PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلـوپ Lenovo Z510

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

hamidreza2010
05-03-2014, 19:39
نه نمیشه
خود کلید f7 تست کردم سالمه

:n13::n13::n13:

بخدا هنگ گردم
الان بالاخره با f7 خاموش / روشن میشه یا نه؟
میگی نمیشه بعد میگی سالمه :n02:

CGS
05-03-2014, 19:49
:n13::n13::n13:

بخدا هنگ گردم
الان بالاخره با f7 خاموش / روشن میشه یا نه؟
میگی نمیشه بعد میگی سالمه :n02:

منظورم این بود که کلید f7 خاموش و روشن نمیشه ولی از این نظر که تو این سری z510 اکثرآ ترس از خرابی کلیدای کیبورد دارن گفتم سالمه
یعنی با fn کار میکنه ولی من مد نظرم (خاموش/روشن وایرلس)است
اگه لازمه بیشتر توضیح بدم

omid79
05-03-2014, 22:15
سلام
روی چه ویندوزی؟
بعد همه هارد ها اینطوری میشه یا فقط روی یه هارد تست کردید؟

سلام
ویندوز من 8 هست و هارد اکسترنالی که دارم WD هست و فقط روی این هارد امتحان کردم
مشکل من فقط اینه که وقتی کپی با حجم بالا انجام میدم ارتباط هارد با لپ تاپ در حین کپی قطع و وصل میشه
باتشکر از شما

AMIR MOHAMMAD . M
05-03-2014, 22:25
دوستان من میخوام این لپ تاپ یا یه مدل از ایسوس رو بگیرم که تو کیفیت لنووو شک کردم ، چون تو بعضی سایتها و انجمن ها یه مقدار از کیفیت ساخت و مخصوصا صفحه نمایشش راضی نبودن .

میخواستم بدونم نظر شما به عنوان دارنده این لپ تاپ چیه؟ ( بیشتر طول عمر مد نظر هست )

آیا همچین چیزی رو تایید میکنید یا تکذیب ؟ ==> کیفیت ایسوس فدای قدرت لنووو

جا داره همینجا از دوست عزیزم AbdolReza ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تشکر کنم که خیلی منو در رابطه با این موضوع راهنمایی کرد.

دوستان نظر دیگه ندارید...:n18:

:n13:

omid79
05-03-2014, 22:39
من هارد لپ تاپ رو چک کردم
ST1000LM024-HN-M101MBB
آیا این مشخصات هارد هیبریدی است؟؟؟؟

afshin b
05-03-2014, 23:07
من هارد لپ تاپ رو چک کردم
ST1000LM024-HN-M101MBB
آیا این مشخصات هارد هیبریدی است؟؟؟؟

خیر متاسفانه. این هارد هیبریدی هست:
ST1000LM014

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

hamidreza2010
06-03-2014, 01:38
منظورم این بود که کلید f7 خاموش و روشن نمیشه ولی از این نظر که تو این سری z510 اکثرآ ترس از خرابی کلیدای کیبورد دارن گفتم سالمه
یعنی با fn کار میکنه ولی من مد نظرم (خاموش/روشن وایرلس)است
اگه لازمه بیشتر توضیح بدم

برای منم توی وین 8.1 گاهی اوقات پیش میاد ولی خیلی کم ، بعد خودش درست میشه
برای شما هم گفتم که چون برای 8 و 8.1 بهینه سازی شده
به هر حال چیزی پیدا کردم میذارم

سلام
مشکل من فقط اینه که وقتی کپی با حجم بالا انجام میدم ارتباط هارد با لپ تاپ در حین کپی قطع و وصل میشه
باتشکر از شما

اگه هارد دیگه ایی دارید تست کنید نتیجش رو اعلام کنید
الان یه لحظه فکرم رفت سر قضیه مشهور باگ cpu های هاسول سر usb3 ولی فک نکنم همین باشه
شما یه هرد دیگه تست کن ، نتیجش رو اعلام کن
امکان داره ، مشکل از خود هارد یا کابلش باشه

afshin b
06-03-2014, 04:05
سلام
باتشکر از شما

برای اینکه ببینید مشکل از باگ معروف هزول هست یا نه باید تو نرم افزار cpu-z مقدار southbridge rev رو پیدا کنین. اگر ۵ باشه یعنی مشکل نداره ولی اگر ۴ باشه یعنی باگ رو داره.

mohsen_p30
06-03-2014, 04:45
سلام دوستان منم این لپ تاپو خریدم... دیروز به دستم رسید... i5 و رم 6... خوبه ولی یه بدی ای که داره اینه که هاردش قیژ قیژ میکنه و حسابی رو اعصابه... هارد pc دیده بودم صدا بده ولی نه لپ تاپ!!!
ولی در کل راضیم با توجه به بودجه ای که داشتم بهترین گزینه بود :n05:

دوستان ایا مال شما هم این صدا رو میده؟ نکنه هارد موردی داره؟

hamidreza2010
06-03-2014, 13:44

سلام
نه مال ما مشکلی نداره
مدل هاردت چیه؟ بعد اینکه یه تست با hdd tune بگیر ببین مشکلی نداره؟

Goldberg The Man
06-03-2014, 14:01
سلام خدمت دوستان عزیز.

آقا من در مورد خرید این لپتاپ تقریبا به جمع بندی رسیدم و تمام صفحات این تاپیک رو هم خوندم و همچنین نقد سایتهای دیگه و واقعا با این قیمت بهترین گزینه ای که میشه داشت همین لپتاپ هست و از معایبی مثل صفحه نمایش هم میشه گذشت منتها موردی که توش شک دارم و یکی از رفقا بهم توصیه کرد حتما راجع بهش تحقیق کنم و هیچکس هم تو این تاپیک ندیدم بهش اشاره کنه، بحث باتر ی این دستگاه هستش که به دستگاه پیچ شده و نمیشه درش آورد، لطفا دوستانی که اطلاع دارن با دلیل توضیح بدن که این مساله، یه نقطه ضعف محسوب میشه و مشکلی در آینده بوجود میاره ؟

من ارشد مهدسی عمران گرایش سازه میخونم و کاری که از این لپتاپ میخوام غیر از کارهای روزمره مثل وبگردی و بازی و فیلم، یه سری نرم افزارهای محاسباتی تحلیل و طراحی ساختمون مثل SAP و ETABS هست و دیگه سنگینترین کاری که میخوام ازش بکشم، نرم افزاری هست به اسم ABAQUS که توش هر چیزی رو میشه مدل کرد و هر مساله مهندسی توش قابل تحلیل هست که تازه همین نرم افزار رو هم توصیه شده ازش توی لپتاپ run گرفته نشه چون ممکنه باعث سوختن لپتاپ بشه.

یه مقدار هم دودل هستم بین این لپتاپ و لپتاپ Thinkpad E530 با همین کانفیگ ( i7 ram8 hdd1 )، اگه در این مورد هم نظرتون رو بفرمایین واقعا لطف کردین. (مقایسه این دو لپتاپ در دیجیکالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )

خواهش میکنم راهنماییم کنین چون هزینه ای که میخوام بکنم به زحمت جمع کردم و پول زحمت کشی هست و میخوام با اطمینان کامل یه لپتاپی بخرم که تا چند سال دیگه نیازم رو بر طرف کنه.

موفق و پیروز باشید.

omid79
06-03-2014, 14:19
برای اینکه ببینید مشکل از باگ معروف هزول هست یا نه باید تو نرم افزار cpu-z مقدار southbridge rev رو پیدا کنین. اگر ۵ باشه یعنی مشکل نداره ولی اگر ۴ باشه یعنی باگ رو داره.

سلام
ممنون از راهنماي شما
من southbridge rev نگاه كردم ورژنش ٠٥ بود

oOomid.M
06-03-2014, 14:57
سلام خدمت دوستان عزیز.

آقا من در مورد خرید این لپتاپ تقریبا به جمع بندی رسیدم و تمام صفحات این تاپیک رو هم خوندم و همچنین نقد سایتهای دیگه و واقعا با این قیمت بهترین گزینه ای که میشه داشت همین لپتاپ هست و از معایبی مثل صفحه نمایش هم میشه گذشت منتها موردی که توش شک دارم و یکی از رفقا بهم توصیه کرد حتما راجع بهش تحقیق کنم و هیچکس هم تو این تاپیک ندیدم بهش اشاره کنه، بحث باتر ی این دستگاه هستش که به دستگاه پیچ شده و نمیشه درش آورد، لطفا دوستانی که اطلاع دارن با دلیل توضیح بدن که این مساله، یه نقطه ضعف محسوب میشه و مشکلی در آینده بوجود میاره ؟

من ارشد مهدسی عمران گرایش سازه میخونم و کاری که از این لپتاپ میخوام غیر از کارهای روزمره مثل وبگردی و بازی و فیلم، یه سری نرم افزارهای محاسباتی تحلیل و طراحی ساختمون مثل SAP و ETABS هست و دیگه سنگینترین کاری که میخوام ازش بکشم، نرم افزاری هست به اسم ABAQUS که توش هر چیزی رو میشه مدل کرد و هر مساله مهندسی توش قابل تحلیل هست که تازه همین نرم افزار رو هم توصیه شده ازش توی لپتاپ run گرفته نشه چون ممکنه باعث سوختن لپتاپ بشه.

یه مقدار هم دودل هستم بین این لپتاپ و لپتاپ Thinkpad E530 با همین کانفیگ ( i7 ram8 hdd1 )، اگه در این مورد هم نظرتون رو بفرمایین واقعا لطف کردین. (مقایسه این دو لپتاپ در دیجیکالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )

خواهش میکنم راهنماییم کنین چون هزینه ای که میخوام بکنم به زحمت جمع کردم و پول زحمت کشی هست و میخوام با اطمینان کامل یه لپتاپی بخرم که تا چند سال دیگه نیازم رو بر طرف کنه.

موفق و پیروز باشید.

سلام
من هم مثل شما مهندس عمران هستم
برنامه هایی مثل ایتبس و سیف رو کار زیاد کردم ، اینا زیاد برنامه هایی نیستن که بخوان به سیستم فشار بیارن خیالت راحت یه Core i3 هم بسشونه ، اما در مورد نرم افزارهای ارشد نظیر آباکوس و انسیس تا بحال کار نکردم که بدونم جقدر از منابع سیستم استفاده میکنن

mohsen_p30
06-03-2014, 17:15
سلام
نه مال ما مشکلی نداره
مدل هاردت چیه؟ بعد اینکه یه تست با hdd tune بگیر ببین مشکلی نداره؟

تو دیوایس منجر که نوشته ST1000LM024 HN-M101MBB
البته اینم بگم که با این مورد تو اینترنت برخورد کرده بودم و گفتم شاید خب طبیعیه... اگه به بررسی این سایت هم نگاه کنید میبینین که تو معایبش صدای هارد رو نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یعنی مال شما این صدای ریز رو نداره؟
------------------------------------------------------------
ذوستان این موضوع تو این پست هم مطرح شده:

به نطرتون چه کنم؟؟

afshin b
06-03-2014, 18:12
تو دیوایس منجر که نوشته ST1000LM024 HN-M101MBB
البته اینم بگم که با این مورد تو اینترنت برخورد کرده بودم و گفتم شاید خب طبیعیه... اگه به بررسی این سایت هم نگاه کنید میبینین که تو معایبش صدای هارد رو نوشته
الان یعنی مال شما این صدای ریز رو نداره؟
------------------------------------------------------------
ذوستان این موضوع تو این پست هم مطرح شده:

به نطرتون چه کنم؟؟
بنظر من اینقدر صدای هارد کاملا طبیعی وعادیه. زیاد حساس نشید.
درضمن یه عکس از تب health نرم افزار hdtune هم قرار بدید میشه فهمید مشکلی داره یا نه. که بنظر من نداره.

سلام
ممنون از راهنماي شما
من southbridge rev نگاه كردم ورژنش ٠٥ بود
چه خوب. پس مشکل میتونه نرم افزاری باشه. با هردو پورت USB 3 مشکل دارید؟ پورت USB 2 چطور؟

mohsen_p30
06-03-2014, 18:34
بنظر من اینقدر صدای هارد کاملا طبیعی وعادیه. زیاد حساس نشید.
درضمن یه عکس از تب health نرم افزار hdtune هم قرار بدید میشه فهمید مشکلی داره یا نه. که بنظر من نداره.

اون بنده خدایی که اون تاپیکو زده بود ومن لینکشو گذاشتم با hdtune عکسی که گذاشته بود همه رو ok زده بود ولی من الان مال خودم رو با hdtune دیدم یه هشدار داره :n03:

afshin b
06-03-2014, 19:10
اون بنده خدایی که اون تاپیکو زده بود ومن لینکشو گذاشتم با hdtune عکسی که گذاشته بود همه رو ok زده بود ولی من الان مال خودم رو با hdtune دیدم یه هشدار داره :n03:

عجب!
والله من که اول لپتاپم از دیجیکالا گرفتم بجای هارد هیبریدی همین هارد شما رو داشت و دقیقا همین ارور رو هم داشت. من چون قرار بود با هارد هیبریدی بهم بدن، لپتاپم رو پس فرستادم و با این هارد جدید اروری ندارم.
در مورد اون ارور هم تاجایی که من تحقیق کرده بودم مشکل قطعات مکانیکی هارد رو نشون میده، مثل موتور و برینگ های هارد. اما این ارور برای هاردای سامسونگ کمی رایج بود. درضمن اگر این عدد ۳ افزایش پیدا کنه جای نگرانی داره وگرنه زیاد مهم نیست.
به هرحال اگر میتونید با گارانتی در موردش صحبت کنین و ببینین اونا چی میگن.

mohsen_p30
06-03-2014, 19:22
جالب اینجاست که منم از دیجیکالا خریدم ولی خب قرار نبود که حتما هارد هیبرید داشته باشه! البته قرارم نبود مشکل داشته باشه!!! فک کنم لپ تاپ شمارو به من دادن :v
من لپ تاپ شنبه به دستم رسیده و الان پنجشنبس... منظور اینکه یه هفته نشده هنو... با دیجیکالا تماس بگیرم سر تعویض؟ اصن قبول میکنن؟ آخه یه مشکلیم دیشب پیدا کردم اینه که سیستم هایبرنیت نمیشه یعنی وقتی هایبرنتش میکنم صفحه نمایش خاموش میشه و همینطوری چند دیقه گیر میکنه و بعدش خاموش میشه و وقتی روشن میکنم سیستم از اول بالا میاد... سیستم رو ریستور کردم به دو روز قبل درست شد ولی الان یه ساعته دوباره اینطوری شده... الان به سرم زده دوباره از نو پارتیشن بندی کنم و ویندوز نصب کنم ببینم چی میشه... نظر شما چیه؟

Abdolreza2012
06-03-2014, 20:03
سلام خدمت دوستان عزیز.

موفق و پیروز باشید.

سلام
z510 بهتر از e530 هست در مجموع
فقط عیب هایی داره که خودتون میدونید
اما در مورد باتری ، کارکردش خوبه ، در حد معمولی ( 3 تا 3.5 ساعت )
در نیومدنش هم عیب محسوب نمیشه ، اگه هم مشکلی پیش بیاد میبرید گارانتی براتون خودشون عوض میکنن
و بعد از اتمام گارانتی میبرید همون گارانتی یا هر جایی که بتونه این کارو بکنه
در مورد برنامه ها هم حقیقتش خبر ندارم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه ، از لحاظ پردازشی لپ تاپ خوب و قدرتمندی هست z510

afshin b
07-03-2014, 00:37
جالب اینجاست که منم از دیجیکالا خریدم ولی خب قرار نبود که حتما هارد هیبرید داشته باشه! البته قرارم نبود مشکل داشته باشه!!! فک کنم لپ تاپ شمارو به من دادن :v
من لپ تاپ شنبه به دستم رسیده و الان پنجشنبس... منظور اینکه یه هفته نشده هنو... با دیجیکالا تماس بگیرم سر تعویض؟ اصن قبول میکنن؟ آخه یه مشکلیم دیشب پیدا کردم اینه که سیستم هایبرنیت نمیشه یعنی وقتی هایبرنتش میکنم صفحه نمایش خاموش میشه و همینطوری چند دیقه گیر میکنه و بعدش خاموش میشه و وقتی روشن میکنم سیستم از اول بالا میاد... سیستم رو ریستور کردم به دو روز قبل درست شد ولی الان یه ساعته دوباره اینطوری شده... الان به سرم زده دوباره از نو پارتیشن بندی کنم و ویندوز نصب کنم ببینم چی میشه... نظر شما چیه؟

اون موقعی که من خریدم تو سایت قید شده بود هارد هایبرید داره. برای همین پس فرستادم من. اون لپتاپی که من پس فرستادم رنگ نوک مدادی بود با گارانتی سریر.
درمورد مشکل هایبرنیت بنظرم مشکل نرم افزاری هست. پیشنهاد می کنم از نرم افزار گردو که همراه لپتاپ بهتون دادن ویندوز ۸.۱ نصب کنین. درضمن بهتره زیاد پارتیشن بندی هارد رو تغییر ندید. اگر نیاز شد همون درایو ویندوز رو پاک کنین و دوباره نصب کنین.
بنظر من هم با گارانتی و هم با دیجیکالا تماس بگیرین و بگین هاردش ارور داره. البته بعید میدونم کاری کنن. چون مشکلی بسیار جزئی هست.

onlinefarhad
07-03-2014, 06:24
ممنون از جوابتون
عزیزان همه درایور هارو نصب میکنم تو وین7 گرافیک صوتی وایرلس بلوتوث اما کلید های ترکیبی اف ان مثلا بخوام با اف ان صدا کم زیاد کنم یا روشنایی مانیتور رو کار نمیکنه !؟
ایا این قابلیت تو ویندوز 8 فقط جواب میده یا تو 7 هم کار میکنه

کلیداش بدون fn بصورت مستقیم عمل می کنند ........

hamidreza2010
07-03-2014, 12:42

سلام
همین عکس رو با همین توضیحات توی تاپیک زیر بزارید ، ناظر انجمن بهتون میگه ، مشکل از چیه و چجوری رفع میشه؟

mohsen_p30
07-03-2014, 13:27
اون موقعی که من خریدم تو سایت قید شده بود هارد هایبرید داره. برای همین پس فرستادم من. اون لپتاپی که من پس فرستادم رنگ نوک مدادی بود با گارانتی سریر.
درمورد مشکل هایبرنیت بنظرم مشکل نرم افزاری هست. پیشنهاد می کنم از نرم افزار گردو که همراه لپتاپ بهتون دادن ویندوز ۸.۱ نصب کنین. درضمن بهتره زیاد پارتیشن بندی هارد رو تغییر ندید. اگر نیاز شد همون درایو ویندوز رو پاک کنین و دوباره نصب کنین.
بنظر من هم با گارانتی و هم با دیجیکالا تماس بگیرین و بگین هاردش ارور داره. البته بعید میدونم کاری کنن. چون مشکلی بسیار جزئی هست.

لپ تاپ منم نوک مدادی با گارانتی دو ساله هماهنگه... اتفاقا ویندوزی که نصب کرده بودم همین 8.1 توی گردو بود! ولی خب الان دیگه نیست چون عوضش کردم یه 8.1 دیگه نصبیدم و از نو پارتیشن بندی کردم... امیدوارم دوباره اینطوری نشه...

سلام
همین عکس رو با همین توضیحات توی تاپیک زیر بزارید ، ناظر انجمن بهتون میگه ، مشکل از چیه و چجوری رفع میشه؟

ممنون دوست عزیز... پست زدم ببینم چی میگن

onlinefarhad
07-03-2014, 17:02
مال منم همین صدا رو میده!مثه صدای خش خش میمونه

scali
07-03-2014, 17:57
این هم تست هارد منه .

میشه بگید آیا مشکلی داره یا نه؟

راستی صدای قیژ قیژ هم میده .

afshin b
07-03-2014, 18:12
این هم تست هارد منه .

میشه بگید آیا مشکلی داره یا نه؟

راستی صدای قیژ قیژ هم میده .

به اون صدا زیاد حساس نشید
متاسفانه این ارور مثل اینکه تو این هارد زیاد دیده میشه. فقط دقت کنین اگر در چند روز و هفته ی اینده دیدید اون عدد ۷ در حال زیاد شده، این نشانه ی خوبی نیست و باید یکاری کرد. مثلا با گارانتی صحبت کنین یا...

scali
07-03-2014, 18:26
من با صداش مشکلی ندارم ولی از بابت اون عدد یه کم نگرانم

امیدوارم که مشکل خاصی نباشه

hamidreza2010
08-03-2014, 02:16
به اون صدا زیاد حساس نشید
متاسفانه این ارور مثل اینکه تو این هارد زیاد دیده میشه. فقط دقت کنین اگر در چند روز و هفته ی اینده دیدید اون عدد ۷ در حال زیاد شده، این نشانه ی خوبی نیست و باید یکاری کرد. مثلا با گارانتی صحبت کنین یا...

من با صداش مشکلی ندارم ولی از بابت اون عدد یه کم نگرانم

امیدوارم که مشکل خاصی نباشه

سلام
هاردت مشکل داره .چند تا پست قبل شما هم یکی از بچه ها گذاشته بود که همین مشکل رو داشت.توی بخش مخصوصش پرسید که ناظر انجمن گفتن ببرید گارانتی.میخواید شما هم بپرسید

mr_rayan
08-03-2014, 09:15
اوکی
روی ویندوز های مختلف تست کنید تا مطمئن بشید که از سخت افزار نیست
ولی علاوه بر ویندوز از حتما از لینوکس هم استفاده کنید
( مورد داشتیم که مثلا دکمه وای فای توی ویندوز کار نمیکرد ولی توی لینوکس کار میکرد )
من روی ویندوز 8 هم تست کردم و باز هم این مشکل وجود داره جالب اینجاست که یهو بعضی وقتا کلا تاچپد از کار میفته.فکر کنم مشکل سخت افزاری باشه.مثل باید ببرم گارانتی.

onlinefarhad
08-03-2014, 09:22
شما باید دنبال لپ تاپ با هاردهای SSHD بگردید که معمولا 1 ترابایت هارد معمولی با 8 گیگ حافظه ناند هستند.
روی جعبه اش هم باید مشخص شده باشد که هاردش معمولی است یا sshd.

اخه میگن ssd , core i7 وbacklightروباهم نداره

afshin b
08-03-2014, 11:10
این عکس احتمالا برای ایران نیست. چون اینجا با ویندوز نمیدن این لپتاپ رو.

Goldberg The Man
08-03-2014, 13:42
سلام دوستان من چون این هفته دیگه باید لپتاپ رو بخرم دوباره پستم رو تکرار میکنم خواهش میکنم عزیزانی که اطلاع دارن از راهنمایی دریغ نکنن.

موفق و پیروز باشید.

mbadboy7
08-03-2014, 14:37
سلام دوستان من چون این هفته دیگه باید لپتاپ رو بخرم دوباره پستم رو تکرار میکنم خواهش میکنم عزیزانی که اطلاع دارن از راهنمایی دریغ نکنن.

باتری درسته داخل دستگاه است ولی غیر قابل تعویض نیستش که ! براحتی اگه مشکلی براش بود یه تعمیر کار یا گارانتی میتونه عوض کنه !

CGS
08-03-2014, 14:50
سلام
من 20 روزه این لپ تاپو خریدم مدل Z510 i7/6/1t/2
باتری زمانی که خراب بشه قابلیت تعویض داره
باتری بااستفاده نورمال 3.5 راحت نگه میداره بایه سری موارد مثله کم کردن نور صفحه تا 4 ساعت هم دوم میاره و تحت فشار بین 1 تا 1.5 ساعت (که بیشتر تو بازیهای سنگین اتفاق میوفته)
مانیتورش عالی نیست ولی انقدرا ازیت نمیکنه
در کل تو این رنج قیمت فقط همین لپ تاپ هست که با سخت افزار قوی و ظاهر مناسب و کارایی بالا برای برنامه های سنگین میشه انتخاب کرد

hamidreza2010
08-03-2014, 17:15
من روی ویندوز 8 هم تست کردم و باز هم این مشکل وجود داره جالب اینجاست که یهو بعضی وقتا کلا تاچپد از کار میفته.فکر کنم مشکل سخت افزاری باشه.مثل باید ببرم گارانتی.

اوکی
بدشانسی شماست دیگه !!!
فقط قبل از بردن به گارانتی ، یبار هم با لینوکس تست کنید ، چون به درایورهای لنوو اعتمادی نیس

mr_rayan
08-03-2014, 18:31
اوکی
بدشانسی شماست دیگه !!!
فقط قبل از بردن به گارانتی ، یبار هم با لینوکس تست کنید ، چون به درایورهای لنوو اعتمادی نیس
اگر رو لینوکس هم سالم باشه فایده ای نداره چون استفاده رو ویندوزه

morteza.ba
08-03-2014, 20:27
سلام دوستان
من یه زد 510 همین 3 روز پیش گرفتم
روش ویندوز 8.1 نصب کردم. اما هی ویندوز هنگ میکنه و ریستارت میشه و بعد دو سه بار هنگ کردن ویندوز Damage میشه و دیگه بالا نمیاد
این مشکل من رو کسی تا حالا داشته؟ کسی میدونه از چشه؟
خواهشا سریع جواب بدید
پیشاپیش ممنون

afshin b
08-03-2014, 22:25
یعنی یکدفعه بدون دلیل خاصی هنگ میکنه و خودش ری استارت میشه.
به هرحال از طریق event viewer خود ویندوز میتونید ببینید چه مشکلی باعث این هنگ کردن شده.

onlinefarhad
08-03-2014, 23:08
سلام

5-من برای استفاده زیاد ازلپ تاپ به ناچارباید کول پد تهیه کنم ، شماچه مدلی ازکول پد را برای این مدل مناسب تر و بهترمی دانید که فنهاش دقیقا زیر سوراخهای لپ تاپت و محلقرار گیری هارد لپ تاپ قرار بگیره تا تاثیر خاصی داشته باشد ؟

و آیا مدل کول پد دارای منبغ تغذیه آداپتوری و هاب یو اس پی بهتر است برای این مدل و یا معمولی که از خود یو اس پی لپ تاپ تغذیه می کند؟

ممنونم.

اصلا نیازی به کولپد نیست
چون اصلا داغ نمیکنه :n05:

hamidreza2010
08-03-2014, 23:18
اگر رو لینوکس هم سالم باشه فایده ای نداره چون استفاده رو ویندوزه

خب درسته
ولی ضرر نداره ، حداقل قبل بردن حدود 1 ساعتی تست کنید که از همه لحاظ مطمئن بشید

pacific.sun1991
08-03-2014, 23:37
سلام دوستان
من وقتی بازی میکنم و سرعت فن میره بالا ، وقتی میام بیرون سرعت فن تا وقتی که باهاش کار معمولی میکنم نمیاد پایین ، خنک خنک میشه ولی بازم سرعت بالا میپرخه
حتما باید باهاش یه ده دقیقه کار نکنم صفحه خاموش شه بعد بیاد پایین
واسه شمام اینجوریه؟
( ci7 ویندوز 8.1)

hamidreza2010
09-03-2014, 00:02
سلام دوستان
من وقتی بازی میکنم و سرعت فن میره بالا ، وقتی میام بیرون سرعت فن تا وقتی که باهاش کار معمولی میکنم نمیاد پایین ، خنک خنک میشه ولی بازم سرعت بالا میپرخه
واسه شمام اینجوریه؟
( ci7 ویندوز 8.1)

سلام
تقریبا بله.چون فنش اینقدری میچرخه تا خوب خنک کنه وقتی هم خنک شد ، سرعتش کم میشه
طبیعیه نگران نباش

mohsen_p30
09-03-2014, 02:11
سلام دوستان
واسه شمام اینجوریه؟
( ci7 ویندوز 8.1)

اره مال منم اینطوریه!! جالبه وقتی خنک میشه باز همونظوری با سرعت بالا میچرخه! من که sign out میکنم دوباره وارد ویندوز میشم درست میشه
کلا این مدل مث اینکه این مورد رو داره...

hamidreza2010
09-03-2014, 02:32
اره مال منم اینطوریه!! جالبه وقتی خنک میشه باز همونظوری با سرعت بالا میچرخه! من که sign out میکنم دوباره وارد ویندوز میشم درست میشه
کلا این مدل مث اینکه این مورد رو داره...

سلام
این مورد مشکل نیستا.طبیعیه خب
هر وقت کارش تموم شد و به حد کافی خنک کرد سیسیتم رو ، از سرعتش کاسته میشه ، اصلا وظیفه فن همینه

onlinefarhad
09-03-2014, 03:54
من مدل ci7 با ram 8 رو گرفتم ولی بازی ها رو خیلی خوب اجرا نمیکنه حتی تو فیفا 14 هم تیک میزنه.
در ضمن آخرین درایور هاشو نصب کردم و موقع بازی شارژر وصله.

مال من موقعی که رو شارژ نباشه راحت کار میکنه سرpes213 ولی با شارژر لگ میزنه حتی روی حالت high performance
البته هنوز درایو energi managenment رو نصب نکردمااااااا:n13:

onlinefarhad
09-03-2014, 04:18
سلام دوستان
یه سوال درباره باتری
باتری این لپ تاپ حدودا وقتی که 100، درصد باشه درواقع استفاده معمولی چقدر نگه میداره
با تشکر
3 ساعت و 30 دقیقه:n01:

onlinefarhad
09-03-2014, 04:52
دوستان عزیز ، یکی از دوستان چند صفحه قبل ، لینک دانلود درایور جدید انرژی منیجمنت رو گذاشته بود
من تست کردم خراب بود روی وین 8.1 ، خواستم ازتون خواهش کنم شما هم تست کنید و فیدبک بدید ( نوع ویندوز رو هم بگید )
ممنون
من که نصب کردم واسه من بالا نیومد windows 7:n23:

onlinefarhad
09-03-2014, 05:09

بله متاسفانه :n14:

afshin b
09-03-2014, 09:35
مال من موقعی که رو شارژ نباشه راحت کار میکنه سرpes213 ولی با شارژر لگ میزنه حتی روی حالت high performance
البته هنوز درایو energi managenment رو نصب نکردمااااااا:n13:
اگه Vsync رو خاموش کنین درست میشه
ویندوزتون ۸.۱ نیست درسته؟ تو ویندوز ۸.۱ هیچ مشکلی نداره و نیاز به خاموش کردن vsync هم نیست.

p00rya7
09-03-2014, 10:46
دوستان من میخوام بگیرم این لپتاپو ، کانفیگ آی 7 با 6 گیگ رم قیمت 2420 , می ارزه؟ متاسفانه گرون شده ...
یه مدل هم جی 510 هست آی 7 با سی پی یو 4700mq و 8 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک 8570 ، کدوم به نظر شما بهتره ؟ این قیمتش 2550 میشه

p00rya7
09-03-2014, 10:57
دوستان من میخوام بگیرم این لپتاپو ، کانفیگ آی 7 با 6 گیگ رم قیمت 2420 , می ارزه؟ متاسفانه گرون شده ...
یه مدل هم جی 510 هست آی 7 با سی پی یو 4700mq و 8 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک 8570 ، کدوم به نظر شما بهتره ؟ این قیمتش 2550 میشه

AMIN_XCD
09-03-2014, 12:40
سلام

عذر خواهی می کنم . من یک سوال دارم :

به جز نرم افزار مدیریت انرژی برای ویندور 8.1 چه آپدیت دیگری آمده است ؟

من سایت لنووا را دیدم ، انگار فقط برای ویندر 8 آپدیت کارت گرافیک آمده است !! برای ویندور 8.1 هم باید این را نصب کنیم ؟

اگر به غیر از مدیریت انرژی ،اپدیت دیگری هم برای ویندوز 8.1 آمده است ، ممنون می شوم اگر معرفی نمایید.

از لطف شما ممنونم. :n16:

Abdolreza2012
09-03-2014, 12:46

گرافیک جی 510 ، 4 نیست
2 آپ تو 4 هست ، مثله همین z510
هر دو تقریبا شرایط یکسانی دارن
فقط cpu جی 510 کمی قویتر از z510 هست
و گرافیک z510 کمی بهتر از g510 هست
تو صفحه نمایشم فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشن ، فقط z510 مات هست
( در مورد رم حرفی نزدم چون براحتی رم 8 z510 هم پیدا میشه یا میشه ارتقاء داد )

اگه برای بازی میخواید z510 کمی مناسبتره ، در کل تفاوت چندانی باهم ندارن
ولی چون قیمتاشون فرق میکنه ، ارزش خرید z510 بیشتر چون با قیمت پایینتر همون کانفیک رو بهتون میده

سلام

عذر خواهی می کنم . من یک سوال دارم :

به جز نرم افزار مدیریت انرژی برای ویندور 8.1 چه آپدیت دیگری آمده است ؟

من سایت لنووا را دیدم ، انگار فقط برای ویندر 8 آپدیت کارت گرافیک آمده است !! برای ویندور 8.1 هم باید این را نصب کنیم ؟

اگر به غیر از مدیریت انرژی ،اپدیت دیگری هم برای ویندوز 8.1 آمده است ، ممنون می شوم اگر معرفی نمایید.

از لطف شما ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
برای نرم افزار مدیریت انرژی یه آپدیت اومد که مشکل داره ، پس بهتره از همین استفاده کنید
برای آپدیت گرافیک هم ، حدودا 2 هفته ی پیش برای ویندوز 8.1 اومده بود که آپدیت کردم

p00rya7
09-03-2014, 14:09
گرافیک جی 510 ، 4 نیست
2 آپ تو 4 هست ، مثله همین z510
هر دو تقریبا شرایط یکسانی دارن
فقط cpu جی 510 کمی قویتر از z510 هست
و گرافیک z510 کمی بهتر از g510 هست
تو صفحه نمایشم فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشن ، فقط z510 مات هست
( در مورد رم حرفی نزدم چون براحتی رم 8 z510 هم پیدا میشه یا میشه ارتقاء داد )

اگه برای بازی میخواید z510 کمی مناسبتره ، در کل تفاوت چندانی باهم ندارن
ولی چون قیمتاشون فرق میکنه ، ارزش خرید z510 بیشتر چون با قیمت پایینتر همون کانفیک رو بهتون میده

سلام
برای نرم افزار مدیریت انرژی یه آپدیت اومد که مشکل داره ، پس بهتره از همین استفاده کنید
برای آپدیت گرافیک هم ، حدودا 2 هفته ی پیش برای ویندوز 8.1 اومده بود که آپدیت کردم
چرا دوست عزیز گرافیک جی 510 چهار گیگ هست که آپ تو 8 میشه با رم !
حالا نظر شما چیه ؟

Abdolreza2012
09-03-2014, 17:55
من کانفیگی که دیدم این بود :

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 33.8 × 250 × 377 میلی‌متر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

بر اساس این گفتم z510 بهتره

اما اون کانفیگی که شما میگید رو ندیدم ، اگه همونطور که میگید باشه g510 بهتره

AMIN_XCD
09-03-2014, 19:30
سلام

از پاسخگویی شمل یک دنیا ممنونم.

می شود لطف بفرمایید و لینک دانلود این آپدیت را برای من هم قرار دهید تا من هم دانلود و نصب کنم .

از لطف شما بی نهایت سپاسگذام

دست شما درد نکند. :n16:

hamidreza2010
09-03-2014, 19:51
از پاسخگویی شمل یک دنیا ممنونم.

می شود لطف بفرمایید و لینک دانلود این آپدیت را برای من هم قرار دهید تا من هم دانلود و نصب کنم .

از لطف شما بی نهایت سپاسگذام

سلام
کدوم رو میگید؟
دایور انرژی منیجمنت یا گرافیک

به هر حال:

1- اگه منظورتون درایور انرژی منیجمنت هست که پیشنهاد میکنم از ورژنی که توی dvd همراه لپ تاپ هست استفاده کنید.چون درایور ورژن جدید مشکل داره
2- اگه منظورتون درایور گرافیک هست که باید بگم هم اینتل و هم انویدیا ، آپ شدن ولی لینک ورژن جدید توی سایت لنوو نیست و باید از سایت های مثل سافت 98 یا سافت گذر بگیرید ( البته انویدیا رو ).البته از سایت خود انویدیا هم میشه گرفت ولی تحریمه و برای اینتل هم از سایت رسمی خود اینتل

AMIN_XCD
09-03-2014, 19:58
سلام
کدوم رو میگید؟
دایور انرژی منیجمنت یا گرافیک

به هر حال:

1- اگه منظورتون درایور انرژی منیجمنت هست که پیشنهاد میکنم از ورژنی که توی dvd همراه لپ تاپ هست استفاده کنید.چون درایور ورژن جدید مشکل داره
2- اگه منظورتون درایور گرافیک هست که باید بگم هم اینتل و هم انویدیا ، آپ شدن ولی لینک ورژن جدید توی سایت لنوو نیست و باید از سایت های مثل سافت 98 یا سافت گذر بگیرید ( البته انویدیا رو ).البته از سایت خود انویدیا هم میشه گرفت ولی تحریمه و برای اینتل هم از سایت رسمی خود اینتل

دست شما بابت پاسخگویی درد نکند.

منظورم درایور کارت گرافیک است .

ممنون می شو م اگر بزرگواری بفرمایید و لینک این دو تا سایت و مدل دقیق کارت گرافیک را قرار دهید ، تا از خود سایت آنها دانلود کنم . مشکلی از بابت دسترسی به خاطر تحریم ندارم .

متاسفانه من مثل شما در این زمینه تخصص ندارم و واقعاً نمی دانم که دقیقاً چه ورژنی را باید دانلود کنم ؟

ببخشید که به خاطر من تو زحمت می افتید.

hamidreza2010
10-03-2014, 02:34
دست شما بابت پاسخگویی درد نکند.

منظورم درایور کارت گرافیک است .

ممنون می شو م اگر بزرگواری بفرمایید و لینک این دو تا سایت و مدل دقیق کارت گرافیک را قرار دهید ، تا از خود سایت آنها دانلود کنم . مشکلی از بابت دسترسی به خاطر تحریم ندارم .

متاسفانه من مثل شما در این زمینه تخصص ندارم و واقعاً نمی دانم که دقیقاً چه ورژنی را باید دانلود کنم ؟

ببخشید که به خاطر من تو زحمت می افتید.

خواهش میکنم دوست عزیز
باشه فقط قبلش چند نکته رو عرض کنم خدمتتون:

* برای کارت گرافیک توصیه شده از ورژنی که توی سایت خود لنوو هست استفاده بشه ( مثلا برای اینتل ، درایوری که خود اینتل میده حدود 140 مگ هست ولی درایوری که لنوو گذاشته 80 مگ هست ، جفتشون هم برای گرافیک آنبورد هستن ، حالا اینکه لنوو چیکار کرده که حجمش اومده پایین رو نمیدونم ) علت اینکه میگن از ورژن توی سایت استفاده بشه اینه که بعضا دیده شده وقتی غیر از ورژن سایت لنوو رو نصب میکنن دیگه نور صفحه کم و زیاد نمیشه و .... البته اینم بگم که من خودم ار سایت اینتل گرفتم و نصب کردم هیچ مشکلی پیش نیومده.

* برای لینک اینویدیا چون من قند شکن ندارم و .... برای همین لینکش رو از سایت سافت 98 میدم.البته مخصوص این گرافیک نیست ولی بدون مشکل جواب میده.

لینک دانلود درایور گرافیک اینتل جدیدترین ورژن 64 بیتی ( 15.​33.​14.​64.​3412 ) البته از این جدیدتر هم هست ولی بتا هست فعلا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دانلود درایور انویدیا جدیدترین ورژن 64 بیتی ( ورژن 334.89 )

بجای خط چین s o f t 9 8 . i r رو بدون فاصله بنویسید

نکته: بازم میگم من همین لینکی که بهتون دادم رو خودمم دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشتم تا حالا ولی به هر حال توصیه شده از ورژن توی سایت لنوو استفاده کنید ( عیب لنوو اینه که به روز نیست چون وقتی درایور رو نصب میکنی درخواست آپدیت میده و این یعنی اینه ستاپ ورژن جدید توی سایت نیست )

موفق باشی

onlinefarhad
10-03-2014, 02:47
اگه Vsync رو خاموش کنین درست میشه
ویندوزتون ۸.۱ نیست درسته؟ تو ویندوز ۸.۱ هیچ مشکلی نداره و نیاز به خاموش کردن vsync هم نیست.

نه ویندوزم 7 استه ! تصمیم داشتم 8 نصب کنم با این گفته شما راسختر شدم !:n16::n16:

onlinefarhad
10-03-2014, 03:10
کی گفته قیمتش2550 ؟
قیمتش2170
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه z510 گرونتر هم است !
ولی خب سی پی یو g510 سریعتره!از طرفی گرافیکش ati هست ؛ خب لااقل راحت میتونی بری سایتش گرافیکتو اپدیت کنی
مثه ما بدبختا نیستی که برای اپدیت باید از قند شکن استفاده کنیم
اصن بهتره ما هم انودیا رو تحریم کنیم :n25::n25:

afshin b
10-03-2014, 09:48
نه ویندوزم 7 استه ! تصمیم داشتم 8 نصب کنم با این گفته شما راسختر شدم !:n16::n16:

فقط دقت کنید ویندوز ۸ هم همین مشکل رو داره. حتما باید ۸.۱ نصب کنین.

Abdolreza2012
10-03-2014, 14:26
کی گفته قیمتش2550 ؟
قیمتش2170
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب سی پی یو g510 سریعتره!از طرفی گرافیکش ati هست ؛ خب لااقل راحت میتونی بری سایتش گرافیکتو اپدیت کنی

دوست عزیز کانفیگه دیگه ای از این مدل وجود داره که قیمتشو دقیق ندارم

miladsalary
10-03-2014, 19:07
کی گفته قیمتش2550 ؟
قیمتش2170

دوستان یکم این وزنش زیاد نیست ؟2.7 کیلو گرم:what:

Sent from my C2105

miladsalary
10-03-2014, 19:15
دوستان امروز رفتم بالاخره بخرم ولی متاسفانه تموم کرده بودن گفتن تا آخر هفته میارن .بعد فروشنده گفت ssd دار هست.دوستان اگه هاردش هیبریدی نبود مشکلی نداره؟ بعد وقتی گرفتم بدم فروشنده برام ویندوز نصب کنه یا نه؟ یا اینکه خودم نصب کنم؟

Sent from my C2105

CGS
10-03-2014, 20:04
دوستان امروز رفتم بالاخره بخرم ولی متاسفانه تموم کرده بودن گفتن تا آخر هفته میارن .بعد فروشنده گفت ssd دار هست.دوستان اگه هاردش هیبریدی نبود مشکلی نداره؟ بعد وقتی گرفتم بدم فروشنده برام ویندوز نصب کنه یا نه؟ یا اینکه خودم نصب کنم؟

Sent from my C2105
سلام
مشکلی نداره بودنشم زرر نداره
بهتره بدی برات نصب کنن تا همونجا همه چیشو بتونی تست کنی
راستی i5 میخای یا i7

morteza.ba
10-03-2014, 20:53
واقعا از پاسخگویی دوستان ممنونم :n13:
من موندم کلوب واسه بحث راجع به قیمته یا مشکلات...
در هر حال...:n03:

onlinefarhad
10-03-2014, 20:54
اقا یه سوال برام پیش اومده
این دکمه one key recovery رو میگن باید موقعی که سیستم خاموش باشه باید بزنی
من هم وقتی که نرم افزاری که تو سایت لنوو بود و نصب بود این دو دکمه رو فشاردادم و هم وقتی که نرم افزار one key recovery نصب نبود
و در هر دو حالت یه قسمت برا ریکاوری اومد و هیچ تغییری هم در فایل های من پیدا نشد
حالا 2 تا سوال
یکی اینکه 1-اصن این نرم افزار وجودش تاثیر داره؟چون بدون نصب نرم افزار هم کار میکنه!
2-اصن ماهیت دقیق این دکمه چیه ؟چرا سیستم و نو نمیکنه؟
اصن تاثیر داره؟؟!

morteza.ba
10-03-2014, 20:57
افشین جان بابت جوابت ممنونم
موقع جابجایی اطلاعات با هارد اکسترنال به هارد نوت بوک یه هویی ریست میشه...
البته دو روزه که تکرار نشده اما موقع کار با فتوشاپ و در حال سوییچ بودن رو جیفورس سرعت خیلی پایین بود،با وجود اینکه فایل پروژم زیاد سنگین نبود...
لطفا راهنماییم کن
راستی CPU واسه من هم i5 هست ، با 6 گیگ رم و گارانتی سازگار

miladsalary
10-03-2014, 21:55
سلام
مشکلی نداره بودنشم زرر نداره
بهتره بدی برات نصب کنن تا همونجا همه چیشو بتونی تست کنی
راستی i5 میخای یا i7
i5 میخواستم بودجه م به این میخوره وبرای برنامه نویسی میخواستم

Sent from my C2105

afshin b
10-03-2014, 22:15
افشین جان بابت جوابت ممنونم
موقع جابجایی اطلاعات با هارد اکسترنال به هارد نوت بوک یه هویی ریست میشه...
البته دو روزه که تکرار نشده اما موقع کار با فتوشاپ و در حال سوییچ بودن رو جیفورس سرعت خیلی پایین بود،با وجود اینکه فایل پروژم زیاد سنگین نبود...
لطفا راهنماییم کن
راستی CPU واسه من هم i5 هست ، با 6 گیگ رم و گارانتی سازگار

گفتم تو event viewer ویندوز برید دقیقا نوشته در چه ساعتی چه اروری داده

amir_t6262
11-03-2014, 10:43

Sent from my C2105
من هم دنبال ssdدارش هستم ولی پیدا نکردم.
شما از کجا پرسیدی که قراره بیارن و بعد با کدام گارانتی؟

bamaram_bahal44
11-03-2014, 12:23
سلام چطور میتونم backlight رو خاموش و روشن کنم؟ اگه قابل تنظیمه چطوره؟

تازه دیروزخریدم.... احساس میکنم صدا ک زیاد میکنم یه ذقی ته صدا وجود داره.. طبیعیه؟ نرم افزاری واسه بهتر شدن صدا هست که باید نصب کنم؟

ویندوز 8.1 ریختن تو محیط ویندوز ی گوشه ای نوشته ویندوزتو اکتیو کن..

miladsalary
11-03-2014, 13:32
من هم دنبال ssdدارش هستم ولی پیدا نکردم.
شما از کجا پرسیدی که قراره بیارن و بعد با کدام گارانتی؟

من بندرعباس هستم اونجا سوال کردم.گارانتی هم خودم یادم رفت بپرسم:(:(

Sent from my C2105

hamidreza2010
11-03-2014, 15:08
سلام چطور میتونم backlight رو خاموش و روشن کنم؟ اگه قابل تنظیمه چطوره؟

تازه دیروزخریدم.... احساس میکنم صدا ک زیاد میکنم یه ذقی ته صدا وجود داره.. طبیعیه؟ نرم افزاری واسه بهتر شدن صدا هست که باید نصب کنم؟

ویندوز 8.1 ریختن تو محیط ویندوز ی گوشه ای نوشته ویندوزتو اکتیو کن..

سلام
برای روشن کردن بک لایت کافیه دکمه fn+space رو بزنید ، نیازی به تنظیم هم نداره
برای صدا هم درایور دالبی رو نصب کنید ، اگه همراه درایور صدا نصب نیست ، خودتون نصب کنید ، توی پوشه درایور صدا توی dvd همراه لپ تاپ هست
برای ویندوز هم ، اکتیو نیست ، اکتیوش کنید ، یا با اسکایپ یا با کرک

AMIN_XCD
11-03-2014, 23:30
خواهش میکنم دوست عزیز
باشه فقط قبلش چند نکته رو عرض کنم خدمتتون:

* برای کارت گرافیک توصیه شده از ورژنی که توی سایت خود لنوو هست استفاده بشه ( مثلا برای اینتل ، درایوری که خود اینتل میده حدود 140 مگ هست ولی درایوری که لنوو گذاشته 80 مگ هست ، جفتشون هم برای گرافیک آنبورد هستن ، حالا اینکه لنوو چیکار کرده که حجمش اومده پایین رو نمیدونم ) علت اینکه میگن از ورژن توی سایت استفاده بشه اینه که بعضا دیده شده وقتی غیر از ورژن سایت لنوو رو نصب میکنن دیگه نور صفحه کم و زیاد نمیشه و .... البته اینم بگم که من خودم ار سایت اینتل گرفتم و نصب کردم هیچ مشکلی پیش نیومده.

* برای لینک اینویدیا چون من قند شکن ندارم و .... برای همین لینکش رو از سایت سافت 98 میدم.البته مخصوص این گرافیک نیست ولی بدون مشکل جواب میده.

لینک دانلود درایور گرافیک اینتل جدیدترین ورژن 64 بیتی ( 15.​33.​14.​64.​3412 ) البته از این جدیدتر هم هست ولی بتا هست فعلا:

لینک دانلود درایور انویدیا جدیدترین ورژن 64 بیتی ( ورژن 334.89 )

بجای خط چین s o f t 9 8 . i r رو بدون فاصله بنویسید

نکته: بازم میگم من همین لینکی که بهتون دادم رو خودمم دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشتم تا حالا ولی به هر حال توصیه شده از ورژن توی سایت لنوو استفاده کنید ( عیب لنوو اینه که به روز نیست چون وقتی درایور رو نصب میکنی درخواست آپدیت میده و این یعنی اینه ستاپ ورژن جدید توی سایت نیست )

موفق باشی

از لطف شما بی نهایت ممنونم.

ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید.

hamidreza2010
12-03-2014, 02:44
از لطف شما بی نهایت ممنونم.

ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید.

خواهش میکنم دوست عزیز
فقط یه چیزی بگم که برای اینودیا بازم آپدیت جدید اومد همین دیروز ، که ورژنش میشه 335.23
میتونید توی گوگل سرچ کنید یا از توی همون سافت 98 بگیرید

AMIN_XCD
13-03-2014, 00:29
خواهش میکنم دوست عزیز
فقط یه چیزی بگم که برای اینودیا بازم آپدیت جدید اومد همین دیروز ، که ورژنش میشه 335.23
میتونید توی گوگل سرچ کنید یا از توی همون سافت 98 بگیرید

با سلام دوباره

از لطف شما بی نهایت سپاسگذارم .

چشم ، این ورژن را هم از سایت مذکور می گیرم و نصب می کنم .

فقط یک خواهش دارم و آن این است که شما و دیگر عزیزان که در این زمینه تبهر و آشنایی کامل داربد : این جور مسائل مانند آپدیت و نرم افزار های به روز و ..... را در سایت اعلام فرمایید تا من و افرادی همچون من هم ار آن بهره مند بشوند .

باز هم ممنونم.

با تشگر فراوان :n16:

bamaram_bahal44
13-03-2014, 13:09
با وجود اینکه باتری قابل جداسازی نیست... تو خونه بهتره همیشه به برق وصل باشه؟ دائم باتری شارژ میشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ موضوع دیگه ک نمیدونم جاش اینجاس یا نه اینکه هر ورژنی از kmplayr نصب میکنم مشکل داره . فایل صوتی رو پخش میکنه اما تصویری این پیغام رو میده: the kmplayer has stopped working windows is checking solution of problem نرم افزار media player classic هم نصب کردم .. این نرم افزار هم در نمایش فایل mkv همین مشکل رو داره.. چه باید بکنم؟ ویندوز 8.1 64bit تشکر.

hamidreza2010
13-03-2014, 14:27
با وجود اینکه باتری قابل جداسازی نیست... تو خونه بهتره همیشه به برق وصل باشه؟ دائم باتری شارژ میشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ موضوع دیگه ک نمیدونم جاش اینجاس یا نه اینکه هر ورژنی از kmplayr نصب میکنم مشکل داره . فایل صوتی رو پخش میکنه اما تصویری این پیغام رو میده: the kmplayer has stopped working windows is checking solution of problem نرم افزار media player classic هم نصب کردم .. این نرم افزار هم در نمایش فایل mkv همین مشکل رو داره.. چه باید بکنم؟ ویندوز 8.1 64bit تشکر.

سلام
برای باتزی اگه میخواین دائما توی شارژ باشه ، درایور انرژی منیجمنت رو نصب کنید و بزارید روی 60 درصد که ، تا 60 درصد بیشتر شارژ نشه و بقیه از برق مستقیم استفاده کنه
برای مشکل km player هم ، مشکل نرم افزاریه و مربوط به سیستم عامل میشه ، از k-light و یا vlc player استفاده کنید

scali
13-03-2014, 15:48
بلوتوث این لپتاپ چه جوری کار میکنه؟

من نمیتونم به گوشیم وصل بشم . یعنی اصلا گوشیمو نمیشناسه . گوشیم هم لپتاپ رو نمیشناسه .

اصلا نمیدونم بلوتوث روشن هست یا نه و آیکونش توی تسکبار هست .

bamaram_bahal44
13-03-2014, 19:33
یعنی راهی جز تعویض ویندوز ندارم؟

hamidreza2010
13-03-2014, 21:22
بلوتوث این لپتاپ چه جوری کار میکنه؟

من نمیتونم به گوشیم وصل بشم . یعنی اصلا گوشیمو نمیشناسه . گوشیم هم لپتاپ رو نمیشناسه .

اصلا نمیدونم بلوتوث روشن هست یا نه و آیکونش توی تسکبار هست .

روی آیکن کلیک راست کنید و add bluetooth device رو بزنید تا ادد کنه گوشیتون رو

یعنی راهی جز تعویض ویندوز ندارم؟

برای یه برنامه میخواین ویندوز عوض کنید؟
گفتم که برنامه های دیگه رو تست کنید

3hat
14-03-2014, 08:06
سلام * لپتاپ lenovo z510 مشكلات يا معايب زير را داره يا نه؟ چون ميخام بخرم اما تحقيقي كه كردم اينارو پيدا كردم *** صداي نسبتا بلند هارد *** داشتن فقط 3 پورتusb *** نداشتن پورت esata *** صفحه نمايش با رزوليشن پايين و كيفيت نسبي پايين *** سرعت پورت شبكه پايين lan 100mbps *** صاف بودن قسمت تاچ پد *** بدنه پلاستيكي ضعيف *** باتري 4 سلولي ضعيف *** وايرلس ضعيف *** وبكمwebcam ضعيف 1.3MP *** باتري غير قابل باز كردن به صورت معمول *** مشكل قطع شدن ارتباط كپي كردن فايل از هاردهاي اكسترنال در پورت usb3 *** مشكل صدا وابسته به وضعيت قرارداشتن اسپيكرها در زير لپتاپ . حالا نظر شما چيه؟؟

pejman1111
14-03-2014, 13:18
با سلام به دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم کسی اگه تجربه ای تو این مورد داشته راهنمایی کنه
وقتی از روی هارد لپ تاپ کپی میکنم روی خود دستگاه (در حد چن گیگ)استفاده از هارد میره روی 100% وپایینم نمی آد تا آخر کپی (با نرم افزار sensor view) تو این حالت ویدیو های رو که اجرا میکنم قطع و وصل میشه (مثل خ سی دی پخش میکنه) و سرعت اجرای نرم افزارای دیگم پایین می اد تا وقتی گپی تموم نشه همینطوریه

pejman1111
14-03-2014, 13:19
با سلام به دوستان
وقتی از روی هارد لپ تاپ کپی میکنم روی خود دستگاه (در حد چن گیگ)استفاده از هارد میره روی 100% وپایینم نمی آد تا آخر کپی (با نرم افزار sensor view) تو این حالت ویدیو های رو که اجرا میکنم قطع و وصل میشه (مثل خش سی دی پخش میکنه) و سرعت اجرای نرم افزارای دیگم پایین می اد تا وقتی گپی تموم نشه همینطوریه

afshin b
14-03-2014, 13:41
با سلام به دوستان
وقتی از روی هارد لپ تاپ کپی میکنم روی خود دستگاه (در حد چن گیگ)استفاده از هارد میره روی 100% وپایینم نمی آد تا آخر کپی (با نرم افزار sensor view) تو این حالت ویدیو های رو که اجرا میکنم قطع و وصل میشه (مثل خش سی دی پخش میکنه) و سرعت اجرای نرم افزارای دیگم پایین می اد تا وقتی گپی تموم نشه همینطوریه

بله کاملا طبیعیه.

CGS
14-03-2014, 14:02
سلام * لپتاپ lenovo z510 مشكلات يا معايب زير را داره يا نه؟ چون ميخام بخرم اما تحقيقي كه كردم اينارو پيدا كردم *** صداي نسبتا بلند هارد *** داشتن فقط 3 پورتusb *** نداشتن پورت esata *** صفحه نمايش با رزوليشن پايين و كيفيت نسبي پايين *** سرعت پورت شبكه پايين lan 100mbps *** صاف بودن قسمت تاچ پد *** بدنه پلاستيكي ضعيف *** باتري 4 سلولي ضعيف *** وايرلس ضعيف *** وبكمwebcam ضعيف 1.3MP *** باتري غير قابل باز كردن به صورت معمول . حالا نظر شما چيه؟؟
سلام
من در مورد هارد مشکلی ندارم (تا الان صدایی نشنیدم)
فکر نکنم بیشتر از این کسی لازم داشته باشه و فقط چندتا لپ تاپه که 4 usb داره
در مورد پورت esata تجربه ای ندارم
صفحه نمایشش انقدرا که میگن بد نیست ولی زاویه دیدش محدوده و مزیتی که داره تو محیط باز به کار میاد صفحه مات بودنشه که من وقتی استفاده کردم تازه فهمیدن چهقدر بدرد میخوره
بعیده تو ایران کسی تفاوت 100 با 1000 احساس کنه
در مورد تاچ پد نمیدونم منظورتون چیه
موافقم ولی با این کانفیگ با بدنه المینیومی یک میلیون گرونتر میشه مگر اینکه کانفیگ ضعیفتری بخواین
باتری بد نیست 3.5 تا 4 ساعت شارژ نگه میداره
واقعا ضعیفه
هیچ مشکلی نداره
همه این چیزایی که گفتم تجربه شخصی خودمه
اصل مناسب بودن این لپ تاپ برای خرید فقط کانفیگ بالا با قیمت مناسبه

mh.pm77
14-03-2014, 19:34
سلام دوستان عزیز

من خیلی تحقیق و بررسی کردم رو این لپ تاپ. این تاپیک رو هم کامل خوندم و از نظرات دوستان استفاده کردم. به حتم این لپ تاپ تو این رنج قیمت از نظر کانفیگ و طراحی اگه بهترین نباشه که هست، جزو 3تای اوله. بحث هایی مثل باطری غیر قابل تعویض توسط کاربر یا صفحه نمایش مات هم مسائلی نیست که بخواد مشکل ساز باشه، کما اینکه قبلا این موارد تو سخت افزارهای دیگه بوده و مشکلی به وجود نیاورده.مگه اینکه حساسیت زیادی بخواد یه نفر نشون بده که طبعا بیاد هزینه بیشتری هم بکنه تا جواب گوی حساسیت بالاش رو مسائل مختلف و ریز باشه.

سوالی که الان بعد از این همه تحقیق واسم پیش اومده اینه که حجم مشکلات این لپ تاپ (چه نرم افزاری مثل درایورها و چه سخت افزاری مثل بحث تاچ پد و صدای هارد تو بعضی از محصولات) بیش از انتظار و حد مجاز برای یه محصول از یه بند معتبر نیست؟
حالا سخت افزار به قول یکی از دوستان باید به صورت درصد از فروش محاسبه بشه ولی اینکه مشکلاتی نرم افزاری عدیده واسه این لپ تاپ به این صورت گسترده و شایع شده، برای کسی که میخواد همچین سخت افزاری رو خریداری کنه مثل من، نگران کننده نیست؟ چطوری میشه تمام این نگرانی ها و مشکلات رو همون زمان خرید چک کرد و در صورت نیاز برطرف البته اگه مشکل از یوزر و کاربر نباشه و مشکل خود لپ تاپ باشه؟

5ajad
14-03-2014, 22:56
این مشکل تاچ پد که میگین چی هست؟:eh:

hamidreza2010
15-03-2014, 00:09
سلام دوستان عزیز

من خیلی تحقیق و بررسی کردم رو این لپ تاپ. این تاپیک رو هم کامل خوندم و از نظرات دوستان استفاده کردم. به حتم این لپ تاپ تو این رنج قیمت از نظر کانفیگ و طراحی اگه بهترین نباشه که هست، جزو 3تای اوله. بحث هایی مثل باطری غیر قابل تعویض توسط کاربر یا صفحه نمایش مات هم مسائلی نیست که بخواد مشکل ساز باشه، کما اینکه قبلا این موارد تو سخت افزارهای دیگه بوده و مشکلی به وجود نیاورده.مگه اینکه حساسیت زیادی بخواد یه نفر نشون بده که طبعا بیاد هزینه بیشتری هم بکنه تا جواب گوی حساسیت بالاش رو مسائل مختلف و ریز باشه.

سوالی که الان بعد از این همه تحقیق واسم پیش اومده اینه که حجم مشکلات این لپ تاپ (چه نرم افزاری مثل درایورها و چه سخت افزاری مثل بحث تاچ پد و صدای هارد تو بعضی از محصولات) بیش از انتظار و حد مجاز برای یه محصول از یه بند معتبر نیست؟
حالا سخت افزار به قول یکی از دوستان باید به صورت درصد از فروش محاسبه بشه ولی اینکه مشکلاتی نرم افزاری عدیده واسه این لپ تاپ به این صورت گسترده و شایع شده، برای کسی که میخواد همچین سخت افزاری رو خریداری کنه مثل من، نگران کننده نیست؟ چطوری میشه تمام این نگرانی ها و مشکلات رو همون زمان خرید چک کرد و در صورت نیاز برطرف البته اگه مشکل از یوزر و کاربر نباشه و مشکل خود لپ تاپ باشه؟

سلام
این دقیقا همون چیزی هست که من وقتی این تاپیک رو زدم همون اول بهش اشاره کردم
تعداد خرابی بالا این دستگاه ، که یکی از دوستان اومد یه توضیحاتی داد ولی در کل درسته ، و به نظرم این یه مشکل هست
همه رو که با هم نمیشه تست کرد ولی وقتی گرفتید میتونید خونه خوب تست کنید و اگه هفته اول مشکلی داشته باشه ، فروشنده عوض میکنه ( اینجا که اینطوریه تقریبا ) ولی بعدش اگه چیزی بشه باید بدی گارانتی

این مشکل تاچ پد که میگین چی هست؟:eh:

سلام
مشکلی نیست
من فقط یه مورد دیدم که میگفتن قاطی میکنه که نمیدونم آخرش مشکلش حل شد یا دادن گارانتی

scali
15-03-2014, 02:31
روی آیکن کلیک راست کنید و add bluetooth device رو بزنید تا ادد کنه گوشیتون رو

اینکارو انجام دادم که میگم بلوتوث گوشی رو نمیشناسه دوست عزیز .

hamidreza2010
15-03-2014, 03:04
اینکارو انجام دادم که میگم بلوتوث گوشی رو نمیشناسه دوست عزیز .

هیچ گوشی رو نمیشناسه؟
درایورش رو نصب کردید؟ از درست نصب بودنش مطمئن هستید ؟

3hat
15-03-2014, 03:15
دوستان وايرلس z510 تا چه حد ضعيفه ؟ تا چه فاصله اي جواب ميده؟ يعني فاصله مودم وايرلس تا لپتاپ z510 چند متر بايد باشه تا بدون هيچ مشنلي به اينترنت بدون افت سرعت و قطعي وصل بشه ؟ *** وبكم بعضي لپتاپهاي هم قيمت 2 مگا پيكسله ولي z510 1.3MP هست . تا چه اندازه عكس و فيلمهاي گرفته شده با وبكم ضعيف هست؟ *** مشكل پورت usb3 و كپي فايل از هارد اكسترنال واقعيت داره يا نه ؟ ممنون

onlinefarhad
15-03-2014, 04:24
دوستان وايرلس z510 تا چه حد ضعيفه ؟ تا چه فاصله اي جواب ميده؟ يعني فاصله مودم وايرلس تا لپتاپ z510 چند متر بايد باشه تا بدون هيچ مشنلي به اينترنت بدون افت سرعت و قطعي وصل بشه ؟ *** وبكم بعضي لپتاپهاي هم قيمت 2 مگا پيكسله ولي z510 1.3MP هست . تا چه اندازه عكس و فيلمهاي گرفته شده با وبكم ضعيف هست؟ *** مشكل پورت usb3 و كپي فايل از هارد اكسترنال واقعيت داره يا نه ؟ ممنون
وایرلسش ضعیف نیست ، بستگی به قدرت فرستندش داره
من که خودم تا 30 متری تونستم بگیرم ، حالا نمیدونم استانداردش چقدره
وبکمش ضعیفه ولی اگه شما میخوای از وبکم برای کارایی غیر از چت استفاده کنی میتونی یه دوربین فیلمبرداری کانون بخری :n02::n02:
ازپورت usb3 هنگام کپی از فلش به مشکلی برنخوردم ، هارد اکسترنال و نمیدونم ! ..

onlinefarhad
15-03-2014, 04:33
از عزیزانی که این لپ تاپ و با 8 گیگ ssd دارند ، یه خواهشی دارم که اگه مبشه یه فایله 1 گیگی به usb 2.0 فلش کپی کنند ، بعد بگن سرعت انتقال چه قدره؟!
واسه مقایسه میخوام ...
مال من که ssd نداره سرعت انتقال بین 4 تا 8 مگابایت در ثانیه است.
البته واسه اینکه براتون زحمت نشه بعد اینکه سرعتشو فهمیدید کپی کردنو کنسل کنید:n06::n06:

p00rya7
15-03-2014, 05:01
دوست من این لپتاپو خریده ، برای تست هم فیلم به میزان 150 گیگ و هم نرم افزار به میزان 15 گیگ رو از هارد اکسترنال یو اس بی 3 به لپتاپ کپی کردیم ، و در حالات مختلف لپتاپ و هارد رو به اسلیپ و لاک برده حتی وسط کپی ، اما ارتباط قطع نشد و به راحتی بعد از بیدار شدن از حالت اسلیپ و یا آنلاک کردن به روند کپی کردن فایلا ادامه داد ...:n02:

afshin b
15-03-2014, 22:22
از عزیزانی که این لپ تاپ و با 8 گیگ ssd دارند ، یه خواهشی دارم که اگه مبشه یه فایله 1 گیگی به usb 2.0 فلش کپی کنند ، بعد بگن سرعت انتقال چه قدره؟!
واسه مقایسه میخوام ...
مال من که ssd نداره سرعت انتقال بین 4 تا 8 مگابایت در ثانیه است.
البته واسه اینکه براتون زحمت نشه بعد اینکه سرعتشو فهمیدید کپی کردنو کنسل کنید:n06::n06:

از همه جهت این تست اشتباهه.
۱. هارد هیبریدی اصلا تو سرعت خوندن و نوشتن تاثیری نداره. فقط و فقط این هارد از اون هشت گیگ SSD برای کش کردن فایلهای پرکاربرد استفاده میکنه. یعنی مثلا اگر یه فایل یه مگی از ویندوز زیاد مورد استفاده قرار میگیره، اون فایل درون SSD میره تا با سرعت بیشتری بالا بیاد.
۲. این سرعت کم انتقال به فلش هم بخاطر محدود بودن سرعت خود فلشتون هست. یعنی اگر هارد SSD داشته باشین و فلشتون هم USB 3.0 باشه، بازم سرعت فلشتون همینه، چون فلشتون کنده.
امیدوارم متوجه شده باشید.

hojat.n
15-03-2014, 22:42
دوستان مگه این مدل مشکل نرم افزاری هم داره که بعضی دوستان میگن مشکل نرم افزاری داره؟:n13:

hamidreza2010
16-03-2014, 00:21
دوستان مگه این مدل مشکل نرم افزاری هم داره که بعضی دوستان میگن مشکل نرم افزاری داره؟:n13:

مثلا چه مشکلی؟
فعلا به نظرم تنها مشکل درایور energy managment هست که توی آپدیت جدید هم حل نشده

9star
16-03-2014, 02:00
با سلام
یه لپ تاپ lenovo z510 i5/6/1T/2G دارم که بعضی وقتا (تقریبا توی 50% موارد)وقتی می خوای restart کنی هنگ میکه و هر چی هم که صبر کنی فایده نداره تا اینکه مجبور میشی با دکمه power خاموش کنی به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه؟ از طرفی چندین لپ تاپ از همین مدل رو دیدم که همین مشکل رو دارن؟
البته بعد از تعویض ویندوز این مشکل تا حدی حل میشه ولی این احتمال وجود دراه که هر لحظه این مشکل به وجود بیاد( و پیش هم میاد).

hamidreza2010
16-03-2014, 02:37
با سلام
یه لپ تاپ lenovo z510 i5/6/1T/2G دارم که بعضی وقتا (تقریبا توی 50% موارد)وقتی می خوای restart کنی هنگ میکه و هر چی هم که صبر کنی فایده نداره تا اینکه مجبور میشی با دکمه power خاموش کنی به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه؟ از طرفی چندین لپ تاپ از همین مدل رو دیدم که همین مشکل رو دارن؟
البته بعد از تعویض ویندوز این مشکل تا حدی حل میشه ولی این احتمال وجود دراه که هر لحظه این مشکل به وجود بیاد( و پیش هم میاد).

سلام
چه ویندوزی نصب کردید؟
چه نرم افزارهایی جدیدا نصب کردید؟
سیسیتمون ویروسی نیست؟
مشکلی خاصی نباید باشه ، سیستم رو یبار با جدیدترین ویروس کشها مثل بیت یا کسپر اسکن کنید بعد یه ویندوز جدید نصب کنید ، ترجیحا 8.1
نرم افزارهایی که ممکنه توی عملکرد ویندوز اختلال ایجاد کنن رو هم نصب نکنید

onlinefarhad
16-03-2014, 03:14
از همه جهت این تست اشتباهه.
۱. هارد هیبریدی اصلا تو سرعت خوندن و نوشتن تاثیری نداره. فقط و فقط این هارد از اون هشت گیگ SSD برای کش کردن فایلهای پرکاربرد استفاده میکنه. یعنی مثلا اگر یه فایل یه مگی از ویندوز زیاد مورد استفاده قرار میگیره، اون فایل درون SSD میره تا با سرعت بیشتری بالا بیاد.
۲. این سرعت کم انتقال به فلش هم بخاطر محدود بودن سرعت خود فلشتون هست. یعنی اگر هارد SSD داشته باشین و فلشتون هم USB 3.0 باشه، بازم سرعت فلشتون همینه، چون فلشتون کنده.

متوجه شدم
ممنون
ولی یادمه تو همین تاپیک یه فردی داشت از سرعت بالای انتقال اطلاعاتش به خاطر وجود هارد هیبریدی میگفت !
بعید میدونم اون فایلش جزوء فایلای پر کاربردش بوده باشه !:n10:

amir_t6262
16-03-2014, 11:17
من با درایور Intel Management Engine Interface مشکل دارم و وقتی که نصبش کردم، ویندوز 8.1 بلافاصله بعد از بالا آمدن هنگ میکرد.
دوستان راه حلی دارند؟

afshin b
16-03-2014, 20:50
متوجه شدم
ممنون
ولی یادمه تو همین تاپیک یه فردی داشت از سرعت بالای انتقال اطلاعاتش به خاطر وجود هارد هیبریدی میگفت !
بعید میدونم اون فایلش جزوء فایلای پر کاربردش بوده باشه !:n10:

اون دوستمون حتما اشتباه تصور کرده بودن.

scali
17-03-2014, 00:29
هیچ گوشی رو نمیشناسه؟
درایورش رو نصب کردید؟ از درست نصب بودنش مطمئن هستید ؟

یک بار دیگه نصبش کردم درست شد .

ممنون

9star
17-03-2014, 00:50
سلام
چه ویندوزی نصب کردید؟
چه نرم افزارهایی جدیدا نصب کردید؟
سیسیتمون ویروسی نیست؟
مشکلی خاصی نباید باشه ، سیستم رو یبار با جدیدترین ویروس کشها مثل بیت یا کسپر اسکن کنید بعد یه ویندوز جدید نصب کنید ، ترجیحا 8.1
نرم افزارهایی که ممکنه توی عملکرد ویندوز اختلال ایجاد کنن رو هم نصب نکنید

ویندوز 8 رو نصب کردم و راه اندازاش هم که واسه خود 8 هست رو از رو سی دی نصب کردم این مشکل وجود داشت.
اومدم 7 نصب کردم راه اندازاش رو از سایت دانلود کردم بازم همین مشکل واسم پیش میاد
البته گفتم اوایل که ویندوز نصب می کنم این مشکل کمتر هست ولی به مرور زمان .....
البته بازی هم رو سیستم نصب میکنم
چند روز پیش هم یه فایل گذاشتم واسه کپی از فلش به لپ تاپ اول زد 5min بعد شد 4hr که کلافه شدم اومدم restart کنم که هنگ کرد و مجبور شدم با power خاموش کنم به نظر شما چی کار کنیم ؟

hamidreza2010
17-03-2014, 02:41
ویندوز 8 رو نصب کردم و راه اندازاش هم که واسه خود 8 هست رو از رو سی دی نصب کردم این مشکل وجود داشت.
اومدم 7 نصب کردم راه اندازاش رو از سایت دانلود کردم بازم همین مشکل واسم پیش میاد
البته گفتم اوایل که ویندوز نصب می کنم این مشکل کمتر هست ولی به مرور زمان .....
البته بازی هم رو سیستم نصب میکنم
چند روز پیش هم یه فایل گذاشتم واسه کپی از فلش به لپ تاپ اول زد 5min بعد شد 4hr که کلافه شدم اومدم restart کنم که هنگ کرد و مجبور شدم با power خاموش کنم به نظر شما چی کار کنیم ؟

شما یبار ویندوز 8.1 رو نصب کنید و درایورهاش رو هم دانلود و نصب کنید ( علت این که میگم 8.1 بخاطر اینه که این لپ تاپ برای 8 و 8.1 بهینه شده ولی چون 8 یکم ایراد داره و 8.1 بهتره واسه همین شما 8.1 نصب کنید )
بعد از اینکه درایورهاش رو نصب کردید ، فقط نرم افزارهای مهمی که نیازه رو نصب کنید و از نصب نرم افزارهای بلا استفاده خودداری کنید ، چون این مشکل 99 درصد نرم افزاریه
وجود ویروس و عدم سازگاری نرم افزارها باعث این مشکلات میشن

onlinefarhad
17-03-2014, 03:20
من با درایور Intel Management Engine Interface مشکل دارم و وقتی که نصبش کردم، ویندوز 8.1 بلافاصله بعد از بالا آمدن هنگ میکرد.
دوستان راه حلی دارند؟
من با این مشکل هنگ کردن زیاد دست و پنجه نرم کردم ، مخصوصا اون موقع که ویندوز 7 نصب داشتم و لی جالا که 8.1 نصبیدم ، خیلی کم !!!
>>>>>> سیستم و خاموش کن با دکمه one key recovery بالا بیار <<<<<

onlinefarhad
17-03-2014, 03:39
اقا یه سوال برام پیش اومده
این دکمه one key recovery رو میگن باید موقعی که سیستم خاموش باشه باید بزنی
من هم وقتی که نرم افزاری که تو سایت لنوو بود و نصب بود این دو دکمه رو فشاردادم و هم وقتی که نرم افزار one key recovery نصب نبود
و در هر دو حالت یه قسمت برا ریکاوری اومد و هیچ تغییری هم در فایل های من پیدا نشد
حالا 2 تا سوال
یکی اینکه 1-اصن این نرم افزار وجودش تاثیر داره؟چون بدون نصب نرم افزار هم کار میکنه!
2-اصن ماهیت دقیق این دکمه چیه ؟چرا سیستم و نو نمیکنه؟
اصن تاثیر داره؟؟!
خب جواب این 2 تا سواله مارو که کسی نداد
حالا ما 2 تا سوال دیگه مطرح کنیم
یکی اینکه این رم sd رو چطوری باید انداخت تو سوکتش ؟ آخه تا اخر فرو نکنی که اصلا رم رو بالا نمیاره ، اگه هم که بالا بیاره دیگه به راحتی نمیشه رم رو از جاش بیرون آورد!؟
دومی اینکه چرا فیش ورودی و خروجی صدا تا اخر داخل جاش نمیره و تا نصفه باید بره داخل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir_t6262
17-03-2014, 11:07
من که هدفون زدم، فیشش تا آخر داخل میره.

-------------

دوستان در سایت لنوو جایی هست که مثل سایت "دل" و "توشیبا" با دادن سریال لپ تاپ، کلیه مشخصاتش را دریافت کنیم.
من فقط قسمت گارانتی اش را دیدم که لپ تاپ تا چه تاریخی گارانتی است و مشخصاتی ندیدم.

hamidreza2010
17-03-2014, 14:42
خب جواب این 2 تا سواله مارو که کسی نداد
حالا ما 2 تا سوال دیگه مطرح کنیم
یکی اینکه این رم sd رو چطوری باید انداخت تو سوکتش ؟ آخه تا اخر فرو نکنی که اصلا رم رو بالا نمیاره ، اگه هم که بالا بیاره دیگه به راحتی نمیشه رم رو از جاش بیرون آورد!؟
دومی اینکه چرا فیش ورودی و خروجی صدا تا اخر داخل جاش نمیره و تا نصفه باید بره داخل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
برای رم که من همیشه با رم ریدر استفاده میکنم ولی این دفعه همینطوری میزنم ببینم چی میشه
برای فیش هم ، پایین جواب دوستمون رو میدم شما هم بخون

من که هدفون زدم، فیشش تا آخر داخل میره.

سلام
با این یکی شوخی نکنید که خطرناکه حسن :n02:
منم برای ضبط یه فیلم آموزشی همینکارو کردم ، یعنی فیش مربوط به هدفون رو تا آخر فشار دادم ، بعد وقتی در آوردم دیگه اسپیکر لپ تاپ صدا نمیداد
همه چیزش درست بود فقط دیگه صدایی از اسپیکر در نمی اومد ( چون با فشار دادن تا اخر ، پین های داخل سوکت چون حالت فنری دارن ، داخل گیر کردن )
قضیه این شد که بردم گارانتی لپ تاپ رو برام عوض کردن .حالا شما هم رعایت کنید بد نیست

javad-m68
17-03-2014, 15:46
سلام لنوو z510 تازه خریدم طرف روش ویندوز 8 نصب کرد بعد از چند روز خودم ویندوز 8.1 روش نصب کردم توی نصب درایور کارت گرافیکش به مشکل خوردم اساسی . فروشندم که داشت نصب میکرد یه لحظه به مشکل خورد تو نصب درایورش ولی نفهمیدم چجوری درستش کرد الان نمیتونم نصبش کنم و پیغام میده سخت افزار متناسب کارت گرافیکو پیدا نمیکنه درایور جدیدم واسه ویندوز 8.1 دانلود کردم همین مشکلو داره یکی راهنماییم کنه .

amir_t6262
17-03-2014, 20:08
مطمئن نیستم ولی شاید این روش جواب بدهد که هنگام نصب درایور حتما لپ تاپ به برق باشد و در تنظیمات مصرف انرژی هم high performance فعال باشه.

hamidreza2010
17-03-2014, 20:55
سلام لنوو z510 تازه خریدم طرف روش ویندوز 8 نصب کرد بعد از چند روز خودم ویندوز 8.1 روش نصب کردم توی نصب درایور کارت گرافیکش به مشکل خوردم اساسی . فروشندم که داشت نصب میکرد یه لحظه به مشکل خورد تو نصب درایورش ولی نفهمیدم چجوری درستش کرد الان نمیتونم نصبش کنم و پیغام میده سخت افزار متناسب کارت گرافیکو پیدا نمیکنه درایور جدیدم واسه ویندوز 8.1 دانلود کردم همین مشکلو داره یکی راهنماییم کنه .

سلام
اول حتما ، درایور اینتل رو آخرین ورزنش رو نصب کن ، بعد هم انویدیا رو ( اونم آخرین ورژن )

alittlequestion11
17-03-2014, 22:26
سلام

اگه یه موقع آب ریخت روش باید چه کار کنیم؟ (با توجه به اینکه نمیشه باتریش رو در اورد)

afshin b
17-03-2014, 22:29
سلام

اگه یه موقع آب ریخت روش باید چه کار کنیم؟ (با توجه به اینکه نمیشه باتریش رو در اورد)

با نگه داشتن دکمه پاور خاموشش کنین.

onlinefarhad
18-03-2014, 07:39
سلام
با این یکی شوخی نکنید که خطرناکه حسن :n02:
منم برای ضبط یه فیلم آموزشی همینکارو کردم ، یعنی فیش مربوط به هدفون رو تا آخر فشار دادم ، بعد وقتی در آوردم دیگه اسپیکر لپ تاپ صدا نمیداد
همه چیزش درست بود فقط دیگه صدایی از اسپیکر در نمی اومد ( چون با فشار دادن تا اخر ، پین های داخل سوکت چون حالت فنری دارن ، داخل گیر کردن )
قضیه این شد که بردم گارانتی لپ تاپ رو برام عوض کردن .حالا شما هم رعایت کنید بد نیست
مخصی!
کلا لپ تاپ و عوض کرد؟!مگه تو هفته اول بعد خرید بردیش؟
مگه بخاطر این مشکل لپ تاپ و عوض می کنند ؟!
حالا به نظرت من چی کار کنم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n17:
راستی بعد اینکه لپ تاپ و عوض کرد باز هم فیش ورودی - خروجی صدا تا ته نمی رفت داخل سوکتش؟

hamidreza2010
18-03-2014, 16:45
مخصی!
کلا لپ تاپ و عوض کرد؟!مگه تو هفته اول بعد خرید بردیش؟
مگه بخاطر این مشکل لپ تاپ و عوض می کنند ؟!
حالا به نظرت من چی کار کنم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n17:
راستی بعد اینکه لپ تاپ و عوض کرد باز هم فیش ورودی - خروجی صدا تا ته نمی رفت داخل سوکتش؟

قربونت
2 روز بود لپ تاپ رو گرفته بودم واسه همین عوض کرد ، اخه کلا اسپیکرش از کار افتاده بود
هم اونی که سوخت و هم این یکی ، سوکتش تا ته میره ولی باید فشار بدی ، واسه همین اون یکی رو فشار دادم ترکید ، این یکی رو دیگه اینکارو نمیکنم
شما هم هیچی ، اگه همیون مقداری که میره داخل ، صدا توی هدفون دارین دیگه دست بهش نزنید

onlinefarhad
19-03-2014, 03:29
اقا یه سوال از جمع دارم لپ تاپ من اوایل صدا نمیداد ولی الانا وقتی گوشمو میذارم رو کیبردش ، ،صدای خش خش از دو ناحیه(هارد و سی پی یو) که روی عکس(برد z510)مشخص کردم میده البته فسمت کناری سی پی یو هم بعضی اوقات صدای نویز میده فکر کنم سی پی یوش مشکل پیدا کرده !!!!
میخواستم شما هم چک کنید ببینید مال شما صدا نمیده؟!:n17:
اخه کلی اعصابم سر این موضوع خورده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه :n24:

5ajad
22-03-2014, 00:14
چطور میشه لپتاپ رو تنظیم کرد که تو یه زمان مشخص روشن شه؟

onlinefarhad
22-03-2014, 03:56
چطور میشه لپتاپ رو تنظیم کرد که تو یه زمان مشخص روشن شه؟
ابتدا وارد بایوس میشیم
بعد میریم تو قسمت power management setup
بعد resume by alarm رو Enable می کنیم ، بعدش هم بهش time میدیم تا روشن شه !
مثه شکل زیر

5ajad
22-03-2014, 13:28
ابتدا وارد بایوس میشیم
بعد میریم تو قسمت power management setup
بعد resume by alarm رو Enable می کنیم ، بعدش هم بهش time میدیم تا روشن شه !
مثه شکل زیر

ممنون ، در این حد بلد بودم
مشکل اینه که بایوس این لپتاپ همچین گزینه ای نداره توش:eh:

mr_rayan
22-03-2014, 14:30
اگر خاطرتون باشه من مشکل تاچپد داشتم
آخرش مجبور شدم دادم گارانتی،بعد از یه هفته بلاخره تحویلش دادن،نمیدونم چیکارش کردن چون میگفتن بازش نکردیم،آوردم خونه ویندوزش عوض کردم و درایورهاش هم دوباره نصب کردم که مطمئن بشم مشکل کامل از بین رفته،خب الحمدلله بعد از گذشت یه هفته دیگه قاطی نکرده،ولی تاچپدش هنوز به نظرم مشکل داره چون به صورت دو انگشت کلیک راست نمیکنه ولی صفحه با دو انگشت بالا پایین میشه،تنظیمات هم درسته،درایورش هم حتی آپدیت کردم.
خلاصه بگم معلوم نیست داستان این تاچپد چیه،امیدوارم دیگه قاطی نکنه.

afshin b
22-03-2014, 17:01
اگر خاطرتون باشه من مشکل تاچپد داشتم
آخرش مجبور شدم دادم گارانتی،بعد از یه هفته بلاخره تحویلش دادن،نمیدونم چیکارش کردن چون میگفتن بازش نکردیم،آوردم خونه ویندوزش عوض کردم و درایورهاش هم دوباره نصب کردم که مطمئن بشم مشکل کامل از بین رفته،خب الحمدلله بعد از گذشت یه هفته دیگه قاطی نکرده،ولی تاچپدش هنوز به نظرم مشکل داره چون به صورت دو انگشت کلیک راست نمیکنه ولی صفحه با دو انگشت بالا پایین میشه،تنظیمات هم درسته،درایورش هم حتی آپدیت کردم.
خلاصه بگم معلوم نیست داستان این تاچپد چیه،امیدوارم دیگه قاطی نکنه.
برای کلیک راست باید با دو انگشت کلیک کنین. یعنی two finger click باید بکنین نه two finger tap

sleeplessness
22-03-2014, 23:19
سلام به همه
منم احتمالا تا چند روز اینده جزو خریداران این لپ تاپ بشم
چیزی که برام مهمه با توجه به بودجه ای که دارم پردازنده قوی هستش
اگر راهنمایی پیشنهاد دارید که قبل از خرید باید بدونم بگید
با تشکر

alittlequestion11
23-03-2014, 10:31
سلام

حس می کنم که فن لپ تاپ من بیش از حد روشن و خاموش میشه
مثلا دارم تو اینتر نت می گردم و دمای کلی سی پی یو 43 هست و کارکردش 2 - 3 درصد... ولی هر یه دقیقه یه بار برای 30 ثانیه فنش روشن میشه
رفته رو اعصابم!

طبیعیه؟

5ajad
23-03-2014, 20:52
ممنون ، در این حد بلد بودم
مشکل اینه که بایوس این لپتاپ همچین گزینه ای نداره توش:eh:

کسی بلد نیست؟
یه چیز دیگه:
صفحه نمایش توی بازی ها خیلی تاخیر داره...چطور میشه یکم تاخیرش رو کم کرد؟ یا refresh rate رو از 60Hz بیشتر کرد؟

onlinefarhad
24-03-2014, 13:31
کسی بلد نیست؟
اوه .... بله نگاه کردم متاسفانه بایوس z510 گزینه powermanagement نداره !خب شما میتونید از نرم افزار Auto.PowerOn.ShutDown استفاده کنید (البته از طریق خط فرمان cmd نیز این امکان برقراره)، اینم لینک دانلود ش

اینم پسورد :

فقط هنگام استفاده باید 2 نکته رو رعایت کنید ، یکی اینکه باید سیستم و بعد از ایجاد کردن یک تسک در نرم افزار ،hibernate کنید نه shut down ، دو اینکه باید منبع تغذیه لپ تاپ روشن باشه یعنی به شارژ وصل باشه اگه از ویندوز 8 استفاده می کنید و گزینه Hibernate فعال نیست اول به poweroption در داخل controlpanel برید و سپس در سمت چپ روی Require a passwoed on Wakeup کلیک کنید سپس روی نوشته آبی رنگ change settings that are currently unavailable کلیک کنید و بعد برای Hibernate تیک بذارید و اپلای کنید ....

onlinefarhad
24-03-2014, 13:48
سلام

حس می کنم که فن لپ تاپ من بیش از حد روشن و خاموش میشه
مثلا دارم تو اینتر نت می گردم و دمای کلی سی پی یو 43 هست و کارکردش 2 - 3 درصد... ولی هر یه دقیقه یه بار برای 30 ثانیه فنش روشن میشه
رفته رو اعصابم!

طبیعیه؟
من که باهاش وبگردی و کارای عادی می کنم فنش اونقدر روشن نمیشه (البته روشن که همیشه هست ولی اینکه دورش زیاد بشه بطوریکه صداشو من بشنوم نه)
ولی شاید شما کارای سنگین باهاش می کنی ؟!
میتونی از dustremoval ، energi managerment استفاده کنی که به مدت 2 دقیقه کار می کنه و سیستم و به حالت نرمال می رسونه
اگه هم که نه ، شاید مشکل از ویندوز باشه ، !!!

alittlequestion11
24-03-2014, 14:23
ممنون جناب onlinefarhad

----------------
وقتی باتری 100% شارژ شده، و می خوایم هنوز استفاده کنیم، بهتره که از برق درش بیاریم یا بزاریم تو برق هم باشه و استفاده کنیم؟

Masoodegh
24-03-2014, 14:54
نمیدونم چرا واسه من شارژش رو 60 نمیمونه!! مگه به غیر از گذاشتن energy management رو حالت بالانس کار دیگه ایم لازمه؟(واسه وصل موندن به برق منظورمه!)

5ajad
24-03-2014, 20:01
نمیدونم چرا واسه من شارژش رو 60 نمیمونه!! مگه به غیر از گذاشتن energy management رو حالت بالانس کار دیگه ایم لازمه؟(واسه وصل موندن به برق منظورمه!)
اره از قسمت setting ، گزینه ی conversation mode رو روشن کن

onlinefarhad
25-03-2014, 02:04
ممنون جناب onlinefarhad

----------------
وقتی باتری 100% شارژ شده، و می خوایم هنوز استفاده کنیم، بهتره که از برق درش بیاریم یا بزاریم تو برق هم باشه و استفاده کنیم؟
خواهش !
نه بهتره از برق بکشید، درکل نباید باطری مدام در یک حالت ثابت باقی بمونه(100% یا 60%)
سعی کنید برای کارهای معمولی از برق خارج کنید وتا زمانی که باطری به 15-20% رسید بزنید به شارژ
هرچند وقت یکبار (مثلا هر 2 ماه) از باطریش کامل استفاده کنید تا خالی خالی بشه بعد بزنید 2 ساعت شارژ بشه با این کار باطریتون کالیبره میشه
و دیگر اینکه یه امکانی هست داخل نرم افزار energy managerment به نام Gauge Reset (که فکر کنم یه جورایی ظرفیت باطری رو دوباره برمیگردونه اخه به مرور زمان باطری ها دیگه به طور کامل شارژ نمیشن یعنی 100%)که از اون هم بهتره هر 2 ماه استفاده کنید.
شکلش هم واستون گذاشتم !

Masoodegh
25-03-2014, 08:42
واسه آپدیت درایورا چه برنامه ای پیشنهاد میدین که نیاز به چیزشکنم نداشته باشه؟
driver booster نصب کردم ولی موقع نصب آپدیتا صفحه آبی(همون صفحه مرگ) میاد!!

korg-pa80
25-03-2014, 20:43
سلام عزیزان
یه مشکلی اینجا مطرح میکنم امیدوارم جوابش پیدا بشه

من حدود 1 ماهه Z510 خریدم . ویندوز و دراورها هیچ مشکلی ندارن و همش نصبه

الان وقتی موزیک پخش میکنم ار هدفن صدا دارم اما از اسپیکرها صدا نمیاد

این مشکلم بعد یک رستارت پیش اومد که بعد چند بار صفحش سیاه شد و دیگه صدای خروجی خود اسپیکرها رو نداشتم

ویندوزم عوض کردم قبلا 7 بود الان کردم 8.1 ولی باز نتیجه نگرفتم

لطفا راهنمایی بفرمایید

afshin b
26-03-2014, 12:46
سلام عزیزان

این مشکلم بعد یک رستارت پیش اومد که بعد چند بار صفحش سیاه شد و دیگه صدای خروجی خود اسپیکرها رو نداشتم

لطفا راهنمایی بفرمایید

بنظرم باید با گارانتی تماس بگیرین. مشکل احتمالا سخت افزاری هست.

Masoodegh
26-03-2014, 20:43
من لپ تاپو زیاد جابه‌جا میکنم البته نهایتش 2متر بشه! موقعی که روشنه اگه خیلی آروم جابه‌جاش کنم مشکلی داره؟ آخه اگه بخام هر بار خاموشش کنم تقریبا نصف روز مشغول روشن خاموش کردنشم!!

oOomid.M
26-03-2014, 22:27
من لپ تاپو زیاد جابه‌جا میکنم البته نهایتش 2متر بشه! موقعی که روشنه اگه خیلی آروم جابه‌جاش کنم مشکلی داره؟ آخه اگه بخام هر بار خاموشش کنم تقریبا نصف روز مشغول روشن خاموش کردنشم!!

نه داداش اینطوری هم نیست که خراب بشه
میتونی اسلیپ کنی تا خیالت راحت شه نه اینکه خاموشش کنی اخه !!

alichalki
26-03-2014, 23:59
سلام دوستان خسته نباشید
دوستان مدل فول اچ دی z510 کسی داره ؟ گیر میاد ؟:n16:

Abdolreza2012
27-03-2014, 00:26
سلام عزیزان

لطفا راهنمایی بفرمایید

حتما ببر گارانتی
برای یکی دیگه همین مشکل پیش اومد البته به یه دلیل دیگه
چون تازه گرفت بود کلا لپ تاپو عوض کرد ولی برای شما چون 1 ماه میگذره ، امکان داره بگن تعمیر میکنیم ( البته اگه سخت افزاری باشه که احتمال اینکه سخت افزاری باشه زیاده )
اگه هنوز یه ماه نشده که گرفتین شاید براتون عوض کردن ، بستگی به گارانتیتون داره
گارانتی چی هست ؟؟؟؟؟
اگه دوست دارین تعویض کنید اصرار کنید که من تازه گرفتم و باید عوض شه

سلام دوستان خسته نباشید

دوستان مدل فول اچ دی z510 کسی داره ؟ گیر میاد ؟:n16:

تا حالا که ندیدم جایی و نشنیدم که کسی full hd کسی گیر آورده باشه
هنوزم فکر نکنم وارد شده باشه

sajadbarzegar092
28-03-2014, 10:30
سلام بچه ها
برای استفاده از وبکم تو یاهو مسنجر باید چکار کنم؟؟؟
چطوری وبکم خاموش و روشن میشه؟؟؟؟ از کجا باید برم؟؟؟

oOomid.M
28-03-2014, 10:42
سلام بچه ها
برای استفاده از وبکم تو یاهو مسنجر باید چکار کنم؟؟؟
چطوری وبکم خاموش و روشن میشه؟؟؟؟ از کجا باید برم؟؟؟

سلام
اگر درایور وبکم نصبه شما لازم نیس کاری کنی خودش خاموش و روشن میکنه دیگه

sajadbarzegar092
28-03-2014, 11:03
سلام
اگر درایور وبکم نصبه شما لازم نیس کاری کنی خودش خاموش و روشن میکنه دیگه

خاموش و روشنش دستیه؟؟

oOomid.M
28-03-2014, 13:13
خاموش و روشنش دستیه؟؟

برادر دستی چیه دیگه مگه دوربین دیجیتاله آخه!!
از تو منوی Messenger باید My Webcam رو بزنی بعدش OK رو بزنی خودش میاره بالا وبکم رو

amir_t6262
28-03-2014, 14:23
این درایور وبکم کدام است؟ در CD اش چند تا درایور متفاوت گذاشته.

amiri1982
28-03-2014, 14:59
دوستان بهترین زمان .اسه اتصال باطری به شارژر رو چند درصده؟(منظورم اینه که بزاریم تا آخرش استفاده بشه یا رو یه درصدی که رسید به برق وصل کنیم). اصلا صحیحه که میگن لازمه گاهی بزاریم باطری به حدی تموم بشه که خاموش بشه و بعد شارژش کنیم؟
و اینکه لازمه حتما شارژ به 100 درصد برسه؟ آخه 1 درصد آخر خیلی طول میکشه که پر بشه و در عرض چند ثانیه هم مصرف میشه.
اینارو پرسیدم چونکه باطری لب تاپ برادرم که ایسوس هستش خراب شده و گفتن خوب پر و خالی نشده.
ممنون از محببتتون و نوروزتون هم با اندکی اخیر مبارک دوستان

sajadbarzegar092
28-03-2014, 16:29
داداش ببینم مثلا از تو همون صفحه ی مترو که میگین از اونجا camera رو میزنم تصویر نشون داده میشه. میخوام مثل آنتی ویروس یا بلوتوث بیاد نوار ابزار پایین صفحه.
مثلا وقتی کسیی وب میده به من ، شاید من نخوام وب بدم بهش برا همین بخوام خاموش باشه وبکم . اوکی؟ منظورمو گرفتی؟؟؟؟؟ مرسی

oOomid.M
28-03-2014, 16:54
داداش ببینم مثلا از تو همون صفحه ی مترو که میگین از اونجا camera رو میزنم تصویر نشون داده میشه. میخوام مثل آنتی ویروس یا بلوتوث بیاد نوار ابزار پایین صفحه.
مثلا وقتی کسیی وب میده به من ، شاید من نخوام وب بدم بهش برا همین بخوام خاموش باشه وبکم . اوکی؟ منظورمو گرفتی؟؟؟؟؟ مرسی

داش تا خودت اجازه ندی کسی نمیتونه وبکمت رو ببینه مگر اینکه ه ک بشی و بدون اجازه بتونن به وب کم شما دسترسی داشته باشن
هدفت از اینکه پایین صفحه بیاد چیه ؟ به چه دردی میخوره آخه ؟:n13:
اگر واقعا میخوای وب کم رو از کار بندازی بهترین کار این هست که درایورش رو از دیوایس منجر Disable کنی:n02:

hamed_n
29-03-2014, 09:28

اگه هارد دیگه ایی دارید تست کنید نتیجش رو اعلام کنید
الان یه لحظه فکرم رفت سر قضیه مشهور باگ cpu های هاسول سر usb3 ولی فک نکنم همین باشه
شما یه هرد دیگه تست کن ، نتیجش رو اعلام کن
امکان داره ، مشکل از خود هارد یا کابلش باشه

سلام بر دوستان
من می خواهم این لپ تاپ را بخرم می خواستم ببینم این مشکل قطع و وصل در هنگام انتقال اطلاعات به این لپ تاپ جدیه یا نه؟
چون با توجه به کارم انتقال اطلاعات برام خیلی مهمه
با تشکر

amir_t6262
29-03-2014, 12:24
من که چنین مشکلی ندیدم.
اتفاقا دو تا هارد 1 ترابایت usb3 را به هر دو پورت usb3 اش وصل کردم و چندین فایل حجیم فیلم را از یک هارد به هارد دیگر منتقل کردم که سرعت انتقال اطلاعاتش به 100 مگ برثانیه هم میرسید.

-------

دوستان، شما برای ویندوز 8.1 کدام درایور وبکم را نصب کردید؟

mobini90
29-03-2014, 22:42
سلام دوستان
من میخواستم یه لپتاب تو همین رنج قیمت z510 core i5 بخرم ،فقط قبلش چند تا سوال داشتم که تو انتخابم مطمئن بشم :
اولش بگم که با توضیحاتی که دوستان دادند در مورد صفحه نمایشش و باتریش قانع شدم و مشکلی باهاشون ندارم،اما من میخواستم بپرسم که آیا لپ تاپ بادوامی هستش و میتونه برای 3 یا 4 سال کار مهندسی سبک و بعضا بازی رو جواب بده؟
یه سری از دوستان از کیبورد شکایت کردند و گفتند ضعیفه میخواستم بدونم کسانی که تجربه کار با کیبورد رو داشتند چه نظری دارند؟
آیا فول اچدیش تو ایران اومده و اگه هستش با چه گارانتی و کجا داره؟ کلا لپتاب رو با چه گارانتی و از کجای تهران بخرم بهتره؟
در مورد هارد میخواستم بدونم که هیبریدی با معمولی تفاوتش زیاده؟؟ و چه گارانتی ،مدل هیبریدی رو داره؟
کسی خبر داره که مدل 14 اینچیش یعنی z410 تو ایران اومده یا قراره کی بیاد؟ اگه کسی از دوستان پیشنهاد های دیگری تو همین رنج قیمت(ترجیحا 14 اینچ یا 15 سبک) (یعنی تا 2200 ) داره بگه ممنون میشم(البته خودم چند مدل ایسوس مثل x550 و یا x450 رو دیدم ولی متاسفانه سی پی یوش سریU هستش و سرعتش پایینه و یا ایسر V3 571 گرافیکش پایینه.و یا مدلای دیگه خیلی گرون میشه.
ببخشید اگه سوالام زیاد شد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n02:
باتشکر

Abdolreza2012
31-03-2014, 16:05
سلام

آیا لپ تاپ بادوامی هستش و میتونه برای 3 یا 4 سال کار مهندسی سبک و بعضا بازی رو جواب بده؟
با توجه به کیفیتی که داره میشه انتظار داشت که چندین سال کار کنه ، البته در صورت استفاده صحیح

یه سری از دوستان از کیبورد شکایت کردند و گفتند ضعیفه میخواستم بدونم کسانی که تجربه کار با کیبورد رو داشتند چه نظری دارند؟
به نظر من کیبردش خوب هست و ضعیف نیست ، برای من که خوب بوده برای تایپ
من برای بازی از کیبرد جدا گانه استفاده میکنم

آیا فول اچدیش تو ایران اومده و اگه هستش با چه گارانتی و کجا داره؟ کلا لپتاب رو با چه گارانتی و از کجای تهران بخرم بهتره؟
فول اچ دیش هنوز به نظر وارد نشده
ولی این لپتاپ رو با گارانتی سازگار یا هماهنگ تهیه کنید بهتره

در مورد هارد میخواستم بدونم که هیبریدی با معمولی تفاوتش زیاده؟؟ و چه گارانتی ،مدل هیبریدی رو داره؟
سرعت لپتاپ بالا میره با هارد هیبریدی ، پیشنهاد میشه با هارد هیبریدی تهیه کنید
نمیدونم با چه گارانتی هارد هیبریدی داره ولی با اون دوتا گارانتی که گفتم تهیه کنید که هارد هیبریدی هم داشته باشه خیلی خوبه

کسی خبر داره که مدل 14 اینچیش یعنی z410 تو ایران اومده یا قراره کی بیاد؟ اگه کسی از دوستان پیشنهاد های دیگری تو همین رنج قیمت(ترجیحا 14 اینچ یا 15 سبک) (یعنی تا 2200 ) داره بگه ممنون میشم(البته خودم چند مدل ایسوس مثل x550 و یا x450 رو دیدم ولی متاسفانه سی پی یوش سریU هستش و سرعتش پایینه و یا ایسر V3 571 گرافیکش پایینه.و یا مدلای دیگه خیلی گرون میشه.

بهترین گزینه از لحاظ سخت افزاری تو این قیمت همین لپ تاپ هست ولی مشکلاتی داره که خودتون باهاش گفتید مشکلی ندارید
hp 450 هم خوبه

ببخشید اگه سوالام زیاد شد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n02:
باتشکر

خواهش میکنم

Masoodegh
31-03-2014, 16:26
به نظر من کیبردش خوب هست و ضعیف نیست ، برای من که خوب بوده برای تایپ
من برای بازی از کیبرد جدا گانه استفاده میکنم

من که واسه بازیم از کیبرد خودش استفاده میکنم مشکلیم نداشته! فقطچون بیصداست و نرمه موقع تایپ کردن باهاش حس خوبی ندارم!! کیبرد باید حتمن تلق تولوق کنه!!:n02:

amir_t6262
31-03-2014, 21:51
من به سختی مدل با هارد هیبریدش را پیدا کردم با گارانتی سریر. قبل از عید که مدلهای هیبریدی با گارانتی سازگار و حتی هماهنگ در بازار موجود نبود.
چون من خیلی دنبالش گشتم، اینطور فهمیدم که سازگار اصلا مدل هیبریدی اش را نیاورده. در مورد هماهنگ هم نقل قولهای متفاوتی از فروشندگان شنیدم، ولی هیچکس در آن زمان هیبریدی اش را با این گارانتی نداشت.

در تهران، در بازار ایران بنظرم مغازه های بیشتری هستند که میتوانی این لپ تاپ را گیر بیاری. البته همانطور که گفتم قبل از عید که مدل با هارد هیبریدی اش به شدت نایاب بود.
بعد از عید هم بعید میدانم جنس جدیدی در بازار باشد تا اوایل اردیبهشت که بار جدید برسه.

وزن این لپ تاپ نسبت به بسیاری مدلهای مشابه کمتر است و همچنین نازکتر است.
نمیدانم مدل 14 اینچش در ایران عرضه شود یا نه.

amiri1982
01-04-2014, 11:19
روی آیکن 3D Vision Photo Viewer کلیک میکنم خطا میده که:
primary display's adapter dos not support NVIDIA 3d vision
گرافیک رو هم به آخرین ورژن جی فورس آپ دیت کردم بازم برطرف نشد. علت چی میتونه باشه؟
ممنون

amiri1982
01-04-2014, 11:20
عبدالرضای عزیز ممنونت میشم اگه در مورد نحوه شارژ دستگاه که در صفحه قبل پرسیدم جوابمو بدی دوست خوبم.

mobini90
01-04-2014, 12:01
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون.خیلی لطف کردید :n01:

mobini90
01-04-2014, 12:06
سلام دوستان من دیروز (دوشنبه 11 فروردین) رفتم پایتخت، اینو بگم که مدل 14 اینچیش یعنی z410 اومده بود.مثل اینکه تو ماه اسفند اومده ولی من خودم تو سایتای اینترنتی مثل دیجیکالا ندیده بودم.ولی تعدادش تو بازار خیلی کم بود و یه مغازه دیدم که خیلی گرون میداد ،ط اول یه مغازه داشت 2190 مدل i5 و رم 6 گیگ من خودم از ط دوم خریدم 2100 با گارانتی هماهنگ و بیمه.یه استفاده کوتاه داشتم ازش به نظرم که خیلی خوب بود در مورد صفحه نمایشش بگم که من اصلا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده بود. :n01:

Abdolreza2012
01-04-2014, 12:31
دوستان بهترین زمان .اسه اتصال باطری به شارژر رو چند درصده؟(منظورم اینه که بزاریم تا آخرش استفاده بشه یا رو یه درصدی که رسید به برق وصل کنیم). اصلا صحیحه که میگن لازمه گاهی بزاریم باطری به حدی تموم بشه که خاموش بشه و بعد شارژش کنیم؟
و اینکه لازمه حتما شارژ به 100 درصد برسه؟ آخه 1 درصد آخر خیلی طول میکشه که پر بشه و در عرض چند ثانیه هم مصرف میشه.
اینارو پرسیدم چونکه باطری لب تاپ برادرم که ایسوس هستش خراب شده و گفتن خوب پر و خالی نشده.
ممنون از محببتتون و نوروزتون هم با اندکی اخیر مبارک دوستان
ممنون ، سال نوی شمام مبارک
اگر قصد استفاده از باتری رو ندارید هر 2-3 هفته یکبار یا دوبار در ماه باتری رو یکبار شارژ کامل کنید و تا مرز 10-15 درصد استفاده کنید و بعد به شارژر وصل کنید
بذارید full بشه تا کامل شارژ شده باشه

برای بازی هم میتونید از برنامه ی مدیریت انرژی استفاده کنید و تنظیم کنید رو 60% شارژ بشه و بعدش از برق استفاده کنه

سلام دوستان من دیروز (دوشنبه 11 فروردین) رفتم پایتخت، اینو بگم که مدل 14 اینچیش یعنی z410 اومده بود.مثل اینکه تو ماه اسفند اومده ولی من خودم تو سایتای اینترنتی مثل دیجیکالا ندیده بودم.ولی تعدادش تو بازار خیلی کم بود و یه مغازه دیدم که خیلی گرون میداد ،ط اول یه مغازه داشت 2190 مدل i5 و رم 6 گیگ من خودم از ط دوم خریدم 2100 با گارانتی هماهنگ و بیمه.یه استفاده کوتاه داشتم ازش به نظرم که خیلی خوب بود در مورد صفحه نمایشش بگم که من اصلا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مبارکتون باشه ، فقط z510 خریدید یا z410 ؟

mobini90
01-04-2014, 12:34
ممنون.من z410 خریدم. z510 قیمتش حدود 2050 بود

amir_t6262
01-04-2014, 14:01
روی آیکن 3D Vision Photo Viewer کلیک میکنم خطا میده که:
گرافیک رو هم به آخرین ورژن جی فورس آپ دیت کردم بازم برطرف نشد. علت چی میتونه باشه؟
ممنون
من هم امتحان کردم، همین پیغام خطا را میداد.
با اینکه حتی در کنترل پانلش هم تنظیمات این برنامه را گذاشتم که با کارت گرافیک nvidia کار کنه، ولی باز موقع اجرا پیغام خطای بالا را میدهد.
باید هنگام اجرای برنامه کارت گرافیک دوم فعال شود ولی این اتفاق نمیفته و برنامه با همان کارت گرافیک intel اجرا میشه که خب، از این برنامه پشتیبانی نمیکند.
در حالت high performance و وقتی لپ تاپ به برق بود هم امتحان کردم، ولی نشد.

Sh-Meteor
01-04-2014, 14:30
سلام
خدمت همه ی دوستان.
من بین Acer Aspire V5 573g-74508G1Taii و Lenovo Ideapad Z510-d گیر کردم!!!
کدوم رو بخرم؟؟؟
سی پی یو Z510 بهتره ولی میگن صفحه نمایشش چون ماته، از نظر کیفیتی افتضاحه...
.
.
.
راستی بین مدل های Z510 فکر کنم D بهتره دیگه درسته؟؟؟
.
و در خواست بعدی: اگه لطف کنین قیمت هر جفتشو بزارین که دمتون گرم.

مهندس معماری
01-04-2014, 14:54
سلام
خدمت همه ی دوستان.
من بین Acer Aspire V5 573g-74508G1Taii و Lenovo Ideapad Z510-d گیر کردم!!!
کدوم رو بخرم؟؟؟
سی پی یو Z510 بهتره ولی میگن صفحه نمایشش چون ماته، از نظر کیفیتی افتضاحه...
.
.
.
راستی بین مدل های Z510 فکر کنم D بهتره دیگه درسته؟؟؟
.
و در خواست بعدی: اگه لطف کنین قیمت هر جفتشو بزارین که دمتون گرم.

سلام منم عین شما موندم کدومو انتخاب کنم من از بین پنج تا لب تاب سه تا مونده یعنی v5 و k55 رو حذف کردم v3 z510 k56cb-d مونده
لب تاب v5 بخاطر فاقد درایور نوری حذف کردم
اگر z510 از نزدیک ببینم صفحه نمایش مشکلی نداشته باشه حتما میخرم من بیشتر برای گرافیکی تری دی مکس اتوکد و مهندسی فتوشاپ میخوام اینم لینک تاپیک خودم که درخواست کردم بهم راهنمایی کنند منتظرم

tufan68
01-04-2014, 16:37
سلام دوستان.
من با توجهبه تحقیقاتی که کردم و این 67 صفحه ای که خوندم.لپ تاپو گرفتم.در حال حاضر یه جاهایی گیر افتادم:
پارتیشن بندی که کردم(مسلما تا سه تا اجازه پارتیشن بندی میده) و ویندوز رو ریختم.تو حالت primiery بودن.تو ویندوز هم با بقیه اون به پارتیشن دیگه درست کردم.دوباره ویندوز ریختم ولی پارتیشن ها به حالت dynamic رفته بودنو نه پاک میشن و نه اضافه.میخوام primiery , logical باشن.حتما برنامه می خوان؟
ویندوزم 8.1 بود که تمام آپدیتا رو از سایت گرفتم.ولی موقع باز شدنش بلوتوث و وایرلس ارور می ده و اجرا نمی کنه.
سوال سوم برنامه energy management هم ریختم.ولی آپشنی اضافه نمی کنه و تنظیماتش هم بلد نیستم.
منتظر پاسختونم.ممنون

pouria7777
01-04-2014, 17:14
سلام

من قصد خرید این لپ تاپ بعد از تعطیلات رو دارم

فقط واقعا موندم کدوم کانفیگش رو بگیرم .راستش یکم گیج شدم

الان میخوام بدونم فرق i5 با i7 و رم 8 با رم 6 برای من که میخوام چند سال از بازیهای جدید استفاده کنم خیلی زیاده؟

یعنی برای بازی رم 6 با 8 و یا i5 یا i7 بودن خیلی مهمه؟

نظر خودم روی i5 ورم 8 هست .

amiri1982
01-04-2014, 18:57
ممنون ، سال نوی شمام مبارک
اگر قصد استفاده از باتری رو ندارید هر 2-3 هفته یکبار یا دوبار در ماه باتری رو یکبار شارژ کامل کنید و تا مرز 10-15 درصد استفاده کنید و بعد به شارژر وصل کنید
بذارید full بشه تا کامل شارژ شده باشه

برای بازی هم میتونید از برنامه ی مدیریت انرژی استفاده کنید و تنظیم کنید رو 60% شارژ بشه و بعدش از برق استفاده کنه

مبارکتون باشه ، فقط z510 خریدید یا z410 ؟

ممنونم ازمحبتت دوست خوبم. راجع به مشکل گرافیک که هنگام کلیک رو آیکون
3D Vision Photo Viewer میده چیکار باید کرد؟

گرافیک رو هم به آخرین ورژن جی فورس آپ دیت کردم بازم برطرف نشد. علت چیه؟
بازهم از توجه و محبتت ممنونم

amir_t6262
01-04-2014, 21:17
ممنون.من z410 خریدم. z510 قیمتش حدود 2050 بود
مبارک باشه دوست عزیز.
هارد z410 همان 1 ترابایت است؟
با توجه به قیمت تقریبا مشابه، سایر مشخصات مدلی که شما گرفتی چی هست؟

amir_t6262
01-04-2014, 21:40
3D Vision Photo Viewer
میده چیکار باید کرد؟

با جستجویی که داشتم، بنظر میاد که کارت گرافیک 740m از این فن آوری پشتیبانی نمیکنه یا اینکه اطلاعات سایت انویدیا قدیمی است.

Abdolreza2012
01-04-2014, 21:40
3D Vision Photo Viewer
میده چیکار باید کرد؟

خواهش میکنم
سوالتونو نفهمیدم ف کلیک روی چه آیکنی ؟؟؟
اگه میتونی عکس بذار

tufan68
01-04-2014, 23:24
سلام دوستان.
من با توجهبه تحقیقاتی که کردم و این 67 صفحه ای که خوندم.لپ تاپو گرفتم.در حال حاضر یه جاهایی گیر افتادم:
پارتیشن بندی که کردم(مسلما تا سه تا اجازه پارتیشن بندی میده) و ویندوز رو ریختم.تو حالت primiery بودن.تو ویندوز هم با بقیه اون به پارتیشن دیگه درست کردم.دوباره ویندوز ریختم ولی پارتیشن ها به حالت dynamic رفته بودنو نه پاک میشن و نه اضافه.میخوام primiery , logical باشن.حتما برنامه می خوان؟
ویندوزم 8.1 بود که تمام آپدیتا رو از سایت گرفتم.ولی موقع باز شدنش بلوتوث و وایرلس ارور می ده و اجرا نمی کنه.
سوال سوم برنامه energy management هم ریختم.ولی آپشنی اضافه نمی کنه و تنظیماتش هم بلد نیستم.
منتظر پاسختونم.ممنون
دوستان راهنمایی؟

Masoodegh
02-04-2014, 08:18
سلام منم عین شما موندم کدومو انتخاب کنم من از بین پنج تا لب تاب سه تا مونده یعنی v5 و k55 رو حذف کردم v3 z510 k56cb-d مونده
لب تاب v5 بخاطر فاقد درایور نوری حذف کردم
اگر z510 از نزدیک ببینم صفحه نمایش مشکلی نداشته باشه حتما میخرم من بیشتر برای گرافیکی تری دی مکس اتوکد و مهندسی فتوشاپ میخوام اینم لینک تاپیک خودم که درخواست کردم بهم راهنمایی کنند منتظرم

صفحش با k55 مو نمیزنه!!

Masoodegh
02-04-2014, 08:22
سلام

من قصد خرید این لپ تاپ بعد از تعطیلات رو دارم

فقط واقعا موندم کدوم کانفیگش رو بگیرم .راستش یکم گیج شدم

الان میخوام بدونم فرق i5 با i7 و رم 8 با رم 6 برای من که میخوام چند سال از بازیهای جدید استفاده کنم خیلی زیاده؟

یعنی برای بازی رم 6 با 8 و یا i5 یا i7 بودن خیلی مهمه؟

نظر خودم روی i5 ورم 8 هست .

واسه بازی i5 بسه ولی درباره رم شاید به 8 نیاز پیدا کنی چون جدیدا بازیا رمم زیاد میخان!

Masoodegh
02-04-2014, 08:34

ایول مشکل منم حل کردی!! آخه درایو Cـم همینجوری شده و نمیدونستم چه مرگشه!!(البته راه حلی بلد نیستن!!:n02: شاید تو نت برنامهای واسش باشه!)
دومیم که نمیدونم!
تو قسمت برنامه های استارت آپ نمیاد؟ اگه هست که روش کلیک کن و بعد بالا سمت راستش قسمت تنظیماته و بعد مسیر زیر و con... modeـو بزن تا بعد از 60% شارژ با برق کار کنه!! همینطور میتونی تو پارت اولی و fan dust ـو پیدا کنی که خاکای داخلیو میبره و همینطور gauge reset که ظرفیت باتری رو ریست میکنه!!

Masoodegh
02-04-2014, 08:45
میگم اگه فیلمای فول اچ دی واسش بگیریم تاثیریم داره؟ ینی کیفیت بیشترش معلوم میشه؟
و یه چیز دیگه اینکه BR که میگن همون بلوریه دیگه؟ بدتر از hdـه یا بهتر؟

amiri1982
02-04-2014, 09:57
خواهش میکنم
سوالتونو نفهمیدم ف کلیک روی چه آیکنی ؟؟؟
اگه میتونی عکس بذار

یکی از گزینه های برنامه های Geforce آیکون
3D Vision Photo Viewer هستش . تا روش دابل کلیک میکنم خطای زیرو میده:
گرافیک رو هم به آخرین ورژن جی فورس آپ دیت کردم بازم برطرف نشد بازم مهندس.
.
روی لینک اینزرت ایمیج کلیک میکنم امکان آپلود عکس از کامپیوتر نیست که واست بزارم. ولی عین خطارو تو گوگل بزنی دقیقا عکسشو میاره.
ممنون از توجهت

tufan68
02-04-2014, 11:22
ایول مشکل منم حل کردی!! آخه درایو Cـم همینجوری شده و نمیدونستم چه مرگشه!!(البته راه حلی بلد نیستن!!:n02: شاید تو نت برنامهای واسش باشه!)
دومیم که نمیدونم!
تو قسمت برنامه های استارت آپ نمیاد؟ اگه هست که روش کلیک کن و بعد بالا سمت راستش قسمت تنظیماته و بعد مسیر زیر و con... modeـو بزن تا بعد از 60% شارژ با برق کار کنه!! همینطور میتونی تو پارت اولی و fan dust ـو پیدا کنی که خاکای داخلیو میبره و همینطور gauge reset که ظرفیت باتری رو ریست میکنه!!
با کلی گشتن متوجه شدم باید با برنامه مثلا acronis 11 پارتیشن ها رو درست کرد.
من چون با لپ تاپ کار نکردم سوالام زیاده.
مثلا تو خونه که با لپتاپ کار میکنم بزنم تو برق و رو مد conservation بزارم.حالا اگه sleep شد تو برق باشه مشکل نداره؟ بعد برا تست battle 4 رو ریختم ولی تو بازی صفحه حالت بریدگی داره.
به اضافه سوالای زیر:

mobini90
02-04-2014, 13:38
دوستان من لپتاپ رو که خریدم ،تو فروشگاه برام ویندوز 8 رو ریختن چون درایورای ویندوز 8.1 رو نداشتن گفتند اگه میخوای باید از سایت لنوو دانلود کنی و ویندوزو عوض کنی.حالا یه سوال : میخواستم بدونم که ویندوز 8 با 8.1 خیلی فرق میکنه؟ مثلا همین ویندوز 8 همه نرم افزارا رو اجرا میکنه؟ ( مثل بازی و نرم افزارای مهندسی مثل کتیا و آباکوس و ..).
آخه حالشو ندارم درایور دانلود کنم و دوباره ویندوزو عوض کنم :n02:
ممنون میشم اگه اونایی که تجربه داشتند کمک کنند.

Masoodegh
02-04-2014, 13:51
با کلی گشتن متوجه شدم باید با برنامه مثلا acronis 11 پارتیشن ها رو درست کرد.
من چون با لپ تاپ کار نکردم سوالام زیاده.
مثلا تو خونه که با لپتاپ کار میکنم بزنم تو برق و رو مد conservation بزارم.حالا اگه sleep شد تو برق باشه مشکل نداره؟ بعد برا تست battle 4 رو ریختم ولی تو بازی صفحه حالت بریدگی داره.
به اضافه سوالای زیر:

sleep مشکلی نداره ولی اگه کامپیوتر ریستارت شه باید از اول تنظیمش کنی!
بتل 4 تست نکردم ولی بتل 3 دارم و مشکلیم نداره! به برق وصل میکنی موقع بازی دیگه؟

ینی نصب کردی و حالا بالا نمیاره؟ شاید درایورش عوضی نصب شده!! البته یادم نمیاد اینم از اونا بود که چنتا درایور گذاشته بودن یا نه!!

Masoodegh
02-04-2014, 13:55
دوستان من لپتاپ رو که خریدم ،تو فروشگاه برام ویندوز 8 رو ریختن چون درایورای ویندوز 8.1 رو نداشتن گفتند اگه میخوای باید از سایت لنوو دانلود کنی و ویندوزو عوض کنی.حالا یه سوال : میخواستم بدونم که ویندوز 8 با 8.1 خیلی فرق میکنه؟ مثلا همین ویندوز 8 همه نرم افزارا رو اجرا میکنه؟ ( مثل بازی و نرم افزارای مهندسی مثل کتیا و آباکوس و ..).
آخه حالشو ندارم درایور دانلود کنم و دوباره ویندوزو عوض کنم :n02:
ممنون میشم اگه اونایی که تجربه داشتند کمک کنند.

فقط اگه برنامت 16بیتی باشه(مال ویندوز داس!!) ممککنه اجرا نشه!!:n02:
8.1 راه دسترسی به بعضی امکاناتشو سریعتر کرده و قشنگتر از 8ـه وگرنه فرق دیگه ای احساس نمیکنی!

mobini90
02-04-2014, 14:16
خیلی ممنون دوست عزیز :n01:

tufan68
02-04-2014, 15:46
sleep مشکلی نداره ولی اگه کامپیوتر ریستارت شه باید از اول تنظیمش کنی!
بتل 4 تست نکردم ولی بتل 3 دارم و مشکلیم نداره! به برق وصل میکنی موقع بازی دیگه؟

ینی نصب کردی و حالا بالا نمیاره؟ شاید درایورش عوضی نصب شده!! البته یادم نمیاد اینم از اونا بود که چنتا درایور گذاشته بودن یا نه!!

نه.توی بازی حالت بریده بریده هست تصویر.البته diretix 11 رو نصب نکردم.شاید مال اون باشه.تست می کنم.
من 8.1 ریختم ولی فرقی نکرده.تو اطلاعاتش می نویسه 8.1 ولی نه shut down تو صفحه مترو داره. نه ویژگی های 8.1 داره.ولی IE 11 داره.

Masoodegh
02-04-2014, 16:50
نه.توی بازی حالت بریده بریده هست تصویر.البته diretix 11 رو نصب نکردم.شاید مال اون باشه.تست می کنم.
من 8.1 ریختم ولی فرقی نکرده.تو اطلاعاتش می نویسه 8.1 ولی نه shut down تو صفحه مترو داره. نه ویژگی های 8.1 داره.ولی IE 11 داره.

احتمالا به همین خاطره!

کی گفته 8.1 تو صفحه مترو shut down داره؟ فقط اگه رو آیکن ویندوزه کلیک راست کنی داره!

oOomid.M
02-04-2014, 17:27
احتمالا به همین خاطره!

کی گفته 8.1 تو صفحه متره shut down داره؟ فقط اگه رو آیکن ویندوزه کلیک راست کنی داره!

سلام
فکر میکنم آپدیت بهار ویندوز 8.1 این گزینه رو داره تو سایت های معتبر موجوده میتونید آپگرید کنید.

bermy
02-04-2014, 19:04
سلام.
دوستانی که این لپ تاپو دارن مثل من مشکل کیفیت پایین و تاریک بودن وب کم رو دارن؟ ظاهرا بر خلاف مشخصات، به هیچ وجه HD نیست و توی سایت لنوو هم که رفتم خیلیا همین مشکلو داشتن.

Masoodegh
02-04-2014, 20:18
سلام.
دوستانی که این لپ تاپو دارن مثل من مشکل کیفیت پایین و تاریک بودن وب کم رو دارن؟ ظاهرا بر خلاف مشخصات، به هیچ وجه HD نیست و توی سایت لنوو هم که رفتم خیلیا همین مشکلو داشتن.

مشکلی نداره فقط باید موقع روشن بودنش یه پروژکتور جلوت باشه!!:n02:
تو برنامه دوربین وین 8 نوشته 3 مگاپیکسه انگار! حالا فک کن این دوربین فلشم نداشته باشه!!

Abdolreza2012
02-04-2014, 20:42
.
روی لینک اینزرت ایمیج کلیک میکنم امکان آپلود عکس از کامپیوتر نیست که واست بزارم. ولی عین خطارو تو گوگل بزنی دقیقا عکسشو میاره.
ممنون از توجهت

دوست عزیز شما هر دو داریور گرافیک لپ تاپتون رو پاک و دوباره هر دو ( هم اینتل و هم جیفورس ) رو آخرین ورژن موجود رو نصب کنید

tufan68
02-04-2014, 23:14
تو برنامه دوربین وین 8 نوشته 3 مگاپیکسه انگار! حالا فک کن این دوربین فلشم نداشته باشه!!

واقعا دوربین بی کیفیتی داره.دوربین جلوی n70 از این خیلی بهتره.

tufan68
02-04-2014, 23:20
سلام
فکر میکنم آپدیت بهار ویندوز 8.1 این گزینه رو داره تو سایت های معتبر موجوده میتونید آپگرید کنید.

من رفتم ویندوز گردو گرفتم به این هوا.ولی اینا رو که نداره ناامید شدم.آخه تغییرات 8.1 که خوندم مث امکانات اون رفتم تموم آپدیتای درایو لپ تاپو گرفتم.ولی ...
راستی درایو بلوتوث و وایرلسم رو نریخت و وسط باز کردنش ارور میده.ولی بدون نصب هم کار میکنه.
یه سوال دیگه.همه درایوا لازمه؟مثل :
Intel Management Engine Interface Win8.1 (64-bit) 9.5.10.1658
Touchpad Driver(Synaptics, Elan)Win8.1 (64-bit) 17.0.8.411.4.25.18.100.1611.210
Camera Driver (AVC, Azurewave, Bison, Chicony, Liteon) Win8.1 (64-bit) 6.2.9200.102403.13.905.1
Intel Rapid Storage Technology Win8.1 (64-bit) 12.8.0.1016
Realtek CardReader Driver Win8.1 (64-bit) 6.2.9200.30164

sajadbarzegar092
02-04-2014, 23:52
سلام.
آقا این بلوتوث رو از توی نوار ابزار پایین حذف کردم. حالا چطوری باید بیارمش؟؟؟؟؟
:n28:

amiri1982
03-04-2014, 09:59
دوست عزیز شما هر دو داریور گرافیک لپ تاپتون رو پاک و دوباره هر دو ( هم اینتل و هم جیفورس ) رو آخرین ورژن موجود رو نصب کنید

سلام عبدالرضای عزیز
حتما این کارو میکنم و خبرشو میزارم تو فروم.با اینکه جیفورسو چند شب پیش آپ دیت کردم).
ارادتمند

sajadbarzegar092
03-04-2014, 10:36
سلام.

آقا یه سوال دیگه. عایا میشه از صفحه دسکتاپ تو هر قسمتی که باشیم از ویندوز ، عکس گرفت توسط خود لپتاپ؟ اصطلاحشو بلد نیستم که بگم. اگه میشه بگین باید چکار کنم؟

Masoodegh
03-04-2014, 10:51
آقا یه سوال دیگه. عایا میشه از صفحه دسکتاپ تو هر قسمتی که باشیم از ویندوز ، عکس گرفت توسط خود لپتاپ؟ اصطلاحشو بلد نیستم که بگم. اگه میشه بگین باید چکار کنم؟

دکمه PrtScـو بزن بعد برو تو برنامه نقاشی یا فتوشاپ پیستش کن!

Masoodegh
03-04-2014, 10:57

اصلاح میشه!0.3 مگاپیکسل!!!

tufan68
03-04-2014, 17:22
من رفتم ویندوز گردو گرفتم به این هوا.ولی اینا رو که نداره ناامید شدم.آخه تغییرات 8.1 که خوندم مث امکانات اون رفتم تموم آپدیتای درایو لپ تاپو گرفتم.ولی ...
راستی درایو بلوتوث و وایرلسم رو نریخت و وسط باز کردنش ارور میده.ولی بدون نصب هم کار میکنه.
یه سوال دیگه.همه درایوا لازمه؟مثل :
Intel Management Engine Interface Win8.1 (64-bit) 9.5.10.1658
Touchpad Driver(Synaptics, Elan)Win8.1 (64-bit) 17.0.8.411.4.25.18.100.1611.210
Camera Driver (AVC, Azurewave, Bison, Chicony, Liteon) Win8.1 (64-bit) 6.2.9200.102403.13.905.1
Intel Rapid Storage Technology Win8.1 (64-bit) 12.8.0.1016
Realtek CardReader Driver Win8.1 (64-bit) 6.2.9200.30164
دوستان راهنمایی

hojat.n
03-04-2014, 19:01

از ابزار snip tools اتفاده کن از پرینت اسکرین بهتره

iw8u
03-04-2014, 19:08
آقا این conversation mode من فعال نمیشه چرا؟

onlinefarhad
04-04-2014, 02:33
سلام دوستان.

منتظر پاسختونم.ممنون
من که درایو انرژی منیجر ویندوز 8 رو رو ویندوز 8.1 خودم نصبیدم ، هیچ مشکلی نداره و بالا میاد !
بعدش هم اول باید chipset و نصب کنی بعدش درایو وایرلس (wlan)
اصلا کلا wlan و بذار آخر همه نصب کن

onlinefarhad
04-04-2014, 02:50
نوشته شده توسط sajadbarzegar092 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.

برا عکس گرفتن میتونی تو ویندوز 8 دکمه استارتو نگه داری بعد prt scrn و بزنی مستقیم واست عکس میگیره و تو picture ها با فرمت pngذخیره می کنه
واسه آیکن بلوتوث هم اول برو تو کنترل پنل بعد تو قسمت سرچ تایپ کن bluetooth setting وبعد رو گزینه change bluetooth setting کلیک کن واسه show the bluetooth icon تیک بذار ، همانند شکل زیر

onlinefarhad
04-04-2014, 02:53
آقا این conversation mode من فعال نمیشه چرا؟
lمیشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی روش کلید و میاری اینور ولی باطری بیشتر از 60 درصد شارژ میشه یا اینکه اصلا اون کلید on\off که در واقع مثه کلید میمونه و داخل نرم افزار energi manager هست ،چپ و راست نمیشه؟

amir_t6262
04-04-2014, 09:33
دوستان، این حالت conversation mode شما هم با هر بار روشن و خاموش کردن لپ تاپ غیرفعال میشود؟
یعنی هر بار که لپ تاپ را روشن میکنید، یک بار دیگر conversation mode را فعال میکنید؟ یا اینکه حالت قبلی خودش را حفظ میکند؟

amir_t6262
04-04-2014, 09:42
.
ممنون از توجهت

دوست عزیز، با نصب مجدد درایورها، مشکلت حل شد؟

akbar_1366
04-04-2014, 10:01
اقا یه سوال از جمع دارم لپ تاپ من اوایل صدا نمیداد ولی الانا وقتی گوشمو میذارم رو کیبردش ، ،صدای خش خش از دو ناحیه(هارد و سی پی یو) که روی عکس(برد z510)مشخص کردم میده البته فسمت کناری سی پی یو هم بعضی اوقات صدای نویز میده فکر کنم سی پی یوش مشکل پیدا کرده !!!!
میخواستم شما هم چک کنید ببینید مال شما صدا نمیده؟!:n17:
اخه کلی اعصابم سر این موضوع خورده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه :n24:

این مشکل شما حل شد؟فک کنم زیادی حساسیت پیدا کردین.
این صداها باید طبیعی باشند خب دستگاه خاموش که نیس داره کار میکنه.
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن یعنی منظورم صدای بسیار ریز هارد به هنگاه گذاشتن گوش رو صفحه؟

sajadbarzegar092
04-04-2014, 11:03
برا عکس گرفتن میتونی تو ویندوز 8 دکمه استارتو نگه داری بعد prt scrn و بزنی مستقیم واست عکس میگیره و تو picture ها با فرمت pngذخیره می کنه
واسه آیکن بلوتوث هم اول برو تو کنترل پنل بعد تو قسمت سرچ تایپ کن bluetooth setting وبعد رو گزینه change bluetooth setting کلیک کن واسه show the bluetooth icon تیک بذار ، همانند شکل زیر
متشکرم دوست عزیز. راستش با ویندوز 7 و 8 کار نکردم خوب بلد نیستم:n12:

Abdolreza2012
04-04-2014, 17:51
دوستان، این حالت conversation mode شما هم با هر بار روشن و خاموش کردن لپ تاپ غیرفعال میشود؟
یعنی هر بار که لپ تاپ را روشن میکنید، یک بار دیگر conversation mode را فعال میکنید؟ یا اینکه حالت قبلی خودش را حفظ میکند؟

از دوستان کسی نسخه 6 این نرم افزار را روی z510 نصب کرده؟

آره ، با خاموش روشن کردن لپ تاپ دوباره باید conversation mode رو فعال کنید

akbar_1366
04-04-2014, 20:23
خسته نباشید خدمت دوستان اگه امکان داشته باشه یه عکس از تب health نرم افزار hdtune برای هارد غیر هیبریدی قرار بدید.
با تشکر
ضمنا کسی جواب ما رو نداد که
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن یعنی منظورم صدای بسیار ریز هارد به هنگاه گذاشتن گوش رو صفحه؟

onlinefarhad
04-04-2014, 20:37
خسته نباشید خدمت دوستان اگه امکان داشته باشه یه عکس از تب health نرم افزار hdtune برای هارد غیر هیبریدی قرار بدید.
با تشکر

onlinefarhad
04-04-2014, 20:41
این مشکل شما حل شد؟فک کنم زیادی حساسیت پیدا کردین.
این صداها باید طبیعی باشند خب دستگاه خاموش که نیس داره کار میکنه.
الان دیگه حساسیت ندارم :n13: اوایل خیلی حساس بودم
یه بار گوشمو گذاشتم رو لپ تاپ رفیقم که سی پی یوش ای وی بریج بود اون هم همچین صداهایی میداد فکر کنم z510 چون سی پی یوشس هاسوله صداش اینطوری طبیعی باشه!در کل الان دیگه حساس نیستم :n02:

hojat.n
04-04-2014, 20:43
سلام
دوستم میخاد لپ تاپ بخره بین این مدل و hp probo0k 450شک داره.بنظرتون کدوم بهتره؟این لپ تاپ چطوره؟راضی هستین؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

onlinefarhad
04-04-2014, 20:51
آقا من یه مشکل پیدا کردم
وقتی بازی می کنم وسط بازی ارور میده که میموری کمه! با اینکه من 8 گیگ رم دارم
کسی میدونه باید کجا بریم تنظیماتشو درست کنیم؟

onlinefarhad
04-04-2014, 20:53
سلام
دوستم میخاد لپ تاپ بخره بین این مدل و hp probo0k 450شک داره.بنظرتون کدوم بهتره؟این لپ تاپ چطوره؟راضی هستین؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
نمیدونم والا خب سی پی یو هاسول با این قیمت اصن اچ پی نداره!
فکر کنم hp بخره بهتر باشه!:n10:

amir_t6262
04-04-2014, 21:06
آقا من یه مشکل پیدا کردم

در task manager بررسی کن که کدام برنامه است که رم زیادی را مصرف میکند.

oOomid.M
04-04-2014, 21:29
آقا من یه مشکل پیدا کردم

سلام
مگه چه بازی ای میکنی که رم کم میاری ؟:n02:
ببین باید تیک Virtual Memory رو بزنی حتما :

Go to Control Panel>System And Security and click System.1.
2. Click on the Advanced System Settings in the panel right side.
3. Click the Advanced tab in the System Properties box.
4. Click Settings in the Performance section.
5. Click the Advanced tab in the dialog box.

بعد اگر بازم به مشکل خوردی باید موقع بازی کردن برنامه هایی که رم زیاد میخورن رو ببندی شون ، و اینکه آنتی ویروست رو هم بزاری روی حالت کم مصرف و یا Gamer Mode

afshin b
04-04-2014, 21:29
آقا من یه مشکل پیدا کردم
اگر پست بالایی جواب نداد، این پیغام بیخود رو میتونی اینطوری غیر فعال کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_20396472
منم همین مشکل رو داشتم.

akbar_1366
04-04-2014, 22:49

اقا تو بعضی از لب تاب بچه ها یه ارور زرد داده بود قابل چشم بستن هستش؟

Hadi136813
05-04-2014, 10:53
سلام. من میخوام اینو بخرم. مشکل خاصی که نداره؟ چراغ کیبورد داره؟ قابلیت نصب اس اس دی داره؟

tufan68
05-04-2014, 21:15
دوستان پس چرا من تو بازیام مشکل دارم.intel - nvidia - physx - directx همه رو دانلود و نصب کردم. اما تو battle 4 یا grid 2 حالت تیکه تیکه شدن یا تو بتل قسمت دمو آدما حالت پرش و چشمک زدن بهشون دست می ده و بعضی جاها صفحه حالت بریده داره؟

Abdolreza2012
05-04-2014, 21:54
دوستان پس چرا من تو بازیام مشکل دارم.intel - nvidia - physx - directx همه رو دانلود و نصب کردم. اما تو battle 4 یا grid 2 حالت تیکه تیکه شدن یا تو بتل قسمت دمو آدما حالت پرش و چشمک زدن بهشون دست می ده و بعضی جاها صفحه حالت بریده داره؟

به برق وصل کردید ؟؟؟
سعی کنید که به برق وصل باشه تا بتونه از تمام قدرت خودش لپ تاپ استفاده کنه

amiri1982
05-04-2014, 22:02
دوست عزیز، با نصب مجدد درایورها، مشکلت حل شد؟

دوست عزیز نه متاسفانه مشکل برطرف نشد.
دوستم که تازه خریده و اصلا گرافیک هارو آپ دیت هم نکرده همچین خطایی داره.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن که بقیه هم همچین خطایی دارن؟
ارادتمند

tufan68
05-04-2014, 23:08
به برق وصل کردید ؟؟؟
سعی کنید که به برق وصل باشه تا بتونه از تمام قدرت خودش لپ تاپ استفاده کنه

آره.همش تو برقه.بدون برق استفاده نمی کنم.ولی باز مشکل داره.:n28:

pouria7777
06-04-2014, 08:00
سلام دوستان

من رنگ سفید این لپ تاپ رو با کانفیگ i5 و رم 6 خریدم و هنوز چند ساعت هم از این خرید نمیگذره . اول از همه پیشنهاد میکنم جز در شرایطی که واقعا مجبورید , در انتخاب این لپ تاپ رنگ سفید رو بگیرید چون با این رنگ به طرز عجیبی زیبا , شیک و البته لوکس به نظر میاد...

اما سوالی که داشتم :

میخواستم بدونم من که این لپ تاپ رو تازه خریدم باید تو این ساعات اولیه چه کارهایی انجام بدم!؟

منظورم اینه که بتونم بفهمم قبلا استفاده شده یا نه یا اگه به هر دلیلی مشکلی داشت متوجه شم؟ میخوام مطمئن شم لپ تاپی که گرفتم بدون ""هر گونه"" عیب و مشکلی هست و البته مطمئن شم که قبلا به هر دلیلی به جز برای نصب ویندوز و این کار ها روشن نشده... خودتون منظورم رو میدونین دیگه :) . کلا میخوام خیالم از هر بابت راحت باشه

در ضمن اگه لطف کنین و چند تا از برنامه های کاربردی تر که تو لپ تاپ به کار میاد رو به من معرفی کنید واقعا ممنون میشم.

راستی این مدل رو من با گارانتی 2 ساله سازگار با قیمت 2,150,000 گرفتم

afshin b
06-04-2014, 10:02
سلام دوستان

من رنگ سفید این لپ تاپ رو با کانفیگ i5 و رم 6 خریدم و هنوز چند ساعت هم از این خرید نمیگذره . اول از همه پیشنهاد میکنم جز در شرایطی که واقعا مجبورید , در انتخاب این لپ تاپ رنگ سفید رو بگیرید چون با این رنگ به طرز عجیبی زیبا , شیک و البته لوکس به نظر میاد...

اما سوالی که داشتم :

میخواستم بدونم من که این لپ تاپ رو تازه خریدم باید تو این ساعات اولیه چه کارهایی انجام بدم!؟

منظورم اینه که بتونم بفهمم قبلا استفاده شده یا نه یا اگه به هر دلیلی مشکلی داشت متوجه شم؟ میخوام مطمئن شم لپ تاپی که گرفتم بدون ""هر گونه"" عیب و مشکلی هست و البته مطمئن شم که قبلا به هر دلیلی به جز برای نصب ویندوز و این کار ها روشن نشده... خودتون منظورم رو میدونین دیگه :) . کلا میخوام خیالم از هر بابت راحت باشه

در ضمن اگه لطف کنین و چند تا از برنامه های کاربردی تر که تو لپ تاپ به کار میاد رو به من معرفی کنید واقعا ممنون میشم.

راستی این مدل رو من با گارانتی 2 ساله سازگار با قیمت 2,150,000 گرفتم
مبارکتون باشه. منم همین کانفیگ با همین رنگ رو دارم.
بعد نصب نرم افزار hdtune pro می تونید از تب health اطلاعاتی مثل مقدار ساعت کارکرد هارد، تعداد دفعات روشن شدن هارد و... رو بینین.

New2
06-04-2014, 10:25
.............

pouria7777
06-04-2014, 13:09
ممنون افشین جان

این جمله تکراریه ولی خب واقعا تو این رنج قیمتی یکی از بهترین هاست . احساس میکنم لنوو سخاوت مندانه داره سخت افزار قدرت مند رو با یک قیمت معقول عرضه میکنه

بابت معرفی نرم افزار هم تشکر :)

amir_t6262
06-04-2014, 15:38
مبارک باشد آقا پوریا.

همچنین میتوانید در سایت لنوو، در قسمت پشتیبانی، با وارد کردن سریال دستگاه، نسبت به بررسی زمان گارانتی بین المللی دستگاه اقدام کنید که ببینید تا کی گارانتی دارد.

البته تقلب و ... از شرکتی مثل سازگار ارقام بعید است.

هارد لپ تاپ شما معمولی است؟ یعنی 1 ترابایت HDD است؟

Abdolreza2012
06-04-2014, 20:16
آره.همش تو برقه.بدون برق استفاده نمی کنم.ولی باز مشکل داره.:n28:

این قسمت رو هم انجام دادی ؟؟؟؟

بذارید رو high

اگه باز نشد ، پس یه جای کار از نصب بازی و درایور هاتون مشکل داره
چون این بازیا رو من نصب کردم و بازی کردم مشکلی نداشتم

pouria7777
06-04-2014, 21:15
مبارک باشد آقا پوریا.

همچنین میتوانید در سایت لنوو، در قسمت پشتیبانی، با وارد کردن سریال دستگاه، نسبت به بررسی زمان گارانتی بین المللی دستگاه اقدام کنید که ببینید تا کی گارانتی دارد.

البته تقلب و ... از شرکتی مثل سازگار ارقام بعید است.

هارد لپ تاپ شما معمولی است؟ یعنی 1 ترابایت HDD است؟

ممنون امیر جان

بله یک ترای معمولی هست و ssd نداره

فعلا دارم خودمو با ویندوز 8 عادت میدم که خیلی سخته :)

tufan68
06-04-2014, 21:43
این قسمت رو هم انجام دادی ؟؟؟؟

بذارید رو high

اگه باز نشد ، پس یه جای کار از نصب بازی و درایور هاتون مشکل داره
چون این بازیا رو من نصب کردم و بازی کردم مشکلی نداشتم

آره.اون حرکتم زدم...

New-P30world
06-04-2014, 21:46
فعلا دارم خودمو با ویندوز 8 عادت میدم که خیلی سخته :)

مبارک باشه انتخاب بسیار خوبی کردی انتخاب خود منم هست که هنوز پولش جور نشده!!

قربون دستت چندتا عکس درحین کار ازش بزار تا صفحه نمایشش که میگن زیای دیگه مات هست رو هم ما ببینیم

سپاس

pouria7777
06-04-2014, 23:12
ممنون دوست عزیز

انشالله به زودی پول جور میشه :)

چشم به زودی عکس هاش رو میزارم . فقط فعلا انقد بگم که واقعا اونقدرایی که میگن صفحش اذیت نمیکنه در واقع برای من که اصلا اذیت نمیکنه . کسایی هم که انقدر شدید دارن رو این قضیه مانور میدن به نظر من باید خودشون استفاده کنن تا بفهمن.

فقط دوستان من بازی pes 13 رو آزمایشی نصب کردم ببینم چجوریه . با تنظیمات بالا و high مشکلی نداشت (البته با شارژر) ولی وقتی تنظیمات رو یکم پایین اوردم اوایل بازی این ارور رو داد . کسی میدونه مشکل چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamed_n
08-04-2014, 20:47
سلام
بر دوستان
من این لپ تاپ را با کانفیگ آی فایو و رم شش با گارانتی هماهنگ گرفتم که هاردش هم اس اس دی دار هست
فروشنده روش ویندوز هشت نصب کرد برای تست که من با توجه به نیازهام اون را با ویندوز هفت عوض کردم
کلیه درایورها نصب شد و بدون مشکل در حال کار هستند ولی فقط درایور انرژی که اون نرم افزار باطری رو هم داره بازی در میاره
یعنی درایور بدون مشکل نصب می شود ولی نرم افزاری نصب نشده است. کسی از دوستان راه حل این مشکل را می دونه؟
درایور ها را هم از سایت لنوو دانلود کرده ام.

New-P30world
09-04-2014, 14:23
سلام
بر دوستان
من این لپ تاپ را با کانفیگ آی فایو و رم شش با گارانتی هماهنگ گرفتم که هاردش هم اس اس دی دار هست
فروشنده روش ویندوز هشت نصب کرد برای تست که من با توجه به نیازهام اون را با ویندوز هفت عوض کردم
کلیه درایورها نصب شد و بدون مشکل در حال کار هستند ولی فقط درایور انرژی که اون نرم افزار باطری رو هم داره بازی در میاره
یعنی درایور بدون مشکل نصب می شود ولی نرم افزاری نصب نشده است. کسی از دوستان راه حل این مشکل را می دونه؟

سلام مبارک باشه، چه خوش شانس که اس اس دی دار! گیرت اومد، آقا امکانش هست بگی کجا گرفتی کدوم شهر و..

صفحه نمایش ماتش خوبه تو ذوق نمی زنه که!؟

از شما هم درخواست دارم چندتا عکس در حین کار ازش بزار تا بلکه کمی صفحه نمایشش رو قبل خرید ببینیم

سپاس

Masoodegh
09-04-2014, 19:36
سلام
بر دوستان

یکیاز ویژگیهای مثبت ویندوز 7 نسبت به 8ـو میتونی بگی!!؟ ویندوز به این خوبی رفتی 7 نصب کردی!!؟ کلن هم با وین 8 و 8.1 بهتره و واسه 7 ممکنه درایورا اذیت کنن!! فک نکنم بشه درستش کرد!

Masoodegh
09-04-2014, 19:40

از شما هم درخواست دارم چندتا عکس در حین کار ازش بزار تا بلکه کمی صفحه نمایشش رو قبل خرید ببینیم

سپاس

من قبلن با k55 ایسوس کار کردم! صفحه نمایشش به نظر من با اون مو نمیزنه!
مانیتور کامپیوترم ماته!از وقتی این لپ تاپو گرفتم وقتی به صفحه اون نگا میکنم حداقل ربع ساعت طول میکشه تا تصویرش واسم واضح شه!! متاسفانه دوربین ندارم که عکس بگیرم!

hamed_n
09-04-2014, 23:40
سلام مبارک باشه، چه خوش شانس که اس اس دی دار! گیرت اومد، آقا امکانش هست بگی کجا گرفتی کدوم شهر و..

سپاس

ممنون
از اصفهان گرفتم ولی ظاهرا اون باری که برای مغازه اومده بود همشون اس اس دی دار بودن. با گارانتی هماهنگ و شبیه همونی هست که دیجی کالا داره چون روش یه آنتی ویروس بیت دیفندر هم بود
صفحه نمایشش هم فعلا دم دستم یه دل وسترو 1015 بود که خوب لپ تاپ قدیمی هست و کیفیت هر دو یکیه
در کل کیفیت برای کارهای روز مره خوبه
برای دیدن فیلم و عکس با کمی گذشت امکان پذیره
اگه بخواهید دو نفره فیلم ببینید یه کمی سخته

وقت کردم با چند تا صفحه نمایش مقایسش می کنم
ولی برای من که به این صفحه عادت دارم بدک نیست
در کل بد نیست اما تعریفی هم نیست

hamed_n
09-04-2014, 23:51
یکیاز ویژگیهای مثبت ویندوز 7 نسبت به 8ـو میتونی بگی!!؟ ویندوز به این خوبی رفتی 7 نصب کردی!!؟ کلن هم با وین 8 و 8.1 بهتره و واسه 7 ممکنه درایورا اذیت کنن!! فک نکنم بشه درستش کرد!

راستش من خودم از جمله کسایی بودم که به پیشرفت این نرم افزارها علاقه دارم و برنامه نویسی را هم به صورت تفننی انجام می دهم ولی ماکروسافت هم داره یه جورایی کلاه برداری می کنه. نمونش این آفیس 2013 که امروز نصب کردم و چیزهای عجیبی توش دیدم که به نظر یه پسرفت برای صنعت نرم افزاره
بگذریم
برای کارهای عمومی ممکنه وین هشت مناسب باشه اما من برای نصب برخی از نرم افزارها حتی گاهی به وین ایکس پی نیاز دارم. (و حتی در برخی موارد نادر 98)
به هر حال البته درایور را با ترکیب درایوری که روی سایت برای سون گذاشته و نرم افزاری که برای وین هشت هست راه انداختم با این حال به دلم نچسبیده.
وقت کنم باید یه سرچی تو نت بزنم. دوستان اگر کسی قبلا تونسته این مشکل را حل کنه که به ما هم یاد بده.

Masoodegh
10-04-2014, 07:31
اگه بخواهید دو نفره فیلم ببینید یه کمی سخته

در این مورد بیشتر از دو نفرم تونستیم راحت فیلم نگا کنیم! فقط باید صفحه رو جوری تنظیم کنی که کسی که سرش پایینتر از همست تصویرو درست ببینه! چون فقط از پایینش که نگا کنی رنگا غلیظ میشن و تصویر بد میشه! زاویه دید افقیشم که حداقل 160درجه باید باشه!

راستش من خودم از جمله کسایی بودم که به پیشرفت این نرم افزارها علاقه دارم و برنامه نویسی را هم به صورت تفننی انجام می دهم ولی ماکروسافت هم داره یه جورایی کلاه برداری می کنه. نمونش این آفیس 2013 که امروز نصب کردم و چیزهای عجیبی توش دیدم که به نظر یه پسرفت برای صنعت نرم افزاره
بگذریم
برای کارهای عمومی ممکنه وین هشت مناسب باشه اما من برای نصب برخی از نرم افزارها حتی گاهی به وین ایکس پی نیاز دارم. (و حتی در برخی موارد نادر 98)
به هر حال البته درایور را با ترکیب درایوری که روی سایت برای سون گذاشته و نرم افزاری که برای وین هشت هست راه انداختم با این حال به دلم نچسبیده.
وقت کنم باید یه سرچی تو نت بزنم. دوستان اگر کسی قبلا تونسته این مشکل را حل کنه که به ما هم یاد بده.

به نظر من که ماکروسافت داره آینده رو میسازه! آفیسم کمی طول کشید تا باهاش راه بیوفتم ولی بعضی قسمتاش واقعن برام مفید بوده چون کارمو سریعتر میکرد!

درباره نصب برنامه ها مگه compatibility mode چشه؟ ویندوز 98ـم داره حتی!! من که چیزایی که مخصوص وین اکس پیه رو با این نصب میکنم و مشکلیم نداره!

mobini90
10-04-2014, 09:54
سلام من لپتاپ رو که خریدم تو فروشگاه برام ویندوز 8 ریختند چون دریاورای 8.1 رو نداشتند.حالا به نظر شما درایورا رو دانلود کنم و ویندوز 8.1 بریزم؟یه سری از دوستان میگفتند که وقتی ویندوز 8.1 نصب کردند با بعضی درایورا مثل وایرلس یا airplane mode مشکل داشتند.میخواستم بدونم که اگه درایورای 8.1 رو دانلود کنم و ویندوز 8.1 بریزم مشکلی پیدا نمیکنه؟ آخه یکی از دوستام 8.1 ریخته میگه ویندوز رو قانونی کردم و میتونم آپدت ها رو بگیرم.
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

afshin b
10-04-2014, 09:56
سلام من لپتاپ رو که خریدم تو فروشگاه برام ویندوز 8 ریختند چون دریاورای 8.1 رو نداشتند.حالا به نظر شما درایورا رو دانلود کنم و ویندوز 8.1 بریزم؟یه سری از دوستان میگفتند که وقتی ویندوز 8.1 نصب کردند با بعضی درایورا مثل وایرلس یا airplane mode مشکل داشتند.میخواستم بدونم که اگه درایورای 8.1 رو دانلود کنم و ویندوز 8.1 بریزم مشکلی پیدا نمیکنه؟ آخه یکی از دوستام 8.1 ریخته میگه ویندوز رو قانونی کردم و میتونم آپدت ها رو بگیرم.

من ویندوز ۸.۱ ریختم و هیچ مشکلی ندارم باهاش.

Sh-Meteor
10-04-2014, 12:58
سلام
من میخواستم Lenovo Z510 بگیرم با کانفیگ زیر:
CPU = Core i7 4702 MQ
RAM = 6
Hard = 1 trabyte
Graphic = 2 , GT 740M
و ...
اما قیمت سه روز پیش بود 2,380,000
اما قیمت دیروز شد: 2,500,000
و من بودجم نمیرسه...
حالا من میخوام مدل زیر رو بگیرم، چطوره؟
MSI CX61 2OC-d
CPU Core i7 4702 MQ
RAM = 6
HARD = 1 Trabyte
Graphic = 2 , GT 720 M
.
( فقط گرافیکش ضعیف تره ولی قیمتش حدود 200 تومن پائین تره)
و چون من اهل بازی کردن نیستم، گرافیکش برام مهم نیست.
.
در ضمن این مدل باتریش 6 سلولیه و صفحه اش هم مات نیست.

tufan68
10-04-2014, 15:35

منم همه رو نشستم دانلود کردم با اینترنت خیلی کند مخابرات.1.7 گیگ بود برا 8.1.
تازه موقع باز کردن فایل بلوتوث و وایرلس که حدود 900 مگ از دانلود رو این دو تا حجم میگیره آخر ارور داد و درایور 8 رو از سی دی برا 8.1 اجرا کردم.
بگدریم...
8.1 خوب کاملتره و به قول دوستان باگ کمتری داره.

دوستان به مسئله:من cpu z رو ریختم که کشخصات سخت افزاری رز دقیق نشون بده ولی قسمت های سلکشن غیرفعاله و نمی تونم مثا مشخصات گرافیکی intel رو یه nvidia تغییر بدم یا مشخصات هسته های دیگر سی پی یو رو ببینم.چه کنم؟

afshin b
10-04-2014, 15:39
منم همه رو نشستم دانلود کردم با اینترنت خیلی کند مخابرات.1.7 گیگ بود برا 8.1.
تازه موقع باز کردن فایل بلوتوث و وایرلس که حدود 900 مگ از دانلود رو این دو تا حجم میگیره آخر ارور داد و درایور 8 رو از سی دی برا 8.1 اجرا کردم.
بگدریم...
8.1 خوب کاملتره و به قول دوستان باگ کمتری داره.

دوستان به مسئله:من cpu z رو ریختم که کشخصات سخت افزاری رز دقیق نشون بده ولی قسمت های سلکشن غیرفعاله و نمی تونم مثا مشخصات گرافیکی intel رو یه nvidia تغییر بدم یا مشخصات هسته های دیگر سی پی یو رو ببینم.چه کنم؟

برای منم همین مشکل داره. از نرم افزار AIDA64 استفاده کن. کاملترم هست.

tufan68
10-04-2014, 16:08
برای منم همین مشکل داره. از نرم افزار AIDA64 استفاده کن. کاملترم هست.

دست مریزاد داداش خیلی دنبال همچین برنامه ای می گشتم. همشونو یا آنتی ویروس ویروس میشناخت یا کامپیوتر هنگ می کرد:n01:

pouria7777
10-04-2014, 16:44
دوستان من تو بازی pes بعضی وقتها این ارور رو دریافت میکنم . کسی اطلاعی دربارش نداره؟ اعصاب منو به هم ریخته همش این ارور میاد باید از اول بازی رو اجرا کنم

Abdolreza2012
10-04-2014, 16:47
دوستان من تو بازی pes بعضی وقتها این ارور رو دریافت میکنم . کسی اطلاعی دربارش نداره؟ اعصاب منو به هم ریخته همش این ارور میاد باید از اول بازی رو اجرا کنم

شما کرش فیکسشو دارید ؟؟؟
بعضی بازی های pes 2013 این مشکلو دارن
وسط بازی میپرن بیرون
یه کرش فیکس هست حدودا 700 مگ که باید دانلود کنید و کپی کنید تو پوشه ی img محل نصب بازی

pouria7777
10-04-2014, 17:26
مبارک باشه انتخاب بسیار خوبی کردی انتخاب خود منم هست که هنوز پولش جور نشده!!

قربون دستت چندتا عکس درحین کار ازش بزار تا صفحه نمایشش که میگن زیای دیگه مات هست رو هم ما ببینیم

سپاس

بفرما دوست عزیز

عکس ها با چیزی که من با چشم میبینم یکم تفاوت دارن ولی در کل باید بگم :

از روبرو که نگاه کنید مشکل خاصی نیست مگر اینکه دیگه خیلی حساس باشید چون واقعا بسیار راضی کنندست

از کنار هم واقعا قابل قبوله و اصلا تار نمیشه و کاملا میشه باهاش کار کرد

ولی از بالا یا پایین بخوای نگاه کنی کیفیت رنگ و تصویر شدیدا افت میکنه (مخصوصا از بالا) ولی من هرچی فکر کردم دیدم دلیلی نداره که کسی با همچین زاویه ای با لپ تاپ کار کنه . فقط یک جور میشه اونم اینه که مثلا بخوای لپ تاپ رو بزاری بالای میز و خودت پایین دراز بکشی و با لپ تاپ کار کنی !!

زیر نور آفتاب واقعا عالیه به طوری که میتونی واسه دوستات که صفحه براق دارن کلاس هم بزاری! :)

یه چیزم درباره ی سیستم صوتی بگم . کاش زیر لپ تاپ تعبیه نمیشد ولی جز در حالتی که روی پا یا مثلا چیزی مثل فرش هست در جاهای دیگه که سطح صاف و سفت مثل چوب دارن مشکلی نداره اصلا.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pouria7777
10-04-2014, 17:34
شما کرش فیکسشو دارید ؟؟؟
بعضی بازی های pes 2013 این مشکلو دارن
وسط بازی میپرن بیرون
یه کرش فیکس هست حدودا 700 مگ که باید دانلود کنید و کپی کنید تو پوشه ی img محل نصب بازی

یا خدا 700 مگ ؟

اگه دانلود کنم 100% مشکل حله؟

Abdolreza2012
10-04-2014, 17:41
یا خدا 700 مگ ؟

اگه دانلود کنم 100% مشکل حله؟

احتمالا درست بشه و مشکل از همینه
منم همچین مشکلی داشتم و با دانلود این حل شد
امیدوارم برای شمام حل بشه

afshin b
10-04-2014, 21:20

ویندوزتون چیه؟ اگه ۷ باشه باید compatibility فایل رو بزارین win xp درست میشه. اگر ویندوزتون ۸.۱ بود بگین راه حل دیگه داره.

pouria7777
11-04-2014, 11:21
ممنون افشین جان

ویندوزم هشته
دانلود کردم تو img کپی کردم . تا حالا که یکی دو ساعت بازی کردم بیرون نیومد . فکر کنم مشکلش حل شد