مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N73
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
!Bikhaneman!
07-07-2007, 23:57
چند توصیه برای کسانی که قصد خرید دارن :
فکر کنم دیگه همه بدونن اکثر N73 هایی که الان تو بازار هستن ، به تازگی و از کشور دوست و برادر ، "چین" وارد شدن ، اما هستن فروشنده هایی که هرچند خیلی کم گوشیهای قبلیه خودشون رو همراه این گوشیها به بازار ارائه کردن ، بنابراین :
## اگه قصد خرید گوشیه آکبند دارید ، سعی کنید گوشی ای بگیرید که دو رقم آخر سریال گوشی (از سمت چپ) ، یکی از اعداد 1-5 باشه مخصوصاً رقم 14
## از خریدن گوشیهایی که پکشون مثل گوشیه دوست جناب shahi-007 هست ، اکیداً خودداری کنید چون چینیه اون هم از نوع داخلیش !
## سعی کنید بجای خرید این گوشیها که کلی حرف و حدیث توشه ، یه گوشی دست2 اما در حد نو تهیه کنید که قبل از عید خریداری شده بوده .
Optimus Prime
08-07-2007, 00:53
من N73 آذر پارسال گرفتم 2 رقم اخرش 43 .
در مورد این شارژر هم در مورد N73 نمی دونم ولی یک سال پیش یکی از دوستان تازه P990 اومده بود خریدش شارژرش همین بود ولی از اون سری اولش بود چینیو اینا نبود.
!Bikhaneman!
08-07-2007, 01:44
من N73 آذر پارسال گرفتم 2 رقم اخرش 43 .
در مورد این شارژر هم در مورد N73 نمی دونم ولی یک سال پیش یکی از دوستان تازه P990 اومده بود خریدش شارژرش همین بود ولی از اون سری اولش بود چینیو اینا نبود.
کلاً N73 هایی که تا قبل از عید امثال وارد شدند ، دو رقم آخر سریال همشون بین 1-5 هست .
ممکنه شارژر اصلیشو از تو پک برداشته باشن .
Sasan Info
08-07-2007, 02:16
از همون اول گفتم كه با آزاد شدن تعرفه گمرك مردم سوء استفاده ميكنند و گوشي تقلبي وارد ميكنن
حالا برين n73 ارزون بگيريد و حالشو ببريد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از همين الان دارم ميگم:
n73 سوخته خريداريم 10 تاش 5 تومن !!!!!
ali racer
08-07-2007, 02:23
آقا به جون خودم یه کاسه یی زیر نیم کاسس :13: امروز که رفته بودم بیرون تو ویترین یه مغازه موبایل فروشی یه ان73 دیدم که قاب جلوش سفید بود ولی قاب پشتش صورتی کمرنگ بود :18: :18: :18: فکر کنم کاره چینه :19:
that internt edition !!!:31:
Sasan Info
08-07-2007, 02:29
خوب انواع و اقسام گوشي وارد شدند
من هم ميخوام موبايل هاي اسباب بازي وارد كنم !!!
ali racer
08-07-2007, 02:29
کلاً N73 هایی که تا قبل از عید امثال وارد شدند ، دو رقم آخر سریال همشون بین 1-5 هست .
ممکنه شارژر اصلیشو از تو پک برداشته باشن .
این حرف غلطه !!!
من دو ماه قبل عیدn73 me
گرفتم اخر سریالشم 74 ast :46:
ali racer
08-07-2007, 02:33
این چین گند زده به بازار
لعنت به هر چی جنس بی کیفیته
مخصوصا چینی!!!
S A M S U N G
08-07-2007, 07:38
سلام
من میخوام دی900 سامسونگ عوض کنم و یه N73me بگیرم
اصلا میرزه اینکارو کنم ؟
بعد قیمت ان73 با گارانتی اصلی و گارانتی متفرقه چنده ؟
اگه میشه یه فروشگاه معتبر توی تهران بگین که نندازن بهم
ممنون
البته دوستان هنوز معلوم نيست كه كجايي ان!
شايد مجارستاني باشن!معلوم نيس.
S A M S U N G
08-07-2007, 07:50
یه سواب دیگه :
کسی نمیدونه دی900 که 1 ماه کار کرده باشه ... با گارانتی پارس قائم... و مموری 1 گیگ کینگ استون چند میخرن ؟
یه سواب دیگه :
کسی نمیدونه دی900 که 1 ماه کار کرده باشه ... با گارانتی پارس قائم... و مموری 1 گیگ کینگ استون چند میخرن ؟
جان؟:18:
فكر كنم 240.. 250بايد قيمتش باشه.اگه يه ماه كاركرده باشه در ضمن به مغازه دار هم نفروشي!
reza khafang
08-07-2007, 09:43
[QUOTE=!Bikhaneman!;1281225]خوب...
دوست عزیز...گوشیه دوست شما ، N73 ME داخلیه بازار چینه . یعنی برای مردم چین و توسط خود چین ساخته شده (دوشاخه ش استاندارد چینه)
:
سلام دوست عزیز ببین شارژر من این شکلی نیستا یه نکته جالب اینه که تو دفترچه راهنماش نه عربی نوشته نه هیچ زبان اسیایی دیگه پس با این حساب بازم معلوم نیست کجاییه درضمن منگوشی از شاتل عامل فروش اتصالات گرفتم 395 دیروز دوباره رفتم قیمت کردم 420 البته جای دیگه هم رفتم تو ولیعصر یجا میداد 330که واقعا مشکوک بود:5:
reza khafang
08-07-2007, 10:07
حالا اگه یه زحمت بکشی بگی تو جعبه معمولیاشم چی باید باشه ممنون میشم که اگه چیزی کم بود برم بزنم توسرش:27: بعد رو کابل یو اس بی من سریال نامبر زده انجوریه type ca-53 بعد یه سریال نامبر زده و یهCE و made in china بعد یه دونه ازاین صفحه تمیز کنا با دو تا از اینا که میزاری تو گوش واسه هدفونه:31: نمی دونم چیه بعد دوتا دفتر چه و یه سی دی و شارزر و با هدفونه اگه چیز دیگه ای باید باشه بگووووووووووو:10:
THE AMIMAN
08-07-2007, 11:43
حالا اگه یه زحمت بکشی بگی تو جعبه معمولیاشم چی باید باشه ممنون میشم که اگه چیزی کم بود برم بزنم توسرش:27: بعد رو کابل یو اس بی من سریال نامبر زده انجوریه type ca-53 بعد یه سریال نامبر زده و یهCE و made in china بعد یه دونه ازاین صفحه تمیز کنا با دو تا از اینا که میزاری تو گوش واسه هدفونه:31: نمی دونم چیه بعد دوتا دفتر چه و یه سی دی و شارزر و با هدفونه اگه چیز دیگه ای باید باشه بگووووووووووو:10:
روی هد فونت هم نزده میدین چین؟
چون تا اون جایی که من هی گوشی عوض کردم یه بار ندیدم اسم این چین لعنتی رو کابل و شارژر و هدفون نباشه...:41::2::2:
دوبار هدفونم سیمش پاره شد یه بار آداپتورم که واقعا این ها که خراب میشن خرج اضاف رو دست آدم میزارن!:10:
Saman-tci
08-07-2007, 11:44
ببین دوست من ..... منم دیروز یه N73 موزیک گرفتن 435 تومن از یه مغازه اشنا تو علاالدین ....
حالا من دقیقا نمیدونم مسکل شما چیه ولی اون وسایلی که توی جعبه من بود را دقیقا برای مینویسم با متوجه بشی ....
1- اول از همه گوشی N73 موزیک که رنگش کلا مشکی باید باشه ....
2- هندزفدی 2 تیکه دقیقا مثل شکل زیر
3- یه رم 2 گیگ فابریک نوکیا ( اینو حتما یادت باشه که بگیری چون بعضیا برمیدارن )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - شارژر متل شکل زیر
_ باتری BP-6M با گنجایش 1100mAh
_ تبدیل شارژر CA-44
_ کابل اتصال CA-53
_ یک سی دی شامل برنامه نوکیا
_ راهنمای مصرف کننده
اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم ....
با سلام
من چند روزی هست یه n73 گرفتم ولی یه مشکل داره بازی و برنامه نمی ریزه چه برنامه و بازی جاوا و چه بازی 3d
اول بازی را از حالت فشرده خارج میکنم بعد یه برنامه با فرمت jar باقی می ماند بعد اونو تو مموری گوشیم می ریزم
آیکون بازی وقتی که توی گوشیم می ریزمش یه دایره آبی که وسط آن یک علامت سوال مشکی است بعد install
میکنم بازی تا نصفه ریخته میشه بعد یه ارور میده با این مضمون (( unable to install)) بعد که این ارور را میده باید ok
رو بزنی بعد از نصب بازی یا برنامه خارج میشه همه برنامه ها و بازی ها را توی n70 تست کردم
کاملا سالم بود و به راحتی نصب می شد آقایون کار بلد بگید چکار کنم :41:
!Bikhaneman!
08-07-2007, 12:07
[QUOTE=!Bikhaneman!;1281225]خوب...
دوست عزیز...گوشیه دوست شما ، N73 ME داخلیه بازار چینه . یعنی برای مردم چین و توسط خود چین ساخته شده (دوشاخه ش استاندارد چینه)
:
سلام دوست عزیز ببین شارژر من این شکلی نیستا یه نکته جالب اینه که تو دفترچه راهنماش نه عربی نوشته نه هیچ زبان اسیایی دیگه پس با این حساب بازم معلوم نیست کجاییه درضمن منگوشی از شاتل عامل فروش اتصالات گرفتم 395 دیروز دوباره رفتم قیمت کردم 420 البته جای دیگه هم رفتم تو ولیعصر یجا میداد 330که واقعا مشکوک بود:5:
خوب خدارو شکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات گوشی شما امیدوار کنندست . اینکه قیمتش 395 یا 420 (معمولی) باشه کاملاً معقوله . در واقع قیمت فعلی اصل این گوشی باید همین حدودا باشه (400) نه 330 و 360 !!!
چیزایی که باید داخل پکیج N73 معمولی باشه :
همه چیزش مثل ME هست به غیر از هندزفری که معمولیه (دو تیکه نیست) ، و مموری هم معمولاً نداره اما شاید یه فروشنده ای پیدا بشه 128 یا 256 بذاره روش --- هندزفری و شارژر هم ساخت چینه
اما چیزایی که داره و مال من نداشت :
دستمال مخصوص پاک کردن LCD و بند اورجینال که جفتش باید ساخت ترکیه باشه
یه دفترچه عربی و انگلیس مجزا هم باید باشه توش در غیر اینصورت گوشی برای یه کشور خاص ساخته شده و به اصطلاح ، International نیست .
این حرف غلطه !!!
من دو ماه قبل عیدn73 me
گرفتم اخر سریالشم 74 ast :46:
رقم 15 ، 4 هست اما می مونه رقم 14 که کمی مشکوکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی شما برای کدوم منطقه ریلیز شده ؟ (بالای برچسب سریال پکیج نوشته شده)
reza khafang
08-07-2007, 12:16
ممنون:46: فقط می خواستم بدونم بهترین تنظیمات برای عکس گرفتن در نور کم چیه و تو که خود ت هم ان73 همکا800 داشتی به نظرت دوربیناشون چه فرقی با هم داشت
reza khafang
08-07-2007, 12:26
[:
]
خدا رو شکر :40: اره دستمال وبند هم ترکیه ای :31:
arash_zp
08-07-2007, 13:08
آقايون با اين قيمت ها n73 جواد مي شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( مي خوام بخرم ولي رو اين قضيه خيلي حسساسم )
M.etallic.A
08-07-2007, 13:14
that internt edition !!!:31:
اینترنت ادیشن صورتی رنگه پشتش ؟ عجب حرفایی میزنیدا. اینترنت ادیشن دقیقا عین میوزیک ادیشن تمام مشکیه. اون صورتی دوزار نمیارزه . جنس مزخرف چینی .....
شارژر گوشیم چینیه فقط . تنها چیزی که از تو جعبه گوشیم مورد پیدا کرد همون بود. الان باید 50 بار سیمشو تکون بدم تا وصل بشه. زد باطری گوشیمم خراب کرد. حالا فکر کنم اگه خود گوشیم هم چینی بود خودمو میکشتم.
amirfarrokh
08-07-2007, 16:21
سلام دوستان...من واسه یکی از دوستام رفتم گرفتم...374 تومن...نقره ای بادمجونی...شماره سریالشم چک کردم...همه چیش ظاهرا درسته...ورژنشم 3.0705 ...هندزفری و شارژرش Made In China ... باطریشم چینی و تکمیل شده در چینه...کابل اتصال به Pc هم داره..چینی....مشکل قطع و وصل سیم شارژم نداره...هندزفریشم فعلا خوبه...دستمال و بند هم داره...مبدل شارژرم داره...هم روی جهبه ، هم رو خود گوشی هم زده فنلاندی...فعلا که داره خوب کار میکنه...
بعدشم...درباره چینی بودن وسایل همراش...من سال 2004 یه 7610 خریدم...اونم کابل اتصال به Pc وشارژش چینی بود...از دبی هم خریدم...ولی خود گوشیم فنلاندی بود...
نمیدونم ، شاید سیاست شرکت نوکیا این باشه که قطعات جانبی رو بده چین واسش تولید کنه ، چون نیروی کار خیلی ارزونه ، خیلی ارزون واسش تموم میشه...ولی خود گوشی رو بعید میدونم غیر از شرکت سازنده شرکتی سر خود بسازه...فکر کنم توی دنیا حساب کتابشون بیشتر از مملکت ما باشه...شرکت نوکیا نمیاد اعتبارش رو از دست یده و اجازه تولید یه مدل از گوشیش رو به یه شرکت چینی بده...منطقی فکر کنیم از نوکیا این کار بعیده...
M.etallic.A
08-07-2007, 18:48
سلام دوستان...من واسه یکی از دوستام رفتم گرفتم...374 تومن...نقره ای بادمجونی...شماره سریالشم چک کردم...همه چیش ظاهرا درسته...ورژنشم 3.0705 ...هندزفری و شارژرش Made In China ... باطریشم چینی و تکمیل شده در چینه...کابل اتصال به Pc هم داره..چینی....مشکل قطع و وصل سیم شارژم نداره...هندزفریشم فعلا خوبه...دستمال و بند هم داره...مبدل شارژرم داره...هم روی جهبه ، هم رو خود گوشی هم زده فنلاندی...فعلا که داره خوب کار میکنه...
بعدشم...درباره چینی بودن وسایل همراش...من سال 2004 یه 7610 خریدم...اونم کابل اتصال به Pc وشارژش چینی بود...از دبی هم خریدم...ولی خود گوشیم فنلاندی بود...
نمیدونم ، شاید سیاست شرکت نوکیا این باشه که قطعات جانبی رو بده چین واسش تولید کنه ، چون نیروی کار خیلی ارزونه ، خیلی ارزون واسش تموم میشه...ولی خود گوشی رو بعید میدونم غیر از شرکت سازنده شرکتی سر خود بسازه...فکر کنم توی دنیا حساب کتابشون بیشتر از مملکت ما باشه...شرکت نوکیا نمیاد اعتبارش رو از دست یده و اجازه تولید یه مدل از گوشیش رو به یه شرکت چینی بده...منطقی فکر کنیم از نوکیا این کار بعیده...
کی این حرفو زده آخه. وقتی مدلهای جدید اومدن دیگه شرکت اصلی تمرکزش رو اون مدلهاس و مدلهای قدیمی تر رو میده به کشورهای دیگه بسازن تحت لیسانس شرکت اصلی. تو اروپا مجارستان و آلمان میسازن. البته بعضی وقتها آلمان همزمان با فنلاند یه مدل رو تولید میکنه. تو آسیا هم هند و چین ... فنلاند دیگه n73 تولید نمیکنه . مدلهای جدید اینقدر زیاد شدن که دیگه تولید n73 صرف نمیکنه واسه فنلاند. مدلهای جدیدی مثل : n75 , n76 , n77 ,n95 , n93i و ....
در ضمن نوکیا که تولید گوشی ها رو به شرکت دیگه واگذار نمیکنه. همه شرکتهای متبوع نوکیا هستن تو خاک کشورهای دیگه.
!Bikhaneman!
08-07-2007, 21:01
ممنون:46: فقط می خواستم بدونم بهترین تنظیمات برای عکس گرفتن در نور کم چیه و تو که خود ت هم ان73 همکا800 داشتی به نظرت دوربیناشون چه فرقی با هم داشت
والا من یخورده از دوربین N73 شاکیم چون اصلاً عکسای ماکروی خوبی نداره (نسبت به Sony Ericsson) . اصلاً نمیشه از فاصله کمتر از 30-40 سانتیمتر ، عکسای خوبی بگیری
من اکثراً از حالت Auto استفاده میکنم ، حالت Night رو هم تست کردم اما به نظرم بازم به خوبیه اتوماتیک نبود .
!Bikhaneman!
08-07-2007, 21:05
[:
]
خدا رو شکر :40: اره دستمال وبند هم ترکیه ای :31:
عالیه...با این قیمتی که گرفتی و این مشخصات ، باید بهت تبریک گفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!Bikhaneman!
08-07-2007, 21:10
[/B]
آقايون با اين قيمت ها n73 جواد مي شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( مي خوام بخرم ولي رو اين قضيه خيلي حسساسم )
والا من امروز رفتم بازار ...اول از قیمتا بگم :
N73 معمولی و بدون گارانتی : 385
N73 معمولی و گارانتی اصلی : 620 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هردو گوشی بالا رو تو یه فروشگاه قیمت گرفتم.
تو خیابون حدوداً یه 20تایی N73 دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی سابقه بود...همچین داشتن باهاش ور میرفتن تابلو بود تازگیا گرفتن
اگه به این مسائل حساسید ، توصیه میکنم بیخیال شید چون به زودی زود ، با یه 6600 و K750 جدید روبرو خواهید شد !!
امروز یکی از دوستان فروشنده میگفت تو این چند روز ، 15هزارتا N73 وارد شد که تا حالا یک سومش فروخته و یا به شهرستانها ارسال شد!!!
!Bikhaneman!
08-07-2007, 21:13
کی این حرفو زده آخه. وقتی مدلهای جدید اومدن دیگه شرکت اصلی تمرکزش رو اون مدلهاس و مدلهای قدیمی تر رو میده به کشورهای دیگه بسازن تحت لیسانس شرکت اصلی. تو اروپا مجارستان و آلمان میسازن. البته بعضی وقتها آلمان همزمان با فنلاند یه مدل رو تولید میکنه. تو آسیا هم هند و چین ... فنلاند دیگه n73 تولید نمیکنه . مدلهای جدید اینقدر زیاد شدن که دیگه تولید n73 صرف نمیکنه واسه فنلاند. مدلهای جدیدی مثل : n75 , n76 , n77 ,n95 , n93i و ....
در ضمن نوکیا که تولید گوشی ها رو به شرکت دیگه واگذار نمیکنه. همه شرکتهای متبوع نوکیا هستن تو خاک کشورهای دیگه.
کاملاً تایید میشه...در ضمن ...شما چین رو دست کم گرفتیا ؟ نا سلامتی یکی از تولید کننده های بزرگ (نه فقط مونتاژ کننده) گوشیه
گوشیهایی که خودم دیدم کار چینه (مونتاژ + تولید قطعات جزئی) :
Motorola v3
W800 (نه همشون)
K750 == ==
W700
P910
Qtek S200
و .....
اینا چیزایی بود که من دیدم ..حالا خدا میدونه چه کولاکی کرده .
fery joon
08-07-2007, 21:54
والا من یخورده از دوربین N73 شاکیم چون اصلاً عکسای ماکروی خوبی نداره (نسبت به Sony Ericsson) . اصلاً نمیشه از فاصله کمتر از 30-40 سانتیمتر ، عکسای خوبی بگیری
من اکثراً از حالت Auto استفاده میکنم ، حالت Night رو هم تست کردم اما به نظرم بازم به خوبیه اتوماتیک نبود .
اتفاقا به نظر من تو حالت ماکرو عکسای عالی میگیره :20:
با سلام
من چند روزی هست یه n73 گرفتم ولی یه مشکل داره بازی و برنامه نمی ریزه چه برنامه و بازی جاوا و چه بازی 3d
اول بازی را از حالت فشرده خارج میکنم بعد یه برنامه با فرمت jar باقی می ماند بعد اونو تو مموری گوشیم می ریزم
آیکون بازی وقتی که توی گوشیم می ریزمش یه دایره آبی که وسط آن یک علامت سوال مشکی است بعد install
میکنم بازی تا نصفه ریخته میشه بعد یه ارور میده با این مضمون (( unable to install)) بعد که این ارور را میده باید ok
رو بزنی بعد از نصب بازی یا برنامه خارج میشه همه برنامه ها و بازی ها را توی n70 تست کردم
کاملا سالم بود و به راحتی نصب می شد آقایون کار بلد بگید چکار کنم :31:
!Bikhaneman!
09-07-2007, 00:27
اتفاقا به نظر من تو حالت ماکرو عکسای عالی میگیره :20:
اگه عکسای SE رو ببینی نظرت عوض میشه...از اشیاء تو فاصله های کمتر از 30 سانتیمتر عکسای معرکه ای میگرفتم اما با این ، دیروز نتونستم از یه چک طوری عکس بگیرم که سریالش بیوفته :41: ماکرو یا همون Close up رو فعال کردم ، دیدم تو فاصله های کمتر از 40 سانت جالب نمیندازه اما به محض اینکه قاصله زیادتر بشه ، خوب میشه
!Bikhaneman!
09-07-2007, 00:33
با سلام
احتمالاً شما قصد نصب برنامه های N70 رو روی N73 ندارید ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازیهای جار روی N73 نصب نمیشن ، احتمالاً از اون بازیهایی هستن که مخصوص صفحه نمایشهای 208*176 مثل N70 هست نه 320*240 که N73 جزء اونه
اما در مورد بازیهای sis باید عرض کنم حق داره که نصب نشه !
برنامه ای که روی N70 با سیمبین 8.1 نصب میشه طبعاً نباید روی N73 با سیمبین 9.1 نصب بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.etallic.A
09-07-2007, 01:12
اگه عکسای SE رو ببینی نظرت عوض میشه...از اشیاء تو فاصله های کمتر از 30 سانتیمتر عکسای معرکه ای میگرفتم اما با این ، دیروز نتونستم از یه چک طوری عکس بگیرم که سریالش بیوفته :41: ماکرو یا همون Close up رو فعال کردم ، دیدم تو فاصله های کمتر از 40 سانت جالب نمیندازه اما به محض اینکه قاصله زیادتر بشه ، خوب میشه
!Bikhaneman!
09-07-2007, 01:42
M_ETALLIC_A جان ، اگه راست میگی از یه نوشته عکس بگیر طوری که اصلاً هیچجاش تار نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M_ETALLIC_A جان ، اگه راست میگی از یه نوشته عکس بگیر طوری که اصلاً هیچجاش تار نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفيق n73امتحانشو بارها و بارها نشون داده!
اين جور پست ها بجز درگيري و دعوا عاقبتي نخواهند داشت.
موفق باشي.
UP-2-DATE
09-07-2007, 08:54
شما که N73 دارین ، کند نیست ؟
جون من جواب بدین میخوام بخرم .:19:
UP-2-DATE
09-07-2007, 08:56
با سلام
شما که N73 دارین ، کند نیست؟
کمکم کنین .........
UP-2-DATE
09-07-2007, 08:57
با سلام
کمکم کنین ......... میخوام بخرو
UP-2-DATE
09-07-2007, 08:57
با سلام
کمکم کنین ......... میخوام بخرم
اگه نسبت به N70 بخوای نه کند نیست
ولی نسبته به سونی کنده البته سونی در مقابل خیلی چیزا نداره
حین عکس گرفتن معمولا بهتره بعد از فشار دکمه یه ۲ ۳ ثانیه ای وایسی
وقتی هم کاور دوربین رو باز میکنی تا آماده شدن اگه اشتباه نگم بین ۵ تا ۱۰ ثانیه طول میکشه شاید هم کمتر
واسه اون دوستی که عکس ماکرو متنی خواسته بود:
فکر کنم اینا بد نباشه
این از همه شون بهتره
من از تگ IMG استفاده میکنم چرا thumbnail رو نشون نمیده
shahab-asemani
09-07-2007, 09:54
سلام
هرکی در مورد گوشيها ی جديد n73 ا يه نظری ميده
يکی ميگه ساخته چين يکی ميگه هند
يکی ميگه فنلنده ولی افت قيمت داشته
کسی هست که جديدنn73 گرفته باشه با همين قيمتايه پايين
رازی بوده از گوشی آيا کيفتش در حدn73 هايه سری قديم همين اصليا هست
کسی تونسته بد از خريدن گوشی بفهمه ساخته کجاست؟ نه از ليبل پشتش از همين
کد و سريال و .........
shahab-asemani
09-07-2007, 09:59
يه چيزه ديگه اگه گوشی رو با گارانتی بگيريم ميشه روی فنلاندی(اصل) بودنش حساب کرد
چون گارانتی دار گرفتيم يا به اونم نميشه اعتماد کرد
الان قيمته n73 در تهران بدونه گارانتی و با گارانتی اتصالت چنده (من شرستانم)
:10:
این سایتها که همشون معتبرن حداقل قیمت N73 رو 384 دلا ر زدن که با وجود تعرفه و گمرک کلی واسطه و بی انصافی نمیشه توی ایران به قیمت 370 هزار تومن به فروش برسه اینو بزارین کنار اینکه شرکت اصلی توی فندلاند ۶ ماهه که دیگه N73 رو تولید نمیکنه از طرفی چرا این شوک فقط واسه این گوشی و جند گوشی معدود دیگه بوده اگه اینارو کنار هم بزراین به همین حرف میرسین
من تعدادی گوشی ارزون قیمت تحت اسم New Brand (اگه همون معنی مورد نظر منو بده مطمئن نیستم شاید ...)
که مستقیم و بیشتر به بازار دبی مربوط بوده توی بعضی صفحات غیر رسمی با قیمتی حول و حوش ۲۰۰ دلار پیدا کردم اگه تونستم یه چیز قابل استنادی پیدا کنم میگم.
!Bikhaneman!
09-07-2007, 12:15
رفيق n73امتحانشو بارها و بارها نشون داده!
اين جور پست ها بجز درگيري و دعوا عاقبتي نخواهند داشت.
موفق باشي.
اینا یسری بحثهای دوستانه هست...من خودمم N73 دارم ... تا این بحثها پیش نیاد ، راه حلی هم در کار نخواهد بود .
Saman-tci
09-07-2007, 12:21
منم با رضا موافقم .....
اینقدر درباره N73 بحث شده که اگه یه سرچ توی فروم بکنی اینقدر تاپیک و پست بهت میده که تا شب باید بخونی ....
پس اینجور بحثها جز درگیری لفظی ( بعضی اوقات هم فیزیکی ) بین بچه ها نتیجه دیگه ای بهت نمیده ...
فکر کنم دیگه الان همه از محاسن و معایب N73 خیلی خوب خبر دارن و میدونن ....
تا حالا هم بالای 10 تا نظرسنجی درباره خود گوشی و دوربین و صداش گرفته شده که اونم نتیجش مشخص شده .... تاپیک یا بسته شده یا ترش شده ....
پس به جای این همه بحثهای فوق العاده تکراری بشینید یه فکری به حال قیمت این گوشی و نوسان بازار بکنبد ....
!Bikhaneman!
09-07-2007, 12:23
این سایتها که همشون معتبرن حداقل قیمت N73 رو 384 دلا ر زدن که با وجود تعرفه و گمرک کلی واسطه و بی انصافی نمیشه توی ایران به قیمت 370 هزار تومن به فروش برسه اینو بزارین کنار اینکه شرکت اصلی توی فندلاند ۶ ماهه که دیگه N73 رو تولید نمیکنه از طرفی چرا این شوک فقط واسه این گوشی و جند گوشی معدود دیگه بوده اگه اینارو کنار هم بزراین به همین حرف میرسین
من تعدادی گوشی ارزون قیمت تحت اسم New Brand (اگه همون معنی مورد نظر منو بده مطمئن نیستم شاید ...)
که مستقیم و بیشتر به بازار دبی مربوط بوده توی بعضی صفحات غیر رسمی با قیمتی حول و حوش ۲۰۰ دلار پیدا کردم اگه تونستم یه چیز قابل استنادی پیدا کنم میگم.
دوست عزیز..من این جمله " نوکیا 6ماهه که n73 تولید نکرده" رو الان از چند نفر شنیدم ولی هیچکدومشون منبع رسمی این خبر رو اعلام نکردن . شما هم فقط شنیدید یا منبع معتبری برای گفته خودتون دارید ؟
!Bikhaneman!
09-07-2007, 12:26
GnuHDL عزیز...ممنون اما بازم یه تاری خاص توش بود . این عکسها رو از چه فاصله ای گرفتید ؟(دقیق) و اینکه تو تنظیمات دوربین ، غیر از Close up ، چیزی دیگه ای هم باید تنظیم بشه ؟
!Bikhaneman!
09-07-2007, 12:33
منم با رضا موافقم .....
اینقدر درباره N73 بحث شده که اگه یه سرچ توی فروم بکنی اینقدر تاپیک و پست بهت میده که تا شب باید بخونی ....
پس اینجور بحثها جز درگیری لفظی ( بعضی اوقات هم فیزیکی ) بین بچه ها نتیجه دیگه ای بهت نمیده ...
فکر کنم دیگه الان همه از محاسن و معایب N73 خیلی خوب خبر دارن و میدونن ....
تا حالا هم بالای 10 تا نظرسنجی درباره خود گوشی و دوربین و صداش گرفته شده که اونم نتیجش مشخص شده .... تاپیک یا بسته شده یا ترش شده ....
پس به جای این همه بحثهای فوق العاده تکراری بشینید یه فکری به حال قیمت این گوشی و نوسان بازار بکنبد ....
هدف من از ایجاد این بحثها ، درگیری و ...نیست... این بحث در واقع مثل یه سواله که یکی پیدا میشه و جواب میده
فکر کردن نداره که ...مگه بازار دست ماهاست ؟ باید با این مافیای بازار یه صحبت جدی بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه عضو سایت شدم وبه تازگی یکn73 بدستم رسیده .ولی دفترچه اش به زبان آلمانی است.چطوری دفترچه راهنمای فارسی ویا انگلیسی را می توانم بگیرم. متشکرم
shahi-007
09-07-2007, 13:53
می دونم دفترچه راهنمای انگلیسیش تو خود سایت نوکیا هست.
ولی دفترچه فارسیشو من ندارم.تا حالا هم ندیدم.همون انگلیسیش کافیه
تشکر.
گوشیم فارسی وحتی عربی هم ندارد.چطور فارسی کنم؟
کلا برای آشنایی بیشتر چی کار کنم؟
با سلام
در مورد کند بودن n73 بگم من که اصلا این چند وقته با گوشیم مشکل نداشتم این گوشی نسبت گوشی های سونی اریکسون تا حدی کند است و نسبت به دیگر گوشی های نوکیا سری n کند نیست ولی تنها مشکلی که دارد گاهی هنک میکند البته به ندرت پیش می آید و این نیز با آپدیت گوشی قابل حل است در حال حاضر این گوشی بهترین انتخاب است در بین تمام گوشی های 3 مگاپیکسلی است کلام آخر بخری ضرر نمیکنی
shahab-asemani
09-07-2007, 15:33
1_هرکی در مورد گوشيها ی جديد n73 ا يه نظری ميده
يکی ميگه ساخته چين يکی ميگه هند
يکی ميگه فنلنده ولی افت قيمت داشته
2_کسی هست که جديدنn73 گرفته باشه با همين قيمتايه پايين
رازی بوده از گوشی آيا کيفتش در حدn73 هايه سری قديم همين اصليا هست
کسی تونسته بد از خريدن گوشی بفهمه ساخته کجاست؟ نه از ليبل پشتش از همين
کد و سريال و .........
3_يه چيزه ديگه اگه گوشی رو با گارانتی بگيريم ميشه روی فنلاندی(اصل) بودنش حساب کرد
چون گارانتی دار گرفتيم يا به اونم نميشه اعتماد کرد
الان قيمته n73 در تهران بدونه گارانتی و با گارانتی اتصالت چنده (من شرستانم)
خودم اصليشو دارم واسه برادرم ميخوام
ميشه با گوشی خودم مقايسه کنم ببينم اصله
roteal2007
09-07-2007, 15:45
با سلام
در مورد کند بودن n73 بگم من که اصلا این چند وقته با گوشیم مشکل نداشتم این گوشی نسبت گوشی های سونی اریکسون تا حدی کند است و نسبت به دیگر گوشی های نوکیا سری n کند نیست ولی تنها مشکلی که دارد گاهی هنک میکند البته به ندرت پیش می آید و این نیز با آپدیت گوشی قابل حل است در حال حاضر این گوشی بهترین انتخاب است در بین تمام گوشی های 3 مگاپیکسلی است کلام آخر بخری ضرر نمیکنی
ورژن سیمبیان N73 و 3250 یکی هست من با 3250 کار کردم و به نظرم سریعتر N70 خودم بود ما که منتظر بودیم این گوشی قیمتش بیاد پایین و حالا که اومده پایین به انبوهی از انتقادات بر میخوریم . برا خودم چین و فنلاند فرق نداره چون تصمیم گرفتم کمی صبر کنم اگر قیمت ثابت شد میرم میخرم و بعد یه رم 2گیگ با تبدیل گوشی به موزیک ایدیشن میشه توپ :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8:
من دیشب از سایت نوکیا گوشیم را به ورژن 4.0726.02.0 به تاریخ 26/6/2007 آپگرید کردم . موزیک پلیر آن به موزیک ادیشن به اضافه دکمه exit تغییر کرد . هد فون بلوتوث استریو ندارم قابلیت آنرا تست کنم . با نگه داشتن دکمه # از حالت general به silent و بالعکس تغییر میکند . قابلیت افزایش رم و .......... ..
با سلام من گوشیه n73 دارم ولی نمی دونم تم اون فرمتش چیه و اینکه کجا و چجوری و با چی باید تم را عوض کنم
خو شحال میشم جواب من را بدین و چند تم زیبا معرفی کنین
ali racer
09-07-2007, 19:51
با سلام من گوشیه n73 دارم ولی نمی دونم تم اون فرمتش چیه و اینکه کجا و چجوری و با چی باید تم را عوض کنم
خو شحال میشم جواب من را بدین و چند تم زیبا معرفی کنین
برای
عوض کردن تم
menu
tools
theme
up or down
option
apply
Saman-tci
09-07-2007, 20:57
شما میتونی از سایت zedge.net تم مربوط به گوشی N73 رو دانلود کنی .....
فورمت تمها sis هستن ...
گوشی رو با کابل به سیستمت وصل کن ... و 2 بار روی اون تمی که دانلود کردی کلیک کن و بعد Yes بزن تا نصب بشه ...
با سلام من امروز یه n73 موزیک ادیشن خریدم که شماره imei 356438017173958
ولی هر چی تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزنم،میگه رجیستر نشده.آیا گوشی من تقلبیه؟داخل جعبه گوشی یه رم 2 گیگ ساخت ژاپن + 2 عدد دفترچه به زبان عربی و انگلیسی+سی دی برنامه+هندزفری دو تکه+شارژر+تبدیل شارژر+کابل یو اس بی+ضمانت نامه پویاتل
تقلبیه یا اصل؟؟؟
Saman-tci
09-07-2007, 21:31
متاسفانه باید بگم بله ......
منم 3 روز پیش N73me گرفتم با این سریال : 356260010674679
که میزنم دقیقا میگه N73
ولی برای شما رو که میزنم قبول نمیکنه ......
GnuHDL عزیز...ممنون اما بازم یه تاری خاص توش بود . این عکسها رو از چه فاصله ای گرفتید ؟(دقیق) و اینکه تو تنظیمات دوربین ، غیر از Close up ، چیزی دیگه ای هم باید تنظیم بشه ؟
دقیق که مطمئن نیستم ولی تا حدی از عکس معلومه گاهی زیر ۴۰ سانت و گاهی بیشتر عکس سومی بیشتره البته سایز اون پوستر بزرگی بود
معمولا حین closeup فلاش رو خاموش میکنم (اگه روز باشه) اگه اشتباه نکنم گاهی iso رو هم تغییر دادم (هر چند در حالت کلی دل خوشی از تغییر {معمولا زیاد کردن} iso در حالت کلی نداشتم)
به این هم توجه کنین که نور محیط خیلی مهمه
ضمنا من از یه دوربین موبایل انتظار ندارم که توی حالت ماکروش یه عکس بی بدیل بگیره من ازین عکسهائي که گرفته خیلی راضیم به نظرم انتظارتون اگه درست متوجه شده باشم خیلی بالاست.
اه .. واقعا دلم یه جوری شد
بس که شایعه و حرف و حدیث زده شد پشتش
البته یکی هست که همش پای نت هست و می تونم Imei رو همون لحظه بدم چک کنه
کاش میشد یکی از بروبکس که N73 داره هم میومد
اه .. واقعا دلم یه جوری شد
بس که شایعه و حرف و حدیث زده شد پشتش
البته یکی هست که همش پای نت هست و می تونم Imei رو همون لحظه بدم چک کنه
کاش میشد یکی از بروبکس که N73 داره هم میومد
بده من برات چک کنم
M.etallic.A
09-07-2007, 23:45
با سلام
در مورد کند بودن n73 بگم من که اصلا این چند وقته با گوشیم مشکل نداشتم این گوشی نسبت گوشی های سونی اریکسون تا حدی کند است و نسبت به دیگر گوشی های نوکیا سری n کند نیستی
سرعت n93 به مراتب بیشتره... چون cpu 330 داره.
M.etallic.A
09-07-2007, 23:48
من دیشب از سایت نوکیا گوشیم را به ورژن 4.0726.02.0 به تاریخ 26/6/2007 آپگرید کردم . موزیک پلیر آن به موزیک ادیشن به اضافه دکمه exit تغییر کرد . هد فون بلوتوث استریو ندارم قابلیت آنرا تست کنم . با نگه داشتن دکمه # از حالت general به silent و بالعکس تغییر میکند . قابلیت افزایش رم و .......... ..
دکمه # قبلا هم این کارو میکرد. جز قابلیتهای ورژن جدید نیست.
M.etallic.A
09-07-2007, 23:51
M.etallic.A
09-07-2007, 23:53
نور کم بود و فاصله هم کاملا مشخصه خیلی نزدیکه.
یه سوال از n73 دارها::19:
اگه شارژ باطریش پر باشه چند ساعت میشه باهاش فیلمبرداری کرد و رزولوشن فیلمبرداریش چنده؟؟
و همینطور اگر شارژ باطری رو فقط برای عکاسی مصرف کنیم جند تا عکس میشه انداخت؟؟
پیشاپیش ممنوون:40:
!Bikhaneman!
10-07-2007, 00:06
M_ETALLIC_A جان ، ممنون . عکسی که گذاشتی بد نیست اما بازم تاره ، به کلمات وسط عکس دقت کن
دقیق که مطمئن نیستم ولی تا حدی از عکس معلومه گاهی زیر ۴۰ سانت و گاهی بیشتر عکس سومی بیشتره البته سایز اون پوستر بزرگی بود
معمولا حین closeup فلاش رو خاموش میکنم (اگه روز باشه) اگه اشتباه نکنم گاهی iso رو هم تغییر دادم (هر چند در حالت کلی دل خوشی از تغییر {معمولا زیاد کردن} iso در حالت کلی نداشتم)
به این هم توجه کنین که نور محیط خیلی مهمه
ضمنا من از یه دوربین موبایل انتظار ندارم که توی حالت ماکروش یه عکس بی بدیل بگیره من ازین عکسهائي که گرفته خیلی راضیم به نظرم انتظارتون اگه درست متوجه شده باشم خیلی بالاست.
تقریباً آره... آخه من با همون W800 از جزوه بچه ها عکس میگرفتم و با پرینتر چاپ میکردم ، معرکه بود . این نمونه ماکروشه که گرد و خاک ، لک و کثیفی و اثر انگشت رو به راحتی می تونید ببینید . عکس از فاصله 20 سانتیمتری گرفته شده . فاصله ای که 73 شدیداً باهاش مشکل داره .
برای اینکه آپ شدن صفحه کند نشه فقط لینک میذارم .
فکر نکنم با N73 موفق به گرفتن همچین عکسی بشم . البته یه چیزی رو متوجه شدم و اونم اینه که N73 تو این حالت شدیداً به لرزش دست حساسه ، هرچقدر دستتون کمتر بلرزه (به جایی تکیه بدید) ، عکسای جالبتری میگیرید
M_ETALLIC_A جان ، ممنون . عکسی که گذاشتی بد نیست اما بازم تاره ، به کلمات وسط عکس دقت کن
تقریباً آره... آخه من با همون W800 از جزوه بچه ها عکس میگرفتم و با پرینتر چاپ میکردم ، معرکه بود . این نمونه ماکروشه که گرد و خاک ، لک و کثیفی و اثر انگشت رو به راحتی می تونید ببینید . عکس از فاصله 20 سانتیمتری گرفته شده . فاصله ای که 73 شدیداً باهاش مشکل داره .
فکر نکنم با N73 موفق به گرفتن همچین عکسی بشم . البته یه چیزی رو متوجه شدم و اونم اینه که N73 تو این حالت شدیداً به لرزش دست حساسه ، هرچقدر دستتون کمتر بلرزه (به جایی تکیه بدید) ، عکسای جالبتری میگیرید
واسه مقایسه بهتر یه عکس ماکرو تو همون فاصله ۲۰ سانت از یه صفحه متنی بزارید این تصویر کنتراست بالائی داره شما اینو باید با عکسهائي که M_ETALLIC_A از فکر کنم گل و گیاه گذاشته بود مقایسه کنید نه عکسهائی که از یه صفحه تقریبا با رنگ یکنواخت است.
همون عکس جزوه رو بزارید موضوع جالبی میشه.
البته کلا سونی عکسهای ماکرو بهتری داره ولی واسه یه دوربین ۲ مگی میخوام ببینم.
Saman-tci
10-07-2007, 09:12
یه سوال از n73 دارها::19:
اگه شارژ باطریش پر باشه چند ساعت میشه باهاش فیلمبرداری کرد و رزولوشن فیلمبرداریش چنده؟؟
و همینطور اگر شارژ باطری رو فقط برای عکاسی مصرف کنیم جند تا عکس میشه انداخت؟؟
پیشاپیش ممنوون:40:
دوست من بستگی به مقدار فضای خالی مموری کارتت داره .....
چه برای فیلم برداری و چه برای عکس برداری ....
دوست من بستگی به مقدار فضای خالی مموری کارتت داره .....
چه برای فیلم برداری و چه برای عکس برداری ....
حالا فرض کنیم که محدودیت مموری نداریم (مثلا 2gb ) که همش خالیه....اونوقت چی؟...باطریش چقدر جواب میده؟....کسی امتحان نکرده؟؟؟....فکر نکنم مموری زود تر از باطری به پایان برسه
Saman-tci
10-07-2007, 09:25
فکر نکنم مموری زود تر از باطری به پایان برسه
اتفاقا دقیقا داری بر عکس میگی ....
چون شما داری رزولوشن 2048 عکس میگیری ... میدونی هر عکس ( فقط عکس ) با این رزولوشن چه حجمی رو میگیره ....
در کورد فیلم برداری هم من یه بار 4 دقیقه فیلم در حالت Mp4 و با کیفیت عالی گرفتم 30 مگ از مموری رو گرفت .... در صورتی که حتی یه سیگنال از شارژم هم کم نشد ....
مدت فیلم برداری یا عکسبرداری رابطه مستقیم با مموری کارت داره .... شما نگران شارژ گوشی نباش ...
salam man ye monshie khob mikham vase n73.mishe baram e_mile konid?
Saman-tci
10-07-2007, 09:34
فلان که تمام برنامه های منشی یا باید ساین بشن یا تریال هستن .....
رفيق اگه مبشه عكس رو همينجا بزارش لينك خرابه هركاري كردم نتوستم ببينمش.
amirfarrokh
10-07-2007, 10:18
salam man ye monshie khob mikham vase n73.mishe baram e_mile konid?
فلان که تمام برنامه های منشی یا باید ساین بشن یا تریال هستن .....
این answer machin
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم advance call manager...علاوه بر answer machin ، امکانات خوبه دیگه ای هم داره...2 تا فایل اولی خود
برنامه هستن ، یکی هستن ، ک ر ک شدنشون توسط 2 گروه متفاوته ، بعدی هم کیجنشه...
M.etallic.A
10-07-2007, 13:09
عزیز advance call manager رو نمیشه با کیجن فعال کرد. چون اصلا جایی واسه وارد کردن شماره سریال نداره. کرکش رو هم باید ساین کنی که فعلا سایتش غیرفعاله....
!Bikhaneman!
10-07-2007, 21:43
رفيق اگه مبشه عكس رو همينجا بزارش لينك خرابه هركاري كردم نتوستم ببينمش.
!Bikhaneman!
10-07-2007, 21:47
واسه مقایسه بهتر یه عکس ماکرو تو همون فاصله ۲۰ سانت از یه صفحه متنی بزارید این تصویر کنتراست بالائی داره شما اینو باید با عکسهائي که M_ETALLIC_A از فکر کنم گل و گیاه گذاشته بود مقایسه کنید نه عکسهائی که از یه صفحه تقریبا با رنگ یکنواخت است.
همون عکس جزوه رو بزارید موضوع جالبی میشه.
البته کلا سونی عکسهای ماکرو بهتری داره ولی واسه یه دوربین ۲ مگی میخوام ببینم.
متاسفانه w800 رو یه 1ماهی هست که فروختم...ولی سعی میکنم یه W800 پیدا کنم...W900 هم دست یکی از دوستامه رفته شهرستان وگرنه با اون میشد تست کرد .
از متنش دقیقاً به همین خوبیه .
!Bikhaneman!
10-07-2007, 22:13
عزیز advance call manager رو نمیشه با کیجن فعال کرد. چون اصلا جایی واسه وارد کردن شماره سریال نداره. کرکش رو هم باید ساین کنی که فعلا سایتش غیرفعاله....
یه سرور برای آپلود معرفی کنید تا ACM کرک شده رو براتون آپ کنم .
M.etallic.A
10-07-2007, 23:08
یه سرور برای آپلود معرفی کنید تا ACM کرک شده رو براتون آپ کنم .
بابا بیخیال. اون موقع که همه در به در دنبال کرک acm بودن و همه جا صحبتش بود که خیلی برنامه توپیه حیف که کرک نشده ما هم مثل بقیه منتظر بودیم و دقیقا یادمه 4 ساعت از کرک شدنش نگذشته بود که از سایت mmcforums دانلودش کردم. و الان مدتهای مدیده که رو گوشیم نصبه.
منظور منو متوجه نشدی. acm کیجن نداره. کرک داره.
کیجن بهت شماره سریال میده ولی کرک روش نصب میشه. درسته ؟
!Bikhaneman!
11-07-2007, 00:47
بابا بیخیال. اون موقع که همه در به در دنبال کرک acm بودن و همه جا صحبتش بود که خیلی برنامه توپیه حیف که کرک نشده ما هم مثل بقیه منتظر بودیم و دقیقا یادمه 4 ساعت از کرک شدنش نگذشته بود که از سایت mmcforums دانلودش کردم. و الان مدتهای مدیده که رو گوشیم نصبه.
منظور منو متوجه نشدی. acm کیجن نداره. کرک داره.
کیجن بهت شماره سریال میده ولی کرک روش نصب میشه. درسته ؟
بله عزیز می دونم چی گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب منم عرض کردم که...کرک داره
کرک باید نصب بشه ، اسمش اینه که از سمش معلومه چیکار میکنه : ACM.Crack.Unsigned.sis
یه سوال فوری:
آیا قدرت cpu در n73 با n73me فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم cpu در me قویتره
یه سوال فوری:
آیا قدرت cpu در n73 با n73me فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم cpu در me قویتره
نه فرقی نداره :31:
دوستان محترم
بنده امروز دارم میرم یک فروند N73 Music Edittion بگیرم ... :8:
لطفاً برای بازگشت پیروز مندانه من عاجزانه دعا بفرمائید .... :31:
اصل فنلاند، سریال اصلی
مجهز با کلیه اطلاعات دارم میرم
یا حق
!Bikhaneman!
11-07-2007, 16:01
دوستان محترم
اصل فنلاند، سریال اصلی
یا حق
سعی کن گوشی ای بگیری که هر دو رقم اخر سریالش ، یکی از اعداد 7-9 نباشه ، یعنی مثلاً اینا نباشه :
79 - 89- 78-98-87 و ...
البته این حرف هیچ دلیل علمی - منطقیه درستی نداره ، چون همه گوشی های جدید این سریالا رو دارن گفتم توش حرف و حدیث نباشه .
Saman-tci
11-07-2007, 16:08
دوستان محترم
اصل فنلاند، سریال اصلی
یا حق
مبارک باشه ... منم 3 روز پیش گرفتم ....
راستی هر موقع گرفتی قیمتش رو هم بگو ....
دوستان محترم
اصل فنلاند، سریال اصلی
یا حق
سعی کن گوشی ای بگیری که هر دو رقم اخر سریالش ، یکی از اعداد 7-9 نباشه ، یعنی مثلاً اینا نباشه :
79 - 89- 78-98-87 و ...
البته این حرف هیچ دلیل علمی - منطقیه درستی نداره ، چون همه گوشی های جدید این سریالا رو دارن گفتم توش حرف و حدیث نباشه .
مبارک باشه ... منم 3 روز پیش گرفتم ....
راستی هر موقع گرفتی قیمتش رو هم بگو ....
بچه ها همه آماده باش و به گوش
من رفتم مثلاً مغازه آشنا، پاساژ علاءالدین طبقه ...
گوشی رو تا آورد، من شک کردم، انگار اسباب بازی بود اصلاً
باورتون نمیشه، گوشی رو دستم گرفتم، یه کم نگاش کردم، اصلاً قسمت فلزی جوی استیکش انگار کج بود !!!
N73 Me از نظرم افتاد، یه کم سبک و قابش نا آشنا بود،به خودم گفتم حتماً باطری توش نیست که سبکه،
گفتم آقا باطریش کو؟ نشونم داد، دیدم اِ اِ اِ نوشته مالزی، میگم باید چین باشه که، میگه نه خانوم تازه باید خوشحال باشی که مالزی هست، خودم یه N73 معمولی دارم، تو دست گرفتم، سبک تر بود از گوشی من و اینکه به لحاظ ظاهر با اینکه موزیک بود، اما حالت غیر متعارف داشت.
این و بیخیال شدم، گوشی رو روشن کرد، رفتم سراغ سریالش، جالب اینکه گوشی دست خودم بود و اون هیچ دخالتی در کار من نداشت، کد مربوط به سریال رو وارد کردم و با روی جلد مقایسه کردم، یکی بود، از اونجا که با یکی از دوستانم قرار داشتم که شماره سریالو بهش بدم و اون از تو اینترنت برام چک کنه که ببینه مال اروپا هست یا نه، در کمال آرامش تماس گرفتم و سریال رو بهش دادم و گوشی رو گذاشتم رو پیش خون و از مغازه اومدم بیرون، یک بار، دو بار ..........
همچین سریالی در اینترنت وجود نداشت !!!!!!!! :18:
گوشی مال چین بود یا هر کشور دیگه، جای فنلاند اصل داشت جا میزد.
اومدم گفتم آقا، گوشی شما درسته سریالش تطابق داره، اما فنلاند اصل نیست، من نمیتونم بخرم از شما !
باور کنید، طرف میخ شده بود، همراهان من میگفتند که خیلی بد و چپ چپ نگاهت میکرده که داری چیکار میکنی !!!
حالا یا تا حالا کسی ازش اینطوری خرید نکرده بود و یا دستش پیش یه دختر رو شده بود، قاطی کرده بود و حالش گرفته بود، معلوم نشد !!!
گفت شما از کجا فهمیدید که گوشی اصل نیست؟ من تا الان 170 تا فروش کردم
گفتم این گوشی در اینترنت سریالش ثبت نشده و اورجینال نیست
معذرت خواهی کردم و اومدم بیرون ....
خواهشاً تمام این بحث ها که میشه واقعی هست و توجه کنین موقع خرید
میخواست 430 تومن ما رو بر باد بده ....
با تشکر
باورتون نمیشه، گوشی رو دستم گرفتم، یه کم نگاش کردم، اصلاً قسمت فلزی جوی استیکش انگار کج بود !!!
N73 Me از نظرم افتاد، یه کم سبک و قابش نا آشنا بود،به خودم گفتم حتماً باطری توش نیست که سبکه،
گفتم آقا باطریش کو؟ نشونم داد، دیدم اِ اِ اِ نوشته مالزی، میگم باید چین باشه که، میگه نه خانوم تازه باید خوشحال باشی که مالزی هست، خودم یه N73 معمولی دارم، تو دست گرفتم، سبک تر بود از گوشی من و اینکه به لحاظ ظاهر با اینکه موزیک بود، اما حالت غیر متعارف داشت.
این و بیخیال شدم، گوشی رو روشن کرد، رفتم سراغ سریالش، جالب اینکه گوشی دست خودم بود و اون هیچ دخالتی در کار من نداشت، کد مربوط به سریال رو وارد کردم و با روی جلد مقایسه کردم، یکی بود، از اونجا که با یکی از دوستانم قرار داشتم که شماره سریالو بهش بدم و اون از تو اینترنت برام چک کنه که ببینه مال اروپا هست یا نه، در کمال آرامش تماس گرفتم و سریال رو بهش دادم و گوشی رو گذاشتم رو پیش خون و از مغازه اومدم بیرون، یک بار، دو بار ..........
اومدم گفتم آقا، گوشی شما درسته سریالش تطابق داره، اما فنلاند اصل نیست، من نمیتونم بخرم از شما !
باور کنید، طرف میخ شده بود، همراهان من میگفتند که خیلی بد و چپ چپ نگاهت میکرده که داری چیکار میکنی !!!
حالا یا تا حالا کسی ازش اینطوری خرید نکرده بود و یا دستش پیش یه دختر رو شده بود، قاطی کرده بود و حالش گرفته بود، معلوم نشد !!!
با تشکر
یعنی نگرفتی بالاخره؟ !!!!
راستی قیمت معمولیش رو نپرسیدی؟
یعنی نگرفتی بالاخره؟ !!!!
راستی قیمت معمولیش رو نپرسیدی؟
نه بابا
مگه دیوونه شدم ؟!؟
نپرسیدم اما انگار 400 شده ...
M.etallic.A
11-07-2007, 21:05
با تشکر
بفرمایید. اینم در تایید حرفهای ما ....
این همه واستون سخنرانی کردیم که این گوشی ها کاسه ای زیر نیم کاسشونه. مارو متهم به حسادت و خودخواهی و... کردن.
راستی سارا مگه تو n73 نداشتی ؟ فروختی ؟
این همه واستون سخنرانی کردیم که این گوشی ها کاسه ای زیر نیم کاسشونه. مارو متهم به حسادت و خودخواهی و... کردن.
نه هستش هنوز
برای خودم نمیخواستم،
اما چون یه کم به این جور مسائل وارد بودم
قرار شد که من برم و صحتشو تائید کنم :46:
که نشد متاسفانه
M.etallic.A
11-07-2007, 22:09
اما چون یه کم به این جور مسائل وارد بودم
بابا وارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه من اینه که فعلا برای خریدش عجله نکنید. چون الان هیچی معلوم نیست. البته من حدس میزنم بین این n73 های چینی n73 اصل هم است که با هم قاطی شدن. شما بگرد دنبال اصلش.
بابا وارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه من اینه که فعلا برای خریدش عجله نکنید. چون الان هیچی معلوم نیست. البته من حدس میزنم بین این n73 های چینی n73 اصل هم است که با هم قاطی شدن. شما بگرد دنبال اصلش.
منم همین طور فکر میکنم، چون سامان جان 3روز پیش خریدن و اصل هم هست
عجله نیست، اگه نشه یه گوشی و یه مدل دیگه میگیریم
چاره ای نیست
دوستان محترم
اصل فنلاند، سریال اصلی
یا حق
خدايا اين n73را پر صداتر و فلاشش را پرنورتر بفرما!:27:
جمله یالا تایید میشه
ولی یه سوال
فعلا صرف اینکه سایت Planning number سریال رو تایید کنه ، میشه گفت همه چی حله؟!
جمله یالا تایید میشه
ولی یه سوال
وقتی میگه مال اروپاست،
نوع گوشی رو میده
دیگه کجاش شک داره ؟
سریال الکی بزن ببین چی میگه :20:
وقتی میگه مال اروپاست،
نوع گوشی رو میده
دیگه کجاش شک داره ؟
سریال الکی بزن ببین چی میگه :20:
می دونم سریال الکی قبول نمی کنه .. منظورم اینه که همین یه فاکتور IMEI که تایید شده باشه کافیه برای اصل بودن گوشی؟
بقیه هم تایید می کنن؟
این سایت تائید میکنه که گوشی شما یه گوشی رسمی نوکیاست ولی نمیگه چینیه یا فندلاندی یا هندی یا ....
اینم یه عکس ماکرو از فاصله کمتر از ۴۰ فکر کنم حول و حوش ۲۰ باشه
همونطوری که میبینید کیفیتش خیلی خوبه و حجمش ۱.۶ مگه
به این دقت کن که واسه مقایسه تاری که بش اشاره کردین ناحیه فوکوس لنز رو که وسطش میشه در نظر بگیرین
ضمنا این عکس از یه جزوه کپی گرفته شده که کیفیت خوبی نداشت هر چه که تیوی عکس میبینی همونه دوربین چیزی و از قلم ننداخته
شرایطی رو هم که قبلا بش اشاره کرده بودی اینه
نور :در حد زیر متوسط و صبح داخل خانه )indoor(
فلاش خاموش
و دوربین روی حالت ماکرو
iso رو هم اتوماتیک
حالا باز اینو مقایسه کنین ببینین باز هم کیفیت ماکروش از w800 کمتره
دوستان فرق n73 با n73 ME چیه؟
یا خودتون زحمت بکشید توضیح بدین؟
یا اگه یه جایی دیگه توضیح دادین لینکشو بدین
M.etallic.A
12-07-2007, 00:07
این سایت تائید میکنه که گوشی شما یه گوشی رسمی نوکیاست ولی نمیگه چینیه یا فندلاندی یا هندی یا ....
دقیقا درست میگه. اینو مدنظرتون باشه.
!Bikhaneman!
12-07-2007, 00:08
GnuHDL عزیز ، خوبه ...W800 هم همینه . ولی مطمئنم چندین بار گرفتی این از همه بهتر بود ...مگه نه ؟
تو این حالت به لرزش دست خیلی حساسه ...درسته ؟
!Bikhaneman!
12-07-2007, 00:11
جمله یالا تایید میشه
ولی یه سوال
دیگه نه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز به دوستم که داشت میرفت P990 بخره گفتم...گفته بود چطوری چک کنم ببینم اصلیه ؟!
گفتم مثل بچه آدم سرتو میندازی پایین میری پولو میدی به فروشنده و گوشیتو بر میداری میای ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونید چرا ؟!!!
یه زمانی بحث سریال اصلی و غیر اصلی بود ، میگفتن کد #06#* رو وارد کنید و سریال گوشی رو با پشت و جعبه و ... چک کنید ، این ترفند تا یه مدتی جواب میداد تا اینکه عزیزان ما در واحد تقلب و قاچاق و استکبار جهانی ! ، اومدن لیبل پشت گوشی و روی پکیج رو با سریال نرم افزاری یکی کردن !! (لیبل ساختگی)
حتی کار بجایی رسید که یسری گوشیهای چینی رو وارد کردن و لیبل فرانسه و نوکیا بهش چسبوندن (P990 و E70 )
قبل از اینکه بخوام N73 بگیرم می خواستم E70 بگیرم (دوستانی مثل سامان در جریان هستن) ، رفتم بگیرم ، بهم 370 و 540 قیمت دادن !! خود فروشنده (3تا فروشگاه بعد از رمضانی) میگفت من بهت تضمینی نمی دم اینی که داری میبری(E70) فنلاند باشه پیشنهاد میکنم با گارانتیشو ببری !!
soheil_6666
12-07-2007, 00:33
دوستان فرق n73 با n73 ME چیه؟
یا خودتون زحمت بکشید توضیح بدین؟
یا اگه یه جایی دیگه توضیح دادین لینکشو بدین
سلام دوست عزيز
n73 me مخفف n73 music edition است
اما تفاوت
1-همراه داشتن رم 2 گيگ
2-رنگ مشكي
3-دو تيكه بودن هندزفري و داشتن دكمه هاي كنترلر موسيقي
4-بالا بودن حدود 10% بلندي وكيفيت صدا
پيروز باشيد
نمیدونم ولی اون عکس بالا خوشبختانه واسه من مشکل داشت و کامل نبود
چرا با تگ ایمیج عکسها کامل زده میشه توی خیلی از فرومها با همین تگ عکس تامبنیل میشه
!BIKANEMAN! عزیز من گفتم که به ناحیه فوکوس دوربین توجه کن نه بالای صفحه یعنی وسط صفحه رو ببین نمیدونم تو عکس قبلی میدیدی یا نه ولی اینو ببین ضمنا به خاطر عرض عکس تو پست بالا نتونستم پست ویرایش کنم
عکس رو هم ترجیحا دانلود کنید تا بهتر مقایسه کنین حجمش هم حدود ۱.۶ هست.
!Bikhaneman!
12-07-2007, 02:22
یااااااااااافتممممممممممم ممممم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی برای فروش تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجوده .
احتمالاً گوشیهایی که تو بازار ماست از همین نوعه . ولی نفهمیدم منظورش از ساخت فنلاند و کشور اصلی = چین چیه ؟!!!! یعنی چین به اسم فنلاند ساخته ؟
یااااااااااافتممممممممممم ممممم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی برای فروش تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجوده .
احتمالاً گوشیهایی که تو بازار ماست از همین نوعه . ولی نفهمیدم منظورش از ساخت فنلاند و کشور اصلی = چین چیه ؟!!!! یعنی چین به اسم فنلاند ساخته ؟
مثل این قیمتها قبلا هم دیده بودم که سرش بحث شده مثلا یه تاپیک تو یکی از فاروم های مشابه، یکی یه جا رو پیدا کرده بود که همین قیمتها می فروخت که اصلا با عقل جور در نمیومد ..
خب حالا سوال ..
به فرض که پشتش نوشته باشه فنلاند . یعنی اینا همونایی هستند که تو Numbering plans شناخته نمیشن ؟
یا ممکنه اونجا هم شناخته بشن؟ اصلا تولید این شرکت با مجوز نوکیا بوده؟
و مهمترین سوال اینکه :
چه جوری فرق اینها رو با جنس اصلی تشخیص بدیم؟
دوست خوبم
اروپا یعنی چی ؟
هیچ کدوم از کشورهائی که اسم بردی در قاره اروپا نیست !!!!!!
مثل این قیمتها قبلا هم دیده بودم که سرش بحث شده مثلا یه تاپیک تو یکی از فاروم های مشابه، یکی یه جا رو پیدا کرده بود که همین قیمتها می فروخت که اصلا با عقل جور در نمیومد ..
خب حالا سوال ..
به فرض که پشتش نوشته باشه فنلاند . یعنی اینا همونایی هستند که تو Numbering plans شناخته نمیشن ؟
و مهمترین سوال اینکه :
احتمالاً همین طور هست،
و اما اگه شما N73 اصلی رو دیده باشی، در نگاه اول میفهمی که چیزی که دستت دادن اسباب بازیه نه گوشی !!!
حتی یه بچم میتونه بفهمه، چه برسه به ما !!!
وزنش از N73 معمولی کمتره، احتمالاً به خاطر جنس نامرغوب قابش و دزدی در قطعاتش باشه.
کیبوردش عربی هم داره (البته بعضی از اورجینال هام داشتن) و کیفیتش خیلی پایئنه، مثه دکمه های اسباب بازی
های ایرانی میمونه، پلاستیک خشک نامرغوب !!!
و از همه مهمتر، قابش مشکی ِ مشکی نیست !!!
خیلی راحت میشه تشخیص داد
جای نگرانی نیست . . . :8:
دوست خوبم
اروپا یعنی چی ؟
شما اینو در جواب این گفتین که :
این سایت تائید میکنه که گوشی شما یه گوشی رسمی نوکیاست ولی نمیگه چینیه یا فندلاندی یا هندی یا ...
دقیق متوجه نشدم منظورتون چی بود
ولی اگه منظورتون همون کلمه اروبا و اگه اشتباه نکنم اون جائيکه میگه british store و اینکه واسه یه شرکت در انگلیس سفارش داده شده بهتره بدونین این شرکت همون شرکت پشتیبان number planning هست یعنی همین شرکته که کدهای IMEI و انواع دیگه کد ازین دست رو ساپورت میکنه حالا میخواد گوشی از هر شعبه نوکیا ساخته شده باشه این کلمه همیشه هست بازم میگن این سایت فقط اصل بودن گوشی رو نشون میده که با سیستم کد IMEI مطابفت داره ولی نمیگه از کجا ساخته شده فقط میگه اصله
M.etallic.A
12-07-2007, 11:57
دوست خوبم
اروپا یعنی چی ؟
به امضای من مراجعه کن.
منظور از اون اروپا کشور سازنده نیست. بازار فروش اون محصوله. در ضمن اون سایت numberingplan بعضی از اطلاعاتی که میده قطعی نیست.
احتمالاً همین طور هست،
و اما اگه شما N73 اصلی رو دیده باشی، در نگاه اول میفهمی که چیزی که دستت دادن اسباب بازیه نه گوشی !!!
وزنش از N73 معمولی کمتره، احتمالاً به خاطر جنس نامرغوب قابش و دزدی در قطعاتش باشه.
کیبوردش عربی هم داره (البته بعضی از اورجینال هام داشتن) و کیفیتش خیلی پایئنه، مثه دکمه های اسباب بازی
خیلی راحت میشه تشخیص داد
به نظر من این چیزها که شما گفتی رو کسی می تونه تشخیص بده که N73 داشته باشه از قبل ..
قابش مشکی مشکی نیست یعنی چی؟!!! یعنی یکم مشکیه ؟ یا نصفه مشکیه ؟ آخه باید یه مشکی نمونه باشه تا نسبت به اون سنجیده بشه دیگه ..
ترجیح میدادم یه نشونه درست حسابی کشف می کردین ..
ولی یه جا گفتی که کیبورد عربی داره .. میشه اینو در نظر گرفت؟ :23:
M.etallic.A
12-07-2007, 12:05
یعنی تحت لیسانس فنلاند و در کشور چین تولید شده.
!Bikhaneman!
12-07-2007, 14:22
احتمالاً همین طور هست،
خیلی راحت میشه تشخیص داد
شما N73 معمولی داری ؟ اینی که تست کردید ME بود..درسته ؟ چون مشخصاتی که از قاب این گوشی میدید دقیقاً مثل N73 موزیک ادیشنه که تقریباً همون چیزیه که گفتید ! جنسش کلاً با معمولیا فرق میکنه ...جنس معمولیا مخملی و نرمه اما این از پلاستیک فشردست و خشکه
!Bikhaneman!
12-07-2007, 14:24
پس فکر کنم دیگه همه به جواب سوالاتشون رسیده باشن.
نتیجه :
گوشیهای سری جدید ، به اسم Made in Finland و در کشور چین ساخته شده و در کل : چینیه
!Bikhaneman!
12-07-2007, 14:27
خب حالا سوال ..
و مهمترین سوال اینکه :
توجه داشته باشید همونطور که دوستان گفتن ، این سایت فقط رجیستر بودن گوشیها تو شبکه جهانی رو اعلام میکنه نه کیفیت و کشور سازنده رو
به فرض اینکه این سایت یه گوشی رو ثبت شده اعلام کنه که نمیشه روی کیفیتش حساب باز کرد !
100درصد با مجوز نوکیا بوده
فکر نکنم به این راحتیا که Saragol گفت باشه . چون معمولیاشو دیدم...تقریباً از نظر ظاهر هیچ فرقی ندارن
Saman-tci
12-07-2007, 14:47
بچه ها به لطف بابک جان تاپیک کـــلوپ N73 Music Edition مهم شد .......
بازم همین جا از بابک جان تشکر میکنم ......
senior.viva
12-07-2007, 23:01
با سلام..
من طلبه N73 Me شدم.علماي N73 يه ياري به من بكنند:
1- آيا تا چه حد ميشه به گارانتي غير از اتصالت اعتماد كرد؟ كدوماشون بهترند؟
2-من اگر بخواهم حدود حداكثر450 ونه 600 برا خريدش هزينه كنم ؛آيا خريد موفقي خواهم داشت؟
3-در هنگام خريد چه بايد بكنم كه اصل بودنش رو مطمئن بشم..؟
4- نوسان قيمت چطوره؟..آيا پايين ميآد..
5-تا كي صبر كنم؟اگر بيش از اين صبر كنم به توليدات غير اصل و غير مطمئن بر نمي خورم؟
....ممنون از لطف بيكران تون
!Bikhaneman!
13-07-2007, 00:45
با سلام..
من طلبه N73 Me شدم.علماي N73 يه ياري به من بكنند:
1- آيا تا چه حد ميشه به گارانتي غير از اتصالت اعتماد كرد؟ كدوماشون بهترند؟
2-من اگر بخواهم حدود حداكثر450 ونه 600 برا خريدش هزينه كنم ؛آيا خريد موفقي خواهم داشت؟
3-در هنگام خريد چه بايد بكنم كه اصل بودنش رو مطمئن بشم..؟
4- نوسان قيمت چطوره؟..آيا پايين ميآد..
5-تا كي صبر كنم؟اگر بيش از اين صبر كنم به توليدات غير اصل و غير مطمئن بر نمي خورم؟
....ممنون از لطف بيكران تون
جای دیگه هم گفتم...اگه می خوای خیالت راحت باشه و بعداً هر مشکلی که پیش اومد به گوشیت شک نکنیو دل چرکین نشی ! ، با گارانتی بگیر
به نظرم N73 ارزششو داره
!Bikhaneman!
13-07-2007, 00:51
دوستان به تاپیک کشف کشور سازنده N73های سری جدید و دلیل افت قیمت شدید آن !! حتماً یه سری بزنید :
sirwanonline
13-07-2007, 11:11
سلام دوستان عزیز من اسمم سیروان است :20:
من تازه ثپت نام کردم :31: امیدوارم بتوانم با شما دوستان گل یک رابته سالم و خوب داشته باشم شهر ما مرز عراق -ایران است گوشی موبایل و غیره... خیلی ارزونه نوکیا ان 95 600000 تومان ان 73 340000 تومان شهر معروفیه بمباران شمیای سردشت اگر قیمت گوشی خواستید در خدمتم
بچه ها من چند روزیه n73 me گرفتم ولی گاهی وقتا با این پیغام مواجه میشم :
general:memory full.close some applications and try again
وقتی می خوام عکسامو create muvee کنم این پیغام میاد . وقتی هم که رو عکسا می خوام بیشتر از 50% زوم کنم همین میاد ولی به جای general مینویسه gallery
مموری کارت و فون مموری هم کلی خالی داره . مشکل از کجاست ؟:41:
sirwanonline
13-07-2007, 11:37
ان 73 خوبه به نظر شما دوسان خوبه ان 73 یا نه می خواهم بخرم خوبه یا نه :21: شهر ما 320000 هزار تومانه بخرم رم 1 گیگ اصل فینلند :27: :20:
sirwanonline
13-07-2007, 11:43
پس فکر کنم دیگه همه به جواب سوالاتشون رسیده باشن.
نتیجه :
گوشیهای سری جدید ، به اسم Made in Finland و در کشور چین ساخته شده و در کل : چینیه
ار ه راست می کی از 500000 هزار تومان بشه 320000 هزار تومان این چین همه چیوخراب می کنه جنسش کنده افت سرعت زیاد داره پچه ها
M.etallic.A
13-07-2007, 11:45
اطلاعیه نوکیا در مورد گوشی های تقلبی در بازار ایران
sirwanonline
13-07-2007, 11:46
همه چیز در باره ان 73 به این ادرس برید :
sirwanonline
13-07-2007, 11:59
نخخخخخخخخخخخخرید دوستان :10: دندون رو جیگر بزار :46:
sirwanonline
13-07-2007, 12:17
تامام عکس های نوکیا در این ادرس :
نیازی به تشکر نیست:27: :5:
خیلی ساده تمام گوشی های نوکیا رودر 1 ساعت ببینید
!Bikhaneman!
13-07-2007, 12:59
نخخخخخخخخخخخخرید دوستان :10: دندون رو جیگر بزار :46:
تامام عکس های نوکیا در این ادرس :
نیازی به تشکر نیست:27: :5:
خیلی ساده تمام گوشی های نوکیا رودر 1 ساعت ببینید
از اطلاعات خوبتون ممنونم :20:
sirwanonline
13-07-2007, 14:15
برنامه ای برای کار کردن روی فایل های SIS از جمله باز کردن این فایل ها٬ مشاهده لیست فایل های موجود در اون٬ بسته بندی کردن مجدد فایل های SiS و...
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دانلود"]:20:
:27: اطلاعاتی در باره این برنامه :
Choose the top row and select two row,then choose the file
The program for work with SIS-files
Opportunities :
- Unpacking SIS-packages. As separately through a choice from a file-manager, and batch operation of the whole specified folder.
- Viewing the list of files inside of a SIS-package.
- Packing SIS-packages. With compression and without. The degree of compression gets out of three variants.
- Support of Russian everywhere where there is a text =)
The detailed information is displayed at start of the program. TO READ NECESSARILY
sirwanonline
13-07-2007, 14:20
یک برنامه جدید :
با استفاده از این برنامه و از طریق BlueTooth می تونید تصاویر روی گوشیتون رو با دیگران به اشتراک بگذارید. این برنامه امکانات بسیار زیادی داره که در نوع خودش بی نظیره!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].ScreenShareS60.V1.0.S60.OS7.Crkd_SarNet.zip
sirwanonline
13-07-2007, 14:26
یک برنامه جدید برای چت بسیار کم حجم:
بهترین و جالب ترین برنامه گفتگو (Chat) از طریق B.T با امکانات بسیار جالب و کارکرد بسیار ساده و راحت
------------------------------------------------------------------------------------------
کراک برنامه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.Crkd.rar
------------------------------------------------------------------------------------------
خود برنامه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------
sirwanonline
13-07-2007, 14:27
یک بازی جاوا بسیار جالب :
بازی دارت با گرافیک بسیار عالی و امکانات جالب
------------------------------------------------------------------------
دانلود برنامه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sirwanonline
13-07-2007, 14:32
یک بازی خیلی قشنگ و جالب:
دانلود کنید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
13-07-2007, 14:33
دوست من اینجا جای گذاشتن برنامه و بازی نیست .....
شما باید برنامه هاتونو توی قسمت برنامه های کاربردی قرار بدید .....
sirwanonline
13-07-2007, 14:37
یک برنامه جدید:
تا حالا شده که یک بازی جاوا (JaVa) روی گوشیتون نصب کرده باشید و بعد موقع اجرا ببینید که سایز نمایش این بازی با سایز نمایشگر گوشیتون یکی نیست و از اون بزرگتر یا کوچکتره؟؟؟ یک همچین وقت هایی چه حالی هم از آدم گرفته میشه...
ولی از این به بعد با نصب این برنامه جالب و منحصربفرد (روی کامپیوتر) می تونید سایز صفحه نمایش بازی جاوا مورد نظرتون رو به اندازه صفحه نمایش گوشیتون تغییر بدید!
دانلود برنامه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sirwanonline
13-07-2007, 14:41
دوست من اینجا جای گذاشتن برنامه و بازی نیست .....
شما باید برنامه هاتونو توی قسمت برنامه های کاربردی قرار بدید .....
آقا شما با بزرگ واری خودیتون ببخشید باشه چشم :46: :46: :46:
roteal2007
13-07-2007, 17:29
یک بازی جاوا بسیار جالب :
بازی دارت با گرافیک بسیار عالی و امکانات جالب
------------------------------------------------------------------------
دانلود برنامه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز لینک خرابه یه جای دیگه آپ کن:5:
!Bikhaneman!
13-07-2007, 18:08
عزیز لینک خرابه یه جای دیگه آپ کن:5:
فکر نکنم خراب باشه..اون [url] اول و اخر لینک رو حذف کنید بعد ...
وقتی می خوام عکسامو create muvee کنم این پیغام میاد . وقتی هم که رو عکسا می خوام بیشتر از 50% زوم کنم همین میاد ولی به جای general مینویسه gallery
مموری کارت و فون مموری هم کلی خالی داره . مشکل از کجاست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
reza khafang
14-07-2007, 12:36
سلام دوستان من چند روزی مسافرت بودم راستی اقا سامان گوشی من v3.0704.1.0.1 19.1.2007 هست دیگه اپدیت نمیخواد ؟:46:
M.etallic.A
14-07-2007, 12:52
مموری کارت و فون مموری هم کلی خالی داره . مشکل از کجاست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
اولا تا جایی که ممکنه فون مموری رو خالی نگه دار.
دکمه منو رو چندثانیه نگه دار . لیست برنامه های در حال اجرا رو میبینی. غیر از standby بقیه رو با دکمه c ببند.
Saman-tci
14-07-2007, 13:23
سلام دوستان من چند روزی مسافرت بودم راستی اقا سامان گوشی من v3.0704.1.0.1 19.1.2007 هست دیگه اپدیت نمیخواد ؟:46:
سلام دوست من ....
گوشی شما اپدیت میخواد ....
ورژن اپدیت جدید 4.0726.2.0.1 و به تاریخ 26.6.2007 هست ....
در این تاپیک هم مشخصات ورژن جدید رو نوشتم .....
mobageri
14-07-2007, 13:33
من ميخوام يه N73 بخرم . ميخواستم بدونم فرق چيني با اصلي از نطر كاركرد چيه و مگه اين همه سوني اريكسون كه چيني هست بده ؟ عيبهاي چيني رو تو كاركرد به من بگيد لطفا.
با سلام خدمت دوستان عزیز یه راهنمایی کوچولو اگه بشه به من بکنید ممنون می شم من دیروز خواستم n73 بخرم که نا امید شدم اونم به این دلیل که قیمت گوشی پایین بالا می رفت از 620000 هزار تومن بگیر تا 405000 هزار تومن رسید که یه خورده مشکوک شدم بعضی از فروشنده ها می گفتن مال گالانتی بعضی هام می گفتن تقلبی حالا موندم کدوم راست می گمن از شما دوستان تقاظا دارم اگه کسی در مورد این سری گوشی اطلاعاتی داره که من روشن شم به من بگه تا من با خیال راحت این گوشی رو بخرم و ایا این نوسان قیمت مال چی که بعضیها ارزون می فروشن بعضیهام گرون ایا تقلبی هست یا نه یه سوال دیگه که داشتم این بود ایا گوشی n73 معمولی که به موزیک اکشن تبدیل می شه خوبه یا نه ایا تاسیری داره و برای گوشی بد نیست ممنون می شم راهنمایم کنید با تشکر
mobageri
14-07-2007, 14:35
كسي نيست به من جواب بده :19: .من ميخوام يه N73 بخرم . ميخواستم بدونم فرق چيني با اصلي از نطر كاركرد چيه و مگه اين همه سوني اريكسون كه چيني هست بده ؟ عيبهاي چيني رو تو كاركرد به من بگيد لطفا.:31:
كسي نيست به من جواب بده :19: .من ميخوام يه N73 بخرم . ميخواستم بدونم فرق چيني با اصلي از نطر كاركرد چيه و مگه اين همه سوني اريكسون كه چيني هست بده ؟ عيبهاي چيني رو تو كاركرد به من بگيد لطفا.:31:
عيب اين گوشيا اينه كه هيچي اصليش نميشه!نوكيا اصلش يا فلانده يا آلمان!
ولي اصل سوني رو چين ميزنه يعني اگه چيني باشن موردي نداره.
mobageri
14-07-2007, 14:57
عيب اين گوشيا اينه كه هيچي اصليش نميشه!نوكيا اصلش يا فلانده يا آلمان!
ولي اصل سوني رو چين ميزنه يعني اگه چيني باشن موردي نداره.
يعني نوكيا اينقدر بي درو پيكره كه چين الكي گوشيش رو كپي كنه .:41:
فكر ميكنم تحت ليسانس باشه و اگه تحت ليسانس باشه نبايد موردي داشته باشه:10:
mani_arian
14-07-2007, 15:27
اقا اين n73 من خيلي اذيت ميكنه..يكدفعه گالريش خالي ميشه و بايد گوشي رو مستر ريست بكنم
سلام به همه
دلمون خوش بود یه گوشی خوشدست و جمع و جور هست که Office هم داره و ویدیو 352 هم میگیره و هم کلی امکانات خوب دیگه. حالا بازم مثل خیلی از چیزهای دیگیه چینی می خواد گندش در بیاد . کیفیت جنسای ساده و با تکنولوژی پایین ساخت چین هم خوب نیست ، چه برسه به موبایل . نمی دونم چیزی هست که چین نسازه ؟ سیاست چین اینه که یا جنس های معروف را با قیمت و کیفیت پایین مونتاژ کنه تا سود کلان ببره یا جنسای خوب رو با قیمت پایین صادر کنه (Dumping) تا کشور هدف نابود بشه و بعد قیمت ببره بالا :13:
این لینک ها رو هم ببینید . همه رو نوشته کشور مبدا یا سازنده ( Origin) چین :41:
ali racer
15-07-2007, 02:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ عضويت: Feb 2007
واقعا این گوشی هایی 73 me
که اومدن بازار فنلاندی هستن /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه مگه میشه قیمت ایران از قیمت جهانی کمتر بشه؟؟؟؟
به نظر شما گوشیی که من قبل عید 600
گرفتم
کیفیتش با این گوشییای که الان اومدن یکیه؟؟؟؟؟؟؟
ali racer
15-07-2007, 03:00
سلام دوستان عزیز من اسمم سیروان است :20:
من تازه ثپت نام کردم :31: امیدوارم بتوانم با شما دوستان گل یک رابته سالم و خوب داشته باشم شهر ما مرز عراق -ایران است گوشی موبایل و غیره... خیلی ارزونه نوکیا ان 95 600000 تومان ان 73 340000 تومان شهر معروفیه بمباران شمیای سردشت اگر قیمت گوشی خواستید در خدمتم
واقعا n95 600000
تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
این یکی رو ببینید . توپه
نوشته مدل کپی N73
این یکی دقیقا مثل N95 هست با صفحه لمسی
نوشته Nokla مدل N95
همه هم چینی هستند !!! :13:
reza khafang
15-07-2007, 12:07
واقعا این گوشی هایی 73 me
که اومدن بازار فنلاندی هستن /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه مگه میشه قیمت ایران از قیمت جهانی کمتر بشه؟؟؟؟
به نظر شما گوشیی که من قبل عید 600
گرفتم
کیفیتش با این گوشییای که الان اومدن یکیه؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
مطمعنن تفاوتهایی وجود داره همه میدونیم که فنلاند و کلا نوکیا گوشی های بسیار محکم ومقاومی میزنن حالا فک کن یه دونه ازاین چینیا از دست بافته دیگه قابل استفاده نیست
یکی نبود جواب سوال بالای منو بده
!Bikhaneman!
16-07-2007, 17:47
اقا اين n73 من خيلي اذيت ميكنه..يكدفعه گالريش خالي ميشه و بايد گوشي رو مستر ريست بكنم
شاید ایراد از مموریت باشه . عوضش کن یا از یکی بگیر تست کن
M.etallic.A
16-07-2007, 20:49
ماله منم اینجوری می شد. سعی کن زیاد گالری رو شلوغ نکنی. در ضمن تو فریمور جدید این مشکل برطرف شده.
shahi-007
16-07-2007, 21:26
گوشی من وقتی که می خوام یه سری از برنامه ها رو نصب کنم این ارور رو می ده:
required application.access not granted
یا
installation of "نام برنامه" not support
می شه یکی راهنمایی کنه.در ضمن فریمور گوشی من 3.0638.0.0.1 هستش.آیا باید آپدیتش کنم یا نه؟
هر کسی ان73 میفروشه من میخرم لطفا یکی بفروشه :d
n73 با منوی فارسی وجود داره
Saman-tci
17-07-2007, 08:59
نخیر وجود نداره .....
M.etallic.A
17-07-2007, 11:37
من میفروشم اگه قیمت خوب بدی... لطفا به قیمت بازار توجه نکن چون خودم آمارش رو در آوردم که جریان چیه .
مشکل نوشتن گ چ پ ژ در n73 را چطور میشود حل کرد.آقا مسیله خیلی حساس است خصوصا در برخی کلمات!!
shahi-007
17-07-2007, 13:06
barani جان می تونی از برنامه farsisms استفاده کنی.
کسی نبود جواب سوال ما رو که در پست 1414 گفتم بده
!Bikhaneman!
17-07-2007, 14:46
فکر نکنم کسی با قیمتی که شما مد نظرتون هست بفروشه...2روز پیش یکی از دوستان تو کرج ، معمولی کارکرده اما تمیزشو 420 خرید .
shahi-007 متشکرم از راهنمایی.اگرلینکfarsisms برای n73 را بگذارید متشکر می شوم
سلام
من گوشيم رو تازه فرمت کردم البته مموري کارت رو هم فرمت کردم
حالا با مشکل مواجه شدم نه مسيج قبول ميکنه و نه بلوتوث
تنظيمات بلوتوث رو درست کردم ولي فايده نداشت
اگه ميشه لطفا راهنمايي کنين
يه توضيح ديگه اينکه کسي که برام فايلي رو بلوتوث ميکنه گوشي من سوال ميکنه و من اوکي ميکنم
گوشي طرف نشون ميده فايل داره منتقل ميشه ولي اخرش گوشي فرستنده ÷يغام ميده connection lost
Nikolas_95
17-07-2007, 22:16
دوست عزیز این error را فقط برای عکس هایی میده که بدون focus گرفته باشی،اگر عکس را با فکوس بگیری تا 800% زوم می کنه
در مورد create muvee هم،مگه چندتا عکس رو add میکنی؟و عکس ها چه حجمی دارن؟من که حدود 20 تا عکس که با حجم بالا هم بودند رو امتحان کردم به راحتی muvee رو ساخت
من میفروشم اگه قیمت خوب بدی... لطفا به قیمت بازار توجه نکن چون خودم آمارش رو در آوردم که جریان چیه .
امروز علائدین به شزط فنلاند که تو فاکتور مینویسه میداد 370 حالا شما چند میدی هر کسی خواست یه ان95 دو هفته کار کرده هم دارم که تعویض میکنم
اونم 675 میدم هنوز هیچ وسیله جعبش باز نشده گوشی هم کیپد فارسیه که 10 هزار تفاوت قیمت داره و یه رنگه تکه که عمرا گیر بیاد و این رنگشم 10 هزار گرونتره نقرهای و سبز شنی (sand( هر کی خواست یه خبری بده و با ان 95 حال کنه
M.etallic.A
18-07-2007, 01:19
علائدین به شرط فنلاند کیلویی چنده ؟ فروشنده های علائدین اصلا میدونن فنلاند تو کدوم قاره س ؟ بیخیال بابا... عزیزم محض اطلاع فنلاند الان مدتهاس n73 تولید نمیکنه. اینهایی که تو بازار هستن ساخت هند یا چینن .
در ضمن تا اونجا که من اطلاع دارم n95 فقط یک رنگ داره و جدیدا مشکیش هم معرفی شده. نکنه اینم به شرط چاقو ببخشید یعنی به شرط فنلاند گرفتی ؟
قیمت جهانی n73 حول و حوش 380 دلاره. حالا سوال من اینه چجوری با وجود تعرفه 60% و هزینه حمل و نقل و واسطه تقریبا با همون قیمت جهانی حتی کمی ارزونتر تو ایران فروش میره ؟ البته واسه سوالم جواب دارم. این n73 های هندی و چینی رو واسه بازار جهان سوم یعنی من و شما میزنن و قیمتش هم جهان سومیه و 100% کیفیت و دوامش.
خوشبختانه اون موقع که من خریدم خود فنلاند این گوشی رو تولید میکرد و مطمئن هستم گوشیم اصل فنلانده و مدتها برام در حد عالی کار میکنه و مشکلی براش پیش نمیاد. هدفم از فروش هم فقط اینه که اولا به پولش احتیاج دارم یه کم و اینکه میخوام یه گوشی دیگه بگیرم تا یه تنوعی بشه.
farhad238
18-07-2007, 05:43
سلام ان73 دارم چرا در فیلم هایی که گرفتم سایه داره همه تنظمها را انجام دادم درست نشد ایا گوشی خراب است؟
علائدین به شرط فنلاند کیلویی چنده ؟ فروشنده های علائدین اصلا میدونن فنلاند تو کدوم قاره س ؟ بیخیال بابا... عزیزم محض اطلاع فنلاند الان مدتهاس n73 تولید نمیکنه. اینهایی که تو بازار هستن ساخت هند یا چینن .
در ضمن تا اونجا که من اطلاع دارم n95 فقط یک رنگ داره و جدیدا مشکیش هم معرفی شده. نکنه اینم به شرط چاقو ببخشید یعنی به شرط فنلاند گرفتی ؟
قیمت جهانی n73 حول و حوش 380 دلاره. حالا سوال من اینه چجوری با وجود تعرفه 60% و هزینه حمل و نقل و واسطه تقریبا با همون قیمت جهانی حتی کمی ارزونتر تو ایران فروش میره ؟ البته واسه سوالم جواب دارم. این n73 های هندی و چینی رو واسه بازار جهان سوم یعنی من و شما میزنن و قیمتش هم جهان سومیه و 100% کیفیت و دوامش.
خوشبختانه اون موقع که من خریدم خود فنلاند این گوشی رو تولید میکرد و مطمئن هستم گوشیم اصل فنلانده و مدتها برام در حد عالی کار میکنه و مشکلی براش پیش نمیاد. هدفم از فروش هم فقط اینه که اولا به پولش احتیاج دارم یه کم و اینکه میخوام یه گوشی دیگه بگیرم تا یه تنوعی بشه.
ببین اگه ببینی من یکی از قدیمی های اینجام که به خاطر افت این فروم دیگه هیچی نمینیویسم
اگه چند جا بری بپرسی بهت میگن این رنگم هست منم نوشتم کمیابه و گرونتره
ان 73 الان اگه تولید هند هم باشن تحت لیسانس فنلانده مثل سونی که چین داره میزنه
M.etallic.A
18-07-2007, 13:18
ببین اگه ببینی من یکی از قدیمی های اینجام که به خاطر افت این فروم دیگه هیچی نمینیویسم
چرا حواسم هست میدونم. قبلا تو تاپیکهایی زیادی شما رو دیدم.
اگه چند جا بری بپرسی بهت میگن این رنگم هست منم نوشتم کمیابه و گرونتره
وقتی شما میگی حتما هست دیگه.
ان 73 الان اگه تولید هند هم باشن تحت لیسانس فنلانده مثل سونی که چین داره میزنه
درسته تحت لیسانسه ولی ساخت فنلاند یه چیز دیگس.
ببین این بحث در مورد سونی هم بود که میگفتن مالزی یه چیز دیگست
ولی الان همه قبول کردن که چین و مالزی هیچ فرقی نداره
الان در مورد نوکیا هم اگه هند باشه همینه ولی دلیل اصلیه افت قیمت ان73 باز شدن رجیستره نه هند یا چین بودنش
میدونی عمده فروشای دوبی ان 73 چند میدن؟ بین 290-310 اگه کسی از دوستانت رفت دوبی بگو بپرسن
s a j j a d
18-07-2007, 13:44
سلام
منو فارسي برا ان 73 هست اگه كسي داره به منم بده.
sirwanonline
18-07-2007, 14:09
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif ایی چین نامرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif 1-چینیش وقتی روشن می کنی 18 ثانیه می خواهد تا شروع به کار می کند ولی اصل فنلند 14 ثانیه
2-هولوگرامش مصنوعی
3-بریت تو نوشتن اسمس اگر بعد 10 ثانیه شروع به نوشتن کرد چینی فینلند 3 ثانیه می خواد
4-پایین باطری فنلند چیزی ننوشته و لی چینی نوشته mf-2
5-رو بعضیاشون نوشته : Made By Nokia
6-برد چینی ها ، برنگ سبز کمرنگ هست و برد فنلاندیا سبز تیره
7- چینیش انتی ویروسش کار نمیکنه
Nikolas_95
18-07-2007, 14:12
الان در مورد نوکیا هم اگه هند باشه همینه ولی دلیل اصلیه افت قیمت ان73 باز شدن رجیستره نه هند یا چین بودنش
من هم کاملا موافقم،اگر واقعا مسئله وارد شدن گوشی های هندی و چینی هست،چرا همین که ریجستر گوشی باز شد قیمت ها افتاد پایین؟مسئله تقلبی نبودن گوشی از قدیم و ندیم بوده اما منطقی اینجوری به نظر میاد که با باز شدن ریجستر قیمت ها هم میاد پایین غیر از اینه؟
Nikolas_95
18-07-2007, 14:52
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif ایی چین نامرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif 1-چینیش وقتی روشن می کنی 18 ثانیه می خواهد تا شروع به کار می کند ولی اصل فنلند 14 ثانیه
فکر کنم یک ملاک خوب برای مقایسه گوشی های n73 ای هست که پارسال اون اوایل اومد تو بازار و همه مشخصات رو دارن و همه در اصل بودنش شکی ندارند
یکی از دوستام که اصلش رو داره بالای 20 ثانیه طول میکشه تا روشن بشه پس فکر نکنم این ملاک خوبی برای مقایسه باشه
M.etallic.A
18-07-2007, 15:58
ببین این بحث در مورد سونی هم بود که میگفتن مالزی یه چیز دیگست
ولی الان همه قبول کردن که چین و مالزی هیچ فرقی نداره
میدونی عمده فروشای دوبی ان 73 چند میدن؟ بین 290-310 اگه کسی از دوستانت رفت دوبی بگو بپرسن
مگه فقط رجیستر برای n73 بود که با باز شدنش n73 فقط افت کنه ؟ هیچ گوشی مثل n73 اینجوری تو سرش نخورد. ببین اینو بادت باشه تو بازار بیشتر اسمها هستن که قیمتها رو تعیین میکنن. گرفتی منظورمو ؟ شاید از نظر ما فنلاند با هند یا چین فرقی نداشته باشه اما تو بازار اینطوری نیست. به هر حال بهتره بحث رو کشش ندیم. بهتره پستهای منو راجع به این موضوع تو تاپیکهای مختلف بخونی. من همون اول هم گفتم که این n73 ها تحت لیسانس نوکیا هستن ( البته غیر از ریمارکها ) و تو تاپیک تاریخچه نوکیا که فکر کنم تو صفحه اول کلوپ گوشی ها باشه واحدهای تولیدی نوکیا تو کشورهای مختلف رو نوشتم.
ولی اگه همین الان هم دو تا n73 جلوی من بزارن یکی چینی و یکی فنلاندی هر دو تحت لیسانس نوکیا من حاضرم پول بیشتر بدم ولی فنلاندی رو بخرم. فکر کنم همه همین کارو بکنن.
s a j j a d
18-07-2007, 22:33
بازم قيمتش بالا مي ياد يا نه:9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :42: :42: :42: :42: :42: :45: :45: :45:
!Bikhaneman!
18-07-2007, 23:52
بازم قيمتش بالا مي ياد يا نه:9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :42: :42: :42: :42: :42: :45: :45: :45:
بعید میدونم..احتمالاً ارزونتر هم میشه
goblin_97121
19-07-2007, 14:32
سلام
كدومو بخرم؟ sony ericsson p990 يا nokia n73
Nikolas_95
19-07-2007, 15:22
بعید میدونم..احتمالاً ارزونتر هم میشه
آره اما به شرطی که دوباره ریجستر رو نبندن،یا تصمیماتی از این قبیل نگیرن
fery joon
20-07-2007, 00:01
میدونم جاش اینجا نیس که بگم و اصلا ربطی هم به اینجا نداره این موضوع
ولی یه نامردی آیدی منو نمیدونم چکار کرده که اصلا نمیتونم باهاش بیام بالا
میدونم کار یکی از بچه های انجمنه
فقط میگم خیلی نامردی ..........
farhad238
20-07-2007, 09:07
سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد
farhad238
20-07-2007, 09:08
سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد.تظیمها
farhad238
20-07-2007, 09:08
سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد.تظیمها درست است.
بله تقریبا طبیعیه دوربین جلو فقط واسه تماس ویدوئي هستش و ضعیفه و به نور هم خیلی حساسه اگه محیط رو عوض کنین (یه محیط با نور مناسب) مقدار اون نویزها هم کم میشه .........به نظر من مشکلی ندارین
M.etallic.A
20-07-2007, 12:57
میدونم جاش اینجا نیس که بگم و اصلا ربطی هم به اینجا نداره این موضوع
ولی یه نامردی آیدی منو نمیدونم چکار کرده که اصلا نمیتونم باهاش بیام بالا
میدونم کار یکی از بچه های انجمنه
فقط میگم خیلی نامردی ..........
یه ای دی دیگه بساز بهم پی ام بده...
farhad238
21-07-2007, 01:48
GnuHDL متشکرم
من تازه N73 خریدم از اونجایی که تعداد صفحات تاپیک زیاده نتونستم همشو بخونم در کل اگه سوالم تکراری هست ببخشید .
میخواستم بدونم صدای دوربین N73 و فلاش اون رو به طور کامل میشه قطع کرد یا نه و اگه نمیشه نرم افزاری را معرفی کنید که این کار رو بتونه انجام بده . :20:
M.etallic.A
21-07-2007, 18:15
صداش رو اگه سایلنت کنی قطع میشه. ولی فلش رو حتی اگه خاموش کنی. یه فلش کوچیک میزنه...
سلام بچه ها
بالاخره من n73 گرفتم....اونم از نوع اتصالات با قیمت 420....خوبه نه؟؟....از همون سری قبلیشون مونده بود
البته تو علائالدین 450 بود ولی من از نمایدگیه اصلیش گرفتم:31:
اما یه سوال ....تورو خدا دقیق جواب بدید
من وقتی تو یه جای ساکت باهاش فیلم برداری میکنم موقع پخش فیلم یه صدایی مثل جارو برقی تو فیلم زوزه میکشه....:18:
آیا این طبیعیه؟
تورو خدا زود جواب بدید:40:
Saman-tci
21-07-2007, 20:18
من وقتی تو یه جای ساکت باهاش فیلم برداری میکنم موقع پخش فیلم یه صدایی مثل جارو برقی تو فیلم زوزه میکشه....:18:
نه دوست من طبیعی نیست ..... من که تا حالا همچین صدایی رو نشنیدم شایدم دقت نکردم ....
مطمینی مثل جاروبرقی زوزه میکشه ...؟:18:
نه دوست من طبیعی نیست ..... من که تا حالا همچین صدایی رو نشنیدم شایدم دقت نکردم ....
مطمینی مثل جاروبرقی زوزه میکشه ...؟:18:
یه صدایی مثل وقتی آدم تو هواپیما نشسته باشه...تو کابین خلبان....البته موقع پخش
جون من یکی امتحان کنه
Saman-tci
21-07-2007, 20:33
ورژن گوشیت چنده ....؟
صداش رو اگه سایلنت کنی قطع میشه. ولی فلش رو حتی اگه خاموش کنی. یه فلش کوچیک میزنه...
با سایلنت کردن صدا قطع نمیشه اگه میشه یه راه دیگه بگید.:18:
ورژن گوشیت چنده ....؟
چجوری بفهمم ورژنشو؟:41:
Saman-tci
21-07-2007, 21:00
#0000#* اینو بزن خط اول ورژن گوشی رو مینویسه ....
s a j j a d
21-07-2007, 21:08
اخرين قيمت گوشي چند شده ؟:18:
M.etallic.A
21-07-2007, 21:20
سلام بچه ها
بالاخره من n73 گرفتم....اونم از نوع اتصالات با قیمت 420....خوبه نه؟؟....از همون سری قبلیشون مونده بود
آیا این طبیعیه؟
فکر کنم گوشی شما مجهز به جاروبرقی باشه...
M.etallic.A
21-07-2007, 21:21
با سایلنت کردن صدا قطع نمیشه اگه میشه یه راه دیگه بگید.:18:
ورژن گوشیت چنده ؟
#0000#* اینو بزن خط اول ورژن گوشی رو مینویسه ....
v 3.0704.1.0.1
برم گوشیمو عوض کنم؟
من شنیدم صدای نویز صفحه نمایشه که طبیعیه
!Bikhaneman!
22-07-2007, 01:08
سلام بچه ها
آیا این طبیعیه؟
نکنه اتصالات هم ریمارکش اومده ! من گوشیمو چسبوندم به گوشم ، صدایی در کار نیست .
] چند تا مشکل دیگه هم دارم
اول اینکه صدای هسپیکرش خیلی زیره....گوش آدمو سوراخ میکنه....با اکولایزر هم فرقی نمیکنه
دوم اینکه صدای آهنگ از توی هندزفریش یه کم هوا داره...یه کم....اینا طبیعیه؟؟
میشه عکس برد n73 اصل فنلاند و بذارین؟:27:
یه چیز دیگه
فریم ور جدید اومده؟
Nikolas_95
22-07-2007, 03:56
تایید میشه،نباید هیچ صدای اضافی داشته باشه
Nikolas_95
22-07-2007, 04:06
اول اینکه صدای هسپیکرش خیلی زیره....گوش آدمو سوراخ میکنه....با اکولایزر هم فرقی نمیکنه
کلا اسپیکر n73 یه کم ممکنه گوش رو اذیت کنه من خودم تا حالا با چندتا n73 کار کردم متوجه تیزی نسبی اون شدم اما دیگه بستگی به بلندی صداش و نزدیکیش به گوش هم داره! تا یه حدیش طبیعیه اما دیگه نمیدونم ماله شما چقدر بلنده و تیزه
هندزفری های دیگه رو هم امتحان کن،من امتحان کردم هندزفری 5300 خیلی بهتر از این n73 هست،البته خود گوشی مشکلی نداره تقصیر هندزفریشه
البته اینا به نظر من بود،اساتید بیشتر راهنمایی میکنند
درضمن تو سایت نوکیا بری تو قسمت software update یه جاش هست کد گوشیت رو میزنی میگه برای گوشی تو update وجود داره یا نه
راستی دوستان موقع update کردن گوشی تون از طریق اینترنت مواظب باشید،اگه ارتباط اینترنت قطع بشه ممکنه مشکلاتی برا گوشی پیش بیاد که مجبور شید ببریدش فلشش کنن،دوستانی که سرعت اینترنتشون پایین هست سعی کنن ببرن نمایندگی یا پیش دوستانی که وارد هستن
Saman-tci
22-07-2007, 09:06
یه چیز دیگه
فریم ور جدید اومده؟
بله میتونید برید دانلود و نصب کنید .....
M.etallic.A
22-07-2007, 09:58
این اکولایزر رو امتحان کن : ( میله ها از چپ هستن )
ميله اول : از پايين پنجمي
ميله دوم : تا آخر
ميله سوم : از بالا بين دومي و سومي
ميله چهارم : از پايين چهارمي
ميله پنجم : از پايين دومي
M.etallic.A
22-07-2007, 10:03
راستی دوستان موقع update کردن گوشی تون از طریق اینترنت مواظب باشید،اگه ارتباط اینترنت قطع بشه ممکنه مشکلاتی برا گوشی پیش بیاد که مجبور شید ببریدش فلشش کنن،دوستانی که سرعت اینترنتشون پایین هست سعی کنن ببرن نمایندگی یا پیش دوستانی که وارد هستن
موقع آپدیت کردن تا اون مرحله ای که داره فایل رو از اینترنت دریافت میکنه اگه ارتباط قطع بشه هیچ اتفاقی نمیفته.فقط باید دوباره از اول دانلود رو شروع کنید.بعد از اتمام دانلود حدود 5 تا 10 دقیقه طول میکشه که اون فریمور رو روی گوشی نصب کنه خطرناکترین بخش همون قسمته. تو این مرحله نباید کسی زنگ بزنه بهتون یا اس ام اس بده و شارژ گوشی نباید تموم بشه و اتصال به اینترنت هم نباید به هیچ وجه قطع بشه.
این اکولایزر رو امتحان کن : ( میله ها از چپ هستن )
ميله اول : از پايين پنجمي
ميله دوم : تا آخر
ميله سوم : از بالا بين دومي و سومي
ميله چهارم : از پايين چهارمي
ميله پنجم : از پايين دومي
مرسی مرسی خیلی بهتر شد:11:
ولی کلا صدای با کیفیتی نداره اسپیکرش ...من یه کم نویز حس میکنم توش
بعدشم انقدر که ازش تعریف شد من فکر کردم باس قوی و ساب بوفر داره:19:
البته من صدای گوشیایه دیگرو نشنیدم ....شاید در مقابل اونا همینم شاه باشه
کلا اسپیکر n73 یه کم ممکنه گوش رو اذیت کنه من خودم تا حالا با چندتا n73 کار کردم متوجه تیزی نسبی اون شدم اما دیگه بستگی به بلندی صداش و نزدیکیش به گوش هم داره! تا یه حدیش طبیعیه اما دیگه نمیدونم ماله شما چقدر بلنده و تیزه
هندزفری های دیگه رو هم امتحان کن،من امتحان کردم هندزفری 5300 خیلی بهتر از این n73 هست،البته خود گوشی مشکلی نداره تقصیر هندزفریشه
البته اینا به نظر من بود،اساتید بیشتر راهنمایی میکنند
درضمن تو سایت نوکیا بری تو قسمت software update یه جاش هست کد گوشیت رو میزنی میگه برای گوشی تو update وجود داره یا نه
مرس از راهنمییت
منظورت از کد گوشی جیه؟؟....همون imei number??
Saman-tci
22-07-2007, 11:56
نه دوست من Code گوشی پشت گوشی و زیر باتری نوشته شده ......
کد رو وارد کردم....یه آپدیت جدید معرفی میکنه برام
بچه ها آپدیت تاثیر محسوسی رو گوشی میگذاره؟؟؟؟.....یعنی کیفیت صدای گوشیم میره بالا مثلا؟؟؟؟!!!!!!!
M.etallic.A
22-07-2007, 13:11
مرسی مرسی خیلی بهتر شد:11:
ولی کلا صدای با کیفیتی نداره اسپیکرش ...من یه کم نویز حس میکنم توش
البته من صدای گوشیایه دیگرو نشنیدم ....شاید در مقابل اونا همینم شاه باشه
چرا اتفاقا خیلی با کیفیته... یادت باشه گوشی خریدی . رو ماشینت که سیستم نبستی... در ضمن به آهنگ هم بستگی داره باید با کیفیت باشه.
:46: صداش خوبه ولی دیگه نه تا اون حد ( ساب و .... ):18:
همین الان رفتم اتصالات ....گفتم چرا موقع فیلم برداری نویز میوفته رو صداش.....گفت طبیعیه
گفتم اگه آپدیتش کنم بهتر میشه؟....گفت آره
بعدش پرسیدم خودم میتونم آپدیتش کنم....گفت آره ولی دیگه از گارانتی ساقط میشه:18:
منم 2 دستی تقدیم خودشون کردم که مجانی برام آپدیت کنن:31:
ولی گفت 3 روز دیگه بیا بگیرش....می گفت فقط 1 روز باید تو تست بمونه بعد از آپدیت:41:
یه یارو هم اونجا بود گفت اگه خودت آپ میکردی احتمالا خاموش میشد گوشیت:2:
مثل اینکه آپ کردن خیلی حساسه.......شما هم حتما مواظب باشید
M.etallic.A
22-07-2007, 14:37
من تا حالا دو بار آپدیت کردم. صدای نویزش طبیعی نیست. البته من چندین مورد دیدم که این مشکل رو داشتن. فکر کنم اینها گوشی های هستن که از مرحله تست کارخونه نتونستن رد بشن.
با سایلنت کردن صدای دوربین N73 قطع نمیشه اگه میشه یه راه دیگه بگید.
ورژن گوشیم : 3.0705.1.0.31
در ضمن N73 موزیک ادیتیشن هست.
M.etallic.A
22-07-2007, 16:40
بله متاسفانه تو اون ورژن me حتی با سایلنت هم صداش قطع نمیشه. من خودم یکی از فایلهای صوتی که واسه صدای دوربین تو سیستم گوشی بود رو با یه فایل بدون صدا عوض کرده بودم مثلا صدا رو روی camera4 میزاشتم صدا قطع میشد. این کار نیاز به یه فایل منیجر قوی مثل x-plore داره و یه کم مشکله. با آپدیت به ورژن 4.0726 این مشکل برطرف میشه و با سایلنت کردن صدای دوربین قطع میشه.
shazdeh23
22-07-2007, 17:11
دوستان لطف کنید بگید که حجم فایل واسه Update گوشی چقدره؟
من با Dial Up میتونم Update کنم؟
ممنون
راستی متالیکای عزیز من گوشیم از اون سری قبلی اتصالات که براشون مونده....چون تاریخ گوشی مال 3 ماهه دوم 2006.....بعید میدونم گوشیم خراب باشه...شاید انتظاراتم زیاده :46:
حالا من اگه بخوام یه هندزفریه خفن براش بگیرم که نه هوا داشته باشه نه نویز و موقع عوض کردن آهنگ خش نکنه (البته یه تیک کوچولو فقط) چی بگیرم؟.......بهترینش چیه
آیا accessory دیگه ای هم هست که به دردم بخوره؟...میخام تو این چند روز که گوشی دشستم نیست برم دنبال accessory
بله متاسفانه تو اون ورژن me حتی با سایلنت هم صداش قطع نمیشه. من خودم یکی از فایلهای صوتی که واسه صدای دوربین تو سیستم گوشی بود رو با یه فایل بدون صدا عوض کرده بودم مثلا صدا رو روی camera4 میزاشتم صدا قطع میشد. این کار نیاز به یه فایل منیجر قوی مثل x-plore داره و یه کم مشکله. با آپدیت به ورژن 4.0726 این مشکل برطرف میشه و با سایلنت کردن صدای دوربین قطع میشه.
اگه ممکنه مسیر فایل صدا و طریقه این عمل را توضیح بده ؟؟؟؟!!!!
!Bikhaneman!
23-07-2007, 00:43
محمد جان ، من هم مثل Arian11 درخواست آموزششو دارم .
M.etallic.A
23-07-2007, 01:49
راستی متالیکای عزیز من گوشیم از اون سری قبلی اتصالات که براشون مونده....چون تاریخ گوشی مال 3 ماهه دوم 2006.....بعید میدونم گوشیم خراب باشه...شاید انتظاراتم زیاده :46:
حالا من اگه بخوام یه هندزفریه خفن براش بگیرم که نه هوا داشته باشه نه نویز و موقع عوض کردن آهنگ خش نکنه (البته یه تیک کوچولو فقط) چی بگیرم؟.......بهترینش چیه
آیا accessory دیگه ای هم هست که به دردم بخوره؟...میخام تو این چند روز که گوشی دشستم نیست برم دنبال accessory
بهترینش هندزفری میوزیک ادیشنه. اسمش رو دقیقا یادم نیست..
هندرفری بلوتوث هم میتونه گزینه مناسبی باشه.
Alireza_aar
23-07-2007, 13:59
:8: بيشترم برام كيفيت صفحه و پخش موزيك مهمه.:8::10:
Gladiator
23-07-2007, 15:04
من ميخواستم N73 Music Edtion بخرم اولا ميخواستم ببينم از نظر ضمانت ايراتل بهتره يا اتصلات دوما قيمت Music Edtion چنده الان ؟
Saman-tci
23-07-2007, 16:11
ببین این چیزهایی که گفتی با هم فرق دارن ....
کیفیت صفحه P990 به نظر من شفاف تر و واضحتره .....
اما پخش این 2 تا گوشی به پای N73 هم نمیرسه.....
Alireza_aar
23-07-2007, 16:34
ببین این چیزهایی که گفتی با هم فرق دارن ....
کیفیت صفحه P990 به نظر من شفاف تر و واضحتره .....
اما پخش این 2 تا گوشی به پای N73 هم نمیرسه.....
منم مي دونم فرق دارن اگه فرق نداشتن يك كدومو مي گرفتم مي خوام ببينم نسبت به قيمتشون كدومم به صرفه تره بگيرم.يك سوال ديگه ميگن الان 5700 گارانتي نداره.:18:
آموزشش رو بدید خواهشا. در ضمن اون ورژنی که شما گفتید برای گوشی من اصلا وجود نداره یعنی شما میگید گوشی رو به عقب برگردونم!!!
5.0705.3.0.1 این ورژن گوشیمه اما اونی که شما گفتی که عقب تر از اینه (4.0726 ) همون آموزش اول رو بدید ممنون میشم.
با تشکر از توجهتون.
آموزشش رو بدید خواهشا. در ضمن اون ورژنی که شما گفتید برای گوشی من اصلا وجود نداره یعنی شما میگید گوشی رو به عقب برگردونم!!!
5.0705.3.0.1 این ورژن گوشیمه اما اونی که شما گفتی که عقب تر از اینه (4.0726 ) همون آموزش اول رو بدید ممنون میشم.
با تشکر از توجهتون.
مطمئنی گوشیت N73 است ؟ ورژن 5.0705.3.0.1 مربوط به N70 میباشد.:41:
nasambros
23-07-2007, 19:29
منم مي دونم فرق دارن اگه فرق نداشتن يك كدومو مي گرفتم مي خوام ببينم نسبت به قيمتشون كدومم به صرفه تره بگيرم.يك سوال ديگه ميگن الان 5700 گارانتي نداره.:18:
Sony ericson بی خیال اگه واسه صدا میخای
فقط N73
مطمئنی گوشیت N73 است ؟ ورژن 5.0705.3.0.1 مربوط به N70 میباشد.:41:
ببخشید N70 بغل دستم بود اشتباه شد واقعا سوتی بزرگی بود حالا اگه آپدیت کنم درست میشه؟:11:
من ميخواستم N73 Music Edtion بخرم اولا ميخواستم ببينم از نظر ضمانت ايراتل بهتره يا اتصلات دوما قيمت Music Edtion چنده الان ؟
الان چند ماهی میشه که ایراتل هیچ گوشی رو گارانتی نمی کنه البته اینو از نمایندگی اصلیش شنیدم . آخرین قیمتی که دارم 390 هستش خیلی مفت شده :5:
من با me با اکثر گوشی هایی که حرفی واسه گفتن 3250 p990 w800 و ... داشتن کل انداختم :46:ولی صاحب اکثر گوشی ها آخرش اعتراف می کردن که ان73 ام ای صدای خدایی داره بعضیا هم دوست نداشتن کم آوردن گوشیشونو باور کنن:31: البته دوربین عالی n73 رو هم نباید فراموش کرد قابلیت اتوفکوسش یه دنیا می ارزه. شک نکن ...
mohsen_djd2
24-07-2007, 15:15
آیا میشه از n73 به جای وبکم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟
اگه میشه توضیح بدید و برنامشو اگه داره بذارید
ممنون
با سلام...
منم N73 me خريدم
منتها چون گوشي از دبي اومده دفترچه راهنماي عربي داره..
كسي راهنما فارسي و يا انگلسي اون رو جايي سراغ داره؟..
ممنون ....
8)
roteal2007
24-07-2007, 20:18
الان این گوشی تو بازار ساخت کجاست
roteal2007
24-07-2007, 20:19
خبر دارین تو سایت gooshishop اختلاف قیمت ان73 با موزیکال 5000 تومن
Saman-tci
24-07-2007, 20:37
با سلام...
منم N73 me خريدم
منتها چون گوشي از دبي اومده دفترچه راهنماي عربي داره..
كسي راهنما فارسي و يا انگلسي اون رو جايي سراغ داره؟..
ممنون ....
8)
دوست من توی در طبقه زیر همکف علاالدین یه مغازه ای هست که فقط دفترچه و CD راهنمای استفاده از گوشی رو میفروشه .....
Saman-tci
24-07-2007, 20:38
خبر دارین تو سایت gooshishop اختلاف قیمت ان73 با موزیکال 5000 تومن
بله من هر روز به این سایت سر میزنم اما به واقعیت قیمتهاش اعتماد ندارم .....
madscoother
24-07-2007, 22:35
وستان من چندتا بازی داشتم روی گوشی نصب کردم ولی تصویرش نصف گوشی رو میگیره فرمتهایی که پشتیبانی میکنه چی هاست
Alireza_aar
24-07-2007, 23:36
من مي خوام يك فروند n73 بگيرم از كجا بفهمم كه اصله يعني ساخته فنلانده؟ با چه گارانتي بگيرم خوبه؟؟
M.etallic.A
24-07-2007, 23:44
وستان من چندتا بازی داشتم روی گوشی نصب کردم ولی تصویرش نصف گوشی رو میگیره فرمتهایی که پشتیبانی میکنه چی هاست
باید بازیهای مخصوص n73 رو نصب کنی : 240 * 320
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.