مشاهده نسخه کامل
: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر
محمود.موسوی
08-08-2014, 13:55
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
من موقع ثبت نام و خرید کارت فقط دانشگاه های دولتی رو زدم. میخواستم ببینم میشه الان کارت بخرم برای دانشگاه های غیر انتفاعی یا خیر؟
کاردانی فنی حرفه ایی
رشته نرم افزار
08-08-2014, 20:50
سلام من 9586 منطقه 1 تجربی شدم گزینه 2 انتخاب رشته کردم پزشکی خودگردانه اصفهان و شیراز و چند جا دیگه رو برام زد ولی وقتی رفتم سنجش انتخاب رشته کردم پزشکی برام هیچی نزد؟
حالا کدومش درسته؟خدایش حیاتیه جواب بدین......:n16:
farzan311
08-08-2014, 20:58
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
من موقع ثبت نام و خرید کارت فقط دانشگاه های دولتی رو زدم. میخواستم ببینم میشه الان کارت بخرم برای دانشگاه های غیر انتفاعی یا خیر؟
کاردانی فنی حرفه ایی
رشته نرم افزار
بله میشه برید تو صفحه انتخاب رشته اونجا سریال میتونید بخرید برای غیر انتفاعی هاو...
سلام من 9586 منطقه 1 تجربی شدم گزینه 2 انتخاب رشته کردم پزشکی خودگردانه اصفهان و شیراز و چند جا دیگه رو برام زد ولی وقتی رفتم سنجش انتخاب رشته کردم پزشکی برام هیچی نزد؟
حالا کدومش درسته؟خدایش حیاتیه جواب بدین......
:n16:
سنجش باید درست تر باشه ولی هیچ کدوم قطعی نیست چون بر اساس ظرفیت های پارسال هستند
بله میشه برید تو صفحه انتخاب رشته اونجا سریال میتونید بخرید برای غیر انتفاعی هاو...
سنجش باید درست تر باشه ولی هیچ کدوم قطعی نیست چون بر اساس ظرفیت های پارسال هستند
ظرفیت و تعداد دواطلبان باید در نظر گرفته بشه ...
پارسال داوطلبان انسانی 234 هزار تا بودن اسال 217 هزار تا ...
بقیشو نمیدونم. .. ولی در کل تفاوت خاصی نداره نهایتا با رنج بین صد تا دویست تارتبه بالا یا پایین تر ... میفهمید کجا قبول میشید .:n16:
shirin59
08-08-2014, 21:39
سلام دوست عزیز برای شیمی کتاب های مهندس بازرگان خصوصا سیدی آموزشیش معرکه
albertxx
12-08-2014, 06:11
چرا تو انتخاب رشته مجازی بخش روزانه/شبانه زده خیر ؟؟؟
یعنی همچین گزینه ای نداره !!
فقط غیر انتفاعی و پیام نور داره با نیمه حضوری !!
Hamed-M1
12-08-2014, 10:04
به هیچ عنوان با نمره پارسال مقایسه نکنید ( چیزی که اقای توکلی گفته ) چون پارسال عملا نمره منفی تاثیر معدل وجود نداشته اما الان وجود داره
darkdream2012
12-08-2014, 11:12
به هیچ عنوان با نمره پارسال مقایسه نکنید ( چیزی که اقای توکلی گفته ) چون پارسال عملا نمره منفی تاثیر معدل وجود نداشته اما الان وجود داره
سلام
میشه لینک این مطلب رو که آقای توکلی گفته با پارسال مقایسه نشه رو بزارید:n16:
سوال دیگم اینه که تاثیر معدل رو رتبه تاثیر میگذاره وقتی که رتبه ساخته شد میشه مث پارسال دیگه چرا نباید با پارسال مقایسه بشه؟
Hamed-M1
12-08-2014, 11:26
سلام
میشه لینک این مطلب رو که آقای توکلی گفته با پارسال مقایسه نشه رو بزارید:n16:
سوال دیگم اینه که تاثیر معدل رو رتبه تاثیر میگذاره وقتی که رتبه ساخته شد میشه مث پارسال دیگه چرا نباید با پارسال مقایسه بشه؟
من نمره رو گفتم نه رتبه .
این لینک صحبت های توکلی ( البته برای ایثارگرانه ) ولی خوب خیلی چیزاش عمومیه دیگه . یک ساعت فیلمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mbadboy7
26-08-2014, 11:16
دوستان، نتایج دانشگاه آزاد کی میاد؟
با عرض سلام خدمت دوستان ...
دوستان بنده امروز به این موضوع بر خورد کردم :سال تحصيلي دانشگاههاي کشور با اعلام وزارت علوم بين روزهاي 15 تا 22 شهريورماه آغاز خواهد شد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی ممکنه دانشگاه از 15 شهریور دایر بشه ؟ !؟
لطفا روشن سازی کنید . مرسی ... اگر این طور هست پس نتایج که باید نهایتا تا دهم اعلام بشه که ...
مرسی...
با عرض سلام خدمت دوستان ...
دوستان بنده امروز به این موضوع بر خورد کردم :سال تحصيلي دانشگاههاي کشور با اعلام وزارت علوم بين روزهاي 15 تا 22 شهريورماه آغاز خواهد شد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی ممکنه دانشگاه از 15 شهریور دایر بشه ؟ !؟
لطفا روشن سازی کنید . مرسی ... اگر این طور هست پس نتایج که باید نهایتا تا دهم اعلام بشه که ...
مرسی...
این برای سال اولی ها نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohandes e ekhraji
30-08-2014, 12:58
مشاورعالی سازمان سنجش با اشاره به پایان مهلت انتخاب رشته کنکوریها، از انتخاب رشته 624 هزار و 934 نفر در کنکور خبر داد و گفت: نتایج نهایی کنکور93 هفته دوم شهریورماه اعلام میشود.
حسین توکلی با بیان اینکه یک میلیون و 31 هزار و 322 نفر برای شرکت در این آزمون سراسری امسال ثبتنام کردند، اظهارکرد: از این تعداد، 867 هزار و 694 نفر در جلسه حاضر بودند که 602 هزار و 567 نفر از حاضران در جلسه و تعداد 22 هزار و 367 نفر از افرادی که در جلسه حاضر نبودند، انتخاب رشته کردند.
وی افزود: یعنی به طور کلی در کنکور سراسری امسال، 624 هزار و 934 نفر انتخاب رشته کردند که نتایج این انتخاب رشته در هفته دوم شهریورماه اعلام خواهد شد.
دکمه تشکر یادت نره :n02:
سلام....
دوستان داشتم کارنامه های کانون رو نگاه میکردم سوالی برام پیش اومد! ...
دوستان مثلا چند نفر با هم رتبه 300 منطقه ای رو میارن ! ( 300 سهمیشون مثلا هر دو 300 منطقه یک )
مثلا اینا رو ببینید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هر دو از شیراز و منطقه یک ! یه رتبه اوردن! ... حالا سوال اینجاست که : طبیعتا هر دوی این ها هم انتخاب رشته مشترکی دارن ( دانشگاه شیراز رشته حقوق ) ...
یا این دو :
الان سوال من اینه که اولویت با کدوم یکی هست ؟! اگر یه رشته رو انتخاب کنند؟:n01:
مرسی
سلام....
دوستان مثلا چند نفر با هم رتبه 300 منطقه ای رو میارن ! ( 300 سهمیشون مثلا هر دو 300 منطقه یک )
مثلا اینا رو ببینید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هر دو از شیراز و منطقه یک ! یه رتبه اوردن! ... حالا سوال اینجاست که : طبیعتا هر دوی این ها هم انتخاب رشته مشترکی دارن ( دانشگاه شیراز رشته حقوق ) ...
یا این دو :
مرسی
در اون صورت اولویت هاشون مهم میشه
Haj_Amoo
30-08-2014, 19:23
سلام....
یا این دو :
مرسی
غالبا توی این مواقع رتبه زیرگروهها یکی نیست ودر نتیجه مشکلی پیش نمیاد. ولی اگه رتبهی زیرگروه هم یکی باشد، دیگه من نمی دونم! حدس می زنم چون چنین موردی که دو نفر رتبه در زیرگروه یکسانی داشته باشند و هر دو یک رشته رو به گونه ای انتخاب کنند که فقط یک ظرفیت از اون باقی مونده باشه، انقدر کم پیش میاد که بدون مشکل خاصی هردو رو توی اون رشته میپذیرن.
در اون صورت اولویت هاشون مهم میشه
عرض کردم که فرض بر این هست که هر دو یک کد رشته محل رو انتخاب کنن :n01:
غالبا توی این مواقع رتبه زیرگروهها یکی نیست ودر نتیجه مشکلی پیش نمیاد. ولی اگه رتبهی زیرگروه هم یکی باشد، دیگه من نمی دونم! حدس می زنم چون چنین موردی که دو نفر رتبه در زیرگروه یکسانی داشته باشند و هر دو یک رشته رو به گونه ای انتخاب کنند که فقط یک ظرفیت از اون باقی مونده باشه، انقدر کم پیش میاد که بدون مشکل خاصی هردو رو توی اون رشته میپذیرن.
ممنون...
این 4 تا کارنامه رو که گزاشتم دقیقا هر 4 تا منطقه یک بودن و دو به دو رتبه های یکسانی داشتن و این فقط کارنامه کانونی ها بوده!...
نکته جالب اینه که : هر 4 تا از شیراز هستن ... و در مرحله اول رتبه ها به دانشکده های تهران مثل بهشتی و خود تهران ؛نه پردیس قم نمیخوره .. از اونجایی که هر 4 تا در شیراز هستن و چون دانشگاه شیراز هم دانشکده معتبری هست ؛ میان و شیراز رو انتخاب میکنن ...
حالامن موندم اولویت با کی میشه در این صورت ... !
به هر حال خیلی ممنون.:n16:
Hamed-M1
31-08-2014, 13:29
اقا ما نفهمیدیم . ی خبر نوشته نتایج هفته دوم شهریور . یه خبر نوشته نتایج نیمه دوم شهریور . ؟؟ همون نیمه دوم درسته ؟ 17 تا 20 طبق اون عکسی که در بالا گذاشتید .
اقا ما نفهمیدیم . ی خبر نوشته نتایج هفته دوم شهریور . یه خبر نوشته نتایج نیمه دوم شهریور . ؟؟ همون نیمه دوم درسته ؟ 17 تا 20 طبق اون عکسی که در بالا گذاشتید .
تا الان سابقه نداشته که بخوان زود تر از 15 شهریور نتایج نهایی رو بدن! ...
اون خبرا که زده هفته دوم کپی برداری از ایسنا بوده اما وقتی ایسنا اصلاح کرده به نیمه دوم سایت های دیگه اصلاح نکردن .(ظاهرا)
و
Gamecock1
31-08-2014, 15:46
سلام. مدت دریافت مدرک کارشناسی توی دانشگاه های مختلف معمولا 4 سال هست. میخواستم بدونم توی دانشگاه پیام نور چند سال طول میکشه ؟ میگن 6-7 سال طول میکشه! کسی میدونه ؟
سلام. مدت دریافت مدرک کارشناسی توی دانشگاه های مختلف معمولا 4 سال هست. میخواستم بدونم توی دانشگاه پیام نور چند سال طول میکشه ؟ میگن 6-7 سال طول میکشه! کسی میدونه ؟
نه ، با دانشگاه های دیگه فرقی نمیکنه
سلام
شایعه کردن که نتایج رو میخوان فردا بدن
هر چند که خیلی بعید میدونم ، ولی باز گفتم اینجا مطرح کنم ببینم نظر دوستان چیه
سلام
شایعه کردن که نتایج رو میخوان فردا بدن
هر چند که خیلی بعید میدونم ، ولی باز گفتم اینجا مطرح کنم ببینم نظر دوستان چیه
اینجا به مستندات نمیشه اعتمادی کرد! چه برسه شایعات ! البته بعیدی هم نیست ...:n01:ایشالا زودتری بیاد حداقل از این بابت خیالمون راحت شه!
mbadboy7
31-08-2014, 21:17
شایعه است ...! البته برای دانشگاه آزاد ، سراسری که تکلیفش مشخصه* .
هفته پیش یکی به من گفت ده شهریور نتایج آزاد میاد ، دیروز هم یه نفر دیگه ...!
والا امشب که بیست و سی رو دیدم خبری نبود. البته امیدوارم زودتر بیاد حداقل از دانشگاه آزاد خیالمون راحت بشه ... تا سراسری ببینم خدا چی میخواد ...!
*سراسری هم همینطوری که آقا معین هم گفت تو نیمه ی دوم شهریور اعلام میشه.
Hamed-M1
01-09-2014, 07:02
آزاد اصلا اعلام کرده چه زمانی میخواد نتیایج رو بده ؟ معمولا چه زمانی نتایج رو میداد ؟ البته امسال که قضیه فرق کرده بود و آزاد آزمون جدا نداشت .
mbadboy7
01-09-2014, 11:30
آزاد اصلا اعلام کرده چه زمانی میخواد نتیایج رو بده ؟ معمولا چه زمانی نتایج رو میداد ؟ البته امسال که قضیه فرق کرده بود و آزاد آزمون جدا نداشت .
پارسال هم قضیه فرق میکرد... یادمه 24 شهریور من خودم نتایج انتخاب رشته آزادم اومد ...
از دو سه نفر شنیدم بودم که تلویزیون زیرنویس کرده نتایج دانشگاه آزاد امروز یعنی 10 شهریور میاد ، دیشب اخبار نگاه کردم، همین الان سایتهای دانشگاه آزاد رو چک کردم و ... خبری نبود که نبود!
به احتمال زیاد با سراسری اونم اعلام میشه از 17 به بعد باید منتظر باشیم .
دانشگاه ازاد اقای علوی فاضل خودش اعلام کرده بود 9 یا 10 شهریور کلیه نتایج دانشگاه ازاد اعم از کارشناسی، ارشد، دکترا قراره اعلام بشه!
اما به دلیل اضافه شدن چند رشته محل جدید برای مقاطع ارشد و دکتری اعلام نتایج طبق اطلاعیه جدید((دیروز اعلام شد)) به 13 شهریور به بعد موکول شد ((حالا دیگه کارشناسی نمیدونم این وسط چجوری میشه :دی))
دانشگاه ازاد اقای علوی فاضل خودش اعلام کرده بود 9 یا 10 شهریور کلیه نتایج دانشگاه ازاد اعم از کارشناسی، ارشد، دکترا قراره اعلام بشه!
اما به دلیل اضافه شدن چند رشته محل جدید برای مقاطع ارشد و دکتری اعلام نتایج طبق اطلاعیه جدید((دیروز اعلام شد)) به 13 شهریور به بعد موکول شد ((حالا دیگه کارشناسی نمیدونم این وسط چجوری میشه :دی))
البته داkشگاه ازاد که نمیخواد بررسی انجام بده ... همونی رو که انتخاب کردی تایید میکنه میده تحویل! ...
سراسری یکمی قضیش فرق داره ... ولی من اگر مدیر ازاد بودم همون موقع انتخاب رشته میزدم بیایید ثبت نام ... وقتی ظرفیت پایه یه رشته 80 تا هست میشه 400 تا ... خیلی نمیخواد نگران ازاد باشید . وقتی اعلام شه میاد اینجا :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی در گفتوگو با فارس مطرح کرد
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۹۳
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی نهایی پذیرفتهشدگان آزمون سراسری نیمه دوم شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر میشود.
ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، گفت: فهرست اسامی نهایی پذیرفتهشدگان آزمون سراسری سال 93 نیمه دوم شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر میشود.
وی افزود: هنوز روز دقیق انتشار نتایج مشخص نیست و در صورت مشخص شدن از طریق رسانهها اطلاعرسانی میشود.
وی افزود: فهرست اسامی معرفیشدگان چند برابر ظرفیت رشتههای نیمه متمرکز نیز 15 مهرماه به همراه اطلاعیه سازمان سنجش در مراحل مصاحبه آزمون عملی یا تشریحی از طریق سایت سازمان سنجش منتشر میشود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: فهرست اسامی قبولشدگان نهایی نیمه متمرکز نیز 14 دیماه سال 93 از طریق سایت سازمان سنجش منتشر میشود.
انتهای پیام/
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].0ork4Xcn.dpu f
mbadboy7
01-09-2014, 20:53
دلایل اعلام نشدن اسامی قبولی های دانشگاه آزاد اعلام شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معاون سنجش و ارزشیابی دانشگاه آزاد اسلامی دلایل اعلام نشدن اسامی قبولی های دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری این دانشگاه را اعلام کرد.
سید مجتبی علوی فاضل روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، گفت: در رابطه با آزمون کارشناسی ارشد و دکتری اخیرا رشته/محل های جدیدی به ما ابلاغ شده که در حال پردازش ایجاد ظرفیت برای حضور این دانشجویان در ترم مهرماه هستیم.
وی در باره زمان اعلام نتایج پذیرفته شدگان این آزمون ها گفت: تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا اسامی پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تا پایان هفته جاری اعلام شود.
معاون سنجش و ارزشیابی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص زمان اعلام اسامی قبولی های مقطع کارشناسی، گفت: برای اعلام اسامی این افراد نیز منتظر سازمان سنجش هستیم تا سی دی نمرات این افراد را به ما ارایه دهد.
وی تصریح کرد: بلافاصله بعد از اینکه سی دی یاد شده در اختیار دانشگاه آزاد قرار گیرد نتایج را اعلام خواهیم کرد.
پیش تر قرار بود نتایج آزمون سال 93 دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته (یکشنبه) از طریق سایت مرکز آزمون اعلام شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توکلی در گفتوگو با فارس:
زمان دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری شنبه مشخص میشود
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه سازمان سنجش نیمه دوم شهریورماه را برای اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری درنظر گرفته است، گفت: روز دقیق اعلام نتایج شنبه مشخص میشود.
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، گفت: از ابتدا نیمه دوم شهریورماه برای اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری سال 93 مطرح شده بود که روز دقیق اعلام نتایج نیز شنبه مشخص شده و از طریق رسانهها به اطلاع داوطلبان میرسد.
وی افزود: نتایج اولیه کنکور سراسری در روز 12 مردادماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام شد و پس از آن داوطلبان اقدام به انتخاب رشته کردند که نام پذیرفته شدگان نهایی نیز هفته آینده اعلام می شود.
توکلی اظهار داشت: براساس ضوابط در آزمون سراسری سال 93 به طور کلی گزینش در این آزمون به دو روش انجام میشود، روش اول اینکه گزینش دانشجو در کدرشتهمحلهایی که پذیرش آنها براساس آزمون (نمرات آزمون و اعمال قطعی سوابق تحصیلی) است، صورت میگیرد و روش دوم اینکه گزینش دانشجو در کدرشتهمحلهایی که پذیرش آنها صرفا براساس سوابق تحصیلی است صورت میگیرد.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی معرفیشدگان چند برابر ظرفیت رشتههای نیمه متمرکز نیز 15 مهرماه به همراه اطلاعیه سازمان سنجش در مراحل مصاحبه آزمون عملی یا تشریحی از طریق سایت سازمان منتشر میشود.
وی اضافه کرد: براساس برنامه زمانی پیشبینی شده فهرست اسامی قبولشدگان نهایی نیمه متمرکز نیز 14 دیماه سال 93 از طریق سایت سازمان سنجش منتشر میشود.
اینام که همش امروز فردا میکنن (حالا خوبه من خودم کنکوری نیستم و فقط از دور و بری هام چند نفر کنکوری هست ...)
خدایی در گفتوگو با فارس:
زمان دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری فردا مشخص میشود
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: قرار است فردا یکشنبه جلسه بررسی وضعیت نتایج کنکور سراسری را داشته باشیم تا زمان دقیق اعلام نتایج را مشخص کنیم.
ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با اشاره به وضعیت نتایج کنکور سراسری اظهار داشت: برنامه زمانی پیشبینی شده برای اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال 93 نیمه دوم شهریور ماه بوده است که از قبل نیز اعلام شده بود.
وی افزود: قرار است فردا در جلسهای به بررسی وضعیت نتایج کنکور سراسری پرداخته و پس از ارزیابی مجدد زمان دقیق اعلام نتایج را مشخص کنیم.
آزاد بالاخره یه خبری داد
از سراسری همچنان هیچ خبری نیست
نتایج پذیرفتهشدگان کارشناسی دانشگاه آزاد دوشنبه و سهشنبه اعلام میشود
نتایج پذیرفتهشدگان کارشناسی بدون آزمون و باآزمون دانشگاه آزاد دوشنبه و سهشنبه اعلام میشود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نتایج پذیرفتهشدگان کارشناسی بدون آزمون و باآزمون دانشگاه آزاد دوشنبه و سهشنبه اعلام میشود.
بر اساس این گزارش، نتایج پذیرفته شدگان کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد فردا دوشنبه از طریق سایت مرکز آزمون این دانشگاه اعلام میشود.
همچنین نتایج پذیرفتهشدگان با آزمون نیز که در آزمون سراسری شرکت کرده و برای دانشگاه آزاد انتخاب رشته کردهاند سه شنبه اعلام میشود.
جالبه
سال 91 ، این موقع سال تو تاپیک کنکور قیامت بود
امسال تاپیک سوت و کوره
یعنی کنکوری های امسال اینقدر کمن؟
farzan311
07-09-2014, 11:22
جالبه
سال 91 ، این موقع سال تو تاپیک کنکور قیامت بود
امسال تاپیک سوت و کوره
یعنی کنکوری های امسال اینقدر کمن؟
نه کم نیستند فقط جز نسلی بسیار خرخون هستند که نمیدونند اینترنت چی هست اصلا:n02:
من یه بررسی کردم تاپیک های 89 تا الان رو هر سال کمتر از سال قبل بحث میشه!
امسال که دیگه خیلی کم بود:n15:
+
سایت سنجش هم من چند بار پرسیدم یه بار میگه 17 ام میاد یه بار 17 ام تا 20 ام یه بار میگه به زودی میاد صبر کنید:n09:
امروز قرار بود جلسه بذارند بگند کی میدن نتیجه رو ولی توکلی انگار تو اخبار صبح گفته هنوز معلوم نیست کی بیاد حالا فردا دربارش تصمیم میگیریم:n29:
توکلی در گفتگو با فارس :
نتایج نهایی کنکور سراسری پایان این هفته اعلام می شود.
خبرگزاری فارس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری مهر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه ریزی شون منو کشته ...
توکلی در گفتوگو با فارس:
نتایج نهایی کنکور سراسری پایان این هفته اعلام میشود
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی کنکور سراسری پایان این هفته اعلام میشود.
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، گفت: اسامی پذیرفته شدگان نهایی کنکور سراسری پایان این هفته از طریق سایت سازمان سنجش اعلام میشود.
وی افزود: روز دقیق اعلام نتایج هنوز مشخص نیست.
شایان ذکر است، نتایج نهایی پذیرفته شدگان کارشناسی بدون آزمون و با آزمون دانشگاه آزاد دوشنبه و سه شنبه این هفته از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام میشود.
ه کم نیستند فقط جز نسلی بسیار خرخون هستند که نمیدونند اینترنت چی هست اصلا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بررسی کردم تاپیک های 89 تا الان رو هر سال کمتر از سال قبل بحث میشه!
امسال که دیگه خیلی کم بود
آره والا
من خودم کنکوری 91 بودم
تاپیک ما خیلی پر رونق تر بود
این نسل جدید از اینترنت فقط وایبر و فیس بوق میشناسه ......
امروز من توی سیستم پاسخ گویی که ازشون پرسیدم پاسخ دادن که نتایج هفدهم میاد! .... الان هم که اعلام کردن اخر هفته میاد!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه ریزی شون منو کشته ...
آره والا
من خودم کنکوری 91 بودم
تاپیک ما خیلی پر رونق تر بود
این نسل جدید از اینترنت فقط وایبر و فیس بوق میشناسه ......
همچنین سایت کانون هم بچه ها خوب به فکر هستن....
وقتی کاری از دست ساخته نیست! ... چیکار کنیم!؟
Hamed-M1
08-09-2014, 09:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتایج کنکور سراسری 8 صبح فردا منتشر میشود/ آمار قبولیها
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج آزمون سراسری در صبح فردا خبر داد و گفت: اسامی 466 هزار و 888 نفر قبول شده نهایی فردا در سایت سازمان سنجش منتشر می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم خدایی امروز در نشست خبری اعلام کرد که نتایج کنکور سراسری 93 در ساعت 8 صبح فردا از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر و به اطلاع داوطلبان می رسد.
وی اظهار داشت: تعداد نهایی پذیرفته شدگان در این آزمون 466 هزار و 888 نفر است.
به گزارش مهر، یک میلیون و 31 هزار و 322 نفر در کنکور سال 93 ثبت نام کردند که این تعداد برای پذیرش در دوره های روزانه نوبت دوم (شبانه)، نیمه حضوری، مجازی و بین الملل دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و همچنین برای کد رشته های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی با هم به رقابت پرداختند.
آزمون سراسری سال 93 در روزهای پنجشنبه 5، جمعه 6 و شنبه 7 تیرماه در 364 شهرستان و 15 کشور خارجی برگزار شد.
یه برنامه برای رفرش کردن سایت سازمان سنجش برای نتایج اولیه تو انجمن گذاشتم که البته دیر بود. این بار هم کاربرد داره و مزیتش اینه که نیازی نیست خودتون پای سیستم بشینید و هی رفرش کنید. خودش رفرش میکنه و اگر تغییری ( نه لزوما اعلام نتیجه بود ) در سایت سازمان سنجش بود، اونو با بوق بوق ممتد بهتون اطلاع میده، و شما چک میکنید اگر اعلام نتیجه بود که هیچی اگر نبود هم دکمه ای داره که کلیک میکنید.
توضیحات بیشتر و لینک دانلود ( به زبان جاوا نوشته شده و روی کامپیوتر اجرا میشه در صورتی که محیط اجرای جاوا از قبل نصب باشه ) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر اینجا خلوته
زمان ما خیلی شلوغ بود. ادم چی بگه از این نسل بخدا
یه برنامه برای رفرش کردن سایت سازمان سنجش برای نتایج اولیه تو انجمن گذاشتم که البته دیر بود. این بار هم کاربرد داره و مزیتش اینه که نیازی نیست خودتون پای سیستم بشینید و هی رفرش کنید. خودش رفرش میکنه و اگر تغییری ( نه لزوما اعلام نتیجه بود ) در سایت سازمان سنجش بود، اونو با بوق بوق ممتد بهتون اطلاع میده، و شما چک میکنید اگر اعلام نتیجه بود که هیچی اگر نبود هم دکمه ای داره که کلیک میکنید.
توضیحات بیشتر و لینک دانلود ( به زبان جاوا نوشته شده و روی کامپیوتر اجرا میشه در صورتی که محیط اجرای جاوا از قبل نصب باشه ) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ذکر منبع کپی شد .
دكتر خدايي معاون وزير ورييس سازمان سنجش اموزش كشوردر گفتگو با خبرنگاران رسانه هاي جمعي زمان اعلام نتايج ازمون سراسري سال 1393 را ساعت 8 صبح روز سه شنبه 18 شهريور ماه اعلام كرد داوطلبان مي توانند با مراجعه به پايگاه الكترونيكي سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از نتايج ازمون مطلع شوند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
تازه ساعت دو خبر گذاشتن سایت سنجش ! بچه ها زود تر از ساعت 10 -11 امشب اصلا فکر نتایج رو هم نکنید .:n01:
Georges St-Pierre
08-09-2014, 13:46
نتایج آزاد و سراسری یکی هستن ؟
با ذکر منبع کپی شد .
از نظر کپی هیچ اشکالی نداره، ولی کاش اول تست میکردید، چون از عملکردش مطمئن نیستم و تا به حال توسط چند نفر تست نشده. فقط خودم تستش کردم
امیدوارم شرمنده کسی نشم!
Haj_Amoo
08-09-2014, 16:20
دوستان نتایج بدون آزمون آزاد اومده ها!
Hamed-M1
08-09-2014, 21:44
نتایج سراسری اومد
امیدوارم همه و همه نتایج تلاششون رو بگیرن .
موفق باشید .
Georges St-Pierre
08-09-2014, 21:51
سلام, نتایج آزاد کی میاد ؟ ( با آزمون )
albertxx
08-09-2014, 22:08
دانشگاه آزاد نتایجش اومده و ثبت نام هم کرده بودم
ولی میزنم میگه کارنامه ای با مشخصات مورد نظر موجود نیست !!!
چرا ؟؟:n13:
امیدوارم همه و همه نتیاج تلاششون رو بگیرن .
موفق باشید .
تبریک معین جان:n12:
---
دوستان بیاین نتایج رو بگین مشعوف شیم:دی
farzan311
08-09-2014, 22:22
اقا معین تبریک
منم مثل شما انتخاب اولم رو قبول شدم:n02:
نه به آزاد که سرکاری وعده میده
نه به سراسری که جلوتر از موعد اعلام!
به دوستان عزیزی که قبول شدند صمیمانه تبریک میگم:n16:
اقا معین تبریک
منم مثل شما انتخاب اولم رو قبول شدم:n02:
مرسی ... منم به شما تبریک میگم اقا فرزان:n16: ... این انتخاب اول چه ها که نمیکنه :n02:... اگر برای من اولیش نمیشد میخواستم که هیچ کدومش نشه ... :دی
mbadboy7
08-09-2014, 22:34
سلام به همه ی دوستان
نتایج هم اومد ...!
آقا ما هرچقد میزنیم میگه
داوطلب مورد نظر یافت نشد
قبول نشدیم اینو میگه ؟!
همه چی رو درست وارد کردم :|
farzan311
08-09-2014, 22:42
سلام به همه ی دوستان
نتایج هم اومد ...!
آقا ما هرچقد میزنیم میگه
داوطلب مورد نظر یافت نشد
قبول نشدیم اینو میگه ؟!
همه چی رو درست وارد کردم :|
با یه روش دیگه تست بکن میشه
saegheh67
08-09-2014, 22:42
کلا من نا امید شدم با رتبه ۱۵۰۰ انتظار داشتم شیراز یا اصفهانو بیارم ولی ادبیات انگلیسی یزد قبول شدم
من پزشکی نشدم ..........:n21:
albertxx
08-09-2014, 22:51
جواب اینو کسی نمیدونه ؟؟؟
برگه انتخاب رشته رو هم دارم ! و با کد ثبت نام
ولی باز این ارور رو میده !
دانشگاه آزاد نتایجش اومده و ثبت نام هم کرده بودم
ولی میزنم میگه کارنامه ای با مشخصات مورد نظر موجود نیست !!!
چرا ؟؟:n13:
mbadboy7
08-09-2014, 22:52
من پزشکی نشدم ..........:n21:
فدای سرت ، سال دیگه ...
منم مکانیک میخواستم، حسابداری قبول شدم !
mbadboy7
08-09-2014, 22:57
جواب اینو کسی نمیدونه ؟؟؟
برگه انتخاب رشته رو هم دارم ! و با کد ثبت نام
ولی باز این ارور رو میده !
این برای بدونه آزمونــه ، واسه با آزمون 5 شنبه میاد...
شاید بخاطر اینه
darkdream2012
08-09-2014, 23:13
خب خداروشکر بلاخره نتیجه زحمت هامو دیدم وبه یکی از ارزوهام رسیدم امیدوارم که همه شماهم از نتیجه راضی باشین
خب خداروشکر بلاخره نتیجه زحمت هامو دیدم وبه یکی از ارزوهام رسیدم امیدوارم که همه شماهم از نتیجه راضی باشین
تبریک
رتبه و معدل؟
SA3EDLORD
09-09-2014, 02:10
اقا جواب نیمه متمرکز های هنر کی میاد؟
SA3EDLORD
09-09-2014, 02:23
اقا جواب نیمه متمرکز های هنر کی میاد؟
darkdream2012
09-09-2014, 10:05
تبریک
رتبه و معدل؟
رتبم 564 زیرگروه 1
ومعدل هم 18.88
EternalWanderer
09-09-2014, 10:11
سلام به همه ی دوستان و عرض تبریک به همه ی قبول شدگان!
خودم انتظارم این بود که حداقل نیمسال دوم پزشکی مشهدو بیارم با توجه به سال قبل! ولی در آخرین لحظات محاسبات تغییر کرد و پزشکی ساری قبول شدم. خب خدا رو شکر. اگه درس بخونی مهم نیس کجا.... انشاءالله تمام تلاشمو می کنم که تخصص یه جای خوب(مثلا تهران) قبول شم. با آرزوی موفقیت برای همه......:n16:
پ.ن: آقا این سایت سنجش چرا این جوریه؟؟؟؟!!!! از هر 30 باری که بزنی یه بار نتیجت باز میشه!!! بقیشو می نویسه" داوطلب مورد نظر پیدا نشد"! البته تا الان موفق شدم دوبار نتیجمو ببینم!!!:n13::n04:
سلام
دوستان امسال سهمیه های خانواده های ایثارگر و... بالا بردن،کلا گند زدن به بچه های بدبخت
دوستم رتبش تو زیر گروه یک در رشته تجربی شده 241 ،ولی تو هیچکدوم از دانشگاه های تهران قبول نشده و افتاده کرج!!!!!!!
این واقعا نامردیه
بقیه هم که لب مرزی بوده رتبه هاشون،گند خورده بهشون.
امروزم ملت ریختن جلوی سازمان سنجش و حتی ریختن رو ماشینه توکلی ! :) یه فرم شکایت دادن بهشون پر کردن،ولی عمرا نتیجه نمیده!!!
دوستانی ک ساله دیگه کنکور دارن،حواسشون باشه
سلام
دوستان امسال سهمیه های خانواده های ایثارگر و... بالا بردن،کلا گند زدن به بچه های بدبخت
دوستم رتبش تو زیر گروه یک در رشته تجربی شده 241 ،ولی تو هیچکدوم از دانشگاه های تهران قبول نشده و افتاده کرج!!!!!!!
این واقعا نامردیه
بقیه هم که لب مرزی بوده رتبه هاشون،گند خورده بهشون.
امروزم ملت ریختن جلوی سازمان سنجش و حتی ریختن رو ماشینه توکلی ! :) یه فرم شکایت دادن بهشون پر کردن،ولی عمرا نتیجه نمیده!!!
دوستانی ک ساله دیگه کنکور دارن،حواسشون باشه
اسامی پذیرفته شده ها دیگه به دانشگاه ها رسیده ... و ثبت نام های اینترنتی داره شروع میشه ...
از زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته مشخص شده بود که ظرفیت های پزشکی بسیار کم شده . که اون هم دست سازمان نیست و وزرات بهداشت و درمان تعیین میکنه ظرفیت ها رو ( اون موقع باید اعتراض میکردن به وزرات بهداشت) . حالامیخوان بریزن روی ماشین توکلی ... میخوان بریزن توی سازمان یا ... مطمئنا نتیجه ای نمیگیرن . وقتی وزیر بهداشت میاد میگه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
وقتی که شب میخوابی صبح بلند میشی و قوانین تغییر کرده نمیشه توقعی بیش از این داشت . . .
- باتوجه به كنترلهاي متعدد و بررسيهايي كه به صورت مختلف به عمل آمده، از صحت كد رشته محل قبولي اعلام شده پذيرفتهشدگان اطمينان حاصل شده و داوطلبان پس از دريافت كارنامه از طريق سايت در صورتيكه درباره كدرشتههاي انتخابي و ساير مندرجات كارنامه سوالي داشته باشند، ميتوانند حداكثر تا تاريخ 30/7/93 از طريق سيستم پاسخگويي اينترنتي در سايت سازمان در رابطه با كدرشتههاي انتخابي و مندرجات كارنامه نهايي آزمون سراسري سال 1393، اقدام و از ارسال نامه پستي و مراجعه حضوري اكيداً خودداري نمايند. بديهي است به كليه مكاتباتي (اينترنتي و يا غيرايترنتي) كه بعد از تاريخ 30/7/93 در اين خصوص صورت گيرد، ترتيب اثر داده نخواهد شد
offlineinternet
10-09-2014, 11:36
اقا من یه سوال دادم
نمیدونستم کجا بپرسم شرمنده
دانشگاه دولتی شهر رضا اصفهان هم داریم ایا
رشته مهندسی کامپیوتر
یه اموزش عالی شهر رضا هست ، این میشه همون دانسگاه دولتی یا چیزی دیگه هست؟
اقا من یه سوال دادم
نمیدونستم کجا بپرسم شرمنده
دانشگاه دولتی شهر رضا اصفهان هم داریم ایا
رشته مهندسی کامپیوتر
یه اموزش عالی شهر رضا هست ، این میشه همون دانسگاه دولتی یا چیزی دیگه هست؟
سرچ کن دوست عزیز . اگه همچین دانشگاهی وجود داشته باشه ( آخرین خبری که من دارم اینه که هنوز ساخته نشده!!) حتما سایت اینترنتی هم داره .
Mohammad..kh
10-09-2014, 12:57
سلام دوستان
کسی سال قبل فردوسی مشهد قبول شده یا کسی رو تو فامیل داشته که قبول بشه؟ چند تا سوال داشتم
albertxx
11-09-2014, 00:41
نتایج دانشگاه ازاد کی میاد ؟؟؟
مگه قرار نبود امشب ساعت 12 بیاد ؟؟
چی شد ُ پس ؟؟
mbadboy7
11-09-2014, 10:59
نتایج دانشگاه آزاد امروز بعد از ظهر اعلام میشه ...
M . Sayid
11-09-2014, 15:23
کلا من نا امید شدم با رتبه ۱۵۰۰ انتظار داشتم شیراز یا اصفهانو بیارم ولی ادبیات انگلیسی یزد قبول شدم
رشته های مربوط به زبان های خارجه یزد بهتر از اصفهانه ! رتبه بهتری هم لازمه برای قبولی !
کد خبر: 2369446
تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۶/۲۲ - ۱۴:۵۲
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حوزه و دانشگاه
توکلی خبر داد:
انتشار کارنامه آزمون سراسری سال 93 در ساعت 22 امشب
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه آزمون سراسری سال 93 در امشب خبر داد و گفت: داوطلبانی که انتخاب رشته کرده اند می توانند از ساعت 22 امشب با مراجعه به سایت سازمان سنجش کارنامه خود را مشاهده کنند.
دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به منظور فراهم آوردن تسهیلات بیشتر برای داوطلبانی که نسبت به انتخاب کد رشته محل های تحصیلی آزمون سراسری سال 93 اقدام کرده اند با تلاش مستمر و پیگیر و ارزشمند و شبانه روزی همکاران در سازمان سنجش آموزش کشور کارنامه داوطلبان مذکور با توجه کد رشته محل های انتخابی متقاضیان راس ساعت 22 امروز شنبه 22 شهریورماه 93 بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.
وی افزود: هر یک از داوطلبان انتخاب رشته کننده، اعم از داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در ردیف قبول شدگان رشته های متمرکز آزمون سراسری سال 93 اعلام شده و یا پذیرفته نشده اند می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و مشاهده و پرینت کارنامه خود از رتبه خود و آخرین رتبه قبولی در گروه آزمایشی و سهمیه مربوط در هر یک از کد رشته های انتخابی مطلع شوند.
توکلی اظهار داشت: پیش از این سازمان سنجش اعلام کرده بود که این کارنامه 26 شهریور منتشر می شود اما سعی کردیم که زودتر منتشر شود.
این کارنامه هم برای کسانی که میخوان ببینن تا رتبه چند رشته مورد نظرشون رو قبول شدن میتونه مفید باشه.
کارنامه نهايي آزمون سراسري سال 1393 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
albertxx
13-09-2014, 21:32
آقا یه سوال
واسه ثبت نام بدون آزمون رفتم (( برای کسی که گروه علوم تجربی خونده ))
بعد خواستم مهندسی پرتو پزشکی بزنم
ولی مهندسی پرتو پزشکی تو بخش علوم تجربی نبود و تو بخش فنی مهندسی بود !!
دلیلش چیه ؟؟
مگه مهندسی پرتو پزشکی و مهندسی پزشکی جزو علوم تجربی حساب نمیاد ؟؟
داستان از چه قراره ؟؟:n13:
با سلام.
دوستان این که نوشته شما میتوانید از مزیت دانشجو ممتاز استفاده کنید چی هست ؟
میشه من فقط بگم میخوام همزمان رشته ادبیات هم بخونم ؟ (یعنی تحصیل دو تا رشته ؟) اگر میشه باید به کی بگم ؟
6. امکان تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی.
Alireza SM
14-09-2014, 10:06
آقا یه سوال
واسه ثبت نام بدون آزمون رفتم (( برای کسی که گروه علوم تجربی خونده ))
بعد خواستم مهندسی پرتو پزشکی بزنم
ولی مهندسی پرتو پزشکی تو بخش علوم تجربی نبود و تو بخش فنی مهندسی بود !!
دلیلش چیه ؟؟
مگه مهندسی پرتو پزشکی و مهندسی پزشکی جزو علوم تجربی حساب نمیاد ؟؟
داستان از چه قراره ؟؟:n13:
به هیچ وجه تجربی نیستن و مال ریاضی بودن و هستن. هردوشون از کاربردهای فیزیک ( مخصوصا الکترونیک و فیزیک اتمی ) هستن کاملا فنی مهندسی هستن هیچ ربطی به پزشکی ندارن.
Alireza SM
14-09-2014, 10:09
با سلام.
میشه من فقط بگم میخوام همزمان رشته ادبیات هم بخونم ؟ (یعنی تحصیل دو تا رشته ؟) اگر میشه باید به کی بگم ؟
توی فروم فکر نکنم جواب قطعی و قابل اعتماد بگیرین بهتره از معاون آموزشی دانشگاه ( نه دانشکده ) بپرسین.
پاسخ سازمان سنجش به اعتراضات کنکوریها
» سرویس: دانشگاه و حوزه - صنفي، دانشجويي
کد خبر: 93062313344
یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۳
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: به اعتراضات داوطلبان کنکور حداکثر تا 10 روز دیگر پاسخ داده خواهد شد.
دکتر توکلی در گفت وگو با خبرنگار دانشگاهی ایسنا با بیان اینکه هر سال عدهای از داوطلبان به نحوه پذیرش اعتراض دارند، گفت: هر سال بعد از اعلام نتایج کنکور سراسری که جمعیت زیادی در آن شرکت کردهاند، با وجود اینکه به داوطلبان گفته شده اگر اعتراضات خود را از طریق سایت سازمان سنجش مطرح کنند در کوتاهترین زمان ممکن به اعتراضات آنها پاسخ داده خواهد شد، باز هم داوطلبانی به ساختمان سازمان سنجش مراجعه کرده و خواهان این هستند که مشکلات خود را حضوری مطرح کنند. البته همه مسئولین سازمان خود را موظف به پاسخگویی به اعتراض این داوطلبان میدانند، به همین دلیل همه مراجعان فرمی را پر کرده و بر اساس این فرم به درخواست آنها رسیدگی میشود.
توکلی افزود: از ثبتنام کنندگان کنکور سراسری 93، فقط 870 هزار نفر در جلسه آزمون حاضر بودند و همه افراد مجاز به انتخاب رشته شدند. از بین این افراد 625 هزار نفر انتخاب رشته کردند و 466 هزار و 888 نفر،یعنی حدود 75 درصد انتخاب رشته کنندگان در ردیف قبولی قرار گرفتند. ثبتنام این داوطلبان از روز 22 شهریور شروع شده و داوطلبان موظف هستند در تاریخ تعیین شده برای ثبتنام اقدام کنند. من به این دسته از داوطلبان توصیه میکنم حتما ثبتنام خود را انجام دهند.
وی ادامه داد: افرادی که به سازمان سنجش مراجعه کردهاند دو ویژگی دارند. گروه اول افرادی هستند که ادعا دارند هیچ رشتهای قبول نشدهاند. دلیل این امر این است که کدرشته محلهایی که این افراد انتخاب کردهاند، توسط داوطلبانی با رتبه بهتر و با توجه به ظرفیت، کسب شده است.
مشاورعالی سازمان سنجش به ارائه کارنامه برای هر داوطلب اشاره کرد و گفت: در کارنامه در هر انتخاب رتبه فرد و رتبه آخرین فرد قبول شده در آن رشته با همان سهمیه چیست؟ یعنی داوطلب به وضوح متوجه خواهد شد دلیل پذیرفته نشدنش چه بوده است.
توکلی در ادامه درمورد گروه دیگر معترضان اظهار کرد: عدهای دیگر از داوطلبان که پذیرفته شدهاند، اذعان میکنند باید در اولویت بهتری پذیرفته میشدند.
وی با تاکید بر اینکه اعتراضات هر دو گروه بررسی میشود، ادامه داد: تا 10 روز آینده پاسخ داوطلبان معترض داده خواهد شد.
داوطلبان کنکور 93 نباید خود را با داوطلبان کنکور 92 مقایسه کنندمشاور عالی سازمان سنجش در ادامه درمورد مقایسه داوطلبان کنکور سراسری 93 با کنکور سراسری سال 92 توضیح میدهد: کنکور یک آزمون رقابتی است و هیچ کنکوری با کنکور دیگر قابل مقایسه نیست. بنابراین داوطلبان هم نباید خود را با داوطلبان سال گذشته مقایسه کنند. داوطلبان فقط باید خود را با داوطلبان کنکور امسال مقایسه کنند که بر اساس آن نحوه پذیرش دو داوطلبی که شرایطشان کاملا شبیه یکدیگر است با یکدیگر تفاوتی ندارند. وی ادامه داد: درضمن سیستم نمره کلسازی امسال با سال گذشته تفاوت دارد. در نمرهکل سازی سال گذشته سوابق تحصیلی با تاثیر مثبت اعمال میشد اما بر اساس مصوبات قانونی که امسال به سازمان اعمال شده است تاثیر سوابق تحصیلی در نمرهکل سازی کنکور امسال قطعی است. به این معنی که سوابق تحصیلی میتواند هم تاثیر مثبت داشته باشد و هم تاثیر منفی.
توکلی درمورد سهمیهها اظهار کرد: از لحاظ ظرفیت پذیرش و درصد هیچ تغییری نسبت به گذشته اعمال نشده است. اما ما قبل از انتخاب رشته به داوطلبان اعلام کردیم که نحوه نمرهکل سازی و سهمیه بندی تغییر یافته است و به داوطلبان توصیه کردیم انتخاب رشته خود را بر اساس مقالات راهنمایی که در سازمان سنجش و پیک سنجش منتشر میشود انجام دهند.
وی درمورد سهمیه ایثارگران توضیح داد: چند سهمیه جداگانه وجود داشت که بر اساس مصوبه اعلام شده یک سهمیه احتساب شده و در مجموع 20 درصد از ظرفیت را تحت عنوان سهمیه ایثارگران به خود اختصاص دادند. البته امر به این معنی نیست که افرادی که مشمول این سهمیه میشوند صد در صد پذیرفته خواهند شد، بلکه این افراد هم باید حد نصابی را برای ورود به رشته داشته باشند. داوطلبانی که دارای سهمیههای دیگر هستند باید توجه داشته باشند این سهمیه مانع از پذیرش آنها نشده است.
انتهای پیام
farzan311
14-09-2014, 17:30
با سلام.
اقا معین برای من هم زده
ولی فکر نکنم چیز مهمی باشه:n02:
چون میدونم رتبه ام به اون رتبه لازم نخبگان نمیرسه و حتی اگه برسه فکر نکنم رشته من اصلا شرایط نخبه شدن رو داشته باشه
اقا معین برای من هم زده
ولی فکر نکنم چیز مهمی باشه:n02:
چون میدونم رتبه ام به اون رتبه لازم نخبگان نمیرسه و حتی اگه برسه فکر نکنم رشته من اصلا شرایط نخبه شدن رو داشته باشه
اقا زده دیگه :دی
باید طبق چیزی که خودشون میگن بشه دیگه مثلا من همزمان ادبیات هم بخونم و شما هم مثلا همزمان ادبیات روسی هم بخونی ...
شما مگر رتبه کشوری و سهمیت چند بوده ؟
ماده 1- دانشجویانی که می توانند از مزایای این آیین نامه بهره مند شوند، عبارتند از :
الف- برگزیدگان آزمون سراسری با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور
تبصره 1- برگزیدگان آزمون سراسری موضوع بند الف، کسانی هستند که مجموع نمرات اکتسابی آنها در آزمون
سراسری حداقل دو و نیم انحراف معیار از میانگین نمرات در گروه آزمایشی مربوط بالاتر باشد
بحث رتبه نیست ... شما نمرت از کسانی که همزمان باهات زبان امتحان دادن بهتر بوده دیگه:n16: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ho3in2012
14-09-2014, 20:58
سلام دوستان
من دانشگاه اراک قبول شدم تو ثبت نام اینترنتی یه مشکلی دارم
وقتی وارد سایت میشم ملیت من رو زده ایرانی
وقتی مشخصات رو تکمیل میکنم میخوام کد رهگیری بگیرم فرم نهاییش که میاد برای پرینت واسه دانشگاه
ملیت رو زده غیر ایرانی :n04::n04::n04:
باید چیکارش کنم ؟ مشکلی بعدا پیش نمیاد ؟؟
farzan311
14-09-2014, 21:49
اقا زده دیگه :دی
باید طبق چیزی که خودشون میگن بشه دیگه مثلا من همزمان ادبیات هم بخونم و شما هم مثلا همزمان ادبیات روسی هم بخونی ...
شما مگر رتبه کشوری و سهمیت چند بوده ؟
بحث رتبه نیست ... شما نمرت از کسانی که همزمان باهات زبان امتحان دادن بهتر بوده دیگه:n16: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینجوری باشه کل همکلاسی های بنده در تهران شامل این قضیه میشند چون اون ها هم همه زیر 200 بودن:n02:
اگه بشه ادبیات و مترجمی هم زمان گرفت عالی میشه مخصوصا که خیلی درس ها مشترکه و تداخل بینشون پیش کم میاد
سلام دوستان
من دانشگاه اراک قبول شدم تو ثبت نام اینترنتی یه مشکلی دارم
وقتی وارد سایت میشم ملیت من رو زده ایرانی
وقتی مشخصات رو تکمیل میکنم میخوام کد رهگیری بگیرم فرم نهاییش که میاد برای پرینت واسه دانشگاه
ملیت رو زده غیر ایرانی :n04::n04::n04:
باید چیکارش کنم ؟ مشکلی بعدا پیش نمیاد ؟؟
سلام...
بنده میخواستم دیشب جواب بدم اما به خاطر عدم اطمینان جوابی ندادم ... اما با توجه به کمبود وقت به نظر من ثبت نام رو تکمیل کنید و روز مراجعه حتما پییگری و اصلاح کنید .
مثلا سایت دانشگاه شیراز اینو نوشته ":
متذکر مي شود در صورت وجود هرگونه مشکل در ثبت نام اينترنتي، در زمان مراجعه حضوري نسبت به رفع مشکل اقدام خواهد شد.
به نظرم دانشگاه شما هم داشته باشه ... :n16:
رتبه در سهمیه منطقه یک 84 شدم
اگه اینجوری باشه کل همکلاسی های بنده در تهران شامل این قضیه میشند چون اون ها هم همه زیر 200 بودن:n02:
اگه بشه ادبیات و مترجمی هم زمان گرفت عالی میشه مخصوصا که خیلی درس ها مشترکه و تداخل بینشون پیش کم میاد
خب باید بشن دیگه:n16: ... کسی که تهران قبول میشه مسلما بهترین رتبه و نمره رو داشته و از میانگین نمرات بچه ها 2.5 انحراف رو که من نمیدونم چی هست:n02: بالاتر بوده دیگه ...
به هر حال کلا سهمیه منطقه یک چون هیچ ارفاق و برتری نداره کلا قبولی های دانشگاه های برتر باید چنین امتیازی داشته باشن ... ولی در کل من دقیق تر که مطالعه کردم میبینم کل این مسایل مثل دادن 27 واحد در یه ترم و تحصیل همزمان و عدم مراجعه حضوری برخی دروس همه و همه به تایید معاونت اموزشی و استاد راهنما برسه :n06: ظاهرا اگر کسی از طریق ازمون سراسری هم مشمول این بند نشه و سه ترم معدل بالای 17 داشته باشه بازم میتونه با تایید دانشگاه از این امتیازات استفاده کنه .:n11:
ho3in2012
15-09-2014, 08:33
سلام...
بنده میخواستم دیشب جواب بدم اما به خاطر عدم اطمینان جوابی ندادم ... اما با توجه به کمبود وقت به نظر من ثبت نام رو تکمیل کنید و روز مراجعه حتما پییگری و اصلاح کنید .
مثلا سایت دانشگاه شیراز اینو نوشته ":
به نظرم دانشگاه شما هم داشته باشه ... :n16:
زنگ زدم امور ثبت نام اون هم نتونست درستش کنه
یه 5 دقیقه بعد خودش زنگ زد گفت ولش کن مهم نیست همونو پرینت کن :n02::n02:
زنگ زدم امور ثبت نام اون هم نتونست درستش کنه
یه 5 دقیقه بعد خودش زنگ زد گفت ولش کن مهم نیست همونو پرینت کن :n02::n02:
من تازه ثبت نام اینترنتی کردم :دی امروز فعال شده.
میگم دوستان این سیستمای آموزشی مثل سما و گلستان چی هست ؟ از کجا باید بفهمیم سیستم اموزشی چی هست ؟
کدومش خوبه ؟ من شنیدم مثلا گلستان ضعیفه و خوب نیست ....
ho3in2012
15-09-2014, 08:57
میگم دوستان این سیستمای آموزشی مثل سما و گلستان چی هست ؟ از کجا باید بفهمیم سیستم اموزشی چی هست ؟
وارد قسمت ثبت نام یا پنل دانشجو ها بشی معلومه چی هستش
اینم 2 تا نمونه از سیستم سما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نمونه سیستم گلستان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد خوب یا بد بودن هیچ کدوم اطلاعی ندارم :n16:
Iloveu-ALL
15-09-2014, 09:21
براي ديدن نمرات و ديدن ساعت كلاس ها يا پرداخت شهريه و يه سري چيز هاي ديگه از اين برنامه (تحت وب) استفاده ميشه
تا اونجايي كه من ديدم خودت نميتوني نوعش رو انتخاب كني. بايد ببيني كه دانشگاهت از كدوم استفاده ميكنه
براي ديدن نمرات و ديدن ساعت كلاس ها يا پرداخت شهريه و يه سري چيز هاي ديگه از اين برنامه (تحت وب) استفاده ميشه
تا اونجايي كه من ديدم خودت نميتوني نوعش رو انتخاب كني. بايد ببيني كه دانشگاهت از كدوم استفاده ميكنه
من که نفهمیدم این چه سیستمیه ...
به هر صورت ممنون.:n16:
farzan311
15-09-2014, 10:58
اگه سیستم گلستانه که خنده دار ترین چیزیه که من تا حالا دیدم تاریخ تولد منو زده 01/01 هرچی هم عوضش میکنم اخرش همینو پرینت میگیره!
منم در نهایت با خودکار درستش کردم :n02:
اگه سیستم گلستانه که خنده دار ترین چیزیه که من تا حالا دیدم تاریخ تولد منو زده 01/01 هرچی هم عوضش میکنم اخرش همینو پرینت میگیره!
منم در نهایت با خودکار درستش کردم :n02:
دانشگاه تهران گلستانه!؟:n04::n04:
پس دم شیراز گرم که سیستمش sess هست تنها دانشگاهیه که این سیستم رو داره
خودش طراحی کرده
حتی علامه و بهشتی هم سما و گلستان دارن نگاه کردم ... من کل پروسه ثبت نام اینترنتیم 10 دقیقه طول کشید اونم بخاطر مدارم و ... که اوردم و ... اپلود کردم . نه ارور داد نه خطا ... واقعا خیلی روون بود منم به همین خاطر تعجب کردم و پرسیدم چون خیلی تعریف سیستم گلستان رو شنیده بودم هیچکس رازی نیست ظاهرا ... اما سما بهتره ...ولی اینکه تهران گلستان داره واقعا تعجب اوره!.:n27:
farzan311
15-09-2014, 17:25
دانشگاه تهران گلستانه!؟:n04::n04:
پس دم شیراز گرم که سیستمش sess هست تنها دانشگاهیه که این سیستم رو داره
خودش طراحی کرده
حتی علامه و بهشتی هم سما و گلستان دارن نگاه کردم ... من کل پروسه ثبت نام اینترنتیم 10 دقیقه طول کشید اونم بخاطر مدارم و ... که اوردم و ... اپلود کردم . نه ارور داد نه خطا ... واقعا خیلی روون بود منم به همین خاطر تعجب کردم و پرسیدم چون خیلی تعریف سیستم گلستان رو شنیده بودم هیچکس رازی نیست ظاهرا ... اما سما بهتره ...ولی اینکه تهران گلستان داره واقعا تعجب اوره!.:n27:
تهران کلا فقط یه اسمه و گرنه بقیه چیزهاش ...
من الان درگیر خوابگاهم نمیتونم وارد سامانه خوابگاهیش بشم فردا صبح هم تهرانم اگه جا نداشته باشم حسابی کارم گره میخوره:n29:
اصلا هم حوصله ندارم برا گرفتن خوابگاه دوندگی کنم:n23:
تهران کلا فقط یه اسمه و گرنه بقیه چیزهاش ...
من الان درگیر خوابگاهم نمیتونم وارد سامانه خوابگاهیش بشم فردا صبح هم تهرانم اگه جا نداشته باشم حسابی کارم گره میخوره:n29:
اصلا هم حوصله ندارم برا گرفتن خوابگاه دوندگی کنم:n23:
من هم اشتباهی اپلود کردم یه عکسی رو :دی ... این خیلی سامانش سریع بود ولی ویرایش نداره ... ! باید موقع ثبت نام حضوری برم بهشون بگم درستش کنید . این چیزا مهم نیست زیاد :دی ...
خوابگاه که قانونا باید بهت بدن ... (پیر شده میزدی اصفهان :دی) که راحت بیای و بری :دی .
farzan311
15-09-2014, 21:24
من هم اشتباهی اپلود کردم یه عکسی رو :دی ... این خیلی سامانش سریع بود ولی ویرایش نداره ... ! باید موقع ثبت نام حضوری برم بهشون بگم درستش کنید . این چیزا مهم نیست زیاد :دی ...
خوابگاه که قانونا باید بهت بدن ... (پیر شده میزدی اصفهان :دی) که راحت بیای و بری :دی .
اخه اصفهانم من جا ندارم:n02:
الان خبر رسید بعضی ها به صورت موفقیت امیز رفتند تو سامانه دوستان هم زنگ زدند میگند چرا ثبت نام نمیکنی پس باهم اتاق بگیریم!
یکی نیست بگه من 1 میلیون باری امتحان کردم وارد این سامانه خوابگاه مسخره بشم ولی هیچ نتیجه ای نداد
دوستان دعا کنید فردا نگند برگرد شهر خودت:n02:
ho3in2012
15-09-2014, 21:40
اخه اصفهانم من جا ندارم:n02:
الان خبر رسید بعضی ها به صورت موفقیت امیز رفتند تو سامانه دوستان هم زنگ زدند میگند چرا ثبت نام نمیکنی پس باهم اتاق بگیریم!
یکی نیست بگه من 1 میلیون باری امتحان کردم وارد این سامانه خوابگاه مسخره بشم ولی هیچ نتیجه ای نداد
دوستان دعا کنید فردا نگند برگرد شهر خودت:n02:
با Internet Explorer امتحان کن اینا ....
اگه نشد بگو همون دوستات برات ثبت نام کنند با سیستم خودشون
farzan311
15-09-2014, 22:15
با Internet Explorer امتحان کن اینا ....
اگه نشد بگو همون دوستات برات ثبت نام کنند با سیستم خودشون
مرورگر تست نشده ای نذاشتم:n02:
دادم بهشون اونا هم میگند یوزر پسوردت اشتباهه :n27:
دیگه باید حضوری برم اینجوری فایده نداره به قول یکی از دوستان شاید میخواند به خاطر رتبه مون با یه خوابگاه خوب سورپرایزمون کنند:n08:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.