مشاهده نسخه کامل
: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
سلام
من چیزی واسه تغییر پلیر تو تنظیمات پیدا نکردم ولی میتونید به تنظیمات اون کانال یا گروه برید و از اونجا رو لیست ویدئو ها کلیک کنید و فیلم ها رو با پلیر پیش فرض خود کامپیوتر باز کنید .
باتشکر
saeid333
17-06-2016, 07:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وقتی میخوام تو کانال فیلم اپ کنم پیام باالا میاد تو اندروید مشکلی نیست اما تو ایفون نمیشه با اینکه هم حجم دارم هم کشم خالیه هم حجم فیلم که میخوام اپ کنم کمتر از 15 مگ هست تو گروه میشه تو کانال نه چرا فقط تو کانال ایفون مشکل دارم با دو سه تا گوشیم چک کردم همینه اما تو گروه های تلگرام تو ایفون میشه تو اندروید هم کلا مشکل ندارم اما تو ایفوت تا میام باپ کنم تو کانال یه ذره لود میکنه بعد تلگرام بسته میشه بازم که بشه پیام بالا میاد
کلافم کرده ممنون راهنمایی کنیدتلگرام هم اپديت هست
محمد7966
17-06-2016, 07:35
سلام من وقتی میخوام تو کانال فیلم اپ کنم پیام باالا میاد تو اندروید مشکلی نیست اما تو ایفون نمیشه با اینکه هم حجم دارم هم کشم خالیه هم حجم فیلم که میخوام اپ کنم کمتر از 15 مگ هست تو گروه میشه تو کانال نه چرا فقط تو کانال ایفون مشکل دارم با دو سه تا گوشیم چک کردم همینه اما تو گروه های تلگرام تو ایفون میشه تو اندروید هم کلا مشکل ندارم اما تو ایفوت تا میام باپ کنم تو کانال یه ذره لود میکنه بعد تلگرام بسته میشه بازم که بشه پیام بالا میاد
سند ریپورت بزنید شاید مشکل از نسخه آیفون تلگرام،
خودشون حل میکنن،گاهی باگ داره نرم افزارشون
یه راهی رو هم تست کنید
فیلم رو تو خود pv تون آپ کنید و بعدش ارسال کنید به کانال
فقط اسمتون روی فایل میفته اگر از pv به کانال سند کنید
saeid333
17-06-2016, 10:24
سند ریپورت بزنید شاید مشکل از نسخه آیفون تلگرام،
خودشون حل میکنن،گاهی باگ داره نرم افزارشون
یه راهی رو هم تست کنید
فیلم رو تو خود pv تون آپ کنید و بعدش ارسال کنید به کانال
فقط اسمتون روی فایل میفته اگر از pv به کانال سند کنید
ممنون راه ديگه اى نيست سند ريپورت فايده داره مشكل از گوشيم نيست چون كانال تستيم زدم نشد رو دو تا ايفون دو سه بار از نو نصب كردم
محمد7966
17-06-2016, 10:35
ممنون راه ديگه اى نيست سند ريپورت فايده داره مشكل از گوشيم نيست چون كانال تستيم زدم نشد رو دو تا ايفون دو سه بار از نو نصب كردم
راستش میتونید به پشتیبان تلگرام هم پیام بدید
یه بار یکی از دوستان هم مشکل عجیبی داشت ،خود به خود حل شد البته به پشتیبانی پیام نوشت،شاید اون پیامایی که نوشته بود مشکلش رو حل کرده باشه
سلام
راهی نیست که بشه از فایل های آپلود شده روی سرور های ابری تلگرام لینک مستقیم گرفت تا بشه جاهای دیگه آپلودشون(ریموت) کرد ؟
یا برعکس فایلی رو که لینک مستقیم دانلودش رو داریم روی سرور های تلگرام آپلود کنیم ؟
به نظرم امکانش باشه که رباتی بسازیم که این قابلیت ها رو داشته باشه
IntelCentrino
20-06-2016, 01:06
آیا راهی وجود دارد که بر روی اندروید، هنگام دریافت پیام جدید در تلگرام، فقط صدای هشدار شنیده شود و آیکون تلگرام در بالای گوشی نمایش داده نشود (منظورم در قسمت notification هست)
Golbarg01
20-06-2016, 17:21
اگر کسی که اونم تلگرام ما رو داره بلاک کنیم وضعیت last seen و اواتار و username ما براش به چه شکلی در میاد؟
IntelCentrino
22-06-2016, 00:41
آیا راهی وجود دارد که بر روی اندروید، هنگام دریافت پیام جدید در تلگرام، فقط صدای هشدار شنیده شود و آیکون تلگرام در بالای گوشی نمایش داده نشود (منظورم در قسمت notification هست)
راه حلی نیست؟
bleu2u4u
22-06-2016, 05:31
روباتی میشناستید که بشه بهش ویدیوهای تلگرام رو داد تا بهت لینک مستقیم بده؟
pedram-007
22-06-2016, 19:11
سلام دوستان
من ميخوام يه نفر رو تو گروهي ادد كنم اما ارور ميده. ميگه كه an error has occurred. our wizards .....
اپديتم هست تلگرام و روي ايفون هم داره استفاده ميشه.
كسي ميدونه مشكل چيه؟
saeid333
22-06-2016, 19:38
من برا كانلم ممير فيك گرفتم بعد اين مشكل بوجود اومد ربطي داره ؟؟؟
سلام با تلگرام نسخه webbased می خوام عکس پروفایل کسی رو ببینم وقتی روی عکس کلیک ممی کنم فقط عکس جاری دیده می شه و عکس های قبلیش رو چه طور ببینم ؟
می دونم اون فرد بیش از چند تا عکس داره چون با telegram Desktop همه عکس های پروفایلش دیده میشه
مرسی
mosafer20052
25-06-2016, 09:46
سلام دوستان
نماز روزهاتون قبول..میخواستم بپرسم چ جوری میشه از چت های تلگرام پرینت گرفت؟؟یا بصورت پی دی اف یا ورد درشون آورد؟؟
سلام
عاغا من ریپورت شدم چجوری باید از ریپورت در بیام ؟
ایمیل زدم جوابی نیومد
با اسپم بات تلگرام هم تست زدم ولی جوابی نیومد !
سلام
عاغا من ریپورت شدم چجوری باید از ریپورت در بیام ؟
ایمیل زدم جوابی نیومد
با اسپم بات تلگرام هم تست زدم ولی جوابی نیومد !
خودش میگه تاریخ میزنه میگه این روز درست میشه!
لینک گروه کامپیوتر رایانه فناوری دیجیتال موبایل شبیه اینا دارید؟ اگه دارید ممنون میشم لطف کنید
محمد7966
25-06-2016, 15:15
لینک گروه کامپیوتر رایانه فناوری دیجیتال موبایل شبیه اینا دارید؟ اگه دارید ممنون میشم لطف کنید
سلام
نه ندارم
میتونید یه تایپیک درست کنید با این عنوان،معرفی گروه های کامیپیوتری تلگرام
البته اگر فروم پی سی اجازه بده
اینجا قراره کانال های تلگرام معرفی شه شمام می تونی کمک کنی تا پر بار تر باشه این تاپیک:
hosseinf722
26-06-2016, 19:04
سلام
بعد از نصب تلگرام ، تو گوشی کسایی که شماره مونو دارن یه نوتیفیکیشن میاد مبنی بر این که این فرد تلگرامشو نصب کرده
آیا راهی هست که بعد از نصب کردن تلگرام هیچ کس متوجه نشه و نوتیفیکیشنی نیاد؟
●●●FDR●●●
27-06-2016, 18:18
سلام
بعد از نصب تلگرام ، تو گوشی کسایی که شماره مونو دارن یه نوتیفیکیشن میاد مبنی بر این که این فرد تلگرامشو نصب کرده
جالبه منم اومدم اینجا همین سوال رو بپرسم !!
تلگرام نصب کردم همه هجوم آوردن :n02:
عزیزان اگه کسی میدونه چطوری میشه موقع نصب کردن جلوی فرستادن پیام توسط تلگرام رو مبنی بر اینکه "فلان شخص تلگرام نصب کرده همه با هم بهش حمله کنید" گرفت لطفا به ما هم بگید
سلام
جالبه منم اومدم اینجا همین سوال رو بپرسم !!
تلگرام نصب کردم همه هجوم آوردن :n02:
عزیزان اگه کسی میدونه چطوری میشه موقع نصب کردن جلوی فرستادن پیام توسط تلگرام رو مبنی بر اینکه "فلان شخص تلگرام نصب کرده همه با هم بهش حمله کنید" گرفت لطفا به ما هم بگید
هیچ راهی نیست . دنبالش نگردید
فقط بايد با شماره اي وارد بشين كه بقيه نداشته باشن
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
چطوری میشه به غیر از لفت کردن گروه یا کانال ازش پیامی نیاد؟ فک کنم برای کانال باید mute رو زد نه؟ برای گروه که اینجوری نیست انگار.
در ضمن مخاطبین گوشی همش دو تا دو تا شدن. شلوغ شده. مال تل هم اومده. نمیشه مال تل رو غیرفعال کرد نیاد تو مخاطبین؟
این حک کردنا هم واقعی هست؟ تو یه کلیپ دیدم طرف رو میحکید! اگه هست بفرستین پی :D :P
چطوری میشه به غیر از لفت کردن گروه یا کانال ازش پیامی نیاد؟ فک کنم برای کانال باید mute رو زد نه؟ برای گروه که اینجوری نیست انگار.
در ضمن مخاطبین گوشی همش دو تا دو تا شدن. شلوغ شده. مال تل هم اومده. نمیشه مال تل رو غیرفعال کرد نیاد تو مخاطبین؟
این حک کردنا هم واقعی هست؟ تو یه کلیپ دیدم طرف رو میحکید! اگه هست بفرستین پی :D :P
شما می تونید نوتیفیکیشین های گروه رو از کار بندازید درست مثل میوت کردن کانال.
منظورتون از دوتا دوتا چیه؟ یعنی توی دفترچه تلفن گوشیتون از هر شماره دوتادارید؟ توی تنظیمات گوشی میتونی انتخاب کنید که شماره های اکانت تلگرامتونو تو دفترچه تلفونتون نشون نده.
در مورد هک کردن باید بگم باید مواظب باشید که کد جند رقمی رو تلگرام برای مطمین شدن می فرسته رو نباید به هیچ کسی بدید. و تنظیمات امنیتیتونو کامل کنید. چند وقت یه با هم ببنید که چه دستگاههایی به اکانت تلگرامتون متصل است اگر دستگاه غیر آشنا بود از اکانتتون حذفش کنید.
این در مورد احتاط هایی که باید بکنید و به نظر نمی رسه که شما لازم داشته باشید کسی رو هک کنید :n02:
شما می تونید نوتیفیکیشین های گروه رو از کار بندازید درست مثل میوت کردن کانال.
منظورتون از دوتا دوتا چیه؟ یعنی توی دفترچه تلفن گوشیتون از هر شماره دوتادارید؟ توی تنظیمات گوشی میتونی انتخاب کنید که شماره های اکانت تلگرامتونو تو دفترچه تلفونتون نشون نده.
در مورد هک کردن باید بگم باید مواظب باشید که کد جند رقمی رو تلگرام برای مطمین شدن می فرسته رو نباید به هیچ کسی بدید. و تنظیمات امنیتیتونو کامل کنید. چند وقت یه با هم ببنید که چه دستگاههایی به اکانت تلگرامتون متصل است اگر دستگاه غیر آشنا بود از اکانتتون حذفش کنید.
این در مورد احتاط هایی که باید بکنید و به نظر نمی رسه که شما لازم داشته باشید کسی رو هک کنید :n02:
نوتیفیکیشن از کار انداختس ولی ربطی به اون نداره باز حجم کم میکنه.!
ترفند میزنیم . لینک رو میگیریم لفت میدیم بعدا باز میاییم خخخ
اون امنیتو خودم میدونم فقط خواستم از حکش بدونم :n02::n06:
دنبال یه ترفندم که مثل چت رومای قدیمی وقتی اخ کردن بتونیم بریم داخل دوباره:n02: هس یا نه؟
دوستان " هک " درسته نه " حک "
هک تلگرام هم فقط و فقط به وسیله اون کد پنج رقمی که ارسال می شه صورت می پذیره و هر کسی یا هر سایت و یا نرم افزاری و یا هر ارگانی که بگه هک می کنه چرت محضه
bleu2u4u
01-07-2016, 05:47
چجوری میشه فایل های گیف رو سیو کرد؟با پسوند gif میخوامشون نه mp4
سلام به همه دوستان
دوستان اطلاع دارید آیا هنوزم میشه با شماره های مجازی اکانت درست کرد یا نه؟
من قبلا از یه سایت با هر شماره ای که میخواستم ( آمریکا ، انگلیس ، آلمان ) اکانت درست می کردم ولی الان قبول نمی کنه ، ارور میده که شماره نامعتبر است
الان از هر سایتی شماره برمیدارم نامعتبر میزنه و کد پنج رقمی نمیاد براش
Nocturne
03-07-2016, 00:31
سلام. واقعا راهی هست که بشه فهمید کیا عکس پروفایلمو باز و یا سیو میکنن؟
The Respina
03-07-2016, 01:51
چجوری میشه فایل های گیف رو سیو کرد؟با پسوند gif میخوامشون نه mp4
با فرمت MP4 سیو میشه که بعد میتونید خودتون با برنامه Format Factory تبدیلش کنید
The Respina
03-07-2016, 02:02
سلام به همه دوستان
دوستان اطلاع دارید آیا هنوزم میشه با شماره های مجازی اکانت درست کرد یا نه؟
من قبلا از یه سایت با هر شماره ای که میخواستم ( آمریکا ، انگلیس ، آلمان ) اکانت درست می کردم ولی الان قبول نمی کنه ، ارور میده که شماره نامعتبر است
الان از هر سایتی شماره برمیدارم نامعتبر میزنه و کد پنج رقمی نمیاد براش
شدنش که بله با برنامه هایی مثل TextNow
ولی شماره ها ریپورت هستن و عملا استفاده خاصی نمیشه کرد.
The Respina
03-07-2016, 02:04
خیر راهی نداره... چیزی توی پروفایل ثبت نمیشه.
نوتیفیکیشن از کار انداختس ولی ربطی به اون نداره باز حجم کم میکنه.!
ترفند میزنیم . لینک رو میگیریم لفت میدیم بعدا باز میاییم خخخ
اون امنیتو خودم میدونم فقط خواستم از حکش بدونم :n02::n06:
دنبال یه ترفندم که مثل چت رومای قدیمی وقتی اخ کردن بتونیم بریم داخل دوباره:n02: هس یا نه؟
دوستان " هک " درسته نه " حک "
هک تلگرام هم فقط و فقط به وسیله اون کد پنج رقمی که ارسال می شه صورت می پذیره و هر کسی یا هر سایت و یا نرم افزاری و یا هر ارگانی که بگه هک می کنه چرت محضه
میدونم خودم فقط نخواستم اسمی از کلمش برده بشه تو سرچ!
اون ترفندی که دنبالشم کسی نمیدونه؟
هیچ راهی نیست . دنبالش نگردید
mosafer20052
07-07-2016, 19:21
سلام خدمت شما
1.من تلگرام ورژن3.10.1 رو نصب کردم..حالا میخوام زمانیکه تو محیط تلگرام نیستمو و به نت کانکتم بدون اینکه وارد محیط تلگرام شم بهم خبر بده پیام اومده برام(میخوام اون فلشه مشکیه هست که بالای صفحه گوشی نشون داده بشه اون بیاد)..تو نوتیفکیشن هرکاری کردم نشد که نشد..میشه راهنمایی کنید؟
2.یکی از دوستام کاری کرده که پیامایی رو که واسش میفرسمو میخونه اما اون تیکا واسه من دوتیک نمیشه و خبردار نمیشم و جواب هم نمیده..آیا راهی هست ک متوجه شم پیامام رو خونده یا نه؟؟
با تشکرررر
سلام خدمت شما
1.من تلگرام ورژن3.10.1 رو نصب کردم..حالا میخوام زمانیکه تو محیط تلگرام نیستمو و به نت کانکتم بدون اینکه وارد محیط تلگرام شم بهم خبر بده پیام اومده برام(میخوام اون فلشه مشکیه هست که بالای صفحه گوشی نشون داده بشه اون بیاد)..تو نوتیفکیشن هرکاری کردم نشد که نشد..میشه راهنمایی کنید؟
2.یکی از دوستام کاری کرده که پیامایی رو که واسش میفرسمو میخونه اما اون تیکا واسه من دوتیک نمیشه و خبردار نمیشم و جواب هم نمیده..آیا راهی هست ک متوجه شم پیامام رو خونده یا نه؟؟
با تشکرررر
نوتیفیکیشن تلگرام رو فعال کنید از طریق ستینگ. و هم چنین با توجه به گوشی وسیستم عامل گوشی یه جایی ممکنه تو گوشی باشه که نوتیفیکیشین ها رو از اونجا می شه کامل قطع کرد اونجا رو پیدا کنید و تلگرام رو از لیست اون حدف کنید.
دوست شما دو تا کار می تونه بکنه:
1- وقتی نوتیفیکیی میاد می تونه از رو نوتیفییشن ها بخونه پیام رو اینجوری لازم نیست تلگرام باط بشه و تیک هم برای شما نمی خوره.
2- اگر آفلاین پیام ها رو بخونه تا موقعی که به اینترنت وصل نشده باشه دوباره شما نمی فهمید که پیاماتونو خونده
mosafer20052
07-07-2016, 19:43
نوتیفیکیشن تلگرام رو فعال کنید از طریق ستینگ. و هم چنین با توجه به گوشی وسیستم عامل گوشی یه جایی ممکنه تو گوشی باشه که نوتیفیکیشین ها رو از اونجا می شه کامل قطع کرد اونجا رو پیدا کنید و تلگرام رو از لیست اون حدف کنید.
دوست شما دو تا کار می تونه بکنه:
1- وقتی نوتیفیکیی میاد می تونه از رو نوتیفییشن ها بخونه پیام رو اینجوری لازم نیست تلگرام باط بشه و تیک هم برای شما نمی خوره.
2- اگر آفلاین پیام ها رو بخونه تا موقعی که به اینترنت وصل نشده باشه دوباره شما نمی فهمید که پیاماتونو خونده
داداش ممنونم از جوابت
در مورد اول بگم من تلگرام فارسی(غیر رسمی) رو نضصبیدم نوتیفیکیشنش قشنگ عمل میکنه و من اصلا بهش اعتماد ندارم چون نسخه اصلی تلگرام نیس و میترسم هک بشه..تو نسخه اصلی مشکل دارم..ب نظرتون بازم ممکنه ب تنظیمات گوشی برگرده با توجه ب اینکه تلگرام فارسی بدون مشکل عمل میکنه؟
و در مورد دوستم من بهش گفتم کاری کردی که پیامام رو وقتی میخونی دو تیک نمیشه؟گفت نه..ب نظرتون ممکنه برگرده ب خود تلگرام؟؟؟اینم بگم دوست گلم که در مورد بقیه مخاطبام ی همچین مشکلی ندارم و اینم امروز عصر اینطور شده
ممنونممممم
mosafer20052
07-07-2016, 19:50
آقا در مورد نوتیفیکیشن مشکلم حل شد دستتون درد نکنهههههههههه واس تنظیمات گوشیم بود:n16::n16::n16:فقط ی سوال آیا میشه به تلگرام های فارسی اعتماد کرد؟؟؟
گوشیم هوآویه
behnamy01
07-07-2016, 20:49
با تشکرررر
اون دوستـتون احتمالا داره از موبـوگرام و امثال اون استفاده میکنه، توی خود تلگـرام اصلی نمیشه اینجوری، مگه اینکه مشکلی وجود داشته باشه
فقط ی سوال آیا میشه به تلگرام های فارسی اعتماد کرد؟؟؟
گوشیم هوآویه
نه، بهـتره از تلگـرام اصلـی استفاده کنید ولی اگر مجبـورید و مشکلی با ورژن اصـلی دارید یا به امکـانات نسخه های دیگه نیـاز دارید دیگه راهی نیست
SAM_FISHER_HQ
08-07-2016, 14:31
بچه ها من این Catch Setting من روی Forever هست وهیچ وقتم تغییرش ندادم. ولی از تابستون که توی تلگرام بودم تا االن هیچی حذف نشده بود تا چند روز پیش که دیدم کل پیام های چه گروه چه به صورت پرایویت از 12 مارچ به بعد از حافظه کلود تلگرام پاک شده ... هر چی داشتم هیچ کدوم از چتای قبلیم نیس...
سرچ کردم سایت های ایرانی راهی نبود فقط گفتن از نسخه وب امتحان کنین شاید پیدا شه که پیدا نشد.. سایت های خارجی هم اینو پیدا کردم:
چیکار کنم بخوام چت هام برگرده؟
mosafer20052
08-07-2016, 20:05
سلام دوستان
میگم من خونده بود اگه واس یکی پی ام اشتباهی بفرستی و اون طرف کانکت نباشه اون لحظه اگه قبل آنلاین شدنش بلاکش کنی پیام بدستش نمیرسه و وقتی مطمئن شدی ک انلاین شد از بلاکش دربیاری اون پیام بدستش نمیرسه این صحت داره؟؟؟؟
من با خط داداشم امتحان کردم دقیقا اینکارم کردم اما بلافاصله داداشم ک کانکت شد پیام واسش رفت با توجه به اینکه بلاکش هم کرده بودم
amirkalak6
08-07-2016, 20:14
سلام
دوستان من چجوری میتونم از تلگرام به صورت اتومات دانلوود کنم
برفرض یه کانال هست6000 تا عکس داره من میخوام همه عکساشو دانلود کنم باید چیکار کنم؟؟
خود تلگرام هم دانلود اتوماتیک داره ولی خب باید صفحه هاشو بالا پایین کنی تا بیادو اتومات دانلود بشه، من میخوام بدون اینکه صفحه رو بالا پایین کنم تمام عکسای داخل کانال رو دانلود کنه
ممنون
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
The Respina
08-07-2016, 22:19
سلام
دوستان من چجوری میتونم از تلگرام به صورت اتومات دانلوود کنم
برفرض یه کانال هست6000 تا عکس داره من میخوام همه عکساشو دانلود کنم باید چیکار کنم؟؟
خود تلگرام هم دانلود اتوماتیک داره ولی خب باید صفحه هاشو بالا پایین کنی تا بیادو اتومات دانلود بشه، من میخوام بدون اینکه صفحه رو بالا پایین کنم تمام عکسای داخل کانال رو دانلود کنه
ممنون
از موبوگرام استفاده کنید قابلیت موردنظرتون رو داره
The Respina
08-07-2016, 22:21
سلام دوستان
میگم من خونده بود اگه واس یکی پی ام اشتباهی بفرستی و اون طرف کانکت نباشه اون لحظه اگه قبل آنلاین شدنش بلاکش کنی پیام بدستش نمیرسه و وقتی مطمئن شدی ک انلاین شد از بلاکش دربیاری اون پیام بدستش نمیرسه این صحت داره؟؟؟؟
من با خط داداشم امتحان کردم دقیقا اینکارم کردم اما بلافاصله داداشم ک کانکت شد پیام واسش رفت با توجه به اینکه بلاکش هم کرده بودم
سلام
توی نسخه های اولیه بود و به نوعی باگ.
amirkalak6
08-07-2016, 22:22
دارم موبوگرام.. ولی خب کجاشه؟ من ندیدم همجین چیزی
amirkalak6
08-07-2016, 22:27
یدونه دیدم تو موبوگرام و تلگراف منتهی باید بری و یکی یکی عکسارو بهش اضافه کنی به مدیریت دانلودها که این کار عقلانی نیست به جای یکی یکی اضافه کردن خب دانلود میکنم
راه دیگه ای نیست؟؟!
سلام دوستان
نه پیامو که بفرستی مثل sms می مونه ، نمیشه جلوشو گرفت ، میره حتی اگه بلاکش کنی
یدونه دیدم تو موبوگرام و تلگراف منتهی باید بری و یکی یکی عکسارو بهش اضافه کنی به مدیریت دانلودها که این کار عقلانی نیست به جای یکی یکی اضافه کردن خب دانلود میکنم
راه دیگه ای نیست؟؟!
شما باید اون چیزایی که میخواید رو تو دانلودمنیجر موبوگرام تک تک ادد کنید چون موبو که نمیدونه شما چیارو میخاید دانلود کنید
بعد که ادد کردید پایین دانلود منیجر گزینه استارت رو بزنید و از پایین به بالا شروع میکنه تک تک دانلود میکنه
amirkalak6
09-07-2016, 04:30
نه پیامو که بفرستی مثل sms می مونه ، نمیشه جلوشو گرفت ، میره حتی اگه بلاکش کنی
شما باید اون چیزایی که میخواید رو تو دانلودمنیجر موبوگرام تک تک ادد کنید چون موبو که نمیدونه شما چیارو میخاید دانلود کنید
بعد که ادد کردید پایین دانلود منیجر گزینه استارت رو بزنید و از پایین به بالا شروع میکنه تک تک دانلود میکنه
خب میدونم 6000 تا عکسو که نمیشه تک تک ادد کرد بخوام ادد کنم یکی یکی دانلود میکنم,!!!
iraniye zede dozd
09-07-2016, 06:51
توجه
تلگرام پیام رسانی به شدت الوده و مخرب است که سرورهای اصلی ان در کشور روسیه واقع شده
و دیگه خودتون حدس بزنید که ایا در اونجا امنیت اطلاعات مفهومی دارد با خیر!!!!! تمامی اطلاعات کاربران
و پیام ها رکورد شده و در اختیار هر سازمان و ارگانی قرارا خواهد گرفت.
Milad4171
09-07-2016, 09:26
توجه
تلگرام پیام رسانی به شدت الوده و مخرب است که سرورهای اصلی ان در کشور روسیه واقع شده
و دیگه خودتون حدس بزنید که ایا در اونجا امنیت اطلاعات مفهومی دارد با خیر!!!!! تمامی اطلاعات کاربران
با سلام
میشه توضیح بدید این حرف از کجا میاد؟
من کاری به خوب و بد بودن برنامه ندارم اما بهتره قبل اینکه فرافکنی کنین و از روی حرفای این و اون نظر بدین یکم تحقیق کنید.
برنامه تلگرام توسط 2 برادر روسی ساخته شد که کار اولشون هم نبوده . کار اولشون یک شبکه ا جتماعی به نام ویکی بوده ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )که الان معروف شده و مثل شبکه های دیگه مثل فیس بوک پرطرفدار هستش. ( بیشتر در روسیه و روس زبانان )
اولین سواستفاده روی شبکه اجتماعی ویکی صورت گرفت ، که دولت میخواست اطلاعات کاربران رو داشته باشه که این دو برادر مخالفت کردن و مجبور شدن از کشور خارج بشن و بعد از مدتی به آلمان برن.
دفتر کار تلگرام الان در یک سازمان غیر انتفاقی در برلین آلمان هست. بیشتر سرورهاش هم در اروپا واقع شده.
+
اگه شما به این دید که هر برنامه ای ممکنه اطلاعات ما رو ضبط کنه و به ما و کشور ما صدمه بزنه فکر میکنید، میتونید مثل اجدادتون در گذشته ، بریدو داخل غار زندگی کنید تا کسی بهتون صدمه وارد نکنه .
موفق باشید.
The Respina
09-07-2016, 14:49
خب میدونم 6000 تا عکسو که نمیشه تک تک ادد کرد بخوام ادد کنم یکی یکی دانلود میکنم,!!!
از قسمت مدیریت دانلود گفتگو توی موبوگرام به راحتی قابل انجامه
گروه یا کانال ادد میکنید و تعداد عکسا رو روی همه میزارید.
توجه
:n02::n02::n02:
احسنت اخوی دلواپس ، سرورها در انگلیس قرار دارن نه روسیه
ضمنا شما از هر مسنجری استفاده بکنید اطلاعاتتون ریکورد میشه و فقط تلگرام نیست که اینکارو میکنه
در مورد افشای اطلاعات هم منبع موثقی اگه دارید که مطمئنم ندارید! بفرمائید ما هم مطلع بشیم :n15:
Soroush-S
09-07-2016, 19:41
راهی هست که last seen recently بشیم ولی وضعیت انلاین و افلاین بودن دیگران بتونیم ببینیم؟:n01:
Milad4171
09-07-2016, 20:46
راهی هست که last seen recently بشیم ولی وضعیت انلاین و افلاین بودن دیگران بتونیم ببینیم؟:n01:
خیر این همون غیر فعال کردن حالت آنلاین هست..
البته الان یه اتفاقی که افتاده اینه که شما اگه آخرین بازدیدتون رو فعال کنید حتی اگه تلگرام رو باز کنید شما رو آنلاین نشون میده. اما قبلا وقتی تا زمانی که داخل صفحه چت دوستانتون یا گروه هاتون نمیشدین شما رو آنلاین نشون نمیداد!
Nocturne
10-07-2016, 00:03
بچه ها با وجود پدید اومدن سوپرگروپ ها، توی پیام های شخصی هنوز امکان پاک کردن نیست؟ یعنی اگه پیامی رو پاک کنی برای اون شخص همچنان هست؟
The Respina
10-07-2016, 00:08
بچه ها با وجود پدید اومدن سوپرگروپ ها، توی پیام های شخصی هنوز امکان پاک کردن نیست؟ یعنی اگه پیامی رو پاک کنی برای اون شخص همچنان هست؟
بله میمونه اما اگه اشتباهی فرستادید و متن باشه میتونید ادیت کنید و یه چیز دیگه بزارید جاش.
SAM_FISHER_HQ
10-07-2016, 02:19
بچه ها من این Catch Setting من روی Forever هست وهیچ وقتم تغییرش ندادم. ولی از تابستون که توی تلگرام بودم تا االن هیچی حذف نشده بود تا چند روز پیش که دیدم کل پیام های چه گروه چه به صورت پرایویت از 12 مارچ به بعد از حافظه کلود تلگرام پاک شده ... هر چی داشتم هیچ کدوم از چتای قبلیم نیس...
سرچ کردم سایت های ایرانی راهی نبود فقط گفتن از نسخه وب امتحان کنین شاید پیدا شه که پیدا نشد.. سایت های خارجی هم اینو پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IntelCentrino
10-07-2016, 10:58
دوستان، در چند روز گذشته تلگرام مشکلی داشته؟
آخه برخی اوقات میبینم که که در حال Connecting هست و وصل نمیشه. در حالیکه گوشی اینترنت دارد
دوستان، در چند روز گذشته تلگرام مشکلی داشته؟
آخه برخی اوقات میبینم که که در حال Connecting هست و وصل نمیشه. در حالیکه گوشی اینترنت دارد
تلگرام مشکلی ندارد و مثل بنز کار می کند
راهی نیست . دنبالش نگردید
عزیزانی که از این دست برنامه ها استفاده می کنند باید مصداق ضرب المثل " هر کسی خربزه می خوره پای لرزش هم بشینه " رو آویزه گوش خودش کنه . کسانی که می گن سرورش فلان کشوره و یا این اطلاعات ما دزدیده می شه و ردیابی می شه و از این دست قبیل صحبتا ....
IntelCentrino
11-07-2016, 01:38
تلگرام مشکلی ندارد و مثل بنز کار می کند
پس فکر میکنید چرا اینطوری هست؟
از آخرین نسخه رسمی تلگرام هم استفاده میکنم.
پس فکر میکنید چرا اینطوری هست؟
از آخرین نسخه رسمی تلگرام هم استفاده میکنم.
یک بار برنامه رو پاک کن .. دوباره نصب کن ببین مشکل حل می شه
یا با " نت " دیگه وصل بشو
ashena55
12-07-2016, 17:39
تلگرام مربوط به کدام کشوره ؟ ظاهرا فردی روسی سازنده اش هست و الان سرورش در انگلیس هست
اینکه گفته میشه با اسرائیل ارتباط داره درسته ؟
سلام
بعضی مخاطبین من تلگرام دارند ولی تو لیست مخاطبین من تو تلگرام نمیاند
یعنی تلگرام رو که باز میکنم تو بخش مخاطبنش نمیاره
چی کار کنم
SAM_FISHER_HQ
14-07-2016, 12:56
هیچکی یعنی چیزی نمیدونه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mosafer20052
17-07-2016, 09:38
سلام دوستان
ی سوال دارم شاید ب نظرتون خنده دار هم باشه..اما منظور از ملکه تو کانالهای چت تلگرام چیه؟؟؟؟کارش چیه؟
The Respina
17-07-2016, 11:25
سلام دوستان
ی سوال دارم شاید ب نظرتون خنده دار هم باشه..اما منظور از ملکه تو کانالهای چت تلگرام چیه؟؟؟؟کارش چیه؟
همچین چیزی از جانب تلگرام وجود نداره
حالا یکی اسمشو میزاره یا یه ربات به این اسم ساختن که مهم نیست.
mosafer20052
17-07-2016, 12:24
میشه لطف کنید نحوه ساختن استیکرو بگین ممنونم
IntelCentrino
18-07-2016, 17:07
میشه لطف کنید نحوه ساختن استیکرو بگین ممنونم
ساده ترین راه استفاده از یوزر Clippy هست. کافیه عکس مورد نظرتون را برای این یوزر ارسال کنید تا استیکر شده آن را دریافت کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mina_sadafi
18-07-2016, 17:22
سلام لطفا تو رو خدا کمکم کنید
من قبلا توی گوشیم روی یه خط قدیمم تلگرام نصب کرده بودم. و بعد تلگرام رو به صورت کلی از روی گوشیم حذف کردم و حتی خطم را گذاشتم کنار. گوشیم را ریست فکتوری کردم 2.3 بار. ایمیل جدید به گوشیم دادم وقتی گوشیم از ریست فکتوری بالا اومد.
حالا یه خط جدید خریدم. کل مخاطب های گوشیم را پاک کرده بودم و فقط چند تا از دوستای اصلیم را نگه داشتم. حالا که تلگرام روی خط جدید نصب کردم بعضی وقتا پیام میاد مثلا فلان خانم (دوستای قدیمم) وارد تلگرام شد!!!! در صورتی که من اصلا دیگه شماره اون دوستم را توی گوشی نداشتم حتی توی تلگرام هم نداشتم. و کلا پاک کرده بودم فرمت کردم..... اما عجیبه که هنوز این پیغام ها واسم میاد!!
چندین بار چند تا از دوستای قدیمم به همین صورت اضافه شدن توی تلگرامم. و من نمیخوام این اتفاق بیوفته چون باعث دردسر میشه واسم. تو رو خدا کمکم کنید باید چیکار کنم. من اصلاتوی خط جدیدم شماره تلفنی از این دوستام نه رو سیم کارت نه تو گوشی نداشتم!! حالا وقتی گوشی فرمت شده و تلگرام جدید اونم روی خط جدید نصب شده این شماره ها و مخاطبا از کجا میان؟؟!!!
من باید چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید. گوشیم رو بفروشم درست میشه؟؟
زودتر جوابم رو بدین دوستان
مرسییییییییییییییی
محمد7966
18-07-2016, 17:28
ساده ترین راه استفاده از ربات Clippy هست. کافیه عکس مورد نظرتون را برای این ربات ارسال کنید تا استیکر شده آن را دریافت کنید.
این کجاش ربات بوده
الکی براش یه عکس هم فرستادم
این یه یوزر بوده
محمد7966
18-07-2016, 17:37
من قبلا توی گوشیم روی یه خط قدیمم تلگرام نصب کرده بودم. و بعد تلگرام رو به صورت کلی از روی گوشیم حذف کردم و حتی خطم را گذاشتم کنار. گوشیم را ریست فکتوری کردم 2.3 بار. ایمیل جدید به گوشیم دادم وقتی گوشیم از ریست فکتوری بالا اومد.
حالا یه خط جدید خریدم. کل مخاطب های گوشیم را پاک کرده بودم و فقط چند تا از دوستای اصلیم را نگه داشتم. حالا که تلگرام روی خط جدید نصب کردم بعضی وقتا پیام میاد مثلا فلان خانم (دوستای قدیمم) وارد تلگرام شد!!!! در صورتی که من اصلا دیگه شماره اون دوستم را توی گوشی نداشتم حتی توی تلگرام هم نداشتم. و کلا پاک کرده بودم فرمت کردم..... اما عجیبه که هنوز این پیغام ها واسم میاد!!
چندین بار چند تا از دوستای قدیمم به همین صورت اضافه شدن توی تلگرامم. و من نمیخوام این اتفاق بیوفته چون باعث دردسر میشه واسم. تو رو خدا کمکم کنید باید چیکار کنم. من اصلاتوی خط جدیدم شماره تلفنی از این دوستام نه رو سیم کارت نه تو گوشی نداشتم!! حالا وقتی گوشی فرمت شده و تلگرام جدید اونم روی خط جدید نصب شده این شماره ها و مخاطبا از کجا میان؟؟!!!
مرسییییییییییییییی
سلام
این اصلا ارتباطی به گوشی نداره همش به خط مربوط میشه
شما یه خورده برگردید به عقب ببینید با این خط احیانا شماره این اشخاص رو وارد نکرده بودید؟
مثلا من با لبتاب شماره الکی وارد میکردم بعد از چند ماه یه پیام می اومد که فلانی وارد شده در صورتی که اصلا طرف رو نمیشناسم
شما با یه خط دیگه تست کنتید با کسی که اصلا تا حالا تلگرام نداشته مثلا با خط مادری پدری،
Mina_sadafi
18-07-2016, 17:43
نه من این خطو تازه خریدم اصلا شماره توش نبوده!!
سیم کارت نو بوده. شماره مخاطب نداشتم توش اصلا!!!
Mina_sadafi
18-07-2016, 17:51
من حتی سیم قبلی را دیگه اصلا بعد از فرمت توی گوشیم ننداختم. یعنی احتمال نداره از خود گوشی باشه!!؟
من حتی وقتی سری اول سیم جدید را انداختم و تلگرام نصب کردم کل مخاطب های قبلی برگشته بودن در صورتی که من فرمت کرده بودم گوشیم را!!!
بعد یکی یکی مخاطب ها را پاک کردم از تو گوشی و تلگرام! اما بازم الان اضافه میشن.
محمد7966
18-07-2016, 17:53
نه من این خطو تازه خریدم اصلا شماره توش نبوده!!
سیم کارت نو بوده. شماره مخاطب نداشتم توش اصلا!!!
حالا اگر نگران این هستید که دوستای قدییمی تلگرام جدید شما رو داشته باشند
این خیلی نگرانی نداره
بذارید پیام بیاد که فلانی وارد تلگرام شده
اون که نمیفهمه شما تلگرام جدید دارید،دوست قدیمیتون فقط تلگرام قدیمی شما رو داره نه جدید
Mina_sadafi
18-07-2016, 17:57
نه میدونید مشکل من چیه. من چون گوشیم بعضی اوقات دست خودم نیست نمیخوام شوهرم بدونه من قبلا شماره چه اشخاصی توی گوشیم سیو بوده. همین. لطفا کمکم کنید
محمد7966
18-07-2016, 18:03
نه میدونید مشکل من چیه. من چون گوشیم بعضی اوقات دست خودم نیست نمیخوام شوهرم بدونه من قبلا شماره چه اشخاصی توی گوشیم سیو بوده. همین. لطفا کمکم کنید
شما الان ریست فکتوری کنید ولی قبلش شماره ها رو پاک کنید
تلگرام رو هم پاک کنید ،قبلش بهتره اکانت تلگرام رو دیلیت کنید،تو اینترنت توضیح داده
بعد ببینید مشکل حل میشه یا نه
من حتی سیم قبلی را دیگه اصلا بعد از فرمت توی گوشیم ننداختم. یعنی احتمال نداره از خود گوشی باشه!!؟
من حتی وقتی سری اول سیم جدید را انداختم و تلگرام نصب کردم کل مخاطب های قبلی برگشته بودن در صورتی که من فرمت کرده بودم گوشیم را!!!
بعد یکی یکی مخاطب ها را پاک کردم از تو گوشی و تلگرام! اما بازم الان اضافه میشن.
شاید از گوشیتون باشه که شماره هاتون روی گوشی ذخیره بودن نه سیمکارت و تو حافظه تلگرام موندن
حذف کردن تلگرام فایده ای نداره
باید دیلیت اکانت کنید تلگرامتون رو تا کامل پاک شه
Mina_sadafi
18-07-2016, 18:18
دقیقا همین کارو کردم ولی بازم درست نشد
واسم خیلی عجیبه. کلا مخاطب ها را پاک کردم . اما اینو بگم از یکسری مخاطبا بکاپ گرفتم بعد ریست کردم دیلت تلگرام کردم. بعد تلگرام نصب کردم بکاپ مخاطب هم ریکاوری کردم. شخص دیگه ای توی مخاطب نبود جز همینا که بکاپ گرفتم. بعد که تلگرام اومد بالا فقط دوستام بودن اما امروز بعد اط گذشت 2-3 روز دیدم 2 نفر از افرادی که قبلا توی لیست بود اضافه شدن
دقیقا همین کارو کردم ولی بازم درست نشد
واسم خیلی عجیبه. کلا مخاطب ها را پاک کردم . اما اینو بگم از یکسری مخاطبا بکاپ گرفتم بعد ریست کردم دیلت تلگرام کردم. بعد تلگرام نصب کردم بکاپ مخاطب هم ریکاوری کردم. شخص دیگه ای توی مخاطب نبود جز همینا که بکاپ گرفتم. بعد که تلگرام اومد بالا فقط دوستام بودن اما امروز بعد اط گذشت 2-3 روز دیدم 2 نفر از افرادی که قبلا توی لیست بود اضافه شدن
خب همین مربوط یه این بکاپ هست
شما اینبار ریست کن گوشیتو ولی این بکاپ رو دیگه انجام نده
مشکلتون احتمال زیاد حل میشه
محمد7966
18-07-2016, 19:49
بالاخره بعد از 4 ماه از ریپورتی اومدم بیرون
یه بار یکی هم بهم گفت من فقط 3 روز استفاده نکردم از ریپورتی تلگرام اومدم بیرون
منم شبیه این دوست یه جورایی عمل کردم،یعنی چند روزی خیلی به تلگرام سر نمیزدم
الان دیدم از ریپورتی اومدم بیرون
شاید هم دلایل دیگه ای داشته ولی به هر حال از ریپورت اومدم بیرون
Mina_sadafi
18-07-2016, 19:57
ممنونم لطف کردید دوستان. امیدوارم حل بشه :n01:
عزیزان یک سوال .
چطوری در تلگرام هم اندروید و هم نسخه ی دسکتاپ میشه وضعیت رو روی Invisable و یا در ظاهر آفلاین قرار داد؟
ممنون:n40:
محمد7966
18-07-2016, 22:41
عزیزان یک سوال .
چطوری در تلگرام هم اندروید و هم نسخه ی دسکتاپ میشه وضعیت رو روی Invisable و یا در ظاهر آفلاین قرار داد؟
تو نسخه دسکتاب این قابلیت وجود نداره
فقط تو نسخه موبایل میشه اینکار رو کرد
privacy and security--->last seen
میذارید روی nobody
IntelCentrino
19-07-2016, 00:50
این کجاش ربات بوده
الکی براش یه عکس هم فرستادم
این یه یوزر بوده
ممنون از تذکرتون. این رباj نیست. اما همانطور که میدونید، کار این یوزر ساخت استیکر هست. البته بدون ایجاد Package
محمد7966
19-07-2016, 00:56
ممنون از تذکرتون. این ربان نیست. اما همیانطور که میدونید، کار این یوزر ساخت استیکر هست. البته بدون ایجاد Package
حالا ایرانی یا خارجی؟
من براش یه پیام فارسی نوشتم ازش عذرخواهی کردم
اگر خارجی باشه که موجبات خنده رو براش فراهم کردم:n02:
IntelCentrino
19-07-2016, 01:05
حالا ایرانی یا خارجی؟
من براش یه پیام فارسی نوشتم ازش عذرخواهی کردم
اگر خارجی باشه که موجبات خنده رو براش فراهم کردم:n02:
الان تست کردم، نمیدونم چرا کار نمیکنه.
اینجا را ببینید.
اینهم نمونه کارکرد این یوزر
سلام
بعضی مخاطبین من تلگرام دارند ولی تو لیست مخاطبین من تو تلگرام نمیاند
یعنی تلگرام رو که باز میکنم تو بخش مخاطبنش نمیاره
چی کار کنم
کسی راه خلی نمیدونه
کسی راه خلی نمیدونه
حتما با شماره ديگه ميان
يا ي جا اشتباه وارد كردين
Sent from my iPhone using Tapatalk
من استیکرام با فتوشاپ درست می کنم و بعد فایل رو تبدیل می کنم به استیکر مخصوص تلگرام
تو نسخه دسکتاب این قابلیت وجود نداره
فقط تو نسخه موبایل میشه اینکار رو کرد
privacy and security--->last seen
میذارید روی nobody
خیلی ممنون :n16: حالا فکر نمی کنین وقتی توی اندروید روی nobody گذاشته باشیم نسخه ی دسکتاپِ مربوط به همون اکانت هم از این تغییر پیروی کنه و آخرین بازدید رو نشون نده؟
آیا هیچکس تست کرده؟
محمد7966
19-07-2016, 17:20
خیلی ممنون :n16: حالا فکر نمی کنین وقتی توی اندروید روی nobody گذاشته باشیم نسخه ی دسکتاپِ مربوط به همون اکانت هم از این تغییر پیروی کنه و آخرین بازدید رو نشون نده؟
آیا هیچکس تست کرده؟
چرا تو همون موبایل بذارید روی nobody بعد تو خود نسخه دسکتاب هم ذخیره میشه
من دوستم یه بار با شبیه ساز تست کرده تو شبیه ساز بلواستک گذاشته روی nobody بعدش رفته با نسخه دسکتاب هم دیده روی nobody ذخیره شده
mosafer20052
19-07-2016, 19:27
ممنون فقط چ جوری بکنمش 512*512 پیکسل:n16:
mosafer20052
19-07-2016, 19:30
من استیکرام با فتوشاپ درست می کنم و بعد فایل رو تبدیل می کنم به استیکر مخصوص تلگرام
داداش بیشتر توضیح میدی؟ممنون
IntelCentrino
19-07-2016, 22:12
داداش بیشتر توضیح میدی؟ممنون
دوست عزیز،
آموزشهای بسیار خوبی در زمینه ساخت استیکر تلگرام در نت وجود داره. حتی به فارسی.
کافی هست که توی گوگل جستو کنید.
مانند زیر:
اینهم یک نمونه آموزش ساخت استیکر
امروز یه چیز عجیبی از یه بنده خداییی دیدم تو یکی از گروه ها . نوشته بود : """ فیلم و عکس برام باز نمی کنه ، اسپم شدم!!! ده تا استیکر بفرستید!!!
وااااای خدایا ..... جدیدا همه چی رو ربط می دن به اسپم!!!
bleu2u4u
20-07-2016, 15:01
راهی هست که بشه لینک رو به متن تبدیل کرد؟حالا با بات یا هرچیز دیگه
برای سایت هایی که توسط رئیس بزرگ مسدود شده و نمیشه راحت بهشون دسترسی داشت میخوام
Mina_sadafi
21-07-2016, 16:59
دوستان کسی راه حلی پیدا نکرد. تو رو خدا کمکم کنید
من گوشیم را دوباره فرمت کردم. رم جدید خریدم. تلگرام را دوباره نصب کردم. مخاطب ها را بکاپ نگرفتم و دونه دونه فقط دوستام را توی مخاطبین اضافه کردم. ولی بعد از گذشت 2 روز از نصب تلگرام و فرمت گوشی امروز یه مخاطب وارد تلگرام شد که خیلی قبل توی لیست اون یک خطم سیو بوده و اصلا ربطی به این تلگرام نداشته!!!
باید چیکارکنم؟ خطم را عوض کنم گوشیمو عوض کنم تلگرامم را عوض کنم رو خط دیگه ؟؟؟ کمکم کنید بچه ها
Mina_sadafi
21-07-2016, 17:01
مرسییییییییییییییی
مرسییییییییییییییی
گوشیت رو بفروش . یه گوشی جدید بخر با یه خط دیگه . تمام
Mina_sadafi
21-07-2016, 17:33
میترسم خطم عوض کنم یا گوشی جدید بگیرم بازم نشه
میخوام بدونم مشکل چیه؟ کسی واسش پیش نیامده؟
دقیقا می دونم مشکل چیه . چون همین اتفاق برای پدر و پسر همسایمون رویداده .
Mina_sadafi
21-07-2016, 17:57
دقیقا می دونم مشکل چیه . چون همین اتفاق برای پدر و پسر همسایمون رویداده .
به نظرتون با عوض کردن خطم درست میشه دیگه نخوام گوشی بفروشم؟ جون شما اطلاع دارید میشه کمکم کنی
مرسییییییییییییییی
مشکل شما همون ایمیله احتمالا، مخاطبین شما روی ایمیلتون سینک شدن و با دادن ایمیل و دوباره فعال شدن سیمکارت روی این سیمکارت به طور مخفیانه اومدن
نیاز به تعویض گوشی نیست
حتی نیاز به تعویض خط نیست
( البته در صورتی که شما به اون افراد پیامی نفرستادین از طریق تلگرام )
اگر احساس کردین از همین روش بوده بهم بگین تا ادامه کار رو بهتون بگم
Mina_sadafi
21-07-2016, 20:37
سلام
من گوشی را فرمت کردم. رم عوض کردم. سیم کارت عوض کردم. ایمیل جدید ساختم وارد شدم. مخاطب دستی وارد کردم. به هیچ عنوان به هیچکس پی ام ندادم. این مخاطبا قبلا توی گوشیم و روی تلگرام قبلی که روی خط قبلی نصب بوده .بوده.
حالا مشکل از کجاست؟
سلام
من گوشی را فرمت کردم. رم عوض کردم. سیم کارت عوض کردم. ایمیل جدید ساختم وارد شدم. مخاطب دستی وارد کردم. به هیچ عنوان به هیچکس پی ام ندادم. این مخاطبا قبلا توی گوشیم و روی تلگرام قبلی که روی خط قبلی نصب بوده .بوده.
حالا مشکل از کجاست؟
همچین چیزی امکان نداره
مگه اینکه از توی تلگرام خط تون رو عوض کرده باشین که میگین این هم نیست!
یا اینکه اون مخاطبین شماره جدید شما رو دارن
محمد7966
22-07-2016, 00:19
سلام
حالا مشکل از کجاست؟
سلام
من فکر میکنم این مشکل از تلگرامه،نکنه تلگرام شما رو یه جورایی هک کرده؟:n13:(الان دوستان میان اعتراض میکنن امنیت تلگرام بالاست و اصلا ازین کارا نمیکنه:n02:)
شاید اومده آدرس مک موبایلتون رو ذخیره کرده که اینقدر دوستان قدیمی شما رو نشون میده؟؟؟؟:n13:
چندتا راهکار میدم تست کنید
من میگم شما از طریق نسخه دسکتاب برای خودتون اکانت بسازید البته قبلش اکانت تلگرام رو از تو گوشی حذف کنید،ببینید تو نسخه کامپیوتر هم دوستان قدیمی رو میاره یا نه؟
اگر نیورد پس مشکل از موبایل،ولی اگر اورد این نشون میده مشکل از تلگرامه
اگر هم دیدید مشکل از موبایل و با هر خطی دوستای قدیمی رو میاره احتمال زیاد گوشی رو بفروشید به کس دیگری باز دوستای قدیمی رو برای اون اشخاص هم میاره،پس یه جورایی باز نمیشه گوشی رو فروخت به کس دیگری چون دوستای قدیمیتون رو باز برای اون شخص هم نشون میده
حالا اینایی که گفتم رو تست کنید ببنید چی میشه
دوستان راهی وجود داره که فقط با ایدی و بدون شماره بشه چند نفرو عضو یک گروه کرد؟
Iloveu-ALL
22-07-2016, 11:20
دوستان راهی وجود داره که فقط با ایدی و بدون شماره بشه چند نفرو عضو یک گروه کرد؟
با لینک میشه
اون جایی که add member میکنی بالاش میتونی لینک رو بگیری
با لینک میشه
اون جایی که add member میکنی بالاش میتونی لینک رو بگیری
مرسی هیچ راهی هست بشه فقط با ایدی شماره تلفنشو پیدا کرد؟
Milad4171
22-07-2016, 12:51
سلام.
مهم نیست که شما شماره ها رو حذف کنید
وقتی شخصی شماره شما رو داشته باشه اگه شما هم نداشته باشین اون شما رو می بینه که وصل شدین به تلگرام یا تلگرام دارین.
شما تا زمانی که این شخص رو اد نکنید در صورتی که جزو شماره هاتون نباشه شماره تماسش رو فقط می بینید تا زمانی که اد کنید و با نامی که اد کردید توی لیستتون هست.
طرف مقابل شماره شما رو داره و شما صد بار دیگه هم اینکارو بکنید فرقی نداره. مهم اینه که اون اشخاص شماره شما رو دارن.
Mina_sadafi
22-07-2016, 13:33
سلام.
مهم نیست که شما شماره ها رو حذف کنید
وقتی شخصی شماره شما رو داشته باشه اگه شما هم نداشته باشین اون شما رو می بینه که وصل شدین به تلگرام یا تلگرام دارین.
شما تا زمانی که این شخص رو اد نکنید در صورتی که جزو شماره هاتون نباشه شماره تماسش رو فقط می بینید تا زمانی که اد کنید و با نامی که اد کردید توی لیستتون هست.
طرف مقابل شماره شما رو داره و شما صد بار دیگه هم اینکارو بکنید فرقی نداره. مهم اینه که اون اشخاص شماره شما رو دارن.
خب مشکل همینه. کسی اصلا شماره منو نداره هیچکس نداره. این خطو تازه خریدم. ولی باز پیام میاد که آقای ایکس وارد تلگرام شد!! اون که خط منو نداره. تلگرام منو نداره. من حتی شمارش رو سیو ندارم تو گوشیم. رم سیم کارت.... همه را عوض کردم. گوشی را فرمت کردم. آخه چرا باید این پیغام بیاد؟ میخوام بدونم از گوشی هست یا سیمکارت؟ آیا راهی به جز ریست فکتوری هست که مطمئن تر باشه و کلا همه چیزو از بین ببره؟
خب مشکل همینه. کسی اصلا شماره منو نداره هیچکس نداره. این خطو تازه خریدم. ولی باز پیام میاد که آقای ایکس وارد تلگرام شد!! اون که خط منو نداره. تلگرام منو نداره. من حتی شمارش رو سیو ندارم تو گوشیم. رم سیم کارت.... همه را عوض کردم. گوشی را فرمت کردم. آخه چرا باید این پیغام بیاد؟ میخوام بدونم از گوشی هست یا سیمکارت؟ آیا راهی به جز ریست فکتوری هست که مطمئن تر باشه و کلا همه چیزو از بین ببره؟
سلام
من دقیقا نمیدانم مشکل شمل چیست
اما درباره اینکه خط را نو گرفتی ولی کسی شماره شما را نداره اولا شاید اشنا و فامیلای درجه یک شما از خط نوتان باخبر بوده
ثانیا و احتمال کمتر اینکه هود اپراتورها شماره تلفن های مشترک هاش را طبق قردادی که با شرکت ای تبیلغاتی دارن میفروشند
برحسب کد پستی یا منطقه شهری یا فلان خط تا فلان خط و یا روش های غیره .
اینها همش شدنی هست
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
Milad4171
22-07-2016, 13:50
احتمالا شما شماره تماسهاتون رو روی اکانتتون سیو کردین. یعنی روی خططون نیست.
این اتفاق باعث میشه هر بار که شما مثلا اکانت جی میل رو وصل میکنین تمام شماره تلفن هاتون سینک میشه روی گوشی. اینم هست !
باید تمام موارد رو چک کنید ببینی موضوع چیه ولی اینکه کسی الکی بیاد داخل لیست تماس امکان پذیر نیست .
Mina_sadafi
22-07-2016, 13:54
سلام
من دقیقا نمیدانم مشکل شمل چیست
اما درباره اینکه خط را نو گرفتی ولی کسی شماره شما را نداره اولا شاید اشنا و فامیلای درجه یک شما از خط نوتان باخبر بوده
ثانیا و احتمال کمتر اینکه هود اپراتورها شماره تلفن های مشترک هاش را طبق قردادی که با شرکت ای تبیلغاتی دارن میفروشند
برحسب کد پستی یا منطقه شهری یا فلان خط تا فلان خط و یا روش های غیره .
اینها همش شدنی هست
من یک بار خلاصه واستون میگم شاید شما بتونید کمکم کنید
من یک خط داشتم کلی مخاطب توی گوشیم و تلگرام داشتم.
ولی اومدم یک خط جدید خریدم که حتی مادرم هم اون خطو نداره. تلگرام قبلی را کلا حذف کردم. بعد خط قبلی را از گوشی بیرون آوردم گذاشتم کنار. یک رم جدید خریدم. کلا گوشی مخاطبین... همه را فرمت کردم.
خط جدید را انداختم توی گوشی فرمت شده تلگرام نصب کردم روی این. الان بعضی اوقات پیغام میاد که آقای فلانی وارد تلگرام شد. در صورتی که من حتی دیگه شماره این آقا را ندارم توی گوشی. من نه شمارش را دارم. نه خط قبلی توی گوشی هست. نه تلگرام قبلی. گوشی فرمت شده. رم جدید خریدم. سیم کارت جدید. تلگرام جدید. ولی بازم پیغام میاد!
Mina_sadafi
22-07-2016, 13:56
احتمالا شما شماره تماسهاتون رو روی اکانتتون سیو کردین. یعنی روی خططون نیست.
این اتفاق باعث میشه هر بار که شما مثلا اکانت جی میل رو وصل میکنین تمام شماره تلفن هاتون سینک میشه روی گوشی. اینم هست !
باید تمام موارد رو چک کنید ببینی موضوع چیه ولی اینکه کسی الکی بیاد داخل لیست تماس امکان پذیر نیست .
جی میل جدید هم حتی ساختم به خدا. همه چی صفر. اما باز درست نمیشه
به نظرتون با عوض کردن خطم درست میشه دیگه نخوام گوشی بفروشم؟ جون شما اطلاع دارید میشه کمکم کنی
بله طبیعتامیشه
البته بشرط این که مخاطبینتون با گوشی سینک نباشن
وگرنه مجبورید هم ایمیل رجیستروهم شماره خط روعوض کنید(یک اککانت جدیدومجزابایدبسازید)
دراینصورت نیازی به فروختن گوشی نیست فقط ریست فکتوری کنیدکافیه
رم گوشی روهم فرمت کنید
Mina_sadafi
22-07-2016, 13:59
بله طبیعتامیشه
البته بشرط این که مخاطبینتون با گوشی سینک نباشن
وگرنه مجبورید هم ایمیل رجیستروهم شماره خط روعوض کنید(یک اککانت جدیدومجزابایدبسازید)
دراینصورت نیازی به فروختن گوشی نیست فقط ریست فکتوری کنیدکافیه
رم گوشی روهم فرمت کنید
چطوری باید بفهمم که سینک هستن یا نه؟
وقتی فرمت کردم بعدش چیکار کنم؟ چی را بزنم اولش که سوال میکنه گوشی میاد بالا؟ ممنون. کمکم کنید تو را خدا
ولی اومدم یک خط جدید خریدم که حتی مادرم هم اون خطو نداره. تلگرام قبلی را کلا حذف کردم. بعد خط قبلی را از گوشی بیرون آوردم گذاشتم کنار. یک رم جدید خریدم. کلا گوشی مخاطبین... همه را فرمت کردم.
خط جدید را انداختم توی گوشی فرمت شده تلگرام نصب کردم روی این. الان بعضی اوقات پیغام میاد که آقای فلانی وارد تلگرام شد. در صورتی که من حتی دیگه شماره این آقا را ندارم توی گوشی. من نه شمارش را دارم. نه خط قبلی توی گوشی هست. نه تلگرام قبلی. گوشی فرمت شده. رم جدید خریدم. سیم کارت جدید. تلگرام جدید. ولی بازم پیغام میاد!
توی تمام شبکه ها اکانت شماهست
واتس آپ...تلگرام...imo...اینستا...وغی ه...
بایدازهمه این ها لاگ آوت کنیدویا دیلیت اکانت
به محض اینکه بایکیشون واردبشیدبقیه هم سینک میشن
Mina_sadafi
22-07-2016, 14:02
توی تمام شبکه ها اکانت شماهست
واتس آپ...تلگرام...imo...اینستا...وغی ه...
بایدازهمه این ها لاگ آوت کنیدویا دیلیت اکانت
به محض اینکه بایکیشون واردبشیدبقیه هم سینک میشن
من فقط تلگرام دارم دیگه هیچی نصب ندارم
چطوری باید بفهمم که سینک هستن یا نه؟
وقتی فرمت کردم بعدش چیکار کنم؟ چی را بزنم اولش که سوال میکنه گوشی میاد بالا؟ ممنون. کمکم کنید تو را خدا
رم گوشیو فرمت کنید
هراکانتی روهم که داریدباید دیلیت کنید
کلاهمه سوابق بایدپاک بشه
راستی گوشیتون چیه؟
چون من این مشکل روتوآندرویدبیشتردیدم...
البته اپل هم بخاطرIDازاین مشکلات داره اماکمتر
Mina_sadafi
22-07-2016, 14:07
رم گوشیو فرمت کنید
هراکانتی روهم که داریدباید دیلیت کنید
کلاهمه سوابق بایدپاک بشه
راستی گوشیتون چیه؟
چون من این مشکل روتوآندرویدبیشتردیدم...
البته اپل هم بخاطرIDازاین مشکلات داره اماکمتر
گوشیم سامسونگ. گوشی را که فرمت کردم میاد بالا ی جیمیل فقط میزنم که اونم تازه ساختم و صفره. ولی باز درست نمیشه!
منظورتون از سینک مخاطب چیه؟ باید چیکار کنم؟
من فقط تلگرام دارم دیگه هیچی نصب ندارم
قبلاهم نداشتید؟
ازگوگل پلی یابازارواین چیزهاچیزی دانلودنکردید؟
کوکی هاهم ذخیره میشن خب
توی خصوصی براتون گفتم
Mina_sadafi
22-07-2016, 14:14
قبلاهم نداشتید؟
ازگوگل پلی یابازارواین چیزهاچیزی دانلودنکردید؟
کوکی هاهم ذخیره میشن خب
توی خصوصی براتون گفتم
روی این خط نه. ولی قبلا داشتم لاین و..... ولی رو خط دیگه
بعد من باید کل جی میل و ایمیل که حتی ازشون توی گوشیم استفاده نمیکنم حذف کنم؟
کوکی مگه با فرمت از بین نمیره؟
Mina_sadafi
22-07-2016, 14:16
من بازار دوباره ی بار شماره قبلی را وارد کردم ی چیزی خریده بودم اونو دانلود کردم بعد دوباره شماره جدید را زدم....
احتمال داره از اون باشه؟
روی این خط نه. ولی قبلا داشتم لاین و..... ولی رو خط دیگه
بعد من باید کل جی میل و ایمیل که حتی ازشون توی گوشیم استفاده نمیکنم حذف کنم؟
کوکی مگه با فرمت از بین نمیره؟
بله بایدکلاحذفشون کنید
کوکی هاتون هم احتمالاروی سرورگوگل ذخیره شدن
Mina_sadafi
22-07-2016, 14:21
بله بایدکلاحذفشون کنید
کوکی هاتون هم احتمالاروی سرورگوگل ذخیره شدن
ممنون از کمکمتون. پس فعلا این راه را برم شاید درست بشه. خیلی خیلی مرسی دوستان :n16:
مرسی هیچ راهی هست بشه فقط با ایدی شماره تلفنشو پیدا کرد؟
دوستان کمکی مددی ؟...
سلام
اینجا فقط یک سوال باقی می مونه ایا شما با سیمکارت قبلی تلگرام را دلت اکانت هم کردی یا فقط صرفا گوشی فرمت کردی و فقط اپلیکیشن را پاک کردی؟
Mina_sadafi
22-07-2016, 20:30
بازم جواب نداد
تمام اکانت های گوگل را حذف کامل کردم. فرمت کردم. جی میل جدید ساختم. رم هم فرمت کردم. دوباره تلگرام نصب کردم و باز هم یکی که 2 سال پیش شمارش توی گوشیم سیو بود وارد تلگرام شد!!
آخه چرا؟؟!!
من اکانت های قبلی تلگرام هم کامل حذف اکانت کردم بعد فرمت کردم. میترسم گوشیمم بفروشم یا خطمم عوض کنم درست نشه!!
دوستان جسارتا این مشکل رو شما هم دارین؟
من هر وقت با یکی تو تلگرام مشغول چت هستم هر یکی دو دقیقه تبلت بحال لگ و هنگ میره
باید صفحه رو خاموش و روشن کنم تا بشه به تایپ ادامه داد
نمیدونم اینجا هم ایراد رو باید گردن رام اندروید 5 سامسونگ و تاچ ویز بندازیم یا شما هم توی دستگاه خودتون با این مشکل درگیرین
نسخه ی تلگرام 3.10.1
محمد7966
22-07-2016, 22:20
بازم جواب نداد
تمام اکانت های گوگل را حذف کامل کردم. فرمت کردم. جی میل جدید ساختم. رم هم فرمت کردم. دوباره تلگرام نصب کردم و باز هم یکی که 2 سال پیش شمارش توی گوشیم سیو بود وارد تلگرام شد!!
آخه چرا؟؟!!
من اکانت های قبلی تلگرام هم کامل حذف اکانت کردم بعد فرمت کردم. میترسم گوشیمم بفروشم یا خطمم عوض کنم درست نشه!!
اگر براتون دردسر میشه به نظرم قید تلگرام رو بزنید
نمی ارزه به خاطر یه شبکه اجتماعی برای خودمون دردسر ایجاد کنیم
تلگرام خیلی باگ داره،روز به روز داره عیباشو رفع میکنه
مثلا یه عیبی که داره اینه من با گوشی خواهرم وارد تلگرام میشم بعد لاگ اوت میکنم،ولی بعد میبینم دوستای خواهرم هم تو لیست مخاطبین من میرن ،بعدش مجبور میشم یکی یکی پاکشون کنم
یا مثلا من درخواست همکاری دادم به ادمین اصلی کانالی برای اداره یک کانال بعد دیدم گوگل به من ایمیل داده این طرف رو تو گوگل پلاس میخای دنبال کنی؟
اصلا خیلی مسخره است،اطلاعات آدم همینطوری تو این اینترنت میچرخه
یا اینکه یه بار دوست خواهرم وارد تلگرام شد،انوقت پیامش برای من هم اومد که فلانی وارد تلگرام شده،
یه راهکاری هم دادم اونو تست نکردید؟
گفتم برید تو کامیپویتر برای خودتون اکانت بسازید ببینید باز اونجا هم دوستای قدیمیتون میان دوباره؟اگر چه من احتمال میدم اونجا هم میان دوباره!!
محمد7966
22-07-2016, 22:26
من هر وقت با یکی تو تلگرام مشغول چت هستم هر یکی دو دقیقه تبلت بحال لگ و هنگ میره
نمیدونم اینجا هم ایراد رو باید گردن رام اندروید 5 سامسونگ و تاچ ویز بندازیم یا شما هم توی دستگاه خودتون با این مشکل درگیرین
نسخه ی تلگرام 3.10.1
بعید میدونم مشکل از تلگرام باشه
شما آخرین نسخه رو دانلود کنید
ولی من با موبایل خواهرم هم کار کردم دیدم نه اصلا تلگرام هنگ نمیکنه
احتمالا مشکل از گوشی
البته بذارید بقیه هم نظر بدن،چون من با گوشی خیلی با تلگرام کار نکردم بیشتر با نسخه دسکتاب کار کردم
البته تو نسخه دسکتاب هم شده که چندباری مثلا ماهی 1 یا 2 بار،هنگ گنه و خود تلگرام اتوماتیک بسته میشه
دوستان کمکی مددی ؟...
هیچ راهی نیست دنبالش نگردید
نسخه ی تلگرام 3.10.1
این مشکل از تبلتون و هیچ ارتباطی به تلگرام نداره . تلگرام مثل مرسدس بنز کار می کنه و عالی و برقرار سبزه . ... خرابی و هنگ کردن تبلت هم دلیل دیگه ای داره .
بازم جواب نداد
آخه چرا؟؟!!
تنها راه حل شما همونی که خدمتتون عرض کردم : خرید یک گوشی جدید + خرید یک عدد سیمکارت به وجه رایج پول مملکت جمهوری اسلامی ایران // به هیچ عنوان هم بعد از خرید گوشی جدید اکانت جیمیل های قبلی رو وارد نکنید . همه چی از نو ، انگار شما خودتون هم نو شدید
latif1369
28-07-2016, 17:10
ذوستان سلام
من تایید دو مرحله ای رو فعال کردم حالا نه رمز یادمه نه جیمیل رو وقتی هم که ریست میزنم پیغام temperoly disabled میده .
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
سلام من به تلگرام با شماره خط قدیمم دارم میرم و تا به حال اصلا با خط جدیدم نرفتم ولی الان به خط جدیدم هی پیام میاد کد تایید تلگرام شما اینه به نظرتتون مشکل از چیه؟؟؟؟
محمد7966
28-07-2016, 19:54
سلام من به تلگرام با شماره خط قدیمم دارم میرم و تا به حال اصلا با خط جدیدم نرفتم ولی الان به خط جدیدم هی پیام میاد کد تایید تلگرام شما اینه به نظرتتون مشکل از چیه؟؟؟؟
سلام
احتمالا یکی الکی داره شماره شما رو وارد میکنه و تلگرام هم براتون کد میفرسته
کار خاصی نداره من همین الان یه شماره الکی میزنم کدشو برای اون شماره موبایل میفرسته تلگرام
سلام.
تو کانال من مدتیه لفت میشن نمینویسه چرا؟!!
جوین شده ها رو مینویسه !
رباتم نزاشتم
●●●FDR●●●
31-07-2016, 07:44
سلام . از امروز صبح احساس میکنم کند شده و بعضی آواتارها در نسخه وب و نسخه موبایل لود نمیشن. شما مشکلی ندارید ؟
سلام . از امروز صبح احساس میکنم کند شده و بعضی آواتارها در نسخه وب و نسخه موبایل لود نمیشن. شما مشکلی ندارید ؟
نه مشکلی نداره و مثل بنز آواتار ها رو میاره
نمونه ای از یک گروه من :
behnamy01
31-07-2016, 11:28
سلام.
تو کانال من مدتیه لفت میشن نمینویسه چرا؟!!
جوین شده ها رو مینویسه !
رباتم نزاشتم
اگر اشتبـاه نکنم اگرتبدیل به سـوپرگروپ کرده باشید اینجوری میشه
اگر اشتبـاه نکنم اگرتبدیل به سـوپرگروپ کرده باشید اینجوری میشه
من همون اولش که گروهو ساختم اینکارو کردم. این تازه گیا اینجوری شده. حس کردم شاید تلگرامم قدیمی شده! ولی فک نکنم !
مدتیه هم برای تل مشکلی پیش اومده. مثلا اواتارا خود به خود بروز نمیشن. یا مثلا یکی تو لیستمه باهاش تو پی وی بودم. روش کلیک میکنم میبینم دلیلت کرده ولی همینجوری مشخص نمیشد! بعد کلیک کردم رو پروفش بروز شد و دلیلت کردنش معلوم شد. از قدیمی شدن تلگرامه؟!
behnamy01
01-08-2016, 14:19
من همون اولش که گروهو ساختم اینکارو کردم. این تازه گیا اینجوری شده. حس کردم شاید تلگرامم قدیمی شده! ولی فک نکنم !
مدتیه هم برای تل مشکلی پیش اومده. مثلا اواتارا خود به خود بروز نمیشن. یا مثلا یکی تو لیستمه باهاش تو پی وی بودم. روش کلیک میکنم میبینم دلیلت کرده ولی همینجوری مشخص نمیشد! بعد کلیک کردم رو پروفش بروز شد و دلیلت کردنش معلوم شد. از قدیمی شدن تلگرامه؟!
نه از بـاگ های تلـگرامه. کـاری نمیتونید بکنیدمتاسفانه
Iloveu-ALL
01-08-2016, 14:57
1.ممکنه بخاطر کند بودن نت باشه! اگه 2G یا E باشه این مشکلات ممکنه پیش بیاد
مطئمن بشید که حداقل از نسل سه (H, H+) یا وای فای پرسرعت استفادده میکنید
2. ممکنه بخاطر پر شدن حافظه باشه (داخلی و یا ram و microsd)
با دو روش بالا مخصوصا 2 اگه حل نشد:
3. session های دیگه رو پاک کنید
4. حافظه cache تلگرام رو پاک کنید. واقع در setting >apps
5. تلگرام رو حذف و دوباره نصب کنید
6. از نسخه های دیگه تلگرام مثله پلاس استفاده کنید
7. گروه های که پیام هاشون رو نمیخواهید clear history کنید
Setareh 2006
01-08-2016, 19:21
سلام
آخرین ورژن نسخه ویندوز دسکتاپ نصب شده . برای شروع کار با تلگرام نحوه صحیح وارد کردن شماره به چه ترتیب هست ؟ برای مثال کد 21 رو برای تهران باید در کادر شماره تلفن وارد کرد ؟
اگر شماره ایرانسل باشه صفر رو هم باید وارد کرد ؟
هم بدون صفر و هم با صفر ، تلگرام پیغام میده شماره رجیستر نشده !
همین شماره رو برای فیسبوک و اینستا بدون هیچ مشکلی استفاده شده .
دوستان برای سیمبیان چه راهکاری دارین
محمد7966
01-08-2016, 19:42
سلام
آخرین ورژن نسخه ویندوز دسکتاپ نصب شده . برای شروع کار با تلگرام نحوه صحیح وارد کردن شماره به چه ترتیب هست ؟ برای مثال کد 21 رو برای تهران باید در کادر شماره تلفن وارد کرد ؟
اگر شماره ایرانسل باشه صفر رو هم باید وارد کرد ؟
هم بدون صفر و هم با صفر ، تلگرام پیغام میده شماره رجیستر نشده !
همین شماره رو برای فیسبوک و اینستا بدون هیچ مشکلی استفاده شده .
سلام
یادمه +98 رو خود تلگرام زده
شما فقط شماره های بعدی رو وارد میکتید
مثلا اگر شماره 09123333333 باشه 0 رو وارد نمیکنید
Setareh 2006
01-08-2016, 20:39
سلام
سلام
ممنون که سریع پاسخ دادین
بله خود تلگرام +98 رو زده
مثل فیسبوک و اینستا شماره رو بدون صفر که وارد میشه قبول نمی کنه و پیغام میده شماره رجیستر نشده در صورتی که همین شماره رو بدون صفر ، فیسبوک و اینستا قبول کرده
با صفر هم که امتحان شد باز هم پیغام میده شماره رجیستر نشده
Mohammad Hosseyn
01-08-2016, 23:30
سلام دوستان ...
من سازنده یک کانالی در تلگرام بودم که چند ادمین دیگر هم داشت. اکانتم رو حذف کردم و کانال حذف نشد و ادمین ها همچنان به کانال دسترسی دارن! ... الان که دوباره اکانتم رو فعال کردم امکان دسترسی به کانال رو ندارم! ... کانال هم private بوده و لینک عمومی نداره! ...
کاری میشه کرد دوباره دسترسی من به کانال برگرده؟
Iloveu-ALL
01-08-2016, 23:34
دوستان برای سیمبیان چه راهکاری دارین
نسخه وب رو امتحان کنید
web.telegram.org
Setareh 2006
02-08-2016, 19:41
سلام
یکبار دیگه شماره رو وارد و اینبار کد تایید رو فرستاد
الان در مرحله sign up هست
قبل از ادامه این مرحله چند سوال پیش اومده :
first name و last name و username رو میشه یکسان داد ؟
اگر بجای نام واقعی ، نام مستعار داده بشه ، میشه بدون مشکل بعدا تغییرش داد ؟
یا اینکه نه مثل فیسبوک محدودیت داره ؟
در ضمن میشه مثل فیسبوک دیگران فقط یوزرنیم رو ببینند و شماره رو نببیند ؟
محمد7966
02-08-2016, 21:59
یکبار دیگه شماره رو وارد و اینبار کد تایید رو فرستاد
الان در مرحله sign up هست
قبل از ادامه این مرحله چند سوال پیش اومده :
first name و last name و username رو میشه یکسان داد ؟
اگر بجای نام واقعی ، نام مستعار داده بشه ، میشه بدون مشکل بعدا تغییرش داد ؟
یا اینکه نه مثل فیسبوک محدودیت داره ؟
در ضمن میشه مثل فیسبوک دیگران فقط یوزرنیم رو ببینند و شماره رو نببیند ؟
سوال اول:بله
سوال دوم :بله
سوال سوم:محدودیت نداره
سوال چهارم:اصلا تلگرام همینطوریه فقط کسی میتونه شماره شما رو ببینیه که شماره شما رو داشته باشه
اما اونقدر که فکر میکنید امنیت قوی نداره
مثلا من تو نسخه وب همینطوری دیمی برای خودم شماره میزنم شانسی شانسی شاید شماره شما برام دراومد ولی خب میتونیدبلاک کنید،اسپم بدید
Setareh 2006
03-08-2016, 18:17
سوال اول:بله
سوال دوم :بله
سوال سوم:محدودیت نداره
سوال چهارم:اصلا تلگرام همینطوریه فقط کسی میتونه شماره شما رو ببینیه که شماره شما رو داشته باشه
اما اونقدر که فکر میکنید امنیت قوی نداره
مثلا من تو نسخه وب همینطوری دیمی برای خودم شماره میزنم شانسی شانسی شاید شماره شما برام دراومد ولی خب میتونیدبلاک کنید،اسپم بدید
سلام
وقتی اسم و فامیل و یوزرنیم رو هر سه تا یکسان داده شد یوزرنیم رو قبول نکرد . الان فقط اسم داده شده و بدون یوزرنیم هست .
در تلگرام مثل فیسبوک و اینستا میشه کامنت گذاشت ؟
بدلیل اینکه هیچ آشنایی با تلگرام ندارم هنوز شناخت زیادی در مورد کاربردش ندارم
الان اینطور بنظر میاد که فقط محلی برای تبادل عکس و صدا و فیلم هست و مثل فیسبوک و اینستا جایی برای تبادل نظر کاربرها نیست .
همینطوره یا اینکه من اشتباه می کنم ؟
سلام
وقتی اسم و فامیل و یوزرنیم رو هر سه تا یکسان داده شد یوزرنیم رو قبول نکرد . الان فقط اسم داده شده و بدون یوزرنیم هست .
الان اینطور بنظر میاد که فقط محلی برای تبادل عکس و صدا و فیلم هست و مثل فیسبوک و اینستا جایی برای تبادل نظر کاربرها نیست .
به جای این همه سوال ، یه سرچ ساده کنی متوجه می شی تلگرام اصلا یعنی چی
محمد7966
03-08-2016, 18:45
سلام
سلام
اگر منظورتون از یوزر همان آی دی باشه که اولش باید @ بذارید اینو ممکنه اجازه نده چون ممکنه آی دی شما با آی دی یک نفر دیگه یکی باشه و تلگرام اجازه نمیده یکی باشه مثل ایمیل و جی میل که اجازه تکراری بودن رو به اشخاص نمیده
کامنت منظورتون چیه؟چت میشه بکنید با دوستانتون
ولی اگر منظورتون اینه که نظر بدید و بقیه هم نظر شما رو ببینن اینو فقط تو گروه ها و سوپر گروه ها میشه انجام داد
گروه ها هم با توجه به مشکلات فرهنگی کشور ممکنه مزاحمتون بشند،سابقه زیاد داشته
پرسش و پاسخهای تلگرامی؛ جواب همهی سوالات راجعبه تلگرام
سوال: به اینترنت متصل نبودم که دستم خورد و شماره تلفنی رو در یک گروه قرار دادم. چهکار میتونم بکنم که وقتی به اینترنت متصل شدم این شماره تلفن برای کسی ارسال نشه؟
جواب: برید به Setting گوشی یا تبلتتون و بعد منوی Apps. حالا تلگرام رو پیدا کنید و انتخابش کنید. تو این منو گزینه Clear data رو انتخاب کنید. حالا دیگه اون شماره پاک شده و ارسال نخواهد شد
تنها چیزی که پیش میاد اینه که وقتی وارد تلگرام بشید باید تنظیمات اولیه برنامه را دوباره انجام بدید
سوال: در کادر جستوجو هر یوزرنیمی(username) که جستجو میکنم هیچ نتیجهای نداره. چرا؟
جواب: این امکان فقط در اوایل ایجاد تلگرام وجود داشت که به اون public search میگفتند. متاسفانه یا خوشبختانه چند ماهی هست که تلگرام این قابلیت رو غیرفعال کرده و شما در کادر جستوجو فقط میتونید بین لیست مخاطبانتون جستجو کنید.
سوال: سلام اگه کسی رو تو تلگرام بلاک کرده باشیم چطور میتونیم از بلاک خارجش کنیم؟
جواب: منو رو انتخاب کنید. بعد Settings و بعد از اون Privacy and Security رو انتخاب کنید.
اولین گزینه Blocked Users هست که میتونید هر کسی رو که خواستی آنبلاک کنید
سوال: آیدی(username) کسی را دارم. آیا میتونم با استفاده از آیدی با او ارتباط برقرار کنم.
جواب: بله. مرورگر گوشی رو باز کنید و آدرس ------------/id ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو وارد کنید و به جای id، آیدی شخص مورد نظر رو وارد کنید. حالا احتمالا اپلیکیشن تلگرام خود به خود باز خواهد شد و به صفحهی گفتگو با شخص مورد نظر هدایت خواهید شد.
روش دوم اینکه ابتدای نام کاربری شخص مورد نظر یک علامت @ قرار بدید و بعد یوزر نیم رو بنویسید. مثلا Michael@ و این رو برای خودتون در تلگرام ارسال ارسال کنید. مشاهده میکنید که به صورت لینک درخواهد اومد. حالا انتخابش کنید تا وارد صفحه چت بشید.
سوال: با سلام.اگه کسی را در تلگرام بلاک کنیم آیا زمانی که عکس جدید برای پروفایلمون بگذاریم اون میبینه؟
جواب: خیر.
سوال:من اشتباهی یکی از دوستام رو خذف کردم.هر کاری کردم نتونستم دوباره این دوستم رو ادد کنم. آیا راهی داره؟
جواب: اگه دوستتون تو لیست Contactهای گوشی باشه تو لیست تلگرام شما هم خواهد بود.
سوال: ببخشید نمیتونیم کسایی رو که اکانت مارو اَد کردن، ببینیم!؟؟
جواب: خیر
سوال: آیا در گروههای تلگرام کسی میتواند شمارهی ما را ببینید؟
جواب: غریبهها خیر. فقط اگر دوستانتان که شمارهی شما را دارند در گروه عضو باشند، آنها شمارهی شما را میبینند.
سوال: اگه با استفاده از یوزرنیم کسی رو سرچ کنیم که شمارشو نداریم و صفحه چتش باز بشه، طرف میفهمه؟؟؟؟ یعنی اگه مثلا من یوزرنیم داشته باشم میتونم بفهمم کیا با استفاده از یوزرنیم سرچم میکنن؟
جواب: خیر. تا وقتی که پیامی رد و بدل نشده باشه.
سوال: سلام اصلا امکانش وجود نداره ک نه یوزر نیم کسیو داشته باشیم ن شمارشو و توى تلگرام پیداش کنیم؟!
سوال: سلام،ممنون از توضیحات خوبتون،اگه کسی مارو بلاک کرده باشه ما چطور میتونیم با اون ارتباط برقرار کنیم؟
جواب: قابلیت بلاک کردن دقیقا برای این ایجاد شده که شخص مورد نظر دیگه قادر نباشه با ما ارتباط برقرار کنه. متاسفانه راهی وجود نداره
سوال: سلام من میخواهم یکی از اشخاص گروه را سیو کنم ولی نمیشه تو چیکار کنم
جواب: چنین قابلیتی وجود نداره. فقط میتونید به اونها پیام بدید.
سوال: آیا امکان داره چند نفر یک یوزر نیم داشته باشند؟
جواب: خیر. نامکاربری برای هر فرد مختص همون فرد هست.
سوال: سلام چه جوری میشه از طریق لینک وارد گروه شد
جواب: لینک عضویت رو باید از ادمین گروه بگیرید.
سوال: سلام اگه من شماره شخصی رو داشته باشم اما اون شخص شماره من رو نداشته باشه و بخوام توی تلگرام باهاش چت کنم ایا اون شخص میتونه شماره من رو پیدا کنه؟من نمیخوام شماره من رو داشته باشه امکانش هست؟
جواب: خیر. در چنین حالتی ایشون هم شماره شما رو خواهد دید.
سوال: سلام من با کامپیوتر میرم تلگرام شماره رفیقمو دارم اما نمیدونم چیجوری اد کنمش؟؟؟؟؟؟؟
جواب: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال: سلام من ی گروه هنری تلگرام ساختم اما اعضای گروه چهار نفر هست فعلا چطور میتونم اعضای بیشتری داشته باشیم
جواب: میتونید از مطلب زیر استفاده کنید. آدرس سایتی رو قرار دادم که میتونید کانالتون رو داخلش ثبت کنید.
سوال: سلام من باایدی یک نفروپیداکردم میخوام بدونم چجوری به مخاطبهای تلگرامم اضافش کنم؟؟
جواب: فقط میتونید باهاش چت کنید. نمیتونید به مخاطبین اضافه کنید
سوال: سلام بعد از دیلت اکانت بازم میشه گروه هایی که قبلا عضو بودم رو پیدا کنم
جواب: سلام. خیر
البته میتونید با یکی از اعضای گروه هماهنگ کنید و بهش بگید بعدا دوباره شما رو اد کنه
سوال: میشه فهمید کیا دارن پروفایل مارو میبینن؟
سوال: یه نفر توی تلگرام به من پی ام داده ولی شماره تلفنش نمی افته ناشناسه چطوری می تونم شماره این شخص را پیدا کنم؟
جواب: سلام. وقتی شماره ی اون شخص نمیفته یعنی شماره شمارو نداره. و در این حالت شما هم نمیتونید شمارشو ببینید.
سوال: سلام چطور میشه کاری کرد که وقتی کسی شماره منو تو دفتر تلفن گوشیش سیو کرده نتونه منو به طور خودکار تو تلگرام اد کنه ( میخوام نفهمه که من رو تبلتم تلگرام دارم )؟ راهی هست؟
جواب: سلام. نه خیر راهی نیست. مگر اینکه یک سیمکارت دیگه تهیه کنید که کسی اون شماره رو نداشته باشه و با اون سیمکارت تلگرام رو فعال کنید.
سوال: سلام,من بیشتر از دویست نفر از مخاطبهای دفترچه تلفنمو نمیتونم وارد کانال کنم ,راه حلی داره که همه مخاطب هامو وارد کانال کنم؟
جواب: دوست عزیز لینک کانالتون رو برای مخاطباتون بفرستید، اون ها هم وقتی لینک رو بزنن وارد کانال میشن و فقط کافیه گزینه Join رو بزنن. کانال و روبات همه به همین صورت هست که یه علامت @ قبل از اسم کانال یا روبات میزارید و اونو تو تلگرام برای هر کس که خواستید میفرستید. مثلا اسم کانال سایت ما رو باید به صورت chejoori@ وارد کنید و برای هر کسی که خواستید در تلگرام ارسال کنید.
سوال: وقتی توی کانال میرم هیچ چیزی به نام Join نداره. من چطوری میتونم عضو کانال ها شم لطفا جواب بدین.
جواب: احتمالا ورژن تلگرامی که استفاده میکنید قدیمی است. باید از ورژن 3.2 به بالا استفاده کنید.
سوال: امکان اینکه ینفر با کامپیوتر تلگرام گوشی رو کنترل کنه هست
چطور میشه این فرایند رو غیر فعال کرد ؟
جواب: به این مطلب مراجعه کنید: چهجوری ممکن است اکانت تلگرام من هک شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال: سلام.در نسخه دسکتاپی چطور میشه سکرت چت انجام داد.هر چی گشتم پیدا نکردم
جواب: این امکان تا این لحظه قرار داده نشده
سوال: سلام،چه جوری میشه یک نفر را از روی گزینه سکرت چت برداریم!؟
جواب: از داخل همون سکرت چت، منوی سمت راست بالا رو انتخاب کنید و delete chat رو بزنید
سوال: عضو کانالی بودم که امروز فهمیدم دیگه وجود نداره. چه اتفاقی مستونه افتاده باشه؟
جواب: دوست عزیز ممکنه صاحبِ کانال، کانالِ خودش رو حذف کرده باشه و احتمال دیگر هم این که جدیدا خودِ تلگرام اقدام به حذف کانالهای غیرمجاز کرده. شاید کانالی که شما در اون عضو بودید هم مشمول این قانون شده و از طرف تلگرام حذف شده.
نسخه وب رو امتحان کنید
web.telegram.org
برای شما جواب داده؟
قبلا امتحان کرده بودم با مرورگر خود نوکیا هیچی باز نشده بود
با Opera Mobile امتحان کردم صفحه رو تا اینجا میاره ولی گیر میکنه و نصف روز هم بگذره جلوتر نمیره
Mohammad Hosseyn
04-08-2016, 12:38
برای شما جواب داده؟
قبلا امتحان کرده بودم با مرورگر خود نوکیا هیچی باز نشده بود
با Opera Mobile امتحان کردم صفحه رو تا اینجا میاره ولی گیر میکنه و نصف روز هم بگذره جلوتر نمیره
روی نوکیا قبلا تست کرده بودم... هیچ راهی نداره متاسفانه
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
نسخهی ۳.۱۱ تلگرام منتشر شد
خلاصهی تغییرات این نسخه:
- بخش Trending stickers: در این بخش شما میتوانید استیکرهای جذاب را دیده و آنها را به استیکرهای خود اضافه کنید.
- بخش استیکرهای آرشیو شده: استیکرهای بدون استفاده به صورت اتوماتیک آرشیو میشوند، زمانی که از حد ۲۰۰ تا گذشته باشید.
- پیشنمایش گروهها: قبل از پیوستن به گروههای جدید توسط لینک، میتوانید اعضای فعلی آن گروه را ببینید.
- فضای شخصی: پیامها، رسانه و دیگر موارد را در چتی با خودتان ذخیره کنید. این بخش از دستگاههای دیگرتان نیز قابل دسترسی است.
- رابط کاربری جدید دوربین (اندروید ۴.۱ به بالا)
- پیشنمایش محتوای ربات قبل از ارسال (اندروید ۴.۱ به بالا)
- دانلود فایلها و رسانههای حجیم با ۲ تا ۴ برابر سرعت بیشتر
سلام
میخوام بدونم که آیا میشه بدون سیسم کارت روی دیوایس های اندروید تلگرام نصب کرد و کانتکت اضافه کرد ؟!
Mohammad Hosseyn
04-08-2016, 20:09
سلام
میخوام بدونم که آیا میشه بدون سیسم کارت روی دیوایس های اندروید تلگرام نصب کرد و کانتکت اضافه کرد ؟!
اگه منظورتون اینه که اصلا سیمکارتی نداشته باشین که نه.
ولی اگر سیمکارتتون روی یه دیوایس دیگه باشه بله. کد فعال سازی به اون دستگاه میره و شما میتونید اکانت رو روی هر دستگاه دیگه ای فعال کنید و مخاطب اضافه کنید و ...
سلام
اینکه حتما باید یه شماره ای داشته باشید که براش کد بیاد. و اگر نه که دستگاهتون لازم نداره که حتما توش سیمکارت باشه. در ضمن بعد اینکه ساختید اکانتتونو می تونید برای دیوایس های دیگرتون بگید کد رو از ظریق اینترنت بفرسته به تلگرامتون.
abbascfc
04-08-2016, 23:41
سلام
تو نسخه ی دسکتاپ تلگرام وقتی روی لینکی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اون لینک تو مرورگرم باز نمیشه و مجبورم کلیک راست کنم و از گزینه کپی و سپس پیست در قسمت آدرس بار مرورگر استفاده کنم.
چجوری میشه که با کلیک روی لینک توی مرورگرم باز بشه. تو قسمتات تنظیمات با چنین گزینه ای روبه رو نشدم یا حداقل من ندیدم.
محمد7966
05-08-2016, 00:06
سلام
تو نسخه ی دسکتاپ تلگرام وقتی روی لینکی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اون لینک تو مرورگرم باز نمیشه و مجبورم کلیک راست کنم و از گزینه کپی و سپس پیست در قسمت آدرس بار مرورگر استفاده کنم.
چجوری میشه که با کلیک روی لینک توی مرورگرم باز بشه. تو قسمتات تنظیمات با چنین گزینه ای روبه رو نشدم یا حداقل من ندیدم.
سلام
این مربوط به تلگرام نمیشه
این مربوط به مرورگراتون میشه
باید اول ببنید مرورگری رو به عنوان مرورگر دیفالت انتخاب کردید یا نه؟
مثلا من یه بار کروم رو به عنوان مرورگر پیشفرض سیستم انتخاب کرده بودم بعدش همش لینکای تلگرام با کروه باز میشد،یه بار موزیلا رو به صورت پیشفرض انتخاب کرده بود بعد لینکای تلگرام هم با موزیلا باز میشد
پس اول باید ببینید مرورگری رو به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کردید یا نه؟
abbascfc
05-08-2016, 00:18
سلام
این مربوط به تلگرام نمیشه
این مربوط به مرورگراتون میشه
باید اول ببنید مرورگری رو به عنوان مرورگر دیفالت انتخاب کردید یا نه؟
مثلا من یه بار کروم رو به عنوان مرورگر پیشفرض سیستم انتخاب کرده بودم بعدش همش لینکای تلگرام با کروه باز میشد،یه بار موزیلا رو به صورت پیشفرض انتخاب کرده بود بعد لینکای تلگرام هم با موزیلا باز میشد
پس اول باید ببینید مرورگری رو به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کردید یا نه؟
بله بسیار عالی
فایرفاکس رو به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کردم درست شد و الان لینک ها باز میشن
ممنون
سلام با تلگرام نسخه webbased می خوام عکس پروفایل کسی رو ببینم وقتی روی عکس کلیک ممی کنم فقط عکس جاری دیده می شه و عکس های قبلیش رو چه طور ببینم ؟
می دونم اون فرد بیش از چند تا عکس داره چون با telegram Desktop همه عکس های پروفایلش دیده میشه
مرسی
دوستان کسی این مورد رو راهنمایی می کنه ؟ مرسی
Mohammad Hosseyn
05-08-2016, 20:59
دوستان کسی این مورد رو راهنمایی می کنه ؟ مرسی
سمت راست و چپ عکس فلش هایی هست که عکس هارو عقب و جلومیتونید بکنید
Nocturne
06-08-2016, 01:01
سلام . ببخشید با مشاهده مشخصات یه گروپ میشه فهمید سوپرگروپ هست یا نه؟ یعنی میشه فهمید پست قابل پاک کردنه یا نه؟
سلام . ببخشید با مشاهده مشخصات یه گروپ میشه فهمید سوپرگروپ هست یا نه؟ یعنی میشه فهمید پست قابل پاک کردنه یا نه؟
اگر تونستید عکس گروه رو حذف و اضافه کنید می شه گروه معمولی ، اگر نتونستید پس می شه سوپرگروپ . ربطی هم به تعداد اعضا نداره
behnamy01
06-08-2016, 11:22
اگر تونستید عکس گروه رو حذف و اضافه کنید می شه گروه معمولی ، اگر نتونستید پس می شه سوپرگروپ . ربطی هم به تعداد اعضا نداره
اعضـای غیرادمین عکس گـروه رو حذف کنن؟!
اعضـای غیرادمین عکس گـروه رو حذف کنن؟!
تا حالا ندیدی!؟!؟!؟!
behnamy01
06-08-2016, 15:48
تا حالا ندیدی!؟!؟!؟!
این چه نسخه ای هستش؟! انـدروید چنین ویژگی ای وجود نداره اگه اشتبـاه نکنم
محمد7966
06-08-2016, 15:54
این چه نسخه ای هستش؟! انـدروید چنین ویژگی ای وجود نداره اگه اشتبـاه نکنم
من با نسخه دسکتاپ دیدم،درست میگن
اوایل تلگرام از طریق تعداد اعضا یعنی 200 نفر به بالا گروهو به سوپر گروه تبدیل میکرد ولی الان نه،با اعضای کم هم میشه گروهو به سوپر گروه تبدیل کنید
من 2 سوپر گروه ادمینم پس نمیتونم برای عضو عادی نظر بدم ولی تو یه گروه عضو عادی هستم دیدم میشه عکس عوض کنی،حتی میتونید روی edit کلیک کنید و اسم گروهو تغییر بدید برای خودتون
البته اینا مربوط به نسخه دسکتاپ
dourtarin
07-08-2016, 22:36
موقع نصب تلگرام بعد از وارد کردن شماره تلفن و زدن گزینه next
loading رو میاره بدون اینکه تلگرام نصب بشه
به نظرتون مشکل چیه؟
محمد7966
07-08-2016, 22:55
به نظرتون مشکل چیه؟
یه خورده بیشتر توضیح میدید؟
کدوم نسخه رو میگید؟نسخه اندروید یا نسخه وب
من منظور شما رو از نصب تلگرام متوجه نمیشم؟مگه نصب نیست؟هر وقت نصب باشه log in میکنید و برای شما کد میفرسته بعد کد رو وارد میکنید
هک و تجسس کنند ، ملت ایران تو تلگرام جز تمسخر و مسخره بازی و خنده و شوخی چی دارن به هم رد و بدل می کنند .
به نظرتون مشکل چیه؟
برای یکی از فامیل ها هم دقیقا همین مشکل شما رو داشت دقیقا سر اون کد ،لودینگ می زد . براش پلاس نصب کردم ، مشکلش حل شد .
هک و تجسس کنند ، ملت ایران تو تلگرام جز تمسخر و مسخره بازی و خنده و شوخی چی دارن به هم رد و بدل می کنند .
خب اولا اینکه مسخره بازی و دلقک بازی درمیارند یا هر کار دیگه میکنند به خودشان مربوطه و رژیمی که وارد حریم شخصی مردم میشه ملعونه
دوما معدود افرادی هم هستند که در اینترنت دنبال چیزای دیگه هم میگردند
خب اولا اینکه مسخره بازی و دلقک بازی درمیارند یا هر کار دیگه میکنند به خودشان مربوطه و رژیمی که وارد حریم شخصی مردم میشه ملعونه
نه تنها تلگرام ، بیشتر برنامه ها هم جنبه جاسوسی دارن .و ربطی به رژیم و ملعونی نداره .
وقتی شما قبول کردی که این نوع برنامه ها رو نصب کنی و واردش بشی و استفادش کنی ، باید پیه همه چیز رو هم به خودت بمالی مثل هـــک شدن ، لو رفتن اطلاعات ، جاسوسی و .... . وحی منزل هم نیومده که حتما حتما از این برنامه ها استفاده بشه .
حتی همین gmail و یاهومیل که ایمیل ارسال می شه ، هم به راحتی قابل دیدن و ردیابی جاسوسی از سوی شرکت های ارائه دهنده این نوع سرویس هاست .
تو این فضای مجازی و غیر قابل مشاهده، همه چیز امکان پذیره
نه تنها تلگرام ، بیشتر برنامه ها هم جنبه جاسوسی دارن .و ربطی به رژیم و ملعونی نداره .
وقتی شما قبول کردی که این نوع برنامه ها رو نصب کنی و واردش بشی و استفادش کنی ، باید پیه همه چیز رو هم به خودت بمالی مثل هـــک شدن ، لو رفتن اطلاعات ، جاسوسی و .... . وحی منزل هم نیومده که حتما حتما از این برنامه ها استفاده بشه .
حتی همین gmail و یاهومیل که ایمیل ارسال می شه ، هم به راحتی قابل دیدن و ردیابی جاسوسی از سوی شرکت های ارائه دهنده این نوع سرویس هاست .
تو این فضای مجازی و غیر قابل مشاهده، همه چیز امکان پذیره
جای این بحث ها توی این تاپیک نیست لطفا رعایت فرمایید.
dourtarin
08-08-2016, 20:54
یه خورده بیشتر توضیح میدید؟
کدوم نسخه رو میگید؟نسخه اندروید یا نسخه وب
من منظور شما رو از نصب تلگرام متوجه نمیشم؟مگه نصب نیست؟هر وقت نصب باشه log in میکنید و برای شما کد میفرسته بعد کد رو وارد میکنید
نسخه اندروید
واسه فعال کردن تلگرام شماره موبایل رو وارد می کنید....تو این قسمت بعد از وارد کردن شماره تلفن به مرحله بعدی نمیره...میگه صبر کنید....
برای یکی از فامیل ها هم دقیقا همین مشکل شما رو داشت دقیقا سر اون کد ،لودینگ می زد . براش پلاس نصب کردم ، مشکلش حل شد .
ببخشید پلاس چیه؟
محمد7966
08-08-2016, 21:00
نسخه اندروید
واسه فعال کردن تلگرام شماره موبایل رو وارد می کنید....تو این قسمت بعد از وارد کردن شماره تلفن به مرحله بعدی نمیره...میگه صبر کنید....
من راستش خیلی از نسخه اندروید استفاده نمیکنم ولی هر از گاهی تو گوشی خواهرم شماره خودمو وارد میکنم یه عبارتی زیرش میاد ،عبارت didnt get the code
روی این عبارت کلیک میکنم برای من کد رو میفرسته
شما ببینید این عبارت براتون میاد یا نه؟
ببخشید پلاس چیه؟
یک نسخه ادیت شده تلگرامه
saeed_136915
09-08-2016, 17:20
دوستان تلگرام گوشی من (آندروید) روی Connecting گیر میکنه... در صورتی که تلگرام دسکتاپ مشکلی نداره (هر دوتا یه اینترنت دارن)
بعد از چندبار باز و بسته کردن وصل میشه ولی وقتی صفحه رو قفل میکنم باز میره روی Connecting ... پیام ها هم نوتیفیکیشنشون نمیاد واسم
کسی راه حلی داره؟
IntelCentrino
09-08-2016, 19:30
من از نسخه اندروید استفاده میکنم. امروز متوجه شدم که تعداد خیلی زیادی شماره جدید / افراد جدید به Contact هام اضافه شدن.
جالب هست که فرمت همه اسم ها هم بصورت زیر هست.
Name/M
مـثل: Reza/M
نظرتون چی هست؟
اونایی که با m. ختم میشه واسه کانتکت های کپی شده تو سیمکارته
pedram-007
17-08-2016, 10:28
سلام دوستان
من از نسخه اي او اس تلگرام استفاده ميكنم بعضي وقتا يهو يه علامت يك مياد بالاش به معناي مسيج نخونده ولي هيچي پي ام نيس باز ميكنم تلگرامو و نميره!!! مشكل رو كسي از دوستان هم داره؟
سلام
من نسخه دسکتاپ تلگرام دارم. چطور لینک گروهی که توش عضوم رو پیدا کنم؟
The Respina
26-08-2016, 16:13
سلام
من نسخه دسکتاپ تلگرام دارم. چطور لینک گروهی که توش عضوم رو پیدا کنم؟
معمولا داخل پروفایل گروه میزنن. اگر نباشه باید از ادمین کل بگیرید.
mInI_ClockEr
26-08-2016, 17:18
با سلام
دوستان این تبلیغات ایا درسته که میزنن
مشاهده افرادی که عکس پروفایل شما رو دیدن و ...
اصلاً امکانش هست من بخوام ببینم که چه کسایی عکس پروفایل من رو تا حالا دیدن ؟
Mohammad Hosseyn
26-08-2016, 17:58
با سلام
دوستان این تبلیغات ایا درسته که میزنن
مشاهده افرادی که عکس پروفایل شما رو دیدن و ...
اصلاً امکانش هست من بخوام ببینم که چه کسایی عکس پروفایل من رو تا حالا دیدن ؟
به هیچ وجه امکان نداره ...
parinaz571
04-09-2016, 13:26
سلام
راهی برای برگردوندن پیغام های کسی که بلاکش کردیم وجود داره خواهش می کنم اگر می دونید جواب بدین خیلی حیاتیه.
The Respina
04-09-2016, 13:28
سلام
راهی برای برگردوندن پیغام های کسی که بلاکش کردیم وجود داره خواهش می کنم اگر می دونید جواب بدین خیلی حیاتیه.
سلام
با بلاک کردن شخص، مکالمه حذف نمیشه مگر اینکه خودتون پاک کرده باشید.
به صورت کلی راهی برای برگردوندن پیام های حذف شده نیست.
parinaz571
04-09-2016, 13:32
- رو اسم شخص کلیک کردم و دلت کردم یعنی جایی مثلا کشی جایی هیچ طوری نمی شه برگردوند؟
صدا ها چی یعنی هیچی برنمی گرده؟
- اگر کسی رو از بلاک در بیاریم تمام پیغام هایی که این مدت به ما میفرستاده دوباره میرسه یا نه اونا همشون میپرن؟
- طرف مقابل از کجا میفهمه ما با بلاکش کردیم؟
محمد7966
04-09-2016, 17:47
- رو اسم شخص کلیک کردم و دلت کردم یعنی جایی مثلا کشی جایی هیچ طوری نمی شه برگردوند؟
- اگر کسی رو از بلاک در بیاریم تمام پیغام هایی که این مدت به ما میفرستاده دوباره میرسه یا نه اونا همشون میپرن؟
تو یه کش ها ذخیره میشه صوتیا البته اگر پاک نشده باشه،توی پوشه باید بگردید ولی خب زیاد وقت میبره گشتنشون
اگر کسی رو بلاک کنید هم تصویرتون پاک میشه برای طرف مقابل هم اینکه زیر اسمتون last seen a long time میزنه
blackspider
05-09-2016, 00:40
با سلام.
من حدود 200 ، 300 تا شماره دارم. میخوام توو تلگرام به همشون یه پیام بدم که حاوی لینک کانالمونه تا بیان توش عضو بشن.
چه روشی پیشنهاد میکنید برای این کار؟
سلام
من با نسخه وب تلگرام داخل حسابم شدم . یعنی با مرورگر موزیلا
بعدش که داشتم عکسهای گروه رو چک میکردم نمیدونم روی چیز خاصی کلیک کردم یا نه اما گوشه سمت چپ مرورگر مداوما یک پیامی میداد که
توش حاوی مطالبی مثل tag و aplication و auotomatic بود
چند باری no زدم آخرم کلافه شدم و yes و بعدش دیگه اون پیام نمیاد
میخواستم ببینم کسی تا حالا به این مورد برخورد کرده و این چی بود اصلا
با سلام.
من حدود 200 ، 300 تا شماره دارم. میخوام توو تلگرام به همشون یه پیام بدم که حاوی لینک کانالمونه تا بیان توش عضو بشن.
چه روشی پیشنهاد میکنید برای این کار؟
یه گروه بزنید همشونو اون تو عضو کنید لینک و توضیحات رو بفرستید.
blackspider
05-09-2016, 13:14
یه گروه بزنید همشونو اون تو عضو کنید لینک و توضیحات رو بفرستید.
ممنونم از شما.
فقط اینه که این شماره ها توی اکسل هستند. نرم افزاری نیست که به همشون یک جا پیام داد؟
وگرنه باید دونه دونه سیو کانتکت کنم. نه؟
غول مرحله اخر
05-09-2016, 16:06
سلام
راهی نداره پیام هایی گروهایی توش عضو هستیم بشه حذف کرد؟؟؟
سلام
راهی نداره پیام هایی گروهایی توش عضو هستیم بشه حذف کرد؟؟؟
اگه سوپر گروه باشه نمیشه
اگه معمولی باشه اون بالا گزینه بزن نوشته پاک کردن تاریخچه تمام متن ها تا اولین متن پاک میکنه
غول مرحله اخر
05-09-2016, 19:13
اگه سوپر گروه باشه نمیشه
اگه معمولی باشه اون بالا گزینه بزن نوشته پاک کردن تاریخچه تمام متن ها تا اولین متن پاک میکنه
ازکجا میشه فهمید گروه معمولی هس یا سوپر؟
من نمیخوام همه پیام ها رو پاک کنم فققط بعضی از پیام ها رو پاک کنم خلوت بشه راهی داره؟؟؟
محمد7966
05-09-2016, 19:25
ازکجا میشه فهمید گروه معمولی هس یا سوپر؟
من نمیخوام همه پیام ها رو پاک کنم فققط بعضی از پیام ها رو پاک کنم خلوت بشه راهی داره؟؟؟
اگر بتونید پیام های دیگرون رو هم دیلیت کنید یعنی گروه
اگر نمیتونید پاک کنید و فقط پیام های خودتون رو میتونید پاک کنید سوپر گروه
غول مرحله اخر
05-09-2016, 19:42
اگر بتونید پیام های دیگرون رو هم دیلیت کنید یعنی گروه
اگر نمیتونید پاک کنید و فقط پیام های خودتون رو میتونید پاک کنید سوپر گروه
ای بابا داداش... این دیگه نرم افزاری هس!!
راهی داره عکس ها و فیلم ها که از تلگرام دان میشه مستقیم بره تو حافظه جانبی گوشی؟؟؟
محمد7966
05-09-2016, 20:09
ای بابا داداش... این دیگه نرم افزاری هس!!
راهی داره عکس ها و فیلم ها که از تلگرام دان میشه مستقیم بره تو حافظه جانبی گوشی؟؟؟
فکر کنم خوب توضیح ندادم
اگر تو گروه ها عضو باشید میتونید روی پیغام هر کسی چه خودتون چه کس دیگری کلیک کنید و گزینه دیلیت بزنید و دیلیت کنید اون پیامو
اما تو سوپر گروه فقط ادمین است که چنین کاری میتونه بکنه و پیغام همه رو پاک کنه البته تو سوپر گروه هر کسی میتونه پیغام خودش رو هم پاک کنه ولی پیغام غریبه ها رو نمیتونه پاک کنه و اون دیگه مخصوص ادمین سوپر گروه
2-من با نسخه گوشی زیاد کار نکردم ولی تا جایی که یادمه نه نمیشه
Mohammad Hosseyn
05-09-2016, 22:54
اگر طرف مقابل پاک نکرده باشه میتونید ازش بخواید دوباره براتون فروارد کنه پیغامهارو !
اگر کسی رو بلاک کنید و بهتون پیام بده و دوباره از بلاک در بیارید، اون یغامها بهتون نمیرسه ...
parinaz571
06-09-2016, 11:19
اگر طرف مقابل پاک نکرده باشه میتونید ازش بخواید دوباره براتون فروارد کنه پیغامهارو !
اگر کسی رو بلاک کنید و بهتون پیام بده و دوباره از بلاک در بیارید، اون یغامها بهتون نمیرسه ...
اگر من طرف رو بلاک کرده باشم و اون برای من پیغام بفرسته از کجا می فهمه که پیغاماش به من نمیرسه؟
از اون علامت دو تا تیک که هنگام دیدن پیغام توسط گیرنده تو گوشی فرستنده زده میشه؟
Armin.Computer
06-09-2016, 11:51
اگر من طرف رو بلاک کرده باشم و اون برای من پیغام بفرسته از کجا می فهمه که پیغاماش به من نمیرسه؟
از اون علامت دو تا تیک که هنگام دیدن پیغام توسط گیرنده تو گوشی فرستنده زده میشه؟
فکر کنم اگر کسی رو بلاک کنی
عکس پروفایلت واسش میره و می نویسه خیلی وقت پیش آنلاین شده
1 تیک هم بیشتر نمی خوره
تبلیغ کانال
خدایی مثل قارچ فقط کانال رشد می شه . به امید اینکه پول بگیرن برای تبلیغات .. همین منصور قیامت که روزی روزگاری در فوروم پرشین تولز بود حالا داره جارو می کنه پول ها رو از طریق کانالش گیزمیز
غول مرحله اخر
06-09-2016, 17:21
درود
چطور میشه عکس ها و فیلم خلاصه هر چی که از تلگرام دانلود میشه رو مستقیم تو حافظه جانبی گوشی ذخیره کرد؟؟؟
ممنون
Mohammad Hosseyn
07-09-2016, 13:59
درود
چطور میشه عکس ها و فیلم خلاصه هر چی که از تلگرام دانلود میشه رو مستقیم تو حافظه جانبی گوشی ذخیره کرد؟؟؟
ممنون
تا اونجا که میدونم نمیشه ... مگر اینکه با استفاده از اپلیکیشن های خاصی کل نرم افزار رو منتقل کنید به حافظه جانبی. تست نکردم ولی فکر میکنم اگر بشه این تنها راهه... اپلیکیشن هایی مثل App2SD.
خب دوتا تیک نمیخوره پیغامش و میفهمه که بهتون نرسیده. همینطور عکس پروفایلتون رو بهش نشون نمیده و مینویسه last seen long time ago.
غول مرحله اخر
07-09-2016, 17:53
تا اونجا که میدونم نمیشه ... مگر اینکه با استفاده از اپلیکیشن های خاصی کل نرم افزار رو منتقل کنید به حافظه جانبی. تست نکردم ولی فکر میکنم اگر بشه این تنها راهه... اپلیکیشن هایی مثل App2SD.
خب دوتا تیک نمیخوره پیغامش و میفهمه که بهتون نرسیده. همینطور عکس پروفایلتون رو بهش نشون نمیده و مینویسه last seen long time ago.
ممنون
واسه اینکه خودم بخوام گوشی رو فلش کنم( ریست فاکتوری آموزشش به چه صورته؟
- - - Updated - - -
ali-1991
07-09-2016, 18:08
دوستان چند روز پیش یک ربات پیام داد تو تلگرام جالب بود که به اسم یوزر خودم بودم. مثلا اگر یورزم Ali بود Ali_Bot پیام داد. :n15:این دیگه چه صیغه ای.
ممنون
واسه اینکه خودم بخوام گوشی رو فلش کنم( ریست فاکتوری آموزشش به چه صورته؟
- - - Updated - - -
این تاپیک فقط مربوط به مسایل تلگرام است سوالتونو در انجمن اندروید و گوشی ها مطرح کنید!!!
tazevared2006
10-09-2016, 09:38
دوستان من یه مشکلی جدیدا توی تلگرام دارم اونم اینه که کانتکت های توی تلگرامم رو به اسم شماره ای که توی گوشیم ذخیر کردم نشون نمیده و به اسم Display nameی که خود کانتکت هام ذخیره کردن نشون میده. برای همین هم پیدا کردنشون برام سخت شده. پاک کردم دویاره نصب کردم درست نشده. لاگ آف لاگین کردم نشده. میشه بگید چطوری میشه حلش کرد؟؟؟
Masoud-2014
10-09-2016, 09:52
سلام ...
ببخشید وقتی کسی رو از مخاطبین تلگرامم حذف کنم طرف متوجه میشه؟ در دو حالت:
1-شخص تو مخاطبین گوشیش شماره تلگرامی من و داشته باشه؟
2- // // // نداشته باشه ؟
محمد7966
10-09-2016, 11:15
سلام ...
ببخشید وقتی کسی رو از مخاطبین تلگرامم حذف کنم طرف متوجه میشه؟ در دو حالت:
1-شخص تو مخاطبین گوشیش شماره تلگرامی من و داشته باشه؟
2- // // // نداشته باشه ؟
سلام جدیدا من چیزی رو متوجه شدم که حس میکنم طرف میتونه بفهمه
اولا این رو بگم که اصلا شماره رو حذف کنیذ براش پیغام نمیبره که طرف رو حذف کردی
اما من یه بار خواستم شماره یکی رو به گروه اضافه کنم ولی تلگرام قبول نکرد چون گفت فقط اونایی رو میتونی به گروه اضافه کنی که اونم شماره تو رو داشته باشه
پس اگر دوستتون که شماره اش رو حذف کردید خواست شما رو به گروه اضافه کنه نمیتونه و اونوقت میفهمه که شما شماره اش رو ندارید!!
البته من سابقه ریپورت بودن دارم شاید چون ریپورت بودم قبلا بهم اجازه نداده
تو یه قسمت از تنظیمات امنیتی تلگرام هست که به شما اجازه می ده که فقط و فقط اونایی که شماره شما رو دارن و شما هم شماره اون رو دارید ( دو طرفه ) می تونن به گروه و یا کانال اضافه کنید .
Rahpooyan
10-09-2016, 14:36
در نسخه اینترنتی تلگرام میشه شماره طرق مقابل رو پیدا کرد یا صرفا همون نام کاربری در دسترس هستش؟
در صورت عضویت در کانال ها، مدیر کانال به شماره اعضای گروه دسترسی دارد یا خیر؟
محمد7966
10-09-2016, 14:57
در نسخه اینترنتی تلگرام میشه شماره طرق مقابل رو پیدا کرد یا صرفا همون نام کاربری در دسترس هستش؟
فقط نام کاربری
سوال دوم خیر
Mohammad Hosseyn
12-09-2016, 08:21
دوستان من یه مشکلی جدیدا توی تلگرام دارم اونم اینه که کانتکت های توی تلگرامم رو به اسم شماره ای که توی گوشیم ذخیر کردم نشون نمیده و به اسم Display nameی که خود کانتکت هام ذخیره کردن نشون میده. برای همین هم پیدا کردنشون برام سخت شده. پاک کردم دویاره نصب کردم درست نشده. لاگ آف لاگین کردم نشده. میشه بگید چطوری میشه حلش کرد؟؟؟
در تنظیمات گوشیتون چک بکنید قسمت sync ببینید تلگرام sync میشه یا خیر ...
Mohammad Hosseyn
12-09-2016, 08:33
منظورتون از پیدا کردن چیه؟ اگر کانتکت هاتون با شماره ادد شده باشن تو نسخه وب هم شماره نشون داده میشه ... مثل بقیه نسخه های دیگه
من ادمین یه سوپرگروه هستم مجبورم به خاطر جلوگیری از سنگین شدن موبایل و اشغال حافظه پستها رو حذف کنم ولی مشکل اینجاست که برای همه کاربران هم حذف میشه باید چیکار کنم که فقط برای خودم حذف بشه ؟؟ ممنون
The Respina
12-09-2016, 11:56
من ادمین یه سوپرگروه هستم مجبورم به خاطر جلوگیری از سنگین شدن موبایل و اشغال حافظه پستها رو حذف کنم ولی مشکل اینجاست که برای همه کاربران هم حذف میشه باید چیکار کنم که فقط برای خودم حذف بشه ؟؟ ممنون
در سوپرگروه برای همه پاک میشه
چیزی که میخوایید امکان پذیر نیست
Mohammad Hosseyn
12-09-2016, 14:33
نیازی به پاک کردن پست درون گروه نیست ... شما باید cache تلگرامتون رو پاک کنید...
Rahpooyan
12-09-2016, 16:19
در نسخه اینترنتی چجوری میشه به ادمین یه کانال تلگرامی پیام داد؟
Nocturne
12-09-2016, 18:18
سلام. یه سوال، تو گروه هایی که سوپرگروپ نیستن الان میشه پست رو بعد از ارسال پاک کرد؟
محمد7966
12-09-2016, 18:25
سلام. یه سوال، تو گروه هایی که سوپرگروپ نیستن الان میشه پست رو بعد از ارسال پاک کرد؟
سلام
میشه پاک کرد ولی فقط برای خودتون پاک میشه برای دیگر اعضا پاک نمیشه چون گروه با سوپر گروه چندتا تفاوت داره که یکیش همینه
Hossein.ll
15-09-2016, 10:21
سلام دوستان
چه جوری میشه در تلگرام برای فیلم و عکس متن نوشت؟ یه سری روبات هستن که این کار رو انجام میدن و البته موقع فرستادن پستی که با این روباتها ایجاد شدن اسم روبات هم فرستاده میشه و البته محدودیت کاراکتر هم وجود داره. راه دیگه هم اینه که عکس رو جایی آپلود کرد و لینکش رو چسبوند به پست که در این صورت هم لینک عکس نمایش داده میشه.
راهی وجود داره که یه متن رو بدون مشکل و نمایش اسم روبات و ... به عکس و فیلم چسبوند و اون رو ارسال کرد؟ من تو خیلی از کانال ها دیدم که این کار رو انجام میدن
Mohammad Hosseyn
15-09-2016, 11:06
سلام دوستان
چه جوری میشه در تلگرام برای فیلم و عکس متن نوشت؟ یه سری روبات هستن که این کار رو انجام میدن و البته موقع فرستادن پستی که با این روباتها ایجاد شدن اسم روبات هم فرستاده میشه و البته محدودیت کاراکتر هم وجود داره. راه دیگه هم اینه که عکس رو جایی آپلود کرد و لینکش رو چسبوند به پست که در این صورت هم لینک عکس نمایش داده میشه.
راهی وجود داره که یه متن رو بدون مشکل و نمایش اسم روبات و ... به عکس و فیلم چسبوند و اون رو ارسال کرد؟ من تو خیلی از کانال ها دیدم که این کار رو انجام میدن
محدودیت کاراکتر برای زمانی هست که خودتون بخواید برای عکس یا ویدئو caption بنویسید. ربات ها کارشون اینه که این محدودیت رو بردارن. بنابراین تنها راه اینکه بدون محدودیت کارکتر برای عکس یا ویدئو متن بذارید ربات ها هستن. هیچ راهی هم نیست که اسم ربات نیاد.
محمد7966
16-09-2016, 07:23
دوستان در گروه ها میشه عکس پروفایل رو عوض کرد
ولی سوالم اینه که برای بقیه هم عوض میشه یا فقط برای من عوض میشه؟
ظاهرا برای بقیه هم عوض میشه نه؟:n13: چون عوض کردم و ادمین گروه به من گفته برای منم عوض شده
و یک سوال دیگه:اسم گروه رو هم میشه عوض کردبا این حساب برای بقیه هم عوض میشه یا فقط برای خودم عوض میشه؟
16-09-2016, 09:57
دوستان در گروه ها میشه عکس پروفایل رو عوض کرد
ولی سوالم اینه که برای بقیه هم عوض میشه یا فقط برای من عوض میشه؟
ظاهرا برای بقیه هم عوض میشه نه؟:n13: چون عوض کردم و ادمین گروه به من گفته برای منم عوض شده
و یک سوال دیگه:اسم گروه رو هم میشه عوض کردبا این حساب برای بقیه هم عوض میشه یا فقط برای خودم عوض میشه؟
هر تغییری توی مشخصات و عکس گروه بدید برای همه اعمال میشه.
Mr.World.Wide
17-09-2016, 16:40
محدودیت کاراکتر برای زمانی هست که خودتون بخواید برای عکس یا ویدئو caption بنویسید. ربات ها کارشون اینه که این محدودیت رو بردارن. بنابراین تنها راه اینکه بدون محدودیت کارکتر برای عکس یا ویدئو متن بذارید ربات ها هستن. هیچ راهی هم نیست که اسم ربات نیاد.
برادر من نفهمیدم شما چی گفتی
ولی فکر میکنم گفتی نمیشه
پس اگر نمیشه پس چطور بعضی کانال ها میتونن؟
Mohammad Hosseyn
17-09-2016, 18:10
برادر من نفهمیدم شما چی گفتی
ولی فکر میکنم گفتی نمیشه
پس اگر نمیشه پس چطور بعضی کانال ها میتونن؟
ببینید وقتی شما عکس رو میکشید روی صفحه تلگرامتون (روی ویندوز) یا در اندروید و آی.او.اس وقتی عکس رو انتخاب میکنید میتونید بهش متن اضافه کنید و اون متن محدودیت کاراکتر داره. فقط ربات ها میتونن این محدودیت رو بردارن.
کانال ها دارن از ربات ها فروارد میکنن. شاید هم این قابلیت وجود داشته باشه که ربات ها ادمین کانال بشن و مستقیم پست رو بذارن (مطمئن نیستم)
alireza9t9
18-09-2016, 12:15
دوستان دیگه نمیشه با برنامه ای مثل nextplus شماره مجازی گرفت؟؟چون nextplus شماره اختصاصی میداد. الانم به شدت نیاز دارم ، اگر راهی برای گرفتن شماره مجازی اختصاصی هست ممنون میشم بگین واسه تلگرام میخوام
The Respina
18-09-2016, 12:50
دوستان دیگه نمیشه با برنامه ای مثل nextplus شماره مجازی گرفت؟؟چون nextplus شماره اختصاصی میداد. الانم به شدت نیاز دارم ، اگر راهی برای گرفتن شماره مجازی اختصاصی هست ممنون میشم بگین واسه تلگرام میخوام
برنامه ها همچنان شماره مجازی میدن اما تلگرام مدتیه که قبول نمیکنه !
amirkalak6
23-09-2016, 14:21
از قسمت مدیریت دانلود گفتگو توی موبوگرام به راحتی قابل انجامه
گروه یا کانال ادد میکنید و تعداد عکسا رو روی همه میزارید.
شما اگه یه نگاهی بندازی یبینی که دانلود عکس جزو گزینه هاش نیست
The Respina
24-09-2016, 01:50
شما اگه یه نگاهی بندازی یبینی که دانلود عکس جزو گزینه هاش نیست
با برنامه بلد نیست کار کنید گرامی ! تا جایی که میشد کامل و واضح راهنمایی کردم ، مثل اینکه یکم...
سلام
یک سری استیکر " پ و ر ن " روی گوشی همکارم نصب شده که پکش تو تنظیمات قسمت استیکر نیست و نمیشه حذفش کرد ... حتی پک جداگانه هم نداره و در قسمتی که استیکرهایی که بیشترین استفاده رو داره نمایش داده میشه ....
نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه بیشتر شبیه ویروس میمونه ...
کسی میدونه چطوری میشه اینها رو از قسمت استیکرها حذف کرد
سلام
یک سری استیکر " پ و ر ن " روی گوشی همکارم نصب شده که پکش تو تنظیمات قسمت استیکر نیست و نمیشه حذفش کرد ... حتی پک جداگانه هم نداره و در قسمتی که استیکرهایی که بیشترین استفاده رو داره نمایش داده میشه ....
ویروس ربطی به استیکرنداره ....
اون دوستت باید دو سه سری استیکر جداگانه و مجازز!!! به یه نفر تند تند استیکر بفرسته تا جایگزین این استیکرهای غیررمجاز در قسمت بیشترین اسیتکرهای استفاده شده بشه ..
راه حل دوم : دیلیت اکانت و بعدش ساخت مجدد اکانت در تلگرام .
محمد7966
26-09-2016, 14:01
سلام
سلام چند راه دیگه رو هم تست کنید
1-کش رو کلا پاک کنید از طریق خود تلگرام
2-یه بار log out کنید ببینید پاک نمیشه چون من چندبار با نسخه pc که log out کردم دیدم تمام کش ها و عکس هایی که ذخیره شده بود تو کش و هم چنین استیکر هایی که بیشترین استفاده رو داشتن هم از صفحه اول پاک شدن
ویروس ربطی به استیکرنداره ....
اون دوستت باید دو سه سری استیکر جداگانه و مجازز!!! به یه نفر تند تند استیکر بفرسته تا جایگزین این استیکرهای غیررمجاز در قسمت بیشترین اسیتکرهای استفاده شده بشه ..
راه حل دوم : دیلیت اکانت و بعدش ساخت مجدد اکانت در تلگرام .
اصلا همچین اتفاقی نمیافته ... اونها فقط تو لیست بیشترین استیکرهای استفاده شده هستند ... و اصلا چیزی جایگزین شون نمیشه
و ... دیلیت که دیگه آخرین گزینه هست
سلام چند راه دیگه رو هم تست کنید
1-کش رو کلا پاک کنید از طریق خود تلگرام
2-یه بار log out کنید ببینید پاک نمیشه چون من چندبار با نسخه pc که log out کردم دیدم تمام کش ها و عکس هایی که ذخیره شده بود تو کش و هم چنین استیکر هایی که بیشترین استفاده رو داشتن هم از صفحه اول پاک شدن
کش رو هم با برنامه و هم با تنظیمات و همه جوره پاک کردیم ... تمام استیکرها میره ... اما اون دوباره میاد :n02:
log out رو امتحان نکردم .... تست میکنم خبرش رو میدم
ممنون
اصلا همچین اتفاقی نمیافته ... اونها فقط تو لیست بیشترین استیکرهای استفاده شده هستند ... و اصلا چیزی جایگزین شون نمیشه
و ... دیلیت که دیگه آخرین گزینه هست
کش رو هم با برنامه و هم با تنظیمات و همه جوره پاک کردیم ... تمام استیکرها میره ... اما اون دوباره میاد :n02:
log out رو امتحان نکردم .... تست میکنم خبرش رو میدم
ممنون
. نخیر . اتفاقا ، اتفاق می افته . بیشتر استیکر استفادده شده می ره همونجا.
این برای خودم اتفاق افتادمه که اومدم اینجا کفتم . ازز روی حدس و گمان و روی هوا و دیمی که نگفتم . من هم یه سرری استیکر مستهجن اومده بود رو بیشترین استفاده شده ها . به همین خاطر چند تا اسیتکر از چند گروه استیکر تند تند برای یکی فرستادم تا جایگزین قبلی ها بشه . ..
چیزی که اتفاق افتاده واسه خودم و تجربه رو کردم رو اینجا می نویسم .و مطمئن هستم .
آپدیت جدید تلگرام (۳.۱۲)، ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۶ منتشر شد و تغییرات مهمی را در این نسخه شاهد هستیم
ماسکهاسال گذشته، تلگرام پیشرفتهترین ابزار ویرایش تصویر در بین پیامرسانها را ارائه داد. این قابلیت اجازهی بهبود تصاویر قبل از ارسال را به کاربران میداد.حال تلگرام این ویرایشگر تصویر را به مرحلهی بعدی رسانده است؛ شما از این پس میتوانید نقاشی، استیکر و متن به تصویر خود اضافه کنید.
بسیار ساده است؛ فقط کافی است تا یک ماسک را انتخاب کنید، این ماسک به صورت اتوماتیک در مکان صحیح خود قرار میگیرد. تلگرام چهرههای درون تصاویر را شناسایی کرده و از فرادادههای ماسکها جهت یافتن بهترین مکان استفاده میکند.گرافیستهای تلگرام صدها ماسک جالب را طراحی کردهاند، اما هر چیزی در تلگرام پلتفرم آزاد دارد. پس، از امروز هر فردی میتواند با ارسال دستور /newmasks به ربات @stickers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ماسکهای خود را بارگذاری کند.
هنگام باز کردن یک تصویر، لیستی از ماسکها را جهت استفاده خواهید دید. با این کار پکهای غیررسمی نیز به سرعت محبوب میشوند.
- - - Updated - - -
ساخت آسان گیف
چیز دیگری که قرار است به زودی بین کاربران تلگرام تکثیر شود، انیمیشنهای گیف است. ساخت گیف بسیار آسان شده است؛ ویدیوی خود را ضبط کرده و از دکمهی جدید «mute» جهت ساخت گیف با پخش اتوماتیک و حلقهای استفاده کنید.
انیمیشن ساخته شده در بخش گیفهای شما ذخیره میشود. در نتیجه شما میتوانید با استفاده از یک پک دستساز گیف تمامی حالات احساسی خود را بیان کنید.
ادامه تغییرات نسخه جدید
در نسخهی جدید تلگرام، شما میتوانید از طریق پنل استیکر در هر گفتوگویی به استیکرهای محبوب جهت اضافه کردن به پکهای خود دسترسی پیدا کنید.در نسخهی جدید تلگرام، ظاهر و اندازهی Emoji ها تغییر کرده است.
در نسخهی اندرویدی، تلگرام آخرین چیزی که استفاده کردید را به خاطر میسپارد (استیکر، Emoji و یا گیف).همچنین در نوتیفیکیشنهای نسخهی اندرویدی دکمهی Reply اضافه شده است.
در بخش مخاطبین، گزینهی افزودن مخاطب جدید اضافه شده است.
مکان قسمت افزودن زیرنویس به رسانه نیز تغییر کرده است.
سلام خدمت دوستان. یک مشکل عجیبی پیش اومده. پیام ها در تلگرام از سوی دیگران برام میاد ولی وقتی روش میزنم و میرم داخل مسیج اون شخص دیگه نشونش نمیده! یعنی حالت پیش نمایش (preview) پیام رو میتونم ببینم تو صفحه عمومی تلگرام، ولی وقتی داخل طرف میشم هیچی نیست. از امروز صبح اینطوری شده. آیا ممکن بلاک شده باشه؟ البته امتحان کردم پیامم برای بقیه میره، فقط من نمیتونم پیام بقیه رو بخونم. لطفا کمک کنید. متشکرم.
از طریق Settings رفتم Log Out کردم و درست شد.
آپدیت جدید تلگرام (۳.۱۳)، ۳ اکتبر ۲۰۱۶ منتشر شد و انقلابی بزرگ را در این نسخه شاهد هستیم. جهت اطلاع از این تغییرات، این مطلب را مطالعه کنید. سال گذشته، تلگرام پلتفرم رباتها را رونمایی کرد. رایگان، قدرتمند و متنباز. این مورد مهمی برای کاربران و توسعهدهنگان بود. امروز تیم تلگرام پلتفمر بازی تحت ربات را اضافه کرده است. شما میتوانید از طریق رباتها به انجام بازی در تمامی گفتوگوهای خود بپردازید؛ کامل، همراه با صدا و گرافیک.
آماده برای بازیهماکنون صدها بازی آمادهی انجام هستند، اما در حال حاضر حدود ۳۰ بازی قابل انجام در تلگرام هستند. بیشتر آنها توسط ربات gamee ارائه داده شدهاند. شما میتوانید بازیها را توسط ورود به صفحهی گفتوگو با ربات و یا فراخوانی آن به صورت درونبرنامهای انجام دهید. برای انجام این کار، عبارت gamee را در یک گروه تایپ کنید و سپس یکی از بازیهای موجود در لیست را جهت بازی با دوستانتان انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر شما بازی خوبی را در تلگرام پیدا کردید، میتوانید جهت رقابت آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر با دوستانبهترین بخش پلتفرم بازی تلگرام، انجام مسابقه در تمامی گفتوگوهایتان است. تلگرام امتیازات برتر را برای هر بازی و در هر گفتوگو ذخیره میکند. شما هر لحظه میتوانید گزارش بازیهای خود و دوستانتان را مشاهده کنید. هر بار که فردی امتیاز بالایی را از آن خود میکند، افراد دیگر جهت رقابت با او مطلع میشوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.