتون رو ناراحت نكنين.
يادآوري مي كنم كه اين حرفايي كه من زدم بدين منظور نباشه كه اينجا بيايين حرفهاي سياسي يا خلاف دين وشرع و عرف بزنين بعد بگين فلاني گفته نه منظورم اينه كه هر حرفي هر نظري در مورد گوشي يا ... دارين راحت بزنين و كسي هم حق نداره بياد دعوا راه بندازه چون در اين صورت حذف و يا ممنوع مي شن.
باتشكر

Saman-tci
02-05-2007, 16:13
متالیکا جان زحمت sign برنامه Call manager رو میکشی؟ imei رو بالا گفتم ممنون

M.etallic.A
02-05-2007, 16:27
saman_23 و fog به ای دی من pm بدید تا براتون بفرستم. ای دی من : s_l_i_p_k_n_o_t_1999

Arian11
02-05-2007, 23:10
سلام دوستان
دوست عزیز متالیکا ضمن تشکر باید به عرض برسونم سوالی که یه نفر مطرح می کنه ممکنه سوال اساسی خیلی ها باشه و اونهای که بلد هستند باید بسیج شن چون این کلوپ ها برای طرح مشکلات و سوالات است و در نتیجه ارتقا علمی کاربران ضمن اینکه یادتون نره که خود شما گفتید هر کی بلد نیست بگه ساین کنم !!! اما !؟؟

Saman-tci
03-05-2007, 09:20
سلام دوستان
دوست عزیز متالیکا ضمن تشکر باید به عرض برسونم سوالی که یه نفر مطرح می کنه ممکنه سوال اساسی خیلی ها باشه و اونهای که بلد هستند باید بسیج شن چون این کلوپ ها برای طرح مشکلات و سوالات است و در نتیجه ارتقا علمی کاربران ضمن اینکه یادتون نره که خود شما گفتید هر کی بلد نیست بگه ساین کنم !!! اما !؟؟

من از طرف متالیکا جواب شما رو میدم :
ببین دوست عزیز و تازه وارد اولا اضافه شدنتونو به جمع بچه های P30world تبریک میگم ثانیا شما خیلی مونده با رفتار و اخلاق بعضی از دوستان اشنا بشین بعضیا هستن میان یه سوالی رو مطرح میکنن و انتظار کمک دارن که حقشونه چون اینجا برای همین چیزهاست اما وقتی جواب سوالشونو میگیرن تشکر که نمیکنن هیچی تازه بدهکار هم میشیم که چرا به ایشون توضیح دادیم و همین باعث دلسردی میشه و اگه بازم سوالی مطرح شد دیگه کسی اگر هم بلد باشه جواب نمیده. ایشالا خودت به مرور زمان خیلی چیزها رو متوجه میشی اگه بازم سوالی بود در خدمتم

P-R-I-N-C-E
03-05-2007, 13:43
سلام

n73 چه طوری فرمت میشه البته خود گوشی رو نمیگما رمشو میگم من هم از طریق 7370 فرمت کردم هم از کلیدهای ترکیبی *3کلیدسبزو کلید پاور اما رم فرمت نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه رم 1gig چنده ؟؟ (9000 تومن)؟

Saman-tci
03-05-2007, 14:33
سلام

n73 چه طوری فرمت میشه البته خود گوشی رو نمیگما رمشو میگم من هم از طریق 7370 فرمت کردم هم از کلیدهای ترکیبی *3کلیدسبزو کلید پاور اما رم فرمت نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه رم 1gig چنده ؟؟ (9000 تومن)؟

اون کاری که شما کردی گوشی رو فورمت میکنه نه رم رو.:31: برای فورمت کردن رم برو Tools بعد Memory بعد Option و بعد Format memory Card رو بزن. با این کار کلیه اطلاعاتت روی مموری پاک میشه
قیمت رم هم بستگی به مارکش داره و اینکه اصلی باشه یا متفرقه این قیمتی که شما واسه 1 گیگ دادی مطمین باش از متفرقه هم متفرقه تره چون 1 گیگ متفرقه حدودا 15 تومن هست و 1 گیگ اصلی 23 24 تومن

Arian11
03-05-2007, 21:35
سلام دوستان
دوست عزیز saman_23 و دوستان عزیز دیگری که بدون چشمداشت راهنمایی مفید می کنند ضمن تشکر از شما از صحبت های حاشیه ای دیگه خارج می شیم سو تفاهمی بوده و ...
یه سوال داشتم آیا نرم افزاری برای چراغ قوه است که بشه شدت روشنایی فلاش دوربین را مانند حالت عکس گرفتن نگه داشت چون نرم افزارهایی که من نصب کردم همشون نور را به اندازه حالت فیلم برداری نگه می دارن آیا از لحاظ سخت افزاری امکان داره ؟
با تشکر

P-R-I-N-C-E
03-05-2007, 23:54
اون کاری که شما کردی گوشی رو فورمت میکنه نه رم رو.:31: برای فورمت کردن رم برو Tools بعد Memory بعد Option و بعد Format memory Card رو بزن. با این کار کلیه اطلاعاتت روی مموری پاک میشه
قیمت رم هم بستگی به مارکش داره و اینکه اصلی باشه یا متفرقه این قیمتی که شما واسه 1 گیگ دادی مطمین باش از متفرقه هم متفرقه تره چون 1 گیگ متفرقه حدودا 15 تومن هست و 1 گیگ اصلی 23 24 تومن

رم من king ston

و یه سوال دیگه که جاهای دیگه 100 بار پرسیدم اما کسی جوابمو نداد

(وقتی من میخوام یه بازی یا برنامه java نصب کنم تا 90% پر میشه بد یه پیام میده و میاد بیرون البته وقتی میخوام اون بازی یا برنامه رو بریزم تو رم این مشکل پیش میاد (ولی وقتی میریزم تو phone memory مشکلی پیش نمیاد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

ممکنه ایراد از این رم ما باشه (اینم بگم که من چنتا بازی و برنامه (sisx) تو رم ریختم و مشکلی پیش نیومده??????
گوشی و رم رو فرمت کردم اما درست نشد.:9:

P-R-I-N-C-E
04-05-2007, 01:28
ای بابا

یه مشکل دیگه وقتی رم و گوشی رو فرمت کردم
بعد از فیلم برداری دیگه فیلم پخش نمیشه این پیامو میده_unable to play media clip

راستی من یه کلیپ تصویر از یکی بلوتوث کردم با پسوند 3gp که نشون داد ولی فیلم برداری خودش که mp4 نشون نمیده

یه چیز دیگه قبل از فرمت تو قسمت app.mgr. یه چنتا برنامه بود که بعد از فرمت همش پاک شد والان تو اون قسمت فقط 4تا برنامه هست که اونا رو خودم نصب کردم

ویه چیز دیگه ..قبل از فرمت مموری گوشی 37 مگابایتش خالی بود ولی الان 44 مگابایتش خالی هست .(بعد از فرمت هیچ مشکلی پیش نیومده بغیر از پخش نشودن فیلم ها با پسونده mp4 ..........وایی دیگه اعصابم خورد شد
لطفا یکی کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممک کنه تا موبایلو خوردش نکردم

بازم سوال دارمااااااااااا که بعدن مپرسم ولی لطفا قبلیا رو جواب بدین اونا واجبترن مرسی

tcom_mobile
04-05-2007, 11:05
دوستان مي گن صفحه كليد ان73 رو سالي يه بار بايد عوض كرد و خراب مش ه خيلي ها گفتن نظر شما برا خودتو محترم ولي نظرتون حالا چيه؟؟

Saman-tci
04-05-2007, 11:48
من Username خودمو از Saman_23 به Saman-Tci عوض کردم اگه کسی بازم سوالی داشت در خدمتم

M.etallic.A
04-05-2007, 13:42
فریمور جدید نوکیا برای n73 ...
مهمترین ویژگیهای این فریمور :
فعلا در تایوان و هنگ کنگ عرضه شده. تمام ویژگی های میوزیک ادیشن رو داره + اینکه دکمه میوزیک پلیر به دکمه multimedia key همون دکمه ای که تو معمولی هست تبدیل شده. اینم عکسش :

برنامه Windows LIVE Messenger به صورت پیش فرض روش نصبه و یه سری امکانات اینترنتی دیگه و یه تعداد میانبر به سایتهای معروف اینترنتی...

این هم product code اینترنت ادیشن :

0539364 : Taiwan’s language pack: English + Traditional Chinese

0539366 : Hong Kong’s language pack: English, Traditional Chinese, Simplified Chinese

در ضمن آخرین ورژن فریمور اینترنت ادیشن اینه : 3.0638.0.0.43

اونهاییکه فریمور گوشیشون بالاتر از اینه حالا فرق نمیکنه معمولی یا میوزیک ادیشن نمیتونن به اینترنت ادیشن تبدیل کنن باید وایسن تا فریمور جدید اینترنت ادیشن بیاد که بالاتر باشه....

M.etallic.A
04-05-2007, 13:48
imei :353640012185902
ممنون میشم.

تقدیم به شما :

برنامه ACM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tcom_mobile
04-05-2007, 17:56
فریمور جدید نوکیا برای n73 ...
مهمترین ویژگیهای این فریمور :
فعلا در تایوان و هنگ کنگ عرضه شده. تمام ویژگی های میوزیک ادیشن رو داره + اینکه دکمه میوزیک پلیر به دکمه multimedia key همون دکمه ای که تو معمولی هست تبدیل شده. اینم عکسش :

برنامه Windows LIVE Messenger به صورت پیش فرض روش نصبه و یه سری امکانات اینترنتی دیگه و یه تعداد میانبر به سایتهای معروف اینترنتی...

این هم product code اینترنت ادیشن :

0539364 : Taiwan’s language pack: English + Traditional Chinese

0539366 : Hong Kong’s language pack: English, Traditional Chinese, Simplified Chinese

در ضمن آخرین ورژن فریمور اینترنت ادیشن اینه : 3.0638.0.0.43

اونهاییکه فریمور گوشیشون بالاتر از اینه حالا فرق نمیکنه معمولی یا میوزیک ادیشن نمیتونن به اینترنت ادیشن تبدیل کنن باید وایسن تا فریمور جدید اینترنت ادیشن بیاد که بالاتر باشه....
دوست خوبم الان با اومدن اين فريم وير و مدل جديد گوشي به نظر شما موزيك اديشن يعني كشك ديگه آره؟؟؟ نظر شما چيه؟ درثاني اين فريم وير جديد كه مي گي رو گوشي جديد نصب شده و دكمش عوض شده ؟؟؟ فريم وير جديدي كه فرمودي همون اينترنت اديشنه درسته؟؟؟؟ اگه اينجوري باشه بخريميش وقتي اومد