مشاهده نسخه کامل
: کلـوپ Lenovo Z510
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گارانتی آوات نگیرین یه مشت دزدن همه شون
بهترین سازگاره
لپتاپ رو بردم دست کاری کردنش و مشکلاتش بیشتر شده
خوشونم پیچاشو خراب کردن که بگن این باز شده و بعدشم گارانتی شو باطل کردن
پس شما هم همین مشکل رو دارین؟
این طبیعیه؟
منظ.رتون از مشکل هارد چیه؟
اصلا جنسا خراب شده
منم لنوو z510 دارم و هر چند وقت یه بار یه مشکل به جماعت مشکلات این لپتاپ اضافه میشه
خداییش اگه برام 2-3 سال عمر کنه کلاهمو بیندازم بالا
ضمنا من برنامه نویسم و این لپتاپ به عمرش یک بار توش یه بازی نصب نشده
roya.rashidi
30-06-2015, 07:57
اصلا جنسا خراب شده
منم لنوو z510 دارم و هر چند وقت یه بار یه مشکل به جماعت مشکلات این لپتاپ اضافه میشه
خداییش اگه برام 2-3 سال عمر کنه کلاهمو بیندازم بالا
ضمنا من برنامه نویسم و این لپتاپ به عمرش یک بار توش یه بازی نصب نشده
چقد بدن گارانتیا
من که این لپتابو دارم خیلی خوبه cori7 دارم
amir_t6262
30-06-2015, 10:00
پس شما هم همین مشکل رو دارین؟
این طبیعیه؟
منظ.رتون از مشکل هارد چیه؟
چه مشکلی؟
بعد منظورتان از آن عکسی که گذاشتید چی بود؟
Public Enemy
30-06-2015, 11:35
عزیزان سعی کنین پست هاتون در فاصله زمانی کوتاه مدت و پشت سر هم نباشه در غیر اینصورت بنا بر تصمیم مدیریت حذف یا ادغام میشن
دوستان گارانتی آوات نگیرین یه مشت دزدن همه شون
بهترین سازگاره
لپتاپ رو بردم دست کاری کردنش و مشکلاتش بیشتر شده
خوشونم پیچاشو خراب کردن که بگن این باز شده و بعدشم گارانتی شو باطل کردن
هرچند علاقه ای ندارم در ارتباط با گارانتی ها بحث کنم ، اما چندین ماه پیش یه تاپیکی داشتیم یکی از دوستان لپ تاپشو برده بود گارانتی مذکور . مشکلش این بود که به BSOD برخورد میکرد ( حالا مشکل نرم افزاری بودا ! ) لپ تاپ رو چند مدت نگه داشته بودن خود خریدار رفته بود لپ تاپ رو تحویل بگیره ، دیده بود کف لپ تاپ ضربه وارد شده ، منکر هم بودن که کار خودشونه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا کسی رو ندیدم که با گارانتی سازگار مشکلی داشته باشه
ببخشید یکم تازه کارم من توی این انجمن
اولین پستی که دیدم نوشته بود که این عکسو بفرستم
ببخشید
دوست عزیز الان تقریبا به غلط کردن افتادم که بردم
کم کم داره مشکلات دیگه ای هم نظیر وشکل پاور و اسپیکر پیدا میکنه و همه ی اینا فردای اون روز اتفاق افتاد و از همه جالب تر اینه که ازم پول گرفتن و منت سرم میزاشتن که برای شما ارزون گرفتیم
.
.
جل الخالق
دوستان اشتباه بنده رو تکرار نکنید
آوات یک اشتباه محضه
مشکل هارد رو عرض کردم خدمتتون
کافیه یه کپی انجام بدم
قسمت دیسک میره روی 100% و لپتاپ 8گیگ رم و i7 گیر میکنه و سرعتش عجیب میاد پایین
ضمنا سرعت همون کپی هم میره روی 10مگ بر ثانیه
یه کابوس محض
afshin b
01-07-2015, 00:52
مشکل هارد رو عرض کردم خدمتتون
کافیه یه کپی انجام بدم
قسمت دیسک میره روی 100% و لپتاپ 8گیگ رم و i7 گیر میکنه و سرعتش عجیب میاد پایین
ضمنا سرعت همون کپی هم میره روی 10مگ بر ثانیه
یه کابوس محض
دوست عزیز لطفا مطالب مورد نظرتون رو در قالب یک پست بذارید بجای چند پست پشت سر هم.
چرا ۱۰۰٪ درگیر شدن هارد در حال کپی کردن غیر عادیه؟ بنظر من کاملا طبیعیه. سرعت کپی هم به سایز فایل و محل قرارگیریش در هارد، وابسته هست.
شما یه تست از تب random access نرم افزار HD tune pro قرار بدید لطفا تا ببینم هارد لپتاپتون کنده واقعا یا نه.
onlinefarhad
01-07-2015, 05:29
دوستان :n41: ب مشکل اساسی برخوردم! ی سال و س ماهه ک دارمش، باتریش تا طرفای 30 درصد میرسه خاموش میشه! روشن نمیشه بعدش مگه با شارژ، شارژ هم ک میزنم روشن میکنماز ی درصد شروع ب شارژ شدن میکنه! الانم گذاشتم 100 درصد شد شارژش دیگه تکون نمیخوره همینطوری مونده شترژرو میکنم هم میمونه! معمولا بیش تر اوقات تو حالت conversation mood. میذاشتم تا باتریش بیشتر دوام بیاره... ب نظر شما باتریم فاتحش خونده شده؟ guage reset. هم کردمش!.... درمورد سوال دوست قبلیمون، اون 100 درصد شدن طبیعیه، رو لپ تاپ ایسوس 5 میلیونی دوستم هم 100 درصد میشد... ولی ی ذره زیاد از حد کند میشه سیستم، بااین اوصاف رو. High performance. بذاری بهتر میشه... البته چک کَش هاردتم برداری هاردت بهتر عمل میکنه، البته ب نظر من :n10: ولی خب هاردت معمولیه... کلا لنوو ها هاردشون خوب نیست ب نظرم... حالا هارد و ول کن باتریمو چیکار کنم :n14: کمک کنید
فکر کنم این عکس کندی هارد رو تایید کنه
یه چیز عجیب بگم که منم همین مشکل رو دارم و یه جورایی دیگه میترسم از باتریش استفاده کنم
2 ساعت ازش استفاده میکنم و باتری از 100% میره روی 90% و بعدشم خاموش میشه مثل اینکه برقا بره !!!!!
قبلا برای منم روی همون 30% میرفت
چون میفهمم که 100% سخت افزاریه اینجا مطرحش نکردم
دوستان :n41: ب مشکل اساسی برخوردم! ی سال و س ماهه ک دارمش، باتریش تا طرفای 30 درصد میرسه خاموش میشه! روشن نمیشه بعدش مگه با شارژ، شارژ هم ک میزنم روشن میکنماز ی درصد شروع ب شارژ شدن میکنه! الانم گذاشتم 100 درصد شد شارژش دیگه تکون نمیخوره همینطوری مونده شترژرو میکنم هم میمونه! معمولا بیش تر اوقات تو حالت conversation mood. میذاشتم تا باتریش بیشتر دوام بیاره... ب نظر شما باتریم فاتحش خونده شده؟ guage reset. هم کردمش!.... درمورد سوال دوست قبلیمون، اون 100 درصد شدن طبیعیه، رو لپ تاپ ایسوس 5 میلیونی دوستم هم 100 درصد میشد... ولی ی ذره زیاد از حد کند میشه سیستم، بااین اوصاف رو. High performance. بذاری بهتر میشه... البته چک کَش هاردتم برداری هاردت بهتر عمل میکنه، البته ب نظر من :n10: ولی خب هاردت معمولیه... کلا لنوو ها هاردشون خوب نیست ب نظرم... حالا هارد و ول کن باتریمو چیکار کنم :n14: کمک کنید
یه چیز عجیب بگم که منم همین مشکل رو دارم و یه جورایی دیگه میترسم از باتریش استفاده کنم
2 ساعت ازش استفاده میکنم و باتری از 100% میره روی 90% و بعدشم خاموش میشه مثل اینکه برقا بره !!!!!
قبلا برای منم روی همون 30% میرفت
چون میفهمم که 100% سخت افزاریه اینجا مطرحش نکردم
Public Enemy
01-07-2015, 12:44
دوست عزیز توی انجمن هارد دیسک مطرح کنین بهتر می تونن راهنماییتون کنند
ata.royalfalcon
Public Enemy
01-07-2015, 12:44
دوست عزیز توی انجمن هارد دیسک مطرح کنین بهتر می تونن راهنماییتون کنند
ata.royalfalcon
onlinefarhad
02-07-2015, 01:43
آقا شما بیخیال کندی هارد شو... من خودم تو این زمینه تو همین گروه دراین مورد صحبت کردم، بحث ها داشتیم، صفحشو نمیدونم شاید 100 صفحه قبل! حتی ی عکس همینطوری گذاشته بودم! حالا این ک خوبه هارداکسترنال بزنی ب لپتاپت دیگه ب نظرم تو زمان ترنسفر اصن باید بیخیال کار بالپ تاپت باشی! من ک ب این موضوع عادت کردم، اون اوایل حساس بودم، پس مشکل بلتری من سخت افزاریه.، یعنی باتری هوتوتو دیگه :n05:
afshin b
02-07-2015, 13:50
یه تست از تب benchmark و یه تست از تب random access نرم افزار hd tune pro قرار بدید.
این عکس اصلا نشون دهنده کند بودن هارد نیست.
سلام دوستان.چند وقتی هست حین کار با لپ تاپ به طور ناگهانی کل صفحه رفرش میشه وبعد از یک ثانیه به حالت اول برمیگرده تو این حالت درصد استفاده از هارد روی 100%میره وبعدش عادی میشه.میخواستم دلیل این مشکلو بدونم.خیلی ممنون
سلام دوستان.چند وقتی هست حین کار با لپ تاپ به طور ناگهانی کل صفحه رفرش میشه وبعد از یک ثانیه به حالت اول برمیگرده تو این حالت درصد استفاده از هارد روی 100%میره وبعدش عادی میشه.میخواستم دلیل این مشکلو بدونم.خیلی ممنون
احتمال زیاد نرم افزاری. درایور گرافیک هم میتونه باعث این مشکل بشه.
-----
در ضمن توصیه میکنم هیچ کس دیگه این لپ تاپ رو نگیره. Z5070 بگیرید. تاچ پد با دکمه های جدا. صفحه FULL-HD، گرافیک 840، باتری جداشونده و البته هارد خیلی بهتر (نه صدا میده نه مشکل سرعت داره. مدلش فک کنم سیگت باشه)
MƐΛИĪИƓĿƐSS
17-07-2015, 01:02
سلام.
وبکم این لپ تاب دچار مشکل شده.
یعنی فیلم نمیگیره و تا میزنی رو فیلم برداری هنگ میکنه و خارج میشه از وبکم ( عکس میگیره )
راهنمایی کنید لطفا
Public Enemy
17-07-2015, 01:16
سلام.
وبکم این لپ تاب دچار مشکل شده.
یعنی فیلم نمیگیره و تا میزنی رو فیلم برداری هنگ میکنه و خارج میشه از وبکم ( عکس میگیره )
راهنمایی کنید لطفا
نسخه ی ویندوز ؟ از چه نرم افزاری برای فیلم از طریق وب کم استفاده می کنین ؟ سایر نرم افزار هارو تست کردین ؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
17-07-2015, 01:21
نسخه ی ویندوز ؟ از چه نرم افزاری برای فیلم از طریق وب کم استفاده می کنین ؟ سایر نرم افزار هارو تست کردین ؟
ویندوز 8.از نرم افزار خاصی استفاده نمیکنم،نمیدونم حتما نرم افزار پیش فرض خود ویندوز هست.
خیر
Public Enemy
17-07-2015, 01:36
ویندوز 8.از نرم افزار خاصی استفاده نمیکنم،نمیدونم حتما نرم افزار پیش فرض خود ویندوز هست.
خیر
بهتره یه نرم افزار دیگه رو هم امتحان کنید ...
بنده هم در حال حاظر با Z500 و نرم افزار پیش فرض ویندوز 10 برای وب کم همین مشکل رو دارم . به نظر میاد مشکل درایوری باشه ... چون روی ویندوز های قبلی با درایور نصب شده توی سایت لنوو مشکلی نداشتم ( تا الانم لنوو درایور خاصی برای ویندوز 10 نداده )
به هر حال می تونین نصب مجدد درایور وب کم رو هم تست کنین . لینک برای ویندوز 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک برای ویندوز 8.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهتره یه نرم افزار دیگه رو هم امتحان کنید ...
بنده هم در حال حاظر با Z500 و نرم افزار پیش فرض ویندوز 10 برای وب کم همین مشکل رو دارم . به نظر میاد مشکل درایوری باشه ... چون روی ویندوز های قبلی با درایور نصب شده توی سایت لنوو مشکلی نداشتم ( تا الانم لنوو درایور خاصی برای ویندوز 10 نداده )
به هر حال می تونین نصب مجدد درایور وب کم رو هم تست کنین . لینک برای ویندوز 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک برای ویندوز 8.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
ببخشید این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیست؟
razieemostafa
22-07-2015, 19:47
سالام.بنده یک دستگاه z510 با ویندوز 8 دارم.وقتی درایو c رو error checking میکنم یک مشکل رو نشون میده و وقتی دستگاه ریست میشه میره تو حالت repair. اما وقتی باز هم error checking میکنم باز هم یک ارور نمایش میده.
با نرم افزار های hd tune و HDD Regenerator کل هارد رو چک کردم اما مشکلی رو نشون نداد.
ویندوز رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد.
خواهشا اگه میشه راهنمایی کنید که اگه مشکلی هست دستگاه رو ببرم گارانتی.ممنون
سلام دوستان
من مدل i7 این لپ تاپ رو دارم به خاطر مشکل conservetion mod فرستادم گارانتی ویستا نه تنها درست نشد بلکه دو تا هم ایراد گذاشتن روش فرستادن و به هیچ وجه هم پاسخ گو نیستن
تاکید می کنم به هیچ وجه هیچ محصولی رو با گارانتی ویستا نخرید چون جز اعصاب خردی چیزی براتون از این شرکت متقلب بی سواد از نظر فنی نمی ماسه
دوباره تاکید می کنم گارانتی ویستا به هیچ .جه اگه شده پول اضافه خرج کنید ویستا نگیرید گارانتی رو
afshin b
24-07-2015, 16:54
سلام دوستان
من مدل i7 این لپ تاپ رو دارم به خاطر مشکل conservetion mod فرستادم گارانتی ویستا نه تنها درست نشد بلکه دو تا هم ایراد گذاشتن روش فرستادن و به هیچ وجه هم پاسخ گو نیستن
تاکید می کنم به هیچ وجه هیچ محصولی رو با گارانتی ویستا نخرید چون جز اعصاب خردی چیزی براتون از این شرکت متقلب بی سواد از نظر فنی نمی ماسه
دوباره تاکید می کنم گارانتی ویستا به هیچ .جه اگه شده پول اضافه خرج کنید ویستا نگیرید گارانتی رو
چه مشکلی با conservation mode داشت؟
گارانتی چه مشکلاتی اضافه کرد؟
من ۴ سال پیش و ۲ سال پیش یه لپتاپ ایسوسم رو فرستادم گارانتی ویستا، هر دو بار بدون هیچ هزینه ای برام درستش کردن (حتی شکستگی لولا) من که خیلی راضی بودم ازشون. نمیدونم الان چطور شده.
Public Enemy
25-07-2015, 16:55
سلام دوستان
فکر نکنم گارانتی مسئولیتی در قبال مشکلات درایوری باشه . بهتر بود پرس و جو می کردین سپس لپ تاپ رو برای تعمیر می فرستادین گارانتی .
قبلا هم مطرح کردین و قبلا هم گفته شد مشکل Conversation mode یه مشکل عمومی هستش و حتی در مدل های جدید ( اگر اشتباه نکنم Z5070 ) هم وجود داره . قطعا گارانتی نمی تونه اینگونه مشکلات که ناشی از سهل انگاری سازنده هستش رو حل کنه
matarsaak
31-07-2015, 16:30
دوستان درایور ها برای ویندوز 10 توی سایت لنوو قرار گرفت.
amir_t6262
31-07-2015, 20:28
از دوستان کسی ویندوز 10 نصب کرده؟
matarsaak
31-07-2015, 21:02
از دوستان کسی ویندوز 10 نصب کرده؟
بله من ورژن نهایی رو نصب کردم.
فعلا که راضی کننده بوده
Masoodegh
02-08-2015, 11:41
بله من ورژن نهایی رو نصب کردم.
فعلا که راضی کننده بوده
درایورای جدیدو دانلود کردید یا نه!؟ باید حتما دانلود کنم!؟
amir_t6262
03-08-2015, 11:24
در مورد درایور که من درایورها را از سایت لنوو گرفتم.
اما سوال اینکه کسی ویندوز 10 و ویندوز 8.1 را با هم نصب کرده؟
یک سوال هم بی مورد به ویندوز 10 است ولی میپرسم. لپ تاپ من 3 تا درایو C , D , E داره و 2 تا درایو هم رزرو سیستم است. در نتیجه بهم اجازه ایجاد یک پارتیشن جدید را نمیدهد. حالا که میخواهم ویندوز 10 نصب کنم و نمیخواهم اطلاعات قبلی ام را جابه جا کنم ، حالا هم نمیتوانم درایو جدید بسازم. چیکار باید بکنم؟
amir_t6262
03-08-2015, 22:51
یک سوال هم بی مورد به ویندوز 10 است ولی میپرسم. لپ تاپ من 3 تا درایو C , D , E داره و 2 تا درایو هم رزرو سیستم است. در نتیجه بهم اجازه ایجاد یک پارتیشن جدید را نمیدهد. حالا که میخواهم ویندوز 10 نصب کنم و نمیخواهم اطلاعات قبلی ام را جابه جا کنم ، حالا هم نمیتوانم درایو جدید بسازم. چیکار باید بکنم؟
خب، بالاخره مشکل را حل کردم و ما هم ویندوز 10 نصب کردیم.
در مورد مشکل پارتیشن که با نصب برنامه MiniTool Partition Wizard Professional مشکل را حل کردم و یک پارتیشن جدید برای نصب ویندوز 10 ساختم.
بعد هم ویندوز 10 نسخه 64 بیت enterprise نصب کردم و با برنامه KMSpico هم فعالش کردم.
فقط نکته اینجاست که برنامه energy management هنوز برای ویندوز 10 ارائه نشده است.
همچنین با توجه به اینکه من طرفدار سرسخت McAfee هستم و هنوز نسخه 8.8 را نگرفتم و نمیدانم با ویندوز 10 سازگار هست یا نه.
- - - Updated - - -
خب، بالاخره مشکل را حل کردم و ما هم ویندوز 10 نصب کردیم.
در مورد مشکل پارتیشن که با نصب برنامه MiniTool Partition Wizard Professional مشکل را حل کردم و یک پارتیشن جدید برای نصب ویندوز 10 ساختم.
بعد هم ویندوز 10 نسخه 64 بیت enterprise نصب کردم و با برنامه KMSpico هم فعالش کردم.
فقط نکته اینجاست که برنامه energy management هنوز برای ویندوز 10 ارائه نشده است.
همچنین با توجه به اینکه من طرفدار سرسخت McAfee هستم و هنوز نسخه 8.8 را نگرفتم و نمیدانم با ویندوز 10 سازگار هست یا نه.
Masoodegh
05-08-2015, 07:53
مال 8.1 که بدون مشکل کار میکنه! من آپگرید کردم، فقطم درایور کارت گرافیکو نصب کردم! بقیه بدون مشکل کار میکنن!(به جز یه دونه که احتمالن مربوط به صداست ولی بازم مشکلی نداره!)
بعید میدونم مشکلی داشته باشه! من که فقط با نصب avg tuneup 2015 مشکل داشتم که اونم از سایت خودش گرفتم، نصب شد!
amir_t6262
05-08-2015, 09:31
مال 8.1 که بدون مشکل کار میکنه! من آپگرید کردم، فقطم درایور کارت گرافیکو نصب کردم! بقیه بدون مشکل کار میکنن!(به جز یه دونه که احتمالن مربوط به صداست ولی بازم مشکلی نداره!)
بعید میدونم مشکلی داشته باشه! من که فقط با نصب avg tuneup 2015 مشکل داشتم که اونم از سایت خودش گرفتم، نصب شد!
energy management ویندوز 8.1 را امتحان کردم، نصب نشد.
ولی جالبه که در حالیکه در ویندوز 8.1 گزینه conservation mode فعاله، در ویندوز 10 هم باتری بیش از 55 درصد شارژ نمیشه . یعنی در عمل بدون نصب برنامه energy management، این اتفاق میفته.
Public Enemy
05-08-2015, 11:27
energy management ویندوز 8.1 را امتحان کردم، نصب نشد.
ولی جالبه که در حالیکه در ویندوز 8.1 گزینه conservation mode فعاله، در ویندوز 10 هم باتری بیش از 55 درصد شارژ نمیشه . یعنی در عمل بدون نصب برنامه energy management، این اتفاق میفته.
با سلام .
تنظیمات Conservation mode در بایوس ذخیره میشن . لذا تا زمانی که بایوس به حالت پیش فرض برنگشته ، تنظیمات ذخیره شده باقی می مونن .
می تونین لیست محصولات تست شده با ویندوز 10 رو از اینجا نگاه کنین
دوستان من از 8.1 به 10 upgrade کردم و آخرین ورژن تمامی درایورها رو نصب کرده اما 2 تا مشکل شدید :n03:
1 -سرعت بوت خیلی کنده (60-90 ثانیه ) 2- بعضی اوقات ویدئو کار کرش میکنه و صفحه سیاه میاد که هی میخواد خاموش و روشن بشه و بعد از چند ثانیه ویندوز ریستارت میشه و ارورvideo tdr failure میده !
لطفا کمک کنید، مال شما چطوری مشکلی نداره ؟ من روی ویندوز 8.1 هیچکدوم این مشکلها رو نداشتم.
آپدیتی هم که دیشب اومد رو نصب کردم فقط مشکل صدا بنظرمیاد درست شده چون بعضی اوقات صدا قاتی میکرد و قطع میشد.
- - - Updated - - -
دوستان من از 8.1 به 10 upgrade کردم و آخرین ورژن تمامی درایورها رو نصب کرده اما 2 تا مشکل شدید :n03:
1 -سرعت بوت خیلی کنده (60-90 ثانیه ) 2- بعضی اوقات ویدئو کار کرش میکنه و صفحه سیاه میاد که هی میخواد خاموش و روشن بشه و بعد از چند ثانیه ویندوز ریستارت میشه و ارورvideo tdr failure میده !
لطفا کمک کنید، مال شما چطوری مشکلی نداره ؟ من روی ویندوز 8.1 هیچکدوم این مشکلها رو نداشتم.
آپدیتی هم که دیشب اومد رو نصب کردم فقط مشکل صدا بنظرمیاد درست شده چون بعضی اوقات صدا قاتی میکرد و قطع میشد.
saiedreza
24-08-2015, 11:31
سلام
من حدود یک هفته قبل یک لب تاب i5 z5170 'گرفتم
موقعی که لب تاب رو گرفتم فروشنده کل نصب ویندوز 8/1 و نرم افزارها رو در مدت کمتر از 10 دقیقه آماده و تحویل داد ؟؟؟!!!!!!
نرم افزار های نصب شده با ورژن های نرم افزار های داخل cd ،مربوط به لب تاب هم خوانی نداره و موقع کار بعضی اوقات هنگ می کنه آیا لازم برنامه های خودشو نصب کنم؟
مورد بعدی موقعی که هارد اکسترنال وصل می کنم و شروع به کپی می کنم سرعت کار با سیستم به شدت پایین می آید ایراد کار کجاس
دیروز هم به هیچ عنوان نرم افزاری روی سیستم نصب نمی شد که با برنامه ریکاوری درست شد به نظر شما دوستان آیا بهتر ه ویندوزم رو مجدد نصب کنم؟؟
کل شارژ که نگه می داره مابین 3 تا 4 ساعت آیا واسه این لب تاب زمان خوبی هست ؟
برنامه
energy management رو نصب نکردم آیا لازمه
و مدت زمانی که یک لب تاب شارژ نگه می داره چقدره
saiedreza
24-08-2015, 11:51
موقعی که لب تاب رو گرفتم فروشنده کل نصب ویندوز 8/1 و نرم افزارها رو در مدت کمتر از 10 دقیقه آماده و تحویل داد ؟؟؟!!!!!!
نرم افزار های نصب شده با ورژن های نرم افزار های داخل cd ،مربوط به لب تاب هم خوانی نداره و موقع کار بعضی اوقات هنگ می کنه آیا لازم برنامه های خودشو نصب کنم؟
مورد بعدی موقعی که هارد اکسترنال وصل می کنم و شروع به کپی می کنم سرعت کار با سیستم به شدت پایین می آید ایراد کار کجاس
دیروز هم به هیچ عنوان نرم افزاری روی سیستم نصب نمی شد که با برنامه ریکاوری درست شد .
به نظر شما دوستان آیا بهتر نیست ویندوزم رو مجدد نصب کنم.
saiedreza
24-08-2015, 12:01
دیروز هم به هیچ عنوان نرم افزاری روی سیستم نصب نمی شد که با برنامه ریکاوری درست شد .
hamidreza2010
24-08-2015, 12:07
سلام دوستان
همونطور که میدونید ، z510 دو نوع مختلف داره که یکیش دارای هارد ssd یعنی Hssd ( همونی که 8 گیگ به عنوان کش عمل میکنه ) و اون یکی هارد معمولی هست
الان هارد لپ تاپ من معمولی هست و خیلی اذیت میکنه ، سرعت بوت ویندوز پایینه و وقتی به برق وصل نباشه کلا کند عمل میکنه ، میخواستم ببینم میتونی هاردش رو عوض کنم و هاردی بندازم که 8 گیگ ssd داشته باشه به عنوان کش؟
اگه آره چه مدلی هست که مشکل ساز نباشه باهاش؟میشه لینک بدید ازش؟
آخه از یکی از تعمیرکارا پرسیدم گفت مشکل نور پیدا میکنه و توی بایوس مشکل ایجاد میکنه و باید آپدیت کنی و .... و بعدش حل نمیشه
میخواستم ببینم صحت داره یا نه؟
در کل چیکار کنم؟
ممنون
onlinefarhad
24-08-2015, 15:29
سلام دوستان
همونطور که میدونید ، z510 دو نوع مختلف داره که یکیش دارای هارد ssd یعنی Hssd ( همونی که 8 گیگ به عنوان کش عمل میکنه ) و اون یکی هارد معمولی هست
الان هارد لپ تاپ من معمولی هست و خیلی اذیت میکنه ، سرعت بوت ویندوز پایینه و وقتی به برق وصل نباشه کلا کند عمل میکنه ، میخواستم ببینم میتونی هاردش رو عوض کنم و هاردی بندازم که 8 گیگ ssd داشته باشه به عنوان کش؟
آخه از یکی از تعمیرکارا پرسیدم گفت مشکل نور پیدا میکنه و توی بایوس مشکل ایجاد میکنه و باید آپدیت کنی و .... و بعدش حل نمیشه
در کل چیکار کنم؟
ممنون
به به
احوال صاب تاپیک :n02:
تعمیرکاره الکی میگه
پاساژ بزرگمهر رشت ی تعمیر کاره خودش این لپ تاپ و داشت، هاردشو عوض کرده بود، البته پیشنهاد من اینه ک ی هار با سرعت 7200 بذاری
این بهتر از ی هارد 5400 هیبریدیه،
لینک ک ندارم، ولی مغازه اون فروشنده و تعمیرکار تو پاساژ و اگر خواستی پیدا می کنم بهت میدم
:n05:
hamidreza2010
25-08-2015, 00:22
به به
احوال صاب تاپیک :n02:
تعمیرکاره الکی میگه
پاساژ بزرگمهر رشت ی تعمیر کاره خودش این لپ تاپ و داشت، هاردشو عوض کرده بود، البته پیشنهاد من اینه ک ی هار با سرعت 7200 بذاری
این بهتر از ی هارد 5400 هیبریدیه،
لینک ک ندارم، ولی مغازه اون فروشنده و تعمیرکار تو پاساژ و اگر خواستی پیدا می کنم بهت میدم
:n05:
مخلصم آقا فرهاد گل
پس منو یادته هنوز؟ :n02: بابا دمت گرم
اتفاقا من علاالدین رشت رفتم طبقه دوم ، اون تعمیرکالری ک گفتم اونجاس :n02:
فقط 3 تا سئوال: :n02:
1- وقتی هاردش رو عوض کرده بود مشکلی براش پیش نیومده بود؟
2- الان بنظرت هارد با سرعت 7200 بهتر از اون HSSD هست که گفتم ؟
3- بیزحمت اگه تونستی شماره مغازه یا آدرس مغازه ( اسم مغازه ) رو بهم بده یه سر برم ببینم چی میگه این مهندس :n02:
ممنون عزیزم
onlinefarhad
25-08-2015, 11:08
مخلصیم
خوده تعمیرکاره ب من پیشنهاد کرد این هاردو بذارم، حتما خوب بوده ک ب من هم پیشنهاد کرده بود.
البتهمن دیگه حساس نیستم سرعت هاردش اونقد اذیت کننده نیست ک بابا، ب نظر من ارزش نداره (200،300 تومن خرج هاردش کنم ( فکر کنم)) اخه تازگیا باتریشم خراب شده، دوست ندارم خرج کنم براش،
ولی هارد هیبریدی خب فقط تو بوت سرعت بالایی داره وگرنه بقیه چیزا یکیه، ولی هارد 7200 ک من میگم تو تمام فرایندها سرعت بالایی داره، اون ک ویندوز 10 نصبیدی سرعت بوت پایینه بخاطر ویندوزه، این شرکتا هزارتا بلا سر ویندوز میارن، مثلا من ویندوز 8 نصبیده بودم اینطوری بود، بعد ی ویندوز 8 شرکت دیگه نصب کردم سرعت بوتش خوب شد!
اما اسم مغازه رو باید مسیرم بخوره ببینم بهت بگم
ولی کروکی وار میتونم بهت بگم
وقتی داری به پاساژ نگاه میکنی از ورودی سمت چپ وارد شو بعد سمت چپ پله کانو رفتی بالا، طبقه دوم، پله کان ک تموم شد اولین مغازه ای ک اون جلو است، هستش، صاحابش ی یارو کچله، ولی خیلی با انصافه
ولی خودم چند وقت دیگه میرم بعد بهت دقیقشو میگم
شماره هم ی دونه دارم ولی نمیدونم مال اون هست یا نه :n13:
hamidreza2010
25-08-2015, 21:18
مخلصیم
خوده تعمیرکاره ب من پیشنهاد کرد این هاردو بذارم، حتما خوب بوده ک ب من هم پیشنهاد کرده بود.
البتهمن دیگه حساس نیستم سرعت هاردش اونقد اذیت کننده نیست ک بابا، ب نظر من ارزش نداره (200،300 تومن خرج هاردش کنم ( فکر کنم)) اخه تازگیا باتریشم خراب شده، دوست ندارم خرج کنم براش،
ولی هارد هیبریدی خب فقط تو بوت سرعت بالایی داره وگرنه بقیه چیزا یکیه، ولی هارد 7200 ک من میگم تو تمام فرایندها سرعت بالایی داره، اون ک ویندوز 10 نصبیدی سرعت بوت پایینه بخاطر ویندوزه، این شرکتا هزارتا بلا سر ویندوز میارن، مثلا من ویندوز 8 نصبیده بودم اینطوری بود، بعد ی ویندوز 8 شرکت دیگه نصب کردم سرعت بوتش خوب شد!
اما اسم مغازه رو باید مسیرم بخوره ببینم بهت بگم
ولی کروکی وار میتونم بهت بگم
وقتی داری به پاساژ نگاه میکنی از ورودی سمت چپ وارد شو بعد سمت چپ پله کانو رفتی بالا، طبقه دوم، پله کان ک تموم شد اولین مغازه ای ک اون جلو است، هستش، صاحابش ی یارو کچله، ولی خیلی با انصافه
ولی خودم چند وقت دیگه میرم بعد بهت دقیقشو میگم
شماره هم ی دونه دارم ولی نمیدونم مال اون هست یا نه :n13:
دمت گرم
آره ویندوز 10 که مشکل بوت داره تقریبا ولی من مشکلم اون نیست / کلا هارد و باتری این لپ تاپ داغونه / حالا مسیرت خورد اسم مغازه رو دیدی بیزحمت بهم بگو یا صاحب مغازه رو ، برم ازش مشورت بگیرم ببینم چی میگه.
خودمم مسیرم خورد که میرم پیشش
هارد ک خوبه باز اگه باتریش خراب بشه دیگه مصیبته ، چون معلوم نیست باتری های توی بازار چجورین ، اینی که شرکت زده مالی نیست وای بحال بقیه
ممنون
amir_t6262
25-08-2015, 22:34
من که توصیه میکنم دوباره خودت ویندوز بریزی و درایورها را هم از سایت بگیری و یا از روی CD نصب کنی.
ویندوز هم بنظرم ویندوز 8.1 بریز، نسخه 64 بیت.
در مورد برنامه energy management حتما توصیه میکنم که نصب کنی.
در مورد هارد نظری ندارم ولی دوستان دیگر هم در صفحات قبل همین تاپیک صحبت کرده بودند که هنگام کپی، سرعت سیستم کاهش پیدا میکنه.
توصیه میکنم برنامه tera copy را نصب و امتحان کنی. شاید مشکل تا حدودی کمتر شود.
onlinefarhad
25-08-2015, 23:41
دمت گرم
آره ویندوز 10 که مشکل بوت داره تقریبا ولی من مشکلم اون نیست / کلا هارد و باتری این لپ تاپ داغونه / حالا مسیرت خورد اسم مغازه رو دیدی بیزحمت بهم بگو یا صاحب مغازه رو ، برم ازش مشورت بگیرم ببینم چی میگه.
هارد ک خوبه باز اگه باتریش خراب بشه دیگه مصیبته ، چون معلوم نیست باتری های توی بازار چجورین ، اینی که شرکت زده مالی نیست وای بحال بقیه
ممنون
اقا شمارشو تو پیغام خصوصی بهت دادم، البته امروز ب من گفت هارد ssd
160گیگ 250 تومن با ی ماه ضمانت دارم، منم رغبت پیدا کردم ی لحظه بخرم :n05:
ولی ازون جایی ک دوس ندارم خرج این لپ تاپ کنم نمیخرم، همون. دو و نیم میلیون هم زیاد پولش و دادم :n05:
ولی یارو میگفت هارد 7200 نایاب شده ، ب هر حال خودت پیگیری کن، سر اخر هم نتیجه رو ب اشتراک بذار تو تاپیک تا دوستان استفاده کنند
- - - Updated - - -
دمت گرم
ممنون
ولی ازون جایی ک دوس ندارم خرج این لپ تاپ کنم نمیخرم، همون. دو و نیم میلیون هم زیاد پولش و دادم :n05:
ولی یارو میگفت هارد 7200 نایاب شده ، ب هر حال خودت پیگیری کن، سر اخر هم نتیجه رو ب اشتراک بذار تو تاپیک تا دوستان استفاده کنند
hamidreza2010
26-08-2015, 00:36
- - - Updated - - -
ممنون داداش
زحمت کشیدی
والله این هفته که امتحانات ترم تابستون هست ، تموم شد باید یه روز برم پیشش ببینم چی میگه
اگه خبری شد ، نتیجش رو اینجا میذارم
بازم دمت گرم
دو هفته ای هست که ویندوز 10 رو نصب کردم .
روز اول به خصوص حالش خوب نبود و چندبار خود به خود ریستارت شد و صفحه آبی هم چندباری می اومد ! (عکس زیر ) اما بعدش دو چند روز اینده خوب شد و دیگه صفحه آبی نیومد.البته یه وقت که بازی رو اجرا میکنم ریستارت میکنه اما خیلی کم پیش اومد یکی دوبار . لودینگ ویتدوز هم خوبه راضی کنندس قک کنم نهایت 15 ثانیه طول میکشه . جالبه که
conservation mode نداره الان هم دوباره تو سایت Lenovo دیدم نیست ! باطری من روزای اول رو 55 بود الان نمیدونم چرا پر و کامل نشون میده !!! نمیدونم چرا اینطوری شد ! شاید من جایی سیخ زدم نفهمیدم !!:n02: الان مساله اینه باطری من رو 100 هستش باطری قضیش چیه و رو چه وضعیتیه ؟!!!! نزنه باطری بعد یه مدت خراب بشه ! از کجا بفهمم که الان این 100 شارز شده مثلا دیگه به باطری کاری داره نداره و داره مستقیم از برق استقاده میکنه ؟!!!
Public Enemy
05-09-2015, 17:07
دو هفته ای هست که ویندوز 10 رو نصب کردم .
روز اول به خصوص حالش خوب نبود و چندبار خود به خود ریستارت شد و صفحه آبی هم چندباری می اومد ! (عکس زیر ) اما بعدش دو چند روز اینده خوب شد و دیگه صفحه آبی نیومد.البته یه وقت که بازی رو اجرا میکنم ریستارت میکنه اما خیلی کم پیش اومد یکی دوبار . لودینگ ویتدوز هم خوبه راضی کنندس قک کنم نهایت 15 ثانیه طول میکشه . جالبه که
conservation mode نداره الان هم دوباره تو سایت Lenovo دیدم نیست ! باطری من روزای اول رو 55 بود الان نمیدونم چرا پر و کامل نشون میده !!! نمیدونم چرا اینطوری شد ! شاید من جایی سیخ زدم نفهمیدم !!
:n02: الان مساله اینه باطری من رو 100 هستش باطری قضیش چیه و رو چه وضعیتیه ؟!!!! نزنه باطری بعد یه مدت خراب بشه ! از کجا بفهمم که الان این 100 شارز شده مثلا دیگه به باطری کاری داره نداره و داره مستقیم از برق استقاده میکنه ؟!!!
اگر تنظیمات بایوس رو ریست کنین تنظیمات مربوط به باتری هم ریست میشه
اگر تنظیمات بایوس رو ریست کنین تنظیمات مربوط به باتری هم ریست میشه
چطوری ؟! یعنی بعدش مستقیم از برق استفاده میکنه !؟
این خطا شاید بخاطر هارد HDD بعلاوه SSD باشه. اگه مشکل دوباره پیش اومد ، توی تنظیمات بایوس قسمت configuration گزینه sata controll mode - AHCI رو تغییر بدین و تست کنین. همچنین در قسمت Boot گزینه UEFI رو هم تغییر بدین و تست کنین. احتمالا سیستم برای شروع در انتخاب حافظه boot دچار مشکل میشه، پس تمام وسایل جانبی رو هم از سیستم جدا کنید.
( ممکنه نیاز باشه به نحوی هارد HDD رو غیرفعال یا جدا کنید تا سیستم مثلا SSD رو بعنوان درایو بوت بشناسه یا برعکس و بعد هارد رو متصل کنید که در لپتاپ بهتره اینکارو نکنید )
+
در مورد باتری این مشکلات بیشتر به درایورهای لنوو برمیگرده که کلا برای نسخه های دیگر غیر از Win8 خیلی جالب عمل نکرده. حتی من از درایور انرژی منیجر 8 در 8.1 استفاده میکنم!
sheytoon001
08-09-2015, 12:37
سلام دوستان
در کل چیکار کنم؟
ممنون
بعید میدونم این مشکل بخاطر معمولی بودن هارد باشه. هارد لپ تاپ z510 منم معمولیه و نسبت به روز اولی که ویندوز نصب کردم (حدود 1 سال پیش) سرعتش تغییری نداشته و ویندوز 8.1 خیلی زود بالا میاد.
yaser00897
12-09-2015, 07:35
سلام . مدت یکسال که z510 ددارم . چند وقتیه که لب تابم مشکل باتری پیدا کرده . درصد باتری یا روی صد یا روی صفر . موقع کار کردن هم به صورت ناگهانی خاموش میشه . مشکل هنگ هم بهش اضافه شده و فقط وقتی الت کنترل دیلیت میگیرم از حالت هنگ بیرون میاد . . تا حالا چند بار ویندوز عوض کردم ولی مشکلات هنگ و باتری پابرجاست . با برنامه انژی منیجمنت هم چند بار کالیبره کردم مشکل حل نشد . خواستم ببینم کسی راهکاری داره . کلافم کرده یهویی این نشکلات با هم شروع شد
MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-09-2015, 20:01
جدیدا یه مشکلی پیدا کردم،
باتری رو درست نشون نمیده لپ تاب،مثلا اگه شارژ واقعی 20 درصد باشه،رو صفحه نمایش 90 درصد نشون میده!!
بار ها شده رو شارژ 80 درصد لپ تاب خاموش شده،ظاهرا 80 درصد بوده ولی در اصل کاملا خالی شده.
راه حلی هست ؟
- - - Updated - - -
باتری رو درست نشون نمیده لپ تاب،مثلا اگه شارژ واقعی 20 درصد باشه،رو صفحه نمایش 90 درصد نشون میده!!
بار ها شده رو شارژ 80 درصد لپ تاب خاموش شده،ظاهرا 80 درصد بوده ولی در اصل کاملا خالی شده.
راه حلی هست ؟
- - - Updated - - -
راه حلی هست ؟
amir_t6262
27-09-2015, 22:07
راه حلی هست ؟
راه حلی هست ؟
در برنامه lenovo energy management یک بار Guage reset کنید.
برای این کار باید باتری کاملا شارژ باشد. بعد گزینه guage reset را بزنید ( در این حالت فکر میکنم لپ تاپ را از برق بکشید) و هیچ کاری باهاش نداشته باشید تا زمانی که کل باتری مصرف شود.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
29-09-2015, 22:23
باتری رو کالیبره کردم دوستان.
ولی مشکلم حل نشد:n35:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
29-09-2015, 22:59
یکی از دکمه های صفحه کلید هم بلند شده،نمیشه کاریش کرد ؟:n37:
یکی از گیره هاش شکسته
sheytoon001
03-10-2015, 00:08
راه حلی هست ؟
- - - Updated - - -
راه حلی هست ؟
- - - Updated - - -
راه حلی هست ؟
یکی از دکمه های صفحه کلید هم بلند شده،نمیشه کاریش کرد ؟:n37:
یکی از گیره هاش شکسته
ظاهرا این مشکل باتری فراگیره، لپ تاپ منم جدیدا از شارژ که میکشم زود خاموش میشه ، تا حالا هم زیاد از باتری استفاده نکردم و معمولا توی شارژ بوده و البته مود Conversation هم روشن بوده
همینطور منم که لپ تاپ رو خریده بودم یکی از دکمه ها گه گاه از جاش کنده میشد (یه طرفش) چندباری جاش زدم دیگه این مشکل اتفاق نیفتاد اما بنظرم گیرش شکسته بود
misagh8900
10-10-2015, 12:07
دوستان شما تونستید pes 2016 رو با کیفیت high نصب و اجرا کنید؟؟
من نصب کردم ولی فقط گرافیک اینتل رو میشناسه و از تنظیمات گرافیک انویدیا هم بازی و تنظیمات رو اضافه کردم ولی هیچ فایذه ای نداشت.
راه حل دیگه ای داره؟؟
- - - Updated - - -
دوستان شما تونستید pes 2016 رو با کیفیت high نصب و اجرا کنید؟؟
من نصب کردم ولی فقط گرافیک اینتل رو میشناسه و از تنظیمات گرافیک انویدیا هم بازی و تنظیمات رو اضافه کردم ولی هیچ فایده ای نداشت.
راه حل دیگه ای داره؟؟
مشکل نشان دهنده مقدار شارژ باتری ظاهرا یه مشکل فراگیر در z510 هست و همچنین بعضی مدلهای دیگر این شرکت مثل z500 که با ارائه آپدیت برای باتری قابل حل بود. اما برای این مدل هنوز چیز قطعی ندیدم و خوده کمپانی هم ظاهرا سکوت کرده و فقط به ارسال به نمایندگی و تعویض باتری اشاره میکنه...
بنظر میرسه مشکل سخت افزاری هست (نمیدونم اون قطعه در خوده پک باتری هست یا در قسمت پاور لپ تاپ). در خوده سایت ساپورت لنوو 22 صفحه در تاپیکش صحبت شده ولی صفحاتی که من دیدم همچنان توسط لنوو بی پاسخ مونده به جز چند راه حل ساده مثل guage reset و تنظیم دیفالت یا آپگرید bios و ...
من چند ماه پیش یه مشکلی در شروع به کار سیستم پیش اومد که از اون موقع با صدای تق اسپیکرها آشنا شدم! بعدش بایوس و ارتقا دادم که مشکل فکر میکنم حل شد. حالا این مشکل نشانگر باتری چند روزه پیش اومده و فعلا هر راه حلی انجام دادم نتیجه خاصی نداشت. :n35:
با HWmonitor ولتاژ باتری رو چک میکنم ظاهرا سالمه و در تست شارژ و دشارژ هم کاملا عادیه (بین 12 تا 17 ولت). بنظر میرسه مشکل ارسال اشتباه ظرفیت باتری توسط سنسور به سیستم عامل و سایر نرم افزارها باشه.
الان موقع نوشتن این متن که در حال دشارژ بود از 80 درصد تا حدود 55 درصد رسید و hibernate شد. یعنی تنظیمات critical voltage هم روی 5% عمل کرده منتها نشانگر باتری 50 درصد بیشتر بود!
ظاهرا تعویض باتری به تنهایی فقط برای بعضیها جواب داده.
دوستان این راه حل و برای مشکل باتری انجام بدین ببینین برای شما جواب میده یا نه:
maverick117 wrote:
same here...I am getting this battery calibration error from the starting day of this week.i become frustated as we users have to find the solution for this. After 3-4 days of trial n error method i have hit on some temporary solution although my laptop condition is far worse due further pricks which i have done after temporary solution to make a permanently effective solution but worse happen as result of guage reset (with help of Lenovo enery manager) today i am getting a weak battery indication and laptops battery capacity reduce to 13% .But i hav tested temporary solution on my friends' laptop and its working smoothly battery draining by measured intervals and next to accurate remaining time notification(-15min<result<+15min).please follow the steps as follows :
1> unistall Lenevo Energy Manager and restart
2>drain the battery utill laptop is shutdown
(obiviously dont connect AC in this step)
3>now plug in AC and start windows delete Microsoft ACPI-Compliant control method Battery only.
(to do above in desktop press windows key + X >select Device Manager>under Battery choose> the second driver with the above name.)
4> restart the laptop and leave it until battery reaches 100%
5>now unplug the AC...you will notice battery indicator works but its descends fast with multiple of two but passes each value from 100% to 0%.
(this is because battery is not callibrated perfectly).
6>wait untill it reaches 0%.when it reaches 0% delete ACPI-Compliant control method Battery(AC shouldn't be plugged in).
7>now wait untill it shutdown itself n after that plug AC let it be chagre upto 15-20% then remove AC.
8>again delete ACPI-Compliant control method Battery and finally
9> now install latest Lenovo Energy Manager
(download it from here [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
10>restart is required .restart laptop then see this will work in accepatable margins..
i can't gaurantee its efficiency but it worked on two laptops and i confident about it.And let me know if there is a problem in above steps..
......
NEVER START LENOVO GAUGE RESET..
(it reduce battery capacity drastically)
amir_t6262
21-10-2015, 17:24
مشکل نشان دهنده مقدار شارژ باتری ظاهرا یه مشکل فراگیر در z510 هست و همچنین بعضی مدلهای دیگر این شرکت مثل z500 که با ارائه آپدیت برای باتری قابل حل بود. اما برای این مدل هنوز چیز قطعی ندیدم و خوده کمپانی هم ظاهرا سکوت کرده و فقط به ارسال به نمایندگی و تعویض باتری اشاره میکنه...
بنظر میرسه مشکل سخت افزاری هست (نمیدونم اون قطعه در خوده پک باتری هست یا در قسمت پاور لپ تاپ). در خوده سایت ساپورت لنوو 22 صفحه در تاپیکش صحبت شده ولی صفحاتی که من دیدم همچنان توسط لنوو بی پاسخ مونده به جز چند راه حل ساده مثل guage reset و تنظیم دیفالت یا آپگرید bios و ...
من چند ماه پیش یه مشکلی در شروع به کار سیستم پیش اومد که از اون موقع با صدای تق اسپیکرها آشنا شدم! بعدش بایوس و ارتقا دادم که مشکل فکر میکنم حل شد. حالا این مشکل نشانگر باتری چند روزه پیش اومده و فعلا هر راه حلی انجام دادم نتیجه خاصی نداشت. :n35:
با HWmonitor ولتاژ باتری رو چک میکنم ظاهرا سالمه و در تست شارژ و دشارژ هم کاملا عادیه (بین 12 تا 17 ولت). بنظر میرسه مشکل ارسال اشتباه ظرفیت باتری توسط سنسور به سیستم عامل و سایر نرم افزارها باشه.
الان موقع نوشتن این متن که در حال دشارژ بود از 80 درصد تا حدود 55 درصد رسید و hibernate شد. یعنی تنظیمات critical voltage هم روی 5% عمل کرده منتها نشانگر باتری 50 درصد بیشتر بود!
شما از طریق RESET GUAGE به جواب نرسیدی؟
برای من هم مدتی بود که وقتی در حالت CONSERVATION MODE بود تا 55 درصد بیشتر شارژ نمیشد ولی بعد از RESET GUAGE مشکل حل شد.
- - - Updated - - -
برای من هم مدتی بود که وقتی در حالت CONSERVATION MODE بود تا 55 درصد بیشتر شارژ نمیشد ولی بعد از RESET GUAGE مشکل حل شد.
amir_t6262
21-10-2015, 17:26
(it reduce battery capacity drastically
این دیگه حرف عجیبیه!
این دیگه حرف عجیبیه!
ریست گیج کار و تقریبا بدتر میکنه تا حالا درست انجام نشده بود به جز امروز که نتیجه بدتر شد.
این یه مشکل خاصه که فقط بخشی از ظرفیت گزارش میشه و تنظیم کالیبره باتری انگار کاملا بهم ریخته. مثلا شارژ میکنید تا 99 یا 100 درصد و بعدش موقع دشارژ خیلی زود ارقام کم میشن و یا ناگهان سیستم بدون هیچ اخطاری خاموش میشه!
میدونید که این باتری 4 سلولی حداقل ولتاژ موثرش 13 و حداکثر 17 ولت هست و ظرفیت 0 تا 100 درصد هم بازه ای بین این ولتاژ هست. من مقدار ظرفیت حقیقی رو از ولتاژش تخمین میزنم و اصلا با درصد گزارش شده همخوانی نداره. همینطور وقتی 100 باشه خیلی زود پایین میاد و وقتی 0 باشه هم خیلی زود بالا میره اما ولتاژ در اون بازه تغییر زیادی نداشته.
نکته مثبت شارژ باتریها اینه که فقط زمانی که به ولتاژ ماکسیمم شارژ برسیم 100 نوشته میشه. پس اگه مثلا می بینید که مدت زیادی روی 99 مونده یعنی نشانگر گیج مشکل داره ولی عمل شارژ داره درست انجام میشه.
+
اون قضیه 55 تا 60 درصد در conservation mode اینطوره که اگه از ظرفیت پایینتر شارژ کنید وقتی به 55 رسید متوقف میشه، و اگه ظرفیت بالاتر باشه برای دشارژ تا 60 درصد میاد و بعد ثابت میمونه.
اگه امکانش هست یه عکس از HWmonitor بذارید. ویندوز شما 8 هست یا نسخه دیگریه؟
Public Enemy
22-10-2015, 09:25
به نظر میاد این energy manager با شارژ 60% مشکل داره . توی z500 هم مشکل مشابهی بود که با تخلیه ی بتری از طریق بایوس مشکل حل میشد . مراحل زیر رو دنبال کنید :
باتری را تا 100 % شارژ کنید .
energy manager و درایور microsoft acpi-compliant control رو حذف کنید .
سیستم رو ری استارت و به بایوس برین .
تنظیمات رو با f9 در حات پیش فرض بزارین . سیو و ری استارت کنید . سپس به بایوس برگردین .
لپ تاپ رو از برق بکشین . در همون بایوس نگه دارین تا شارژ کاملا تخلیه بشه و لپ تاپ خاموش بشه . پس از خاموش شدن 15 دقیقه صبر کنید
دکمه ی پاور رو به مدت 15 تا 30 ثانیه نگه دارین .
شارژر رو متصل و فورا دکمه ی پاور رو مجددا 15 تا 30 ثانیه نگه دارین .
سپس لپ تاپ رو روشن کنین و energy manager رو که حذف کردین مجددا نصب کنید .
onlinefarhad
09-11-2015, 11:01
به نظر میاد این energy manager با شارژ 60% مشکل داره . توی z500 هم مشکل مشابهی بود که با تخلیه ی بتری از طریق بایوس مشکل حل میشد . مراحل زیر رو دنبال کنید :
تنظیمات رو با f9 در حات پیش فرض بزارین . سیو و ری استارت کنید . سپس به بایوس برگردین .
لپ تاپ رو از برق بکشین . در همون بایوس نگه دارین تا شارژ کاملا تخلیه بشه و لپ تاپ خاموش بشه . پس از خاموش شدن 15 دقیقه صبر کنید
همه دوستان
منم باتریم مشکل پیدا کرد اما به ی راه حل تجربی رسیدم
همیشه باتریم رو حالت conversation mode. بود و به برق وصل بود، گهگاهی هم بدون برق استفاده میکردم، گهگاهی کالیبره میکردمش ولی بااین اوصاف باتریم مث شماها شد و ی سلول سوخته پیداکرد ( ب نظر بعضی از متخصصین)
راه حل
من درایو energy management. رو حذف کردم و ب مدت یک الی دوماه لپ تاپم رو یه برق وصل میکردم و استفاده میکردم، ب طوریکه اکثر اوقات شارژ100 رو نشون میداد ( البته اوایل پر نمیشد)
اوایل بازی در می اورد ولی الان بعد دوماه باتریم دیگه ی هو سر مثلا 80 درصد یا 60 درصد خاموش نمیشه( منظورم وقتیه ک از برق استفاده نمیکنم) و خیلی منظم طبق حالت عادی شارژش کم میشه و تا 15 درصد میاد اون چراغش نارنجی میشه و بعد از اون مرحله دوس دقه بعد هیبرنیت میشه، ک منم اخطار باتری لپ تاپ از تو control panel. کشیدم به 20 درصد که زمانی که به 15 درصد برسه ب شارژ بزنم. :n16:
- - - Updated - - -
همه دوستان
منم باتریم مشکل پیدا کرد اما به ی راه حل تجربی رسیدم
همیشه باتریم رو حالت conversation mode. بود و به برق وصل بود، گهگاهی هم بدون برق استفاده میکردم، گهگاهی کالیبره میکردمش ولی بااین اوصاف باتریم مث شماها شد و ی سلول سوخته پیداکرد ( ب نظر بعضی از متخصصین)
راه حل
من درایو energy management. رو حذف کردم و ب مدت یک الی دوماه لپ تاپم رو یه برق وصل میکردم و استفاده میکردم، ب طوریکه اکثر اوقات شارژ100 رو نشون میداد ( البته اوایل پر نمیشد)
اوایل بازی در می اورد ولی الان بعد دوماه باتریم دیگه ی هو سر مثلا 80 درصد یا 60 درصد خاموش نمیشه( منظورم وقتیه ک از برق استفاده نمیکنم) و خیلی منظم طبق حالت عادی شارژش کم میشه و تا 15 درصد میاد اون چراغش نارنجی میشه و بعد از اون مرحله دوس دقه بعد هیبرنیت میشه، ک منم اخطار باتری لپ تاپ از تو control panel. کشیدم به 20 درصد که زمانی که به 15 درصد برسه ب شارژ بزنم. :n16:
Masoodegh
12-11-2015, 08:05
سلام
مدتیه لپ تاپو که روشن میکنم، قبل بالا اومدن ویندوز خاموش میشه و بعد که از اول روشنش میکنم میاد!! ویندوزمم 10ـه!
نظری ندارید!؟
roya.rashidi
23-11-2015, 12:13
سلام
مدتیه لپ تاپو که روشن میکنم، قبل بالا اومدن ویندوز خاموش میشه و بعد که از اول روشنش میکنم میاد!! ویندوزمم 10ـه!
نظری ندارید!؟
قسمت quick strurtup رو غیر فعلا کن درس میشه
madcap10
11-12-2015, 21:48
maverick117 wrote:
same here...I am getting this battery calibration error from the starting day of this week.i become frustated as we users have to find the solution for this. After 3-4 days of trial n error method i have hit on some temporary solution although my laptop condition is far worse due further pricks which i have done after temporary solution to make a permanently effective solution but worse happen as result of guage reset (with help of Lenovo enery manager) today i am getting a weak battery indication and laptops battery capacity reduce to 13% .But i hav tested temporary solution on my friends' laptop and its working smoothly battery draining by measured intervals and next to accurate remaining time notification(-15min<result<+15min).please follow the steps as follows :
3>now plug in AC and start windows delete Microsoft ACPI-Compliant control method Battery only.
(to do above in desktop press windows key + X >select Device Manager>under Battery choose> the second driver with the above name.)
5>now unplug the AC...you will notice battery indicator works but its descends fast with multiple of two but passes each value from 100% to 0%.
6>wait untill it reaches 0%.when it reaches 0% delete ACPI-Compliant control method Battery(AC shouldn't be plugged in).
7>now wait untill it shutdown itself n after that plug AC let it be chagre upto 15-20% then remove AC.
(download it from here [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
10>restart is required .restart laptop then see this will work in accepatable margins..
i can't gaurantee its efficiency but it worked on two laptops and i confident about it.And let me know if there is a problem in above steps..
......
سلام
میشه یکی این متن رو ترجمه کنه
یا
کاملا فارسی توضیح بده؟
برای کسی هم این روش جواب داده؟
ممنون
madcap10
11-12-2015, 21:53
maverick117 wrote:
......
سلام
میشه یکی این متن رو ترجمه کنه
یا
کاملا توضیح فارسی بده؟
تا حالا کسی جواب هم گرفته؟
ممنون
mohamad7726
18-12-2015, 20:34
سلام. دوستان اين gauge reset چقدر طول ميكشه كه پروسه ش تموم بشه؟الان من ٢ ساعت گذاشتمش باطري رو ١٠٠ درصد مونده ....
ايا بايد از ١٠٠ به سمت ٠ بره تا پروسه كامل بشه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ho3in2012
18-12-2015, 21:59
من چند روز بود باتری لپ تاپم میرسید به 60 درصد سیستم خاموش میشد
حالا
gauge reset کردم
بدتر شده
کامل که شارژ میشه رو 100 درصد میمونه تا خاموش بشه
باید چیکارش کنم ؟
ho3in2012
18-12-2015, 22:01
سلام. دوستان اين gauge reset چقدر طول ميكشه كه پروسه ش تموم بشه؟الان من ٢ ساعت گذاشتمش باطري رو ١٠٠ درصد مونده ....
ايا بايد از ١٠٠ به سمت ٠ بره تا پروسه كامل بشه ؟
بله باید تا 0 تخلیه بشه
من که
gauge reset کردم اوضاع باتریم بدتر شد
mohamad7726
18-12-2015, 22:17
بله باید تا 0 تخلیه بشه
من که
gauge reset کردم اوضاع باتریم بدتر شد
ممنون از پاسختون
چقدر زمان طول كشيد تا اين پروسه ش تموم بشه ؟
الان حدود ٣ ساعت هست كه روي ١٠٠ درصد گير كرده. براي شما هم همينطوري بود ؟
اين تصويرش
قسمت quick strurtup رو غیر فعلا کن درس میشه
میشه بگید چطوری غیرفعال میشه ؟ چون من هم همین مشکلو دارم.
amir_t6262
28-12-2015, 17:48
میشه بگید چطوری غیرفعال میشه ؟ چون من هم همین مشکلو دارم.
مطابق شکل زیر در قسمت Shutdown setting تیک گزینه fast startup را بردار.
ho3in2012
08-01-2016, 15:24
سلام دوستان
قیمت باتری این لپ تاپ حدود چنده ؟ از کجا میشه تهیه کرد ؟
باتریم کاملا خراب شده و نرم افزار Energy manager میگه باتری ضیفه و باید تعویض کنم
matarsaak
11-01-2016, 00:57
میشه لطفا جواب بدید
ممکنه از ویندوز 10 باشه؟
چون مشکلات رو روی 8.1 نداشتم؟
قیمت باتریش چنده؟
سلام. لبتاب Z510 من تو فرایند به روز رسانی بایوس به فنا رفته. یعنی هیجی بلا نمیاد. روشن میشه و ریست میشه. چطور باید بایوسشو ریکاوری کنم؟ فایل بایوس رو هم دارم. دوستان؟
mbadboy7
16-01-2016, 14:16
سلام lenovo energy management برای ویندوز 10 اومده ... دانلودش کردم ولی نمیدونم چرا نصب نمیشه !
sheytoon001
19-01-2016, 00:53
سلام دوستان
کسی راه حلی برای مشکل باتری پیدا کرده؟
من هم مشکل شارژ نشدن باتری رو خیلی وقته دارم طوری که به محض جدا کردن شارژر لپ تاپ خاموش میشد و مشکل بدتر اینکه با بوجود اومدن مشکل باتری و روشن شدن چراغ قرمز (نارنجی) لپ تاپ، متاسفانه سرعت سی پی یو پایین میاد و از 0.75 بالاتر نمیره حتی در حالت high performance. من در حال حاضر مجبور شدم لپ تاپ رو باز کنم و باتری رو درآرم . الان دیگه بدون باتری مشکل کندی سرعت سی پی یو رو ندارم.
سلول های باتری این لپ تاپ سامسونگه ، نمیدونم مشکل از خراب شدن این سلول هاست یا مشکل از جای دیگست چون تا حالا ندیدم لپ تاپ ظرف یک سال باتریش خراب شه.
mehrdad123
19-01-2016, 10:37
سلام دوستان
من هم مشکل شارژ نشدن باتری رو خیلی وقته دارم طوری که به محض جدا کردن شارژر لپ تاپ خاموش میشد و مشکل بدتر اینکه با بوجود اومدن مشکل باتری و روشن شدن چراغ قرمز (نارنجی) لپ تاپ، متاسفانه سرعت سی پی یو پایین میاد و از 0.75 بالاتر نمیره حتی در حالت high performance. من در حال حاضر مجبور شدم لپ تاپ رو باز کنم و باتری رو درآرم . الان دیگه بدون باتری مشکل کندی سرعت سی پی یو رو ندارم.
سلول های باتری این لپ تاپ سامسونگه ، نمیدونم مشکل از خراب شدن این سلول هاست یا مشکل از جای دیگست چون تا حالا ندیدم لپ تاپ ظرف یک سال باتریش خراب شه.
سلام
منم همین مشکل رو تو ویندوز 10 داشتم ولی اون مشکل CPU نبود یعنی به محض اینکه شارژر رو وصل میکردم باتری 0 درصد میشد و چند دقیقه بعد یهویی 100 درصد میشد ک خوشبختانه با بروزرسانی فریمور باتری این مشکل حل شد
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
matarsaak
20-01-2016, 19:48
سلام
منم همین مشکل رو تو ویندوز 10 داشتم ولی اون مشکل CPU نبود یعنی به محض اینکه شارژر رو وصل میکردم باتری 0 درصد میشد و چند دقیقه بعد یهویی 100 درصد میشد ک خوشبختانه با بروزرسانی فریمور باتری این مشکل حل شد
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه دنیا ممنون
2 هفته بود مشکل داشتم و باتری کار نمیکرد و شارژ نمیشد
فک کردم باتریم رو باید تعویض کنم
که با این برنامه شما همه چی درست شد
فقط یه سوال دارم چکار کنم دیگه باتریم خراب نشه
ویندوز 10 دارم 64 بیت
انرژی منیجر داره واسه این ویندوز؟ بی زحمت لینک بزار قربون دستت:n16:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
20-01-2016, 23:07
دوستان اگه مشکل باتری قابل حله که خیلی عالیه :n02:
فقط من یه مشکلی دارم که ممنون میشم کمکم کنید.
وقتی برنامه رو باز میکنم این پیغام میاد.
عاقا کمک ما هم بکنید از این دردسر خلاص بشیم :n27:
mehrdad123
21-01-2016, 12:30
یه دنیا ممنون
2 هفته بود مشکل داشتم و باتری کار نمیکرد و شارژ نمیشد
فک کردم باتریم رو باید تعویض کنم
که با این برنامه شما همه چی درست شد
فقط یه سوال دارم چکار کنم دیگه باتریم خراب نشه
ویندوز 10 دارم 64 بیت
انرژی منیجر داره واسه این ویندوز؟ بی زحمت لینک بزار قربون دستت:n16:
یدونه انرژی منیجر گذاشته بودن برا ویندوز 10 مثل اینکه خراب بود کار نمیکرد فعلا همینجوری کار کنید باهاش مشکلی پیش نمیاد
mehrdad123
21-01-2016, 12:32
ویندوز شما چیه؟
sheytoon001
21-01-2016, 13:27
سلام
آقا ما خاستیم این برنامه رو اجرا کنیم که یه خطایی داد و بعدش تا یه مدت ویندوز بالا نمی اومد و حالام که بالا اومده ظاهرا وضعیت بدتر شده و در energy manager در قسمت باتری مینویسه unautorized
ho3in2012
21-01-2016, 13:42
اول از همه Energy Manager رو روی سیستمتون نصب کنین و صبرکنین این پیغامو بده
Battery is weak and needs to be replaced
بعدش با این نرم افزار اقدام به بروز رسانی فریمور باتری کنید دیگه ارور نمیده
مشکل باتری منم حل شد
MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-01-2016, 14:00
ویندوز شما چیه؟
8.1 هست :n16:
بعدش با این نرم افزار اقدام به بروز رسانی فریمور باتری کنید دیگه ارور نمیده
مشکل باتری منم حل شد
اگه اینطور حل بشه واقعا عالیه.
ممنون از پاسخگوییتون :n12::n12:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-01-2016, 16:20
واقعا ممنون دوستان مشکل منم حل شد:n12::n16:
والا من اولاش که لپ تابو خریده بودم یکسره به شارژ بود و تا اون موقع که اخطار بده نمیذاشتم دشارژ بشه،این مشکل که پیش اومد فکر کردم به خاطر اون کار اینطور شده.
حالا به قول دوستمون چطور استفاده کنیم که باتری مشکلی براش پیش نیاد ؟
چقدر بذاریم به برق باشه ؟ و باتری روزی چند بار شارژ و دشارژ بشه مشکلی براش پیش نمیاد ؟
sheytoon001
21-01-2016, 18:16
آقا ما خاستیم این برنامه رو اجرا کنیم که یه خطایی داد و بعدش تا یه مدت ویندوز بالا نمی اومد و حالام که بالا اومده ظاهرا وضعیت بدتر شده و در energy manager در قسمت باتری مینویسه unautorized
اگه برای کسی مشکل Unautorized بوجود اومد لپ تاپ رو خاموش کنین و شارژر رو بکشید و دکمه پاور رو بیشتر از 15 ثانیه نگه دارید تا این مشکل رفع شه.
اما لپ تاپ من موقع آپدیت فریمور باتری خطای زیر رو مینویسه و فریمور آپدیت نمیشه
The tool was unable to update the battery firmware due to an internal error.
دوستان اگه از دوستان کسی جایی رو سراغ داره که سلول های باتری این لپ تاپ رو داره لطفا آدرس و شماره تلفن بده. میخوام سلول های باتری رو تعویض کنم و ببینم جواب مبده یانه و بعد اعلام میکنم که دوستان هم این کار رو انجام بدن. چون باتری این لپ تاپ خیلی گرونه و خریدش اصلا به صرفه نیست.
mehrdad123
22-01-2016, 12:48
بهتره ویندوز 10 رو نصب کنید من رو ویندوز 10 تست کردم
8.1 هست :n16:
اگه اینطور حل بشه واقعا عالیه.
ممنون از پاسخگوییتون :n12::n12:
hamidreza2010
31-01-2016, 02:50
سلام
سلام دوست عزیز
من مشکلی ندارم خوشبختانه، نیازی هست نصب کنم؟
بعد روشش نصبش چطوریه؟ اکسترکت کنیم ، مث یه برنامه معمولی نصب کنیم؟
hamidreza2010
31-01-2016, 02:55
سلام دوستان
سلام
اون گیر کردن فرکانس پردازنده ، بخاطر بایوس هست
آپدیت کنید بایوس رو درست میشه ، الان ورژن 40 هست
اگه لیست تغییرات بایوس رو ببینید ، این باگ فیکس شده
Mustang2010
08-02-2016, 23:21
سلام خدمت اساتید ارجمند. :n18:
لپ تاپ من مشکل باطریش بعد از نصب آپدیت فریمور باطری فعلا درست شد.
ولی وقتی در حال بازی هستم بعد از چند دقیقه از سمت ورودی کابل AC یه صدای تق میاد و سیستم خاموش میشه.
وقتی روشن میکنم نرم افزار Energy Manager این پیغامو میده:
The power adapter cannot supply enough power. Use of this adapter may lower the
system performance
روی کارکردن عادی این مشکل نیست .:n03:
همین امروز از گارانتی تحویلش گرفتم و گفتن مشکلش نرم افزاری بوده و درست شده.
ولی هنوز همونجوریه. گارانتی آوات هستش.
دوستان و اساتید عزیز کسی این مشکلو داشته؟ راه حلی ، پیشنهادی براش هست؟بنظرتون آداپتورش خرابه؟ باطریش مشکل داره ؟ مادربورد خرابه؟:n28:
محمد7966
08-02-2016, 23:34
سلام خدمت اساتید ارجمند. :n18:
لپ تاپ من مشکل باطریش بعد از نصب آپدیت فریمور باطری فعلا درست شد.
ولی وقتی در حال بازی هستم بعد از چند دقیقه از سمت ورودی کابل AC یه صدای تق میاد و سیستم خاموش میشه.
وقتی روشن میکنم نرم افزار Energy Manager این پیغامو میده:
system performance
روی کارکردن عادی این مشکل نیست .:n03:
همین امروز از گارانتی تحویلش گرفتم و گفتن مشکلش نرم افزاری بوده و درست شده.
ولی هنوز همونجوریه. گارانتی آوات هستش.
دوستان و اساتید عزیز کسی این مشکلو داشته؟ راه حلی ، پیشنهادی براش هست؟بنظرتون آداپتورش خرابه؟ باطریش مشکل داره ؟ مادربورد خرابه؟:n28:
سلام
چیزی که اینجا گفته،میگه اصلا برای کارهای سنگین نمیکشه در واقع احتمال داده
گفته ظاهرا برای کارهای سبک میکشه باطری
برای منم عجیبه
الان چند سال دارینش باطریو؟
Mustang2010
09-02-2016, 07:03
سلام
چیزی که اینجا گفته،میگه اصلا برای کارهای سنگین نمیکشه در واقع احتمال داده
گفته ظاهرا برای کارهای سبک میکشه باطری
برای منم عجیبه
الان چند سال دارینش باطریو؟
سلام.
من لپ تاپو تقریبا یک سال و هفت هشت ماهه دارم.
تقریبا 1 سال اول هیچ مشکلی نداشت ولی الان وسط بازی یا کارهای سنگین یک دفعه خاموش میکنه. :n35:
محمد7966
09-02-2016, 07:10
سلام.
من لپ تاپو تقریبا یک سال و هفت هشت ماهه دارم.
تقریبا 1 سال اول هیچ مشکلی نداشت ولی الان وسط بازی یا کارهای سنگین یک دفعه خاموش میکنه. :n35:
خب ظاهرا باطری عمرش تموم شده
منم باطری لبتابم بعد 2.5 سال دیگه عمرش تموم شد البته هم تو ویندوز و هم تو بوت لبتاب نشون داد که عمرش تموم شده
فقط اینجا چندتا سوال پیش میاد:شما اگر در حین بازی شارژرو بهش بزنید مشکلی پیش نمیاد نه؟
شما لبتابون نرم افزار داره برای میزان قدرت باطری یا نه؟
amir_t6262
09-02-2016, 15:39
لپ تاپ را به پریز دیگری وصل کنید. همچنین کابل برق بین پریز و آداپتور را عوض کنید. ببینید تاثیری دارد یا خیر.
این صدای تق که میگویی یک صدای ویز مربوط به اتصالی و از سیم شارژر است؟ مطمئن هستی شارژر اتصالی ندارد؟
Mustang2010
09-02-2016, 17:10
خب ظاهرا باطری عمرش تموم شده
منم باطری لبتابم بعد 2.5 سال دیگه عمرش تموم شد البته هم تو ویندوز و هم تو بوت لبتاب نشون داد که عمرش تموم شده
فقط اینجا چندتا سوال پیش میاد:شما اگر در حین بازی شارژرو بهش بزنید مشکلی پیش نمیاد نه؟
شما لبتابون نرم افزار داره برای میزان قدرت باطری یا نه؟
در حین بازی وقتی شارژر بهش وصل نیست این مشکل پیش نمیاد حدود بیست دقیقه ک با باطری بود مشکلی پیش نیومد ولی وقتی آداپتور را وصل می کنم بعد 10 دقیقه یا یکم بیشتر دوباره صدای تق میاد و خاموش میشه.:n35:
نرم افزار خاصی که نه. همین energy manager دارم فقط.
لپ تاپ را به پریز دیگری وصل کنید. همچنین کابل برق بین پریز و آداپتور را عوض کنید. ببینید تاثیری دارد یا خیر.
این صدای تق که میگویی یک صدای ویز مربوط به اتصالی و از سیم شارژر است؟ مطمئن هستی شارژر اتصالی ندارد؟
به یه پریز دیگه و یک کابل دیگه وصل کردم ولی باز همون مشکل پیش اومد.:n28:
صدای تق از سمت ورودی شارژر به لپ تاپ میاد . سمت دکمه پاور ولی بیشتر احتمال میدم از داخل لپ تاپ باشه تا کابل .
نه مطمئن نیستم اتصالی نداشته باشه ولی توی این یک سال و خورده ای که دارمش تا حالا 20 بار جا به جا نشده که بخواد اتصالی یا قطعی پیش بیاد.:n37:
Mustang2010
09-02-2016, 18:08
به پریز دیگری با کابل دیگری وصل کردم ولی باز همونجوری شد. امروز دو سه بار وقتی داشتم با ویندوز کار می کردم و داخل بازی نبودم اینجوری شد.
صدای تق از سمت دکمه پاور میاد. مطمئن نیستم کابل اتصالی نداشته باشه و لی این لپ تاپو از وقتی که خریدم 20 بار جا ب جا نکردم که بخواد اتصالی یا قطعی داشته باشه.
Mustang2010
09-02-2016, 20:48
با باطری بازی میکنم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی اداپتور وصل میکنم خاموش میشه.
نرم افزار خاصی ندارم فقط همین energy manager.
-----
با یه پریز دیگ و کابل دیگه تست کردم ولی باز همونه.
صدا از سمت دکمه پاور میاد. سمت ورودی اداپتور.
قطعی یا اتصالیو مطمئن نیستم ولی این لپتاپو از وقتی خریدم 20 بار جا ب جا نشده ک بخواد اتصالی پیش بیاد.
--------------------
الان دیگ وقتی تو بازی هم نیستم هی خاموش میشه.:n28::n28:
وقتی اداپتور وصله هی خاموش میشه.
کسی پیشنهادی ، راه حلی نداره؟ :(
محمد7966
09-02-2016, 21:51
با باطری بازی میکنم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی اداپتور وصل میکنم خاموش میشه.
نرم افزار خاصی ندارم فقط همین energy manager.
-----
با یه پریز دیگ و کابل دیگه تست کردم ولی باز همونه.
صدا از سمت دکمه پاور میاد. سمت ورودی اداپتور.
قطعی یا اتصالیو مطمئن نیستم ولی این لپتاپو از وقتی خریدم 20 بار جا ب جا نشده ک بخواد اتصالی پیش بیاد.
--------------------
الان دیگ وقتی تو بازی هم نیستم هی خاموش میشه.:n28::n28:
وقتی اداپتور وصله هی خاموش میشه.
کسی پیشنهادی ، راه حلی نداره؟ :(
پس مشکل از داخل لبتابه
بعید میدونم هم آداپتور مشکل داشته باشه
احتمالا مشکل از همون جایی که شارژو به لبتاب وصل میکنید
البته اینا همش احتمال
Mustang2010
11-02-2016, 22:23
دوستان من این راهو امتحان کردم
اینکه آداپتور لپ تاپ یکی از دوستام که Y5070 هستو گرفتم زدم به لپ تاپ خودم
حدود دو ساعت بازی کردم هیچ مشکلی نداشت ولی تا در اوردم آداپتور خودشو زدم تق صدا دادو خاموش شد.
آداپتور Y5070 حدود 135 واته ولی z510 حدود 90 وات .
حالا با توجه به این ارورر :
system performance
آداپتور من خراب شده یا اینکه لپ تاپ من وات بیشتری میطلبه و واسه همین خاموش میکنه؟؟
محمد7966
11-02-2016, 22:57
دوستان من این راهو امتحان کردم
اینکه آداپتور لپ تاپ یکی از دوستام که Y5070 هستو گرفتم زدم به لپ تاپ خودم
حدود دو ساعت بازی کردم هیچ مشکلی نداشت ولی تا در اوردم آداپتور خودشو زدم تق صدا دادو خاموش شد.
آداپتور Y5070 حدود 135 واته ولی z510 حدود 90 وات .
حالا با توجه به این ارورر :
system performance
آداپتور من خراب شده یا اینکه لپ تاپ من وات بیشتری میطلبه و واسه همین خاموش میکنه؟؟
خب اوایل که خریده بودینش هم اینطوری بوده؟
اگر اوایل خوب بوده و الان خراب شده پس آداپتور احتمالا خراب شده
چون شرکت متناسب با لبتاب براش آداپتور هم تامین میکنه
roya.rashidi
15-02-2016, 18:48
من این لپ تاپو تابستون خریده بودم چقد میتروسونید ادمو:n15:
سلام
کلیک راست لپتاپم کار نمیکنه با فشار دادن دو انگشتم کار نمیکنه
بنظرتون دلیلش چیه؟
کلیک چپ و تاچش کار میکنه
درایورشم دوباره نصب کردم درست نشد
ویندوزم 8.1 هستش
Mustang2010
17-02-2016, 19:39
خب اوایل که خریده بودینش هم اینطوری بوده؟
اگر اوایل خوب بوده و الان خراب شده پس آداپتور احتمالا خراب شده
چون شرکت متناسب با لبتاب براش آداپتور هم تامین میکنه
لپ تاپو بردم گارانتی برای بار دوم و با مسئول فنی صحبت کردم گفتم که این تستارو کردم با اداپتور 135 واتو و غیره... :n29:
گفت احتمالش از هر چی ممکنه باشه از آداپتور نبود چون خودش جلو چشم من تست کرد با آداپتوری که تو شرکت بود باز ایرادو می گرفت. گفت باید باز بشه ببینیم از کدوم قسمته :n29::n29:
بعد از دوروز تماس گرفتن گفتن بیا ببر. رفتم با مسئول فنی صحبت کردم که مشکلش چی بوده گفت از ورودی آداپتور تا مادربورد یه سیم ده سانتی 10 رشته هستش برای شما چند رشتش از بین رفته بود برای همین وقتی توان زیاد رد میشد نمیکشید خاموش میشد. سیمارو عوض کردیم و سه روز لپتاپ روشن بود و تست شد و هیچ مشکلی نداشت.
الان که اومدم تست کردم دیگه برنامه Energy Manager اون ایرادو نمیگیره.:n31:
خواستم به دوستانی که مشکل منو دارن بگم احتمال داره از رشته سیمهای درون لپ تاپ باشه. حتما ببرید گارانتی براتون درست میکنند.:n05::n05:
باتشکر
mehravehh
02-03-2016, 14:58
سلام من تازه عضو شدم من این لپ تاپ رو 1 سال ونیم گرفتم و باطیش حدور 8 ماهه که علامت ضربدر روشه و پیغام میده که شارژ 3 درصده و باطری رو عوض کنید میخاستم بدونم واقعا باطریم سوخته یانه و اینکه نرم افزار انرژی منیجر من گزینه fan dust رو نداره دلیلش چیه و اینکه ویندوزمم 7 هست و یه سوال دیگه اینکه اگه باطری سوخته باشه باهاش کارکنم آسیبی به لپ تاپم نمیزنه؟
mehravehh
12-03-2016, 11:55
لطفا یکی به من کمک کنه
محمد7966
12-03-2016, 12:00
سلام من تازه عضو شدم من این لپ تاپ رو 1 سال ونیم گرفتم و باطیش حدور 8 ماهه که علامت ضربدر روشه و پیغام میده که شارژ 3 درصده و باطری رو عوض کنید میخاستم بدونم واقعا باطریم سوخته یانه و اینکه نرم افزار انرژی منیجر من گزینه fan dust رو نداره دلیلش چیه و اینکه ویندوزمم 7 هست و یه سوال دیگه اینکه اگه باطری سوخته باشه باهاش کارکنم آسیبی به لپ تاپم نمیزنه؟
باطریت دیگه توانایی شارژ نگه داشتن نداره عین لبتاب من که دل شده
البته لبتاب من بعد از 2.5 سال اینطوری شده و پیغام داد
میتونید براش باطری بخرید یا عین من مستقیم وصلش کنید به برق و مجبورید به صورت ac باطری رو روشن کنید
Masoodegh
04-04-2016, 06:58
سلام
یکی دو روزه که بعد از مدتی که لپ تاپ روشنه، فنش شروع میکنه به خر خر کردن! fan dustـم که دو سه بار میزنم مدتی صداش میره ولی بعد دوباره شروع میشه! تنها راهش اینه که بازش کنم و روغن کاریش کنم!؟(چون قبلا اینکارو نکردم و میترسم خرابش کنم!)
محمد7966
04-04-2016, 07:24
سلام
یکی دو روزه که بعد از مدتی که لپ تاپ روشنه، فنش شروع میکنه به خر خر کردن! fan dustـم که دو سه بار میزنم مدتی صداش میره ولی بعد دوباره شروع میشه! تنها راهش اینه که بازش کنم و روغن کاریش کنم!؟(چون قبلا اینکارو نکردم و میترسم خرابش کنم!)
ممکنه هم یه قطعه ای ریز مثل خرده های پلاستتیکی بدنه لبتاب بره روی فن و اینطوری خر خر کنه(لبتاب من که دل بود و بدنه پلاستیکی داشت اینطوری شده بود که یه خورده تکونش میدادم تا خرده پلاستیکای بدنه از روی فن برند کنار)
شما هم اگر احتمال میدید سر همین باشه یه خورده تکونش بدید شاید خرده ریزه رفته روی فن
اگر هم نه که باید بازش کنید و اگر وارد نیستید خوذتون انجام ندید البته تو سایتا ممکنه آموزش باز کردن باشه من دیدم تو یوتیوب هم بگردید اونجا هم احتمال زیاد باشه
Masoodegh
24-05-2016, 08:11
از وقتی فصل گرما شده، دارم دمای لپ تاپو چک میکنم! تو حالت معمول و مصرف cpu حدود 20درصد دماش 63درجه ست! کارت گرافیکم(nvidia) همین قدر و هارد 38درجه! دمای هوای اینجا هم حدود 35درجه بطور میانگین میرسه! موقعی که بازی میکنمم از 80 تا 90درجه(cpu) بسته به مصرف بازی، میرسه دماش! برای شما هم اینطوره!؟؟
hamidreza2010
01-06-2016, 19:46
از وقتی فصل گرما شده، دارم دمای لپ تاپو چک میکنم! تو حالت معمول و مصرف cpu حدود 20درصد دماش 63درجه ست! کارت گرافیکم(nvidia) همین قدر و هارد 38درجه! دمای هوای اینجا هم حدود 35درجه بطور میانگین میرسه! موقعی که بازی میکنمم از 80 تا 90درجه(cpu) بسته به مصرف بازی، میرسه دماش! برای شما هم اینطوره!؟؟
سلام
با چی چک مکنید دما رو؟
اگه مدت زمان زیادی هست لپ تاپ رو گرفتید بهتره خمیر سلیکون بزنید گزافیک و CPU رو
amir_t6262
01-06-2016, 21:29
برای من بعد از یک استفاده چند ساعته معمولی ( استفاده office و وب گردی(
دمای گرافیک همان 38 درجه است
دمای cpu حدود 50 درجه
دمای هارد هم 38 درجه
دمای محیط هم برای کرج، حدود 27 درجه در حال حاضر
mahde1818
02-06-2016, 08:29
باطریت دیگه توانایی شارژ نگه داشتن نداره عین لبتاب من که دل شده
البته لبتاب من بعد از 2.5 سال اینطوری شده و پیغام داد
میتونید براش باطری بخرید یا عین من مستقیم وصلش کنید به برق و مجبورید به صورت ac باطری رو روشن کنید
چرا اشتباه راهنمایی می کنی ! دیگه همه میدونن مشکل باطری z510 با اپدیت فریمورک باطری حل میشه
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
mahde1818
02-06-2016, 08:42
من پیشنهاد میکنم اولا ویندوزتو ۱۰ کن چون ویندوز ۱۰ فوق العاده روان اجرا میشه من وقتی ۷ و ۸ و ۸.۱ داشتم هیچ وقت نمیشد سیستم رو روی حالت low performance گذاشت آنقدر لَگ داشت که قیدشو میزدم . اما توی ویندوز ۱۰ همیشه روی حالت low performance هست. حتی وقتی بازی GTA v رو بازی میکنم! برای خودم هم جالب بود توی ویندوز ۸ با تنظیمات high performance باز هم بازی لگ داشت و کل تنظیمات رو low بود ولی باز هم لگ داشت.
ثانیا اینکه برای درست شدن باطری لبتابت فریمورک باطری رو اپدیت کن
Masoodegh
07-06-2016, 08:45
سلام
با چی چک مکنید دما رو؟
اگه مدت زمان زیادی هست لپ تاپ رو گرفتید بهتره خمیر سلیکون بزنید گزافیک و CPU رو
سلام
با speccy!
دو سالی میشه گرفتمش! زیاد محسوب میشه!؟
البته الان کول پدمو درست کردم و دمای cpu تو اسفاده معمولی(مثلا کار با کروم) 50 60درجه میشه!
hamidreza2010
14-06-2016, 03:03
سلام
با speccy!
دو سالی میشه گرفتمش! زیاد محسوب میشه!؟
البته الان کول پدمو درست کردم و دمای cpu تو اسفاده معمولی(مثلا کار با کروم) 50 60درجه میشه!
نه
مال منم همین اندازه هست تقریبا
دماش خوبه ، البته اگه توی محیط الوده زیاد استفاده کردید از لپ تاپ بهتره از تمیز و سالم بودن فنش مطمئن بشید ولی در کل همین اندازه برای cpu خوبه حدود 50 درجه
Masoodegh
24-07-2016, 10:07
سلام
یه مشکلی که خیلی وقته گریبانگیرمه مشکل usb 3ـه!! فلشو بدون مشکل میاره ولی مثلا وقتی موس یا کابل رابط گوشی بهش وصل میکنم مدام قطع و وصل میشه! البته با تکون دادن کابلش، و تو وضعیتای خاصی درست میشه ولی بعدش با کوچکترین حرکت قطع میشه!!
راه حلی دارید!؟ الان فقط یه usb مفید دارم که با اینکه هاب خریدم ولی باز بخاطر تقسیم برق داخل هاب، مثلا گوشیو شارژ نمیکنه و برق درست به کول پد نمیرسه!!
amir_t6262
24-07-2016, 20:17
من هاب Axpro دارم. هم کول پد و هم ماوس وایرلس و هم پاوربانک را به آن وصل میکنم. البته نه به usb3. به usb2 لپ تاپ وصل است.
Axpro AXP804 7
---
مشکل من با usb3 لپ تاپ این است که بعضی وقت ها دو تا هارد به آن وصل میکنم، یکی را نمیشناسد و باید یکی دو بار هارد را جدا و دوباره وصل کنم تا بشناسد.
راه حلی هم باهاش پیدا نکردم و فعلا که باهاش هم کنار آمدم.
roya.rashidi
24-07-2016, 22:28
من پیشنهاد میکنم اولا ویندوزتو ۱۰ کن چون ویندوز ۱۰ فوق العاده روان اجرا میشه من وقتی ۷ و ۸ و ۸.۱ داشتم هیچ وقت نمیشد سیستم رو روی حالت low performance گذاشت آنقدر لَگ داشت که قیدشو میزدم . اما توی ویندوز ۱۰ همیشه روی حالت low performance هست. حتی وقتی بازی GTA v رو بازی میکنم! برای خودم هم جالب بود توی ویندوز ۸ با تنظیمات high performance باز هم بازی لگ داشت و کل تنظیمات رو low بود ولی باز هم لگ داشت.
ثانیا اینکه برای درست شدن باطری لبتابت فریمورک باطری رو اپدیت کن
سلام ینی چی فریم ورک باطری رو اپدیت کنیم. من فقط بایوس اپدیت کردم. بعدشم راستی لپ تاپ شما ها ویندوز 10 کندتر از 8.1 بالا میاد ؟
واسه من ویندوز 8.1 خیلی سریعتر بالا میاد . حالت فست استارتاپ اینام فعال کردم . ولی بازم ویندوز 10 خیلی کند بالا میاد .
ho3in2012
25-07-2016, 02:22
سلام ینی چی فریم ورک باطری رو اپدیت کنیم. من فقط بایوس اپدیت کردم. بعدشم راستی لپ تاپ شما ها ویندوز 10 کندتر از 8.1 بالا میاد ؟
واسه من ویندوز 8.1 خیلی سریعتر بالا میاد . حالت فست استارتاپ اینام فعال کردم . ولی بازم ویندوز 10 خیلی کند بالا میاد .
برای اونایی که باطری مشکل پیدا کرده و سریع سیستم خاموش میشه بعد جدا کردن کابل برق میشه فریمور رو آپدیت کرد تا مشکل حل بشه
لینک دانلود آپدیت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اگه باتری مشکل پیدا کرده
بعدش با این نرم افزار اقدام به بروز رسانی فریمور باتری کنید
باتری مشکلش برطرف میشه
در مورد سرعت بوت هم تفاوت چندانی بین ویندوز 8.1 و 10 احساس نکردم
roya.rashidi
29-07-2016, 10:58
برای اونایی که باطری مشکل پیدا کرده و سریع سیستم خاموش میشه بعد جدا کردن کابل برق میشه فریمور رو آپدیت کرد تا مشکل حل بشه
لینک دانلود آپدیت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اگه باتری مشکل پیدا کرده
بعدش با این نرم افزار اقدام به بروز رسانی فریمور باتری کنید
باتری مشکلش برطرف میشه
در مورد سرعت بوت هم تفاوت چندانی بین ویندوز 8.1 و 10 احساس نکردم
وای مرسی باطریم خیلی درس شد. دیر خالی میشه دیگه.
فقط بابام سی پی یومو عوض کرد الان دیگه دکمه های ولمم کار نمیکنه. خیلی تو سایتا گشت ولی نتوست درسش کنه.
بقیه دکمه هام کار میکنه حتی fn رو میگیرم حالت f1 f2 f3 کاملا درس کار میکنه
مال خودم 4702mq بود .
الان روش 4710گذاشته.
mahmood_s
12-08-2016, 09:46
سلام دوستان
من هم لب تاب z510 D دارم . اخیرا هارد اصلیش رو با با یک هارد SSD مدل samsung SSD 850 Evo 250Gb عوض کردم و هارد اصلیش رو هم با استفاده از Caddy جایگزین دی وی دی رام کردم .
مشکل اینجاست که لب تاب بعضی وقتها هارد اصلیش رو که با Caddy نصب کردم میشناسه بعضی وقتها نمیشناسه. چند بار باید خاموش و روشن کنم تا بشناسه.
تو سایت لنوو گشتم گفته بود باید Boise رو آپدیت کنم . آپدیت کردم ولی بازم نشد و هنوز مشکل پا برجاست. (حسابی اعصابمو خورد کرده بی زحمت اگه راهی میدونید بفرمایید تا من هم نجات پیدا کنم)
تو سایت لنوو هم تیکت گذاشتم ولی دریغ از یک جواب
سلام متاسفانه لپتاپ من ال سی دی و قاب پشتش شکسته لولاشم همینطور کسی میدونه هزینه تعمیرش چقدر میشه ؟ ضمنا گارانتی شم تموم شده نمیدونم کجا ببرمش لطفا راهنمایی کنین
amir_t6262
25-08-2016, 23:04
سلام دوستان
من هم لب تاب z510 D دارم . اخیرا هارد اصلیش رو با با یک هارد SSD مدل samsung SSD 850 Evo 250Gb عوض کردم و هارد اصلیش رو هم با استفاده از Caddy جایگزین دی وی دی رام کردم .
مشکل اینجاست که لب تاب بعضی وقتها هارد اصلیش رو که با Caddy نصب کردم میشناسه بعضی وقتها نمیشناسه. چند بار باید خاموش و روشن کنم تا بشناسه.
تو سایت لنوو گشتم گفته بود باید Boise رو آپدیت کنم . آپدیت کردم ولی بازم نشد و هنوز مشکل پا برجاست. (حسابی اعصابمو خورد کرده بی زحمت اگه راهی میدونید بفرمایید تا من هم نجات پیدا کنم)
سلام.
شما راه حلی برای مشکل پیدا کردید؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
سلام.
mahmood_s
26-08-2016, 21:05
شما راه حلی برای مشکل پیدا کردید؟[/QUOTE]
سلام.
در کمال تعجب مشکل از Caddy بود
من و دوستم با هم این تجهیزات رو خریدیم . وقتی به اشن مشکل برخوردم Caddy ها رو با هم عوض کردیم . مشکل حل شد
amir_t6262
26-08-2016, 22:43
سلام.
در کمال تعجب مشکل از Caddy بود
من و دوستم با هم این تجهیزات رو خریدیم . وقتی به اشن مشکل برخوردم Caddy ها رو با هم عوض کردیم . مشکل حل شد[/QUOTE]
caddy را از کجا و چند خریدید؟
مدل و مارک خاصی است؟
hamidreza2010
28-08-2016, 00:46
سلام دوستان
caddy را از کجا و چند خریدید؟
مدل و مارک خاصی است؟
سلام
من دیر پیام شما رو دیدم
یعنی خیلی وقته اینجا آن نشده بودم ، درسته این مشکل مال کدی هست ، تازه یه سری از کدی ها مشکل شات دان هم دارن یعنی از توی ویندوز خاموش نمیشن باید دستی و با پاور خاموش کنید.
بنابراین توی خرید کدی دقت کنید.
من از سایت زیر خریدم ، قیمت نسبت به بازار حدود 30 تومن گرونتر بود ( زمانی که من خریدم ، الان نمیدونم ) ولی چون مخصوص زد 510 بود و مشکلاتی که کفتم رو فیکس شده بود توی کدی ، خریدم.
Masoodegh
02-09-2016, 09:27
چندوقت پیش یه بچه خواست کابل شبکه رو از لپ تاپ جدا کنه و چون بلد نبود، قسمت فنری سوکتش خراب شد و الان فنرش بجای اینکه به داخل فشار بیاره، به بیرون فشار میاره و کابل داخلش با کوچکترین حرکت قطع میشه! الان با چسب نواری کمی سوکت کابلشو کلفتتر کردم و بهتر شده ولی باز قطع و وصلش خیلی اذیت میکنه! راهی به نظرتون میرسه که درستش کنم!؟
pouria7777
19-10-2016, 17:54
سلام . موقع باز و بسته کردن لپتاپ صفحش نویزی میشه یا اصطلاحا flickering رخ میده . احتمالا مشکل از کابل فلتش هست درسته؟ میشه شخصا تعویض کرد یا سخت تر از باز کردن های معمولی لپتاپ جهت تمیز کردن و ایناست؟
amir_t6262
20-10-2016, 12:01
سلام . موقع باز و بسته کردن لپتاپ صفحش نویزی میشه یا اصطلاحا flickering رخ میده . احتمالا مشکل از کابل فلتش هست درسته؟ میشه شخصا تعویض کرد یا سخت تر از باز کردن های معمولی لپتاپ جهت تمیز کردن و ایناست؟
در این فایل میتوانی روش کار را ببینی:
davood4547
19-11-2016, 23:27
سلام
من تو بایوس قسمت ufea را تغییر دادم ولی لپتاپ بالا نمیاید
وارد بایوس هم نمیتوانم بشوم که به حالت اولیه برگردم لطفا اگر کسی چیزی به نظرش میرسد راهنمایی بفرماید
سپاسگزارم
amir_t6262
20-11-2016, 11:15
سلام
من تو بایوس قسمت ufea را تغییر دادم ولی لپتاپ بالا نمیاید
وارد بایوس هم نمیتوانم بشوم که به حالت اولیه برگردم لطفا اگر کسی چیزی به نظرش میرسد راهنمایی بفرماید
سپاسگزارم
سلام.
دکمه ی بغل ورودی برق را فشار بده تا وارد بایوس شوی.
دوستان ایا صفحه نمایش قابل ارتقا به فول اچ دی هست؟
اگه جواب مثبته و باید سخت افزار رو بررسی کرد دقیقا باید چی و چجوری بررسی بشه؟!
منم لپتاپم Z510 ئه خیلی لپتاپ خوبیه تو این ۱-۲ سالی که داشتم فقط مشکلم رم ۶ ئه
بخوام ارتقا بدم به ۸ چقد باید هزینه کنم؟ چقد از لحاظ سرعتی فرق میکنه ؟
به بیشتر از ۸ هم میشه ارتقا داد یا ۶ تهشه؟
باید لپتاپ رو کاملا باز کنی و تفاوتش رو فقط توی بازی و کارای گرافیکی حس میکنی با توجه به این که z510 فقط دوتا اسلت رم داره که یکیش 2 گیگ و یکیش 4 گیگه باید یه رم 4 گیگ فک کنم با کلاک 1333 بگیری که با رم اولیت هم سازگار باشه و جایگزین رم 2 گیگ کنی . بهترین ارتقا برای این لپتاپ اضافه کردن هارد ssd هست که فوق العاده سرعت رو زیاد میکنه و همه جا میشه حسش کرد. که به این صورت هست که یه هارد ssd 128 یا 256 رو به جای هارد اصلی قرار میدی و هارد اصلی که درش اوردی رو توی caddy قرار میدی و میذاریش جای سی دی رام و متاسفانه dvdrom رو باید در بیاری دیگه که البته زیادم این روزا کاربرد نداره ولی بازم اگه بخوای از dvdrom استفاده کنی یه کیت اکسترنال براش میگیری و هر وقت لازم داشتی با یو اس بی وصل میکنی و استفاده میکنی.
hamidreza2010
06-03-2017, 20:04
باید لپتاپ رو کاملا باز کنی و تفاوتش رو فقط توی بازی و کارای گرافیکی حس میکنی با توجه به این که z510 فقط دوتا اسلت رم داره که یکیش 2 گیگ و یکیش 4 گیگه باید یه رم 4 گیگ فک کنم با کلاک 1333 بگیری که با رم اولیت هم سازگار باشه و جایگزین رم 2 گیگ کنی . بهترین ارتقا برای این لپتاپ اضافه کردن هارد ssd هست که فوق العاده سرعت رو زیاد میکنه و همه جا میشه حسش کرد. که به این صورت هست که یه هارد ssd 128 یا 256 رو به جای هارد اصلی قرار میدی و هارد اصلی که درش اوردی رو توی caddy قرار میدی و میذاریش جای سی دی رام و متاسفانه dvdrom رو باید در بیاری دیگه که البته زیادم این روزا کاربرد نداره ولی بازم اگه بخوای از dvdrom استفاده کنی یه کیت اکسترنال براش میگیری و هر وقت لازم داشتی با یو اس بی وصل میکنی و استفاده میکنی.
منم همینکارو کردم
رم 8 با تعویض هارد اصلی با ssd
هارد قبلی هم گذاشتم جای dvd rw
رفقا سلام
من یه z510 پیدا کردم مال 05 2014 هست، صاحب قبلیش خیلی خوب باهاش برخورد نکرده روش پر خط و خشه..
شارژ باطریشم مال خودش نیس..
خلاصه من نمیدونم این سخت افزارش چطوریه و عیب و ایراداتش چیان..
راهی هست برای تشخیص این موضوع؟
قیمتی که میخوام بخرم 1800 هست. به نظرتون ارزش خرید داره؟
لطفا راهنماییم کنین:n16:
onlinefarhad
22-06-2017, 15:52
رفقا سلام
من یه z510 پیدا کردم مال 05 2014 هست، صاحب قبلیش خیلی خوب باهاش برخورد نکرده روش پر خط و خشه..
شارژ باطریشم مال خودش نیس..
خلاصه من نمیدونم این سخت افزارش چطوریه و عیب و ایراداتش چیان..
راهی هست برای تشخیص این موضوع؟
قیمتی که میخوام بخرم 1800 هست. به نظرتون ارزش خرید داره؟
لطفا راهنماییم کنین:n16:
باطریش و هاردش و باید چک کرد ... شارژرش مال خودش نیست شاید مدل باطریشو عوض کرده؟ این z510ها روی باطری خیلی قاط دارن
هاردش اگر از نوع هیبریدی بود بخر .
onlinefarhad
22-06-2017, 16:01
دوستان باطری این لپ تاپ بعد از اینکه اون اپدیت نرم افزاری از طرف لنوو اومد ی مدتی خوب بود ، الان دوباره شارژش صفر میشه و طوری شده که علاوه بر اینکه مثل قبل بدون شارژر روشن نمیمونه بلکه حین کار خاموش میشه یا اینکه در حین رفتن ب اسلیپ صفحه اش خاموش میشه و قاطی میکنه !
هیچکی چاره ی جدیدی نیافته ؟!:n36:
ho3in2012
26-06-2017, 10:13
سلام مشکل باتری z510 برای من برگشته و دوباره عین قبل هست
باتری صد درصد میمونه یهو میپره صفر درصد
کسی راه حلی براش نداره ؟
farahani_68
25-02-2018, 21:19
سلام عزیزان و اساتید
لپ تاپ lenovo z۵۱۰ که به تازگی مادربرد آن به دلیل سوختن چیپ گرافیک آن تعویض شده است بعد از دقیقا نیم ساعت تاکید میکنم "دقیقا" خاموش می شود
دمای لپ تاپ را نیز چک کردم توسط برنامه تست مسئله غیر عادی در این زمینه نبود
این مورد را در محیط BIOS نیز تست کردم سر نیم ساعت لپ تاپ خاموش شد
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از چیست
onlinefarhad
20-09-2018, 23:49
اون مشکل صفر شدن باطری که به کرار تو این تاپیک هست ....
این که سر نیم ساعت خاموش میشه رو نمیدونم
والا من باطریشو عوض کردم - بعد ی مدت که خوب کار میکرد.وضعش خراب شد. بطوریکه ی ربع کار کنی خاموش میشه بدون شارژر ------ اگر یر بع روشن نکنی بعد روشن کنی ی ی ربعی کار میکنه دورباره ولی اگر همون لحظه ک خاموش شد روشن کنی دوباره خاموش میشه!
فکر کنم دوباره باید پول باطری بدم
mahdiplayer
21-09-2018, 00:07
فکر نکنم مشکل باتری باشه مشکل نرم افزاریه لنوو هم که دیگه z510 ساپورت نمیکنه
Sent from my MI 4W using Tapatalk
sajjad.mahur
03-03-2019, 23:44
سلام بر اساتید عزیز...ممنون میشم مارو راهنمایی بفرمایید...این لپ تاپ Z510 ما یه چند وقتیه در عرض چهل و پنج دقیقه باتریش خالی میشه...خواستم باتری رو آپدیت کنم ( همون Firmware) ولی ارور میده، ضمنا ویندوز 10 هستش و برنامه Energy Manager رو نصب کردم...
این ارور رو میده...
There are on attacked batteries that require a firmware a update
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.