ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلـوپ Lenovo Z510

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

deejaydeejay
15-11-2014, 02:12
با سلام،من این لپتاپ رو دو ماهی میشه دارم . بعد از گذشت 5 روز از خریدش موقعی که شارژر رو میکشیدم بیرون یه دفه لپتاپ خاموش میشد یعنی بدون شارژر کار نمیکرد در حالی که توی اون پنج روز مشکلی نداشت و توی برنامه انرجی منیجر پیغام میداد که باتری خرابه و باید تعویص بشه!!!!! بردم گارانتی چند ساعتی روش کار کردن بعد درست شد و گفتن مشکل نرم افزاری داشت در حالی که پشت لپتاپ رو باز کرده بودن! و بعدش هولوگرامرده بودن. الان بعد یه ماه و نیم اینا هر از چندگاهی لپ تاپ رو روشن که میکنم موقعی که لوگوی ویندوز 8.1 میاد که ویندوز لود بشه دوباره یه دفه لپتاپ خاموش میشه و مجبور میشم با دکمه پاور روشنش کنم!! از اساتید کسی میتونه کمکم کنه بفهمم این لپتاپ چشه؟ ممنون.

4030saeed
15-11-2014, 09:53
با سلام،من این لپتاپ رو دو ماهی میشه دارم . بعد از گذشت 5 روز از خریدش موقعی که شارژر رو میکشیدم بیرون یه دفه لپتاپ خاموش میشد یعنی بدون شارژر کار نمیکرد در حالی که توی اون پنج روز مشکلی نداشت و توی برنامه انرجی منیجر پیغام میداد که باتری خرابه و باید تعویص بشه!!!!! بردم گارانتی چند ساعتی روش کار کردن بعد درست شد و گفتن مشکل نرم افزاری داشت در حالی که پشت لپتاپ رو باز کرده بودن! و بعدش هولوگرامرده بودن. الان بعد یه ماه و نیم اینا هر از چندگاهی لپ تاپ رو روشن که میکنم موقعی که لوگوی ویندوز 8.1 میاد که ویندوز لود بشه دوباره یه دفه لپتاپ خاموش میشه و مجبور میشم با دکمه پاور روشنش کنم!! از اساتید کسی میتونه کمکم کنه بفهمم این لپتاپ چشه؟ ممنون.
من هم همین مشکل رو دارم ویندوز رو عوض کردم فعلا خوبه
حالا ببینیم تا بعد

deejaydeejay
15-11-2014, 12:51
من هم همین مشکل رو دارم ویندوز رو عوض کردم فعلا خوبه
حالا ببینیم تا بعد

ویندوزتون 64 بود یا 32 ؟ و اینکه مال کدوم شرکت نرافزاری بود؟
برای شما اون مشکل شارژر رو نداشت؟ ممنون

4030saeed
15-11-2014, 23:07
ویندوزتون 64 بود یا 32 ؟ و اینکه مال کدوم شرکت نرافزاری بود؟
برای شما اون مشکل شارژر رو نداشت؟ ممنون
ویندوز 64 بود برای حل مشکل کافیه فقط یک بار سی دی ویندوز رو بزاری با کلید fn+f12 sd سی دی رو انتخاب کنی و وایسی تا صفحه ستاپ ویندوز بالا بیاد بعد لپ تاپ رو خاموش میکنی سی دی رو در میاری و لپ تاپ رو روشن میکنی به همین سادگی مشکل حل میشه فقط دیگه نباید به صفحه ستاپ بایوس بری اگه بری دوباره همین مشکل به وجود میاد دلیلش رو هم نمیدونم راهکار هم از خودم بود
موفق باشی

Zed.bazi
17-11-2014, 15:29
وبکمش یه مشکلی داره
اونم اینه که خیلی تاریکه یعنی اینطوری تقریبا غیرقابل استفاده است چون تصویر من رو خیلی تاریک نمایش میده
میخواستم بدونم بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن یا نه؟مشکلش از کجاست؟

onlinefarhad
17-11-2014, 21:20
وبکمش یه مشکلی داره
اونم اینه که خیلی تاریکه یعنی اینطوری تقریبا غیرقابل استفاده است چون تصویر من رو خیلی تاریک نمایش میده
میخواستم بدونم بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن یا نه؟مشکلش از کجاست؟

وبکمش ضعیفه ... خیلی تاریک نیست ولی انچنان هم روشن نیست ...کلا باید اتاق روشن روشن باشه تا خوب نشون بده ی پلاستیک فابریکی روش داره اونو حتما بکن ...همین دیگه کلا وبکمش ضعیفه !! نگران نباش

Zed.bazi
17-11-2014, 21:31
وبکمش ضعیفه ... خیلی تاریک نیست ولی انچنان هم روشن نیست ...کلا باید اتاق روشن روشن باشه تا خوب نشون بده ی پلاستیک فابریکی روش داره اونو حتما بکن ...همین دیگه کلا وبکمش ضعیفه !! نگران نباش

اخه داداش تاریک تاریکه اصلا چیزی معلوم نمیشه فقط میشه یه جسم و دید تاریک نشون میده خیلی !

onlinefarhad
17-11-2014, 21:52
اخه داداش تاریک تاریکه اصلا چیزی معلوم نمیشه فقط میشه یه جسم و دید تاریک نشون میده خیلی !
نمیدونم چی بگم ! یعنی ازین عکسی که من الان با وبکم از خودم گرفتم واست گذاشتم هم تاریک تره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Zed.bazi
17-11-2014, 21:54
نمیدونم چی بگم ! یعنی ازین عکسی که من الان با وبکم از خودم گرفتم واست گذاشتم هم تاریک تره ؟

مال تو عالیه داداش
برای من خیلی تار تره !

onlinefarhad
17-11-2014, 21:59
مال تو عالیه داداش
برای من خیلی تار تره !
شاید مال تو کثیفه ، ببین 1 متر جلوتر من 3 تا مهتابی روشن هستنااا ! شاید هم واقعا ی مشکلی داشته باشه وبکمت ...خلاصه نوراتاقتو زیاد کن ...اگه خوب نشد بده گارانتی :n16:

nazparvar.oveis
19-11-2014, 21:29
سلام دوستان !
من یک مشکلی دارم !
بازی pes 15 رو نصب کردم و رفتم تو setting بعد تو قسمت specifiction بعد همه رو زده بود خوب فقط گرافیک اینتل رو زده بود موجود نیست !
گرافیک اینتل رو دوباره نصب کردم باز هم همین مشکل بود !
ولی وقتی رو گرافیک انویدیا سوئییچ می کنم درست میشه !
به نظرتون چی کار کنم !
امکانش هست که درست نصب نشده باشه !؟

4030saeed
19-11-2014, 22:02
سلام دوستان !
من یک مشکلی دارم !
بازی pes 15 رو نصب کردم و رفتم تو setting بعد تو قسمت specifiction بعد همه رو زده بود خوب فقط گرافیک اینتل رو زده بود موجود نیست !
گرافیک اینتل رو دوباره نصب کردم باز هم همین مشکل بود !
ولی وقتی رو گرافیک انویدیا سوئییچ می کنم درست میشه !
به نظرتون چی کار کنم !
امکانش هست که درست نصب نشده باشه !؟
مشکلی نیست براا من هم وقتی رو گرافیک اینتل cpu و رم good ولی gpu و vram رو زده N/A
ولی وقتی میزارم رو nvidia همشون good میشن

akhshamp30
23-11-2014, 01:59
سلام دوستان

بین z510 و e531 گیر کردم، متاسفانه تو تاپیک e531 هیچی ننوشتن که بشه مقایسه کرد! نظر شما چیه؟ اصلا اهل بازی نیستم فقط استحکام و طول عمرش مهمه کار سنگین هم انجام نمیدم ولی طولانی مدت روشنه، با این شرایط کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟

e531 حدود 200 تومن ارزونتره!

z510
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz

حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm

پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
15.6 مات

e531
core i5 3210m
ram 4gb
hard 500gb
geforce gt720
15.6 مات

سلام دوست من
شما بالاخره کدوم رو انتخاب کردید؟ منم الان تو این دوراهیم
واقعیتش امروز یه 531 از نزدیک دیدم بنظرم کیفیت بدنش خیلی افت کرده
خوشگلتر شده اما خیلی چیپ شده

I7 3632
Geforce gt 840
ram 6

onlinefarhad
24-11-2014, 13:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ا
اقا من از روزی که بایوسمو اپدیت کردم ، فکر کنم قاط زده گافیکه انودیام .... ویندزمو عوض کردم .... بایوسمو ریسیت کردم .... جدیدترین ورژن جیفورس و هم نصب کردم بازم وقتیpes 2013 تنظیماتشو میارم اینونشون میده .. تو dxdiah میرم نشون میده تو قسمت ررندر گاارت گرافیکمو اما ی سری چیزا هس که فکر میکنم وقتی بازی میکنم بازیم ب کارت گرافیک داخلی اینتل اجرا میشه...مثن وقتی از بازی میام بیرون ایکن اینتل تو تسک باره .... اثری از انودیا نیست!!! کمک کنید چطوری میتونم متوجه بشم که هنگام بازی واقعا ازکدوم کارت گرافی دار استفاد میشه

mehrdad123
24-11-2014, 16:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ا
اقا من از روزی که بایوسمو اپدیت کردم ، فکر کنم قاط زده گافیکه انودیام .... ویندزمو عوض کردم .... بایوسمو ریسیت کردم .... جدیدترین ورژن جیفورس و هم نصب کردم بازم وقتیpes 2013 تنظیماتشو میارم اینونشون میده .. تو dxdiah میرم نشون میده تو قسمت ررندر گاارت گرافیکمو اما ی سری چیزا هس که فکر میکنم وقتی بازی میکنم بازیم ب کارت گرافیک داخلی اینتل اجرا میشه...مثن وقتی از بازی میام بیرون ایکن اینتل تو تسک باره .... اثری از انودیا نیست!!! کمک کنید چطوری میتونم متوجه بشم که هنگام بازی واقعا ازکدوم کارت گرافی دار استفاد میشه
برا منم این بازی اینجوری بود اخرشم درست نشد. برا خیلیا اینطوریه

onlinefarhad
24-11-2014, 19:28
برا منم این بازی اینجوری بود اخرشم درست نشد. برا خیلیا اینطوریه

حالا پس مشکل کارت گرافیکی نیست دیگه ؟
فکر کنم از توبایوس مقدار رم رو واسه انودیا افزایش بدیم مشکل حل میشه ...البته مال من اجرا میشه ولی قبلش میگه سیستم ضعیفه

evolab
26-11-2014, 18:46
سلام
دوستان من از اول که این لپتاپو خریدم توی ویندوز با این ارور مواجه میشم ....میشه یکی راهنمایی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از 7 8 ساعت روشن بودن لپتاپ این بالون میاد
یه دفعه هم بعد از چند ساعت کار کردن یهو فن ها از کار افتادن وبوی سوختگی ازش بیرون اومد...
اگه اطلاعات تکمیلی لازمه بگم...
پیشاپیش ممنون از پاسختون

mahdiplayer
26-11-2014, 20:34
سلام
دوستان من از اول که این لپتاپو خریدم توی ویندوز با این ارور مواجه میشم ....میشه یکی راهنمایی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه دفعه هم بعد از چند ساعت کار کردن یهو فن ها از کار افتادن وبوی سوختگی ازش بیرون اومد...
پیشاپیش ممنون از پاسختون

سلام رو فرش کار کردین؟

evolab
27-11-2014, 12:18
سلام رو فرش کار کردین؟

سلام
فرش نه...ولی از کول پد هم استفاده نمیکنم
سطح زیرش شیشه ایه بیشتر ...

mahdiplayer
27-11-2014, 12:40
سلام
فرش نه...ولی از کول پد هم استفاده نمیکنم
سطح زیرش شیشه ایه بیشتر ...
خب الان چه اتفاقی براش افتاده؟

oOomid.M
27-11-2014, 13:31
سلام
پیشاپیش ممنون از پاسختون

سلام
درایور کارت گرافیک ( اینتل ) رو آپدیت کن

shk021051
27-11-2014, 13:43
با برنامه gpuz دمای گرافیک چک کن

mehrdad123
27-11-2014, 14:08
سلام
پیشاپیش ممنون از پاسختون
شما بهتره از ویندوز 8.1 استفاده کنید شاید درایور کارت گرافیک با ویندوزتون سازگار نیست یا اپدیت نسبت

evolab
27-11-2014, 15:15
خب الان چه اتفاقی براش افتاده؟
هیچی میگم هر دفه این پیغام واسم میاد...علتشو میخواستم و این که ایراد از کجاس ...

mahdiplayer
27-11-2014, 15:21
هیچی میگم هر دفه این پیغام واسم میاد...علتشو میخواستم و این که ایراد از کجاس ...
ترسوندی منو گفتی فنش یهو خاموش شدو بوی سوختن اومدی و... گفتم لپتاپت پاور سوزوند!!!
اون ارور درایور کارت گرافیکت اینتله. یا با ویندوزت سازگار نیست یا باید اپدیتش کنی.از سایت لنوو بگیر ببین درست میشه یا نه

evolab
27-11-2014, 15:27
شما بهتره از ویندوز 8.1 استفاده کنید شاید درایور کارت گرافیک با ویندوزتون سازگار نیست یا اپدیت نسبت

ویندوزم 8.1 عه...ممنون از همه دوستان...ببینم اپدیته یا نه :(

mahdiplayer
27-11-2014, 15:40
اینو از ساپورت مایکروسافت گیر اوردم :
This behavior can occur for one or more of the following reasons:

1-You may need to install the latest updates for your display driver
2-Visual effects, or too many programs running in the background may be slowing your PC down
3-The GPU is taking more time than permitted to display graphics to your monitor
Note: If you are using an older video card, there may not be a video driver that is fully compatible with your version of Windows

اگه تو ترجمش مشکل داشتی بگو واست ترجمش کنم

milad_saneei
27-11-2014, 20:17
سلام دوستان فردا دارم میرم پا معامله یه لپتاپ دست دو . cori 5 ram 6 .
میشه بگید الان این مدل دستگاه چقدر باتری باید نگه داره . طرف میگه تا 1 ماه دیگه گارانتی گرین داره.
میخوام شرطی یه هفته ازش بگیرم دستم باشه . به چه نکاتی توجه کنم؟
طرف میگه کاربرد نداره برام همش سر کار بودم و لپتاپ رو خیلی استفاده نکردم . تو این یه هفته چطور مطمئن بشم که لپتاپ همه جوره سالمه؟ اگه ممکنه سریع جواب بدید ممنون میشم.

mahdiplayer
27-11-2014, 20:22
میشه بگید الان این مدل دستگاه چقدر باتری باید نگه داره . طرف میگه تا 1 ماه دیگه گارانتی گرین داره.
طرف میگه کاربرد نداره برام همش سر کار بودم و لپتاپ رو خیلی استفاده نکردم . تو این یه هفته چطور مطمئن بشم که لپتاپ همه جوره سالمه؟ اگه ممکنه سریع جواب بدید ممنون میشم.
باید تست کنی سالمه یا نه دیگه.پورت هاشو اینا رو تست کن.پیچاش ببین باز شده یا نه
با برنامه hd tune pro هم تست کن هاردشو. بعدش ببین چقدر کارکرده که تو تب health برنامه power on hours count تعداد ساعت کارکرد لپتاپه.
خلاصه ببین تمیزه سالمه کم کارکرده بخر دیگه

onlinefarhad
29-11-2014, 14:57
میشه بگید دقیقا چطور این ازمایش رو انجام دادید؟ میخوام ببینم منم میتونم تست کنم با لپتاپم که هارد هیبریدی داره.
فایل چه حجمی داشت؟ از هارد اکسترنال ریختین روی هارد لپتاپ؟ هارد لپتاپ رو به چند پارتیشن تقسیم کردین؟ سایز هر پارتیشن چقدره؟ روی کدوم پارتیشن کپی کردین؟

سلام
حق با شما بود هاردش 100% میشد ... اما فکر نمیکنم سیستمش اینقدی ک سیستم ما کند میشه کند بشود :n10:

onlinefarhad
29-11-2014, 15:01

اقا بیامال منو بخر core i7 بکلایت داره :n02:

architect92
29-11-2014, 15:12
salam doostan man ye lap top HP envy 50daram alan chan moddate k hey windowse 8(1 updayte jadid mifreste baram va man koolan qabool nakardam alan b soorate khoodkar in windows ro nasb karde v etelaate man paride qablan ham in amal anjam shode bood vali 2bare bargashte bood b soorate khoodkar vali alan dg barnagashte chikar konam?

architect92
29-11-2014, 15:36
salam doostann man ye laptop envy 17tbto daram alan b soorate khodkar windows khodesh ro updayt karde v tamame etelaate man paride albate qablan ham intoori shode bood vali baad az nim saat bargashte bood windowse khodam vali alan rooze k hamintoriye va jaleb ine k hich drive ro baz nemikone b jooz C mamnoon misha komakam konin

محرمانه
29-11-2014, 22:18
سلام
نرم افزاری هست که رنگ لپ تاپ رو بهتر کنه؟

onlinefarhad
01-12-2014, 00:21
سلام
نرم افزاری هست که رنگ لپ تاپ رو بهتر کنه؟

منظورتون صفحه نمایشه؟ اره میشه توقسمت کارت گرافیک اینتل برو دیسپلای رو بزن بعد ادونس سپس مقدار saturation رو کمی زیاد کنی زیبایی را درک خواهی کرد

onlinefarhad
01-12-2014, 00:33

salam doostann man ye laptop envy 17tbto daram alan b soorate khodkar windows khodesh ro updayt karde v tamame etelaate man paride albate qablan ham intoori shode bood vali baad az nim saat bargashte bood windowse khodam vali alan rooze k hamintoriye va jaleb ine k hich drive ro baz nemikone b jooz C mamnoon misha komakam konin

جای این سوال در این تاپیک نیست
شما بایدبه تا پیک مربوطه بروید اینجا
البته شم باید اپیدیت سیستمتون رو و never میگذاشتید ک اینکارو نکردید

onlinefarhad
01-12-2014, 00:51
میشه بگید دقیقا چطور این ازمایش رو انجام دادید؟ میخوام ببینم منم میتونم تست کنم با لپتاپم که هارد هیبریدی داره.
فایل چه حجمی داشت؟ از هارد اکسترنال ریختین روی هارد لپتاپ؟ هارد لپتاپ رو به چند پارتیشن تقسیم کردین؟ سایز هر پارتیشن چقدره؟ روی کدوم پارتیشن کپی کردین؟
اقا سلام
اگه میشه این ازمایشی که گفتم رو شما میخواستین انجام بدید ؛ انجام بدید
از ی درایو مثلا e به ی درایو d مثلا ی فایل ----بزرگ ---- کپی کن این دوتا درایو هردو درایو های داخلی هستن .اکسترنال نیستنا -- بعد بررسی کنید که در هنگام مثلا کار با سیستمون چطوری مثلا دوتا نرم افزار سبک باز کنید یا اصن ی کپی دیگه همزمان انجام بدید ...تو قسمت تسک منجر درصد disk روهم بگویید (ک احتمالا 100 % میشه ) هارد لپتاپم س تا پارتشین داره هرکدم 300 گیگ ... نتایج رو بگید ..میخوام ببینم هارد هیبریدی چطوریه ..اخه میخواستم هاردمو عوض کنم واسه همون ...اولین که احتمالا
خلاصه ببینیم اگه هیبریدی خوبه هیبریدیش کنم ....مال من اگه بخوام کپی کن از ی درایو به ی درایو دیگم سیستم خیلی کند میشه حتی اگه رو های پرفورمنس باشه :n27:

razieemostafa
01-12-2014, 11:21
سلام.دوستان من دیروز این لپ تاپ رو خریدم اما الان تاچ پدش از کار افتاد.ویندوز هم 8.1 هست
کمک خواهشا

razieemostafa
01-12-2014, 11:26
یه سوال دیگه.چند وقت پیش میگفتین این لپ تاپ توی یه سری از هارداش مشکل داره.یه مدل خواسی هم بود.
مدل هارد من wd10jpcx هست.راهنمایی خواهشا
اها یه سوال دیگه.چه ویندوزی برای این دستگاه مناسب تره؟

afshin b
01-12-2014, 11:37
اقا سلام
اگه میشه این ازمایشی که گفتم رو شما میخواستین انجام بدید ؛ انجام بدید
از ی درایو مثلا e به ی درایو d مثلا ی فایل ----بزرگ ---- کپی کن این دوتا درایو هردو درایو های داخلی هستن .اکسترنال نیستنا -- بعد بررسی کنید که در هنگام مثلا کار با سیستمون چطوری مثلا دوتا نرم افزار سبک باز کنید یا اصن ی کپی دیگه همزمان انجام بدید ...تو قسمت تسک منجر درصد disk روهم بگویید (ک احتمالا 100 % میشه ) هارد لپتاپم س تا پارتشین داره هرکدم 300 گیگ ... نتایج رو بگید ..میخوام ببینم هارد هیبریدی چطوریه ..اخه میخواستم هاردمو عوض کنم واسه همون ...اولین که احتمالا
خلاصه ببینیم اگه هیبریدی خوبه هیبریدیش کنم ....مال من اگه بخوام کپی کن از ی درایو به ی درایو دیگم سیستم خیلی کند میشه حتی اگه رو های پرفورمنس باشه :n27:

هارد من دوتا پارتیشن داره. از پاذتیشن دوم به اول فایل کپی کردم و کارکرد هارد ۱۰۰٪ شد. برنامه ی سبک باز کردم بنظر اوکی میامد.
کلا هیچ هاردی وجود نداره که فایل از پارتیشن های مختلف کپی کنی و اکتیو تایمش ۱۰۰٪ نشه. کاملا طبیعیه.
اگه خیلی این قضیه اذیتتون میکنه فقط SSD میتونه کارتون رو راه بندازه

architect92
01-12-2014, 18:43
man tze ozv shodam daqiqan nemidoonam koja matrah konam in moshkelo
baadesham man oono ro never gozashte boodam

amir_t6262
01-12-2014, 23:30
سلام.دوستان من دیروز این لپ تاپ رو خریدم اما الان تاچ پدش از کار افتاد.ویندوز هم 8.1 هست
کمک خواهشا

اشتباها تاچ پد را غیرفعال نکردی؟
دکمه های FN و F6 را بزن. و یا دکمه F6 را به تنهایی بزن و تست کن ببین مشکل حل میشه یا نه.

mahdiplayer
02-12-2014, 03:53
کمک خواهشا
سلام واس منم یه سری تاچ پدش از کار افتاد. درایور تاچ پدشو دوباره نصب کردم ok شد
شما هم همینکار رو بکن

mahdiplayer
02-12-2014, 03:55
کمک خواهشا
سلام واس منم یه سری تاچ پدش از کار افتاد درایور تاچ پدشو دوباره نصب کردم ok شد
شما هم همینکار رو بکن.

razieemostafa
02-12-2014, 09:44
ممنون از دوستان.ویندوزم کلا مشکل داشت.کیبوردمم بعضی وقتا از کار میافتاد .
ویندوز رو عوض کردم درست شد

razieemostafa
02-12-2014, 12:58
یه مشکل دیگه ...
داشتم nfs بازی میکردم که وسط بازی این صفحه ابی اومد و کامپیوتر ریست شد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟

oOomid.M
03-12-2014, 10:45
یه مشکل دیگه ...
داشتم nfs بازی میکردم که وسط بازی این صفحه ابی اومد و کامپیوتر ریست شد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟

سلام
اگر منظورت بازی ریوالز هست خود این بازی کلی باگ داره و مشکلات فراوانی در ذات بازی هست بهتره که کرکت رو عوض کنی و یا اینکه بازی رو آپدیت کنی

misagh8900
04-12-2014, 19:28
آقا من درایور Wifi رو نصب کردم. پایین سمت راست هم آنتن هاش اومده ولی یه ضربدر قرمز هم روش هست. کسی میدونه چجوری روشنش کنم؟؟؟

onlinefarhad
05-12-2014, 02:19
آقا من ی مشکل هنوز ک هنوزه دارم! اینکه اصن چرا وقتی ی بازی رو میارم بااینکه بازی رو کارت گرافیک انودیا سوچیه ولی ایکن انودیا اون پایین سمت راست تو سیستم ترای نمیاد! اصن احساس میکنم کل بازی هام با اینتل بالامیان حتی اگه کل سیستم رو انودیا سوییچ باشن،،، کل این تاپیک و خوندم هیشکی جوابگو نشده، خواهشا ی گرافیک من پاسخ بده.... :n17:

onlinefarhad
05-12-2014, 02:23
و
آقا من درایور Wifi رو نصب کردم. پایین سمت راست هم آنتن هاش اومده ولی یه ضربدر قرمز هم روش هست. کسی میدونه چجوری روشنش کنم؟؟؟
شما میفرمایی ک انتناش اومده ک! روشنه پس د
دقت کنید ک درایو chipest. و. Walan. و. Bluetooth. را ب ترتیب نصب کرده باشید

hsdn
12-12-2014, 12:45
برای منم یه کوچولو اینطوریه ولی زیاد نیست
برای داداشمم نگاه کردم همینجوریه و هر چقدر سمت پایین تاچ پد میری یکم بیشتر میشه
اگه برای شما زیاد ببرید نشون بدید
ولی فکر کنم همینجوری هست

زاویه دیدش تو نور های تیره بد هست ولی تو رنگ های روشن خوبه و چندان بد نیست
یکم نور صفحه به سفیدی میزنه نه اینکه اذیت کنه
اگه فقط رو صفحه نمایش حساس هستید ، بهتره شما برید از نزدیک ببینید تا بتونید خوب تصمیم بگیرید

شاید یه روزی ، یه جایی اینترنت 10 مگ بدن :n02:
البته این قضیه فقط و فقط تو سرعت اینترنت تاثیر نداره و اگه اشتاه نکنم تو شبکه کردن و ... مهم هست ( اصلاعات زیادی تو این زمینه ندارم )
بله دوست عزیز درزمینه شبک هم مهم است اما مگه چند نفر میخوام کارتخصصی درحد شبکه انجام بدهند اونم به مدت زمان طولانی که بخواد اذیتشون کنه هیچکس نمیاد ازاین لب تاپ به عنوان سرور استفاده کنه بنابراین در زمینه شبکه مشکل زیادی ایجاد نمیکنه درضمن این رو هم عنوان کنم که خیلی از اداره ها وسازمان های داخل کشور هنوز که هنوزه 1به 1000مگابیت مهاجرت نکردند وهنوزهم روی 100 هستند روی 10هم هستند پس مسئله مهمی نیست واصلا قابل چشم پوشی هست البته این رو هم عنوان کنم این مورد برای اشخاصی که کار شبکه میکنند البته در حد صنعتی یا درحد شبکه کردن یک سازمان یا شرکت پروژه های صنعتی و خیلی بزرگ باعث مشکل شاید بشه که اینم احتمالش خیلی پایینه من از استاد شبکه خودمون پرسیدم اینطور به من توضیح داد و گفت این مورد اصلا نقطع ضعف توی ایران محسوب نمیشه پس به مسائل دیگر میتونید توجه کنید البته برای عزیزانی که در زمینه شبکه وگرایش کدنویسی اون کار میکنند به نظرم صفحه نمایش این مورد هم باعث اذیت اونها میشه وخسته کننده هست ولی گرایش های دیگه شبکه بدون مشکل در داخل کشور میتونند استفاده کنند.البته اگر این مشکل هم گاهی اوقات باعث آزار بود فکر کنم بتونید از تقویت کننده استفاده کنید ومشکل جدی محسوب نمیشه
موفق باشید

hsdn
12-12-2014, 12:58
برای منم یه کوچولو اینطوریه ولی زیاد نیست
برای داداشمم نگاه کردم همینجوریه و هر چقدر سمت پایین تاچ پد میری یکم بیشتر میشه
اگه برای شما زیاد ببرید نشون بدید
ولی فکر کنم همینجوری هست

زاویه دیدش تو نور های تیره بد هست ولی تو رنگ های روشن خوبه و چندان بد نیست
یکم نور صفحه به سفیدی میزنه نه اینکه اذیت کنه
اگه فقط رو صفحه نمایش حساس هستید ، بهتره شما برید از نزدیک ببینید تا بتونید خوب تصمیم بگیرید

شاید یه روزی ، یه جایی اینترنت 10 مگ بدن :n02:
البته این قضیه فقط و فقط تو سرعت اینترنت تاثیر نداره و اگه اشتاه نکنم تو شبکه کردن و ... مهم هست ( اصلاعات زیادی تو این زمینه ندارم )
بله دوست عزیز درزمینه شبک هم مهم است اما مگه چند نفر میخوام کارتخصصی درحد شبکه انجام بدهند اونم به مدت زمان طولانی که بخواد اذیتشون کنه هیچکس نمیاد ازاین لب تاپ به عنوان سرور استفاده کنه بنابراین در زمینه شبکه مشکل زیادی ایجاد نمیکنه درضمن این رو هم عنوان کنم که خیلی از اداره ها وسازمان های داخل کشور هنوز که هنوزه 1به 1000مگابیت مهاجرت نکردند وهنوزهم روی 100 هستند روی 10هم هستند پس مسئله مهمی نیست واصلا قابل چشم پوشی هست البته این رو هم عنوان کنم این مورد برای اشخاصی که کار شبکه میکنند البته در حد صنعتی یا درحد شبکه کردن یک سازمان یا شرکت پروژه های صنعتی و خیلی بزرگ باعث مشکل شاید بشه که اینم احتمالش خیلی پایینه من از استاد شبکه خودمون پرسیدم اینطور به من توضیح داد و گفت این مورد اصلا نقطع ضعف توی ایران محسوب نمیشه پس به مسائل دیگر میتونید توجه کنید البته برای عزیزانی که در زمینه شبکه وگرایش کدنویسی اون کار میکنند به نظرم صفحه نمایش این مورد هم باعث اذیت اونها میشه وخسته کننده هست ولی گرایش های دیگه شبکه بدون مشکل در داخل کشور میتونند استفاده کنند.البته اگر این مشکل هم گاهی اوقات باعث آزار بود فکر کنم بتونید از تقویت کننده استفاده کنید ومشکل جدی محسوب نمیشه
موفق باشید

alirafaat
12-12-2014, 13:09
سلام

البته سرعت پایین درگاه های شبکه فقط برا کارای تخصصی شبکه مشکل ایجاد نمیکنه
برای شبکه های خانگی وقتی می خوایید فایل حجیم جابجا کنید و یا فیلمی با حجم بالا ( و با بیت ریت بالا ) رو از طریق شبکه شیر کنید و ببینید مشکل سازه
برا همین من مجبور شدم یه کارت شبکه usb دی لینک با سرعت اسمی ۵۰۰ بگیرم ( که البته اونطور که فکر می کردم نبود و به بقیه هم توصیه نمی کنم )

aminkhan2014
13-12-2014, 08:39
G510دارم،چون اونجا تاپيكش خوابه گفتم انيجا بپرسم،تاچ پد از لحاظ حركت نشانگر سالمه ولي براي كليك كردن روي هر آيكن بايد با دكمه هاي پايين تاچ پد(كه مثل كليك راست و چپ عمل ميكنه)هر برنامه و آيكون را باز كنم،مشكل از چيه؟
بعضي مواقع هم بي دليل يك صداي تك بوق از لپ تاپ مياد،دليلش چيه؟

oOomid.M
13-12-2014, 09:45
سلام

البته سرعت پایین درگاه های شبکه فقط برا کارای تخصصی شبکه مشکل ایجاد نمیکنه
برای شبکه های خانگی وقتی می خوایید فایل حجیم جابجا کنید و یا فیلمی با حجم بالا ( و با بیت ریت بالا ) رو از طریق شبکه شیر کنید و ببینید مشکل سازه
برا همین من مجبور شدم یه کارت شبکه usb دی لینک با سرعت اسمی ۵۰۰ بگیرم ( که البته اونطور که فکر می کردم نبود و به بقیه هم توصیه نمی کنم )

سلام
تائید میشه موقع انتقال یه فایل بسیار حجیم کلا لپ تاپ قفل میکنه:n26:

oOomid.M
13-12-2014, 09:48
G510دارم،چون اونجا تاپيكش خوابه گفتم انيجا بپرسم،تاچ پد از لحاظ حركت نشانگر سالمه ولي براي كليك كردن روي هر آيكن بايد با دكمه هاي پايين تاچ پد(كه مثل كليك راست و چپ عمل ميكنه)هر برنامه و آيكون را باز كنم،مشكل از چيه؟

سلام درایورش رو نصب کن ، اگر نصب هم کردی از تنظیمات باید tap to click رو فعالش کنی
برای لپ تاپ من مثل تصویر زیر هستش :

aminkhan2014
13-12-2014, 15:30
G510دارم،چون اونجا تاپيكش خوابه گفتم انيجا بپرسم
دوستان كسي نميدونه!!!

misagh8900
13-12-2014, 23:22
سلام روی ویندور من ویندوز اکسپلورر هر چند وقت یبار خود به خود ریست میشه حتی اگه ار سیستم استفاده هم نکنم و بیکار باشه ریست میشه ولی این ریست شدن بیشتر وقتی دارم ی فایل کپی مینم اتفاق می افته که کلا عملیات کپی هم قطع میشه.
میشه کمک کنید این مشکلم حل شه؟

architect92
15-12-2014, 01:02
بنام خدا سلام دوستان عزیز با توجه به اینکه چند وقتی هست این لپ تاپ وارد بازار شده و کسی اینجا تاپیکش رو نزده بود ، تصمیم گرفتم تاپیکش رو ایجاد کنم تا دوستایی که میخوان این لپ تاپ رو بگیرن و یا مشکلی در مورد این لپ تاپ دارن ، توی این تاپیک بپرسن. اما بریم سر وقت کانفیگ این لپ تاپ: این لپ تاپ دارای کانفیگهای مختلفی هست: مشخصات فیزیکی:ابعاد: 380 × 265 × 25 میلی‌متر - وزن: 2.22 کیلوگرم پردازنده مرکزی: Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz یا Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3 حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB صفحه نمایش:15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD 1366x768 - با روکش مات امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل معرفی لپ تاپ : اوایل سال 2013 میلادی، کمپانی لنوو توانست با تولید لپ‌تاپ‌های قدرتمند و بسیار خوش قیمت IdeaPad Z500، به محبوبیت زیادی در بین کاربران دست پیدا کنند. این لپ‌تاپ‌ها یک نقطه‌ی عطف برای کسانی بودند که می‌خواستند با کمترین هزینه، بیش‌ترین کارایی را به دست آورند. اما استقبال خوب کاربران از سری Z500 باعث شد تا در واپسین ماه‌های سال 2013، لنوو سری جدید این لپ‌تاپ‌ها را با ارتقا قطعات داخلی و تحت عنوان Z510 معرفی و وارد بازار کند طراحی و ساخت فارغ از محل قرارگیری باتری، هیچ‌گونه تغییری ظاهری بین Z510 و Z500 مشاهده نمی‌شود. هر دو سری از طراحی، شاسی، مواد اولیه و کیفیت ساخت یکسانی استفاده می‌کنند. وزن Z510 نزدیک به 2.2 کیلوگرم بوده و ضخامت آن معادل 25 میلی‌متر است که برای یک لپ‌تاپ 15.6 اینچی، کاملا مناسب است. به همین دلیل، مشکلی در حمل‌ونقل و جابجایی Z510 نخواهید داشت. کیفیت ساخت Z510 نیز فوق العادست! هیچ‌گونه ضعفی در ساخت دستگاه مشاهده نمی‌شود و جایی برای گلایه وجود ندارد. لولاهای صفحه نمایش بسیار محکم ساخته شده‌اند و به کمک آن‌ها می‌توان لپ‌تاپ را تا زاویه 135 درجه‌ای باز نمود. قاب پشت صفحه نمایش و قسمت زیرین دستگاه، از پلاستیک مات ساخته شده که تا حدودی در مقابل جذب اثر انگشت و چربی دست مقاومت می‌کنند. اما فضای اطراف کیبورد و استراحتگاه دست، دارای یک روکش از جنس آلومینیوم برس خورده می‌باشند و کاملا احساس کار با یک لپ‌تاپ رده‌بالا را به کاربر انتقال می‌دهد. ظاهر دستگاه بسیار شکیل و مدرن است و مناسب تمامی محیط‌ها، چه اداری و چه خانگی، می‌باشد. در ضمن، سری Z510 در سه رنگ سفید، شکلاتی و نوک مدادی تولید و عرضه گشته است. در مجموع، از لحاظ طراحی و ساخت، Z510 امتیاز بسیار خوبی کسب می‌کند و در این بازه‌ی قیمتی تنها لپ‌تاپ‌های ProBook 450 کمپانی HP و N56 کمپانی ایسوس می‌باشند که می‌توانند با کیفیت ساخت Z510 رقابت کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه نمایش بر خلاف سری Z500 که قربانی روال صفحات TN براق شده بود، لنوو صفحات نمایش لپ‌تاپ‌های Z510 را به روکش‌های مات مجهز کرده که با اینکه کمی از روشنایی آن‌ها کاسته، ولی کمک بسیاری به کاربری کلی دستگاه نموده است. این روکش مات، باعث می‌شود تا بازتاب نور به مقدار فراوانی کاهش یابد و کار کردن با لپ‌تاپ در شرایط نوری قوی و یا در محیط‌های خارجی و در زیر تابش نور آفتاب، به مراتب آسان‌تر و لذت‌بخش تر گردد. بر خلاف مدل های Z500 که تنها دارای دقت 1366×768 بودند، سری Z510 در دو مدل و با دقت‌های 1366×768 و 1920×1080 عرضه شده‌اند که البته مدل های Full HD به دلیل محدودیت تولید، بسیار کمیاب تر از مدل های WXGA می‌باشند. اما همچنان کنتراست تصویر رضایت‌بخش نیست و هنگام تماشای فیلم و یا اجرای بازی کامپیوتری، فضاهای تاریک و مشکی، کمی خاکستری به نظر می‌رسند. زاویه دید هم که همان‌طور که بارها در مورد صفحات نمایش با پنل TN گفته‌ایم، در حالت افقی قابل‌قبول، ولی در حالت عمودی بسیار محدود است و اگر کمی از بالا یا پایین به صفحه نمایش نگاه کنید، افت قابل ملاحظه‌ای در کیفیت تصاویر مشاهده خواهید نمود. در مجموع، کیفیت صفحه نمایش سری Z510 نیز همانند مدل سال گذشته، کمتر از حد انتظار ما بود و انتظار می‌رفت که لنوو صفحه‌ی نمایش بهتر و با کیفیت تری را بر روی این لپ‌تاپ‌ها قرار دهد.در بالای صفحه نمایش یک وب کم HD با قابلیت فیلم‌برداری 720p تعبیه شده که در شرایط نوری مناسب، می‌توان با آن تماس‌های اینترنتی خوبی برقرار کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلندگوها همانند Z500، در پایین لبه جلویی Z510، دو بلندگوی استریو تعبیه شده‌اند که با همکاری کمپانی معروف JBL ساخته شده‌اند و از تکنولوژی Dolby Home Theater نیز بهره می‌برند. این بلندگوها بلندی و کیفیت صدای خوبی دارند و هنگامی که نرم‌افزار مربوط به Dolby Home Theater را نصب کرده و تنظیمات مربوطه را فعال کنید، بلندی صدا به میزان قابل توجهی افزایش یافته و غنا و پویایی آن نیز بهبود می‌یابد. با اینکه مجموعا عملکرد بلندگوهای Z510 بسیار خوب و بهتر از رقباست، اگر علاقه‌مند به دنیای موسیقی و یا تماشای فیلم با لپ‌تاپ خود هستید، پیشنهاد می‌کنیم که از بلندگوهای خارجی و یا هدفون استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پورت‌ها و اتصالات از لحاظ پورت ها و اتصالات، به جز تعویض یکی از پورت های USB 2.0 با USB 3.0 و تغییر چیدمان کلی پورت ها، تغییر دیگری بین Z500 و Z510 وجود ندارد. بر روی لبه سمت راستی، خروجی‌های تصویری VGA و HDMI، پورت شبکه Ethernet و دو پورت USB 3.0 تعبیه شده‌اند در حالی که لبه‌ی سمت چپی، میزبان درایو نوری، یک پورت USB 2.0، کارت خوان و پورت ترکیبی خروجی و ورودی صوتی می‌باشد. برای ارتباط بی‌سیم نیز، Lenovo سری Z510 را به نسل چهارم فن آوری بلوتوث و Wi-Fi با استاندارد b/g/n مجهز کرده است. در مجموع، می‌توان گفت که کاربران Z510، کمبود خاصی برای ایجاد ارتباط با دیگر دستگاه‌های دیجیتالی احساس نخواهند کرد. البته این موضوع که پورت شبکه Ethernet این لپ‌تاپ‌ها، حداکثر سرعت 100 مگابیت بر ثانیه را ارائه می‌دهد ممکن است به یک محدودیت بزرگ برای برخی از کاربران تبدیل شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیبورد و تاچ پد لنوو در بخش کیبورد و تاچ پد نیز، هیچ‌گونه تغییری در مدل های Z510 نسبت به Z500 ایجاد نکرده است. کیبورد این لپ‌تاپ‌ها که AccuType نام دارد، دارای کلیدهای انحنا دار بوده که فضای بین آن‌ها نیز بسیار زیاد است. کاربرانی که با لپ‌تاپ خود زیاد تایپ می‌کنند، تجربه خوب و لذت‌بخشی را با کیبورد Z510 خواهند داشت. به علاوه، کیبورد این لپ‌تاپ‌ها به بخش عددی جداگانه و نور پس زمینه نیز مجهز شده‌اند که مورد دوم با نگاه داشتن کلید Fn و فشردن کلید Space فعال می‌شود.همانند اکثر لپ‌تاپ‌های مدرن، تاچ پد Z510 دارای کلیدهای مجزا نبوده و کلیدها به صورت یکپارچه در بدنه تاچ پد تعبیه شده‌اند.ابعاد تاچ پد بسیار بزرگ و مناسب است و حساسیت آن نیز بالاست.به علاوه این تاچ پد از فرمان‌های چند لمسی نیز پشتیبانی می‌کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عملکرد سخت‌افزار داخلی و باتری اما به قسمت مربوط به عملکرد سخت‌افزاری می‌رسیم، یعنی جایی که بیش‌ترین تفاوت بین Z510 و Z500 وجود دارد. تمامی مدل های Z510 به نسل چهارم پردازنده‌های دو و چهار هسته‌ای Intel Core با کد Haswell مجهز شده‌اند که نسبت به نسل سوم این پردازنده‌ها که در Z500 استفاده شده بود، سریع‌تر و در عین حال، کم مصرف تر می‌باشند. بر خلاف سونی و ایسر که در لپ‌تاپ‌های VAIO Fit و Aspire E1-572، از پردازنده‌های کم ولتاژ یا ULV استفاده کرده‌اند، لنوو سری Z510 را به پردازنده‌های با ولتاژ استاندارد مجهز کرده است. مزیت پردازنده‌های کم ولتاژ در مصرف انرژی بسیار پایین آن‌هاست ولی این پردازنده‌ها قدرت کمتری دارند و این باعث شده تا لپ‌تاپ‌های Z510 بسیار سریع‌تر از VAIO Fit و E1-572 باشند. علاوه بر پردازنده‌ی مرکزی، Z510 از لحاظ پردازش گرافیکی نیز بسیار قویست. این لپ‌تاپ‌ها از کارت گرافیکی NVIDIA GeForce GT 740M استفاده می‌کنند که عملکرد بسیار خوبی دارد و تقریبا تمامی بازی سنگین جدید مانند Call of Duty Ghosts را می‌تواند اجرا کند و برای تدوین ویدیو نیز مناسب است. بنابراین نه تنها Z510 یک لپ‌تاپ خانگی و مالتی مدیای بسیار قدرتمند است، بلکه می‌توان بر روی آن به عنوان یک لپ‌تاپ مخصوص بازی ارزان قیمت نیز حساب کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به علاوه این لپ‌تاپ‌ها از تکنولوژی NVIDIA Optimus نیز بهره می‌برند که برای آن‌ها امکان سوییچ بین کارت گرافیکی GeForce و پردازشگر گرافیکی آنبورد Intel HD 4600 را فراهم می‌کند. این امر باعث می‌شود تا هنگامی که دستگاه در حال انجام محاسبات گرافیکی سنگینی نیست، کارت گرافیکی مجزا غیرفعال شده و مصرف انرژی دستگاه تا حد زیادی کاهش یابد. علاوه بر قدرت پردازشی، برخی مدل های Z510 علاوه بر هارددیسک، یک حافظه‌ی SSD با ظرفیت 8 گیگابایت جهت حافظه‌ی Cache نیز دارند که باعث می‌شود تا سرعت کلی خواندن و نوشتن حافظه‌ی داخلی دستگاه، بیشتر از رقبای دیگر باشد. اما ظاهرا لنوو تغییراتی در سیستم خنک‌کننده‌ی دستگاه نیز اعمال کرده است. در تست هایی که انجام دادیم، بدنه‌ی Z510 تحت استرس زیاد و یا هنگام انجام محاسبات سنگین، کمتر از Z500 گرم شده و صدای سیستم خنک‌کننده نیز کمتر بود. البته باید توجه داشته باشید که فضای اطراف کیبورد و استراحتگاه دست این لپ‌تاپ، دارای یک روکش از جنس آلومینیوم است و از آنجایی که آلومینیوم، رسانای خوبی برای گرما می‌باشد، گرمای تولید شده توسط قطعات داخلی، توسط کاربر احساس خواهد شد که البته این میزان زیاد و آزار دهنده نیست. در کمال تعجب، لنوو ظرفیت باتری Z510 را نسبت به Z500 کاهش داده است! بر خلاف سری Z500 که از باتری‌های لیتیوم-یون با ظرفیت 4510 میلی‌آمپرساعت استفاده می‌کردند، لپ‌تاپ‌های Z510 از باتری‌هایی با ظرفیت 3350 میلی‌آمپرساعت استفاده می‌کنند. در تست مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi، لپ‌تاپ‌های Z510 بسته به نوع پردازنده‌ی مرکزی، توانستند نزدیک به 3:30 ساعت شارژدهی کنند که تقریبا هم سطح Z500 است. با توجه به تفاوت ظرفیت باتری، می‌توان دلیل شارژدهی یکسان این دو سری را در بهره‌گیری لپ‌تاپ‌های Z510 از نسل چهارم پردازنده‌های Intel Core دانست که مصرف انرژی به مراتب کمتر و بهینه‌تری نسبت به نسل سوم این پردازنده‌ها دارند. به هر صورت می‌توان شارژدهی باتری سری Z510 را با توجه به قدرت بالا و سخت‌افزار قدرتمندی که دارند، رضایت‌بخش دانست. جمع‌بندی همانند Z500، لنوو توانست با تولید سری Z510، لپ‌تاپ‌های بسیار خوبی را روانه بازار کند. طراحی این لپ‌تاپ‌ها ساده ولی در عین حال بسیار شکیل بوده و ضخامت و وزن آن‌ها نیز کاملا مناسب است. اضافه کردن یک روکش مات به صفحه نمایش باعث شده تا بتوان تا حدی از اشکالات دیگر این صفحات نمایش چشم‌پوشی کرد. ارتقا پردازنده‌ی مرکزی و کارت گرافیکی و بهبود سیستم خنک‌کننده نیز، باعث شده تا Z510 نه تنها به خریدی به صرفه‌تر از مدل قبلی تبدیل گردد، بلکه بتواند به راحتی با لپ‌تاپ‌های بسیار گران‌قیمت تر از خود نیز رقابت کند. IdeaPad Z510 در بازه قیمتی که دارد تقریبا بهترین خرید است ولی اگر به هر دلیلی تمایل به خرید این لپ‌تاپ ندارید، می‌توانید نگاهی هم به لپ‌تاپ‌های ProBook 450 کمپانی HP و یا VivoBook K551 ساخت ایسوس بی اندازید. منبع توضیحات: دیجی کالا
چند تا شات از نمای مختلف لپ تاپ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دانلود جدیدترین درایورها به لینک زیر مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید همچنین این تاپیک در صورت لزوم آپدیت خواهد شد

سلام دوستانf2 این لاپ تاپ یهو خارش شکست و افتاد الان چطوری می‌تونم اونو تهیه کنم؟

hamidreza2010
15-12-2014, 19:33
سلام دوستانf2 این لاپ تاپ یهو خارش شکست و افتاد الان چطوری می‌تونم اونو تهیه کنم؟

سلام
برای بردارم هم کلید افزایش و هم کاهش صدا شکسته ،اگه فهمیدید به ما هم بگید

sheytoon001
16-12-2014, 22:22
سلام
برای بردارم هم کلید افزایش و هم کاهش صدا شکسته ،اگه فهمیدید به ما هم بگید

ظاهرا کلیداش یکم ضعیفن، برا من هم از اول یکی از کلیداش خارش شکسته بود
اگه کسی میدونست از کجا میشه پیداش کرد خبر بده

milad.bmi
24-12-2014, 19:01
دوستان تو نرم افزار power manager ظرفیت باتری 43200mWh نوشته شده در صورتی که ظرفیتش 48000mWh باید باشه.مشکل از کجاست؟؟؟:n27:

hoka1731
26-12-2014, 13:05
سلام دوستان من یک لپ تاپ z510 i7 8gig ram با نور پشت زمینه دارم که میخوام بفروشم . یک سال خریداری شده کاملا سالم و بدون خط و خش هست استفاده ی زیادی نشده شاید در هفته یکی دوبار استفاده میکردم و یک سال هم هنوز گارانتی هماهنگ داره و فقط یک ترک کوچیک گوشش داره که زمین نخورده ابدا و احتمالا در ساکش فشار اومده به اونجاش .میخوام ببینم چند باید بفروشمش به دست یا مغازه

تصاویر

milad.bmi
31-12-2014, 21:57
برای guage reset حتما باتری باید فول باشه؟؟

aminkhan2014
01-01-2015, 13:13
برای guage reset حتما باتری باید فول باشه؟؟
چي كار ميكنه؟

Masoodegh
01-01-2015, 17:19
چي كار ميكنه؟

ظرفیت باتریو ریست میکنه که بشه مث اولش!

aminkhan2014
02-01-2015, 12:20
من هرسري ميزنم براي ريست شدن،كلي طول ميكشه آخرش هم هنوز كامل نميشه،بايد چي كار كنم؟چقدر طول ميشكه ريست بشه و كي بياد ريست كرد؟شارژ بايد وصل باشه يا قطع؟

hamidreza2010
02-01-2015, 14:25
من هرسري ميزنم براي ريست شدن،كلي طول ميكشه آخرش هم هنوز كامل نميشه،بايد چي كار كنم؟چقدر طول ميشكه ريست بشه و كي بياد ريست كرد؟شارژ بايد وصل باشه يا قطع؟

سلام
باید شارژر وصل باشه ، من یبار زدم حدود 10 -12 ساعت طول کشید البته لپ تاپ من شارژ نداشت

alittlequestion11
04-01-2015, 00:20
سلام.
بنده کارم طوری هست که مثلا 1.5 ساعت با لپ تاپ کار می کنم و بعد می خوام 20-30 دقیقه استراحت کنم! (مثلا توی روز 6-7 بار این اتفاق می افته) به نظرتون توی این مدت، لپ تاپ رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم یا همینجور درش رو ببندم که بره روی حالت sleep؟
آخه شنیدم می گن خاموش و روشن شدن زیاد کامپیوتر، باعث خرابی میشه.

ممنون

afshin b
04-01-2015, 00:35
سلام.
بنده کارم طوری هست که مثلا 1.5 ساعت با لپ تاپ کار می کنم و بعد می خوام 20-30 دقیقه استراحت کنم! (مثلا توی روز 6-7 بار این اتفاق می افته) به نظرتون توی این مدت، لپ تاپ رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم یا همینجور درش رو ببندم که بره روی حالت sleep؟
آخه شنیدم می گن خاموش و روشن شدن زیاد کامپیوتر، باعث خرابی میشه.

ممنون

من همیشه اسلیپ می کنم.

amir_t6262
04-01-2015, 09:01
بهترین کار همان زدن دکمه sleep است. بنظرم حتی در را تا حد امکان زیاد باز و بسته نکنید.

razieemostafa
04-01-2015, 11:40
من این لپ تاپ رو یه ماهی میشه گرفتم.مشکل من اینکه بعضی وقتا که لپ تاپ رو که روشن میکنم تاچ پد کار نمیکنه و کیبرد هم هنگه یعنی باید چند بار یه کلید رو فشار بدی تا کار کنه.وقتی هم که eplan که نرم افزاره تاچ پد رو پاک میکنم درست میشه.جالب اینجاست که وقتی eplan رو پاک میکنم energy manager هم از کا میافته و اون رو هم باید پاک کنم و دوباره نصب کنم.حالا اگه میشه منو رو راهنمایی کنین چون واقعا دارم پشیمون میشم از خریدم.
راستی یه سوال دیگه.موقع اهنگ پخش کردن چرا موقعی که صدا یه هو زیاد میشه کل صدا میره سمت بلندگو راست؟راه حل ندارین براش؟
یه سوال دیگه.بعضی وقت ها windows explorer ریست میشه.اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.در ضمن این مشکلاتی که گفتم با عوض شدن ویندوز هم حل نشد

ممنون میشم جواب بدین.چون اگه مشکلی داره ببرم گارانتی

onlinefarhad
07-01-2015, 23:58
من این لپ تاپ رو یه ماهی میشه گرفتم.مشکل من اینکه بعضی وقتا که لپ تاپ رو که روشن میکنم تاچ پد کار نمیکنه و کیبرد هم هنگه یعنی باید چند بار یه کلید رو فشار بدی تا کار کنه.وقتی هم که eplan که نرم افزاره تاچ پد رو پاک میکنم درست میشه.جالب اینجاست که وقتی eplan رو پاک میکنم energy manager هم از کا میافته و اون رو هم باید پاک کنم و دوباره نصب کنم.حالا اگه میشه منو رو راهنمایی کنین چون واقعا دارم پشیمون میشم از خریدم.
راستی یه سوال دیگه.موقع اهنگ پخش کردن چرا موقعی که صدا یه هو زیاد میشه کل صدا میره سمت بلندگو راست؟راه حل ندارین براش؟
یه سوال دیگه.بعضی وقت ها windows explorer ریست میشه.اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.در ضمن این مشکلاتی که گفتم با عوض شدن ویندوز هم حل نشد

تاچ پدش ک بعضی اوقات قاط میزنه! ویندوز شرکتش هم عوض کن مثن ویندوز 8.1 پرنیان داشتی نوین پندار بنصب زمین تااسمون فرق دارن!!! همه درایوارو نصب کردی؟! 10 تارو! حدودا ده تا!

onlinefarhad
07-01-2015, 23:58

تاچ پدش ک بعضی اوقات قاط میزنه! ویندوز شرکتش هم عوض کن مثن ویندوز 8.1 پرنیان داشتی نوین پندار بنصب زمین تااسمون فرق دارن!!! همه درایوارو نصب کردی؟! 10 تارو! حدودا ده تا!

razieemostafa
11-01-2015, 18:45
اره همش تست شده.والا موندم چکار کنم دیگه.زمان پخش اهنگ اون اتفاقی که گفتم برای شما نمیافته؟

mahdi rahimi
12-01-2015, 15:17
سلام به همه ی عزیزان.
بلوتوث لپ تاپ از کار افتاده، داخل دیوایس منیجر هم اثری ازش نیست. چیکار کنم؟:n03:
با تشکر.

alirafaat
12-01-2015, 21:51
سلام

شاید این مو ضوع قبلا توسط دوستان مطرح شده باشه اگه تکراریه معذرت

ممکنه سرعت کارت شبکه این لپ تاپ بعضی از دوستان رو هم مثل من اذیت کرده باشه ( برای انتقال فایل از طریق شبکه )

برای رفع این محدودیت چند کار میشه کرد

1. تعویض کارت شبکه با یه کارت دیگه با سرعت 1000
این کار شدنیه و تو اینترنت مواردی ازش دیده میشه اما تو ایران ؟؟؟؟

2. استفاده از یه کارت شبکه وایرلس دیگه با سرعت بالا
از این کارت شبکه ها تو ایران هست اما چند تا مشکل دارن
الف > گرونند
ب > سرعت واقعی شون با سرعت اسمی شون خیلی فرق می کنه
ج> سرعتشون پایدار نیست و نوسان داره
د> دستگاه فرستنده هم ( مودم - روتر ) باید سرعتش بالا باشه

من خودم یکی از همینها با قیمت بالا خریدم ولی پشیمان شدم

3 . استفاده از یه مبدل شبکه به usb
مثل این : از دیجی کالا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر کنم ارزانتترین و ساده ترین را ممکن باشه

من خودم دارم استفاده می کنم و بسیار راضیم
این هم اسکرین شات تصادفی :

کارت شبکه لنوو z510
سرعت کارت شبکه لنوو z510

sadaf72
19-01-2015, 13:04
چند روزه که لپ تاپمو روشن میکنم خیلی طول میکشه که روشن شهاول که روشنش میکنم آرم ویندوز که میاد کاملا صفحه مشکی میشه بعد چند دقه میره
روی لاگ این
وقتیم که صفحه دسکتاپ میاد اول هیچکدوم از آیکن ها نیستن بعد 10 ثانیه میان اول اصلن اینجوری نبود
دیروزم که موزیک گذاشتم وسط موزیک پارازیت میداد مشکل چیه؟

afshin b
19-01-2015, 13:40
چند روزه که لپ تاپمو روشن میکنم خیلی طول میکشه که روشن شهاول که روشنش میکنم آرم ویندوز که میاد کاملا صفحه مشکی میشه بعد چند دقه میره
روی لاگ این
وقتیم که صفحه دسکتاپ میاد اول هیچکدوم از آیکن ها نیستن بعد 10 ثانیه میان اول اصلن اینجوری نبود

احتمال داره هارد مشکل پیدا کرده باشه. موقعی که لپتاپ روشن هست، لپتاپ رو تکون میدید؟
شاید هم با تعویض ویندوز مشکل حل بشه.
یه عکس از تب health نرم افزار hdtune اینجا قرار بدید، تا ببینم مشکل از هارد هست یا نه؟

sadaf72
19-01-2015, 17:20
این عکسشه
گفتم شاید بدسکتور داشته باشه با نرم افزار گذاشتم که شناسایی کنه 3 ساعت طول کشید ولی هیچی پیدا نکرد اما سیستم درست شد دیگه دیر بالا نمیاد حالا بازم ممنون
میشم شما این عکسم یه نگا بندازین اگه پیشنهادی دارین بگین

afshin b
19-01-2015, 17:23
این عکسشه
گفتم شاید بدسکتور داشته باشه با نرم افزار گذاشتم که شناسایی کنه 3 ساعت طول کشید ولی هیچی پیدا نکرد اما سیستم درست شد دیگه دیر بالا نمیاد حالا بازم ممنون
میشم شما این عکسم یه نگا بندازین اگه پیشنهادی دارین بگین

تو عکس مشکلی نشون داده نشده.

oOomid.M
19-01-2015, 18:22
روی لاگ این

سلام
این که دیر بالا میاد فکر میکنم بخاطر این هست که فست استارت آپ فعال نبوده!
طوری لپ تاپ رو خاموش کن که قابلیت فست استارت آپ فعال بمونه ، برای لپ تاپ من با ویندوز 8.1 enterprise موقعی که از منوی چارم لپ تاپ رو خاموش میکنم حالت فست استارت آپ فعال میشه و بعدش لپ تاپ سریع تر بالا میاد اما وقتی که روی منوی استارت راست کلیک میکنم و خاموش میکنم لپ تاپ دیرتر بالا میاد و همون صفحه مشکی که گفتی میاد و دیر تر لود میشه

sadaf72
20-01-2015, 10:10
سلام
این که دیر بالا میاد فکر میکنم بخاطر این هست که فست استارت آپ فعال نبوده!
طوری لپ تاپ رو خاموش کن که قابلیت فست استارت آپ فعال بمونه ، برای لپ تاپ من با ویندوز 8.1 enterprise موقعی که از منوی چارم لپ تاپ رو خاموش میکنم حالت فست استارت آپ فعال میشه و بعدش لپ تاپ سریع تر بالا میاد اما وقتی که روی منوی استارت راست کلیک میکنم و خاموش میکنم لپ تاپ دیرتر بالا میاد و همون صفحه مشکی که گفتی میاد و دیر تر لود میشه
میشه دقیق بگین چطور باید خاموشش کنم؟

oOomid.M
20-01-2015, 18:55
میشه دقیق بگین چطور باید خاموشش کنم؟

سلام
برای چی میخواین fast start up رو خاموش کنید ، این گه خیلی خوبه سرعت بالا اومدن ویندوز رو بالا می بره
به هر حال اگر میخواین غیر فعالش کنید و یا اینکه غیرفعال شده و بخواید فعالش کنید اینجا اموزشش هست :

این عکس رو ببین :

تو تسک منجر زده که 7 روز و 8 ساعت روشن بوده درصورتی که همین الان روشنش کردم ! این بخاطر قابلیت فست استارت آپ هست وقتی فست استارتاپ فعال بشه این عدد صفر نمیشه همینطوری میره بالا

alirafaat
23-01-2015, 00:17
سلام

من بعد از اپدیت بایوس لپ تاپ یه مشکل پیدا کردم و اون هم اینه که کارت گرافیک انویدیا شناسایی نمیشه

وقتی می خوام درایور رو نصب کنم میگه سخت افزار متناسب با درایور موجود نیست

البته مثل اینکه این مشکل برا خیلی ها بعد از اپدیت بایوس پیش اومده ولی با نصب درایور جدید حل شده

- انواع درایورها ( هم انویدیا و هم اینتل )رو امتحان کردم ( قدیمی و جدیدترین )
- تو بایوس حالت گرافیک رو discard هست
- توالی های مختلف رو هم امتحان کرد م ( اول اینتل بهد انویدیا - اول انویدیا )

به غیر از تعویض ویندوز چه پیشنهادی دارید ؟

با تشکر

ali1011
26-01-2015, 12:36
در جواب یکی از دوستان که گفته بودن وقتی ولوم صدا رو می برن بالا صدا منتقل میشه به بلندگوی سمت راست:
برای منم همینجوره و این مشکل با مدیا پلیر ویندوزه، با kmplayer درست میشه
فکر کنم روی ویندوز 7 فقط اینجوری باشه روی وین 8.1 تست نکردم

Public Enemy
26-01-2015, 12:41
سلام

من بعد از اپدیت بایوس لپ تاپ یه مشکل پیدا کردم و اون هم اینه که کارت گرافیک انویدیا شناسایی نمیشه

وقتی می خوام درایور رو نصب کنم میگه سخت افزار متناسب با درایور موجود نیست

البته مثل اینکه این مشکل برا خیلی ها بعد از اپدیت بایوس پیش اومده ولی با نصب درایور جدید حل شده

- انواع درایورها ( هم انویدیا و هم اینتل )رو امتحان کردم ( قدیمی و جدیدترین )
- تو بایوس حالت گرافیک رو discard هست
- توالی های مختلف رو هم امتحان کرد م ( اول اینتل بهد انویدیا - اول انویدیا )

به غیر از تعویض ویندوز چه پیشنهادی دارید ؟

با تشکر

با سلام . در صورتی که کارت گرافیک دوم رو از توی Device manager میبینین ولی نصب نمیشه ، مشکل 95 % انتخاب اشتباه درایور هست .
خیلی از دوستان درایور کارت گرافیک پی سی رو به جای درایور کارت گرافیک لپ تاپ دانلود می کنند . در این صورت نصب نمیشه

sadaf72
26-01-2015, 17:47
من فقط میتونم برای گوشی خودم که سیستم عامل جاوا داره فایل بفرستم یا بگیرم اما اگه بخوام به لپ تاپ دیگه یا یه گوشی اندروید فایل بفرستم نمیشه
مشکل چیه؟

farzad3260
29-01-2015, 14:12
می تونید راهنمایی کنید چطوری میشه کلید های Fn و Function ها رو فعال کرد روی Z510؟
آیا درایور خاصی باید نصب بشه؟

mj.mohamad007
29-01-2015, 14:21
سلام دوستان خسته نباشید
من تازه این دستگاهو خریدم
صفحش خیلی خستست میشه کاری کرد ک رنگارو بهتر نشون بده؟

mahdi rahimi
31-01-2015, 01:12
سلام.
دوستان مشکل بلوتوثم بوسیله گزینه ریپیر نرم افزار بلوتوث حل شد.:n02:

mahde1818
04-02-2015, 09:38
سلام میشه روی z510 هارد ssd رو در کنتر هارد خود دستگاه داشت؟ من شنیدم که باید رایتر رو در اورد راه دیگه ای نیست؟

onlinefarhad
04-02-2015, 13:45
سلام میشه روی z510 هارد ssd رو در کنتر هارد خود دستگاه داشت؟ من شنیدم که باید رایتر رو در اورد راه دیگه ای نیست؟
Ssd رو بیخیال هاردشو بکن ی 7200 بکار میشه توپ

onlinefarhad
04-02-2015, 13:54
سلام دوستان خسته نباشید
من تازه این دستگاهو خریدم
صفحش خیلی خستست میشه کاری کرد ک رنگارو بهتر نشون بده؟
تو تنظیمات کارت گرافیک اینتل قسمت display. بعد color setting. بعد advanced اگه مقدار saturation. یاهمون. مقدار سیری رنگ و بالا ببری ی کمی رنگا. جذاب تر میشن

onlinefarhad
04-02-2015, 13:55
می تونید راهنمایی کنید چطوری میشه کلید های Fn و Function ها رو فعال کرد روی Z510؟
آیا درایور خاصی باید نصب بشه؟
فانکشین ها ک بدون fnکارمیکنن... برعکس بقبه لپ تاپا

onlinefarhad
04-02-2015, 15:27
سلام درایورش رو نصب کن ، اگر نصب هم کردی از تنظیمات باید tap to click رو فعالش کنی
برای لپ تاپ من مثل تصویر زیر هستش :

و
اقا من هیچ وقت درایو تاچ و نصب نمیکنم، اخه بعضی اوقات مثلا دو ثانیه از کار میفته.... ولی نصب نکنم هیچ وقت گیر نمیکنه... کسی نمیدونه مشکل از چیه؟!

Amir-Rainman
06-02-2015, 14:34
با سلام

مدل FullHD این لپ تاپ در بازار موجوده؟

onlinefarhad
06-02-2015, 17:07
با سلام

مدل FullHD این لپ تاپ در بازار موجوده؟
بله موجوده ... دوستم full hd داره

Amir-Rainman
06-02-2015, 18:19
بله موجوده ... دوستم full hd داره

کیفیت تصویرش ( از نظر رنگ و کنتراست ) با مدل غیر فول اچ دی فرق داره یا یکسانه؟

همه مدلا بکلایت دارن دیگه؟

( البته من منظورم Z5070 نیست، همین مدل Z510 منظورمه )

Public Enemy
06-02-2015, 23:39
و
اقا من هیچ وقت درایو تاچ و نصب نمیکنم، اخه بعضی اوقات مثلا دو ثانیه از کار میفته.... ولی نصب نکنم هیچ وقت گیر نمیکنه... کسی نمیدونه مشکل از چیه؟!
این مشکل در تمامی لنوو ها با درایور synaptics وجود داره ! حتی مدل های جدیدتر مثل z5070 و flex 2

onlinefarhad
07-02-2015, 00:08
کیفیت تصویرش ( از نظر رنگ و کنتراست ) با مدل غیر فول اچ دی فرق داره یا یکسانه؟

همه مدلا بکلایت دارن دیگه؟

( البته من منظورم Z5070 نیست، همین مدل Z510 منظورمه )
کیفیت ک یکیه... مدل فول اچ دی اگه مثن میخوای فیلم فول اچ دی نگاه کنی متوجه خوبیش میشی... نکته بعدی هم اینکه خب فول اچ دی توش رزولویشن بیشتره تو صفحت بزرگتره اصلا ی لذته دیگه ای داره...ب نظرم فول اچ دی بگیر، این دوستم ک همون قیمت واسش افتاد فک کنم فروشنده اشتباهی بهش فول اچ دی داد :n33:
نه همه مدلا بک لایت ندارن... بعضیاشون دو هسته این بعضیاشون چهار هسته ای... بعضی هاشون هشت گیگ اس اس دی دارن بعضی هاشون ندارن... سرعت سی پی یو هم تومدل های مختلف باهم فرق دارن... خلاصه کانفیگ های متعددی داره

onlinefarhad
07-02-2015, 00:13
این مشکل در تمامی لنوو ها با درایور synaptics وجود داره ! حتی مدل های جدیدتر مثل z5070 و flex 2

تو لپتاپه رفیقم ک اس ۵۱۰ هستش خوبه! فک کنم مشکل از همون درایوشه ک با سخت افزار مچ نیست

berendji
09-02-2015, 00:07
دوستان من این لپ تاپ رو سفارش دادم و فردا قراره تحویل بگیرم.
می خواستم بدونم با توجه به اینکه فاقد سیستم عامل هست چه ویندوزی روش نصب کنم بهتره و درایوراش بی دردسر موجوده؟
اگر نکته خاصی هم هست در مورد این مدل که قبل از تحویل گرفتن باید چک کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

onlinefarhad
09-02-2015, 00:15
دوستان من این لپ تاپ رو سفارش دادم و فردا قراره تحویل بگیرم.
می خواستم بدونم با توجه به اینکه فاقد سیستم عامل هست چه ویندوزی روش نصب کنم بهتره و درایوراش بی دردسر موجوده؟
اگر نکته خاصی هم هست در مورد این مدل که قبل از تحویل گرفتن باید چک کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ویندوز 8.1 نوین پندار بنصب.. درایواش ک تو سی دیش هست... همه چیزشو تست کن... رایت سی بلوتوث... صدا... هنس فری... تاچ پد... تک تک دکمه... یو اس بی ها.. همه و همه... تو درایوا اول چیپست بعwlan بعد lan. و بعد د گرا
فیک اینتل بعد بقیهرو نصب کن

mbadboy7
10-02-2015, 21:03
سلام

من BIOS رو آپدیت کردم ...موقعی که ریستارت میکنم قبل از بوت شدن این پیام رو میده و یه بار هم برای IPv6

البته وقتی shut down میکنم و دوباره روشن میکنم این پیام نمیاد !
مشکل چیه ؟

onlinefarhad
10-02-2015, 23:13
سلام

من BIOS رو آپدیت کردم ...موقعی که ریستارت میکنم قبل از بوت شدن این پیام رو میده و یه بار هم برای IPv6

البته وقتی shut down میکنم و دوباره روشن میکنم این پیام نمیاد !
مشکل چیه ؟
این واسه بوتشه... برو تو تنظیمات بایوس بوت رو بذار رو هارد :n06: البته دقیقا یادم نیست... خلاصه پیشفرض بوت رو تغییر بده خوب میشه.. علاوه بر این مواقع زمانی ک بایسوتو بعبارتی ب تنظیمات کارخونه برمیگردونی هم همینطوری میشه ک باید دوباره این کارو انجام بدی. :n40:

mbadboy7
12-02-2015, 12:34
ممنون ...
ولی یه سوال لطفا" تنظیمات بوتش رو چطوری بیارم ؟
موقع بوت شدن DELETE رو میزنم ولی نمیره تو تنظیمات بوت !!!

onlinefarhad
12-02-2015, 12:38
ممنون ...
ولی یه سوال لطفا" تنظیمات بوتش رو چطوری بیارم ؟
موقع بوت شدن DELETE رو میزنم ولی نمیره تو تنظیمات بوت !!!
والا ی دکمه بود یادم رفت... ولی ی راه دیگه هست ک خاموشش کن... بعد وقتی خاموشه دکمه ریگاوری ک سمت چپ کنار خروجی هوا لپ تاپ و بزن بعد برو تا بایوس

™...
13-02-2015, 11:57
حذف شود...

mojtaba_1993
16-02-2015, 00:15
سلام دوستان 2 اسفند میرم سربازی.لپ تاپمو چیکار کنم بنظرتون؟باطریشو کامل پرکنم؟2 هفته یبار شاید روشنش کنم

onlinefarhad
16-02-2015, 16:03
سلام دوستان 2 اسفند میرم سربازی.لپ تاپمو چیکار کنم بنظرتون؟باطریشو کامل پرکنم؟2 هفته یبار شاید روشنش کنم
اگه مدت زیاد استفاده نمی کنی ک خب باید باطریشو کامل خالی کنی فکر کنم :n13:

oOomid.M
16-02-2015, 19:15
اگه مدت زیاد استفاده نمی کنی ک خب باید باطریشو کامل خالی کنی فکر کنم :n13:

سلام
خالی چرا آخه برادر !!!
باید بزاره روی 40 درصد
و یا اینکه بدی یکی ازش استفاده کنه :n02:

onlinefarhad
16-02-2015, 21:11
سلام
خالی چرا آخه برادر !!!
باید بزاره روی 40 درصد
و یا اینکه بدی یکی ازش استفاده کنه :n02:
بله بله حق با شماست.. بررسی کردم دیدم بین 30 تا 50 درصد باید شارژ داشته باشه :n31:

mojtaba_1993
16-02-2015, 23:42
همممممم.خیلی خیلی ممنونم:n12::n13:
من فک میکردم باید کامل شارژش کنم !:n02:

™...
17-02-2015, 00:08
دستگاه من شبها تا صبح روشن هستش و دانلود میکنم . در طول شبانه روز هم یه بطور میانگین12 ساعت روشن هستش . یکساله که دستگاه رو گرفتم و مشکلی نیست .
اما امروز صیح که رفتم پای دستگاه دیدم فن دستگاه داره کار میکنه و بدنه سمت چپ هم کمی داغ شده ! دمای CPU هم شده بود 72 درجه !!! . مشکل کجاست ؟!
.
.
.
بلوتوث این دستگاه بلاخره چطور فعال میشه ؟!
گزینه Conversation Mode در برنامه Energy Manager تا جایی که من میدونم برای استفاده نکردن از باطری هستش و استفاده از برق مستقیم ؛ درسته ؟! الان اگه اشتباه نکنم نوشته : ( اگر از باطری برای مدت طولانی بیش از 7 روز استفاده نمیکنید این گزینه رو فعال کنید ) شاید من متوجه نمیشم اما با هم جور در نمیان ! خب این چه ربطی به استفاده از برق مستقیم داره که میگن برای استفاده نکردن از باطری Conversation Mode رو فعال کنید ! من الان هر روز روشن هستش دستگاه !!! . این که شد یه چی اون یه چی دیگه گفته ؟!؟:n13:

farzaneh*f
18-02-2015, 04:19
سلام بچه ها :n18:

بازم به راهنمایی تون احتیاج دارم. راستش یکی دو هفته پیش کیفم افتاد رو کف سنگی، پلاستیک گوشه لپ تاپم پرید! یه مقدار از قسمت بالا یه مقدار از قسمت پایین و اگه بخوام کلی بگم سه تا از صفحات نیاز به تعویض پیدا کردن، صفحه رویی، صفحه زیری و اون نوار باریک نقره ای ضخامت بین دو صفحه، البته صفحه فلزی داخلی -قسمت کیبورد- هم یه کم کج شده، اولش جدی نگرفتم گفتم هر وقت لازم بود می برم عوض می کنم بدنه شو ولی الان داشتم سرچ می کردم انگار زیادم دم دست نیست !!! فعلا زیاد برام مهم نیست ولی اگه یه روز بخوام درستش کنم راحت گیرمیاد؟!! و اینکه به نظرتون چقد هزینه داره؟!

راستش من بیشتر از خرابکاری رو قطعات دیگه می ترسم! ما قبلا کامپیوترمونو بردیم یه جا برا تعمیر خرج تراشیدن در حد قیمت یه سیستم نو! بعدش بردیم یه جا دیگه گفت اولش کاری نداشته ولی اون شرکت اولیه ناشی بودن یا چی که بالاخره یه بلایی سرش آوردن خرجش زیاد شده، می ترسم به خاطر یه شکستگی کوچیک همین بلا سر لپ تاپم بیاد در حالیکه الان از هیچ نظر اشکالی نداره، توصیه تون چیه؟!

™...
18-02-2015, 05:16
سلام بچه ها :n18:

بازم به راهنمایی تون احتیاج دارم. راستش یکی دو هفته پیش کیفم افتاد رو کف سنگی، پلاستیک گوشه لپ تاپم پرید! یه مقدار از قسمت بالا یه مقدار از قسمت پایین و اگه بخوام کلی بگم سه تا از صفحات نیاز به تعویض پیدا کردن، صفحه رویی، صفحه زیری و اون نوار باریک نقره ای ضخامت بین دو صفحه، البته صفحه فلزی داخلی -قسمت کیبورد- هم یه کم کج شده، اولش جدی نگرفتم گفتم هر وقت لازم بود می برم عوض می کنم بدنه شو ولی الان داشتم سرچ می کردم انگار زیادم دم دست نیست !!! فعلا زیاد برام مهم نیست ولی اگه یه روز بخوام درستش کنم راحت گیرمیاد؟!! و اینکه به نظرتون چقد هزینه داره؟!

راستش من بیشتر از خرابکاری رو قطعات دیگه می ترسم! ما قبلا کامپیوترمونو بردیم یه جا برا تعمیر خرج تراشیدن در حد قیمت یه سیستم نو! بعدش بردیم یه جا دیگه گفت اولش کاری نداشته ولی اون شرکت اولیه ناشی بودن یا چی که بالاخره یه بلایی سرش آوردن خرجش زیاد شده، می ترسم به خاطر یه شکستگی کوچیک همین بلا سر لپ تاپم بیاد در حالیکه الان از هیچ نظر اشکالی نداره، توصیه تون چیه؟!

مال من هم همین مورد براش پیش اومده موردی نداره نگران نباشید . اون قسمت اونقدر مستحکم هستش که واسه سیستم مشکلی پیش نیاد . ذوست من هم G510 داره گوشه راست شکسته و موردی نداره و میزاره هر روز توکیف میبره این ور اونور بدون هیچ موردی .
اصلا نگران نباشید .

farzaneh*f
18-02-2015, 22:19
مال من هم همین مورد براش پیش اومده موردی نداره نگران نباشید . اون قسمت اونقدر مستحکم هستش که واسه سیستم مشکلی پیش نیاد . ذوست من هم G510 داره گوشه راست شکسته و موردی نداره و میزاره هر روز توکیف میبره این ور اونور بدون هیچ موردی .
اصلا نگران نباشید .
مرسی، حیف شد ولی آدم هر بار می بینه دلش ریش می شه! :n14:

™...
19-02-2015, 13:42
مرسی، حیف شد ولی آدم هر بار می بینه دلش ریش می شه! :n14:
درسته اما خب اتفاقیه که افتاده و کاریش نمیشه کرد . خودتون رو بیخیال بگیرین نسبت به این موضوع . :n01:

کسی پیدا نشد جواب منو بده ؟!

onlinefarhad
19-02-2015, 17:51
دستگاه من شبها تا صبح روشن هستش و دانلود میکنم . در طول شبانه روز هم یه بطور میانگین12 ساعت روشن هستش . یکساله که دستگاه رو گرفتم و مشکلی نیست .
اما امروز صیح که رفتم پای دستگاه دیدم فن دستگاه داره کار میکنه و بدنه سمت چپ هم کمی داغ شده ! دمای CPU هم شده بود 72 درجه !!! . مشکل کجاست ؟!
.
.
.
بلوتوث این دستگاه بلاخره چطور فعال میشه ؟!
گزینه Conversation Mode در برنامه Energy Manager تا جایی که من میدونم برای استفاده نکردن از باطری هستش و استفاده از برق مستقیم ؛ درسته ؟! الان اگه اشتباه نکنم نوشته : ( اگر از باطری برای مدت طولانی بیش از 7 روز استفاده نمیکنید این گزینه رو فعال کنید ) شاید من متوجه نمیشم اما با هم جور در نمیان ! خب این چه ربطی به استفاده از برق مستقیم داره که میگن برای استفاده نکردن از باطری Conversation Mode رو فعال کنید ! من الان هر روز روشن هستش دستگاه !!! . این که شد یه چی اون یه چی دیگه گفته ؟!؟:n13:

والا فن این دستگا ی جوریه، من مثلا بعضی اوقات از بازی میام بیرون میبینم فن همینطوری با شدت کار میکنه... بعد میام برنامه gpu z. رو باز میکنم فن شدتش کم میشه( احساس میکنم هماهنگی سخت افزار و نرم افزار ی لحظه قاط میزنه.... یا مثلا بعضی اوقات سر کروم گیر میکنه.... سر ورژن جدید وب فرر ک فن تا سرحد مرگ میره :n13: خلاصه من ک داستانشو نفهمیدم..فکر کنم ی اپدیت بایوس دیگه ای هم باید ارائه شه... ( اپدیت بایوس قبلی واسه rate فرکانس سی پی یو بود... ک البت همه این مشکل رو نداشتن. بلوتوث ک خب تو کنترل پنل هست، منظورتونو درک نکردم... تو چامپر ویندوز 8 هم ک هست... اون ایکنش شاید تیکش نخورده ک تو سیستم ترای نیست... باطری هم فارغ از اون نوشته ای ک شما زیرش خط کشیدی... باطری اگه رو اون حالت باشه یا 100 بشه از مدار خارج میشه و پاور مستقیم از برق ولتاژ میگیره... قاعدتا همینه

™...
19-02-2015, 18:32
والا فن این دستگا ی جوریه، من مثلا بعضی اوقات از بازی میام بیرون میبینم فن همینطوری با شدت کار میکنه... بعد میام برنامه gpu z. رو باز میکنم فن شدتش کم میشه( احساس میکنم هماهنگی سخت افزار و نرم افزار ی لحظه قاط میزنه.... یا مثلا بعضی اوقات سر کروم گیر میکنه.... سر ورژن جدید وب فرر ک فن تا سرحد مرگ میره :n13: خلاصه من ک داستانشو نفهمیدم..فکر کنم ی اپدیت بایوس دیگه ای هم باید ارائه شه... ( اپدیت بایوس قبلی واسه rate فرکانس سی پی یو بود... ک البت همه این مشکل رو نداشتن. بلوتوث ک خب تو کنترل پنل هست، منظورتونو درک نکردم... تو چامپر ویندوز 8 هم ک هست... اون ایکنش شاید تیکش نخورده ک تو سیستم ترای نیست... باطری هم فارغ از اون نوشته ای ک شما زیرش خط کشیدی... باطری اگه رو اون حالت باشه یا 100 بشه از مدار خارج میشه و پاور مستقیم از برق ولتاژ میگیره... قاعدتا همینه

بایوس رو ازوقتی خزیدم آپدیت نکردم .
ویندوز 8.1 نصب کردم از روز اول و توی CP هم بلوتوث نیست ! . راست کلیک هم میکنم نیست گزینش ! . شاید از جای دیگه باید فعالش کرد من نمیدونم . :n01:

amir_t6262
19-02-2015, 18:47
تا جایی که من میدونم z510 بلوتوث نداره.

در مورد Conversation Mode هم وقتی که شما این حالت را فعال کنید، باتری تا 60 درصد شارژ میشه و بعدش دیگه شما فقط از برق استفاده میکنید و باتری دیگه نه شارژ میشه و نه دشارژ.

در مواقعی که بیشتر استفاده تان از برق است، برای افزایش عمر باتری این حالت را فعال کنید تا باتری بطور مداوم شارژ و دشارژ نشود.

Public Enemy
19-02-2015, 18:59
تا جایی که من میدونم z510 بلوتوث نداره.

در مورد Conversation Mode هم وقتی که شما این حالت را فعال کنید، باتری تا 60 درصد شارژ میشه و بعدش دیگه شما فقط از برق استفاده میکنید و باتری دیگه نه شارژ میشه و نه دشارژ.

در مواقعی که بیشتر استفاده تان از برق است، برای افزایش عمر باتری این حالت را فعال کنید تا باتری بطور مداوم شارژ و دشارژ نشود.

با سلام . بلوتوث و wireless ادغام شده اند اگر کارت شبکه وایرلستون بلوتوث داره پس لپ تاپتون هم داره .
شما مدل کارت شبکه وایرلستون رو توی اینترنت سرچ کنین ببینین به چه نتیجه ای میرسین

onlinefarhad
19-02-2015, 22:25
عزیزان z510 بلوتوث داره .... ممکنه وایرلس داشته باشی سیستمی ولی بلوتوث نداشته باشه ولی برعکسش امکان نداره ....
اگه درایوش نصب نیست که از لینک زیر درتیوشو برای ویندوز 8 64 بیت گذاشتم
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید ...
ببینید اگه تو device manager کنترل پنل بلوتوث وجود داشته باشه ...ینی بلوتوث هست ...بعد از اینکار اگه ویندوزتون 8 هست استارت بزنید بنویسید bluetooth setting میاد ...اگه که هم ویندوزتون 7 است تو سرج کنترل پنل بنویس bluetooth setting "دقت کن تمامشو باید بنویسی وگرنه نمیاد ".....بعد که اومد میری ی تیک هست که میگه notifcy نمیدونم فلان بسار که مربوط به اینه که سمت چپ پایین سیستم ..تو سیستم ترای آیکن بلوتوث بیاد...بایوس هم اگه که وقتی از حالت normal باطری رو از باطری منجر میبری به high performance مقدار فرکانس تغییر نکرد ..نیاز به اپدیت بایوس دارید وگرنه نیازی نیست ...
تصویرش هم ضمیمه کردم

amir_t6262
20-02-2015, 10:27
عزیزان z510 بلوتوث داره .... ممکنه وایرلس داشته باشی سیستمی ولی بلوتوث نداشته باشه ولی برعکسش امکان نداره ....
اگه درایوش نصب نیست که از لینک زیر درتیوشو برای ویندوز 8 64 بیت گذاشتم
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید ...

خیلی جالبه!
الان دیدم که بلوتوث هم داره، درایورش هم نصبه ولی هر کاری میکنم، گزینه bluetooth setting را پیدا نمیکنم!

در جستجوهایم هم به لینک زیر در فروم لنوو رسیدم که در آنجا هم مشکل مشابهی گزارش شده ولی راه حلی ارائه نشده است

ویندوزم هم 8.1 است.

onlinefarhad
20-02-2015, 16:11
خیلی جالبه!
الان دیدم که بلوتوث هم داره، درایورش هم نصبه ولی هر کاری میکنم، گزینه bluetooth setting را پیدا نمیکنم!

در جستجوهایم هم به لینک زیر در فروم لنوو رسیدم که در آنجا هم مشکل مشابهی گزارش شده ولی راه حلی ارائه نشده است

ویندوزم هم 8.1 است.

سلام
فاروم لنوو رو بیخیال شو .... ایمیل بزن به "" consumerts@lenovo.com "" مشکلتو به زبان انگلیسی مطرح کن ...راهنماییت میکنه...:n16:

Public Enemy
20-02-2015, 16:48
سلام
فاروم لنوو رو بیخیال شو .... ایمیل بزن به "" consumerts@lenovo.com "" مشکلتو به زبان انگلیسی مطرح کن ...راهنماییت میکنه...:n16:

نهایت جوابی که ایمیل لنوو بهتون بده اینه که یه بار سیستم رو ریکاوری کنین ، اگر نشد برین توی فروم لنوو مطرح کنین ، اگر نشد لپ تاپ رو به نزدیک ترین نمایندگی تحویل بدین تا مشکل بررسی بشه

خیلی جالبه!

ویندوزم هم 8.1 است.

با سلام .در صورتی که کارت شبکه وایرلس لپ تاپتون intel هست ، درایور به صورت inbox در ویندوز 8/8.1 وجود داره .
درایور رو از device manager حذف کنین ( در صورتیکه گزینه ی delete the dirver software for this device رو نیز تیک بزنین )
سیستم رو ری استارت کنین . پس از اون باید درایور بلوتوث به صورت اتوماتیک شناسایی بشه . آرم بلوتوث هم در نوار ابزار آیکون ها میاد .
bluetooth settings هم توی settings >>> PC and Devices >>> bluetooth هستش

---------------------------

آپدیت : با تشکر از کاربر عزیز amir_t6262 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیزانی که از کارت شبکه وایرلس qualcomm هم استفاده می کنند روش بالا برای اونها جواب میده

onlinefarhad
20-02-2015, 16:57
البته شرکت های خارجی احترام قائل اند برای مشتری هاشون ...من مثلا به شرکت سونی ی ایمیل زده بودم در مورد گوشیم .... ی صفحه راهنمایی کامل برای من فرستاد که مشکل من حل شد ...بهترین کار اینه که بدی نمایندگی ..چون گارانتی داره دیگه ؟! بهتره خودتو گرفتار این چیزا نکنی ...

amir_t6262
20-02-2015, 20:54
البته شرکت های خارجی احترام قائل اند برای مشتری هاشون ...من مثلا به شرکت سونی ی ایمیل زده بودم در مورد گوشیم .... ی صفحه راهنمایی کامل برای من فرستاد که مشکل من حل شد ...بهترین کار اینه که بدی نمایندگی ..چون گارانتی داره دیگه ؟! بهتره خودتو گرفتار این چیزا نکنی ...

یک سال لپ تاپ را داشتم و اصلا توجه نکرده بودم که بلوتوث داره یا نه.
اصلا استفاده ای از بلوتوث نمیکنم.

کارت شبکه Qualcomm Atheros AR9485 است.
بلوتوثش هم Qualcomm Atheros AR3012 است.

amir_t6262
20-02-2015, 21:05
درایور qualcomm بلوتوث را پاک کردم و سیستم را ری استارت کردم. بعد از آن چند تا درایور Microsoft به لیست درایورهای قبلی بلوتوث اضافه شد و آیکون بلوتوث هم به تسک بار اضافه شد:n02:

™...
21-02-2015, 11:58
نهایت جوابی که ایمیل لنوو بهتون بده اینه که یه بار سیستم رو ریکاوری کنین ، اگر نشد برین توی فروم لنوو مطرح کنین ، اگر نشد لپ تاپ رو به نزدیک ترین نمایندگی تحویل بدین تا مشکل بررسی بشه

با سلام .در صورتی که کارت شبکه وایرلس لپ تاپتون intel هست ، درایور به صورت inbox در ویندوز 8/8.1 وجود داره .
درایور رو از device manager حذف کنین ( در صورتیکه گزینه ی delete the dirver software for this device رو نیز تیک بزنین )
سیستم رو ری استارت کنین . پس از اون باید درایور بلوتوث به صورت اتوماتیک شناسایی بشه . آرم بلوتوث هم در نوار ابزار آیکون ها میاد .
bluetooth settings هم توی settings >>> PC and Devices >>> bluetooth هستش

---------------------------

آپدیت : با تشکر از کاربر عزیز amir_t6262 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیزانی که از کارت شبکه وایرلس qualcomm هم استفاده می کنند روش بالا برای اونها جواب میده

ویندوز من 8.1 هستش و بلوتوث
Qualcomm .

در Device Manager از کجاش باید بلوتوث رو پاک کرد ؟! اصلا پیدا نمیکنم اون طور چیزی ! .

اون فایل 496 مگابایتی رو هم دانلود و نصب کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ! .

amir_t6262
25-02-2015, 21:42
Qualcomm .

در Device Manager از کجاش باید بلوتوث رو پاک کرد ؟! اصلا پیدا نمیکنم اون طور چیزی ! .

الان یعنی در device manager شما اصلا bluetooth نیست؟

من در ابتدا درایور اصلی که در سایت لنوو بود را دانلود و نصب کرده بودم. همان زمان بلوتوث در device manager بود ولی برنامه اش نمی آمد. بعد از آن که یک بار درایور را پاک کردم. برنامه اش هم اضافه شد.

alirafaat
28-02-2015, 08:16
سلام

دوستان 2 پورت usb3 لپ تاپ . دیوایس هاس usb3 رون نمیشناسه و حتما باید به اونها usb 2 وصل کنم
پورت usb2 هیچ مشکلی نداره
درایورهای مربوطه رو هم چندین بار انیستال و اینستال کردم درست نشد

ویندوز 8.1

چه کار باید کرد . با تعویض ویندوز حل میشه ؟

با تشکر

Public Enemy
28-02-2015, 12:13
سلام

دوستان 2 پورت usb3 لپ تاپ . دیوایس هاس usb3 رون نمیشناسه و حتما باید به اونها usb 2 وصل کنم
پورت usb2 هیچ مشکلی نداره
درایورهای مربوطه رو هم چندین بار انیستال و اینستال کردم درست نشد

ویندوز 8.1

چه کار باید کرد . با تعویض ویندوز حل میشه ؟

با تشکر

با سلام . تا اونجا که بنده تست کردم فقط دستگاههای اندروید به USB 3.0 در ویندوز 8.1 متصل نمیشن . این مشکل با آپدیت بوت لودر دستگاه اندرویدتون حل میشه .
اگر دستگاههای دیگه هستند که به USB 3.0 متصل نمی شن مدلشون رو ذکر کنین تا بررسی بشه

alirafaat
28-02-2015, 13:09
با سلام . تا اونجا که بنده تست کردم فقط دستگاههای اندروید به USB 3.0 در ویندوز 8.1 متصل نمیشن . این مشکل با آپدیت بوت لودر دستگاه اندرویدتون حل میشه .
اگر دستگاههای دیگه هستند که به USB 3.0 متصل نمی شن مدلشون رو ذکر کنین تا بررسی بشه

الان هر دستگاه usb3 ی وصل می کنم نمیشناسه
هارد پرتابل my passport usb3 - رابط شبکه به usb3
]
چراغ هارد روشن میشه به کار هم میفته ولی تو کامپیوتر شناسایی نمیشه

™...
01-03-2015, 02:53
اره. تو لیست اصلی نیست فقط تو قسمت مشخص شده عکس زیر هستش . درایوری که یکی از دوستان چند صفحه پیش گداشته بودن که فکر کنم حدود 400 MB رو هم دانلود کردم و نصب کردم اما بازم خبری نشد! .

amir_t6262
01-03-2015, 11:48
]

برنامه driver pack solution را امتحان کردی؟
ببین درایورهای جدیدی برای usb3 نصب میکند یا نه.

amir_t6262
01-03-2015, 22:25
]

لینک زیر را هم میتوانی امتحان کنی، درایور لپ تاپ من برای usb 3 اینه
intel usb3 extensible host controller

mj.mohamad007
02-03-2015, 22:40
سلام
خدمت همه اساتید
من تازه این دستگاه رو خردیم
چطور میشه فهمید اون 8 گیگ ssd رو داره؟

afshin b
02-03-2015, 23:09
سلام
خدمت همه اساتید
من تازه این دستگاه رو خردیم
چطور میشه فهمید اون 8 گیگ ssd رو داره؟
مدل هارد دیسک رو باید چک کنین.
از قسمت device manager می تونید پیدا کنید و همچنین از task manager میشه پیدا کرد.
اگر مدلش ST1000LM014 باشه یعنی اون ۸ گیگ SSD رو داره.

mj.mohamad007
03-03-2015, 19:37
سلام دوباره ببخشید کی هی سوال میپرسم
من رو سیستم 7 ریختم چجوری اون برنامه Energy Management رو هم نصب کردم ولی چیزی نیومد
وقتی فقط همون برنامه خود سیسنم میاد چجوری میتونم سارژ رو رو حالت 60% نیگر دارم؟

nani900
05-03-2015, 21:55
سلام.الان دست دوم این لپتاپ i5 اش چند میرزه؟راست حسینی اش‌ممنون

M-H2013
05-03-2015, 22:03
سلام دوستان بنده هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصل شم با وای فای ومودم ADSL لطفا کمک کنید

afshin b
05-03-2015, 22:56
سلام دوستان بنده هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصل شم با وای فای ومودم ADSL لطفا کمک کنید
وای فای رو پیدا میکنه ولی وصل نمیشه؟
اگر اینطوره، وارد تنظیمات مودم بشین و در قسمت وایرلس، فرکانس وای فای رو تغییر بدین. باید درست بشه.

™...
06-03-2015, 02:51
Qualcomm .

الان یعنی در device manager شما اصلا bluetooth نیست؟

من در ابتدا درایور اصلی که در سایت لنوو بود را دانلود و نصب کرده بودم. همان زمان بلوتوث در device manager بود ولی برنامه اش نمی آمد. بعد از آن که یک بار درایور را پاک کردم. برنامه اش هم اضافه شد.

اره. تو لیست اصلی نیست فقط تو قسمت مشخص شده عکس زیر هستش . درایوری که یکی از دوستان چند صفحه پیش گداشته بودن که فکر کنم حدود 400 MB رو هم دانلود کردم و نصب کردم اما بازم خبری نشد! .

کسی نیست کمک کنه!؟‌:n01:

amir_t6262
06-03-2015, 10:37
کسی نیست کمک کنه!؟‌:n01:

من تا جایی که یادمه یک درایور وایرلس نصب کردم که همزمان درایور بلوتوث هم همراهش بود.
یعنی درایور بلوتوث جداگانه نصب نکردم.

بعد هم که همانطور که گفتم درایور بلوتوث را یک بار uninstall کردم و بعد بلوتوثش درست شد.

بنظرم شما یک بار از روی DVD درایورهای خود لپ تاپ وایرلس را نصب کن. ببین همزمان با آن بلوتوث هم نصب میشه یا نه.

این عکس device manager من

Public Enemy
06-03-2015, 13:58
دوستان ممنون میشم در این تاپیک مباحت مربوط به z510 و مشکلات آن پیگیری بشه .

هرگونه تبلیغ باعث حذف پست و به صلاحدید مدیران باعث اخراج کاربر از انجمن میشه

majid_sd2009
07-03-2015, 03:15
سلام دوستان کسی تا حالا با باطری این لپتاپ مشکل پیدا کرده؟ من حدود هشت ماهه این لپتاپو خریدم و با اینکه هیپ فشاری بهش نمیارم و خیلی هم روش حساسم بازم بازی در میاره! اون از روشن نشدن دستگاه بدون دلیل! که البته گارانتی تعمریش کرد. و حالا هم بعد دو ماه از تعمیر باطری یه دفعه مشکل دار شد! تا دو هفته پیش درست بود! به مدت یه هفته کارم طوری بود که بعضی جاها دسترسی به برق نداشتم و لپتاپ رو شارژ میکردم و در محل مورد نظر ازش استفاده میکردم! یعنی باطری 100 درصد میشد و حدود سه ساعتی باهاش کار میکردم و باطری که تمو میشد خاموش و دوباره شارژ و.... اینم بگم فقط یه بار در روز این کارو میکردم. و بعد یه هفته نمیدنم چش شد که صفر تا صدو سریع پر میکنه و سریع هم خالی میکنه! با اون کالیپر باطری خودش هم زدم و هیچ اتفاقی نیوفتاد و همه چیو نرمال نشون میداد! تا اینکه امروز دوباره زدم و فت باطری خرابه و باید تعویض بشه! راه حلی هست باطری زنده بشه یا تعویضش کنم؟ گارانتی هم داره، تعویض میکنن یا خیر؟

hamidreza2010
07-03-2015, 18:58
سلام دوستان کسی تا حالا با باطری این لپتاپ مشکل پیدا کرده؟ من حدود هشت ماهه این لپتاپو خریدم و با اینکه هیپ فشاری بهش نمیارم و خیلی هم روش حساسم بازم بازی در میاره! اون از روشن نشدن دستگاه بدون دلیل! که البته گارانتی تعمریش کرد. و حالا هم بعد دو ماه از تعمیر باطری یه دفعه مشکل دار شد! تا دو هفته پیش درست بود! به مدت یه هفته کارم طوری بود که بعضی جاها دسترسی به برق نداشتم و لپتاپ رو شارژ میکردم و در محل مورد نظر ازش استفاده میکردم! یعنی باطری 100 درصد میشد و حدود سه ساعتی باهاش کار میکردم و باطری که تمو میشد خاموش و دوباره شارژ و.... اینم بگم فقط یه بار در روز این کارو میکردم. و بعد یه هفته نمیدنم چش شد که صفر تا صدو سریع پر میکنه و سریع هم خالی میکنه! با اون کالیپر باطری خودش هم زدم و هیچ اتفاقی نیوفتاد و همه چیو نرمال نشون میداد! تا اینکه امروز دوباره زدم و فت باطری خرابه و باید تعویض بشه! راه حلی هست باطری زنده بشه یا تعویضش کنم؟ گارانتی هم داره، تعویض میکنن یا خیر؟

سلام
راستش منم زیاد از باتریش راضی نیستم.عیب این لپ تاپ 3 تاس :
هاردش و بارتریش و صفحه نمایشش.تونستید یجایی نشون بدید ( گارانتی بهتره )

ebrahimjan
07-03-2015, 19:57
سلام یه سوال داشتم آیا روکش ژلاتینی برای کیبورد این لپ تاپ وجود داره و آیا به لپ تاپ آسیب نمیرسونه؟ چون زیاد تایپ میکنم نمی خوام کلید ها پاک بشه؟

oOomid.M
07-03-2015, 20:02
سلام یه سوال داشتم آیا روکش ژلاتینی برای کیبورد این لپ تاپ وجود داره و آیا به لپ تاپ آسیب نمیرسونه؟ چون زیاد تایپ میکنم نمی خوام کلید ها پاک بشه؟

سلام
از این روکش ها معمولی بگیر براش دیگه در حد چند هزار تومن هست قیمتش به همه لپ تاپ ها هم میشه استفاده کرد

Masoodegh
11-03-2015, 14:29
از این روکش ها معمولی بگیر براش دیگه در حد چند هزار تومن هست قیمتش به همه لپ تاپ ها هم میشه استفاده کرد

البته همینا هم بعد مدتی دردسرساز میشه!! نمیدونم بخاطر گرمای لپ تاپه یا چیز دیگه ولی مال من که دیگه بزور صاف سر جاش میمونه!!

oOomid.M
11-03-2015, 21:52
البته همینا هم بعد مدتی دردسرساز میشه!! نمیدونم بخاطر گرمای لپ تاپه یا چیز دیگه ولی مال من که دیگه بزور صاف سر جاش میمونه!!

نه برای من بعد از 14 ماه استفاده هنوز هم مثل اولشه
یه دردسر دیگه هم داره که چرب میشه و روی صفحه نمایش هم لک میندازه . هر چند وقت یک بار باید بشوریش
اما در مجموع بودنش بهتر از نبودنشه

Masoodegh
12-03-2015, 09:38
نه برای من بعد از 14 ماه استفاده هنوز هم مثل اولشه
یه دردسر دیگه هم داره که چرب میشه و روی صفحه نمایش هم لک میندازه . هر چند وقت یک بار باید بشوریش
اما در مجموع بودنش بهتر از نبودنشه

من عید گرفتمش الان دیگه نمیچسبه!
به کارکردم بستگی داره! داداشم روزی 10 12 ساعت با لپ تاپم بتلفید 3 بازی میکنه!! کم که داغ نمیشه!!:n02:

shakerfar_yahoo
12-03-2015, 19:19
دوستان من لنوو z5070 دارم کیفیت وب کم خیلی ضعیفه
چجوریه میگن کیفیتش hd این چجور hd ای هست
مال شما هم کیفیتش پایینه
با تشکر

Masoodegh
13-03-2015, 11:33
دوستان من لنوو z5070 دارم کیفیت وب کم خیلی ضعیفه
چجوریه میگن کیفیتش hd این چجور hd ای هست
مال شما هم کیفیتش پایینه
با تشکر

hd که hdـه ولی لنزش 3 مگاپیکسله(حدودن!) که فلشم نداره و داغون میشه در کل!
کم پیش میاد وبکم لپ تاپ بهتر از این باشه!!

mj.mohamad007
16-03-2015, 13:41
سلام
ببخشید دستگاه من وسط بازی Ghosts یهو خاموش میشه
بدون هیچ پیامی
این دفعه دفعه دوم بود
نگرانم کرده
به نظرتون از چیه؟

Public Enemy
16-03-2015, 13:46
سلام
ببخشید دستگاه من وسط بازی Ghosts یهو خاموش میشه
بدون هیچ پیامی
این دفعه دفعه دوم بود
نگرانم کرده
به نظرتون از چیه؟

معمولا این مشکلات برمیگرده به overheat شدن دستگاه .
امروزه پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی در لپ تاپ ها به سیستم کنترل دما مجهز شدند به طوری که در دماهای بالا منجر به کاهش فرکانس کاری میشه . اگر دما از اون حد هم بالاتر رفت اونوقت باعث خاموشی دستگاه میشه .

بهتره یه بار خروجی هارو چک کنین که مسدود نشده باشه . از کارکرد صحیح فن هم اطمینان حاصل کنین

ho3in2012
16-03-2015, 15:23
سلام
چن روز پیش لپ تاپم از فاصله یک متری رو زمین افتاد
حالا درش رو میبندم رو حالت sleep نمیره دیگه
به نظرتون ایراد از کجاش هست ؟
یه ذره بغل دکمه پاورش اومده بالا و آسیب جدی ندیده
مدلش هم Z510 i7 8GB

hamidreza2010
16-03-2015, 18:20
سلام دوستان
چند روز پیش برای تعمیر گوشی رفتم تعمیر گاه تخصصی گوشی و لپ تاپ ، موقعی که کارم تموم شد از طرق پرسیدم میشه هارد z510 رو برداشت بجاش از این هاردهایی گذاشت که که 8 گیگ حافظه ssd به عنوان کش دارن.گفت میشه ولی مشکل نور پیدا میکنه لپ تاپ و توصیه نمیکنم
میخواستم ببینم کسی اینکارو کرده و آیا این حرف طرف صحت داره؟
ممنون

amir_t6262
16-03-2015, 23:59
سلام دوستان
چند روز پیش برای تعمیر گوشی رفتم تعمیر گاه تخصصی گوشی و لپ تاپ ، موقعی که کارم تموم شد از طرق پرسیدم میشه هارد z510 رو برداشت بجاش از این هاردهایی گذاشت که که 8 گیگ حافظه ssd به عنوان کش دارن.گفت میشه ولی مشکل نور پیدا میکنه لپ تاپ و توصیه نمیکنم
میخواستم ببینم کسی اینکارو کرده و آیا این حرف طرف صحت داره؟
ممنون

مشکل نور؟!
هارد چه ربطی به نور داره؟

لپ تاپ من هاردش SSHD است، مشکلی با چیزی ندارم.
ضمن اینکه هاردهای sshd قیمت بسیار بالایی دارند و بنظرم ارزش ندارد چنین کاری کنی.

hamidreza2010
17-03-2015, 01:45
مشکل نور؟!
هارد چه ربطی به نور داره؟

لپ تاپ من هاردش SSHD است، مشکلی با چیزی ندارم.
ضمن اینکه هاردهای sshd قیمت بسیار بالایی دارند و بنظرم ارزش ندارد چنین کاری کنی.

خب منم دقیقا همین سئوال رو ازش پرسیدم ولی گفت بعد تعویض باید بایوس آپدیت بشه و .... بعدش مشکل نور پیدا میکنه
میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که مث من هاردش معمولی باشه و بعد با sshd تعویض کرده باشه بدون مشکل؟

amir_t6262
17-03-2015, 10:36
خب منم دقیقا همین سئوال رو ازش پرسیدم ولی گفت بعد تعویض باید بایوس آپدیت بشه و .... بعدش مشکل نور پیدا میکنه
میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که مث من هاردش معمولی باشه و بعد با sshd تعویض کرده باشه بدون مشکل؟
من که بعید میدانم نیاز به آپدیت بایوس داشته باشه.
شما هارد sshd قیمت گرفتی؟

amir_t6262
17-03-2015, 11:25

mj.mohamad007
17-03-2015, 12:00
معمولا این مشکلات برمیگرده به overheat شدن دستگاه .
امروزه پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی در لپ تاپ ها به سیستم کنترل دما مجهز شدند به طوری که در دماهای بالا منجر به کاهش فرکانس کاری میشه . اگر دما از اون حد هم بالاتر رفت اونوقت باعث خاموشی دستگاه میشه .

بهتره یه بار خروجی هارو چک کنین که مسدود نشده باشه . از کارکرد صحیح فن هم اطمینان حاصل کنین

سلام دوباره
دستگاه از سظح میز فاصله داره دو تا کتاب گذاشتم زیرش، ورودی خورجی هواش بازه
امروز دو بار خاموش شد
داره انصافا نگرانم میکنه
چیکار کنم؟:n30:

Public Enemy
17-03-2015, 12:09
سلام دوباره
امروز دو بار خاموش شد
داره انصافا نگرانم میکنه

ببرین گارانتی .

احتمالا نیاز به تمیزکاری داره و یا فن مشکل پیدا کرده .
اگر ببرین تمعیرگاهی که از این دستگاههای پمپ باد داشته باشه ، با میزان فشار مناسب و بدون باز کردن لپ تاپ هم میشه تمیزش کرد ( اگه فن مشکل نداشته باشه )

برعکس چیزی که فکر کنین معمولا گذاشتن کتاب زیر لپ تاپ بیشتر باعث آسیب رساندن به لپ تاپ میشه . سطح کتاب بسیار کوچک هستش و فقط قسمتی از قسمت زیرین لپ تاپ رو پوشش میده . معمولا همون قسمتی کتاب قرار میگیره که شیار های تهویه قرار میگیرند و گذاشتن کتاب باعث مسدود شدن این شیار ها میشه ( در سایر حالات هم باعث عدم تعادل لپ تاپ میشه ) . لپ تاپ در چهار طرف زیرش برآمدگی داره . اگر روی میز صاف قرار بگیره بهتر تهویه میشه

mj.mohamad007
17-03-2015, 12:50
ببرین گارانتی .

احتمالا نیاز به تمیزکاری داره و یا فن مشکل پیدا کرده .
اگر ببرین تمعیرگاهی که از این دستگاههای پمپ باد داشته باشه ، با میزان فشار مناسب و بدون باز کردن لپ تاپ هم میشه تمیزش کرد ( اگه فن مشکل نداشته باشه )

برعکس چیزی که فکر کنین معمولا گذاشتن کتاب زیر لپ تاپ بیشتر باعث آسیب رساندن به لپ تاپ میشه . سطح کتاب بسیار کوچک هستش و فقط قسمتی از قسمت زیرین لپ تاپ رو پوشش میده . معمولا همون قسمتی کتاب قرار میگیره که شیار های تهویه قرار میگیرند و گذاشتن کتاب باعث مسدود شدن این شیار ها میشه ( در سایر حالات هم باعث عدم تعادل لپ تاپ میشه ) . لپ تاپ در چهار طرف زیرش برآمدگی داره . اگر روی میز صاف قرار بگیره بهتر تهویه میشه

دستگاه نو یک ماه نیست خریدم

hamidreza2010
17-03-2015, 14:04

نه قیمت نگرفتم
شما قیمت ندارین؟

دستگاه نو یک ماه نیست خریدم

اشکالی نداره ، برادرم 3 روز بود لپ تاپ گرفته بود مشکل داشت برد گارانتی تعویض کردن ( البته فروشنده تعویض کرد )

mj.mohamad007
17-03-2015, 15:02
نه قیمت نگرفتم
شما قیمت ندارین؟

اشکالی نداره ، برادرم 3 روز بود لپ تاپ گرفته بود مشکل داشت برد گارانتی تعویض کردن ( البته فروشنده تعویض کرد )
فقط وقتی شارژر وصل خاموش میشه، الان یک ساعت بدون شارژر فوتبال زذم ( خودم خسته شدم ) ک ببینم با باطری هم مشگل داره یا ن
روشن موند
به نظرتون ویندوز عوض کنم ببرم گارانتی ؟

hamidreza2010
17-03-2015, 17:29
فقط وقتی شارژر وصل خاموش میشه، الان یک ساعت بدون شارژر فوتبال زذم ( خودم خسته شدم ) ک ببینم با باطری هم مشگل داره یا ن
روشن موند
به نظرتون ویندوز عوض کنم ببرم گارانتی ؟

اگه میتونید آره برای امتحان بد نیست
بعد اگه مشکلی داشت ببرید گارانتی

amir_t6262
17-03-2015, 22:37
نه قیمت نگرفتم
شما قیمت ندارین؟

قیمت seagate 1TB+8GB SSD, SSHD ای که من قبلا داشتم 480 هزار تومان بود.

amir_t6262
17-03-2015, 22:40
سلام دوباره
امروز دو بار خاموش شد
داره انصافا نگرانم میکنه

شما با برنامه های تست قطعات دستگاه بررسی کنید که دمای دستگاه به چه حدی میرسه.

من مواقعی که با دستگاه بازی میکردم، آنقدر گرم میشد که باد گرمی که از هواکش هایش خارج میشد دست را میسوزاند ولی خاموش نمیشد.

Coolpad هم میتوانید بگیرید، اگر مدل خوبی باشه و قدرت خنک کنندگی اش خوب باشه، میتونه به دردتان بخوره.

خود لپ تاپ هم در برنامه lenovo energy management گزینه ای برای خارج کردن گرد و خاک از لپ تاپ داره Dust removal که میتوانید استفاده کنید و ببینید اثر داره یا نه.

mj.mohamad007
18-03-2015, 14:48
سلام
من این مدل رو 15 روز پیش تو پیشنهاد شگفت انگیر دیجی کالا خریدم
الان دستگاه وقتی تو برق باشه بعد از چند دقیقه کار( بازی کارای دیگه) خود به خود خاموش میشه، وقتی هم دکمه پاورو دوباره میزنی روشن شه یه لحظه روشن میشه و دوباره میره تا شارژر رو دراری
زنگ زدم نمایندگی گفت بعد تعطیلات با کارت گارانتی بیاریدش یعنییییی تیه بد شانسی
یک سوال دیجی کالا باسه من چیزی به عنوان کارت گارانتی نیاورده، فقط روی جعبه بالای اطلاعات یه برچسب خورده گارانتی سازگار باسع شما هم همینطور؟
اخه زنه گفت ادرس پشت کارت گارانتی، دستگاه من گارانتی 2 ساله سازگار

moj2006
18-03-2015, 20:14
سلام
من وقتی لپ تاپ z510 رو روشن می کنم در قسمت تنضیمات energy manegment گزینه conservetion mode رو فعال میکنم و باطری بیشتر از 60 درصد شارژ نمی شه ولی وقتی سیستم رو خاموش می کنم و شارژر رو قطع می کنم و بعد که می یام سیستم رو روشن می کنم و شارژر رو وصل می کنم conservetion modeغیر فعال می شه و سیستم شروع به فول شارژ می کنه آخرین ورژن energy manegment و آخرین ورژن بایوس هم نصب شده مطالبی که دوستان نوشته بودند رو هم خوندم خیلی از دوستان این مشکل رو دارن چرا هیچ چاره ای به حال این مشکل نمی شه چرا لنوو مشکل رو حل نمی کنه آیا کسی در مورد این مشکل با گارانتی محصول صحبت کرده و اگه کرده جواب چی بوده 2.5 میلیون پول لپ تاپ بده آخرش هیچ چی چون این مشکل اگه حل نشه باطری رو دچار مشکل می کنه ممنون

amir_t6262
18-03-2015, 20:42
سلام
من این مدل رو 15 روز پیش تو پیشنهاد شگفت انگیر دیجی کالا خریدم
الان دستگاه وقتی تو برق باشه بعد از چند دقیقه کار( بازی کارای دیگه) خود به خود خاموش میشه، وقتی هم دکمه پاورو دوباره میزنی روشن شه یه لحظه روشن میشه و دوباره میره تا شارژر رو دراری
زنگ زدم نمایندگی گفت بعد تعطیلات با کارت گارانتی بیاریدش یعنییییی تیه بد شانسی
یک سوال دیجی کالا باسه من چیزی به عنوان کارت گارانتی نیاورده، فقط روی جعبه بالای اطلاعات یه برچسب خورده گارانتی سازگار باسع شما هم همینطور؟
اخه زنه گفت ادرس پشت کارت گارانتی، دستگاه من گارانتی 2 ساله سازگار

گارانتی سازگار ارقام باید یک کارت آبی رنگ باشه که مدل دستگاه و تاریخ گارانتی و ... رویش نوشته شده باشد.

از ابتدا که خریدی مشکل داشت یا بعد از مدتی به مشکل خورده؟

ویندوز عوض کردی و با ویندوز دیگر تست کنی؟

amir_t6262
18-03-2015, 20:44
سلام
من وقتی لپ تاپ z510 رو روشن می کنم در قسمت تنضیمات energy manegment گزینه conservetion mode رو فعال میکنم و باطری بیشتر از 60 درصد شارژ نمی شه ولی وقتی سیستم رو خاموش می کنم و شارژر رو قطع می کنم و بعد که می یام سیستم رو روشن می کنم و شارژر رو وصل می کنم conservetion modeغیر فعال می شه و سیستم شروع به فول شارژ می کنه آخرین ورژن energy manegment و آخرین ورژن بایوس هم نصب شده مطالبی که دوستان نوشته بودند رو هم خوندم خیلی از دوستان این مشکل رو دارن چرا هیچ چاره ای به حال این مشکل نمی شه چرا لنوو مشکل رو حل نمی کنه آیا کسی در مورد این مشکل با گارانتی محصول صحبت کرده و اگه کرده جواب چی بوده 2.5 میلیون پول لپ تاپ بده آخرش هیچ چی چون این مشکل اگه حل نشه باطری رو دچار مشکل می کنه ممنون

سلام.
این مسئله طبیعیه. بعد از هر بار خاموش و روشن شدن لپ تاپ، اگر لپ تاپ را از برق بکشی، تنظیمات conservetion mode غیرفعال میشود و باید دوباره فعالش کنی.

اگر از برق نکشی، این تنظیمات باقی می ماند و نیازی به تنظیم مجدد نداری.

بعد هم فکر نمیکنم این مشکل باشه. بهرحال هر وقت آدم لپ تاپ را روشن کرد، اولین کاری که میکنی فعال کردن conservetion mode است.

ضمن اینکه فکر نمیکنم این ایراد باشه.

moj2006
18-03-2015, 22:27
ok
نه دوست عزیز متاسفانه یه مشکل جدی هست اگر امکانشو دارید از مرکز گارانتی الماس سوال کنید خوب می شه
اگه مستقیما رو چند تا لپ تاب مثل z500 , g580 و .. تست کنید می بینید هیچ کدوم این ایراد رو ندارن و زمانی که که این گزینه رو فعال می کنید تا زمانی که خودت غیر فعال نکنی همین طوری می مونه ضمنا در فروم خود لنوو هم این مشکل مطرح شده اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Public Enemy
18-03-2015, 22:38
ok
نه دوست عزیز متاسفانه یه مشکل جدی هست اگر امکانشو دارید از مرکز گارانتی الماس سوال کنید خوب می شه
اگه مستقیما رو چند تا لپ تاب مثل z500 , g580 و .. تست کنید می بینید هیچ کدوم این ایراد رو ندارن و زمانی که که این گزینه رو فعال می کنید تا زمانی که خودت غیر فعال نکنی همین طوری می مونه ضمنا در فروم خود لنوو هم این مشکل مطرح شده اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در تمام z510 ها همین مشکل وجود داره و مشکل مستقیما از energy manager هست . دقیقا همین مشکل توی z50-70 هم هست . lenovo z510 / z580 از نرم افزار غیر از energy manager استفاده می کنند ( lenovo energy management ) . آپدیت energy manager هم اومد اما سیستم رو کرش میکرد .

متاسفانه انگار لنوو علاقه ای نداره energy manager رو درست کنه

moj2006
18-03-2015, 22:55
والا این طور که تو فرومهای خارجی نوشته این یه باگ تو بایوس هست امیدوارم لنوو حلش کنه تا ما از لنوو زده نشیم لپ تاپ بدی نیست z510 تنها مشکلش باطری بود اونم که همه خوش بودن با conservetion mod حل می شه که ای جوری شد

mj.mohamad007
19-03-2015, 11:50
گارانتی سازگار ارقام باید یک کارت آبی رنگ باشه که مدل دستگاه و تاریخ گارانتی و ... رویش نوشته شده باشد.

از ابتدا که خریدی مشکل داشت یا بعد از مدتی به مشکل خورده؟

ویندوز عوض کردی و با ویندوز دیگر تست کنی؟

اره دقبقا بعد از 15 روز
بسته ای ک دیجی کالا باسه فرستاد هیچ کارتی نداشت
الان باید چیکار کنم؟

amir_t6262
19-03-2015, 18:33
اره دقبقا بعد از 15 روز
بسته ای ک دیجی کالا باسه فرستاد هیچ کارتی نداشت
الان باید چیکار کنم؟

دیجیکالا معمولا در این موارد خیلی دقیقه.
مدتی قبل یکی از دوستان یک لپ تاپ لنوو از دیجیکالا خرید که کارت گارانتی اش را با چسب به جعبه لپ تاپ چسبانده بودند. البته گارانتی اش سازگار نبود.
یکی دیگر از دوستان از e4oosh لپ تاپ با گارانتی سازگار خریده بود که آن هم کارت گارانتی اش همراه جعبه بود.

اول از همه بنظرم شما با سازگار تماس بگیرید و ببینید آیا حتما باید کارت گارانتی داشته باشد یا نه.
چون ممکن است مثل برخی گارانتی ها که کارت ندارند و فقط سریال دستگاه را در سیستمشان وارد کنند و بعدا براساس همان سریال، خدمات رسانی کنند.

اگر دیدید که کارت گارانتی باید داشته باشد، با دیجیکالا تماس بگیرید و موضوع را مطرح کنید.

فاکتور خریدتان را هم چک کنید و ببینید که آیا در فاکتور زده با گارانتی یا نه؟

ho3in2012
19-03-2015, 19:07
سلام
چن روز پیش لپ تاپم از فاصله یک متری رو زمین افتاد
حالا درش رو میبندم رو حالت sleep نمیره دیگه
به نظرتون ایراد از کجاش هست ؟
یه ذره بغل دکمه پاورش اومده بالا و آسیب جدی ندیده
مدلش هم Z510 i7 8GB
یه نکته دیگه هم که فهمیدم در لپ تاپو که میبندم پشت و رو میکنم لپ تاپ رو میره رو حالت Sleep :n35:
بردم بیرون نشون دادمش گفتن باید کل صفحه نمایش عوض بشه
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

Masoodegh
19-03-2015, 21:45
یه نکته دیگه هم که فهمیدم در لپ تاپو که میبندم پشت و رو میکنم لپ تاپ رو میره رو حالت Sleep :n35:

باور کن من از خدامه لپ تاپم با بستنش نره تو sleep!!:n02:
اگه با برعکس کردنش درست میشه پس شاید لولاش کمی فشار لازم داشته باشه!! مثلا درشو که بستی یه چیزی بزار روش(هم وزن لپ تاپ) ببین بازم sleep میشه یا نه!!
ممکنه همین که کمی اومده بالا باعث بشه کیپ بسته نشه و sleepـم نره!

Public Enemy
19-03-2015, 21:51

احتمالا باید بره تعمیرگاه !
دوستان انتظار نداشته باشین مشکلات سخت افزاری با راه حل های نرم افزاری حل بشن

ho3in2012
19-03-2015, 22:30
اگه با برعکس کردنش درست میشه پس شاید لولاش کمی فشار لازم داشته باشه!! مثلا درشو که بستی یه چیزی بزار روش(هم وزن لپ تاپ) ببین بازم sleep میشه یا نه!!
درش کیپ میشه
اون قاب پایین رو هم قیمت کردم واسه تعویض گفتن 400 هزار تومن
گرون نگفتن به نظرتون ؟

احتمالا باید بره تعمیرگاه !
دوستان انتظار نداشته باشین مشکلات سخت افزاری با راه حل های نرم افزاری حل بشن
تعمیرگاه بردم ولی میگه کل صفحه نمایش باید تعویض بشه
میخواستم ببینم مگه اصلا ربطی به صفحه نمایش داره؟

ho3in2012
19-03-2015, 22:36
الان تست کردم درشو که میبندم یه فشار با دست روش دادم رفت رو sleep
باید لولاش رو عوض کنم ؟
از کجا میتونم بخرم؟

Public Enemy
19-03-2015, 22:43
درش کیپ میشه
اون قاب پایین رو هم قیمت کردم واسه تعویض گفتن 400 هزار تومن
گرون نگفتن به نظرتون ؟

تعمیرگاه بردم ولی میگه کل صفحه نمایش باید تعویض بشه
میخواستم ببینم مگه اصلا ربطی به صفحه نمایش داره؟

خوب احتمالا صفحه نمایشش باید عوض شه !!! ( من که لپ تاپ رو ندیدم باید بررسی فیزیکی بشه ! )
اگر نگران تجربه تعمیرکار هستین و یا بهش اعتماد ندارین ببرین گارانتی . حتی اگر گارانتی لپ تاپ تموم شده باشه تعمیر می کنند با صرف هزینه

Masoodegh
20-03-2015, 06:36
الان تست کردم درشو که میبندم یه فشار با دست روش دادم رفت رو sleep
باید لولاش رو عوض کنم ؟
از کجا میتونم بخرم؟

فشارو که ازش برمیداری از sleep در میاد!؟
اگه قرار بر خرید باشه احتمالا کلی چیز دیگه هم روش میزارن و پول خون میگیرن! منکه میگم تعمیرکاره بلد نبوده!!
اگه میتونی کمی لولاهاش و تمام چیزایی که ممکنه تو کارش اختلال ایجاد کنه رو چک کن شاید فهمیدی! بعدم با کمی خلاقیت درستش کن!!

ho3in2012
20-03-2015, 15:02
فشارو که ازش برمیداری از sleep در میاد!؟
اگه قرار بر خرید باشه احتمالا کلی چیز دیگه هم روش میزارن و پول خون میگیرن! منکه میگم تعمیرکاره بلد نبوده!!
اگه میتونی کمی لولاهاش و تمام چیزایی که ممکنه تو کارش اختلال ایجاد کنه رو چک کن شاید فهمیدی! بعدم با کمی خلاقیت درستش کن!!
نه دستمو بر میدارم از حالت sleep در نمیاد مثل قدیم درشو باز کنم روشن میشه
پشت دستگاه پایین لولاش یه تیکه خیلی کوچیکی شکسته فک کنم اون قسمت به لولا یه فشار کوچیکی می آورده و باعث sleep شدنش میشده
انگشتمو رو اون قسمت گذاشتم و درشو بستم خاموش شد
احتمالا باید قاب زیریش رو بخرم

Masoodegh
20-03-2015, 16:02
نه دستمو بر میدارم از حالت sleep در نمیاد مثل قدیم درشو باز کنم روشن میشه
پشت دستگاه پایین لولاش یه تیکه خیلی کوچیکی شکسته فک کنم اون قسمت به لولا یه فشار کوچیکی می آورده و باعث sleep شدنش میشده
انگشتمو رو اون قسمت گذاشتم و درشو بستم خاموش شد
احتمالا باید قاب زیریش رو بخرم

اون خلاقیتو که گفتم منظورم همین بود!! :n02:
یا یه چیزی میتونی بزاری اونجاش که کار انگشتو انجام بده یا اینکه خیلی باکلاس فقط با دست خودت که بلدی بره رو sleep!!:n02:

MOHAMMAD2010
17-04-2015, 14:52
دوستم میخواد یه لپتاپ تا 2.5 بگیره
بیشتر هم نرم افزار های مهندسی مثل متلب و البته کار های روزانه و بازی مورد نظرش هست
من با توجه به cpu این مدل رو بهش گفتم به نظر شما گزینه خوبی هست ؟
گرافیک GT740M بازی های جدید رو خوب اجرا میکنه ؟

ebrahimjan
17-04-2015, 20:25
با سلام دوستان وقتی سیستم من میره رو حالت اسلیپ اونوقت وای فای من قطع میشه چطور میتونم کاری کنم که با اسلیپ شدن سیستم وای فایم قطع نشه؟

amir_t6262
17-04-2015, 20:33
با سلام دوستان وقتی سیستم من میره رو حالت اسلیپ اونوقت وای فای من قطع میشه چطور میتونم کاری کنم که با اسلیپ شدن سیستم وای فایم قطع نشه؟
سلام.
در تنظیمات power management یک گزینه مربوط به این هست.
فکر میکنم در قسمت change advanced setting است. گزینه ای به اسم wireless adaptor setting.

amir_t6262
17-04-2015, 20:49
بیشتر هم نرم افزار های مهندسی مثل متلب و البته کار های روزانه و بازی مورد نظرش هست

سلام.
من core i5 این مدل را دارم. آخرین بازی ای که نصب کردم watchdog بود که مشکلی در اجرایش نداشت.

البته من شخصا توصیه نمیکنم با لپ تاپ بازی کنید. خصوصا برای مدت طولانی بازی های سنگین را اجرا نکنید.

ebrahimjan
17-04-2015, 21:55
اگه امکانش هست دقیق تر توضیح دهید؟

amir_t6262
18-04-2015, 07:45
اگه امکانش هست دقیق تر توضیح دهید؟

مسیر زیر را طی کنید و امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.

Control panel > Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Wireless adaptor settings > Power saving mode
را روی
Maximum Performance
بگذارید.

بعد هم به Device Manager بروید و روی Wifi adaptor کلیک راست کنید و گزینه properties و بعد به قسمت Power Management بروید و گزینه allow the computer to turn off this device تیکش را بردارید.

Masoodegh
30-04-2015, 08:17
این دوتا USB 3 واسه شما درست کار میکنه!!؟ واسه منکه خیلی قطع و وصل میشه!! موس که درست نمیتونم وصل کنم، کول پدم وصل کردم دم به دیقه باید چک کنم ببینم روشنه یا نه!!:|
فک کنم باید یه usb hub بگیرم به usb 2 وصل کنم!!

Pedram_mrn
02-05-2015, 17:34

سلام محمد عزیز.:n11:

من این لپتاپ رو یه سالی میشه که دارم مدل core i5 رو البته. کارای منم مهندسیه، برنامه نویسی وب ، اندروید و امولاتور اینا، سیستم ضعیفی نیست ولی من دوست داشتم رمش هشت گیگ میبود و هاردش کش 8 گیگی SSD رو میداشت. (قبل ها یه سری مدل هاش داشتن).

گرافیمش هم خوبه من NFS The RUN رو تونستم ultra بگیرم ازش (25 30 فریم) تو 1080 کمی افت فریم داشت.

اسپیکرهای خوبی داره و باتریش بد نیست صفحه نمایشش معمولیه و بک لایت کیبوردش جز برتری هاش تو این قیمته.

تاچ پدش عالیه کیبوردش واسه تایپ خیلی خوبه، از وقتی باهاش تایپ کردم دیگه نمیتونم با کیبورد های دیگه تایپ کنم.

امتحان پس دادس و جز پر فروش ترین هاست. تنها عیبش بزرگش پورت شبکه ـس که محدود به 100Mbp ـه

درکل واسه دوست شما جز بهترین گزینه هاس...

Pedram_mrn
02-05-2015, 17:37
کسی تاحالا SSD رو این لپتاپ گذاشته؟

sonkia
12-05-2015, 19:23
سلام
من یه لپ تاپ لنوو زد510 دارم
دیروز همینجوری خواستم که کامل خاموش نشد
یعنی صفحه سیاه شده هیچی نشون نمیده ولی نشانگر موس رو نشون میده و میشه حرکتش داد. تمام کلید ها هم کار میکنن
مثلا با کلید نور صفحه میشه نور رو کم و زیاد کرد و همچنین ولوم ولی چیز دیگه ای نمیاد
حالا مشکلم اینه که لپ تاپم رو چطوری میتونم خاموش کنم؟ آخه باتریش جدا نمیشه
راهی داره بتونم لپ تاپ رو ریستارت کنم یا خاموش؟
هرچی دکمه پاور رو میزنم استندبای میشه

amir_t6262
12-05-2015, 20:03
سلام
من یه لپ تاپ لنوو زد510 دارم
دیروز همینجوری خواستم که کامل خاموش نشد
یعنی صفحه سیاه شده هیچی نشون نمیده ولی نشانگر موس رو نشون میده و میشه حرکتش داد. تمام کلید ها هم کار میکنن
مثلا با کلید نور صفحه میشه نور رو کم و زیاد کرد و همچنین ولوم ولی چیز دیگه ای نمیاد
حالا مشکلم اینه که لپ تاپم رو چطوری میتونم خاموش کنم؟ آخه باتریش جدا نمیشه
راهی داره بتونم لپ تاپ رو ریستارت کنم یا خاموش؟
هرچی دکمه پاور رو میزنم استندبای میشه

با نگه داشتن دکمه پاور باید لپ تاپ خاموش شود.

اگر نشد، دو راه حل داری. با کابل HDMI لپ تاپ را به تلویزیون وصل کنی و ببینی که آیا تصویرش در تلویزیون میفتد یا نه؟
و یا با کابل VGA لپ تاپ را به یک مانیتور وصل کنی.

شما اشتباها دکمه های FN و F9 را نزدی که صفحه مانیتور را خاموش میکند؟

onlinefarhad
12-05-2015, 23:09
شاید explorer.exe. قطع شده
کنترل آلت دیلیت بزنی چیزی میاد؟

roya.rashidi
13-05-2015, 11:39
سلام منم اینو خریدم البته هنوز نیومده .
بعضیا میگن باطریشون تو شش ماه خراب میشه راسته ؟

Public Enemy
13-05-2015, 11:51

یکی از دوستان از گارانتی هماهنگ خریداری کرده بود . یک سال بیشتر نیست خریداری شده ، دچار مشکل باتری شده بود . زنگ زده بود گارانتی گفته بود باتری شامل گارانتی نمیشه ! بعد از کلی جر و بحث و فحش کاری با نماینده شرکت اومده بود پیش ما دنبال آدرس یه جایی میگشت که باتری رو براش تعویض کنند

دو سال پیشم یکی از دوستان z500 از سازگار خریده بود . داده بود به دلیل مشکل باتری به گارانتی ، کل لپ تاپ رو براش عوض کردند !

نمی تونم بگم صد در صد دچار مشکل باتری میشه . ولی بهتره حواستون به بهانه هایی که گارانتی برای فرار از تعمیرات لپ تاپتون میاره باشین

Abdolreza2012
13-05-2015, 11:58
سلام
من الان یک سال و نیم حدودا هست که این لپ تاپ رو دارم باطریش خراب نشده
در کل باطری جالبی نداره از لحاظ ماندگاری ؛ نه اینکه زود خراب بشه
3 ساعت شارژ نگه میداره ؛ با وای فای روشن و ... ماندگاریش همین حدوداس

+

دوستان من لپ تاپم دو تا کلیداش رو یکی از آشنایان محکم از جاش در اورد و خارش شکست
الان هر جا بردم گفتن کیبورد رو کلا عوض میکنم یا اینکه دوتا کلید رو گیر بیاری
میخواستم ببینم میشه گیر اورد ؟
کلید های کاهش و افزایش صدا
ممنون

amir_t6262
13-05-2015, 12:01

موارد اشاره شده در برنامه energy management را رعایت کنید:
از جمله اینکه اگر دائما لپ تاپ به برق هست و یا مدت طولانی از لپ تاپ استفاده نمیکنید حتما گزینه conservation mode را فعال کنید. در این حالت باتری تا 60 درصد شارژ میشه و بعد از مدار خارج میشود.

amir_t6262
13-05-2015, 21:06
یکی از دوستان از گارانتی هماهنگ خریداری کرده بود . یک سال بیشتر نیست خریداری شده ، دچار مشکل باتری شده بود . زنگ زده بود گارانتی گفته بود باتری شامل گارانتی نمیشه ! بعد از کلی جر و بحث و فحش کاری با نماینده شرکت اومده بود پیش ما دنبال آدرس یه جایی میگشت که باتری رو براش تعویض کنند

دو سال پیشم یکی از دوستان z500 از سازگار خریده بود . داده بود به دلیل مشکل باتری به گارانتی ، کل لپ تاپ رو براش عوض کردند !

نمی تونم بگم صد در صد دچار مشکل باتری میشه . ولی بهتره حواستون به بهانه هایی که گارانتی برای فرار از تعمیرات لپ تاپتون میاره باشین
سلامت باتری کاملا به روش نگهداری بستگی داره. اگر دایم باتری را کاملا شارژ و دشارژ کنی، خب مسلما عمرش بسیار کوتاه میشود.
در این لپ تاپ هم بخاطر عدم شارژ طولانی مدت و مداوم، در برنامه lenovo management باید گزینه conservation mode را فعال کرد.

ضمنا معمولا هیچ گارانتی ای، باتری را گارانتی نمیکنه.در کارت گارانتی اش هم دقیق به این موضوع اشاره شده.
مگر اینکه از اول باتری خراب باشه که همان اول کار تعویض کنند.

Public Enemy
13-05-2015, 21:50
سلامت باتری کاملا به روش نگهداری بستگی داره. اگر دایم باتری را کاملا شارژ و دشارژ کنی، خب مسلما عمرش بسیار کوتاه میشود.
در این لپ تاپ هم بخاطر عدم شارژ طولانی مدت و مداوم، در برنامه lenovo management باید گزینه conservation mode را فعال کرد.

ضمنا معمولا هیچ گارانتی ای، باتری را گارانتی نمیکنه.در کارت گارانتی اش هم دقیق به این موضوع اشاره شده.
مگر اینکه از اول باتری خراب باشه که همان اول کار تعویض کنند.

این به گارانتی بستگی داره که کدوم قطعات رو شامل بشه یا خیر .

یکی دیگر از دوستام هم یه لپ تاپ Dell داشت با گارانتی سه ساله . تقریبا آخرای گارانتیش بود ، باتریش هم اینقدر داغون شده بود که شاید ماکزیمم پنج دقیقه باتری نگه میداشت . برد گارانتی رایگان براش تعویض کردند

pouria7777
13-05-2015, 22:43
سلام دوستان . چند روزه متوجه شدم لپتاپ هرچقدر هم تو شارژ باشه فقط تا 16 درصد شارژ داره و بدون وصل کردن به شارژر خاموش میشه زود.

همونطور که توی عکس هم میبینید میگه باتری ضعیفه و باید عوض شه! تقریبا یک ساله که خریدم لپ تاپ رو و این اولین مشکل من باهاشه تو این یک سال.

roya.rashidi
14-05-2015, 12:16
عاقا من این لپتابو نو خریدم . حالا روشنش میکنم سریع میگه تاریخ وارد کن. تاریخم وارد میکنم فقط داس میاد چیکار کنم حالا ؟:n03:

Abdolreza2012
14-05-2015, 12:19
عاقا من این لپتابو نو خریدم . حالا روشنش میکنم سریع میگه تاریخ وارد کن. تاریخم وارد میکنم فقط داس میاد چیکار کنم حالا ؟:n03:
روش ویندوز نصب کن
اگه ویندوز نصب نکردی این لپ تاپ ها ویندوز ندارند

Public Enemy
14-05-2015, 12:32

روش ویندوز نصب کن
اگه ویندوز نصب نکردی این لپ تاپ ها ویندوز ندارند

اون صفحه FreeDOS هستش . همون طور که عبدالرضا گفتند برخی لپ تاپ ها ویندوز ندارند و روشون به صوذت پیش فرض FreeDOS یا یکی از توزیع های لینوکس نصب میشه . کاربر پس از خرید باید خودش اقدام به نصب ویندوز کنه

roya.rashidi
14-05-2015, 12:43
اون صفحه FreeDOS هستش . همون طور که عبدالرضا گفتند برخی لپ تاپ ها ویندوز ندارند و روشون به صوذت پیش فرض FreeDOS یا یکی از توزیع های لینوکس نصب میشه . کاربر پس از خرید باید خودش اقدام به نصب ویندوز کنه
ممنون بله . باید FN با اف12 رو میزدم تا صفحه بوت میومد . الان داره میریزه ویندوز
:n20:

Abdolreza2012
14-05-2015, 12:46
ممنون بله . باید FN با اف12 رو میزدم تا صفحه بوت میومد . الان داره میریزه ویندوز
:n20:
حالا که ویندوز در حال نصب هست مشکلی نیست
ولی بوت لنوو با FN و F12 نیست

Public Enemy
14-05-2015, 12:49
حالا که ویندوز در حال نصب هست مشکلی نیست
ولی بوت لنوو با FN و F12 نیست
منوی انتخاب دستگاه برای بوت یا همون Boot Menu کلید F12 ( و یا ترکیب Fn+F12 در صورتی که hotkey ها در بایوس روشن باشند ) هستش
منوی ورود به بایوس F2 ( و یا ترکیب Fn + F2 در صورتی که Hotkey ها در بایوس روشن باشند ) هستش

Abdolreza2012
14-05-2015, 12:51
منوی انتخاب دستگاه برای بوت یا همون Boot Menu کلید F12 ( و یا ترکیب Fn+F12 در صورتی که hotkey ها در بایوس روشن باشند ) هستش
منوی ورود به بایوس F2 ( و یا ترکیب Fn + F2 در صورتی که Hotkey ها در بایوس روشن باشند ) هستش
اره درسته
ولی معمولا برای اولین بار فعال نیستن
لپ تاپ خودم و برادرم برای اولین بار نبودن

pouria7777
14-05-2015, 13:48
سلام دوستان . چند روزه متوجه شدم لپتاپ هرچقدر هم تو شارژ باشه فقط تا 16 درصد شارژ داره و بدون وصل کردن به شارژر خاموش میشه زود.

همونطور که توی عکس هم میبینید میگه باتری ضعیفه و باید عوض شه! تقریبا یک ساله که خریدم لپ تاپ رو و این اولین مشکل من باهاشه تو این یک سال.

این سوال ما گم شد اون لا به لا :n13:

roya.rashidi
14-05-2015, 21:29

با hw monitor باید ظرفیت باتریتو ببینی چقده. واینکه وقتی صد در صد بود ببینی ظرفیت فعلی چقد شده . اگه کمتر 4700 اینا باشه ینی باتریو باید عوض کنی.
البته با دستورات سی ام دی هم میشد که یادم رفته

roya.rashidi
15-05-2015, 19:33
سلام .
چرا با هیچ برنامه یی سرعت فن رو نشون نمیده ؟
بعدشم
تاچ اولش کار نمیکنه باید انگشتمو روش تکون بدم تا کار کنه . واسه شمام اینجوریه؟

Public Enemy
15-05-2015, 20:54

نحوه استفادتون چطور بوده که به این میزان رسیده ؟

شما نرم افزار batterycare رو دانلود کنین . یه اسکرین شات از وضعیت باتری بگیرین

در درجه اول بزارین به دلیل اشتباهات فریم وری در نشان دادن مقدار شارژ .
بزارین باتری به صورت کامل تخلیه بشه . سپس لپ تاپ رو به برق بزنین . دکمه پاور رو 30 ثانیه نگه دارین . شارژر رو در بیارین . دکمه پاور رو دوباره به مدت 30 ثانیه نگه دارین . بعد از چند دقیقه لپ تاپ رو بزنین به برق . لپ تاپ رو روشن کنین و از توی کنترل پنل guage reset بزنین

اگر با این کار درست شد که هیچ . اگر درست نشد باتری رو باید تعویض کنین

با hw monitor باید ظرفیت باتریتو ببینی چقده. واینکه وقتی صد در صد بود ببینی ظرفیت فعلی چقد شده . اگه کمتر 4700 اینا باشه ینی باتریو باید عوض کنی.

ظرفیت فابریک باتری 4800mWh هستش . شاید تو چند هفته اول به 4700mWh برسه !

ویندوز تا نسبت ظرفیت فعلی به ظرفیت فابریک به درصد معینی نرسه اخطار نمی ده ( دقیق یادم نیست اما فکر کنم به 20 % ظرفیت فابریک برسه ویندوز اخطار میده . یعنی تقریبا به 1000mWh .

سلام .
چرا با هیچ برنامه یی سرعت فن رو نشون نمیده ؟
بعدشم
تاچ اولش کار نمیکنه باید انگشتمو روش تکون بدم تا کار کنه . واسه شمام اینجوریه؟

با کدوم نرم افزار ها سرعت فن رو چک کردین ؟ شخصا زیاد با این گونه نرم افزار ها کار نکردم اما طبق تجربه نرم افزار هایی مثل speedfan و hwmonitor سرعت فن اکثر لپ تاپ رو گزارش نمی کنند . روی چندین لپ تاپ قبلا تست کردم . شاید لپ تاپ های محدودی باشند که از این نرم افزارها پشتیبانی می کنند

تاچ چطور کار نمی کنه ؟ موقعی که تازه ویندوز بالا اومده ؟ اگر زمانی که ویندوز تازه بالا اومده تقریبا طبیعی هستش زمانی طول میکشه تا برخی درایور ها لود بشن . می تونین این موضوع رو اینطور امتحان کنین که لپ تاپ رو روشن کنین یک ربع لپ تاپ رو به حال خودش رها کنین بعد امتحان کنین تاچ پد کار می کنه یا خیر

roya.rashidi
15-05-2015, 21:14

بزارین باتری به صورت کامل تخلیه بشه . سپس لپ تاپ رو به برق بزنین . دکمه پاور رو 30 ثانیه نگه دارین . شارژر رو در بیارین . دکمه پاور رو دوباره به مدت 30 ثانیه نگه دارین . بعد از چند دقیقه لپ تاپ رو بزنین به برق . لپ تاپ رو روشن کنین و از توی کنترل پنل guage reset بزنین

ظرفیت فابریک باتری 4800mWh هستش . شاید تو چند هفته اول به 4700mWh برسه !

ویندوز تا نسبت ظرفیت فعلی به ظرفیت فابریک به درصد معینی نرسه اخطار نمی ده ( دقیق یادم نیست اما فکر کنم به 20 % ظرفیت فابریک برسه ویندوز اخطار میده . یعنی تقریبا به 1000mWh .

با کدوم نرم افزار ها سرعت فن رو چک کردین ؟ شخصا زیاد با این گونه نرم افزار ها کار نکردم اما طبق تجربه نرم افزار هایی مثل speedfan و hwmonitor سرعت فن اکثر لپ تاپ رو گزارش نمی کنند . روی چندین لپ تاپ قبلا تست کردم . شاید لپ تاپ های محدودی باشند که از این نرم افزارها پشتیبانی می کنند

تاچ چطور کار نمی کنه ؟ موقعی که تازه ویندوز بالا اومده ؟ اگر زمانی که ویندوز تازه بالا اومده تقریبا طبیعی هستش زمانی طول میکشه تا برخی درایور ها لود بشن . می تونین این موضوع رو اینطور امتحان کنین که لپ تاپ رو روشن کنین یک ربع لپ تاپ رو به حال خودش رها کنین بعد امتحان کنین تاچ پد کار می کنه یا خیر
فن با هیچ نرم افزاری نشون نمیده همرو تست کردم.

تاچ کار میکنه ولی 5دقیقه که کار نمیکنم بعد میخام کار کنم باید چند ثانیه انگشتمو روش بکشم تا کار کنه.

میگم اقای ناظر تو خودت این لپتابو داری ؟

amir_t6262
15-05-2015, 22:11
لپ تاپ من هم بعد از sleep همینطوره. یعنی باید دستت را روی تاچ پد بکشی تا فعال بشه.

oOomid.M
15-05-2015, 22:54

تاچ کار میکنه ولی 5دقیقه که کار نمیکنم بعد میخام کار کنم باید چند ثانیه انگشتمو روش بکشم تا کار کنه.

سلام
تو ویندوز 8.1 از PC Setting وارد PC and Device و بعد Mouse and touchpad شو ، مثل عکس زیر و تنظیمات تاچ پد رو روی no delay بزار ببین درست میشه یا نه
اگر نشد مطمئن شو که درایور تاچ پد رو به درستی نصب کردین

Public Enemy
15-05-2015, 23:35

نه بنده این لپ تاپ رو ندارم و در حال حاظر دسترسی به این لپ تاپ هم ندارم . دوستانی دارم که این لپ تاپ رو دارند اما در حال حاظر بهشون دسترسی ندارم

فکر کنم بهتره بیخیال نرم افزار های سرعت فن بشین ! وقتی نرم افزار های معروفی مثل hwmonitor و speedfan از اکثر لپ تاپ ها پشتیبانی نمی کنند نمیشه انتظار داست سایر نرم افزار ها پشتیبانی کنند

برای تاچ پد هم بهتره از درایور ارایه شده توسط سایت خود لنوو استفاده کنین ( درایور قبلی رو اول پاک کنین سپس به نصب درایور فعلی بپردازین )

roya.rashidi
16-05-2015, 09:40
سلام
تو ویندوز 8.1 از PC Setting وارد PC and Device و بعد Mouse and touchpad شو ، مثل عکس زیر و تنظیمات تاچ پد رو روی no delay بزار ببین درست میشه یا نه
اگر نشد مطمئن شو که درایور تاچ پد رو به درستی نصب کردین

ممنون دوست عزیز با راهنمایی های شما درس شد .

نه بنده این لپ تاپ رو ندارم و در حال حاظر دسترسی به این لپ تاپ هم ندارم . دوستانی دارم که این لپ تاپ رو دارند اما در حال حاظر بهشون دسترسی ندارم

فکر کنم بهتره بیخیال نرم افزار های سرعت فن بشین ! وقتی نرم افزار های معروفی مثل hwmonitor و speedfan از اکثر لپ تاپ ها پشتیبانی نمی کنند نمیشه انتظار داست سایر نرم افزار ها پشتیبانی کنند

برای تاچ پد هم بهتره از درایور ارایه شده توسط سایت خود لنوو استفاده کنین ( درایور قبلی رو اول پاک کنین سپس به نصب درایور فعلی بپردازین )

خب میخایی لپتابمو بهت بدم :n02:

لپتاب خوبی فقط تاچش بنظرم خوب نیست . مخصوصا راس کلیکش چون کلیککاش زیر تاچشه میخایی راس کلیک کنی همش موس تکون میخوره

pouria7777
16-05-2015, 13:12

این hwmonitor . زدم به شارژ تا 30 درصد شارژ شد. current capacity هم تا 1700-1800 بالا رفت ولی همون موقع بلافاصله وقتی شارژر رو برداشتم لپتاپ خاموش شد. دوباره شارژر رو وصل کردم وقتی روشن شد دوباره 0 درصد شارژ داشت که اینم عکس همون موقع هست.

اینم batterycare . استفاده خاصی نداشتم. فقط اکثر مواقع لپتاپ به شارژر وصل بود و conservation mode هم فعال نبود

amir_t6262
17-05-2015, 18:51
ممنون دوست عزیز با راهنمایی های شما درس شد .

خب میخایی لپتابمو بهت بدم :n02:

لپتاب خوبی فقط تاچش بنظرم خوب نیست . مخصوصا راس کلیکش چون کلیککاش زیر تاچشه میخایی راس کلیک کنی همش موس تکون میخوره

مگه بقیه لپ تاپ ها غیر از این هستند؟!

roya.rashidi
18-05-2015, 10:59
مگه بقیه لپ تاپ ها غیر از این هستند؟!غیر چی؟ ◘

oOomid.M
18-05-2015, 12:06
مگه بقیه لپ تاپ ها غیر از این هستند؟!

غیر چی؟ ◘

آره بعضی لپ تاپ ها دکمه های تاچ پد جداس و در زیرش بصورت دکمه هست ، بعضی لپ تاپ ها هم تاچ پد یکدست هست و دکمه هاش زیر صفحه تاچ هست

Pedram_mrn
21-05-2015, 09:51

همین یکپارچگیش باعث زیباییش شده، من همچین مشکلی ندارم، تاچش در مقایسه با لپتاپ های دیگه از بهترین هاست...

Ekhbahal
22-05-2015, 22:00
سلام
من برام یه مشکلی پیش اومده که هیچ جوری نتونستم رفعش کنم
اونم اینه که داشتم با هدفون آهنگ گوش میدادم که وقتی هدفون رو جدا کردم دیگه صدا از بلندگوهای اصلی پخش نمیشه ولی از هدفون چرا
کسی تا حالا با این مشکل برخورد داشته؟
درایورا روهم چند با حذف کردم و از اول نصب کردم ولی هنوز مشکل پابرجاست حتی ویندوزم عوض کردن هیچ جوره درست نشده
کسی راه حلی بلد نیست

ho3in2012
23-05-2015, 00:04
سلام
اونم اینه که داشتم با هدفون آهنگ گوش میدادم که وقتی هدفون رو جدا کردم دیگه صدا از بلندگوهای اصلی پخش نمیشه ولی از هدفون چرا
درایورا روهم چند با حذف کردم و از اول نصب کردم ولی هنوز مشکل پابرجاست حتی ویندوزم عوض کردن هیچ جوره درست نشده
کسی راه حلی بلد نیست
سلام
فک کنم مشکل از جک هدفون لپ تاپ هست
شاید گیر کرده
شما
هدفون رو بندازین توش
بعد بچرخونید توش سپس نصفه بیارید بیرون و باز هم بچرخونید کمی
چند بار این کار رو تکرار کنید شاید درست بشه

Ekhbahal
23-05-2015, 13:01
سلام
فک کنم مشکل از جک هدفون لپ تاپ هست
شاید گیر کرده
شما
هدفون رو بندازین توش
بعد بچرخونید توش سپس نصفه بیارید بیرون و باز هم بچرخونید کمی
چند بار این کار رو تکرار کنید شاید درست بشه
سلام
چندبار اینکار رو کردم ولی تغییری حاصل نشد
راه دیگه به نظرتون نمیرسه

Ekhbahal
23-05-2015, 23:20
سلام
ازدوستان کسی راهنمایی دیگه بلد نبود؟

roya.rashidi
24-05-2015, 10:34
سلام
ازدوستان کسی راهنمایی دیگه بلد نبود؟
خب بعدش چیکار میکنی که باز بلندگوها پخش میشه صدا ؟

Ekhbahal
24-05-2015, 13:27
مشکل اینجاس که از بلندگوها صدا پخش نمیشه
ولی از هدفون چرا
هرچی هست مربوط به هدفونه حالا یا جکش یا چیز دیگه

roya.rashidi
24-05-2015, 15:47
مشکل اینجاس که از بلندگوها صدا پخش نمیشه
ولی از هدفون چرا
هرچی هست مربوط به هدفونه حالا یا جکش یا چیز دیگه
بنظر من از هدفون نیست . همون جکشه

Abdolreza2012
24-05-2015, 21:43
سلام
کسی راه حلی بلد نیست

سلام
لپ تاپتون رو کی گرفتید ؟
منم لپ تاپمو گرفتم بعد زدن هدفون وقتی جدا کردم دیگه صدایی از اسپیکرش نمیومد
چون دو روز بود خریده بودمش رفتم لپ تاپ رو دادم و یکی دیگه گرفتم
شمام اگه تازه گرفتید همینکار رو بکنید و اگه خیلی وقته که گرفتید ببرید گارانتی تا براتون درست کنن ، مشکل نرم افزاری نیست متاسفانه

roya.rashidi
25-05-2015, 23:51
وا خاک تو سرشون با این لپ تاب ساختنشون اگه واسه ماهم خراب شه چی :n03:

hamidreza2010
15-06-2015, 18:03
وا خاک تو سرشون با این لپ تاب ساختنشون اگه واسه ماهم خراب شه چی :n03:

بله متاسفانه از این دست مشکلات رو لنوو داره / با این حساب من خودم خیلی کم از هدفون استفاده میکنم چون اطمینانی بهش نیست

onlinefarhad
16-06-2015, 04:15
من که همش از هدفون استفاده میکنم ی ساله مشکلی ندارم ....مشکل این لپ تاپه فقط هاردشه همین :n05:

hamidreza2010
17-06-2015, 16:18
من که همش از هدفون استفاده میکنم ی ساله مشکلی ندارم ....مشکل این لپ تاپه فقط هاردشه همین :n05:

آره ولی خب بستگی داره / بعضی لپ تاپ ها دقیقا به همین سادگی که گفتم خراب میشن ( همین لنوو z510 من خیلی دیدم )
درسته هاردش ضعیفه + باتریش هم تعریفی نداره متاسفانه

aminkhan2014
20-06-2015, 05:20
لپ تاپ لنوو جی 510 دارم،چون اون تاپیک خوابه و سوال مشابه هست،اینجا میپرسم
با وایفای راحت به اینترنت وصل میشم ولی چند بار که با کابل لن اومدم وصل بشم،اصلا چراغ لن روی مودم روشن نمیشه و اینترنت لپ تاپ وصل نیست!!!درصورتیکه همون کابل را زدم به پی سی هم چراغ مودمش روشن شد و هم اینترنت پی سی!!!چی کارکنم؟مشکل چیه؟

oOomid.M
20-06-2015, 14:20
لپ تاپ لنوو جی 510 دارم،چون اون تاپیک خوابه و سوال مشابه هست،اینجا میپرسم
با وایفای راحت به اینترنت وصل میشم ولی چند بار که با کابل لن اومدم وصل بشم،اصلا چراغ لن روی مودم روشن نمیشه و اینترنت لپ تاپ وصل نیست!!!درصورتیکه همون کابل را زدم به پی سی هم چراغ مودمش روشن شد و هم اینترنت پی سی!!!چی کارکنم؟مشکل چیه؟

سلام
چند وقت پیش یه جی 510 دستم بود چند روزی ، داخل کارتونش یه سی دی درایور که هست ، باید درایورهاشو نصب کنی
ولی اینکه میگی چراغ مودم روشن نمیشه یه کمی مشکوکه !!

aminkhan2014
20-06-2015, 18:31
مشکوک به چی؟چراغ مربوط به اینکه مثلا LAN1 وصله یا LAN2 روشن نمیشه....گارانتی درست میکنه؟
هر ازگاهی هم که cpu usage میره بالای 15-20% و صدای فن باند میشه در حد3-4ثانیه صفحه سیاه میشه و سریع به حالت عادی برمیگرده..اون از چیه؟

afshin b
20-06-2015, 19:38
مشکوک به چی؟چراغ مربوط به اینکه مثلا LAN1 وصله یا LAN2 روشن نمیشه....گارانتی درست میکنه؟
هر ازگاهی هم که cpu usage میره بالای 15-20% و صدای فن باند میشه در حد3-4ثانیه صفحه سیاه میشه و سریع به حالت عادی برمیگرده..اون از چیه؟
مطمئن بشین درایور لن نصبه. از Device manager ببینید لن شناخته شده و اروری نداره؟
اون مورد طبیعی هست.

oOomid.M
20-06-2015, 20:08

مطمئن بشین درایور لن نصبه. از Device manager ببینید لن شناخته شده و اروری نداره؟
اون مورد طبیعی هست.

شما اول از همه مطمئن شو که درایور ها رو به درستی نصب کردی ، اونطور که یادمه داخل سی دی چندتا درایور هست که باید ببینی کدوم یکی با لپ تاپ شما سازگاره
اون مشکل صفحه سیاه هم من تاحالا جایی ندیدم و مورد طبیعی نیست ، مطمئن شید که درایور کارت گرافیک ( اینتل + AMD ) به درستی نصب شده باشن ، وگرنه cpu usage بالای 15 یا 20 که چیزی نیست روی 100 هم باشه نباید اینطور بشه ، البته منظور شما از صفحه سیاه چی هست ؟ نور صفحه کم میشه یا کلا تصویر سیاه میشه ؟

Public Enemy
20-06-2015, 20:18
شما اول از همه مطمئن شو که درایور ها رو به درستی نصب کردی ، اونطور که یادمه داخل سی دی چندتا درایور هست که باید ببینی کدوم یکی با لپ تاپ شما سازگاره
اون مشکل صفحه سیاه هم من تاحالا جایی ندیدم و مورد طبیعی نیست ، مطمئن شید که درایور کارت گرافیک ( اینتل + AMD ) به درستی نصب شده باشن ، وگرنه cpu usage بالای 15 یا 20 که چیزی نیست روی 100 هم باشه نباید اینطور بشه ، البته منظور شما از صفحه سیاه چی هست ؟ نور صفحه کم میشه یا کلا تصویر سیاه میشه ؟

اون مورد طبیعی هست.

یکی از دوستانم هم یک لپ تاپ hp داشت . اگر اشتباه نکنم پس از نصب ویندوز 8 و نصب درایور های کارت گرافیک AMD و Intel برنامه explorer.exe هر چند وقت یک بار کرش میشد ( اصطلاحا همون صفحه سیاه اما برای دوستمون آبی میشد چون رنگ بک گراند مترو رو آبی انتخاب کرده بود . احتمالا شما مشکی انتخاب کردین که مشکی میشه ) . با حذف درایور ها و نصب ورژن جدید و حتی آپگرید به 8.1 حل نشد . از dxdiag خروجی هم که گرفتیم نتیجه ای نداد . در آخر با نصب ویندوز 7 مشکل حل شد !

MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-06-2015, 12:35
گرافیک این مدل رو نمیشه تعویض کرد؟؟

esysss
29-06-2015, 00:31