مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N73
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
hassan.r
05-06-2007, 14:33
سلام به همه
من تهران قيمت گرفتم N95 حدود يك ميليون بود N73 دست دوم حدود 530000 تومن بود اما آكبند پيدا نميشد
نميدونم چرا . من پس فردا ميخوام از اصفهان بخرم كسي ميدونه بورسش كجاست. اگه قيمت N73 بالا بود
(780 تا 840 هزار تومن گرونه) كدوم گوشي نوكيا را توصيه ميكنيد كه كارآيي اون نزديك به N73 باشه .با قيمت زير
600 هزار تومن
آقا من n95 داشتم فروختم 73 گرفتم
اشتباه می کنی اکه max بفروشی (max اسم دیگه n73 هست )
95 از آنتن دهی بالائی برخوردارنیست
Sasan Info
05-06-2007, 14:38
سلام .
من هم در شرف خریدن یک گوشی جدید هستم 850 واکمن و ان 73 البته برای داداشم.
اینجوری که من فهمیدم صدای اسپیکر ان73 از 850 بیشتره ولی هندزفری 850 بهتره و با کیفیت تره مخصوصا مگاباسش میترکونه.
یه سوال داشتم میشه از هندزفری سری واکمن برای ان73 استفاده کرد؟
این داداشه ما دیوونه ی صدا هستش :31:
w850 نگير چون به قيمتش نمي ارزه:41: تازه كي گفته كه هندفريش عاليه هندفريش در حد معموليه
n73 به درد داداشت ميخوره كيفيت صداش رو كه خودت ميدوني! كيفيت هندفريش هم بسيار عاليه:8:
n73 مگاباس، 3D و اكولايزر عالي هم داره
ببين اگه بخري راضي هستي
اون چيزي كه تو دنبالش هستي n91 هستش كه صداي هندفري واقعا توپي داره (كه البته گوشيش به درد نميخوره):46:
Sasan Info
05-06-2007, 14:41
كدوم گوشي نوكيا را توصيه ميكنيد كه كارآيي اون نزديك به N93 باشه .با قيمت زير
600 هزار تومن
گوشي كه اسمش روي همين تاپيكه:31:
ولي قيمتش هنوز گرونه 630 يا 650 تومن
اگه تونستي ارزونش رو بگيري خوبه:46:
hassan.r
05-06-2007, 15:11
سلام به همه دوستان
من توي پستي كه قيمت گوشي رو سوال كرده بودم بجاي N73 اشتباها نوشتم N93 كه از اين بابت از همه
N73 اي ها معذرت ميخوام . حالا اگر كسي ميدونه بگه قيمت N73 چنده و بورسش تو اصفهان كجاست
همين پنجشنبه ميخوام بخرم
Sasan Info
05-06-2007, 15:15
سلام به همه دوستان
من توي پستي كه قيمت گوشي رو سوال كرده بودم بجاي N73 اشتباها نوشتم N93 كه از اين بابت از همه
N73 اي ها معذرت ميخوام . حالا اگر كسي ميدونه بگه قيمت N73 چنده و بورسش تو اصفهان كجاست
همين پنجشنبه ميخوام بخرم
راستش رو بخواي تو اصفهان گشتم خيلي كم پيدا كردم
ميداد 660 تومن (قبلا)
الان ديگه فكر نكنم براحتي بتوني پيدا كني:46:
تو فردوسي يا مير يا نظر برو ببين چي ميشه
ايرانسل هم بگرد(كه البته فكر نكنم به نتيجه برسي)
hassan.r
05-06-2007, 15:33
سلام به همه
اگه اصفهان گوشيn73 پيدا نكردم كدوم گوشي رو توصيه ميكنيد كه كارآيي اون نزديك به N73 باشه
kazem000
05-06-2007, 17:09
w850 نگير چون به قيمتش نمي ارزه:41: تازه كي گفته كه هندفريش عاليه هندفريش در حد معموليه
n73 به درد داداشت ميخوره كيفيت صداش رو كه خودت ميدوني! كيفيت هندفريش هم بسيار عاليه:8:
n73 مگاباس، 3D و اكولايزر عالي هم داره
ببين اگه بخري راضي هستي
اون چيزي كه تو دنبالش هستي n91 هستش كه صداي هندفري واقعا توپي داره (كه البته گوشيش به درد نميخوره):46:
اون وقت هندزفری ان91 به 73 میخوره؟
سلام به همه
اگه اصفهان گوشيn73 پيدا نكردم كدوم گوشي رو توصيه ميكنيد كه كارآيي اون نزديك به N73 باشه
برو احمد آباد از هر 3 تا مغازه 2 تاشون این گوشیو دارن.
اگه هم میخوای گوشی اصل و نصب دار با گارانتی بخری حتما برو فردوسی..
hassan.r
06-06-2007, 10:06
سلام به همه
بيلچه جان از اينكه راهنمائي كردي ممنونم .
soroosh hichkas
06-06-2007, 10:50
من یه n73 دارم عمرآ بهش sis نصب نمیشه چیکار کنم گوشیم مشکل داره؟
من یه n73 دارم عمرآ بهش sis نصب نمیشه چیکار کنم گوشیم مشکل داره؟
اولا ورودتونو به این انجمن از طرف همه ی دوستان خوش آمد می گم.
برنامه های SIS برنامه هایی هستند که روی گوشی های سیمبین نصب میشن.
از آنجا که سیمبین انواع مختلفی دارد فایل های SIS متناسب به خود نیز دارند.
مثلا سیمبین N73 سیمبین 9.1سری 60 UI ورژن 3 هست .
برای دریافت برنامه های متناسب با گوشیتان (ان 73 ) می تونید به اینجاها مراجعه کنید.
برای برنامه اینجا
برنامه هاي Symbian 9.1 به همراه توضيح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای تم اینجا
تمکده (فقط سیمبیان 9.1 ورژن 3) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sasan Info
06-06-2007, 16:10
برو احمد آباد از هر 3 تا مغازه 2 تاشون این گوشیو دارن.
اگه هم میخوای گوشی اصل و نصب دار با گارانتی بخری حتما برو فردوسی..
فردوسي رفتم حالم رو بهم زد
انگار رفته بودم دنبال نخود سياه:41:
من براي گوشي تو احمد آباد نرفتم ولي يه چيزيايي ديدم و شنيدم:46: برو اونجا ببين چه خبره
Sasan Info
06-06-2007, 16:17
اون وقت هندزفری ان91 به 73 میخوره؟
بابا جان n91 خروجي گوشيش خوبه يعني سخت افزاري كه كيفيت صدا رو تو هندفري داره تو n91 هستش
و اصلا هم ربطي به هندفري نداره:13:
ببين من نميدونم كه تو صداي n73 رو تو هندفري شنيدي يا نه ولي مطمئن باش كه عاشقش ميشي:8:
كيفيت صداش تقريا با n91 يكيه:20:
اگه ميخواي هندفري شبيه n91 داشته باشي برو هندفري 3250 رو بگير البته هندفري n73 خيلي بهتره
چون n91 پاپ پورت(pop port) نداره فيشش با n73 كه پاپ پورت داره فرق ميكنه:46:
fery joon
06-06-2007, 23:58
دوستان لطفا هر کی میتونه بازیهای بیلیارد و بولینگ و شطرنج و چندتا بازی دبشششششششش بزاره
با تشکر :20:
Sasan Info
07-06-2007, 00:05
سوال نهايي:
من شنيدم كه با تغيير فريمور صداي گوشي بيشتر و كيفيتش بهتر ميشه
حالا كدوم يكي از اين دو تا صداي گوشي رو بيشتر ميكنند
اين يكي رو هم بگين تا برم سراغ اينترنت اديشن:46:
كسي نميخواد جواب ما رو بده ؟:41:
nima_949
07-06-2007, 00:11
آقا این بحث آنتن دهی بحث جالبیه بعضی از دوستان فکر میکنن اگه گوشی مثلا ان 73 خیلی خوشگله و تووپه آنتن دهیش عالی و ان 95 آنتن دهیش بد این قابل توجه اون آقایی که اسم ان 73 رو گذاشته مکس این حرفا کدومه الان دیگه همه گوشی ها آنتن دهیش هیچ فرقی با هم نداره ولی چون نوکیا سیستم مخابراتی ما رو راه اندازی کرده گوشی های نوکیا سازگارترند
آقا این بحث آنتن دهی بحث جالبیه بعضی از دوستان فکر میکنن اگه گوشی مثلا ان 73 خیلی خوشگله و تووپه آنتن دهیش عالی و ان 95 آنتن دهیش بد این قابل توجه اون آقایی که اسم ان 73 رو گذاشته مکس این حرفا کدومه الان دیگه همه گوشی ها آنتن دهیش هیچ فرقی با هم نداره ولی چون نوکیا سیستم مخابراتی ما رو راه اندازی کرده گوشی های نوکیا سازگارترند
به مورد خوبي اشاره شد هر چه ميزان سار گوشي زياد باشه آنتن دهيش بهتره برعكي زيانش به سلولهاي مغز بيشتر. ان73 سارش يه ذره بيشتر از ان70 هستش ولي پس مي بينيم اين تنها دليل نيست چون آنتن دهيشون هيچ فرق عمده اي نداره بهتر و به جرات بگيم فرق نداره پس فريم وير گوشي مادربرد گوشي جنس گوشي مونتاژ و همه چي دخيله ك هشما خوب اشاره كردي.
در اين مورد هم كه سازگاريت نوكيا باسيستم ايران بيشتره كه شكي نيست و خيلي خوب توضيح دادي و نوكيا در دنيا حرف اول رو تو ارتباطاط بي سيم مي زنه گرچه موتورولا كه بهترين بي سيم ساز دنياست وت وامر وايرلس از همه بر تره ولي گوشي هاش به خوبي نوكيا تو ايران آنتن نمي ده(البته بحث تو سيستم آنالوگه ودر سيستم سلولي تقريبا هيچي فرقي ندارن بجز 10 درصد)
ممنون
Sasan Info
07-06-2007, 11:40
متاسفانه بعضي از كساني كه موتورولا دارن از آنتن دهيش ناراضي اند و اين خبر تو ايران پخش شده
ول فكر نكنم كه مشكل موتورولا از sar باشه چون موتورولا و هر شركت ديگه اي نميخواد با پايين اوردن sar گوشي كارش رو كساد كنه
فكر كنم كه با ايران سازگار نيست.....
M.etallic.A
07-06-2007, 13:49
بابا جان n91 خروجي گوشيش خوبه يعني سخت افزاري كه كيفيت صدا رو تو هندفري داره تو n91 هستش
و اصلا هم ربطي به هندفري نداره:13:
ببين من نميدونم كه تو صداي n73 رو تو هندفري شنيدي يا نه ولي مطمئن باش كه عاشقش ميشي:8:
كيفيت صداش تقريا با n91 يكيه:20:
اگه ميخواي هندفري شبيه n91 داشته باشي برو هندفري 3250 رو بگير البته هندفري n73 خيلي بهتره
چون n91 پاپ پورت(pop port) نداره فيشش با n73 كه پاپ پورت داره فرق ميكنه:46:
هندزفری که تو جعبه n73 me هست هندزفری فابریک n91 که کنترلیه و جک 3.5 میلیمتری داره. هندزفری n91 از 3250 و n73 خیلی سرتره ...
M.etallic.A
07-06-2007, 13:50
دوستان لطفا هر کی میتونه بازیهای بیلیارد و بولینگ و شطرنج و چندتا بازی دبشششششششش بزاره
با تشکر :20:
چشم. حتما... یه سری بازی توپ برات آپ میکنم. اصلا میخوام تاپیک جدا بزنم.
Sasan Info
07-06-2007, 14:05
هندزفری که تو جعبه n73 me هست هندزفری فابریک n91 که کنترلیه و جک 3.5 میلیمتری داره. هندزفری n91 از 3250 و n73 خیلی سرتره ...
درسته ميدونم يكيه ولي من پورتشو ميگم
3250 هم از اين نوع هندفري استفاده ميكنند كه البته منظور من تو اين پست اين بود كه هر چيزي فابريكش خوبه...:46:
fery joon
07-06-2007, 18:07
چشم. حتما... یه سری بازی توپ برات آپ میکنم. اصلا میخوام تاپیک جدا بزنم.
دستت درست متالیکا جان :11: واقعا ایول داری :27: ما تو رو نداشتیم باید چیکار میکردیم :10:
به داشتن دامادی چون تو افتخار میکنم :10:
Saman-tci
07-06-2007, 21:59
اوه چه خبره !!!! داماد و پدرزن چه نونی به هم قرض میدن ...
fery joon
08-06-2007, 00:49
اوه چه خبره !!!! داماد و پدرزن چه نونی به هم قرض میدن ...
حسودددددددددددددددددد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
کاملا درسته ریموت n73 me َِ41 که می تونی هر هدست با فیش استاندارد مانند فیش اسپیکر کامپیوتر و... رو بهش بزنی.
البته با اینکه گوشی من N73ME هستش ولی بلندی صدایی از هدستش پخش میشه به نسبت به گوشی های دیگه با همین هدست کمی کمتر هستش :13: ولی در عوض کیفیتش بیشتره.:20:
Highbury
08-06-2007, 23:41
اقا ما گوشیمون رو تبدیل به موزیکال کردیم دیگه اس ام اس های فارسی رو نمیتونه بخونه.
حالا چه غلطی بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41: :41:
مجید فینا
08-06-2007, 23:43
برای من اس ام اس فارسی رو خوب نشون میده
Highbury
08-06-2007, 23:51
خب حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونه مشکل از تبدیل کردن باشه یا نه ؟
گوشی ام بدون گارانتی گرفته بودم.
به نظر شما آپدیت بکنم حل میشه
اقا ما گوشیمون رو تبدیل به موزیکال کردیم دیگه اس ام اس های فارسی رو نمیتونه بخونه.
گوشی من چنین مشکلی نداره!:20:
حالا پیغام خطا میده؟ یا اینکه کاراکترهاش قابل خوندن نیستند؟
یه back up از phone memory گرفتی؟ اونو هم بریز انشالله که مشکلت حل میشه .:11:
M.etallic.A
09-06-2007, 22:53
یعنی به میوزیک ادیشن تبدیل کردی ؟ با چه کدی اینکارو کردی ؟
دوستان به نظر شما من ان73 موزيك بخرم صلاحه يا ان95؟ مي ترسم ان95 بخرم فردا يه مدل جديدتر بياد بزنه به ذوقم
fery joon
10-06-2007, 02:19
دوستان به نظر شما من ان73 موزيك بخرم صلاحه يا ان95؟ مي ترسم ان95 بخرم فردا يه مدل جديدتر بياد بزنه به ذوقم
هردوش خوبه ولی مسلما ان95 بهتره حال دیگه خود دانی :19:
Saman-tci
10-06-2007, 09:05
منم میگم فعلا بهترین گزینه همون N95 هست البته فعلا
P-R-I-N-C-E
10-06-2007, 11:46
N95........
منم میگم فعلا بهترین گزینه همون N95 هست البته فعلا
شما فكر نمي كنيد به نظرتون ان73 موزيك بهترين گزينه باشه البته فعلا؟؟
ان95 به اين گروني اول ورودشه خيلي مي كشه پايين مثل ان80 كه بدو ورود 850 تومن بود الان درسته مثلا 450 تومنه ولي در برابر گوشي هاي بهتري كه اومده مفت هم نمي ارزه
خيلي مهم
اگه بلدين توضيح بدين
1. چگونه مي توان موبايلي كه مي تونه به اينترنت وصل بشه (gprs مثلا ايرانسل) اينترنت اون رو توسط كابل گوشي به لپ تاپ يا كامپيوتري به اشتراك گذاشت؟؟؟
2.چگونه مي توان كامپيوتر يا لپ تاپي رو كه به اينترنت وصله اينترنت اون رو توسط كابل گوشي يا بلوتوث به گوشي اشتراك كرد؟
Saman-tci
10-06-2007, 13:27
شما فكر نمي كنيد به نظرتون ان73 موزيك بهترين گزينه باشه البته فعلا؟؟
ان95 به اين گروني اول ورودشه خيلي مي كشه پايين مثل ان80 كه بدو ورود 850 تومن بود الان درسته مثلا 450 تومنه ولي در برابر گوشي هاي بهتري كه اومده مفت هم نمي ارزه
نه دوست من من خودم N73 موزیک دارم خیلی هم ازش راضیم ولی N95 فعلا بهترین گوشیه بازاره بازم میگم فعلا
خيلي مهم
اگه بلدين توضيح بدين
1. چگونه مي توان موبايلي كه مي تونه به اينترنت وصل بشه (gprs مثلا ايرانسل) اينترنت اون رو توسط كابل گوشي به لپ تاپ يا كامپيوتري به اشتراك گذاشت؟؟؟
2.چگونه مي توان كامپيوتر يا لپ تاپي رو كه به اينترنت وصله اينترنت اون رو توسط كابل گوشي يا بلوتوث به گوشي اشتراك كرد؟
مورد دوم روی همه گوشی ها امکانش نیست .n95 را نمی دونم ولی در مورد مورد اول شما با استفاده از برنامه ی modem در قسمت connect از قسمت menu می تونید این کارو انجام بدید. من چون خودم ایرانسل ندارم تا حالا امتحانش نکردم.
اگه توضيحات كامل و قدم به قدمي يا تصويري در اختيار داريد ممنون مي شم بذاريد
اگه توضيحات كامل و قدم به قدمي يا تصويري در اختيار داريد ممنون مي شم بذاريد
شرمنده می گم خودم چون تا حالا استفاده نکردم نمی تونم کمک بیشتری کنم.
شما می تونی توی همون قسمت modem از help ش هم استفاده کنید.
خيلي مهم
اگه بلدين توضيح بدين
من مورد اول رو از همین طریق با n73 امتحان کردم اول باید pc suite رو نصب کنی و گوشی رو از طریق usb و مد pc Suite به کامپیوتر بشناسون و تو برنامه pc suite یه قسمت برای connection داره که خیلی راحت می تونی تنظیماتش رو انجام بدی ( الان چون من pc Suite رو نصب نکردم به طور دقیق نمی تونم بگم!) .
ولی شرمنده کاری هم به مودم تو قسمت tools نداره!
و مورد دوم هم شنیدم با برنامه gnubox توسط بلوتوث این کارو انجام دهی ، در ضمت این برنامه تو همین فروم هستش.
M.etallic.A
10-06-2007, 22:27
خيلي مهم
اگه بلدين توضيح بدين
مورد اول که آسونه... معمولا این امکان تو برنامه ی رابط گوشی و کامپیوتر هست. مورد دوم در مورد گوشی های سیمبین فقط ممکنه. اونم بوسیله برنامه ای به اسم GNUBOX ...
شرمنده مي فرماييد اگر آدرسش رو بگين دانلود كنم درثاني اين كار توسط برنامه ي مذكور از طريق فقط بلوتوث امكان داره يا از كابل هم مي شه استفاده كرد؟
M.etallic.A
11-06-2007, 00:56
هم بلوتوث و هم کابل. این برنامه برای سیمبین ورژن 9.1 ساین نشده. در ضمن هم تو گوشی و هم تو کامپیوتر یه سری تنظیمات باید اعمال بشه.
برای اینكار كه با بلوتوث انجام میشه و با كابل هیچ راهی نداره 3 مرحله رو باید انجام بدید:
1)برنامه كم حجم gnubox : دانلود (برنامه Unsign هست كه باید Sing كنید.): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2)لینك دانلود برنامه برای Sign كردن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرح و طرز كار:برنامه ای تحت عنوان BiNSign برای كه تنها جای signsis.exe داخل مطلب فوق رو میگیره و شما مجبور نخواهید بود كه از طریق داس و نوشتن دستور اقدام به ثبت فایل sis بكنید چون این برنامه كوچك با نمای گرافیكی تحت ویندوز اینكار رو براتون انجام میده!
شما وقتی این فایل زیپ رو دانلود كردید آنرا از حالت زیپ خارج كرده و برنامه Signsis رو اجرا کنید تا پنجره برنامه مانند شکل زیر نمایان بشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونطور که روی شکل مشخص شده شما میتونید گزینه های برنامه رو طی کنید بدون نوشتن دستوری برای ثبت فایل سیس!
البته داخل این فایل زیپ شده یه فایل BIN.key وجود داره كه میتونید از اون به جای KEY خودتون استفاده كنید با این تفاوت كه پسورد مورد 00000 (5تا صفر) میباشد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
badboy_x78x
reza_rtr
11-06-2007, 07:58
سلام . من يه n73 دارم كه خيلي از تم هايي رو كه از اين سايت يا سايتاي ديگه ميگيرم نصب نميكته و پيغام ميده اي فايل sis رو ساپورت نميكنه 0 هم در مورد برنامه ها و هم در مورد تم ها . ديگه كلافم كرده . آيا مشكل از سيمبينه يا چيز ديگه؟ تو رو خدا كمكم كنيد ورژن سيمبينم 0638.0.01
برای اینكار كه با بلوتوث انجام میشه و با كابل هیچ راهی نداره 3 مرحله رو باید انجام بدید:
1)برنامه كم حجم gnubox : دانلود (برنامه Unsign هست كه باید Sing كنید.): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2)لینك دانلود برنامه برای Sign كردن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرح و طرز كار:برنامه ای تحت عنوان BiNSign برای كه تنها جای signsis.exe داخل مطلب فوق رو میگیره و شما مجبور نخواهید بود كه از طریق داس و نوشتن دستور اقدام به ثبت فایل sis بكنید چون این برنامه كوچك با نمای گرافیكی تحت ویندوز اینكار رو براتون انجام میده!
شما وقتی این فایل زیپ رو دانلود كردید آنرا از حالت زیپ خارج كرده و برنامه Signsis رو اجرا کنید تا پنجره برنامه مانند شکل زیر نمایان بشه:
مونطور که روی شکل مشخص شده شما میتونید گزینه های برنامه رو طی کنید بدون نوشتن دستوری برای ثبت فایل سیس!
البته داخل این فایل زیپ شده یه فایل BIN.key وجود داره كه میتونید از اون به جای KEY خودتون استفاده كنید با این تفاوت كه پسورد مورد 00000 (5تا صفر) میباشد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
badboy_x78x
چقدر راحت.
دوست من قسمت سخت ساین کردن مربوط به ساخت فایل با پسوند cer برای گوشی خودتون هست و گرنه اون قسمت داس زیاد مشکل نیست.
برای ساین کردن بیاین اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . من يه n73 دارم كه خيلي از تم هايي رو كه از اين سايت يا سايتاي ديگه ميگيرم نصب نميكته و پيغام ميده اي فايل sis رو ساپورت نميكنه 0 هم در مورد برنامه ها و هم در مورد تم ها . ديگه كلافم كرده . آيا مشكل از سيمبينه يا چيز ديگه؟ تو رو خدا كمكم كنيد ورژن سيمبينم 0638.0.01
مشکل شما اینه که تم مزبوط به گوشیه خودتونو نمی گیرید.
بیا تو این تاپیک 120 تا تم برای گوشیت دانلود کن. حالشو ببر.
behnam_speed
11-06-2007, 14:40
من n73 music edition ام رو دیروز update کردم.چون قبل از update گفته بود یک backup بگیرید backup گرفتم.
update تموم شد بعد دیدم تمام برنامه هام پاک شده.بعد گفتم backup حتما به خاطر همینه.اطلاعات گوشی قبل از update رو restor کردم.بعد تمام اطلاعات گوشی ام برگشت غیر از چند تا برنامه که برنگشت و دیگه هم نصب نمیشه.در ضمن دیگه هیچ برنامه ای نصب نمی شه.کمکم کنید چکار کنم؟
به نظر شما به دلیل همون restor اینجوری شده یا دلیلی دیگه ای داره؟
من مورد اول رو از همین طریق با n73 امتحان کردم اول باید pc suite رو نصب کنی و گوشی رو از طریق usb و مد pc Suite به کامپیوتر بشناسون و تو برنامه pc suite یه قسمت برای connection داره که خیلی راحت می تونی تنظیماتش رو انجام بدی ( الان چون من pc Suite رو نصب نکردم به طور دقیق نمی تونم بگم!) .
ولی شرمنده کاری هم به مودم تو قسمت tools نداره!
و مورد دوم هم شنیدم با برنامه gnubox توسط بلوتوث این کارو انجام دهی ، در ضمت این برنامه تو همین فروم هستش.
این عکسها از قسمت help برنامه modem گرفته شده.بشینید بخونید ببنید که با این می شه گوشی رو به مودم تبدیل کرد یا نه ؟
من پروفایل آف لاین رو تو گوشی ان73 فعال کردم تا احیانا در حین فیلمبرداری اگه کسی زنگ زد، فیلمبرداری قطع نشه ولی الان هر کاری میکنم پروفایل گوشی عوض نمیشه و به حالت General یا silent یا ... نمیره.
با هیچ طریقی هم گوشیم ریست نمیشه نه با #7370#* نه با سه کلید 3 و سبز و *
نمیدونم چیکار کنم، دارم دیوونه میشم.
Saman-tci
12-06-2007, 09:35
شما اگه 3 ثانیه کلید # رو فشار بدین به حالت Silent میره ....
behnam_speed
12-06-2007, 10:40
من n73 music edition ام رو دیروز update کردم.چون قبل از update گفته بود یک backup بگیرید backup گرفتم.
update تموم شد بعد دیدم تمام برنامه هام پاک شده.بعد گفتم backup حتما به خاطر همینه.اطلاعات گوشی قبل از update رو restor کردم.بعد تمام اطلاعات گوشی ام برگشت غیر از چند تا برنامه که برنگشت و دیگه هم نصب نمیشه.در ضمن دیگه هیچ برنامه ای نصب نمی شه.کمکم کنید چکار کنم؟
پس کسی جواب منو نمیده؟
Saman-tci
12-06-2007, 11:00
شما Backup از گوشی گرفتی یا مموری کارتت؟
پس کسی جواب منو نمیده؟
توصيه:
آپ ديت كردن گوشي بايد در شرايط كاملا متعارف و استاندارد انجام بشه تا اينجوري
با سلام و تشکر
من تو قسمت پروفایل ها، general ، silent و بقیه پروفایلها رو انتخاب و فعال می کنم، گوشی کمی به فکر فرو میره و بعد میگه : unable to change profile
# رو هم که نگه میدارم همین موضوع تکرار میشه و چندین بار هم گوشی خودبخود ری استارت کرده.
بعد از روشن شدن گوشی، میپرسه که آیا میخوام در حالت آف لاین ادامه بدم یا به شبکه برگرده، no رو میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته.
و ...
در ضمن سیم کارتم سالمه و روی گوشی های دیگه کار میکنه ولی سیم کارتهای دیگه روی گوشی من کار نکردند.
از کجا بفهمیم که مخابرات یک گوشی رو از شبکه خارج کرده یا نه؟!
با برگردوندن Back up هم کاری از پیش نبردم.
بیابید پرتقال فروش را !
ali racer
13-06-2007, 00:29
اقا file
با پسوند rar
رو میشه رو 73
نصب کرد ؟؟؟
عزيز جان فايل با پسوند rarيه نوع فايل فشرده يا زيپ هستش كه با Win rarيا dos rar باز مي شه بايد sisرو نصب كني رو ان73
گرفتي؟
surena_iran2564
13-06-2007, 08:32
دیشب ناگهان ان73 قشنگ من هنگ کرد!! هیچکدوم از دکمه هاش هم کار نمیکنه . جالبش اینه که هنوز همونطوریه و هیچ تغییری نکرده و صفحش روشنه. شارژش هم پر بوده!یعنی اگه بخوام منتظر بمونم شارژش تموم بشه چند روز طول میکشه! اگه باطری بردارم اتفاقی میفته!!!!
لطفآ کمک کنید!
Saman-tci
13-06-2007, 09:14
بهتربن راه اینه که کلید پاور گوشی رو 5 ثانیه نگه داری تا گوشیت خاموش بشه ...
وقتی خاموش شد باتری رو دربیاورید و دوباره جا بزنید ....
surena_iran2564
13-06-2007, 13:06
بهتربن راه اینه که کلید پاور گوشی رو 5 ثانیه نگه داری تا گوشیت خاموش بشه ...
وقتی خاموش شد باتری رو دربیاورید و دوباره جا بزنید ....
5تانیه؟ من یک دقیقه هم نگه داشتم ولی هیچی!!!باید بمونم باتریش خالی شه!
Saman-tci
13-06-2007, 13:25
بالاخره چی ...؟ تا کی...؟ خودت باتری رو دربیار دوباره جا بزن ...
!Bikhaneman!
13-06-2007, 13:28
سلام
کسی هست که بخواد N73 بفروشه ؟
Pm بذارید .
نه دوست من همه ازش راضين قصد فروش ندارن
دیشب ناگهان ان73 قشنگ من هنگ کرد!! هیچکدوم از دکمه هاش هم کار نمیکنه . جالبش اینه که هنوز همونطوریه و هیچ تغییری نکرده و صفحش روشنه. شارژش هم پر بوده!یعنی اگه بخوام منتظر بمونم شارژش تموم بشه چند روز طول میکشه! اگه باطری بردارم اتفاقی میفته!!!!
لطفآ کمک کنید!
ببین اگه باطری رو در بیاری و بعد بزاری ممکنه گوشیت دیگه روشن نشه !!!
اما نترس، مثل من نشو که دو ساعت فقط گریه کردم !!!
باطری دشارژ میشه، همین، کافیه شارژر رو به گوشی بزنی و شروع به شارژ شدن میکنه و بعد که کامل پر شد ،
میتونی گوشی قشنگت رو روشن کنی :20:
Saman-tci
13-06-2007, 15:40
سلام
Pm بذارید .
به متالیکا M_ETALIC_A پیغام خصوصی بزن اون میخواد بفروشه
reza20067
13-06-2007, 17:22
میشه در مورد(فرمان صوتی)در ان73 توضیح بدین با تشکر:31:
JALIL1990
13-06-2007, 17:27
سلام دوستان آیا میشه فیریم ور ان 73 را با کابلی که داخل کارتونش هست آپدیت کرد ؟؟؟
خطرناکه ؟؟؟؟
چه تغییری میکنه ؟؟؟؟
fery joon
13-06-2007, 17:31
سلام دوستان آیا میشه فیریم ور ان 73 را با کابلی که داخل کارتونش هست آپدیت کرد ؟؟؟
خطرناکه ؟؟؟؟
چه تغییری میکنه ؟؟؟؟
بله عزیزم میشه فقط باید اینترنتت پر سرعت باشه تا مبادا دیسکانکت بشی و دردسر بشه واسه گوشیت
بهترین تغییرش اینه که از دست هنگ کردنای گوشی راحت میشی :46:
خطرناکه ؟؟؟؟
چه تغییری میکنه ؟؟؟؟
من فقط آپدیت کردن با همین کابلو دیدم. جور دیگه ندیدم.
هیچ خطری هم نداره فقط اینترنت پر سرعت می خواد.
اگه وسط کار هم قطع بشه طوری نمی شه دوباره باید امتحان کنی.
shahi-007
13-06-2007, 20:27
میشه در مورد(فرمان صوتی)در ان73 توضیح بدین با تشکر:31:
من در این حد می دونم که باید دگمه بالای قرمز رو وقتی در صفحه اصلی موبایل هستی نگهداری تا یه صدا و یه صفحه می آد حالا می تونی فرمان صوتی بدی.
فرمان صوتی هم شامل خوندن اسم کسانی هست که در دفترچه تلفنت هستند یا دستور های خاصی مانند عوض کردن profile هات و یا روشن کردن bluetooth یا خاموش کردنش و ... که این آخری خیلی به درد من می خوره.
راستی می تونی یه سری چیزهایی رو هم بهش اضافه کنی مثلا وقتی می خوای به حالت silent بری می تونی بگی silent ولی من بهش اضافه کردم که وقتی بهش می گی shutup هم به این حالت می ره (خفه می شه)وخیلی حال می ده اعصابت خورده اون دگمه رو نگه می داری و با عصبانیت می گی shutup اونم تکرار می کنه و خفه می شه.
این عکسها از قسمت help برنامه modem گرفته شده.بشینید بخونید ببنید که با این می شه گوشی رو به مودم تبدیل کرد یا نه ؟
دوست خوبم بیلچه جان، اگه به قسمت modem بری یا همین مطالب رو که زحمت کشیدی آماده کردی بخونی ، می بینی که فعلا فقط با infrared میتونی از طریق قسمت modem اونکارو بکنی ولی اخیرا نوکیا برنامه ای تو سایش گذاشته که بشه بدون pc suite از طریق bluetooth یا cable ، به pc وصل شه و به عنوان مودم استفاده شه.
For a cable modem connection without PC Suite, download and install the Nokia CA-53 cable driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
و همچنین برای Bluetooth نیز آماده کرده است.
با سلام
ساعت گوشیم n73 قاط زده.
تا زمانا که روشنه مشکلی نداره !!!
ولی اگه خاموش بشه حتی برای یک دقیقه / به محض روشن کردن باید دوباره ساعت رو تنظیم کرد.
با 2 تا آنتی ویروس هم چک کردم . ویروس نداشت.فریم ویر هم آپدیت کردم ومی تغییر نکرد.
جریان چیه / راه حل چیه ؟؟؟
برنامه Nokia Time Zone Upgrade
رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه!
این هم توضیحاتش
The date of the "Daylight saving time" will be changing in certain countries during 2007. This application updates database in the device containing the daylight saving time dates. This will help e.g. in avoiding a conflict in calendar synchronisation if the device and PC are having a different time. Please restart your device after installation for the changes to take effect.
Sasan Info
14-06-2007, 01:08
با توجه به تحقيقاتي كه كردم ميخوام فريمور گوشي رو عوض كنم و به اينترنت اديشن تبديل كنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يادتون باشه بهم نگفتين كه صداي كدوم يكي بيشتره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موزيك اديشن يا اينترنت اديشن؟
حالا از يكيتون ميخوام كه مو به مو منو راهنمايي كنين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مسلما موزیک ادیشن برای موسیقی بهتره و با انتخاب eq مناسب می تونی صدا رو زیاد کنی.
ولی در کل تفاوت تو بلندی و ... ندارن چون خودتون هم می تونید eq بسازید و...
مال من الان موزیک ادیشنه اگه کمکی از دستم بر می آید ، در خدمتم.
ammir_shahaby
14-06-2007, 15:58
سلام چند تا سوال درباره n73 دارم با اجازه یک جا مطرح می کنم دوستان لطف کنند جواب بدن .1)سیستم ptt چطور در این گوشی کار می کنه ؟2)این که می گن داخل n73 یک انتی ویروس هست درسته ؟ چون مال من نداره.3)من در نصب برنامه های جاوا رو گوشیم دچار مشکل میشم در واقع حتی 1 نرم افزار جاوا هم نتونستم نصب کنم شما می دونید چرا؟
ali racer
14-06-2007, 16:55
:20:
عزيز جان فايل با پسوند rarيه نوع فايل فشرده يا زيپ هستش كه با Win rarيا dos rar باز مي شه بايد sisرو نصب كني رو ان73
گرفتي؟
منگلیه و هزار درد سر
مر سی
سیستم ptt چطور در این گوشی کار می کنه ؟
این فناوری توی ایران ارائه نمی شه .
این که می گن داخل n73 یک انتی ویروس هست درسته ؟
نی دونم . ولی فکر هم نمی کنم داشته باشه یا چیز خاصی باشه.
من در نصب برنامه های جاوا رو گوشیم دچار مشکل میشم در واقع حتی 1 نرم افزار جاوا هم نتونستم نصب کنم شما می دونید چرا؟
شاید مشکل شما اینه که فایل jar مربوط به برنامتونو extract می کنید. چون این فایلها نوعی فایل زیپ هستند . شما نباید اونها رو باز کنید . باید درسته بندازینشون توی گوشی بعد نصبشون کنید.
ترجیحا برای نصب با خود file manager اجراشون کنید چون برنامه های مدیریت حافظه هایی همچون x-plore اونها رو به صورت یه فایل فشرده نشون میدن.
سلام 2)این که می گن داخل n73 یک انتی ویروس هست درسته ؟ چون مال من نداره.؟
Anti virus داره (همان F Secureهستش) ولی محدودیت زمانی داره، باید با gprs اکتیوش کنی و...
P-R-I-N-C-E
15-06-2007, 00:05
سلام چند تا سوال درباره n73 دارم با اجازه یک جا مطرح می کنم دوستان لطف کنند جواب بدن .1)سیستم ptt چطور در این گوشی کار می کنه ؟2)این که می گن داخل n73 یک انتی ویروس هست درسته ؟ چون مال من نداره.3)من در نصب برنامه های جاوا رو گوشیم دچار مشکل میشم در واقع حتی 1 نرم افزار جاوا هم نتونستم نصب کنم شما می دونید چرا؟
سلام منم مشکل شما رو داشتم در مورد نصب جاوا یعنی هیچی روش نصب نمیشد البته جاوا .
وقتی تو رم نصب میکردم نمیشد ولی تو خود گوشی نصب میشد _ببین برای تو هم مثل گوشی من یا نه
اگه مثل من که باید رمتو یه بار فرمت کنی بعد مستر ریست کنی تا درست بشه اگه مثل گوشی من درست نشد که باید یه رم دیگه یگیری.
Yaser_73
15-06-2007, 00:50
سلام.من یه n73دارم که وقتی برنامه ها رو نصب میکنی یه ارور جدید میده و سریع هم میره certifate not be valid is expired....تقریبا شبیه اینه.کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
راسته كه N77 اومده N73 قيمتش كشيده پايين؟
الان قيمت n73 me چنده ؟
نو با گارانتي معتبر (ايراتل)
fery joon
15-06-2007, 02:31
سلام.من یه n73دارم که وقتی برنامه ها رو نصب میکنی یه ارور جدید میده و سریع هم میره certifate not be valid is expired....تقریبا شبیه اینه.کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم تاریخ گوشیت رو دقیق تنظیم کنی مشکلت حل میشه :20:
سلام
من پسورد گوشيمو فراموش كردم بايد چيكار كنم؟
لطفا راهنمايي كنيد.........
من چند هفته پیش موقعی که قیمتش 450 تومن بود خواستم بخرمش رفتم بازار دیدم رفته بالای 660 تومن ( از شانس بد من )
کسی میدونه کی میاد پایین
فکر کنم اونایی که مغازه دارن بدونن
Saman-tci
15-06-2007, 15:03
ببین دوست من یه مدت N73 تو بازار ایران به شدت کم شده بود ....
برای همین قیمتش یه دفعه بالا رفت ....
با ورود دوباره قیمتش پایین میاد
Dr.SaeiD
15-06-2007, 15:05
کمک :(
قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم حین مکالمه نشون میداد که چند دقیقه در حال مکالمه ام !
اما الان نشون نمیده فقط وقتی قطع می کنم نشون میده چقد صحبت کردم ....
چطوری میشه درستش کرد ؟
ali racer
15-06-2007, 20:52
کمک :(
قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم حین مکالمه نشون میداد که چند دقیقه در حال مکالمه ام !
اما الان نشون نمیده فقط وقتی قطع می کنم نشون میده چقد صحبت کردم ....
چطوری میشه درستش کرد ؟
برو به
menu
application
log
settings
show call duartion
yesبزن:5:
ali racer
15-06-2007, 21:00
زمان گوشی تو ببر عقب بعد نصبش کن
از نو:8:
only n73 me
with f. 9.2:8:
Dr.SaeiD
15-06-2007, 23:00
برو به
menu
application
log
settings
show call duartion
yesبزن:5:
دستت درد نکنه !
یه ملت رو از نگرانی نجات دادی !
reza20067
16-06-2007, 00:37
من شنيدم وقتي تو گوشي ان 73 فيلم گرفته ميشه اگه تومموري کارت ضبط بشه با کيفيت 13فرم در ثانيه ميگيره ولي اگه تو فون مموري ضبط بشه همون 15 فرم رو ميگيره !ميخواستم بدونم سهت داره يا نه؟:13:
با سلام
ساعت گوشیم n73 قاط زده.
ولی اگه خاموش بشه حتی برای یک دقیقه / به محض روشن کردن باید دوباره ساعت رو تنظیم کرد.
با 2 تا آنتی ویروس هم چک کردم . ویروس نداشت.فریم ویر هم آپدیت کردم ومی تغییر نکرد.
برنامه Nokia Time Zone Upgrade هم نصب کردم.تغییر نکرد.
ehsan_henry
16-06-2007, 02:37
ببین دوست من یه مدت N73 تو بازار ایران به شدت کم شده بود ....
برای همین قیمتش یه دفعه بالا رفت ....
با ورود دوباره قیمتش پایین میاد
تایید میشه.بالاخره قیمتش کم میشه
ehsan_henry
16-06-2007, 02:39
ولی خداییش n73عیب نداره اگر هم داره اساسیشو داره
Saman-tci
16-06-2007, 09:14
ولی خداییش n73عیب نداره اگر هم داره اساسیشو داره
اینقدر خوشم میاد از کسانی که الکی حرف میزنن .....
اخه گل پسر اولا اگه N73 مشکل اساسی داشت که اینقدر ازش استقبال نمیشد که دیگه تو بازار نه کمیاب بلکه نایاب بشه ....
دوما شما که خودت تا حالا N73 دست نگرفتی و باهاش کار نکردی از کجا بهتون الهام شده که مشکل اساسی داره .....؟؟؟؟؟؟
سوما شما هنوز مشکلات اساسی بعضی از گوشیهای بازار رو ندیدی که به 2 1 مشکل کوچیک که اونم توسط خود استفاده کننده بوجود میاد میگی اساسی ...
چهارما سعی کن از این جور بحث ها راه نندازی ... چون به اندازه کافی بوده و بحث شده و به تعداد تاپیک های ترش شده و کاربران اخطار گرفته اضافه شده ... شما دیگه زیادش نکن ....
شما کاربر تازه وارد هستی دارم بهت یاداوری میکنم .....
ali racer
16-06-2007, 23:45
اینقدر خوشم میاد از کسانی که الکی حرف میزنن .....
اخه گل پسر اولا اگه N73 مشکل اساسی داشت که اینقدر ازش استقبال نمیشد که دیگه تو بازار نه کمیاب بلکه نایاب بشه ....
دوما شما که خودت تا حالا N73 دست نگرفتی و باهاش کار نکردی از کجا بهتون الهام شده که مشکل اساسی داره .....؟؟؟؟؟؟
سوما شما هنوز مشکلات اساسی بعضی از گوشیهای بازار رو ندیدی که به 2 1 مشکل کوچیک که اونم توسط خود استفاده کننده بوجود میاد میگی اساسی ...
چهارما سعی کن از این جور بحث ها راه نندازی ... چون به اندازه کافی بوده و بحث شده و به تعداد تاپیک های ترش شده و کاربران اخطار گرفته اضافه شده ... شما دیگه زیادش نکن ....
شما کاربر تازه وارد هستی دارم بهت یاداوری میکنم .....
چرا هر کی تازه میاد گیر می دن بهش ؟؟؟:21:
ali racer
16-06-2007, 23:49
من شنيدم وقتي تو گوشي ان 73 فيلم گرفته ميشه اگه تومموري کارت ضبط بشه با کيفيت 13فرم در ثانيه ميگيره ولي اگه تو فون مموري ضبط بشه همون 15 فرم رو ميگيره !ميخواستم بدونم سهت داره يا نه؟:13:
نه با با
حرف الکی که مالیات نداره !!!!
n73
clif می گیره
alireza999
17-06-2007, 12:33
داداشم n73 داره خوب
تازگی ها یه نوشته بالا صفحه سمت راست ظاهر شده که اگه مثلا کوهسنگی باشی نوشته: koohsangi-m
یا همر جا دیگه باشی اسم بلواری یا خیابون اون اطراف می نویسه
سیم کارتش هم tci هست
اون چیه؟؟
hossein.tr
17-06-2007, 15:28
سلام من لاک کد گوشیمو عوض کردم حالا یادم رفته چیکار کنم ؟ (گوشیم N73)
yoosef_st
17-06-2007, 16:23
یه سوال؟ اگر بخواهیم برای ان 73 معمولی هندزفری موزیک بگیریم بهش میخوره؟ از کجا بگیرم که خوب باشه؟
M.etallic.A
17-06-2007, 22:45
در مورد بک آپ گرفتن. به نظر من فقط از اس ام اس ها و فون بوک گوشیتون بک آپ بگیرید. برنامه ها رو به راحتی میشه دوباره نصب کرد. در مورد مشکلت به نظر من گوشیت رو full format کن با روش سه کلید.
قبلش فون بوک و اس ام اس ها رو بک آپ بگیر و بعد هم برنامه ها رو دوباره یکی یکی نصب کن.
M.etallic.A
17-06-2007, 22:47
من پروفایل آف لاین رو تو گوشی ان73 فعال کردم تا احیانا در حین فیلمبرداری اگه کسی زنگ زد، فیلمبرداری قطع نشه ولی الان هر کاری میکنم پروفایل گوشی عوض نمیشه و به حالت General یا silent یا ... نمیره.
با هیچ طریقی هم گوشیم ریست نمیشه نه با #7370#* نه با سه کلید 3 و سبز و *
نمیدونم چیکار کنم، دارم دیوونه میشم.
روش سه کلید که در هر صورت میشه چون گوشی رو خاموش میکنی و فرمت میکنی پس مهم نیست که گوشی در چه وضعیتیه....
سیم کارت رو عوض کن و ببین بازم این مشکل رو داری و اگه مشکل داشت که با همون روش سه کلید فرمت کن.
M.etallic.A
17-06-2007, 22:49
لطفآ کمک کنید!
خوب اولا توصیه من به تو ... گوشیتو آپدیت کن هر چه زودتر....
دوما در چنین مواقعی دو راه داری. یک باطری رو در بیاری که واسه گوشی ضرر داره و دو منتظر بمونی تا شارژ گوشی تموم بشه و خاموش بشه. در حالت دوم هم واسه lcd گوشی و هم واسه باطری ضرر داره... پس من راه اول رو پیشنهاد میکنم. در اولین فرصت گوشیتو آپدیت کن.
M.etallic.A
17-06-2007, 22:52
سلام
Pm بذارید .
من میفروشم. بیا تو پیغام خصوصی...
M.etallic.A
17-06-2007, 22:58
با سلام
ساعت گوشیم n73 قاط زده.
اگه مشکلت از طریق نرم افزاری حل نشد. با کمال تاسف باید بگم باطری کوچیکی رو بورد گوشی هست که واسه تو اونش از کار افتاده و عوض کردنش هم خیلی مشکله ... من تا حالا چند مورد دیدم که این مشکل رو داشتن. سعی کنید زیاد گوشیتون رو خاموش نگه ندارید.
M.etallic.A
17-06-2007, 23:01
خوب وقتی رو مموری سیو میکنی سرعت پایینتره و شاید حرفی که شما میزنی درست باشه. منم توصیه میکنم فیلمبرداری رو روی فون مموری تنظیم کنید و بعد به مموری کارت انتقال بدید.
M.etallic.A
17-06-2007, 23:02
داداشم n73 داره خوب
تازگی ها یه نوشته بالا صفحه سمت راست ظاهر شده که اگه مثلا کوهسنگی باشی نوشته: koohsangi-m
سیم کارتش هم tci هست
اون چیه؟؟
واقعا ؟؟؟؟؟!!!!!!
جالبه... راستش من که نمیدونم چیه. اما هر چی هست خیلی چیزه خوبیه.
M.etallic.A
17-06-2007, 23:03
یه سوال؟ اگر بخواهیم برای ان 73 معمولی هندزفری موزیک بگیریم بهش میخوره؟ از کجا بگیرم که خوب باشه؟
آره میخوره ....
كسي نيست جواب مارو بده؟
من پس گوشيمو فراموش كردم
چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(n73)
Saman-tci
19-06-2007, 16:01
Imei گوشیتو بگو ....
امروز دوستم یه گوشی خرید به نام gsmart
570000 تومان.اما چون از پسش بر نیو مد عوضش کرد یه چیز دیگه کرفت.
من n73 دارم اونم میخواسته بگیره 680000 تومان بوده
چه خبره؟
اما واقا گوشی توپی بود.انتن داشت واسه TV .باطری اضافه.کیف و خلاصه کامل بود اها قلم یادم رفت
منظورم :وسوسه شدما.اما نه به N73 نمیشه خیا نت کرد.
Imei گوشیتو بگو ....
352757015686602
آقا دستت درد نكنه
ببينم چيكار ميكني
ali racer
21-06-2007, 12:49
خوب وقتی رو مموری سیو میکنی سرعت پایینتره و شاید حرفی که شما میزنی درست باشه. منم توصیه میکنم فیلمبرداری رو روی فون مموری تنظیم کنید و بعد به مموری کارت انتقال بدید.
این طور نیست
نوکیا واسه این از mini sd
استفاده کرد که
file trasnfer speed
زیادی داشت هم اندازه ی phone memory
:8: only n73 musics sedition :8:
ali racer
21-06-2007, 12:57
دستت درد نکنه !
یه ملت رو از نگرانی نجات دادی !
اون عکس امضات منو کشته!!!:31:
ali racer
21-06-2007, 13:06
داداشم n73 داره خوب
سیم کارتش هم tci هست
اون چیه؟؟
کسی هست بیشتر بدونه در این مورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
اونم با سیم کارت tci !!!????????????
Saman-tci
21-06-2007, 13:13
352757015686602
آقا دستت درد نكنه
ببينم چيكار ميكني
Mastercode: 2655365047
M.etallic.A
21-06-2007, 14:48
این طور نیست
نوکیا واسه این از mini sd
استفاده کرد که
file trasnfer speed
زیادی داشت هم اندازه ی phone memory
:8: only n73 musics sedition :8:
درسته سرعت بالایی داره ولی به فون مموری نمیرسه. با این روشی که میگم تست کن خودت ببین. برو تو تنظیمات اس ام اس و memory in use رو تنظیم کن رو مموری کارت و حالا بیا یه اس ام اس بفرست واسه یه نفر... ببین چه تفاوتی میکنه .
دوستان كلا نوكياهاي سري ان و كلا اونايي كه سيمبيان دارن در سرعت هميشه كم ميارن اونم نه با اختلاف مثلا يك ثانيه اي بلكه در اموري مثل دوربين و اينجوركارا حدود 7 و 8 ثانيه و در برخي م دلها 4 ثانيه اختلافشون با جاوا فاحشه
يه اس ام اس مي خواي بفرستي پدرت درمياد تا بتوني بفرستي
دوستان كلا نوكياهاي سري ان و كلا اونايي كه سيمبيان دارن در سرعت هميشه كم ميارن اونم نه با اختلاف مثلا يك ثانيه اي بلكه در اموري مثل دوربين و اينجوركارا حدود 7 و 8 ثانيه و در برخي م دلها 4 ثانيه اختلافشون با جاوا فاحشه
يه اس ام اس مي خواي بفرستي پدرت درمياد تا بتوني بفرستي
شركت نوكيا خودشو خفه كرد بسكي اين حرفو زد.
با نصب برنامه sms acclator مشكل اس ام اس حل مي شه.
اين برنامه توسط خود نوكيا ساخته شده و حجمي كمتر از 50 كيلو بايت داره.
من خودم اين برنامه رو دارم ارسال اس ام اس 5 ثانيه دليورش حداقل 9 ثانيه از زمان ارسال.
شما اين برنامه رو مي تونيد از خود سايت نوكيا متناسب با گوشيتون دانلود كنين.
برنامه كاملا رايگان مي باشد.
موفق باشين.
M.etallic.A
21-06-2007, 21:46
پست بالا تایید میشه. در ضمن همیشه باید واسه بدست آوردن یه چیزهایی یه چیزی رو فدا کرد. شما ویندوز سیستمت رو عوض کن و هیچ برنامه ای نصب نکن توش. ببین با چه سرعتی بالا میاد و چه قدر سریع میشه. ولی چه فایده وقتی هیچی توش نیست. پس برنامه نصب میکنی با اینکه میدونی فضا و سرعت رو میگیره...
Mastercode: 2655365047
اين كدو كجا بايد وارد كنم؟
توي باكس لوك كد وارد كردم ارور داد....
جاي خاصي بايد واردش كنم؟!!
سلام کسی N73 or N73 Me قیمت داره بزاره البته گارانتی و رجسترشم مالوم کنه
میگم دوستان من تازه کارم :37:
میخواستم بپرسم منه کاربر نمیتونم یه تالار درست کنم تو صفحه ی اول انجمن البته شک دارم بشه ولی گفتم از بزرگا بپرسم:44:
ببینید مثل موبایل و PocketPc یا مثل ماهواره و --- یا مثلا آموزش اونوقت اگه نمیشه چه باید کرد
ایا باید به مسولا درخواست داد یا کلان نمیشه :23:
خلاصه کسی اطلاع داره یه زحمتی بکشه مارو هم مطلع کنه ممنون میشم
:24: I'm Sorry About My Gooshkooobing:14:
دوستان کسی انجمن دوربین دیجیتال سراغ داره ؟:question:
یه انجمن توپ؟؟؟(مثل همین P30 World):27:
اگه میدونید مارو هم بی اطلاع نزارید:40: :11:
بازم معذرت بخاطره بی ربط بودن:11:
دوستان يك زحمت داشتم
چه جوري ميشه برنامه هاي جاوا رو روي n73 نصب كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11: :23:
پست بالا تایید میشه. در ضمن همیشه باید واسه بدست آوردن یه چیزهایی یه چیزی رو فدا کرد. شما ویندوز سیستمت رو عوض کن و هیچ برنامه ای نصب نکن توش. ببین با چه سرعتی بالا میاد و چه قدر سریع میشه. ولی چه فایده وقتی هیچی توش نیست. پس برنامه نصب میکنی با اینکه میدونی فضا و سرعت رو میگیره...
به جاي اين حرفا مثل من كه تعريف نباشه و حمل بر خودتسايي نباشه برو يه سيستم بخر كه حدود 2 سال پيش زموني كه پول واقعا پول بود 2 ميليون دادم سيستم خريدم چند ماهي يك بار هم ويندوز عوض نمي شه و سرعت سيستم در اجراي برنامه ها و بالاآمدن كماكان دست نخوردست
موفق باش
M.etallic.A
23-06-2007, 13:56
میگم دوستان من تازه کارم :37:
میخواستم بپرسم منه کاربر نمیتونم یه تالار درست کنم تو صفحه ی اول انجمن البته شک دارم بشه ولی گفتم از بزرگا بپرسم:44:
ببینید مثل موبایل و PocketPc یا مثل ماهواره و --- یا مثلا آموزش اونوقت اگه نمیشه چه باید کرد
ایا باید به مسولا درخواست داد یا کلان نمیشه :23:
خلاصه کسی اطلاع داره یه زحمتی بکشه مارو هم مطلع کنه ممنون میشم
:24: I'm Sorry About My Gooshkooobing:14:
تو صفحه اول انجمن نمیشه. فقط admin ها میتونن این کارو بکنن.
M.etallic.A
23-06-2007, 13:58
دوستان يك زحمت داشتم
چه جوري ميشه برنامه هاي جاوا رو روي n73 نصب كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11: :23:
به راحتی...:19:
کافیه اونا رو بریزی تو گوشیت و بعد با file manager بری اونجایی که ریختی و روشون کلیک کنی و بقیه ماجرا...
و راه دوم اینکه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی ( در حالت pc suite ) و بعد رو فایل جار دبل کلیک کنی و بعد yes رو بزنی و بعد بازم باقی ماجرا ...
M.etallic.A
23-06-2007, 14:01
به جاي اين حرفا مثل من كه تعريف نباشه و حمل بر خودتسايي نباشه برو يه سيستم بخر كه حدود 2 سال پيش زموني كه پول واقعا پول بود 2 ميليون دادم سيستم خريدم چند ماهي يك بار هم ويندوز عوض نمي شه و سرعت سيستم در اجراي برنامه ها و بالاآمدن كماكان دست نخوردست
موفق باش
ربطی نداشت. مقایسه درست نبود. من مثال زدم واسه اینکه منظورمو درست تر برسونم تو گیر دادی به مثال من؟
alireza999
23-06-2007, 15:08
نوشته شده توسط alireza999
داداشم n73 داره خوب
یا هر جا دیگه باشی اسم بلواری یا خیابون اون اطراف می نویسه
سیم کارتش هم tci هست
اون چیه؟؟
واقعا ؟؟؟؟؟!!!!!!
جالبه... راستش من که نمیدونم چیه. اما هر چی هست خیلی چیزه خوبیه.
بعضی گوشی های رفیقام هم این جوری شده! مثلا گوشی w700 و سیم کارت ایرانسل
کسی اصلا می دونه این سرویسی چیزی هست؟
گوشی خودم k800 و سیم کارتم mci هست ولی این جوری نیست!
M.etallic.A
23-06-2007, 15:17
خوب چنین چیزی غیرممکن نیست. یعنی تو هر منطقه ای باشی تحت پوشش امواج یه آنتن bts هستی و از این طریق میشه موقعیت یابی کرد. اما آخه رو سیم کارت tci خیلی عجیبه.
والا سيمكارت Tci هيچگونه فرقي با Mci نداره فقط تفاوتش اينه كه Tci مال شركت مخابرات ايران بود كه الان واگذار شده به شركت ارتباطاط سيار Mci. پس هر عملي رو Tci انجام بگيره رو Mci هم يكسان خواهد بود.
تاپيك بالا به احتمالاتي مي تونه جواب باشه
ali racer
24-06-2007, 01:06
درسته سرعت بالایی داره ولی به فون مموری نمیرسه. با این روشی که میگم تست کن خودت ببین. برو تو تنظیمات اس ام اس و memory in use رو تنظیم کن رو مموری کارت و حالا بیا یه اس ام اس بفرست واسه یه نفر... ببین چه تفاوتی میکنه .
من از یه تعمیر کار
پر سیدم گفت وقتی رو گوشی save
می کنی بیشتر طول میکشه تا save
شه ولی کیفییتش کم نمیشه !!
:8: only n73 musics edition :8:
ali racer
24-06-2007, 01:13
شركت نوكيا خودشو خفه كرد بسكي اين حرفو زد.
با نصب برنامه sms acclator مشكل اس ام اس حل مي شه.
اين برنامه توسط خود نوكيا ساخته شده و حجمي كمتر از 50 كيلو بايت داره.
من خودم اين برنامه رو دارم ارسال اس ام اس 5 ثانيه دليورش حداقل 9 ثانيه از زمان ارسال.
شما اين برنامه رو مي تونيد از خود سايت نوكيا متناسب با گوشيتون دانلود كنين.
برنامه كاملا رايگان مي باشد.
موفق باشين.
لینک دانلودشو میزار ی واسه n73 ?
merci:11:
salam behamegi
lotfan
S......o.......s
dirooz dashtam N73mo update (az site Nokia ba firmware 4.0723.2.0.1)mikardam ke akher kar goshim az kar oftad va dige roshan nashod
dadam ono reflash kardan va hala rosh firmware 3.0713.1.0.2 hast vli ham sorhatesh kondtar shodeh va ham vaght roshan shodan ba yek vibre kochik Turn On misheh
age kasi mitoone komak kone man montazer mimonam
ghorbun Hamegi
Saman-tci
24-06-2007, 09:24
لینک دانلودشو میزار ی واسه n73 ?
merci:11:
بفرمایید اینک لینک دانلود Sms Accelerator برای N73 :
اين كدو كجا بايد وارد كنم؟
توي باكس لوك كد وارد كردم ارور داد....
جاي خاصي بايد واردش كنم؟!!
چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همچنان منتظرم......................
M.etallic.A
24-06-2007, 14:57
salam behamegi
lotfan
S......o.......s
dirooz dashtam N73mo update (az site Nokia ba firmware 4.0723.2.0.1)mikardam ke akher kar goshim az kar oftad va dige roshan nashod
dadam ono reflash kardan va hala rosh firmware 3.0713.1.0.2 hast vli ham sorhatesh kondtar shodeh va ham vaght roshan shodan ba yek vibre kochik Turn On misheh
age kasi mitoone komak kone man montazer mimonam
ghorbun Hamegi
دوست عزیز فارسی نوشتن از قوانین اینجاست.
در ضمن فریمور 4.0723 نداریم. فکر کنم منظورت 3.0723 باشه. آره ؟
دوست عزیز 4.0723 بعد از عرضه توسط nsu که قابلیت کار با هدفون بلوتوث را داشت به علت باگ تا رفع اشکال جمع آوری شد و فقط جهت produt code 0529835 ارائه گردید و گویا تا چند روز اینده بعد از رفع اشکال مجددا ارائه خواهد شد که به مراتب از نرم افزارهای فعلی بهتر است ( قابلیتهای اینترنت ادیشن و موزیک ادیشن به همراه پلیر جدید و .. ) فعلا آخرین ورژن همان 3.0713 جهت گوشیهای ان 73 معمولی میباشد .
با سلام به همگي
ازاينكه انگليسي نوشتم عذر خواهي ميكنم.تو سايت نوكيا كد گوشييمو دادم و آپديت4.0723.2.0.1 را براي گوشيم پيدا كرد........كه گفتم چي سرم اومد بعد از reflash كردن دوباره كه مير م تو سايت 3.0713.1.0.2 رو ميده (ورژن گوشيم همينه)
البته ميشه از سايت mt-box اخرين آپديت را گرفت و بعد رو گوشي نصب كرد .تا ديروز هم همون ورژن3.0713.1.0.2 تو سايت بود ولي از ساعت 5/ 11 توسايت ورژن 4.07 رو گذاشته . اگه كسي در مورد اون اطلاعي داره بي زحمت اعلام كنه. قربون همگي
آقا يكي مارو كمك كنه
پس گوشيمو فراموش كردم
يكي از دوستان يك مستر كد داد ولي گويا اشتباه بود يا اينكه من نميدونم كجا بايد وارد كنم
به هر حال ime:352757015686602
M.etallic.A
25-06-2007, 14:25
با سلام به همگي
ازاينكه انگليسي نوشتم عذر خواهي ميكنم.تو سايت نوكيا كد گوشييمو دادم و آپديت4.0723.2.0.1 را براي گوشيم پيدا كرد........كه گفتم چي سرم اومد بعد از reflash كردن دوباره كه مير م تو سايت 3.0713.1.0.2 رو ميده (ورژن گوشيم همينه)
البته ميشه از سايت mt-box اخرين آپديت را گرفت و بعد رو گوشي نصب كرد .تا ديروز هم همون ورژن3.0713.1.0.2 تو سايت بود ولي از ساعت 5/ 11 توسايت ورژن 4.07 رو گذاشته . اگه كسي در مورد اون اطلاعي داره بي زحمت اعلام كنه. قربون همگي
من دیشب چک کردم. واسه n73 me آخرین ورژن همون 3.07 و اینترنت ادیشن هم 3.06 ....
!Bikhaneman!
27-06-2007, 14:57
سلام
چطور میشه N73 موزیک ادیشن واقعی رو از N73 معمولی که به موزیک ادیشن تبدیل شده و یه قاب Me هم انداختن روش تشخیص داد ؟!!
ehsanahrari
27-06-2007, 15:21
salam man ye n73 kharidan vali kyfyat sedash khob nist man bayad barname khasi behash bedan
MOSHAVER AMIN
27-06-2007, 22:38
گوشی های آب خورده چه باید کرد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته :) همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را در واشنگتن پست برای عموم نوشته است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)
Saman-tci
28-06-2007, 08:47
سلام
چطور میشه N73 موزیک ادیشن واقعی رو از N73 معمولی که به موزیک ادیشن تبدیل شده و یه قاب Me هم انداختن روش تشخیص داد ؟!!
دوسن من سوال خوبی پرسیدی ...
ببین از لحاظ نرم افزاری خیلی سخته تشخیص دادنش ... ولی ...
ببین از لحاظ قاب میشه متوجه شد ... حالا چطور ...؟
ببین قاب N73 فقط جلوی اون قابل تعویضه (صفحه کلید )... یعنی حاشیه گوشی یا بهتر بگم دور گوشی به هیچ عنوان تعویض نمیشه ....
حالا N73 معمولی در 2 رنگ عرضه شده : 1- نقره ای و بادمجونی 2- قرمز
اما N73 موزیک قابش تماما مشکی هست حتی دورش .... و به راحتی این تفاوت رنگ قابل تشخیص هست ....
عکسهایی انتخاب کردم که بشه راحت تشخیص داد ....
این حاشیه گوشی N73 معمولیه :
اینم برای N73 موزیک :
!Bikhaneman!
28-06-2007, 14:00
سامان جان یه دنیا ممنون.
عالی بود . اگه کسی این نکته رو ندونه به راحتی سرش کلاه میره .
Saman-tci
28-06-2007, 14:04
خواهش میکنم ....
اینو مطمین باش اگه قاب مشکی هم بندازه روی گوشیش فقط میتونه صفحه کلیدشو عوض کنه ....
و شما به راحتی میتونی از دور گوشی و رنگ بادمجونی که داره متوجه بشه ....
سامان ديديم يارو اومد شاسي روهم عوض كرد منظورم قسمت بادمجونيه؟
خرجش به اندازه يه قاب كامله!
Saman-tci
28-06-2007, 23:20
نمیشه رضا جان .....
اون قسمت اصلا و به هیچ وجه عوض نمیشه ....
اینقدر دارم مطمئن میگم چون خودم یه مدت میخواستم عوضش کنم ولی نشد ...
مطمئن باش اون قسمتش اصلا تعویض نمیشه ...
AMIN_AMRICAI
29-06-2007, 03:08
gheymate n73 chand alan?
fery joon
29-06-2007, 03:32
gheymate n73 chand alan?
قیمت ثابتی نداره فکر کنم الان حول و حوشه 600 تومن باشه :20:
Sasan Info
29-06-2007, 03:41
الان تا 560 هم اومده ولي قيمت ها در هر مغازه اي خيلي نوسان داره
الان تا 560 هم اومده ولي قيمت ها در هر مغازه اي خيلي نوسان داره
قیمت MusicEdition هم همینه ؟:13:
الان که رجیستر گوشی ها برداشته شده میشه N73 رجیستر نشده ارزون تر گرفت؟
yoosef_st
29-06-2007, 18:42
مگه رجیستر گوشیها دیگه برداشته شده؟ راستی؟ خب یعنی دیگه تعرفه بی تعرفه؟
سلام به همه بچه هاي خوب كلوپ
كسي اطلاعي از آپديت جديد 4.07 كه در سايت هاي زير اومده داره ؟ آيا ميشه از اون استفاده كرد ( منظورم safe بودنشه و اگر ميشه استفاده كرد چه تغييري در گوشي ايجاد ميشه؟
لطفا" خيلي منتظرم نذاريد قربون همگي
M.etallic.A
29-06-2007, 22:54
معتبرترین سایت nokia.com
من که دیشب زدم آخرین ورژن فریمور واسه n73 همون 3.0705 بود.
!Bikhaneman!
30-06-2007, 00:19
دوستانی که N73 Me دیدن یا دارن یه سوال :
قاب این گوشی با N73 های معمولی فرق داره ؟!
قاب معمولیها مخملی و نرمه و مثلاً با ناخن روش میشه خط بندازی اما ظاهراً N73 Me قابش از پلاستیک فشردست و حالت سختی داره...درسته ؟ و اینکه دکمه های مدیا و C و .. یه جوریه انگار از پلاستیک براق ساخته شده...درسته ؟
سلام
دوستان من مسيجهامو از مموري گوشي به مموري كارت انتقال دادم ، حالا ميخوام دوباره برشون گردونم !!!
چطوري امكانش هست ؟؟
تا بعد...!
;1252927']سلام
دوستان من مسيجهامو از مموري گوشي به مموري كارت انتقال دادم ، حالا ميخوام دوباره برشون گردونم !!!
چطوري امكانش هست ؟؟
تا بعد...!
برو قسمت MESSAGE-SETTING - OTHER-MEMORY IN USE
یه سوالی داشتم تو دبی قیمت کردم n73 رو مناسب میدن ولی میخواستم ببینم اگه register شده نباشه میشه اونو register کرد ؟اگه یه سیم کارت ایران رو روش بندازم و کار کنه یعنی register شده است دیگه نه؟ در ضمن اگه گارانتی اتصالات باشه چی .یعنی regis شده است؟
یه سوالی داشتم تو دبی قیمت کردم n73 رو مناسب میدن ولی میخواستم ببینم اگه register شده نباشه میشه اونو register کرد ؟اگه یه سیم کارت ایران رو روش بندازم و کار کنه یعنی register شده است دیگه نه؟ در ضمن اگه گارانتی اتصالات باشه چی .یعنی regis شده است؟
ريجستر گوشي هاي نوكيا يكم مشكله ولي فكر كنم اگه بصورت تكي باشه قابل حل كردن هستش.
درمورد اتصالات بله معتبر ترين گارانتي نوكيا هستش وهمه ريجستر شده هستند!
موفق باشي
سلام
نمیشه توی مموری N73 فولدر ایجاد کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون من فولدر هم که می سازم وقتی میرم توی گالری همه اهنگ هام به صورت کلی توی Tracks هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه توی تهران کجا میشه موزیک ادیشن رو پیدا کرد.چون میگن اصلا نیست تو بازار
و اینکه ایا زبان فارسی داره N73 .اگر برنامه فارسی ساز داره میشه اینجا قرار بدید
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fery joon
02-07-2007, 01:57
و اینکه ایا زبان فارسی داره N73 .اگر برنامه فارسی ساز داره میشه اینجا قرار بدید
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه برنامه قبلا آقا سامان گذاشته بود واسه تایپ فارسی :20: برنامه خیلی خوبیه تو آدرس زیر هستش :
یه برنامه قبلا آقا سامان گذاشته بود واسه تایپ فارسی :20: برنامه خیلی خوبیه تو آدرس زیر هستش :
مرسی فری جان ولی لینکش از کار افتاده :41:
fery joon
02-07-2007, 02:07
بزار خودم برات آپلود میکنم دوباره :46:
fery joon
02-07-2007, 02:46
تقدیم به تو :31: :
تقدیم به تو :31: :
دست گلت درد نكنه :11:
hamed504
02-07-2007, 13:26
سلام
من یه n73دارم ولی هر کاری می کنم نمی تونم فایل های sisرو روش نصب کنم نه تم نصب میشه نه برنامه هم فایل های sis همsisxرا روش امتحان کردم ولی نشد.
حتی بعضی از برنامه ها که از اینترنت مخصوص n73می گیرم هم نمیشه.
ورژن جدید 4.0726.2.0.1 در سایت nsu . (جهت product code :0529790 و احتمالا کدهای دیگر ) .
fery joon
03-07-2007, 00:01
دست گلت درد نكنه :11:
خواهش میکنم دوست عزیز قابلی نداشت :20:
Saman-tci
03-07-2007, 12:58
بالاخره منم به جمع بروبچ K800 دارها پیوستم ......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
همینجا از همه بروبچ نوکیا ( محمد . فری جون . رضا و ... ) که توی این مدت اذیتشون کردم تقاضای بخشش دارم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
دیروز N93 رو با K800 عوض کردم .....
اولین کاری هم که کردم اپدیتش کردم ....
به نظرم گوشی بدی نیست ولی بالاخره کسی که سالها نوکیا داشته طول میکشه تا به سونی عادت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif
در هر صورت از همتون حلالیت میطلبم ....
البته فکر نکنین دیگه تو انجمن نیستم زهی خیال باطل ... تا انجمن نوکیا هست سامان هم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif
ولی باید هر روز بیشتر وقتمو توی کلوپ K 800 بزارم ببینم چه خبره اونجا ....
بازم شرمنده همتونم ایشالا روز ملاقات جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
farhad_vbs
03-07-2007, 14:31
سلام
من یه n73دارم ولی هر کاری می کنم نمی تونم فایل های sisرو روش نصب کنم نه تم نصب میشه نه برنامه هم فایل های sis همsisxرا روش امتحان کردم ولی نشد.
حتی بعضی از برنامه ها که از اینترنت مخصوص n73می گیرم هم نمیشه.
به احتمال زیاد فایل های که دانلود می کنید برای سیمبین 9.1 نیستند.
اول مطمئن بشید که برنامه ها مخصوص 9.1 هستند. اگه این روش هم جواب نداد، یه بار گوشی رو format کن.
farhad_vbs
03-07-2007, 14:33
ورژن جدید 4.0726.2.0.1 در سایت nsu . (جهت product code :0529790 و احتمالا کدهای دیگر ) .
آخرین ورژن 3.0705.1.0.31 هستش .معتبرترین سایت، سایت نوکیا!!
shahab-asemani
03-07-2007, 16:19
سلام
داشتم با گوشيم عکس ميگرفتم يهو صدايه فلشش عوض شد
يه صدايه تق ميداد
بدش کلاً صدايه فلشش قطع شد
بدونه صدا فلش ميزنه
چه کنم؟
:41:
خوش به حالت.
همه دنبال یه راهی می گردن اینو یجوری قطعش می کنند.
برو به آدرس زیر :
Menu > Tools > Profiles > General > Option> Personalise > Warrning Tones
را Off کن دوباره On کن .یخورده بش ور برو درست می شه .
!Bikhaneman!
03-07-2007, 18:41
سلام
ظاهراً قیمتها خیلی افت داشته... مثلاً N73 معمولی 415 تومن !!!!!!!!
بی زحمت برو بچه هایی که میرن بازار یه قیمتی بگیرن مارو هم در جریان بذارن
ممنون
برو قسمت Message-setting - Other-memory In Use
سلام
منظورم اين نيست كه مموري در حال استفاده چي باشه.
منظورم اينه كه همهي پيامهاي قبل يكه نگه داشتم دوباره برگرده روي مموري گوشي...
تا بعد...!
fery joon
03-07-2007, 23:05
این سامان خائن باید سنگسار بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
خوش به حالت.
همه دنبال یه راهی می گردن اینو یجوری قطعش می کنند.
.
شما می توانید با upgrade firmware این مشکلو حل کنید و هنگامیکه silent باشه دیگه صدایی ازش در نمیاد!!
آخرین ورژن 3.0705.1.0.31 هستش .معتبرترین سایت، سایت نوکیا!!
ورژن 4.0726.2.0.1 آخرین ورژن جهت گوشیهای معمولی و به مراتب بهتر از موزیک ادیشن با پلیر موزیک ادیشن و قابلیت بلوتوث جهت هدفون استریو و ... جهت تمامی کدهای معمولی در سایت اصلی نوکیا قرار گرفته است .
Saman-tci
04-07-2007, 09:01
این سامان خائن باید سنگسار بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
:26: :26: :26: :26: :26:
مشخصات ورژن جدید n73 به نقل از فروم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N73 new firmware: 4.0726.2.0.1
26-06-2007
- New Music Player (like the one in ME version)
- New Internet Icon (which houses the Services, Web and Download!)
- FOTA update is availbale under "Device Manager"
- A2DP support.
- Image quality in sun light possibly improved.
- Image quality in night mode improved (no more "blue haze")
- Preview window in White Balance is finally working!
- Possibly faster switching between stills and video mode.
- Overall faster menu reaction.
- When you want the messages to be on the MiniSD instead of the phone or vice-verca, the phone now asks "everytime" if you want move them, unlike before when there was no confirmation.
- No Snakes game.
- Updated version of Real Player.
Bugs (i've noticed)
- There is a cursor blinking in the pop-up baloon when getting\dialing a call.
- Camera viewfinder in primary and secondary quality is worse, a bit snowy.
- The focus sound (when the viewfinder becomes green) is early by a second,
also the camera sound is early than the flash.
سلام
آقا يكي جواب ما رو نميده ؟؟
سلام
منظورم اين نيست كه مموري در حال استفاده چي باشه.
منظورم اينه كه همهي پيامهاي قبل يكه نگه داشتم دوباره برگرده روي مموري گوشي...
تا بعد...!
najafiinfo
04-07-2007, 17:57
سلام
کسی برنامه برای بک آپ از اس ام اس داره که بشه برگردوند
!Bikhaneman!
04-07-2007, 18:29
آخرین قیمتها :
N73 معمولی : 390
N73 ME : 440
Saman-tci
04-07-2007, 21:10
من که قیمت گرفتم زیر 350 شده بود ... امروز عصر
M.etallic.A
04-07-2007, 21:48
من که قیمت گرفتم زیر 350 شده بود ... امروز عصر
آره درسته. متاسفانه این مسئولین مخابرات که دوزار حالیشون نیست چنان شوکهایی به بازار میدن که خیلی ها رو یه شبه بدبخت و خیلی ها رو یه شبه پولدار میکنن. البته این قیمتش هم کاذبه و دوباره به حالت عادی برمیگرده.
!Bikhaneman!
05-07-2007, 00:06
آره درسته. متاسفانه این مسئولین مخابرات که دوزار حالیشون نیست چنان شوکهایی به بازار میدن که خیلی ها رو یه شبه بدبخت و خیلی ها رو یه شبه پولدار میکنن. البته این قیمتش هم کاذبه و دوباره به حالت عادی برمیگرده.
خدا از دهنت بشنوه !!
اقتصاد ما دسته یه مشت ابله و سفیه و نادانه .
2هفته نیست که Me گرفتم ، حالا شانس اوردم دست دوم تمیز گرفتم 530 !
اگه بخوام بفروشمش فکر نکنم 300 هم از من بخرن
alireza999
05-07-2007, 00:57
ولی منم یه مدت گرون شده بود غصه می خوردم گوشیم ارزون دادم به داداشم اما حالا دلم خنک شد!
yoosef_st
05-07-2007, 01:06
خب دیگه همه نوکیا داران عزیز و به خصوص N73 داران عزیز من جمله خودم همگی به ... رفتیم رفت. ایول. از ایم مصوباتش خوشم میاد که هیچ کدوم حتی به 1 سال هم نکشید. اون از اینترنت ، این از مبایل ، خدا به بنزین رحم کنه.
!Bikhaneman!
05-07-2007, 01:59
حالا نمی دونم چرا اینقدر وحشتناک ارزون شده ؟!
اگه اشتباه نکنم از N80 , N90 , N91 و خیلی از گوشیهای زاقارت دیگه ارزونتره :41:
به نظر من از دو حالت خارج نیست :
1- به خاطر آزاد شدن رجیستر ، تعدا بسیار زیادی N73 هایی که تو انبارا مونده بودن ، یدفه رجیستر شدن و اومدن تو بازار
2- این N73 های تازه وارد شده ، اصل فنلاند نیستن
Sasan Info
05-07-2007, 02:31
نه تنها فنلاند نيستند بلكه آلمان و كشور هاي نيمه اصلي هم نيستن
اون جوري كه من ديدم فهميدم كه با آزاد شدن ريجيستر بعضي ها سو استفاده كردند و گوشي تقلبي وارد كردن!!!
دوتا پست بالا تاييد ميشن.
من 100%مطمئنم كه اين n73ها يه اشكالي دارن!اگه ريجستر آزاد تونسته قيمت n73رو بشكونه يعني گوشي هاي ديگه نيستن كه وارد بشن؟چرا n90افت نكرد؟
شما هم مطمئن باشيد.
ali111122223333
05-07-2007, 08:56
بابا بیخیال شما چیکاره قیمت دارید ؟!؟!
این یه شتریه که بلآخره دمه خونه همه گوشیها میخوابه حالا هم...
ولی واقعا حیف شد هر کی میپرسید n73 چنده یه حالی میداد میگفتیم 680 تومن !!!
ali racer
05-07-2007, 09:27
[quote=!Bikhaneman!;1271356]خدا از دهنت بشنوه !!
اقتصاد ما دسته یه مشت ابله و سفیه و نادانه .
2هفته نیست که Me گرفتم ، حالا شانس اوردم دست دوم تمیز گرفتم 530 !
اگه بخوام بفروشمش فکر نکنم 300 هم از من بخرن[/q
اه!!!!
معلوم نیست چه خبره
!!!!!
Saman-tci
05-07-2007, 09:31
اتفاقا تمام این مشکلات و دردسرها سر همین کلمه 4 حرفیه .... چطور بی خیالش شیم ...؟؟؟
!Bikhaneman!
05-07-2007, 12:07
نه تنها فنلاند نيستند بلكه آلمان و كشور هاي نيمه اصلي هم نيستن
اون جوري كه من ديدم فهميدم كه با آزاد شدن ريجيستر بعضي ها سو استفاده كردند و گوشي تقلبي وارد كردن!!!
ساسان جان...فکر نکنم گوشی تقلبی باشه..یکی دیروز میگفت با گارانتی طلایی نوکیا و به قیمت 370 خریده ...همه جاشو چک کرده و مطمئن شده ساخت فنلانده :13:
باید بپرسیم گارانتی اصلیهایی مثل نیا - اتصالات و .. چه قیمتی میدن اونوقت میشه نظر داد . مثل P990 که چینیش وارد شده و لیبل فرانسه خورده . اینو میشد از تفاوت فاحش قیمت با گارانتی و بدون گارانتیش حدس زد .
این یه شتریه که بلآخره دمه خونه همه گوشیها میخوابه حالا هم...
ولی واقعا حیف شد هر کی میپرسید n73 چنده یه حالی میداد میگفتیم 680 تومن !!!
آخه این کجاش شتره ؟!!! :41: از فیل هم بزرگتره !! :31:
بحث اینه که چرافقط N73 اینطوری ارزون شده...خیلی مشکوکه . هرچی فکر میکنم دلیل قانع کننده ای نمیبینم . اگه بگیم رجیستر آزاد شد ، پس چرا بقیه گوشیها ارزون نشدن ؟! اگه بگیم تو انبار مونده بود یدفعه ول شد تو بازار ...خوب فقط N73 نبود که...کلی گوشیه دیگه هم بود که تو انبارا مونده بود .
میشه از سریال گوشی فهمید چیکارست ،کافیه کد #06#* رو وارد کنید ، سریال رو اینجا اعلام کنید تا بفهمیم فنلانده یا نه .
shahab-asemani
05-07-2007, 12:56
میشه از سریال گوشی فهمید چیکارست ،کافیه کد #06#* رو وارد کنید ، سریال رو اینجا اعلام کنید تا بفهمیم فنلانده یا نه .
سلام
گوشی منم مثل شما n73 الان عزا گرفته منو هرکی از راه ميرسه يچی ميگه که گوشيمون خز شده
به نظر شما با اين اوضاع n73 خريدن کار درستيه?
واسه دادشم ميخواستم يه ن70 موزيک اديشن بگيرم که الان اينجا (اراک) n73 ارزونتر شده از ن70 موزيک
از کجايه سريال ميشه فهميد که ساخته فنلاند؟؟
قيمت n73 ا الان تو تهران با گارانتی و بدون گارانتی چند؟
اينجا 360000 ميگن بدون گارانتي
Saman-tci
05-07-2007, 13:21
الان اينجا (اراک) n73 ارزونتر شده از ن70 موزيک
:18: :18: :18: :18: خدا به داد برسه ....
!Bikhaneman!
05-07-2007, 14:16
سلام
گوشی منم مثل شما n73 الان عزا گرفته منو هرکی از راه ميرسه يچی ميگه که گوشيمون خز شده
به نظر شما با اين اوضاع n73 خريدن کار درستيه?
واسه دادشم ميخواستم يه ن70 موزيک اديشن بگيرم که الان اينجا (اراک) n73 ارزونتر شده از ن70 موزيک
از کجايه سريال ميشه فهميد که ساخته فنلاند؟؟
قيمت n73 ا الان تو تهران با گارانتی و بدون گارانتی چند؟
اينجا 360000 ميگن بدون گارانتي
360 معمولی- 420 موزیک
از سمت چپ سریال ، رقم هفت و هشت به ترتیب باید 0 و 1 باشه ، دو رقم آخر هم مهمه
رقم اول از سمت راست ،اگه 1 و 5 باشه ، فنلانده
2 باشه ، آلمانه
3 باشه ، چینه
4 باشه ، کره
solosara
05-07-2007, 14:18
واقعا چی شده به نظرتون که این همه ارزون شده یهو !!!!
خوب شد نخریدما !!! اگه می خریدم فرداش می شد 300000 تومان خیلی ضایع بود !!!1
M.etallic.A
05-07-2007, 15:14
همه این قیمتها کاذبه. وقتی قیمتش تو ایران از بازارهای جهانی ارزونتره معنیش چی میتونه باشه ؟ معنیش اینه که یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست.
n73 شاخ بازاره واسه همین بیشترین تاثیر قیمت رو این گوشی بوده. به نظر من تا وقتی قیمتها ثابت نشده از خرید و فروش این گوشی خودداری کنید.
واقعا چی شده به نظرتون که این همه ارزون شده یهو !!!!
خوب شد نخریدما !!! اگه می خریدم فرداش می شد 300000 تومان خیلی ضایع بود !!!1
فقط ضايع بود!
باور كن ضايعه بود!اونم از نوع عظيمش!
اونايي كه توي گروني خريدنش گناهشون گردن همونايي كه اينجور شوكها رو به بازار وارد كردن!
خداكنه قيمتش برگرده.
!Bikhaneman!
05-07-2007, 16:53
من یادم نمیاد تو ایران یه گوشی ارزون بشه و دوباره گرون شده باشه ، شما همچین موردی سراغ دارید ؟
دوستانی که از قبل N73 خریده بودن ، دستورات پست شماره 1207 رو اجرا کنند تا یه مقایسه ای بین قدیمی ها و جدیدی ها انجام بدیم .
اگه خودتون نمی تونید ، سریال گوشی رو بگید تا توضیح بدم .
M.etallic.A
05-07-2007, 17:02
همین n73 قبل از اینکه گرون بشه. ارزون بود ( حول و حوش 440 ) و بعد گرون شد حتی به 700 هم رسید و الان دوباره افت کرده و رسیده به 350 ... البته اینا همش سوتی های مخابراته که باعث شده قیمتها اینقدر نوسان پیدا کنه. همین سوتی ها باعث ضربه خوردن به اقتصاد ملی میشه. آخه مسئولین تصمیم گیرنده این چیزا رو نمیفهمن که.
سلام
من گوشيمو قبل از عدذ گرفتم 455
سريال گوشيم هم رقم هفت و هشتش 0 و 1 هستن ولي رقم آخر نه 1و نه2 ونه 3 ونه 4 ونه 5
سريال گوشيم : 353640012751810
تا بعد...!
¥ Ramin2 ¥
05-07-2007, 18:47
قیمت n73 رو برده بودند بالا تا گوشی های دیگه فروش بره!
!Bikhaneman!
05-07-2007, 18:58
;1273605']سلام
من گوشيمو قبل از عدذ گرفتم 455
سريال گوشيم هم رقم هفت و هشتش 0 و 1 هستن ولي رقم آخر نه 1و نه2 ونه 3 ونه 4 ونه 5
سريال گوشيم : 353640012751810
تا بعد...!
پرسیدم...گوشیتون ساخت و مونتاژ فنلانده :20:
سلام بچه ها
من مي خواستم شيوه آپديت كردن ان 73 رو بدونم چون من NokiaSoftwareUpdaterSetup_en را گرفتم ولي نصب نميشه ميگه به حداقل 256 مگ مموري احتياج داره در صورتي كه روي گوشي مموري 1 گيگ هست :18: و كامپيوتر وگوشي هم ميشناسن ولي نرم افزار اين پيغام رو ميده !!
دوستان لطفا كمك كنيد و روش ْآپديت كردن رو برام بزارين اگه دوستان مي دونن كه چطوري ميشه از روي سريال به فنلاند بودن گوشي N73 رو فهميد بزارن ممنون ميشم.
:11:
فقط سريعتر:10:
راستي سريال گوشي اين هست:
353640019249982
اين ماله كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
Saman-tci
06-07-2007, 13:02
من مي خواستم شيوه آپديت كردن ان 73 رو بدونم چون من NokiaSoftwareUpdaterSetup_en را گرفتم ولي نصب نميشه ميگه به حداقل 256 مگ مموري احتياج داره در صورتي كه روي گوشي مموري 1 گيگ هست :18: و كامپيوتر وگوشي هم ميشناسن ولي نرم افزار اين پيغام رو ميده !!
دوست من شما برای اجرای برنامه Nokia Software Updater حداقل احتیاج به 256 مگ برای کامپیوتر دارین نه گوشی ....
و چون رم سیستم شما پایین تر از 256 هست برنامه اجرا نمیشه .... و ربطی به مموری گوشی نداره ...
Saman-tci
06-07-2007, 13:04
353640019249982
اين ماله كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشیه شما سریال اصلی هست .... یعنی قانونی وارد شده ..... احتمالا هم باید فنلاندی باشه .
دوست من شما برای اجرای برنامه Nokia Software Updater حداقل احتیاج به 256 مگ برای کامپیوتر دارین نه گوشی ....
و چون رم سیستم شما پایین تر از 256 هست برنامه اجرا نمیشه .... و ربطی به مموری گوشی نداره ...
عزيز من سيستم من 1 گيگ رم هم داره!!
reza khafang
06-07-2007, 19:00
356260010404788 این چطور راستی این ان73 چرا همه عکساش زرد می گیرن دیوار سفیدو زرد میگیره:41:
!Bikhaneman!
07-07-2007, 00:56
353640019249982
اين ماله كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
356260010404788 این چطور راستی این ان73 چرا همه عکساش زرد می گیرن دیوار سفیدو زرد میگیره:41:
اگه اشتباه نکنم تازه خریدید...درسته ؟
رقم 14 از سمت چپ هردوتا گوشی 8 هست . احتمالاً باید هند باشه
هیچ کدوم از گوشیهای قبل عید همچین سریالی ندارن .
باید تحقیق کنم تا مطمئن بشم .
!Bikhaneman!
07-07-2007, 01:02
دوستان توجه بفرمایید....
###فعلاً از خرید N73 های موجود در بازار خودداری کنید تا کاملاً موضوع مشخص بشه###
reza khafang
07-07-2007, 10:58
اگه اشتباه نکنم تازه خریدید...درسته ؟
رقم 14 از سمت چپ هردوتا گوشی 8 هست . احتمالاً باید هند باشه
هیچ کدوم از گوشیهای قبل عید همچین سریالی ندارن .
باید تحقیق کنم تا مطمئن بشم .
من از نمایندگی نوکیا گرفتم سریالشم مانند همه وهم پشت گوشی هم رو جعبه زده فنلاند حالا این قضیه هند چیه چون طرف اشنامون بوذ راستی مدلش اینه n73-1
reza khafang
07-07-2007, 11:20
من دارم سکته می کنم چه بدبختیه ها پشت گوشی هم زده made in finland حالا به نظر شما برم پس بدم سیم کارتم 0912 ولی تا حالا مشکلی نداشتم تو رو خدا رانمایی کنید دارم دیونه میشم
M.etallic.A
07-07-2007, 11:34
عزيز من سيستم من 1 گيگ رم هم داره!!
سیستم رو ری استارت کن و برنامه nsu رو اجرا کن. ببین بازم این error رو میده ؟
Farbod_h
07-07-2007, 11:53
دوستان سریال گوشی شون رو نزارن! اینجا رقم 7و8 رو فقط بزاری کافیه!!
00 فلانده
01 در مورد ان 73 شنیدم این فلانده ( در کل میشه کشور دوم مونتاژ کننده)
02 کشور دوم مونتاژ کننده
03 کشور سوم مونتاژ کننده بدون اجازه ی کشور اصلی سازنده
najafiinfo
07-07-2007, 11:56
یک سوال داشتم اونم اینکه قبلا پسون DCF را پخش میکرد اما الان نه میگه
no activation key
در ضمن در قسمت تولز یک گزینه هست به نام ACTv این چه کاری انجام میده؟؟؟
alireza999
07-07-2007, 12:20
دوستم دیروز n73 خریده 340 تومان ----- مشهد
جالب ایجاست که مغازه دار ها همون قیمت قدیم می فروشن 660-540
reza khafang
07-07-2007, 12:39
حالا تازه ایرانسل خواهرمو گذاشتم توش اونم مشکلی نداره فقط این mms gprsچیجوری فعال میشن؟:21:
Saman-tci
07-07-2007, 12:48
سلام دوستای گلم ...
دوباره منم به جمعتون پیوستم .....
چون قیمت N73 پایین اومده بود و چون من قبلا N73 داشتم و واقعا ازش راضی بودم دوباره رفتم N73 اما اینبار موزیکشو گرفتم ....
چون فرق بین موزیک با معمولی 50 تومن بود و من با معمولی کار کرده بودم گفتم اینبار موزیکشو بگیرم ....
در هر صورت K800 رو دادم رفت و یه N73 Music Edition گرفتم ......
قیمت امروز : معمولی ... 365 تومن موزیک ...420 تومن
سلام دوستای گلم ...
چون قیمت N73 پایین اومده بود و چون من قبلا N73 داشتم و واقعا ازش راضی بودم دوباره رفتم N73 اما اینبار موزیکشو گرفتم ....
چون فرق بین موزیک با معمولی 50 تومن بود و من با معمولی کار کرده بودم گفتم اینبار موزیکشو بگیرم ....
خوب اشكال نداره! يه بار موردي نداره!:27:
دفعه بعد فروختي ....:10:
!Bikhaneman!
07-07-2007, 14:13
من از نمایندگی نوکیا گرفتم سریالشم مانند همه وهم پشت گوشی هم رو جعبه زده فنلاند حالا این قضیه هند چیه چون طرف اشنامون بوذ راستی مدلش اینه n73-1
یعنی قطعات اصلی رو فنلاند زده ، مونتاژ و یسری قطعات رو کشورهایی که با نوکیا قرارداد دارن و تو این زمینه فعالن (مثل هند - چین - مجارستان - آلمان - کره ) انجام دادن
هند همیشه اخرین سری گوشیهای نوکیا رو مونتاژ میکنه و از همه عقب تره ، مثل N90 هایی که جدیداً تو بازار موجوده
نگران نباش...مونتاژ هر خراب شده ای باشه به هر حال تحت لیسانس نوکیاست . این مشکلاتی رو هم که داری به خاطر اینه که تازه گرفتی و یخورده دل چرکینی وگرنه بعداً بهش عادت میکنی و لذت میبری :20:
دوستان سریال گوشی شون رو نزارن! اینجا رقم 7و8 رو فقط بزاری کافیه!!
00 فلانده
01 در مورد ان 73 شنیدم این فلانده ( در کل میشه کشور دوم مونتاژ کننده)
02 کشور دوم مونتاژ کننده
03 کشور سوم مونتاژ کننده بدون اجازه ی کشور اصلی سازنده
لازمه...این اعدادی که فرمودید فقط نشون دهنده برند و کمپانی اصلی سازندست که متاسفانه اینطور جا افتاده که نشون دهنده کشور سازنده یا مونتاژ کنندست .
اگه دقت کرده باشید ، همه گوشیهای نوکیا (به جزء موارد استثناء) این دو رقم رو تو سریالاشون دارن
سلام دوستای گلم ...
مبارکه سامان جان
گفته میشد موزیک ادیشن کم پیدا میشه...درسته یا شایعست ؟
امروز یکی از دوستان N73 ME خرید ، پشتشو نگاه کردم دیدم برچسبی که روش سریال و Made In Finland نوشته ، یخورده کج و کولست ! انگار یبار باز کرده باشن دوباره چسبونده باشن یا با دست اینکار رو انجام داده باشن . مال شما هم همینطوریه ؟
Saman-tci
07-07-2007, 14:25
مبارکه سامان جان
گفته میشد موزیک ادیشن کم پیدا میشه...درسته یا شایعست ؟
امروز یکی از دوستان N73 ME خرید ، پشتشو نگاه کردم دیدم برچسبی که روش سریال و Made In Finland نوشته ، یخورده کج و کولست ! انگار یبار باز کرده باشن دوباره چسبونده باشن یا با دست اینکار رو انجام داده باشن . مال شما هم همینطوریه ؟
ممنون دوست من ...
نه برای من اینجوری نیست ... چون من از یه اشنا گرفتم دیگه از جنسش مطمینم ....
سریالشو هم توی سایت Numberingplans وارد کردم و درست بود و N73 معرفی کرد .....
تمام سریالهاشو با هم چک کردم و درست بود ...
ديروز خواستم با يه n73گوشيمو عوض كنم ترسيدم شايد تقلبي باشه. به نظرتون جنس اين جديدا چطورن؟
سلام دوستای گلم ...
آقا كا 800 تون رو چند فروختيد؟
حالا به نظرت با سري قبلي فرقي هم داره؟
reza khafang
07-07-2007, 15:27
خوب منم از این سایته که اقا سامان گفت چک کردم مشخصات دقیقا شکله همه وکامله وقبلش هم که سریال گوشی وباطری وجعبه رو چک کردم پس دیگه خیالم راحت باشه که گوشی قاچاق نیست؟؟؟؟
Saman-tci
07-07-2007, 15:29
ديروز خواستم با يه n73گوشيمو عوض كنم ترسيدم شايد تقلبي باشه. به نظرتون جنس اين جديدا چطورن؟
رضا جان نترس بابا ... من پیشتم ... :10:
احتمالا نگرانی برای اینکه شاید چون قیمت N73 اومده پایین بعضیاش تقلبی باشن اره ...؟
من مطمین بهت نه ... این افت قیمت فقط به خاطر قضیه رجیستر هست نه چیزه دیگه ...
من که میگم امروز موزیکشو خریدم کاملا اصل و فنلاندی هم هست و هیچ مشکلی هم نداره ....
به نظر من هر کی میخواد بگیره توی همین 2 1 روزه بگیره ...
چون احتمالا میره بالا ... از روز پنج شنبه که 15 تومن گرونتر شده بود ....
Saman-tci
07-07-2007, 15:37
خوب منم از این سایته که اقا سامان گفت چک کردم مشخصات دقیقا شکله همه وکامله وقبلش هم که سریال گوشی وباطری وجعبه رو چک کردم پس دیگه خیالم راحت باشه که گوشی قاچاق نیست؟؟؟؟
اره دوست من خیالت راحت باشه ....
وقتی تو اون سایت گوشیتو N73 معرفی میکنه یعنی این گوشی سریالش جهانی هست ...
یعنی این گوشی با این سریال در تمام دنیا معرف N73 هست .... پس نه سریال چنج هست و نه قاچاقی ...
!Bikhaneman!
07-07-2007, 15:45
والا امروز داشتم قیمتها رو سرچ میکردم ،دیدم دو سه تا شرکت قیمتاشوت از همه بالاتره و جالب اینکه 2 ساعت پیش هم قیمتها رو آپدیت کرده بودن و تغییری تو قیمت نداشت . زنگ زدم پویان آوا که 640 معمولیاشو میده ....
گفت گارانتی اصلی و اصل فنلانده....گفتم خوب اینایی که تو بازاره هم فنلاندیه...خندید گفت اینا همشون چینی و لیبل خورده هستن !!
گفت برم سایت نوکیا ، یه قسمتی داره برای چک کردن IMEI ، اونایی که غیر فنلاندی باشن مشخص میشه
الان سایتش شلوغه منم سرعتم پایننه ، نتونستم برم چک کنم .
قاچاق بودنشو که نمیشه با این چیزا فهمید ، فقط میشه اصل یا غیر اصل بودنشو بفهمی
اما دوچیز باعث شده من هم به این نتیجه برسم که این N73 ها ، یه ریگی به کفششون هست :
1- حدود 50 دلار از قیمت جهانیش ارزونتره اون هم تو ایران با این این وضع تورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یسری گفتن دلیلش آزاد شدن رجیستره ، مثل سامان عزیز خودمون ، خودمم قبلاً اینطوری فکر میکردم ، اما سوال اینجاست که آیا فقط باید تاثیرشو رو N73 میذاشت ؟!!!! پس چرا N80 ,N90,N91 و ... این همه افت قیمت نداشتن ؟ جالبتر اینجاست که الان قیمت این گوشی با 6280 یکی شده !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.etallic.A
07-07-2007, 16:42
و یه نکته دیگه... یکی از بچه ها میگفت خودمم تو یه سایتی خوندم. نوکیا الان 6 ماهه n73 تولید نمیکنه ( کمپانی اصلی فنلاند) . در ضمن اینکه روش نوشته فنلاند قابل استناد نیست. الان چین و هند هم دارن n73 میزنن . فکر کنم اینهایی که تو ایرانه و قیمتش هم از قیمتهای جهانی ارزونتره ساخت همین کشورها باشه.
reza khafang
07-07-2007, 17:22
Example: 350077-52-323751-3
Information on IMEI 356260010404788
Type Allocation Holder Nokia
Mobile Equipment Type Nokia N73
GSM Implementation Phase 2/2+
IMEI Validity Assessment
>|<
Very likely
Information on range assignment
Est. Date of Range Issuance Around Q2 2006
Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
Primary Market Europe
Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive
Information on number format
Full IMEI Presentation 356260-01-040478-8
Reporting Body Identifier 35
Type Allocation Code 35626001
Serial Number 040478
Check Digitخوب من تو این سایته زدم اینو جواب داد حالا این یعنی ساخت اروپاست دیگه بعد اگه کشوری شبیه چین بتونه یه گوشی رو با این کیفیت عالی بزنه خوب عالیه دیگه من امروز با ان73 دوستم مقایسه کردم هیچ فرقی نداشت ولی مطمعنم که گوشیم فنلاندیه:21:
!Bikhaneman!
07-07-2007, 17:24
در ضمن...زیاد به حرف فروشنده ها اعتماد نکنید...الان اگه برید علاءالدین و در مورد P990 پرس و جو کنید ، همه میگن : تضمینی ، اصل فرانسه ! اون هم با 300 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که فرانسویاش که فقط و فقط با گارانتی می تونید بخرید ، الان 450-500 تومنه .
تا حالا 2تا واسه رفیقام خریدیم ، جالب اینجاست که یکیشون 3تا لیبل پلمپ داشت ، دوتاشون 2تا !! لیبل ها سلیقه ای شده !!
بیخود نیست که میگن : هیچ ارزونی ، بی دلیل نیست !! اون هم تو کشور مقدس ایران
طبیعیه...بار اول نیست که وقتی خاطر خواه یه گوشی زیاد شده باشه ، فروشنده ها (مخصوصاً چینی ها) ازش سوء استفاده نکنن
!Bikhaneman!
07-07-2007, 17:42
Example: 350077-52-323751-3
Information on IMEI 356260010404788
Type Allocation Holder Nokia
Mobile Equipment Type Nokia N73
GSM Implementation Phase 2/2+
IMEI Validity .....
ایشالا که همینطور باشه
اما IMEI یا همون Internatinal Mobile Equipment Identity ، یه شماره منحصر به فرده که تو دنیا برای هر گوشی یه دونه وجود داره . درست مثل IP Address شما . این شماره توسط شرکت معروف و بزرگ British Telecom انگلستان به گوشیها داده میشه . مثل یه ISP مرکزی تو دنیا . نه اینکه گوشیها توسط این کمپانی ساخته شده باشه
نوشته هایی که تو پستتون هست نشون دهنده اینه که گوشیه شما یه گوشیه کاملاً قانونی و ثبت شده تو دنیاست . اما متاسفانه این سایت کشور سازنده رو اعلام نمیکنه .
قبلاً یه W800 داشتم که ساخت مالزی بود ، تمام نوشته های بالا به جزء نام برند و گوشی و سریال ، عین نوشتهایی بود که برای گوشیه شما اعلام کرده .
بازم دارم میگم ، همه اینا به این معنی نیست که خدای ناکرده گوشیهای شما تقلبی ، قاچاق و ... هست
به نظر شخص خودم ، این گوشیها ( نه همشون) چینی هستن ، اون هم جنس درجه 1 چین ، اما چون می دونن مردم ما به اسم چین حساسن ، لیبل فنلاند زدن .
یادتون باشه چین بزرگترین تولید کننده/مونتاژ کننده گوشی تو دنیاست ، پس دست کم نگیریدش
ali racer
07-07-2007, 17:44
در ضمن...زیاد به حرف فروشنده ها اعتماد نکنید...الان اگه برید علاءالدین و در مورد P990 پرس و جو کنید ، همه میگن : تضمینی ، اصل فرانسه ! اون هم با 300 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که فرانسویاش که فقط و فقط با گارانتی می تونید بخرید ، الان 450-500 تومنه .
تا حالا 2تا واسه رفیقام خریدیم ، جالب اینجاست که یکیشون 3تا لیبل پلمپ داشت ، دوتاشون 2تا !! لیبل ها سلیقه ای شده !!
بیخود نیست که میگن : هیچ ارزونی ، بی دلیل نیست !! اون هم تو کشور مقدس ایران
طبیعیه...بار اول نیست که وقتی خاطر خواه یه گوشی زیاد شده باشه ، فروشنده ها (مخصوصاً چینی ها) ازش سوء استفاده نکنن
100%
تایید میشه
هیچ ارزونی بی دلیل نیست!!:2:
reza khafang
07-07-2007, 17:53
ok پس واقعا چه بازار گندی داریم از راهنماییات ممنونم البته دیگه زیاد برامفرقی نمی کنه کجایی باشه چون کیفیتش عالیه ازش راضیم حالا چیجوری باید اپدیتش کنم پس یه نکته مشخصه که حداقل قطعات اصلی فنلاندیه ولی یه چیزی واقها عجیبه چون ارم پشت گوشی که دیگه لیبل نیست که زده فنلاند:31:
amirfarrokh
07-07-2007, 18:51
دوستان میتونن یه لطفی بکنن به من بگن این گوشی با این سریال کجاییه؟؟؟اطلاعی میشه یا این شماره سریال بدست آورد؟؟؟
356260010368082
خیلی خیلی ممنون میشم زود جواب بدید...
fery joon
07-07-2007, 22:29
آقا به جون خودم یه کاسه یی زیر نیم کاسس :13: امروز که رفته بودم بیرون تو ویترین یه مغازه موبایل فروشی یه ان73 دیدم که قاب جلوش سفید بود ولی قاب پشتش صورتی کمرنگ بود :18: :18: :18: فکر کنم کاره چینه :19:
shahi-007
07-07-2007, 22:42
عزیزان می دونم قبلا اینا رو جواب دادید ولی وقت اینکه دوباره دنبال جوابش بگردم ندارم.یکی از دوستام دیروز یه n73 music edition خریده با قیمت 425 تومن.(قیمتشو همچین مطمئن نیستم ولی همین حدودا بود)
حالا مشکلش اینه که می گه توی قوطیش یه handsfree عادی هست نه از اونایی که مخصوص موزیک ادیشینشه.(دارای کنترلر)
می شه یکی کامل بگه که توی بسته n73music edition چه چیزایی هست.
راستی می گفت که شارژرشم خروجی استاندارد ایران رو نداره و دوشاخش از این دو سر مستطیلی هاست.
خیلی واجبه.لطفا هر چی اطلاعات مورد نیاز برای n73 music ediotion هست بگید.
در ضمن آخرین فریم ور این گوشی چنده؟
!Bikhaneman!
07-07-2007, 23:03
ok پس واقعا چه بازار گندی داریم از راهنماییات ممنونم البته دیگه زیاد برامفرقی نمی کنه کجایی باشه چون کیفیتش عالیه ازش راضیم حالا چیجوری باید اپدیتش کنم پس یه نکته مشخصه که حداقل قطعات اصلی فنلاندیه ولی یه چیزی واقها عجیبه چون ارم پشت گوشی که دیگه لیبل نیست که زده فنلاند:31:
خواهش میکنم دوست عزیز...من سعی میکنم بفهمم جریان اینا چیه چون خوب بلدم از زیر زبون فروشنده ها حرف بکشم بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همینقدر بدونید تو ایران خودمون ، پک انواع گوشی ساخته میشه !!
کاملاً حق با شماست ، مهم کیفیته که شما به عنوان یه کاربر باید ازش راضی باشید و بس . حالا اینکه ساخت کجاست زیاد اهمیتی نباید داشته باشه
دوستان میتونن یه لطفی بکنن به من بگن این گوشی با این سریال کجاییه؟؟؟اطلاعی میشه یا این شماره سریال بدست آورد؟؟؟
356260010368082
خیلی خیلی ممنون میشم زود جواب بدید...
والا هنوز هیچکسی از دوستان نتونسته نظری بده ، اما چیزی که مشهوده اینه که رقم 14 ام سریال اکثر گوشیهای ارزون بازار ، 8 یا 7 بوده !!! این نشون میده این گوشیها به تازگی وارد بازار شده و جزء گوشیهایی که تو انبار موندن نیست . اما اکثرشون بر این عقیده هستن که این گوشی ها از یه کشور آسیایی ، به غیر از ژاپن و کره ، ریلیز شده
آقا به جون خودم یه کاسه یی زیر نیم کاسس :13: امروز که رفته بودم بیرون تو ویترین یه مغازه موبایل فروشی یه ان73 دیدم که قاب جلوش سفید بود ولی قاب پشتش صورتی کمرنگ بود :18: :18: :18: فکر کنم کاره چینه :19:
تایید میشه...امروز یکی از دوستام که فروشندست بازار بود ، میگفت تو 4 رنگ ارائه شده ، بادمجونی ، شکلاتی ، صورتی ، قرمز ...رنگای دیگشم ظاهراً هست !! این جنگولک بازیا معمولاً کار چینه
!Bikhaneman!
07-07-2007, 23:23
عزیزان می دونم قبلا اینا رو جواب دادید ولی وقت اینکه دوباره دنبال جوابش بگردم ندارم.یکی از دوستام دیروز یه n73 music edition خریده با قیمت 425 تومن.(قیمتشو همچین مطمئن نیستم ولی همین حدودا بود)
حالا مشکلش اینه که می گه توی قوطیش یه handsfree عادی هست نه از اونایی که مخصوص موزیک ادیشینشه.(دارای کنترلر)
می شه یکی کامل بگه که توی بسته n73music edition چه چیزایی هست.
راستی می گفت که شارژرشم خروجی استاندارد ایران رو نداره و دوشاخش از این دو سر مستطیلی هاست.
خیلی واجبه.لطفا هر چی اطلاعات مورد نیاز برای n73 music ediotion هست بگید.
در ضمن آخرین فریم ور این گوشی چنده؟
خوب...
دوست عزیز...گوشیه دوست شما ، N73 ME داخلیه بازار چینه . یعنی برای مردم چین و توسط خود چین ساخته شده (دوشاخه شارژرش استاندارد چینه)
اگه شبیه عکس زیر باشه ، گوشیتون استاندارده (ساخت چین - بازار جهانی):
اگه شبیه به عکس زیر باشه ، چینه (ساخت چین - بازار چین ## معمولاً این گوشیها ، نسبت به سری های مشابه ، از کیفیت کمتری برخوردارن)
چیزایی که باید تو پک باشه :
1- هندزفری 2تیکه مدل AD-41 (کنترلی)
2- مموری 2گیگ ساخت ژاپن مارک نوکیا
3-شارژر
4-دفترچه راهنمای عربی-انگلیسی
5- CD
6- تبدیل شارژر
7- USB Cable
اگه چیزی رو از قلم انداختم ، دوستان بگن .
تقریباً دارم مطمئن میشم بقیه گوشیها هم کار همین چین باشه . 5شنبه گذشته 470 هم فروخته میشد اما اونا شارژر استاندارد داشتن (اگه اشتباه نکنم)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.