مشاهده نسخه کامل
: کلـوپ Lenovo Z510
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
hossein_0907
11-04-2014, 15:48
دوستان این ارور calibration retry count در همه مدل های z500 و z510 وجود داره و مربوط به آسیب فیزیکی هد هاد میباشد که متاسفانه اگر این عدد زیاد باشه (که به مرور زمان و استفاده زیاد از لپ تاپ حتما زیاد میشه) باعث کم شدن سرعت هارد و در نهایت خراب شدن هارد میشود و از وقتی این مشکل را فهمیدم دیگه به هیچ کس این دو مدل را پیشنهاد ندادم.(در حال حاظر برادرم و چندتا دوستام z500 و چندتا دیگه از دوستام z510 دارند که متاسفانه هارد همشون این مشکل را داره و z500 که حدود 1 سال از عمرش میگذره واقعا سرعت هاردش کم شده)
پس دوستانی که قصد خرید این مدل ها را دارند در انتخابشون تجدید نظر کنند تا مث من و دوستانم که همه این مدل ها را خریدیم پشیمون نشند
توضیحاتی در مورد این ارور:
Calibration Retry Count
This attribute indicates the count that recalibration was requested (under the condition that the first attempt was unsuccessful). An increase of this attribute value is a sign of problems in the hard disk mechanical subsystem.
این هم توضیح یکی از مدیران لیون کامپیوتر در مورد این ارور :
این پیغام بدین معنی هست که هاردیسک نتوانسته به صورت خود به خود عملیا ت کالیبراسیون رو انجام بده. هارد شما عددد 2 را نشان میده که زیاد مهم نیست ولی اگر عدد افزایش پیدا کنه ، می تونه نشانه خرابی فیزیکی هارد باشه که یهنی هد های هارد نمیتونند خودشان را align کنند. این عدد اگر زیاد بشه ، قضیه خطرناک میشه و نشان دهنده آخر عمر هارد هست.
مهندس معماری
11-04-2014, 16:18
دوستان این ارور calibration retry count در همه مدل های z500 و z510 وجود داره و مربوط به آسیب فیزیکی هد هاد میباشد که متاسفانه اگر این عدد زیاد باشه (که به مرور زمان و استفاده زیاد از لپ تاپ حتما زیاد میشه) باعث کم شدن سرعت هارد و در نهایت خراب شدن هارد میشود و از وقتی این مشکل را فهمیدم دیگه به هیچ کس این دو مدل را پیشنهاد ندادم.(در حال حاظر برادرم و چندتا دوستام z500 و چندتا دیگه از دوستام z510 دارند که متاسفانه هارد همشون این مشکل را داره و z500 که حدود 1 سال از عمرش میگذره واقعا سرعت هاردش کم شده)
پس دوستانی که قصد خرید این مدل ها را دارند در انتخابشون تجدید نظر کنند تا مث من و دوستانم که همه این مدل ها را خریدیم پشیمون نشند
Calibration Retry Count
This attribute indicates the count that recalibration was requested (under the condition that the first attempt was unsuccessful). An increase of this attribute value is a sign of problems in the hard disk mechanical subsystem.
ممنون که اینها رو بهمون گفتید نمیدونستم این هارد اینجوریه تازه از شما فهمیدم من قبلا میخواستم اینو بگیرم خدای شکر لنوو زد 510 نگرفتم تصمیم گرفتم فردا برم بازار لب تاب بگیرم به غیر از لنوو
مرسی که بهمون خبر دادید
Sh-Meteor
11-04-2014, 18:14
Calibration Retry Count
شدیدا ممنون بابت اطلاع رسانی...
می خواستم وقتی حقوق فروردین مو گرفتم بخرم که حالا با این صحبت ها پشیمونم...
:n16:
afshin b
11-04-2014, 18:17
اگه بتونین با هارد هیبریدی گیر بیارین، علاوه بر اینکه سرعتش بیشتره، این ارور رو هم نداره.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
Sh-Meteor
11-04-2014, 20:56
اگه بتونین با هارد هیبریدی گیر بیارین، علاوه بر اینکه سرعتش بیشتره، این ارور رو هم نداره.
از کجا باید بفهمیم که هاردش هیبریدیه؟؟؟
روی اون برچسبی که زیر دستگاه هست، نوشته ؟
روی کارتونش چطور؟
afshin b
11-04-2014, 21:03
از کجا باید بفهمیم که هاردش هیبریدیه؟؟؟
روی اون برچسبی که زیر دستگاه هست، نوشته ؟
روی کارتونش چطور؟
هم روی کارتن نوشته
SSHD: 1T+8G
هم توی صفحه اول بایوس مدل هارد رو نوشته
ST1000LM014
Sh-Meteor
11-04-2014, 21:16
هم روی کارتن نوشته
SSHD: 1T+8G
هم توی صفحه اول بایوس مدل هارد رو نوشته
ST1000LM014
خیلی ممنون.
یه سوال: SSHD با هارد های SSD فرق داره؟
.
.
.
در ضمن اگه این محصول رو بی خیال شم بخوام مدل زیر رو بردارم نظرتون چیه؟؟؟
MSI CX61 2OC-d
Core i7 4702MQ
Cache = 6 MB
RAM = 6 GB
HARD = 1 TB
Graphic = GT 720M , 2GB
در ضمن صفحه نمایش این مدل، مات نیست و پورت شبکه Ethernet اش هم تا گیگا اترنت رو ساپورت می کنه؟
afshin b
11-04-2014, 22:31
خیلی ممنون.
یه سوال: SSHD با هارد های SSD فرق داره؟
.
.
.
در ضمن اگه این محصول رو بی خیال شم بخوام مدل زیر رو بردارم نظرتون چیه؟؟؟
MSI CX61 2OC-d
Core i7 4702MQ
Cache = 6 MB
RAM = 6 GB
HARD = 1 TB
Graphic = GT 720M , 2GB
در ضمن صفحه نمایش این مدل، مات نیست و پورت شبکه Ethernet اش هم تا گیگا اترنت رو ساپورت می کنه؟
هارد هیبریدی سرعتش بالاتر و دوبرابر هارد یه ترا معمولی قیمت داره.
اون لپتاپ هم اگر زیاد اهل گیم نیستین بنظر خوب میاد.
درضمن اگه شما برای مشکل هارد این لپتاپ میخوای MSI بگیرین، از کجا میدونین MSI هم از همون هارد استفاده نکرده.
مهندس معماری
11-04-2014, 23:05
یعنی اگر هارد هیبریدی نداشته باشه مشکل داره چون با سیستمی که توی لب تاب لنوو زد 510 هست مثل مادربرد رم و غیره سازگار نیست این همه لب تاب اینجوری نیست ولی لنوو اومده هارد هیبریدی گذاشته این هارد فقط برای بالا امدن و خاموش کردن ویندوز تاثیر داره سرعت رو میبره بالا به غیر از این به چشم نمیخوره
afshin b
11-04-2014, 23:11
یعنی اگر هارد هیبریدی نداشته باشه مشکل داره چون با سیستمی که توی لب تاب لنوو زد 510 هست مثل مادربرد رم و غیره سازگار نیست این همه لب تاب اینجوری نیست ولی لنوو اومده هارد هیبریدی گذاشته این هارد فقط برای بالا امدن و خاموش کردن ویندوز تاثیر داره سرعت رو میبره بالا به غیر از این به چشم نمیخوره
یعنی هارد معمولی با بقیه قطعات این لپتاپ سازگار نیست؟!؟
اگر منظورتون همینه که باید بگم کاملا حرفتون اشتباه هست. این ارور هارد فقط مال خودش هست و هیچ ربطی به بقیه قطعات لپتاپ نداره. یعنی اگر هارد در بیارین و با باکس اکسترنال به یه سیستم دیگه وصا کنین میبینین همین ارور وجود داره.
مهندس معماری
11-04-2014, 23:15
یعنی هارد معمولی با بقیه قطعات این لپتاپ سازگار نیست؟!؟
اگر منظورتون همینه که باید بگم کاملا حرفتون اشتباه هست. این ارور هارد فقط مال خودش هست و هیچ ربطی به بقیه قطعات لپتاپ نداره. یعنی اگر هارد در بیارین و با باکس اکسترنال به یه سیستم دیگه وصا کنین میبینین همین ارور وجود داره.
من اشتباه نمیکنم این حرفایی که زدم از یه نفر شنیدم هم خوندم اگر اشتباه نکنم در همین تاپیک یا تاپیک دیگر بود حتی در سایت های دیگر
این هارد هیبریدی فقط روی سرعت بوت تاثیر داره دوما خودتون هم میگید این هارد فقط برای خودش است یعنی مشکل داره پس هیچ ربطی به هارد هیبریدی نداره ببخشید اگر جسارت کردم
afshin b
11-04-2014, 23:19
من اشتباه نمیکنم این حرفایی که زدم از یه نفر شنیدم هم خوندم در همین تاپیک یا تاپیک دیگر حتی در سایت های دیگر
این هارد هیبریدی فقط روی سرعت بوت تاثیر داره دوما خودتون هم میگید این هارد فقط برای خودش است یعنی مشکل داره پس هیچ ربطی به هارد هیبریدی نداره ببخشید اگر جسارت کردم
ببخشید من متوجه حرفاتون نمیشم
شما میگید مشکل از چیه؟
من گفتم اگر هارد مشکلی داره، فقط مشکل هارده و هیچ ربطی به سازگاری با بقیه قطعات نداره. اگه شما غیر این جایی دیدید ممنون میشم منبعش رو بهم بدین.
مهندس معماری
11-04-2014, 23:23
ببخشید من متوجه حرفاتون نمیشم
شما میگید مشکل از چیه؟
من گفتم اگر هارد مشکلی داره، فقط مشکل هارده و هیچ ربطی به سازگاری با بقیه قطعات نداره. اگه شما غیر این جایی دیدید ممنون میشم منبعش رو بهم بدین.
شما میگید منبع رو بگید من همه سایت ها رو میگردم نمیدونم کجا بود ولی توی گوگل سرچ کنید حتما پیدا میکنید
منظورم تاثیر هارد هیبریدی فقط روی بوت ویندوز است مثل سرعت خاموش کردن و روشن کردن لب تاب رو میبره بالا همین
اگر فقط هارد مشکل داشته باشه به چه درد مردم میخوره ؟؟؟؟
اخه مگه میشه هاردی که مشکل داره بذارند روی سیستم قوی و به مردم بفروشند پس اینجوری نیست حتما یه چیزی هست که به هارد آسیب میزنه
afshin b
11-04-2014, 23:27
شما میگید منبع رو بگید من همه سایت ها رو میگردم نمیدونم کجا بود ولی توی گوگل سرچ کنید حتما پیدا میکنید
منظورم تاثیر هارد هیبریدی فقط روی بوت ویندوز است نه سایر دیگر مثل سرعت خاموش کردن و روشن کردن لب تاب رو میبره بالا همین
اگر فقط هارد مشکل داشته باشه به چه درد مردم میخوره ؟؟؟؟
عزیز من چی پیدا کنم؟ پیدا کنم که هارد معمولی با این لپتاپ سازگار نیست؟!؟
خب شما انتظار دارید هارد خوب چه تاثیری روی سیستم بذاره. همین که سرعت لود ها رو میبره بالا بس نیست.
من نگفتم بدرد مردم میخوره یا نه. من میگم اگر فقط بخاطر مشکل ارور calibration retry count هارد، از خرید این لپتاپ منصرف شدید، بهتره با هارد هیبریدی تهیه کنین که اون ارور رو نداره و هم سرعت بالاتری داره.
مهندس معماری
11-04-2014, 23:32
خب شما انتظار دارید هارد خوب چه تاثیری روی سیستم بذاره. همین که سرعت لود ها رو میبره بالا بس نیست.
من نگفتم بدرد مردم میخوره یا نه. من میگم اگر فقط بخاطر مشکل ارور calibration retry count هارد، از خرید این لپتاپ منصرف شدید، بهتره با هارد هیبریدی تهیه کنین که اون ارور رو نداره و هم سرعت بالاتری داره.
حالا یه سوال چرا این ارور میده ؟؟؟ فکر کن هارد هیبریدی نداریم لب تاب های دیگر چرا این ارور رو نداره؟؟؟ یعنی هارد هیبریدی روی این لب تاب به صورت عمدی نذاشته؟؟؟؟
اخه مگه میشه هاردی که مشکل داره بذارند روی سیستم قوی و به مردم بفروشند پس اینجوری نیست حتما یه چیزی هست که به هارد آسیب میزنه یا با سیستم جور در نمیاد باید از هارد هیبریدی استفاده کرد که مشکل برطرف بشه
نمیگم که شما گفتید به چه درد مردم میخوره میگم وقتی هارد مشکل داشته باشه بدرد نمیخوره
onlinefarhad
11-04-2014, 23:39
تو نرم افزار hd tune باید عدد calibration retry count تو کدوم ستون چه عددی باشه تا مساعد باشه
الا ماله من اینطوریه بقیه قسمتاش مشکلی نداره ؟!
یکی مارو روشن کنه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
onlinefarhad
11-04-2014, 23:40
اقا تو بعضی از لب تاب بچه ها یه ارور زرد داده بود قابل چشم بستن هستش؟
نه
با این مسائلی که بچه ها مطرح کردن مثه اینکه اصلا قابل چشم پوشی نیس:n22:
afshin b
11-04-2014, 23:40
حالا یه سوال چرا این ارور میده ؟؟؟ فکر کن هارد هیبریدی نداریم لب تاب های دیگر چرا این ارور رو نداره؟؟؟ یعنی هارد هیبریدی روی این لب تاب به صورت عمدی نذاشته؟؟؟؟
اخه مگه میشه هاردی که مشکل داره بذارند روی سیستم قوی و به مردم بفروشند پس اینجوری نیست حتما یه چیزی هست که به هارد آسیب میزنه یا با سیستم جور در نمیاد
عزیز شما میدونید چندین مدل هارد یه ترا معمولی برای لپتاپ ها استفاده میشه؟
هاردی که برای این لپتاپ استفاده شده معمولا این مدل هست
ST1000LM024
این هارد سیگیت (در واقع سامسونگ) معمولا این ارور رو داره. شما کافیه با این اسم هارد و اون ارور کمی توی نت سرچ کنین. درضمن این مشکل اونقدری هم که دوستان میگن جدی و خطرناک نیست.
اینکه لپتاپ های دیگه چرا ارور ندارن (که البته من مطمئن نیستم همه بدون ارور باشن) برای اینه که از این مدل هارد استفاده نمیکنن.
بصورت عمدی نذاشته یعنی چی؟! مگه تصادفی هارد میزارن رو لپتاپ؟! در کشورهای پیشرفته یه لپتاپ با چند کانفیگ ارایه میشه. یه کانفیگ با هارد هیبریدی هست مثلا.
مشکل این هارد زیاد جدی نیست.
afshin b
11-04-2014, 23:42
تو نرم افزار hd tune باید عدد calibration retry count تو کدوم ستون چه عددی باشه تا مساعد باشه
یکی مارو روشن کنه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد لپتاپ شما وسترنه و اون مشکل رو نداره. عدد در ستون data ملاک هست.
مهندس معماری
11-04-2014, 23:44
لب تاب شما شاید هارد هیبریدی داره که مشکل نداره حالا ایشون که به مردم گفته هارد مشکل داره نمیدونم بدون هارد هیبریدی رو گفته یا با هارد هیبریدی ولی من تا جایی که میدونم حتما یه چیزایی مشکل داره باید صبر کنیم تا چند ماه دیگر ببنییم آیا هارد مشکل داره یا نه
اگر هم هارد مشکل نداشت باز این مدل رو نمیخریدم چون من از این مدل خوشم نمیاد
مهندس معماری
11-04-2014, 23:48
Calibration Retry Count
حالا نمیدونم ایشون بدون هارد هیبریدی گفته یا با هارد هیبریدی
hossein_0907
12-04-2014, 00:43
سلام مجدد
چندتا نکته هست که باید بگم:
1: این اروری را گه گفتم در همه مدل های z500 و z510 با هارد معمولی دیدم (حدود 12 تا از این مدل ها این مشکال را داشتند) و مطمئن هستم تمام دوستانی که z500 و z510 با هارد معمولی دارند نیز این مشکل را دارند.
2: در مورد z510 با هارد هیبریدی نمیتونم دقیق بگم ولی تا حالا 1 مدلش را دیدم که خوشبختانه این مشکل را نداشت
3: در جواب دوستمون afshin b که گفتند این مشکل زیاد هم جدی نیست باید بگم که اگر عدد جلوی این آیتم طی زمان افزایش پیدا نکنه مشکلی نداره ولی اگر این عدد در طی زمان افزایش پیدا کنه مطمئن باشید که به مرور سرعت هاردتون کم شده و وقتی این عدد به 100 برسه دیگه باید فاتحه اون هارد را بخونیم.
مثال لپ تاپ برادرم را میزنم : z500 داره و حدود 1.5 سالی میشه که خریده و خیلی هم از لپ تاپ استفاده میکنه و این عدد الان به 61 رسیده و واقعا سرعت هارد کم شده و با اینکه یکبار هارد را کامل وایپ کردم هیچ تغییری نکرد و لپ تاپش کلا هنگه و مطمئن هم هستم اشکال از هارد هست.
خواهشا دوستانی که چندوقتی میشه مدل هیبریدی را خریدند این این مورد را چک کنند و اطلاع دهند.
در پایان 2 توصیه هم برای کسانی که قصد خرید این لپ تاپ را دارند دارم :
1: به هیچ عنوان مدل معمولی را نگیرید چون همه مدل های معمولی z500 و z510(هارد معمولی) این مشگل را دارند
2:موقع خرید مدل هیبریدی یک ویندوز مینی روی فلش بریزید و hd tune pro پرتابل هم همراه خودتون ببرید و با فروشنده طی کنید که لپ تاپ را باز کنید و اگر این ارور را نداشت لپ تاپ را بخرید.
ولی ای کاش این لپ تاپ این مشکل را نداشت چون از لحاظ کانفیگ به قیمت بیشترین امتیاز را به نظر من نسبت به مدل های دیگه داره
onlinefarhad
12-04-2014, 03:05
سلام مجدد
1: این اروری را گه گفتم در همه مدل های z500 و z510 با هارد معمولی دیدم (حدود 12 تا از این مدل ها این مشکال را داشتند) و مطمئن هستم تمام دوستانی که z500 و z510 با هارد معمولی دارند نیز این مشکل را دارند.
2: در مورد z510 با هارد هیبریدی نمیتونم دقیق بگم ولی تا حالا 1 مدلش را دیدم که خوشبختانه این مشکل را نداشت
3: در جواب دوستمون afshin b که گفتند این مشکل زیاد هم جدی نیست باید بگم که اگر عدد جلوی این آیتم طی زمان افزایش پیدا نکنه مشکلی نداره ولی اگر این عدد در طی زمان افزایش پیدا کنه مطمئن باشید که به مرور سرعت هاردتون کم شده و وقتی این عدد به 100 برسه دیگه باید فاتحه اون هارد را بخونیم.
مثال لپ تاپ برادرم را میزنم : z500 داره و حدود 1.5 سالی میشه که خریده و خیلی هم از لپ تاپ استفاده میکنه و این عدد الان به 61 رسیده و واقعا سرعت هارد کم شده و با اینکه یکبار هارد را کامل وایپ کردم هیچ تغییری نکرد و لپ تاپش کلا هنگه و مطمئن هم هستم اشکال از هارد هست.
خواهشا دوستانی که چندوقتی میشه مدل هیبریدی را خریدند این این مورد را چک کنند و اطلاع دهند.
در پایان 2 توصیه هم برای کسانی که قصد خرید این لپ تاپ را دارند دارم :
1: به هیچ عنوان مدل معمولی را نگیرید چون همه مدل های معمولی z500 و z510(هارد معمولی) این مشگل را دارند
2:موقع خرید مدل هیبریدی یک ویندوز مینی روی فلش بریزید و hd tune pro پرتابل هم همراه خودتون ببرید و با فروشنده طی کنید که لپ تاپ را باز کنید و اگر این ارور را نداشت لپ تاپ را بخرید.
ولی ای کاش این لپ تاپ این مشکل را نداشت چون از لحاظ کانفیگ به قیمت بیشترین امتیاز را به نظر من نسبت به مدل های دیگه داره
مال من که هاردش هیبریدی نیست ولی این مشکل و نداره پس چی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein_0907
12-04-2014, 08:09
گفتم که هاردهای معمولی را مطمئن هستم این مشکل را داره ولی مث اینکه هاردهای هیبریدی که wd هم هستند این مشکل را نداره
afshin b
12-04-2014, 09:02
هارد هیبریدی وسترن نیست. سیگیت هست. هیچ اروری هم نداره.
این ارور فقط و فقط مال همون هارد هست (ST1000LM024) و اگر با هارد هیبریدی یا هارد از مارک وسترن بگیرن هیچ مشکلی نداره.
در مورد مشکل برادرتون چرا با گارانتی تماس نمیگیرین؟ میتونین یه تست سرعت ازش بگیرین و اینجا بذارین؟
جایی خوندم با فرمت سطح پایین LLF این ارور رو از بین بردن.
Masoodegh
12-04-2014, 09:38
خوب نمیشه یه مدل هارد دیگه روش گذاشت؟؟(مثلن همون وسترنه!)(واسه کسایی میگم که خریدن!)
afshin b
12-04-2014, 09:47
خوب نمیشه یه مدل هارد دیگه روش گذاشت؟؟(مثلن همون وسترنه!)(واسه کسایی میگم که خریدن!)
بله میشه. فقط اگر گارانتی دارن، باید توسط گارانتی تعویض بشه تا گارانتیش باطل نشه.
Masoodegh
12-04-2014, 09:56
بله میشه. فقط اگر گارانتی دارن، باید توسط گارانتی تعویض بشه تا گارانتیش باطل نشه.
خوب نمیشه بریم پیش گارانتی و بگیم هاردش مشکل داره و باید تعویض شه ولی یه مدل هارد دیگه میخایم روش سوار شه و اختلاف قیمتشم پرداخت میکنیم!!؟:n02:
afshin b
12-04-2014, 09:59
خوب نمیشه بریم پیش گارانتی و بگیم هاردش مشکل داره و باید تعویض شه ولی یه مدل هارد دیگه میخایم روش سوار شه و اختلاف قیمتشم پرداخت میکنیم!!؟:n02:
اگر مثل اون دوستمون که میگن هارد کند شده، واقعا هارد مشکل داشته باشه، حتما قبول میکنن. اما اینکه فقط یه ارور داره فکر نکنم قبول کنن. میتونین با گارانتی تماس بگیرین و از خودشون سوال کنین.
Masoodegh
12-04-2014, 10:07
راستی وقتایی که با باتری کار میکنه واسه شما هم بعضی وقتا صفحه حالت چشمک زن تقریبا(البته آروم!) کمی تاریک میشه؟(نور صفحه هم تو تنظیمات بدون تغییر میمونه!!!)
AMIN_XCD
12-04-2014, 10:17
سلام
من یک سوال در مورد دکمه capslock کیبورد دارم .
بعضی وقت ها که بر روی capslock کلیک می کنم ، فعال می شود ، آما چراغ روی آن روشن نمی شود!!!
یعنی حروف کیبورد بزرگ می شود ، اما چراغ آن بر روی دکمه capslock روشن نمی شود !
حال می خواستم مطمئن شوم که واقعاً این چراغ خراب شده است ، یا من اشتباه می کنم ؟
قبل از رفتن به گارانتی په جوری از خرابی مطمئن بشوم تا انجا به من تیکه نندازند و بگویند که سالم است؟
راهی برای مطمئن شدن از سالم بودن دکمه و چراغ روی آن وجود ندارد ؟
ممنون از راهنمایی خوب شما :n16:
onlinefarhad
12-04-2014, 11:57
سلام
من یک سوال در مورد دکمه capslock کیبورد دارم .
بعضی وقت ها که بر روی capslock کلیک می کنم ، فعال می شود ، آما چراغ روی آن روشن نمی شود!!!
یعنی حروف کیبورد بزرگ می شود ، اما چراغ آن بر روی دکمه capslock روشن نمی شود !
حال می خواستم مطمئن شوم که واقعاً این چراغ خراب شده است ، یا من اشتباه می کنم ؟
قبل از رفتن به گارانتی په جوری از خرابی مطمئن بشوم تا انجا به من تیکه نندازند و بگویند که سالم است؟
راهی برای مطمئن شدن از سالم بودن دکمه و چراغ روی آن وجود ندارد ؟
ممنون از راهنمایی خوب شما :n16:
خرابه دیگه بینه نمیخواد دیگه
باید تا میزنی روشن بشه
AMIN_XCD
12-04-2014, 12:03
خرابه دیگه بینه نمیخواد دیگه
باید تا میزنی روشن بشه
بابت پاسخگویی ممنونم.:n16:
اخه بگیر و نگیر داره و الان که امتحان می کنم ، سالم است !
منظور من این است که نرم افزاری و یا ترفندی برای تست وجود ندارد که با آن تست کنم ؟
می ترسم برای ورژن ویندوز و .... باشد و اشکال سخت افزاری نباشد !
هیچ راه دیگری برای امتحان و مطمئن شدن وجود ندارد ؟
onlinefarhad
12-04-2014, 12:05
گفتم که هاردهای معمولی را مطمئن هستم این مشکل را داره ولی مث اینکه هاردهای هیبریدی که wd هم هستند این مشکل را نداره
مگه مال من هارد معمولی نیست ؟چون عدد 24 داره همه میگن اگه 14 باشه هیبریدی و اگه 24 باشه معمولیه ؟!
البته من از کندی سرعت لپ تاپ رنج میبرم ولی نه تا اون حد ، مثلا بعضی اوقات هنگ میکنی فجیح یا اوایلش خیلی طول میده تا بالا بیاد
onlinefarhad
12-04-2014, 12:09
بابت پاسخگویی ممنونم.:n16:
اخه بگیر و نگیر داره و الان که امتحان می کنم ، سالم است !
منظور من این است که نرم افزاری و یا ترفندی برای تست وجود ندارد که با آن تست کنم ؟
می ترسم برای ورژن ویندوز و .... باشد و اشکال سخت افزاری نباشد !
هیچ راه دیگری برای امتحان و مطمئن شدن وجود ندارد ؟
خب برا این که مطمئن بشی مشکل نرم افزاری نست سیستم و ری استارد کن و قبل اینکه ویندوز بالا بیاد دکمه روتست کن
ولی ربطی به مشکل نرم افزاری نداره مثه چراغ پشت کیبرد میمونه که هر وقت بزنی روشن میشه چه داخل و چه خارج ویندوز !
نرم افزار خاصی هم من سراغ ندارم !باید تو اینترنت سرج کنی !
pouria7777
12-04-2014, 18:43
هارد منم معمولیه و ssd نیست ولی اروری دریافت نکردم تو این برنامه...
afshin b
12-04-2014, 18:46
هارد منم معمولیه و ssd نیست ولی اروری دریافت نکردم تو این برنامه...
دوست عزیز هارد شما خوشبختانه از مارک وسترن دیجیتاله و اون ارور رو نداره.
اون ارور فقط توی هارد سیگیت با مدل نامبر زیر وجود داره
ST1000LM024
pouria7777
12-04-2014, 18:53
دوست عزیز هارد شما خوشبختانه از مارک وسترن دیجیتاله و اون ارور رو نداره.
اون ارور فقط توی هارد سیگیت با مدل نامبر زیر وجود داره
ST1000LM024
خب خدا رو شکر . امیدوارم مشکل دوستان هم به زودی حل بشه...
Reza31001
12-04-2014, 19:06
سلام مجدد
بعد از یه سال
z500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینکه سرعت هارد پایین اومده بحثی نیست ولی از نظر من مشکل اونقدرها هم بزرگ نیست (اینکه سیستم هنگ باشه و کار کردن باهاش سخت باشه)
البته اگه رو به افزایش باشه خوب بله، اون موقع مشکل جدی میشه
afshin b
12-04-2014, 19:11
بعد از یه سال
z500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینکه سرعت هارد پایین اومده بحثی نیست ولی از نظر من مشکل اونقدرها هم بزرگ نیست (اینکه سیستم هنگ باشه و کار کردن باهاش سخت باشه)
البته اگه رو به افزایش باشه خوب بله، اون موقع مشکل جدی میشه
میشه یه تست از تب بنچمارک بزارید؟ می خوام ببینم واقعا سرعتش کم شده
hossein_0907
12-04-2014, 20:42
در مورد مشکل برادرتون چرا با گارانتی تماس نمیگیرین؟ میتونین یه تست سرعت ازش بگیرین و اینجا بذارین؟
جایی خوندم با فرمت سطح پایین LLF این ارور رو از بین بردن.
گارانتی بردم ولی اونا زیر بار نمیرن و با یه نرم افزار تحت داس تست سلامتی هارد را گرفت که 100 درصد زده بود ولی الان قصد دارم ببرم گارانتی مرکزی سازگار در اصفهان و اونجا براشون توضیح بدم.
تست سرعتش که زیاد فرقی نکرده منظورم از پایین اومدن سرعت ، سرعت لود ویندوز ، برانامه ها ، بازی ها و ... میباشد و گاهی هم تو کپی کردن فایل های سنگین یه دفعه هنگ میکنه و در کل انقدر هاردش صدا میده که از یه متری به گوش میرسه.
wipe 0 همون llf هست و این کار رو هم کردم ولی درست نشد در ضمن اون وارنینگ حتی اگه هارد هم درست بشه و دیگه عددش زیاد نشه از بین نمیره چون مشخصات smart ذخیره میشه و هیچ وقت ریست نمیشه.
حالا یه سوال : دوستانی که هاردشون وسترن هست دقیقا چه کانفیگی از این مدل را خریدن؟ از کجا بدون اینکه جعبه باز بشه بفهمیم هاردش وسترنه؟
Reza31001
12-04-2014, 20:43
میشه یه تست از تب بنچمارک بزارید؟ می خوام ببینم واقعا سرعتش کم شده
اون که بـــله!
mobini90
12-04-2014, 22:46
سلام دوستان من لپ تاپمو حدود دو هفته هست که خریدم.
موقعی که میخوام یه چیزی رو هارد کپی کنم اگه خیلی فضا ساکت باشه یه صدای خیلی خفیفی مثل تیک تیک از لپ تاپ میاد که به نظر میاد که از هارد باشه.
میخواستم بدونم این صدا طبیعیه یاهارد مشکل داره؟ (البته صدای ایجاد شده خیلی آرام هست. و باید دقت کرد تا شنید.)
afshin b
12-04-2014, 22:48
سلام دوستان من لپ تاپمو حدود دو هفته هست که خریدم.
موقعی که میخوام یه چیزی رو هارد کپی کنم اگه خیلی فضا ساکت باشه یه صدای خیلی خفیفی مثل تیک تیک از لپ تاپ میاد که به نظر میاد که از هارد باشه.
میخواستم بدونم این صدا طبیعیه یاهارد مشکل داره؟ (البته صدای ایجاد شده خیلی آرام هست. و باید دقت کرد تا شنید.)
تمام هارد دیسک ها موقع خواندن و نوشتن صدای خفیفی دارن و این کاملا طبیعی هست.
mobini90
12-04-2014, 22:52
خیلی ممنون دوست عزیز
pacific.sun1991
13-04-2014, 02:30
من کلی تو نت راجع به calibration retry count جستجو کردم
اکثر هاردهای samsung یا از 2011 به بعد seagate این اخطار تو نرم افزار hd tune دریافت میکنن
تو فروم های ایرانی بعضیا مشکلی نداشتن باهاش و بعضی هم هارد پروندن متاسفانه البته نگفتن لپ تاپ چی بوده
تو فروم های خارجی بعضی ها گفتن به hd tune اعتماد ندارن و حتی به مسخره هم گرفتن و بعضی هم گفتن میتونه مشکل زا باشه
که بارزترینش این فرومه البته به غیر این یکی دو جا دیگه هم بودن که بی اعتماد بودن
خیلی نرم افزار دانلود کردم و تست کردم ولی هیچ اخطاری هیچ کدوم ندادن به جز seatools
تو عکس پایین میبینید که اصلا calibration retry count رو صفر ثبت کرده
خود شرکت seagate یه نرم افزار داره به اسم seatools که اکثرا گفتن هاردتونو با نرم افزار شرکت سازنده تست کنید اگه لینک پایین کار نکرد تو گوگل یا سایت سرچ کنید seatools و دانلودش کنید
همچنین میتونید یه فایل iso از سایت دانلود کنید و رایتش کنید رو cd و بوتش کنید که اگه اشتباه نکنم میره تو محیط DOS و از اونجا میشه بد سکتورهارو رفع کرد
تو خود ویندوز هم میشه با seatools تست هارو انجام داد خیلی عجیبه که تست short generic واسه من fail شد!!!!!!!!!!!!!!!!!:n03::n03:
سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم جز اینکه بعضیا گفته بودن باید تعویض شه که پستهاشون خیلی قدیمی بودن
و اینکه این تست مربوط به سکتورها میشه فکر کنم
دوستان با نرم افزار خود seagate تست کنن و نتیجه رو بگن لطفا
میشه گفت که برنامه 2 مگی hd tune شاید دقیق نباشه ولی seatools که واسه خود seagate هستش اخطارش خیلی به نظر خطری میاد البته تا به این لحظه که نمیدونم چرا fail میشه
ایشالله که مشکلی نباشه
amir_t6262
13-04-2014, 11:55
ببینید ممکن است یک سری خاص از این لپ تاپ از یک مدل هارد سیگیت استفاده کرده باشند که مشکل داشته.
ولی اینکه این را به کل دستگاه ها تعمیم بدهیم درست نیست.
مثل Dell XPS که 5-6 سال قبل، سری اولش که وارد ایران شد، مشکل سی دی رام داشتند.
اتفاقا در یک سایت عربی هم دیدم که این مشکل دیده شده
----
ولی شرکت گارانتی کننده باید جوابگوی این مشکل باشد.
hossein_0907
13-04-2014, 12:18
ببینید ممکن است یک سری خاص از این لپ تاپ از یک مدل هارد سیگیت استفاده کرده باشند که مشکل داشته.
کل مدل های z500 از این مدل هارد(ST1000LM024) استفاده میکنه و اکثر مدل های Z510 هم از این مدل استفاده شده توش و مث اینکه خود لنوو فهمیده چه گندی زده و تو مدلای جدید Z510 از یه هارد وسترن استفاده کرده
mohsen_p30
14-04-2014, 02:33
من کلی تو نت راجع به calibration retry count جستجو کردم
اکثر هاردهای samsung یا از 2011 به بعد seagate این اخطار تو نرم افزار hd tune دریافت میکنن
تو فروم های ایرانی بعضیا مشکلی نداشتن باهاش و بعضی هم هارد پروندن متاسفانه البته نگفتن لپ تاپ چی بوده
تو فروم های خارجی بعضی ها گفتن به hd tune اعتماد ندارن و حتی به مسخره هم گرفتن و بعضی هم گفتن میتونه مشکل زا باشه
که بارزترینش این فرومه البته به غیر این یکی دو جا دیگه هم بودن که بی اعتماد بودن
خیلی نرم افزار دانلود کردم و تست کردم ولی هیچ اخطاری هیچ کدوم ندادن به جز seatools
تو عکس پایین میبینید که اصلا calibration retry count رو صفر ثبت کرده
خود شرکت seagate یه نرم افزار داره به اسم seatools که اکثرا گفتن هاردتونو با نرم افزار شرکت سازنده تست کنید اگه لینک پایین کار نکرد تو گوگل یا سایت سرچ کنید seatools و دانلودش کنید
همچنین میتونید یه فایل iso از سایت دانلود کنید و رایتش کنید رو cd و بوتش کنید که اگه اشتباه نکنم میره تو محیط DOS و از اونجا میشه بد سکتورهارو رفع کرد
تو خود ویندوز هم میشه با seatools تست هارو انجام داد خیلی عجیبه که تست short generic واسه من fail شد!!!!!!!!!!!!!!!!!:n03::n03:
سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم جز اینکه بعضیا گفته بودن باید تعویض شه که پستهاشون خیلی قدیمی بودن
و اینکه این تست مربوط به سکتورها میشه فکر کنم
دوستان با نرم افزار خود seagate تست کنن و نتیجه رو بگن لطفا
میشه گفت که برنامه 2 مگی hd tune شاید دقیق نباشه ولی seatools که واسه خود seagate هستش اخطارش خیلی به نظر خطری میاد البته تا به این لحظه که نمیدونم چرا fail میشه
ایشالله که مشکلی نباشه
اتفاقا واسه منم جای سواله که چرا فقط hd tune برای این مورد هشدار میده، منم تو چنتا برنامه مث این دوتا نگاه کردم هیچ مشکلی نشون ندادن...
با seatools هم تست گرفتم S.M.A.R.T رو اوکی داد ولی مثل مال شما short generic رو fail داد... البته بعید میدونم از این لحاظ هارد ایرادی داشته باشه چون اگه داشت اون برنامه ها باید نشون میدادن
درضمن در مورد همین ارور calibration retry count تو یکی از سایتها دیدم گفته بودن که این ارور به خاطر صرفه جویی انرژی هوشمند تو برنامه انرژی منیجمنته که از چرخش اضافی هارد جلوگیری میکنه که نمیدونم تا چه حد صحت داره... البته اسم این برنامه برای z510 شده انرژی منیجر و دیگه اون گزینه توش نیست! البت خودم توی اینتل رپید استوریج گزینه ای برای صرفه جویی مصرف انرژی هارد دیدم... حالا کلا این دوتا باهم ارتباط دارن یانه و همچنین ایندو با اون calibration ارتباطی دارن یا نه نمیدونم!!!
pacific.sun1991
14-04-2014, 09:22
با seatools هم تست گرفتم S.M.A.R.T رو اوکی داد ولی مثل مال شما short generic رو fail داد... البته بعید میدونم از این لحاظ هارد ایرادی داشته باشه چون اگه داشت اون برنامه ها باید نشون میدادن
با همون SeaTools یه چند ساعت fix long کردم درست شد ، الان short generic هم pass میشه
بعد fix هم 2mg به سرعت میانگین که بنچمارک hd tune نشون میده اضافه شد (الان 84.8)
در واقع hd tune هم threshold واسه calibration رو صفر نشون میده و عددی که به عنوان data معرفی میکنه نرم افزارهای دیگه با عنوان Raw value نشون میدن
یا حتی نشون نمیدن و به ثبت threshold اکتفا میکنن و اینارو مشکلی نمیدونن
من که دیگه نگرانش نیستم:n06::n06:
mohsen_p30
14-04-2014, 17:35
با همون SeaTools یه چند ساعت fix long کردم درست شد ، الان short generic هم pass میشه
بعد fix هم 2mg به سرعت میانگین که بنچمارک hd tune نشون میده اضافه شد (الان 84.8)
در واقع hd tune هم threshold واسه calibration رو صفر نشون میده و عددی که به عنوان data معرفی میکنه نرم افزارهای دیگه با عنوان Raw value نشون میدن
یا حتی نشون نمیدن و به ثبت threshold اکتفا میکنن و اینارو مشکلی نمیدونن
من که دیگه نگرانش نیستم:n06::n06:
منم طبق گفته شما گذاشتم fix long رو انجام بده... اما بازم short generic گرفتم fail داد!
من هم short generic گرفتم fail داد
fix long هم زدم این ارور را داد
Public Enemy
15-04-2014, 14:14
دوستانی که در ارتباط با موضوع Z500/z510 قسمت هارد به شبهه افتاندند ، در این پست به طور کامل توضیحات داده شده . برای رفع شبهات تاپیک زیر را مطالعه فرمایید ( حوصله نداشتین قسمت سبزش رو بخونین )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
javad207
15-04-2014, 17:30
سلام به همگی هارد لپ تاپ بنده هم صدای جیر جیر میده تو برنامه hd tune هم ارور calibration میده دیروز 18 بود اما حالا شده 19 مدلشمz510 corei7 سیگیت 1 ترا معمولی نظرتون چیه اما در CrystalDiskInfo میزند وضعیت سالم لطفا راهنماییم کنید.
javad207
15-04-2014, 17:34
وضعیتش داره بدتر میشه حالا شد 20:n03:
New-P30world
15-04-2014, 17:48
چرا همچین - یی هٌـ ! - این لپتاپ این همه شاکی پیدا کرد!؟ javad207 هم که تازه عضو شده یا با یوزر دومش اومده! فقط داره میگه بدتر شده بدتر شد!!
آهای همه کسانی که Z500 و Z510 دارید بیای تو بحث تا راست و دروغ مشخص شه!
من و امثاال من قصد خریدش رو داریم، مد یو نید اگه...
Masoodegh
15-04-2014, 18:25
چرا همچین - یی هٌـ ! - این لپتاپ این همه شاکی پیدا کرد!؟ javad207 هم که تازه عضو شده یا با یوزر دومش اومده! فقط داره میگه بدتر شده بدتر شد!!
مال من که 17 بوده، هست و خواهد بود!!:n02:
حالا نهایتش خراب شد ایکی ثانیه میبریمش گارانتی میگیم هاردش کند شده! قبول نکردن اصن میریم 200میدیم یه هارد دیگه میزاریم روش!! 2تومن خرج کردیم که، 200ـم روش!
اگه میخای بخری واسه اینکه خیالت راحت باشه ssd دارشو بگیر یا رو جعبه لپ تپو ببین قبل از خرید که اول مدل هارد WD (مدل وسترن دیجیتال) نوشته باشه!
Abdolreza2012
15-04-2014, 19:50
من مشکلی با این لپ تاپ ندارم ، هاردش هم کند نبوده تا حالا
البته من ssd هم ندارم
شاید مشکلی وجود داشته باشه ولی تو همه ی مدل ها نیست
onlinefarhad
15-04-2014, 20:25
منم مشکلی ندارم
نرم افزار hd tune هم هیچ اروری به من نمیده (البته هارد من وسترنه )
hossein_0907
15-04-2014, 21:26
توصیه آخر من به دوستان :
کلا z500 نخرید چون قدیمی شده و z510 جایگزینش شده و z510 هم حتما با هارد وسترن یا هیبریدی بخرید
پارسال که میخواستم این لپ تاپ(z500) را برا برادرم بخرم یکی از فروشنده ها گفت این لپ تاپ را نخر و میگفت با اینکه نو هست ولی سرعتش نسبت به بقیه لپ تاپ های نو که میفروشیم کمتره ولی من حرفش را گوش نردم و متاسفانه تازه به درستی حرف اون فروشنده پی بردم
تمام.
pouria7777
15-04-2014, 21:44
100% حرف حسین جان رو تائید میکنم ...
دوستان برید z510 بخرین با هارد وسترن یا هیبریدی و از خرید خودتون نهایت لذت رو ببرید و مطمئن باشید بهترین انتخاب رو کردین...
Public Enemy
15-04-2014, 22:18
بزار این بحث رو به پایان برسونم .
اما قبلش یک نکته رو عرض کنم :
دوستانی که پست های توی انجمن رو می خونن توجه داشته باشن که تمام نظرات گفته شده ممکن است صحیح نباشند . لذا ابتدا سعی کنین با منابع معتبر مقایسه کنین و حرف ها رو باور کنین .
متاسفانه برخی دوستان نیز وجود دارند که اشتباه می کنند و قدرت این رو ندارند که بگند "ما اشتباه کردیم" .
اما مشکل مورد بحث که آیا این هارد قرار گرفته روی Z500 دچار مشکل هست یا نه ؟
جواب کوتاه : خیر !!!!
جواب تخصصی :
دقیقا سوال اینه که چرا HDTune داره Warning می ده ولی بقیه نرم افزار ها خیر ؟
پاسخ بر می گرده به ساختار نرم افزار HDTune .
توی سایت های خارجی هم که جستجو کنین ، توصیه کردند صرفا به نتایج HDTune قناعت نکنین و اگر شک دارین ، با نرم افزار خود شرکت سازنده هارد مشکل رو بررسی کنین .
لذا نرم افزار های مختلف این قسمت رو نادیده می گیرند چون برای هر سازنده این قسمت یه مفهوم داره و نرم افزار مفهوم واقعی این قسمت رو نمی دونه . اما HDTune با توجه به بررسی ها و موارد مشابه این حالت رو حدس می زنه . لذا ممکنه حدسش درست باشه و ممکنه حدس HDTune غلط باشه !!!!
دقیقا اگر دقت کنین این حدس مقدار Data در Retry calibration count باعث شده همه به اشتباه بیفتند !!!!! در صورتی که سایر نرم افزار ها از حدس زدن این مقدار پرهیز کردند و هارد سالم نشون داده می شه
New-P30world
16-04-2014, 13:33
تشکر از همه دوستان ِ Z510 دار! و با معرفت..
خب پس موقع خرید بگیم آقا Z510 با هارد هیبرید دارید!؟
بعد رو جعبه یا تو Setup قسمت HDD به غیر از 8 SSD دیگه چی نوشته که مشخص میکنه هارد هیبرید یا وسترن هست ؟
دمتون گرم
hossein_0907
16-04-2014, 14:02
كلا z510 با 3 مدل هارد در بازار موجود هست :
1:ST1000LM024 HN-M101MBB كه همين هاردي هست كه اين مشكل را داره
2:ST1000LM014-1EJ164 كه هارد هيبريدي هست
3:WDC WD10JPCX-24UE4T0 كه هارد وسترن هست
شما كانفيگي كه هارد 2 يا 3 را داره بخريد
New-P30world
16-04-2014, 18:16
كلا z510 با 3 مدل هارد در بازار موجود هست :
1:ST1000LM024 HN-M101MBB كه همين هاردي هست كه اين مشكل را داره
2:ST1000LM014-1EJ164 كه هارد هيبريدي هست
3:WDC WD10JPCX-24UE4T0 كه هارد وسترن هست
شما كانفيگي كه هارد 2 يا 3 را داره بخريد
بین گزینه 2 و 3 و در کل بین این سه گزینه، احتمالا گزینه 2 بهتر هست درسته؟؟
afshin b
16-04-2014, 18:42
بین گزینه 2 و 3 و در کل بین این سه گزینه، احتمالا گزینه 2 بهتر هست درسته؟؟
آره گزینه دو یا همون هارد هیبریدی بهترین انتخابه. تازه راه تشخیصشم آسونه، از روی کارتن میشه فهمید. اما برای تشخیص گزینه سه حتما باید لپتاپ روشن بشه و وارد بایوس بشین تا مدل هارد مشخص بشه
Public Enemy
16-04-2014, 20:31
دوست عزیز اگر توضیحات بالا رو خونده باشین ، می فهمین که به نظر نمیاد هیچ کدام از هارد های نصب شده روی این مدل اصلا خراب باشند !!!!!
ملاک تشخیص نرم افزاری ، سه گزینه ی Current ، threshold و worst هست . این مقادیر برای نرم افزار ها تعریف شدست و به راحتی می شه فهمید هارد سالمه یا نه .
اگر مقادیر threshold تغییر کنه ، مشخصه که هارد مشکل داره .
اما در کنار این سه پارامتر ، پارماتر دیگری به نام Data یا Raw Values وجود داره . این پارامتر اطلاعاتی رو می ده که در اکثر اوقات فقط برای خود سازنده قابل درک هست و فقط با نرم افزار خود سازنده قابل بررسی هست ( در این مورد Seatools )
توضیحات از HDsentinel
سایر نرم افزار هااین مورد رو بررسی نمی کنند چون اطلاعات بدرد بخوری بهشون نمی ده .
HDTune هم یه بررسی کرده دیده در این مورد خاص Data صفر نیست . پس احتمال داده مشکلی باشه و با Warning مشخص کرده . به این معنی که احتمال وجود خطا هست ! در این گونه موارد هارد باید با Seatools بررسی بشه .
امروز 8 مدل هارد Z500 بدون SSD رو با Seatools بررسی کردیم همه سالم بودند .
همون طور که گفتم ، این شبهه به خاطر عدم تسلط دوستان بر نرم افزار HDTune به وجود اومده .واقعا برام جای سوال داره دوستان چطور به این قدرت رسیدن که مقدار Data در Smart رو که برای شرکت های نرم افزاری مبهم مونده ، بتونن ترجمه کنند !!!!
pacific.sun1991
16-04-2014, 21:39
من هم short generic گرفتم fail داد
fix long هم زدم این ارور را داد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز این ارور نیست
f8 رو بزن fix long شروع میشه یه چند ساعت باهاش کار نکن، fix که تموم شد درست میشه
هم short generic رو pass میکنه به احتمال زیاد(برای mohsen_p30 نشد) ، هم سرعتش میره بالا
عدد calibration من هم تو این چند روز رو 15 مونده
(در ضمن یه فایل iso هشت مگابایتی میتونید از خود Seagate دانلود کنید و رایت کنید رو سی دی و با بوت بیارید بالا که میره تو محیط DOS ، تو اینجا هم میشه فیکس هارو انجام داد
اگه خواستین این کارو کنید حتما اطلاعات مربوط به این کار رو از تو خود سایت بخونید ، چون ممکنه با یه عمل اشتباه کل هارد به روز اولش برگرده)
hossein_0907
16-04-2014, 22:48
اگر مقادیر threshold تغییر کنه ، مشخصه که هارد مشکل داره .
از همین حرفت فهمیدم چقدر تسلط داری !!!!!
اصلا میدونی threshold چیه ؟
"Threshold" - the minimum normalized value limit for the attribute. If the normalized value falls below the threshold, the disk is considered defective and should be replaced
خودت برو منابع دیگه هم بخون : 1 عدد بین 1 تا 253 هست و در واقع پایین ترین حد مجاز هر attribute (آستانه fail شدن هر attribute ) میباشد که اون هم توسط شرکت سازنده اندازه گیری میشه و برای هر مدل هارد مقادیر کاملا ثابتی داره و اگر مقدار current یا attribute value کمتر از مقدار threshold بشه (به threshold نزدیک بشه) هارد داره به سمت خرابی پیش میره
نتیجه اخلاقی برای بعضیا : مقدار threshold یک مقدار ثابت برای هر مدل هارد میباشد و غیر قابل تغییر است.
Public Enemy
16-04-2014, 23:29
با عرض پوزش به دلیل اشتباهی که در اون خط انجام دادم ! خوشبختانه اینقدر عرضه دارم اگر یه حرفی رو از روی اشتباه بگم ، بیام از همه عذر خواهی کنم . نه اینکه زورم بگیره بیام همچنان با به انحراف کشیدن بحث بگم آقا من هم بلدم . امیدوارم اونایی که باید نکته و می گرفتند چه اتفاقی افتاد ، بگیرند .
hossein_0907
17-04-2014, 01:20
من هم اگر اشتباهی کرده باشم صددرصد عذرخواهی میکنم ولی فکر نکنم باید به خاطر حرف تو قبول کنم که اشتباه کرده ام و هر وقت وقت کردم (به زودی)حتما حتما خودم به اندازه کافی در باره این موارد که تو پست 812 گفتی تحقیق میکنم تا ببینم حرفات تا چه حد درسته
در چند پست اخیر هم معلومه کی زورش گرفته و میخواد بگه بلدم بلدم و فقط بلده بگه به خاطر عدم تسلط من کاربرا به اشتباه افتادند
Masoodegh
17-04-2014, 19:16
امروز ویندوزمو به 8.1 ارتقا دادم و بعد از اینکه دیدم بعضی درایورای 8 باهاش مشکل دارن همشونو دانلود کردم! حالا برنامه مدیریت باتریشو نمیتونم اجرا کنم!! باید چیکار کنم؟
عکس پوشه نصب شده برنامه:
راستی با اینکه تو سایتش زده 64بیت ولی تو یکی از فایلای تکست داخل پوشه برنامه نوشته بود 32بیت!!
mohsen_p30
17-04-2014, 19:40
امروز ویندوزمو به 8.1 ارتقا دادم و بعد از اینکه دیدم بعضی درایورای 8 باهاش مشکل دارن همشونو دانلود کردم! حالا برنامه مدیریت باتریشو نمیتونم اجرا کنم!! باید چیکار کنم؟
عکس پوشه نصب شده برنامه:
راستی با اینکه تو سایتش زده 64بیت ولی تو یکی از فایلای تکست داخل پوشه برنامه نوشته بود 32بیت!!
انرژی منیجرو آنینستالش کنید و همون ورژن ویندوز 8 که تو سی دی درایور همراه لپ تاپ هست رو نصب کنید... منم همین مشکلو داشتم اینکارو کردم درست شد
Masoodegh
17-04-2014, 19:44
انرژی منیجرو آنینستالش کنید و همون ورژن ویندوز 8 که تو سی دی درایور همراه لپ تاپ هست رو نصب کنید... منم همین مشکلو داشتم اینکارو کردم درست شد
خو آخه حیفم هست!!:n02: عکسایی که از ورژن ۸ش دیدم خیلی قشنگه!!
احتمالا فقط واسه کشور خودشون ریلیز شده!
ممنون
hamidreza2010
18-04-2014, 12:50
خو آخه حیفم هست!!:n02: عکسایی که از ورژن ۸ش دیدم خیلی قشنگه!!
احتمالا فقط واسه کشور خودشون ریلیز شده!
ممنون
سلام
ورژن آخری که توی سایت هست مشکل داره
بهتره از همونی استفاده کنید که توی dvd همراه لپ تاپ هست.
Masoodegh
19-04-2014, 12:36
یکی دو روزه که تاچ پدم غ فعال شده!(تو قسمت advance نوشته فعاله ولی رو آیکونش تو تسک بار ضربدر داره و کارم نمیکنه!!)یه بارم از اول نصبش کردم ولی درس نشد!! درایور اینم تو وین 8.1 مشکل داره؟
Public Enemy
19-04-2014, 13:54
یکی دو روزه که تاچ پدم غ فعال شده!(تو قسمت advance نوشته فعاله ولی رو آیکونش تو تسک بار ضربدر داره و کارم نمیکنه!!)یه بارم از اول نصبش کردم ولی درس نشد!! درایور اینم تو وین 8.1 مشکل داره؟
وقتی ضربدر زده یعنی غیر فعال شده . شما دکمه F6 رو تست کردین ؟؟؟
AMIN_XCD
20-04-2014, 12:26
سلام
عذرخواهی می کنم .
من یک سوال خیلی خیلی مبتدی دارم !
شرمنده که می پرسم:n29:
برای استنفاده از کابل لن باید روکش قسمت مربوطه را برداشت ؟
afshin b
20-04-2014, 12:43
سلام
عذرخواهی می کنم .
من یک سوال خیلی خیلی مبتدی دارم !
شرمنده که می پرسم:n29:
برای استنفاده از کابل لن باید روکش قسمت مربوطه را برداشت ؟
پرسیدن سوال هر چقدرم ابتدایی، هیچ ایرادی نداره و نیاز به عذرخواهی نیست دوست عزیز.
منظورتون چه روکشی هست؟ روی کابله یا روی لپتاپ؟
روی ورودی لن لپتاپ یه چیزی مثل در هست که بسمت پایین میره تا لن رو بتونین جا بزنین.
AMIN_XCD
20-04-2014, 18:07
پرسیدن سوال هر چقدرم ابتدایی، هیچ ایرادی نداره و نیاز به عذرخواهی نیست دوست عزیز.
منظورتون چه روکشی هست؟ روی کابله یا روی لپتاپ؟
روی ورودی لن لپتاپ یه چیزی مثل در هست که بسمت پایین میره تا لن رو بتونین جا بزنین.
ممنون از پاسخ خوب شما :n16:
منظورم روی لپ تاپ هست ، چون برای من خیلی سفته و امروز هر کاری کردم تا کابل جا برود ، نشد !
این محافظ باید رو به پایین برود تا کابل در سر جای خودش قرار بگیرد؟ برای من خیلی کم رو به پایین می رود ! فشار زیاد بدهم این محافظ نمی شکند ؟
باز هم از لطف شما ممنونم. :n16:
afshin b
20-04-2014, 18:10
ممنون از پاسخ خوب شما :n16:
منظورم روی لپ تاپ هست ، چون برای من خیلی سفته و امروز هر کاری کردم تا کابل جا برود ، نشد !
این محافظ باید رو به پایین برود تا کابل در سر جای خودش قرار بگیرد؟ برای من خیلی کم رو به پایین می رود ! فشار زیاد بدهم این محافظ نمی شکند ؟
باز هم از لطف شما ممنونم. :n16:
نه اصلا نباید سفت پایین بره. یکم لپتاپ رو بلند کنین راحتتر جا میره.
AMIN_XCD
20-04-2014, 18:20
نه اصلا نباید سفت پایین بره. یکم لپتاپ رو بلند کنین راحتتر جا میره.
دست شما درد نکند.
راحت جا رفت
ممنونم. :n16:
pouria7777
20-04-2014, 18:50
سلام دوستان
آقا چرا سرعت تاپیک این لپ تاپ انقد پایینه با این همه طرفدار؟!
از بس بدون مشکل و کامله که هیچکی مشکل و دردسری باهاش نداره که بخواد سوال کنه... :n02:
راستی من سیستم دالبی رو فعال میکنم انگار صدا کیفیتش به جای این که بهتر شه یکم کمتر میشه...
میخوام بدونم با چه تنظیماتی تو اکولایزر میتونم بهترین کیفیت رو واسه آهنگهای بیس دار داشته باشم . خودم تنظیم کردم ولی جالب نشد خیلی...
Abdolreza2012
20-04-2014, 20:03
سلام دوستان
آقا چرا سرعت تاپیک این لپ تاپ انقد پایینه با این همه طرفدار؟!
از بس بدون مشکل و کامله که هیچکی مشکل و دردسری باهاش نداره که بخواد سوال کنه... :n02:
راستی من سیستم دالبی رو فعال میکنم انگار صدا کیفیتش به جای این که بهتر شه یکم کمتر میشه...
میخوام بدونم با چه تنظیماتی تو اکولایزر میتونم بهترین کیفیت رو واسه آهنگهای بیس دار داشته باشم . خودم تنظیم کردم ولی جالب نشد خیلی...
سلام
:n02:
بذارید تنظیمات رو تنظیمات اولیه باشه و تغییر ندید
Sh-Meteor
20-04-2014, 20:58
یعنی اگه می خواین یه چیزی گرون بشه، به من بگین تا من قصد خریدشو بکنم...
تا دو هفته ی پیش که قیمت این مدل 2,400,000 بود پول نداشتم و الان که سه روزه پولم با هزار بدبختی و قرض و قوله جور شده قیمتش شده 2,550,000.:n03:
pouria7777
20-04-2014, 21:26
عبدالرضا جان یعنی همه تنظیمات اکولایزرها وسط باشه دیگه نه؟
دوست عزیز اگه میتونی بگیر همین الان چون به نظر من ممکنه دیگه حالا حالاها پایین نیاد چون طبق یه قانون نانوشته قیمت همه چی اینجا به جناب بنزین ربط داره و با بالا رفتنش همه چی رو میکشه بالا...ولی باز از چند نفر که تو این کارن سوال کن...
راستی دوستان دیجیکالا بررسی لپ تاپ رو گذاشت . برین ببینین حالشو ببرین :n02:
javad207
20-04-2014, 22:37
سلام باز مزاحم شدم نظرتون چیه
Public Enemy
21-04-2014, 14:13
سلام باز مزاحم شدم نظرتون چیه
دوست عزیز توضیحات قبلا داده شده .
هاردهای Z500/z510 سالم هستند .
با سایر نرم افزار ها هم که چک می شه هارد سالم است و فقط HDTune است که اخطار می ده که اونم دلیلش اینه که پارامتر Data رو که در سایر نرم افزار ها استفاده نمی شه ، لحاظ می کنه .
HDTune فقط و فقط با استفاده از پارامتر Data نمی تونه بگه هارد سالم است یا خیر . زیرا پارامتر Raw value یا Data درHDTune مشخصه ای است که فقط برای شرکت سازنده هارد قابل درکه و مفهوم خاصی برای نرم افزار ها نداره .
در صورتی که به سلامت هارد خودتون شک دارین ، سلامتی هارد رو با نرم افزار شرکت سازنده هارد مثل Seatools بررسی کنید . Hdtune ملاک خوبی برای تشخیص سلامت نیست
Abdolreza2012
21-04-2014, 17:03
عبدالرضا جان یعنی همه تنظیمات اکولایزرها وسط باشه دیگه نه؟
آره من روی تنطیمات اولیه گذاشتم مشکله خاصی نداشتم و کیفیت هم خوب بوده و هست
Public Enemy
22-04-2014, 14:41
متاسفانه به طور عجیبی قیمت این لپ تاپ داره می ره بالا ! مدل I5 با رم 6 که چند روز قبل از عید حدود 1,950 قیمت داشت ، در حال حاظر در دیجی کالا به قیمت 2,250 با گارانتی دو ساله هماهنگ به فروش می ره :n03:
Sh-Meteor
22-04-2014, 16:37
متاسفانه به طور عجیبی قیمت این لپ تاپ داره می ره بالا ! مدل I5 با رم 6 که چند روز قبل از عید حدود 1,950 قیمت داشت ، در حال حاظر در دیجی کالا به قیمت 2,250 با گارانتی دو ساله هماهنگ به فروش می ره :n03:
درسته...
قیمت کانفیگ i7 ram6 تاریخ 16 فروردین 2,380,000 بود ولی یه هفته بعد شد 2,450,000 و الانم که حدودا شده 2,600,000. ( خودم از مرکز کامپیوتر ایران توی تهران پرسیدم )
خود من سر همین قضیه، ( به قول هومن برق نورد ) تو آمپاس گیر کردم که یه مدل دیگه بگیرم یا وایسم ارزون بشه!!!
.
.
.
به نظر تون صبر کنم؟!؟!؟!؟
oOomid.M
22-04-2014, 16:47
درسته...
قیمت کانفیگ i7 ram6 تاریخ 16 فروردین 2,380,000 بود ولی یه هفته بعد شد 2,450,000 و الانم که حدودا شده 2,600,000. ( خودم از مرکز کامپیوتر ایران توی تهران پرسیدم )
خود من سر همین قضیه، ( به قول هومن برق نورد ) تو آمپاس گیر کردم که یه مدل دیگه بگیرم یا وایسم ارزون بشه!!!
.
.
.
به نظر تون صبر کنم؟!؟!؟!؟
فعلا که دلار داره میره بالا و بالا تر
شده سه هزار و سیصد تومن
misagh8900
23-04-2014, 12:35
آقا من یه سوال دارم. اگه هارد SSD نداشته باشه بعدا خودمون میتونیم اضافه کنیم یا نه؟؟
afshin b
23-04-2014, 12:39
آقا من یه سوال دارم. اگه هارد SSD نداشته باشه بعدا خودمون میتونیم اضافه کنیم یا نه؟؟
اگه منظورتون هارد هیبریدی هست که روی بعضی ها گذاشتن و ۸ گیگ SSD داره، خیر این SSD جزئی از هارد هست و نمیشه بصورت جدا تهیه کرد و اضافه کرد. باید کل هارد با هارد هیبریدی تعویض بشه.
Public Enemy
23-04-2014, 13:30
در صورتی که بخواهید هارد SSD در کنار هارد فعلی داشته باشید ، باید هارد SSD به جای درایو نوری قرار بگیرد .
sajadbarzegar092
23-04-2014, 17:15
سلام. بچه ها میخواستم وقتی که کسی درخواست وب میده بهم . وبکم من خاموش باشه و من فقط طرف رو ببینم (اون منو نبینه). چجوری میشه این کارو کرد؟؟؟؟؟
afshin b
23-04-2014, 18:17
من امروز برای اولین بار از رم ریدر لپتاپ استفاده کردم و متوجه شدم اون حالت فنری رو نداره. یعنی رم بره داخل دیگه نیرویی برای برگشتش وجود نداره و به زور چاقو درش آوردم. میخواستم بدونم مال من مشکل داره یا مال همه همینه؟
pouria7777
23-04-2014, 22:07
افشین جان شما با ملایمت رفتار کن و نترس . خوب جا بزار . نیروی فنری هم داره . خوبش رو هم داره...من امتحان کردم :n02:
afshin b
23-04-2014, 22:17
افشین جان شما با ملایمت رفتار کن و نترس . خوب جا بزار . نیروی فنری هم داره . خوبش رو هم داره...من امتحان کردم :n02:
من تا ته جا زدم و رم رو خوند ولی هیچ حالت فنری نداره و برای درآوردنش باید از چاقو استفاده کنم.
من از وقتی لپتاپ خریدم، بعضی وقتا که تکونش میدم یه صدایی مثل پیچ سرگردان از نزدیکی همون رم ریدر میداد. همیشه تو این فکر بودم این صدا برای چیه. الان فهمیدم پس رم ریدرش مشکل داره. اینم از عواقب خرید اینترنتی. البته برای من مهم نیست اصلا.
pouria7777
23-04-2014, 22:20
رمی که استفاده میکنی مدلش SD هست؟ یا SDHC?
afshin b
23-04-2014, 22:29
رمم مایکرو اس دی هست و با اداپتور میزنم به لپتاپ. قبلا با همین اداپتور روی یه لپتاپ دیگه خوب کار میکرد. مطمئنا مشکل داره رم ریدر لپتاپم
pouria7777
23-04-2014, 22:32
آخه من رو رم های SD این مشکل رو دارم ولی وقتی رم دوربینم که مدل SDHC هست رو میزنم قشنگ جا میره و راحتم در میاد... یه رم SDHC رو امتحان کن ببین چه قشنگ جا میره...
Masoodegh
23-04-2014, 22:36
این قضیه وبکمش چیه!!؟ تو سایتش زده HD ولی با برنامه دوربین ماکروسافت که بزور تصویر نشون میده!! نکنه برنامه مخصوصی چیزی داره!!؟
pouria7777
23-04-2014, 22:42
وبکمش معادل 2 مگاپیکسله که با کیفیت HD فیلم میگریره... HD بودن به این معنی نیست که مثل دوربینای پیشرفته عکس و فیلم میگیره . hd فقط فرمتشه .
onlinefarhad
24-04-2014, 02:23
سلام. بچه ها میخواستم وقتی که کسی درخواست وب میده بهم . وبکم من خاموش باشه و من فقط طرف رو ببینم (اون منو نبینه). چجوری میشه این کارو کرد؟؟؟؟؟
مگه اینکه از قسمت دیوایس منیجر دیس ابل کنی درایو وبکم و دیگه:n11:
Masoodegh
24-04-2014, 06:38
وبکمش معادل 2 مگاپیکسله که با کیفیت HD فیلم میگریره... HD بودن به این معنی نیست که مثل دوربینای پیشرفته عکس و فیلم میگیره . hd فقط فرمتشه .
خو آخه خوندم که 720pـه!!!
amir_t6262
24-04-2014, 08:03
من تا ته جا زدم و رم رو خوند ولی هیچ حالت فنری نداره و برای درآوردنش باید از چاقو استفاده کنم.
من از وقتی لپتاپ خریدم، بعضی وقتا که تکونش میدم یه صدایی مثل پیچ سرگردان از نزدیکی همون رم ریدر میداد. همیشه تو این فکر بودم این صدا برای چیه. الان فهمیدم پس رم ریدرش مشکل داره. اینم از عواقب خرید اینترنتی. البته برای من مهم نیست اصلا.
برای من هم همینطور است آقا افشین.
یعنی رم را باید تا ته فشار بدی که بره داخل، بعد در آوردنش دردسر داره. باید با سوزن ته گرد و ... آرام رم را بکشی بیرون. حالت فنری نداره.
فکر هم نمیکنم اشکال سخت افزاری باشد. احتمالا کلا همینطوره، چون قبلا هم یکی از بچه ها همین موضوع را مطرح کرده بود.
onlinefarhad
24-04-2014, 12:38
برای من هم همینطور است آقا افشین.
یعنی رم را باید تا ته فشار بدی که بره داخل، بعد در آوردنش دردسر داره. باید با سوزن ته گرد و ... آرام رم را بکشی بیرون. حالت فنری نداره.
فکر هم نمیکنم اشکال سخت افزاری باشد. احتمالا کلا همینطوره، چون قبلا هم یکی از بچه ها همین موضوع را مطرح کرده بود.
آره اون یه نفر که مشکل داشت من بودم دیگه رم نمیزنم به لپ تاپ آخه خیلی دردسر داره در آوردنش:n10:
آره اون یه نفر که مشکل داشت من بودم دیگه رم نمیزنم به لپ تاپ آخه خیلی دردسر داره در آوردنش:n10:
بله برای رم های معمولی مشکل داره اما باید بگم که حالت فنری داره. ولی رم خیلی می ره داخل. رم را فشار دهید داخل تا جا برود و سپس با ناخن و یا وسیله دیگری آن را به داخل فشار دهید تا بیرون بیاید. البته رم ریدر من به این صورت کار می کنه. رم ریدر شما را نمی دونم. مسئولیت تستش به عهده خودتون. :n06:
pouria7777
24-04-2014, 13:57
اگه مشکل جدیه بهتره از هاب رم ریدر استفاده بشه دیگه...
pouria7777
24-04-2014, 14:02
اینم از رم ریدر لپ تاپ من که گفتم با کاردای SDHC مشکلی نداره و راحت جا میره .
بابت کیفیت نسبتا داغون کلیپ شرمنده . حجمش باید کم میشد دیگه . ولی مشخصه...
حالا دوستای دیگه هم این کارد ها رو امتحان کنن . SDHC ها از هر لحاظ از SD بهترن و در واقع نسل جدید تر SD به حساب میان...
alirafaat
24-04-2014, 20:17
سلام
من برا دفالت قرار دادن کارت گرافیک انویدیا مشکل دارم
توی انویدیا کنترل پنل قسمت گلوبال high perfo... رو انتخاب می کنم
اما تو قسمت program setting وقتی یه برنامه رو رو انتخاب می کنم ( مثل km player یا power dvd ) قسمت دومش های لایت نمیشه تا من گزینه integrate رو به های پرفورمنس تغییر بدم
این حالت برا اغلب نرم افزارها هست ( فقط یکی دو نرم افزار مثل کروم و یا جیفورس اکسپرینت قابل تغییر دادن هستن )
همچنین وقتی روی ایکون نرم افزار راست کلیک کمی کنم و گزینه run with graphic processor -high perfo... رو انتخاب کرده .و نرم افزار رو اجرا می کنم
ایکون nvidia gpu activity هیچ نرم افزار فعالی رو نشون نمیده
Masoodegh
24-04-2014, 20:36
2 3 روزه که لپ تاپ شبانه روزی روشنه! البته شبا lcd شو خاموش میکنم و فقطم idm بازه! مشکلی ایجاد نمیکنه!!؟
Sh-Meteor
24-04-2014, 22:10
2 3 روزه که لپ تاپ شبانه روزی روشنه! البته شبا lcd شو خاموش میکنم و فقطم idm بازه! مشکلی ایجاد نمیکنه!!؟
داری دو براره PC ازش کار می کشیا
پس طبیعتا لپ تاپ یه سره تو شارژه دیگه؟ درسته؟؟؟
وقتی هر وسیله ای اعم از موبایل، لپ تاپ، پی سی و ... یه سره تو شارژ باشه، مسلما تاثیر منفی تو عمر باتری میذاره...
پس این کاری که می کنی، درست نیست! مخصوصا این لپ تاپ که باتریش در نمیاد.
pouria7777
24-04-2014, 22:44
خودت چی فکر میکنی؟ :)
والا کامپیوتر منم انقد یه سره روشن نمیمونه . idm که امکان توقف و ادامه دانلود رو داره . خب یکم استراحت بده به دستگاه .
100 درصد بدون ضرر نیست . نه این لپ تاپ . بلکه واسه هر لپ تاپ دیگه ای هم ضرر داره...
Masoodegh
25-04-2014, 10:33
داری دو براره PC ازش کار می کشیا
پس طبیعتا لپ تاپ یه سره تو شارژه دیگه؟ درسته؟؟؟
وقتی هر وسیله ای اعم از موبایل، لپ تاپ، پی سی و ... یه سره تو شارژ باشه، مسلما تاثیر منفی تو عمر باتری میذاره...
پس این کاری که می کنی، درست نیست! مخصوصا این لپ تاپ که باتریش در نمیاد.
خودت چی فکر میکنی؟ :)
والا کامپیوتر منم انقد یه سره روشن نمیمونه . idm که امکان توقف و ادامه دانلود رو داره . خب یکم استراحت بده به دستگاه .
100 درصد بدون ضرر نیست . نه این لپ تاپ . بلکه واسه هر لپ تاپ دیگه ای هم ضرر داره...
وقتی conservation mode فعاله ینی از باتری استفاده میشه و هی شارژش رو 60میمونه یا نه مستقیم میشه؟
متاسفانه این مورد استثنا بود و resumeـم نداشت! دیگه حواسم هست اینجوری نشه!
دوستان عزیز
تنظیمات تاچ پد برای لمس دو انگشت به چه نحوی است ؟
مثلا برای بالا پایین کردن صفحه مرورگر با لمس دو انگشت تاچ پد چه جوریه؟
mohsen_p30
25-04-2014, 15:07
وقتی conservation mode فعاله ینی از باتری استفاده میشه و هی شارژش رو 60میمونه یا نه مستقیم میشه؟
متاسفانه این مورد استثنا بود و resumeـم نداشت! دیگه حواسم هست اینجوری نشه!
نه دوست عزیز وقتی coservation فعاله باطری دیگه شارژ نمیشه ... چه لپ تاپ روشن باشه چه خاموش ، البته اگه وقتی لپ تاپ خاموشه از برق کشیده شه و دوباره به برق بزنید میبینید که conservation غیرفعال شده و باید دوباره فعالش کرد! امیدوارم تو نسخه های جدیدتر انرژی منجر این ایراد برطرف شه...
mohsen_p30
25-04-2014, 15:11
دوستان عزیز
تنظیمات تاچ پد برای لمس دو انگشت به چه نحوی است ؟
مثلا برای بالا پایین کردن صفحه مرورگر با لمس دو انگشت تاچ پد چه جوریه؟
تمام تنظیمات اینجا هست دوست من! از یک انگشت بگیر تا 4 انگشت :n02:
تو کنترل پنل > موس > اخرین سربرگ که نوشته device settings و در نهایت settings
تمام تنظیمات اینجا هست دوست من! از یک انگشت بگیر تا 4 انگشت :n02:
تو کنترل پنل > موس > اخرین سربرگ که نوشته device settings و در نهایت settings
ممنون داداش
ولی همچین منویی تو کنترل پنل نیست .
آخرین سربرگ hardware هست .
mohsen_p30
25-04-2014, 15:22
در مورد رم ریدر هم من یدونه ازین خشابای تبدیل micro sd به sd دارم راحت که داخل لپ تاپ میره برای بیرون اوردنش هم دوباره به داخل فشارش میدم یه صدا میخوره خودش میاد بیرون مشکلی نداره!
کنترل پنل > موس ؟؟؟؟؟؟؟
mohsen_p30
25-04-2014, 16:34
شما مگه درایور تاچ پدتون (synaptics) رو نصب نکردین؟
چرا نصب کردم ولی نیست.
نمیدونم چرا نیست?
mohsen_p30
25-04-2014, 22:16
ویندوزتون 8 یا 8.1 ؟
farzaneh*f
26-04-2014, 13:36
سلام بچه ها... منم به احتمال 90% می خوام z510 بخرم... نتونستم همه ی پستا رو بخونم فقط یه سری مسائل به چشمم خورد (مثلا دوستی گفته بودن خرابی کلیدا تو این مدل خیلی رایجه و حتما قبلش همه رو چک کنیم) و ... من از این مسائل زیاد سر در نمیارم ممنون می شم اگه راهنماییم کنین که موقع خرید چه مواردی رو و به چه شکل باید چک کنیم؟! مرسی
pouria7777
26-04-2014, 14:29
سلام بچه ها... منم به احتمال 90% می خوام z510 بخرم... نتونستم همه ی پستا رو بخونم فقط یه سری مسائل به چشمم خورد (مثلا دوستی گفته بودن خرابی کلیدا تو این مدل خیلی رایجه و حتما قبلش همه رو چک کنیم) و ... من از این مسائل زیاد سر در نمیارم ممنون می شم اگه راهنماییم کنین که موقع خرید چه مواردی رو و به چه شکل باید چک کنیم؟! مرسی
اول بگم که مطمئن باش گزینه خوبی رو انتخاب کردی. نه چون خودمم دارم و بخوام طرفداری کنم و این حرفا . ایشالله وقتی گرفتی و استفاده کردی و مقایسه , خودت متوجه میشی که زدی تو خال با این انتخاب... چون لپتاپت نسبت به ویژگی هاش خیلی بیشتر از مقدار پولی که دادی میرزه...
حالا اینارو حتما دقت کن موقع خرید :
1 - فک کنم به هرکی که این لپ تاپ رو داره بپرسی مهمترین چیزی که باید حواسم باشه موقع خریدش چیه ؟ میگه هاردش وسترن یا هیبریدی باشه . یعنی مدل WDC WD10JPCX-24UE4T0 یا ST1000LM014-1EJ164 باشه نه مدل ST1000LM024 HN-M101MBB
که این رو میتونی از روی کارتن لپ تاپ یا با سوال از فروشنده بفهمی. من خودم موقع خرید این مورد رو اصلا نمیدونستم و خدا رو شکر شانسی لپ تاپم هارد مدل وسترن داشت . (بحث زیادی درباره ی این موضوع شد و نتیجه بحث هم همینی شد که من گفتم . به نقل از حسین :) )
2 - سعی کن قبل این که بخری یه جوری با مدل روشن شدش کار کنی . ببین از صفحه مات راضی هستی یا نه . در کل صفحه مات یه ویژگی مثبت این مدل به حساب میاد ولی خب بعضی دوستان صفحه براق رو ترجیح میدن . یه چیز سلیقه ای هست به نظر من
3 - میگن گارانتی رو کی داده کی گرفته! ولی بازم شدیدا ارزشش رو داره که با یه مقدار پول بیشتر لپ تاپت گارانتی یه شرکت صاحب نام باشه . فکر میکنم سازگار خوب باشه . برای خودمم گارانتی سازگاره . حالا دوستان شاید شرکتای خوب دیگه ای هم بشناسن
4 - وبکمش ضعیفه که اگه مثل من نیازی نداشته باشی بهش , مشکلی نیست . اگرم خیلی واست مهمه میتونی یه وبکم جدا بخری...
5 - خرابی کلیدی هم که شما گفتیم ممکنه تو هر لپ تاپ یا کلا تو هر کیبورد دیگه ای باشه . والا اینجا که نمیزاشتن قبل خرید اصلا روشن کنم دستگاه رو . ولی اگه حالا شما قبلش امتحانم بکنید دکمه هارو که چه بهتر . ولی خیلی بعیده که مشکلی تو دکمه هاش باشه
6 - ترجیحا ویندوز 8 روش نصب کن چون با این ویندوز سازگار شده و تو ویندوزهای دیگه مثل 7 یا 8.1 نا هماهنگی هایی دیده شده
7 - گزینه یک رو حتما رعایت کن !
یکم از خوبیهاش بگم :
واقعا این لپ تاپ به این راحتیا داغ نمیکنه . من همون اول همراش یه کولپد گرفتم . خلاصه با این همه کار و بازی و... تا حالا ازش استفاده نکردم
کیفیت صدای بی نظیری داره (سیستم JBL) . مخصوصا اگه دالبی روشن باشه .
سخت افزارش که دیگه نیازی به تعریف نداره
این گزینه هم سلیقه ای هست ولی به نظر من حتما سفیدش رو بگیر . چون من مشکیش رو دیدم که هم خیلی لکه و کثیفی رو نشون میده . هم این که اون کلاس و زیبایی سفید رو نداره . رنگ سفیدش حس کالای لوکس و گرون قیمت رو منتقل میکنه.
بک لایت داره :D . خدایی خیلی باحاله این بک لایت (نور پس زمینه کیبورد) .
همینا بودم دیگه . اگه چیز دیگه ای یادم اومد باز میام میگم
خرید خوبی داشته باشی...
farzaneh*f
26-04-2014, 15:32
اول بگم که مطمئن باش گزینه خوبی رو انتخاب کردی. نه چون خودمم دارم و بخوام طرفداری کنم و این حرفا . ایشالله وقتی گرفتی و استفاده کردی و مقایسه , خودت متوجه میشی که زدی تو خال با این انتخاب... چون لپتاپت نسبت به ویژگی هاش خیلی بیشتر از مقدار پولی که دادی میرزه...
حالا اینارو حتما دقت کن موقع خرید :
1 - فک کنم به هرکی که این لپ تاپ رو داره بپرسی مهمترین چیزی که باید حواسم باشه موقع خریدش چیه ؟ میگه هاردش وسترن یا هیبریدی باشه . یعنی مدل WDC WD10JPCX-24UE4T0 یا ST1000LM014-1EJ164 باشه نه مدل ST1000LM024 HN-M101MBB
که این رو میتونی از روی کارتن لپ تاپ یا با سوال از فروشنده بفهمی. من خودم موقع خرید این مورد رو اصلا نمیدونستم و خدا رو شکر شانسی لپ تاپم هارد مدل وسترن داشت . (بحث زیادی درباره ی این موضوع شد و نتیجه بحث هم همینی شد که من گفتم . به نقل از حسین :) )
2 - سعی کن قبل این که بخری یه جوری با مدل روشن شدش کار کنی . ببین از صفحه مات راضی هستی یا نه . در کل صفحه مات یه ویژگی مثبت این مدل به حساب میاد ولی خب بعضی دوستان صفحه براق رو ترجیح میدن . یه چیز سلیقه ای هست به نظر من
3 - میگن گارانتی رو کی داده کی گرفته! ولی بازم شدیدا ارزشش رو داره که با یه مقدار پول بیشتر لپ تاپت گارانتی یه شرکت صاحب نام باشه . فکر میکنم سازگار خوب باشه . برای خودمم گارانتی سازگاره . حالا دوستان شاید شرکتای خوب دیگه ای هم بشناسن
4 - وبکمش ضعیفه که اگه مثل من نیازی نداشته باشی بهش , مشکلی نیست . اگرم خیلی واست مهمه میتونی یه وبکم جدا بخری...
5 - خرابی کلیدی هم که شما گفتیم ممکنه تو هر لپ تاپ یا کلا تو هر کیبورد دیگه ای باشه . والا اینجا که نمیزاشتن قبل خرید اصلا روشن کنم دستگاه رو . ولی اگه حالا شما قبلش امتحانم بکنید دکمه هارو که چه بهتر . ولی خیلی بعیده که مشکلی تو دکمه هاش باشه
6 - ترجیحا ویندوز 8 روش نصب کن چون با این ویندوز سازگار شده و تو ویندوزهای دیگه مثل 7 یا 8.1 نا هماهنگی هایی دیده شده
7 - گزینه یک رو حتما رعایت کن !
یکم از خوبیهاش بگم :
واقعا این لپ تاپ به این راحتیا داغ نمیکنه . من همون اول همراش یه کولپد گرفتم . خلاصه با این همه کار و بازی و... تا حالا ازش استفاده نکردم
کیفیت صدای بی نظیری داره (سیستم JBL) . مخصوصا اگه دالبی روشن باشه .
سخت افزارش که دیگه نیازی به تعریف نداره
این گزینه هم سلیقه ای هست ولی به نظر من حتما سفیدش رو بگیر . چون من مشکیش رو دیدم که هم خیلی لکه و کثیفی رو نشون میده . هم این که اون کلاس و زیبایی سفید رو نداره . رنگ سفیدش حس کالای لوکس و گرون قیمت رو منتقل میکنه.
بک لایت داره :D . خدایی خیلی باحاله این بک لایت (نور پس زمینه کیبورد) .
همینا بودم دیگه . اگه چیز دیگه ای یادم اومد باز میام میگم
خرید خوبی داشته باشی...
خیلی ممنون که وقت گذاشتی، من قبل از اینکه بدونم چقد عالیه از ظاهرش خوشم اومده بود، البته تو تاپیک انقد نقاط ضعفش تکرار شده که آدم گاهی شک می کنه، خودم تو دی جی کالا با یه مدل msi که نزدیک 3.5 قیمتش بود مقایسه کردم به جز باتری 4سلولی و یه مورد دیگه که الان یادم نیست هیچ فرقی نداشتن واقعا، فقط 510 قشنگ تره :n12:
راستی کانفینگ B به جز رم فرق دیگه ای هم با مدل D داره؟!
reza-shady
26-04-2014, 15:54
سلام
دوستان من می خوام lenovo z510 رو بخرم تحقیق های زیادی کردم
در حال حاضر یک dell xps L501 x دارم با کانفیگ corei7 740q رم 6GB گرافیک 435m اندویدیا (کسی خواست 1500 میفروشم :دی )
می خوام به دلیل سنگین بود وزنش بفروشم و به جاش این لنوو رو بگیرم که هم سبک تره هم جدید تر
فقط چندتا سوال برام پیش اومده !
اول خودم باورم نمیشه 88 صفحه رو خوندم !! :دی
من کارم برنامه نویسی هست و میشه گفت هر روز حدود 5-6 ساعت در حال تایپ هستم (با سرعت نسبتا بالا) در کنارش پشتیبان فنی هستم و مرتب در حال چت کردن ! در کل می خوام بگم که خیلی تایپ می کنم
این جور که من متوجه شدم کیبردش خیلی قوی و محکم نیست به نظرتون مشکلی پیش نمیاد براش ؟ (امکان استفاده از کیبرد اکسترنال وجود نداره ! الان 3 تاکیبرد دارم ولی نمی تونم استفاده کنم !)
باطری برام مهم نیست ! چون مستقیم توی برق هست لپتاپ !!
سوال بعد اینکه من cpu i7 خودم رو با این i5 مقایسه کردم ! سی پی یو این قوی تر بود ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون منی که 2-3 سال با i7 کارکردم مشکلی با i5 مدل 4200m نخواهم داشت !؟ کار کامپایل و .... ندارم فقط گه گاهی بازی می کنم .!
در مورد هارد هیبریدی ! آیا توی عملکرد کلی سیستم هم تاثیر داره ؟ چون اصلا بوت تایم برام مهم نیست ! چه 10 ثانیه ای بوت شه چه 10 دقیقه ای ! فرقی نداره برام !
کارت گرافیک این لپتاپ به نظرتون توی یک بازی قدیمی مثل call of duty mw1 یا همون cod4 چقد FPS میده ؟ من با گرافیک 435m تونستم تا 250 فریم بگیرم ! به نظرتون با این چقدر میشه fps گرفت ؟
لپتاپ فعلی من روزی حداکثر 3 ساعت خاموش هست ! آیا z510 تحمل همچین فشاری رو داره ؟
اصلا ارزش داره dell xps رو رد کنم این رو بگیرم ؟
در مورد جک هدفون گفتین نباید تا آخر بره تو ! میشه وقتی که به اندازه کافی رفت داخل یه عکس بگیرید بدید من ببینم !
همش حس می کنم و می ترسم جوری باشه که وقتی رفت تو هی بزنه بیرون و بره رو اعصاب چون کلا هدفون وصل هست به لپتاپ ! مگر چی بشه بخوام از اسپیکر استفاده کنم !
دمای نرمال cpu لپ تاپ شما چند هست ؟(کار عادی !(موزیک ، 2 تا مرورگر هم زمان باز با چند نرم افزار ساده ! )) (از داخل نرم افزار temp core یک عکس برای میگیرید ؟ )
من یه مدت ویندوز 8.1 و 8 نصب کرده بودم یه باگی بود توی ویندوز 8 و 8.1 که مایکروسافت هم بهش اعتراف کرد !
این که هر چند وقت یکبار(بدون کپی و انتقال فایل و کار کشیدن از هارد ) یوزیج هارد میرفت تا 100% بعد از 10 - 15 دقیقه نرمال می شد (همون پدر هارد من رو در آورد !)
می خوام بدونم شما که میگید روش 8.1 یا 8 نصب کنیم و سازگار هست ! همچین مشکلی نداره ؟ تا حالا براتون اتفاق نیفتاده تا حالا !؟
یه چیز دیگه اینکه من لپ تاپ رو زیاد اینور اونور می برم به اندازه کافی مقاوم هست ؟ (رعایت هم می کنما ولی می خوام بدونم از این لپ تاپ سوسول ها که نیس :دی تا یه چیز بشه خراب شه بمونه رو دستم )
(core i7 بگیرم یا core i5 )؟
توی رشت به نظرتون کجا میشه هیبریدش رو گیر آورد ؟
ممنون از همگی !
ببخشید زیاد حرف زدم !
amir_t6262
26-04-2014, 17:09
بله برای رم های معمولی مشکل داره اما باید بگم که حالت فنری داره. ولی رم خیلی می ره داخل. رم را فشار دهید داخل تا جا برود و سپس با ناخن و یا وسیله دیگری آن را به داخل فشار دهید تا بیرون بیاید. البته رم ریدر من به این صورت کار می کنه. رم ریدر شما را نمی دونم. مسئولیت تستش به عهده خودتون. :n06:
الان با رم SD امتحان کردم.
همینطور که گفتید اگر رم را بیشتر به داخل فشار دهیم حالت فنری دارد که راحت بیرون بیاید.
mobini90
26-04-2014, 17:50
سلام دوست عزیز من یه سوال فوری داشتم خواهشمیکنم که اگر کسی میدونه جواب بده :
لپ تاپ من z410 هستش و حدود یک ماهی هست که خریذم.هاردی هم که روشه seagate هستش
من با نرم افزار seatools for windows هارد رو تست کردم تو قسمت smart check قبول شد ولی تو قسمت short generic ( که نمیدونم چی هست) fail شد.
تو قسمت fail info میگه که متاسفانه هارد شما یه تو یه تست مهم رد شد و در ادامه میگه که از seatools for dos استفاده کنید :n28:
الان یعنی هارد مشکل داره و باید عوض شه؟آیا همین کاری که گفته ( یعنی استفاده از seatools for dos ) رو انجام بدم؟ عکسای چیزای بالا که گفتم رو پیوست کردم.
اینم بگم که هاردم تو read و write مشکلی نداره.
لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید.باتشکر
pacific.sun1991
26-04-2014, 19:58
سلام دوست عزیز من یه سوال فوری داشتم خواهشمیکنم که اگر کسی میدونه جواب بده :
لپ تاپ من z410 هستش و حدود یک ماهی هست که خریذم.هاردی هم که روشه seagate هستش
من با نرم افزار seatools for windows هارد رو تست کردم تو قسمت smart check قبول شد ولی تو قسمت short generic ( که نمیدونم چی هست) fail شد.
تو قسمت fail info میگه که متاسفانه هارد شما یه تو یه تست مهم رد شد و در ادامه میگه که از seatools for dos استفاده کنید :n28:
الان یعنی هارد مشکل داره و باید عوض شه؟آیا همین کاری که گفته ( یعنی استفاده از seatools for dos ) رو انجام بدم؟ عکسای چیزای بالا که گفتم رو پیوست کردم.
اینم بگم که هاردم تو read و write مشکلی نداره.
لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید.باتشکر
من با خود SeaTools فیکس کردم درست شد
وقتی fix long زدی بعد F8 بزن یه چند ساعت طول میکشه
از محیط dos هم میشه fix کرد ، از خود سایت یه فایل iso هشت مگابایتی دانلود کن بزن رو cd با Boot بیار بالا
آموزشش تو سایت seagate هست کامل توضیح داده
تو پست های قبلی هم این موردها به تفصیل بحث شده
خلاصه اینکه نگران نباش ، اوکیه:n01:
mohsen_p30
26-04-2014, 19:59
تمام سری های z که هارد ST1000LM024 دارن همین مشکلو دارن... لپ تاپ منم همینطوریه! من که بیخیالش شدم و کاری بهش ندارم! چون بعید میدونم یه شرکت این همه لپ تاپ رو راهی بازار کنه درحالیکه هاردش ایراد داره...
البته اگه چند صفحه قبل رو هم نگاه کنید مفصل در این مورد بحث شده و نظرات متفاوت بوده
pouria7777
26-04-2014, 20:22
اول خودم باورم نمیشه 88 صفحه رو خوندم !! :دی
خسته نباشی... :n02:
من کارم برنامه نویسی هست و میشه گفت هر روز حدود 5-6 ساعت در حال تایپ هستم (با سرعت نسبتا بالا) در کنارش پشتیبان فنی هستم و مرتب در حال چت کردن ! در کل می خوام بگم که خیلی تایپ می کنم
این جور که من متوجه شدم کیبردش خیلی قوی و محکم نیست به نظرتون مشکلی پیش نمیاد براش ؟ (امکان استفاده از کیبرد اکسترنال وجود نداره ! الان 3 تاکیبرد دارم ولی نمی تونم استفاده کنم !)
حقیقتا نمیشه کیبورد z510 رو با کیبورد لپ تاپ فعلی شما مقایسه کرد. چون دل دارای کیبورد مستحکم و قوی بود که من تو z510 نمیبینم. ضمنا تا جایی که متوجه شدم رو چیزای کوچیک حساسیید . باید بگم که فضای چپ کیبورد مخصوصا قسمت دکمه هایی مثل w , e , s یکم تحت فشار کم انگشت پایین میرن و با برداشتن دست دوباره درست میشن . در کل تو قسمت کیبورد z510 بازندست . ولی اگه کیبورد اکسترنال که میگیدد نمیتونید استفاده کنید رو همراه داشتید مشکل برطرف شده بود !
باطری برام مهم نیست ! چون مستقیم توی برق هست لپتاپ !!
سوال بعد اینکه من cpu i7 خودم رو با این i5 مقایسه کردم ! سی پی یو این قوی تر بود ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون منی که 2-3 سال با i7 کارکردم مشکلی با i5 مدل 4200m نخواهم داشت !؟ کار کامپایل و .... ندارم فقط گه گاهی بازی می کنم .!
!
چه مشکلی ؟! تو این مورد z510 شما رو کاملا راضی میکنه . من تا حالا بازی های زیادی رو باهاش بالا اوردم . سی پی یو 4200m در کنار گرافیک 740 انویدیا خیال شما رو از بابت بازی تا مدت نسبتا طولانی راحت میکنه به شرطی که زمان بازی لپ تاپ تو شارژ باشه که شما میگید همیشه هست(البته خیلی هم خوب نیست که لپ تاپ همیشه تو برق باشه خصوصا این مدل که باطریش داخلیه و یکم کار سخت تر هست)
در مورد هارد هیبریدی ! آیا توی عملکرد کلی سیستم هم تاثیر داره ؟ چون اصلا بوت تایم برام مهم نیست ! چه 10 ثانیه ای بوت شه چه 10 دقیقه ای ! فرقی نداره برام !
حتما تاثیر داره . افزایش سرعت نقل و انتقال فایل ها. افزایش عمر هارد. مصرف کمتر انرژی سیستم و خب افزایش سرعت بوت که واسه شما مهم نیست.
کارت گرافیک این لپتاپ به نظرتون توی یک بازی قدیمی مثل call of duty mw1 یا همون cod4 چقد FPS میده ؟ من با گرافیک 435m تونستم تا 250 فریم بگیرم ! به نظرتون با این چقدر میشه fps گرفت ؟
نمیدونم!
لپتاپ فعلی من روزی حداکثر 3 ساعت خاموش هست ! آیا z510 تحمل همچین فشاری رو داره ؟
اصلا ارزش داره dell xps رو رد کنم این رو بگیرم ؟
در مورد جک هدفون گفتین نباید تا آخر بره تو ! میشه وقتی که به اندازه کافی رفت داخل یه عکس بگیرید بدید من ببینم !
همش حس می کنم و می ترسم جوری باشه که وقتی رفت تو هی بزنه بیرون و بره رو اعصاب چون کلا هدفون وصل هست به لپتاپ ! مگر چی بشه بخوام از اسپیکر استفاده کنم !
در صورت استفاده فیزیکی درست , من تا حالا مشکلی با استفاده طولانی مدت نداشتم . خصوصا این که واقعا مشکل گرم شدل لپ تاپ خیلی کم پیش میاد تو این مدل .
در مورد این که ارزش داره یا نه بستگی داره به این که چرا بخواید لپ تاپ رو عوض کنید . لپ تاپ فعلی شما واقعا لپ تاپ خوبیه . ولی خب به قول شما وزنش زیاده . واقعا هم زیاده تقریبا فکر میکنم 0.5 کیلویی از z510 بیشتر باشه . ولی باید همه ی شرایط رو برای خودتون در نظر بگیرید و در آخر به نتیجه برسید که میرزه عوض کنید یا نه.
در باره جک هدفون من ندیدم همچین چیزی رو!
دمای نرمال cpu لپ تاپ شما چند هست ؟(کار عادی !(موزیک ، 2 تا مرورگر هم زمان باز با چند نرم افزار ساده ! )) (از داخل نرم افزار temp core یک عکس برای میگیرید ؟ )
سیستم فن و خنک کنندگی این لپ تاپ یکی از نقاط قوتشه که واقعا خوب عمل میکنه.
خودت برنامه های باز شده رو از تسکبار ببین...
من یه مدت ویندوز 8.1 و 8 نصب کرده بودم یه باگی بود توی ویندوز 8 و 8.1 که مایکروسافت هم بهش اعتراف کرد !
این که هر چند وقت یکبار(بدون کپی و انتقال فایل و کار کشیدن از هارد ) یوزیج هارد میرفت تا 100% بعد از 10 - 15 دقیقه نرمال می شد (همون پدر هارد من رو در آورد !)
می خوام بدونم شما که میگید روش 8.1 یا 8 نصب کنیم و سازگار هست ! همچین مشکلی نداره ؟ تا حالا براتون اتفاق نیفتاده تا حالا !؟
من این مشکل رو ندیدم تو این لپ تاپ (ویندوز 8) . ولی اگه منظورتون اینه که به جای ویندوز 8 و 8.1 از 7 استفاده کنید , اصلا توصیه نمیشه . یکم کوچ کردن از ویندوز 7 به 8 سخته ولی بعدا عادت میکنید!
یه چیز دیگه اینکه من لپ تاپ رو زیاد اینور اونور می برم به اندازه کافی مقاوم هست ؟ (رعایت هم می کنما ولی می خوام بدونم از این لپ تاپ سوسول ها که نیس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا یه چیز بشه خراب شه بمونه رو دستم )
(core i7 بگیرم یا core i5 )؟
ممنون از همگی !
ببخشید زیاد حرف زدم !
هر چیزی در صورت استفاده نادرست آسیب پذیر میشه . اما اگه به قول خودتون رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد . نگران نباشید .
به نظر من همون i5 جواب کار شما رو میده ولی بازخودتون میدونید.
سوال آخرم که نمیدونم... :n02:
موفق باشی...
خیلی ممنون که وقت گذاشتی، من قبل از اینکه بدونم چقد عالیه از ظاهرش خوشم اومده بود، البته تو تاپیک انقد نقاط ضعفش تکرار شده که آدم گاهی شک می کنه، خودم تو دی جی کالا با یه مدل msi که نزدیک 3.5 قیمتش بود مقایسه کردم به جز باتری 4سلولی و یه مورد دیگه که الان یادم نیست هیچ فرقی نداشتن واقعا، فقط 510 قشنگ تره :n12:
راستی کانفینگ B به جز رم فرق دیگه ای هم با مدل D داره؟!
خواهش میکنم . وظیفست... :)
بله کانفیگای B و D تا اونجایی که من میدونم تنها تفاوتشون همون رمه ...
mobini90
26-04-2014, 20:30
ممنون دوست عزیر.امیدوارم که درست شه.
Public Enemy
26-04-2014, 20:42
با سلام .
اون مشکل که در پست های قبلی بحث شد ، به این یکی که دوستمون در پست 882 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اشاره کردند هیچ ارتباطی نداره !
اون بحث بر می گشت به Recalibration retries ، که بر می گشت به تعداد دفعاتی که تلاش می شود هارد کالیبره شود پس از اینکه بار اول نا موفق بود ( البته یه نکته : طبق توضیحات ، در صورت وجود مشکل در این قسمت ، این پارامتر عموما توسط شرکت ها مشکل حاد شناخته نمی شه . )
اما مشکل دوستمون : طبق عکسی که دوستمون گذاشتند ، ظاهرا مشکل بر می گرده به سکتور های هارد . ظاهرا تعدادی سکتور های ناخوانا توسط نرم افزار شناسایی شده که احتمالا قابل تعمیر هست ( چون طبق تست اول که بررسی S.M.A.R.T بوده ، مشکل خاصی در این قسمت نبوده )
نکته ی مهم اینه که پس از کارکرد هارد در برخی موارد ، این مشکل جزیی پیش میاد و به راحتی با Low Level Format از بین می ره . ( به طور کلی مختص هارد Z510 نیست . ضمن اینکه برخلاف حرف دوستمون ، تمام سری Z با هارد ST1000LM024 به چنین مشکلی برخورد نمی کنند و می تونین صحت این موضوع رو از دوستان در تاپیک Z500 که همه ی آنها از هارد ST1000LM024 استفاده می کنند بپرسین و ازشون بخواین نتایج تست های خودشون رو قرار بدند )
لذا نیازی به نگرانی نیست . اما در صورتی که نگران این موضوع هستین ، می تونین از نرم افزار خود Seagate برای تعمیر استفاده کنین و یا هارد رو Low Level Format کنین .
کسی نگفت مشکل تاچپد من چیه?
mohsen_p30
26-04-2014, 22:57
با سلام .
اون مشکل که در پست های قبلی بحث شد ، به این یکی که دوستمون در پست 882 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اشاره کردند هیچ ارتباطی نداره !
اون بحث بر می گشت به Recalibration retries ، که بر می گشت به تعداد دفعاتی که تلاش می شود هارد کالیبره شود پس از اینکه بار اول نا موفق بود ( البته یه نکته : طبق توضیحات ، در صورت وجود مشکل در این قسمت ، این پارامتر عموما توسط شرکت ها مشکل حاد شناخته نمی شه . )
اما مشکل دوستمون : طبق عکسی که دوستمون گذاشتند ، ظاهرا مشکل بر می گرده به سکتور های هارد . ظاهرا تعدادی سکتور های ناخوانا توسط نرم افزار شناسایی شده که احتمالا قابل تعمیر هست ( چون طبق تست اول که بررسی S.M.A.R.T بوده ، مشکل خاصی در این قسمت نبوده )
نکته ی مهم اینه که پس از کارکرد هارد در برخی موارد ، این مشکل جزیی پیش میاد و به راحتی با Low Level Format از بین می ره . ( به طور کلی مختص هارد Z510 نیست . ضمن اینکه برخلاف حرف دوستمون ، تمام سری Z با هارد ST1000LM024 به چنین مشکلی برخورد نمی کنند و می تونین صحت این موضوع رو از دوستان در تاپیک Z500 که همه ی آنها از هارد ST1000LM024 استفاده می کنند بپرسین و ازشون بخواین نتایج تست های خودشون رو قرار بدند )
لذا نیازی به نگرانی نیست . اما در صورتی که نگران این موضوع هستین ، می تونین از نرم افزار خود Seagate برای تعمیر استفاده کنین و یا هارد رو Low Level Format کنین .
از اونجا که هم هارد من و هم یکی دوتا دیگه از دوستان که هشدار calibration دارن تو برنامه seatools نیز تست short generic با fail مواجه شد میشه نتیجه گرفت که این هاردا هردو مشکلو باهم دارن یا شایدم هردو مشکل در واقع از یک جا نشات میگیره! البته بهتره بقیه دوستان هم که مشکل calibration دارن با seatools هم تست short-generic بگیرن تا ببینیم آیا همشون اینطورین یا نه....
اما در مورد سری z احتمالا حق با شماست ... چون من با هاردای z500 برخورد نداشتم اما z510 و z410 با این مدل هارد این مشکلو دارن
mohsen_p30
26-04-2014, 23:05
کسی نگفت مشکل تاچپد من چیه?
کنار ساعت توی notification area این آیکون هست؟
درود دوستان
من ویندوز 8 ریختم ، بعد الان هیچ جوره نمیتونم وایفای رو اکتیو کنم
کلی درایور نصب کردم ، با FN تمامی کلید ها رو تست کردم
هنوز میزنه no connection available
کنار ساعت توی notification area این آیکون هست؟
قبلا که تاچپد مشکلی نداشت بود ولی الان دیگه نیست .
چیکار کنم?
mohsen_p30
27-04-2014, 00:55
درایور رو دوباره نصب کردین؟ اگه نه انینستالش کنید اخرین ورژنشو از سایت لنوو بگیرید و دوباره نصب کنید ببینید درست میشه یا نه
onlinefarhad
27-04-2014, 02:38
درود دوستان
شما مطمئنی درایوش درست و کامل نصب شد؟آخه حتما باید چیپ ها رو نصب کنی بعدا درایو wlan
onlinefarhad
27-04-2014, 02:44
خسته نباشی... :n02:
حتما تاثیر داره . افزایش سرعت نقل و انتقال فایل ها. افزایش عمر هارد. مصرف کمتر انرژی سیستم و خب افزایش سرعت بوت که واسه شما مهم نیست.
...
افزایش سرعت نقل و انتقال فایل ها. افزایش عمر هارد ؟قبلا یکی این قسمت رو شدیدا نادرست خونده بوت...:n13:
onlinefarhad
27-04-2014, 02:52
سلام
دوستان من می خوام lenovo z510 رو بخرم تحقیق های زیادی کردم
!
بعید میدونم کیبردش واسه شما مناسب باشه
هارد هیبریدی 100 % بهتره
علائدین تو لاکانی داره
فکر کنم core i5 با ssd نور زیر کیبرد داشته باشه
جک هدفونش اصاب آدم خورد میکنه
چون تا آخر تو نمیره ولی خب یکی از بچه ها تا اخر کرد تو بعدش باندش سوخت ...داد گارانتی بعدش تا اخر تو میرفت!:n16:من خودم سیمرغ رایانه تو پل بوسار خریدم ولی هارد وسترن خریدم با بک لایت ولی اگه میخوای بخری هیبریدی بگو واست میارن ........راستی از اون اول ویندوز 8.1 نصب کن
pouria7777
27-04-2014, 07:20
افزایش سرعت نقل و انتقال فایل ها. افزایش عمر هارد ؟قبلا یکی این قسمت رو شدیدا نادرست خونده بوت...:n13:
تجربه این 90 صفحه ثابت کرده تقریبا هیچ دو لپتاپی از دو کاربر مختلف دقیقا شبیه هم نیستن . یعنی مشکل و حسن های یکی ندارن. بنا بر این اینکه برای یک فرد این اتفاق افتاده باشه به نظر من دلیل نمیشه که بگیم برای همه ی لپ تاپ ها همینطوریه...
در حالت کلی و تو تعاریف , این ها ویژگی های هاردهای هیبریدی اند . حالا به ده ها دلیل ممکنه برای یک لپ تاپ این قضیه صادق نباشه. از مشکلای مشمول گارانتی گرفته تا استفاده نادرست کاربر و ...
Public Enemy
27-04-2014, 11:21
یه توضیح لازم شد :
S.M.A.R.T : یه سرویس درون خود هارد هست که به صورت خودکار به بررسی عیب ها و مشکلات هارد می پردازه و در صورتی که به مشکلی برخورد کنه ، گزارش می ده .
طبق توضیحات دو تست بالا فقط محدود به قابلیت خواندن از روی سکتور ها محدود هستند ، اما اطلاعاتی که از S.M.A.R.T دریافت می شه ، مربوط به تمامی قسمت های هارد هست و فقط مختص سکتور ها نیست .
ضمن اینکه در پارامتر Relocated sectors count در بررسی S.M.A.R.T ، سکتور هایی شمارش می شوند که از نظر S.M.A.R.T ، غیر قابل تعمیر باشند و در صورتی که S.M.A.R.T بفهمه سکتوری که قبلا خراب بوده ، قابلیت خواندن اطلاعات رو داره ، سکتور به عنوان سکتور سالم شناسایی می شه و از مقدار اعلام شده توسط S.M.A.R.T کم می شه . البته این اتفاق ، یعنی کم شدن در صورت سلامت سکتور ، زمانی اتفاق می افته که هارد سعی کنه اطلاعات رو دوباره روی سکتور بنویسه .
اما Short Generic و Long Generic از نوشتن اطلاعات روی سکتور ها پرهیز می کنند و تست هاشونو به توانایی خواندن سکتور ها محدود می کنند .
( طبق توضیحات Seagate در این دو تست نباید به اطلاعات آسیب برسه ، لذا نرم افزار تست هارو به توانایی خواندن محدود می کنه و تست نوشتن رو انجام نمی ده )
27-04-2014, 13:55
درود دوستان
می شه در مورد تست این کلیدا بیشتر توضیح بدین ؟!
Masoodegh
27-04-2014, 13:59
سیستم فن و خنک کنندگی این لپ تاپ یکی از نقاط قوتشه که واقعا خوب عمل میکنه.
خودت برنامه های باز شده رو از تسکبار ببین...
البته من که استان بوشهرم و دمای هوا معمولن 30 40ـه دمای هاردم موقع روشن شدن فقط 27ـه! بعدش میره رو 36 وای میسته!
سلام
من یه 10 صفحه از این بحث ها رو خوندم...دیگه خسته شدم
به نظر شما میشه یه z510 core i7 با 8 گیگ رم و 8 ssd با صفحه ی fullhd پیدا کرد؟
کسی به همچین کانفیگی بر نخورده تا حالا؟
اگه با همچین مشخصاتی حالا اون fullhd هم نبود بیخیال جایی پاساژی میشناسید لطف کنید معرفی کنید...یا بی زحمت پ.خ کنید
ممنون
amir_t6262
27-04-2014, 20:26
می شه در مورد تست این کلیدا بیشتر توضیح بدین ؟!
با نگه داشتن دکمه FN و زدن هر کدام از دکمه های F کلیدها کارهای متفاوتی نظیر کم و زیاد شدن صدا و تنظیم نور صفحه و ... را میتوانی انجام دهی.البته در حالت معمولی، عملکرد دکمه های F غیرفعال است و باید FN را بگیری تا دکمه های F کار اصلی را انجام دهند. مثلا برای refresh کردن صفحه باید FN را بگیری و F5 بزنی.
البته در تنظیمات بایوس میتوانی این حالت را تغییر بدهی.
amir_t6262
27-04-2014, 20:33
درود دوستان
WIFI که با دکمه های FN فعال نمیشه.
روی آیکون شبکه کنار ساعت کلیک کنید. سمت راست یک منو باز میشود که دو گزینه WIFI و Airplane mode دارد که میتوانی وای فای را از آنجا فعال کنی.
یا از مسیر زیر این کار را انجام بده
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
درایور رو دوباره نصب کردین؟ اگه نه انینستالش کنید اخرین ورژنشو از سایت لنوو بگیرید و دوباره نصب کنید ببینید درست میشه یا نه
چند بار این کارو کردم ولی نشد .
آخرین ورژنشو هم نصب کردم باز نشد . :n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03:
دیگه نمیدونم چی کار کنم .
mbadboy7
27-04-2014, 22:12
من نسبت به این تاپیک نامردی کردم ، لپ تاپ رو خریدمو فرار کردم :n02: انشالله از این به بعد بیشتر سر میزنم تا جایی که میتونم دوستان رو راهنمایی میکنم
سلام
من یه 10 صفحه از این بحث ها رو خوندم...دیگه خسته شدم
به نظر شما میشه یه z510 core i7 با 8 گیگ رم و 8 ssd با صفحه ی fullhd پیدا کرد؟
کسی به همچین کانفیگی بر نخورده تا حالا؟
اگه با همچین مشخصاتی حالا اون fullhd هم نبود بیخیال جایی پاساژی میشناسید لطف کنید معرفی کنید...یا بی زحمت پ.خ کنید
ممنون
سلام
با کانفینگ ssd دار بگردی میتونی پیدا کنی
صفحه FHD تو ایران نیست اگه کار گرافیکی نداری نیازی بهش نیست همین کارت رو راه میندازه
کلا من به همه توصیه میکنم قبل از خرید لپ تاپ نیازتون رو بدونین الکی پول زیاد بابت لپتاپ ندید
mohsen_p30
27-04-2014, 23:39
دیگه نمیدونم! از سایت لنوو ورژن مخصوص ویندوز 8.1 رو هم دانلود کنید ببینید شاید کار کنه
اگه نشد که ویندوزتون رو به یه تاریخی که فک میکنید برنامه کارم میکرده ریستور کنید شاید مشکل حل شد! درنهایتم تعویض ویندوز!
البته اگه دوستان راه حل بهتری سراغ دارن کمک کنن ممنوم میشم!
Masoodegh
28-04-2014, 07:32
اینی که میگم از لپ تاپ منه پس ممکنه درایور تاچ پدم فرق کنه!
برو تو درایو ویندوز و بعد Program Files ! حالا مال من تو یه پوشه به اسم Apoint2Kـه!(شاید مال تو فرق کنه!!) برو داخلشو Apointـو اجرا کن ببین میاد یا نه! اگه نیومد ببین که چیزی کم نشده باشه از اقلام داخل پوشه!!
مال خودم:
دوستان عزیر میشه بگین FN ینی چی!!!؟ اصن فلسفش چیه!!؟ Fn درسته که این n عدده! خاهشن سوتیای جالب تر بدین!!:n02:
Public Enemy
28-04-2014, 08:40
با سلام .scali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزارین مرحله به مرحله طی کنیم و بررسی بشه مشکل از کجاست :
1 - با فرض اینکه شما ویندوزتون 8.1 هست ، باید درایور رو از لینک زیر گرفته باشین :
2 - فایلی که در بالا دانلود می کنین ، یه فایل Self-Extract هست . یعنی یه فایل که حالت فشرده داره ، درایور هارو در پوشه ای مشخص Extract می کنه و با توجه به ID سخت افزاری ، فایل Setup درایور مورد نظر رو به صورت اتوماتیک اجرا می کنه .
اما ممکنه نرم افزار اشتباه تشخیص بده و درایور نصب نشه ( مشابه درایور synaptics در Z500 با Windows 8.1 ) لذا در این موارد بد نیست نصب رو دستی انجام بدین .
تمام درایور هایی شما از سایت لنوو دانلود می کنین ، در پوشه زیر Extract می شن :
به مسیر بالا برین و پوشه تاچ پد رو پیدا کنین .
به این صورت می بینین که یه فایل Setup وجود داره و چندین پوشه که هر کدوم با نام درایور مورد نظر نام گذاری شده ( مثلا Synaptics ، Elan و ... ) . فایل Setup درون اون پوشه هارو یکی یکی تست کنین تا درایور مورد نظر نصب شود
من نسبت به این تاپیک نامردی کردم ، لپ تاپ رو خریدمو فرار کردم :n02: انشالله از این به بعد بیشتر سر میزنم تا جایی که میتونم دوستان رو راهنمایی میکنم
سلام
با کانفینگ ssd دار بگردی میتونی پیدا کنی
صفحه FHD تو ایران نیست اگه کار گرافیکی نداری نیازی بهش نیست همین کارت رو راه میندازه
کلا من به همه توصیه میکنم قبل از خرید لپ تاپ نیازتون رو بدونین الکی پول زیاد بابت لپتاپ ندید
من رشتم سخت افزاره ....ترم های اول هم هستم نمی دونم توو این چن سال باید با چه نرم افزارایی کار کنیم...به نظرتون صفحه غیر FHD مشکلی واسم پیش نمیاره؟
اینی که میگم از لپ تاپ منه پس ممکنه درایور تاچ پدم فرق کنه!
برو تو درایو ویندوز و بعد Program Files ! حالا مال من تو یه پوشه به اسم Apoint2Kـه!(شاید مال تو فرق کنه!!) برو داخلشو Apointـو اجرا کن ببین میاد یا نه! اگه نیومد ببین که چیزی کم نشده باشه از اقلام داخل پوشه!!
مال خودم:
دوستان عزیر میشه بگین FN ینی چی!!!؟ اصن فلسفش چیه!!؟ Fn درسته که این n عدده! خاهشن سوتیای جالب تر بدین!!:n02:
این کارو انجام دادم و مشکل حل شد
واقعا ممنون
با سلام .scali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزارین مرحله به مرحله طی کنیم و بررسی بشه مشکل از کجاست :
1 - با فرض اینکه شما ویندوزتون 8.1 هست ، باید درایور رو از لینک زیر گرفته باشین :
2 - فایلی که در بالا دانلود می کنین ، یه فایل Self-Extract هست . یعنی یه فایل که حالت فشرده داره ، درایور هارو در پوشه ای مشخص Extract می کنه و با توجه به ID سخت افزاری ، فایل Setup درایور مورد نظر رو به صورت اتوماتیک اجرا می کنه .
اما ممکنه نرم افزار اشتباه تشخیص بده و درایور نصب نشه ( مشابه درایور synaptics در Z500 با Windows 8.1 ) لذا در این موارد بد نیست نصب رو دستی انجام بدین .
تمام درایور هایی شما از سایت لنوو دانلود می کنین ، در پوشه زیر Extract می شن :
به مسیر بالا برین و پوشه تاچ پد رو پیدا کنین .
به این صورت می بینین که یه فایل Setup وجود داره و چندین پوشه که هر کدوم با نام درایور مورد نظر نام گذاری شده ( مثلا Synaptics ، Elan و ... ) . فایل Setup درون اون پوشه هارو یکی یکی تست کنین تا درایور مورد نظر نصب شود
راهنمایی قبلی دوستمون کارساز شد دیگه اینکارو نکردم
ولی از شما هم بسیار ممنونم
misagh8900
29-04-2014, 08:40
آقا من ویندوز 7 نصب کردم ولی وقتی از هاردم که USB 3 هست، فایل انتقال میدم سرعت از 22 مگ بر ثانیه بیشتر نمیره. کسی میتونه لینک درایور USB 3 برای ویندوز 7 رو برام بزاره؟؟
یک سوال دیگه اینکه من میخوام تا زمانی که لپتاپ به برق وصله، از باتری استفاده نکنه. چکار باید بکنم؟
alittlequestion11
29-04-2014, 09:26
سلام
من در مورد استفاده ی بهینه ز باتری، حرف های خیلی متفاوتی شنیدم و گیج شدم!
میشه بگید استفاده ی درست ازش چه طوره؟
مثلا وقتی در روز، 5 - 6 بار، هر بار برای مدت حدود یک ساعت باهاش کار دارم،چه کار کنم؟
همش بزارم تا 100 پر بشه و به محض اینکه پر شد، درش بیارم و از باتری استفاده کنم؟
یا بزارم روی همون 100 % باشه و همچنان به برق وصل باشه؟
یا بزارم روی Conservation mode؟
یا ... ؟
amir_t6262
29-04-2014, 12:02
سلام
من در مورد استفاده ی بهینه ز باتری، حرف های خیلی متفاوتی شنیدم و گیج شدم!
میشه بگید استفاده ی درست ازش چه طوره؟
مثلا وقتی در روز، 5 - 6 بار، هر بار برای مدت حدود یک ساعت باهاش کار دارم،چه کار کنم؟
همش بزارم تا 100 پر بشه و به محض اینکه پر شد، درش بیارم و از باتری استفاده کنم؟
یا بزارم روی همون 100 % باشه و همچنان به برق وصل باشه؟
یا بزارم روی Conservation mode؟
یا ... ؟
در این مورد حرف های زیادی مطرح است.
اما بنظرم نباید بگذارید که باتری دایما فول شارژ و خالی شود.
همینکه در این مواقع حالت Conservation mode فعال باشد تا باتری بیش از 60درصد شارژ نشود، به همین دلیل است که فول شارژ شدن و باقی ماندن باتری در این حالت زیاد مفید نیست.
alittlequestion11
29-04-2014, 12:10
در این مورد حرف های زیادی مطرح است.
اما بنظرم نباید بگذارید که باتری دایما فول شارژ و خالی شود.
همینکه در این مواقع حالت Conservation mode فعال باشد تا باتری بیش از 60درصد شارژ نشود، به همین دلیل است که فول شارژ شدن و باقی ماندن باتری در این حالت زیاد مفید نیست.
ممنون
به نظرتون اگه مثلا 45% شارژ داشته باشه، بزارم خالی بشه و بعد دوباره بزارم تو شارژ (تا 60% - conservation) یا اینکه همون 45% که هست بزارم تو شارژ؟
mohsen_p30
29-04-2014, 14:51
آقا من ویندوز 7 نصب کردم ولی وقتی از هاردم که USB 3 هست، فایل انتقال میدم سرعت از 22 مگ بر ثانیه بیشتر نمیره. کسی میتونه لینک درایور USB 3 برای ویندوز 7 رو برام بزاره؟؟
یک سوال دیگه اینکه من میخوام تا زمانی که لپتاپ به برق وصله، از باتری استفاده نکنه. چکار باید بکنم؟
لینک دانلود درایور usb3 برای ویندوز7
همچنین برای اینکه وقتی لپ تاپ تو برقه از باتری استفاده نکنه کافیه conservation mode رو فعال کنید
amir_t6262
29-04-2014, 15:04
ممنون
به نظرتون اگه مثلا 45% شارژ داشته باشه، بزارم خالی بشه و بعد دوباره بزارم تو شارژ (تا 60% - conservation) یا اینکه همون 45% که هست بزارم تو شارژ؟
باز اینطور که من فهمیدم، نباید بگذارید باتری کامل خالی شود. این شوک دادن های پر شدن و خالی شدن کامل، برای باتری مضر است.
در نتیجه شما الان در هر وضعی که هست، مثلا در همین 45 درصد به برق وصل کنید و بعد حالت Conservation mode را فعال کنید.
donkeyoxte
29-04-2014, 15:14
باز اینطور که من فهمیدم، نباید بگذارید باتری کامل خالی شود. این شوک دادن های پر شدن و خالی شدن کامل، برای باتری مضر است.
در نتیجه شما الان در هر وضعی که هست، مثلا در همین 45 درصد به برق وصل کنید و بعد حالت Conservation mode را فعال کنید.
دوستان در مورد باتری بگم که لب تابم همش به برقه همیشه هم تا 60% میزارم پر شه فقط گاهی اوقات اگه یادم بیفته (اونم تو 2ماه یک بار:n09:) میزنم تا 100 پر شه بعدش از برق در میارم تا برسه به 20% یا 30% درصد بعد دوباره میزنم برق بره تا 60
برنامه battery care م نصب کردم(البته آخرین آمارم واسه 2 تا 3 هفته پیشه)درصد خرابی باتری (wear level) رو 2.5 نشون میده :n02:
سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم. مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری ک
سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم . مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری روشن میمونه دقیق مطمعا نیستم که قبلا خاموش بود . احتمال میدادم ک از ویندوز باشه میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه جواب منو بده. وقتی که دستگاهو از شارژ در میارید چراغ ledباطری همچنان روشنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
لطف کنید سریع جواب بدید خیلی ممنون سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم . مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری روشن میمونه دقیق مطمعا نیستم که قبلا خاموش بود . احتمال میدادم ک از ویندوز باشه میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه جواب منو بده. وقتی که دستگاهو از شارژ در میارید چراغ ledباطری همچنان روشنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
onlinefarhad
29-04-2014, 20:46
لطف کنید سریع جواب بدید خیلی ممنون سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم . مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری روشن میمونه دقیق مطمعا نیستم که قبلا خاموش بود . احتمال میدادم ک از ویندوز باشه میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه جواب منو بده. وقتی که دستگاهو از شارژ در میارید چراغ ledباطری همچنان روشنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
چراغ روشن میومنه برادر فقط در حالت های مختلف رنگش عوض میشه:n01:
farzaneh*f
29-04-2014, 20:54
امیدوارم به دردتون بخوره :n16:
داستان باتری لنوو Z510 دقیقا چیست ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
reza-shady
29-04-2014, 22:58
سلام دوستان
من 2 روز هست این لپتاپ رو خریدم
چند تا مورد می خواستم بگم!
در مورد هارد هرچی گشتم هارد sshd پیدا نکردم ! پیدا کردم ولی طرف 100 تومن از همجا گروه تر میداد گارانتی درستی هم نداشت !
بعد اینکه اصلا از کیفیت صداش خوشم نیومد ! در مقابل dell xps من هیچ حرفی نداره برای گفتن
کیبردش هم خیلی خوب و عالی هست ! فقط روش حروف عربی داره که حالم رو به هم میزنه !
بعضی از دکمه های کیبرد وفتی لبه پایینش رو فشار میدم انگار یکم گیر می کنه ! مثل حرف S و N مال شما هم همین طوره هست !؟؟
بعد من وقتی هدست و هدفون رو وصل می کنم صدا خیلی بم هست ! رو اعصابه نرم افزار دالبی ادوسند اودیو رو هم نصب کردم !
من مدل i5 رم 8gb رو خریدم 2290 رشت !
onlinefarhad
29-04-2014, 23:51
سلام دوستان
در مورد هارد هرچی گشتم هارد sshd پیدا نکردم ! پیدا کردم ولی طرف 100 تومن از همجا گروه تر میداد گارانتی درستی هم نداشت !
بعد اینکه اصلا از کیفیت صداش خوشم نیومد ! در مقابل dell xps من هیچ حرفی نداره برای گفتن
بعضی از دکمه های کیبرد وفتی لبه پایینش رو فشار میدم انگار یکم گیر می کنه ! مثل حرف S و N مال شما هم همین طوره هست !؟؟
بعد من وقتی هدست و هدفون رو وصل می کنم صدا خیلی بم هست ! رو اعصابه نرم افزار دالبی ادوسند اودیو رو هم نصب کردم !
درمورد کیبرد که قبلا به شما اخطار داده شده بود:n05:ولی خب اینکه گیر کنه نه اگه گیر میکنه خرابه ببر گارانتی تعویض
درمورد صدا روی هدفون بله همینطوره صدا بمه ولی صدای باندش فوق العادست
به هرحال فعلا اولشه ... من هم اولش به همه چی حساس بودم از جمله صدای هارد! ولی الان به ویژگی های لپ تاپم عادت کردم ...... شما هم عادت میکنی
mohsen_p30
30-04-2014, 00:54
سلام دوستان
dell xps علاوه بر دوتا بلندگو یه ساب ووفرم زیرش داره که واقعا تاثیر زیادی روی کیفیت و حجم صدا داره که لنوو نداره!
درمورد هدست و هدفون ؛ هدفونی که میزنید به لپ تاپ فیش بلندگو و میکروفونش جداست یا یکیه؟
چون من چنتا هدست رو تست کردم اونایی که جک بلندگو و میکروفونش یکی بود با ورودی لپ تاپ مشکل دارن و صدا نامفهوم شنیده میشه اصن انگار تا آخر داخل نمیره!! در حالیکه ورودی لپ تاپ، میکروفون و بلندگوش باهمن و نباید مشکلی داشته باشه!! خودمم موندم که چرا اینجوریه!!!
مطمعن هستید ک وقتی از شارژ در میاریم چراغ باید روشن بمونه:n13:
سلام لپ تاپو به من با اسم هارد ssd دار که 8 گیگ داره دادن. ولی نمیتونم مطمعا بشم میشه راهنماییم کنید از کجا میششه فهمید
onlinefarhad
30-04-2014, 09:30
بله عزیزم هم اکنون لپ تاپم ب شارژ وصل نیست و چراغش روشنه:n02:
reza-shady
30-04-2014, 09:41
درمورد کیبرد که قبلا به شما اخطار داده شده بود:n05:ولی خب اینکه گیر کنه نه اگه گیر میکنه خرابه ببر گارانتی تعویض
درمورد صدا روی هدفون بله همینطوره صدا بمه ولی صدای باندش فوق العادست
به هرحال فعلا اولشه ... من هم اولش به همه چی حساس بودم از جمله صدای هارد! ولی الان به ویژگی های لپ تاپم عادت کردم ...... شما هم عادت میکنی
یکم لبه پاینش گیر می کنه !
در مورد صدا هم اسپیکرش عالی نیست !
اصلا خوب نیست به نظرم . این نرم افزار dolby نسخه خاصی داره ؟ من تو گوکل زدم دانلود کردم ! ورژن 2 هست مال من !
در مورد صدای هارد و کلا لپتاپ والا xps من صدا تراکتور میداد :دی به صدای بلند لپتاپ عادت دارم ! :دی
dell xps علاوه بر دوتا بلندگو یه ساب ووفرم زیرش داره که واقعا تاثیر زیادی روی کیفیت و حجم صدا داره که لنوو نداره!
درمورد هدست و هدفون ؛ هدفونی که میزنید به لپ تاپ فیش بلندگو و میکروفونش جداست یا یکیه؟
چون من چنتا هدست رو تست کردم اونایی که جک بلندگو و میکروفونش یکی بود با ورودی لپ تاپ مشکل دارن و صدا نامفهوم شنیده میشه اصن انگار تا آخر داخل نمیره!! در حالیکه ورودی لپ تاپ، میکروفون و بلندگوش باهمن و نباید مشکلی داشته باشه!! خودمم موندم که چرا اینجوریه!!!
هدفون من فقط هدفون ! هست ! هدست نیست که میکروفون داشته باشه !
یعنی کلا 1 فیش داره !
هدفون گوشیم رو میزنم بازم صدا خوب نیست به نظرم ! (اورجینال سونی هست به مزخرفترین mp3 هم بزنی کیفیتش عالی هست ! ولی تو این لپتاپ اصلا خوب نبود !)
reza-shady
30-04-2014, 09:50
عزیر اون چراغ یعنی باتری آنلاین هست !
تو این لپتاپ کلا باتری همیشه آنلاین هست ! فقط وقتی آفلاین میشه که سیستم خاموش باشه
onlinefarhad
30-04-2014, 09:57
سلام لپ تاپو به من با اسم هارد ssd دار که 8 گیگ داره دادن. ولی نمیتونم مطمعا بشم میشه راهنماییم کنید از کجا میششه فهمید
خب رو جعبه اش نوشته دیگه.....
یا اینکه برو تو device manager و بعدش تو قسمت disk drive اگر نوع هاردت
ST1000LM014 داره ssd رو فکر کنم :n13:
و اگه هم که اون عدد 24 باشه SSD نداره که خیلی اوضات خراب میشه چون مشکلات عدیده ای تو این نوع هارد دیده شده اگر هم که WDC WD10 JPCX باشه یعنی هاردت وسترن است ماله شرکت وسترن ولی هیبریدی نیست اون دوتای قبلی هم ماله شرکت سیگت است
onlinefarhad
30-04-2014, 10:13
یکم لبه پاینش گیر می کنه !
اصلا خوب نیست به نظرم . این نرم افزار dolby نسخه خاصی داره ؟ من تو گوکل زدم دانلود کردم ! ورژن 2 هست مال من !
در مورد صدای هارد و کلا لپتاپ والا xps من صدا تراکتور میداد :دی به صدای بلند لپتاپ عادت دارم ! :دی
!)
اگه لبش خیلی گیر میکنه و مشکل زاست ببر گارنتی
فیش هدفون هم یه نکته بگم یکی از بچه ها هدفونش تا آخر داخل سوکت نمی رفت یعنی به راحتی نمی رفت بعد یکم با زور اینکارو کرد و داد تا ته بعدش که هدفون و در آورد صدای لپ تاپش در نمیومد یعنی باندش کار نمی کرد داد گارانتی لپ تاپ و بعد که لپ تاپ و تحویل گرفت هدفون تا ته می رفت مثه اینکه ..... الان مال منم هدفونش تا ته نمی ره و صداش بی کیفیته احتمال یقین به خاطر درست وصل نشدن فیشش هست
نرم افزار دالبی هم که تو دی وی دی همراه لپ تاپ هست برا ویندوز 8
واسه ویندوز های دیگه هم میتونی از این قسمت دانلود کنی ... ابتدا نوع پروداکت z510 وارد می کنی و. .......... بقیشم که خوئت میدونی
در مورد صدا بله از صدای لپ تاپاس دل باخبرم ولی مزیت این لپ تاپ اینه که بی صداست تقریبا و اصن داغ نمی کنه که اونم به برکت وجود سی پی یو haswell هستش برعکس لپ تاپ قبلیتون:n01:
یه یببیلیبلیبللیبییییییییییی یی
وقتی تنطیمات پاور مجنت رو روشن میکنم هروقت که لپ تاپو خاموش میکنم و وقتی ک دوباره روشن میکنم اون تنطیمات خاموش میشه راهی نداره که همیشه روشن بمونه . نرم افزارشم جدیدشو دانلود کردم از لنوو ولی همونطوره
یه سوال دیگه ایا میشه حافطه ی ssd رو بعدا بهش اضافه کرد؟؟؟؟ هاردم مدلش اینه و ssdندارهWDC WD10 JPCX-24 u
بله عزیزم هم اکنون لپ تاپم ب شارژ وصل نیست و چراغش روشنه:n02:
میشه ازش یه عکس بگیری درحالی ک شارژر بهش وصل نیست
Abdolreza2012
30-04-2014, 10:45
وقتی تنطیمات پاور مجنت رو روشن میکنم هروقت که لپ تاپو خاموش میکنم و وقتی ک دوباره روشن میکنم اون تنطیمات خاموش میشه راهی نداره که همیشه روشن بمونه . نرم افزارشم جدیدشو دانلود کردم از لنوو ولی همونطوره
راهی نداره
هر دوفعه که روشن میکنید باید دوباره تنظیماتشو درست کنید
onlinefarhad
30-04-2014, 11:11
میشه ازش یه عکس بگیری درحالی ک شارژر بهش وصل نیست
عکس بگیرم ؟ بفرما .........
عکس بگیرم ؟ بفرما .........
خیلی ممنون بخاطر عکس . ولی منظورم از کل لپ تاپ بود در حالی که به شارژ وصل نباشه . اخه یکی میگفت وقتی شارژر وصل نیس باید خاموش باشه. بخاطر اون گفتم از کل لپ تاپ ک قسمت شارژر و ledها معلوم باشه. خیلی ممنون
یه سوال دیگه ایا میشه حافطه ی ssd رو بعدا بهش اضافه کرد؟؟؟؟ هاردم مدلش اینه و ssdندارهWDC WD10 JPCX-24 u
عزیر اون چراغ یعنی باتری آنلاین هست !
تو این لپتاپ کلا باتری همیشه آنلاین هست ! فقط وقتی آفلاین میشه که سیستم خاموش باشه
Public Enemy
30-04-2014, 13:40
والا این مساله ی Energy manager برایZ510 هم دردسری شده !
پس از دانلود فایل ، روی آن کلیک راست ، سپس Run as administator را بزنید .
afshin b
30-04-2014, 13:53
دوست عزیز سوالتون رو یک بار مطرح کنین کافیهُ بهتره \ست های تکراری نزنین.
در مورد اون سوالتون باید بگم به اون شکلی که 8 گیگ SSD دارهُ خیر قابل اضافه کردن نیست. میتونین کل هاردتون رو با هارد هیبریدی یک ترابایتی که 8 گیگ SSD در کنارش داره عوض کنین.
دوست عزیز سوالتون رو یک بار مطرح کنین کافیهُ بهتره \ست های تکراری نزنین.
در مورد اون سوالتون باید بگم به اون شکلی که 8 گیگ SSD دارهُ خیر قابل اضافه کردن نیست. میتونین کل هاردتون رو با هارد هیبریدی یک ترابایتی که 8 گیگ SSD در کنارش داره عوض کنین.
ممنون ازجوابتون .دوست عزیز وقتی لپ تاپ روشنه و به شارژ وصل نیست ایا چراغ باطریش باید روشن باشه؟؟
Abdolreza2012
30-04-2014, 14:21
ممنون ازجوابتون .دوست عزیز وقتی لپ تاپ روشنه و به شارژ وصل نیست ایا چراغ باطریش باید روشن باشه؟؟
چندمین باره این سوالو پرسیدین
بله روشن هست
پس از دانلود فایل ، روی آن کلیک راست ، سپس Run as administator را بزنید .
سلااام من تستش کردم ولی متاسفانه مثل همون قبلی هست
mbadboy7
30-04-2014, 22:03
مشکل اش چیه مگه ؟!
farzaneh*f
30-04-2014, 22:10
سلام بچه ها... منم امروز رفتم سفارش دادم، هر کاری کردم آقاهه سرم شیره مالید که موقع سفارش و خرید معلوم نمی شه هاردش معمولیه یا وسترن یا هیبریدی!!! فک کنم پیدا کردنش براش سخت بود :n15:... حالا این مسئله به جز سرعت کپی پیست کردن دیگه رو چیا تاثیر می ذاره؟!! مثلا ممکنه رو زمان رندر گرفتن تاثیر داشته باشه (با نرم افزاری مث رویت یا تری دی مکس!)؟!! :n13:
________
راستی حالا ویندوز خودم نصب کنم یا بدم بیرون؟! قبلا ایکس پی و 7 نصب کردم ولی تا حالا 8 ندیدم اصلا چه شکلیه، به نظرتون ممکنه خرابکاری کنم؟!
onlinefarhad
30-04-2014, 22:44
سلام بچه ها... منم امروز رفتم سفارش دادم، هر کاری کردم آقاهه سرم شیره مالید که موقع سفارش و خرید معلوم نمی شه هاردش معمولیه یا وسترن یا هیبریدی!!! فک کنم پیدا کردنش براش سخت بود :n15:... حالا این مسئله به جز سرعت کپی پیست کردن دیگه رو چیا تاثیر می ذاره؟!! مثلا ممکنه رو زمان رندر گرفتن تاثیر داشته باشه (با نرم افزاری مث رویت یا تری دی مکس!)؟!! :n13:
________
راستی حالا ویندوز خودم نصب کنم یا بدم بیرون؟! قبلا ایکس پی و 7 نصب کردم ولی تا حالا 8 ندیدم اصلا چه شکلیه، به نظرتون ممکنه خرابکاری کنم؟!
اول از همه بگم ویندوز 8.1 نصب کن از اون اول حالا یا خودت یا فروشنده همیشه 8.1 و نصب کن به راحتی عادت میکنی
بستگی به فروشنده داره مثلا من خودم میخواستم بخرم فروشندش خودش توجیح بود میدونست ویژگی هاش واسم مهمه بخاطر همین خیلی دقت کرد البته من هارد هیبریدی نخریدم وسترن خریدم اون موقع core i7 اگه نور بک لایت میداشت دیگه هارد هیبریدی نداشت یعنی باید بین هارد هیبریدی و بک لایت یکی رو انتخاب میکردم که من بک لایت و انتخاب کردم
ولی خب فروشنده شما مثه اینکه توجیح نی :n18:
هارد هیبریدی تو بوت شدن خیلی تاثیر داره یعنی تو 3 سوت ویندوز بالا میاد:n02: تو کپی کردن بچه ها میگن تاثیر نداره نمیدونم تا حالا خودم مقایسه نکردم چندتا صفحه قبلتر در این مورد صحبت کردیم
farzaneh*f
30-04-2014, 22:59
اول از همه بگم ویندوز 8.1 نصب کن از اون اول حالا یا خودت یا فروشنده همیشه 8.1 و نصب کن به راحتی عادت میکنی
بستگی به فروشنده داره مثلا من خودم میخواستم بخرم فروشندش خودش توجیح بود میدونست ویژگی هاش واسم مهمه بخاطر همین خیلی دقت کرد البته من هارد هیبریدی نخریدم وسترن خریدم اون موقع core i7 اگه نور بک لایت میداشت دیگه هارد هیبریدی نداشت یعنی باید بین هارد هیبریدی و بک لایت یکی رو انتخاب میکردم که من بک لایت و انتخاب کردم
ولی خب فروشنده شما مثه اینکه توجیح نی :n18:
هارد هیبریدی تو بوت شدن خیلی تاثیر داره یعنی تو 3 سوت ویندوز بالا میاد:n02: تو کپی کردن بچه ها میگن تاثیر نداره نمیدونم تا حالا خودم مقایسه نکردم چندتا صفحه قبلتر در این مورد صحبت کردیم
جدی؟ خوب شد گفتی آخه من شنیده بودم برا 8 بهینه شده و 7 یا 8.1 دردسر دارن، این طور نیست؟!
نمی دونم والا دلیلش چی بود، خیلی سرش شلوغ بود زیاد گوش نکرد به حرفم، اگه فقط سرعت بوت شدن باشه که اصلا برام مهم نیست، حتی سرعت کپی پیستم برام اهمیتی نداره، ولی مثلا اگه رو کار نرم افزار تاثیر عمده بذاره (بفهمم نیم ساعت یه ساعت زمان رندرو تغییر می ده) حسابی غصه می خورم :n14:
amir_t6262
01-05-2014, 09:17
هارد های SSHD با برند سیگیت برای لپ تاپ در بازار موجود است که 1TB حدود 470 هزار تومان است.
hamidreza2010
01-05-2014, 11:12
مشکل اش چیه مگه ؟!
سلام
تنمظیاتش ریست میشه
Pedram_mrn
01-05-2014, 13:51
این ورژن که تازه گذاشتید رو من ریختم، باتری رو 55 هست و شروع به شارژ نمیکنه. برای من خیلی مهم نیست همین که باتری رو از مدار خارج کنه خودش کافیه...
راستی من یه سوالی داشتم از اونجا که این لپتاپ پورت mSata نداره مجبوریم به جای خود هارد اصلی یه SSD جایگزین کنیم، و از HDD بصورت اکسترنال استفاده کنیم یا با خرید یک HDDCaddy و درآوردن درایور نوری که عملا به هیچ دردی نمیخوره HDD رو جایگزین کنیم. اما مشگلی که اینجا هست اینه که پورت ساتا درایو نوری sata 1.0 هست که سرعتش محدود به 1.0Gbps هستش، که باعث میشه از تمام ظرفیت سرعتش استفاده نشه...
پیشنهاد شما چیه؟
باز کردن لپتاپ هم که باعث میشه گارانتی باطل شه، واسه هر نوع ارتقاعی باید ببریم گارانتی حالا؟ اصن گارانتی قبول میکنه؟
کلا این لپتاپ نا امیدم کرد یکم... پورت اترنتشم سرعتش 100ـه که واسه انتقال فایل های قبلیم از پی سیم کلی باید معطل شم...
ویرایش : یه سوال دیگه این برنامه وقتی لپتاپ تو حالت sleep هم هستش به کارش ادامه میده یا نه؟
onlinefarhad
01-05-2014, 14:09
این ورژن که تازه گذاشتید رو من ریختم، باتری رو 55 هست و شروع به شارژ نمیکنه. برای من خیلی مهم نیست همین که باتری رو از مدار خارج کنه خودش کافیه...
راستی من یه سوالی داشتم از اونجا که این لپتاپ پورت mSata نداره مجبوریم به جای خود هارد اصلی یه SSD جایگزین کنیم، و از HDD بصورت اکسترنال استفاده کنیم یا با خرید یک HDDCaddy و درآوردن درایور نوری که عملا به هیچ دردی نمیخوره HDD رو جایگزین کنیم. اما مشگلی که اینجا هست اینه که پورت ساتا درایو نوری sata 1.0 هست که سرعتش محدود به 1.0Gbps هستش، که باعث میشه از تمام ظرفیت سرعتش استفاده نشه...
پیشنهاد شما چیه؟
باز کردن لپتاپ هم که باعث میشه گارانتی باطل شه، واسه هر نوع ارتقاعی باید ببریم گارانتی حالا؟ اصن گارانتی قبول میکنه؟
کلا این لپتاپ نا امیدم کرد یکم... پورت اترنتشم سرعتش 100ـه که واسه انتقال فایل های قبلیم از پی سیم کلی باید معطل شم...
سرعت انتقال که بله واقعا 100 مگه خیلی ضایعس من یه لپ تاپ دیگه دارم مال 10 سال پیشه اونو میزنم به pc خودم سرعت انتقال فایلا 1 گیگه ولی این .......:n15:
به نظر من اس اس دی اینقدر هم مهم نیست که شما میخوای این همه مخاطراتو(هارد اکسترنال بذاری - درایو نوری و در بیاری - مشکل گارنتی و....) تحمل کنی:n09: مگه چقدر تاثیر داره .... چند صفحه قبل با بچه ها صحبت کردیم .... به نظر من زیاد سخت گیر نباشید:n16:
البته این نظر منه هاااااااااا دیگه بی احترامی نباشه :n01:
onlinefarhad
01-05-2014, 14:13
هارد های SSHD با برند سیگیت برای لپ تاپ در بازار موجود است که 1TB حدود 470 هزار تومان است.
470.000 تومن :n04: چه خبره ! بابا بیخیال همین هارد خودتون استفاده کنید اصن ارزش نداره بخاطر یکم سرعت بوت بیشتر و چندتا فاکتور دیگه هاردتونو عوض کنید ..... اونایی که وسترنند خب که مشکلی ندارن اونایی هم که هاردشون
ST1000LM024 خب اگه مشکلشون با نرم افزار هایی که بررسی شد حل نشد و واقعا مشکل واسه سیستم ایجاد شده خب ببرن گارنتی و با اونا در میون بذارن..... :n16:
Pedram_mrn
01-05-2014, 14:20
سرعت انتقال که بله واقعا 100 مگه خیلی ضایعس من یه لپ تاپ دیگه دارم مال 10 سال پیشه اونو میزنم به pc خودم سرعت انتقال فایلا 1 گیگه ولی این .......:n15:
به نظر من اس اس دی اینقدر هم مهم نیست که شما میخوای این همه مخاطراتو(هارد اکسترنال بذاری - درایو نوری و در بیاری - مشکل گارنتی و....) تحمل کنی:n09: مگه چقدر تاثیر داره .... چند صفحه قبل با بچه ها صحبت کردیم .... به نظر من زیاد سخت گیر نباشید:n16:
البته این نظر منه هاااااااااا دیگه بی احترامی نباشه :n01:
شما یه بار امتحان کنید مشتری میشید :n02:
من یه لپتاپ Core i5 داشتم مال سه سال پیش بود probook 4520s cpu : 480m تو کارایی که من انجام میدم نسبت این لپتاپ هیچ افزایش پرفُرمنس محسوسی تا حالا ندیدم... (کاری به سرعت بوت و کپی پیست فایل هم ندارم چون اینا واقعا ملاک نیس)، این HDD هابا این تکنولوژی قدیمیشون گلوگاه نمایش قدرت پی سی های امروزی ان، اکثر فعالیت هایه، یه کامپیوتر هم I/O bounded هستن و خیلی احتیاجی به پردازش ندارن، عملا شما از سرعت . کارایی CPU تون استفاده چندانی نمیکنید...
reza-shady
01-05-2014, 20:02
دوستان یک سوالی برای من پیش اومده !
حس می کنم یه جای کار اسپیکر می لنگه !
این نرم افزار دالبی که من دانلود کردم توش یه بخش هایی هست که معلوم هست وقتی موزیک یا صدایی از لپتاپ داره پخش میشه ! باید تکون بخوره ! :دی از این چیزا هست بالا پایین میشه :دی اسمش یادم نیس
توی عکس مشخص کردم ! ولی واسه من تکون نمی خوره ! :(
بعد این که من وقتی دالبی رو خاموش می کنم با وقتی که روشنه هیچ فرقی نداره صدای لپتاپ ! انگار اصلا تاثیری نداره !
برای شما هم همینطوره ! ؟
میشه لینک دقیق دانلود برنامه دالبی هماهنگ با این لپتاپ رو به من بدید ! همونی که برای خودتون نصب کردید ! (لینک ندید برو اینجا سرچ کن نصب کن ! اینی که دارم رو سرچ کردم نصب کردم!)
توی دی وی دی که به توی جعبه لپتاپ بود این نرم افزار اصلا نیست ! (جالب می دونید چیه !؟ رو دی وی دی نوشته درایور های ویندوز 8.1 :دی )
من فکر کنم نرم افزار اشتباه رو نصب کردم !
دوستان یک سوالی برای من پیش اومده !
حس می کنم یه جای کار اسپیکر می لنگه !
این نرم افزار دالبی که من دانلود کردم توش یه بخش هایی هست که معلوم هست وقتی موزیک یا صدایی از لپتاپ داره پخش میشه ! باید تکون بخوره ! :دی از این چیزا هست بالا پایین میشه :دی اسمش یادم نیس
توی عکس مشخص کردم ! ولی واسه من تکون نمی خوره ! :(
بعد این که من وقتی دالبی رو خاموش می کنم با وقتی که روشنه هیچ فرقی نداره صدای لپتاپ ! انگار اصلا تاثیری نداره !
برای شما هم همینطوره ! ؟
میشه لینک دقیق دانلود برنامه دالبی هماهنگ با این لپتاپ رو به من بدید ! همونی که برای خودتون نصب کردید ! (لینک ندید برو اینجا سرچ کن نصب کن ! اینی که دارم رو سرچ کردم نصب کردم!)
توی دی وی دی که به توی جعبه لپتاپ بود این نرم افزار اصلا نیست ! (جالب می دونید چیه !؟ رو دی وی دی نوشته درایور های ویندوز 8.1 :دی )
من فکر کنم نرم افزار اشتباه رو نصب کردم !
سلام داداش تو دی وی دی قسمت صدا برنامه ی هومی دالبی هست اونو نصب کنی درست میشه .اتفاقا برعکس وقتی ک برنامه ی دالبی رو روشن میکنی صدا فرق میکنه
reza-shady
01-05-2014, 22:10
سلام داداش تو دی وی دی قسمت صدا برنامه ی هومی دالبی هست اونو نصب کنی درست میشه .اتفاقا برعکس وقتی ک برنامه ی دالبی رو روشن میکنی صدا فرق میکنه
تو دی وی دی من نیست
حجمش چقدر هست ؟
می تونی برام آپلود کنی ؟ یا لینک بدی دانلود کنم ؟
تو دی وی دی من نیست
حجمش چقدر هست ؟
می تونی برام آپلود کنی ؟ یا لینک بدی دانلود کنم ؟
مگه میشه نباشه تو فایل های صدا رو بگرد فک کنم پوشه ی دوم یا سوم تو فولدر audio. اینم لینکش ولی برا خودشو پیدا کن نصب کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza-shady
02-05-2014, 10:27
مگه میشه نباشه تو فایل های صدا رو بگرد فک کنم پوشه ی دوم یا سوم تو فولدر audio. اینم لینکش ولی برا خودشو پیدا کن نصب کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا نیست ! تو audio فقط یکی هست که اونم درایور صدا هست ! نه این دالبی
Public Enemy
02-05-2014, 20:05
دوست عزیز Dolby home teather فقط با درایور صدا قابل نصب است .
فایل درایور صدا رو از سایت لنوو دانلود و نصب کنین ، Dolby Home Teather اتوماتیک نصب می شود
دوستان دفترچه راهنما برای خوندن هست. لااقل یکبار یه نگاه بهش بیندازید
بله
روشن می مونه
hamidreza2010
02-05-2014, 22:14
سلام دوست عزیز
درایور دالبی توی پوشه audio و توی پوشه PCEE4 هست
تمام z510 های بازار صفحه کلیدهاش عربیه ؟
reza-shady
03-05-2014, 01:08
دوست عزیز Dolby home teather فقط با درایور صدا قابل نصب است .
فایل درایور صدا رو از سایت لنوو دانلود و نصب کنین ، Dolby Home Teather اتوماتیک نصب می شود
ما نصب کردیم و دالبی اتوماتیک نصب نشد !
نسخه ویندوز 8 رو از سایتش گرفتم توی اون بود !
onlinefarhad
03-05-2014, 02:33
تمام z510 های بازار صفحه کلیدهاش عربیه ؟
ماله من که فارسی عربی نداره فقط انگلیسه وبرچسب زدم سر همین موضوع هم مشکل دارم چون نور زیر کیرد از لای حروف انگلیسیی میادی و نه حروف فارسی (14)
Masoodegh
03-05-2014, 07:55
ما نصب کردیم و دالبی اتوماتیک نصب نشد !
نسخه ویندوز 8 رو از سایتش گرفتم توی اون بود !
من نسخه مخصوص 8.1ـو گرفتم و هستش! آدرسشم اینه: C:\Program Files\Dolby Digital Plus
به نظر منم تغییر محسوسی ایجاد نمیکنه!
sindrome
03-05-2014, 21:51
کلیدای fn رو چه شکلی فعال کنم؟؟ hot key رو چه شکلی روشن کنم؟
farzaneh*f
03-05-2014, 22:19
سلام بچه ها :n18:... من باز اومدم، بالاخره رسید دستم لپ تاپه :n20: ... خدایی دست اونایی که گفتن صفحه نمایشش مشکلی نداره درد نکنه :n16: منم هیچ اشکالی توش ندیدم، درسته ایده آل نیست ولی واقعا نقص محسوب نمی شه... انقد بعضیا منفی تبلیغ کرده بودن که من همه ش فک می کردم با چه صفحه ی بی خاصیت و بی کیفیتی قراره رو به رو شم :n15: همین طور در مورد کیبورد و تاچ پد و این صحبتا که فک می کردم اسباب بازیه و تا دست بزنم همه دکمه هاش کنده می شه می مونه رو دستم ولی خدا رو شکر همه چی عالیه، شاید اینا فقط در حد سخت افزارش پرفکت نباشن ولی از خیلی سیستمای دیگه تو بازار بهترن :n12:
فقط یه سوالی؟ آنتی ویروس چی کار کردین شماها؟! من خودم n0d---4 استفاده می کردم تا الان و هیچ وقتم مشکل خاصی از نظر ویروس برام پیش نیومده، بعد دیگه اومدم سیستم جدیدو لوس کنم یه n0d---7 دانلود کردم ولی کرکو این بحثا داره که یه کم سرخورده شدم!:n03: به نظرتون با این روشی که تو این سایت نوشته کرک کنم یا بعدا مشکلی پیش میاد؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا به همون n0d---4 قانع باشم؟! کلا چه پیشنهادی تو این زمینه دارین؟! پیشاپیش ممنون :n02:
sindrome
03-05-2014, 23:02
آقا چه جوری میشه رفت تو بایوس؟؟؟؟؟؟؟
afshin b
03-05-2014, 23:08
سلام بچه ها :n18:... من باز اومدم، بالاخره رسید دستم لپ تاپه :n20: ... خدایی دست اونایی که گفتن صفحه نمایشش مشکلی نداره درد نکنه :n16: منم هیچ اشکالی توش ندیدم، درسته ایده آل نیست ولی واقعا نقص محسوب نمی شه... انقد بعضیا منفی تبلیغ کرده بودن که من همه ش فک می کردم با چه صفحه ی بی خاصیت و بی کیفیتی قراره رو به رو شم :n15: همین طور در مورد کیبورد و تاچ پد و این صحبتا که فک می کردم اسباب بازیه و تا دست بزنم همه دکمه هاش کنده می شه می مونه رو دستم ولی خدا رو شکر همه چی عالیه، شاید اینا فقط در حد سخت افزارش پرفکت نباشن ولی از خیلی سیستمای دیگه تو بازار بهترن :n12:
فقط یه سوالی؟ آنتی ویروس چی کار کردین شماها؟! من خودم n0d---4 استفاده می کردم تا الان و هیچ وقتم مشکل خاصی از نظر ویروس برام پیش نیومده، بعد دیگه اومدم سیستم جدیدو لوس کنم یه n0d---7 دانلود کردم ولی کرکو این بحثا داره که یه کم سرخورده شدم!:n03: به نظرتون با این روشی که تو این سایت نوشته کرک کنم یا بعدا مشکلی پیش میاد؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا به همون n0d---4 قانع باشم؟! کلا چه پیشنهادی تو این زمینه دارین؟! پیشاپیش ممنون :n02:
من نود ۳۲ رو اصلا قبول ندارم. نظر شخصیه.
بنظرم کسپرسکی و نورتون گزینه های خیلی خوبین
آقا چه جوری میشه رفت تو بایوس؟؟؟؟؟؟؟
Fn+F2
Abdolreza2012
03-05-2014, 23:46
مبارکتون باشه
به نظر منم کسپراسکی بهتر هست
در ضمن سعی کنید آنتی ویروستنو به روز باشه
آخرین نسخه رو نصب کنید + آپدیت باشه
Abdolreza2012
03-05-2014, 23:47
حذف شود .............
pouria7777
04-05-2014, 07:38
سلام . مبارکه . بالاخره خریدی؟ :) انتخاب خوبی کردی . چرخش بچرخه :n02:
والا من که زیاد نود استفاده نمیکنم . آخه هرچیزی رو سریع ویروس تشخیص میده و همش باید فعال و غیر فعالش کنم :|
نظر من نورتون هست . من دانلود کردم و برای 180 روز فعاله . بعدش دوباره میشه 180 روز دیگه فعالش کرد
آپدیتشم مثل آب خوردنه . اولین بار چند مگ و از دفعه دوم در حد کیلوبایت آپدیت میشه
amir_t6262
04-05-2014, 10:29
کلیدای fn رو چه شکلی فعال کنم؟؟ hot key رو چه شکلی روشن کنم؟
کلید FN در حالت عادی به گونه ای است که با گرفتنش و زدن هر کدام از F ها، کار اصلی دکمه F انجام میشود. یعنی مثلا FN و F5 را بزنی، Refresh میشود.
اگر بخواهی عملکرد برعکس شود، یعنی مثلا با گرفتن FN بتوانی مثلا صدا را کم و زیاد کنی یا روشنایی صفحه را تغییر دهی، باید در تنظیمات بایوس گزینه HOTKEY را تغییر دهی.
misagh8900
04-05-2014, 11:13
آقا من یه هفته بود از دیجی کالا خریدمش ولی چندتا مشکل داشت، که فرستادمش تا ببینم عوضش می کنن یا نه.
حالا مشکلات:
اول اینکه CD درایورهاش که همراه با لپتاپ بود خراب بود و فقط دوتا درایور صدا و بلوتوث نصب شد. بقیه نه نصب شدند نه کپی.
منم از سایت لنوو مهم هاش رو دانلود کردم و نصب کردم. بقیه رو هم از طریق Driverpack که یکی از دوستان که اونم همین مدل رو داره نصب کردم. ولی بعضی وقت ها که سیستم رو ریستارت میکردم، ویندوز بالا نمیومد و روی آرم Lenovo گیر میکرد. باید با دکمه خاموش روشن میکردم تا بالا بیاد. خلاصه چندبار ویندوز رو عوض کردم ولی مشکل پابرجا بود. در ضمن Energy managment رو که نصب میکردم هیچ گزینه به باتری اضافه نمیشد. حتی توی تنظیمات رفتم ولی conversation mod نبود.
ویندوز 7 نصب کردم مشکل ریستارت حل شد ولی سرعت پورتهای USB 3 از 30 بیشتر نمیرفت درایور هاش رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد.
خلاصه به نظر شما لپتاپ مشکل داره و باید تعویض بشه یا نه؟ چون من الان فرستادمش دیجی کالا. به نظر شما کوتاه بیام و این مشکلات قابل حل هستند یا باید بگم که تعویض کنند؟؟؟
Pedram_mrn
04-05-2014, 11:35
آقا من یه هفته بود از دیجی کالا خریدمش ولی چندتا مشکل داشت، که فرستادمش تا ببینم عوضش می کنن یا نه.
حالا مشکلات:
اول اینکه CD درایورهاش که همراه با لپتاپ بود خراب بود و فقط دوتا درایور صدا و بلوتوث نصب شد. بقیه نه نصب شدند نه کپی.
منم از سایت لنوو مهم هاش رو دانلود کردم و نصب کردم. بقیه رو هم از طریق Driverpack که یکی از دوستان که اونم همین مدل رو داره نصب کردم. ولی بعضی وقت ها که سیستم رو ریستارت میکردم، ویندوز بالا نمیومد و روی آرم Lenovo گیر میکرد. باید با دکمه خاموش روشن میکردم تا بالا بیاد. خلاصه چندبار ویندوز رو عوض کردم ولی مشکل پابرجا بود. در ضمن Energy managment رو که نصب میکردم هیچ گزینه به باتری اضافه نمیشد. حتی توی تنظیمات رفتم ولی conversation mod نبود.
ویندوز 7 نصب کردم مشکل ریستارت حل شد ولی سرعت پورتهای USB 3 از 30 بیشتر نمیرفت درایور هاش رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد.
خلاصه به نظر شما لپتاپ مشکل داره و باید تعویض بشه یا نه؟ چون من الان فرستادمش دیجی کالا. به نظر شما کوتاه بیام و این مشکلات قابل حل هستند یا باید بگم که تعویض کنند؟؟؟
فک نکنم لپتاپت مشکل داشته باشه و به نظر میاد مشکل از ویندوز نصب کردن شما و یا ویندوزی که روش نصب کردید باشه، سعی کنید آخرین ورژن ویندوز 8.1 یا 7 یا هر ویندوزی که میخواین رو دانلود کنید و از اول پارتیشن بندی کنید و نصب کنید، بعد هم درایور ها رو نصب کنید و تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید، حالا اگه مشکلی بود دستگاه خرابه...
آخرین ورژن ویندوز ها رو هم میتونید از سایت p30world خودم یا سایت های همسایه مثل سافت98.آی آر دانلود کنید،
در ضمن انرژی منیجمنت گزینه ای به باتری اضافه نمیکنه و خودش یه برنامه جداست، تنظیمان خاصی هم نداره کلا 4 تا گزینه داره...
------------------------------
و درکل دوستان سعی کنید ویندوز رو خودتون دانلود کنید و از بیرون نخرید مخصوصا ورژن های شرکت های نرم افزاری که توش دست بردن...
javad207
04-05-2014, 23:13
درايور ها رو از سايت لنوو براي هر ويندوزي كه خواستي دانلود كن بعد نصب كن تا درست شه از منم همين طور بود
Masoodegh
05-05-2014, 17:03
مبارکتون باشه
کاسپر خوبه ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم 90درصد اوقات به نت وصله!! اصن پینگو نابود میکنه!!
قبلن emsisoft IS نصب کرده بودم که واقعن از همه نظر عالی بود! الانم چون ویندوزمو عوض کردم و دیدم ستاپش خراب شده و فقط کاسپر داشتم، کاسپر نصب کردم!
farzaneh*f
05-05-2014, 20:40
من نود ۳۲ رو اصلا قبول ندارم. نظر شخصیه.
بنظرم کسپرسکی و نورتون گزینه های خیلی خوبین
Fn+F2
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکتون باشه
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . مبارکه . بالاخره خریدی؟ :) انتخاب خوبی کردی . چرخش بچرخه :n02:
والا من که زیاد نود استفاده نمیکنم . آخه هرچیزی رو سریع ویروس تشخیص میده و همش باید فعال و غیر فعالش کنم :|
نظر من نورتون هست . من دانلود کردم و برای 180 روز فعاله . بعدش دوباره میشه 180 روز دیگه فعالش کرد
آپدیتشم مثل آب خوردنه . اولین بار چند مگ و از دفعه دوم در حد کیلوبایت آپدیت میشه
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسپر خوبه ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم 90درصد اوقات به نت وصله!! اصن پینگو نابود میکنه!!
قبلن emsisoft IS نصب کرده بودم که واقعن از همه نظر عالی بود! الانم چون ویندوزمو عوض کردم و دیدم ستاپش خراب شده و فقط کاسپر داشتم، کاسپر نصب کردم!
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون، حالا اینایی که معرفی کردین (کاسپر/ نورتون) می شه مث نود مجانی آپ کرد دیگخه! (مدل ایرانی اونم از نوع دانشجو!! :n02:) می شه بی زحمت لینک از یه سایت خوب معرفی کنین؟ بی زحمت هر جایی که خودتون استفاده می کنین و جواب می ده باشه، آخه من تجربه ی تلخی از کرکای اشتباهی دارم، لامصبا یهو کل ویندوزو به فنا می دن :9:
Public Enemy
05-05-2014, 21:51
با سلام .
ممنون می شم در تاپیک فقط سوالات مربوط به Z510 پرسیده شود و از مباحث متفزقه پرهیز شود .
در صورتی که نیاز به مشاوره در ضمینه ی انتخاب آنتی ویروس مناسب دارین ، به تاپیک زیر مراجعه کنید .
در صورتی که سوالی در ارتباط با عملکرد آنتی ویروس مورد نظرتون دارین ، تاپیک محصول مورد نظر رو از انجمن زیر پیدا و سوالتون رو در تاپیک مربوطه بپرسین
با تشکر :n16:
farzaneh*f
06-05-2014, 15:24
با سلام .
ممنون می شم در تاپیک فقط سوالات مربوط به Z510 پرسیده شود و از مباحث متفزقه پرهیز شود .
در صورتی که نیاز به مشاوره در ضمینه ی انتخاب آنتی ویروس مناسب دارین ، به تاپیک زیر مراجعه کنید .
در صورتی که سوالی در ارتباط با عملکرد آنتی ویروس مورد نظرتون دارین ، تاپیک محصول مورد نظر رو از انجمن زیر پیدا و سوالتون رو در تاپیک مربوطه بپرسین
با تشکر :n16:
بله ببخشید حواسم نبود... فقط 1 سوال دیگه، دکمه ی روشن کردن وای فای این مدلو نه من پیدا کردم نه دوستام تونستن پیداش کنن!!! :n13: یکی به دادم برسه:n02: ... نخندین لطفا :n02: :n27:
mosi-comp
06-05-2014, 21:19
دوستان من بین مدل Z510 وThinkpad E531 شک دارم. مهمترین تفاوتشون اینه که z510 سی پی یو haswell داره و این نداره. ولی به نظرم E531 بدنه و کیفیت ساخت بهتری داشته باشه و برای کارهای سنگین مهندسی مناسب تر باشه و دیرتر خراب میشه. در کل به نظرم z510 بیشتر فانتزی و شیکه و E531 کاری و زمخته. نظر دوستان رو میخوام بدونم.
farzaneh*f
06-05-2014, 22:29
دوستان من بین مدل Z510 وThinkpad E531 شک دارم. مهمترین تفاوتشون اینه که z510 سی پی یو haswell داره و این نداره. ولی به نظرم E531 بدنه و کیفیت ساخت بهتری داشته باشه و برای کارهای سنگین مهندسی مناسب تر باشه و دیرتر خراب میشه. در کل به نظرم z510 بیشتر فانتزی و شیکه و E531 کاری و زمخته. نظر دوستان رو میخوام بدونم.
یه دوستی هم به من معرفی کردن این مدلو و دقیقا همین نظرو داشتن که 531 برا کارای طولانی و سنگین ساخته شده... البته من خودم هم چون ظاهر بینم و هم به خاطر دسترسی محدود (شهرستان!) همین 510 رو انتخاب کردم آخرش:n02:... این هزولم زیاد ذهنتو مشغول نکنه، اسمش دهن پرکنه ولی من که تا حالا تفاوت شو حس نکردم در مقایسه با لپ تاپای دوستام که حتی i5 هستن بعضیاشون... حالا ممکنه تو کارای خیلی خاص تاثیرشو نشون بده ولی کلا به نظرم زیاد محسوس نیست، نرم افزارایی هم که باهاشون کار کردم تا حالا -تو این یکی دو روزه- اتوکد دوبعدی- رویت- فتوشاپ بودن که اصلا فرقی حس نمی کردم نسبت به زمانی که داشتم با لپ تاپای دوستام کار می کردم که سی پی یو ضعیف تری داشتن و اکثرا نسل سوم بودن... البته نمی دونم با لپ تاپ می خوایی چی کار کنی ممکنه تو بازی مثلا خیلی مهم باشه
- البته اگه مجبور به جابه جایی نباشی از نظر کارایی و قدرت هیچ لپ تاپی جای سیستم نمی گیره
mosi-comp
06-05-2014, 22:56
ممنونم از پاسخت. من بیشتر برای نرم افزارهای طراحی سه بعدی مثل سالید و کتیا و رندرهای کوچیک تو 3dmax میخوام. اهل بازی اصلا نیستم. ولی کامپیوتر رو زیاد روشن میزارم و زیاد هم اینور اونور میبرم (البته وزنش اصلا واسم مهم نیست). فقط میخوام تو این کارکرد (حداقل 4 سال) و جابه جایی زیاد آسیب نبینه و زود اوراق نشه.
کلاً تجربه ده ساله تو خرید لپتاپ واسه خودم و این و اون بهم میگه هر لپتاپی زیاد رند بازار بشه و پرفروش و تو چشم باشه زود از نفس میفته و سریع کیفیتش افت میکنه. و شانسی میشه. واسه یکی عالی درمیاد واسه یکی سرطان. دقیقاً مثل Dell inspiron که حدود 7-8 سال قبل که حرف اول رو میزد تو کیفیت و قیمت. الان له لهههه :n02: میترسم Z510 به همین مصیبت گرفتار شده باشه. چون قیمتش نسبت به کانفیگش عالیه.
به دوستی بم گفت اگر z510 گرفتی از همین اول یه پولی واسه خرید هارد بذار کنار چون زود خسته و کند میشه:n02:
Public Enemy
07-05-2014, 08:46
دوست عزیز جفت لپ تاپ ها از پردازنده Haswell استفاده می کنند .
سری E با اینکه جزو سری Thinkpad محصوب می شوند ، اما از خیلی از شاخص های Thinkpad که ما می شناسیم به دور می باشد . لنوو سعی کرده در این سری لپ تاپ ها بیشتر تمایل به سمت مالتی مدیا داشته باشند .
اینکه می خواین E531 رو برای استفاده کاری انتخاب کنین ، توصیه بنده اینه که Z510 رو انتخاب کنین .
به دوستی بم گفت اگر z510 گرفتی از همین اول یه پولی واسه خرید هارد بذار کنار چون زود خسته و کند میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه در کل نمی شه چنین چیزی رو به قطع گفت و فقط به استفاده روزمره شما مرتبط می شه .
در کل هر دو لپ تاپ برای استفاده طولانی مدت مناسب است ، اما به دلیل برخی مشکلات در E531 ( مانند طراحی نه چندان جالب ، تاچ پد بسیار ضعیف و ... ) به نظر بنده Z510 انتخاب بشه بهتره .
Public Enemy
07-05-2014, 08:52
بله ببخشید حواسم نبود... فقط 1 سوال دیگه، دکمه ی روشن کردن وای فای این مدلو نه من پیدا کردم نه دوستام تونستن پیداش کنن!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی به دادم برسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نخندین لطفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه روشن/خاموش وایرلس و بلوتوث F7 ( و یا ترکیب Fn+F7 در صورت غیر فعال بودن Hotkey ها در بایوس ) هست . اما شما نیاز دارین که energy manager رو نصب کنین تا کار کنه
sheytoon001
07-05-2014, 10:32
سلام دوستان عزیز
منم بلاخره به z510 دارا پیوستم:n02:
آقا یه مشکلی من ویندوز 8.1 نصب کردم اما از درایورای همراه لپ تاپ که برای ویندوز 8 بود استفاده کردم
الان کلا لپ تاپم با sleep (standby) مشکل داره ووقتی استندبای قرار میدم دیگه صفحه روشن نمیشه و گاهی در حین تلاش برای روشن کردن صفحه:n02: بلو اسکرین با مضمون power driver failure هم میده
الان مشکل از درایوراس یا از لپ تاپه
دوستان اگه ممکنه با دقت جواب بدیدچون هنوز یک هفته نشده لپ تاپ روخریدم و میتونم در صورت مشکل تعویضش کنم :n24:
آقا لپ تاپم موقع خاموش کردن هم همین مشکل رو داره و صفحه آبی میاد
تازه درایورای 8.1 رو دانلود کردم نصب می کنم و درست شد خبر میدم
mosi-comp
07-05-2014, 12:56
دوست عزیز جفت لپ تاپ ها از پردازنده Haswell استفاده می کنند .
کانفیگ هایی که من از Thinpad E531 دیدم همه نسل سوم هستند. بالاترینش Core i7 3632MQ هست که ivy bridge ه.
من الان یه hp pavilion dv6000 رو 7 ساله دارم و از نظر پرفرومنس هیچ افتی نکرده. کلی هم جابه جاش کردم و زمین زدم و... اگر چشمش نزنم هنوز واسه کارای آفیس و وبگردی عالیه. رمش رو به 4 ارتقا دادم. cpuش هم 1.9 amd
به نظر شما z510 هم خرکار هست؟ دوستم z500 رو خریده تو یکسال کار منهدم شده و هزار عیب و ایراد از اقصی نقاطش زده بیرون :n02: و یکی دیگه سه ماهه z510 داره انقدر هاردش کند شده(تازه با استفاده کاملا خانگی) که میخواد هاردش رو عوض و ssd کنه.
Public Enemy
07-05-2014, 14:33
کانفیگ هایی که من از Thinpad E531 دیدم همه نسل سوم هستند. بالاترینش Core i7 3632MQ هست که ivy bridge ه.
من الان یه hp pavilion dv6000 رو 7 ساله دارم و از نظر پرفرومنس هیچ افتی نکرده. کلی هم جابه جاش کردم و زمین زدم و... اگر چشمش نزنم هنوز واسه کارای آفیس و وبگردی عالیه. رمش رو به 4 ارتقا دادم. cpuش هم 1.9 amd
به نظر شما z510 هم خرکار هست؟ دوستم z500 رو خریده تو یکسال کار منهدم شده و هزار عیب و ایراد از اقصی نقاطش زده بیرون :n02: و یکی دیگه سه ماهه z510 داره انقدر هاردش کند شده(تازه با استفاده کاملا خانگی) که میخواد هاردش رو عوض و ssd کنه.
دوست عزیز بنده خودم Z500 دارم و پس از 1 سال و 4 ماه هیچ چیزیش نشده . دوستان هم در جریان هستند توی آخرین عکسی که 4 ماه پیش آپلود کردم ، توی 1 سال حدود 8 ماه کامل لپ تاپ روشن بوده . این یعنی بیشتر از هر میزان کارکرد با لپ تاپ .هیچ طوریش هم نشده . ( دوستان در تاپیک Z500 در جریانند دیگه بلایی نبود سر لپ تاپ نیورده باشم . حتی تا 18 ساعت بازی مداوم !!! ) احتمالا دوست شما با لپ تاپ کشتی گرفته !
در صورتی که کارتون طوری هست که لپ تاپ از ارتفاع می افته ( !!!! ) فکر نکنم جفت لپ تاپ ها برای شما کارساز باشند !!!!
Masoodegh
07-05-2014, 22:11
در صورتی که استحکام هم مورد نظرتونه ، پیشنهاد بنده اینه که یه تاپیک مشاوره ایجاد کنین چون قطعا لپ تاپ های بهتر از E531 نیز پیدا خواهند شد . مانند HP سری پروبوک
درباره استحکامش بگم! همین الان بچه شر همسایمون که 4 5 سالشه داشت میدووید که پاشو گذاشت رو لپ تاپ!! دقیقنم وسطش! الانم که دارم باهاش تایپ میکنم و مشکلیم نداره!
Pedram_mrn
07-05-2014, 23:00
من امروز متوجه یه مشکل عجیبی تو لپتاپم شدم، وقتی لپتاپ رو باتری هست و sleep ـش میکنم بعد یه مدت خاموش میشه و وقتی روشنش میکنم تا بعد آرم Lenovo میره و یهو خاموش میشه که دوباره روشنش میکنم و ویندوز از اول شروع به بالا اومدن میکنه...(در ضمن resume نمیشه) دوستان شما این مشکل رو ندارین؟ میشه تست کنید ببینین برای شما هم اینجوری میشه یا نه. مشکل میتونه از بایوس باشه و با آپدیت رفع شه؟
sheytoon001
07-05-2014, 23:54
سلام دوستان عزیز
منم بلاخره به z510 دارا پیوستم:n02:
آقا یه مشکلی من ویندوز 8.1 نصب کردم اما از درایورای همراه لپ تاپ که برای ویندوز 8 بود استفاده کردم
الان کلا لپ تاپم با sleep (standby) مشکل داره ووقتی استندبای قرار میدم دیگه صفحه روشن نمیشه و گاهی در حین تلاش برای روشن کردن صفحه:n02: بلو اسکرین با مضمون power driver failure هم میده
الان مشکل از درایوراس یا از لپ تاپه
دوستان اگه ممکنه با دقت جواب بدیدچون هنوز یک هفته نشده لپ تاپ روخریدم و میتونم در صورت مشکل تعویضش کنم :n24:
آقا لپ تاپم موقع خاموش کردن هم همین مشکل رو داره و صفحه آبی میاد
تازه درایورای 8.1 رو دانلود کردم نصب می کنم و درست شد خبر میدم
من امروز متوجه یه مشکل عجیبی تو لپتاپم شدم، وقتی لپتاپ رو باتری هست و sleep ـش میکنم بعد یه مدت خاموش میشه و وقتی روشنش میکنم تا بعد آرم Lenovo میره و یهو خاموش میشه که دوباره روشنش میکنم و ویندوز از اول شروع به بالا اومدن میکنه...(در ضمن resume نمیشه) دوستان شما این مشکل رو ندارین؟ میشه تست کنید ببینین برای شما هم اینجوری میشه یا نه. مشکل میتونه از بایوس باشه و با آپدیت رفع شه؟
من درایورای ویندوز 8.1 رو نصب کردم اما مشکل sleep حل نشد و بعد از sleep رفتن بالا نمیاد
فکر میکنم مشکل شما هم مثل من باشه ، ویندوزتون کدوم نسخست 8 یا 8.1؟
کسی این مشکل رونداره؟
Pedram_mrn
08-05-2014, 00:06
من درایورای ویندوز 8.1 رو نصب کردم اما مشکل sleep حل نشد و بعد از sleep رفتن بالا نمیاد
فکر میکنم مشکل شما هم مثل من باشه ، ویندوزتون کدوم نسخست 8 یا 8.1؟
کسی این مشکل رونداره؟
من ویندوزم 8.1 هستش و کاملا آپدیته + اینکه همه درایور های جدیدم دانلود کردم از سایت لنوو...
من مشکلم فک کنم حل شد، چون paging رو برداشته بودم و ویندوز نمیتونست دیتای مورد نیازشو تو هارد ذخیره کنه به همین دلیل از اول بالا میومد.
به نظرم شما یه ویندوز 8.1 آپدیت شده دانلود کن + درایورای جدید (اونایی که مورد نیازه مثلا درایوره بولوتوث رو دانلود نکنید حجمش خیلی زیاده) بعد از اول رو لپتاپ نصب کنید، به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. اگه مشکل حل نشد و میتونید لپتاپ رو بدون دردسر پس بدید حتما پس بدید و با خیال راحت یه لپتاپ دیگه بخرید:n16:
sheytoon001
08-05-2014, 00:31
من ویندوزم 8.1 هستش و کاملا آپدیته + اینکه همه درایور های جدیدم دانلود کردم از سایت لنوو...
من مشکلم فک کنم حل شد، چون paging رو برداشته بودم و ویندوز نمیتونست دیتای مورد نیازشو تو هارد ذخیره کنه به همین دلیل از اول بالا میومد.
به نظرم شما یه ویندوز 8.1 آپدیت شده دانلود کن + درایورای جدید (اونایی که مورد نیازه مثلا درایوره بولوتوث رو دانلود نکنید حجمش خیلی زیاده) بعد از اول رو لپتاپ نصب کنید، به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. اگه مشکل حل نشد و میتونید لپتاپ رو بدون دردسر پس بدید حتما پس بدید و با خیال راحت یه لپتاپ دیگه بخرید:n16:
ممنون برا جوابتون
همه درایورای ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کردم اما هنوز موقع sleep رفتن مشکل داره و دیگه بالا نمیاد (ظاهرا اصلا sleep نمیره و فقظ صفحه خاموش میشه برا اینکه فن در حال کاره و چراقش هم چشمک نمیزنه) و بعضی وقتا ارور driver_power_state_failure میده
من ویندوز 8.1 همراهش که تو بسته نرم افزاری گردو بود رو نصب کردم
امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه
mohsen_p30
08-05-2014, 00:49
ممنون برا جوابتون
همه درایورای ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کردم اما هنوز موقع sleep رفتن مشکل داره و دیگه بالا نمیاد (ظاهرا اصلا sleep نمیره و فقظ صفحه خاموش میشه برا اینکه فن در حال کاره و چراقش هم چشمک نمیزنه) و بعضی وقتا ارور power_driver_state_failure میده
من ویندوز 8.1 همراهش که تو بسته نرم افزاری گردو بود رو نصب کردم
امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه
عذر میخوام رو سیستمتون نرم افزار virtualbox نصبه؟
sheytoon001
08-05-2014, 00:56
عذر میخوام رو سیستمتون نرم افزار virtualbox نصبه؟
بله نصبه ، از امولاتور اندروید استفاده می کنم
ربطی داره به virtual box?
میشه مشکل رو رفع کرد یا ممکنه سخت افزاری باشه؟
mohsen_p30
08-05-2014, 01:00
بله نصبه ، از امولاتور اندروید استفاده می کنم
ربطی داره به virtual box?
متاسفانه بله! virtualbox رو انینستال کنید سیستم رو ریستارت کنید و دوباره تست کنید. نتیجه رو اعلام کنید...
جواب ویرایش: نه مشکل سخت افزاری نیست! بلکه مشکل از ناسازگاری virtualbox با ویندوز نصب شده روی سیستمتونه! منم این مشکل رو داشتم با کلی بدبختی فهمیدم که مشکل از این برنامست!!! بعدش یه ویندوز 8.1 از سایت پی سی دانلود (Windows.8.1.AIO20in1-x64-NOV2013) گرفتم که خداروشکر virtualbox باهاش سازگار بود و مشکل sleep و hibernate حل شد...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.