مشاهده نسخه کامل
: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
جواب ساده س. اونی که بخاطرش پول میدید!
پنیر مفت توی تله موشه
اما یک سوال ، مگر ما چه اطلاعاتی داریم غیر از اطلاعات بانکی که از این بابت نگران باشیم ؟:n04:
silvermanhhh
01-04-2019, 12:19
اما یک سوال ، مگر ما چه اطلاعاتی داریم غیر از اطلاعات بانکی که از این بابت نگران باشیم ؟:n04:
شاید شما دشمن داشته باشید کسی بخاد ابروتونو ببره
شاید شما مجرم باشید ونخاید کسی از مکالمتون با بقیه باخبر بشه
شایدم فعال س.یاسی باشید نخاید کسی جا و مکانتونو بفهمه
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-04-2019, 16:00
اما یک سوال :
مگر ما چه اطلاعاتی داریم غیر از اطلاعات بانکی که از این بابت نگران باشیم ؟:n04:
سلام
یک آدم هر چقدر هم که معمولی باشه باز هم میتونه به درد بخور باشه
مثال:
آدمهای معمولی و بدونِ سوء سابقه , بی پول ( فقیر مادی ) , مخالف سیاستهای حکومت ایران و از نوعی بودند که برای پولدار شدن هر کاری حاضرند انجام بدند یعنی فقیر معنوی هم بودند
اینجور آدمها ظاهراً به درد نمیخورند
اما بعضیهاشون برای استفاده در اعمال تروریستی مناسبترین هستند مثل تروریستهایی که دانشمندان اتمی ایران رو ترور کردند
یکیشون در اعترافاتش قبل از اعدام گفت :
بهم قول 100 میلیون تومن رو دادند . میبرنش به یکی از کشورهای شمال ایران و سپس فلسطین اشغالی و آموزشش میدند برای چسباندن بمب به درب راننده در حین حرکت و آموزشهای دیگه .
بعدش میاد ایران . 50 میلیون تومت بهش میدند به عنوان پیش پرداخت و بهش میگن بعد از ترور 50 تومنِ بافیمانده رو هم میگیره
گفت ترور رو انجام دادم و بعدش رفتم تا بقیه ی پولم رو بگیرم ولی غیبشون زده بود .
یعنی سر مامور خودشون رو هم کلاه گذاشتند چون فقط یک مهره و ابزار بود و کارش رو که انجام داد دیگه بی فایده و بی ارزش شد براشون
.
پس هر کسی میتونه به وقتش به درد بخور و ارزشمند باشه
.
کسانی که برنامه هاب مجانی درست کردند برای چت و تماس صوتی و تصویری و ارسال عکس و مدارک و نرم افزار و غیره , هدفهای زیادی رو دنبال میکنند مثل :
هدفهای تجاری و اقتصادی , نظامی , سیاسی , فرهنگی , اطلاعاتی , عقیدتی و غیره
یک بار در یک مستند در کانال الجزیره میگفت :
سیستمهای بسیار قدرتمندی طراحی کرده اند که توسط سوپر کامپیوترها اداره میشه و تمام اطلاعات اینترنتی رو رصد میکنند و پردازش میکنند و دسته بندی میکنند و ذخیره میکنند
هر انسانی یک فایل الکترونیکی داره در سیستمهاشون حتی اگر خودش اهل اینترنت نباشه و حتی موبایل هوشمند هم نداشته باشه . از طریق اطرافیانش اطلاعاتش جمع آوری و ذخیره میشه و این اطلاعات هرگز پاک نمیشه بلکه فقط تغییراتش ثبت میشه مثل :
تمام اطلاعات شناسنامه ای و گذرنامه ای و کارت ملی و گواهینامه و مدرک تحصیلی و شغلها و درآمدها , آدرسها , تحرکاتِ روزانه , عقاید سیاسی , دینی و مذهبی , اجتماعی , قد و وزن و وضعیت سلامتی یا بیماری , وضع مادی , وضعیت معنویات و صدها چیز دیگه
تمام تلاششون اینه که این سیستمها دائماً پیشرفته تر بشه و بیشترین تعداد از مردم کره ی زمین در این سیستمها پرونده داشته باشند .
.
گردانندگانِ این سیستمها نوادگانِ همونهایی هستند که صد سال پیش اگر یک سیاه پوست قلم به دست میگرفت تا سواد یاد بگیره انگشتش رو قطع میکردند تا دیگه از این غلطها نکنه و برای دیگران هم عبرت بشه
اونموقع عقیده داشتند که باید ملتها بیسواد و نادان باشند تا بشه جهان رو تحت سلطه ی خودشون دربیارند
حالا عقیدشون عوض شده و میخوان مردم دنیا تا میتونند سواددار بشند و موبایل بخرند و برند توی نت و تلگزام و واتس اپ و اینستاگرام و اسکایپ و وایبر و غیره نصب کنند تا بشه جذبشون کرد و مغزهاشون رو با اطلاعاتِ بخصوصی پر کرد تا بشه به ملتها و کشورها و ثروتهاشون تسلط پیدا کرد
یه زمانی مستقیماً لشکر کشی میکردند و مردم رو قتل عام میکردند و ثروتها و کشورهاشون رو تصاحب میکردند مثل اشغال امریکا و قتل عام سرخپوستها . ( امیرکا یک کشور اشغالی هست مثل فلسطین
بعدش دیدند دیگه نمیشه راحت ملتها رو قنل عام کرد , رفتند سراغ سیاست اشغال نظامی مثل اشغال نظامی ایران و هند
بعدش وفتی با مقاومت آرادیخواهان روبرو شدند عقب نشینی کردند و رفتند سراغ سیاست دولتهای دست نشانده که دستوراتشون رو اجرا کنند مثل بعضی از جاهای اونطرفِ آب
بعدش دیدند ملتها بیدار شده اند و یا تشکیل دولتِ دست نشانده شدنی نیست و خیلی جاها این سیاست هم دیگه کارایی نداره , رفتند سراغ سیاستِ ملتهای دست نشانده که الان داره اجرا میشه و روشها و ترفندهای خاص خودش رو داره مثل سوء استفاده از مبحثهای آزادی بشر , تمدن , آزادی عقیده , برابری , حفوق بشر , پیشرفت و غیره
.
پس همه براشون مهم هستند
==================================
کسانی که اطلاعاتِ شما رو میخوان چند دسته هستند :
2- سازمانهای اطلاعاتی کشورها مثل سیا و اف بی آی و موسادِ صهیونیستها و وزارت اطلاعات ایران و روسیه و انگلیس و اروپا و غیره
2- شرکتهای بزرگ تجاری مثل آمازون و سامسونگ و اپل و مایکروسافت و cnn و بی بی سی غیره
3- کلاهبردارانِ اینترنتی
4- باجگیران
5- سازمانها و گروهای فساد و فحشا
6- سازمانها و گروههای تروریستی و مافیایی
7- مردم آزارها
8- فضولها
9- بیکارهای علاقمند به هَــک برای سرگرمی
10 - غیره
.
P ===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد حساب شخصی ام در تلگرام شده بودم و پستی به شخصی ارسال کرده بودم بعد از ارسال یکساعت بعد مراجعه نمودم که پستم را بخوانم اواسط خواندنم بود که دیدم پستم حذف شد و ناپدید شد به نظرتون آیا حساب من هک شده یا نه ؟ ممنون
وارد حساب شخصی ام در تلگرام شده بودم و پستی به شخصی ارسال کرده بودم بعد از ارسال یکساعت بعد مراجعه نمودم که پستم را بخوانم اواسط خواندنم بود که دیدم پستم حذف شد و ناپدید شد به نظرتون آیا حساب من هک شده یا نه ؟ ممنون
نسخه جدید امکان حذف پیام مقابل رو داری
بدون محدودیت زمانی
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
نسخه جدید امکان حذف پیام مقابل رو داری
بدون محدودیت زمانی
ولی من حذف نکرده بودم خودش حذف شد
The Respina
01-04-2019, 18:40
طرف مقابل میتونه پیام های شما رو هم پاک کنه
اپدیت جدید تلگرام اینطوری شده و صدای خیلیا هم دراومده
اون طرف حتما پاک کرده
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-04-2019, 18:55
خیلی ممنون محمدجان:n40:
ولی به نظرتون مناسب ترین راه برای اتصال به تگلرام چی هست ؟ که حریم خصوصی و اطلاعات هم حفظ بشه ؟ :n03:
پ....روکس-ی یا وی پی ان خرگوش و .. به نظرتون قابل اعتماد هست ؟
من خودم به تلگرام خیلی نیاز دارم اما نمی دونم مناسبترین راه دسترسی به تلگرام چیه ؟
سلام
1- اصلاً امکان نداره که بگیم میخوایم از نت استفاده کنیم و اطلاعات مبادله کنیم ولی هیچکسی در دنیا از هویتمون و اطلاعاتِ رد و بدل شده باخبر نشه .این غیر ممکن هست
2- حالا مسئله اینه که حاضریم چه کسانی اطلاعاتمون رو رصد کنند ؟
یه نفر میگفت حاضره همه ی سازمانهای اطلاعاتی دنیا اطلاعاتش رو رصد کنند ولی باباش رصد نکنه !!!
3- اگر هدفتون اینه که هیچکسی در ایران نتونه شما رو تحت نطر بگیره پس تنها راهش فعلاً اینه که اینترنن ماهواره ای داشته باشین یعنی یک دیش کوچک حدود چهل یا پنجاه سانتی نصب کنین و اشتراک اینترنت ماهواره ای بگیرین و برید توی نت . رهبران داعش و شاخه های تبلیغاتیشون همگی همینطوری وصل میشدند به نت و اطلاعات میفرستادند و میگرفتند
4- راه دیگه استفاده از فبلنزشکن خارجی هست که اصلاً با هیچ جای ایران اطلاعات توافق نداشته باشه مثل سای فو ن و تو ر . اما خودِ اینها کار جمع آوری اطلاعات کاربرانشون رو به عهده دارند تا به موقع ازش استفاده بشه
5- تور بو وی پــی ا ن یا همون خاگو شی هم هست که متاسفانه همونطور که قبلاً گفتم , تا حالا نتونستم برنامه ای پبدا کنم که بتونه آز پز ها و سایتهایی که فبلنزشکنهـا باهاشون تماس میگیرند رو نشون بده چون برنامه نوروت فایروال خودش شبیه فبلنزشکن هست و نمیشه 2 تا فبلنزشگن رو با هم روشن کرد روی موبایل
6- اینها فقز 2 تا از جاهایی هست که تلکرام ظلایی باهاشون تماس میگه :
5.160.157.162
shabdiz telecom Network jsc
Iran Alborz Karaj
.
185.183.129.68
Smart land salutation Co Ltd
Iran
علاقمندان میتونند نوروت فایروال نصب کنند و خودشون بقیه ی آی پی ها رو در قسمت access log ببینند و ازش کپی بگیرند و در سایتهای زیر مشخصات مالکهاشون رو ببینند
ww.whatidmyipaddress. com
ww.dnslytics. com
.
===================================
ار یک بابت خوشحال کننده هست که تلکرام رصد میشه چون تروریستها و کلاهبردارها و سارقان و باندهای قاچاق مواد مخدر و کالا و فحشا و فساد و مافیا و سایر مجرمین هم دنبال راههای ارتباطی غیرقابل رصد میگردند
برای کسی که ریگی به کفش نداره و فعالیتِ سیاسی ممنوع هم نداره , برنامه هایی مثل واتس اپ مناسب هست ولی واتس اپ کانال نداره . اما الان مدتی هست که گروهش به صورتی شده که فقط مدیر , کسانی که مدیر تاییدشون کنه میتونند مطلب ارسال کنند
اگه فیلنزشگن خارجی هم پیدا بشه , ترافیک خور نباشه پس میشه از تلگزام معمولی آبی رنگ هم استفاده کرد . ممکنه فیلنرشگنِ خرگوشی همینطور باشه
.
نوروت فایروال اونقدر قدرتمنده که در اندورید 8 به بالا سیستم رو دستکاری کرده اند تا با بستن صفحه , نوروت فایروال بعد از چند دقیقه خاموش بشه و اگر گوشی به نت وصل باشه بی در و پیکر میشه و برنامه های اندروید و غیره مثل مور و ملخ حمله میکنن به نت و شیره ی اطلاعات داخل گوشی و اشتراک اینترنت گوشی میکشند . ول کن هم نیستن !!! بی انصافها یعنی روزی چند بار همین کار رو انجام میدند . نوروت فایروال خرخره ی همشون رو میگیره و نمیذاره وصل بشن به نت و فعالبتِ مخفیشون رو هم نشون میده
نوروت فایروال فقط 1.8 مگ حجم داره و باید روی حافظه ی گوشی نصب بشه
.
برنامه ی کول تول cool tool هم بسیار بسیار مفید هست و اطلاعات مفیدِ زیادی مثل سرعت اطلاعات و مقدار ترافیک مصرفی و مقدار رَم گوشی و درصد اشغال شده ی سی پی یو و دمای گوشی وخیلی چیزهای دیگه رودر نوار بالای صفحه نشون میده
اطلاعات بیشتر :
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-04-2019, 12:04
دوستان الان بهترین روش برای باز کردن تلگزام توی ویندوز چیه؟
سلام
نسخه ی دسک تاپِ نلکرام خودش وی پــی ا ن داره و نیازی به هیچ فیلنرشگنی نداره
حتی قبل از فیلتر شدنِ تلکزام در ایران , نسخه ی دسک تاپش اینجوری بود
.
با خطای بیش از اندازه تلاش کردی در هنگام ثبت نام تلگرام چیکا کنم؟
با خطای بیش از اندازه تلاش کردی در هنگام ثبت نام تلگرام چیکا کنم؟
فکر کنم باید حداقل 48 ساعت بگذره تا به حالت اول برگرده
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-04-2019, 12:07
سلام دوستان
خلاصه مطلب :
1- حتماً نوروت فایروال رو روی گوشیتون نصب کنین . اونی که آیکونش یک دیوار آجری و شعله ی آتش هست . چون مدلهای دیگه هم هست ولی مثل اون نیستند .
.
2- از طلایی استفاده نکنید . دی آر خیلی خیلی بهتره
.
توضیح بیشتر :
.
tele dr چک شد با نوروت فایروال . در تستِ ما به هیچ جایی در ایران تماس نگرفت . با آلمان و امریکا تماس گرفت . این تست بارها تکرار شد .
رفتار طلایی با در آر خیلی فرق داره .
ولی نوروت فایروال در قسمتِ access log نشون میده هر دوتاشون فعالیتِ پشت زمینه دارند یعنی حتی بعد از بستنشون و با وجودِ خاموش بودنِ background data در تنظیماتشون در قسمت app info و با وجودِ روشن بودنِ dsta saver در اندروید که از منوی بالای صفحه میشه فعالش کرد (همونجایی که بلوتوث و وای فای و چراغ قوه و غیره هست )
پس یادتون باشه بعد از بستنشون باید با force stop یا همون توقف اجباری متوقفشون کنید تافعالیت مخفیانه شون قطع بشه
.
==============================
ضمناً تمام شرکتهای ایرانی که طلایی باهاشون تماس میگیره , یکی از کارهاشون فروش پهنای باند اختصاصی هست و بعضیهاشون در نت هم سایت دارند و شماره تلفنهاشون هم هست .اگه خواستین میتونین زنگ بزنین و ازشون بپرسین چه رابطه ای با ظلاکرام دارند . ببینید جوابشون چیه .
سرزمین هوشمند
.
شرکت شبدیز تلکام نتورک
تلفن شبدیز :
02188872011
=================================
ضمناً برای راه افتادنِ دی آر هم از ایران وی پـی ا ن استفاده شده که آیکونش پرچم ایرانه .
مراقب باشید . ورژنهای جدیدش که در گوگل پلی هست حدود 25 مگ هست !!! اما ورژنهای قدیمیش فقط 7 یا 7 8هست . پس در گوگل بنویسید iran v p n 2.3.0
تونستیم با نوروت فایروال تستش کنیم قبل از قطع شدنِ نوروت فایروال . فقط با اروپا تماس میگیره . سبک هست . تبلیغات هم نداره فعالیتِ پشت زمینه هم ازش دیده نشد با دیتا سیورِ روشن و خاموش بودنِ background data
.
.
Free Spirit
09-04-2019, 19:25
اگر برای کسی در تلگرام کانال و گروه درست کنم و خودم عضو اون کانال و گروه نباشم (ترک کنم یا Leave) و استفاده نادرست از اون کانال و گروه بشه از لحاظ امنیتی و پیگرد قانونی به گردن من هست؟ از این لحاظ که با شماره تلفن من گروه و کانال ثبت شده این رو می پرسم.
mahan999
10-04-2019, 15:44
نه نداره نه الان نه در گذشته این مشکل رو نداشته
سلام . من تو یه گروه عضوم میخوام تمام پیغامهام رو پاک کنم آیا راهی هست که دونه دونه انتخاب نکنم و همشون رو یکجا پاک کنم؟
B3NYAMIN
10-04-2019, 16:09
سلام
آموزش ساخت Mtp proto کسی داره!؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-04-2019, 16:46
اگر برای کسی در تلگرام کانال و گروه درست کنم و خودم عضو اون کانال و گروه نباشم (ترک کنم یا Leave) و استفاده نادرست از اون کانال و گروه بشه از لحاظ امنیتی و پیگرد قانونی به گردن من هست؟ از این لحاظ که با شماره تلفن من گروه و کانال ثبت شده این رو می پرسم.
سلام
اگر در این کانال و گروه کار غیرقانونی انجام بشه و مسئله بخواد قانونی بررسی بشه چند فاکتور باید در نطر گرفته بشه :
تاپیک و گروه برای چه کاری درست شدند ؟ یعنی هدف چی بوده ؟ قانونی یا غیرقانونی ؟
آیا در زمان مدیریت شما کار غیرقانونی انجام شده
علت خروج شما چی بوده ؟
اگر تا اینجا همه چیز قانونی و درست بوده , پس مسئولیتِ وقایع بعدی با شما نیستدرست مثل اینکه شما قانونی یک مینی بوس بخرید و قانونی هم تبدیلش کنین به سرویس مدرسه و بدون هیچ خلافی واگذارش کنین به دیگری . دیگه بعد از واگذاری , دیگه مسئولیتی بر عهده ی شما نیست
.
ولی کسی که یک گروه تروریستی تشکیل میده و قبل از انجام هر گونه عملیاتِ تروریستی مسئولیت گروه رو به دیگری واگذار میکنه باز هم مقصر و تحت پیگرد قانونی قرار میگیره
.
اگر میخواین کاملاً در امان باشید باید به اون شخص یاد بدین خودش گروه و کانال رو تاسیس کنه البته به شرطی که هدفش قانونی و خیر هست وگرنه باز هم مسئولیت دارید شما
.
محمد7966
10-04-2019, 17:21
سلام . من تو یه گروه عضوم میخوام تمام پیغامهام رو پاک کنم آیا راهی هست که دونه دونه انتخاب نکنم و همشون رو یکجا پاک کنم؟
سلام.فقط ادمین ها این توانایی رو دارند که بتونن کل پیام های طرف رو پاک کنند.باید به یکی از ادمین ها بگید
روانپریش
12-04-2019, 19:42
سلام
دوستان نرم افزار های زیادی هستند که تلگرام رو بدون هیل.تر هستند یعنی بدون نیاز به هلتر شکن استفاده میشه .
تلگرام دی ار هم گزینه خوبیه . هیلتر شکن داخلی سای.فون داره . و کمتر اینترنت جهت مصرف میکنه
از همه مهمتر از هاتگرام و تلگرام طلایی بهتره.
برای دسکتاپ نسخه ای هست؟
برای دسکتاپ نسخه ای هست؟
همین تلگرام اصلی و استفاده از پروکثی
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-04-2019, 22:03
برای دسکتاپ نسخه ای هست؟
سلام
بله هست . احتیاج به فیـلنزشگن هم نداره . خودش داره .
از فیلنزشگن استفاده نکنین خصوصاً سای ف و,ن چون مثل جاروبرقی شیره ی گوشی و کامپیوتر رو میکشه ومیزنه و میبره (تست کردیم با نرم افزارها و سخت افزارهای مخصوص )
The Respina
13-04-2019, 08:45
نسخه ویندوز اولین باز نیاز به فیلترشکن داره و بعد کاربر میتونه پروکسی MTProto از کانال های پروکسی اضافه کنه و راحت بدون فیلترشکن استفاده کنه. اینکه گفته میشه فیلترشکن داخلی داره صحیح نیست
مدیران با این افراد به ظاهر متشخص که کاری جز گمراه کردن بقیه ندارن برخورد جدی داشته باشن.
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-04-2019, 14:27
نسخه ویندوز اولین باز نیاز به فیلترشکن داره و بعد کاربر میتونه پروکسی MTProto از کانال های پروکسی اضافه کنه و راحت بدون فیلترشکن استفاده کنه. اینکه گفته میشه فیلترشکن داخلی داره صحیح نیستمدیران با این افراد به ظاهر متشخص که کاری جز گمراه کردن بقیه ندارن برخورد جدی داشته باشن.سلام
کاری جز گمراه کردنِ بقیه ندارند ؟!
شما یا نسنجیده همینطوری یه چیزی نوشتین یا عجول هستین یا اینکه قصد و غرضی دارید از نوشتن اینها .
اگه زحمتی نیست بی زحمت یه زحمتی بکشید و همه ی مطالب گمراه کننده رو دونه دونه افشا کنین
ما در ایران نسبش کردیم روی ویندوز 10 و خودش بدون هیچ فیلنزشگنی وصل شد و کار کرد
با ابزارهای دیگه ای هم چک کردیم و مشخص شد که تلکزام دسک تاپ و کسپرسکی اینترنت سیکیوریتی , هر دوتاشون داخلشون وی بی ا ن دارند
ابزاری که استفاده کردیم یک مودمِ فیلتردار هست که فقط برنامه هایی که داخلش وی پ ی ا ن داره میتونه ازش رد بشه و با سرورش در خارج از ایران تماس بگیره . تمام مرورگرها و حتی نرم افزارهای خودِ سیستم ویندوز هم نمیتونند از این مودمِ فیلتردار رد بشند
اما یه چیزی هست . شاید ورژنهای جدیدش اینطوری باشه که شما میگین
این رو باید دوستان چک کنند و خبر بدند
منتظر افشاگیرهای شما هستیم
EhsanCPU
13-04-2019, 18:31
از فیلنزشگن استفاده نکنین خصوصاً سای ف و,ن چون مثل جاروبرقی شیره ی گوشی و کامپیوتر رو میکشه ومیزنه و میبره (تست کردیم با نرم افزارها و سخت افزارهای مخصوص )
سلام لطفا در این مورد بیشتر و دقیق تر توضیح بدین (چون موضوع مهمی هست و اکثریت دارن از همین نرم افزار استفاده میکنن)
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-04-2019, 20:43
سلام
لطفا در این مورد بیشتر و دقیق تر توضیح بدین (چون موضوع مهمی هست و اکثریت دارن از همین نرم افزار استفاده میکنن)
سلام
این رو همه باید بدونند که هیچ کسی فیلنزشگن و برنامه ی شبکه اجتماعی و مرورگر درست نمیکنه برای رضای خدا
تمام اینها اهدافِ آشکار و مخفیانه ای دارند که مهمترینش دسترسی به اطلاعاتِ خصوصی مردم و اهداف تجاری و سیاسی و نظامی و فرهنگی و عقیدتی و غیره دارند .
یک نمونه ی کوچکش ,مرورگر hermit هست که مخصوص اندروبده . با نرم افزار advanced permission manager دسترسیهاش چک شد . یک جاسوس تمام عیار هست .
دیدین چقدر راحت مچِ تیم قتل جمال خاشقجی رو گرفتند ؟
تمام تحرکات و حرفها و اهداف و مشخصاتِ تک تکِ تیم ترور رو راحت به دست آوردند از بن سلمان تا کوچکترین عضو تیم .
آیا حتی یک نفر از سعودیهای تیم ترور حق داره شکایت کنه از اندروید و اپل و گوگل و اسکایپ و غیره ؟
ابداً . همه ی مردم دنیا قبل از استفاده از سیستم عاملها و نرم افزارها باید موافقت کنند با تمام قوانین و مقرراتِ اون سیستمها و برنامه ها وگرنه سرویس بی سرویس .
برای همین بنده دائماً به همه توصیه میکنم تا میتونند از فیلتزشگن استفاده نکنند و یا فقط برای راه اندازیِ اولیه ی یک نرم افرار استفاده کنند و به محض راه افتادنِ برنامه , فیلنزشگن رو رو ببندند و کامل حذفش کنند ولی فایلش رو نگه دارند برای استفاده ی بعدی .
=============================
اما سای ف ون , این جاروبرقی اطلاعاتی , بنده این نرم افزار رو روی سیستم عاملهای ویندوز xp و 8 و 10 تست کردم .
از یک مودم با کنتور ترافیک ارسالی و دریافتی استفاده کردم که دقتش 1kb/s هست
سا ی ف ون گاهی اولش آرومه و ترافیکِ عادی و کم مصرف میکنه ولی بعد از چند دقیقه یک دفعه فعال میشه و با بالاترین سرعتِ ممکنه شروع میکنه به ارسال اطلاعات از کامپیوتر «قربانی»
اگر اینترنت 4Gیا 3G باشه ظرف مدت کوتاهی حجم سنگینی از اطلاعات رو میزنند و میبرند
======================================
روز به روز دارند سیستمها رو طوری تغییر میدند که برای مردم بهتر و راحت تر هست اما برای خودشون هم بسیار بسیار مفیدتر هست تا بی سر و صدا بتونند بیشترین حجم اطلاعات صوتی و تصویری و نوشتاری و سایر اطلاعات مثل موقعیت دقیق مکانی و تحرکات روزمره و اسرار زندگی یک نفر و حتی تمایلات جنسیش و علاقمندیهاش و بیماریهاش و نقطه ضعفهاش رو بزنند و ببرند
برای مثال:
گوشیهایی که باتریشون رو نمیشه برداشت, این نوع گوشیها داره بیشتر و بیشتر میشه تا کسی نتونه اونها رو از کار بندازه .
هاردهایی که کاملاً بی صدا روشن و خاموش میشند
حافظه ی داخلی گوشیها داره هی بیشتر و بیشتر میشه تا کسی نتونه اطلاعاتش رو پاک کنه و اطلاعات جدید ذخیره کنه به جاش و اطلاعات پاک شده هم تا بیشترین وقت ممکن بمونه توی حافظه
هسته ی مخفی . مثلاً میگن گوشی 8 هسته ای هست ولی 9 تا هست و نهمی کار جاسوسی رو انجام میده . برای زاپای نیست .
تمام سیستمهای کامپیوتر مثل میکروفن و دوربین و دکمه های روشن و خاموش و جی پی اس و غیره , همگی دینامیکی هستند یعنی از راه دور توسط وای فای یا بلوتوث یا اینترنت یا مادون قرمز و غیره قابل کنترل هستند
سرعت انتقال اطلاعات در بلوتوثها و وای فای و اینترنت هم که داره هی بیشتر و بیشتر میشه , برای جاسوسیهاشون حتی موافقت مردم رو هم اجباراً گرفته اند تا کسی نتونه شکایت کنه یعنی به مردم میگن یا موافقت کن یا نمیتونی استفاده کنی
گاهی هم به بهانه ی آپدیت و ویروس یابی و عیب یابی میرند کامپیوترهای مردم رو میگردند و اطلاعاتش رو میبرند
همین دو سه سال پیش معلوم شد که هاردهای ساختِ معروفترین شرکتهای دنیا بدافزار داره که توسط آنتی ویروسها قابل شناسایی نیست
موسس ویکی لیکس که بالاخره بعد از حدود 8 سال فرار و پناهندگی چند روز پیش دستگیر شد , بیشتر این اطلاعات رو منتشر کرده بود و بالاخره هم بعد از حدود 8 سال بازداشتش کردند .
بدافزار flame شعله , حدود 5 سال در همه جای دنیا جاسوسی کرد ولی هیچ آنتی ویروس و فایروالی نتونست پیداش کنه . فقط نرم افزار webroot sntispy بهش شک میکرده و پیشنهادِ قرنطینه کردنش رو میداده
دستِ آخر هم روسها در شرکت کاسپرسکی اتفاقی پیداش کردند بعد از گله ی نماینده ی روسیه در سازمان ملل که گفته بود بعضی از فایلهای لپ تاپش خود به خود حذف میشه .
شعله بعد از لو رفتنش دستور خودکشی گرفت از اربابانش و خودش رو حذف کرد از کامپیوترهای همه ی قربانیان که به نت وصل بودند .
خلاصه همه چیز رو طوری طراحی کرده اند که بیشترین تعداد از مردم دنیا توی چنگشون باشند . گاهی وقتها از خودِ مردم بیشتر خبر دارند از خصوصیات زندگیِ مردم , مثلاً یکی همسرش بهش خیانت میکنه و از این خیانت خبر نداره ولی اونها از همه ی جزئیاتِ این خیانت هم خبر دارند
باید یک نرم افزار کنتور ترافیک اینترنت نصب کنین تا دائماً روی صفحه مقدار ترافیک ارسالی و دریافتی و سرعتِ اون رو بهتون نشون بده . اینطوری میتونین مچ فیلنزشگن ها و حتی نرم افزارهای خود سیستم عامل رو بگیرید
مثلاً خود ویندوز شیره ی کامپیوتر رو میکشه و میزنه و میبره
اطلاعات بیشتر در این تاپیک
.
اندروید هم یک جاسوس تمام عیار هست و خیلی از برنامه های مخصوص اندروید مثل تلگزام و واتس اپ و حتی ای گپ و سروش و ایتا و غیره
اطلاعات بیشتر در این تاپیکها
هـک نشدن محاله . ما فقط باید انتخاب کنیم که میخوایم اطلاعاتمون دست چه کسی بیافته و دست چه کسی نیافته
مثلاً در غرب, خیلیها حاضرند اطلاعات خصوصیشون دست روسها بیافته ولی دست دولتها و سازمانهای غربی نیافته . برای همین کسپرسکی نصب میکنند . آنتی ویروس غربی نصب نمیکنند
.=============================
بعضیها میگن:
بابا ما آدم معمولی هستیم . کسی نمیاد از ما جاسوسی کنه
چه میال خامی !!!
همه به درد بخورند به وقتش . حتی معتاد کارتن خواب .
مگه کلاهبردارها میلیاردها تومن از معتادان کارتن خواب پول به دست نیاوردند ؟ (100 هزار تومن دادند بهشون تا حساب بانکی باز کنند و بعدش کارتشون رو گرفتند و باهاش کلی کلاه برداری کردند )
.
مگه 10 میلیون تومن ندادند و با کارت ملی پیرمرد و پیرزن روستایی کارتِ بازرگانی نگرفتند و صدها میلیارد تومن کاسبی نکردند باهاش ؟
دستِ آخر هم اون پیرمرد و پیرزن با کلی بدهکاری به گمرک روبرو شدند
.
مگه آدمهای بدونِ سوء سابقه و گمنام و معمولی رو شکار نکردند و در خارج آموزش ندادند برای ترور دانشمندان هسته ای و غیره ؟
همه مهم هستند براشون حتی بچه های کودکستانی
دوستان ، چرا پروکثی روی تلگرام من کار نمیکنه.
مثلا ما دو دستگاه متصل به یک WIFI مودم رو داریم .
هر دو هم از یک پروکثی استفاده میکنیم . یکی از دستگاه ها تلگرامش به راحتی به پروکثی متصل می شود و دیگری اصلا وصل نمی شود .
مشکل کجاست ؟
shaahani
16-04-2019, 10:02
دوستان ، چرا پروکثی روی تلگرام من کار نمیکنه.
مثلا ما دو دستگاه متصل به یک WIFI مودم رو داریم .
هر دو هم از یک پروکثی استفاده میکنیم . یکی از دستگاه ها تلگرامش به راحتی به پروکثی متصل می شود و دیگری اصلا وصل نمی شود .
مشکل کجاست ؟
مشکل اینجاست که سرورهای پروکثی تنظیماتی برای کنترل پهنای باند دارند و یکی از اونها این هست که هر آی پی، اجازه برقراری یک ارتباط را دارد.
درنتیجه زمانی که از یک آی پی دو ارتباط برقرار میشه ، چه دو برنامه تلگرام روی یک کامپیوتر باشه و چه دو دستگاه متفاوت و دو تلگرام، بطور همزمان فقط یکی از آنها قابلیت اتصال را خواهد داشت.
البته MT Proto Prox y های اختصاصی که سروری را بطور ماهیانه برای خود و خانواده اجاره کرده باشید، چنین مشکلاتی را ندارند.
مشکل اینجاست که سرورهای پروکثی تنظیماتی برای کنترل پهنای باند دارند و یکی از اونها این هست که هر آی پی، اجازه برقراری یک ارتباط را دارد.
درنتیجه زمانی که از یک آی پی دو ارتباط برقرار میشه ، چه دو برنامه تلگرام روی یک کامپیوتر باشه و چه دو دستگاه متفاوت و دو تلگرام، بطور همزمان فقط یکی از آنها قابلیت اتصال را خواهد داشت.
البته MT Proto Prox y های اختصاصی که سروری را بطور ماهیانه برای خود و خانواده اجاره کرده باشید، چنین مشکلاتی را ندارند.
مشکل اینجاست که سایر پروکثی ها غیر از mt proto px هم وصل نمی شوند .
تو سایتی نوشته بود . از نرم افزار های فارسی زبان هست که روی گوشی نصب شده ، آیا واقعیت داره ؟
یعنی کدی مخفی داشته باشند که نزارند هیلترشکن و پروکثی کار کنه ؟:n04:
shaahani
16-04-2019, 14:09
مشکل اینجاست که سایر پروکثی ها غیر از mt proto px هم وصل نمی شوند .
تو سایتی نوشته بود . از نرم افزار های فارسی زبان هست که روی گوشی نصب شده ، آیا واقعیت داره ؟
یعنی کدی مخفی داشته باشند که نزارند هیلترشکن و پروکثی کار کنه ؟:n04:
این امکان وجود داره که یک نرم افزار فارسی زیان، در تمام ارتباطات و کارکردهای دیگر گوشی جاسوسی و دخالت کند.
همانطور که برنامه های اینچنینی زیادی را مشاهده کردم.
اما در این مورد به خصوص بعید میدونم ایراد از این مسئله باشه، شروع به امتحان پروکثی های دیگر کنید و در درجه اول نسخه اصلی تلگرام خودتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید.
من نیز بدون نصب هیچگونه برنامه فارسی، از روی یک کامپیوتر وقتی دو نسخه پرتابل از تلگرام را دارم ، متوجه شدم که در بعضی از پروکثی ها ، بطور همزمان نمی شود از دو تلگرام استفاده نمود و تنها اولین ارتباط برقرار می شود و برنامه دوم نمیتواند به هما پروکثی خاص متصل شود.
البته تمام سرورها اینگونه نیستند، مخصوصا وقتی که سرور اختصاصی داشتم و تمام منزل و خانواده از آن استفاده می نمودند، مشکلی در برقراری همزمان از یک مودم و اینترنت به این سرور نبود.
Mohammad Hosseyn
16-04-2019, 23:48
سلام
بله هست . احتیاج به فیـلنزشگن هم نداره . خودش داره .
=============================
اما سای ف ون , این جاروبرقی اطلاعاتی , بنده این نرم افزار رو روی سیستم عاملهای ویندوز xp و 8 و 10 تست کردم .
از یک مودم با کنتور ترافیک ارسالی و دریافتی استفاده کردم که دقتش 1kb/s هست
سا ی ف ون گاهی اولش آرومه و ترافیکِ عادی و کم مصرف میکنه ولی بعد از چند دقیقه یک دفعه فعال میشه و با بالاترین سرعتِ ممکنه شروع میکنه به ارسال اطلاعات از کامپیوتر «قربانی»
اگر اینترنت 4Gیا 3G باشه ظرف مدت کوتاهی حجم سنگینی از اطلاعات رو میزنند و میبرند
روز به روز دارند سیستمها رو طوری تغییر میدند که برای مردم بهتر و راحت تر هست اما برای خودشون هم بسیار بسیار مفیدتر هست تا بی سر و صدا بتونند بیشترین حجم اطلاعات صوتی و تصویری و نوشتاری و سایر اطلاعات مثل موقعیت دقیق مکانی و تحرکات روزمره و اسرار زندگی یک نفر و حتی تمایلات جنسیش و علاقمندیهاش و بیماریهاش و نقطه ضعفهاش رو بزنند و ببرند
علاوه بر اینکه اطلاعات غلط میدید، پیاز داغ مسئله رو هم زید میکنید و وارد حیطه توهم توطئه میشید...
اولا که نسخههای اصلی تلگرام به سرور اصلی تلگرام متصل هستند که همگی در ایران مسدود شدند و بنابراین نسخه دسکتاپ یا موبایل یا وب این اپ مسدوده و تنها با استفاده از قندشکن قابل اتصال هست. می فرمائید خیر لطفا عکس بذارید که بدون قندشکن ping داشته باشید در تلگرام.
دوما در مورد سایفون یا سایر قندشکن ها. شما مشخص نمیکنید که سایفون به چه سروری متصل میشه و چه اطلاعاتی رو منتقل میکنه. حتی یادتون رفته سایفون یک نرم افزار متن باز (open source) هست.
تمام پیشرفتهای IT رو هم ابزار جاسوسی کردید!
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-04-2019, 13:26
علاوه بر اینکه اطلاعات غلط میدید، پیاز داغ مسئله رو هم زید میکنید و وارد حیطه توهم توطئه میشید...
اولا که نسخههای اصلی تلگرام به سرور اصلی تلگرام متصل هستند که همگی در ایران مسدود شدند و بنابراین نسخه دسکتاپ یا موبایل یا وب این اپ مسدوده و تنها با استفاده از قندشکن قابل اتصال هست. می فرمائید خیر لطفا عکس بذارید که بدون قندشکن ping داشته باشید در تلگرام.
دوما در مورد سایفون یا سایر قندشکن ها. شما مشخص نمیکنید که سایفون به چه سروری متصل میشه و چه اطلاعاتی رو منتقل میکنه. حتی یادتون رفته سایفون یک نرم افزار متن باز (open source) هست.تمام پیشرفتهای IT رو هم ابزار جاسوسی کردید!
سلام
ممنون از نظراتتون
گفتنیها رو گفتیم و گفتید و گفتند و باز هم گفته میشه
حالا دیگه این مردم هستند که میخونند و تصمیم میگیرند که چکار کنند و چکار نکنند
مسئولیت و عواقبِ تصمیم و انتخابشون هم با خودشون هست
.
روانپریش
18-04-2019, 23:44
یه وقتایی که تلگرام باز نمیشه و دسترسی به کانال های MT Proto Prox y نیست از کجا میشه چندتا MT Proto Prox y جدید و سالم گیر اورد؟
یه وقتایی که تلگرام باز نمیشه و دسترسی به کانال های MT Proto Prox y نیست از کجا میشه چندتا MT Proto Prox y جدید و سالم گیر اورد؟
پروکثی رو فراموش کن . تلگرام دی ار
همیشه وصله و هیچ پروکثی نمیخواد.
روانپریش
19-04-2019, 13:00
پروکثی رو فراموش کن . تلگرام دی ار
همیشه وصله و هیچ پروکثی نمیخواد.
من با ویندوز میام برای ویندوز هم نسخه داره؟
من با ویندوز میام برای ویندوز هم نسخه داره؟
برای ویندوز از نخسه تلگرام اصلی استفاده کن و پروکثی
سلام
ممنون از نظراتتون
گفتنیها رو گفتیم و گفتید و گفتند و باز هم گفته میشه
حالا دیگه این مردم هستند که میخونند و تصمیم میگیرند که چکار کنند و چکار نکنند
مسئولیت و عواقبِ تصمیم و انتخابشون هم با خودشون هست
.
محمد جان درست می فرمایند و منم تاییدشون میکنم.
ولی به نظرم شاید برخی ها اطلاعات مهمی نداشته باشند که افتادن دست کسی براشون مهم باشه . ولی در کل چه برای خودمون و چه برای خارجی ها ، اگر قرار باشه اطلاعاتی دست کسی بیفتد . افراد بیشتر ترجیح میدهند دست افراد خارج از کشورشون بیفتند تا داخل کشورشون :n02:.
سلام
دوستان همه پروکثی ها از کار افتادن درسته ؟
The Respina
21-04-2019, 12:16
سلام
سلام شدیدا دارن رو پروکسی ها اختلال ایجاد میکنن. فعلا از فیلترشکنها استفاده کنید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-04-2019, 12:28
سلام
با سلام خدمت همگی
.
خبر رسید که DR از سه چهار روز پیش در بعضی جاها با یک آی پی استثنائی تماس میگیره
1.1.1.1
عجب آی پی ای
اسم هاستش one.one.one.one هست
در استرالیا هست
اطلاعات بیشتر
بعضیها میگن DR از کار افتاده ولی طلایی همچنان فعاله البته از طریق همون شرکتهای ایرانی که قبلاً گفتم
جنگ الکترونیکی بین ایران و روسیه و چین با امریکا و همپیمانانش دائماً بیشتر و بیشتر میشه
در روسیه دارند همه چیز رو آماده میکنند برای هر احتمالی مثل قطع کامل اینترنت خارجی و کار با اینترنت ملی
ایران هم همینطور . حالا باید دید تصمیم گیرانِ ایران در بحرانِ فعلی که داره بیشتر هم میشه چه تصمیم هایی میگیرند در مورد تلکرام و واتس اپ و و اینستاگرام و فیلنزشگنها و غیره
.
behnamy01
21-04-2019, 13:39
با سلام خدمت همگی
.
خبر رسید که DR از سه چهار روز پیش در بعضی جاها با یک آی پی استثنائی تماس میگیره
1.1.1.1
عجب آی پی ای
.
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-04-2019, 14:46
سلام
مشخصات و آدرس و شماره تلفن چند سرور ایرانی که در ایران طلایی رو راه میندارند
طلایی هنوز فعاله چون کامل تحتِ نظره
.
[/b]
.
اين هم مشخصات harsobh.com که افغانستانی هست و طلایی گاهی باهاش تماس میگیره
طلایی روی هواست . مردم به خیالشون امنه !!!
البته از یک بابت هم خوبه که تحت نظره چون خلافکارها و کلاهبردارها و تروریستها و قاچاقچیان و سارقین و سایر تبهکارها هم دنبال وسیله ی ارتباطی غیرقابل نفوذ و استراق سمع میگردند
.
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-04-2019, 09:37
با سلام
ظاهراً گوگل مطالبی که اینجا نوشتیم رو خونده
دیشب bbc گفت که گوگل هشدار داده که طلایی و هات کرام , جاسوس افزار داره
چند ساعت بعدش هم خبر رسید که موبایلهای اندرویدی خودش طلایی و هات کرام رو داره از روی گوشیهایی که به نت وصل میشه حذف میکنه .
نمیدونم خبر حذف اتوماتیک صحت داره یا فقط یک شایعه هست . خودتون میتونین تست کنین
.
خبر رسیده که در ایران , دی آر در خیلی جاها کلاً از کار افتاده ولی طلایی همچنان از طریق شرکت سرزمین هوشمند که در تهران هست, خیلی سریع وصل میشه
====================================
توصیه بنده ی مخلص:
قید تلگزام رو بزنید و از واتس اپ استفاده کنین که تلفن هم داره با کیفیتِ صدای عالی برای کسانی که 3G یا 4G دارند
اگر هنوز هم اِصرار دارید از تلکزام استفاده کنین پس با فیلنزشکنِ بی طرف استفاده کنین
از سایف و ن به هیچ وجه استفاده نکنید
بهتره از تور هم استفاده نکنبد . کلاً از فبلنزشگنهایی که VOA و و رادیو فر دا و منو تو پیشنهاد میکنند استفاده نکنید
به نظر بنده ممکنه خرگوشی (turbo) بی طرف باشه
اما باز هم یادآوری میکنم :
فبلترشگن خودش یک نرم افزار جاسوسی هست . وقتی ازش استفاده میکنین تمام اطلاعات ارسالی و دریافتی میره زیر دستِ گردانندگانِ فبلترشگن . چه بسا تمام گوشی رو هم تحت کنترل بگیرند . بستگی به دسترسیهای داخلِ برنامه ی فیلتزشگن داره . دیگه خود دانید
.
خودِ واتس هم یک جاسوس افزار هست و به خیلی چیزها دسترسی داره و حتی بعد از خاموش کردنش هم به صورت مخفیانه به شدت با نت در تماس هست (با برنامه ی نوروت فایروال چک شده ) پس بهتره وقتی خاموش هست , با توقفِ اجباری force stop متوقفش کنین
برنامه هایی هست که اتوماتیک میتونه توقف اجباری رو انجام بده
اطلاعات بیشتر در این تاپیک :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
Mohammad Hosseyn
26-04-2019, 20:53
فبلترشگن خودش یک نرم افزار جاسوسی هست . وقتی ازش استفاده میکنین تمام اطلاعات ارسالی و دریافتی میره زیر دستِ گردانندگانِ فبلترشگن . چه بسا تمام گوشی رو هم تحت کنترل بگیرند . بستگی به دسترسیهای داخلِ برنامه ی فیلتزشگن داره . دیگه خود دانید
.
فیلتر شکن خرگوش؟! شما tor که یک شبکه p2p حساب میشه رو قبول ندارید، به یک vpn معمولی میگید بیطرف؟! استاندارد شما چی هست اصلا؟!
خودِ واتس هم یک جاسوس افزار هست و به خیلی چیزها دسترسی داره و حتی بعد از خاموش کردنش هم به صورت مخفیانه به شدت با نت در تماس هست (با برنامه ی نوروت فایروال چک شده ) پس بهتره وقتی خاموش هست , با توقفِ اجباری force stop متوقفش کنین
هر اپ پیام رسانی با بسته شدنش کانکشن رو حفظ میکنه بخاطر سرویس اطلاع رسانی! واژهی «به شدت» که بکار میبرید مبهمه. اگر تست کردید باید بگید چه حجمی در چه مدتی و با چه سروری. اظهار نظرهای شما بشدت غیرکارشناسی هست...
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-04-2019, 22:25
فیلتر شکن خرگوش؟! شما tor که یک شبکه p2p حساب میشه رو قبول ندارید، به یک vpn معمولی میگید بیطرف؟! استاندارد شما چی هست اصلا؟!
هر اپ پیام رسانی با بسته شدنش کانکشن رو حفظ میکنه بخاطر سرویس اطلاع رسانی! واژهی «به شدت» که بکار میبرید مبهمه. اگر تست کردید باید بگید چه حجمی در چه مدتی و با چه سروری. اظهار نظرهای شما بشدت غیرکارشناسی هست...
سلام
.
ممنون از نظرتون
.
باز هم مجبورم بگم که :
اگر مختصر بنویسیم , میگن واضح نیست , مفهوم نیست , این رو ننوشتین, اون رو ذکر نکردین و توضیح ندادین و ....
.
اگر هم توضیح طولانی بدیم خیلیها نمیخونند یا میگن مختصر بنویسید
.
بگذریم ....
.
دوست عزیز شما اگه لطف کنین توضیحاتِ قبلی بنده رو بخونید , نوشته ام :
اگر background data رو برای برنامه ای مثل واتس اپ غیر فعال کنیم و data saver اندروید رو هم فعال کنیم , باز هم وقتی که واتس اپ رو میبندیم و نت روشن هست , واتس اپ مثل سگ هار !!! حمله میکنه به نت و و آروم نمیگیره
.
ما حدود 15 آی پی و دامین رو برای واتس اپ ممنوع کردیم توسط نوروت فایروال و هنوز بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه ولی دیگه نمیتونه بی حساب و کتاب اطلاعات بفرسته و بگیره
.
[b]
واتس اپ برای کار کردن فقط به 2 ای پی احتیاج داره که با یکیش نوشته ها رو میفرسته ومیگیره و با دومی که آمازون دات کام هست , فایلهای صوتی و تصویری رو مبادله میکنه
بقیه ی آی پی ها رو کلاً ممنوع کنین
.
حالا هر فردی علاقمنده خودش بره دنبال اون ای پی های اضافه که معلوم نیست واتس اپ چی میفرسته و میگیره از طریقشون و همه رو ممنوع کنین توسط نوروت فایروال
.
با توقفِ اجباریش (force stop )هم همه ی فعالیتهاش متوقف میشه که برای کاهش حرارت باتری و افزایش عمر باتری و عمر گوشی و سرعت گوشی و امنیت گوشی بسیار مفیده
.
این امکان وجود نداره که همه چیز رو هر بار تکرار کنیم .
.
همینجا با افتخار اعلام میکنم که :
دوستان عزیز , مطالبی که توسط بنده مخلص تقدیمتون میشه , برای افزایش امنیت و ایمنی و آسایش و راحتی و منظم شدنِ اقتصاد زندگیتون و کاهش مشکلاتِ خود خواسته و مشکلات ناخواسته هست با روشهای شرافتمندانه و خداپسندانه و قانونی پس اگر این چیزها براتون مهم هست و مایل بودین , مطالب بنده ی مخلص رو بخونین و به کار ببندین
.
اگر هم به این چیزها علاقه ندارید و یا براتون مهم نیست پس نادیده بگیرید و نخونید
به همین سادگی
:)
:)
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-04-2019, 14:04
با سلام
امروز در اخبار ساعت 14 شبکه ی یک :
گوگل و اندروید بدون اجازه کاربران , اقدام به حذف تلکرام و هات کرام که 35 میلیون کاربر دارند از گوشیهای کاربران کردند .
ظاهراً مسئولین صدا و سیما نمیدونند که قبل ار استفاده از گوشی و برنامه ها , باید با شرایطشون موافقت کنیم وگرنه گوسی و برنامه ها کار نمیکنه اصلاً
.
بعدش هم یک کلیپ از دادگاهِ یکی از مدیرانِ گوگل در امریکا رو نشون دادند که دادستان به مدیر گوگل میگه :
اگه من برم پیش فلانی و بعد برم جای دیگه , آیا شما اینها رو میفهمید ؟
مدیر گوگل کمی از جواب دادن امتناع کرد و وقتی دوباره ازش پرسیدند گفت بله
.
البته این یک چیز واضحه که گوگل و اندروید و اپل و مایکروسافت و تلکرام و واتس اپ و اسکایپ و وایبر و ایمو و سایر مینجرها و فیلنرشگنها و آنتی ویروسها و مرورگرها و غیره , از خیلی چیزهای زندگی مردم خبر دارند . حتی کسانی که اصلاً به نت هم وصل نمیشند و یا اصلاً گوشی هوشمند و کامپیوتر هم ندارند !
اما مردم میتونند تا حدی انتخاب کنند که اطلاعاتشون دست چه کسانی بیافته و دست چه کسانی نیافته مثل انتخاب گوشی سامسونگ یا نوکیا یا هواوی و انتخابِ گوشی اندرویدی یا اپل و انتخاب انتی ویروس غربی یا شرقی و انتخاب یکی از مسنجرها مثل تلکرام یا واتس اپ یا اسکایپ و وایبر و غیره و همچنین نصب یک فایروالِ قوی مثل نوروت فایروال و همچنین دستکاریِ دسترسیهای برنامه ها مثل استفاده از برنامه ی Advanced permission manager
.
اگر نوروت فایروال داشته باشین گوگل و اندروید نمیتونند با گوشیتون ارتباط برقرار کنند و قدرت دستکاری ازشون گرفته میشه (این موضوع تست شده توسط چند نفر )
.
امروز هم تعدادی که نوروت فایروال دارند , طلایی رو چک کردند , هنوز هم از طریق همون شرکتهای ایرانی راحت به نت وصل میشه . دی آر هم کلاً از کار افتاده و حتی بعد از یک بار وصل شدن با فیلنزشکن , باز هم خودش تنهایی نمیتونه وصل بشه
.
اگر طلایی و هات کرام در گوشی شما حذف شده خبر بدین لطفاً
گوشی قفل شکسته هم قابل دستکاریِ بیشتر هست . این دسنکاری در سیستم عامل گوشی , میتونه باعث افزایش دوام و امنیت گوشی بشه . میتونه برعکس عمل کنه و گوشی رو بی دفاع کنه و یا ضعیف کنه در برابر حملاتِ سایبری . پس باید حساب شده و توسط فرد آگاهِ بااطمینان و قابل اعتماد صورت بگیره
alijigari
27-04-2019, 23:31
درود
ورژن تلگرام دسکتاپ 1.6.7 هست . مشکلی که دارم تمام voice ها را به صورت اتوماتیک در کانال ها و ... دانلود میکنه حتی در قسمت automatic media download تمام گزینه را off کردم . قبلا گرینه ای برای voice بود اما الان نیست . ممنون میشم راه حلی بفرمایید .
توی این ورژن فقط همین چند تا گزینه را داره و گزینه voice را برداشته . مثلا کانال هایی که اهنگ داره دموی اهنگ ها به صورت voice هست ، همه را دانلود کرده .مشکل من فقط با ورژن دسکتاپ هست و روی موبایل مشکلی ندارم . اگه نتونم راهی پیدا کنم باید از خیلی کانال ها بیرون بیام . خیلی خیلی روی اعصاب هست
متاسفانه توی یک روز 200 تا 300 voice دانلود شده
behnamy01
28-04-2019, 17:53
درود
ورژن تلگرام دسکتاپ 1.6.7 هست . مشکلی که دارم تمام voice ها را به صورت اتوماتیک در کانال ها و ... دانلود میکنه حتی در قسمت automatic media download تمام گزینه را off کردم . قبلا گرینه ای برای voice بود اما الان نیست . ممنون میشم راه حلی بفرمایید .
توی این ورژن فقط همین چند تا گزینه را داره و گزینه voice را برداشته . مثلا کانال هایی که اهنگ داره دموی اهنگ ها به صورت voice هست ، همه را دانلود کرده .مشکل من فقط با ورژن دسکتاپ هست و روی موبایل مشکلی ندارم . اگه نتونم راهی پیدا کنم باید از خیلی کانال ها بیرون بیام . خیلی خیلی روی اعصاب هست
وویس رو نمیشه غیرفعال کرد. تنها کاری که میتونید بکنید اینه که اون 10 مگابایت که توی عکس خودتون مشخه رو به 1 مگابایت کاهش بدید
محمد7966
28-04-2019, 18:10
درود
سلام،مشکل شما فایل های ویس هست که طرف با میکروفن ضبط میکنه و براتون میفرسته یا فایلهای mp3؟ فایلهای mp3 رو میشه از اجرای خودکارشون جلوگیری کرد ولی ویسها فرستاده میشن و شما باز مختارید که پلی کنید اونها رو یا نه.
الان هم تو نسخه جدیدش ،اومده برای اجرای خودکار 3 قسمت تشکیل داده که شما عکسشو گذاشتید.یکی برای کانالها یکی برای چتها یکی برای گروهها.شما توی هر 3 قسمت باید غیرفعال کنیداونها رو.
ولی ویسهایی که مخاطبینتون با میکروفن ضبط میکنن و براتون میفرستن برای شما نمایش داده میشه ولی اختیارش با شماست میتونید اونها رو پلی نکنید.برای من که اینطوریه
سایت یا کانال معرفی p_r-o#x&y تلگرام کسی داره معرفی کنه
ببینید اوضاع طوری شده که دیگه تلگرام دی ار هم جواب نمیده .
Hidden-Hunter
01-05-2019, 11:49
با سلام
ظاهراً گوگل مطالبی که اینجا نوشتیم رو خونده
دیشب bbc گفت که گوگل هشدار داده که طلایی و هات کرام , جاسوس افزار داره
چند ساعت بعدش هم خبر رسید که موبایلهای اندرویدی خودش طلایی و هات کرام رو داره از روی گوشیهایی که به نت وصل میشه حذف میکنه .
نمیدونم خبر حذف اتوماتیک صحت داره یا فقط یک شایعه هست . خودتون میتونین تست کنین
.
خبر رسیده که در ایران , دی آر در خیلی جاها کلاً از کار افتاده ولی طلایی همچنان از طریق شرکت سرزمین هوشمند که در تهران هست, خیلی سریع وصل میشه
====================================
توصیه بنده ی مخلص:
قید تلگزام رو بزنید و از واتس اپ استفاده کنین که تلفن هم داره با کیفیتِ صدای عالی برای کسانی که 3G یا 4G دارند
اگر هنوز هم اِصرار دارید از تلکزام استفاده کنین پس با فیلنزشکنِ بی طرف استفاده کنین
از سایف و ن به هیچ وجه استفاده نکنید
بهتره از تور هم استفاده نکنبد . کلاً از فبلنزشگنهایی که VOA و و رادیو فر دا و منو تو پیشنهاد میکنند استفاده نکنید
.
اطلاعات بیشتر در این تاپیک :
.
فیلترشکن های محبوب و استاندارد مانند پروتون یا اکسپرس یا نورد یا تورگارد و وایپر، کجا جاسوسی میکنند؟؟؟
تربو خرگوش هم برای این بیطرفه، چون در حین کانکت شدن فکرش فقط دنبال هویجه نه چیز دیگه
اینو مطالعه کنید، بد نیست
کسپرسکی این نامه را تایید کرده و عمل کرده :n09:
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-05-2019, 11:53
سلام خدمت همگی
.
جالبه . حالا که بوش بلند شده و گوگل و اندروید اعلام کردند که طلایی و هات گرام امنیت نداره و دارند حذفش می کنند , حالا چپ و راست توی همه ی اخبارهای ایران میگن پوسته های غیر اصلی تلکرام امنیت , نداره دانلود نکنید , راحت شنود میشه و به اطلاعات گوشی هم دسترسی داره !!! و میگن جهرمی یک سال پیش اعلام کرد که تلکرام های جایگزین امن نیست
یکی هم دیروز در اخبار گفت همون پارسال که اصلیش فیلتر شد مردم داشتند فراموشش میکردند و میرفتند سمت پیام رسانهای وطنی و غیره ولی با راه اندازی طلایی دوباره همه رفتند سراغ تلکرام
.
مدتی قبل که هنوز گوگل و اندروید خبر ناامن بودن طلایی و هات کرام رو منتشر نکرده بودند و هنوز خبر ناامن بودنِ طلایی بین مردم منتشر نشده بود , بنده در همین تاپیک به اطلاعتون رسوندم که :
در این جنگِ شدید اقتصادی و سایبری و فرهنگی و تبلیغاتی , آیا معقول و منطقی هست حکومت ایران و دولتش راحت اجازه بدند که حدود 35 میلیون از مردم با خیال راحت یک برنامه ی غیر قابل شنود و نفوذ با همدیگه و با خارج تماس کامل داشته باشند ؟؟؟!!!
.
بعدش هم بهتون اطلاع دادم که اکثر پ روک سی های تلکرامِ اصلی , ایرانی هست و از طریق یک شرکت که در تهران هست به نت وصل میشه
بعدش هم به اطلاعتون رسوندم که طلایی داره از طریق شرکتهایی مثل شبذیز دات کام و شرکت سرزمین هوشمند و شرکت راهکارهای سرزمین هوشمند که در کرج و تهران هستند به نت وصل میشه
بعدش یکی از دوستان گفتند بنده پیاز داغش رو زیاد کردم !
ظاهراً اونقدر پیازداغ بنده زیاد بود که بوش رسید به مشام گوگل و اندروید و شروع کردند به حذف طلایی و هات کرام :)
.
اما هنوز یک موضوع مهم هست که قبلاً مطرحش کردم اما کمتر کسی بهش توجه کرد :
دیگه شکی نیست که طلایی و هات کرام تحت کنترل کامل ایران هست وگرنه گوگل و اندروید نمیگفتند ناامنه و حذفش نمیکردند (گرچه کسانی که نوروت فایروال دارند اطلاع دادند که بی هیچ مشکلی وصل میشه به نت و کار میکنه چون اندروید و گوگل به گوشیهاشون دسترسی ندارند . )
اما جالبش اینه که همین طلایی در خودِ تلکرام کانال داره !!!...
این یعنی که صاحبان تلگرامِ اصلی توافق مخفیانه انجام داده بودند با دست اندرکارانِ طلایی وگرنه فوراً کانالش رو حذف میگردند از تلکرام و پیام میدادند به همه ی کاربران تا طلایی و هات دانلود نکنند . اما تلکرام اصلی نه تنها سکوت کرد بلکه همکاری کرد برای نشر طلایی بین مردم !!!!
نطر شما دوستان در مورد این موضوع چیه ؟ (توافقِ مخفیِ صاحبانِ تلکرام اصلی و گردانندگانِ طلایی )
کمترین کاری که طلایی برای گردانندگانش انجام میده , دسترسی به شماره تلفنها ست و مسجها , عکسها و کلیپها , تمام فایلهای روی مموری کارت و فلاش مموری , ضبط صدا و تصویر و فیلم و موقعیت یابی و همچنین دسترسی به اطلاعاتِ گوشیهای نزدیکِ گوشیِ قربانی از طریق وای فای و بلوتوث و غیره
.
یعنی حتی اگر طلایی نتونه پیامهای رمزگذاری شده ی تلکرامی رو قابل شنود کنه ولی همون دسترسیهای ذکر شده برای گردانندگانِ طلایی کافی هست . اگر هم بتونه اسکرین شات بگیره پس دیگه نیاز به پیامهای رمزگذاری شده ی تلگرام هم نداره چون ازشون اسکرین شات میگیره . به همین سادگی .
=====================================
حالا سوال اینه که چرا گردانندگانِ تلکرام اصلی حاضر شدند با گردانندگانِ طلایی توافق کنند برای همکاری ؟؟؟!!!
شاید جواب این باشه :
ایران تکرامِ اصلی رو فیلتر کرد چون نمیتونستند از طریق تلکرام اصلی به اطلاعات کاربران و گوشیهاشون دسترسی پیدا کنند .
ارتباط تلکرام اصلی با خیلی از کاربرها قطع شد و گرانندگانِ تلکرام اصلی ضرر کردند .
شاید نقشه ایران این بود که بعدش طلایی رو رواج بدند تا بتونند کنترل گوشیهای کاربرانِ تلکرامی رو به دست بگیرند یعنی حضور داشته باشند در گوشیهاشون از طریق طلایی و هات کرام . گردانندگان تلکرام اصلی یود بردند چون فیلتر بود و کار نمیکرد و از طریق طلایی دوباره دسترسی پیدا کردند به بسیاری از مردم . بعدش خیلی سریع اقدام کردند به پخش کردنِ طلایی بین مردم و مردم هم افتادند از هول حلیم با سر رفتند تویِ دیگِ طلایی ! ومیلیون میلیون شروع کردند به نصب طلایی .
.
گردانندگانِ تلکرامِ اصلی راضی بودند از طلایی چون از طریق طلایی دوباره به اطلاعات کاربران و گوشیهاشون و پیامهاشون دسترسی پیدا کردند
گردانندگانِ طلایی هم دیگه به گوشیهای حدود 35 میلیون نفر دسترسی پیدا کردند
همین باعث همزیستی مسالمت آمیز شد بین گردانندگان تلکرام اصلی و گردانندگان طلایی
به احتمال زیاد علتِ نبستنِ کانال طلایی در تلکرامِ اصلی همینه (توافق برای دسترسیِ دو طرف به اطلاعات مردم )
چون حکومت و دولتش میخوان در بیشترین تعداد از گوشیها حضور داشته باشند و از محتویاتشون و فعالیتِ صاحبانشون مطلع باشند و بدون نصبِ یک برنامه که جاسوس افزار داره نمیشه چنین کاری انجام داد و یا دسترسیشون ضعیفه یعنی باید مردم رو یه جوری وادار کرد که یک چیزی مثل بازی یا پیام رسان و غیره رو که جاسوس افزار داخلش قرار داده شده نصب کنند تا بشه به اطلاعاتشون دسترسیِ زیاد پیدا کرد مثل موقعیت مکانی , صدا , عکس , فیلم , لیست شماره تلفنها , لیست مکالمات , مسجها و غیره .
تلکرام هم جزءِ محبوبترینها بود و بهترین وسیله برای دسترسی به گوشیهای مردم بود . پس پروژه ی طلایی و فیلترکردن تلکرام اصلی کلید خورد .
نظر شما دوستان چیه ؟
=====================================
ضمناً مراقبِ بازیها هم باشید چون بسیاری از بدافزارها و جاسوس افزارها رو در داخلِ بازیها پنهان میکنند . معروفترینشون انگری بِرد angry birds بود (پرندگان عصبانی) که بیش یک ملیارد نفر در جهان نصبش کردند و بعد از چند سال جاسوسی , اگر اشتباه نکنم بالاخره توسط اِسنودن لو رفت و بعداً اسمش رو گذاشتند اسپای بِردز spy birds یعنی پرندگانِ جاسوس
برنامه ی بسیار مفیدِ advanced permission manager بهتون کمک میکنه برای بررسی دسترسیهای برنامه ها و بازیها و حذف دسترسیهای مشکوک و مزاحم
اطلاعات بیشتر در این مورد برای علاقمندان, در این صفحه :
.
.
.
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
هیچ وقت حز اصلی برنامه مشابهی نصب نکردم
و برنامه ی ایرانی ای روی گوشیم نیست
در کل اینجوری برا امنیت ادم بهتره...
حالا اصن هیچ اطلاعات خاصی هم ادم نداشته باشه باز رعایت کردن امنیت بهتره
behnamy01
01-05-2019, 19:20
نطر شما دوستان در مورد این موضوع چیه ؟ (توافقِ مخفیِ صاحبانِ تلکرام اصلی و گردانندگانِ طلایی )
از شما ممنونم دوست عزیز که اطلاعتتون رو منتشر میکنید و اینقدر زحمت میکشید و تایپ میکنید. صادقانه عرض میکنم
ولی "تمام" حرفهای شما درست نیست. ولی تقریبا 90% شون درسته واسه همین ابتدا تشکر میکنم.
یکی از دوستان هم چندروز پیش به شما گفته بودن که نظرات شما کاملا "غیرکارشناسی" هستش. من هم همین نظر رو دارم.
البته بازم میگم خیلی از صحبت هاتون درسته ولی خیلی ها درست نیست! من "مطمئن" نیستم ولی حدس میزنم شما اصلا رشته تحصیلی تون و تحقیقات آکادمیک تون در زمینه کامپیوتر نیست و صرفا بخاطر علاقه شخصی به این مباحث و استفاده روزانه از موبایل و کامپیوتر و... دارین روی این زمینه ها تحقیق میکنید و علاقه نشون میدید.
ولی خیلی از بحث هاتون از پایه اشتباهه. هم نشان از نبود دانش کامل در حوزه کامپیوتر داره، هم اغراق و پافشاری بیش از حد
به عنوان نمونه همین دلیل همکاری تلگرام با تلگرا طلایی! اصلا دلایل شما توجیه کننده نیست! هرچند از یه موضوعاتی شاید درست باشه! ولی همه چیزو ندیدید شما توی تفسیرتون.
تلـگرام با تلـگرام طلایی همکاری میکنه. چرا؟ چون از خـداشه! تلـگرام از بدو تولد امکانی رو به وجود آورد که Developer های دیگه و 3rd party بتونن برن API_KEY خودشون رو دریافت کنن. تلـگرام عقیدش اینه شاید من نتونم یه client خوب و کامل بسازم. کس دیگه میتونه؟ کسی دیگه وقت داره؟ بسـم الـله!
پس تلـگرام خودش میاد این اجازه رو میده client بسازید! چرا پس بخواد حذفش کنه؟ تلگـرام دیگه کاری نداره هر clientای چی داره چی نداره. مسئولیتش با کسی هستش که نصبش کرده.
از نمومه های clientهای معروف و موفق میشه به موبـوگرام معروف، مای گرام، تلگـراف و... اشاره کرد.
شما هم میتونید برید به ادرس my.telegram.org و API_KEY خودتون رو دریافت کنید و client خودتون رو بسازید! من تا حالا بیش از 30 بار اینکارو انجام دادم و کاملا رایگان و بدون محدودیته.
به احتمال زیاد علتِ نبستنِ کانال طلایی در تلکرامِ اصلی همینه (توافق برای دسترسیِ دو طرف به اطلاعات مردم )
قوانین تلـگرام کاملا شفافه، 1- نه به دعوت به خشونت! 2- نه به پـورنـوگـرافی 3- نه به اسپم 4- نه به محتوای شامل copyright
دلیلی نداره تلگرام بیاد کانال میلیونی یکی از Developerهای خودش رو حذف کنه!
alijigari
02-05-2019, 18:34
سلام،مشکل شما فایل های ویس هست که طرف با میکروفن ضبط میکنه و براتون میفرسته یا فایلهای mp3؟ فایلهای mp3 رو میشه از اجرای خودکارشون جلوگیری کرد ولی ویسها فرستاده میشن و شما باز مختارید که پلی کنید اونها رو یا نه.
الان هم تو نسخه جدیدش ،اومده برای اجرای خودکار 3 قسمت تشکیل داده که شما عکسشو گذاشتید.یکی برای کانالها یکی برای چتها یکی برای گروهها.شما توی هر 3 قسمت باید غیرفعال کنیداونها رو.
ولی ویسهایی که مخاطبینتون با میکروفن ضبط میکنن و براتون میفرستن برای شما نمایش داده میشه ولی اختیارش با شماست میتونید اونها رو پلی نکنید.برای من که اینطوریه
درود
جفتشون - توی هر سه قسمت همش غیر فعال هست .
مشکل من پلی کردن خودکار نیست . مشکل من دانلود کردن خودکار در گروه ها یا کانال ها هست .فقط چطوری میتونم پاکشون کنم ؟؟
Reza31001
02-05-2019, 18:43
سلام خدمت همگی
.
جالبه . حالا که بوش بلند شده و گوگل و اندروید اعلام کردند که طلایی و هات گرام امنیت نداره و دارند حذفش می کنند , حالا چپ و راست توی همه ی اخبارهای ایران میگن پوسته های غیر اصلی تلکرام امنیت , نداره دانلود نکنید , راحت شنود میشه و به اطلاعات گوشی هم دسترسی داره !!! و میگن جهرمی یک سال پیش اعلام کرد که تلکرام های جایگزین امن نیست
یکی هم دیروز در اخبار گفت همون پارسال که اصلیش فیلتر شد مردم داشتند فراموشش میکردند و میرفتند سمت پیام رسانهای وطنی و غیره ولی با راه اندازی طلایی دوباره همه رفتند سراغ تلکرام
.
م...
.
.
.
آقا این توهم توطِه بده ها! خیلی بد!!
تلگرام یک نرم افزار متن باز هست
به این معنا که من و شمای نوعی می تونیم بریم سورس کدش رو برداریم و همین الان برای خودمون تلگرام ویژه خودمون رو تولید کنیم و بذاریم تو پلی استور و کوچکترین ایرادی هم نه از طرف گوگل و نه از طرف تلگرام بهش وارد نیست
کما اینکه همین الان هم n تلگرام فرعی دیگه (حتی تولیدات غیر وطنی) در پلی استور موجوده و مشکلی هم ندارند
اینکه چرا تلگرام کانال طلایی رو حذف نکرده خوب سوال اصلی اینه چرا حذف بکنه؟
اصولا شما وقتی پلت فرمی راه میندازی با کسانی مشکل داری که بر خلاف قوانین وضع شده شما برای اون پلت فرم و حالا احتمالا قوانینی که شما خودت رو موظف به رعایت اونها میدونی رفتار می کنن.
تلگرام که زیر یوغ کسی نیست خوشبختانه
قوانین خودش هم فقط در زمینه های پو*رونوگرافی و مباحث خشونت آمیز و اسپم حساسه
پس فعالیت کانال طلایی و سایر موارد ایرادی از نظر تلگرام نداشته و نخواهد داشت
اینکه چرا الان طلایی از پلی استور حذف شده
خوب این ربطی به تلگرام نداره
اصولا وقتی شما اپی طراحی میکنی و میفرستی روی پلی استور گوگل از لحاظ امنیتی (و شاید موارد دیگه) اونو بررسی می کنه و اگه مشکلی درش نبینه خوب اجازه انتشار میده
حالا این وسط اگه مشکل کپی رایت وجود داشته باشه یا از اول منتشر نمیشه و یا هم با شکایت اپ اصلی از پلی استور حذف میشه (که چون تلگرام متن بازه این موضوع درش وجود نداره کلا)
طلایی هم در ابتدا مباحث امنیتیش برای گوگل محرز نبوده و حالا محرز شده و در نتیجه حذف شده
اینکه پشت پرده چه خبره من و شما نمیدونیم ولی دلیلی نمیشه براش داستان سرایی بکنیم کما اینکه ممکنه حتی به همون سادگی باشه که من گفتم :)
تلگرام دی ار ، بر اساس نخسه اصلی به روز شد بدون نیاز به هر گونه هیلترشکن. برای دانلود روی عکس کلیک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در کل هر تلگرام مشکل شدید امنیت داشته باشه گوگل متوجه میشه و حذفش میکنه .
EhsanCPU
23-06-2019, 19:19
متاسفانه از ساعاتی قبل دسترسی به کد تایید ورود به تلگرام با اختلالاتی روبهرو شده است.
برخی از سایت ها خبر از مسدود شدن پیامکهای تایید تلگرام از سوی اپراتورها دادند و اعلام کردند کاربران قادر به ساخت حساب جدید یا ورود به حسابی که به کد کاربری نیاز دارند، نیستند
و برخی نیز آن را در ادامه خاموش شدن سرورهای پوسته های فارسی تلگرام (هاتگرام و تلگرام طلایی) ارزیابی کردند.
باید منتظر ماند و دید در آینده چه تصمیمی در این مورد اتخاذ می گردد.
متاسفانه از ساعاتی قبل دسترسی به کد تایید ورود به تلگرام با اختلالاتی روبهرو شده است.
برخی از سایت ها خبر از مسدود شدن پیامکهای تایید تلگرام از سوی اپراتورها دادند و اعلام کردند کاربران قادر به ساخت حساب جدید یا ورود به حسابی که به کد کاربری نیاز دارند، نیستند
و برخی نیز آن را در ادامه خاموش شدن سرورهای پوسته های فارسی تلگرام (هاتگرام و تلگرام طلایی) ارزیابی کردند.
باید منتظر ماند و دید در آینده چه تصمیمی در این مورد اتخاذ می گردد.
برطرف شد....
برطرف شد....
کجا برطرف شد?!! از اون طرف امریکا فرت فرت تحریم از این طرف هم اینها ما شدیم گوشت قربونی :n28:
غول مرحله اخر
29-06-2019, 16:15
سلام
شما از کدام برنامه تلگرام استفاده میکنی معرفی کنید؟
الان چند روزه تلگرامم وصل نمیشه قند شن ها هم باز نمیشه
محمد7966
29-06-2019, 16:48
سلام
شما از کدام برنامه تلگرام استفاده میکنی معرفی کنید؟
الان چند روزه تلگرامم وصل نمیشه قند شن ها هم باز نمیشه
سلام نسخه ویندوز،قندشکنم هم مرورگر تور.البته باید شماره port و socks host تور رو وارد تلگرام کنی.
غول مرحله اخر
29-06-2019, 16:49
سلام نسخه ویندوز،قندشکنم هم مرورگر تور.البته باید شماره port و socks host تور رو وارد تلگرام کنی.
ممنون
نر
برای گوشی چی پیشنهاد میدین؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-06-2019, 15:42
سلام
حالا که دیگه تمام دستها رو شده و مچها باز شده و پته ها روی آب رفته و همه ی عالَم و آدم فهمیدند که طلایی و هات گرام متعلق به خودِ ایران بوده , چند روز پیش در اخبار شبکه ی یک گفت :
به علتِ توقفِ همکاریِ تلگرام با طلایی و هات گرام , این 2 برنامه کارشون رو به طور کامل متوقف کردند !!!
یعنی اعترافِ نهایی
.
البته حکومت نمیتونه از دهها میلیون کاربرِ تلکرام چشم پوشی کنه و حتماً با ترفندهای دیگه ای حضور پیدا میکنند در گوشیهایی که تلگرام داره تا فعالیتهاشون زیر نظر باشه
این حضور به چند روش انجام میشه :
.
1- فروش یا پخش کردنِ مجانیِ پرو کسی که از طریق شرکتهایی مثل شبدیز دات کام و سرزمین هوشمند کار میکنه
2- پخشِ فیلنرشگنهایی که سِروِرش داخل ایرانه
3- ساخت و توزیع پوسته های جدید برای تلکرام درست شبیهِ طلایی و هات کرام
.
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
sajad-tnt
30-06-2019, 17:03
سلام
حالا که دیگه تمام دستها رو شده و مچها باز شده و پته ها روی آب رفته و همه ی عالَم و آدم فهمیدند که طلایی و هات گرام متعلق به خودِ ایران بوده , چند روز پیش در اخبار شبکه ی یک گفت :
به علتِ توقفِ همکاریِ تلگرام با طلایی و هات گرام , این 2 برنامه کارشون رو به طور کامل متوقف کردند !!!
یعنی اعترافِ نهایی
.
البته حکومت نمیتونه از دهها میلیون کاربرِ تلکرام چشم پوشی کنه و حتماً با ترفندهای دیگه ای حضور پیدا میکنند در گوشیهایی که تلگرام داره تا فعالیتهاشون زیر نظر باشه
این حضور به چند روش انجام میشه :
.
1- فروش یا پخش کردنِ مجانیِ پرو کسی که از طریق شرکتهایی مثل شبدیز دات کام و سرزمین هوشمند کار میکنه
2- پخشِ فیلنرشگنهایی که سِروِرش داخل ایرانه
3- ساخت و توزیع پوسته های جدید برای تلکرام درست شبیهِ طلایی و هات کرام
.
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
بله درسته، البته از روز اول هم مشخص بود
امروز هم موبوگرام از کار افتاد!!!!...
بهترین راه همون استفاده از قندشکنِ خارجی + تلگرام اصلی هست ،) برای دانلود تلگرام اصلی هم فقط باید از play store یا app store استفاده بشه)
البته پروکسـی های mtproto هم امن و کاملا رمزنگاری شدند و چیزی غیر از ip مشخص نیست.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
با سلام به همه دوستان
من اشتباهی پوشه saved message رو خالی کردم کلا همه چی پاک شده:n28::n28::n28::n28:
اینکه برو از پوشه تلگرام بگرد یا برو از آندرویید- دیتا- کش- هیچ تاثییری نداشته
اونی که مهم بوده فایلهای pdf و mp3 بوده
آیا راهی برای بازگرداندنشون هست؟
آیا نصب برنامه های ریکاوری تاثیر داره؟
اگه تاثیر داره لطفا برنامه ریکاوری برام معرفی کنید
با تشکر
سلام ، دوستان من میخوام ویدئو مسیج بفرستم با گوشی ، اما نمیشه و همون اول تصویر تاره تا اخرشم همینطوره ارسالش هم نمیکنه ، گوشی هم huawei p6 هست اندروید 4.4.2 تلگرام هم اخرین ورژنه
با تلگرام دکستاپ نمیشه اینکار رو کرد؟
nimahandsomboy
14-01-2020, 12:01
تلگرام برای من چند روزی هست کار نمیکنه
اصلا وصل نمیشه با پراکسی و فیلترشکن همه چیز امتهان کردم فایده نداره
برای شما هم همینجوریه؟؟
dvb595959
14-01-2020, 12:09
برای شما هم همینجوریه؟؟
مشکلی نیست ...ما که داریم استفاده میکنیم
برای شما هم همینجوریه؟؟تلگرام آپدیت کن
روانپریش
01-04-2020, 12:10
دوستان چجوری میشه مطالب یه کانال تلگرام رو ذخیره کرد با عکس و متن که بعدا بدون نیاز به اینترنت هم بشه خوندش؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-04-2020, 12:08
دوستان چجوری میشه مطالب یه کانال تلگرام رو ذخیره کرد با عکس و متن که بعدا بدون نیاز به اینترنت هم بشه خوندش؟
سلام
طبق اطلاعات بنده ، بایستی تمام مطالب و عکسها رو در همون کانال بیارید روی گوشیتون . بعد از دانلود شدنشون دیگه در گوشیتون وجود داره و نیازی به وصل بودن به نت نیست .
حتی اگه مطالبش خیلی زیاده باز هم چاره ای نیست جز اینکه صفحه رو هی بیارید پایین تا همه مطالب دانلود بشه روی گوشیتون
برای دانلود سریع عکسها بایستی وارد تنظیمات بشید و اتو دانلود auto download رو برای عکسها فعال کنید تا با پایین آوردن صفحه و دانلود شدنِ مطالب ، عکسها هم اتوماتیک وار دانلود بشه .
بهتره بعدش اتو دانلود رو غیرفعال کنید
=================================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی :
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
روانپریش
03-04-2020, 14:05
سلام
طبق اطلاعات بنده ، بایستی تمام مطالب و عکسها رو در همون کانال بیارید روی گوشیتون . بعد از دانلود شدنشون دیگه در گوشیتون وجود داره و نیازی به وصل بودن به نت نیست .
حتی اگه مطالبش خیلی زیاده باز هم چاره ای نیست جز اینکه صفحه رو هی بیارید پایین تا همه مطالب دانلود بشه روی گوشیتون
برای دانلود سریع عکسها بایستی وارد تنظیمات بشید و اتو دانلود auto download رو برای عکسها فعال کنید تا با پایین آوردن صفحه و دانلود شدنِ مطالب ، عکسها هم اتوماتیک وار دانلود بشه .
بهتره بعدش اتو دانلود رو غیرفعال کنید
=================================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
.
توصیه های مهم امنیتی:
.
.
.
.
.
.
امتحان کردم وقتی نت وصل نیست نمیتونم نگاه کنم اخه بعضی عکسها زیرشون چند خط توضیح هست که توضیحاتشون هم لازمه کلا میگم برنامه هست که بشه یه پست تلگرام با متن و عکس ذخیره کنه؟
nimahandsomboy
03-04-2020, 15:28
ایا امکانش هست تو تلگرام اصلی
محل ذخیره فایل ها تو حافظه sd کارت تعریف کرد ؟؟ نه تو حافظه خود گوشی
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-04-2020, 17:10
ایا امکانش هست تو تلگرام اصلی
محل ذخیره فایل ها تو حافظه sd کارت تعریف کرد ؟؟ نه تو حافظه خود گوشی
سلام
.
وقتی تلگرام رو از گوگل پلی دانلود کنید ، میره نصب میشه روی حافظه ی گوشی .
با چند ترفند میشه نصبش کرد روی کارت حافظه و تمام عکسها و کلیپها و غیره هم روی مموری کارت ذخیره میشه .
================================================== ==
ترفندها :
۱- در بعضی اندرویدها میتونین از تنظیمات گوشی ، کارت حافظه رو به عنوان حافظه داخلی معرفی کنید به گوشی . اینطوری میتونین برنامههای سنگین مثل واتس اپ و تلگرام و ایتا و مرورگرها و بازیها رو بزنید روی کارت حافظه
۲- اگر کارت حافظه به عنوان حافظه خارجی معرفی شده ( اکسترنال مموری ) میتونین از خود برنامه ی تلگرام یک فایل بک آپ بگیرید که فورمتش apk هست یعنی اسم فایل telegram.apk هست و بعدش تلگرام رو حذف کنین و بعدش با کمک اون برنامه دوباره نصبش کنین . میره نصب میشه روی کارت حافظه .
نکته مهم :
اگه کارت حافظه ارزان قیمت و بنجل باشه و سرعتش کم باشه ، برنامه ها با تاخیر یکی دو ثانیه ای اجرا میشه . مارک SanDisk از مارکهای خوب با قیمت مناسب هست .
برای گرفتن بک آپ از خودِ برنامه تلگرام و غیره میتونین از این برنامه استفاده کنید :
این برنامه از همه ی برنامه هاتون حتی برنامه های سیستم ، فایل با فورمتapk میگیره تا با کمکش بتونین برنامه رو دوباره نصب کنین و با برای دیگران همون فایل apk رو بفرستید تا اونها هم همون برنامه رو برای گوشی خودشون نصب کنند
یادتون باشه بایستی با برنامه Advanced permission manager باید Have full network access رو از اجازه هاش حذف کنین تا نتونه به نت وصل بشه
کلاً هر برنامه ای که نیاز ندارند به نت وصل بشه باید همین بلا رو سرش ببارید که مزایای زیاد داره که در تاپیک برنامههای کاربردی اندروید، مفصلاً توضیح داده ام
۳- در بعضی اندرویدها اگر وارد App info برای هر برنامه ای بشید ، امکان داره آپشن داده باشه برای انتقال برنامه از گوشی به مموری کارت و بالعکس
۴- در بعضی اندرویدها در قسمت تنظیمات میتونین وارد قسمت developer options آپشنهای برنامه سازها بشید و گزینه ی force to install on external memory رو فعال کنید که یعنی به زور برنامه ها رو نصب کن رو ی کارت حافظه
البته این روش برای برنامههایی مثل آنتی ویروس کسپرسکی Kaspersky internet security جواب نمیده و برنامه نصب میشه اما بالا نمیاد و هی بسته میشه
ولی برای تلگرام و واتس اپ و اینها جواب میده
۵- با کمک برنامه ی apk editor pro میتونین قبل از نصب برنامه وارد فایلش بشید و محل نصب رو تغییر بدید به اکسترنال مموری . میره نصب میشه روی اکسترنال مموری .
خلاصه این همه آپشنهای مختلف هست که هر فردی با توجه به امکانات گوشیش و ورژن اندروید میتونه روش مناسب و راحت تر رو انتخاب کنه
.
روانپریش
08-04-2020, 13:58
نه یه برنامه ای میخوام بتونه ارشیو برداره از مطالب تلگرام و بعدا بدون نت بشه بهشون دسترسی داشت
نه یه برنامه ای میخوام بتونه ارشیو برداره از مطالب تلگرام و بعدا بدون نت بشه بهشون دسترسی داشت
اگر میخاین بدون نت دسترسی داشته باشین تنها راهش اینه که شما مطالبتون رو در قالب pdf ذخیره کنید. که از طریق صفحه وب تلگرام امکان پذیره.
ابتدا از طریقه این آدرس وارد اکانت تلگرامی خودتون بشید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از وارد شدن به اکانتتون هر مقدار مطالب که قصد دارید ذخیره شود را مشخص یا لود کنید. پس از اینکه مطالبتون رو لود کردید کلید های ترکیبی Ctrl+P را فشار دهید تا صفحه پرینت باز شود.
در بخش Destination یا Select Printer گزینهی Microsoft Print to PDF انتخاب کنید. سپس روی گزینه Print کلیک کنید. در آخر نام و محل ذخیره فایل PDF را انتخاب و روی Save کلیک کنید.
موفق باشید:»
روانپریش
08-04-2020, 15:48
اگر میخاین بدون نت دسترسی داشته باشین تنها راهش اینه که شما مطالبتون رو در قالب pdf ذخیره کنید. که از طریق صفحه وب تلگرام امکان پذیره.
ابتدا از طریقه این آدرس وارد اکانت تلگرامی خودتون بشید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از وارد شدن به اکانتتون هر مقدار مطالب که قصد دارید ذخیره شود را مشخص یا لود کنید. پس از اینکه مطالبتون رو لود کردید کلید های ترکیبی Ctrl+P را فشار دهید تا صفحه پرینت باز شود.
در بخش Destination یا Select Printer گزینهی Microsoft Print to PDF انتخاب کنید. سپس روی گزینه Print کلیک کنید. در آخر نام و محل ذخیره فایل PDF را انتخاب و روی Save کلیک کنید.
موفق باشید:»
متاسفانه نسخه وب مسدوده
متاسفانه نسخه وب مسدوده
یعنی چی مسدوده ؟
روانپریش
08-04-2020, 16:45
یعنی چی مسدوده ؟
میگم که نسخه وب ف ی ل ت ر ه
خود تلگرام رو من با mtp pro وصل میشم
میگم که نسخه وب ف ی ل ت ر ه
خود تلگرام رو من با mtp pro وصل میشم
خب باید از برنامه های رفع فیلـ/ـتر استفاده کنید!
:»
روانپریش
08-04-2020, 18:44
خب باید از برنامه های رفع فیلـ/ـتر استفاده کنید!
:»
ممنون پیشنهادتون چیه
ویندوز سون دارم روی لپ تاپ هستم
ممنون پیشنهادتون چیه
ویندوز سون دارم روی لپ تاپ هستم
براتون فرستادم :»
hamid_diablo
04-05-2020, 22:11
سلام دوستان
ممنون میشم راهنماییم کنید
از دوستان کسی کانال داره و از کانالش درامد هم کسب میکنه؟
روانپریش
08-05-2020, 11:09
براتون فرستادم :»
سلام دوست عزیز
یه سوال داشتم اگه اکانت تلگرامم رو دلیت کنم بعد از چند روز دوباره میتونم بسازمش؟بعدش العان اس ام اس فعال سازیش راحت میاد؟
سلام دوست عزیز
یه سوال داشتم اگه اکانت تلگرامم رو دلیت کنم بعد از چند روز دوباره میتونم بسازمش؟بعدش العان اس ام اس فعال سازیش راحت میاد؟
بله میتونید دوباره فعال کنید. اس ام اس فعال سازی هم میاد.
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-06-2020, 06:21
سلام دوستان
چند نکته در مورد تلگرام :
۱- تلگرام فیـلـتر نشد تا مردم اصلاً نتونند بهش دسترسی داشته باشند . فیـلتر شد تا مردم مجبور بشند از وی پـ ی ا ن و پـ روک سـی و فیلنزشکن استفاده کنند تا بعدش خودشون به مردم چیزهایی بدند تا باهاش وارد تلگرام بشند
۲ هدف داشتند از این کار :
الف - پول گرفتن از مردم یعنی کسب درآمد .
ب- حضور در گوشیهای مردم و تحت نظر گرفتنِ اطلاعاتِ صادره و وارده
همین الان به صورت علنی دارند پـ روک سی و وی پـ ی ا ن میفروشند به مردم و خیلی راحت شماره حساب میدند تا پول واریز کنید و بخرید (یک ماه یا چند مامه )
در قسمت جستجوی تلگرام بنویسید فروش پر و کـس ی یا خرید پـ رو کـ سی . کلی کانال پیدا میکنین که البته دروغگو و دزد و کلاهبردار هم قاطیشون هست که پول رو واریز میکنید و دیگه بهتون پاسخ نمیدند و بلاک میشین و روند شکایت و هزینه های شکایت هم اونقدر زیاد و پرهزینه هست که نمیرید دنبالش و اگر هم برید ، دست آخر شکلایتتون رد میشه به چند دلیل مختلف
۲- اگر اصرار دارید که از تلگرام استفاده کنید چون فکر میکنیم که امن هست پس بدونید که تلگرامی که فیلنر شده و دارید با کمک پـ رو کـ سی و وی پـ ی ا ن و فیلنزشکن واردش میشید دیگه امنیت نداره و غیر از صاحبان تلگرام ، اونهایی هم که بهتون کمک میکنند تا از فیلتـر رد بشین هم شما رو زیر نظر دارند .
۳- اگر با تمام این تفاصیل باز هم اصرار دارید که از تلگرام استفاده کنید و نگرانی هم ندارید از تحت نظر بودن و موبایلتون هم اندرویدی هست پس به نفعتون هست که از پـ روکـ س ی اختصاصی برای خود تلگرام استفاده کنید همراه با برنامه ی نوروت فایروال Noroot Firewall تا لااقل بتونید از ارتباط بی حساب و کتاب سایر برنامه های گوشی با اینترنت جلوگیری کنید و امنیت گوشی رو بالا ببرید و کلی هم پول صرفهجویی کنید با کاهش زیاد مصرف ترافیک گوشی که جزئیاتش رو در تاپیک معرفی نرمافزارهای کاربردی اندروید نوشته ام
.
اگر از و ی پـ ی ان برای کل گوشی استفاده کنید اونوقت کل اطلاعات گوشی میره زیر دست فروشنده و صاحب وی پـ ی ا ن که اصلاً عاقلانه نیست
==========================================
چند نمونه :
.
توصیه های مهم امنیتی:
.
.
.
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
.
aminkhan2014
16-12-2020, 17:47
هرکاری میکنم اصلا نمیتونم وارد تلگرام دسکتاپ بشم نه وب نه اندروید؟
مشکل از چیه
نه پروک ها کار میکنه نه قندها
هرکاری میکنم اصلا نمیتونم وارد تلگرام دسکتاپ بشم نه وب نه اندروید؟
مشکل از چیه
نه پروک ها کار میکنه نه قندها
سلام
امروز تلگرام طبق خبر ها دچار اختلال جهانی شده ، احتمالا تا ساعاتی دیگه درست بشود :»
روانپریش
27-12-2021, 11:54
سلام
امروز تلگرام طبق خبر ها دچار اختلال جهانی شده ، احتمالا تا ساعاتی دیگه درست بشود :»
سلام العان بهترین نسخه تلگرام برای دسکتاپ چیه که راحت و بدون دردسر بشه وارد شد؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-12-2021, 08:35
سلام العان بهترین نسخه تلگرام برای دسکتاپ چیه که راحت و بدون دردسر بشه وارد شد؟
سلام
میتونین از تلگرامِ وب web استفاده کنید که با استفاده از مرورگری مثل کروم یا فایرفاکس یا اکسپلورر وارد تلگرام میشین
یعنی اصلاً احتیاج به نصب برنامه نداره .
در گوگل بنویسید telegram web
لینکش رو در لیست لینکهای ذخیره شده (bookmarks ) ذخیره کنید .
=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینههای زندگی :
تجربههای رانندگی ( بسیار مهم )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی
توصیه های مهم امنیتی:
.
.
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
.
جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.
Yamani47
06-01-2022, 17:26
تلگرام نسخه وب امنیتش خیلی خیلی کمتره و تمام اطلاعات پیام هاتون رو ممکنه روی کش مرور گر هم ذخیره بشه پس فردا از روی ISP همش قابل پی گیریه
روانپریش
16-01-2022, 01:40
تلگرام نسخه وب امنیتش خیلی خیلی کمتره و تمام اطلاعات پیام هاتون رو ممکنه روی کش مرور گر هم ذخیره بشه پس فردا از روی ISP همش قابل پی گیریه........
بله درسته
من منظورم یه نسخه ای بود که نیاز به قند شیکن نداشته باشه
mehdi_vsgh
16-01-2022, 14:48
بله درسته
من منظورم یه نسخه ای بود که نیاز به قند شیکن نداشته باشه
نسخه دسکتاپی بدون قند شکن نداریم.
روانپریش
19-01-2022, 02:03
نسخه دسکتاپی بدون قند شکن نداریم.
نسخه موبایلی چی؟
نسخه موبایلی چی؟
کلی هست ولی امنیت ندارن و مال آخونداس
نسخه های رسمی یا ایکس با پروکسی استفاده کنید و خیال راحت..
پروکسی اختصاصی هم میتونید بخرید ده تومن یه ماه راحت باشیذ.
روانپریش
21-01-2022, 00:59
کلی هست ولی امنیت ندارن و مال آخونداس
نسخه های رسمی یا ایکس با پروکسی استفاده کنید و خیال راحت..
پروکسی اختصاصی هم میتونید بخرید ده تومن یه ماه راحت باشیذ.
امثال ما که فعالیت سیاسی نداریم همین نسخه های وطنی هم میتونه کارمون رو راه بندازه درسته؟
mehdi_vsgh
22-01-2022, 07:39
امثال ما که فعالیت سیاسی نداریم همین نسخه های وطنی هم میتونه کارمون رو راه بندازه درسته؟
نسخه موبایلی که تو گوگل پلی بگردی کلی هست (تلگرام طلایی و ...)
Free Spirit
06-07-2022, 19:18
سلام
تنظیمات قسمت حریم خصوصی در دو اکانت (دو شماره تلفن) بصورت مخفی تنظیم شده که کسی نبینه طرف دیگه آنلاین هست. ولی باز هر دو اکانت برای هر دو حساب بصوتر آنلاین اون بالا نشون می ده. هر دو تلگرام نسخه اصلی و آپدیت شده هم هستند. بجای اینکه last seen recently نشون بده؛ online نشون می ده. چرا؟
ممنون
محمد7966
23-08-2022, 19:44
دوستان یه سوال درباره امنیت تلگرام دارم. من هر از گاهی بعضی از دوستان گروه ها رو جزو مخاطبینم میکنم (برای اینکه به گروه جدیدی اونا رو اد کنم) و خب مسلما شماره اونها رو هم ندارم، ولی گاهی دیدم شماره اونها برام افتاده. حالا نمیدونم خود اون اشخاص شماره خودشونو رو برای من نمایش دادند یا خود تلگرام اینکارو کرده؟
با تشکر
SILWESTER
11-10-2022, 18:02
دوستان یه سوال درباره امنیت تلگرام دارم. من هر از گاهی بعضی از دوستان گروه ها رو جزو مخاطبینم میکنم (برای اینکه به گروه جدیدی اونا رو اد کنم) و خب مسلما شماره اونها رو هم ندارم، ولی گاهی دیدم شماره اونها برام افتاده. حالا نمیدونم خود اون اشخاص شماره خودشونو رو برای من نمایش دادند یا خود تلگرام اینکارو کرده؟
با تشکر
سلام. حتما شماره شما در دفتر تلفون تلگرامشون ذخیره شده. حالت دیگه ای نداره
محمد7966
12-10-2022, 05:13
سلام. حتما شماره شما در دفتر تلفون تلگرامشون ذخیره شده. حالت دیگه ای نداره
سلام. نه تلگرام به نظرم یه مشکل امنیتی داره که جدیدا اینطوری شده و قبلنا برای چند سال پیش این مشکل نبود.
قبلا شماره تلفن ها به صورت متقابل قابل نمایش بود یعنی اگر دوستم شماره منو داشته باشه و من هم شماره اونو داشته باشم، قابل نمایش بود. ولی جدیدا توی privacy اومده گفته شماره تلفن برای کیا نمایش داده بشه: 3 حالت داره: 1- همه 2- مخاطبین ( که پیشفرض روی مخاطبینه) 3- هیچ کس
حالا من اگر بیام از تو گروه ها، یه نفرو عضو مخاطبینم کنم که نیازی هم به دونستن شماره تلفنش ندارمم. ولی چون گفتم شمارم برای مخاطبین نمایش داده بشه، اونوفت شماره من برای اون شخص هم قابل نمایشه.
اینو تست کردم همین دو روز پیش. تلگرام باید پیشفرض بذاره روی nobody ولی خودش گذاشته روی my contact
روانپریش
21-10-2022, 02:15
العان بخوایم تلگرام نصب کنیم جدیدا اس ام اس میاد برای ثبت نام؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-10-2022, 00:25
الان بخوایم تلگرام نصب کنیم جدیداً اس ام اس میاد برای ثبت نام؟
سلام
◼️ در کشورهایی که تلگرام ممنوع شده ، فقط با استفاده از و ی پــ ی و یا پــ را کـــ سـ ی برای گوشی و یا پــ را کــ ســـ ی برای برنامه ی تلگرام میشه برنامه رو راهاندازی کرد و پیامکِ ثبت نام گرفت .
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
◼️ میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینههای زندگی :
◼️ تجربههای رانندگی ( بسیار مهم )
◼️ تجربه های زندگی
◼️ توصیه های مهم امنیتی:
◼️ قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
◼️ برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
◼️ تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر پکیج
◼️ تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
◼️ جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
روانپریش
25-10-2022, 01:20
سلام
◼️ در کشورهایی که تلگرام ممنوع شده ، فقط با استفاده از و ی پــ ی و یا پــ را کـــ سـ ی برای گوشی و یا پــ را کــ ســـ ی برای برنامه ی تلگرام میشه برنامه رو راهاندازی کرد و پیامکِ ثبت نام گرفت .
◼️ میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینههای زندگی :
◼️ تجربه های زندگی
◼️ توصیه های مهم امنیتی:
.
.
.
◼️ تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر پکیج
اخه جدیدا توی ایران حتی با پ رو ک سی هم اس ام اس ثبت نام نمیاد
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-10-2022, 15:50
اخه جدیدا توی ایران حتی با پ رو ک سی هم اس ام اس ثبت نام نمیاد
سلام
◼️ پرا کـ فقط برای تلکرام ؟ یا برای کل گوشی ؟
◼️ ممکنه پرا کـ تقلبی باشه !! و یا از کار افتاده .
◼️ اگه پ راک برای کل گوشی هست ، بایستی با یک مرورگر یا واتس اپ تست بشه که آیا پرا کـ معتبر هست و کار میکنه یا نه .
◼️ بهتره از و ی پــ ي استفاده کنید .
هشــــدار
◼️ هرگز از وی پی به مدت طولانی استفاده نکنید چون امنیت گوشی رو به شدت کاهش میده و ترافیک بسیار زیاد هم مصرف میکنه .
◼️ بایستی ابتدا با کمکش وصل بشین به تلگرام یا واتس آپ و غیره .
به محض دانلود شدن پیامهای جدید بایستی اینترنت و وی پی را قطع کرد
سپس به پیامها پاسخ داد و دکمه ی ارسال رو زد
سپس پیامرسان بسته بشه
بعدش نت و وی پی روشن بشه
پیامرسان رو روشن کنید تا پیامها ارسال بشه و تیک بخوره
بعدش همه چیز رو ببندید و با توقف اجباری متوقفشون کنید force stop
اینطوری کمترین ترافیک مصرف میشه و کمترین مدت از وی پی استفاده میشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-10-2022, 23:43
العان بخوایم تلگرام نصب کنیم جدیدا اس ام اس میاد برای ثبت نام؟
سلام
◼️ تلکرام ۲ روش دیگه هم داره داره :
۱- تماس تلفنی که بهش پاسخ میدین و خودش فوراً قطع میشه .
بعدش روی صفحه ی تلگرام مینویسه به مکالمه پاسخ ندهید .
بعدش دوباره زنگ میزنه و پاسخ نمیدین . چند ثانیه بعدش تلکرام خودش عملیات ثبت رو انجام میده و وارد میشین.
۲- تماس تلفنی که کد رو براتون شفاهی بازگویی میکنه و باید به خاطر بسپارینش و یا برنامه ی ضبط مکالمات داشته باشین و ضبطش کنین
موقع ثبت نام ، انتخابِ گزینه داره .
قابلیت های تلگرام نسخه و ورژن ۹.۲ چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویژگی های منحصر به فرد تلگرام نسخه 9.2
ورود به حساب کاربری بدون سیم کارت، زمانسنج حذف خودکار سراسری، موضوعهای 2.0 و موارد بیشتراموجیهای تعاملی و واکنشهای بیشتر. هنگامی که در گفتگوهای دونفره برروی اموجیهای می زنید، آنها جلوه تمامصفحه را نمایش خواهند داد. در صورتی که برنامه مخاطبتان بازباشد، هر دو کاربر به صورت همزمان جلوه را مشاهده خواهند کرد.این اموجیها از این پس همچنین به عنوان واکنشها در دسترس تمانی کاربران میباشند.
بستههای اموجی جدید
بستههای اموجی جدید. کاربران پرمیوم ۱۰ بسته اموجی جدید را از هنرمندان تلگرام دریافت میکنند.میزان دقیق استفاده از حافظه. صفحه میزان استفاده از حافظه از این پس نشان میدهد که هر گفتگو چه میزان حافظه مصرف میکند و به شما این امکان را میدهد که رسانههای مربوط به گفتگوهای جداگانه را بر اساس نوع فایل از حافظه پنهان خود حذف کنید.
کدهای QR موقت
کدهای QR موقت. از این پس میتوانید از بخش کد QR در تنظیمات، بدون نیاز به داشتن نام کاربری و بدون به اشتراک گذاشتن شماره تلفن، یک کد QR موقت برای خود بسازید.سیستم ضد هرزنامهی قدرتمند. گروههای بزرگ میتوانند فیلترهای پیشگیرانهی جدیدی را فعال کنند تا الگوریتمهای آزمایش شدهی تلگرام با بالاترین قدرت خود جلوی پیامهای اضافی و هرزنامه را بگیرند.موضوعهای 2.0. از این پس میتوانید در گروههایی که بیشتر از 100 عضو داشته باشند، قابلیت موضوع را فعال کنید. همچنین امکانات جدیدی از جمله دو ستونه شدن ظاهر موضوعها، دسترسی به آخرین موضوع به طور مستقیم از فهرست گفتگوها، یک موضوع عمومیبرای نمایش پیامهای قدیمیتر و موارد بیشتر نیز به موضوعها اضافه شدهاند.
زمانسنج حذف خودکار سراسری
زمانسنج حذف خودکار سراسری. میتوانید یک زمانسنج نابود کننده برای پیامها در گفتگوهای جدید تنظیم کنید تا پس از مدت خاصی پاک شوند.این زمانسنج، بر روی گفتگوهای قدیمیتر اعمال نخواهد شد، ولی میتوانید به راحتی از مسیر تنظیمات > حریم خصوصی و امنیت > حذف خودکار پیامها، گفتگوهای مورد نظر خود را انتخاب کنید.ورود به حساب کاربری بدون نیاز به سیم کارت. هر کاربر میتواند بدون شماره تلفن و با دریافت یک شماره ناشناس از پلتفرم Fragment، حساب کاربری ایجاد نموده یا وارد حساب کاربری خود شود.امیدواریم از مطلب به روزرسانی تلگرام به نسخه 9.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لذت برده باشید
روانپریش
09-12-2022, 17:03
قابلیت های تلگرام نسخه و ورژن ۹.۲ چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویژگی های منحصر به فرد تلگرام نسخه 9.2
ورود به حساب کاربری بدون سیم کارت، زمانسنج حذف خودکار سراسری، موضوعهای 2.0 و موارد بیشتراموجیهای تعاملی و واکنشهای بیشتر. هنگامی که در گفتگوهای دونفره برروی اموجیهای می زنید، آنها جلوه تمامصفحه را نمایش خواهند داد. در صورتی که برنامه مخاطبتان بازباشد، هر دو کاربر به صورت همزمان جلوه را مشاهده خواهند کرد.این اموجیها از این پس همچنین به عنوان واکنشها در دسترس تمانی کاربران میباشند.
بستههای اموجی جدید
بستههای اموجی جدید. کاربران پرمیوم ۱۰ بسته اموجی جدید را از هنرمندان تلگرام دریافت میکنند.میزان دقیق استفاده از حافظه. صفحه میزان استفاده از حافظه از این پس نشان میدهد که هر گفتگو چه میزان حافظه مصرف میکند و به شما این امکان را میدهد که رسانههای مربوط به گفتگوهای جداگانه را بر اساس نوع فایل از حافظه پنهان خود حذف کنید.
کدهای QR موقت
کدهای QR موقت. از این پس میتوانید از بخش کد QR در تنظیمات، بدون نیاز به داشتن نام کاربری و بدون به اشتراک گذاشتن شماره تلفن، یک کد QR موقت برای خود بسازید.سیستم ضد هرزنامهی قدرتمند. گروههای بزرگ میتوانند فیلترهای پیشگیرانهی جدیدی را فعال کنند تا الگوریتمهای آزمایش شدهی تلگرام با بالاترین قدرت خود جلوی پیامهای اضافی و هرزنامه را بگیرند.موضوعهای 2.0. از این پس میتوانید در گروههایی که بیشتر از 100 عضو داشته باشند، قابلیت موضوع را فعال کنید. همچنین امکانات جدیدی از جمله دو ستونه شدن ظاهر موضوعها، دسترسی به آخرین موضوع به طور مستقیم از فهرست گفتگوها، یک موضوع عمومیبرای نمایش پیامهای قدیمیتر و موارد بیشتر نیز به موضوعها اضافه شدهاند.
زمانسنج حذف خودکار سراسری
زمانسنج حذف خودکار سراسری. میتوانید یک زمانسنج نابود کننده برای پیامها در گفتگوهای جدید تنظیم کنید تا پس از مدت خاصی پاک شوند.این زمانسنج، بر روی گفتگوهای قدیمیتر اعمال نخواهد شد، ولی میتوانید به راحتی از مسیر تنظیمات > حریم خصوصی و امنیت > حذف خودکار پیامها، گفتگوهای مورد نظر خود را انتخاب کنید.ورود به حساب کاربری بدون نیاز به سیم کارت. هر کاربر میتواند بدون شماره تلفن و با دریافت یک شماره ناشناس از پلتفرم Fragment، حساب کاربری ایجاد نموده یا وارد حساب کاربری خود شود.امیدواریم از مطلب به روزرسانی تلگرام به نسخه 9.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لذت برده باشید
یعنی دیگه نیازی به سیم کارت نیست؟
یعنی دیگه نیازی به سیم کارت نیست؟
این جوری باشه احتمالا با ایمیل رجیستر میشه:دی
روانپریش
09-12-2022, 17:22
این جوری باشه احتمالا با ایمیل رجیستر میشه:دی
از سایت خود تلگرام باید دانلود کنیم برای ویندوز؟
از سایت خود تلگرام باید دانلود کنیم برای ویندوز؟
سایتش مسدوده
shabnam1986
06-01-2023, 13:19
تلگرام مود شده داریم آیا ک ایموجی هاش باز باشه؟
با سلام
من یک خط ایرانسل داشتم که روش تلگرام هم داشتم ولی به خاطر استفاده نکردن طولانی از سیم کارتم سلب امتیاز شد و ایرانسل سیم کارتمو به کس دیگه ای فروخت
از اونطرف تلگرامم که روی کامپیوترم بود ریست شد و دوباره sms فعالسازی میخواد
حالا میخواستم بدونم ایا شخص جدید که سیم کارت قبلی من دستشه وقتی وارد تلگرام بشه همه چت های من براش باز میشه ؟
یا تلگرام جدید براش باز میشه ؟
با سلام
من یک خط ایرانسل داشتم که روش تلگرام هم داشتم ولی به خاطر استفاده نکردن طولانی از سیم کارتم سلب امتیاز شد و ایرانسل سیم کارتمو به کس دیگه ای فروخت
از اونطرف تلگرامم که روی کامپیوترم بود ریست شد و دوباره sms فعالسازی میخواد
حالا میخواستم بدونم ایا شخص جدید که سیم کارت قبلی من دستشه وقتی وارد تلگرام بشه همه چت های من براش باز میشه ؟
سلام اول بدونید که هر سلب امتیازی به معنی واگذار شدن به فرد جدید نیست. به طور مثال رایتل یه مدت یکسال خط رو رزرو نگه میداره تا صاحب قبلی بتونه خریداری کنه. ایرانسل هم به همین شکل باید از نمایندگی یا چت انلاین سایتش پیگیری کنید در چه وضعی هست. و سوال اصلی تون : اگر رمز دو مرحله ای نذاشته باشید به تمام چت ها دسترسی دارن.
Walter Zenga
05-05-2024, 12:35
سلام وقت به خیر
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که با اپلیکیشن یوتیوب در آندروید باکس چرا پس از پخش 30 ثانیه از فیلم قط میشه و دیگه پخش نمیشه هر فیلم دیگه هم که پلی میکنم به همین صورت پس از 30 ثانیه قطع میشه لازم به ذکره وقتی اکانت جبمیل وارد میکنم داخل یوتیوب چند روز بدون مشکل تمام محتوی یوتیوب میتونم استفاده کنم ولی پس از چند روز به این مشکل میخوره طوری که باید اکانت قبلی پاک کنم و با اکانت جدید وارد بشم و این مشکل همینطور تکرار میشه.
Walter Zenga
05-05-2024, 12:37
سلام وقت به خیر
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که با اپلیکیشن یوتیوب در آندروید باکس چرا پس از پخش 30 ثانیه از فیلم قط میشه و دیگه پخش نمیشه هر فیلم دیگه هم که پلی میکنم به همین صورت پس از 30 ثانیه قطع میشه لازم به ذکره وقتی اکانت جبمیل وارد میکنم داخل یوتیوب چند روز بدون مشکل تمام محتوی یوتیوب میتونم استفاده کنم ولی پس از چند روز به این مشکل میخوره طوری که باید اکانت قبلی پاک کنم و با اکانت جدید وارد بشم و این مشکل همینطور تکرار میشه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-05-2024, 13:42
با سلام
من یک خط ایرانسل داشتم که روش تلگرام هم داشتم
ولی به خاطر استفاده نکردن طولانی از سیم کارتم سلب امتیاز شد و ایرانسل سیم کارتم رو به فردِ دیگه ای فروخت .
از اونطرف تلگرامی هم که روی کامپیوترم بود ریست شد و دوباره sms فعالسازی میخواد
حالا میخواستم بدونم آیا شخص جدید که سیم کارت قبلی من دستشه، وقتی وارد تلگرام بشه همه چت های من براش باز میشه ؟
سلام
◼️ تلگرام فقط تا یک سال از آخرین ورودِ کاربر، اطلاعاتش رو نگهداری میکنه و بعدش حذف میشه و برای کاربر و غیر قابل دسترسی میشه . البته برای دستاندرکاران تلگرام این اطلاعات تا سالهای سال باقی میمونه درست مثل ایمیلهای حذف شده و خیلی اطلاعاتِ دیگه که فقط برای کاربران حذف و غیرقابل دسترسی میشه .
◼️ تازه همین مهلتِ یک ساله هم به شرطی هست که کاربر در تنظیماتِ برنامه تلگرام، مدت نگهداری اطلاعات رو یک ساله تعیین کرده باشه .
★ اگه اشتباه نکنم مدتِ پیشفرض ، شش ماه هست .
◼️ گمان نکنم که اوپراتورهای موبایل ، یک خطِ سلبِ امتیاز شده رو زیرِ یک سال واگذار کنند به دیگران .
بنابراین فردی که اون خط رو میگیره دسترسی نداره به اطلاعات کاربر قبلی .
=========================================
◼️ دهها میلیون تومان صرفهجویی در هزینههای خودرو و زندگی :
. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
◼️ تجربه های زندگی
◼️ توصیه های مهم امنیتی:
.
.
.
◼️ سیستم آبرسانی ساختمان ( لولهکشی ، پمپ آب ، مخزن آب ، مشاوره ، تعمیر و سرویس)
.
◼️ تاپیک جامع پکیج (مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر)
◼️ کلیه مسائل آپارتمان نشینی
◼️ اخبار و اطلاعات بسیار مهم در مورد وضعیت اقتصادی و قیمتها
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-06-2024, 17:34
با سلام
من یک خط ایرانسل داشتم که روش تلگرام هم داشتم
ولی به خاطر استفاده نکردن طولانی از سیم کارتم سلب امتیاز شد و ایرانسل سیم کارتم رو به فردِ دیگه ای فروخت .
از اونطرف تلگرامی هم که روی کامپیوترم بود ریست شد و دوباره sms فعالسازی میخواد
حالا میخواستم بدونم آیا شخص جدید که سیم کارت قبلی من دستشه، وقتی وارد تلگرام بشه همه چت های من براش باز میشه ؟
سلام
◼️ نکته ی مهم دیگه اینه که کاربر تِلِگرام میتونه برای ورود به حسابش «رمـــزِ دوم» هم بذاره .
★ یعنی علاوه بر دریافت کدِ پیامکی باید یک رمز عبور هم وارد کنه تا بتونه وارد حسابش بشه . ابن رمز عبور رو خودش باید بسازه و هر چه طولانی تر و پیچیده تر باشه نفوذِ مخفیانه ی دیگران به حسابش دشوارتر میشه .
◼️ در اینصورت دیگه امکان دسترسیِ مخفیانه ی دیگران به حسابش خیلی کمتر میشه حتی اگه خطش به دستِ دیگران بیافته .
روانپریش
10-06-2024, 06:28
سلام
◼️ نکته ی مهم دیگه اینه که کاربر تِلِگرام میتونه برای ورود به حسابش «رمـــزِ دوم» هم بذاره .
★ یعنی علاوه بر دریافت کدِ پیامکی باید یک رمز عبور هم وارد کنه تا بتونه وارد حسابش بشه . ابن رمز عبور رو خودش باید بسازه و هر چه طولانی تر و پیچیده تر باشه نفوذِ مخفیانه ی دیگران به حسابش دشوارتر میشه .
◼️ در اینصورت دیگه امکان دسترسیِ مخفیانه ی دیگران به حسابش خیلی کمتر میشه حتی اگه خطش به دستِ دیگران بیافته .
سلام چرا میخوام با تلگرام وب بالا بیام اس ام اس کد برام پیامک نمیشه؟
- - - Updated - - -
سلام
سلام چرا میخوام با تلگرام وب بالا بیام اس ام اس کد برام پیامک نمیشه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-06-2024, 18:50
سلام
چرا میخوام با تلگرام وب بالا بیام اس ام اس کد برام پیامک نمیشه؟
سلام
بنده اطلاع ندارم دقیقاً از چی هست ولی ممکنه از هیـــ ز م شـ کن باشه
به هر حال باید در همون صفحه یک لینک داشته باشه برای حل این مشکل .
مثلاً نوشته :
کد دریافت نشد ؟ اینجا را کلیک کنید .
یا چیزی شبیه این که باید مراحل مختلفش رو انجام بدین تا مشکل حل بشه .
php-lover
11-06-2024, 07:50
سلام
تلگرام روی موبایلم نصب کرده بودم ، مجبور شدم موبایل رو ببرم تنظیمات کارخانه، الان که میخوام مجدد تلگرام رو راه اندازی کنم ، کد رو بصورت پیامک ارسال نمیکنه ، " ارسال به تلگرام" در صورتی که من تلگرام رو فقط روی همین گوشی نصب کرده بودم ، و هیچ گزینه دیگه ای هم نمیاره
تا حالا با این مشکل برخورد کردید؟ راه حل چی هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.