PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Golbarg01
06-04-2016, 19:33
میشه کاری کرد که وقتی تلگرام گوشی وصل میشیم شماره های گوشی به صورت خودکار به تلگرام اضافه نشه؟

محمد7966
06-04-2016, 19:46
اگر با همون شماره قبلي برين خوب معلوم ميشه شما بودين
اگر شماره عوض بشه نه

کسی نیست راهنمایی کنه؟

نمیشه گفت به قول اون دوستمون نیاز به سعی و خطا داره

ولی من فکر کنم اگر با همون شماره برید هم مشکلی نیست چون جایی خوندم کسی که ریپورت شده باشه هم اگر دیلیت اکانت کنه و بعدش وصل بشه از ریپورتی میاد بیرون

به نظرم عین اکانت یاهوست شما هر وقت اکانت یاهوتون رو دیلیت کنید تا 90 روز اگر اشتباه نکنم بهتون فرصت میده تا دوباره با همین اکانت وارد بشید ولی بعد از 90 روز دیگه کل اکانت پاک میشه

اینجا هم به نظرم اینطوری باشه

محمد7966
06-04-2016, 19:50
خوب این که خیلی بده. من اگر بخوام به یکی توی اعضا پیام بدم که توی اون 200 نفر نباشه تکلیف چیه؟

خب شما میتونید سوپر گروه درست کنید اگر واقعا میخاین دسترسی داشته باشید به اعضا

الان سوپر گروه تا 5000 نفر هم عضو میگیره

sorena_hi
06-04-2016, 19:53
موضوع جالبیه ، با ادمین یه کانال مشکل دارید یا اینکه کانال محتوای نامناسب داره و نمیخوایید کسی گوشیتون دستش افتاد ببینه. از این دو حالت خارج نیست.

ایدی کانال رو بردارید هر موقع کسی اطرافتون نبود کانال رو چک کنید بدون اینکه جوین بدید ، راحت

لطفا وقتی موضوعی رو نمیدونین و نمیتونید راهنمایی کنید نظر اشتباهی ندین.:n34:
من اصلا اهل تلگرام بازی نیستم و تو هیچ کدوم از این گروهای فلان هم عضو نیستم اتفاقا این کانال یه کانال مربوط به مباحث روانشناسی کودکه که چون خوندنش طولانی و حوصله بر و در عین حال به درد بخوره دلم نمیاد حذفش کنم ولی سنگین شده و دائم آپدیت میشه و فرصت خوندنشو پیدا نمیکنم.:n02:

محمد7966
06-04-2016, 20:17
لطفا وقتی موضوعی رو نمیدونین و نمیتونید راهنمایی کنید نظر اشتباهی ندین.:n34:
من اصلا اهل تلگرام بازی نیستم و تو هیچ کدوم از این گروهای فلان هم عضو نیستم اتفاقا این کانال یه کانال مربوط به مباحث روانشناسی کودکه که چون خوندنش طولانی و حوصله بر و در عین حال به درد بخوره دلم نمیاد حذفش کنم ولی سنگین شده و دائم آپدیت میشه و فرصت خوندنشو پیدا نمیکنم.:n02:

اتفاقا یکی از دوستای من هم که گروهو حذف کرد ولی پیاماشو تو ورد انداخت شما هم میتونید اینکارو کنید ولی خب زحمت زیاد و اعصاب میخاد این کار

محمد7966
06-04-2016, 20:22
میشه کاری کرد که وقتی تلگرام گوشی وصل میشیم شماره های گوشی به صورت خودکار به تلگرام اضافه نشه؟

این مشکل من هم هست

من از لبتاب وارد تلگرام میشم ولی هر از گاهی با گوشی خواهرم وارد تلگرام میشم ولی بعدش میبنینم مخاطبین خواهرم برای تلگرام من هم اومده

نمیدونم مشکل از کجاست ولی احتمال میدم از خود موبایل بشه کاری کرد

m.beh
07-04-2016, 18:23
سلام به همگی دوستان دیدم لازمه چند نکته رو اینجا بگم:

ما اینجا جمع شدیم تا دانسته های خودمونو در اختیار هم بزاریم، تا مشکلات همدیگرو حل کنیم. در یک محیط دوستانه.

لطفا از قضاوت کردن همدیگر و توهین به دیگر کاربران جلوگیری کنید.

اینجا هر کسی میاد سوالشو می پرسه و بقیه هم اگر جواب سوال رو بدونند جواب رو می نویسند. اگر هم بدونند کاری شدنی نیست باز هم به صورت محترمانه بیان می کنند. لازم نیست از گوشه و کنایه استفاده بشه و هم چنین بهتره به غیر از بحث های مربوط به تلگرام کل کل های اینکه کی چه کاری بلده رو بزارید برای مکان دیگر.

در آخر لطفا برای نظم بیشتر تاپیک ، سعی کنید مطالبی رو که میخواهید بیان کنید توی یک پست بدید و چند پست پشت سر هم ندید

ممنون از همکاری شما:n16:

shahab314
08-04-2016, 21:29
من خودم اکانت دوم تلگرام ریپورت شده و هنوز که هنوزه هیچ راهی برای رفع ریپورت پیدا نکردم و این که از تلگرام استفاده نکنی مشکل حل میشه هم اشتباهه چون من دو هفته یک بار به اکانت دومم سر میزنم.
بهترین راهی که برای شما هست اینه که نرم افزار talk2 رو دانلود کنید و یه شماره مجازی بسازید و با یک تلگرام دیگه با شماره مجازی ای که نرم افزار بهتون میده اکانت جدیدی بسازید و به افرادی که می خواید پیام بدید.
سلام. هم با این برنامه که گفتین و هم با خیلی برنامه ها که شماره مجازی میدن اکانت تلگرام ساختم اما وقتی با شماره مجازی اکانت میسازین همون اول کار بدون هیچ حرکتی تلگرام ریپورتش میکنه و نمیتونی به کسی پیام بدی مگر اینکه شمارتو سیو داشته باشه طرف. بازم اگه راهی پیدا شد بگین اینجا. بدجور گیر کردیم. واقعا خیلی مسخرست این ریپورت. خوب هر کی نخواد جواب کسی رو بده بلاک میکنه دیگه ریپورت چیه. نمیدونم والا.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Hossein_it
08-04-2016, 21:34
خوبی ریپورت و فرقش با بلاک اینه که شخص مزاحم توی اولین اقداماتش محدود میشه
مثل افرادی که میان و تبلیغات میکنن
برای رفع ریپورت هم اکانتتون رو دیلیت کنید و بعد 48 ساعت دوباره بسازید حل میشه
یا اینکه ایمیل بزنید به تلگرام شاید بعد چندماه اقدام کنن براتون.

nimahandsomboy
08-04-2016, 22:08
برای رفع ریپورت چیکار کنم
تو رو خدا کمک کنید
یه راه حل اساسی بگید

محمد7966
09-04-2016, 00:44
سلام. هم با این برنامه که گفتین و هم با خیلی برنامه ها که شماره مجازی میدن اکانت تلگرام ساختم اما وقتی با شماره مجازی اکانت میسازین همون اول کار بدون هیچ حرکتی تلگرام ریپورتش میکنه و نمیتونی به کسی پیام بدی مگر اینکه شمارتو سیو داشته باشه طرف. بازم اگه راهی پیدا شد بگین اینجا. بدجور گیر کردیم. واقعا خیلی مسخرست این ریپورت. خوب هر کی نخواد جواب کسی رو بده بلاک میکنه دیگه ریپورت چیه. نمیدونم والا.

اتفاقا من هم جایی خوندم کسی که زیاد بلاک بشه رو هم تلگرام بعد از مدتی ریپورت میکنه

محمد7966
09-04-2016, 00:50
برای رفع ریپورت چیکار کنم
تو رو خدا کمک کنید
یه راه حل اساسی بگید

تنها راه حل اساسی وم طمئن ظاهرا اینکه که اکانتو دیلیت کنید و بعد از چند روز دوباره یه اکانت بسازید

و گرنه من تو نظرات خوندم طرف 3 ماه هنوز ریپورته

من خودم الان شاید 1 ماه ریپورتم هنوز

mohsen_gh1991
09-04-2016, 10:02
دوستان چطوری میتونم به شماره هایی که سیو نکردم پیام بفرستم ؟
ممنون

srx190d
09-04-2016, 10:25
ممنون

يا شماره يا اي دي
يكي بايد باشه فكر كنم

محمد7966
09-04-2016, 11:43
ممنون

باید ای دی طرفو داشته باشید هر چند اگر کسی آی دی برای خودش درست نکرده نمیتونید بهش در ارتباط باشید مگر اینکه ازش پیامی داشته باشید که اسمش هم روش باشه

shahab314
09-04-2016, 19:26
خوبی ریپورت و فرقش با بلاک اینه که شخص مزاحم توی اولین اقداماتش محدود میشه
مثل افرادی که میان و تبلیغات میکنن
برای رفع ریپورت هم اکانتتون رو دیلیت کنید و بعد 48 ساعت دوباره بسازید حل میشه
یا اینکه ایمیل بزنید به تلگرام شاید بعد چندماه اقدام کنن براتون.
یه بار دیلیت اکانت کردم دوباره ساختم درست نشد. البته بینش اونهمه ساعت فاصله نبود. در ضمن فک نکنم تلگرام به این اسونی کلاه سرش بره. چون وقتی ریپورت میشی شمارت ریپورت میشه و ربطی به اکانت نداره و عملا با دیلیت کردن اکانت کاری انجام نمیشه. دوستان دیگه ای هم دیدم با دیلیت اکانت درست نشده ایدیشون

محمد7966
10-04-2016, 00:33
یه بار دیلیت اکانت کردم دوباره ساختم درست نشد. البته بینش اونهمه ساعت فاصله نبود. در ضمن فک نکنم تلگرام به این اسونی کلاه سرش بره. چون وقتی ریپورت میشی شمارت ریپورت میشه و ربطی به اکانت نداره و عملا با دیلیت کردن اکانت کاری انجام نمیشه. دوستان دیگه ای هم دیدم با دیلیت اکانت درست نشده ایدیشون

به نظر من که شبیه اکانت یاهو و جی میل و فیسبوک

جی میل و ایمیل و فیسبوک تا چند ماه بعد از حذف اکانت هنوز اکانتتون رو حافظه های سیستمشون نگه میدارن ولی بعد از چند ماه خود به خود حذف میشه،احتمال میدم خود تلگرام هم مثل همینا باشه

SAM_FISHER_HQ
10-04-2016, 14:24
دوستانی که گروه یا سو پر گروه دارند جواب بدن.

کسایی که Delete Account میکنند اسمشون تو لیست افراد گروه هست. چجوری میشه اینایی که حسابشون رو پاک کردن رو از گروه حذف کرد؟ روی اسمشون کلیک میکنمُ Remove رو میزنم ولی از گروه پاک نمیشن!

جالبه نه هیچ کدوم از ادمین ها و نه حتی Creator گروه میتونه این افراد رو که حساب کاربریشون رو پاک کردن از گروه حذف کنه!

راهی هست که بشه اینا رو از گروه پاک کرد ؟

Hossein_it
10-04-2016, 14:27
دوستانی که گروه یا سو پر گروه دارند جواب بدن.

کسایی که Delete Account میکنند اسمشون تو لیست افراد گروه هست. چجوری میشه اینایی که حسابشون رو پاک کردن رو از گروه حذف کرد؟ روی اسمشون کلیک میکنمُ Remove رو میزنم ولی از گروه پاک نمیشن!

جالبه نه هیچ کدوم از ادمین ها و نه حتی Creator گروه میتونه این افراد رو که حساب کاربریشون رو پاک کردن از گروه حذف کنه!

راهی هست که بشه اینا رو از گروه پاک کرد ؟

باگ داره و نمیشه...

ODADO
14-04-2016, 12:32
سلام .
از دیشب تلگرام روی connection... مونده،حتی وایبر و لاین هم برای من ارور سرویس میدن!
هم با ایرانسل تست کردم و هم با ای دی اس ال .
مشکل از خود این برنامه هاست یا جای دیگه؟

محمد7966
14-04-2016, 12:36
سلام .
از دیشب تلگرام روی connection... مونده،حتی وایبر و لاین هم برای من ارور سرویس میدن!

سلام

من امروز صبح تلگرام برام خوب بود ولی الان وصل نمیشم

حالا بذارید بقیه هم نظر بدن

Layken
14-04-2016, 12:46
سلام .

مشکل از خود برنامه است
برای ما و دوستان هم قطع شده

A/|\IR
14-04-2016, 12:52
و بله تلگرام هم پاک سازی شد!!

جالبِ کانال های معرفی کتاب هم پاک شده!!

XENON24
14-04-2016, 12:54
خیلی از کانالها و گروه ها من هم دیلیت شدند:n13:

Milad4171
14-04-2016, 13:01
موقتی هست پاک نشده / چند روز پیش هم یک لحظه فعال شد و واسه من خیلی از دوستان رو دلیت اکانت نشون داد اما بعد دوباره درست شد .

MOHAMMAD2010
14-04-2016, 13:14
این چندمین باره که تو این مدت چند ماهه تلگرام با اختلال مواجه میشه ! واقعا نمیدونم دلیلش چیه در صورتی که مثلا واتس اپ یک بار هم تو این مدت اختلالی نداشته !
--------------------------
+ دیشب داشتم تو سایت های دانلود نرم افزار میچرخیدم دیدم لینک های نرم افزار لاین هم به دستور کارگروه حذف شدن ! برای نرم افزار های مثل بی ت ا ک گفتن چون دوستیابی دارن حذفشون میگنیم ! لاین که دیگه همونم نداشت !
کلا تو این کشور یه جوری شده انگار فقط تلگرام و اینستاگرام اسلامی هستن بقیه مس ت ه ج ن ! :n02:

Milad4171
14-04-2016, 13:33
دسترسی به تلگرام از ساعتی پیش در مناطق خاورمیانه، شمال آفریقا و اروپا غیر ممکن شده و هنوز مشخص نیست این اتفاق به چه علت رخ داده است.
به گزارش فارس، تلگرام در حساب توئیتر خود در این مورد نوشته که درصدد رفع مشکل هستند و از کاربران درخواست کرده تا منتظر بمانند.
پیش از این نیز در چند مورد دسترسی کاربران ایرانی به تلگرام دچار اختلال شده بود که مدیران این شبکه علت آن را اشکال در سرورهای این شبکه اجتماعی عنوان کرده بودند.

منبع : عصرایران

MDMahdian
14-04-2016, 13:40
دسترسی به تلگرام از ساعتی پیش در مناطق خاورمیانه، شمال آفریقا و اروپا غیر ممکن شده و هنوز مشخص نیست این اتفاق به چه علت رخ داده است.
به گزارش فارس، تلگرام در حساب توئیتر خود در این مورد نوشته که درصدد رفع مشکل هستند و از کاربران درخواست کرده تا منتظر بمانند.
پیش از این نیز در چند مورد دسترسی کاربران ایرانی به تلگرام دچار اختلال شده بود که مدیران این شبکه علت آن را اشکال در سرورهای این شبکه اجتماعی عنوان کرده بودند.

تلگرام من درست شد.

Sent from my SM-E700H using Tapatalk

MDMahdian
14-04-2016, 13:41

تلگرام من درست شد. [emoji5]

MDMahdian
14-04-2016, 13:46
سلام. دوستان من یه مشکلی دارم.
همونطور که میدونید کانتکتای تلگرام در گوشی هم سیو میشه. ولی
توی گوشی من فقط اسم اون طرف بدون شماره ش سیو میشه. عکس رو نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی توی گوشی های دیگه شماره هم همراه اسم سیو میشه.
چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟

ODADO
14-04-2016, 13:58

اینقدر این اینترنت رو دستکاری کردن که الان اگه اختلالی هم واقعا باشه اون اولش هیچ کس باور نمیکنه تا بعدا اثبات بشه:n02:

m.beh
15-04-2016, 09:53
سلام. دوستان من یه مشکلی دارم.
همونطور که میدونید کانتکتای تلگرام در گوشی هم سیو میشه. ولی
توی گوشی من فقط اسم اون طرف بدون شماره ش سیو میشه. عکس رو نگاه کنید

ولی توی گوشی های دیگه شماره هم همراه اسم سیو میشه.
چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟

تا اونجایی که من میدونم تلگرام اگر شماره طرف رو نداشته باشید بهتون شماره نمیده. یعنی فقط اکانت تلگرامشو براتون سیو می کنه نه شماره طرف رو.

MDMahdian
15-04-2016, 09:56
تا اونجایی که من میدونم تلگرام اگر شماره طرف رو نداشته باشید بهتون شماره نمیده. یعنی فقط اکانت تلگرامشو براتون سیو می کنه نه شماره طرف رو.
درسته ولی من منظورم کانتکتایی هست که شماره شونو دارم و توی قسمت contacts تلگرام نشون میده.

amir_t6262
16-04-2016, 13:00
دوستان گرامی آیا در کانال هم میشود پیامی را Pinned کرد که در بالای همه پیام ها دیده شود و یا اینکه فقط در سوپرکانال این قابلیت وجود دارد؟

m.beh
17-04-2016, 13:29
دوستان گرامی آیا در کانال هم میشود پیامی را Pinned کرد که در بالای همه پیام ها دیده شود و یا اینکه فقط در سوپرکانال این قابلیت وجود دارد؟
فکر نمی کنم من این آپشن رو تا حالا ندیدیم مگر اینکه تازه اضافه شده یا اینکه من دقت نکردم

محمد7966
17-04-2016, 13:34

در سوپر گروه این قابلیت هست البته آخرین نسخه تلگرامو باید داشته باشید و اینکه حتما ادمین سوپر گروه هم باشید

amir_t6262
17-04-2016, 14:24
در سوپر گروه این قابلیت هست البته آخرین نسخه تلگرامو باید داشته باشید و اینکه حتما ادمین سوپر گروه هم باشید

پس در کانال اصلا این قابلیت وجود نداره؟! نه کانال و نه سوپرکانال؟

محمد7966
17-04-2016, 14:36
پس در کانال اصلا این قابلیت وجود نداره؟! نه کانال و نه سوپرکانال؟

در کانال که نه

ولی این سوپر کانال چیه دیگه؟اولین بار دارم میشنوم

اگر واقعا تلگرام سوپر کانال هم زده باشه رو نمیدونم شاید داشته باشه این چیزی که شما میخاین

MDMahdian
17-04-2016, 18:30
نه آقا سوپرکانال چیه.
پی وی، ربات، کانال، گروه، سوپرگروه
غیر از اینا... چیزی نیست.

sorena_hi
18-04-2016, 17:55
سلام تو یه جا خوندم اگه تو تلگرامتون آیدی بسازین بعد تو خود تلگرام علامت ذره بین یا سرچ رو بزنید و آیدی خودتونو بنویسین یه صفحه گفتگو باز میکنه و بعد میتونین مطالبی که از کانالها میخواین ذخیره کنید رو توی اتاق متعلق به خودتون ذخیره کنید من این کارو کردم ولی هرچی تو سرچ تلگرام اسم آیدی مو مینویسم منو نمیاره تو اسامی یا آیدی ها. با علامت آندرلاین قبلش هم نمیاره. کسی بلده چه کار کنم؟:n03:

محمد7966
18-04-2016, 18:04
سلام تو یه جا خوندم اگه تو تلگرامتون آیدی بسازین بعد تو خود تلگرام علامت ذره بین یا سرچ رو بزنید و آیدی خودتونو بنویسین یه صفحه گفتگو باز میکنه و بعد میتونین مطالبی که از کانالها میخواین ذخیره کنید رو توی اتاق متعلق به خودتون ذخیره کنید من این کارو کردم ولی هرچی تو سرچ تلگرام اسم آیدی مو مینویسم منو نمیاره تو اسامی یا آیدی ها. با علامت آندرلاین قبلش هم نمیاره. کسی بلده چه کار کنم؟:n03:

سلام

شما یه کار کنید شماره خودتونو تو کانتکت هاتون اضافه کنید

اگر اضافه کنید میتونید مطالبی که میخاینو تو اتاق خودتون داشته باشید

منم همین کارو میکنم

sorena_hi
18-04-2016, 20:02
سلام چطوری این کارو انجام بدم؟ هرکار کردم که تو کانتکها شماره مو اضافه کنم نمیشه؟

Hossein_it
18-04-2016, 20:07
سلام چطوری این کارو انجام بدم؟ هرکار کردم که تو کانتکها شماره مو اضافه کنم نمیشه؟

توی مخاطبین گوشی تون شماره خودتونو سیو کنید توی مخاطبین تلگرامم میاد

محمد7966
18-04-2016, 20:10

راستش من موبایل تلگرام روش نصب نمیشه

رو لبتاب تست کردم ولی برای گوشی خواهرم هم تست کردم شد

شما همانطور که دیگرانو اضافه میکنید خودتونو هم اضافه کنید

یعنی شماره خودتونو بزنید توی دفترچه تلفن گوشی بعدش شماره رو اضافه کنید به کانتکتای تلگرام

alireza6356
18-04-2016, 21:10
جدیدا خود به خود تو نسخه دسکتاپ لاگ اوت شدم،شمامو که رایتله زدم واسم کد نیومد گزینه تماس هم نبود!
بعد امروز اومدم از طریق نسخه وب وارد بشم چند بار شمارمو زدم و هردفعه هم کدو میگفت ولی میزدم مینوشت کد اشتباهه الانم وقتی شمارمو میزنم این ارورو میده:You are performing too many actions. Please try again later

محمد7966
18-04-2016, 21:16
جدیدا خود به خود تو نسخه دسکتاپ لاگ اوت شدم،شمامو که رایتله زدم واسم کد نیومد گزینه تماس هم نبود!
بعد امروز اومدم از طریق نسخه وب وارد بشم چند بار شمارمو زدم و هردفعه هم کدو میگفت ولی میزدم مینوشت کد اشتباهه الانم وقتی شمارمو میزنم این ارورو میده:You are performing too many actions. Please try again later

خب چند ساعت بعد دوباره وارد شید یا روز بعد

ببینید چی میشه

بعد اگر کد نفرستاد به گوشی زنگ میزنه و اعدادو یکی یکی میخونه ،شما حواستون باشه کد رو درست بزنید

alireza6356
18-04-2016, 21:23
اتفاقا مشکل منم همینه ظهر اینطوری شد الانم اومدم وارد شم دوباره همون ارورو داد
تو اعداد هم عدد داین گفت!!!
دوباره شمامو زدمو بعد که زنگ زد این دفعه به جای اون عدد سون گفت که زدم ولی گفت اشتباهه و...

alireza6356
18-04-2016, 21:27
خب چند ساعت بعد دوباره وارد شید یا روز بعد

ببینید چی میشه

بعد اگر کد نفرستاد به گوشی زنگ میزنه و اعدادو یکی یکی میخونه ،شما حواستون باشه کد رو درست بزنید
خخخ جالبه ها من از شما قدیمی ترم!:n02:

محمد7966
18-04-2016, 21:31
دوباره شمامو زدمو بعد که زنگ زد این دفعه به جای اون عدد سون گفت که زدم ولی گفت اشتباهه و...

انگلیسیتون خوبه؟منظورم listening ؟

چون من زبان انگلیسی شنیداریم خیلی بده،به زور فهمیدم چی گفت

احتمالا اون عدد ناین بود یعنی 9

2 بار هم تکرار میکنه و بعد از 2 بار خاموش میکنه

حالا بذارید فردا ببینید اینبار چی میشه

sorena_hi
18-04-2016, 21:31
من اسم و شماره مو به لیست گوشیم اضافه کردم عجیبه که اسممو تو گوشی نشون میده ولی تو تلگرام تو قسمت سرچ هرچی میزنم اسم من نیست. و تو گوشیم هم کسانی که تلگرام دارن یه علامت که میشه باهاشون گفتگوی خصوصی داشت تو خود سرچ گوشی میاد ولی کنار اسم من نه. میشه بگین چرا؟

محمد7966
18-04-2016, 21:49
من اسم و شماره مو به لیست گوشیم اضافه کردم عجیبه که اسممو تو گوشی نشون میده ولی تو تلگرام تو قسمت سرچ هرچی میزنم اسم من نیست. و تو گوشیم هم کسانی که تلگرام دارن یه علامت که میشه باهاشون گفتگوی خصوصی داشت تو خود سرچ گوشی میاد ولی کنار اسم من نه. میشه بگین چرا؟

شما بگید دقیقا چی میخاین؟

اگر میخاین پیامای خوبو برای خودتون داشته باشید کافیه برید روی اسم خودتون و پیج چت رو باز کنید و همون پیام رو کپی کنید

دیگه برای همیشه پیامای میمونه مگر خودتون دیلیت کنید

اگر هم چیز دیگری میخاین دقیق و شفاف بگید،آخه من موبایل اندروید 2.1 تلگرام روش نصب نمیشه،دقیق نمیتونم بگم چیکار کنید

matr!x_2008
18-04-2016, 22:33
تلگرام الان برای من وصل نمیشه.. مخابرات.... برای شما وصله؟

sorena_hi
18-04-2016, 22:38
مشکل من همینه که پیج چت کنار اسمم نمیاد والا خودم میتونستم این کارو انجام بدم. بله من میخوام مطالب مفید رو داشته باشم.

behnamy01
18-04-2016, 22:38

شما لازم نیست حتما به pv خودتون پیـام بفرستید، واسه خودتون یک کـانال خصوصـی درست کنید و به اون پیام هایی که میخواین رو فروارد کنید! یا اگه حتما خودتون رو میخواین، مطمئن باشید که برای خودتون ID ساختید از توی تنظیمات، بعد توی قسمت پیام دادن، برید به یکی از دوستاتون ID خودتون رو پـی ام کنید به صورتی که اولش علامت @ باشه، مثلا sorena_hi بعدش روی همین پـیام خودتون کلـیک کنید!

تلگرام الان برای من وصل نمیشه.. مخابرات.... برای شما وصله؟

امروز 15 دقیقه downtime داشتن، الان درسته

محمد7966
18-04-2016, 22:48
مشکل من همینه که پیج چت کنار اسمم نمیاد والا خودم میتونستم این کارو انجام بدم. بله من میخوام مطالب مفید رو داشته باشم.

نیازی نیست پیج چت کنار اسمتون بیاد

شما همانطور که برای یکی از دوستانتون پیام میفرستید،همان کارو برای خودتون انجام بدید

فرض کنیم یکی از کانتکتاتون اسمش علی ،میرید روی اسم علی صفحه چت کردن با علی باز میشه،میتونید برای علی پیام بفرستید

حالا برید روی اسم خودتون،مانند همون اسم علی کارها رو انجام بدید

من این کار رو با گوشی خواهرم امتحان کردم درست شد

اگر شما اینطوری نمیشه پس یه جای کار میلنگه

m.beh
18-04-2016, 22:50

سلام اولا که هر دفعه برای شما رمز بفرسته یک رمز جدید می فرسته. پس پشت سر هم روی دکمه رمز بفرست کلیک نکنیدو اولین باری که کلیک کردید صبر کنید تا رمز فرستاده بشه. شاید شما چند بار کلیک کردید مثلا سه بار پس سه بر رمز عوض شده و برنامه منتظر رمز سوم هست. اما رمز اول تازه به دست شما ریده و اونو وارد می کنید و می گه اشتباهه و شما دیگه از همون رمز سوم هم نمی تونید استفده کنید. پس صب کنید قبل از زدن مجدد دکمه فرستادن رمز
در ضمن فکر می کنم می تونید انتخاب کنید زنگ بزنه یا اس ام اس بفرسته
و اینکه اگر روی گوشیتون مثلا تلگرام دارید حالا میخواید از طریق کامپیوتر وارد شید من تا اونجایی که یادمه تلگرام رمز رو می فرستاد به اکانت تلگرام و من از تو گوشیم می ددیم وارد می کردم توی کامپیوتر

sorena_hi
18-04-2016, 23:18
نیازی نیست پیج چت کنار اسمتون بیاد

شما همانطور که برای یکی از دوستانتون پیام میفرستید،همان کارو برای خودتون انجام بدید

فرض کنیم یکی از کانتکتاتون اسمش علی ،میرید روی اسم علی صفحه چت کردن با علی باز میشه،میتونید برای علی پیام بفرستید

حالا برید روی اسم خودتون،مانند همون اسم علی کارها رو انجام بدید

من این کار رو با گوشی خواهرم امتحان کردم درست شد

اگر شما اینطوری نمیشه پس یه جای کار میلنگه

دقیقا یه جای کار میلنگه. کنار اسمم که شماره مو سیو میخوام بکنم هم یه علامت تعجب قرمز میاد و نمیشه باهاش بری تو اتاق خصوصی

sorena_hi
18-04-2016, 23:22
با روش آقای behnamy01 بالاخره مشکلم حل شد. ممنونم.:n01:

pars207
18-04-2016, 23:35
مشکل تلگرام از سرور هاشه یا داخل دارند دستکاری میکنند؟

Milad4171
18-04-2016, 23:39
به نظر میرسه که سنگینی سرور ها داره به تلگرام آسیب میزنه . باز امروز نیم ساعتی هست که قطع شده. البته من نیم ساعتش رو خبر دارم شاید بیشتر باشه.
تا تکمیل شدن و تقویت سرور ها باید منتظر موند !

محمد7966
18-04-2016, 23:49
چند روز پیش مشکل قطعی تلگرام خبر ساز شد و دوباره داد کاربران این شبکه ی پر طرفدار در امد و این قطعی تا ساعت ها ادامه داشت تا اینکه دوباره به حالت اولیه بازگشت و گویی دلیل این قطعی مشکل فنی از خود تلگرام بوده.اما امروز ۳۰ فروردین از ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه دوباره این پیام رسان مشکل پیدا کرده و ارتباط کاربران باهم قطع شده است و هیچگونه اتصالی به تلگرام ممکن نیست.و مثل همیشه هنوز هیچ خبر قطعی در مورد این مشکل گزارش نشده و باید دوباره منتظر بود تا ببینیم اینبار مشکل از کجا بوده است؟

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
19-04-2016, 00:14
مشکل قطعی تلگرام برای من حل شد

محمد7966
19-04-2016, 00:21
دقیقا یه جای کار میلنگه. کنار اسمم که شماره مو سیو میخوام بکنم هم یه علامت تعجب قرمز میاد و نمیشه باهاش بری تو اتاق خصوصی

شما احیانا ریپورت نیستید؟

یه علامت تعجب برای منی که ریپورتم میاد،گفتم شاید ریپورت شده باشید

بعدش شما اول قبلش شماره تونو باید سیو کنید تو دفترچه تلفن گوشیتون،

به هر حال مشکلتون با پیشنهاد دوستمون حل شده دیگه

alireza6356
19-04-2016, 11:49
انگلیسیتون خوبه؟منظورم listening ؟

چون من زبان انگلیسی شنیداریم خیلی بده،به زور فهمیدم چی گفت

احتمالا اون عدد ناین بود یعنی 9

2 بار هم تکرار میکنه و بعد از 2 بار خاموش میکنه

حالا بذارید فردا ببینید اینبار چی میشه
اتفاقا زبان من خوبه منم اول فک کردم ناین گفته من اونطوری شنیدم ولی ناینو وقتی زدم گفت شماره اشتباهه

alireza6356
19-04-2016, 12:06
سلام اولا که هر دفعه برای شما رمز بفرسته یک رمز جدید می فرسته. پس پشت سر هم روی دکمه رمز بفرست کلیک نکنیدو اولین باری که کلیک کردید صبر کنید تا رمز فرستاده بشه. شاید شما چند بار کلیک کردید مثلا سه بار پس سه بر رمز عوض شده و برنامه منتظر رمز سوم هست. اما رمز اول تازه به دست شما ریده و اونو وارد می کنید و می گه اشتباهه و شما دیگه از همون رمز سوم هم نمی تونید استفده کنید. پس صب کنید قبل از زدن مجدد دکمه فرستادن رمز
در ضمن فکر می کنم می تونید انتخاب کنید زنگ بزنه یا اس ام اس بفرسته
و اینکه اگر روی گوشیتون مثلا تلگرام دارید حالا میخواید از طریق کامپیوتر وارد شید من تا اونجایی که یادمه تلگرام رمز رو می فرستاد به اکانت تلگرام و من از تو گوشیم می ددیم وارد می کردم توی کامپیوتر
شماره من رایتله و کلا به رایتل پیام نمیاد وزنگ میزنه
نمیدونم شاید اونی که شما گفتید باشه
به هر جال الان کلا شمارمو میزنم میگم بعدا تلاش کن

amir deja vu
19-04-2016, 21:27
دوستان یه سوال دارم

من با یک نفر از طریق آی دی تلگرامش در ارتباط بودم. یعنی فقط آی دی همدیگه رو داشتیم و شماره ها مشخص نبود. حالا من اون شخص رو بلاک کردم و بعدم آی دیم رو تغییر دادم. حالا میخوام بدونم اون شخص میتونه آی دی جدیدم رو ببینه؟

محمد7966
19-04-2016, 21:34
دوستان یه سوال دارم

من با یک نفر از طریق آی دی تلگرامش در ارتباط بودم. یعنی فقط آی دی همدیگه رو داشتیم و شماره ها مشخص نبود. حالا من اون شخص رو بلاک کردم و بعدم آی دیم رو تغییر دادم. حالا میخوام بدونم اون شخص میتونه آی دی جدیدم رو ببینه؟

خیر فکر نکنم بشه،چون شماره همدیگرو نداشتید به نظرم نمیشه

حالا اگر دفعه بعد دوباره اومد بگیر بلاکش کن :n02:

Hossein_it
19-04-2016, 22:13
دوستان یه سوال دارم

اگر مکالمه رو نگه داشته باشه و بیاد توی پروفایلتون میتونه ببینه ، ولی فرقی نداره در هر صورت بلاک هستش.

HDana
20-04-2016, 07:49
آقا این مشکل ریپورتی هم کی میخواد حل بشه؟؟ چرا مسئولین تلگرام رسیدگی نمیکنن؟
کسی راهکاری نداره؟ دیگه میخوام برم سیمکارتمو عوض کنم

Golbarg01
20-04-2016, 18:40
از طریق نسخه وب یا کامپیوتر نمیشه last seen رو گذاشت روی nobody و بالعکس ?
رایه هست به جز نسخه موبایل بشه این کارو کرد؟

محمد7966
20-04-2016, 18:46
آقا این مشکل ریپورتی هم کی میخواد حل بشه؟؟ چرا مسئولین تلگرام رسیدگی نمیکنن؟
کسی راهکاری نداره؟ دیگه میخوام برم سیمکارتمو عوض کنم

نیازی نیست سیمکارت عوض کنید

با شماره پدری،مادری یا کسی که اصلا تلکرام نداره وارد شید

Pr0m3en
20-04-2016, 18:59
درود
من یه گوشی اندرویدی خریدم همه کانتکت های تلگرامم آومده تو کانتکت های عادی و اسمه کانتکت های موبایلم هم رفته تو تلگرام نشسته
راه حل چیه؟

محمد7966
20-04-2016, 19:01
از طریق نسخه وب یا کامپیوتر نمیشه last seen رو گذاشت روی nobody و بالعکس ?
رایه هست به جز نسخه موبایل بشه این کارو کرد؟

میشه یه راهی تست کنید البته من تست نکردم

یه بار با گوشی خواهری برادری مادری log in کنید و اونجا تنظیماتشو دستکاری کنید و بعدش لاگ اوت کنید

ببینید تو نسخه رایانه هم تنظیماتش ثبت میشه یا نه

Golbarg01
20-04-2016, 19:45
میشه یه راهی تست کنید البته من تست نکردم

یه بار با گوشی خواهری برادری مادری log in کنید و اونجا تنظیماتشو دستکاری کنید و بعدش لاگ اوت کنید

ببینید تو نسخه رایانه هم تنظیماتش ثبت میشه یا نه

این راه رو که می دونستم دوست عزیز و جواب هم میده
منتها من بدون log in در موبایل می خواستم این کار رو بکنم.

محمد7966
20-04-2016, 19:54

متاسفانه مسخه رایانه خیلی از قابلیت های موبایلو نداره

از جمله همین موردی که شما میخاین

m.beh
20-04-2016, 20:01
درود
من یه گوشی اندرویدی خریدم همه کانتکت های تلگرامم آومده تو کانتکت های عادی و اسمه کانتکت های موبایلم هم رفته تو تلگرام نشسته
راه حل چیه؟

متاسفانه تلگرام تا حالا این نسخه ای که من دارم راهی نیست همه کانتکت های نا خواسته رو با هم پاک کنی پس برای پاک کردن کانتکت های نا خواسته در تلگرام یکی یکی باید بری تو قسمت اینفرومیشنشون و پاکشون کنی
برای اتلفنت یه بخشی دار تو تنطیمات که می تونی بگی کدوم کانکت هاتو نشون بده بهش بگو فقط کانتکت های موبایلتو می خوای نشون بده و اون وقت مشکل حل می شه غیر اینکه کانتکت ها تو پاک کنی.
می تونی به تلفنت توی تنظیمان بگی که سینک نکنه خودشو با تلگرام

sia1
20-04-2016, 21:16

نسخه دستکتاپ نصب کن

Pr0m3en
21-04-2016, 11:24
متاسفانه تلگرام تا حالا این نسخه ای که من دارم راهی نیست همه کانتکت های نا خواسته رو با هم پاک کنی پس برای پاک کردن کانتکت های نا خواسته در تلگرام یکی یکی باید بری تو قسمت اینفرومیشنشون و پاکشون کنی
برای اتلفنت یه بخشی دار تو تنطیمات که می تونی بگی کدوم کانکت هاتو نشون بده بهش بگو فقط کانتکت های موبایلتو می خوای نشون بده و اون وقت مشکل حل می شه غیر اینکه کانتکت ها تو پاک کنی.
می تونی به تلفنت توی تنظیمان بگی که سینک نکنه خودشو با تلگرام
نفهمیدم برای کانتکت های تلفنم باس چ کنم
بعد سینک نکنم که تلگرام از بین نره یه وقت

m.beh
23-04-2016, 09:31
نفهمیدم برای کانتکت های تلفنم باس چ کنم
بعد سینک نکنم که تلگرام از بین نره یه وقت

سلام نظر من اینه این مراحل رو برید:

ابتدا نزارید تلگرام سینک کنه. توی گوشی باید برید قسمت ستینگ. بعد قسمت account بعد روی تلگرام کلیک کنید و پیدا کنید یه جایی تیک داری که سینک کنه اونو بردارید
دوم حالا که ارتباط قطع شده می تونید هم کانکت های گوشی هم تلگرام رو بدون مشکل مدیریت کنید
برای تلگرام که گفتم باید برید دونه دونه اون کانکت هایی رو که نمی خواید حذف کنید
برای گوشیتون هم می تونید کانکت ها ی غیر نیاز رو حذف کنید یا توی دفتر تلفنتون ستینگ رو پیدا کنید یه قسمتی باید داشته باشه به نای فیلتر ها. اونجا می تونید تعیین کنید کدوم کانکت ها رو براتون نمایش بده. مثلا می تونید بگید فقط کانتکتهایی که شماره دارند. یا بگید کانکت های تلگرام رو نمی خواید نمایش بده. این روش باعث می شه شما همچنان کانکت های تلگرامتون که تا به حال سینک شدند توی گوشیتون ذخیره باشند. اما نمایش داده نمی شند.هر وقت خواستید می تونید تنظیمات رو تغییر بدید و به اون ها دسترسی داشته باشید. ولی اگر واقعا رو گوشیتون نیازشون ندارید پاکشون کنید بهتره.
موفق باشید

vahid*
23-04-2016, 13:11
سلام
دوتا سوال دارم. اول اینکه gif ها وقتی سیو میکنیم کجا سیو میشن و قابل دسترسی هست(آدرس روی حافظه)؟
تو تگرام اگربخوام زیر عکسهای Gif متنی بزارم و اونو با نام خودم به کسی ارسال کنم چطور انجام میشه
با ربات انجام دادم و متنو زیرش قرار میده ولی وقتی فورواردش میکنم بنام ربات مربوطه ارسال میشه. لطفا راهنمایی کنید

Golbarg01
23-04-2016, 17:12
من چرا هر چی چت ها و پیغام خصوصی ها رو پاک می کنم بازم بعد چند روز برمیگردن؟
حتی چت هایی که آخرین پاسخشون مال چند ماه پیش بوده بازم تو لیست ظاهر شدن

محمد7966
23-04-2016, 18:25

نسخه تلگرامتون به روز کنید،شاید نسخه های قدیمی باگ داشته باشند

محمد7966
23-04-2016, 18:28
سلام
دوتا سوال دارم. اول اینکه gif ها وقتی سیو میکنیم کجا سیو میشن و قابل دسترسی هست(آدرس روی حافظه)؟
تو تگرام اگربخوام زیر عکسهای Gif متنی بزارم و اونو با نام خودم به کسی ارسال کنم چطور انجام میشه
با ربات انجام دادم و متنو زیرش قرار میده ولی وقتی فورواردش میکنم بنام ربات مربوطه ارسال میشه. لطفا راهنمایی کنید

سلام

از نسخه دسکتاب میگم:gif رو سرور خود تلگرام سیو میشن خودتون باید روش کلیک کنید و بهش مسیر بدید تا تو هارد سیو بشه

سوال دومو نمیدونم،تجربه نداشتم ولی با ربات نباید بفرستید،چون اسم ربات میفته روش

VAHID
23-04-2016, 18:43

اگر کلیر هیستوری رو میزنید اره باز بر میگردن (بیشتر مواقع)
بهترین کار اینه شما هر کدوم رو میخواین پاک کنید دیلیت چت کنید
و از اول صفحه رو دوباره باز کنید

Golbarg01
23-04-2016, 21:55
نسخه تلگرامتون به روز کنید،شاید نسخه های قدیمی باگ داشته باشند
جدیدترین نسخست

اگر کلیر هیستوری رو میزنید اره باز بر میگردن (بیشتر مواقع)
بهترین کار اینه شما هر کدوم رو میخواین پاک کنید دیلیت چت کنید
و از اول صفحه رو دوباره باز کنید

اتفاقا من دیلیت چت رو میزنم ولی بعد چند روز دوباره ظاهر میشن

vahid*
24-04-2016, 00:30
سلام

از نسخه دسکتاب میگم:gif رو سرور خود تلگرام سیو میشن خودتون باید روش کلیک کنید و بهش مسیر بدید تا تو هارد سیو بشه

سوال دومو نمیدونم،تجربه نداشتم ولی با ربات نباید بفرستید،چون اسم ربات میفته روش

درمورد سوال اول منظورم رو گوشی هست؟
سوال دوم هم : بدون ربات چطور متن اضافه کنم به gif و با نام خودم بفرسم؟

محمد7966
24-04-2016, 01:00
درمورد سوال اول منظورم رو گوشی هست؟
سوال دوم هم : بدون ربات چطور متن اضافه کنم به gif و با نام خودم بفرسم؟

اونم مثل دسکتاب

شما رو عکس یه ضربه بزنید بعد مشخص میکنه که کجا میخاین سیوش کنید البته آخرین نسخه تلگرام رو داشته باشید

اما تو موبایل ظاهرا نمیشه متن و اسم اضافه کرد و فرستاد برعکس دسکتاب که میشه

مگر اینکه با برنامه هایی که متن رو روی عکس میذارن اینکارو کنید که خب وقت گیره

محمد7966
25-04-2016, 23:43
تلگرام کلا قطع شده دوباره

یا برای من فقط اینطوریه؟

Iloveu-ALL
25-04-2016, 23:46
تلگرام کلا قطع شده دوباره

یا برای من فقط اینطوریه؟

برای من هم حدود 1 - 2 ساعت قطع شده بود ...
الان میره !

محمد7966
25-04-2016, 23:47
چند روز پیش مشکل قطعی تلگرام خبر ساز شد و دوباره داد کاربران این شبکه ی پر طرفدار در امد و این قطعی تا ساعت ها ادامه داشت

چند روز پیش مشکل قطعی تلگرام خبر ساز شد و دوباره داد کاربران این شبکه ی پر طرفدار در امد و این قطعی تا ساعت ها ادامه داشت تا اینکه دوباره به حالت اولیه بازگشت و گویی دلیل این قطعی مشکل فنی از خود تلگرام بوده.اما در آخرین ساعات روز دوشنبه ۶ اردیبهشت و ساعات اولیه امروز سه شنبه ۷ اردیبهشت دوباره این پیام رسان مشکل پیدا کرده و ارتباط کاربران باهم قطع شده است و هیچگونه اتصالی به تلگرام ممکن نیست.و مثل همیشه هنوز هیچ خبر قطعی در مورد این مشکل گزارش نشده و باید دوباره منتظر بود تا ببینیم اینبار مشکل از کجا بوده است؟

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matr!x_2008
25-04-2016, 23:47
یه نیم ساعت میشه قطع شده...

محمد7966
27-04-2016, 07:13
چگونه بفهمیم تلگراممون هک شده یا نه؟

داخل تلگرام به این قسمت برید:

1=SETTING
2= PRIVACY AND SECURITY
3=ACTIVE SESSIONS

تو این قسمت می بینید که در بالا مدل گوشیتون رو نشون داده .
یعنی اینکه خود شما دارید از تلگرام استفاده میکنید‍ .

ولی اگر در پایین یک یا چند مدل دیگه گوشی دیدین یعنی اینکه کس دیگه ای هم داره تلگرامتون رو میبینه .

برای اینکه تلگرامتون رو از دست هکر نجات دهید ، گزینه قرمز رنگ که نوشته :
terminate all other sessions
رو بزنید و بعد ok رو بزنید .

با اینکار هرکی هم هکتون کرده باشه دیگه حذف میشه.

azad1000
01-05-2016, 09:12
با سلام
میخاستم بدونم که تو تلگرام دسکتاپ، چطور میشه ویس مسیج فرستاد؟
چون آیکون میکروفون رو داره، اما من هر طوری که امتحان کردم نشد

Iloveu-ALL
01-05-2016, 09:26
با سلام
میخاستم بدونم که تو تلگرام دسکتاپ، چطور میشه ویس مسیج فرستاد؟
چون آیکون میکروفون رو داره، اما من هر طوری که امتحان کردم نشد

با لپ تاپ میشه!
با کامپیوتر احتیاج به Headset داری

azad1000
01-05-2016, 14:19
با لپ تاپ میشه!
با کامپیوتر احتیاج به Headset داری

خب هدست هم دارم
فقط میخام بدونم چطور کار میکنه؟
من هر چی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته

Iloveu-ALL
01-05-2016, 16:12
خب هدست هم دارم
فقط میخام بدونم چطور کار میکنه؟
من هر چی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته

اگه هنگام خرید هدست در جعبه CD توش بود اون رو نصب کنید ، بصورت خودکار فعال میکنه!
همچنین میتونید از قسمت Sound یا Speech Recognition واقع در Control Panel ویس هدست را فعال کنید.

پیشنهاد میشه نرم افزار Realtek HD Audio رو نصب کنید این درایور رو میتونید از طریق گوگل سرچ کنید ، در سایت های ایرانی هست.

azad1000
02-05-2016, 09:42
اگه هنگام خرید هدست در جعبه CD توش بود اون رو نصب کنید ، بصورت خودکار فعال میکنه!
همچنین میتونید از قسمت Sound یا Speech Recognition واقع در Control Panel ویس هدست را فعال کنید.

پیشنهاد میشه نرم افزار Realtek HD Audio رو نصب کنید این درایور رو میتونید از طریق گوگل سرچ کنید ، در سایت های ایرانی هست.

مشکل من با ضبط صدا نیست
مشکم با تلگرامه که اون دکمه میکروفون فعال نیست. هر چی هم روش کلیلک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته

vahid*
02-05-2016, 13:19
اونم مثل دسکتاب

شما رو عکس یه ضربه بزنید بعد مشخص میکنه که کجا میخاین سیوش کنید البته آخرین نسخه تلگرام رو داشته باشید

اما تو موبایل ظاهرا نمیشه متن و اسم اضافه کرد و فرستاد برعکس دسکتاب که میشه

مگر اینکه با برنامه هایی که متن رو روی عکس میذارن اینکارو کنید که خب وقت گیره
درمورد سوال اولم وقتی رو عکس گیف میزنم دو گزینه save to gifs و save to downlods داره که مسیر ایندو رو نمیدونم کجاست و ازکجا باید دسترسی پیدا کنم؟منظورم مسیر روی حافظه هست چون تو گالری نمایش داده نمیشه

درمورد سوال دوم یعنی اصلا نمیشه با تلگرام نسخه موبایل متنی به عکس متحرک (gif) اضافه کرد و بنام خودم ارسال کنم و حتما باید از نسخه کامپیوتر استفاده کنم؟

Armin.Computer
02-05-2016, 13:30
مشکل من با ضبط صدا نیست
مشکم با تلگرامه که اون دکمه میکروفون فعال نیست. هر چی هم روش کلیلک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته

مگه میشه؟
باید باشه
شما تلگرامت رو آپدیت کردی؟
ورژنش چنده؟

azad1000
02-05-2016, 13:34
مگه میشه؟
باید باشه
شما تلگرامت رو آپدیت کردی؟
ورژنش چنده؟

بله شده!
ورژن 0.9.44
هدست من مشکل نداره.
اما میکروفون تلگرام هم کار نمیکنه. روش کلیک میکنم اما هیچ عکس العملی نشون نمیده

محمد7966
02-05-2016, 14:08
درمورد سوال اولم وقتی رو عکس گیف میزنم دو گزینه save to gifs و save to downlods داره که مسیر ایندو رو نمیدونم کجاست و ازکجا باید دسترسی پیدا کنم؟منظورم مسیر روی حافظه هست چون تو گالری نمایش داده نمیشه

درمورد سوال دوم یعنی اصلا نمیشه با تلگرام نسخه موبایل متنی به عکس متحرک (gif) اضافه کرد و بنام خودم ارسال کنم و حتما باید از نسخه کامپیوتر استفاده کنم؟

تو فایل منجیر برید تو پوشه دانلود ها میره فکر کنم یا پوشه تلگرام(الان دسترسی به گوشی ندارم دقیق نمیدونم)

ویرایش:بالاخره یافتم:

شما رو عکس ضربه میزنید بعد یه گزینه forward داره همون بزنید بعد زیرش میگه متن هم اضافه کن

عکسا هم تو پوشه دانلودها ذخیره میشه

مشکل من با ضبط صدا نیست

من دیروز یه تستی کردم با هدست موبایل برای نسخه دسکتاب تست کردم

وقتی هدست رو تو قسمت هدفون لبتابم گذاشتم ارور داد و گفت نمیشه ولی وقتی هدست رو گذاشتم تو قسمت میکروفن لبتاب اصلا برام فعال نشد

ولی تو قسمت هدفون لبتاب فعاله ولی ارور داد

farhad61
02-05-2016, 19:21
سلام آقا امکان داره یک کانال تلگرام روی موبایل یا کامپیوتر ذخیره کرد که برای مرور مطالب دیگه آنلاین نشیم
یعنی نرم افزاری باشه که بشه بصورت آفلاین از مطالب کانال های تلگرام استفاده کنیم ممنون

محمد7966
02-05-2016, 19:31
سلام آقا امکان داره یک کانال تلگرام روی موبایل یا کامپیوتر ذخیره کرد که برای مرور مطالب دیگه آنلاین نشیم
یعنی نرم افزاری باشه که بشه بصورت آفلاین از مطالب کانال های تلگرام استفاده کنیم ممنون

سلام
این درخواست شما رو هم قبلا کسی درخواست کرده بود

خیر تا جایی که من میدانم چنین نرم افزاری هنوز ساخته نشده

sanam.b
07-05-2016, 18:57
با سلام به همه دوستان

چه جوری میشه یه شماره رو از تلگرام حذف کرد؟

من چند شماره رو از دفترچه تلفن خود موبایل حذف کردم اما هنوز تو تلگرام وجود دارندو هرکاری می کنم از حذف نمیشن.
(در حالی که از برنامه های دیگه مثل وایبر و ایمو حذف شدن)

حتی اگه یه نفر رو هم بلاک کنم بازم تو دفترچه تلگرام وجود داره حتی اگه از دفترچه موبایل حذف شده باشه!!!!
تو کانتکتهای تلگرام یه سری هم دیلت اکانت وجود داره که نمی دونم مال کی هست ، فقط نوشته شده دیلت اکانت که اونها هم حذف نمیشن.
حتی یه بار تلگرام رو پاک کردم و دوباره نصب کردم گفتم شاید مشکل حل بشه اما هیچ تاثیری نداشت.

لطفا منو راهنماییم کنید.

srx190d
07-05-2016, 19:23
با سلام به همه دوستان

من چند شماره رو از دفترچه تلفن خود موبایل حذف کردم اما هنوز تو تلگرام وجود دارندو هرکاری می کنم از حذف نمیشن.

حتی اگه یه نفر رو هم بلاک کنم بازم تو دفترچه تلگرام وجود داره حتی اگه از دفترچه موبایل حذف شده باشه!!!!
تو کانتکتهای تلگرام یه سری هم دیلت اکانت وجود داره که نمی دونم مال کی هست ، فقط نوشته شده دیلت اکانت که اونها هم حذف نمیشن.
حتی یه بار تلگرام رو پاک کردم و دوباره نصب کردم گفتم شاید مشکل حل بشه اما هیچ تاثیری نداشت.

لطفا منو راهنماییم کنید.

هم بايد از دفترچه تلفن پاك بشن و هم تلگرام داخل تگرام هم از داخل كش
ديليت آكانت ها رو هم از روي دسكتاب ميتوني پاك كني

محمد7966
07-05-2016, 19:27
با سلام به همه دوستان

لطفا منو راهنماییم کنید.

سلام راستش من از نسخه دسکتاب استفاده میکنم ولی این چیزایی که میگید اصلا برام اتفاق نیافتاده

تو نسخه موبایل هم مطمئنا با نسخه دسکتاب شباهتهای زیادی داره پس نمیشه یک نفرو از لیست کانتکتا حذف کنید ولی شمارش هنوز باشه

به هر حال اون دیلیت اکانت های شماره های کسانیه که خودشون اکانت خودشون رو دیلیت کردند و کاریش نمیشه کرد
تو گروه ها هم اگر عضو باشند هم به صورت unknown شناخته میشن

اما اون مشکلتون رو دقیقتر بگید یعنی چطور حذف نمیشه؟یعنی اگر شماره طرف و اسمشو از تو دفترچه تلفن پاک کنید باز تو تلگرام شمارش و اسمش میاد؟

banii
07-05-2016, 21:33
آیا راهی وجود داره که پس از ایجاد اکانت اون پیام فلانی جویند تلگرام برای افرادی که شماره ما رو در گوشیشون دارند فرستاده نشه؟

محمد7966
07-05-2016, 21:40
آیا راهی وجود داره که پس از ایجاد اکانت اون پیام فلانی جویند تلگرام برای افرادی که شماره ما رو در گوشیشون دارند فرستاده نشه؟

نه چنین راهی وجود نداره،یعنی من تا حالا ندیدم البته این پیام برای کسی میاد که خواسته ببینه شما در تلگرام اکانت دارید یا نه؟!

یعنی اگر من شماره شما رو وارد کنم تا ببینم اکانت دارید پیامش میاد برای من اگر وارد نکنم نمیاد

مگر با شماره ای ناشناس که هیچ کس هم شماره شما رو نداشته وارد بشید،اینطوری پیامش اصلا برای دیگران نمیاد

srx190d
07-05-2016, 21:45
فكر كنم براي هر كسي كه شماره شما رو داشته باشه ميره
اگر نداسته باشه و شما فقط شماره اون رو داشته باشيين نميره
درسته

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

sanam.b
08-05-2016, 12:22
با سلام به همه دوستان

ممنون از همراهیتون

گوشی من هوایی g610 لطف کنید مراحل حذف کردن یک نفر رو در تلگرام تو این گوشی برام بگید تا من بگم که کجای کار مشکل داره

به هر حال اون دیلیت اکانت های شماره های کسانیه که خودشون اکانت خودشون رو دیلیت کردند و کاریش نمیشه کرد
تو گروه ها هم اگر عضو باشند هم به صورت unknown شناخته میشن

خوب من باید بتونم حذفشون کنم؟ درسته ؟ اما حذف نمیشن :n28::n28::n28:

اما اون مشکلتون رو دقیقتر بگید یعنی چطور حذف نمیشه؟یعنی اگر شماره طرف و اسمشو از تو دفترچه تلفن پاک کنید باز تو تلگرام شمارش و اسمش میاد؟
یه مثال میارم من سیم کارت پدرم رو گذاشتم تو گوشی خودم یه کاری بود انجامش دادم و بعد سیم کارت رو در آوردم و سیم کارت خودم رو گذاشتم . شماره های دوستان پدرم رو هم از دفترچه تلفن حذف کردم.
اما الان تمام دوستای پدرم که تلگرام دارن تو دفترچه تلگرام منم هست و حذف نمیشن.:n04::n04::n04::n04:
واقعا کلافه شدم . نمی دونم چیکار کنم:n28::n28::n28:
به دادم برسید

یه سوال دیگه : میشه تو دفترچه تلفن خود گوشی شماره ای رو مخفی کرد؟ من میگم شاید این شماره ها حذف نشدن و مخفی شدن.
چه جوری میشه شماره های مخفی شده رو تو هووایی g610 دید؟

ولی در هر صورت من هیچ شماره ای رو نمی تون از تلگرامم حذف کنم.

●●●FDR●●●
08-05-2016, 13:06
با سلام به همه دوستان

ممنون از همراهیتون

گوشی من هوایی g610 لطف کنید مراحل حذف کردن یک نفر رو در تلگرام تو این گوشی برام بگید تا من بگم که کجای کار مشکل داره

یه مثال میارم من سیم کارت پدرم رو گذاشتم تو گوشی خودم یه کاری بود انجامش دادم و بعد سیم کارت رو در آوردم و سیم کارت خودم رو گذاشتم . شماره های دوستان پدرم رو هم از دفترچه تلفن حذف کردم.
اما الان تمام دوستای پدرم که تلگرام دارن تو دفترچه تلگرام منم هست و حذف نمیشن.:n04::n04::n04::n04:
به دادم برسید

یه سوال دیگه : میشه تو دفترچه تلفن خود گوشی شماره ای رو مخفی کرد؟ من میگم شاید این شماره ها حذف نشدن و مخفی شدن.

مخفی نمیشن ولی احتمال داره شما در حال مشاهده فقط لیست کنتاکتهای داخل سیم کارت باشید و اسامی داخل خود دستگاه نشون داده نشه ( که البته این رو هم میشه گفت که مخفی شده. یعنی در دید شما نیست )

برای اینکه چک کنید برید داخل contacts بعدش گزینه های مربوط به contacts رو باز کنید ( برای گوشی من این شکلیه که دکمه لمسی سمت چپ رو میزنم تا یک لیست از گزینه ها باز بشه )

توی این گزینه های دنبال گزینه "contacts to display" یا مورد مشابه بگردید و برید داخلش

مطمئن بشید که روی all contacts تنظیم شده باشه تا هم لیست داخل سیم کارت رو نشون بده و هم لیست داخل حافظه خود گوشی رو

در ضمن چک کنید ببینید که گوشیتون با اکانت گوگلتون بصورت اتوماتیک سینک نشه

و همچنین برید داخل لینک زیر و کنتاکتهای داخل اکانت گوگلتون رو چک کنید ببینید این اسامی داخل اکانتتون کپی نشده باشه

banii
08-05-2016, 20:46
سلام. میشه تمام لیست دوستان (منظور Contacts ) را یکجا حذف کرد ؟!

m.beh
08-05-2016, 22:59
با سلام به همه دوستان

ممنون از همراهیتون

به دادم برسید

همون طور که FDR هن گفته ممکنه آپشن های گوشی رو طور تنظیم کرد کهمثلا فقظ شماره های داخل سیمکارت با گوشی رو نشون بده یا مثلا شماره های اکانت تلگرام رو نشون نده.

در مورد ایکه چی کار کنی برای اکانت تلگرامت. اول توی آپشن های اکانت تلگرامت می گردی و اون رو از حالت سینک کردن خودکار خارج می کنی.یعنی ارتباظتلگرامتو با دفتر تلفن موبایلت قزع می کنی. بعد همه شماره هایی رو که نمی خوای از توی حافظه موبایلت پاک می کنی.
سپس. یه خبر بد دارم. تا اونجایی که من می دونم نمی شه چندتا شماره تلفن توی تلگرام رو باهم حذف کرد مگر اینکه آپدیت های جدید چنین امکانی رو فراهم کرده باشه. بنابر این باید اون شماره هایی رو که نمی خوای توی تلگرامت بیاند دونه دونه حذف کنی. یعنی توی تلگرام روی عکس اون افراد کلیک کنی بعد از اینکه وارد صفحشون شدی از آپشن های بالا دیلیت رو انتخاب کنی.

سلام. میشه تمام لیست دوستان (منظور Contacts ) را یکجا حذف کرد ؟!

فکر نمی کنم تا اونجایی که من اطلاع دارم مگر اینکه توی آپدیت های جدید اضافه شده باشه

VAHID
08-05-2016, 23:10
با سلام به همه دوستان

لطفا منو راهنماییم کنید.

برین تو لیست کانتکت های تلگرامتون
شخص مورد نظر رو صفحه چتش باز کنید
بعد از بالا بزنید روی اسمش
صفحه ای که میاد بالا سمت راست
بزنید روی اون 3نقطه و دیلیت رو بزنید
بعد برگردین تو لیست کانتکت های تلگراموتون پاک شده دیگه
به همین ترتیب هر کیو میخوای حذف کن:n06:

sanam.b
09-05-2016, 11:03
با تشکر از تمام دوستان
مشکلم حل شد. ممنونم

(من تمام این مراحل رو میرفتم اما حذف نمی شد و با پاک کردن کش مشکلم حل شد )

با سلام دوباره
یه کانال بهم معرفی کنید که تکنولوژی های جدید دنیا رو معرفی کنه البته اگه به زبان فارسی باشه خیلی بهتره

محمد7966
10-05-2016, 06:03
سلام

من یه مشکلی دارم ،نمیدونم چرا هر وقت gif ها رو سیو میکنم به صورت mp4 تو پوشه ذخیره میشه؟

کسی راه حلی داره

ممنون

Hossein_it
10-05-2016, 10:27
سلام

من یه مشکلی دارم ،نمیدونم چرا هر وقت gif ها رو سیو میکنم به صورت mp4 تو پوشه ذخیره میشه؟

کسی راه حلی داره

ممنون
سلام
برای همه همینطوره ، اگر خواستید میتونید راحت تبدیلشون کنید.

XENON24
10-05-2016, 14:50
سلام دوستان یک سوال
ما گروهمون رو تبدیل به سوپر گروه کردیم حالا به مشکل خوردن بچه ها میگن نمیتونن پیامهارو حذف کنن یا براشون گزارش اسپم اومده...مشکل چیه؟

محمد7966
10-05-2016, 18:25
سلام دوستان یک سوال
ما گروهمون رو تبدیل به سوپر گروه کردیم حالا به مشکل خوردن بچه ها میگن نمیتونن پیامهارو حذف کنن یا براشون گزارش اسپم اومده...مشکل چیه؟

سلام باید آخرین نسخه رو داشته باشند

فکر کنم تو نسخه جدید ادمین ها میتونن هم بن کنند هم اسپم کنند

شاید ادمین ها اسپم زدند براشون

EHSANRF
10-05-2016, 19:44
سلام دوستان یک سوال

فک کنم شماره ادمین گروه رو باید ذخیره داشته باشین تا اسپم نشین
قبلا هم امکان بن شدن توسط ادمین وجود داشته
پیامها رو فقط مدیر گروه میتونه به صورت کلی یا جزئی حذف کنه
ولی
پیامهایی که خود افراد نوشتن رو خودشون میتونن ویرایش یا حذف کنن

XENON24
10-05-2016, 20:15
درسته اینارو میدونم گیرم سر اینه که کسی نمیتونه حتی تکی پیام کسیو‌از گوشی خودش پاک کنه ولی مثلا من (ادمین) تو گروههای دیگ ک سوپرن میتونم

EHSANRF
10-05-2016, 21:02
درسته اینارو میدونم گیرم سر اینه که کسی نمیتونه حتی تکی پیام کسیو‌از گوشی خودش پاک کنه ولی مثلا من (ادمین) تو گروههای دیگ ک سوپرن میتونم

خب این شدنی نیست!
کسی فقط میتونه پیام خودش رو پاک کنه مگه اینکه ادمین باشه (یا گروه سوپر باشه = تست نکردم )
به همین راحتی

MOHAMMAD2010
11-05-2016, 20:11
دوستان سرور های تلگرام هنوز خارج هستن !؟
اخه من بار ها شده که اینترنتم هیچ سایت خارجی رو باز نمیکرده - اینستاگرامم هیچ عکسی رو باز نمیکرده - ولی تلگرام در 1 ثانیه کانکت میشده !

محمد7966
11-05-2016, 23:18
دوستان سرور های تلگرام هنوز خارج هستن !؟
اخه من بار ها شده که اینترنتم هیچ سایت خارجی رو باز نمیکرده - اینستاگرامم هیچ عکسی رو باز نمیکرده - ولی تلگرام در 1 ثانیه کانکت میشده !

من الان پینگ گرفتم و دیدم نه انگلیسه

حالا تو اون لحظه که شما بهش کانکت میشید یه پینگ بگیرید و ببینید سرورش کجاست

محمد7966
12-05-2016, 00:33
یک خبر خوب:

در نسخه جدید تلگرام میتونید اشخاصی که در گروه ها و کانال ها اکانتشون حذف شده و به صورت unknown شده رو حذف کنید

ظاهرا باگ رو رفع کردند

MOHAMMAD2010
12-05-2016, 11:20
من الان پینگ گرفتم و دیدم نه انگلیسه

حالا تو اون لحظه که شما بهش کانکت میشید یه پینگ بگیرید و ببینید سرورش کجاست

چه جوری با تلگرام پینگ بگیرم ؟

محمد7966
12-05-2016, 11:25
چه جوری با تلگرام پینگ بگیرم ؟

تو cmd
بنویسیید

ping ------------ (جای نقطه چین بنویسید te le gr a m.me

بعد بهتون ip تلگرام رو میده که برای من لندن بود

ip رو تو این سایت زیر وارد کنید تا بهتون بگه سرورش کجاست

DB-IP - IP Geolocation and Network Intelligence ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOHAMMAD2010
12-05-2016, 11:27
تو cmd
بنویسیید

ping ------------

بعد بهتون ip تلگرام رو میده که برای من لندن بود

ip رو تو این سایت زیر وارد کنید تا بهتون بگه سرورش کجاست
DB-IP - IP Geolocation and Network Intelligence ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من بازم نفهمیدم ! تلگرام من تو گوشیه که !

محمد7966
12-05-2016, 11:30
من بازم نفهمیدم ! تلگرام من تو گوشیه که !

درست کردم،پی سی فیلتر میکنه آدرس تلگرامو

راستش من اصلا با لبتاب میرم تلگرام

تو گوشی نه نمیشه پینگ گرفت،اگر هم میشه من بلد نیستم

البته از تو گوشی هم میشه پینگ گرفت

نرم افزار میخاد،تو گوگل هم میتونید سرچ کنید،نرم افزا هست برای اینکار

آموزش پینگ گرفتن در آندروید از یک سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

am_64
12-05-2016, 12:01
در تلگرامم که روی لپتاپ نصب کردم بعضی وقتها در کانالها و گروهها عبارت زیر درج میشه باید چه کار کنم ؟ ممنون از راهنمایی
Media Unsupported

محمد7966
12-05-2016, 12:04
در تلگرامم که روی لپتاپ نصب کردم بعضی وقتها در کانالها و گروهها عبارت زیر درج میشه باید چه کار کنم ؟ ممنون از راهنمایی
Media Unsupported

فکر میکنم باید تلگرام رو به آخرین نسخه آپدیت کنید

اینو من چندبار دیدم برای نسخه های پایین مثلا gif رو اجرا نمیکنه و پیغام شما رو میده

XENON24
12-05-2016, 17:36
چقدر مسخره است تو اندروید و ویندوز نمیشه برای ویدئو متن اضافه کرد.....

Hossein_it
12-05-2016, 18:32
چقدر مسخره است تو اندروید و ویندوز نمیشه برای ویدئو متن اضافه کرد.....

معمولا این کارها توسط ربات هایی که وجود داره انجام میشه.

antbadell
13-05-2016, 22:25
معمولا این کارها توسط ربات هایی که وجود داره انجام میشه.

البته این یه جور نقص هست و بنظرم در آپدیت های جدید تلگرام مثل عکس هم میشه روی فیلم متن اضافه کرد .

toa.mr55
15-05-2016, 10:46
با سلام من پیامهای یه مخاطب رو اشتباهی پاک کردم حالا راهی برای بازگرداندن پیامها وجود داره یا نه ؟؟

Hossein_it
15-05-2016, 12:03
با سلام من پیامهای یه مخاطب رو اشتباهی پاک کردم حالا راهی برای بازگرداندن پیامها وجود داره یا نه ؟؟

خـــــیــــر

IntelCentrino
15-05-2016, 18:49
خـــــیــــر

پس چرا برخی از مواقع که cache را پاک میکنیم و وارد یک چت میشیم ، دوباره پیام ها load میشن؟
در چه حالتی این اتفاق رخ میده؟

محمد7966
15-05-2016, 19:00
پس چرا برخی از مواقع که cache را پاک میکنیم و وارد یک چت میشیم ، دوباره پیام ها load میشن؟
در چه حالتی این اتفاق رخ میده؟

کش ارتباطی به پیام نداره،کش ها همان عکسایی هستند که تو تلگرام میبنید و...

اگر لاگ اوت کنید هم کشا پاک میشه،

بذارید تجربه خودمو بگم تا بهتر متووجه شید

شما وقتی یه عکسی میبنید میره تو کش،یعنی دفعه بعد تلگرام بالا بیاد،عکس خود به خود نشون داده میشه در صورتی که بار اول، عکس باید لود بشه تا دیده بشه ولی بارهای بعدی اصلا نیازی به لودشدن نیست

حا لا اگر کش پاک بشه دفعه بعد باز مجبورید یه زمانی ویه حجمی از اینترنت مصرف بشه تا عکس لود بشه(لاگ اوت کردن هم باعث میشه کش پاک بشه،اینو من یه بار تجربه کردم و مجبور شدم کلی حجم مصرف کنم تا عکسا بار دیگه لود بشن)

ولی وقتی عکسی رو پاک میکنید یعنی از سرورای خود تلگرام پاک شده،

من شک دارم پیام ها تو کش برند،بیشتر عکس ها و مطالب دیگه میرن،

IntelCentrino
15-05-2016, 21:26
ساعاتی پیش منتشر شد،
نسخه جدید تلگرام با قابلیت ویرایش متن ارسالی در چت خصوصی در دو روز اول انتشار پیام.

mjorh
16-05-2016, 23:48
یکی از دوستای من پروفایل خودش رو نداره توی تلگرام که مثلا بتونه پیام ها رو فروارد کنه اونجا و ذخیره کنه ، چ نسخه اندروید و چه ویندوز ، از دوستان اگه راه حلی میدونن ممنون میشم درمیون بزارن.

Hossein_it
17-05-2016, 00:16
یکی از دوستای من پروفایل خودش رو نداره توی تلگرام که مثلا بتونه پیام ها رو فروارد کنه اونجا و ذخیره کنه ، چ نسخه اندروید و چه ویندوز ، از دوستان اگه راه حلی میدونن ممنون میشم درمیون بزارن.

یه ایدی واسه خودشون تعیین کنن
بعد به اون ایدی پیام بدن همین.

Milad4171
17-05-2016, 12:49
باید شماره خودش رو تو کانتکت هاش ذخیره کنه. اما فکر میکنم این قابلیت تو اندروید فقط انجام میشه . آیفون رو من چک کردم تلگرام خود شخص رو با اینکه شماره اش رو سیو کردم نتونست پیدا کنه !

srx190d
17-05-2016, 13:38
باید شماره خودش رو تو کانتکت هاش ذخیره کنه. اما فکر میکنم این قابلیت تو اندروید فقط انجام میشه . آیفون رو من چک کردم تلگرام خود شخص رو با اینکه شماره اش رو سیو کردم نتونست پیدا کنه !

چرا ميشه
يوزر نيم بدين

hamed29
17-05-2016, 21:40
سلام
از تلگرام نمیشه با دانلود منجر فایل دانلود کرد؟!
یه ربات تو وب معرفی شده، تست کردم ولی لینک دانلود نداد؛ فکر کنم چون پست همراه با متن بود!

green-mind
18-05-2016, 00:15
دوستان یک سوال

ایا شخصی که یک بار لاگ اوت کرده از تلگرام و تلگرام خطای ورود داده و اون شخص با تلگرام یک شخص دیگه لاگین کرده و از قسمت تلفن شماره خودش و وارذ کرده و بعد با تلگرام خودش کار کرده
چرا حالا تمام فعالیت هاش و کانتکت های شخص دوم میشه ببینن
برای رفع این مشکل چه کار میشه کرد؟

Hossein_it
18-05-2016, 00:47
سلام
از تلگرام نمیشه با دانلود منجر فایل دانلود کرد؟!
یه ربات تو وب معرفی شده، تست کردم ولی لینک دانلود نداد؛ فکر کنم چون پست همراه با متن بود!

خود تلگرام این مورد رو نداره ولی میتونید از نسخه ادیت شده اون به نام موبوگرام استفاده کنید.
خواستید پ خ بزنید بفرستم براتون.

محمد7966
18-05-2016, 09:22
دوستان یک سوال

ایا شخصی که یک بار لاگ اوت کرده از تلگرام و تلگرام خطای ورود داده و اون شخص با تلگرام یک شخص دیگه لاگین کرده و از قسمت تلفن شماره خودش و وارذ کرده و بعد با تلگرام خودش کار کرده
چرا حالا تمام فعالیت هاش و کانتکت های شخص دوم میشه ببینن
برای رفع این مشکل چه کار میشه کرد؟

حالا فکر نکنم تمام فعالیت ها رو بشه دید،

من با نسخه ویندوز کار میکنم ولی هراز گاهی مشکل پیش میاد با گوشی خواهرم وصل میشم ولی بعد میبینم کانتکای خواهرم هم برام میاد،و مجبور میشم یکی یکی پاکشون کنم

و گرنه اصلا فعالیتهای خواهرم قابل دیدن نیستن فقط کانتکتا برام میان

ظاهرا هیچ راهی نداره،یه راهی رو تست کنید شاید فایده داشته باشه،البته این گفته برای اینکه هک نشیم ولی اصلا ارتباطی به هک شدن نداره این نوشته زیر

چگونه بفهمیم تلگراممون هک شده یا نه؟

داخل تلگرام به این قسمت برید:

1=SETTING
2= PRIVACY AND SECURITY
3=ACTIVE SESSIONS

تو این قسمت می بینید که در بالا مدل گوشیتون رو نشون داده .
یعنی اینکه خود شما دارید از تلگرام استفاده میکنید‍ .

ولی اگر در پایین یک یا چند مدل دیگه گوشی دیدین یعنی اینکه کس دیگه ای هم داره تلگرامتون رو میبینه .

برای اینکه تلگرامتون رو از دست هکر نجات دهید ، گزینه قرمز رنگ که نوشته :
terminate all other sessions
رو بزنید و بعد ok رو بزنید .

با اینکار هرکی هم هکتون کرده باشه دیگه حذف میشه.

srx190d
18-05-2016, 09:33
مواقعي كه نياز دارين از جاي ديگه به تلگرام خودتون دسترسي داشته باشين هيچ موقع با برنامه تلگرام شخص ديگري وارد نشين در سيستم اون شخص حتما مرورگر اينترنت موجود هست خيلي راحت با مرورگر نسخه وب تلگرام رو باز كنين و از اونجا سينگ آن بشين تا مشكلي مثل اومدن كانكت ها براي همديگر نداشته باشين
همچنين با اين كار ميتونين به اندازه مرورگر هايي كه روي سيستم دارين تلگرام درست كنين بدون نصب نرم افزار هاي الكي
بنده الان با سه تا شما تلگرام دارم بدون نصب نرم افزار هاي مثل مموگرام و غيره
يك نسخه ios
يك وب تلگرام موزيلا
يك وب تلگرام سفري
همزمان كار ميكنم خيلي هم عالي

Pr0m3en
18-05-2016, 09:35
من یبار وارد شدم نامرد اندازه موهای سرم کانتکت دلشت
هنوز هم ترکشاش هست
بالا 20 ساعت وقتمم گرفته
مثله..... پشیمونم

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

green-mind
18-05-2016, 12:12
خوب با این وصع که دوستان میگین..
راهی هست که تصاویر روی پروفایل رو طوری تنظیم کرد که فقط برای لیست مخاطبین شخص قابل رویت باشه و برای بقیه عکسی نمایش داده نشه؟

Hossein_it
18-05-2016, 12:32
خوب با این وصع که دوستان میگین..
راهی هست که تصاویر روی پروفایل رو طوری تنظیم کرد که فقط برای لیست مخاطبین شخص قابل رویت باشه و برای بقیه عکسی نمایش داده نشه؟

خیر برای همه نشون داده میشه.

IntelCentrino
18-05-2016, 18:08
کار گزینه Save To Gallery چیه؟
من میخوام هیچ عکسی که برام فرستاده میشه، روی گوشی (در هیچ جای گوشی) ذخیره نشه. اما با اینکه Save To Gallery را خاموش کردن، تصاویری که برای من ارسال می شود را در فولدر Telegram و زیر فولدر Telegram Image میبینم.

MOHAMMAD2010
20-05-2016, 13:24
سلام
دوستان دیشب یه نفر تو یه سایت یه سوال پرسیده بودم ذهنمو مشغول کرده که چی شده ! کسی میتونه بگه جریان چی بوده !؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

محمد7966
20-05-2016, 13:28
سلام
دوستان دیشب یه نفر تو یه سایت یه سوال پرسیده بودم ذهنمو مشغول کرده که چی شده ! کسی میتونه بگه جریان چی بوده !؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
باید با شماره جدید اکانت بساززه نه اینکه شماره جدید رو تو اکانت قبلیش تغییر بده چون باز اونا میبینن

MOHAMMAD2010
20-05-2016, 13:33
سلام
باید با شماره جدید اکانت بساززه نه اینکه شماره جدید رو تو اکانت قبلیش تغییر بده چون باز اونا میبینن

اهان یعنی این بنده خدا اومده تغییر داده !؟
اگه نه با شماره جدید اگه اومده بود اکانت ساخته بود نباید قبلیا شمارشو داشته باشن ! درسته ؟

محمد7966
20-05-2016, 13:39
اهان یعنی این بنده خدا اومده تغییر داده !؟
اگه نه با شماره جدید اگه اومده بود اکانت ساخته بود نباید قبلیا شمارشو داشته باشن ! درسته ؟

اگر با شماره جدید اکانت بسازه و کسی هم شمارشو نداشته باشه نه نمی فهمن که اکانت داره

محمد7966
20-05-2016, 13:59
کار گزینه Save To Gallery چیه؟
من میخوام هیچ عکسی که برام فرستاده میشه، روی گوشی (در هیچ جای گوشی) ذخیره نشه. اما با اینکه Save To Gallery را خاموش کردن، تصاویری که برای من ارسال می شود را در فولدر Telegram و زیر فولدر Telegram Image میبینم.

اینکه چیزی نیست تو پوشه کش ها هم میتونید ببینید

برای اینکه عکس ها سیو نشن میتونید نمایش اتوماتیک عکس ها رو کنسل کنید ولی باز اگر روی عکس کلیک کنید تا نشون داده بشه احتمال زیاد باز تو اون پوشه نشون داده میشه

IntelCentrino
20-05-2016, 14:42
... ولی باز اگر روی عکس کلیک کنید تا نشون داده بشه احتمال زیاد باز تو اون پوشه نشون داده میشه

بله دقیقا همینطور هست که شما میفرمایید.

Memonex
20-05-2016, 22:04
دوستان من تلگرامم به طرز عجیبی و بطور ناگهانی غیرفعال شده نه از روی گوشی نه از روی سیستم نمیتونم وصل بشم و ازم شماره موبایل میخواد ولی وقتی شماره موبایلمو وارد میکنم در کمال ناباوری پیغام invalid phone number دریافت میکنم !! اصلا نمیدونم چه اتفاقی افتاده به پشتیبانی هم مسیج دادم ولی جوابی نگرفتم هنوز. دارو دیوونه میشم بخدا یکی بگه مشکل از کجاست

محمد7966
20-05-2016, 22:08
دوستان من تلگرامم به طرز عجیبی و بطور ناگهانی غیرفعال شده نه از روی گوشی نه از روی سیستم نمیتونم وصل بشم و ازم شماره موبایل میخواد ولی وقتی شماره موبایلمو وارد میکنم در کمال ناباوری پیغام invalid phone number دریافت میکنم !! اصلا نمیدونم چه اتفاقی افتاده به پشتیبانی هم مسیج دادم ولی جوابی نگرفتم هنوز. دارو دیوونه میشم بخدا یکی بگه مشکل از کجاست

شما قبلش ریپورت نشده بودید؟

Memonex
20-05-2016, 22:16
شما قبلش ریپورت نشده بودید؟

نه من به هیچ عنوان کاری و مشکلی با کسی نداشتم بعد همینطوری مگه میشه من یک نفر رو ریپورت کنم و حسابش بسته بشه؟ عجیب ترین موردی که تو عمرم دیدم همین بوده منتظر جواب پشتیبانی هستم امیدوارم علتش هرچه سریع تر مشخص بشه

محمد7966
20-05-2016, 22:22
نه من به هیچ عنوان کاری و مشکلی با کسی نداشتم بعد همینطوری مگه میشه من یک نفر رو ریپورت کنم و حسابش بسته بشه؟ عجیب ترین موردی که تو عمرم دیدم همین بوده منتظر جواب پشتیبانی هستم امیدوارم علتش هرچه سریع تر مشخص بشه

به پشتیبانی امیدی نیست،ولی خب سنگ مفت گنجشک هم مفت،حالا یه پیامی بدید ببینید چی میگه

یه راه دیگه تست کنید،شما تمام کشایی که تو گوشی و pc تون هست رو هم پاک کنید ببینید چی میشه

Memonex
20-05-2016, 22:48
به پشتیبانی امیدی نیست،ولی خب سنگ مفت گنجشک هم مفت،حالا یه پیامی بدید ببینید چی میگه

یه راه دیگه تست کنید،شما تمام کشایی که تو گوشی و pc تون هست رو هم پاک کنید ببینید چی میشه

ممنون آخه همینطوری که نمیشه حتی اگه دلیل محکمی هم بابت بن کردن اکانت وجود داشته حق کاربر هست که بدونه اونم در شرایطی که هیچ احتمالی وجود نداشته. اصلا این از روی سیستم هم اکتیو نمیشه بعید هم میدونم با چیزی که میگید درست بشه ولی امتحان میکنم

محمد7966
20-05-2016, 22:54
ممنون آخه همینطوری که نمیشه حتی اگه دلیل محکمی هم بابت بن کردن اکانت وجود داشته حق کاربر هست که بدونه اونم در شرایطی که هیچ احتمالی وجود نداشته. اصلا این از روی سیستم هم اکتیو نمیشه بعید هم میدونم با چیزی که میگید درست بشه ولی امتحان میکنم

یه راه دیگه هم تست کنید به اونایی که شماره تون رو دارند بگید یه پیام بفرستن به اکانتتون بعد ببینند پیام میره یا تلگرام شما رو بن کرده کلا

اینم یه راهی برای اینکه ببینید اوضاع اکانتون چطوریاست

Memonex
20-05-2016, 23:12
یه راه دیگه هم تست کنید به اونایی که شماره تون رو دارند بگید یه پیام بفرستن به اکانتتون بعد ببینند پیام میره یا تلگرام شما رو بن کرده کلا

اینم یه راهی برای اینکه ببینید اوضاع اکانتون چطوریاست

همین الان از یکی از دوستان پرسیدم میگه نوشته last seen long time ago در صورتی که من اصلا حتی زمان آنلاین بودنمم همیشه برای همه فعال بوده

میگه اسمم به unknown تغییر کرده عکس هم پاک شده

من بعضی افراد رو دیده بودم deleted account برچسب روشون میخورد ولی این unknown میزنه خلاصه بدجور اعصابم داغون شد

محمد7966
20-05-2016, 23:19
همین الان از یکی از دوستان پرسیدم میگه نوشته last seen long time ago در صورتی که من اصلا حتی زمان آنلاین بودنمم همیشه برای همه فعال بوده

میگه اسمم به unknown تغییر کرده عکس هم پاک شده

من بعضی افراد رو دیده بودم deleted account برچسب روشون میخورد ولی این unknown میزنه خلاصه بدجور اعصابم داغون شد

این یعنی اکانتتون دیلیت شده تو سوپر گروه ها کسانی که اکانتشون دیلیت میشه unknown میزنه

پس با این حساب یا تلگرام قاط زده و اکانت شما رو دیلیت کرده یا اینکه پیدا کنید پرتقال فروشو

Memonex
20-05-2016, 23:49
این یعنی اکانتتون دیلیت شده تو سوپر گروه ها کسانی که اکانتشون دیلیت میشه unknown میزنه

پس با این حساب یا تلگرام قاط زده و اکانت شما رو دیلیت کرده یا اینکه پیدا کنید پرتقال فروشو

دارم از خوشحالی میمیرم چند دقیقه پیش در کمال ناامیدی یه بار دیگه گفتم شماره موبایلمو وارد کنم این دفعه جواب داد و سریع وارد اکانتم شدم :DDD و خدا رو شکر همه چیز هم سر جاش بود از قبلی ارشیو چت ها و ... وضعیت اکانت هم به نقل از دوستان به حالت عادی برگشت. واقعا اتفاق بسیار بسیار عجیبی بود شاید یک در میلیون اتفاق بیوفته منم که شانسم حرف نداره !! احتمالا مسیج هایی که پشت سر هم به پشتیبانی دادم بی تاثیر نبود در برگشت اکانت هرچند جوابی داده نشد

از شما هم ممنونم که همه جوره راهنمایی کردین

lnceptro
21-05-2016, 12:31
ظهر بخیر.

بعضی از افراد با وجود اینکه پیام ها رو میخونن ولی برای ما تیک خوانده شدن نمیزنه،چطوری میشه پیامی رو خوند ولی طرف متوجه نشه خونده شده؟

Hossein_it
21-05-2016, 13:11
ظهر بخیر.

بعضی از افراد با وجود اینکه پیام ها رو میخونن ولی برای ما تیک خوانده شدن نمیزنه،چطوری میشه پیامی رو خوند ولی طرف متوجه نشه خونده شده؟

تلگرام های ویرایش شده دارند مثل : موبوگرام - تلگراف

IntelCentrino
22-05-2016, 14:00
تلگرام های ویرایش شده دارند مثل : موبوگرام - تلگراف

باید چطور این قابلیت را فعال کرد؟

Pr0m3en
22-05-2016, 15:13
باید چطور این قابلیت را فعال کرد؟
باید خریداری کنید از بازار
موبوگرام
که با هر خرید رو دو گوشی میاد

am_64
22-05-2016, 19:15
کانالهای انگلیسی زبون رو سایتی هست که معرفی کرده باشه ؟
عید هم مبارک

VAHID
24-05-2016, 18:36
باید خریداری کنید از بازار
موبوگرام
که با هر خرید رو دو گوشی میاد

ی برنامه غیر رسمیه
فکر نکنم امنیت درستی داشته باشن این برنامه های جانبی ایرانی

IntelCentrino
27-05-2016, 18:07
چرا اکثر اوقات موقع تایپ طرف مقایل در PV Chat اون بالا عبارت typing کنار نام کاربر نمایش داده نمیشه.
حتی آخرین بازدید یا آنلاین بودن اون هم بروز نیست و باید یک بار وارد Profile اون شد تا last Seen یا Online بودن اون Update شود.

Hossein_it
27-05-2016, 18:13
چرا اکثر اوقات موقع تایپ طرف مقایل در PV Chat اون بالا عبارت typing کنار نام کاربر نمایش داده نمیشه.
حتی آخرین بازدید یا آنلاین بودن اون هم بروز نیست و باید یک بار وارد Profile اون شد تا last Seen یا Online بودن اون Update شود.

از نسخه های دستکاری شده استفاده میکنن و این موارد رو میشه توی تنظیماتش ست کرد.
تایپ نشون داده نشه
پیام دیده شده تیک نخوره و کلی امکانات دیگه

IntelCentrino
27-05-2016, 18:34
از نسخه های دستکاری شده استفاده میکنن و این موارد رو میشه توی تنظیماتش ست کرد.
تایپ نشون داده نشه
پیام دیده شده تیک نخوره و کلی امکانات دیگه

نه اینکه اصلا نمایش نده. الان اینطوری هست و دو دقیقه دیکه یک جور دیگه.
و همونطور که عرض کردم "حتی آخرین بازدید یا آنلاین بودن اون هم بروز نیست و باید یک بار وارد Profile اون شد تا last Seen یا Online بودن اون Update شود."

محمد7966
27-05-2016, 18:38
نه اینکه اصلا نمایش نده. الان اینطوری هست و دو دقیقه دیکه یک جور دیگه.
و همونطور که عرض کردم "حتی آخرین بازدید یا آنلاین بودن اون هم بروز نیست و باید یک بار وارد Profile اون شد تا last Seen یا Online بودن اون Update شود."

مشکل از تلگرامه،گاهی برای منم شده

IntelCentrino
27-05-2016, 18:44
از طریق لینک Invite میخوام به یک گروه ملحق بشم. اما با خطای sorry, this chat does not seem to exist مواجه میشم.
از اینکه لینک گروه تغییر نکرده اطمینان دارم. باید چکار کنم.

آیا این امکان هست که یکی از اعضا با داشتن Username من در تلگرام ، منو به گروه Add کند؟ یا من حتما باید جز Contact هاش باشم.

محمد7966
27-05-2016, 18:54
از طریق لینک Invite میخوام به یک گروه ملحق بشم. اما با خطای sorry, this chat does not seem to exist مواجه میشم.

آیا این امکان هست که یکی از اعضا با داشتن Username من در تلگرام ، منو به گروه Add کند؟ یا من حتما باید جز Contact هاش باشم.

اگر قراره به گروه ملحق بشید به یکی بگید لینک گروه براتون بفرسته اینطوری امن تره دیگه

Hossein_it
27-05-2016, 18:58

اگر از گروه ریمو شده باشید و اون گروه سوپرگروه باشه دیگه نمیتونید وارد شید.
یا ادمین کل باید ادد کنه یا از لیست سیاه گروه خارجتون کنه.

IntelCentrino
27-05-2016, 23:14
اگر قراره به گروه ملحق بشید به یکی بگید لینک گروه براتون بفرسته اینطوری امن تره دیگه

خب از طریق لینک گروه میخوام عضو شوم که پیغام sorry, this chat does not seem to exist را می دهد .

محمد7966
27-05-2016, 23:17
خب از طریق لینک گروه میخوام عضو شوم که پیغام sorry, this chat does not seem to exist را می دهد .

چند حالت داره

1-یا آدرس لینک تغییر کرده

2-یا ادمین اصلی، گروهو پاک کرده

3-یا ادمین شما رو بلاک کرده اگر قبلش تو گروه عضو بودید

IntelCentrino
28-05-2016, 19:19
چند حالت داره

1-یا آدرس لینک تغییر کرده

2-یا ادمین اصلی، گروهو پاک کرده

3-یا ادمین شما رو بلاک کرده اگر قبلش تو گروه عضو بودید

گزینه سوم که فرمودید، صادق بود.

EHSANRF
28-05-2016, 19:38
دوستان یه مورد جالب
اگه اشتباهی برای کسی پیامی ارسال کردین و طرف آنلاین نبود
میتونین با این ترفند کاری کنین پیام رو نخونه! ( قابلیت ویرایش منظورم نیست! )
طرف رو بلاک کنین
و مثلا دو روز بعد که آنلاین شد، از بلاکی درش بیارین
اینطوری پیام براش نمیره
به همین راحتی

Ghaioom
29-05-2016, 18:03
سلام. برای بازیابی چت یا شماره پاک شده تو تلگرام میشه چیکار کرد؟ با گوشی شاید میشد ولی من با سیستم اومدم تلگرام! آی دیشم انگار حذف کرده وگرنه آی دی هم داشت. شایدم دلیلت کرده معلوم نیست. شمارشو حفظ بودما

IntelCentrino
01-06-2016, 01:56
برای حذف پیامهای Cache شده در نسخه تحت ویندوز باید چکار کنم؟

محمد7966
01-06-2016, 07:33
برای حذف پیامهای Cache شده در نسخه تحت ویندوز باید چکار کنم؟

تو setting
جلوی قسمت local storage

زده clear all

jjadm
01-06-2016, 19:57
وبسایت مشیبل: پایان احتمالی دسترسی به تلگرام در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n19:

EHSANRF
02-06-2016, 00:53
وبسایت مشیبل: پایان احتمالی دسترسی به تلگرام در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n19:

این خبر مال هفته گذشته بود که کلا شایعه ای بیش نبود!

mosafer20052
02-06-2016, 14:19
سلام دوستان
ببخشید اگه تکراریه..میخواسم ب کسی پیام بدم اما نمیخوام شمارمو ببینه باید چیکار کنم؟؟؟تلگرام پلاسم نصب کردم اما نشد

محمد7966
02-06-2016, 14:23
سلام دوستان
ببخشید اگه تکراریه..میخواسم ب کسی پیام بدم اما نمیخوام شمارمو ببینه باید چیکار کنم؟؟؟تلگرام پلاسم نصب کردم اما نشد

سلام

باید برای خودش آی دی داشته باشه و به آی دیش پیام بدید

mosafer20052
02-06-2016, 14:31
سلام

باید برای خودش آی دی داشته باشه و به آی دیش پیام بدید

ممنون دوست عزیز..1.ببین قبلا بهش پیام میدادم اما میدونم ک پیامامو از گوشیش پاک کرده حتی مطمئنم که شمارمو الان تو گوشیش نداره ولی من شمارشو سیو کردم تو گوشیم..الان اول شمارشو پاک کنم بعد سرچ بزنم آی دیشو اونوقت پیام بدم؟درسته؟
2.و دوست من پیامای تلگرامشو دارم نمیخوام پاک شه..حالا بخاطر عدم نمایش شماره باید اون چت های گذشته رو هم پاک کنم؟

محمد7966
02-06-2016, 14:41
ممنون دوست عزیز..1.ببین قبلا بهش پیام میدادم اما میدونم ک پیامامو از گوشیش پاک کرده حتی مطمئنم که شمارمو الان تو گوشیش نداره ولی من شمارشو سیو کردم تو گوشیم..الان اول شمارشو پاک کنم بعد سرچ بزنم آی دیشو اونوقت پیام بدم؟درسته؟
2.و دوست من پیامای تلگرامشو دارم نمیخوام پاک شه..حالا بخاطر عدم نمایش شماره باید اون چت های گذشته رو هم پاک کنم؟

شما میتونید شماره شو بزنید و بعد ببینید آی دی داره یا نه؛آی دیشو کنار عکسش میزنه،نیازی نیست شمارشو پاک کنید،چون شما میگید،شمارمو نداره

2-نه

اگر پیامای گذشته شو دارید نیازی نیست هم به آی دیش برید از همین پیاما روی اسمش کلیک کنید تا وارد pv دوستتون بشید

mosafer20052
02-06-2016, 15:08
میشه نحوه پیام دادن به آی دی رو بگین؟من تست میکنم شماره میفته:n01:
ممنونم
واس داداشم آی دی ساختم..شمارمو از گوشیش پاک کردم حتی شماره اونم پاک از گوشیم اما وقتی بهش پی ام دادم شمارم نشون داده شد

محمد7966
02-06-2016, 15:20
ممنونم

راستش من نسخه لبتاب دارم دقیق نمیتونم بگم

شما شماره خودتون رو جزو کانتکتا وارد کنید و بعدش همونجا آی دی طرف رو وارد کنید

اینم بگم شما اگر به اونی که شمارتون رو داره پیام بدید شماره تون میفته،شما باید به اونی پیام بدید که شماره تون رو نداره تا شماره تون براش نیفته

mosafer20052
02-06-2016, 16:37
آقا اینو فهمیدم.
فقط سوالی ک دارم اینه:به هیچ طریقی نمیشه شماره کسی رو از طریق آی دیش بدست آورد؟
ممنون:n01::n01:

محمد7966
02-06-2016, 19:22
آقا اینو فهمیدم.
فقط سوالی ک دارم اینه:به هیچ طریقی نمیشه شماره کسی رو از طریق آی دیش بدست آورد؟
ممنون:n01::n01:

خیر نمیشه از طریق آی دی شماره کسی رو بدست اورد

Ghaioom
03-06-2016, 10:27
سلام. برای بازیابی چت یا شماره پاک شده تو تلگرام میشه چیکار کرد؟ با گوشی شاید میشد ولی من با سیستم اومدم تلگرام! آی دیشم انگار حذف کرده وگرنه آی دی هم داشت. شایدم دلیلت کرده معلوم نیست. شمارشو حفظ بودما

هیچی نیس؟

میخوام ببینم یه شماره یا آی دی وجود داشته یا نه. بیشتر شماره مد نظره چون آی دی رو حفظم ولی پاک کرده. شماره رو سرچ کنیم بیاره عضو تلگرام بوده یا نه همین.

از گروه کیک شدم. با لینک که نمیشه رفت. هیچ راهی نیست ترفندی بزنیم؟ خخ

baradar ehsan
04-06-2016, 13:59
کانال اگر بزنیم و دوستان (افرادی که شمارشونو داریم) رو عضو کانال کنیم ، آیا متوجه میشن که توسط کی به کانال اضافه شدند یا بعبارتی کانال مربوط به کیه؟

امکان اینکه کانال خصوصی باشه هم هستش؟ یعنی به جز اجازه ی ادمین کسی عضو نشه و اینکه غیر اعضا امکان مشاهده مطالب نداشته باشند؟

محمد7966
04-06-2016, 17:42
کانال اگر بزنیم و دوستان (افرادی که شمارشونو داریم) رو عضو کانال کنیم ، آیا متوجه میشن که توسط کی به کانال اضافه شدند یا بعبارتی کانال مربوط به کیه؟

امکان اینکه کانال خصوصی باشه هم هستش؟ یعنی به جز اجازه ی ادمین کسی عضو نشه و اینکه غیر اعضا امکان مشاهده مطالب نداشته باشند؟

سوال اول بله متوجه میشن

سوال دوم کانال خصوصی هست ولی من بلد نیستم چطور درست میکنن اگر دقت کنید بعضی از کانال ها تعداد اعضا رو نزده بالا و فقط زده channel

این یعنی خصوصیه،البته اینو دوستم بهم گفته و احتمال میدم هم درست باشه هر چند به این کانالهای خصوصی هم میشه جوین شد

baradar ehsan
04-06-2016, 23:27
سوال اول بله متوجه میشن

سوال دوم کانال خصوصی هست ولی من بلد نیستم چطور درست میکنن اگر دقت کنید بعضی از کانال ها تعداد اعضا رو نزده بالا و فقط زده channel

این یعنی خصوصیه،البته اینو دوستم بهم گفته و احتمال میدم هم درست باشه هر چند به این کانالهای خصوصی هم میشه جوین شد

اما یکبار یکی از دوستانم کانالی ایجاد کرده بود و منو توی لیست اعضاش گذاشته بود و من اصلا متوجه نمیشدم این کانال از کیه .... چطور میشه متوجه شد .... ؟! (من پس از چند روز از روی نوشته ها و پستاش متوجه شدم کیه ...)

محمد7966
04-06-2016, 23:30
اما یکبار یکی از دوستانم کانالی ایجاد کرده بود و منو توی لیست اعضاش گذاشته بود و من اصلا متوجه نمیشدم این کانال از کیه .... چطور میشه متوجه شد .... ؟! (من پس از چند روز از روی نوشته ها و پستاش متوجه شدم کیه ...)

راستش من دوستم جزو کانکتام بود

وقتی کانال درست کرد و بعدش عضوم کرد متوجه شدم

احتمالا دوستتون جزو کانکتاتون نبوده که متوجه نشدید

m.beh
05-06-2016, 00:04
ممنونم
واس داداشم آی دی ساختم..شمارمو از گوشیش پاک کردم حتی شماره اونم پاک از گوشیم اما وقتی بهش پی ام دادم شمارم نشون داده شد

پاک کردن شماره از گ.شی کافی نیست باید از تلگرام هم پاک بشه.

کانال خصوصی رو قدیم ها همون اول که داشتی کانال ایجاد می کردی ازت می پرسید که می خوای خصوصی باشه یانه. کانال خصوصی رو نمی شد همین جوری عضو شد یعنی اگر سرچ می کردی نمیومد بلکه باید بهت لینک می داند حتما.

baradar ehsan
05-06-2016, 00:22
راستش من دوستم جزو کانکتام بود

وقتی کانال درست کرد و بعدش عضوم کرد متوجه شدم

احتمالا دوستتون جزو کانکتاتون نبوده که متوجه نشدید

چرا بود...

mehdisatss
06-06-2016, 10:28
سلام. مدتیه نمیتونم به کانال جدیدی یا گروه جدیدی یا سوپر گروه جدیدی عضو شم . آیا کسی همچین تجربه با مشکلی داره یا مدینونین علتش چیه. اکانتم بقول معروف لیمیت و ریپورت هستش ولی قبلا نمیشد فقط به غیر از کانتکت ها پیام داد الان مدتیه این مشکلات هم اضافه شده. کسی دیگه هم این مشکلاتو داره یا فقط منم؟ ممنون

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

محمد7966
06-06-2016, 17:35
سلام. مدتیه نمیتونم به کانال جدیدی یا گروه جدیدی یا سوپر گروه جدیدی عضو شم . آیا کسی همچین تجربه با مشکلی داره یا مدینونین علتش چیه. اکانتم بقول معروف لیمیت و ریپورت هستش ولی قبلا نمیشد فقط به غیر از کانتکت ها پیام داد الان مدتیه این مشکلات هم اضافه شده. کسی دیگه هم این مشکلاتو داره یا فقط منم؟ ممنون

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

به خاطر اینکه ریپورت شدید

منم چون ریپورتیم نمیتونم کانال یا گروه بسازم

IntelCentrino
06-06-2016, 20:18
آیا با باز نکردن تلگرام و نخواندن پیام، فرستنده متوجه می شود که پیام به گوشی ما رسیده است؟

محمد7966
06-06-2016, 20:21
آیا با باز نکردن تلگرام و نخواندن پیام، فرستنده متوجه می شود که پیام به گوشی ما رسیده است؟

بله متوجه میشه رسیده ولی مهم خوندن پیامه که 2 تا تیک بخوره کنارش

MOHAMMAD2010
06-06-2016, 20:59
بله متوجه میشه رسیده ولی مهم خوندن پیامه که 2 تا تیک بخوره کنارش

خب داداش پس متوجه نمیشه دیگه !؟ چون اون یه تیک معنیش اینه که از گوشی ما سند شده حالا در هر حالتی چه اون طرف اصلا تلگرام رو باز نکرده باشه و چه کلا دی اکتیو کرده باشه اون یه تیکه هست
درست نمیگم ؟
ولی تو واتس اپ چون 3 حالت داره ( یه تیک - دو تیک - دو تیک ابی ) طرف میفهمه به گوشی طرف رسیده یا نه

محمد7966
06-06-2016, 21:06
خب داداش پس متوجه نمیشه دیگه !؟ چون اون یه تیک معنیش اینه که از گوشی ما سند شده حالا در هر حالتی چه اون طرف اصلا تلگرام رو باز نکرده باشه و چه کلا دی اکتیو کرده باشه اون یه تیکه هست
درست نمیگم ؟
ولی تو واتس اپ چون 3 حالت داره ( یه تیک - دو تیک - دو تیک ابی ) طرف میفهمه به گوشی طرف رسیده یا نه

اگر متوجه شدن رو به این بگیریم که پیام خونده بشه آره متوجه نمیشه

ولی من یه بار یه موردی دیدم که به دوستم پیام میدادم ولی 1 تیک خورده بود پیشش ولی دوستم پیامای منو خونده بود و جواب هم میداد

نمیدونم کجای کار مشکل داشت،برای خودم هم عجیب بود

sajjadm1
06-06-2016, 21:16

ولی من یه بار یه موردی دیدم که به دوستم پیام میدادم ولی 1 تیک خورده بود پیشش ولی دوستم پیامای منو خونده بود و جواب هم میداد

برنامه های تلگرام غیر اصلی فکر کنم این امکان را دارن

MOHAMMAD2010
06-06-2016, 21:46

اره منظور منم همون بود
-----------------------------
اینی که میگی برای منم پیش اومده فکر کنم مشکل از باگ خود نرم افزار ها باشه ! شایدم سرعت نت و قاطی کردن نرم افزار !
حتی تو واتس اپ هم شده برای من که 2 تا تیک ابی نخرده ولی طرف پیام ها رو خونده

mjorh
06-06-2016, 22:41
دوستان من ی مشکل عجیب پیدا کردم ، تصاویر و استیکرها نشون داده نمیشن ....یا مثلا عکس ی لحظه نشون داده میشه بعد یهو غیب میشه :|

تلگرام هم آپدیت هست ، اندروید.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

EHSANRF
06-06-2016, 22:45
دوستان من ی مشکل عجیب پیدا کردم ، تصاویر و استیکرها نشون داده نمیشن ....یا مثلا عکس ی لحظه نشون داده میشه بعد یهو غیب میشه :|

کش تلگرامتون رو پاک کنید
و ترجیحا از نت بهتری استفاده کنید ( ممکنه نتتون مشکل داشته باشه یا ip خوبی نصیبتون نشده باشه - مودمتون رو خاموش روشن کنین تا ip جدید بگیره - یا نت سیمکارتتون رو )

محمد7966
06-06-2016, 22:48

شاید گوشیتون حافظه اش پر شده باشه،

باید کش رو پاک کنید

mjorh
06-06-2016, 23:00
کش تلگرامتون رو پاک کنید
و ترجیحا از نت بهتری استفاده کنید ( ممکنه نتتون مشکل داشته باشه یا ip خوبی نصیبتون نشده باشه - مودمتون رو خاموش روشن کنین تا ip جدید بگیره - یا نت سیمکارتتون رو )

ممنونم، کش رو پاک کردم ولی فرقی نکرد، حالا روش مودم رو امتحان میکنم.

- - - Updated - - -

شاید گوشیتون حافظه اش پر شده باشه،

باید کش رو پاک کنید

نه حافظه داره ، خودم فک میکردم از کش باشه ولی نبود ...

mjorh
06-06-2016, 23:05
کش تلگرامتون رو پاک کنید

روش مودم هم نشد ..حتی دوباره نصب کردم بازم فرقی نکرد ....

حتی لینک ها هم پاک میشن ...همه چی کلا خود ب خود پاک میشه ...خیلی عجیبه.

EHSANRF
06-06-2016, 23:51
روش مودم هم نشد ..حتی دوباره نصب کردم بازم فرقی نکرد ....
حتی لینک ها هم پاک میشن ...همه چی کلا خود ب خود پاک میشه ...خیلی عجیبه.

عکس بذارین تا بهتر بتونیم کمک کنیم

mjorh
07-06-2016, 19:22
عکس بذارین تا بهتر بتونیم کمک کنیم

رم رو عوض کردم فعلا درست شده، ولی همون رم قبلی 7 گیگ فضای خالی داشت ..

Ghaioom
07-06-2016, 22:17
هیچی نیس؟

میخوام ببینم یه شماره یا آی دی وجود داشته یا نه. بیشتر شماره مد نظره چون آی دی رو حفظم ولی پاک کرده. شماره رو سرچ کنیم بیاره عضو تلگرام بوده یا نه همین.

از گروه کیک شدم. با لینک که نمیشه رفت. هیچ راهی نیست ترفندی بزنیم؟ خخ
انگار این جوابی نداره؟

یکی هست تو یه کانال میخواد عضو شه دکمه پیوستن رو میزنه ولی هیچی نمیشه!
فقط تو یه کانال.

محمد7966
07-06-2016, 22:23
انگار این جوابی نداره؟

یکی هست تو یه کانال میخواد عضو شه دکمه پیوستن رو میزنه ولی هیچی نمیشه!
فقط تو یه کانال.

شاید ادمین کانال حذفش کرده باشه

چون تا 200 نفر رو ادمین میتونه ببینه

Ghaioom
07-06-2016, 23:05
شاید ادمین کانال حذفش کرده باشه

چون تا 200 نفر رو ادمین میتونه ببینه

فکر کنم گفت قبلا توش بوده حذف شده یه همچین چیزایی.
ینی چی میتونه ببینه؟ کانال 600 اینورا عضو داره.
چجوری بیاد داخل دوباره.
بهش گفتم یه ادمین تو رو ادد کنه شاید دست بشه

محمد7966
07-06-2016, 23:17
فکر کنم گفت قبلا توش بوده حذف شده یه همچین چیزایی.
ینی چی میتونه ببینه؟ کانال 600 اینورا عضو داره.
چجوری بیاد داخل دوباره.
بهش گفتم یه ادمین تو رو ادد کنه شاید دست بشه

کانال بوده یا سوپر گروه؟

سوپر گروه تا 5000 نفر جا داره و ادمین میتونه همه رو ببینه

ولی کانال تا هر چقدر بخاین عضو داره تا 1200000 هم دیدم و الی بی نهایت

تو کانال ادمین فقط 200 نفرو میتونه ببینه ولی تو سوپر گروه همه 5000 نفرو میتونه ببینه

حالا مشخص کنید سوپر گروه بوده یا کانال؟

Ghaioom
07-06-2016, 23:46
کانال بوده یا سوپر گروه؟

سوپر گروه تا 5000 نفر جا داره و ادمین میتونه همه رو ببینه

ولی کانال تا هر چقدر بخاین عضو داره تا 1200000 هم دیدم و الی بی نهایت

تو کانال ادمین فقط 200 نفرو میتونه ببینه ولی تو سوپر گروه همه 5000 نفرو میتونه ببینه

حالا مشخص کنید سوپر گروه بوده یا کانال؟

اخوی کاناله. خب این چه ربطی داره که مدیر فقط میتونه 200 نفرو ببینه؟ مگه باید ببینه؟!

محمد7966
07-06-2016, 23:55
اخوی کاناله. خب این چه ربطی داره که مدیر فقط میتونه 200 نفرو ببینه؟ مگه باید ببینه؟!

من خودم ادمین کانالم تا 200 نفرو میتونم ببینم بقیه رو خود تلگرام نمیذاره ببینم

شما بالا گفتی ادمین حذفش کرده،برای چی باید ادمین بیاد حذفش کنه؟،کانال که عین گروه نیست که هر کی خلاف کنه ادمین حذفش کنه

حالا میخاد بهش بگید به ادمین کانال بگه که عضوش کنه ولی خب باید شماره تلفنشو هم بده دست ادمین

Ghaioom
08-06-2016, 20:37
من خودم ادمین کانالم تا 200 نفرو میتونم ببینم بقیه رو خود تلگرام نمیذاره ببینم شما بالا گفتی ادمین حذفش کرده،برای چی باید ادمین بیاد حذفش کنه؟،کانال که عین گروه نیست که هر کی خلاف کنه ادمین حذفش کنه حالا میخاد بهش بگید به ادمین کانال بگه که عضوش کنه ولی خب باید شماره تلفنشو هم بده دست ادمین
سلام

خواست خودشو با یه ادمین دیگه اد کنه ولی گزینه اد نداشت چرا؟!

محمد7966
08-06-2016, 21:31
سلام

خواست خودشو با یه ادمین دیگه اد کنه ولی گزینه اد نداشت چرا؟!

سلام
فکر کنم باید ادمین اصلی باشه تا بشه ادش کنه

من خودم ادمین اصلی نیستم،نمیتونم کسی رو اد کنم

aryna
08-06-2016, 23:17
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم
من نسخه ویندوز را هم نصب کردم و باهاش کار میکنم
مشکلم اینجاست من در نسخه ویندوز در یک کانالی عضو شدم اما الان اون کانال را در گوشی ام اصلا ندارم

مشکل کجاست؟

فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk

m.beh
09-06-2016, 14:03
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم
من نسخه ویندوز را هم نصب کردم و باهاش کار میکنم
مشکلم اینجاست من در نسخه ویندوز در یک کانالی عضو شدم اما الان اون کانال را در گوشی ام اصلا ندارم

مشکل کجاست؟

نسخه دسکتاپ قبلا همین مشکل سینک شدن رو با گوشی داشت یه مقداری. یعنی مثلا یه کانالی رو حدف میکردی تو اون یکی نسخه حدف نشده بود. اما الان من دیگه باهاش این مشکل رو ندارم. چندتا کار می تونی بکنی.

ابتدایی ترین کار اینه که چک کنی نسخه اندرویدت بروز رسانی می شه. مثلا با وای فای پر سرعت وصل شی که اطلاعات سریع رد و بدل شه شاید سینک شه و مشکلت حل شه
دومین راه حلی که به ذهنم می رسه آپدیت نسخه های تلگرامته
و شومین مشکلی که ممکنه باشه از طریق تلگرام گوشیت چک کن ببین کاناله ماید برات.عضو شو.

aryna
09-06-2016, 23:09
نسخه دسکتاپ قبلا همین مشکل سینک شدن رو با گوشی داشت یه مقداری. یعنی مثلا یه کانالی رو حدف میکردی تو اون یکی نسخه حدف نشده بود. اما الان من دیگه باهاش این مشکل رو ندارم. چندتا کار می تونی بکنی.

ابتدایی ترین کار اینه که چک کنی نسخه اندرویدت بروز رسانی می شه. مثلا با وای فای پر سرعت وصل شی که اطلاعات سریع رد و بدل شه شاید سینک شه و مشکلت حل شه
دومین راه حلی که به ذهنم می رسه آپدیت نسخه های تلگرامته
و شومین مشکلی که ممکنه باشه از طریق تلگرام گوشیت چک کن ببین کاناله ماید برات.عضو شو.
نسخه اندروید اخرین نسخه هست

باید نسخه ویندوز را ببینم و بروز کنم و ببینم جواب می گیرم یا نه

من قبلا چنین مشکلی نداشتم با نسخه های قبلی در ویندوز و اندروید

srx190d
09-06-2016, 23:29
وارد قسمت مخفي بشيد و سينس ان رد رو بزنين
شايد درست بشه

amir64
11-06-2016, 21:24
سلام دوستان
من نمی تونم عضو هیچ کانالی بشم .join غیرفعال شده
ریپورت شدم؟
بهشون ایمیل زدم
راه دیگه ی هست از ریپورت در بیام؟

محمد7966
11-06-2016, 22:55
سلام دوستان
من نمی تونم عضو هیچ کانالی بشم .join غیرفعال شده
ریپورت شدم؟
بهشون ایمیل زدم
راه دیگه ی هست از ریپورت در بیام؟

سلام

حتی اگر ریپورت بشید میتونید عضو کانال بشید

احتمالا مشکل از جای دیگه اس

amir64
11-06-2016, 23:02
سلام

حتی اگر ریپورت بشید میتونید عضو کانال بشید

احتمالا مشکل از جای دیگه اس

هیچ نظری نداری دوست عزیز؟
تمامی لینک ها هم این ارور رو میده
sorry, this chat does not seem to exist

محمد7966
11-06-2016, 23:12
هیچ نظری نداری دوست عزیز؟
تمامی لینک ها هم این ارور رو میده
sorry, this chat does not seem to exist

کانال یا سوپر گروه؟

کانال ممکنه ادمین اصلیش حذفش کرده باشه

گروه ممکنه ادمینش شما رو بلاک کرده باشه

amir64
11-06-2016, 23:23
کانال یا سوپر گروه؟

کانال ممکنه ادمین اصلیش حذفش کرده باشه

گروه ممکنه ادمینش شما رو بلاک کرده باشه

کلا نه تو کانال نه تو سوپر گروه نمی تونستم join بشم..بالای 30 تا کانالو تست کردم
الان اکانتو پاک کردم دوباره عضو شدم .درست شد...چه فایده همه چی پاک شد
ممنون

Fusi0n
14-06-2016, 00:03
سلام من با شماره مجازی talk2 یک اکانت ساختم ولی وقتی میخوام به کسی پیغام بدم اجازه نمیده ؟! علتش چی ؟ اکانت تازه ساختم ؟
جزو محدودیت ها کشوری نیست ؟!

behnamy01
14-06-2016, 08:39
سلام من با شماره مجازی talk2 یک اکانت ساختم ولی وقتی میخوام به کسی پیغام بدم اجازه نمیده ؟! علتش چی ؟ اکانت تازه ساختم ؟
جزو محدودیت ها کشوری نیست ؟!

اگر شـماره مجـازی آمـریکـا هستش، اره از اول اسپم هستش

XENON24
14-06-2016, 11:59
اصطلاح تگ بدید تو تلگرام یعنی چی؟ کسی میدونه؟

mr korash
14-06-2016, 12:06
اصطلاح تگ بدید تو تلگرام یعنی چی؟ کسی میدونه؟
هشتگ #

:n01:

Fusi0n
14-06-2016, 14:45
اگر شـماره مجـازی آمـریکـا هستش، اره از اول اسپم هستش

ن اتفاقا مال فلیپین هست ؟!

محمد7966
15-06-2016, 07:22
نسخه جدید تلگرام منتشر شده

خیلی مسخره است

شما میتونید کانال و گروه ها رو ریپورت بزنید،به عنوان اسپم یا کانال های violence(عنف،بیحرمتی،خشونت و...)یا کانال های پور-ن-گر-افی یا موارد دیگر

با این حساب فک کنید یه سری تخریب چی وارد کانال یا گروه ها بشن،با این حساب کانال و گروه ها بسته میشن لابد

Babak_King
15-06-2016, 17:18
سلام
دوستان آیا راهی هست که بدون خروج از گروهی گروهو مخفی کنیم... جوری که توی لیست گروه ها نمایش داده نشن
یه گروه خانوادگیه که نمیخام مطالبش دنبال کنم یعنی رو اعصابه از طرفی بیرونم نمیشه اومد:n27:

banii
15-06-2016, 17:36
سلام
دوستان آیا راهی هست که بدون خروج از گروهی گروهو مخفی کنیم... جوری که توی لیست گروه ها نمایش داده نشن
یه گروه خانوادگیه که نمیخام مطالبش دنبال کنم یعنی رو اعصابه از طرفی بیرونم نمیشه اومد:n27:

احتمالا اگر از موبوگرام استفاده کنید امکانش باشه اما در خود تلگرام خیر... تنها چاره اش هم اینه که بدون باز کردن clear history کنید
اتفاقا منم دقیقا همین مشگل را داشتم گروه خانوادگی بود و چون از بعضی از پستاشون خوشم نمیومد اومدم بیرون چون با کسی تعارف ندارم. :)

jamal9
15-06-2016, 17:36
سلام دوستان
اکانت تلگرام یکی از دوستانم هک شده ،بوسیله همون ربات هایی که میگن برای ایمن سازی هستو ازت کد میگیرن
این دوستمونم ساده بوده و گول خورده
الان به تلگرامش هم دسترسی نداره که بتونه حسابشو حذف کنه !
چیکار میشه کرد؟ میشه اکانتشو حذف کرد؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین

sajjadm1
15-06-2016, 17:41
سلام دوستان
اکانت تلگرام یکی از دوستانم هک شده ،بوسیله همون ربات هایی که میگن برای ایمن سازی هستو ازت کد میگیرن
این دوستمونم ساده بوده و گول خورده
الان به تلگرامش هم دسترسی نداره که بتونه حسابشو حذف کنه !
چیکار میشه کرد؟ میشه اکانتشو حذف کرد؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین

باید به تلگرام با همون شماره ای که هک شده وارد بشه حالا یا از طریق تلگرام گوشی یا ویندوز ویا تلگرام وب بعد که وارد شد میتونه حذف کنه

jamal9
15-06-2016, 17:46
باید به تلگرام با همون شماره ای که هک شده وارد بشه حالا یا از طریق تلگرام گوشی یا ویندوز ویا تلگرام وب بعد که وارد شد میتونه حذف کنه

دوست عزیز مشکل ما هم تو همون وارد شدنه!!!!!!!!!!!!!
مشکل اینه که نمیشه وارد شد،مگه اینکه کدی که به تلگرام فرستاده میشه رو وارد کنی،وقتی به تلگرام دسترسی نداری هم که نمیشه اون کد رو زد!
برای حذف تلگرام هم که باز قضیه مشابه هست و باید به تلگرام دسترسی داشته باشی!
کسی نیست که راهی بلد باشه بدون اینکه به تلگرام دسترسی داشته یاشم،و فقط از طریق همون شماره تلفن بشه حذفش کرد؟

sajjadm1
15-06-2016, 17:50
دوست عزیز مشکل ما هم تو همون وارد شدنه!!!!!!!!!!!!!
مشکل اینه که نمیشه وارد شد،مگه اینکه کدی که به تلگرام فرستاده میشه رو وارد کنی،وقتی به تلگرام دسترسی هم که نمیشه اون کد رو زد!
کسی نیست که راهی بلد باشه؟

خب سیمکارت دست شما هس کد ارسال میشه به شماره ای که وارد میکنید شما همون شماره ای که هک شده بده به برنامه تا برای ورود کد برات ارسال بشه

jamal9
15-06-2016, 18:46
خب سیمکارت دست شما هس کد ارسال میشه به شماره ای که وارد میکنید شما همون شماره ای که هک شده بده به برنامه تا برای ورود کد برات ارسال بشه

کد به تلگرام ارسال میشه ! اما با نسخه دسکتاپ تونستم مشکلو حل کنم و حسابو ریست کنم!
اینو میگم که دوستانی که مشکل مشابه داشتن استفاده کنن: وقتی شماره رو میزنی ،اگه قبلا حساب تلگرام داشته باشی اون کد میره به حساب تلگرام،اگه به حساب دسترسی نداشته باشه پایینش نوشته via sms روی اون کلیک میکنی که اون کد بصورت اس ام اس برات بیاد ،بعد هکر حتی پسورد هم گذاشته باشه میشه اکانت رو ریست کرد!
اصلا باور نمیکردم که همچین قابلیتی تو تلگرام نباشه ،که خداروشکر بوده و مشکلم حل شد

jamal9
16-06-2016, 13:50
سلام مجدد
دوستان تو نسخه جدید تلگرام ،ویدیو ها با ویدیو پلیر خود تلگرام پخش میشه ،من شخصا از ویدیو پلیر تلگرام خوشم نیومد
تو تنظیمات راهی هست که ویدیو پلیر رو بشه عوض کرد؟