ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلـوپ Lenovo Z510

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

shajo2013
30-06-2014, 14:48
بچه هاسلام.
میگم ایا واقعا بازی call of duty GHOSTSرو روhd رزولوشن بالا بدون لوگ اجرا می کنه؟

hasanoooooooo
30-06-2014, 15:04
بچه هاسلام.
میگم ایا واقعا بازی call of duty GHOSTSرو روhd رزولوشن بالا بدون لوگ اجرا می کنه؟

بله. همه تنظیمات بالا

shajo2013
30-06-2014, 15:13
بله. همه تنظیمات بالا

پس چرا برا من لوگ داره.
کاری باید انجام داد که لوگش برطرف شه؟

5ajad
30-06-2014, 15:40
پس چرا برا من لوگ داره.
کاری باید انجام داد که لوگش برطرف شه؟
از برنامه ی energy manager باید high performance mode رو انتخاب کنید و باز از طریق همون برنامه (قسمت setting) حالت conversation mode رو فعال کنید و لپتاپ رو بزارین شارژ شه...بعدش که باتری به 60 درصد رسید از برق استفاده میکنه و قدرت لپتاپ بیشتر میشه
در ضمن لگ درسته(lag)

aminkhan2014
30-06-2014, 17:24
z510 با cpu i7 حدودا چنده؟SSDش هم گیر میاد یا تموم شده؟
من هرچی لیست قیمت دیدم دیگه اکثرا معمولی هست،تفاوتی از لحاظ عملکرد بین این دو هست؟چقدر؟
هرچی گشتم هنوز بصرفه تر ازاین پیدا نکردم؛ توی این رنج قیمت مدل دیگری نیست که ارش خرید داشته باشه؟

hasanoooooooo
30-06-2014, 17:59
من هرچی لیست قیمت دیدم دیگه اکثرا معمولی هست،تفاوتی از لحاظ عملکرد بین این دو هست؟چقدر؟
هرچی گشتم هنوز بصرفه تر ازاین پیدا نکردم؛ توی این رنج قیمت مدل دیگری نیست که ارش خرید داشته باشه؟

g510 lenovo تاپیکش تو همین بخش هست که کانفیگ i7 حدود 2450 قیمتش هست... این کانفیگ کلهم دارای ssd هست. صفحه نمایش هم براق هست گرافیکش حدودا تو مایه های z510 عمل میکنه... نور پس زمینه کیبرد نداره. باتری قابل جدا شدن هست و ظرفیت باتری بیشتری نسبت به z510 داره...

MƐΛИĪИƓĿƐSS
30-06-2014, 18:34

سلاااااااااااااام.
هاردش ssd نیست ولی باcpu i7 الان در میاد2.600.000

mohsen_p30
01-07-2014, 03:20
کدوم برنامه بهتره ب نظر شما؟
اگه آموزششو بذارین ممنون می شم

سلام من خیلی وقته که از برنامه acronis true image برای پشتیبان گیری از ویندوز استفاده میکنم... تنظیمات خیلی پیشرفته ای هم نداره که نیاز به آموزش داشته باشه! فقط کافیه که از درایو ویندوزتون بک آپ بگیرید و تو یه درایو دیگه ذخیرش کنید... حجمش هم خیلی زیاد نمیشه مثلا 20 گیگ رو میکنه 8... تو خود نرم افزار هم میتونین یک سی دی یا فلش بوتیبل درست کنید و فایل پشتیبان رو از طریق بوت خیلی سریع برگردونید... همچنین قابلیت schedule هم داره که اگه فعال باشه میتونه تو زمانهای مشخصی تغییرات ویندوز رو به فایل پشتیبان اضافه کنه... هرچند من خودم این حالتو غیرفعال کردم...

aminkhan2014
01-07-2014, 05:52
g510 lenovo تاپیکش تو همین بخش هست که کانفیگ i7 حدود 2450 قیمتش هست... این کانفیگ کلهم دارای ssd هست. صفحه نمایش هم براق هست گرافیکش حدودا تو مایه های z510 عمل میکنه... نور پس زمینه کیبرد نداره. باتری قابل جدا شدن هست و ظرفیت باتری بیشتری نسبت به z510 داره...

G510 قیافه جالبی نداره،وگرافیکش هم که طبق گفته اکثریت در همون حده!!تازه بعضی میگن Z510 بهتره.. قیمتشون هم فرق زیادی نداره(30-40 تومن)..صفحه نمایش هم فقط یکم روشنتره..فقط مسئله باطری هست که چون اکثرا توی خونه و جایی که برق هست روشن میکنم،زیاد از باطریش کار نمی کشم
آیا توی عملکرد SSD دار و معمولی تفاوت خاصی دارند؟
من قیمت 2.4میلیون برای z510 i7 ,6g Ram دارم،از این کمتر هم گیر میاد؟

varc
01-07-2014, 09:05
G510 قیافه جالبی نداره،وگرافیکش هم که طبق گفته اکثریت در همون حده!!تازه بعضی میگن Z510 بهتره.. قیمتشون هم فرق زیادی نداره(30-40 تومن)..صفحه نمایش هم فقط یکم روشنتره..فقط مسئله باطری هست که چون اکثرا توی خونه و جایی که برق هست روشن میکنم،زیاد از باطریش کار نمی کشم

من z510/i7/8G ram/8G ssd رو حدودا دو هفته پیش گرفتم 2690000 تومن با گارانتی سازگار
عملکرد ssd بی نظیره ... شک نکنین
من با G510 هم کار کردم بد نیس ولی عمرا اگه به Z510 برسه (تو کارای سنگین معماری و فتوشاپ)

amir_t6262
01-07-2014, 09:29

Lenovo Z510 i7 2GB 6/1T با هارد معمولی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با هارد SSHD

اینطور که من دیدیم، قیمتهای مغازه تفاوت جزیی با قیمتهای سایت بالا دارند.

در مورد عملکرد هارد SSHD ، تفاوت محسوسی در سرعت بوت شدن و ... بنظرم دیده میشود ولی خیلی هم خاص نیست.

ped_pedi
01-07-2014, 09:30
سلاااااااااااااام.
سلام
با هارد SSHD حدود 2580000 تومان با گارانتی سازگار هست می تونی از این سایت بخری:

ped_pedi
01-07-2014, 09:38
سلاااااااااااااام.

سلام
با هارد SSHD حدود 2580000 تومان با گارانتی سازگار هست می تونی از این سایت بخری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir_t6262
01-07-2014, 09:54
Ped_Pedi عزیز، چرا جواب هایت دوتایی می آید؟

jamevela
01-07-2014, 10:12
نمیدونم چیکار کنم آخه؟ ،لپتاپ خوب شما غیر از این در نظر دارین ؟
من موندم 1-چون بیشتر لپ تاپو تو خونه استفاده خواهم کرد
2-مشکل یو اس بی
3-مشکل نصب درایواش اینم بگم که اصلا اهل بازی نیستم یه لپ تاپ قوی میخوام که برام خوب کار کنه
3-مشکل ویندوزش
از طرفی هم این لپ تاپ چشمم رو گرفته ممکنه شرکت لنوو این مشکل یو اس بی رو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من تقریبا 20روز دیگه میگیرم
یه سوال دیگه:در اصل باید سرعت یئ لس بی چقدر باشه؟؟؟

amir_t6262
01-07-2014, 10:14
در خصوص Windows Experience Index قبلا سوال پرسیده بودم که چطور میتوان امتیاز ویندوز 8 و 8.1 به لپ تاپ یا کامپیوتر را سنجید.

راه حلش را پیدا کردم.

command prompt را تحت administrator اجرا کنید.

بعد دستور
winsat prepop

را تایپ کنید

بعد Windows Powershell را تحت administrator اجرا کنید.

و این عبارت را تایپ کنید
Get-WmiObject -Class Win32_WinSAT

اینطوری امتیاز
CPUScore
D3DScore
DiskScore
GraphicsScore
MemoryScore
را میتوانید ببینید

عدد روبروی WinSPRLevel هم امتیاز نهایی ( که کمترین امتیاز سخت افزاری) است می باشد که همان امتیاز ویندوز به سخت افزار کامپیوتر یا لپ تاپ است.

لطفا این کار را انجام داده و امتیاز خودتان را از این لپ تاپ با مشخص کردن کانفیک آن بنویسید.

amir_t6262
01-07-2014, 10:18
نمیدونم چیکار کنم آخه؟ ،لپتاپ خوب شما غیر از این در نظر دارین ؟
من موندم 1-چون بیشتر لپ تاپو تو خونه استفاده خواهم کرد
2-مشکل یو اس بی
3-مشکل نصب درایواش اینم بگم که اصلا اهل بازی نیستم یه لپ تاپ قوی میخوام که برام خوب کار کنه
3-مشکل ویندوزش
از طرفی هم این لپ تاپ چشمم رو گرفته ممکنه شرکت لنوو این مشکل یو اس بی رو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من تقریبا 20روز دیگه میگیرم
یه سوال دیگه:در اصل باید سرعت یئ لس بی چقدر باشه؟؟؟

شما چه به این USB3 حساس شدی؟
این همه لپ تاپ اصلا USB3 نداشتند، حالا آنقدر اهل کپی کردن اطلاعات هستید که سرعت کپی برایتان مهم است؟
با ویندوز 8 و 8.1 که هیچ مشکلی در USB3 دیده نشده.

در مورد درایور هم مشکلی در ویندوز 8 و 8.1 نخواهید داشت.

5ajad
01-07-2014, 10:19
مشکل usb چیه دیگه:eh:

hasanoooooooo
01-07-2014, 12:16

قیافشو باید از نزدیک ببینی... در کل از نظر زیبایی به Z510 نمیرسه! صفحه براق و مات تفاوتشون از زمین تا اسمون هست! برا شمایی که نمیخوای دستگاه رو ببری بیرون از خونه مطمعنا صفحه مات اشتباه هست خریدش! هارد هم در حدی که سیستم زود بوت بشه و ...
گرافیک G510
R7M65 با 4 گیگ حافظه اختصاصی هست! سایت نوت بوک چک نسخه 2 گیگی این کارت رو مورد بررسی قرار داده که اونجا 10 درصد ضعیفتر از 740M عمل کرده...
در کل بنظرم روی صفحه بیشتر تمرکز کن و حتیG510 هم نخواستی به مدلای دیگه بازار هم نگاهی کن!

Masoodegh
01-07-2014, 12:19
در خصوص Windows Experience Index قبلا سوال پرسیده بودم که چطور میتوان امتیاز ویندوز 8 و 8.1 به لپ تاپ یا کامپیوتر را سنجید.

راه حلش را پیدا کردم.

command prompt را تحت administrator اجرا کنید.

بعد دستور
winsat prepop

را تایپ کنید

بعد Windows Powershell را تحت administrator اجرا کنید.

و این عبارت را تایپ کنید
Get-WmiObject -Class Win32_WinSAT

اینطوری امتیاز
CPUScore
D3DScore
DiskScore
GraphicsScore
MemoryScore
را میتوانید ببینید

عدد روبروی WinSPRLevel هم امتیاز نهایی ( که کمترین امتیاز سخت افزاری) است می باشد که همان امتیاز ویندوز به سخت افزار کامپیوتر یا لپ تاپ است.

لطفا این کار را انجام داده و امتیاز خودتان را از این لپ تاپ با مشخص کردن کانفیک آن بنویسید.

i5 6gig ram

varc
01-07-2014, 13:02
قیافشو باید از نزدیک ببینی... در کل از نظر زیبایی به Z510 نمیرسه! صفحه براق و مات تفاوتشون از زمین تا اسمون هست! برا شمایی که نمیخوای دستگاه رو ببری بیرون از خونه مطمعنا صفحه مات اشتباه هست خریدش! هارد هم در حدی که سیستم زود بوت بشه و ...
گرافیک G510
R7M65 با 4 گیگ حافظه اختصاصی هست! سایت نوت بوک چک نسخه 2 گیگی این کارت رو مورد بررسی قرار داده که اونجا 10 درصد ضعیفتر از 740M عمل کرده...
در کل بنظرم روی صفحه بیشتر تمرکز کن و حتیG510 هم نخواستی به مدلای دیگه بازار هم نگاهی کن!

حتی اگه تو خونه هم نور از پنجره به صفحه براق بتابه یا شبا نور چراغ بخوره بهش تبدیل به آینه میشه
برا کسی که روزی بیشتر از 2 ساعت پای لپ تاپه این پدیده زجرآور میشه و چشم رو خسته میکنه
البته اینم که کیفیت براق تو محیط بسیار کم نور و تاریک بهتره... توش شکی نیس
حتی میتونم بگم z500 کیفیت نسبتا بهتری داره در مقایسه با z510

hasanoooooooo
01-07-2014, 14:05
حتی اگه تو خونه هم نور از پنجره به صفحه براق بتابه یا شبا نور چراغ بخوره بهش تبدیل به آینه میشه
برا کسی که روزی بیشتر از 2 ساعت پای لپ تاپه این پدیده زجرآور میشه و چشم رو خسته میکنه
البته اینم که کیفیت براق تو محیط بسیار کم نور و تاریک بهتره... توش شکی نیس
حتی میتونم بگم z500 کیفیت نسبتا بهتری داره در مقایسه با z510
رفیق دیگه اینجوری ها هم نیست که حتما تاریک باشه!!! بهتره بگیم محیط کنترل شده نور! یعنی نور مستقیم به صفجه نتابه و اصلا ربطی به تاریک بودن نداره

amir_t6262
01-07-2014, 15:03
i5 6gig ram

ممنون دوست عزیز.
شما هاردتان معمولی است. درسته؟

ضمنا در زمان تست، کارت گرافیک intel فعال بوده وگرنه امتیاز D3D Score باید بیشتر شود.

Masoodegh
01-07-2014, 16:16
ممنون دوست عزیز.
شما هاردتان معمولی است. درسته؟

ضمنا در زمان تست، کارت گرافیک intel فعال بوده وگرنه امتیاز D3D Score باید بیشتر شود.

آره و آره!
نمیدونم چطور نویدیا رو تو موقعیتای عادی را بندازم!!

hasanoooooooo
01-07-2014, 17:19
آره و آره!

یه راه داره که از بایاس گرافیک swichable رو قطع کنی... و درایور اینتل رو هم پاک کنی.

amir_t6262
01-07-2014, 20:41
i5 6gig ram

من در حالتی که energy management در حالت high performance است تست گرفتم، نتایج این شد.
البته هارد من SSHD است. CPU core i5 , 6gig ram

amir_t6262
01-07-2014, 20:44
یه راه داره که از بایاس گرافیک swichable رو قطع کنی... و درایور اینتل رو هم پاک کنی.

بایوس z510 گزینه ای برای تغییر گرافیک نداره.

hasanoooooooo
01-07-2014, 23:21
بایوس z510 گزینه ای برای تغییر گرافیک نداره.

پس شرمنده اخه من دو تا سیستم دارم یکی لپتاپ g510 یکی هم pc که هر دو این تنظیمات رو دارن...یعنی راهی نداره کلا!؟

mohsen_p30
01-07-2014, 23:31
یادمه یکی دو ماه پیش که بحث سر هارد این لپ تاپ مخصوصا اون مدلش که اخطار کالیبره داشت داغ بود یکی گفته بود که اگه این عدد بالا بره سرعت هارد خیلی میاد پایین و اگه از 100 رد بشه که دیگه هارد باطله و باید به فکر یه هارد دیگه بود!!! البته نمیدونم خودش این تجربه رو داشت یا فقط از جایی شنیده بود...
حالا واسه من به عدد 100 رسید دوباره تست گرفتم و دیدم که میانگین سرعتش با اون موقعی که لپ تاپو تازه خریده بودم (4ماه پیش) هیچ تفاوتی نکرده...

hasanoooooooo
02-07-2014, 00:07
جالبه من همین مدل هارد رو رو لپتاپم دارم که این ارور رو هم نداره...

sheytoon001
02-07-2014, 01:05
آره و آره!

مگه از طریق nvidia control panel نمیشه حالت auto رو غیر فعال کرد؟
nvidia control panel رو اجرا کنید ، در قسمت set physX configuration میشه گرافیک رو انتخاب کرد

aminkhan2014
02-07-2014, 06:35
از نزدیک هر دو مدل را دیدم و تصویرشون هم دیدم،کسانی که میخاهن تصویر را ببینند،توصیه میکنم برند هایپر استار اونجا معمولا هر دو مدل را داره
مهمترین اختلاف Z و G 510 توی یک رنج قیمت، توی گرافیک هست..این مقایسه بین دو گرافیک z510 با حجم2 و G510 با حجم 4 درسته؟نظرتون چیه؟کدامش بهتره؟چند درصد اختلاف داره؟

هیچ جا بغیر از یکی از بچه های اینجا ندیدم که G510 با Z510 هم قیمتش دقیق مقایسه بشه(اکثرا رفتند گرافیک 2 را با گرافیک 2 مقایسه کردند ولی کسی نرفته گرافیک 2 را با گرافیک 4 مقایسه کنه)؟کسی مقایسه دقیق تر و فنی تر سراغ نداره؟
از لحاظ عملکرد گرافیک AMD مشکل خاصی نسبت به Nvidia نداره؟
درضمن شما که فرمودین،مدلهای دیگه بازار،مدل خوش قیمت و بصرفه تر از این دو مدل در بازار هست؟

amir_t6262
02-07-2014, 10:02
از نزدیک هر دو مدل را دیدم و تصویرشون هم دیدم،کسانی که میخاهن تصویر را ببینند،توصیه میکنم برند هایپر استار اونجا معمولا هر دو مدل را داره
مهمترین اختلاف Z و G 510 توی یک رنج قیمت، توی گرافیک هست..این مقایسه بین دو گرافیک z510 با حجم2 و G510 با حجم 4 درسته؟نظرتون چیه؟کدامش بهتره؟چند درصد اختلاف داره؟

هیچ جا بغیر از یکی از بچه های اینجا ندیدم که G510 با Z510 هم قیمتش دقیق مقایسه بشه(اکثرا رفتند گرافیک 2 را با گرافیک 2 مقایسه کردند ولی کسی نرفته گرافیک 2 را با گرافیک 4 مقایسه کنه)؟کسی مقایسه دقیق تر و فنی تر سراغ نداره؟
از لحاظ عملکرد گرافیک AMD مشکل خاصی نسبت به Nvidia نداره؟
درضمن شما که فرمودین،مدلهای دیگه بازار،مدل خوش قیمت و بصرفه تر از این دو مدل در بازار هست؟

مقایسه کارت گرافیک های Nvidia GeForce GT 740M 2GB که روی z510 است با ATI R7 M265 4GB که روی بعضی از G510 ها هست.

روی بعضی از G510 ها هم Radeon HD 8570M 1GB هست که مقایسه شون با z510 از این قرار است

و مقایسه کارت گرافیک 4 گیگ و 1 گیگ که روی G510ها هست.

البته در مقایسه z510 و G510 باید به قیافه، وزن کمتر z510، بلندگوهای با برند JBL برای z510 هم اشاره کرد.

hasanoooooooo
02-07-2014, 11:07
[QUOTE=amir_t6262;8284866]مقایسه کارت گرافیک های Nvidia GeForce GT 740M 2GB که روی z510 است با ATI R7 M265 4GB که روی بعضی از G510 ها هست.

سلام داداش این لینکی که قرار دادید نسخه 2 گیگ کارت ati r7 رو با 740m مقایسه کرده... من خودم با بازی far cry 3 همه چیز بالا تونستم 45 فریم بگیرم.... هر چی هم سرچ کردم برا پیدا کردن بنچمارکی چیزی از این کارت دیدم اصلا کسی 4 گیگشو نداره!!! 4 گیگ گرافیک ددیکیتت!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وزنش 200 گرم بیشتر از Z510 هست... بلندگوها GBL نیست ولی دالبی هست و در حد خودش خوبه... از اون طرف باتری جداشونده. 6 سلولی بودن باتری رو هم به همراه صفحه نمایش براق باید در نظر گرفت...

سلام نوت بوک چک نسخه 2 گیگ کارت R7 رو مقایسه کرده...
متاسفانه بازار ما دانشی برای فروش وجود نداره و خود خریدار باید قبل از خرید بدونه چی داره میخره... اکثرا موقع فروختن لپتاپ میگن گرافیم 1 داره یا 2!
منتها این مدل واقعا گیمینگ هست! با گرافیکش... من حاظرم با هر کس حاظر بود این تست رو انجام بدم تا موضوع دقیق روشن بشه برا بچه ها... والا نظر خودم اینه که R7 4 GB حداقل قدرتی مشابه Z510 داره...

کارتهای AMD کارتهای خوبی هست که والا ما که مشکلی ازشون ندیدیم تا حالا
مدل تو بازار زیاده... منتها خوش قیمت نیستن و دلیل قیمت کمشون CPU های کم مصرف و کم قدرتشون نسبت به CPU این 2 مدل هست....

G510 یک مدل داره از 8570 ATI که 2 گیگ ددیکیتت هست قیمتش 1770 بود.... که اون هم قدرتش 10 درصد از 740M کمتر بود...
مدل 1 گیگ این کارت هم هست بازم که اونم 1600 هست ..

aminkhan2014
02-07-2014, 12:56
اگه قدرت گرافیکش در حدZ510 باشه که من همون z510 را ترجیح میدهم حتی بدون SSHD...اگه باطری اش مثل Gبود خیلی خوب بود
Gظاهرا مشکل DVD هم دارند،درسته یا شایعه هست؟کیفیت ساختش پایین تر میزنه، و یکم شل و ول میزنه،نظر شما که کاربر هستین چیه؟
راستی این مشکلات عجیب غریب که بچه ها رویZ برای بازی و ..دارند،روی G چجوریه؟

hasanoooooooo
02-07-2014, 13:15
اگه قدرت گرافیکش در حدZ510 باشه که من همون z510 را ترجیح میدهم حتی بدون SSHD...اگه باطری اش مثل Gبود خیلی خوب بود
Gظاهرا مشکل DVD هم دارند،درسته یا شایعه هست؟کیفیت ساختش پایین تر میزنه، و یکم شل و ول میزنه،نظر شما که کاربر هستین چیه؟
راستی این مشکلات عجیب غریب که بچه ها رویZ برای بازی و ..دارند،روی G چجوریه؟

جوابتون رو در تاپیک g510 دادم چون تاپیک از مسیرش منحرف میشه.

vivaz360
02-07-2014, 23:12
دوستان شما راهی میدونید که بشه سرعت فن رو کم یا زیاد کرد؟
با هیچ برنامه ای نتونستم اینکار رو بکنم.از طریق بایوس میشه؟کسی امتحان کرده؟
چون موقع بازی لپتاپ داغ میکنه و میخوام فن با حداکثر سرعت کار کنه

یه سوال دیگه هم راجع به باتری داشتم.
چطوری میشه بدون وصل کردن برق به لپتاپ بازی هارو روون اجرا کرد؟

ممنون

amir_t6262
03-07-2014, 09:22
دوستان شما راهی میدونید که بشه سرعت فن رو کم یا زیاد کرد؟
با هیچ برنامه ای نتونستم اینکار رو بکنم.از طریق بایوس میشه؟کسی امتحان کرده؟
چون موقع بازی لپتاپ داغ میکنه و میخوام فن با حداکثر سرعت کار کنه

یه سوال دیگه هم راجع به باتری داشتم.
چطوری میشه بدون وصل کردن برق به لپتاپ بازی هارو روون اجرا کرد؟

ممنون
فکر میکنم خود دستگاه سرعت فن را در این مواقع تنظیم کند.
ضمنا شما از کول پد استفاده کن.

یک راه حل که البته زیاد هم توصیه نمیکنم استفاده از گزینه خارج کردن گرد و خاک در energy management است.

برای بازی هم شما در قسمت energy management گزینه high performance را انتخاب کن. با عکس موشک مشخص شده است.

vivaz360
03-07-2014, 12:28
فکر میکنم خود دستگاه سرعت فن را در این مواقع تنظیم کند.
ضمنا شما از کول پد استفاده کن.

یک راه حل که البته زیاد هم توصیه نمیکنم استفاده از گزینه خارج کردن گرد و خاک در energy management است.

برای بازی هم شما در قسمت energy management گزینه high performance را انتخاب کن. با عکس موشک مشخص شده است.
ممنون عزیز
من کول پد دارم
dust removal هم فقط از داخل دسکتاپ قابل دسترسی هست
متوجه منظورم نشدید...میخوام بدون وصل کردن لپتاپ به آداپتور برق بدون افت فریم بازی کنم باید چیکار کنم؟این کار نتیجه ای نمیده

لطفا راهنمایی کنید

Abdolreza2012
03-07-2014, 13:02
ممنون عزیز
من کول پد دارم
dust removal هم فقط از داخل دسکتاپ قابل دسترسی هست
متوجه منظورم نشدید...میخوام بدون وصل کردن لپتاپ به آداپتور برق بدون افت فریم بازی کنم باید چیکار کنم؟این کار نتیجه ای نمیده

لطفا راهنمایی کنید

اصلا پیشنهاد نمیشه بدون وصل کردن به برق بازی کنید
ولی بازی های سبک رو میشه اینکارو کرد ( البته فشار زیادی میاد به دستگاه ) مثل بازی pes
ولی تو بازی های سنگین تر حتما ، حتما باید شارژر وصل باشه واگرنه افت فریم دارید و فشار زیادی به دستگاه میاد

در کل برای انجام کارهای سنگین چه بازی و ... باید شارژر وصل باشه تا لپ تاپ بتونه از تمام توانش استفاده کنه

hasanoooooooo
03-07-2014, 13:09
ولی بازی های سبک رو میشه اینکارو کرد ( البته فشار زیادی میاد به دستگاه ) مثل بازی pes
ولی تو بازی های سنگین تر حتما ، حتما باید شارژر وصل باشه واگرنه افت فریم دارید و فشار زیادی به دستگاه میاد

در کل برای انجام کارهای سنگین چه بازی و ... باید شارژر وصل باشه تا لپ تاپ بتونه از تمام توانش استفاده کنه

رو دستگاه قبلی ما اینکار رو میکردیم... با باتری pes بازی کردیم... در نهایت هم چیپ گرافیکش سوخت... حالا خود دانی.!

Abdolreza2012
03-07-2014, 13:23
رو دستگاه قبلی ما اینکار رو میکردیم... با باتری pes بازی کردیم... در نهایت هم چیپ گرافیکش سوخت... حالا خود دانی.!

من فقط یکی دوبار بدون اینکه وصل برق باشه بازی کردم ( اونم بخاطر اینکه جایی بود که نمیشد به برق وصل کرد ، تو کوچمون :n02: )
تو پست قبلیم گفتم ، اصلا پیشنهاد نمیشه بدون اینکه وصل برق باشه بازی کرد

hasanoooooooo
03-07-2014, 13:35
من فقط یکی دوبار بدون اینکه وصل برق باشه بازی کردم ( اونم بخاطر اینکه جایی بود که نمیشد به برق وصل کرد ، تو کوچمون :n02: )
تو پست قبلیم گفتم ، اصلا پیشنهاد نمیشه بدون اینکه وصل برق باشه بازی کرد

اره داداش مهر تایید زدم به پستت... زمانهایی که میخواستم باتری رو کایبره کنم باهاش بازی میکردم.. واقعا خریت بزرگم همین بود... بعد از 1 سال از خرید لپتاپ که شاید کلا 5 6 بار هم با باتری بازی نکردم چیپش پکید.... که یه سری کار کردن روش که 2 سال کل عمر لپتاپ قبلم بود... دوستان حواسشون باشه... با لپتاپ بازی کردن زیاد و مداوم هم توصیه نمیشه.. ولی در هر صورت موقع بازی یا کارای سنگین حتما با برق کار کنید

vivaz360
03-07-2014, 14:04
اره داداش مهر تایید زدم به پستت... زمانهایی که میخواستم باتری رو کایبره کنم باهاش بازی میکردم.. واقعا خریت بزرگم همین بود... بعد از 1 سال از خرید لپتاپ که شاید کلا 5 6 بار هم با باتری بازی نکردم چیپش پکید.... که یه سری کار کردن روش که 2 سال کل عمر لپتاپ قبلم بود... دوستان حواسشون باشه... با لپتاپ بازی کردن زیاد و مداوم هم توصیه نمیشه.. ولی در هر صورت موقع بازی یا کارای سنگین حتما با برق کار کنید
مرسی از توضیحات خوبتون

خوب اگر اینطوره پس لپتاپ های گیمینگ بدرد بازی کردن نمیخورن دیگه؟! یا باتری اونها فرق میکنه؟

hasanoooooooo
03-07-2014, 14:17
مرسی از توضیحات خوبتون

خوب اگر اینطوره پس لپتاپ های گیمینگ بدرد بازی کردن نمیخورن دیگه؟! یا باتری اونها فرق میکنه؟
داداش لپتاپهای گیمینگ هم برا بازی خوب جواب میده... کلا لپتاپها دیگه مثل قدیم ضعیف نیستن... منتها واقعا بازی کردن مداوم بنظرم اشتباه هست....

تعمیر لپتاپها فوق العاده سخت. پر هزینه. هست... که متاسفانه تعمیر کار درستی در کشور هم نداره و بعضی وقتها کلا لپتاپ باید بیفته گوشه خونه یا جتازشو ادم بفروشه...

باتری همه لپتاپها همینه... ولتاژ ورودیشون با ولتاژ برق فرق داره...درسته که لپتاپها ساخته شدن که با باتری هم جواب بدن ولی نه اینکه با باتری بیفتی به جون battlefield 4 ... کلا با باتری بازی نکنید... فقط با برق... سعی کنید لپتاپ براتون تبدیل به کنسول بازی نشه...

شما میتونی شانس خودتو امتحان کنی!!! ما که امتحان کردیم لپتاپ y560 عمرش شد 2 سال! و مادربرد هم سوخت.. فقط هم باهاش بازی میکردم.. اینو گفتم شاید یکی بلاخره متوجه بشه که یه روز صبح بلند میشه میبینه ای داد بیداد ....با چکمه های اهنی بیفته دنبال تعمیر کار! اخرشم تعمیر کار بگه تعمیر جواب نداده! دستگاهی که خریدی 3 تومنو میدی 300 تومن؟!

MasterMiller
03-07-2014, 17:33
دوستان من چند وقتی میشه که میخوام این لپتاپ رو بخرم ولی این قابل تعویض نبودن باطریش خیلی فکر منو مشغول کرده.
چون بیشتر مواقع به برق وصل خواهد موند، میترسم برای باطریش مشکلی بوجود بیاد.
دوستانی که مدت زیادی با این لپتاپ کار کردن آیا تا حالا با باطریشون مشکلی داشتن؟

hasanoooooooo
03-07-2014, 17:59
دوستان من چند وقتی میشه که میخوام این لپتاپ رو بخرم ولی این قابل تعویض نبودن باطریش خیلی فکر منو مشغول کرده.
چون بیشتر مواقع به برق وصل خواهد موند، میترسم برای باطریش مشکلی بوجود بیاد.
دوستانی که مدت زیادی با این لپتاپ کار کردن آیا تا حالا با باطریشون مشکلی داشتن؟

دوست عزیز از این بابت مشکلی نیست و در صورت خرابی باتری هم تعمیر کار راحت برات عوضش میکنه... برای کم کردن قطر دستگاه این کار رو انجام دادن... و اینم بدون که باطری بلاخره یه روزی مرخص میشه... بسته به استفاده داره که از یک سال تا 5 سال هم حتی بسته به استفاده از باطری ممکنه عمر کنه... شاید بیشتر شاید هم کمتر...

zavf
03-07-2014, 18:41
دوستان صفحه کلید z510 تو بازار پیدا میشه؟

یه هفته نیست که خریدم ، دیشب خواهر زادم صفحه کلید رو نابود کرد. الآن ترس این رو دارم صفحه کلیدش گیر نیاد

hasanoooooooo
03-07-2014, 19:11
دوستان صفحه کلید z510 تو بازار پیدا میشه؟

یه هفته نیست که خریدم ، دیشب خواهر زادم صفحه کلید رو نابود کرد. الآن ترس این رو دارم صفحه کلیدش گیر نیاد

ببر گارانتی ازت پول میگیرن ولی باید پیدا بشه.

zavf
03-07-2014, 20:14
ببر گارانتی ازت پول میگیرن ولی باید پیدا بشه.

مرسی

من که از خدامه پول بدم ولی فابریکش گیر بیاد.

شما حدود قیمت خبر دارید چنده؟ تو بعضی سایت ها صفحه کلید برخی از مدل های Lenovo رو از 70 تومن زده تا 150 تومن

afshin b
03-07-2014, 20:24
مرسی

شما حدود قیمت خبر دارید چنده؟ تو بعضی سایت ها صفحه کلید برخی از مدل های Lenovo رو از 70 تومن زده تا 150 تومن

همین حدود باید باشه. یه زنگ بزنین به گارانتی بهتون میگن. یا ایمیل بدین

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

hasanoooooooo
03-07-2014, 20:30
مرسی

گیر میاد داداش قیمتشم حدودای 120 تومن هست...حتما برو سازگار تهران

صفحه کلیداش دقیقا صفحه کلیدای Y580 هست... و با 2 3 تا مدل دیگه تو بازار مشترک هست....

MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-07-2014, 22:39
سلام میخواستم بپرسم درایور نوری لپ تاب شما هم خِر خِر میکنه؟
عادیه یا نه؟
آخه مال من یه ضربه نسبتا آروم بهش خورد و یکم صدا میده

Masoodegh
04-07-2014, 07:23

کی گفته نمیشه بدون باتری بازی کرد!!؟ برین راحت Pocket Tanks بزنین بدون باتری!! :n02:

amir693
04-07-2014, 10:54
سلام . رو ال سی دی لپ تاپ من سه تا لکه مشکی بود که فقط رو صفحه های سفید معلوم میکرد بردم گارانتی گارینتیمم سازگاره- بعد سه روز زنگ زد که امادست رفتم دیدم lcdلپ تاپ z500 رو انداخته روش که براقه میگه ال سی دی مات نداریم. ولی کیفیتش خیلی بهتر شده نصبت به قبل خیلی خوب شده حالا موندم دوباره ببرم برام مات بندازن یا همین باشه؟؟؟

Masoodegh
04-07-2014, 11:18
سلام . رو ال سی دی لپ تاپ من سه تا لکه مشکی بود که فقط رو صفحه های سفید معلوم میکرد بردم گارانتی گارینتیمم سازگاره- بعد سه روز زنگ زد که امادست رفتم دیدم lcdلپ تاپ z500 رو انداخته روش که براقه میگه ال سی دی مات نداریم. ولی کیفیتش خیلی بهتر شده نصبت به قبل خیلی خوب شده حالا موندم دوباره ببرم برام مات بندازن یا همین باشه؟؟؟

بستگی به استفادت داره ولی به نظر من همون براق بهتره چون رنگارو بهتر نشون میده!

5ajad
04-07-2014, 11:24
به نظر من میگفتی فول اچ دی بندازن:n10:

hasanoooooooo
04-07-2014, 11:39
اگه بخوای بیرون باهاش کار کنی میریزی بهم! من جای شما بودم پیگیر میشدم خسارتی چیزی به شما بدن؟!

misagh8900
04-07-2014, 18:15
آقا من تازه ویندوز عوض کردم الان ترتیب درایو هام این شکلی شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبلا مرتب بودن. ولی الان CD drive اومده دومی شده در صورتی که قبلا آخر بود. کسی میدونه چجوری درستش کنم؟؟؟

Masoodegh
04-07-2014, 18:38
قبلا مرتب بودن. ولی الان CD drive اومده دومی شده در صورتی که قبلا آخر بود. کسی میدونه چجوری درستش کنم؟؟؟

1. وین 8.1 کلن همین جوریه!
2. درایوا به ترتیب حروف الفبا جاگیری میکنن!! میتونی رو مای کامی کلیک راس کنی و بری تو منیج و بعد دیسک منیجمنت و اسم درایو سی دی رو عوض کنی!

mohsen_p30
04-07-2014, 21:55

اون cd-drive اصلن واسه چی هست؟

Masoodegh
05-07-2014, 07:11
سلام میخواستم بپرسم درایور نوری لپ تاب شما هم خِر خِر میکنه؟
عادیه یا نه؟
آخه مال من یه ضربه نسبتا آروم بهش خورد و یکم صدا میده

مال من که خر خر نمیکنه! البته زیاد ازش استفاده نمیکنم!

zavf
05-07-2014, 07:16
گیر میاد داداش قیمتشم حدودای 120 تومن هست...حتما برو سازگار تهران

صفحه کلیداش دقیقا صفحه کلیدای Y580 هست... و با 2 3 تا مدل دیگه تو بازار مشترک هست....

خیلی ممنون.

یعنی اگر از مدل های دیگه استفاده بشه ، همون نور پس زمینه رو هم داره؟

راستی الآن صفحه کلید فابریک حروفش عربی هست میشه به گارانتی بگم فارسی رو بگذاره؟

گارانتی هم گرین هست

amir_t6262
05-07-2014, 07:58
نکنه که برنامه های درایو مجازی نصب شده که دو تا cd drive داره.

majid_sd2009
05-07-2014, 11:08
سلام
مشکلاتی که با این لپتاپ داشتم تا حالا

نقطه نقطه شدن قاب پشت ال سی دی به خاطر مالیده شدنشون به پدهای کیف!
بالا اومدن و انحنا کیبورد در قسمت سمت چپ!اتمالا به دلیل گرمای این منطقه هست.
سوختن یدونه از پیکسلها. و چند عدد خش نقطه نقطه که در اثر برخورد کیبورد به ال سی دی ایجاد شده.
لپتاپ هم 3 ماهه خریداری شده

Masoodegh
05-07-2014, 12:19
سلام

سوختن یدونه از پیکسلها. و چند عدد خش نقطه نقطه که در اثر برخورد کیبورد به ال سی دی ایجاد شده.

من دقیقن نوروز خریدمش و خوشبختانه هیچ کدوم از این مشکلاتو ندارم! لپ تاپم حدقل روزی 16 ساعت روشنه!

راستی یه مشکلی بود که میگفتن اگه عدد calibration retry count بیشتر از 100 بشه هارد خیلی کند میشه و...! مال من الان 138ـه و هیچ کاهش سرعتی ندیدم ازش! فقط وقتی چیزیو با وینرار extract میکنم برنامه ها کمی کندن و فایرفاکسم هنگ میکنه بعضی وقتا تو این حالت!! البته فک کنم از اولشم اینجوری بود! اگه تونستید یه تست کنید! البته extract فایلای سنگین منظورمه!(3 4 گیگ به بالا)

majid_sd2009
05-07-2014, 12:50
یعنی کیبورد دچار این مشکل نشده؟
از دکمه های f تا j این مشکل وجود داره و زده بالا.وقتی فشار میدم یکی دو میلیمتر میره پایین.

هارد هم منم این مشکلو دارم. چون 5400 هست اینجوریه.
میگم این اس اس دی بهش نمیخوره؟ جایی براش نداره؟

Masoodegh
05-07-2014, 13:25
یعنی کیبورد دچار این مشکل نشده؟
از دکمه های f تا j این مشکل وجود داره و زده بالا.وقتی فشار میدم یکی دو میلیمتر میره پایین.

هارد هم منم این مشکلو دارم. چون 5400 هست اینجوریه.
میگم این اس اس دی بهش نمیخوره؟ جایی براش نداره؟

نه! همین الانم محافظ کیبردو از روش برداشتم از بغل دقیق نگاش کردم و هیچ مشکلی نداشت!
فقط بدنش یه بار جاقو روش افتاد و کمی فرو رفتگی داره که البته با دست اصن احساسش نمیکنم ولی تو نور معلوم میشه!

اگه رایترو در بیاری فک کنم بتونی به جاش ssd بزاری!

ari67
05-07-2014, 14:14
سلام

lمشکل کیبوردو پیکسلو ... من تجربه نکردم فقط اولش یه ایرادی داشت دستگاه که گارانتی عوضش کرد یه نو داد از 2 خرداد تا حالا هم طبق نرم افزار speccy دستگاه 34 روز کامل روشن بوده و دائما دانلود رندر و بازی باهاش انجام شده ولی فعلا در سلامته

من دقیقن نوروز خریدمش و خوشبختانه هیچ کدوم از این مشکلاتو ندارم! لپ تاپم حدقل روزی 16 ساعت روشنه!

راستی یه مشکلی بود که میگفتن اگه عدد calibration retry count بیشتر از 100 بشه هارد خیلی کند میشه و...! مال من الان 138ـه و هیچ کاهش سرعتی ندیدم ازش! فقط وقتی چیزیو با وینرار extract میکنم برنامه ها کمی کندن و فایرفاکسم هنگ میکنه بعضی وقتا تو این حالت!! البته فک کنم از اولشم اینجوری بود! اگه تونستید یه تست کنید! البته extract فایلای سنگین منظورمه!(3 4 گیگ به بالا)
مشکل شما از سرعت پایین هارده
5400 به شدت برای این سخت افزار محدود کنندس
به شخصه می خوام یه 256 ssd بگیرم هارد اصلیشم بذارم تو کدی جای درایو .چون تو رندر گیری حجیم نمیتونم از حداکثر توان پردازنده استفاده کنم

majid_sd2009
05-07-2014, 19:50
یعنی هیچکس به جز من مشکل صفحه کلید و اون نقطه های پشت قاب رو نداشته؟ نقطه ها منظورم ساییدگی و برق افتادن هست که وقتی توی کیف لپتاپ هست این مشکل براش پیش میاد.
گارانتی زیر بار تعویض کیبورد میره؟ یا برای یدون پیکسل ال سی دی رو تعویض میکنه؟

یه سوال دارم.اگه رم سیستم رو ارتقا بدم گارانتی میپره؟توی مدل 6 گیگ یه رم 2 داره و یه چهار درسته؟ میخوام رم 2 رو بدم بره و به جاش یه چهار بزارم.

و اینکه اگه هاردش رو با مدل هایبریدی که 8 گیگ اس اس دی داره تعویض کنیم چقدر سرعت هارد رو میبره بالا؟
الان بعضی اوقات واقعا کند عمل میکنه و هارد هم یکم داره به صدا میوفته.

یه مشکل دیگم هست اونم مال وای فای هست! بعضی اوقات یدفعه انتن میپره و یا لیمیتد میشه! و تا یه بار وایرلس رو دیسیبل و اینیبل نکنم درست نمیشه!

amir_t6262
05-07-2014, 20:16
یعنی هیچکس به جز من مشکل صفحه کلید و اون نقطه های پشت قاب رو نداشته؟ نقطه ها منظورم ساییدگی و برق افتادن هست که وقتی توی کیف لپتاپ هست این مشکل براش پیش میاد.

یه سوال دارم.اگه رم سیستم رو ارتقا بدم گارانتی میپره؟توی مدل 6 گیگ یه رم 2 داره و یه چهار درسته؟ میخوام رم 2 رو بدم بره و به جاش یه چهار بزارم.

و اینکه اگه هاردش رو با مدل هایبریدی که 8 گیگ اس اس دی داره تعویض کنیم چقدر سرعت هارد رو میبره بالا؟

یه مشکل دیگم هست اونم مال وای فای هست! بعضی اوقات یدفعه انتن میپره و یا لیمیتد میشه! و تا یه بار وایرلس رو دیسیبل و اینیبل نکنم درست نمیشه!

مشکل صفحه کلید را من هم ندیدم.
در مورد ارتقای رم، احتمالا با گارانتی به مشکل بخورید. من از یکی از نمایندگان سازگار پرسیده بودم گفته بود برای ارتقای رم لپ تاپ را ببر همان گارانتی تا خودشان عوض کنند. برای سایر گارانتی ها را نمیدانم چطور باشد.

در مورد هارد هم تفاوت خاصی نخواهید دید و با توجه به قیمت بالای هاردهای sshd که آخرین بار 1 ترابایتش را 400 هزار تومان دیده بودم بنظرم ارزش نداره.

Saidgta
05-07-2014, 22:32
سلام دوستان
لطفا کمک کنید
من یه Z510 امروز خریدم.
الان متوجه شدم که صدای اسپیکر سمت راست یکم بیشتره و وقتی که صدای لپ تاپو تا آخر زیاد میکنم، اسپیکر سمت چپ انگار نسبت به سمت راستی کم میاره و صداش ضعیف میشه(تو اوج های صدا!)
مثلا وقتی که خواننده صداشو میبره بالا صدا بیشتر از اسپیکر سمت راست میاد...
کلا اینجورین یا مشکل سخت افزاریه؟
ممنون میشم سریع تر راهنماییم کنید که اگه مشکلیه فردا برم پسش بدم...

shajo2013
05-07-2014, 22:36
سلام دوستان
لطفا کمک کنید
من یه Z510 امروز خریدم.
الان متوجه شدم که صدای اسپیکر سمت راست یکم بیشتره و وقتی که صدای لپ تاپو تا آخر زیاد میکنم، اسپیکر سمت چپ انگار نسبت به سمت راستی کم میاره و صداش ضعیف میشه(تو اوج های صدا!)
مثلا وقتی که خواننده صداشو میبره بالا صدا بیشتر از اسپیکر سمت راست میاد...
کلا اینجورین یا مشکل سخت افزاریه؟
ممنون میشم سریع تر راهنماییم کنید که اگه مشکلیه فردا برم پسش بدم...
اق منم این مشکلوداشتم
ویندوزمو عوضکردم درست شد

Saidgta
05-07-2014, 22:38
اق منم این مشکلوداشتم
ویندوزمو عوضکردم درست شد

الان که درایورهای صداشو پاک کردم، یکم این مشکله کمتر شده...
یعنی سخت افزاری نیست؟

Saidgta
05-07-2014, 23:21
دوستان درایورهای صداشو پاک کردم و آخرین درایور صداشو از سایت لنوو دانلود و نصب کردم، مشکلم حل شد!
عجب اسپیکرهایی داره پسررررررر

hasanoooooooo
06-07-2014, 01:17
خیلی ممنون.

یعنی اگر از مدل های دیگه استفاده بشه ، همون نور پس زمینه رو هم داره؟

راستی الآن صفحه کلید فابریک حروفش عربی هست میشه به گارانتی بگم فارسی رو بگذاره؟

گارانتی هم گرین هست

گارانتی شاید برات اینکار رو انجام نده ولی... 2 راه داری یا با برچسب اینکار رو انجام بدی که تمیز در نمیاد... یا اینکه بدی بیرون برات لیزری چاپ کنن روش که برای اینکار باید قبل از وصل کردن کیبرد نو ببری که این مساله رو گارانتی قبول نمیکنه پس باهاش کنار بیا... در اخر هم گارانتی گرین من که تاحالا اسمشو هم نشنیدم ولی اگه کارتو راه ننداخت سازگار دستگاه رو قبول میکنه و سازگار گارانتی خوبی تهران داره بر خلاف شهرستان...

zavf
06-07-2014, 05:53
قابل توجه دوستان صفحه کلید z510 قیمت همکاری گرفتم ۱۸۰ با اجرت نصب ۲۰۰ قیمت بالا به دلیل وجود نور پس زمینه و اینکه تازه امده تو بازار !

Masoodegh
06-07-2014, 07:48

لپ تاپ من سفیده! بعضی وقتا که از کیف درش میارم کمی پشتش جای لاستیک ماشین(:n02:) داره ولی یه بار که روش دس میکشم پاک میشه!

کیبرد شاید ولی یه پیکسل سوخته نه! راجب پیکسله مطمئنی؟ آخه من اول که صفحه‌مو نگا کردم فک کردم یه پیکسلش سوخته و هر چیم روش دست کشیدم پاک نشد و تقریبن مطمئن شدم و چن دیقه بعد اثری ازش نبود!!!

اون ssd فقط واسه سرعت بالا اومدن سیستمه!!

به جز وقتایی که نت خودش قطع میشه دیگه هیچ وقت پیش نیومده که وای فایم قطع شه!

varc
06-07-2014, 11:07
سلام دوستان
اگه لپ تاپ و زیاد به ال سی دی وصل کنیم کارت گرافیکش میسوزه؟؟؟:n13:
چرا؟؟؟

ari67
06-07-2014, 14:02
سلام دوستان
چرا؟؟؟
همچین اتفاقی نمیافته دوست عزیز

majid_sd2009
06-07-2014, 17:26
لپ تاپ من سفیده! بعضی وقتا که از کیف درش میارم کمی پشتش جای لاستیک ماشین(:n02:) داره ولی یه بار که روش دس میکشم پاک میشه!

کیبرد شاید ولی یه پیکسل سوخته نه! راجب پیکسله مطمئنی؟ آخه من اول که صفحه‌مو نگا کردم فک کردم یه پیکسلش سوخته و هر چیم روش دست کشیدم پاک نشد و تقریبن مطمئن شدم و چن دیقه بعد اثری ازش نبود!!!

اون ssd فقط واسه سرعت بالا اومدن سیستمه!!

به جز وقتایی که نت خودش قطع میشه دیگه هیچ وقت پیش نیومده که وای فایم قطع شه!
پیکسلش فقط روی رنگهای تیره دیده میشه،یعنی توی رنگ سیاه رنگ اون پیکسل نارنجی میشه! این سوخته یا قاطی کرده؟
من اول فک میکردم یه جا مخصوص اس اس دی هم داره! بعد فهمیدم هاردش اینجوریه!

مال منم همیشه اینجوری نیست ولی بعضی اوقتا اذیت میکنه.
و اینکه توی قسمت چنج اداپتور ستینگ سه تا کانکشن وایرلس میسازه که دوتاش غیر فعال میشن!

یه سوال دیگه هم دارم. تا حالا کسی لینوکس ریخته روی این لپتاپ؟ من بکترک رو تست کردم لایو بالا نمیاره و وستاش میمونه!
توی سیستم خونه مشکلی ندارم ولی این نمیتونه اجرا کنش!

سلام دوستان
چرا؟؟؟

فک نکنم بسوزه!برقش رو که از لپتاپ نمیگیره!مانیتور و ال سی دی خودشون به برق وصلن(شاید نوسان برق ایجاد بشه)

5ajad
06-07-2014, 19:59
یه سوال دیگه هم دارم. تا حالا کسی لینوکس ریخته روی این لپتاپ؟ من بکترک رو تست کردم لایو بالا نمیاره و وستاش میمونه!
توی سیستم خونه مشکلی ندارم ولی این نمیتونه اجرا کنش!

بله من الان کالی رو کنار ویندوز8 نصب دارم...لایو هم اجرا کردم قبلا ، مشکلی نداره

majid_sd2009
06-07-2014, 23:50
بله من الان کالی رو کنار ویندوز8 نصب دارم...لایو هم اجرا کردم قبلا ، مشکلی نداره

من نمیتونم! توی بک ترک موقعی که باید startxرو وارد کنی کیبورد از کار میوفته! حتی کیبورد دیگه هم وصل میکنم همونجا چراغاش خاموش میشه!:n13:

majid_sd2009
06-07-2014, 23:55

من نمیتونم! توی بک ترک موقعی که باید startxرو وارد کنی کیبورد از کار میوفته! حتی کیبورد دیگه هم وصل میکنم همونجا چراغاش خاموش میشه!:n13:

5ajad
07-07-2014, 10:22
نمیدونم والا من بک ترک رو امتحان نکردم
حالا کالی هم بد نیستا:n02:

varc
07-07-2014, 15:33
اساتید محترم شمام وقتی گرافیک اینتلتونو به نسخه 15.33.22.64.3621 آپدیت میکنین دیگه دسترسی به تنظیمات رنگ و نور ندارین یا فقط مال من اینطوریه؟؟؟

misagh8900
07-07-2014, 15:54
فکر کنم مال برنامه های ایمیج گیری باشه. وقتی از یه ایمیج بخوام استفاده کنم، توی همین درایو میاد.

MasterMiller
08-07-2014, 11:31
اين مدل هاي ssd دارش هنوز هم پيدا ميشه؟
من هرچي گشتم كانفيگ i7/8 gig ram با ssd پيدا نكردم.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-07-2014, 11:40
سلام یه صدایی از داخل دستگاه میاد که فکر کنم از فنش هست.از شما هم این صدا رو میده؟
صدایی شبیه خِرخِر

amir_t6262
08-07-2014, 12:13
اين مدل هاي ssd دارش هنوز هم پيدا ميشه؟
من هرچي گشتم كانفيگ i7/8 gig ram با ssd پيدا نكردم.

amir_t6262
08-07-2014, 12:14
سلام یه صدایی از داخل دستگاه میاد که فکر کنم از فنش هست.از شما هم این صدا رو میده؟
صدایی شبیه خِرخِر
ممکنه فنش خاک گرفته باشه.
داخل برنامه energy management یک گزینه برای زدودن گرد و خاک است، آن را امتحان کن.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-07-2014, 13:03
ممکنه فنش خاک گرفته باشه.
داخل برنامه energy management یک گزینه برای زدودن گرد و خاک است، آن را امتحان کن.

سلام.امتحان کردم فایده ای نداشت.این صدا بعد از یه ضربه ارومی که بهش خورد ایجاد شد و هنگامی که فن ها سرعتشون بیشتر میشه این صدا ایجاد میشه.
صدا از نزدیک به گوش نمیرسه اما اگه یکم نزدیک بشی میتونی بشنوی

MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-07-2014, 13:22
یه سوال دیگه هم داشتم.برای شارژ کردن لپ تاب میذاشتم تا10%خالی بشه بعد شارژ میکردم.در این صورت دیدم که روزی 2 بار دارم شارژش میکنم.واسه این کار مداوم متصلش کردم به برق تا امروز که یه پیام هشدار داد.
اینم بگم که از برنامه مدیریت انرژی هم استفاده نمیکنم.
واسه شما هم این پیام هشدار در مورد باتری اومده؟

lionf3
08-07-2014, 13:49
یه سوال دیگه هم داشتم.برای شارژ کردن لپ تاب میذاشتم تا10%خالی بشه بعد شارژ میکردم.در این صورت دیدم که روزی 2 بار دارم شارژش میکنم.واسه این کار مداوم متصلش کردم به برق تا امروز که یه پیام هشدار داد.
اینم بگم که از برنامه مدیریت انرژی هم استفاده نمیکنم.
واسه شما هم این پیام هشدار در مورد باتری اومده؟

برای منم بعد از حدودِ ۱ هفته اتصال بی وقفه به برق هشدار اومد که کاملا هم درسته!
من متاسفانه مسافرت بودم و یادم رفته بود از برق بکشمش.
بهترین حالت اینه که هفته‌ای ۱ بار شارژ و دیشارژ کامل بکنیدش در اونصورت دیگه مشکلی پیش نمیاد.

lionf3
08-07-2014, 13:56
سلام.امتحان کردم فایده ای نداشت.این صدا بعد از یه ضربه ارومی که بهش خورد ایجاد شد و هنگامی که فن ها سرعتشون بیشتر میشه این صدا ایجاد میشه.
صدا از نزدیک به گوش نمیرسه اما اگه یکم نزدیک بشی میتونی بشنوی

خب شاید از همون ضربه بوده باشه؟!
ممکنه یه پیچ باز شده باشه یا در بدترین حالت یکی از پره های فن شکسته باشه (که خیلی بعیده)
شاید هم هیچ کدوم از این ۲ مورد نباشه.

shab_2008
08-07-2014, 17:36
سلام

دوستان شما هنگام بازی حداکثر دمای CPU و GPU ــــتون چنده ؟

ممنون

vivaz360
08-07-2014, 20:56
سلام

دوستان شما هنگام بازی حداکثر دمای CPU و GPU ــــتون چنده ؟

ممنون
80 و خورده ای.

دوستان شاید خنده دار باشه ولی امروز ظهر که داشتم grid autosport میزدم یهو از بازی اومد بیرون بدون هیچ اروری بعد یه بازی دیگه هم امتحان کردم اونم بعد 5دقیقه اومد بیرون.بعد که دست کشیدم رو لپتاپ دیدم خیلی داغه و از فنش هم یکم بوی سوخته(مثل بویی که سشوار مو توش گیر میکنه!)میده!!
ولی گذاشتم یکم خنک شد و الانم بدون مشکل داره کار میکنه!این بوی سوخته ولی هنوز یکم هست!
به نظرتون مشکلش چیه؟!
در ضمن من کول پد deep cool n8 دارم...
نکنه مویی چیزی گیر کرده باشه؟!

lionf3
08-07-2014, 21:51
80 و خورده ای.

دوستان شاید خنده دار باشه ولی امروز ظهر که داشتم grid autosport میزدم یهو از بازی اومد بیرون بدون هیچ اروری بعد یه بازی دیگه هم امتحان کردم اونم بعد 5دقیقه اومد بیرون.بعد که دست کشیدم رو لپتاپ دیدم خیلی داغه و از فنش هم یکم بوی سوخته(مثل بویی که سشوار مو توش گیر میکنه!)میده!!
ولی گذاشتم یکم خنک شد و الانم بدون مشکل داره کار میکنه!این بوی سوخته ولی هنوز یکم هست!
به نظرتون مشکلش چیه؟!
در ضمن من کول پد deep cool n8 دارم...
نکنه مویی چیزی گیر کرده باشه؟!

خب شما همون لحظه باید دستگاه رو خاموش میکردین!
عجیبه که سیستم اتومات نرفته تو صفحه آبی و خاموش نشده.
حرارت بالا باعث میشه که فن جوابگوی خنک کردن CPU نباشه و CPU هم از طریق مادربورد دستور خاموش شدن دستگاه رو میده.
ممکنه IC یا قطعه‌ای از داخل مادربورد سوخته باشه.
تو کارایی مشکلی نداری باهاش؟

vivaz360
08-07-2014, 23:14
نه والا سالم سالمه!
امکان داره مویی چیزی رفته باشه و تو حرارت زیاد سوخته باشه؟!
میشه پشت لپتاپو باز کنم یا گارانتیش میپره؟!
چون میخوام مطمئن شم که چیزی نباشه مثل مو...

lionf3
08-07-2014, 23:53
نه والا سالم سالمه!

ممکنه
چون احتمال داره گارانتی بپره من به شما پیشنهاد نمیدم این کار رو بکنید.
از قابلیت Dust Removal برنامه مدیریت باطری استفاده کردین؟

vivaz360
09-07-2014, 01:20
ممکنه
چون احتمال داره گارانتی بپره من به شما پیشنهاد نمیدم این کار رو بکنید.
از قابلیت Dust Removal برنامه مدیریت باطری استفاده کردین؟
بله
کلا من بعد از اجرای کارای سنگین مثل بازی dust removal رو میزنم که گرما از لپتاپ خارج بشه.
کاش برای این لپتاپ که سیستم قوی ای داره تهویه بهتری میزاشتن.یه فن کوچیک براش کمه.

hasanoooooooo
09-07-2014, 01:45
بله
کلا من بعد از اجرای کارای سنگین مثل بازی dust removal رو میزنم که گرما از لپتاپ خارج بشه.
کاش برای این لپتاپ که سیستم قوی ای داره تهویه بهتری میزاشتن.یه فن کوچیک براش کمه.

داداش زیاد که نباید از dust removal استفاده کنی!!!!این گزینه برای زمانهای به مدت زیاد هست برای خروج خاک!!!!
وقتی این گزینه رو میزنی فن با اخرین سرعن میچرخه و استهلاک فن رو زیاد میکنه....

شما برای خارج کردن گرما از لپتاپ میتونی ازکولپد دست ساز استفاده کنی!

majid_sd2009
09-07-2014, 06:11
صدایی شبیه خِرخِر

سلام
اون صدا مربوط به هارد هست!فن این مدل صدای خیلی کمی داره.
موقعیت هارد هم سمت راست تاچ پد هست.

شماها 8 دارید روی این لپ تاپ یا 7؟

یه جا هم خوندم که پاور منیجر توی سون کار نمیکنه! ولی من نصب کردم و راحت کار کرد.به نظرتون برگردم به همون 8 یا همین 7 خوبه؟با 8 نمیتونم کنار بیام.

Saidgta
09-07-2014, 10:38
دوستان چرا این گزینه Conservation mode توی برنامه Energy Manager، بعد از ری استارت یا خاموش روشن کردن لپ تاپ خود به خود برداشته میشه؟

afshin b
09-07-2014, 11:01
دوستان چرا این گزینه Conservation mode توی برنامه Energy Manager، بعد از ری استارت یا خاموش روشن کردن لپ تاپ خود به خود برداشته میشه؟

این مشکل این نرم افزار هست و کاریش نمیشه کرد.
البته با ری استارت و خاموش شدن ریست نمیشه. فقط اگه خاموشه برق شارژر رو قطع کنین و دوباره وصل کنین، اون موقع ریست میشه

Saidgta
09-07-2014, 11:03
این مشکل این نرم افزار هست و کاریش نمیشه کرد.
البته با ری استارت و خاموش شدن ریست نمیشه. فقط اگه خاموشه برق شارژر رو قطع کنین و دوباره وصل کنین، اون موقع ریست میشه

پس احتمالا باید فقط منتظر آپدیت بایوس بود...

Masoodegh
09-07-2014, 13:31
پیکسلش فقط روی رنگهای تیره دیده میشه،یعنی توی رنگ سیاه رنگ اون پیکسل نارنجی میشه! این سوخته یا قاطی کرده؟

رو سفیدم تستش کردی؟ شاید فقط قاطی کرده باشه!

راستی درباره بالا اومدن کیبرد که گفتی یه چیز یادم اومد! چن وقت پیشبچه همسایمون داشت میدویید که پاشو گذاشت تو شکم کیبرد!! ممکنه اومده بوده باشه بالا ولی اون اتفاق درستش کرده باشه!!!:n02:

نه والا سالم سالمه!

تو که بچه تهرانی، من که بوشهرم تا حالا لپ تاپم به این درجه نرسیده! کول پدم یه مدل ارزون قیمت بی کیفیت روشه! تقریبن روزی 12 ساعت حداقل داداشم بتل 3 و بت من اریجین و pes 14 میزنه!

majid_sd2009
09-07-2014, 16:19
رو سفیدم تستش کردی؟ شاید فقط قاطی کرده باشه!

راستی درباره بالا اومدن کیبرد که گفتی یه چیز یادم اومد! چن وقت پیشبچه همسایمون داشت میدویید که پاشو گذاشت تو شکم کیبرد!! ممکنه اومده بوده باشه بالا ولی اون اتفاق درستش کرده باشه!!!:n02:

رو سفید درسته! کلا فقط روی صفحه تیره دیده میشه! یعنی مشکی و قهوه ای و اینا!

کیبورد هم احتمال میدادم چون داغ شده اینجوری شده!چون از یه نرم افزاری استفاده میکردم که همیشه بالا بود،و کرکش مشکل داشتو سی پی یو رو میاورد رو 20 تا 25 درصد.
ولی شما میگید داریم بازی میکنیم و این مشکل نیست!.
اونقدری نیومده بالا ولی معلومه که تغییر شکل داده و اون قاب دور کلیدها رو فشار میدی میره پایین.

vivaz360
09-07-2014, 19:10
تو که بچه تهرانی، من که بوشهرم تا حالا لپ تاپم به این درجه نرسیده! کول پدم یه مدل ارزون قیمت بی کیفیت روشه! تقریبن روزی 12 ساعت حداقل داداشم بتل 3 و بت من اریجین و pes 14 میزنه!
سلام داش مسعود
دادا نیستی چرا؟

والا من با یه برنامه دما رو که میگرفتم تا 90 هم بالا میرفت!!
ولی وقتی میرفتم تو ویندوز بعد دو دقیقه میرفت رو 40-50 که خودم تعجب میکردم چرا اینقدر سریع میاد پایین!
شاید برنامه بدرد نمیخورد.اسمشم argus monitor بود.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
09-07-2014, 19:26
سلام
اون صدا مربوط به هارد هست!فن این مدل صدای خیلی کمی داره.
موقعیت هارد هم سمت راست تاچ پد هست.

شماها 8 دارید روی این لپ تاپ یا 7؟

یه جا هم خوندم که پاور منیجر توی سون کار نمیکنه! ولی من نصب کردم و راحت کار کرد.به نظرتون برگردم به همون 8 یا همین 7 خوبه؟با 8 نمیتونم کنار بیام.

سلام درسته . صدا از همون نقطه میاد.میخواستم بپرسم عادیه یا مشکلی داره؟؟؟؟:n13::n13:
در ضمن من ویندوز8.1 دارم

hasanoooooooo
09-07-2014, 19:39
سلام درسته . صدا از همون نقطه میاد.میخواستم بپرسم عادیه یا مشکلی داره؟؟؟؟:n13::n13:
در ضمن من ویندوز8.1 دارم
عادیه داداش.. صدای هد هارد هست و وقتی کار میکنه این صدا شنیده میشه... زیاد بهش توجه نکن...

lionf3
09-07-2014, 19:40
در ضمن من ویندوز8.1 دارم

به نظر عادی میاد تو تایپک Z500 هم چند تا از بچه ها این مشکل رو داشتن

MƐΛИĪИƓĿƐSS
09-07-2014, 19:42
عادیه داداش.. صدای هد هارد هست و وقتی کار میکنه این صدا شنیده میشه... زیاد بهش توجه نکن...

:n16::n16::n16:

Masoodegh
09-07-2014, 21:07
سلام داش مسعود
دادا نیستی چرا؟

والا من با یه برنامه دما رو که میگرفتم تا 90 هم بالا میرفت!!
ولی وقتی میرفتم تو ویندوز بعد دو دقیقه میرفت رو 40-50 که خودم تعجب میکردم چرا اینقدر سریع میاد پایین!
شاید برنامه بدرد نمیخورد.اسمشم argus monitor بود.

اینجا یا اونجا!!؟(تو بازی سنتر که شوخیشون گرفت بنم کردن به جرم پست ســیاسی!!!:n05::n13:)
من Speccy دارم و خیلیم خوب و دقیقه! کلن برنامه کاملیه! البته بعید میدونم برنامه دمای سیستم مشکلی داشته باشه!

vivaz360
10-07-2014, 02:26
اینجا یا اونجا!!؟(تو بازی سنتر که شوخیشون گرفت بنم کردن به جرم پست ســیاسی!!!:n05::n13:)
من Speccy دارم و خیلیم خوب و دقیقه! کلن برنامه کاملیه! البته بعید میدونم برنامه دمای سیستم مشکلی داشته باشه!
سیاسـی؟! :n02:

داره آقا مشکل داره.یه برنامه تا 90 دما رو نشون میداد یکی دیگه تا 80!
ولی هیچ کدوم دقیق نیستن چون اینطور که من متوجه شدم این برنامه ها دما رو از رو سرعت فن میسنجن!
وقتی داخل بازی هستی 80ـه ولی وقتی خارج میشی یهو میشه 64!!
برای لپتاپ فکر نکنم برنامه دما بتونه درست کار کنه.حداقل برای گرافیک

speccy رو هم ریختم خوبه.ولی به نظرم برای گرافیک msi afterburner از همشون بهتر باشه.

afshin b
10-07-2014, 07:36
سیاسـی؟! :n02:

داره آقا مشکل داره.یه برنامه تا 90 دما رو نشون میداد یکی دیگه تا 80!
ولی هیچ کدوم دقیق نیستن چون اینطور که من متوجه شدم این برنامه ها دما رو از رو سرعت فن میسنجن!
وقتی داخل بازی هستی 80ـه ولی وقتی خارج میشی یهو میشه 64!!
برای لپتاپ فکر نکنم برنامه دما بتونه درست کار کنه.حداقل برای گرافیک

speccy رو هم ریختم خوبه.ولی به نظرم برای گرافیک msi afterburner از همشون بهتر باشه.

تمام این برنامه ها درست کار میکنن دوست عزیز. همه دما رو از سنسورهای رو گرافیک و پردازنده میخونن. این برنامه ها فقط نمایش دهنده هستن.
درضمن درمورد کم شدن سریع دما هم باید بگم کاملا طبیعی هست، سیستم خنک کننده اونقدری باید خوب باشه که وقتی منبع تولید گرما متوقف شد دمارو سریع کاهش بده.

Saidgta
10-07-2014, 10:05
دوستان حس میکنم صفحه نمایش این لب تاپ شدیدا چشممو اذیت میکنه...
با لپ تاپ قبلیم همچین مشکلی نداشتم...
کلا اینجورین یا چشمای من حساسن؟!!

Masoodegh
10-07-2014, 10:07
دوستان حس میکنم صفحه نمایش این لب تاپ شدیدا چشممو اذیت میکنه...
با لپ تاپ قبلیم همچین مشکلی نداشتم...
کلا اینجورین یا چشمای من حساسن؟!!

اگه بعد یا قبل کار کردن باهاش به یه مانیتور با کیفیت و رزولوشن کمتر نگا کنی چشمت میسوزه کمی! در غیر این صورت اذیت نمیکنه اصن!

Saidgta
10-07-2014, 10:09
اگه بعد یا قبل کار کردن باهاش به یه مانیتور با کیفیت و رزولوشن کمتر نگا کنی چشمت میسوزه کمی! در غیر این صورت اذیت نمیکنه اصن!

چه ارتباطی بین اینا هست؟ یعنی دلیل علمی داره؟!
اگه اینجوری باشه یعنی نباید قبل و بعدش به گوشیم نگا کنم...
از وقتی خریدمش، الان سه روزه، چشمام قرمزه قرمزن!!!! :)))

MƐΛИĪИƓĿƐSS
10-07-2014, 10:55
سلام دوستان یه سوال فوری.
دیروز این لپ تابه شارژ نداشت.حدود10% بود.چراغ باتریش نارجی شده بود بعد من میخواستم بزنمش به شارژ.اومدم خاموشش کنم دیدم خاموش نمیشه بعد که زدمش به شارژ دیدم خود به خود خاموش شد.ولی حالا دیگه اصلا روشن نمیشه.یعنی ویندوز بالا نمیاد.
چیکار کنم؟؟

hasanoooooooo
10-07-2014, 11:35
دیروز این لپ تابه شارژ نداشت.حدود10% بود.چراغ باتریش نارجی شده بود بعد من میخواستم بزنمش به شارژ.اومدم خاموشش کنم دیدم خاموش نمیشه بعد که زدمش به شارژ دیدم خود به خود خاموش شد.ولی حالا دیگه اصلا روشن نمیشه.یعنی ویندوز بالا نمیاد.
چیکار کنم؟؟
داداش از خیلی از چیزها میتونه باشه...ولی اگه چراغی رو صفحه روشن نمیشه و هیچ اتفاقی نمیفته سریع ببرش گارانتی ممکنه مادربرد مشکل دار شده باشه یا باتری مرخص شده باشه... کاری نیست که بتونی خودت انجام بدی سریع ببرش

Masoodegh
10-07-2014, 11:37
چه ارتباطی بین اینا هست؟ یعنی دلیل علمی داره؟!
اگه اینجوری باشه یعنی نباید قبل و بعدش به گوشیم نگا کنم...
از وقتی خریدمش، الان سه روزه، چشمام قرمزه قرمزن!!!! :)))

اساسن وقتی چشم به یه رزولوشن و کیفیت خاص عادت کرد، موقع دیدن کیفیت بهتر یا بدتر کمی درد میکنه! میخای چشمات درد نگیره بلافاصله که مثلن گوشیتو نگا کردی به لپ تاپ نگا نکن یا برعکس! از چن ثانیه تا چن دیقه طول میکشه که چشمت باهاش جور شه!

Saidgta
10-07-2014, 11:47
اساسن وقتی چشم به یه رزولوشن و کیفیت خاص عادت کرد، موقع دیدن کیفیت بهتر یا بدتر کمی درد میکنه! میخای چشمات درد نگیره بلافاصله که مثلن گوشیتو نگا کردی به لپ تاپ نگا نکن یا برعکس! از چن ثانیه تا چن دیقه طول میکشه که چشمت باهاش جور شه!

آخه من با لپ تاپ قبلیم همچین مشکلی نداشتم!
یعنی این مشکل خاص این لپ تاپ هست فقط؟!

Masoodegh
10-07-2014, 12:01

شاید بخاطر اختلاف روشناییشونم باشه! شاید روشنایی صفحه گوشیت و لپ تاپ قبلیت اندازه هم بوده! البته اینا در صورتیه که فبلت داشته باشی وگرنه گوشیای کوچیکتر اصن در حد این حرفا نیست! من این مشکلو با مانیتور pcـم پیدا کردم بعد خرید این لپ تاپ!

hasanoooooooo
10-07-2014, 13:34
داداش من مشکل از صفحه نمایش مات این لپتاپ هست... بعد از مدتی بهش عادت میکنی... لپتاپ قبلیت حتما صفحه برات داشته.

Max.Pain
10-07-2014, 14:43
سلام

دوستانی که Z510 دارن میشه روی کارتن رو چک کنن ببینن آیــــا :

1- صفحه نمایش Full HD هست ؟

2- هارد SSHD هست یا عادی!

هر دوی اینها رو روی لیبلی که روی کارتن لپ تاپ هست می نویسن.

Z510 با صفحه نمایش Full HD خیلی کم گیر میاد ولی با هارد هیبریدی (SSD به عنوان کش) راحت تر پیدا میشه.

میخوام بدونم کسی هست لپ تاپش هر دوی این آپشن ها رو داشته باشه؟!

ممنون

hasanoooooooo
10-07-2014, 15:10
سلام

دوستانی که Z510 دارن میشه روی کارتن رو چک کنن ببینن آیــــا :

1- صفحه نمایش Full HD هست ؟

2- هارد SSHD هست یا عادی!

هر دوی اینها رو روی لیبلی که روی کارتن لپ تاپ هست می نویسن.

Z510 با صفحه نمایش Full HD خیلی کم گیر میاد ولی با هارد هیبریدی (SSD به عنوان کش) راحت تر پیدا میشه.

میخوام بدونم کسی هست لپ تاپش هر دوی این آپشن ها رو داشته باشه؟!

ممنون

داداش تو ایران ما که نشنیدیم و ندیدم z510 با صفحه فول hd اومده باشه و فقط صفحه مات با رزولوشن hd روی این لپتاپ هست(البته در ایران با گارانتی های معتبر)
مدل ssd دارش از نوع هیبریدی هست که خیلی سخت گیر میاد... ولی اکثرا در بازار مدل معمولی هارد پیدا میشه( مدل sshd دار روی کارتن دستگاه مینویسه 1tb +8 gb ssd )

ما که هر چی گشتیم ssd دارشو هم گیر نیاوردیم و هیچ کس حتی اطلاع نداشت از این کانفیگ... در پیدا کردنش موفق باشی

majid_sd2009
10-07-2014, 18:15
چیکار کنم؟؟

دقیق نفهمیدم! روشن میشه ولی ویندوز بالا نمیاد؟ یا کلا وقتی دکمه روشن رو میزنی اصلا روشن نمیشه!
فن سیستم فعال میشه موقعی که روشن میکنید؟مانیتور چی؟ روشن میشه؟یعنی ارم لنوو رو میاره؟
شاید تنظیمات بایوس دیفالت شده!اگه روشن میشه وارم لنوو میاد،یه بار خاموشش کن و با اون کلید کوچیکه کناریش روشنش کن و برو تو بایوس و ببین بوتش روی چیه.
البته احتمالا این روشها رو رفته باشید ولی گفتم بگم بد نیست.چون خودمم اول که خریده بودم مونده بودم چجوری بایوس رو بیارم و هارد رو انتخاب کنم.:n02:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
10-07-2014, 18:47
دقیق نفهمیدم! روشن میشه ولی ویندوز بالا نمیاد؟ یا کلا وقتی دکمه روشن رو میزنی اصلا روشن نمیشه!
فن سیستم فعال میشه موقعی که روشن میکنید؟مانیتور چی؟ روشن میشه؟یعنی ارم لنوو رو میاره؟
شاید تنظیمات بایوس دیفالت شده!اگه روشن میشه وارم لنوو میاد،یه بار خاموشش کن و با اون کلید کوچیکه کناریش روشنش کن و برو تو بایوس و ببین بوتش روی چیه.
البته احتمالا این روشها رو رفته باشید ولی گفتم بگم بد نیست.چون خودمم اول که خریده بودم مونده بودم چجوری بایوس رو بیارم و هارد رو انتخاب کنم.:n02:

سلام.دادمش بیرون تعمیرش کردن.اینقدر عصبانی بودم یادم رفت ازش بپرسم چش بوده.
ولی اینو میدونم هر چیزی که بره زیر دست تعمیرکار،به ماه نکشیده دوباره خراب میشه.
خدا به داد برسه.......................:n22::n23:

Amir Sepehr
10-07-2014, 19:41
سلام دوستان من قصد خرید این مدلو دارم گفتم بیام یه چنتا سوال قبل خرید بکنم که مطمعن برم برای خرید:

1- اینکه میگن کیفیت صفحش زیاد جالب نیست درسته ؟؟؟

2- چنتا نقد خوندم به سیستم خنک کنندگیش ایراد گرفته بودن درسته ؟؟

3- صدای فن خیلی برام مهمه چجوریاست بی سر صداست ؟؟ هاردشم میگن یکم صداش زیاده درسته ؟؟

4- تو اجرای بازیا چجوری عمل میکنه قابل قبول هست ؟؟ ( core i7 مد نظرم هست .... همون z510-B یا z510-D )

5- در کل من از یه pc قدیمی دارم کوچ میکنم سمت لپ تاپ با بودجه منم z510 و z50-70 سازگاره حالا شما دوستان در کل میگید کدومو بگیرم ؟؟؟

ببخشید سوالا زیاد شد شرمنده... ممنون بابت کمکاتون پیش پیش :n16:

ari67
10-07-2014, 20:29
سلام دوستان من قصد خرید این مدلو دارم گفتم بیام یه چنتا سوال قبل خرید بکنم که مطمعن برم برای خرید:

3- صدای فن خیلی برام مهمه چجوریاست بی سر صداست ؟؟ هاردشم میگن یکم صداش زیاده درسته ؟؟

4- تو اجرای بازیا چجوری عمل میکنه قابل قبول هست ؟؟ ( core i7 مد نظرم هست .... همون z510-B یا z510-D )

5- در کل من از یه pc قدیمی دارم کوچ میکنم سمت لپ تاپ با بودجه منم z510 و z50-70 سازگاره حالا شما دوستان در کل میگید کدومو بگیرم ؟؟؟

1- درسته کیفیت صفحش خوب نیست ولی خیلی بدم نیست در حد قیمت خودش خوبه
2- سیستم خنک کنندگیش خیلی خوبه به ندرت صدای فنو میشنوی بدنه دستگاه هم در حالت عادیش همیشه نرماله در بازی هم من تا حالا از 53 54 درجه بالاتر رو تجربه نکردم البته بازیای من زیاد گرافیکی نیستن
3- صدای فن که گفتم در حالت عادی خیلی کمه در کار سنگین کمی زیاده ولی آزار دهنده نیست صدای هارد هم در همه هاردها وجود داره ولی این دستگاه به خاطر پروفیل اسلیمش بیشتر شنیده میشه البته برای خود من باید گوشمو به بدنه دستگاه بچسبونم تا بتونم بشنومش
4- در اجرای بازیا قابل قبوله ولی انتظار یه هیولا رو نداشته باش یه دستگاه متوسط برای بازی محسوب میشه بین i7 و i5 تو بازی و کارای عادی فرقی احساس نمیکنی بیخود پولتو دور نریز مگر اینکه استفاده محاسباتی مثل رندر و امثالهم داشته باشی
5-در این رنجقیمت بهترین سخت افزارو داره این دستگاه در کنار g510 بقیه هم رده هاش یه جای کارشون میلنگه یا سی پی یوی خوبی ندارن یا گرافیک خوب

تجربه شخصی از 2 ماه استفاده از z410 i7/1000T/8 ram//GF 740:برای من عالی بوده از هر نظر تقریبا در روز 17 18 ساعت روشنه یا دارم رندر میگیرم یا بازی میکنم و ... ولی تا حالا هیچ مشکلی نداشته .
فقط شاید به زودی هاردشو عوض کنم به جاش ssd بذارم چون 5400 خیلی برام محدود کنندس

hasanoooooooo
10-07-2014, 20:40

باید قبل از خرید حتما صفحشو از نزدیک ببینی... لپتاپهای مات بیشتر ساخته شدن تا در شرایط نوری قوی نور رو انعکاس ندن... ولی نسبت به صفحه های براق از شفاقیت کمتری برخوردار هستن و رنگها هم به جون داری صفحه های براق نیست...

MƐΛИĪИƓĿƐSS
10-07-2014, 21:26
سلام.صفحه نمایش اگه کثیف بشه باید با چی تمیزش کنی؟
دستمال مخصوص میخواد یا با دستمال عادی هم میشه؟

oOomid.M
10-07-2014, 22:25

سلام
با دستمال معمولی نمیشه تمیزش کنی بد تر کثیف تر میشه :n02:
از این محلول هایی که مخصوص صفحه نمایش هست با این دستمال های مخصوص استفاده کنی خوبه :n26:

lionf3
10-07-2014, 22:47

بهترین ترکیب:
دستمال میکروفایبر + شیشه پاک کن ضد بخار ( ترجیحا بدون الکلش رو بگیرید)

Amir Sepehr
10-07-2014, 23:08
بچه های فیفا باز مثل اینکه امسال EA سنت شیکونده میخواد نسخه pc و با کنسولای نسل بعد یکی بده اینم مشخصات سیستمیه که میخواد به نظرتون z510 i7 میتونه راحت این بازیو اجرا کنه ؟؟؟ میشه گرافیکشو با اینی که فیفا میخواد یه مقایسه بکنید ممنون...

CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz

RAM: 8GB

Hard Drive Space Required: 15.0 GB

Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460

DirectX: 11.0

ari67
10-07-2014, 23:38
بچه های فیفا باز مثل اینکه امسال EA سنت شیکونده میخواد نسخه pc و با کنسولای نسل بعد یکی بده اینم مشخصات سیستمیه که میخواد به نظرتون z510 i7 میتونه راحت این بازیو اجرا کنه ؟؟؟ میشه گرافیکشو با اینی که فیفا میخواد یه مقایسه بکنید ممنون...

CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz

RAM: 8GB

Hard Drive Space Required: 15.0 GB

Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460

DirectX: 11.0
z510 در مقابل این پیشنیاز تا حدود زیادی ضعیف تره
اگه می خوای لپ تابی در این حد بگیری باید 3500 به بالا خرج کنی

varc
11-07-2014, 03:58

دوست عزیز به نظر من هم قبل خرید حتما صفحه نمایشش رو از نزدیک ببینین...برا من یکم سخت بود بهش عادت کنم...ولی عوضش مث براق چشممو اذیت نمیکنه
صدای فنش فقط تو جاهای خیلی ساکت یکم شنیده میشه
صدای هد هارد هم وقتی هارد خیلی درگیره یکم شنیده میشه که طبیعیه...در بقیه مواقع باید گوشتو بچسبونی به دستگاه تا بشنوی
من گیم بازی نمیکنم ولی با نرم افزرهای سه بعدی کار میکنم که بنظرم این کانفیگ خوب از پسش برمیاد(i7/8G RAM/8G SSD)
من یه ماهه خریدم (بعد کلی تحقیق)...واقعا با این بودجه بهههههههترینه
ولی اگه واسه گیم میخواین و میتونین یکم دیگه هم بذارین رو پولتون ...خوب میشه به y510 هم فکر کرد

aminkhan2014
11-07-2014, 05:56
1- درسته کیفیت صفحش خوب نیست ولی خیلی بدم نیست در حد قیمت خودش خوبه
2- سیستم خنک کنندگیش خیلی خوبه به ندرت صدای فنو میشنوی بدنه دستگاه هم در حالت عادیش همیشه نرماله در بازی هم من تا حالا از 53 54 درجه بالاتر رو تجربه نکردم البته بازیای من زیاد گرافیکی نیستن
3- صدای فن که گفتم در حالت عادی خیلی کمه در کار سنگین کمی زیاده ولی آزار دهنده نیست صدای هارد هم در همه هاردها وجود داره ولی این دستگاه به خاطر پروفیل اسلیمش بیشتر شنیده میشه البته برای خود من باید گوشمو به بدنه دستگاه بچسبونم تا بتونم بشنومش
4- در اجرای بازیا قابل قبوله ولی انتظار یه هیولا رو نداشته باش یه دستگاه متوسط برای بازی محسوب میشه بین i7 و i5 تو بازی و کارای عادی فرقی احساس نمیکنی بیخود پولتو دور نریز مگر اینکه استفاده محاسباتی مثل رندر و امثالهم داشته باشی
5-در این رنجقیمت بهترین سخت افزارو داره این دستگاه در کنار g510 بقیه هم رده هاش یه جای کارشون میلنگه یا سی پی یوی خوبی ندارن یا گرافیک خوب

تجربه شخصی از 2 ماه استفاده از z410 i7/1000T/8 ram//GF 740:برای من عالی بوده از هر نظر تقریبا در روز 17 18 ساعت روشنه یا دارم رندر میگیرم یا بازی میکنم و ... ولی تا حالا هیچ مشکلی نداشته .
فقط شاید به زودی هاردشو عوض کنم به جاش ssd بذارم چون 5400 خیلی برام محدود کنندس

درضمن G510 از لحاظ قیمت بصرفه تر از Z510 هست...G510 با هارد SSD و گرافیک 4 AMD و باطری قابل تعویض و البته صفحه براق وظاهر زمخت!!!حدود2.38 و بقیه اجزا مشابه ولی Z510 با گرافیک Nivida 2G و هارد معمولی و باطری داخلی و صفحه مات و ظاهر خوشکل!!!2.43!!!!هرد دو Cori7 و رم 8 !!!
دوباره رفتم G510 را دیدم حالا با ظاهر بیرونی اش کنار اومدم ولی ظاهر داخلی اش و کیبوردش یک ذره دل آدم را میزنه!!!
بچه ها که در مورد عیب صفحه براق میگن،مگه نمیشه با کم کردن نور صفحه و تنظیمش،جوری تنظیم کرد که چشم را اذیت نکنه؟امکان نداره؟

afshin b
11-07-2014, 08:44
درضمن G510 از لحاظ قیمت بصرفه تر از Z510 هست...G510 با هارد SSD و گرافیک 4 AMD و باطری قابل تعویض و البته صفحه براق وظاهر زمخت!!!حدود2.38 و بقیه اجزا مشابه ولی Z510 با گرافیک Nivida 2G و هارد معمولی و باطری داخلی و صفحه مات و ظاهر خوشکل!!!2.43!!!!هرد دو Cori7 و رم 8 !!!
دوباره رفتم G510 را دیدم حالا با ظاهر بیرونی اش کنار اومدم ولی ظاهر داخلی اش و کیبوردش یک ذره دل آدم را میزنه!!!
بچه ها که در مورد عیب صفحه براق میگن،مگه نمیشه با کم کردن نور صفحه و تنظیمش،جوری تنظیم کرد که چشم را اذیت نکنه؟امکان نداره؟

من با g510 کار کردم. بنظرم تصویر بهتری داره. فقط بازتاب نور بیشتر اذیت میکنه.
اصلا چشم رو اذیت نمیکنه

ari67
11-07-2014, 08:51
این z410 دو سه هفته اول واقعا به نظرم نا امید کننده بود صفحش .ولی به مرور عادت کردم بهش
تراکم پیکسلیش به قدری پایینه که حتی از 30 40 سانتی هم میشه پیکسالا رو دید به زور میشه بهش گفت پنل اچ دی

shab_2008
11-07-2014, 11:20
سلام

دوستان کسی قیمت باتری این لپ تاپ رو میدونه چنده؟

ممنون

Saidgta
11-07-2014, 11:26
شاید بخاطر اختلاف روشناییشونم باشه! شاید روشنایی صفحه گوشیت و لپ تاپ قبلیت اندازه هم بوده! البته اینا در صورتیه که فبلت داشته باشی وگرنه گوشیای کوچیکتر اصن در حد این حرفا نیست! من این مشکلو با مانیتور pcـم پیدا کردم بعد خرید این لپ تاپ!

بعد از سه روز با 375 هزار تومن ضرر فروختمش...
اصلا نمیتونستم با صفحه اش کنار بیام. هم خیلی بی کیفیت بود و هم خیلی چشممو اذیت میکرد.
لپ تاپ قبلیم یه ایسر مال 3 سال پیش بود(5742) ولی کیفیت صفحه اش از این خیلی بهتر بود.
لنوو 510 واقعا کانفیگ خوبی داره ولی من واقعا علاوه بر صفحه نمایش بدش، چندتا مشکل بزرگ توش دیدم؛ کیفیت ساختش خوب بود ولی کیفیت مونتاژ تعریفی نداشت، من لپ تاپو آک خریدم اما زیر صفحه نمایش و کنار لولا یه رنگ پریدگی داشت! روی صفحه دوتا خش ریز داشت...
اما مزیت های زیادی هم داره که بستگی به استفادتون داره.
به نظر من اصلا لپ تاپ خوبی واسه کار نیست.صفحه نمایشش واقعا چشمو خسته میکنه. به خصوص برای کارای طراحی با توجه با کیفیت کم صفحه اش اصلا توصیه نمیشه.
به هر حال اینا تجربه سه روزه من از 510 بود.
اما بازم میگم، نسبت به قیمتش محاله همچین کانفیگی پیدا کنید؛ ولی در عوض باید قید صفحه نمایشو بزنید.

hasanoooooooo
11-07-2014, 12:35
خدا وکیلی من عادت ندارم تبلیغ کنم یا تعصبی رفتار کنم... مردونه قیافش اینجوری ها هم نیست که میگید... وقتی با z510 مقایسه بشه اون ظرافت طراحی رو هم نداره ولی... خدایی کیبورد خوب و ظاهر دستگاه هم خوبه......انتخاب اول خودم z510 بود ولی وقتی صفحشو دیدم و باهاش کار کردم به خودم گفتم همه چیز که سخت افزار نیست! وقتی با لپتاپ کلار میکنی باید به خودت بگی میارزه.... نه اینکه بگی همینه دیگه! بعد از 3 هفته خرید g510 هنوز که هنوزه راضی هستم.... بدنه المینیوم هست و دور تا دور تاچ پد از الومینیوم هست که خیلی خیلی کم اثر انگشت رو میگیره و با ویندوز 7 هم کاملا سازگار هست

داداش صفحه نمایبش بدش؟! بهترین صفحه نمایش رو بین تمام لپتاپهای هم رده خودش داره!!!!!

both the contrast of 735:1 and black level of 0.31 cd/m² are good. The ProBook ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (507:1; 0.43 cd/m²) and in particular the Aspire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (344:1; 0.54 cd/m²)

منبع !

در جمله بالا برا کسایی که زیاد انگلیسیشون خوب نیست گفته میشه که کنتراست تصویر و از455 HP PROBOOK ,
بهتره....

میاید یه چیزیرو میکوبید بی دلیل و برهان .... دوستان توجه کنن که این لپتاپ چندین نقظه ضعف داره... ولی به هیچ وجه صفحه نمایش جزو نقطه ضعف های این لپتاپ نیست.

شما G5742 داشتی؟! بنده هم N61JQ هم Y560 لنوو داشتم که تاپیک جفتشون تو سایت هست مییتونید ببینید که اونجا حصور فعال داشتم و عکس از لپتاپهام گذاشتم ..و دروغی ندارم که بگم.... .. لپتاپهایی که G5742 جلوشون از نظر صفحه بیشتر شبیه شوخی بود!!!! چه برسه به بقیه جهات!

حالا صفحه همونا جلوی G510 بیشتر شبیه شوخی هست.! کنتراست تصویر بالا و روشنایی. و زاویه دود بسیار بهتر از لپتاپهاییی هست که گفتم.....

در اخر هم اینو بگم دوستان بزرگترین ضعف G510 زیر سایه Z510 قرار گرفتن هست وگرنه پرفروش ترین بازار بود...
بلندگوهاش به پای GBL نمیرسن ولی بلندی صدای خوبی دارن و کیفیتشون هم راضی کنندس... بیسشون ضعیف هست.... ولی نه اونقدری که نتونید راضی بشید.... 5 ساعت باتریش دووم اورد در اخرین کار من .

کیبورد هم خیلی عالیه... خدایی تایپ کردن باهاش حس خوبی میده و دلتون میخواد همینجور باهاش کار کنید.... کیبوردش هم جزو نقاط قوتشه فقط ای کاش نور زمینه داشت....
هاردش هم شک نکنید سورپرایزتون میکنه و اروری هم نداره! من مدل هارد معمولی رو دارم و خدایی صدایی از هارد در نمیاد اصلا .....

afshin b
11-07-2014, 13:06
هاردش هم شک نکنید سورپرایزتون میکنه و اروری هم نداره! من مدل هارد معمولی رو دارم و خدایی صدایی از هارد در نمیاد اصلا .....
فقط یه نکته رو بگم، من برای دوستم g510 گرفتم، مدل هاردش دقیقا همونی هست که دوستان روی z510 دارن معمولا و بعضیا ارور گرفتم
ST1000LM024

aminkhan2014
11-07-2014, 13:20
خدا وکیلی من عادت ندارم تبلیغ کنم یا تعصبی رفتار کنم... مردونه قیافش اینجوری ها هم نیست که میگید... وقتی با z510 مقایسه بشه اون ظرافت طراحی رو هم نداره ولی... خدایی کیبورد خوب و ظاهر دستگاه هم خوبه......انتخاب اول خودم z510 بود ولی وقتی صفحشو دیدم و باهاش کار کردم به خودم گفتم همه چیز که سخت افزار نیست! وقتی با لپتاپ کلار میکنی باید به خودت بگی میارزه.... نه اینکه بگی همینه دیگه! بعد از 3 هفته خرید g510 هنوز که هنوزه راضی هستم.... بدنه المینیوم هست و دور تا دور تاچ پد از الومینیوم هست که خیلی خیلی کم اثر انگشت رو میگیره و با ویندوز 7 هم کاملا سازگار هست

داداش صفحه نمایبش بدش؟! بهترین صفحه نمایش رو بین تمام لپتاپهای هم رده خودش داره!!!!!

both the contrast of 735:1 and black level of 0.31 cd/m² are good. The ProBook ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (507:1; 0.43 cd/m²) and in particular the Aspire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (344:1; 0.54 cd/m²)

منبع !

در جمله بالا برا کسایی که زیاد انگلیسیشون خوب نیست گفته میشه که کنتراست تصویر و از455 HP PROBOOK ,
بهتره....

میاید یه چیزیرو میکوبید بی دلیل و برهان .... دوستان توجه کنن که این لپتاپ چندین نقظه ضعف داره... ولی به هیچ وجه صفحه نمایش جزو نقطه ضعف های این لپتاپ نیست.

شما G5742 داشتی؟! بنده هم N61JQ هم Y560 لنوو داشتم که تاپیک جفتشون تو سایت هست مییتونید ببینید که اونجا حصور فعال داشتم و عکس از لپتاپهام گذاشتم ..و دروغی ندارم که بگم.... .. لپتاپهایی که G5742 جلوشون از نظر صفحه بیشتر شبیه شوخی بود!!!! چه برسه به بقیه جهات!

حالا صفحه همونا جلوی G510 بیشتر شبیه شوخی هست.! کنتراست تصویر بالا و روشنایی. و زاویه دود بسیار بهتر از لپتاپهاییی هست که گفتم.....

در اخر هم اینو بگم دوستان بزرگترین ضعف G510 زیر سایه Z510 قرار گرفتن هست وگرنه پرفروش ترین بازار بود...
بلندگوهاش به پای GBL نمیرسن ولی بلندی صدای خوبی دارن و کیفیتشون هم راضی کنندس... بیسشون ضعیف هست.... ولی نه اونقدری که نتونید راضی بشید.... 5 ساعت باتریش دووم اورد در اخرین کار من .

کیبورد هم خیلی عالیه... خدایی تایپ کردن باهاش حس خوبی میده و دلتون میخواد همینجور باهاش کار کنید.... کیبوردش هم جزو نقاط قوتشه فقط ای کاش نور زمینه داشت....

البته نظر بنده هم داره به نظر شما نزدیک میشه!!!!و دارم از انتخاب z منصرف میشم!!!
درضمن فکر کنم نظر دوستمون کنتراست z510 بود که میگفت بده!!!
بنده هم همیشه توی چند تا تایپک G510 را به نوعی معرفی کردم ولی ظاهرش را دیگه قبول کنیم عادی هست وبه شیکی z نیست...و البته اونقدر هم زشت که من میگم نیست!!!!اگه هم جنابعالی را قبولت نداشتم ،که سوال نمیپرسیدیم!!!...فعلا این گزینه جزو اصلی ترین و به جرات اصلی ترین!!!گزینه های روی میز بنده هست
معایبش را اگه چیزی تازگی متوجه شدین، میشه بگین
فکر کنم اصلی ترینش درایو نوری هست،چرا؟مشکلش چیه؟
درضمن مگه G510 ها با هارد SSD نیست چون با قویترین کانفیگش را من اینطور دیدم..پس جریان ارور چیه که میگید هاردش مشابه Z هست..

hasanoooooooo
11-07-2014, 13:20
فقط یه نکته رو بگم، من برای دوستم g510 گرفتم، مدل هاردش دقیقا همونی هست که دوستان روی z510 دارن معمولا و بعضیا ارور گرفتم
ST1000LM024

جالبه مدل مال من یه چیز دیگست ظاهرا! البته مدل SSD دار اروری نداره

afshin b
11-07-2014, 13:28
جالبه مدل مال من یه چیز دیگست ظاهرا! البته مدل SSD دار اروری نداره

میشه مدل دقیق هارد و گارانتی لپتاپتون رو بگین؟

Saidgta
11-07-2014, 13:29

منبع !

بهتره....

داداش من دارم راجب Z510 صحبت میکنم. چیکار به G510 دارم!
اینجا تاپیک Z510 هست دوست عزیز، نه G510 .
من هنوزم سر حرفم هستم و میگم کیفیت صفحه z510 سوپر افتضاحه و واقعا چشممو اذیت میکرد و به مراتب از ایسر 5742 بدتر بود.منم واسه همین با 400 هزار تومن ضرر بعد از سه روز فروختمش.
اما این لپ تاپ یه عالمه مزایای دیگه داره که میتونه واسه خیلیا دلیل کافی واسه خریدنش باشه. مثلا کانفیگ فوق العاده نسبت به قیمتش...
اما واسه من که لپ تاپ ابزار کارمه و علاوه بر برنامه نویسی، کارهای گرافیکی هم انجام میدم، صفحه نمایش خیلی اهمیت داره.
الانم میخوام Asus n550 تاچ بخرم و مجبورم با توجه به نیازم بیشتر هزینه کنم.
وگرنه توی اون حدود قیمت لنوو حرف اول رو میزنه(البته به جز صفحه نمایش).
کلا صفحه نمایش مات به درد طراحی و کارهای گرافیگی نمیخوره.
تکرار میکنم، اینجا تاپیک z510 هشت.

hasanoooooooo
11-07-2014, 13:50
میشه مدل دقیق هارد و گارانتی لپتاپتون رو بگین؟

گارانتی 2 ساله هماهنگ... اصلا این کانفیگ رو سازگار وارد نکرده.....

مثل اینکه مدلی که گفتید رو من دارم! منتها اروری ندارم! شرمنده مثل اینکه درست توجه نکرده بودم

صدای هارد هم اصلا شنیده نمیهش حتی در زمان کارهای سنگین.... من اکثرا باهاش رندر میگیرم ..

اقا شرمنده بد فهمیده بودم... ببخشید امروز روزه بردتمون.... بازم ببخشید....

والا داداش من تنها نقطه ضعف این لپتاپ رو نبود دکمه های کم و زیاد کردن صدا و چراغ هارد روی دستگاه میدونم و حتی درایو نوری رو هم نمیتونم ضعیف حساب کنم چرا که زیاد باهاش کار نمیکنم و نمیتونم نظری بدم ولی احساس میکنم لنزش نسبت به دستگاههای قبلی داشتم کوچک تر هست... شایدم فکر میکنم... ولی سرعت خوبی داره و تا حالا که خوب کار کرده....
عیب دیگه واقعا نداره.... بلندگوهاش اگه برنامه مخصوص و درایورشو وصل کنی خیلی خوب میشه.... بلندی صدای فوق العاده ای داره ولی بیسش زیاد قوی نیست... نه اونجوری که دلتو بزنه ولی خب jbl هم نمیشه.... باتری که حدود 5 ساعت تو وبگردی دووم اورد! یعنی باورم نمیشد... البته نور صفحه نصف بود ولی لپتاپهای قبلیم نهایت 2 ساعت بیشتر جواب نمیدادن... باتری فوق العاده ای داره البته من i5 دارم.....
کانفیگ i7 هاردشون ssd هست ... همه مدلها.

چیز دیگه ای نیست...بقیش خوبیاشه که دیگه نیازی نمیدونم ازش چیزی بگم... ولی فنش حتی در حالت بازی هم صدا نمیده! و فقط باد گرم میزنه.... دمای سیستم کلا پاییینه! عکسی که گذاشتم هارد داره 3 ساعت پشت هم کار میکنه! دمای هارد تازه رسیده به 26

afshin b
11-07-2014, 13:52
گارانتی 2 ساله هماهنگ... اصلا این کانفیگ رو سازگار وارد نکرده.....

مثل اینکه مدلی که گفتید رو من دارم! منتها اروری ندارم! شرمنده مثل اینکه درست توجه نکرده بودم

این ارور معمولا بعد یه مدت کارکرد بوجود میاد. برای شما خیلی کم کارکرده.
احتمال اینکه هیچ وقت ارور نده هست، انشاالله که برای شما اینطور باشه

hasanoooooooo
11-07-2014, 14:33
امیدوارم که ارور نده! من فکر میکردم از همون روز اول این ارور رو باید بده؟!

aminkhan2014
11-07-2014, 17:18
اینجا ما داریم مزایا و معیاب زد 510 را مشخص میکنیم تا بتونیم یک لپ تاپ مناسب انتخاب کنیم!!
hasnooooo اگه میشه یک تستی از تعداد فریم های لپ تاپت(اگه گرافیک 4 هست) با نتایج گرافیک GT740M که توی سایت نوت بوک چک هست،بگذار ببینیم کدامش قویتره؟میشه بگی دلیلت برا اینکه میگی گرافیک4 گیگ AMD قویتر از 2گیگ GT 740 هست بگی؟ چون اینجور که ازش هیچ اطلاعاتی نیست، احتمالا فقط حافظه گرافیک زیاد شده و هسته و چیپ و ... ثابته، وضعف گرافیک ها بیشتر به هسته و چیپ برمیگرده، مخصوصا تو بازی های جدید اگه هسته ضعیف باشه ، حافظه 4 گیگ چیزی به قدرتش اضافه نمیکنه!!!!اگه اشتباه میکنم راهنمایی کنید..میخام بدونم کدام مدل واقعا قویتره؟؟

hasanoooooooo
11-07-2014, 18:23
اینجا ما داریم مزایا و معیاب زد 510 را مشخص میکنیم تا بتونیم یک لپ تاپ مناسب انتخاب کنیم!!
hasnooooo اگه میشه یک تستی از تعداد فریم های لپ تاپت(اگه گرافیک 4 هست) با نتایج گرافیک GT740M که توی سایت نوت بوک چک هست،بگذار ببینیم کدامش قویتره؟میشه بگی دلیلت برا اینکه میگی گرافیک4 گیگ AMD قویتر از 2گیگ GT 740 هست بگی؟ چون اینجور که ازش هیچ اطلاعاتی نیست، احتمالا فقط حافظه گرافیک زیاد شده و هسته و چیپ و ... ثابته، وضعف گرافیک ها بیشتر به هسته و چیپ برمیگرده، مخصوصا تو بازی های جدید اگه هسته ضعیف باشه ، حافظه 4 گیگ چیزی به قدرتش اضافه نمیکنه!!!!اگه اشتباه میکنم راهنمایی کنید..میخام بدونم کدام مدل واقعا قویتره؟؟

سلام داداش امیر هستم.
والا من بازی far cry 3 رو در این لپتاپ وصل کردم که فریم بازی درست زمانی که فیلم اول بازی تموم میشه و شما باید طرف رو از اون منطقه فرار بدید روی تنظیمات مدیوم و انتی الیاژینگ 4 حدود 50 فریم گرفتم که بازم بستگی داره وقتی شما با سرعت در بازی بری جلو فریم کم و زیاد میشه ولی زیر 45 نیومد....
حقیقت بعد از بحثی که تو اون تاپیک g510 پیش اومد منو واداشت تا دقیق تحقیق کنم... متاسفانه از طریق اینترنت چیزی دستگیرم نشد و نتونستم درست حسابی ببینم این نسخه ایا کلاکش با نسخه 2 گیگ یکی هست یا نه...
واقعیت اینه که من تفاوت همین بازی رو در سایت نوت بوک چک دیدم برای همین بازی در نسخه 2 گیگ فریم 35 در حالت مدیوم قرار داده شده که حتی انتی ایاژینگ هم خاموشه..... یعنی 15 تا فریم بیشتر.... گرفتم.... حدسم این بود که این نسخه کلاک و مموری اسپید بیشتری باید داشته باشه ... شروع به تست بازیهای سنگین تر دیگه کردم

titan fall رو وصل کردم روی high با تنظیمات گفته شده درنوت بوک چک 35 فریم میداد که این عدد بیشتر میشد که کمتر نمیشد!

rivals رو هم وصل کردم فریمم روی high 34 بود.... این چند تا بازی دم دست داشتم .....

تست های من بهم میگه این نسخه کلا با نسخه 2 گیگ فرقشون فقط حافظه نیست و کلاکشون بیشتر هست... از اونجایی که برنامه ای نداشتم که خیوام این حرف رو ثابت کنم پستی ارسال نکردم در تاپیکش .... این برنامه هایی که مشخصات گرافیک رو نشون میدن کلاک پایه رو نشان میده و زمانی که بوست میشه دیگه معلوم نیست مموری اسپید و کلاک اسپید تا کجا پیش میره...پ

عقل سلیم هم میگه باید تفاوت باشه بین 4 گیگ و 2 گیگ! بازم میگم اگه دوستی میتونه این بازیای که گفتم رو نصب کنه تا بتونیم دقیق تر تصمیم بگیریم براش بهتر میشه...
متاسفانه هیچ سایتی این نسخه گرافیک رو تست نکرده نمیدونم چرا... شاید این نسخه زیاد تولید نشده یا .....

این رفیقمون هم تو تاپیک amd همین پست رو زده که کسی نتونسته کمکش کنه

amir693
11-07-2014, 23:29
دوستانی که حساسیت دارن به ال سی دی مات ... من برا خودمو گارانتی دادم عوض کرد براق انداخته کیفیتش فوق العاده شده خیلی فرق کرده با اون قبلی ولی فقط براقه دیگه فول اچ دی باید یاشه چون خیلی خوبه تصویرش

Masoodegh
12-07-2014, 08:52
بعد از سه روز با 375 هزار تومن ضرر فروختمش...
اصلا نمیتونستم با صفحه اش کنار بیام. هم خیلی بی کیفیت بود و هم خیلی چشممو اذیت میکرد.
لپ تاپ قبلیم یه ایسر مال 3 سال پیش بود(5742) ولی کیفیت صفحه اش از این خیلی بهتر بود.
لنوو 510 واقعا کانفیگ خوبی داره ولی من واقعا علاوه بر صفحه نمایش بدش، چندتا مشکل بزرگ توش دیدم؛ کیفیت ساختش خوب بود ولی کیفیت مونتاژ تعریفی نداشت، من لپ تاپو آک خریدم اما زیر صفحه نمایش و کنار لولا یه رنگ پریدگی داشت! روی صفحه دوتا خش ریز داشت...
اما مزیت های زیادی هم داره که بستگی به استفادتون داره.
به نظر من اصلا لپ تاپ خوبی واسه کار نیست.صفحه نمایشش واقعا چشمو خسته میکنه. به خصوص برای کارای طراحی با توجه با کیفیت کم صفحه اش اصلا توصیه نمیشه.
به هر حال اینا تجربه سه روزه من از 510 بود.
اما بازم میگم، نسبت به قیمتش محاله همچین کانفیگی پیدا کنید؛ ولی در عوض باید قید صفحه نمایشو بزنید.

منکه با k55 یکی از دوستام مقایسه ش کردم توشون تفاوتی ندیدم!

Masoodegh
12-07-2014, 09:20
امیدوارم که ارور نده! من فکر میکردم از همون روز اول این ارور رو باید بده؟!

مال من آخرین بار که نگا کردم 138 بود ولی هنوزم هیچ مشکلی نداره! نه افت سرعت نه ارور دادن و...!!

amir_t6262
12-07-2014, 09:58
دوستانی که حساسیت دارن به ال سی دی مات ... من برا خودمو گارانتی دادم عوض کرد براق انداخته کیفیتش فوق العاده شده خیلی فرق کرده با اون قبلی ولی فقط براقه دیگه فول اچ دی باید یاشه چون خیلی خوبه تصویرش
هر کسی ببره گارانتی که برایش عوض نمیکنند.
ولی من شخصا که از صفحه مات لپ تاپ رضایت ندارم.

varc
12-07-2014, 10:09

طوریش شده بود؟
یا هزینشو خودتون دادین؟

amir693
12-07-2014, 10:31
طوریش شده بود؟
یا هزینشو خودتون دادین؟

نه هزینه ندادم فقط یه کم خیلی کوچولو قسمت سمت چپ پایینش تیره بود همین بهانه شد که عوض کنمش

amir693
12-07-2014, 10:33
ولی انصافا لپ تاپ خیلی عوض شده تصویرش خودم تعجب کردم اولین روز دیدم با صفحه براق خیلی کیفیتش اومده بالا

ari67
12-07-2014, 12:43
البته با بازی با تنظیمات میشه کیفیت مات ها رم قابل قبول کرد و لی باز هم به پای براق نمی رسن
ولی برای من فقط مات قابل استفادس چون جایی که با دستگاه کار میکنم لوکس بالایی داره که با لپ تاپ قبلیم خیلی اذیت میشدم ولی الان خیلی راحتم

milad_saneei
13-07-2014, 14:40
با سلام خدمت دوستان.بعد کلی تحقیق تصمیم گرفتم z510 بخرم. الان بین دو تا مدلش گیر کردم رم 6 یا رم 8 ؟ایا این دو تا خیلی با هم فرق میکنند یا نه ؟ در ضمن cpu cori7 با 5 چقدر متفاوته؟ایا شما این افزایش قیمت رو برای 7 پیشنهاد میکنید که اون رو بخرم؟راستش دو تا از دوستای من 7 داشتند مدام دستگاشون داغ میکرد...البته نه لنوو. دیروز رفتم تو یه مغازه یه پرس و جو بکنم یارو یه خورده نظرم رو عوض کرد.گفت لنوو دیگه اونطور که باید کیفیت داخلی قطعات رو خوب حفظ نمیکنه...بم گفت حتی ایسر و ام اس ای و ایسوز بخر ولی من اصلا لنوو پیشنهاد نمیدم.گفت سری های جدیدش مدام با مشکل مواجه میشند و خراب میشند و میارند برای تعمیر...
اگه ممکنه راهنماییم کنید.ممنون و تشکر فراوان.

hasanoooooooo
13-07-2014, 14:49
با سلام خدمت دوستان.بعد کلی تحقیق تصمیم گرفتم z510 بخرم. الان بین دو تا مدلش گیر کردم رم 6 یا رم 8 ؟ایا این دو تا خیلی با هم فرق میکنند یا نه ؟ در ضمن cpu cori7 با 5 چقدر متفاوته؟ایا شما این افزایش قیمت رو برای 7 پیشنهاد میکنید که اون رو بخرم؟راستش دو تا از دوستای من 7 داشتند مدام دستگاشون داغ میکرد...البته نه لنوو. دیروز رفتم تو یه مغازه یه پرس و جو بکنم یارو یه خورده نظرم رو عوض کرد.گفت لنوو دیگه اونطور که باید کیفیت داخلی قطعات رو خوب حفظ نمیکنه...بم گفت حتی ایسر و ام اس ای و ایسوز بخر ولی من اصلا لنوو پیشنهاد نمیدم.گفت سری های جدیدش مدام با مشکل مواجه میشند و خراب میشند و میارند برای تعمیر...

در مورد خرابی که چرت گفته... سود لپتاپهای ایسوز حتما خیلی بیشتره... وگرنه لنوو الان حتی رکورد فروش اپل تو امریکا رو هم در 3 ماهه اول سال زده....
رم 6 و 8 برای کارهای عادی فرق نمیکنه ولی اگه از نرم افزار خاص یا محاسباتی استفاده میکنی یا بازیهای سنگین 8 بگیر...
تفاوت i5 با i7 روی این مدل قدرت دوبرابری i7 در برابر i5 هست... ولی این به این معنی نیست که i5 ضعیفه.... بلکه i7 خیلی قدرتمنده... شما اگه بخوای برای کارهای رندرینگ یا محساباتی سنگین از لپتاپت کار بکشی مثل 3dmax ,.... میتونی رو قدرت i7 حساب باز کنی ولی اگه کارت با لپتاپ بیشتر مولتی مدیا هست و بازی و فیلم و نرم افزارهای معمولی بنظرم i5 بگری بصرفه تر هست... هم اینکه دمای سیستم کمتر هست... هم اینکه باتری هم بیشتر بهت جواب میده.....

البته این مدل که انتخاب کردی صفحه مات داره که بالاتر در موردش حرف زده شده ... پستهای این تاپیک رو بخون با مشلات و مزایا خوب اشنا شو که بعدا پیشیمون نشی.

Saidgta
13-07-2014, 17:02

دوست عزیز حتما سعی کنید قبل از خریدش در حد چند ثانیه هم که شده باها کار کنید و کیفیت صفحه نمایشش رو ببینید...
این لپ تاپ کانفیگ فوق العاده ای داره ولی کیفیت صفحه اش واقعا خیلی تعریفی نیست. بستگی به معیارهای خودتون داره

lionf3
13-07-2014, 17:23

سلام
یه سوال قبل از هر چیز. اون فروشنده خودشون لپتاپ لنوو هم میفروختن؟
والا بستگی به کار و نیاز هاتون داره. من الآن رم ۸ و CPU Core i7 دارم اما نهایتِ نهایت تونستم ۳۰-۴۰ ٪ CPU رو درگیر کنم
بنابراین به نظرم برای کارهای معمولی کانفیگ رم ۶ با CPU Core i5 کافی باشه.
از نظر کیفیت هم مطمئنا پر فروش ترین برند جهان در صنعت لپتاپ نمیاد به خاطر برخی مسائل تو این بازار آشفته کیفیت خودش رو از دست بده.

mojtabadj88
13-07-2014, 18:17
هنوز لپ تاب z510 با حافظه ssdh داره رو پیدا نکردم سایت e4oosh.com تا چند روز پیش داشت..ولی موجودیشون تموم وسایت حذفش کردن.تماس گرفتم
باهاشون گقتن موجودی نداریم دیگه مدل های جدید داریم میاریم از دبی با حافظه ssd داره؟ مدل قبلیش که تو سایت بود ssdh بودن.
حالا چه فرقی بین ssd و ssdh هست؟
این مدل لنوو چطوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ari67
13-07-2014, 18:43
هنوز لپ تاب z510 با حافظه ssdh داره رو پیدا نکردم سایت e400sh.com تا چند روز پیش داشت..ولی موجودیشون تموم وسایت حذفش کردن.تماس گرفتم
باهاشون گقتن موجودی نداریم دیگه مدل های جدید داریم میاریم از دبی با حافظه ssd داره؟ مدل قبلیش که تو سایت بود ssdh بودن.
حالا چه فرقی بین ssd و ssdh هست؟
این مدل لنوو چطوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu ضعیفی داره
باقی فاکتوراش خوبه
بسته به کاربری میتونه گزینه خوبی باشه با توجه fhd بودن

mojtabadj88
13-07-2014, 18:48
cpu ضعیفی داره
باقی فاکتوراش خوبه
ممنون
ولی حافظه هیبریدی نداره!
کسی فرق ssd و ssdh رو میدونه ؟

afshin b
13-07-2014, 19:55
ممنون
ولی حافظه هیبریدی نداره!

SSHD همون هارد معمولی هست که معمولا هشت گیگ حافظه SSD داره که برای کش کردن استفاده میکنه.
در مقایسه با HDD کمی بهتر عمل میکنه ولی از ssd خیلی ضعیف تره.

ari67
13-07-2014, 20:53
ممنون
ولی حافظه هیبریدی نداره!
حافظه هیبریدی اونقدر مهم نیست که به خاطرش انتخاب رو عوض کنی

shab_2008
13-07-2014, 22:20
cpu ضعیفی داره
باقی فاکتوراش خوبه

سلام
عذر میخوام ولی اطلاعات شما چندان درست نیست ! دلیل نمیشه که چون CPU این لپ تاپ Ultra-low power هست ضعیف باشه !! بله از سری M کمی ضعیف تره (اونم یه مقدار . نه خیلی) ولی نه اونقدر که بگیم کلا ضعیفه. بنده همین CPU را دارم و باهاش سنگین ترین برنامه هارو با متلب اجرا میکنم ، به علاوه با Civil 3D و Arc GIS هم کار میکنم و هیچ وقت CPU بیشتر از 60 درصد لود نمیشه ( که اکثرا روی 25 درصد لود میشه) !

zahra95
13-07-2014, 22:34
سلام
عذر میخوام ولی اطلاعات شما چندان درست نیست ! دلیل نمیشه که چون CPU این لپ تاپ Ultra-low power هست ضعیف باشه !! بله از سری M کمی ضعیف تره (اونم یه مقدار . نه خیلی) ولی نه اونقدر که بگیم کلا ضعیفه. بنده همین CPU را دارم و باهاش سنگین ترین برنامه هارو با متلب اجرا میکنم ، به علاوه با Civil 3D و Arc GIS هم کار میکنم و هیچ وقت CPU بیشتر از 60 درصد لود نمیشه ( که اکثرا روی 25 درصد لود میشه) !
شما i7 U دارین یا i5 U؟

ari67
14-07-2014, 09:19
سلام

سلام دوست عزیز.
احتمالا بد برداشت کردی شما.من به صورت مطلق نگفتم این پردازنده ضعیفه بلکه به نسبت پردازنده های i5 که روی مدلاهای مختلف z510 که سری m نصبه منظورم بود
نمیدونم منظور شما از کمی ضعیف تر از سری m چیه چون core i5 4200m با core i5 4210 u نزدیک به 30 درصد فرق محساباتی دارن که تو عملکرد پردازنده ها گپ بزرگیه به طور مثال یه رندر 10 ساعته رو سری ام میتونه 7 ساعته انجام بده
ضمنا مادامی که رندر یا محاسبه از یک نرم افزار نگیری هیچ موقع به قدرت پردازنده پی نمیبری نرم افزارهایی مثل مکس و مایا هم که سی پی یو بیس هستن مادامی که مشغول مدلینگ و تکسچرینگ و ... هستی در صد سی پی یو زیر 10 درصد اما وقتی اقدام به رندر گیری کنی هر 8 هسته حقیقی و مجازی میچسبن رو 100 حتی برای این نرم افزارها سعی میشه از دستگاههای work station استفاده بشه که کارت گرافیکم بتونه به رندر گیری کمک کنه

milad_saneei
14-07-2014, 13:02
دوستان این هارد ssd با sshd چه تفاوت هایی دارند و کدومشون بهتره؟

ari67
14-07-2014, 14:01
دوستان این هارد ssd با sshd چه تفاوت هایی دارند و کدومشون بهتره؟

sshd یا همون هیبریدی در اصل همون هارد دیسکهای معمولی هستن که 8 گیگ حافظه کش ssd دارن که باعث سریعتر لود شدن اپلیکیشنها و سیسم عاملها میشن ولی در سرعت خواندن و نوشت با هم دور هاشون فرقی ندارن
ssd هم که قضیش جداش
تو نت یه سرچ بزنی فرق ssd و hdd رو متوجه خواهی شد ولی به طور خلاصه :

SSD ها بر خلاف هارد درایو ها قسمت مکانیکی ندارند .
SSD ها در قیاس با هارد درایوها ازسرعت بسیار بیشتری برخوردارند.در بعضی مدلها سرعت رید تا 550 مگ بر ثانیه و سرعت رایت تا 470 مگ بر ثانیه میرسه ولی در hhd و sshd ها در بهترین حالت زیر 100 120 هستن
SSD ها در برابر فشار و ضربه مقاومت بیشتری دارند.
SSD ها توان کمتری مصرف می کنند .
SSD ها قبل از تخریب با محدودیت تعداد نوشتن مواجه هستند .
SSD ها بسیار گرانتر از هارد درایو ها می باشند.برای 1 ترابایت هارد hdd چیزی حدود 200 باید بدی و برای مدل sshd حدود 400 ولی برای فقط 256 گیگ ssd چیزی حدود 700 تا 1 ملیون باید هزینه کنی.

milad_saneei
15-07-2014, 10:41
سلام دوستان.میشه نظرتون رو راجع به lenovo flex 2 هم بگید. ظاهرا تازه اومده بازار و اطلاعات درستی راجع بهش نیست.

Public Enemy
15-07-2014, 10:44
سلام دوستان.میشه نظرتون رو راجع به lenovo flex 2 هم بگید. ظاهرا تازه اومده بازار و اطلاعات درستی راجع بهش نیست.

اینجا تاپیک مناسبی نیست . لطفا در محل مناسب بپرسید . با تشکر

MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-07-2014, 14:25
سلام.من یه سوال میخواستم یپرسم:در گرافیک حالت INTEGRATED graphics چه حالتیه؟
حالت اتوماتیکه؟

Public Enemy
15-07-2014, 14:57
سلام.من یه سوال میخواستم یپرسم:در گرافیک حالت INTEGRATED graphics چه حالتیه؟
حالت اتوماتیکه؟

Integrated graphics همون کارت گرافیک داخلی پردازنده ( در این لپ تاپ HD 4400 ) هست

MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-07-2014, 18:45
Integrated graphics همون کارت گرافیک داخلی پردازنده ( در این لپ تاپ HD 4400 ) هست

یه سوالی پیش میاد. پس چرا همه ی بازی های سنگین رو این حالت اجرا میشن و اگه 2 گزینه دیگه رو انتخاب کنی بازی ها اجرا نمیشن؟؟

godleo
16-07-2014, 01:00
سلام
یه z510 d خریدم
وقتی داشتم ویندوز نسب میکردم یه درایو اضافه بود به اسم pbr drv
میشه راهنمایی کنید این چی هست ...پاکش کنم ؟

mamjavad_da
16-07-2014, 10:26
بچه ها یه سوال حدود یه هفته ای میشه که دنبال z510 i7 ram8 با هارد هیبریدی میگردم ولی هیچ جا پیداش نکردم اینکه بیخیال شدم و میخوام با هارد معمولی بگیرم...طبق بحث هایی که قبلا توو همین تاپیک شده بود هارد معمولی سیگیت این لب تاپ بعد یه مدت کار کردن دچار افت سرعت میشه که درستی یا نادرستی اونو دیگه نمیدونم...ولی گفته شده بود هاردهای وسترن این مدل این مشکل رو ندارند...میشه راهنماییم کنید چه جوری از روی جعبه تشخیص بدم مدل هارد چیه؟اصلا امکانش وجود داره؟ممنون میشم دوستان

afshin b
16-07-2014, 11:43
بچه ها یه سوال حدود یه هفته ای میشه که دنبال z510 i7 ram8 با هارد هیبریدی میگردم ولی هیچ جا پیداش نکردم اینکه بیخیال شدم و میخوام با هارد معمولی بگیرم...طبق بحث هایی که قبلا توو همین تاپیک شده بود هارد معمولی سیگیت این لب تاپ بعد یه مدت کار کردن دچار افت سرعت میشه که درستی یا نادرستی اونو دیگه نمیدونم...ولی گفته شده بود هاردهای وسترن این مدل این مشکل رو ندارند...میشه راهنماییم کنید چه جوری از روی جعبه تشخیص بدم مدل هارد چیه؟اصلا امکانش وجود داره؟ممنون میشم دوستان

از روی جعبه مدل هارد رو نمیشه تشخیص داد. ولی با ورود به بایوس، در همون صفحه اول، مدل هارد نوشته شده.
گارانتی سازگار معمولا این لپتاپ رو با هارد وسترن وارد کرده.

milad_saneei
16-07-2014, 13:18
دوستان راستش من اول بار میخواستم رم 6 سی پی یو 5 بخرم. یه نفر بهم گفت تو که میخوای خرج کنی یه 300،400 بزار روش رم 8 ،7 رو بخر. اما من چند تا از دوستام با لپتاپ های مدل های دیگه سی پی یو 7 داشتند. ولی خیلی داغ میکرد و فن خود لپتاپ نمیتونست خنکش کنه و احتیاج به کول پد داشت. ایا مدل 7 لنوو داغ نمیکنه؟ممنون.

amir_t6262
16-07-2014, 13:33

اگر هارد SSHD باشد روی جعبه اش مینویسه که مثلا 1GB HD+8G SSD

ولی اینکه هارد معمولی اش وسترن است یا سیگیت را از روی جعبه نمیشه فهمید و حتما باید لپ تاپ روشن شود و در بایوس چک شود.

ضمنا هارد SSHD دارش را در سایت زیر میتوانی پیدا کنی

mamjavad_da
16-07-2014, 13:47
اگر هارد SSHD باشد روی جعبه اش مینویسه که مثلا 1GB HD+8G SSD

ولی اینکه هارد معمولی اش وسترن است یا سیگیت را از روی جعبه نمیشه فهمید و حتما باید لپ تاپ روشن شود و در بایوس چک شود.

ضمنا هارد SSHD دارش را در سایت زیر میتوانی پیدا کنی

راستش رو بخوای این سایت رو قبلاً دیدیم...دو تا مشکل دارم باهاش یکی اینکه دنبال رنگ سفیدش میگشتم ولی اینجا شکلاتی داره و دوم اینکه یه جورایی با این سایت نمی تونم ارتباط برقرار کنم منظورم از ارتباط همون اعتماده :|

mina mo
16-07-2014, 22:05
سلام دوستان من میخوام این لپ تاپو بخرم با این مشخصات i7 8 gig ram .اینطور که دوستان گفتن مدل هاردا با هم فرق میکنه .یعنی هیچ راه دیگه جز بایوس برای فهمیدنش نیست؟:n03: لپ تاپم وقتی بازکنی دیگه مال خودته نمیشه همون لحظه چک کرد که.به خاطر همین شانسی بودن مارک قطعاته که بعضیا راضین و بعضیا نه؟

ari67
16-07-2014, 22:39
سلام دوستان من میخوام این لپ تاپو بخرم با این مشخصات i7 8 gig ram .اینطور که دوستان گفتن مدل هاردا با هم فرق میکنه .یعنی هیچ راه دیگه جز بایوس برای فهمیدنش نیست؟:n03: لپ تاپم وقتی بازکنی دیگه مال خودته نمیشه همون لحظه چک کرد که.به خاطر همین شانسی بودن مارک قطعاته که بعضیا راضین و بعضیا نه؟
من تا حالا 4 5 تا دستگاه برای دوستانم خریدم همشون وسترن بودن
در حال حاضر بیشتر موجودی بازار وسترنه احتمالش کمه سیگیت نصیبت بشه
البته سیگیت ها هم مشکلی ندارن

MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-07-2014, 22:42
یه سوالی پیش میاد. پس چرا همه ی بازی های سنگین رو این حالت اجرا میشن و اگه 2 گزینه دیگه رو انتخاب کنی بازی ها اجرا نمیشن؟؟

دوستان یه راهنمایی بکنید

MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-07-2014, 22:44
فکر کنم بازی های سنگین باید رو مورد اولی یا دومی باشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir_t6262
17-07-2014, 09:24
راستش رو بخوای این سایت رو قبلاً دیدیم...دو تا مشکل دارم باهاش یکی اینکه دنبال رنگ سفیدش میگشتم ولی اینجا شکلاتی داره و دوم اینکه یه جورایی با این سایت نمی تونم ارتباط برقرار کنم منظورم از ارتباط همون اعتماده :|
حداقل 4 نفر از دوستانم از این سایت خرید داشتند. اسم سایت در سایت سازگار هم آمده و جز نمایندگان رسمی فروش اینترنتی سازگار است.

ولی باز شما بگردید، چون سازگار این مدل را وارد کرده، شاید بتوانید به صورت حضوری از دیگر نمایندگان سازگار این مدل را خریداری کنید، مهم این است که این مدل موجود است.

mina mo
17-07-2014, 14:10
دوستان توی کامنت قبلیم گفتم میخوام مدل i7 8gig ram رو بخرم .چند تا سوال دارم خواهش می کنم جواب بدین.
1.همه ی مدلای i7 اون 8gig cache رو دارن؟
2.چه گارانتی از همه بهتره؟
3.مدل فول اچ دی این لپ تاپ پیدا میشه ؟
4.چطوری بفهمم که آکه؟کارت گارانتی داخل جعبه ی لپ تاپه یا با لپ تاپ توی یه جعبه ی دیگه هست؟
5.وقتی خریدم بدم ویدوز نصب کنن که تست کنم ببینم سالمه دیگه؟
6.در کل از این لپ تاپ راضی هستین؟میخوام حداقل 4 سال برام کار کنه و هر روزم تو راه درست کردنش نباشم :n03:

S!AVASH
17-07-2014, 17:07
درود

کسی تا حالا با کابل hdmi این لپ تاپ و به lcd وصل کرده ؟

من هر کار کردم توسط تلویزیون شناسایی نشد . با 2 تا کابل مختلف هم تست کردم . ایا تنظیماتی داخل لپ تاپ داره؟

afshin b
17-07-2014, 17:14
درود

کسی تا حالا با کابل hdmi این لپ تاپ و به lcd وصل کرده ؟

من هر کار کردم توسط تلویزیون شناسایی نشد . با 2 تا کابل مختلف هم تست کردم . ایا تنظیماتی داخل لپ تاپ داره؟

من همیشه وصل میکنم.
بعد وصل کردن با زدن دکمه f10 خروجی تصویر رو باید عوض کنیم

amir_t6262
17-07-2014, 18:17
دوستان توی کامنت قبلیم گفتم میخوام مدل i7 8gig ram رو بخرم .چند تا سوال دارم خواهش می کنم جواب بدین.
1.همه ی مدلای i7 اون 8gig cache رو دارن؟
2.چه گارانتی از همه بهتره؟
3.مدل فول اچ دی این لپ تاپ پیدا میشه ؟
4.چطوری بفهمم که آکه؟کارت گارانتی داخل جعبه ی لپ تاپه یا با لپ تاپ توی یه جعبه ی دیگه هست؟
5.وقتی خریدم بدم ویدوز نصب کنن که تست کنم ببینم سالمه دیگه؟
6.در کل از این لپ تاپ راضی هستین؟میخوام حداقل 4 سال برام کار کنه و هر روزم تو راه درست کردنش نباشم :n03:

1- نه. هم با هارد معمولی و هم با هارد SSHD که 8 گیگ کش داره در بازار موجوده. روی جعبه لپ تاپ مشخص شده که هاردش معمولی است یا SSHD.

2- گارانتی بنظرم سازگار و آواژنگ خدمات بهتری دارند.

3- تا جایی که من شنیدم، نه.

4- جعبه اش باید پلمپ خود لنوو را داشته باشه که یک برچسب مشکی است که روی در جعبه است. ضمنا از مغازه مطمئن خریداری کنید. کارت گارانتی داخل جعبه نیست. برای سازگار به صورت یک کارت روی جعبه چسبانده شده است که باید سریال لپ تاپ که روی جعبه است با سریال روی کارت مطابقت داشته باشد. فکر میکنم بقیه گارانتی ها هم همینطوره و هیچوقت کارت را داخل جعبه نمیگذارند که مجبور باشند در جعبه را باز کنند.
ضمنا قبل از باز کردن جعبه دقت کنید که جعبه ضرب دیدگی نداشته باشد و کاملا سالم باشد. همینطور بعد از باز کردن جعبه دقت کنید که لپ تاپ از نظر بدنه کاملا سالم باشد.

5- بهترین کار همین است که همانجا برایتان ویندوز نصب کنند و از سالم بودن دستگاه مطمئن شوید.

6- در این رنج قیمت بی شک یکی از بهترین و کاملترین لپ تاپ هاست. تنها ایرادی که من ازش دیدم کیفیت صفحه نمایشش است که بعلت مات بودن، کنتراست رنگ هایش پایین است که به درد مثلا کارهای گرافیکی و ... زیاد نمیخوره.

درست کار کردن و نکردن لپ تاپ هم جدا از ایرادات سخت افزاری به روش کار شما و مراقبت از دستگاه برمیگرده.

zahra95
17-07-2014, 18:17
سلام دوستان

کسی تا الان لپ تاپ z410 با core i5 دیده؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟
اصلا z410 با این پردازنده وارد شده یا نه؟
ممنون

amir_t6262
17-07-2014, 18:23
سلام دوستان

کسی تا الان لپ تاپ z410 با core i5 دیده؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟
اصلا z410 با این پردازنده وارد شده یا نه؟
ممنون
اوایل سال این مدل را با پردازنده core i5 در بازار دیده بودم که تقریبا هم قیمت مدل z510 اش بود.
ولی ظاهرا الان در بازار نایاب شده است.

zahra95
17-07-2014, 18:24
اوایل سال این مدل را با پردازنده core i5 در بازار دیده بودم که تقریبا هم قیمت مدل z510 اش بود.
ولی ظاهرا الان در بازار نایاب شده است.
خیلی ممنون .
فقط یادتون میاد با چه گارانتی بود؟

mina mo
17-07-2014, 18:58
ممنون از پاسخ کاملتون.
بین این مدل و ایسوس k451 lb به نظرتون کدوم بهتره؟
این که میگن مدل 14 اینچی لنوو چگالی رنگش بیشتره . تفاوت رنگشون خیلیه ؟ اونقدری بهتر هست که به خاطرش 14 اینچی بگیرم؟

amir_t6262
18-07-2014, 10:59
خیلی ممنون .
فقط یادتون میاد با چه گارانتی بود؟
مطمئن نیستم گارانتی اش چی بود ولی اگر اشتباه نکنم سریر بود.

mamjavad_da
19-07-2014, 14:15
دوستانی که این لپ تاپ رو با "هارد SSHD " دارن میشه لطف کنن بگن تاثیر این مدل هارد تووی سرعت بوت ویندوز یا بالا اومدن برنامه ها چقده؟میدونم که بی تاثیر نیست ولی اینکه تاثیرش محسوس هستش یا نه و می ارزه برام سواله...آیا واقعا تاثیرش زیاده و ارزشش رو داره که دنبال SSHD باشم؟سعی کردم سرچ کنم ولی جواب واضحی پیدا نکردم(یکی میگفت فرقی نداره با هارد معمولی یکی دیگه عیناً جواب برعکس میداد)...ممنون میشم راهنمایی کنید

farzaneh*f
19-07-2014, 15:12
سلام بچه ها :n18:
من یه مشکلی پیدا کردم، بعضی وقتا که لپ تاپو حالت اسلیپ می ذارم، بعدش هر کاری می کنم روشن نمی شه، یعنی روشنه ولی ویندوز بالا نمیاد اصلا، مجبور می شم با نگه داشتن دکمه ی پاور کلا خاموش کنم از اول روشن کنم... دو-سه بارم شده که روشن کردم (از حالت اسلیپ نه ها، همین طور معمولی)، بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته یهو صفحه تاریک شده به حدی که به زحمت دیده می شه چیزی، بازم مجبور شدم با پاور خاموش کنم... خواستم بدونم برا شماهام پیش اومده یا برا من مشکلی داره یا اینکه باید کار خاصی کنم این جور مواقع که بلد نیستم؟! ​

elnaz.65
19-07-2014, 15:16
من یه مشکلی پیدا کردم، بعضی وقتا که لپ تاپو حالت اسلیپ می ذارم، بعدش هر کاری می کنم روشن نمی شه، یعنی روشنه ولی ویندوز بالا نمیاد اصلا، مجبور می شم با نگه داشتن دکمه ی پاور کلا خاموش کنم از اول روشن کنم... دو-سه بارم شده که روشن کردم (از حالت اسلیپ نه ها، همین طور معمولی)، بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته یهو صفحه تاریک شده به حدی که به زحمت دیده می شه چیزی، بازم مجبور شدم با پاور خاموش کنم... خواستم بدونم برا شماهام پیش اومده یا برا من مشکلی داره یا اینکه باید کار خاصی کنم این جور مواقع که بلد نیستم؟! ​

فرزانه جون برا منم موقع اسلیپ با دکمه ی پاور بالا میاد البته کامل خاموش روشن نمیشه !!!!

مشکل دومتو تا حالا نداشتم

elnaz.65
19-07-2014, 15:20
بچه ها میخواستم ببینم دوربین شما تصویرش روشنه ؟

برا من دوربین کار میکنه ولی زمینه خیلی سیاهه خودمو به سختی توش میتونم ببینم نمیدونین مشکل ازچیه؟

New Ray
19-07-2014, 22:24

فرزانه جون برا منم موقع اسلیپ با دکمه ی پاور بالا میاد البته کامل خاموش روشن نمیشه !!!!

مشکل دومتو تا حالا نداشتم

مال منم شده بود یادم نیست دقیقا چیکار کردم درست شد :
شاید توی تنظیمات power- options قسمت sleep گزینه hybride sleep فعاله ، یا درایو C فضای خالی زیادی نداره و ...

بهر حال روش اول و امتحان کنین. ضمن اینکه همونجا تنظیمات مربوط به زدن دکمه پاور و بسته شدن Lid و ... رو یه نگاه بندازین شاید از اونم باشه .

ehsanra_92
19-07-2014, 22:52
دوستانی که این لپ تاپ رو با "هارد SSHD " دارن میشه لطف کنن بگن تاثیر این مدل هارد تووی سرعت بوت ویندوز یا بالا اومدن برنامه ها چقده؟میدونم که بی تاثیر نیست ولی اینکه تاثیرش محسوس هستش یا نه و می ارزه برام سواله...آیا واقعا تاثیرش زیاده و ارزشش رو داره که دنبال SSHD باشم؟سعی کردم سرچ کنم ولی جواب واضحی پیدا نکردم(یکی میگفت فرقی نداره با هارد معمولی یکی دیگه عیناً جواب برعکس میداد)...ممنون میشم راهنمایی کنید

دقیقاً این سوال منم هست!!!! :n26:
کسی از این موضوع اطلاعی داره؟یا مثلاً کسی خودش تجربه استفاده از SSHD این لپ تاپ رو داره که بتونه توضیح بده؟
:n16:

hasanoooooooo
20-07-2014, 02:50
دقیقاً این سوال منم هست!!!! :n26:
کسی از این موضوع اطلاعی داره؟یا مثلاً کسی خودش تجربه استفاده از SSHD این لپ تاپ رو داره که بتونه توضیح بده؟
:n16:

فقط تو زمان بوت تاثیر داره و دیگر هیچ ! بیشتر برا این میگن دنبال این هارد بگردید چون مدل معمولی سیگیت رو این لپتاپ ارور داده توسط hdtune که زیادم درست نیست چرا که این ارور توسط همین یک برنامه داده میشه ... ارور میده... پس اگه مدل sshd رو پیدا کنید خیالتون راحت تره... ولی اگه نبود هم مشکل خاصی نیست

amir_t6262
20-07-2014, 07:14

هارد لپ تاپ من SSHD است ولی خب مدل معمولی اش را نمیدانم با چه سرعتی بوت میشه.
مسلما سرعت بوت باید متفاوت باشه ولی اینکه خیلی در انتخاب اثر بگذاره، بنظرم اینطور نیست.

یک نکته ای که هست، بنظر کلا سرعت بوت ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی پایین است. چه روی سیستم خانگی ام ( AMD X6 با 8 گیگ رم) و چه روی این لپ تاپ.
البته ضدویروس من MC Afee است و شاید روی سرعت بوت اثر میگذاره.

Masoodegh
20-07-2014, 10:15
بچه ها میخواستم ببینم دوربین شما تصویرش روشنه ؟

برا من دوربین کار میکنه ولی زمینه خیلی سیاهه خودمو به سختی توش میتونم ببینم نمیدونین مشکل ازچیه؟

همینجوریه خودش!!

mina mo
20-07-2014, 12:02
دوستان اون مشکلی که مربوط به هدفون بود که خوب جا نمی رفت و صدا خیلی ضعیف بود هنوز حل نشده؟

mina mo
20-07-2014, 12:10
کیبورد چی؟ آمار خرابیش خیلی بالاس؟

amin-j
20-07-2014, 12:13
منکه همیشه برای فیلم دیدن از هدفون استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداره و با کیبوردشم مشکلی نداشتم همه دکمه هاش کار میکنه!

mina mo
20-07-2014, 12:23
واقعا؟ برای شما مدلش چیه ؟

amir_t6262
20-07-2014, 13:40
دوستان اون مشکلی که مربوط به هدفون بود که خوب جا نمی رفت و صدا خیلی ضعیف بود هنوز حل نشده؟

هدفون من هم مشکلی نداره. صدایش هم خیلی خوب است.

فقط نکته ای که هست اینه که نمیدونم چطور میشه هدست به لپ تاپ وصل کرد.
چون وقتی که هدست را وصل کنی، فقط میتوانی بین میکروفون یا بلندگو یکی را انتخاب کنی.

mojtabadj88
20-07-2014, 17:00
دوستان با تماس هایی که حاصل شد با سایت مربوط واسه خرید لنوو با هارد ssdh دار امروز گذاشتش تو سایت لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نظرتون بخاطر حافظه ssdh دارش اقدام کنم یا یکم گرونه
چون با ارسال رایگان و ی بسته هم محصولات کینگ روشه که میشه 2220000 تومن به نظرتون بدون ssdh دارش رو بگیرم از دیجی کالا با قیمته 2150000 با هزینه ارسالش میشه 2170000فک کنم به صرفه تره؟
سپاس

amir_t6262
20-07-2014, 20:53
دوستان با تماس هایی که حاصل شد با سایت مربوط واسه خرید لنوو با هارد ssdh دار امروز گذاشتش تو سایت لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نظرتون بخاطر حافظه ssdh دارش اقدام کنم یا یکم گرونه
چون با ارسال رایگان و ی بسته هم محصولات کینگ روشه که میشه 2220000 تومن به نظرتون بدون ssdh دارش رو بگیرم از دیجی کالا با قیمته 2150000 با هزینه ارسالش میشه 2170000فک کنم به صرفه تره؟
سپاس

لپ تاپ آن سایت اول، گارانتی سازگار است و مسلما گارانتی سازگار از گارانتی هماهنگ گران تر است.
بسته کینگ که سایت اول همراه دستگاه میده هم یکی از دوستان که از آن سایت خرید کرده بود، دو عدد DVD است که ویندوز 8.1 و یک سری نرم افزارهای کاربردی داره و اگر اشتباه نکنم هم قیمتش 15000 تومان است که البته برای خریدارها مجانی درمیاد.

sina3656355
20-07-2014, 21:02
دوستان قیمت کانفینگ i7-8 رو دارین؟دیجی کالا 2.600000 زده.گرون نیس؟

aminkhan2014
20-07-2014, 21:29
دوستان قیمت کانفینگ i7-8 رو دارین؟دیجی کالا 2.600000 زده.گرون نیس؟
2.440-2.480قیمتش هست..

sina3656355
20-07-2014, 21:57
2.440-2.480قیمتش هست..

از کدوم سایت بخرم که معتبر باشه؟

mojtabadj88
20-07-2014, 23:31
لپ تاپ آن سایت اول، گارانتی سازگار است و مسلما گارانتی سازگار از گارانتی هماهنگ گران تر است.
بسته کینگ که سایت اول همراه دستگاه میده هم یکی از دوستان که از آن سایت خرید کرده بود، دو عدد DVD است که ویندوز 8.1 و یک سری نرم افزارهای کاربردی داره و اگر اشتباه نکنم هم قیمتش 15000 تومان است که البته برای خریدارها مجانی درمیاد.
اره سازگار بهتره. حالا با این تفاسیر بخاطر اس اس دی داره بهتره بگیرم یا نه یا بدون هیبریدی با صرفه تره؟

shajo2013
21-07-2014, 03:30
بچه هاسلام
شما مشکل stop workingرو تو اجرای بعضی نرم افزارا دارید؟
اگه حل کردید بگید واقعا گیر افتادم.

aminkhan2014
21-07-2014, 08:15
اره سازگار بهتره. حالا با این تفاسیر بخاطر اس اس دی داره بهتره بگیرم یا نه یا بدون هیبریدی با صرفه تره؟

سازگار چی داره که بهتره؟مثلا اگه من توی یک کانفیگ، گارانتی اوات 100 تومن ارزونتر سازگار دراومد،کدامش بهتره؟

ped_pedi
21-07-2014, 09:43

گارانتی سازگار خیلی بهتر از گارانتی های دیگه و گرونتر هست و من پیش نهاد می کنم حتما با هارد SSHD بگیری اگه پیدا کردی.

smart_boy
21-07-2014, 09:50
سلام
روی صفحه نمایش لپ تاپ ، لکه سفیدی حدودا یک هفته درست شده ، کسی میدونه دلیلش چیه و چیکار بایست کرد؟:n13:
لکه روی سطح صفحه نمایش با پارچه نمی ره. وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنم ، موقعی که زمینه اش سیاه هست زیاد مشخص نیست ولی وقتی زمینه رنگ روشن هست کاملا معلومه.

ped_pedi
21-07-2014, 11:13
سازگار چی داره که بهتره؟مثلا اگه من توی یک کانفیگ، گارانتی اوات 100 تومن ارزونتر سازگار دراومد،کدامش بهتره؟

معلومه با sshd بهتره که بخری اگه پیدا کنی

alittlequestion11
21-07-2014, 11:18
از کجا می تونیم بفهمیم هاردمون SSHD هست یا نه؟

amir_t6262
21-07-2014, 12:16
از کجا می تونیم بفهمیم هاردمون SSHD هست یا نه؟

روی جعبه لپ تاپ نوشته که هاردش معمولی است یا SSHD.

روی لیبل بغل جعبه که اطلاعات لپ تاپ هست را نگاه کنید، اگر نوشته بود 1TB+8GB SSD یعنی هاردش SSHD است.

amir_t6262
21-07-2014, 12:20

از نظر خدمات، من تجربه گارانتی سازگار و آواژنگ را دارم و فکر میکنم از نظر گارانتی از بسیاری گارانتی ها بهتر هستند.
یک مورد هارد با گارانتی سازگار بود که ایراد داشت و چون طی 48 بعد از خرید بردم گارانتی، یک نمونه نو جایش دادند.

یک مورد تبلت هم با گارانتی آواژنگ بود که البته بعد از چند ماه خراب شد و بعد از چند هفته معطلی بالاخره پولش را پس دادند.

البته بگم که در مورد گارانتی اوات تجربه ای ندارم.

amir_t6262
21-07-2014, 12:21

بنظرم با هزینه بیشتر اگر مدل SSHD دار را خریداری کنید، بهتر است.

mina mo
21-07-2014, 12:24
من امروز زنگ زدم به یه فروشگاه مدل i7 با هارد sshd میخواستم گفت میاریم گفتم گارانتی سازگار داره گفت نه این مدل کلا گارانتی سازگار نداره.دروغ گفته یا واقعا نداره؟

aminkhan2014
21-07-2014, 12:55
من گفتم با یک کانفیگ خاص!!!یعنی شما بخاطر یک گارانتی حاضرید 100 تومن بیشتر بدهید که فقط سازگار بخرید؟؟؟

varc
21-07-2014, 14:11
من امروز زنگ زدم به یه فروشگاه مدل i7 با هارد sshd میخواستم گفت میاریم گفتم گارانتی سازگار داره گفت نه این مدل کلا گارانتی سازگار نداره.دروغ گفته یا واقعا نداره؟
من خودم یه ماه پیش i7/8 ram/8ssd گرفتم با گارانتی سازگار

amir_t6262
21-07-2014, 15:27
گارانتی سازگارش به طور عجیبی در بازار کم است.
یعنی بغیر از همان سایتی که دوستان معرفی کردند، من نه در بازار رضا و نه ایران هارد sshd گارانتی سازگار ندیدم.

amir_t6262
21-07-2014, 16:03
من گفتم با یک کانفیگ خاص!!!یعنی شما بخاطر یک گارانتی حاضرید 100 تومن بیشتر بدهید که فقط سازگار بخرید؟؟؟
ببینید بستگی به شما داره.
مثلا یکی هست که اصلا به گارانتی اعتقادی نداره و اگر دستگاه گارانتی دار هم بخره و ایراد برایش پیش بیاید، برای تعمیر پیش گارانتی نمیبره.
بعضی ها هم هستند که دنبال دردسر نیستند و با گارانتی ای میگیرند که خیالشان راحت باشه.
بعضی وقت ها و اکثرا هم مردم اصلا اطلاعی از تفاوت گارانتی ها ندارند و برایشان هیچ فرقی نمیکنه و همه گارانتی ها را یکسان میدانند.

من خودم زمانی که این لپ تاپ را خریدم، مدل سازگار ارقام sshd دارش نبود. با گارانتی سریر گرفتم و بابت همین گارانتی 40 هزار تومان پول دادم. یعنی بدون گارانتی اش 40 هزار تومان ارزانتر بود و همان لپ تاپ را فروشنده با دریافت پول اضافه، گارانتی سریر میکرد.

در مورد گارانتی هم بگویم، بهترین گارانتی هم ممکن است بعضی وقت ها زیر بار یک مورد نره و این بستگی به خود آدم داره که چطور با کارشناسان گارانتی صحبت کنه و راضی شون کنه که دستگاه در اثر ضربه و ... دچار مشکل نشده.

در کل میگم که تصمیم با خودتان است.

sina3656355
21-07-2014, 16:42
دوستانی که با مدل ssd دار کار کردن،دقیقا این Ssd 8g چه تاثیری داره،فقط برای سرعت بوت ـه یا نه.

amin-j
21-07-2014, 18:01
واقعا؟ برای شما مدلش چیه ؟
z510/i5/ram6 و هارد معمولی

5ajad
21-07-2014, 20:47
ای بابا یکی از دکمه های کیبورد در اومد(f2) ! اول لق بود قسمت پایینش بلند شده بود یکمی دس زدم بهش دیدم در اومد:n02:
به نظر نمیاد شکسته باشه...انگار از جاش در اومده
باید حتما ببرم گارانتی یا بیرون درست میکنن؟ حس میکنم خودمم میتونم درستش کنم:eh:

amir_t6262
21-07-2014, 21:49
دوستانی که با مدل ssd دار کار کردن،دقیقا این Ssd 8g چه تاثیری داره،فقط برای سرعت بوت ـه یا نه.
با بررسی هایی که اخیرا کردم به این نتیجه رسیدم که
نه تنها در سرعت بوت ویندوز، بلکه در اجرای برنامه هایی که بطور متناوت استفاده میشود هم تاثیر داره.
این 8 گیگ حافظه کش هارد، اطلاعاتی که بیشتر توسط کاربر استفاده میشود، مثلا برای اجرای برنامه ها و ... را در خودش نگه میداره و در مواقع لزوم خیلی سریعتر میتوانی به آنها دسترسی داشته باشی.

دو سایت زیر را هم نگاه کن

به خوبی میتوانی مقایسه SSHD با HDD و SSD را ببینی.

همینطور سایت زیر که از نظر کپی کردن اطلاعات این هاردها را مقایسه کرده که مسلما سرعت SSHD از HDD بالاتر بوده.

در نهایت اینکه بنظرم ارزش داره هزینه بیشتری کنید و SSHD بگیرید.
خصوصا به این دلیل که ضعیفترین قطعه از نظر عملکرد در این لپ تاپ و بیشتر لپ تاپ ها، هاردش هست که خب، هارد بهتر مسلما، باعث عملکرد بهتر لپ تاپ میشه.

Ehsan_eee_000
22-07-2014, 01:19
دوستان بعد نصب ویندوز 8 شروع به نصب درایورها کردم اما درایور کارت گرافیک نویدیا و دوربین نصب نمیشه. حتی درایورها رو از سایت خود لنوو هم گرفتم اما تاثیری نداشت. مشکل کارت گرافیکم مشابه مشل یکی از دوستان در پیج 103 هست یعنی دقیقا همون ارور رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنین

hamidreza2010
22-07-2014, 03:19
ای بابا یکی از دکمه های کیبورد در اومد(f2) ! اول لق بود قسمت پایینش بلند شده بود یکمی دس زدم بهش دیدم در اومد:n02:
به نظر نمیاد شکسته باشه...انگار از جاش در اومده
باید حتما ببرم گارانتی یا بیرون درست میکنن؟ حس میکنم خودمم میتونم درستش کنم:eh:

سلام
بعد مدت ها اومدم به این تاپیک
کلیدهای کیبورد راحت کنده میشن و میشه دوباره جا زد
من خیلی از دکمه ها رو کندم و جا زدم :n02: نیازی به تعمیرکار نیست

ped_pedi
22-07-2014, 08:20

با گارانتی سازگار هست اما خیلی کمه فقط این ها دارن: e4oosh.com

ped_pedi
22-07-2014, 08:23

آره چون آوات گارانتی اصلا با اعتباری نیست اگه دستگاه رو خریدی و دیدی خراب باشه اونوت می فهمی برای گارانتی خوب بیشتر از 100 تومان هم ارزش داره که بدی

mina mo
22-07-2014, 09:45
اون دستگاه هایی که تعمیر شدن و به وسیله ی خود کارخونه دوباره به بازار فرستاده شدن توی شماره سریالشون حرف r دارن؟

amir_t6262
22-07-2014, 11:34
اون دستگاه هایی که تعمیر شدن و به وسیله ی خود کارخونه دوباره به بازار فرستاده شدن توی شماره سریالشون حرف r دارن؟
بله معمولا دستگاه هایی که refurbished هستند، در آخر سریالشان حرف R اضافه میشه.
مثلا NB234UA#ABA و NB234UAR#ABA

mina mo
22-07-2014, 12:18
من امروز کاملا به قصد خرید این لپ تاپ رفتم چنذ تا مغازه نداشتن که گفتن اگه بخواین یه روزه براتون میاریم تا این که رفتیم یه مغازه که داشت و آخرین موجودیش هم بود گفت اما ....این لپ تاپ رو خیلی میارن برای گارانتی و خرابی زیاد داره گفت من هر لپ تاپی بخواین میارم براتون و برای من فرقی نداره اما این مدل خیلی خرابی داره اگه لنوو میخواین g510 خوبه و لپ تاپ های ایسر مدل e1 هم خوب هستند.سرس n ایسوس رو گفتم که میخواستم بخرم(اما پشیمون شدم ) که ایشون گفتن داغ می کنن و همچنین سری x ایسوس رو هم گفتن خرابی زیاد داره یکی دیگه از گزینه های مورد نظر من سری k ایسوس بود که گفت اونم خوبه اما تاکیدی روش نکرد....خلاصه من دوباره برگشتم سر خونه ی اول دیگه فقط دو سه تا برند مونده که در موردشون تحقیق نکردم که این طور که من پیش میرم احتمالا به اونا هم میرسم ...خلاصه دوستان ببخشید این همه سوال پرسیدم و وقت شما رو هم گرفتم ممنون بابت همه چی.

pacific.sun1991
22-07-2014, 21:58
من امروز کاملا به قصد خرید این لپ تاپ رفتم چنذ تا مغازه نداشتن که گفتن اگه بخواین یه روزه براتون میاریم تا این که رفتیم یه مغازه که داشت و آخرین موجودیش هم بود گفت اما ....این لپ تاپ رو خیلی میارن برای گارانتی و خرابی زیاد داره گفت من هر لپ تاپی بخواین میارم براتون و برای من فرقی نداره اما این مدل خیلی خرابی داره اگه لنوو میخواین g510 خوبه و لپ تاپ های ایسر مدل e1 هم خوب هستند.سرس n ایسوس رو گفتم که میخواستم بخرم(اما پشیمون شدم ) که ایشون گفتن داغ می کنن و همچنین سری x ایسوس رو هم گفتن خرابی زیاد داره یکی دیگه از گزینه های مورد نظر من سری k ایسوس بود که گفت اونم خوبه اما تاکیدی روش نکرد....خلاصه من دوباره برگشتم سر خونه ی اول دیگه فقط دو سه تا برند مونده که در موردشون تحقیق نکردم که این طور که من پیش میرم احتمالا به اونا هم میرسم ...خلاصه دوستان ببخشید این همه سوال پرسیدم و وقت شما رو هم گرفتم ممنون بابت همه چی.

اول اینکه تجربه ثابت کرده به حرف مغازه دار نباید گوش کرد
بعد اینکه گفته میشه یه لپ تاپ حالا هر مدلی که میخواد باشه ، خرابی زیاد داره حرف نصفه و نیمه ای هست
خب لپ تاپی که توی بازار ایران پرفروشترین هست معلومه که از بقیه برندها برگشتی بیشتری داره
ضمن اینکه خود کاربر هم نقش زیادی تو این خرابی ها داره
اما یه سری خرابی ها هست که تو اکثر لپ تاپ های یه مدل مشترکه و این مساله خیلی مهمه
مثلا تو z510 گفته میشه هاردهای Seagate مشکل داره
یا سری k ایسوس بعضی مدل هاش مشکل شارژر و باطری دارن و بعضی هم یه مشکل عجیب که صفحه نمایش ناگهان خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه
من خودم z510 دارم و با مشکل اول دست و پنجه نرم کردم و در نهایت فهمیدم که مشکلی نیست (تو صفحه های قبل به تفصیل بحث شده)
و اون مشکلات ایسوس هم از دوستان تعمیرکار شنیدم
ولی در کل باید بگم که این برندها (اپل ، لنوو ،ایسوس ، اچ پی ، دل ، ایسر ) همشون واسه خودشون غول هستن و سعی در بهتر تولید کردن دارن
اگه پول دارین قطعا اپل بگیرین و اگه نه لنوو و ایسوس هر دو در کل خوبن واقعا
من اون موقع که میخواستم لپ تاپ بگیرم فرقی نمیکرد ایسوس باشه یا لنوو
متاسفانه ایسوس تو این قیمت از پردازنده سری u استفاده کرده که قدرتشون کمه یعنی تقریبا میشه گفت از لحاظ قدرت
core i7 4500u < core i5 4200m
core i7 4500u = core i5 3230m
به خاطر همین و قیمت پایین تر و کیفیت تقریبا برابر(ایسوس یه کم بهتره) و قدرت خیلی بیشتر لنوو
لنوو انتخاب کردم و تا حالا هم 5 تا گرفتم
1 دونه هم g510 گرفتم که کیفیت ساخت و design اصلا قابل مقایسه با z510 نیست مخصوصا جنس پلاستیک پشت صفحه و ضخامت لپ تاپ

elnaz.65
22-07-2014, 22:19
همینجوریه خودش!!

پیدا کردم از کجا باید روشن کرد تصویرشو تو سرچ بزنین camera بعد که بازش کردین پایین تصویر تنظیمات داره که تصویرتونو میتونین روشن کنین ولی بازم کیفیت دوربینش افتضاحه ولی دیگه تاریک نیست

matarsaak
22-07-2014, 22:54
چجوری میتونم تاچ بد رو موقتی هنگام بازی یا تایپ غیر فعال کنم؟

matarsaak
22-07-2014, 23:03
چجوری میتونم تاچ بد رو موقتی هنگام بازی یا تایپ غیر فعال کنم؟