ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

محمد7966
16-01-2016, 14:33
والا من زیاد تلگرام باز نیستم ... گروه دیگه ... همون new group
سوپرگروه چی است اصلا ؟ من تصور کردم منظور از سوپرگروه همینکه تعداد اعضاش زیاد باشه ؟! :n26:

آره سوپر گروه همونه که اعضاش 1000 نفر و شرطش اینه که گروهتون اول به 200 نفر برسه بعد آپدیتش کنید به سوپر گروه

اما من قشنگ یادم هست که یکی از ادمینا که دوستم بود وقتی یه نفر تبلیغ میزد تو گروه پاکش میکرد و برای من هم پاک میشد
ولی اگر خودم از گروه بیام بیرون پباماش برام میمونه و باید clear history بزنم تا کل پیاما برام پاک بشن
اگر هم شما کل گروه پاک کنید احتمالا باز پیاماش بمونه مگر اینکه تک تک پیاما رو دیلیت کنید یا اینکه کلر هیستوری بزنید تا همش پاک بشه

matr!x_2008
16-01-2016, 16:19
برای تلگرام دسکتاپ راهی نیست بشه دانلود خودکار رو غیر فعال کرد؟ اتومات همه چی رو دانلود میکنه... حجم خوری داره

محمد7966
16-01-2016, 16:24
برای تلگرام دسکتاپ راهی نیست بشه دانلود خودکار رو غیر فعال کرد؟ اتومات همه چی رو دانلود میکنه... حجم خوری داره

تو تلگرام دسکتاپ فقط عکس ها هستند که خود به خود باز میشن و حجم خوری دارند و فیلم و صوت رو تا شما گزینه دانلود نزنید دانلود نمیشه

اون عکس ها رو هم میشه از تنظیماتش کنترل کنید و لغو کنید یعنی هر عکسی رو نشون نده و هر وقت شما خواستید عکسو نشون بده

matr!x_2008
16-01-2016, 16:44
تو تلگرام دسکتاپ فقط عکس ها هستند که خود به خود باز میشن و حجم خوری دارند و فیلم و صوت رو تا شما گزینه دانلود نزنید دانلود نمیشه

اون عکس ها رو هم میشه از تنظیماتش کنترل کنید و لغو کنید یعنی هر عکسی رو نشون نده و هر وقت شما خواستید عکسو نشون بده

برای من صدا ها رو هم دانلود میکنه...فقط ویدیو ها رو باید خودم بزنم تا دانلود شه... اخرین ورژن تلگرام نصب دارم

محمد7966
16-01-2016, 16:54
برای من صدا ها رو هم دانلود میکنه...فقط ویدیو ها رو باید خودم بزنم تا دانلود شه... اخرین ورژن تلگرام نصب دارم

تو ستینگ که میرید یه گزینه داره به اسم Automatic media download setting
اونجا تیک ها مورد نظر رو بردارید

روانپریش
16-01-2016, 23:04
، برای اینکه اکانتتون به مشکل نخورده two – step verification را از قسمت تنظیمات فعال کنید. با اینکار اگر اون کد رو هم داشته باشد هنگام ورود ازتون پسوردی که تعیین کردید می خواهد.

چجوری باید تو این قسمت پسورد بذاریم 3 تا جای پسورد داره جریان این یه پسورد اضافه چیه؟

MOHAMMAD2010
17-01-2016, 12:56
دوستان جدیدا برای شما پیغام conecting اون بالا چند ثانیه میاد ؟ برای من بعضی وقتا میاد و حدود 5-10 ثانیه هست
اول فکر کردم به خاطر سرعت نتم هست ولی دیدم سرعت خوبه و همینطور از یکی از دوستام هم که از یه isp دیگه سرویس میگرفت پرسیدم اونم گفتم جدیدا این پیغام بعضی وقتا میاد

محمد7966
17-01-2016, 12:58
دوستان جدیدا برای شما پیغام conecting اون بالا چند ثانیه میاد ؟ برای من بعضی وقتا میاد و حدود 5-10 ثانیه هست
اول فکر کردم به خاطر سرعت نتم هست ولی دیدم سرعت خوبه و همینطور از یکی از دوستام هم که از یه isp دیگه سرویس میگرفت پرسیدم اونم گفتم جدیدا این پیغام بعضی وقتا میاد

مشکل از تلگرام
برای من هم مانند شما میشه
ربطی به isp نداره

MOHAMMAD2010
17-01-2016, 13:00
مشکل از تلگرام
برای من هم مانند شما میشه
ربطی به isp نداره

جالبه بعضی وقتام این پیغام نمیاد ولی بعضی وقتا چند ثانیه میاد
مشکل از تلگرام هست یا ایران که قیلترینگ هوشمندش رو داره قوی تره میکنه ؟

محمد7966
17-01-2016, 13:06
جالبه بعضی وقتام این پیغام نمیاد ولی بعضی وقتا چند ثانیه میاد
مشکل از تلگرام هست یا ایران که قیلترینگ هوشمندش رو داره قوی تره میکنه ؟

فکر نکنم مشکل از فیلترینگ ایران باشه
چون چند بار تو اخبار هم خوندم که تلگرام هر از گاهی به مشکل بر میخوره

ghasem13
17-01-2016, 19:29
دوستان چرا بعضی وقتا که داخل تلگرام آفلاین میشیم تا 15 الی 20 دقیقه بعد اش برا بقیه آنلاین نشونمون میده؟

MOHAMMAD2010
17-01-2016, 19:33
دوستان چرا بعضی وقتا که داخل تلگرام آفلاین میشیم تا 15 الی 20 دقیقه بعد اش برا بقیه آنلاین نشونمون میده؟

اره متاسفانه مشکل داره تو این موضوع !
برا یه بنده خدایی تا یه ساعت بعدش هم انلاین میزد ! دعوام هم شد باهاش سر این موضوع که فکر میکردم الکی میگه !

ghasem13
17-01-2016, 21:08
پس راه حلی برا این مشکل نیست ؟

banii
17-01-2016, 21:10

لوگ آوت بشید شاید این مشگل مرتفع بشه ....

-----

دوستان پیرو موردی که روز گذشته به عرضتون رسوندم ... چگونه باید با پشتیبانی تلگرام تماس بگیرم و درخواست بدم اون گروه کلا Remove / حذف بشه ؟!

ghasem13
17-01-2016, 23:29

mtchabok
18-01-2016, 08:16

سلام
بهترین کار این هست که قبل از قطع ارتباط از اینترنت ، از برنامه تلگرام خارج بشین تا تلگرام سیگنال خارج شدن از برنامه رو به سرور ارسال کنه ، بعد اینترنت قطع کنین .
کلا تو اینترنت هایی که ما داریم با نوسان سرعت و کیفیت ، که باعث میشه بعضی ارتباطات بین تلگرام با سرور مشکل پیدا کنه و سرور تلگرام تو اون بازه زمانی که آنلاین میزنه براتون ، منتظر سیگنال از برنامه تون میمونه و بعد از یک تایم اوت شمارو آفلاین میزنه .

ice_man_sh
20-01-2016, 03:07
دوستان من چند سوال کوتاه دارم

1- مثلا اومدیم و اسم کانال را گذاشتیم p30world و لینک را هم تعیین کردیم telgram.me/p30world

اکثرا در عکسها و متن ها با @ اسم کانال هست که نیاز به گذاشتن لینک نیست، این آیا همون اسم کاناله که با p30world@ نوشته شده؟

2- در قسمت توضیحات برای مثال برای ارتباط باآدمین نوشته شده Adminp30world@ آیا این را با تغییر نام کاربری بدست ایجاد میکنند؟

3- آخر اینکه چطور میشه زیر عکس توضیحات نوشت (هنگام ارسال عکس در همون باکس)

mtchabok
20-01-2016, 09:02
دوستان من چند سوال کوتاه دارم

1- مثلا اومدیم و اسم کانال را گذاشتیم p30world و لینک را هم تعیین کردیم telgram.me/p30world

اکثرا در عکسها و متن ها با @ اسم کانال هست که نیاز به گذاشتن لینک نیست، این آیا همون اسم کاناله که با p30world@ نوشته شده؟

2- در قسمت توضیحات برای مثال برای ارتباط باآدمین نوشته شده Adminp30world@ آیا این را با تغییر نام کاربری بدست ایجاد میکنند؟

3- آخر اینکه چطور میشه زیر عکس توضیحات نوشت (هنگام ارسال عکس در همون باکس)

سلام
1- این اسم کانال نیست ، در واقع این همون آی دی کانال شما محسوب میشه که در هر جایی از تلگرام با @ همراه بشه به کانال شما لینک میشه .
2- هر اکانتی در تلگرام میتونه برای خودش یک نام کاربری داشته باشه. در ابتدا که شما تلگرام رو فعال میکنین فقط یک شماره تلفن از شما داره که بعد میتونین نام کاربری برای خودتون تنظیم کنید.
3- عکس باید در گالری وجود داشته باشه . تیک انتخاب عکس رو نزنین ، روی عکس لمس کنین . بعد عکس بزرگتر نمایش داده میشه . در بالا سمت راست نوشته T که با لمس اون میتونین متن زیر عکس بنویسید .

ice_man_sh
20-01-2016, 15:21
سلام
1- این اسم کانال نیست ، در واقع این همون آی دی کانال شما محسوب میشه که در هر جایی از تلگرام با @ همراه بشه به کانال شما لینک میشه .
2- هر اکانتی در تلگرام میتونه برای خودش یک نام کاربری داشته باشه. در ابتدا که شما تلگرام رو فعال میکنین فقط یک شماره تلفن از شما داره که بعد میتونین نام کاربری برای خودتون تنظیم کنید.
3- عکس باید در گالری وجود داشته باشه . تیک انتخاب عکس رو نزنین ، روی عکس لمس کنین . بعد عکس بزرگتر نمایش داده میشه . در بالا سمت راست نوشته T که با لمس اون میتونین متن زیر عکس بنویسید .
با سلام و تشکر

منظور از آی دی گروه کدومه؟ ما دو قسمت داریم یکی اسم کانال هست و یکی هم پایین اون نوشته لینک تعیین کنید که نوشته ------------/XXXXXXX منظور از آی دی همون اسمی هست که به جای X میزاریم؟ یعنی میشه اسم را گزاشت پی سی ورلد ولی لینک را گذاشت telgram.me/p30world و آی دی هم بشه P30world@ درسته؟

------------------------------------------
سوال دیگر این که آیا میشه پیام و پستی را ایجاد کرد که وقتی عضو جدید وارد گروه میشه توضیحاتی در باره گروه به فرد نمایش داده بشه؟

من بارها شده وارد گروهی شدم و بلافاصله پیام اومده مثل دکمه join را بزنید و به گروه بپیوندین و....

L.utus
20-01-2016, 21:26
اگر اکانتمون رو کلا از تلگرام حذف کنیم گروه ها و کانال هایی که در تلگرام ایجاد کردیم هم حذف میشه یا پابرجا می مونن؟

محمد7966
20-01-2016, 21:32
اگر اکانتمون رو کلا از تلگرام حذف کنیم گروه ها و کانال هایی که در تلگرام ایجاد کردیم هم حذف میشه یا پابرجا می مونن؟

حذف میشن

و اکانت شما هم به اسم unknown دیده میشه

L.utus
20-01-2016, 22:29
حذف میشن

و اکانت شما هم به اسم unknown دیده میشه

حتی اگر ادمین رو عوض کنیم؟

محمد7966
20-01-2016, 22:48
حتی اگر ادمین رو عوض کنیم؟

نه فکر می کنم کسی که ادمین اصلی باشه اگر اکانتشو حذف کنه کل گروه حذف میشه

اصل کاری فکر کنم ادمین اصلیه است

banii
24-01-2016, 13:47
آیا این امکان وجود داره که کسی به گروهی ادت کنه اما خودت متوجه نشی ؟
گروهی رو یکبار اد کرده بودند منو و من لفت دادم و پیامهاشو هم کلا حذف کردم ... الان دوباره هم میتونند منو اد کنند ؟ و اگر اد کنند باز توی پیغامای من نمایش میده یا خیر ؟!

محمد7966
24-01-2016, 13:54
آیا این امکان وجود داره که کسی به گروهی ادت کنه اما خودت متوجه نشی ؟
گروهی رو یکبار اد کرده بودند منو و من لفت دادم و پیامهاشو هم کلا حذف کردم ... الان دوباره هم میتونند منو اد کنند ؟ و اگر اد کنند باز توی پیغامای من نمایش میده یا خیر ؟!

بله دوباره میتونن شما رو اد کنند

و اگر شما رو اد کنند از طریق پیام شما متوجه میشید که اد شدید

banii
24-01-2016, 22:26
من یکبار یگ گروه ایجاد نمودم اما بجز خودم بقیه هم میتونستند دعوتنامه برای بقیه بفرستند ؟
مشگل از کجا بوده ؟ باید چیکار کنم که فقط توسط خودم کسی به گروه اد بشه و راه دیگه ای جز بنده وجود نداشته باشه ...؟

Iloveu-ALL
24-01-2016, 22:35
من یکبار یگ گروه ایجاد نمودم اما بجز خودم بقیه هم میتونستند دعوتنامه برای بقیه بفرستند ؟
مشگل از کجا بوده ؟ باید چیکار کنم که فقط توسط خودم کسی به گروه اد بشه و راه دیگه ای جز بنده وجود نداشته باشه ...؟

اگه تلگرام نسخه جدید باشه،
اونجایی که عکس گروه عوض میکنی گزینه بیشتر یا منو یا یه همچین چیزی هست که تنظیمات مربوط رو داره.
اول باید یک تیک رو بردارید (که میگه همه مدیرن و میتونن دعوت کنن) و ازونجا میتونی اختیار ادد کردن رو کسی بدی

** اگه یک نفر ، کسی رو ادد کنه ، حتی اگه مدیر نباشه میتونه کسی رو که ادد کرده از گروه remove کنه

محمد7966
24-01-2016, 22:36

گروه کار نداره هر کسی میتونه اد کنه دوستاشو

ولی سوپر گروه نمیشه باید حتما لینکو داشته باشند تا عضو بشن

ویرایش:البته بنده تا حالا گروه تشکیل ندادم و تلگرام دسکتاب دارم

احتمالا دوست بالایی ما درست میگن

Golbarg01
26-01-2016, 17:39
چطور میشه شماره های موجود در contact تلگرام رو به contact گوشی اضافه کرد؟
فرض کنید تو یه گوشی نو تلگرام نصب کردیم حالا می خوایم شماره های موجود در لیست تلگرام به contact گوشی هم اضافه بشه و مجبور نباشیم دونه دونه دوباره شماره ها رو سیو کنیم

m.beh
26-01-2016, 20:29
چطور میشه شماره های موجود در contact تلگرام رو به contact گوشی اضافه کرد؟
فرض کنید تو یه گوشی نو تلگرام نصب کردیم حالا می خوایم شماره های موجود در لیست تلگرام به contact گوشی هم اضافه بشه و مجبور نباشیم دونه دونه دوباره شماره ها رو سیو کنیم

وقتی اپلیکیشین تو گوشی اندروید نصب و راهاندازی می شه، اگر دسترسیهاشو کم نکرده باشید خودبه خود کانتکت های تلگرامتون به کانکت ها تون اضافه می شه. البته باید تنظیمات قسمت کانتکت گوشیتون طوری باشه که همه کانکت ها رو نمایش بده و یا حالتی باشه که کانتکت ها ی تلگرام رو نمایش بده. برخی مواقع تو تنظیمات قسمت کانکت گوشی ممکنه تنظیم کرده باشید که مثلا فقط کانکت های ذخیره در سیم کارت رو نمایش بده اون وقت کانکت های تلگرامتونو نمی بینید.

albertxx
26-01-2016, 23:07
آقا یه سوال
من تو گوشی مشکلی با تلگرام ندارم
ولی تو سیستم کامپیوتر هی قطع و وصل میکنه !!!!!!!!
هر 2 تا هم یعنی گوشی و سیستم به یه اینترنت وصل هستن
ولی نمیدونم مشکل سیستم چیه !!!!!

قطع و وصل میکنه تلگرام رو
پیام ها هم یک خط در میون میرن !!!!!!!!!!!!

محمد7966
26-01-2016, 23:11
آقا یه سوال
من تو گوشی مشکلی با تلگرام ندارم
ولی تو سیستم کامپیوتر هی قطع و وصل میکنه !!!!!!!!
هر 2 تا هم یعنی گوشی و سیستم به یه اینترنت وصل هستن
ولی نمیدونم مشکل سیستم چیه !!!!!

قطع و وصل میکنه تلگرام رو
پیام ها هم یک خط در میون میرن !!!!!!!!!!!!

با آخرین نسخه هم اینطوریه؟آخرین نسخه رو دانلود کنید ببنید باز هم همینطوری میشه

albertxx
26-01-2016, 23:29
با آخرین نسخه هم اینطوریه؟آخرین نسخه رو دانلود کنید ببنید باز هم همینطوری میشه

تلگران دسکتاپم آپدیته
اتوماتیک آپدیت میکنه

همین الانم چک کردم زد Last update !!!

محمد7966
27-01-2016, 08:27
تلگران دسکتاپم آپدیته
اتوماتیک آپدیت میکنه

همین الانم چک کردم زد Last update !!!

آخرین نسخه اش 0.9.18 است
نگاه کنید هر از گاهی مشکل داره تلگرام قطع و وصلی داره ولی این مربوط میشه به خود تلگرام

من تا حالا چنین مشکلی رو نداشتم احتمالا ویندوزتون مشکل داره

albertxx
27-01-2016, 16:27
نگاه کنید هر از گاهی مشکل داره تلگرام قطع و وصلی داره ولی این مربوط میشه به خود تلگرام

من تا حالا چنین مشکلی رو نداشتم احتمالا ویندوزتون مشکل داره

ویندوز نیست
چون دیشب بین ساعت 12 تا 5 صبح خوب بود
الانم که ساعت 4 بعد از ظهر هست خوبه

بعضی مواقع اون شکلیه ...
نمیدونم حالا

باید ببینم چی میشه
بازم پیش میاد یا نه ....:n29:

Golbarg01
27-01-2016, 19:27
وقتی اپلیکیشین تو گوشی اندروید نصب و راهاندازی می شه، اگر دسترسیهاشو کم نکرده باشید خودبه خود کانتکت های تلگرامتون به کانکت ها تون اضافه می شه. البته باید تنظیمات قسمت کانتکت گوشیتون طوری باشه که همه کانکت ها رو نمایش بده و یا حالتی باشه که کانتکت ها ی تلگرام رو نمایش بده. برخی مواقع تو تنظیمات قسمت کانکت گوشی ممکنه تنظیم کرده باشید که مثلا فقط کانکت های ذخیره در سیم کارت رو نمایش بده اون وقت کانکت های تلگرامتونو نمی بینید.

ببینید کانکت های تلگرام رو نشون میده منتها شمارشون نیست فقط با آیدی نمایش میده!
می خوام شمارشن هم اضافه بشه

banii
28-01-2016, 00:41
من در مورد بدست آوردن پول بوسیله تلگرام هیچ نمیدانم ... میشه لطف کنید و به من بگید منابع درآمد به چه روشهایی حاصل میگردد ؟! :n01:

محمد7966
28-01-2016, 07:39
من در مورد بدست آوردن پول بوسیله تلگرام هیچ نمیدانم ... میشه لطف کنید و به من بگید منابع درآمد به چه روشهایی حاصل میگردد ؟! :n01:

یه نمونه ای رو در کانال ها دیدم

مثلا شما یه کانال میزنید تا اعضای کانالتون بره بالا مثلا 30 هزار نفر
بعدش میتنید سفارش بگیرید مثلا من دیدم تبلیغ مانتو می کنن و ساپورت و...

به هر حال تبلیغ برایه خیلیا خوشایند نیست

چون دیدم کسی که کانال زبان زده بود و مطالب خوبی هم میزد از ابتدا داشته زبان یاد میداده و هر از گاهی مثلا ساعت 12 ظهر و 12 شب تبلیغا رو میزد البته بعد پاکش میکنه
ولی ظاهرا خیلیا خوششون نمیاد تو مطالب آموزشی تبلیغ هم باشه

البته این رو بگم هیچ وقت در سوپر گروه ها و گروههایی که تبلیغ در آنها ممنوع است تبلیغ نکنید

مدیر بلافاصله شما رو ریمو می کند

mostafabad2007
01-02-2016, 09:52
دوستان سلام یه سوال ایا این همه تبلیغ میکنن تو خود کانالهای تلگرام در مورد هک اکانت تلگرام ایا واقعیت داره یا نه لطفا با منبع موثق بگین

tranceyou
01-02-2016, 22:55
سلام و خسته نباشید ، نمیدونم اینجا جاش هستم سوالم رو مطرح کنم یا نه چون جایی رو پیدا نکردم که بخوام بپرسم
خواستم بدونم که دوستان چه جایی رو پیشنهاد میدن برای خرید پنل ارسال پیام به تلگرام؟

MOHAMMAD2010
05-02-2016, 20:55
اگه شماره یه نفر رو تو گوشی سیو داشته باشیم و بهش با ایدی پیام بفرستیم ، شماره میره درسته ؟ راهش چیه شماره نره ؟

محمد7966
05-02-2016, 21:01
اگه شماره یه نفر رو تو گوشی سیو داشته باشیم و بهش با ایدی پیام بفرستیم ، شماره میره درسته ؟ راهش چیه شماره نره ؟

تنها راهش اینه که طرف برای خودش آیدی ساخته باشه به شکل .....@

و شما آیدیشو داشته باشید اون وقت شمارتون براش نمیره

البته بگم شما میتونی شمارشو پاک کنید و آی دیشو داشته باشید

اون وقت هم میتونید بهش پیام بدید و شمارتون براش نره

ولی چند شرط داره حتما ای دی به صورت @ داشته باشه

و اینکه طرف اگر شما رو نشناسه میتونه اسپم بده

اسپم هم میدونید که محدودیت داره یعنی اگر زیاد اسپم بشید تلگرام شما رو محروم میکنه و بعدش هم کلی داستان پیش میاد تا رفع محرومیت کنید

MOHAMMAD2010
05-02-2016, 21:14
تنها راهش اینه که طرف برای خودش آیدی ساخته باشه به شکل .....@

و شما آیدیشو داشته باشید اون وقت شمارتون براش نمیره

البته بگم شما میتونی شمارشو پاک کنید و آی دیشو داشته باشید

اون وقت هم میتونید بهش پیام بدید و شمارتون براش نره

ولی چند شرط داره حتما ای دی به صورت @ داشته باشه

و اینکه طرف اگر شما رو نشناسه میتونه اسپم بده

اسپم هم میدونید که محدودیت داره یعنی اگر زیاد اسپم بشید تلگرام شما رو محروم میکنه و بعدش هم کلی داستان پیش میاد تا رفع محرومیت کنید

خب ببینین من شماره طرف رو تو گوشیم داشتم - اون طرف هم ایدی داشت ( من نداشتم )
اومدم از طریق ایدی بهش پیام دادم ولی هم ایدیم براش رفت هم شمارم !

محمد7966
05-02-2016, 21:17
خب ببینین من شماره طرف رو تو گوشیم داشتم - اون طرف هم ایدی داشت ( من نداشتم )
اومدم از طریق ایدی بهش پیام دادم ولی هم ایدیم براش رفت هم شمارم !

دقیقا درسته

سیاست تلگرام همینه

که اگر یه نفری که پیام ارسال میکنه شماره طرف مقابلو داشته باشه ولی طرف شماره شما رو نداشته باشه
شماره شما براش نمایش داده میشه

MOHAMMAD2010
05-02-2016, 23:19
دقیقا درسته

سیاست تلگرام همینه

که اگر یه نفری که پیام ارسال میکنه شماره طرف مقابلو داشته باشه ولی طرف شماره شما رو نداشته باشه
شماره شما براش نمایش داده میشه

حیف اینو نمیدونستم :n03:
پس باید قبلش از تو کنتاکت ها شمارشو پاک میکردم ؟

محمد7966
05-02-2016, 23:21
حیف اینو نمیدونستم :n03:
پس باید قبلش از تو کنتاکت ها شمارشو پاک میکردم ؟

بله باید پاک میکردید

ava70
07-02-2016, 20:25
ببینید کی میتونه این مشکل عجیب و دیوانه کننده منو حل کنههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه:n28::n28::n28::n2 8::n28:

من تلگرام گوشی و دسکتاپمو اپدیت کردم ورژن اخر
حدودا 1000تا شماره سیو تو گوشیم دارم که تقریبا نصفشون تلگرام دارن
میخوام گروه یا کانال درست کنم وقتی اد ممبر میزنم همرو انتخاب میکنم ویا تعدادیو فقط بعضی ها اونم حدودا 30الی 50 نفر اد میشن
حتی در گروه اعضا هم نمیتونستن بیشتر از 50 مورد اضافه کنن!
مگه نمیشه گروه و کانال اعضاشون بیشتر از 200 و تا چند هزار نفر باشه؟!!!!!
چرا اد نمیشن همه؟!!!

:n28:

- - - Updated - - -

ببینید کی میتونه این مشکل عجیب و دیوانه کننده منو حل کنههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه:n28::n28::n28::n2 8::n28:

میخوام گروه یا کانال درست کنم وقتی اد ممبر میزنم همرو انتخاب میکنم ویا تعدادیو فقط بعضی ها اونم حدودا 30الی 50 نفر اد میشن
چرا اد نمیشن همه؟!!!

- - - Updated - - -

چرا اد نمیشن همه؟!!!

- - - Updated - - -

چرا اد نمیشن همه؟!!!

- - - Updated - - -

چرا اد نمیشن همه؟!!!

محمد7966
07-02-2016, 20:31

چرا اد نمیشن همه؟!!!

- - - Updated - - -

چرا اد نمیشن همه؟!!!

- - - Updated - - -

چرا اد نمیشن همه؟!!!

- - - Updated - - -

چرا اد نمیشن همه؟!!!

- - - Updated - - -

چرا اد نمیشن همه؟!!!

من گوشیم تلگرام ندارم

و بلد نیستم گروه و کانال بزنم ولی آموزشش تو اینترنت هست

واینو بگم که فقط کانال محدودیت نداره ولی گروه محدودیت داره تا 200 نفر و سوپر گروهه که تا 1000 نفر میگیره

و برای اینکه سوپر گروه تشکیل بدید باید اول گروهتونو به 200 نفر برسه تا بعدش به سوپر گروه ارتقا بدید

ava70
07-02-2016, 20:34
ممنون اینارو میدونم ولی نمیشه ادد کرد یعنی میشه ولی اضافه نمیشن به تعداد!

محمد7966
07-02-2016, 20:41

خب الان شما اگر آقای الف رو اد کنید اضافه میشه یا نه؟

شما میگید اضافه میشه ولی تعداد اعضا بالا نمیره؟منظورتون اینه

یه خورده شفاف تر توضیح میدید

متوجه منظورتون نمیشم

محمد7966
08-02-2016, 04:00

خب یه راه پیدا کردم
نیازی نیست شما حتما اد کنید مثلا اگر کانال زدید کانال آی دی به صورت @ داره همون آی دی رو برای دوستانتون بفرستید تا جوین بشن

برای گروه هم آدرس لینکو بدید

baradar ehsan
09-02-2016, 00:35
بر روی گوشی های بلک بری نمیشه تلگرام نصب نمود ؟! توی سایتش هم ندیدم زده باشه برای بلک بری ...

در حالیکه واتس آپ ، وایبر ، اینستاگرام و ... معمولا نسخه بلک بری هم دارند ، آن وقت چرا این نرم افزار محبوب ایرانیان ندارد!!:n28:

p3rsi4n
09-02-2016, 01:01
بر روی گوشی های بلک بری نمیشه تلگرام نصب نمود ؟! توی سایتش هم ندیدم زده باشه برای بلک بری ...

در حالیکه واتس آپ ، وایبر ، اینستاگرام و ... معمولا نسخه بلک بری هم دارند ، آن وقت چرا این نرم افزار محبوب ایرانیان ندارد!!:n28:
مدل گوشیتون رو اگه بگین بهتر میشه راهنمایی کرد در کل تو سری os 10 که راحت میتونید تلگرام اندروید رو نصب کنید بدون مشکل اگه مشخصات بیشتری بدین بهتر میتونم راهنمایی کنم

baradar ehsan
09-02-2016, 01:20
مدل گوشیتون رو اگه بگین بهتر میشه راهنمایی کرد در کل تو سری os 10 که راحت میتونید تلگرام اندروید رو نصب کنید بدون مشکل اگه مشخصات بیشتری بدین بهتر میتونم راهنمایی کنم

درود بر شما
بنده گوشی بلک بری ندارم ... اما هوس کرده ام از این برند معتبر گوشی برای خودم تهیه نمایم ... چه بهتر که پیش از خرید این بررسی ها را به انجام رسانم تا اطلاعاتی بدست آورم ...
روی کلیه مدل های بلک بری هم دارم تحقیق میکنم و هنوز خوب به نتیجه نرسیده ام که چه مدلی تهیه نمایم ... اما ممنون بابت راهنمایی که فرمودین os 10 نسخه اندروید تلگرام قابلیت نصب دارد ... اما آیا هنگ و لگ و ... ندارد ؟ اصولا خودم هم شخصا دلم نمیخواهد نرم افزار اندرویدی روی گوشی بلک بری نصب کنم وسواس شدیدی دارم در این موارد ... خودتان گوشی بلک بری دارید ؟ امکان پذیر است با من در مورد مشاوره خرید همراه باشید ؟

Milad4171
09-02-2016, 01:28

به نظر میرسه که برای بلک بری نداره
شما میتونید از ورژن وب استفاده کنید.
درسته یکم مشکل هست ولی بازم بهترین راه حل هست

abc2
09-02-2016, 13:00
دوستان من یه مکلی دارم اینه که تو تلگرام هیچ نوتیفیکیشنی برام نمیاد منظورم الارم صوتی هست مشکل چیه همه گزینه ها هم فعاله :( پوشیم note 5 هست

Milad4171
09-02-2016, 19:16
دوستان من یه مکلی دارم اینه که تو تلگرام هیچ نوتیفیکیشنی برام نمیاد منظورم الارم صوتی هست مشکل چیه همه گزینه ها هم فعاله :( پوشیم note 5 هست

اول چک کنید که این مشکل مربوط به تلگرام هست یا برنامه های دیگه هم این مشکل رو داره.
داخل ستینگ قسمت ناتیفیکشن برید و چک کنید تمام قسمت های ناتیفیکشن ها روشن باشه

sanam.b
10-02-2016, 13:00
با سلام و خسته نباشید

من یه کانال درست کردم و می خوام حدود 100 نفر یا بیشتر رو به کانال اضافه کنم البته بدون اینکه شماره افراد رو وارد کانتکتم کنم
چه جوری میشه فقط شماره افراد رو وارد کرد ونه اینکه از کانتکت هات انتخاب کرد ؟

محمد7966
10-02-2016, 13:02
با سلام و خسته نباشید

من یه کانال درست کردم و می خوام حدود 100 نفر یا بیشتر رو به کانال اضافه کنم البته بدون اینکه شماره افراد رو وارد کانتکتم کنم

آیا این 100 نفر افراد خاصی اند؟یعنی افراد خاصی مدنظرتون هست؟

Milad4171
10-02-2016, 13:05
با سلام و خسته نباشید

سلام.
برای اضافه کردن به لیست اعضا تا 200 نفر میتونید از لیست کانتکت ها یا دوستان خود استفاده کنید.
بیشتر از اون نمیشه
افرادی که در لیست خود ندارید ( آنهایی که شماره شون رو ندارید ) رو باید براشون لینک بفرستید تا خودشون عضو بشن. نمیشه کسی رو با یوزر نیم به کانال اضافه کرد.

ali2000hos
11-02-2016, 10:45
خدمت اون دوست عزيزي كه ميخواستن ٢٠٠ نفرو با اي دي اد كنن تو كانال بگم :
يه برنامه هست تو كافه بازار به نام اد گرام با اون ميتونيد اين كارو بكنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

fanixhd
11-02-2016, 18:01
چطور میشه در تلگرام یک پیام فرستاده شده رو حذف کرد ؟

محمد7966
11-02-2016, 23:13

اگر منظورتون اینه که پیامی که بفرستید دست طرف نرسه من تا حالا چنین چیزیو ندیدم

super smart
12-02-2016, 15:34

اگه گروهتون رو تبدیل به سوپر گروه کنید بعله امکانش هست

880446534
13-02-2016, 18:16
سلام دوستان.
همون طور که میدونین، تلگرام به ورژن 3.5 اپدیت شد.
الان تو تنظیمات یه گزینه اومده به اسمه raise to speak که به صورت پیشفرض روشن هم بود.
کسی میدونه چیه و چیکار میکنه؟؟؟؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

MOHAMMAD2010
13-02-2016, 18:47
کاش تلگرام اینقدر اپدیت میکنه یه فکری به حال باگ هاش هم میکرد
مسخره ترین باگش اینه بعضی وقتا طرف وایفای گوشیش رو روشن میکنه ولی اصلا نرم افزار رو باز هم نمیکنه ولی میزنه که انلاین شده!
یا بعضی وقتا طرف نرم افزار رو میبنده ولی تا 1 ساعت بعدش هنوز میزنه انلاین !

supermax15
13-02-2016, 18:51
نسخه بروز تلگرام نسخه اصلی

* قابلیت های جدید تلگرام در نسخه 3.5

*افزوده شدن قابلیت های جدید به پیام های صوتی (Voice Messages) نظیر تنظیمات صدا، نمایش امواج صدا، تغییر در روش پخش و افزایش صدای ضبط و پخش

*پیام محرمانه: پشتیبانی از کلیه امکانات گفتگوی معمولی (تصاویر متحرک، پاسخ دادن، زیر نویس، پیش نمایش استیکر ها و ربات ها) بهبود پیش نمایش لینک ها

*تنظیمات شخصی و امنیتی جدید: قابلیت محدود کردن اشخاصی که می توانند شما را به گروه ها و کانال ها اضافه کنند.

*افزوده شدن قابلیت های ویرایش تصاویر نظیر چرخاندن عکس، fade ، tint ، خم کردن،اصلاح نور و رنگ

* و یک اتفاق جالب!
برای شنیدن پیام های صوتی فقط کافی است که تلفن همراهتان را به سمت گوشتان ببرید انگار که قصد صحبت با تلفن را داشته دارید! صدا به صورت خودکار پخش خواهد شد!
با پایین آوردن گوشی صدا هم قطع خواهد شد!

Armin.Computer
13-02-2016, 20:12
مسخره ترین باگش اینه بعضی وقتا طرف وایفای گوشیش رو روشن میکنه ولی اصلا نرم افزار رو باز هم نمیکنه ولی میزنه که انلاین شده!

نباید اینجوری باشه
چرا اینجوریه؟؟؟؟

albertxx
13-02-2016, 20:40
گزینه اول رو من ندیدم تاحالا.....
مطمعا هستید؟؟؟؟

Sent from my D6502 using Tapatalk

MOHAMMAD2010
13-02-2016, 20:48
نباید اینجوری باشه
چرا اینجوریه؟؟؟؟

گزینه اول رو من ندیدم تاحالا.....

مطمعا هستید؟؟؟؟

نمیدونم والا ولی هر دو تا مشکل رو رو گوشی 2-3 نفر دیدم !
ورژن نرم افزارشون هم جدید بود
کلا سر زمان انلاین بودن خیلی قاطی داره !
مثلا طرف امروز عصر انلاین شده رفته ، ولی اخرین زمان انلاین بودنشو دیروز میزنه ! این مدلی هم دیدم !

albertxx
13-02-2016, 21:36
مثلا طرف امروز عصر انلاین شده رفته ، ولی اخرین زمان انلاین بودنشو دیروز میزنه ! این مدلی هم دیدم !
این مشکل رو اگه یکبار رو یوزر طرف مقابل کلیک کنید درست میشه
اپدیت میکنه

Armin.Computer
13-02-2016, 22:39

واسه من مشکلی نیست و ندیدم کسی مشکلی داشته باشه
عجیبه مورد شما

MOHAMMAD2010
14-02-2016, 11:56
این مشکل رو اگه یکبار رو یوزر طرف مقابل کلیک کنید درست میشه
اپدیت میکنه

خیلی ببخشید ولی در این حد دیگه میدونم !
----------------------
نمیدونم چرا اینقدر باور این مشکل ها سخته برا دوستان ! مخصوصا مشکلی که طرف خارج میشه بعضی وقتا تا نیم ساعت یا 1 ساعت بعدش هنوز میزنه انلاین ! این مشکل که فکر کنم رو 4-5 نفر دیدم !

880446534
14-02-2016, 12:38
دوستان ، این raise to speak چیه ؟#؟
اخه تلگرام باز اپدیت داد و اینو fix کرده
من که نمیفهمم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-------
این قسمت انلاین نشون دادن رو دوستان درست میگن.
من حتی یه دفعه وسط تلگرام مودم رو خاموش میکنم، بعد صبح تو گوشی یکی دیگه دیدم منو 30 دقیقه بعد افلاین کرده.

من شنیدم که اگه از لیست برنامه های اخیر،پاک کنین و تلگرام بسته شه، افلاین میزنه. (شنیدمااا، ازمایش نکردم)
و همچنین باز شنیدم اکه پیام بیاد و شما مثلا در حال وب گردی باشین، هم چنان افلاین میزنه (اینم امتحان نکردم)
با گوشی پدر، خواهر و.... تست کنین.
واسه من مهم نیست این مساله، تست نکردم هنوز.

How to Change Immediately Telegram Online Status to Offline

تلگرا به صورت پیشفرض ۵ دقیقه بعد از خروج شما از نرم افزار وضعیت شما را آنلاین نمایش میدهد اگر شما بلافاصله از تلگرام خارج شوید و حالت آنلاین نیز نمایش داده نشود ابتدا توسط دکمه home گوشی به صفحه اصلی بروید و سپس نرم افزار را از لیست برنامه های در حال اجرا خارج کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مجموعه-ترفند-های-تلگرام-بخش-دوم/

Sent from my C5303 using Tapatalk

albertxx
14-02-2016, 13:47
دوستان واسه یکی از اقوام یه مزاحمی پیدا شدن

این اقوام هم یوزر نداره و طرف از رو شمارش پیداش کرده
و جالب اینکه کاملا خانواده رو میشناسه!!

این عکس پروفایل طرف مقابل هست
چطور باید فهمید کیه و از کجاست؟؟؟
میشه پیگیری کرد؟؟

این کد اولش واسه مالزی هست
چطوره؟؟؟؟
یعنی طرف داخل ایرانه؟؟

Hossein_it
14-02-2016, 14:28

میشه پیگیری کرد؟؟

چطوره؟؟؟؟
یعنی طرف داخل ایرانه؟؟

شماره مجازی هستش از هر جایی میتونه باشه.
بلاکش کنید راحت !

albertxx
14-02-2016, 15:17
شماره مجازی هستش از هر جایی میتونه باشه.
بلاکش کنید راحت !
بلاک کردن مشکلی نیست
ولی میخواد ببینه میتونه طرف رو پیدا کنه یا نه

میگه کلا خانواده رو میشناسه و بحث هایی داشته
واسش مهمه و میخواد ببینه میتونه پیدا کنه یا نه

محمد7966
14-02-2016, 15:25
بلاک کردن مشکلی نیست
ولی میخواد ببینه میتونه طرف رو پیدا کنه یا نه

میگه کلا خانواده رو میشناسه و بحث هایی داشته
واسش مهمه و میخواد ببینه میتونه پیدا کنه یا نه

اگر واقعا فکر میکنید خیلی حیاتی به نظرم یه شکایتی به پلیس فتا بکنید

Soroush-S
14-02-2016, 16:07

میشه پیگیری کرد؟؟

چطوره؟؟؟؟
یعنی طرف داخل ایرانه؟؟

احتمال داره دوست یا اشنایی باشه که داره اذیت میکنه . تهدید کنه که به پلیس فتا اطلاع میده

Sent from my E2333 using Tapatalk

a6543210
14-02-2016, 18:22
سلام دوستان
بنده می خوام یه کانال درست کنم و چند تا سوال داشتم!

1- می خوام کنار کانال یهId هم داشته باشم که اعضای گروه بتونن در مورد کانال با بنده در ارتباط باشن! اینجا به غیر از کانال عمومی باید یه کانال عمومی یا پریویت دیگه هم درست کنم؟ (مثلا اسم کانالم alichanel هست حالا چیکار کنم که تو قسمت توضیحان مثلا یه آی دی هم داتشه باشم به نام admin_alichanel که مردن بتونن باهام در مورد کانالم در ارتباط باشن!)

2- سوال دوم هم اینه که برای اضاف کردن اعضا همین که موقع ساخت کانال افراد رو اضاف کنم کافیه یا باید آدرس کانال رو هم براشون بفرستم!

3-یه مورد دیگه هم این که چطور می تونم کانال درست کنم که دوستان وقتی رو لینک کانالم کلیک کردن مستقیم داخل کانالم جوین بشن!من این موردو هم دیدم.

4- سوال اخر اینکه اگه مورد 3 رو ندونستین بگین چی کار کنم که وقتی کسی وارد کانال شد یه پیغامی عکسی،استیکری بالای گزینه mute نشون بده که آقا مثلا رو jon کلیک کن که وارد کانال بشی !

5- سوال دیگم اینه چطور موقع ارسال عکس از همون علامت های شکلک خود تلگرام کنار توضیحات نوشته عکس ها هم می شه استفاده کرد؟

ممنون می شم دوستان به این سوالاتم پاسخ بدن

محمد7966
14-02-2016, 18:30
سلام دوستان

1- می خوام کنار کانال یهId هم داشته باشم که اعضای گروه بتونن در مورد کانال با بنده در ارتباط باشن! اینجا به غیر از کانال عمومی باید یه کانال عمومی یا پریویت دیگه هم درست کنم؟ (مثلا اسم کانالم alichanel هست حالا چیکار کنم که تو قسمت توضیحان مثلا یه آی دی هم داتشه باشم به نام admin_alichanel که مردن بتونن باهام در مورد کانالم در ارتباط باشن!)

2- سوال دوم هم اینه که برای اضاف کردن اعضا همین که موقع ساخت کانال افراد رو اضاف کنم کافیه یا باید آدرس کانال رو هم براشون بفرستم!

ممنونم

سلام

راستش من ادمین یکی از کانالا هم هستم البته ادمین اصلی نیستم ولی ادمین اصلی برای خودش یه آدی داده تا هر کسی باهاش در ارتباط باشه

شما اولا برای خودنون آی دی درست کنید به صورت @
و کنارش میتونید احتمالا ولی من آموزششو بلد نیستم بذارید بقیه دوستان نظر بدند یا تو اینترنت سرچ کنید شاید باشه

شما هم میتونید ادد کنید و هم میتونید آی دی کانال یا آدرس کانالو هم بدید هیچ فرقی نمیکنه

albertxx
14-02-2016, 20:04
دوستان صفحه قبل اون شماره مجازی که گفتید از هرجایی میتونه باشه؟؟
حتی داخل ایران؟؟؟

و دوم اینکه
چطور باید به پلیس فتا شکایت کرد؟ ؟ ؟

سوم
جدی جدی پیگیری میکنن؟؟؟

الان از سایتشون شماره دفتر مرکز استان رشت رو برداشتم
فرقی داره با دفتر تهران؟؟؟؟

ممنون میشم زود جواب بدید
با تشکر

سرهنگ معمر قذافی
14-02-2016, 23:51
همچنان راهی نیست که در نسخه pc به صورت هیدن فعالیت کرد؟!

- - - Updated - - -

albertxx
14-02-2016, 23:58

- - - Updated - - -

وقتی تو گوشی این قابلیت رو فعال کنید تو نسخه pc هم اتوماتیک افلاین نشون میده
در واقع اول باید تو گوشی فعال بشه
بعد تلگرام سیستم اتوماتیک اپدیت میشه به حالت افلاین

denzelmovie
15-02-2016, 01:13
دوستای گلم من با textPlus یه شماره ساختم واسه خودم و توو تلگرام با یه شماره آمریکایی عضو شدم. یه مدت باهاش پیام میدادم
امروز یه شماره هم واسه دوستم ساختم وقتی که باهاش اکانت ساخت یهوو اسم یکی دیگه اومد جا اسم اون و پیاما و مخاطبین طرف واسه دوستم معلوم بود کامل!!!
بعد من گفتم شاید شماره منم همین طوری بشه یا شده باشه و پیاما و مخاطبین من رو یکی دیگه که با این نرم افزار کار میکنه بتونه ببینه
حالا میخوام برم توو تنظیمات خود تلگرام و شماره رو تغییر بدم یه شماره ایرانسل بهش بدم
واسم پیامام خیلی خیلی مهمه اصلا نمیخوام باک بشن، با تغییر شماره پیاما پاک نمیشن؟
و سوال بعدی اینکه اگه من شماره رو تغییر بدم و فرض کنیم یکی هم قبلا با همون شماره آمریکایی پیاما منو میدیده با تغییر شماره دیگه نمیتونه ببینه؟ خودم فکر میکنم نتونه دیگه چون یه اس به شماره ایرانسلم میاد واسه فعالسازی که دیگه اون طرف نمیتونه کد رو بزنه

محمد7966
15-02-2016, 10:14
دوستای گلم من با textPlus یه شماره ساختم واسه خودم و توو تلگرام با یه شماره آمریکایی عضو شدم. یه مدت باهاش پیام میدادم
امروز یه شماره هم واسه دوستم ساختم وقتی که باهاش اکانت ساخت یهوو اسم یکی دیگه اومد جا اسم اون و پیاما و مخاطبین طرف واسه دوستم معلوم بود کامل!!!
بعد من گفتم شاید شماره منم همین طوری بشه یا شده باشه و پیاما و مخاطبین من رو یکی دیگه که با این نرم افزار کار میکنه بتونه ببینه
حالا میخوام برم توو تنظیمات خود تلگرام و شماره رو تغییر بدم یه شماره ایرانسل بهش بدم
واسم پیامام خیلی خیلی مهمه اصلا نمیخوام باک بشن، با تغییر شماره پیاما پاک نمیشن؟
و سوال بعدی اینکه اگه من شماره رو تغییر بدم و فرض کنیم یکی هم قبلا با همون شماره آمریکایی پیاما منو میدیده با تغییر شماره دیگه نمیتونه ببینه؟ خودم فکر میکنم نتونه دیگه چون یه اس به شماره ایرانسلم میاد واسه فعالسازی که دیگه اون طرف نمیتونه کد رو بزنه

دوست عزیز عجب مشکلی دارید شما:n05:

تنها راهی که به ذهن من میرسه اینه که با همون برنامه textplus همین کارهایی رو که انجام دادید رو برای یکی از اعضا یا دوستانی که تلگرام ندارند و بشون دسترسی دارید امتحان کنید ببینید چی میشه

m.beh
15-02-2016, 12:52

سوال جواب از سایت خود تلگرام:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

می تونید یه شماره جدید اضافه کنید و همه کانتکت ها و ایناتون می ره تو همون شماره و افرادی که شماره شما رو رو گوشیشون سیو دارند شماره جدیدتونو می بینند

denzelmovie
15-02-2016, 13:47
دوست عزیز عجب مشکلی دارید شما:n05:

تنها راهی که به ذهن من میرسه اینه که با همون برنامه textplus همین کارهایی رو که انجام دادید رو برای یکی از اعضا یا دوستانی که تلگرام ندارند و بشون دسترسی دارید امتحان کنید ببینید چی میشه

سوال جواب از سایت خود تلگرام:

می تونید یه شماره جدید اضافه کنید و همه کانتکت ها و ایناتون می ره تو همون شماره و افرادی که شماره شما رو رو گوشیشون سیو دارند شماره جدیدتونو می بینند

خیلی ممنون دوستانه گلم :n40::n40: اتفاقا توو خود تلگرام هم دیدم که گفته هیچ اطلاعاتی پاک نمیشه، فقط میخواستم مطمین بشم چون پیامام خیلی مهم هستن واسم
کلا راهی نداره که کل پیاما رو ذخیره کنیم؟ که اگه یه روز گوشی مشکلی واسش پیش اومد پیاما رو داشته باشیم؟ فکر کنم لاین یه گزینه داشت که همه پیاما رو توو یه فایل ذخیره میکرد

a6543210
15-02-2016, 16:39
سلام دوستان

3-یه مورد دیگه هم این که چطور می تونم کانال درست کنم که دوستان وقتی رو لینک کانالم کلیک کردن مستقیم داخل کانالم جوین بشن!من این موردو هم دیدم.

4- سوال اخر اینکه اگه مورد 3 رو ندونستین بگین چی کار کنم که وقتی کسی وارد کانال شد یه پیغامی عکسی،استیکری بالای گزینه mute نشون بده که آقا مثلا رو jon کلیک کن که وارد کانال بشی !

5- سوال دیگم اینه چطور موقع ارسال عکس از همون علامت های شکلک خود تلگرام کنار توضیحات نوشته عکس ها هم می شه استفاده کرد؟

ممنون می شم دوستان به این سوالاتم پاسخ بدن

عزیزان مارو دریابید!!!

SPIRIT PALST III
15-02-2016, 19:53
من تخصصی در زمینه آی تی ندارم امیدوارم کامل راهنمایی کنید:

می خواستم بدونم تبلیغاتی که در مورد هک تلگرام هست چقدر جدی هست یعنی راحت می تونن با داشتن شماره تلفن تلگرام کسی رو هک کنند؟

و نکته بعدی در مورد ضد هک چه کارهایی میشه برای جلوگیری از هک شدن انجام داد؟؟؟ و میشه کاری کرد که به هیچ وجه کسی نتونه هک کنه آدم رو؟

و نکته آخر آیا راهی هست که بشه فهمید و ثابت کرد که کسی آدم رو هک کرده و بشه ازش شکایت کرد؟

مرسی / ممنون

Rossin
16-02-2016, 14:14
سلام دوستان
اپدیت جدید تلگرام اومده که در اون امکان این وجود داره که اجازه بدین چه کسی شما رو در کانال ها و گروه ها اد کنه ،همه کس یا فقط کانتکت ها
ادیتور جدید تصاویر با امکانات بیشتر
و امکانات دیگه ای برای سکرت چت و ضبط ویس

اپدیت کنید

MOHAMMAD2010
16-02-2016, 16:55
عضو کارگروه فیلترینگ: به وابستگی مردم به تلگرام توجه داریم/ تلگرام به خواسته ایران توجه نکند حذف می شود نه فیلتر

سید محمدرضا آقامیری عضو کارگروه فیلترینگ با بیان اینکه به وابستگی مردم به تلگرام توجه داریم، گفت: اگر تلگرام به خواسته‌ موجه ایران تمکین نکند به سرنوشت شبکه‌هایی که هم فیلتر نشدند و هم حذف شدند دچار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عضو کارگروه فیلترینگ در پاسخ به این سوال که در رای کارگروه فیلترینگ برای فیلتر نشدن تلگرام آیا این شبکه ملزم شده سرور خود را به ایران منتقل کند، اظهارداشت: اگر تلگرام سرور خود را به ایران نیاورد در رقابت با شبکه‌های اجتماعی دیگر حذف خواهد شد.

عضو کارگروه فیلترینگ افزود: تلگرام اکنون عمده‌ترین شبکه اجتماعی مورد توجه در ایران است و مردم بسیار به این شبکه وابسته هستند و ما نیز به این وابستگی مردم توجه داریم.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما

میشه یه نفر به من بگه این چی میگه !؟

albertxx
16-02-2016, 17:24
عضو کارگروه فیلترینگ: به وابستگی مردم به تلگرام توجه داریم/ تلگرام به خواسته ایران توجه نکند حذف می شود نه فیلتر

سید محمدرضا آقامیری عضو کارگروه فیلترینگ با بیان اینکه به وابستگی مردم به تلگرام توجه داریم، گفت: اگر تلگرام به خواسته‌ موجه ایران تمکین نکند به سرنوشت شبکه‌هایی که هم فیلتر نشدند و هم حذف شدند دچار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عضو کارگروه فیلترینگ در پاسخ به این سوال که در رای کارگروه فیلترینگ برای فیلتر نشدن تلگرام آیا این شبکه ملزم شده سرور خود را به ایران منتقل کند، اظهارداشت: اگر تلگرام سرور خود را به ایران نیاورد در رقابت با شبکه‌های اجتماعی دیگر حذف خواهد شد.

عضو کارگروه فیلترینگ افزود: تلگرام اکنون عمده‌ترین شبکه اجتماعی مورد توجه در ایران است و مردم بسیار به این شبکه وابسته هستند و ما نیز به این وابستگی مردم توجه داریم.

جاااان؟؟؟
چی میگن ایشون؟؟؟

تلگرام سرورش رو بیاره ایران؟؟

حالا بر فرض آورد داخل ایران
چه نفعی واسه اینا داره؟؟؟

Golbarg01
18-02-2016, 17:18
میشه کاری کرد که دیگران انلاین بودن ما رو نبینن ولی ما انلاین بودن اونا رو ببینیم؟
ترفندی نداره؟
چون وقتی last seen رو میذاریم روی nobody دیگران آنلاین بودن ما رو نمی بینن ولی در عوض ما هم انلاین بودن اونها رو نمی تونیم نمی بینیم.

Mehrshad-msv
18-02-2016, 19:11

فکر کنم شعر می خونن ایشون...مگر نه اینکه شرکت هایه ایرانول و غیره سوده هنگفتی از تلگرام نصیبشون نمیشه... در ضمن چجوری سرورارو میارن ایران و وطنیش می کنن و به اضافه تلگرام نباشه یا حذف بشه برنامه هایه دیگری جاشو می گیرن.
ممنون از اطلاع رسانیتون

NEED FOR PC
18-02-2016, 19:15
جاااان؟؟؟
چی میگن ایشون؟؟؟

تلگرام سرورش رو بیاره ایران؟؟

حالا بر فرض آورد داخل ایران
چه نفعی واسه اینا داره؟؟؟

افزایش 100 برابری سرعت تلگرام رو برای ما بدنبال داره :n01:
+
تمام isp های داخلی متاسفانه اینترانت بسیار بهتری ارائه میکنند

m.beh
18-02-2016, 23:03
میشه کاری کرد که دیگران انلاین بودن ما رو نبینن ولی ما انلاین بودن اونا رو ببینیم؟
ترفندی نداره؟
چون وقتی last seen رو میذاریم روی nobody دیگران آنلاین بودن ما رو نمی بینن ولی در عوض ما هم انلاین بودن اونها رو نمی تونیم نمی بینیم.

نه متاسفانه. تلگرام میگه اگر می خوای خودت سکرت عمل کنی باید حق برابر برای بقیه رو هم بهشون بدی :)

ghostsaeed
19-02-2016, 10:51
با سلام
دوستان یه مشکل تو نسخه ی دسکتاپ تلگرام دارم
وقتی از سوپرگروه هایی که لفت دادم بعد از یک بار بستن برنامه دوباره ارشیو اون گروه ها تو برنامه میمونه
مثل این تصویر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی هست که بشه اینارو پاک کرد ؟

amir z
19-02-2016, 11:02
با سلام
وقتی از سوپرگروه هایی که لفت دادم بعد از یک بار بستن برنامه دوباره ارشیو اون گروه ها تو برنامه میمونه
مثل این تصویر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
واسه منم همینطوریه!!!! پاک میشه دوباره بر میگرده. فکر میکنم باگ برنامه باشه. یکی به انگلیسی مشکل رو بنویسه همه با هم بفرستیم تا درستش کنن

محمد7966
19-02-2016, 11:43
با سلام

یه راه حل داره که کمی اذیت کننده است

و اون اینه که پیامایی که تو ارشیو میمونه رو دیلیت کنید تا بار بعدی اصلا نشون نده

البته پیامایی که آرشبو میمونن خیلی نیستند منظورم اینه که نیازی نیست از اولین پیام تا آخرین پیامو دیلیت کنید

تقریبا شاید بشه گفت 100 تای اخر

یعنی خود تلگرام 100 تای آخرو میذاره و شما اگر اونا رو پاک کنید بار بعدی دیگه نشون نمیده

این 100 ای که گفتم مثال بود

از خودم زدم دقیق عددشو نمیدونم

albertxx
19-02-2016, 11:49
با سلام
از گوشی لفت بدید
کلا از پاک میکنه
بعد پاک کردن تو گوشی نسخه دسکتاپ هم اتوماتیک کلا گروه ها رو حذف میکنه

ghostsaeed
19-02-2016, 19:09
یه راه حل داره که کمی اذیت کننده است

و اون اینه که پیامایی که تو ارشیو میمونه رو دیلیت کنید تا بار بعدی اصلا نشون نده

البته پیامایی که آرشبو میمونن خیلی نیستند منظورم اینه که نیازی نیست از اولین پیام تا آخرین پیامو دیلیت کنید

تقریبا شاید بشه گفت 100 تای اخر

یعنی خود تلگرام 100 تای آخرو میذاره و شما اگر اونا رو پاک کنید بار بعدی دیگه نشون نمیده

این 100 ای که گفتم مثال بود

از خودم زدم دقیق عددشو نمیدونم

این روش کارسازه
ولی متاسفانه تو سوپرگروه ها کل پیغام های گروه ها رو نشون میده
گروه هم یکی دو تا نیست خیلی زیاده

از گوشی لفت بدید
کلا از پاک میکنه
بعد پاک کردن تو گوشی نسخه دسکتاپ هم اتوماتیک کلا گروه ها رو حذف میکنه

تو این روش فقط تو گروه هایی که جدیدا لفت دادم تو نسخه ی گوشی نشون میده
و گروه های قبلی اصلا تو نسخه ی گوشی نمیده در حالی که تو نسخه ی دسکتاپ همچنان هست !

albertxx
19-02-2016, 20:39
این روش کارسازه
ولی متاسفانه تو سوپرگروه ها کل پیغام های گروه ها رو نشون میده
گروه هم یکی دو تا نیست خیلی زیاده

تو این روش فقط تو گروه هایی که جدیدا لفت دادم تو نسخه ی گوشی نشون میده
و گروه های قبلی اصلا تو نسخه ی گوشی نمیده در حالی که تو نسخه ی دسکتاپ همچنان هست !
یه بار دیگه تو همه گروه ها عضو بشید
اونایی که دسکتاپ نشون میده
بعد با گوشی لفت بدید

Iloveu-ALL
20-02-2016, 09:47
با سلام

به جای leave the chat
از گرینه delete chat and leave استفاده کن

Life24
20-02-2016, 10:40
اگر اشتباه نکنم web.telegram.org امروز قیلتر شد. من شاتل هستم
حداقل نزاشتن ، رای بدن مردم بعد قیلتر کنن :n19:

Iloveu-ALL
20-02-2016, 11:43
اگر اشتباه نکنم web.telegram.org امروز قیلتر شد. من شاتل هستم
حداقل نزاشتن ، رای بدن مردم بعد قیلتر کنن :n19:

واسه منم از صبح بالا نمیاره ... ولی با کمرشکن باز میشه
اما سایت بالا میاد ... تلگرام نسخه دسکتاپ قابل دانلوده و قابلlog in
حیف شد واسه من که خیلی بدرد میخورد همه جا میتونستم دسترسی پیدا کنم
+ با بعضی گوشی ها ک سیستم عاملشون تلگرام نداشت میشد وصل و ...
اینم از فیـلتـر هوشمند! (اینستاگرام مخصوصا وب که داغون شده بود)
یحتمل با شیب ملایم شاهد نابودی این اپ خواهیم بود :n15:

Armin.Computer
20-02-2016, 11:56
آسیاتک هستم
چند دقیقه پیش تست کردم
مشکلی نبود و بالا می یومد نسخه ی وب

XENON24
20-02-2016, 12:12
ازآنجایی‌که خبری از تأیید مشکل فنی در سرور تحت وب تلگرام گزارش نشده است، لذا کارشناسان حدس می‌زنند که نسخه وب روی آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسدود شده است.

با پینگ روی سرور تحت وب به آی پی فیلترینگ بر می‌گردیم(عکس زیر) که نشان از مسدود شدن این نسخه دارد.
بر این اساس کاربران با کلمه connecting مواجه شده که بدون اتصال به سرور اصلی همچنان قطع می‌ماند.
گفتنی است نسخه تحت وب با نسخه دسکتاپ و موبایل فرق دارد و با فیلترشکن به راحتی کار می‌کند!

Life24
20-02-2016, 12:43
واسه منم از صبح بالا نمیاره ... ولی با کمرشکن باز میشه
اما سایت بالا میاد ... تلگرام نسخه دسکتاپ قابل دانلوده و قابلlog in
حیف شد واسه من که خیلی بدرد میخورد همه جا میتونستم دسترسی پیدا کنم
+ با بعضی گوشی ها ک سیستم عاملشون تلگرام نداشت میشد وصل و ...
اینم از فیـلتـر هوشمند! (اینستاگرام مخصوصا وب که داغون شده بود)
یحتمل با شیب ملایم شاهد نابودی این اپ خواهیم بود :n15:

واقعا هم هوشمند هست..اکثر فیلتر شکن ها و وب سایت ها رو خوب تونسته ، اذیت کنه

alex_love
20-02-2016, 12:58
فکر نکنم فیل شده باشه ! اصلا قابل توجیه نیست که app فعاله اما وبش فیلتر شده ! خوب با اپ هم میشه همه ی اون کارارو کرد ! به امکان زیاد مشکلی هست که برطرف میشه ! مثل مشکلی که برا یوتیوب پیش اومده و چندین ساعت بدون مشکل باز بود !!

Life24
20-02-2016, 13:37
فکر نکنم فیل شده باشه ! اصلا قابل توجیه نیست که app فعاله اما وبش فیلتر شده ! خوب با اپ هم میشه همه ی اون کارارو کرد ! به امکان زیاد مشکلی هست که برطرف میشه ! مثل مشکلی که برا یوتیوب پیش اومده و چندین ساعت بدون مشکل باز بود !!

برای اینکه هضم ش راحت تره باشه :n29:
اونم به زودی :n20:

Iloveu-ALL
20-02-2016, 14:11
واسه من الان نسخه وب باز میشه

alex_love
20-02-2016, 14:20
برای اینکه هضم ش راحت تره باشه :n29:
اونم به زودی :n20:
شاید ! بعید نیست !

الان مشکلش برطرف شده

hike
20-02-2016, 18:30
درود دوستان. علت اینکه تمام کانالهایی که توش عضو هستم به صورت خودکار mute میشن چیه؟ الان ۲ دفعه است این اتفاق میافته و باید همه رو تک تک unmute کنم.

ضمن اینکه نسخه وب برای منم تا ۱ ساعت پیش فیلتر بود. ولی الان دوباره باز شده.

hamidi2
20-02-2016, 19:46
سلام بر شما
نرم افزار تلگرام روی PC به گونه‌ای است که وقتی یک فایل صوتی را دانلود میکنیم پس از اتمام دانلود آن را به صورت اتوماتیک اجرا (play) میکند. این چیزی نیست که من از تلگرام خواسته باشم. خواستهٔ من تنها دانلود آن بوده. حالا این اجرا بر اساس چه منطقی شکل گرفته جای سؤال است. سؤال من این است که آیا میتوان این رفتار پیش فرض را تغییر داد به گونه‌ای که تنها دانلود صورت گیرد و فایلهای صوتی پس از دانلود اجرا نشوند؟
با تشکر

محمد7966
20-02-2016, 22:23
سلام بر شما
نرم افزار تلگرام روی PC به گونه‌ای است که وقتی یک فایل صوتی را دانلود میکنیم پس از اتمام دانلود آن را به صورت اتوماتیک اجرا (play) میکند. این چیزی نیست که من از تلگرام خواسته باشم. خواستهٔ من تنها دانلود آن بوده. حالا این اجرا بر اساس چه منطقی شکل گرفته جای سؤال است. سؤال من این است که آیا میتوان این رفتار پیش فرض را تغییر داد به گونه‌ای که تنها دانلود صورت گیرد و فایلهای صوتی پس از دانلود اجرا نشوند؟
با تشکر

سلام

اره تو تنظیماتش هست

قسمت automatic download setting i هست

hamidi2
22-02-2016, 07:06
من تلگرام رو روی ubuntu دارم استفاده میکنم. چنین گزینه‌ای نداره.

hamidi2
22-02-2016, 08:37
در محیط ویندوز هم چک کردم چنین گزینه‌ای نداره. میشه دقیقتر بفرمایید؟

880446534
24-02-2016, 11:21
سلام دوستان.
اقا ما یه شکری خوردیم/ یه گروه رو به سوپر گروه تغییر دادیم (یه جا دیگه هم سوپر گروه کردم، ولی بچه هاش خیلی با جنبه ان)
کاربراش دهن منو سرویس کرردن/ امشب که حرف میزنن، فردا پاک میکنن حرفاشونو!!!!:n03: یکی بخواد بخونه، میبینه یکی داره با خودش حرف میزنه/

راه نداره برشگردونم به حالت اولیه؟؟؟ بشه همون گروه عادی.

----------------------
تعداد گروه 20 نفره و با ترفند زیر اپگریدش کردم.

Hossein_it
24-02-2016, 11:26
سلام دوستان.
اقا ما یه شکری خوردیم/ یه گروه رو به سوپر گروه تغییر دادیم (یه جا دیگه هم سوپر گروه کردم، ولی بچه هاش خیلی با جنبه ان)
کاربراش دهن منو سرویس کرردن/ امشب که حرف میزنن، فردا پاک میکنن حرفاشونو!!!!:n03: یکی بخواد بخونه، میبینه یکی داره با خودش حرف میزنه/

راه نداره برشگردونم به حالت اولیه؟؟؟ بشه همون گروه عادی.

----------------------
تعداد گروه 20 نفره و با ترفند زیر اپگریدش کردم.

سلام
تا این لحظه روشی برای برگردوندن معرفی نشده
اعضا گروهتون کمه میتونید گروه جدید بزنید و اددشون کنید...

880446534
24-02-2016, 11:32
سلام
تا این لحظه روشی برای برگردوندن معرفی نشده
اعضا گروهتون کمه میتونید گروه جدید بزنید و اددشون کنید...

مممنون دوست خوبم.:n16:

نمیشه همین اعضا رو ببرم یه گروه عادی.
یعنی یه گروه بسازم. بعد همه رو انتقال بدم اونجا.
راه نداره همه رو یه دفعه ای انتقال داد؟؟؟ (شمارشونو ندارم البته):n27:

matr!x_2008
24-02-2016, 11:50
هنوز راهی برای از ریپورت در امدن نیست؟ اکانت رو هم پاک میکنی بازم ریپورتی...:n36:

Milad4171
24-02-2016, 12:09
هنوز راهی برای از ریپورت در امدن نیست؟ اکانت رو هم پاک میکنی بازم ریپورتی...:n36:

متاسفانه این مشکل رو من از چند نفر شنیدم. تنها راهش اینه که شما درخواست بدین به ایمیل SPAm یا بخش ساپورت بگید که اشتباه شده یا سوابق منو بررسی کنید اکانتم رو باز کنید .

البته به دلیل حجم بسیار زیاد این پیامها من فکر میکنم یا بین پیام ها گم میشه یا اصلا دیده نمیشه !
من تا امروز ندیدم کسی بگه مشکلش حل شده! اما خود سایت گفته که با یک ایمیل به SPAM@telegram.org میتونید اعلام کنید که اکانت شما به اشتباه ریپورت شده !

البته یکی گفت به با اون شخص یک سکرت چت باز کنید ! شاید اینجوری بشه !

MOHAMMAD2010
24-02-2016, 14:12
جالبه یه نفر رو با گوشی خودم چک میکنم اخرین زمان انلاین بودنشو میزنه امروز ! با یه گوشی دیگه چک میکنم میزنه یک روز پیش ! کلا قاطی داره

FINJAN
24-02-2016, 15:40
سلام
من یه عکسی رو اشتباهی در گروه فرستادم و الان میخواستم بدونم چطوری میشه اونو پاک کرد ؟
مدیر گروه هم پاک کرده ولی واسه من و بقیه نمایش داده میشه
لطفا سریع پاسخ بدین ممنون

Hossein_it
24-02-2016, 15:52
سلام
من یه عکسی رو اشتباهی در گروه فرستادم و الان میخواستم بدونم چطوری میشه اونو پاک کرد ؟
مدیر گروه هم پاک کرده ولی واسه من و بقیه نمایش داده میشه
لطفا سریع پاسخ بدین ممنون

اگر اون گروه سوپر گروپ باشه وقتی خودتون یا ادمین پاک کنه تمومه
وگرنه امکانش نیست.

محمد7966
24-02-2016, 17:14

چرا راه حل داره

اول باید ایمیل کنید به خود تلگرام

و بعدش باید به کسانی که تو گروه هستند یا کلا کسانی که تو کانکتای شما نیستند بگید براتون استیکر بفرستند تا زودتر از ریپورت شدن خارج بشید

تو اینترنت سرچ کنید خارج شدن از ریپورت تلگرام مطلب زیاد میاره

محمد7966
24-02-2016, 18:11
راهی برا دور زدنش ندارید؟ مثلا 110 تا عضو کاذب اضافه کنیم گروه را اپگرید و حذفشون کنیم

سلام

یکی از دوستان یه صفحه ای پیدا کرده که ظاهرا میشه با کمتر از 200 نفر هم بشه گروهو به سوپر گروه تبدیل کرد

ساخت گروه ۱۰۰۰ نفره Supergroup تنها با داشتن ۴ عضو در تلگرام - کَــلَــک آمــوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EhsanCPU
27-02-2016, 04:55
سلام دوستان
تلگرام مشکلی پیدا کرده ؟ لود نمیشه :n13:

محمد7966
27-02-2016, 06:02
سلام دوستان

سلام

نه مشکلی نداره برای من لود میشه

نسخه دسکتاپ دارم

fandak
27-02-2016, 12:10
سلام دوستان
برای من هم قطعه

alone one
29-02-2016, 17:22
دوستان چرا برای بعضیا ساعت آف شدنشونو دقیق نشون میده مثلا 23:47 ولی برای بعضیا حدودی میگه 9 hours ago

ak313
29-02-2016, 17:45
از یه مدتی که بیشتر بشه دیگه خود به خود تایم رو نشون میده

Iloveu-ALL
29-02-2016, 19:45
سلام دوستان

برای من هم قطعه

فکر کنم این مشکل برای کسایی ست که تلگرام رو از GOOGLE PLAY (یا هر نسخه ک api اصل داره) نصب کردند
اگه باز این مشکل رو داری تلگرام رو از مارکت ایرانی (بازار - مایکت - پلازا - ایران اپس و ...) نصب کن
یا نسخه های غیر رسمی تلگرام رو بگیر مثله پلاس مسنجر

Armin.Computer
29-02-2016, 22:15
دوستان چرا برای بعضیا ساعت آف شدنشونو دقیق نشون میده مثلا 23:47 ولی برای بعضیا حدودی میگه 9 hours ago

شما منظورتون کدوم نسخه هست؟
پی سی یا موبایل؟

محمد7966
01-03-2016, 15:40
در محیط ویندوز هم چک کردم چنین گزینه‌ای نداره. میشه دقیقتر بفرمایید؟

ببخشید ای کاش نقل قول میکردید تا ببینم چی گفتتید

وقتی میرید setting بخش automatic media download setting

بخش automatic voice message setting رو غیرفعال کنید.

alone one
01-03-2016, 22:27
شما منظورتون کدوم نسخه هست؟
پی سی یا موبایل؟

موبایل منظورمه

Armin.Computer
02-03-2016, 00:10
موبایل منظورمه

تا جایی که می دونم وقتی تو صفحه چت باشید اینجوری می زنه
و وقتی روی اسم شخص کلیک کنید و به صفحه پروفایل شخص برید دقیق تر می زنه
شما امتحان کن ببین همینجوره

shahab 27
02-03-2016, 15:48
در یه گروه هستم که تعداد چت های اون زیاده امکان داره تلگرام چت های خیلی قدیمی رو پاک کنه یا از بین بره بعد یه مدت یا نه فقط خودم میتونم؟؟؟ چون فک کنم هک شدم

محمد7966
02-03-2016, 15:52
در یه گروه هستم که تعداد چت های اون زیاده امکان داره تلگرام چت های خیلی قدیمی رو پاک کنه یا از بین بره بعد یه مدت یا نه فقط خودم میتونم؟؟؟

گروه هستید یا سوپر گروه؟

تو سوپر گروه اصلا نیازی به تلگرام نیست هر کسی میتونه پیامشو پاک کنه تا کلا از گروه پاک بشه

ولی در گروه حتی اگر همه، همه ی پیاماشونو پاک کنند باز پیاما میمونه

ak313
04-03-2016, 12:59
چطوری میشه توی سوپر گروه پیامهای دیگران رو پاک کنیم تا فضای گوشی خالی بشه؟

Hossein_it
04-03-2016, 13:24
چطوری میشه توی سوپر گروه پیامهای دیگران رو پاک کنیم تا فضای گوشی خالی بشه؟

این قابلیت توی سوپرگروه غیرفعاله...

EHSANRF
04-03-2016, 13:52
دوستا توحه کنید :

تلگرام فضای ابری داره (Cloud) و تمامی مطالب و فیلم و عکس گروهها، کانال ها، چت های عادی روی گوشی شما ذخیره نمیشن! فقط و فقط در فضای ابری که مطمئن هم هست ذخیره میشن، بنابر این نگران پر شدن گوشیتون نباشین.
فقط در حالت سکرت چت هست که پیام ها و ... ذخیره شون به دست خودتونه!
درحالیکه واتس اپ روی حافظه ی داخلی گوشی تون فایلها و متن ها رو دخیره میکنه.

این از بزرگترین مزایای تلگرام هست در مقابل اپلیکیشن های دیگه

srx190d
04-03-2016, 15:20
دوستا توحه کنید :

تلگرام فضای ابری داره (Cloud) و تمامی مطالب و فیلم و عکس گروهها، کانال ها، چت های عادی روی گوشی شما ذخیره نمیشن! فقط و فقط در فضای ابری که مطمئن هم هست ذخیره میشن، بنابر این نگران پر شدن گوشیتون نباشین.

سلام دوست من
كش تلگرام بنده تا قبل از اينكه پاك كنم حدود ٣ گيگ شده بود
چه جوري مي فرمايين روي گوشي ذخيره نميشه
ورژن هاي جديد مشخص كرده كه هر كدام از چت ها و گروه ها دقيقا چقدر فضا روي گوشي اشغال كرده
علاوه بر گوشي بله روي فضاي ابري تلگرام هم ذخيره ميشه

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD

EHSANRF
04-03-2016, 21:22
سلام دوست من
كش تلگرام بنده تا قبل از اينكه پاك كنم حدود ٣ گيگ شده بود
چه جوري مي فرمايين روي گوشي ذخيره نميشه
ورژن هاي جديد مشخص كرده كه هر كدام از چت ها و گروه ها دقيقا چقدر فضا روي گوشي اشغال كرده
علاوه بر گوشي بله روي فضاي ابري تلگرام هم ذخيره ميشه
دوست عزیز اون فایل ها، تصاویر، فیلم ها، اسناد، صوت ها و .... هست که خودتون از ارسالهای تلگرام ذخیره کردین!
مربوط به برنامه تلگرام نمیشه
شما احتمالا گالری تون پوشه تلگرامش پره، اون رو خالی کنین حل میشه
پ.ن: اگه پیامی که ازش فایلی دانلود کردین ( میتونه صوت یا تصویر یا ... باشه ) رو پاک نکرده باشین ( خود پیام رو منظورمه ) و حافظه داخلی شما فرمت هم بشه باز هم اون فایل روی سرورهای تلگرام هستش! مگه اینکه لینک باشه و پیوست نشده باشه به خود تلگرام
ولی واتس آپ: اگه فیلمی رو کسی براتون فرستاده باشه تا زمانی که دانلودش نکنین هستش ( به مدت محدود ) ولی از زمانی که دانلودش کردین از روی سرورهاشون پاک میشه و اگر هم فایلتون از رو حافظه گوشیتون پاک بشه، پیام میده که فایل یافت نشد....

srx190d
04-03-2016, 22:16
دوست من سلام
بنده هيچي دانلود نكردم حتي يك فايل صوتي
تمام كش تلگرام مربوط به خود تلگرام ميشه
عرض كردم شما اگر ورژن جديد رو بريزين متوجه ميشين كه جريان چيه يعني از اول همينجوري بوده ولي قابل دسترس براي كاربر نبوده كه حالا شده
شما همون متن يا عكس رو نگاه هم كه بكنين او ذخيره ميشه تو كش و ميمونه تا اينكه خودتون حذف كنين

alone one
04-03-2016, 22:25
تا جایی که می دونم وقتی تو صفحه چت باشید اینجوری می زنه
و وقتی روی اسم شخص کلیک کنید و به صفحه پروفایل شخص برید دقیق تر می زنه
شما امتحان کن ببین همینجوره

نه کلا برای یه سریا حدودی میگه مثلا 6 ساعت پیش آنلاین بود ولی برای یه سریا دیگه دقیق مثلا 23:16
خودتون ببینین احتمالا برای شما هم همینطوره

danielo
04-03-2016, 22:36
یک سوال.از کجا میشه فهمید که کانال های تلگرام پر کاربر ایرانی کدومه ؟

EHSANRF
04-03-2016, 22:55
دوست من سلام
بنده هيچي دانلود نكردم حتي يك فايل صوتي
تمام كش تلگرام مربوط به خود تلگرام ميشه
عرض كردم شما اگر ورژن جديد رو بريزين متوجه ميشين كه جريان چيه يعني از اول همينجوري بوده ولي قابل دسترس براي كاربر نبوده كه حالا شده
شما همون متن يا عكس رو نگاه هم كه بكنين او ذخيره ميشه تو كش و ميمونه تا اينكه خودتون حذف كنين
اون کش نیست دوست عزیز ( تلگرام اصطلاحا ازش بعنوان کش نام برده )
این به فرض مثال "زندگی سلام" 141 مگابایتی که نوشته، یعنی از این کانال یا گروه، شما 140 مگابایت فیلم یا عکس یا هر فایل دیگه ای دیدین! و دیدن همانا و دخیره شدن روی حافظه ی گوشی تون و نمایش توی این قسمت همانا
منتها ممکنه شما آیفون دارین نتونین تصاویر یا فیلم ها یا هرچیزی که گرفتین توی گالری تون ببینین (مطمئن نیستم)، ولی این دلیل نمیشه که ذخیره نشده.

srx190d
04-03-2016, 23:10
اون کش نیست دوست عزیز ( تلگرام اصطلاحا ازش بعنوان کش نام برده )
این به فرض مثال "زندگی سلام" 141 مگابایتی که نوشته، یعنی از این کانال یا گروه، شما 140 مگابایت فیلم یا عکس یا هر فایل دیگه ای دیدین! و دیدن همانا و دخیره شدن روی حافظه ی گوشی تون و نمایش توی این قسمت همانا
منتها ممکنه شما آیفون دارین نتونین تصاویر یا فیلم ها یا هرچیزی که گرفتین توی گالری تون ببینین (مطمئن نیستم)، ولی این دلیل نمیشه که ذخیره نشده.

دوست من اون كش دقيقا هم كش اسمشم هم كش
شما اول ميگين ذخيره نميشه بعد ميگين ذخيره ميشه نميتونين ببينين
اونهايي كه ذخيره كردم خوب ذخيره ميشه ديگه قابل دسترسي
زندگي سلام هم دقيقا ١٤٠ مگا از فضاي گوشي رو اشغال كرده ولي از تو گالري دسترس نداريم
پس نتيجه ميگيريم هر چي در تلگرام ببينين داخل گوشي ذخيره ميشه درست

ak313
04-03-2016, 23:17
عکسهایی که لود میشن و فیلمهایی که دانلود می کنید میرن توی کش اونایی رو که می خواهید توی گالری ذخیره کنید بعدشم کش رو را پاک کنید البته اگر مشکل سرعت لود یا حافظه دارید

محمد7966
04-03-2016, 23:18
یک سوال.از کجا میشه فهمید که کانال های تلگرام پر کاربر ایرانی کدومه ؟

کانال های تلگرام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

srx190d
05-03-2016, 00:37
عکسهایی که لود میشن و فیلمهایی که دانلود می کنید میرن توی کش اونایی رو که می خواهید توی گالری ذخیره کنید بعدشم کش رو را پاک کنید البته اگر مشکل سرعت لود یا حافظه دارید

دقيقا دوست من
كش پر ميشه كم كم
ولي دوست من اومد تيتر زده كه

دوستا توحه کنید :

من تعجب كردم ولي درست همينه كه كش محل ذخيره و كم كم پر ميشه

EHSANRF
05-03-2016, 00:54
برادران عزیز من
کش تو تلگرام = حافظه داخلی شما
اگه فایلی دیدین، فیلمی دیدین، صوتی شنیدین میره رو حافظه داخلی تون یا همون کش!
تا اینجاش اوکی!؟
حالا شما فایل هاتون رو تو گالری یا حافظه داخلی پاک کنید چون کماکان توی فضای ابری تلگرام اونها رو دارین و اونجا فضایی اشغال نمیکنن فقط نیاز به دانلود مجدد دارن ( که البته اگر دوباره دانلود کنین باز هم به فضای همین به اصطلاح کش یا حافظه داخلی اضافه میشه ) بنابر این نباید نگران پر شدن کش گوشی تلگرامتون بشین...
من فقط فایل هایی رو که نیاز دارم دانلود میکنم و همیشه کش تلگرامم حتی اگه 500 گیگ هم باشه برام مهم نیست! چرا؟
چون وقتی تلگرام رو حذف کردی و دوباره نصب کردی تمام اون ها رو دوباره داری و میتونی ازشون استفاده کنی (دانلود)
یعنی اول توی فضای ابری یا همون سرورهای تلگرام ذخیره میشن و اگه شما خودتون فایل ها رو از داخل تلگرام پاک کنید از اون سرورها هم پاک میشن ولی اگه از گالری پاک کنین کماکان اونها هنوز سر جای خودشون هستن
شما اول یه چیز دیگه گفتین حالا یه چیز دیگه

srx190d
05-03-2016, 01:19
دوستا توحه کنید :

تلگرام فضای ابری داره (Cloud) و ( تمامی مطالب و فیلم و عکس گروهها، کانال ها، چت های عادی روی گوشی شما ذخیره نمیشن! فقط و فقط در فضای ابری که مطمئن هم هست ذخیره میشن، بنابر این نگران پر شدن گوشیتون نباشین.)

دوست خوب من
بنده منظوري ندارم ولي جمله بالا آخه اشتباه
تمام مطالب روي گوشي ذخيره ميشه حالا قابل دسترس نيست اون يك بحث ديگه ولي ذخيره ميشه و پر هم ميشه حالا اون كه خودت پاك كني تا اينكه ذخيره نشه خيلي فاصله هست
اوني كه شما نوشتي اينجوري به ذهن مياد كه هيچي رو گوشي نميمونه كه اينجوري نيست
بازم ممنون بابت اطلاع رساني

EHSANRF
05-03-2016, 09:55
دوست خوب من
بنده منظوري ندارم ولي جمله بالا آخه اشتباه
تمام مطالب روي گوشي ذخيره ميشه حالا قابل دسترس نيست اون يك بحث ديگه ولي ذخيره ميشه و پر هم ميشه حالا اون كه خودت پاك كني تا اينكه ذخيره نشه خيلي فاصله هست
اوني كه شما نوشتي اينجوري به ذهن مياد كه هيچي رو گوشي نميمونه كه اينجوري نيست
بازم ممنون بابت اطلاع رساني
خواهش میکنم
ولی باز هم تاکید میکنم تمام مطالب توی سرورهای تلگرام دخیره می شوند! نه توی گوشی
به موازات اون شما میتونین همزمان هم روی تلگرام تون داشته باشین شون، هم توی گوشی تون

srx190d
05-03-2016, 10:38
خواهش میکنم
ولی باز هم تاکید میکنم تمام مطالب توی سرورهای تلگرام دخیره می شوند! نه توی گوشی
به موازات اون شما میتونین همزمان هم روی تلگرام تون داشته باشین شون، هم توی گوشی تون

پس اگر بدون اينترنت باشي نميتوني مطالب قبلي رو كه ديدين ببينين ديگه درسته

ak313
05-03-2016, 10:58
پس اگر بدون اينترنت باشي نميتوني مطالب قبلي رو كه ديدين ببينين ديگه درسته

اون مقدرای که توی کش هست طبیعتا میشه

Golbarg01
07-03-2016, 20:21
سلام
کسی می دونه چجوری میشه ویدیوهایی که در گروه ها و پی ام برامون می فرستن رو با سرعت بالا دانلود کنیم؟
من اینترنت 512 دارم ولی ویدیوهای تلگرام رو خیلی کند دانلود می کنم.
یه کلیپ 5 مگابایتی رو 30 دقیقه طول می کشه تا دانلود کنه حتی از دیال اپ هم پایین تر
مشکل از اینترنت مخابراته یا کلا تلگرام اینجوریه؟

Hossein_it
07-03-2016, 20:45
سلام
کسی می دونه چجوری میشه ویدیوهایی که در گروه ها و پی ام برامون می فرستن رو با سرعت بالا دانلود کنیم؟
من اینترنت 512 دارم ولی ویدیوهای تلگرام رو خیلی کند دانلود می کنم.
یه کلیپ 5 مگابایتی رو 30 دقیقه طول می کشه تا دانلود کنه حتی از دیال اپ هم پایین تر
مشکل از اینترنت مخابراته یا کلا تلگرام اینجوریه؟

به طور کلی سرعت توسط تلگرام محدود شدس تا فشار زیادی به سرور نیاد اما نه در این حدی ک شما گفتید.

ak313
07-03-2016, 20:48
خیر تلگرام اینطور نیست و من با 10 مگ و 16 مگ هم می گیرم
اولا تلگرام رو آپدیت کن و ثانیا سرعت اینترنت رو با حالت تک کانکشن چک کن تا وضعیت اینترنتت دستت بیاد

Golbarg01
07-03-2016, 21:16
به طور کلی سرعت توسط تلگرام محدود شدس تا فشار زیادی به سرور نیاد اما نه در این حدی ک شما گفتید. سرعت دانلود عکس ها خوبه ها ولی ویدیوها خیلی کنده چند ساعت پیش یه نفر برام یه کلیپ 14 مگابایتی فرستاده هنوز موفق نشدم دانلود کنم!

Golbarg01
07-03-2016, 21:21
خیر تلگرام اینطور نیست و من با 10 مگ و 16 مگ هم می گیرم
اولا تلگرام رو آپدیت کن و ثانیا سرعت اینترنت رو با حالت تک کانکشن چک کن تا وضعیت اینترنتت دستت بیاد

آپدیته به اخرین ورژن
هم نسخه ویندوز هم اندروید سرعت دانلود کلیپ ها پایینه
با دانلودمنیجر سرعت دانلودم بالاست حدود 60 که برای 512 طبیعیه
با اینترنت چند جا دیگه و گوشی ها و کامپیوترهای دیگه هم امتحان کردم سرعت همینقدر پایین بود!

ak313
07-03-2016, 21:28
سرعت دانلود عکس ها خوبه ها ولی ویدیوها خیلی کنده چند ساعت پیش یه نفر برام یه کلیپ 14 مگابایتی فرستاده هنوز موفق نشدم دانلود کنم!

خوب سرعت شما خیلی پایین هست 512 مخابرات توی دانلود منیجر 64 تا میده اما شب توی تک کانکشن میشه 20 30 کیلوبایت حالا این بیاد 14000 کیلوبایت رو بگیره چی میشه

همونطوری که توی عکس زیر می بینید الان یعنی 1015 شب دارم با سرعت 12 مگابیت 1500 کیلوبایت یه فیلم رو از سرور تلگرام می گیرم

از این سایت یه اکانت تست بگیرید . ببینید سرعتتون بهتر میشه؟
توی این سایت در قسمت تست و تنظیمات عدد سرور رو بزارید روی یک و تست کنید سرعتتون چقدره

ak313
07-03-2016, 21:30
من حس می کنم توی نسخه ویندوز جدیدا حالت مالتی کانکشن گرفته و وضعیت خیلی بهتر شده

hamidi2
08-03-2016, 10:11
پاتون رو که از ایران بیرون بذارید همه چیز خوب دانلود میشه. در داخل ایرانه که این مسأله هست. دو احتمال وجود داره:
۱. زیر ساخت (backbone مخابرات) دچار مشکل شده. برای همین packetها رو بسته به نوعش در اولویتهای مختلفی قرار داده‌اند. از اونجا که بخش عمده‌ای از پنهای باند ایترنت ایران داره توسط تلگرام مصرف میشه برای اینکه کسانی با پژوهشهای علمی یا کارهای واجبتر به مشکل برنخورند تصمیم بر این شده که اونها رو در اولویت پایینتری قرار بدن. احتمالاً از مسیرهای آسیب دیده برای دانلود ویدئوهای تلگرام استفاده میشه.
۲. سعی در شنود محتوای رد و بدل شده توسط تلگرام دارند.
به هر حال این مسأله کمتر از یک هفته است که به وجود اومده و امیدواریم حل بشه. راه حلش هم استفاده از فیلتر شکن هست.

Golbarg01
09-03-2016, 21:05
خوب سرعت شما خیلی پایین هست 512 مخابرات توی دانلود منیجر 64 تا میده اما شب توی تک کانکشن میشه 20 30 کیلوبایت حالا این بیاد 14000 کیلوبایت رو بگیره چی میشه

همونطوری که توی عکس زیر می بینید الان یعنی 1015 شب دارم با سرعت 12 مگابیت 1500 کیلوبایت یه فیلم رو از سرور تلگرام می گیرم

از این سایت یه اکانت تست بگیرید . ببینید سرعتتون بهتر میشه؟
توی این سایت در قسمت تست و تنظیمات عدد سرور رو بزارید روی یک و تست کنید سرعتتون چقدره
اون قسمت که گفتید عدد سرور رو بذارم رو یک پیدا نکردم. کجاست؟
ولی نتیجه تست با تنظیمات پیش فرضش این شد:

من حس می کنم توی نسخه ویندوز جدیدا حالت مالتی کانکشن گرفته و وضعیت خیلی بهتر شده

پاتون رو که از ایران بیرون بذارید همه چیز خوب دانلود میشه. در داخل ایرانه که این مسأله هست. دو احتمال وجود داره:
۱. زیر ساخت (backbone مخابرات) دچار مشکل شده. برای همین packetها رو بسته به نوعش در اولویتهای مختلفی قرار داده‌اند. از اونجا که بخش عمده‌ای از پنهای باند ایترنت ایران داره توسط تلگرام مصرف میشه برای اینکه کسانی با پژوهشهای علمی یا کارهای واجبتر به مشکل برنخورند تصمیم بر این شده که اونها رو در اولویت پایینتری قرار بدن. احتمالاً از مسیرهای آسیب دیده برای دانلود ویدئوهای تلگرام استفاده میشه.
۲. سعی در شنود محتوای رد و بدل شده توسط تلگرام دارند.
به هر حال این مسأله کمتر از یک هفته است که به وجود اومده و امیدواریم حل بشه. راه حلش هم استفاده از فیلتر شکن هست.

با فیلترشکن و نسخه های مختلف تست کردم سرعت دانلود کلیپ ها پایینه ولی صوت و عکس نسبتا خوبه

ak313
10-03-2016, 16:39
اون قسمت که گفتید عدد سرور رو بذارم رو یک پیدا نکردم. کجاست؟
ولی نتیجه تست با تنظیمات پیش فرضش این شد:

با فیلترشکن و نسخه های مختلف تست کردم سرعت دانلود کلیپ ها پایینه ولی صوت و عکس نسبتا خوبه

کلا سرعت نت شما خیلی پایینه

Golbarg01
10-03-2016, 20:40
کلا سرعت نت شما خیلی پایینه

روی 1 که میذارم ارور میده
فکر کنم به خاطر سرعت پایین باشه

Error:8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

An almost immediate error 8 indicates the browser failed on a small trial download (10kb) within a time limit of 5 seconds, from the nearest detected speed test server.

The cause can be:
- An extremely poor internet connection, too slow for even a speed test!
- An out of date browser
- Browser add-ons or extensions that interfere and are buggy
- A proxy that interferes with connectivity

Solutions:
- Try with [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] enabled
- Try a different browser
- Try a more reliable internet connection

ak313
10-03-2016, 20:56
فکر کنم از ایرانسل استفاده کنی شرف داشته باشه به این اینترنتی که تست کردی

محمد7966
11-03-2016, 00:50
سلام دوستان

کسی راه ضمینی و سریع برای خروج از ریپورت شدن نداره؟

اینو میدونم که باید ایمیل بدی و باید 10 تا استیکر بفرستند تا از ریپورت شدن بیای بیرون

ولی یه راه سریع و 100 در 100 درست میخام.

کسی میدونه؟

با تشکر

محمد7966
12-03-2016, 14:46
از کجا بفهمیم در تلگرام بلاک شدیم

محمد7966
12-03-2016, 22:23
دوستان اگر دوست دارید 2 تا تلگرام همزمان روی گوشی نصب کنید از برنامه lagatgram
استفاده کنید

محمد7966
12-03-2016, 22:30
سلام

ببشخید من یه مشکل دارم

من روی لبتاب تلگرام نصب کردم ولی گاهی اوقات تو گروه به مشکلی برمیخورم که مجبورم فقط تو نسخه گوشی این مشکلو برطرف کنم.گوشیم هم اندروید 2.1 ،تلگرام روش نصب نمیشه:n27:

مجبورم با گوشی خواهرم لوگین کنم ولی بدبختی اینجاست که کانتکتای خواهرم برای تلگرام دستکتاب من هم میاد.

چیکار کنم که وقتی با گوشی خواهرم لاگین کنم کانتکتای خواهرم برای نسخه دسکتاب من نیاد؟

ممنون

behnamy01
13-03-2016, 23:22
سلام

ببشخید من یه مشکل دارم

من روی لبتاب تلگرام نصب کردم ولی گاهی اوقات تو گروه به مشکلی برمیخورم که مجبورم فقط تو نسخه گوشی این مشکلو برطرف کنم.گوشیم هم اندروید 2.1 ،تلگرام روش نصب نمیشه:n27:

مجبورم با گوشی خواهرم لوگین کنم ولی بدبختی اینجاست که کانتکتای خواهرم برای تلگرام دستکتاب من هم میاد.

چیکار کنم که وقتی با گوشی خواهرم لاگین کنم کانتکتای خواهرم برای نسخه دسکتاب من نیاد؟

ممنون

از طریق این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش، یا از طریق andy یا bluestacks اندروید رو به صورت مجازی روی کامـپیوتر نصب کنید

nimahandsomboy
16-03-2016, 21:36
بنده به تازگی یه سیم کارت خریدم

الان چطوری میتونم همه کانتکتم را روی سیم جدید ارسال کنم

یعنی همه شماره های توی تلگرام را میخوام روی سیم جدید داشته باشم
خیلی منون میشم راهنمایی کنید

Milad4171
19-03-2016, 09:10
بنده به تازگی یه سیم کارت خریدم

الان چطوری میتونم همه کانتکتم را روی سیم جدید ارسال کنم

یعنی همه شماره های توی تلگرام را میخوام روی سیم جدید داشته باشم
خیلی منون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز برای اینکه شماره هاتو رو روی سیم کارت جدید داشته باشید من پیشنهاد میکنم شماره هاتون رو روی اکانت گوگلتون سیو کنید. این موضوع خیلی پیچیده نیست.
اول میرید تو قسمت کانتکت ها شماره هاتون رو انتخاب میکنید بعد از منوی قسمت کانتکت Import/Export رو انتخاب کنید . بعد قسمت Import From Sim card رو انتخاب کنید. البته قبلا باید شماره تماسهاتون روی سیم کارت باشه.
بعد که این کارو کردید میتونید در قسمت Contact to Display به جای اینکه بزنید شماره تماس های سیم کارت بزنید شماره تماس های اکانت گوگلتون.
اینطوری هیچ وقت شماره تماس هاتون رو از دست نمیدی

+

برای اکانت تلگرام. با گوشی وارد قسمت ستینگ بشید روی قسمتی که شماره تون رو زده ( پایین اسمتون ) لمس کنید. وارد قسمتی میشید که واسه تغییر شماره است ( بعد از نصب سیمکارت جدید در گوشی) شماره جدید رو وارد کنید. همه اطلاعات به سیم کارت جدید وارد میشه.

Amir Hossein
21-03-2016, 16:00
سلام بچه ها

یکی از دوستان یه مشکلی داره که میگه بعضیا نمیتونن بهش پیام بدن
یعنی من باهات چت میکنم مشکل نیست ولی کس دیگه fail میشه ولی فقط یه نفر نیست... چند نفر اینطوری هستن...
به نظرتون مشکل چیه؟

ممنون

محمد7966
21-03-2016, 16:04
سلام بچه ها

یکی از دوستان یه مشکلی داره که میگه بعضیا نمیتونن بهش پیام بدن
یعنی من باهات چت میکنم مشکل نیست ولی کس دیگه fail میشه ولی فقط یه نفر نیست... چند نفر اینطوری هستن...
به نظرتون مشکل چیه؟

ممنون

حتمالا دوستانی که بهش نمیتونن پیام بدن،ریپورت شدند
ا

Amir Hossein
21-03-2016, 16:57
حتمالا دوستانی که بهش نمیتونن پیام بدن،ریپورت شدند
ا
یوهو از دشب این همه آدم باهم ریپورت نمیشن که... تازه فقط به اون دوست عزیز نمیتونن پیام بدن
مثه اینکه دوستان شما به شما نتونن پیام بدن... ولی به من بتونن...
اونم نه همه دوستاتون...

محمد7966
21-03-2016, 17:05
یوهو از دشب این همه آدم باهم ریپورت نمیشن که... تازه فقط به اون دوست عزیز نمیتونن پیام بدن
مثه اینکه دوستان شما به شما نتونن پیام بدن... ولی به من بتونن...
اونم نه همه دوستاتون...

ببینه اشتباهی دکمه بلاکو برای اون اشخاص نزده

ااگر زده باشه نمیتونن بهش پیام بدن

دیگه همینا به ذهنم میرسه

alone_boy
21-03-2016, 23:17
سلام
1-میشه توی یه سوپر گروه،همه اعضا رو ادمین کرد؟.اگه میشه چجوری همه رو یکجا انتخاب کنم؟(سیستم عامل iOS)
2-توی یه سوپر گروه چطوری رباتی که اضافه شده رو پاک کنیم؟

Soroush-S
23-03-2016, 22:12
دیروز برام پیام اومد که فلانی عضو تلگرام شده.ولی من چنین کسی داخل مخاطبای گوشیم نداشتم.حالا بنظر شما موضوع چیه؟

Sent From My XPERIA M4

محمد7966
24-03-2016, 07:47
دیروز برام پیام اومد که فلانی عضو تلگرام شده.ولی من چنین کسی داخل مخاطبای گوشیم نداشتم.حالا بنظر شما موضوع چیه؟

Sent From My XPERIA M4

سلام

نیازی نیستت که عضو مخاطبای گوشیتون باشه

شما اگر روزی شماره کسی رو بزنید تو تلگرام تا ببینید تلگرام داره یا نه

اگر داشت که همون لحظه مخاطبو نشون میده

ولی اگر نداشت یه روزی که اومد برای خودش اکانت تلگرام درست کرد اونوقت پیامش هم برای شما نشون داده میشه که طرف تو تلگرام وارد شده

اینارو من از نسخه دسکتاپ دارم براتون میگم

مثلا من شده چندبار شماره الکی وارد کردم بعد دیدم بعضیا اکانت تلگرام نداشتند همون موقع هم چیزی نشون نداد ولی چند هفته بعدش یا چند ماه بعدش پیام اومد که فلانی به تلگرام وارد شده

sajad-tnt
25-03-2016, 16:55
سلام.
دوستان من با نوتیفیکیشن تلگرام مشکل دارم...
وقتی که به نت وصل میشم اصلا نوتیفیکیشن تلگرام رو نشون نمیده...مثلا اگه کسی برام پیام بفرسته و من به نت وصل باشم اصلا برام اطلاع رسانی نمیکنه...
فقط وقتی نوتیفیکیشنش میاد که وارد تلگرام بشم و برنامه رو اجرا کنم!!!!!!!!...
برای اینستا گرام و لاین اینطوری نیست ... فقط همین برنامه با اطلاع رسانی مشکل داره!!
تیک Show Notification توی info app درست هست.
تبلت رو ریست کارخانه کردم درست نشد..
بنظرتون راه حلی داره؟

IntelCentrino
25-03-2016, 18:03
پیرو پست قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، منهم مشکل مشابهی دارم.

برخی از گروه ها هستند که پیام های جدید آنها را تا وقتی که وارد اون گروه نشوم، دریافت نمیکنم.

البته این مربوط به Mute بودن notification گروه نیستا.

مثلا وقتی در لیست چت ها به نام گروه نگاه کنید، هیچ عددی که بیانگر پیام جدید باشه، نمایش داده نمی شود. و به محض وارد شدن به گروه، بطور همزمان ، پیام های جدید ارسال شده و خوانده نشده نمایش داده می شود.

ورژن تلگرام : (767) 3.7.0

محمد7966
25-03-2016, 18:27
سلام.
دوستان من با نوتیفیکیشن تلگرام مشکل دارم...
وقتی که به نت وصل میشم اصلا نوتیفیکیشن تلگرام رو نشون نمیده...مثلا اگه کسی برام پیام بفرسته و من به نت وصل باشم اصلا برام اطلاع رسانی نمیکنه...
فقط وقتی نوتیفیکیشنش میاد که وارد تلگرام بشم و برنامه رو اجرا کنم!!!!!!!!...
برای اینستا گرام و لاین اینطوری نیست ... فقط همین برنامه با اطلاع رسانی مشکل داره!!
تیک Show Notification توی info app درست هست.
تبلت رو ریست کارخانه کردم درست نشد..
بنظرتون راه حلی داره؟

پیرو پست قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، منهم مشکل مشابهی دارم.

برخی از گروه ها هستند که پیام های جدید آنها را تا وقتی که وارد اون گروه نشوم، دریافت نمیکنم.

مثلا وقتی در لیست چت ها به نام گروه نگاه کنید، هیچ عددی که بیانگر پیام جدید باشه، نمایش داده نمی شود. و به محض وارد شدن به گروه، بطور همزمان ، پیام های جدید ارسال شده و خوانده نشده نمایش داده می شود.

سلام من نسخه دسکتاب دارم

طبق دسکتاب میگم

یه جایی برای من گزینه هایی به نام show senders name و show message preview داره

این دوتا اگر تیکشون هم برداشته بشه برام نوتیفیکشن نمیاد

حالا شما یه نگاهی به گوشی کنید ببینید این گزینه ها رو داره یا نه

اگر داره تیکشو بزنید

محمد7966
25-03-2016, 18:39
سلام
1-میشه توی یه سوپر گروه،همه اعضا رو ادمین کرد؟.اگه میشه چجوری همه رو یکجا انتخاب کنم؟(سیستم عامل iOS)
2-توی یه سوپر گروه چطوری رباتی که اضافه شده رو پاک کنیم؟

سلام

اگر بخاین ادمین کنید همه رو پس کی بلاک بشه،اینطوری هیچکس نمیتونه بلاک بشه مگر اینکه مدیر اصلی شاید بتونه

فقط مدیر اصلی میتونه ادمین کنه هزار نفرو اونم شرطش اینه که شماره 1000 نفرو داشته باشه

2-یعنی اگر دیلیت بزنید پاک نمیشه؟چون ربات هم مثل بقیه پیاما هم با دیلیت پاک میشه

IntelCentrino
25-03-2016, 19:12
سلام من نسخه دسکتاب دارم

طبق دسکتاب میگم

یه جایی برای من گزینه هایی به نام show senders name و show message preview داره

این دوتا اگر تیکشون هم برداشته بشه برام نوتیفیکشن نمیاد

حالا شما یه نگاهی به گوشی کنید ببینید این گزینه ها رو داره یا نه

اگر داره تیکشو بزنید

message preview داره و فعال هم هست.

محمد7966
25-03-2016, 19:18
message preview داره و فعال هم هست.

الان که دیدم تو موبایل 2 جا message preview داره یکی برای گروه هاست اونم باید فعال باشه

و یه راه دیگه هم دیدم میتونید ریست کنید تنظیمات نوتیفیکشنو ببینید چی میشه

IntelCentrino
25-03-2016, 23:46
الان که دیدم تو موبایل 2 جا message preview داره یکی برای گروه هاست اونم باید فعال باشه

و یه راه دیگه هم دیدم میتونید ریست کنید تنظیمات نوتیفیکشنو ببینید چی میشه

حتی تلگرام را حذف و مجدد نصب کردم. نشد و در نهایت روی PC هم که تست کردم، همین مشکل وجود دارد

محمد7966
26-03-2016, 00:01
حتی تلگرام را حذف و مجدد نصب کردم. نشد و در نهایت روی PC هم که تست کردم، همین مشکل وجود دارد

ممکنه در نسخه جدید این قابلیت اضافه شده باشه که ادمین کانال و گروه نوتیفکشن کانال و گروهو برای اعضا غیرفعال کنه

اینو من به عنوان ادمین یک کانال دیدم

یعنی گزینه ای هست که میتونم اطلاع رسانی پیامو برای اعضا غیرفعال کنم

IntelCentrino
26-03-2016, 00:12
ممکنه در نسخه جدید این قابلیت اضافه شده باشه که ادمین کانال و گروه نوتیفکشن کانال و گروهو برای اعضا غیرفعال کنه

اینو من به عنوان ادمین یک کانال دیدم

یعنی گزینه ای هست که میتونم اطلاع رسانی پیامو برای اعضا غیرفعال کنم

در ورژن جدید، همچین چیزی هست برای کانال. اما برای Group نه.
ضمن اینکه بقیه اعضای گروه این مشکل را ندارند.

محمد7966
26-03-2016, 00:26
در ورژن جدید، همچین چیزی هست برای کانال. اما برای Group نه.
ضمن اینکه بقیه اعضای گروه این مشکل را ندارند.

ببینم شما گوشیتوین هواوی نیست؟

این پیغامو از صفحه تلگرام برداشتم

Huawei and Xiaomi devices have evil task killer services that interfere with the Telegram notification service. For our notifications to work, you need to add Telegram to allowed apps in those devices' security settings. Huawei: Phone Manager App > Protected Apps > Add Telegram to the list. Xiaomi: Services > Security > Permissions > Autostart, find Telegram and enable autostart.

IntelCentrino
26-03-2016, 00:28
ببینم شما گوشیتوین هواوی نیست؟

این پیغامو از صفحه تلگرام برداشتم

Huawei and Xiaomi devices have evil task killer services that interfere with the Telegram notification service. For our notifications to work, you need to add Telegram to allowed apps in those devices' security settings. Huawei: Phone Manager App > Protected Apps > Add Telegram to the list. Xiaomi: Services > Security > Permissions > Autostart, find Telegram and enable autostart.

نه سامسونگ هستش.
تا همین دیروز درست بود.
روی کامپیوتر هم تست کردم.
تلگرام پلاس هم الان تست کردم.

اما....

محمد7966
26-03-2016, 00:31
نه سامسونگ هستش.
تا همین دیروز درست بود.
روی کامپیوتر هم تست کردم.
تلگرام پلاس هم الان تست کردم.

اما....

دیگه تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که به پشتیبانیشون ایمیل بفرستید

البته اگر براتون مهم باشه

چواب هم میدن من ریپورت بودم جوابمو دادند

IntelCentrino
26-03-2016, 10:56
دیگه تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که به پشتیبانیشون ایمیل بفرستید

البته اگر براتون مهم باشه

چواب هم میدن من ریپورت بودم جوابمو دادند

به چه آدرسی باید ایمیل فرستاد؟

محمد7966
26-03-2016, 11:26

راستش دقیق نمیدونم برای هر مشکلی ظاهرا ایمیل جداگانه دارند شاید اینجا هم بشه مشکلتونو بنویسید

sia1
26-03-2016, 20:41

فولدر cach رو از فولدر انروید پاک کن.
اگه شماره خودت رو تلگرامته، از App info تلگرامو clear کن. بعد دوباره واردش شو.

تمام تیک های قسمت ناتیفی رو بزن یا اینکه اکتیوش کن
show masage در App info حتما بایسی فعال باشه

mr korash
26-03-2016, 21:49

الان چندین روزه این مشکل برای خیلی ها به وجود اومده !!

IntelCentrino
26-03-2016, 23:33

مطمئن هستید که دیگران هم عین این مشکل را دارند؟

IntelCentrino
26-03-2016, 23:34
فولدر cach رو از فولدر انروید پاک کن.
اگه شماره خودت رو تلگرامته، از App info تلگرامو clear کن. بعد دوباره واردش شو.

تمام تیک های قسمت ناتیفی رو بزن یا اینکه اکتیوش کن
show masage در App info حتما بایسی فعال باشه

همه این کارها را انجام داده ام اما نشد و در نهایت گوشی را هم reset factory کردم و بازهم :n35:

این قضیه ربطی به گوشی نداره، چون از طریق کامپیوتر هم همین مشکل وجود داره.

sia1
27-03-2016, 11:30
همه این کارها را انجام داده ام اما نشد و در نهایت گوشی را هم reset factory کردم و بازهم :n35:

این قضیه ربطی به گوشی نداره، چون از طریق کامپیوتر هم همین مشکل وجود داره.

نبایستی به اکانتت ربطی داشته باشه.
واسه تست میتونی با اکانت یکی دیگه وارد شی. یا یه اکانت جدید بسازی. و اگر هم احتمال درست بشه بازم نمیتونی به این فکر کنی که اکانت قبلی مشکل داشت. چون وقتی اکانت جدید میزنی تمامی تنظیمات به حالت اولیه برمیگرده.

راستی، از قسمت موبایل دیتا رو حالت Background که نزاشتی؟ اون رو هم چک کن
از تلگرام اصلی استفاده مکنی دیگه؟

MOHAMMAD2010
27-03-2016, 17:20

متاسفانه این یکی از باگ های تلگرام هست
بستگی به گروه هم نداره ! یعنی امکان داره یکی پیامی برای شما بفرسته ولی هیچ علامتی نمیاد ، ولی وقتی بازش میکنین میبینین پیغام دارین !

mosafer20052
27-03-2016, 19:51
با سلام خدمت دوستان و تبریک سال جدید
چن تا سوال داشتم از خدمتتون:
1.چن وقته پیش بی جهت کل اس ام اس های گوشیم خود به خود پاک شد..یکی از دوستان امروز گفت تلگرام وقتی هک بشه کل اسا پاک میشن..این حرفش درسته؟
2.گوشیم هواوی..با بک آپ خود گوشی از تلگرام بگ آپ گرفتم..حالا ک میخوام برگردونمشون کل پیامای تلگرامم برمیگرده اما تا به نت وصل میشم شروع میکنه به آپدیت شدن و کل پیامام پاک میشه..مشکل از کجاس؟؟؟میشه راهنکایی کنید..چون واقعا نیازشون دارم..تا وصل نشم به نت هستن اما به محض کانکت شدن پاک میشن و ی پیام از سمت تلگرام واسم میاد..ک اگه نیاز بگین بفرسم

محمد7966
27-03-2016, 20:11
با سلام خدمت دوستان و تبریک سال جدید
چن تا سوال داشتم از خدمتتون:
1.چن وقته پیش بی جهت کل اس ام اس های گوشیم خود به خود پاک شد..یکی از دوستان امروز گفت تلگرام وقتی هک بشه کل اسا پاک میشن..این حرفش درسته؟
2.گوشیم هواوی..با بک آپ خود گوشی از تلگرام بگ آپ گرفتم..حالا ک میخوام برگردونمشون کل پیامای تلگرامم برمیگرده اما تا به نت وصل میشم شروع میکنه به آپدیت شدن و کل پیامام پاک میشه..مشکل از کجاس؟؟؟میشه راهنکایی کنید..چون واقعا نیازشون دارم..تا وصل نشم به نت هستن اما به محض کانکت شدن پاک میشن و ی پیام از سمت تلگرام واسم میاد..ک اگه نیاز بگین بفرسم

سلام

حب پیامشو بنویسید ببینیم چی گفته

mosafer20052
27-03-2016, 20:25
سلام

حب پیامشو بنویسید ببینیم چی گفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون ک وقت گذاشتین..ب محض کانکت شدن این پیام میاد و اون پیامایی ک از طریق بک آپ برگشته بودن پاک میشن

محمد7966
27-03-2016, 20:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون ک وقت گذاشتین..ب محض کانکت شدن این پیام میاد و اون پیامایی ک از طریق بک آپ برگشته بودن پاک میشن

میدونید این پیغام کی میاد؟

اینو من تجربه کردم هر وقت از گوشی خواهرم وصل میشم این پیغام میاد چون مجبورم اکانت خواهرم رو log out کنم و با اکانت خودم log in کنم

خودش هم تو عکس نوشته چیکار کنید گفته enable two step verfication....

برید همونی که گفته رو انجام بدید ببینید میشه

فکر کنم یه نفر داره با اکانت شما وارد تلگرام میشه

mosafer20052
27-03-2016, 20:46
دوست عزیزم
ایا اون بک اپی که گرفتم قابل بازگشته؟؟؟
چشم الان میرم انجامش میدم
و ی چیزی میگم امروز همزمان از طریق گامپیوترهم وارد حسابم شدم..بنظرتون میتونه دلیلش اون باشه؟

محمد7966
27-03-2016, 20:54
دوست عزیزم
ایا اون بک اپی که گرفتم قابل بازگشته؟؟؟
چشم الان میرم انجامش میدم

من تازه دارم متوجه میشم چی میگید

ظاهرا فقط خودتون دارید لاگین میکنید درسته؟

هیچ وقت تلگرام پیامای شما رو پاک نمیکنه مگر اینکه خودتون پاکش کنید

تلگرام پیامای شما رو روی سرورای خودش نگه میداره و اصلا حذف نمیکنه

اون امنیتشو رعایت کنید ببینیدچی میشه

نمیدونم نظر قطعی بدم

برای من سواله شما شما هیچ وقت لاگ اوت و لاگین نکنید تا این پیام نیاد

و یه چیزی هم بگم هر وقت لاگ این کنید یه کد براتون میفرسته پس من بعید میدونم کسی شما رو هک کرده باشه

حالا اون راه امنتی که خودش گفته رو انجام بدید ببینید چی میشه

IntelCentrino
27-03-2016, 23:58
نبایستی به اکانتت ربطی داشته باشه.
واسه تست میتونی با اکانت یکی دیگه وارد شی. یا یه اکانت جدید بسازی. و اگر هم احتمال درست بشه بازم نمیتونی به این فکر کنی که اکانت قبلی مشکل داشت. چون وقتی اکانت جدید میزنی تمامی تنظیمات به حالت اولیه برمیگرده.

راستی، از قسمت موبایل دیتا رو حالت Background که نزاشتی؟ اون رو هم چک کن
از تلگرام اصلی استفاده مکنی دیگه؟

1- این Background در موبایل دیتا کجا هست!؟
2- ار تلگرام اصلی استفاده میکنم.
3- تلگرام پلاس را هم تست کردم و همینطوری بود.
4- اگر از گوشی باشه، پس چرا توی نسخه تحت ویندوز هم همینطور بود؟!

mr korash
28-03-2016, 09:00
بله برای خودمم این مشکل به وجود اومده ، خیلی ها توی گروه اعلام کردن که اینجوری شده براشون

sia1
28-03-2016, 20:44

بکگراند دیتا جاییه که دیتا موبایلتو وصل میکنی
واسه من سامیونگه و از این مسیر
Setting/data usage/
پایین صفحه. تلگرام رو انتخاب میکنی. انتهای صفحه
Restric background

نسخه وب احتمالا آخرین تنطیمات نسخه مبایلی رو از روی اکانتت فراخوانی کرده.
یه امتحان با اکانت جدید بکن دیگه. شاید بفهمی مشکل از کجا بود.

IntelCentrino
29-03-2016, 01:34
بکگراند دیتا جاییه که دیتا موبایلتو وصل میکنی
واسه من سامیونگه و از این مسیر
Setting/data usage/
پایین صفحه. تلگرام رو انتخاب میکنی. انتهای صفحه
Restric background

نسخه وب احتمالا آخرین تنطیمات نسخه مبایلی رو از روی اکانتت فراخوانی کرده.
یه امتحان با اکانت جدید بکن دیگه. شاید بفهمی مشکل از کجا بود.

من از نسخه وب استفاده نکردم. از ویندوز اپلیکشین تلگرام استفاده کردم (برنامه تلگرام تحت ویندوز)
با یک شماره دیگه یک اکانت جدید ایجاد کردم. اونهم دقیقا با همین گروه مورد نظر من مشکل داشت (با هیچکدام از اکانت ها ، با بقیه گروه ها مشکل ندارم)

sia1
29-03-2016, 09:15
من از نسخه وب استفاده نکردم. از ویندوز اپلیکشین تلگرام استفاده کردم (برنامه تلگرام تحت ویندوز)
با یک شماره دیگه یک اکانت جدید ایجاد کردم. اونهم دقیقا با همین گروه مورد نظر من مشکل داشت (با هیچکدام از اکانت ها ، با بقیه گروه ها مشکل ندارم)

ببخشید نسخه وب اشتباه تایپی بود. منظورم همون دسکتاپ بوده.
اینطور من فهمیدم شما فقط با یک گروه این مشکلو داری و بقیه جاها ناتیفی به درستی کار میکنه در صورتی که دیگر اعضای همون مشکل شمارو ندارن.
این مسئله ربطی به گوشی یا اکانت نداره و به همون گروه مربوط میشه.
1- خود گروه هم تنظیمات ناتیفی داره. بالای گروه رو اسمش بزن، اونجا تنظیمات داره
2- اگه درست نشد از گروه لفت بده بعد دلت گروه رو بزن، بعد چند دقیقه به یکی بگو ادت کنه یا اینکه از قبل از ادمین گروه لینک گروه روبگیر تا بتونی وارد گروه شی.
3- اگه درست نشد منو به اون گروه ادد کن
4- اگه واست مشکلی نیست من با اکانتت لاگین شم شاید اینجوری بتونیم بفهمیم اشکال از کجا بود.
از اینجا به بعد کاری از دست ما برنمیاد واگه همچنان مشکل داری با این قضیه بایستی به یک خدمات موبایل نشونش بدی. شاید اونا بتونن درست کنن رواست.

Telegram ID: tiara3

shabnam1986
29-03-2016, 20:07
من بی آزارم ولی هی ریپورت میشم
چرا؟؟؟؟؟؟

nimahandsomboy
29-03-2016, 20:28
دوست عزیز برای اینکه شماره هاتو رو روی سیم کارت جدید داشته باشید من پیشنهاد میکنم شماره هاتون رو روی اکانت گوگلتون سیو کنید. این موضوع خیلی پیچیده نیست.
اول میرید تو قسمت کانتکت ها شماره هاتون رو انتخاب میکنید بعد از منوی قسمت کانتکت Import/Export رو انتخاب کنید . بعد قسمت Import From Sim card رو انتخاب کنید. البته قبلا باید شماره تماسهاتون روی سیم کارت باشه.
بعد که این کارو کردید میتونید در قسمت Contact to Display به جای اینکه بزنید شماره تماس های سیم کارت بزنید شماره تماس های اکانت گوگلتون.
اینطوری هیچ وقت شماره تماس هاتون رو از دست نمیدی

+

برای اکانت تلگرام. با گوشی وارد قسمت ستینگ بشید روی قسمتی که شماره تون رو زده ( پایین اسمتون ) لمس کنید. وارد قسمتی میشید که واسه تغییر شماره است ( بعد از نصب سیمکارت جدید در گوشی) شماره جدید رو وارد کنید. همه اطلاعات به سیم کارت جدید وارد میشه.

اگر بخواهم 2 اکانت تلگرام به صورت همزمان داشته باشم چی ؟؟

گوشی من 2 سیم کارته میخوام روی هر 2 سیم کارت اکانت تلگرام فعال کنم
روال کار به چه صورت هست؟؟؟

mr korash
29-03-2016, 21:21
چرا؟؟؟؟؟؟
با ملتی که نمیشناسی صحبت نکن :n06:

محمد7966
29-03-2016, 21:28
اگر بخواهم 2 اکانت تلگرام به صورت همزمان داشته باشم چی ؟؟

گوشی من 2 سیم کارته میخوام روی هر 2 سیم کارت اکانت تلگرام فعال کنم
روال کار به چه صورت هست؟؟؟

دوستان اگر دوست دارید 2 تا تلگرام همزمان روی گوشی نصب کنید از برنامه lagatgram
استفاده کنید

محمد7966
29-03-2016, 22:26
چرا؟؟؟؟؟؟

به pv هیچ کس نرید مگر قصد کمک کردن به کسی رو داشته باشید که اونم ضرره

چون تلگرام میفهمه که شما به pv افراد خیلی سر میزنید

مثلا من تو
گروه ها برای بعضیا که ریپورت بودن استیکر میفرستادم ولی تلگرام همینا رو به عنوان کسی که زیاد مزاحم مردم میشه قلمداد میکنه به نظرم

ادمین گروه هم هستم یه نفر یه بار خلاف مرامنامه عمل کرد رفتم تو pv براش مرامنامه و قانون گروه رو فرستادم زد بلاکم کردم

همون موقع هم تلگرام ریپورتم کرد

پس اگر زیاد برید pv مردم حتی به قصد خیر باز براتون بد تموم میشه و تلگرام شما رو به عنوان کسی قلمداد میکنه که چوب خطش پر شده برای ریپورت شدن

اینا رو تو سایت رسمی خود تلگرام هم نوشته شده

اینکه میگگن ایمیل بده و 10 نفر استیکر بفرستند برات تا از ریپورتی دربیای بیرون هم الکیه

چون تلگرام همچین چیزی ننوشته

فقط خودش باید شما رو از ریپورت بودن دربیاره بیرون

albertxx
30-03-2016, 19:46
سلام
دوستان من تو مخاطبین تلگرام یکسری افراد دارم که قبلا شماره تلفنشون تو دفترچه تلفن گوشی بود واسه همین به عنوان مخاطب تلگرام شناخته میشن
ولی الان شمارشون رو از دفترچه تلفن پاک کردم هنوز هم تو مخاطبین تلگرام هستن....

چطور باید مخاطبین تلگرام رو پاک کنم؟؟؟

Hossein_it
30-03-2016, 20:11
سلام
دوستان من تو مخاطبین تلگرام یکسری افراد دارم که قبلا شماره تلفنشون تو دفترچه تلفن گوشی بود واسه همین به عنوان مخاطب تلگرام شناخته میشن
ولی الان شمارشون رو از دفترچه تلفن پاک کردم هنوز هم تو مخاطبین تلگرام هستن....

چطور باید مخاطبین تلگرام رو پاک کنم؟؟؟

وارد پروفایلشون بشید روی سه نقطه بزنید و دیلیت

mr korash
31-03-2016, 10:21
به نظر این مشکل حل شده

بله برای خودمم این مشکل به وجود اومده ، خیلی ها توی گروه اعلام کردن که اینجوری شده براشون

rsh21
01-04-2016, 21:00
سلام
چه طور میتونم یک آهنگو به صورت وویس تو تلگرام بفرستم؟
تو بعضی از چنل ها دیدم که آهنگ رو بدون هیچ افت کیفیتی به صورت وویس می زارن.

Hossein_it
01-04-2016, 21:17
سلام

تبدیل کنید به فرمت ogg

rsh21
01-04-2016, 22:58
تبدیل کنید به فرمت ogg

میدونم فرمت وویس ogg هست, ولی بعدش چه کار کنم که به صورت وویس بره نه فایل یا آهنگ؟

محمد7966
02-04-2016, 06:09
یه توصیه ای به دوستان کنم هر چند ممکنه تا حالا هم متوجه شده باشید

هیچ وقت از تلگرام log out نکنید

لاگ اوت باعث میشه تمام کشی که تو حافظه موبایل یا کامپیوترتون ذخیره شده باشه همش پاک بشه.

behnamy01
02-04-2016, 21:47
یه توصیه ای به دوستان کنم هر چند ممکنه تا حالا هم متوجه شده باشید

هیچ وقت از تلگرام log out نکنید

لاگ اوت باعث میشه تمام کشی که تو حافظه موبایل یا کامپیوترتون ذخیره شده باشه همش پاک بشه.
حالا توی این کش چی هست؟ منظورتون فایل های دانـلود شده است یا اینکه از هر کانـالی مثلا چند پست unread داریم؟؟

محمد7966
02-04-2016, 22:05
حالا توی این کش چی هست؟ منظورتون فایل های دانـلود شده است یا اینکه از هر کانـالی مثلا چند پست unread داریم؟؟

من اینا رو طبق نسخه دسکتاب میگم

مثلا قبل از اینکه لاگ اوت کنم هر عکسی که قبلا دیده بودم دفعه بعد خود به خود نمایش داده میشد و نیازی نبود تا لود بشه

ولی وقتی لاگ اوت کردم دیدم تمام عکس هایی که قبلا خود به خود نمایش داده میشدند باید دوباره لود بشن یعنی دوباره باید یه حجمی مصرف کنند تا دوباره لود بشن

این یعنی حجم اینترنتی داری کم میشه

در صورتی که قبلش 200 یا 300 مگ یا بیشتتر تو خود حافظه کامپیوتر ذخیره شده بودند ولی همین که لاگ اوت کردم همه این 200یا 300 مگ پرید و نیست و نابود شد

rsh21
03-04-2016, 13:47
سلام

کسی نتونست جواب بده؟

محمد7966
04-04-2016, 20:38
یه چیز مسخره ای هم از تلگرام بگم

من چندبار با گوشی خواهرم وارد اکانت تلگرام شدم و بعدش هم خارج شدم

الان هر کس از دوستان خواهرم عضو تلگرام بشن برای منم پیامش میاد

واقعا تلگرام یه سری مشکلات اساسی داره باید حلش کنه

Pr0m3en
04-04-2016, 20:40
درود
دوستان بلاک شیم چجوری متوجه میشیم؟؟؟؟

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

محمد7966
04-04-2016, 21:09
درود
دوستان بلاک شیم چجوری متوجه میشیم؟؟؟؟

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

سلام

LΩRD
05-04-2016, 02:55
سلام
توی یه گروهی یه مسیج از من توسط یکی از دوستان فوروارد شد. بعد از یکی دو ماه Delete Account کردم الان دوباره میخوام از تلگرام استفاده کنم
میخوام بدونم الان اگه اکانت جدید بسازم اون مسیجی که قبل از حذف اکانت فرستادم دوباره مشخص میشه که من فرستنده اش بودم یا نه؟

shahab314
05-04-2016, 11:10
سلام . الکی الکی منو ریپورت کردن تو تلگرام . تو یه گروه بودم یا چند نفر مشکل پیدا کردم منو ریپورت کردن . الان خیلی مشکل پیش اومده چون به مقتضای کار با خیلیا که شماره منو ندارن مجبورم پیام بدم . حالا نمیتونم . دوستان لطفا راهی معرفی کنن برای رفع ریپورت که 100 درصد جواب بده . ایمیل هم دو بار زدم جوابی نیومد .

محمد7966
05-04-2016, 12:35
سلام . الکی الکی منو ریپورت کردن تو تلگرام . تو یه گروه بودم یا چند نفر مشکل پیدا کردم منو ریپورت کردن . الان خیلی مشکل پیش اومده چون به مقتضای کار با خیلیا که شماره منو ندارن مجبورم پیام بدم . حالا نمیتونم . دوستان لطفا راهی معرفی کنن برای رفع ریپورت که 100 درصد جواب بده . ایمیل هم دو بار زدم جوابی نیومد .

سلام

اتفاقا ایمیل و 10 استیکر بفرستند و جدیدا هم پیام اومده که این پیامو تو گروه ها بفرستید تا از ریپورتی در بیان همش الکیه

خود سایت اصلی تلگرام هم چنین چیزی ننوشته

تنها چیزی که نوشته اینه که خودمون اگر دیدیم بچه خوبی باشی :n02: از ریپورتی درت میاریم

یه بار هم یکی تو گروه ریپورت بود و از ریپورتی دراومده بود و بهم گفت من اصلا نه ایمیل دادم نه گفتم بهم 10 تا اسیکر بفرسید فقط 3 روز از تلگرام استفاده نکردم و از ریپورتی دراومدم

اتفاقا تلگرام هم همینا رو تو سایتش نوشته،میتونید برید و بخونید باید تو pv هیچکس نرید تا شما رو از ریپورتی دربیاره

saman123123
05-04-2016, 12:42
سلام
چطور میشه عکس و متن رو باهم ارسال کرد تو تلگرام؟

محمد7966
05-04-2016, 12:53
سلام

سلام

اون چیزی که من دیدم اینه که هر وقت عکس میفرستی زیرش متن هم میتونی بنویسی

اینا رو من از نسخه دسکتاب میگم تجربه با نسخه موبایل ندارم ولی اونم احتمالا شبیه این موردو داشته باشه

rsh21
05-04-2016, 14:06

من خودم اکانت دوم تلگرام ریپورت شده و هنوز که هنوزه هیچ راهی برای رفع ریپورت پیدا نکردم و این که از تلگرام استفاده نکنی مشکل حل میشه هم اشتباهه چون من دو هفته یک بار به اکانت دومم سر میزنم.
بهترین راهی که برای شما هست اینه که نرم افزار talk2 رو دانلود کنید و یه شماره مجازی بسازید و با یک تلگرام دیگه با شماره مجازی ای که نرم افزار بهتون میده اکانت جدیدی بسازید و به افرادی که می خواید پیام بدید.

rsh21
05-04-2016, 14:10
سلام

در مرحله قبل از این که گزینه Send رو بزنید در بالا سمت راست صفحه گزینه ای شبیه به T وجود داره.
روش کلیک کنید و بعدش متن رو بنویسید بعد هم تیک رو بزنید بعد هم Send.

LΩRD
06-04-2016, 08:02
سلام
توی یه گروهی یه مسیج از من توسط یکی از دوستان فوروارد شد. بعد از یکی دو ماه Delete Account کردم الان دوباره میخوام از تلگرام استفاده کنم
میخوام بدونم الان اگه اکانت جدید بسازم اون مسیجی که قبل از حذف اکانت فرستادم دوباره مشخص میشه که من فرستنده اش بودم یا نه؟

کسی نیست راهنمایی کنه؟

elyartab
06-04-2016, 08:45
کسی نیست راهنمایی کنه؟

سوال شما نیاز به سعی و خطا داره!

srx190d
06-04-2016, 10:03
کسی نیست راهنمایی کنه؟

اگر با همون شماره قبلي برين خوب معلوم ميشه شما بودين
اگر شماره عوض بشه نه

sorena_hi
06-04-2016, 11:58
سلام یه سوال داشتم. تو یه کانال عضوم که دیگه نمیخوام عضو باشم ولی مطالب مفیدی داره که میخوام به مرور مطالعه کنم. چطور میشه از عضویت کانال خارج شم تا هی آپلود نشه و مطالب جدید اضافه نشه بدون اینکه کانالو دیلیت کنم. یعنی میخوام کانال حذف نشه ولی به روز هم نشه. ممنونم

Milad4171
06-04-2016, 13:39
سلام یه سوال داشتم. تو یه کانال عضوم که دیگه نمیخوام عضو باشم ولی مطالب مفیدی داره که میخوام به مرور مطالعه کنم. چطور میشه از عضویت کانال خارج شم تا هی آپلود نشه و مطالب جدید اضافه نشه بدون اینکه کانالو دیلیت کنم. یعنی میخوام کانال حذف نشه ولی به روز هم نشه. ممنونم
شما وقتی پایین کانال گزینه mute رو بزنی دیگه ناتیفیکشن واستون نمیاد. اگه داخل خود تلگرام هم مشخص کنید و گروه ها رو اعلام نکنه دیگه پیغامی از آپدیت گروه ها واستون نمیاد

ashkan_aramis
06-04-2016, 17:31
سلام. بنده یه کانال(Private) دارم که 950 نفر عضو داره ولی وقتی وارد قسمت ممبرز میشم فقط میتونم 200 نفر از اونهارو ببینم. هم توی گوشی و هم توی کامپیوتر تست کردم. این طبیعیه یا نه؟ و اگر طبیعیه چطوری میتونم بقیه اعضا رو ببینم؟ شاید بخوام یکی از اعضا رو از گروه بیرون کنم یا بخوام بهش پیام بدم:n27:

m.beh
06-04-2016, 17:46
سلام. بنده یه کانال(Private) دارم که 950 نفر عضو داره ولی وقتی وارد قسمت ممبرز میشم فقط میتونم 200 نفر از اونهارو ببینم. هم توی گوشی و هم توی کامپیوتر تست کردم. این طبیعیه یا نه؟ و اگر طبیعیه چطوری میتونم بقیه اعضا رو ببینم؟ شاید بخوام یکی از اعضا رو از گروه بیرون کنم یا بخوام بهش پیام بدم:n27:

سلام این طبیعیه وقتی از 200 نفر تعداد اعضا بالاتر می ره فقط 200 نفر رو نشون می ده و فکر کنم رندوم هم هست انتخاب 200 نفر یعنی هر دفعه می ری عوض می شند اون 200 نفر و 200 نفر جدید رو می تونی ببینی

ashkan_aramis
06-04-2016, 18:05
سلام این طبیعیه وقتی از 200 نفر تعداد اعضا بالاتر می ره فقط 200 نفر رو نشون می ده و فکر کنم رندوم هم هست انتخاب 200 نفر یعنی هر دفعه می ری عوض می شند اون 200 نفر و 200 نفر جدید رو می تونی ببینی

خوب این که خیلی بده. من اگر بخوام به یکی توی اعضا پیام بدم که توی اون 200 نفر نباشه تکلیف چیه؟

sorena_hi
06-04-2016, 18:40
وا سوال من کجاش اینقدر عجیبه که دوستان موضع گرفتن؟:n29:

شما وقتی پایین کانال گزینه mute رو بزنی دیگه ناتیفیکشن واستون نمیاد. اگه داخل خود تلگرام هم مشخص کنید و گروه ها رو اعلام نکنه دیگه پیغامی از آپدیت گروه ها واستون نمیاد

من فکر میکنم نوتیفیکیشن مربوط به صدا و آلارمهاییه که تو تلگرام شنیده یا دیده میشه زمانی که یه کانال به روز میشه. منظورم اینه که کلا دیگه عضو یه کانال نباشم و اونو ترک کنم بدون اینکه مطالب قبلیش حذف شه و فقط دیگه آپدیت نشه. لطفا مراحلشو دقیق بگین اگه راهی بلدین ممنونم

Hossein_it
06-04-2016, 19:31
وا سوال من کجاش اینقدر عجیبه که دوستان موضع گرفتن؟:n29:
من فکر میکنم نوتیفیکیشن مربوط به صدا و آلارمهاییه که تو تلگرام شنیده یا دیده میشه زمانی که یه کانال به روز میشه. منظورم اینه که کلا دیگه عضو یه کانال نباشم و اونو ترک کنم بدون اینکه مطالب قبلیش حذف شه و فقط دیگه آپدیت نشه. لطفا مراحلشو دقیق بگین اگه راهی بلدین ممنونم

موضوع جالبیه ، با ادمین یه کانال مشکل دارید یا اینکه کانال محتوای نامناسب داره و نمیخوایید کسی گوشیتون دستش افتاد ببینه. از این دو حالت خارج نیست.

ایدی کانال رو بردارید هر موقع کسی اطرافتون نبود کانال رو چک کنید بدون اینکه جوین بدید ، راحت