مشاهده نسخه کامل
: کلـوپ Lenovo Z510
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
sheytoon001
08-05-2014, 01:30
متاسفانه بله! virtualbox رو انینستال کنید سیستم رو ریستارت کنید و دوباره تست کنید. نتیجه رو اعلام کنید...
جواب ویرایش: نه مشکل سخت افزاری نیست! بلکه مشکل از ناسازگاری virtualbox با ویندوز نصب شده روی سیستمتونه! منم این مشکل رو داشتم با کلی بدبختی فهمیدم که مشکل از این برنامست!!! بعدش یه ویندوز 8.1 از سایت پی سی دانلود (Windows.8.1.AIO20in1-x64-NOV2013) گرفتم که خداروشکر virtualbox باهاش سازگار بود و مشکل sleep و hibernate حل شد...
آقا دمت گرمممممممممم
مشکل با حذف virtualbox حل شد
منم شدید به ویرژوال باکس احتیاج دارم، با این اینترنتم که فکر نکنم بتونم ویندوز 8.1 دانلود کنم
امید وارم نسخه جدید ویرژوال باکس پیدا کنم که مشکل نداشته باشه
بازم ممنون ، داشتم قانع می شدم لپ تاپم مشکل داره که خدار و شکر اینطور نبود:n16:
mohsen_p30
08-05-2014, 01:45
آقا دمت گرمممممممممم
مشکل با حذف virtualbox حل شد
منم شدید به ویرژوال باکس احتیاج دارم، با این اینترنتم که فکر نکنم بتونم ویندوز 8.1 دانلود کنم
امید وارم نسخه جدید ویرژوال باکس پیدا کنم که مشکل نداشته باشه
بازم ممنون ، داشتم قانع می شدم لپ تاپم مشکل داره که خدار و شکر اینطور نبود:n16:
خواهش میکنم!
آره اگه تو ورژن جدیدش این باگ عجیب رو رفع کنن که خیلی خوب میشه!
اگر ورژن جدیدش باز این مشکل رو داشت و امکان تغییر ویندوز هم ندارین میتونین از برنامه VMware Workstation استفاده کنین. البته من خودم ازش استفاده نکردم ولی مطمئنم که این باگ رو نداره! :n02:
Pedram_mrn
08-05-2014, 10:49
از این بسته های نرم افزاری گردو هلو آلبالو و گلابی اصلا استفاده نکنید، اکثرا که برنامه هاشون ورژن های چند ماه پیشه و یا اینکه مشکل کرک دارن، این بسته واسه کسایی که دسترسی به اینترنت ندارن. الان چندتا سایت بزرگ هستن که همیشه همه ی نرم افزار هارو کرک شده و با آخرین آپدیتا واسه دانلود میذارن مثل همین پی سی ورلد، سافتگذر یا سافت 98 یا n تا سایت دیگه... همین طور که تو چند صفحه پیش هم گفتم حتما برنامه ها و مخصوصا ویندوز رو خودتون دانلود کنید که به این جور مشکلا بر نخورید...
سلام
من این لپتاپو امشب گرفتم
برا بار اول نیاز هست که کار خاصی انجام بدم؟؟؟
sheytoon001
09-05-2014, 11:37
سلام دوستان عزیز
منم بلاخره به z510 دارا پیوستم:n02:
آقا یه مشکلی من ویندوز 8.1 نصب کردم اما از درایورای همراه لپ تاپ که برای ویندوز 8 بود استفاده کردم
الان کلا لپ تاپم با sleep (standby) مشکل داره ووقتی استندبای قرار میدم دیگه صفحه روشن نمیشه و گاهی در حین تلاش برای روشن کردن صفحه:n02: بلو اسکرین با مضمون power driver failure هم میده
الان مشکل از درایوراس یا از لپ تاپه
دوستان اگه ممکنه با دقت جواب بدیدچون هنوز یک هفته نشده لپ تاپ روخریدم و میتونم در صورت مشکل تعویضش کنم :n24:
آقا لپ تاپم موقع خاموش کردن هم همین مشکل رو داره و صفحه آبی میاد
تازه درایورای 8.1 رو دانلود کردم نصب می کنم و درست شد خبر میدم
کسی اگه این مشکل رو داشت با نصب آپدیت ویندوز 8.1 که حدود 770 مگابایته حل میشه
آپدیت ها رو به ترتیب از حجم کم نصب و در صورت درخواست ری استارت کنید، بعضی آپدیت ها ممکنه خیلی طول بکشن تا نصب بشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nimi_nimi
09-05-2014, 15:23
سلام به همه دوستان.من میخوام یه z510 بگیرم. این کانفیگ:
Core i5 - 4200M
6Gb - DDR3
1 Tera - یک ترابایت هارددیسک + 8 گیگابایت SSD
NVIDIA GeForce GT 740M 2048 MB
فقط میخوام هاردش حتما با 8گیگ ssd باشه.
اصلا پیدا میشه؟؟ از دوستان کسی هست بدونه کجای تهران دارن؟؟ قیمتشم اگه بگین عالی میشه.با گارانتی سازگار. چون تو شهرستان نتونستم با ssd گیر بیارم.میخوام بدونم ارزش داره بخاطرش بیام تهران یا همون بدون ssd رو بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
mosi-comp
09-05-2014, 16:01
Core i5 - 4200M
6Gb - DDR3
اصلا پیدا میشه؟؟ از دوستان کسی هست بدونه کجای تهران دارن؟؟ قیمتشم اگه بگین عالی میشه.با گارانتی سازگار. چون تو شهرستان نتونستم با ssd گیر بیارم.میخوام بدونم ارزش داره بخاطرش بیام تهران یا همون بدون ssd رو بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
من پاساژ ایران رو گشتم نبود، گویا یه بار اومده و تموم شده .
من پریروز آخرش E531 گرفتم و خيليم راضيم
Config: core I7 4 هسته اي
8 ram
Vga 2 740m
1 tera hdd
با گارانتی امرتات به قیمت 2650
حالا تو تاپيک خودش بیشتر توضیح ميدم.
با اینکه z510 خوشگلتره مخصوصا سفیدش ولی E531
Sent from my HTC One S using Tapatalk
farzaneh*f
09-05-2014, 17:22
سلام
من این لپتاپو امشب گرفتم
برا بار اول نیاز هست که کار خاصی انجام بدم؟؟؟
مبارکه :33:به قول بجه ها فنش برات بچرخه ...والا به من گفتن 5 ساعت بذارش شارژ (وقتی رسید به 15 درصد البته) ولی چون باتریش داخلیه بعد دو ساعت که فول شد اتومات از شارژ خارج شد:23: البته من برا احتیاط گذاشتم 3 ساعت دیگه همین طوری بمونه! :14:
amir_t6262
09-05-2014, 19:01
Core i5 - 4200M
6Gb - DDR3
من هم خیلی دنبال مدل با هارد SSHD و گارانتی سازگار بودم که متوجه شدم، تا پایان سال گذشته، سازگار ارقام چنین مدلی را وارد نکرده.
بهمین خاطر قید گارانتی سازگارش را زدم و گارانتی سریر گرفتم. البته آن هم به سختی پیدا کردم.
misagh8900
10-05-2014, 10:50
آقا من یه مشکلی دارم. لپتاپ رو تازه دیروز گرفتم. ویندوز رو نصب کردم و بعدش درایورهاش رو نصبیدم. فقط یه مشکلی که دارم اینه که وقتی درایور گرافیک اینتل رو نصب میکنم و ریستارتش میکنم دیگه به هیچ برنامه ای اجازه اجرا کردن نمیده. چندبار ویندوز رو عوض کردم ولی مشکل هنوز پابرجا هست و به محض نصب گرافیک اینتل این مشکل پیش میاد. مثلا وقتی یه عکس رو باز میکنم اصلا باز نمیشه و خطای پایین رو نشون میده. به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سوال دیگه ای که دارم اینه که کسی از دوستان تونسته pes 2013 رو روی این لپتاپ با ویندوز 8.1 اجرا کنه؟؟؟
Public Enemy
10-05-2014, 11:42
آقا من یه مشکلی دارم. لپتاپ رو تازه دیروز گرفتم. ویندوز رو نصب کردم و بعدش درایورهاش رو نصبیدم. فقط یه مشکلی که دارم اینه که وقتی درایور گرافیک اینتل رو نصب میکنم و ریستارتش میکنم دیگه به هیچ برنامه ای اجازه اجرا کردن نمیده. چندبار ویندوز رو عوض کردم ولی مشکل هنوز پابرجا هست و به محض نصب گرافیک اینتل این مشکل پیش میاد. مثلا وقتی یه عکس رو باز میکنم اصلا باز نمیشه و خطای پایین رو نشون میده. به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سوال دیگه ای که دارم اینه که کسی از دوستان تونسته pes 2013 رو روی این لپتاپ با ویندوز 8.1 اجرا کنه؟؟؟
دوست عزیز درایور کارت گرافیک اینتل رو از سایت لنوو دانلود و نصب کنین .
در برخی موارد ( مانند Z500 ) لنوو دو ورژن درایور کارت گرافیک 9 و 10 رو قرار داده که به طور پیش فرض ورژن 9 نصب می شود. در صورتی که سعی کنین دستی ورژن 10 رو نصب کنین ، در لپ تاپ Z500 مشکل مشابه بالا پیش میاد .
10-05-2014, 13:15
من هم خیلی دنبال مدل با هارد SSHD و گارانتی سازگار بودم که متوجه شدم، تا پایان سال گذشته، سازگار ارقام چنین مدلی را وارد نکرده.
بهمین خاطر قید گارانتی سازگارش را زدم و گارانتی سریر گرفتم. البته آن هم به سختی پیدا کردم.
حالا گارانتی به کنار. کلا پیدا میشه SSHD ؟ از کجا گرفتی؟ چند گرفتی؟ گارانتیش چند ساله هست؟
sheytoon001
10-05-2014, 14:27
ظاهرا برنامه energy manager مشکل داره
وقتی مانیتور رو از طریق این بنامه خاموش می کنم بعضی وقتا بعد از روشن شدن صفحه energy manager هنگ می کنه
مبارکه :33:به قول بجه ها فنش برات بچرخه ...والا به من گفتن 5 ساعت بذارش شارژ (وقتی رسید به 15 درصد البته) ولی چون باتریش داخلیه بعد دو ساعت که فول شد اتومات از شارژ خارج شد:23: البته من برا احتیاط گذاشتم 3 ساعت دیگه همین طوری بمونه! :14:
ممنون
این صدایی که از داخل لپ تاپ میاد طبیعیه؟؟
farzaneh*f
10-05-2014, 15:56
ممنون
این صدایی که از داخل لپ تاپ میاد طبیعیه؟؟
فک کنم عادی باشه... برا منم این صدا میاد، گاهی صدای هارد و گاهی هم صدای فنش میاد... اوایل همین تاپیکم چند نفر همین مسئله رو نوشته بودن... فک نکنم مشکل خاصی باشه
amir_t6262
10-05-2014, 22:02
حالا گارانتی به کنار. کلا پیدا میشه SSHD ؟ از کجا گرفتی؟ چند گرفتی؟ گارانتیش چند ساله هست؟
من سال قبل با گارانتی سریر گرفتم 2 میلیون.
آخرین مدلی SSHD دار در مغازه بود. پاساژ ایران طبقه 2.
mohsen_p30
11-05-2014, 21:23
دوستان سلام
سرعت پردازنده لپ تاپم با اینکه ماکزیممش باید 2.5Ghz باشه همیشه رو 3Ghz بود اما امروز نمیدونم چی شده که اومده رو 0.75 و بهمین دلیل سرعت عملکرد لپ تاپ هم به نظرم پایین اومده!
میدونین ایراد از کجاست؟
afshin b
11-05-2014, 21:39
دوستان سلام
سرعت پردازنده لپ تاپم با اینکه ماکزیممش باید 2.5Ghz باشه همیشه رو 3Ghz بود اما امروز نمیدونم چی شده که اومده رو 0.75 و بهمین دلیل سرعت عملکرد لپ تاپ هم به نظرم پایین اومده!
میدونین ایراد از کجاست؟
حداکثر کلاک این پردازنده ۳.۱ گیگاهرتز هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@product/specifications
در حالت عادی کلاکش زیر یک گیگاهرتز میاد و کاملا طبیعیه. اما اگه این مقدار ثابت هست و در حال انجام کارهای مختلف تغییر نمیکنه، یجای کار مشکل داره. Power plan رو عوض کنین. احتمالا روی حالت power saver گذاشتبد.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
mohsen_p30
11-05-2014, 22:55
حداکثر کلاک این پردازنده ۳.۱ گیگاهرتز هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@product/specifications
در حالت عادی کلاکش زیر یک گیگاهرتز میاد و کاملا طبیعیه. اما اگه این مقدار ثابت هست و در حال انجام کارهای مختلف تغییر نمیکنه، یجای کار مشکل داره. Power plan رو عوض کنین. احتمالا روی حالت power saver گذاشتبد.
وای اره مرسی اصلا یادم نبود امروز گذاشته بودمش رو stable mode ! گذاشتمش رو high درست شد خیلی ممنونم :n01:
sheytoon001
11-05-2014, 23:05
سلام دوستان عزیز
کسی درباره converrsation mode باتری در داخل power manager اطلاع دقیقی داره
هدف از این که باتری رو در حدود 60% نگه میداره چیه؟ آیا طول عمر باتری(سلامتی) در این حالت بیشتر میشه؟
و کاری میشه کرد که با خاموش کر دن این حالت باز هم فعال بمونه؟ چون بعد روشن کردن میبینم که غیر فعال شده
Pedram_mrn
12-05-2014, 01:33
سلام دوستان عزیز
کسی درباره converrsation mode باتری در داخل power manager اطلاع دقیقی داره
هدف از این که باتری رو در حدود 60% نگه میداره چیه؟ آیا طول عمر باتری(سلامتی) در این حالت بیشتر میشه؟
و کاری میشه کرد که با خاموش کر دن این حالت باز هم فعال بمونه؟ چون بعد روشن کردن میبینم که غیر فعال شده
عمر باتری ها به چندین مورد بستگی داره، گرما، شدت جریانی که باتری باهاش شارژ میشه و ... یکی از مواردی هم که رو عمر باتری تاثیر میذاره همین پر بودن باتری هستش(بیشتر از 80 درصد) که باعث کوتاه شدن عمر باتری میشه، خالی بودن باتری هم برای باتری ضرر داره (کمتر از 20 درصد)... پس 60 درصد میزان مناسبی برای حالت بیکاری باتری هستش.
ورژنی که تو چند صفحه پیش یکی از دوستان گداشته بود واسه من کار میکنه و بعد خاموشی ریست اسلیپ هم تظیماتش تغییر نمیکنه، فک کنم تنها در حالتی که از کابل جدا کنید و ریست کنید تنظیماتش تغییر کنه...
سلام دوستان
دیروز یه z410 خریدم و ویندوز 7 روش نصب کردم همه چیش درست نصب شد ولی هر کاری میکنم کارت گرافیک اصلی که همون GF740 هست نصب نمیشه
چند بار ویندوزو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نتیجه نداشت
موقع نصب درایور gf740 ارور میده میگه کارت گرافیک سازگار نتونسته روی سیستم پیدا کنه..
هم از سایت لنوو هم از سایت نویدیا درایورشو دانلود کردم ولی نشد
کسی به این مشکل برخورده و یا راه حلشو میدونه؟
mohsen_p30
12-05-2014, 10:57
سلام دوستان
دیروز یه z410 خریدم و ویندوز 7 روش نصب کردم همه چیش درست نصب شد ولی هر کاری میکنم کارت گرافیک اصلی که همون GF740 هست نصب نمیشه
چند بار ویندوزو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نتیجه نداشت
موقع نصب درایور gf740 ارور میده میگه کارت گرافیک سازگار نتونسته روی سیستم پیدا کنه..
هم از سایت لنوو هم از سایت نویدیا درایورشو دانلود کردم ولی نشد
کسی به این مشکل برخورده و یا راه حلشو میدونه؟
شما اول باید درایور کارت گرافیک اینتل مخصوص ویندوز7 رو از سایت لنوو بگیری و نصب کنی. بعدش یه بار ریستارت کن و درایور انویدیا رو نصب کن...
amir_t6262
12-05-2014, 11:51
حتما موقع نصب درایور گرافیک هم دستگاه به برق و در حالت High performance باشد.
mohsen_p30
12-05-2014, 12:05
دوستان برای اینکه وقتی لپ تاپ به برق متصل نیست تو بازی ها لگ نزنه هیچ راه حلی پیدا نشده؟
شما اول باید درایور کارت گرافیک اینتل مخصوص ویندوز7 رو از سایت لنوو بگیری و نصب کنی. بعدش یه بار ریستارت کن و درایور انویدیا رو نصب کن...
هرکاری میکنم جواب نمیده
اینتل هم درایورشو از سایت گرفتم بازم جواب نداد
پروفایلم گذاشتم رو high performance باز جواب نداد
قبلا یه asus n53 داشتم خیلی راحت همه کارو برای نصب درایور خودش انجام میداد ولی این خیلی دردسر داره هنوز نخریده بد جوری حالمو گرفته
mohsen_p30
12-05-2014, 13:55
هرکاری میکنم جواب نمیده
اینتل هم درایورشو از سایت گرفتم بازم جواب نداد
یعنی درایور اینتل هم نصب نمیشه؟
چون من هم این مورد برام پیش اومده بود و میخواستم بدون نصب کردن درایور اینتل درایور انویدیا رو نصب کنم که ارور میداد. اما وقتی درایور اینتل رو نصب کردم درایور انویدیا هم راحت نصب شد...
حتما درایور اینتل مخصوص ویندوز 7 رو از سایت لنوو بگیرین، آخرین آپدیت انویدیا رو هم میتونین از سافتگذر دانلود کنید...
اگه بازم نشد ویندوز 8 نصب کنید و دوباره تست کنید ببینین جواب میده یا نه... اگه 8 نصب کردین درایورهای همراه لپ تاپ رو نصب کنید اما اگه 8.1 نصب کردین باید دوباره از سایت لنوو درایور مخصوصش رو بگیرین
sheytoon001
12-05-2014, 16:22
دوستان برای اینکه وقتی لپ تاپ به برق متصل نیست تو بازی ها لگ نزنه هیچ راه حلی پیدا نشده؟
این پست رو بخون ببین جواب میده؟
یعنی درایور اینتل هم نصب نمیشه؟
چون من هم این مورد برام پیش اومده بود و میخواستم بدون نصب کردن درایور اینتل درایور انویدیا رو نصب کنم که ارور میداد. اما وقتی درایور اینتل رو نصب کردم درایور انویدیا هم راحت نصب شد...
حتما درایور اینتل مخصوص ویندوز 7 رو از سایت لنوو بگیرین، آخرین آپدیت انویدیا رو هم میتونین از سافتگذر دانلود کنید...
اگه بازم نشد ویندوز 8 نصب کنید و دوباره تست کنید ببینین جواب میده یا نه... اگه 8 نصب کردین درایورهای همراه لپ تاپ رو نصب کنید اما اگه 8.1 نصب کردین باید دوباره از سایت لنوو درایور مخصوصش رو بگیرین
انتل بدون مشکل نصب میشه ولی انویدیا نصب نمیشه.
sheytoon001
12-05-2014, 20:00
انتل بدون مشکل نصب میشه ولی انویدیا نصب نمیشه.
از ارورش عکس بگیر بزار، شاید یکی مشکلش رو بدونه
از ارورش عکس بگیر بزار، شاید یکی مشکلش رو بدونه
دو روزه رفته رو اعصابم....
هیچ ارزونی بی حکمت نیست خداییش
sheytoon001
12-05-2014, 21:29
این عکسی که گذاشتید اصلا نوشته هاش معلوم نیست (عکس بزرگش رو میگم)
این درایور این گرافیک برای ویندوز 7 ، 64 بیت
با فی-لتر شک-ن باید دانلودش کنی
تستش کن
Abdolreza2012
12-05-2014, 21:31
عکستون خوب نیست
نمیشه ارور رو خوند که برای چی هست
عکستون خوب نیست
نمیشه ارور رو خوند که برای چی هست
lمتن ارورش اینه
nvidia installer cannot continue
this graphic driver could not find compatible graphics hardware
این عکسی که گذاشتید اصلا نوشته هاش معلوم نیست (عکس بزرگش رو میگم)
این درایور این گرافیک برای ویندوز 7 ، 64 بیت
با فی-لتر شک-ن باید دانلودش کنی
تستش کن
دقیقا همین درایورو نیم ساعت پیش دانلود کردم ولی باز همین پیغامو میده
فکر کنم باید ببرم گارانتی
Pedram_mrn
12-05-2014, 22:13
ویندوز 8.1 2014 دارید واسه نصب؟ اگه دارید نصب کنید و درایورای جدید رو از سایت لنوو دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از لینکی که گداشتم میتونید درایورای ویندوز 7 - 8 - 8.1 رو دان کنید. درایورای ویندوز 8 هم که تو دی وی دی دستگاه هستش...
دستگاتون رو بی مورد گارانتی نفرستید اول مطمئن شید که مشکل داره...
یه عکس از Device Manager هم بذارید
بیشترین چیزی که من بهش مشکوکم ویندوزتون هست سعی کنید یه ورژن بروز شده (پیشنهادم ویندوز 8.1 2014 هستش) رو دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ ن : مدیرای عزیز شرمنده از سایتای همسایه لینک دادم ورژنی که خود سایت p30world گذاشته خیلی قدیمیه
sheytoon001
12-05-2014, 23:30
با این نرم افزار
TechPowerUp GPU-Z
ببین گرافیک لپ تاپت چیه
شاید اصلا گرافیکش چیز دیگه ایه
این عکس یه اسکرین شاته این برنامست و ربطی به این لپ تاپ نداره
با این نرم افزار
TechPowerUp GPU-Z
ببین گرافیک لپ تاپت چیه
شاید اصلا گرافیکش چیز دیگه ایه
این عکس یه اسکرین شاته این برنامست و ربطی به این لپ تاپ نداره
'گرافیک رو فقط اینتلو میشناسه برنامه
چون جیفورس نصب نیست که بخواد بشناسه.
از کجا میتونم مدل گرافیکشو تشخیص بدم؟شاید اصلا 740 نیست گرافیکش!فک کنم خود شرکت گارانتی کننده هم نمیدونسته گرافیکش چیه چون فقط جلوی گرافیک تو کارت گارانتی نوشته 2g
البته مطمئنا گرافیکش انویدیاس پون برچسبشو داره
ویندوز 8.1 2014 دارید واسه نصب؟ اگه دارید نصب کنید و درایورای جدید رو از سایت لنوو دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از لینکی که گداشتم میتونید درایورای ویندوز 7 - 8 - 8.1 رو دان کنید. درایورای ویندوز 8 هم که تو دی وی دی دستگاه هستش...
دستگاتون رو بی مورد گارانتی نفرستید اول مطمئن شید که مشکل داره...
یه عکس از Device Manager هم بذارید
بیشترین چیزی که من بهش مشکوکم ویندوزتون هست سعی کنید یه ورژن بروز شده (پیشنهادم ویندوز 8.1 2014 هستش) رو دانلود کنید
پ ن : مدیرای عزیز شرمنده از سایتای همسایه لینک دادم ورژنی که خود سایت p30world گذاشته خیلی قدیمیه
امشب دانلود میکنم ویندوزو انشالله جواب بده
sheytoon001
13-05-2014, 15:53
'گرافیک رو فقط اینتلو میشناسه برنامه
چون جیفورس نصب نیست که بخواد بشناسه.
از کجا میتونم مدل گرافیکشو تشخیص بدم؟شاید اصلا 740 نیست گرافیکش!فک کنم خود شرکت گارانتی کننده هم نمیدونسته گرافیکش چیه چون فقط جلوی گرافیک تو کارت گارانتی نوشته 2g
البته مطمئنا گرافیکش انویدیاس پون برچسبشو داره
ویندوز 8.1 نصب کن ببین با اون هم چنین مشکلی داره یا نه
ویندوز 8.1 نصب کن ببین با اون هم چنین مشکلی داره یا نه
بلاخره تونستم بعد کلی تقلا رو سون نصب کنم گرافیکو ولی از وقتی نصب کردم گاهی دستگاه فریز میکنه که مجبور به هارد شات دان میشم
ظاهرا این دستگاه با سون سازگاری چندانی نداره
afshin b
13-05-2014, 19:56
بلاخره تونستم بعد کلی تقلا رو سون نصب کنم گرافیکو ولی از وقتی نصب کردم گاهی دستگاه فریز میکنه که مجبور به هارد شات دان میشم
ظاهرا این دستگاه با سون سازگاری چندانی نداره
فکر نکنم با ویندوز ۷ مشکلی داشته باشه. بنظرم یه ۸.۱ نصب کنین و اگه مشکل داشت با گارانتی تماس بگیرین.
Public Enemy
13-05-2014, 20:00
دوست عزیز در ارتباط با مشکل کارت گرافیک :
1 - نکته مهم اینه که درایور کارت گرافیک PC و لپ تاپ با هم متفاوت است . خیلی پیش میاد که دوستان اشتباها درایور PC رو دانلود می کنند . معمولا 97 % مشکل بر می گرده به همین مورد .
با این تفاسیر ، درایور های زیر مناسب هستند :
2 - مشکل دوم بر می گرده به انتخاب اشتباه نسخه ویندوز ، که برخی دوستان 32 بیت و 64 بیت رو اشتباه می گیرند .
3 - و مشکل نادر سوم بر می گرده به اینکه قابلیت سویچ کردن گرافیک ها در بایوس غیر فعال شده . لذا سیستم کارت گرافیک ثانویه ( Nvidia ) رو نادیده می گیره و از کارت گرافیک اینتل استفاده می کنه .
در صورتی که تنظیمات گرافیک روی Integrated graphics در بایوس باشه ، شما فقط یک کارت گرافیک خواهید داشت . اما در صورتیکه روی Switchabale graphics یاشه ، شما دو کارت گرافیک خواهید دید ( ممکنه nvidia نصب نباشه و به صورت Compatible vga device نمایش داده بشه )
دوست عزیز در ارتباط با مشکل کارت گرافیک :
1 - نکته مهم اینه که درایور کارت گرافیک PC و لپ تاپ با هم متفاوت است . خیلی پیش میاد که دوستان اشتباها درایور PC رو دانلود می کنند . معمولا 97 % مشکل بر می گرده به همین مورد .
با این تفاسیر ، درایور های زیر مناسب هستند :
2 - مشکل دوم بر می گرده به انتخاب اشتباه نسخه ویندوز ، که برخی دوستان 32 بیت و 64 بیت رو اشتباه می گیرند .
3 - و مشکل نادر سوم بر می گرده به اینکه قابلیت سویچ کردن گرافیک ها در بایوس غیر فعال شده . لذا سیستم کارت گرافیک ثانویه ( Nvidia ) رو نادیده می گیره و از کارت گرافیک اینتل استفاده می کنه .
در صورتی که تنظیمات گرافیک روی Integrated graphics در بایوس باشه ، شما فقط یک کارت گرافیک خواهید داشت . اما در صورتیکه روی Switchabale graphics یاشه ، شما دو کارت گرافیک خواهید دید ( ممکنه nvidia نصب نباشه و به صورت Compatible vga device نمایش داده بشه )
مورد سوم در کدوم بخش بایوس قابل دسترسه؟چون تو چنتا از فروم های خارجی هم خونده بودم این مسئله رو ولی نتیونستم تو هیچ بخشی از بایوس این تنظیم رو پیدا کنم
amir_t6262
13-05-2014, 21:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دو روزه رفته رو اعصابم....هیچ ارزونی بی حکمت نیست خداییشدوست عزیز، این همه آدم این مدل را خریدن و مشکل نداشتن. چه ربطی به ارزونی و بی حکمت بودن داره؟!
farzaneh*f
13-05-2014, 22:31
دوست عزیز، این همه آدم این مدل را خریدن و مشکل نداشتن. چه ربطی به ارزونی و بی حکمت بودن داره؟!
دقیقا منم دیشب خواستم همچین پستی بذارم، وقتی مشکلمونو با لحن بدی مطرح می کنیم اونی که می خواد بخره تو دلش خالی می شه، من خودم به خاطر یه همچین پستایی تا لحظه ی آخر تردید داشتم این مدلو انتخاب کنم یا نه ... خیلی از مشکلات شاید به خاطر کم بودن تسلط خودمون باشه مثلا من تو نصب چن تا از نرم افزارا مشکل داشتم و چون قبلا بارها نصب شون کرده بودم فک می کردم خوب بلدمو ایراد از ویندوزه در حالیکه وقتی بردم جایی که خریده بودم به راحتی برام نصبشون کردن و فهمیدم مشکل از خودم بوده... بهتره مسائل رو با آرامش مطرح کنیم و فوری تا هر اتفاقی میفته ربطش ندیم به نقایص دستگاه... اگر هم نقصی باشه که مربوط به یه کاربر باشه بالاخره گارانتی هست و تعویض می شه پس لازم نیست انقد استرس درست کنیم خیلیا برای تصمیم گیری میان تو این تاپیک و خب این طوری دیدگاه شون عوض می شه و دچار تردید می شن برا مشکلی که شاید عمومیت نداشته باشه...
misagh8900
14-05-2014, 10:04
آقا من pes 2013 رو نصب کردم. ولی هر کاری میکنم تنظیمات pes روی High نمیره و قسمت گرافیک رو نوشته که Nvidia GT 740 ولی جلوش قرمز هست. وقتی توی تنظیمات گرافیک میرم اونجا pes رو شناسایی کرده ولی موقع اجرا error میده که گرافیک شناسایی نشده. حتی تنظیمات pes رو هم به گرافیک انویدیا اضافه کردم ولی مشکل حل نشد.
در صورتی که روی ویندوز 7 نصب کردم بدون مشکل شناختش و خیلی راحت اجراش کرد. ولی ویندوز 7 هم مشکلات خودش رو داره روی این لپتاپ. مثلا Energy managment کار نمیکنه و پورتهای USB 3 هم مشکل دارن. برای من که اینجوری بوده.
به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟
حتی روی pes راست کلیک میکنم و با گرافیک high میزنم که اجرا بشه ولی error میده. ویندوز 8.1 دارم و گرافیک های اینتل و انویدیا رو هم تازه دانلود کردم.
اصلا کسی از شما تونسته pes 2013 رو با ویندوز 8.1 روی این لپتاپ اجرا کنه؟؟ دوستم گفت که pes 2014 هم اجرا نشده. خودم تست نکردم امیدوارم اینطوری نباشه.
Pedram_mrn
14-05-2014, 20:21
امروز یه مشکلی داشتم. فرکانس CPU بعد از اینکه از باتری و Power saver mode استفاده کردم روی 0.75 مونده بود و کم و زیاد نمیشد، حتی وقتی میذاشتمش رو High Performance این مشکل رو تو فروم های خود لنوو هم خیلیا داشتن. البته بعد از ریست کردن مشکل درست شد.
خواشتم بدونم CPU شما رو های پرفورمنس رو چه فرکانسی میچرخه... الان واسه من 2.98 - 3.03 البته بیشتر مواقع رو 3.00 هستش. تو مشخصات زده Maximum Speed 2.50 تو حالت عادی هم که من کاری نمیکنم که Turbo Speed فعال شه
راستی کانفیگ من Core i5 هستش...
Pedram_mrn
14-05-2014, 20:30
آقا من pes 2013 رو نصب کردم. ولی هر کاری میکنم تنظیمات pes روی High نمیره و قسمت گرافیک رو نوشته که Nvidia GT 740 ولی جلوش قرمز هست. وقتی توی تنظیمات گرافیک میرم اونجا pes رو شناسایی کرده ولی موقع اجرا error میده که گرافیک شناسایی نشده. حتی تنظیمات pes رو هم به گرافیک انویدیا اضافه کردم ولی مشکل حل نشد.
در صورتی که روی ویندوز 7 نصب کردم بدون مشکل شناختش و خیلی راحت اجراش کرد. ولی ویندوز 7 هم مشکلات خودش رو داره روی این لپتاپ. مثلا Energy managment کار نمیکنه و پورتهای USB 3 هم مشکل دارن. برای من که اینجوری بوده.
حتی روی pes راست کلیک میکنم و با گرافیک high میزنم که اجرا بشه ولی error میده. ویندوز 8.1 دارم و گرافیک های اینتل و انویدیا رو هم تازه دانلود کردم.
اصلا کسی از شما تونسته pes 2013 رو با ویندوز 8.1 روی این لپتاپ اجرا کنه؟؟ دوستم گفت که pes 2014 هم اجرا نشده. خودم تست نکردم امیدوارم اینطوری نباشه.
دو سه صفحه قبل رو کامل بخون شاید مشکلت حل شه...
پیشنهاد میکنم یه ویندوز درست حسابی (لینک دادم تو صفحه های قبل) + درایور های آپدیت شده رو دانلود و نصب کنی.
من pes ندارم ولی یه NFS The RUN روش نصب کردم و با تنظیمات Ultra راحت اجرا شد.
البته مشکل میتونه از خود بازی هم باشه که با ویندوز 8.1 سازگار نباشه که پیشنهاد میشه update ها و patch های بازی رو هم حتما دانلود کنید...
دوستان مشکل من حل نشد.گاهی چیپ pci express x16 که سوکت گرافیک nvidia هست رو میشناسه و پیرو اون گرافیک نصب میشه ولی بعد یع مدت خودش اون درایور پاک میکنه و دیگه هم نصب نمیشه تا سری بعد.بعد نصب هم دائما سیستم هنگ کامل میکنه.با تمام ویندوزهای 7 و 8 و 8.1 هم امتحاان کردم در تمامی حالات مشکل پا بر جاست.به احتمال قریب به یقین مشکل سخت افزاری باید باشه.باید ببرمش گارانتی
sheytoon001
14-05-2014, 21:38
دوستان مشکل من حل نشد.گاهی چیپ pci express x16 که سوکت گرافیک nvidia هست رو میشناسه و پیرو اون گرافیک نصب میشه ولی بعد یع مدت خودش اون درایور پاک میکنه و دیگه هم نصب نمیشه تا سری بعد.بعد نصب هم دائما سیستم هنگ کامل میکنه.با تمام ویندوزهای 7 و 8 و 8.1 هم امتحاان کردم در تمامی حالات مشکل پا بر جاست.به احتمال قریب به یقین مشکل سخت افزاری باید باشه.باید ببرمش گارانتی
بهتره بدیش گارانتی ، اگه تعویض می کنن حتما عوضش کن
لپ تاپ قبلی من گاهی درایور گرافیکش پیغام میداد که متوقف شده بعد چند سال که فشار زیادیم روش آوردم گرافیکش سوخت
بهتره بدیش گارانتی ، اگه تعویض می کنن حتما عوضش کن
لپ تاپ قبلی من گاهی درایور گرافیکش پیغام میداد که متوقف شده بعد چند سال که فشار زیادیم روش آوردم گرافیکش سوخت
آره فردا میبرمش واسه گارانتی
لپ تاپی که 3 روزه خریدمو باید بدم واسه تعمیر.اشتباه کردم گول کانفیگو و خوردم و x450 ایسوس نخریدم.
sheytoon001
14-05-2014, 23:42
آره فردا میبرمش واسه گارانتی
لپ تاپی که 3 روزه خریدمو باید بدم واسه تعمیر.اشتباه کردم گول کانفیگو و خوردم و x450 ایسوس نخریدم.
به این چیزا نیست
من یادمه یکی از دوستان چند سال پیش تو همین انجمن پست میزاشت و لپ تاپ ایسوس خریده بود (یکی از بهترین هاش رو) که بعد چند روز مادربوردش سوخت و بعدش اومدد لنوو خرید و از لنوو خیلی راضی بود
هر لپ تاپی خرابی داره، بیشتر به شانسه
اگه از دیجی کالا میگرفتی تا یک هفته تعویض می کردن
سلااااااام دوستان یه سوال داشتم لپتاپم روشن بود دو قطره اب ریخت رو مانیتورش حالا دوتا لک کم رنگ مونده چقدرم پاک میکنم نمیره .رو زمینه های سفید معلوم میکنه . چیکار کنم بدجور رفته رو اعصابم ممنون
Pedram_mrn
15-05-2014, 11:55
سلااااااام دوستان یه سوال داشتم لپتاپم روشن بود دو قطره اب ریخت رو مانیتورش حالا دوتا لک کم رنگ مونده چقدرم پاک میکنم نمیره .رو زمینه های سفید معلوم میکنه . چیکار کنم بدجور رفته رو اعصابم ممنون
تمیز کردن مانیتور ها خیلی سخته و کلا باید سعی کنید بهش دست نزنید(لکه چربی و اثر انگشت)... چون دیگه مثل اولش تمیز نمیشه.
بهترین روشی من خودم امتحان کردم و جواب داده استفاده از پنپه آب مقطر و الکل بوده...
محلولی با 4/5 آب مقطر و 1/5 الکل سفید(اتانول) تمام لکه ها رو پاک میکنه، درضمن یادتون باشه قبل مرطوب کردن مانیتور تمام خاک و گرد و غبار روی مانیتور رو با به صورت خشک جمع کنید که بعدا گل درست نشه
sheytoon001
15-05-2014, 12:43
تمیز کردن مانیتور ها خیلی سخته و کلا باید سعی کنید بهش دست نزنید(لکه چربی و اثر انگشت)... چون دیگه مثل اولش تمیز نمیشه.
بهترین روشی من خودم امتحان کردم و جواب داده استفاده از پنپه آب مقطر و الکل بوده...
محلولی با 4/5 آب مقطر و 1/5 الکل سفید(اتانول) تمام لکه ها رو پاک میکنه، درضمن یادتون باشه قبل مرطوب کردن مانیتور تمام خاک و گرد و غبار روی مانیتور رو با به صورت خشک جمع کنید که بعدا گل درست نشه
------- ویرایش شد --------
بابا نزنین این حرفارو ، این فرمول که شما میگین مربوط به تمیز کردم مانیتورهای CRT (مانیتور های شیشه ای قدیمی) هست
الکل ال سی دی رو خراب میکنه ، هیچ وقت چنین اشتباهی رو انجام ندید
برا تمیز کردن ال سی دی فقط پارچه نخی رو مرطوب کنید و تمیزش کنید ، تاکید می کنم پارچه نرم نخی (مثل پارچه هایی که همراه عینک هست)
یکی از بچه ها بدنه موبایلش که یک پلاستیک مقاوم هم بود با الکل سفید پاک می کرد بعد چند روز قسمت هایی از بدنه مبایلش خرد شد
مشکل این جاست که نمیره حس میکنم لکه رفته داخل اخه لپ تاپ روشن بود وقتا یی ک خاموشه اصلا اثری از لکه نیست ولی وقتی روشته تو زمینه هاس سفید معلوم میکنه
mohsen_p30
15-05-2014, 16:17
آره! من رو همین لپ تاپ بازی میکنم مشکلی هم ندارم... ویندوز هم 8.1 هست
sheytoon001
15-05-2014, 17:39
مشکل این جاست که نمیره حس میکنم لکه رفته داخل اخه لپ تاپ روشن بود وقتا یی ک خاموشه اصلا اثری از لکه نیست ولی وقتی روشته تو زمینه هاس سفید معلوم میکنه
والا دلیلش نمیدونم اما منم یه رفیقی دارم که همیشه به مانیتور لپ تاپم دست میزنه و لکش میکنه اما حتی با یه پارچه خشک هم تمیز میشه، تو اینترنت یه سرپی بزن فکر کنم یه محلولای خاصی برای تمیز کردن مانیتور ال سی دی باشه
Pedram_mrn
15-05-2014, 22:43
بابا نزنین این حرفارو ، این فرمول که شما میگین مربوط به تمیز کردم مانیتورهای CRT (مانیتور های شیشه ای قدیمی) هست
الکل ال سی دی رو خراب میکنه ، هیچ وقت چنین اشتباهی رو انجام ندید
برا تمیز کردن ال سی دی فقط پارچه نخی رو مرطوب کنید و تمیزش کنید ، تاکید می کنم پارچه نرم نخی (مثل پارچه هایی که همراه عینک هست)
یکی از بچه ها بدنه موبایلش که یک پلاستیک مقاوم هم بود با الکل سفید پاک می کرد بعد چند روز قسمت هایی از بدنه مبایلش خرد شد
مطمئنین الکل بوده؟ استون بوده احتمالا...
من 3-4 سالی هستش که گوشی های خودم + کل خانواده رو با الکل (تاکید میکنم اتانول) تمیز میکنم خورد که نشده هیچی رنگشون تغییر هم نکرده...
لکه چرب انگشت بدونه مواد قلیایی چجوری میتونه با یه پارچه پاک شه؟ شاید روزای اول پاک شه(رو کل صفحه نمایش پخش شه) ولی بعد از چند ماه دیگه تمیز نمیشه،
حالا اگه خیلی حساسین میتونید از بیرون این اسپری های مخصوص رو بخرین که محلولش دقیقا همین الکل و آب مقطره رو بخرید...
ماده هایی که میتونن به صفحه نمایش آسیب بزنن هم اینا هستن:
محلول یا بخار آمونیاک
اتیل الکل
استون
اتیل اسید
کلراید متیل
ویرایش : اینم یک مقاله از زومیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1%20targe t=) در تایید از روشی که من گفتم.
sheytoon001
15-05-2014, 23:28
مطمئنین الکل بوده؟ استون بوده احتمالا...
من 3-4 سالی هستش که گوشی های خودم + کل خانواده رو با الکل (تاکید میکنم اتانول) تمیز میکنم خورد که نشده هیچی رنگشون تغییر هم نکرده...
لکه چرب انگشت بدونه مواد قلیایی چجوری میتونه با یه پارچه پاک شه؟ شاید روزای اول پاک شه(رو کل صفحه نمایش پخش شه) ولی بعد از چند ماه دیگه تمیز نمیشه،
حالا اگه خیلی حساسین میتونید از بیرون این اسپری های مخصوص رو بخرین که محلولش دقیقا همین الکل و آب مقطره رو بخرید...
ماده هایی که میتونن به صفحه نمایش آسیب بزنن هم اینا هستن:
محلول یا بخار آمونیاک
اتیل الکل
استون
اتیل اسید
کلراید متیل
ویرایش : اینم یک مقاله از زومیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1%20targe t=) در تایید از روشی که من گفتم.
آره درسته دوباره ازش پرسیدم گفت استون بوده
misagh8900
16-05-2014, 10:03
آره! من رو همین لپ تاپ بازی میکنم مشکلی هم ندارم... ویندوز هم 8.1 هست
ممنون. پس به نظر شما مشکل لپتاپ من چیه؟؟ میتونه از ورژن pes باشه؟؟ مال من ورژن 1.5 و مال شرکت Modern هست. مال شما ورژن چنده؟؟؟
شما همه ی درایورهایی که همراه با CD هست رو نصب کردین؟؟ برای اجرای بازی ها علاوه بر انویدیا و اینتل، درایور دیگه ای هم باید نصب باشه؟؟
hirsababak
16-05-2014, 11:04
سلام عزیزان
داداشم این مدل لب تاپ رو داره و وقتی بازی world of warcraft رو روی Ultra میزاره خیلی تیک بر میداره
تنظیمات خاصی باید انجام داد؟
تازه رم رو به 12 ارتقا داده
اگر واسه راهنمایی نیاز به اسکرین شات هست بفرمایید از چه قسمت هایی بزارم
از برنامه cpu-z بزارم خوبه؟
afshin b
16-05-2014, 11:52
سلام عزیزان
داداشم این مدل لب تاپ رو داره و وقتی بازی world of warcraft رو روی Ultra میزاره خیلی تیک بر میداره
گرافیک این لپتاپ با اینکه بهترین توی رنج قیمتش هست، بازم یه گرافیک متوسط هست و نباید ازش زیاد انتظار داشته باشین. تنظیمات رو روی ultra نذارین و کمترش کنین.
Sh-Meteor
16-05-2014, 13:24
بهترین کار اینه که ببری نمایندگی یا یه مرکز تعمیر مطمئن که اگه خدای نکرده، پس فردا مشکلی پیش اومد، یه نفر جوابگو باشه...:n01:
sheytoon001
16-05-2014, 14:09
سلام عزیزان
تنظیمات energy manager رو بزارید روی high performance و حتما موقع بازی شارژر وصل باشه
این تست گرافیک این لپ تاپ، wow روی high عالی باید کارکنه
low
med.
high
ultra
World of Warcraft (2005)
63.8
36.2
fps
Crysis - GPU Benchmark (2007)
78.4
39.4
fps
Crysis - CPU Benchmark (2007)
64.7
32.5
fps
Trackmania Nations Forever (2008)
86.6
30.3
fps
Resident Evil 5 (2009)
68.4
32.5
fps
Battlefield: Bad Company 2 (2010)
65.1
46.6
fps
Batman: Arkham City (2011)
93
59
31
fps
The Elder Scrolls V: Skyrim (2011)
54.9
37.8
28
fps
Anno 2070 (2011)
125.9
57.2
32.9
fps
Ghost Recon: Future Soldier (2012)
41
14.6
fps
Tomb Raider (2013)
97
47
25.9
fps
F1 2013 (2013)
114
85
76
30
fps
Battlefield 4 (2013)
52.2
35.3
21.5
fps
Call of Duty: Ghosts (2013)
61.9
42.5
19.4
fps
mohsen_p30
16-05-2014, 15:21
ممنون. پس به نظر شما مشکل لپتاپ من چیه؟؟ میتونه از ورژن pes باشه؟؟ مال من ورژن 1.5 و مال شرکت Modern هست. مال شما ورژن چنده؟؟؟
شما همه ی درایورهایی که همراه با CD هست رو نصب کردین؟؟ برای اجرای بازی ها علاوه بر انویدیا و اینتل، درایور دیگه ای هم باید نصب باشه؟؟
ورژن pes من قبل نصب پچ 1 بود... آخرین ورژن پچ رو دو سه هفته پیش گرفتم بعد نصبش شد 1.4... مال شما چجوری 1.5 شده؟! (قبل پچ هم بازی اجرا میشد)
بله همه درایورهارو نصب کردم البته چون ویندوزم 8.1 هستش مجبور شدم همه درایورهارو دوباره دانلود کنم چون درایورهای همراه لپ تاپ با ویندوز 8.1 مشکل داشت البته درایور انویدیا رو از سایت سافتگذر گرفتم...
فکر نکنم که همه نیاز باشه ولی اگه همرو هم نصب کنید ضرری نداره!!
misagh8900
16-05-2014, 18:33
ورژن pes من قبل نصب پچ 1 بود... آخرین ورژن پچ رو دو سه هفته پیش گرفتم بعد نصبش شد 1.4... مال شما چجوری 1.5 شده؟! (قبل پچ هم بازی اجرا میشد)
بله همه درایورهارو نصب کردم البته چون ویندوزم 8.1 هستش مجبور شدم همه درایورهارو دوباره دانلود کنم چون درایورهای همراه لپ تاپ با ویندوز 8.1 مشکل داشت البته درایور انویدیا رو از سایت سافتگذر گرفتم...
فکر نکنم که همه نیاز باشه ولی اگه همرو هم نصب کنید ضرری نداره!!
من یه عکس از control panel میزارم که ورژن pes رو نوشته 1.5. یه پچ هم تازه نصب کردم. ولی قبل نصب پچ هم ورژن 1.5 بود. البته الان ویندوز 7 دارم.
hirsababak
16-05-2014, 19:10
تنظیمات energy manager رو بزارید روی high performance و حتما موقع بازی شارژر وصل باشه
این تست گرافیک این لپ تاپ، wow روی high عالی باید کارکنه
low
med.
high
ultra
World of Warcraft (2005)
63.8
36.2
fps
Crysis - GPU Benchmark (2007)
78.4
39.4
fps
Crysis - CPU Benchmark (2007)
64.7
32.5
fps
Trackmania Nations Forever (2008)
86.6
30.3
fps
Resident Evil 5 (2009)
68.4
32.5
fps
Battlefield: Bad Company 2 (2010)
65.1
46.6
fps
Batman: Arkham City (2011)
93
59
31
fps
The Elder Scrolls V: Skyrim (2011)
54.9
37.8
28
fps
Anno 2070 (2011)
125.9
57.2
32.9
fps
Ghost Recon: Future Soldier (2012)
41
14.6
fps
Tomb Raider (2013)
97
47
25.9
fps
F1 2013 (2013)
114
85
76
30
fps
Battlefield 4 (2013)
52.2
35.3
21.5
fps
Call of Duty: Ghosts (2013)
61.9
42.5
19.4
fps
سپاس از راهنماییت عزیزم
اون 2005 جلوی wow واسه ورژن اون سال هست ؟
اخه خودتون میدونید از 2005 تا به الان این بازی چقده گرافیکی تر شده
sheytoon001
17-05-2014, 00:13
سپاس از راهنماییت عزیزم
خواهش می کنم
راستش نمی دونم تاحالا wow بازی نکردم
اما با توجه به بازی های دیگه باید سال تولید اون بازی باشه که نوشته
Masoodegh
17-05-2014, 12:18
سپاس از راهنماییت عزیزم
میتونی با GeForce Experience بازیو optimize کنی! خودش بهترین تنظیماتو اعمال میکنه! البته باید پوشه بازیو بهش اضافه کنین دستی!
mosi-comp
18-05-2014, 09:04
لطفا حذف شود
misagh8900
18-05-2014, 16:30
آقا آخرین ورژن کارت گرافیک این لپتاپ چنده؟؟ کسی میتونه از سافت گذر لینکش رو برام بزاره؟؟ در ضمن از کجا باید ببینم که مال من ورژن چنده؟؟ برای ویندوز 8.1 میخوام. ممنون.
nimaiiimj_007
18-05-2014, 19:24
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من میخوام لب تاب بخرم
بین z510 i5 و g510 i5 موندم
البته g510 گرافیکش AMD Radeon R7 M265 4GB
ولی z510 صفش مات و بک لایت داره
بنظرتون کدومش؟
mohsen_p30
18-05-2014, 19:52
آقا آخرین ورژن کارت گرافیک این لپتاپ چنده؟؟ کسی میتونه از سافت گذر لینکش رو برام بزاره؟؟ در ضمن از کجا باید ببینم که مال من ورژن چنده؟؟ برای ویندوز 8.1 میخوام. ممنون.
آخرین ورژنش 335.23 هست... ویندوز 7، 8 و 8.1 فرقی نمیکنه یکیه فقط 32 بیت و 64 بیتش فرق داره که قاعدتا شما هم 64 بیت نصب کردین...
اینم لینک
sheytoon001
18-05-2014, 19:59
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من میخوام لب تاب بخرم
بین z510 i5 و g510 i5 موندم
البته g510 گرافیکش AMD Radeon R7 M265 4GB
ولی z510 صفش مات و بک لایت داره
بنظرتون کدومش؟
شما اول باید مشخص کنید لپ تاپ رو برا چه کاری می خواید، مثلا بازی یا کارای گرافیکی سنگین ، اینترنت و کارای سبک،
بعد باید مشخص کنید چه مواردی براتون اولویت داره، مثلا زیبایی ، سبک بودن ، صفحه مات ، نور پسزمینه
ازنظر زیبایی که فکر نمی کنم g510 در برابر z510 حرفی برا گفتن داشته باشه , z510 سبکتر هم هست و همونطور که خودتون گفتید صفحه مات و کیبورد بک لات هم داره
فکر میکنم تنها برتری g510 گرافیکش باشه که قویتره و برای بازی و کارای سنگین گرافیکی بهتره
اگه لپ تاپتون رو زیاد حمل میکنید و گرافیک معمولی براتون کافیه توصیه میکنم z510 بگیرید ، همین چندصد گرم وزن کمتر در حمل طولانی بشدت خودش رو نشون میده
nimaiiimj_007
18-05-2014, 21:10
مرسی
من لبتابو هم باسه بازی میخوام هم نت گردی هم اتو کد و کارای مهندسیم
شما مطمعنید که کارت گرافیک g510 قویتر از z510?
اخه هرجا خوندم هی میگن جیفورس یچی دیگست،چند درصد بالاتره....
بخدا من گیج شدم
afshin b
18-05-2014, 22:13
مرسی
بخدا من گیج شدم
گرافیک z510 بهتره
میتونید از این لینک رتبه بندی رو ببینین
nimaiiimj_007
18-05-2014, 22:52
یعنی شما پیشنهاد میکنی z510 بخرم؟
sheytoon001
18-05-2014, 23:09
مرسی
بخدا من گیج شدم
ببخشید من گرافیکش رو با یه مدل دیگه اشتباه گرفنم
راستش نمیدونم قویتره یا نه
دوستمون میگه نیست دیگه پس بین این دو مدل z510 بهتره
اما اگه شما اوتوکد و تریدی مکس کار میکنید توصیه می کنم حتما i7 بگیرید که بعدا پشیمون نشید
nimaiiimj_007
19-05-2014, 00:10
فرق زیادی بین i7 و i 5 هست؟
afshin b
19-05-2014, 00:43
فرقشون در کارایی مثل رندر ثری دی مکس زیاده ولی برای کارای عادی و گیم فرق زیادی ندارن
sheytoon001
19-05-2014, 08:49
100% اگه 3d max کار کنی برا کارای حرفه ای i7 هم کلی زمان میبره انجام بده چه برسه به i5
دوستان اگه خاطرتون باشه من یدونه z410 خریده بودم که مشکل گرافیک داشت که شنبه بردمش گارانتی،امروز از گارانتی تماس گرفتن و یه دستگاه z410 آکبند به جای لپ تاپ معیوب بهم دادن.اولین بار بود که از یک شرکت خدومات پس از فروش خدمات حرفه ای میدیدم
خوشبختانه دستگاه جدید مشکل قبلی رو نداره
Pedram_mrn
20-05-2014, 18:07
دوستان اگه خاطرتون باشه من یدونه z410 خریده بودم که مشکل گرافیک داشت که شنبه بردمش گارانتی،امروز از گارانتی تماس گرفتن و یه دستگاه z410 آکبند به جای لپ تاپ معیوب بهم دادن.اولین بار بود که از یک شرکت خدومات پس از فروش خدمات حرفه ای میدیدم
خب خداروشکر. گارانتی چه شرکتی بود؟
خب خداروشکر. گارانتی چه شرکتی بود؟
ممنون پدرام جان
گارانتی شرکت سیاره سبز(گرین) بود
واقعا از برخوردشون خیلی خوشم اومد
Pedram_mrn
20-05-2014, 18:47
ممنون پدرام جان
گارانتی شرکت سیاره سبز(گرین) بود
واقعا از برخوردشون خیلی خوشم اومد
یه لپتاپ فامیلا گرفته بودن برند ایسر گارانتی سازگار، درایو نوریش خراب بود(صدای تراکتور میداد:n02:) فرستادیم گارانتی، همونطوری برگشت و گفتن که ضربه خورده و اینطوری شده، لپتاپ هم آک بود.
من هم تعجب کردم که براتون تعویض کردن البته تا حالا ندیده بودم لپتاپ های لنوو رو شرکت گرین(اگه همون گرینی که من فک میکنم) گارانتی کنه...
ایشالا این یکی فنش برات بچرخه...
یه لپتاپ فامیلا گرفته بودن برند ایسر گارانتی سازگار، درایو نوریش خراب بود(صدای تراکتور میداد:n02:) فرستادیم گارانتی، همونطوری برگشت و گفتن که ضربه خورده و اینطوری شده، لپتاپ هم آک بود.
من هم تعجب کردم که براتون تعویض کردن البته تا حالا ندیده بودم لپتاپ های لنوو رو شرکت گرین(اگه همون گرینی که من فک میکنم) گارانتی کنه...
ایشالا این یکی فنش برات بچرخه...
خودمم انتظار تعویض نداشتم
دوشنبه هم که بهشون زنگ زدم گفتن دارن روش کار میکنن.احتمالا دیدن مشکلش قابل حل نیست تعویض کردن.به قول تعمیر کارشون هم که امروز دیدمش می گفت این ایراد از اون ایرادای کارخونه ایه میگفت درگاه pci express x8 و x16 با وجودی که کاملا به مین متصله ولی عمل نمیکرده
این سیاره سبز هم همون گرینیه که فکر میکنی بیشتر به کیس و پاور تو بازار it شناخته شدن
amir_t6262
20-05-2014, 21:38
خب، خدا را شکر.
دیدید که انتخاب بدی نکرده بودید.
سلام دوستان
من قصد دارم تا اخر هفته ، z510 i7 8Gb gforce740M تهیه کنم
فقط الان مشغول سرچ های نهایی هستم
برای من فقط و فقط کانفیگ عالی و استحکام و مقاومت دربرابر ضربه و کیفیت عالی مهمه
ولی شکل و قیافه و خوشگلی و یا حتی اولترابوک بودن یانبودن اصلا اهمیت نداره
کای که من می خوام هم فیلم دیدن و شاید کمی بازی و فوق العاده زیاد کار های روزانه مثل افیس و برنامه های دیگه و وبگردی هستش(احتیاجبه روشن بودن مداوم)
یکی به من G510 با همین کانفیگ ولی گرافیک 4g معرفی کرده
همچنین z410 نیز با همین کانفیگ توجه منو به خودش جلب کرده
خوشحال میشم اگه مشکلات رایج این لب تاپ و بهترین گارانتی موجود در بازار برای این لب تاپ رو با من در میان بزارید
سلام دوستان
کای که من می خوام هم فیلم دیدن و شاید کمی بازی و فوق العاده زیاد کار های روزانه مثل افیس و برنامه های دیگه و وبگردی هستش(احتیاجبه روشن بودن مداوم)
خوشحال میشم اگه مشکلات رایج این لب تاپ و بهترین گارانتی موجود در بازار برای این لب تاپ رو با من در میان بزارید
دسوت عزیز از نظر کیفیت ساخت دستگاه بدی نیست ولی خوب خیلی هم ازش انتظار نداشته باش چون از دید من دستگاه ظریفی هستش در مقابل لپ تاپ قبلیم که asus n53sv بود.
برای کاری که شما از دستگاه انتظار دارید اختلاف هزینه 200 300 تومنی برای I7 بیهودس و همون I5 زیادم هست حتی I3 هم از پس کار شما برمیاد مگر اینکه با نرم افزارهای محاسباتی مثل مکس و مایا و ... کار کنی که نیاز به بیش از I5 داشته باشی هر چند توصیه نمیکنم از لپ تاپ برای رندر گیری استفاده کنی چون فشار زیادی به دستگاه میاره و سیستم خنک کننده لپ تاپ ها آنچنان پاسخگو این فشار مداوم نیست.
در مورد گارانتی هم من با توجه به تجربه خودم بهت گارانتی گرین رو پیشنهاد میکنم 6 7 صفحه اخیر رو بخونی متوجه تجربه خوب من با این گارانتی میشی.
در آخر هم بهت توصیه میکنم اگه برات استحکام و استیبل بودن اولویت اصلیه به نظرم از سری thinkpad انتخاب کنی بهتره به خصوص اینکه قابلیت جدا سازی باطری و هارد و رمو داره.
amir_t6262
21-05-2014, 08:45
اگر سبک بودن و کانفیگ بالا برای بازی برایت اهمیت دارد، دنبال z410 باش
اگر سبک بودن مهم نیست و میخواهی با کمترین هزینه، بالاترین کانفیگ را داشته باشی z510 را انتخاب کن.
من هم همین مدل z510 را دارم و از همه چیزش راضی هستم ولی برای دیدن فیلم خیلی توصیه نمیکنم، چون صفحه نمایشش کمی مات است.
توصیه میکنم حتما قبل از خرید، حتما تصویرش را ببینید.
سلام دوستان میشه بگین این لپتاپ واسه کارای دانشجویی رشته سخت افزار کافیه یا نه؟من ترم سه هستم اصلا اشنایی ندارم با نرم افزارایی که باید باهاشون کار کنم
core i5 کافیه ؟
سلام دوستان میشه بگین این لپتاپ واسه کارای دانشجویی رشته سخت افزار کافیه یا نه؟من ترم سه هستم اصلا اشنایی ندارم با نرم افزارایی که باید باهاشون کار کنم
core i5 کافیه ؟
core i5 بیشتر از کافیه برای شما
سلام لپ تاپ من واسه شرکت سازگاره ارقامه ولی روی پیچ هاش هولوگرام نداره دوستان واسه شما هم ایا اینطوره موردی نداشته باشه؟؟؟
nimaiiimj_007
21-05-2014, 14:19
سلام دوستای خوبم
قصد خرید لبتاب دارم
عمران میخونم،اهل بازی فیلم و وب و... هستم
بین این 3 تا گیر کردم
g510,i5,6,1t,Radeon R7 M265 4 GB
g510,i7,6,1t,Radeon HD 8570M 2GB
z510,i5,6,1t,GeForce GT 740M 2GB
مشخصات کاملشون اینجاست
و چون عمران میخونم بنظرتون i5,i7 فرق داره؟
باسم حمل و سنگینی و سبکی قیافه مهم نیست، 2 کیلو بشه 3 کیلو که به جایی بر نمیخوره
و یه سوال دیگه،مثل مورد اول اگه حافظه اختصاصی گرافیک بیشتر باشه چه تاثیری رو گرافیک داره؟
ممنون از جواب شما دوستان
من چند جا پرسیدم ، گارانتی گرین پیدا نکردم
همه جا یا الماس بود یا سازگار و یا ....
ترتیب بهتر بودن این گارانتی ها کدومه
Pedram_mrn
21-05-2014, 19:30
سلام لپ تاپ من واسه شرکت سازگاره ارقامه ولی روی پیچ هاش هولوگرام نداره دوستان واسه شما هم ایا اینطوره موردی نداشته باشه؟؟؟
مال منم سازگاره. نخیر نداره. و مشکلی هم نیست
oOomid.M
21-05-2014, 19:56
سلام دوستای خوبم
قصد خرید لبتاب دارم
عمران میخونم،اهل بازی فیلم و وب و... هستم
بین این 3 تا گیر کردم
مشخصات کاملشون اینجاست
و چون عمران میخونم بنظرتون i5,i7 فرق داره؟
باسم حمل و سنگینی و سبکی قیافه مهم نیست، 2 کیلو بشه 3 کیلو که به جایی بر نمیخوره
و یه سوال دیگه،مثل مورد اول اگه حافظه اختصاصی گرافیک بیشتر باشه چه تاثیری رو گرافیک داره؟
سلام
برای نرم افزار های مهندسی عمران مثل ایتبس و سیف و اتوکد همون i5 با رم 4 گیگ کفایت میکنه زیاد هم هست :دی
nimaiiimj_007
21-05-2014, 21:22
پس به نظرتون کدوموشو بخرم که بهتر باشه؟
بازی و فیلم و وب و اتوکد
لیبلی که به شرکت های گارانتی نشون میده دستگاه باز نشده یه لیبل کارخونه ایه که زیر کیبورده و اگه یکبار جدا بشه دیگه قابل چسبوندن نیست
پس به نظرتون کدوموشو بخرم که بهتر باشه؟
بازی و فیلم و وب و اتوکد
I5 برای شما کافیه ،برای بازی هم gpu مهمتره تا cpu
nimaiiimj_007
22-05-2014, 08:22
بنظرتون کدوم گرافیکش قویتره؟
بنظرتون کدوم گرافیکش قویتره؟
بین اینا قویترین GF 740 هست بعدش R7 M265 و در اخر هم 8570
Masoodegh
22-05-2014, 12:00
دسوت عزیز از نظر کیفیت ساخت دستگاه بدی نیست ولی خوب خیلی هم ازش انتظار نداشته باش چون از دید من دستگاه ظریفی هستش در مقابل لپ تاپ قبلیم که asus n53sv بود.
برای کاری که شما از دستگاه انتظار دارید اختلاف هزینه 200 300 تومنی برای I7 بیهودس و همون I5 زیادم هست حتی I3 هم از پس کار شما برمیاد مگر اینکه با نرم افزارهای محاسباتی مثل مکس و مایا و ... کار کنی که نیاز به بیش از I5 داشته باشی هر چند توصیه نمیکنم از لپ تاپ برای رندر گیری استفاده کنی چون فشار زیادی به دستگاه میاره و سیستم خنک کننده لپ تاپ ها آنچنان پاسخگو این فشار مداوم نیست.
در مورد گارانتی هم من با توجه به تجربه خودم بهت گارانتی گرین رو پیشنهاد میکنم 6 7 صفحه اخیر رو بخونی متوجه تجربه خوب من با این گارانتی میشی.
در آخر هم بهت توصیه میکنم اگه برات استحکام و استیبل بودن اولویت اصلیه به نظرم از سری thinkpad انتخاب کنی بهتره به خصوص اینکه قابلیت جدا سازی باطری و هارد و رمو داره.
2 3 هفته پیش بچه 4ساله همسایهمون پاشو گذاشت وسطش ولی هنوز که خراب نشده!! البته فک نمیکردم اینقد محکم باشه!
misagh8900
23-05-2014, 04:49
آقا از لپتاپ من بعضی وقت ها یه صداهایی میاد که فکر کنم مال هاردش باشه. به نظر شما عادی هست و مشکلی پیش نمیاد، یا باید نگران باشم؟؟
دوم اینکه من وقتی پشت انگشت هام رو خیلی آروم به بدنه لپتاپ میمالم، جریان برق رو احساس میکنم. البته وقی به شارج زده باشه برق داره. میخواستم بدونم مال شما هم اینطوریه یا نه و به نظر شما این یه نقطه ضعف برای این لپتاپ نیست؟؟
aminkhan2014
23-05-2014, 06:18
بین اینا قویترین GF 740 هست بعدش R7 M265 و در اخر هم 8570
GF720 و GF640 , GF710 و GF730 این وسط چجوری رتبه بندی میشن؟
یعنی4 گیگ AMD از2 گیگ نیودا ضیفتره؟؟؟
oOomid.M
23-05-2014, 09:11
آقا از لپتاپ من بعضی وقت ها یه صداهایی میاد که فکر کنم مال هاردش باشه. به نظر شما عادی هست و مشکلی پیش نمیاد، یا باید نگران باشم؟؟
دوم اینکه من وقتی پشت انگشت هام رو خیلی آروم به بدنه لپتاپ میمالم، جریان برق رو احساس میکنم. البته وقی به شارج زده باشه برق داره. میخواستم بدونم مال شما هم اینطوریه یا نه و به نظر شما این یه نقطه ضعف برای این لپتاپ نیست؟؟
سلام
بگو مدل هاردت چیه ؟
اون جریان برق هم طبیعیه برای خیلی ها اینطوریه
منم لپ تاپم رو تازه گرفته بودم اینطوری بود الان دیگه اینطوری نمیشه :دی
oOomid.M
23-05-2014, 09:12
سلام
برای رتبه بندی کارت گرافیک لپ تاپ ها از این لینک استفاده کنید ( برای اجرای بازی ها مقایسه شون میکنه )
aminkhan2014
23-05-2014, 10:22
سلام دوستان
من این مدلها را درنظر دارم و دقیقا دنبال اینجور مشخصاتی هستم(برای من فقط و فقط کانفیگ عالی و استحکام و مقاومت دربرابر ضربه و کیفیت عالی مهمه)+باطری خوب جواب بده
درضمن msi cx61 و ایسر v3 هم جزو گزینه هام هست ولی نتونستم جمع بندی کنم..بنظرتون کدامشون با در نظرگرفتن تمام مزایاخرید بصرفه تر واقتصادی هست؟
من این مدلها را درنظر دارم و دقیقا دنبال اینجور مشخصاتی هستم(برای من فقط و فقط کانفیگ عالی و استحکام و مقاومت دربرابر ضربه و کیفیت عالی مهمه)+باطری خوب جواب بده
درضمن msi cx61 و ایسر v3 هم جزو گزینه هام هست ولی نتونستم جمع بندی کنم..بنظرتون کدامشون با در نظرگرفتن تمام مزایاخرید بصرفه تر واقتصادی هست؟
من خودم یه z410 حدود 13 14 روز پیش خریدم که متاسفانه خراب بود و فروشنده زیر بارش نرفت.البته تونستم از طریق گارانتی دستگاهو تعویض کنم.تو این 3 4 روز هم کاملا ازش راضیم البته اصلا به پای کیفیت محصولات سری n ایسوس نمیرسه که طبیعی هم هست چون تو یه رنج قیمتی نیستن.ولی اگه برات به صرفه و بتونی بیشتر هزینه کنی حتما برو سراغ سری n چون تو خانواده n هم کانفیگ داری و هم کیفیت فوق العاده ساخت ،هم دوام و هم استحکام ولی برای این رنج بهترین گزینه همین z510 و z410 هستن چون اون دومدل دیگه که گفتی گرافیکای نسبتا ضعیفی دارن البته v3 صفحش فول اچ دیه که که حسن بزرگیه به خصوص برای مکس کارا ولی باعث دمای بالاتر در حین بازی و کارای عادی میشه چون باید به جای 1049088 پیکسل 2073600 پیکسلو پردازش کنه، از طرفی گرافیکش هم کمی ضعیف تر از z510 هست.در کل انتخاب بین اینا به کاربردش برات بر میگرده.مثلا برای بازی لنوو بهتره ولی برای فیلم و کارای گرافیکی مدل ایسر
فاکتور حفظه چیپ گرافیک چندان تاثیری روی قدرت gpu نداره.المان های دیگه ای هستن که قدرت gpu رو تعیین میکنن مثل پهنای باند و سرعت سایه زنی و سرعت هسته در پردازش پلی گان ها و ...
این بازی با اعداد که مثلا فلان کارت 4 گیگ اونیکی 2 گیگه بیشتر جنبه تبلیغاتی بازاریارو داره
nimaiiimj_007
23-05-2014, 17:31
در مورد هارد هم یه توضیحی میدید؟
چه مدلی بخرم؟
رو جعبه که ننوشته مدلش چیه
من ش3 مدل هارد داره که یکیش هیبریدیه
از اون 2 تا یمکیشون مشکل دار
misagh8900
23-05-2014, 17:34
سلام
بگو مدل هاردت چیه ؟
اون جریان برق هم طبیعیه برای خیلی ها اینطوریه
منم لپ تاپم رو تازه گرفته بودم اینطوری بود الان دیگه اینطوری نمیشه :دی
سلام . مدل هاردم wdc wd10jpcx-24ue4t0
اگه میتونی در مورد pes 2013 هم یه توضیحی بده. خیلی اعصابم رو ریخته به هم. آخرین آپدیت گرافیکها رو هم تازه گرفتم. یه عکس میزارم ببین چیزی دستگیرت میشه؟؟
روی ویندوز 7 همه اینها Good بود. و V RAM رو 1.9 gb نوشته بود.
در مورد هارد هم یه توضیحی میدید؟
چه مدلی بخرم؟
رو جعبه که ننوشته مدلش چیه
من ش3 مدل هارد داره که یکیش هیبریدیه
از اون 2 تا یمکیشون مشکل دار
درسته 3 مدل هارد داره یکیش هیبریدیه که 8 گیگ کش ssd داره و بهترینه بین 3 مدل ولی خوب تقریبا هم نایابه و بیشتر رو کانفیگهای i5 هستش برای تشخیص هم رو جعبه نوشته 1tb+8gbssd
2 مدل دیگه هم یکش سیگیته و دیگریش وسترنه البته الان تو بازار اکثرا وسترنه
سیگیت رو میگفتن مشکل داره ولی شایعه بوده
تشخیص این 2 تا هم بدون روشن کردن دستگاه ممکن نیست
nimaiiimj_007
23-05-2014, 21:37
درسته 3 مدل هارد داره یکیش هیبریدیه که 8 گیگ کش ssd داره و بهترینه بین 3 مدل ولی خوب تقریبا هم نایابه و بیشتر رو کانفیگهای i5 هستش برای تشخیص هم رو جعبه نوشته 1tb+8gbssd
2 مدل دیگه هم یکش سیگیته و دیگریش وسترنه البته الان تو بازار اکثرا وسترنه
سیگیت رو میگفتن مشکل داره ولی شایعه بوده
تشخیص این 2 تا هم بدون روشن کردن دستگاه ممکن نیست
خیلی ممنون
یعنی مشکلی ندارن هاردا؟
من میخوام i5 بخرم بنظرتون با ssd چقدر در میاد؟
من شنیدم اون مدلا که ssd داره بک لایت نداره درسته؟
خیلی ممنون
یعنی مشکلی ندارن هاردا؟
نه مشکلی ندارن
متاسفانه از قیمتش اطلاع ندارم ولی باید حول حوش 2200 300 باشه
درسته هارد هیبریدی ها بک لایت ندارن
البته به نظر من بک لایت خیلی به درد بخور تر از هارد هیبریدیه
oOomid.M
23-05-2014, 22:28
سلام . مدل هاردم wdc wd10jpcx-24ue4t0
اگه میتونی در مورد pes 2013 هم یه توضیحی بده. خیلی اعصابم رو ریخته به هم. آخرین آپدیت گرافیکها رو هم تازه گرفتم. یه عکس میزارم ببین چیزی دستگیرت میشه؟؟
روی ویندوز 7 همه اینها Good بود. و V RAM رو 1.9 gb نوشته بود.
صدای هارد طبیعیه برای این مدل اما اگر زیاد نگرانی میتونی با برنامه HD Tune هم تست کنی ببینی اروری نداشته باشه و یا اینکه اگر گارانتی داره با شرکت گارانتی کننده تماس بگیری درمورد صدا دادن هارد وسترن لپ تاپت
اما ای کاش موقع خرید با هارد هیبریدی اش رو میخریدی
در مورد این که بازی کارت گرافیک رو نمیشناسه زیاد سر در نیاوردم ، آیا در بازی های دیگه هم مشکل داری ؟ شاید گرافیکت نمیتونه سوییچ بشه ! آخه بازی Pes 2013 برای من تو قسمت کارت گرافیک ، گرافیک اینتل رو مینویسه ولی داخل بازی که میری خودش سوییچ میکنه :دی
afshin b
23-05-2014, 22:41
نه مشکلی ندارن
خیلی ممنون
یعنی مشکلی ندارن هاردا؟
نه دوستان این حرف اشتباست. من خودم لپتاپم هارد هیبریدی داره و بک لایت هم داره. نمیدونم این شایعه از کجا اومده من جای دیگه هم شنیده بودم
pacific.sun1991
23-05-2014, 22:54
سلام دوستان
اینجا کسی مشکل ارور صفحه آبی نداره؟؟؟؟ (blue screen of death (BSOD
تو سه ماه گذشته 4 بار این ارور داشتم که فقط مجبوری با دکمه پاور خاموشش کنی و بس:n03:
afshin b
23-05-2014, 23:02
سلام دوستان
تو سه ماه گذشته 4 بار این ارور داشتم که فقط مجبوری با دکمه پاور خاموشش کنی و بس:n03:
نرم افزار سبک blue screen view رو دانلود کنین، فایلی که عامل این ارور شده رو نشون میده. با سرچ کردن اسم فایل توی گوگل اطلاعات خوبی دستگیرتون میشه. درضمن event viewer ویندوز هم میتونه اطلاعات خوبی بده
pacific.sun1991
23-05-2014, 23:37
نرم افزار سبک blue screen view رو دانلود کنین، فایلی که عامل این ارور شده رو نشون میده. با سرچ کردن اسم فایل توی گوگل اطلاعات خوبی دستگیرتون میشه. درضمن event viewer ویندوز هم میتونه اطلاعات خوبی بده
آره میدونم این کارارو کردم
میخواستم ببینم اگه کسی تجربه ای داره ازش استفاده کنم
4 تا احتمال هست : درایورها ، رم ، هارد ، ویندوز
از 4 دفعه ای که این اتفاق افتاده 3بار واسه کرنل بوده و یه بار ntfs که واسه هارده
nimaiiimj_007
23-05-2014, 23:52
نه مشکلی ندارن
نظر منم با نظر شما یکیه فکر نکنم 8 GB زیاد تاثیر داشته باشه و به درد بخوره
ولی بک لایت خیلییییییییی مزیت خوب و بدرد بخوره مخصوصا شبا
nimaiiimj_007
23-05-2014, 23:54
نه دوستان این حرف اشتباست. من خودم لپتاپم هارد هیبریدی داره و بک لایت هم داره. نمیدونم این شایعه از کجا اومده من جای دیگه هم شنیده بودم
یعنیییییییییییی i5 ssd با بک لایت پیدا میشه تو بازارا رضا؟
afshin b
23-05-2014, 23:56
اون رو دیگه من نمیدونم. من قبل از عید از دیجیکالا گرفته بودم.
nimaiiimj_007
24-05-2014, 00:06
onlinefarhad
24-05-2014, 01:26
سلام دوستان
بله بله چند بار هم ..........
aminkhan2014
24-05-2014, 08:39
من خودم یه z410 حدود 13 14 روز پیش خریدم که متاسفانه خراب بود و فروشنده زیر بارش نرفت.البته تونستم از طریق گارانتی دستگاهو تعویض کنم.تو این 3 4 روز هم کاملا ازش راضیم البته اصلا به پای کیفیت محصولات سری n ایسوس نمیرسه که طبیعی هم هست چون تو یه رنج قیمتی نیستن.ولی اگه برات به صرفه و بتونی بیشتر هزینه کنی حتما برو سراغ سری n چون تو خانواده n هم کانفیگ داری و هم کیفیت فوق العاده ساخت ،هم دوام و هم استحکام ولی برای این رنج بهترین گزینه همین z510 و z410 هستن چون اون دومدل دیگه که گفتی گرافیکای نسبتا ضعیفی دارن البته v3 صفحش فول اچ دیه که که حسن بزرگیه به خصوص برای مکس کارا ولی باعث دمای بالاتر در حین بازی و کارای عادی میشه چون باید به جای 1049088 پیکسل 2073600 پیکسلو پردازش کنه، از طرفی گرافیکش هم کمی ضعیف تر از z510 هست.در کل انتخاب بین اینا به کاربردش برات بر میگرده.مثلا برای بازی لنوو بهتره ولی برای فیلم و کارای گرافیکی مدل ایسر
فاکتور حفظه چیپ گرافیک چندان تاثیری روی قدرت gpu نداره.المان های دیگه ای هستن که قدرت gpu رو تعیین میکنن مثل پهنای باند و سرعت سایه زنی و سرعت هسته در پردازش پلی گان ها و ...
این بازی با اعداد که مثلا فلان کارت 4 گیگ اونیکی 2 گیگه بیشتر جنبه تبلیغاتی بازاریارو داره
میشه بگید فول اچ دی به چه کار مکس کارا میاد؟برای مکس پردازش قوی و قدرت سیستم مگه مهمتر نیست(سی پی یو و گرافیک قوی،منکر دیدن جزیئات بیشتر توی صفحه FHD نیستم)؟من دنبال سیستمی هستم که تا چند سال لااقل برام جواب بده،قدرت پردازش و گرافیکش هم برای بازی و هم نرم افزارها خوب باشه و کم نیاره
در مورد msicx61 نظری ندارین؟نسبت به z510 چه مزیت و عیبی داره؟z410 فرقش با z510 توی چی هست؟
میشه بگید فول اچ دی به چه کار مکس کارا میاد؟برای مکس پردازش قوی و قدرت سیستم مگه مهمتر نیست(سی پی یو و گرافیک قوی،منکر دیدن جزیئات بیشتر توی صفحه FHD نیستم)؟من دنبال سیستمی هستم که تا چند سال لااقل برام جواب بده،قدرت پردازش و گرافیکش هم برای بازی و هم نرم افزارها خوب باشه و کم نیاره
در مورد msicx61 نظری ندارین؟نسبت به z510 چه مزیت و عیبی داره؟z410 فرقش با z510 توی چی هست؟
درسته cpu و ram اولویت اصلی هستن ولی صفحه با رزلوشن بیشتر مثل این میمونه که میز کار بزرگ تری در اختیار داشته باشی اگه با مکس کار کرده باشی متوجه منظورم میشی خیلی اوقات وقتی با ابزارهای زیاد کار میکنی ویوپرتت خیلی کوچیک میشه.ضمنا گرافیک سیستم تاثیری برای مکس نداره مگر گرافیک های work station یا quadro که کمک پردازنده محسوب میشن
در مورد msi شناخت زیادی از برندش ندارم ولی فکر کنم گرافیکش gf 720 هستش که نسبتا گرافیک ضعیفیه
فرق بین 410 و 510 تو سایز صفحه و نداشتن بک لایته،فرق دیگه ای با هم ندارن.صفحه 410 هم با توجه به سایز کمتر کمی از 510 دنس تره و کیفیت بهتری داره
aminkhan2014
24-05-2014, 13:42
ممنون دوست عزیز
راستی در مورد باطری z510 , z410 مسلما z410 باید بیشتر نگه داره،درسته؟ تعویض باطریش چجوریه؟
این باطری 4سلولی،برای کاربردهای مختلف چقدر جواب میده؟باطری6سلولی (با همین کانفیگ)G510و V3 (نسل 3)CPUبهتر جواب میده؟
بهترین گارانتی؟
afshin b
24-05-2014, 13:47
ممنون دوست عزیز
راستی در مورد باطری z510 , z410 مسلما z410 باید بیشتر نگه داره،درسته؟
این باطری 4سلولی،برای کاربردهای مختلف چقدر جواب میده؟باطری6سلولی G510و V3 بهتر جواب میده؟
بهترین گارانتی؟
حتما باتری ۶ سلولی ظرفیت بیشتری از ۴ سلولی داره. گارانتی هم سازگار معتبرترین هست. یکی از دوستان گارانتی گرین داشته و راضی بوده.
دوستان من یکم فکر میکنم فروشنده ها سرم دارن کلاه میزارن
به فروشنده میگم z510 core i5 چنده میگه 2140000..بعدش میگم رمش چنده ..میگه رم مگه اصلن مهمه :|
بعد میگم با چه گارانتییه؟ میگه هر گارانتیی بخوای:|....میگه گارانتی هم اصلن مهم نیس
میگم 8 گیگ ssd داره ؟ میگه بله میگم بک لایت داره میگه بعله
طرف کم نمیاورد
انگار رو دستش باد کرده بود
به نظرتون بگیرمش؟
چند جا هم رفتم که گفتن اصلن z510 با 8 گیگssd نیست اون s510
afshin b
24-05-2014, 19:22
دوستان من یکم فکر میکنم فروشنده ها سرم دارن کلاه میزارن
به فروشنده میگم z510 core i5 چنده میگه 2140000..بعدش میگم رمش چنده ..میگه رم مگه اصلن مهمه :|
بعد میگم با چه گارانتییه؟ میگه هر گارانتیی بخوای:|....میگه گارانتی هم اصلن مهم نیس
میگم 8 گیگ ssd داره ؟ میگه بله میگم بک لایت داره میگه بعله
طرف کم نمیاورد
انگار رو دستش باد کرده بود
به نظرتون بگیرمش؟
کاری نداره روی کارتنش رو بیین نوشته SSHD: 1T + 8G
اگه بود که یعنی داره و بگیر، اگرم نبود نگیر. اگه کمی دقت کنین سرتون کلاه نمیره هیچوقت
کاری نداره روی کارتنش رو بیین نوشته SSHD: 1T + 8G
اگه بود که یعنی داره و بگیر، اگرم نبود نگیر. اگه کمی دقت کنین سرتون کلاه نمیره هیچوقت
بعدش اگه همونی که توی ویترین هستش رو بخواد بده چی
اصلن امکان تست هم نداشت
فقط گذاشت به دکمه هاش دست بزنم :D
afshin b
24-05-2014, 21:18
اصلن امکان تست هم نداشت
اون رو دیگه خودتون میدونید. من باشم با کارتن پلمپ میخرم. اگه واقعا درحال خرید باشید حتما اجازه تست دارید. پلمپ رو باز میکنید و لپتاپ رو روشن میکنین و تست میکنین
mosi-comp
24-05-2014, 22:05
میخواستم از دوستان z510 دار بپرسم که لپتاپشون سیمکارت میخوره یا نه؟
من e531 دارم پشت باتری سیمکارت میخوره ولی سیم کارت ميذارم اتفاقی نميوفته.
sheytoon001
25-05-2014, 09:15
میخواستم از دوستان z510 دار بپرسم که لپتاپشون سیمکارت میخوره یا نه؟
من e531 دارم پشت باتری سیمکارت میخوره ولی سیم کارت ميذارم اتفاقی نميوفته.
نخیر ، سیمکارت نمیخوره
Pedram_mrn
25-05-2014, 14:00
اصلن امکان تست هم نداشت
من جای شما شما بودم از سایتایی مثل دیجیکالا و آلدیجیتال میخریدم، هم مطمئن بودم دارم لپتاپ آک میخرم هم اگه مشکلی داشته باشه میتونم تا 2 روز (دیجیکالا یه هفته) دستگاه رو پس بفرستم، مطمئن باشین اگه لپتاپتون به مشکلی بخوره مغازه دار عمرا قبول نمیکنه... حالا فروختن لپتاپ دست دوم و گارانتی رفته جای نو هم که جای خود داره که این مغازه دار ها کم از این کارا نمیکنن... 50 60 تومن هم پولی نیست که خودتون رو بخاطرش بکشونین توی دود و دم و گرمای وسط شهر...
misagh8900
25-05-2014, 16:58
آقا اگه بایوس رو آپدیت کنم، تو اجرای بازی ها تاثیر داره؟؟ مثلا الان لپتاپ من روی ویندوز 8.1 یازی pes 13 رو اجرا نمیکنه و گرافیک انویدیا رو شناسایی نمیکنه، با آپدیت بایوس درست میشه؟؟
آقا اگه بایوس رو آپدیت کنم، تو اجرای بازی ها تاثیر داره؟؟ مثلا الان لپتاپ من روی ویندوز 8.1 یازی pes 13 رو اجرا نمیکنه و گرافیک انویدیا رو شناسایی نمیکنه، با آپدیت بایوس درست میشه؟؟
دوست من شناسایی نشدن کارت گرافیک به خاطر عدم نصببودن درایورش آخرین درایورکارت گرافیک های انویدیا سری ۷۰۰ رو دانلود و نصب کنید
بایوس هم پیشنهاد میشه آپدیت کنید رو خیلی چیزا میتونه تاثیر داشته باشه.
sent from my Nokia 3310
misagh8900
25-05-2014, 19:04
دوست من شناسایی نشدن کارت گرافیک به خاطر عدم نصببودن درایورش آخرین درایورکارت گرافیک های انویدیا سری ۷۰۰ رو دانلود و نصب کنید
sent from my Nokia 3310
آقا همه ی درایورها آخرین نسخه هستند. الان ورژن گرافیک انویدیا من 335.23 هست.
misagh8900
25-05-2014, 19:10
sent from my Nokia 3310
همه ی درایورها آخرین نسخه هستند. الان ورژن گرافیک انویدیا من 335.23 هست.
ولی انصافا Z510 اون چیزی نبود که من فکر میکردم.خیلی اذیتم کرده. روی هر ویندوزی یه مشکلی داره. روی 7 برنامه Energy management و پورت های USB مشکل دارن. روی ویندوز 8.1 همه چی خوبه، pes مشکل داره.
من نمیدونم دیگه چکار کنم.
دوستم Asus گرفته خیلی راحت pes 13 رو داره روی ویندوز 8.1 بازی میکنه.
دوستان z410 چند گیگ رم ساپورت میکنه؟تو سایت لنوو نوشته حداکثر 4 گیگ ولی رم دستگاه من 8ه!!!!!!
pouria7777
26-05-2014, 13:10
یه سوال واسم پیش اومد . این داداش ما هر چی بهش میگم لپتاپ که کامل شارژ شد شارژر رو ازش جدا کن باز یادش میره . میخواستم بدونم مشکلی داره یا نه؟
آخه شنیده بودم شارژ که کامل شه خودش از کار میافته!
amir_t6262
26-05-2014, 14:52
مگه اصلا آپدیت بایوس این لپ تاپ آمده؟
amir_t6262
26-05-2014, 14:55
اصلن امکان تست هم نداشت
توصیه اینکه جنس ویترینی نخرید.
بعد همان جنس ویترینی هم بالاخره جعبه دارد و سریال پشت لپ تاپ باید با سریال روی جعبه و همچنین کارت ضمانت ( اگر ضمانت داشته باشد) یکی باشد.
amir_t6262
26-05-2014, 15:04
دوستان z410 چند گیگ رم ساپورت میکنه؟تو سایت لنوو نوشته حداکثر 4 گیگ ولی رم دستگاه من 8ه!!!!!!
حداکثر 4؟!
مسلماً بیشتر از 4 را ساپورت میکنه.
amir_t6262
26-05-2014, 15:20
من خودم هم core i5 دارم که هم بک لایت داره و هم SSD
z510 با هارد sshd در بازار کمیاب است و شاید الان هم به سختی گیر بیاید ولی s510 با این هارد بیشتر است.
بهمین خاطر بیشتر فروشنده ها میگن که z510 با هارد ssd نیست.
misagh8900
26-05-2014, 17:01
مگه اصلا آپدیت بایوس این لپ تاپ آمده؟
راست میگی. اصلا آپدیت نیومده براش.:n02:
misagh8900
26-05-2014, 17:05
یه سوال واسم پیش اومد . این داداش ما هر چی بهش میگم لپتاپ که کامل شارژ شد شارژر رو ازش جدا کن باز یادش میره . میخواستم بدونم مشکلی داره یا نه؟
آخه شنیده بودم شارژ که کامل شه خودش از کار میافته!
اگه ویندوز 8.1 نصبه بهش بگو Energy management رو نصب کنه و از قسمت setting گزینه conversation mod رو فعال کنه. وقتی باتری شارجش به 60 برسه، بصورت اتوماتیک از جریان خارج میشه و دیگه شارج نمیشه. و مستقیم از جریان برق استفاده میکنه.
amiri1982
26-05-2014, 20:13
سلام به همه دوستان خوبم.
میتونم ازتون بپرسم که چرا گاهی که لب تاپو از زمین برمیدارم در حالت روشن یه دفعه کل صفحه میچرخه و باید به سختی ربم کنترل پنل و از اونجا تنظیمات display و orientation رو landscape کنم تا درست بشه!!!؟؟؟
خودش یهو اینطوری میشه. دلیل خاصی داره؟
ممنون اگه راهنماییم کنین
mojtabadj88
26-05-2014, 21:19
دوستان از بین لپ تاب z510 و z410 موندم توش کدو رو بگیرم؟
از طرف وزنش واسم مهمه!ایا زد410 هم حافظه اس اس دی روشون هست یا نه؟
امروز هر دوتا رو تو ویترین مغازه دیدم زد510 خیلی بزرگتره!زد410 14اینج هستش ولی زد 510 سفحه اش 15.6اینجه:n13:
ممنون
Pedram_mrn
26-05-2014, 23:48
امروز هر دوتا رو تو ویترین مغازه دیدم زد510 خیلی بزرگتره!زد410 14اینج هستش ولی زد 510 سفحه اش 15.6اینجه:n13:
ممنون
تنها تفاوت توی سایزشون هست خب، z510 هم خیلی سنگین نیست نسبت به لپتاپ های دیگه که بدنه ی فلزی دارن. z410 هم تنها 200 گرم سبک تره و ارزشش رو نداره.
اگه قراره لپتاپ رو زیاد جا به جا کنید و اکثرا رو کولتون بندازید بهتره دنبال الترا بوک با سایز 13.3 و وزن 1.2 تا 1.3 باشید... البته دیگه باید قید گرافیک 740 انویدیا رو بزنید
aminkhan2014
27-05-2014, 06:20
تنها تفاوت توی سایزشون هست خب، z510 هم خیلی سنگین نیست نسبت به لپتاپ های دیگه که بدنه ی فلزی دارن. z410 هم تنها 200 گرم سبک تره و ارزشش رو نداره.
اگه قراره لپتاپ رو زیاد جا به جا کنید و اکثرا رو کولتون بندازید بهتره دنبال الترا بوک با سایز 13.3 و وزن 1.2 تا 1.3 باشید... البته دیگه باید قید گرافیک 740 انویدیا رو بزنید
یعنی قیمت z410 با 510 هیچ فرقی نداره؟
Masoodegh
27-05-2014, 07:25
یعنی قیمت z410 با 510 هیچ فرقی نداره؟
تو خارج نه ولی وقتی وارد شه چون 410 تازه اومده قیمتش حباب داره!!(در حد 100تومن)
misagh8900
27-05-2014, 10:21
آقا کسی در مورد این اطلاعاتی داره؟؟ میشه یه کم توضیح بدین چی هست؟؟ ارزش خرید داره؟؟ تو ایران پیدا میشه؟؟
دوستان کسی بازی fifa 14 رو روی ویندوز 8.1 اجرا کرده؟؟ مشکلی نداره؟؟
تو خارج نه ولی وقتی وارد شه چون 410 تازه اومده قیمتش حباب داره!!(در حد 100تومن)
قیمت 410 الان کمتر از 510 ه.من 2 هفته پیش 2500 خریدم
mojtabadj88
27-05-2014, 10:55
قیمت 410 الان کمتر از 510 ه.من 2 هفته پیش 2500 خریدم
شما لپ تاب زد410 خریدی؟
میشه یکم در موردش بگید؟صفحه نمایشش زیادی کوچیک نیست؟باطریش چند ساعت دوام میاره؟
200 گرم هم زیاد تو چشم نمیاد درسته. ولی زد410 چند ویزگی داره نسبت به 510. وب کمش اچ دی 720 هستش و باطریش هم چند ساعت بیشتر دوام میاره.
یکم هم سبک تره. ولی زد410 خیلی کوچیکتر نشون میده به 510!
شما لپ تاب زد410 خریدی؟
بله من 410 خریدم
کاملا راضیم ازش به جز صفحه نمایشش که کیفیت جالبی نداره نسبت به لپ تاپ قبلیم.البته کیفیت صفحه 410 کمی از نظر چگالی تصویر از 510 بهتره چون کوچکترع
باطریشم برای من با وبگردی از 60 درصد حدود 3 ساعت دووم میاره البته با برایتنس متوسط
من این لبتابو دیشب خریدم ولی الان هرکی بخواد صدتومن کمتر بهش میدم اصلا به دل ادم نمیشینه خیلی گندست و تاچ اصلا خوبی هم نداره و دستت همش بهش میخورد موقع تایپ اعصابت به هم میریزه درضمن سنگینه و اینکه کیفیت صداش اصلا خوب نیست یعنی اسپیکرش موقع پخش اهنگ وز وز میکنه شایدم مال من اینجوری باشه ولی خوب خیلی بده دیگه من الان اگه بودم میرفتم یه مک بوک میخریدم با 3500 یه چیز نسبتا خوب میدن
ممنون
از من میشنوی z510 نگیر برو مک بخر ، یه تومن پول بزار رو پولت عوض لذت ببر از زندگی من دیروز خریدم الان یه ظ510 همین الان 100 تومن زیر قیمت میدمش ، تاچ بزرگ داره صدای اسپیکرش هم از تهش در میاد با وزوز اصلا حال نکردم باهاش
من این لبتابو دیشب خریدم ولی الان هرکی بخواد صدتومن کمتر بهش میدم اصلا به دل ادم نمیشینه خیلی گندست و تاچ اصلا خوبی هم نداره و دستت همش بهش میخورد موقع تایپ اعصابت به هم میریزه درضمن سنگینه و اینکه کیفیت صداش اصلا خوب نیست یعنی اسپیکرش موقع پخش اهنگ وز وز میکنه شایدم مال من اینجوری باشه ولی خوب خیلی بده دیگه من الان اگه بودم میرفتم یه مک بوک میخریدم با 3500 یه چیز نسبتا خوب میدن
تاچش که خوبه.اندازشم مثل همه 15 ایچیاس
اسپیکر هم احتمالن مال شما مشکل داره.هم حجم صدا خوبه هی کیفیتش.تو این رنج قیمت همچین کانفیگی نمیشه داشت.
البته اگه کسی بودجش بیشتر باشه به نظرم N56 و بعد از اون N550 با فاصله زیاد انتخاب بهترین ولی خوب نزدیک 900 تا 1 تومن فرق قیمت دارن
aminkhan2014
27-05-2014, 16:04
شما لپ تاب زد410 خریدی؟
200 گرم هم زیاد تو چشم نمیاد درسته. ولی زد410 چند ویزگی داره نسبت به 510. وب کمش اچ دی 720 هستش و باطریش هم چند ساعت بیشتر دوام میاره.
یکم هم سبک تره. ولی زد410 خیلی کوچیکتر نشون میده به 510!
مگه z510 وبکمش HDنیست؟من که چند جا دیدم همه میگفتن HD هست..
باظری z510 چقدر با z410 تفاوت داره؟
درضمن کسی نمیدونه acer V3-571 i7 8G با باطری 6سلولی چقدر جواب میده؟باz510 فرقی داره یا نه؟عملکردش درکل با 510 چقدر فرق داره و کدامش برتره؟کیفیت ساخت چی؟ایسر تایوانی هست،لنوو ساخت کجاست؟
درمورد باطری لنوو هم دقیق جواب نگرفتم که آیا خودمون هم میتونیم عوضش کنیم یا باید بدهیم تعمیرکار؟
Pedram_mrn
27-05-2014, 16:10
از من میشنوی z510 نگیر برو مک بخر ، یه تومن پول بزار رو پولت عوض لذت ببر از زندگی من دیروز خریدم الان یه ظ510 همین الان 100 تومن زیر قیمت میدمش ، تاچ بزرگ داره صدای اسپیکرش هم از تهش در میاد با وزوز اصلا حال نکردم باهاش
شما توقعت از چیری که داشتی میخریدی خب بیشتر بوده... قبل از خریدش باید باهاش کار میکردید.
در رابطه با تاچ پد کاملا مخالفم چون یکی از بهترین هایی بوده که تا حالا باهاش کار کردم مخصوصا اگه درایورشو نصب کنید که عالی میشه.
حجم صداش هم نسبت به لپتاپ های دیگه خیلی بالاتره (JBL و این داستانا) کیفیت بهتری هم نسبت به بقیه برندا داره، مک به کنار(من خودم صدای مک ها رو نشنیدم البته)... کسی هم که دنبال کیفیته عمرا تو اسپیکر لپتاپ نمیتونه کیفیت موردنظرشو پیدا کنه و مثل من 1.5 خرج سیستم صوتیش میکنه(کارت صدا و اینا دیگه جدا)
در ضمن مک هم دردسر های خودشو داره، ویندوز نصب کردن رو مک هم جکی بیش نیست و کلا فلسفه مک رو میریزه بهم. قیمتش جای خود کانفیگی هم بهت میدن جای خود الان با 3.5 یه مکبوک ایر میتونی بگیری یا یه مک پرو قدیمی
تنها مشکلی که من تو این لپتاپ میبینم سرعت پایین هارد درایورش هست + نداشتن پورت ام ساتا برای یه SSD وگرنه مشکل خاصی نداره که نشه باهاش کنار اومد.
درضمن کسی نمیدونه acer V3-571 i7 8G با باطری 6سلولی چقدر جواب میده؟باz510 فرقی داره یا نه؟عملکردش درکل با 510 چقدر فرق داره و کدامش برتره؟کیفیت ساخت چی؟ایسر تایوانی هست،لنوو ساخت کجاست؟
درمورد باطری لنوو هم دقیق جواب نگرفتم که آیا خودمون هم میتونیم عوضش کنیم یا باید بدهیم تعمیرکار؟
باطری 510 و 410 باید با باز کردن دستگاه تعویض بشه که بلد می خواد
ایسر برند تایوانیه و لنوو چینیه
در مورد عملکرد هم سی پی یو هم جی پی یو هم مصرف انرزی 510 از V3 بهتره ولی کیفیت صفحه V3 خیلی خیلی بهتره
Pedram_mrn
27-05-2014, 16:20
راجع به سوالای اولت خبری ندارم. اما ایسر کیفیتش نسبت به لنوو در سطح پایین تری قرار داره ولی خیلی بد نیست...
و اینکه باتری سری Z داخلیه و شما نمیتونی عوضش کنی. البته احتیاجی هم پیدا نمیکنی که عوضش کنی تا سه سال راحت برات کار میکنه، مک بوک ها هم باتریشون قابل تعویض نیست، همه هم میخرنو به به چَه چَه میکنن...
Pedram_mrn
27-05-2014, 16:39
آقا کسی در مورد این اطلاعاتی داره؟؟ میشه یه کم توضیح بدین چی هست؟؟ ارزش خرید داره؟؟ تو ایران پیدا میشه؟؟
دوستان کسی بازی fifa 14 رو روی ویندوز 8.1 اجرا کرده؟؟ مشکلی نداره؟؟
تو ایران پیدا میشه قیمتشم حدود 90 تومنه. شما میتونین یه هارد درایو یا یه SSD رو بذارین تو کدی و جایگزین درایو نوریتون کنید. البته چون ساتای درایو نوری ورژن یک هست اصلا ارزش گداشتن SSD رو نداره(1Gbps) که میشه به جای هارد درایو SSD رو بذارین و به جای درایو نوری HDD که اینطوری شرایط بهتر میشه، هرچند که بازهم از ماکسیموم سرعت خوندن HDD شما کمتر خواهد بود. مورد بعدی گارانتی هست که با باز کردن دستگاه باطل میشه، و فک نمیکنم که شرکت گارانتی کننده هم عوض کردن اینارو قبول کنه، البته بهتره باهاشون تماس بگیرین و ببینین خودشون چی میگن. به ماهم خبر بدید...:n16:
mojtabadj88
27-05-2014, 16:58
نه فک نکنم اچ دی باشه.
باطری زد410 هم 6سلولیه..دوام بیشتری هم داره تو شارزدهی
لنوو ساخت چین هستش.
دارم تصمیم نهاییم رو میگیرم واسه خریدش یا زد510 یا زد410!
زد410 هشت گیگ اس اس دی دارن یا نه؟
ولی از ی طرف 510 ها اس اس دی دارن.
Public Enemy
27-05-2014, 19:38
دوستان بهتره کمی در منبع اطلاعاتیتون دقت کنین .
هر دو لپ تاپ Z510 و Z410 از باتری 4 سلولی بهره می برند . طبق تست ها میزان شارژ دهی هر دو لپ تاپ برابر است و طبق گفته لنوو ماکزیمم میزان شارژدهی در هر دو لپ تاپ 6 ساعت است
هر دو لپ تاپ از از دوربین با قابلیت فیلم برداری HD بهره می برند . ( طبق گفته سایت لنوو )
من نمی دونم 8 گیگ SSD که به عنوان کش عمل می کنه تا حالا چه تاثیری برای خریداران داشته که اونو دلیل بسیار بسیار مهم و کلیدی و غیر قابل گذر برای خرید می دونن و طوری رفتار می کنند انگار اون 8 گیگ SSD اگر نباشه لپ تاپ مفت نمی ارزه !!!!!!!!! ( مشکل اینه که هممون دوست داریم اون چیز بهتره رو داشته باشیم ! و الا اون 8 گیگ حداکثر می تونه در Pagefile و یا فضای مورد نیاز Hibernate استفاده بشه و یا در صورت فعال سازی Intel response technology به بهبود سرعت بوت ویندوز کمک کنه . و الا با توجه به اینکه هم چنان اطلاعات روی هارد 1 ترابایتی نوشته و خوانده می شه ، تاثیر خاصی در هنگام انتقال اطلاعات با حجم بالا نخواهید دید )
در ضمن در طراحی چیپ ست HM86 ( چیپ ست لپ تاپ Z510 ) از Serial ATA با سرعت های 3 گیگابیت و 6 گیگابیت استفاده شده !!!!! لذا بدون افت سرعت می تونین از SSD Caddy استفاده کنین .
شما توقعت از چیری که داشتی میخریدی خب بیشتر بوده... قبل از خریدش باید باهاش کار میکردید.در رابطه با تاچ پد کاملا مخالفم چون یکی از بهترین هایی بوده که تا حالا باهاش کار کردم مخصوصا اگه درایورشو نصب کنید که عالی میشه.حجم صداش هم نسبت به لپتاپ های دیگه خیلی بالاتره (JBL و این داستانا) کیفیت بهتری هم نسبت به بقیه برندا داره، مک به کنار(من خودم صدای مک ها رو نشنیدم البته)... کسی هم که دنبال کیفیته عمرا تو اسپیکر لپتاپ نمیتونه کیفیت موردنظرشو پیدا کنه و مثل من 1.5 خرج سیستم صوتیش میکنه(کارت صدا و اینا دیگه جدا) در ضمن مک هم دردسر های خودشو داره، ویندوز نصب کردن رو مک هم جکی بیش نیست و کلا فلسفه مک رو میریزه بهم. قیمتش جای خود کانفیگی هم بهت میدن جای خود الان با 3.5 یه مکبوک ایر میتونی بگیری یا یه مک پرو قدیمیتنها مشکلی که من تو این لپتاپ میبینم سرعت پایین هارد درایورش هست + نداشتن پورت ام ساتا برای یه SSD وگرنه مشکل خاصی نداره که نشه باهاش کنار اومد.تازه اگه اسپیکرش فقط مشکل من باشه همین هم مسخرست لبتاب نو خریدم اسپیکرش مشکل داره ، من که نتونستم وبکم رو رو ویندوز سون نصب کنم کسی میدونه مشکل چیه ؟
afshin b
27-05-2014, 20:48
تازه اگه اسپیکرش فقط مشکل من باشه همین هم مسخرست لبتاب نو خریدم اسپیکرش مشکل داره ، من که نتونستم وبکم رو رو ویندوز سون نصب کنم کسی میدونه مشکل چیه ؟
عزیز اگه فرض کنیم اسپیکر لپتاپ شما مشکل داره، هرچند ناخوشاینده ولی بازم چیز طبیعی ای هست. حتی اون اپل هم تو هر مثلا هزار لپتاپش یک معیوب وجود داره
سلام
دوستان کسی اطلاع داره که درایور وب کم این لب تاب چه طوری رو سون نصب میشه من نتونستم این پیامو میده
no appropriate driver to be installed
مرسی از جوابتون
AMIN_XCD
27-05-2014, 22:57
با سلام
ببخشید اگرسوالم خیلی مبتدیانه و ... می باشد .
من امروز در حال کار کردن با یک نرم افزار خاصی لپ تاپ هنگ کرد ... مشکل از لپ تاپ نبود ، مشکل از نرم افزار بود که درست اجرا نشده بود و ایراد داشت . بنابراین مجبور شدم که با نگه داشتن دکمه پاور برای چند ثانیه دستگاه را خاموش کنم و مجدداً روشن کنم.
حلا دو تا سوال برای من پیش امده است :
1- لپ تاپ با این کار من چقدر صدمه دیده است ؟ ( هم سخت افزاری و هم نرم افزاری )
2- در این مواقع که اینجوری هنگ می کند که هیچ دکمه ای کار نمی کند باید چه کار کرد تا لااقل ریست شود ؟
خیلی ناراحت شدم ، فکر می کنم که یک خرابی اساسی رو دستم گذاشته است .... :n03:
از پاسخگویی خوب شما سپاسگذارم. :n16:
aminkhan2014
28-05-2014, 06:09
دوست عزیزی که فرمودید:
"در ضمن در طراحی چیپ ست HM86 ( چیپ ست لپ تاپ Z510 ) از Serial ATA با سرعت های 3 گیگابیت و 6 گیگابیت استفاده شده !!!!! لذا بدون افت سرعت می تونین از SSD Caddy استفاده کنین ."
آیا z410 این چیپ ست را نداره؟مگه بغیر از سایز و وزن فرقی با هم دارند؟
یکی از دوستان که اینجا z410 داره بگه باطریش نسبت به 510 چجوریه یا اگه امکانش هست تست کنه مثلا با وایفای چند ساعت جواب میده و حداکثر شارژ دهی چقدره؟
کسی تجربه و اطلاعی ز لنوو e530 را نداره؟اون چجوریه؟
مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟
sheytoon001
28-05-2014, 09:42
با سلام
ببخشید اگرسوالم خیلی مبتدیانه و ... می باشد .
من امروز در حال کار کردن با یک نرم افزار خاصی لپ تاپ هنگ کرد ... مشکل از لپ تاپ نبود ، مشکل از نرم افزار بود که درست اجرا نشده بود و ایراد داشت . بنابراین مجبور شدم که با نگه داشتن دکمه پاور برای چند ثانیه دستگاه را خاموش کنم و مجدداً روشن کنم.
حلا دو تا سوال برای من پیش امده است :
1- لپ تاپ با این کار من چقدر صدمه دیده است ؟ ( هم سخت افزاری و هم نرم افزاری )
2- در این مواقع که اینجوری هنگ می کند که هیچ دکمه ای کار نمی کند باید چه کار کرد تا لااقل ریست شود ؟
خیلی ناراحت شدم ، فکر می کنم که یک خرابی اساسی رو دستم گذاشته است .... :n03:
از پاسخگویی خوب شما سپاسگذارم. :n16:
زیاد حساس نباش دوست عزیز
من یه 3 روز اول که لپ تاپم رو خریدم بدلیل مشکل ویندوزم همش با نگه داشتن پاور خاموش می کردم مشکلی هم پیش نیومد
در این مواقع هم هیپراه دیگه ای جز نگه داشتن پاور ندارید، البته قبلش حتما پک کنید تسک منیجر اگه باز میشه ctrl+alt+del پراسس برنامه هنگ کردرو میتونید ببندید و مشکل رفع میشه (که معمولا در چنین مواقعی تسک منیجر هم باز نمیشه):n02:
دوست عزیزی که فرمودید:
"در ضمن در طراحی چیپ ست HM86 ( چیپ ست لپ تاپ Z510 ) از Serial ATA با سرعت های 3 گیگابیت و 6 گیگابیت استفاده شده !!!!! لذا بدون افت سرعت می تونین از SSD Caddy استفاده کنین ."
آیا z410 این چیپ ست را نداره؟مگه بغیر از سایز و وزن فرقی با هم دارند؟
یکی از دوستان که اینجا z410 داره بگه باطریش نسبت به 510 چجوریه یا اگه امکانش هست تست کنه مثلا با وایفای چند ساعت جواب میده و حداکثر شارژ دهی چقدره؟
کسی تجربه و اطلاعی ز لنوو e530 را نداره؟اون چجوریه؟
مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟
چیپ ست 510 و 410 یکسانه.این 2 لپ تاپ به جز سایز و وزن فرق دیگه ای ندارن.البته 410 بک لایت هم نداره
e530 هم دستگاه خوبیه البته ورژن 531 جایگزینش شده بسیار بهتری داره و سرویسش خیلی راحت تره و رم و هارد و باتری در دسترسند
فرقشم اینه که سی پی یوش نسل سومه IVY و کمی فرکانسش پایین تره گرافیکش هم کمی ضعیف تره البته حسن گرافیکش 128 بیتی بودنشه
کیفیت صدای مطلوبی هم نبت به 510 نداره.کیبرد بهتری هم داره
Pedram_mrn
28-05-2014, 11:28
دوستان بهتره کمی در منبع اطلاعاتیتون دقت کنین .
در ضمن در طراحی چیپ ست HM86 ( چیپ ست لپ تاپ Z510 ) از Serial ATA با سرعت های 3 گیگابیت و 6 گیگابیت استفاده شده !!!!! لذا بدون افت سرعت می تونین از SSD Caddy استفاده کنین .
!!!!!
این قسمت spec پی دی افی هست که تو قسمت manual وبسایت لنوو واسه z510 گذاشته شده...
سلام.از دوستانی که تجربه کار با این لپ تاپ (Z510) رو داشتن، یه چنتا سوال دارم ممنون میشم دوستان لطف کنن و جواب بدن
1- با توجه به اینکه دور کیبرد و تاچ پد این لپ تاپ آلومینیوم هست، موقع استفاده از لپ تاپ در حالتی که لود نسبتا بالایی روی لپ تاپ باشه، آیا وجود آلومینیوم به عنوان رسانای خیلی خوب حرارت و گرما اذیت نمی کنه دست رو نسبت به لپ تاپ هایی که از جنس پلاستیک در این ناحیه (استراحتگاه دست) استفاده کردن؟
2-تاچ پد این لپ تاپ یکپارچه هست، من یه بار تست کردم یه مقدار فضا بین تاچ پد و صفحه زیرینش هست که انگار لق میزنه تاچ پد. این موضوع و به نوعی بازی کردن تاچ پد سر جای خودش اذیت نمی کنه در طول زمان ؟
3-دوستانی که مدت زیادی از لپ تاپ استفاده کردن (بیشتر از 3-4 ماه) آیا تغییری در عملکرد باتری دیدن؟مثلا کاهش زمان ذخیره سازی انرژی نیست به قبل و اگه بله چقد محسوس بوده این موضوع
4-تو تهران کسی اخیرا تونسته این لپ تاپ رو بدون حروف عربی یا فارسی روی کیبرد پیدا کنه یا دیده باشه یا خریداری کرده باشه؟اگه بله ممنون میشم آدرس رو لطف کنه.
5-در حالت کانفیگ مشابه با لپ تاپ G510 (سی پی یو و رم و حافظه یکسان)، با توجه به اینکه کارت گرافیک Z510 عملکرد بهتری داره ولی کارت گرافیک خیلی برای من مهم نیست،آیا اختلاف قیمت 200-250 هزار تومنی ارزش داره برای صرف نظر از G510 و خرید Z510. برتری هایی مثل بک لایت، وزن کمتر؟ (آلومینیوم و زیبایی ظاهری هم خیلی برای من مهم نیست و عملکرد لپ تاپ بیشتر اهمیت داره)
pouria7777
29-05-2014, 11:47
سلام.از دوستانی که تجربه کار با این لپ تاپ (Z510) رو داشتن، یه چنتا سوال دارم ممنون میشم دوستان لطف کنن و جواب بدن
1- با توجه به اینکه دور کیبرد و تاچ پد این لپ تاپ آلومینیوم هست، موقع استفاده از لپ تاپ در حالتی که لود نسبتا بالایی روی لپ تاپ باشه، آیا وجود آلومینیوم به عنوان رسانای خیلی خوب حرارت و گرما اذیت نمی کنه دست رو نسبت به لپ تاپ هایی که از جنس پلاستیک در این ناحیه (استراحتگاه دست) استفاده کردن؟
2-تاچ پد این لپ تاپ یکپارچه هست، من یه بار تست کردم یه مقدار فضا بین تاچ پد و صفحه زیرینش هست که انگار لق میزنه تاچ پد. این موضوع و به نوعی بازی کردن تاچ پد سر جای خودش اذیت نمی کنه در طول زمان ؟
3-دوستانی که مدت زیادی از لپ تاپ استفاده کردن (بیشتر از 3-4 ماه) آیا تغییری در عملکرد باتری دیدن؟مثلا کاهش زمان ذخیره سازی انرژی نیست به قبل و اگه بله چقد محسوس بوده این موضوع
4-تو تهران کسی اخیرا تونسته این لپ تاپ رو بدون حروف عربی یا فارسی روی کیبرد پیدا کنه یا دیده باشه یا خریداری کرده باشه؟اگه بله ممنون میشم آدرس رو لطف کنه.
5-در حالت کانفیگ مشابه با لپ تاپ G510 (سی پی یو و رم و حافظه یکسان)، با توجه به اینکه کارت گرافیک Z510 عملکرد بهتری داره ولی کارت گرافیک خیلی برای من مهم نیست،آیا اختلاف قیمت 200-250 هزار تومنی ارزش داره برای صرف نظر از G510 و خرید Z510. برتری هایی مثل بک لایت، وزن کمتر؟ (آلومینیوم و زیبایی ظاهری هم خیلی برای من مهم نیست و عملکرد لپ تاپ بیشتر اهمیت داره)
1-قسمت استراحت گاه من ندیدم تا حالا حتی یکمم گرم شه . ولی تو قسمت کیبور مخصوصا سمت چپش یکم تو کارای طولانی گرم میشه .
2-کلا تاچ پدش میتونست بهتر باشه ولی من تا حالا لقی ندیدم .
3-نه!
4-من که تهران نیستم! ولی اگه عربیم باشه عادت میکنی . من خودم میگفتم حتما باید برچسب کیبورد بگیرم ولی بعد یه ماه قشنگ عادت کردم.
5-سلیقه ایه دیگه . من که میگم همین الان اگه قیمتش رو 2.200.000 در نظر بگیریم با لپتاپ هایی تا قیمت 2.600.00 هم میتونه رقابت کنه
Mahdi.HR
29-05-2014, 16:46
دوستان سرعت بوت شما چند ثانیه است؟واسه من رم ۸ و i7 بدون ssd حدود ۳۰ ثانیه طول میکشه که واقعا حوصله سر بره
Sent from my C5303 using Tapatalk
Mahdi.HR
29-05-2014, 17:16
مثه این که اینجا گیمر نداریم ولی حالا میپرسم شاید یکی جواب داد کسی رو z510 وین 8 gta iv رو نصب کرده؟
مثه این که اینجا گیمر نداریم ولی حالا میپرسم شاید یکی جواب داد کسی رو z510 وین 8 gta iv رو نصب کرده؟
با ویندوز 8 نه اما توی 7 ریختمو خیلی خوب جواب داده
قطعا اگه درایور های گرافیک خوب نصب شده باشه توی 8 هم جواب میده:n16:
hamidreza2010
29-05-2014, 21:25
دوستان سرعت بوت شما چند ثانیه است؟واسه من رم ۸ و i7 بدون ssd حدود ۳۰ ثانیه طول میکشه که واقعا حوصله سر بره
سلام
برای منم زیاده حدود 15-20ثانیه
حواستون به برنامه های استارت آپ هم باشه
Mahdi.HR
29-05-2014, 22:12
واس من خیلی زیاده فک کنم هاردم باطل شده آخه وقتی واسه اولین بار هنگ کرد و مجبور شدم با دکمه پاور خاموشش کنم از اون به بعد موقع روشن شدن به محض زدن دکمه یه صدا ازش در میاد صداش به نظرم صدای شروع به حرکت کردن هارد دیسکه قبل این مشکلی نداشت یه امتحان میکنید که واسه شمام این صدا رو میده یا نه؟؟؟
Mahdi.HR
29-05-2014, 22:17
دوستان واسه سرعت بوت کانفیگ نسخه ویندوز و همچنین منتشر کنندش(پرنیان،گردو و...) رو هم بگید تا نظر سنجی کاربردی تر بشه
ممنون
afshin b
29-05-2014, 22:28
واس من خیلی زیاده فک کنم هاردم باطل شده آخه وقتی واسه اولین بار هنگ کرد و مجبور شدم با دکمه پاور خاموشش کنم از اون به بعد موقع روشن شدن به محض زدن دکمه یه صدا ازش در میاد صداش به نظرم صدای شروع به حرکت کردن هارد دیسکه قبل این مشکلی نداشت یه امتحان میکنید که واسه شمام این صدا رو میده یا نه؟؟؟
عزیز خاموش کردن لپتاپ به اون شکل چندان مشکلی ایجاد نمیکنه. نگران اون نباشین. من خودم شاید ده بار این کار کردم. هارد همه لپتاپ ها موقع راه افتادن یه صدای میدن و کاملا طبیعیه
aminkhan2014
30-05-2014, 05:21
در مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟اون چجوریه؟
ممنون از جوابتون و لی دوتا سوال بالا بی جواب موند
باطری z510 و کیفیت صفحه اش توی خرید مرددم کرده!!!اینکه بخای برای باطری و ..بدهی دست تعمیرکار جالب نیست،ازطرفی با این کانفیگ بهتر از این قیمت گیر نمیاد...
گرافیک GT730 در ایسر چقدر با GT740 لنوو اختلاف داره؟
قرار نیست مدلهای جدیدی بیاد توی بازار؟خیلی وقته تکراری شده
Pedram_mrn
30-05-2014, 10:24
من کانفیگ کورآی 5 با 6 گیگ رم دارم جدیدا خیلی طول میکشه(بیشتر از یه دقیقه) البته استارت آپ زیاد دارم...
ممنون از جوابتون و لی دوتا سوال بالا بی جواب موند
باطری z510 و کیفیت صفحه اش توی خرید مرددم کرده!!!اینکه بخای برای باطری و ..بدهی دست تعمیرکار جالب نیست،ازطرفی با این کانفیگ بهتر از این قیمت گیر نمیاد...
گرافیک GT730 در ایسر چقدر با GT740 لنوو اختلاف داره؟
قرار نیست مدلهای جدیدی بیاد توی بازار؟خیلی وقته تکراری شده
از این لینک میتونی گرافیکا رو مقایسه کنی
باتری هم خوبه اگه از conservation mode استفاده کنی راحت 3 سال به بالا کار میده.لپ تاپ های جدید بیشتر میرن به سمت باتری داخلی به خاطر صدماتی که جدا کردن باتری به پاور و هارد دستگاه میزنه
قبلا گفتم با توجه به نیازت به لپ تاپ از بین ایسر و 510 انتخاب کن.بازی 510 بهتره برای نرم افزارهای cpu base و فیلم ایسره فول اچ دی گزینه بهتریه
اگه آدم حساسی هستی بهتره قبل خرید کیفیت صفحه ای دستگاهو از نزدیک ببینی تا اینکه 2500 پول بدی بعد بخوره تو ذوقت.در کل کیفیت صفحش نسبت به هم رده هاش مقداری کمتره
من کانفیگ کورآی 5 با 6 گیگ رم دارم جدیدا خیلی طول میکشه(بیشتر از یه دقیقه) البته استارت آپ زیاد دارم...
آنتی ویروس هم خیلی تاثیر داره تو استارت آپ من بدون نود 32 حدود 20 تا 25 ثانیه بوت تایم دارم با نود بیش از 90 ثانیه
sheytoon001
30-05-2014, 13:33
لپ تاپ من خیلی سریع بالا میاد، فکر کنم حدود 10 ثانیه
ویندوز 8.1 نصب کردم
من برنامه های غیر ضروری رو از استارت آپ برداشتم
aminkhan2014
30-05-2014, 18:52
از این لینک میتونی گرافیکا رو مقایسه کنی
باتری هم خوبه اگه از conservation mode استفاده کنی راحت 3 سال به بالا کار میده.لپ تاپ های جدید بیشتر میرن به سمت باتری داخلی به خاطر صدماتی که جدا کردن باتری به پاور و هارد دستگاه میزنه
قبلا گفتم با توجه به نیازت به لپ تاپ از بین ایسر و 510 انتخاب کن.بازی 510 بهتره برای نرم افزارهای cpu base و فیلم ایسره فول اچ دی گزینه بهتریه
اگه آدم حساسی هستی بهتره قبل خرید کیفیت صفحه ای دستگاهو از نزدیک ببینی تا اینکه 2500 پول بدی بعد بخوره تو ذوقت.در کل کیفیت صفحش نسبت به هم رده هاش مقداری کمتره
آنتی ویروس هم خیلی تاثیر داره تو استارت آپ من بدون نود 32 حدود 20 تا 25 ثانیه بوت تایم دارم با نود بیش از 90 ثانیه
میشه این را بیشتر توضیح بدهین!!!حالا فیلم قبول دارم ایسر قویتره ولی cpu base چجوری نسل سه اییسر 3632 قویتر از نسل چهار 4702 لنوو هست؟؟؟
در این مورد هم که ظاهرا کسی اطلاعی نداره:
"در مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟اون چجوریه؟"
میشه این را بیشتر توضیح بدهین!!!حالا فیلم قبول دارم ایسر قویتره ولی cpu base چجوری نسل سه اییسر 3632 قویتر از نسل چهار 4702 لنوو هست؟؟؟
در این مورد هم که ظاهرا کسی اطلاعی نداره:
"در مورد msi cx61که ظاهرا ضعیفتره،درسته که کیفیت ساختش از z510 کمتره؟اون چجوریه؟"
درسته cpu لنوو بهتره ولی اختلافشون زیر 10 درصده.این اختلاف قدرت با مانیتور ایسر قابل چشم پوشیه
در مورد msi هم تا حالا با این دستگاه کار نکردم بتونم نظر بدم
ولی فکر میکنم کیفیت ساخت لنوو بهتر از برند msi هم قیمت باشه
razieemostafa
31-05-2014, 07:53
با سلام.دوستان من میخوام تا 3 تومن برای لپتاپ خرج کنم.نظرم روی این لپ تاپه فعلا.cpu 7i و ram 8 .میخواتم بدونم اونایی که این مدل رو دارن راضی هستن ازش؟ صفحه full hd توی ایران هست ؟مثله اینکه مادیران داره؟
مشکل خاصی نداره؟اگه مخواستین لپ تاپ بخرین باز هم همین رو میخریدین یا یه مدل دیگه؟
اگه مدل بهتری توی این رنج قیمت سراغ دارین بگین ممنون میشم
موقع خرید هم به چه چیزای توجه کنم؟
ممنون میشم جواب بدین
sheytoon001
31-05-2014, 17:07
با سلام.دوستان من میخوام تا 3 تومن برای لپتاپ خرج کنم.نظرم روی این لپ تاپه فعلا.cpu 7i و ram 8 .میخواتم بدونم اونایی که این مدل رو دارن راضی هستن ازش؟ صفحه full hd توی ایران هست ؟مثله اینکه مادیران داره؟
مشکل خاصی نداره؟اگه مخواستین لپ تاپ بخرین باز هم همین رو میخریدین یا یه مدل دیگه؟
اگه مدل بهتری توی این رنج قیمت سراغ دارین بگین ممنون میشم
موقع خرید هم به چه چیزای توجه کنم؟
ممنون میشم جواب بدین
من از این لپ تاپ خیلی راضی هستم
البته تنها عیبش کیفیت مانیتورشه اما برای بعضی از دوستان که با رفلکس نور در فضای روشن مشکل دارن این مانیتور عالیه، من به شخصه هی مشکلی با مانیتور این لپ تاپ ندارم چون نور رو منعکس نمیکنه
از این لپ تاپ بهتر احتمالا باید سراغ ایسوس برید که با این مشخصات قیمتش 300-400 تومن گرونتره
تاپیک بسیار خوبیه؛دستتون درد نکنه....
فقط از اونجاییکه تازه وارد جمع لپ تاپیون شدم؛چندتا سوال داشتم
این تاچ پد مگه نباید Scroll داشته باشه؟
و اینکه من نمیتونم برنامه Dolby Home Theater را دانلود کنم :((((
اگر میشه لینکش کسی بده ممنون میشم...
و یه خواسته ی خیلی مهم؛بهترین تنضیمات صفحه چیه؟دارم دیوونه میشم!!!روی برنامه intel graphic control panel اصن خوبه برای تنظیمات یا نه؟هرکاریش میکنم نتیجه نمیده!
یه تنظیمات استاندارد اگر کسی بگه ممنون میشم....
یه چیزی فقط!!!!
این رنگ مشکیش چراااااااااااا نیست!!! :||||||||||
من از این لپ تاپ خیلی راضی هستم
البته تنها عیبش کیفیت مانیتورشه اما برای بعضی از دوستان که با رفلکس نور در فضای روشن مشکل دارن این مانیتور عالیه، من به شخصه هی مشکلی با مانیتور این لپ تاپ ندارم چون نور رو منعکس نمیکنه
از این لپ تاپ بهتر احتمالا باید سراغ ایسوس برید که با این مشخصات قیمتش 300-400 تومن گرونتره
نه اتفاقا به نظرم صفحه ـش هم مشکل نداره و خوبه
از ایسوس با 400تومن بیشتر چه مدلی از این بهتره؟:eh:
نه اتفاقا به نظرم صفحه ـش هم مشکل نداره و خوبهاز ایسوس با 400تومن بیشتر چه مدلی از این بهتره؟:eh:تا 3 تومن بهترین گزینه همینهولی خوب صفحش جالب نیست.بستگی داره قبلا با چه صفحه نمایشی کار کرده باشید.من 2 3 سال ایسوس n53 داشتم که کیفیت صفحش خیلی خوب بود با جود گذشت نزدیک 1 ماه هنوز چشمم به کیفیت این عادت نکرده.ولی خوب در مقابل محسنات دیگش میشه از صفحه نمایش چشم پوشی کرد
misagh8900
01-06-2014, 11:15
یه چیزی فقط!!!!
این رنگ مشکیش چراااااااااااا نیست!!! :||||||||||
من رنگ مشکیش رو دارم. البته کاملا مشکی نیست. روی کارتونش فکر کنم نوشته بود Dark Chocolate. ولی هرکی میبینه میگه سیاهه. مگه این که خیلی دقت کنه.
تو سایت خودشون که زورشون اومده بگن چه رنگ هایی هست!!فقط یه عکس مشکی که شاید همون شکلاتی تیره باشه هست :((
این Scroll wheel نداره تاچ پدش؟
من بدونه scroll چیکار کنم :/
afshin b
01-06-2014, 14:57
تو سایت خودشون که زورشون اومده بگن چه رنگ هایی هست!!فقط یه عکس مشکی که شاید همون شکلاتی تیره باشه هست :((
این Scroll wheel نداره تاچ پدش؟
من بدونه scroll چیکار کنم :/
درایورش رو نصب کنین میتونین با دو انگشت اسکرول کنین
shahartoor
01-06-2014, 17:04
:n28::n28:من میخوام بک آپ بگیرم ولی onekey ارور میده current system can not support back up
اول ویندوزم 8.1 بود همین ایراد رو داشتم...3 بار هم وان کی ریکاوری رو دانلود کردم و نصب کردم ولی نشد....بعد وین 8 ریختم باز هم نشد!!!
قبلا y410 داشتم مثل هلو برام بک آپ میگرفت
البته یه سوال دیگه هم داشتم من رفتم تو نرم افزار پارتیشن یک درایو کوچیک تو هاردم هست که نصفش پره ...اون باید هیدن باشه؟
درایورش رو نصب کنین میتونین با دو انگشت اسکرول کنین
آقا به نکته مهمی اشاره کردی!الان رفتم دیدم کلی از برنامه هارو یارو نصب نکرده!!!
هیچیم نگفته که،آره برو خودت نصب کن :||
sheytoon001
01-06-2014, 17:27
مدیریت انرژی:
دانلود نسخه جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Lenovo Energy Management for 64-bit Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای ویندوز 8.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (64 بیت)
دانلود نسخه جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Lenovo Energy Management ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای ویندوز 7 (32 و 64 بیت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درایور وایرلس:
دانلود نسخه جدیدWLAN Driver (Atheros, Broadcom, Intel) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای ویندوز 7(32 و 64 بیت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahartoor
01-06-2014, 17:31
:n28::n28:من میخوام بک آپ بگیرم ولی onekey ارور میده current system can not support back up
اول ویندوزم 8.1 بود همین ایراد رو داشتم...3 بار هم وان کی ریکاوری رو دانلود کردم و نصب کردم ولی نشد....بعد وین 8 ریختم باز هم نشد!!!
البته یه سوال دیگه هم داشتم من رفتم تو نرم افزار پارتیشن یک درایو کوچیک تو هاردم هست که نصفش پره ...اون باید هیدن باشه؟
آقا ممنون...
این برنامه WLAN چی هست؟
سلام منم اومدم تو تاپیک :n02:
برای من حدود 10-11 ثانیه هستش.
کش SSD هستش.
مدیریت انرژی:
دانلود نسخه جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Lenovo Energy Management for 64-bit Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای ویندوز 8.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (64 بیت)
دانلود نسخه جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Lenovo Energy Management ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای ویندوز 7 (32 و 64 بیت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درایور وایرلس:
دانلود نسخه جدیدWLAN Driver (Atheros, Broadcom, Intel) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای ویندوز 7(32 و 64 بیت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنون، چه چیزی بهشون اضافه شده ؟ Lenovo Energy Managemen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه تغییری داشته ؟
این مشکل دیر 100% شدن باتری حل شده ؟ وقتی میزنی شارژ میرسه به 99 % بعد 1 ساعت میشه 100 % :n27:
1. نمیشه بک آپ بگیری باید ویندوزت اورجینال باشه وگرنه ارور میده.
2.متوجه نشدم منظورت چیه!
مدیریت انرژی:
درایور وایرلس:
این energy manager روی ویندوز 8 نصب نمیشه؟
////
ویندوز 8 غیر اورجینال رو میشه مستقیم از طریق استور به 8.1 آپدیت کرد؟
sheytoon001
01-06-2014, 23:03
خیلی ممنون، چه چیزی بهشون اضافه شده ؟ Lenovo Energy Managemen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه تغییری داشته ؟
این مشکل دیر 100% شدن باتری حل شده ؟ وقتی میزنی شارژ میرسه به 99 % بعد 1 ساعت میشه 100 % :n27:
راستش نمیدونم، منم تازه نصبش کردم، تا حالا هم باتری لپ تاپم رو 100درصد شارژ نکردم (میگن باتری های جدید بهتره کامل شارژ نشه) و همیشه از مد کانسرویشن استفاده میکنم و مشکلی که قبلا دیدم این بود که بعد از خاموش کردن و از برق کشیدن مد کانسرویشنش غیرفعال میشد، امیدوارم تو این ورژن مشکل رفع شده باشه
این energy manager روی ویندوز 8 نصب نمیشه؟
////
ویندوز 8 غیر اورجینال رو میشه مستقیم از طریق استور به 8.1 آپدیت کرد؟
تست کنید ببینید میشه یا نه
فکر نمیکنم بشه از طریق خود مایکروسافت آپدیت کرد
mohsen_p30
02-06-2014, 00:48
واسه بکاپ میتونی از برنامه acronis true image استفاده کنی... برنامه مفیدیه
...
آره واسه منم دوتا پارتیشن یک گیگی بصورت مخفی داره... یکیش خالیه یکیشم تا نصف پره. (البته منجر خود ویندور اونی که نیمه پر هست رو هم تقریبا خالی نشون میده!!!) دیگه منم کنجکاوی نکردم واسه چین این دوتا!
mohsen_p30
02-06-2014, 01:28
راستش نمیدونم، منم تازه نصبش کردم، تا حالا هم باتری لپ تاپم رو 100درصد شارژ نکردم (میگن باتری های جدید بهتره کامل شارژ نشه) و همیشه از مد کانسرویشن استفاده میکنم و مشکلی که قبلا دیدم این بود که بعد از خاموش کردن و از برق کشیدن مد کانسرویشنش غیرفعال میشد، امیدوارم تو این ورژن مشکل رفع شده باشه
تستش کردم بازم همون مشکلو داره!
جالب اینجاست که رو لپ تاپ برادرم که z480 داره با ویندوز 7 همین برنامه رو از روی dvd درایور لپ تاپ خودم نصب کرده و یه همچین مشکلی نداره!! :|
(البته انرژی منجر منو نصب کرده چون درصد شارژ بین 55 تا 60 باشه شارژ نمیکنه اما درایور انرژی لپ تاپ خودش فقط 60 درصد بود و همینکه میشد 59 دوباره شارژش میکرد تا 60 شه!!)
سلام . من ویندوز8.1 زدم روش ولی تو قسمت device manager یه درایوی هست به اسم unknown device همه درایورارو هم نصب کردم ولی این نمیدونم چیه وهمه چیشم کار میکنه به نظرتون مشکل کجاست؟؟
sheytoon001
02-06-2014, 14:43
سلام . من ویندوز8.1 زدم روش ولی تو قسمت device manager یه درایوی هست به اسم unknown device همه درایورارو هم نصب کردم ولی این نمیدونم چیه وهمه چیشم کار میکنه به نظرتون مشکل کجاست؟؟
احتمالا یکی رو نصب نکردید
یه اسکرین شات بزارید شاید کسی بدونه
از دوستان گیمر کسی Watch dogs رو نصب کرده ؟:n02:
من نصبش کردم و همه آپدیت ها رو ریختم و تونستم Medium با فریم ریت 26-34 بازی کنم ولی توقعم بیشتر از اینا بود و فک میکردم High رو راحت بیاره.
Core i5
amir_t6262
02-06-2014, 15:53
احتمالا یکی رو نصب نکردید
یه اسکرین شات بزارید شاید کسی بدونه
برای من هم همینطور است.
[سلام . من ویندوز8.1 زدم روش ولی تو قسمت device manager یه درایوی هست به اسم unknown device همه درایورارو هم نصب کردم ولی این نمیدونم چیه وهمه چیشم کار میکنه به نظرتون مشکل کجاست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sheytoon001
02-06-2014, 17:09
از دوستان گیمر کسی Watch dogs رو نصب کرده ؟:n02:
من نصبش کردم و همه آپدیت ها رو ریختم و تونستم Medium با فریم ریت 26-34 بازی کنم ولی توقعم بیشتر از اینا بود و فک میکردم High رو راحت بیاره.
Core i5
یادتون نره تنظیمات Energy Manager رو روی high performance mode بذارید وگرنه از حداکثر قدرت لپ تاپ استفاده نمیکنه
برای من هم همینطور است.
[سلام . من ویندوز8.1 زدم روش ولی تو قسمت device manager یه درایوی هست به اسم unknown device همه درایورارو هم نصب کردم ولی این نمیدونم چیه وهمه چیشم کار میکنه به نظرتون مشکل کجاست؟؟
با توجه به دیوایس منیجر لپ تاپ من این مورد باید گزینه ای به اسم Standard Modem Over Bluetooth Link باشه
احتمالا ربط به بلوتوث داره، شاید همربط نداشته باشه و این گزینه در لپ تاپ من مربوط به موبایل هایی که نصب کردم باشه
یادتون نره تنظیمات Energy Manager رو روی high performance mode بذارید وگرنه از حداکثر قدرت لپ تاپ استفاده نمیکنه
با توجه به دیوایس منیجر لپ تاپ من این مورد باید گزینه ای به اسم Standard Modem Over Bluetooth Link باشه
احتمالا ربط به بلوتوث داره، شاید همربط نداشته باشه و این گزینه در لپ تاپ من مربوط به موبایل هایی که نصب کردم باشه
ولی من احتمال میدم واسه ی باطری باشه چون وقتی یه بار برنماه پاور منیجر رو نصب کردم رفت ولی بعد یک هفته دوباره اومده
sheytoon001
02-06-2014, 18:43
ولی من احتمال میدم واسه ی باطری باشه چون وقتی یه بار برنماه پاور منیجر رو نصب کردم رفت ولی بعد یک هفته دوباره اومده
بعید میدونم، برا شما اون بالا داره باتری رو نشون میده
برا من قسمت باتری دو گزینه داره ببینید اگه برا شما هم دو تاست پس از اون نیست
اصلا روی دیوایس شناخته نشده راست کلیک کنید و update driver رو بزنید و آدرس محل درایور ها رو بهش بدید با ابنکه بزارید از اینترنت بگرده شاید درایور مربوط بهش رو پیدا کنه
بعید میدونم، برا شما اون بالا داره باتری رو نشون میده
برا من قسمت باتری دو گزینه داره ببینید اگه برا شما هم دو تاست پس از اون نیست
اصلا روی دیوایس شناخته نشده راست کلیک کنید و update driver رو بزنید و آدرس محل درایور ها رو بهش بدید با ابنکه بزارید از اینترنت بگرده شاید درایور مربوط بهش رو پیدا کنه
چجوری بزارم تو اینترنت بگرده؟؟
amir_t6262
02-06-2014, 20:20
یک بار دیگر اسکن کردم و به این گزینه رسیدم که این چیزی که نشناخته PCI simple communications controller است. کسی درایورش را داره؟
روی اون گزینه هستش :n02: ، راستی وقتی کانورستیشن مد رو فعال میکنم و اگه مثلا شارژ لپ تاپم 56 % باشه بالا تر نمیره و همینجا میمونه، مشکلی نیست ؟ نباید 60 % بشه؟
روی اون گزینه هستش :n02: ، راستی وقتی کانورستیشن مد رو فعال میکنم و اگه مثلا شارژ لپ تاپم 56 % باشه بالا تر نمیره و همینجا میمونه، مشکلی نیست ؟ نباید 60 % بشه؟
انتظار زیاد از گرافیک 64 بیتی این دستگاه نداشته باش .این بازی watch dogs گرافیکی ترین بازی فعلی بازاره.
sheytoon001
03-06-2014, 00:48
چجوری بزارم تو اینترنت بگرده؟؟
وقتی آپدیت درایور و میزنی 2 تا گزینه میاد که بالایی تو اینترنت سرچ میکنه
یک بار دیگر اسکن کردم و به این گزینه رسیدم که این چیزی که نشناخته PCI simple communications controller است. کسی درایورش را داره؟
برو همه درایورارو پس دونه دونه تست کن مخصوصا اونی که نوشته chipset از این آدرس
نه مشکلی نداره
hasanoooooooo
03-06-2014, 08:52
سلام دوستان من در چند روز اینده میخوام این مدل رو بخرم و فقطز میخوام اگه امکانش باشه از صفحه نمایش یه کلیپی چیزی ببینم که این صفحه مات دلم رو نزنه یوقت... یا عکس که بتونم تصمیمو بگیرم... قبلا صفحه نمایش براق داشتم بخاطر همین هیچ ایده ای از کار کردن با صفحه نمایش مات ندارم ... ممنون میشم کمک کنید
sheytoon001
03-06-2014, 09:07
سلام دوستان من در چند روز اینده میخوام این مدل رو بخرم و فقطز میخوام اگه امکانش باشه از صفحه نمایش یه کلیپی چیزی ببینم که این صفحه مات دلم رو نزنه یوقت... یا عکس که بتونم تصمیمو بگیرم... قبلا صفحه نمایش براق داشتم بخاطر همین هیچ ایده ای از کار کردن با صفحه نمایش مات ندارم ... ممنون میشم کمک کنید
صفحه ماتش شاید کیفیت پایینتری نسبت به صفحه های شفاف داشته باشه اما از مزایاش اینه که دیگه شما مشکل رفلکس نور به هیچ وجه نداری و عملا لذت بیشتری از کار کردن با این لپ تاپ می بری، از طرفی کیفیتش اونقدر پایینتر نیست که بخواد آدمو از خریدش منصرف کنه
این یه کلیپ در یوتیوب (از فیل-تر شک-ن استفاده کنید)
hasanoooooooo
03-06-2014, 13:04
دوستان فروشنده ها میدونن که چه هاردی رو لپتاپ بسته شده؟ منظورم اینه که روی کارتن دستگاه نوشته وسترن یا سیگیت؟!
Pedram_mrn
03-06-2014, 13:05
دوستان فروشنده ها میدونن که چه هاردی رو لپتاپ بسته شده؟ منظورم اینه که روی کارتن دستگاه نوشته وسترن یا سیگیت؟!
تا روشن نشه معلوم نمیشه
سلام من i7 با رم 8gig این سری رو دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم اما یه دو روزه اسپیکر سمت راستش موقعی که صدا بالای 70 -80 درصد میره چر چر میکنه حدود 4 ماه یا بیشتره که خریدمش نمیدونم بدم گارانتی یا نه ؟گارانتیش یکساله سریر هست از طرفی میترسم اگه هم قبول کنن واسه تعویض از نوعی بدن که هاردش وسترن نیست پیشنهاد شما چیه؟ تازه چون آذربایجان شرقی هستم باید بفرستم تهران که یکم سخت تر میشه اگه قبول نکنن.
afshin b
03-06-2014, 15:02
سلام من i7 با رم 8gig این سری رو دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم اما یه دو روزه اسپیکر سمت راستش موقعی که صدا بالای 70 -80 درصد میره چر چر میکنه حدود 4 ماه یا بیشتره که خریدمش نمیدونم بدم گارانتی یا نه ؟گارانتیش یکساله سریر هست از طرفی میترسم اگه هم قبول کنن واسه تعویض از نوعی بدن که هاردش وسترن نیست پیشنهاد شما چیه؟ تازه چون آذربایجان شرقی هستم باید بفرستم تهران که یکم سخت تر میشه اگه قبول نکنن.
با گارانتی تماس بگیرین بنظرم بهتره. ببینین نظر اونا چیه
hasanoooooooo
03-06-2014, 15:52
هنر کنن همین باند رو عوض میکنن برات! برا یه اسپیکر که کل لپتاپ رو عوض نمیکنن!
دوستان پس خریدنش زیاد عاقلانه نیست!! چرا که باید با نذر و نیاز به هارد وسترن رسید...
دوستان پس خریدنش زیاد عاقلانه نیست!! چرا که باید با نذر و نیاز به هارد وسترن رسید...
من که از خریدش راضی هستم چون اونایی که الان لپ تاپ دیگه ای گرفتن ناچار شدن یا cpu پایین تر بگییرن یا گرافیک پایین تر اینو به هرکس نشون دادم تا اینجا همه ازش خوششون اومده.
البته احتمال اینکه نسخه لپ تاپ من هاردش وسترن نباشه خیلی کمه چون نسخه خاورمیانه نیست که هرچی خواستن بندازن روش این سری حتی حروف فارسی نداره.
الان دیگه بیشتر دستگاهها هاردشون وسترنه
تنها مشکل صفحه نمایش داره در باقی فاکتورها بهترین گزینه در بازه قیمتیه خودشه
ولی دوستان به نظرم لنوو وب کم رو برمیداشت خیلی بهتربود چون وب کمش فاجعست.:n09:
دوستان سرعت کپی شما چقدره ؟ مثلا یه 20 گیگ فایل رو میخواید از این درایو به درایو دیگه بریزید چقدره سرعتش ؟
مال من چند ثانیه ای رو روی 110 مگابایته بعد کم کم میاد پایین تا بین 70 تا 90 میمونه.
Mahdi.HR
03-06-2014, 18:08
O
Mahdi.HR
03-06-2014, 18:16
از کجا فهمیدین هاردتون وسترنه؟ بعدشم اصلا فرق وسترن با بقیه چیه؟
سلام بر دوستان
خب مام بالاخره راضی شدیم این لپ تاپ رو بگیریم
i5 با رم 6 و هارد 1TB+8gSS
فقط واسم جالب کیبردشه، اولا نه عربی داره نه فارسی.انگلیسه فقط که البته خودمم اینجوری راحت ترم. بعدم شکل کیبردش شبیه هیچ عکسی که از این لپ تاپ تو مثلا دیجی کالا دیدم نیست. مثلا شکل دکمه اینتر و ...
یه سری سوال و مشکل هست که نتونستم حل کنم امیدوارم دوستان بتونن کمک کننپ
اول بگم ویندوز 8.1 استفاده می کنم روش
اولین مورد واسه بلوتوثه
من هرجوری بگین دراویر بلوتوث رو دانلود کردم و درایور قبلی رو از دیوایس منیجر حذف کردم و این درایور جدید رو ریختم
این لینکی که دانلود رو کردم ازش
بعد از ریستارت، این صحنه روبرو میشم باهاش
وقتی وارد دیوایس منیجر میشم اوکیه همه چیز و مثل تصویر سمت راسته، بعد از 5-6 ثانیه یهو به صورت خودجوش! تبدیل میشه به تصویر چپ.بعد از چند ثانیه دوباره رفرش میشه و تبدیل میشه به تصویر سمت راست و هی بین ایندوتا تصویر سوئیچ میکنه.
مشکل دقیقا از کجاست؟نرم افزاریه؟چقد دیگه درایورش رو نصب کنم آخه!
تو این حالت، وقتی وارد PC and Device هم میشم چیزی به نام بلوتوث نیست!
نکته دوم این اروری که موقع روش کردن به صورت صفحه آبی روشن میاد در مورد Driver Power State Failure میاد.
واسه من تا حالا 3بار پیش اومده. راه حلی داره و اصلا مشکل از کجاست؟
سوال سوم هم اینه که از کجا مطمئن شم که درایور هایی که لازمه واسه این دستگاه کامل نصب شده.مثلا برای تاچ پد مثلا باید آیکونش تو Notification Area بیاد و مثلا با دو انگشت بشه اسکرول صفحه کار کنه. ولی باقی موارد چطوری هستن؟
ممنون
sheytoon001
03-06-2014, 21:21
سلام بر دوستان
خب مام بالاخره راضی شدیم این لپ تاپ رو بگیریم
i5 با رم 6 و هارد 1TB+8gSS
فقط واسم جالب کیبردشه، اولا نه عربی داره نه فارسی.انگلیسه فقط که البته خودمم اینجوری راحت ترم. بعدم شکل کیبردش شبیه هیچ عکسی که از این لپ تاپ تو مثلا دیجی کالا دیدم نیست. مثلا شکل دکمه اینتر و ...
یه سری سوال و مشکل هست که نتونستم حل کنم امیدوارم دوستان بتونن کمک کننپ
اول بگم ویندوز 8.1 استفاده می کنم روش
اولین مورد واسه بلوتوثه
من هرجوری بگین دراویر بلوتوث رو دانلود کردم و درایور قبلی رو از دیوایس منیجر حذف کردم و این درایور جدید رو ریختم
این لینکی که دانلود رو کردم ازش
بعد از ریستارت، این صحنه روبرو میشم باهاش
وقتی وارد دیوایس منیجر میشم اوکیه همه چیز و مثل تصویر سمت راسته، بعد از 5-6 ثانیه یهو به صورت خودجوش! تبدیل میشه به تصویر چپ.بعد از چند ثانیه دوباره رفرش میشه و تبدیل میشه به تصویر سمت راست و هی بین ایندوتا تصویر سوئیچ میکنه.
مشکل دقیقا از کجاست؟نرم افزاریه؟چقد دیگه درایورش رو نصب کنم آخه!
تو این حالت، وقتی وارد PC and Device هم میشم چیزی به نام بلوتوث نیست!
نکته دوم این اروری که موقع روش کردن به صورت صفحه آبی روشن میاد در مورد Driver Power State Failure میاد.
واسه من تا حالا 3بار پیش اومده. راه حلی داره و اصلا مشکل از کجاست؟
سوال سوم هم اینه که از کجا مطمئن شم که درایور هایی که لازمه واسه این دستگاه کامل نصب شده.مثلا برای تاچ پد مثلا باید آیکونش تو Notification Area بیاد و مثلا با دو انگشت بشه اسکرول صفحه کار کنه. ولی باقی موارد چطوری هستن؟
ممنون
جالبه انگار سخت افزار بلوتوث لپ تاپ شما با مال من فرق داره برا من اینتله
روی بلوتوث در دیوایس منیجر راست کلیک کنید و آپدیت درایور رو بزنید و بعد سرچ در اینترنت شاید بهترین درایور رو خودش پیدا کنه
شاید هم چو پشت هم پندتا درایور نصب کردید این اتفاق افتاده نیاز نیست درایوری رو از دیوایس منیجر حذف کنید، وقتی درایور خودش نباشه اصلا نصب نمیشه، اینکار ممکنه بیشتر اشکال ایجاد کنه
اون مشکل صفحه آبی power... مربوط به ویندوز 8.1 هست و حتما حتما باید آپدیت های ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کنید که حدود 800 مگابایته چند صفحه قبل لینکشم گذاشتم، منم همین مشکل رو داشتم و اصلا لپ تاپم خاموش نمیشد و با این کار حل شد
جواب سوال آخرتم اینکه شما همه رو دونه دونه نصب و هر کدوم نیاز داشت ریستارت کن، اگه همه به خوبی و خوشی نصب شدن و در دیوایس منیجر هم علامت تعجبی نداری یعنی اینکه مشکلی نیست
سلام کسی میدونه gauge reset داخل energy manager چیکار میکنه؟
(میدونم واسه کالیبره کردن هست اما منظورم روند انجامشه اونایی که تست کردن لطفا بگن)
جالبه انگار سخت افزار بلوتوث لپ تاپ شما با مال من فرق داره برا من اینتله
روی بلوتوث در دیوایس منیجر راست کلیک کنید و آپدیت درایور رو بزنید و بعد سرچ در اینترنت شاید بهترین درایور رو خودش پیدا کنه
شاید هم چو پشت هم پندتا درایور نصب کردید این اتفاق افتاده نیاز نیست درایوری رو از دیوایس منیجر حذف کنید، وقتی درایور خودش نباشه اصلا نصب نمیشه، اینکار ممکنه بیشتر اشکال ایجاد کنه
اون مشکل صفحه آبی power... مربوط به ویندوز 8.1 هست و حتما حتما باید آپدیت های ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کنید که حدود 800 مگابایته چند صفحه قبل لینکشم گذاشتم، منم همین مشکل رو داشتم و اصلا لپ تاپم خاموش نمیشد و با این کار حل شد
جواب سوال آخرتم اینکه شما همه رو دونه دونه نصب و هر کدوم نیاز داشت ریستارت کن، اگه همه به خوبی و خوشی نصب شدن و در دیوایس منیجر هم علامت تعجبی نداری یعنی اینکه مشکلی نیست
اون ارور بلوتوث از اول بوده، یعنی زمانی که درایور نصب شده
مشکل اینجاست که با آپدیت اینترنت هم اعلام می کنه که بهترین آپدیت نصبه و نیازی به آپدیت نیست
آیکون بلوتوث هم که اصلا نمیاد.
موندم اینو چجوری میشه رفع کرد!
نکته جالب اینجاست که وقتی uninstall می کنم اون درایور بلوتوث رو، دیوایس منیجیر به این شکل در میاد
در حالی که تو حالت قبلی این ارور ها نبوده. ولی نه تو notification area و نه تو pc and devices اثری از بلوتوث نیست!
ولی با این حال تو شرایط جدید بعد از حذف درایور، آیکون بلوتوث تو notification area میاد و تو pc and devices هم هست
فقط گزینه send و recive فایل نداره و این شکلیه
اون ارور بلوتوث از اول بوده، یعنی زمانی که درایور نصب شده
مشکل اینجاست که با آپدیت اینترنت هم اعلام می کنه که بهترین آپدیت نصبه و نیازی به آپدیت نیست
آیکون بلوتوث هم که اصلا نمیاد.
موندم اینو چجوری میشه رفع کرد!
نکته جالب اینجاست که وقتی uninstall می کنم اون درایور بلوتوث رو، دیوایس منیجیر به این شکل در میاد
در حالی که تو حالت قبلی این ارور ها نبوده. ولی نه تو notification area و نه تو pc and devices اثری از بلوتوث نیست!
ولی با این حال تو شرایط جدید بعد از حذف درایور، آیکون بلوتوث تو notification area میاد و تو pc and devices هم هست
فقط گزینه send و recive فایل نداره و این شکلیه
شما وقتی که درایور رو نصب کردی.یه بار یه فایل با بلوتوث بفرستی یا بگیری خودش رابطش رو برای ویندوز تعریف میکنه.
شما وقتی که درایور رو نصب کردی.یه بار یه فایل با بلوتوث بفرستی یا بگیری خودش رابطش رو برای ویندوز تعریف میکنه.
مشکل اینجاست که وقتی درایور رو نصب می کنم، به بلوتوث اصلا دسترسی ندارم!نه تو نوتیفیکشن میاد و نه تو جای دیگه.
وقتی هم درایور نیست، این آیکون ها میاد ولی موقع send و recive ارور میده.پ
این نوار زرد تو تب health برنامه hd tune برای چیه؟
و اینکه عدد data واسه ردیف اول زیاد نیست یه مقدار؟تو hd tune بقیه دوستان من همچین چیزی ندیدم
مشکل اینجاست که وقتی درایور رو نصب می کنم، به بلوتوث اصلا دسترسی ندارم!نه تو نوتیفیکشن میاد و نه تو جای دیگه.
و اینکه عدد data واسه ردیف اول زیاد نیست یه مقدار؟تو hd tune بقیه دوستان من همچین چیزی ندیدم
یه بار مال منم اینطوری شد البته واسه وایرلس.که وایرلس درایورش نصب بود اما کنار صفحه نمی اومد . منم اول درایور رو پاک کردم بعد هرچی مربوط به وایرلس میشود داخل device manager رو هم روش کلیک کردم unistall کردم ریستارت کردم و درایور رو نصب کردم حل شد.در ضمن این درایور جدید دیگه send و recive نداره یا اگه بشه اضافه کرد نه کسی رو دیدم بلد باشه نه کسی انجام داده بود.
شما تو منوی start تایپ کن bluetooth بعدش bluetooth file transfer میاد روش کلیک کن میتونی سند یا رسیو داشته باشی.
من یک سفیدشو خریدم
یه سوال داشتم
برای شما هم وقتی لپتاب رو روشن می کنید چراغ باطری و پاور با هم روشن می شه (بدون شارژر)
بعد وقتی که خاموشه از کجا می فهمید که باطری شارژ کامل شده؟
من یک سفیدشو خریدم
یه سوال داشتم
برای شما هم وقتی لپتاب رو روشن می کنید چراغ باطری و پاور با هم روشن می شه (بدون شارژر)
بعد وقتی که خاموشه از کجا می فهمید که باطری شارژ کامل شده؟
بله با هم روشن میشه
شما بذار رو conservation خودش حتی تو خاموشی رو 55-60 درصد نگه میداره
کسی اگه این مشکل رو داشت با نصب آپدیت ویندوز 8.1 که حدود 770 مگابایته حل میشه
آپدیت ها رو به ترتیب از حجم کم نصب و در صورت درخواست ری استارت کنید، بعضی آپدیت ها ممکنه خیلی طول بکشن تا نصب بشن
این لینکی که شما لطف کردین لینکشو گذاشتین، بعد از extract کردن 6 تا فایل میده که به ترتیب از حجم کم نصب کردم
دومین فایل که که 1.2 مگ حجمشه که ارور میده not applicable to your computer میده
فایل سوم که حجمش 10.5 مگه، میره واسه نصب آخرش پیغام میده که Update for Windows (KB2919442) نصب نشده
فایل آخر که حجم اصلی رو داره و 707 مگ هست هم باز ارور not applicable to your computer رو میده!
و فکر می کنم همچنان مشکل سر جاشه چون وقتی اسلیپ میکنم، میخوام از اسلیپ دربیارمش، تلاش می کنه و بعد از 2 دقیقه صفحه سیاه خودش رو ریست میکنه از اول بوت میاد بالا
Public Enemy
04-06-2014, 12:38
این لینکی که شما لطف کردین لینکشو گذاشتین، بعد از extract کردن 6 تا فایل میده که به ترتیب از حجم کم نصب کردم
فایل سوم که حجمش 10.5 مگه، میره واسه نصب آخرش پیغام میده که Update for Windows (KB2919442) نصب نشده
فایل آخر که حجم اصلی رو داره و 707 مگ هست هم باز ارور not applicable to your computer رو میده!
و فکر می کنم همچنان مشکل سر جاشه چون وقتی اسلیپ میکنم، میخوام از اسلیپ دربیارمش، تلاش می کنه و بعد از 2 دقیقه صفحه سیاه خودش رو ریست میکنه از اول بوت میاد بالا
دوست عزیز اول اینکه نیاز به آپدیت دستی نیست . در صورت اتصال به اینترنت خود آپدیت ها دانلود می شوند .
ثانیا چه دوستانی که دستی آپدیت کردند ، چه اتوماتیک بازم مشکلشون حل نشده و هنوزم وجود داره !!!!!
همه شرکت ها پیشرفت می کنند ، مایکروسافت پسرفت !!!!! الان یه سیستم عامل لینوکس با بوت عادی ، سریعتر از ویندوز 8.1 با سیستم بوت جدیدش ( hybrid boot ) بالا میاد .
این راه رو توصیه نمی کنم ، ولی بنده از Baidu PC Faster استفاده کردم . پس از تنظیمات ، سرعت بوت تا حد قابل قبولی بالا رفت و زمان گیر افتادن توی صفحه مشکی کمتر شد ...
حیف که این لپ تاپ با ویندوز 7 سازگاری کمتری داره و الا کم کم دارم به این فکر می افتم برگردم زمان ویندوز 7 !
شما تو منوی start تایپ کن bluetooth بعدش bluetooth file transfer میاد روش کلیک کن میتونی سند یا رسیو داشته باشی.
ویندوز 8.1 تو استارتش جای سرچ نداره، اگه منظورتون سرچ خود ویندوز هست که با win+s بالا میاد، تو اون وقتی bluetooth تایپ کنم همچین چیزی که فرمودین نمیاد!
مشکل اینجاست که وقتی درایور نصب شده رو پاک می کنم و ریستارت، بعدش میتونم سند و ریسیو کنم از بلوتوث.میرم رو فایل و گزینه سند بلتوث به صورت جدا تو منوی راست کلیک رو فایل هست و میشه سند کرد
ولی بعد از ریستارت کردن، خودش میاد و درایور رو نصب می کنه به صورت خودکار و کلا گزینه های بلوتوث حذف میشن!نه تو نوتیفیکشن، نه تو pc and device. تو راست کلیک رو فایل هم تو منوی کشویی send to گزینه بلوتوث هست ولی وقتی میزنم ارور میده که no local bluetooth device was detected!
در حالی که بعد از پاک کردن درایور تو خود منوی راست کلیک، برای ارسال با بلوتوث گزینه مجزا هست و نیازی به رفتن تو منوی کشویی send to نیست
خلاصه خیلی باحاله این بلوتوثش!رسما موندم دقیقا چه مدلیه!
sheytoon001
04-06-2014, 12:44
منم به سختی نصبشون کردم مخصوصا اون فایل حجیمه فکر کنم برا من نیم ساعت طول کشید یکی دوبار ارور داد اما بلاخره نصب شد
بهترین کار اینه یه ویندوز 8.1 نسخه جدید تهیه کنی که آپدیتا همراش هست
در نهایت اگه پیدا نکردی همون ویندوز 8 فعلا نصب کن تا یه 8.1 آپدیت شده گیر بیاری
راستی اگه رو لپ تاپت ویژوال باکس (مجازی ساز) داری با حدف اون هم مشکل رفع میشه برای من و یکی از دوستان مشکل با ویژوال باکس بود، اگه نیاز مبرم به ویژوال باکس داری اونوقت کارای بالا رو انجام بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.