مشاهده نسخه کامل
: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
amir hamzeh
06-04-2017, 12:07
از داخل دفترچه تلفن
قبل از اينكه كه حذف كنين بردارين اي دي رو
حذف هم بشه بازم مشخصات ميمونه روي تلگرام فقط شمارش ميره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من فقط میتونم شماره این شخص را به بینم و ای دی را نمی بینم نمی دونم چه کار کرده:n03:
من فقط میتونم شماره این شخص را به بینم و ای دی را نمی بینم نمی دونم چه کار کرده:n03:
احتمالا آي دي و يوزر نيم تعيين نكرده براي خودش
تلگرام شماره منو ban کرده .الان این دائمی هستش یا موقتی؟
سلام
ی تلگرم غیر رسمی ک فقط تب بندی داشته ( چیز اضافه دیگه نداشته باشه ) سراغ ندارید ؟
ّfarzad543
08-04-2017, 19:53
سلام دوستان...
من دوتا سوال دارم:
1. اگه یک نفری شخصی رو بلاک کنه و سپس تلگرام رو آپدیت کنه، آیا این امکان وجود دارده در آپدیت بعدی این شخص بلاک شده از بلاک خارج شود؟
2. من گزینه سرچ در صفحه اصلی تلگرام یه بنده خدایی(بنده خدای اولی) رو میزنم، صفحات اشخاص چت کننده با این بنده خدا رو میبینم، اولین صفحه شخصی خودمم...بعدی هم یه بنده خدای دیگس. به همین ترتیت نفرات بعدی هم وجود دارند. این بنده خدای اولی بیشتر با من چت میکنه، و فک میکنم اینکه اولین صفحه شخصیش من هستم به همین خاطره...آیا درست میگم؟..خواستم بدونم این ترتیب نفرات براساس بیشترین چت هست یا قاعده خاصی نداره؟
(ممنون میشم این سوالها رو مطمئن جواب بدین)
Mohammad Hosseyn
08-04-2017, 20:41
سلام دوستان...
من دوتا سوال دارم:
1. اگه یک نفری شخصی رو بلاک کنه و سپس تلگرام رو آپدیت کنه، آیا این امکان وجود دارده در آپدیت بعدی این شخص بلاک شده از بلاک خارج شود؟
2. من گزینه سرچ در صفحه اصلی تلگرام یه بنده خدایی(بنده خدای اولی) رو میزنم، صفحات اشخاص چت کننده با این بنده خدا رو میبینم، اولین صفحه شخصی خودمم...بعدی هم یه بنده خدای دیگس. به همین ترتیت نفرات بعدی هم وجود دارند. این بنده خدای اولی بیشتر با من چت میکنه، و فک میکنم اینکه اولین صفحه شخصیش من هستم به همین خاطره...آیا درست میگم؟..خواستم بدونم این ترتیب نفرات براساس بیشترین چت هست یا قاعده خاصی نداره؟
(ممنون میشم این سوالها رو مطمئن جواب بدین)
1. خیر!
2. فکر میکنم ترتیب بر اساس زمان ارسال پیامی هست که تو search پیدا شده...
ّfarzad543
08-04-2017, 21:41
باسلام....دو تا سوال دیگم داشتم...
1. بخوام بفهمم که از طرف کسی بلاک شدم یا نه چطور میشه فهمید؟ یدونه تیک میخوره.
2. چطور میشه فهمید که طرف پیام منو دیده یا نه؟ ان طرف باید یا از نرم افزار موبگرام استفاده کرده باشه یا تنظیمات تلگرام رو تغییر داده باشه...همش هم ان طرف last seen recently داره.
باتشکر
ّfarzad543
08-04-2017, 23:01
سلام دوستان...
سکرت چت در تلگرام دسکتاپ کجاست؟ هر چی میگردم نیست...تشکر
Mohammad Hosseyn
08-04-2017, 23:18
باسلام....دو تا سوال دیگم داشتم...
1. بخوام بفهمم که از طرف کسی بلاک شدم یا نه چطور میشه فهمید؟ یدونه تیک میخوره.
2. چطور میشه فهمید که طرف پیام منو دیده یا نه؟ ان طرف باید یا از نرم افزار موبگرام استفاده کرده باشه یا تنظیمات تلگرام رو تغییر داده باشه...همش هم ان طرف last seen recently داره.
باتشکر
1. کسی که شمارو بلاک کرده باشه اولا تصویر پروفایلش براتون نشون داده نمیشه و دوما بجای Last seen recently تو پروفایلش نوشته میشه Last seen long time ago
2. اگر با اپلیکیشن های غیر رسمی کاری کرده باشه که تیک seen نخوره نمیشه کاری کرد! حتی ممکنه پیام شما دریافت بشه و طرف نت رو قطع کنه بخونه و تا زمانی که دوباره به نت وصل نشه شما تیک seenبراتون نمیاد. یعنی در کل نمیشه فهمید خونده شده یا نه برای اونایی که تیک نزده
سلام دوستان...
سکرت چت در تلگرام دسکتاپ کجاست؟ هر چی میگردم نیست...تشکر
تو نسخه دسکتاپ سکرت چت نیست و احتمالا هم هیچوقت نیاد چون ممکن نیست بشه چت رو تو فضای دسکتاپ کاملا سکرت کرد.
ّfarzad543
09-04-2017, 00:13
1. خیر!
2. فکر میکنم ترتیب بر اساس زمان ارسال پیامی هست که تو search پیدا شده...
در مورد دومی...
مثلا من(شخص اول در سرچ نشان داده شده) همین امروز و دیروز بهش پیام دادم. ..شخص دوم( که در سرچ پیدا شده) یعنی تقریبا همون دیروز پیام داده؟
Mohammad Hosseyn
09-04-2017, 00:31
در مورد دومی...
مثلا من همین امروز و دیروز بهش پیام دادم. ..شخص دوم( که در سرچ پیدا شده) یعنی تقریبا همون دیروز پیام داده؟
او کلمه ای که سرچ میکنید مهمه. مثلا شما کلمه سلام رو سرچ میکنید. تلگرام به ترتیب زمانی که افراد بهتون پیام دادن و تو پیامشون کلمه سلام بوده رو ردیف میکنه. حالا ممکنه یکی این وسط یه پیام دیگه داده باشه که سلام توش نبوده شما نمیتونی بفهمی که اخرین بار فرد با کی صحبت کرده و اصلا نیازی هم نیست بفهمیم چون تو حیطه شخصیه:n02:
ّfarzad543
09-04-2017, 02:00
او کلمه ای که سرچ میکنید مهمه. مثلا شما کلمه سلام رو سرچ میکنید. تلگرام به ترتیب زمانی که افراد بهتون پیام دادن و تو پیامشون کلمه سلام بوده رو ردیف میکنه. حالا ممکنه یکی این وسط یه پیام دیگه داده باشه که سلام توش نبوده شما نمیتونی بفهمی که اخرین بار فرد با کی صحبت کرده و اصلا نیازی هم نیست بفهمیم چون تو حیطه شخصیه:n02:
من هیچ کلمه رو سرچ نمیکنم....براساس این، چطور میشه ترتیب شخص ها رو تحلیل کرد؟ فقط ان دایره رو میزنم.
salman2003
09-04-2017, 02:10
من اصلا با ربات های تلگرام آشنایی ندارم ، آیا امکانش هست که کدهای که در github هستن رو به صورت ربات در تلگرام ایجاد کرد؟
مثلا این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ّfarzad543
10-04-2017, 08:50
با سلام و احترام...
من وقتیshow all sessions رو از تلگرام دسکتاپ میزنم، برام شکل زیر میاد و ان اعداد متفاوت هستن...فقط عدد دوم و سوم مثل هم هستن..عدد اول متفاوت هست...اینا فک میکنم آی پی باشن..درسته؟ الان یعنی هک شدم؟
ورژن تلگرام ها هم متفاوته...ولی خب من آپدیت هم داشتم...ممنون میشم بررسی کنین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی ترمینیت آل عادر رو میزنم شکل زیر میاد:
ممنون میشم راهنماییم کنین..تشکر
Mohammad Hosseyn
10-04-2017, 14:19
با سلام و احترام...
من وقتیshow all sessions رو از تلگرام دسکتاپ میزنم، برام شکل زیر میاد و ان اعداد متفاوت هستن...فقط عدد دوم و سوم مثل هم هستن..عدد اول متفاوت هست...اینا فک میکنم آی پی باشن..درسته؟ الان یعنی هک شدم؟
ورژن تلگرام ها هم متفاوته...ولی خب من آپدیت هم داشتم...ممنون میشم بررسی کنین.
وقتی ترمینیت آل عادر رو میزنم شکل زیر میاد:
ممنون میشم راهنماییم کنین..تشکر
یک روز صبر کنید و بعد گزینه terminate all other sessions رو بزنید . بعیده هک شده باشید احتمالا از سیستم خودتونه.
ّfarzad543
11-04-2017, 00:52
سلام...
یه بنده خدایی هست که میگه من برای آپدیت تلگرام، اول دیلیت اکانت میکنم و بعد ثبت مجدد سیم کارت رو انجام میدم و در نهایت اپدیتش میکنم!! میخوام ببینم راست میگه یا نه! این بنده خدا جز محاطبین من هست...
پس بنابراین اگه دیلیت اکانت کرده بود واسه من در گوشیم مشخص میشد، درسته؟ اگه درست باشه تا اینجا میفهمیم که دروغ گفته.
حالا فرض کنید من تلگرام رو بعد از دیلیت اکانت و ثبت مجدد سیم کارتش باز کنم، ایا باز من متوجه آن دیلیت اکانت میشوم؟ نوتیفیکیشنی برای این دیلیت اکانت به هر حال در گوشی یا تلگرام ظاهر میشه؟(البته این حدس دوم کم پیش میاد-چون معولا تلگرام رو نگاه میکنم)
باتشکر
mtchabok
11-04-2017, 01:28
سلام...
یه بنده خدایی هست که میگه من برای آپدیت تلگرام، اول دیلیت اکانت میکنم و بعد ثبت مجدد سیم کارت رو انجام میدم و در نهایت اپدیتش میکنم!! میخوام ببینم راست میگه یا نه! این بنده خدا جز محاطبین من هست...
پس بنابراین اگه دیلیت اکانت کرده بود واسه من در گوشیم مشخص میشد، درسته؟ اگه درست باشه تا اینجا میفهمیم که دروغ گفته.
حالا فرض کنید من تلگرام رو بعد از دیلیت اکانت و ثبت مجدد سیم کارتش باز کنم، ایا باز من متوجه آن دیلیت اکانت میشوم؟ نوتیفیکیشنی برای این دیلیت اکانت به هر حال در گوشی یا تلگرام ظاهر میشه؟(البته این حدس دوم کم پیش میاد-چون معولا تلگرام رو نگاه میکنم)
باتشکر
سلام
معمولا با حذف اکانت پیغامی برای شما ارسال نمیشه و تنها پروفایل کاربریشون غیرفعال میشه و عنوان حذف شده میشه.
با ثبت مجدد شماره، یک صفحه چت براتون بدون هیچ پستی ایجاد میشه( اینمورد در حالت تنظیمات پیشفرض تلگارم هست، اگه تغییر نداده باشین )
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ّfarzad543
11-04-2017, 06:36
سلام
معمولا با حذف اکانت پیغامی برای شما ارسال نمیشه و تنها پروفایل کاربریشون غیرفعال میشه و عنوان حذف شده میشه.
با ثبت مجدد شماره، یک صفحه چت براتون بدون هیچ پستی ایجاد میشه( اینمورد در حالت تنظیمات پیشفرض تلگارم هست، اگه تغییر نداده باشین )
سلام...ممنون.
پروفایل کاربریش غیر فعال نشده بود تا ان موقع که من دیدم.
من صفحه پی ویشو داشتم و هیچی از پیاماش پاک نشده بود. چه تنظیماتی.من نمیدونم..میتونین بهم نشون بدین؟ من تنظیمات دانلود عکس و رمز دو گانه رو تغییر دادم.
ّfarzad543
11-04-2017, 08:02
سلام...یه سوال دیگه
اگه فقط تلگرام رو آنیستال کرده باشه و دوباره ورژن جدید رو نصب کرده باشه و باز دوباره با سیم کارت مجددا ثبت کرده باشه، در این صورت کابران بلاک شده از بلاک خارج میشن؟
11-04-2017, 09:12
سلام..
یک شخصی، سکرت چتش برام کار نمیکنه!!! چرا؟؟ طرف لست رسنتلی بود من با این ترفند میفهمیدم انلاینه یا نه! داستان چیه؟ و راه حل چیه؟
11-04-2017, 10:53
سلام...ممنون.
پروفایل کاربریش غیر فعال نشده بود تا ان موقع که من دیدم.
من صفحه پی ویشو داشتم و هیچی از پیاماش پاک نشده بود. چه تنظیماتی.من نمیدونم..میتونین بهم نشون بدین؟ من تنظیمات دانلود عکس و رمز دو گانه رو تغییر دادم.
توی تنظیمات ناتیفیکیشن تلگرام برین، تیک contact joined telegram بزنین.
دراینصورت اگه شماره طرف رو داشته باشین و تازه عضو تلگرام بشه، یک صفحه چت خالی براتون باز میشه
mtchabok
11-04-2017, 10:55
سلام...یه سوال دیگه
اگه فقط تلگرام رو آنیستال کرده باشه و دوباره ورژن جدید رو نصب کرده باشه و باز دوباره با سیم کارت مجددا ثبت کرده باشه، در این صورت کابران بلاک شده از بلاک خارج میشن؟
درصورتیکه مجدد تلگرام نصب کنن، چون با شماره قبلی وارد میشن، فقط لاگین محسوب میشه و ثبت شماره جدید یا اکانت جدیدی رخ نمیده بنابراین تمامی تنظیمات قدیم و چتهاشون میبایست در تلگرام جدید لود بشه
ّfarzad543
11-04-2017, 12:28
در مورد سکرت چت، طرف مقابل باید حتما در پیچ مخاطب باشه؟ حالا این مخاطب میتونه هر کی باشه دیگه؟ درست میگم؟ در صفحه اصلی تلگرام باشه نمیشه از سکرت چت استفاده کرد؟
mtchabok
11-04-2017, 13:22
در مورد سکرت چت، طرف مقابل باید حتما در پیچ مخاطب باشه؟ حالا این مخاطب میتونه هر کی باشه دیگه؟ درست میگم؟ در صفحه اصلی تلگرام باشه نمیشه از سکرت چت استفاده کرد؟
اینو مطمعن نیستم، ولی بنظرم برای سکرت چت هردوطرف باید شماره همدیگه رو توی کانتکتهاشون داشته باشن.
ّfarzad543
12-04-2017, 16:47
سلام...اگه یه نفری شماره منو داشته باشه ولی منم شمارشو داشته باشم. ولی من از طریق یوزرشش وارد پی ویش بشم شمارم براش میاد؟
ولی فک میکنم از پروفایل و عکس های من شاید بتونه منو شناسایی کنه.
mtchabok
12-04-2017, 23:29
سلام...اگه یه نفری شماره منو داشته باشه ولی منم شمارشو داشته باشم. ولی من از طریق یوزرشش وارد پی ویش بشم شمارم براش میاد؟
ولی فک میکنم از پروفایل و عکس های من شاید بتونه منو شناسایی کنه.
بله میاد، فقط کافیه شماره شما در کانتکتهاش باشه
ّfarzad543
13-04-2017, 00:04
سلام دوستان
یه پیامی رو برای کسی فرستادم، راهی وجود داره تا قبل اینکه ببینه حذفش کنم؟ آیا روش راست کلیک کنم و دیلیت بزنم انجام میشه؟؟!!!
باتشکر
ّfarzad543
13-04-2017, 00:46
گزینه ادیت با لمس بر رو پیام ها کار نکنه یعنی پیام ها توسط طرف مقابل دیده شده؟
ّfarzad543
13-04-2017, 01:17
مثل اینکه ورژن جدید تلگرام قابلیت حذف پیام از دو طرف رو داره..
ولی یه سوال:
وقتی به انگلیسی نوشته این پیام فقط برای من حذف میشه، یعنی طرف مقابل پیام منو دیده؟ البته زمانش 2-3 روز قبل بوده هست.
سلام دوستان
یه پیامی رو برای کسی فرستادم، راهی وجود داره تا قبل اینکه ببینه حذفش کنم؟ آیا روش راست کلیک کنم و دیلیت بزنم انجام میشه؟؟!!!
باتشکر
بله میشه.فقط تیک delete رو هم بزنید
nimahandsomboy
13-04-2017, 23:13
دوستان تا دقایقی پیش تماس صوتی تلگرام فعال شده
من به ورژن اخر اپدیت کردم ولی گزینه تماس اضافه نشده
یه جا خوندم باید یه نفر از خارج تماس بگیره تا فعال بشه
کسی اطلاعی داره??
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
nimahandsomboy
14-04-2017, 00:00
کسی اطلاعی داره??
کسی اطلاعی داره??
بله
اي ديت رو بدين تماس بگيرم
nimahandsomboy
14-04-2017, 00:09
ایدی بنده masoud361
خیلی ممنون
بله
اي ديت رو بدين تماس بگيرم
عزیز اگه ممکنه با منم تماس بگیرید
keivan1377
سپاس
ایدی بنده masoud361
خیلی ممنون
درست نوشتين
١ داره اولش
nimahandsomboy
14-04-2017, 00:16
masoud361
بله
اول ادساین بعد masoud361
اسم مسعود به همراه عدد 361.
سر هم هست
عزیز اگه ممکنه با منم تماس بگیرید
keivan1377
سپاس
masoud361
بله
اول ادساین بعد masoud361
اسم مسعود به همراه عدد 361.
سر هم هست
سلام دوست عزیز لطفا با من هم تماس بگیرید ممنون
justflyy
- - - Updated - - -
justflyy
سلام دوست عزیز
امکانش هست با بنده هم با تلگرام تماس بگیرین؟
لطفا با من تماس بگیرید mohit2oo
انجام شد
justflyy
- - - Updated - - -
justflyy
Golbarg01
14-04-2017, 01:19
puya2010
14-04-2017, 01:32
این دیگه چه روش مسخرهایه که تلگرام برای فعالسازی این قابلیت جدیدش راه انداخته، یعنی چی که یک نفر که این قابلیت براش فعال باید باهامون تماس بگیره تا این ویژگی فعال شه؟ خب اولین نفری که این ویژگی براش فعال شد، چطوری فعال شد؟
یعنی نمیشد مثل آدمیزاد، خیلی راحت این قابلیت رو برا همه یهو فعال میکرد! حتما یه داستانی پشتش خوابیده، باید آسیب شناسی بشه
شما فکر میکنید دلیلش چیه دوستان؟
dvb595959
14-04-2017, 01:57
ی تاپیک فعال سازی مکالمه تلگرام راه بیندازید.
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
puya2010
14-04-2017, 02:08
ی تاپیک فعال سازی مکالمه تلگرام راه بیندازید.
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
حالا باز خوبه بچههای این تاپیک باحالن، رایگان زنگ میزنن، من از همین الان پیشبینی میکنم که چه دُکونی باز بشه برای افراد سودجو که در قبال گرفتن تماس، درخواست پول میکنن، اگه اینطوری نشد
یه عده هم از رو نادانی گول این افراد رو میخورن
از فردا هم میبینی رو ویترین موبایل فروشی ها نوشته:
فعالسازی تماس صوتی تلگرام ۲۵۰۰۰ تومن
تلگرام خودش کرم داره وگرنه خیلی راحت برا همه فعالش میکرد دیگه
یه جا خوندم زمانی که تلگرام این سرویس رو به طور کامل در سراسر جهان فعال کرد، خودش برا همه فعال میکنه و الان به طور آزمایشی در چند کشور من جمله ایران راهاندازی کرده و چون نمیخواد زیاد به سرورهاش فشار بیاد، برا همین این روش فعالسازی رو در نظر گرفته تا در فاز اول تنها افرادی که واقعا دنبال این ویژگی هستن، براشون فعال بشه
justflyy
- - - Updated - - -
justflyy
انجام شد
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
ممنون میشم که برای من هم فعالش کنید
تشکر.....فعال شد
برای من، تماس صوتی تلگرام بین دوتا گوشی، فقط با فیلـــترشکن ممکنه..!!!
بدون فیلترشکن، گزینه Answer میاد، جواب هم میشه داد، ولی بعدش میزنه connecting و همینطور گیر میکنه
ولی با فیلـــــترشکن رو هر دو گوشی، مشکلی نیست و تماس وصل میشه
mehryar1973
14-04-2017, 09:48
سلام
اگر ممکنه با من هم تماس بگیرین ممنون:(ممنون از همه دوستان فعال شد)
mehryar52
880446534
14-04-2017, 09:48
سلام.
میشه یکی به ما هم زنگ بزنه، هرچی تو دوستام گشتم که کسی فعال شده باشه، نبود.
ممنونم.
پ.ن: البته فکر کنم یه چندین صفحه به این منوال بگذره.
sent from my xperia™
880446534
14-04-2017, 10:12
آنطور که به نطر میرسد تماس صوتی در حال حاضر مسدود شده است و بدون تغییر آیپی، برقرار نمیشود.
هنوز مشخص نیست که این موضوع از سوی مقامات داخلی رخ داده است یا از سوی تلگرام (چراکه برخلاف اروپا، آمریکا و آفریفا، تلگرام به طور رسمی فعال شدن تماس را برای ایران اعلام نکرده است از همین رو این احتمال وجود دارد که به دلیل فعال شدن ناخواسته برای ایران، به طور موقت آن را بسته باشند).
البته این مشکل میتواند به دلیل استقبال گسترده از سوی کاربران ایرانی و اختلال در سرورهای تماس صوتی تلگرام برای کاربران ایرانی رخ داده باشد.
در هرحال فعلا این امکان بدون استفاده از اپلیکیشنهای تغییر آیپی در دسترس نیست.
اگه میشه با بنده هم تماس بگیرید خیلی ممنون
پ.ن: انجام شد تشکر
arming900
14-04-2017, 11:58
نیومده نسخه ش رو پیچیدن
یا دستور دادن برای ایران قطع بشه عین بسته شدن کانال ها،یا خودشون فیـــلتر کردن رفت،باز خوبه فقط تماس فیلــــتر شد :/ چون با وی پی ان که درسته
نیومده نسخه ش رو پیچیدن
یا دستور دادن برای ایران قطع بشه عین بسته شدن کانال ها،یا خودشون فیـــلتر کردن رفت،باز خوبه فقط تماس فیلــــتر شد :/ چون با وی پی ان که درسته
برای من کار میکنه هنوز
نت شاتل
arming900
14-04-2017, 12:41
برای من کار میکنه هنوز
نت شاتل
الان درست شد دوباره ولی کلا امیدی نییست بمونه
mehryar1973
14-04-2017, 12:46
سلام
اگر ممکنه با من هم تماس بگیرین ممنون:
mehryar52
آقا برای من هم هنوز فعال نشده نت مخابرات
ممنون فعال شد
vahidreza2007
14-04-2017, 13:59
ممنون میشم برای من هم فعال کنید
ممنون فعال شد
فعلا که فعاله
با توجه به پیشرفت نرم افزارهای ارتباطی فکر میکنم این بازی موش و گربه یک جایی باید تموم بشه و اونجا همین اضافه شدن امکان تماس با تلگرام هست.
تجربه استفاده من از ارتباط صوتی تلگرام کیفیت مکالمه بهتر از همه اوپراتورهای ایران هست.البته کیفیت اینترنت باید ثابت باشه اینترنت ضعیف باعث نوسان و دیلی میشه.
امیدوارم این قضیه باعث بشه کم کم دیگه بابت تماس صوتی هزینه نپردازیم و اوپراتورها برای کسب درآمد یکم خلاقیت بخرج بدن.
ایرانسل و همراه اول و رایتل سرخود این قابلیت رو فیلتر کردن
روی بقیه سرویس ها فعلا فعاله
gymclass.heroes
16-04-2017, 02:38
سلام دوستان
من گوشی ندارم چطوری یه اکانت تلگرام برای کامپیوترم بسازم؟شماره مجازی هم گوشی میخواد...
●●●FDR●●●
16-04-2017, 07:26
سلام دوستان
من گوشی ندارم چطوری یه اکانت تلگرام برای کامپیوترم بسازم؟شماره مجازی هم گوشی میخواد...
منظورتون گوشی اندرویدی هست یا کلا شماره موبایل در اختیار ندارید ؟ چون اگه گوشیتون اندرویدی نباشه میشه با بلو استک روی پی سی ساین آپ کرد. ولی اگه شماره ندارید و میخواین با شماره مجازی ساین آپ کنید خیلی فکر خوبی نیست. چون اگر میخواید از شماره مجازی رایگان استفاده کنید که اولا بعید میدونم بتونید شماره ای پیدا کنید که قبلا استفاده نشده باشه و ثانیا اصلا امنیت نداره . اگر هم از شماره مجازی غیر رایگان میخواید استفاده کنید خوب پولشو میتونید چند تا سیم کارت بخرید و بلحاظ اقتصادی به صرفه نیست.
بهر حال اگر میخواید بدون گوشی و با شماره مجازی ساین آپ کنید میتونید از نرم افزار bluestacks روی پی سی برای نصب تلگرام استفاده کنید
The Respina
16-04-2017, 11:17
سلام دوستان
سلام
میتونید از نسخه تحت وب تلگرام برای ثبت نام استفاده کنید و بعد از ثبت نام نسخه ویندوزی رو دانلود و راحت لاگین میکنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/login
برای شماره مجازی هم میتونید از این سایت استفاده کنید شماره هاش فقط ریپورت هستند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط رمز دوم رو فعال کنید
منظورتون گوشی اندرویدی هست یا کلا شماره موبایل در اختیار ندارید ؟ چون اگه گوشیتون اندرویدی نباشه میشه با بلو استک روی پی سی ساین آپ کرد. ولی اگه شماره ندارید و میخواین با شماره مجازی ساین آپ کنید خیلی فکر خوبی نیست. چون اگر میخواید از شماره مجازی رایگان استفاده کنید که اولا بعید میدونم بتونید شماره ای پیدا کنید که قبلا استفاده نشده باشه و ثانیا اصلا امنیت نداره . اگر هم از شماره مجازی غیر رایگان میخواید استفاده کنید خوب پولشو میتونید چند تا سیم کارت بخرید و بلحاظ اقتصادی به صرفه نیست.
بهر حال اگر میخواید بدون گوشی و با شماره مجازی ساین آپ کنید میتونید از نرم افزار bluestacks روی پی سی برای نصب تلگرام استفاده کنید
وقتی بابت موضوعی اطلاع نداریم بهتره راهنمایی نکنیم.
●●●FDR●●●
16-04-2017, 19:29
سلام
میتونید از نسخه تحت وب تلگرام برای ثبت نام استفاده کنید و بعد از ثبت نام نسخه ویندوزی رو دانلود و راحت لاگین میکنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/login
برای شماره مجازی هم میتونید از این سایت استفاده کنید شماره هاش فقط ریپورت هستند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط رمز دوم رو فعال کنید
وقتی بابت موضوعی اطلاع نداریم بهتره راهنمایی نکنیم.
خودم هر سه تا شمارم رو از طریق وب ساین آپ کردم . فکر کنم دارم آلزایمر میگیرم . اصلا یادم نبود :n14:
فقط یه سوال . این textnow الان اپلیکیشنش کار میکنه ؟ تا 6 یا 7 ماه پیش وبسایتش باز میشد ولی الان باز نمیشه. میخوام بدونم اپلیکیشنش باز میشه یا اونم رفت پی کارش ؟
The Respina
16-04-2017, 19:38
خودم هر سه تا شمارم رو از طریق وب ساین آپ کردم . فکر کنم دارم آلزایمر میگیرم . اصلا یادم نبود :n14:
فقط یه سوال . این textnow الان اپلیکیشنش کار میکنه ؟ تا 6 یا 7 ماه پیش وبسایتش باز میشد ولی الان باز نمیشه. میخوام بدونم اپلیکیشنش باز میشه یا اونم رفت پی کارش ؟
با برنامهش تست نکنید شماره هاش مشکل دارن نمیشه تلگرام ساخت ولی از سایتش مشکلی نیست فقط باید با فیلترشکن وارد بشید
امکان مکالمه صوتی تلگرام فیلتر شد؟
●●●FDR●●●
17-04-2017, 21:40
امکان مکالمه صوتی تلگرام فیلتر شد؟
ظاهرا با رضایت برادر عزیز پاول دوروف انجام شده . چون بنظر میرسه از سمت سرور تماس صوتی رو غیر فعال کردن =====>
●●●FDR●●●
17-04-2017, 23:49
کسی میدونه ماهیت این مشکل من چیه ؟
من مدتیه این مشکل رو دارم که وقتی تبلت یا موبایل به حالت sleep یا همون استند بای میرن بعد از 2 دقیقه دیگه پیامهای تلگرام دریافت نمیشن تا اینکه دوباره تبلت یا موبایل رو روشن کنم و تلگرام رو باز کنم. بعدش همه پیامهایی که در این مدت به من فرستاده شده دریافت میشه
لازم به ذکره از طریق وای فای متصل میشم
هم موبایل خودم هم تبلت و هم موبایلهای پدر و مادرم همین مشکل رو دارن و موبایل دوستم رو هم امتحان کردم دیدم وقتی به وای فای خونمون متصل میشه این مشکل رو داره ولی وقتی از اینترنت موبایل (رایتل ) استفاده میکنه پیامها بدون مشکل بهش میرسه
در ضمن توی تنظیمات , وای فای گوشی رو زمانی که در حالت اسلیپ هست روی گزینه روشن گذاشتم. یعنی وقتی میره تو حالت استند بای وای فای گوشی قطع نمیشه
توی تنظیمات تلگرام هم background connection و keep alive service تیک زده شده
به نظرتون مشکل کجاست ؟
ّfarzad543
20-04-2017, 11:34
سلام دوستان...
من از طریق پی وی با یکی چت میکردم ، داخل گروه بود و شماره ان شخص رو داشتم و سیو کرده بودم ...حالا بعد مدتی با استفاده از گزینه سرچ در تلگرام دوباره پی ویشو باز کردم که چت کنم باهاش، یهو دیدم شمارش روی پی ویش ظاهر شد، حالا میخوام بدونم ان شخص شماره منو فهمیده یا نه؟
Mohammad Hosseyn
20-04-2017, 13:17
سلام دوستان...
من از طریق پی وی با یکی چت میکردم ، داخل گروه بود و شماره ان شخص رو داشتم و سیو کرده بودم ...حالا بعد مدتی با استفاده از گزینه سرچ در تلگرام دوباره پی ویشو باز کردم که چت کنم باهاش، یهو دیدم شمارش روی پی ویش ظاهر شد، حالا میخوام بدونم ان شخص شماره منو فهمیده یا نه؟
بله... اون شخص شمارتون رو سیو کرده چون شما شمارش رو داشتید
سلام دوستان...
شماره هر شخصي رو كه ذخيره كرده باشين
شمارش داخل پروفايلش مياد
ممكن او شخص شماره شما رو ذخيره نكرده باشه ولي در هر صورت ميتونه شماره شما رو داخل پروفايل تون ببينه
●●●FDR●●●
22-04-2017, 08:29
لطفا اگر کسی میدونه گره ای از کار ما بگشاید :n36: . هیچکس این مشکل رو با وای فای نداره ؟ ====>>> 1566 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ّfarzad543
22-04-2017, 17:42
سلام دوستان...
من شماره یه بنده خدایی رو سیو داشتم(ان شماره منو نداشته) و از طریق یوزرش وارد پی ویش شدم، ایا ان فرد شماره منو الان داره؟
حالام روی سه تا نقطه بالای تلگرامش که نگاه میکنم، گزینه Share my contact وجود نداره...یعنی شمارمو دیده؟
من شماره یه بنده خدایی رو سیو داشتم(ان شماره منو نداشته) و از طریق یوزرش وارد پی ویش شدم، ایا ان فرد شماره منو الان داره؟
حالام روی سه تا نقطه بالای تلگرامش که نگاه میکنم، گزینه Share my contact وجود نداره...یعنی شمارمو دیده؟
اگه شماره طرف تو مخاطبین تلگرام شما بوده اره طرف شمارتون رو دیده
لطفا اگر کسی میدونه گره ای از کار ما بگشاید :n36: . هیچکس این مشکل رو با وای فای نداره ؟ ====>>> 1566 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتمال زياد از مودم
روي دو تا مودم من يكي همين جوري ميره استنباي ولي اون بكي مياد
ميتوني مودم عوض كن
ّfarzad543
22-04-2017, 23:23
اگه شماره طرف تو مخاطبین تلگرام شما بوده اره طرف شمارتون رو دیده
ممنون...پس تنها راه نفهمیدن شمارم، حذف شماره طرف از مخاطبین تلگرام و همچنین استفاده از یوزر تلگرامش هست. درسته؟ راه دیگه ای وجود نداره؟
ممنون...پس تنها راه نفهمیدن شمارم، حذف شماره طرف از مخاطبین تلگرام و همچنین استفاده از یوزر تلگرامش هست. درسته؟ راه دیگه ای وجود نداره؟
اره....
فک نکنم
ّfarzad543
23-04-2017, 12:08
دوستان...کمک فوری
من نمیدونم چرا داره به گوشیم همش کد تلگرام میاد؟ و همچنین داخل تلگرام هم کدش باز میاد!! مثل زمانی که میخوای تلگرام ثبت کنی برام میشه..در حالی که من الان دارم از تلگرام استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا این کد میاد!!!
من نمیدونم چرا داره به گوشیم همش کد تلگرام میاد؟ و همچنین داخل تلگرام هم کدش باز میاد!! مثل زمانی که میخوای تلگرام ثبت کنی برام میشه..در حالی که من الان دارم از تلگرام استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا این کد میاد!!!
احتمالا یکی میخواد با ی گوشی دیگه وارد اکانتتون بشه
جهت اطمینان قفل دو مرحله ای رو فعال کنید
donkeyoxte
29-04-2017, 14:52
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره چجوری میشه یه بانک شماره رو که تو فایل txt موجوده به لیست مخاطبین تلگرام اضافه کرد؟؟
بدون دستی(تک تک) وارد کردن چون چند هزارتاست
یا به لیست مخاطبین سیم کارت اضافه کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
Mohammad Hosseyn
29-04-2017, 16:57
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره چجوری میشه یه بانک شماره رو که تو فایل txt موجوده به لیست مخاطبین تلگرام اضافه کرد؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
میتونید فایل رو با کمی تغییرات به فرمت csv تبدیل کنید و بعد اون رو با استفاده از google contacts یا اپ های مدیریت مخاطبین که قابلیت اکسپورت و ایمپورت با این فرمت (یا فرمت های ساده مشابه) دارن به مخاطبین گوشی اضافه کنید (بعدا در صورت تمایل اونهارو منتقل کنید به سیمکارت). وقتی تو مخاطبین گوشی اضافه بشن با sync به تلگرام هم اضافه میشن...
فکر میکنم با این روش باید مخاطب ها علاوه بر شماره اسمشون هم تو فایل تکست باشه (مطمئن نیستم ولی فکر میکنم اگه نباشه خیلی چیز درهم و برهمی میشه!!)
ای بابا این تلگرام انگار انتقال شماره که قبلا میدادیم همه چی انتقال میشد ولی قبلی رو دلیت میزد ولی حالا نمیشه! من به شدت الان نیاز مبرم به این داشتم انگار این دلیت شدن رو برداشته چیکار کنم پس؟:|
باید یکی پی وی منو بپاکه. خوشم نمیاد ازش. تنها راهم همین بود بدون از دست دادن اطلاعاتم :|
یه راهی به من نشون بدین بدون دلیت کردن و بلاک کردن طرف؟؟!! :(
Mohammad Hosseyn
30-04-2017, 10:26
ای بابا این تلگرام انگار انتقال شماره که قبلا میدادیم همه چی انتقال میشد ولی قبلی رو دلیت میزد ولی حالا نمیشه! من به شدت الان نیاز مبرم به این داشتم انگار این دلیت شدن رو برداشته چیکار کنم پس؟:|
باید یکی پی وی منو بپاکه. خوشم نمیاد ازش. تنها راهم همین بود بدون از دست دادن اطلاعاتم :|
یه راهی به من نشون بدین بدون دلیت کردن و بلاک کردن طرف؟؟!! :(
یعنی چی قبلی رو دیلیت میزد؟ تغییر شماره در اصل برای حذف نشدن اطلاعات هست. راستش متوجه نشدم چی رو میخواید دیلیت بشه. بیشتر توضیح بدید
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
siteroos
30-04-2017, 14:15
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما می تونید از برنامه زیر استفاده کنید خیلی راحت مثل آب خوردن
shop.telegrampc.ir/downloads
یعنی چی قبلی رو دیلیت میزد؟ تغییر شماره در اصل برای حذف نشدن اطلاعات هست. راستش متوجه نشدم چی رو میخواید دیلیت بشه. بیشتر توضیح بدید
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
چند ماه پیش تغییر شماره که زدم هر چی پیام تو شماره قبلیم به مخاطبین و گروهام ارسال شده بود زده بود طرف دلیت اکانت کرده. ولی الان که همین کارو میکنم اونجوری نمیشه و همه چی سر جای خودشه. فک کنم تو یه بروزرسانی اینکارو برداشتن که پیامای اکانت قبلی با همون اسم باشه!
من نیاز داشتم دو نفر پی وی منو از دست بدن تنها راهم همون بود. که تلگرام اون رو دیگه برداشته نمیشه.
راهی نیست نه؟
تو موبو یه قسمت پشتیبانگیری هست با اون میتونم پی وی و شماره ها رو ذخیره کنم؟
مدیر یه کانال هم هستیم ادمینشم ان نمیشه باید خودم برم پیشش آن کنم تا دوباره مدیر شم.
Mohammad Hosseyn
30-04-2017, 19:51
چند ماه پیش تغییر شماره که زدم هر چی پیام تو شماره قبلیم به مخاطبین و گروهام ارسال شده بود زده بود طرف دلیت اکانت کرده. ولی الان که همین کارو میکنم اونجوری نمیشه و همه چی سر جای خودشه. فک کنم تو یه بروزرسانی اینکارو برداشتن که پیامای اکانت قبلی با همون اسم باشه!
من نیاز داشتم دو نفر پی وی منو از دست بدن تنها راهم همون بود. که تلگرام اون رو دیگه برداشته نمیشه.
راهی نیست نه؟
تو موبو یه قسمت پشتیبانگیری هست با اون میتونم پی وی و شماره ها رو ذخیره کنم؟
مدیر یه کانال هم هستیم ادمینشم ان نمیشه باید خودم برم پیشش آن کنم تا دوباره مدیر شم.
فکر میکنم تنها راهی که ممکنه جواب بده اینه که اون افرادی که نمیخواین شماره جدیدتون رو بگیرن قبل تغییر شماره بلاک کنید. چون هرکسی که شماره شمارو داشته باشه وقی شماره رو عوض میکنید شماره جدید خودبخود براشون میره. تنها راهی که خود تلگرام گفته اینه که طرف رو قبل عوض کردن شماره بلاک کنید که نتونن با شماره جدیدتون تو تلگرام ببینن شمارو.
فکر میکنم تنها راهی که ممکنه جواب بده اینه که اون افرادی که نمیخواین شماره جدیدتون رو بگیرن قبل تغییر شماره بلاک کنید. چون هرکسی که شماره شمارو داشته باشه وقی شماره رو عوض میکنید شماره جدید خودبخود براشون میره. تنها راهی که خود تلگرام گفته اینه که طرف رو قبل عوض کردن شماره بلاک کنید که نتونن با شماره جدیدتون تو تلگرام ببینن شمارو.
نه اونا شماره منو ندارن.
من فقط ناچارم به خاطر دو نفر دلیت اکانت کنم!
من فقط میخوام پی وی منو از دست بدن نداشته باشن. نمیخوام بلاک کنم کلا دوست ندارم پی وی منو داشته باشن.
چون هم با تغییر نام و تغییر آی دی هر دو براشون نشون داده میشه! و من به همین خاطر نمیخوام صفحه منو به کلی داشته باشن!
اگر پي وي اون ها رو پاك كني
بعد يوزت رو عوض كني
نميشه
اگر پي وي اون ها رو پاك كني
بعد يوزت رو عوض كني
نميشه
متوجه نشدم .بیشتر توضیح بده رفیق. ممنون میشم
متوجه نشدم .بیشتر توضیح بده رفیق. ممنون میشم
ميگم صفحه چت اون ها رو پاك كني
بعد يوزر نيم كه داري عوض كني
شايد جواب بده
ميگم صفحه چت اون ها رو پاك كني
بعد يوزر نيم كه داري عوض كني
شايد جواب بده
نه اصلا این جواب عجیبی هست ربطی نداره وقتی طرف پی وی منو داره هر چی تغییر بدم به غیر عکس پروفایل براش میره !
نه اصلا این جواب عجیبی هست ربطی نداره وقتی طرف پی وی منو داره هر چی تغییر بدم به غیر عکس پروفایل براش میره !
پس اگر يكي يوزر نيم خودش رو عوض كنه
شخص ديگري اون يوزر رو انتخاب كنه چون محدوديت نداره فقط تكراري نبايد باشه
اون چت هايي كه از قبل بودن كه با يوزر شروع شده
پيغام بدن به دست كي ميرسه
سلام دوستان
یک سوال داشتم
من الان با یکی از دوستام تو پی وی چت میکنم (الان چند ماهه) در واقع صفحه چت با اون رو نگه داشتم هر پیام جدیدی اونجا ارسال کنم بخوام پاک کنم فقط برای خودم پاک میشه ولی اون میبینه !!!و براش پاک نمیشه!! چرا اینجوریه؟
سلام دوستان
یک سوال داشتم
من الان با یکی از دوستام تو پی وی چت میکنم (الان چند ماهه) در واقع صفحه چت با اون رو نگه داشتم هر پیام جدیدی اونجا ارسال کنم بخوام پاک کنم فقط برای خودم پاک میشه ولی اون میبینه !!!و براش پاک نمیشه!! چرا اینجوریه؟
اگر آخرين ورژن باشين ميشه براي هر دو طرف پاك كرد
ّfarzad543
09-05-2017, 17:20
سلام دوستان....
این امکان وجود داره که طرف داخل تلگرام نباشه ولی زیر اسمش Online باشه؟
مثلا با نت سیم کارت هم باشی.
16-05-2017, 11:43
با سلام و عرض احترام
ابتدا معذرت می خوام سئوالم اینقدر ابتدایی هست.ولی به هر حال سئوالم اینه:
چه طور میشه در نسخه کامپیوتر فهمید یه نفر خودش رو یه چه اسمی ذخیره کرده مثلا من کسی را به نام علی احمدی سیو کردم اما خودش مثلا اسم علی د انتخاب کرده من می خوام این اسم علی د رو پیدا کنم
پیشاپیش بابت پاسخ شما ممنونم
با سلام و عرض احترام
ابتدا معذرت می خوام سئوالم اینقدر ابتدایی هست.ولی به هر حال سئوالم اینه:
چه طور میشه در نسخه کامپیوتر فهمید یه نفر خودش رو یه چه اسمی ذخیره کرده مثلا من کسی را به نام علی احمدی سیو کردم اما خودش مثلا اسم علی د انتخاب کرده من می خوام این اسم علی د رو پیدا کنم
پیشاپیش بابت پاسخ شما ممنونم
اگر اسمي كه ذخيره كردين پاك كنين
اسم اصليش كه خودش انتخاب كرده نمايش پيدا ميكنه
behnamcp
16-05-2017, 11:55
اگر اسمي كه ذخيره كردين پاك كنين
اسم اصليش كه خودش انتخاب كرده نمايش پيدا ميكنه
ممنون بابت پاسخی که دادید
ولی این مورد در صورتی کار می کنه حداقل یه پی ام رد و بدل شده باشه من نمی خوام برای اون فرد پیامی بفرستم
ممنون بابت پاسخی که دادید
ولی این مورد در صورتی کار می کنه حداقل یه پی ام رد و بدل شده باشه من نمی خوام برای اون فرد پیامی بفرستم
شما نت رو قطع كنين ي پيام بدين
بعد پيام رو براي هر دو طرف پاك كنين صفحه كه باز شده باز ميمونه
بعد نت رو وصل كنين
اگر اسمي داده باشه نشان داده ميشه
سلام دوستان من تلگرام دسکتاپ دارم اخرین نسخه واسه ویندوز
منتها چند سری سیستم سهوا خاموش شد
و وقتی روشن کردم تلگرام بالا نمیومد و این خطا رو میداد و اپدیت رو میگرفت و یا skipt ؤو که میزدم یه لحظه صفحه اش میومد و بعد بسته میشد
ولی خوب بعد چند بار خاموش روشن شدن سیستم دوباره درست میشد
این مشکل رو چطور میشه در محیط ویندوز حلش کرد؟
The Respina
18-05-2017, 15:01
سلام دوستان من تلگرام دسکتاپ دارم اخرین نسخه واسه ویندوز
منتها چند سری سیستم سهوا خاموش شد
و وقتی روشن کردم تلگرام بالا نمیومد و این خطا رو میداد و اپدیت رو میگرفت و یا skipt ؤو که میزدم یه لحظه صفحه اش میومد و بعد بسته میشد
ولی خوب بعد چند بار خاموش روشن شدن سیستم دوباره درست میشد
این مشکل رو چطور میشه در محیط ویندوز حلش کرد؟
سلام
با برنامه Revo Uninstaller حذفش کنید ریستارت کنید ویندوز رو
مجدد که نصب کنید مشکل حل شده.
880446534
21-05-2017, 13:16
سلام.
تو اپدیت جدید قابلیت ویدیو مسیج فرستادن اصافه کردن.
واسه من ضبط میکنه ،ولی ارسال نمیکنه، همینجوری هنگ میمومه. باید دکمه back بزنم و صفحه چت عادی شه.
مشکل از کجاست؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
MOHAMMAD2010
21-05-2017, 19:44
سلام دوستان....
این امکان وجود داره که طرف داخل تلگرام نباشه ولی زیر اسمش Online باشه؟
مثلا با نت سیم کارت هم باشی.
اره اتفاقا بعضی وقتا میبینی طرف نیم ساعت هست از تلگرام بیرون اومده ولی هنوز زده انلاین !!!
نمیدونم مشکل از چیه !؟ از کسی میدونه بگه
بیشتر تو گوشی های سامسونگ این مورد رو دیدم
سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده برای تلگرام لپتابم
تلگرام لپتاب من اخرین نسخه است 1.1.2 و اپدیت هم نمیشه چون میگه اخرین نسخه نصبه.
ولی از چند روز پیش که لپتابو روشن کردم کلا قابلیت ویرایش از پست هام برداشته شده!حتی اونایی که زیر 1 دیقه ارسال کردم.
و اصلا گزینه ادیت وجود نداره
همچنین قابلیت حذف پست هم فقط پست رو برای خودم حذف میکنه
قبلا گزینه ای داشت که اونو تیک میزدیم و مثلا برای طرف مقابل هم حذف میشد الان میگه فقط پست برای خودتون حذف میشه.
The Respina
27-05-2017, 11:26
سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده برای تلگرام لپتابم
تلگرام لپتاب من اخرین نسخه است 1.1.2 و اپدیت هم نمیشه چون میگه اخرین نسخه نصبه.
ولی از چند روز پیش که لپتابو روشن کردم کلا قابلیت ویرایش از پست هام برداشته شده!حتی اونایی که زیر 1 دیقه ارسال کردم.
و اصلا گزینه ادیت وجود نداره
همچنین قابلیت حذف پست هم فقط پست رو برای خودم حذف میکنه
قبلا گزینه ای داشت که اونو تیک میزدیم و مثلا برای طرف مقابل هم حذف میشد الان میگه فقط پست برای خودتون حذف میشه.
سلام
پاک کنید از اول نصب کنین حل میشه !
سلام
پاک کنید از اول نصب کنین حل میشه !
سلام
درست نشد همونطوریه!
سلام
درست نشد همونطوریه!
باسه اطمینان، از سایت خود تلگرام دانلود کردی؟:n36:
الان وقتی روی متنی که فرستاد و تیک خورده کلیک را ست می کنی چه گزینه هایی داره؟
مثل مال من است؟
behnamcp
04-06-2017, 18:31
سلام
چطور میشه کانال های مسدود شده را باز کرد ؟؟اصلا راهی داره؟؟
kiarashdz2
09-06-2017, 11:11
سلام دوستان خسته نباشيد
من تلگرتممو به موبايل يكي از دوستان لينك كردم حالا هر چي contact داشتم رفته تو موبايل طرف هر چي مخاطب داشته اومده تو موبايل من خواستم ببينم راهي هست برم تو تلگرام و مخاطبمو از تو تلگرامش پاك كنم شايد پاك بشه شماره هام از تو موبايلش
روانپریش
18-06-2017, 01:39
دوستان چطور امنيت تلگرام دسكتاپم رو بالا ببرم؟
دوستان چطور امنيت تلگرام دسكتاپم رو بالا ببرم؟
مگه با امنیتش در حال حاضر مشکلی داری؟
سطح امنیت مورد رضایت شما چیست؟!
روانپریش
21-06-2017, 13:47
مگه با امنیتش در حال حاضر مشکلی داری؟
سطح امنیت مورد رضایت شما چیست؟!
يه مدل هست امنيت دو مرحله اي بره گوشي ميذاره ميشه روي تلگرام دسكتاپم بذارمش؟
يه مدل هست امنيت دو مرحله اي بره گوشي ميذاره ميشه روي تلگرام دسكتاپم بذارمش؟
دو مرحله ای درواقع ترفندی بوده که دولتها برای نفوذ به اکانت کاربر استفاده میکردن و مدیریت تلگرام این ترفند رو با رمز دومرحله ای پوشش داده.
اینطوری که شرکت مخابرات بر فرض همراه اول میومده ارتباط کاربر رو قطع میکرده و سیمکارتشو موقتا غیرفعال میکرده بعد میومده با شمارش تو تلگرام ثبت نام میکرده و تلگرام هم براش کد ورود رو به شمارش ارسال میکرد و دولت چون به مخابرات دسترسی داشت متن پیام رو میخونده و وارد اکانت شخص مورد نظر میشده.
البته در مواقعی هم که گوشی کاربر در دست دیگران قرار میگرفت هم امکان ورود به حسب کاربریش فراهم بود.
تلگرام هم در این مرحله برای کاربرها یک رمز اختصاصی در نظر گرفته که کاربر از قبل حفظ بوده که اگر دولت از این ترفند استفاده کرد، حتی با وارد کردن کد نتونه وارد حساب کاربری فرد بشه و با پسورد مواجه میشه. این پسورد هم اگر کاربر دیگه با اون شمارش وارد تلگرام نشه 3 ماه بعد غیر فعال میشه و کل حساب کاربریش هم پاک میشه و مثل این میمونه که اصلا حساب کاربری در تلگرام نداشته
این ویژگی مربوط به حساب کاربری میشه و ربطی به نرم افزارها نداره و در دسکتاپ هم قابل فعال سازی هست. اما فقط در اولین ورود به حساب کاربری سوال میشه و در دفعه های بعدی از کاربر سوال نمیکنه.
از گزینه setting و گزینه cloud password میتونی اینکار رو بکنی.
این عمکرد بخاطر انسانیت ما ایرانیها و مورد اعتماد بودن دولت ما ساخته شده وگرنه هیچ جای دنیا از این کارها نمیکنن که بخان وارد حساب کاربری کسی بشن. :n36:
روانپریش
22-06-2017, 22:19
دو مرحله ای درواقع ترفندی بوده که دولتها برای نفوذ به اکانت کاربر استفاده میکردن و مدیریت تلگرام این ترفند رو با رمز دومرحله ای پوشش داده.
اینطوری که شرکت مخابرات بر فرض همراه اول میومده ارتباط کاربر رو قطع میکرده و سیمکارتشو موقتا غیرفعال میکرده بعد میومده با شمارش تو تلگرام ثبت نام میکرده و تلگرام هم براش کد ورود رو به شمارش ارسال میکرد و دولت چون به مخابرات دسترسی داشت متن پیام رو میخونده و وارد اکانت شخص مورد نظر میشده.
البته در مواقعی هم که گوشی کاربر در دست دیگران قرار میگرفت هم امکان ورود به حسب کاربریش فراهم بود.
تلگرام هم در این مرحله برای کاربرها یک رمز اختصاصی در نظر گرفته که کاربر از قبل حفظ بوده که اگر دولت از این ترفند استفاده کرد، حتی با وارد کردن کد نتونه وارد حساب کاربری فرد بشه و با پسورد مواجه میشه. این پسورد هم اگر کاربر دیگه با اون شمارش وارد تلگرام نشه 3 ماه بعد غیر فعال میشه و کل حساب کاربریش هم پاک میشه و مثل این میمونه که اصلا حساب کاربری در تلگرام نداشته
این ویژگی مربوط به حساب کاربری میشه و ربطی به نرم افزارها نداره و در دسکتاپ هم قابل فعال سازی هست. اما فقط در اولین ورود به حساب کاربری سوال میشه و در دفعه های بعدی از کاربر سوال نمیکنه.
از گزینه setting و گزینه cloud password میتونی اینکار رو بکنی.
این عمکرد بخاطر انسانیت ما ایرانیها و مورد اعتماد بودن دولت ما ساخته شده وگرنه هیچ جای دنیا از این کارها نمیکنن که بخان وارد حساب کاربری کسی بشن. :n36:
ممنون اين قسمت هست درسته؟توضيح ميدن چجوري بايد عمل كنم
ممنون اين قسمت هست درسته؟توضيح ميدن چجوري بايد عمل كنم
.
این تصویر به این معنیه که شما قبلا پسورد دو مرحله ای تنظیم کردی
اینجا شما میتونی پسورد رو تغییر بدی. البته اگر رمز قبلی رو یاد هست.
این رمز در هر دستگاهی ایجاد بشه، خودش در همه دستگاهها اعمال میشه و نیازی نیست که برای هر سیستم عاملی یک رمز مجزا تعریف کنی. همینکه در موبایلت فعال هست کافیه و در دسکتاپ هم باقی میمونه
روانپریش
23-06-2017, 15:10
.
این تصویر به این معنیه که شما قبلا پسورد دو مرحله ای تنظیم کردی
اینجا شما میتونی پسورد رو تغییر بدی. البته اگر رمز قبلی رو یاد هست.
این رمز در هر دستگاهی ایجاد بشه، خودش در همه دستگاهها اعمال میشه و نیازی نیست که برای هر سیستم عاملی یک رمز مجزا تعریف کنی. همینکه در موبایلت فعال هست کافیه و در دسکتاپ هم باقی میمونه
خوب بايد عبارتي كه جلوي اين منو هست ترن اف باشه درسته كه پسورد عمل كنه؟
hamid_diablo
23-06-2017, 16:30
سلام دوستان
من از نسخه ویندوز دسکتاپ تلگرام استفاده میکنم
مجبوری همیشه لاگین کنم , بعد از لاگین کردن تنظیمات به حالت پیش فرض میره و مجبورم باز تنظیمات و درست کنم
میشه کاری کرد که این تنظیمات بعد از لاگین شدن ثابت بمونه و تغییر نکنه؟
خوب بايد عبارتي كه جلوي اين منو هست ترن اف باشه درسته كه پسورد عمل كنه؟
آره باید Turn off نوشته باشه. که هست دیگه.
Mohammad Hosseyn
23-06-2017, 20:48
سلام دوستان
مجبوری همیشه لاگین کنم , بعد از لاگین کردن تنظیمات به حالت پیش فرض میره و مجبورم باز تنظیمات و درست کنم
فکر کنم از نسخه پرتابل باید استفاده کنید! چون تنظیمات تلگرام ذخیره نمیشه
محمد7966
23-06-2017, 20:59
سلام دوستان
سلام
شما همیشه لاگ اوت میکنید؟
اگه لاگ اوت میکنید خب معلومه همیشه به حالت پیشفرض میره حتی کشی که در هارد ذخیره میشه همش میپره
یعنی اگر قبلا عکسی رو دیدید و رفته تو کش بعد از لاگ اوت حذف میشه و دفعه بعد بخای این عکسو ببینید مجبورید دوباره ترافیک مصرف کنید
تو اندروید تست نکردم ولی ظاهرا تو اندروید هم اگر لاگ اوت کنید تمام کش ها پاک میشن
behnamcp
24-06-2017, 10:40
به نام خدایی که زیباست و زیبایی را دوست دارد
با سلام و عرض احترام
ببخشید دوستان سئوالم بی ربطه اما جوابش برام خیلی مهمه. من شماره کسی رو دارم که تلگرام داره ولی حدود یک سال پیش بهش زنگ زدم گفت این شما ره در شبکه وجود نداره .آیا این شماره رو ممکنه کسی خریده باشه و صاحب فعلی خط همون کسی من قبلا می شناسم نباشه؟ چه طور میشه مطمئن بشم در اینستاگرام هم صفحه داره اما من به هیچ وجه مجاز نیستم در اینستاگرام بهش پیام بدم یه بار دیروز به شماره پیام دادم و محترمانه ازش پرسیدم آیا این خط رو شما تازه خریدید اما بدون گفتن حتی یه کلمه بلاکم کرد در ضمن سیمکارت مربوط به همراه اول هست؟ خواهش می کنم اگه راه حلی دارید بگید
amir hamzeh
25-06-2017, 21:39
دوستان عزیز پیغامی رو که برای کسی فرستادیم تا چه زمانی میتونیم پاک کنیم؟ چون من پیغام و عکس های چند هفته پیش رو نمی تونم پاک کنم:n13:
Mohammad Hosseyn
28-06-2017, 12:40
دوستان عزیز پیغامی رو که برای کسی فرستادیم تا چه زمانی میتونیم پاک کنیم؟ چون من پیغام و عکس های چند هفته پیش رو نمی تونم پاک کنم:n13:
فکر میکنم 36 یا 48 ساعت !
The Respina
28-06-2017, 15:38
دو روز.....
donkeyoxte
30-06-2017, 23:11
سلام
دوستان تو کانال چطور میشه یه قسمت از متن رو بولد کرد؟ یا رنگش رو تغییر داد؟
اصلا همچین چیزی هاست
Farhad.Farhadi
30-06-2017, 23:13
سلام
دوستان من میتونم روزی 500-1000 نفر تو یه کانال عضو کنم که همه اعضا فیکه
حالا میخواستم بدونم برای یه کانال برای کسب درآمد ویو مهم تره یا اعضای بالا؟
و اینکه دست زیاد شده در کسب درآمد از طریق تلگرام, امروزه بازهم میشه درآمدی کسب کرد؟
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند
m.h.karimi1383
04-07-2017, 23:53
سلام من با این خطا مواجه میشم موقع لاگین
to many attempts ,try again later
hadi-sh00
04-07-2017, 23:55
همچین امنیت تلگرام تایید شده هم نیست.چون از هیچ الگوی رمزنگاری اشتفاده نکرده و هیچگونه اطلاعاتی در این زمینه نمیده.
از نظر امنیت signal از همه امنتره چون یک کد در گوشی ایجاد میکنه که منحصر بفرده و از گوشی های دیگه و سخت افزارهای دیگه اجازه ورود نمیده
m.h.karimi1383
04-07-2017, 23:56
خب معلومه ویو
همچین امنیت تلگرام تایید شده هم نیست.چون از هیچ الگوی رمزنگاری اشتفاده نکرده و هیچگونه اطلاعاتی در این زمینه نمیده.
از نظر امنیت signal از همه امنتره چون یک کد در گوشی ایجاد میکنه که منحصر بفرده و از گوشی های دیگه و سخت افزارهای دیگه اجازه ورود نمیده
اگه امن نبود تقریبا یک سوم جمعیت کشور اعدام شده بودند.
سلام
آقا من توی تلگرام ویندوز یه مشکلی دارم اونم اینکه صدای تلگرام یا همون notifications تلگرام قطع شده داخل تنظیمات خود تلگرام که همه چی درست داخل تنظیمات ویندوز هم همینطور تیک notifications تلگرام رو زدم اما باز هم مشکل دارم و وقتی پیام میاد واسم متوجه نمیشم کسی اگه میتونه کمک کنه
همچنین ایا راهی هست تنظیمات notifications در ویندوز 10 رو ریستارت کرد که به حال اولیه برگرده
ممنون میشم کمک کنید:n12:
سلام
عجیبه مگه به غیر از مدیر اصلی مدیرای فرعی یه مدیر فرعی دیگه رو ریمو کنه نباید ریمو شه؟ به دست دو مدیر فرعی ریمو شدم خودمم یکی از مدیرای فرعی هستم ولی نتونستم مدیرای فرعی رو ریمو کنم !!!! :n04:
جریان چیه؟!!! :n04:
saeid 22
09-07-2017, 01:30
سلام
آقا من نسخه ویندوزش رو تو کامپیوتر نصب کردم به محض اینکه یه سایتی باز میکنم تو مرورگر اینترنت اکسپلورر تلگرام واسه خودش باز میشه چیکار کنم غیرفعال بشه باز نکنه؟
محمد7966
09-07-2017, 13:58
سلام
عجیبه مگه به غیر از مدیر اصلی مدیرای فرعی یه مدیر فرعی دیگه رو ریمو کنه نباید ریمو شه؟ به دست دو مدیر فرعی ریمو شدم خودمم یکی از مدیرای فرعی هستم ولی نتونستم مدیرای فرعی رو ریمو کنم !!!! :n04:
جریان چیه؟!!! :n04:
فقط مدیر اصلی میتونه شما رو حذف کنه
sajjadm1
09-07-2017, 17:23
سلام
من ایدی یه نفر را داشتم ولی الان اون ایدیش را تغییر داده ، ایا راهی هس که بتونم ایدی جدیدش را پیدا کنم؟
The Respina
09-07-2017, 20:25
سلام
من ایدی یه نفر را داشتم ولی الان اون ایدیش را تغییر داده ، ایا راهی هس که بتونم ایدی جدیدش را پیدا کنم؟
اگر قبلا باهاش چت کردید و هیستوری چت رو دارید و یا شمارش هست که مشکلی نیست وگرنه هیچ راهی نیست.
[Mohsen]
09-07-2017, 20:39
سیگنال یقینا از نظر امنیت بهتره ولی توی ایران مسدود شده!
یادمه یکجا مدیر تلگرام میگفت دلیل اینکه تماس های صوتی ما توی بعضی کشورها مسدود شده ولی بقیه سرویس ها مثل واتس اپ و اسکایپ کار میکنن اینه که ما اطلاعات رو در اختیار نهادهای ثالت نمیگذاریم. حالا همین استدلال رو میشه به سیگنال و تلگرام ربط داد.
البته تلگرام واقعا سرویس خوبیه ولی دیگه امن ترین نیست.
;8980653']سیگنال یقینا از نظر امنیت بهتره ولی توی ایران مسدود شده!
یادمه یکجا مدیر تلگرام میگفت دلیل اینکه تماس های صوتی ما توی بعضی کشورها مسدود شده ولی بقیه سرویس ها مثل واتس اپ و اسکایپ کار میکنن اینه که ما اطلاعات رو در اختیار نهادهای ثالت نمیگذاریم. حالا همین استدلال رو میشه به سیگنال و تلگرام ربط داد.
البته تلگرام واقعا سرویس خوبیه ولی دیگه امن ترین نیست.
چرا امن ترین نیست؟
تماس صوتی همچین حفره امنیتی مهمی نیست که دولتها به دنبل باشن. این حرف مدیر تلگرام رو خودت دیدی یا داری نقل قول میکنی از کسی دیگه؟
سلام
من از تلگرام voice call کسی زنگ بزنه ring دارم اما وقتی جواب می دم یک بوق ممتد میاد که عملا ینی قطع
واسه من فقط این طوره یا نه ؟راه حل؟مرسی
Mohammad Hosseyn
11-07-2017, 09:34
سلام
من از تلگرام voice call کسی زنگ بزنه ring دارم اما وقتی جواب می دم یک بوق ممتد میاد که عملا ینی قطع
واسه من فقط این طوره یا نه ؟راه حل؟مرسی
مسدود شده در ایران
saeid 22
13-07-2017, 11:09
سلام
آقا من نسخه ویندوزش رو تو کامپیوتر نصب کردم به محض اینکه یه سایتی باز میکنم تو مرورگر اینترنت اکسپلورر تلگرام واسه خودش باز میشه چیکار کنم غیرفعال بشه باز نکنه؟
کسی نمیدونه تو مرورگر کجا میشه رفت غیر فعالش کرد باز نشه :n13:
روانپریش
14-07-2017, 11:33
دوستان من يه ايدي تلگرام دارم ميخوام ببندمش اما گروه هاي زيادي توش دارم چجوري متونم اين گروه ها رو به ايدي ديگه منتقل كنم؟
محمد7966
16-07-2017, 00:35
دوستان من يه ايدي تلگرام دارم ميخوام ببندمش اما گروه هاي زيادي توش دارم چجوري متونم اين گروه ها رو به ايدي ديگه منتقل كنم؟
باید آدرس لینک گروه ها رو جایی یادداشت کنید
یا به آی دی جدیدتون بفرستید
روانپریش
16-07-2017, 13:28
باید آدرس لینک گروه ها رو جایی یادداشت کنید
یا به آی دی جدیدتون بفرستید
غير از اين راهي نيست؟
ميشه كاري كنم جز گروه ها هيچكس نتونه بهم پيام بده
محمد7966
16-07-2017, 18:13
غير از اين راهي نيست؟
ميشه كاري كنم جز گروه ها هيچكس نتونه بهم پيام بده
فکر نکنم باشه
من راهی به جز این نمیشناسم
اون سوال دوم هم که میگید کسی به شما پیام نده؛یعنی حتی مخاطبین تلفنتون هم به شما پیام ندن؟؟منظور اینه؟
فقط بلاک کردن به ذهنم میرسه
یه راه دیگه هم هست و اون اینه که یه شماره ناشناس داشته باشید که هیچکی ازش خبر نداشته باشه
masood.ashoori789
18-07-2017, 16:38
تنها راه گزینه change number هست به خط دیگه منتقل کنید . روی خط جدید نباید تلگرام باشه ، همه چیز منتقل میشه ، به مخاطبین شما پیامی مبنی بر این تغییر شماره ارسال میشه
تنها راه گزینه change number هست به خط دیگه منتقل کنید . روی خط جدید نباید تلگرام باشه ، همه چیز منتقل میشه ، به مخاطبین شما پیامی مبنی بر این تغییر شماره ارسال میشه
اتفاقا روی خط جدید باید تلگرام باشه که قبلی ها رو بشه روش انتقال داد !!
بعدشم
وقتی به مخاطب اطلاع داده میشه که شماره فلان کاربر تغییر کرده ایا خود شماره رو هم مخاطبین می فهمن ؟؟
masood.ashoori789
19-07-2017, 17:51
اتفاقا روی خط جدید باید تلگرام باشه که قبلی ها رو بشه روش انتقال داد !!
بعدشم
وقتی به مخاطب اطلاع داده میشه که شماره فلان کاربر تغییر کرده ایا خود شماره رو هم مخاطبین می فهمن ؟؟
خیر دوست عزیز ، اگر اکانت تلگرام فعال باشه روی خط جدید ، خطا میده . به تمام لیست دفتر تلفن شما پیام ارسال میشه و شماره جدید رو هم نشون میده
روانپریش
21-07-2017, 09:52
من تلگرامم دسكتاپ هست چجوري بايد چنج نامبر كنم؟
masood.ashoori789
21-07-2017, 10:10
این گزینه فقط در نسخه اندروید و ios هست
Mohammad Hosseyn
21-07-2017, 15:30
صفحه تنظیمات تلگرام رو باز کنید و در قسمت info شمارتون که نوشته روش کلیک کنید تا وارد فرآیند تغییر شماره بشین
دوستان یک متن رو چند بار تکراری بفرستیم ریپورت میکنه؟ فک کنم از سه بار بیشتره؟
vahid_sh2447
25-07-2017, 13:30
سلام و ممنون از دوستانی که پاسخ گو هستند
تازگی تلگرام جدید رو نصب کردم و متوجه شدم که متن های طولانی رو نشون نمیده. فقط قسمت اول رو نشون میده و بقیه متن به صورت یک صفحه سفید نمایش داده میشه که هیچ متنی توش نیست. چجوری این عیب رو میشه رفع کرد؟
:n16:
masood.ashoori789
25-07-2017, 20:48
دوستان یک متن رو چند بار تکراری بفرستیم ریپورت میکنه؟ فک کنم از سه بار بیشتره؟
تعداد مشخصی نداره ، بسته به عملکرد و سابقه شما داره ، مثلا اگر قبلا بلاک شده باشید ، محدودیت ها سخت گیرانه تر میشه
masood.ashoori789
25-07-2017, 20:49
سلام و ممنون از دوستانی که پاسخ گو هستند
تازگی تلگرام جدید رو نصب کردم و متوجه شدم که متن های طولانی رو نشون نمیده. فقط قسمت اول رو نشون میده و بقیه متن به صورت یک صفحه سفید نمایش داده میشه که هیچ متنی توش نیست. چجوری این عیب رو میشه رفع کرد؟
دیتابیس رو یکبار پاک کنید احتمالا درست میشه
Masoud-2014
25-07-2017, 21:15
سلام ...
من شماره یکی رو دارم ولی اون نداره با این حال تو لیست مخاطبین تلگرامش نشونم میده؟
alireza9t9
25-07-2017, 21:49
سلام ...
من شماره یکی رو دارم ولی اون نداره با این حال تو لیست مخاطبین تلگرامش نشونم میده؟
خیر ، نشون نمیده
vahid_sh2447
25-07-2017, 22:09
آخرین ورژن اینستاگرام روی همه نسخه های اندروید نصب میشه؟
vahid_sh2447
25-07-2017, 22:20
دیتابیس رو یکبار پاک کنید احتمالا درست میشه
ممنون،مشکل از کش و دیتا بیس نیست،امتحان کردم،تو نسخه ۴ این مشکل رو دارم.
(شرمنده دکمه تشکر در مرورگر گوشی موجود نیست،ممنون)
The Respina
25-07-2017, 23:29
آخرین ورژن اینستاگرام روی همه نسخه های اندروید نصب میشه؟
خیر روی نسخه های قدیمی نصب نمیشه.
masood.ashoori789
26-07-2017, 11:35
ممنون،مشکل از کش و دیتا بیس نیست،امتحان کردم،تو نسخه ۴ این مشکل رو دارم.
(شرمنده دکمه تشکر در مرورگر گوشی موجود نیست،ممنون)
میتونید اسکرین شات قرار بدید از مشکل ؟
vahid_sh2447
31-07-2017, 02:12
میتونید اسکرین شات قرار بدید از مشکل ؟
ببخشید طول کشید.خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی رو مخی شده...
دوستان من تلگرامو اپدیت کردم تو اندروید اما حالا هروقت وارد هر گروهی میشم از پیغام های جدید گروه برام میاد:(
در حالیکه قبلا از اخرین جایی که خونده بودم لود میشد که خیلی برام خوب بود...
نمیدونین چرا اینطوری شده ؟ ایا تنظیماتی داره ؟
تو Ios هم که کلا اینجوریه که هروقت تو هر گروه بری از پیغام های جدید به بعد رو میاره...
راه حلی داره ؟
The Respina
01-08-2017, 00:05
دوستان من تلگرامو اپدیت کردم تو اندروید اما حالا هروقت وارد هر گروهی میشم از پیغام های جدید گروه برام میاد:(
در حالیکه قبلا از اخرین جایی که خونده بودم لود میشد که خیلی برام خوب بود...
نمیدونین چرا اینطوری شده ؟ ایا تنظیماتی داره ؟
تو Ios هم که کلا اینجوریه که هروقت تو هر گروه بری از پیغام های جدید به بعد رو میاره...
راه حلی داره ؟
بله توی آپدیت های جدید فقط کانالها رو به اینصورت میاره و گروه ها فقط جدیدا میاد.
آخرين نسخه ios دقيقا از هر كجا بياي بيرون دوباره از همونجا برات مياره هم كانال و هم گروه ها
vahid_sh2447
02-08-2017, 12:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Respina
02-08-2017, 13:12
نسخه اندرویدتون چنده ؟
Golbarg01
02-08-2017, 20:50
دوستان سرعت تلگرام نسخه کامپیوتر با تلگرام اندروید فرق می کنه؟
برای من تلگرام ویندوز سرعتش عادیه
ولی تلگرام اندروید خیلی کند باز میشه. یه ویس میخوام اپلود کنم چند دقیقه طول میکشه. گروه ها و کانال ها هم دیر لود میشن
دلیلش چیه؟ مگه سروراشون فرق می کنه؟
The Respina
02-08-2017, 20:54
دوستان سرعت تلگرام نسخه کامپیوتر با تلگرام اندروید فرق می کنه؟
برای من تلگرام ویندوز سرعتش عادیه
ولی تلگرام اندروید خیلی کند باز میشه. یه ویس میخوام اپلود کنم چند دقیقه طول میکشه. گروه ها و کانال ها هم دیر لود میشن
دلیلش چیه؟ مگه سروراشون فرق می کنه؟
خیر سرورها یکی هست بیشتر بستگی به سخت افزار دستگاه هاتون داره که احتمال میدم گوشی ضعیفی داشته باشید.
Golbarg01
02-08-2017, 21:06
خیر سرورها یکی هست بیشتر بستگی به سخت افزار دستگاه هاتون داره که احتمال میدم گوشی ضعیفی داشته باشید.
سرعت اینترنت تلگرام چه ربطی به سخت افزار داره؟
The Respina
03-08-2017, 00:10
سرعت اینترنت تلگرام چه ربطی به سخت افزار داره؟
متوجه نشدید
اگر کانالا و گروه های زیادی داشته باشید کاملا به سخت افزار مرتبط میشه و برای خودمم پیش اومده روی یه گوشی 5 ثانیه لود شدن و روی یه مدل ضعیفتر نزدیک یک دقیقه !
تست کنید متوجه میشید
چرا عکسای تلگرام واسم باز نمیشه از دیروز مشکل از چیه حتما باید قند شکن بزنم این دیگه چه مسخره بازیه بابا
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
چرا عکسای تلگرام واسم باز نمیشه از دیروز مشکل از چیه حتما باید قند شکن بزنم این دیگه چه مسخره بازیه بابا
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
یکی از دلایلش ممکنه بخاطر انتقالCDNها به داخل ایران باشه چون منم این مشکل رو حدود دو هفته با ایرانسل داشتم که آخرش پریروز خود بخود حل شد
با عوض کردنip ویا قندشکن حل میشه
ممکنه موقتی باشه
ببینید اگر تو کانال هایی مثل تابناک و روزنامه ایران و... که دولتی هستن مشکلی باعکسا نداشته باشید مطمئنا ازCDNهست و چاره ش همونه که بالاتر گفتم
مشکل از گوشیته .. ...
bleu2u4u
06-08-2017, 00:23
من با دوتا شماره عضو تلگرام بودم
یکیش که شماره اصلیمه رو روی یه نسخه شخص ثالث ست کرده بودم
دومی رو روی تلگرام
اون هم فقط سالی یه بار میرفتم با دوتا از رفیقام چت میکردم
تعداد کسایی هم که شمارم رو داشتن به تعداد انگشتهای دو دست نمیرسید
سیمکارت رو هم هیچوقت از تو گوشی درنیاوردم و کسی به سیم کارت دسترسی نداشت
امروز بعد مدت ها دوباره رفتم توش ببینم چه خبره دیدم که تو بیشتر از ۶۰ تا کانال و سوپرگروه عضو شدم
بنظرتون چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه؟
تو بخش sessions تنها و اخرین فعالیت مربوط به گوشی خودم بوده تو تاریخ ۳۱ می
من با دوتا شماره عضو تلگرام بودم
یکیش که شماره اصلیمه رو روی یه نسخه شخص ثالث ست کرده بودم
دومی رو روی تلگرام
اون هم فقط سالی یه بار میرفتم با دوتا از رفیقام چت میکردم
تعداد کسایی هم که شمارم رو داشتن به تعداد انگشتهای دو دست نمیرسید
سیمکارت رو هم هیچوقت از تو گوشی درنیاوردم و کسی به سیم کارت دسترسی نداشت
امروز بعد مدت ها دوباره رفتم توش ببینم چه خبره دیدم که تو بیشتر از ۶۰ تا کانال و سوپرگروه عضو شدم
بنظرتون چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه؟
تو بخش sessions تنها و اخرین فعالیت مربوط به گوشی خودم بوده تو تاریخ ۳۱ می
یک نفر یوزر شمارو جایی دیده و با ابزار موبوگرام شمارو در گروهها ادد کرده.
از تنظیمات وارد privacy and security بشید و از قسمت groups گزینه my contacts رو انتخاب کنید. هم چنین از پایین این بخش میتونی بگین که چه کابرانی ار دفترجه تلفن شما هم اجازه ادد کردن نداشته باشن. ابنطوری دیگه کسی نمیتونه با موبو شمارو در گروهها اددکنه
hamid_diablo
07-08-2017, 10:07
سلام دوستان
من یه کانال دارم که سازندش خودم هستم . میخواستم کانالو واگذار کنم به شخص . الان ادمینه اما نمیخوام خودم ادمین کانال باشم !
ممنون میشم راهنماییم کنید:n40:
The Respina
07-08-2017, 11:43
سلام دوستان
من یه کانال دارم که سازندش خودم هستم . میخواستم کانالو واگذار کنم به شخص . الان ادمینه اما نمیخوام خودم ادمین کانال باشم !
ممنون میشم راهنماییم کنید:n40:
سلام
قراره توی آپدیت های بعدی این قابلیت اضافه بشه
فعلا راهی نداره !
ّfarzad543
10-08-2017, 12:36
دوستان...
من به دلیل این که پیام کد تلگرام دیر میامد دو سه بار شماره رو زدم ولی این دفعه پیام زیر رو میاد:
کی درست میشه؟
دوستان...
من به دلیل این که پیام کد تلگرام دیر میامد دو سه بار شماره رو زدم ولی این دفعه پیام زیر رو میاد:
کی درست میشه؟
احتمالا 12 یا 24 ساعت دیگه درست میشه البته اگه تو این مدت هی دوباره امتحان نکنید:n01:
vahid_sh2447
11-08-2017, 15:00
نسخه اندرویدتون چنده ؟
قبلن اندروید 2 بود الان ارتقا دادم به 4.0.3.از اون وقت مشکل بوجود اومده...
The Respina
11-08-2017, 17:44
قبلن اندروید 2 بود الان ارتقا دادم به 4.0.3.از اون وقت مشکل بوجود اومده...
شرکت های نرم افزاری برای اینکه کاربران رو مجبور به آپدیت آخرین نسخه برنامه ها کنند ساپورتشون از نسخه های قدیمی اندروید رو قطع میکنن یا باگ توش ایجاد میکنن
مورد شما هم همینه ، چند راه دارید : استفاده از نسخه های غیررسمی تلگرام مانند پلاس و موبوگرام ، استفاده از نسخه ویندوز تلگرام ، خرید گوشی جدیدتر :n18:
vahid_sh2447
11-08-2017, 18:28
شرکت های نرم افزاری برای اینکه کاربران رو مجبور به آپدیت آخرین نسخه برنامه ها کنند ساپورتشون از نسخه های قدیمی اندروید رو قطع میکنن یا باگ توش ایجاد میکنن
مورد شما هم همینه ، چند راه دارید : استفاده از نسخه های غیررسمی تلگرام مانند پلاس و موبوگرام ، استفاده از نسخه ویندوز تلگرام ، خرید گوشی جدیدتر :n18:
درست می فرمایید.البته تو ورژن های قبلی تلگرام این مشکل نیستش.فعلن هم از desktop استفاده می کنم...
ّfarzad543
14-08-2017, 11:10
سلام...
امکانش هست که فقط با لب تاپ یه تلگرام مجازی ساخت؟
ّfarzad543
17-08-2017, 19:27
دوستان دلایل ریپورت شدن چیه؟
یعنی من توی گروهی برم و در پی وی یه شخصی یه سوال کنم هم ریپورت میشم؟
ممنون میشم توضیح بدین.
دوستان دلایل ریپورت شدن چیه؟
یعنی من توی گروهی برم و در پی وی یه شخصی یه سوال کنم هم ریپورت میشم؟
ممنون میشم توضیح بدین.
بیشتر مزاحمت و ارسال پست به اشخاص زیادی که اولین پیام رو از شما دریافت میکنن در پی وی
طرف باید برای شما گزارش رد کند تا ریپورت شوید و یا اینکه پیام بدین به یوزر های زیادی که برای اولین بار که به خصوصی اونها میرین
یه سوال فنی اگر کسی وارد هست لطفا جواب بده
من در گروه تلگرامی بودم با موبوگرام با شماره مجازی که با مدیرش حرفم شد و من رو remove کردن از گروه. دوباره اومدم اینبار یه موبوگرام دیگر (همون موبوگرام 2 ) رو دانلود کردم و با یه شماره مجازی و اسم دیگه رفتم join شدم. فرداش چند کلمه ای د ر گروه نوشتم فورا من رو دیلیت کردن.
میخوام ببینم اینا از کجا میفهمن؟ مطمین هستم از نوشته ام نمیفهمن چون کاملا مراعات کردم. ip رو میبینن؟
در واقع دقت کنید من با موبوگرام 2 میرم داخل گروه. ایا به اون یکی موبوگرام یعنی اولی وصل هست؟ حتی یوزر نیم و اسم اولی رو عوض کردم بازم فهمیدن.
اگر ممکنه بگید دلیلش چی هست.هر چند دارم کار میکنم روی هک سایتشون:n02:
دوستان یه مشکلی امروز برخوردم ..
تو خونه همه از 1 وایفای استفاده میکنیم و هممون به تلگرام وصلیم ! اما تلگرام پدرم از امروز همش رو Connecting مونده ..
مشکل از کجاس؟ Cache رو پاک کردم ولی مشکل حل نشد !:n27:
----
ویرایش: مشکل خود به خود درست شد !
سلام دوستان
تا حالا نمیدونستم کسی رو از کانال ریمو کنی مثل گروه نمیتونه برگرده!
بدیش اینجاست که قسمت مسدود شده ها هم نداره کانال !!
چطوری برش گردونم پس کسی که ریمو کردم رو؟؟!!! هم لینک دادم هم آی دی ولی نمیتونه بیاد کانال :|
حل شد:
با اکانت ادمین اددشون کردم.
سلام دوستان
تا حالا نمیدونستم کسی رو از کانال ریمو کنی مثل گروه نمیتونه برگرده!
بدیش اینجاست که قسمت مسدود شده ها هم نداره کانال !!
چطوری برش گردونم پس کسی که ریمو کردم رو؟؟!!! هم لینک دادم هم آی دی ولی نمیتونه بیاد کانال :|
فک کنم شمارش رو باید بگیری خودت اد کنی
فک کنم شمارش رو باید بگیری خودت اد کنی
من مدیر اصلی نیستم که بتونم اد کنم.
ولی تو نسخه های جدید قابلیت اد کردن به مدیر های فرعی رو هم اضافه کرده ولی باید به مدیر اصلی بگم تیکش رو فعال کنه. که اونم ان نمیشه باید برم بهش بگم.
The Respina
24-08-2017, 22:46
من مدیر اصلی نیستم که بتونم اد کنم.
ولی تو نسخه های جدید قابلیت اد کردن به مدیر های فرعی رو هم اضافه کرده ولی باید به مدیر اصلی بگم تیکش رو فعال کنه. که اونم ان نمیشه باید برم بهش بگم.
یه راه دیگه هم داره که اون شخص دیلیت اکانت بزنه بعد مشکل حل میشه
البته اگه واجبه وگرنه که راه درستی نیست
Переклад не
24-08-2017, 23:48
دوستان یه سوال
من خیلی وقت پیش دوستم که گوشیش غیر هوشمنده و سادس ، سیم کارتش رو برای فعال کردن تلگرامش به گوشی خودم زدم . بعد از فعال کردن اکانتش ، تلگرام نسخه ی ویندوز رو نصب کردم و اونجا براش فعال کردم . در واقع یه active session براش ایجاد کردم تو کامپیوترش . بعد هم تو کامپیوتر کانتکت های منو که بهش نشون میداد هم اونارو پاک کردم کلا و هم از قسمت نشست های فعال یا همون active session ، اونی که تو موبایل من فعال بود رو غیر فعال کردم .
درواقع فقط یه نشست فعال در کامپیوتر براش بود و نه چیزه دیگه ای . بعد سیم کارت خودم رو زدم و وارد اکانت خودم شدم .
حالا دیگه هم اکانت اونو از موبایلم غیرفعال کرده بودم هم کانتکت های خودمو از روی کامپیوتر اون پاک کرده بودم.
اما مشکلی که هست اینه که هر کسی از لیست اون که وارد تلگرام میشه (اکانت فعال میکنه) برا منم اعلام میشه! و بالعکس کسایی شمارشون تو لیست کانتکتهای من سیو هست و وارد تلگرام میشه ، همونو به اون دوستمم اعلام میکنه . به نظرتون مشکل از کجاست و چطوری باید حل کنیم؟:n04:
دوستان یه سوال
من خیلی وقت پیش دوستم که گوشیش غیر هوشمنده و سادس ، سیم کارتش رو برای فعال کردن تلگرامش به گوشی خودم زدم . بعد از فعال کردن اکانتش ، تلگرام نسخه ی ویندوز رو نصب کردم و اونجا براش فعال کردم . در واقع یه active session براش ایجاد کردم تو کامپیوترش . بعد هم تو کامپیوتر کانتکت های منو که بهش نشون میداد هم اونارو پاک کردم کلا و هم از قسمت نشست های فعال یا همون active session ، اونی که تو موبایل من فعال بود رو غیر فعال کردم .
درواقع فقط یه نشست فعال در کامپیوتر براش بود و نه چیزه دیگه ای . بعد سیم کارت خودم رو زدم و وارد اکانت خودم شدم .
حالا دیگه هم اکانت اونو از موبایلم غیرفعال کرده بودم هم کانتکت های خودمو از روی کامپیوتر اون پاک کرده بودم.
اما مشکلی که هست اینه که هر کسی از لیست اون که وارد تلگرام میشه (اکانت فعال میکنه) برا منم اعلام میشه! و بالعکس کسایی شمارشون تو لیست کانتکتهای من سیو هست و وارد تلگرام میشه ، همونو به اون دوستمم اعلام میکنه . به نظرتون مشکل از کجاست و چطوری باید حل کنیم؟:n04:
سلام
این باگ تا حالا رفع نشده و خیلی بده !
فک کنم عقل مدیر تلگرام به این قسمت قد نداده ! : ))
دوستان یه سوال
سلام
این باگ تا حالا رفع نشده و خیلی بده !
فک کنم عقل مدیر تلگرام به این قسمت قد نداده ! : ))
به این دلیل که کانتکت لیست شما در بر روی اون اکانت دخیره شده. شما تنها اکاتهای فعال رو حذف کردی و کاری بر روی شماره هایی که هنوز در تلگرام ثبت نام نکردند انجام ندادی.
حال شماره هایی که در تلگرام هم عضو نبودند، در اکانت سینک شده هستن و پس از اولین ورود به شما اطلاع داده میشن.
الان هم راهی نیست برای حذف شماره هایی که هنوز در تلگرام ثبت نام نکردن به جز دلت اکانت کردن از تلگرام و ثبت نام مجدد.
ورود به اکانت دیگران جزء موارد غیر مجاز چه از لحاظ حریم خصوصی و چه از لحاظ حقوقی (برای سرورهای خاص) محسوب میشه.
شما یک ورود غیر مجاز داشتی واین هم عواقبش..!!:n23:
Mehran14233
30-08-2017, 14:03
سلام دوستان
وقتی با یک ربات ارتباط برقرار می کنم و کارم تموم میشه و پاکش می کنم. باز چند وقت دیگه پیغام میده و برای من نمایش داده میشه در حالی که من پاک کردم و دیگه نمیخوام بهم اطلاع رسانی کنه.
فقط با بلاک کردن میتونم از این مشکل راحت شم.
راه دیگه ای نداره؟
هیچ راهی برای ارور too many attempts هس؟ ( جز صبر کردن)
The Respina
30-08-2017, 15:14
سلام دوستان
وقتی با یک ربات ارتباط برقرار می کنم و کارم تموم میشه و پاکش می کنم. باز چند وقت دیگه پیغام میده و برای من نمایش داده میشه در حالی که من پاک کردم و دیگه نمیخوام بهم اطلاع رسانی کنه.
راه دیگه ای نداره؟
سلام
باید بلاکش کنید وگرنه مزاحمت ایجاد میکنن
هیچ راهی برای ارور too many attempts هس؟ ( جز صبر کردن)
خیر
ali2712022
04-09-2017, 17:35
سلام
مال من پیغام میده متاسفانه این کار قابل اجرا نیست.ما نگران هستیم که قادر نباشیم ..............
فکر کنم دائمی ریپورت شدم درسته؟
کسی می دونه راهش چیه ؟
The Respina
04-09-2017, 18:34
سلام
مال من پیغام میده متاسفانه این کار قابل اجرا نیست.ما نگران هستیم که قادر نباشیم ..............
فکر کنم دائمی ریپورت شدم درسته؟
کسی می دونه راهش چیه ؟
سلام
اگر تاریخی نمیزنه بله دائمی هستش
ali2712022
05-09-2017, 13:29
یعنی فقط باید صبر کنم-درسته؟
masood.ashoori789
06-09-2017, 07:09
دوستان یه سوال
همیشه یادتون باشه ، با سیم دیگه رو توی دیوایسی که کانکت داره ، تلگرام نصب نکنید ، چون سینک روشنه در کسری از ثانیه کانتکت ها آپ میشه ، برای این کار باید موبوگرام نصب کنید ، در این اپ گزینه حذف تمام کانتکت ها رو داره ، روی هر دو خط انجام بدید ، بعد از این کار که کانتکت دو تلگرام خالی شد ، هر خط روی گوشی خودش باید لوگین کرده و یکبار دستی سینک کنید تا مجدد کانتکت های صحیح روی اکانت صحیح بشینه تا مشکل رفع بشه
masood.ashoori789
06-09-2017, 07:13
یعنی فقط باید صبر کنم-درسته؟
اگر چند بار تا حالا بلاک شدید و خودتون به نقض قوانین تلگرام واقف هستید که هیچ ، ولی اگر اینطور نیست. به همون بات گزارش بلاک پیام بدید و در انتها میتونید برای اپراتور متن ارسال کنید ، در اونجا توضیح بدید که قانونی رو نقض نکردید و اشتباها بلاک شدید یا حتی بابت نقض قوانین عذر خواهی کرده و اعلام بی اطلاعی کنید شاید باز کنن !!!
masood.ashoori789
06-09-2017, 07:15
سلام دوستان
راه دیگه ای نداره؟
در منوی هر بات ، گزینه stop هست که اگر بزنید بات هیچ فعالیتی نمیتونه انجام بده ، قبل از حذف استاپ کنید حل میشه ، بلاک هم که کلا از ریشه میزنه ، ولی از طرفی بلاک کردن بات به اعتبار اون لطمه میزنه ، حدالمقدور بلاک نکنید ، با استاپ مشکل حل میشه
روانپریش
08-09-2017, 09:35
دوستان ميشه بدون داشتن سيم كارت ايدي تلگرام درست كرد؟اگه ميشه لطفا راهنمايي كنين
The Respina
08-09-2017, 14:49
دوستان ميشه بدون داشتن سيم كارت ايدي تلگرام درست كرد؟اگه ميشه لطفا راهنمايي كنين
آره با شماره مجازی
فیلتـرشکن روشن کن از سایت Textnow.com بگیر !
kerminio
08-09-2017, 15:35
اره پول بده به یه توریست که از کشور خارج شد سیم کارت شو بده دستت یا به یه افغانی ، یا سیم مارت بین الملل بخر
روانپریش
09-09-2017, 07:06
آره با شماره مجازی
فیلتـرشکن روشن کن از سایت Textnow.com بگیر !
از اين سايت گرفتم يه شماره مجازي ولي تلگرام قبولش نميكنه ميزنه شماره رجستر نشده
Arash-Farvardin
09-09-2017, 21:32
سلام
لطفا کمک کنین.در نلگرام بعضی از کانتکتها قفل شدن و هیچ عملی نمیشه روی اینها انجام داد.در لیست کانتکتها وجود دارن اما نمیشه انتخابشون کرد یا بهشون مسیج داد.هیچ ارروری هم نمیده فقط همینطور مونده!اگر راهی داره ممنون میشم کمک کنین...مرسی
ی شماره مجازی داشتم قبلا
تلگرام پاک شد دوباره همون رو چه جوری باید فعال کنم
از کسی که خریدم دیگه در دست رس نیست
فقط همون شماره رو میخوام
The Respina
10-09-2017, 01:55
ی شماره مجازی داشتم قبلا
تلگرام پاک شد دوباره همون رو چه جوری باید فعال کنم
از کسی که خریدم دیگه در دست رس نیست
فقط همون شماره رو میخوام
چند پست قبل تر سایتی معرفی کردم که خودتون بتونید بگیرید و پنل مدیریتی هم داشته باشین برای مواردی که دیلیت اکانت میکنین
اون شماره قبلی تون رو هم فراموش کنین نمیشه.
چند پست قبل تر سایتی معرفی کردم که خودتون بتونید بگیرید و پنل مدیریتی هم داشته باشین برای مواردی که دیلیت اکانت میکنین
اون شماره قبلی تون رو هم فراموش کنین نمیشه.
البته ديليت اكانت نكردم
ولي تلگرام دوباره نصب كردم حالا موندم توش
اگر بشه همون شماره رو دوباره بگيرم شايد بشه كاري كرد
البته بعيد ميدونم
نميدونم اصلا از كجا گرفته بوده
فكر كنم شماره كانادا باشه
The Respina
10-09-2017, 11:37
البته ديليت اكانت نكردم
ولي تلگرام دوباره نصب كردم حالا موندم توش
اگر بشه همون شماره رو دوباره بگيرم شايد بشه كاري كرد
البته بعيد ميدونم
نميدونم اصلا از كجا گرفته بوده
فكر كنم شماره كانادا باشه
باید قبل از حذف برنامه در کامپیوتر یا گوشی دیگه ای با این اکانت لاگین میکردید تا بتونید مجدد دسترسی داشته باشین.
و همیشه برای این نوع شماره ها رمز دوم به همراه ایمیل قرار بدید
salarp20500
11-09-2017, 12:07
از اين سايت گرفتم يه شماره مجازي ولي تلگرام قبولش نميكنه ميزنه شماره رجستر نشده
من از این سایت شماره مجازی دارم جواب میده درست انجام ندادید احتمالا پیش شماره رو اشتباه میزنید
روانپریش
11-09-2017, 13:52
من از این سایت شماره مجازی دارم جواب میده درست انجام ندادید احتمالا پیش شماره رو اشتباه میزنید
پيش شماره بايد چي بزنم من مال امريكا رو ميزنم +1
scorpion2
11-09-2017, 14:34
دوستان یه سوال
درود
یک راهکار دیگه هست میتونید از منوی مخفی تلگرام استفاده کنید البته در اندروید و ios و Contact هاتون رو Reload کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .
از Contact های گوشی تون بک آپ بگیرید.
برای ورود به منوی مخفی در اندروید مسیر زیر رو بروید:
به انتهای صفحهی Settings بروید. انگشت خود را بر روی عبارت Telegram for Android قرار داده و چند لحظه نگه دارید خواهید دید که شکلکی نمایان میشود.
مجدد انگشت خود را برای این عبارت قرار داده و نگه دارید تا منوی Debug باز شود.
Reloaded Contact یا Reset ببینید مشکلتون رو حل میکند.
برای ورود به منوی مخفی ios مسیر زیر رو بروید:
روی گزینه Setting ده بار ضربه بزنید تا وارد منوی Debug شوید.
اونجا هم گزینه Reset Server Contact شاید مشکلتون رو حل کند.
مشکل عجیب تلگرام: تلگرام یه بندهخدایی پیامهای طولانی رو کامل نشون نمیده. پیام میآد، باز میشه ولی متنش ناقص نمایش داده میشه. یعنی اولش دو سه خطی رو نشون میده ولی از وسط به بعد رو سفید میذاره. مشابه مشکلی که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم دارن. کش گوشی، خود برنامه، نصب مجدد، امتحان ورژنهای قبلی و متعدد، ریست از هر نوع، پاک کردن کامل دیتای برنامه از گوشی و سیستم و نصب مجدد و تنظیمات تو قسمت app گوشی و اینا امتحان شده ولی بازم مشکل پابرجاست.
salarp20500
14-09-2017, 11:42
پيش شماره بايد چي بزنم من مال امريكا رو ميزنم +1
اینجا به صورت کامل توضیح داده
مشکل عجیب تلگرام: تلگرام یه بندهخدایی پیامهای طولانی رو کامل نشون نمیده. پیام میآد، باز میشه ولی متنش ناقص نمایش داده میشه. یعنی اولش دو سه خطی رو نشون میده ولی از وسط به بعد رو سفید میذاره. مشابه مشکلی که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم دارن. کش گوشی، خود برنامه، نصب مجدد، امتحان ورژنهای قبلی و متعدد، ریست از هر نوع، پاک کردن کامل دیتای برنامه از گوشی و سیستم و نصب مجدد و تنظیمات تو قسمت app گوشی و اینا امتحان شده ولی بازم مشکل پابرجاست.
لطفا اگر راه حلی سراغ دارین راهنمایی کنین. ممنونم.
لطفا اگر راه حلی سراغ دارین راهنمایی کنین. ممنونم.
سلام
یه عکس از مشکلی که دارین بزارین تا بهتر جواب بگیرید
دوستان یه سوال
مشکل شما با این این روش حل شد؟!
Amin.P30
15-09-2017, 20:04
سلام،
میخام یک کانال تلگرام ایجاد کنم و ممبر هاش رو افزایش بدم و فعالیت کنم، استارت کار رو چطور بزنم و چطور ادامه بدم ؟
مطالب رو از کجا بگیرم به نظرتون بهتره؟
توی چه حوزه ای فعالیت کنم تا خواهان بیشتر داشته باشه و سریعتر جواب بده.
سلام،
میخام یک کانال تلگرام ایجاد کنم و ممبر هاش رو افزایش بدم و فعالیت کنم، استارت کار رو چطور بزنم و چطور ادامه بدم ؟
مطالب رو از کجا بگیرم به نظرتون بهتره؟
توی چه حوزه ای فعالیت کنم تا خواهان بیشتر داشته باشه و سریعتر جواب بده.
تجربه سه تا کانال رو دارم
اگر میخوای کانال بگیره اول حوصله به خرج بده بعدا فقط خودت روی کانال کار نکن ادمین بگیر تا یه وقتی که نیستی کانال پستاش کم نشه باعث ریزش بشه
سوما با کانال های هم رده تبادل کن تا اعضا زیاد بشن
و......
behnamlider
17-09-2017, 10:18
سلام به تازگی با پیجها و کانالهای برخورد کردم با عنوان فروش شماره های مجازی امریکا و کانادا مخصوص تلگرام !
لطفا فریب اینگونه افراد سودجو و کلاهبردار رو نخورید.
شما خودتون میتونید شماره مجازی بسازید
Mehran14233
18-09-2017, 09:21
در منوی هر بات ، گزینه stop هست که اگر بزنید بات هیچ فعالیتی نمیتونه انجام بده ، قبل از حذف استاپ کنید حل میشه ، بلاک هم که کلا از ریشه میزنه ، ولی از طرفی بلاک کردن بات به اعتبار اون لطمه میزنه ، حدالمقدور بلاک نکنید ، با استاپ مشکل حل میشه
خیلی از بات ها گزینه ی استاپ ندارند. یا لا اقل اینایی که من عضوشون هستم گزینه ی استاپ ندارند.
فقط باید از طریق تنظیمات تلگرام عمل کنم که اون هم گزینه ی استاپ اند بلاک رو داره و گزینه استاپ به تنهایی که من میخوامش رو نداره.
The Respina
18-09-2017, 11:41
خیلی از بات ها گزینه ی استاپ ندارند. یا لا اقل اینایی که من عضوشون هستم گزینه ی استاپ ندارند.
فقط باید از طریق تنظیمات تلگرام عمل کنم که اون هم گزینه ی استاپ اند بلاک رو داره و گزینه استاپ به تنهایی که من میخوامش رو نداره.
منظورشون همین بود نه اینکه گزینه STOP خالی باشه !
Mohammad Hosseyn
18-09-2017, 13:02
شاید گزینه استاپ رو برای انتخاب قرار نداده باشن ولی دستور sotp\ رو تایپ کنید و بفرستید، فکر میکنم جواب میده...
Mehran14233
19-09-2017, 13:30
شاید گزینه استاپ رو برای انتخاب قرار نداده باشن ولی دستور sotp\ رو تایپ کنید و بفرستید، فکر میکنم جواب میده...
این کار رو هم قبل از گفتن شما انجام داده بودم ولی متاسفانه جواب نداد :n27:
Mohammad Hosseyn
19-09-2017, 16:12
این کار رو هم قبل از گفتن شما انجام داده بودم ولی متاسفانه جواب نداد :n27:
در اینصورت راهی جز همون بلاک کردن نمیمونه... یا اینکه اکانتتون رو یکبار delete کنید و دوباره بسازید که بات به شما دیگه نمیتونه پیام بده...
سلام
من اولین بارمه تلگرام نصب کردم . وقتی نرم افزار تلگرام رو باز میکنم با یک صفحه خالی مواجه میشم . در صورتی تمام مخاطبینم رو در بخش cantact تلگرام میبینم.
حالا چه کار باید بکنم تا وقتی نرم افزار تلگرام رو روی گوشی باز کردم مستقیما پروفایل تمامی مخاطبینم رو ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟ (جوری که برای همه مخاطبین گوشی من یک چت جداگانه باز شده باشه .)
- - - Updated - - -
سلام
من اولین بارمه تلگرام نصب کردم . وقتی نرم افزار تلگرام رو باز میکنم با یک صفحه خالی مواجه میشم . در صورتی تمام مخاطبینم رو در بخش cantact تلگرام میبینم.
حالا چه کار باید بکنم تا وقتی نرم افزار تلگرام رو روی گوشی باز کردم مستقیما پروفایل تمامی مخاطبینم رو ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟ (جوری که برای همه مخاطبین گوشی من یک چت جداگانه باز شده باشه .)
Mohammad Hosseyn
23-09-2017, 21:07
سلام
- - - Updated - - -
سلام
نمیشه دوست عزیز (مگر اینکه نسخه های غیررسمی و غیر امنِ ایرانی از این ایده ها بزنن که من استفاده نمیکنم از ویژگی هاشون خبر ندارم)
چیزی که شما میخواید مثل اینه که ماشینی بخواید که فرمون و دنده و پدالهاش تو صندلی عقب باشه! میشه ساخت ولی تا الان نساختن:n02:
نمیشه دوست عزیز (مگر اینکه نسخه های غیررسمی و غیر امنِ ایرانی از این ایده ها بزنن که من استفاده نمیکنم از ویژگی هاشون خبر ندارم)
چیزی که شما میخواید مثل اینه که ماشینی بخواید که فرمون و دنده و پدالهاش تو صندلی عقب باشه! میشه ساخت ولی تا الان نساختن:n02:
به نکته خوبی اشاره کردی :n02:
ولی پیداش کردم . چند تا مخاطب رو با هم انتخاب میکنی از cantact و یک حالت چت ایجاد میشه در صفحه اصلی در نتیجه همهشون که انتخاب کردی از cantact میان صفحه اول و اصلی تلگرام .:n01:
به نکته خوبی اشاره کردی :n02:
ولی پیداش کردم . چند تا مخاطب رو با هم انتخاب میکنی از cantact و یک حالت چت ایجاد میشه در صفحه اصلی در نتیجه همهشون که انتخاب کردی از cantact میان صفحه اول و اصلی تلگرام .:n01:
میشه بفرمایید که این عمل چه حس خوب و لذت بخشی برای شما داره؟!
میشه بفرمایید که این عمل چه حس خوب و لذت بخشی برای شما داره؟!
از این امکان استفاده خاصی دارم که به شغلم یعنی تدریس مربوطه . شما رو نمیدونم اما به شخصه برای لذت بخشی و رفع بیکاری از تلگرام استفاده نمیکنم . :n01:
دوستان یک سوال فوری .... :n04::n19:
اینترنت وصل نیست ! پیامی ارسال کردیم که یک علامت ساعت زیر پیام هست . یعنی منتظر ارسال .
حال چطوری میشه به هر قیمتی که هست این پیام رو حذف کرد که برای طرف مقابل ارسال نشه !!!!!!!!!
برای لغو استیکر ارسالی چطوره ؟
باز میگم وقتی پیام ارسال شده اینترنت وصل نبوده .
The Respina
24-09-2017, 19:34
دوستان یک سوال فوری .... :n04::n19:
اینترنت وصل نیست ! پیامی ارسال کردیم که یک علامت ساعت زیر پیام هست . یعنی منتظر ارسال .
حال چطوری میشه به هر قیمتی که هست این پیام رو حذف کرد که برای طرف مقابل ارسال نشه !!!!!!!!!
برای لغو استیکر ارسالی چطوره ؟
باز میگم وقتی پیام ارسال شده اینترنت وصل نبوده .
دو راه دارید : اول اینکه به نت وصل شید تا ارسال بشه بعد سریع پاکش کنید. دوم کش و دیتا برنامه تلگرام رو پاک کنین.
متاسفانه این مشکل پابرجاست و به قدری آزاردهنده شده که به فکر تعویض گوشی افتادیم!
روانپریش
29-09-2017, 10:47
وقتي ميخوام توي تلگرام لوگين كنم با شماره جديدم اين ارور رو ميده:
a1l2i3z4a5h6r7
29-09-2017, 11:03
مشخصه شما اول باید با گوشی اکانت بسازی و بعد از اون در صورت نیاز با لبتاب ساین این کنین میتونین با شماره مجازی هم اکانت بسازین اما پیشنهاد نمیشه اگه اکانت شخصی استفاده میکنید
روانپریش
29-09-2017, 11:16
مشخصه شما اول باید با گوشی اکانت بسازی و بعد از اون در صورت نیاز با لبتاب ساین این کنین میتونین با شماره مجازی هم اکانت بسازین اما پیشنهاد نمیشه اگه اکانت شخصی استفاده میکنید
با نسخه پرتابل هم ميخوام وارد شم همين ارور رو ميده
The Respina
29-09-2017, 12:16
با نسخه پرتابل هم ميخوام وارد شم همين ارور رو ميده
برای ثبت نام در تلگرام باید اول با استفاده از گوشی اندروید یا ios این کار رو انجام بدید.
با شبیه ساز Nox app player هم میتونید اندروید رو توی کامیوترتون شبیه سازی کنید.
Amin.P30
29-09-2017, 14:26
سلام،
1- اکثر کانال ها روی تصاویرشون آدرس کانال خودشون رو میزنن، به نظرتون با چه نرم افزار سبک و کم حجمی میشه روی نوشته تبلیغشون رو پوشوند و مال خودمون رو گذاشت؟
2- یک سری ها یک سری شکلک درست میکنن و روش که کلیک میکنی میره توی کانال اون شخص. این ها رو چطور درست میکنن؟
hamid_diablo
29-09-2017, 17:00
سلام،
1- اکثر کانال ها روی تصاویرشون آدرس کانال خودشون رو میزنن، به نظرتون با چه نرم افزار سبک و کم حجمی میشه روی نوشته تبلیغشون رو پوشوند و مال خودمون رو گذاشت؟
2- یک سری ها یک سری شکلک درست میکنن و روش که کلیک میکنی میره توی کانال اون شخص. این ها رو چطور درست میکنن؟
در مورد سوال اولتون بگم که این کار اخلاقی نیست ...
سعی کنید محتوای خاص و مخصوص به خودتون رو در کانال قرار بدید . این مسئله برای ممبراتونم جذاب تره
در مورد سوال دوم اگر منظورتون لینک دار شدن مطالبه بگم که میتونید از @bold استفاده کنید بعدش میتونید از الگوی text url استفاده کنید ...
یه سرچی بزنید توی نت میتونید الگوی کاملش رو پیدا کنید ...
سلام
دوستان زیاد که دلیت اکانت کنیم و دوباره بخواهیم بیاییم خطا میده میگه زیادی دلیت زدین و دسترسی رو محدود میکنه و میگه به زودی باز تلاش کنید. میخوام بدونم این چقد باید صبر کنیم؟ چون یک هفته هم صبر شده ولی فایده نداره ! گفتن امتحان هم نباید کرد تا دوباره روش نزنه و عقب بیفته. درسته؟
The Respina
09-10-2017, 14:25
سلام
دوستان زیاد که دلیت اکانت کنیم و دوباره بخواهیم بیاییم خطا میده میگه زیادی دلیت زدین و دسترسی رو محدود میکنه و میگه به زودی باز تلاش کنید. میخوام بدونم این چقد باید صبر کنیم؟ چون یک هفته هم صبر شده ولی فایده نداره ! گفتن امتحان هم نباید کرد تا دوباره روش نزنه و عقب بیفته. درسته؟
سلام
اول اینکه هیچ دلیل عقلانی واسه دیلیت اکانت های پی در پی وجود نداره حتما کار ناشایستی انجام میدین :n39: اون شماره تون برای همیشه توی سرور تلگرام مسدود شده و نمیتونید ازش استفاده کنید.
دوستان از وقتی video message اومده میشه ویدیو های دایره ای شکل فرستاد که با دوربین عقب یا جلو ضبط میشن.
ولی دیدم که خیلی از این ویدیو ها از ویدیو های داخلی گوشی هستن.که مثل اینکه از گالری انتخاب شدن.
ولی راهی برای این نیست !
آیا بات خاصی هست که این کار رو میکنه ؟ حتی کپشن هم بهش اضافه میکنن !
کسی روشی بلده ؟
سلام
اول اینکه هیچ دلیل عقلانی واسه دیلیت اکانت های پی در پی وجود نداره حتما کار ناشایستی انجام میدین :n39: اون شماره تون برای همیشه توی سرور تلگرام مسدود شده و نمیتونید ازش استفاده کنید.
خب سوال رو برای خودم نمیخواستم چون نیاز میشه بدونم ! زود قضاوت کردیا -_-
اگه برای همیشه بود مینوشت برای همیشه ! پس چرا ننوشته؟! شما دلیل قانع کننده ای برای خودتون دارین؟! نکنه از پاول پرسیدی؟! :P
hamid_diablo
10-10-2017, 10:54
دوستان از وقتی video message اومده میشه ویدیو های دایره ای شکل فرستاد که با دوربین عقب یا جلو ضبط میشن.
ولی دیدم که خیلی از این ویدیو ها از ویدیو های داخلی گوشی هستن.که مثل اینکه از گالری انتخاب شدن.
ولی راهی برای این نیست !
آیا بات خاصی هست که این کار رو میکنه ؟ حتی کپشن هم بهش اضافه میکنن !
کسی روشی بلده ؟
من از یکی از دوستان که از این قابلیت استفاده کرده بود سوال کرده بودم قبلا
گفتن که ربات سفارشی ساختند و ربات عمومی برای این کار وجود نداره
به ویدئو مسیج کچشن لینک دار اضافه کرد و بود و برام خیلی جالب بود
alijigari
10-10-2017, 12:45
درود
فیلم از روی تلگرام را چطوری میشه با برنامه idm دانلود کرد ، بعضی کانال هستن که لینک مجزا قرار نمیدن و باید با خوده تلگرام دانلود کرد که خیلی کند هست .
The Respina
10-10-2017, 13:51
درود
فیلم از روی تلگرام را چطوری میشه با برنامه idm دانلود کرد ، بعضی کانال هستن که لینک مجزا قرار نمیدن و باید با خوده تلگرام دانلود کرد که خیلی کند هست .
سایت رپیدپارس یک ربات برای این کار داره فقط مشکلش اینه باید اکانت بخرید
سلام دوستان
وقت بخیر
یک خط موبایل داریم، برای اولین بار تلگرامش رو نصب میکنیم
توی گوشی و سیم کارت هم هیچ کانتکتی وجود نداره
خود تلگرام هم هیچ کانتکتی نداره
حالا میخوام بدونم چطور میشه فهمید کیا شماره رو ذخیره کردن؟
که مثلا بدونم وقتی جوین میشیم برای چه افرادی اطلاع رسانی میشه.
مرسی.
The Respina
11-10-2017, 13:20
سلام دوستان
وقت بخیر
یک خط موبایل داریم، برای اولین بار تلگرامش رو نصب میکنیم
توی گوشی و سیم کارت هم هیچ کانتکتی وجود نداره
خود تلگرام هم هیچ کانتکتی نداره
حالا میخوام بدونم چطور میشه فهمید کیا شماره رو ذخیره کردن؟
که مثلا بدونم وقتی جوین میشیم برای چه افرادی اطلاع رسانی میشه.
مرسی.
سلام
به هیچ روشی نمیشه متوجه شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.