ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلـوپ Lenovo Z510

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

mh.pm77
04-06-2014, 12:50
منم به سختی نصبشون کردم مخصوصا اون فایل حجیمه فکر کنم برا من نیم ساعت طول کشید یکی دوبار ارور داد اما بلاخره نصب شد
بهترین کار اینه یه ویندوز 8.1 نسخه جدید تهیه کنی که آپدیتا همراش هست
در نهایت اگه پیدا نکردی همون ویندوز 8 فعلا نصب کن تا یه 8.1 آپدیت شده گیر بیاری
راستی اگه رو لپ تاپت ویژوال باکس (مجازی ساز) داری با حدف اون هم مشکل رفع میشه برای من و یکی از دوستان مشکل با ویژوال باکس بود، اگه نیاز مبرم به ویژوال باکس داری اونوقت کارای بالا رو انجام بده

واقعیتش اصلا کار به جایی نمیکشه که بخوام صبر کنم.خیلی واضح چندین نوبت ارور داد و منم بعد از چند بار سعی و تلاش رفتم رو فایل بعدی!
ویژوال باکس هم ندارم!

یه چیز باحال دیگه هم اینه که بعضی مواقع یهو تاچ پدش قطع و قفل میشه و کلا به هیچ صراطی مستقیم نیست!تکون نمیخوره و مجبور میشم با نگه داشتن پاور خاموش کنم و دوباره روشن!
با اینکه درایور موس پد هم کاملا نصبه و آیکونش هم تو notification area اومده و قابلیت های تاچ پد مثل اسکرول با دو انگشت رو انجام میده!اینم دیگه جدیده بود همین الان مجددا اتفاق افتاد!این راه حلی نداره؟
ویندوز 8.1 بدتر از این میشد ساخت این مایکروسافت داده بیرون؟

Public Enemy
04-06-2014, 12:58
ویندوز 8.1 تو استارتش جای سرچ نداره، اگه منظورتون سرچ خود ویندوز هست که با win+s بالا میاد، تو اون وقتی bluetooth تایپ کنم همچین چیزی که فرمودین نمیاد!

مشکل اینجاست که وقتی درایور نصب شده رو پاک می کنم و ریستارت، بعدش میتونم سند و ریسیو کنم از بلوتوث.میرم رو فایل و گزینه سند بلتوث به صورت جدا تو منوی راست کلیک رو فایل هست و میشه سند کرد
ولی بعد از ریستارت کردن، خودش میاد و درایور رو نصب می کنه به صورت خودکار و کلا گزینه های بلوتوث حذف میشن!نه تو نوتیفیکشن، نه تو pc and device. تو راست کلیک رو فایل هم تو منوی کشویی send to گزینه بلوتوث هست ولی وقتی میزنم ارور میده که no local bluetooth device was detected!
در حالی که بعد از پاک کردن درایور تو خود منوی راست کلیک، برای ارسال با بلوتوث گزینه مجزا هست و نیازی به رفتن تو منوی کشویی send to نیست
خلاصه خیلی باحاله این بلوتوثش!رسما موندم دقیقا چه مدلیه!

با سلام . Run رو باز کنین ( میانبرش Win + R روی کیبورد)
سپس تایپ کنین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه انتقال فایل با بلوتوث بالا میاد . ببینین می تونین فایل انتقال بدین ؟

اگر تونستین ، مراحل زیر رو طی کنین تا ارسال بلوتوث به منوی کلیک راست اضافه شود :

اضافه کردن ارسال با بلوتوث به منوی کلیک راست :

1- ران رو اجرا ، سپس در اون تایپ کنین :

یه پنجره باز می شه که تعدادی فایل میانبر در اون قرار داده شده .

سپس در ناحیه ای خالی کلیک راست کنین و گزینه ی new >>>> shortcut رو بزنین .

توی قسمت type the location of item تایپ کنین : fsquirt
سپس next , مرحله بعد یه اسم بهش بدین ( مثلا بنویسین bluetooth )

در آخر finish رو بزنین .

حال شما قابلیت ارسال فایل با بلوتوث از طریق کلیک راست رو دارین . برای ارسال فایل ، روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده ، گزینه ی send to رو انتخاب کنید .

mh.pm77
04-06-2014, 13:32
با سلام . Run رو باز کنین ( میانبرش Win + R روی کیبورد)
سپس تایپ کنین :

صفحه انتقال فایل با بلوتوث بالا میاد . ببینین می تونین فایل انتقال بدین ؟

اگر تونستین ، مراحل زیر رو طی کنین تا ارسال بلوتوث به منوی کلیک راست اضافه شود :

...

خیلی ممنون از راهنماییتون،ولی مشکل اینجاست که بحث سر همون نتونستن هست!
وقتی fsquirt رو تو ران بالا میارم، صفحه send و recive میاد. بعد از زدن send باید انتخاب کرد که کدوم دستگاه. بعد انتخاب فایل. با انتخاب فایل و گزینه next این ارور میاد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بذارین یه بار کامل تصویری توضیح بدم ماجرا رو.
من درایور رو نصب می کنم.درایور سایت لنوو رو. اگه نکنم هم خود سیستم بعد از دوبار ریستارت کردن نصب می کنه. دیوایس منیجیر در وهله اول به این شکله:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی به 5 ثانیه نمیکشه رفرش میشه و تبدیل میشه به این شکل:

باز هم دوباره رفرش و شکل قبلی. این سوئیچ بین این دو حالت هی تکرار میشه.
در این حالت و یعنی درایور نصب شده، وقتی راست کلیک کنم رو یه فایل این حالت وجود داره:

که با زدن گزینه bluetooth ارور میده و میگه no local bluetooth device was detected
در این حالت نه تو notification area و نه تو pc and devices گزینه ای به نام bluetooth وجود خارجی نداره!

حالا درایور رو unistall می کنم، و ریستارت می کنم سیستم رو
دیوایس منیجر به این حالت در میاد:

و وقتی رو یه فایل راست کلیک کنم، اون گزینه send by bluetooth to اضافه میشه بهش:

که منوی کشوی اون، توش دیوایس هایی که pair شدن به این دستگاه رو نشون میده. امروز با این روش راحت فایل رو تونستم بفرستم.

از قضا تو notification area هم آیکون بلوتوث تو این حالت میاد که با راست کلیک روش این منو باز میشه

مشکل اینجاست که با ریستارت کردن، این حالت از بین میره و خود سیستم درایور رو نصب می کنه و برمیگرده به شرایط اولیه که اول پست عرض کردم.
حالا نظر دوستان چیه؟

پ.ن:نکته اینجاست که تو pc and devices هم گزینه بلوتوث اضافه میشه و دستگاه هایی که pair شدن بهش. ولی الان، یعنی همین الان تو این گزینه بلوتوث off هست و نمیشه اون رو آن کرد. در حالی که امروز صبح میشد آن و آف کرد و دستگاه های pair شده رو دید. الان صرفا آف هست بدون دسترسی برای آن کردنش و خاکستری و غیر فعاله!واسه همین حتی از گزینه راست کلیک send by bluetooth to هم نمیشه فایل رو فرستاد.

چجوری میشه در این حالت روشن کرد بلوتوث رو؟

sheytoon001
04-06-2014, 13:33
واقعیتش اصلا کار به جایی نمیکشه که بخوام صبر کنم.خیلی واضح چندین نوبت ارور داد و منم بعد از چند بار سعی و تلاش رفتم رو فایل بعدی!
ویژوال باکس هم ندارم!

یه چیز باحال دیگه هم اینه که بعضی مواقع یهو تاچ پدش قطع و قفل میشه و کلا به هیچ صراطی مستقیم نیست!تکون نمیخوره و مجبور میشم با نگه داشتن پاور خاموش کنم و دوباره روشن!
با اینکه درایور موس پد هم کاملا نصبه و آیکونش هم تو notification area اومده و قابلیت های تاچ پد مثل اسکرول با دو انگشت رو انجام میده!اینم دیگه جدیده بود همین الان مجددا اتفاق افتاد!این راه حلی نداره؟
ویندوز 8.1 بدتر از این میشد ساخت این مایکروسافت داده بیرون؟
همچین مشکلاتی برا من نداشت، فقط خاموش نمیشد و وقتی اسلیپ میرفت روشن نمیشد و در هر دوحالت بعد چند ثانیه(یا دقیقه) صفحه مرگ (آبی) رو نشون میداد
شما ویندوز 8 یا 7 نصب کن اگه بازم همچین مشکلاتی داشتی باید به سخت افزار شک کرد ، من با نصب آپدیت ها الان هیچ مشکلی دیگه ندارم

mh.pm77
04-06-2014, 13:53
همچین مشکلاتی برا من نداشت، فقط خاموش نمیشد و وقتی اسلیپ میرفت روشن نمیشد و در هر دوحالت بعد چند ثانیه(یا دقیقه) صفحه مرگ (آبی) رو نشون میداد
شما ویندوز 8 یا 7 نصب کن اگه بازم همچین مشکلاتی داشتی باید به سخت افزار شک کرد ، من با نصب آپدیت ها الان هیچ مشکلی دیگه ندارم

من مشکل خاموش شدن ندارم، خاموش میشه راحت. ولی اسلیپ رو چرا، میره اسلیپ، موقع دوباره روشن کردن صفحه سیاه میمونه و این هی تلاش میکنه ولی بعد از 1 دقیقه ریستارت می کنه و از اول با آرم lenovo بالا میاد و ویندوز و ... یعنی عملا اسلیپ بره برنمیگرده و باید ریستارت کنه.
ویندوز 7 که نصب کردم اصلا هنگ بود سیستم و ارور میداد همینجوریش، واسه همین چون شنیده بودم مشکل داره رو ویندوز 7 رفتم سراغ ویندوز 8.1. اونم مشکلاتش واقعا دست کم نداره.
بلوتوثش که عجیبه!این گیر کردن تاچ هم جالبه، این قضیه اسلیپ و صفحه آبی هم که دیگه بوده همش.
آپدیتی هم که شما لطف کردین دادین، از 6تا فایل عملا 3تاش نصب نمیشه. اونم بعد از چندین نوبت تلاش.

امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه که واقعا چونه زدن با گارانتی سر این موضوع حوصله میخواد تا قانع شن مشکل نرم افزاری نیست!

Pedram_mrn
04-06-2014, 14:06
ولی دوستان به نظرم لنوو وب کم رو برمیداشت خیلی بهتربود چون وب کمش فاجعست.:n09:
دوستان سرعت کپی شما چقدره ؟ مثلا یه 20 گیگ فایل رو میخواید از این درایو به درایو دیگه بریزید چقدره سرعتش ؟
مال من چند ثانیه ای رو روی 110 مگابایته بعد کم کم میاد پایین تا بین 70 تا 90 میمونه.

خوش به حالت مال من اولش رو 60-70 بعد میاد پایین میشه 30-20:n28:
شما Intel rapid storage رو نصب کردید؟
مدل هاردتون چیه؟
واسه من اینه WDC WD10JPCX-24UE4T0

Pedram_mrn
04-06-2014, 14:12
من مشکل خاموش شدن ندارم، خاموش میشه راحت. ولی اسلیپ رو چرا، میره اسلیپ، موقع دوباره روشن کردن صفحه سیاه میمونه و این هی تلاش میکنه ولی بعد از 1 دقیقه ریستارت می کنه و از اول با آرم lenovo بالا میاد و ویندوز و ... یعنی عملا اسلیپ بره برنمیگرده و باید ریستارت کنه.
ویندوز 7 که نصب کردم اصلا هنگ بود سیستم و ارور میداد همینجوریش، واسه همین چون شنیده بودم مشکل داره رو ویندوز 7 رفتم سراغ ویندوز 8.1. اونم مشکلاتش واقعا دست کم نداره.
بلوتوثش که عجیبه!این گیر کردن تاچ هم جالبه، این قضیه اسلیپ و صفحه آبی هم که دیگه بوده همش.
آپدیتی هم که شما لطف کردین دادین، از 6تا فایل عملا 3تاش نصب نمیشه. اونم بعد از چندین نوبت تلاش.

امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه که واقعا چونه زدن با گارانتی سر این موضوع حوصله میخواد تا قانع شن مشکل نرم افزاری نیست!

من یه همچین مشکلی داشتم مثل شما، قسمت کش روی هارد رو احیانا غیر فعال نکردید؟ یا اینکه تو تنظیمات File Page رو غیرفعال یا دستکاری نکردید؟

اگه جوابتون خیر هست، پیشنهاد میشه یه ویندوز 8.1 درست حسابی دانلود کنید، مثلا از سافتگذر یا سافت98 بعد نصبش کنید، درایور هارو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کنید. بدون شک مشکلتون حل میشه

mh.pm77
04-06-2014, 14:24
من یه همچین مشکلی داشتم مثل شما، قسمت کش روی هارد رو احیانا غیر فعال نکردید؟ یا اینکه تو تنظیمات File Page رو غیرفعال یا دستکاری نکردید؟

اگه جوابتون خیر هست، پیشنهاد میشه یه ویندوز 8.1 درست حسابی دانلود کنید، مثلا از سافتگذر یا سافت98 بعد نصبش کنید، درایور هارو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کنید. بدون شک مشکلتون حل میشه

من همچین کاری نکردم، مگر اینکه اینجوری بوده از اول یا خودش شده!
اینایی که فرمودین دقیقا کجا هست و حالت نرمالش چطوریه که چک کنم آیا هست یا نه؟

کم کم دارم به فکر تغییر ویندوز می افتم.

alittlequestion11
04-06-2014, 15:01
سلام

من پند روزیه که وقتی باتری روی حدود 38 درصد میاد، یه دفعی میره روی 6% و اخطار میده که باتری سیستم داره تموم میشه.
مشکل از چیه؟ باتری به این زودی خراب شده ؟ ( 4 ماهه خریدم)
چه کار کنم؟

amir693
04-06-2014, 15:34
سلام چطور میتونم با تاچ پد اسکرول کنم دو انگشتی هم کار نمیکنه

hasanoooooooo
04-06-2014, 15:34
با ویندوز 7 مگه مشکل داره؟ یعنی درایور ها مگه برای ویندوز 7 منتشر نشده؟

amir693
04-06-2014, 15:36
سلام

من پند روزیه که وقتی باتری روی حدود 38 درصد میاد، یه دفعی میره روی 6% و اخطار میده که باتری سیستم داره تموم میشه.
چه کار کنم؟
شما باطری لپ تاپت رو یک بار کالیبره کن احتمالا درست بشه

sheytoon001
04-06-2014, 15:37
سلام

چه کار کنم؟
فکر میکنم باید کالیبرش کنی
در انرژی منیجر یه قسمت برای این کار هست (Gauge Reset)
نه خراب نشده، فقط ویندوز نمیتونه تشخیص بده دقیقا چقدر از باتری باقی مونده
این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درباره باتری z510 نوشته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir693
04-06-2014, 15:38
با ویندوز 7 مگه مشکل داره؟ یعنی درایور ها مگه برای ویندوز 7 منتشر نشده؟

مشکل نداره من خودم 7 زده بودم ولی وقتی سیستم بر 8 بنا شده بهتره با 8 کار کنید با سون هم کار میکنه فقط کلید f7کار نمیکنه و فقط باید 8 یا 8.1 بزنی.

amir693
04-06-2014, 15:39
من چطوری اسکرول رو فعال کنم؟؟؟؟

Pedram_mrn
04-06-2014, 16:17
من چطوری اسکرول رو فعال کنم؟؟؟؟

اول درایور تاچ پد رو نصب کن بعد تیک اسکرول رو بزن و اوکی

ari67
04-06-2014, 19:44
دوستان شدنی ال سی دی این لپ تاپ رو با رزلوشن بالاترش جابه جا کرد؟.با توجه به اینکه در کانفیگهاش با رزلوشن بالاتر هم هست

mh.pm77
05-06-2014, 08:28
سلام مجدد

خب تقریبا راه حل مشکلات رو پیدا کردم و رفع ولی یه مشکل با وجود پیدا کردن راه حل نتونستم مشکل رو حل کنم

گفته بودم وقتی لپ تاپ رو اسلیپ می کنم، موقع روشن کردن مجددش صفحه سیاه 1 دقیقه میمونه و بعدش خود سیستم ریستارت می کنه خودش رو و از اول بوت بالا میاد

علتش تو درایور کارت گرافیک geforce هست.

تو دیوایس منیجر اگه تو display adapter که دو گزینه intel و geforce هست, هر دو هم مشکلی ندارن، گزینه geforce رو disable کنم، هیچ مشکلی اسلیپ نیست و به راحتی این فرآیند انجام میشه. ولی وقتی enable هست همون مشکل رو داره.

درایور رو پاک کردم و درایوری که یکی از دوستان تو چند صفحه قبل از لینک
برای 64 بیت گذاشته بود رو نصب کردم بازم فرقی نداشت.
گرافیک رو از سایت لنوو نصب کردم بازم مشکل داشت
گذاشتم خودش بعد از آپدیت کنه و دانلود کرد و نصب کرد رو خودش بازم این مشکل رو داشت.

به نظر شما راه حلش چیه و مشکل از کجاست؟

oOomid.M
05-06-2014, 09:49
سلام مجدد

خب تقریبا راه حل مشکلات رو پیدا کردم و رفع ولی یه مشکل با وجود پیدا کردن راه حل نتونستم مشکل رو حل کنم

گفته بودم وقتی لپ تاپ رو اسلیپ می کنم، موقع روشن کردن مجددش صفحه سیاه 1 دقیقه میمونه و بعدش خود سیستم ریستارت می کنه خودش رو و از اول بوت بالا میاد

علتش تو درایور کارت گرافیک geforce هست.

تو دیوایس منیجر اگه تو display adapter که دو گزینه intel و geforce هست, هر دو هم مشکلی ندارن، گزینه geforce رو disable کنم، هیچ مشکلی اسلیپ نیست و به راحتی این فرآیند انجام میشه. ولی وقتی enable هست همون مشکل رو داره.

درایور رو پاک کردم و درایوری که یکی از دوستان تو چند صفحه قبل از لینک
برای 64 بیت گذاشته بود رو نصب کردم بازم فرقی نداشت.
گرافیک رو از سایت لنوو نصب کردم بازم مشکل داشت
گذاشتم خودش بعد از آپدیت کنه و دانلود کرد و نصب کرد رو خودش بازم این مشکل رو داشت.

به نظر شما راه حلش چیه و مشکل از کجاست؟

سلام
درایور گرافیک اینتل رو هم دوباره نصب کن

mh.pm77
05-06-2014, 11:09
سلام
درایور گرافیک اینتل رو هم دوباره نصب کن

این کارو کردم و اتفاقات مهیبی افتاد!
دیگه به هیچ عنوانی درایور اینتل نصب نمیشد و ارور میداد که نصب نمیشه!درایور جی فورس رو پاک کردم بازم اینتل نصب نشد، دوباره جی فورس رو نصب کردم بازم نشد. درایور چیپ ست رو نصب کردم بازم نشد.
خلاصه آخرش خود ویندوز آپدیت کرد خودش و دانلود کرد درایور intel adapter رو و درست شد. ولی بازم مشکل داره تو اسلیپ همچنان

از کجا بفهمم گرافیک درست عمل می کنه و میتونه سوئیچ کنه بین اینتل و جی فورس؟

sheytoon001
05-06-2014, 13:32
این کارو کردم و اتفاقات مهیبی افتاد! دیگه به هیچ عنوانی درایور اینتل نصب نمیشد و ارور میداد که نصب نمیشه!درایور جی فورس رو پاک کردم بازم اینتل نصب نشد، دوباره جی فورس رو نصب کردم بازم نشد. درایور چیپ ست رو نصب کردم بازم نشد. خلاصه آخرش خود ویندوز آپدیت کرد خودش و دانلود کرد درایور intel adapter رو و درست شد. ولی بازم مشکل داره تو اسلیپ همچنان از کجا بفهمم گرافیک درست عمل می کنه و میتونه سوئیچ کنه بین اینتل و جی فورس؟
بنظرم شما جدیدترین نسخه ویندوز 8.1 که آپدیت شده رو نصب کن اگه بازم مشکل داشت احتمالا باید ببریش گارانتی
همیشه قبل ازنصب درایور جیفورس گرافیک اینتل رو نصب کن، درایور گرافیک هم از سایت Nvidia بگیر (با فیل-تر شک-ن باید سایتش رو باز کنی و دانلود کنی ظاهرا اونام مارو تحریم کردن) دقت کن که درایور برای نوت بوک رو بگیری چون با درایور پی سی فرق میکنه ، بعد از نصب هر درایور هم اگه درخواست ری استارت داشت، بزار ری استارت شه

vidato
05-06-2014, 14:56
بچه ها بچه ها...
شما از کول پد موقع بازی کردن استفاده میکنید؟
من وقع Ghosts بازی کردن کلا استفاده نکردم،به نظرتون اشتباه کردم؟به سیستم فشار آوردم؟
یا اینکه همیشه از کول پد اسفاده کنم؟
اگرم خواستم استفاده کنم،چه ک.ل پدهایی خوب نیستن؟

5ajad
05-06-2014, 15:08
اول درایور تاچ پد رو نصب کن بعد تیک اسکرول رو بزن و اوکی

این عکس از چه ورژنیه؟ من درایور رو از سایت لنوو گرفتم ، با عکسی که شما گذاشتین فرق داره ، کلیک راست(2 انگلشتی) هم کار نمیکنه!:n27:

Masoodegh
05-06-2014, 17:05
بچه ها بچه ها...
من وقع Ghosts بازی کردن کلا استفاده نکردم،به نظرتون اشتباه کردم؟به سیستم فشار آوردم؟

قطعاتش پلاستیکی(از جنس شیشه نوشابه ای!!:n02:) که نیست که صدمه ببینه! فقط شاید موقع کار با کیبرد یا تاچ پد دستت اذیت شه!

فرخند
05-06-2014, 17:09
بچه ها بچه ها...
بدون فن اشتباه هستش بازی کردن چون لپ تاپ خیلی داغ میکنه و از عمرش زودتر کم میشه و در کل فن لازمه برای بازی.
خودم یه فن داشتم مضخرف بود و 3 روز پیش یدونه جدید خریدم فوق العادست ، آلمینیوم هستش.
Deep cool n9

فرخند
05-06-2014, 17:28
خوش به حالت مال من اولش رو 60-70 بعد میاد پایین میشه 30-20:n28:
شما Intel rapid storage رو نصب کردید؟
مدل هاردتون چیه؟
واسه من اینه WDC WD10JPCX-24UE4T0
بله اونو نصب کردم ولی تائثیری رو سرعتش نداره فقط فک کنم باعث افزایش عمر هارد بشه .
مدل هارد رو از کجا در آوردید ؟ من نمیدونم چیه ولی مال من کش SSD داره بخاطره اونه.

Masoodegh
05-06-2014, 17:29
این عکس از چه ورژنیه؟ من درایور رو از سایت لنوو گرفتم ، با عکسی که شما گذاشتین فرق داره ، کلیک راست(2 انگلشتی) هم کار نمیکنه!:n27:

فک کنم سه مدل تاچ پد داشته باشه که هر کدوم درایور مخصوص خودشو داره!

alittlequestion11
05-06-2014, 20:56
سلام

نمی دونم چرا ساعت سیستم همش به هم می خوره؟ مثلا تنظیمش می کنم ولی بعد فرداش می بینم اشتباه نشون میده.

یه مشکل دیگه هم اینه که مقدار حجم مصرفی وایرلس رو درست نشون نمیده... مثلا امروز نوشته 1.2 GB ولی فردا میشه 800 MB ! دلیلش چیه؟

راستی ویندوز 8 دارم.

لطفا راهنمایی بفرمایید.

sheytoon001
05-06-2014, 21:04
سلام

نمی دونم چرا ساعت سیستم همش به هم می خوره؟ مثلا تنظیمش می کنم ولی بعد فرداش می بینم اشتباه نشون میده.

یه مشکل دیگه هم اینه که مقدار حجم مصرفی وایرلس رو درست نشون نمیده... مثلا امروز نوشته 1.2 GB ولی فردا میشه 800 MB ! دلیلش چیه؟

راستی ویندوز 8 دارم.

لطفا راهنمایی بفرمایید.
مشکل بهم خوردن تنظیمات ساعت میتونه از باتری cmos باشه
البته یه دلیل دیگه هم این میتونه باشه که کشور خودتون رو اشتباه انتخاب کرده باشید و تیک اتوماتیک آپدیت شدن ساعت هم زده باشید، مثلا بعد اتصال به اینترنت ساعت آمریکارو ممکنه بهتون نشون بده

5ajad
05-06-2014, 23:08
فک کنم سه مدل تاچ پد داشته باشه که هر کدوم درایور مخصوص خودشو داره!
همین z510 سه مدل تاچ پد داره؟:eh:

AMIN_XCD
05-06-2014, 23:52
با سلام

دوستان شما ورژن جدید انرژی منیجر را برای ویندوز 8.1 نصب کرده اید ؟

مشکل ورژن قبلی که چینی بود و در نهایت مجبور به استفاده از ورژن ویندوز 7 درویندوز 8.1 شدیم که آن هم با قطع جریان برق تنظیمات ریست می شد ، در این ورژن جدید کاملاً برطرف شده است ؟

ممنون می شوم اگر نصب کرد ه اید ، بنده را راهنمایی نمایید . :n16:

alone_boy
06-06-2014, 00:08
سلام
خواستم بدونم صفحه نمایش مات این لپتاپ HD هست یا FHD?!

hasanoooooooo
06-06-2014, 00:12
دوستان یه خواهش داشتم ... یکی از شما که میتونه و براش مقدوره خواهش دارم که تنظیمات نور صفحه نمایش رو ببره بالاترین حد و یک عکس از صفحه بگیرید! خداییش کلی کلیپ از همه جا دیدم و نمیتونم تصمیم بگیرم و تاکید میکنم نور صفحه بالا باشه ... ممنون میشم این لطف رو یکی از دوستان انجام بده.
متاسفانه با بودجه من این لپتاپ رو کاغذ بهترین گزینست... و من اکثرا با لپتاپ قبلیم داخل منزل کار میکردم . و فیلم دیدن هم یکی از بیشترین کارایی هست که با لپتاپ انجام میدم.. هر چی نظرات کاربرای سایتهارو میخو.نم میبینم همه میگن صفحه مات بدرد فیلم دیدن یا بازی کردن نمیخوره... با این کانفیگ یعنی واقعا صفحه انقدر ضعیف هست که فیلم دیدن هم درست نشه دید؟!

5ajad
06-06-2014, 00:18
سلام

مدل hd که تو ایرانه ماته
fhd رو نمیدونم

فرخند
06-06-2014, 01:44
دوستان یه خواهش داشتم ... یکی از شما که میتونه و براش مقدوره خواهش دارم که تنظیمات نور صفحه نمایش رو ببره بالاترین حد و یک عکس از صفحه بگیرید! خداییش کلی کلیپ از همه جا دیدم و نمیتونم تصمیم بگیرم و تاکید میکنم نور صفحه بالا باشه ... ممنون میشم این لطف رو یکی از دوستان انجام بده.
متاسفانه با بودجه من این لپتاپ رو کاغذ بهترین گزینست... و من اکثرا با لپتاپ قبلیم داخل منزل کار میکردم . و فیلم دیدن هم یکی از بیشترین کارایی هست که با لپتاپ انجام میدم.. هر چی نظرات کاربرای سایتهارو میخو.نم میبینم همه میگن صفحه مات بدرد فیلم دیدن یا بازی کردن نمیخوره... با این کانفیگ یعنی واقعا صفحه انقدر ضعیف هست که فیلم دیدن هم درست نشه دید؟!

من نمیدونم چرا دوستان این حرفو میزنن ! من خودم الان پای PC نشستم و بعد 2-3 ساعت کار چشم درد میگیرم اما پای لپ تاپ نه و روشنایش خیلی خوبه و کیفیتشم همینطور اما خوب FULL HD نیست و زاویه دیدش محدوده و تو بازی و فیلم اصلا اذیت نمیکنه مگر اینکه توقع LED رو داشته باشی ازش :n02:

ببین لپ تاپه خوبیه و بهترین کار اینه که بری و از نزدیک موقع خرید ببینیش و بگی میخوام کیفیت صفحشو ببینم بعد اگه خوب بود بخرم.
ولی من میگم خوبه ...

sheytoon001
06-06-2014, 03:18
کیفیتش اونقدر با لپ تاپای دیگه فرق نداره که بشه ضعیف حسابش کرد اما تو نور سفید آدم احساس میکنه یه برچسبی رو صفحه هست با اینحال من همیشه دارم بازی میکنم باهاش و مشکلی هم ندارم
من فعلا دوربین دم دست ندارم، یکی دو روز دیگه عکس میزارم بین

hasanoooooooo
06-06-2014, 08:19
کیفیتش اونقدر با لپ تاپای دیگه فرق نداره که بشه ضعیف حسابش کرد اما تو نور سفید آدم احساس میکنه یه برچسبی رو صفحه هست با اینحال من همیشه دارم بازی میکنم باهاش و مشکلی هم ندارم
من فعلا دوربین دم دست ندارم، یکی دو روز دیگه عکس میزارم بین

دمت گرم داداش .... یعنی موقع فیلم دیدن ادم تو ذوقش نمیخوره؟ و به خودش لعنت نمیفرسته برا این صفحه؟ حالا ممنونت میشم هر وقت تونستی عکسی چیزی بگیر اگه فیلم هم پلی کنی خیلی خوب میشه ... دمت گرم

ari67
06-06-2014, 08:47
دمت گرم داداش .... یعنی موقع فیلم دیدن ادم تو ذوقش نمیخوره؟ و به خودش لعنت نمیفرسته برا این صفحه؟ حالا ممنونت میشم هر وقت تونستی عکسی چیزی بگیر اگه فیلم هم پلی کنی خیلی خوب میشه ... دمت گرم
اگه فقط فیلم می بینی چه اصراری به خرید این مدله یه 100 200 بذار روش ایسر v3 بگیر با صفحه فول اچ دی فقط یک کم گرافیکش ضعیفتره و سی پی یوش
اگرم قصدت این مدله بدون که 3 4 هفته که باهاش کار کنی به کیفیت صفحش عادت میکنی
مهمترین حسنش از نظر من اینه که دمای بدنه دستگاه در همه مواقع به جز بازی مثل حالتیه که انگار سیستم خاموشه.....

hasanoooooooo
06-06-2014, 09:14
اگه فقط فیلم می بینی چه اصراری به خرید این مدله یه 100 200 بذار روش ایسر v3 بگیر با صفحه فول اچ دی فقط یک کم گرافیکش ضعیفتره و سی پی یوش
اگرم قصدت این مدله بدون که 3 4 هفته که باهاش کار کنی به کیفیت صفحش عادت میکنی
مهمترین حسنش از نظر من اینه که دمای بدنه دستگاه در همه مواقع به جز بازی مثل حالتیه که انگار سیستم خاموشه.....
نه داداش فقط فیلم که نیست... منتها خیلی فاکتورها هست... بدنه v3 یک اشغال به تمام معناست! اثر انگشت رو قورت میده... از یه طرف هم زیاد به acer حس خوبی ندارم...
کلا 30 درصد کار من فیلم دیدن با ان لپتاپ هست... بقیش باید با نرم افزارهای مهندسی کار کنم بخاطر همین کیفیت صفحه نمایش باید حداقل مورد قبول باشه...

ari67
06-06-2014, 09:30
نه داداش فقط فیلم که نیست... منتها خیلی فاکتورها هست... بدنه v3 یک اشغال به تمام معناست! اثر انگشت رو قورت میده... از یه طرف هم زیاد به acer حس خوبی ندارم...
کلا 30 درصد کار من فیلم دیدن با ان لپتاپ هست... بقیش باید با نرم افزارهای مهندسی کار کنم بخاطر همین کیفیت صفحه نمایش باید حداقل مورد قبول باشه...
با این اوصاف بهترین گزینه همینه برات چون به جز صفحه نمایش بقیه فاکتورها رو به خوبی کنار هم جمع کرده
قضیه این لپ تاپ مثل این میمونه که پول یک کاسه آش میدی ولی 1.5 کاسه آش میخوری
تو رنج زیر 3 تومن بهتر از این پیدا نمی کنی

alittlequestion11
06-06-2014, 10:01

به نظر من لپ تاپ خیلی خوب و قدرتمندیه ولی زیاد به درد فیلم دیدن نمی خوره. اگه زاویه ی صفحه ی نمایش کاملا روبروت نباشه(مثلا 20 درجه کج باشه) ، رنگ ها رو درست نمی تونی تشخیص بدی و حال آدم رو برای فیلم می گیره و با این اوصاف دو نفر نمی تونن از این لپ تاپ فیلم تماشا کنن!
ولی خوب برای بازی خوبه، چون معمولا آدم میشینه روبروش و بازی میکنه و با توجه به اینکه قدرتش نسبت به بودجه خیلی می صرفه، آدم ناراحت نیست!!

فکر می کنم بهتر باشه برید و از نزدیک امتحان کنید که بعدا پشیمون نشید.

Masoodegh
06-06-2014, 10:45
همین z510 سه مدل تاچ پد داره؟:eh:

آره! اگه درایور تاچ پدو ببینی(مستقیم تو درایو C) میبینی که 3 تا پوشه با اسمای مختلف و فایلای نصب مختلف داره!

Masoodegh
06-06-2014, 10:47
به نظر من لپ تاپ خیلی خوب و قدرتمندیه ولی زیاد به درد فیلم دیدن نمی خوره. اگه زاویه ی صفحه ی نمایش کاملا روبروت نباشه(مثلا 20 درجه کج باشه) ، رنگ ها رو درست نمی تونی تشخیص بدی و حال آدم رو برای فیلم می گیره و با این اوصاف دو نفر نمی تونن از این لپ تاپ فیلم تماشا کنن!
ولی خوب برای بازی خوبه، چون معمولا آدم میشینه روبروش و بازی میکنه و با توجه به اینکه قدرتش نسبت به بودجه خیلی می صرفه، آدم ناراحت نیست!!

فکر می کنم بهتر باشه برید و از نزدیک امتحان کنید که بعدا پشیمون نشید.

اگه دو نفر تو فاصله نیم متریش باشن آره نمیشه ولی تو فاصله 1.5 تا 2 متر خیلی راحت تا 4 5 نفرم میتونن فیلم ببینن!(امتحان کردم!)

Pedram_mrn
06-06-2014, 12:29

من از سایت خود لنوو گرفتم
کیلیک دو تنگشتی برای منم کار نمیکنه

بله اونو نصب کردم ولی تائثیری رو سرعتش نداره فقط فک کنم باعث افزایش عمر هارد بشه .
مدل هارد رو از کجا در آوردید ؟ من نمیدونم چیه ولی مال من کش SSD داره بخاطره اونه.

خب دیگه، بخاطر همون کش هستش

amir_t6262
06-06-2014, 13:10
هارد WD که SSHD نیست، معمولیه.

Pedram_mrn
06-06-2014, 13:41
هارد WD که SSHD نیست، معمولیه.

این هارد منه که عکس گذاشتم،

sheytoon001
06-06-2014, 15:32
این عکس صفحه لپتاپ من ، کلا بگم کیفیت عکس از تصویر واقعی که از نزدیک میبینی خیلی کمتره اما خوب شاید کمک کنه
این 4 تا عکس تو اتاق گرفتم که زیاد روشن نبود

این رو از فیلم عکس گرفتم ،االبته او نوری که زیر این عکس می بینی رو من در واقع ندیدم و فقط توی عکس این شکلی افتاده

این هم تو فضای باز

afshin b
06-06-2014, 15:56
بیشتر مشکل تصویر این لپتاپ توی نشون دادن صحنه های تیره ی فیلم هست، خصوصا اگه با زاویه نگاه کنی

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

hasanoooooooo
06-06-2014, 16:27
[QUOTE=sheytoon001;8249840]این عکس صفحه لپتاپ من ، کلا بگم کیفیت عکس از تصویر واقعی که از نزدیک میبینی خیلی کمتره اما خوب شاید کمک کنه

این رو از فیلم عکس گرفتم ،االبته او نوری که زیر این عکس می بینی رو من در واقع ندیدم و فقط توی عکس این شکلی افتاده

/QUOTE]

داداش دمت گرم خیلی کمک کرد... این نور اخر صفحه نمایش بود دیگه درسته؟
این جرین که دو نفر نمیتونن با هم فیلم ببینن هم درسته؟ بازم میگم دمت گرم.

sheytoon001
06-06-2014, 19:00
بله نور لپ تاپ آخرش بود اما نور محیطتو 4 عکس بالا زیاد نبود اگه دور مانیتور رو ببینی یکم عکس نقطه نقطست اما عکس آخری تقریبا طبیعی افتاده (البته برا محیط باز)
من واقعا نمیدونم بچه ها با چی مقایسه میکنن این لپ تاپ رو ، اینقدرم تصویر داغون نیست ، آخه اگه تو عکسا هم ببینی تو زاویه هم تصویر زیاد تغییر نکرده و تا جایی که من دیدم اکثر لپ تاپ ها همینن ، 2 نفر که سهله ما 10 نفریم فیلم میبینیم :n02:

oOomid.M
06-06-2014, 19:21
[QUOTE=sheytoon001;8249840]این عکس صفحه لپتاپ من ، کلا بگم کیفیت عکس از تصویر واقعی که از نزدیک میبینی خیلی کمتره اما خوب شاید کمک کنه

/QUOTE]

سلام برادر من
سایت نوت بوک چک اگر بری بیشتر کمکت میکنه در این موارد
این عکس نشون دهنده زاویه دید این لپ تاپ هست ( البته این عکس برای صفحه نمایش فول اچ دی z510 هست ها )

5ajad
06-06-2014, 21:36
بابا بیخیال....تصویر لپتاپ 3.5 میلیونی سونی (svf1521) یکم از بقل نیگا کنی تصویر نگاتیو میشه(زاویه دید افقی افتضاح)...z510 جلوش سلطانه تو این ضمینه:n09:
ما 5 نفری تو خوابگاه فیلم میبینیم بدون مشکل
البته بازم شما خودت برو امتحان کن تصویرشو ببین نیای یقه ما رو بگیری:دی

aminkhan2014
07-06-2014, 07:36
این عکس صفحه لپتاپ من ، کلا بگم کیفیت عکس از تصویر واقعی که از نزدیک میبینی خیلی کمتره اما خوب شاید کمک کنه

این هم تو فضای باز

این z410 بود یا z510؟
پس تصویرش نسبت به HP و ایسوس هم قیمت زیاد تفاوتی نداره؟

ari67
07-06-2014, 09:33
این z410 بود یا z510؟
پس تصویرش نسبت به HP و ایسوس هم قیمت زیاد تفاوتی نداره؟
z410 و 510 هم خانواده هستن کیفیتشون در یکک حده

hasanoooooooo
07-06-2014, 17:39
[QUOTE=hasanoooooooo;8249906]

سلام برادر من
سایت نوت بوک چک اگر بری بیشتر کمکت میکنه در این موارد
این عکس نشون دهنده زاویه دید این لپ تاپ هست ( البته این عکس برای صفحه نمایش فول اچ دی z510 هست ها )

داداش ممنون ولی من کلا بحثم رو کیفیت تصویر صفحه های مات بود ... وگرنه زاویه دید که تو این صفحه های tn تعریفی نیست...
عکسهایی که دوستمون گذاشت واقعا خوب بود ولی فکر میکنم این مات بود تصویر منو اذیت کنه...

mojtabadj88
08-06-2014, 17:42
چند روزه که دارم تماس میگیرم وتمام نت رو گشتم ولی نتونستم z510 با 8 گیگ ssdپیدا کنم:n03: بازار رو هم همینطور
فقط ی جا زنگ زدم گفت 2270000 تومن گفت فک کنم گرونه...کسی سایتی سراغ نداره هم مناسبتره باشه هم ssd داشته باشه

mh.pm77
09-06-2014, 18:10
چند روزه که دارم تماس میگیرم وتمام نت رو گشتم ولی نتونستم z510 با 8 گیگ ssdپیدا کنم:n03: بازار رو هم همینطور
فقط ی جا زنگ زدم گفت 2270000 تومن گفت فک کنم گرونه...کسی سایتی سراغ نداره هم مناسبتره باشه هم ssd داشته باشه

به نظرم خوب همچین بد هم نگفته.
شما دقت کن الان SSD با تقریب خوبی اگه نایاب نباشه، کم یاب شده. از طرفی کلا هم بعد از عید شیب صعودی داشته قیمتا، هر چند چند هفته است که داره نزول می کنه ولی نه با سرعت.
همین الان سایت دیجی کالا، بدون SSD رو داره 2199000 میده. تا اونجایی که خاطرم هست مابه التفاوت SSD و بدون SSD قبل عید هم همین مقدار 70-80 تومن بوده.

پ.ن: اون مشکلات من هم خدا رو شکر با عوض کردن ویندوز برطرف شد. ممنون از دوستانی که زحمت کشیدن و کمک کردن.

در مورد خود لپ تاپ، واقعا راضی ام، حتی همون موقع که با مشکلات نرم افزاری دست و پنچه نرم می کردم به خوب بودنش شک نداشتم.
در مورد صفحه نمایش هم واقعا اون چیزی نیست که دوستان میگن. من با اینکه همیشه صفحه نمایش براق استفاده کردم که آخریش از قضا vaio هم بوده، ولی مشکلی با صفحه نمایش ندارم. شاید رزولوشنش پایین باشه به نسبت، ولی اذیت کننده نیست. هر چقد پول بدی همون قدر آش میخوری، این دستگاه تا همینجاشم بیشتر از پولی که میگیره داره بهره میرسونه، نکنه انتظار صفحه نمایش بهتر با همین قیمت رو دارن دوستان؟

باقی مواردش هم خیلی خوبه. سرعت پروسس کردنش، مخصوصا اسپیکرهاش که واقعا معلومه کار یه تیم درست حسابی (JBL) هست. کیبردش راضی کننده است.

amir_t6262
10-06-2014, 13:16

البته باید ببینی که با چه گارانتی ای به این قیمت میدهد.

قبل از عید من با گارانتی سریر مدل core i5 با 6 گیگ رم و هارد sshd را 2010 خریدم.
بدون گارانتی اش هم 1970 بود.
اتفاقا آخرین لپتاپ از این مدل در مغازه بود و من به سختی توانستم این مدل را پیدا کنم.
چون ظاهرا یک بار از این لپ تاپ ها وارد شده بود و به دلایلی، دیگر وارد نشده است و ضمنا مدلهای SSHD دار با گارانتی سازگار که من دنبالش بودم هم اصلا موجود نیست.

mojtabadj88
10-06-2014, 17:38
ویرایش سد.........

mojtabadj88
10-06-2014, 22:11

قبل از عید من با گارانتی سریر مدل core i5 با 6 گیگ رم و هارد sshd را 2010 خریدم.
اتفاقا آخرین لپتاپ از این مدل در مغازه بود و من به سختی توانستم این مدل را پیدا کنم.
چون ظاهرا یک بار از این لپ تاپ ها وارد شده بود و به دلایلی، دیگر وارد نشده است و ضمنا مدلهای SSHD دار با گارانتی سازگار که من دنبالش بودم هم اصلا موجود نیست.
قیمتش تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زده 226000 تومن با ارسال پست رایگان که میشه 25 تومن و یک بسته کینگ هم 30 تومن سرجمع میشه 55تومن و2 سال گارانتی سازگار
یعنی قیمتش 220000 هستش! به نظرتون به صرفه اس؟ چون دیجی کالا هم بدون حافظه هیبریدی داره میده 2170000..

mojtabadj88
10-06-2014, 22:21

تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با قیمت 2260000 تومن با دوسال گارانتی سازگار و یک بسته کینگ وارسال رایگان.که یک بسته کینگ وارسال میشه 60 تومن به نظر اتون به صرفه اس!
دیجی بدون حافظه هیبریدی میده 2170000تومن!

sheytoon001
11-06-2014, 14:20
قیمتش تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زده 226000 تومن با ارسال پست رایگان که میشه 25 تومن و یک بسته کینگ هم 30 تومن سرجمع میشه 55تومن و2 سال گارانتی سازگار
یعنی قیمتش 220000 هستش! به نظرتون به صرفه اس؟ چون دیجی کالا هم بدون حافظه هیبریدی داره میده 2170000..
نمیدونم این سایت چقدر اعتبار داره
اما بنظرم بهتره از سایت های معتبر لپ تاپ بخرید که مشکلی پیش نیاد

mojtabadj88
11-06-2014, 17:30
تمام نت و بازار رو گشتم اس اس دی دارشو نداشتن.
نماد اعتماد الکترونیکی داره.!
دیجی کالا هم بدون اس اس دی میفروشه
شما جایی میشناسید؟

sheytoon001
11-06-2014, 22:14
شما جایی میشناسید؟
نخیر من نمیشناسم جایی رو
کلا گفتم قبل خرید تحقیق کنید سایتش مورد اعتماد هست، که لپ تاپ رو نفرستن ببینی ssd نداره
من چند سال پیش از یه سایتی فلش پاتریوت سفارش دادم اما بجاش adata فرستادن و با بدبختی پسشون دادم

amir_t6262
11-06-2014, 22:16
شما جایی میشناسید؟

من از یکی از دوستان شنیدم که دوستش از همین سایت خرید کرده بوده. z510 البته مدل corei7 و 8 گیگ رم باهارد sshd را 2640 خریده بود با گارانتی سازگار.

شما تماس بگیرید و از صحت اطلاعات و موجودی اش مطمئن شوید و بنظرم فروشگاه معتبری است چون در سایت سازگار ارقام مشخصات این فروشگاه هست

amir_t6262
11-06-2014, 22:23
ضمن اینکه در سایت سازگار، مدلهای SSHD این لپ تاپ را گذاشتند ولی من فقط corei7 اش را دیدم.

و Core i5 اش هاردش معمولی است:

بنظرم شما با سازگار هم تماس بگیر و ببین که مدل core i5 با هارد sshd آوردند یا نه. با همان سایت اینترنتی هم تماس بگیر و همانطور که گفتم مطمئن شو که مدلی که میخری sshd باشد.

alittlequestion11
12-06-2014, 09:03
سلام

من خیلی با دی وی دی رام مشکل دارم!
خیلی از دی وی دی هایی که می زارم رو به زور باز میکنه (وقتی توی PC می زارم خیلی راحت تر باز می کنه) و اگه دی وی دی یه ذره مشکل داشته باشه خیلی سخت بازش می کنه و حتی نمی تونم از اون به هارد کپی پیست کنم.(مثلا همین الآن دارم یه دی وی دی آهنگ رو می ریزم، که یه دونه خش هم نداره (البته مال 2 سال پیشه ولی کاملا نو هست و شاید 2 ، 3 باز ازش استفاده کرده باشم) که 3 بار سرعت کپی 0 شد و مجبور شدم cancell کنم)
چه کار کنم؟ راهی هست؟

P.Cworld
12-06-2014, 17:31
سلام
چه جوری می شه فهمید گرافیکمون قابلیت sli داره؟
نرم افزار خود شرکت چرا بک آپ نمی گیره؟
یه سوال بی ربط:! درسته که آفیس 13 رو وینوز 64 بیتی باید نسخه 32 بیتیشو نصب کنیم؟
و از همه مهمتر چه جوری می شه به استور مایکروسافت وارد شد؟

ari67
12-06-2014, 20:24
دوستان چند وقتیه حس می کنم در کارهای عادی کمی تاچ پد گرم میشه در حد 3 4 درجه اختلاف با بخشای دیگه این حالت طبیعیه؟و اینکه در حالت بیکار در نقطه بالای سی پی یو کمی گرما احساس میکنم اونم در حد 4 5 درجه اختلاف با نقاط اطرافش داره.می خوام ببینم این حالت طبیعیه ؟
اگه ممکنه یه تستی رو دستگاه خودتون بکنید
با نرم افزار های کنترل دما بررسی کردم همه چی نرمال بود مثل قبل ولی گرمایی که در این نقاط حس کردم به نظرم قبلا تجربه نکرده بودم شایدم دقت نکرده بودم!

matarsaak
13-06-2014, 00:02
این برنامه energy mannager رو از سایت لنوو برای ویندوز 8.1 گرفتم
ولی بعد از نصب هیچی اجرا نمیشه. چرا؟
enovo Energy Management for for Windows 8.1 (64-bit)
ویندوزم هم 64 بیت 8.1 هست
یه برنامه چینی اجرا میشه ولی هیچی نداره

amir_t6262
13-06-2014, 10:02
دوستان چند وقتیه حس می کنم در کارهای عادی کمی تاچ پد گرم میشه در حد 3 4 درجه اختلاف با بخشای دیگه این حالت طبیعیه؟و اینکه در حالت بیکار در نقطه بالای سی پی یو کمی گرما احساس میکنم اونم در حد 4 5 درجه اختلاف با نقاط اطرافش داره.می خوام ببینم این حالت طبیعیه ؟
اگه ممکنه یه تستی رو دستگاه خودتون بکنید
با نرم افزار های کنترل دما بررسی کردم همه چی نرمال بود مثل قبل ولی گرمایی که در این نقاط حس کردم به نظرم قبلا تجربه نکرده بودم شایدم دقت نکرده بودم!
الان با این گرمای تابستان، مسلما حرارت دستگاه نسبت به قبل بیشتر است.

اینجا را ببنید

در قسمت Temperature دمای قسمتهای مختلف را در دمای 24درجه اتاق گذاشته.

---
از دوستان شنیده بودم که با توجه به سیستمی که لنوو برای خنک کردن دستگاه استفاده کرده، استفاده از کول پد خیلی فایده ندارد. اگرچه بنظرم استفاده ازش بی ضرر هم نیست.

matarsaak
14-06-2014, 00:33
pes2013 رو نصب کردم ولی اجررا نمیشه
توی تنظیمات میزنه گرافیک پایینه چرا اینجوریه؟

بعد اینکه کدوم ویندوز رو روش نصب کنیم که بهتر هست؟
7 یا 8.1؟؟
بعد 32 بیت یا 64 بیت؟
من که 8.1 نصبیدم 64 بیت.

oOomid.M
14-06-2014, 09:03
pes2013 رو نصب کردم ولی اجررا نمیشه
توی تنظیمات میزنه گرافیک پایینه چرا اینجوریه؟

بعد اینکه کدوم ویندوز رو روش نصب کنیم که بهتر هست؟
7 یا 8.1؟؟
بعد 32 بیت یا 64 بیت؟
من که 8.1 نصبیدم 64 بیت.

سلام
بهترین ویندوز همون 8.1 64 بیتی هست
در مورد اجرای این بازی هم این لپ تاپ هیچ مشکلی نداره ، احتمالا از تنظیمات گرافیکی لپ تاپتون هست

alone_boy
14-06-2014, 09:11
سلام
pes 2014 نصب کردم ولی تو تنظیمات گرافیک روی low هست و تو قسمت specification هم گرافیک intel رو نوشته.تو تنظیمات گرافیک هم دستکاریش کردم ولی بازم گرافیک intel رو بعنوان پیش فرض انتخاب کرده و نمیشه گرافیگ رو high کرد
چیکار کنم؟

matarsaak
14-06-2014, 09:39
با راست کلیک روی فایل اجرایی تنظیمات pes2013 میتونی انتخاب کنی که با کدوم گرافیک اجرا بشه.
ولی من با همر دو گرافیک زدم که متاسفانه همچنان low بود.
از من گرافیک geforce رو هم اونجا توی
specification نشون میده ولی همچنان low هست. با اینکه درایور اینتل رو از سایت لنوو اول نصب کردم و بعد از اون درایور Geforce ولی تاثیری نداره.
کسی از دوستان هست که تونسته باشی این بازی رو روی ویندوز 8.1 64 بیت نصب کنه؟

misagh8900
14-06-2014, 10:07
با راست کلیک روی فایل اجرایی تنظیمات pes2013 میتونی انتخاب کنی که با کدوم گرافیک اجرا بشه.
ولی من با همر دو گرافیک زدم که متاسفانه همچنان low بود.
از من گرافیک geforce رو هم اونجا توی
specification نشون میده ولی همچنان low هست. با اینکه درایور اینتل رو از سایت لنوو اول نصب کردم و بعد از اون درایور Geforce ولی تاثیری نداره.
کسی از دوستان هست که تونسته باشی این بازی رو روی ویندوز 8.1 64 بیت نصب کنه؟

سلام داداش. من هم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم. هر کاری کردم نتونستم pes 2013 رو روی ویندوز 8.1 نصب کنم. تا اینکه مجبور شدم ویندوز 7 بزنم.
البته روی ویندوز 7 سرعت پورتهای usb 3 کم میشه ( 30mb/s) و energy manager کار نمیکنه. برای من که اینجوری بوده.
البته یکی از دوستان تونسته بود pes 13 رو روی 8.1 اجرا کنه.

اینجا رو ببین:

afshin b
14-06-2014, 10:49
برادر من هم PES 2013 روی ویندوز ۸.۱ بدون مشکل بازی میکنه

misagh8900
14-06-2014, 13:04
برادر من هم PES 2013 روی ویندوز ۸.۱ بدون مشکل بازی میکنه

داداش شما یه لطفی کن و ببین ورژن چنده که داره بازی میکنه؟؟

oOomid.M
14-06-2014, 14:12
داداش شما یه لطفی کن و ببین ورژن چنده که داره بازی میکنه؟؟

matarsaak
14-06-2014, 15:36
این لینک هایی که گذاشتی فقط اعلام کردن که اجرا میشه، نگفتن چکار کردن.

ari67
15-06-2014, 08:47
الان با این گرمای تابستان، مسلما حرارت دستگاه نسبت به قبل بیشتر است.

اینجا را ببنید

در قسمت Temperature دمای قسمتهای مختلف را در دمای 24درجه اتاق گذاشته.

---
از دوستان شنیده بودم که با توجه به سیستمی که لنوو برای خنک کردن دستگاه استفاده کرده، استفاده از کول پد خیلی فایده ندارد. اگرچه بنظرم استفاده ازش بی ضرر هم نیست.
دمای نرمال core i7 4702 در حالت idle رو چه حدی باشه نرماله؟

Masoodegh
15-06-2014, 19:04
این ارور low memory تو بازیا مدتیه دامنمو گرفته! راه حلی نداره!؟

afshin b
15-06-2014, 19:08
ارور بیخود هست. میتونین توی نت روش غیرفعال کردن این پیغام رو از طریق regedit ببینین.
منم قبلا همین کار کردم.

AMIN_XCD
15-06-2014, 19:15
سلام

شرمنده یک سوال برای من پیش آمده است ، گه چون اطلاعات بنده کم می باشد از شما می پرسم ...

بنده با یک نرم افزار مهندسی کار می کنم که در حین کار به دلایلی که مربوط به عدم اجرا درست خود نرم افزار می باشد ، ویندوز هنگ کرد و هیچ راهی به جز خاموش کردن لپ تاپ بجز با دکمه پاور وجود نداشت .

حالا فکر می کنم که بعد ار این دو سه بار هنگ کردن سیستم کند شده است ...

این اطلاعات مربوط به نرم افزار HD Tune می باشد .

آیا مشکلی برای سخت افزار به وجود آمده است و باید از کجا بفهمم ؟

و سوال اخر ، بهترن راه حل در این مواقع هنگ کردن که آسیب کمتری به لپ تاپ برسد ، چه می باشد ؟

از لطف شما بابت پاسخگویی سپاسگذارم . :n16:

afshin b
15-06-2014, 19:30
سلام

شرمنده یک سوال برای من پیش آمده است ، گه چون اطلاعات بنده کم می باشد از شما می پرسم ...

بنده با یک نرم افزار مهندسی کار می کنم که در حین کار به دلایلی که مربوط به عدم اجرا درست خود نرم افزار می باشد ، ویندوز هنگ کرد و هیچ راهی به جز خاموش کردن لپ تاپ بجز با دکمه پاور وجود نداشت .

حالا فکر می کنم که بعد ار این دو سه بار هنگ کردن سیستم کند شده است ...

این اطلاعات مربوط به نرم افزار HD Tune می باشد .

آیا مشکلی برای سخت افزار به وجود آمده است و باید از کجا بفهمم ؟

و سوال اخر ، بهترن راه حل در این مواقع هنگ کردن که آسیب کمتری به لپ تاپ برسد ، چه می باشد ؟

از لطف شما بابت پاسخگویی سپاسگذارم . :n16:

سلام
اگر سوالتون این هست که با یک یا چند بار خاموش کردن لپتاپ با دکمه پاور برای لپتاپ مشکلی پیش میاد، باید بگم که نه مشکلی نیست. توی عکس اطلاعات هارد هم مشخص هست که هیچ عیبی نداره.
در مواقع هنگ کردن راه دیگری وجود نداره

Masoodegh
15-06-2014, 20:45
ارور بیخود هست. میتونین توی نت روش غیرفعال کردن این پیغام رو از طریق regedit ببینین.
منم قبلا همین کار کردم.

سری آخر بازیو خارج کرد کلن! طبیعیه!؟

پ ن: گشتم تو نت گفته بودن کرومو باید حذف کرد تا درس شه! الان که فک کردم از وقتی که کرومو نصب کردم این اروره رو دیدم!

P.Cworld
15-06-2014, 21:20
این خطا رو چکار کنم؟

afshin b
15-06-2014, 21:35
سری آخر بازیو خارج کرد کلن! طبیعیه!؟

پ ن: گشتم تو نت گفته بودن کرومو باید حذف کرد تا درس شه! الان که فک کردم از وقتی که کرومو نصب کردم این اروره رو دیدم!
من دقیق یادم نیست. ولی از رجیستری غیر فعالش کردم و هیچ مشکلی ندارم

این خطا رو چکار کنم؟

دوست عزیز هیچ راه حلی نداره.
البته اثبات هم نشده که واقعا مشکلی داره یا نه.
درضمن برای آپلود عکس بهتره از امکانی که همین سایت فراهم کرده استفاده کنین تا راحت تر بشه عکس رو دید. در بالای سایت گزینه آپلود عکس رو میتونید ببینید

sheytoon001
15-06-2014, 22:38
این ارور low memory تو بازیا مدتیه دامنمو گرفته! راه حلی نداره!؟
حتما رم کم میاره لپ تاپت
برنامه ها رو چک کن ببین کدوما از رم زیاد استفاده می کنن و حین بازی ببندشون، از دیوایس منیجر میتونی ببینی
و حتما از ویندوز 64 بیت استفاده کن تا از تمام رم بتونی استفاده کنی

misagh8900
16-06-2014, 13:52
آقا کسی هست که ویندوز 7 داسته باشه و Energy manager براش کار کنه؟؟ من هر کاری میکنم کار نمیکنه.

sheytoon001
16-06-2014, 14:36
آقا کسی هست که ویندوز 7 داسته باشه و Energy manager براش کار کنه؟؟ من هر کاری میکنم کار نمیکنه.

مشکلش چیه؟
رو نرم افزارش راست کلیک کن و run as administrator بزن شاید کار کنه

matarsaak
16-06-2014, 21:53
برو بچ سعی کنید ویندوز 8.1 64 بیت نصب کنید.
:n16:

aminkhan2014
17-06-2014, 06:49
آق هرکی میاد میگه که فلان بازی معروف نصب نمیشه،اینجوری که آدم از خرید لپ تاپ زده میشه!!!این مشکل همه گیره؟؟بخاطر گرافیک 64 بیتی اش هست یا دلیل دیگه ای داره؟
ایسر v3 هم همینجوری هست و تمام بازیها روش نصب نمیشه؟

Masoodegh
17-06-2014, 07:30
آق هرکی میاد میگه که فلان بازی معروف نصب نمیشه،اینجوری که آدم از خرید لپ تاپ زده میشه!!!این مشکل همه گیره؟؟بخاطر گرافیک 64 بیتی اش هست یا دلیل دیگه ای داره؟
ایسر v3 هم همینجوری هست و تمام بازیها روش نصب نمیشه؟

اگه یه بازی فوتبال میشه همه بازیا پس این مشکله همه گیره!!
من بتلفیلد 3 و اساسین کرید 4 و ویچر 2 و اسکایریم و Batman Arkham Origins و FALLOUT 3 و Sleeping Dogsو... رو لپ تاپم دارم و هیچکدومم مشکلی ندارن! اگه اینا هم معروف حساب میشن که این لپ تاپ تبرئه ست! احتمالن مشکل از بازی باشه که نتونسته خودشو با سخت افزار وفق بده! اگه بازیو داشتم حتمن تست میکردم ببینم چشه! شاید واسه بعضیا خرابه فقط!

sheytoon001
17-06-2014, 11:07
اگه یه بازی فوتبال میشه همه بازیا پس این مشکله همه گیره!!
من بتلفیلد 3 و اساسین کرید 4 و ویچر 2 و اسکایریم و Batman Arkham Origins و FALLOUT 3 و Sleeping Dogsو... رو لپ تاپم دارم و هیچکدومم مشکلی ندارن! اگه اینا هم معروف حساب میشن که این لپ تاپ تبرئه ست! احتمالن مشکل از بازی باشه که نتونسته خودشو با سخت افزار وفق بده! اگه بازیو داشتم حتمن تست میکردم ببینم چشه! شاید واسه بعضیا خرابه فقط!
منم cod:mw3 و cod: ghosts رو دارم و مشکلی نداره
البته دقت کنید حتما باید درایور جدید گرافیک رو از سایت nvidia دانلود کنید تا بعضی مشکلات رفع شه

misagh8900
17-06-2014, 12:32
مشکلش چیه؟
رو نرم افزارش راست کلیک کن و run as administrator بزن شاید کار کنه
نصب میشه. ولی وقتی گزینه conversation mode رو فعال میکنم،و برنامه رو میبندم، conversation mode دوباره غیر فعال میشه.

misagh8900
17-06-2014, 12:33
برو بچ سعی کنید ویندوز 8.1 64 بیت نصب کنید.
:n16:
داداش Pes 13 رو اجرا کردی؟؟؟

sheytoon001
17-06-2014, 14:35
نصب میشه. ولی وقتی گزینه conversation mode رو فعال میکنم،و برنامه رو میبندم، conversation mode دوباره غیر فعال میشه.
نسخه جدیدش رو نصب کردی؟
Lenovo Energy Management for Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Notebook ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روی ویندوز 8.1 بعد از کشیدن شارژر همین مشکل رو داره

Masoodegh
17-06-2014, 17:25
نسخه جدیدش رو نصب کردی؟
Lenovo Energy Management for Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Notebook ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روی ویندوز 8.1 بعد از کشیدن شارژر همین مشکل رو داره

+البته اگه خاموش باشه و از برق بکشیش!

sheytoon001
17-06-2014, 22:04
+البته اگه خاموش باشه و از برق بکشیش!
آره درسته منظورم همین بود
خاموش بشه و شارژر هم جدا بشه اون حالت غیرفعال میشه

matarsaak
17-06-2014, 22:28
داداش Pes 13 رو اجرا کردی؟؟؟
نه متاسفانه . با اینکه خیلی معتاد PES 2013 هستم هر کاری کردم نشد. البته pes2014 اجرا میشه ولی من ازش خوشم نمیاد.
نمیدونم برگردم ویندوز سون 64 بیت یا بیخیال pes2013 بشم.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-06-2014, 21:28
دوستان من تازهههه میخوام این لپ تابو بخرم.قید همه ی لپ تابای مورد نظرمو زدم و اینو واسه گرافیکش میخوام.به نظر شما کارکردش راضی کننده؟به نظر شما بهتره روش ویندوز 7 یا 8 نصب کنی؟

MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-06-2014, 21:37
واقعیتش من میخواستم 4540s بگیرم ولی گرافیکش خوب نبود.این یکی چطوره مشکلی نداره؟بازی ها روش مشکلی ندارن؟

MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-06-2014, 21:44
سلام
HD هستش فک نکنم FHD زیاد باشه ازش تو بازار
و صفحش ماته

MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-06-2014, 21:47
HD هستش فک نکنم FHD زیاد باشه ازش تو بازار
و صفحش ماته

البته من اینو ندارم ولی خب اطلاعاتی ازش دارم.

oOomid.M
18-06-2014, 22:35
دوستان من تازهههه میخوام این لپ تابو بخرم.قید همه ی لپ تابای مورد نظرمو زدم و اینو واسه گرافیکش میخوام.به نظر شما کارکردش راضی کننده؟به نظر شما بهتره روش ویندوز 7 یا 8 نصب کنی؟

سلام
بله این لپ تاپ در رنج قیمتی خودش گرافیک قابل قبولی داره
مشخصه دیگه باید روش ویندوز 8.1 64 بیتی نصب کنی:n02:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-06-2014, 23:07
سلام
بله این لپ تاپ در رنج قیمتی خودش گرافیک قابل قبولی داره
مشخصه دیگه باید روش ویندوز 8.1 64 بیتی نصب کنی:n02:
من اصلا با ویندوز 8 آشنا نیستم وبلد نیستم جا های مختلفشو و به مشکل بر میخورم فکر کنم:n16::n16:

sheytoon001
19-06-2014, 01:39
من اصلا با ویندوز 8 آشنا نیستم وبلد نیستم جا های مختلفشو و به مشکل بر میخورم فکر کنم:n16::n16:
شما اگه با ویندوز 98 هم کار کرده باشی 2 روزه با این ویندوز هم آشنا میشی چه برسه ویندوز 7 که تقریبا شبیه همن

mehrabooni
19-06-2014, 04:39
ویندوز سون آلتیمیت نصب کن گول حرفای اینایی که میگن 8 نصب کنو نخور

Masoodegh
19-06-2014, 07:52

مث این میمونه که بی ام و بگیری بعد موتورشو دراری و با موتور پیکان عوض کنی!!!

varc
19-06-2014, 18:30
سلام دوستان
ممنون میشم اگه به سوالم جواب بدین...
من تو همه سایتها خوندم که برنامه dolby home theater رو z510نصب میشه
ولی نه تو دی وی دی بود نه تو سایت لنوو
موقع نصب هم ارور میده
یعنی لپ تاپ دالبی رو ساپورت نمیکنه؟؟؟

varc
19-06-2014, 18:37
سلام دوستان
ممنون میشم که ب سوالم جواب بدین...
من تو همه سایتها خوندم که dolby home theater v رو z510نصب میشه
ولی برنامه تو dvd و سایت لنوو نبود!
موقع نصب هم ارور میده!
یعنی این برناامه رو ساپورت نمیکنه؟؟؟

oOomid.M
19-06-2014, 20:31

داداش هیچ مشکلی نداره و به مشکلی هم بر نمیخوری بهت قول میدم :n02:

ما گفتیم که ویندوز 8.1 نصب کنه ، نه 8
آخه برای چی بخوایم بنده خدارو گول بزنیم

amir693
19-06-2014, 21:53
سلام از پاور مجمنت قسمت سیتینگ گزینه ی screen zoom رو فعال کردم و دوباره غیر فعال حالا دیگه فونتام بزرگ شده دیگه کوچیک نمیشه چیکارش کنم؟؟؟ به اندازه نوشته های کلیک راستم دقت کنید اگه کسی چیزی میدونه بگه بد جور رفته رو اعصابم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masoodegh
20-06-2014, 08:34
سلام دوستان
ممنون میشم اگه به سوالم جواب بدین...
من تو همه سایتها خوندم که برنامه dolby home theater رو z510نصب میشه
ولی نه تو دی وی دی بود نه تو سایت لنوو
موقع نصب هم ارور میده
یعنی لپ تاپ دالبی رو ساپورت نمیکنه؟؟؟

با درایور صدا اتوماتیک نصب میشه! آدرسشم یه چیزی شبیه اینه:(وین 8.1 64bit)
C:\Program Files\Dolby Digital Plus

Masoodegh
20-06-2014, 08:53
سلام از پاور مجمنت قسمت سیتینگ گزینه ی screen zoom رو فعال کردم و دوباره غیر فعال حالا دیگه فونتام بزرگ شده دیگه کوچیک نمیشه چیکارش کنم؟؟؟ به اندازه نوشته های کلیک راستم دقت کنید اگه کسی چیزی میدونه بگه بد جور رفته رو اعصابم

یه بار سر خودمم اومده این بلا! کارای زیادیم کردم ولی فک کنم راه حلش پایینی باشه!
رو دسکتاپ کلیک راست کن، اسکرین رزولوشنو بزن بعد پایینش نوشته make text and... همونو بزن بعدش پایینش یه بخش کشویی هست جلوشم سایز فونت نوشته ببین با این ترتیب درستن یا نه:
11
9
9
11
9
9

varc
20-06-2014, 10:06
با درایور صدا اتوماتیک نصب میشه! آدرسشم یه چیزی شبیه اینه:(وین 8.1 64bit)
C:\Program Files\Dolby Digital Plus

همچین چیزی نیس!
فقط تو قسمت sound-playback-speakers-properties یه dolby پیدا کردم که یه صفحه سیاهه و یه دکمه شبیه پاور داره و مث برنامه نیس که بتونم اکولایزر و ... کنترل کنم!!!
اخ چرا همه دارن فقط من ندارم!؟

Masoodegh
20-06-2014, 10:14
همچین چیزی نیس!
فقط تو قسمت sound-playback-speakers-properties یه dolby پیدا کردم که یه صفحه سیاهه و یه دکمه شبیه پاور داره و مث برنامه نیس که بتونم اکولایزر و ... کنترل کنم!!!
اخ چرا همه دارن فقط من ندارم!؟

ویندوزت چیه؟
برو تو کنترل پنل

varc
20-06-2014, 10:36
ویندوزت چیه؟
برو تو کنترل پنل

ویندوز 8.1
64bit
تو کترل پنل هم یافت نشد!

Masoodegh
20-06-2014, 11:48
ویندوز 8.1
64bit
تو کترل پنل هم یافت نشد!

درایور مخصوص 8.1 از ساین لنوو گرفتی یا اونکه تو سی دی خودش بود نصب کردی؟ باید حتمن دانلود کنی!

Masoodegh
20-06-2014, 13:09
اگه گرمای بدنه اذیتتون میکنه(مخصوصن اگه جنوبی هستین!) این آموزشو ببینین!

varc
20-06-2014, 14:23
درایور مخصوص 8.1 از ساین لنوو گرفتی یا اونکه تو سی دی خودش بود نصب کردی؟ باید حتمن دانلود کنی!

بله از سایت برداشتم

alittlequestion11
20-06-2014, 14:28
سلام

چه جوری باید لپ تاپ (صفحه ی نمایش و کیبورد) رو تمیز کنیم که اسیبی نبینه؟

Masoodegh
20-06-2014, 16:10
بله از سایت برداشتم

یا باید تو C:\Program Files\Dolby Digital Plus باشه یا C:\Program Files\Dolby Digital home!!
انگار نصب نشده! یا ویندوز مشکل داره یا درایور دانلودی!!

Masoodegh
20-06-2014, 17:12
سلام

چه جوری باید لپ تاپ (صفحه ی نمایش و کیبورد) رو تمیز کنیم که اسیبی نبینه؟

بری کامپیوتریا بگی واسه تمییز کردن مانیتور چی خوبه خودشون بهت یه اسپری با یه پارچه میکرو فیبر میدن که مخصوص همین کاره! قیمتشم 7تا 15 تومنه!

varc
20-06-2014, 18:14
یا باید تو C:\Program Files\Dolby Digital Plus باشه یا C:\Program Files\Dolby Digital home!!
انگار نصب نشده! یا ویندوز مشکل داره یا درایور دانلودی!!

Masoodegh مرسی از وقتی که گذاشتین...
یافتم!
نصب نشده بود
رفتم c:/drivers/realtek audio دونه دونه پوشه هارو گشتم تا فایلشو پیدا و نصب کردم

alirafaat
20-06-2014, 23:15
سلام
دوستان کسی بوده که سرعت کارت شبکه این لپ تاپ براش مشکل ایجاد کرده باشه

یک شبکه خانگی راه انداختم با سرعت 1000 ( بیشتر برای جابجایی اطلاعات ) تنها نقطه 100 ش همین لپ تاپه

تو بازار اینترنتی هم تبدیل های لن به usb همه قسمت لنشون 100 هست

دوستان کسی تبدیل لن 1000 به usb دیده ؟

با تشکر

matarsaak
21-06-2014, 00:55
یه ده روزی میشه این لپ تاپ رو دارم
همه چیش عالیه
تنها مشکلش اینه که روی ویندوز 8.1 نمیشه pes2013 بازی کرد.
کسایی که می خوان انتخاب این نکته رو در نظر بگیرن. البته با سون راحت اجرا میشه.

mad66m
21-06-2014, 08:42
همه چیش عالیه
برا شما فقط مشکل داره یا بقیه هم همینجور بودن؟
pes به نسبت دیگه بازی ها ، بازی سنگینی که نیست، پس چرا اجرا نمیشه؟

Abdolreza2012
21-06-2014, 11:12
همه چیش عالیه

من با ویندوز 8.1 دارم pes 2013 بازی میکنم
مشکلش چیه ؟؟؟
چه اروری میده ؟؟؟

matarsaak
21-06-2014, 21:50

matarsaak
21-06-2014, 21:54
توی عکس ها مشخصه
بازی اجرا میشه ولی توی حالت low
همه درایور ها رو از سایت لنوو گرفتم .
گرافیک انویدیا هم از سایت خود اانویدیا گرفتم آخرین ورژن رو ( nVIDIA.GeForce.Driver.337.88.win.7-8-8.1.laptop.x64)
ولی نمیدونم چرا توی گرافیک بالا اجرا نمیشه
بازی های دیگه رو راحت اجرا میکنه
حتی pes2014 که عکسش رو گذاشتم.
:n27:
در ضمن از GeForce Experience هم استفاده کردم یا توی تنظیمات گرافیک حالت اجرا بازی و ستینگش رو روی hight گذاشتم ولی بی فایده بود.
دوست عزیز فک کنم شما روی حالت low بازی میکنی. چون خیلی ها با این لپ تاپ این مشکل رو دارن. البته توی ویندوز 7 همه چی اوکی هست

ali-u
22-06-2014, 07:21
توی عکس ها مشخصه
گرافیک انویدیا هم از سایت خود اانویدیا گرفتم آخرین ورژن رو ( nVIDIA.GeForce.Driver.337.88.win.7-8-8.1.laptop.x64)
در ضمن از GeForce Experience هم استفاده کردم یا توی تنظیمات گرافیک حالت اجرا بازی و ستینگش رو روی hight گذاشتم ولی بی فایده بود.
دوست عزیز فک کنم شما روی حالت low بازی میکنی. چون خیلی ها با این لپ تاپ این مشکل رو دارن. البته توی ویندوز 7 همه چی اوکی هست

دوست عزیز pes 13 بطور پیش فرض از گرافیگ مادر برد استفاده می کنه واسه همین نمی کشه

تنظیمات زیر رو انجام بده ببین درست میشه

Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settingsحالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هست Add کنید و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو روی High بزارید

یه روش دیگه

رو فایل اجرای pes 2013 راست کلیک کرده گذیننه Run With Graphics Processor اونجا NVIDA رو انتخاب کنید

matarsaak
22-06-2014, 09:49
دوست عزیز pes 13 بطور پیش فرض از گرافیگ مادر برد استفاده می کنه واسه همین نمی کشه

تنظیمات زیر رو انجام بده ببین درست میشه

Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settingsحالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هست Add کنید و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو روی High بزارید

یه روش دیگه

رو فایل اجرای pes 2013 راست کلیک کرده گذیننه Run With Graphics Processor اونجا NVIDA رو انتخاب کنید

بله بطور اتوماتیک از گرافیک اینتل استفاده میکنه. ولی همونطور که توی عکسها گذاشتم گرافیک انتخابی هر دو بازی PES2014 و PES2013 از گرافیک NVIDA هست. پس موضع اینتل منتفی
این دو روشی رو هم که شما فرمودین قبلا انجام دادم.:n02:
این فقط مشکل من نیست مشکل همه هست. با کیفیت HIGHT اجرا نمیشه. شما میگید اجرا کردم برام عجیبه.

hasanoooooooo
22-06-2014, 10:54
بله بطور اتوماتیک از گرافیک اینتل استفاده میکنه. ولی همونطور که توی عکسها گذاشتم گرافیک انتخابی هر دو بازی PES2014 و PES2013 از گرافیک NVIDA هست. پس موضع اینتل منتفی
این دو روشی رو هم که شما فرمودین قبلا انجام دادم.:n02:
این فقط مشکل من نیست مشکل همه هست. با کیفیت HIGHT اجرا نمیشه. شما میگید اجرا کردم برام عجیبه.

داداش درایور اینتل و nvidia رو اپدیت کن... این تنها کاری هست که میتونی انجام بدی... یا بری داخل تنظیمات پلن high performance و تنظیم کنی که در حالت استفاده با برق روی این پلن از گرافیک nvidia استفاده کنه... اگر هم بلد نیستی چجور تنظیم کنی بگو بچه ها کمکت میکنن چرا که من ویندوز xp دارم (سیستم قدیمی) این مشکل شما رو روی یک لپتاپ دیگه داشتیم که اینجوری حل شد

matarsaak
22-06-2014, 11:09
داداش درایور اینتل و nvidia رو اپدیت کن... این تنها کاری هست که میتونی انجام بدی... یا بری داخل تنظیمات پلن high performance و تنظیم کنی که در حالت استفاده با برق روی این پلن از گرافیک nvidia استفاده کنه... اگر هم بلد نیستی چجور تنظیم کنی بگو بچه ها کمکت میکنن چرا که من ویندوز xp دارم (سیستم قدیمی) این مشکل شما رو روی یک لپتاپ دیگه داشتیم که اینجوری حل شد
ممنون از رهنمایتون
ولی همه این مراحل انجام شده.

Abdolreza2012
22-06-2014, 12:02
توی عکس ها مشخصه

همین کار که دوستان گفتن ، انجام داده باشید باید جواب بده
شما تو تاپیک خود pes 2013 هم بپرسید

برای من :

matarsaak
22-06-2014, 14:45
همین کار که دوستان گفتن ، انجام داده باشید باید جواب بده
شما تو تاپیک خود pes 2013 هم بپرسید

برای من :

لپ تاپ شما هم z510 هست؟ و دو تا گرافیک داره؟
ویندوز چی 8.1 با 64 بیت هست؟؟؟؟
اگه موارد بالا همه اره ، لطفا بگید روی بازی پچ خاصی نصب کردید یا خیر؟

Abdolreza2012
22-06-2014, 19:07
لپ تاپ شما هم z510 هست؟ و دو تا گرافیک داره؟
ویندوز چی 8.1 با 64 بیت هست؟؟؟؟
اگه موارد بالا همه اره ، لطفا بگید روی بازی پچ خاصی نصب کردید یا خیر؟

بله ، لپ تاپ منم همین z510 هست
ویندوز منم 8.1 ، 64 بیت هست
نه ، پچ هم تا حالا نصب نکردم

MƐΛИĪИƓĿƐSS
22-06-2014, 20:31
دوستان قیمت این لپ تاب الان تو چه حدودی هست؟؟قیمتا خیلی با هم فرق دارن.(با گارانتی یکسان)

MƐΛИĪИƓĿƐSS
22-06-2014, 20:36
دوستان قیمت این لپ تاب الان تو چه حدودی هست؟؟قیمتا خیلی با هم فرق دارن.(با گارانتی یکسان)
:sq_6::sq_6::sq_6:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
22-06-2014, 20:49
فرق بین lenevoz510 , z410 چی هست؟؟

ari67
22-06-2014, 23:47
فرق بین lenevoz510 , z410 چی هست؟؟
سایز صفحه
نداشتن بک لایت در 410

aminkhan2014
23-06-2014, 06:38
i5 حدود 2.2-2.3 و i7 هم حدود2.4-2.5 هست...

dell90
23-06-2014, 07:12
سلام
من تازه عضو سایت شدم چرا نمیتونم تاپیک ایجاد کنم

فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk

dell90
23-06-2014, 07:14
دوستان چون نتونستم تاپیک درست کنم سوالم رو اینجا میپرسم.
من بین لب تاپ دل 5537 و همین z510 موندم .البته از نظر گرافیکی دل خیلی خیلی قویتر هست اگه کسی با این مدل کار کرده منو راهنمایی کنه .ممنون

MƐΛИĪИƓĿƐSS
23-06-2014, 12:39
دوستان چون نتونستم تاپیک درست کنم سوالم رو اینجا میپرسم.
من بین لب تاپ دل 5537 و همین z510 موندم .البته از نظر گرافیکی دل خیلی خیلی قویتر هست اگه کسی با این مدل کار کرده منو راهنمایی کنه .ممنون

مشخصاتش چیه؟(dell)

MƐΛИĪИƓĿƐSS
23-06-2014, 12:55
[QUOTE=dell90;8273009]دوستان چون نتونستم تاپیک درست کنم سوالم رو اینجا میپرسم.
دل 5537 چند مدل داره.منظور شما کدوم هست؟

dell90
23-06-2014, 14:07
[QUOTE]
دل 5537 چند مدل داره.منظور شما کدوم هست؟

سلام
مشخصات رو مینویسم
cpu:i7
gpu:amd 8850 2gig
ram:8

Mojtabaharay
23-06-2014, 14:42
[QUOTE=مممججج;8273232]

سلام
مشخصات رو مینویسم
cpu:i7
gpu:amd 8850 2gig
ram:8

سلام داش ي نيم نگاهيم رو اين مدل داشته باش گرافيكش از اينم قويتره، cpu هم مثله همينه
من زياد مقايسه كردم اما امروز اينو سفارش دادم ايشالا كه پشيمون نشم :D
Acer v5 i7 4500u/8/1T/gt 750 4G

Sent from my iPhone using Tapatalk

dell90
23-06-2014, 14:55
[QUOTE=dell90;8273299]

سلام داش ي نيم نگاهيم رو اين مدل داشته باش گرافيكش از اينم قويتره، cpu هم مثله همينه

دوست من اون مدل دل چطور هست

Mojtabaharay
23-06-2014, 15:03
[QUOTE=Mojtabaharay;8273347]

دوست من اون مدل دل چطور هست

مشخصاتش رو كاغذ كه خوبه منتهي از كسي بايد بپرسي كه باش كار كرده باشه اگه امكانش نيس بهتره خودت بري از نزديك ببينش بعد بخري

dell90
23-06-2014, 15:08
اصلا نظرت در مورد مدل های جدید دل چیه

aminkhan2014
23-06-2014, 16:11
cpu ایسر که ضعیفتره!!
قیمت ایسر چنده؟
قیمت دل چنده؟

dell90
23-06-2014, 16:37
cpu ایسر که ضعیفتره!!
قیمت ایسر چنده؟
قیمت دل چنده؟

اییسر 2300 تا 2500
دل 2000 تا 2500

Mojtabaharay
23-06-2014, 16:41
درسته cpu ايسر از لنوو ضعيفتره، ولي با دل در يه حدن مدلشون يكيه با لنوو كار كردم اما هنوز ايسر دستم نرسيده تا ببينم در عمل تفاوتشون چقدره

dell90
23-06-2014, 16:52
اقا کسی با دل کار کرده 5537

MƐΛИĪИƓĿƐSS
23-06-2014, 21:00

قیمتش چند؟؟

amir_t6262
23-06-2014, 21:23
اقا کسی با دل کار کرده 5537

برادرم Dell Inspiron 6400 ساخت ایرلند دارد و هنوز بعد از حدود 7-8 سال مثل مرد کار میکنه. البته باتری اش چند سال قبل مرخص شد که چون بیشتر به برق وصل است، دیگه باتری جدید هم نخریدیم.
رم و هاردش را هم ارتقا دادیم.

ولی مدل های جدید Dell را زیاد تعریف ازش نشدیدم. خصوصا مدلهای ارزانترش که دو تا از دوستانم خریده بودند و اصلا از کیفیتش راضی نبودند و خیلی زود هم مشکل مانیتور و ... مواجه شدند.

Mojtabaharay
23-06-2014, 21:34
قیمتش چند؟؟

2499 خريدم فك كنم يه 20 تومنيم هزينه تيباكس بشه

dell90
23-06-2014, 22:15
2499 خريدم فك كنم يه 20 تومنيم هزينه تيباكس بشه

اقا مبارک باشه
میگم رسید دستت یه فیدبک بده ممنون.

dell90
23-06-2014, 22:17
برادرم Dell Inspiron 6400 ساخت ایرلند دارد و هنوز بعد از حدود 7-8 سال مثل مرد کار میکنه. البته باتری اش چند سال قبل مرخص شد که چون بیشتر به برق وصل است، دیگه باتری جدید هم نخریدیم.
رم و هاردش را هم ارتقا دادیم.

ولی مدل های جدید Dell را زیاد تعریف ازش نشدیدم. خصوصا مدلهای ارزانترش که دو تا از دوستانم خریده بودند و اصلا از کیفیتش راضی نبودند و خیلی زود هم مشکل مانیتور و ... مواجه شدند.

ببین خودم هم همین مدل رو دارم هنوز هم داره کار میکنه .فقط این مدل جدیدش رو میخوام بدونم چطور هست .

MƐΛИĪИƓĿƐSS
24-06-2014, 18:27
دوستان میشه همین لپ تابو که رنگ سفید داره بهش قاب بندازی و رنگشو بکنیم مشکی؟؟
من از رنگ سفید بدم میاد و احساس می کنم زنونس میخوام اگه بشه قابشو عوض کنم،میشه؟؟

amir_t6262
24-06-2014, 20:34
من از رنگ سفید بدم میاد و احساس می کنم زنونس میخوام اگه بشه قابشو عوض کنم،میشه؟؟
سفیدش را از نزدیک دیدی؟
اتفاقا بنظرم رنگ سفیدش خیلی شیک است .

اما اگر خوشتان نیامده میتوانی از این برچسب هایی که روی لپ تاپ میچسبانند، تهیه کنی.

ari67
24-06-2014, 20:42
سفیدش به خاطر هارمونی خوبی که با فضای داخلیش داره خیلی لاکچریه

Pedram_mrn
25-06-2014, 11:41

اتفاقا من مشکیشو دارم و از سفیدش خیلی بیشتر خوشم میاد، بیا با هم عوض:n02:

pouria7777
25-06-2014, 17:01

بزرگترین اشتباه عمرتو انجام میدی . منم نظر تو رو داشتم . به محض این که لپ تاپ رو از نزدیک دیدم همه نظرام یادم رفت . گفتم یا سفید یا هیچی :)

misagh8900
25-06-2014, 22:54
آقا به نظر شما ارزش داره ویندوز 8.1 - 32بیتی بزنم؟؟ نمیدونم چرا با 64 حال نمیکنم. نظر شما چیه؟؟

sheytoon001
25-06-2014, 23:12
بزرگترین اشتباه عمرتو انجام میدی . منم نظر تو رو داشتم . به محض این که لپ تاپ رو از نزدیک دیدم همه نظرام یادم رفت . گفتم یا سفید یا هیچی :)
دقیقا همینه

آقا به نظر شما ارزش داره ویندوز 8.1 - 32بیتی بزنم؟؟ نمیدونم چرا با 64 حال نمیکنم. نظر شما چیه؟؟
نه، ویندوز 64 بیت از هر نظربهتره و تفاوتی در ظاهر ندارن و به هیچ وجه توصیه نمیشه چون مزایای 64 بیت بیشتره

sheytoon001
25-06-2014, 23:16
دوستان
z510 از هدست پشتیبانی میکنه؟ من یه هدست قدیمی موبایل بهش وصل کردم فقط صدا انگار از ته چاه در می اومد
مگه سوکتش با برا موبایل فرقی داره؟
لطفا اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره راهنمایی کنه، چون می خوام یه هدست بخرم می ترسم مثل همین شه
این مدل مد نظرمه

hasanoooooooo
26-06-2014, 01:44
دوستان
z510 از هدست پشتیبانی میکنه؟ من یه هدست قدیمی موبایل بهش وصل کردم فقط صدا انگار از ته چاه در می اومد
مگه سوکتش با برا موبایل فرقی داره؟
لطفا اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره راهنمایی کنه، چون می خوام یه هدست بخرم می ترسم مثل همین شه
این مدل مد نظرمه

سلام داداش این مدل رو ندارم ولی بعید هست که پشتیبانی نکنه! اگه جاش رو داره پس باید این هم بهش بخوره! شاید هندزفری شما خرابه؟ یا تنظیمات خاصی داره....

misagh8900
26-06-2014, 07:34
دوستان کسی میتونه لینک درایور کارت گرافیک ورژن 337 انویدیا رو از سافتگذر برای ویندوز 8.1 - 32 بیتی برام بزاره؟؟؟

afshin b
26-06-2014, 08:59
دوستان کسی میتونه لینک درایور کارت گرافیک ورژن 337 انویدیا رو از سافتگذر برای ویندوز 8.1 - 32 بیتی برام بزاره؟؟؟

این لینک اصلیش هست که تحریم کرده
اینم لین دانلود از سرور ایرانی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**oft98.ir/driver/nVIDIA.GeForce.Driver.337.88.win.7-8-8.1.laptop.x86.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

elnaz.65
26-06-2014, 14:33
سلام منم به جمع لنوو z510 ها پیوستم امروز با رم 8 گیگ و هارد 1 ترا خریدم 2.590 با گارانتی هماهنگ

میخواستم ببینم ویندوز 8.1 نصب کنم درایورای 8 روش نصب کنم جواب میده ؟ آخه حجم فایلای 8.1 خیلی زیاده نمیتونم همه رو دانلود کنم !!!!

راه حل دیگه ای دارین ؟ ممنون میشم کمکم کنین

ari67
26-06-2014, 14:37
سلام منم به جمع لنوو z510 ها پیوستم امروز با رم 8 گیگ و هارد 1 ترا خریدم 2.590 با گارانتی هماهنگ

میخواستم ببینم ویندوز 8.1 نصب کنم درایورای 8 روش نصب کنم جواب میده ؟ آخه حجم فایلای 8.1 خیلی زیاده نمیتونم همه رو دانلود کنم !!!!

راه حل دیگه ای دارین ؟ ممنون میشم کمکم کنین
درایورهای همراه دستگاه برای من روی 8.1 نصب شد
به جز درایور گرافیک nvidia

sheytoon001
26-06-2014, 14:40
سلام داداش این مدل رو ندارم ولی بعید هست که پشتیبانی نکنه! اگه جاش رو داره پس باید این هم بهش بخوره! شاید هندزفری شما خرابه؟ یا تنظیمات خاصی داره....
ممنون داداش:n16:
آره هدسته خراب بود:n02: خیالم راحت شد

jamevela
26-06-2014, 17:55
سلام دوستان تورو خدا کمکم کنید دارم پشیمون میشم قبلا میگفتم که دیگه حتما زد510میگیرم اما پشیمون شدم ...
خواهش میکنم کممکممم کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جریان یو اس بی های 3 این لپ تاپ چیه؟؟؟
جریان کیبردش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جریان ویندوزش چیه؟؟؟؟؟
جریان ال سی دیش چیه؟؟؟آخه؟؟؟؟؟؟؟؟
من این لپ تاپو خیلی دوس داشتم اما حالا...............:n03::n28::weird:
بین این و ایسوس مدل x450lc-aموندم تورو هرکی دوسش دارین کمکم کنین...

hasanoooooooo
26-06-2014, 18:08
سلام دوستان تورو خدا کمکم کنید دارم پشیمون میشم قبلا میگفتم که دیگه حتما زد510میگیرم اما پشیمون شدم ...
جریان ویندوزش چیه؟؟؟؟؟

ببین داداش من این مدلو ندارم... ولی یکی از دوستان دورم داشت که باهاش نزدیک 2 ساعتی کر کردم...
usb 3 که مشکلی نداره و باید در ویندوز 7 درایور مخصوص نصب بشه
کیبردش والا من کار کردم بد که نبود هیچی یه چیزی فراتر از خوب بود...
درایور هاش بیشتر با ویندوز 8 سازگارتر هست و برای نصب ویندوز 7 باید قید energy management رو زد انگاری... و البته یه چند تا چیز دیگه
اما صفحه این لپتاپ مات هست... یعنی چی؟ یعنی اینکه برای کار در فضای پر نور مثل نور افتاب یا نور مهتابی یا هر شرایط نوری قوی عملکر خوبی داره و تو این شرایط راحت صفحرو میبینی... اما روشنایی صفحه و تولید رنگ و غلظت رنگ به پای صفحه های براق نمیرسه و اگه بخوای فیلم ببینی توش یا رو صفحه خیلی حساس باشی ممکنه اذیتت کنه... منم میخواستم بخرمش فقط بخاطر صفحه و استفاده خودم که بیشتر تو خونه باهاش کار میکنم رفتم g510 خریدم و شکر خدا راضی هستم... ولی اگه بیرون میبری لپتاپ رو زیاد و کارهاتم مهندسی هست یا کلا باید بیرون بریش در هر صورتی صفحش خوب هست و کلا صفحه های مات بخاطر همین تولید شده...یه ضرب ال مثل هست میگه برای داشتن یه چیزی باید یه چیز دیگه بدی.... اگه صفحه خوب میخوای و بیشتر تو فضای کنترل شده نور هستی صفحه براق حرف اول رو میزنه و اگر هم دنبال کار کردن بیرون از خونه هستی باید یک مقدار قید کیفیت رو بزنی و در عوض تو نور بهترین عملکرد رو داشته باشه... سراغ بقیه مدلهای اسوس و ... بازار هم نرو که اکثرا کانفیگ ضعیف یا cpu کم مصرف و کم قدرت دارن... بنظرم یکم در مورد g510 تحقیق کن...شاید خوشت اومد....

ari67
26-06-2014, 18:11
جریان ویندوزش چیه؟؟؟؟؟
مشکل usb 3 مربوط به پل جنوبی چیپست اینتله که مدتهاس رفع شده و الان موجودی بازار از این بابت مشکلی ندارن
کیبوردش هیچ مشکلی نداره به شخصه خیلیل راضیم ازش
ویندوزشم مربوط به باگهای خود ویندوز 8 و 8.1 میشه و به دستگاه مربوط نیست
فقط صفحه نمایشش کیفیت جالبی نداره که آلترناتیو شما هم از همین پنل استفاده میکنه و کیفیت یکسان با این دستگاه داره.اولش شاید یک کم بی کیفیت به نظر بیاد ولی بعد از مدتی استفاده بهش عادت می کنید.بستگی داره قبلا با چه صفحه ای کار کرده باشید ،من از n53sv کوچ کردم به این لپ تاپ که کیفیت صفحش با وجود رزلوشن برابر خیلی خوب بود اولش کیفیت این برام مناسب نبود ولی بعد مدتی کاملا بهش عادت کردم
از باقی جهات کملا ازش راضی ام.پایداری که در این دستگاه تو محاسبات سنگین دارم به هیچ عنوان در دستگاه قبلیم نداشتم

jamevela
26-06-2014, 18:16
این لپ تاپ چطوره؟
Acer Aspire V5-572G-73538G1Takk
در ضمن میگن اگه صفحه مات نباشه بعد از چند ساعت که روش میشینی چشمت اذیت میشه ام تو مات این طور نیس.
در ضمن g510قیافش با این فرق میکنه؟؟؟
و چه تفاوت هایی دارن؟؟

hasanoooooooo
26-06-2014, 18:20
این لپ تاپ چطوره؟
Acer Aspire V5-572G-73538G1Takk
در ضمن میگن اگه صفحه مات نباشه بعد از چند ساعت که روش میشینی چشمت اذیت میشه ام تو مات این طور نیس.
در ضمن g510قیافش با این فرق میکنه؟؟؟
و چه تفاوت هایی دارن؟؟

acer v5 سیپیو کم مصرف و کم قدرت تری نسبت به g510 یا z510 داره....
قیافه فرق میکنه و کانفیگ همین کانفیگ z510 هست که گرافیک ati r7m65 با 4 گیگ حافظه اختصاصی داره که عملکردش همین حدودای z510 هست

باتریشم نسبت به v5 بهتره و باتری قابل عوض شدن هست....
به نظرم گزینه مناسب بعد از z510 به ترتیت
g510
acer v5 با گرافیک r7m265
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ftx_nbc2%2F11_07.jpg&ei=rDOsU8qIE4GG0AWV4IC4Dg&psig=AFQjCNHwuwWbM8p--TDRlOPpRm_yza79Ag&ust=1403880748500642

misagh8900
26-06-2014, 19:41
خدمت دوستان عرض کنم که من حدود 2 ماه ویندوز 7 داشتم و هر کاری کردم پورتهای usb3 و Energy management درست نشدن. مجبور شدم برگردم ویندوز 8.1.
در ویندوز 8.1 همه چی خوب کار میکنه ( پورتها و Energy management). ولی من هر کاری کردم نتونستم Pes 2013 رو اجرا کنم. ورژن گرافیکم هم آخرین نسخه است. ( 337).
البته بعضی از دوستان تونستن Pes 2013 رو هم روی ویندوز 8.1 اجرا کنن. ولی نمیدونم چجوری.

ari67
26-06-2014, 20:08
خدمت دوستان عرض کنم که من حدود 2 ماه ویندوز 7 داشتم و هر کاری کردم پورتهای usb3 و Energy management درست نشدن. مجبور شدم برگردم ویندوز 8.1.
در ویندوز 8.1 همه چی خوب کار میکنه ( پورتها و Energy management). ولی من هر کاری کردم نتونستم Pes 2013 رو اجرا کنم. ورژن گرافیکم هم آخرین نسخه است. ( 337).
البته بعضی از دوستان تونستن Pes 2013 رو هم روی ویندوز 8.1 اجرا کنن. ولی نمیدونم چجوری.
energy management و usb 3 برای شما در 7 چه مشکلی داره؟من الان نزدیکه 1 ماهه 7 دارم ولی هیچ مشکلی از بابت این 2 تا ندارم.البته برای usb 3 یه درییور 1 مگی از سایت لنوو گرفتم نصب کردم الان بی مشکل کار میکنه

hasanoooooooo
26-06-2014, 20:56

یه راه هست داداش... با 60 فریم البته با intel hd باز میکنه... ولی به هر حال عالی اجرا میشه و بازی روون هست..

misagh8900
26-06-2014, 21:34
energy management و usb 3 برای شما در 7 چه مشکلی داره؟من الان نزدیکه 1 ماهه 7 دارم ولی هیچ مشکلی از بابت این 2 تا ندارم.البته برای usb 3 یه درییور 1 مگی از سایت لنوو گرفتم نصب کردم الان بی مشکل کار میکنه
مشکل USB 3 : در ویندوز 7 سرعت انتقال از 30 بیشتر نمیره در صورتی که در ویندوز 8.1 بدون نصب هیچ گونه درایوری، سرعت از 70 پایین تر نمیاد. والا منم اون درایور 1 مگی رو از سایت لنوو گرفتم ولی فرقی نکرد و سرعت بازم همون 30 بود.
مشکل Energy management: وقتی نصبش میکنم و گزینه Conversation mode رو فعال میکنم، همین که برنامه رو میبندم اون گزینه دوباره غیر فعال میشه. در صورتی که در ویندوز 8.1 تا زمانی که سیستم رو خاموش نکردم، اون گزینه فعال هست.

من این مشکلات رو در ویندوز 7 با این لپتاپ داشتم.

ari67
26-06-2014, 23:30
جالبه تا حالا به سرعت انتقال فایل دقت نکرده بودم ولی الان یکی تست کردم سرعتش با 130 شروع شد و تو 93 ثابت شد
انرژی منیجمنت هم نسخه ای که تو دی وی دی همراه دستگاه بود این مشکل مشابه که شما گفتید رو داشتم ولی چند صفحه قبل که sheytoon آپدیتشو گذاشت مشکلم برطرف شد فقط وقتی لپ تاپو خاموش کنم و از برق بکشم غیر فعال میشه

misagh8900
27-06-2014, 05:17
جالبه تا حالا به سرعت انتقال فایل دقت نکرده بودم ولی الان یکی تست کردم سرعتش با 130 شروع شد و تو 93 ثابت شد
انرژی منیجمنت هم نسخه ای که تو دی وی دی همراه دستگاه بود این مشکل مشابه که شما گفتید رو داشتم ولی چند صفحه قبل که sheytoon آپدیتشو گذاشت مشکلم برطرف شد فقط وقتی لپ تاپو خاموش کنم و از برق بکشم غیر فعال میشه
ای بابا خوش به حالت.
لینک های دانلودشون رو میزاری برام؟؟ برای Energy management نسخه مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کردی؟؟ همین که 7 مگ هست؟؟؟؟

evolab
27-06-2014, 09:08
سلام
بلاخره گرفتمش
رم 8... corei5 ....گارانتی دوساله هماهنگ...یه سال بیمه بدنه ...2150
به نظرتون باید رم 6 میگرفتم
خودم میخاستم گارانتی سازگار بگیرم ولی ماشالا فروشنده انقد حرف زد که منو راضی کرد این کانفیگو بگیرم
حالا همراهش یه انتی ویروس bitdefender داده به نظرتون اونو بنصبم یا یه چی دیگه؟ انتی ویروس چی پیشنهاد میکنید؟

ari67
27-06-2014, 09:31
ای بابا خوش به حالت.
لینک های دانلودشون رو میزاری برام؟؟ برای Energy management نسخه مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کردی؟؟ همین که 7 مگ هست؟؟؟؟
از این صفحه اون پایین درایور usb 3 رو گرفتم
برای انرژی منیجمنت هم که کار کنه از همین صفحه میتونی بگیری آپدیتش فک کنم 6 و خورده ای مگه
اینم لینکی که sheytoon داد و برای من جواب داد

سلام
بلاخره گرفتمش
رم 8... corei5 ....گارانتی دوساله هماهنگ...یه سال بیمه بدنه ...2150
به نظرتون باید رم 6 میگرفتم
خودم میخاستم گارانتی سازگار بگیرم ولی ماشالا فروشنده انقد حرف زد که منو راضی کرد این کانفیگو بگیرم
حالا همراهش یه انتی ویروس bitdefender داده به نظرتون اونو بنصبم یا یه چی دیگه؟ انتی ویروس چی پیشنهاد میکنید؟
مبارکتش باشه دوست عزیز
کانفیگ خوب با قیمت خوبی گرفتی
فرق 6 و 8 گیگ رو فقط زمانی میتونی متوجه بشی که کار محاسباتی حجیم انجام بدی مثل رندر گیری.
آنتی ویروس هم نود 32 گزینه بهتر و سبک تریه

misagh8900
27-06-2014, 09:47
از این صفحه اون پایین درایور usb 3 رو گرفتم
برای انرژی منیجمنت هم که کار کنه از همین صفحه میتونی بگیری آپدیتش فک کنم 6 و خورده ای مگه
اینم لینکی که sheytoon داد و برای من جواب داد

نه داداش. منم همینا رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی برای من جواب نداد. فکر کنم این لپتاپ شانسی هست. مثلا بعضی ها خیلی راحت و بی دردسر همه ی درایورها رو روی همه ی ویندوزا نصب میکنن و هیچ مشکلی ندارن. ولی یکی مثل من روی ویندوز 7 پورتها و انرژی منیجر مشکل پیدا میکنه و بازی ها مشکلی ندارن. ولی روی ویندوز 8.1 همه ی درایورها خوبند و بازی ها مشکل دار.
من یه عکس از برنامه GPU Z میزارم ببینید مشکلی نداره گرافیکم:

اینم یه عکس دیگه از Pes 2013 در ویندوز 8.1
جالبه قبلا RAM رو آبی ( Good) نشون میدا الان زده Ok. ولی حافظه گرافیکی رو از 32 بیشتر نشون نمیده در صورتی که در ویندوز 7 (1.9GB) نشون میداد.

hasanoooooooo
27-06-2014, 10:18
نه داداش. منم همینا رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی برای من جواب نداد. فکر کنم این لپتاپ شانسی هست. مثلا بعضی ها خیلی راحت و بی دردسر همه ی درایورها رو روی همه ی ویندوزا نصب میکنن و هیچ مشکلی ندارن. ولی یکی مثل من روی ویندوز 7 پورتها و انرژی منیجر مشکل پیدا میکنه و بازی ها مشکلی ندارن. ولی روی ویندوز 8.1 همه ی درایورها خوبند و بازی ها مشکل دار.

جالبه قبلا RAM رو آبی ( Good) نشون میدا الان زده Ok. ولی حافظه گرافیکی رو از 32 بیشتر نشون نمیده در صورتی که در ویندوز 7 (1.9GB)نشون میداد.

داداش روشی که بالا گفتم رو امتحان کردی؟ من با روش بالا مشکلم حل شد.. البته این لپتاپ رو ندارم ولی کلا مشکل pes 2013 این مشکل رو داره و ربطی به این لپتاپ نداره

oOomid.M
27-06-2014, 10:52

جالبه قبلا RAM رو آبی ( Good) نشون میدا الان زده Ok. ولی حافظه گرافیکی رو از 32 بیشتر نشون نمیده در صورتی که در ویندوز 7 (1.9GB)نشون میداد.

داداش رمت چند گیگه که این 2.3 گیگ نشون داده ؟ ویندوزت 32بیتی هست یا 64 بیتی ؟

misagh8900
27-06-2014, 11:32
داداش روشی که بالا گفتم رو امتحان کردی؟ من با روش بالا مشکلم حل شد.. البته این لپتاپ رو ندارم ولی کلا مشکل pes 2013 این مشکل رو داره و ربطی به این لپتاپ نداره
لینک رو نتونستم باز کنم. من دقیقا همین ویندوز و همین Pes رو روی کامپیوترم نصب کردم. خیلی راحت همه رو Good زده و مثل هلو اجرا میشه. فکر کنم مشکل از گرافیک باشه که با ویندوز 8.1 ناسازگار هست. (عجب تحلیلی :n02:)

داداش رمت چند گیگه که این 2.3 گیگ نشون داده ؟ ویندوزت 32بیتی هست یا 64 بیتی ؟
رمم 6 هست. قبلا خیلی روی ویندوز 64 بیتی آزمایشش کردم دیدیم نمیشه. الان ویندوز 32 زدم ولی بازم درست نشده.

کلا باید چه درایورهایی رو نصب کنم؟؟

amin-j
27-06-2014, 15:32
با سلام
من سه روزه z510 خریدم. فروشنده ویندوز ۸٫۱ روش ریخت. موقع نصب بعضی درایورهاش چه از رو DVD خودش و چه درایورهایی که از سایت لنوو دانلود کردم تابحال حدود ۴ بار با پیغام خطای …your pc ran into a serious problem and مواجه شدم و مجبور شدم system restore انجام بدم تا ویندوز بالا بیاد. میخواستم بپرسم مشکل از ویندوزم هستش یا کلا با ۸٫۱ سازگار نیستش؟
آیا با نصب مجدد ۸٫۱ مشکل برطرف میشه؟
برخی درایورها برای 8.1 تو سایت نیست باید چیکار کنیم؟
ترتیب نصب درایورها بچه صورتی هست؟
کلا چه ویندوزی براش بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

hasanoooooooo
27-06-2014, 15:37
دوستان باید بازی رو نصب کنید... اخرین پچ که پچ 6 هم باشه رو نصب میکنید... از داخل پوشه برنامه وارد پوشه kitserver میشید... یه فایل هست به نام confiig این فایل رو باز میکنید... در کادر بالا نوشه screen resolution و اونو در حالت دستی قرار میدید و مقدار 1366*768 رو وارد میکنید....
زیر همین کادر نوشته image quality که اونو هم روش high قرار میدید....پنجره باز شدرو save میکنید . در همین پوشه kitserver دو برنامه اجرای دیگه هم هست یکی به نام fix که بازش میکنید و دوباره سیو . یک فایل اجرایی دیگه هم هست که اسمشو یادم رفته ولی وفتی بازش میکنید دو تا دکمه هست که باید یکی یکی روشون کلیک کنید و تمام... بعد از اینکارها دوباره میرید بازیرو اجرا کنید که میبینید بازم گرافیک intel رو میشناسه ...
یک ارور میده که شما اونو ignore میزنید... صفحه بصورت فول اسکرین بالا میاد و داخل بازی انگار دقیقا دارید با کارت گرافیک قدرتمند بازی میکنید... بازی روون هست و با fraps به 60 فریم فیکس رو مبینید...
یه سرچ ساده داخل گوگل برنیند میبینید که این ارور کلا مربوط به همین بازی هست که ربطی به درایور و ویندوز نداه!
من G510 خریدم و گرافیکم ati هست... درایورهام هم اپدیت هست. منتها با ویندوز 7 هم همین مشکل رو داره هم 8!!!!! کلا ربطی به گرافیک یا سیستم عامل نداره و من کلی صفحرو خوندم که ملت با کارتها و ویندوزهای مختلف همین مشکل رو دارن.... فقط هم همین یک بازی این مشکل رو داره... دوستان حتما روش بالا رو تست کنن...و مطمعن باشند که درست میشه

jamevela
27-06-2014, 15:58
اشکال یو اس بی 3شما چی بود کلا کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم آقای
misagh8900 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بود

jamevela
27-06-2014, 16:10
ببخشیدالان چیکار کنم برم بخرم زد510 رو یا نه؟؟
دو دل هستم.......:n30::n28:

oOomid.M
27-06-2014, 16:14
رمم 6 هست. قبلا خیلی روی ویندوز 64 بیتی آزمایشش کردم دیدیم نمیشه. الان ویندوز 32 زدم ولی بازم درست نشده.

کلا باید چه درایورهایی رو نصب کنم؟؟

حاجی منظورم این بود که فقط این بازی میزان رم رو پایین نشون میده یا کلا وقتی روی مای کامپیوتر راست کلیک میکنی تو Properties هم میزان رم رو کم نشون میده ؟

oOomid.M
27-06-2014, 16:17
دوستان باید بازی رو نصب کنید... اخرین پچ که پچ 6 هم باشه رو نصب میکنید... از داخل پوشه برنامه وارد پوشه kitserver میشید... یه فایل هست به نام confiig این فایل رو باز میکنید... در کادر بالا نوشه screen resolution و اونو در حالت دستی قرار میدید و مقدار 1366*768 رو وارد میکنید....
زیر همین کادر نوشته image quality که اونو هم روش high قرار میدید....پنجره باز شدرو save میکنید . در همین پوشه kitserver دو برنامه اجرای دیگه هم هست یکی به نام fix که بازش میکنید و دوباره سیو . یک فایل اجرایی دیگه هم هست که اسمشو یادم رفته ولی وفتی بازش میکنید دو تا دکمه هست که باید یکی یکی روشون کلیک کنید و تمام... بعد از اینکارها دوباره میرید بازیرو اجرا کنید که میبینید بازم گرافیک intel رو میشناسه ...
یک ارور میده که شما اونو ignore میزنید... صفحه بصورت فول اسکرین بالا میاد و داخل بازی انگار دقیقا دارید با کارت گرافیک قدرتمند بازی میکنید... بازی روون هست و با fraps به 60 فریم فیکس رو مبینید...
یه سرچ ساده داخل گوگل برنیند میبینید که این ارور کلا مربوط به همین بازی هست که ربطی به درایور و ویندوز نداه!
من G510 خریدم و گرافیکم ati هست... درایورهام هم اپدیت هست. منتها با ویندوز 7 هم همین مشکل رو داره هم 8!!!!! کلا ربطی به گرافیک یا سیستم عامل نداره و من کلی صفحرو خوندم که ملت با کارتها و ویندوزهای مختلف همین مشکل رو دارن.... فقط هم همین یک بازی این مشکل رو داره... دوستان حتما روش بالا رو تست کنن...و مطمعن باشند که درست میشه

داداش من گرافیکم AMD 8750 هست ، خود setting بازی گرافیک رو اینتل HD 4000 میزنه اما تو بازی سوییچ میکنه و روون اجرا میشه :

hasanoooooooo
27-06-2014, 17:11
داداش من گرافیکم AMD 8750 هست ، خود setting بازی گرافیک رو اینتل HD 4000 میزنه اما تو بازی سوییچ میکنه و روون اجرا میشه :

ولی جالبه مال من رو vram هم میزنه 64 مگ !!!! البته کارت من 8750 نیست! کارت من R7m265 هست...شما چه نسخه ای از ویندوز رو داری؟ من home وصل کردم! sp1

mojtabadj88
27-06-2014, 17:16
دوستان این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مورد اعتماده؟ چون تو نت وبازار تنها این سایت فقط ssdh داره؟مجبورم از این بگیرم!

jamevela
27-06-2014, 17:46
خواهشا جواببببببببببببب بدین دیگه..
چی کنم؟؟آخههههه:45:؟؟؟؟

hasanoooooooo
27-06-2014, 18:05
خواهشا جواببببببببببببب بدین دیگه..
چی کنم؟؟آخههههه:45:؟؟؟؟

داداش من... کلی درباره این مساله بالا صحبت کردیم. اگه از لپتاپ بیرون از خونه کار میکنی . مطمعنا انتخاب اولت هست... اگر هم بیشتر در خونه استفاده میکنی یا شرایط نوری کنترل شده باید به صفحه های براق فکر کنی... مثل g510 . acer v5

misagh8900
27-06-2014, 18:06
منظورم آقای
misagh8900 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منظورم اینه که در ویندوز 7 وقتی مثلا از هاردم که اونم USB 3 هست فایل انتقال میدم، سرعت انتقال از 30m/b بیشتر نمیره در صورتی که در ویندوز 8.1 سرعت انتقال همون فایل از 70m/s پایین تر نمیاد.

misagh8900
27-06-2014, 18:18
حاجی منظورم این بود که فقط این بازی میزان رم رو پایین نشون میده یا کلا وقتی روی مای کامپیوتر راست کلیک میکنی تو Properties هم میزان رم رو کم نشون میده ؟
روی کامپیوتر راست کلیک کردم. نوشته: 6GB بعد جلوش توی پرانتز نوشته 2.27GB قابل استفاده است.

amin-j
27-06-2014, 18:24
با سلام
من سه روزه z510 خریدم. فروشنده ویندوز ۸٫۱ روش ریخت. موقع نصب بعضی درایورهاش چه از رو DVD خودش و چه درایورهایی که از سایت لنوو دانلود کردم تابحال حدود ۴ بار با پیغام خطای …your pc ran into a serious problem and مواجه شدم و مجبور شدم system restore انجام بدم تا ویندوز بالا بیاد. میخواستم بپرسم مشکل از ویندوزم هستش یا کلا با ۸٫۱ سازگار نیستش؟
آیا با نصب مجدد ۸٫۱ مشکل برطرف میشه؟
برخی درایورها برای 8.1 تو سایت نیست باید چیکار کنیم؟
ترتیب نصب درایورها بچه صورتی هست؟
کلا چه ویندوزی براش بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

کمکککککک:n03:

ari67
27-06-2014, 18:38
من 1 هفته 8.1 داشتم هیچ مشکلی حتی 1 بار هم نداشتم.شما بروزترین و مطمدن ترین نسخرو نصب کن و درایورراشم به روز تریناشو از سایت لنوو نصب کن انشالله حل میشه
ترتیب نصب درایورا رو تو دی وی دی همراه دستگاه در یک فایل html گفته
1 ماهه شایدم بیشتر 7 64 بیتی نسخه گردو 18 نصب کردم عالیه از هر لحاظ ،کاملا پایداره

misagh8900
27-06-2014, 18:45
خوب داداش ویندوزت رو عوض کن و درایورهای مهم مثل گرافیک و پردازنده رو از سایت لنوو بگیر. اکثر دوستان میگن که بهترین ویندوز 8.1 - 64 بیتی هست.

oOomid.M
27-06-2014, 20:45
ولی جالبه مال من رو vram هم میزنه 64 مگ !!!! البته کارت من 8750 نیست! کارت من R7m265 هست...شما چه نسخه ای از ویندوز رو داری؟ من home وصل کردم! sp1

من Windows 8.1 Enterprise 64bit نصبیدم.

oOomid.M
27-06-2014, 20:48
روی کامپیوتر راست کلیک کردم. نوشته: 6GB بعد جلوش توی پرانتز نوشته 2.27GB قابل استفاده است.

داداش به خاطر بازی ویندوز 32 بیتی نصبیدی ؟ ویندوز 32 بیتی نصب کردی فکر میکنم باید درایورهای 32 بیتی رو نصب کنی ها.. مخصوصا گرافیک اینتل و انویدیا
شما هم دوباره بگیر ویندوز 64 بیتی بریز ، مطمئنا مشکل بازی از ویندوز نیست ، یا ایراد از درایور ها هست و یا اینکه خود بازیت ایراد داره ، تو نت بگرد یه کرک دیگه بریز شاید از کرکش باشه

elnaz.65
27-06-2014, 21:14
کسی میدونه healthy که بغل درایوا تو پارتیشن بندی مینویسه چیه ؟

amir_t6262
27-06-2014, 21:18
دوستان این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مورد اعتماده؟ چون تو نت وبازار تنها این سایت فقط ssdh داره؟مجبورم از این بگیرم!

بله. این سایت جز نمایندگان فروش سازگار است و در سایت سازگار ارقام هم اسمش آمده است.

amir_t6262
27-06-2014, 21:21

من هم ویندوز 8.1 x64 ریختم.
تمام درایورها را هم از سایت لنوو دانلود کردم.
هیچ خطایی موقع نصب درایورها ندیدم.

amir_t6262
27-06-2014, 21:27
منظورم آقای

منظورم اینه که در ویندوز 7 وقتی مثلا از هاردم که اونم USB 3 هست فایل انتقال میدم، سرعت انتقال از 30m/b بیشتر نمیره در صورتی که در ویندوز 8.1 سرعت انتقال همون فایل از 70m/s پایین تر نمیاد.

یک نکته ای را دوستان در نظر داشته باشند، سرعت کپی USB3 به خیلی موارد دیگر بغیر از لپ تاپ بستگی دارد.
مثلا فعال بودن یا نبودن ضدویروس.
من که MC Afee دارم، همیشه موقع کپی، ضدویروس را غیرفعال میکنم.

بعد اینکه هنگام کپی از لپ تاپ استفاده شود یا نه. چون فرآیند کپی رم بالایی را مصرف میکند و اگر مشغول کار دیگری باشید، سرعت کپی کمتر میشود.

نکته بعدی، اینکه Power management شما در چه وضعیتی باشد؟ High Performance یا Balanced یا power saver
مسلما سرعت کپی در حالت High Performance بیشتر است.

بعد هارد یا فلشی که از روی آن کپی میکنید
مثلا سرعت کپی هاردهای به اصطلاح پاسپورتی، از هارد های آداپتوری خیلی کمتره.
برند هارد اکسترنال هم تاثیر دارد.

خود فایل هم مهم است که یک فایل مثلا حجم بالا باشد یا چندین فایل

مثلا من با WD My Passport فایلهای 4 گیگی را با سرعت 90 کپی میکنم.
در حالیکه با هارد My Book سرعت کپی بیشتر است.

amir_t6262
27-06-2014, 21:44
ببخشیدالان چیکار کنم برم بخرم زد510 رو یا نه؟؟
دو دل هستم.......:n30::n28:

چرا دودل هستی؟

مدل دیگر چی مد نظرت هست؟

misagh8900
27-06-2014, 21:45
یک نکته ای را دوستان در نظر داشته باشند، سرعت کپی USB3 به خیلی موارد دیگر بغیر از لپ تاپ بستگی دارد.
مثلا فعال بودن یا نبودن ضدویروس.
من که MC Afee دارم، همیشه موقع کپی، ضدویروس را غیرفعال میکنم.

بعد اینکه هنگام کپی از لپ تاپ استفاده شود یا نه. چون فرآیند کپی رم بالایی را مصرف میکند و اگر مشغول کار دیگری باشید، سرعت کپی کمتر میشود.

بعد هارد یا فلشی که از روی آن کپی میکنید
مثلا سرعت کپی هاردهای به اصطلاح پاسپورتی، از هارد های آداپتوری خیلی کمتره.
برند هارد اکسترنال هم تاثیر دارد.

خود فایل هم مهم است که یک فایل مثلا حجم بالا باشد یا چندین فایل

مثلا من با WD My Passport فایلهای 4 گیگی را با سرعت 90 کپی میکنم.
در حالیکه با هارد My Book سرعت کپی بیشتر است.
همه ی اینا درست. ولی من مثلا یک فیلم رو در ویندوز 7 از یک هارد اکسترنال وسترن از طریق پورت USB 3 انتقال میدم به لپتاپ، سرعت 30m/s هست. ویندوز رو عوض میکنم به 8.1 و همون فایل رو دوباره کپی میکنم سرعت از 70m/s پایین تر نمیاد. خوب این یعنی پورتهاش با ویندوز 7 کار نمیکنه و مثل پورت USB 2 عمل میکنن.

آخه جالبه من اول که این لپتاپ رو از دیجی کالا گرفتم، همه ی این مشکلات رو داشتم. ( عدم اجرای صحیح PES 2013 در ویندوز 8.1 و مشکل انرژی منیجر و پورتها در ویندوز 7). بخاطر همین مشکلات فکر کردم کلا لپتاپ مشکل داره و دقیقا بعد از 6 روز زنگ زدم براشون، گفتن لپتاپ رو بفرست. لپتاپ رو که فرستادم، برام عوضش کردن و یک لپتاپ دیگه فرستادن (دمشون گرم).حالا که این رو فرستادن دقیقا همین مشکلات رو دارم. که به نطر من 2 دلیل داره:
1. یا کلا این لپتاپ اینجوری هست. که احتمالش خیلی کمه.
2. یا یه جای کار از طرف من میلنگه. اینم احتمالش کمه.:n02:
نظر شما چیه؟؟؟

matarsaak
27-06-2014, 21:55
دوستان بلاخره بعد از گذشت حدود 20 روز از خرید این لپ تاپ و مشکل اجرای pes 2013 روی ویندوز 8.1 - 64 بیت بلاخره امشب به کمک یکی از اعضای فروم و روش ایشون مشکلم برطرف شد و تونستم این بازی رو روی این ویندوز با گرافیک بالا بازی کنم.
روشی که کاربر عزیز hasanooooooo بهم گفتن این بود

پس بعد از نصب بازی pes 2013 باید
PESEdit 2013 Patch 6.0 نصب شود که از توی اینترنت و سایت های فارسی می تونید دانلود کنید
بعدش هم تنظیمات بالا رو انجام بدید.

misagh8900
27-06-2014, 22:03
دوستان بلاخره بعد از گذشت حدود 20 روز از خرید این لپ تاپ و مشکل اجرای pes 2013 روی ویندوز 8.1 - 64 بیت بلاخره امشب به کمک یکی از اعضای فروم و روش ایشون مشکلم برطرف شد و تونستم این بازی رو روی این ویندوز با گرافیک بالا بازی کنم.
روشی که کاربر عزیز hasanooooooo بهم گفتن این بود

دوست عزیز در این روش وقتی میخوای بازی رو اجرا کنی هیچ اروری نمیاد و یکسره میره داخل بازی؟؟

matarsaak
27-06-2014, 22:09
دوست عزیز در این روش وقتی میخوای بازی رو اجرا کنی هیچ اروری نمیاد و یکسره میره داخل بازی؟؟
چرا اون پیغام vram رو میده ولی ignore رو که بزنی میره داخل بازی و کیفیتش هم high و بالاست.
تنها مشکلی که این 20 روزه با این لپ تاپ داشتم همین بود که بلاخره حل شد.
پس دوستان گیمر میتونن ویندوز 64 بیت 8.1 رو نصب کنن و از بازی های لذت ببرن.
این بازی ها رو من تاحالا روش تست کردم که موفق به اجرا شدم.
pes 2013 , pes 2014 , call of duty ghost

hasanoooooooo
28-06-2014, 01:17
لطفا پاک شود

P.Cworld
28-06-2014, 04:06
سلام
در نرم افزار OneKey Recovery هر بار که می خوام بک آپ بگیرم خطای عدم ساپورت می ده...
چکار باید کرد که با این نرم افزار بشه بک آپ گرفت؟
رو 3 سری Z و G و Y این خطا رو دیدم.

elnaz.65
28-06-2014, 13:13
درایورهای همراه دستگاه برای من روی 8.1 نصب شد
به جز درایور گرافیک nvidia

برای اینکه nvidia رو بتونین نصب کنین اول باید اینتل نصب کنین بعد اینو !!! تو راهنماش نوشته !شما اینکارو کردین نصب نشد ؟

hasanoooooooo
28-06-2014, 13:16
سلام
در نرم افزار OneKey Recovery هر بار که می خوام بک آپ بگیرم خطای عدم ساپورت می ده...
چکار باید کرد که با این نرم افزار بشه بک آپ گرفت؟
رو 3 سری Z و G و Y این خطا رو دیدم.

متاسفانه دستگاه هایی که سیستم عامل اورجینال از کارخانه ندارن نمیشه روشون بک اپ گرفت با برنامه OKR ووو کلی برنامه دیگه هست که میشه باهاش بک اپ گرفت... یک راهی هست برای اینکه بخوای بک اپ بگیری با ONE KEY RECOVERY باید کل سیستم پاک بشه و از اول یک سری کار انجام بدی..... اگه خواستی بگو همینجا اموزششو بزارم.

elnaz.65
28-06-2014, 13:20
بچه ها من سوالمو گم کردم به خاطر همین دوباره میپرسم

کسی میدونه healthy که بغل درایوا تو پارتیشن بندی مینویسه یعنی چی؟

من یه کارایی کردم بعدش بغل همه درایوام نوشته healthy

mrsh560
28-06-2014, 13:35
بچه ها سلام.من این لبتابو چندروزی میشه خریدمش.
وقتی یه اهنگو اجرا می کنم و صدارو تا اخر می کنم صدا هی یه کمی کمو زیاد میشه بعد وقتی درجه صدا نرم افزارو تا حدود 50 میارم صدا هم یه کمی بیشتر میشه هم واضح تر.
می خواستم بدونم برا شما هم همینجوره؟:n03:
لطفا سریع جواب بدین:n03:

mrsh560
28-06-2014, 13:42
سلام.منم همین مشکلو دارم اگه کسی میتونه کمک کنه:n28::n03:

elnaz.65
28-06-2014, 13:47
من همچین مشکلی ندارم با کدوم نرم افزار فایلای صوتیتون باز میکنید ؟ من pot player نصب کردم خیلی خوبه کیفیت صداش حرف نداره

mrsh560
28-06-2014, 13:47
بچه ها لطفا بگین بازی call of duty ghostsرو این لپتاب چجوری اجرا میشه؟
منظورم اینه که کم نمیاره لوگ نمیزنه؟
:n05:

elnaz.65
28-06-2014, 13:49

هیشکی هیچی نمیدونه ؟ یه جا نوشته سلامت درایو نشون میده پس چرا قبل اینکه من تنظیماتشو بهم بزنم ننوشته بود ؟

mrsh560
28-06-2014, 13:55
هم با medu player همkm

dell90
28-06-2014, 14:13
سلام
میگم این لب تاپ در بازی کرایسیس 3 چطور هست .
لطفا جواب بدید امروز دارم میرم خرید بین این سه مدل موندم .
Acer V5 cpu i7 gpu gt750
dell 5537 cpu i7 gpu amd 8850
و همین مدل z510
حالا به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم.

ped_pedi
28-06-2014, 14:44
سلام چه سایتی رو می گی؟

amir_t6262
28-06-2014, 14:47

این عبارت را در همه هاردها و کامپیوتر ها هست.
نمیدانم برای چیه ولی هم در لپ تاپ و هم در کامپیوتر و ... هست.
نگرانش نباشید.

amir_t6262
28-06-2014, 14:48
بچه ها سلام.من این لبتابو چندروزی میشه خریدمش.
وقتی یه اهنگو اجرا می کنم و صدارو تا اخر می کنم صدا هی یه کمی کمو زیاد میشه بعد وقتی درجه صدا نرم افزارو تا حدود 50 میارم صدا هم یه کمی بیشتر میشه هم واضح تر.
می خواستم بدونم برا شما هم همینجوره؟:n03:
لطفا سریع جواب بدین:n03:

من هم با Kmplayer و WMP چنین مشکلی ندیدم.

amir_t6262
28-06-2014, 14:51
همه ی اینا درست. ولی من مثلا یک فیلم رو در ویندوز 7 از یک هارد اکسترنال وسترن از طریق پورت USB 3 انتقال میدم به لپتاپ، سرعت 30m/s هست. ویندوز رو عوض میکنم به 8.1 و همون فایل رو دوباره کپی میکنم سرعت از 70m/s پایین تر نمیاد. خوب این یعنی پورتهاش با ویندوز 7 کار نمیکنه و مثل پورت USB 2 عمل میکنن.

آخه جالبه من اول که این لپتاپ رو از دیجی کالا گرفتم، همه ی این مشکلات رو داشتم. ( عدم اجرای صحیح PES 2013 در ویندوز 8.1 و مشکل انرژی منیجر و پورتها در ویندوز 7). بخاطر همین مشکلات فکر کردم کلا لپتاپ مشکل داره و دقیقا بعد از 6 روز زنگ زدم براشون، گفتن لپتاپ رو بفرست. لپتاپ رو که فرستادم، برام عوضش کردن و یک لپتاپ دیگه فرستادن (دمشون گرم).حالا که این رو فرستادن دقیقا همین مشکلات رو دارم. که به نطر من 2 دلیل داره:
1. یا کلا این لپتاپ اینجوری هست. که احتمالش خیلی کمه.
2. یا یه جای کار از طرف من میلنگه. اینم احتمالش کمه.:n02:
نظر شما چیه؟؟؟
درایور USB3 برای ویندز 7 در سایت لنوو هست

نصب کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه

ped_pedi
28-06-2014, 14:54
سلام
این سایت نماینده رسمی فروش گارانتی سازگار هست و من ازش z510 گرفتم مشکلی هم نبوده شما هم می تونی خرید کنی.

ped_pedi
28-06-2014, 14:55
سلام
این سایت نماینده رسمی فروش گارانتی سازگار هست و من ازش z510 گرفتم مشکلی هم نبوده شما هم می تونی خرید کنی.

ped_pedi
28-06-2014, 15:10
سلام آره این سایت نماینده رسمی فروش گارانتی سازگار هست و من ازش خرید کردم و مشکلی نبوده نماد اعتماد هم داران. مشکلی برای خرید نیست خیالت راحت.

P.Cworld
28-06-2014, 16:25
متاسفانه دستگاه هایی که سیستم عامل اورجینال از کارخانه ندارن نمیشه روشون بک اپ گرفت با برنامه OKR ووو کلی برنامه دیگه هست که میشه باهاش بک اپ گرفت... یک راهی هست برای اینکه بخوای بک اپ بگیری با ONE KEY RECOVERY باید کل سیستم پاک بشه و از اول یک سری کار انجام بدی..... اگه خواستی بگو همینجا اموزششو بزارم.
کدوم برنامه بهتره ب نظر شما؟
اگه آموزششو بذارین ممنون می شم

P.Cworld
28-06-2014, 17:39
دوستان از قسمت کنترل پنل و Performance Information and Tools میشه یه اسکرین شات بذارین ببینم چه score داره؟

misagh8900
28-06-2014, 17:43
درایور USB3 برای ویندز 7 در سایت لنوو هست

نصب کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه
سلام داداش خیلی ممنون. ولی من قبلا این رو تست کردم جواب نداد. الان هم مجبور شدم ویندوز 8.1 نصب کنم.
به نظر شما میتونه بخاطر آپدیت نبودن ویندوزم باشه؟؟ چون من از نسخه های قدیمی ویندوز 7 استفاده میکردم.

ari67
28-06-2014, 18:02
سلام داداش خیلی ممنون. ولی من قبلا این رو تست کردم جواب نداد. الان هم مجبور شدم ویندوز 8.1 نصب کنم.
به نظر شما میتونه بخاطر آپدیت نبودن ویندوزم باشه؟؟ چون من از نسخه های قدیمی ویندوز 7 استفاده میکردم.
احتمالش زیاده
چون هر چی آپدیتهای بشتری رو ویندوز نصب شده باشه سازگاری بیشتری هم با سخت افزار های گوناگون داره
خود من 7 ی رو نصب کردم که تو پک گردو 18 بود که مال اردیبهشت امسال بوده .

misagh8900
28-06-2014, 21:30
احتمالش زیاده
چون هر چی آپدیتهای بشتری رو ویندوز نصب شده باشه سازگاری بیشتری هم با سخت افزار های گوناگون داره
خود من 7 ی رو نصب کردم که تو پک گردو 18 بود که مال اردیبهشت امسال بوده .
الان سرعت پورتهای USB 3 چنده برای شما؟؟ انرژی منیجر کار میکنه؟؟

amin-j
29-06-2014, 12:10
من ویندوز 8.1 ریختم و پاور منیجر مخصوص 8.1 رو از سایت لنوو دانلود کردم و نصبیدم الانم کار میکنه و رو حالت کانزرویشن مد هم گذاشتمش

ped_pedi
29-06-2014, 13:55
سایت هایی که نماد اعتماد دارن قابل اعتمادن و این سایت نمایندگی رسمی شرکت سازگار ارقام هست فکر نمی کنم مشکلی باشه.

ari67
29-06-2014, 18:34
1 یا 2 صصفحه پیش اسکرین شات گداشته بودم برات رو این 7 64 که نصب دارم پورت usb3 سرعتش با 130 40 شروع میشه و زیر 92 93 نمیاد
انرژی منیجمنت هم تا زمانی که دستگاه رو به برق نیست خاموشش نکنم درست کار مییکنه

misagh8900
29-06-2014, 23:34
1 یا 2 صصفحه پیش اسکرین شات گداشته بودم برات رو این 7 64 که نصب دارم پورت usb3 سرعتش با 130 40 شروع میشه و زیر 92 93 نمیاد
انرژی منیجمنت هم تا زمانی که دستگاه رو به برق نیست خاموشش نکنم درست کار مییکنه
آره راست میگی یادم رفته بود.:n02:
پس من یه ویندوز آپدیت شده هم نصب میکنم ببینم چی میشه.ان شاالله که درست میشه.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
30-06-2014, 11:56
سلام z510 شما هم خیلی باتری مصرف میکنه؟روزی چند بار به شارژ میزنیدش؟
من با وای فای روزی2 دفعه شارژ می کنم.اینجوری پیش برم باتریش خراب نمیشه؟:n13:

hasanoooooooo
30-06-2014, 12:37
سلام z510 شما هم خیلی باتری مصرف میکنه؟روزی چند بار به شارژ میزنیدش؟
من با وای فای روزی2 دفعه شارژ می کنم.اینجوری پیش برم باتریش خراب نمیشه؟:n13:

رفیق.... شما اگه جایی هستی که میتونی لپتاپ رو با برق روشن کنی سعی کن حتما با برق روشنش کنی.... چرا که باتری نابود میشه! سیکل عمر مفید این باتری ها بین 500 تا 600 بار شارژ و دشارژ هست که درصورت بودن در بازار هم قیمت پایینی نداره...

wifi مصرفش زیاد هست و اگه cpu i7 داری بنظر میرسه نهایت 3 ساعت هم جواب بده خوبه

amir_t6262
30-06-2014, 14:25
دوستان از قسمت کنترل پنل و Performance Information and Tools میشه یه اسکرین شات بذارین ببینم چه score داره؟
این همان امتیاز rating ویندوز به سخت افزار است؟

در ویندوز 8 و 8.1 چطور میتوان فعالش کرد؟