مشاهده نسخه کامل
: کلـوپ Lenovo Z510
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
Ehsan_eee_000
22-07-2014, 23:18
دوستان بعد نصب ویندوز 8 شروع به نصب درایورها کردم اما درایور کارت گرافیک نویدیا و دوربین نصب نمیشه. حتی درایورها رو از سایت خود لنوو هم گرفتم اما تاثیری نداشت. مشکل کارت گرافیکم مشابه مشل یکی از دوستان در پیج 103 هست یعنی دقیقا همون ارور رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنین
کسی نبود به داد ما برسه؟!
چجوری میتونم تاچ بد رو موقتی هنگام بازی یا تایپ غیر فعال کنم؟
با زدن دکمه f6
دوستان بعد نصب ویندوز 8 شروع به نصب درایورها کردم اما درایور کارت گرافیک نویدیا و دوربین نصب نمیشه. حتی درایورها رو از سایت خود لنوو هم گرفتم اما تاثیری نداشت. مشکل کارت گرافیکم مشابه مشل یکی از دوستان در پیج 103 هست یعنی دقیقا همون ارور رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنین
منم تو نصب درایور برای ویندوز 8.1 خیلی مشکل داشتم ولی دوستان راهنمایی کردن و مشکل حل شد. ی فایل تو سی دی درایور هست (Lenovo Driver Installation Guide) که ترتیب نصب درایورهارو توش نوشته براساس اون درایورهارو نصب کنید و بعد از نصب هر درایور درصورت درخواست ری استارت، اینکارو انجام بدین انشالله که مشکلتون حلشه
Ehsan_eee_000
23-07-2014, 00:08
منم تو نصب درایور برای ویندوز 8.1 خیلی مشکل داشتم ولی دوستان راهنمایی کردن و مشکل حل شد. ی فایل تو سی دی درایور هست (Lenovo Driver Installation Guide) که ترتیب نصب درایورهارو توش نوشته براساس اون درایورهارو نصب کنید و بعد از نصب هر درایور درصورت درخواست ری استارت، اینکارو انجام بدین انشالله که مشکلتون حلشه
متاسفانه مشکل هیچ جوره حل نشد و بردم گارانتی اونا هم مشکل رو سخت افزاری میدونن، حالا ببینیم گارانتی چه گلی به سر ما میزنه!
sina3656355
23-07-2014, 00:54
دوستان! یه کمکی به من بکنید،من میخوام کانفیگ i5-8gig رو بخرم،یه سایت معتبر و ارزون معرفی کنید.من تو گشت و گذاری که داشتم comland.ir ارزونتر از همه جا بود،210000 با گارانتی اوات،دیجی کالا 6گیگ ـَش رو 210000 میده،کلا یه راهنمایی بکنید،ممنون.
aminkhan2014
23-07-2014, 06:41
اول اینکه تجربه ثابت کرده به حرف مغازه دار نباید گوش کرد
بعد اینکه گفته میشه یه لپ تاپ حالا هر مدلی که میخواد باشه ، خرابی زیاد داره حرف نصفه و نیمه ای هست
خب لپ تاپی که توی بازار ایران پرفروشترین هست معلومه که از بقیه برندها برگشتی بیشتری داره
ضمن اینکه خود کاربر هم نقش زیادی تو این خرابی ها داره
اما یه سری خرابی ها هست که تو اکثر لپ تاپ های یه مدل مشترکه و این مساله خیلی مهمه
مثلا تو z510 گفته میشه هاردهای Seagate مشکل داره
یا سری k ایسوس بعضی مدل هاش مشکل شارژر و باطری دارن و بعضی هم یه مشکل عجیب که صفحه نمایش ناگهان خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه
من خودم z510 دارم و با مشکل اول دست و پنجه نرم کردم و در نهایت فهمیدم که مشکلی نیست (تو صفحه های قبل به تفصیل بحث شده)
و اون مشکلات ایسوس هم از دوستان تعمیرکار شنیدم
ولی در کل باید بگم که این برندها (اپل ، لنوو ،ایسوس ، اچ پی ، دل ، ایسر ) همشون واسه خودشون غول هستن و سعی در بهتر تولید کردن دارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پول دارین قطعا اپل بگیرین و اگه نه لنوو و ایسوس هر دو در کل خوبن واقعا
من اون موقع که میخواستم لپ تاپ بگیرم فرقی نمیکرد ایسوس باشه یا لنوو
متاسفانه ایسوس تو این قیمت از پردازنده سری u استفاده کرده که قدرتشون کمه یعنی تقریبا میشه گفت از لحاظ قدرت
core i7 4500u < core i5 4200m
core i7 4500u = core i5 3230m
به خاطر همین و قیمت پایین تر و کیفیت تقریبا برابر(ایسوس یه کم بهتره) و قدرت خیلی بیشتر لنوو
لنوو انتخاب کردم و تا حالا هم 5 تا گرفتم
1 دونه هم g510 گرفتم که کیفیت ساخت و design اصلا قابل مقایسه با z510 نیست مخصوصا جنس پلاستیک پشت صفحه و ضخامت لپ تاپ
درمورد حرف مغازه دارها که واقعا مفت حرف میزنن!!!میخان جنس خودشون را بندازند....
ولی در مورد سری G!!!منم اولش نظرم مثل شما بود ولی چند بار که بررسی کردم واقعا فرق خاصی لااقل توی کیفیت ساخت و مونتاژ بین G ندیدم،فقط Z خوشکلتره!!!درضمن جنس پشت G بنظرم که با E531 فرق زیادی نداشت و بد نبود ولی جنس داخلش یکم توی ذوق میزد،بنظرم هم کیبوردش خوب بود ..ولی کیفیت صفحه اش وقتی کنار هم باشه،میفهمیZ به معنای واقعی افتضاحه!!!!قبلش اصلا باور نمیکردم که اینطور باشه...دی و بهمن پارسال که G اومده بود از Z گرونتربود ولی حالا دقیقا برعکس شده...برای بررسی به دوستان پیشنهاد میدهم برید هایپراستار اونجا نمونه های Z و G روشن هست...
ped_pedi
23-07-2014, 08:09
دوستان! یه کمکی به من بکنید،من میخوام کانفیگ i5-8gig رو بخرم،یه سایت معتبر و ارزون معرفی کنید.من تو گشت و گذاری که داشتم comland.ir ارزونتر از همه جا بود،210000 با گارانتی اوات،دیجی کالا 6گیگ ـَش رو 210000 میده،کلا یه راهنمایی بکنید،ممنون.
من پیشنهاد می کنم با گارانتی سازگار بگیری نه اوات، باز هم خودت می دونی ولی گارانتی سازگار رو توی این سایت داره که من خریدم e4oosh.com و برام رایگان هم ارسال شد و مشکلی هم نبود
MƐΛИĪИƓĿƐSS
23-07-2014, 09:04
سلام دوستان.من خوردم به یه مشکل اساسی.نمیتونم کارت گرافیک ان وی دیا و اینتل رو نصب کنم.
لطفا راهنماییم کنید.
میخوام وارد منوی اینتل بشم که این ارور رو میده،ولی نرم افزار ها با این گرافیک اجرا میشن و تصویرم حالت عادی داره.
من نمیتونم درست نصب کنم یا مشکل از جای دیگه هست؟
اینم بگم که بعد از نصب این گرافیک و ری استارت شدن سیستم این پیغام میاد.
من نمیدونم باید چیکار کنم.
کارت گرافیک ان وی دیا هم همین مشکل مشابه رو داره
معذرت میخوام اگه طولانی شد.
sina3656355
23-07-2014, 10:29
دوستان سایت کام لند معتبره؟ میخوام ازش خرید کنم.
متاسفانه مشکل هیچ جوره حل نشد و بردم گارانتی اونا هم مشکل رو سخت افزاری میدونن، حالا ببینیم گارانتی چه گلی به سر ما میزنه!
مشکل شما احتمالا همون سخت افزاریه مثل تجربه من
قابل تعمیر هم نیست چون باید مین عوض شه
پیگیر تعویض بشید
از روز اول این مشکلو داشتید؟
sina3656355
23-07-2014, 15:29
من پیشنهاد می کنم با گارانتی سازگار بگیری نه اوات، باز هم خودت می دونی ولی گارانتی سازگار رو توی این سایت داره که من خریدم e4oosh.com و برام رایگان هم ارسال شد و مشکلی هم نبود
این سایت کانفینگ ـِی که من میخوام رو نداره،مدل 6 گیگ ـَش هم از سایت کام لند گرون تره (هر دو سازگار)
matarsaak
23-07-2014, 17:01
دوستان روی کانفیگ زیاد حساس نباشید اخه اختلاف قیمت رو خیلی میبره بالا
من با کانفیگ رم 6 و سی پی یو i5 4200m با هارد 1 ترا گرفتم
گرافیکش واقعا عالیه
بازی های call of duty ghost رو باهاش بازی میکنم که خیلی روونه
تنها عیبی که میشه روی این لپ تاپ گذاشت کیفیت تصویرش هست .(من با ال ای دی خونه مقایسه میکنم) معمولا کابل hdmi رو به tv وصل میکنم ، اون موقع تفاوت رو میشه دید.
در کل از انتخابم راضیم.
Ehsan_eee_000
23-07-2014, 20:21
مشکل شما احتمالا همون سخت افزاریه مثل تجربه من
قابل تعمیر هم نیست چون باید مین عوض شه
پیگیر تعویض بشید
از روز اول این مشکلو داشتید؟
سلام
من 3 روز بیشتر نیست که خریدمش و تو همین 3 روز که اومدم ویندوز و درایور ها رو نصب کنم متوجه مشکل شدم
اصلا گرافیک انویدیا تو device manager نیست!!!
دادم گارانتی هماهمنگ، طرف گفت اولین بار همچین مشکلی داریم و آدم باحالی بود گفت اگر 1 فاکتور 24 ساعت بیاری شاید بتونم خود دستگاه رو عوض کنم مام هرچی گفت کردیم فعلا هم که منتظر خبر!
شما چه کردی با لپ تاپ؟
سلام
من 3 روز بیشتر نیست که خریدمش و تو همین 3 روز که اومدم ویندوز و درایور ها رو نصب کنم متوجه مشکل شدم
اصلا گرافیک انویدیا تو device manager نیست!!!
دادم گارانتی هماهمنگ، طرف گفت اولین بار همچین مشکلی داریم و آدم باحالی بود گفت اگر 1 فاکتور 24 ساعت بیاری شاید بتونم خود دستگاه رو عوض کنم مام هرچی گفت کردیم فعلا هم که منتظر خبر!
شما چه کردی با لپ تاپ؟
منم از همون اول مشکل داشتم
اولش فکر میکردم از ناسازگاری با ویندوز 7 باشه واسه همین رفتم یه 8.1 گرفتم نصب کردم ولی بازم حل نشد یک هفته بهش ور رفتم ولی جواب نداد
یکی دو بار هم اتفاقی تونستم نصب کنم ولی بعد بالا اومدن ویندوز سیستم هنگ کامل میکرد و باید با دکمه پاور، هارد شات دان میکردم بعد از یکی دوبار هنگ هم سیستم خودش گرافیکو پاک می کرد و بعد پاک کردن سیستم به خوبی بالا میومد و کار میکرد
خلاصه بعد یک هفته سر و کله زدن بردمش پیش فروشنده که قبول نکرد عوضش کنه مجبور شدم ببرم گارانتی
تکنسینشون اول گفت نرم افزاریه و با نصب ویندوز حل میشه ولی من اصرار کردم که اگه نرم افزاری هم هست و با تعویض ویندوز حل میشه، خودشون برام نصب کنن و اگه حل شد هزینشو بدم
بعد 2 روز هم تماس گرفتن که بیا دستگاه آمادس.رفتم دفترشون یک دستگاه پلمب تحویلم دادند که خدا رو شکر 2 3 ماهه با این یکی هیچ مشکلی ندارم
به گفته کارشناسشون مشکل از پورت چیپ گرافیک بوده و ایراد مونتاژی مین هست و قابل تعمیر هم نیست و فقط باید مینش عوض بشه که موجود هم نیست
احتمال 90 درصد به بالا مال شما رو هم تعوض میکنن
تو دیوایس منیجر نگاه کنی میبینی تو قسمت system devices درایور پورتهای pci express x8 و pci express x16 وجود نداره که ناشی از همین مشکله
Ehsan_eee_000
23-07-2014, 22:45
خدا رو شکر که باز لپ تاپ آک گرفتی و خیالت از همه چیز راحت شد.
من هم رو ویندوز 8 / 8.1 چه با درایور های سی دی خودش و چه با درایورهای سایت لنوو امتحان کردم اما حل نشد. به نظر میاد مشکل نادری هست که حالا از شانس بد به پست منو شما خورده، فقط امیدوارم مال من رو هم تعویض کنن.
راستی گارانتی شما چی بود؟
خدا رو شکر که باز لپ تاپ آک گرفتی و خیالت از همه چیز راحت شد.
من هم رو ویندوز 8 / 8.1 چه با درایور های سی دی خودش و چه با درایورهای سایت لنوو امتحان کردم اما حل نشد. به نظر میاد مشکل نادری هست که حالا از شانس بد به پست منو شما خورده، فقط امیدوارم مال من رو هم تعویض کنن.
راستی گارانتی شما چی بود؟
انشالله حل میشه نگرانش نباش
گارانتی من سیاره سبز (گرین) بود
با سلام
یه سوال در مورد کارت گرافیک لپ تاپ داشتم و میخواستم بدونم این مدل lenovo هم همین جوریه
من g510 دارم وقتی با کارت گرافیک میام بالا دمای کارت رو نشون نمیده و وقتی شروع به بازی کردن میکنی نرم افزار مربوطه(hwmointoring یا msi afterburner)دمای که صفر (که مطمئن 0 نیست)
برمیدار و دمای واقعی رو نشون میده و اگه از گیم خارج بشی دما دوباره 0 میشه
و جیپ گرافیک cpu رو هم قسمت دما نداره
حالا این طبیعی یا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری چیزیه؟
amir_t6262
24-07-2014, 12:41
شاید بخاطر غیرفعال شدن گرافیک انویدیا است که حسگرهای کارت گرافیک خاموش میشوند و دما را صفر نشان میدهد.
سلام من رفتم لپ تاپ همین مدلو بخرم فروشنده به کل مایوسم کرد گفت این مدل خرابی زیاد داره
درسته
لطفا کسایی که این مدل رو دارن نظر بدن
من میخوام تا 2400 هزینه کنم بین ایسوس و لنوو موندم واقعا
راهنمایی کنید خواهشا
با سلام
یه سوال در مورد کارت گرافیک لپ تاپ داشتم و میخواستم بدونم این مدل lenovo هم همین جوریه
من g510 دارم وقتی با کارت گرافیک میام بالا دمای کارت رو نشون نمیده و وقتی شروع به بازی کردن میکنی نرم افزار مربوطه(hwmointoring یا msi afterburner)دمای که صفر (که مطمئن 0 نیست)
برمیدار و دمای واقعی رو نشون میده و اگه از گیم خارج بشی دما دوباره 0 میشه
و جیپ گرافیک cpu رو هم قسمت دما نداره
حالا این طبیعی یا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری چیزیه؟
شاید بخاطر غیرفعال شدن گرافیک انویدیا است که حسگرهای کارت گرافیک خاموش میشوند و دما را صفر نشان میدهد.
گرافیک g510 از amd هستش
منم همین فکر میکنم ولی مطمئن نیستم
از دوستان می خوام همین موردرو روی لپ تاپشون تست بگیرن و جوابو بگن
سلام من رفتم لپ تاپ همین مدلو بخرم فروشنده به کل مایوسم کرد گفت این مدل خرابی زیاد داره
درسته
راهنمایی کنید خواهشا
سلام منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد ... رفتم بخرم فروشنده گفت خرابی زیاد داره و عذاب من دوباره شروع شد الان تصمیم گرفتم k451 ایسوس بخرم می تونید نظر دوستان رو در یکی دو صفحه قبل بخونید و البته بهتر میشه اگه دوباره راهنماییتون کنن
در مورد سوالات کارت گرافیک صفحه قبل باید بگم که :
بله ، در حالت عادی چون گرافیک اینتل فعال هست ، نرم افزارها دمای اینتل رو نشون میدند یا یه چیزی مثل صفر نشون میدن ( گرافیک اینتل داخل چیپ cpu هست پس نزدیک دمای cpu فعالیت میکنه )
و وقتی وارد بازیها ونرم افزارهای گرافیکی سنگین میشین مشخصات کارت nVidia رو می بینید. در نرم افزاری مثل GPU-Z میتونید کارت مورد نظر رو انتخاب کنید و خصوصیاتش رو مجزا ببینید.
سلام منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد ... رفتم بخرم فروشنده گفت خرابی زیاد داره و عذاب من دوباره شروع شد الان تصمیم گرفتم k451 ایسوس بخرم می تونید نظر دوستان رو در یکی دو صفحه قبل بخونید و البته بهتر میشه اگه دوباره راهنماییتون کنن
خوب این مدلی که میگی خوبه
دوستان خواهشا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
amir_t6262
25-07-2014, 09:11
درسته
راهنمایی کنید خواهشا
بنظرم که خیلی به حرف فروشنده ها نباید توجه کرد. چون بری از یک مغازه دیگر بپرسی، میبینی که نظر کاملا متفاوتی میدهد.
یک نکته ای را در نظر بگیرید که مثلا در یک مغازه فروشنده دو مدل لپ تاپ داره، سود فروش یکی از دیگری بیشتره و مسلما مشتری اگر کمی دو دل باشد، فروشنده ترجیح میدهد که جنسی که سود بیشتری را دارد بفروشد. میگوید که برایم فرقی نداره و هر دو مدل را دارم، ولی فلان مدل خرابیش زیاده و از این حرف ها.
اگر گارانتی لپ تاپ درست و حسابی باشد، زیاد نگران موضوع خرابی و ... نباش.
دیگه تصمیم با شماست. ولی اگر از خرید این مدل پشیمان شدی، توصیه میکنم ایسوس سری X نخری. از ایسوس سری K و A را بگیر.
از برند لنوو هم میتوانی مدل G510 یا G 50 70 را خریداری کنی.
بنظرم که خیلی به حرف فروشنده ها نباید توجه کرد. چون بری از یک مغازه دیگر بپرسی، میبینی که نظر کاملا متفاوتی میدهد.
یک نکته ای را در نظر بگیرید که مثلا در یک مغازه فروشنده دو مدل لپ تاپ داره، سود فروش یکی از دیگری بیشتره و مسلما مشتری اگر کمی دو دل باشد، فروشنده ترجیح میدهد که جنسی که سود بیشتری را دارد بفروشد. میگوید که برایم فرقی نداره و هر دو مدل را دارم، ولی فلان مدل خرابیش زیاده و از این حرف ها.
اگر گارانتی لپ تاپ درست و حسابی باشد، زیاد نگران موضوع خرابی و ... نباش.
دیگه تصمیم با شماست. ولی اگر از خرید این مدل پشیمان شدی، توصیه میکنم ایسوس سری X نخری. از ایسوس سری K و A را بگیر.
از برند لنوو هم میتوانی مدل G510 یا G 50 70 را خریداری کنی.
ممنون به خاطر جوابتون
من رشتم نرم افزاره و خوب برنامه نویسی و طراحی وب دارم
شما خودتون که تجربه دارین کدوم رو پیشنهاد میدین
و لپ تاپ های ایسوس سری k پردازنده هاشون u هست و این به نظرتون ظعیف نیست؟
من الان واقعا بین لنوو و ایسوس موندم:n27:
لنوو مدل g که گفتین من شنیدم برای بازی بدرد میخوره
لطفا راهنمایی کنید
لیست قیمت لپ تاپ ایسوس سری ASUS K
لپ تاپ ایسوس سری ASUS K
Cpu
Speed
RAM
HDD
LED
Graphic
W
گارانتی بین الملل (کمترین)
گارانتی ایران (کمترین)
Laptop ASUS K451LB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i7 4500U
1.8~3 GHz
6
1TB
14
GeForce GT 740M 4GB
2.0
-
-
Laptop ASUS K451LB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i7 4500U
1.8~3 GHz
6
1TB
14
GeForce GT 740M 2GB
2.0
-
-
Intel Core i5 4200U
1.6~2.6 GHz
6
1TB
14
GeForce GT 740M 2GB
2.0
-
-
Laptop ASUS K451LN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i7 4500U
1.8~3GHz
6
1TB
14
GeForce GT 840M 2GB
2.0
-
2,650,000
Laptop Asus K46CB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i5 3317U
1.8~2.6GHz
6
1TB
14.1
GeForce 740 2GB
2.0
-
2,260,000[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Laptop Asus K46CB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i7 3517U
2.0~3.1GHz
6
1TB
14.1
GeForce 740M 2GB
2.0
-
-
Intel Core i7 3517U
2.0~3.1GHz
6
1TB
14.1
GeForce 740M 4GB
2.0
-
-
Laptop Asus K550Ln ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i5 4200U
1.6~2.6GHz
4
500
15.6
Geforce 840M 2GB
2.3
-
-
Laptop ASUS K551LB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i7 4500U
1.8~3.0GHz
6
1TB
15.6
GeForce GT 740M 2GB
2.3
-
2,650,000
Laptop ASUS K551LB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i5 4200U
1.6~2.6GHz
6
1TB
15.6
GeForce GT 740M 2GB
2.2
-
-
Laptop Asus K56CB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i5 3337U
1.8~2.7GHz
4
500
15.6
GeForce 740M 2GB
2.3
-
-
Laptop Asus K56CB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i7 3537U
2~3.1 GHz
6
1TB
15.6
GeForce GT 740M 2GB
2.3
-
-
Laptop Asus K56CM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i5 3317U
1.7~2.6GHz
4
500
15.6
GeForce GT 635M 2GB
2.3
-
-
از بین اینا کدوم از همه بهتره
لیست قیمت لپ تاپ ایسوس سری ASUS K
لپ تاپ ایسوس سری ASUS K
Cpu
Speed
RAM
HDD
LED
Graphic
W
گارانتی بین الملل (کمترین)
گارانتی ایران (کمترین)
Intel Core i7 4500U
1.8~3 GHz
6
1TB
14
GeForce GT 740M 4GB
2.0
-
-
Intel Core i7 4500U
1.8~3 GHz
6
1TB
14
GeForce GT 740M 2GB
2.0
-
-
Intel Core i5 4200U
1.6~2.6 GHz
6
1TB
14
GeForce GT 740M 2GB
2.0
-
-
Laptop ASUS K451LN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i7 4500U
1.8~3GHz
6
1TB
14
GeForce GT 840M 2GB
2.0
-
2,650,000
Intel Core i5 3317U
1.8~2.6GHz
6
1TB
14.1
GeForce 740 2GB
2.0
-
2,260,000[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Intel Core i7 3517U
2.0~3.1GHz
6
1TB
14.1
GeForce 740M 2GB
2.0
-
-
Intel Core i7 3517U
2.0~3.1GHz
6
1TB
14.1
GeForce 740M 4GB
2.0
-
-
Laptop Asus K550Ln ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i5 4200U
1.6~2.6GHz
4
500
15.6
Geforce 840M 2GB
2.3
-
-
Intel Core i7 4500U
1.8~3.0GHz
6
1TB
15.6
GeForce GT 740M 2GB
2.3
-
2,650,000
Intel Core i5 4200U
1.6~2.6GHz
6
1TB
15.6
GeForce GT 740M 2GB
2.2
-
-
Intel Core i5 3337U
1.8~2.7GHz
4
500
15.6
GeForce 740M 2GB
2.3
-
-
Intel Core i7 3537U
2~3.1 GHz
6
1TB
15.6
GeForce GT 740M 2GB
2.3
-
-
Laptop Asus K56CM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i5 3317U
1.7~2.6GHz
4
500
15.6
GeForce GT 635M 2GB
2.3
-
-
از بین اینا کدوم از همه بهتره
سلام
اولا که بهتره برای مشاوره یه تاپک جدا بزنید.
دوما اینجا کلوپ Z510 هستش و حداقل تو بخش اسوس مطرح میکردید!
Laptop ASUS K551LB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نظر گزینه خوبی میاد.
amir_t6262
25-07-2014, 10:07
یکی از مزایای z510 این است که با این مشخصات سخت افزاری و قیمت، تقریبا بی رقیب است.
هم CPU و هم کارت گرافیک Z510 از تمامی مدلهای ایسوس تقریبا هم قیمت ( بغیر از سری X که سری ضعیف ایسوس است)، قوی تر است.
شما اگر فروشنده بهت گفت این خرابی زیاد داره و از این حرفها، قشنگ باید بپرسید که کدام قطعه خراب شده، دلیل خرابی چی بوده و ببینید همینطوری داره حرف میزنه یا حرفهایش مستند است.
من 5 ماه است که لپ تاپم را خریدم و مشکلی ندیدم.
البته دو سه تا از بچه های این سایت در مورد خرابی گرافیکش صحبت کرده بودند که فکر میکنم اکثرا در گارانتی مشکل را حل کرده بودند و لپ تاپ نو تحویل گرفته بودند.
توصیه هم اینکه هر لپ تاپی خریدید، همانجا در مغازه تست کنید و از فروشنده بخواهید که ویندوز و تمام درایورها را نصب کند تا از سلامت قطعات مطمئن شوید.
اگر هم آنلاین خریداری میکنید، از فروشگاه هایی باشد که فرصت تست دارند.
اصلا به حرفای فروشنده ها توجه نکنید و فقط و فقط به تحقیقات و بررسی های خودتون متکی باشد و تجربیات دیگران
چون متاسفانه 90 درصد فروشنده ها از فقر شدید اطلاعاتی رنج میبرن
بعضی اوقات چیزایی می شنوی ازشون که باید به عنوان جک سال انتخاب بشه
همه دستگاهها تو بازار نقاط ضعف و قوت مختلفی دارند ولی نسبت به قیمت نقاط قوت z510 چربش بسیار بیشتری داره این کانفیگو زیر 3 تومن تو برندای دیگه ندیدم به شخصه
خوب این مدلی که میگی خوبه
دوستان خواهشا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
از یه نفر که این مدل رو داشت پرسیدم راضی بود البته من خودم خوندم که کیفیت صداش کمی پایینه اما اون شخصی که این مدل رو داشت چیزی در این مورد نگفت. موقع خرید هم حواستون باشه از فروشنده مطمئن بخرید دیروز من با چه شخصیت هایی که مواجه نشدم ... یه لپ تاپ پشت ویترینی در پاساژ موجود بود که فروشنده ها فقط اونو به هم دیگه پاس می دادن .
milad_saneei
25-07-2014, 13:39
سلام دوستان.
راستش مدتی درگیر بودم که یه لپتاپ بخرم بعد از کلی تحقیق به z510 رسیدم. امروز فردا بود که میخواستم بخرم که چشمم افتاد به flex 2 B . راستش من خیلی از مدل قطعات و اینا سر در نمیارم، ولی ظاهرا این flex هم همه چیزش بالاست و البته قابلیتش که منو خیلی عاشق کرده. میشه این دو تا رو برام مقایسه کنید و پیشنهاد بدید.
از همتون پیشاپیش ممنونم.
سلام دوستان.راستش مدتی درگیر بودم که یه لپتاپ بخرم بعد از کلی تحقیق به z510 رسیدم. امروز فردا بود که میخواستم بخرم که چشمم افتاد به flex 2 B . راستش من خیلی از مدل قطعات و اینا سر در نمیارم، ولی ظاهرا این flex هم همه چیزش بالاست و البته قابلیتش که منو خیلی عاشق کرده. میشه این دو تا رو برام مقایسه کنید و پیشنهاد بدید.از همتون پیشاپیش ممنونم.
به جز cpu در باقی فاکتورا بهتر از z510 هستش گرافیکشم تقریبا هم سطحه البته اینم باید در نظر گرفت که در این رنج قیمت باید با مدل i7 مقایسه بشه که cpu ش در محاسبات خیلی ضعیف تره
مهمترین فاکتورش fhd بودنشه
بهتره قبل خرید از تجربیات کسانی که این دستگاه رو دارند استفاده کنید
دراین رنج قیمت z50-70 کانفیگ بهتری داره
aminkhan2014
25-07-2014, 13:58
یکی از مزایای z510 این است که با این مشخصات سخت افزاری و قیمت، تقریبا بی رقیب است.
هم CPU و هم کارت گرافیک Z510 از تمامی مدلهای ایسوس تقریبا هم قیمت ( بغیر از سری X که سری ضعیف ایسوس است)، قوی تر است.
شما اگر فروشنده بهت گفت این خرابی زیاد داره و از این حرفها، قشنگ باید بپرسید که کدام قطعه خراب شده، دلیل خرابی چی بوده و ببینید همینطوری داره حرف میزنه یا حرفهایش مستند است.
من 5 ماه است که لپ تاپم را خریدم و مشکلی ندیدم.
البته دو سه تا از بچه های این سایت در مورد خرابی گرافیکش صحبت کرده بودند که فکر میکنم اکثرا در گارانتی مشکل را حل کرده بودند و لپ تاپ نو تحویل گرفته بودند.
توصیه هم اینکه هر لپ تاپی خریدید، همانجا در مغازه تست کنید و از فروشنده بخواهید که ویندوز و تمام درایورها را نصب کند تا از سلامت قطعات مطمئن شوید.
اگر هم آنلاین خریداری میکنید، از فروشگاه هایی باشد که فرصت تست دارند.
G510 براش رقیب محسوب نمیشه؟؟؟؟صفحه نمایش بهتر+باطری قویتر و قابل تعویض و قیمت حدود100-200 هزارتومان ارزانتر G510در مقابل وزن کمتر و گرافیک حداکثر10%قویتر نسبت به رقیبش در z510!!!!کدامیک برتر محسوب میشوند؟
G510 براش رقیب محسوب نمیشه؟؟؟؟صفحه نمایش بهتر+باطری قویتر و قابل تعویض و قیمت حدود100-200 هزارتومان ارزانتر G510در مقابل وزن کمتر و گرافیک حداکثر10%قویتر نسبت به رقیبش در z510!!!!کدامیک برتر محسوب میشوند؟
g510 رقیب مستقیم این مدل هست که از نظر سخت افزاری شرایط مشابه دارند
در کل اختلاف قیمت 100 تا 200 تومن بیشتر به واسطه زیبا تر و جذاب تر بودن 510 و پر طرفدارتر بودنش هست به طور کل هر دو ارزش خرید بالایی دارن
همون طراحی زیباتر z510 واسه برتر بودن از g510 کافیه...
milad_saneei
25-07-2014, 17:10
راستش قابلیت برگشتش با صفحه لمسی خیلی نظر من رو جلب کرده. میتونید بگید cpu چه مقدار ضعیفتره؟ من شاید یکی دو سال اینده چون رشتم مکانیکه بخوام با یه سری نرم افزار کار کنم . ایا توانایی پاسخگویی داره؟ میتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه؟
راستش قابلیت برگشتش با صفحه لمسی خیلی نظر من رو جلب کرده. میتونید بگید cpu چه مقدار ضعیفتره؟ من شاید یکی دو سال اینده چون رشتم مکانیکه بخوام با یه سری نرم افزار کار کنم . ایا توانایی پاسخگویی داره؟ میتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه؟
تو بازی تفاوت خاصی حس نمی کنی چون بیشتر بازی ها برای 2 هسته نوشته میشن اینجا بیشتر فرکانس تعیین کنندس تا کش و تعداد هسته در فرکانس یکسان عملکرد 2 و 4 هسته ای نزدیک به همه.
البته بعضی بازی های real time هستن که سی پی یو محورن و چوری برنامه نویسی شدن که از حداکثر توان پردازشی استفاده کنن ولی به طور کل عامل تعیین کننده برای بازی gpu هستش که این flex چیپ خوبی داره که در حد همون 740 که روی 510 نصبه عمل میکنه که البته انتظار کولاک ازش نداشته باش این چیپا مید رنج هستن و عملکرد متوسطی به بالا تو بازی ارائه میدن
i7 4702mq در حداکثر بارگذاری بیش از 2 برابر سریعتر از i4 4210u عمل میکنه
من با نرم افزارهای رشته شما آشنایی ندارم ولی ببین اگر نرم افزارها پردازشی هستن ممکنه با i5 سری u اذیت بشی
mbadboy7
25-07-2014, 21:42
آقا همین الان لپتاپم رو روشن کردم دیدم باتری خالی کرده :n28:
همیشه رو حالت محافظت بود رو 60 درصد ، الان رو6 بود :n03:
باتریش خراب نشده باشه ؟؟!!
ped_pedi
26-07-2014, 08:11
دوستان lenovo z510 بی نظیره و هیچ مشکلی هم نداره اگه مشکلی برای بعضی ها پیش اومده چون تعداد فروش این دستگاه خیلی زیاد بوده برای همین تعداد خربی هم می تونه بیشتر باشه و اگه من در کل می گم دوستان سعی کنند دستگاه با گارانتی معتبر بخرند برای همین است چون هر دستگاهی بخرید احتمال خرابی داره برای همین بهتره با گارانتی معتبر خرید. اما در مورد فروشندگان باید بگم بهتره که زیاد به حرف هاشون توجه نکنید اونها هرچی که براشون بیشتر سود داره رو پیشنهاد می کنند حتی در این page ها هم بعضی وقتها می آیند و نظر شما رو تغییر می دن.
Abdolreza2012
26-07-2014, 15:24
چه مدت لپ تاپ خاموش بوده ؟؟؟؟
شما دوباره باتری رو شارژ کنید و باهاش کار کنید و ببینید تغییری نداشته تو مدت شارژدهی
mbadboy7
26-07-2014, 16:10
چه مدت لپ تاپ خاموش بوده ؟؟؟؟
شما دوباره باتری رو شارژ کنید و باهاش کار کنید و ببینید تغییری نداشته تو مدت شارژدهی
دو سه روز !
مث اینکه مشکلی نداره تا الان
سلام من میخوام z410 بخرم اما کمیابیش منو به شک انداخته. تو خود سایت لنوو هم وقتی میریم تو قسمت سری z خبری ازش نیست. تو یوتیوب هم فیلمی ازش نیست. داستان چیه؟
Abdolreza2012
26-07-2014, 18:13
دو سه روز !
مث اینکه مشکلی نداره تا الان
اگه چندین روز خاموش بوده باشه از شارژ کم میشه
ولی از 60 رسیده به 6 یکم غیر طبیعی هست
خب تا حالا مشکلی نداشتید ، ایشالا هم که مشکلی نخواهید داشت
amir_t6262
26-07-2014, 20:08
سلام من میخوام z410 بخرم اما کمیابیش منو به شک انداخته. تو خود سایت لنوو هم وقتی میریم تو قسمت سری z خبری ازش نیست. تو یوتیوب هم فیلمی ازش نیست. داستان چیه؟
چطور نیست؟
مدل corei7 اش با گارانتی سازگار
چطور نیست؟
مدل corei7 اش با گارانتی سازگار
میدونم اونجا هست ولی اینجا رو گفتم:
بعدشم آره کم و بیش هست ولی خیلی کمتر از z510. تو کل قزوین بیدا نکردم من. تو یوتیوبم یکی بیشتر ندیدم. خلاصه بس قضیه ی خاصی نیستیش. دست شما درد نکنه
milad_saneei
27-07-2014, 17:17
میشه بگید این لپتاپ با کدوم گارانتی بهتر ساپورت میشه و خدمات میدند؟
سازگار؟الماس؟اصلی؟گیرین؟
میشه بگید این لپتاپ با کدوم گارانتی بهتر ساپورت میشه و خدمات میدند؟
سازگار؟الماس؟اصلی؟گیرین؟
از نظر اسمی که سازگار معتبرترینه ولی گرین هم خودم به شخصه تجربه مثبتی داشتم
تجربه من از گرین :تعویض دستگاه معیوب با دستگاه نو بعد از یک هفته از تاریخ خرید به واسطه خرابی مین بورد
1- واسه من بعضی وقتها یه صدای تق میاد. فکر کنم از بلنگو سمت چپ باشه و :
2- بعضی وقتهام یه صدای سوت شبیه جیک از نزدیک هارد میاد . کسی به این برنخورده ؟
مال منم یه بار اینجوری شد. احتمالا sleep بوده بعد رفت به حالت maintenance و دانلود و آپدیت و غیره و روشن مونده تا باتری تموم بشه ...
ولی یه بار هم sleep و ایناش قاطی کرده بود و وقتی sleep میکردم و درشو می بستم ، فهمیدم دوباره روشن میشه که با رستارت درست شد.
ویندوزم 8.1 هست ، این نسخه درایورهاش یکم مشکل دارن خصوصا گرافیک .
بچه ها سلام
لنوو ظ510 دوربينش چنده؟ مگه 720p نيست. ولي از وقتي ويندوزشو عوض كرديم آخرين كيفيتي كه داره 480p شده.اولش سيستم عاملش 8بود ولي خواستيم 7 كنيم.بعد يه ماه كه دوباره 8 كرديم ديگه دوربينش مشكل داره.تو ويندوز 8 اونجايي كه تنظيمات عكسبرداري كيفيت دوربين رو زده يك دهم مگا پيكسل و سه دهم مگا پيكسل.ولي قبلا يادمه يك مگا ژيكسل بود و سه دهم مگاپيكسل.
.موقع نصب درايور هم ارور ميده كه اين آخرين ورژن درايوره ونصب نميكنه در صورتي كه تاريخ درايور وبكمو كه ديدم زده بود 2006.كه غير عاديه تو ويندوز 7 هم همين جوره .تورو خدا كمكم كنيد لبتاب خودم نيست.دادشم كلمو ميكنه......:n24:
:n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25:
اينم بگم درايوراشم به زور نصب كردم يه بار ولي بازم تاريخشو كه نيگا كردم 2006 بود بازم و تغير نكرده بود. تو ديوايس منيجر آنيستال ميكنم دوربينو ولي خودش اتوماتيك بر ميگرده.رفتم فايل dll درايورو حذف كنم كه هر كاري كردم حذف نشد.چند بارم ويندوزاي مختلف رو تست كردم.ويندوز 7 320و64 بيتي و 8 32 و 64 بيتي .همون داستان.يعني اگه قبلا نديده بودم 720p به اينكه اشتباهي لنوو دوربين كمتر گذاشته شك ميكردم.يه چيز ديگه حتي رفتم فيلمارو كه قبلا داشت روي هارد چك كردم 720 بود.
به نظرتون بايوس رو آپديت كنم ؟؟ اصلا به هم ربطي دارن؟؟؟لطفا كمك كنين:n12::n12::n12::n12::n30:
amir_t6262
30-07-2014, 08:15
بچه ها سلام
لنوو ظ510 دوربينش چنده؟ مگه 720p نيست. ولي از وقتي ويندوزشو عوض كرديم آخرين كيفيتي كه داره 480p شده.اولش سيستم عاملش 8بود ولي خواستيم 7 كنيم.بعد يه ماه كه دوباره 8 كرديم ديگه دوربينش مشكل داره.تو ويندوز 8 اونجايي كه تنظيمات عكسبرداري كيفيت دوربين رو زده يك دهم مگا پيكسل و سه دهم مگا پيكسل.ولي قبلا يادمه يك مگا ژيكسل بود و سه دهم مگاپيكسل.
.موقع نصب درايور هم ارور ميده كه اين آخرين ورژن درايوره ونصب نميكنه در صورتي كه تاريخ درايور وبكمو كه ديدم زده بود 2006.كه غير عاديه تو ويندوز 7 هم همين جوره .تورو خدا كمكم كنيد لبتاب خودم نيست.دادشم كلمو ميكنه......:n24:
:n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25::n25:
اينم بگم درايوراشم به زور نصب كردم يه بار ولي بازم تاريخشو كه نيگا كردم 2006 بود بازم و تغير نكرده بود. تو ديوايس منيجر آنيستال ميكنم دوربينو ولي خودش اتوماتيك بر ميگرده.رفتم فايل dll درايورو حذف كنم كه هر كاري كردم حذف نشد.چند بارم ويندوزاي مختلف رو تست كردم.ويندوز 7 320و64 بيتي و 8 32 و 64 بيتي .همون داستان.يعني اگه قبلا نديده بودم 720p به اينكه اشتباهي لنوو دوربين كمتر گذاشته شك ميكردم.يه چيز ديگه حتي رفتم فيلمارو كه قبلا داشت روي هارد چك كردم 720 بود.
به نظرتون بايوس رو آپديت كنم ؟؟ اصلا به هم ربطي دارن؟؟؟لطفا كمك كنين:n12::n12::n12::n12::n30:
آپدیتی برای بایوس z510 نیامده.
آپدیتی برای بایوس z510 نیامده.
چرا اومده من نصب کردم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون بايوس رو آپديت كنم ؟؟ اصلا به هم ربطي دارن؟؟؟لطفا كمك كنين
میتونی بایوس نصب کنی ولی فکر کنم به درایور و اینا مربوط بشه چون با همین بایوس قبلا 720 بود. شاید درایور اصلی camera نصب نیست ( ممکنه پیشفرض ویندوز نصب باشه یا درایور یه مدل دیگه ! )
amir_t6262
31-07-2014, 18:54
چرا اومده من نصب کردم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی بایوس نصب کنی ولی فکر کنم به درایور و اینا مربوط بشه چون با همین بایوس قبلا 720 بود. شاید درایور اصلی camera نصب نیست ( ممکنه پیشفرض ویندوز نصب باشه یا درایور یه مدل دیگه ! )
آپدیت V39 6/5/2014 بایوس را نصب کردید؟ چه مواردی اصلاح شده؟
ممکنه پیشفرض ویندوز نصب باشه یا درایور یه مدل دیگه !
راستش پيش فرض خود ويندوز روشه واجازه نصب درايور ديگه اي رو هم نميده.پك آپديت درايوراي ويندوز رو هم نصب كردم ميگه درايور دوربين آخرين ورژنه و از برنامه خارج ميشه ولي دوربين درايوراش دست نخورده مونده.آخه تو ويندوز 8 , 7 iاين مشكلو دارم.
يه چيز ديگه هم تو جستجوهام پيدا كردم لنوو z510 با صفحه نمايش 4k هم وجود داره ؟؟؟؟ يا اينكه به نظر شما ممكنه كسي خودش سفارشي تغيير بده.چون يه جا يه از لنوو z510 باصفحه نمايش 4k حرف زده بودن.
ممکنه پیشفرض ویندوز نصب باشه یا درایور یه مدل دیگه !
راستش پيش فرض خود ويندوز روشه واجازه نصب درايور ديگه اي رو هم نميده.پك آپديت درايوراي ويندوز رو هم نصب كردم ميگه درايور دوربين آخرين ورژنه و از برنامه خارج ميشه ولي دوربين درايوراش دست نخورده مونده.آخه تو ويندوز 8 , 7 iاين مشكلو دارم.
يه چيز ديگه هم تو جستجوهام پيدا كردم لنوو z510 با صفحه نمايش 4k هم وجود داره ؟؟؟؟ يا اينكه به نظر شما ممكنه كسي خودش سفارشي تغيير بده.چون يه جا يه از لنوو z510 باصفحه نمايش 4k حرف زده بودن.
من خودم بردم گارانتی صفحه ش رو براق انداخت فوق القعاده کیفیتش رفته بالا
چجور میتونم بایوس رو اپدیت کنم کسی بلده؟؟؟؟؟
[QUOTE=New Ray;8325970]چرا اومده من نصب کردم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اموزش کامل بدی برا اپدیتش؟؟؟؟؟
آقا ما اين بايوس رو نصيبيديم لبتاب پريد:n02:
وقتي لبتابو روشن ميكنم يه ارور ميده ميگه بوت مديا رو متصل كنيد.ديگه دكمه fn+f2هم عمل نميكنه.لنوو يه تيكه آشغاله.حيف نتبوك كه به اين آشغالا ميگن
amir_t6262
02-08-2014, 07:58
وقتي لبتابو روشن ميكنم يه ارور ميده ميگه بوت مديا رو متصل كنيد.ديگه دكمه fn+f2هم عمل نميكنه.لنوو يه تيكه آشغاله.حيف نتبوك كه به اين آشغالا ميگن
آپدیت کردن بایوس کاری خطرناکه.
من یک بار بایوس کامپیوترم را آپدیت کردم، کامپیوتر پرید. ناچار مادربرد را بردم دوباره بایوس ریختند.
تا زمانی که لازم نیست و دانش کار را نداریم، نباید با بایوس شوخی کنیم!
oOomid.M
02-08-2014, 08:36
سلام
آپدییت کردن بایوس خطر ناکه و ریسک داره
فایل آپدیت رو از سایت سازنده لپ تاپ دانلود کن ، آنتی ویروس رو غیرفعال کن ، لپ تاپ بزن برق تنظیمات Power option رو بزارید روی High Performance و بعدش فایل رو اجرا کنید ، خودش همه کارارو ردیف میکنه ، البته من که موقع آپگرید کردن بایوس لپ تاپ خودم داشتم سکته میزدم
پس بهتره اصلا سراغ اپدیت :n04: نرم
MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-08-2014, 12:20
اینکه از شما مشکل داره و شما سرخود یه کاری میکنید به این معنا نیست که دیگه مارک ، شرکت و کسایی که از این محصول استفاده میکنن همه آشغالن
Public Enemy
02-08-2014, 12:44
آپدیت V39 6/5/2014 بایوس را نصب کردید؟ چه مواردی اصلاح شده؟
مشکلی داشت که گاهی اوقات پردازنده رو فرکانس 0.77 گیگاهرتز قفل می کرد . ظاهرا حل شده .
و با ویندوز 7 نیز سازگارتر شده .
دوست عزیز Lenovo حساسیت خاصی روی Ideapad ها داره . ممکنه برای Thinkpad ها چند تا آپدیت برای بایوس در یک بازه زمانی بزنه . اما برای Ideapad ها این کارو نمی کنه و تا زمانی که مشکل جدی نشده آپدیتی برای بایوس نمیاد . معمولا هم برای آپدیت بایوس امن ترین روش رو انتخاب می کنه .
اما اینکه بایوستون در هنگام آپدیت مشکل پیدا کرده بر می گرده به اشتباه خودتون . و الا مراحل آپدیت سادست . دلیل نمی شه که مشکل از برند باشه
چه مدل هاردی برای این مدل از همه بهتره
amir_t6262
02-08-2014, 14:47
چه مدل هاردی برای این مدل از همه بهتره
هارد خود لپ تاپ؟
بطور کلی دو مدل هارد در این لپ تاپ هست.
هارد معمولی و هارد SSHD.
هارد معمولی با برندهای سیگیت و وسترن که مدلهای جدید ظاهرا هارد وسترن دارند.
و هارد SSHD که فقط برند سیگیتش هست که 1 گیگ حافظه HDD و 8 گیگ حافظه کش SSD داره که باعث میشه سرعت دستگاه در برخی موارد بیشتر بشه.
اگر از اختلاف قیمت هارد معمولی و SSHD بگذریم، بهتر است که هارد sshd خریداری شود ولی اگر پیدا نکردید، مهم نیست و با همان هارد معمولی بخرید.
نقل قول از بعضیا : :n02:
اول اینکه z510 آشغال نیست.
دوم دکمه setup بایوس سمت چپ کنار سوکت شارژر هست و زمانی که لپ تاپ خاموش و به برق وصله بزنید تا وارد منوی Boot بشین.
سوم نصب فایل بایوس ساده هست مثل هر برنامه ای تو ویندوز بازش کنید فقط هیچ برنامه ای باز نباشه .
چهارم بعد از نصب بایوس تنظیمات به حالت پیشفرض میره و بعدش اون مشکل boot media پیش میاد ، برید تو بایوس :
تو قسمت مربوط به boot ( اسمش دقیق یادم نیست ) حالت UEFI رو به Legacy Mode تغییر بدین. بقیه تنظیماتم اگه بلد نیستین دست نزنین ، Save کنین بیاین بیرون.
حالا لبخند بزنین :n26: :n02:
اینکه از شما مشکل داره و شما سرخود یه کاری میکنید به این معنا نیست که دیگه مارک ، شرکت و کسایی که از این محصول استفاده میکنن همه آشغالن
بابا دوستان چرا آخه بد جور جبهه ميگيرين من اصلا قصد توهين به كسي رو ندارم .من نظر خودم رو گفتم چرا يه عده از دوستان تا يه چيزي ميخرن نصبت بهش يه جور تعصب پيدا ميكنن وچشم به روي ايراداش ميبندن.بابا خوب اين يه تيكه سيمه و فلزه والبته يكم سيليس و شيشه هم داره.دليل نداره به خدا
new ray عزيز من خودم بايوس رو با برنامه ريكاوري كردم و دوباره ورژن جديد رو نصبكردم متاسفانه بايوس با دستگاه همخاني نداره و ارور ميده the new bios not fit too system.
همون بايوس قديمي الان روشه.
وقتي ميگم لنوو آشغاله كلا به خاطر يه چيزايي كه ديدم.اين دستگاه ما dvd بايد داشته باشه ولي بعدا فهميديم اشتباهي بلوري روش گذاشتن از فاكتور خريد و كاتالوگا و مشخصات روي جهبه چك كردم اشتباهي الان بلو ري داره.كافيه تو همين فروم دنبال ايراداي z510 بگردين تقريبا تمام طيف ايراد رو ميبينين مثلا خرچ خرچ هارد.صفحه نمايش بد.مشكل تفاوت صداي چپ و راست.و الان هم رزوليشن وبكم.اين اتفاقات آدمو به اين نتيجه ميرسونه كه خط توليد لننو كاملا حرج ومرجه.
البته قرار نيست اين همه ايراد رو تمام دستگاها باشه ولي يه جورايي وقتي كلي بخاي بگي لننو عملكرد بدي داشته.آخه ميدوني چي بده اينكه حتي جوابگو هم نيست.يه مثال ميزنم شما به سامسونگ يا حتي hp همين الان يه ايميل بزنين و يه عكس از محصول بخواين وبگين از فلان زاويه عكس ميخام.قول ميدم كمتر از دو روز جواب بدن اما لننو ..........
من معضرت ميخام از كلمه آشغال استفاده كردم و بايد كلمه محترمانه تري كه نشون دهنده نارضايتي من از اين محصوله به كار ميبردم.مثلا زباله :n02:
امروز نشد برم نمايندگي شايد شب روش لينوكس نصب كردم اگه وبكم درست كار نكرد فردا مهمون نمايندگيه.
nazparvar.oveis
02-08-2014, 19:28
سلام دوستان !
من بالاخره تصمیم گرفتم که مدل core i7 - ram 8 رو بگیرم !
اگه ممکنه راهنمایی کنید که :
1 - موقع خرید چه چیز هایی رو چک کنم ؟
2 - از چه گارانتی بگیرم ؟
3- بعد خرید چه کار کنم ؟
و در آخر آیا انتخاب خوبی کرده ام ؟ ( بیشتر برای برنامه نویسی و نرم افزار های مهندسی )
ممنون میشم جواب بدید !
amir_t6262
02-08-2014, 21:52
سلام دوستان !
من بالاخره تصمیم گرفتم که مدل core i7 - ram 8 رو بگیرم !
اگه ممکنه راهنمایی کنید که :
1 - موقع خرید چه چیز هایی رو چک کنم ؟
2 - از چه گارانتی بگیرم ؟
3- بعد خرید چه کار کنم ؟
و در آخر آیا انتخاب خوبی کرده ام ؟ ( بیشتر برای برنامه نویسی و نرم افزار های مهندسی )
ممنون میشم جواب بدید !
1- پلمپ بودن جعبه. یکی بودن سریال روی جعبه با سریال پشت لپ تاپ. کامل بودن وسایل داخل جعبه ( سی دی درایور و شارژر و کابل)، مشخصات لپ تاپ از جمله cpu و ram روی برچسبی بغل جعبه هست که چک کنید درس باشه.
حتما همان جا دستگاه را تست کنید و ترجیحا ویندوز را بهمراه کلیه درایورها نصب کنید تا از سلامت کلیه قطعات مطمئن شوید.
2- گارانتی من سازگار را توصیه میکنم. البته دوستان گرین هم راضی بودند.
3- بعد از خرید اگر خواستی ویندوز مغازه را عوض کن و ویندوز دیگری بریز. کار خاصی لازم نیست انجام بدهی.
شاید اگر یک کول پد همراه دستگاه بخری بد نباشه. بهرحال خنک شدن لپ تاپ در عمر دستگاه موثره
4- در مورد انتخاب، خودتان میدانید. تنها ایرادی که من در این دستگاه دیدم که البته ایراد نیست ولی شاید مطلوب هر کسی نباشه، صفحه نمایش مات آن است که خب بعضی ها نمی پسندند.
nazparvar.oveis
02-08-2014, 22:33
1- پلمپ بودن جعبه. یکی بودن سریال روی جعبه با سریال پشت لپ تاپ. کامل بودن وسایل داخل جعبه ( سی دی درایور و شارژر و کابل)، مشخصات لپ تاپ از جمله cpu و ram روی برچسبی بغل جعبه هست که چک کنید درس باشه.
حتما همان جا دستگاه را تست کنید و ترجیحا ویندوز را بهمراه کلیه درایورها نصب کنید تا از سلامت کلیه قطعات مطمئن شوید.
2- گارانتی من سازگار را توصیه میکنم. البته دوستان گرین هم راضی بودند.
3- بعد از خرید اگر خواستی ویندوز مغازه را عوض کن و ویندوز دیگری بریز. کار خاصی لازم نیست انجام بدهی.
شاید اگر یک کول پد همراه دستگاه بخری بد نباشه. بهرحال خنک شدن لپ تاپ در عمر دستگاه موثره
4- در مورد انتخاب، خودتان میدانید. تنها ایرادی که من در این دستگاه دیدم که البته ایراد نیست ولی شاید مطلوب هر کسی نباشه، صفحه نمایش مات آن است که خب بعضی ها نمی پسندند.
مرسی از راهنمایی
فقط یک سوال دیگه :
یک نفر گفت شما که واسه برنامه نویسی می خوای رم 8 نمی خواد ! ( البته فروشنده بود که فقط رم 6 داشت !!!!! ) نظر شما چیه ؟ فقط می خواست لپتاپ رو بفروشه ؟
البته صفحه نمایش زیاد مهم نیست ! با این نوع صفحه کار کردم !
باز هم مرسی
سلام به همگی ،
از دوستان کسی تا حالا به مشکل 6% شارژ بر خورده ؟ یعنی مثلا وقتی شارژ لپ تاپ به 36 % یا 26 % میرسه میپره خود به خود به 6 % !! راه حلش هم اینه که یه بار شارژ لپ تاپ به 100 % برسه، 99 جواب نمیده اما هر چند وقت یه بار این مشکل پیش میاد. حالا الاتن دنبال یه راه حل اساسی میگردم. واقعا لنوو رو باتریش خوب کار نکرده.
یه سوال دیگه هم دارم راجب شارژش که خیلی دیر 100% میشه،آیا آپدیتی اومده که سریعتر باتری رو 100 % کنه ؟ چون روی 99 گیر میکنه به مدت طولانی و بعد مثلا 1 ساعت 100% میشه.
ممنون
مهدي2382
03-08-2014, 16:37
با سلام خدمت دوستان:
من رو لبتابم ویندوز 8.1 رو نصب کردم و خیلی هم ازش راضیم . اما به دلیل یه برنامه خاص باید ویندوز سون 32 بیت بزنم. وقتی میخواستم تو درایو D ویندوز 7 رو نصب کنم . اجازه نمیده و میگه که باید تو درایو C نصب کنم . ولی من نمیخوام رو درایو C نصب کنم . و ویندوز 8 خراب بشه . تو رو خدا اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه .
در ضمن تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که از هارد دینامیک هست . حالا موندم چه کار کنم . منتظرم بچه ها . لظفا کمکم کنین .:n03::n03::n03:
amir_t6262
03-08-2014, 18:51
سلام به همگی ،
از دوستان کسی تا حالا به مشکل 6% شارژ بر خورده ؟ یعنی مثلا وقتی شارژ لپ تاپ به 36 % یا 26 % میرسه میپره خود به خود به 6 % !! راه حلش هم اینه که یه بار شارژ لپ تاپ به 100 % برسه، 99 جواب نمیده اما هر چند وقت یه بار این مشکل پیش میاد. حالا الاتن دنبال یه راه حل اساسی میگردم. واقعا لنوو رو باتریش خوب کار نکرده.
یه سوال دیگه هم دارم راجب شارژش که خیلی دیر 100% میشه،آیا آپدیتی اومده که سریعتر باتری رو 100 % کنه ؟ چون روی 99 گیر میکنه به مدت طولانی و بعد مثلا 1 ساعت 100% میشه.
ممنون
شما یک بار در برنامه lenovo energy management گزینه guage reset را بزنید و ببینید مشکلتان حل میشه یا نه.
amir_t6262
03-08-2014, 18:57
دوستان تهرانی که احیانا میخواهند این مدل لپ تاپ را بخرند و میخواهند کیفیت صفحه نمایشش را از نزدیک ببینند، میتوانند به بازار رضا مراجعه کنند، چون دیدم آنجا این مدل لپ تاپ را روشن برای نمایش گذاشتند.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-08-2014, 18:58
سلام به همگی ،
ممنون
احتمالا باتریش کالیبره نیست.
همونجور که دوستمون گفت برید تو مدیریت انرژی و گزینه مورد نظر رو بزنید
Public Enemy
03-08-2014, 19:07
بابا دوستان چرا آخه بد جور جبهه ميگيرين من اصلا قصد توهين به كسي رو ندارم .من نظر خودم رو گفتم چرا يه عده از دوستان تا يه چيزي ميخرن نصبت بهش يه جور تعصب پيدا ميكنن وچشم به روي ايراداش ميبندن.بابا خوب اين يه تيكه سيمه و فلزه والبته يكم سيليس و شيشه هم داره.دليل نداره به خدا
new ray عزيز من خودم بايوس رو با برنامه ريكاوري كردم و دوباره ورژن جديد رو نصبكردم متاسفانه بايوس با دستگاه همخاني نداره و ارور ميده the new bios not fit too system.
همون بايوس قديمي الان روشه.
وقتي ميگم لنوو آشغاله كلا به خاطر يه چيزايي كه ديدم.اين دستگاه ما dvd بايد داشته باشه ولي بعدا فهميديم اشتباهي بلوري روش گذاشتن از فاكتور خريد و كاتالوگا و مشخصات روي جهبه چك كردم اشتباهي الان بلو ري داره.كافيه تو همين فروم دنبال ايراداي z510 بگردين تقريبا تمام طيف ايراد رو ميبينين مثلا خرچ خرچ هارد.صفحه نمايش بد.مشكل تفاوت صداي چپ و راست.و الان هم رزوليشن وبكم.اين اتفاقات آدمو به اين نتيجه ميرسونه كه خط توليد لننو كاملا حرج ومرجه.
البته قرار نيست اين همه ايراد رو تمام دستگاها باشه ولي يه جورايي وقتي كلي بخاي بگي لننو عملكرد بدي داشته.آخه ميدوني چي بده اينكه حتي جوابگو هم نيست.يه مثال ميزنم شما به سامسونگ يا حتي hp همين الان يه ايميل بزنين و يه عكس از محصول بخواين وبگين از فلان زاويه عكس ميخام.قول ميدم كمتر از دو روز جواب بدن اما لننو ..........
من معضرت ميخام از كلمه آشغال استفاده كردم و بايد كلمه محترمانه تري كه نشون دهنده نارضايتي من از اين محصوله به كار ميبردم.مثلا زباله
:n02:
امروز نشد برم نمايندگي شايد شب روش لينوكس نصب كردم اگه وبكم درست كار نكرد فردا مهمون نمايندگيه.
دوست عزیز مشکل انتظارات ماست که بیش از حد هستش .
شما توی هم قیمت هاش بگردین این لپ تاپ کم عیب و نقص ترینه . به همین دلیله که این لپ تاپ شده پرفروش ترین مدل امسال .
در ارتباط با کیفیت وب کم : شما چه انتظاری از یه دوربین VGA دارین ؟ Alienware هنر کنه رو لپ تاپش دوربین 1 مگا پیکسلی می زاره شما انتظار کیفیت فوق العاده از وب کم دارین ؟
هر چند کیفیت وب کم همون طور که از اسمش معلومه یه چیز کیفی هست و کمی نیست . لذا برای هرکس متفاوته . در ضمن به نرم افزار و شرایط هم مرتبطه .
صدای کم هارد هم که گفته شد کاملا طبیعی هست . لذا نمی شه بهش گفت ایراد .
مشکل تفاوت صدای چپ و راست هم یکی از دوستان ازم پرسید چک کردم دیدم ظاهرا تازه دوستمون به تکنولوژی اکوستیک پی برده :n02: ( البته در جریان این مشکل نیستم شاید واقعا در سایر لپ تاپ ها جور دیگه باشه )
تو سایت لنوو بگردین این لپ تاپ با درایو بلوری نیز موجوده . لذا از شانس شما بوده این مدل بهتون افتاده .
از این همه ایرادات فقط موند صفحه نمایش . که اگر مدل FHD اون وارد ایران میشد این مشکل کم رنگ می شد
مهدي2382
03-08-2014, 22:00
با سلام خدمت دوستان:
من رو لبتابم ویندوز 8.1 رو نصب کردم و خیلی هم ازش راضیم . اما به دلیل یه برنامه خاص باید ویندوز سون 32 بیت بزنم. وقتی میخواستم تو درایو D ویندوز 7 رو نصب کنم . اجازه نمیده و میگه که باید تو درایو C نصب کنم . ولی من نمیخوام رو درایو C نصب کنم . و ویندوز 8 خراب بشه . تو رو خدا اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه .
در ضمن تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که از هارد دینامیک هست . حالا موندم چه کار کنم . منتظرم بچه ها . لظفا کمکم کنین .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکی کمکم کنه.
Pedram_mrn
03-08-2014, 22:14
با سلام خدمت دوستان:
در ضمن تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که از هارد دینامیک هست . حالا موندم چه کار کنم . منتظرم بچه ها . لظفا کمکم کنین .:n03::n03::n03:
این کار اصلا توصیه نمیشه.
بهتره ویندوز سون رو بصورت مجازی نصب کنید با برنامه هایی مثل VMware و VirtualBox . روش دیگه نصب ویندوز 7 روی فلش مموری و بوت از USB هست.
با یه سرچ کوچیک تو گوگل دستتون میاد که باید چیکار کنید.
alone_boy
04-08-2014, 11:24
سلام
چند تا فیلم FHD داریم که وقتی با KM Player یا هر پلیر دیگه ای اجراش میکنیم کامل هنگ میکنه در صورتیکه روی یه سیستم ضعیفتر بدون مشکل اجرا شدن
تو قسمت Manage 3D Settings هم هیچکدوم از پلیر ها قابلیت تنظیم گرافیک رو نداره و غیرفعاله.چرا؟
اینم بگم که درایور گرافیک رو با درایور پک نصب کردم و از سی دی خود لپتاپ استفاده نکردم.میتونه مشکل از این باشه؟
arh_5464
04-08-2014, 11:30
سلام دوستان میخواستم بدونم اینجا کسی هاردشو عوض کرده ssd بزاره یا نه
اگه آره میخواستم بدونم هارد دومو چی کرده
از hddcaddy کسی استفاده کرده؟
amir_t6262
04-08-2014, 14:01
سلام
چند تا فیلم FHD داریم که وقتی با KM Player یا هر پلیر دیگه ای اجراش میکنیم کامل هنگ میکنه در صورتیکه روی یه سیستم ضعیفتر بدون مشکل اجرا شدن
تو قسمت Manage 3D Settings هم هیچکدوم از پلیر ها قابلیت تنظیم گرافیک رو نداره و غیرفعاله.چرا؟
اینم بگم که درایور گرافیک رو با درایور پک نصب کردم و از سی دی خود لپتاپ استفاده نکردم.میتونه مشکل از این باشه؟
فیلمت سالمه؟
حجم فیلمت چقدر است؟
من هابیت 33 گیگی را هم با این لپ تاپ اجرا کردم، مشکلی نداشته. نیازی به تغییر در گرافیک هم نیست.
فقط لپ تاپ به برق وصل باشه و energy manement را روی High performance بگذار.
در مورد گرافیک هم شما تست DXDiag بگیر، ببین مشکلی نداشته باشد.
alone_boy
04-08-2014, 14:24
فیلمت سالمه؟
حجم فیلمت چقدر است؟
من هابیت 33 گیگی را هم با این لپ تاپ اجرا کردم، مشکلی نداشته. نیازی به تغییر در گرافیک هم نیست.
فقط لپ تاپ به برق وصل باشه و energy manement را روی High performance بگذار.
در مورد گرافیک هم شما تست DXDiag بگیر، ببین مشکلی نداشته باشد.
یعنی لپتاپ به برق وصل نباشه درست اجرا نمیشه؟
حجم فیلم هم فقط 1.5 گیگه
عجیبه که توی سیستم ضعیفتر اجرا شده ولی این سیستم به محض اینکه اجراش میکنم هنگ میکنه
ویرایش: با Dxdiag هم تست گرفتم و No Problems found.
سلام. من امروز صبح یه z510 خریدم(i5/6).خود فروشنده ویندوز 8.1 و درایور هارو برام نصب کرد. من الان با این لپ تاپ 3تا مشکل دارم.
1- وقتی لپ تاپو روشن میکنم بعد از چند دقیقه وبگردی گرما رو روی کیبرد و تهویه سمت چپ به خوبی حس میکنم. این گرما عادیه؟ اونم بعد از چند دقیقه؟ (این اولین لپ تاپمه واسه همین نمیدونم حرارت تا چه حد عادیه تو لپ تاپ ها)
2- دی وی دی رایترش خیلی شل و لقه. و اینکه اصلا سی دی نمیتونم بزارم توش(سوراخ سی دی توی قسمت وسط دی وی دی رایتر نمیره)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- با Fn+F2 وارد بایوس نمیشه! البته با دکمه کنار لپ تاپ تونستم وارد بایوس بشم.
اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید.مخصوصا درباره دی وی دی رایترش که اصلا سر در نمیارم چرا اینجوریه. ممنون:n12:
amir_t6262
04-08-2014, 17:00
یعنی لپتاپ به برق وصل نباشه درست اجرا نمیشه؟
حجم فیلم هم فقط 1.5 گیگه
عجیبه که توی سیستم ضعیفتر اجرا شده ولی این سیستم به محض اینکه اجراش میکنم هنگ میکنه
ویرایش: با Dxdiag هم تست گرفتم و No Problems found.
پس مشکل نرم افزاریه.
آخرین نسخه K lite mege codec را نصب کنید و دوباره امتحان کنید.
amir_t6262
04-08-2014, 17:08
سلام. من امروز صبح یه z510 خریدم(i5/6).خود فروشنده ویندوز 8.1 و درایور هارو برام نصب کرد. من الان با این لپ تاپ 3تا مشکل دارم.
1- وقتی لپ تاپو روشن میکنم بعد از چند دقیقه وبگردی گرما رو روی کیبرد و تهویه سمت چپ به خوبی حس میکنم. این گرما عادیه؟ اونم بعد از چند دقیقه؟ (این اولین لپ تاپمه واسه همین نمیدونم حرارت تا چه حد عادیه تو لپ تاپ ها)
2- دی وی دی رایترش خیلی شل و لقه. و اینکه اصلا سی دی نمیتونم بزارم توش(سوراخ سی دی توی قسمت وسط دی وی دی رایتر نمیره)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- با Fn+F2 وارد بایوس نمیشه! البته با دکمه کنار لپ تاپ تونستم وارد بایوس بشم.
اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید.مخصوصا درباره دی وی دی رایترش که اصلا سر در نمیارم چرا اینجوریه. ممنون:n12:
در DVDRom که خارج میشه، کمی لق میزنه و مشکلی نداره.
اما اینکه DVD داخلش نره، عجیبه. مگه فروشنده درایورها و ویندوز را از روی DVD نصب نکرده؟
شما پشت قسمتی که خارج میشه را نگه دارید و بعد DVD را با کمی فشار در محل خودش قرار دهید.
در مورد گرم شدن هم برنامه هایی که حرارت دستگاه را می سنجند را نصب کنید و ببینید دمای قسمتهای مختلف به چند درجه میرسه.
در مورد بایوس هم، فکر کنم بهترین راه استفاده از همان دکمه بغل دستگاه هست.
در DVDRom که خارج میشه، کمی لق میزنه و مشکلی نداره.
اما اینکه DVD داخلش نره، عجیبه. مگه فروشنده درایورها و ویندوز را از روی DVD نصب نکرده؟
شما پشت قسمتی که خارج میشه را نگه دارید و بعد DVD را با کمی فشار در محل خودش قرار دهید.
در مورد گرم شدن هم برنامه هایی که حرارت دستگاه را می سنجند را نصب کنید و ببینید دمای قسمتهای مختلف به چند درجه میرسه.
در مورد بایوس هم، فکر کنم بهترین راه استفاده از همان دکمه بغل دستگاه هست.
ممنون از جوابتون .
میشه لطفا یه برنامه واسه تعیین حرارت قسمتای مختلف رو بگین تا دانلود کنم .
alone_boy
04-08-2014, 17:22
پس مشکل نرم افزاریه.
آخرین نسخه K lite mege codec را نصب کنید و دوباره امتحان کنید.
امیر جان تمام نرم افزار ها آخرین نسخه شون نصبه
سلام.
اینکه موقع شارژ شدن لپ تاپ (هنگام خاموش بودن دستگاه)چراغ باتری به طور مرتب چشمک بزنه عادیه؟
سلام
عاقا ما چن وقته که داریم از این استفاده میکنیم
هر وقت بیشتر از 10 11 ساعت روشن باشه فن از مدار خارج میشه و لپتاپ هی گرم تر میشه تا جایی که بوی هویه میاد :D
قبلش هم یه همچین اروری نشون میده اون پایین به صورت بالون
display integrated graphic adaptor has stoped working
توو همین مایه هاس
میشه یکی بگه مشکل از کجاس؟
دما در برنامه speccy
cpu 43
gpu 41
storage 37
دما بعد از نیم ساعت وبگردی.
به نظرتون عادیه . چون حرارت لپ تاپم به نظرم غیر عادیه.
مهدي2382
05-08-2014, 00:03
این کار اصلا توصیه نمیشه.
بهتره ویندوز سون رو بصورت مجازی نصب کنید با برنامه هایی مثل VMware و VirtualBox . روش دیگه نصب ویندوز 7 روی فلش مموری و بوت از USB هست.
با یه سرچ کوچیک تو گوگل دستتون میاد که باید چیکار کنید.
یعنی دوست عزیز اصلا نمیتونم 2 تا ویندوز هم زمان داشته باشم . چون برنامه من باید رو خود ویندوز سون اجرا بشه . و با ویندوز مجازی سون اجرا نمیشه . در ضمن موقع نصب با فلش مموری مگه میشه رو درایو d نصب کرد ؟
بازم خیلی ممنون .
vivaz360
05-08-2014, 03:03
سلام
عزیز درایوی که برای گرافیک دانلود کردی برای لپتاپ بوده یا دسکتاپ؟
سلام دوستان میخواستم بدونم اینجا کسی هاردشو عوض کرده ssd بزاره یا نه
اگه آره میخواستم بدونم هارد دومو چی کرده
از hddcaddy کسی استفاده کرده؟
من روي لبتاب msiخودم ssd دارم. تنها تفاوتي كه ايجاد ميكنه سرعت بالا اومدن و بسته شدنه در مورد كپي كردن اطلاعات از ابزارهاي خارجي زياد فرق نداره چون پورت سرعتو محدود ميكنه در مورد بازي ها هم زياد فرق نداره چون اينجا محدوديت سرعت بيشتر رو پردازش گرافيكيه.اما تو برنامه هايي كه نياز به خوندن ونوشتن متوالي دارن خيلي فرق داره.مثلا كانورتور يا برخي برنامه هاي مهندسي و تجزيه تحليل.يا رندر گيري ها با رزوليشن بالا.
مثلا من يه برنامه دارم كه اپتيمم فاصله رو حساب ميكنه وقتي ميزارم رو هارد معمولي از 18 درصد پردازنده استفاده ميشه.ولي اگه بزارم رو ssd از صد درصد پردازنده استفاده ميشه.حالا شما اگه واسه كاراي عمومي سيستم ssdميخاي الكي خرج نكن به درد نميخوره.اما اگه برنامه خاصي مد نظرته همون طور كه گفتم برنامه رو تو حالت حداكثر استفاده قرار بده برو تو تسك منيجر ببين cpu ram و هاردت در چه وضعيتيه.اگه ديدي از تمام سي پيو يا رم استفاده ميشه نياز نداري.اما اگه ديدي از حداكثر سرعت هاردت داره استفاده ميشه ولي cpu , ram زياد استفاده نميشه اونوقت اگه خيلي مهم بود برات يه ssdتهيه كن.
اگه هارد z510 خرچ خرچ نميكرد عوضش نميكرديم اما بخاطر صداش و ترس از دست دادن اطلاعات همون روزاي اول براش ssd 'گرفتم.adata يك ترابايت تقريبا قيمتش نصف قيمت خود لپتاپه.سيستم عامل سه ثانيه بالا مياد.هارد خودشم انداختم به فروشنده:n02:
اين كيس جايگزين ssd به جاي dvd تو ايران نيست نگرد.مگر اينكه يه جايي تو بازار وليعصر هست ميگه برات از دبي ميارم 20 دلار قيمتشه 10 20 درصدم سود خودش 10 20 درصدم هزينه حمل و نقل با اين حساب به صرفه نيست.
پيشنهاد من يه هارد هيبريد 1t+60ssd 7500rpm سيگيك بگير تقريبا 50 60 تومن از هارد خود دستگاه گرونتره به صرفه تره و هم كارتو راه ميندازه.
amir_t6262
05-08-2014, 08:09
دما در برنامه speccy
cpu 43
gpu 41
storage 37
دما بعد از نیم ساعت وبگردی.
به نظرتون عادیه . چون حرارت لپ تاپم به نظرم غیر عادیه.
بنظرم که خوبه و دمای زیادی نیست. البته بستگی داره که شما در کدام شهر باشی و دمای محیط چقدر است.
توصیه میکنم از یک کول پد مناسب هم استفاده کنید. بهرحال خنک شدن بیشتر لپ تاپ در عمر آن خیلی مهمه.
amir_t6262
05-08-2014, 08:27
در یکی از سایتها دیدم که hddcaddy میفروشند.
قیمتش هم اگر اشتباه نکنم حدود 85هزارتومان هست.
amir_t6262
05-08-2014, 08:30
سلام.
اینکه موقع شارژ شدن لپ تاپ (هنگام خاموش بودن دستگاه)چراغ باتری به طور مرتب چشمک بزنه عادیه؟
همانطور که در دفترچه راهنما نوشته، چشمک زدن چراغ ها باید به ترتیب زیر باشد
پس وقتی باتری بین 20 درصد تا 80 درصد است و در حال شارژ شدن، چراغش باید چشمک بزنه و بعد از 80 درصد پر شدن باتری، چراغش دایم روشنه.
amir_t6262
05-08-2014, 08:39
یعنی دوست عزیز اصلا نمیتونم 2 تا ویندوز هم زمان داشته باشم . چون برنامه من باید رو خود ویندوز سون اجرا بشه . و با ویندوز مجازی سون اجرا نمیشه . در ضمن موقع نصب با فلش مموری مگه میشه رو درایو d نصب کرد ؟
بازم خیلی ممنون .
چرا اول win 7 را نصب نمیکنی و بعد رویش win8 را؟
amir_t6262
05-08-2014, 09:14
تکراری- حذف شود.
alone_boy
05-08-2014, 11:28
عزیز درایوی که برای گرافیک دانلود کردی برای لپتاپ بوده یا دسکتاپ؟
درایورهایی رو نصب کردم که تو CD خود لپتاپ بودن
رو Win 8.1 اکثر نرم افزارها رو که اجرا میکنم Close Program میاره.از KM Player بگیر تا Intel Rapid Storage و Geforce Experience.فقط من این مشکل رو دارم یا ویندوزم مشکل داره؟
amir_t6262
05-08-2014, 12:28
رو Win 8.1 اکثر نرم افزارها رو که اجرا میکنم Close Program میاره.از KM Player بگیر تا Intel Rapid Storage و Geforce Experience.فقط من این مشکل رو دارم یا ویندوزم مشکل داره؟
درایورهای روی CD همراه لپ تاپ که معمولا برای ویندوز 8 است نه 8.1.
اگر اینطور بود، درایورهای جدید را باید از سایت لنوو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کنی.
مهدي2382
05-08-2014, 13:51
چرا اول win 7 را نصب نمیکنی و بعد رویش win8 را؟
چرا همون کاری که شما گفتین رو موقعی که لب تاب رو تازه خریده بودم تست کردم . بازم اجازه نمیده تو درایو دیگه مثلا d ویندوز نصب کنم . فقط می تونم رو درایو c نصب کنم .
بازم خیلی ممنون:n12::n12:
vivaz360
05-08-2014, 14:20
عزیز همون طور که دوستمون گفتن درایورای cd برای وین 8 هست نه 8.1.شما یه سر به سایت لنوو بزن و درایورای مخصوص 8.1 رو نصب کن.اگر درست نشد به نظرم ویندوز رو دوباره نصب کن و درایورای 8.1 رو دوباره بنصب.
alone_boy
05-08-2014, 14:45
عزیز همون طور که دوستمون گفتن درایورای cd برای وین 8 هست نه 8.1.شما یه سر به سایت لنوو بزن و درایورای مخصوص 8.1 رو نصب کن.اگر درست نشد به نظرم ویندوز رو دوباره نصب کن و درایورای 8.1 رو دوباره بنصب.
جالبه که وقتی ویندوز 7 نصب کردم مشکلش برطرف شد و درایورها هم کامل نصب شدن(توسط CD لپتاپ) ولی رو 8.1 مشکل داشت
تشکر از شما و امیر عزیز بخاطر راهنماییتون...:n12:
majid_sd2009
05-08-2014, 16:33
چرا همون کاری که شما گفتین رو موقعی که لب تاب رو تازه خریده بودم تست کردم . بازم اجازه نمیده تو درایو دیگه مثلا d ویندوز نصب کنم . فقط می تونم رو درایو c نصب کنم .
کسی برات پارتیشن بندی کرده یا خودت؟
یه چک کن ببین پارتیشنی که میخوای ویندوز رو روش نصب کنی primary هست یا logical ?
دوستان کسی تست کرده ببینه کیبورد بدون بکلایت روی این لپتاپ نصب میشه یا خیر؟ کیبورد من قیمت سمت چپش دفرمه شده و وقتی درشو میبندم و میزارم توی کیف رد دکمه های همون قسمت روی ال سی دی میمونه!
چک کردم بک لایت به صورت جدا روی کیبورد سوار شده و با یکم گرم کردن میشه جداش کرد!
سلام دوستان
من هر چی تاش کردم نتونستم
ویندوز او از دی وی دی بوت کنم
از این راهنمایی هم استفاده کردم
اما باز هم وارد محیط داس میشه
majid_sd2009
05-08-2014, 19:22
سلام دوستان
از کدوم راهنمایی؟
شما باید برید و از توی بایوس تنظیمش کنی تا محیط داس نیاد و بعد بتونی از روی هارد و یا دی وی دی بوت کنی.
بایوس هم باید سیستم رو خاموش کنی و بعد با اون کلید کوچیکی که کنار سوکت شارژ هست رو فشار بدی.
اگه نفهمیدی کجاشو تغییر بدی بگو برم توی بایوس و جای دقیقشو بهت بگم.
از کدوم راهنمایی؟
شما باید برید و از توی بایوس تنظیمش کنی تا محیط داس نیاد و بعد بتونی از روی هارد و یا دی وی دی بوت کنی.
بایوس هم باید سیستم رو خاموش کنی و بعد با اون کلید کوچیکی که کنار سوکت شارژ هست رو فشار بدی.
اگه نفهمیدی کجاشو تغییر بدی بگو برم توی بایوس و جای دقیقشو بهت بگم.
این راهنمایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :)
اگر جای دقیقشو بگید ممنون می شم
amir_t6262
06-08-2014, 08:08
سلام دوستان
راه حل همین است که در این سایت گفته.
فقط DVD ویندوز شما قابلیت بوت داره؟
اگر از dvd ات اطمینان داری، پس یک جای کار را اشتباه میکنی.
در همان عکسی که از boot menu گذاشته، باید dvd گزینه اول باشه.
در این حالت وقتی که لپ تاپ را روشن کنی، باید dvd rom شروع به کار کنه که یک صدایی میدهد که کاملا مشخص است
بعد پیغام میدهد که اگر میخواهید از روی dvd بوت کنید یک کلید را بزنید.
بعد که یکی از کلیدهای صفحه کلید را بزنید، فرآیند بوت شدن از روی dvd آغاز میشود.
aminkhan2014
06-08-2014, 09:49
موقع خرید لپ تاپ،فروشنده هم براتون ویندوز نصب میکنه؟پولی میگیره یا رایگانه؟
نصب و پارتیشن بندی اولیه لپ تاپ کار سختیه یا آسونه؟تاپیکی توی سایت در مورد راهنمای پارتیشن بندی و نصب ویندوز لپ تاپ وجود داره؟
درایور همراه لپ تاپ،فقط برای ویندوز8 هست یا برای ویندوز 7 هم هست
amir_t6262
06-08-2014, 10:26
موقع خرید لپ تاپ،فروشنده هم براتون ویندوز نصب میکنه؟پولی میگیره یا رایگانه؟
نصب و پارتیشن بندی اولیه لپ تاپ کار سختیه یا آسونه؟تاپیکی توی سایت در مورد راهنمای پارتیشن بندی و نصب ویندوز لپ تاپ وجود داره؟
درایور همراه لپ تاپ،فقط برای ویندوز8 هست یا برای ویندوز 7 هم هست
معمولا پولی نمیگیرند.
البته بعضی ها ممکن است حداکثر 10 الی 15 بابت نصب ویندوز بگیرند. توصیه هم میکنم که شما در همان مغازه حتما بگویید که ویندوز نصب کنند به همراه تمام درایوها تا از سلامت دستگاه مطمئن شوید. اگر چانه بزنید هم معمولا مجانی این کار را میکنند.
درایورهای روی dvd همراه لپ تاپ هم معمولا و تا جایی که من دیدم برای ویندوز 8 است.
درایورهای ویندوز 7 و همینطور 8.1 را باید از سایت لنوو دانلود کنی.
اگر میخواهی ویندوز 7 نصب کنی، توصیه میکنم اول درایورها را خودتان دانلود کنید و بعد برید مغازه و بگویید که ویندوز 7 نصب کنه و اگر گفت درایورهایش را ندارم، شما داریورهایی که گرفتید را بدهید.
اگرچه معمولا مغازه دارها زیر بار نصب ویندوز 7 روی این لپ تاپ نمیروند و ترجیح میدهند که ویندوز 8 نصب کنند.
پارتیشن بندی و ... هم کار بسیار ساده ای است و روش کارش را به راحتی در سایتها میتوانی پیدا کنی.
اگر مغازه دار ویندوز8 نصب کنه، پارتیشن بندی هم میکنه. بعد خواستید خودتان راحت ویندوز 8 را فرمت میکنی و 7 میریزی.
majid_sd2009
06-08-2014, 13:00
این راهنمایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :)
اگر جای دقیقشو بگید ممنون می شم
این که فقط توضیح داده چجوری بری توی بایوس!
شما وقتی دکمه کوچیکه رو زدی و novo بالا اومد گذینه دوم یعنی bios setup رو بزن و وارد بایوس شو.
بعد برو توی سربرگ boot و گذینه boot mode رو بزار روی legacy support
و سیو کن. احتمالا درست بشه و دیگه محیط داس نیاد.
بعد دوباره خاموش کن و با همون دکمه کوچیکه بزن تا novoبیاد و ایندفعه boot menu رو بزن و بعد تو صفحه جدید dvd-rw رو انتخاب کن. و بعد هم اینتر بزن تا وارد مرحله نصب ویندوز بشی.
mbadboy7
06-08-2014, 15:15
سلام
دوباره این مشکل
بعد از یه هفته لپ تاپ رو روشن کردم بازم اینطوری شده :|
اگه باتری خرابه ، بگید ببرم گارانتی !
gauge reset هم الان کردم
بقیه دوستان این مشکل رو دارن ؟!
سلام
دوباره این مشکل
بعد از یه هفته لپ تاپ رو روشن کردم بازم اینطوری شده :|
اگه باتری خرابه ، بگید ببرم گارانتی !
gauge reset هم الان کردم
بقیه دوستان این مشکل رو دارن ؟!
فک نکنم خراب بشه
چند وقت پیش دوستم هم با z500 این مشکلو داشت
ظاهرا درایور انرژی منیجر درست نصب نشده بود که حل شد
مهدي2382
07-08-2014, 00:23
کسی برات پارتیشن بندی کرده یا خودت؟
یه چک کن ببین پارتیشنی که میخوای ویندوز رو روش نصب کنی primary هست یا logical ?
دوستان کسی تست کرده ببینه کیبورد بدون بکلایت روی این لپتاپ نصب میشه یا خیر؟ کیبورد من قیمت سمت چپش دفرمه شده و وقتی درشو میبندم و میزارم توی کیف رد دکمه های همون قسمت روی ال سی دی میمونه!
چک کردم بک لایت به صورت جدا روی کیبورد سوار شده و با یکم گرم کردن میشه جداش کرد!
دوست عزیز نوع primary یا logical اصلا مشخص نیست . چون فقط جلوی type = dynamic نوشته. و موقع نصب هم میگه چون داینامیک هست نصب نمیشه . من یه بار دیگه تو دیسک منیجمنت و موقع نصب رو چک کردم و اصلا چیزی به نام primary یا logical مشخص نبود . یا اگر جای دیگه ای مشخص داره بگید که براتون مشخص کنم.
بازم خیلی ممنون از زحماتتون
Public Enemy
07-08-2014, 00:35
با سلام .
Backlit در این لپ تاپ امکان اختیاری هست . اگر در مدل های اولیش نگاه کرده باشین بدون Backlit هم موجود بود . در این مدل ها Backlit اضافه شده
Public Enemy
07-08-2014, 01:32
دوست عزیز نوع primary یا logical اصلا مشخص نیست . چون فقط جلوی type = dynamic نوشته. و موقع نصب هم میگه چون داینامیک هست نصب نمیشه . من یه بار دیگه تو دیسک منیجمنت و موقع نصب رو چک کردم و اصلا چیزی به نام primary یا logical مشخص نبود . یا اگر جای دیگه ای مشخص داره بگید که براتون مشخص کنم.
بازم خیلی ممنون از زحماتتون
معمولا عادت دارم از Multi quote برای پاسخ هام استفاده کنم تا چند تا پست پشت سر هم ندم . اما چون جواب این یکی مهم بود و ممکنه مشکل سایر دوستان هم باشه ترجیه دادم توی یه پست جداگونه جواب بدم ( شما ببخشید ! :n02:)
ــــــــــــــــــــ
اما مشکل شما :
در کنار Logical و Primary دو جفت نوع !!!! دیگه هم هستند که باید بهشون توجه بشه :
الف : اینکه ویندوز رو دارین در حالت پارتیشن بندی MBR نصب می کنین یا GPT
ب : اینکه درایو مورد نظر در حالت Basic هست و یا Dynamic !
مورد الف خیلی شایع هست و اینقدر توضیح دادیم که سرمون درد گرفت !!!!!
اما در مورد ب :
تا جایی که حافظه بنده یاری می کنه ( یعنی تا جایی که تست کردم !!! ) ویندوز 7 و ما بعد حتما باید روی درایو Basic نصب بشن ( نپرسین چرا ! بنا به دلایل امنیتی و جلوگیری در برابر از دست رفتن اطلاعات . البته هول نکنین می بینین بقیه پارتیشن بندی هاتون Dynamic هستا ! قرار نیست اگه پارتیشن بندی تون Dynamic هست حتما اطلاعاتتون از دست بره . نه !!! اگر اطلاعاتی در ارتباط با تکنولوژی RAID داشته باشین حتما می دونین دیسک های Dynamic با هم قابلیت ترکیب شدن دارن . مثلا شما می تونین دو تا هارددیسک از نوع Dynamicرو با هم ترکیب کنین و اطلاعات یک پارتیشن رو به صورت ترکیبی در هر دو دیسک قرار بدین. خوب این چیزیه که برای ویندوز دردسر سازه چون ویندوز باید ببینه الان فلان چیزی که می خواد بوت کنه تو کدوم دیسکه و آیا الان متصل هستش یا نه ! واسه همین اومدن کاری کردن که ویندوز فقط توی دیسک/پارتیشن Basic نصب بشه که خیالشون راحت باشه با سایر دیسک ها ترکیب نمی شه )
لذا تنها راه اینه که دیسکتون به Basic تبدیل بشه . تبدیل دیسک به Basic = از دست دادن تمامی اطلاعات !
البته نرم افزار هایی وجود دارن که بدون از دست دادن اطلاعات بشه دیسک رو به Basic تغییر داد . مثلا نرم افزار dynamic disk converter که البته پولیه اگر نسخه کرک شدش رو پیدا کنین خوبه .
مهدي2382
07-08-2014, 12:15
معمولا عادت دارم از Multi quote برای پاسخ هام استفاده کنم تا چند تا پست پشت سر هم ندم . اما چون جواب این یکی مهم بود و ممکنه مشکل سایر دوستان هم باشه ترجیه دادم توی یه پست جداگونه جواب بدم ( شما ببخشید ! :n02:)
ــــــــــــــــــــ
اما مشکل شما :
در کنار Logical و Primary دو جفت نوع !!!! دیگه هم هستند که باید بهشون توجه بشه :
الف : اینکه ویندوز رو دارین در حالت پارتیشن بندی MBR نصب می کنین یا GPT
ب : اینکه درایو مورد نظر در حالت Basic هست و یا Dynamic !
مورد الف خیلی شایع هست و اینقدر توضیح دادیم که سرمون درد گرفت !!!!!
اما در مورد ب :
تا جایی که حافظه بنده یاری می کنه ( یعنی تا جایی که تست کردم !!! ) ویندوز 7 و ما بعد حتما باید روی درایو Basic نصب بشن ( نپرسین چرا ! بنا به دلایل امنیتی و جلوگیری در برابر از دست رفتن اطلاعات . البته هول نکنین می بینین بقیه پارتیشن بندی هاتون Dynamic هستا ! قرار نیست اگه پارتیشن بندی تون Dynamic هست حتما اطلاعاتتون از دست بره . نه !!! اگر اطلاعاتی در ارتباط با تکنولوژی RAID داشته باشین حتما می دونین دیسک های Dynamic با هم قابلیت ترکیب شدن دارن . مثلا شما می تونین دو تا هارددیسک از نوع Dynamicرو با هم ترکیب کنین و اطلاعات یک پارتیشن رو به صورت ترکیبی در هر دو دیسک قرار بدین. خوب این چیزیه که برای ویندوز دردسر سازه چون ویندوز باید ببینه الان فلان چیزی که می خواد بوت کنه تو کدوم دیسکه و آیا الان متصل هستش یا نه ! واسه همین اومدن کاری کردن که ویندوز فقط توی دیسک/پارتیشن Basic نصب بشه که خیالشون راحت باشه با سایر دیسک ها ترکیب نمی شه )
لذا تنها راه اینه که دیسکتون به Basic تبدیل بشه . تبدیل دیسک به Basic = از دست دادن تمامی اطلاعات !
البته نرم افزار هایی وجود دارن که بدون از دست دادن اطلاعات بشه دیسک رو به Basic تغییر داد . مثلا نرم افزار dynamic disk converter که البته پولیه اگر نسخه کرک شدش رو پیدا کنین خوبه .
با سلام : دوست عزیز اطلاعات کل هاردم از بین میره یا فقط اون درایوی که میخوام تبدیل کنم به بیسیک .
mamjavad_da
07-08-2014, 14:19
بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
وقتی سیستم رو خاموش میکنم(shutdown رو میزنم) به سرعت صفحه نمایش خاموش میشه ولی سیستم روشن میمونه(چراغ روی پوور روشنه و صدای فن هم میاد) و بعد از گذشت یه زمان چند دقیقه ایی طولانی صفحه ی آبی میاد که ارور Driver_Power_state_failure رو میده بعدشم خاموش میشه و اگه بخوام دوباره روشنش کنم یه زمان طولانی لازمه...میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه؟
ویندوزم 8.1 و تمام درایورها رو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کردم
amir_t6262
08-08-2014, 09:20
بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
وقتی سیستم رو خاموش میکنم(shutdown رو میزنم) به سرعت صفحه نمایش خاموش میشه ولی سیستم روشن میمونه(چراغ روی پوور روشنه و صدای فن هم میاد) و بعد از گذشت یه زمان چند دقیقه ایی طولانی صفحه ی آبی میاد که ارور Driver_Power_state_failure رو میده بعدشم خاموش میشه و اگه بخوام دوباره روشنش کنم یه زمان طولانی لازمه...میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه؟
ویندوزم 8.1 و تمام درایورها رو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کردم
اینطور که من در سایتها جستجو کردم، ایراد از درایورهای شماست.
در سایتها اکثرا پیشنهاد کرده بودند که درایورهایت را آپدیت کن.
اگر درایورهای شما آپدیت است، باید ببینی کدام درایور ایجاد اشکال میکند که همان را عوض کنی.
aminkhan2014
08-08-2014, 16:44
اگه کسی بین خرید Z510 و چند مدل دیگه لنوو موندن به این تاپیکها سربزنه،اگه هم جواب سوالت را میدونستید لطف کنید
mamjavad_da
09-08-2014, 16:41
اینطور که من در سایتها جستجو کردم، ایراد از درایورهای شماست.
در سایتها اکثرا پیشنهاد کرده بودند که درایورهایت را آپدیت کن.
اگر درایورهای شما آپدیت است، باید ببینی کدام درایور ایجاد اشکال میکند که همان را عوض کنی.
ممنون از راهنماییتون...نمیدونم چه طور شد ولی فعلن سیستمم خوبه و دیگه اون مشکلم پیش نیموده
ولی یه اتفاق دیگه افتاده وقتی که سیستمم رو روشن میکنم برنامه های استارت آپ(همونا که کنار ساعت هستن) مثل آنتی ویروس و Energy manaagment و دانلود منجر و بقیه که توی استارت آپ Enable هستن باز نمیشن و حدود 3 الی 4 دقیقه بعد تازه لوود میشن همه و بالا میان...taskmanager رو هم چک کردم که فعال باشن موقع بالا اومدن ویندوز که همین طورم بود و فعال هستن ولی دیرتر از شروع به کار ویندوز کارشون شروع میشه...خواستم بپرسم کسی میدونه مشکل چیه؟بازم تشکر
nazparvar.oveis
10-08-2014, 12:01
سلام
دوستان من بین خرید lenovo z510 ( i7 - ram 6 ) و lenovo z5070 ( i7 u - ram 8 ) موندم !!
گرافیک و صفحه نمایش و رم z5070 بهتره ولی سی پی یو سری u هست !
حالا نمی دونم چی کار کنم !
من بیش تر برای برنامه نویسی و نرم افزار های مهندسی می خوام - گاهی اوقات هم بازی
میشه راهنمایی کنید
سری u و m خیلی فرق دارن ؟
afshin b
10-08-2014, 13:09
سلام
دوستان من بین خرید lenovo z510 ( i7 - ram 6 ) و lenovo z5070 ( i7 u - ram 8 ) موندم !!
میشه راهنمایی کنید
سلام
باید ببینید نرم افزارهاتون چقدر از پردازنده استفاده میکنن. اگر نرم افزار محاسباتی بر اساس پردازنده هستن، خب فرق دوتا لپتاپ میتونه زیاد باشه و در زمان حل خودش رو نشون میده.
پردازنده z510 در نرم افزار معروف cinebench حدود ۸۰٪ قوی تر از سری کم مصرف استفاده شده در z5070 هست
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
Public Enemy
10-08-2014, 13:58
سلام
میشه راهنمایی کنید
دوست عزیز پست های این تاپیک رو بخونین احتمالا در انتخاب بهتر یاریتون می کنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aminkhan2014
10-08-2014, 16:23
CPUIntel® Core™ i7-4700MQ Processor 2.40GHz With turbo boost UP TO 3.40GHz, cache 6 MB, QuadCore,8 Threads
Ram8GB DDR3 1600(2*4Gb)
HDD1TB SATA
Screen15.6"1366 x 768 HD LED
GPUAMD Radeon®R7 265 2gb ddr3
CommunicationWLAN 802.11b/g/n, LAN, Bluetooth 4.0
DriveDVD RW
Weight2.60 kg
OSDOS
DescriptionsBlack, card reader, 6 cell battery, webcam, HDMI,Numeric keypad, USB 3.0توضيحات
Guaranteeگارانتي رايان سرويس
Colorمشكي رنگ
نظرتون نسبت به این مدل با اختلاف450 هزارتومانی ارزانتر نسبت به Z510 چیه؟میخام این مدل G را بجای Z بگیرم
mamjavad_da
10-08-2014, 16:30
ممنون از راهنماییتون...نمیدونم چه طور شد ولی فعلن سیستمم خوبه و دیگه اون مشکلم پیش نیموده
ولی یه اتفاق دیگه افتاده وقتی که سیستمم رو روشن میکنم برنامه های استارت آپ(همونا که کنار ساعت هستن) مثل آنتی ویروس و Energy manaagment و دانلود منجر و بقیه که توی استارت آپ Enable هستن باز نمیشن و حدود 3 الی 4 دقیقه بعد تازه لوود میشن همه و بالا میان...taskmanager رو هم چک کردم که فعال باشن موقع بالا اومدن ویندوز که همین طورم بود و فعال هستن ولی دیرتر از شروع به کار ویندوز کارشون شروع میشه...خواستم بپرسم کسی میدونه مشکل چیه؟بازم تشکر
نمی دونم مشکلش کجا بود ولی وقتی fast statup رو توی power option ....غیر فعال کردم همه ی برنامه ها عادی بالا اومدن...هاردم هیبریدیه نمیدونم ربط بهشداره با نه ولی درست شد...کسی میدونه مشکل چیه؟ویندوزم ایراد داره؟عوضش کنم درست میشه یا بازم باید fast startup رو غیر فعال کنم...ممنون میشم کسی جواب بده
Public Enemy
10-08-2014, 17:16
نمی دونم مشکلش کجا بود ولی وقتی fast statup رو توی power option ....غیر فعال کردم همه ی برنامه ها عادی بالا اومدن...هاردم هیبریدیه نمیدونم ربط بهشداره با نه ولی درست شد...کسی میدونه مشکل چیه؟ویندوزم ایراد داره؟عوضش کنم درست میشه یا بازم باید fast startup رو غیر فعال کنم...ممنون میشم کسی جواب بده
فقط این نرم افزار ها نیستند که باید هنگام ویندوز بالا بیان . سرویس ها هم باید بوت بشن . اما نصب نرم افزار های مختلف و برخی اشکالات نرم افزاری باعث می شه ترتیب بوت به هم بخوره و این نرم افزار ها دیرتر بوت بشن . البته در بیشتر موارد سرویس این گونه نرم افزار ها ران شده و فقط شما آیکونشونو دیر می بینین.
نرم افزار های بهینه ساز می تونن تاثیر مثبت و یا حتی منفی ! بر روی سرعت بوت داشته باشند . شما baidu pc faster رو تست کنین ببینین چقدر در سرعت بوت تاثیر داره .
Public Enemy
10-08-2014, 17:25
حذف شود ...
Pedram_mrn
10-08-2014, 18:43
نخیر، کلا رو فلش ریخته میشه کل سیستم عامل. از برنامه های خاص خودش برای این کار استفاده میشه.
توی ویندوز 8.1 روی برنامه تون کلیک راست کنید و به قسمت پراپرتیز برید یه قسمت هست به اسم Compatibility تنظیماتش رو بذارید رو حالت ویندوز 7 و برنامتون رو اجرا کنید. به احتمال زیاد اجرا میشه. اگه نشد تنظیمات متفاوتی رو امتحان کنید.
mojtabadj88
10-08-2014, 21:39
دوستان این دو مدل چه تغییر اساسی داره؟ کدوم بهتره؟صفحه نمایش 5070 بهتره؟
واخر کدام با صرفه تره؟
javad207
11-08-2014, 16:41
با سلام چندتا سوال دارم لطف میکنید راهنماییم کنید
1_ وقتی از حالت ذخیره انرژي میزنم رو حالت کارایی بالا (قوی) فرکانس cpu از روی 0.77 تغییر نمیکنه بایوسم خواستم اپدیت کنم نشد بعد ریستارت میگه انتخاب کن بوت رو اما چیزی برا انتخاب نداره
2_وقتی ریستارت میکنم موس (بلوتوث) رو نمیشناسه باید usb رو در بیارم بعد جا بزنم تا کار کنه
3_ایا راهی برای افزایش بالا اومدن لپ تاب بعد از باز کردن قفل عکسی هست
Pedram_mrn
12-08-2014, 21:22
1_ وقتی از حالت ذخیره انرژي میزنم رو حالت کارایی بالا (قوی) فرکانس cpu از روی 0.77 تغییر نمیکنه بایوسم خواستم اپدیت کنم نشد بعد ریستارت میگه انتخاب کن بوت رو اما چیزی برا انتخاب نداره
2_وقتی ریستارت میکنم موس (بلوتوث) رو نمیشناسه باید usb رو در بیارم بعد جا بزنم تا کار کنه
1. این مشکل رو من هم دارم، با ریست کردن برطرف میشه، همیشه بدارید رو حالت Balance باشه.
2. موس بلوتوث ندارم.
3. کلا سوالتو نفهمیدم.
r0ot$harp
13-08-2014, 13:57
سلام دوستان عزيز
در مرحله اول انتخابم روي 510 بود و يكي براي يكي از دوستانم گرفتم. الان مي خوام براي يكي از نزديكانم بگيرم كه براي معماري طراحي دكوراسيون و ... احتياج داره. كه فكر مي كنم نرم افزار هاي 3D Max-Maya-Autocad و ... استفاده مي كنه. با كمي تحقيق ديدم يه سري ها 3 مشكل از 510 مي گيرن كه شامل:
1) داغ شدن سريع CPU
2) مشكل باطري پك
3) صفحه نمايش بي كيفيت
كه مي گن اين سه مشكل در 5070 حل شده. اما با تحقيق هايي كه انجام دادن CPU ضعيف تر از 510 هست. بعد از اين موضوع رفتم رو مدل e531 مي گن اين سري خيلي سرتر از 510 هست. اما مشكل كه داره CPU قديمي تر و ضعيف تر از 510 هست.
به نظرتون چه انتخابي كنم؟؟؟
باتشكر
amir_t6262
13-08-2014, 17:34
در مورد سوال 2، منظورتان موس وایرلس بوده دیگه؟
من موس وایرلس استفاده میکنم چنین مشکلی ندارم. یعنی هر وقت سیستم را روشن میکنم یا ری استارت، بلافاصه بعدش موس را میشناسه و کار میکنه.
ماوس خود را روی سیستم دیگه امتحان کنید ببینید همچنان این مشکل را دارد یا نه؟
در مورد سوال 1 هم فکر میکنم حالت کارآیی بالای لپ تاپ بیشتر روی گرافیک تاثیر بگذاره و گرافیک nvidia را فعال میکنه. تا نظر سایر دوستان چی باشه.
matarsaak
13-08-2014, 23:50
کابل hdmi رو به led که میزنم فقط تصویر میاد و صدا روی لپ تاپ پخش میشه.
از وقتی ویندوزم رو عوض کردم اینجوری شده. قبلا پخش می شد.
درایور رو هم از سایت لنوو گرفتم و نصب کردم.
تنظیماتی داره که صدا روی led پخش بشه/؟
javad207
13-08-2014, 23:58
1. این مشکل رو من هم دارم، با ریست کردن برطرف میشه، همیشه بدارید رو حالت Balance باشه.
2. موس بلوتوث ندارم.
3. کلا سوالتو نفهمیدم.
منظورم افزايش سرعت بالا اومدن ويندوز بعد از وارد كردن پسورد هست.
سلام***** دماي z510 coriei7 4702mq در حالت عادي وبگردي و تماشاي فيلم حدود چند درجس؟ و در حالت رندرگيري و بازيهاي سنگين دما حدودا چقدره؟ ***** كارت گرافيك اين لپتاپ 64 بيته نسبت به n550 كه 128 بيتيه چند درصد ضعيفتره؟ يعني نصف شدن پهناي باند قدرت gpu رو هم نصف ميكنه؟ ***** براي چك كردن سريال لپتاپ اورجينال لنوو چه سايتي بايد برم؟
amir_t6262
14-08-2014, 09:37
کابل hdmi رو به led که میزنم فقط تصویر میاد و صدا روی لپ تاپ پخش میشه.
از وقتی ویندوزم رو عوض کردم اینجوری شده. قبلا پخش می شد.
درایور رو هم از سایت لنوو گرفتم و نصب کردم.
تنظیماتی داره که صدا روی led پخش بشه/؟
مسیر زیر را طی کنین ببین مشکلت حل میشه یا نه
"Control Panel
"Hardware and Sound"
"Sound"
"Manage Audio Devices"
"Sound"
"Playback"
"Digital Output Device HDMI
در مسیر بالا ببین HDMI را داری یا نه
amir_t6262
14-08-2014, 09:40
براي چك كردن سريال لپتاپ اورجينال لنوو چه سايتي بايد برم؟
در همان سایت لنوو یک قسمتی در support بود که میتوانستی سریال لپ تاپ را بدهی و بعد کشوری که لپ تاپ به آنجا فرستاده شده و همچنین تاریخ انقضای گارانتی اش مشخص میشد.
مثلا لپ تاپی که من گرفته بودم برای کشور کنیا بود و از گارانتی بین المللی اش هم 11 ماه مانده بود.
mohsen_p30
14-08-2014, 10:45
سلام دوستان کسی راه حل مناسبی برای اینکه cpu سیستم در حالت بیکاری ازش کار کشیده نشه میدونه؟ الان من وقتی چند دقیقه از سیستم استفاده نمیکنم cpu میره بالا...
matarsaak
14-08-2014, 12:02
مسیر زیر را طی کنین ببین مشکلت حل میشه یا نه
"Control Panel
"Hardware and Sound"
"Sound"
"Manage Audio Devices"
"Sound"
"Playback"
"Digital Output Device HDMI
در مسیر بالا ببین HDMI را داری یا نه
نه متاسفانه
فقط گذینه اسپیکر رو دارم.
nazparvar.oveis
14-08-2014, 12:12
یک سوال
من برنامه انرژی منیجمن رو رو چی بزارم !؟
رو low که هست کلا سرعت میاد پایین ! حتی my camputer هم دیرتر باز میشه ! سرعت cpu هست 0/77 حتی firefox هم لگ میزنه و کند کار می کنه !
رو balance mode یه خورده بهتر میشه ولی سرعت cpu هست 1/4 هست
ولی رو high که میزارم کلا سرعت زیاد میشه و سرعت cpu هم میشه ! 3/01
در حالی که من هر وقت به شارژ میزنم conversion mode رو هم فعال میکنم
حالا به نظر شما اگه اکثر اوقات رو high باشه اشکالی نداره ؟
ممنون میشم پاسخ دهید
amir_t6262
14-08-2014, 20:28
نه متاسفانه
فقط گذینه اسپیکر رو دارم.
اگر این گزینه را نداری، روی Playback کلیک راست کن، بعد گزینه Show Disabled Device و بعد Show Disconnected Device را بزن و ببین HDMI آنجا هست یا نه.
اگر نشد، باید درایورهایت را دوباره نصب کنی.
یک سوال
من برنامه انرژی منیجمن رو رو چی بزارم !؟
رو low که هست کلا سرعت میاد پایین ! حتی my camputer هم دیرتر باز میشه ! سرعت cpu هست 0/77 حتی firefox هم لگ میزنه و کند کار می کنه !
رو balance mode یه خورده بهتر میشه ولی سرعت cpu هست 1/4 هست
ولی رو high که میزارم کلا سرعت زیاد میشه و سرعت cpu هم میشه ! 3/01
در حالی که من هر وقت به شارژ میزنم conversion mode رو هم فعال میکنم
حالا به نظر شما اگه اکثر اوقات رو high باشه اشکالی نداره ؟
ممنون میشم پاسخ دهید
بستگی داره به کار مورد نظر مثلا برای بازی یا کار سنگین باید روی balance یا high performance باشه. وقتی از باطری استفاده میکنید برای کاربردهای عادی روی low باشه بهتره.
الان چون تابستونه دمای سیستم خودبخود بالاتره ، پیشنهاد میکنم روی balance بزارید مگر اینکه همیشه بازی کنید که میشه روی performance هم گذاشت.
اما کلاک cpu در حالت بیکاری در هر سه حالت افت میکنه منتها موقع نیاز بالا میره.
میشه فرکانس کلاک هر حالت رو از power options تغییر داد ( پیشنهاد نمیکنم ). overclock هم فقط با شارژر اعمال میشه.
در کل Balance برای همه کارها حتی بازی خوبه و من پیشنهاد میکنم ، چون خصوصیات هر دو رو داره ( موقع اورکلاک هم تا 2.95 میره )
.... كارت گرافيك اين لپتاپ 64 بيته نسبت به n550 كه 128 بيتيه چند درصد ضعيفتره؟ يعني نصف شدن پهناي باند قدرت gpu رو هم نصف ميكنه؟ ......
منظور پهنای باند رابط کارت گرافیک و حافظه اختصاصیش هست و نه خوده هسته GPU . فقط در بعضی کاربرد ها که از حافظه کارت گرافیک استفاده میکنه کمی ضعیفتره ( میگن حدود 20 درصد )
aminkhan2014
15-08-2014, 10:11
باطری Z510 کانفیگ i7 برای کارهای عادی مثل تایپ و همزمان پخش آهنگ با وایفای و بلو خاموش،با نور حداکثر چقدر جواب میده؟با حداقل نور چی؟نور متوسط چقدر؟
این کانفیگ ویندوز 8 را برای مدل عادی چند ثانیه طول میکشه بیاد بالا؟با هارد SSHD چقدر؟
nazparvar.oveis
15-08-2014, 23:20
چند تا سوال :
1- کلید های لپتاپ یه خورده خم شدن یعنی مثلا کلید spase به سمت چپ خم شده و بعضی کلید ها هم همینطور به طوریکه نور صفحه کلید دیده نمیشه ! آیا خودم می تونم تعمییر کنم ؟ اگه صفحه کلید خراب شه آیا گارانتی سازگار تعویض می کنه صفحه کلید رو ؟ اگر جزء موارد گارانتی نباشد چقدر هزینه می خوره تا تعمیر کنن ؟
کلا شما کار با صفحه کلید این لپتاپ رو توصیه می کنید یا نه ؟ مخصوصا واسه برنامه نویس و بازی ؟
مرسی
r0ot$harp
16-08-2014, 13:09
سلام دوستان عزيز
در مرحله اول انتخابم روي 510 بود و يكي براي يكي از دوستانم گرفتم. الان مي خوام براي يكي از نزديكانم بگيرم كه براي معماري طراحي دكوراسيون و ... احتياج داره. كه فكر مي كنم نرم افزار هاي 3D Max-Maya-Autocad و ... استفاده مي كنه. با كمي تحقيق ديدم يه سري ها 3 مشكل از 510 مي گيرن كه شامل:
1) داغ شدن سريع CPU
2) مشكل باطري پك
3) صفحه نمايش بي كيفيت
كه مي گن اين سه مشكل در 5070 حل شده. اما با تحقيق هايي كه انجام دادن CPU ضعيف تر از 510 هست. بعد از اين موضوع رفتم رو مدل e531 مي گن اين سري خيلي سرتر از 510 هست. اما مشكل كه داره CPU قديمي تر و ضعيف تر از 510 هست.
به نظرتون چه انتخابي كنم؟؟؟
باتشكر
كسي نيست جواب بده؟
سلام
چند تا سوال داشتم اگه دوستان محبت کنن جواب بدن
1- مشکل وب کم لپ تاب z510اونجوری که من گشتم همگانی بوده کسی تونسته این مشکل را حل کنه و کیفیت hd از وبکم بگیره
2-یک آپدیت bios برای win 8 هستش آیا این آپدیت برای win8.1 هم قابل استفاده است ( آپدیت بایوس مگه به سیستم عامل وابستس کلا؟؟؟؟؟ )
3-مشکل energy manager که بعد از خاموش شدن لپ تاپ از حالت conservation mode خارج می شه را کسی حل کرده ؟
4- سایت لنوو آپدیتی برای کارت گرفیک نمی زاره درایور گرافیکی جدید را شما از کجا دانلود می کنید ( gt 740 m )؟
16-08-2014, 16:46
كسي نيست جواب بده؟
در مورد 3 ایرادی که گفتید
1- داغ شدن سریع cpu: چنین ایرادی را من ندیدم.
2- مشکل باتری هم که خب، چون باتری داخلش هست، برای تعویضش حتما باید لپ تاپ باز شود
3- در مورد صفحه نمایش هم بی کیفیت نیست، صفحه نمایشش مات است که ممکن است مورد پسند همه نباشد. از جمله خودم که صفحه نمایش براق را ترجیح میدهم، چون بیشتر در محیط بسته اتاق کار میکنم تا در فضای آزاد و پرنور.
ضمنا اگر تهران هستید میتوانید به بازار رضا مراجعه کنید. اگر از در پایین وارد شوید، همان جا یک لپ تاپ z510 روشن را برای بازدید گذاشتند که میتوانند از نزدیک کیفیت صفحه نمایشش را هم ببینید.
E531 لپ تاپ بسیار سخت جان تری نسبت به z510 است ولی هم از نظر قیافه و هم cpu ضعیف تر است.
انتخاب هم با شماست. شاید واقعا ضعیف بودن cpu مثلا z5070 آنقدر در کار شما تاثیر نداشته باشد تا کیفیت صفحه نمایش براق.
amir_t6262
16-08-2014, 17:04
سلام
چند تا سوال داشتم اگه دوستان محبت کنن جواب بدن
1- مشکل وب کم لپ تاب z510اونجوری که من گشتم همگانی بوده کسی تونسته این مشکل را حل کنه و کیفیت hd از وبکم بگیره
2-یک آپدیت bios برای win 8 هستش آیا این آپدیت برای win8.1 هم قابل استفاده است ( آپدیت بایوس مگه به سیستم عامل وابستس کلا؟؟؟؟؟ )
3-مشکل energy manager که بعد از خاموش شدن لپ تاپ از حالت conservation mode خارج می شه را کسی حل کرده ؟
4- سایت لنوو آپدیتی برای کارت گرفیک نمی زاره درایور گرافیکی جدید را شما از کجا دانلود می کنید ( gt 740 m )؟
2- آپدیت جدید V39 بایوس هم باعث اصلاحات زیر میشه
Phase in V39 BIOS into Zx10 for solving CPU 0.77GHz issue
Solve Windows 7 SLP2.0 function issue
اولیش را که سر در نیاوردم در مورد چیه. دومی هم که مخصوص ویندوز 7 است.
3- این را که البته نمیتوان گفت مشکل ولی خب همینطوری است.
4- آپدیت مربوط به کارت گرافیک را از سایر سایتها میتوانی دانلود کنی. هم سایتهای ایرانی (مثل سافت گذر) و هم سایتهای خارجی هستند که درایورهای به روز شده nvidia را برای دانلود قرار میدهند.
M0HAMMAD B
16-08-2014, 23:47
سلام
شنیدم باطری Z510 در حالت مصرف حداقل واسه کارای سبک مثل مرور pdf تا حدود 7 ساعت جواب میده
با کم کردن نور و قراردادن روی حالتlow فوقش به 3 ساعت و نیم میرسه..
میشه به 7 ساعت رسوند؟
aminkhan2014
17-08-2014, 07:51
پس 2.5 ساعت که بعضیا میگن چیه؟؟؟برای خوندن متن 7 ساعت ولی برای حالت low!!!فقط 3.5 ساعت؟؟؟؟
Abdolreza2012
17-08-2014, 13:31
سلام
شنیدم باطری Z510 در حالت مصرف حداقل واسه کارای سبک مثل مرور pdf تا حدود 7 ساعت جواب میده
با کم کردن نور و قراردادن روی حالتlow فوقش به 3 ساعت و نیم میرسه..
میشه به 7 ساعت رسوند؟
پس 2.5 ساعت که بعضیا میگن چیه؟؟؟برای خوندن متن 7 ساعت ولی برای حالت low!!!فقط 3.5 ساعت؟؟؟؟
7 ساعت !!!!
من High Performance گذاشتم ( همیشه رو همین حالت هست ) تو مرورگردی و وای فای روشن ( گاهی اوقات آهنگ هم وسطش پخش میکنم ) حدودا تا 3 دووم میاره
در کل به نظرم آنچنان باطری ( باتری ) قوی نداره
M0HAMMAD B
17-08-2014, 13:34
نه ، بزارید اینطور توضیح بدم:
واسه کارای معمولی با نور معمولی : 2.5 ساعت
واسه کارای معمولی با نور پایین : نزدیک به 3 ساعت یا یه کم بیشتر ( بستگی به نوع کار داره )
واسه کارای سبک با نور پایین هم که حدودا 3.5 ساعت یا یه کم بیشتر
همونطور که گفتم شنیدم با مصرف حداقل باطری تا حدود 7 ساعت جواب میده؟
میخوام بدونم چطور میشه 7 ساعت از باطری استفاده کرد؟ (البته واسه کارای سبک )
یا اصلا این کار شدنیه ؟
Abdolreza2012
17-08-2014, 13:41
یا اصلا این کار شدنیه ؟
برای که بیشتر بشه از باطری استفاده کرد باید :
نور صفحه رو کم کرد ( هر کمتر بشه مصرفش کمتره )
رو حالت Power Saving یا Stable قرا داد که به نظرم تو اون حالت عملا نمیشه کار خاصی کرد
وای فای خاموش باشه
و ...
اون دو تای اول باعث میشخ نشه اینکارو کرد ، به نظر من البته
M0HAMMAD B
17-08-2014, 13:49
7 ساعت !!!!
من High Performance گذاشتم ( همیشه رو همین حالت هست ) تو مرورگردی و وای فای روشن ( گاهی اوقات آهنگ هم وسطش پخش میکنم ) حدودا تا 3 دووم میاره
در کل به نظرم آنچنان باطری ( باتری ) قوی نداره
آره یکی از نقاط ضعفش که زیاد به چشم میاد باطریه،
شاید تو این مورد از خیلی لپ تابای سطح پایین تر عقب تر باشه !!! ( البته فقط تو این مورد )
aminkhan2014
17-08-2014, 14:01
باطری و کیفیت صفحه نمایش دو عیب بزرگ Zهست تازع بعد از اینکه با قیمتش کنار بیایین
دوستان این لپ تاپ در چند رنگ مختلف در ایران عرضه شده؟
تو دیجی کالا دیدم سفید و نوک مدادی زده بود؟
الان کدومش سفید و کدومش نوک مدادیه؟
این که مشکیه ؟
میخوام این لپ تاپ رو بخرم مشکلی که نداره؟
amir_t6262
18-08-2014, 07:29
دوستان این لپ تاپ در چند رنگ مختلف در ایران عرضه شده؟
تو دیجی کالا دیدم سفید و نوک مدادی زده بود؟
الان کدومش سفید و کدومش نوک مدادیه؟
این که مشکیه ؟
میخوام این لپ تاپ رو بخرم مشکلی که نداره؟
رنگهایی که من دیدم، سفید است و شکلاتی ( که البته شکلاتی اش، دارک است!) و بیشتر به سیاه میخوره یا به قول دیجیکالا، نوک مدادیه.
در مورد مشکل هم نه مشکلی نداره.
فقط دقت کن که صفحه نمایشش مات است که خب شاید بعضی ها نپسندند و ترجیح بدهند صفحه نمایش لپ تاپشان براق باشد.
رنگهایی که من دیدم، سفید است و شکلاتی ( که البته شکلاتی اش، دارک است!) و بیشتر به سیاه میخوره یا به قول دیجیکالا، نوک مدادیه.
در مورد مشکل هم نه مشکلی نداره.
فقط دقت کن که صفحه نمایشش مات است که خب شاید بعضی ها نپسندند و ترجیح بدهند صفحه نمایش لپ تاپشان براق باشد.
یعنی تصویر اول دارک یا شکلاتی یا نوک مدادی است
و
تصویر دوم سفید
کدومش بهتر و خوشگل تره ؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-08-2014, 12:30
یعنی تصویر اول دارک یا شکلاتی یا نوک مدادی است
و
تصویر دوم سفید
کدومش بهتر و خوشگل تره ؟
اون که شما گداشتی سفید و نوک مدادی هست.
اگه گیر بیاری نوک مدادیش بهتره.
من سفید دارم(اون رنگو گیر نیووردم).خیلی کثیف میشه و یه سره باید تمیزش کنی.
alittlequestion11
18-08-2014, 17:43
سلام
توی کیبورد لپ تاپم خیلی آشغال میره... بعدا به مشکل بر می خورم؟ تمیز کردنش سخته؟ (مثلا مغازه ها راحت می تونن تمیزش کنن یا دردسر داره و نمی صرفه؟)
شما چ کار می کنید که آشغال نره توش؟
ممنون
meamari2
19-08-2014, 08:52
سلام به همگی مطالب خوبی رو نوشته بودن بچه ها . منم دیروز یه z410 i7 گرفتم . فقط نمیدونم چرا وبکمش اینقدر تاریکه خودمو بزور میبینم توش . مال بقیه هم همین طوره ؟
mehrdad123
19-08-2014, 08:55
منم احتمالا امروز z510 i7 بگیرم.
Sent from my ST15i using Tapatalk
meamari2
19-08-2014, 09:01
سلام
توی کیبورد لپ تاپم خیلی آشغال میره... بعدا به مشکل بر می خورم؟ تمیز کردنش سخته؟ (مثلا مغازه ها راحت می تونن تمیزش کنن یا دردسر داره و نمی صرفه؟)
شما چ کار می کنید که آشغال نره توش؟
ممنون
نه بعید میدونم مشکلی پیش بیاد فوقش یه بار کیبورد رو باز میکنی میدی برات تمیز کنن. اگر هم خیلی حساسی . یه کاور کیبورد بزار روش که هیچی توش نره . حروفت هم بجای عربی فارسی میشه .
meamari2
19-08-2014, 09:03
بچه ها اگر میخواین تازه بگیرین به Z410 هم فکر کنین چون یه ساعت بیشتر باتری نگه میداره , 300 گرم هم سبک تره و با توجه به پایین بوده رزولوشن 14 اینچ تصویر بهتری بهتون میده . اما بکلایت کیبورد نداره دیگه.
meamari2
19-08-2014, 09:06
ضمنا مال من پورت usb 3 کامل کار نمیکرد ینی درست بود اما سرعت 3 رو نداشت ، باید اخرین ورژن چیپ سی پی یو و گرافیک اینتل رو از سایت بگیرین تا درست بشه مال من با هارد 2 ترابایت وسترن سرعتش حدود 120 مگابایت هست اما قبل از اپدیت حدود 50 بود.
mehrdad123
19-08-2014, 09:29
دوستان امروز لپتاپ رو گرفتم چجوری قطعاتشو تست کنم که سالم باشه
meamari2
19-08-2014, 09:42
ویندوز و درایور ها اگه کامل نصب شدن حله دیگه فقط یه بازی سنگین هم اجرا کن که کامل مطمئن شی
mehrdad123
20-08-2014, 13:26
سلام
دوستان من امروز این لبتاب رو گرفتم ولی زیادی داغ میکنه بدون اینکه نرمافزار از باشه یا کار خاصی انجام بدم دمای cpu باای 50 درجه هست احساس میکنم درایورش درست نصب نشده واسه همین خود به خود turbo boost فعال میشه چیکار کنم خیلی رو اعصابه
ممنون
سلام** لپتاپ z510 core i7 با z510 core i5 به غير از cpu فرق ديگري هم داره ؟ يعني قدرت باتري براي هردو 48وات و 4 سلولي هست يا نه؟ و آداپتور شارژ براي هر دو مدل 65 وات هست ؟ ** و اينكه چسب جعبه آكبند z510 طوري هست كه بشه بازش كرد و دوباره بست ولي معلوم نشه ؟ يعني ميشه لپتاپ كاركرده يا ويتريني يا باز شده رو به جاي آكبند بدن؟ ** با تشكر
meamari2
20-08-2014, 13:47
سلام** لپتاپ z510 core i7 با z510 core i5 به غير از cpu فرق ديگري هم داره ؟ يعني قدرت باتري براي هردو 48وات و 4 سلولي هست يا نه؟ و آداپتور شارژ براي هر دو مدل 65 وات هست ؟ ** و اينكه چسب جعبه آكبند z510 طوري هست كه بشه بازش كرد و دوباره بست ولي معلوم نشه ؟ يعني ميشه لپتاپ كاركرده يا ويتريني يا باز شده رو به جاي آكبند بدن؟ ** با تشكر
باتری ها یکی هست ولی مصرف i5 خیلی کمتره چون سری u هست شاید تا نیم ساعت بیشتر باتری بده بهت. چسب رو هم نمیدونم هرکاری از اینا بر میاد
اما لنوو یه ویژگی داره اگه تا حالا روشن نشده باشه . هر چقدر دکمه پاور رو بزنی روشن نمیشه ولی به محض اینکه به برق بزنیش دکمه پاور کار میکنه دیگه.
meamari2
20-08-2014, 13:49
سلام
دوستان من امروز این لبتاب رو گرفتم ولی زیادی داغ میکنه بدون اینکه نرمافزار از باشه یا کار خاصی انجام بدم دمای cpu باای 50 درجه هست احساس میکنم درایورش درست نصب نشده واسه همین خود به خود turbo boost فعال میشه چیکار کنم خیلی رو اعصابه
ممنون
ببین رو حالت high performance نزاشتی . تسک منیجر رو هم چک کنین
mehrdad123
20-08-2014, 14:21
ببین رو حالت high performance نزاشتی . تسک منیجر رو هم چک کنین
نه اینارو چک کردم نمیدونم چرا اینجوریه ویندوز هم 8.1 ه
aminkhan2014
20-08-2014, 15:06
دمای هارد وسترن لپ تاپبعد از4-5 سااعت روشن موندن،37 درجه سانتیگرد خوبه؟
meamari2
20-08-2014, 15:33
اره بابا سخت نگیرین اینقد لذت ببرین از خریدتون
mehrdad123
20-08-2014, 15:58
اره بابا سخت نگیرین اینقد لذت ببرین از خریدتون
آخه یکم گرماش اذیت میکنه
ho3in2012
20-08-2014, 19:01
سلام
میخواستم لپ تاپ بخرم
هنوز بین این دو لپ تاپ شک دارم
کدوم رو بگیرم ؟
قیمتاش حدود 50 تومن فرق داره Z510 گرون تره
خودم نظرم رو z510 هست میخواستم نظر دوستان رو بدونم
Lenovo Essential G510 / i7
CPU: Intel Core i7 - 4700MQ / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: AMD Radeon HD - 8570 - 4GB
Lenovo Ideapad Z510 / i7
CPU: Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 740M DDR3 - 2GB
amir_t6262
20-08-2014, 19:29
سلام
میخواستم لپ تاپ بخرم
هنوز بین این دو لپ تاپ شک دارم
کدوم رو بگیرم ؟
قیمتاش حدود 50 تومن فرق داره Z510 گرون تره
خودم نظرم رو z510 هست میخواستم نظر دوستان رو بدونم
Lenovo Essential G510 / i7
CPU: Intel Core i7 - 4700MQ / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: AMD Radeon HD - 8570 - 4GB
Lenovo Ideapad Z510 / i7
CPU: Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 740M DDR3 - 2GB
در مورد این دو لپ تاپ زیاد بحث شده. بغیر از تفاوت هایی در سخت افزار، 2 نکته مهم برای انتخاب بین این دو لپ تاپ، بنظر من عبارتند از:
زیباتر بودن z510 در ازای صفحه نمایش مات آن و کمی سبک تر بودن
باتری قابل تعویض، صفحه نمایش براق G510.
ho3in2012
20-08-2014, 21:22
در مورد این دو لپ تاپ زیاد بحث شده. بغیر از تفاوت هایی در سخت افزار، 2 نکته مهم برای انتخاب بین این دو لپ تاپ، بنظر من عبارتند از:
زیباتر بودن z510 در ازای صفحه نمایش مات آن و کمی سبک تر بودن
باتری قابل تعویض، صفحه نمایش براق G510.
پس همون Z510 رو میگیرم
اصلا از ظاهر G510 خوشم نمیاد
Public Enemy
20-08-2014, 21:54
با سلام . بستگی داره !
بنده z500 با گارانتی سازگار خریدم . اومد جلوم بازش کرد یه جعبه بود که کلا دور و برش چسب با مارک سازگار زده شده بود . ظاهرا باز نشده بود . جعبه رو که باز کردیم توش جعبه ی لپ تاپ بود که ظاهرا اونم باز نشده بود .
------------------------------
هر دو مدل هم 48 وات ساعت هستند و آداپتر ها هم دقیقا یکی هستند .
---------------------------------
اگر کارکرده باشه که با چک نرم افزاری راحت می شه فهمید .
اگر هم که ویترینی باشه که موردی ایجاد نمی کنه . شاید بعضی دوستان خیلی حساس باشند دوست داشته باشن لپ تاپشون قبل از خرید آفتاب مهتاب ندیده ! باشه . شاید هم همراه لپ تاپ اشانتیون بدن که ورداشته باشنش .. البته اون موضوع کاملا مربوط به شرکت گارانتی هست و نمی شه گفت همه گارانتی ها همراه لپ تاپ اشانتیون می دن
aminkhan2014
20-08-2014, 22:15
پس همون Z510 رو میگیرم
اصلا از ظاهر G510 خوشم نمیاد
من گرینه اول را انتخاب کردم،البته کمی بهتر از مدل شما هست و خریدم،مدل من گرافیک 2G R7 265(توی بازار گرافیک 4G هم هست ولی با پردازنده4702)هست که از مدل شما قویتره و حدود10%ضعیفتتر از GT740،
پردازنده که 4700 هست که قویتره از Z هست،باطری قابل تعویض و قویترو کیفیت صفحه بهتر
در عوض وزن سنگین تر و قیافه معمولی تر(خودم قبلا میگفتم زشته ولی واقعا زشت هم نیست)و بک لایت هم نداره
نکته مهم که برای من نوعی مهم بود:Z510 با مشخصان مشابه باید 2.4 میخریدم ولی من این مدل را خردم 2میلیون(2میلیون و نه هزار تومن)یعنی 400 تومن صرفه جویی(حدود17%ارزنتر از Z510)...حالا خودتون تشخیص بدهین کدام مدل براتون بصرفه تر و مناسبترهست
ho3in2012
20-08-2014, 22:59
من گرینه اول را انتخاب کردم،البته کمی بهتر از مدل شما هست و خریدم،مدل من گرافیک 2G R7 265(توی بازار گرافیک 4G هم هست ولی با پردازنده4702)هست که از مدل شما قویتره و حدود10%ضعیفتتر از GT740،
پردازنده که 4700 هست که قویتره از Z هست،باطری قابل تعویض و قویترو کیفیت صفحه بهتر
در عوض وزن سنگین تر و قیافه معمولی تر(خودم قبلا میگفتم زشته ولی واقعا زشت هم نیست)و بک لایت هم نداره
نکته مهم که برای من نوعی مهم بود:Z510 با مشخصان مشابه باید 2.4 میخریدم ولی من این مدل را خردم 2میلیون(2میلیون و نه هزار تومن)یعنی 400 تومن صرفه جویی(حدود17%ارزنتر از Z510)...حالا خودتون تشخیص بدهین کدام مدل براتون بصرفه تر و مناسبترهست
دوست عزیز benchmark ها رو مقایسه کردم
هم cpu و هم gpu و همه چیز رو
تقریبا یکسان هست و همون طور که شما گفتید تقریبا کمی z510 ضعیفتره
ولی تفاوت سخت افزار ها اصلا در حدی نیست که بخوام بر اساس اون تصمیم بگیرم
مثلا بنچمارک سی پی یو z510 میشه 7287 و g510 هستش 7895
ولی مثلا جی پی یو z510 بنچمارکش 6.2/10 بهتره از g510 که هست 6/10
با توجه به این که الان قیمت این دو مدل هم نمیتونه دلیلی بر تصمیم گیری باشه
کدوم رو انتخاب کنم ؟
قیمت z510 مدل 8 گیگ رم 2/475
قیمت g510 با گرافیگ 4 گیگ 2/425
meamari2
21-08-2014, 01:28
یادتون باشه که سی پی یو 4700 مصرف برق بسیار بیشتری داره و سری قدیمی تر هست که باگ پورت usb 3 هم داره. بنابراین هم بیشتر داغ میکنه هم باتری کمتری بهتون میده
aminkhan2014
21-08-2014, 06:30
فعلا که واقعا من نه داغی ازش دیدم و نه باتری کمتر!!!!درضمن روی لپتاپهای قوی مثل N56JR ایسوس که البته HQ هست یا مثلا y510لنوو،یا برخی مدلهای سری گیمینگ msi.چرا کسی از اونها ایرادی نمیگیره؟اگه بخای کم مصرف و کم دما بخری که دیگه اصلا خرید MQ بصرفه نیست و باید رفت سراغ U....یک نرم افزار خوب هم برای تعینن دما و ..قسمتهای مختلف اگه میشه معرفی کنید، چرا اینکه بین فرکانس 2.2-3.2 برای 4702 و فرکانس2.4-3.4 برای4700 هست را نمیگید؟ اختلاف قیمت400هزارتومنی کمه؟
هارد دستگاه هم وسترن هست،فعلا!!!!بی صدا،بعدش خدا میدونه،باباطری 100%، وایفای روشن و روشنایی100% برای وبگردی من که تا 10% باطری، راحت 4ساعت باهاش وبگردی میکنم،با نور 50% راحت5 ساعت را جواب میده که فک نکنم z510 اصلا بتونه اینقدر جواب بده،درصورتیکه یکی از بچه های همین جا میگفت باطری سری G ضعیفه و باطری Z قویتره!!!!و درعوض یکی از بچه های دیگه که Gداشت دقیقا درست گفت
بنظرمن پول بابت گرافیک4 دادن؛علکیه و هیچ بنچمارکی هم از مدل 4 در اینترنت موجود نیست،چون افزایش حافظه گرافیک اصلا مهم نیست و مهم خود چیپ و..گرافیک هست که احتمالا با مدل2 فرقی نداره،دقیقا بین مدل 2G و 4G(البته با هارد SSHD)در G510 حدود330 تومن اختلاف قیمت بود که من 2G را انتخاب کردم ...مدلی که شما گفتید فکر کنم SSHDنداره،اگه داشته باشه با این قیمت بصرفه هست...مدل شما 8570 گرافیکش در کانفیگهای G510ضعیفترینه،(البته من مدل 4G را فقط در گرایک R7 دیدم و بس!!!)لااقل اگه میخایید Gبخرید،بگردید با گرافیک 8750 یا R7 بخرید
bahar1400
21-08-2014, 08:45
فعلا که واقعا من نه داغی ازش دیدم و نه باتری کمتر!!!!درضمن روی لپتاپهای قوی مثل N56JR ایسوس که البته HQ هست یا مثلا y510لنوو،یا برخی مدلهای سری گیمینگ msi.چرا کسی از اونها ایرادی نمیگیره؟اگه بخای کم مصرف و کم دما بخری که دیگه اصلا خرید MQ بصرفه نیست و باید رفت سراغ U....یک نرم افزار خوب هم برای تعینن دما و ..قسمتهای مختلف اگه میشه معرفی کنید، چرا اینکه بین فرکانس 2.2-3.2 برای 4702 و فرکانس2.4-3.4 برای4700 هست را نمیگید؟ اختلاف قیمت400هزارتومنی کمه؟
هارد دستگاه هم وسترن هست،فعلا!!!!بی صدا،بعدش خدا میدونه،باباطری 100%، وایفای روشن و روشنایی100% برای وبگردی من که تا 10% باطری، راحت 4ساعت باهاش وبگردی میکنم،با نور 50% راحت5 ساعت را جواب میده که فک نکنم z510 اصلا بتونه اینقدر جواب بده،درصورتیکه یکی از بچه های همین جا میگفت باطری سری G ضعیفه و باطری Z قویتره!!!!و درعوض یکی از بچه های دیگه که Gداشت دقیقا درست گفت
بنظرمن پول بابت گرافیک4 دادن؛علکیه و هیچ بنچمارکی هم از مدل 4 در اینترنت موجود نیست،چون افزایش حافظه گرافیک اصلا مهم نیست و مهم خود چیپ و..گرافیک هست که احتمالا با مدل2 فرقی نداره،دقیقا بین مدل 2G و 4G(البته با هارد SSHD)در G510 حدود330 تومن اختلاف قیمت بود که من 2G را انتخاب کردم ...مدلی که شما گفتید فکر کنم SSHDنداره،اگه داشته باشه با این قیمت بصرفه هست...مدل شما 8570 گرافیکش در کانفیگهای G510ضعیفترینه،(البته من مدل 4G را فقط در گرایک R7 دیدم و بس!!!)لااقل اگه میخایید Gبخرید،بگردید با گرافیک 8750 یا R7 بخرید
از توضیحاتتون ممنون ، میشه بفرمایید کیفیت ساخت به خصصوص دی وی دی رام دستگاهتون به چه صورته چون چند چادیدم گفته بودن دی وی دی رام لق میزنه واینکه کیبورد باکمی فشار فرو میره ، ضمنا یک سوال الان گوشی های جدید ظرفیت باتریشون 2500 میلی آمپرهست ، آیا درسته که برای g510 این میزان 2200 میلی آمپره؟؟!! دردراز مدت تاثیرنداره؟
بازم ممنون
mehrdad123
21-08-2014, 09:53
سلام
اقا من درایور صدا رو از رو دی وی دی خود لبتاپ نصب کردم ولی احساس میکنم صدا یجوریه:n02:در ضمن نرم افزار دالبی هم همراهش نصب نشد از کجا میتونم دانلودش کنم؟
nazparvar.oveis
21-08-2014, 12:26
سلام
اقا من درایور صدا رو از رو دی وی دی خود لبتاپ نصب کردم ولی احساس میکنم صدا یجوریه:n02:در ضمن نرم افزار دالبی هم همراهش نصب نشد از کجا میتونم دانلودش کنم؟
نرم افزار دالبی که توی پوشه C:\Program Files\Dolby Digital Plusl می باشد !
در مورد صدا هم که یکی از بلندگو ها که به نظرم سمت راست باشه صدا بلند تر از بلندگوی دیگه هست !! که موقع گوش دادن به آهنگ با نرم افزار km player درستش کردم !
mehrdad123
21-08-2014, 13:18
نرم افزار دالبی که توی پوشه C:\Program Files\Dolby Digital Plusl می باشد !
در مورد صدا هم که یکی از بلندگو ها که به نظرم سمت راست باشه صدا بلند تر از بلندگوی دیگه هست !! که موقع گوش دادن به آهنگ با نرم افزار km player درستش کردم !
ماله من خودش نصب نشده بود رفتم دستی نصب کنم DolbyHomeTheater نصب نشد اما DolbyAdvancedAudio نصب شد احتمالا از درایورشه راستی چرا نسخه روی سایت از نسخه رو dvd قدیمیتره؟
aminkhan2014
21-08-2014, 14:10
از توضیحاتتون ممنون ، میشه بفرمایید کیفیت ساخت به خصصوص دی وی دی رام دستگاهتون به چه صورته چون چند چادیدم گفته بودن دی وی دی رام لق میزنه واینکه کیبورد باکمی فشار فرو میره ، ضمنا یک سوال الان گوشی های جدید ظرفیت باتریشون 2500 میلی آمپرهست ، آیا درسته که برای g510 این میزان 2200 میلی آمپره؟؟!! دردراز مدت تاثیرنداره؟
بازم ممنون
فعلا که ظاهرا خوبه،کیبورد هم مشکلی نداشتم و بنظرم خوبه....ارتباط گوشی با لپت تاپ را متوجه نشدم،گوشی سیستم عامل و کاربردش چیز دیگه هست و لپ تاپ چیز دیگه!!!!نگاه کردم باطری یکجاییش زده 4100 میلی آمپرساعت،یکجا هم زده 4400 و ساخت کره...
bahar1400
21-08-2014, 14:45
فعلا که ظاهرا خوبه،کیبورد هم مشکلی نداشتم و بنظرم خوبه....ارتباط گوشی با لپت تاپ را متوجه نشدم،گوشی سیستم عامل و کاربردش چیز دیگه هست و لپ تاپ چیز دیگه!!!!نگاه کردم باطری یکجاییش زده 4100 میلی آمپرساعت،یکجا هم زده 4400 و ساخت کره...
ممنون از راهنماییتون آخه تا اونجا که میدونم لنوو از لحاظ کیفیت قطعاتی که به کار میبره به ترتیب مرغوبیت وعمر مفید به این صورته که ،thinkpad باکاربری اداری صنعتی اول وبعد از اون سری ideapad مثل همین z510 وسری essential که g510 هم از این خانواده هست در رده آخر کیفی قرار می گیرن(منظور این نیست که بی کیفیته ، کیفیت ساخت کمتری نسبت به بقیه داره) ، بنده بیشتر سوالم از این بابت بود که کیفیت ساختش چقدر با z510 اختلاف داره، ضمنا منظورم از باتری همینجور که جنابعالی فرمایش کردین اینه که جای تعجب داره گوشی که کاربرد با مصرف پایین تری داره در مقابل لپ تاپ با این حجم کار باتری گوشی مثلا 2500 میلی آمپری اما این جور که من در سایتهای فروش دیدم زده بودن 2200 میلی آمپر ، که البته بنا به گفته شما اونا اشتباه زدن
بازم ممنون
aminkhan2014
21-08-2014, 15:02
اگه خواستید عکس باتری را بگذارم
اگه بخایید واقعی نکاه کنید؛همین سری Z هم ایرادات عجیب و غریبی داشته که بعضی از بچه ها گفتند و سری G هم مسلماعاری از خطا نیست و حتما ایراد داره،من دقیقا توی یکی از مغازه های یک مورد مرجوعی Z510 دیدم که طرف میگفت موقع اجرای نرم افزار و پحتی خش فیلم هم یک دفعه،برنامه و فیلم قطع میشه و میگفت اشکال شاید از گرافیکش هست که سوییچ میکنه(من خودم درست متوجه نشدم ولی تونست لپ تاپش را با یک Z نو دیگه تعویض کنه)
دقیقا مشابه همین باتری در سایت مرجه نوت بوک چک
مدلی که من خریدم حالا راحت 1.980 هم گیر میاد!!!!
شما میتونید نمونه اش را توی مغازه ها ببنید،بنظرمن که نسبت به اختلاف قیمت اصلا برتری خاصی نداره!!!!
bahar1400
21-08-2014, 15:44
اگه خواستید عکس باتری را بگذارم
اگه بخایید واقعی نکاه کنید؛همین سری Z هم ایرادات عجیب و غریبی داشته که بعضی از بچه ها گفتند و سری G هم مسلماعاری از خطا نیست و حتما ایراد داره،من دقیقا توی یکی از مغازه های یک مورد مرجوعی Z510 دیدم که طرف میگفت موقع اجرای نرم افزار و پحتی خش فیلم هم یک دفعه،برنامه و فیلم قطع میشه و میگفت اشکال شاید از گرافیکش هست که سوییچ میکنه(من خودم درست متوجه نشدم ولی تونست لپ تاپش را با یک Z نو دیگه تعویض کنه)
دقیقا مشابه همین باتری در سایت مرجه نوت بوک چک
مدلی که من خریدم حالا راحت 1.980 هم گیر میاد!!!!
شما میتونید نمونه اش را توی مغازه ها ببنید،بنظرمن که نسبت به اختلاف قیمت اصلا برتری خاصی نداره!!!!
دوست عزیز از اطلاعات وعکس هایی که گذاشتید ممنون ، همونطور که عرض کردم شما درست می فرمایید متاسفانه اطلاعات درباره باتری g510 ناقصه البته از حق نگذریم تعداد کسانی هم که z510 دارن خیلی بیشتر از g510 است توی همین انجمن تاپیک g510 اصلا فعالیتی نداره ای کاش عزیزانی که این لپ تاپو دارن بیشتر تجربیاتشونو می گذاشتن ، ببخشید که من زیاد سوال می پرسم به نظر شما دوستان از بین کانفیگهای زیر کدوم ارجحیت داره
z510
cpu:i5 4200m
ram : 6gig
hard : 1t
vga:gt740
قیمت:2.070
1سال گارانتی
==========
g510
cpu:i7 4700 mq
ram:6gig
vga:4GIG 8750
hard 1t
قیمت :2.120
با دوسال گارانتی
آیا سی پیو i7 4700 می تونه به کمک گرافیک بیاد وتوانشو بیشتر از gt 740 موجود در z510 بکنه
خیلی ممنون از همه دوستان
aminkhan2014
21-08-2014, 16:04
دوست عزیز از اطلاعات وعکس هایی که گذاشتید ممنون ، همونطور که عرض کردم شما درست می فرمایید متاسفانه اطلاعات درباره باتری g510 ناقصه البته از حق نگذریم تعداد کسانی هم که z510 دارن خیلی بیشتر از g510 است توی همین انجمن تاپیک g510 اصلا فعالیتی نداره ای کاش عزیزانی که این لپ تاپو دارن بیشتر تجربیاتشونو می گذاشتن ، ببخشید که من زیاد سوال می پرسم به نظر شما دوستان از بین کانفیگهای زیر کدوم ارجحیت داره
z510
1سال گارانتی
==========
g510
hard 1t
با دوسال گارانتی
آیا سی پیو i7 4700 می تونه به کمک گرافیک بیاد وتوانشو بیشتر از gt 740 موجود در z510 بکنه
خیلی ممنون از همه دوستان
G قیمت گرون بهت دادن من مدل با 8 G رم و همین پردازنده و گرافیک 2G R7 (قویتر ازاین مدله)خریدم 2میلیون با گارانتی یکساله حالا 20 تومن هم ارزون شده..قبلا هم گفتم پول بابت گرافیک 4 به گفته اکثریت علکیه،چون در اکثر کاربری ها زیاد فرقی با 2 نداره..اگه همین 2 مدل هست با این قیمت شما، من Z را ترجیح میدهم وگرنه توی بازار واقعی با مدلهایی که من دیدم G به قیمت 1.980 گیر میارم ...اگه مرجعت دیجی کالا هست که از همه جا دندون گرد تره...کدام شهر هستین؟
bahar1400
21-08-2014, 16:19
G قیمت گرون بهت دادن من مدل با 8 G رم و همین پردازنده و گرافیک 2G R7 (قویتر ازاین مدله)خریدم 2میلیون با گارانتی یکساله حالا 20 تومن هم ارزون شده..قبلا هم گفتم پول بابت گرافیک 4 به گفته اکثریت علکیه،چون در اکثر کاربری ها زیاد فرقی با 2 نداره..اگه همین 2 مدل هست با این قیمت شما، من Z را ترجیح میدهم وگرنه توی بازار واقعی با مدلهایی که من دیدم G به قیمت 1.980 گیر میارم ...اگه مرجعت دیجی کالا هست که از همه جا دندون گرد تره...کدام شهر هستین؟
حقیقتش ظاهر g510 نسبت به مدلهای مشابه خیلی ساده میاد ، بنده حدود 10 دقیقه باهاش کار کردم اصلا تمام سطحش لکه گرفته بود نمیدونم دست چرب روش بوده یا کلا لکه خیلی میگره ، حالا کاری به سایزش ندارم (یاده لپ تاپای قدیمی که ضخامت زیاد داشتن افتادم) گوشه سمت راست بین دولبه کیبورد ودکمه پاور یکم فشاردادم احساس کردم بیشتر فشار بدم فرومیره ، نمیدونم طبیعیه یا این مدل اینجوری بوده ، فروشنده هم میگفت کیفیت ساخت میخوای یا ایسوز بگیر یا اچ پی که من کاری به حرفش ندارم این قیمته اهواز هست البته با گارانتی دوساله ، ضمنا سی پیو g که گفتم i7 هستا شاید به خاطراینه اختلاف قیمت، خیلی ممنون
ho3in2012
21-08-2014, 16:41
من z510 رو خریدم امروز
روش ویندوز 8.1 نصب کردم و درایور هاشو هم از خود سایت لنوو دانلود کردم
فعلا که هیچ مشکلی باهاش نداشتم
برای تست هم بازی watch dogs رو نصب کردم بدون هیچ لگی آورد بالا
در کل من که از خریدم راضیم
و به نظرم انتخاب بین z510 و g510 کاملا سلیقه ای هست
meamari2
21-08-2014, 16:54
من واچ داگز رو که بازی میکنم دمای cpu میره حداکثر تا 80 . گرافیک هم 70 میشه . نمیدونم ضرر داره یا نه . مال بقیه هم به همین دما میرسه ؟
oOomid.M
21-08-2014, 17:18
من واچ داگز رو که بازی میکنم دمای cpu میره حداکثر تا 80 . گرافیک هم 70 میشه . نمیدونم ضرر داره یا نه . مال بقیه هم به همین دما میرسه ؟
سلام
برای بازی کردن 80 طبیعیه و بالاتر هم میتونه بره اما خوب در دراز مدت ضرر داره
خیلی ممنون از همه دوستان
تا جایی که من میدونم cpu ربطی به کارت گرافیک جانبی نداره
بعضی از پردازشها فقط از cpu و بعضی از گرافیک استفاده میکنن. اگه منظور نرم افزارهای گرافیک باشه مثلا مبدلهای ویدیو ، انتخاب بر عهده خودمون هست که از گرافیک استفاده کنیم یا cpu
( در کار گرافیکی، سرعت یک کارت گرافیک خوب یا متوسط بیشتر از بهترین cpu هاست! و پیشنهاد میشه )
در بازی ها هم ( که با کارت گرافیک جانبی انجام میشن ) گرافیک و cpu کار خودشون رو مجزا انجام میدن و معمولا گرافیک کم میاره نه cpu .
در کل برای cpu زیاد حساس نباشین ، فعلا خیلی از کاربردها نیازی به i7 ندارن که بگیم سرعتش دو برابره i5 باشه ! من با i5 هیچوقت برنامه و بازی ها رو ندیدم بیشتر از 50 درصد استفاده کنه.
کندی سیستمها هم بیشتر بخاطر هارد هست و البته تنظیمات پاور آپشن.
حقیقتش ظاهر g510 نسبت به مدلهای مشابه خیلی ساده میاد ، بنده حدود 10 دقیقه باهاش کار کردم اصلا تمام سطحش لکه گرفته بود نمیدونم دست چرب روش بوده یا کلا لکه خیلی میگره ، حالا کاری به سایزش ندارم (یاده لپ تاپای قدیمی که ضخامت زیاد داشتن افتادم) گوشه سمت راست بین دولبه کیبورد ودکمه پاور یکم فشاردادم احساس کردم بیشتر فشار بدم فرومیره ، نمیدونم طبیعیه یا این مدل اینجوری بوده ، فروشنده هم میگفت کیفیت ساخت میخوای یا ایسوز بگیر یا اچ پی که من کاری به حرفش ندارم این قیمته اهواز هست البته با گارانتی دوساله ، ضمنا سی پیو g که گفتم i7 هستا شاید به خاطراینه اختلاف قیمت، خیلی ممنون
دوست عزیز منم موقع خرید خیلی این دو مدل و مقایسه کردم
اینکه کیفیت ساخت z510 بالاتر از g510 هست که دیگه واااااااضحه(اون مشکلاتی که میفرمایید تو g بود و منم دیدم ولی z خیلی بهتره...)
حدود نصف روز با g510 .فتوشاپ 6 کار کردم ....با اینکه ویندوز تازه بود و درایورا کامل نصب شده بود...ولی هی از برنامه خارج میشد...ولی z510 اوووووف نمیگه و خیلی روانتره تو فتوشاپ و اتوکد و تری دی مکس
اینارو نمیگم که بنا رو بذارین رو حرفای من و فردا روزی اگه z510 گرفتین و خوشتون نیومد منو نفرین کنین...فقط میگم یعنی امروزه روزهیچ دستگاهی بی عیب نیس...اینکه بعضی دوستان میان میگن z510 خوب نیست و فلان....
و پیشنهاد میکنم به صفحه مات z510 هم توجه کنین...اوایل فک میکردم اشتباه کردم که صفحه نمایش و به زیبایی و سخت افزار خوب فروختم ولی با درست کردن تنظیمات گرافیک اینتل ...میتونم بگم چیزی از براقها کم نداره
امیدوارم بهترین انتخابو داشته باشین
z510
1سال گارانتی
==========
g510
hard 1t
با دوسال گارانتی
خیلی ممنون از همه دوستان
اینم بگم که i5 و i7 بعضی ها فک میکنن تفاوت کمی دارن ولی اینطوری نیس...2هسته کجا و 4 هسته کجا!!!!
اگه قدرت براتون مهمه و میتونین هزینه بیشتری بکنین ...خوبه که z510 مدل i7 رو یه سبک سنگینی بکنین
amir_t6262
22-08-2014, 21:02
اینم بگم که i5 و i7 بعضی ها فک میکنن تفاوت کمی دارن ولی اینطوری نیس...2هسته کجا و 4 هسته کجا!!!!
اگه قدرت براتون مهمه و میتونین هزینه بیشتری بکنین ...خوبه که z510 مدل i7 رو یه سبک سنگینی بکنین
دقیقا. مقایسه این دو cpu را در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتوانید ببینید.
Masoodegh
23-08-2014, 10:17
میخاستم با هات اسپوت شیلترشکن شیر بدم رو گوشیم ولی کار نمیکنه! هات اسپوت نداره!؟
bahar1400
23-08-2014, 13:01
درادامه توضیحات مفیدتون باید عرض کنم ، از مزایای دیگر4700 i7 وجود 6 مگابایت کش درلایه سوم همراه با 4 هسته مجازی به اضافه 4 هسته فیزیکی (یعنی درمجموع هشت هسته) هست که حدود دوبرابر قدرت پردازشی نسبت به I5 4200 داره ،فقط نکته بسیار مهمی که اغلب ناگفته باقی می مونه مصرف بالای i7 هست دوستانی که از باتریشون انتظاربالایی دارن باید بدونن قدرت پردازشی بیشتر یعنی مصرف برق بیشتر وشارژ پایین تر ، ضمنا این مسئله روهم باید تاکید کرد که داغ کردن i7 4700 بیشتر خواهد بود پس نیاز به محیط خنک تر ویاکول پد بیشتر هست البته دراخر اینو بگم که کسانی که کارای محاسباتی سنگین نمی کنن ، سی پیو i5 براشون بسیار مناسب وکافی هست
bahar1400
23-08-2014, 13:09
دوستان این درسته که گرافیک z510 نوع 64 بیت هست ؟؟ (gt740 64 bit memory bus)
amir_t6262
23-08-2014, 13:42
دوستان این درسته که گرافیک z510 نوع 64 بیت هست ؟؟ (gt740 64 bit memory bus)
برای من که 64 بیتی است.
درادامه توضیحات مفیدتون باید عرض کنم ، از مزایای دیگر4700 i7 وجود 6 مگابایت کش درلایه سوم همراه با 4 هسته مجازی به اضافه 4 هسته فیزیکی (یعنی درمجموع هشت هسته) هست که حدود دوبرابر قدرت پردازشی نسبت به I5 4200 داره ،فقط نکته بسیار مهمی که اغلب ناگفته باقی می مونه مصرف بالای i7 هست دوستانی که از باتریشون انتظاربالایی دارن باید بدونن قدرت پردازشی بیشتر یعنی مصرف برق بیشتر وشارژ پایین تر ، ضمنا این مسئله روهم باید تاکید کرد که داغ کردن i7 4700 بیشتر خواهد بود پس نیاز به محیط خنک تر ویاکول پد بیشتر هست البته دراخر اینو بگم که کسانی که کارای محاسباتی سنگین نمی کنن ، سی پیو i5 براشون بسیار مناسب وکافی هست
در مورد داغ کردن I7
z510 من بعد از 2 ساعت کار با اتوکد (تو گرمای زیاد هوا) 44 درجه بود...و فقط وقتی میخوام رندر بگیرم چند لحظه میره تا 75 و باز میاد پایین...کلا رو 48 و 49 درجه میمونه
بنظرم خییییییییییییلی خوبه
دوستام اکثرا i5 دارن (hp-dell-asus) تو این لپ تاپ ها عملا داغ شدن و لمس کردم (مثلا بعد 3 ساعت اتوکد) افتضاح هاااااااا....دیگه نمیشه دست زد بهش
این درجه پایین Z510 هم بخاطر CPU قدرتمند و کم مصرف هسول هستش
bahar1400
23-08-2014, 14:24
در مورد داغ کردن I7
z510 من بعد از 2 ساعت کار با اتوکد (تو گرمای زیاد هوا) 44 درجه بود...و فقط وقتی میخوام رندر بگیرم چند لحظه میره تا 75 و باز میاد پایین...کلا رو 48 و 49 درجه میمونه
بنظرم خییییییییییییلی خوبه
دوستام اکثرا i5 دارن (hp-dell-asus) تو این لپ تاپ ها عملا داغ شدن و لمس کردم (مثلا بعد 3 ساعت اتوکد) افتضاح هاااااااا....دیگه نمیشه دست زد بهش
این درجه پایین Z510 هم بخاطر CPU قدرتمند و کم مصرف هسول هستش
باتشکر از شما دوست عزیز، گرم شدن لپ تاپ ها از عوامل مختلفی سرچشمه میگیره از جمله دمای محیط ، نوع کیس(که به عنوان مثال سطوح فلزی رسانای گرماهستن وبیشتر گرمارو نشون میده ولی پلاستیکی ها کمتر بروز میکنه)، نحوه تهویه لپ تاپ (از کنار ویا زیر لپتاپ)حتی فاصله لپ تاپ از سطح زمین وسایر عوامل ، به همین دلیل درهنگام مقایسه بهتره شرایط مقایسه هم ذکر بشه،
سی پیو های هسول همونطور که میدونید در دونوع u ,m عرضه میشن که سری ultra مشخصا شارژبیشتر باتری ودرنتیجه توان کمتری داره ، با فرض اینکه هردو سی پیو i5 و i7 از سری m باشن توجه بفرمایید که 4702mq که در لپ تاپ z510 استفاده شده با 37 وات توان مصرفی کمتر از سیپیو 4700mq در لپ تاپ g510 هست که می تونه دلیل برکمتر گرم شدن z510 باشه ولی خوب باز هردو طبق مشخصاتی که سازنده داده گرمتر از i5 میشن ، بنده فکر می کنم گرمای کمتر z510 اول به دلیل گرافیک جی فورس هست ودوم سری 64 بیته گرافیکشه ،که در مقابل لپ تاپ ها hp450 ,g510 از پردازنده گرافیکی amd ورابط حافظه 128 بیتی استفاده می کنن که هنگام کارهای گرافیکی گرمای بیشتری تولید می کنه که این مسئله هم شاید عیب نباشه شما اگر گرافیک انبورد هم استفاده کنید گرمای دستگاه کمتر میشه ولی خوب دیگه انتظار کارسنگین نباید داشته باشید
mehrdad123
23-08-2014, 19:01
دوستان حالا که این لبتاب کلیدی برای عقب و جلو کردن آهنگ نداره میتونیم خودمون کلیدی براش تعریف کنیم با استفاده از کلید Fn؟
meamari2
23-08-2014, 19:25
km player و اکثر پلیرها خودشون کلید های تعریف شده دارن . مثلا کلید جهت نما .
saeidscorp
31-08-2014, 10:14
نه ، بزارید اینطور توضیح بدم:
واسه کارای معمولی با نور معمولی : 2.5 ساعت
واسه کارای معمولی با نور پایین : نزدیک به 3 ساعت یا یه کم بیشتر ( بستگی به نوع کار داره )
واسه کارای سبک با نور پایین هم که حدودا 3.5 ساعت یا یه کم بیشتر
یا اصلا این کار شدنیه ؟
سلام دوست عزیز
اون هفت ساعت مربوط به حالت آماده به کار(idle) هست
ینی لپ تاپ روشن باشه برنامه ای هم اجرا نباشه کاری هم باهاش نکنی
saeidscorp
31-08-2014, 10:48
من یه دغدغه پیدا کردم...
هر جا میرم قیمت کنم یا تست کنم بخرم بهم میگن اچ پی نخر
هر جای کرمان همین مساله هس
یا میخوان لنوو قالب کنن یا اسوس
دلیلشونم اینه که اچ پی کیفیت نداره و گارانتی درست و درمونی نداره و خرابیش هم زیاده
من قصد خرید hp probook 450 g1 f7x62es دارم اما از شنیدن این حرف ها دودل شدم...
درمورد صفحه نمایش چی؟ این که slim هس مشکلی درست نمیکنه؟
من یه دغدغه پیدا کردم...
هر جا میرم قیمت کنم یا تست کنم بخرم بهم میگن اچ پی نخر
هر جای کرمان همین مساله هس
یا میخوان لنوو قالب کنن یا اسوس
دلیلشونم اینه که اچ پی کیفیت نداره و گارانتی درست و درمونی نداره و خرابیش هم زیاده
من قصد خرید hp probook 450 g1 f7x62es دارم اما از شنیدن این حرف ها دودل شدم...
درمورد صفحه نمایش چی؟ این که slim هس مشکلی درست نمیکنه؟
دوست عزیز اینجا کلوپ lenovo هستش ..سوال خودت رو توی کلوپ hp بپرس..... hp هم به درد نمیخوره ...lenovo عالی هستش ...
سلام خدمت همه ی دوستان
شرمنده مدلم کمی متفاوته ولی چون شبیه این مدل لپ تاپه فکر کنم تنظیماتشون مثل هم باشه تقریبا
n50-70 رو خریدم / صفحه نمایشش قابل تحمله/ به نظرم نسبت به قیمتش و سخت افزاری که داره خوبه.
فقط چند تا سوال واسم قبل و بعد از نصب ویندوز پیش اومده.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
1- رزولیشن صفحه بعضی جاها خیلی بده مثل پنجره ی نصب نرم افزار ها/ نمنونش رو پایین گذاشتم پنجره ی دیوایس منیجر خیلی بی کیفیته و صفحه ی کناریش درسته.(فکر کنم یه جایی خوندم چون صفحش فول اچ دیه و بعضی پنجره ها باهاش سازگار نیستن عادیه واقعا همینطوریه یا یه جای کار ایراد داره)؟
2- متاسفانه جایی رو نمیتونم پیدا کنم که نوشته باشه گرافیک 4 گیگه / من بقیه لپ تاپ ها وقتی به قیمت screen resolutionشون میرفتم قشنگ مینوشت مثلا 2 گیگ dedicated و 2 گیگ شیر ولی در مورد این لپ تاپ که گرافیکش 4گیگه و 2 گیگ هم شیر میشه اینجوری نمینویسه / در ضمن درایور ها رو هم از هر دو گرافیک و درست نصب کردم / البته بگم اولین باره لپ تاپ دو گرافیکه از ترکیبی از Nvidia و اینتل میرسه دستم / لپ تاپای دیگه که دیدم Amd/Intel بوده. میخواستم ببینم یه جای کار ایراد داره یا اینکه کلا باید اینجوری نشون بده /(در ضمن با نرم افزار های نشون دهنده مشخصات دیدم نوشته اینتلم 2گیگ مموری داره و nvidia هم دو گیگ)
3- تنظیمات بایوسش خیلی زیاده / اگه یکی از دوستان به طور خلاصه بگن که کدوم گزینه ها رو بهتره فعال یا غیر فعال یا روی چیز دیگه ای بزارم بهتره ممنون میشم.
4- اما مهم ترین مشکلم اینه که ویندوز رو میخواستم از فلش نصب کنم موقع بوت از روی یو اس بی همون اول خاموش میکرد / گفتم شاید فلشم چون ضعیفه اینجوریه / واسه همین یه فلش دیگه رو لینوکس روش ریختم ولی اونم موقع بوت نوشت که نمیتونه فایلای سیستمی رو پیدا کنه / ممنون میشم بگین مشکل از کجاست
در ضمن بایوس رو هم آپدیت کردم ولی فایده ای نداشت.
پیشاپیش تشکر:n16:
meamari2
31-08-2014, 14:12
ویندوزتون 32 بیت نیست ؟ اگر سی و دو بیت باشه حداکثر 4 گیگ رم رو میشناسه.
برای اون مشکل هم برید تو دیسپلی قسمت easy to read رو روی medium بزازید شاید بهتر بشه.
Public Enemy
31-08-2014, 14:51
سلام خدمت همه ی دوستان
شرمنده مدلم کمی متفاوته ولی چون شبیه این مدل لپ تاپه فکر کنم تنظیماتشون مثل هم باشه تقریبا
n50-70 رو خریدم / صفحه نمایشش قابل تحمله/ به نظرم نسبت به قیمتش و سخت افزاری که داره خوبه.
فقط چند تا سوال واسم قبل و بعد از نصب ویندوز پیش اومده.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
1- رزولیشن صفحه بعضی جاها خیلی بده مثل پنجره ی نصب نرم افزار ها/ نمنونش رو پایین گذاشتم پنجره ی دیوایس منیجر خیلی بی کیفیته و صفحه ی کناریش درسته.(فکر کنم یه جایی خوندم چون صفحش فول اچ دیه و بعضی پنجره ها باهاش سازگار نیستن عادیه واقعا همینطوریه یا یه جای کار ایراد داره)؟
2- متاسفانه جایی رو نمیتونم پیدا کنم که نوشته باشه گرافیک 4 گیگه / من بقیه لپ تاپ ها وقتی به قیمت screen resolutionشون میرفتم قشنگ مینوشت مثلا 2 گیگ dedicated و 2 گیگ شیر ولی در مورد این لپ تاپ که گرافیکش 4گیگه و 2 گیگ هم شیر میشه اینجوری نمینویسه / در ضمن درایور ها رو هم از هر دو گرافیک و درست نصب کردم / البته بگم اولین باره لپ تاپ دو گرافیکه از ترکیبی از Nvidia و اینتل میرسه دستم / لپ تاپای دیگه که دیدم Amd/Intel بوده. میخواستم ببینم یه جای کار ایراد داره یا اینکه کلا باید اینجوری نشون بده /(در ضمن با نرم افزار های نشون دهنده مشخصات دیدم نوشته اینتلم 2گیگ مموری داره و nvidia هم دو گیگ)
3- تنظیمات بایوسش خیلی زیاده / اگه یکی از دوستان به طور خلاصه بگن که کدوم گزینه ها رو بهتره فعال یا غیر فعال یا روی چیز دیگه ای بزارم بهتره ممنون میشم.
4- اما مهم ترین مشکلم اینه که ویندوز رو میخواستم از فلش نصب کنم موقع بوت از روی یو اس بی همون اول خاموش میکرد / گفتم شاید فلشم چون ضعیفه اینجوریه / واسه همین یه فلش دیگه رو لینوکس روش ریختم ولی اونم موقع بوت نوشت که نمیتونه فایلای سیستمی رو پیدا کنه / ممنون میشم بگین مشکل از کجاست
در ضمن بایوس رو هم آپدیت کردم ولی فایده ای نداشت.
پیشاپیش تشکر:n16:
دوست عزیز یه تاپیک تو قسمت مشکلات نرم افزاری / درایور ها ایجاد کنین تا به مشکلاتتون پاسخ داده بشه
با تشکر
سلام.
کسی که اهل بازی نیست و کار گرافیکی نداره نیاز هست که درایور کارت گرافیک جی فورس رو نصب کنه؟اگه نصب نکنه مشکلی نداره؟
ممنون
meamari2
02-09-2014, 22:08
همش 300 مگ هست ها ..!
فک نمیکنم به مشکلی بر بخورید. ولی ممکنه تو بخش کردن یه فیلم فول اچدی و انجام همزمان چند کار دیگه لگ بزنه.
mehrdad123
02-09-2014, 22:35
سلام.
کسی که اهل بازی نیست و کار گرافیکی نداره نیاز هست که درایور کارت گرافیک جی فورس رو نصب کنه؟اگه نصب نکنه مشکلی نداره؟
ممنون
خب وقتی کارت گرافیک هست چرا نصب نکنید؟
اگه واقعا نیاز نداشتید میتونید یه لبتاپ بدون کارت گرافیک اختصاصی بخرید ارزون تر هم در میومد
سلام من میخوام lenovo i5 رو بخرم به نظر شما قیمتش با هارد هیبریدی الان چنده؟
میشه فاکتورایی که موقع خرید باید دقت کنم رو بگین؟
درضمن میشه بهشون بگم خودشون همونجا ویندوز نصب کنن؟
اگه آره بگم ویندوز 8 نصب کنن؟
موقع تستش به چیا دقت کنم؟
ممنون میشم جواب اینارو بدین چون نهایتا تا فردا میرم میخرم:n16:
ممنون میشم جواب اینارو بدین چون نهایتا تا فردا میرم میخرم:n16:\
یه 200 تا 250 اختلاف داره ...ولی سعی کن ssd دار بخری ....من توی 2 ماه گدشته یه lenovo خریدم z510-d یه acer aspire v7 582pg .... ایسر ssd داره 9 ثانیه از وقتی دکمه پاور و میزنی میاد بالا ویندوز ولی لنوو نداره خیلی طول میکشه ..خودم قبل از اینکه بخرم میگفتم مگه حالا چه قدر تاثیر داره ولی الان تاثیرش و دیدم ...ولی لنوو از چیزهای دیگه اش سرتره .....با اینکه ایسر و گرون تر خریدم.....بله رایگان هم ویندوز نصب میکنن همشون اگه دندون گرد نباشن.....ویندوز 8.1pro ...... دقت کن حتما پولم لنوو باشه ...یه برچسب سیاه روی درش که کنده بشه معلومه ........هیچ خط و خشی روش نباشه مخصوصا lcd ...از توی bios به کانفینگ هم دقت کن
\
یه 200 تا 250 اختلاف داره ...ولی سعی کن ssd دار بخری ....من توی 2 ماه گدشته یه lenovo خریدم z510-d یه acer aspire v7 582pg .... ایسر ssd داره 9 ثانیه از وقتی دکمه پاور و میزنی میاد بالا ویندوز ولی لنوو نداره خیلی طول میکشه ..خودم قبل از اینکه بخرم میگفتم مگه حالا چه قدر تاثیر داره ولی الان تاثیرش و دیدم ...ولی لنوو از چیزهای دیگه اش سرتره .....با اینکه ایسر و گرون تر خریدم.....بله رایگان هم ویندوز نصب میکنن همشون اگه دندون گرد نباشن.....ویندوز 8.1pro ...... دقت کن حتما پولم لنوو باشه ...یه برچسب سیاه روی درش که کنده بشه معلومه ........هیچ خط و خشی روش نباشه مخصوصا lcd ...از توی bios به کانفینگ هم دقت کن
چطور از روی بایوس کانفیگ رو ببینم؟
اینجا یه دونه زده باتری 6 سلولی میشه نظرتونو درموردش بگین؟
mehrdad123
03-09-2014, 13:08
سلام
دوستان در حالت conversation mode اگه لپتاپ خاموش باشه و شارژر بهش وصل بشه به باتری اسیب میرسونه؟در این حالت ایا برق هم مصرف میشه ؟
چطور از روی بایوس کانفیگ رو ببینم؟
اینجا یه دونه زده باتری 6 سلولی میشه نظرتونو درموردش بگین؟
وقتی روشن کردی چند بار f2 بزنید ...یا fn+f2 .... انجا مدل cpu ,ram hard ,ssd مشخص میشه ...از فروشنده بخواه نشون بده کانفینگ
کجا ؟ لینک بزار .....z510 ها همه 6 سلولی هستن 4 مدل z510 هست ....Z510-A.Z510-B,Z510-C,Z510-D ....که بالاترینش Z510-D هستش که :
CPU : i7-4702mq
ram : 8g
hdd: 1 t
با ssd هم بخوای رو همشون پیدا میشه که باید بگردی ببینی با ssdکجا دارن
amir_t6262
03-09-2014, 14:09
سلام
دوستان در حالت conversation mode اگه لپتاپ خاموش باشه و شارژر بهش وصل بشه به باتری اسیب میرسونه؟در این حالت ایا برق هم مصرف میشه ؟
وقتی لپ تاپ خاموش باشه که دیگه این حالت کار نمیکنه.
در نتیجه باتری شارژ کامل میشه و بعد از شارژ کامل، دیگه شارژ نمیشه.
هیچ آسیبی هم به دستگاه نمیرسه. مثل حالت عادی است که شما میخواهی لپ تاپ را شارژ کنی.
لپ تاپ خاموش که برقی مصرف نمیکنه.
amir_t6262
03-09-2014, 14:26
ممنون میشم جواب اینارو بدین چون نهایتا تا فردا میرم میخرم:n16:
این یکی از نمایندگان فروش سازگار است که فروش آنلاین داره. corei5 با هارد SSHD
این هم یکی دیگه
باهارد معمولی
-----
اگر در مغازه خرید کردید، همان اول برای نصب ویندوز با فروشنده به توافق برسید. یعنی همان ابتدا که قیمت میگیرید و خرید نکردید.
معمولا برای این لپ تاپ ویندوز8 میریزند، چون DVD درایورهای همراه لپ تاپ مربوط به ویندوز8 است.
مگر اینکه شما درایورها را دانلود کنی و همراهت ببری و یا اینکه فروشنده درایورهای ویندوز 8.1 را داشته باشه.
بهرحال برای تست سلامت دستگاه، حتما بگویید ویندوز را با کلیه درایورها نصب کند.
در هنگام خرید به پلمپ بودن جعبه دقت کنید.
مشخصات سخت افزاری روی یک برچسب در سمت چپ جعبه هست که با آنچه به شما گفتند باید یکسان باشد.
ضمنا سریال برچسب پشت لپ تاپ با روی برچسب جعبه باید یکسان باشد.
برای وارد شدن به بایوس هم اگر دکمه های f2 و ... کار نکرد، سمت چپ دستگاه و درست پایین محلی که شارژر وصل میشه یک دکمه کوچک است که وقتی لپ تاپ خاموش است اگر آن دکمه را بزنی، وارد بایوس میشود.
amir_t6262
03-09-2014, 14:31
یه 200 تا 250 اختلاف داره ...ولی سعی کن ssd دار بخری ....
اختلاف قیمت مدلهای SSHD دار و معمولی اینقدر زیاد نیست.
z510
ها همه 6 سلولی هستن
تا جایی که من دیدم، همه z510 ها باتری 4 سلولی دارند.
mehrdad123
03-09-2014, 14:44
وقتی لپ تاپ خاموش باشه که دیگه این حالت کار نمیکنه.
در نتیجه باتری شارژ کامل میشه و بعد از شارژ کامل، دیگه شارژ نمیشه.
هیچ آسیبی هم به دستگاه نمیرسه. مثل حالت عادی است که شما میخواهی لپ تاپ را شارژ کنی.
لپ تاپ خاموش که برقی مصرف نمیکنه.
نه وقتی اون حالت فعال باشه و خاموش کنم باتری رو همون 60 درصد می مونه و دیگه شارژ نمیشه
amir_t6262
03-09-2014, 14:54
نه وقتی اون حالت فعال باشه و خاموش کنم باتری رو همون 60 درصد می مونه و دیگه شارژ نمیشه
فکر کنم بستگی داره که وقتی که به شارژ هست لپ تاپ را خاموش کنی یا نه.
milad_saneei
05-09-2014, 15:00
این یکی از نمایندگان فروش سازگار است که فروش آنلاین داره. corei5 با هارد SSHD
منم قصد خرید دارم .یکی گفته بود 200 250 فرقش هست اما این لینکی که شما گذاشتی فقط 100 تومن گرونتره البته نسبت به لینکه دومت ارزونتر هم هست.
amir_t6262
05-09-2014, 21:54
منم قصد خرید دارم .یکی گفته بود 200 250 فرقش هست اما این لینکی که شما گذاشتی فقط 100 تومن گرونتره البته نسبت به لینکه دومت ارزونتر هم هست.
آن سایتی که اول گذاشتم، بنظرم یکی از بهترین ها قیمتها را میدهد. چون بعضی وقتها قیمتش با بازار ایران و رضای تهران یکسان است.
در خود سایتشان هم گفته که اگر قیمتی کمتر از قیمت ما دیدید، اطلاع دهید.
من چند نفر از دوستان از آن سایت خرید کردند و بغیر از یک مورد که تحویل با تاخیر صورت گرفت، از بقیه موارد راضی بودند.
ضمن اینکه مدلهای sshd دار با گارانتی سازگار که به ندرت در بازار پیدا میشود در آن سایت وجود داره.
mehrdad123
05-09-2014, 23:35
آقا من ویندوز 8.1 زدم بعضی وقت ها خاموش شدن خیلی طول میکشه که میگن مشکل خود ویندوز هستش چیکار کنم؟
البته خیلی کم پیش میاد ولی مشکله دیگه
ممنون
اختلاف قیمت مدلهای SSHD دار و معمولی اینقدر زیاد نیست.
z510
تا جایی که من دیدم، همه z510 ها باتری 4 سلولی دارند.
بستگی داره اون SSD طرفیتش چقدره ..من SSD 24G مد نظرم بود نه 8
من تا به حال Z510 ی 4 سلولی ندیدم شاید باشه
amir_t6262
06-09-2014, 08:32
بستگی داره اون SSD طرفیتش چقدره ..من SSD 24G مد نظرم بود نه 8
من تا به حال Z510 ی 4 سلولی ندیدم شاید باشه
هاردهای SSHD که روی این مدل لنوو هست، همگی 1 ترابایت HD با 8 گیگ حافظه کش که همان SSD اش است عرضه میشه.
فکر نمیکنم مدل 24گیگ اش در ایران باشد. حداقل من ندیدم. شما جایی دیدی که با این هارد بفروشند؟
ایضا در مورد باتری که باز مدلهایی که من دیدم همگی 4 سلولی بودند. شما جایی 6 سلولی اش را دیدی؟
amir_t6262
06-09-2014, 08:34
آقا من ویندوز 8.1 زدم بعضی وقت ها خاموش شدن خیلی طول میکشه که میگن مشکل خود ویندوز هستش چیکار کنم؟
البته خیلی کم پیش میاد ولی مشکله دیگه
ممنون
ویندوز 8.1 البته 64بیتی من که چنین مشکلی نداره.
شاید شما آپدیت اتوماتیک گذاشتید و زمان هایی که دیر خاموش میشه مشغول آپدیت کردنه؟
mehrdad123
06-09-2014, 09:22
ویندوز 8.1 البته 64بیتی من که چنین مشکلی نداره.
شاید شما آپدیت اتوماتیک گذاشتید و زمان هایی که دیر خاموش میشه مشغول آپدیت کردنه؟
نه مشغول اپدیت نیست
Public Enemy
06-09-2014, 13:59
والا منم 6 سلولی شو ندیدم! نمی دونم چرا دوستان تو چند تا تاپیک اخیر به ۶ سلولی بودن این مدل اشاره کردن
aminkhan2014
06-09-2014, 15:21
روي Z510 من هم فقط 4سلولي ديدم و بس!!!
sheytoon001
07-09-2014, 20:18
آقا این بایوس ورژن 8DCN39WW مشکلی داره؟
من نصب کردم دیگه ویندوزم بالا نمی اومد، آخر به یه بد بختی درست شد اما ورژن قبلی رو نشون میده
meamari2
07-09-2014, 22:35
نه من تصب کردم آیدیت شد . مراقب باشید کار خطرناکی هست ممکنه کلا بایوس مشکل دار بشه مجبور بشین بدین گارانتی
sheytoon001
07-09-2014, 23:14
نه من تصب کردم آیدیت شد . مراقب باشید کار خطرناکی هست ممکنه کلا بایوس مشکل دار بشه مجبور بشین بدین گارانتی
پس چرا برا من نمیشه
من از ویندوزه 8.1 استفاده میکنم، وقتی رو فایل بایوس کلیک می کنم اول یه پیغتم میده که تمام برنامه هاتون رو دخیره کنید و اینا بعدش که ok می کنم سریع لپ تاپ ری استات میشه و بعدش هم دیگه بالا نمیاد و میگه گزینه های بوت از بین رفته و با بد بختی باید وارد بایوس شد و گزینه های بوت رو اینقد تغییر داد تا درست شه
اصن چرا باید بایوس آپدیت بشه
؟
نصب ویندوز روی لپ تاپ چه فرقی با نصب روی pc داره؟
sheytoon001
08-09-2014, 12:13
؟
خوب یه سری مشکلات لپ تاپ مربوط به بایوسشه، لپ تاپ من بعضی وقتی هر چقدر پاور آپشنش رو تغییرممی دادم فرکانس سی پی یوش روی 0.77 می موند
اما خوب این ورژن باوس هم ظاهرا با لپ تاپم مشکل داره
afshin b
08-09-2014, 12:46
؟
نیازی به آپدیت نیست. تا وقتی مشکلی نداره به ریسکش نمی ارزه آپدیت کردن.
نصب ویندوز هم فرقی نداره
Public Enemy
08-09-2014, 14:55
با سلام . حدس می زنم مشکل رو بدونم .
عموما پس از آپدیت بایوس تنظیمات به حالت کارخونه برمیگردن . احتمالا تنظیمات بوت برای این مدل بوت UEFI تنظیم شده در صورتی که عموما دوستان ویندوز رو در حالت بوت Legacy نصب می کنند . در این صورت گزینه های بوت DVD و هارد باید از لیست شما حذف شده باشند
البته چون بنده تست نکردم نمی تونم نظر قطعی بدم ولی در ارتباط با سایر لپ تاپ ها نیز مشکل مشابه همین هست .
به هر حال اگر قصد آپدیت بایوس رو دارین پس از نصب آپدیت در منوی بایوس یه بار اول خودتون F9 رو بزنین تا به تنظیمات کارخونه برگرده . سپس از سربرگ Boot حالت بوت رو از UEFI به Legacy support تغییر بدین . در سربرگ کناریش هم Secureboot غیر فعال باشه
milad_saneei
09-09-2014, 14:35
میشه در مقایسه با این لپتاپ
Lenovo Essential G510 - Kرو مقایسه کنید . از نظر cpu گرافیک و بقیه چیزها .
ممنونم.
meamari2
09-09-2014, 16:48
سخته یکم !
اما بلندگوهای زد بهترن چون jbl هست . و نور کیبورد داره بقیش یکی . فقط صفحه جی510 صفحش مات نیست که ممکنه از نظر شما بهتر باشه .
AMIN_XCD
09-09-2014, 19:28
سلام
ببخشید یک مشکلی برای بنده پیش آمده است که نمی دانم چه کار کنم؟
من از نرم افزار کامسول استفاده می کنم، که بعد از اینکه آخرین آپدیت مربوط به ویندوز 8.1 را نصب نمودم، صفحه گرافیکی نرم افزار سیاه شد و دیگر هیچ چیز نمایش داده نمی شود.
در اینترنت خیلی به دنبال رفع مشکل گشتم و در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iew_and_Femlab_for_Bio_Physicists%2FGraphics_adapt er_problems.pdf&ei=Kx0PVMqkN4fGPK6JgfAD&usg=AFQjCNEbqyRnFP3WG1XEOLd8fCOl67Ad5w&sig2=36NaINxRCMkoBbIaMzc8LA)در یک فایل پی دی اف در این مورد توضیح داده است که من سر در نیاوردم که دقیقاً چی گفته است؟
آیا با آپدیت کردن درایورهای هر دو تا کارت گرافیک مشکل برطرف می شود؟ از کجا باید دقیقاً دو تا آخرین ورژن درایورها را گیر بیاورم و نصب کنم ؟ و از کجا باید بفهمم که درایورهایی که هم اکنون نصب است، آپدیت می باشد؟
ممنون می شوم اگر به من کمک نمایید؟ نمی دانم که باید چه کار کنم ؟
از لطف شما سپاسگذارم. :n16:
meamari2
09-09-2014, 20:32
درایور رو همیشه دستی نصب کنید . از سایت اینتل و اینودیا دانلود کنید یا از ---------.com
amir_t6262
09-09-2014, 20:57
سلام
ببخشید یک مشکلی برای بنده پیش آمده است که نمی دانم چه کار کنم؟
من از نرم افزار کامسول استفاده می کنم، که بعد از اینکه آخرین آپدیت مربوط به ویندوز 8.1 را نصب نمودم، صفحه گرافیکی نرم افزار سیاه شد و دیگر هیچ چیز نمایش داده نمی شود.
در اینترنت خیلی به دنبال رفع مشکل گشتم و در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iew_and_Femlab_for_Bio_Physicists%2FGraphics_adapt er_problems.pdf&ei=Kx0PVMqkN4fGPK6JgfAD&usg=AFQjCNEbqyRnFP3WG1XEOLd8fCOl67Ad5w&sig2=36NaINxRCMkoBbIaMzc8LA)در یک فایل پی دی اف در این مورد توضیح داده است که من سر در نیاوردم که دقیقاً چی گفته است؟
آیا با آپدیت کردن درایورهای هر دو تا کارت گرافیک مشکل برطرف می شود؟ از کجا باید دقیقاً دو تا آخرین ورژن درایورها را گیر بیاورم و نصب کنم ؟ و از کجا باید بفهمم که درایورهایی که هم اکنون نصب است، آپدیت می باشد؟
ممنون می شوم اگر به من کمک نمایید؟ نمی دانم که باید چه کار کنم ؟
از لطف شما سپاسگذارم. :n16:
شما در هنگام اجرای برنامه، لپ تاپ را به برق وصل کن و از energy management گزینه high performance را انتخاب کن.
بعد در راهنمایی که اشاره کردی، یک قسمت گفته که ممکن است نرم افزار تحت openGL اجرا شود که لازم است آن را روی directX ست کنید. در برنامه مسیر زیر را برید
Options menu > Preferences >Visualization page,
و بعد change the Renderer و DirectX را انتخاب کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.