مشاهده نسخه کامل
: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
دیروز یه اتفاق جالب افتاد تو یکی از گروهام .
صحبت از یکی از رستوران ها دریکی از مناطق ایران بود . من هم از سایت همگردی ، نظراتی که مردم رفته بودن اونجا ، و گفته بودن و گذاشته بودن در سایت همگردی چه خوب و چه بد . همه رو کپی کرده بودم تو گروه .
حالا ملت بی سواد ما تو گروه ، فکر کرده بودن که من دارم نظر می دم!!!!یعنی خاک بر سر آدمایی که ندیده و نشنیده و نفهمیده زود قضاوت می کردن . !!!! چون در یکی از نظرات که در سایت بود من کپی کرده بودم ، یه نظر همراه با تکیه و کنایه به اون رستوران بود . حالا اینا فکر کرده بودن من این نظرات رو دادم!!!
بهشون می گفتم من اینا رو از تو سایت کپی کردم اینجا ذاشم . نظر من نیست . نظر مردمه که براتون گذاشتم .
یکیشون که خیلی پرت بود ، هی می گفت پست رو از گروه حذف کن . فلان کن . !!! حالا فکر کن بیا به این نفهم توضیح بده که از تو سایت کپی کردم گذاشتم اینجا .
واقعا با کیا شدیم 75 میلیون نفر. یه مشت آدم بی سواد که فقط از این تلگرام یه جور دیگه استفاده می کنند . هنوز هرررر رو از برررر تشخیص نمی دن . ادعاشون هم می شه /
پس بهتره برای اینکار اسکرین شات بگیرین بزارین تو گروه . تا مثل من نشید.
Masoud-2014
11-10-2016, 15:25
سلام ...
اگه شماره تلفن شخص مقابل رو داشته باشیم (ولی او نداره )و بخوایم اون شخص موقع چت شماره موبایلمون و نبینه، آیا راهی هست؟ (تو موبوگرام) در ضمن ID هم نداره ...
مثل اینکه ظاهرا اگر حتی یک نفر شماره دیگری رو داشته باشه برای هر دو نفر قابل رویته؟!
The Respina
11-10-2016, 15:31
سلام ...
اگه شماره تلفن شخص مقابل رو داشته باشیم (ولی او نداره )و بخوایم اون شخص موقع چت شماره موبایلمون و نبینه، آیا راهی هست؟ (تو موبوگرام) در ضمن ID هم نداره ...
مثل اینکه ظاهرا اگر حتی یک نفر شماره دیگری رو داشته باشه برای هر دو نفر قابل رویته؟!
هرطور پیام بدید میبینن. راهی نیست
Masoud-2014
11-10-2016, 16:12
هرطور پیام بدید میبینن. راهی نیست
یعنی شخص اگه برای خودش آی دی یا همون یوزر نیم درست نکنه فقط برای کسانی که شمارش و دارن قابل رویته؟ که اونم قطعا شماره شما رو خواهد دید!
The Respina
11-10-2016, 17:46
یعنی شخص اگه برای خودش آی دی یا همون یوزر نیم درست نکنه فقط برای کسانی که شمارش و دارن قابل رویته؟ که اونم قطعا شماره شما رو خواهد دید!
بله
اگر ایدی داشت شما شماره طرفو پاک میکرد و از طریق ایدی بهش پیام میداد که شماره ها مخفی میموند.
Masoud-2014
15-10-2016, 14:33
سلام ...
ببخشید چرا تو موبوگرام مثلا شماره 2 بازدید یک کاربر و میزنه : "خیلی وقت پیش" در حالیکه تو شماره 1 مثلا 10 دقیقه پیش و نشون میده
یا مثلا دومی عکس نداره ولی اولی عکس داره :n13:
سلام ...
ببخشید چرا تو موبوگرام مثلا شماره 2 بازدید یک کاربر و میزنه : "خیلی وقت پیش" در حالیکه تو شماره 1 مثلا 10 دقیقه پیش و نشون میده
یا مثلا دومی عکس نداره ولی اولی عکس داره :n13:
از این برنامه های جانبی ایرانی استفاده نکنید بهتره
امنیت درستی ندارن
Masoud-2014
15-10-2016, 21:02
از این برنامه های جانبی ایرانی استفاده نکنید بهتره
امنیت درستی ندارن
نه اون قضیه متوجه شدم ، بلاک شدم:n02:
Nocturne
15-10-2016, 23:08
درود،
وقتی در pv به کسی پیام میدم و بعد دیلیت میکنم فقط برای من حذف میشه یا برای اونم نمایش داده نمیشه؟
Masoud-2014
15-10-2016, 23:50
درود،
وقتی در pv به کسی پیام میدم و بعد دیلیت میکنم فقط برای من حذف میشه یا برای اونم نمایش داده نمیشه؟
تا اونجایی که من میدونم فقط برای شما حذف میشه و برای اون نمایش داده میشه و تنها راهش اینه که قبل اینکه شخص پیام و رویت کنه ویرایشش کنید
Nocturne
16-10-2016, 00:52
تا اونجایی که من میدونم فقط برای شما حذف میشه و برای اون نمایش داده میشه و تنها راهش اینه که قبل اینکه شخص پیام و رویت کنه ویرایشش کنید
یعنی تو ورژن های جدید هم فرقی نکرده؟! فکر میکردم تو pv هم مث سوپرگروپ ها باید بتونه پاک کنه. چقدر بده لعنتی!
دیروز یه اتفاق جالب افتاد تو یکی از گروهام .
صحبت از یکی از رستوران ها دریکی از مناطق ایران بود . من هم از سایت همگردی ، نظراتی که مردم رفته بودن اونجا ، و گفته بودن و گذاشته بودن در سایت همگردی چه خوب و چه بد . همه رو کپی کرده بودم تو گروه .
حالا ملت بی سواد ما تو گروه ، فکر کرده بودن که من دارم نظر می دم!!!!یعنی خاک بر سر آدمایی که ندیده و نشنیده و نفهمیده زود قضاوت می کردن . !!!! چون در یکی از نظرات که در سایت بود من کپی کرده بودم ، یه نظر همراه با تکیه و کنایه به اون رستوران بود . حالا اینا فکر کرده بودن من این نظرات رو دادم!!!
بهشون می گفتم من اینا رو از تو سایت کپی کردم اینجا ذاشم . نظر من نیست . نظر مردمه که براتون گذاشتم .
یکیشون که خیلی پرت بود ، هی می گفت پست رو از گروه حذف کن . فلان کن . !!! حالا فکر کن بیا به این نفهم توضیح بده که از تو سایت کپی کردم گذاشتم اینجا .
واقعا با کیا شدیم 75 میلیون نفر. یه مشت آدم بی سواد که فقط از این تلگرام یه جور دیگه استفاده می کنند . هنوز هرررر رو از برررر تشخیص نمی دن . ادعاشون هم می شه /
پس بهتره برای اینکار اسکرین شات بگیرین بزارین تو گروه . تا مثل من نشید.
چند سالیه وضعیت فضای مجازی ایران به طرز فجیعی سقوط کرده
من هم در سالهای اخیر بطور متعدد موارد مشابه این رو دیدم. پارسال یک گروهی بودم بعضی وقتا دلم به حال اعضاش میسوخت واقعا بس که عتیقه بودند! ;)
با گسترش اینترنت در بین همه نوع قشر این پدیده بوجود اومده که البته نباید هم چندان به قضیه بدبین بود. شاید در یک بازه 10-20 ساله همین افراد مورد بحث به رشد و شکوفایی برسند. بالاخره من و شما هم از یکجایی شروع کردیم و افکار و عقاید و حرف 10-15 سال پیش مان چیزهای دیگه بوده. :)
Masoud-2014
16-10-2016, 08:19
یعنی تو ورژن های جدید هم فرقی نکرده؟! فکر میکردم تو pv هم مث سوپرگروپ ها باید بتونه پاک کنه. چقدر بده لعنتی!
تو secret chat می تونی پیام و حذف کنی و برای طرف مقابلم حذف بشه
سلام به همه دوستان. یه سوال داشتم نمی دونم مربوطه به این جا می شه یا نه.
ضد اسپم واسه سوپر گروه تلگرام همیشه ربات هست یا بدون ربات هم می شه کار کنه؟ بهترین ضد اسپم واسه سوپر گروه تلگرام با نرخ مناسب چی بهتره؟
با تشکر از همه گی
سلام.
یه سوال دیگه هم داشتم. از کجا می شه فیک ممبر توی سوپر گروه تلگرام رو تشخیص داد؟ تو یه گروهی که بالای مثلا 800 تا عضو داشته باشه!
یه سوال دیگه هم داشتم. از کجا می شه فیک ممبر توی سوپر گروه تلگرام رو تشخیص داد؟ تو یه گروهی که بالای مثلا 800 تا عضو داشته باشه!
فیک ممبر بعد از یه مدتی می ره ته لیست و اکانت دیلیت می شه
من شنیدم فیک ممبر همیشه آنلاینه! به خاطر برنامه ضد اسپم نباید تو گروهم ممبر فیک باشه وگرنه کار نمی کنه! طبق گفته نصاب ضد اسپم اش البته
برای مخفی کردن شماره موبایلم تلگرام پلاس رو نصب کردم و وارد قسمت setting و بعد سکیوریتی گزینه ای با عنوان مخفی کردن شماره موبایل نداره مشکل از کجاست ؟
با تشکر دوستان
سلام
راهی نیست که بشه از فایل های آپلود شده روی سرور های ابری تلگرام لینک مستقیم گرفت تا بشه جاهای دیگه آپلودشون(ریموت) کرد ؟
یا برعکس فایلی رو که لینک مستقیم دانلودش رو داریم روی سرور های تلگرام آپلود کنیم ؟
به نظرم امکانش باشه که رباتی بسازیم که این قابلیت ها رو داشته باشه
در پی یافتن جواب این سوال کمی دنبال ربات های تلگرامی گشتم و به ربات های جالبی رسیدم که برای شما هم میذارم
اگه شما هم ربات جالبی یا راهکارهای جالبی در رابطه با ربات ها پیدا کردید بذارید ممنون میشم
transferRobot : فایل های تلگرامیتون رو برای این ربات بفرستین تا براتون داخل فضای ابری آپلودشون کنه، بعد از ارسال فایل ربات یک لینک براتون می فرسته که بعد از باز کردنش با راست کلیک روی دکمه دانلود میشه لینک مستقیمش رو استخراج کرد و داخل سایت های آپلود و دانلود ریموتش کرد ! البته یک مشکل خیلی مهم هست و اون اینه که ربات های تلگرام قابلیت دانلود فایل های بزرگتر از 20 مگابایت رو ندارن !
اگه کسی بتونه یک طوری با یک سرور ابری و یک اکانت شخص حقیقی و.... راهی برای گرفتن لینک مستقیم از فایل های بزرگ پیدا کنه ، اون ربات برای من به شخصه پر کاربرد ترین ربات میشه !
@ulruploadbot : این ربات لینک های مستقیمتون رو به صورت فایل داخل تلگرام واستون ارسال می کنه ، برای این فعالیت ربات ها هم محدودیت هایی وجود داره یک جا حداکثر حجم 50 مگابایت و یک جا 250 مگابایت برای فایل های ارسالی ذکر شده که اولی درست تر به نظر میاد !
downloadmanagerBot : این ربات هم کارکردی مشابه بالایی داره
theFeedReaderBot : با اد کردن لیست کانال های یوتیوبتو و صفحه های عمومی اینستاگرام و فیسبوق و اضافه کردن RSS سایت های مورد علاقتون داخل این ربات از آخرین فعالیت هاشون مطلع بشین ! امکانات جالب دیگه ای هم داره که میشه باهاش لیست اد شدتون رو مدیریت کنین و ازش بخواین فعالیت های جدید این رسانه ها رو داخل کانال ها و یا گروه هاتون هم نشون بده و برای هر کانال و یا گروه هم میشه لیست جداگانه ساخت
utubebot : با ارسال لینک ویدئوهای یوتیوت برای این ربات میتونید ویدئو و یا صوت ویدئو رو به صورت فایل و یا لینک ازش پس بگیرین ، اگه حجمشون بیشتر از 50 مگابایت باشه فقط میشه لینکشون رو گرفت.
saveVideoBot : این ربات هم مشابه ربات بالا هست و میشه ویدئو های یوتیوب رو با کیفیت های مختلف ازش دانلود کرد(البته صوت فیلم ها رو نمیتونه جدا کنه و به صورت جداگانه بفرسته)
storebot : با استفاده از این ربات میشه ربات های کاربردی زیادی داخل تلگرام پیدا کرد ، میشه ربات ها رو جستجو کرد و یا دسته بندی های مختلفش رو زیر و رو کرد و...
سلام ودرود
جدیدا یه صفحه از فایر فاکس که باز میکنم سریع یه کانال باز میشه تو تلگرامم (دسکتاپ)چه کار باید کرد ؟
Mohammad Hosseyn
27-10-2016, 08:36
سلام ودرود
جدیدا یه صفحه از فایر فاکس که باز میکنم سریع یه کانال باز میشه تو تلگرامم (دسکتاپ)چه کار باید کرد ؟
احتمالا Home Page مرورگر رو عوض کردند روی آدرس یک کانال که میتونید تو تنظیمات چک کنید و عوضش کنید.
یا اینکه یک افزونه ای نصب کردند روی مرورگر که اینکارو میکنه که اون هم از ظریق تنظیماتش میتونید بفهمید و از لیست افزونه ها (Extensions) اونی که مشکوکه و خودتون نصب نکردید رو پاک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، همونطور که میدونید تو کانال های تلگرام تعداد بازدید هایی که از هر پیام یا استیکر شده نمایش داده میشه. من یه کانال تلگرام درست کردم که فقط خودم توشم و تنها عضوش منم و قاعدتا هر پیام فقط باید یه بازدید داشته باشه اما بعد از مدتی میبینم که تعداد بازدید ها افزایش پیدا میکنه، مثلا هر چند روز یکی دوتا بازدید میاد روش و تاحالا هر پیام هفت هشت تا بازدید خورده!!! دلیل این افزایش بازدید چیه؟ حک شدم؟
البته تایید دو مرحله ای رمزو فعال کردم و تو قسمت اکتیو سیزنزم فقط خودم هستم، یعنی ممکنه یکی وارد اکانتم شده باشه و دوباره لوگ آف کرده باشه یا دلیل دیگه ای داره؟
سلام، همونطور که میدونید تو کانال های تلگرام تعداد بازدید هایی که از هر پیام یا استیکر شده نمایش داده میشه. من یه کانال تلگرام درست کردم که فقط خودم توشم و تنها عضوش منم و قاعدتا هر پیام فقط باید یه بازدید داشته باشه اما بعد از مدتی میبینم که تعداد بازدید ها افزایش پیدا میکنه، مثلا هر چند روز یکی دوتا بازدید میاد روش و تاحالا هر پیام هفت هشت تا بازدید خورده!!! دلیل این افزایش بازدید چیه؟ حک شدم؟
البته تایید دو مرحله ای رمزو فعال کردم و تو قسمت اکتیو سیزنزم فقط خودم هستم، یعنی ممکنه یکی وارد اکانتم شده باشه و دوباره لوگ آف کرده باشه یا دلیل دیگه ای داره؟
کانالتون بصورت private هست؟
اگر با نت های مخنلفی وصل میشین بازدید میخورده روشون
مثلا 1بار با وایرلس یا نت گوشیتون یا 4G وصل بشین هر بار بازدید میخوره
کانالتون بصورت private هست؟
اگر با نت های مخنلفی وصل میشین بازدید میخورده روشون
مثلا 1بار با وایرلس یا نت گوشیتون یا 4G وصل بشین هر بار بازدید میخوره
Private نیست، اگه بخاطر عوض کردن نت باشه باید هربار بازدید بخوره دیگه اما اون تعداد بازدید نخورده، چون خیلی نتمو عوض میکنم از سیمکارت 2g و 3g تا وایفای زیاد عوض میکنم
Mohammad Hosseyn
09-11-2016, 14:08
Private نیست، اگه بخاطر عوض کردن نت باشه باید هربار بازدید بخوره دیگه اما اون تعداد بازدید نخورده، چون خیلی نتمو عوض میکنم از سیمکارت 2g و 3g تا وایفای زیاد عوض میکنم
اون خطا وجود داره ... بخاطر اینه که وقتی شما یکبار پست رو میبینید تا یمدت اگر دوباره ببینید شمارندش زیاد نمیشه ولی بعد از یمدت دوباره ببینید دوباره اون رو میشماره... اگر کانالتون رو private هم بکنید میبینید بعد یمدت پسستون رو دوباره میشماره بازدیدشو ... طبیعیه ...
با سلام به همه دوستان
وقتی که تو یه چت خصوصی یا یه گروه هستی , هرپیغامی که من میفرستم بکگراند سبز کم رنگ داره اما پیغام که طرف مقابل می فرستد بکگراند سفید داره.
(اینی که من میگم غیر از بک گراند چته)
این بکگراند سفید چشم منو اذیت می کنه. تو تنظیمات جایی هست که بتونیم این رنگ رو عوض کنیم؟
من با اون رنگ سبز کم رنک خیلی راحتم .
لطفا راهنماییم کنید که بتونیم رنگ بکگراند پیغامها رو عوض کنم.:n40:
سلام
تو تل اگه طرف جوین بزنه لابد شماره منو داره یا من مال اونو دارم؟
من شماره طرف رو ندارم طرف هم میگه مال منو نداره. میگه به خدا ندارم. منم نمیشناسمش. اصلا مخم هنگ کرده هی میگه بخدا ندارم شمارتو. خب اگه نداره و منم ندارم شمارشو پس چرا تل پیام جوین شدن طرف رو بهم داده؟!! :n04:
Mohammad Hosseyn
16-11-2016, 12:21
سلام
تو تل اگه طرف جوین بزنه لابد شماره منو داره یا من مال اونو دارم؟
من شماره طرف رو ندارم طرف هم میگه مال منو نداره. میگه به خدا ندارم. منم نمیشناسمش. اصلا مخم هنگ کرده هی میگه بخدا ندارم شمارتو. خب اگه نداره و منم ندارم شمارشو پس چرا تل پیام جوین شدن طرف رو بهم داده؟!! :n04:
اگر به شما پیغام داده شده یعنی شما شمارشو دارید. خب وقتی پیغام جوین یه مخاطب میاد به اسمش میاد. مثلا میگه آقا یا خانم X جوین شد به تلگرام. خب این Xی که مینویسه رو شما یادت نمیاد؟ یعنی هیچوقت جزو مخاطبینت نبوده؟ ممکنه از گوشیتون شماره رو پاک کرده باشید ولی تو مخاطبین تلگرامتون باشه.
M . Sayid
17-11-2016, 19:49
با استفاده از نسخه دسکتاپی اکانت ساختم و استفاده می کنم ولی هیچ وقت نتونستم با گوشی وارد تلگرام بشم ! شماره تلفن رو که وارد می کنم Loading میاد و دیگه هیچی ....
کسی می دونه مشکل از کجاس ؟
Farzadyazdani
18-11-2016, 17:46
آیا بنظر دوستان موبوگرام بهتر و امنتر از تلگرام نیست یا اصلن فرقی با هم ندارند؟
فرستاده شده از ME-711ِ من با Tapatalk
با استفاده از نسخه دسکتاپی اکانت ساختم و استفاده می کنم ولی هیچ وقت نتونستم با گوشی وارد تلگرام بشم ! شماره تلفن رو که وارد می کنم Loading میاد و دیگه هیچی ....
کسی می دونه مشکل از کجاس ؟
شاید سرعت نت نداری بیشتر از اینه.
نسخه تل رو عوض کن شاید درستید
با چیز شکن وارد شو ببین چی میشه
آیا بنظر دوستان موبوگرام بهتر و امنتر از تلگرام نیست یا اصلن فرقی با هم ندارند؟
فرستاده شده از ME-711ِ من با Tapatalk
ما به موبو شک میکنیم ک امن نیست یا هست. شما به تل که نسخه اصلی هست!:n29:
موبو ک مال ایرانه! -_-
بازم من قبل استغاده خوندم امنه وگرنه با تل یوز میکردم.
اگر به شما پیغام داده شده یعنی شما شمارشو دارید. خب وقتی پیغام جوین یه مخاطب میاد به اسمش میاد. مثلا میگه آقا یا خانم X جوین شد به تلگرام. خب این Xی که مینویسه رو شما یادت نمیاد؟ یعنی هیچوقت جزو مخاطبینت نبوده؟ ممکنه از گوشیتون شماره رو پاک کرده باشید ولی تو مخاطبین تلگرامتون باشه.
دوست گرامی اول اینکه تو مخاطبام ندارم دوم هم اسمشون برام عجیب میاد مثلا نوشته یسیل یا نوشته ۷۸۷۸ من اینارو تا حالا مخاطبم نداشتم. به نظرم اونا شمارمو دارن ولی میگن ندارم نمیشناسمت!!
یکی ک جوین زد انگار یا نفهمی زده خودشو یا . بهش پیام میدی ج نمیده فحش میدی ج نمیده زنگ میزنه میگه تو کی هستی فحشم میده خخخ . لابد شمارمو داره میشناسه. یعنی چی اخه. اونا دروغ میگن؟!
من ک هنگیدم اصن این چ وضیه :n29::n04:
محمد7966
19-11-2016, 10:43
دوست گرامی اول اینکه تو مخاطبام ندارم دوم هم اسمشون برام عجیب میاد مثلا نوشته یسیل یا نوشته ۷۸۷۸ من اینارو تا حالا مخاطبم نداشتم. به نظرم اونا شمارمو دارن ولی میگن ندارم نمیشناسمت!!
یکی ک جوین زد انگار یا نفهمی زده خودشو یا . بهش پیام میدی ج نمیده فحش میدی ج نمیده زنگ میزنه میگه تو کی هستی فحشم میده خخخ . لابد شمارمو داره میشناسه. یعنی چی اخه. اونا دروغ میگن؟!
من ک هنگیدم اصن این چ وضیه :n29::n04:
منم از این جور چیزها برام میاد
احتمالا تقصیر خودم هست
چون من قبلنا هر از گاهی شماره الکی وارد میکردم و الکی هم براش یه اسم میزدم مثل ج" یا "ف"و بعدش میدیدم اون طرف اصلا تلگرام نداره ولی بعد از چند ماه عضو تلگرام میشد و پیامش برام می اومد که این "ف" یا این "ج"عضو تلگرام شده
البته هر از گاهی هم پیامی نمیاد و می بینیم یه غریبه عضو مخاطبینم هست و با همون اسم عجیب و غریب مثل"ج"
اینم بگم اگر قبلا از طریق گوشی خواهر یا برادری یا دوستی عضو تلگرام شده باشید،اگر برای اونها یک مخاطب جدید اضافه بشه برای شما هم اضافه میشه
من خودم با نسخه پی سی کار میکنم ولی هر از گاهی با گوشی اعضای خانواده وصل میشم می بینم یکی از دوستای خواهرم که تازه عضو تلگرام شده رفته جزو مخاطبین من
behnamcp
19-11-2016, 13:05
سلام
چطور میشه در نسخه کامپیوتر وقتی آیدی تلگرام یکی رو داشت بهش پیام داد؟؟مثلا یه نفر گفته آیدیشhesabjary@ هست
سلام
چطور میشه در نسخه کامپیوتر وقتی آیدی تلگرام یکی رو داشت بهش پیام داد؟؟مثلا یه نفر گفته آیدیشhesabjary@ هست
سلام
برای این منظور کافی است ؛ آیدی تلگرام (بدون @) را به /t e l e g r a m.me (فاصله ها را حذف کنید) اضافه کنید و در یک مرورگر بنویسید و اینتر را بزنید تا به تلگرام دسکتاپ و شروع چت با وی هدایت شوید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behnamcp
19-11-2016, 14:37
سلام
برای این منظور کافی است ؛ آیدی تلگرام (بدون @) را به /t e l e g r a m.me (فاصله ها را حذف کنید) اضافه کنید و در یک مرورگر بنویسید و اینتر را بزنید تا به تلگرام دسکتاپ و شروع چت با وی هدایت شوید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنونم درمورد بعضیها کار میکنه اما در مورد بعضی آیدیها کار نمی کنه مثله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم درمورد بعضیها کار میکنه اما در مورد بعضی آیدیها کار نمی کنه مثله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کلمه تلگرام بعد از حرف L حرف e باید نوشته شود.(در لینکی که گذاشتید بعد از L حرف a نوشته شده است)
behnamcp
19-11-2016, 14:52
در کلمه تلگرام بعد از حرف L حرف e باید نوشته شود.(در لینکی که گذاشتید بعد از L حرف a نوشته شده است)
خدا خیرت بده. دست گلت درد نکنه
.................................................. .................................................. ...................
از دوستان سئوالی دارم آیا میشه در نسخه کامپیوتر با سرچ کردن افراد گروه ها و کانال ها رو پیدا کرد اگه امکان هست چجوری؟؟در صورتی ما هیچ نشانی از آنها نداشته باشیم
Armin.Computer
19-11-2016, 23:02
خدا خیرت بده. دست گلت درد نکنه
.................................................. .................................................. ...................
از دوستان سئوالی دارم آیا میشه در نسخه کامپیوتر با سرچ کردن افراد گروه ها و کانال ها رو پیدا کرد اگه امکان هست چجوری؟؟در صورتی ما هیچ نشانی از آنها نداشته باشیم
یه روش دیگه هم هست که خودم ازش استفاده می کنم
به کلاد خودتون برید
id رو با همون @ بزنید و بفرستید واسه خودتون
از اونجا id رو بیار بالا
متوجه شدید یا بد توضیح دادم؟
منم از این جور چیزها برام میاد
احتمالا تقصیر خودم هست
چون من قبلنا هر از گاهی شماره الکی وارد میکردم و الکی هم براش یه اسم میزدم مثل ج" یا "ف"و بعدش میدیدم اون طرف اصلا تلگرام نداره ولی بعد از چند ماه عضو تلگرام میشد و پیامش برام می اومد که این "ف" یا این "ج"عضو تلگرام شده
البته هر از گاهی هم پیامی نمیاد و می بینیم یه غریبه عضو مخاطبینم هست و با همون اسم عجیب و غریب مثل"ج"
اینم بگم اگر قبلا از طریق گوشی خواهر یا برادری یا دوستی عضو تلگرام شده باشید،اگر برای اونها یک مخاطب جدید اضافه بشه برای شما هم اضافه میشه
من خودم با نسخه پی سی کار میکنم ولی هر از گاهی با گوشی اعضای خانواده وصل میشم می بینم یکی از دوستای خواهرم که تازه عضو تلگرام شده رفته جزو مخاطبین من
دگ واقعا فهمیدم حرفتو!
به نظرت اون شماره هایی که قبلا الکی ذخیرشون کردی و پاکیدی الان عضو تل شدن باز هم پیام میاد؟
تو این گوشی ک من دارم سیم و تل یکی بود . مال اونو لاگ کردم مال خودمو زدم. مخاطبین اون ک دگ کلا تو گوشیم نیس چطور ممکنه باز بیاد؟! اسم یکی از مخاطبینش یادم بود امروز دیدم جوین شده تو تل!
من فک کنم یادمه چند بار بعضی شماره ها رو الکی سیو میکردم. فک کنم برا این بود ک ببینم تل داره یا نه. ولی بعد پاک میکردم.
خیلی وقته اینکارو نمیکنم
حالا چطور امکانش هست تازه گیا اینطور شده باشه؟!
گوشیو عوض کردم از اون موقع هم.
آدم فک میکنه سیم کارت انگار جای مخفی داره برا خودش شماره هایی ک سیو میکنی پاک نمیشه!
ضمنا من چند بار از گوشی خونواده وصل شدم به تل. مخاطبینشو پاکیدم از تلم.
چند بارم سیم کارت خونواده رو زدم تو گوشیم که مخاطبین تلیش رو پاک میکردم.
آخه چرا تل اینکارو میکنه. خیلی ناجوره ها! من میگم اینا چرا منو نمیشناسن!
ضمنا اولین بار یکی وارد تل بشه اسمای ما برای طرف اسمایی ک خودمون انتخاب کردیم میاد چون برا من شده بود
چون یکی تازه جوین زد فک کنم از دوستانه فامیلیش افتاده ولی لابد اسممو نتونسته بخونه بمن گفت شما. حالا جواب مارم درست نمیدن خخ! چون هر کی اولین بار وارد تل میشه عین ادمای اولیه هست ک نمیدونه چی به چیه خخخ
داش دگ هر کی جوین زد بهش پیام ندیم؟! برامونم زشته یهو پیام بدیم به طرف ک نمیشناسیمش یهو بگه شما خخخلاید مخاطب ما نیست.
کاش تل درستش میکرد :n29:
محمد7966
20-11-2016, 13:24
دگ واقعا فهمیدم حرفتو!
به نظرت اون شماره هایی که قبلا الکی ذخیرشون کردی و پاکیدی الان عضو تل شدن باز هم پیام میاد؟
تو این گوشی ک من دارم سیم و تل یکی بود . مال اونو لاگ کردم مال خودمو زدم. مخاطبین اون ک دگ کلا تو گوشیم نیس چطور ممکنه باز بیاد؟! اسم یکی از مخاطبینش یادم بود امروز دیدم جوین شده تو تل!
من فک کنم یادمه چند بار بعضی شماره ها رو الکی سیو میکردم. فک کنم برا این بود ک ببینم تل داره یا نه. ولی بعد پاک میکردم.
خیلی وقته اینکارو نمیکنم
حالا چطور امکانش هست تازه گیا اینطور شده باشه؟!
گوشیو عوض کردم از اون موقع هم.
آدم فک میکنه سیم کارت انگار جای مخفی داره برا خودش شماره هایی ک سیو میکنی پاک نمیشه!
ضمنا من چند بار از گوشی خونواده وصل شدم به تل. مخاطبینشو پاکیدم از تلم.
چند بارم سیم کارت خونواده رو زدم تو گوشیم که مخاطبین تلیش رو پاک میکردم.
آخه چرا تل اینکارو میکنه. خیلی ناجوره ها! من میگم اینا چرا منو نمیشناسن!
ضمنا اولین بار یکی وارد تل بشه اسمای ما برای طرف اسمایی ک خودمون انتخاب کردیم میاد چون برا من شده بود
چون یکی تازه جوین زد فک کنم از دوستانه فامیلیش افتاده ولی لابد اسممو نتونسته بخونه بمن گفت شما. حالا جواب مارم درست نمیدن خخ! چون هر کی اولین بار وارد تل میشه عین ادمای اولیه هست ک نمیدونه چی به چیه خخخ
داش دگ هر کی جوین زد بهش پیام ندیم؟! برامونم زشته یهو پیام بدیم به طرف ک نمیشناسیمش یهو بگه شما خخخلاید مخاطب ما نیست.
کاش تل درستش میکرد :n29:
من با تسخه پی سی کار میکنم
هنوز هم شماره افرادی که مثلا 6 ماه پیش الکی الکی وارد کردم و تلگرام اون موقع جواب داد این شخص هنوز عضو تلگرام نشده،برام پیامش میاد،هر از گاهی هم نمیاد ولی می بینم اون شخص رفته جزو مخاطبینم با همون اسمی که اون موقع براش انتخاب کرده بودم مثل "ج"یا "س" یا...
من با تسخه پی سی کار میکنم
هنوز هم شماره افرادی که مثلا 6 ماه پیش الکی الکی وارد کردم و تلگرام اون موقع جواب داد این شخص هنوز عضو تلگرام نشده،برام پیامش میاد،هر از گاهی هم نمیاد ولی می بینم اون شخص رفته جزو مخاطبینم با همون اسمی که اون موقع براش انتخاب کرده بودم مثل "ج"یا "س" یا...
داش من از خونواده سوال کردم گفتم فلان اسم وارد تل شد گفتن آره!
داش این چ وضعیه ما که یه بار زدیم مخاطبشون هی بخاد بیاد تو تل ما ک نمیشه!!! چیکار کنیم اخه !!!
محمد7966
20-11-2016, 14:59
داش من از خونواده سوال کردم گفتم فلان اسم وارد تل شد گفتن آره!
داش این چ وضعیه ما که یه بار زدیم مخاطبشون هی بخاد بیاد تو تل ما ک نمیشه!!! چیکار کنیم اخه !!!
فعلا این یک مشکل تلگرام هست و کاریش نمیشه کرد
شما هر کی وارد شد کاری بهش نداشته باشید و شماره شو پاک کنید،اون نمیفهمه که شما شماره شو قبلا در گوشی وارد کردید
الان منم که با گوشی خانواده وصل میشم،گاهی دوستانشون میان جزو مخاطبین من ولی اونها که نمیفهمن اومدن جزو مخاطبینم و زود هم پاکشون میکنم
فعلا این یک مشکل تلگرام هست و کاریش نمیشه کرد
شما هر کی وارد شد کاری بهش نداشته باشید و شماره شو پاک کنید،اون نمیفهمه که شما شماره شو قبلا در گوشی وارد کردید
الان منم که با گوشی خانواده وصل میشم،گاهی دوستانشون میان جزو مخاطبین من ولی اونها که نمیفهمن اومدن جزو مخاطبینم و زود هم پاکشون میکنم
خب درسته ولی من میخام بدونم اونایی که شماره منو دارن بدونم کیه.
اینجوری ک خوب نیس !
چرا رفع نمیکنه مشکلو تل؟
محمد7966
20-11-2016, 15:21
خب درسته ولی من میخام بدونم اونایی که شماره منو دارن بدونم کیه.
اینجوری ک خوب نیس !
چرا رفع نمیکنه مشکلو تل؟
مهم نیست کی شماره شما رو داره،بلاک رو برای همین گذاشته تلگرام
و گرنه منم شماره الکی وارد میکردم و راحت و شانسی شانسی یکی رو جزو مخاطبینم می آوردم ولی طرف اصلا خبر نداره من شماره شو دارم
خیلی مهم نیست،بعدش احتمالش تقریبا صفر از بین این همه آدم یکی شماره شما رو داشته باشه
amin_g_p
21-11-2016, 23:22
یک سوال این پست هایی که مثلا دیجی کالا یا ... توی کانالشون می گذارند و متن دارای کلماتی هستند که لینکند را چطوری می شه تولید کرد.
(با ربات می تونم تولید کنم و توی کانالم بذارم ولی اسم ربات را می نویسه!)
درود!
دوستان امکانش هست که مثلا هزار تا شماره رو یکجا انتخاب و به یه کانال اضافه کرد؟
- - - Updated - - -
درود!
Mohammad Hosseyn
23-11-2016, 02:09
درود!
- - - Updated - - -
درود!
خیر...
ادمین کانال تعداد محدودی رو میتونه ادد کنه ... فکر میکنم 250 یا همین حدود ها...
sasan.69
23-11-2016, 06:56
جدىدا ى مشکلى ک باتلگرام پيدا کردم اينه که واسه خودش حين انحام کارهاى عادى که دارم غىر تلگرام انجام مى دم يهو همه چى رو قطع میکنه و تلگرام باز مى شه و ب صورت خودکار ى کانالى رو جهت عضويت معرفى مى کنه که اگه کنسل کنم هرچنددقىقه يک بار درخواست تکرار مى شه.. تلگرامو پا ک و نصب کردم مجددا اين مشکل هس. راه براى غىرفعال سازيش چي هس؟
- - - Updated - - -
جدىدا ى مشکلى ک باتلگرام پيدا کردم اينه که واسه خودش حين انحام کارهاى عادى که دارم غىر تلگرام انجام مى دم يهو همه چى رو قطع میکنه و تلگرام باز مى شه و ب صورت خودکار ى کانالى رو جهت عضويت معرفى مى کنه که اگه کنسل کنم هرچنددقىقه يک بار درخواست تکرار مى شه.. تلگرامو پا ک و نصب کردم مجددا اين مشکل هس. راه براى غىرفعال سازيش چي هس؟
Mohammad Hosseyn
23-11-2016, 12:20
- - - Updated - - -
مشکل شما ربطی به تلگرام نداره ... مشکل از یه اپ دیگه هست که بصورت خودکار لینک کانالی رو باز میکنه (یه اپ تبلیغاتی). باید ببینید این اپ چی میتونه باشه. کی ها این پنجره باز میشه. احتمال خیلی زیاد مرورگر وب هست که یه افزونه ای توش اینکارو میکنه باید اون افزونه رو پاک کنید مثلا...
sasan.69
23-11-2016, 13:14
مشکل شما ربطی به تلگرام نداره ... مشکل از یه اپ دیگه هست که بصورت خودکار لینک کانالی رو باز میکنه (یه اپ تبلیغاتی). باید ببینید این اپ چی میتونه باشه. کی ها این پنجره باز میشه. احتمال خیلی زیاد مرورگر وب هست که یه افزونه ای توش اینکارو میکنه باید اون افزونه رو پاک کنید مثلا...
تشخيصش واقعا سخته و نمى شه بفهمم!! اکثروقتا بازمىشه قبلا هم اينجورى بود اماخب اوکى شد
SPIRIT PALST III
27-11-2016, 10:01
من یه مشکل نصبتا مشابه دارم....من یه نفر رو اد کردم ( ایدیش رو توی فایرفاکس زدم و اد کردم) ...حالا هر چند دقیقه یه بار تلگرام باز میشه و صفحه چت مربوط به اون فرد رو میاره....ممنون میشم راهنمایی کنید... .
نکته دقیق دقت نکردم ولی فکر کنم وقتی فایرفاکس باز باشه این اتفاق میافته... .
مرسی.....
Mehran14233
27-11-2016, 11:12
من هم همین مشکل رو داشتم با فایرفاکس
فکر می کنم به خاطر اینه که recent closed tabs فایرفاکس بصورت خودکار عمل میکنه و اون صفحه رو باز میکنه
منم کاری نکردم و بعد از یه مدت درست شد (وقتی صفحات بیشتری باز کردم و اون صفحه ی تلگرام دیگه توی recent closed tabs نبود)
SPIRIT PALST III
27-11-2016, 15:44
من هم همین مشکل رو داشتم با فایرفاکس
فکر می کنم به خاطر اینه که recent closed tabs فایرفاکس بصورت خودکار عمل میکنه و اون صفحه رو باز میکنه
منم کاری نکردم و بعد از یه مدت درست شد (وقتی صفحات بیشتری باز کردم و اون صفحه ی تلگرام دیگه توی recent closed tabs نبود)
آره دمت گرم مشکل از همینه ....صفحات recent... قابل حذف هم هستند....
این مساله مربوط به یه جور پاپ آپ هست که به روشهای معمول Popup Blocker جلوگیری نمیشه و بایستی این مسئله رو ب بچه های برنامه نویسی و وب نویسی گفت تا اگه اونا بتونن بلاکری براش پیدا کنن.
این یه مدل تبلیغاتیه جدیده.
اگه با کامپیوتر نگاه کنی مشکلش قابل تحمله اما متاسفانه روی موبایل خیلی زجر آوره. از مرورگر میره بیرون میره رو تلگرام و هیچ جوره هم نمیشه ردش کرد. گاهی اوقات 3 یا 4 بار پشت سر هم تکرار میکنه و به محض رفتن روی مرورگر دوباره اون کاناله باز میشه.
در واقع اتفاقی که میافته اینه که اون پاپ آپ به تلگرام لینک میشه و از اونجا که برای راحتی کار با اپلیکیشنها طراحاشون اونهارو به هم لینک میکنن، این وب نویسها از این موقعیت سوء استفاده کرده و اونو به تلگرام وصل میکنن. و این مشکلات پیش اومده.
یکی از این سایتها اینه . شما هر دفه وارد این سایت بشی ویا رفرش کنی یک بار لینک میکنه به کانال تلگرام.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%86%DA%AF%20%D9%82%D8%B3%D9%85%20%D8%B3%D8%A7% D9%85%D8%A7%D9%86
از اینجور مشکلات تو p30world هم داریم.
نظاره کنید... !!
ناموسا اینم شد کار آخه...
این چه وعضشه آخه ... از تو دیگه بعیده :n22:
هرچه بگندد نمکش میزنند. وای به روزی که بگندد نمک
پاپ آپ بلاکر دارم ... گرگ... :n10:
sasan.69
27-11-2016, 17:04
این مساله مربوط به یه جور پاپ آپ هست که به روشهای معمول Popup Blocker جلوگیری نمیشه و بایستی این مسئله رو ب بچه های برنامه نویسی و وب نویسی گفت تا اگه اونا بتونن بلاکری براش پیدا کنن.
این یه مدل تبلیغاتیه جدیده.
اگه با کامپیوتر نگاه کنی مشکلش قابل تحمله اما متاسفانه روی موبایل خیلی زجر آوره. از مرورگر میره بیرون میره رو تلگرام و هیچ جوره هم نمیشه ردش کرد. گاهی اوقات 3 یا 4 بار پشت سر هم تکرار میکنه و به محض رفتن روی مرورگر دوباره اون کاناله باز میشه.
در واقع اتفاقی که میافته اینه که اون پاپ آپ به تلگرام لینک میشه و از اونجا که برای راحتی کار با اپلیکیشنها طراحاشون اونهارو به هم لینک میکنن، این وب نویسها از این موقعیت سوء استفاده کرده و اونو به تلگرام وصل میکنن. و این مشکلات پیش اومده.
یکی از این سایتها اینه . شما هر دفه وارد این سایت بشی ویا رفرش کنی یک بار لینک میکنه به کانال تلگرام.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%86%DA%AF%20%D9%82%D8%B3%D9%85%20%D8%B3%D8%A7% D9%85%D8%A7%D9%86
از اینجور مشکلات تو p30world هم داریم.
نظاره کنید... !!
ناموسا اینم شد کار آخه...
این چه وعضشه آخه ... از تو دیگه بعیده :n22:
هرچه بگندد نمکش میزنند. وای به روزی که بگندد نمک
پاپ آپ بلاکر دارم ... گرگ... :n10:
واقعا همینطوره شما درست می گی الان منم این مشکل رو دارم نمیدونم چه افزونه ای رو بی هوا نصب کردم سر فایرفاکس من این تبلیغات می اد
واقعا همینطوره شما درست می گی الان منم این مشکل رو دارم نمیدونم چه افزونه ای رو بی هوا نصب کردم سر فایرفاکس من این تبلیغات می اد
افزونه نیست. تقصیر وب نویسا هستش. رو سایتشون کاری کردن که اینطوری میشه.
این مشکل رو همه دارن. در حال حاضر راه حلی برای این مشکل وجود نداره. تقریبا همه مرورگرها این اتفاق براشون میافته.
blackspider
29-11-2016, 22:49
با سلام.
یک سازنده کانال تا چه تعدادی میتونه ممبر رو اد کنه به یک کانال؟
آیا بعد از 200 تا دیگه نمیتونه اد کنه؟
Mohammad Hosseyn
30-11-2016, 03:40
با سلام.
یک سازنده کانال تا چه تعدادی میتونه ممبر رو اد کنه به یک کانال؟
آیا بعد از 200 تا دیگه نمیتونه اد کنه؟
فقط تا 200تا اونم از ین مخاطبینی که شمارشون رو دارید و اوناهم شمارتون رو دارن...
سلام
وقت بخیر
دوستان راهی هست بشه به جای last seen recently زمان آنلاین بودن و اخرین زمان انلاین بودن فرد مشاهده کرد؟
راهی ، اپ رایگان ، اپ غیر رایگان - فرقی نمیکنه...
خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه ضروری هست...
ممنون
Mohammad Hosseyn
01-12-2016, 20:19
سلام
وقت بخیر
دوستان راهی هست بشه به جای last seen recently زمان آنلاین بودن و اخرین زمان انلاین بودن فرد مشاهده کرد؟
راهی ، اپ رایگان ، اپ غیر رایگان - فرقی نمیکنه...
خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه ضروری هست...
ممنون
خیر!!!...نمیشه...
راشا تهرونی
01-12-2016, 20:22
میشه یه کاری کرد ایدیت تو گوشی طرف مقابل کلا دلیت شه؟
محمد جان این ایمو هم مثل تلگرام هستش که جریان اون مخاطبین اونجوری میشه؟ چیزای عجیب غریب توشه . فک کنم اینام مال خونواده باشه
سلام دوستان
میخواستم بدونم این پیغام userX joined telegram! در چه صورتی برای افراد ارسال میشه؟؟
در حالتی که هر دو طرف شماره همو داشته باشن که قطعا ارسال میشه
در حالتی که یک طرفه باشه مثلا A شماره B رو داشته باشه وقتی A به تلگرام join کنه برای B پیغام میره؟؟ یا اگه تو همین حالت B به تلگرام join بشه برای A پیغام میره؟
این پیغام وابسته به contact های فعلی گوشی هست؟ یا وقتی یکبار یه نفر اضافه بشه تو لیست contact های تلگرام(sync اتفاق بیفته) در دفعات بعدی اگر شماره طرف توی contact های گوشی نباشه اون پیغام joined telegram برقرار هست یا خیر؟
عجب سوالی شدا :n02:
سلام دوستان
میخواستم بدونم این پیغام userX joined telegram! در چه صورتی برای افراد ارسال میشه؟؟
در حالتی که هر دو طرف شماره همو داشته باشن که قطعا ارسال میشه
در حالتی که یک طرفه باشه مثلا A شماره B رو داشته باشه وقتی A به تلگرام join کنه برای B پیغام میره؟؟ یا اگه تو همین حالت B به تلگرام join بشه برای A پیغام میره؟
این پیغام وابسته به contact های فعلی گوشی هست؟ یا وقتی یکبار یه نفر اضافه بشه تو لیست contact های تلگرام(sync اتفاق بیفته) در دفعات بعدی اگر شماره طرف توی contact های گوشی نباشه اون پیغام joined telegram برقرار هست یا خیر؟
عجب سوالی شدا :n02:
شما وقتی یک اکانت جدید در تلگرام میسازید اون پیغام برای افرادی که شماره شما (که تازه باهاش اکانت ساختید) رو توی لیست مخاطبینشون دارند میره (در یک مورد دیگه هم این پیغام میره... زمانی که در گذشته یک شماره رو در تلگرام سرچ کردید یا به بیان دیگه از قسمت کانتکت های خود تلگرام یک شماره جدید اد کردید و اون زمان پیغام داده که اکانتی با این شماره موجود نیست و بعدش اون شماره بیاد تل ...)
تا جاییکه من میدونم برای لیست مخاطبین شما (که شماره شما رو نداشته باشند ... پیغامی نمیره ...)
به هر حال هر طور که هست به نظر من اگر توسعه دهندگان تلگرام در آپدیت های آتی این اپلیکیشن گزینه ای رو ایجاد کنند که بشه زمان ساخت اکانت جدید انتخاب کرد که این پیغام برای کیا بره و برای کیا نره و در کل اصلا بره یا نره خیلی بهتر میشه .... )
جدیدا وقتی تلگرام را باز میکنم بالاجبار میخواد که عضو بعضی از کانالها بشه !!
چطوری میشه این کار را غیرفعال کرد ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
tranceyou
05-12-2016, 12:00
دوستان یه سوال داشتم در مورد نظر سنجی هایی که در تلگرام میذاریم ، سوالم اینه که مثلا من یه نظر سنجی گذاشتم که چند روزی ازش گذشته و در حال حاضر زیر اون پست های جدیدی اومده میخوام دوباره همون نظرسنجی رو بدون اینکه رای های داده شده تغییر کنن به پست جدید بیارمش و بالایی پاک بشه باید چیکار کنم؟
.:Bardia:.
06-12-2016, 09:53
سلام ؛ من یه مشکلی با تلگرام دارم ؛ همه نوع فایل خیلی راحت دانلود و باز میشه ولی بعد از این که تلگرام رو میبندم و چند دقیقه بعد بازش میکنم میبینم همه شون حذف شدن و باید دوباره دانلودشون کنم !
حتی تو پوشه Telegram هم نگاه میکنم میبینم فایل ها حذف شدن . ممنون میشم کمک کنید .:n29:
Milad4171
06-12-2016, 12:54
سلام ؛ من یه مشکلی با تلگرام دارم ؛ همه نوع فایل خیلی راحت دانلود و باز میشه ولی بعد از این که تلگرام رو میبندم و چند دقیقه بعد بازش میکنم میبینم همه شون حذف شدن و باید دوباره دانلودشون کنم !
حتی تو پوشه Telegram هم نگاه میکنم میبینم فایل ها حذف شدن . ممنون میشم کمک کنید .:n29:
شما باید تیک Save to Gallery رو بزنید .در غیر اینصورت در گالری ذخیره نمیشه. برای اینکار بعد از دانلود اون موضوع چه عکس چه هرچی میتونید از قسمت منو یا علامت 3 نقطه عمودی گذینه ی Save to Gallery رو بزنید تا در گالری ذخیره بشه
برای ذخیره اتوماتیک هم همین گذینه را در قسمت ستینگ فعال کنین.
سلام
اون فایلها را بعد از دان و باز کردن باید سیو کنی
سیو تو دانلود
سیو تو موزیک
سیو تو گالری
سیو تو ویدیو
سیو تو ...
وگرنه انها تو حافظه کش موقت هست و پاک میشن
SPIRIT PALST III
11-12-2016, 11:33
سلام
من برنامه تلگرام پلاس مخصوص دسکتاپ رو نصب کردم ...ولی هر چی گشتم تنظیمی پیدا نکردم که بشه کانال ها و گروهها رو دسته بندی کرد....
ممنون میشم راهنمایی کنید...
MOHAMMAD2010
11-12-2016, 16:21
تو تلگرام اگه چند نفر بلاک کنن ریپورت میشیم ؟
Juventus FC
14-12-2016, 12:12
سلام
من چند وقت پیش با گوشی خودم یک اکانت تلگرام برای دوستم با شماره خودش درست کردم بعد از اینکه اکانت تلگرام ساخته شد دیدم تلگرام به صورت خودکار از مخاطبین من برای این اکانت استفاده کرده که من مجبور شدم کل مخاطبین خودم از اکانت دوستم حذف کنم
حالا و در حال حاضر اگر کسی از مخاطبین گوشی من اکانت تلگرام میسازه ضمن اعلام به من در تلگرام که مثلا فلانی joib در تلگرام شده به مخاطبین اکانت رفیق منم اضافه میشه! چه طوری مشکل حل کنم؟ بدون اینکه بخواهم من یا اون دیلیت اکانت کنیم.
Milad4171
14-12-2016, 13:17
دوستان عزیز بازم من اینجا به شما اعلام میکنم غیر از برنامه اصلی خود تلگرام از هیچ برنامه ی دیگه ای استفاده نکنید. اگه میخواین روی دسک تاپ دو نسخه یا سه نسخه تلگرام جدا داشته باشید هیچ کاری نداره.
کافیه هر بار که تلگرام رو نصب میکنید اسم برنامه یا آدرس برنامه رو تغییر بدید . یعنی 3 تلگرام با 3 آدرس جدا. رو خود صفحه دسکتاپ هم میتونین با تغییر اسم وجه تمایزش رو مشخص کنین اینطوری 3 تا تلگرام جدا دارین
ولی هرگز از برنامه های جانبی استفاده نکنید .
محمد7966
14-12-2016, 17:51
تو تلگرام اگه چند نفر بلاک کنن ریپورت میشیم ؟
شنیدم که اگر کسی رو هم زیاد بلاک کنند ریپورت میشه ولی خودم تا حالا تجربه نداشتم
mohsen_gh1991
17-12-2016, 11:12
سلام دوستان
من یه مشکلی تو تلگرام دارم اینه که ویدئو که میفرستم طرف مقابل نمیتونه ببینه . بعد از دانلود کردن موقع باز کردن فایل پیغام file has incorrect data میده بهش. فک میکنم مشکل از طرف من باشه که فایلو میفرستم چون با فایلایی که دیگران براش میفرستن مشکلی برای پخشش نداره .
کسی میدونه باید چکار کنم ؟
ممنون
یه دونه تست برای یکی دیگه بفرست ببین آیا برای نفر بعدی هم همین مشکل هست یا نه
mohsen_gh1991
17-12-2016, 14:49
یه دونه تست برای یکی دیگه بفرست ببین آیا برای نفر بعدی هم همین مشکل هست یا نه
نه برای همه همینطوریه
فایل ویدئویت از کلیپ های دانلود شده در گوشیت هست یا اینکه فیلمی که از دوربین گوشیت که گرفتی هست ؟
mohsen_gh1991
17-12-2016, 15:30
هم فایلای گوشیم و هم فیلمایی که میگیرم . هیچکدومش بعد از دانلود شدن دیده نمیشه
saeid 22
18-12-2016, 18:26
سلام من آخرین ورژن تلگرام رو نصب کردم ولی کد تایید برام ارسال نمیشه میخواستم بدونم مشکل از چی هستش؟
سلام من آخرین ورژن تلگرام رو نصب کردم ولی کد تایید برام ارسال نمیشه میخواستم بدونم مشکل از چی هستش؟
تلگرامت به اینترنت دسترسی داره؟
شمارت رو یه بار بدون صفر بزن یه بار با صفر.
این شماره در دست کس دیگه فعال که نیست؟!
دوستان دیروز باید از ریپ در میومدم ولی چند روزه دیگه تاریخ ساعت نمیزنه
نکنه همیشگی ریپ شدم :n28:
880446534
20-12-2016, 22:13
سلام دوستان.
امروز تو یه کانالی یه تریلر فیلم گذاشتن، بعد زیرش یه لینک بود،که روش میزدی، میرفت به اولین تریلر قبلی که مرتبط با مطلب تریلر دوم بود.
حالا چطوری میشه چنین کاری کرد؟
تو گروه ها هم میشه؟؟؟
sent from my tapatalk
دوستان دیروز باید از ریپ در میومدم ولی چند روزه دیگه تاریخ ساعت نمیزنه
نکنه همیشگی ریپ شدم :n28:
کسی نمیدونه؟!
در ضمن چطوری میشه آی دی یکی رو به ریپورت ارسال کرد؟
تا وقتی نیاد پی وی نمیشه ولی من میخوام دستی بفرستم اگه میشه راهنماییم کنین؟
abbascfc
22-12-2016, 21:45
سلام دوستان
در برنامه تلگرام وقتی یک پیام ارسال می کنیم اگر اینترنت طرف روشن باشه و پیام بهش برسه اما نخونه ، آیا کماکان یک تیک کنار پیام ارسالیمون زده میشه؟؟ یا نه مثل واتس آپ اگه اینترنت طرف روشن باشه دو تا تیک میخوره و وقتی خوند دو تیک آبی میشه؟؟
در واقع منظورم اینه که تا وقتی طرف پیاممون رو نخونه همون یک تیک کنار پیاممون باقی میمونه در تلگرام؟؟
amirdiba
22-12-2016, 21:47
سلام دوستان
در برنامه تلگرام وقتی یک پیام ارسال می کنیم اگر اینترنت طرف روشن باشه و پیام بهش برسه اما نخونه ، آیا کماکان یک تیک کنار پیام ارسالیمون زده میشه؟؟ یا نه مثل واتس آپ اگه اینترنت طرف روشن باشه دو تا تیک میخوره و وقتی خوند دو تیک آبی میشه؟؟
در واقع منظورم اینه که تا وقتی طرف پیاممون رو نخونه همون یک تیک کنار پیاممون باقی میمونه در تلگرام؟؟
بله. و گاها حتی بخونه هم همون ی تیک .الان همه حالت روح دارن
MMDFullHD
22-12-2016, 21:54
سلام دوستان.
امروز تو یه کانالی یه تریلر فیلم گذاشتن، بعد زیرش یه لینک بود،که روش میزدی، میرفت به اولین تریلر قبلی که مرتبط با مطلب تریلر دوم بود.
حالا چطوری میشه چنین کاری کرد؟
تو گروه ها هم میشه؟؟؟
sent from my tapatalk
روی پست نگه دار copy post link رو بزن این لینک میاد دستت
خیر فقط چنل امکانپذیره
موقعی که میخوام یه نفر را به گروه اضافه کنم این پیغام را میده
لطفا کمک کنید.
forbidddden
23-12-2016, 12:05
سلام دوستان برنامه تلگرام مشکل پیدا کرده و مشکل اینه که وقتی کد اس ام اس رو میزنم واسه وارد شدن به تلگرام یه لحظه لود میشه و بعد میاد رو صفحه اول.
دیروز توی قسمت active sessions ترمینیت آل کردم. بعد از این مشکل پیش اومد
حالا رو هر دستگاه دیگه امتحان میکنم جواب نمیده
محمد7966
23-12-2016, 12:09
موقعی که میخوام یه نفر را به گروه اضافه کنم این پیغام را میده
لطفا کمک کنید.
میگه شما به اندازه کافی عضو ادد کردید
بذار فردا یا بده یکی دیگه ادد کنه
میتونید یه کار دیگه هم بکنید:لینک گروهو براش بفرستید تا خودش عضو بشه
سلام دوستان برنامه تلگرام مشکل پیدا کرده و مشکل اینه که وقتی کد اس ام اس رو میزنم واسه وارد شدن به تلگرام یه لحظه لود میشه و بعد میاد رو صفحه اول.
دیروز توی قسمت active sessions ترمینیت آل کردم. بعد از این مشکل پیش اومد
حالا رو هر دستگاه دیگه امتحان میکنم جواب نمیده
از وب تلگرام استفاده کن.
اگه وارد شد. دفعه بعد روی گوشیت وارد کن که دیگه کد به سیمکارتت نمیاد و به همون صفحه تلگرامت میره. البته اگه آنلاین باشی.
mehdeejay
24-12-2016, 20:55
اگه کسی در گوشی قبلیش تلگرام رو حذف نکرده باشه و میدونم و میدونیم اگه حذف نشه و گوشی دست شخص تازه افتاده باشه به محض وصل شدن به وای فای گفتگوها براش میاد حتی اگه سیم کارت تو گوشی نباشه
ولی قضیه اینه که طرف در گوشی جدیدش هم با همون خط گوشی قبلی تلگرام نصب و ثبت نام کرده....
با این حال باز رو گوشی قبلی پیام ها و گفتگوهاش میاد؟
Mohammad Hosseyn
24-12-2016, 21:45
اگه کسی در گوشی قبلیش تلگرام رو حذف نکرده باشه و میدونم و میدونیم اگه حذف نشه و گوشی دست شخص تازه افتاده باشه به محض وصل شدن به وای فای گفتگوها براش میاد حتی اگه سیم کارت تو گوشی نباشه
ولی قضیه اینه که طرف در گوشی جدیدش هم با همون خط گوشی قبلی تلگرام نصب و ثبت نام کرده....
با این حال باز رو گوشی قبلی پیام ها و گفتگوهاش میاد؟
بله... مگه اینکه در قسمت active sessions دستگاههای دیگه رو حذف کنن ...
nimahandsomboy
27-12-2016, 19:06
با سلام
در تلگرام ایا راهی هست که
تمام عکس و فیلمها داخل رم گوشی ذخیره بشه؟؟
چون حافظه خود گوشی کم هست من میخوام عکس و فیلم داخل میکرو رم ذخیره بشه
خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
Mohammad Hosseyn
27-12-2016, 19:14
با سلام
در تلگرام ایا راهی هست که
تمام عکس و فیلمها داخل رم گوشی ذخیره بشه؟؟
چون حافظه خود گوشی کم هست من میخوام عکس و فیلم داخل میکرو رم ذخیره بشه
خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
جدای از اینکه اگر عکس و فیلما تو گالری گوشی نمایش داده میشه میتونید دستی جایجا کنید کلشون رو هر دفعه ولی فکر میکنم منتقل کردن اپلیکیشن به کارت حافظه با نرم افزارهای که اصطلاحا بهشون میگن move to sd مشکل رو حل کنه. فقط رو بعضی از گوشیها مثل اینکه اینکار نیاز به روت شدن داره برای اینکار (اندروید).
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
nimahandsomboy
27-12-2016, 19:16
در تلگرام داخل کانال
ایا راهی هست که به ابتدا کانال برم و تمام مطالب کانال را از روزی که کانال ساخته شد مشاهده کنم؟؟؟
برای اینکه به اخر کانال بریم یه فلش سمت راست هست که راحت میرم اخرین پست کانال
ایا راهی هست برای رفتن ابتدای کانال؟؟؟ اولین پست کانال منظورم
یه کانال هست میخوام مطالبشو از اول مرور کنم
amirdiba
27-12-2016, 19:21
در تلگرام داخل کانال
ایا راهی هست که به ابتدا کانال برم و تمام مطالب کانال را از روزی که کانال ساخته شد مشاهده کنم؟؟؟
برای اینکه به اخر کانال بریم یه فلش سمت راست هست که راحت میرم اخرین پست کانال
ایا راهی هست برای رفتن ابتدای کانال؟؟؟ اولین پست کانال منظورم
یه کانال هست میخوام مطالبشو از اول مرور کنم
شما نسخه موبوگرام تلگرام رو نصب کن هم میشه رفت به پیام های قدیمی هم میشه تمام دانلود ها رو به رم فرستاد. روت هم نمیخاد
با سلام.
مناسب ترین نرخ تبلیغات در حال حاضر چند هست؟ من یه کانال دارم می خوام تبلیغ کنم. تصمیم ندارم ممبر اضافه کنم. بلکه تبلیغ کنم تا مشتری برای خرید محصول و سرویس مراجعه کنه. بعضی ها با ارسال نوتیفیکشن گروهی این کار رو می کنن و بعضی ها بنر می فرستن تو کانال های عضو بالا. نمی دونم کدومش بهتره!
با تشکر پیشاپیش
saeediranzad
28-12-2016, 06:02
من یه خرده درباره تفاوت کانال عمومی و ربات مطالعه کردم. ولی هنوز درست متوجه نشدم که باید عضو کدوم شد.
مثلاُ mobinیا mobinbot؟
برای مشترکین مبین نت.
Mohammad Hosseyn
28-12-2016, 10:36
شما نسخه موبوگرام تلگرام رو نصب کن هم میشه رفت به پیام های قدیمی هم میشه تمام دانلود ها رو به رم فرستاد. روت هم نمیخاد
در عوض فاتحه امنیت رو باید خوند!! من به شخصه روی امنیت خود نسخه اصلی تلگرام شک دارم چه برسه نسخه های غیر رسمی که اصلا توصیه نمیشه استفاده ازشون...
Armin.Computer
28-12-2016, 13:31
من یه خرده درباره تفاوت کانال عمومی و ربات مطالعه کردم. ولی هنوز درست متوجه نشدم که باید عضو کدوم شد.
مثلاُ mobinیا mobinbot؟
برای مشترکین مبین نت.
تا جایی که می دونم bot همون ربات هست
فکر کنم آدرس کانال تلگرام مبین نت این باشه
amirdiba
28-12-2016, 15:30
در عوض فاتحه امنیت رو باید خوند!! من به شخصه روی امنیت خود نسخه اصلی تلگرام شک دارم چه برسه نسخه های غیر رسمی که اصلا توصیه نمیشه استفاده ازشون...
نسخه مشکل داشته باشه تلگرام بهش اجازه کار نمیده. اینا فقط بزک دوزک میشه. تازه خود تلگرام گفته اگه از حالت چت محرمانه استفاده نکنی هیچ چیزی رو تضمین نمیکنه. بعد توایران زیاد نگران امنیت نباش.
نسخه مشکل داشته باشه تلگرام بهش اجازه کار نمیده. اینا فقط بزک دوزک میشه. تازه خود تلگرام گفته اگه از حالت چت محرمانه استفاده نکنی هیچ چیزی رو تضمین نمیکنه. بعد توایران زیاد نگران امنیت نباش.
موبو از سرور جانبی هانیستا اگه اشتبا ننوشته باشم استفاده میکنه و تماما یک ابزار شنود هست. با وفوروارد کردن پیام شما، مدیران سرور هانیستا قادرن کلیه مشخصات کاربری شمارا مورد بررسی قرار بدن. و مدیریت این سرور در اختیار سبزجامگان است. این برنامه بر روی گوگل پلی بارگذاری نشده چراکه گوگل آنرا یک برنامه ناامن برای کاربران در نظر داره.
اتفاقا بایستی نگران امنیت در ایران بود. امنیت در ایران به معنای سرقت حسابهای کاربری نیست. چونکه پولی در حسابشون نیست. امنیت برای ایرانی ها معنا و مفهوم دیگر دارد.. :n24:
تلگرام به کسی اجازه فعالیت نداده و برنامه موبو دو سروره هستش. یعنی یک سرور اصلی تلگرام که دقیقا کپی سورس خود برنامه تلگرامه و سرور جانبی هانیستا که با دستوراتی به یکدیگر متصل شدن.
تلگرام گفته اگه از حالت چت محرمانه استفاده نکنی هیچ چیزی رو تضمین نمیکنه
هیچ چیزی تضمین شده نیست اما فقط چت محرمانه هستش که قابلیت پاک کردن محتوا از فضای ابری رو داره. یعنی شما از گوشی خودت میتونی محتوای متنی موجود در چت خصوصیتان را حتی از داخل گوشی طرف مقابل هم پاک کنی. :n18:
saeediranzad
29-12-2016, 05:20
تا جایی که می دونم bot همون ربات هست
فکر کنم آدرس کانال تلگرام مبین نت این باشه
نه Mobinnet هست. ولی اینها هم هست: Mobinbot و Mobin_bot
البته من کلی گفتم. اینها مثال بود. یعنی نیازی به عضو شدن در ربات هست؟
Armin.Computer
29-12-2016, 10:31
نه Mobinnet هست. ولی اینها هم هست: Mobinbot و Mobin_bot
البته من کلی گفتم. اینها مثال بود. یعنی نیازی به عضو شدن در ربات هست؟
اگر ربات خود مبین نت هست و خدماتی میده می تونید استفاده کنید به نظرم
ولی مطمئن هستید این ربات رسمی خود مبین نت هست ؟
amirdiba
29-12-2016, 17:14
موبو از سرور جانبی هانیستا اگه اشتبا ننوشته باشم استفاده میکنه و تماما یک ابزار شنود هست. با وفوروارد کردن پیام شما، مدیران سرور هانیستا قادرن کلیه مشخصات کاربری شمارا مورد بررسی قرار بدن. و مدیریت این سرور در اختیار سبزجامگان است. این برنامه بر روی گوگل پلی بارگذاری نشده چراکه گوگل آنرا یک برنامه ناامن برای کاربران در نظر داره.
اتفاقا بایستی نگران امنیت در ایران بود. امنیت در ایران به معنای سرقت حسابهای کاربری نیست. چونکه پولی در حسابشون نیست. امنیت برای ایرانی ها معنا و مفهوم دیگر دارد.. :n24:
تلگرام به کسی اجازه فعالیت نداده و برنامه موبو دو سروره هستش. یعنی یک سرور اصلی تلگرام که دقیقا کپی سورس خود برنامه تلگرامه و سرور جانبی هانیستا که با دستوراتی به یکدیگر متصل شدن.
هیچ چیزی تضمین شده نیست اما فقط چت محرمانه هستش که قابلیت پاک کردن محتوا از فضای ابری رو داره. یعنی شما از گوشی خودت میتونی محتوای متنی موجود در چت خصوصیتان را حتی از داخل گوشی طرف مقابل هم پاک کنی. :n18:
میشه مستنداتتون رو ارایه بدین؟ اگه اینطور باشه رو هر برنامه ای که رو ایران وارد بشه باید اینطوری تلقی کنیم.اگه اینه چرا ویچت بی تالک و غیره فیلتره. نمیشه اونا رو دو سروره کرد؟ بیخودی مردمو نترسونید مگه اسنادتون قوی باشه. گوگل پلی به خیلی برنامه ها مجوز نمیده.اینستا و واتس اپ مال فیسبوکه . اینا که بیشتر باید ترسید. این عقیده شماست مگه ثابت کنید
میشه مستنداتتون رو ارایه بدین؟ اگه اینطور باشه رو هر برنامه ای که رو ایران وارد بشه باید اینطوری تلقی کنیم.اگه اینه چرا ویچت بی تالک و غیره فیلتره. نمیشه اونا رو دو سروره کرد؟ بیخودی مردمو نترسونید مگه اسنادتون قوی باشه. گوگل پلی به خیلی برنامه ها مجوز نمیده.اینستا و واتس اپ مال فیسبوکه . اینا که بیشتر باید ترسید. این عقیده شماست مگه ثابت کنید
اتفاقا رو هر برنامه ای که وارد ایران میشه باید اینطور تلقی کنی. مگه نوکیا نبود که کد شنود موبایل رو به ایران داده بود.؟ مگه سامسونگ نبود که کد شنود موبایل رو به ایران داده بود.؟ اینها هم به اسناد نیاز دارن؟ دیگه تو کل خبرگذاری ها هم گفته بودن، تعرض به حریم خصوصی افراد.
حتی شنود برنامه تلگرام هم رو سر زبونها افتاده بود. تا اینکه مدیریت تلگرام حاضر نشده بود اینکار رو در ازای پول بسیار هنگفتی که ایران میخواست بهش بده قبول کنه. هرچند این نپذیرفتنه تا حدودی غیرمنطقی بود. شاید واقعا انسان دوست بوده.
مدیر تلگرام یک فرد روسی هست و همین خواسته رو دولت روس ازش کرد که اون ناچار شد تمام سرورش رو جمع آوری کنه و به یک کشور دیگه بره تا زیر بار این حواسته نره. و حتی عنوان کرده به طور مرتب کشور رو عوض میکنه. این مطلب رو در اینترنت میتونید ببینید و من خودم از طریق سرچ گوگل این مطالب رو عنوان میکنم.
از وقتی که بحث ف یلترینگ تلگرام پیش اومد، ایران مذاکراتی رو با مدیر تلگرام کرد که IP کاربران رو در اختیارش بزاره و به نتیجه نرسید و بحث ف یلترینگ هم بخاطر هم همه شدن تقریبا به ضرر سیاست شد و از اونجا که امنیت این شبکه خیلی بالا بود و همه هم میدونند که تا بحال کسی قادر به هک این شبکه نشده، ایران ناچار شد برنامه موبو رو وارد کافه بازار کنه و از اونجاکه این برنامه قابلیتهای جالبی داشت، و با تبلیغات وسیعی که این برنامه در گروهها و کانالها کرد، این برنامه تقریبا همه گیر شد. در نسخه های اولیه این برنامه در گوگل پلی بارگذاری میشد و طولی نکشید که اون نسخه هم از رو گوگل به دلیل ناامن بودن حذف شد. اینو که دیگه همه میدونن که کافه بازار تا چه حد دست به این خیانتها میزنه. مثل حذف کلش و خیلی از برنامه ها از روی سرور کافه بازار.
به نظر شما چه جور اسنادی میشه برای این مطلب آورد؟ انتظار داری یک سایتی منحصرا بیاد به بحث و آنالیز این مسئله بپردازه؟ وقتی که همه میگن هیچ سروری غیر از گوگل پلی نمیشه به امنیت نرم افزارهاش اعتماد کرد، دیگه جای بحث برای این مسئله وجود نداره...! این مسئله اونقدر با ارزش نیست که کسی بخواد زحمت همچین کاری رو به خودش بده.
حتی در اینترنت صحبتهایی از سرور دوم موبو شده و مدیریت سیستم گفته که کاربران از امنیت این سرور نگران نباشن و همین جمله خودش موجب نگرانیه. یک ماست فروش هیچ وقت نمیاد بگه ماست من ترشه.
برنامه موبو میتونست بی نیاز از سرور هانیستا باشه ولی اونها آپدیت برنامه رو بهانه کردن...
ایران به شدت دنبال بدست آوردنه IP کاربران خاص در تلگرامه
من هیچ چیز دیگه ای نمیتونم در مورد موبو بگم و شما هم هیچ دلیلی بر ایمن بودنش نمیتونی عنوان کنی. این فقط یک توصیه هست به کسانی که احیانا فریب قابلیتهای موبو رو میخورن و شما دست کم میتونی به دوستات که داری پیشنهاد این برنامه رو میکنی بگی که امنیت این برنامه تضمین شده نیست و از سرور گوگل پلی حذف شده، با اینکه قبلا بر روی سرور بوده و احتمال چه عواقبی میتونه واسش داشته باشه.
در زمان وی چت مشکلات کشور به حدی نبود که الان تلگرام آبروشو گذاشته رو آفتاب (فیش ها نجومی و کنسرت و زمین خواری و طوسی و سبز و بنفش و و و...) و با خیال راحت ویچت رو فیلتر کرد و دست عموم رو کوتاه کرد. اما الان بحث فرق میکنه. در تلگرام خیلی چیزا گفته میشه.
بحث فیلترینگ وارد مرحله سختی شده و میبینی که واقعا از هر لحاظ بایستی اینستا فیلتر بشه ولی نمیشه. چونکه دیگه نمیتونن اسب فیلترینگ رو اینطوری تاخت ببرن.
داستان بیتالک هم که خیلی غم انگیزه، بیتاک رو فقط ایرانیها استفاده میکردن و با وجود اینکه قابلیت شنود داشت باز هم فیلترش کردن. چونکه واقعا یک مهره سوخته بود و هیچ دردی نمیخورد. شما با برنامه های فیک لوکیشن موقعیتتو تغییر بده و ببین کجای دنیا میتونی 10 تا کاربر آنلاین در 12 ساعت گذشته پیدا کنی... !
بحث فیلتر نیست. بحث امنیته. بحث شنود شدنه. بحث لو رفتن IP هست. بحث رسد کردن صفحه کاربره. بحث برسسی شماره تلفنها و پیامهای SMS هست. دسترسی داره به این محلها دیگه!
امنیت یک مغوله شخصی هست. امنیت به دیگران توصیه میشه. دیگران میتونن رعایت نکنن.
مثلا من تقریبا 10 ساله از آنتی ویروس استفاده نمیکنم و حتی آنتی ویروس ویندوزدفدر رو هم کلا متوقف کردم. از تمام ویژگیهای خرید اینترنتی ، فلش و هارد اکسترنال استفاده میکنم.
این درسته که ادعا کنم نصب کردن آنتی ویروس به روز یک عقیده شخصی و احساسیه و دلیلی نداره دیگران رو بترسونیم؟!
من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
saeediranzad
30-12-2016, 05:13
اگر ربات خود مبین نت هست و خدماتی میده می تونید استفاده کنید به نظرم
ولی مطمئن هستید این ربات رسمی خود مبین نت هست ؟
نه دیگه. اگه میدونستم اصلاُ چیه که نمیپرسیدم.
میخواهم بدونم این bot ها چیه.
afshin b
30-12-2016, 11:40
راهی هست که بشه فهمید چه کسی یک استیکر خاص رو درست کرده؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Armin.Computer
30-12-2016, 12:54
نه دیگه. اگه میدونستم اصلاُ چیه که نمیپرسیدم.
میخواهم بدونم این bot ها چیه.
تو سایت مبین نت چک کنید
معمولا باید تو سایتشون اعلام رسمی داشته باشن
چندروزه توی گوشی خودبخود تلگرام باز میشه و میخواد عضو یک کانال بشه(هردفه کانالهاش فرق میکنه و همش هم فارسی هستن) چه وسط چت چه وقتی گوشی قفله
تلگرام رو حذف و دوباره نصب کردم.تو تنظیمات هم فقط مخاطبین اجازه ادد کردنم تو گروه ها رو دارن ولی بازم این مشکل سرجاشه.اپلیکیشن اضافی هم توی گوشیم نصب نیست که اینارو بکنه.برای حلی این مشکل که بدجور رو اعصابمه چیکار باید بکنم!!!!
amirdiba
31-12-2016, 22:36
چندروزه توی گوشی خودبخود تلگرام باز میشه و میخواد عضو یک کانال بشه(هردفه کانالهاش فرق میکنه و همش هم فارسی هستن) چه وسط چت چه وقتی گوشی قفله
تلگرام رو حذف و دوباره نصب کردم.تو تنظیمات هم فقط مخاطبین اجازه ادد کردنم تو گروه ها رو دارن ولی بازم این مشکل سرجاشه.اپلیکیشن اضافی هم توی گوشیم نصب نیست که اینارو بکنه.برای حلی این مشکل که بدجور رو اعصابمه چیکار باید بکنم!!!!
رو نسخه اصلی تلگرام معمولا این مشکل نیست و این مشکل به خاطر ورژنهای دیگه تلگرام پیش میاد یا برنامه های جانبی که نصب کردین. الان هرچی نرم افزار جذاب نوشته میشه بدون اجازه یا از این کارا میکنه یا بدون اجازه با اس ام اس عضو این اس های ارزش افزودت میکنه. کلا حریم خصوصی ما ایرانی ها بی معنی شده. دقیقا از جایی میخوری که انتظار نداری. این جور چیزا وحشتناک زیاد شده. باید فقط از مارکت گوگل برنامه بگیری . این مشکلت هم اگه به صورت نوتیفیکیشن اول میاد ،دستت رو روی نوتیفیکیشن نگه دار معمولا هدایتت میکنه به اپ اینفو برنامه ای که باعثش شده و پاکش کن.
amirdiba
31-12-2016, 23:03
اتفاقا رو هر برنامه ای که وارد ایران میشه باید اینطور تلقی کنی. مگه نوکیا نبود که کد شنود موبایل رو به ایران داده بود.؟ مگه سامسونگ نبود که کد شنود موبایل رو به ایران داده بود.؟ اینها هم به اسناد نیاز دارن؟ دیگه تو کل خبرگذاری ها هم گفته بودن، تعرض به حریم خصوصی افراد.
از چه نرمافزاری استفاده کنیم به نظرشما. چیزی که امنیت نسبی داشته باشه
از چه نرمافزاری استفاده کنیم به نظرشما. چیزی که امنیت نسبی داشته باشه
توصیه ما اینه که در مورد چت تلگرام از نرم افزار اصلی تلگرام استفاده کنید.
هرچند موبو قابلیتهای خیلی خوبی داره ولی بدیهاش مهمتر از خوبیهاشه.
موبو میتونه برای بعضی اشخاص مناسب باشه
با آمار شخصیتی که در دورور ور خودمون میبینیم میتونیم به جرات بگیم که موبو برای 90 درصد ایرانی ها مناسب نیست. و خاصیت شنود این برنامه میتونه وسشون دردسر درست کنه.
رو نسخه اصلی تلگرام معمولا این مشکل نیست و این مشکل به خاطر ورژنهای دیگه تلگرام پیش میاد یا برنامه های جانبی که نصب کردین. الان هرچی نرم افزار جذاب نوشته میشه بدون اجازه یا از این کارا میکنه یا بدون اجازه با اس ام اس عضو این اس های ارزش افزودت میکنه. کلا حریم خصوصی ما ایرانی ها بی معنی شده. دقیقا از جایی میخوری که انتظار نداری. این جور چیزا وحشتناک زیاد شده. باید فقط از مارکت گوگل برنامه بگیری . این مشکلت هم اگه به صورت نوتیفیکیشن اول میاد ،دستت رو روی نوتیفیکیشن نگه دار معمولا هدایتت میکنه به اپ اینفو برنامه ای که باعثش شده و پاکش کن.
اتفاقا رو نصب برنامه ها حساسم و همه برنامه هامو از مارکت گوگل میگیرم و آپدیت میکنم.بصورت نوتیفیکیشن نمیاد.اگه تلگرام باز نباشه خودبخود باز میشه و پیامی میاد که میخواید تو این کانال عضو بشید یا نه.
چندبار با مرورگر گوشی تو سایتهای دانلود آهنگ رفتم و خودشون خودبخود تلگرام رو باز میکردن که وارد کانالشون بشم.بعد از اون حتی مرورگر رو حذف کردم ولی مشکلم حل نشد
اتفاقا رو نصب برنامه ها حساسم و همه برنامه هامو از مارکت گوگل میگیرم و آپدیت میکنم.بصورت نوتیفیکیشن نمیاد.اگه تلگرام باز نباشه خودبخود باز میشه و پیامی میاد که میخواید تو این کانال عضو بشید یا نه.
چندبار با مرورگر گوشی تو سایتهای دانلود آهنگ رفتم و خودشون خودبخود تلگرام رو باز میکردن که وارد کانالشون بشم.بعد از اون حتی مرورگر رو حذف کردم ولی مشکلم حل نشد
این مشکل جدیدیه که مهندسان وب نویس ازش سوء استفاده کردن و تابحال راه حلی براش داده نشده. درواقع هنوز مهندسان ما به فکر حل این مسئله نیافتادن. بایستی سرور تلگرام به فکر این مسئله باشه و همینطور مرورگرها قابلیتی داشته باشن (مثل پاپ آپ بلاکر)، که این خاصیت رو هم بلاک کنن...
فعلا ناچاریم به شما بگیم که در عذاب باشید :n27:
مشکل شما از تلگرام نیست.
یک بد افزاری در گوشی شما قرار داره که بطور مرتب صفحه ایی که کانالهای تلگرامی درش ثبت شدن و بصورت پاپ آپ هستن رو لود میکنه. اینکار احتمالا در پس زمینه گوشی و دور از دید شما انجام میشه و نتیجتا اون پاپ آپ به تلگرام شما انتقال پیدا میکنه و تلگرام هم کارش رو به درستی انجام میده.
اون تنظیمات تلگرام هم که فقط مخاطبها ادد کنن، هیچ دردی از شما دوا نمیکنه.
پیشنهاد اول و پر هزینه و کم دردسر:
گوشیتو ریست کن. بعد تلگرام نصب کن. :n27:
پیشنهاد دوم و کم هزینه ولی پردردسر:
نرم افزار Mobiwol نصب کن. از این سایت هم میتونی بگیری mobiwol.com
این برنامه یک تونل هست و حجم کمی داره. کارش اینه که اجازه دسترسی به اینترنت رو بخشهای مختلف گوشی محدود میکنه. یعنی هر برنامه ای که دوست داشتی به نت وصل بشه رو بهش اجازه میدی. و هرکیم که دوست نداری به نت ارتباط بگیره رو محدود میکنی.
این برنامه یک ویژگی داره:
اگر برنامه ای بخواد به نت وصل بشه، در بالای صفحه یک خط ناتیفی میکنه که مثلا ارتباط تلگرام به اینترنت تایید شد. و حتی اگه برنامه ای که محدود شده هم بخواد به نت وصل شه میگه که مثلا ارتباط موزیک پلیر به اینترنت محدود شد.
نکته جالبترش اینه که هر برنامه ایی تلاش میکنه به اینترنت دسترسی پیدا کنه این ناتیفی ها میاد...! و اگر برنامه ای قصد اینترنت گرفتن ندشته باشه همچین پیغامهایی داده نمیشه.
اینطوری میتونی بفهمی که چه برنام هایی در گوشی شما تلاش میکنن که از اینترنت استفاده کنن. واون بدافزاره رو تشخیص بدی
MOHAMMAD2010
01-01-2017, 20:23
اقا به نظر من گوشیتو ریست کن
چون احتمالا یه نرم افزار داره این کارو میکنه - خود تلگرام در حالت عادی اصلا اینجوری نمیشه
با سلام من تلگرام با اخرین ورژن اپدیت کردم الان یه مشکلی پیش اومده و اون اینه که تو اعلانات تلگرام پیام جدید نیاد ولی تو گروه یا کانال که می رم پیام نیست و پیام نشون نمی ده
- - - Updated - - -
با سلام من تلگرام با اخرین ورژن اپدیت کردم الان یه مشکلی پیش اومده و اون اینه که تو اعلانات تلگرام پیام جدید میاد ولی تو گروه یا کانال که می رم پیام نیست و پیام را نشون نمی ده
آقا هیچ راهی نیست من از ریپورت همیشگی در بیام؟! :n14:
محمد7966
08-01-2017, 10:24
آقا هیچ راهی نیست من از ریپورت همیشگی در بیام؟! :n14:
راهش اینه که به سامانه رسمی تلگرام پیام بدی
و به سوالایی که ازت میپرسه جواب بدی و بگی اشتباهی رخ داده و از این جور حرفها و اینه چند روز به تلگرام سر نزن یا کم سر بزن و هیچ وقت هم به پی وی مردم نری
شاید یه فرجی بشه و از ریپورتی بیای بیرون
این هم سامانه spambot
این اصطلاح " پی وی " مخفف چیه ؟
Mohammad Hosseyn
08-01-2017, 10:45
این اصطلاح " پی وی " مخفف چیه ؟
private
اصطلاحا پیغام خصوصی.
راهش اینه که به سامانه رسمی تلگرام پیام بدی
و به سوالایی که ازت میپرسه جواب بدی و بگی اشتباهی رخ داده و از این جور حرفها و اینه چند روز به تلگرام سر نزن یا کم سر بزن و هیچ وقت هم به پی وی مردم نری
شاید یه فرجی بشه و از ریپورتی بیای بیرون
این هم سامانه @spam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])bot
سامانش که چند بار پیام زدم ولی میگه متاسفانه نمیتونیم ! :n14:
الان که ریپورتم پی وی نیتونم برم ک :n14:
یعنی فور اور ریپورت ! :n28:
محمد7966
08-01-2017, 11:03
سامانش که چند بار پیام زدم ولی میگه متاسفانه نمیتونیم ! :n14:
الان که ریپورتم پی وی نیتونم برم ک :n14:
یعنی فور اور ریپورت ! :n28:
آره خب میگه نمیتونیم ولی این نمیتونیم رو به خاطر این میگه که تو بهش جواب دادی من پی وی مردم رفتم یا تبلیغ کردم یا...
قبلا انگلیسی می پرسید الان فکر کنم فارسی شده
بهت چندتا گزینه میده اگر بگی من تبلیغ کردم یا رفتم پی وی مردم یا....بهت میگه متاسفانه نمیتونیم شما را از ریپورتی در بیاریم ولی اگر بگی هیچ کدام از این کارها رو انجام ندادم
بهت میگه پس ببخشید اشتباهی رخ داده،سر فرصت شما را از ریپورتی میاریم بیرون
اینم بگم عجله ای برای خروج از ریپورتی نکن،خود من 4 ماه ریپورت بودم البته اوایل این سامانه تلگرام هنوز بوجود نیومده بود
ولی یکی از اعضای گروه گفت من به این سامانه پیام دادم و 3 روزه اومدم بیرون از ریپورتی
یه بار هم یه نفر گفت من فقط 3 روز از تلگرام استفاده نکردم و از ریپورتی اومدم بیرون البته اون موقع این سامانه نبود
آره خب میگه نمیتونیم ولی این نمیتونیم رو به خاطر این میگه که تو بهش جواب دادی من پی وی مردم رفتم یا تبلیغ کردم یا...
قبلا انگلیسی می پرسید الان فکر کنم فارسی شده
بهت چندتا گزینه میده اگر بگی من تبلیغ کردم یا رفتم پی وی مردم یا....بهت میگه متاسفانه نمیتونیم شما را از ریپورتی در بیاریم ولی اگر بگی هیچ کدام از این کارها رو انجام ندادم
بهت میگه پس ببخشید اشتباهی رخ داده،سر فرصت شما را از ریپورتی میاریم بیرون
اینم بگم عجله ای برای خروج از ریپورتی نکن،خود من 4 ماه ریپورت بودم البته اوایل این سامانه تلگرام هنوز بوجود نیومده بود
ولی یکی از اعضای گروه گفت من به این سامانه پیام دادم و 3 روزه اومدم بیرون از ریپورتی
یه بار هم یه نفر گفت من فقط 3 روز از تلگرام استفاده نکردم و از ریپورتی اومدم بیرون البته اون موقع این سامانه نبود
نه منم بهش میگم نرفتم پی وی تبلیغ کنم! میزنیم باعث آزار اذیت نشدیم و اینا همون گزینه رو میزنم.
خب قبلا تاریخ میزد که فلان روز در میای ولی چند بار پشت سر هم متاسفانه تو چندتا گروه که تبلیغ کانالمو کردن نامردی کردن زدن ریمو و ریپورت که دگ بعد اون تاریخ نزد سامانه تلگرام. فک کنم الان 1 ماهی شده تاریخ نمیزنه!
فقط مینویسه متاسفیم نمیتونیم بیاریم بیرون و فلان. حتی ایمیل هم زدم هم به سامانه فرستادم بازم هنوزم تاریخ در اومدن از ریپورت رو نمیزنه!
الان دگ فک کنم تلگرام شورشو در اورده کاش اضافه تر تاریخ میزد من دیرتر بیام بیرون نه اینکه یهو بزنه دیگه نمیتونیم از ریپورتی شمارو در بیاریم!
فک نکنم در اومدن از ریپ به نرفتن تو تلگرام منجر بشه.
من یه راه دیگه خونده بودم برای رفع ریپورت که اونم اینطوری بود که دو نفری آی دی همو تغییر میدین و یه گروه میسازین و .... خوندیش؟
محمد7966
08-01-2017, 12:25
نه منم بهش میگم نرفتم پی وی تبلیغ کنم! میزنیم باعث آزار اذیت نشدیم و اینا همون گزینه رو میزنم.
خب قبلا تاریخ میزد که فلان روز در میای ولی چند بار پشت سر هم متاسفانه تو چندتا گروه که تبلیغ کانالمو کردن نامردی کردن زدن ریمو و ریپورت که دگ بعد اون تاریخ نزد سامانه تلگرام. فک کنم الان 1 ماهی شده تاریخ نمیزنه!
فقط مینویسه متاسفیم نمیتونیم بیاریم بیرون و فلان. حتی ایمیل هم زدم هم به سامانه فرستادم بازم هنوزم تاریخ در اومدن از ریپورت رو نمیزنه!
الان دگ فک کنم تلگرام شورشو در اورده کاش اضافه تر تاریخ میزد من دیرتر بیام بیرون نه اینکه یهو بزنه دیگه نمیتونیم از ریپورتی شمارو در بیاریم!
فک نکنم در اومدن از ریپ به نرفتن تو تلگرام منجر بشه.
من یه راه دیگه خونده بودم برای رفع ریپورت که اونم اینطوری بود که دو نفری آی دی همو تغییر میدین و یه گروه میسازین و .... خوندیش؟
یه چیزایی فک کنم خوندم ولی نمیدونم اعتبار داره یا نه
اگر Private Message بشه پیام خصوصی . باید بشه pm پس چرا ملت می گن پی وی ؟
skull_avatar
08-01-2017, 16:57
Private Viewing
یادمه تو این فوروم ها هر کسی می خواست پیغام بده می گفتن "پخ " کن .
حالا تو تلگرام می گن پی وی
skull_avatar
08-01-2017, 17:10
یادمه تو این فوروم ها هر کسی می خواست پیغام بده می گفتن "پخ" کن . حالا تو تلگرام می گن پی وی
پ.خ=پیغام خصوصی
زمان یاهو مسنجر هم ملت می گفتن P.M که همین معنی رو میداد Private Message
حالا پی وی که جدیدا میگن شاید بخاطر اینه که فقط بحث پیغام نیس مثل قبل و بجز پیغام چیزای دیگه مثل انواع فایل هم میشه توش تبادل کرد
چون موبایل فراگیرتر از کامپیوتره و قبلن ها که تلگرام و این شبکه های مجازی نبود . و بیشتر ما می اومدیم تو این فوروم ها و صحبت می کردیم و تو تاپیک ها مشارک می کردیم به نوعی یک شبکه مجازی محسوب می شد .
ولی الان قضیه فرق گرده و با فراگیرتر شدن این شبکه ها مثل تلگرام هر آدم عامی هم داره .
ولی بری به نصف بیشتر اینا بگی معنی "پی وی " رو می دونی، مخفف چی هست . نمی دونه .
مثل اون قضیه ربات هاست که اوایل اومده بود می گفتن ویروس هک و ..
یا هر کسی که آی دی داشت ، یه سری فکر می کردن این هک شده!!!!
[
private یعنی خصوصی. که میگن بیا خاص. فکر کنم این بشه. come to my PV (private). i
private maessage یعنی پیام خصوصی بده.
یه چیزایی فک کنم خوندم ولی نمیدونم اعتبار داره یا نه
سلام
بعضی کانالارو میبینی لینک عضویتشون مثلا نقطه گذاشته ولی میری توش کانال عنوان داره! عجیبه مگه نباید تو لینک عضویت اسم کانال باشه؟!
سوال بعد:
برای انتقال ادمین کانال باید کل تلگرامت دست طرف بره نه؟
محمد7966
09-01-2017, 22:45
سلام
بعضی کانالارو میبینی لینک عضویتشون مثلا نقطه گذاشته ولی میری توش کانال عنوان داره! عجیبه مگه نباید تو لینک عضویت اسم کانال باشه؟!
سوال بعد:
برای انتقال ادمین کانال باید کل تلگرامت دست طرف بره نه؟
سلام
جواب هیچ کدام از سوالات رو نمیدونم.:n41:
بذارید بقیه دوستان که تجربه دارند جواب بدن.
سلام
جواب هیچ کدام از سوالات رو نمیدونم.:n41:
بذارید بقیه دوستان که تجربه دارند جواب بدن.
من یه بار قبلا یادمه توی مخاطبین با شماره توی تلگرام جستجو کردم ولی الان هر کاری میکنم نمیشه! حتما باید اسم نوشت . من یادمه با شماره جستجو کردم بین مخاطبینم:n13:
amir-xavi
11-01-2017, 10:13
سلام من واسه مسایل کاری ت. تلگرامم کلی گروه دارم و هر یه ساعت باید یه پی ام رو به همه این گروها بفرستم
راهی هس که راحت این کارو انجام بدم؟
سلام
طرف شماره مارو داره وقتی اد میکنیم توی تل بعدا دلیت اکانت میزنه گاهی وقتا جوین که میزنه میگه ولی گاهی وقتا نمیگه چرا؟! من چند بار دیدم یکی دل زد تو مخاطبین اصلیم نیست ولی تو مخاطبین تل ذخیرش کردم. چند بار جوین زد گفت ولی چند بار نگفت عجیبه :n13:
در ضمن دلایل ریپورت اینا درسته؟ بیشترش که فک کنم درسته
دلایل ریپورت شدن در تلگرام
1- استفاده از حالت last seen recently برای مدت طولانی!
2- استفاده از نسخه های غیر رسمی، تلگرام مانند موبوگرام و تلگرام فارسی و غیره!
3- عضو شدن در کانال ها و گروه های غیر اخلاقی! (ریپورت شدن گروه یا کانال مساوی هست با ریپورت شدن شما)
4- ارسال بیش از ۱۰۰ پیام در روز! (این پیام ها شامل چت کردن نمیشه)
5- استفاده از استیکر های غیر مجاز که در تلگرام ذخیره نمیشه! (چون استیکر ها توسط ربات ها کنترل میشن و بیشتر عامل ریپورت شدن هستش!)
6- فوروارد کردن پست ها با لینک آلوده و غیر مجاز!
7- سرک کشیدن در پی وی افراد در گروه ها
8- گروه و کانال های تبلیغاتی که شما رو اد و بعد حذف میکنن! (چون حذف زیاد از گروه و کانال مساوی با ریپورت)
اولی عجیبه یعنی میشه؟!!
دومی هم من خیلی وقته موبو استفاده میکنم!!!! ریپ فور اور !!
Mohammad Hosseyn
14-01-2017, 22:27
در ضمن دلایل ریپورت اینا درسته؟ بیشترش که فک کنم درسته
3- عضو شدن در کانال ها و گروه های غیر اخلاقی! (ریپورت شدن گروه یا کانال مساوی هست با ریپورت شدن شما)
5- استفاده از استیکر های غیر مجاز که در تلگرام ذخیره نمیشه! (چون استیکر ها توسط ربات ها کنترل میشن و بیشتر عامل ریپورت شدن هستش!)
8- گروه و کانال های تبلیغاتی که شما رو اد و بعد حذف میکنن! (چون حذف زیاد از گروه و کانال مساوی با ریپورت)
اولی عجیبه یعنی میشه؟!!
هیچ کدوم از اینا دلیل ریپورت شدن تو تلگرام نیست!!
چند نفر شمارو اسپم اعلام کنن فعالیتتون محدود میشه، همین
marcus_maa
14-01-2017, 23:19
دوستان شخضی سازی تم برای نلگرام دسکتاپ رو جایی هست آموزش داده باشه؟
[
سلام
طرف شماره مارو داره وقتی اد میکنیم توی تل بعدا دلیت اکانت میزنه گاهی وقتا جوین که میزنه میگه ولی گاهی وقتا نمیگه چرا؟! من چند بار دیدم یکی دل زد تو مخاطبین اصلیم نیست ولی تو مخاطبین تل ذخیرش کردم. چند بار جوین زد گفت ولی چند بار نگفت عجیبه :n13:
شاید تصادفا گزینه اعلام کردن کاربرای که عضو تلگرام میشن رو غیر فعال کردی. از setting بعد notification بعد contact joined telegram
دوستان شخضی سازی تم برای نلگرام دسکتاپ رو جایی هست آموزش داده باشه؟
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای خود تلگرام هست می تونید تم های آماده رو دانلود و نصب کنید و ولی اگه خودتون می خواهید طراحی کنید یه کم قضیه فرق می کنه
هیچ کدوم از اینا دلیل ریپورت شدن تو تلگرام نیست!!
چند نفر شمارو اسپم اعلام کنن فعالیتتون محدود میشه، همین
جیگر شما سخت در اشتباهی من خودم شخصا میدونم چند بار ریموت کنن تو گپا فرت میشی !!! شد که میگم!
بیشتر اونا هم درسته از نظر بنده. خود تلگرام گفته.
[
شاید تصادفا گزینه اعلام کردن کاربرای که عضو تلگرام میشن رو غیر فعال کردی. از setting بعد notification بعد contact joined telegram
نه عزیزم اون سر جاشه:n39:
Mohammad Hosseyn
15-01-2017, 13:02
جیگر شما سخت در اشتباهی من خودم شخصا میدونم چند بار ریموت کنن تو گپا فرت میشی !!! شد که میگم!
بیشتر اونا هم درسته از نظر بنده. خود تلگرام گفته.
نه عزیزم اون سر جاشه:n39:
مطمئنید خود تلگرام گفته؟
اینم خود تلگرام:
فقط سه راه برای ریپورت گفته شده. به فردی که تو مخاطبیش نیستید پیام بدید و اون ریپورت کنه. ادمین یک گروه شمارو ریپورت کنه و یا افرادی رو به گروه یا کانال ادد کنید و اونا ریپورتتون کنن.
بدون اینکه فردی شمارو ریپورت کنه امکانش نیست اکانت محدود بشه.
Ghaioom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مورادی که گفتی زیاد منطقی نیست و رسما از خود تلگرام اعلام نشده .
MOHAMMAD2010
15-01-2017, 19:29
اولی عجیبه یعنی میشه؟!!
به نظرم اینا بیشترشون درست نیستن و حتی بعضیا مثل مورد اول خنده دارن ! ( اگه اینجوری بود که همه باید ریپورت میشدن ! )
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای خود تلگرام هست می تونید تم های آماده رو دانلود و نصب کنید و ولی اگه خودتون می خواهید طراحی کنید یه کم قضیه فرق می کنه
از این تمها چجوری میشه استفاده کرد
برای گوشی هم میشه دیگه؟
از این تمها چجوری میشه استفاده کرد
برای گوشی هم میشه دیگه؟
این لینک برای نسخه دسکتاپه
vahid182
23-01-2017, 13:52
سلام دوستان
میشه راهنماییم کنید که چطوری برای کانالم فهرست مطالب بسازم؟
ممنون میشم.
چجوری مدل گوشی رو در active session عوض کنم ؟ از build.prop گوشی عوض کردم ولی تاثیری نداشت ! . ظاهرا از جای دیگه مدل گوشیو رو میزنه .
Nocturne
26-01-2017, 13:54
بچه ها این نظرسنجی که با @vote ایجاد میشه آیا فرد ایجاد کننده می بینه دقیقا کیا به چی رای دادن؟ یا کلا کیا رای دادن کیا ندادن؟..
بچه ها این نظرسنجی که با @vote ایجاد میشه آیا فرد ایجاد کننده می بینه دقیقا کیا به چی رای دادن؟ یا کلا کیا رای دادن کیا ندادن؟..
نه، فقط نتایج رو میبینه.
غول مرحله اخر
28-01-2017, 18:33
سلام
دوستان چند مشکلی دارم به تلگرام ممنون میشم:
1- فایل های صوتی که تو تلگرام دانلود میکنم! می زارم رو کامیپوتر خونگی اصن محو میشه!!! چرا؟
2- فایل صوتی تلگرام رو میزارم رو قسمت فایل آهنگ گوشی پلی نمکنه! چرا؟
3- چطور از ریپورتی دربیام؟ به اسپم بات پیام دادم درست نشده!!!
سلام
دوستان چند مشکلی دارم به تلگرام ممنون میشم:
1- فایل های صوتی که تو تلگرام دانلود میکنم! می زارم رو کامیپوتر خونگی اصن محو میشه!!! چرا؟
2- فایل صوتی تلگرام رو میزارم رو قسمت فایل آهنگ گوشی پلی نمکنه! چرا؟
3- چطور از ریپورتی دربیام؟ به اسپم بات پیام دادم درست نشده!!!
فایلهای صوتی در تلگرام دو دسته هستن. یکی فایلهایی که با برنامه تلگرام ظبط میشن و در تلگرام قرار میدن و دیگری آهنگهای معمولا MP3 که با شیر کردن در تلگرام قرار میگرن. فایلهای آهنگ mp3 مشکلی ندارن و همه جا قابل استفاده هستن. اما فایلهاییی که با خود تلگرام و لمس میکروفون ظبط میشن قابلیت پخش توی مدیا پلیر موبایل یا کامپیوتر رو ندارن.
این فایلها با MXplayer که یک پلیر ویدویی در موبایل هست قابل پخشه و در کامپیوتر هم با مرورگر فایرفاکس قابل پخشه. (خنده دار بود، نه؟) :n31:
این فایلها در کامپیوتر به دلیل اینکه نرم افزاری برای شناسایی این فایلها وجود نداره به صورت ناشناخته در میان.
از ریپورتی هم نمیتونی در بیای.. بایستی یه مدت طولانی که معلوم هم نیست چند روزه، در ریپورتی باشی تا از ریپورت خارج بشه و هیچ آلارمی هم داده نمیشه که ریپورتی تموم شده. یهو یه روز میبینی ریپورت نیستی.
غول مرحله اخر
29-01-2017, 20:07
فایلهای صوتی در تلگرام دو دسته هستن. یکی فایلهایی که با برنامه تلگرام ظبط میشن و در تلگرام قرار میدن و دیگری آهنگهای معمولا MP3 که با شیر کردن در تلگرام قرار میگرن. فایلهای آهنگ mp3 مشکلی ندارن و همه جا قابل استفاده هستن. اما فایلهاییی که با خود تلگرام و لمس میکروفون ظبط میشن قابلیت پخش توی مدیا پلیر موبایل یا کامپیوتر رو ندارن.
این فایلها با MXplayer که یک پلیر ویدویی در موبایل هست قابل پخشه و در کامپیوتر هم با مرورگر فایرفاکس قابل پخشه. (خنده دار بود، نه؟) :n31:
این فایلها در کامپیوتر به دلیل اینکه نرم افزاری برای شناسایی این فایلها وجود نداره به صورت ناشناخته در میان.
از ریپورتی هم نمیتونی در بیای.. بایستی یه مدت طولانی که معلوم هم نیست چند روزه، در ریپورتی باشی تا از ریپورت خارج بشه و هیچ آلارمی هم داده نمیشه که ریپورتی تموم شده. یهو یه روز میبینی ریپورت نیستی.
الان گوشیمmx player نصبه ولی اجرا نمیکنه؟؟؟
الان گوشیمmx player نصبه ولی اجرا نمیکنه؟؟؟
به این خاطر که اون فایل در برنامه موزیک پلیر تعریف شده و روی MX player نمیره که اجرا بشه.
اگه روی MX بره اجرا میشه. شما باید کاری کنی که با MX فراخوانی بشه. نه اینکه فقط MX نصب داشته باشی.
غول مرحله اخر
30-01-2017, 06:15
به این خاطر که اون فایل در برنامه موزیک پلیر تعریف شده و روی MX player نمیره که اجرا بشه.
اگه روی MX بره اجرا میشه. شما باید کاری کنی که با MX فراخوانی بشه. نه اینکه فقط MX نصب داشته باشی.
خوب چکارکنم با mx player بخونه؟؟؟؟؟؟
tranceyou
30-01-2017, 09:30
سلام به دوستان از عزیزان میخوام حتماً جوابی به سوالم بدن ، سپاس
من میخواستم بدونم در کانالی که دارم ، وقتی یه فایل صوتی رو اپلود میکنم که طرف دانلود کنه ، چطوری میتونم کاری کنم که فقط
کسایی که داخل اون کانال JOIN شدن دانلودش کنن؟ حالا طرف میاد بدون JOIN کردن مطالب رو میبینه ولی برای دانلود اون فایل که
صوتی هست باید حتماً JOIN کنه.
Armin.Computer
30-01-2017, 12:34
سلام به دوستان از عزیزان میخوام حتماً جوابی به سوالم بدن ، سپاس
من میخواستم بدونم در کانالی که دارم ، وقتی یه فایل صوتی رو اپلود میکنم که طرف دانلود کنه ، چطوری میتونم کاری کنم که فقط
کسایی که داخل اون کانال JOIN شدن دانلودش کنن؟ حالا طرف میاد بدون JOIN کردن مطالب رو میبینه ولی برای دانلود اون فایل که
صوتی هست باید حتماً JOIN کنه.
نمی دونم بشه این رو محدود کرد یا نه
اگر اشتباه نکنم کانال شما اگر خصوصی باشه کسی نمی تونه بیاد تو کانال
خوب چکارکنم با mx player بخونه؟؟؟؟؟؟
راحت نیست اینکار...
من از طریق یک فایل منجر اینکار رو میکنم و فایل رو به اجبار به صورت ویدیویی و از طریق MX اجرا میکنم.
اینطوریه که در برنامه ESexplorer فایل صوتی رو پیدا میکنم و روی فایل نگه میدارم تا تیک select کنارش بخوره. بعد گزینه more رو میزنم و از لیست open as رو میزنم و در لیس جدید video رو انتخاب میکنم و از بین نرم افزارها برنامه MX رو انتخاب میکنم. و اینطوی فایل اجرا میشه.
سلام
یه ربات پی وی رسان داشتم فک کنم مال عمو ربات بود. امروزه کار نمیکنه یا نمیدونم چی شده رباتم سکوت کرده !
اگه همین باشه amorobot نمیدونم خودشه یا نه. سازندش منظورم. این بهتر بود تبلیغم نداشت توش.
اگه کسی میدونه کمکم کنه رفعش کنم یا برم روی ربات دیگه
سلام
یه ربات پی وی رسان داشتم فک کنم مال عمو ربات بود. امروزه کار نمیکنه یا نمیدونم چی شده رباتم سکوت کرده !
اگه همین باشه amorobot نمیدونم خودشه یا نه. سازندش منظورم. این بهتر بود تبلیغم نداشت توش.
amir_t6262
02-02-2017, 18:21
دوستان تلگرام امروز عصر به مشکل خورده؟
Armin.Computer
02-02-2017, 19:00
دوستان تلگرام امروز عصر به مشکل خورده؟
ظاهرا مشکل داشت
ولی الان مشکل به نظر می یاد که برطرف شده
Amin.P30
05-02-2017, 07:01
سلام
یک تبلیغ دارم
میخام در یک کانال تلگرامی ترجیحا سرگرمی و کلیپ بزارم
هر کی کانال داره و با قیمت پایین تر میزاره بهم پیام بده
دوستان فایلای تلگرام تو کارت حافظه (SD) ذخیره نمیشن؟ برای دوست من مشکلی پیش اومده از این بابت، اصولا باید رو SD ذخیره شه ولی درعوض میره رو گوشی
ممنون میشم راه حلی داشتین بگین
misagh8900
09-02-2017, 13:26
دوستان من میخوام فایل های تلگرام رو به صورت لینک مستقیم تبدیل و بعد با idm دانلود کنم. برای اینکار چندتا ربات پیدا کردم که مستقیم میکنن
ولی بعضی وقتا کار نمی کنن. میخواستم بدونم راه دیگه ای نیست برای اینکار ؟؟
دوستان من میخوام فایل های تلگرام رو به صورت لینک مستقیم تبدیل و بعد با idm دانلود کنم. برای اینکار چندتا ربات پیدا کردم که مستقیم میکنن
ولی بعضی وقتا کار نمی کنن. میخواستم بدونم راه دیگه ای نیست برای اینکار ؟؟
فکر نکنم راهکاری غیر از رباتها باشه.
اون رباتهارو معرفی میکنی؟
سلام
اگه همین باشه @amor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])obot نمیدونم خودشه یا نه. سازندش منظورم. این بهتر بود تبلیغم نداشت توش.
کسی نمیدونه؟
ضمنا من شمارمو به شماره دیگه انتقال بدم پی ویا هم انتقال میشه یا فقط گروه و کانالا؟
یه مشکل عجیب دیگه که امروز دوبار پیش اومد! پیاما بهم میاد ولی پیامام نمیره !! خیلی عجیبه !! فیل شکنم میزنم درست نمیشه. با سیستم و موبایل هر دو همینطوره !!!
مردم دارن میچتن ولی من نمیتونم ! :|
Mohammad Hosseyn
11-02-2017, 00:17
کسی نمیدونه؟
ضمنا من شمارمو به شماره دیگه انتقال بدم پی ویا هم انتقال میشه یا فقط گروه و کانالا؟
یه مشکل عجیب دیگه که امروز دوبار پیش اومد! پیاما بهم میاد ولی پیامام نمیره !! خیلی عجیبه !! فیل شکنم میزنم درست نمیشه. با سیستم و موبایل هر دو همینطوره !!!
مردم دارن میچتن ولی من نمیتونم ! :|
رفع اشکالش احتمالا دست سازنده ربات هست. ولی شما میتونید از رباتهای دیگه استفاده کنید:
simple_downloader_bot
Pwrtelegrambot
اگر شماره رو عوض کنید همه چیز سرجاش باقی میمونه فقط شمارتون عوض میشه. هر کسی هم که شماره قبلی شمارو داشته باشه شماره جدیدتون رو هم میتونه ببینه بعد عوض شدن.
در مورد ارسال نشدن پیام ممکنه اسپم تشخیص داده باشن شمارو و بلاک شده باشید...
رفع اشکالش احتمالا دست سازنده ربات هست. ولی شما میتونید از رباتهای دیگه استفاده کنید:
simple_downloader_bot
Pwrtelegrambot
اگر شماره رو عوض کنید همه چیز سرجاش باقی میمونه فقط شمارتون عوض میشه. هر کسی هم که شماره قبلی شمارو داشته باشه شماره جدیدتون رو هم میتونه ببینه بعد عوض شدن.
در مورد ارسال نشدن پیام ممکنه اسپم تشخیص داده باشن شمارو و بلاک شده باشید...
تشکر گرامی.
اون رباتا پی وی رسانن؟ اولی چرااسمش دانلودره؟ هنوز چکشون نکردم.
الانم دوباره همون پیام نرفتن پیش اومد برام. تو گروه ها و پی وی ها کلا بودا نه ریپورت بودن. جریان باید چیز دیگری باشه :n28::n28::n28:
اگه میشه یکی به انگلیسی مشکل منو بنویسه بفرستم تلگرام:n16:
matr!x_2008
11-02-2017, 23:46
سلام. وییس تلگرام دسکتاپم خراب شده.. یعنی نیس! به جاش یه علامت مثلث اومده اپدیتشم کردم ولی بازم درست نشده.. روی موبایل مشکلی نداره فقط دسکتاپ
Amin.P30
13-02-2017, 21:15
سلام
یک تبلیغ دارم
میخام در یک کانال تلگرامی ترجیحا سرگرمی و کلیپ بزارم
هر کی کانال داره و با قیمت پایین تر میزاره بهم پیام بده
سلام. وییس تلگرام دسکتاپم خراب شده.. یعنی نیس! به جاش یه علامت مثلث اومده اپدیتشم کردم ولی بازم درست نشده.. روی موبایل مشکلی نداره فقط دسکتاپ
به این خاطره که نرم افزار قادر نیست به میکروفون سیستم ارتباط بگیره.
به دنبال حل مشکل میکروفون سیستمتون باشید.
محمد7966
16-02-2017, 00:45
تشکر گرامی.
اون رباتا پی وی رسانن؟ اولی چرااسمش دانلودره؟ هنوز چکشون نکردم.
الانم دوباره همون پیام نرفتن پیش اومد برام. تو گروه ها و پی وی ها کلا بودا نه ریپورت بودن. جریان باید چیز دیگری باشه :n28::n28::n28:
اگه میشه یکی به انگلیسی مشکل منو بنویسه بفرستم تلگرام:n16:
شما هنوز ریپورتی فکر کنم
باید به همون سامانه رسمی تلگرام که برای خروج از اسپم پیام بدی
فک کنم فارسی شده نیازی به انگلیسی نیست
خیلی هم اصرار نداشته باشید زود از اسپم خارج بشید چون من هم 4 ماه اسپم بودم
باید حتی المقدور سعی کنید هم زیاد به تلگرام سر نزنید ،اینطور تلگرام شاید راحت تر شما رو از اسپم خارج کنه
جریان اون رباتها رو هم نمیدونم
Hosseinspell
16-02-2017, 14:57
با سلام
تلگرامم هک شده ... یه دفعه اومدم دیدم وارد تلگرام نمیشم بعد با ارسال کد رفتم تو که دیدم کلا دیلیت اکانت شدم و یه نام دیگری ثبت شده بود
سوال : چجوری هک شدم ؟ مگه تلگرام قابل هکه؟
سوال : الآن کانال تلگرامم از دسترسم خارج شده چگونه برگردونمش؟
Mohammad Hosseyn
16-02-2017, 15:39
با سلام
تلگرامم هک شده ... یه دفعه اومدم دیدم وارد تلگرام نمیشم بعد با ارسال کد رفتم تو که دیدم کلا دیلیت اکانت شدم و یه نام دیگری ثبت شده بود
سوال : چجوری هک شدم ؟ مگه تلگرام قابل هکه؟
سوال : الآن کانال تلگرامم از دسترسم خارج شده چگونه برگردونمش؟
تلگرام از طریق تکنیک های فریب دهنده قابل هک هست مثل همه شبکه های مجازی. قبل از هک شدن شده بود که گوشیتون دست کسی باشه یا برای مدتی تو یه جمعی از گوشیتون دور باشید؟ یا اینکه پیغامی براتون اومده باشه که کد ارسال شده براتون رو وارد کنید؟ یا اینکه اگر تلگرام رو روی لپتاپ یا پی.سی خونه نصب کرده باشید هرکسی میتونه از اون طریق دسترسی به اکانتتون رو بگیره.
اگر کانالتون خصوصی بوده باشه هیچ راهی نیست از دستش دادید! ولی اگر عمومی بوده باشه که مثل هرکس دیگه ای میتونید برید توش با آی دی یا لینکش ولی دسترسی ادمین رو از دست دادید توش.
Hosseinspell
16-02-2017, 15:43
تلگرام از طریق تکنیک های فریب دهنده قابل هک هست مثل همه شبکه های مجازی. قبل از هک شدن شده بود که گوشیتون دست کسی باشه یا برای مدتی تو یه جمعی از گوشیتون دور باشید؟ یا اینکه پیغامی براتون اومده باشه که کد ارسال شده براتون رو وارد کنید؟ یا اینکه اگر تلگرام رو روی لپتاپ یا پی.سی خونه نصب کرده باشید هرکسی میتونه از اون طریق دسترسی به اکانتتون رو بگیره.
اگر کانالتون خصوصی بوده باشه هیچ راهی نیست از دستش دادید! ولی اگر عمومی بوده باشه که مثل هرکس دیگه ای میتونید برید توش با آی دی یا لینکش ولی دسترسی ادمین رو از دست دادید توش.
واقعیتش تنها چیزی که شک میکنم به اپ هایی بود که افزایش ممبر میکردند ، از بازار دان میکردم
شما هنوز ریپورتی فکر کنم
باید به همون سامانه رسمی تلگرام که برای خروج از اسپم پیام بدی
فک کنم فارسی شده نیازی به انگلیسی نیست
خیلی هم اصرار نداشته باشید زود از اسپم خارج بشید چون من هم 4 ماه اسپم بودم
باید حتی المقدور سعی کنید هم زیاد به تلگرام سر نزنید ،اینطور تلگرام شاید راحت تر شما رو از اسپم خارج کنه
جریان اون رباتها رو هم نمیدونم
خیلی عجیبه که شبا گاهی وقتا پیامام ارسال نمیشه ولی مال همه میاد. توی پی باشه گپ باشه کانال باشه هیچی !
مال همه میاد فقط مال من نمیره !
خود به خودم بعد یه چند دقیقه ای درست میشه!
خیلی عجیبه. ینی مشکل از چیه؟ ضمنا هم موبو هم نسخه کامپیوتر هر دو اینطوری میشه اون موقع!
ضمنا ریپورت هستم درست ولی گروه و کانالا چی به مخاطبینم نمیره. گفتم که هیچی!
لااقل ایمیل کنید به تلگرام بگین ببینم مشکل چیه.
یه ایمیل کردم از خود سایتش ولی جوابی نیومد! ضمنا اون لینک تماس با ما رو تو سایتا پیدا کردم تو خود سایتش که نبود !
الان فهمیدم که تلگرام پیامام میره.
ینی مشکل چیه اخه. اگه موبو هست پس چرا نسخه دسکتاپ ک رسیمیه اونطوری میشه !؟
یکی راهنماییم کنه لطفا ممنون میشم.
دوستان ضمنا من همون موقع با اکانت دیگم و تلگرام که اون اکانتم اونجوری شده بود رفتم یه گپی پیامام میرفت راحت
ینی فقط اون اکانتم مشکل داره
یکی انگلیسی ترجمه کنه من بفرسم براشون
Hosseinspell
16-02-2017, 16:20
باسلام لطفا سریعا کمک کنین
همین الآن من نمیتونم وارد اکانتم بشم طرف سریعا منو میندازه بیرون من دوباره با کد واردش میشم بازم میندازه بیرون
Babak_King
16-02-2017, 18:10
دوستان من تو خونه با کامپیوتر وقتی میخام یه فایل دانلود کنم با سرعت خیلی خوب تا 2مگ این فایل دانلود میکنه
ولی با تلگرام از 10 کیلوبایت تا 100 کیلوبایت نهایتن متغیره و پیر میکنه آدم رو تا دانلود میشه:n14::n14:
راهی و تنظیماتی نداره که بشه از حداکثر پهنای باند تو تلگرام استفاده کرد ؟؟:n36::n36:
خیلی عجیبه که شبا گاهی وقتا پیامام ارسال نمیشه ولی مال همه میاد. توی پی باشه گپ باشه کانال باشه هیچی !
مال همه میاد فقط مال من نمیره !
خود به خودم بعد یه چند دقیقه ای درست میشه!
خیلی عجیبه. ینی مشکل از چیه؟ ضمنا هم موبو هم نسخه کامپیوتر هر دو اینطوری میشه اون موقع!
ضمنا ریپورت هستم درست ولی گروه و کانالا چی به مخاطبینم نمیره. گفتم که هیچی!
لااقل ایمیل کنید به تلگرام بگین ببینم مشکل چیه.
یه ایمیل کردم از خود سایتش ولی جوابی نیومد! ضمنا اون لینک تماس با ما رو تو سایتا پیدا کردم تو خود سایتش که نبود !
الان فهمیدم که تلگرام پیامام میره.
ینی مشکل چیه اخه. اگه موبو هست پس چرا نسخه دسکتاپ ک رسیمیه اونطوری میشه !؟
یکی راهنماییم کنه لطفا ممنون میشم.
دوستان ضمنا من همون موقع با اکانت دیگم و تلگرام که اون اکانتم اونجوری شده بود رفتم یه گپی پیامام میرفت راحت
ینی فقط اون اکانتم مشکل داره
یکی انگلیسی ترجمه کنه من بفرسم براشون
سلام.
کی گفته موبو رسمیه؟!
شما در گوگل پلی نسخه قابل نصبشو ببین میتونی پیدا کنی؟!
شما اول از تلگرام امتحان کن ببین مشکلت حل میشه یا نه. اگه حل نشد میخوای با اکانتت لاگین شم ببینم داسانش چیه.
در مواقعی ک مشکل داری از اینترنت تلفن استفاده کن. ببین بازم همون مشکل رو داری؟!
باسلام لطفا سریعا کمک کنین
همین الآن من نمیتونم وارد اکانتم بشم طرف سریعا منو میندازه بیرون من دوباره با کد واردش میشم بازم میندازه بیرون
به محض اینکه وارد شدی، شما اون فرد رو بنداز بیرون.
خوب نشستی تماشا میکنی، خوب اونم میندازتت بیرون دیگه.
اگه اون طرف یک کمی زرنگ باشه، میتونه کاری کنه که دیگه نتونی وارد اکانتت بشی به هیچ وجه.
دوستان من تو خونه با کامپیوتر وقتی میخام یه فایل دانلود کنم با سرعت خیلی خوب تا 2مگ این فایل دانلود میکنه
ولی با تلگرام از 10 کیلوبایت تا 100 کیلوبایت نهایتن متغیره و پیر میکنه آدم رو تا دانلود میشه:n14::n14:
راهی و تنظیماتی نداره که بشه از حداکثر پهنای باند تو تلگرام استفاده کرد ؟؟:n36::n36:
این افت سرعت موقتیه یا همیشه همینطوره؟
در بعضی ساعت ها که تلگرام دچار افت سرعت میشه، سرعت انتقال داده ها رو کم میکنه که دچار قطعی ارتباط کاربرها نشه.
اما سول اینجاس که چجوری فهمیدی سرعت تراکنش بین 10-100 کیلوبایته؟
خدمت دوستای گلم سلام
من میخوام خطم روبفروشم ویک خط جدیدبگیرم
ازنسخه اصلی تلگرام هم استفاده میکنم(هم دسکتاپ -هم تحت وب وهم آندروید روی گوشی)
میخواستم راهنمایی کنیدکه چطورگروه هاوکانال ها رو دراین جابجایی ازدست ندم
ممنونم:n12:
خدمت دوستای گلم سلام
من میخوام خطم روبفروشم ویک خط جدیدبگیرم
ازنسخه اصلی تلگرام هم استفاده میکنم(هم دسکتاپ -هم تحت وب وهم آندروید روی گوشی)
میخواستم راهنمایی کنیدکه چطورگروه هاوکانال ها رو دراین جابجایی ازدست ندم
ممنونم:n12:
تلگرام قابلیت انتقال و تغییر شماره داره.
از تنظیمات تلگرام نسبت به تغییر شماره اقدام کنید.
شمار جدید نبایستی در تلگرام ثبت شده باشه و اگر ثبت شد هست باید دلت اکانت بزنه تا به عنوان تغییر شماره جدید پذیرفته بشه.
پس از تغیییر شماره، شماره پروفایل تلگرام تغییر میکنه و تمام امکانات شما پابرجا خواهد ماند.
شماره قبلی هم میتونه مجدد برای خودش اکانت جدید ایجاد کنه.
تلگرام قابلیت انتقال و تغییر شماره داره.
از تنظیمات تلگرام نسبت به تغییر شماره اقدام کنید.
شمار جدید نبایستی در تلگرام ثبت شده باشه و اگر ثبت شد هست باید دلت اکانت بزنه تا به عنوان تغییر شماره جدید پذیرفته بشه.
پس از تغیییر شماره، شماره پروفایل تلگرام تغییر میکنه و تمام امکانات شما پابرجا خواهد ماند.
شماره قبلی هم میتونه مجدد برای خودش اکانت جدید ایجاد کنه.
ممنونم
میگم اگرشماره راعوض کنم آیا بایدشماره قبلیم رو دیلیت اککانت بکنم یا تعویضش ازطریق گوشی کافیه؟
ضمنا این تعویض شماره روتوی دسکتاپ وتحت وب چطورانجام بدم؟
خودش بطوراتوماتیک انجام میشه یاروش خاصی داره؟
Babak_King
16-02-2017, 20:15
در بعضی ساعت ها که تلگرام دچار افت سرعت میشه، سرعت انتقال داده ها رو کم میکنه که دچار قطعی ارتباط کاربرها نشه.
سلام
همیشه همینه برادر
داخل اندروید 5 display network speed تیک بزنی سرعت تبادل دیتا رو بالا تو نوار ابزار اندروید کنار باطری میزنه
واقعیتش تنها چیزی که شک میکنم به اپ هایی بود که افزایش ممبر میکردند ، از بازار دان میکردم
برنامه هایی مثل بازار و موبوگرام اینجور چیزا به هیچ وجه استفاده نکنید
هیچ امنیتی ندارن همش چرتن
ممنونم
میگم اگرشماره راعوض کنم آیا بایدشماره قبلیم رو دیلیت اککانت بکنم یا تعویضش ازطریق گوشی کافیه؟
ضمنا این تعویض شماره روتوی دسکتاپ وتحت وب چطورانجام بدم؟
خودش بطوراتوماتیک انجام میشه یاروش خاصی داره؟
ببینید، هیچ نیازی به این ندارید که اکانتی رو از تلگرام پاک کنید.
فقط تلگرام اجازه نمیده تغییر شماره رو به اکانتهای فعال بزنی. یعنی فرض کن دو تا شماره داری و هر دو شماره الان در تلگرام اکانت دارن، شما نمیتونی یکی رو به یکی دیگه انتقال بدی. حتما بایستی شماره جدید فاقد اکانت تلگرام باشه. در غیر اینصورت امکان چنج کردن نداره.
اصلا لازم نیست که شماره قبلی از تلگرام دلت بشه. چون وقتی که انتقال شماره رو میزنی به خودی خود شماره قبلی از سرور تلگرام حذف میشه و به شماره جدید انتقال پیدا میکنه.
پس شماره قبلی شماره ایه که در حال حاضر در تلگرام ثبته و کانالها و گروهها بر روی اون قرار داره.
شماره جدید شماره ایه که در تلگرام ثبت کرده نیست و اگر هم هست بایستی دلت اکانت کنه.
حال شما میتونید از شماره قبلی به شماره جدید انتقال اکانت کنید و دیگه نیازی به حذف چیزی نیست.
نسخه وب قادر به تغییر شماره نیست.
نسخه دسکتاپ من هم امکان تغییر شماره نداره. شاید به خاطر آپدیت نبودن نسخم باشه.
سلام
همیشه همینه برادر
داخل اندروید 5 display network speed تیک بزنی سرعت تبادل دیتا رو بالا تو نوار ابزار اندروید کنار باطری میزنه
اگه همیشه همینه اشکال از خود گوشیتون بایستی باشه.
ما سرعت خیلی خوبی تو تلگرام داریم و مشکل افت سرعت نداریم.
احیانا چک کنید که فیلتر شکنتون فعال نباشه.
از نسخه بروز تلگرام استفاده کنید.
اگه بازهم حل نشد و نتونستید مشکل رو پیدا کنید، گوشیتون رو ریست کنید.
سلام.
کی گفته موبو رسمیه؟!
شما در گوگل پلی نسخه قابل نصبشو ببین میتونی پیدا کنی؟!
شما اول از تلگرام امتحان کن ببین مشکلت حل میشه یا نه. اگه حل نشد میخوای با اکانتت لاگین شم ببینم داسانش چیه.
در مواقعی ک مشکل داری از اینترنت تلفن استفاده کن. ببین بازم همون مشکل رو داری؟!
به محض اینکه وارد شدی، شما اون فرد رو بنداز بیرون.
خوب نشستی تماشا میکنی، خوب اونم میندازتت بیرون دیگه.
اگه اون طرف یک کمی زرنگ باشه، میتونه کاری کنه که دیگه نتونی وارد اکانتت بشی به هیچ وجه.
داداش من فهمیدم مشکلم از اینترنت نیست . چون با تلگرام لوگین کردم بازم پیامم نمیرفت ولی اون اکانتم راحت مییره! چیکار کنم اخه. هر شب میشه اینجوری. :n28:
در ضمن همیشگی من ریپورتم ینی از اونه ولی چ ربطی داره اخه.
اگه یکی انگلیسیش خوبه به تلگرام بنویسی بفرستیم خواهشا :n28:
سوال دیگه:
موبو جدید سمت راست بالا یه گزینه اضافه شده روی سرچ قبلا نبود الان برای سرچ باید دو کاره بشم چطوری مثل قبلش کنم تنظیماتش کدوم وره.؟ هست؟ زیادم خودم نگفشتم چون اینقد تنظیماتش شلوغه :|
بعدی:
این عکس
موندم چرا وقتی پاک میکنیشون تو تلگرام پیام میده که امکان پذیر نیست!؟ نه تنها برای من برای یکی دیگه هم اونطوری بود.
فک کنم باید اکانتم رو عوض چون قبلا شبا پیام نمیرفت ولی الان روزا هم اینطوری میشه گاهی.
الان من چنج کنم مدیر گروه و کانالی که توش هستم بازم به اون شمارم منتقل میشه ینی راحت؟
Babak_King
17-02-2017, 10:21
فقط تلگرام اجازه نمیده تغییر شماره رو به اکانتهای فعال بزنی. یعنی فرض کن دو تا شماره داری و هر دو شماره الان در تلگرام اکانت دارن، شما نمیتونی یکی رو به یکی دیگه انتقال بدی. حتما بایستی شماره جدید فاقد اکانت تلگرام باشه. در غیر اینصورت امکان چنج کردن نداره.
اصلا لازم نیست که شماره قبلی از تلگرام دلت بشه. چون وقتی که انتقال شماره رو میزنی به خودی خود شماره قبلی از سرور تلگرام حذف میشه و به شماره جدید انتقال پیدا میکنه.
پس شماره قبلی شماره ایه که در حال حاضر در تلگرام ثبته و کانالها و گروهها بر روی اون قرار داره.
شماره جدید شماره ایه که در تلگرام ثبت کرده نیست و اگر هم هست بایستی دلت اکانت کنه.
حال شما میتونید از شماره قبلی به شماره جدید انتقال اکانت کنید و دیگه نیازی به حذف چیزی نیست.
اگه همیشه همینه اشکال از خود گوشیتون بایستی باشه.
ما سرعت خیلی خوبی تو تلگرام داریم و مشکل افت سرعت نداریم.
احیانا چک کنید که فیلتر شکنتون فعال نباشه.
از نسخه بروز تلگرام استفاده کنید.
اگه بازهم حل نشد و نتونستید مشکل رو پیدا کنید، گوشیتون رو ریست کنید.
گوشی سالمه برادر مشکلی نداره تازه ریستش کردم اتفاقا
اخرین نسخه تلگرام هم داره
:n21::n21:
بازم ممنون
ولی باتوجه به اینکه نسخه وب ودسکتاپ امکان تغییرشماره روندارن ظاهرا نفری که خط منو میخره میتونه به تلگرام تحت وب ودسکتاپ من دسترسی داشته باشه واین خوب نیست:n28:
همون دیلیت اکانت بهترنیست؟:n36:
بازم ممنون
ولی باتوجه به اینکه نسخه وب ودسکتاپ امکان تغییرشماره روندارن ظاهرا نفری که خط منو میخره میتونه به تلگرام تحت وب ودسکتاپ من دسترسی داشته باشه واین خوب نیست:n28:
همون دیلیت اکانت بهترنیست؟:n36:
چی شد؟ نفهمیدم..!
اینکه نسخه وب و دسکتاپ امکان چنج نداره به این معنیه که فقط از طریق نسخه موبایلی قادری چنج کنی.
وقتی چنج زدی، چطوری میخواد به اکانت شما دسترسی پیدا کنه؟ یک کانال که نمیتونه 2 تا OWNER داشته باشه... :n13:
گوشی سالمه برادر مشکلی نداره تازه ریستش کردم اتفاقا
اخرین نسخه تلگرام هم داره
:n21::n21:
خوب ببینید،
احتمال اینکه نرم افزار تلگرام هیچ ابزار کند کنندگی سرعت نداره میشه 100% احتمال. البته من تا بحال ندیدم.
و احتمال اینکه گوشی شما و یا راههای ارتباطی شما با شبکه مشکلی نداره میشه 90% احتمال.
پس چاره ای نداریم به همون 10% باقی مونده شک کنیم.
داداش من فهمیدم مشکلم از اینترنت نیست . چون با تلگرام لوگین کردم بازم پیامم نمیرفت ولی اون اکانتم راحت مییره! چیکار کنم اخه. هر شب میشه اینجوری. :n28:
در ضمن همیشگی من ریپورتم ینی از اونه ولی چ ربطی داره اخه.
اگه یکی انگلیسیش خوبه به تلگرام بنویسی بفرستیم خواهشا :n28:
سوال دیگه:
موبو جدید سمت راست بالا یه گزینه اضافه شده روی سرچ قبلا نبود الان برای سرچ باید دو کاره بشم چطوری مثل قبلش کنم تنظیماتش کدوم وره.؟ هست؟ زیادم خودم نگفشتم چون اینقد تنظیماتش شلوغه :|
بعدی:
این عکس
موندم چرا وقتی پاک میکنیشون تو تلگرام پیام میده که امکان پذیر نیست!؟ نه تنها برای من برای یکی دیگه هم اونطوری بود.
فک کنم باید اکانتم رو عوض چون قبلا شبا پیام نمیرفت ولی الان روزا هم اینطوری میشه گاهی.
الان من چنج کنم مدیر گروه و کانالی که توش هستم بازم به اون شمارم منتقل میشه ینی راحت؟
ایمیل زدن به شبکه مشکلت رو حل نمیکنه.
روزانه هزاران ایمیل به شبکه فرستاده میشه و این برنامه هم یک پیام رسانه رایگانه و اونقدرا هم مدیریت سرور نداره که بخوان به ایمیلها رسیدگی کنن. میشه گفت تقریبا تمام ایمیلها از طریق رباتها بررسی میشن و عموما کسی پشت سیستم نیست که ایمیل شمارو بخونه.
اون مشکل عکسی رو فرستادی من قبلا هم دیدم و این اشکال زمانی اتفاق افتاد که یک کاربر از چند نسخه متفاوت از پیام رسان شبه تلگرام استفاد کرده بود.
در ابندا تلگرام داشت و قادر نبود باهاش کار کنه و در یک خدمات موبایل نسخه فارسی تلگرام براش نصب کردن که مشکلش حاد تر شد و ارتباطش با کانالهاش قطع شده بود و نهایتا من برای اینکه راحت باشه و بتونه کار کنه براش نسخه موبو رو نصب کردم و اتفاقی که افتاد، در قسمت دستگاههای فعال 4 تا IP درج شد که 3 تاش یکسان بود.
اون سه تایی هم که یکسان بود درواقع مشابه IP بود که همون لحظه لاگین بوده و نمیشد خارجش کرد. چون در واقع خودش رو خارج میکرد. رو همین حساب ما نتونسیم اون مشکل رو رفع کنیم. که البته گوشی هم دیگه در اختیار ما نبود و به صاحبش دادیم.
شاید با یک سری ترفندها در تغییر IP میشد که بقیه دستگاههارو غیر فعال کرد.
بهرحال این یکی از عواقب خوشبینانه موبو هست و عواقب ناگوارش گریبان گیر اونایی شده که گیر مراجع قضایی افتادن به دلیل اندیشه هاشون.
من در مورد قابلیتهای موبوگرام اطلاعات خوبی ندارم.
با چنج کردن اکانتتون تمام موارد به راحتی چنج میشه ولی مشکل ریپورتی شما حل نمیشه و شماره جدید هم به لیست ریپورتی ها میپیونده و اون هم بایستی در انتظار رفع حصر باشه.
اینکه الان پیامهاتون به گروه نمیره شاید یک تغییرات جدید در تلگرام باشه که کاربران ریپورتی رو در فشار مضاعف قرار بدن به رعایت اصول اخلاقی جوامع.
این اصول اخلاقی رو با نگاه بد نگاه نکنید.
طبیعتا در یک گروه پور ن اصول اخلاقی به این صورته که مطالب و تصاویر پور ن باشه و ارسال عکس یک بسیجی جذاب به معنی عدم رعایت اصول اخلاقی اون جامعه محسوب میشه و همینطور بلعکس.
یه عکسی از اون حالتی که پیام ارسال نمیشه رو میزاشتی خیلی بهتر بود که ببینیم تراکنش شما انجام نمیشه یا اینکه تلگرام اجازه درج پیام بهتون نمیده.
اینطوری راحت تر میتونسیم آب پاکی رو به دست شما بریزیم.
این رو هم باید در نظر داشته باشیم که این روزها مشکل اینترنت خیلی شدید شده و همین الان که دارم این متن رو مینویسم مجبور شدم که 3 بار کانکشن رو غیر فعال کنم و ......... بعله.......... الانم که کانکت نمیشه و منظرم که اینترنت برگرده و این پست رو ارسال کنیم.
خوب این قطعی لحظه ای رو یک پوئن منفی براشو در نظر میگیرم: بهرحال نزدیک انتخابات شدیم و اینها هم میخوان این خرشون رو از این پل در ببرن. کمی با کند کردن ایتنرنت، کمی با قطع کردن اینترنت. یه صحبتهای هم در مورد بسیجی لخت شده هم شد که یادو خاطر سال 88 شدیدا زنده شد و یه جو متشنجی رو در تلگرام در حال حاضر شاهدیم.
ما به اصطلاح میگیم کنگلی کلی ره چو دکاردنه.
چی شد؟ نفهمیدم..!
اینکه نسخه وب و دسکتاپ امکان چنج نداره به این معنیه که فقط از طریق نسخه موبایلی قادری چنج کنی.
وقتی چنج زدی، چطوری میخواد به اکانت شما دسترسی پیدا کنه؟ یک کانال که نمیتونه 2 تا OWNER داشته باشه... :n13:
بله خب یک کانال یاگروه رودرست میگید اما فرض کنید خریدارخط من میخوادبادسکتاپ یا تحت وب واردتلگرام بشه
خب کد دسترسی روی شماره قدیم من که دست ایشونه smsمیشه
سوال من اینه که :حالاکه واردشد دسترسی به همون کانال ها وگروه های من داره یانه؟
چون من ازگوشی شماره روچنج کردم ولی بادسکتاپ وتحت وب تکلیفش چی میشه؟
میتونه به اکانت سابق من دسترسی داشته باشه یاخیر؟
اون مشکل عکسی رو فرستادی من قبلا هم دیدم و این اشکال زمانی اتفاق افتاد که یک کاربر از چند نسخه متفاوت از پیام رسان شبه تلگرام استفاد کرده بود.
فک کنم با نسخه اصلی تلگرام حذف میشد ما با موبوگرام نتونستیم. ولی نه فک کنم یه بار با تلگرامم نتونستم. :n36:
ولی قبلنا میشد چرا؟!
بهرحال این یکی از عواقب خوشبینانه موبو هست و عواقب ناگوارش گریبان گیر اونایی شده که گیر مراجع قضایی افتادن به دلیل اندیشه هاشون.
جریان چیه؟!!
با چنج کردن اکانتتون تمام موارد به راحتی چنج میشه ولی مشکل ریپورتی شما حل نمیشه و شماره جدید هم به لیست ریپورتی ها میپیونده و اون هم بایستی در انتظار رفع حصر باشه. اینم خودش ریپورت هستش ولی برای همیشه نه . اون اصلیم برای همیشه ریپورته!
یه عکسی از اون حالتی که پیام ارسال نمیشه رو میزاشتی خیلی بهتر بود که ببینیم تراکنش شما انجام نمیشه یا اینکه تلگرام اجازه درج پیام بهتون نمیده.
به نظرم نیازی به عکس نیست. خو شما فک کن اینترنتت قطع میشه پیام رو فرستادی کنارش علامت ساعت هست. ولی پیامای گروه ها یا کلا همشون داره برات میاد! همین! ولی با اکانت فرعیم مشکلی ندارم و پیاما میره!
اره اینترنت منم زیاد قط وصل میشه. گاهیم وصله ولی کار نمیکنه نت :| کلا ترکیده نت خخخ
Mohammad Hosseyn
18-02-2017, 00:33
بله خب یک کانال یاگروه رودرست میگید اما فرض کنید خریدارخط من میخوادبادسکتاپ یا تحت وب واردتلگرام بشه
خب کد دسترسی روی شماره قدیم من که دست ایشونه smsمیشه
سوال من اینه که :حالاکه واردشد دسترسی به همون کانال ها وگروه های من داره یانه؟
چون من ازگوشی شماره روچنج کردم ولی بادسکتاپ وتحت وب تکلیفش چی میشه؟
میتونه به اکانت سابق من دسترسی داشته باشه یاخیر؟
بقیه دستگاههایی هم که باهاش وصل هستید شمارش به شماره جدید تغییر میکنه و همشون با شماره جدید قابل دسترسی هستن و کسی که سیمکارت قدیمی شمارو میگیره نمیتونه دسترسی داشته باشه به اکانت با شماره جدید و اکانت قبلی هم عملا حذف میشه. تمام دوستانتون و کسانی که شماره قدیمی رو داشتن شماره جدیدتون خودبه خود به لیستشون اضافه میشه و بهتون پیام بدن به اون شماره قبل نمیره.
فک کنم با نسخه اصلی تلگرام حذف میشد ما با موبوگرام نتونستیم. ولی نه فک کنم یه بار با تلگرامم نتونستم. :n36:
ولی قبلنا میشد چرا؟!
جریان چیه؟!!
اینم خودش ریپورت هستش ولی برای همیشه نه . اون اصلیم برای همیشه ریپورته!
به نظرم نیازی به عکس نیست. خو شما فک کن اینترنتت قطع میشه پیام رو فرستادی کنارش علامت ساعت هست. ولی پیامای گروه ها یا کلا همشون داره برات میاد! همین! ولی با اکانت فرعیم مشکلی ندارم و پیاما میره!
اره اینترنت منم زیاد قط وصل میشه. گاهیم وصله ولی کار نمیکنه نت :| کلا ترکیده نت خخخ
نه نمیشد.
البته میگفت که در ای لحظه قادر به این کار نیست. حالا نمیدونم در دفعه ای بعد اتفاق دیگه ای میافتاد یا نه....!
جریان از این قراره که این برنامه موبو ساخت ایرانه. تلگرام امکان شنود کاربرهارو به حکومت ایران نداد و حاضر نشد IP اشخاص رو در اختیار حکومت بزاره رو همین حساب برنامه موبو درست شد تا یک بانک داده از طلاعات کاربری IP اشخاص در سرورشون داشته باشن که هر وقت خواستن بتونن بفهمن که شماره کاربر چیه و IP اینترنتش از کجاس. اینطوری اگه یک پیام شمارو به سرور مدیریت فوروارد کنن، میتونن شمارتو ببینن و IP رو شناسایی کنن.
الان پشت سر هم کانالها تسخیر میشن و ادمیناش به همین سادگی شناسایی میشن.
کسایی که توصیه های امنیتی توجه نمیکنن مستحق این مشکلاتن.
همه پیش خودشون فکر میکن که خوب الان 1 ماهه استفاده میکنم و هیچ کس هم چیزی به ما نگفته، پس این قضیه شایعس...! نه از این خبرا نیس. نگهت میدارن که به موقش یه حرکت درست درمون کنن. نه اینکه همون اول آبروی خودشون رو ببرن و برنامه رو لو بدن که دیگران استفاده نکنن. میشه به جرات گفت حدود 70% شماره کاربرارو شناسایی دارن. هرکیو میبینی تو گوشیش موبوگرام داره.
اگه کنار پیامت عکس ساعت هست یعنی اینکه گوشی شما تبادل اطلاعات نمیکنه.
احتمالا با پاک کردن کش وحافظه تلگرام و یا نهایتا دلت اکانت کردن حل بشه. این اشکال از طرف تلگرام نیست. از طرف نرم افزار شما با اینترنته.
اگه با ریپورت بودن مشکل نداری میتونی به همدیگه چنج کنی.
نه نمیشد.
البته میگفت که در ای لحظه قادر به این کار نیست. حالا نمیدونم در دفعه ای بعد اتفاق دیگه ای میافتاد یا نه....!
جریان از این قراره که این برنامه موبو ساخت ایرانه. تلگرام امکان شنود کاربرهارو به حکومت ایران نداد و حاضر نشد IP اشخاص رو در اختیار حکومت بزاره رو همین حساب برنامه موبو درست شد تا یک بانک داده از طلاعات کاربری IP اشخاص در سرورشون داشته باشن که هر وقت خواستن بتونن بفهمن که شماره کاربر چیه و IP اینترنتش از کجاس. اینطوری اگه یک پیام شمارو به سرور مدیریت فوروارد کنن، میتونن شمارتو ببینن و IP رو شناسایی کنن.
الان پشت سر هم کانالها تسخیر میشن و ادمیناش به همین سادگی شناسایی میشن.
کسایی که توصیه های امنیتی توجه نمیکنن مستحق این مشکلاتن.
همه پیش خودشون فکر میکن که خوب الان 1 ماهه استفاده میکنم و هیچ کس هم چیزی به ما نگفته، پس این قضیه شایعس...! نه از این خبرا نیس. نگهت میدارن که به موقش یه حرکت درست درمون کنن. نه اینکه همون اول آبروی خودشون رو ببرن و برنامه رو لو بدن که دیگران استفاده نکنن. میشه به جرات گفت حدود 70% شماره کاربرارو شناسایی دارن. هرکیو میبینی تو گوشیش موبوگرام داره.
اگه کنار پیامت عکس ساعت هست یعنی اینکه گوشی شما تبادل اطلاعات نمیکنه.
احتمالا با پاک کردن کش وحافظه تلگرام و یا نهایتا دلت اکانت کردن حل بشه. این اشکال از طرف تلگرام نیست. از طرف نرم افزار شما با اینترنته.
اگه با ریپورت بودن مشکل نداری میتونی به همدیگه چنج کنی.
من با تلگرام هم لوگین کردم پیامام نمیرف. اکانت دیگه ام با تلگرام بود اصلیم با موبو.
اصلیمو با تلگرام بالا اوردم بازم پیاما نمیرفت ولی مال بقیه میومد.
پس کشو نرم افزاری نیست ! دلیلت اکانت هم من کانال دارم چیکار کنم. بفرستم به اون شمارم باز اونو چنج کنم به این شمارم مثل قبل بشه ینی؟
من با تلگرام هم لوگین کردم پیامام نمیرف. اکانت دیگه ام با تلگرام بود اصلیم با موبو. اصلیمو با تلگرام بالا اوردم بازم پیاما نمیرفت ولی مال بقیه میومد. پس کشو نرم افزاری نیست ! دلیلت اکانت هم من کانال دارم چیکار کنم. بفرستم به اون شمارم باز اونو چنج کنم به این شمارم مثل قبل بشه ینی؟ معلوم نیست. شاید درست بشه. شایدم نه.
tranceyou
19-02-2017, 18:58
سلام به همه ، آقا یه سوال داشتم با چه برنامه میشه حدود 50 تا 100 تا ممبر به کانال اضافه کرد؟؟!!
سلام
دوستان من اکانتمو چنج کردم به یه ش دیگه ولی بازم ریپورتیم روی اون رفت چرا؟ من به خاطر ریپورت بودم عوض کردم. اونم ریپورت همیشگیه. ضمنا اون یکی اکانتمم میزنه ریپورت همیشگی اون که ریپورت نبود. من هیرانم الان !
The Respina
26-02-2017, 02:39
سلام
دوستان من اکانتمو چنج کردم به یه ش دیگه ولی بازم ریپورتیم روی اون رفت چرا؟ من به خاطر ریپورت بودم عوض کردم. اونم ریپورت همیشگیه. ضمنا اون یکی اکانتمم میزنه ریپورت همیشگی اون که ریپورت نبود. من هیرانم الان !
سلام
از قوانین تخیلی تلگرام هست
شما باید اون اکانت قبلی رو دیلیت میکردید بعد با شماره جدیدتون عضو میشدید.
الان جفت شماره هاتون برای همیشه ریپورت شدن.
sunshineboy
26-02-2017, 04:14
سلام این ربات رو اد کن رباط خود تلگرمه spambot@ با این ربات میتونی رفع ریپورت کنید چند تاسوال انگلسی میپرسه ربات به صورت اوتوماتیک جواب میدی بعدشم در اخر میگه اگه توضیحی دارید بدید ب انگلیسی واسش توضیحات مینویسی نیم ساعت بعد پیام میده ک رفع ریپورت شدید
.:Bardia:.
26-02-2017, 14:12
سلام به همه ، آقا یه سوال داشتم با چه برنامه میشه حدود 50 تا 100 تا ممبر به کانال اضافه کرد؟؟!!
برنامه های مختلقی با اسم ممبر بگیر هستن میتونید دانلود کنید ؛ کار همه شون با سکه جمع کردن و ... هستش .
SajjadKAZ2003
26-02-2017, 18:48
سلام
آیا رباتی هست که با استفاده از اون بشه به افرادی که بلاکمون کردن پیغام بدیم؟
یعنی مثلا پیغام رو بفرستیم به ربات، ربات هم ارسالش کنه به شخص مورد نظر
مرسی
سلام
دوستان میخواستم تلگرام رو قفل گذاری کنم و روشش رو پیدا کردم . اما مشکل اینجاست که با وجود قفل گذاری بر روی نرم افزار تلگرام با مراجعه به پوشه تلگرام در گوشی اندروید میشه به عکس ها و .. دسترسی داشت .
روشی دیگه وجود نداره که نشود به عکس ها هم دسترسی داشت ؟
دوستان جدیدا پیام های جدید یه گروه خاص تو تلگرام گوشی برام نمیاد حتما باید برم از قسمت app توی ستینگ اندروید force close اش کنم دوباره تلگرامو ران کنم تا پیامای جدید گروهرو ببینم کسی این مشکلو باهاش برخورد کرده؟ توی PC این مشکلو ندارم:n13:
دوستان چرا گاهی گروه ها کسی که گروه رو ساخته تو موبو بالای گروه نمینویسه؟
فک کنم برای گروه های بزرگ اینجوریه. ولی اولش نیومده بود بعدا دیدم اومد. ولی نه زود.
و اینکه یه گروهی هست نزدیک هزار نفر چرا انلاینهاش رو نمینویسه بالاش؟ نکنه از فلان اعضا بره بالا اینطوریه؟
راشا تهرونی
01-03-2017, 09:46
سلام
من یک کانال برای خودم ساختم
چطوری نام کانال و لینکش را استخراج کنم دوستان؟
saeediranzad
02-03-2017, 05:09
این جستجو در تلگرام چه جور کار میکنه؟
من فقط یک لیست محدود دارم که مطمءنم همه تلگرانم نیست.
nimahandsomboy
05-03-2017, 18:53
دوستان چطوری میشه به مطالب ابتدا کانال دسترسی پیدا کرد؟؟ چطوری میشه به اول کانال رفت؟؟ هیچ راهی نداره؟؟
Mohammad Hosseyn
05-03-2017, 19:55
دوستان چطوری میشه به مطالب ابتدا کانال دسترسی پیدا کرد؟؟ چطوری میشه به اول کانال رفت؟؟ هیچ راهی نداره؟؟
با خود تلگرام مستقیم راهی نیست... ولی میشه یه میانبرهایی پیدا کرد. مثلا تو مشخصات کانال قسمت shared media مثلا عکس هارو باز کنید و اسکرول کنید رو اولین عکس کانال و برید رو پست مربوط به عکس و احتمالا اگر پست ها عکسدار باشه نزدیک به اولین پست کاناله ....
nimahandsomboy
08-03-2017, 18:12
با سلام
تو تلگرام چند روز پیش با دوستم چت کردم و دوستم داخل چت 2 تا فایل صوتی برای من ارسال کرد
دیروز حواسم نبود و کل چت را پاک کردم که محیط تلگرام خلوت بشه
الان من شدیدا به اون 2 تا فایل صوتی نیاز دارم
اون 2 تا فایل را چطوری پیدا کنم؟؟؟
من اگر کسی شمارمو نداشته باشه و جزو کانتکت هاش نباشم نمیتونم بهش پیام بدم ارسال نمیشه و همچنین به گروهی هم نمیتونم اد کنم همچین فردی رو ... باید چیکار کنم ؟ مربوط به تنظیماته یا ریپورتی چیزی شدم ...
راستی ظاهرا اگه کسی هم من شمارشو نداشته باشم و اون شماره منو داشته باشه توی لیست اش نمیرم ...
Mohammad Hosseyn
09-03-2017, 00:16
با سلام
تو تلگرام چند روز پیش با دوستم چت کردم و دوستم داخل چت 2 تا فایل صوتی برای من ارسال کرد
دیروز حواسم نبود و کل چت را پاک کردم که محیط تلگرام خلوت بشه
الان من شدیدا به اون 2 تا فایل صوتی نیاز دارم
اون 2 تا فایل را چطوری پیدا کنم؟؟؟
فکر کنم راهی ندارید جز اینکه از دوستتون بخواید اون پیغام صوتی رو براتون فروارد کنه!!
چون تا وقتی چت هارو نگه میدارید تو پوشه cache اپ میمونه و حذف میکنی اونم حذف میشه. اگر روی اندروید بودید به این پوشه ها سر بزنید شاید فایلتون باشه اونجا :
/storage/sdcard/android/data/org.telegram.messenger/cache
storage / (sdcard0 or sdcard1 (depends on phone) / Telegram
من اگر کسی شمارمو نداشته باشه و جزو کانتکت هاش نباشم نمیتونم بهش پیام بدم ارسال نمیشه و همچنین به گروهی هم نمیتونم اد کنم همچین فردی رو ... باید چیکار کنم ؟ مربوط به تنظیماته یا ریپورتی چیزی شدم ...
راستی ظاهرا اگه کسی هم من شمارشو نداشته باشم و اون شماره منو داشته باشه توی لیست اش نمیرم ...
ریپورت شدید...
amirkalak6
09-03-2017, 13:58
دوستان تو تلگرام چجوری میشه مثلا ویسی رو دوستم برام فرستاده میخوام برای کسی دیگه فوروارد کنم اسم اون دوستم نیفته هر کاری میکنم نمیشه
MMDFullHD
09-03-2017, 14:01
دوستان تو تلگرام چجوری میشه مثلا ویسی رو دوستم برام فرستاده میخوام برای کسی دیگه فوروارد کنم اسم اون دوستم نیفته هر کاری میکنم نمیشه
نسخه plus یا موبوگرام یا تلگرافی چیزی باید برای اندروید داشته باشی
SajjadKAZ2003
09-03-2017, 15:05
برای اینکار پست مورد نظرتون رو فوروارد کنید به ربات زیر، بلافاصله پاسخی از طرف ربات دریافت میکنید که توش دیگه اثری از نام ارسال کننده اصلی دیده نمیشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم راهی ندارید جز اینکه از دوستتون بخواید اون پیغام صوتی رو براتون فروارد کنه!!
چون تا وقتی چت هارو نگه میدارید تو پوشه cache اپ میمونه و حذف میکنی اونم حذف میشه. اگر روی اندروید بودید به این پوشه ها سر بزنید شاید فایلتون باشه اونجا :
/storage/sdcard/android/data/org.telegram.messenger/cache
storage / (sdcard0 or sdcard1 (depends on phone) / Telegram
ریپورت شدید...
چی کار کنم که اثرش از بین بره؟!
Mohammad Hosseyn
09-03-2017, 21:01
چی کار کنم که اثرش از بین بره؟!
صبر ...
و بعد یه مدت هم باید به پشتیبانی تلگرام پیام بدید و توضیح بدید که خطایی ازتون سر نزده و اینا!! ... ممکنه درست بشه ممکنه هم نشه...
صبر ...
و بعد یه مدت هم باید به پشتیبانی تلگرام پیام بدید و توضیح بدید که خطایی ازتون سر نزده و اینا!! ... ممکنه درست بشه ممکنه هم نشه...
چجوری به پشتیبانی پیام بدم؟!
+
چجوری ملت ریپورت میکنند؟!
The Respina
09-03-2017, 23:06
+
چجوری ملت ریپورت میکنند؟!
برای رفع ریپورت ربات مخصوصی هست به ایدی spambot@ پیام بدید همه چی واضح هست.
بار اول تون باشه کمتر از یک هفته درست میشه بار دوم یک ماه بار سوم دائم اون خط ریپورت میشه.
وقتی اولین بار به پی وی کسی برید که شما رو نمیشناسه یا شمارتون رو سیو نداره یه گزینه بالا صفحه اون کاربر میاد که ریپورت میکنن !
در گروه ها هم اسپم بدید ادمین ها میتونن ریپورت کنن !
دیگه الان نیازی نیست پیام بدین
به راحتی میشه محدودیت ها رو رفع کرد یه ربات به نام spam bot هست برین داخلش و استارت رو بزنید و مراحل رو دنبال کنید محدودیت ها رفع میشه
فقط دقت کنید بگین اشتباهی صورت گرفته و کاری نکردین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد7966
10-03-2017, 04:41
اون موقع زمان من انگلیسی مینوست که یادمه چندتا گزینه داشت که یکیش همین گزینه بود که من اشتباه کردم لطفا اکانت را آزادکنید
یک گزینه دیگرش این بود که اشتباهی صورت گرفته و من هیچ کدام ازاین کارهایی که شما میگید رو انجام ندادم
بعدش بهت پیام میده که اکانت رو آژاد میکنیم
و بعد از چند روز یا شاید چند ماه اکانت آزاد میشه
من خودم 4 ماه ریپورت بودم،خیلی عجله برای خروج از ریپورت نکنید
شما هم باید گزینه دیگر رو بزنید و بگید اشتباهی صورت گرفته و من هیچ کدام از این کارهایی که شما میگید رو انجام ندادم البته اگر این گزیته هنوز باشه چون چند ماه پیش که این گزینه برای من بود
برادر گفتم بهت که بگی اشتباه صورت گرفته و کاری نکردم
کلا گذینه هایی رو انتخاب کنید که بگه بیگناهید و زیر بار نرید اصلا:n09:
طبق روشی که دوستمون محمد گفتن عمل کنید درست میشه
Free Spirit
12-03-2017, 16:02
سلام
افرادی رو که من بلاک کردم می تونن تصویر پروفایل من رو ببینند؟
ممنون
محمد7966
12-03-2017, 16:26
سلام
افرادی رو که من بلاک کردم می تونن تصویر پروفایل من رو ببینند؟
ممنون
سلام
خیر نمی توانند تصویر پروفایل رو ببینن،
سلام
خیر نمی توانند تصویر پروفایل رو ببینن،
سلام دوستان
گروه طب سنتی کسی نداره؟
سلام دوستان
سال نو مبارک
اون اوایل که تلگرام اومده بود راحت به وای فای خونه کانکت میشد ولی بعد از
مدتی دیگه کانکت نشد. اینترنت خونه از مخابرات هست.
DNS رو برای مخابرات ست کردم درست شد. قبلا واسه گوگل اتوماتیک ست میشد.
من دستی ست کردم. تو خود مودم ست کردم.
باز بعد از چند ماه دوباره کانکت نمیشه. با اینترنت سیم کارت وصل میشه. اما من
میخوام از وای فای خونه استفاده کنم.
چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
گوشی SIII Neo هست. مودم ADSL هم تی پی لینک 8961ND هست.
Nostophobia
29-03-2017, 21:11
سلام و سال نو مبارک:n40:
وقتی من آی دی تلگرام کسی رو دارم و باهاش با طرف مقابل چت می کنم اون طرف می تونه شماره تلفن من رو ببینه یا از تنظیمات گوشی پیدا کنه؟ یا برعکسش؛ وقتی با آی دی طرف کانکت میشم من می تونم شماره تلفنشو ببینم؟
ممنون
سلام و سال نو مبارک:n40:
وقتی من آی دی تلگرام کسی رو دارم و باهاش با طرف مقابل چت می کنم اون طرف می تونه شماره تلفن من رو ببینه یا از تنظیمات گوشی پیدا کنه؟ یا برعکسش؛ وقتی با آی دی طرف کانکت میشم من می تونم شماره تلفنشو ببینم؟
ممنون
سلام
با ایدی نه شما شماره طرف رو میبینید نه اون از شمارو
اگر شماره طرف رو سیو داشته باشین و اون از شما رو نداشته باشه
بهش پیام بدین شماره شما براش نشون داده میشه و برعکس
دوستان وقتی یک نفر میگه ای دی من در تلگرام این هست man
به طور مثال
در گوشی موبایل چطور این رو سرچ میکنید؟ تنها راهش از طریق لینک هست؟
-----/man
یا جایی داره که ای دی خالی رو زد و اون فرد مورد نظر پیدا بشه؟
The Respina
31-03-2017, 17:47
دوستان وقتی یک نفر میگه ای دی من در تلگرام این هست man
به طور مثال
در گوشی موبایل چطور این رو سرچ میکنید؟ تنها راهش از طریق لینک هست؟
-----/man
یا جایی داره که ای دی خالی رو زد و اون فرد مورد نظر پیدا بشه؟
میشه ایدی رو توی صفحه چت با خودتون وارد کنید و بعد روش بزنید.
میشه از تلگرام های پیشرفته مثل موبوگرام استفاده کنید که قسمتی برای سرچ ایدی دارند.
میشه از تلگرام های پیشرفته مثل موبوگرام استفاده کنید که قسمتی برای سرچ ایدی دارند.
ممنون
راستش بخواهید من پیامک دادم برای مشتری ها که عضو کانال بشوند و یک سری هاشون با لینک تونستندئ عضو بشند..اما افرادی که من باهاشون سر و کار دارم...خیلی فنی و وارد نیستند که بخوان این کار ها رو بکنند...نمیدانم چجور اینها رو عضو کانال کنم.. :n28:
- - - Updated - - -
ممنون
راستش بخواهید من پیامک دادم برای مشتری ها که عضو کانال بشوند و یک سری هاشون با لینک تونستندئ عضو بشند..اما افرادی که من باهاشون سر و کار دارم...خیلی فنی و وارد نیستند که بخوان این کار ها رو بکنند...نمیدانم چجور اینها رو عضو کانال کنم.. :n28:
- - - Updated - - -
ممنون
روانپریش
01-04-2017, 22:08
تلگرامم نسخه دستكتاپ هست خودش اتوماتيك اپديت شد حالا اين ارور رو ميده و ديگه باز نميشه:
The Respina
01-04-2017, 23:44
تلگرامم نسخه دستكتاپ هست خودش اتوماتيك اپديت شد حالا اين ارور رو ميده و ديگه باز نميشه:
حذفش کنید مجدد نصب کنید
یکی از فایل های سیستمی پاک شده و دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.
روانپریش
02-04-2017, 14:11
حذفش کنید مجدد نصب کنید
یکی از فایل های سیستمی پاک شده و دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.
حذف كردم بازم نصب كردم ولي باز همين ارور رو ميده
amir hamzeh
02-04-2017, 23:31
دوستان عزیز من شماره شخصی را به لیست شماره های گوشیم اضافه کردم و بعدش اون شخص را در تلگرام اد کردم اون شخص شماره من را نداشت الان اون شخص میتونه به بینه شماره من را؟ چیکار کنم فقط ای دی من را به بینه؟
دوستان عزیز من شماره شخصی را به لیست شماره های گوشیم اضافه کردم و بعدش اون شخص را در تلگرام اد کردم اون شخص شماره من را نداشت الان اون شخص میتونه به بینه شماره من را؟ چیکار کنم فقط ای دی من را به بینه؟
بله
شمارش رو بايد حذف كني
اگر تا الان نديده باشه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
amir hamzeh
03-04-2017, 11:56
بله
شمارش رو بايد حذف كني
اگر تا الان نديده باشه
ممنونم باید شماره را از لیست تماسهای گوشی کلا حذف کنم؟
بعدش چطور میتونم همون شخص را با ای دی داشته باشم
نظرتون درباره قابلیت مکالمه تلگرام چیه؟
ممنونم باید شماره را از لیست تماسهای گوشی کلا حذف کنم؟
بعدش چطور میتونم همون شخص را با ای دی داشته باشم
از داخل دفترچه تلفن
قبل از اينكه كه حذف كنين بردارين اي دي رو
حذف هم بشه بازم مشخصات ميمونه روي تلگرام فقط شمارش ميره
جاسوسی.....
puya2010
04-04-2017, 13:08
بهانه جدیدی میشه برای کارگروه فیلترینگ تا بالاخره تصمیم شون مبنی بر فیلتر کامل تلگرام را نهایی کنند
amir hamzeh
05-04-2017, 21:30
من نمی تونم هیچ کس را با ای دی پیدا کنم هیچ کس هم نمی تونه من را با ای دی پیدا کنه اخرین نسخه را هم به روز کردم
تو قسمت سرچ تلگرام ، فقط آی دیهای کانال ها و ربات ها رو میاره . برای اینکه بخواهید با داشتن آیدی به کسی پیام بدید . در صفحه خودتون اون آیدی رو کپی پیست کنید و بر روی آیدی بزنید تا وارد صفحه اون شخص بشه
دوستان چطوری میتونم بفهمم که کی من رو به یه کانال اضافه کرده؟
یه کانال هست که هر روز لیو میدم، هر روز دوباره بهش اضافه میشم :|
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.