مشاهده نسخه کامل
: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
scorpion2
12-10-2017, 00:15
درود
فیلم از روی تلگرام را چطوری میشه با برنامه idm دانلود کرد ، بعضی کانال هستن که لینک مجزا قرار نمیدن و باید با خوده تلگرام دانلود کرد که خیلی کند هست .
درود
ازاین بات میتونید استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Golbarg01
12-10-2017, 17:42
اگر شمارمون رو داخل تلگرام تغییر بدیم کسانی که تلگرام ما رو دار ن شماره جدید رو می بینن؟!
من می خوام کل گروه ها و کانال های تلگرامم رو منتقل کنم به یک شماره جدید بدون اینکه دونه دونه add شون کنم همچنین شماره جدیدم رو دیگران نبینن
راهش چیه؟
The Respina
12-10-2017, 19:48
اگر شمارمون رو داخل تلگرام تغییر بدیم کسانی که تلگرام ما رو دار ن شماره جدید رو می بینن؟!
من می خوام کل گروه ها و کانال های تلگرامم رو منتقل کنم به یک شماره جدید بدون اینکه دونه دونه add شون کنم همچنین شماره جدیدم رو دیگران نبینن
راهش چیه؟
تمام افرادی که شماره قدیم شما رو توی تلگرام سیو کرده باشن میتونن ببینن.
Amin.P30
20-10-2017, 20:01
سلام
بعضی گروه ها چت رو بستن. یعنی کسی که چیزی مینویسه و میفرسته سریع حذف میشه. خود سیستم نمیزاره پستی توی گروه ارسال بشه
این کار رو چطور میشه انجام داد؟
The Respina
20-10-2017, 21:49
سلام
بعضی گروه ها چت رو بستن. یعنی کسی که چیزی مینویسه و میفرسته سریع حذف میشه. خود سیستم نمیزاره پستی توی گروه ارسال بشه
این کار رو چطور میشه انجام داد؟
سلام
ربات ها 99 درصد کاربردشون تو ایران برای همین کارا هست
با ماهی 5 تومن میتونید یکی برای گروه خودتون تهیه کنید ادمینش کنید و از لیست دستورات روی قفل گروه بزنید.
syamak790
26-10-2017, 08:26
سلام
یه سوال خیلی مسخره که نمیدونم مبنا یا اساسی داره یا نه
تو لیست مخاطبین که افراد آنلاین و آخرین زمان آنلاین بودنشون رو نشون میده
مبنایی موجود داره که کی در صدر باشه کی نه ؟
چون گاهی افراد آنلاین جابجا میشن
یعنی یکی میاد 3 تا پله پایین تر ...
یکی 3 تا پله میره بالاتر ...
یکی تازه ةآنلاین شده میاد اول ...
با تشکررر فراوان
The Respina
26-10-2017, 16:53
سلام
یه سوال خیلی مسخره که نمیدونم مبنا یا اساسی داره یا نه
تو لیست مخاطبین که افراد آنلاین و آخرین زمان آنلاین بودنشون رو نشون میده
مبنایی موجود داره که کی در صدر باشه کی نه ؟
چون گاهی افراد آنلاین جابجا میشن
یعنی یکی میاد 3 تا پله پایین تر ...
یکی 3 تا پله میره بالاتر ...
یکی تازه ةآنلاین شده میاد اول ...
با تشکررر فراوان
سلام
در گروه ها نه به صورت رندوم هست و هیچ قانونی نداره ! ولی توی مخاطبین خود تلگرام براساس حروف الفبا هست.
syamak790
28-10-2017, 10:19
سلام
در گروه ها نه به صورت رندوم هست و هیچ قانونی نداره ! ولی توی مخاطبین خود تلگرام براساس حروف الفبا هست.
سلام ممنون
منظورم همون لیست مخاطبین بود
اما اصلا بر اساس حروف الفبا نیست
کلا فکر کنم هیچ مبنایی نداشه باشه ، بیشتر بر اساس آخرین زمان آنلاین بودنه ، اشخاصی که last شونو ورداشتن در انتها قرار دارن
اما تو اون اشخاصی که آنلاینن ، جابجایی زیاد داره که نمیدونم بر چه مبنایی هست !
hassan_sia
28-10-2017, 14:26
سلام به همه عزیزان
ببخشید من تو تلگرام یه پیام تبلیغاتی رو به حدود 20 یا 30 نفر ناشناس (که تو لیست شماره تلفنها نبودن) فرستادم و ظاهرا اونا هم منو اسپم ریپورت کردن و تلگرام منو 3 روز بلاک کرده و از فرستادن پیام به افراد ناشناس محروم هستم.
حالا سوال من اینجاست که سیستم ریپورت کردن یه نفر چطوریه ؟ یعنی اگه یه نفر ناشناس مثلا به من پیام بده من می تونم اسپم ریپورتش کنم اما اگه من هم براش جواب بدم چی؟ یعنی بعد از اینکه بهش جواب دادم هم میتونم اسپم ریپورتش کنم یا نه؟
(می خوام از اتفاقات بعدی برای خودم جلوگیری کنم !:n02:)
puya2010
28-10-2017, 19:22
در حال حاضر کدوم یک از نرمافزارهای غیررسمی تلگرام قابلیت روح درش فعال هست؟
پولی یا رایگان برام مهم نیست، امنیت نرمافزار هم برام مهم نیست، چون از گوشی دوم و اکانت دوم برای اتصال استفاده میکنم.
ممنون میشم جواب بدید
puya2010
29-10-2017, 20:59
در حال حاضر کدوم یک از نرمافزارهای غیررسمی تلگرام قابلیت روح درش فعال هست؟
پولی یا رایگان برام مهم نیست، امنیت نرمافزار هم برام مهم نیست، چون از گوشی دوم و اکانت دوم برای اتصال استفاده میکنم.
ممنون میشم جواب بدیددوستان؟ میشه راهنمایی کنید؟
szh_1367
30-10-2017, 12:03
سلام
من در بعضی گروه های کاری عضو هستم در میان مطالب ارسالی نکته های خوبی وجود داره
چطور میتونم این متن ها یا عکس ها رو در تلگرام ذخیره کنم در صورتی که تلگرام خودم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم به همین اطلاعات دسترسی داشته باشم
یه جور بایگانی یا کانال یا هر چیز دیگه ای
puya2010
30-10-2017, 12:09
سلام
من در بعضی گروه های کاری عضو هستم در میان مطالب ارسالی نکته های خوبی وجود داره
چطور میتونم این متن ها یا عکس ها رو در تلگرام ذخیره کنم در صورتی که تلگرام خودم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم به همین اطلاعات دسترسی داشته باشم
یه جور بایگانی یا کانال یا هر چیز دیگه اینرم افزار رسمی تلگرام رو ندارم اما در Plus گزینه Save to My Cloud دقیقا همین کار رو میکنه
szh_1367
30-10-2017, 12:42
نرم افزار رسمی تلگرام رو ندارم اما در Plus گزینه Save to My Cloud دقیقا همین کار رو میکنه
این خصوصیت داخل تلگرام با کمی محدودیت وجود داره
من بیشتر دقتم روی اینکه که اگر دلیت اکانت کردم و دوباره با همین شماره یا شماره دیگه تلگرام رو نصب کردم به اطلاعات دسترسی داشته باشم
puya2010
30-10-2017, 13:02
این خصوصیت داخل تلگرام با کمی محدودیت وجود داره
من بیشتر دقتم روی اینکه که اگر دلیت اکانت کردم و دوباره با همین شماره یا شماره دیگه تلگرام رو نصب کردم به اطلاعات دسترسی داشته باشماگه رسما اکانت رو پاک کنید که احتمال میدم محتواهای موجود در کلاد هم پاک شه، باز دقیق نمیدونم، اما اگه صرفا نرم افزار رو پاک کنید یا گوشی رو فکتوری ریست کنید یا گوشیتون رو عوض کنید مطمئنا محتواها ذخیره میمونه در سرویس ابری خود تلگرام
Reza31001
06-11-2017, 12:38
دوستان اگه creator کانالی اکانتش حذف یا بن بشه اتفاقی برای کانال میفته؟
Mohammad Hosseyn
06-11-2017, 14:40
دوستان اگه creator کانالی اکانتش حذف یا بن بشه اتفاقی برای کانال میفته؟
بعد حذف شدن اکانت هیچکس اختیارات Creator رو نداره. اگر کانال ادیمن اضافی داشته باشه اونها فقط میتونن تو همون اختیاراتی که بهشون داده شده رو کانال کار کنن ولی مثلا نمیتونن کانال رو حذف کنن. یا اگه بهشون اجازه داده نشده باشه نمیتونن ادمین دیگه ای اضافه کنن...
:n37:سلام من یه اکانت مجازی میخواستم..کی میتونه برام بسازه لطفا؟؟؟؟:n03::n03::n03::n37::n37:
tranceyou
14-11-2017, 11:15
سلام به شما ، دوستان من یک روزی میشه که میخوام جاهایی کامنت بذارم این مشکل رو دارم!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir hamzeh
15-11-2017, 13:57
سلام من دوبار و به فاصله کمی از تلگرام خارج شدم فقط 2 بار حالا نمیتونم برم و پیغام try many atemp try later یا یه همچین چیزی میگه
علتش چیه واقعا به خاطر دوبار خارج شدن از تلگرامه یا کسی ریپورت و اینا کرده؟ بعدا دوباره کی میتونم برگردم؟ ممنون اگر راهنمایی کنید
The Respina
15-11-2017, 18:50
سلام من دوبار و به فاصله کمی از تلگرام خارج شدم فقط 2 بار حالا نمیتونم برم و پیغام try many atemp try later یا یه همچین چیزی میگه
علتش چیه واقعا به خاطر دوبار خارج شدن از تلگرامه یا کسی ریپورت و اینا کرده؟ بعدا دوباره کی میتونم برگردم؟ ممنون اگر راهنمایی کنید
سلام
یک ساعت دیگه امتحان کنید !
amir hamzeh
16-11-2017, 12:11
سلام
یک ساعت دیگه امتحان کنید !
سلام من 4 ساعت بعدشم امتحان کردم نشد دیدم یه جاهایی نوشته 12 یا 24 ساعت بعد حتی تا چند روز ممکنه نشه وارد شد درسته همچین چیزی؟ دیگه هم امتحان نکردم
The Respina
16-11-2017, 15:15
سلام من 4 ساعت بعدشم امتحان کردم نشد دیدم یه جاهایی نوشته 12 یا 24 ساعت بعد حتی تا چند روز ممکنه نشه وارد شد درسته همچین چیزی؟ دیگه هم امتحان نکردم
اگر همون موقع که پیغام داد دیگه امتحان نمیکردید درست میشد. گفته سایت ها هم درسته وقتی شما زیاد لاگین و لاگ اوت میکنید سیستم خودکار تشخیص میده مشکلی ممکنه برای اکانت شما پیش اومده باشه و دسترسی رو میبنده.
تا 24 ساعت تست نکنید.
سلام
شما چجوری اسم کانال و یوزر افراد رو سرچ میزنید؟
یعنی یک کانال اسمش بدهند شما چجوری پیداش میکنید در تلگرام؟
اخه الان میگه ساده تر کردیم در نسخه جدید سرچ رو
اما من نمیبنم کجا میگه؟
من وقتی نام کانال یا یوزر کسی بخوام سرچ کنم . میرم تو یوزر خودم اسمش رو کامل میزنم تا بیاد.
The Respina
16-11-2017, 15:18
سلام
اما من نمیبنم کجا میگه؟
من وقتی نام کانال یا یوزر کسی بخوام سرچ کنم . میرم تو یوزر خودم اسمش رو کامل میزنم تا بیاد.
سلام
روش خودتون هم درسته هم اینکه میشه در قسمت سرچ نام کامل همراه با @ رو نوشت پیدا میشه !
نسخه های پیشرفته مانند موبوگرام قابلیت ایدی یاب دارن که راحتتره.
Mohammad Hosseyn
16-11-2017, 22:32
سلام
اما من نمیبنم کجا میگه؟
کادر مربوط به Search فکر میکنم مشخصه تو همه نسخه های تلگرام...
شما username یا عنوان یک کانال رو وارد کنید براتون سرچ میکنه...
دوستان تگرام خط 937 من امروز یهو از کار افتاد و روی کانکتینگ موند! هم با وای فای هم با نت سیم کارت.هم با چیز شکن هم بدون اون امتحان کردم.هییچ فرقی نکرد.
بعد تگرام 936 ام و کلا انگار تلگرام بقیه هیچ مشکلی نداره !
الانم لاگ اوت کردم اما موقع لاگین باز کانکتینگ هست !
چیکار کنم؟:n03:
دوستان تگرام خط 937 من امروز یهو از کار افتاد و روی کانکتینگ موند! هم با وای فای هم با نت سیم کارت.هم با چیز شکن هم بدون اون امتحان کردم.هییچ فرقی نکرد.
بعد تگرام 936 ام و کلا انگار تلگرام بقیه هیچ مشکلی نداره !
الانم لاگ اوت کردم اما موقع لاگین باز کانکتینگ هست !
چیکار کنم؟:n03:
سلام
کش تلگرامتو بپاک
اگه نشد پاک کن برنامه رو
اخرین اپدیت از گوگل پلی نصب کن
Nocturne
27-11-2017, 00:29
سلام،
بچه ها با vote bot که نظرسنجی میسازیم بعد که تموم شد میخوایم دیگه دریافت نکنه نظر باید دیلیتش کنیم؟ با دیلیت کردن همچنان «نتایج» باقی میمونه تو چنل؟
مرسی
●●●FDR●●●
27-11-2017, 10:57
دوستان برای شما هم سرعت تلگرام کند شده ؟
behnamcp
08-12-2017, 08:56
سلام
دوستان چطور میشه کل فایل های مثلا صوتی یا ویدئویی یک گروه یا کانال رو به طور کامل و یک جا دانلود کرد ؟منظورم این هست وقتی تعداد فایلها زیاد هست خب کار خسته کننده هست بر روی همه فایل های کلیک کرد.(لطفا راحل تون رو در مورد نسخه دسکتاپ بگید )ممنونم
با سلام به همه دوستان
صفحه شخصی من تو تلگرام حذف شده:n14::n14::n14::n14::n14:
هیچ راهی برای بازیابی ش هست؟
تو این چت متنها و عکسها رو خیلی وقته ذخیره کردم
تو خود پوشه تلگرام و حتی تو کش تلگرام هم نمونده
بازیابی اینها خیلی برام مهمه لطفا منو راهنمایی کنید
Mohammad Hosseyn
16-12-2017, 18:54
با سلام به همه دوستان
صفحه شخصی من تو تلگرام حذف شده:n14::n14::n14::n14::n14:
هیچ راهی برای بازیابی ش هست؟
تو این چت متنها و عکسها رو خیلی وقته ذخیره کردم
تو خود پوشه تلگرام و حتی تو کش تلگرام هم نمونده
بازیابی اینها خیلی برام مهمه لطفا منو راهنمایی کنید
روی نسخه ویندوز کار میکنید؟
اگر تلگرام نسخه اندروید دارید قسمت Saved Messages رو چک کنید...
اگر پاک کرده باشید راه برگشتی نیست فکر میکنم...
روانپریش
20-12-2017, 15:00
اگه كسي رو توي تلگرام بلاك كرده باشم اون شخص ميتونه انلاين بودن من رو بفهمه؟
ويه سوال ديگه اينكه توي نسخه دسكتاپ ميشه كاري كرد كه آنلاين بودنم نشون داده نشه
Mohammad Hosseyn
20-12-2017, 16:07
اگه كسي رو توي تلگرام بلاك كرده باشم اون شخص ميتونه انلاين بودن من رو بفهمه؟
ويه سوال ديگه اينكه توي نسخه دسكتاپ ميشه كاري كرد كه آنلاين بودنم نشون داده نشه
در صورتی که last seen privacy شما روی nobody تنظیم شده باشه، هیچ کس نمیتونه آنلاین بودن شمارو در این لحظه ببینه. تنها زمانی که در یک صفحه چت با کسی در حال تایپ هستید یا پیام های جدیدش رو میخونید مشخص میشه که هستید (اون هم فقط برای اون فرد که دارید باهاش صحبت میکنید و دیگه نیاز به مخفی کردن آنلاینی نیست!)
در تلگرام نسخه ویندوز تنظیمات Last seen privacy هست.
اگر روی everybody تنظیم کنید که همه بجز کسانی که بلاک کردید میبینن آنلاین بودنتون رو. اگر روی my contacts باشه هم که مشخصه فقط کسانی که شمارشون در مخاطبین شماست میتونن انلاین بودنتون رو ببینن.
روانپریش
20-12-2017, 22:57
در صورتی که last seen privacy شما روی nobody تنظیم شده باشه، هیچ کس نمیتونه آنلاین بودن شمارو در این لحظه ببینه. تنها زمانی که در یک صفحه چت با کسی در حال تایپ هستید یا پیام های جدیدش رو میخونید مشخص میشه که هستید (اون هم فقط برای اون فرد که دارید باهاش صحبت میکنید و دیگه نیاز به مخفی کردن آنلاینی نیست!)
در تلگرام نسخه ویندوز تنظیمات Last seen privacy هست.
اگر روی everybody تنظیم کنید که همه بجز کسانی که بلاک کردید میبینن آنلاین بودنتون رو. اگر روی my contacts باشه هم که مشخصه فقط کسانی که شمارشون در مخاطبین شماست میتونن انلاین بودنتون رو ببینن.
كلا بخوام هيشكي تحت هيچ شرايطي آنلاين بودن منو نبينه بايد بذارم روي گزينه nobody؟
Milad4171
20-12-2017, 23:12
كلا بخوام هيشكي تحت هيچ شرايطي آنلاين بودن منو نبينه بايد بذارم روي گزينه nobody؟
بله. این گزینه یعنی هیچکس آخرین زمان فعالیت شما رو نمیتونه ببینه .
دوستان یه سوال فوری داشتم از خدمتتون.
یک سوپر گروه تلگارامی هست با 3000 عضو آدمین هر کاری میکنه میشه گروه رو حذف کرد،از طرفی حذف نک تک اعضا کار طولانی وسختیه.
شما راهکاری دارید؟
اگر تلگرام رفت دوستام برنامه زیر
دوستان عزیز، به منظور دسترسی به اپلیکیشن تلگرام در صورت مشکل ز بات زیر هیل ترشکنهای امن را دانلود کنید
paskoochehbot
راسته تلگرام فیلتر کردن دیروز تا حالا هیچ پیغامی نمی تونم بفرستم و بگیرم
بله تلگرام مشکل داره ..
بهتر که فی-لتر کردن . انشالله که همینطوری ف-لتر بمونه....برگردیم همین انجمن
این بستن تلگرام باعث اختلال در کار ما شد
واقعا متاسفام :n34:
sunshineboy
01-01-2018, 18:43
از نسخه وب استفاده کنید راحت ترم هست .ف-یلتر نیس واس من:D نمیدونم چراشو ولی فیلتر نیس سایتش:/
پ.ن تست کردم با مروگر ویوالدی باز نمیشه! ولی با یاندکس باز میشه! مروگر یاندکس بعضی وقتا فیلتر رو رد میکنه مثلا من بعضی مواقع به یوتیوب دسترسی دارم بدون هیچ فیلتر شکنی :/ دلیلش رو هنوز نفهمیدم خودم بعد دو سال!بعضی مواقع بعضی سایتارو باز میکنه. الان با یاندکس ک هستم سایت تلگرم باز میشه! بدون یاندکس باز نمیشه!
محمد7966
09-01-2018, 15:30
حذف شود با تشکر
از یه نظر خوبه فیلتره از یه نظر بد بعضیا باهاش کار میکردن بعضیا هم ...
زنه تو خیابون داره میاد تو شکم من اصلا جلوشو نگاه نمیکنه همش سرش تو تلگرامش بود تو تاکسی 30 بار راننده داشت تصادف میکرد سرش تو تلگرام بود البته اخرش بازشم نکنن block chain بازش میکنه بزودی
راشا تهرونی
10-01-2018, 11:23
از یه نظر خوبه فیلتره از یه نظر بد بعضیا باهاش کار میکردن بعضیا هم ...
زنه تو خیابون داره میاد تو شکم من اصلا جلوشو نگاه نمیکنه همش سرش تو تلگرامش بود تو تاکسی 30 بار راننده داشت تصادف میکرد سرش تو تلگرام بود البته اخرش بازشم نکنن block chain بازش میکنه بزودی
این block chain چی هست؟
پاول دورف گفته ارز مخصوص تلگرام بزودی راه میوفته و بلاک چین هم شامل سیستم تلگرام میشه یعنی هیچ کس دیگه نمیتونه تلگرامو فیلتر کنه این فناوری بیشتر برای امن کردن ارز دیجیتال هست ولی خب استفاده دیگه هم ازش میشه کرد
قابله توجه فیلترچیا این فناوری نو پا هست بزودی کل شبکه اینترنت ازش استفاده میکنه و فیلترینگ دیگه معنایی نداره مگه اینکه کلا اینترنت کشور رو قطع کنن
تلگرام با دستور روحانی رفع فیلتر شد
▪️فیلترینگ موقت تلگرام و برخی محدودیتهایی که به درخواست برخی نهادها در طی دو هفته گذشته اعمال شده بود، به دستور رئیس جمهور بهطور کامل برداشته شد.
▪️اینستاگرام نیز شنبه گذشته نیز با نظر رییس جمهور رفع فیلتر شده بود/ ایسنا
alireza9t9
13-01-2018, 22:38
[emoji830]️فیلترینگ موقت تلگرام و برخی محدودیتهایی که به درخواست برخی نهادها در طی دو هفته گذشته اعمال شده بود، به دستور رئیس جمهور بهطور کامل برداشته شد.
[emoji830]️اینستاگرام نیز شنبه گذشته نیز با نظر رییس جمهور رفع فیلتر شده بود/ ایسنابرای من الان واقعا سرعتش افتضاحه! با همون قندشکن سرعتش بهتره... بقیه دوستانم اینطورن؟
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
راشا تهرونی
13-01-2018, 23:24
تایید میشه سرعت بسیار پایین
کجا رفع فیلتر شده ؟!! یک ساعت بازش کردن دوباره بستن ملت چی فرض کردن
albertxx
14-01-2018, 09:10
کجا رفع فیلتر شده ؟!! یک ساعت بازش کردن دوباره بستن ملت چی فرض کردن
رفع فیلتر شده عزیز
▪️فیلترینگ موقت تلگرام و برخی محدودیتهایی که به درخواست برخی نهادها در طی دو هفته گذشته اعمال شده بود، به دستور رئیس جمهور بهطور کامل برداشته شد.
ملت رو چی فرض کردن ؟
این دو نرم افزار با دستور شورایی فیلتر شد که ریئسش همین روحانی هست
بعد به دستور روحانی رفع شد ؟؟
حق طبیعی مردم رو برگردوندن انتظار دارن ملت تشکر هم کنن ؟؟
به قول یه بنده خدایی
زمان امام علی به اسم معاویه گوسفند میدادن به مردم
بعد به اسم امام علی پس میگرفتن !
الان هم کار تلگرامه !
رفع فیلتر شده عزیز
ملت رو چی فرض کردن ؟
این دو نرم افزار با دستور شورایی فیلتر شد که ریئسش همین روحانی هست
بعد به دستور روحانی رفع شد ؟؟
به قول یه بنده خدایی
الان هم کار تلگرامه !چرا بحث الکی می کنید همه جا وقتی شلوغ می شه این کارا رو می کنن بعدم که خلوت شد درستش می کنند نمونه اش پاریس. و ایالات متحده پارسال که توش اعتراض شده بود اونا کلا تلفن همراه منطقه رو قطع کردن فیلترم کردن هم فیلتر شدن کاملا قابل پیشبینی بود هم رفع فیلترش
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
albertxx
14-01-2018, 13:36
چرا بحث الکی می کنید همه جا وقتی شلوغ می شه این کارا رو می کنن بعدم که خلوت شد درستش می کنند نمونه اش پاریس. و ایالات متحده پارسال که توش اعتراض شده بود اونا کلا تلفن همراه منطقه رو قطع کردن فیلترم کردن هم فیلتر شدن کاملا قابل پیشبینی بود هم رفع فیلترش
چه ربطی داره ؟؟؟
من چی گفتم شما چی گفتید ؟؟ :n02:
به هر حال بزودی پاول دورف بازش میکرد :n08: علت کندی اینه که همه هجوم اوردن
به قول یه بنده خدایی
الان هم کار تلگرامه !
حیف که بحث 30 یا 30 ممنوعه
shaahani
15-01-2018, 03:15
درگاه خروجی اینترنت را بشدت خراب کرده اند .
دلیل کندی در تلگرام و دیگر برنامه ها همین است.
درضمن ممکن است ارتباطات شما مورد جاسوسی قرار گیرد .
راه حل استفاده از ف ی ل ت ر شکن است ، اگر باور ندارید سای فون را به عنوان مثال اجرا کنید تا ببینید با چه سرعت بالایی توانایی استفاده خواهید داشت !
درضمن به این روش خودرا در مقابل جاسوسی و قطع ارتباط ایمن نگه خواهید داشت.
alireza9t9
15-01-2018, 04:04
درگاه خروجی اینترنت را بشدت خراب کرده اند .
دلیل کندی در تلگرام و دیگر برنامه ها همین است.
درضمن ممکن است ارتباطات شما مورد جاسوسی قرار گیرد .
راه حل استفاده از ف ی ل ت ر شکن است ، اگر باور ندارید سای فون را به عنوان مثال اجرا کنید تا ببینید با چه سرعت بالایی توانایی استفاده خواهید داشت !
درضمن به این روش خودرا در مقابل جاسوسی و قطع ارتباط ایمن نگه خواهید داشت.درسته..
منم بدونه قندشکن خیلی سرعت دانلودم تو تلگرام کنده..
ولی وقتی روشنش میکنم سرعتش خیلی زیاد میشه
noisymind
15-01-2018, 13:12
خب خدا رو شکر شدیم مثل قبلا! قبلا که تلگرام نبود همه با ف*لترشکن میرفتن فیس بوک. الانم به لطف تحمیل ف*لترشکن در این چند روز ، خودم و خیلی ها دوباره بعد از مدتها رفتیم سراغ فیس بوک! تلگرام هم به قول دوستان با ف*لتر شکن سرعتش خوب میشه.
اره با فیلترشکن اصلا کند نیست 100% دارن جاسوسی میکنن
همین الان برید دارک وب 10000 پوند می گیرند تا تلگرام رو هک کنند و تحویل شما بدن واتس اپ هم همین قیمته و اینیستا و فیسبوک و توییتر رو هم 5000 پوند برای هکش می گیرند شما چه با فیلتر شکن و چه بی فیلتر شکن وقتی با سیستم مخابراتی کشوری استفاده می کنید کاملا رصد می شه راحت همخ هکر ها سفید خاکستریش فرقی نداره همه یه ضرب المثل دارن که همیشه راهی برای نفوذ هست و اگه می خواید اطلاعاتتون امن باشه پرینت هم نه باید با خودکار پیامتون بنویسید بعد خودتون برید تحویل فرد مفابل بدید end to end
پس چون دزدا میتونن قفل ماشینو باز کنن دزد گیر دیگه استفاده نکنیم
●●●FDR●●●
17-01-2018, 00:44
دوستان به نظر میرسه مشکل سرعت تلگرام درست شده . برای شما هم همینطوره ؟
alireza9t9
17-01-2018, 01:10
دوستان به نظر میرسه مشکل سرعت تلگرام درست شده . برای شما هم همینطوره ؟برای من همچنان با قندشکن بهتره
shaahani
17-01-2018, 01:16
من با قند شکنم مشکل دارم
سرعت اونی که باید باشه نیست
اما با قندشکن قابل استفاده است ، بدون قندشکن کلا میره تو کما و صد بار باید یک عکس 20 کیلو بایتی رو کلیک کرد که باز شه
همین الان برید دارک وب 10000 پوند می گیرند تا تلگرام رو هک کنند و تحویل شما بدن واتس اپ هم همین قیمته و اینیستا و فیسبوک و توییتر رو هم 5000 پوند برای هکش می گیرند شما چه با فیلتر شکن و چه بی فیلتر شکن وقتی با سیستم مخابراتی کشوری استفاده می کنید کاملا رصد می شه راحت همخ هکر ها سفید خاکستریش فرقی نداره همه یه ضرب المثل دارن که همیشه راهی برای نفوذ هست و اگه می خواید اطلاعاتتون امن باشه پرینت هم نه باید با خودکار پیامتون بنویسید بعد خودتون برید تحویل فرد مفابل بدید end to end
داخل تمام مرکب خودکارها ردیاب میعانی هست که وقتی مینویسی ظاهر میشه در صفحه هکر ها!:)
اره با فیلترشکن اصلا کند نیست 100% دارن جاسوسی میکنن
من همیشه با شماه مجازی کار کردم کلا خیلی فاز میده به خصوص مواقع هیجانی!
چرا بحث الکی می کنید همه جا وقتی شلوغ می شه این کارا رو می کنن بعدم که خلوت شد درستش می کنند نمونه اش پاریس. و ایالات متحده پارسال که توش اعتراض شده بود اونا کلا تلفن همراه منطقه رو قطع کردن فیلترم کردن هم فیلتر شدن کاملا قابل پیشبینی بود هم رفع فیلترش
در پاریس و امریکا و این تیپ ها فقط وقتی احتمال حملات تروریستی باشه چنین کاری رو انجام میدن. اونها مثل ما با جنبه نیستن!
هیچ ربطی به اعتراض نداره این مساله. سال پیش در جریان اعتراضات در ایالات متحده امریکا در مورد رییس جمهور ترامپ هیچ اختلالی در تلفن همراه و ... نبود در امریکا.
البته اگر مظنورتون اخبار صدا و سیمای ایران هست اون بحثش با کل دنیا جداست:)
سلام دوستان . سوال داشتم . ممنون میشم کمکم کنید . من یک ربات درست کردم و می خوام که تو کانالم هر کسی عضو شد این ربات براش فعال بشه . مثل : melobot
چجوری این کارو با زبان C# انجام بدم ؟
desperanish
21-01-2018, 17:20
کسی میدونه چطور میشه چندتا استیکری که دوست داری رو جمع کرد و یه پک باحاش ساخت؟
خودم فهمیدم :n02:
wichidika
23-01-2018, 21:09
دلیل عدم محبوبیت تلگرام در خارج از ایران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پیام رسان تلگرام، در کشورهای محدودی که شاید تعدادشان به انگشتان یک دست هم نرسد، از محبوبیتی برخوردار است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پیام رسان تلگرام از اوت سال 2013 روند رو به رشد خود را شروع کرد و در فوریه سال 2016 به بزرگترین جهش خود در جذب مخاطب رسید. بر اساس گزارشات منتشر شده در اوایل سال 2017 تلگرام در بین پیام رسان ها دنیا در رده های انتهای قرار گرفته بود.
بر اساس آمار منشر شده پیام رسان تلگرام از بین 22 پیام رسان محبوب دنیا با 100 میلیون کاربر فعال در رتبه 20ام قرار دارد؛ از طرفی در ماه اولیه سال 2017 با تایید خبر افزایش تعداد کاربران فعال ماهانه تلگرام به بیش از 100 میلیون از سوی مدیران تلگرام و بررسی ترافیک دامنه اصلی تلگرام خواهیم دید ورودی 30درصدی دامنه اصلی این سایت متعلق به ایران است.
بعد از ایران بیشترین ورودی به ترتیب متعلق به کشورهای روسیه با 9.5 درصد، ایتالیا 6 درصد، آمریکا 4.6 درصد و آلمان 4.5 درصد است.
آمار بالا حکایت از محبوبیت نداشتن تلگرام بین کاربران فضای مجازی در خارج از ایران دارد؛ از طرفی اعمال محدودیت های زیاد از طرف دولتمردان خارجی یکی دیگر از دلایل محبوبیت نداشتن تلگرام در خارج از ایران عنوان می شود.
در ادامه به دلایل نداشتن محبوبیت پیام رسان تلگرام در خارج از ایران خواهیم پرداخت:
تلگرام قلب تروریست جهان
سال گذشته و با افزایش عملیات های گروه تروریستی داعش در قلب اروپا، دولتمردان اروپایی نگرانی خود را از ترویج برخی پیام رسان ها از جمله تلگرام اعلام کردند؛ مخصوصا کشور فرانسه که تبدیل به کانون عملیات انتحاری داعش شده بود تصمیمات جدی تری برای مقابله با برخی پیام رسان ها اتخاذ کرد. فرانسه بعد از عملیات انتحاری متعددی که در خاک این کشور انجام شد، تصمیم گرفت قابلیت رمزگذاری نرم افزارهای پیام رسان موبایلی را محدود کند.
در همان روزها وزیر کشور فرانسه در جریان کنفرانس خبری با همتای آلمانی خود از تلاش بین المللی برای مجبور کردن پیام رسان ها برای تبعیت از دادخواست قضایی به منظور ارائه اطلاعات کاربران خبر داد. در این نشست وزیر فرانسه از تلگرام به عنوان نرم افزار محبوب داعشنام برد تا مردم خود را از این پیام رسان خطرناک دور کند. طبق گفته رسانه های غربی، در عملیات انتحاری انجام شده در اروپا ، تلگرام نقش اساسی در تبادل نظر گروههای تروریستی داشت.
همین صحبت ها و موارد منتشر شده از استفاده داعش از این نرم افزار در جهت انجام عملیات انتحاری در اروپا، باعث شد تا مردم کشورهای غربی بیشتر از پیش از این پیام رسان دوری کنند.
عدم همکاری شبکه تلگرام برای مبارزه با تروریسم با پلیس اتحادیه اروپا
رئیس پلیس اتحادیه اروپا در خصوص عدم همکاری تلگرام در مبارزه با تروریست گفت: "برخی از پیام رسان ها به سادگی با ما همکاری نمی کنند، به عنوان مثال تلگرام بیشتر از همه برای ما مشکل می سازد". تلگرام همکاری اندکی با ما دارد که قابل مقایسه با همکاری های فیس بوک، توییتر و برخی دیگر شبکه های اجتماعی با ما نیست.
از طرفی روزنامه تایمز نیز ادعا می کند گروه داعش از تلگرام و خدمات رایگان این نرم افزار برای تبلیغات و استخدام نیروی داوطلب استفاده می کند.
انتشار سهل اخبار جعلی
امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه درماه گذشته بارها به موضوع گسترش اخبار جعلی در رسانههای اجتماعی اشاره کرده و از قصد خود برای معرفی لایحهای برای مبارزه با آنها خبر داده است. مکرون در ماه گذشته و در خبرنگاران با اشاره به اینکه برخی از رسانههای اجتماعی به ابزارهایی برای ارائه اطلاعات نادرست و راهاندازی هجمههای تبلیغاتی علیه شخصیتهای صنفهای مختلف تبدیل شدهاند، خواستار مسدود کردن آنها شد. همین سخنان ماکرون کافی بود تا جعلی بودن اخبار تلگرام در کشور فرانسه بیش از پیش ثابت شود.
همین دلایل کافی است تا پیام رسان تلگرام در بین کشورهای غربی بدون محبوبیت تلقی شود؛ قطعا همکاری نکردن مدیر تلگرام با سران کشورهای اروپایی جزء دلایل اصلی محسوب می شود که مردم اروپا علاقه به حضور در این پیام رسان ندارند.
اتحادیه اروپا در روند استفاده از شبکه های اجتماعی در نظر دارد محدودیت سنی بگذارد. محدودیت های که کودکان در استفاده از شبکه های اجتماعی از جمله فیسبوک و اسنپ چت باید از والدین خود کسب اجازه کنند. به گفته برخی کارشناسان احتمال می رود مرز سنی استفاده از شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها بالاتر از 16 سال خواهد بود. دولت سوئد قرار است طرح "دستور العمل حفاظت از داده" و محدودیت سنی در استفاده از شبکه های اجتماعی را که توسط اتحادیه اروپا ارائه شده را بررسی کند.
تلگرام جزء پیام رسان هایی محسوب می شود که با هرگونه محدودیتی مخالف است؛ از این رو و با توجه به عدم همکاری این پیام رسان با سران دولت های اروپایی در مبارزه با تروریست، محبوبیتی بین مردم ندارد. همه این ها کافی است تا مردم کشورهای غربی از این نرم افزار فاصله بگیرند.
حال سوال اساسی اینجاست، چرا پیام رسانی که توسط دولتمردان و همچنین مردم کشورهای غربی و به نوعی جهان اول طرد شده است در ایران به این شکل محبوبیت دارد؟!
- - - Updated - - -
دلیل عدم محبوبیت تلگرام در خارج از ایران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پیام رسان تلگرام، در کشورهای محدودی که شاید تعدادشان به انگشتان یک دست هم نرسد، از محبوبیتی برخوردار است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پیام رسان تلگرام از اوت سال 2013 روند رو به رشد خود را شروع کرد و در فوریه سال 2016 به بزرگترین جهش خود در جذب مخاطب رسید. بر اساس گزارشات منتشر شده در اوایل سال 2017 تلگرام در بین پیام رسان ها دنیا در رده های انتهای قرار گرفته بود.
بر اساس آمار منشر شده پیام رسان تلگرام از بین 22 پیام رسان محبوب دنیا با 100 میلیون کاربر فعال در رتبه 20ام قرار دارد؛ از طرفی در ماه اولیه سال 2017 با تایید خبر افزایش تعداد کاربران فعال ماهانه تلگرام به بیش از 100 میلیون از سوی مدیران تلگرام و بررسی ترافیک دامنه اصلی تلگرام خواهیم دید ورودی 30درصدی دامنه اصلی این سایت متعلق به ایران است.
بعد از ایران بیشترین ورودی به ترتیب متعلق به کشورهای روسیه با 9.5 درصد، ایتالیا 6 درصد، آمریکا 4.6 درصد و آلمان 4.5 درصد است.
آمار بالا حکایت از محبوبیت نداشتن تلگرام بین کاربران فضای مجازی در خارج از ایران دارد؛ از طرفی اعمال محدودیت های زیاد از طرف دولتمردان خارجی یکی دیگر از دلایل محبوبیت نداشتن تلگرام در خارج از ایران عنوان می شود.
در ادامه به دلایل نداشتن محبوبیت پیام رسان تلگرام در خارج از ایران خواهیم پرداخت:
تلگرام قلب تروریست جهان
سال گذشته و با افزایش عملیات های گروه تروریستی داعش در قلب اروپا، دولتمردان اروپایی نگرانی خود را از ترویج برخی پیام رسان ها از جمله تلگرام اعلام کردند؛ مخصوصا کشور فرانسه که تبدیل به کانون عملیات انتحاری داعش شده بود تصمیمات جدی تری برای مقابله با برخی پیام رسان ها اتخاذ کرد. فرانسه بعد از عملیات انتحاری متعددی که در خاک این کشور انجام شد، تصمیم گرفت قابلیت رمزگذاری نرم افزارهای پیام رسان موبایلی را محدود کند.
در همان روزها وزیر کشور فرانسه در جریان کنفرانس خبری با همتای آلمانی خود از تلاش بین المللی برای مجبور کردن پیام رسان ها برای تبعیت از دادخواست قضایی به منظور ارائه اطلاعات کاربران خبر داد. در این نشست وزیر فرانسه از تلگرام به عنوان نرم افزار محبوب داعشنام برد تا مردم خود را از این پیام رسان خطرناک دور کند. طبق گفته رسانه های غربی، در عملیات انتحاری انجام شده در اروپا ، تلگرام نقش اساسی در تبادل نظر گروههای تروریستی داشت.
همین صحبت ها و موارد منتشر شده از استفاده داعش از این نرم افزار در جهت انجام عملیات انتحاری در اروپا، باعث شد تا مردم کشورهای غربی بیشتر از پیش از این پیام رسان دوری کنند.
عدم همکاری شبکه تلگرام برای مبارزه با تروریسم با پلیس اتحادیه اروپا
رئیس پلیس اتحادیه اروپا در خصوص عدم همکاری تلگرام در مبارزه با تروریست گفت: "برخی از پیام رسان ها به سادگی با ما همکاری نمی کنند، به عنوان مثال تلگرام بیشتر از همه برای ما مشکل می سازد". تلگرام همکاری اندکی با ما دارد که قابل مقایسه با همکاری های فیس بوک، توییتر و برخی دیگر شبکه های اجتماعی با ما نیست.
از طرفی روزنامه تایمز نیز ادعا می کند گروه داعش از تلگرام و خدمات رایگان این نرم افزار برای تبلیغات و استخدام نیروی داوطلب استفاده می کند.
انتشار سهل اخبار جعلی
امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه درماه گذشته بارها به موضوع گسترش اخبار جعلی در رسانههای اجتماعی اشاره کرده و از قصد خود برای معرفی لایحهای برای مبارزه با آنها خبر داده است. مکرون در ماه گذشته و در خبرنگاران با اشاره به اینکه برخی از رسانههای اجتماعی به ابزارهایی برای ارائه اطلاعات نادرست و راهاندازی هجمههای تبلیغاتی علیه شخصیتهای صنفهای مختلف تبدیل شدهاند، خواستار مسدود کردن آنها شد. همین سخنان ماکرون کافی بود تا جعلی بودن اخبار تلگرام در کشور فرانسه بیش از پیش ثابت شود.
همین دلایل کافی است تا پیام رسان تلگرام در بین کشورهای غربی بدون محبوبیت تلقی شود؛ قطعا همکاری نکردن مدیر تلگرام با سران کشورهای اروپایی جزء دلایل اصلی محسوب می شود که مردم اروپا علاقه به حضور در این پیام رسان ندارند.
اتحادیه اروپا در روند استفاده از شبکه های اجتماعی در نظر دارد محدودیت سنی بگذارد. محدودیت های که کودکان در استفاده از شبکه های اجتماعی از جمله فیسبوک و اسنپ چت باید از والدین خود کسب اجازه کنند. به گفته برخی کارشناسان احتمال می رود مرز سنی استفاده از شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها بالاتر از 16 سال خواهد بود. دولت سوئد قرار است طرح "دستور العمل حفاظت از داده" و محدودیت سنی در استفاده از شبکه های اجتماعی را که توسط اتحادیه اروپا ارائه شده را بررسی کند.
تلگرام جزء پیام رسان هایی محسوب می شود که با هرگونه محدودیتی مخالف است؛ از این رو و با توجه به عدم همکاری این پیام رسان با سران دولت های اروپایی در مبارزه با تروریست، محبوبیتی بین مردم ندارد. همه این ها کافی است تا مردم کشورهای غربی از این نرم افزار فاصله بگیرند.
حال سوال اساسی اینجاست، چرا پیام رسانی که توسط دولتمردان و همچنین مردم کشورهای غربی و به نوعی جهان اول طرد شده است در ایران به این شکل محبوبیت دارد؟!
Alexina65
24-01-2018, 01:22
محمد7966
24-01-2018, 11:55
سلام
یک مشکلی بعد از فیلتر پیش اومده.خواستم ببینم کسی میدونه مشکل چیه
اما مشکل:
ما یک کانال داریم که قبل از فیلتر آمار مشاهده پیام ها بالا بود.بعد از فیلتر با اینکه اعضا کاهش پیدا نکرده ولی آمار مشاهده اومده پایین.خواستم ببینم اتفاقی افتاده؟نکنه تلگرام هم به سرنوشت وایبر دچار شده؟!:n13:
Pessimist
24-01-2018, 12:17
سلام
یک مشکلی بعد از فیلتر پیش اومده.خواستم ببینم کسی میدونه مشکل چیه
اما مشکل:
ما یک کانال داریم که قبل از فیلتر آمار مشاهده پیام ها بالا بود.بعد از فیلتر با اینکه اعضا کاهش پیدا نکرده ولی آمار مشاهده اومده پایین.خواستم ببینم اتفاقی افتاده؟نکنه تلگرام هم به سرنوشت وایبر دچار شده؟!:n13:
تا اونجایی که من میدونم این مشکل مربوط به همه ی کانال های میشه و فقط مربوط به کانال شما نمیشه
albertxx
24-01-2018, 12:19
تا اونجایی که من میدونم این مشکل مربوط به همه ی کانال های میشه و فقط مربوط به کانال شما نمیشه
دلیلش چیه ؟؟
یعنی ملت رفتن به سمت پیام رسان داخلی و از تلگرام استفاده نمیکنن ؟؟
hamid_diablo
24-01-2018, 13:13
دلیلش چیه ؟؟
شاید
پیام رسان سروش بعد از فیلتر تلگرام افزایش ممبر شدیدی داشت ...
فکر کنم الان حدودا 3 و نم میلیون ممبر داره ...بقیه پیام رسانها هم به این شکل ... این چند روزه هم در مورد پیام رسانهای داخلی زیاد صحبت شده و مثل اینکه قراره با بودجه های که تخصیص دادن , پیام رسانهای داخلی و به رقیب جدی تلگرام تبدیل کنند احیانا
حالا من یه سوالم دارم ...
چطور لینک کانال تلگرام و تغییر بدم ؟ الان گزیمه ای برای تغییر لینک وجود نداره
Pessimist
24-01-2018, 20:06
دلیلش چیه ؟؟
احتمالا خیلی ها رفتن سراغ پیام رسان های داخلی اما اونا هم به زودی متوجه میشن که پیام رسان های داخلی امکاناتش خیلی از تلگرام کمتره و در ضمن خطر لو رفتن اطلاعات و اینجور چیزها هم هست مشکل امنیت هم یکی از بزرگترین دغدغه های پیام رسان های داخلی بوده و هست. به عنوان مثال پیام رسان آی گپ یک میلیارد تومن جایزه برای نفوذ به این پیام رسان گذاشته بود که فقط با گذشت دو ساعت ه*گ شد و خیلی سریع خبر مربوط به جایزه رو از سایت خودشون حذف کرد. به نظر من یه مقدار دیگه صبر کنید ببینید نمایش پست های کانالتون به حالت عادی برمیگرده یا نه
hamid_diablo
25-01-2018, 08:49
احتمالا خیلی ها رفتن سراغ پیام رسان های داخلی اما اونا هم به زودی متوجه میشن که پیام رسان های داخلی امکاناتش خیلی از تلگرام کمتره و در ضمن خطر لو رفتن اطلاعات و اینجور چیزها هم هست مشکل امنیت هم یکی از بزرگترین دغدغه های پیام رسان های داخلی بوده و هست. به عنوان مثال پیام رسان آی گپ یک میلیارد تومن جایزه برای نفوذ به این پیام رسان گذاشته بود که فقط با گذشت دو ساعت ه*گ شد و خیلی سریع خبر مربوط به جایزه رو از سایت خودشون حذف کرد. به نظر من یه مقدار دیگه صبر کنید ببینید نمایش پست های کانالتون به حالت عادی برمیگرده یا نه
ه*ک شدنش تکذیب شد و جایزش همچنان پابرجاست !
Pessimist
25-01-2018, 08:58
نه عزیز من حقیقت داشت و اینا برای گمراه کردن مردم تکذیب کردن
arash66_2m
26-01-2018, 11:27
سلام من لیست شماره به تعداد زیاد در اکسل دارم خودم نوشتم میخوام همه اینا رو تو گروه تلگرامی ادد کنم چطور میتونم این کار رو بکنم ؟ ممنون
Mohammad Hosseyn
26-01-2018, 13:43
حالا من یه سوالم دارم ...
چطور لینک کانال تلگرام و تغییر بدم ؟ الان گزیمه ای برای تغییر لینک وجود نداره
در تلگرام دسکتاپ، وارد قسمت manage channel بشید و در channel info میتونید لینک (یا همون ای.دی) رو تغییر بدید!
اساسا مسئله جایزه برای هک کردن مضحک بود و یک تبلیغات برای گسیل کردن مردم به خارج از تلگرام... اولا منبع موثقی وجود نمیتونه داشته باشه که نشون بده واقعا هک انجام شده یا نه (اونم با وضعیت رسانه تو ایران). ثانیا مشکل پیام رسان داخلی این نیست که هک میشن. مشکل اینه که با دستور مقام قضایی و امنیتی مدیران این پیام رسان ها هیچ قدرتی برای مقاومت برای در اختیاز قرار ندادن اطلاعات شخصی مردم ندارن. یعنی از اول هم هیچ امنیتی در این زمینه وجود نداره که بخواد حفظ بشه یا هک بشه!
arash66_2m
26-01-2018, 17:53
سلام به همه ، یه سوال داشتم با چه برنامه میشه حدود 50 تا 100 تا ممبر به کانال اضافه کرد؟؟!! من روشی پیدا نکردم و دارم دستی تکی ادد می کنم تو گروه اگه یه راهی باشه 50 100 تایی ادد کنم ممنون میشم کمک کنید.
Spectero
29-01-2018, 11:41
سلام
اگر من عضو گروهی در تلگرام بشم (مثلا گروه خودرو) و یکی یا چند نفر از دوستان و افراد که شماره تلفنشان در لیست تماسهای گوشی من هست (و بالعکس) و با وجود عضویت ما در تلگرام، نشان دادن نام کاربری همه ما برای یکدیگر، و عضویت تصادفی آنها در گروهی که من به تازگی در آن عضو شدم باز می توانیم همدیگر را با جستجو در آن گروه پیدا کنیم یا خیر؟ مثلا من دوست ندارم آنها من را در گروهی پیدا کنند و پستهای من را یواشکی بخوانند، چطور می شود جلوی این مسله را گرفت که اگر آنها هم بطور تصادفی وارد گروهی که من از قبل در آن عضو هستم شدم نتوانند من را شناسایی و پستهای من را بخوانند؟
ممنون
Mohammad Hosseyn
29-01-2018, 12:10
سلام
اگر من عضو گروهی در تلگرام بشم (مثلا گروه خودرو) و یکی یا چند نفر از دوستان و افراد که شماره تلفنشان در لیست تماسهای گوشی من هست (و بالعکس) و با وجود عضویت ما در تلگرام، نشان دادن نام کاربری همه ما برای یکدیگر، و عضویت تصادفی آنها در گروهی که من به تازگی در آن عضو شدم باز می توانیم همدیگر را با جستجو در آن گروه پیدا کنیم یا خیر؟ مثلا من دوست ندارم آنها من را در گروهی پیدا کنند و پستهای من را یواشکی بخوانند، چطور می شود جلوی این مسله را گرفت که اگر آنها هم بطور تصادفی وارد گروهی که من از قبل در آن عضو هستم شدم نتوانند من را شناسایی و پستهای من را بخوانند؟
ممنون
راهی برای این نیست... حتی اخیرا تلگرام کاری کرده که تو صفحه پروفایل هر مخاطبتون میتونید ببینید که چندتا گروه مشترک (گروهی که هر دو عضو اون هستید) دارد!.
تنها راه اینه که اکانت خصوصی برای خودتون داشته باشید با شماره ای که کسی نداشته باشه...
Spectero
29-01-2018, 13:09
راهی برای این نیست... حتی اخیرا تلگرام کاری کرده که تو صفحه پروفایل هر مخاطبتون میتونید ببینید که چندتا گروه مشترک (گروهی که هر دو عضو اون هستید) دارد!.
تنها راه اینه که اکانت خصوصی برای خودتون داشته باشید با شماره ای که کسی نداشته باشه...
اکانت خصوصی چیه و چطور میشه درست کرد؟ می تونم روی همین شماره تلفنی که همه دوستان و آشنایان دارند درست کنم یا نیاز به یک خط جدید هست؟
یه سوال دیگه برام الان پیش اومد: وقتی ما با نام کاربری وارد یک گروه می شیم همه اعضا گروه همدیگر رو با نام کاربری و عکس پروفایل می شناسن که هر دو قابل تغییر و عوض کردن هست. اگر مثلا بعد از یه مدت من از گروه خارج بشم و دوباره با نام کاربری جدید و عکس جدید وارد همان گروه بشم. مدیر یا مدیران اون گروه می تونن تشخیص بدن من کی هستم و آیا قبلا در آن گروه بودم و قبلا چه نام کاربری و عکس پروفایلی رو استفاده می کردم یا من رو به عنوان یک فرد تازه عضو شده می شناسن؟
ممنون آقا محمد حسین جان :n16:
Mohammad Hosseyn
31-01-2018, 21:16
اکانت خصوصی چیه و چطور میشه درست کرد؟ می تونم روی همین شماره تلفنی که همه دوستان و آشنایان دارند درست کنم یا نیاز به یک خط جدید هست؟
یه سوال دیگه برام الان پیش اومد: وقتی ما با نام کاربری وارد یک گروه می شیم همه اعضا گروه همدیگر رو با نام کاربری و عکس پروفایل می شناسن که هر دو قابل تغییر و عوض کردن هست. اگر مثلا بعد از یه مدت من از گروه خارج بشم و دوباره با نام کاربری جدید و عکس جدید وارد همان گروه بشم. مدیر یا مدیران اون گروه می تونن تشخیص بدن من کی هستم و آیا قبلا در آن گروه بودم و قبلا چه نام کاربری و عکس پروفایلی رو استفاده می کردم یا من رو به عنوان یک فرد تازه عضو شده می شناسن؟
ممنون آقا محمد حسین جان :n16:
منظور از خصوصی اینه که با یه شماره ای اکانت بسازی که کسی از شما نداشته باشه. بنابراین نمیشه شماره ی شمارو کسی داشته باشه و بخواید مخفی باشید و نیاز به شماره جدید داره.
اگر نام کاربری و عکس پروفایل رو عوض کنید فقط مخاطبین شما (کسانی که شماره شما رو دارن) و کسانی که شمارتون رو ندارن ولی قبلا باهاشون چت کردید و صفحه چت شمارو پاک نکردن میتونن متوجه بشن که شما همون آدم با همون اکانت هستید... در بقیه موارد نمیشه تشخیص داد... بنابراین ادمین کانال ها و گروه هایی که قبلا عضوشون بودید ولی ازشون خارج شدید و نام کاربری رو عوض کردید نمیفهمن شما همون ادم هستید. ولی یادتون باشه اگر مثلا محدودتون کرده باشن محدودیت شما با تغییر نام کاربری برطرف نمیشه.
قربان شما:n16:
دوستان تلگرام ایکس واقعا نسخه رسمی شرکت تلگرامه؟
sunshineboy
01-02-2018, 16:37
بله رسمیه.
●●●FDR●●●
16-02-2018, 18:19
راهی برای تغییر صدای نوتیفیکیشن های تلگرام دسکتاپ وجود داره ؟
سلام یه برنامه برای ویندوز گرفتم پیج اینستا رو میدی هرچی فیلم و عکس هست دانلود میکنه. آیا رباطی برنامه مشابهی چیزی برای اینکار برای تلگرام وجود داره؟ چون مثلا یه کانال پیدا میکنی 300 تا ویدیو و بیش از دو هزارتا عکس توشه ولی ده ماهه آپدیت نشده و میخوای دیگه لفت بدی ولی چیزایی که توشه حیفه و وقت نمیشه دونه دونه بازشون کرد. آیا راهی داره؟
The Respina
17-02-2018, 12:21
سلام یه برنامه برای ویندوز گرفتم پیج اینستا رو میدی هرچی فیلم و عکس هست دانلود میکنه. آیا رباطی برنامه مشابهی چیزی برای اینکار برای تلگرام وجود داره؟ چون مثلا یه کانال پیدا میکنی 300 تا ویدیو و بیش از دو هزارتا عکس توشه ولی ده ماهه آپدیت نشده و میخوای دیگه لفت بدی ولی چیزایی که توشه حیفه و وقت نمیشه دونه دونه بازشون کرد. آیا راهی داره؟
باید دونه دونه دستی دانلود کنی یا اینکه از دانلودمنیجر موبوگرام و تلگراف استفاده کنی 100 تا 100 تا بفرستی تو لیست دانلود بعد دانلودشون تموم شد 100 تای بعدی
morteza3375
16-03-2018, 23:03
دوستان تلگرام ایکس واقعا نسخه رسمی شرکت تلگرامه؟نه نیست ولی تلگرام تاییدش کرده پس امنه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
morteza3375
16-03-2018, 23:06
برای حل مشکلات تلگرامتون میتونید از اینجا کمک بگیرید. قشنگ راهنمایی میکنه
morteza3375
16-03-2018, 23:08
سلام من لیست شماره به تعداد زیاد در اکسل دارم خودم نوشتم میخوام همه اینا رو تو گروه تلگرامی ادد کنم چطور میتونم این کار رو بکنم ؟ ممنونبرنامه csv to vcard و نصب کن
اینکه تلگرام واسه کل دنیا هست و رایگان خدمات میده ژس در آمد و هزینه هایش را از کجا تامین میکنه و اصلا چرا و با چه هدفی تلگرام عمومی و رایگان است؟
Mohammad Hosseyn
17-03-2018, 14:09
نه نیست ولی تلگرام تاییدش کرده پس امنه
تلگرام ایکس نسخه بتا به حساب میاد ولی رسما از خود تلگرام منتشر شده و نسخه ی ساخته شده از خارج تلگرام نیست که بخواد تائید بشه. احتمالا در آینده نسخه ایکس تبدیل به نسخه اصلی میشه.
اینکه تلگرام واسه کل دنیا هست و رایگان خدمات میده ژس در آمد و هزینه هایش را از کجا تامین میکنه و اصلا چرا و با چه هدفی تلگرام عمومی و رایگان است؟
بستری برای درآمدزایی به حساب میاد براش. مثلا وقتی امکان خرید اینترنتی ارائه بده از کارمزد تراکنش ها درآمد بدست میاره. در حال حاضر رسما اعلام شده تلگرام داره زمینه رو برای خدمات پرداخت پول از بستر تلگرام رو میچینه. چیزی مثل بیتکوین.
حتی میتونه مثل فیسبوک و توئیتر بعدا برای ادمین کانال ها امکان پرداخت و پروموشن پشت ها رو بذاره.
wichidika
18-03-2018, 00:05
تلگرام ایران را تحریم کرد
تلگرام افراد و کشورهایی را که تحت تحریم های آمریکا، بریتانیا، اتحادیه اروپا و سازمان ملل قرار دارند از خرید ارز دیجیتال اختصاصی خود موسوم به گرم محروم کرد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس به نقل از اسپوتنیک نیوز، ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تلگرام قصد دارد به زودی عرضه عمومی ارز دیجیتال خود را آغاز کند. ولی از هم اکنون اعلام کرده که برخی افراد و شرکت ها حق خرید آن را ندارند، زیرا در فهرست تحریم های بین المللی هستند.دامنه تحریم یادشده به اقوام و خویشاوندان نزدیک افراد مورد تحریم و از جمله همسر، فرزندان و خواهران و برادران آنها نیز کشیده می شود. این تحریم تمامی ساکنان کشورهای ایران، کوبا، کره شمالی، سوریه و شبه جزیره کریمه را شامل می شود.اولین بار در ماه ژانویه اخباری در مورد عرضه ارز دیجیتال تلگرام برای اولین بار منتشر شده بود. تلگرام امیدوار است از محل خرید و فروش ارز دیجیتال خود میلیاردها دلار سود به جیب بزند.انتهای پیام/آ
سلام..
تلگرام برای شما هم کانکت نمیشه؟
The Respina
29-03-2018, 16:23
سلام..
تلگرام برای شما هم کانکت نمیشه؟
فیلتر کردن تلگرامو؟
مشکلی موقتی از سمت خودت تلگرام بود که حل شد
Pessimist
03-05-2018, 21:26
خب بالاخره تلگرام هم مسدود شد. الان دو روزه که تمامی سرویس دهنده های اینترنت تلگرام رو مسدود کردن. شاید خیلی ها که تو خارج از کشور باشن فکر کنن این پیام رسان فقط یه پیام رسان ساده است و وقتی بشنون اکثر مردم از مسدود شدنش ناراحتن خندشون بگیره اما در حقیقت تلگرام فقط یه پیام رسان ساده نیست. کلی آدم از طریق تلگرام زندگیشون رو میچرخوندن و هزاران نفر الان از نون خوردن محروم شدن. خیلی از استادهای ما از طریق کانال های تلگرام اطلاع رسانی میکردن و روزهایی که نمیومدن رو اعلام میکردن که ادم الکی بلند نشه بره دانشگاه. با این وضعیت ادم اصلا جرات نمیکنه پیام رسان های داخلی رو نصب کنه امنیت که هیچ کلا تمام فایل های شخصی ادم در خطره و نمیشه اعتماد کرد بهشون
ایرانسل باز
شاتل باز
صبا نت باز
مشهد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
albertxx
03-05-2018, 22:01
ایرانسل باز
شاتل باز
صبا نت باز
مشهد
جالب اینجاست الان کل هیزم شکن ها مشکل پیدا کردن
من امروز 3 تا رو نصب داشتم به زور کانکت میشدن ( سایفون که کلا باطل شده )
جالب اینجاست الان کل هیزم شکن ها مشکل پیدا کردن
من امروز 3 تا رو نصب داشتم به زور کانکت میشدن ( سایفون که کلا باطل شده )
روی هر کدام که شیلتر
شیلتر شکن ها وصل میشه
ولی روی شاتل مخصوصا که باز هست اصلا شیلتر شکن ها وصل نمیشه
روی ایرانسل هم معروف ها اصلا وصل نمیشه
MOHAMMAD2010
04-05-2018, 11:37
روی ADSL هنوز بازه
چقدر بدبختیم سر یک تلگرام باید با هزار ترفند وارد بشیم. :n35:
sajad-tnt
04-05-2018, 19:34
منم شاتل دارم هنوز وصله اما هیزم شکن ها مشکل دارن...
Sent from my Lenovo A526 using Tapatalk
albertxx
04-05-2018, 20:37
چقدر بدبختیم سر یک تلگرام باید با هزار ترفند وارد بشیم. :n35:
منم شاتل دارم هنوز وصله اما هیزم شکن ها مشکل دارن...
Sent from my Lenovo A526 using Tapatalk
تلگرام تو سرشون بخوره
چرا هیزم شکن ها مشکل پیدا کرده ؟؟
بازی میخوای کنی باید هیزم داشته باشی
یوتیوب بری بازم میخوای
و .........
بازی هم نمیتونیم پلی کنیم ! :n29:
تلگرام تو سرشون بخوره
چرا هیزم شکن ها مشکل پیدا کرده ؟؟
بازی میخوای کنی باید هیزم داشته باشی
یوتیوب بری بازم میخوای
و .........
بازی هم نمیتونیم پلی کنیم ! :n29:
والا یک ویدئو آموزشی دو دقیقه از یوتیوب میخواستم این سایفون رو دو ساعت گذاشتم تا وصل شد . بعد قطع شد! :n34:
shaahani
04-05-2018, 22:13
وقتی پورت سایفون رو بستن چه پافشاری دارید از اون استفاده کنید .
البته شک نکنید که سایفون نیز بازخواهد شد و برنامه اون آپدیت میشه .
اما هزاران برنامه ، پرو کسی و سرورهای رد شدن از فیلترینگ وجود داره ، از یکی دیگه استفاده کنید .
این همه گروه های کاری که هر روز انواع و اقسام روش های رد شدن از فیلترینگ رو آموزش میدن و برنامه هاش رو معرفی میکنند .
نرم افزار های خاصی هستند که موفقیت زیادی بدست آوردن و سخت ترین فیلترینگ های جهان رو بی اثر کردند ، داخل اینجور برنامه ها، سرورهای مختلف میتونید وارد کنید و هر روز سرورهای جدید ارائه میشه که به تعداد زیادی از اونها میتونید همزمان دسترسی داشته باشید .
اگر هم به فکر خرید VPN هستید باید سعی کنید از اتصال های عمومی VPN مثل PPTP , L2TP استفاده نکنید چون معمولا مسدود میشن و یا افت شدید سرعت پیدا میکنند .
روشهای ارتباطی دیگه ای هستند که به سادگی مسدود نمیشه مثل cisco Anyconnect و یا سرویس های جدید VPN مثل SSTP به این دلیل که اتصال خودش رو روی پورت های استاندارد صفحات وب ارائه میده ، قطع یا کاهش سرعت اونها برابر با قطع کل اینترنت خواهد بود و امکان پذیر نخواهد بود .
شناسایی سرورها و ip هایی که هر روز تغییر میکنند نیز کار ساده ای نیست ، یک ip رو که امروز کار عبور از فیلتر را انجام میده میبندن ، فردا اون سرور روی یک ip دیگه بدون مشکل سرویس میده و ip قبلی ممکنه به یک سرور معمولی حیاتی و استاندارد تبدیل بشه که بی خودی و بیجهت در سیستم فیلترینگ مسدود خواهد بود و استفاده از اونها رو غیرممکن خواهد کرد .
پس از تعداد زیادی سیستم های مختلف عبور از فیلترینگ استفاده کنید ، حداقل سه چهارتا از بهترین ها رو آماده داشته باشید همیشه .
از ابتدای ایجاد اینترنت تا امروز ، کفه ترازو هیچوقت به سمت سانسورکننده ها نبوده ، از این به بعد نیز نخواهد بود.
دوستان تایید میکنید الان تلگرام ایرانسل باز شد اما باسرعت فوق الاده پایین
NET DOCTOR
06-05-2018, 15:05
سلام
دوستای که شماره مجازی برای تلگرام میخوان تا 3 روز مهلت دارن بهم پیام بدن
شماره مال امریکاست
کاملا رایگان در اختیار شما قرار میگیره
در عوضش فقط عضو یه کانال که من میگم میشید اونم فقط تا اخر ماه( بعدش خارج بشید. اشکال نداره)
دوستانی که میخوان پیام خصوصی بدن
محمد7966
06-05-2018, 22:07
سلام دوستان
برای نسخه ویندوز،فیل--تر شکن سراغ ندارید؟
سایفون که بسته است،از تو خود اپرا هم میشه نسخه وب رو دید ولی کیفیت نسخه ویندوز رو نداره
با تشکر
misam5526
06-05-2018, 22:10
سلام دوستان
سایفون که بسته است،از تو خود اپرا هم میشه نسخه وب رو دید ولی کیفیت نسخه ویندوز رو نداره
با تشکر
avira phantom سرعت خوبی داره ولی نمیدونم هنوز بازه یا نه.
openvpn های رایگان بازن ولی سرعتشون گاهی رضایت بخش نیستن.
سلام دوستان
با تشکر
نسبت به مرورکرت افزودنی hooxx نصب کن
اگرهم برای تلگرام میخای این سایت ------ هاش واقعا قوی هستند
black sabbath
10-05-2018, 22:15
من تلگرم طلایی رو نصب کردم دقیقاً همون تلگرام یا موبوگرامه و فیلتر نبود اما یکی از دوستام گفت امنیت نداره پاکش کن.
درسته؟نا امنه؟
shaahani
11-05-2018, 02:33
من تلگرم طلایی رو نصب کردم دقیقاً همون تلگرام یا موبوگرامه و فیلتر نبود اما یکی از دوستام گفت امنیت نداره پاکش کن.
درسته؟نا امنه؟
خیلی از دوستان دیگه نیز در مورد سازنده این برنامه که سپاه هست هشدار دادن .
من به شخصه اون رو نصب نکردم و مورد تجزیه و تحلیل دقیق قرار ندادم که چه ارتباط هایی برقرار میکنه و آیا بجز سرورهای اصلی تلگرام اطلاعاتی به سرور دیگه ای مخابره میکنه و یا نه.
اما بطور کلی دو نکته رو درنظر بگیرید .
اول اینکه این برنامه ها ، سورس باز تلگرام را برمیدارند ، سپس به دلخواه برنامه نویس ، هرکاری که بخواهند با آن میکنند و از آنجا که نمیتوان دانست برنامه نویس با آنها چه کرده است ، هیچوقت نمیتوان بطور صددرصد از امنیت آنها اطمینان داشت .
نکته دوم این هست که بهره گیری از سورس های تلگرام دارای قوانین اپن سورس بین المللی است و با توجه به اپن سورس یودن برنامه اش ، میبایست تمام گسترش دهندگان آن نیز سورس برنامه خودشون را در معرض دید عموم قرار دهند و همچنین برنامه خود را رایگان ارائه دهند ، این اتفاق در بین برنامه های تلگرام فارسی شده به هیچ عنوان دیده نمیشه و قانون را نقض کرده اند .
حتی نرم افزار مبوگرام که شاید بشه نسبت به دیگر برنامه های فارسی به اون اعتماد بیشتری داشت نیز ، ارتباطی با سرور داخلی برقرار میکنه و بروزر بودن نرم افزار رو چک میکنه (اگه برنامه بروز نباشه از کار میفته و به اکانتتون دسترسی نخواهید داشت تا بروزرسانی انجام دهید )
دیگه در نظر داشته باشید که برنامه نویس هرکار دیگه ای نیز در داخل این برنامه یا دیگر برنامه ها انجام داده باشد ، مخفی است و ممکن است از نظرها پنهان بماند .
پس برنامه تلگرامی که اپن سورس نباشد ، نمیتوان بطور صددرصد و قطعی از ایمن بودن آن اطمینان داشت .
پیشنهادم اینه که از نسخه اصلی استفاده کنید و در کنار اون یک برنامه سبک و پرسرعت برای دورزدن تحریم ها بکارببرید .
یکی از این برنامه ها shadowsocksr-release است که با انتخاب سرورهای سریع و همچنین مشخص کردن تعدادی از برنامه های داخل گوشی مثل تلگرام و تویتر ، میتونید سرعت بالاتری را شاهد باشید و برنامه و بازی هایی که نیاز به دور زدن تحریم ندارند را از سرور واسط عبور ندهید .
همچنین پایداری بالا و عدم قطع شدن اون میتونه در مقایسه با بعضی دیگر از انواع این برنامه ها امتیاز محسوب بشه .
من کانال تلگرامی رو اینجا برای دوستان معرفی کردم ،
از زمانی که چندصد عضو داشت ، پیگیر اون بودم ، اونجا دوستان زیادی علاوه بر ادمین ها به دیگران کمک میکنند (گروه هم به تازگی ایجاد کردن).
با توجه به سطح بالای دانش و اطلاعات ادمین های این کانال ، اطلاعات ثبت شده اونها معتبر و از کارایی بسیار بالایی نیز برخوردار است.
خوشبختانه هیچگونه تبلیغ ، مزاحمت یا چشم داشت مالی نیز وجود نداره و هدفشون تنها مبارزه با محدودیت های اجباری و گوسفند تصور کردن مردم از سمت آخوندها هست.
من نام کانال را فقط برای کمک به دوستانی مثل شما در این وضعیت فیلترینگ ذکر کردم ، که متاسفانه ادمین های p30world به تصور اینکه من هدف تبلیغات دارم ، پست من رو حذف کردند .
که البته ایرادی نداره ، اگر در این زمینه مشکل دارید و یا نیاز به اطلاعات و اخبار بروز و هر روزه نسبت به سیستم های کدگذاری جدید و دورزدن تحریم و نرم افزار های قدرتمند جدید و یا اکانت های خریداری شده خارجی در این برنامه ها ، میتونید پیام خصوصی بدین تا چندتا برنامه معرفی کنم و یا نام این کانال تلگرامی رو برای استفاده از نرم افزارها در اختیارتون بگذارم.
تلگرام طلایی اصلا برای هر ارگان و نهادی باشه ، به ما چه . حالا که داره کار ما رو می اندازه . ما هم ازش ممنونیم. اصلا بیاد تمام اطلاعات ما رو برداره . چی داریم اصلا که بخواد بیاد جاسوسی گوشی ما رو هم بکنه .
shaahani
14-05-2018, 12:01
اگه اصرار دارید از یک تلگرام بدون فیلتر استفاده کنید
تلگرام چینی رو میتونید استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قابل تغییر زبان به انگلیسی)
همینطور teleDR در گوگل پلی بنظر گزینه های بهتری از تلگرام طلایی هستند.
تلگرام طلایی اصلا برای هر ارگان و نهادی باشه ، به ما چه . حالا که داره کار ما رو می اندازه . ما هم ازش ممنونیم. اصلا بیاد تمام اطلاعات ما رو برداره . چی داریم اصلا که بخواد بیاد جاسوسی گوشی ما رو هم بکنه .
شما از جانب خودت صحبت بکن جمع نبند.شاید شما دوست داری با سر بری تو چاه دلیل نمیشه بقیه هم دوست داشته باشن.
شما از جانب خودت صحبت بکن جمع نبند.شاید شما دوست داری با سر بری تو چاه دلیل نمیشه بقیه هم دوست داشته باشن.
نه جیگر . کسی شما رو دعوت به چاه نمی کنه . شاید شما یه کمی عقلت بپیچه بری ته چاه ، ولی ما هیچ وقت ته چاه نمی ریم .. منظورم از " ما " در پست قبلی تیم و گروه شرکت خودمون بود . نه جنابعالی و هر کسی دیگه ای . حالا بیفت ته چاه :n08:
نه جیگر . کسی شما رو دعوت به چاه نمی کنه . شاید شما یه کمی عقلت بپیچه بری ته چاه ، ولی ما هیچ وقت ته چاه نمی ریم .. منظورم از " ما " در پست قبلی تیم و گروه شرکت خودمون بود . نه جنابعالی و هر کسی دیگه ای . حالا بیفت ته چاه :n08:
من نمیدونستم شما تیمی و گروهی تو چاه میرید برو راحت باش.
اون کسانی که تلگرامو فیلتر کردن دلشون برای مردم نمیسوزه که بیان تلگرام طلایی بدن.در اصل تلگرام خلایی دادن که یه عده گروهی باسر برن توش.
sasan.69
15-05-2018, 19:37
یه سایتی هست که روز شمارگذاشته برای غیرقابل فیلترشدن تلگرام تا چه حد سندیت داره
Milad4171
15-05-2018, 21:56
دوستان لطفا به نظرات هم احترام بگذارید. از طرفی حریم خصوصی چیزی نیست که بگیم ما چی داریم که بخواد ازمون بگیره . قضیه فقط شنود حرف و چت ها نیست یه سری از اینا میتون باج گیر باشه . مثل هکرها مثلا با دسترسی کاملی که برنامه داره میتونه پشت سیستم عامل روشن باشه و مثلا حساب کاربریهاتون رو کپی برداری کنه رمز حسابهاتون رو و خیلی چیزهای دیگه و برای برگردوندنش ازتون باج بگیره یا اصلا بهتون پس نده یا خیلی موضوعات دیگه. منظور من کلا هر برنامه مخربی هست که ایجاد میشه و شاید خیلی ها ازش باخبر نباشن. مثلا یه مورد ممکنه باعث بشه مموری کارت شما از بین بره . شاید خیلی ها براشون مهم نباشه ولی خیلی ها هم براشون مهمه. شیوه کلاه برداری ها خیلی تنوع دارن. باید خیلی مراقب بود
یه سایتی هست که روز شمارگذاشته برای غیرقابل فیلترشدن تلگرام تا چه حد سندیت داره
هیچ خبر رسمی اینو اعلام نکرده از طرفی کاملا مشهوده که این پیامهایی که قرار میدن که شمارش معکوس برای تلگرام جدید همه برای ناامید کردن مردم هست که منتظر بمونن و اون اتفاق نیفته. اولین و آخرین باری که در مورد این موضوع صحبت شد مدیر تلگرام گفت نیمه اول 2018 ولی ممکنه تا تابستون یا بعد از تابستون هم طول بکشه این قضیه چیزی نیست که زمان بندی مشخصی داشته باشه. به نظرم اصلا به این اخبار توجهی نکنید تا از منابع رسمی اعلام بشه
سلام
تلگرام طلایی رو دانلود کنید . بدون نیاز به فیلتر شکن و سریع میتونید از تلگرام استفاده کنید ...
pro_translator
16-05-2018, 21:28
سلام
تلگرام طلایی رو دانلود کنید . بدون نیاز به فیلتر شکن و سریع میتونید از تلگرام استفاده کنید ...
خوب همین یکم مشکوک نیست به نظر شما؟ :n13:
pro_translator
16-05-2018, 21:29
هیچ خبر رسمی اینو اعلام نکرده از طرفی کاملا مشهوده که این پیامهایی که قرار میدن که شمارش معکوس برای تلگرام جدید همه برای ناامید کردن مردم هست که منتظر بمونن و اون اتفاق نیفته. اولین و آخرین باری که در مورد این موضوع صحبت شد مدیر تلگرام گفت نیمه اول 2018 ولی ممکنه تا تابستون یا بعد از تابستون هم طول بکشه این قضیه چیزی نیست که زمان بندی مشخصی داشته باشه. به نظرم اصلا به این اخبار توجهی نکنید تا از منابع رسمی اعلام بشه
منظور این دوستمون این صفحهاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... :n01:
pro_translator
16-05-2018, 21:32
اون کسانی که تلگرامو فیلتر کردن دلشون برای مردم نمیسوزه که بیان تلگرام طلایی بدن.در اصل تلگرام خلایی دادن که یه عده گروهی باسر برن توش.
انگار بگن فروش فلان کالا ممنوعه ولی این یه دونه فروشگاه مجازه و میتونید ازش خرید کنید :n02:
pro_translator
16-05-2018, 21:35
جاسوسی ربطی به اپ نداره در هر صورت انجام میشه :n06:
pro_translator
16-05-2018, 21:42
خیلی از دوستان دیگه نیز در مورد سازنده این برنامه که سپاه هست هشدار دادن .
من به شخصه اون رو نصب نکردم و مورد تجزیه و تحلیل دقیق قرار ندادم که چه ارتباط هایی برقرار میکنه و آیا بجز سرورهای اصلی تلگرام اطلاعاتی به سرور دیگه ای مخابره میکنه و یا نه.
اما بطور کلی دو نکته رو درنظر بگیرید .
نرمافزارهای این چنینی (مثل موبوگرام محصول هانیستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وابسته به سپاه) در صورت لاگین کردن شروع به ارسال درخواست به سرور تلگرام میکنن و اطلاعات شما رو به جای دیگه میفرستن...
هیچ نرمافزاری به جز خود Telegram و Telegram X توصیه نمیشه...
اول اینکه این برنامه ها ، سورس باز تلگرام را برمیدارند ، سپس به دلخواه برنامه نویس ، هرکاری که بخواهند با آن میکنند و از آنجا که نمیتوان دانست برنامه نویس با آنها چه کرده است ، هیچوقت نمیتوان بطور صددرصد از امنیت آنها اطمینان داشت .
تا جایی که من اطلاع دارم فقط سورس اندروید در دسترس عموم قرار داره و چند ماه از سورس کد اصلی عقبتره و پلتفورمهای دیگه و کد سرورساید در دسترس عام قرار داده نشدهان...
پیشنهادم اینه که از نسخه اصلی استفاده کنید و در کنار اون یک برنامه سبک و پرسرعت برای دورزدن تحریم ها بکارببرید .
یکی از این برنامه ها shadowsocksr-release است که با انتخاب سرورهای سریع و همچنین مشخص کردن تعدادی از برنامه های داخل گوشی مثل تلگرام و تویتر ، میتونید سرعت بالاتری را شاهد باشید و برنامه و بازی هایی که نیاز به دور زدن تحریم ندارند را از سرور واسط عبور ندهید .
همچنین پایداری بالا و عدم قطع شدن اون میتونه در مقایسه با بعضی دیگر از انواع این برنامه ها امتیاز محسوب بشه .
اختلالی عمدی از سوی تعدادی از اپراتورها به وجود اومده که بعد از تست ۳۰ نرمافزار مختلف متوجه شدیم اجازهی استفاده از سرویسهای VPN رو نمیده...
من جمله همین نرمافزاری که شما فرمودید... :n03:
من نمیدونستم شما تیمی و گروهی تو چاه میرید برو راحت باش.
چاه مکن بهر کسی ، اول خودت بعدا کسی . خیلی چاه چاه می کنی و چاه دوست داری ، یه چاه کن استخدام کن برات یه چاه بکنه تا بری ته چاه .
سلام
الان یه عده میان دوباره با همین پستت ، دو تا تهمت دیگه می زنن :
1- میگن چاه می کنی می خوای بیفتی ته چاه ، دیگران دوست ندارن برن ته چاه
2- مهم تر از همه دومین مورد اینه که اگه هی اینجا صحبت از تلگرام طلایی نقره ای برنزی سبز قرمز سفید سرخابی بشه ، بهت "انگ" می زنن که از کارکنان و عوامل این برنامه هستی ، داری میایی اینجا تبلیغ برنامه رو می کنی :n02:
امان از قضاوت بد و کج اندیشی مردم
shaahani
17-05-2018, 10:06
نرمافزارهای این چنینی (مثل موبوگرام محصول هانیستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وابسته به سپاه) در صورت لاگین کردن شروع به ارسال درخواست به سرور تلگرام میکنن و اطلاعات شما رو به جای دیگه میفرستن...
هیچ نرمافزاری به جز خود Telegram و Telegram X توصیه نمیشه...
نرم افزار مبوگرام رو چندسال من باهاش کار میکنم مشکلی نداره .
البته حرف شما کاملا درسته ، نسخه اصلی کاملا مورد اعتماد هست .
اما خوب بعضی مشکلات وجود داره. مثل تایپ انگلیسی و فارسی همزمان و چینش درست متن در نسخه خارجی به خوبی کار نمیکنه .
یا بعضی امکانات که ممکنه مورد نیاز باشه و در نسخه های اصلی موجود نباشن .
البته نسخه غیر رسمی تلگرام پلاس (خارجی) که اوپن سورس هست امکانات زیادی داره و از برنامه هایی مثل موبوگرام امنیت بیشتری نیز داره .
من برای اینکه از مبوگرام استفاده کنم ، شروع به جاسوسی کردن و بررسی پک های ارسالی و دریافتی این برنامه کردم.
این کار رو به دو روش مختلف انجام دادم . با بررسی ارتباطات و داده های به وسیله یک روتر برد حرفه ای مخابراتی که تمام داده های ارسالی و دریافتی از یک دستگاه موبایل را مانیتور میکنه
همین طور استفاده از برنامه Packet Capture در موبایل.
(برای نمونه پیام رسان ویسپی رو با همین نرم افزار گروه it دیجیاتو مورد بررسی (جاسوسی) قرار داده اند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
نتایج بررسی و آنالیز چندماه من روی این برنامه این بود که اتصالات برقرار شده از این برنامه فقط به سرورهای اصلی تلگرام با ip های مشخص اون برقرار میشه .
در نهایت وقتی ارتباطی با داخل ایران برقرار نمیکنه میتوان نتیجه گرفت که این برنامه امن هست و مشکل امنیتی ایجاد نمیکنه .
چون ارتباطی وجود نداره به غیر از ارتباط با سرورهای اصلی تلگرام ، که بخواهند از آن طریق اطلاعاتی بدست بیاورند و جاسوسی مردم را بکنند.
تنها اتصالی که بسیار به ندرت (حدود ماهانه یک بار) در حد چند ثانیه با سرور داخل ایران با ip مشخص و ثبت شده شرکت هانیستا برقرار میکنه برای بررسی کردن بروز بودن نسخه برنامه هست .
من بطور خصوصی در این مورد از طراحان برنامه سوال کردم و همین پاسخ رو دادن .
این موضوع رو تست نیز کردم ، علاوه بر باز کردن و نگاه کردن اطلاعات داخل پکیج داده ها ارسالی به سرور ایرانی (که حاوی شماره نسخه جاری نرم افزار مبوگرام بود)
منتظر ماندم تا یک نسخه بسیار قدیمی شود ، در آنگاه مبوگرام بعد از مدتی پیامی به نمایش در آورد که نسخه برنامه شما بسیار قدیمی شده است ، آنرا بروزرسانی کنید.
با توجه به اطلاعاتی که در اختیارتون گذاشتم ، خود شما هم میتونید این برنامه یا دیگر برنامه هایی به آنها شک دارید رو آنالیز کنید.
به هرحال چون اطمینان من جلب شده است ، خیالم راحت است و از این برنامه استفاده میکنم .
اما به هرحال مبوگرام سورس خودش را به رایگان منتشر نمیکند و نرم افزاری فروشی است .
عدم انشار سورس برنامه یک نقطه منفی برای اونه و شاید اون خاطر جمعی که باید رو نداشته باشیم به دلیل همین عدم انتشار سورس.
نسخه های اصلی تلگرام و نسخه های غیر رسمی خارجی که اوپن سورس هستند ، دارای اطمینان بیشتری هستند .
حرف شما درسته ، اما من به این نتیجه رسیده ام که مبوگرام تا به امروز که ورژن اون T4.6.0-M10.5.1 هست ، اقدام به جاسوسی و دزدی اطلاعات هیچ کاربری نکرده
بنابراین به عنوان یک نتیجه گیری شخصی و تصمیم شخصی، بخاطر امکانات زیاد فارسی و برنامه نویسی حرفه ای اون ازش استفاده میکنم .
اما به هرحال این نظر منه و هیچ دلیلی نداره شخص دیگه ای بر اساس نظرات ، دانش فنی یا آنالیزهای من از اون استفاده کنه .
هرکسی برای آنالیز برنامه ها و همینطور تصمیم در مورد انتخاب اونها آزاده :n16::n40:
shaahani
17-05-2018, 10:12
اختلالی عمدی از سوی تعدادی از اپراتورها به وجود اومده که بعد از تست ۳۰ نرمافزار مختلف متوجه شدیم اجازهی استفاده از سرویسهای VPN رو نمیده...
من جمله همین نرمافزاری که شما فرمودید... :n03:
سرویس PPTP با اختلال مواجه هست به همین دلیل VPN درست کار نمیکنه
اما این تنها روش ارتباطی نیست ، هزاران روش مختلف ابداع شده و بسیاری از آنها کار میکنه
نرم افزاری که اشاره کردم به خوبی کار میکنه نه تنها برای من بلکه برای همگی اشخاصی که از اون استفاده میکنن و در گروه VPN Club با آنها در ارتباط هستم ، اگه مایل هستین در تلگرام به من پیام دهید تا این برنامه ، آموزش استفاده و بهترین سرورهای گلچین شده و همچنین منابع ارائه سرور که هر روز بیشمار سرور جدید برای استفاده در این برنامه ارائه میشه رو به شما بدم .
این سرورها به خوبی در ویندوز کار میکنند و برنامه هایی نیز برای ios به منظور استفاده از این سرورها موجود است .
اگه اصرار دارید از یک تلگرام بدون فیلتر استفاده کنید
تلگرام چینی رو میتونید استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قابل تغییر زبان به انگلیسی)
همینطور teleDR در گوگل پلی بنظر گزینه های بهتری از تلگرام طلایی هستند.
سلام
من خودم وقتی شنیدم طلایی داخل بازار هم هست خیلی مشکوک شدم که چطور هم بازه و هم حتی از داخل بازار حذف نشده ، اما در هر حال دو روز قبل نصب کردم ، امروز اومدم اینجا دیدم بله مثل اینکه الکی نیست که حتی از بازار هم حذف نشده
ممنون برای اطلاع رسانی ، همین بی یانگ رو نصب کردم خوب بود:n16:
shaahani
17-05-2018, 10:35
سلام
من خودم وقتی شنیدم طلایی داخل بازار هم هست خیلی مشکوک شدم که چطور هم بازه و هم حتی از داخل بازار حذف نشده ، اما در هر حال دو روز قبل نصب کردم ، امروز اومدم اینجا دیدم بله مثل اینکه الکی نیست که حتی از بازار هم حذف نشده
ممنون برای اطلاع رسانی ، همین بی یانگ رو نصب کردم خوب بود:n16:
بله وقتی یک نرم افزار به وسیله دولت و قانون فیلتر شده .
چطور یک شرکت ایرانی با اسم و رسم و مکان ثابت به راحتی داخل ایران کار میکنه و خدمات فیلتر شده رو بدون فیلتر ارائه میده .
تلگرام طلایی برخلاف مبوگرام ، فیلتر نشده و قابل دسترس هست .
این یک سوالی هست که باید از خودتون بپرسید .
بعد پیشنه این شرکت رو بررسی کنید ، یک شرکت مانیتورینگ و جاسوسی اطلاعات شهروندان از روی اینترنت است .
بطور رسمی با همین نام ثبت شده و مشغول به کار هست .
در مورد کارکرد شرکتشون کمی تحقیق کنید یا تماس بگیرید با اونها کاملا متوجه خواهید شد.
بله وقتی یک نرم افزار به وسیله دولت و قانون فیلتر شده .
چطور یک شرکت ایرانی با اسم و رسم و مکان ثابت به راحتی داخل ایران کار میکنه و خدمات فیلتر شده رو بدون فیلتر ارائه میده .
تلگرام طلایی برخلاف مبوگرام ، فیلتر نشده و قابل دسترس هست .
این یک سوالی هست که باید از خودتون بپرسید .
بعد پیشنه این شرکت رو بررسی کنید ، یک شرکت مانیتورینگ و جاسوسی اطلاعات شهروندان از روی اینترنت است .
بطور رسمی با همین نام ثبت شده و مشغول به کار هست .
در مورد کارکرد شرکتشون کمی تحقیق کنید یا تماس بگیرید با اونها کاملا متوجه خواهید شد.
ممنون ، فقط این بی یانگ ی قسمت هاییش چینی هست ، چطور میشه اونها رو انگلیسی کرد؟
shaahani
17-05-2018, 10:56
ممنون ، فقط این بی یانگ ی قسمت هاییش چینی هست ، چطور میشه اونها رو انگلیسی کرد؟
اگه زبان گوشی شما انگلیسی باشه به همان زمان نصب میشه
اما اگه فارسی باشه طبق مراحل زیر عمل کنید
1.گزینه پایین صفحه (4گزینه)
اولین گزینه سمت راست را انتخاب کنید.
2.روی Setting که شکل چرخ دنده است ضربه بزنید.
3.در صفحه بازشده گزینه پنجم جلوی آن یک عبارت چینی آبی رنگ شده را انتخاب کنید.
4.زبان مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.
(یک مقدار جزئی در بخش های نه چندان مهم زبان بدون تغییر باقی میمونه)
اگه زبان گوشی شما انگلیسی باشه به همان زمان نصب میشه
اما اگه فارسی باشه طبق مراحل زیر عمل کنید
1.گزینه پایین صفحه (4گزینه)
اولین گزینه سمت راست را انتخاب کنید.
2.روی Setting که شکل چرخ دنده است ضربه بزنید.
3.در صفحه بازشده گزینه پنجم جلوی آن یک عبارت چینی آبی رنگ شده را انتخاب کنید.
4.زبان مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.
(یک مقدار جزئی در بخش های نه چندان مهم زبان بدون تغییر باقی میمونه)
ممنون ، بله انگلیسی بوده و به همین زبان نصب شده ، بعضی قسمت ها که چینی هست رو هم فک کردم میشه انگلیسی کرد ، در هر حال ممنون
موضوع اصلی در مورد فیلتر تلگرام از بین رفتن آزادی انتخاب هست.به چه دلیل یه فرد یا گروه به خودشون این حق رو میدن که برای این همه انسان تصمیم بگیرن؟بعد همون افراد میان جایگزین منتخب خودشون رو با هزار و یک جور تبلیغات به خورد ملت میدن.من به هرکسی که میشناسم اول همه پیشنهاد کردم مارکت های ایرانی مثل بازار رو حذف بکنه به علاوه اینکه تحت هیچ شرایطی حتی اگر مجبور بودین نامه برای یک نفر پست بکنین ولی از جاسوس افزارهای داخلی استفاده نکنین.دوره فیلتر کردن و محروم کردن خیلی وقته گذشته.موضوع اصلی حق انتخاب و آزادی عمل هست یه عده دوست دارن تو قفس زندگی بکنن و صبح تا شب به(حقوقشون)شون تجاوز بشه.
فیلتر کردن به شکلی که دسترسی افراد کاملا از بین بره به لحاظ فنی غیر ممکن و به لحاظ اخلاقی تجاوز به حقوق افراد هست حالا هی هزینه بکنید و نتیجه برعکس بگیرید.عقل که نباشه همین میشه.
خوب همین یکم مشکوک نیست به نظر شما؟ :n13:
به شدت :n02:
shaahani
17-05-2018, 13:04
موضوع اصلی در مورد فیلتر تلگرام از بین رفتن آزادی انتخاب هست.به چه دلیل یه فرد یا گروه به خودشون این حق رو میدن که برای این همه انسان تصمیم بگیرن؟بعد همون افراد میان جایگزین منتخب خودشون رو با هزار و یک جور تبلیغات به خورد ملت میدن.من به هرکسی که میشناسم اول همه پیشنهاد کردم مارکت های ایرانی مثل بازار رو حذف بکنه به علاوه اینکه تحت هیچ شرایطی حتی اگر مجبور بودین نامه برای یک نفر پست بکنین ولی از جاسوس افزارهای داخلی استفاده نکنین.دوره فیلتر کردن و محروم کردن خیلی وقته گذشته.موضوع اصلی حق انتخاب و آزادی عمل هست یه عده دوست دارن تو قفس زندگی بکنن و صبح تا شب به(حقوقشون)شون تجاوز بشه.
فیلتر کردن به شکلی که دسترسی افراد کاملا از بین بره به لحاظ فنی غیر ممکن و به لحاظ اخلاقی تجاوز به حقوق افراد هست حالا هی هزینه بکنید و نتیجه برعکس بگیرید.عقل که نباشه همین میشه.
وقتی یک مشت احمق بیشعور برای همه جامعه قانون وضع میکنن
هیچ دلیلی نداره که آدم های عاقل اون جامعه از این قوانین پیروی کنند و میتونن در جهت عکس هر ایده و نظری که اونها دارن حتی عقایدی که در ظاهر مثبت است ، عمل کنند.
در موضوع فیلترینگ نیز مردم میتوانند بصورت همگانی و بدون استثنا از فیلترشکن ها استفاده کنند.
با یکدیگر متحد باشند و به یکدیگر برای شکستن چوب زور کمک کنند .
از طرف دیگه فراموش نکنند که برای ارائه خدمات اینترنت به همین سانسورکنندگان پول پرداخت میکنند .
تا جای ممکن میتوانند پرداخت های خود را محدود کنند ، اگر در منزل از خطوط ثابت اینترنتی استفاده میکنند ، از خرید اینترنت همراه خودداری کنند و یا به میزان بسیار اندک خریداری کنند.
در موضوع اینترنت ثابت نیز به شدت با ارائه دهندگان اینترنت برخورد کنند ، میتوان بعد از اتمام سرویس بخاطر قطع و وصلی اینترنت مدعی خوردن خسارت شد و از اونها درخواست خسارت و شارژ رایگان خط رو کرد .
اگر توجه نکردن به سرعت اون سرویس دهنده را میتوان عوض کرد . با فشار زیاد و خشونت آنها را مجبور به تخلیه یک روزه خط های اینترنتی خود کنید .
از طرف دیگر برای سرویس دهنده های جدید ، آنهایی را انتخاب کنید که بیشترین مقدار ترافیک را با کمترین هزینه دریافت میکنن .
البته این دلیلی نمیشه که به آنها هم ترحم کنید و مبالغ کم و به سختی به آنان پرداخت کنید و در مقابل برای ارائه سرویس با کیفیت بیشترین فشار ممکن را به آنها بیاورید.
اگر اندکی و فقط اندکی مردم در این موضوع متحد عمل کنند ، براحتی بزرگترین سرویس دهندگان اینترنتی کشور ورشکسته خواهند شد.
pro_translator
18-05-2018, 09:43
نرم افزار مبوگرام رو چندسال من باهاش کار میکنم مشکلی نداره .
اگه در هر صورت امنیت یکسانه و قرار نیست اطلاعات به جایی درز کنه به نظرتون چرا نسخههایی اصلی مشکل داره ولی موبوگرام مشکل نداره؟ :n37:
یعنی این همه زحمت برای هیچی دارن میکشن؟ :n15:
من برای اینکه از مبوگرام استفاده کنم ، شروع به جاسوسی کردن و بررسی پک های ارسالی و دریافتی این برنامه کردم.
این کار رو به دو روش مختلف انجام دادم . با بررسی ارتباطات و داده های به وسیله یک روتر برد حرفه ای مخابراتی که تمام داده های ارسالی و دریافتی از یک دستگاه موبایل را مانیتور میکنه
همین طور استفاده از برنامه Packet Capture در موبایل.
(برای نمونه پیام رسان ویسپی رو با همین نرم افزار گروه it دیجیاتو مورد بررسی (جاسوسی) قرار داده اند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
تلگرام توی ایران سروری نداره که نرمافزار برای دریافت اطلاعات و ارتباط با اون بهش وصل بشه :n13:
صحبت من این بود که بعد از دریافت اطلاعات این اتفاق میافته و اگه قرار بود محسوس باشه که گندش درمیاومد که... :n27:
وقتی موبوگرام رو خودشون نوشتهان نرمافزار میتونه مخفیانه اون تقاضا رو بده...
ضمن این که حرف من قطعی نیست چون جایی نوشته نمیشه این چیزها ولی این که اون شرکت وابسته به سپاه هست خودش باید نشانگر چیزی باشه...
اما به هرحال مبوگرام سورس خودش را به رایگان منتشر نمیکند و نرم افزاری فروشی است .
عدم انشار سورس برنامه یک نقطه منفی برای اونه و شاید اون خاطر جمعی که باید رو نداشته باشیم به دلیل همین عدم انتشار سورس.
خوب این یعنی یه سری تغییرات اساسی توی سورس موبوگرام هست که توسعهدهندگانش حاضر به منتشر شدن کدش نیست...
ضمن این که میتونن یه نسخهی تغییر یافتهاش رو منتشر کنن در هر صورت و تغییرات اساسی توش نباشه...
نسخه های اصلی تلگرام و نسخه های غیر رسمی خارجی که اوپن سورس هستند ، دارای اطمینان بیشتری هستند .
حرف شما درسته ، اما من به این نتیجه رسیده ام که مبوگرام تا به امروز که ورژن اون T4.6.0-M10.5.1 هست ، اقدام به جاسوسی و دزدی اطلاعات هیچ کاربری نکرده
بنابراین به عنوان یک نتیجه گیری شخصی و تصمیم شخصی، بخاطر امکانات زیاد فارسی و برنامه نویسی حرفه ای اون ازش استفاده میکنم .
تلگرام فیلتره ولی موبوگرام به سرورهاش وصل میشه؟
در صورتی که حمایتی پشت این نرمافزار نباشه مگه تافتهی جدا بافتهاس که خود تلگرام دسترسی به سرورهاش نداره و این نرمافزار داره؟ :n02:
من بطور خصوصی در این مورد از طراحان برنامه سوال کردم و همین پاسخ رو دادن .
شما که انتظار ندارین اونها بیان اطلاعات به این مهمی که ممکنه عواقب خطرناکی براشون داشته باشه در اختیار دیگران بذارن؟
این افراد و ارتباطاتشون به شدت تحت نظر هستن...
اما به هرحال این نظر منه و هیچ دلیلی نداره شخص دیگه ای بر اساس نظرات ، دانش فنی یا آنالیزهای من از اون استفاده کنه .
هرکسی برای آنالیز برنامه ها و همینطور تصمیم در مورد انتخاب اونها آزاده :n16::n40:
نفرمایید، نظر شما محترم و قابل بررسی و تامل هست :n16:
pro_translator
18-05-2018, 09:53
سرویس PPTP با اختلال مواجه هست به همین دلیل VPN درست کار نمیکنه
اما این تنها روش ارتباطی نیست ، هزاران روش مختلف ابداع شده و بسیاری از آنها کار میکنه
نرم افزاری که اشاره کردم به خوبی کار میکنه نه تنها برای من بلکه برای همگی اشخاصی که از اون استفاده میکنن و در گروه VPN Club با آنها در ارتباط هستم ، اگه مایل هستین در تلگرام به من پیام دهید تا این برنامه ، آموزش استفاده و بهترین سرورهای گلچین شده و همچنین منابع ارائه سرور که هر روز بیشمار سرور جدید برای استفاده در این برنامه ارائه میشه رو به شما بدم .
این سرورها به خوبی در ویندوز کار میکنند و برنامه هایی نیز برای ios به منظور استفاده از این سرورها موجود است .
ببخشید ولی پاسختون به نوعی ربطی به حرف من نداشت البته ببخشیدها :n02:
من گفتم نرمافزارهای VPN رو بررسی کردیم و خیلیهاشون (نه همه، یه سری از سرورها تو کشورهای پرت هنوز در دسترس هستند) توانایی اتصال به سرور رو ندارن این که کدوم سرویس رو مختل کردهان خارج از بحثه... :n26:
به هر حال اطلاعاتی که دادید مفید بود ممنون از این که با ما در میان گذاشتین :n39:
pro_translator
18-05-2018, 10:03
وقتی یک مشت احمق بیشعور برای همه جامعه قانون وضع میکنن
هیچ دلیلی نداره که آدم های عاقل اون جامعه از این قوانین پیروی کنند و میتونن در جهت عکس هر ایده و نظری که اونها دارن حتی عقایدی که در ظاهر مثبت است ، عمل کنند.
برادر اندکی خونسرد باش :n02:
در موضوع فیلترینگ نیز مردم میتوانند بصورت همگانی و بدون استثنا از فیلترشکن ها استفاده کنند.
مشکلی که هست اینه که یه نرمافزار توانایی ارائهی سروریس رایگان به ۴۵ میلیون کاربر ایرانی تلگرام (فقط توی ایران اون هم با ترافیک بسیار بالای تلگرام) رو ندارن و خیلیها که سررشته ندارن باید مدام دنبال سرویسهای جدید باشن...
از طرف دیگه فراموش نکنند که برای ارائه خدمات اینترنت به همین سانسورکنندگان پول پرداخت میکنند .
تا جای ممکن میتوانند پرداخت های خود را محدود کنند ، اگر در منزل از خطوط ثابت اینترنتی استفاده میکنند ، از خرید اینترنت همراه خودداری کنند و یا به میزان بسیار اندک خریداری کنند.
در موضوع اینترنت ثابت نیز به شدت با ارائه دهندگان اینترنت برخورد کنند ، میتوان بعد از اتمام سرویس بخاطر قطع و وصلی اینترنت مدعی خوردن خسارت شد و از اونها درخواست خسارت و شارژ رایگان خط رو کرد .
اگر توجه نکردن به سرعت اون سرویس دهنده را میتوان عوض کرد . با فشار زیاد و خشونت آنها را مجبور به تخلیه یک روزه خط های اینترنتی خود کنید .
از طرف دیگر برای سرویس دهنده های جدید ، آنهایی را انتخاب کنید که بیشترین مقدار ترافیک را با کمترین هزینه دریافت میکنن .
البته این دلیلی نمیشه که به آنها هم ترحم کنید و مبالغ کم و به سختی به آنان پرداخت کنید و در مقابل برای ارائه سرویس با کیفیت بیشترین فشار ممکن را به آنها بیاورید.
اگر اندکی و فقط اندکی مردم در این موضوع متحد عمل کنند ، براحتی بزرگترین سرویس دهندگان اینترنتی کشور ورشکسته خواهند شد.
ببینیند مشکل اینجاست که توی ایران سیاست "همیشه حق با مشتری هست" وجود نداره و سیاست واقعی در واقع "مشتریه که به سرویس ما نیاز داره پس هر طور که دوست داریم برخورد کنیم چون کارشون گیر ماست" هست...
در صورتی که خرید اینترنت کاهش پیدا کنه، راه حل میشه گران کردن اینترنت با بستههای حجم پایین هست (تا ضررشون رو جبران کنن) و ارزانی اینترنت در صورت خرید ۳۰ گیگ به بالا و برگزاری جشنوارههایی که قند رو توی دل کاربرهای فعال اینترنت آب کنه...
اینترنت از نیازهای اصلی مردم هست و در واقع مخاطبش بیشتر از تلویزیونه و یه جورهایی مردم بیشتر از برق بهش نیاز دارن :n02:
اینترنت این توانایی رو داره که خیلی از خدمات (به جز روشنایی) رو ارائه بده (تلویزیون مثلا)...
این که متحد بشیم توی دنیایی که همه نیاز به اینترنت دارن متاسفانه پاسخ ما نیست... :n03:
shaahani
18-05-2018, 15:24
اگه در هر صورت امنیت یکسانه و قرار نیست اطلاعات به جایی درز کنه به نظرتون چرا نسخههایی اصلی مشکل داره ولی موبوگرام مشکل نداره؟ :n37:
یعنی این همه زحمت برای هیچی دارن میکشن؟ :n15:
امنیت نسخه اصلی کامله ، اوپن سورس و دقیق
برنامه های دیگه از روی سورس اصلی برنامه نسخه اصلی فقط کپی برداری کردن
به هیچ عنوان مشکلی ندارن ، فکر کنم منظورم رو نتونستم درست برسون ، یک نسخه غیر رسمی و ویرایش شده فارسی میتونه از نظر ارائه خدمات فارسی بهتر عمل کنه ، مثلا در تایپ درست پیام ها کمک کنه ، فقط همین و نه چیزی بیشتر .
تلگرام توی ایران سروری نداره که نرمافزار برای دریافت اطلاعات و ارتباط با اون بهش وصل بشه :n13:
کوتاه بگم که تلگرام قبلا داخل ایران CDN داشت که یک سرور رمزگذاری شده است . با دسترسی فیزیکی به اون نمیشه اطلاعاتش رو بدست آورد و اگه اقدام بشه خودش رو نابود میکنه .
این CDN ها کلید دارن ، که خود شرکت تلگرام با اون کلید ها میتونه بازش کنه و به اطلاعات دسترسی داشته باشه از راه دور
(حالا اینکه این شرکت این کلید ها رو در اختیار نهاد های امنیتی ایران گذاشته یا نه مسئله هست و در موردش فقط میتونیم به تلگرام اعتماد کنیم که اینکار رو انجام نداده است و بیشتر از این کاری از دستمون بر نمیاد)
الان دیگه هیچ CDN ای داخل ایران وجود نداره و ارتباط داخلی تلگرام برقرار نمیکنه ، بس این بحث منتفی هست .
موضوع مقداری پیچیده است ، بطور خصوصی در تلگرام که پیام دادین مقداری از گفتگو و صدا های ضبط شده در این مورد رو دراختیارتون میگذارم تا منظورم رو رسونده باشم .
اما به هرحال موضوع خیلی مفصله و اینجا هم من خسته میشم ، هم بازدیدکنندگان پس در همین حد گفتن در موردش کافیه .
صحبت من این بود که بعد از دریافت اطلاعات این اتفاق میافته و اگه قرار بود محسوس باشه که گندش درمیاومد که... :n27:
وقتی موبوگرام رو خودشون نوشتهان نرمافزار میتونه مخفیانه اون تقاضا رو بده...
محسوس که نیست ، همه چیز رو مخفی میکنن
اما بلاخره ما هم عمری برنامه نویسی ، طراحی و کارهای شبکه کردیم
قرار نیست روی یک صحبت بدون داشتن مدارک و شواهد محکم نتیجه گیریم کنیم .
مخفیانه بعنی چه جوری ، وقتی داریم یک برنامه رو آنالیز میکنیم و تحت جاسوسی شدید قرارش دادیم ، هر داده ای که ارسال کنه و هر ارتباطی که برقرار کنه قابل مشاهده هست
بنابراین برای آنالیز کننده ها خیلی هم چیزهای مرموز و مخفیانه وجود نداره.
پس هیچ تقاضا مخفیانه ای نمیتونه وجود داشته باشه ، هر تقاضایی یک ارتباط و کانکش هست و مانیتور میشه .
ضمن این که حرف من قطعی نیست چون جایی نوشته نمیشه این چیزها ولی این که اون شرکت وابسته به سپاه هست خودش باید نشانگر چیزی باشه...
این که به یک شرکت وابسته به سپاه و یا یک شرکت ایرانی تا چه میزان میشه چشم بسته اعتماد کرد
یک بحثه و این که یک برنامه مثل تلگرام طلایی رو آنالیز کنی و ارتباطاتش رو در بیاری و مشخص بشه اطلاعات ارسالی از اون میرسه به سرور های شرکت راهکار سرزمین هوشمند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که بطور علنی زمینه فعالیتش رصد رسانه های مجازی هست . موضوع دیگریست .
خوب این یعنی یه سری تغییرات اساسی توی سورس موبوگرام هست که توسعهدهندگانش حاضر به منتشر شدن کدش نیست...
ضمن این که میتونن یه نسخهی تغییر یافتهاش رو منتشر کنن در هر صورت و تغییرات اساسی توش نباشه...
مشکل موبوگرام دقیقا همینه که اوپن سورس نیست و به همین دلیل نمیشه کاملا ازش مطمئن بود
اما این نکته رو هم در نظر بگیرید که اگر منم بود به عنوان یک برنامه نویس و یا یک مدیر شرکت که یه عالمه هزینه کارمند و طراحی و وقت ؛ واسه ساخت یک برنامه عالی پر امکانات صرف کرده باشم ؛ به راحتی حاضر نیستم تمام دسترنجم رو به صورت سورس کد منتشر کنم تا به سرعت همه آن را کپی کرده و در نسخه های رایگان ارائه دهند و نه تنها چیزی عاید من و طراحان نشه ، بلکه تمام هزینه های توسعه برنامه را هم از جیب شخصی خودم پرداخت کنم.
در مورد موضوع دوم ، هر نسخه جدیدی که میاد ، طبق رسم هر سازنده دیگری اونها هم تغییرات خودشون رو گزارش میکنن و میگن فلان قسمت ها اضافه شده یا اصلاح شده.
اما چون به هرحال نسخه جدیدی است و همچنان عملکردشان مورد شک و تردید است ، پس هر نسخه جدیدی که منتشر شود
نیاز به همان زمان ها برای آنالیز و مانیتورینگ دارد تا از آن اطمینان حاصل شود ، که کاری خارج از مسائل ذکر شده در آن صورت نگرفته باشد و خصوصا اینکه داده ای را به داخل کشور بی جهت ارسال نکند .
تلگرام فیلتره ولی موبوگرام به سرورهاش وصل میشه؟
در صورتی که حمایتی پشت این نرمافزار نباشه مگه تافتهی جدا بافتهاس که خود تلگرام دسترسی به سرورهاش نداره و این نرمافزار داره؟ :n02:
خیر مبوگرام ، فیلتر شده و به سرورهاش وصل نیست و قابل استفاده نیست .
تنها راه استفاده از اون مثل نسخه اصلی ، استفاده از فیلتر شکن هست.
بله در موضوع دوم حق با شماست اگر یک برنامه مثل تلگرام طلایی و هات گرام که شرکت و اسم و رسم مشخص در ایران دارند همچنان درحال کار هستند و به سرورها تلگرام دسترسی دارند ، این سوال را پیش خواهند آورد که چطور شرکت هایی با مجوز قانونی مشغول ارائه خدمات فیلتر شده دولت هستند و دولت و نهاد های امنیتی اجازه فعالیت به آنها داده است.
به هرحال این نظر شخصی من هست و نتایج آنالیز های خودم و نحوه آنالیز هام رو در اختیار دوستان گذاشتم
بیشتر به این دلیل که نحوه مانیتورینگ یک برنامه، مثل یک پیام رسان رو بدونن و نه بیشتر.
pro_translator
18-05-2018, 17:49
کوتاه بگم که تلگرام قبلا داخل ایران CDN داشت که یک سرور رمزگذاری شده است . با دسترسی فیزیکی به اون نمیشه اطلاعاتش رو بدست آورد و اگه اقدام بشه خودش رو نابود میکنه .
این CDN ها کلید دارن ، که خود شرکت تلگرام با اون کلید ها میتونه بازش کنه و به اطلاعات دسترسی داشته باشه از راه دور
(حالا اینکه این شرکت این کلید ها رو در اختیار نهاد های امنیتی ایران گذاشته یا نه مسئله هست و در موردش فقط میتونیم به تلگرام اعتماد کنیم که اینکار رو انجام نداده است و بیشتر از این کاری از دستمون بر نمیاد)
حالا شاید سواد من کشش نداره ولی تا جایی که یادمه تلگرام هیچوقت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هیچ سرور و CDNی توی ایران نداشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و تمامی اطلاعات کاربران ایرانی توی آمستردام ذخیره میشن...
پاول دوروف بارها درخواست ایران مبتنی بر انتقال هر گونه سرور تلگرام به ایران رو رد کرده...
یکی از شواهدش هم قطع شدن چند وقت پیش دسترسی کاربران ایرانی موقع overload ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شدن سرورهای تلگرام توی آمستردام بود...
محسوس که نیست ، همه چیز رو مخفی میکنن
اما بلاخره ما هم عمری برنامه نویسی ، طراحی و کارهای شبکه کردیم
قرار نیست روی یک صحبت بدون داشتن مدارک و شواهد محکم نتیجه گیریم کنیم .
بنده به هیچ عنوان قصد زیر سوال بردن تخصص شما رو نداشتم، ولی واژهی مخفی به معنای واژهاش یعنی: پیدا نبودن و یعنی قابل دیدن نیست...
همونجوری که نرمافزار Signal از تکنولوژی domain fronting برای مخفی کردن ترافیک خودش پشت ترافیک Google استفاده میکنه و قابل پنهانسازی هست...
نظر شخصی من اینه که کسانی که پشت پردهی نرمافزاری مثل موبوگرام هستن، با نرمافزارهایی مثل Packet Capture آشنایی دارن و اگه راهی پیدا نکنن موبوگرام رو عرضه نمیکنن...
پس بهتره طبق گفتهی خودن به نتیجهی یک نرمافزار اکتفا نکنیم...
همونطور که مطلع هستین، خیلی از بدافزارها از چشم آنتیویروسها پنهان میمونن و این هم موردی مشابه میتونه باشه :n06:
مخفیانه بعنی چه جوری ، وقتی داریم یک برنامه رو آنالیز میکنیم و تحت جاسوسی شدید قرارش دادیم ، هر داده ای که ارسال کنه و هر ارتباطی که برقرار کنه قابل مشاهده هست
بنابراین برای آنالیز کننده ها خیلی هم چیزهای مرموز و مخفیانه وجود نداره.
پس هیچ تقاضا مخفیانه ای نمیتونه وجود داشته باشه ، هر تقاضایی یک ارتباط و کانکش هست و مانیتور میشه .
ببین دوست عزیز حرف من اینه که سر مرز هم خیلی وسائل نقلیه رو میگردن ولی مردم موفق به قاچاق میشن... :n41:
آنتیویروسها هم هر روز آپدیت و تکنولوژیهای جدید ارائه میکنن ولی باز هم بدافزارنویسها چند گام جلوترن... :n39:
این که به یک شرکت وابسته به سپاه و یا یک شرکت ایرانی تا چه میزان میشه چشم بسته اعتماد کرد
یک بحثه و این که یک برنامه مثل تلگرام طلایی رو آنالیز کنی و ارتباطاتش رو در بیاری و مشخص بشه اطلاعات ارسالی از اون میرسه به سرور های شرکت راهکار سرزمین هوشمند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که بطور علنی زمینه فعالیتش رصد رسانه های مجازی هست . موضوع دیگریست .
اگه موبوگرام در صورتی که میتونه با سپاه همکاری نکنه، به نظر شما سپاه در شرکتشون رو تخته نمیکنه؟
اونها هم مثل همون نرمافزاری که شما اشاره کردین موظف به همکاری هستن اون هم وقتی که انقدر کاربر دارن و قابلیت جاسوسی هست...
مشکل موبوگرام دقیقا همینه که اوپن سورس نیست و به همین دلیل نمیشه کاملا ازش مطمئن بود
اما این نکته رو هم در نظر بگیرید که اگر منم بود به عنوان یک برنامه نویس و یا یک مدیر شرکت که یه عالمه هزینه کارمند و طراحی و وقت ؛ واسه ساخت یک برنامه عالی پر امکانات صرف کرده باشم ؛ به راحتی حاضر نیستم تمام دسترنجم رو به صورت سورس کد منتشر کنم تا به سرعت همه آن را کپی کرده و در نسخه های رایگان ارائه دهند و نه تنها چیزی عاید من و طراحان نشه ، بلکه تمام هزینه های توسعه برنامه را هم از جیب شخصی خودم پرداخت کنم.
اوپن سورس بودن یا نبودن ربطی به کسب درآمد نداره و مهم سیاست شرکته... :n15:
موبوگرام پاش از ایران بیرون نرفته و زحمت چندانی هم براش کشیده نشده... :n37:
اون کدی هم که از تلگرام کپی کرده چند ماه از سورس اصلی تلگرام عقبتره... :n39:
خیر مبوگرام ، فیلتر شده و به سرورهاش وصل نیست و قابل استفاده نیست .
تنها راه استفاده از اون مثل نسخه اصلی ، استفاده از فیلتر شکن هست.
اشتباه برداشت نکنین، من اون زمانی که میگفتن تلگرام ایران سرور آورده، خودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه تحقیق جزئی کردم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی باور نکردم...
:n16:
pro_translator
18-05-2018, 18:16
دوستان من اشتباه میکردم که تلگرام هیچوقت CDN نداشته تو ایران معذرت میخوام :n16:
کد امنیتی یادم رفته برا ورود تلگرام؟:(
چه کار میشه کرد؟
MMDFullHD
18-05-2018, 23:30
کد امنیتی یادم رفته برا ورود تلگرام؟:(
چه کار میشه کرد؟
دوست گرامی
من درست متوجه نشدم
برای ورود به تلگرام
اس ام اس وریفیکشن میاد که نباید مشکلی باشه
اگه تاید دومرحله ای رو میگید با ایمیلی که ثبت کردید میتونید دی اکتیو کنید
دوست گرامی
من درست متوجه نشدم
برای ورود به تلگرام
اس ام اس وریفیکشن میاد که نباید مشکلی باشه
اگه تاید دومرحله ای رو میگید با ایمیلی که ثبت کردید میتونید دی اکتیو کنید
بله درست متوجه شدید
اون ایمیل رو ندادم یا یادم رفته البته خودم نیس برا پدرم
آلات تنها راهش حذف اکانت؟ چیکار باید بکنم
shaahani
19-05-2018, 12:22
بله درست متوجه شدید
اون ایمیل رو ندادم یا یادم رفته البته خودم نیس برا پدرم
آلات تنها راهش حذف اکانت؟ چیکار باید بکنم
همینطور که دوستمون گفتن تنها راهش استفاده از گزینه FORGOT PASSWORD هست
زمانی که این گزینه انتخاب بشه یک ایمیل شامل یک کد شش رقمی به ایمیل ارسال میشه که با وارد کردن اون میشه وارد تلگرام شد
wichidika
19-05-2018, 14:52
خرمآبادی: فعالیت صنفی در بستر تلگرام ممنوع است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]معاون قضایی دادستان کل کشور میگوید در جلسهای که در معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور برگزار شده، مقرر شده است که اگر واحدهای صنفی به فعالیت صنفی یا تبلیغاتی در تلگرام ادامه دهند، وزارت صنعت و مراجع صنفی اقدامات قانونی لازم را بعمل آورند.
به گزارش ایسنا، مطلب عبدالصمد خرم آبادی که در کانال خود در پیام رسان سروش منتشر کرده است به شرح زیر است:
فعالیت صنفی در بستر تلگرام ممنوع است. واحدهای صنفی و کسب و کارهای اینترنتی باید فعالیتهای خود را به شبکههای اجتماعی داخلی منتقل نمایند.
هفته گذشته جلسهای با حضور نمایندگان مرکز ملی فضای مجازی، مرکز امور اصناف و بازرگانی وزارت صنعت معدن تجارت، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، اتاق اصناف ایران، پلیس اماکن ناجا و اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی در معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور برگزار شد.
در این جلسه نحوه اجرای بخشنامه مورخه ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ نیروی انتظامی در خصوص "ممنوعیت فعالیت واحدهای صنفی و تجاری کشور در بستر شبکههای اجتماعی بیگانه" مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در جلسه مذکور با تاکید بر اینکه فعالیت واحدهای صنفی در بستر تلگرام موجب ذخیره بخش عمدهای از دادههای عظیم (big data) کشور در سامانههای رایانهای خارجی و سوء استفاده بیگانگان از این دادهها خواهد شد و با توجه به مجرمانه بودن اقداماتی که موجب دسترسی بیگانگان به دادههای عظیم کشور میشوند، مقرر گردید:
۱- مسئولین ذیربط در وزارت صنعت معدن تجارت و اتاق اصناف ایران و اتحادیههای امور صنفی به کلیه واحدهای صنفی اعم از کسب و کارهای اینترنتی و غیر اینترنتی سراسر کشور اعلام و ابلاغ نمایند" از هرگونه فعالیت تبلیغاتی و خدماتی در پیام رسان فیلتر شده تلگرام اکیداً خودداری کنند و فعالیتهای خود را به شبکههای اجتماعی بومی منتقل نمایند.
۲- در صورتی که واحدهای صنفی پس از اطلاع رسانی به فعالیت صنفی و یا تبلیغاتی خود در بستر شبکه اجتماعی تلگرام ادامه دهند، وزارت صنعت معدن تجارت و مراجع صنفی اقدامات قانونی لازم را بعمل آورند.
انتهای پیام
Setareh 2006
21-05-2018, 22:28
سلام
اگر کسی عضو تلگرام نباشه ولی بنامش در تلگرام اکانت جعلی باز شده ، چطور میتونه این اکانت جعلی که بنامش هست رو به تلگرام اطلاع بده تا جلوش گرفته بشه ؟ تلگرام ایمیل آدرس داره برای اطلاع دادن؟
Nostophobia
24-05-2018, 12:21
سلام
من با استفاده از آی دی با کسی چت کردم ولی دیگه نمی خوام با ایشون چت کنم و اومدم آی دی جدید درست کردم و قبلی رو پاک کردم. ولی دوباره طرف می تونه با من چت کنه! چطوری می تونم جلوی کارشو بگیرم که نتونه منو پیدا کنه و چت کنه؟ آیا باید بلاکش کرد؟
ممنون
Milad4171
24-05-2018, 12:23
سلام
من با استفاده از آی دی با کسی چت کردم ولی دیگه نمی خوام با ایشون چت کنم و اومدم آی دی جدید درست کردن و قبلی رو پاک کردم. ولی دوباره طرف می تونه با من چت کنه! چطوری می تونم جلوی کارشو بگیرم که نتونه منو پیدا کنه و چت کنه؟ آیا باید بلاکش کرد؟
ممنون
وقتی تاریخچه چت هاش با شما رو داشته باشه صد بار هم یوزر نیم اکانت عوض کنین بازم متوجه میشه یا باید بلاک کنید یا حذف اکانت و ساخت یک اکانت جدید
Milad4171
24-05-2018, 12:25
سلام
اگر کسی عضو تلگرام نباشه ولی بنامش در تلگرام اکانت جعلی باز شده ، چطور میتونه این اکانت جعلی که بنامش هست رو به تلگرام اطلاع بده تا جلوش گرفته بشه ؟ تلگرام ایمیل آدرس داره برای اطلاع دادن؟
معمولا باید ریپورت داده بشه یه راهی هم بود که با مستندات میشد اعلام کرد که اکان ساخته شده جعلی هست
black sabbath
26-05-2018, 11:32
کسی می تونه لینک 1.2.23 alpha نسخه دسکتاپ رو بذاره؟
کسی می تونه لینک 1.2.23 alpha نسخه دسکتاپ رو بذاره؟
black sabbath
26-05-2018, 12:11
ممنون
نسخه غیر پرتابل رو ندارید؟آخه این پیغام رو میده
ببخشید متوجه نشدم که نسخه نصبی رو هم گذاشتید
بازم ممنون
shahin666
26-05-2018, 13:22
سلام
دوستان دیگه از سمت تلگرام بعد از نصب مجدد اون کد 5 رقمی (SMS )برای لاگین نمیاد؟
الان من از نسخه دسکتاپ تلگرام روی ویندوز دارم استفاده میکنم
ویندوز من نزدیک دو سال هست که دارم استفاده میکنم و انواع اقسام برنامه ها روش نصب شده و یه سری مشکلات مختلف
الان میخوام ویندوزم رو عوض کنم یعنی با این شرایط اگر ویندوز رو عوض کنم دیگه تلگرام رو کلا از دست میدم؟!!
این رو هم بگم که روی گوشی هم دسترسی به تلگرام ندارم؟!!!
shaahani
26-05-2018, 13:51
سلام
دوستان دیگه از سمت تلگرام بعد از نصب مجدد اون کد 5 رقمی (SMS )برای لاگین نمیاد؟
الان من از نسخه دسکتاپ تلگرام روی ویندوز دارم استفاده میکنم
ویندوز من نزدیک دو سال هست که دارم استفاده میکنم و انواع اقسام برنامه ها روش نصب شده و یه سری مشکلات مختلف
الان میخوام ویندوزم رو عوض کنم یعنی با این شرایط اگر ویندوز رو عوض کنم دیگه تلگرام رو کلا از دست میدم؟!!
این رو هم بگم که روی گوشی هم دسترسی به تلگرام ندارم؟!!!
روی گوشیتون یا یک کامپیوتر دیگه تلگرام نصب کنید ، کد اس ام اس به روی تلگرام اون ویندوز قدیمی میاد .
بعد از اینکه ویندوز عوض کردین ، با اون دستگاه جدید که وارد اکانت تلگرامتون شدین کد SMS را دریافت خواهید کرد.
سلام
کسی میدونه چطور باید کانال های پر بازدید تلگرام رو پیدا کرد ؟
مثلا من میخوام فیلم ایرانی دانلود کنم اما نمیدونم بهترین کانال برای این منظور کدومه
Free Spirit
12-07-2018, 10:53
سلام
وقتی با آی دی تلگرام با کسی تمامس صوتی می گیریم شماره تلفن دو طرف که فقط آی دی یکدیگر رو دارند برای هم قابل مشاهده هست؟
محمد7966
12-07-2018, 12:47
سلام دوستان
یه سوال دارم:اگر یک نفر وارد کانالی در نسخه طلایی تلگرام بشه آیا در نسخه اصلی میشه اون شخص رو دید؟
چون یکی وارد کانال شده تو نسخه طلایی ولی من که نسخه اصلی رو دارم اصلا تو اعضای کانال ندیدمش.
امروز هم یکی به من گفت چند نفر رو ادد کرده تو کانال ولی اونا نسخه تلگرام اصلی رو دارند و خودش تلگرام طلایی. که میگفت اینها رو من نمیتونیم ببینم
shaahani
12-07-2018, 12:48
سلام
وقتی با آی دی تلگرام با کسی تمامس صوتی می گیریم شماره تلفن دو طرف که فقط آی دی یکدیگر رو دارند برای هم قابل مشاهده هست؟
خیر
اما اگر هر یک از طرفین شماره شخص دیگر رو در مخاطبین داشته باشه ، طرف دوم نیز شماره تماس شخص اول را مشاهده خواهد نمود.
shaahani
12-07-2018, 12:58
سلام دوستان
یه سوال دارم:اگر یک نفر وارد کانالی در نسخه طلایی تلگرام بشه آیا در نسخه اصلی میشه اون شخص رو دید؟
چون یکی وارد کانال شده تو نسخه طلایی ولی من که نسخه اصلی رو دارم اصلا تو اعضای کانال ندیدمش.
امروز هم یکی به من گفت چند نفر رو ادد کرده تو کانال ولی اونا نسخه تلگرام اصلی رو دارند و خودش تلگرام طلایی. که میگفت اینها رو من نمیتونیم ببینم
تلگرام طلایی بجای کاربر بصورت مخفی کارهایی انجام میده
میتونه اشخاص دیگه ای رو از طرف شخصی که تلگرام طلایی داره در گروه یا کانال ها اضافه کنه
میتونه کانال ها ؛ گروه ها و اشخاص رو از طرف شخصی که تلگرام طلایی داره بصورت مخفی ریپورت کنه و باعث بسته شدن کانال ها بشه.
فرد دارای تلگرام طلایی رو میتونه به عضویت یک کانال در بیاره و از کانال های عضو شده خودش خارج کنه .
مشخضات ، مخاطبین و آی دی های تلگرامی اونها ، لیست کانال ها و گروه های عضو شده در آنها ، موقعیت فرد و آی پی اون رو به سرورهای نظارتی دولتی ارسال میکنه .
اینها با بازکردن کدهای برنامه تلگرام طلایی توسط متخصصین امنیت مشخص شده .
وقتی شما نسخه اصلی داشته باشید و دوستتون کاربر تلگرام طلایی باشه ( یا هرکدوم از تلگرام هایی دیگه ای که به نام های مختلف مثل هاتگرام ، تلگرام ایکس ضد فیلتر تقلبی و خیلی های دیگه که در واقع همه اونها تلگرام طلایی هستن)
چت های شما با دوستتون قابل مشاهده و ضبط به وسیله ارگان های دولتی هست.
همینطور میتونه کارهایی رو بدون خواسته دوستتون بصورت مخفی انجام بده ، مثلا اگه مدیر یک گروه یا کانالش بکنید برنامه بصورت خودکار اون کانال رو حذف میکنه یا شما رو ریپورت میکنه ، بدون اینکه این کارها رو دوست شما انجام داده باشه ، برنامه نصب شده روی گوشی دوستتون بجای اون این کارها رو میکنه .
alijigari
14-07-2018, 17:35
درود اگه بخواهیم تلگرام را دوباره روی گوشی نصب کنیم کد فعال سازی تلگرام دریافت میشه ؟ در ظمن نسخه ویندوز هم فعال هست
Soroush-S
14-07-2018, 23:15
درود اگه بخواهیم تلگرام را دوباره روی گوشی نصب کنیم کد فعال سازی تلگرام دریافت میشه ؟ در ظمن نسخه ویندوز هم فعال هست
من با فیلتر شکن تونستم کد فعالسازی دریافت کنم
Setareh 2006
16-07-2018, 19:05
معمولا باید ریپورت داده بشه یه راهی هم بود که با مستندات میشد اعلام کرد که اکان ساخته شده جعلی هست
میشه توضیح بدین کسی که خودش عضو تلگرام نیست چطوری میتونه صفحهای که بنامش جعلی باز شده رو ریپورت کنه ؟ در مورد اون راهی که با مستندات میشه اعلام کرد که اکانت ساخته شده جعلی هست لطفا بیشتر توضیح بدین
با پرو*سی هم باز نمیشه:n04:
misam5526
03-08-2018, 09:47
با پرو*سی هم باز نمیشه:n04:
اگه منظور شما تلگرامه که بدون مشکل با وی پی ان یا پراکسی داخلی MTPROTO در دسترسه.
اگه منظور شما تلگرامه که بدون مشکل با وی پی ان یا پراکسی داخلی MTPROTO در دسترسه.
تمامی هیتر شک --ن ها از کار افتادن هیچ کدوم کار نمیکنه .
با MTPROTO هم باز نمیشه
میشه راهی دیگه ای معرفی کنید
misam5526
03-08-2018, 12:30
تمامی هیتر شک --ن ها از کار افتادن هیچ کدوم کار نمیکنه .
با MTPROTO هم باز نمیشه
میشه راهی دیگه ای معرفی کنید
مشکل احتمالا از ISP شماست... وگرنه روشها و ابزارهای دور زدن محدودیت رو الان چک کردم همگی کار میکنند. PPTP و L2TP باز هستند، همینطور نرم افزارهای قند شکن (رایگان و پولی) پروتکل MTPROTO هم چک کردم و مشکلی ندیدم.
میشه چند تا کانال ------ معرفی کنید . هر چی میرم اصلا کانتکت نمیشه . یا کانت میشه سریع قطع میشه:n03:
shaahani
04-08-2018, 13:36
میشه چند تا کانال ------ معرفی کنید . هر چی میرم اصلا کانتکت نمیشه . یا کانت میشه سریع قطع میشه:n03:
سرورهای معتبر پایدار خیلی زیاده ، کافیه یک مقدار بگردین :n16:
wbnet
applecenter
05-08-2018, 10:42
تلگرام من هم متصل نمیشه و به جاش از واتساپ استفاده میکنم
misam5526
05-08-2018, 12:03
با توجه به کار کردن همه فیلترشکن های خوب و شناخته شده ، توصیه اول استفاده از وی پی ان های رایگانه که راحت و بی دردسر متصل میشید. اما در مورد پراکسی MTproto هم در پیام خصوصی ادرس یکی از کانالها که سرورهای بیشتر و بهتری رو برای اینکار اختصاص داده ارسال میکنم.
دقت کنید که تعدادی از ملت همیشه در صحنه از این اب گل آلود میخوان ماهی بگیرن و با ایجاد کانال مثلا پراکسی با خرید یه سرور مجازی ارزان و ضعیف تند تند کدهای جدید منتشر میکنند که ارزشی نداره چون ظرفیت اتصال و ماندگاریشون کمه. بهتر اینه فقط کانالهایی رو دنبال کنید در ازای تبلیغات خدمات خوبی ارائه میدند (معمولا اینجور کانالها اعضای زیادی دارند در برابر کانالهای کم عضو که خدمات بدردبخوری ندارند)
دوستان میخوام بدونم پربازدید ترین کانال های تلگرام کدومند ؟ سایتی برای این منظور وجود داره ؟ فقط ایرانی نباشه که همشون اطلاعاتشون غلطه
دوستان میخوام بدونم پربازدید ترین کانال های تلگرام کدومند ؟ سایتی برای این منظور وجود داره ؟ فقط ایرانی نباشه که همشون اطلاعاتشون غلطه
کسی کمک
:n03::n03::n03:
Mohammad Hosseyn
16-08-2018, 09:43
کسی کمک
:n03::n03::n03:
سلام
مشکلی کلافه کننده در تلگرام دارم :n03::n03::n03::n04::n04::n04:
وقتی در حین مشاهده یک کانال هستم . به طور اتوماتیک و کاملا ناخواسته یا (یک کانال تلگرامی ) یا (درخواست عضویت در یک کانال تلگرامی ) به طور اتوماتیک باز میشود و من را ناخواسته از کانال مورد نظرم خارج میکند !
میخواستم ببینم چطور این مشکل رو باید رفع کرد ؟
shaahani
15-09-2018, 10:33
سلام
مشکلی کلافه کننده در تلگرام دارم :n03::n03::n03::n04::n04::n04:
وقتی در حین مشاهده یک کانال هستم . به طور اتوماتیک و کاملا ناخواسته یا (یک کانال تلگرامی ) یا (درخواست عضویت در یک کانال تلگرامی ) به طور اتوماتیک باز میشود و من را ناخواسته از کانال مورد نظرم خارج میکند !
میخواستم ببینم چطور این مشکل رو باید رفع کرد ؟
از تلگرام غیر رسمی استفاده نکنید
از تلگرام غیر رسمی استفاده نکنید
غیر رسمی نیست .
دلیلش رو پیدا کردم . برخی برنامه های کافه بازار مخرب هستند و از تبلیغات درون برنامه ای مخفی استفاده میکنن .
راهی برای خلاصی ازش نیست:n03:
amir_t6262
15-09-2018, 21:04
غیر رسمی نیست .
دلیلش رو پیدا کردم . برخی برنامه های کافه بازار مخرب هستند و از تبلیغات درون برنامه ای مخفی استفاده میکنن .
مشکل مشابه را یکی از دوستانم داشت که بخاطر نصب یک سری برنامه های ایرانی بود. برو لیست برنامه های گوشی و برنامه های مشکوک را پاک کن. درست میشه.
shaahani
16-09-2018, 06:08
غیر رسمی نیست .
از من میشنوی خود کافه بازار رو هم حذف کن بره .
برنامه های ایرانی یا همشون کپی هستند یا انقدر طراحی مزخرف و ضعیفی دارن که اصلا ارزش استفاده ندارن
بعد بیایی بخاطر این برنامه ها تمام خطر های جاسوسی و تبلیغات مزاحم رو هم به جون بخری .... واقعا مسخره میشه.
برنامه های خوب خارجی رو از مارکت های خوب خارجی و معتبر دانلود و استفاده کن
تازه اگه برنامه ای نیاز بود که پولی هست ، با یک مقدار گشتن میتونی کرک شده اون رو بطوری که سالم باشه و آسیبی بهت نزنه پیدا کنی و عالی و همیشه استفاده کنی
برنامه برترین ها - آخرین خبر و کافه بازار رو دارم . :n19:
shaahani
16-09-2018, 17:34
من مشاهده کردم خود کافه بازار در صورت روت بودن گوشی دائم تبلیغ باز میکنه و مزاحمت ایجاد میکنه
مخصوصا اینکه نرم افزار های امنیتی و ضد هک یا حتی بخش امنیت برنامه های روت مثل king root نسبت به برنامه کافه بازار اخطار میده و دائم پیشنهاد حذف این برنامه از روی گوشی رو میده .
جدیدا تلگرام 2 تا از شماره هامو بن کرده ! بدون هیچ دلیلی !
ایمیل هم زدم ولی 5 روزه جوابی ارسال نکردن
به هیچ عنوان اسپم هم ارسال نکردم یعنی اصولا از این شماره ها برای چت با دوستام استفاده می کردم اونم به ندرت !
چیکار میشه کرد ؟
shaahani
16-09-2018, 19:03
جدیدا تلگرام 2 تا از شماره هامو بن کرده ! بدون هیچ دلیلی !
ایمیل هم زدم ولی 5 روزه جوابی ارسال نکردن
به هیچ عنوان اسپم هم ارسال نکردم یعنی اصولا از این شماره ها برای چت با دوستام استفاده می کردم اونم به ندرت !
چیکار میشه کرد ؟
از طریق اکانت های محدود شده به ربات spamBot پیام بدین
این ربات مربوط به خود شرکت تلگرام هست و ممکنه با درخواست رفع محدودیت اکانتتون موافقت کنه .
درضمن به محض پیام دادم مقدار محدودیت اعمال شده رو بهتون میگه .
توجه داشته باشید که ممکنه بعضی دوستان به اشتباه شما را در زمان ارسال اولین پیام Report Spam کرده باشند که در این صورت برای بار اول حدود یک هفته ، بار دوم حدود یک ماه و بار سوم برای همیشه بن خواهید شده و امکان ارسال پیام جدید نخواهید داشت.
درضمن این محدودیت روی شماره تلفن شما اعمال میشه ، و با حذف اکانت تلگرام و ساخت یک اکانت جدید برطرف نخواهد شد.
البته شما میتوانید اکانت خود را بر روی شماره جدیدی منتقل کنید تا این محدودیت برطرف بشه.
در زمانی که شما برای بار اول به شخصی پیام می دهید ، درصورتی که فرد روی نوار ظاهر شده به نام Report Spam ضربه بزند ، شما به عنوان یک فرد مزاحم گزارش خواهید شد و ادامه این روند باعث بن شدن شما خواهد شد.
از طریق اکانت های محدود شده به ربات @spam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Bot پیام بدین
الان در حال حاضر به اکانت اصلا دسترسی ندارم . چون زمانی که شماره تلفن بن میشه ، خودبه خود از اکانت خارج میشه
shaahani
17-09-2018, 09:38
الان در حال حاضر به اکانت اصلا دسترسی ندارم . چون زمانی که شماره تلفن بن میشه ، خودبه خود از اکانت خارج میشه
از شماره مجازی استفاده میکردین ؟
از شماره مجازی استفاده میکردین ؟
یکیش مجازی بود ( Google Voice ) یکیش هم شماره ایرانی خودم
البته هر دو تو یه زمان بن نشدن ، تقریبا با فاصله زمانی 2 هفته ای بن شدن
shaahani
17-09-2018, 18:17
یکیش مجازی بود ( Google Voice ) یکیش هم شماره ایرانی خودم
البته هر دو تو یه زمان بن نشدن ، تقریبا با فاصله زمانی 2 هفته ای بن شدن
شماره مجازی طبیعی هست ، بخاطر اینکه طبق قوانین تلگرام شما اجازه استفاده از اونها رو ندارید.
بنابراین شماره ها رو مسدود میکنن ، از طرف دیگه شرکت هایی که شماره مجازی در اختیار کاربران میگذارند ممکنه یک شماره رو بعد از مدتی در اختیار افراد دیگری نیز بگذارند و این موضوع مشکل ساز بشه .
در مورد اون شماره ایرانی نظری ندارم ، معمولا نمیشه بدون اخطار و بی دلیل شماره شما رو بطور دائم بن کنند
البته به تازگی برای کپی رایت موزیک ها و کارهای هنری تلگرام سخت گیری هایی را انجام می دهد اما بنظر مسدود سازی کامل و ناگهانی یک شماره ، موضوعی عجیب است و من تا به حال به آن برخورد نکرده ام.
سلام
چجوری می تونم محل ذخیره عکس ها و فیلم ها رو از حافظه خود گوشی به مموری منتقل کنم؟
یا از طریق خود برنامه یا تنظیمات گوشی
حافظ داخلی گوشیم کمه تند تند پر میشه باید خالی کنم
اندروید 6
shaahani
18-09-2018, 09:52
سلام
چجوری می تونم محل ذخیره عکس ها و فیلم ها رو از حافظه خود گوشی به مموری منتقل کنم؟
یا از طریق خود برنامه یا تنظیمات گوشی
حافظ داخلی گوشیم کمه تند تند پر میشه باید خالی کنم
اندروید 6
خود تلگرام بطور پیشفرض چنین امکانی نداره
یا اینکه باید گوشی رو روت کنید و از برنامه هایی که توانایی دارن برنامه های نصب شده شما رو به روی مموری کارت انتقال بدن استفاده کنید .
یا اینکه از مبوگرام استفاده کنید .
بجز اینها راه دیگه ای نیست فقط میتونید تلگرام خودتون رو تنظیم کنید که هر سه روز تمام دیتا های موجود دانلود شده رو پاک کنه تا فضای زیادی گرفته نشه.
خود تلگرام بطور پیشفرض چنین امکانی نداره
یا اینکه باید گوشی رو روت کنید و از برنامه هایی که توانایی دارن برنامه های نصب شده شما رو به روی مموری کارت انتقال بدن استفاده کنید .
یا اینکه از مبوگرام استفاده کنید .
بجز اینها راه دیگه ای نیست فقط میتونید تلگرام خودتون رو تنظیم کنید که هر سه روز تمام دیتا های موجود دانلود شده رو پاک کنه تا فضای زیادی گرفته نشه.
موبوگرام نصب کردم ولی تو تنظیماتش در قسمت تغییر فضای ذخیره سازی پیغام میده که از اندروید نسخه 4.4 به بالا امکان انتقال فضای ذخیره سازی به مموری کارت نیست!
اتفاقا تو تنظیمات تلگرام زمان پاک شدن دیتاها رو گذاشتم روی 3 روز ولی نمی دونم چرا بعد 3 روز پاک نمیشن و می مونن و مجبور میشم دستی پاک کنم!
گوشی روت نیست ولی فکر کنم برنامه هایی که نصب برنامه ها رو به مموری کارت منتقل می کنن فقط خود برنامه رو منتقل می کنن نه پوشه های ذخیره مدیاها البته مطمئن نیستم
shaahani
24-09-2018, 21:49
دوستان دیروز مبوگرام نسخه جدیدی رو در کانال رسمی خودش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر کرد . (@hanista_channel)
این نسخه جدید با نسخه های قبلی تفاوت داره و در زمان انتشار ذکر شده :
⚠️توجه : متاسفانه به دلیل محدودیتهای بوجود آمده، امکان انتشار و فروش برنامه در مارکت وجود ندارد.
لذا برای اینکه بتوانیم همچنان در کنارتان باشیم، این نسخه به صورت رایگان منتشر شده است و ممکن است در آینده تبلیغات کمی (به صورتی که آزاردهنده نباشد) در برنامه نمایش داده شود.
این اولین نسخه ای است که این گروه بطور رایگان منتشر کرده است ،
بروزرسانی جدید آنها امکاناتی چون Mt.Proto و امکان ورود با چنداکانت را فراهم نموده است .
اما این نسخه با نسخه های قبلی تفاوت اساسی دارد که لازم دیدم اون رو به دوستان متذکر بشم .
با توجه به آنالیز هایی که انجام دادم از این نسخه به بعد اطلاعات شما در اختیار نهاد های تبلیغاتی قرار می گیرد و همینطور تبلیغاتی را در آینده داخل برنامه مشاهده خواهید نمود و این گروه سیاست درامد زایی خودش را از حالت فروش نسخه های برنامه به حالت فروش اطلاعات کاربران تغییر داده است.
ابتدا با استفاده از برنامه Packet Capture ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که یک برنامه برای مانیتور و مشاهده داده های ارسالی و دریافتی یک یا چندبرنامه در اندروید است ، برنامه موبوگرام رو مانیتور کردم.
برنامه مبوگرام رو باز و مشغول استفاده از اون شدم (به دلیل فیلترینگ از Wifi فیلتر شکسته برای این تست استفاده کردم)
سپس نتایج رو مورد بازبینی قرار دادم . (شما نیز براحتی میتوانید این برنامه را نصب و برنامه های خود از قبیل مبوگرام را مانیتور نمایید)
همانطور که در تصویر مشخص است ؛ برنامه مشغول ارسال داده هایی به مقصدی در داخل ایران هست
این درحالی است که یک برنامه تلگرام برای برقراری ارتباط و انجام وظایف خود نیازی به برقراری ارتباط با سروری بجز سرورهای تلگرام ندارد.
سپس محتوای داده های ارسالی به داخل ایران را باز کرده و مورد بررسی قرار دادم :
همانطور که در تصاویر مشخص است ، محتویات داخل این بسته ها اطلاعاتی شامل :
زبان انتخاب شده در برنامه ، نسخه سیستم عامل ، شماره سریال گوشی ، مک آدرس مودم ،موقعیت مکانی، شماره سریال اندروید ، شماره سریال تبلیغات اندروید ، وضعیت محدودیت تبلیغات سیستم عامل ، نام و مدل موبایل ، نوع پردازنده دستگاه ، اندازه صفحه نمایش دستگاه ، نام اوپراتور سیم کارت ، نسخه موبوگرام ، تاریخ اولین نصب و تاریخ آخرین آپدیت و ...
میباشد که تمام این اطلاعات به سرور ایرانی ارسال می شود .
البته درنظر داشته باشید که اگه قرار به جاسوسی و دزدی اطلاعات بود ، بجز اطلاعات سخت افزاری دستگاه ، اطلاعات دیگه ای مثل شماره تلفن و نام کاربری شخص ، لیست مخاطبین ، پیام های رد و بدل شده و چیزهایی شبیه به این رو نیز میتونست ارسال کنه که مانیتورهایی که من انجام دادم ، مشاهده نکردم ارسال بشه.
بعد از این مسئله من به روی مقصدی که داده ها به آنجا ارسال می شد متمرکز شدم :
با توجه به این اطلاعات ، متوجه شدم که اطلاعات مذکور به شرکت تبلیغاتی تپسل ارسال میگردد .
سپس در مورد این مسئله از خود شرکت هانیستا سوال کردیم :
در نتیجه مشخص شد ، هانیستا صادقانه میگوید که از سرویس تبلیغات تپسل استفاده میکند .
اما اینکه کاربران رضایت داشته باشند که اینگونه اطلاعاتشان به راحتی (در بهترین حالت) به دست یک شرکت تبلیغاتی برسد ، موضوع دیگریست .
البته من توانستم با استفاده از یک فایروال سخت افزاری که قبل از مودم قرار دارد ، جلوی ارسال اطلاعات خود به شرکت تبلیغاتی را بگیرم.
که در تصویر زیر مشخص است .
همچنین میتوان اقدام مشابه ای را به وسیله فایروال های نرم افزاری و یا مود کردن و کرک کردن برنامه مبوگرام انجام داد.
علاوه بر ارسال اطلاعات به سرور تبلیغاتی در آینده احتمال پخش تبلیغاتش اعصاب خوردکن از مبوگرام وجود دارد.
بنابراین اطلاعات احتمال سرقت اطلاعاتی ، فروش آنها و همینطور مزاحمت های تبلیغاتی در برنامه مبوگرام از این به بعد وجود خواهد داشت و من استفاده از آن را از این پس پیشنهاد نمیکنم .
سلام
دوستان میخوام یک مخاطب رو از لیست مخاطبین تلگرام حذف کنم اما نمیشه ! شمارشو از مخاطبین گوشی حذف کردم . اما تو مخاطبین تلگرام قابل رویته !!!!! خواهش اکمک کنید :n03:
shaahani
14-10-2018, 22:57
سلام
دوستان میخوام یک مخاطب رو از لیست مخاطبین تلگرام حذف کنم اما نمیشه ! شمارشو از مخاطبین گوشی حذف کردم . اما تو مخاطبین تلگرام قابل رویته !!!!! خواهش اکمک کنید :n03:
از منو داخل خود برنامه تلگرام میتونید وارد بخش مخاطبین تلگرام بشید و بعد از ورود به صفحه پروفایل شخص مورد نظر اون رو از مخاطبین تلگرام حذف نمایید.
amir hamzeh
01-11-2018, 18:37
برای نصب تلگرام حتما باید اندروید یا ios باشه مثلا گوشی نوکیا 3310 3g میشه تلگرام نصب کرد یا مثلا سامسونگ قدیمی که سیستم بادا داشتن؟
برای نصب تلگرام حتما باید اندروید یا ios باشه مثلا گوشی نوکیا 3310 3g میشه تلگرام نصب کرد یا مثلا سامسونگ قدیمی که سیستم بادا داشتن؟
اگه این گوشی مروگر وب داره میشه از تلگرام نخسه وب ، یعنی وارد وب سایت تگرام شد . زیاد اطلاعاتی ازش ندارم ولی فکر کنم اینطور بشه روی 3310 استفاده کرد
amir hamzeh
03-11-2018, 13:55
اگه این گوشی مروگر وب داره میشه از تلگرام نخسه وب ، یعنی وارد وب سایت تگرام شد . زیاد اطلاعاتی ازش ندارم ولی فکر کنم اینطور بشه روی 3310 استفاده کرد
ممنونم از راهنمایی
تا حالا به مرور گر وب فکر نکرده بودم اگر از نسخه دسکتاپش استفاده کنم چطوری باید با لیست تلفنها دسترسی داشته باشم؟
ممنونم از راهنمایی
تا حالا به مرور گر وب فکر نکرده بودم اگر از نسخه دسکتاپش استفاده کنم چطوری باید با لیست تلفنها دسترسی داشته باشم؟
نمیدونم . نخسه دکستاپ نرم افزار داره فکر کنم . سرچ کنید . من فقط از نخسه موبایل استفاده میکنم
shaahani
03-11-2018, 15:56
اگر از نسخه دسکتاپش استفاده کنم چطوری باید با لیست تلفنها دسترسی داشته باشم؟
روی اون علامت سه خط بالا سمت چپ برنامه کلیک کنید و منوی باز شده Contacts را انتخاب نمایید.
چرا من نمیتونم وقتی که داخل تلگرام هستم اسکرین شات بگیرم؟؟؟
shaahani
19-11-2018, 12:46
چرا من نمیتونم وقتی که داخل تلگرام هستم اسکرین شات بگیرم؟؟؟
در سکرت چت اجازه اسکرین شات داده نمیشه به کاربرها ، یا اگه کاربر مخاطب شما اجازه اسکرین شات را در تنظیمات سکرت چت بازکرده باشه ، در زمان گرفتن اسکرین شات ، این موضوع داخل چت نوشته میشه و به اطلاع مخاطب شما میرسه .
در سکرت چت اجازه اسکرین شات داده نمیشه به کاربرها ، یا اگه کاربر مخاطب شما اجازه اسکرین شات را در تنظیمات سکرت چت بازکرده باشه ، در زمان گرفتن اسکرین شات ، این موضوع داخل چت نوشته میشه و به اطلاع مخاطب شما میرسه .
در حالت عادی یعنی وقتی داخل سیکرت چت نیستم هم نمیتونم اسکرین شات بگیرم
در حالت عادی یعنی وقتی داخل سیکرت چت نیستم هم نمیتونم اسکرین شات بگیرم
ی گزینه ای تو بعضی نسخه ها داشت برای اسکرین شات
برای خودم پیش اومده بود که برداشتم تیک رو
الان هر چی میگردم نمیببنم
----
پیدا کردم
قسمت قفل و گذرواژه رمز ورود تعیین کنین
بعد از اینکه فعال کردید
زیر قسمت رمز اجازه عکس گرفتن میاد اون رو تیک بزنین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
روانپریش
19-12-2018, 15:24
دوستان العان بهترين نسخه تلگرام براي ويندوز چي هست كه بدون شبيه ساز هم بشه روي ويندوز باهاش كار كرد؟
دوستان العان بهترين نسخه تلگرام براي ويندوز چي هست كه بدون شبيه ساز هم بشه روي ويندوز باهاش كار كرد؟
مگر نسخه خود تلگرام برای ویندوز مشکلی داره
روانپریش
19-12-2018, 22:58
مگر نسخه خود تلگرام برای ویندوز مشکلی داره
يعني اگر كسي بخواد جديدا تلگرام داشته باشه ميتونه خود نسخه اصلي رو نصب كنه؟
يعني اگر كسي بخواد جديدا تلگرام داشته باشه ميتونه خود نسخه اصلي رو نصب كنه؟
بله
روانپریش
19-12-2018, 23:52
بله
خوب من كدوم نسخه رو دانلود كنم براي ويندوز بعد اينكه كد تاييد اس ام اس فرستاده ميشه
دوستان کسی که دیلیت اکانت کرده میتونه ایمیل بده به ساپورت تلگرام و اطلاعات بده که نشون بده مالک خودشه و برمیگردونن اکانت؟
سابقه داشته تا حالا؟
behnamy01
26-12-2018, 11:30
دوستان کسی که دیلیت اکانت کرده میتونه ایمیل بده به ساپورت تلگرام و اطلاعات بده که نشون بده مالک خودشه و برمیگردونن اکانت؟
سابقه داشته تا حالا؟
تا 2 روز بعد دلیت شدن توسط خود تلگرام ممکنه
shaahani
26-12-2018, 17:07
همیشه میشه با شماره تلفنی که دلیت اکانت شده ، اکانت جدید و تازه ای بدون نیاز به ارتباط با تلگرام باز کرد.
اما تمامی دیتا در اکانت قبل ، مثل عضویت در گروه ها و کانال ها ، مخاطبین و غیره در اکانت جدید حذف میشه ، تنها بک پیام برای اشخاصی که شماره تلفن مورد نظر را در لیست مخاطبین دارند ، ارسال می شود که فلان شخص به تلگرام پیوست .
The Respina
26-12-2018, 21:04
همیشه میشه با شماره تلفنی که دلیت اکانت شده ، اکانت جدید و تازه ای بدون نیاز به ارتباط با تلگرام باز کرد.
اما تمامی دیتا در اکانت قبل ، مثل عضویت در گروه ها و کانال ها ، مخاطبین و غیره در اکانت جدید حذف میشه ، تنها بک پیام برای اشخاصی که شماره تلفن مورد نظر را در لیست مخاطبین دارند ، ارسال می شود که فلان شخص به تلگرام پیوست .کسایی که نخوان این پیام ارسال بشه میتونن با یه شماره جدید ثبت نام کنن بعد چنج نامبر بزنن اینطوری اون پیام برای مخاطبین ارسال نمیشه.
mehryar1973
29-12-2018, 18:32
سلام
تو این نسخه جدید 5.0.1 چطور میشه notification sound رو عوض کرد؟
mehryar1973
29-12-2018, 18:38
سلام
تو این نسخه جدید 5.0.1 چطور میشه notification sound رو عوض کرد؟
body_guard
04-01-2019, 21:33
یه ماه ------ های من از کار افتاده. وصل میشه اما گروهها و کانالها رو نشون نمیده. اگر هم نشون بده فقط دوتا رو نشون میده ولی محتوای اونها رو نشون نمیده.تا یه ماه پیش خوب بودها. نمیدونم یه هو چی شد
- - - Updated - - -
یه ماه ------ های من از کار افتاده. وصل میشه اما گروهها و کانالها رو نشون نمیده. اگر هم نشون بده فقط دوتا رو نشون میده ولی محتوای اونها رو نشون نمیده.تا یه ماه پیش خوب بودها. نمیدونم یه هو چی شد
body_guard
04-01-2019, 21:35
اون نفطه چینها پروکثی هست
اون نفطه چینها پروکثی هست
شما باید هر چند روز یبار عوض کنید پروک سی هارو تا بهترین رو پیدا کنید با پینگ پایینتر
body_guard
06-01-2019, 13:24
از کجا گیر بیارم. ؟
تلگرام نسخه دسکتاپ ک خودش عبور از ------ داشته باشه میخوام
ممنون
body_guard
07-01-2019, 21:18
ضمنا استفاده از پروکثی حجم اینترنتی رو که میگیریم رو کم میکنه؟
shaahani
08-01-2019, 03:32
ضمنا استفاده از پروکثی حجم اینترنتی رو که میگیریم رو کم میکنه؟
بله ، هر بسته داده ای که ارسال میشه
بسته به مدل رمز گذاری (مثلا رمز گذاری های 256 بیت خیلی بیشتر از 128 بیت مصرف میکنند)
چون خود بسته یا پاکت داده ، قبل ارسال، تبدیل به یک بسته جدید که علاوه بر محتویات بسته دارای یک سری داده مربوط به رمزگذاری هست ، میشه
در نتیجه حجم هر بسته داده در مقیاس کوچک نسبت به حالت بدون رمز ، بیشتر میشه و حجم بیشتری مصرف میشه
همینطور بخاطر حجم بیشتر تبادل اطلاعات ، سرعت به نسبت نوع رمزگذاری کاهش پیدا میکنه .
اما در عوضش ارتباط ایمن و بهتری میتونید برقرار کنید که هیچ شخصی تا قبل از سرور پرو کسی نمیتونه اطلاعات داخل اون رو بخونه
body_guard
08-01-2019, 09:47
وای پس برا همینه 60 گیگ رو سر ماه نشده تموم کردم!!! حالا هی باید ترافیک بگیرم
تا 2 روز بعد دلیت شدن توسط خود تلگرام ممکنه
همون چند ساعت بعدش دادیم ایمیل.
2 بار دیگه هم فرستادیم اما اتفاقی نیوفتاد.دیگه امیدی نیست؟
The Respina
09-01-2019, 15:31
همون چند ساعت بعدش دادیم ایمیل.
2 بار دیگه هم فرستادیم اما اتفاقی نیوفتاد.دیگه امیدی نیست؟
بعد از دیلیت شدن به هیچ عنوان امکان بازگشت اطلاعات نیست. اشتباه راهنمایی تون کردن.
روانپریش
11-01-2019, 18:53
دوستان من ميخوام تازه تلگرام نصب كنم كدوم نسخه رو بايد نصب كنم هيچي نميدونم راهنماييم كنين البته تلگرام رو بره دسكتاب ميخوام
behnamy01
11-01-2019, 22:54
دوستان من ميخوام تازه تلگرام نصب كنم كدوم نسخه رو بايد نصب كنم هيچي نميدونم راهنماييم كنين البته تلگرام رو بره دسكتاب ميخوام
از telegram.org دانلود کنید
روانپریش
13-01-2019, 13:19
از telegram.org دانلود کنید
العان مشكل فرستادن كد اس ام اس اين چيزا رو نداره؟
محمد7966
13-01-2019, 15:55
العان مشكل فرستادن كد اس ام اس اين چيزا رو نداره؟
نه نداره نه الان نه در گذشته این مشکل رو نداشته
دوستان؛
کسی هست که بدونه لینک ورود مستقیم به کانال تلگرام روی اپلیکیشن به چه صورتی است؟
که وقتی کسی روی اون لینک مثلاً توی یک صفحه اینترنتی کلیک می کنه، کانال توی اپلیکیشن تلگرام باز بشه مستقیم.
قبلاْ توی چند تا سایت دیده بودم.
اما الان هر چی می گردم پیداش نمی کنم! :n23:
یک چیزی مثل این:
tlg://yourchannelid
09-03-2019, 10:56
سلام
پی ام هایی که من به یکی دادم هم از طرف خودم و هم از طرف مقابل کلییر هیستوری شده .
راهی هست که دوباره اونا رو بازیابی کنم ؟
اخه توی یه جای ستینگ تلگرام نوشته تمامی متن ها و عکس ها و ... در سرورهای تلگرام ذخیره میشه و قابلیت دانلود مجدد داره
The Respina
09-03-2019, 20:30
سلام
پی ام هایی که من به یکی دادم هم از طرف خودم و هم از طرف مقابل کلییر هیستوری شده .
راهی هست که دوباره اونا رو بازیابی کنم ؟
اخه توی یه جای ستینگ تلگرام نوشته تمامی متن ها و عکس ها و ... در سرورهای تلگرام ذخیره میشه و قابلیت دانلود مجدد داره
سلام
نمیشه
اون قسمت برای مواردی که پاک کردید کاربرد نداره
روانپریش
20-03-2019, 15:25
دوستان العان بهترین روش برای باز کردن تلگرام توی ویندوز چیه؟
محمد7966
20-03-2019, 21:58
دوستان العان بهترین روش برای باز کردن تلگرام توی ویندوز چیه؟
قند شکن باید داشته باشید
روانپریش
21-03-2019, 02:56
قند شکن باید داشته باشید
پس میگن یه مدل هست که روی خود تلگرام داره اون چجوریه؟
shaahani
21-03-2019, 05:42
پس میگن یه مدل هست که روی خود تلگرام داره اون چجوریه؟
خود تلگرام اصلی رو شما دانلود و نصب کنید، بعد روی اون پرو کسی وارد کنید، تلگرام یک نوع به خصوص از این ها رو داره که بهش MtProto میگن، از همون ابتدا میتونید وارد برنامه کنید و بدون نیاز به هیچ برنامه اضافه ای، متصل بشید.
با قند شکن میتونید به وب سایت اصلی مراجعه کرده و آخرین نسخه دسکتاپ را دانلود کنید :
یا اینکه این برنامه رو از وب سرورهای دانلود نرم افزار خارجی که فیلتر نیستند، دانلود بفرمایید.
چندتا Mt
همینطور کانال های زیادی هستند که بطور روزانه، از لینک های این نوع از سرورها را منتشر می کنند که با استفاده از آنها میتوانید اتصال قوی و پر سرعت داشته باشید:
p roxies_center
P roxyMt
wbnet
DrP roxyProSales
aminkhan2014
22-03-2019, 10:34
سلام دوستان
پیامهای یک شخص را اگر به جای دیگه فروارد کنیم،خودشخص اصلا میتونه متوجه بشه؟چطوری
کانال بجز تعداد بازدی چطور مشخص میشه کجا فوروارد شده؟
The Respina
22-03-2019, 13:42
سلام دوستان
پیامهای یک شخص را اگر به جای دیگه فروارد کنیم،خودشخص اصلا میتونه متوجه بشه؟چطوری
کانال بجز تعداد بازدی چطور مشخص میشه کجا فوروارد شده؟
سلام متوجه نمیشه کجا و توسط کی مگر اینکه خودش ببینه یا دوستاش بهش اطلاع بدن.
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-03-2019, 10:40
با سلام تبریک سال نو خدمتِ همگی دوستان
.
برنامه ی بسیار کارآمد و مفیدِ نوروت فایروال NOROOT FIREWALL که روی گوشیهای اندرویدی نصب میشه و تمام تماسهای برنامه ها رو با اینترنت نشون میده , مچ تلکرام رو گرفته . چه عادیش چه طلاییش چه هات کرام
.
عادیش که الان با پر اکـــس ی کار میکنه تست شد . تماس میگیره با این آی پی
213.232.124.147
یا
213.232.*.*
.
طلایی دیگه قوز بالا قوزه . تماس میگیره با :
TALAGRAM.ir
ads.advest.ir
hotgram.ir
harsobh.com
در این سایت میتونین اطلاعات آی پی ها و دامین ها رو ببینین :
dnslytics.com
.
شاید توافق مخفیانه ای صورت گرفته بین نلکرام و ایران وگرنه امکان نداشت بذارند بیش از 30 میلیون نفر از ملت با خیال راحت از یک سیستم ارتباطیِ غیر قابل نفوذ و شنود استفاده کنند
.
بهتون پیشنهاد میدم به هیچ وجه از فیلنرشگن استفاده نکنید و برنامه نوروت فایروال رو هم برای گوشیتون نصب کنین و همیشه هم روشن باشه و دسترسی همه برنامه ها رو هم در حالت هواپیما قطع کنین . تاکید میکنم حتی وقتی گوشیتون روی حالت هواپیما هست
.
اطلاعات بیشتر در مورد نوروت فایروال (در تمام صفحاتِ تاپیکِ زیر )
.
بهتون پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو دنبال کنین و برنامه های کاربردی نصب کنید که باعث میشه امنیت گوشیتون بالا بره , صرفه جویی زیاد در ترافیک اینترنت و پولتون , کاهش مصرف باتری , دمای کمتر , افزایش عمر گوشی و باتری , سریعتر و روانتر کار کردنِ گوشی و مزایای دیگه
.
.
===================================
.
. صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
.
.
سلام
دوستان نرم افزار های زیادی هستند که تلگرام رو بدون هیل.تر هستند یعنی بدون نیاز به هلتر شکن استفاده میشه .
تلگرام دی ار هم گزینه خوبیه . هیلتر شکن داخلی سای.فون داره . و کمتر اینترنت جهت مصرف میکنه
از همه مهمتر از هاتگرام و تلگرام طلایی بهتره.
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-03-2019, 22:32
تکراری , لطفا حذف شود ,,,,,,,
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-03-2019, 22:35
سلامدوستان
نرم افزار های زیادی هستند که تلگرام رو بدون هیل.تر هستند یعنی بدون نیاز به هلتر شکن استفاده میشه .
تلگرام دی ار هم گزینه خوبیه . هیلتر شکن داخلی سای.فون داره . و کمتر اینترنت جهت مصرف میکنه
از همه مهمتر از هاتگرام و تلگرام طلایی بهتره.
سلام
1- مراقب باشید . حجم teleDR در گوگل پلی 15 مگ هست ولی در سایتهای دیگه 15.5 مگ , 16.5 مگ و حتب 24.5 مگ هست . این فایلها بدافزار داره . مراقب باشید
.
2- حالا همین teleDR رو هم به زودی خبرش رو بهتون میدم که با کجاها تماس میگیره .
.
3- فبلنرشگن ســای فو ن از بدترین و آلوده ترین قیلنرشگنهاست
سایفون یک برنامه ی جاسوسی هست که شیره ی موبایل و کامپیوتر رو مثل جاروبرقی میکشه و میفرسته برای اربابانش و به شدت ترافیک خور هست اما اولش آروم و فریب دهنده هست . بعد از چند دقیقه یهو قسمت جاسوسیش فعال میشه و شروع نیکنه به اطلاعات فرستادن و گرفتن . این رو بنده بارها چک کردم . فیلنزشگنها رو برای رضای خدا و خدمت به مردم درست نکرده اند
4- بنده هنوز راهی پیدا نکردم که بشه فیلنرشگنها رو با برنامه هایی مثل نوروت فایروال با همدیگه روشن کنیم تا مشخص بشه که خودِ فیلنرشگن با کجاها اطلاعات مبادله میکنه چون نوروت فایروال هم یک فیلنرشگن قلابی هست تا بتونه تمام اطلاعاتِ ارسالی و دریافتی رو زیر نظر بگیره و بفهمه با کجاها داره اطلاعات مبادله میشه و نمیشه 2 فیلنرشگن رو با همدیگه روشن کرد روی گوشی
اگر شما دوستان, ترفندی برای حل این مشکل دارید و یا برنامه ای رو میشناسید که میتونه تمام اطلاعات مبادله شده توسطِ فیـلنرشگن رو چک کنه و مشخص کنه با کجاها تماس میگیره حتماً به ما هم خبر بدین . با تشکر
سلام
1- مراقب باشید . حجم teleDR در گوگل پلی 15 مگ هست ولی در سایتهای دیگه 15.5 مگ , 16.5 مگ و حتب 24.5 مگ هست . این فایلها بدافزار داره . مراقب باشید
.
2- حالا همین teleDR رو هم به زودی خبرش رو بهتون میدم که با کجاها تماس میگیره .
.
3- فبلنرشگن ســای فو ن از بدترین و آلوده ترین قیلنرشگنهاست
سایفون یک برنامه ی جاسوسی هست که شیره ی موبایل و کامپیوتر رو مثل جاروبرقی میکشه و میفرسته برای اربابانش و به شدت ترافیک خور هست اما اولش آروم و فریب دهنده هست . بعد از چند دقیقه یهو قسمت جاسوسیش فعال میشه و شروع نیکنه به اطلاعات فرستادن و گرفتن . این رو بنده بارها چک کردم . فیلنزشگنها رو برای رضای خدا و خدمت به مردم درست نکرده اند
4- بنده هنوز راهی پیدا نکردم که بشه فیلنرشگنها رو با برنامه هایی مثل نوروت فایروال با همدیگه روشن کنیم تا مشخص بشه که خودِ فیلنرشگن با کجاها اطلاعات مبادله میکنه چون نوروت فایروال هم یک فیلنرشگن قلابی هست تا بتونه تمام اطلاعاتِ ارسالی و دریافتی رو زیر نظر بگیره و بفهمه با کجاها داره اطلاعات مبادله میشه و نمیشه 2 فیلنرشگن رو با همدیگه روشن کرد روی گوشی
اگر شما دوستان, ترفندی برای حل این مشکل دارید و یا برنامه ای رو میشناسید که میتونه تمام اطلاعات مبادله شده توسطِ فیـلنرشگن رو چک کنه و مشخص کنه با کجاها تماس میگیره حتماً به ما هم خبر بدین . با تشکر
خیلی ممنون محمدجان:n40:
ولی به نظرتون مناسب ترین راه برای اتصال به تگلرام چی هست . که حریم خصوصی و اطلاعات هم حفظ بشه .:n03:
پ....روکس-ی یا وی پی ان خرگوش و .. به نظرتون قابل اعتماد هست ؟
من خودم به تلگرام خیلی نیاز دارم اما نمی دونم مناسبترین راه دسترسی به تلگرام چیه ؟
برام سواله ! چرا تلگرام به این بزرگی و توسعه دهنده زیاد چرا این همه یک هیلترشکن داخلی قرار نمیده که هیچ کشوری نتونه هیلتر شکنه ؟
مثلا تلگرام.دی ار هیلترشکن داخلی قرار داده . پروکثی هم به هیچ عنوان قابل نمایش نیست و خیلی سخته هیلتر کردنش همیشه هم بدون هیلتر کار میکنه چون هیلترشکن داخلی داره :n04:
behnamy01
01-04-2019, 11:37
خیلی ممنون محمدجان:n40:
ولی به نظرتون مناسب ترین راه برای اتصال به تگلرام چی هست . که حریم خصوصی و اطلاعات هم حفظ بشه .:n03:
پ....روکس-ی یا وی پی ان خرگوش و .. به نظرتون قابل اعتماد هست ؟
من خودم به تلگرام خیلی نیاز دارم اما نمی دونم مناسبترین راه دسترسی به تلگرام چیه ؟
جواب ساده س. اونی که بخاطرش پول میدید!
پنیر مفت توی تله موشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.