ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلـوپ Lenovo Z510

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

hojat.n
05-02-2014, 12:09
دوستان به طور اتفاقی متنی را دیدم که در مورد تفاوت قیمت دو مدل z510-B. با Z500-G بود. رفتم دیدم بله درسته ! اما نمیدونم چرا؟
کسی از شما تفاوت ارزانتر بودن Z510-B. را نسبت به مدل دیگر می داند؟
این هم لینک ها!!

Z500-G

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Z510-B

مگر z510 پیشرفته تر نیست؟ سی پی یو هازول دارد...
چرا؟
لینک درست نیست .اون نقطه چینا چین؟:n13:

afshin b
05-02-2014, 12:27
لینک درست نیست .اون نقطه چینا چین؟:n13:

دیجیکالا

Sent from my HUAWEI G700-U10

elvin_1987
05-02-2014, 14:37
از کجا گرفتی؟گارانتی هماهنگ؟
گارانتی هماهنگ

hamidreza2010
05-02-2014, 14:53
دوستان به طور اتفاقی متنی را دیدم که در مورد تفاوت قیمت دو مدل z510-B. با Z500-G بود. رفتم دیدم بله درسته ! اما نمیدونم چرا؟
کسی از شما تفاوت ارزانتر بودن Z510-B. را نسبت به مدل دیگر می داند؟
این هم لینک ها!!

Z500-G

Z510-B

مگر z510 پیشرفته تر نیست؟ سی پی یو هازول دارد...
چرا؟

سلام
چرا پیشرفته تر هست ولی من از یکی از فروشنده ها پرسیدم ، گفت چون اون موقع که دلار گرون بود اینا z500 رو وارد میکردن ، بخاطر همین پایین نمیارن قیمیت رو
حالا درست و غلطش رو نمیدونم

دوستان یه سوالی
با بستن در لپتاپ تغییری تو سرعت دانلود مشاهده نمیکنین؟
من وقتی در لپتاپ رو میبندم سرعت دانلود خیلی کم میشه و از 60 میرسه به 10 حدودا
تنظیمات پاور اپشن هم درسته همشون

خب درش رو نبند.منم بعضی شبا میزنم واسه دانلود ولی درش رو نمیبندم
حالا تست میکنم ببینم مال منم اینطوری میشه یا نه؟

adelsh
05-02-2014, 16:11
آقا من ویندوز 8 روی لپتاپ نصب کردم ولی خیلی باهاش حال نکردم و میخوام ویندوز 7 رو نصب کنم

حالا با توجه به اینکه ویندوز 8 برای این لپ تاپ توصیه شده مشکلی با ویندوز سون نداره؟

دوستانی که ویندوز 7 نصب کردن مشکل خاصی باهاش ندارن؟

ahmad.021
05-02-2014, 17:03
دوستان من میخوام سر برج این لپ تاپ رو با کانفیگ i7 و رم 8gb بخرم
خواهشا راهنماییم کنین که به نظر شما تا 2.5 این لپ تاپ بهترین گزینس؟! کسی تا حالا باهاش مشکل نداشته؟ کیفیت صفحش چطوره؟
چند ساعت شارژ نگه میداره؟...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

hamidreza2010
05-02-2014, 18:25
آقا من ویندوز 8 روی لپتاپ نصب کردم ولی خیلی باهاش حال نکردم و میخوام ویندوز 7 رو نصب کنم

حالا با توجه به اینکه ویندوز 8 برای این لپ تاپ توصیه شده مشکلی با ویندوز سون نداره؟

دوستانی که ویندوز 7 نصب کردن مشکل خاصی باهاش ندارن؟

سلام
من تا حالا 7 نصب نکردم ولی دوستانی که نصب کردن ، مشکل کم و زیاد کردن نور صفحه رو داشتن + همچین چیزایی
ولی اگه درایورهاش رو از سایت لنوو بگیرین و نصب کنید مشکلی نیست

خواهشا راهنماییم کنین که به نظر شما تا 2.5 این لپ تاپ بهترین گزینس؟! کسی تا حالا باهاش مشکل نداشته؟ کیفیت صفحش چطوره؟

سلام
توی این قیمیت ، فک کنم بهترین باشه ( حداقل یکی از بهترین ها هس ) ولی مشکل خاصی نیست
مگه اینکه لپ تاپتون از اول مشکل داشته باشه ، در غیر این صورت نه مشکلی نداره
کیفیت صفحش هم بد نیست ، نمیشه دقیق گفت چجوریه
باید خودت از نزدیک ببنینی ولی اگه درایورش رو نصب کنی و نورش رو تا اخر زیاد کنی ، راضی کنندس ، مگه اینکه کارت تماشای فیلم و.... باشه ( کلا کارای مالتی مدیا حرفه ایی باشه )

ahmad.021
05-02-2014, 19:04
سلام
من تا حالا 7 نصب نکردم ولی دوستانی که نصب کردن ، مشکل کم و زیاد کردن نور صفحه رو داشتن + همچین چیزایی
ولی اگه درایورهاش رو از سایت لنوو بگیرین و نصب کنید مشکلی نیست

سلام
توی این قیمیت ، فک کنم بهترین باشه ( حداقل یکی از بهترین ها هس ) ولی مشکل خاصی نیست
مگه اینکه لپ تاپتون از اول مشکل داشته باشه ، در غیر این صورت نه مشکلی نداره
کیفیت صفحش هم بد نیست ، نمیشه دقیق گفت چجوریه
باید خودت از نزدیک ببنینی ولی اگه درایورش رو نصب کنی و نورش رو تا اخر زیاد کنی ، راضی کنندس ، مگه اینکه کارت تماشای فیلم و.... باشه ( کلا کارای مالتی مدیا حرفه ایی باشه )

ممنون داداش
من این لپ تاپ رو واسه گیم نمیخوام چون یه سیستم گردن کلفت واسه گیم دارم ولی شاید بعضی وقتا بصورت LAN بین 2 سیستم گیم بزنیم!
قصدم از خرید این لپ تاپ تماشای فیلم و دانلود و... این جور چیزاس و از این طرف هم میخوام کانفیگ بالایی داشته باشه
متاسفانه من توی تهران جایی پیدا نکردم که بتونم این لپ تاپ رو تست کنم. شما جایی میشناسین؟

mika90
05-02-2014, 19:15

hp probook 4540 هم یه نگاهی بنداز بهش:n01: البته به شرطی که گرافیک قوی نیاز نداشته باشی.صفحه نمایشش بهتر از z500 و z510 هست
کیفیت صفحه نمایش z500 که اصلا خوب نیست من همین روزاست میخوام بفروشمش

Abdolreza2012
05-02-2014, 19:34
hp probook 4540 هم یه نگاهی بنداز بهش:n01: البته به شرطی که گرافیک قوی نیاز نداشته باشی.صفحه نمایشش بهتر از z500 و z510 هست

4540 فقط صفحه نمایش بهتری داره
cpu و گرافیک ضعیف تری داره
تقریبا هم هم قیمتن ، پس به صرفه نیست که 4540 بگیره

البته بسته با کاربرد فرد داره

mika90
05-02-2014, 19:35
4540 فقط صفحه نمایش بهتری داره
cpu و گرافیک ضعیف تری داره
تقریبا هم هم قیمتن ، پس به صرفه نیست که 4540 بگیره

البته بسته با کاربرد فرد داره

درسته بستگی به اولویت ها داره
من چون صفحه نمایش برام در اولویته گفتم :n16:

oOomid.M
05-02-2014, 19:46

تا وقتی ProBook 450 هست آخه چرا 4540 ؟!!! :n15:

hamidreza2010
05-02-2014, 22:01
ممنون داداش
من این لپ تاپ رو واسه گیم نمیخوام چون یه سیستم گردن کلفت واسه گیم دارم ولی شاید بعضی وقتا بصورت LAN بین 2 سیستم گیم بزنیم!
قصدم از خرید این لپ تاپ تماشای فیلم و دانلود و... این جور چیزاس و از این طرف هم میخوام کانفیگ بالایی داشته باشه
متاسفانه من توی تهران جایی پیدا نکردم که بتونم این لپ تاپ رو تست کنم. شما جایی میشناسین؟

والله جایی رو نمیشناسم
از نظر کانفیگ که حرف نداره ولی بازم میگم اگه برای کارهای مالتی مدیا حرفه ایی میخوای ، مناسب نیس واست
ولی اگه نه که خوبه ، گفتم خودت ببینی بهتر میتونی تصمیم بگیری

ahmad.021
05-02-2014, 23:27
دوستان از hp یکم میترسم آخه شنیدم مشکل درایوری داره

ahmad.021
05-02-2014, 23:34
والله جایی رو نمیشناسم
از نظر کانفیگ که حرف نداره ولی بازم میگم اگه برای کارهای مالتی مدیا حرفه ایی میخوای ، مناسب نیس واست
ولی اگه نه که خوبه ، گفتم خودت ببینی بهتر میتونی تصمیم بگیری

مالتی مدیا حرفه ای که نه ولی در حد فیلم دیدن و وبگردی و دانلود و...

hojat.n
05-02-2014, 23:39
دوستان از hp یکم میترسم آخه شنیدم مشکل درایوری داره

HP Probook 450خوبه به نظرم مشکل درایوری هم نداره اصلا
.به پا Z510 که نمیرسه اما اگه بجر Z510 یه انتخاب دیگه ایی میخاین بکنین HP probook 450 بگیر

hamidreza2010
06-02-2014, 02:25
مالتی مدیا حرفه ای که نه ولی در حد فیلم دیدن و وبگردی و دانلود و...

برای وبگردی و دانلود که عالیه ( در واقع ضعیفترین سیستم ها هم ابنکاور انجام میدن ) ، برای فیلم هم خوبه
در واقع اونطوری هم که فک میکنید بد نیست ، گفتم که درایورش رو نصب کنید و نورش رو زیاد کنید ، راضی کنندس ولی عالی نیس

mostafa_IT
06-02-2014, 09:20
اگه فیلم میخای نگاه کنی چرا یه LED 40 inch نمیخری؟

لپ تاپ قبلیتم با HDMI وصل کن بهش حالشو ببر !

دیگه لپ تاپ که واسه فیلم :|

ahmad.021
06-02-2014, 13:01
اگه فیلم میخای نگاه کنی چرا یه LED 40 inch نمیخری؟

لپ تاپ قبلیتم با HDMI وصل کن بهش حالشو ببر !

دیگه لپ تاپ که واسه فیلم :|

عزیز همه کار با لپ تاپ میکنم واسه مثال گفتم فیلم!
لپ تاپ قبلیم DELL N4030 بود که HDMI نداشت و فقط کانکتور VGA داشت!
باطری این لپ تاپ چطوره؟ چند ساعت تقریبا نگه میداره با نور صفحه متوسط و در حالت وبگردی؟

hamidreza2010
06-02-2014, 13:41
عزیز همه کار با لپ تاپ میکنم واسه مثال گفتم فیلم!
لپ تاپ قبلیم DELL N4030 بود که HDMI نداشت و فقط کانکتور VGA داشت!
باطری این لپ تاپ چطوره؟ چند ساعت تقریبا نگه میداره با نور صفحه متوسط و در حالت وبگردی؟

توی این حالت تا 3 ساعت نگه میداره

Masoodegh
07-02-2014, 08:35
دوستان این لپ تاپی رو که دیجی کالا داره واسه فروش با گارانتی هماهنگ 2 ساله و اینا core i 5 اس اس دی داره یا نه؟کسی خریده؟آخه تو سایت دیجی کالا نزده ssd داره یا نه:n29:

دیجی کالا قبلن ssdدارو آورده بود ولی فک کنم تموم شد! الان با بک لایت کیبرد داره!

صفحه z510 معمولیه یا HDـه؟

hojat.n
07-02-2014, 09:23
دیجی کالا قبلن ssdدارو آورده بود ولی فک کنم تموم شد! الان با بک لایت کیبرد داره!

صفحه z510 معمولیه یا HDـه؟
رزولیشن 768*1366 HDـه کاش فول اچ دیش هم وارد بازار ایران میشد:n03:

elvin_1987
07-02-2014, 11:06
دوسانی که می خواناین لپتاپ رو بگیرن چند مورد رو اشاره کنم
این لپتاپ خیلی شیک و باریک طراحی شده و به علت همین شیک و باریک بودنش مخصوصا تو رنگ سفیدش باید خیلی مواظب باشین که خط و خش روش نیوفته مخصوصا پشت ال سی دی لپ تاپکه اگه مواظب نباشین زود خط و خشی میشه مثل این گوشی های جدید مثل گالکسی اس4 و ایفون 5

کیبرد ش رو هم فشار میدی یکم کناره هاش حالت مگیره که من تو اکثر لپتاب ها که اینجور کیبرد دارن دیده بودم

راسی کیفیت صفحه نمایشش تو بین ل
پ تاپ های 2.5 تومنی بهتر هست اگه کیفیت بالاتر از این می خواین بایس بالا 3.5 خرج کنین
فقط من از جنس بدنش خوشم نیومد درسته شیک و باریک هست اما جنس بدنش جوریه که انچنان مقاوم نیس موقع استفاده مواظب باشین

Masoodegh
07-02-2014, 11:31
رزولیشن 768*1366 HDـه کاش فول اچ دیش هم وارد بازار ایران میشد:n03:

خو این دیجی کالا مرض داره نمینویسه!!؟

تو سایت مادیران که بود! البته قیمت نزده که باید تماس بگیری! اصن شاید اشتبا تایپی باشه!!
nb24.ir/NoteBook.aspx?SID=297&PLN=2

hojat.n
07-02-2014, 12:33
خو این دیجی کالا مرض داره نمینویسه!!؟

تو سایت مادیران که بود! البته قیمت نزده که باید تماس بگیری! اصن شاید اشتبا تایپی باشه!!
nb24.ir/NoteBook.aspx?SID=297&PLN=2

تو سایت مادیران زده فول اچ دی یعنی 1200*1920 پیکسل اما فکر کنم الکی زده چون هنوز با صفحه نمایش فول اچ دی وارد ایران نشده:n03:من خودم چند وقته میخام بخرم منتظرم ببینم فول اچ دی میاد.
همونطور که قبلا گفتم لپ تاپ هایی که سری غرب آسیا هستن نسبت به لپ تاپ هایی با سری اروپا یا آمریکا فرق دارن سری آمریکا و اروپا این لپ تاپ اکثرا صفحه نمایش فول اچ دی دارن سری غرب آسیا معمولا اچ دی

miladsalary
07-02-2014, 14:40
سلام دوستان ميخواستم ببینم کیبورد این لپتاپ برای تایپ طولانی مشکلی نداره آخه رشتم نرم‌افزار هست میخوام اینو بگیرم چون خیلی با کیبورد سروکار دارم.

hamidreza2010
07-02-2014, 15:11
سلام دوستان ميخواستم ببینم کیبورد این لپتاپ برای تایپ طولانی مشکلی نداره آخه رشتم نرم‌افزار هست میخوام اینو بگیرم چون خیلی با کیبورد سروکار دارم.

سلام
اگه مواضب باشید مشکلی پیش نمیاد
من دیدم کسایی که کارشون برنامه نویسی هست و روزی بین 5 تا 8 ساعت با این لپ تاپ کار میکنن و راضی بودن
فقط موقع کار کردن ، از خوردن و آشامیدن پرهیز کنید :n02:
بعد اینکه اگه میخواید کلا مشکلی یپش نیاد و در درازمدت خراب نشه ، میتونید یه کیبورد جداگانه بگیرید

danijon_2006
07-02-2014, 19:10
میخواستم ببینم سی پی یو و گرافیک این لب تاب برای گیم مناسبه؟

afshin b
07-02-2014, 19:27
پردازنده چه i5 بگیرین و چه i7 برای بازی جواب میده. اما گرافیک چیزیه که محدودیت نداره. یعنی هرچی کارت گرافیک بهتر باشه میشه گرافیک بهتر با فریم بیشتر از بازی گرفت. کارت گرافیک این لپتاپ تو این رنج قیمت بهترینه و اگر بخواین یه درجه گرافیک بالاتر بگیرین باید لپتاپ سه تومنی یا گرونتر بخرید.

Abdolreza2012
07-02-2014, 19:29

آره من تا حالا بازی های زیادی روش نصب کردم
اسم بازی های نصب شده :

PES 2013
PES 2014
بتلفیلد 3
بتلفیلد 4
فارکرای 3
Call Of Duty Black OPS
و
Call Of Duty Ghosts

و ....
اینا به راحتی اجراء شدن البته کانفیک i7 و رم 8

vivaz360
07-02-2014, 21:45
دوستان سعی کنید حتما با ssd بگیرید واقعا تو سرعت بوت ویندوز تاثیر داره.من خودم تجربه کردم که میگم...

New-P30world
08-02-2014, 14:50
دوستان سعی کنید حتما با ssd بگیرید واقعا تو سرعت بوت ویندوز تاثیر داره.من خودم تجربه کردم که میگم...

خب میگن ssdدارهاش! دیگه بک لایت نداره ، یعنی چند ثانیه بوت سریع به نبود بک لایت می اَرزَد!

بک لایت علاوه بر زیبایی خیلی وقت ها و خیلی جاها تو نور کم محیط به کار میاد

حالا در نظر بگیر این قابلیت روی لپتاپ هایی با چه قیمت وجود داره!

afshin b
08-02-2014, 19:05
خب میگن ssdدارهاش! دیگه بک لایت نداره ، یعنی چند ثانیه بوت سریع به نبود بک لایت می اَرزَد!

بک لایت علاوه بر زیبایی خیلی وقت ها و خیلی جاها تو نور کم محیط به کار میاد

حالا در نظر بگیر این قابلیت روی لپتاپ هایی با چه قیمت وجود داره!

کی گفته؟ من لپتاپم i5 با شش گیگ رم و گارانتی هماهنگ گرفتم. هم بکلایت داره هم اس اس دی.

elvin_1987
08-02-2014, 19:07
مال دوست من هم کور ای5 بت رم 6 هم بک لایت داره هم اساس دی هست

New-P30world
08-02-2014, 22:35
پس هر دو رو با هم داره، چه بهتر ، بگیرم راحت شم، فنا شدم از بس جستجو بررسی تحلیل کشف و ضبط! و... کردم، وال لا!

از پاسخ یا اطلاع رسانی دوستان متشکرم اشک در حلقم چشمه زد! (شوخی)

vivaz360
09-02-2014, 00:58
دوستان بلوتوث این لپتاپ چجوری کار میکنه؟من هرچی میزنم گوشیمو پیدا نمیکنه!
ویندوزم 8 و سی دی درایوراشم کامل نصب کردم.
hamidreza2010
09-02-2014, 01:33
دوستان بلوتوث این لپتاپ چجوری کار میکنه؟من هرچی میزنم گوشیمو پیدا نمیکنه!
ویندوزم 8 و سی دی درایوراشم کامل نصب کردم.
سلام
اول مطمئن شو درایور رو درست نصب کردی ، بعدش تونستی برو سایت لنوو ، جدیدترین ورژن درایور بلوتوس رو بگیر و نصب کن:

اما برای حل مشکلت موس رو ببرید سمت راست مانیتور تا اون نوار ( charms bar ) پیدا بشه ، بعد آخرین گزینه یعنی setting رو بزنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی پنجره باز شده هم change pc setting :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی این پنجره ، از قسمت pc and device :

بلوتوس ، بلوتوس لپ تاپ رو روشن کنید ، حالا بلوتوس گوشی رو هم روشن کن.حالا وقتی که آیکن بلوتوس کنار ساعت اومد روش کلیک راست کن add a bluetooth device رو بزن تا گوشیتون پیدا کنه.وقتی پیدا کرد میتونی فایلهات رو ارسال کنی

نکته:

اگه حتی وقتی گوشیت رو هم پیدا کرد ولی موقع فرستادن فایل گزینه send / received نبودن ، برو توی درایوی که ویندوز عوض کردی ، پوشه windows و سپس پوشه system32 حالا بگرد دنبال فایل fsquirt.exe ، وقتی پیداش کردی روش کلیک راست کن و send to desktop رو بزن ، حالا برو توی دسکتاپ و همین فایل رو اجرا کن ، میبینی که گزینه های send / received اومدن.از این دفعه اینطوری فایل بفرست

vivaz360
09-02-2014, 23:47
آقا من همه ی اینکارارو کردم گوشی رو هم میشناسه ولی وقتی میخوام چیزی بفرستم اتفاقی نمی یفته!!خودم حدس میزنم که از ویندوز باشه...!

hamidreza2010
10-02-2014, 01:59
آقا من همه ی اینکارارو کردم گوشی رو هم میشناسه ولی وقتی میخوام چیزی بفرستم اتفاقی نمی یفته!!خودم حدس میزنم که از ویندوز باشه...!

یعنی چی اتفاقی نمی افته؟
شما گزینه های send / received رو داری دیگه؟
گوشی رو باید Add کنی بعد فایلهات رو بفرستی که یه پیام Accpet توی گوشی میاد ، اوکی بزنی دریافت میشه

vivaz360
10-02-2014, 03:45
همین پیام accept نمیاد!!
از گوشی هم که میخوام چیزی بفرستم بازم اتفاقی نمیوفته!!
با چندتا گوشی هم امتحان کردم...فقط گوشی رو میشناسه و تو فرستادن یا دریافت کردن مشکل داره

hamidreza2010
10-02-2014, 14:20
همین پیام accept نمیاد!!
از گوشی هم که میخوام چیزی بفرستم بازم اتفاقی نمیوفته!!
با چندتا گوشی هم امتحان کردم...فقط گوشی رو میشناسه و تو فرستادن یا دریافت کردن مشکل داره

ببینید ، شما یه فایل از گوشی به لپ تاپ بفرستید فقط قبلش روی آیکن بلوتوث کلیک راست کنید و Recieved رو بزنید و بعدش فایلتون رو بفرستید ببینید میفرسته؟
اگه وقتی روی آیکن بلوتوس کلیک راست کردید و گزینه های ارسال / دریافت نبود از همون fsquirt روی دسکتاپ همین کارو بکنید

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نشد ، پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو عوض کنید و 8.1 نصب کنید ( نه فقط برای این مشکل.کلا 8.1 خیلی بهتر از 8 هست ) فقط قبلش حتما از سایت لنوو درایورهای 8.1 رو دانلود کنید

امیر تتلو
10-02-2014, 23:52
دوست عزیز شما چه رنگی از این لپ تاپ رو دارین؟اثر انگشت جذب میکنه عایا؟

من سفیدشو داشتم نه بیرونش خیلی دیر کثیف میشه اما کیبورد و تاچ پد خیلی زود کثیف میشن و اشغاال بینشون گیر میکنه

hasti
11-02-2014, 15:05
با سلام .یه مشکل کوچیک.تا دیشب داشتم با سی دی رامش فیلم میدیدم.اما امروز صبح هر سی دی میندازم اصلا نمیخونه.سی دی رامم از مای کامپیوتر پاک شده.تو منیجر هم روی سی دی رام اون علامت زرد اومده روش.اپدیتم کردم بازم نشد..ممنون میشم راهنمایی کنید..تو بوت سی دی رام رو نشون میده

hojat.n
11-02-2014, 16:33
برو تو device manager تو قسمت مربوط به سی دی رام و دی وی دی رام update یا scan بزن شاید درست شد

oOomid.M
11-02-2014, 16:34
لپ تاپ ها دی وی دی رامشون خیلی ضعیفه اصلا برای این کار نیست که سی دی فیلم توش بزاری نگاه کنی !!!
باید فیلم رو کپی کنی تو هارد و نگاش کنی

hasti
11-02-2014, 16:59
اپدیتم کردم.اما میشه اخرین اپدیت نصبه.اما اون علامت زرد رنگ نمیره..انیستال کردم بازم نشد.

hamidreza2010
11-02-2014, 17:10
اپدیتم کردم.اما میشه اخرین اپدیت نصبه.اما اون علامت زرد رنگ نمیره..انیستال کردم بازم نشد.

توی ویندوز سیدی رو نشون نمیده؟
توی بوت تست کردید که نشون میده؟ مثلا سیدی ویندوز بوتیبل بذارید ببینید ، توی بوت نشون میده؟
ویندوزتون چیه؟

hasti
11-02-2014, 18:09
توی ویندوز نشون نمیده.توی بوت هست.سی دی بوت گذاشتم اما اجرا نکرد.توی دیوایس منیجر هست اما علامت زرد روشه.

hamidreza2010
11-02-2014, 19:44
توی ویندوز نشون نمیده.توی بوت هست.سی دی بوت گذاشتم اما اجرا نکرد.توی دیوایس منیجر هست اما علامت زرد روشه.

میدونم توی بوت هست ، منظورم اینه که یه سیدی بوت بذارین ، بعد سیسیتم رو ریست کنید و برید از توی بایوس ، با سیدی بالا بیاین
اگه اینطوری سیدی رو بالا آورد که هیچ ، مشکل نرم افزاری هست و بهتون میگم چیکار کنید

hasti
11-02-2014, 19:48
سی دی ویندوز 8.1 رو گذاشتم.از رو بوت گذاشتم رو سی دی رام.ریست کردم اما دوباره اززرو هارد اومد بالا..

afshin b
11-02-2014, 20:12
سی دی ویندوز 8.1 رو گذاشتم.از رو بوت گذاشتم رو سی دی رام.ریست کردم اما دوباره اززرو هارد اومد بالا..

دیسک ویندوز رو درون لپتاپ بزارین و لپتاپ رو با دکمه کوچکی که کنار ورودی شارژر هست روشن کنین. از اونجا دیسک رو بوت کنین ببینین جوتب میده.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

oOomid.M
11-02-2014, 20:16
اصلا دی وی دی رامت چراغش روشن میشه ؟

hasti
12-02-2014, 00:09
با سلام دوباره..بله وقتی سی دی رو میزارم چراغش روشن میشه بعد که دیگه نمیتونه سی دی رو بخونه خاموش میشه.ببنیدالان درایو سی دی توی my computer نیستش.تو قسمت دیوایس منیجر هست یه علامت زرد روشه.انیستال کردم اپدیت کردم..هر کاری بگی کردم.دیشب داشتم فیلم میدیدم..برا دومین بار بود سی دی میرفت داخل سی دی رام..صبح درایوش نبود.تو بوت هم نشون میده.اما از بوتم سی دی بوت گذاشتم بالا نیومد.رفتم صبح نرم افزار گردو گرفتم انتی ویروس نصب کنم سی دی رو نمیخونه که نمیخونه....

hasti
12-02-2014, 00:13
میتونه از ویندوز باشه..ویندوزم8.1 هستش..اگه بخام عوض کنم ویندوز رو با usbباید انجام بدم؟

oOomid.M
12-02-2014, 09:21
میتونه از ویندوز باشه..ویندوزم8.1 هستش..اگه بخام عوض کنم ویندوز رو با usbباید انجام بدم؟

اگر فکر میکنی که از ویندوزه ، که بعید میدونم اینطور باشه میتونی سیستم ریستوری بندازی
اما بهترین کار این هست که اگر لپ تاپت گارانتی داره ببریش گارانتی و یا ببریش به یه تعمیرکار نشونش بدی
چون خودت میگی حتی نمیتونست بوت کنه لپ تاپت رو ، پس ربطی به ویندوز نداره

hamidreza2010
12-02-2014, 13:28
با سلام دوباره..بله وقتی سی دی رو میزارم چراغش روشن میشه بعد که دیگه نمیتونه سی دی رو بخونه خاموش میشه.ببنیدالان درایو سی دی توی my computer نیستش.تو قسمت دیوایس منیجر هست یه علامت زرد روشه.انیستال کردم اپدیت کردم..هر کاری بگی کردم.دیشب داشتم فیلم میدیدم..برا دومین بار بود سی دی میرفت داخل سی دی رام..صبح درایوش نبود.تو بوت هم نشون میده.اما از بوتم سی دی بوت گذاشتم بالا نیومد.رفتم صبح نرم افزار گردو گرفتم انتی ویروس نصب کنم سی دی رو نمیخونه که نمیخونه....

سلام
ببین یه فایل برات آپلود کردم ، دانلود کن و طبق دستور انجام بده ببین درست میشه
یه فایل txt هست + یه برنامه ( دو تا فایل جداگانه هست ، هر ذو رو انجام بده )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد اگه نشد ویندوز 8.1 رو از روی usb نصب کن که مطمئن بشی از ویندوز هست یا نه ( فقط قبلش درایور های وین 8.1 رو از سایت لنوو دانلود کن.لینک دانلود درایور توی پست اول هست )

afshin b
12-02-2014, 14:20
سلام
دوستان برنامه ریلتک صدا برای لپتاپ من خیلی تنظیمات کمی داره. روی لپتاپ های دیگه امکانات بیشتری داره.
میخواستم بدونم برای شمام همیتطوریه؟
درضمن من ویندوز 8.1 دارم

hasti
12-02-2014, 18:07
یه فایل txt هست + یه برنامه ( دو تا فایل جداگانه هست ، هر ذو رو انجام بده

ممنونم ازتون..شب ميرم نصب ميكنم..از يكي پرسيدم گفت ريجستري ويندوزته...

hamidreza2010
12-02-2014, 21:31
سلام
دوستان برنامه ریلتک صدا برای لپتاپ من خیلی تنظیمات کمی داره. روی لپتاپ های دیگه امکانات بیشتری داره.
میخواستم بدونم برای شمام همیتطوریه؟
درضمن من ویندوز 8.1 دارم

سلام
بله مال منم همینطوریه.مشکلی نیست

یه فایل txt هست + یه برنامه ( دو تا فایل جداگانه هست ، هر ذو رو انجام بده

ممنونم ازتون..شب ميرم نصب ميكنم..از يكي پرسيدم گفت ريجستري ويندوزته...

خواهش میکنم
بله درسته.این فایلهایی که براتون آپ کردم که در واقع فیکس کردن همین رجستری هست.حالا تست کنید

hasti
12-02-2014, 22:01
ببخشیدا ممنون از فایلتون..اما من ردیف اول و دوم تو فایل متنی رو متوجه نمیشم..run comand..
این خط اولو دوم رو بهم دقیق توضیح میدین..یعنی برم تو run چی بنویسم

mbadboy7
12-02-2014, 23:42
مدل SSD دارش رو از کجا میشه گیر اورد؟ دیجی کالا اولش زده بود با SSD الان برداشته .

mbadboy7
12-02-2014, 23:43
بچه ها من واسه انتخاب رنگش یه خورده شک دارم ، تو این عکسای تبلیغاتی لپتاپ زیاد خوب خودشو نشون نمیده

میشه چنتا عکس از این نوتبوک بزارید ؟(خودتون عکس از لپتاپتون بگیرید) هم سفیدش هم نوک مدادیش هرکدوم رو که دارید ، خیلی ازتون ممنون میشم :n16:

hasti
12-02-2014, 23:57
ممنونم بابت همه راهنماییاتون..درست شد.یه نفس راحت کشیدم..از ریجستری بود

hamidreza2010
13-02-2014, 00:50
ببخشیدا ممنون از فایلتون..اما من ردیف اول و دوم تو فایل متنی رو متوجه نمیشم..run comand..
این خط اولو دوم رو بهم دقیق توضیح میدین..یعنی برم تو run چی بنویسم

ممنونم بابت همه راهنماییاتون..درست شد.یه نفس راحت کشیدم..از ریجستری بود

خواهش میکنم
خب مثل اینکه مشکلتون حل شد
ولی به هر حال اونا دو تا فایل جداگانه بودن ، برای این گذاشتم که اگه با اولی درست نشد با دومی درست بشه
باز اگه خواستین استفاده کنین ، جایی مشکل داشتید بگید راهنمایی میکنم

بچه ها من واسه انتخاب رنگش یه خورده شک دارم ، تو این عکسای تبلیغاتی لپتاپ زیاد خوب خودشو نشون نمیده

میشه چنتا عکس از این نوتبوک بزارید ؟(خودتون عکس از لپتاپتون بگیرید) هم سفیدش هم نوک مدادیش هرکدوم رو که دارید ، خیلی ازتون ممنون میشم :n16:

سلام
پست اول چند تا عکس از رنگ قهوه ایی سوخته گذاشتم ، برای رنگ سفید هم توی نت سرچ کنید عکسهای خوبی هستن

مدل SSD دارش رو از کجا میشه گیر اورد؟ دیجی کالا اولش زده بود با SSD الان برداشته .

تو بازار بگردید باید باشه ، دیجی کالا هم ، بستگی به منفعتش داره ولی آوردن رو میاره بعدا ؛ بازم

mbadboy7
13-02-2014, 10:46
آقا حمید رضا ، من عکس تبلیغاتیش رو نمیخوام ، خودم سرچ کرده بودم همش عکساش یطوریه !

میخوام شما اگه زحمتتی براتون نیست یه چنتا عکس از لپتاپتون بگیرید برام آپلود کنید ،خیلی ممنون میشم ازتون :) .

vivaz360
13-02-2014, 12:33
دوستان سوالی داشتم راجع به ویندوز
الان ویندوزم 8ـه.خود فروشنده برام 8 ریخت.من ازش سوال کردم چرا 8.1 نریختی گقت که باگ زیاد داره...!
حالا به نظرتون خودم ویندوز رو عوض کنم؟چون کلی برنامه و بازی نصب کردم ارزش داره که بخاطر ویندوز همشون پاک بشن؟!
تنها مشکل من الان با وین8 بلوتوثش هست که فایل نمیشه فرستاد.

oOomid.M
13-02-2014, 12:43
الان ویندوزم 8ـه.خود فروشنده برام 8 ریخت.من ازش سوال کردم چرا 8.1 نریختی گقت که باگ زیاد داره...!
حالا به نظرتون خودم ویندوز رو عوض کنم؟چون کلی برنامه و بازی نصب کردم ارزش داره که بخاطر ویندوز همشون پاک بشن؟!

سلام
باگ داره !!! نمیدونم والا شاید داشته باشه - برای منم میخواس 8 نصب کنه گفتم چرا 8.1 نمیریزی اعتراف کرد که دی وی دی ویندوز 8.1 رو نداره و گفتم صبر کن خودم میرم الان از بازار میخرم
البته زیاد رو حرف این مغازه دار ها حساب باز نکن
من خودم تو مغازه یارو از صبح تا ظهر بودم یه حرفایی به ملت میزد داشت میترکیدم از خنده زیر چشمی بهم نگاه میکرد بعد به یارو یه چیزی میگفت:n02:

Abdolreza2012
13-02-2014, 13:17

باگ ؟؟؟!!!
از لحاظ باگ داشتن بخوایم در نظر بگیریم
از 8 خیلی بهتره و امنیت بیشتری داشته
احمالا نداشته ویندوز 8.1 خواسته بپیچونه

بعضی فروشنده ها دزد تشریف دارن
یادمه یکی از همین فروشنده ها محترم البته تو صنف موبایل
موقع خرید گوشی GLX ( البته 90 تومنی ) بهم گفت باید روش برنامه نصب کنم تا بلوتوشس کار کنه :n08:
فکر میکرد هیچی حالیم نیست

amir_t6262
13-02-2014, 14:46
تو بازار بگردید باید باشه ، دیجی کالا هم ، بستگی به منفعتش داره ولی آوردن رو میاره بعدا ؛ بازم

شما باید دنبال لپ تاپ با هاردهای SSHD بگردید که معمولا 1 ترابایت هارد معمولی با 8 گیگ حافظه ناند هستند.
روی جعبه اش هم باید مشخص شده باشد که هاردش معمولی است یا sshd.

hamidreza2010
13-02-2014, 15:08
آقا حمید رضا ، من عکس تبلیغاتیش رو نمیخوام ، خودم سرچ کرده بودم همش عکساش یطوریه !

میخوام شما اگه زحمتتی براتون نیست یه چنتا عکس از لپتاپتون بگیرید برام آپلود کنید ،خیلی ممنون میشم ازتون :) .

راستش من رنگ لپ تاپم قهوه ایی سوخته هست.که عکس همین لپ تاپ هم از تمامی نماها توی پست اول گذاشتم.اگه بخوام عکس بگیرم هم همینطوریه میشه
حالا شما عکس های پست اول رو نگاه کن ، اگه راضی نشدی بگو برات عکس بزارم
برای سفید هم سرچ کن یا درخواست بده دوستایی که رنگ سفید دارن ، برات عکس بذارن

شما باید دنبال لپ تاپ با هاردهای SSHD بگردید که معمولا 1 ترابایت هارد معمولی با 8 گیگ حافظه ناند هستند.

سلام
ممنون.
من نمیخواستم.جناب mbadboy7 میخواستن.:n16:

afshin b
13-02-2014, 16:15

رفیق لپتاپتون با چه گارانتی و چه قیمتی گرفتین؟

vivaz360
13-02-2014, 16:59
سلام
باگ داره !!! نمیدونم والا شاید داشته باشه - برای منم میخواس 8 نصب کنه گفتم چرا 8.1 نمیریزی اعتراف کرد که دی وی دی ویندوز 8.1 رو نداره و گفتم صبر کن خودم میرم الان از بازار میخرم
البته زیاد رو حرف این مغازه دار ها حساب باز نکن
من خودم تو مغازه یارو از صبح تا ظهر بودم یه حرفایی به ملت میزد داشت میترکیدم از خنده زیر چشمی بهم نگاه میکرد بعد به یارو یه چیزی میگفت:n02:

باگ ؟؟؟!!!
از لحاظ باگ داشتن بخوایم در نظر بگیریم
از 8 خیلی بهتره و امنیت بیشتری داشته
احمالا نداشته ویندوز 8.1 خواسته بپیچونه

بعضی فروشنده ها دزد تشریف دارن
یادمه یکی از همین فروشنده ها محترم البته تو صنف موبایل
موقع خرید گوشی GLX ( البته 90 تومنی ) بهم گفت باید روش برنامه نصب کنم تا بلوتوشس کار کنه :n08:
فکر میکرد هیچی حالیم نیست

نطر خودم منم همینه که احتمالا ویندوز 8.1 نداشته!
ولی باگ رو تا حدودی راست میگفت.چون وین8.1 یه مدتی تو بازی ها موسش خوب کار نمیکرد و ...
دوستان چجوری میشه مثل وین7 وین 8 رو هم آپدیت کرد؟!

Construction
13-02-2014, 17:14
دوستانی که این لپ را دارن ازش راضی هستن؟

من اگه بخام بخرم باید به چه نکاتی در این لپ تاپ توجه کنم؟

vivaz360
13-02-2014, 17:21
از لحاظ سخت افزاری فوق العاده س و سبک و زیباست.تنها عیبش صفحه نمایشش معمولیشه.زاویه دید پایینی هم داره.اگر صفحه نمایش برای شما خیلی مهمه شاید Z510 نتونه راضیت کنه.

hojat.n
13-02-2014, 17:30

این لپ تاپcore i7 هم ssd داره؟:n04:شنیده بوم فقط i5اش ssd داره:n04:

sdfsdfsdfsdfsgdsfg
13-02-2014, 17:56
سلام.. میخوام این مدل لپتاپ رو بگیرم.. و در واقع هیچی از لپتاپ نمیدونم و نداشتم..!!
و پستارو کامل خوندم.. منم مثل آقا hojat.n منتظر مدل FHD هستم..
اگه میشه یه توضیح کوچولو در مورد ssd و کاربردش بگید..
و اینکه cash 4 و 6 چه فرقی باهم دارن.. ؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون

Construction
13-02-2014, 18:04
از لحاظ سخت افزاری فوق العاده س و سبک و زیباست.تنها عیبش صفحه نمایشش معمولیشه.زاویه دید پایینی هم داره.اگر صفحه نمایش برای شما خیلی مهمه شاید Z510 نتونه راضیت کنه.

با سپاس

صفحه نمایشش معمولیه در این مورد بیشتر توضیح میدید؟

در مقایسه با hp 450 کیفیت صفحه نمایش چطوره؟

hojat.n
13-02-2014, 19:13
با سپاس

صفحه نمایشش معمولیه در این مورد بیشتر توضیح میدید؟

در مقایسه با hp 450 کیفیت صفحه نمایش چطوره؟

صفحه نمایشش تقریبا مثل hp 450 و 4540 هست .هم z510 و 450 هر دو مات هستن و زاویه دیدشون از بالا و پایین که نگاه میکنی محدوده:n03:تو سایت notebookcheck عکس از همه زوایاش گذاشته متوجه میشی تو کدوم زوایا محدوده.اما کلا معمولیه صفحه نمایشش.نه میشه گفت بده نه میشه گفت خوبه.منم فعلا نخریدم اما از نزدیک دیدم:n02:کماکان منتظرم فول اچ دیش بیاد:n02:شایدم n550 ایسوس گرفتم.ولی مطمعنا میشه گفت تو این رنج قیمت بهترین لپ تاپ z510ست

hamidreza2010
13-02-2014, 19:31
نطر خودم منم همینه که احتمالا ویندوز 8.1 نداشته!
ولی باگ رو تا حدودی راست میگفت.چون وین8.1 یه مدتی تو بازی ها موسش خوب کار نمیکرد و ...
دوستان چجوری میشه مثل وین7 وین 8 رو هم آپدیت کرد؟!

سلام
خب مشکلش چیه؟
از قسمت آپدیت ویندوز آپدیت کنید ، قبلا مشکل داشت و آپ نمشد ولی الان درست شده و راحت آپ میشه

این لپ تاپcore i7 هم ssd داره؟:n04:شنیده بوم فقط i5اش ssd داره:n04:

آره منم دیدم ، تعجب کردم ولی خب اگه این هارد رو جدا هم پیدا کنیم میشه نصب کرد

mbadboy7
13-02-2014, 21:00
آقا حمیدرضا هروقت تونستی زحمت عکسارو بکش
عکسا صفحه اول رو دیدم ، نمیدونم قهوه ایش زیاد بدلم نمیشنه

hamidreza2010
13-02-2014, 21:05
آقا حمیدرضا هروقت تونستی زحمت عکسارو بکش
عکسا صفحه اول رو دیدم ، نمیدونم قهوه ایش زیاد بدلم نمیشنه

سلام
باشه در اسرع وقت میذارم برات

asf68
13-02-2014, 22:32
دوستان رنگ بدنه فقط دو رنگه شیری و قهوه ای مشکی نداره؟

Abdolreza2012
13-02-2014, 22:36
دوستان رنگ بدنه فقط دو رنگه شیری و قهوه ای مشکی نداره؟

فقط همین 2 رنگ موجود هست ( سفید یا همون شیری و شکلاتی سوخته )

vivaz360
13-02-2014, 23:24
سلام
خب مشکلش چیه؟
از قسمت آپدیت ویندوز آپدیت کنید ، قبلا مشکل داشت و آپ نمشد ولی الان درست شده و راحت آپ میشه

بدون v*pn که نمیشه آپدیت کرد.برای 8.1 هم همینطوره؟

hamidreza2010
13-02-2014, 23:46
بدون v*pn که نمیشه آپدیت کرد.برای 8.1 هم همینطوره؟

میشه
میگم که قبلا مشکل داشت ولی الان مشکلی نداره.من راحت آپ میکنم.
روی 4 تا لپ تاپ و 2 تا PC تست کردم.بدون مشکل آپ میشن

vivaz360
14-02-2014, 02:58
میشه
میگم که قبلا مشکل داشت ولی الان مشکلی نداره.من راحت آپ میکنم.
پس چرا برای من مینویسه there was a problem cheking for updates

Masoodegh
14-02-2014, 14:00

با یه نت تست کردی یا نه؟
چون بعضی ispـا مشکلی ندارن!!

hamidreza2010
14-02-2014, 16:36
پس چرا برای من مینویسه there was a problem cheking for updates

این مشکل الان دیگه باید حل شده باشه
اگه بازم مشکل دارید ، ip رو عوض کنید یا از قند شکن استفاده کنید
البته بسته iso اپدیتهای هر ماه رو هم میتونید دانلود و نصب کنید

با یه نت تست کردی یا نه؟
چون بعضی ispـا مشکلی ندارن!!

بله درسته
من روی 2 تا نت تست کردم مشکلی نداشت.مخابرات و های وب

iranzaminn
15-02-2014, 12:46
دوستان عزیز من میخوام این هفته این لپ تاپ رو بخرم...
با کانفیگ i7 و رم 8 گیگ و ترجیحا ssd 8 ....
جایی توی شیراز که این لپ تاپ رو با این کانفیگ داشته باشه سراغ ندارین؟؟؟

AMIN_XCD
15-02-2014, 13:59

سلام

ممنون می شوم بفرمایید که این مدل از لپ تاپ را با چه گارانتی و از کجا تهیه فرموده اید ؟
و آیا نسخه فول اچ دی آن هم در بازار با همین کانفیگ وجود دارد ؟

ممنونم.

hojat.n
15-02-2014, 14:12
دوستان باتری این لپ تاپ لیتیوم پلیمر هست یا لیتیوم یون؟

Construction
15-02-2014, 14:21
فقط همین 2 رنگ موجود هست ( سفید یا همون شیری و شکلاتی سوخته )

کدوم رنگ خوشگلتره؟

hamidreza2010
15-02-2014, 14:33
دوستان باتری این لپ تاپ لیتیوم پلیمر هست یا لیتیوم یون؟

سلام
لیتیوم یونی هست

کدوم رنگ خوشگلتره؟

سلام
خب سلیقه ایی دیگه.ولی خب میگن سفیدش خوشگلتره.فقط باید مواظب باشی چون خیلی کثیف میشه.بازم میگم سلیقه ایی

iranzaminn
15-02-2014, 14:35
دوستان همون لحظه ای که میخرمش با توجه به اینکه ویندوز روش نیست چطور میشه نور کیبورد رو تست کرد؟؟؟ fn + space کار میکنه بدون ویندوز؟؟؟

hamidreza2010
15-02-2014, 14:43
دوستان همون لحظه ای که میخرمش با توجه به اینکه ویندوز روش نیست چطور میشه نور کیبورد رو تست کرد؟؟؟ fn + space کار میکنه بدون ویندوز؟؟؟

سلام
آره توی بایوس چک کنید
روشن کنید و کلیدهای ترکیبی fn+f2 رو بزنید برید توی بایوس و اونجا چک کنید

iranzaminn
15-02-2014, 19:31
دوستان من فردا صبح دارم میرم این مدل رو بگیرم!
تو شیراز چند جا سوال کردم مدل i7 رو با 6 گیگ رم دارن!!!
کسی جایی سراغ نداره با 8 گیگ رم؟؟؟ توی شیراز باشه ها!!!!!:n02:
خواهشا فوری خبرم کنین!!!

hamidreza2010
15-02-2014, 20:50
دوستان من فردا صبح دارم میرم این مدل رو بگیرم!
تو شیراز چند جا سوال کردم مدل i7 رو با 6 گیگ رم دارن!!!
کسی جایی سراغ نداره با 8 گیگ رم؟؟؟ توی شیراز باشه ها!!!!!:n02:
خواهشا فوری خبرم کنین!!!

شیراز رو که جایی خبر ندارم
ولی منم رفتم بگیریم ، رم 8 نداشت ، گفتم واسم از تهران آورد

vivaz360
16-02-2014, 17:31
دوستان چرا برای Power management و Recovery آپدیت ویندوز 8.1 نیومده؟!

hamidreza2010
16-02-2014, 19:50
دوستان چرا برای Power management و Recovery آپدیت ویندوز 8.1 نیومده؟!

سلام
بله درسته ، فعلا آپدیتی برای این دو نیومده.البته دومی زیاد مهم نیست ولی منتظر اولیشم تا شاید مشکل ریست شدن تنظمیاتش حل بشه
البته آپدیت بایوس هم هست که فعلا نیومده ( البته طبیعیه )

iranzaminn
17-02-2014, 11:52
دوستان از راهنمایی هاتون ممنونم...دیروز رفتم بازار رو برای مدل z510 گشتم...مدل 8 گیگش رو گیرم نیومد...
خلاصه پسرخالم مخم رو زد و y510p برداشتم 2870 با گارانتی 2 ساله سازگار.....
با مقایسه ای که توی مغازه با z510 داشتم مزیت هاش رو اینطور دیدم....
cpu مدل y510p قوی تر از z510 بود.
گرافیکش قوی تر بود.
رم 8 گیگ و 16 گیگش توی بازار موجود بود که من مدل 8 رو خریدم که از مزیت هاش اینه که این مدل یه رم 8 روش هست و یه اسلاتش پر شده که هر موقع لازم شد با خرید یه 8 گیگ دیگه میشه به 16 ارتقائش داد.
مادربرد دستگاهی که من خریدم جای 2 دستگاه ssd و یه دستگاه دیگه hdd داره.
کیفیت مانیتور y510 و روشنایش بهتر از z510 بود.
y510 یه ultrabay داره یعنی شما به راحتی میتونید دی وی دی رایترش رو در بیارین و به جاش از بلوری رم یا کارت دوم گرافیک یا فن دوم و یا هارد دیسک دوم استفاده کنین.
بلندگوهای y510 در جلوی مانیتور قرار داره که صدای بهتری به شما میده.
باتری y510 جدا میشه و همچنین شما به بعضی از قطعات مثل رم بدون باز کردن هیچ پیچی و باطل شدن گارانتی دسترسی دارین.

دوستان عزیز توجه کنن که این نظر صرفا جهت اطلاع خریدارن هست و من به هیچ وجه قصد کوبیدن مدل z510 رو ندارم.....فقط خواستم به اطلاع عزیزان برسونم که با توجه به اختلاف 400 هزارتومانی این دو مدل اگه میتونن اون 400 تومان رو جمع کنن y510p واقعا از همه لحاظ از z510 سرتره.
اینم عکسش:

hojat.n
17-02-2014, 12:07
دوستان این درایور ریکاوری چی هست؟:n04:کارش چیه؟:n13:

Max.Pain
17-02-2014, 12:33
دوستان از راهنمایی هاتون ممنونم...دیروز رفتم بازار رو برای مدل z510 گشتم...مدل 8 گیگش رو گیرم نیومد...
خلاصه پسرخالم مخم رو زد و y510p برداشتم 2870 با گارانتی 2 ساله سازگار.....
با مقایسه ای که توی مغازه با z510 داشتم مزیت هاش رو اینطور دیدم....
cpu مدل y510p قوی تر از z510 بود.
گرافیکش قوی تر بود.
رم 8 گیگ و 16 گیگش توی بازار موجود بود که من مدل 8 رو خریدم که از مزیت هاش اینه که این مدل یه رم 8 روش هست و یه اسلاتش پر شده که هر موقع لازم شد با خرید یه 8 گیگ دیگه میشه به 16 ارتقائش داد.
مادربرد دستگاهی که من خریدم جای 2 دستگاه ssd و یه دستگاه دیگه hdd داره.
کیفیت مانیتور y510 و روشنایش بهتر از z510 بود.
y510 یه ultrabay داره یعنی شما به راحتی میتونید دی وی دی رایترش رو در بیارین و به جاش از بلوری رم یا کارت دوم گرافیک یا فن دوم و یا هارد دیسک دوم استفاده کنین.
بلندگوهای y510 در جلوی مانیتور قرار داره که صدای بهتری به شما میده.
باتری y510 جدا میشه و همچنین شما به بعضی از قطعات مثل رم بدون باز کردن هیچ پیچی و باطل شدن گارانتی دسترسی دارین.

دوستان عزیز توجه کنن که این نظر صرفا جهت اطلاع خریدارن هست و من به هیچ وجه قصد کوبیدن مدل z510 رو ندارم.....فقط خواستم به اطلاع عزیزان برسونم که با توجه به اختلاف 400 هزارتومانی این دو مدل اگه میتونن اون 400 تومان رو جمع کنن y510p واقعا از همه لحاظ از z510 سرتره.
اینم عکسش:

مبارک باشه.

مسلماً لپ تاپ بهتری هست فقط به نظر من باید مراقب دمای لپ تاپ باشید چون با توجه به پردازنده و گرافیگ قوی ای که داره دماش ممکنه توی حالت بازی و استفاده سنگین بالا بره.

نقطه ضعف z510 الان فقط LCD بدون کیفیتش هست و اگه یه LCD IPS روش بذارن خیلی عالی میشه.

البته y510 هم IPS نیست ولی خیلی کیفیت LCD بالایی داره

hamidreza2010
17-02-2014, 15:25
دوستان این درایور ریکاوری چی هست؟:n04:کارش چیه؟:n13:

سلام
اسمش روش هست :n02:
من فقط یبار نصبش کردم و دیگه تا حالا نصبش نکردم ببینم اصلا درست کار میکنه یا نه

hojat.n
17-02-2014, 16:16
سلام
اسمش روش هست :n02:
من فقط یبار نصبش کردم و دیگه تا حالا نصبش نکردم ببینم اصلا درست کار میکنه یا نه
خوب چی رو ریکاوری میکنه؟:n02:کلا چیکار میکنه؟:n13::n02:

S!AVASH
17-02-2014, 22:07
لطفا بگیذ چه جوری میشه تنظیمات و انجام داد که باطری بیشتر از 60 درصد پر نشه
بعد اینکه این تنظیمات انجام شد مشکلی نداره بیشتر مواقع شارزر به دستگاه وصل باشه ؟

afshin b
17-02-2014, 22:25
لطفا بگیذ چه جوری میشه تنظیمات و انجام داد که باطری بیشتر از 60 درصد پر نشه
بعد اینکه این تنظیمات انجام شد مشکلی نداره بیشتر مواقع شارزر به دستگاه وصل باشه ؟

بعد نصب برنامه power management وارد قسمت تنظیماتش بشین و conservation mode رو روشن کنین. در این حالت دیگه از باتری استفاده نمیکنه و اگر دایم هم به برق وصل باشه هیچ مشکلی نداره

S!AVASH
17-02-2014, 22:39
با ابنکه نصبش کردم اما برنامشو تو منوی استارت پیدا نمی کنم

hojat.n
17-02-2014, 23:31

کییت صفحه نمایشش به نظر شما چطوره؟از هرکی این لپ تاپ رو میخره این سوال رو ازش میپرسم:n02:

Abdolreza2012
18-02-2014, 00:33

تو تسکبار هست
طبق عکس زیر انجام بدید :

hamidreza2010
18-02-2014, 02:54
خوب چی رو ریکاوری میکنه؟:n02:کلا چیکار میکنه؟:n13::n02:

میتونی باهاش از سیستم بک آپ بگیری و در مواقع اضطراری رستور کنی
و همینطور که حدس میزدم توی وین 8.1 کار نمیکنه :n28:

AMIN_XCD
18-02-2014, 13:11
سلام
من چند تا سوال در مورد این مدل از لپ تاپ داشتم :

1-آیا اصلاح کیبورد در Z500 که حالت پایداری نداشت و برای تایپ طولانی مدت مناسب نبود در این مدل جدید از لنوو z510 مشکل کیبورد برطرف شده و برای تایپ مناسب تره ؟ و آیا درست است که مدل اصلاح شده کیبوردz510 فاقد Keyboard backlit هست !?

2-از کجا هنگام خرید میشود فهمید که لپ تاپ واقعا رجيستر شده و refurbished نيست؟؟؟از كجا بدونم كه آكبند هست ؟؟ يعني قبلا باز نشده باشه ؟؟

3-سوال آخر برای مدل i7 با 8 گیگ رم داری هارد هیبریدی :(دارای 8گیگ SSD) و صفحه نمایش فول اچ دی دارای IPS دربازارنگردم و نیست ؟ و اگر هست برای کدام گارانتی می باشد ؟

4-شما گارانتی سازگار تائید می کنید ؟ یا گرانتی هماهنگ با بیمه بدنه؟ و این بیمه بنده چقدر مهم است و اصلاً به چه درد می خورد ؟ چون گارانتی سازگاربیمه بنده ندارد ؟

5-من برای استفاده زیاد ازلپ تاپ به ناچارباید کول پد تهیه کنم ، شماچه مدلی ازکول پد را برای این مدل مناسب تر و بهترمی دانید که فنهاش دقیقا زیر سوراخهای لپ تاپت و محلقرار گیری هارد لپ تاپ قرار بگیره تا تاثیر خاصی داشته باشد ؟

و آیا مدل کول پد دارای منبغ تغذیه آداپتوری و هاب یو اس پی بهتر است برای این مدل و یا معمولی که از خود یو اس پی لپ تاپ تغذیه می کند؟

ممنونم.

hojat.n
18-02-2014, 13:21
سلام

1-آیا اصلاح کیبورد در Z500 که حالت پایداری نداشت و برای تایپ طولانی مدت مناسب نبود در این مدل جدید از لنوو z510 مشکل کیبورد برطرف شده و برای تایپ مناسب تره ؟ و آیا درست است که مدل اصلاح شده کیبوردz510 فاقد Keyboard backlit هست !?

2-از کجا هنگام خرید میشود فهمید که لپ تاپ واقعا رجيستر شده و refurbished نيست؟؟؟از كجا بدونم كه آكبند هست ؟؟ يعني قبلا باز نشده باشه ؟؟

3-سوال آخر برای مدل i7 با 8 گیگ رم داری هارد هیبریدی :(دارای 8گیگ SSD) و صفحه نمایش فول اچ دی دارای IPS دربازارنگردم و نیست ؟ و اگر هست برای کدام گارانتی می باشد ؟

4-شما گارانتی سازگار تائید می کنید ؟ یا گرانتی هماهنگ با بیمه بدنه؟ و این بیمه بنده چقدر مهم است و اصلاً به چه درد می خورد ؟ چون گارانتی سازگاربیمه بنده ندارد ؟

5-من برای استفاده زیاد ازلپ تاپ به ناچارباید کول پد تهیه کنم ، شماچه مدلی ازکول پد را برای این مدل مناسب تر و بهترمی دانید که فنهاش دقیقا زیر سوراخهای لپ تاپت و محلقرار گیری هارد لپ تاپ قرار بگیره تا تاثیر خاصی داشته باشد ؟

و آیا مدل کول پد دارای منبغ تغذیه آداپتوری و هاب یو اس پی بهتر است برای این مدل و یا معمولی که از خود یو اس پی لپ تاپ تغذیه می کند؟

ممنونم.
جواب سوال 1 :نمیدونم:n02:
جواب سوال 2:برنامه HD tone pro رو نصب کن نشون میده هارد دستگاه چند ساعت کار کرده دیگه متوجه میشی قبلا استفاده شده یا نه:n01:
جواب 3:نگرد نیست
4:گارانتی هماهنگ خیلی بهتره هماهنگ بگیز با بیمه بدنه
5: کول پد n8 ultra بخر جنسش آلمینیومه خوشگله خوشرنگه.دو تا فن داره با سرعت 1200 دور در دقیقه.با یو اس بی از لپ تاپ تغذیه میکنه

leo.unique
18-02-2014, 13:26

بخاطر اینکه بیمه بدنه داره خیلی بهتره ؟:n13:

AMIN_XCD
18-02-2014, 13:28
جواب سوال 1 :نمیدونم:n02:
جواب سوال 2:برنامه HD tone pro رو نصب کن نشون میده هارد دستگاه چند ساعت کار کرده دیگه متوجه میشی قبلا استفاده شده یا نه:n01:
جواب 3:نگرد نیست
5: کول پد n8 ultra بخر جنسش آلمینیومه خوشگله خوشرنگه.دو تا فن داره با سرعت 1200 دور در دقیقه.با یو اس بی از لپ تاپ تغذیه میکنه

بابت پاسخگویی شما ممنونم.

آخه چطورموقع خرید متوجه بشوم که کار نکرده است و یا
refurbished نیست ؟

اگر بخرم و بیارم خونه و نرم افزار را نصب کنم و امتحان کنم که بعدش فروشنده قبول نمی کند ؟

درمورد سوال اول هم ممنون می شوم اگر کسی می داند ، جواب سوال من را بدهد ؟

باز هم ممنونم.

hojat.n
18-02-2014, 14:01
بخاطر اینکه بیمه بدنه داره خیلی بهتره ؟:n13:
هم بیمه بدنش هم شنیدم نسبت به بقیه گارانتیا بهتر عمل میکنن در خدمات گارانتی

hojat.n
18-02-2014, 14:03
بابت پاسخگویی شما ممنونم.

آخه چطورموقع خرید متوجه بشوم که کار نکرده است و یا
refurbished نیست ؟

اگر بخرم و بیارم خونه و نرم افزار را نصب کنم و امتحان کنم که بعدش فروشنده قبول نمی کند ؟

درمورد سوال اول هم ممنون می شوم اگر کسی می داند ، جواب سوال من را بدهد ؟

باز هم ممنونم.

چرا از جایی نمیخری که مطمئن باشه؟مثلا دیجی کالا یا فروشگاه لوتوس؟از جاها معتبر بخر تا دیگه شک نداشته باشی که آک بند هست یا نه

atlas-m
18-02-2014, 14:51
سلام
من مدل i7 با هارد Hybrid اون میخوام و با نور کیبردش و همچنین رم 8 گیگ. گفتم برام بیارن. به نظرتون گیر میاد؟ بیام تهران؟ دیجی نداره!

CGS
18-02-2014, 15:02
سلام
بالاخره دیروز خریدم
z510 i7 6g با گارانتی هماهنگ+بیمه ایران+انتی ویروس قیمت 2.350 رنگ شکلاتی
فروشنده ویندوز 8 روش نصب کرد
در مورد شارژ باتری چه کنم خالیش کردم زدم شارژ چقدر تو شارژ بمونه
چه کارهایی باید بکنم منظورم درایور ها یا برنامه هایی که باید نصب بشن یا چک بشن و هر کاری که باید الان انجام بدم
ممنون

Abdolreza2012
18-02-2014, 15:03
سلام
من مدل i7 با هارد Hybrid اون میخوام و با نور کیبردش و همچنین رم 8 گیگ. گفتم برام بیارن. به نظرتون گیر میاد؟ بیام تهران؟ دیجی نداره!
سلام
دیجی نداره
ولی گیر میاد ، البته به سختی
اگه قراره براتون بیارن که دیگه نیاز نیست برید تهران

hamidreza2010
18-02-2014, 15:51
سلام

ممنونم.

سلام
بقیه سئوال ها رو که بچه ها جواب دان اما سئوال اول:
کیبوردش بک لایت داره ولی مثل همون z500 هست.البته مشکلی نداره ولی خب اگه تایپیست هستید بهتره یه کیبورد دیگه تهیه کنید ولی در کل همه چی بستگی به نوع استفادتون داره

سلام
بالاخره دیروز خریدم
z510 i7 6g با گارانتی هماهنگ+بیمه ایران+انتی ویروس قیمت 2.350 رنگ شکلاتی
فروشنده ویندوز 8 روش نصب کرد
در مورد شارژ باتری چه کنم خالیش کردم زدم شارژ چقدر تو شارژ بمونه
چه کارهایی باید بکنم منظورم درایور ها یا برنامه هایی که باید نصب بشن یا چک بشن و هر کاری که باید الان انجام بدم
ممنون

سلام
باتری که 4 - 5ساعت بزارید توی شارژ بمونه ، البته 2 ساعت هم کافیه ، چون باتری های نسل جدید اصلا نیازی به 10 ساعت توی شارژ موندن ندارن
بعد اینکه بببین همه درایورات نصب باشن تا توی کار کردن به مشکل برنخوری.نرم افزار هایی که نیاز داری نصب کن
اگه هم راضی نبودی از ویندوزت میتونی 8.1 نصب کنی ، فقط قبلش باید درایورها رو از سایت لنوو دانلود کنی

S!AVASH
18-02-2014, 17:15
کییت صفحه نمایشش به نظر شما چطوره؟از هرکی این لپ تاپ رو میخره این سوال رو ازش میپرسم:n02:

به نظر من که خوبه . شاید عالی نباشه . اما بد هم نیست

AMIN_XCD
18-02-2014, 20:35
سلام
بقیه سئوال ها رو که بچه ها جواب دان اما سئوال اول:
کیبوردش بک لایت داره ولی مثل همون z500 هست.البته مشکلی نداره ولی خب اگه تایپیست هستید بهتره یه کیبورد دیگه تهیه کنید ولی در کل همه چی بستگی به نوع استفادتون داره

سلام

از راهنمایی شما ممنونم.

دقیقاً همین نکته ای که فرموده اید ، سوال من است که مدل 510 که دارای کیبورد اصلاح شده ( حالا نمی دانم اصلاً ایراد 500 چی است که باید اصلاح شود ! ) دارای نور پس زمینه نیست و اگر دارای نور پس زمینه باشد ، همان مدل کیبورد دارای اشکال 500 است .

این نکته را یکی از بچه ها در همین فوروم مطرح کرده بودند ، که نمی دانم چقدر درست است !

شما مشکلی با کیبورد ندارید ؟

چرا از جایی نمیخری که مطمئن باشه؟مثلا دیجی کالا یا فروشگاه لوتوس؟از جاها معتبر بخر تا دیگه شک نداشته باشی که آک بند هست یا نه

از راهنمایی خوب شما باز هم ممنونم.

اما این سایت ها معمولاً 20 تا 30 تومان از بازار گران تر می دهند و به زور پک نرم افزار گردو و ... را به آدم غالب می کنند. برای همین می خواهم خودم از بازار تهیه کنم .

دوستان نکاتی را که در هنگام خرید باید توجه کرد را فرمودند ، اما از کجا بفهمیم که قبلاً استفاده نشده است و یا
refurbished نیست ؟

ممنونمم. :n16:

hojat.n
18-02-2014, 21:07
اما از کجا بفهمیم که قبلاً استفاده نشده است و یا
refurbished
نیست ؟

این که بشه از روی ظاهر لپ تاپی که میخاین به عنوان آک بخرین تشخیص داد که استفاده شده یا نه کاره سخت و عملا غیر ممکنه.واسه همین میگم از جاهای معتبر بخرین.خود دیجی کالا تا 1 هفته گارانتی تعویض داره که اگه تو این یک هفته خدایی نکرده مشکلی داشت بتونین عوض کنین.اگه از بازار بخرین فکر نکنم اگه بعد از چند روز بفهمین ایراد داره براتون عوض بکنن.سعی کنین لپ تاپی که میخرین آک بند بخرین حتی برچسب روی کارتونش رو هم چک کنین که قبلا باز نشده باشه.در نهایت وقتی ویندوز ریختین با برنامه HD tone pro اگه تست کردین که میزان استفاده از هارد رو اگر صفر زده بود که هیچی اگه نه که میبرین با این دلیل و مدرک به فروشنده میگین که این لپ تاپ آک نیست

hamidreza2010
18-02-2014, 23:21
سلام

از راهنمایی شما ممنونم.

دقیقاً همین نکته ای که فرموده اید ، سوال من است که مدل 510 که دارای کیبورد اصلاح شده ( حالا نمی دانم اصلاً ایراد 500 چی است که باید اصلاح شود ! ) دارای نور پس زمینه نیست و اگر دارای نور پس زمینه باشد ، همان مدل کیبورد دارای اشکال 500 است .

این نکته را یکی از بچه ها در همین فوروم مطرح کرده بودند ، که نمی دانم چقدر درست است !

شما مشکلی با کیبورد ندارید ؟

از راهنمایی خوب شما باز هم ممنونم.

اما این سایت ها معمولاً 20 تا 30 تومان از بازار گران تر می دهند و به زور پک نرم افزار گردو و ... را به آدم غالب می کنند. برای همین می خواهم خودم از بازار تهیه کنم .

دوستان نکاتی را که در هنگام خرید باید توجه کرد را فرمودند ، اما از کجا بفهمیم که قبلاً استفاده نشده است و یا
refurbished
نیست ؟

ممنونمم. :n16:

خواهش میکنم
نه بک لایت داره مطمئن باشید
من مشکلی با کیبورد ندارم ولی به شما میگم که اگه تایپیست هستید و یا به مدت خیلی زیاد از کیبورد استفاده میکنید بهتره یه کیبورد اکسترنال بگیرید.چون بالاخره هر جور حساب کنی اون قدرت کافی رو برای استفاده طولانی مدت نداره ( منظورم روزی 8 ساعت تایپ کردن برای مدت 2 -3 سال )
البته بازم تاکید میکنم همه چیز بستگی به استفاده شما داره

atlas-m
19-02-2014, 08:26
سلام
من مدل i7 با هارد Hybrid اون میخوام و با نور کیبردش و همچنین رم 8 گیگ. شگفتم برام بیارن. به نظرتون گیر میاد؟ بیام تهران؟ دیجی نداره!

سلام
دیجی نداره
ولی گیر میاد ، البته به سختی
اگه قراره براتون بیارن که دیگه نیاز نیست برید تهران
گیر آوردم توی شهرمون! رمش 6 گیگه که میگه با 50 تومان میکندش 8 گیگ. می خوام سفیدشو بگیرم. کلاً با 8 گیگ رم میشد 2،380،000. فکر کنم فیمتشم خوب باشه. با گارانتی سازگار و کیبرد فارسی، نه عربی.
نظر؟؟؟

atlas-m
19-02-2014, 08:53
یه سوال Lenovo Energy Management Driver که توی سایت Lenovo هست مخصوص ویندوز 8 و 7 می باشد. آیا می توان آن را روی ویندوز 8.1 هم نصب کرد؟

hojat.n
19-02-2014, 08:54
گیر آوردم توی شهرمون! رمش 6 گیگه که میگه با 50 تومان میکندش 8 گیگ. می خوام سفیدشو بگیرم. کلاً با 8 گیگ رم میشد 2،380،000. فکر کنم فیمتشم خوب باشه. با گارانتی سازگار و کیبرد فارسی، نه عربی.
نظر؟؟؟

عالیه بخر.همین که کیبردش فارسیه خیلی خوبه.قیمتشم خوب گفته

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Abdolreza2012
19-02-2014, 13:10
یه سوال Lenovo Energy Management Driver که توی سایت Lenovo هست مخصوص ویندوز 8 و 7 می باشد. آیا می توان آن را روی ویندوز 8.1 هم نصب کرد؟

آره برای ویندوز 8 روی 8.1 هم نصب میشه

AMIN_XCD
19-02-2014, 22:46
نظر؟؟؟

دوست عزیز مبارک باشد .

بقیه مشخصات کانفیگ شما با 8 گیگ بدون هارد هیبریدی فرقی ندارد ؟

ممنون می شوم بفرمایید که الآن رو سیستم شما 2 تارم 4 گیگ با همان برند 2 تا رم 6 گیگ نصب است ؟ یا برند رم ها بعد از تعویض فرق کرده است و شما از کجا فهمیدید که همان برند از رم ها را برای شما جایگزین کرده اند ؟

و اگر من هم بروم ازخود گارانتی سازگار بگیرم ، همین کار را برای من می کنند ؟

بابت پاسخگویی شما سپاسگذارم. :n16:

Abdolreza2012
19-02-2014, 22:58
دوست عزیز مبارک باشد .

بقیه مشخصات کانفیگ شما با 8 گیگ بدون هارد هیبریدی فرقی ندارد ؟

ممنون می شوم بفرمایید که الآن رو سیستم شما 2 تارم 4 گیگ با همان برند 2 تا رم 6 گیگ نصب است ؟ یا برند رم ها بعد از تعویض فرق کرده است و شما از کجا فهمیدید که همان برند از رم ها را برای شما جایگزین کرده اند ؟

و اگر من هم بروم ازخود گارانتی سازگار بگیرم ، همین کار را برای من می کنند ؟

بابت پاسخگویی شما سپاسگذارم. :n16:

1 - باید همون مشخصات رو داشته باشه و تفاوتی وجود نداره
2 - معمولا ( باید ) 2 تا رم 4 گیگ بذارن و دو رم باید از یه مارک و اف اس بی باشن
3 - بله گارانتی هم همینکارو میکنن ولی بهتره با رم 8 گیگ تهیه کنید تا اینکه رم 6 باشه و بعد بخواین ارتقاء بدین

AMIN_XCD
19-02-2014, 23:12
1 - باید همون مشخصات رو داشته باشه و تفاوتی وجود نداره
2 - معمولا ( باید ) 2 تا رم 4 گیگ بذارن و دو رم باید از یه مارک و اف اس بی باشن
3 - بله گارانتی هم همینکارو میکنن ولی بهتره با رم 8 گیگ تهیه کنید تا اینکه رم 6 باشه و بعد بخواین ارتقاء بدین

بابت پاسخگویی شمابی نهایت سپاسگذارم .

آخه من با هارد هیبریدی می خواهم که متاسفانه کانفیگ بارم 8 گیگ هارد هیبریدی ندارد و باید همچین کاریی را کرد . شما چی می فرمایید من کلاً بی خیال هارد هیبریدی شوم و این کار را نکنم ؟

================================================== ==================================

یک سوال هم دارم ، که قول می دهم سوال آخرم باشد : :n06:

بین z510 , HP ProBook 450 G1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کدام بهتر است ؟

و درنهایت نظر شما نسبت به برند گیگابیات چه می باشد ؟

آیا گیگابایت از لنووا هم بهتر می باشد ؟

این مدل از برند گیگابایت با توجه به قیمت آن فوق العاده است :

P34G
یک لپ تاپ سبک وزن 1.6 کیلوگرم
صفحه نمایش FULL HD
گرافیک GTX 750 DDR5 2 G
RAM 8
CPU I7 4700MQ

چون برند گیگابایت دارای قیمت های معقول تری حتی نسبت به لنووا می باشد و ممنون می شوم اگر مدلی از گیگابایت در حول و هوش قیمت 2.5 میلیون تومان (اندازه z510 ) به من معرفی نمایید .

البته ببخشید اگرسوال خودم را در جای مناسبی مطرح نکردم .

بابت پاسخگویی شما کمال تشکر را دارم. :n16:

hojat.n
19-02-2014, 23:18

آخه من با هارد هیبریدی می خواهم که متاسفانه کانفیگ بارم 8 گیگ هارد هیبریدی ندارد و باید همچین کاریی را کرد . شما چی می فرمایید من کلاً بی خیال هارد هیبریدی شوم و این کار را نکنم ؟

================================================== ==================================

بین z510 , HP ProBook 450 G1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کدام بهتر است ؟

P34G
صفحه نمایش FULL HD
گرافیک GTX 750 DDR5 2 G
RAM 8
CPU I7 4700MQ

چون برند گیگابایت دارای قیمت های معقول تری حتی نسبت به لنووا می باشد و ممنون می شوم اگر مدلی از گیگابایت در حول و هوش قیمت 2.5 میلیون تومان (اندازه z510 ) به من معرفی نمایید .

این لپ تاپ گیگا بایت قیمتش چنده؟

hojat.n
19-02-2014, 23:22

کدام بهتر است ؟

P34G
صفحه نمایش FULL HD
گرافیک GTX 750 DDR5 2 G
RAM 8
CPU I7 4700MQ

سری جدید لپ تاپ ها اچ پی 450 لپ تاپ ها خوبی به نظر میان.پردازندشون نسبت به 450 ها قبلی قوی تر شده .زیاد تفاوتی با z510 ندارن از لحاظ قدرت.اما با این حال باز هم گرافیک z510 قوی تره خوشگل تر هم هست.کیفیت صفحه نمایشاشون هم تقریبا مثل همه.و چون تازه وارد بازار شده قیمتش بی خودی گرون تره به نظر من برتری بین این دو مدل با z510 هست

Abdolreza2012
19-02-2014, 23:27

کدام بهتر است ؟

P34G
صفحه نمایش FULL HD
گرافیک GTX 750 DDR5 2 G
RAM 8
CPU I7 4700MQ

خواهش میکنم
عزیز شما هر چقدر میخواید سوال بپرسید ، من و بقیه دوستان اگه بتونیم بهتون کمک میکنیم
خب اگه با رم 8 هارد هیبریدی نداره ، همون با رم 6 بگیرید بعد افزایش بدبد
__________________________________________________ __________________________________________________ __

اما بین z510 , HP ProBook 450 G1
همونطور که تو یه تاپیک دیگه ای گفته بودم :

به نظر من z510 اگه اهل گیم هستی بردار چون گرافیک مدل جدیدتری داره و برای بازی هم بهتر از AMD جواب میده
قیمت کمتری هم داره که برای خرید ارزش بیشتری داره

__________________________________________________ __________________________________________________ __

در مورد گیگابایت هم چند وقت پیش یکی از دوستان تاپیکی زده بود و قیمت هایی خوبی داشتن و کانفیگ عالی
ولی به نظر تو قیمت های داده شده اشتباهی پیش اومده بود و اون لپ تاپ ها با اون کانفیک ها قیمت بیشتری دارن

تا 2.500 فعلا بهترین کانفیک رو همین Z510 داره ، با توجه به امکاناتی که داره

در مورد مدل های گیگابایت من زیاد باهاش کار نکردم ومدل های خاصی به جزء مدلهایی که تو این تاپیک دوستمون گفتن نمیشناسم

گیگابایت با طعمه لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AMIN_XCD
20-02-2014, 01:36
خواهش میکنم
عزیز شما هر چقدر میخواید سوال بپرسید ، من و بقیه دوستان اگه بتونیم بهتون کمک میکنیم
خب اگه با رم 8 هارد هیبریدی نداره ، همون با رم 6 بگیرید بعد افزایش بدبد

اما بین z510 , HP ProBook 450 G1
همونطور که تو یه تاپیک دیگه ای گفته بودم :

در مورد گیگابایت هم چند وقت پیش یکی از دوستان تاپیکی زده بود و قیمت هایی خوبی داشتن و کانفیگ عالی
ولی به نظر تو قیمت های داده شده اشتباهی پیش اومده بود و اون لپ تاپ ها با اون کانفیک ها قیمت بیشتری دارن

تا 2.500 فعلا بهترین کانفیک رو همین Z510 داره ، با توجه به امکاناتی که داره

در مورد مدل های گیگابایت من زیاد باهاش کار نکردم ومدل های خاصی به جزء مدلهایی که تو این تاپیک دوستمون گفتن نمیشناسم

گیگابایت با طعمه لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از راهنمایی خوب شما ممنونم.

از آنجائیکه قدرت و سرعت لپ تاپ در کانفیگ برای من مهم است بنابراین طبق فرموده شما z510 بهتراست .

فقط امیدوارم این قدرت و سرعت توام با کیفیت همانند این مدل از اچ پی باشد .

این مدل از برند گیگابایت که این دوستمان دراین تاپیک معرفی کردند ، فوق العاده است ، البته با قیمتی که خودشان گفتند که شمامی فرمایید با این قیمت ها امکان ندارد !!!

باز هم بابت راهنمایی خوب و کامل شما سپاسگذارم. :n16:

این لپ تاپ گیگا بایت قیمتش چنده؟

من این مدل را نت پیدا کردم و از قیمت ومشخصات بیشتر .... متاسفانه چیزی پیدا نکردم .

شما مشخصات این برند ازلپ تاپ را پیدا کردید ؟

و با چه گارانتی به فروش می رسد ؟

اگر پیدا کردید و از چند و چون آن مطلع شدید ، ممنون می شوم اگر به من هم اطلاع دهید .

ممنون.

miladsalary
20-02-2014, 02:11
سلام دوستان کسی نمیدونه توی بندرعباس کدوم فروشنده‌ای ها خوبن برا خرید که قابل اعتماد باشه

S!AVASH
20-02-2014, 14:19
درود

من ویندوز 8.1 نصب کردم . اما انگار برنامه energy manager براش منتشر نشده
نمیشه از نسخه ای که برای ویندوز 8 منتشر شده استفاده کرد ؟

hojat.n
20-02-2014, 14:59
درود

من ویندوز 8.1 نصب کردم . اما انگار برنامه energy manager براش منتشر نشده
نمیشه از نسخه ای که برای ویندوز 8 منتشر شده استفاده کرد ؟
همون energy manager ویندوز 8 رو نصب کن جواب میده

مهندس معماری
20-02-2014, 15:13
سلاو دوستان
یه سوالی دارم میخام بدونم آیا این لب تاب لنوو z510 میتونم تا 16 گیگ رم ارتقا بدم یا خیر؟؟؟

iranzaminn
20-02-2014, 15:24
سلاو دوستان
یه سوالی دارم میخام بدونم آیا این لب تاب لنوو z510 میتونم تا 16 گیگ رم ارتقا بدم یا خیر؟؟؟

خیر حداکثر رم پشتیبانی شده 8گیگ می باشد.

hamidreza2010
20-02-2014, 19:07
خیر حداکثر رم پشتیبانی شده 8گیگ می باشد.

کوتاه بیا مهندس !!!!

سلاو دوستان

سلام
آره میشه ولی به طور پیش فرض نیست
باید بگین براتون بزارن

hojat.n
20-02-2014, 19:16
کوتاه بیا مهندس !!!!

سلام
باید بگین براتون بزارن
داداش دوستمون درست میگه.تو سایت آل دیجیتال هم زده حداکثر رمی که میگیره 8 گیگ هست. تو سایت خود لنوو هم نوشته حداکثر رم 8 گیگه:n16::n16:

Abdolreza2012
20-02-2014, 20:05
داداش دوستمون درست میگه.تو سایت آل دیجیتال هم زده حداکثر رمی که میگیره 8 گیگ هست. تو سایت خود لنوو هم نوشته حداکثر رم 8 گیگه:n16::n16:

دوست عزیز من خودم میخواستم افزایش رم به 16 بدم ، گارانتی منو منصرف کرد و گفت همون 8 هم برات زیاد و استفاده نمیشه
حرفی از نشدن نزد

hojat.n
20-02-2014, 20:14
دوست عزیز من خودم میخواستم افزایش رم به 16 بدم ، گارانتی منو منصرف کرد و گفت همون 8 هم برات زیاد و استفاده نمیشه
حرفی از نشدن نزد
من که از خدامه قابل ارتقا باشه چون قصد خرید دارم احتمالا((فعلا تو کف asus n56jr هستم:n02:)) اما طوری که معلومه قابل ارتقا نیست متاسفانه.
اما به نظر من رم بالای 8 اصلا به کار آدمیزاد نمیاد:n13:چه معنی داره رم یه لپ تاپ مالی مدیا 16 باشه مطمعنم حتی 6 گیگ هم ازش استفاده نمیشه.حتی رم 16 تو لپ تاپ های گیم هم به نظز من چیز بیخودیه مگه آدم میخاد چه استفاده ای بکنه که احتیاج به 16 گیگ رم پیدا کنه:n13:.پس به نظر من این اصلا مشکلی نیست و عیب به حساب نمیاد:n01:

iranzaminn
20-02-2014, 20:37
کوتاه بیا مهندس !!!!

سلام
باید بگین براتون بزارن

دوست عزیز من که از خودم نگفتم که....:n02:سایت لنوو چک کردم اینو زده :
Memory Up to 8GB Dual Channel DDR3L-1333 / 1600 MHz (2 SO-DIMM slots)

hamidreza2010
20-02-2014, 21:53

دوست عزیز من که از خودم نگفتم که....:n02:سایت لنوو چک کردم اینو زده :
Memory Up to 8GB Dual Channel DDR3L-1333 / 1600 MHz (2 SO-DIMM slots)

سلام
ممنون از اطلاع رسانیتون.ولی منم از خودم نگفتم که :n02: اینم از دفترچه همراه لپ تاپ گذاشتم + اینکه همینطور که داداشم گفت ، خود گارانتی هم گفت میشه

AMIN_XCD
20-02-2014, 21:57
سلام
می شود لطف کنید و به من لینک خود سایت لنووا که در ان با وارد کردن سریال نامبر می شود آن را رجیستر کرد را بدهید .

عذر خواهی می کنم یک درخواست دیگر هم دارم:

ممنون می شوم اگر زحمت بکشید و به من لینک دانلود درایور های برای ویندوز 8 و 8.1 را به من بدهید

می دانم در پست اول لینک دنلود درایورها نیز قرار داده شده است ، اما امروز فروشنده برای من ویندوز 8 نصب کرد ،با خود سی دی درایورهای موجود در کارتن لپ تاپ یکی از درایورها نیز نصب نشد و به من گفت که برو و از سایت لنووا دانلود کن .

حالا من از کجا بفهم که کدام درایور است و من باید چی را دانلود و نصب کنم ؟

در device manager زده unknown device !!!!

ممنون می شوم اگر من را در این زمینه راهنمایی بفرمایید .

دست شما درد نکند
ممنونم:n16:

Abdolreza2012
21-02-2014, 00:54
سلام
می شود لطف کنید و به من لینک خود سایت لنووا که در ان با وارد کردن سریال نامبر می شود آن را رجیستر کرد را بدهید .

عذر خواهی می کنم یک درخواست دیگر هم دارم:

ممنون می شوم اگر زحمت بکشید و به من لینک دانلود درایور های برای ویندوز 8 و 8.1 را به من بدهید

می دانم در پست اول لینک دنلود درایورها نیز قرار داده شده است ، اما امروز فروشنده برای من ویندوز 8 نصب کرد ،با خود سی دی درایورهای موجود در کارتن لپ تاپ یکی از درایورها نیز نصب نشد و به من گفت که برو و از سایت لنووا دانلود کن .

در device manager زده unknown device !!!!

ممنون می شوم اگر من را در این زمینه راهنمایی بفرمایید .

دست شما درد نکند
ممنونم:n16:

سلام
در مورد رجستر کردن که لینکش رو پیدا میکنم بعدا براتون میذارم
ولی برای دانلود درابور به لینک زیر برید:

بعد از قسمت سیسیتم عامل ها ، سیستم عامل مورد نظر رو انتخاب کنید تا لیست درایورهاش بیاد.
تموم درایورها معلوم هست برای چیه.یعنی خودش گفته بلوتوس و لینکش رو زیرش گذاشته
در کل وقت داشتید یبار کل درایورهای وین 8.1 رو دانلود و وین 8.1 نصب کنید.بهتره و مشکلاتش هم کمتره
برای اون مشکلتون هم عکس بزارید تا بهتون بگیم کدوم درایور هست

BEST 2
21-02-2014, 15:39
درود.دوستان این قسمت تمیز کردن هارد( fan dust removal) تو برنامه Energy Manager برا من وجود نداره جاش خالیه؟یعنی چی؟؟؟؟z510

بعد اومدم Energy Managment رو نصب کردم گفتم شاید باشه دیدم اصلا Energy Managment کار نمیکنه تو z510.

Abdolreza2012
21-02-2014, 19:37
درود.دوستان این قسمت تمیز کردن هارد( fan dust removal) تو برنامه Energy Manager برا من وجود نداره جاش خالیه؟یعنی چی؟؟؟؟z510

بعد اومدم Energy Managment رو نصب کردم گفتم شاید باشه دیدم اصلا Energy Managment کار نمیکنه تو z510.

دوست عزیز شما یه عکس بذارید :
جاش خالیه !!!! :n13:

lionf3
21-02-2014, 20:31
دوستان این Energy Manager شما چرا با مالِ Z500 متفاوته؟
میشه لینکِش رو بدید ماهم دان کنیم؟
(خیلی خوشگله :n02:)

Abdolreza2012
22-02-2014, 00:42
دوستان این Energy Manager شما چرا با مالِ Z500 متفاوته؟
میشه لینکِش رو بدید ماهم دان کنیم؟
(خیلی خوشگله :n02:)

آره خیلی خوشگله :n02:

بفرما عزیز :

BEST 2
22-02-2014, 12:20
دوست عزیز شما یه عکس بذارید :
جاش خالیه !!!! :n13:

بفرمایید.قسمت فن رو نداره:n03:

hamidreza2010
22-02-2014, 18:57
بفرمایید.قسمت فن رو نداره:n03:

سلام
شما اول درایور رو با استفاده از advance unistaller یا با خود ویندوز پاک کنید ، بعد با ccleaner سیستم رو اسکن کنید تا فایلهای اضافی رو پاک کنه
حالا سیستم رو ریست کنید.اگه دفعه قبل درایور رو از روی cd نصب کرده بودین ، این دفعه درایور رو از سایت خود لنوو دانلود و نصب کنید.در نهایت هم سیستم رو ریست کنید

atlas-m
23-02-2014, 08:14
من میخواستم این لب تاپو بگیرم . اما با توجه به اینکه LCD برام مهم بود تصمیمم عوض شد. انشااله N550JV بگیرم.

afshin b
23-02-2014, 12:04
من میخواستم این لب تاپو بگیرم . اما با توجه به اینکه LCD برام مهم بود تصمیمم عوض شد. انشااله N550JV بگیرم.

حالا که میخواین بالای سه تومن هزینه کنین، پیشنهاد میکنم N56jr رو هم درنظر داشته باشید.

CGS
23-02-2014, 12:05
سلام
لپ تاپ خیلی خوبی انتخاب کردی منم میخواستم n550jv بخرم ولی چون لپ تاپ لازم داشتم و کل پولم 2500 بود بهترین انتخاب z510 بود
ولی مانیتور z510 انقدرا که میگن بد نیست برو بازار برای تست پیدا میشه من خودم از فروشنده خواستم یه روشنشو اورد همه چیشو تست کردم
ودر اخر اگه نیاز فوری به لپ تاپ نداری مثل من و بودجشو داری بهترین انتخاب از نظر من n550jv هست در غیر این z510 i7
فقط خواستم کمکی کرده باشم.

amiri1982
23-02-2014, 14:22
مژده دهید باغ را حین که نگار می رسد :D

نرم افزار power manager رو هم نصب کردم اما اون برای باتری هایی بود که جدا میشدن! و یک سری گزینه هایی داشت مبنی بر قراردادن باتری که خب من نمیتونستم انجام بدم!!

اما با تلاش فراوان از سایت لنوو استفاده کردم و درایور باتری (خدا وکیلی شنیده بودین درایور باتری؟ :D ) رو دانلود ونصب کردم و بعد energy manager رو دوباره نصب کردم و الان داره مث ساعت کار میکنه :n09:

سلام
محمد هستم و تازه عضو فروم شما شدم.
به تازگی لب تاپ Z510 خریدم.
من 1.980.000 خریدم(Cor i 5 با 6 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 1 ترا هم هارد) البته چون عازم کانادا هستم از دوستان اونجا آمار قیمتیشو که گرفتم واسم جالب بود که cori 7 با 8 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 500 گیگ هارد با قابلیت چرخش 360 درجه و تاچ اسکرین(مدلشو نزده بود دقیقا) 799.99$ قیمت داده بود!
از دوستان میخواستم در مورد خاصیت elan یا همون تاچ پد این دستگاه بپرسم. اول اینکه دقیقا چیکار میکنه و دوم اینکه چطور باید فعالش کرد؟
ویندوز من 8 هستش.
بعد هم در مورد نرم افزار دالبی که من آخرین ورژنشو از خود سایت lenevo دانلود کردم و یه آیکن تو تسک بار ایجادشده که بازش که میکنم 3 حالت بازی و موزیک و فیلم داره و یکسری تنظیمات ولی هرچقدر تنظیماتو دست کاری میکنم تو صدای در حال پخش هیچ تغییر ایجاد نمیشه.
ممنون میشم در مورد نحوه تنظیمات این برنامه هم یه توضیحی بدین واسم.

Abdolreza2012
23-02-2014, 18:39
سلام
محمد هستم و تازه عضو فروم شما شدم.
به تازگی لب تاپ Z510 خریدم.
من 1.980.000 خریدم(Cor i 5 با 6 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 1 ترا هم هارد) البته چون عازم کانادا هستم از دوستان اونجا آمار قیمتیشو که گرفتم واسم جالب بود که cori 7 با 8 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 500 گیگ هارد با قابلیت چرخش 360 درجه و تاچ اسکرین(مدلشو نزده بود دقیقا) 799.99$ قیمت داده بود!
از دوستان میخواستم در مورد خاصیت elan یا همون تاچ پد این دستگاه بپرسم. اول اینکه دقیقا چیکار میکنه و دوم اینکه چطور باید فعالش کرد؟
ویندوز من 8 هستش.
بعد هم در مورد نرم افزار دالبی که من آخرین ورژنشو از خود سایت lenevo دانلود کردم و یه آیکن تو تسک بار ایجادشده که بازش که میکنم 3 حالت بازی و موزیک و فیلم داره و یکسری تنظیمات ولی هرچقدر تنظیماتو دست کاری میکنم تو صدای در حال پخش هیچ تغییر ایجاد نمیشه.
ممنون میشم در مورد نحوه تنظیمات این برنامه هم یه توضیحی بدین واسم.
سلام مبارکه و خوش اومدید :n16:
حالا که عازم کانادا بودید بهتر بود همونجا با صفحه نمایش FHD تهیه میکردید

در مورد سوال اولتون در مورد تاچ پد ؟؟؟ تاچ پد همون کار ماوس رو انجام میده ( زوم دو انگشتی و ... )
درایور تاچ پد رو نصب کنید فعال میشه ، درایورش برای ویندوز 8 تو DVD همراه لپ تاپ هست

__________________________________________________ _____________________________

سوال دومتون هم باید بگم که تنظیمات در همون حالت پبشفرض بمونه بهتره
فقط میخواین تفاوتش رو حس کنید ، خاصیت دالبی رو هنگام پخش Off و On کنید

AMIN_XCD
23-02-2014, 22:32
سلام
در مورد رجستر کردن که لینکش رو پیدا میکنم بعدا براتون میذارم
ولی برای دانلود درابور به لینک زیر برید:

بعد از قسمت سیسیتم عامل ها ، سیستم عامل مورد نظر رو انتخاب کنید تا لیست درایورهاش بیاد.
تموم درایورها معلوم هست برای چیه.یعنی خودش گفته بلوتوس و لینکش رو زیرش گذاشته
در کل وقت داشتید یبار کل درایورهای وین 8.1 رو دانلود و وین 8.1 نصب کنید.بهتره و مشکلاتش هم کمتره
برای اون مشکلتون هم عکس بزارید تا بهتون بگیم کدوم درایور هست

با تشکر از پاسخگویی شما

ENERGY MANAGEMENT را نصب کردم و آن درایور که باید ازسایت دانلود می کردم در حقیقت برای همین بود و مشکل برطرف شد .

ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید .

اما اگراجازه بفرمایید من از شما فقط دو تا درخواست دیگر دارم :

1-من از آنجائیکه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم و باید به کسی بدهم درایورها را برای ویندوز 8.1 برای من دانلود کند ، آیا همین درایورها کافی است و یا باید : پچ ، آپدیت ، نرم افزار خاص و ..... را هم برای ویندوز 8.1 هم دانلود و نصب کنم .

ممنون می شوم بزرگواری بفرمایید و لینک دانلود این موارد به غیر از درایور را هم از خود سایت لنووا به من بدهید تا همه را یک دفعه با هم دانلود کنم و خیال خودم را راحت کنم .

و سوال دوم : شرمنده ام که باز می پرسم ، شما وقت کردید لینکی را که در خود سایت لنووا با سریال دستگاه می شود رجیستر کرد و از صحت و نو بودن دستگاه اطمینان پیدا کرد ؛ را پیدا کنید ؟

از لطف و محبت شما باز هم ممنونم.

ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید . :n16:

amiri1982
23-02-2014, 23:51
سلام مبارکه و خوش اومدید :n16:
حالا که عازم کانادا بودید بهتر بود همونجا با صفحه نمایش FHD تهیه میکردید

در مورد سوال اولتون در مورد تاچ پد ؟؟؟ تاچ پد همون کار ماوس رو انجام میده ( زوم دو انگشتی و ... )
درایور تاچ پد رو نصب کنید فعال میشه ، درایورش برای ویندوز 8 تو DVD همراه لپ تاپ هست

__________________________________________________ _____________________________

سوال دومتون هم باید بگم که تنظیمات در همون حالت پبشفرض بمونه بهتره
فقط میخواین تفاوتش رو حس کنید ، خاصیت دالبی رو هنگام پخش Off و On کنید

عبدالرضای عزیز دوست خوبم خیلی خیلی از توجهت ممنونم.
از اینکه چون تازه واردم و نمیتونم پستتون رو لایک کنم پیشاپیش عذر خواهی میکنم.
مجبور بودیم بخریم چون لب تاپ قبلیم که وایو بود و پیکسل سوخته گرفته بود رو چند ماه قبل فروخته بودم و نیاز داشتم ی لب تاپ.
تغییر خاصیت دالبی تو کدوم قسمته. سوال منم از اول همین بود دوست خوبم. اون قسمت رو پیدا نمیکنم!
بازم ممنون از محبتت

ramin_rp
24-02-2014, 12:45
سلام
بچه ها الان z510 b FullHD تو بازار هست؟
قیمتش چنده؟

pasargadd
24-02-2014, 13:00
دوستان میخوام این تاپو بگیرم
نظرتون چیه؟راضی هستی؟

hojat.n
24-02-2014, 13:06
نظرتون چیه؟راضی هستی؟
گرافیکش چنگی به دل نمیزنه.
به نظر من essential ها قیافه خوبی هم ندارن
من بودم نمیگرفتم.

hojat.n
24-02-2014, 13:11
نظرتون چیه؟راضی هستی؟
اگه میخای تو اون رنج قیمت بخری این بهتره به نظر من.گرافیکش هم خیلی از اینی که خودتون گفتین بهتره صفحه نمایش و قیافش هم بهتره.

البته اگه z510 بگیری که بهتره

یه نگاهی به اینم بنداز

گرافیکش از gt 750 هم قوی تره.

اما باز هم نظر من اینه یه کم دیگه پولتونو بیشتر کنین z510 بخرین

Abdolreza2012
24-02-2014, 19:48
با تشکر از پاسخگویی شما

ENERGY MANAGEMENT را نصب کردم و آن درایور که باید ازسایت دانلود می کردم در حقیقت برای همین بود و مشکل برطرف شد .

ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید .

اما اگراجازه بفرمایید من از شما فقط دو تا درخواست دیگر دارم :

1-من از آنجائیکه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم و باید به کسی بدهم درایورها را برای ویندوز 8.1 برای من دانلود کند ، آیا همین درایورها کافی است و یا باید : پچ ، آپدیت ، نرم افزار خاص و ..... را هم برای ویندوز 8.1 هم دانلود و نصب کنم .

ممنون می شوم بزرگواری بفرمایید و لینک دانلود این موارد به غیر از درایور را هم از خود سایت لنووا به من بدهید تا همه را یک دفعه با هم دانلود کنم و خیال خودم را راحت کنم .

و سوال دوم : شرمنده ام که باز می پرسم ، شما وقت کردید لینکی را که در خود سایت لنووا با سریال دستگاه می شود رجیستر کرد و از صحت و نو بودن دستگاه اطمینان پیدا کرد ؛ را پیدا کنید ؟

از لطف و محبت شما باز هم ممنونم.

ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید . :n16:
خواهش میکنم دوست عزیز :n16:
در جواب سوال اولتون باید بگم که نه نیازی نیست و همون درایور های موجود تو سایت کافی هستن و باید برای ویندوز 8.1 رو دانلود کنید

سوال دوم هم هنوز متاسفانه پیدا نکردم ، در واقع وقت نکردم بگردم ( از صبح تا شب دانشگام و کلاسا فعلا بسیار فشردس ، در اولین فرصت انجام میدم )

تو لینک زیر میتونید تمام درایور ها رو برای ویندوز 8.1 دانلود کنید :

موفق باشید :n16:

عبدالرضای عزیز دوست خوبم خیلی خیلی از توجهت ممنونم.
از اینکه چون تازه واردم و نمیتونم پستتون رو لایک کنم پیشاپیش عذر خواهی میکنم.
مجبور بودیم بخریم چون لب تاپ قبلیم که وایو بود و پیکسل سوخته گرفته بود رو چند ماه قبل فروخته بودم و نیاز داشتم ی لب تاپ.
تغییر خاصیت دالبی تو کدوم قسمته. سوال منم از اول همین بود دوست خوبم. اون قسمت رو پیدا نمیکنم!
بازم ممنون از محبتت

خواهش میکنم دوست عزیز ، لطف دارید :n16:

:n16:

amiri1982
26-02-2014, 16:39
بازم ممنون عبدالرضای عزیز

emprator227
28-02-2014, 15:44
سلام .
میخواستم بدونم گرافیک به کار رفته از نوع 64 بیته یا 128بیت؟؟

mbadboy7
01-03-2014, 15:03
دیگه امروز فردا این لپ تاپ رو میخرم
ولی یه خورده شک دارم :( نمیدونم لنوو بدردم میخوره یا نه ، بین این و x550lc موندم مدل i5
یکی ایسوس اون یکی لنوو ! زد 510 کانفیگش بالاتره ولی ... ایسوس
آقا یکی مارو راهنمایی کنه !؟

لپ تاپ رو برای کارای دانشجویی و چنتا نرم افزار مهندسی میخوام اگه بازی هم باشه که چه بهتر :D

golagha
01-03-2014, 15:10
قابل توجه :
دوستانی که دچار این مشکل ذخیره شدن تنظیمات باتری لپتاپشونبودند و بعد از اینکه لپتلپو از برق می کشیدن تظیمات ۶۰ درصدی باتری به هم می خورد و دوباره کامل شارژ می شد....

لنوو نرم افزار مدیریت انرژی خودشو به روز رسانی کرده می توانید از آدرس زی درایورهای بروز رسانی شده را دانلود کنید

توجه بفرمایید : برخی دیگر از درایورها هم در آدرس فوق به روز رسانی شدن مثل درایور کارت گرافیک اینتل و ...

برای لینک مستقیم دانلود نرم افزار مدیریت انرژی می توانید از آدرس زیر استفاده کنید:
Lenovo Energy Management for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Z410,Z510

i.motamedi
01-03-2014, 16:48
من مدل ci7 با ram 8 رو گرفتم ولی بازی ها رو خیلی خوب اجرا نمیکنه حتی تو فیفا 14 هم تیک میزنه.
در ضمن آخرین درایور هاشو نصب کردم و موقع بازی شارژر وصله.

hamidreza2010
01-03-2014, 18:33
من مدل ci7 با ram 8 رو گرفتم ولی بازی ها رو خیلی خوب اجرا نمیکنه حتی تو فیفا 14 هم تیک میزنه.
در ضمن آخرین درایور هاشو نصب کردم و موقع بازی شارژر وصله.

سلام
چه ونیدوز نصب کردید؟
چک کنید که حتما وصل شارژ باشه + از داخل باتری منیجمنت روی high performance بذارید
درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کنید ( هم اینتل و هم اینودیا )
بعد ممکنه از خود بازی هم باشه ، با همه بازی ها اینطوریه؟
بهتره ویندوز 8.1 نصب کنید

mohammad ahmadi
01-03-2014, 19:13
سلام .
میخواستم بدونم گرافیک به کار رفته از نوع 64 بیته یا 128بیت؟؟
دوستان این سئوال منم هست گرافیک این لبتاپ 64 بیته یا 128 بیت؟

Abdolreza2012
01-03-2014, 19:26
ولی یه خورده شک دارم :( نمیدونم لنوو بدردم میخوره یا نه ، بین این و x550lc موندم مدل i5

لپ تاپ رو برای کارای دانشجویی و چنتا نرم افزار مهندسی میخوام اگه بازی هم باشه که چه بهتر :D
از لحاظ بازی خیالت راحت باشه
ایسوس لپ تاپ های خوبین ولی تو رنج این قیمت z510 قویترن و ارزش خریدشون بیشتر
البته اگه عیب هاش براتون مهم نباشه

amir_t6262
01-03-2014, 19:50

من خودم با وجود اینکه برند ایسوس را خیلی قبول دارم و لپ تاپ هایش را. ولی دو سری X و A ایسوس را توصیه نمیکنم. من سری های بالاتر ایسوس را توصیه میکنم ولی در قیمتهای کمتر بنظرم لنوو z510 انتخاب بهتری است.

mbadboy7
01-03-2014, 20:02
از لحاظ بازی خیالت راحت باشه
ایسوس لپ تاپ های خوبین ولی تو رنج این قیمت z510 قویترن و ارزش خریدشون بیشتر
البته اگه عیب هاش براتون مهم نباشه

عیبهاش به جز صفحه نمایش چیه ؟ که اونم با x550 فک نکنم تفاوت زیادی داشته باشه ، تو یه حدن!

میدونی بشترین ترس من کیفیت ساخته ، لپتاپ با طول عمر بالا میخوام ، زرت و زورت خراب نشه ، همین :)

یه سوال بی ربط به تاپیک ، به احتمال زیاد از دیجی کالا بخرم پست یا تیپاکس کدوم بهتره برای کرج ؟

amir_t6262
01-03-2014, 20:06
دوستان این سئوال منم هست گرافیک این لبتاپ 64 بیته یا 128 بیت؟

برنامه GPU-Z را نصب کنید. مشخص میکند که گرافیک 64 بیت است یا 128.

اما براساس اطلاعات اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، باید 128 بیت باشد.

amir_t6262
01-03-2014, 20:23
عیبهاش به جز صفحه نمایش چیه ؟ که اونم با x550 فک نکنم تفاوت زیادی داشته باشه ، تو یه حدن!

میدونی بشترین ترس من کیفیت ساخته ، لپتاپ با طول عمر بالا میخوام ، زرت و زورت خراب نشه ، همین :)

یه سوال بی ربط به تاپیک ، به احتمال زیاد از دیجی کالا بخرم پست یا تیپاکس کدوم بهتره برای کرج ؟

یک زمانهایی دیجی کالا تخفیف میگذاره به طوری که قسمت مدل core i5 اش به 1925 هم رسید.
ولی الان قیمتهایش را دوباره بالا برده.
و در مغازه شاید بتوانی ارزانترش را گیر بیاری.

ضمنا من شنیدم دیجیکالا در کرج نمایندگی داره و میتوانی از آنجا تحویل بگیری ولی اطلاع دقیقی ندارم.
باید از خودشان بپرسی.

mbadboy7
01-03-2014, 20:32
یک زمانهایی دیجی کالا تخفیف میگذاره به طوری که قسمت مدل core i5 اش به 1925 هم رسید.
ولی الان قیمتهایش را دوباره بالا برده.
و در مغازه شاید بتوانی ارزانترش را گیر بیاری.

ضمنا من شنیدم دیجیکالا در کرج نمایندگی داره و میتوانی از آنجا تحویل بگیری ولی اطلاع دقیقی ندارم.
باید از خودشان بپرسی.

از مغازه پرسیدم 2.200 میده :|

hojat.n
01-03-2014, 21:01
گرون گفته.Core i 7 قیمتش 2300 هست

amir_t6262
01-03-2014, 21:07
از کجای کرج این قیمت را گرفتید؟
بازار کیش و میدان آزادگان سر بزنید. قیمت کمتر از این دیده بودم.

Abdolreza2012
01-03-2014, 21:08
گرون گفته خیلی ، i5 خیلی باشه 2 تومنه
به نظرم حتما با ssd تهیه کنید
چه i5 ، چه i7

i.motamedi
01-03-2014, 21:10
سلام
چه ونیدوز نصب کردید؟
چک کنید که حتما وصل شارژ باشه + از داخل باتری منیجمنت روی high performance بذارید
درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کنید ( هم اینتل و هم اینودیا )
بعد ممکنه از خود بازی هم باشه ، با همه بازی ها اینطوریه؟
بهتره ویندوز 8.1 نصب کنید
دوست عزیز ویندوز 8.1 نصبه.
درایور گرافیک هم آپدیته. شارژر وصله. hiqh performance هم گذاشتم.
بیشتر بازی ها اینطوریه. همین بازی رو روی یه سیستم ضعیفتر تست کردم این مشکل رو نداشت.

Abdolreza2012
01-03-2014, 21:15
بیشتر بازی ها اینطوریه. همین بازی رو روی یه سیستم ضعیفتر تست کردم این مشکل رو نداشت.
نمیدونم دقیق مشکل لپ تاپ شما از کجاس
ولی من رو این لپ تاپ بازیای زیادی نصب کردم ، رو هیچ کدوم هیچ مشکلی نداشته
کرایسیس - فار کرای - کال آف دیوتی

بازی های فوتبال که هیچ چی نیستن

+

شما اینکارو هم بکن

mohammad ahmadi
01-03-2014, 21:45
نمیدونم دقیق مشکل لپ تاپ شما از کجاس
ولی من رو این لپ تاپ بازیای زیادی نصب کردم ، رو هیچ کدوم هیچ مشکلی نداشته
کرایسیس - فار کرای - کال آف دیوتی

بازی های فوتبال که هیچ چی نیستن

+

شما اینکارو هم بکن

دوست گلم روی بازی هایی مثل بتلفیلد 4 و کالاف دیوتی ارواح امتحان کردین؟ روی ultra و high اجرا میکنه؟

golagha
01-03-2014, 21:49
دوست عزیز شما میتونید از یک نرم افزار که تعداد فریمها رو میسنجه در بازی استفاده کنید.
نمیدونم درایورها را به روز کرده اید؟

mohammad ahmadi
01-03-2014, 21:52

دوست من نرم افزار gpu z رو نصب کن و عدد bus width رو ببین چنده؟

afshin b
01-03-2014, 22:04
قابل توجه :
دوستانی که دچار این مشکل ذخیره شدن تنظیمات باتری لپتاپشونبودند و بعد از اینکه لپتلپو از برق می کشیدن تظیمات ۶۰ درصدی باتری به هم می خورد و دوباره کامل شارژ می شد....

لنوو نرم افزار مدیریت انرژی خودشو به روز رسانی کرده می توانید از آدرس زی درایورهای بروز رسانی شده را دانلود کنید

توجه بفرمایید : برخی دیگر از درایورها هم در آدرس فوق به روز رسانی شدن مثل درایور کارت گرافیک اینتل و ...

برای لینک مستقیم دانلود نرم افزار مدیریت انرژی می توانید از آدرس زیر استفاده کنید:
Lenovo Energy Management for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Z410,Z510
من مدیریت انرژی قبلی رو پاک کردم و این رو نصب کردم. اما اصلا کار نمیکنه. نه آیکونی داره نه هیچی. تو مسیر نصبش هم رفتم فایل اصلی که باید باشه نبود. دوباره هم نصب کردم و بازم همین داستان. ویندوزم 8.1 هست.
یه فایل اجرا میکنم تو همون مسیر نصب، زبانش چینیه!

شما تونستین این نرم افزار کار بندارین؟

یاس گرافیک 64 هست.

Abdolreza2012
01-03-2014, 22:35
دوست گلم روی بازی هایی مثل بتلفیلد 4 و کالاف دیوتی ارواح امتحان کردین؟ روی ultra و high اجرا میکنه؟

ارواح ؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟؟ من رو لپ تاپ خودم اون بازیا رو نصب کردم و اجرا شدن
رو high
طبق عکس

mohammad ahmadi
01-03-2014, 22:39
من قبلا هم شنیده بودم باس گرافیک z500 و z510
64 بیتی هستن ولی باورم نمیشد اینطور که اصلا مناسب گیم نیست...

Abdolreza2012
01-03-2014, 22:43
من قبلا هم شنیده بودم باس گرافیک z500 و z510
64 بیتی هستن ولی باورم نمیشد اینطور که اصلا مناسب گیم نیست...

نمیدونم چه اصراری داری بگی برای گیم مناسب نیست
همونطور که تو اون عکسی که گذاشته بودم میتونی ببینی چندتا بازی روش نصب هست
بعد منظور از بازی چیه ؟؟؟
کرایسیس 3 هم جزء همون بازیایی هست که من رو این لپ تاپ تست کردم

amir_t6262
01-03-2014, 22:52
دوستان، توصیه میکنید که این لپ تاپ را با گارانتی هماهنگ بگیریم که بیمه بدنه داره یا گارانتی سازگار که گرانتره؟ البته من سابقه خرابی هارد در گارانتی سازگار را داشتم که بلافاصله برایم عوض کردند. در مورد لپ تاپ ولی نمیدانم چطور هستند.

afshin b
01-03-2014, 22:57
دوستان، توصیه میکنید که این لپ تاپ را با گارانتی هماهنگ بگیریم که بیمه بدنه داره یا گارانتی سازگار که گرانتره؟ البته من سابقه خرابی هارد در گارانتی سازگار را داشتم که بلافاصله برایم عوض کردند. در مورد لپ تاپ ولی نمیدانم چطور هستند.

به نظر من سازگار بهترین گارانتیه. من خودم با گارانتی هماهنگ گرفتم چون دنبال کانفیگ با هارد اس اس دی بودم و سازگاری که من دیده بودم اس اس دی نداشت. اگه داشت حتما سازگار می گرفتم.

emprator227
01-03-2014, 23:02
نمیدونم چه اصراری داری بگی برای گیم مناسب نیست
همونطور که تو اون عکسی که گذاشته بودم میتونی ببینی چندتا بازی روش نصب هست
بعد منظور از بازی چیه ؟؟؟
کرایسیس 3 هم جزء همون بازیایی هست که من رو این لپ تاپ تست کردم

اقا عبدالرضا شما میتونی یک شات از نرم افزار gpu-z بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Abdolreza2012
01-03-2014, 23:14
اقا عبدالرضا شما میتونی یک شات از نرم افزار gpu-z بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بفرما عزیز :

mohammad ahmadi
01-03-2014, 23:24
بفرما :

متاسفانه کارت گرافیک بسیار ضعیفیه من گول اسمش 740 رو خوردم فک کردم چون جدیده باید قوی باشه اما خیلی ضعیفه
شاید الان بازی ها رو روی high اجرا کنه ولی مطمئنا جوابگوی بازی های دو سال دیگه رو نخواهد بود

afshin b
01-03-2014, 23:45
متاسفانه کارت گرافیک بسیار ضعیفیه من گول اسمش 740 رو خوردم فک کردم چون جدیده باید قوی باشه اما خیلی ضعیفه
شاید الان بازی ها رو روی high اجرا کنه ولی مطمئنا جوابگوی بازی های دو سال دیگه رو نخواهد بود

بله دوست عزیز. نسخه ۶۴ بیتی این گرافیک از نسخه ی قدیمیش که ۱۲۸ بیتی بود حدود ۱۰-۱۵ ٪ ضعیف تره. اما این دلیل نمیشه که گرافیکش کلا ضعیفه. درضمن فکر نکنم کسی با این هزینه ای که میکنه انتظار داشته باشه بازی های دو سال اینده رو روی high اجرا کنه.

pacific.sun1991
02-03-2014, 01:47
سلام دوستان
من وقتی بازی میکنم و سرعت فن میره بالا ، وقتی میام بیرون سرعت فن تا وقتی که باهاش کار معمولی میکنم نمیاد پایین ، خنک خنک میشه ولی بازم سرعت بالا میپرخه
حتما باید باهاش یه ده دقیقه کار نکنم صفحه خاموش شه بعد بیاد پایین
واسه شمام اینجوریه؟
( ci7 ویندوز 8.1)

CGS
02-03-2014, 11:40
سلام
من به خاطر یه برنامه که فقط با XP سازگاره مجبورم XP نصب کنم
ولی درایوراشو نمیتونم پیدا کنم مخصوصآ درایور گرافیک
ممنون میشم کمک کنین

mehrdad_3625
02-03-2014, 12:22
دوستان حتمآ شنیدین که intel در سری اول معماری haswell دچار باگی شده که مشکلاتی رو با ابزارای usb3 به وجود آورده. قطع شدن بعد از برگشتن از حالت sleep یکی از اونهاست که باید دیوایس رو جدا و دوباره وصل کرد. در سریهای بعدی این مشکل حل شده اما سری اول این معماری رو جمع آوری نکرده و به نظر کشورهای جهان سوم که امکان تعویض ندارن بهترین مکان برای به فروش رسوندن این محصولات بوده. سوال من از دارندگان این محصول اینه که مشکلی رو در هنگام کار دیدن یا نه؟ که بدونیم سری وارد شده به ایران مشکل دار هست یا خیر:n13:

amir_t6262
02-03-2014, 14:22
به نظر من سازگار بهترین گارانتیه. من خودم با گارانتی هماهنگ گرفتم چون دنبال کانفیگ با هارد اس اس دی بودم و سازگاری که من دیده بودم اس اس دی نداشت. اگه داشت حتما سازگار می گرفتم.

هیچکدام از گارانتی سازگارهایش هارد sshd ندارد؟

اگر بخواهیم با هارد sshd بگیریم، بهترین گارانتی کدام میشود؟ همین هماهنگ یا گارانتی دیگری پیشنهاد میدهید؟

afshin b
02-03-2014, 14:27
هیچکدام از گارانتی سازگارهایش هارد sshd ندارد؟

اگر بخواهیم با هارد sshd بگیریم، بهترین گارانتی کدام میشود؟ همین هماهنگ یا گارانتی دیگری پیشنهاد میدهید؟

باید بگردید. اصلا معلوم نیست کدوم گارانتی با هارد هایبرید میده.
اگه مثل من اولویت شما هم هارد هابرید هست، اگر پیدا کردید، با هر گارانتی بود بگیرید بنظرم.

mbadboy7
02-03-2014, 18:00
امروز 2 تومن خریدم از کرج cor i 5 ram 8 گارانتی آوات

hamidreza2010
02-03-2014, 18:38
دوستان حتمآ شنیدین که intel در سری اول معماری haswell دچار باگی شده که مشکلاتی رو با ابزارای usb3 به وجود آورده. قطع شدن بعد از برگشتن از حالت sleep یکی از اونهاست که باید دیوایس رو جدا و دوباره وصل کرد. در سریهای بعدی این مشکل حل شده اما سری اول این معماری رو جمع آوری نکرده و به نظر کشورهای جهان سوم که امکان تعویض ندارن بهترین مکان برای به فروش رسوندن این محصولات بوده. سوال من از دارندگان این محصول اینه که مشکلی رو در هنگام کار دیدن یا نه؟ که بدونیم سری وارد شده به ایران مشکل دار هست یا خیر:n13:

سلام
بله درسته ولی z510 بعد از رفع باگ usb در cpu های هاسول ساخته شد و مشکلی ندارن

mbadboy7
02-03-2014, 19:38
این ویندوز 8 چقدر چرته :| خیلی رو اعصابه ، ویندوز 8.1 هم همینطوره ؟

یه استارت نداره ! برم درایورای سون دانلود کنم که سون نصب کنم .

اگه بخوام ویندوزش رو عوض کنم ، حتما" باید درایوراشو هم دانلود کنم ؟
درایورای همین سی دیش نمیشه رو سون نصب کرد ؟

afshin b
02-03-2014, 20:12

منم از ویندوز ۸ خیلی بدم میامد و اصلا فکر نمی کردم بتونم باهاش کار کنم. اما الان باهاش کاملا عادت کردم و بسیار سریع تر از ویندوز ۷ هست.
۸.۱ هم از نظر ظاهر همینه.
اون دیسک هم فقط برای ویندوز ۸ هست و برای بقیه ویندوزها باید از سایت درایور دانلود کنین.

oOomid.M
02-03-2014, 20:57

برادر ویندوز 8.1 نصب کن دکمه استارت هم برگشته
آپدیت رسمی ویندوز 8.1 هم چند وقت دیگه میاد دیگه میترکونه

AMIR MOHAMMAD . M
02-03-2014, 21:44
باطری این لپ تاپ در نمیاد؟

Abdolreza2012
02-03-2014, 22:01
باطری این لپ تاپ در نمیاد؟

نه عزیز باتریش در نمیاد

AMIR MOHAMMAD . M
02-03-2014, 22:20
نه عزیز باتریش در نمیاد

پس اگه مشکلی به وجود بیاد که هیچ رقمه نشه برطرفش کرد ( هنگ کردن ) راه حل جایگزین نداره؟

( مثلا گوشیهای جدید که باطریشون در نمیاد یه روش جایگزین برای برطرف کردن مشکلاتی مثل هنگ کردن دارن )

afshin b
02-03-2014, 22:23
پس اگه مشکلی به وجود بیاد که هیچ رقمه نشه برطرفش کرد ( هنگ کردن ) راه حل جایگزین نداره؟

( مثلا گوشیهای جدید که باطریشون در نمیاد یه روش جایگزین برای برطرف کردن مشکلاتی مثل هنگ کردن دارن )

با نگه داشتن دکمه پاور خاموش میشه دیگه. من تو این چند سالی که لپتاپ داشتم هیچ وقت نیاز نشد با در اوردن باتری خاموشش کنم و هروقت هنگ میکرد با همون دکمه پاور خاموشس میکردم.

AMIR MOHAMMAD . M
02-03-2014, 22:28
دوستان من میخوام این لپ تاپ یا یه مدل از ایسوس رو بگیرم که تو کیفیت لنووو شک کردم ، چون تو بعضی سایتها و انجمن ها یه مقدار از کیفیت ساخت و مخصوصا صفحه نمایشش راضی نبودن .

میخواستم بدونم نظر شما به عنوان دارنده این لپ تاپ چیه؟ ( بیشتر طول عمر مد نظر هست )

آیا همچین چیزی رو تایید میکنید یا تکذیب ؟ ==> کیفیت ایسوس فدای قدرت لنووو

جا داره همینجا از دوست عزیزم AbdolReza ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تشکر کنم که خیلی منو در رابطه با این موضوع راهنمایی کرد.

AMIR MOHAMMAD . M
02-03-2014, 22:31
با نگه داشتن دکمه پاور خاموش میشه دیگه. من تو این چند سالی که لپتاپ داشتم هیچ وقت نیاز نشد با در اوردن باتری خاموشش کنم و هروقت هنگ میکرد با همون دکمه پاور خاموشس میکردم.

اگر یه موقع شما تصویر صفحه نمایش رو به غیر از خود لپ تاپ منتقل کنید و اون مانیتور یا هر چیز دیگه نتونه اونو نشون بده شما باید فقط یه صفحه خاموش رو ببنید.:n04:

این موقع هست که در آوردن باطری جواب میده .

البته این یه نمونش بود که خودم قبلا باهاش مواجه شده بودم :n27:

mr_rayan
02-03-2014, 22:50
سلام.دوستان یه سوال در مورد تاچپد این لپتاپ،من برای یکی از دوستان این مدل گرفتم ولی تاچپدش قاطی داره یعنی بعد از نصب درایورش زمانی که میخوای موس تکون بدی خودش هی پشت سر هم کلیک میکنه،تنظیمات خاصی داره یا مشکل از جای دیگست؟

mbadboy7
02-03-2014, 22:55
سلام.دوستان یه سوال در مورد تاچپد این لپتاپ،من برای یکی از دوستان این مدل گرفتم ولی تاچپدش قاطی داره یعنی بعد از نصب درایورش زمانی که میخوای موس تکون بدی خودش هی پشت سر هم کلیک میکنه،تنظیمات خاصی داره یا مشکل از جای دیگست؟

آره داداش تو تنظیماتش برو درستش کن

mr_rayan
02-03-2014, 23:59
آره داداش تو تنظیماتش برو درستش کن
تشکر،امکانش هست توضیحات بیشتری بدی؟

afshin b
03-03-2014, 00:07
اگر یه موقع شما تصویر صفحه نمایش رو به غیر از خود لپ تاپ منتقل کنید و اون مانیتور یا هر چیز دیگه نتونه اونو نشون بده شما باید فقط یه صفحه خاموش رو ببنید.:n04:

این موقع هست که در آوردن باطری جواب میده .

البته این یه نمونش بود که خودم قبلا باهاش مواجه شده بودم :n27:خب دوست عزیز بازم میشه با نگه داشتن دکمه پاور خاموشش کرد. چه دلیلی داره ادم باتری لپتاپ دربیاره. درضمن برای اون مشکل فکر کنم با زدن یه کلید میشه تصویر برگردوند به لپتاپ.

به نظر من تو تنظیمات این مشکل رفع نمیشه.
من تاحالا این مشکل نداشتم. البته دقت کنین که با فشار دادن تاچپد هم کلیک میکنه ها. یعنی تاچپدش سه تا دکمه داره. یکی کلیک چپ یکی کلیک راست و یکی هم کل صفحه اصلی تاچپد. ممکنه وقتی دارید باهاش کار می کنید بهش فشار بیارید و کلیک کنه. در این حالت صدای کلیک کردن رو هم باید بشنوید.

amir_t6262
03-03-2014, 00:11
امروز 2 تومن خریدم از کرج cor i 5 ram 8 گارانتی آوات
مبارکه. با رم 8 بنظرم خیلی خوب خریدی.

هاردش معمولیه؟ یا sshd?

mohsen_p30
03-03-2014, 01:40
سلام دوستان منم این لپ تاپو خریدم... دیروز به دستم رسید... i5 و رم 6... خوبه ولی یه بدی ای که داره اینه که هاردش قیژ قیژ میکنه و حسابی رو اعصابه... هارد pc دیده بودم صدا بده ولی نه لپ تاپ!!!
ولی در کل راضیم با توجه به بودجه ای که داشتم بهترین گزینه بود :n05:

mbadboy7
03-03-2014, 09:47
به نظر من تو تنظیمات این مشکل رفع نمیشه.
من تاحالا این مشکل نداشتم. البته دقت کنین که با فشار دادن تاچپد هم کلیک میکنه ها. یعنی تاچپدش سه تا دکمه داره. یکی کلیک چپ یکی کلیک راست و یکی هم کل صفحه اصلی تاچپد. ممکنه وقتی دارید باهاش کار می کنید بهش فشار بیارید و کلیک کنه. در این حالت صدای کلیک کردن رو هم باید بشنوید.

داداش با تنظیمات میشه درستش کرد ، منم دیروز یه همچین مشکلی داشتم تاچپدش سرعتش کم بود ولی سرعت کلیکش زیاد :| رفتم تو تنظیمات تاچپد درستش کردم

تشکر،امکانش هست توضیحات بیشتری بدی؟
اگه درایوش نصب باشه بری تو تنظیماتش ، ایکونش تو تسک بار هست ، برنامه اش رو باز کنی ، خودش حرکات دست رو تاچپد توضیح داده ببین کدوم حساسیت کلیک کردنه ، کم زیادش کن

دوست داشتم برات با اسکرین شات و توضیح دقیقتر راهنماییت میکردم ، اما شرمنده دارم ویندوزش رو عوض میکنم نمیشه

مبارکه. با رم 8 بنظرم خیلی خوب خریدی.

هاردش معمولیه؟ یا sshd?

خیلی ممنون ، والا معمولی برای SSHD گشتم اما پیدا نکردم

hamidreza2010
03-03-2014, 18:20
دوستان من میخوام این لپ تاپ یا یه مدل از ایسوس رو بگیرم که تو کیفیت لنووو شک کردم ، چون تو بعضی سایتها و انجمن ها یه مقدار از کیفیت ساخت و مخصوصا صفحه نمایشش راضی نبودن .

میخواستم بدونم نظر شما به عنوان دارنده این لپ تاپ چیه؟ ( بیشتر طول عمر مد نظر هست )

آیا همچین چیزی رو تایید میکنید یا تکذیب ؟ ==> کیفیت ایسوس فدای قدرت لنووو

جا داره همینجا از دوست عزیزم AbdolReza ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تشکر کنم که خیلی منو در رابطه با این موضوع راهنمایی کرد.

سلام
کیفیت بدنش که خوبه ، مشکلی نداره ولی صفحه نماییش زیاد تعریفی نداره
اینم که میگید کدوم رو بگیرید بستگی به نحوه استفادتون داره ، یعنی اگه قراره کاری بکنید که به صفحه نمایشش با کیفیت احتیاج دارید مثل فیلم نگاه کردن ، خب اون ایسوس رو بخرید
ولی اگه نه ریاد براتون مهم نیست ، همین رو بگیرید
بازم میگم در صورتی که کار اصلیتون رابطه مستقیم با صفحه نمایش داره بهتره اون ایسوس رو بگیرید ولی اگه برای نرم افزارهای سنگین یا نت گردی و کارهای معمولی هست ، z510 عالیه

amir_t6262
03-03-2014, 19:58
امروز از یک فروشنده چیز عجیبی شنیدم.
دنبال این مدل با هارد sshd بودم که یک فروشنده گفت که این حافظه 8 گیگ ناندی که روی هاردهای sshd است، فقط وقتی که ویندوز اریجینال داشته باشی قابل استفاده است:n04:

حالا موندم از اون حرفها بوده یا واقعا نکته ای در پس این گفته وجود داره؟ :n13:

ho3in0861
03-03-2014, 20:09
8 گیگ ssd به چه درد میخوره؟

درایو c که حداقل 40 گیگ باید باشه!

Abdolreza2012
03-03-2014, 20:14
امروز از یک فروشنده چیز عجیبی شنیدم.
دنبال این مدل با هارد sshd بودم که یک فروشنده گفت که این حافظه 8 گیگ ناندی که روی هاردهای sshd است، فقط وقتی که ویندوز اریجینال داشته باشی قابل استفاده است:n04:

حالا موندم از اون حرفها بوده یا واقعا نکته ای در پس این گفته وجود داره؟ :n13:
من اولین باره که چنین چیزی میشنوم
حتما قرضی پشت این قضیه وجود داره :n13:
طرف قطا این مدلو نداشته این حرفو زده

8 گیگ ssd به چه درد میخوره؟

درایو c که حداقل 40 گیگ باید باشه!

دوست عزیز این 8 گیگ به عنوان کش عمل میکنه
و سرعت رو بالا میبره

rezacatc
03-03-2014, 20:33
سلام دوستان من امروز از دی جی کالا گرفتم با گارانتی 2ساله سازگار اما کارت گارانتی داخل جعبه نبود جریان چیه؟

Abdolreza2012
03-03-2014, 20:43
سلام دوستان من امروز از دی جی کالا گرفتم با گارانتی 2ساله سازگار اما کارت گارانتی داخل جعبه نبود جریان چیه؟

برای یکی دیگه ازکاربرا همین مشکل پیش اومده بود
دیجی کالا به تازگی دزد شده اند
حتما پیگیری کنید تا گارانتیتون رو بگیرید
زنگ بزنید و سفت و سخت پیگیر باشید

miladsalary
04-03-2014, 01:11
سلام دوستان
یه سوال درباره باتری
باتری این لپ تاپ حدودا وقتی که 100، درصد باشه درواقع استفاده معمولی چقدر نگه میداره
با تشکر

amir_t6262
04-03-2014, 11:11
من اولین باره که چنین چیزی میشنوم
حتما قرضی پشت این قضیه وجود داره :n13:
طرف قطا این مدلو نداشته این حرفو زده

دوست عزیز این 8 گیگ به عنوان کش عمل میکنه
و سرعت رو بالا میبره

آره. خودش این مدل را نداشت و البته هیچ مغازه دیگری هم با هارد sshd پیدا نکردم.

حالا واقعا ارزش داره که بیشتر بگردیم دنبال مدلهایی که هارد sshd داره یا نه؟

CGS
04-03-2014, 11:29
سلام

به خاطر یه برنامه که فقط با XP سازگاره مجبورم XP نصب کنم

تو سایت لنوو نبود
بعد با vmware ویندوز xp نصب کردم بازم گرافیکو نمیشناسه
برنامه من نیاز به گرافیک داره چطوری میشه گرافیک لپ تاپو بشناسه راهی داره

ممنون میشم کمکم کنین
اگه میشه زودتر جواب بدین

afshin b
04-03-2014, 11:46
آره. خودش این مدل را نداشت و البته هیچ مغازه دیگری هم با هارد sshd پیدا نکردم.

حالا واقعا ارزش داره که بیشتر بگردیم دنبال مدلهایی که هارد sshd داره یا نه؟
حرف اون فروشنده کاملا غلطه/
با گارانتی هماهنگ هم نداشت؟
بنظر من یه تماس با دیجی کالا بگیرید، من وقتی خرید کردم یهم گفتن فقط رنگ سفید این لپتاپ با گارانتی هماهنگ هارد هایبرید داره.
بنظر من ارزش داره کمی بگردید.
درضمن این اضافه کنم که من i5 ش رو گرفتم که هارد هایبرید داره.

Abdolreza2012
04-03-2014, 12:30
سلام دوستان
یه سوال درباره باتری
باتری این لپ تاپ حدودا وقتی که 100، درصد باشه درواقع استفاده معمولی چقدر نگه میداره
با تشکر

سلام
حدودا 3.5 تا 4 ساعت برای کارهای معمولی
3 تا 3.5 ساعت راحت دووم میار دیگه تهش در بیاد 4 ساعته

miladsalary
04-03-2014, 14:03
سلام دوستان احتمال اینکه قیمتش بیاد پایین چطوره؟ بنظرتون قبل عید بگیرم یا سال جدید؟

afshin b
04-03-2014, 14:10
سلام دوستان احتمال اینکه قیمتش بیاد پایین چطوره؟ بنظرتون قبل عید بگیرم یا سال جدید؟

هیچ جواب قطعی ای وجود نداره. بنظر من امکان پایین امدن نیست و من احتمال میدم گرونترم بشه. پس قبل عید بخرید.

hamidreza2010
04-03-2014, 14:50
سلام

به خاطر یه برنامه که فقط با XP سازگاره مجبورم XP نصب کنم

تو سایت لنوو نبود
بعد با vmware ویندوز xp نصب کردم بازم گرافیکو نمیشناسه

برنامه من نیاز به گرافیک داره چطوری میشه گرافیک لپ تاپو بشناسه راهی داره

ممنون میشم کمکم کنین
اگه میشه زودتر جواب بدین

سلام
دوست عزیز شما اگه بخواین درایور رو دانلود کنید باید از سایت خود لنوو بگیرید و چون ویندوز xp قدیمی هست درایور براش ریلیز نمیشه
واسه همین راهی نداره.البته میتونید از driver pack solution تست کنید ببینید جواب میده.تنها راه همینه

CGS
04-03-2014, 15:42
سلام
دوست عزیز شما اگه بخواین درایور رو دانلود کنید باید از سایت خود لنوو بگیرید و چون ویندوز xp قدیمی هست درایور براش ریلیز نمیشه
واسه همین راهی نداره.البته میتونید از driver pack solution تست کنید ببینید جواب میده.تنها راه همینه
ممنون بابت راهنماییتون
اگه میشه در مورد driver pack solution یه توضیحی بدین
من فقط شنیدم حجم سنگینی داره بالا 10 گیگ

mr_rayan
04-03-2014, 15:58
دوستان اگر خاطرتون باشه در مورد قاطی کردن تاچپد و مشکلی که باهاش داشتم مطلبی عنوان کردم.با آپدیت درایور تاچپد و حتی غیر فعال کردن تمام تنظیمات تاچپد باز هم قاطی میکنه یعنی نیم ساعت خوبه یهو نیم ساعت قاطی میکنه.به نظرتون مشکل از کجاست؟نرم افزاریه؟سخت افزاریه؟راه حل پیشنهادیتون چیه؟

hamidreza2010
04-03-2014, 19:50
ممنون بابت راهنماییتون
اگه میشه در مورد driver pack solution یه توضیحی بدین
من فقط شنیدم حجم سنگینی داره بالا 10 گیگ

خواهش میکنم
آره حجمش تقریبا بالاست.نسخه معمولیش حدود 5 گیگه و نسخه فولش حدود 7.5 گیگ.عالیه
تونستید دانلود کنید ، نتونستید بخرید
داشتن حداقل یه نسخه از این نرم افزار برای هر کسی ضروریه.واقعا فوق العادس
تست کنید شاید کارتون رو راه انداخت

دوستان اگر خاطرتون باشه در مورد قاطی کردن تاچپد و مشکلی که باهاش داشتم مطلبی عنوان کردم.با آپدیت درایور تاچپد و حتی غیر فعال کردن تمام تنظیمات تاچپد باز هم قاطی میکنه یعنی نیم ساعت خوبه یهو نیم ساعت قاطی میکنه.به نظرتون مشکل از کجاست؟نرم افزاریه؟سخت افزاریه؟راه حل پیشنهادیتون چیه؟

سلام دوست عزیز
روی چه ویندوز هایی تست کردید؟
از سالم بودن درایورش مطمئنید؟
روی یه لینوکس لایو تست کنید ببینید بازم مشکل دارید؟

mr_rayan
05-03-2014, 07:39
سلام دوست عزیز
روی چه ویندوز هایی تست کردید؟
از سالم بودن درایورش مطمئنید؟
روی یه لینوکس لایو تست کنید ببینید بازم مشکل دارید؟
روی ویندوز 8.1 تست کردم.حالا تصمیم دارم رو 8 هم تست کنم.درایورش فکر کنم سالمه چون آپدیتش هم نصب کردم.
لینوکس لایو-تا حالا تجربه ای نداشتم

hamidreza2010
05-03-2014, 13:49
روی ویندوز 8.1 تست کردم.حالا تصمیم دارم رو 8 هم تست کنم.درایورش فکر کنم سالمه چون آپدیتش هم نصب کردم.
لینوکس لایو-تا حالا تجربه ای نداشتم

اوکی
روی ویندوز های مختلف تست کنید تا مطمئن بشید که از سخت افزار نیست
ولی علاوه بر ویندوز از حتما از لینوکس هم استفاده کنید
( مورد داشتیم که مثلا دکمه وای فای توی ویندوز کار نمیکرد ولی توی لینوکس کار میکرد )

CGS
05-03-2014, 14:45
سلام دوستان
من ویندوز 7 نصب کردم کلید f7 کار نمیکنه
باید چطوری فعالش کنم

afshin b
05-03-2014, 16:18
سلام دوستان
باید چطوری فعالش کنم

Fn+f7 هم کار نمیکنه؟

omid79
05-03-2014, 16:32
سلام دوستان
من هفته گذشته این لپ تاپ رو خریدم ولی متاسفانه وقتی هارد اکسترنال وصل میکنم و حجم کار هارد بالا میره هی ارتباط هارد با لپ تاپ قطع و وصل میشه آیا برای رفعش باید برنامه ای نصب کنم یا بفرستم گارانتی البته وقتی حجم استفاده از هارد بالا میره این اتفاق میفته

CGS
05-03-2014, 17:26
Fn+f7 هم کار نمیکنه؟

کلید f7 کار میکنه ولی flight mode کار نمیکنه

hamidreza2010
05-03-2014, 17:57
سلام دوستان
باید چطوری فعالش کنم
سلام
توی پست های قبلیم به این موضوع اشاره کردم !!!
از درایور هست ، روی وین 8 یا 8.1 که مشکل نداشتید؟
با لینوکس هم تست کردید؟

سلام دوستان
من هفته گذشته این لپ تاپ رو خریدم ولی متاسفانه وقتی هارد اکسترنال وصل میکنم و حجم کار هارد بالا میره هی ارتباط هارد با لپ تاپ قطع و وصل میشه آیا برای رفعش باید برنامه ای نصب کنم یا بفرستم گارانتی البته وقتی حجم استفاده از هارد بالا میره این اتفاق میفته

سلام
روی چه ویندوزی؟
بعد همه هارد ها اینطوری میشه یا فقط روی یه هارد تست کردید؟

CGS
05-03-2014, 18:21
سلام
با ویندوز 8 مشکلی نداشت
درایورایی که تو سایت لنوو برای ویندوز 7 بود همرو دانلود کردم و نصبشون کردم

hamidreza2010
05-03-2014, 19:19
سلام
با ویندوز 8 مشکلی نداشت
درایورایی که تو سایت لنوو برای ویندوز 7 بود همرو دانلود کردم و نصبشون کردم

بله درسته
میگم که مشکل نرم افزاریه
درسته درایورش رو دان کردید ولی خب این لپ تاپ برای 8 و 8.1 بهینه سازی شده

hamidreza2010
05-03-2014, 19:22
دوستان عزیز ، یکی از دوستان چند صفحه قبل ، لینک دانلود درایور جدید انرژی منیجمنت رو گذاشته بود
من تست کردم خراب بود روی وین 8.1 ، خواستم ازتون خواهش کنم شما هم تست کنید و فیدبک بدید ( نوع ویندوز رو هم بگید )
ممنون

CGS
05-03-2014, 19:22
بله درسته
میگم که مشکل نرم افزاریه
درسته درایورش رو دان کردید ولی خب این لپ تاپ برای 8 و 8.1 بهینه سازی شده

یعنی برای ویندوز7 نمیشه کاری کرد

hamidreza2010
05-03-2014, 19:30
یعنی برای ویندوز7 نمیشه کاری کرد

من روی 7 تست نکردم ولی چند جا دیدم دوستان همین مشکل رو داشتن
حالا اگه راه حلی پیدا کردم میذارم.
الان یعنی وقتی f7 رو میزنید وای فای خاموش و روشن نمیشه؟

CGS
05-03-2014, 19:34
من روی 7 تست نکردم ولی چند جا دیدم دوستان همین مشکل رو داشتن
حالا اگه راه حلی پیدا کردم میذارم.
الان یعنی وقتی f7 رو میزنید وای فای خاموش و روشن نمیشه؟

نه نمیشه
خود کلید f7 تست کردم سالمه