مشاهده نسخه کامل
: کلـوپ Lenovo Z510
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
hamidreza2010
19-01-2014, 03:08
بنام خدا
سلام دوستان عزیز
با توجه به اینکه چند وقتی هست این لپ تاپ وارد بازار شده و کسی اینجا تاپیکش رو نزده بود ، تصمیم گرفتم تاپیکش رو ایجاد کنم تا دوستایی که میخوان این لپ تاپ رو بگیرن و یا مشکلی در مورد این لپ تاپ دارن ، توی این تاپیک بپرسن.
اما بریم سر وقت کانفیگ این لپ تاپ:
این لپ تاپ دارای کانفیگهای مختلفی هست:
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 380 × 265 × 25 میلیمتر - وزن: 2.22 کیلوگرم
پردازنده مرکزی: Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz یا Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD 1366x768 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
معرفی لپ تاپ :
اوایل سال 2013 میلادی، کمپانی لنوو توانست با تولید لپتاپهای قدرتمند و بسیار خوش قیمت IdeaPad Z500، به محبوبیت زیادی در بین کاربران دست پیدا کنند. این لپتاپها یک نقطهی عطف برای کسانی بودند که میخواستند با کمترین هزینه، بیشترین کارایی را به دست آورند. اما استقبال خوب کاربران از سری Z500 باعث شد تا در واپسین ماههای سال 2013، لنوو سری جدید این لپتاپها را با ارتقا قطعات داخلی و تحت عنوان Z510 معرفی و وارد بازار کند
طراحی و ساخت
فارغ از محل قرارگیری باتری، هیچگونه تغییری ظاهری بین Z510 و Z500 مشاهده نمیشود. هر دو سری از طراحی، شاسی، مواد اولیه و کیفیت ساخت یکسانی استفاده میکنند.
وزن Z510 نزدیک به 2.2 کیلوگرم بوده و ضخامت آن معادل 25 میلیمتر است که برای یک لپتاپ 15.6 اینچی، کاملا مناسب است. به همین دلیل، مشکلی در حملونقل و جابجایی Z510 نخواهید داشت. کیفیت ساخت Z510 نیز فوق العادست! هیچگونه ضعفی در ساخت دستگاه مشاهده نمیشود و جایی برای گلایه وجود ندارد. لولاهای صفحه نمایش بسیار محکم ساخته شدهاند و به کمک آنها میتوان لپتاپ را تا زاویه 135 درجهای باز نمود.
قاب پشت صفحه نمایش و قسمت زیرین دستگاه، از پلاستیک مات ساخته شده که تا حدودی در مقابل جذب اثر انگشت و چربی دست مقاومت میکنند. اما فضای اطراف کیبورد و استراحتگاه دست، دارای یک روکش از جنس آلومینیوم برس خورده میباشند و کاملا احساس کار با یک لپتاپ ردهبالا را به کاربر انتقال میدهد. ظاهر دستگاه بسیار شکیل و مدرن است و مناسب تمامی محیطها، چه اداری و چه خانگی، میباشد. در ضمن، سری Z510 در سه رنگ سفید، شکلاتی و نوک مدادی تولید و عرضه گشته است. در مجموع، از لحاظ طراحی و ساخت، Z510 امتیاز بسیار خوبی کسب میکند و در این بازهی قیمتی تنها لپتاپهای ProBook 450 کمپانی HP و N56 کمپانی ایسوس میباشند که میتوانند با کیفیت ساخت Z510 رقابت کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه نمایش
بر خلاف سری Z500 که قربانی روال صفحات TN براق شده بود، لنوو صفحات نمایش لپتاپهای Z510 را به روکشهای مات مجهز کرده که با اینکه کمی از روشنایی آنها کاسته، ولی کمک بسیاری به کاربری کلی دستگاه نموده است. این روکش مات، باعث میشود تا بازتاب نور به مقدار فراوانی کاهش یابد و کار کردن با لپتاپ در شرایط نوری قوی و یا در محیطهای خارجی و در زیر تابش نور آفتاب، به مراتب آسانتر و لذتبخش تر گردد. بر خلاف مدل های Z500 که تنها دارای دقت 1366×768 بودند، سری Z510 در دو مدل و با دقتهای 1366×768 و 1920×1080 عرضه شدهاند که البته مدل های Full HD به دلیل محدودیت تولید، بسیار کمیاب تر از مدل های WXGA میباشند.
اما همچنان کنتراست تصویر رضایتبخش نیست و هنگام تماشای فیلم و یا اجرای بازی کامپیوتری، فضاهای تاریک و مشکی، کمی خاکستری به نظر میرسند. زاویه دید هم که همانطور که بارها در مورد صفحات نمایش با پنل TN گفتهایم، در حالت افقی قابلقبول، ولی در حالت عمودی بسیار محدود است و اگر کمی از بالا یا پایین به صفحه نمایش نگاه کنید، افت قابل ملاحظهای در کیفیت تصاویر مشاهده خواهید نمود. در مجموع، کیفیت صفحه نمایش سری Z510 نیز همانند مدل سال گذشته، کمتر از حد انتظار ما بود و انتظار میرفت که لنوو صفحهی نمایش بهتر و با کیفیت تری را بر روی این لپتاپها قرار دهد.در بالای صفحه نمایش یک وب کم HD با قابلیت فیلمبرداری 720p تعبیه شده که در شرایط نوری مناسب، میتوان با آن تماسهای اینترنتی خوبی برقرار کرد.
بلندگوها
همانند Z500، در پایین لبه جلویی Z510، دو بلندگوی استریو تعبیه شدهاند که با همکاری کمپانی معروف JBL ساخته شدهاند و از تکنولوژی Dolby Home Theater نیز بهره میبرند. این بلندگوها بلندی و کیفیت صدای خوبی دارند و هنگامی که نرمافزار مربوط به Dolby Home Theater را نصب کرده و تنظیمات مربوطه را فعال کنید، بلندی صدا به میزان قابل توجهی افزایش یافته و غنا و پویایی آن نیز بهبود مییابد. با اینکه مجموعا عملکرد بلندگوهای Z510 بسیار خوب و بهتر از رقباست، اگر علاقهمند به دنیای موسیقی و یا تماشای فیلم با لپتاپ خود هستید، پیشنهاد میکنیم که از بلندگوهای خارجی و یا هدفون استفاده کنید.
پورتها و اتصالات
از لحاظ پورت ها و اتصالات، به جز تعویض یکی از پورت های USB 2.0 با USB 3.0 و تغییر چیدمان کلی پورت ها، تغییر دیگری بین Z500 و Z510 وجود ندارد.
بر روی لبه سمت راستی، خروجیهای تصویری VGA و HDMI، پورت شبکه Ethernet و دو پورت USB 3.0 تعبیه شدهاند در حالی که لبهی سمت چپی، میزبان درایو نوری، یک پورت USB 2.0، کارت خوان و پورت ترکیبی خروجی و ورودی صوتی میباشد. برای ارتباط بیسیم نیز، Lenovo سری Z510 را به نسل چهارم فن آوری بلوتوث و Wi-Fi با استاندارد b/g/n مجهز کرده است.
در مجموع، میتوان گفت که کاربران Z510، کمبود خاصی برای ایجاد ارتباط با دیگر دستگاههای دیجیتالی احساس نخواهند کرد. البته این موضوع که پورت شبکه Ethernet این لپتاپها، حداکثر سرعت 100 مگابیت بر ثانیه را ارائه میدهد ممکن است به یک محدودیت بزرگ برای برخی از کاربران تبدیل شود.
کیبورد و تاچ پد
لنوو در بخش کیبورد و تاچ پد نیز، هیچگونه تغییری در مدل های Z510 نسبت به Z500 ایجاد نکرده است. کیبورد این لپتاپها که AccuType نام دارد، دارای کلیدهای انحنا دار بوده که فضای بین آنها نیز بسیار زیاد است. کاربرانی که با لپتاپ خود زیاد تایپ میکنند، تجربه خوب و لذتبخشی را با کیبورد Z510 خواهند داشت. به علاوه، کیبورد این لپتاپها به بخش عددی جداگانه و نور پس زمینه نیز مجهز شدهاند که مورد دوم با نگاه داشتن کلید Fn و فشردن کلید Space فعال میشود.همانند اکثر لپتاپهای مدرن، تاچ پد Z510 دارای کلیدهای مجزا نبوده و کلیدها به صورت یکپارچه در بدنه تاچ پد تعبیه شدهاند.ابعاد تاچ پد بسیار بزرگ و مناسب است و حساسیت آن نیز بالاست.به علاوه این تاچ پد از فرمانهای چند لمسی نیز پشتیبانی میکند.
عملکرد سختافزار داخلی و باتری
اما به قسمت مربوط به عملکرد سختافزاری میرسیم، یعنی جایی که بیشترین تفاوت بین Z510 و Z500 وجود دارد.
تمامی مدل های Z510 به نسل چهارم پردازندههای دو و چهار هستهای Intel Core با کد Haswell مجهز شدهاند که نسبت به نسل سوم این پردازندهها که در Z500 استفاده شده بود، سریعتر و در عین حال، کم مصرف تر میباشند. بر خلاف سونی و ایسر که در لپتاپهای VAIO Fit و Aspire E1-572، از پردازندههای کم ولتاژ یا ULV استفاده کردهاند، لنوو سری Z510 را به پردازندههای با ولتاژ استاندارد مجهز کرده است. مزیت پردازندههای کم ولتاژ در مصرف انرژی بسیار پایین آنهاست ولی این پردازندهها قدرت کمتری دارند و این باعث شده تا لپتاپهای Z510 بسیار سریعتر از VAIO Fit و E1-572 باشند.
علاوه بر پردازندهی مرکزی، Z510 از لحاظ پردازش گرافیکی نیز بسیار قویست. این لپتاپها از کارت گرافیکی NVIDIA GeForce GT 740M استفاده میکنند که عملکرد بسیار خوبی دارد و تقریبا تمامی بازی سنگین جدید مانند Call of Duty Ghosts را میتواند اجرا کند و برای تدوین ویدیو نیز مناسب است. بنابراین نه تنها Z510 یک لپتاپ خانگی و مالتی مدیای بسیار قدرتمند است، بلکه میتوان بر روی آن به عنوان یک لپتاپ مخصوص بازی ارزان قیمت نیز حساب کرد.
به علاوه این لپتاپها از تکنولوژی NVIDIA Optimus نیز بهره میبرند که برای آنها امکان سوییچ بین کارت گرافیکی GeForce و پردازشگر گرافیکی آنبورد Intel HD 4600 را فراهم میکند. این امر باعث میشود تا هنگامی که دستگاه در حال انجام محاسبات گرافیکی سنگینی نیست، کارت گرافیکی مجزا غیرفعال شده و مصرف انرژی دستگاه تا حد زیادی کاهش یابد.
علاوه بر قدرت پردازشی، برخی مدل های Z510 علاوه بر هارددیسک، یک حافظهی SSD با ظرفیت 8 گیگابایت جهت حافظهی Cache نیز دارند که باعث میشود تا سرعت کلی خواندن و نوشتن حافظهی داخلی دستگاه، بیشتر از رقبای دیگر باشد.
اما ظاهرا لنوو تغییراتی در سیستم خنککنندهی دستگاه نیز اعمال کرده است. در تست هایی که انجام دادیم، بدنهی Z510 تحت استرس زیاد و یا هنگام انجام محاسبات سنگین، کمتر از Z500 گرم شده و صدای سیستم خنککننده نیز کمتر بود. البته باید توجه داشته باشید که فضای اطراف کیبورد و استراحتگاه دست این لپتاپ، دارای یک روکش از جنس آلومینیوم است و از آنجایی که آلومینیوم، رسانای خوبی برای گرما میباشد، گرمای تولید شده توسط قطعات داخلی، توسط کاربر احساس خواهد شد که البته این میزان زیاد و آزار دهنده نیست.
در کمال تعجب، لنوو ظرفیت باتری Z510 را نسبت به Z500 کاهش داده است! بر خلاف سری Z500 که از باتریهای لیتیوم-یون با ظرفیت 4510 میلیآمپرساعت استفاده میکردند، لپتاپهای Z510 از باتریهایی با ظرفیت 3350 میلیآمپرساعت استفاده میکنند. در تست مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi، لپتاپهای Z510 بسته به نوع پردازندهی مرکزی، توانستند نزدیک به 3:30 ساعت شارژدهی کنند که تقریبا هم سطح Z500 است. با توجه به تفاوت ظرفیت باتری، میتوان دلیل شارژدهی یکسان این دو سری را در بهرهگیری لپتاپهای Z510 از نسل چهارم پردازندههای Intel Core دانست که مصرف انرژی به مراتب کمتر و بهینهتری نسبت به نسل سوم این پردازندهها دارند. به هر صورت میتوان شارژدهی باتری سری Z510 را با توجه به قدرت بالا و سختافزار قدرتمندی که دارند، رضایتبخش دانست.
جمعبندی
همانند Z500، لنوو توانست با تولید سری Z510، لپتاپهای بسیار خوبی را روانه بازار کند. طراحی این لپتاپها ساده ولی در عین حال بسیار شکیل بوده و ضخامت و وزن آنها نیز کاملا مناسب است. اضافه کردن یک روکش مات به صفحه نمایش باعث شده تا بتوان تا حدی از اشکالات دیگر این صفحات نمایش چشمپوشی کرد.
ارتقا پردازندهی مرکزی و کارت گرافیکی و بهبود سیستم خنککننده نیز، باعث شده تا Z510 نه تنها به خریدی به صرفهتر از مدل قبلی تبدیل گردد، بلکه بتواند به راحتی با لپتاپهای بسیار گرانقیمت تر از خود نیز رقابت کند.
IdeaPad Z510 در بازه قیمتی که دارد تقریبا بهترین خرید است ولی اگر به هر دلیلی تمایل به خرید این لپتاپ ندارید، میتوانید نگاهی هم به لپتاپهای ProBook 450 کمپانی HP و یا VivoBook K551 ساخت ایسوس بی اندازید.
منبع توضیحات: دیجی کالا
چند تا شات از نمای مختلف لپ تاپ:
و
و
و
و
برای دانلود جدیدترین درایورها به لینک زیر مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین این تاپیک در صورت لزوم آپدیت خواهد شد
ضمن تشکر برای ایجاد تاپیک، من وزنش کردم دقیقا 2.4 کیلوگرمه! :n18:
afshin b
19-01-2014, 11:23
دوستانی که این لپتاپ دارن لطفا از device manager مدل دقیق هاردشون رو اینجا بذارن. تشکر.
ضمن تشکر برای ایجاد تاپیک، من وزنش کردم دقیقا 2.4 کیلوگرمه! :n18:
دوست عزیز شما چه رنگی از این لپ تاپ رو دارین؟اثر انگشت جذب میکنه عایا؟
hamidreza2010
19-01-2014, 13:04
سلام
من شکلاتیش رو دارم ، خیلی نه ولی اگه دستتون یکم خیس باشه ( مثلا یکم عرق کرده باشه ، حتی خیلی کم ) نشون میده روی بدنه یا مثلا اگه با انگشت روی بدنه فشار بدین ( حالت عادی نه ها:n02: فشار بدین اثرش میمونه ).
ولی در کل به طور عادی زیاد نیست
سلام
من شکلاتیش رو دارم ، خیلی نه ولی اگه دستتون یکم خیس باشه ( مثلا یکم عرق کرده باشه ، حتی خیلی کم ) نشون میده روی بدنه یا مثلا اگه با انگشت روی بدنه فشار بدین ( حالت عادی نه ها:n02: فشار بدین اثرش میمونه ).
ولی در کل به طور عادی زیاد نیست
من میخام z510 بخرم اما فکر کنم باطریش زود خراب بشه:n03:آخه اگر در طول روز 10 بار روشن یا خاموش بشه 10 بار جریان برق به باتریش وصل و قطع میشه که این باعث میشه عمر باتری زود تموم بشه.آخه میگن نباید باتری زیاد جریان برق بهش قطع و وصل بشه:n03:به نظر خودتون معایب z510 چیا هستن؟
hamidreza2010
19-01-2014, 13:59
من میخام z510 بخرم اما فکر کنم باطریش زود خراب بشه:n03:آخه اگر در طول روز 10 بار روشن یا خاموش بشه 10 بار جریان برق به باتریش وصل و قطع میشه که این باعث میشه عمر باتری زود تموم بشه.آخه میگن نباید باتری زیاد جریان برق بهش قطع و وصل بشه:n03:به نظر خودتون معایب z510 چیا هستن؟
آره قبلا اینطوری بود ولی الان دیگه باتری ها طوری طراحی شدن که مشکلی براشون پیش نمیاد ، یعنی اگه 10 ساعت هم توی شارژ باشه چیزیش نمیشه
بعد با اون برنامه انرژی منیجمنت میتونی کاری کنی که تا 60 درصد شارژ شد ، بقش رو از برق استفاده کنه ، اینطوری دیگه به باتری هم فشار نمیاد
معایب که ، صفحش بازم اونطوری که باید باشه نیست ، درسته از z500 بهتره ولی بازم نورش کمه و زاویه دید محدود داره ، دیگه به موردی برنخوردم
Abdolreza2012
19-01-2014, 14:52
سلام
دوستان این لپ تاپ رو تا حالا کسی با رم 16 تهیه کرده ؟؟؟؟
من دوست دارم رمشو از 8 به 16 ارتقا بدم
فقط اون روزی که میخواستم برم بخرم ، رم 6 رو داشت بهم گفت همینجا برات رمشو 8 درست میکنم
بعد باز کرد ، هر کاری کرد نتونست اوکی کنه و گفت اینا سخته باید کلا باز شه و از این حرفا و مننمیتونم اینکار بکنم ، خود شرکت وارد کننده باید اینکارو بکنه
بخاطر همین دوباره برام رم 8 رو سفارش دادن و آوردن
الان میخوام ببینم واقعا ارتقا رمش اینقدر سخته یا اون طرف نتونسته ؟؟؟
ممنون
آره قبلا اینطوری بود ولی الان دیگه باتری ها طوری طراحی شدن که مشکلی براشون پیش نمیاد ، یعنی اگه 10 ساعت هم توی شارژ باشه چیزیش نمیشه
بعد با اون برنامه انرژی منیجمنت میتونی کاری کنی که تا 60 درصد شارژ شد ، بقش رو از برق استفاده کنه ، اینطوری دیگه به باتری هم فشار نمیاد
معایب که ، صفحش بازم اونطوری که باید باشه نیست ، درسته از z500 بهتره ولی بازم نورش کمه و زاویه دید محدود داره ، دیگه به موردی برنخوردم
شما الان چند وقته این لپ تاپو دارین؟در حال حاضر باتریش معمولا چند ساعت جواب مبده؟
دوست عزیز شما چه رنگی از این لپ تاپ رو دارین؟اثر انگشت جذب میکنه عایا؟
من سفیدشو دارم.
بیش از اینکه قسمت خارجیش کثیف بشه و اذیت کنه قاب داخلیش - اطراف تاچ پد- اثر انگشت رو جذب میکنه. البته همونطور که دوستمون گفتند اونم مال زمانیه که دست خشک خشک نباشه!!
afshin b
19-01-2014, 16:47
دوستانی که این لپتاپ دارن لطفا از device manager مدل دقیق هاردشون رو اینجا بذارن. تشکر.
دوستان واللا یه دقیقه هم طول نمیکشه. خواهشا مدل هاردتون رو بذارین.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
من سفیدشو دارم.
بیش از اینکه قسمت خارجیش کثیف بشه و اذیت کنه قاب داخلیش - اطراف تاچ پد- اثر انگشت رو جذب میکنه. البته همونطور که دوستمون گفتند اونم مال زمانیه که دست خشک خشک نباشه!!
کیفیت اسپیکراش چطوره؟
hamidreza2010
19-01-2014, 17:57
شما الان چند وقته این لپ تاپو دارین؟در حال حاضر باتریش معمولا چند ساعت جواب مبده؟
من دو هفته ایی میشه دارمش
بستگی به استفاده داره
ولی کلا توی وبگردی و کارهای معمولی حدود 3 ساعت جواب میده
سلام
باشه حتما
الان با pc هستم.لپ تاپ رو روشن کردم میذارم برات
کیفیت اسپیکراش چطوره؟
کیفیتش خیلی خوبه
اسپیکرهاش jbl هستند که کیفیت خوبی دارن
لب تاب رو من دیروز ویندوز8.1روش نصب کردم.مدل هاردش سیگت هستش.هم کلیدای ولووم صداش کار میکنه.هم کلیدای روشنایی صفحه نمایش..تموم درایواشو از خوذ سایت دانلود کردم.خیلی حجمشون زیاده..بجز بلوتوث همرو دانلود کردم.هیچ مشکلی فعلا باهاش ندارم.وایرلس هم به خوبی کار میکنه.یکم صفحش ماته و غیر طبیعی که اونم با توجه به کانفیگ عالی قابل گذشته..
کاش فول اچ دی میومدش تو ایران..دیزاین عالی داره..بک لایت کیبردش خودش کلی میرزه...
pacific.sun1991
20-01-2014, 00:18
سلام دوستان
اینکه میگن تو مدل z510 اگه شارژر باتری به لپ تاپ وصل نباشه بازی سنگین لگ میزنه و بعضی وقتها stop working میده صحت داره؟
راجع به نصب درایورها هم یه توضیح بدین ممنون میشم
اگه اشتباه نکنم اول باید Energy Management رو نصب کنیم بعد درایورهای ویندوز8.1 از سایت دانلود کنیم،درسته؟
در مورد BIOS چی؟آپدیت اون چه شکلیه؟
من شنیدم بعضی ها نور صفحه کلید یا brightness رو یه بار تنظیم کرن بعد دیگه نتونستن تغییر بدن البته تو z500 ، اگه به یه همچین مشکلی خوردیم راه حل چیه؟
با توجه به اینکه از سری پردازنده های hawsell استفاده شده ، تو z510 مشکل USB.3 ندارین باهاش؟آخه سری های اول haswell به تایید اینتل مشکل دارن با USB3
و در آخر ، نکاتی که قبل خرید باید بهش توجه کرد چیه؟
پیشاپیش ممنون از جواب کاملتون:n01:
Abdolreza2012
20-01-2014, 02:20
سلام دوستان
اینکه میگن تو مدل z510 اگه شارژر باتری به لپ تاپ وصل نباشه بازی سنگین لگ میزنه و بعضی وقتها stop working میده صحت داره؟
راجع به نصب درایورها هم یه توضیح بدین ممنون میشم
اگه اشتباه نکنم اول باید Energy Management رو نصب کنیم بعد درایورهای ویندوز8.1 از سایت دانلود کنیم،درسته؟
در مورد BIOS چی؟آپدیت اون چه شکلیه؟
من شنیدم بعضی ها نور صفحه کلید یا brightness رو یه بار تنظیم کرن بعد دیگه نتونستن تغییر بدن البته تو z500 ، اگه به یه همچین مشکلی خوردیم راه حل چیه؟
با توجه به اینکه از سری پردازنده های hawsell استفاده شده ، تو z510 مشکل USB.3 ندارین باهاش؟آخه سری های اول haswell به تایید اینتل مشکل دارن با USB3
و در آخر ، نکاتی که قبل خرید باید بهش توجه کرد چیه؟
پیشاپیش ممنون از جواب کاملتون:n01:
سلام
1- کلا توی لپ تاپ ها اگه موقع بازی به شارژ وصل نباشه به سخت افزار فشار زیادی میاد و لگ میزنن ، ولی من تا حالا بدون شارژر بازی نکردم ببینم چی میشه ولی لگ زدنش طبیعیه چون حالت مصرف رو روی باتری میذاریم و لپ تاپ نمیتونه از همه قدرت سخت افزارش استفاده کنه.کلا اصلا پیشنهاد نمیشه که بدون وصل بودن به برق بازی کنین
2- مهم نیست اول کدوم رو نصب کنید ، پیشنهاد میکنم برید سایت لنوو و جدیدترین درایوها رو دانلود و نصب کنید
3- در مورد بایوس هم فعلا که آپدیتی براش نیومده
4- معمولا اینطور موارد برمیگرده به درایور گرافیک اینتل ولی من خودم همچین مشکلی نداشتم ، البته مشکل کاهش و افزایش صدا دارم ، دکمه هاش خیلی سفته و بعضی موارد کار نمیکنه ، که به نظر سخت افزاری میاد
5- در مورد اون باگ هم بله تاییده شده از سوی اینتل ولی من خدا رو شکر مشکلی نداشتم ، برادرم هم همینطور
نکات قبل از خرید هم ، فقط موقع خرید روشنش کنید برید توی بایوس ، کلیدهای کیبوردش رو تست کنید ببنید سالمه همگی ، یا ترجیحا ویندوز لایو همراه داشته باشید برای تست ( کلا خرابی بعضی کلیدها خیلی شایع هست )
خواهش میکنم
pacific.sun1991
20-01-2014, 04:24
نکته دوم : ترجیحا لپ تاپ رو از گارانتی سازگار بگیرین . در صورتی هم که keyboard backlit براتون مهمه همون جا به دکمه Space دقت کنین
اول اینکه معذرت میخوام که سوال اولمو تو تاپیک z500 هم مطرح کردم ، آخه اونجا شلوغه به نظرم رسید که شاید جواب های بیشتر بگیرم
تو اونجا hayyan71 نکته بالا رو گفتن که به space دقت کنم ، ینی ببینم Fn+space کار میکنه یا نه؟یا چیز دیگه ای هست؟؟
در ضمن یه سری از z510 ها هم ssd ندارن ، اینو تو BIOS میشه فهمید دیگه؟
hamidreza2010
20-01-2014, 05:30
اول اینکه معذرت میخوام که سوال اولمو تو تاپیک z500 هم مطرح کردم ، آخه اونجا شلوغه به نظرم رسید که شاید جواب های بیشتر بگیرم
تو اونجا hayyan71 نکته بالا رو گفتن که به space دقت کنم ، ینی ببینم Fn+space کار میکنه یا نه؟یا چیز دیگه ای هست؟؟
در ضمن یه سری از z510 ها هم ssd ندارن ، اینو تو BIOS میشه فهمید دیگه؟
سلام
خواهش میکنم
ببینید لپ تاپی که بک لایت داشته باشه روی کیبوردش شکل نور هست ( توی z510 سمت چپ space هست ) و نشان دهنده دارا بودن بک لایت هست.اگه fn+space هم بزنید روشن میشن
هارد ssd رو فک کنم اونایی که با کانفیگ i5 هستن دارن چون من i7 رو دارم و ssd نداره.اگه داشته باشه میشه فهمید توی بایوس احتمالا زیاد
afshin b
20-01-2014, 08:09
لب تاب رو من دیروز ویندوز8.1روش نصب کردم.مدل هاردش سیگت هستش.هم کلیدای ولووم صداش کار میکنه.هم کلیدای روشنایی صفحه نمایش..تموم درایواشو از خوذ سایت دانلود کردم.خیلی حجمشون زیاده..بجز بلوتوث همرو دانلود کردم.هیچ مشکلی فعلا باهاش ندارم.وایرلس هم به خوبی کار میکنه.یکم صفحش ماته و غیر طبیعی که اونم با توجه به کانفیگ عالی قابل گذشته..
کاش فول اچ دی میومدش تو ایران..دیزاین عالی داره..بک لایت کیبردش خودش کلی میرزه...
دوست عزیز لطفا مدل دقیق هاردتون رو از device manager ببینین و بهم بگین. مثلا اینطوری:
Seagate ST1000LM014
یعنی فقط تا 60 درصد دیگه لپ تاپ شارژ میشه؟؟؟؟چه جوری این کار رو انجام بدم.تنظیمات انرژی منیجمنت رو برای این کار میگین.ممنونم
برای استفاده دوستان تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])درایورهای این لپ تاپ رو برای ویندوزهای 7 و 8 و 8.1 قرار داده.من خودم از ویندوز 7 استفاده میکنم و همه درایورهای که توی سی دی همراه لپ تاپ برای ویندوز 8 بود نصب شد به جز لن و یو اس بی که از این سایت درایورهاشو برای ویندوز 7 گرفتم به راحتی نصب شد و الان مشکلی لپ تاپ با ویندوز 7 اصلا نداره.
hasanoooooooo
20-01-2014, 13:22
سلام
خواهش میکنم
ببینید لپ تاپی که بک لایت داشته باشه روی کیبوردش شکل نور هست ( توی z510 سمت چپ space هست ) و نشان دهنده دارا بودن بک لایت هست.اگه fn+space هم بزنید روشن میشن
هارد ssd رو فک کنم اونایی که با کانفیگ i5 هستن دارن چون من i7 رو دارم و ssd نداره.اگه داشته باشه میشه فهمید توی بایوس احتمالا زیاد
دو مدل i5 تو بازار هست مدلی که رم 6 گیگ داره ssd هم داره... البته 8 گیگ رو با هارد اصلی شیر کردن ... در کل بهترین گزینه تو رنج خودشه
par_haam
20-01-2014, 15:18
دوستانی که دارند یا اطلاع دارند... این لپ تاپ دارای پورت mSATA می باشد ؟
Sent from my iPhone
دوستان پورت ethernet این لپ تاپ سرعتش 10/100 هست سرعتش کم نیست؟چطوره سرعتش نسبت به اکثر لپ تاپ ها که سرعتشون 10/100/1000 هست؟
afshin b
20-01-2014, 17:53
دوستان پورت ethernet این لپ تاپ سرعتش 10/100 هست سرعتش کم نیست؟چطوره سرعتش نسبت به اکثر لپ تاپ ها که سرعتشون 10/100/1000 هست؟
شما برای چه کاری میخواین؟
برای اینترنت این مملکت که ۱۰ هم زیادیه. برای استفاده شبکه داخلی هم به نظر من با امکاناتی که ما داریم ۱۰۰ کفایت میکنه. مگر اینکه تجهیزات شبکه خوب و حرفه ای داشته باشین.
≠===============≠
کماکان در انتظار مدل هارد دوستان هستیم.
دوستان چطوری میشه فهمید ssd داره؟یا اگه داره چطور میشه ازش استفاده کرد و ویندوز رو ssd نصب کرد؟اصلا میشه ویندوز رو ssd نصب کرد؟من یه کلیپ تو یوتیوب دیدیم ظاهرا ویندوز رو،رو ssd نصب کرده صورت بوت شدنش خیلی سریه.یعنی خیلییا...اسمشم اینه Lenovo Z510 SSD Boot time
ST1000LM024 HN-M101MBB
منظور اینه؟:n13::n13:
در جواب دوستی هم که در مورد کیفیت اسپیکر سوال کرده بودن؛ کیفیتش خوبه اما انصافا کدوم طراح عاقلی میاد اسپیکر رو زیر دستگاه تعبیه می کنه؟ صدا حالت بم پیدا میکنه و با زاویه دادن به لپ تاپ (فرض کنید اونو رو پاتون گذاشتید) صدا هی عوض میشه. به نظرم یکی از ضعفاش همینه. اینکه اسپیکراش زیرش تعبیه شدن.:n22:
hamidreza2010
21-01-2014, 03:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان چطوری میشه فهمید ssd داره؟یا اگه داره چطور میشه ازش استفاده کرد و ویندوز رو ssd نصب کرد؟اصلا میشه ویندوز رو ssd نصب کرد؟من یه کلیپ تو یوتیوب دیدیم ظاهرا ویندوز رو،رو ssd نصب کرده صورت بوت شدنش خیلی سریه.یعنی خیلییا...اسمشم اینه Lenovo Z510 SSD Boot time
مدل i5 مثل اینکه SSD داره.ولی i7 نداره
نه بابا فک نکنم بشه.کل هارد ssd 8 حجمش 8 گیگه ، چجوری روی این ، ویندوز نصب کرده؟
ولی کلا سرعت بوت روی هاردهای ssd فوق العادس
ST1000LM024 HN-M101MBB
در جواب دوستی هم که در مورد کیفیت اسپیکر سوال کرده بودن؛ کیفیتش خوبه اما انصافا کدوم طراح عاقلی میاد اسپیکر رو زیر دستگاه تعبیه می کنه؟ صدا حالت بم پیدا میکنه و با زاویه دادن به لپ تاپ (فرض کنید اونو رو پاتون گذاشتید) صدا هی عوض میشه. به نظرم یکی از ضعفاش همینه. اینکه اسپیکراش زیرش تعبیه شدن.:n22:
آره کاملا موافقم
من موندم چرا زیر لپ تاپ گذاشتن.خداییش قبل طراحی فک نمیکنن اینا؟
afshin b
21-01-2014, 06:27
خیلی ممنون از دوستان بابت مدل هاردشون. لپتاپ منم بجای هارد هیبریدی همین هارد داشت و مال من ارور هم داشت که برنامه hdtune نشون میداد.
مثل اینکه برای دوست عزیز HASTI هارد هیبریدی داشت. منتظر مدل هارد ایشونم هستیم.
اگه هارد هیبریدی باشه مدلش اینه:
ST1000LM014
par_haam
21-01-2014, 06:30
دوست عزیز اون ۸ گیگ برای Cache ویندوز هست و شما دسترسی خاصی به اون برای نصب ویندوز ندارید. در کلیپی هم که فرمودید؛ یک SSD جداگانه خریداری و بر روس سیستم جایگزین کردند.
Sent from my iPhone
سلام
من قدیم یه لپ تاپ دل داشتم که با یه دکمه فیزیکی، بلوتوث و وایرلس رو خاموش میکرد...حالا تو این لپ تاپ چه جوری میتونم خاموش کنم؟؟
تو راهنما دیدم نشوته یکی از فانکشن ها (اف ۵ یا اف۶) نقش Airplane mode رو بازی میکنه...ولی هر چی میزنمش تاثیری نداره
سلام
من قدیم یه لپ تاپ دل داشتم که با یه دکمه فیزیکی، بلوتوث و وایرلس رو خاموش میکرد...حالا تو این لپ تاپ چه جوری میتونم خاموش کنم؟؟
تو راهنما دیدم نشوته یکی از فانکشن ها (اف ۵ یا اف۶) نقش Airplane mode رو بازی میکنه...ولی هر چی میزنمش تاثیری نداره
سلام. کلید Airplane Mode کلید F7 هست. (حداقل روی صفحه کلید من! روش عکس یک هواپیما هست! ) :n01:
سلام. کلید Airplane Mode کلید F7 هست. (حداقل روی صفحه کلید من! روش عکس یک هواپیما هست! ) :n01:
الان جاش رو یادم نبود و واسه همین گفتم فکر کنم اف ۵ یا اف ۶ باشه
سوال این بود که با اینکه اون دکمه رو هم میزنم، بازم اتفاقی نیمفته و وایرلس و بلوتوث همچنان وصل میمونن
ST1000LM024 HN-M101MBB
یعنی کیفیت صداش خوی نیست؟:n03:من صدا خیلی واسم مهمه:n03:2هفتس دارم تحقیق میکنم z510 بخرم یا probook 450 هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدم:n03:
هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشونو دارن.450 کیفیت صداش محشره ،کیفیت ساختش، باتریش،صفحه نمایشش،مقاوم بودنش.سخت افزار داخلیشم خیلی خوبه.ویندوز 8 اورجینال هم روشه
اما Z510 هاردش بیشتره سی پی یوش نسل چهاره گرافیکش بهتره. تو این موارد بهتره.نمیدونم چکار کنم:n03:
Abdolreza2012
21-01-2014, 14:52
یعنی کیفیت صداش خوی نیست؟:n03:من صدا خیلی واسم مهمه:n03:2هفتس دارم تحقیق میکنم z510 بخرم یا probook 450 هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدم:n03:
هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشونو دارن.450 کیفیت صداش محشره ،کیفیت ساختش، باتریش،صفحه نمایشش،مقاوم بودنش.سخت افزار داخلیشم خیلی خوبه.ویندوز 8 اورجینال هم روشه
اما Z510 هاردش بیشتره سی پی یوش نسل چهاره گرافیکش بهتره. تو این موارد بهتره.نمیدونم چکار کنم:n03:
صدای این لپ تاپ خوبه
ولی بخاطر اینکه اسپیکراش رو زیر دستگاه تو لبه ی جلویی تعبیه شده
اگه رو پا و ... ( مثل پا ) بگذارید ، صدا تغییر میکنه ، اینم بخاطر اینه که امکان داره پا جلوی اسپیکر رو گرفته باشه و مانع صدا باشه
من روی میز گذاشتم و روی کول پد گذاشتم ، صدا یک دست و خوبی داره بدون تغییری
البته توصیه میشه لپ تاپ رو ، رو پاتون نذارید که ضرر داره
موفق باشید
ST1000LM024 HN-M101MBB
سلام
در آدرس زیر دیدم:
قیمت ST1000LM024 را زده 80 دلار
من قبلا یک z500 برای یکی خریدم i7 بود با ۸ گیگ رم و ویندوز ۸ اوریجینال و ۷۴۰ کارت گرافیکش بود و هاردش این بود:
قیمتش را زده ۱۲۰ دلار!! یعنی توی همین یک قلم ۴۰ دلار گرانتره بوده مدل قبلی؟؟؟
ضمنا خواندم که ظرفیت باطری را در زد ۵۱۰ به میزان ۲۵ درصد کاهش دادند
به عبارت دیگه احتمالا میشه اینطور نتیجه گرفت که با افزودن سی پی یو جدید که بین ۶ تا حداکثر ۱۰ دصد افزایش کارایی داره چیزهای دیگری را از سیستم کم کردن! درست متوجه شدم؟
تکرار می کنم سیستمی که خریدم زد ۵۰۰ بود با ویندوز ۸ سینگل لنگویج ۶۴ بیتی اوریجینال و هارد هایبریدی ۸ گیگ اس اس دی و ۸ گیگ رم. فقط خود ویندوزش بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ تومن قیمتشه!!
درست فهمیدم دوستان؟ علت اینکه سیستم جدید با سیستم قبلی تقریبا هم قیمت شده علی رغم جدید شدن سی پی یو همینه؟
لطفا راهنمایی فرمایید
ممنون
نه دیگه در این حد. مشکل سر یک کوچولو بم بودنشه.
نمیدونم چرا اما من که ذهنیت خوبی نسبت به لپ تاپ های اچ پی ندارم. این کجا و پروبوک 450 کجا. حداقل از نظر ظاهر.
برای تصمیم گیری بهتر و کارآمد تر: (خوب دیگه، قراره لپ تاپ یک مدت طولانی و شایدم برای همیشه نگه داشته بشه و اگه اونچیزی که می خواستید نبوده ، خدانکرده افسردگی میگیرید!! :n02: پس باید واقع بین بود و بدون تعصب حرف زد! )
نقاط ضعف این لپ تاپ :1- باطری جدانشدنی 2- اسپیکر زیر 3- زاویه دید محدوده (مشکل زاویه دید رو خیلی از مدل های برند های دیگه هم دارند.)
البته من باطری جدانشدنی رو یک ضعف نمیدونم اونم وقتی نرم افزاری مثل انرژی منیجر رو داره و میشه مستقیم از برق پریز استفاده کرد. فرضا اگه برق قطع بشه بدون هیچ مشکلی از باتری استفاده میشه و خاموش نمیشه دستگاه. اما اگه لپ تاپی باطریش جدا باشه ، زرتی خاموش میشه و اگه این کار چندین بار هم تکرار بشه که دیگه واویلا!!!
دیگه فکر کنم بدنش هم یکمی ظریف و ضعیف باشه. اونطوری که من جایی خوندم (فک کنم همین کلوپ همسایه، z500 یا بود!) اگه میخواید زیاد جابجا کنیدش اینم مدنظر داشته باشید.
نقاط قوتش یکی طراحی فوق العاده زیباشه. مخصوصا رنگ سفیدش که حس یک کالای لوکس و اعیانی رو به آدم میده! :n02:
گرم کردنش خیلی کمه و خیلی هم آروم و سر به زیره. (قبلا یک لپ تاپ hp 4520 کار کردم کنارش که می نشستی حس میگیردی کنار کمباینی تو مزرعه از بس سر و صدا میکرد!!)
داشتن بک لایت هم که دیگه خیلی خوبه. مخصوصا اگه مثل من اکثرا شیفت شب باشید!!! :n02:
نه دیگه در این حد. مشکل سر یک کوچولو بم بودنشه.
نمیدونم چرا اما من که ذهنیت خوبی نسبت به لپ تاپ های اچ پی ندارم. این کجا و پروبوک 450 کجا. حداقل از نظر ظاهر.
برای تصمیم گیری بهتر و کارآمد تر: (خوب دیگه، قراره لپ تاپ یک مدت طولانی و شایدم برای همیشه نگه داشته بشه و اگه اونچیزی که می خواستید نبوده ، خدانکرده افسردگی میگیرید!! :n02: پس باید واقع بین بود و بدون تعصب حرف زد! )
نقاط ضعف این لپ تاپ :1- باطری جدانشدنی 2- اسپیکر زیر 3- زاویه دید محدوده (مشکل زاویه دید رو خیلی از مدل های برند های دیگه هم دارند.)
البته من باطری جدانشدنی رو یک ضعف نمیدونم اونم وقتی نرم افزاری مثل انرژی منیجر رو داره و میشه مستقیم از برق پریز استفاده کرد. فرضا اگه برق قطع بشه بدون هیچ مشکلی از باتری استفاده میشه و خاموش نمیشه دستگاه. اما اگه لپ تاپی باطریش جدا باشه ، زرتی خاموش میشه و اگه این کار چندین بار هم تکرار بشه که دیگه واویلا!!!
دیگه فکر کنم بدنش هم یکمی ظریف و ضعیف باشه. اونطوری که من جایی خوندم (فک کنم همین کلوپ همسایه، z500 یا بود!) اگه میخواید زیاد جابجا کنیدش اینم مدنظر داشته باشید.
نقاط قوتش یکی طراحی فوق العاده زیباشه. مخصوصا رنگ سفیدش که حس یک کالای لوکس و اعیانی رو به آدم میده! :n02:
گرم کردنش خیلی کمه و خیلی هم آروم و سر به زیره. (قبلا یک لپ تاپ hp 4520 کار کردم کنارش که می نشستی حس میگیردی کنار کمباینی تو مزرعه از بس سر و صدا میکرد!!)
داشتن بک لایت هم که دیگه خیلی خوبه. مخصوصا اگه مثل من اکثرا شیفت شب باشید!!! :n02:
:n08::n08:مرسی دوست عزیز بابت توضیحات کاملت:n01:
الان جاش رو یادم نبود و واسه همین گفتم فکر کنم اف ۵ یا اف ۶ باشه
سوال این بود که با اینکه اون دکمه رو هم میزنم، بازم اتفاقی نیمفته و وایرلس و بلوتوث همچنان وصل میمونن
الان برای اینکه این دکمه اف۷ برای من کار کنه، باید برنامه خاصی نصب کنم؟؟
mohsenfhm
22-01-2014, 16:23
دوستان من این لپ تاپ رو تازه گرفتم ( برای مشتری ) ! ترک پدش قفل میکنه و دیگه کار نمیکنه ! ویندوزهای 8 و 7 و 8.1 هم نصب کردم اما بازهم این مشکل حل نشد .
مورد مشابه ندیده اید ؟
hamidreza2010
22-01-2014, 19:16
الان برای اینکه این دکمه اف۷ برای من کار کنه، باید برنامه خاصی نصب کنم؟؟
سلام
اگه همون درایورهای موجود همراه لپ تاپ رو نصب کنید کافیه
دقیقا الان یادم نیست اسمش چیه
دوستان من این لپ تاپ رو تازه گرفتم ( برای مشتری ) ! ترک پدش قفل میکنه و دیگه کار نمیکنه ! ویندوزهای 8 و 7 و 8.1 هم نصب کردم اما بازهم این مشکل حل نشد .
مورد مشابه ندیده اید ؟
سلام
ترک پد چیه؟ :n02:
hasanoooooooo
22-01-2014, 20:12
سلام
اگه همون درایورهای موجود همراه لپ تاپ رو نصب کنید کافیه
دقیقا الان یادم نیست اسمش چیه
سلام
ترک پد چیه؟ :n02:
فک کنم منظورشون تاچ پد باشه!!! که اگه باشه اصلا حتی اگه درایورش وصل نباشه هم باید کار کنه!
hamidreza2010
22-01-2014, 20:13
دوستان فقط یه نکته رو حواستون باشه موقع خرید که هیچ وقت با گارانتی ویستا نخرید.یعنی اگه شده بدون گارانتی بگیرید بهتره تا با گارانتی ویستا بگیرید
آشغال ترین گارانتی هست که توی عمرم دیدم.اینو به پست اول هم اضافه میکنم حتما
afshin b
22-01-2014, 20:37
دوستان فقط یه نکته رو حواستون باشه موقع خرید که هیچ وقت با گارانتی ویستا نخرید.یعنی اگه شده بدون گارانتی بگیرید بهتره تا با گارانتی ویستا بگیرید
آشغال ترین گارانتی هست که توی عمرم دیدم.اینو به پست اول هم اضافه میکنم حتما
اتفاقا من لولای لپتاپ قبلیم شکسته بود دادم ویستا کل درب بالای لپتاپ نو زدن هیچی هم نگرفتن. من خیلی ازشون راضی بودم.
Sent from my HUAWEI G700-U10
Abdolreza2012
22-01-2014, 20:45
اتفاقا من لولای لپتاپ قبلیم شکسته بود دادم ویستا کل درب بالای لپتاپ نو زدن هیچی هم نگرفتن. من خیلی ازشون راضی بودم.
برا من که کیبرد دوتا دکمش مشکل داره ، قبول نمیکنن
گارانتی های دیگه تا 1 ماه اول تعویض میکنن ، من لپ تاپ قبلیم همین بود یه مشکلی پیش اومد برام خود لپ تاپ رو عوض کردن ( گارانتیش ویستا نبود )
ولی به گارانتی ویستا زنگ زدم ، گفت : از مغازه بردی بیرون دیگه تعویضی در کار نیست و اگه مشکلی باشه تعمیر میشه
اونم فقط 7 روز طول میکشه که همکاران بررسی کنن تا مشکلش توسط کارشناسان فنی تایید بشه ( انگار دارن بمب خنثی میکنن )
در حالی تا 1 ماه اول تعویضه ، حتی دیجی کالاهم کالاهای بدون گارانتیشو تا 1 هفته تعویض زده ولی این .....
آشغال ترین گارانتی موجود به نظر من
برا من که کیبرد دوتا دکمش مشکل داره ، قبول نمیکنن
گارانتی های دیگه تا 1 ماه اول تعویض میکنن ، من لپ تاپ قبلیم همین بود یه مشکلی پیش اومد برام خود لپ تاپ رو عوض کردن ( گارانتیش ویستا نبود )
ولی به گارانتی ویستا زنگ زدم ، گفت : از مغازه بردی بیرون دیگه تعویضی در کار نیست و اگه مشکلی باشه تعمیر میشه
اونم فقط 7 روز طول میکشه که همکاران بررسی کنن تا مشکلش توسط کارشناسان فنی تایید بشه ( انگار دارن بمب خنثی میکنن )
در حالی تا 1 ماه اول تعویضه ، حتی دیجی کالاهم کالاهای بدون گارانتیشو تا 1 هفته تعویض زده ولی این .....
آشغال ترین گارانتی موجود به نظر من
کدوم گارانتی خوبه؟هماهنگ خوبه؟یا گرین؟
mostafa_IT
22-01-2014, 23:41
بچه ها من تاچ پدم همینطوری یهو از کار افتاده !
به نظرتون چکار کنم ؟؟ :(
Abdolreza2012
23-01-2014, 00:31
کدوم گارانتی خوبه؟هماهنگ خوبه؟یا گرین؟
سازگار + هماهنگ خوبن
این 5 صفحه رو بخونید یه نفر از این لپ تاپ تعریفی نکرده! همه از مشکلاتش گفتن : )) فک کنم لپ تاپ داغونیه..اقا یکی بگه به چز این مشکلاتی که داره مثل کنتراست پایین زاویه دید نامحدود جذب اثر انگشت قرار گرفتن اسپیکراش دز پایین کیبورد نه چندان مقاوم سرعت ethernetاین لپتاپ هم تنها فقط 100مگابیته! فک کنم تو کارای سنگین هم زود داغ شه ..دیگه چه مشکلاتی داره ؟؟! بقیشو هم شما بگید در ضمن نقاط مثبتشو هم بگید!
مورد مشابه ندیده اید ؟
برای من هم روز اول که گرفتم قفل کرد (بعد از اینکه ویندوز ریختم)
ولی وقتی یه بار ری استارت ش کردم و درایورش رو نصب کردم، مشکل برطرف شد
این 5 صفحه رو بخونید یه نفر از این لپ تاپ تعریفی نکرده! همه از مشکلاتش گفتن : )) فک کنم لپ تاپ داغونیه..اقا یکی بگه به چز این مشکلاتی که داره مثل کنتراست پایین زاویه دید نامحدود جذب اثر انگشت قرار گرفتن اسپیکراش دز پایین کیبورد نه چندان مقاوم سرعت ethernetاین لپتاپ هم تنها فقط 100مگابیته! فک کنم تو کارای سنگین هم زود داغ شه ..دیگه چه مشکلاتی داره ؟؟! بقیشو هم شما بگید در ضمن نقاط مثبتشو هم بگید!
اینکه گفته شدن مشکلات رو میذارید به حساب داغون بودن لپ تاپ ، نوع و طرز تفکرتون رو نشون میده! :n24::n06:
این تاپیک و تاپیک های مشابه این ، زمانی مفید خواهند بود که نقاط قوت و مخصوصا ضعف یک لپ تاپ رو برای یک فرد در حال تحقیق مشخص کنه. تا فردی که تحقیق می کنه برای خرید لپ تاپ از نقاط ضعف خبر داشته باشه و بعد سرخورده نشه!!!
اگه ما همه بیایم اینجا و در مدح این لپ تاپ همه چی بگیم به نظرتون بدرد کسی خواهد خورد این تاپیک! خریدار بعد از خریدن لپ تاپ و کار کردن باهاش متوجه نقاط قوتش میشه!
خوب اصولا کسی نمیاد بگه که لپ تاپ من اصلا صدا نمیده، چیکارش کنم که صدا بده؟؟
همه میان مشکلاتشون رو میپرسن و معمولا این مشکلات هم به صورت نرم افزاری حل میشه
در مورد صفحه نمایش، کاملا بستگی به استفاده ای ه که ازش داری، داره! یکی همش توی فضای باز از لپ تاپش استفاده میکنه و مهم براش مات بودن صفحه است! و یکی هم گرافیست ه و مهم براش فول اچ دی بودن صفحه اس
جذب اثر انگشت هم با یه پارچه حل میشه
و اسپیکرهاش هم به نظر من سلیقه ای ه و به کاربرد و انتظار ربط...چون خود من حداقل ازش راضیم
در کل، تو این رنج قیمت، لپ تاپ دیگه ای با مشخصات مشابه، سخت پیدا میشه
mohsenfhm
23-01-2014, 11:47
بچه ها من تاچ پدم همینطوری یهو از کار افتاده !
به نظرتون چکار کنم ؟؟ :(
برای من هم روز اول که گرفتم قفل کرد (بعد از اینکه ویندوز ریختم)
ولی وقتی یه بار ری استارت ش کردم و درایورش رو نصب کردم، مشکل برطرف شد
ظاهرا مشکل تاچ پد در این مدل شایع هست !
کسی اگر راه حلی پیدا کرد بگه .
mostafa_IT
23-01-2014, 13:04
من این لپ تاپ مدل i7 و رم8 رو با گارانتی سازگار خریدم. جالبه میگن کیفیت صفحه پایینه ! اصلا پایین نیست ! اتفاقا ماته و توی نور به خوبی جواب میده و بسیار کیفیت خوبی داره
تا امروز زیاد ازش کار نکشیدم اما باتریش با نور 100 درصد و اسپیکر و wifi همگی روشن حدود 3:30 کار کرد. با وجود کول پد که اصلا یه ذره گرم نکرد! سرد هم بود
از امروز کار سنگین میکنم میام میگم نکاتشو
mostafa_IT
23-01-2014, 13:07
ظاهرا مشکل تاچ پد در این مدل شایع هست !
کسی اگر راه حلی پیدا کرد بگه .
این لپ تاپ برای ویندوز 8 بهینه شده. من خودم ویندوز 7 دارم فعلا. اما کم کم به 8 مهاجرت میکنم که فکر میکنم مشکلش باید رفع بشه
دیشب هم درایور تاچ پد برای ویندوز 7 رو نصب کردم و با یه ریست درست شد.
فکر میکنم دوستان اگر درایورها رو به طور کامل نصب کنن مشکلی پیش نیاد
Abdolreza2012
23-01-2014, 15:12
همونطور که یکی از دوستان گفت بیشتر مشکلات بر میگرده به مشکلات نر افزاری که به راحتی حل میشن
تنها عیب این لپ تاپ صفحه نمایشش هست که :
در مورد صفحه نمایش، کاملا بستگی به استفاده ای ه که ازش داری، داره! یکی همش توی فضای باز از لپ تاپش استفاده میکنه و مهم براش مات بودن صفحه است! و یکی هم گرافیست ه و مهم براش فول اچ دی بودن صفحه اس
اسپیکرش هم که جزء نقاط قوت این لپ تاپ هست ، صدا عالی داری داره و مشکلی هم وجود نداره
این که اسپیکرهاشو زیر دستگاه قرار دادن ، یه مشکل ایجاد میکنه که اونم اینه که وقتی لپ تاپ رو روی پاتون بذارید و اگه پا جلوی اسپیکر رو بگیره ، صداش کم میشه
که اینم عادیه
در مورد داغ کردنش هم که کلا تو این مدل برطرف شده ، من خودم 3 ساعت بتلفیلد بدون کول پد بازی کردم ، داغ کردنش عادی بود و مشکلی وجود نداشت
در مورد ethernet قبول دارم
+
اما تو این رنج قیمت شما لپ تاپی با این مشخصات میتونید بگید؟؟؟؟
پردازنده: Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت DDR3
هارد : 1T
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
جالبه دوستان میگن مشکلاتش نرم افزاریه !! کنتراستش پایینه این مشکل نرم افزاریه ؟ کیفیت صفحه و زاویه دید خوبی نداره این مشکل نرم افزاریه ؟! کیبوردش برا تایپ طولانی جواب نمیده مقاوم نیست این مشکل نرم افزاریه ؟! اسپیکرش در پایین قرار داره به قول دوستان صدا بم میده این مشکل نرم افزاریه ؟! یعنی من الان نرم افزارشو نصب کنم کیفیت صفحه بالا میره ؟؟!!!! کیبوردش مقاوم تر میشه ؟؟؟!! زاویه دیدش خوب میشه ؟؟؟ دیگه اثر انگشت جذب نمیکنه ؟!!یا سرعت ethernet که فقط 100مگابیته بالا میره ؟؟!! دوستان لطف کنن تعصبی برخورد نکنن مشکلاتی که درباره این لپ تاپ گفتم سخت افزاری بود نه نرم افزاری..لطفا عیبای این لپ تاپو الکی به حاطر تعصبتون نپوشونید با این کار اونایی که قصد دارن بحرن دچار سردر گمی میکنید.
سلام دوستان
من چند روزی هست که این لپ تاپ رو خریدم. مشکل خیلی عجیبی که باهاش دارم wifi اون هستش. من روی ویندوز 7 و 8.1 مشکل دارم. مشکل من اینه که کانکت میشم به وایرلس و بعد از مدتی مثلث زرد رو وایرلسم ظاهر میشه و تا زمانی که ریستارت نکنم درست نمیشه. و حتی توی سرعت باز کردن صفحات هم مشکل دارم. در صورتی که یک لپ تاپ دیگه هم کانر این لپ تاپ هست که بدون هیچ مشکلی کار می کنه. دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم.
blue*sky
23-01-2014, 18:27
جالبه دوستان میگن مشکلاتش نرم افزاریه !! کنتراستش پایینه این مشکل نرم افزاریه ؟ کیفیت صفحه و زاویه دید خوبی نداره این مشکل نرم افزاریه ؟! کیبوردش برا تایپ طولانی جواب نمیده مقاوم نیست این مشکل نرم افزاریه ؟! اسپیکرش در پایین قرار داره به قول دوستان صدا بم میده این مشکل نرم افزاریه ؟! یعنی من الان نرم افزارشو نصب کنم کیفیت صفحه بالا میره ؟؟!!!! کیبوردش مقاوم تر میشه ؟؟؟!! زاویه دیدش خوب میشه ؟؟؟ دیگه اثر انگشت جذب نمیکنه ؟!!یا سرعت ethernet که فقط 100مگابیته بالا میره ؟؟!! دوستان لطف کنن تعصبی برخورد نکنن مشکلاتی که درباره این لپ تاپ گفتم سخت افزاری بود نه نرم افزاری..لطفا عیبای این لپ تاپو الکی به حاطر تعصبتون نپوشونید با این کار اونایی که قصد دارن بحرن دچار سردر گمی میکنید.
..............
blue*sky
23-01-2014, 18:31
سلام دوست عزیز
من تا حالا با یک مدل وایو (فکرکنم اف 21 یا اف 23 (i7) بود دقیق یادم نیست ، اگه تحقیقی داشته باشین میدونین که از بهترین لپ تاپ هاست که فک کنم الان قیمتش بالا 3/5 میلیون هست ) کار کردم میتونم با اون مقایسه ای بدون تعصب داشته باشم !
صفحه نمایش : هر دو مات - کنتراست z510 تقریبا 10 درصد کمتر از وایو - زاویه دید به مقدار کمی Z510 محدود تر است ( اگه میگفتم ناچیز فرق دارن حتما بازم میگفتین : تعصب ! )
اسپیکر : وایو بالای لپ تاپ، z510 پایین کنار - z510 تقریبا 20 درصد قوی تر از وایو (چون موزیک زیاد گوش میدم برام مهم بود کیفیتش خوب باشه ، این بم بودن صدا که دوستان میگن من نتونستم متوجه بشم )
کیبرد : نمیدونم بر چه اساس میگن مقاوم نیست من فقط شنیدم ممکنه همون اول شاید یکی دو کلیدش مشکل داشته باشه
(فروشنده که آشنا بود میگفت تو 24 تای آخر که فروخته فقط یکی یه کلیدش مشکل داشت . اینم به نظرتون طبیعی نمیاد !؟)
جذب اثر انگشت : Z510 کمتر از وایو اثر انگشت جذب میکنه ( البته من رنگ شکلاتی دارم رنگ های دیگه رو نمیدونم ) به طرز استفاده هم مربوط میشه
سرعت ethernet : یکسان
مشخصات دیگه رو هم مقایسه نکردم چون لازم نبود
من که بعد 3 ماه تحقیق از انتخابم راضیم اگه بازم به قبل خرید برگردم تو این محدوده قیمت حتما اینو انتخاب میکنم ولی بالای 3میلیون مدل دیگه میخرم.
بنظر شما چون مشکلات مطرح میشه دلیل اینه که Z510 لپ تاپ خوبی نیست؟ ولی من همچین نظری ندارم نظر من اینه چون Z510 , Z500 فروش خیلی زیادی نسبت به بقیه لپ تاپ ها داشته و از هر قشری هم خرید داشتن این طرز فکر به وجود اومده پس دیدگاهها متفاوتن
فرض کنین یکی که چند ساله با Pc کار کرده الان اینو خریده خب معلومه که باید بگه صفحه نمایشش ضعیفه و یا موارد مشابه.
موفق باشین:n16:
blue*sky
23-01-2014, 18:43
2سوال از دوستان :
ویندوزم 8 هست ، به نظرتون 8.1 نصب کنم ؟
چرا تنظیمات Energy Manager بعد هربار خاموش روشن شدن لپ تاپ ریست میشه و باید دوباره تنظیم کرد؟
من که میذارم بعد60 درصد شارز از برق استفاده کنه باید بعد روشن شدن لپ تاپ اون گزینه رو دوباره فعال کنم .
:n16: ممنون
Amir-Rainman
23-01-2014, 19:33
به نظرم بهتره برای اینکه شک و شبهه ای در مورد صفحه Z510 نباشه، یکی از عزیزان لطف کنن، در یک محیط تاریک از زوایای مختلف از صفحه نمایش Z510 عکس بگیرن
:n16:
از مشکلات دیگرش که بگذریم من درباره کیفیت نمایش یه چیزی بکم یکی از دلایل بی کیفیت بودن صفحه نمایشش و واقعی نشون ندادن رنگها تو این لپتاپ همین صفحه ماتش هست شما این ویدیو رو که لینکش رو تو پایین قرار دادم تا اخر تماشا بفرمایید متوچه کیفیت مات با براق میشید اومده دو تا لپتاپ براق و مات رو مقایسه کرده تو موقع روشن بودن چراغ اتاق لپتاپ مات نور رو منعکس نمیکنه اما وقتی چراغو روشن میکنه کیفیت و واقعی بودن رنگها تو لپ تاپ دارای صفحه براق واقعی و بالاست شما به وضوح میبینید اون کلیپی که تو لپ تاپ مات نشون میده کیفیت رنگهاش برعکس صفحه براق غیر واقعی و بی کیفیته. لپ تاپ دارای صفحه مات فقط کاربردش بیرون زیر نور میتونه خوب باشه که اونم فک نکنم کسی بیاد لپ تاپ مالتی مدیارو تو بیرون باهاش کار کنه! درباره صفحه براق هم میتونی بخاطر اینکه نور لامپ و چراغ منعکس نشه نور صفحه نمایش رو بیشتر کنی. من دوستم n550jv که قیمتش میدونید 4 تومنه داره صفحش براقه اما نورو بیشتر میکنه رسما دیگه نور محیط منعکس نمیشه .خلاصه z510از یه سو صفحش نمایشش کنتراست پایینی از یه سو هم مات بودنش به بی کیفیت بودن صفحه نمایش کمک کرده..اگه صفحه نمایشس مات دارای پنل ipsبود میتونس خوب باشه ولی این صفحش یه مات بی کیفیته. youtube.com/watch?v=cNoPzkhjMZk&guid=&client=mv
mostafa_IT
23-01-2014, 19:41
دوست عزیز شما خودت این لپ تاپو داری الان؟
من دقیقا دارم با این مدل لپ تاپ مینوسم. کارم اینه که بشینم و کامند بزنم! هیچ مشکلی توی تایپ نداره. کلیدها جزیره ای و بسیار محکم ان. برای شب هم بک لایت داره که حرف نداره.
اسپیکراش خیلی قویه! اصلا انتظار چنین قدرتیو نداشتم
من فک کنم شما بعد از خوردن کباب اونم با دست میشنی با لپ تاپ کار میکنی! دور کیبرد و تاچ چد کوچکترین اثری نمیفته
صفحه نمایش ماته و بستگی به سلیقه داره. بسیار صفحه نمایش خوبیه و زاویه دیدشم مشکلی نداره
mostafa_IT
23-01-2014, 19:43
2سوال از دوستان :
ویندوزم 8 هست ، به نظرتون 8.1 نصب کنم ؟
چرا تنظیمات Energy Manager بعد هربار خاموش روشن شدن لپ تاپ ریست میشه و باید دوباره تنظیم کرد؟
من که میذارم بعد60 درصد شارز از برق استفاده کنه باید بعد روشن شدن لپ تاپ اون گزینه رو دوباره فعال کنم .
:n16: ممنون
توی هر ریست باید دوباره فعال کنید.
خیلی نرم افزار خوبیه. نگرانی منو از بابت عمر باتری رفع کرده :)
mostafa_IT
23-01-2014, 19:44
به نظرم بهتره برای اینکه شک و شبهه ای در مورد صفحه Z510 نباشه، یکی از عزیزان لطف کنن، در یک محیط تاریک از زوایای مختلف از صفحه نمایش Z510 عکس بگیرن
اگر یادم باشه امشب میگیرم و میذارم. اتفاقا دیشب برای اولین بار توی محیط تاریک باهاش کار کردم. از بک لایت کیبرد و صفحه نمایشش داشتم لذت میبردم و طراح لنوو رو دعا کردم :D
mohsenfulloption
23-01-2014, 20:04
بفرمایید دوست عزیز ST1000LM024-HN-M101MBB
من قبلا z500 داشتم بخاطر کیبورد نچندان خوبش از نظر مقاوم بودن همچنین کیفیت صفحه نمایشش ردش کردم رفت حتما میدونید که کیبورد z510هیچ فرقی با z500نداره کیفیت نمایشش هم درست نشده همون کیفیت نمایش داغون z500هست فقط اومدن ماتش کردن ! وقتی اسم لپتاپ سری مالتی مدیا میاد ناخود اگاه فکر ادم بسوی صفحه نمایش و کیفیت این سری میره اما شرکت لنوو در کمال تعجب میاد مالتی مدیا میزنه با صفحه نمایش بی کیفیت ! به نظرم این شرکت بجای گذاشتن پردازنده های هاسول و کیبورد بکلایت فکر صفحه نمایشش باشه چون وقتی یه لپ تاپ مالتی کیفیت نمایش خوبی نداشته باشه دیگه چه فرقی میکنه با یه لپتاپ سری صنعتی
blue*sky
23-01-2014, 20:43
من قبلا z500 داشتم بخاطر کیبورد نچندان خوبش از نظر مقاوم بودن همچنین کیفیت صفحه نمایشش ردش کردم رفت حتما میدونید که کیبورد z510هیچ فرقی با z500نداره کیفیت نمایشش هم درست نشده همون کیفیت نمایش داغون z500هست فقط اومدن ماتش کردن ! وقتی اسم لپتاپ سری مالتی مدیا میاد ناخود اگاه فکر ادم بسوی صفحه نمایش و کیفیت این سری میره اما شرکت لنوو در کمال تعجب میاد مالتی مدیا میزنه با صفحه نمایش بی کیفیت ! به نظرم این شرکت بجای گذاشتن پردازنده های هاسول و کیبورد بکلایت فکر صفحه نمایشش باشه چون وقتی یه لپ تاپ مالتی کیفیت نمایش خوبی نداشته باشه دیگه چه فرقی میکنه با یه لپتاپ سری صنعتی
دوست عزیزم
شما که درباره تمام قطعات Z510 اطلاع دارید و اطمینان دارید که این لپ تاپ از همه جهات به درد نخور و بی کیفیت و داغون هست پس چرا باز هم دربارش سوال میپرسین ؟ آیا مشکلی هست ؟
از شما میخوام که نوشته های خودتونو دوباره مرور کنی شاید مشکل برطرف شد
موفق باشید
Blue sky من قصدم کمک به اون دسته افرادی بود که این لپتاپو میخوان بخرن شاید بعد از فهمیدن این مشکلاتی که این لپ تاپ داره و قابل چشم پوشی هم نیس صرف نظر کنن .فقط واسه من جالب این بود دوستان چون این لپ تاپو دارن با تعصب خاصی کامنت میزاشتن ! امیدوارم دوستانی که میخوان بخرنش نقاط ضعفشو هم کامل بدونن تا بعد خرید دچار بشیمونی نشن.دیگه هم به این بحث ادامه نخواهم داد. با تشکر !
blue*sky
24-01-2014, 00:51
Blue sky من قصدم کمک به اون دسته افرادی بود که این لپتاپو میخوان بخرن شاید بعد از فهمیدن این مشکلاتی که این لپ تاپ داره و قابل چشم پوشی هم نیس صرف نظر کنن .فقط واسه من جالب این بود دوستان چون این لپ تاپو دارن با تعصب خاصی کامنت میزاشتن ! امیدوارم دوستانی که میخوان بخرنش نقاط ضعفشو هم کامل بدونن تا بعد خرید دچار بشیمونی نشن.دیگه هم به این بحث ادامه نخواهم داد. با تشکر !
دوست عزیز خوشحالم که این بحث همین جا تموم میشه ممنونم :n16:
و چند نکته با اجازه شما :
اینکه شما گفتین قصد منصرف کردن خریداران Z510 دارین !
پس با این حساب هیچ کس نباید سراغ لپ تاپ بره چون هر کدوم از مارک ها ایراداتی دارن مثلا : سری جدید وایو (fit) حتی با سی پی یو i7 از سری U قدرت کمتری نسبت به i5 /4200 همین Z510 داره که به کارهای مهندسی و گیم اغلب جوابگو نیست . یا مثلا سری E وایو که یکی از اساسی ترین مشکلاتش صفحه نمایششه و علاوه بر محدود بودن زاویه دید رنگها هم مرده به نظر میرسن ...
یا مثلا تو ایسر سری جدید هم مشکلات که برای وایو عرض کردم (قدرت کم و صفحه نمایش ... )خودم تجربه کردم و یا تو سری V3 که فروش خوبی داره مثلا گرافیکش 710 هست که میشه تقریبا در حد گرافیک اینتل! Z510 شایدم کمتر و یا تو ایسوس به جز چند مدل که از لحاظ قیمت اصلا قابل مقایسه با Z510 نیستن بازم همین مشکلات برقرار هست و تو مقایسه هم نباید یه لپ تاپ 3.5 یا 4 تومنی (مثلا N550 ) رو با یه لپ تاپ 2.5 تومنی(Z510 ) مقایسه کرد .
مثلا نمونه عرض کنم : X550 ایسوس و Z510 لنوو ( رم 8 گیگ لنوو با رم 6 گیگ ایسوس تقریبا هم قیمت هستن )
حالا سوالی که پیش میاد اینه که آیا شما میتونین این دو لپ تاپ رو از لحاظ طراحی ، صدای در حال کار دستگاه ، قدرت سی پی یو ، قدرت کارت گرافیک ، مقدار رم ، دقت تاچ پد ، راحتی کیبرد ، کیفیت و بلندی صدای اسپیکر ، صفحه نمایش آنتی رفلکس لنوو (که یک مزیت هست نه عیب ! البته نه به نظر بنده بلکه به نظر کارشناسانی که تو این مدت تقریبا یک سال بزرگترین عیب Z500 میدونستن و خریداران هم ناراضی بودن هم تو ایران هم خارج ایران) و ... مقایسه کرد ؟
ولی باید در مقابل هم به کیفیت بهتر وب کم X550 و صفحه نمایش تقریبا بهتر X550 در مقایسه با Z510 اعتراف کرد ولی آیا این همه مزیت Z510 رو میشه به خاطر اینکه زاویه دید X550 اندکی بیشتر از Z510 است نادیده گرفت ؟ مگر اینکه تعصب رو مارک داشته باشیم
من تو نوشته قبلی هم اشاره کردم اگه میخواستم در حد 3.5 الی 4 میلیون لپ تاپی بخرم قطعا مدل دیگه رو انتخاب میکردم امیدوارم تونسته باشم بدون تعصب حرف بزنم تا خوانندگان گمراه نشوند.
موفق و سلامت باشین /
mostafa_IT
24-01-2014, 01:49
توی این رنج قیمت واقعا لپ تاپ کامل و خوبی هستش. هم طراحی و هم کارایی
من که راضی ام
پیشنهاد میکنم هرکی دوست داشت بسته به نیازش کانفیگ مورد نظرشو انتخاب کنه و لذت ببره
hamidreza2010
24-01-2014, 02:37
سلام
ممنون از مشارکت شما
اتفاقا خوشحال میشم ادامه بدید و توی بحثها شرکت کنید
من از یه نظر با شما موافقم و از یه نظر مخالف
موافقم باهاتون ، چون باید معایب رو گفت تا خریدار اطلاع کافی داشته باشه و با اطلاع کامل بخره
مخالفم ، چون فقط دارید از معایبش میگید ، در حالی که هیچ اشاره ایی به مزایاش نداشتید
بله نباید تعصبی برخورد کرد ، این لپ تاپ یه سری معایب داره که اصلا نمیشه ازشون به راحتی رد شد ولی خب مزایایی هم داره.شما 4 - 5 تا پست گذاشتید ، همش بدیهاش رو گفتید
شما اگه در مورد بهترین لپ تاپ هم بیاین فقط بدیهاش رو بگید ، مسلما هیچ کس نمیره اونو بخره
شما باید کسایی که هیچ چیز از این لپ تاپ نمیدونن رو هم در نظر بگیرید ، پس هم مزایا و هم معایبش رو بگید
اما در مورد چند چیز توضیح کوچولو بدم:
1- اول اینکه هیچ لپ تاپی کامل نیست و همشون بالخره یه عیبی دارن ، حداقل توی این قیمت دیگه بهتر از این پیدا نمیشه.در مورد صفحه نمایش هم بله حق با شماست ولی خب این مشکل اکثر لپ تاپ هاست و نمیشه کاریش کرد مگه اینکه بخواین 3.5 - 4 تومن هزینه کنید.
2- اسپیکرش درسته زیر لپ تاپ هست ولی دلیل بر بد بودنش نیست.من تا حالا مشکلی باهاش نداشتم و مشکلی توی صدای خروجی ایجاد نکرده واسم تا حالا
خیلی چیزای دیگه هست که دوستمون کامل توضیح دادن
:n01: فقط چیزی که منو خیلی نگران و متعجب کرده ، خرابی زیاد این لپ تاپ و کلا لپ تاپ های لنوو هست.شاید چند ماه بیشتر نشده این لپ تاپ وارد ایران شده ولی هر جا میبینم کلی افراد اومدن گفتم یه چیز از لپ تاپ مشکل داره.
یکی از تعمیر کارا که دوستم هم هست حرفم رو تایید کرد.حتی لپ تاپ داداشم هم همین هست روز دوم از خریدنش اسپیکرش سوخت و عوضش کردن ، این یکی هم دو تا دکمه هاش تقریبا خیلی سفته
کلا باید باهاش با احتیاط رفتار کرد :n01:
blue*sky
24-01-2014, 10:06
سلام
ممنون از مشارکت شما
اتفاقا خوشحال میشم ادامه بدید و توی بحثها شرکت کنید
من از یه نظر با شما موافقم و از یه نظر مخالف
موافقم باهاتون ، چون باید معایب رو گفت تا خریدار اطلاع کافی داشته باشه و با اطلاع کامل بخره
مخالفم ، چون فقط دارید از معایبش میگید ، در حالی که هیچ اشاره ایی به مزایاش نداشتید
بله نباید تعصبی برخورد کرد ، این لپ تاپ یه سری معایب داره که اصلا نمیشه ازشون به راحتی رد شد ولی خب مزایایی هم داره.شما 4 - 5 تا پست گذاشتید ، همش بدیهاش رو گفتید
شما اگه در مورد بهترین لپ تاپ هم بیاین فقط بدیهاش رو بگید ، مسلما هیچ کس نمیره اونو بخره
شما باید کسایی که هیچ چیز از این لپ تاپ نمیدونن رو هم در نظر بگیرید ، پس هم مزایا و هم معایبش رو بگید
اما در مورد چند چیز توضیح کوچولو بدم:
1- اول اینکه هیچ لپ تاپی کامل نیست و همشون بالخره یه عیبی دارن ، حداقل توی این قیمت دیگه بهتر از این پیدا نمیشه.در مورد صفحه نمایش هم بله حق با شماست ولی خب این مشکل اکثر لپ تاپ هاست و نمیشه کاریش کرد مگه اینکه بخواین 3.5 - 4 تومن هزینه کنید.
2- اسپیکرش درسته زیر لپ تاپ هست ولی دلیل بر بد بودنش نیست.من تا حالا مشکلی باهاش نداشتم و مشکلی توی صدای خروجی ایجاد نکرده واسم تا حالا
خیلی چیزای دیگه هست که دوستمون کامل توضیح دادن
:n01: فقط چیزی که منو خیلی نگران و متعجب کرده ، خرابی زیاد این لپ تاپ و کلا لپ تاپ های لنوو هست.شاید چند ماه بیشتر نشده این لپ تاپ وارد ایران شده ولی هر جا میبینم کلی افراد اومدن گفتم یه چیز از لپ تاپ مشکل داره.
یکی از تعمیر کارا که دوستم هم هست حرفم رو تایید کرد.حتی لپ تاپ داداشم هم همین هست روز دوم از خریدنش اسپیکرش سوخت و عوضش کردن ، این یکی هم دو تا دکمه هاش تقریبا خیلی سفته
کلا باید باهاش با احتیاط رفتار کرد :n01:
دوست عزیز من از هر تعمیرکاری که پرسیدم گفتن لنوو فعلا تو بازار ایران بهترین کیفیت رو داره (البته به جز اپل) خودتون هم که میدونید لنوو تو امار چند سال اخیر دومین لپ تاپ بعد اپل بود . تعجب شما از خرابی دلیل داره من به فاکتور فروش یکی از فروشگاههای لپ تاپ(که اتفاقا فروشگاه معتبر و بزرگی هست) نگاه میکردم دیدم همون روز 12 تا ، تا اون ساعت لپ تاپ فروخته بود که با لپ تاپ دوستم 7 تاش لنوو میشد ( 7/13 ) و 3 تا ایسوس و 1 ایسر و 2 اچ پی که به گفته خودش این آمار فروش تقریبا هر روز تکرار میشه چون لنوو فروش زیادی تو بازار داره حالا دلیلش رو خریداران بهتر میدونن
اگه فرض کنیم - خرابی لنوو 5درصد باشه و خرابی ایسوس 10 درصد و خرابی ایسر و اچ پی 15 درصد باشه
با این حساب آخر ماه 11 لپ تاپ لنوو و 9 لپ تاپ ایسوس و 9 تا اچ پی و 5 تا ایسر به گارانتی برگردانده میشن
حالا بدون توجه به آمار فروش میشه گفت :
خرابی ایسوس کمتر از لنووست ؟
کیفیت ایسوس و اچ پی یکسان هستن ؟
و یا خرابی ایسر از ایسوس کمتره؟
و ...
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
موفق باشین
hamidreza2010
24-01-2014, 18:54
دوست عزیز من از هر تعمیرکاری که پرسیدم گفتن لنوو فعلا تو بازار ایران بهترین کیفیت رو داره (البته به جز اپل) خودتون هم که میدونید لنوو تو امار چند سال اخیر دومین لپ تاپ بعد اپل بود . تعجب شما از خرابی دلیل داره من به فاکتور فروش یکی از فروشگاههای لپ تاپ(که اتفاقا فروشگاه معتبر و بزرگی هست) نگاه میکردم دیدم همون روز 12 تا ، تا اون ساعت لپ تاپ فروخته بود که با لپ تاپ دوستم 7 تاش لنوو میشد ( 7/13 ) و 3 تا ایسوس و 1 ایسر و 2 اچ پی که به گفته خودش این آمار فروش تقریبا هر روز تکرار میشه چون لنوو فروش زیادی تو بازار داره حالا دلیلش رو خریداران بهتر میدونن
اگه فرض کنیم - خرابی لنوو 5درصد باشه و خرابی ایسوس 10 درصد و خرابی ایسر و اچ پی 15 درصد باشه
با این حساب آخر ماه 11 لپ تاپ لنوو و 9 لپ تاپ ایسوس و 9 تا اچ پی و 5 تا ایسر به گارانتی برگردانده میشن
حالا بدون توجه به آمار فروش میشه گفت :
خرابی ایسوس کمتر از لنووست ؟
کیفیت ایسوس و اچ پی یکسان هستن ؟
و یا خرابی ایسر از ایسوس کمتره؟
و ...
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
موفق باشین
سلام دوست من
بله درسته حق با شماست.منم موافقم باهاتون ولی خب آدم از بعضی چیزا انتظار بیشتری داره
برادرم همین لپ تاپ رو گرفت ، دور روز بعدش اسپیکرش سوخت ، عوضش کردن ، این یکی دو تا از دکمه های کیبوردش خیلی سفته.
در کل ایکاش دیگه کیبوردش رو بهتر درست میکردن ، چون این دیگه مشکل نیست ، بچه بازیه بیشتر
خلاصه لپ تاپ خوبیه ولی به نظر خیلی مفت خراب میشه ( دلیل بالاتون درسته ها اما بحث سر کیفیت سخت افزاری هست ):n16:
mohsenfulloption
24-01-2014, 19:21
دوستان عزیز
من از روزی که این لپ تاپ رو گرفتم شکر خدا به هیچ مشکلی بر نخوردم.... بعضی از دوستان میگن کیبردش ضعیفه !!!! مگه آدم میخواد باهاش کشتی بگیره میخوای تایپ کنی دیگه... نباید فولادی بزارن که. به نظر من خیلی دکمه های کیبردش عالی تعبیه شده... و کلا ظاهر و باطن خیلی شیک طراحی شده....
آره صفحه نمایشش یکم زاویه دید پپایینه داره ولی با این قیمت از این بهتر نمیشه گرفت....
کیفیت بلند گوهاش هم عالیه صدا واضح میاد ....
تاچ پدش بزرگ و با کارایی بالا....
بکلایت فوق العاده ای داره....
hamidreza2010
25-01-2014, 06:31
دوستان عزیز
من از روزی که این لپ تاپ رو گرفتم شکر خدا به هیچ مشکلی بر نخوردم.... بعضی از دوستان میگن کیبردش ضعیفه !!!! مگه آدم میخواد باهاش کشتی بگیره میخوای تایپ کنی دیگه... نباید فولادی بزارن که. به نظر من خیلی دکمه های کیبردش عالی تعبیه شده... و کلا ظاهر و باطن خیلی شیک طراحی شده....
آره صفحه نمایشش یکم زاویه دید پپایینه داره ولی با این قیمت از این بهتر نمیشه گرفت....
کیفیت بلند گوهاش هم عالیه صدا واضح میاد ....
تاچ پدش بزرگ و با کارایی بالا....
بکلایت فوق العاده ای داره....
کشتی ؟ :n05:
من گفتم میخوام کشتی بگیرم
یعنی اینقدر حالیم نیست که چجوری با کیبورد کار کنم که داغون نشه
میگم کیبوردش از روز اول خراب بود ، دو تا دکمه هاش بعد اینکه ضعیف هست
در ضمن برای بهتر بودن یا بدتر بودن ، باید اونو با کیبورد لپ تاپ های دیگه مقایسه کنید
سلام دوستان
من چند روزی هست که این لپ تاپ رو خریدم. مشکل خیلی عجیبی که باهاش دارم wifi اون هستش. من روی ویندوز 7 و 8.1 مشکل دارم. مشکل من اینه که کانکت میشم به وایرلس و بعد از مدتی مثلث زرد رو وایرلسم ظاهر میشه و تا زمانی که ریستارت نکنم درست نمیشه. و حتی توی سرعت باز کردن صفحات هم مشکل دارم. در صورتی که یک لپ تاپ دیگه هم کانر این لپ تاپ هست که بدون هیچ مشکلی کار می کنه. دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم.
این سوال این وسط ها جا مونده بود
من هم این مشکل رو داشتم و بعد از سرچ این ۲ تا کار رو کردم و این مدت دیگه مشکلی پیش نیومده
(البته گویا این مشکل فقط مختص ویندوز ۷ ه، ولی شما تو ۸.۱ هم گویا به این مشکل برخوردین...به هر حال..)
یکی اینکه این مراحل ی که تو لینک زیر گفته رو انجام بدین
یکی هم از اینجا آخرین درایور رو دانلود و نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are&ProdId=3622&LineId=1900&FamilyId=1783
همونطور که گفتم، برای من بعد از انجام این کارها، مشکل رفع شد
من میخاستم این لپ تاپ رو بخرم اما پشیمونم کردین:n03::n03:افتادم تو شک:n30:
Abdolreza2012
25-01-2014, 14:04
الان علت اینکه پشیمون شدید رو بگید تا بهتون تو خریدن یا نخریدنش کمک کنیم
سلام دوستان
من تازه این لپ تاپو خریدم و تقریبا هنوز هیچ کاری باهاش نکردم. فقط یه مسئله ای تو همین استفاده ی اول خیلی آزارم داد. اونم احساس لق بودن تاچ پد زیر دستمه. مخصوصاً قسمت پایینش. یعنی دلم میخواد زیرش چسب بریزم که اصن ثابت بشه سر جاش. میخوام بدونم بقیه ام همینطورن؟ به خاطر طراحیشه؟ یا اینکه تاچ پد من مشکل داره؟
الان علت اینکه پشیمون شدید رو بگید تا بهتون تو خریدن یا نخریدنش کمک کنیم
یه سری از دوستان از معایبش خیلی خیلی گفتن:n03::n03:کانفیگش که فوق العادست واقعا انقد عیب داره؟
Abdolreza2012
25-01-2014, 14:13
سلام دوستان
من تازه این لپ تاپو خریدم و تقریبا هنوز هیچ کاری باهاش نکردم. فقط یه مسئله ای تو همین استفاده ی اول خیلی آزارم داد. اونم احساس لق بودن تاچ پد زیر دستمه. مخصوصاً قسمت پایینش. یعنی دلم میخواد زیرش چسب بریزم که اصن ثابت بشه سر جاش. میخوام بدونم بقیه ام همینطورن؟ به خاطر طراحیشه؟ یا اینکه تاچ پد من مشکل داره؟
لق بودن ؟؟؟؟
یعنی روش انگشت رو میذارید تکون میخوره ؟؟؟
یه سری از دوستان از معایبش خیلی خیلی گفتن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کانفیگش که فوق العادست واقعا انقد عیب داره؟
عیب ها :
صفحه نمایش + سرعت ethernet این لپتاپ هم تنها فقط 10مگابیته
( حالا یکی میاد میگه : صفحه نمایشش زاویه دید محدود داره ، رزولوشن کم و .... اینا همش جزء همون صفحه نمایش هست )
البته صفحه نمایشش اونقدرهام بد نیست ولی خب لپ تاپ با این کانفیک با این قیمت نمیشه که بی عیب باشه
بقیش به نظر من نر افزاری هست تا سخت افزاری
حالا اگه مشکل دیگه که داره به نظرتون بگید ، شاید من یادم رفته بگم
لق بودن ؟؟؟؟
یعنی روش انگشت رو میذارید تکون میخوره ؟؟؟
یعنی یه فاصله ی ریزی بین پد و سطح زیریش هست. وقتی دستم رو وسط پد میزارم، قبل از اینکه فشار بدم و صدای تقه رو بشنوم یه فاصله ای رو حس می کنم. اعصاب خورد کنه. انگار لق شده باشه. شنیدم یه مدل دیگه ای از لنوو این مشکلو داره که جزو مشخصات لپ تاپه. نمیدونم آیا اینم همینجوره و باید باهاش کنار بیام یا ببرم نمایندگی؟
عیب ها :
( حالا یکی میاد میگه : صفحه نمایشش زاویه دید محدود داره ، رزولوشن کم و .... اینا همش جزء همون صفحه نمایش هست )
البته صفحه نمایشش اونقدرهام بد نیست ولی خب لپ تاپ با این کانفیک با این قیمت نمیشه که بی عیب باشه
راستش نمیشه از این کانفیگ گذشت خیلی خوبه.این که میکن صفحه نمایشش خوب نبست یعنی واقعا انقدر بده؟یعنی اونقدر هست که اذیت کنه؟
Amir-Rainman
25-01-2014, 17:24
یکی از دوستان قول داده بودن که از چند زاویه از صفحه نمایش این لپ تاپ عکس بزاره، چی شد پس ؟:n02:
عیب ها :
دوست عزیز100 مگا بیت بر ثانیه میشه نزدیک 10 مگابایت بر ثانیه یه کم بیشتر.کجای اینترنت ایران میشه 10 مگابایت در ثانیه دانلود کرد پس تو ایران تاثیری نداره:n02:
Abdolreza2012
25-01-2014, 19:39
یعنی یه فاصله ی ریزی بین پد و سطح زیریش هست. وقتی دستم رو وسط پد میزارم، قبل از اینکه فشار بدم و صدای تقه رو بشنوم یه فاصله ای رو حس می کنم. اعصاب خورد کنه. انگار لق شده باشه. شنیدم یه مدل دیگه ای از لنوو این مشکلو داره که جزو مشخصات لپ تاپه. نمیدونم آیا اینم همینجوره و باید باهاش کنار بیام یا ببرم نمایندگی؟
برای منم یه کوچولو اینطوریه ولی زیاد نیست
برای داداشمم نگاه کردم همینجوریه و هر چقدر سمت پایین تاچ پد میری یکم بیشتر میشه
اگه برای شما زیاد ببرید نشون بدید
ولی فکر کنم همینجوری هست
راستش نمیشه از این کانفیگ گذشت خیلی خوبه.این که میکن صفحه نمایشش خوب نبست یعنی واقعا انقدر بده؟یعنی اونقدر هست که اذیت کنه؟
زاویه دیدش تو نور های تیره بد هست ولی تو رنگ های روشن خوبه و چندان بد نیست
یکم نور صفحه به سفیدی میزنه نه اینکه اذیت کنه
اگه فقط رو صفحه نمایش حساس هستید ، بهتره شما برید از نزدیک ببینید تا بتونید خوب تصمیم بگیرید
دوست عزیز100 مگا بیت بر ثانیه میشه نزدیک 10 مگابایت بر ثانیه یه کم بیشتر.کجای اینترنت ایران میشه 10 مگابایت در ثانیه دانلود کرد پس تو ایران تاثیری نداره:n02:
شاید یه روزی ، یه جایی اینترنت 10 مگ بدن :n02:
البته این قضیه فقط و فقط تو سرعت اینترنت تاثیر نداره و اگه اشتاه نکنم تو شبکه کردن و ... مهم هست ( اصلاعات زیادی تو این زمینه ندارم )
blue*sky
25-01-2014, 19:45
شک !!؟؟
من و دوستان هر اندازه که می شد درباره معایب و مزایای این لپ تاپ توضیح دادیم فک نکنم دیگه شکی باقی بمونه مگر اینکه فقط به معایبش توجه کنین .
blue*sky
25-01-2014, 19:56
سلام دوستان
دوست عزیز من هم مثل شما چند روز اول فک میکردم لق هست ولی اگه توجه کنین میبینین چون تاچ پد یه تیکه هست پس باید طوری طراحی میشد که وقتی از قسمت بالای تاچ پد به سمت پایینش حرکت میکنین فاصله بین صفحه (قسمت بالایی = رویه ) و قسمت زیرش زیاد بشه تا کاربر بتونه به راحتی کلید های تاچ پد رو فشار بده اگه سفت بود به این راحتی میشد استفاده کرد ؟ البته این فقط محدود به لنوو یا Z510 نمیشه تو سایر مدل ها هم من تجربه کردم (مثل Y510 , چند مدل دیگه) امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
البته باید شما تاچ پد رو لمس کنین نه اینکه ضربه بزنین تا صدا بده یه بار امتحان کنین منظورمو متوجه میشین ، من که طوری استفاده میکنم اصلا صدا نمیده
و این ایراد حساب نمیشه که بخوایین تحملش کنین .
blue*sky
25-01-2014, 20:08
اگه بخواهیم بگیم صفحه نمایشش بده باید بگیم صفحه نمایش Y500 / Y510 / acer E1 و چندین مدل دیگه از مارک های مختلف (حتی سونی ) که یادم نیست هم بد هستن چون صفحه نمایش این مدل ها هم در سطح Z510 هستن البته من نمیگم صفحه نمایش خیلی خوبی داره و بالاخره نباید با مانیتور Pc مقایسه کرد/
شاید یه روزی ، یه جایی اینترنت 10 مگ بدن :n02:
البته این قضیه فقط و فقط تو سرعت اینترنت تاثیر نداره و اگه اشتاه نکنم تو شبکه کردن و ... مهم هست ( اصلاعات زیادی تو این زمینه ندارم )
بله حتما اون روز تو ایران میرسه:n02:فعلا که قراره تا آخر سال کلا اینترنت نامحدود رو بردارن حجمی بدن چه مخابرات چه سرویس دهنده ها خصوصی:n30::n02:حالا ببینیم بعدا چی پیش میاد
سلام دوست عزیز
بله من در یک مدل از لنوو که فکر کنم از خانواده e531 بود و مخصوص محیطهای صنعتی است به خاطر طراحی خشنش این موضوع لق بودن پد رو دیدم. واقعا اعصاب خرد کنه. پد موس وقتی انگشتت را میگذاری لق میزنه حتی وقتی نمیخوای کلیل کنی و فقط میخوای ماوس را حرکت بدی. البته من اینو در z500 ندیدم شما گویا با z510 دیدید این مشکل را. من ندارم این دستگاه را. بقیه دوستان بد نیست چک کنند. فرمایش شما در مورد لق بودن پد موس در یکی از مدلها را دیدم و تایید میکنم
blue*sky
25-01-2014, 21:43
سلام دوست عزیز
بله من در یک مدل از لنوو که فکر کنم از خانواده e531 بود و مخصوص محیطهای صنعتی است به خاطر طراحی خشنش این موضوع لق بودن پد رو دیدم. واقعا اعصاب خرد کنه. پد موس وقتی انگشتت را میگذاری لق میزنه حتی وقتی نمیخوای کلیل کنی و فقط میخوای ماوس را حرکت بدی. البته من اینو در z500 ندیدم شما گویا با z510 دیدید این مشکل را. من ندارم این دستگاه را. بقیه دوستان بد نیست چک کنند. فرمایش شما در مورد لق بودن پد موس در یکی از مدلها را دیدم و تایید میکنم
نه دوست عزیز منظور ایشون فک نکنم چیزی باشه که شما میگین چون تو مدل E530 وقتی با تاچ کار میکنی احساس میکنی صفحه تاچ پد کمی کوچیکتر از فضایی هست که براش تعیین کردن بنابراین تو اون فضا لق میزنه
ولی تو این مدل وقتی یه کم محکم به تاچ پد ضربه میزنی احساس میکنی اول انگشتت به صفحه تاچ پد میخوره بعد صفحه تاچ پد به صفحه زیرش برخورد میکنه و یه صدایی میده که اینم فقط در صورتی هست که یه کم محکم ضربه بزنیم که دلیلش رو هم قبلا عرض کردم که چرا اینجوریه چون فقط محدود به Z510 نمیشه ،اگه دوستمون دقت کنن بالای صفحه تاچ همچین صدایی نمیده ولی تو E530 کل صفحه لق میزنه یعنی یه جورایی نمیشه اسم لق رو این تاچ پد گذاشت چون نمیشه که نصف صفحه لق بزنه نصف دیگه ثابت بمونه !
hamidreza2010
25-01-2014, 21:59
نه دوست عزیز منظور ایشون فک نکنم چیزی باشه که شما میگین چون تو مدل E530 وقتی با تاچ کار میکنی احساس میکنی صفحه تاچ پد کمی کوچیکتر از فضایی هست که براش تعیین کردن بنابراین تو اون فضا لق میزنه
ولی تو این مدل وقتی یه کم محکم به تاچ پد ضربه میزنی احساس میکنی اول انگشتت به صفحه تاچ پد میخوره بعد صفحه تاچ پد به صفحه زیرش برخورد میکنه و یه صدایی میده که اینم فقط در صورتی هست که یه کم محکم ضربه بزنیم که دلیلش رو هم قبلا عرض کردم که چرا اینجوریه چون فقط محدود به Z510 نمیشه ،اگه دوستمون دقت کنن بالای صفحه تاچ همچین صدایی نمیده ولی تو E530 کل صفحه لق میزنه یعنی یه جورایی نمیشه اسم لق رو این تاچ پد گذاشت چون نمیشه که نصف صفحه لق بزنه نصف دیگه ثابت بمونه !
سلام
بله گفته های این دوستمون درسته
مال من هم اینطوریه.
در واقع طبیعیه و مشکلی نیست.زیاد حساس نباشید :n02:
elvin_1987
26-01-2014, 00:17
دوساناین لپتاب(زد510) رو برا دوسم گرفتم
ویندوز 7 ریختم روش اکثر درایور هارو نصب کردم اما کلید های ترکیبی(Fn با کلیه کلید هایی که با اف ان کار میکنن کار نمیکنه)کار میکنن کار نمیکنه... میگم این کلید ترکیبی فقط تو ویندوز 8 کار میکنه؟
راسی من اولین باز بود از زدیک دیدم این لپتاب رو واقعا خیلی شیک هست مخصوصا رنگ سفیدش
الان کدوم ورژن از ویندوز 8رو این نصب کنم؟
hamidreza2010
26-01-2014, 02:55
ویندوز 7 ریختم روش اکثر درایور هارو نصب کردم اما کلید های ترکیبی(Fn با کلیه کلید هایی که با اف ان کار میکنن کار نمیکنه)کار میکنن کار نمیکنه... میگم این کلید ترکیبی فقط تو ویندوز 8 کار میکنه؟
راسی من اولین باز بود از زدیک دیدم این لپتاب رو واقعا خیلی شیک هست مخصوصا رنگ سفیدش
سلام
درایورهایی که همراه لپ تاپ هست مخصوص ویندوز 8 هست.شما باید برید سایت لنوو جدیدترین درایورهای ویندوز 7 رو بگیرید و نصب کنید تا مشکلتون حل شه.
لینک دانلود درایور توی پست اول هست
oOomid.M
26-01-2014, 10:35
ویندوز 8.1 انترپرایز بنصب
elvin_1987
26-01-2014, 12:12
ممنون از جوابتون
عزیزان همه درایور هارو نصب میکنم تو وین7 گرافیک صوتی وایرلس بلوتوث اما کلید های ترکیبی اف ان مثلا بخوام با اف ان صدا کم زیاد کنم یا روشنایی مانیتور رو کار نمیکنه !؟
ایا این قابلیت تو ویندوز 8 فقط جواب میده یا تو 7 هم کار میکنه
ممنون از جوابتون
عزیزان همه درایور هارو نصب میکنم تو وین7 گرافیک صوتی وایرلس بلوتوث اما کلید های ترکیبی اف ان مثلا بخوام با اف ان صدا کم زیاد کنم یا روشنایی مانیتور رو کار نمیکنه !؟
ایا این قابلیت تو ویندوز 8 فقط جواب میده یا تو 7 هم کار میکنه
تو تبلیغ این لپ تاپ تو یه کلیپ از یه سایت خارجی دیدم گفته بود سازگار با وین 8 و 8.1 هست .ویندوز 8 نصب کنی مشکلت حل میشه احتمالا.زاویه دیدش چطوره؟
elvin_1987
26-01-2014, 13:19
تو تبلیغ این لپ تاپ تو یه کلیپ از یه سایت خارجی دیدم گفته بود سازگار با وین 8 و 8.1 هست .ویندوز 8 نصب کنی مشکلت حل میشه احتمالا.زاویه دیدش چطوره؟
ممنون.
از دوستان کسی رو این لپتاپ ویندوز7 نصب کرده که کلید های که با Fn کار میکنن کار کنه؟
اخهه همه میگن ویندوز 8 اینا مشکلات خاص خودشون دارن و وین 7 بهتره.. نمی دونم چیکار کنم !
والا لپتاپ شیکی هست انصافا ارزش خریدشو داره
اما صفحه نمایش مات من تا حالا کار نکرده بودم اما اما صفحش نسبت به ایسر 5742 یکم روشنایش کمتر هست
ممنون.
از دوستان کسی رو این لپتاپ ویندوز7 نصب کرده که کلید های که با Fn کار میکنن کار کنه؟
اخهه همه میگن ویندوز 8 اینا مشکلات خاص خودشون دارن و وین 7 بهتره.. نمی دونم چیکار کنم !
اما صفحه نمایش مات من تا حالا کار نکرده بودم اما اما صفحش نسبت به ایسر 5742 یکم روشنایش کمتر هست
صفحه نمایشش اونقدرا که اذیت نمیکنه؟میکنه؟
afshin b
26-01-2014, 13:43
منم بلاخره این لپتاپ گرفتم. با هارد هیبریدی. دوستانی که ویندوز ۸.۱ نصب کردن ویندوز رو کجا دانلود کردید؟ من با دوتا ویندوز ۸.۱ تست کردم و بعد ۸۰ درصد نصب ارور میداد. درصورتی که روی سیستمای دیگه کار میکنن. الان مجبور شدم ۷ نصب کنم.
ممنون.
سلام
برای من به جز ایرپلین مود، بقیه اش کار میکنه (مثل همین کم و زیاد کردن صدا، خاموش کردن صفحه نمایش یا تنظیم نور)
ویندوز ۷ و همه درایورهای موجود در سایت لنوو رو نصب کردم
elvin_1987
26-01-2014, 14:28
داداش بزار وقتی رفتم لپتابشون رو درایو نصب کردم ببینم چطور هست دقیق بهت میگم
اخه وقتی ویندوز نصب کردم کلید اف ان کار نمیکرد شاید روشنایی صفحش پایین مونده بزار درایور هارو نصب کنم بهت خبر میدم
در کل خیلی شیک هست مخصوصا سفیدش
کیبردشم عالی هست
hamidreza2010
26-01-2014, 14:43
سلام
نه خیلی اذیت نمیکنه.اگه میزان روشناییش رو زیاد کنی خوبه.
من راضیم
منم بلاخره این لپتاپ گرفتم. با هارد هیبریدی. دوستانی که ویندوز ۸.۱ نصب کردن ویندوز رو کجا دانلود کردید؟ من با دوتا ویندوز ۸.۱ تست کردم و بعد ۸۰ درصد نصب ارور میداد. درصورتی که روی سیستمای دیگه کار میکنن. الان مجبور شدم ۷ نصب کنم.
سلام
خیلی هستن.
سافت گذر هست + سافت 98
از این دو تا سایت بگیر دان کن.سافت 98 رایگان هست.منم از همونجا دان کردم و مشکلی هم نداشتم
afshin b
26-01-2014, 15:12
سلام
نه خیلی اذیت نمیکنه.اگه میزان روشناییش رو زیاد کنی خوبه.
من راضیم
سلام
خیلی هستن.
سافت گذر هست + سافت 98
از این دو تا سایت بگیر دان کن.سافت 98 رایگان هست.منم از همونجا دان کردم و مشکلی هم نداشتم
از سافت ۹۸ هم گرفتم نشد. عجیبه. دفعه پیش هم همین مشکل با یه z۵۱۰ دیگه داشتم ولی با ویندوز ۸.۱ بسته نرم افزاری گردو تونسته بودم نصبش کنم. اما الان اون بسته رو ندارم. خیلی عجیبه برام.
oOomid.M
26-01-2014, 15:58
از سافت ۹۸ هم گرفتم نشد. عجیبه. دفعه پیش هم همین مشکل با یه z۵۱۰ دیگه داشتم ولی با ویندوز ۸.۱ بسته نرم افزاری گردو تونسته بودم نصبش کنم. اما الان اون بسته رو ندارم. خیلی عجیبه برام.
آره گردو خوبه منم اونو نصبش کردم اکتیوکردنش هم راحته
دوست من به نظرم یکم بیشتر پول بذار یه مدل دیگه بخر من خودم z500 دارم ولی صفحه نمایشش راضیم نکرد من صفحه نمایش رو فدای قدرت کردم ولی پشیمونم به نظرم شما این کارو نکن
blue*sky
26-01-2014, 18:20
من زیاد با Z500 کار نکردم ولی در مدل Z510 اینو میتونم بگم از لحاظ روشنایی صفحه نمایش، وقتی رو 90 درصد هست تقریبا قابل تحمل نیست و اکثرا رو 70 میذارم و حداکثر 80 . احتمالا دوستان بر اساس Z500 نظر میدن که طبق گفته لنوو میزان روشنایی صفحه Z510 نسبت به Z500 افزایش یافته .
من زیاد با Z500 کار نکردم ولی در مدل Z510 اینو میتونم بگم از لحاظ روشنایی صفحه نمایش، وقتی رو 90 درصد هست تقریبا قابل تحمل نیست و اکثرا رو 70 میذارم و حداکثر 80 . احتمالا دوستان بر اساس Z500 نظر میدن که طبق گفته لنوو میزان روشنایی صفحه Z510 نسبت به Z500 افزایش یافته .
یعنی بهتر شده صفحه نمایش z510 نسبت به z500؟
این لپ تاپ مدل full hd وارد ایران شده؟تو تبلیغاتش که دیدم گفتن صفحه نمایشش فول اچ دیه
Abdolreza2012
26-01-2014, 19:02
این لپ تاپ مدل full hd وارد ایران شده؟تو تبلیغاتش که دیدم گفتن صفحه نمایشش فول اچ دیه
تا جایی که من میدونم هنوز وارد نشده
وخبری از FHD نیست
بهتر شده
هم مات شده که مزیت خوبیه و هم کیفیتش بهترشده
آره گارانتی مادیران فول اچ دیمیده...
blue*sky
26-01-2014, 21:57
بله دوست عزیز :
بهبود روشنایی تصویر و افزایش آن تا حدود ۳۰۰ nits
vivaz360
26-01-2014, 23:58
آره گارانتی مادیران فول اچ دیمیده...
قیمتش چنده؟
بهبود روشنایی تصویر و افزایش آن تا حدود ۳۰۰ nits
این عددی که شما دادین اگه مربوط به سایت notebookcheck هستش باید بگم که اونا مدل FHD رو بررسی کردن و این 300نیت مربوط به پنل FHD هستش
بابا یکم از نظر کیفیت صفحه نمایشش ضعیفه دیگه نورش که مشکلی نداره. انقدر نزنید تو سر مال!! واللا!! :n03:
کم کم داره باورم میشه لپ تاپ بدردنخوریه هر چند دارمش و تا الان راضیم ازش!! :n03:
دوستان مدل i5 با هارد هیبریدی هم تو بازار پیدا میشه؟(همون8گیگ ssd )
دیجیکالا که قبلا داشت ولی الان زده که ssd نداره
قیمتش چنده؟
core i5=2200000
آره عزیزم گارانتی هماهنگ الان داره core i 5 حدودا 2200
hamidreza2010
27-01-2014, 13:55
آره عزیزم گارانتی هماهنگ الان داره core i 5 حدودا 2200
چقدر گرون؟؟؟؟؟
ولی خوبه ، ارزشش رو داره
زودتر میاورد گرفته بودم ولی الان ....
چقدر گرون؟؟؟؟؟
ولی خوبه ، ارزشش رو داره
زودتر میاورد گرفته بودم ولی الان ....
اشکال نداره فکر نکنم انقدر تفاوتش محسوس باشه.من الان پیگیر شدم مادیران فول اچ دی داره اما رنگش قهوه ایه:n03:من سفید دوست دارم یا خاکستری.منتظر میمونم شاید سفیدش هم اومد بعد میخرم
elvin_1987
27-01-2014, 14:24
من برا دوسم گرفتم کور ای5 اس اس دی8 رم 6 گیگ هارد یک ترا با گارانتی هماهنگ و یک سال بیمه ایران و یک سال انتی ویروس بیت دیفندر.. 2.090 رنگ سفید
Abdolreza2012
27-01-2014, 14:32
دوستان قیمت i5 2200 نیست
همون طرفای 2100 هست
البته خود i5 هم دو نوع وجود داره که یکیش با رم 6 و اون یکی با رم 8 هست که قیمت هاش با هم فرق میکنه
afshin b
27-01-2014, 17:00
من تو تخفیف از دیجیکالا گرفتم ۲۱۰۰
رنگ سفید با دو سال گارانتی هماهنگ. هاردشم هیبریدیه
دوستان هارد معمولی یه ترا تو بازار حدود ۲۰۰ تومنه درصورتی که هارد هیبریدی حدود ۵۰۰ قیمتشه و خیلی هم کمه.
من برا دوسم گرفتم کور ای5 اس اس دی8 رم 6 گیگ هارد یک ترا با گارانتی هماهنگ و یک سال بیمه ایران و یک سال انتی ویروس بیت دیفندر.. 2.090 رنگ سفیدمتاسفانه یا خوشبختانه این لپ تاپ خیلی فروش کرده چون تقاضا بالا رفته مسلما قیمت هم بالا میره.امروز من core i5 با رم 6 وssd قیمت کردم از هماهنگ با گارانتی دو ساله هماهنگ و بینه ایران و آنتی ویروس 2200 گفتن.قیمت الان دیجی کالا هم 2100 هست بدون ssd
elvin_1987
27-01-2014, 18:01
متاسفانه یا خوشبختانه این لپ تاپ خیلی فروش کرده چون تقاضا بالا رفته مسلما قیمت هم بالا میره.امروز من core i5 با رم 6 وssd قیمت کردم از هماهنگ با گارانتی دو ساله هماهنگ و بینه ایران و آنتی ویروس 2200 گفتن.قیمت الان دیجی کالا هم 2100 هست بدون ssd
رفیق 50 100 تومن چیزی نمیشه از من میشنوی و بگیر و استفادتو بکن حالا یکم بالا پایین فرقی نداره
راسی اون مدل فول اچ دیش رو بگیری بهتر هست فکر کنم کیفیت صفحه نمایش اون بهتر از این باشه
رفیق 50 100 تومن چیزی نمیشه از من میشنوی و بگیر و استفادتو بکن حالا یکم بالا پایین فرقی نداره
راسی اون مدل فول اچ دیش رو بگیری بهتر هست فکر کنم کیفیت صفحه نمایش اون بهتر از این باشه
منم مهم نیست واسم 50 100 تومن فقط منتظرم شاید فول اچ دی رنگ سفیدش بیاد:n03:قهوه ای دوست ندارم:n03:
elvin_1987
27-01-2014, 18:21
راسی قیمت اون فول اچ دی کور ای 5 با رم 6 گیگ چنده با گارانتی ماد ایران
hamidreza2010
27-01-2014, 18:42
سلام
بچه ها توی پست های بالاتر گفتن 2200
تو سایت مادیران نگاه کردم متاسفانه قیمت نزده اما موجود داره باید زنگ زد پرسید.اینه آدرسش
سلام
بچه ها توی پست های بالاتر گفتن 2200
دوست عزیز اون اچ دی هست با گارانتی هماهنگ 2 ساله :n01:
afshin b
27-01-2014, 18:48
گارانتی بهین هم میگفت فول اچ دی داره ولی دوستان رفتن دنبالش دیدن دروغه!!
مواظب باشین مادیرانم دروغ نگه
گارانتی بهین هم میگفت فول اچ دی داره ولی دوستان رفتن دنبالش دیدن دروغه!!
مواظب باشین مادیرانم دروغ نگه
گارانتی دروغگو نداشتیم که حالا داریم:n08:امیدوارم واقعی باشه:n03:
الان سایت لوتوس فروش ویژه زده 1990:n04:
الان سایت لوتوس فروش ویژه زده 1990:n04:
من امروز قیمت گرفتم i5 با ssd میگفت 2080
احتمالا همینو بگیرم
فکر نکنم با پنل fhd اصن وارد کرده باشن
من امروز قیمت گرفتم i5 با ssd میگفت 2080
احتمالا همینو بگیرم
فکر نکنم با پنل fhd اصن وارد کرده باشن
از کجا؟چه رنگی؟
یکی از دوستام زنگ زده از مادیران پرسیده...ظاهرا گفتن برا v3 فول اچ زده حالا اینی که تو سایت زده چیه؟؟؟؟؟ اون v3 چیه ؟؟؟؟؟ خدا عالمه....
این لب تاب باصفحه فول اچ دی وارد ایران نشده..یکی از دوستان راست میگه گارانتی بهین تو لیستش زده بود فول اچ دی من پرسیدم جواب باحالی داد گفت فول اچ دی همون اچ دی دیگه..منم چیزی نگفتم اومدم بیرون از نمایندگی
از کجا؟چه رنگی؟
کرمانشاه , پاساژ ارگ
هر رنگی...با گارانتی
قیمت 2050 با ssd هم گرفتم حتی...ولی فکر کنم یارو الکی گفت:دی
ولی این 2080 مطمئن بود
کرمانشاه , پاساژ ارگ
هر رنگی...با گارانتی
قیمت 2050 با ssd هم گرفتم حتی...ولی فکر کنم یارو الکی گفت:دی
ولی این 2080 مطمئن بود
همسایه ایم تقریبا:n02:پس بیام اونجا بخرم:n02:
afshin b
27-01-2014, 23:04
دوستانی که میخوان مطمین بشن لپتاپ با هارد هیبریدی میخرن، کافیه لپتاپ روشن کنین و دکمه fn+f2 رو بزنین تا وارد بایوس بشین. تو همون صفحه اول قسمت پایینش مدل هارد نوشته.
اگر ST1000LM014 باشه یعنی هارد هیبریدی داره.
اگر ST1000LM024 باشه یعنی هارد معمولی داره.
دوستانی که میخوان مطمین بشن لپتاپ با هارد هیبریدی میخرن، کافیه لپتاپ روشن کنین و دکمه fn+f2 رو بزنین تا وارد بایوس بشین. تو همون صفحه اول قسمت پایینش مدل هارد نوشته.
خیلی ممنون بابت راهنماییت.خیلی مفید بود:n16:
داشتن ssd رو روی کارتون لپتاپ ننوشته مگه؟
Abdolreza2012
28-01-2014, 01:41
یکی از دوستام زنگ زده از مادیران پرسیده...ظاهرا گفتن برا v3 فول اچ زده حالا اینی که تو سایت زده چیه؟؟؟؟؟ اون v3 چیه ؟؟؟؟؟ خدا عالمه....
V3 برای Acer هست دوست عزیز
ایم لپ تاپ v3 نداره
این لب تاب باصفحه فول اچ دی وارد ایران نشده..یکی از دوستان راست میگه گارانتی بهین تو لیستش زده بود فول اچ دی من پرسیدم جواب باحالی داد گفت فول اچ دی همون اچ دی دیگه..منم چیزی نگفتم اومدم بیرون از نمایندگی
سطح سوادشونو نشون دادن :n02:
afshin b
28-01-2014, 07:58
داشتن ssd رو روی کارتون لپتاپ ننوشته مگه؟
آره برای من نوشته. SSHD: 1TB + 8G
چقدر سرعت هارد یالاست! من یه فایل 40 گیگی از هارد اکسترنالم کپی کردم تو لپتاپ، سرعت انتقال بین 88 تا 90 مگ در ثانیه بود. خیلی خوبه برای لپتاپ.
afshin b
28-01-2014, 17:54
من تاحالا ویندوز ۷ و۸ داشتم و مشکلی نبود. الان ۸.۱ نصب کردم. بعد نصب درایور گرافیک اینتل دیگه ویندوز بالا نمیاد. از سیف مود پاکش میکنم دوباره بالا میاد. خیلی عجیبه. نمیدونم مشکل چیه. از سایت اینتلم درایورش گرفتم بازم نشد. این ارور میده
Driver power state failure
کسی همچین مشکلی نداشته؟
کمک کمک. تازه این لپ تاپ رو خریدم. متوجه شدم که قسمت پایین سمت راست لپ تاپ (z510) هنگام کار با سیستم مدام صدای قیق قیق غیر ممتد میده. صداش بلند نیست ولی دائم هست. فکر میکنم از هاردش هست. هاردش ssd نداره و اینشو میدونم ۱ترا و RPM 5400 هست. بنظرتون طبیعی هست؟
الان مدل دقیق هارد لپ تاپ خودم این هست:
WDC WD10JPCX-24UE4T0
اینو از تو divice manager نگاه کردم
موندم چرا مدل هارد من با شما فرق میکنه؟ ممکنه دست برده باشن توش؟
هارد شما segate هست؟ مال من western هست!
کممممممممممک کمممممممممک
بچه ها یه سوال فنی؟به نظرتون من core i5 با 8 گیگ هارد اس اس دی بخرم یا core i 7 ؟؟:n13:core i 7 اس اس دس نداره:n03:
سلام دوستان
من ویندوز رو نصب کردم تموم شد بعد تو اولین ری استارت ارور عجیبی میده : The boot manager has been blocked due to current security policy
ممنون میشم راهنمایی کنید .
hamidreza2010
29-01-2014, 02:10
بچه ها یه سوال فنی؟به نظرتون من core i5 با 8 گیگ هارد اس اس دی بخرم یا core i 7 ؟؟:n13:core i 7 اس اس دس نداره:n03:
هارد ssd اگه 250 گیگ بود یا مثلا 500 ارزش داشت ولی 8 گیگ ارزش از دست دادن i7 رو نداره
درسته i7 ها ssd ندارن ولی خب خیلی قویتر از i5 هستن.من اگه جای شما بودم ، i7 .میخریدم ( هر چند الان هم خریدم :n02: )
هارد ssd اگه 250 گیگ بود یا مثلا 500 ارزش داشت ولی 8 گیگ ارزش از دست دادن i7 رو نداره
درسته i7 ها ssd ندارن ولی خب خیلی قویتر از i5 هستن.من اگه جای شما بودم ، i7 .میخریدم ( هر چند الان هم خریدم :n02: )
250 گیگ ssd ؟
این 8گیگ کاربردش فرق داره...فقط برای سرعت بخشیدن به اون 1ترابایته دیگس
پ.ن: دارم میرم بخرم لپ تاپو:n02:
:n08::n08:
hamidreza2010
29-01-2014, 14:22
250 گیگ ssd ؟
این 8گیگ کاربردش فرق داره...فقط برای سرعت بخشیدن به اون 1ترابایته دیگس
پ.ن: دارم میرم بخرم لپ تاپو:n02:
میدونم عزیزم
ولی میگم اگه هارد ssd کامل داشت ( مثلا همون 250 یا 320 ) ارزش داره ولی 8 گیگ ارزش از دست دادن i7 نداره چون 4 سال دیگه این cpu بیشتر بدرت میخوره تا اون 8 گیگ
:n08::n08:
به چی میخندی؟ :n02:
سلام
امروز یه i5 با ssd رو سفارش دادم به قیمت 1950 فردا میرم بگیرمش(با ssd تو مغازه موجود نداشت)
لامصب e531 اصلا نبود تو بازار...هرجا میگفتم تعجب میکردن که اصلا همچین مدلی نیست و e530 هست....ولی بعدش میگفتن سفارش میتونیم برات بدیم...که از 1980 قیمت دادن تا 2150....
بین z510 و e531 دو دل بودم که آخرش همین z510 رو گرفتم....خدا کنه اشتباه نکرده باشم:n13:
به چی میخندی؟ :n02:
آخه باحال گفتی اگه جات بودم:n02:
سلام
امروز یه i5 با ssd رو سفارش دادم به قیمت 1950 فردا میرم بگیرمش(با ssd تو مغازه موجود نداشت)
لامصب e531 اصلا نبود تو بازار...هرجا میگفتم تعجب میکردن که اصلا همچین مدلی نیست و e530 هست....ولی بعدش میگفتن سفارش میتونیم برات بدیم...که از 1980 قیمت دادن تا 2150....
بین z510 و e531 دو دل بودم که آخرش همین z510 رو گرفتم....خدا کنه اشتباه نکرده باشم:n13:
دوست عزیز e531 چه مارکی هست که گفتین؟
دوست عزیز e531 چه مارکی هست که گفتین؟
lenovo thinkpad e531
جزو سری صنعتی لنوو هستش
ال دیجیتال هم داره اتفاقا
سلام
1950 ? قیمتش در این حد اومده پایین یا من گرون خریدم؟ من 17 آذر خریدم 2200 ! (سفید+گارانتی2ساله سازگار+6/1tra) :n29:
1950 ? قیمتش در این حد اومده پایین یا من گرون خریدم؟ من 17 آذر خریدم 2200 ! (سفید+گارانتی2ساله سازگار+6/1tra) :n29:
اره نسبتا ارزون شده...البته این قیمت گارانتی 1 ساله سریر هستش
Masoodegh
29-01-2014, 20:16
اره نسبتا ارزون شده...البته این قیمت گارانتی 1 ساله سریر هستش
کیمیاآنلاین با گارانتی بین الملل این قیمتی میده!!(ارزونترین جایی که پیدا کردم!!)
مطمئن شو که گارانتیش راستکیه!!:n02:
کیمیاآنلاین با گارانتی بین الملل این قیمتی میده!!(ارزونترین جایی که پیدا کردم!!)
مطمئن شو که گارانتیش راستکیه!!:n02:
گارانتی سریر بهتره یعنی؟
چطور مطمئن شم؟:eh:
گارانتی سریر بهتره یعنی؟
چطور مطمئن شم؟:eh:
اگه اشتباه نکنم گارانتی بین الملل در حقیقت یعنی کشک! فقط برای دلخوشی خریدار و اینکه دلش خوش باشه گارانتی داره.
سعی کنید با یک گارانتی مطمئن بخرید! :n01:
.................
خواستم 4 گیگ فایل از روی یک فلش کپی کنم، کپیش کردم رو لپ تاپ سرعتش میانگین 25 مگ بر ثانیه بود، دوباره ریختم رو فلش سرعتش 5 مگ بر ثانیه بود!!
من دیگه حرفی ندارم!! :n04:
(البته سرعتش به فلشم بستگی داره ولی فکر نکنم در این حدا باشه!! :n29:)
afshin b
29-01-2014, 21:24
اگه اشتباه نکنم گارانتی بین الملل در حقیقت یعنی کشک! فقط برای دلخوشی خریدار و اینکه دلش خوش باشه گارانتی داره.
سعی کنید با یک گارانتی مطمئن بخرید! :n01:
.................
خواستم 4 گیگ فایل از روی یک فلش کپی کنم، کپیش کردم رو لپ تاپ سرعتش میانگین 25 مگ بر ثانیه بود، دوباره ریختم رو فلش سرعتش 5 مگ بر ثانیه بود!!
من دیگه حرفی ندارم!! :n04:
(البته سرعتش به فلشم بستگی داره ولی فکر نکنم در این حدا باشه!! :n29:)
این قضیه هیچ ربطی به لپتاپ نداره. سرعت خواندن فلش ها همیشه بیشتر از نوشتن هست. منم یه فلش اچ پی دارم دقیقا با همین سرعت ها کار میکنه
راستی دوستان به نظر شما رنگ سفید بهتره یا نوک مدادی؟
سفید یکم جلف نیست؟:دی
راستی دوستان به نظر شما رنگ سفید بهتره یا نوک مدادی؟
سفید یکم جلف نیست؟:دی
سفید خوشگلتره :n01:البته من خاکستری ندیدم:n02:
سلام
Z510 هم خوشگلتره هم سی پی یوش نسل چهاره مسلما z510 بهتره:n01:
دوستان عزیزی که این لپتاپو دارن البته سری ۸ گیگ رم و i7 4702 این سری را منظورم است. اگر ممکنه لطف کنن و تصویری از ریتینگ ویندوز بذارن. باز هم تشکر میکنم اگر خصوصا تصاویری از تست هارد دیسک توسط نرم افزار hd tunepro بگذارند. این لطفشون به من کمک میکنه
mostafa_IT
29-01-2014, 23:23
دوستان عزیزی که این لپتاپو دارن البته سری ۸ گیگ رم و i7 4702 این سری را منظورم است. اگر ممکنه لطف کنن و تصویری از ریتینگ ویندوز بذارن. باز هم تشکر میکنم اگر خصوصا تصاویری از تست هارد دیسک توسط نرم افزار hd tunepro بگذارند. این لطفشون به من کمک میکنه
با ویندوز 7
processor 7.6
ram 7.7
desktop graphic 6.8
gaming graphic 6.8
hard 5.9
lowest subscore
mostafa_IT
29-01-2014, 23:25
بسته به نیازت داره
ببین اگر cpu قدرتمندتر میخای i7 QM بخر
mostafa_IT
29-01-2014, 23:26
آقا راستی من عکس گرفتم. ولی خب نور صفحه خیلی زیاده توی شب یه جوری شده :D
یه چیزیش که اول کار خیلی چشمتونو میگیره و راضیتون میکنه نور زیبای صفحه کلید توی تاریکیه :D فوووووووووووووووووق العاده
دوستان امکانش هست از صفحه نمایشتون از چند زاویه عکس بگیرین ببینیم کیفیتش چجوره.آخه همش میگن صفحه نمایشش خوب نیست:n03:کسی میتونه همچین وقتی بزاره؟:n02:
mostafa_IT
30-01-2014, 00:34
دوستان امکانش هست از صفحه نمایشتون از چند زاویه عکس بگیرین ببینیم کیفیتش چجوره.آخه همش میگن صفحه نمایشش خوب نیست:n03:کسی میتونه همچین وقتی بزاره؟:n02:
تا از نردیک نبینی نمی تونی متوجه شی
من که میگم کیفیتش خوب و راضی کنندست. دوستانی که خودشون این لپ تاپو ندارن و میگن خوب نیست ذهنیتی به وجود میارن مثل اینکه قراره با مانیتور CRT 14 اینچ کار کنند!!!
من باهاش most wanted 2 بازی میکنم خیلیم خوب و عالی. فیلم هم عالیه. اما براق نیست! یعنی صفحه نمایش نمی درخشه! تا یک کیفیت درخشان و توی چشم رو به نمایش بذاره. اما در کل کیفیتش خوب و راضی کنندست. فکر نکنی یه وقت تاریکه یا دیده نمیشه یات تاره یا سیاهه و این حرفا
یکی از دوستان با مشکل قطع و وصل شدن پخش موزیک موقع کپی کردن فایل مواجه شده بود. الان نمیتونم پستش را پیدا کنم. دوست دیگری گفت که اگر به برق وصل باشه مشکلی نیست. من رفتم سراغ یک دستگاه z500 i7 8g hard sshd 8gb+1tb که قبلا عرض کردم برای کسی گرفته بودم. روی باطری کار میکرد. منم چند بار فایلهای ۴ گیگی را همزمان با پخش موزیک و حتی پخش یک فایل mkv سنگین کپی کردم هیچ تاخیری ندیدن. شاید دلایلش اینها باشه نمیدونم. گفتم اطلاع بدم خدمتتون
۱. سی پی یو i7
۲. هار هیبریدی که کش داخلی ۶۴ مگی داره با یک ssd ۸ گیگی ولی هارد z510 که دوستان گفتند st1000lm024 است کش داخلی ۸ مگ داره و ssd نداره
۳. ظرفیت باطری z500 از z510 بیشتر است
به نظرم هارد از همه مهمتره چون من یک فایل خیلی بزرگ بیشتراز ۴ گیگ را از usb 3 کپی کردم سرعت حدود ۱۰۰ مگابایت در ثانیه بود. من تا حالا این سرعت رایت به هارد دیسک را ندیده بودم. شاید دلیلش اینه که فایل ۴.۴ گیگی اول به کش ssd کپی میشه و این باعث میشه که سرعت خواندن هارد اکسترنال کنترل کننده بشه بجای سرعت رایت هارد لپتاپ.
خودم تعجب کردم که z500 چرا بهتر از z510. کار کرد برای همین خواستم اطلاع بدم. اون کش ۸ گیگی مثل اینکه واقعا در کپی پیست کردن موثره
Abdolreza2012
30-01-2014, 01:49
یکی از دوستان با مشکل قطع و وصل شدن پخش موزیک موقع کپی کردن فایل مواجه شده بود. الان نمیتونم پستش را پیدا کنم. دوست دیگری گفت که اگر به برق وصل باشه مشکلی نیست. من رفتم سراغ یک دستگاه z500 i7 8g hard sshd 8gb+1tb که قبلا عرض کردم برای کسی گرفته بودم. روی باطری کار میکرد. منم چند بار فایلهای ۴ گیگی را همزمان با پخش موزیک و حتی پخش یک فایل mkv سنگین کپی کردم هیچ تاخیری ندیدن. شاید دلایلش اینها باشه نمیدونم. گفتم اطلاع بدم خدمتتون
۱. سی پی یو i7
۲. هار هیبریدی که کش داخلی ۶۴ مگی داره با یک ssd ۸ گیگی ولی هارد z510 که دوستان گفتند st1000lm024 است کش داخلی ۸ مگ داره و ssd نداره
۳. ظرفیت باطری z500 از z510 بیشتر است
به نظرم هارد از همه مهمتره چون من یک فایل خیلی بزرگ بیشتراز ۴ گیگ را از usb 3 کپی کزچردم سرعت حدود ۱۰۰ مگابایت در ثانیه بود. من تا حالا این سرعت رایت به هارد دیسک را ندیده بودم. شاید دلیلش اینه که فایل ۴.۴ گیگی اول به کش ssd کپی میشه و این باعث میشه که سرعت خواندن هارد اکسترنال کنترل کننده بشه بجای سرعت رایت هارد لپتاپ.
خودم تعجب کردم که z500 چرا بهتر از z510. کار کرد برای همین خواستم اطلاع بدم. اون کش ۸ گیگی مثل اینکه واقعا در کپی پیست کردن موثره
کسی که اون مشکل رو داشت من بودم + کسی که جواب هم داده بود خودم بودم
اون قطع و وصل شدن هنگام پخش موزیک بخاطر این بود که من داشتم حدودا 50 تا 60 گیگ فایل کپی میکردم تو هارد لپ تاپ و موزیک گذاشتم در حالی که از باتری استفاده میکرد و من رو حالت Power Save گذاشته بودم
که قدرت پردازی دستگاه رو بخاطر کمتر مصرف کردن باتری ، کم میکنه
و وقتی که شارژر رو وصل کردنم رفت رو حالت High و برطرف شد مشکل
+
دفعه بعد رو باتری امتحان کردم و رو حالت High و مشکلی نداشت موقع کپی
__________________________________________________ _______________________________________________
دوستان بهترین نرم افزار برای نشون دادن دمای Cpu چیه ؟
ممنون :n16:
ممنون
من نتونستم پست شما را دوباره ببینم. همین پست شما و آزمایشی که کردم باعث شد درخواست کنم دوستان که هارد st1000lm024 دارند نتایج تستهای hd tune pro را محبت کنند بگذارند.
از جواب شما هم ممنونم
در پاسخ به سوال شما فکر کنم hwinfo برای دمای سی پی یو خوب باشه. البته یک نرم افزار هم هست که رزیدنت میشه در حافظه ودر کنار ساعت دمای سی پی یو و هاردو نشان میده الان یادم نیست. ضمنا میتونید از گجتهای خاص این کار هم استفاده کنید
فکر کنم خود hwinfo هم این امکانو داشته باشه. ضمنا من الان دسترسی به z500. ندارم و در اولین فرصت در حالت power saving قرار میدم و همزمان فیلم و موسیقی و کپی انجام میدم اگر مشکلی پیش نیامد یک عکس میذارم
afshin b
30-01-2014, 08:04
کسی که اون مشکل رو داشت من بودم + کسی که جواب هم داده بود خودم بودم
اون قطع و وصل شدن هنگام پخش موزیک بخاطر این بود که من داشتم حدودا 50 تا 60 گیگ فایل کپی میکردم تو هارد لپ تاپ و موزیک گذاشتم در حالی که از باتری استفاده میکرد و من رو حالت Power Save گذاشته بودم
که قدرت پردازی دستگاه رو بخاطر کمتر مصرف کردن باتری ، کم میکنه
و وقتی که شارژر رو وصل کردنم رفت رو حالت High و برطرف شد مشکل
+
دفعه بعد رو باتری امتحان کردم و رو حالت High و مشکلی نداشت موقع کپی
__________________________________________________ _______________________________________________
دوستان بهترین نرم افزار برای نشون دادن دمای Cpu چیه ؟
ممنون :n16:
بهترین نرم افزار hwmonitor هست. اما بهتون پیشنهاد میکنم از گجت Intel core series استفاده کنین. عالیه.
دوستان لطفا ریت ویندوز 8 بزارین ببینیم چه ریتی داره این لپ تاپ:n16:
elvin_1987
30-01-2014, 18:00
من داشتم لپتاپ دوسم که z510 co i5 ram6 HHD1 TB 8 SSD بود رو ویندوز اینا میزدم
کیفیت صفحه نمایش خوبه از ایسر 5742 و چندین مدل لپتاپ که دیده بودم...
منم وقتی داشتم یه فایل 20 گیگ به هاردشانتقال میدادم موقع پخش اهنگ تیک داشت...
ولی انصافا لپتاپ خوشگلی هست... بهتر از همه هم رده هاش چه تو قیمت چه کانفینگ
الان اکثر سی پی یو های همه سری یو یا همون کم مصرف هست که مفت نمی ارزه
تا از نردیک نبینی نمی تونی متوجه شی
من که میگم کیفیتش خوب و راضی کنندست. دوستانی که خودشون این لپ تاپو ندارن و میگن خوب نیست ذهنیتی به وجود میارن مثل اینکه قراره با مانیتور CRT 14 اینچ کار کنند!!!
من باهاش most wanted 2 بازی میکنم خیلیم خوب و عالی. فیلم هم عالیه. اما براق نیست! یعنی صفحه نمایش نمی درخشه! تا یک کیفیت درخشان و توی چشم رو به نمایش بذاره. اما در کل کیفیتش خوب و راضی کنندست. فکر نکنی یه وقت تاریکه یا دیده نمیشه یات تاره یا سیاهه و این حرفا
من تجربه کار با صفحه نمایش مات رو داشتم خودم hp probook 4540 داشتم صفحه نمایشش مات بود اما خیلی خوب بود حالا نمیدونم این هم که ماته مثل 4540 هست یا نه؟اگه مثل 4540 باشه به نظرم عیب که نیست حتی مزیتش هم میتونه باشه
Abdolreza2012
30-01-2014, 23:01
ممنون
من نتونستم پست شما را دوباره ببینم. همین پست شما و آزمایشی که کردم باعث شد درخواست کنم دوستان که هارد st1000lm024 دارند نتایج تستهای hd tune pro را محبت کنند بگذارند.
از جواب شما هم ممنونم
در پاسخ به سوال شما فکر کنم hwinfo برای دمای سی پی یو خوب باشه. البته یک نرم افزار هم هست که رزیدنت میشه در حافظه ودر کنار ساعت دمای سی پی یو و هاردو نشان میده الان یادم نیست. ضمنا میتونید از گجتهای خاص این کار هم استفاده کنید
فکر کنم خود hwinfo هم این امکانو داشته باشه. ضمنا من الان دسترسی به z500. ندارم و در اولین فرصت در حالت power saving قرار میدم و همزمان فیلم و موسیقی و کپی انجام میدم اگر مشکلی پیش نیامد یک عکس میذارم
اگه با Z500 تست کنید و نتیجشو اینجا بگید که عالی میشه
بخاطر معرفی نرم افزار هم خیلی ممنون
mbadboy7
30-01-2014, 23:24
بچه ها یکی به ما بگه گارانتی خوب برای لنوو Z510 کدومه ؟ موندم کدوم بخرم ..... سریر ؟ گرین ؟ هماهنگ ؟ الماس ؟ ...؟
Abdolreza2012
30-01-2014, 23:37
بچه ها یکی به ما بگه گارانتی خوب برای لنوو Z510 کدومه ؟ موندم کدوم بخرم ..... سریر ؟ گرین ؟ هماهنگ ؟ الماس ؟ ...؟
هماهنگ که خوبه
شنیدم الماس و گرین هم خوبن
اگه هماهنگ گیر آوردی هماهنگ بگیر
سازگار هم عالیه
به نظرم به ترتیب :
سازگار _ هماهنگ _ الماس _ گرین _ سریر
من چون تا حالا با گرین و سریر سر و کار نداشتم اونا رو گذاشتم آخر
حالا ببینیم دوستان دیگه که تجربه ی این گارانتی ها رو دارن چی میگن
mostafa_IT
31-01-2014, 01:17
من سازگار گرفتم !
به نظر من مات بودن صفحش مزیتشه
mehrabooni
31-01-2014, 01:20
من سازگار گرفتم !
به نظر من مات بودن صفحش مزیتشه
خخخخخخخ دوستان ، همه دارن دنبال لپ تاپی با صفحه نمایش انتی گلیر میگردن ، اونوقت شما که لپ تاپت صفحه ی مات داره شاکی ای
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
Abdolreza2012
31-01-2014, 14:02
خخخخخخخ دوستان ، همه دارن دنبال لپ تاپی با صفحه نمایش انتی گلیر میگردن ، اونوقت شما که لپ تاپت صفحه ی مات داره شاکی ای
ایشون از مات بودن صفحه نمایشش شاکی نیست که
میگه مزیته این مات بودن
داشتم موزیک گوش میدادم، گفتم در خلالش بیام یک پست بذارم و اسپیکرهای z510 رو ضمانت کنم. امشب فهمیدم عالیه! :n19:اگه به خاطر محل قرارگیری اسپیکرش تو خرید مرددید من تضمینشون می کنم!!! :n02:
blue*sky
31-01-2014, 23:07
داشتم موزیک گوش میدادم، گفتم در خلالش بیام یک پست بذارم و اسپیکرهای z510 رو ضمانت کنم. امشب فهمیدم عالیه! :n19:اگه به خاطر محل قرارگیری اسپیکرش تو خرید مرددید من تضمینشون می کنم!!! :n02:
بله دوست عزیز همه چیزش عالیه فقط تنها چیزی که ازش یه کم ناراضی هستم زاویه دید در حالت (جهت) عمودی است ولی در حالت افقی عالیه .
blue*sky
31-01-2014, 23:17
به نظرم مهمتر از شرکت گارانتی، بیمه لپ تاپ هست که همه چیزشو یکسال گارانتی میکنه (حتی اگه بزنی صفحه نمایشش رو بشکنی بازم برات عوض میکنن ، البته همچین آدمی خیلی کم پیدا میشه :n02: )
البته اینم در نظر داشته باش هیچ شرکتی حتی سازگار (که تقریباااا بهترین شرکت گارانتی هست) قطعاتی مثل درایو نوری رو گارانتی نمیکنه چون میگه قطعات مصرفی !! شامل گارانتی نمیشه چون طرز استفاده ها متفاوته و ممکنه یکی هر ماه یه درایو خراب کنه ولی بیمه همه چیزشو شامل میشه .
mostafa_IT
01-02-2014, 01:41
بله دوست عزیز همه چیزش عالیه فقط تنها چیزی که ازش یه کم ناراضی هستم زاویه دید در حالت (جهت) عمودی است ولی در حالت افقی عالیه .
آقا جان میخای بشینی کار کنی دیگه! دیگه چرا میخای از بالا و پایین ببینیش مگه آزار داری خودتو اذیت کنی که ناراضی شی؟ :D
الان منو بگو که ویندوز عوض کردم ولی energy manager درست کار نمیکنه! هرچی میزنم conservation mode فعال شه ولی تا میبندمش واسه خودش غیرفعال میشه :((
afshin b
01-02-2014, 06:28
آقا جان میخای بشینی کار کنی دیگه! دیگه چرا میخای از بالا و پایین ببینیش مگه آزار داری خودتو اذیت کنی که ناراضی شی؟ :D
الان منو بگو که ویندوز عوض کردم ولی energy manager درست کار نمیکنه! هرچی میزنم conservation mode فعال شه ولی تا میبندمش واسه خودش غیرفعال میشه :((
به برنامه دیگه هست با ظاهری متفاوت به نام power management اونو از سایت لنوو بگیر و جای این نصب کن شاید مشکلتون حل بشه.
اگه با Z500 تست کنید و نتیجشو اینجا بگید که عالی میشه
بخاطر معرفی نرم افزار هم خیلی ممنون
سلام و عرض احترام
به محض دسترسی به z500 تستها را انجام دادمن و سعی می کنم اینجا قرار بدم.
1. معرفی سیستم
Lenovo z500 i7-3612qm 6M, 8G, SSHD (1T HDD + 8 G ssd) , nVIDIA 740
2. فرضیات:
تمام تستها در حالت Power Saving انجام شده و در تمام تستها سیستم به برق شهری متصل نبوده و از باطری استفاده می کرده
3. نرم افزارهای در حال اجرا:
نرم افزار Total Commander که در بالا-چپ تصویر در حال کپی حدود 57 گیگا بایت اطلاعالت از هارد اکسترنال به هارد درایو می باشد
نرم افزار VLC که در حال نمایش یکی از فیلمهای The Universe است. این فیلم کیفیتی نزدیک به FULL HD دارد تا آنجا که یادم است. فیلم در حخال پخش شدن بوده است. فیلم از روی هارد دیسک پخش می شده
نرم افزار KM Player که در حال پخش یک آهنگ با حجم حدود 240 مگا بایت از هارد دیسک است
حالت Power Saving برای اطمینان خودم در صفحه قرار گرفته است
4. تستهای HD Tune برای هارد دیسک نیز در حالت Power Saving و بدون برق شهری انجام شده است
5. تنها تغییری که در تصاویر داده شده است برای حفظ حریم خصوصی صاحب کامپیوتر بوده که بخشهایی که فکر می کردم نباید نشان داده شوند حذف شده اند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتیجه تست : هیچ تاخیر یا قطع و وصل شدن صدا یا اتفاقاتی مثل این مشاهده نشد. حتی نرم افزارهای دیگری هم در حافظه وجود داشتند مثلا از Paint استفاده شد برای ذخیره تصاویر و ... ولی باز هم هیچ مشکلی در پخش صدا دیده نشد. هم صدای فیلم و هم صدای آهنگ همزمان پخش می شدند. اگر به بخش حافظه آزاد نگاه کنید می بینید که این حافظه برابر صفر شده است. به نظر می رسه که سیستم از تمام ظرفیت حافظه استفاده کرده است. به سرعت رایت اطلاعات در دیسک سخت توجه فرمایید (بالا سمت چپ) به نظر می رسه اطلاعات اول به بخشش ssd کپی می شوند و سپس به خود هارد دیسک منتقل می شوند. البته اینطور حدس می زنم.
به نظر می رسه ترکیب Core i7 با 8 گیگ رم و هارد دیسک هیبریدی بهترین ترکیب باشه
اگر بخواهیم z500 را با z510 مقایسه کنیم :
1. بدون شک z510 با ci7 - 4702 از z500 با ci7-3612 قویتر است. حدودا 6 درصد قدرت بیشتری دارید
2. بدون شک 4702 گرمای کمتری ایجاد خواهد کرد
3. اگر 4702 از دستورات سری دوم AVX استفاده نکند انرژی کمتری نیاز دارد
4. متاسفانه لنوو باطری z510 را ضعیف تر از Z500 قرار داده یعنی باطری از 4510 به 3350 میلی آمپر ساعت کاهش یافته
5. متاسفانه لنوو هارد هایبریدی را حذف کرده از سری ci-7 که در بازار ایران موجود است
دوستانی که ایراد به صفحه نمایش براق یا مات می گیرند لطفا بروند صفحه نمایش براق سونی را ببینند. بنده در فروشگاه به کمک آن صفحه موهای خود را شانه کردم و ظاهری بهتر پیدا کردم. در مورد صفحه مات هم به هر حال وقتی قرار باشد یک صفحه نمایش با نور مقابله کند چاره ای جز کاهش در کیفیت نیست. اگر در خانه یا محیطهای بسته استفاده می کنید بهتر است براق بگیرید. ولی من یک لپتاپ فول اچ دی دارم که مات هم هست. بیشتر از یک سال است که استفاده می کنم ولی دو دقیقه هم در فضای بدون سقف استفاده نکرده ام. به نظرم حساسیت را کم کنید بهتر است.
ارادتمند
hamidreza2010
01-02-2014, 12:22
سلام و عرض احترام
1. معرفی سیستم
2. فرضیات:
تمام تستها در حالت Power Saving انجام شده و در تمام تستها سیستم به برق شهری متصل نبوده و از باطری استفاده می کرده
3. نرم افزارهای در حال اجرا:
نرم افزار Total Commander که در بالا-چپ تصویر در حال کپی حدود 57 گیگا بایت اطلاعالت از هارد اکسترنال به هارد درایو می باشد
نرم افزار VLC که در حال نمایش یکی از فیلمهای The Universe است. این فیلم کیفیتی نزدیک به FULL HD دارد تا آنجا که یادم است. فیلم در حخال پخش شدن بوده است. فیلم از روی هارد دیسک پخش می شده
نرم افزار KM Player که در حال پخش یک آهنگ با حجم حدود 240 مگا بایت از هارد دیسک است
حالت Power Saving برای اطمینان خودم در صفحه قرار گرفته است
4. تستهای HD Tune برای هارد دیسک نیز در حالت Power Saving و بدون برق شهری انجام شده است
5. تنها تغییری که در تصاویر داده شده است برای حفظ حریم خصوصی صاحب کامپیوتر بوده که بخشهایی که فکر می کردم نباید نشان داده شوند حذف شده اند
نتیجه تست : هیچ تاخیر یا قطع و وصل شدن صدا یا اتفاقاتی مثل این مشاهده نشد. حتی نرم افزارهای دیگکری هم در حافظه وجود داشتند مثلا از Paint استفاده شد برای ذخیره تصاویر و ... ولی باز هم هیچ مشکلی در پخش صدا دیده نشد. هم صدای فیلم و هم صدای آهنگ همزمان پخش می شدند. اگر به بخش حافظه آزاد نگاه کنید می بینید که این حافظه برابر صفر شده است. به نظر می رسه که سیستم از تمام ظرفیت حافظه استفاده کرده است. به سرعت رایت اطلاعالت در دیسک سخت توجه فرمایید (بالا سمت چپ) به نظر می رسه اطلاعات اول به بخشش ssd کپی می شوند و سپس به خود هارد دیسک منتقل می شوند. البته اینطور حدس می زنم.
به نظر می رسه ترکیب Core i7 با 8 گیگ رم و هارد دیسک هیبریدی بهترین ترکیب باشه
اگر بخواهیم z500 را با z510 مقایسه کنیم :
1. بدون شک z510 با ci7 - 4702 از z500 با ci7-3612 قویتر است. حدودا 6 درصد قدرت بیشتری دارید
2. بدون شک 4702 گرمای کمتری ایجاد خواهد کرد
3. اگر 4702 از دستورات سری دوم AVX استفاده نکند انرژی کمتری نیاز دارد
4. متاسفانه لنوو باطری z510 را ضعیف تر از Z500 قرار داده یعنی باطری از 4510 به 3350 میلی آمپر ساعت کاهش یافته
5. متاسفانه لنوو هارد هایبریدی را حذف کرده از سری ci-7 که در بازار ایران موجود است
دوستانی که ایراد به صفحه نمایش براق یا مات می گیرند لطفا بروند صفحه نمایش براق سونی را ببینند. بنده در فروشگاه به کمک آن صفحه موهای خود را شانه کردم و ظاهری بهتر پیدا کردم. در مورد صفحه مات هم به هر حال وقتی قرار باشد یک صفحه نمایش با نور مقابله کند چاره ای جز کاهش در کیفیت نیست. اگر در خانه یا محیطهای بسته استفاده می کنید بهتر است براق بگیرید. ولی من یک لپتاپ فول اچ دی دارم که مات هم هست. بیشتر از یک سال است که استفاده می کنم ولی دو دقیقه هم در فضای بدون سقف استفاده نکرده ام. به نظرم حساسیت را کم کنید بهتر است.
ارادتمند
سلام
ممنون بابت مقایسه کلی:
فقط دو مورد موردهای 4 و 5 بگم که:
4- درسته باطری z510 ضعیفتر از z500 هست ولی در کل به یه اندازه شارژ نگه میدارن ، چون z510 انرژی کمتری مصرف میکنه بخاطر نوع cpu
5- در مورد این مورد 5 هم خیلی بد شده ، چون واقعا تاثیر محسوسی داره
6- در مورد صفحه نمایش مات هم درسته.من همین الانش هم هین لپ تاپ رو با یه لپ تاپ دیگه که صفحه نمایش براق داره رو تو خونه دارم.اونطوری که فک میکنید اذیت نمیکنه.مگه اینکه خیلی حساس باشید
سلام
ممنون بابت مقایسه کلی:
فقط دو مورد موردهای 4 و 5 بگم که:
4- درسته باطری z510 ضعیفتر از z500 هست ولی در کل به یه اندازه شارژ نگه میدارن ، چون z510 انرژی کمتری مصرف میکنه بخاطر نوع cpu
5- در مورد این مورد 5 هم خیلی بد شده ، چون واقعا تاثیر محسوسی داره
6- در مورد صفحه نمایش مات هم درسته.من همین الانش هم هین لپ تاپ رو با یه لپ تاپ دیگه که صفحه نمایش براق داره رو تو خونه دارم.اونطوری که فک میکنید اذیت نمیکنه.مگه اینکه خیلی حساس باشید
فرمایش شما در مورد باطری کاملا درست است. یعنی علی رغم 25 درصد کاهش ظرفیت باطری ولی باز هم تقریبا به دلیل مصرف کمتر z510 به همان میزان زمان می رسد (برای حالت بدون باطری) این نشان می دهد که شرکت چینی از کاهش مصرف 4702 استفاده کرده و لپتاپ جدید را ارزانتر در آورده است. یعنی اگر همان باطری را استفاده می کرد دارندگان این لپتاپ 25 درصد زمان بیشتری داشتند. به نظر من هارد غیر هیبریدی بیشترین صدمه را زده به کارایی لپتاپ جدید تا صفحه نمایش. من فکر می کنم لنوو در اواخر سال میلادی هارد هیبریدی اضافه کنه به این لپتاپ.
در کل عرض کنم که به نظر من این لپتاپ با احتساب قیمتش یکی از بهترین هاست. باز هم تکرار می کنم در تمام سال گذشته تا حالا یک بار هم به مدت 2 دقیقه از لپتاپم در محیط بدون سقف استفاده نکردم لذا حساسیت دوستان نباید زیاد باشه. بیشتر باید به کارایی هارد دیسک دقت کنند. هنوز برام عجیبه که آیا واقعا تاثیر هارد دیسک است که باعث شده هیچ قطع و وصلی صدا نباشد همزمان با پخش فایل mkv و فایل mp3 که هردو نسبت فشرده سازی بالایی دارند؟ مطمنم که کار CPU نیست چون 4702 در اکثر موارد بالاتر از 3612 است. فقط می ماند رم و هارد. تاخیر z510 در پخش موسیقی برای من واقعا عجیب است.
ولی یک چیزی برای جالب بود که در پست قبلی یادم رفت بگم:
اگر به نمودار فعالیت هارد دیسک در صفحه ای که فیلم در حال پخش شدن است توجه کنید می بینید که به طور پریودیک یک دفعه افت می کنه و دوباره می ره بالا یعنی هارد دیسک در فواصل زمانی نسبتا برابر هارد دیسک آزاد میشه. من فکر می کنم درست در همان لحظات هست که اطلاعات دارن به ssd کپی می شن نه به هارد دیسک. یعنی ssd داره نقش یک کش کامل را بازی می کنه. البته اگر دوستان با هارد st1000lm024 همین تست را انجام بدن و همین نمودار را بگذارند میشه فهمید که آیا این نتیجه گیری درست است یا خیر
Abdolreza2012
01-02-2014, 16:13
سلام و عرض احترام
1. معرفی سیستم
خیلی ممنون بخاطر توضیحات کاملت :n16:
خب مشخص شد ssd خیلی رو این قضیه تاثیر داره
__________________________________________________ ___________________________________
دوستان من اگه خودم هارد 8 گیگ ssd بگیرم میتونم رو لپ تاپ خودم بذارم ؟
بچه ها این لپ تاپ دقیقا در چه تاریخی عرضه شد؟
این که میگن کیبوردش زیر فشار خم میشه حقیقت داره یا نه؟:n13:
afshin b
01-02-2014, 17:49
دوستان من اگه خودم هارد 8 گیگ ssd بگیرم میتونم رو لپ تاپ خودم بذارم ؟
نه. باید هارد هیبریدی تهیه کنین. قیمتش حدود ۵۰۰ تومنه.
اگر خواستی بخری بگو تا بت بگم کجا میغروشن.
این که میگن کیبوردش زیر فشار خم میشه حقیقت داره یا نه؟:n13:
برای من سمت چپ کیبورد درحد کمتر از یک میلیمتر بالا اومدست یعنی انگار باد کرده. البته با دقت خیلی زیاد میشه متوجه اش شد. در مورد زیر فشار متوجه نشدم منظورتون از فشار چیه.
برای من سمت چپ کیبورد درحد کمتر از یک میلیمتر بالا اومدست یعنی انگار باد کرده. البته با دقت خیلی زیاد میشه متوجه اش شد. در مورد زیر فشار متوجه نشدم منظورتون از فشار چیه.
خودمم دقیق نفهمیدم منظورم چی بود:n02:فکر کنم منظورم این بود اگه باهاش طولانی مدت تایپ بشه حالت فنری پیدا میکنه و خم میشه؟:n02:
:n13:
نه. باید هارد هیبریدی تهیه کنین. قیمتش حدود ۵۰۰ تومنه.
سلام
راستشو بخواهید من نظر موافق ندارم که عبدالرضای عزیز هارد لپتاپش را عوض کند. به نظر من لپتاپ خیلی خوبی خریده و اگر بخواد هارشو عوض کنه هار قبلی را ارزان بر می دارن و هارد جدید را هم خدا می دونه چقدر می دن. در اینترنت دیدم که بین دو مدل stl1000lm014 و stl1000lm024 حدود 40 دلار اختلاف قیمت هست. یعنی حدود 120 تومن. وقتی لپتاپی به این خوبی کار می کنه واقعا به نظرم حیفه پول برای هارد بدن.
در مورد صفحه کلید هم همون z500 که باهاش کار کردم هم همین تورم اندک در بالا سمت چپ صفحه کلید را داشت. همچنین کمی بالاآمدگی در لبه صفحه کلید در سمت راست کلید space وجود داره. اینها مروبط به اشل های ساخت لپتاپ است. نباید حساس بود. جایی خواندم برای عوض کردن هارد دستگاه باید کل پیچهای پشت باز بشه. یکی از پیچ ها زیر یکی از پایه های پلاستیکی مخفی است. سپس باید با گوشه یک پیز تیز مثل پیچ گوشتی باریک اول صفحه کلید از جاش بلند شه. اگر طرف نابلد باشه می زنه خراب می کنه. باور کنید دستگاه خوبیه نسبه به z500 فقط هاردش اینطوریه. بی خیال... لذتشو ببرید
afshin b
01-02-2014, 19:20
منم با نظر شما موافقم. ارزشش رو نداره. مگر اینکه یکدفعه به ssd اپگرید کنن که اون موقع کاملا می ارزه.
AMIN_XCD
01-02-2014, 22:08
سلام
من یک سوال دارم : این لپتاپ z510 بسنه به قیمتش فوق العاده است .
اماچیزی که من را یکم اذیت می کنه ، نه قدرت کمتر باطری نسبت به z500 و نه مات بودن تصویر ، بلکه غیرقابل تعوض بودن باطری است !!!
اگر یک زمانی باطری خراب شود ، چه کار باید کرد ؟
باتری غیر قابل تعویض " UnPlugable " مشکلی ایجاد نمی کند ، (درآینده ) ؟
Abdolreza2012
01-02-2014, 23:03
نوشته شده توسط afshin b [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نه. باید هارد هیبریدی تهیه کنین. قیمتش حدود ۵۰۰ تومنه.
سلام
راستشو بخواهید من نظر موافق ندارم که عبدالرضای عزیز هارد لپتاپش را عوض کند. به نظر من لپتاپ خیلی خوبی خریده و اگر بخواد هارشو عوض کنه هار قبلی را ارزان بر می دارن و هارد جدید را هم خدا می دونه چقدر می دن. در اینترنت دیدم که بین دو مدل stl1000lm014 و stl1000lm024 حدود 40 دلار اختلاف قیمت هست. یعنی حدود 120 تومن. وقتی لپتاپی به این خوبی کار می کنه واقعا به نظرم حیفه پول برای هارد بدن.
در مورد صفحه کلید هم همون z500 که باهاش کار کردم هم همین تورم اندک در بالا سمت چپ صفحه کلید را داشت. همچنین کمی بالاآمدگی در لبه صفحه کلید در سمت راست کلید space وجود داره. اینها مروبط به اشل های ساخت لپتاپ است. نباید حساس بود. جایی خواندم برای عوض کردن هارد دستگاه باید کل پیچهای پشت باز بشه. یکی از پیچ ها زیر یکی از پایه های پلاستیکی مخفی است. سپس باید با گوشه یک پیز تیز مثل پیچ گوشتی باریک اول صفحه کلید از جاش بلند شه. اگر طرف نابلد باشه می زنه خراب می کنه. باور کنید دستگاه خوبیه نسبه به z500 فقط هاردش اینطوریه. بی خیال... لذتشو ببرید
راستشو بخواید اگه قراره برام 500 تومن :n04: آب بخوره ، همچین کاری نمیکنم
اگه ارزون تر میفتاد شاید شاید عوض میکردم ، الان از لپ تاپ راضیم و فایل های با حجم زیاد رو تو هارد اکسترنالم دارم و زیاد نیاز به کپی و پیست تو هارد لپ تاپ ندارم
بخاطر همین کلا بیخیالش میشم :n02:
ممنون از هر دو تون :n16:
blue*sky
01-02-2014, 23:07
سلام
من یک سوال دارم : این لپتاپ z510 بسنه به قیمتش فوق العاده است .
اماچیزی که من را یکم اذیت می کنه ، نه قدرت کمتر باطری نسبت به z500 و نه مات بودن تصویر ، بلکه غیرقابل تعوض بودن باطری است !!!
اگر یک زمانی باطری خراب شود ، چه کار باید کرد ؟
باتری غیر قابل تعویض " UnPlugable " مشکلی ایجاد نمی کند ، (درآینده ) ؟
دوست عزیز شبت بخیر
1- مقدار زمان شارژ دهی باطری نسبت به Z500 کمتر نیست هر دو تقریبا 3.5 ساعت .
2- مات بودن مزیت هست نه عیبی که بخواد شما رو اذیت کنه .
( جالب اینه که من اوایل که Z500 اومده بود به هر سایتی که سر میزدم عیب Z500 رو براق بودن و روشنایی نسبتا کم می دونستن، اینا که تو Z510 اصلاح شدن و چند مورد دیگه که واقعا به جا تغییر دادن ، حالا مات بودن صفحه مشکل شده ! )
3- الان بعضی از لپ تاپ ها هم با باتری داخلی تولید میشن منظورم اینه که فقط این لپ تاپ نیست ( مثل ایسوس n550 )
از نرم افزار مخصوص باتری استفاده کنین مشکلی پیش نمیاد اگرم پیش اومد میبری شرکت گارانتی کننده یا فروشگاه معتبر تا برات تعویض کنن
AMIN_XCD
02-02-2014, 00:21
دوست عزیز شبت بخیر
1- مقدار زمان شارژ دهی باطری نسبت به Z500 کمتر نیست هر دو تقریبا 3.5 ساعت .
2- مات بودن مزیت هست نه عیبی که بخواد شما رو اذیت کنه .
( جالب اینه که من اوایل که Z500 اومده بود به هر سایتی که سر میزدم عیب Z500 رو براق بودن و روشنایی نسبتا کم می دونستن، اینا که تو Z510 اصلاح شدن و چند مورد دیگه که واقعا به جا تغییر دادن ، حالا مات بودن صفحه مشکل شده ! )
3- الان بعضی از لپ تاپ ها هم با باتری داخلی تولید میشن منظورم اینه که فقط این لپ تاپ نیست ( مثل ایسوس n550 )
از نرم افزار مخصوص باتری استفاده کنین مشکلی پیش نمیاد اگرم پیش اومد میبری شرکت گارانتی کننده یا فروشگاه معتبر تا برات تعویض کنن
بابت پاسخگویی خوب شما سپاسگذارم .
فقط یک سوال دیگر دارم ، من این لپ تاپ را از فروشگاه های لاوان با گارانتی سازگار خریداری کنم ؟
یا شما گارانتی بهتر هم می شناسید ؟
در ضمن قضیه این بیمه چی می باشد ؟
ممنون میشوم در این زمینه هم لطف بفرمایید وبنده ر ا راهنمایی بفرمایید .
ممنونم.:n16:
blue*sky
02-02-2014, 00:56
بابت پاسخگویی خوب شما سپاسگذارم .
فقط یک سوال دیگر دارم ، من این لپ تاپ را از فروشگاه های لاوان با گارانتی سازگار خریداری کنم ؟
یا شما گارانتی بهتر هم می شناسید ؟
در ضمن قضیه این بیمه چی می باشد ؟
ممنون میشوم در این زمینه هم لطف بفرمایید وبنده ر ا راهنمایی بفرمایید .
ممنونم.:n16:
فروشگاه زیاد مهم نیست گارانتی مهمه که تقریبا سازگار از همه بهتره ( البته سعی کنید فروشگاه هم معتبر باشه )
بیمه رو هم قبلا توضیح دادم که ظاهرا نخوندین براتون کپی میکنم :
*** به نظرم مهمتر از شرکت گارانتی، بیمه لپ تاپ هست که همه چیزشو یکسال گارانتی میکنه (حتی اگه بزنی صفحه نمایشش رو بشکنی بازم برات عوض میکنن ، البته همچین آدمی خیلی کم پیدا میشه :n02: )
البته اینم در نظر داشته باش هیچ شرکتی حتی سازگار (که تقریباااا بهترین شرکت گارانتی هست) قطعاتی مثل درایو نوری رو گارانتی نمیکنه چون میگه قطعات مصرفی !! شامل گارانتی نمیشه چون طرز استفاده ها متفاوته و ممکنه یکی هر ماه یه درایو خراب کنه ولی بیمه همه چیزشو شامل میشه .
هزینه بیمه هم تقریبا 80 تومن هست .
mostafa_IT
02-02-2014, 13:35
مژده دهید باغ را حین که نگار می رسد :D
نرم افزار power manager رو هم نصب کردم اما اون برای باتری هایی بود که جدا میشدن! و یک سری گزینه هایی داشت مبنی بر قراردادن باتری که خب من نمیتونستم انجام بدم!!
اما با تلاش فراوان از سایت لنوو استفاده کردم و درایور باتری (خدا وکیلی شنیده بودین درایور باتری؟ :D ) رو دانلود ونصب کردم و بعد energy manager رو دوباره نصب کردم و الان داره مث ساعت کار میکنه :n09:
hamidreza2010
02-02-2014, 13:46
نرم افزار power manager رو هم نصب کردم اما اون برای باتری هایی بود که جدا میشدن! و یک سری گزینه هایی داشت مبنی بر قراردادن باتری که خب من نمیتونستم انجام بدم!!
اما با تلاش فراوان از سایت لنوو استفاده کردم و درایور باتری (خدا وکیلی شنیده بودین درایور باتری؟ :D ) رو دانلود ونصب کردم و بعد energy manager رو دوباره نصب کردم و الان داره مث ساعت کار میکنه :n09:
سلام
آره دوست من باید نرم افزار energy manager رو نصب کنید که برای مدیریت باتری هست که تا چند درصد شارژ بشه
من پستتون رو قبلا خوندم ولی متوجه مشکلتون نشدم که جواب بدم
afshin b
02-02-2014, 14:06
منظورتون فریم ور هست؟ چون من درایور ندیدم. تازه فیرمورشم مال این لپتاپ نبود. لینکش میذاری.
من یه مشکلی که دارم اینه که اگه لپتاپ خاموش کنم و از برق بکشمش و دوباره بزنم، شروع میکنه به شارژ در حالی که من تنظیم کرده بودم روی ۶۰ بمونه و شارژ نکنه. اما تا وقتی لپتاپ رو از برق نکشم مشکلی نداره.
Abdolreza2012
02-02-2014, 14:15
منظورتون فریم ور هست؟ چون من درایور ندیدم. تازه فیرمورشم مال این لپتاپ نبود. لینکش میذاری.
من یه مشکلی که دارم اینه که اگه لپتاپ خاموش کنم و از برق بکشمش و دوباره بزنم، شروع میکنه به شارژ در حالی که من تنظیم کرده بودم روی ۶۰ بمونه و شارژ نکنه. اما تا وقتی لپتاپ رو از برق نکشم مشکلی نداره.
این مشکلی که شما دارید رو همه دارن و فکر نکنم مشکل باشه
( مثل ماشین دو گانه سوز میمونه ، شما میذاری رو CNG و ازش استفاده میکنی و وقتی ماشینو خاموش و دوباره روشن میکنی رو بنزین هست :n02: چه مثالی زدم )
ولی در کل به نظر مشکل نرم افزاری که باید منتظر آپدیت باشیم
mostafa_IT
02-02-2014, 14:55
وارد این لینک بشید. نو.ع لپ تاپ رو انتخاب کنید. power management> windows 7
بعد یه فایل اجرایی میاره برای دانلود !
سلام
بالاخره امروز گرفتم لپ تاپ رو
صفحه لپ تاپ رو کنار n550 گذاشتم....خدایی تفاوت کم بود(افقی)...
نسبت بهasus k56 و hp1205 کیفیت صفحه ش خیلی بهتره
بقیه چیز ها رو هنوز کامل تست نکردم...
فقط یه چیزی:شارژ اولیه نیاز داره؟چند ساعت؟
Abdolreza2012
02-02-2014, 15:55
سلام
مبارک باشه
شارژ اولیه نمیخواد که مثل قدیم 8 ساعت بذاری
من خودم 3 ساعت گذاشتم
شمام همین قدرا بذار کافیه فکرکنم
afshin b
02-02-2014, 16:34
وارد این لینک بشید. نو.ع لپ تاپ رو انتخاب کنید. power management> windows 7
بعد یه فایل اجرایی میاره برای دانلود !
این که پاور منجمت هست. من درایور باتری که گفته بودید رو میخواستم.
ممنون میشم لینک دانلود درایور باتری رو بهم بدین تا ببینم چیه این.
درضمن من ویندوز ۸.۱ دارم
oOomid.M
02-02-2014, 16:49
سلام
داش چند ساعت مثلا 5 یا 6 ساعت اضافه و برق موندن که ضرر نداره بزار باشه
حداقل باید از این قضیه مطمئن شی که باتری از مدار خارج میشه
بهر حال باتری یه چیز مصرفی هست و بخوای نخوای داغون میشه
کماکان من منتظر فول اچ دی این لپ تاپم تا شاید بیاد بخرم:n03::n03:
من تاحالا ویندوز ۷ و۸ داشتم و مشکلی نبود. الان ۸.۱ نصب کردم. بعد نصب درایور گرافیک اینتل دیگه ویندوز بالا نمیاد. از سیف مود پاکش میکنم دوباره بالا میاد. خیلی عجیبه. نمیدونم مشکل چیه. از سایت اینتلم درایورش گرفتم بازم نشد. این ارور میده
Driver power state failure
کسی همچین مشکلی نداشته؟
منم تازه این لپتابو خریدم. وقتی ویندوز 8 نصب کردم و درایورهاو نصب کردم چند دقیقه که با هاش کار میکنم یا هنگ میکنه یا صفحه آبی میاد و همین اروری که شما گفتی رو میده ( Power state failure) . ویندوز 8.1 هم نصب کردم همین مشکلو داشتم حالا نمیدونم چیکار کنم. فکر کنم مشکل از همون درایور کارت گرافیکه. چون برا منم بعد از نصب کارت گرافیک اینطوری میشه. امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه. درایورها رو ازسایت لنوو آپدیت کردم ولی بازم درست نشد.
اگه کسی میدونه باید چیکار کنیم یه کمکی بکنه؟
afshin b
02-02-2014, 19:28
منم تازه این لپتابو خریدم. وقتی ویندوز 8 نصب کردم و درایورهاو نصب کردم چند دقیقه که با هاش کار میکنم یا هنگ میکنه یا صفحه آبی میاد و همین اروری که شما گفتی رو میده ( Power state failure) . ویندوز 8.1 هم نصب کردم همین مشکلو داشتم حالا نمیدونم چیکار کنم. فکر کنم مشکل از همون درایور کارت گرافیکه. چون برا منم بعد از نصب کارت گرافیک اینطوری میشه. امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه. درایورها رو ازسایت لنوو آپدیت کردم ولی بازم درست نشد.
من ویندوز ۸.۱ رو دوباره نصب کردم (از بسته گردو) اما این دفعه تو نصب درایورها بیشتر دقت کردم. هر درایوری که نصب میکردم که نیاز به ری استارت داشت، ری استارت میکردم و بعد درایور بعدی...
اول هم چیپست و بعد گرافیک اینتل و بعد انویدیا. بقیه هم ترتیبش مهم نیست.
شمام همین کار انجام بدین باید مشکل حل بشه. برای من هیچ مشکلی نداره الان.
اگه کسی میدونه باید چیکار کنیم یه کمکی بکنه؟اگه صفحه آبی (صفحه مرگ ) میاد مشکل جدیه
hamidreza2010
02-02-2014, 19:40
اگه صفحه آبی (صفحه مرگ ) میاد مشکل جدیه
سلام
نه ، این مشکل نرم افزاری هم هست، اگه نرم افزاری باشه ، مشکلی نیست و قابل حله
من ویندوز ۸.۱ رو دوباره نصب کردم (از بسته گردو) اما این دفعه تو نصب درایورها بیشتر دقت کردم. هر درایوری که نصب میکردم که نیاز به ری استارت داشت، ری استارت میکردم و بعد درایور بعدی...
اول هم چیپست و بعد گرافیک اینتل و بعد انویدیا. بقیه هم ترتیبش مهم نیست.
شمام همین کار انجام بدین باید مشکل حل بشه. برای من هیچ مشکلی نداره الان.
سلام
درسته . اول چیپست و بعد گرافیک آنبورد بعد هم nvidia ( البته من رعایت نکردم و مشکلی هم پیش نیومده ولی خب این طوری نصب کنید بهتره )
بهتره اونایی هم که نیاز به ریست داره ، ریست کنین تا درایورها قشنگ نصب بشن.هر چند تعدادشون زیاده و حوصله میخواد ولی خب بهتره انجام بدید
سلام
شما همون ترتیبی که دوستمون آقا افشین گفتن رو برید ، باید درست شه
فقط حتما درایورها رو از لنوو گرفته باشین و از خوب بودن ویندوزتون مطمئن باشین
i.motamedi
02-02-2014, 21:31
در نرم افزار energy manager چطوری باید تنظیم کرد ک تا 60% شارژ کنه؟
Abdolreza2012
02-02-2014, 21:42
در نرم افزار energy manager چطوری باید تنظیم کرد ک تا 60% شارژ کنه؟
مثل عکس زیر عمل کنید :
i.motamedi
02-02-2014, 22:07
مرسی از جواب
فقط اینکه گفته اگه از 7 روز بیشتر نمیخوای از باتری استفاده کنی از این حالت استفاده کنید یعنی چی؟
mohsenfhm
02-02-2014, 22:16
زمان پخش آهنگ با کدام دکمه میشه آهنگ رو عوض کرد؟
afshin b
02-02-2014, 22:33
مرسی از جواب
فقط اینکه گفته اگه از 7 روز بیشتر نمیخوای از باتری استفاده کنی از این حالت استفاده کنید یعنی چی؟
یعنی کلا زیاد از باتری استفاده نمیکنین و بیشتر اوقات رو با شارژر کار میکنین.
چطور میشه اون ۶۰٪ رو توی حالت conversation mode تغییر بدم؟
mostafa_IT
03-02-2014, 01:01
این که پاور منجمت هست. من درایور باتری که گفته بودید رو میخواستم.
ممنون میشم لینک دانلود درایور باتری رو بهم بدین تا ببینم چیه این.
درضمن من ویندوز ۸.۱ دارم
شما الان توی ویندوز 8.1 با این نرم افزار مشکل داری؟
hamidreza2010
03-02-2014, 01:30
زمان پخش آهنگ با کدام دکمه میشه آهنگ رو عوض کرد؟
سلام
دکمه مخصوصی نداره.منم دنبالش گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
چطور میشه اون ۶۰٪ رو توی حالت conversation mode تغییر بدم؟
سلام
اگه منظورت اینه که 60 درصد رو بکنی 50 درصد یا .... باید بگم نمیشه
afshin b
03-02-2014, 08:28
شما الان توی ویندوز 8.1 با این نرم افزار مشکل داری؟
نه. مشکلی نیست. فقط اگه لپتاپ خاموش کنم و از برق هم بکشم تنظیمات این نرم افزار ریست میشه، که فکر کنم برای همه همینه.
سلام
این مشکل ریست شدن تنظیمات اطمینان دارم در نسخه های بعدی firmware باتری یا نرم افزار مدیریت انرژی حل می شه. مطمینم تا حالا گزارش شده به شرکت لنوو. ضمنا هرکدام از دارندگان این دستگاه می توانند با بخش پشتیبانی شرکت لنوو تماس بگیرید.
برای نمونه آدرس زیر را ببینید. سایرین نیز مشکل شما را دارند. حتی در خود سایت لنوو. جای نگرانی نیست. لنوو مشکل را حل خواهد کرد انشا الله.
فقط مراقب باشید که از firmware خاص خود z510 استفاده کنید.
mostafa_IT
03-02-2014, 12:34
من الان که دو سه باره خاموش یا hibernate کردم از همین دیروز که درست شده ریست نشده تنظیماتم!
اگر ریست شد گزارش میکنم همینجا :n13::n01:
اگرم نشد که برین همونی که منم دانلود کردم قبل از نصب نرم افزارو نصب کنین شاید مشکل همینجا باشه!
afshin b
03-02-2014, 12:38
من الان که دو سه باره خاموش یا hibernate کردم از همین دیروز که درست شده ریست نشده تنظیماتم!
اگرم نشد که برین همونی که منم دانلود کردم قبل از نصب نرم افزارو نصب کنین شاید مشکل همینجا باشه!
لپتاپ رو خاموش کنین و از برق هم بکشین. بعد چند دقیقه به برق بزنین و روشن کنین. احتمالا میبینین که ریست شده و لپتاپ درحال شارژ شدنه
hamidreza2010
03-02-2014, 16:39
سلام
اگه موقعی که لپ تاپ رو خاموش کردین ، شارژر رو هم از لپ تاپ جدا کنین ، بعد که روشن کنید میبینید که ریست میشه :n02:
سلام
یه سوال؟
روی کیبورد لپتاپ شما حروف فارسی هم نوشته شده یا نه ؟
من که با گارانتی هماهنگ گرفتم کیبوردم فقط انگلیسی هست و حروف فارسی نداره
hamidreza2010
04-02-2014, 16:41
سلام
یه سوال؟
روی کیبورد لپتاپ شما حروف فارسی هم نوشته شده یا نه ؟
من که با گارانتی هماهنگ گرفتم کیبوردم فقط انگلیسی هست و حروف فارسی نداره
سلام
آره مال من و داداشم نوشته شده
فک کنم توی تاپیک شما اولین نفری هستید که کیبورد لپ تاپتون حروف فارسی نداره
البته چیز مهمی هم نیست
afshin b
04-02-2014, 16:57
منم با گارانتی هماهنگ دارم و کیبرد فقط انگلیسیه
سلام
البته چیز مهمی هم نیست
ممنون
دیگه باید از این برچسبا بزنیم
راستی حروف فارسی توی ایران زده میشه یا موقع سفارش درخواست میشه که از همون کارخونه حروف فارسی روی کیبورد چاپ بشه؟
منم با گارانتی هماهنگ دارم و کیبرد فقط انگلیسیه
ممنون دوست عزیز
فکر کنم کلا شرکت هماهنگ حروف فارسی چاپ نمیکنه
Abdolreza2012
04-02-2014, 17:34
سلام
البته چیز مهمی هم نیست
البته منظورم داداشم کیبرد عربیه
من چند جا شنیدم لپ تاپ هایی که کیبرد انگلیسی دارن نسبت به همون لپ تاپ که عربی هم روشونه بهتره.
اینایی که کیبرد عربی دارن مخصوص صادرات به غرب آسیا هستن اما اینایی که انگلیسی دارن مخصوص صادرات به اروپا یا آمریکا که یه سری هاشونم وارد بقیه بازارا مثل غرب آسیا میشه.مسلما اجناسی که سری اروپا یا آمریکا هستن بهتر از اجناسی هستن که مخصوص صادرات به غرب آسیا هستن .من داداشم یه لپ تاپ توشیبا داشت دوستش از اونو آب واسش آورده بود تو دفترچش نوشته بود سری آمریکا سال بعد فامیلمون همون لپ تاپ رو اینجا خرید با حروف عربی با جفتشون که کار میکردم اون که سری آمریکا بود خیلی جنش بدنش بهتر و محکم تر بودو بهتر و سری تر کار میکرد.
شایدم من اشتباه کنم :n02:
دوستان این لپ تاپی رو که دیجی کالا داره واسه فروش با گارانتی هماهنگ 2 ساله و اینا core i 5 اس اس دی داره یا نه؟کسی خریده؟آخه تو سایت دیجی کالا نزده ssd داره یا نه:n29:
afshin b
04-02-2014, 19:30
دوستان این لپ تاپی رو که دیجی کالا داره واسه فروش با گارانتی هماهنگ 2 ساله و اینا core i 5 اس اس دی داره یا نه؟کسی خریده؟آخه تو سایت دیجی کالا نزده ssd داره یا نه:n29:
من از اونجا گزفتم. زنگ زده بودم با یه مرد باسواد صحبت کردم گفت هماهنگ سفید هاردش هیبریدیه. شاید الان نباشه من مطمین نیستم. شمام زنگ بزن بپرس. قیمتشم اورده پایین.
سلام
البته چیز مهمی هم نیست
مال منم فارسی نداره:n26:
elvin_1987
04-02-2014, 22:37
مال رفیقمم که براش گرفتم کیبردش فقط انگلیسی بود
مال رفیقمم که براش گرفتم کیبردش فقط انگلیسی بود
از کجا گرفتی؟گارانتی هماهنگ؟
Abdolreza2012
05-02-2014, 01:08
عزیزان تا حالا کسی تونسته رم این لپ تاپ رو افزایش بده ؟؟؟
من در نظر دارم از 8 به 16 ارتقاء بدم
دوستان به طور اتفاقی متنی را دیدم که در مورد تفاوت قیمت دو مدل z510-B. با Z500-G بود. رفتم دیدم بله درسته ! اما نمیدونم چرا؟
کسی از شما تفاوت ارزانتر بودن Z510-B. را نسبت به مدل دیگر می داند؟
این هم لینک ها!!
Z500-G
Z510-B
مگر z510 پیشرفته تر نیست؟ سی پی یو هازول دارد...
چرا؟
دوستان یه سوالی
با بستن در لپتاپ تغییری تو سرعت دانلود مشاهده نمیکنین؟
من وقتی در لپتاپ رو میبندم سرعت دانلود خیلی کم میشه و از 60 میرسه به 10 حدودا
تنظیمات پاور اپشن هم درسته همشون
afshin b
05-02-2014, 11:06
انتن وایرلس این لپتاپ در بالای صفحه نمایش قرار داره. شاید به این خاطر باشه که در رو میبندید انتنش کم میشه. بهتره برین در نزدیکی مودم هم تست کنین ببینین بازم سرعت کم میشه یا نه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.