مشاهده نسخه کامل
: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر
Aryan007
01-09-2013, 03:46
دوستان Alireza SM و After4Ever در این رابطه برای در حال تحصیل ها کاملا صحیح گفتند.
اما فارغ التحصیل ها به نظرم وقت خود را روی چیز هایی در تابستان بگذارند که جنبه ی تحلیلی و ترکیبی بیشتری دارند و معمولا سوال مستقیم از آن ها نمی ٱید.
مثل:
کل زیست
کل عربی
قرابت معنایی
آرایه های ادبی
کلوز تست
ریدینگ
من که خودم ده روزه دوباره شروع کردم به نظرم بهترین راه رو انتخاب کردم .
ممنون.
EternalWanderer
01-09-2013, 12:00
مشاورین عزیز یک سوال:
وضعیت من و کارایی که تو تابستون انجام شد:
کار هایی که برای زیست انجام شد: زیست 1 تا فصل 6 خوندم و تست ها هم کار شد - زیست 2 تا فصل 9 و تست ها - زیست پیش تا ص 58 یعنی فصل 3 فقط تست های فصل 1 کار شد.
کارهایی که برای زیست تا آخر تابستون انجام خواهد شد: زیست 1 تکمیل - زیست 2 تکمیل - زیست پیش همین جا توقف
کارهایی که برای شیمی انجام شد: شیمی 2 تا فصل 4 همراه تست ها - شیمی 3 تا فصل 2 همراه تست ها - شمی پیش تا فصل 2 بدون تست
کارهایی که برای شیمی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: شیمی 2 تکمیل - شیمی 3 تکمیل - شیمی پیش توقف
کارهایی که برای فیزیک انجام شد:فیزیک 1 بخشی از فصل آینه ها بدون تست - فیزیک 2 تا فصل 4 و تست ها - فیزیک 3 تا فصل 3 بدون تست - فیزیک پیش تا فصل 2 و تست ها
کارهایی که برای فیزیک تا آخر تابستون انجام خواهد شد: فیزیک 2 احتمالا تکمیل - فیزیک 3 تکمیل - فیزیک پیش توقف
کارهایی که برای ریاضی انجام شد: ریاضی 2 تا فصل 4 بدون تست - ریاضی 3 تا فصل 3 با تست - ریاضی پیش تا فصل 2 مبحث جزء صحیح با تست - هندسه تا فصل 2 با تست - آمار تا فصل 5 با تست
کارهایی که برای ریاضی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: ریاضی 2 تکمیل بدون تست - ریاضی 3 تکمیل - ریاضی پیش تا آخر فصل 2
کارهایی که برای ادبیات و زبان فارسی انجام شد: لغات ادبیات 2 کامل کار شد- تاریخ ادبیات هم کمی کار شد- آرایه های ادبی از کتاب نشر الگو تا اسلوب معادله کار شد( با تست ها البته یکی در میون!:n02:) - زبان فارسی مباحث(واژه و تکواژ- ساختمان واژه) کار شد. املا کار نکردم:n15:.
کارهایی که برای ادبیات و زبان فارسی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: لغات متوقف - تاریخ ادبیات تا هر جا که شد(نشر الگو) - آرایه ها انشاالله تکمیل.
کارهایی که برای عربی انجام شد: تجزیه اسم و فعل و حرف کار شد با تست ها - ترکیب مبحث(فاعل و مفعول، مبتدا و خبر، مفاعیل و حال) کار شد.
کارهایی که برای عربی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: منصوبات تکمیل - اگه برسم کمی ترجمه
دین و زندگی و زبان انگلیسی کمپلت تعطیل:n04:!!
««وضعیت من»»
طبق توصیه ی دیگران و منطق خودم آزمون های تابستون کانون رو زیاد جدی نگرفتم و کار خودمو کردم! میانگین ترازم هم فعلا 6800 و سعی میکنم از مهر به بعد بالای 7000 نگه دارم.
فعلا روزانه مابین 11.5 تا 12 ساعت مطالعه دارم. از مهر به بعد هم میخوام هفتگی 60 ساعت بخونم.
و اما سوال : آیا روندی که پیش گرفتم برای رسیدن به هدفم که «پزشکی دانشگاه شیراز» هست، مناسبه یا نه؟ کجای کارم اشتباهه یا کافی نیست؟ در ضمن من منطقه 3 هستم و هیچ سهمیه ای هم ندارم.
(ببخشید که طولانی شد!) ممنون از وقتی که میگذارید.
Alireza SM
01-09-2013, 12:23
مشاورین عزیز یک سوال:
کار هایی که برای زیست انجام شد: زیست 1 تا فصل 6 خوندم و تست ها هم کار شد - زیست 2 تا فصل 9 و تست ها - زیست پیش تا ص 58 یعنی فصل 3 فقط تست های فصل 1 کار شد.
کارهایی که برای زیست تا آخر تابستون انجام خواهد شد: زیست 1 تکمیل - زیست 2 تکمیل - زیست پیش همین جا توقف
کارهایی که برای شیمی انجام شد: شیمی 2 تا فصل 4 همراه تست ها - شیمی 3 تا فصل 2 همراه تست ها - شمی پیش تا فصل 2 بدون تست
کارهایی که برای شیمی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: شیمی 2 تکمیل - شیمی 3 تکمیل - شیمی پیش توقف
کارهایی که برای فیزیک انجام شد:فیزیک 1 بخشی از فصل آینه ها بدون تست - فیزیک 2 تا فصل 4 و تست ها - فیزیک 3 تا فصل 3 بدون تست - فیزیک پیش تا فصل 2 و تست ها
کارهایی که برای فیزیک تا آخر تابستون انجام خواهد شد: فیزیک 2 احتمالا تکمیل - فیزیک 3 تکمیل - فیزیک پیش توقف
کارهایی که برای ریاضی انجام شد: ریاضی 2 تا فصل 4 بدون تست - ریاضی 3 تا فصل 3 با تست - ریاضی پیش تا فصل 2 مبحث جزء صحیح با تست - هندسه تا فصل 2 با تست - آمار تا فصل 5 با تست
کارهایی که برای ریاضی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: ریاضی 2 تکمیل بدون تست - ریاضی 3 تکمیل - ریاضی پیش تا آخر فصل 2
کارهایی که برای ادبیات و زبان فارسی انجام شد: لغات ادبیات 2 کامل کار شد- تاریخ ادبیات هم کمی کار شد- آرایه های ادبی از کتاب نشر الگو تا اسلوب معادله کار شد( با تست ها البته یکی در میون!:n02:) - زبان فارسی مباحث(واژه و تکواژ- ساختمان واژه) کار شد. املا کار نکردم:n15:.
کارهایی که برای ادبیات و زبان فارسی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: لغات متوقف - تاریخ ادبیات تا هر جا که شد(نشر الگو) - آرایه ها انشاالله تکمیل.
کارهایی که برای عربی انجام شد: تجزیه اسم و فعل و حرف کار شد با تست ها - ترکیب مبحث(فاعل و مفعول، مبتدا و خبر، مفاعیل و حال) کار شد.
کارهایی که برای عربی تا آخر تابستون انجام خواهد شد: منصوبات تکمیل - اگه برسم کمی ترجمه
««وضعیت من»»
طبق توصیه ی دیگران و منطق خودم آزمون های تابستون کانون رو زیاد جدی نگرفتم و کار خودمو کردم! میانگین ترازم هم فعلا 6800 و سعی میکنم از مهر به بعد بالای 7000 نگه دارم.
فعلا روزانه مابین 11.5 تا 12 ساعت مطالعه دارم. از مهر به بعد هم میخوام هفتگی 60 ساعت بخونم.
و اما سوال : آیا روندی که پیش گرفتم برای رسیدن به هدفم که «پزشکی دانشگاه شیراز» هست، مناسبه یا نه؟ کجای کارم اشتباهه یا کافی نیست؟ در ضمن من منطقه 3 هستم و هیچ سهمیه ای هم ندارم.
زيستت خوبه سعي كن كتاب تخته سياه رو هم شروع كني تا بتوني وسطاي مهر هم تمومش كرده باشي هم تا آخر مهر تست هاي مهمش رو دوره كني.
شيمي 3 رو خوب اومدي 2 رو هم همينطور. واكنش هاي شيمي 3 رو هر روز مرور كن. در ضمن طبق برنامه كانون اگه رفته بودي الان بايد فصل 3 رو هم تا نصفش ميخوندي.
فيزيك بدون تست به درد نميخوره. فيزيك 1 كه اصلا در برنامه كانون نيست نميدونم چرا خونديش اونم بدون تست ! همين الان ولش كن برو سراغ تست هاي الكتريسيته. اگه طبق برنامه كانون هم پيش ميرفتي الان بايد مغناطيس رو هم تست ميزدي.
11 ساعت توي تابستون اصلا درست نيست. اينطوري پيش بري احتمالش زياده كه دي و بهمن دچار افت ساعات مطالعه و انگيزه بشي. الان براي اجراي كامل برنامه كانون روزانه 7 ساعت هم كافيه. تراز هاي آزمون هاي تابستاني كانون رو هم زياد جدي نگير چون خيلي از اينايي كه تراز بالاي 7000 دارن ترازشون زير 5000 هست ( به دليل سوالات كتاب زرد عمومي كه خيلي ها حفظ ميكنن ميان جواب ميدن ) تو سعي كن شيمي 3 و فيزيك 3 و زيست 1و2 رو تموم كني تتابستون رو كتاب ژنتيك رو هم كار كرده باشي. كتاب درك مطلب ( مبتكران يا شبقره ) رو هم تهيه كن باهاش تمرين كن خيلي به تسلطط كمك ميكنن.
One Minute
01-09-2013, 12:54
11 ساعت توي تابستون اصلا درست نيست. اينطوري پيش بري احتمالش زياده كه دي و بهمن دچار افت ساعات مطالعه و انگيزه بشي. الان براي اجراي كامل برنامه كانون روزانه 7 ساعت هم كافيه. تراز هاي آزمون هاي تابستاني كانون رو هم زياد جدي نگير چون خيلي از اينايي كه تراز بالاي 7000 دارن ترازشون زير 5000 هست ( به دليل سوالات كتاب زرد عمومي كه خيلي ها حفظ ميكنن ميان جواب ميدن ) تو سعي كن شيمي 3 و فيزيك 3 و زيست 1و2 رو تموم كني تتابستون رو كتاب ژنتيك رو هم كار كرده باشي. كتاب درك مطلب ( مبتكران يا شبقره ) رو هم تهيه كن باهاش تمرين كن خيلي به تسلطط كمك ميكنن.
بزار پسره درسش رو بخونه ! حتما علاقه و انگیزه داره که روزی 11 ساعت میخونه دیگه ، تابستون چه روزی 8 ساعت بخونه چه روزی 11 ساعت ، به عید که برسه دچار افت میشه ( البته شاید هم نشه )
این درست نیست که شما داوطلبین رو به ساعت مطالعه ی کمتر تشویق میکنید ! هیچ مشاور عاقلی همچین کاری نمیکنه !
Headphone
01-09-2013, 12:57
کسی خبر داره ج کنکور کی میاد ؟!!!
One Minute
01-09-2013, 13:01
کسی خبر داره ج کنکور کی میاد ؟!!!
من خودم جایی ندیدم ، اما خانواده ـم میگن 21 ـم میاد ! امیدوارم همه یه جای خوب قبول شن :n01:
Haj_Amoo
01-09-2013, 13:13
من خودم جایی ندیدم ، اما خانواده ـم میگن 21 ـم میاد ! امیدوارم همه یه جای خوب قبول شن :n01:
گفتهان 21ام اما براساس چیزی که در اعلام نتایج اولیه دیدیم، احتمال زودتر اومدنش هست.
microsof
01-09-2013, 13:15
منابع کنکور 93 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیوست شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاورین عزیز یک سوال:
««وضعیت من»»
ببین من فقط یه نکته میگم در مورد دینی.باید خوب رو دینی کار کنی چون راحته و خیلی اسون میتونه رتبتو جابه جا کنه.کلا کنار گذاشتن درسای عمومی تو تابستون کار اشتباهیه. شمام که میخوای شیراز قبول شی حتما باید دینیت بالا 70 باشه.
اینارو میگم که مثل من نشی. منم مثل خودت چند هفته مونده به عید درست و حسابی شروع کردن دینی خوندن.نتیجه اش اینکه 50 زدم. درصد همه ی اختصاصیام بیشتر از دینیم بود:n02:
دیگه اینکه در درسایی مثل ریاضی و فیزیک بدون تست زدن اگه بخونی بی فایدس.
در نهایت شما بهتره به دندانپزشکی فکر کنی:n02:. قبول شدنش سختتره اما اینده شغلیش عالیه.
یه چیزی یادم اومد. به هیچ وجه از زمین شناسی غافل نشو.چند تا فصلشو گزینشی بخون حداقل 20-25 درصد باید بزنی. اینطوری خدایی نکرده کنکورو خراب کردی پزشکی شیراز نیاوردی دارو سازیشو میاری.
katayo0n
01-09-2013, 19:45
یه کمکی هم به من بدبخت ، فلک زده کنین :n09:
من تا ساعت 5 که از سر کار بر میگردم که اصلا سراغ کتاب نمیرم :n05:
بعدشم که بعضی روز ها این قدر خسته ام که اصلا نمیتونم درس بخونم
میانگین ساعت مطالعه ام هم به زور به 2 ساعت میرسه :n08:
یه راهکار بدین که من کم کم ساعت های مطالعه ام رو بیشتر کنم
اما کم کم ها لطفا....... آخه 5 ساله کتاب درسی دستم نگرفتم :n06:
Aryan007
01-09-2013, 20:34
یه کمکی هم به من بدبخت ، فلک زده کنین :n09:
من تا ساعت 5 که از سر کار بر میگردم که اصلا سراغ کتاب نمیرم :n05:
بعدشم که بعضی روز ها این قدر خسته ام که اصلا نمیتونم درس بخونم
میانگین ساعت مطالعه ام هم به زور به 2 ساعت میرسه :n08:
یه راهکار بدین که من کم کم ساعت های مطالعه ام رو بیشتر کنم
اما کم کم ها لطفا....... آخه 5 ساله کتاب درسی دستم نگرفتم :n06:
هدفت چه رشته ایه؟
کدوم منطقه ای؟
با کنکور حال حاضر و سبک دروس و سوالات آشنایی؟ (مهم ترین مورد).
منابع خوب رو می شناسی؟
supermax15
01-09-2013, 20:52
اگه سال دوم شهریور نتونم قبول بشم فنی
نمی تونم کنکور بدم؟
یکی جواب بده
یکی جواب بده
سلام
رشتههای فنی که کاردانی هستند باید دیپلم داشته باشید ...
katayo0n
02-09-2013, 13:11
هدفت چه رشته ایه؟
کدوم منطقه ای؟
با کنکور حال حاضر و سبک دروس و سوالات آشنایی؟ (مهم ترین مورد).
منابع خوب رو می شناسی؟
سلام مجدد
من یه برنامه 2 ساله واسه خودم در نظر گرفتم! آخه 87 کنکور دادم! طبیعیه که یهو نتومنم قبول بشم:n27:
تجربی منطقه2
الان کارشناس سیستم های مدیریت هستم
منایع خوب رو از توی تالار جزوات آموزشی پیگیر هستم!
حالا که دارم دوباره تلاش میکنم واسه یه هدف والا میخوام برسم :n20:
یعنی پزشکی:n02:
که با توجه به مکان زندگیم دانشگاه کرمانشاه :n06:
After4Ever
02-09-2013, 17:26
سلام مجدد
من یه برنامه 2 ساله واسه خودم در نظر گرفتم! آخه 87 کنکور دادم! طبیعیه که یهو نتومنم قبول بشم:n27:
تجربی منطقه2
الان کارشناس سیستم های مدیریت هستم
منایع خوب رو از توی تالار جزوات آموزشی پیگیر هستم!
حالا که دارم دوباره تلاش میکنم واسه یه هدف والا میخوام برسم :n20:
یعنی پزشکی:n02:
که با توجه به مکان زندگیم دانشگاه کرمانشاه :n06:
خوبه...ولی کاش یکساله تمومش می کردید
katayo0n
02-09-2013, 23:45
خوبه...ولی کاش یکساله تمومش می کردید
تمام تلاشمو میکنم که اگه بشه امسال قبول شم! اما باید یکم واقع بین بود! با شرایط من قبولی پزشی سخته:n13:
البته کار نشد نداره ها، انسانها هم بدون محدودیت هستن! اما حداقل ها رو در نظر گرفتم که 2 سال برای رسیدن به علاقه ام گذاشتم:n06:
سلام لطفا جواب منو زودی لطف کنید بگید!!ازمونای قلمچی بهتره یا ازمونای گزینه2؟؟بتا چیه؟ینی اون چطوره؟؟جواب بدین لطفاااااااااااااااااااا!!!
EternalWanderer
04-09-2013, 06:02
سلام لطفا جواب منو زودی لطف کنید بگید!!ازمونای قلمچی بهتره یا ازمونای گزینه2؟؟بتا چیه؟ینی اون چطوره؟؟جواب بدین لطفاااااااااااااااااااا!!!
قلمچی اصولی ترین برنامه رو داره، اکثر رتبه های 1تا 10 کشور دانش آموز کانون بودند.
Alireza SM
04-09-2013, 08:11
بحث در مورد آزمون ها فقط در اين تاپيك
ramin5749
04-09-2013, 12:42
تمام تلاشمو میکنم که اگه بشه امسال قبول شم! اما باید یکم واقع بین بود! با شرایط من قبولی پزشی سخته:n13:
البته کار نشد نداره ها، انسانها هم بدون محدودیت هستن! اما حداقل ها رو در نظر گرفتم که 2 سال برای رسیدن به علاقه ام گذاشتم:n06:
سلام منم 87 کنکور دادم، الانم شاغلم، ولی سعی می کنم تو محل کار دروس رو با موبایل(پاورپوینت که میسازم میریزم موبایل) و یادداشتام مرور کنم؛ تازه یه هندزفری جبرا استون2 هم گرفتم از این تک گوشه ها که وقتی تو جلسه ای حاضر میشم یا سرم خلوت میشه یا از سرکار برگشتنی تو خیابون هم درسا رو مرور کنم
خلاصه سعی می کنم از زمان استفاده مفید رو ببرم
موفق باشین
EternalWanderer
04-09-2013, 17:23
سلام منم 87 کنکور دادم، الانم شاغلم، ولی سعی می کنم تو محل کار دروس رو با موبایل(پاورپوینت که میسازم میریزم موبایل) و یادداشتام مرور کنم؛ تازه یه هندزفری جبرا استون2 هم گرفتم از این تک گوشه ها که وقتی تو جلسه ای حاضر میشم یا سرم خلوت میشه یا از سرکار برگشتنی تو خیابون هم درسا رو مرور کنم
موفق باشین
ایول!:12:، حتما باید علاقه زیادی به رشته مورد نظرتون داشته باشین که اینقدر تلاش میکنید.:12:
katayo0n
06-09-2013, 20:13
موفق باشین
مرسی از راهنمایی هاتون! مشکل من اینه که من تک بعدی هستم! و فقط یه کار رو میتونم انجام بدم :n09:
نمیتونم راه برم و روی یادگیری درس تمرکز کنم :n08:
خیلی بده ها ..... خودم میدونم :n01:
اما نمیشه دیگه
اینم یه مدلشه
البته تلاش میکنم که این رفتار رو در خودم پرورش بدم
Alireza SM
06-09-2013, 22:49
بچه هايي كه مشكل تمركز كردن روي درس رو دارين و حواستون دائم پرت ميشه و فكرتون به چيزهاي ديگه مشغول ميشه سعي كنين به روانپزشك مراجعه كنين تا داروهايي مثل فلوكستين واستون تجويز كنه. عوارض خيلي خيلي كمي دارن ولي نتيجه خوبي ميدن.
نوشابه انرژي زا معرفي نكردما كسي بره سر خود بره بخوره، داروي اعصاب معرفي كردم حتما بايد متخصص اعصاب تجويز كنه :n05:
EternalWanderer
07-09-2013, 08:01
بچه هايي كه مشكل تمركز كردن روي درس رو دارين و حواستون دائم پرت ميشه و فكرتون به چيزهاي ديگه مشغول ميشه سعي كنين به روانپزشك مراجعه كنين تا داروهايي مثل فلوكستين واستون تجويز كنه. عوارض خيلي خيلي كمي دارن ولي نتيجه خوبي ميدن.
نوشابه انرژي زا معرفي نكردما كسي بره سر خود بره بخوره، داروي اعصاب معرفي كردم حتما بايد متخصص اعصاب تجويز كنه :n05:
البته مصرف دارو هم چندان جالب نیست، چون علاوه بر عوارضی که داره ممکنه شما هم تو دانشگاه جزو افرادی بشید که شب امتحان چهار پنج تا قرص میخورید تا یادگیریتون بالا بره، اینا مخدرن من که اصلا با اعصاب خودم بازی نمیکنم! به جای اون میتونید یه برگه کاغذ کنارتون بذارید تا هر وقت حواستون پرت شد اون چیزی که باعث حواسپرتی شده رو رو کاغذ بنویسید و به خودتون بگید آخر شب بهش فکر میکنم. ممکنه جواب بده.
Alireza SM
07-09-2013, 11:07
البته مصرف دارو هم چندان جالب نیست، چون علاوه بر عوارضی که داره ممکنه شما هم تو دانشگاه جزو افرادی بشید که شب امتحان چهار پنج تا قرص میخورید تا یادگیریتون بالا بره، اینا مخدرن من که اصلا با اعصاب خودم بازی نمیکنم! به جای اون میتونید یه برگه کاغذ کنارتون بذارید تا هر وقت حواستون پرت شد اون چیزی که باعث حواسپرتی شده رو رو کاغذ بنویسید و به خودتون بگید آخر شب بهش فکر میکنم. ممکنه جواب بده.
اتفاقا مصرف دارو اگر تحت نظر پزشك باشه خيلي خوب و تاثير بخش هست.
مخدر معني داره عزيز، داروها از نظر تاثيري كه روي سستم ليمبيك مغز و بقيه قسمت هاي CNS ميزارن به مخدر و غير مخدر تقسيم بندي ميشن.
اون دانشجوها كه شب امتحان چهارپنج تا قرص ميخورن معتاد هستن و تحت نظر پزشك نيستن به هيچ وجه.
اون روش كاغذ و روش عننكبوتي و ... براي كسايي كه دچار حواس پرتي خيلي كم هستن جواب ميده، اكثر كسايي كه مشكل تمركز دارن به دليل پايين بودن سطح سرتونين در مغزشون هست كه از طريق داروهايي مثل فلوكستين و بقيه SSRI ها قابل درمان هست.
ما ( البته من نه سال بالايي ها معمولا ) جزواتي براي آمادگي امتحان تخصص ميخونيم كه توشون تاكيد شده اگر مشكل تمركز دارين ميتونين از SSRI ها استفاده كنين.
من خودم بدون فلوكستين هيچوقت كنكور قبول نميشدم؛ اصلا كتابو كه ميزاشتم جلوم 10 دقيقه بعد فكرم به هرچيزي ميرفت به جز كتاب و تست :n19:
katayo0n
07-09-2013, 11:39
البته من اینو بگم که تمرکزم روی درس عالیه! اما روی انجام دادن 2 تا کار متفاوت تمرکزم کم میشه! مثل راه رفتن و درس خوندن:n06:
constant_boy23
07-09-2013, 13:31
اقا من بايد وقتي درس ميخونم راه برم ...الان دو روز 8 ساعت خوندم امروز ديگه پام درد ميكنه باور كنيد :n02:
قبلا هم چند بار سعي كردم اين عادت زشت رو كه انرژيم رو هم هدر ميده رو ترك كنم ولي خيلي سخته ...
ميشه يه راهكار بهم بديد :n06:
اقا من بايد وقتي درس ميخونم راه برم ...الان دو روز 8 ساعت خوندم امروز ديگه پام درد ميكنه باور كنيد :n02:
قبلا هم چند بار سعي كردم اين عادت زشت رو كه انرژيم رو هم هدر ميده رو ترك كنم ولي خيلي سخته ...
منم مثل تو بودم. یه هفته رفتم کتاب خونه مجبور بودم اونجا بشینم... عادتم ترک شد!
Alireza SM
08-09-2013, 09:35
هيچ وقت هنگام مطالعه راه نرين چون باعث ميشه بخشي از انرژي و تمركزتون هدر بره. همينطور اين عادتتون در آينده ( و شايدم همين الان مثل constant_boy ) بهتون آسيب بزنه.
موقع تست زدن چطوري راه ميري ؟؟ :n04:
constant_boy23
08-09-2013, 14:19
هيچ وقت هنگام مطالعه راه نرين چون باعث ميشه بخشي از انرژي و تمركزتون هدر بره. همينطور اين عادتتون در آينده ( و شايدم همين الان مثل constant_boy ) بهتون آسيب بزنه.
موقع تست زدن چطوري راه ميري ؟؟ :n04:
خب من يك هفتم از وقتم رو شايد تست ميزنم ...حالا اون 6 7 ساعت ديگه رو راه ميرم
Alireza SM
08-09-2013, 14:44
خب سعي كن وقتي اون يك هفتم تست رو داري كار ميكني كنارش به تدريج مطالعه در اون وضعيت رو هم انجام بدي. اوايل بعد تست زني يه ربع نيم ساعت مطالعه كن به تدريج افزايشش بده.
رفتن ب كتابخونه عمومي هم بد نيست.
kahkeshan6
08-09-2013, 14:52
یادمه ما هم دوران کنکور زیاد به اینجا سرمیزدیم.خیلی دلم واسه اون دوران تنگ شده.همین پارسال بود.از شنیدن واژه ی تست زنی که بچه ها استفاده میکنن حس خوبی بهم دست میده :n01:
یادش به خیر دیفرانسیل ده استاد-فیزیک گاج-هندسه پایه گاج-گسسته ده استاد و... یاد باد آن روزگاران یاد باد!!کاش برای چند روز به اون دوران برمیگشتیم و از خواب که پا میشدیم تموم ذهنمون مشغول کنکور و تست زنی بود:n02:
microsof
08-09-2013, 14:56
یادمه ما هم دوران کنکور زیاد به اینجا سرمیزدیم.خیلی دلم واسه اون دوران تنگ شده.همین پارسال بود.از شنیدن واژه ی تست زنی که بچه ها استفاده میکنن حس خوبی بهم دست میده :n01:
یادش به خیر دیفرانسیل ده استاد-فیزیک گاج-هندسه پایه گاج-گسسته ده استاد و... یاد باد آن روزگاران یاد باد!!کاش برای چند روز به اون دوران برمیگشتیم و از خواب که پا میشدیم تموم ذهنمون مشغول کنکور و تست زنی بود:n02:
برادر سلام ...
یه زمانی ما هم کنکور دادیم ... قبول شدیم ولی خدمت نزاشت بریم ... الانم خدمتم تموم شده تغییر رشته دادم و بازم میخوام کنکور بدم :دی ( این میشه بار سوم اگر خدا قبول کنه )
همچین میگید یادش بخیر انگار چند سال داره ازش میگذره :دی ... فقط الان من شرایط قبل رو ندارم و لاغیر ... اما بازم امید دارم :n01:
kahkeshan6
08-09-2013, 15:16
برادر سلام ...
یه زمانی ما هم کنکور دادیم ... قبول شدیم ولی خدمت نزاشت بریم ... الانم خدمتم تموم شده تغییر رشته دادم و بازم میخوام کنکور بدم :دی ( این میشه بار سوم اگر خدا قبول کنه )
همچین میگید یادش بخیر انگار چند سال داره ازش میگذره :دی ... فقط الان من شرایط قبل رو ندارم و لاغیر ... اما بازم امید دارم :n01:
انشالله که موفق میشین و به هدفتون میرسین.از افکار منفی مثل اینکه میگین شرایط قبل رو ندارم اینا دوری کنین.همیشه مثبت فکر کنین تا موفق باشین(کاری که خودم قبلا اصلا نمیتونستم انجام بدم):n01:
مثبت نگری یک تواناییه.این توانیی رو تو خودتون پرورش بدین.کاری که من الان دارم ازش لذت میبرم:n02:
EternalWanderer
08-09-2013, 17:33
دوستان این کتاب «کنکورت را قورت بده» خیلی سبز، مشاوره هاش اصولیه؟! «چون امسال فرصت آزمون و خطا نیست، نباید راه رو اشتباه رفت»
katayo0n
08-09-2013, 18:08
دوستان این کتاب «کنکورت را قورت بده» خیلی سبز، مشاوره هاش اصولیه؟! «چون امسال فرصت آزمون و خطا نیست، نباید راه رو اشتباه رفت»
من قدیمیشو دارم! یعنی 85 یا 86! بد نیست! اما خیلی جالب هم نیست! در کل اون موقع چیز خاصی رو به دونسته های من اضافه نکرد:n13:
One Minute
08-09-2013, 19:28
من پارسال خریدم ، اطلاعاتِ زیادی به معلوماتم اضافه نکرد
اگه در مورد منطقه و سهمیه و زیرگروه و ... چیزی نمیدونی بخرش ! در غیر این صورت نخر !
mamadafjar
09-09-2013, 17:59
سلام دوستان میگم مشکی نداره با دیپلم و پیش ریاضی کنکور 93 تجربی شرکت کنم
ممنون میشم اگه جواب بدید آهه خیلی حیاتیه:n28::n30:
kahkeshan6
09-09-2013, 18:19
هیچ مشکلی نداره.با خیال راحت ثبت نام کن:n01:
mamadafjar
09-09-2013, 18:31
هیچ مشکلی نداره.با خیال راحت ثبت نام کن:n01:
بعدا سوابق تحصیلی چی میشه
سلام مشکلی نیست
فقط بدونید که عامل موفقیت در تجربی زیست هست اون رو خیلی خیلی روش وقت بزارید
موفق باشید
بعدا سوابق تحصیلی چی میشه
سوابق تحصیلی بر اساس دروس تخصصی شما و دروس تخصصی رشته تجربی تطبیق داده میشه ...
میتونید به دفترچه کنکور برای اطلاع دقیق مراجعه کنید ...
سلام
دوسان بنده الان سال سوم تجربم و 4 تا درس تخصصیام بنا به یه سری مشکلات که بیشترشم کم کاریه خودم بوده که نخوندم مونده...
الان مثل چی پشیمونم که جرا نخوندم الان میخوام شروع کنم بخونم هم چهار تا تخصصیایه سوم هم درسایه پیش و بخونم(درسایه سوم با پیشمو باید غیر حضوری پاس کنم)...
الان من بخوام کلاس بردارم شما کجا رو پیشنهاد میکنید چجوری برنامه ریزی کنم....
ببخشید اگه جاش اینجا ننیست...
دوستان کسی نی جواب بده :(
سلام
دوسان بنده الان سال سوم تجربم و 4 تا درس تخصصیام بنا به یه سری مشکلات که بیشترشم کم کاریه خودم بوده که نخوندم مونده...
الان مثل چی پشیمونم که جرا نخوندم الان میخوام شروع کنم بخونم هم چهار تا تخصصیایه سوم هم درسایه پیش و بخونم(درسایه سوم با پیشمو باید غیر حضوری پاس کنم)...
الان من بخوام کلاس بردارم شما کجا رو پیشنهاد میکنید چجوری برنامه ریزی کنم....
ببخشید اگه جاش اینجا ننیست...
سلام
از اینکه متوجه کم کتاری خودتون شدید خیلی میتونه بهتونکمک کنه.
شما باید با سعات مطالعه کم ولی پیوسته شروع به مطالعه کنید.
و حتما هم امتحانات نهایی رو مطالعه کنید ....
موفق باشید ...
سلام
از اینکه متوجه کم کتاری خودتون شدید خیلی میتونه بهتونکمک کنه.
شما باید با سعات مطالعه کم ولی پیوسته شروع به مطالعه کنید.
و حتما هم امتحانات نهایی رو مطالعه کنید ....
موفق باشید ...
بنده میخواستم کلاس ثیت نام کنم ولی نمیدونم کجا برم که هم افتاده های سوم و بخونم هم دروس پیش دانشگاهی رو...
شمت کجا رو پیشنهاد میکنید...
a.sahami
15-09-2013, 14:28
سلام به همگی ! دوستان من امسال برای بار دوم توو کنکور شرکت کردم اما بازم قبول نشدم:n28:. این یعنی باید برای سال بعد آماده بشم:n27: " اما از نظر روحی داغون داغونم اصلا نمیدونم دوباره میتونم یه سال دیگه پشت کنکور بمونم یا نه
بنده میخواستم کلاس ثیت نام کنم ولی نمیدونم کجا برم که هم افتاده های سوم و بخونم هم دروس پیش دانشگاهی رو...
شمت کجا رو پیشنهاد میکنید...
اموزش از راه دور -برخی از غیر انتفاعی ها هم میتونید ثبت نام کنید ...
اموزش از راه دور -برخی از غیر انتفاعی ها هم میتونید ثبت نام کنید ...
منظورم اینه که کدوم اموزشگاه؟؟؟(گاج.قلم چی علوی)کدومش به درد بنده میخوره؟؟؟
سلام به همگی ! دوستان من امسال برای بار دوم توو کنکور شرکت کردم اما بازم قبول نشدم:n28:. این یعنی باید برای سال بعد آماده بشم:n27: " اما از نظر روحی داغون داغونم اصلا نمیدونم دوباره میتونم یه سال دیگه پشت کنکور بمونم یا نه
منم همین سوال رو داشتم!!(ولی تفاوت من اینه که دارم دانشگاه میرم ولی رشته ام رو زیاد دوست ندارم)ببیشتر به رشته های پزشکی علاقه دارم...ممنون میشم کمک کنید
a.sahami
16-09-2013, 16:19
منم همین سوال رو داشتم!!(ولی تفاوت من اینه که دارم دانشگاه میرم ولی رشته ام رو زیاد دوست ندارم)ببیشتر به رشته های پزشکی علاقه دارم...ممنون میشم کمک کنید
سلام به شما دوست عزیز!
من هیچ مشکلی از بابت خدمت سربازی یا چیز دیگه ای ندارم اما امسال برای بار دوم هم نتونستم دندانپزشکی رو بیارم و مجبورم سال بعد کنکور بدم اما الان که باید برای سال بعد آماده بشم فک میکنم شاید بازم نتونم قبول بشم :n27: مشکل من نداشتن روحیه هستش:n03:
حال شما میتونید دقیق تر بگید مشکلتون چیه؟ شاید بتونم کمکتون کنم(البته خودم بیشتر از همه به کمک نیاز دارم! )
سلام به شما دوست عزیز!
من هیچ مشکلی از بابت خدمت سربازی یا چیز دیگه ای ندارم اما امسال برای بار دوم هم نتونستم دندانپزشکی رو بیارم و مجبورم سال بعد کنکور بدم اما الان که باید برای سال بعد آماده بشم فک میکنم شاید بازم نتونم قبول بشم :n27: مشکل من نداشتن روحیه هستش:n03:
حال شما میتونید دقیق تر بگید مشکلتون چیه؟ شاید بتونم کمکتون کنم(البته خودم بیشتر از همه به کمک نیاز دارم! )
سلام
من چندتا مشکل دارم
اولش که زیاد خیالاتی شدم!
دوم اینکه الان یه مدته اصلا درس نخوندم صفر صفرم!
سوم بنا بر شرایطی معدل سوم و چهارمم کمی تا قسمتی پایینه!
سال سوم :15.90 چهارم 13.90
فارغ التحصیل 91 هستم!سال اول مجاز شدم 35000
ولی امسال اصلا نخوندم و همینجوری رفتم کنکور دادم که کلا مجاز نشدم
الانم دارم مهندسی نرم افزار میخونم ولی بخاطر قبول نشدنم مجبور شدم این رشته رو برم(دانشگاه پیام نور میرم)
منم روحیه نداشتنم بد اذیتم میکنه چون الان میخوام شروع کنم ولی روحیه ندارم هی میگم قبول میشم ...یه طرف میگم نمیشم
اصلا نمیدونم چیکار کنم!!
katayo0n
16-09-2013, 22:32
سلام
من چندتا مشکل دارم
الانم دارم مهندسی نرم افزار میخونم ولی بخاطر قبول نشدنم مجبور شدم این رشته رو برم(دانشگاه پیام نور میرم)
منم روحیه نداشتنم بد اذیتم میکنه چون الان میخوام شروع کنم ولی روحیه ندارم هی میگم قبول میشم ...یه طرف میگم نمیشم
اصلا نمیدونم چیکار کنم!!
یه شب تا صبح بشینید با خودتون فکر کنید، تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید
اگه خواستید فح... و بد و بیراه هم به خودتون بگید:n24:
اما تصمیم بگیرید که چی میخواین
چند شب این کارو تکرار کنید، جواب میگیرید
واسه من که جواب داد:n09:
هیچ کس به جز خودتون نمیتونه بهتون کمک کنه
مطمئن باشید
a.sahami
17-09-2013, 01:03
سلام
من چندتا مشکل دارم
اصلا نمیدونم چیکار کنم!!
من چند بار نوشته های شما رو خوندم * تقریبا منم وضعیتم مثله شما هستش اما با کمی تفاوت!
شاید کتایون عزیز درست میگه ما باید اول تکلیفمون رو با خودمون مشخص کنیم
در مورد مسائلی که گفتی تقریبا میشه یه جوری همشون رو حل کرد در مورد درس نخوندن باید بگم که منم از تیر ماه به این ور چیزی نخوندم ولی مطمئنا میتونیم جبران کنیم (نا سلامتی فارغ التحصیلیم دیگه) در ضمن هنوز سال تحصیلی شروع نشده این یعنی بیشتر از 9 ماه وقت داریم:n01:
در مورد معدل که کاری نمیشه کرد به جز اینکه سر جلسه کنکور با درصد های خوب جبرانش کرد(معدل من هم زیاد خوب نیست)
در کل به نظرم این حرفا رو باید کنار بزاریم و با تمام توانمون درس خوندن رو شروع کنیم "از گذشته تلخمون درس بگیریم و به آیندهمون هم امیدوار باشیم !:n01:(این جمله آخرو نمیدونم توی کدوم فیلم شنیدم:n02: اما واقعا باورش دارم ) برات آرزوی موفقیت میکنم:n16:
من در این مورد تجربه دارم . سال 83 رفتم دانشگاه از ترس سربازی . مهندسی صنایع خوندم با این که رشته ام تجربی بود . بعدش بلاخره مجبور شدم خدمت رو برم و موقعی که تموم کردم و اومدم بیرون دیدم که نمیتونم آینده ام توی کاری که بهش علاقه ندارم رقم بزنم . نتیجه اینکه امسال با 29 سال سن دوباره کنکوری شدم !!! البته مشکلی برای شغل و کار نداشتم و بیشتر علاقه شخصی مسئله ساز شده واسم . شما هم بشینید با خوتون حساب کتاب کنید و تصمیم بگیرید . رشته تحصیلی چیزیه که باید تا آخر عمر باهاش کار کنید . پس یا عوضش کنید یا یاد بگیرید دوستش داشته باشید . موفق باشید .
sasanm28
17-09-2013, 13:26
آقا منم موافقم چون مشابه شما به رشتم علاقه ای ندارم الانم تو خدمتم ولی بعد خدمت دوباره کنکور میدم چون نمیخوام تا آخر عمر حسرت بخورم!
Mehran-King
17-09-2013, 15:25
با سلام خدمت دوستان و کنکوری های عزیز ...
با توجه به اینکه منم به کنکوری ها پیوستم ^^ چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدین... (پیشاپیش ممنون)
رشته من : ریاضی و فیزیک
1. دوستان من تازه میخوام از اول مهر ماه (هم زمان با سال تحصیلی پیش دانشگاهی کنکور خوندنم رو شروع کنم، وقت میارم دیگه نه؟) میخواستم بدونم اگه معدل کل من در سال سوم 12-13 باشه چند درصد تو کنکور 93 تاثیر داره؟ آیا معدل پیش دانشگاهی هم تاثیر گذار هست؟ (اگه فقط معدل کتبیم ملاک باشه بین 8-10 باشم چقدر تاثیر داره؟)
2- چه کتاب هایی از سال دوم ، سوم و پیش دانشگاهی(از سال اول هم میاد؟) رو باید بخونم ؟ یا به عبارتی دیگر کدوم یک از اونها در کنکور سراسری نمیاد؟ مثلا تاریخ سال سوم یا جغرافیای سال دوم اینا هم میان؟ ممنون میشم کامل ذکر کنین...
3- راستش من یک سال موندم... الانم سخته واسم خودمو جمع و جور کنم ولی هم زمان با شروع سال تحصیلی پیش دانشگاهی میخوام حداکثر تلاشمو بکنم ممنون میشم توضیح بدین کنکور چجوری هست و چه قوانینی داره ... (خودم کمی میدونم ها ولی میخوام مطمئن بشم...)(منظورم از قوانین مثلا سوال غلط -1 و سوال درست +3 اینا قضیشون چیه؟)
4- به نظرتون اول درس های عمومی سال دوم و سوم و پیش دانشگاهی رو بخونم خوبه یا ابتدا وقتمو به درس های تخصصی اختصصاص بدم؟
5- ممنون میشم اگه نحوه خوندن رو هم توضیح بدین ؟ (مثلا در مورد درس های عمومی باید تک تک بشینم صفحه به صفحه بخونم ؟ حتی جاهایی که نوشته برای مطالعه و یا جزو کتب درسی محسوب نمی شود و یا مطالعه آزاد ، از اینا هم سوال میاد؟ در مورد دروس تخصصی چطور؟
6- برای هر درس هر روز چقدر وقت بذارم بهتره ؟
7- آیا استفاده از کتاب های آموزشی مثل گاج(مخصوص کنکور دارای تست و ...) و دیگر کتب های درسی ... اینا تاثیر گذار هستن ؟ یعنی میشه به اونا تکیه کرد و فقط تست های کتاب های آموزشی کنکور رو مطالعه کرد؟ ( اصلا تاثیر دارن؟ یا وقت گیر و الکی هستن؟ )
8- من میخوام به شخصه از وقتی که دارم به نحو احسنت استفاده کنم به فرمی که نمیخوام وقتم رو بخاطر پوچ هدر بدم خواهشا خواهشا خواهشا اگه تجربه ای دارین و میدونین چیا بدرد نمیخورن و ... لطفا بهم بگین ... چون من از مهر ماه شروع میکنم پس تنها راهی که میتونم به موفقیت برسم مدیریت درست زمانم هست... که در اولویت اول باید قرار بدم...
9- ممنون میشم توضیح بدین از هر درس چند تا سوال میاد؟ و اینکه مدت زمان امتحان چند دقیقه است؟ اینکه میگن واسه هر سوال باید یک دقیقه وقت گذاشت درسته؟
10- ثبت نام و شرکت کردن در آزمون های قلم چی و ... آیا تاثیر گذار هستن ؟ و یا باعث اتلاف وقت میشن؟ دوستای من میرفتن قلم چی رتبشون بین 4000 تا 7000 شد ...
11- درسته که معدل سال سوم در کنکور 93 ، 25% تاثیر داره ؟ پس منی که معدل کتبی درس های نهاییم در سال سوم بین 8 تا 10 هست پس از 25% محروم میشم ؟ یعنی کنکور من 75% خواهد بود؟ یا نمره 8تا 10 رو هم تاثیر میدن ؟ 11% میشه ؟ راهی هست بتونم جبرانش کنم ؟( یعنی میتونم کنکور خوب بدم و درصد 25% واسه نمره بین 8 تا 10 رو ببرم بالا؟ )
خب فعلا همین سوال ها واسه دونستنم کافیه ... لطفا ساپورتم کنین ، منتظر نظرات و جواباتون هستم پیشاپیش ممنون .
V i r u s e r
17-09-2013, 17:03
با سلام خدمت دوستان و کنکوری های عزیز ...
با توجه به اینکه منم به کنکوری ها پیوستم ^^ چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدین... (پیشاپیش ممنون)
رشته من : ریاضی و فیزیک
1. دوستان من تازه میخوام از اول مهر ماه (هم زمان با سال تحصیلی پیش دانشگاهی کنکور خوندنم رو شروع کنم، وقت میارم دیگه نه؟) میخواستم بدونم اگه معدل کل من در سال سوم 12-13 باشه چند درصد تو کنکور 93 تاثیر داره؟ آیا معدل پیش دانشگاهی هم تاثیر گذار هست؟ (اگه فقط معدل کتبیم ملاک باشه بین 8-10 باشم چقدر تاثیر داره؟)
2- چه کتاب هایی از سال دوم ، سوم و پیش دانشگاهی(از سال اول هم میاد؟) رو باید بخونم ؟ یا به عبارتی دیگر کدوم یک از اونها در کنکور سراسری نمیاد؟ مثلا تاریخ سال سوم یا جغرافیای سال دوم اینا هم میان؟ ممنون میشم کامل ذکر کنین...
3- راستش من یک سال موندم... الانم سخته واسم خودمو جمع و جور کنم ولی هم زمان با شروع سال تحصیلی پیش دانشگاهی میخوام حداکثر تلاشمو بکنم ممنون میشم توضیح بدین کنکور چجوری هست و چه قوانینی داره ... (خودم کمی میدونم ها ولی میخوام مطمئن بشم...)(منظورم از قوانین مثلا سوال غلط -1 و سوال درست +3 اینا قضیشون چیه؟)
4- به نظرتون اول درس های عمومی سال دوم و سوم و پیش دانشگاهی رو بخونم خوبه یا ابتدا وقتمو به درس های تخصصی اختصصاص بدم؟
5- ممنون میشم اگه نحوه خوندن رو هم توضیح بدین ؟ (مثلا در مورد درس های عمومی باید تک تک بشینم صفحه به صفحه بخونم ؟ حتی جاهایی که نوشته برای مطالعه و یا جزو کتب درسی محسوب نمی شود و یا مطالعه آزاد ، از اینا هم سوال میاد؟ در مورد دروس تخصصی چطور؟
6- برای هر درس هر روز چقدر وقت بذارم بهتره ؟
7- آیا استفاده از کتاب های آموزشی مثل گاج(مخصوص کنکور دارای تست و ...) و دیگر کتب های درسی ... اینا تاثیر گذار هستن ؟ یعنی میشه به اونا تکیه کرد و فقط تست های کتاب های آموزشی کنکور رو مطالعه کرد؟ ( اصلا تاثیر دارن؟ یا وقت گیر و الکی هستن؟ )
8- من میخوام به شخصه از وقتی که دارم به نحو احسنت استفاده کنم به فرمی که نمیخوام وقتم رو بخاطر پوچ هدر بدم خواهشا خواهشا خواهشا اگه تجربه ای دارین و میدونین چیا بدرد نمیخورن و ... لطفا بهم بگین ... چون من از مهر ماه شروع میکنم پس تنها راهی که میتونم به موفقیت برسم مدیریت درست زمانم هست... که در اولویت اول باید قرار بدم...
9- ممنون میشم توضیح بدین از هر درس چند تا سوال میاد؟ و اینکه مدت زمان امتحان چند دقیقه است؟ اینکه میگن واسه هر سوال باید یک دقیقه وقت گذاشت درسته؟
خب فعلا همین سوال ها واسه دونستنم کافیه ... لطفا ساپورتم کنین خیلی ممنون منتظر نظرات و جواباتون هستم پیشاپیش ممنون .
1. تو کنکور 92 که تاثیر منفی نداشت. یعنی از نمره ی شما بخاطر معدل چیزی کم نمیشد. البته شایعه شده توی 93 تاثیر منفی هم داره که من نمیدونم. به نظرم برای تایید شدن این خبر یکم زوده. البته نمره ی کتبی ملاکه و نمره ی شما که نسبتا خیلی کمه کارتون رو خیلی دشوار می کنه (در صورت تایید خبر)
2. کتاب های سال اول، به جز فیزیک بخش نور و اینه سوال نمیاد. تاریخ و جغرافیا هم جزو امتحان نیست
3. قوانین خاصی نداره. کاملا مثل کنکور های ازمایشی می مونه. هر پاسخ غلط یک سوم نمره ی منفی داره یعنی هر 3 پاسخ غلط به اندازه ی یک پاسخ صحیح نمره ی منفی داره. دفترچه ی سوالات عمومی و اختصاصی هم جدا هستش. اول به درس های عمومی پاسخ میدید و وقتی وقت عمومی ها تموم شد دفترچه ی اختصاصی رو می گیرید برای جواب دادن. وقتی که وقت عمومی تمام شد دیگه نمی تونید سوال اون هارو جواب بدید.
4. بستگی به خودتون داره. بهتره همه ی درس هارو باهم بخونید تا زده نشید. خصوصا درس عربی رو باید همیشه در حال مرور باشید چون درس فراریه
5. معمولا بچه ها کتاب های کمک اموزشی می گیرن و بعد از خوندن درس از کتاب تست میزنن. خود کتاب های کمک اموزشی هم در قسمت پاسخ های تشریحی درس و نکات رو خیلی خوب توضیح میدن و اون هارو حتما بخونید.
6. بستگی به خودتون داره. مسلما اختصاصی ها ضریب بیشتر و تاثیر بیشتری توی رتبه تون داره. پس بهتره روی اونها وقت بیشتری بزارید
7. بله بسیار تاثیر گذار هستن. البته بهتره قبل از خوندن اونها یک دور کتاب درسی رو هم مطالعه کرده باشید تا درس رو از کتاب های کمک درسی بهتر متوجه بشید.
8. اول که بگم از همین حالا شروع کنید که فردا دیره. در مورد اینکه چه چیز هایی رو می خواید حذف کنید و اینها بگم که به خودتون بستگی داره. گاهی اوقات بعضی دانش اموزان یک مبحثی از درس رو که متوجه نمیشن حذف می کنن. البته باید ببینید که از اون مبحث حدودا چند تا سوال میاد. مثلا کسی درس مشتق رو حذف نمی کنه چون از 50 تا سوال ریاضی نصفش مستقیما یا غیر مستقیم به مشتق ربط دارن. ولی معمولا بچه ها هندسه 1 و 2 رو حذف می کنن
بهترین کار اینه که هیچ درسی رو حذف نکنید.
یه پیشنهاد شخصی هم میدم که امار به هیچوجه حذف نکنید. نگید که فقط 2 تا سوال از یه کتاب میاد.. سوال های امار بینهایت اسونه و فقط با یک باز مطالعه این کتاب راحت می تونید جوابشونو بدید و حیفه این 2 سوال رو از دست دادن.
9. این که از هر فصل کتاب چند سوال میاد رو فکر می کنم سایت کانون زده. اما درس ها:
ریاضی 55 تا
فیزیک 45 تا
شیمی 35 تا
ادبیات 25 تا
عربی 25 تا
دینی 25 تا
زبان 25 تا
* البته ممکنه من یه درسیو اشتباه گفته باشم. لطفا دوستان منو تصحیح کنن
وقت امتحان هم برای عمومی ها 75 دقیقه و اختصاصی ها غلط نکنم 175 دقیقه. بازم یکی منو تصحیح کنه
در مورد مدیریت زمانی بگم که وقت عمومی ها کافی هست. فقط خیلی نباید وقتتون رو تلف کنید. خصوصا سر عربی اگر فکر می کنید سوالی رو بلد نیستید وقتتون رو روش هدر ندید
اما اختصاصی ها: ببینید اگر شما دارید برای رتبه های زیر 300 می خونید که بحثش جداست. ولی اصولا شما که نمی خواید به همه ی سوالات جواب بدید. بازم بستگی به خودتون داره که برای چه درصدی اون درسو می خونید. ولی هدف اصلی برای اکثر دانش اموزا همون 50% درصد هست (خصوصا تو درس ریاضی) اصلا هم فکر نکنید که 50% اوردن کار راحتی هست و اینها. اینجوری حساب کنید به طور متوسط برای هر سوال 2 دقیقه وقت دارید.
حالا یه سری سوال هارو شما ذهنی توی 30 ثانیه پاسخ میدید که وقت شما رو برای سوال های سخت و وقت گیر (که میتونید با داشتن وقت حل کنید) به حدودا 3 دقیقه می رسونه. اما برای هیچ سوالی بیشتر از 1 دقیقه وقت نذارید. اگر احساس می کنید که سوال وقت گیر هست رد کنید و بعدا اون سوال رو حل کنید. (من خودم شخصا 10 سوال رو همین کارو کردم) بعد از اینکه کارتون تموم شد نگاه کنید چقدر وقت اضافه دارید و بر اساس اون به سوال ها پاسخ بدید. (مثلا من که 30 دقیقه اضافه داشتم به 10 تا سوال رسیدم)
سوال های ادیت شده ی شما:
10- 100% تاثیر دارن. شک نکن. هم تو کمتر کردن استرس، قرار گرفتن تو شرایط تست زنی و تاثیرات روانیش خیلی کمک میکنه. اگرنه که میتونید همون سوالات رو از دوستاتون بگیرید و تست بزنید
رتبه هایی که میارید هم خیلی دقیق نیست و روش حساب نکنید. من همیشه کنکور ازمایشی که میدادم تخمین رتبه ام بین 20 تا 25هزار بود اوردم 15 هزار. رفیقم بین 7 تا 10 هزار بود اورد 13 هزار.
11. تاثیر نمره نسبی هست. یعنی می بینن شما نمرت چقدر از میانگین کمتره و به همون اندازه تاثیر میدن
یه سری از تجربیاتم رو هم بگم:
- من شخصا از مشاور رفتن جز هزینه دادن چیزی عایدم نشد. حالا شاید دوستان نتیجه های مختلف گرفته باشن. شخصا مشاور رو پیشنهاد نمی کنم. اما به حرف های دبیر ها و دانشجو های بزرگتر دقت کنید مشاوره های خوبی می گیرید.
- اینکه الان به شما می گن شما یک سال درس بخونید قبول می شیدو راحت میشید دیگه دانشگاه کویته اصلا صحت نداره. توی دانشگاه باید 2 برابر درس خوند. من خودم ورودی 92 هستم به هرکی میرسم اینو بهم میگه. در صورتی دبیرستان بودم دبیرا یه جوری حرف می زدن انگار دانشگاه بهشته
- دانشگاه همچین اش دهن سوزیم نیست. حالا قبول که شدید می فهمید چی میگم. هرچی کمتر در باره ی دانشگاه رویا پردازی کنید بهتره :n02:
- از خوابتون برای درس خوندن نزنید. تاثیر منفی داره
- استرس الکی نداشته باشید. کنکور کاملا شبیه کنکور های ازمایشی هستش. تنها فرقش اینه که به جای مدرسه تو دانشگاه شهرتون برگذار میشه (اگه داره البته) و جوابش به جای 2 ساعت، 2 ماه بعد میاد
- انتخاب رشته ی درست هم خیلی مهمه. دوست خود من که از من نمره ی کمتر اورده بود با انتخاب رشته ی خوش بینانه ای که کرده بود هیچ جا قبول نشد و الان داره برای 93 می خونه. خیلی هم ناراحته به خاطر این موضوع. پس خیلی به رتبه ی پارسالی ها نگاه نکنید و نگید چون فلانی با 5000 قبول شده پارسال پس منم با 4900 حتما قبولم.
- عمومی ها نسبت به اخصاصی ها ارزش خیلی کمتری دارن چون اکثرا عمومی رو خوب میزنن. البته این نباید باعث بشه که شما عمومی رو نخونید (اشتباه منو تکرار نکنید :n02:)
- حتما تو ازمون اخر سنجش شرکت کنید. خیلی خوبه
- سر جلسه یک فروند مداد B6 و پاک کن و تراش داشته باشید کاملا کافی هست. این چیزایی که تبلیغ می کنن (مدادای تست زنی گاج) خیلی بخواد تو وقتتون صرفه جویی کنه 2 دقیقه در 3 ساعت و خورده ای ازمون هستش. الکی هم جامدادی و این حرفا نبرید لازم نیست.
:n26:
yarihaker
17-09-2013, 20:32
katayo0n
17-09-2013, 21:22
قصد توهین به کسی رو ندارم،
اما در 99% مواقع، کسایی که میگن از فلان تاریخ شروع میکنیم، همون کسایی هستن که تا آخرش میگن از شنبه ی بعد شروع میکنم و اون شنبه هرگز نمیاد
اگه میخواید درس بخونید همین الان بعد از حرف های من کتاب رو بردارید و درس بخونیید:rambo:
حتی اگه شده 1 صفحه :3:
دوستان من سال گذشته کنکور دادم و همه ی کتاب ها رو هم جدید گرفتم چون دانشجو بودم و انصراف داده بودم
حالا کتابا برای امسال چه تغییری کرده ؟ چی جدید بگیرم ؟
راستی اینم لیست کتابایی که دارم چی اضافه کنم بهشون؟
ادبیات
ادبیات 2و3و4 ساجدی کلک معلم
واژگان-املا ساجدی
آرایه ها و قرابت نشرالگو
آرایه های ساجدی
زبان فارسی رمزینه و پنج بحث الگو
یه کتاب تست جامع می خوام چی بگیرم ؟
عربی
ایاد فیلی دارم
یه کتاب تست هم میخوام چی بگیرم ؟
دین و زندگی
گاج نقره ای دارم
زبان
گاج نقره ای
یه واژگان هم دارم
ریاضی
ریاضی جامع مهر و ماه دارم که زیاد ازش استفاده نکردم خیلی بد توضیح داده
ریاضی دوم و سوم و پیش ژرف اندیشان رو هم دارم که خوب توضیح داده انصافا
اما یه کتاب تست خوب می خوام + یه کتاب هم برای هندسه
زیست
کتاب درسیا رو دارم
تانک تست تخته سیاه
ژنتیک تخته سیاه
گیاهی تخته سیاه
یه کتاب جمع بندی مهروماه هم دارم
چی دیگه بگیرم ؟
فیزیک
دوم و سوم و پیش رمزینه دارم +تست آبی قلمچی
خوبه ها ولی یکم برام گنگه چیزی هست که روون تر توضیح داده باشه ؟
شیمی
همه ی مبتکران ها رو دارم
یه کتاب تست برا دوم و سوم میخوام فقط
ازمون برم گزینه 2 یا قلم ؟
خودم بیشتر تمایلم روی گزینه ی 2 هست
مرسی
اااااااا
آقا من اومدم رشته ام تو نظرسنجی بزنم تجربی اشتباه شد زدم ریاضی الان چه کنم؟
After4Ever
20-09-2013, 00:07
دوستان من سال گذشته کنکور دادم و همه ی کتاب ها رو هم جدید گرفتم چون دانشجو بودم و انصراف داده بودم
ادبیات
واژگان-املا ساجدی
آرایه ها و قرابت نشرالگو
آرایه های ساجدی
عربی
ایاد فیلی دارم
دین و زندگی
گاج نقره ای دارم
زبان
گاج نقره ای
یه واژگان هم دارم
ریاضی
زیست
کتاب درسیا رو دارم
تانک تست تخته سیاه
ژنتیک تخته سیاه
گیاهی تخته سیاه
چی دیگه بگیرم ؟
فیزیک
شیمی
همه ی مبتکران ها رو دارم
مرسی
درباره ادبیات هیچی بهت نمی گم...یادمه ادبیات رو بالا زده بودید من هم افتضاح!
عربی گاج طوسی رو بگیری خیلی خوبه...
زیست اگر dvd آموزشی هم دیدید بگیرید
من فیزیک رو 63 زدم پیشنهادم به شما اینه که اول برید سراغ مباحث چهارم که مباحث اصلی فیزیک حساب میشه یعنی برید کتاب نشرالگو جلد اول و دوم سال چهارمش رو بخرید کل مباحث دوم و پیش مربوط به دینامیک و حرکت شناسی و جرکت دایره ای رو بخونید...بقیه ی مباحث رو هم بین این کتاب ها یکی رو انتخاب کنید (فار و سبز و خود نشر الگو) ولی حتما اول سراغ این مباحث برید
آرزوی موفقیت برای شما دوست کنکوری:n16:
EternalWanderer
20-09-2013, 05:55
مثل اینکه نسل انسانی ها داره منقرض میشه!
واقعا، بی شوخی. الان بچه ها به خاطر فرار از ریاضی و فیزیک و شیمی و... میرن انسانی!
EternalWanderer
20-09-2013, 06:07
ادبیات
واژگان-املا ساجدی
آرایه ها و قرابت نشرالگو
آرایه های ساجدی
عربی
ایاد فیلی دارم
دین و زندگی
گاج نقره ای دارم
زبان
گاج نقره ای
یه واژگان هم دارم
ریاضی
زیست
کتاب درسیا رو دارم
تانک تست تخته سیاه
ژنتیک تخته سیاه
گیاهی تخته سیاه
چی دیگه بگیرم ؟
فیزیک
شیمی
همه ی مبتکران ها رو دارم
مرسی
چو (زیست خیلی سبز،ریاضی جامع آبی کانون،فیزیک پیش مهر و ماه) نباشد تن من مباد!
تبلیغات نیست! قلمچی اون طور که شنیدم بین 40 تا 50 هزار شرکت کننده داشت، راه های مطالعه و برنامه ی مطالعاتی کارشناسی شده و اصولی،حدود 80 الی 90 درصد رتبه های تک رقمی کشوری دانش آموز کانون بودند(و قابل توجه کسانی که میگن به اینا پول دادن تا بگن دانش آموز کانون بودیم باید عرض کنم که اولا: بهتره به سایت کانون سر بزنید و ببینید که کارنامه های کانونی یک سال تحصیلی این افراد موجوده، دوما: رتبه ی 4 تجربی کشوری امسال از شهر خودمونه و پارسال دانش آموز کانون بوده!:n09:) و کلا ما کانونی ها یک خانواده ایم!(عجب چیزی گفتم، مثل تو فیلم ها!)
الان هم اگه اجازه بدین میخوام برم آزمون! برام دعا کنید!:n02:
prodoctornuke
20-09-2013, 15:17
بچه ها یه برنامه راهبردی مطالعاتی کسی برای فارق التحصیل ها نداره برای تجربی
برو به این آدرس یه نگاهی بنداز اینحا تما رشته ها هست....البته مال کانونه و نسخه اولیس !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم اینه که کدوم اموزشگاه؟؟؟(گاج.قلم چی علوی)کدومش به درد بنده میخوره؟؟؟
هیچ کدوم-چون این ها اموزشگاههی کنکور و ازمون هستند نه برای تحصیل شما ...
شما باید مدارس غ انتفاعی یا اموزش از راه دور ثبت نام کنید
بچه ها یه برنامه راهبردی مطالعاتی کسی برای فارق التحصیل ها نداره برای تجربی
سلام در صورت تمایل میتونم راهنماییتون کنم.
قبل از هر چیز بدونید کسی برای شما نمیتونه برنامه ریزی کنه.فقط میتونه شما را در درست برنامه ریزی کردن راهنمایی کنه !!
lohrasbi
21-09-2013, 12:31
سلام دوستان خسته نباشید
یادش بخیر چه دورانی داشتیم زمان کنکور میومدیم اینجا ..!
بچه ها من سال 91 پشت کنکوری بودم رتبم 1700 شد، اگه سوالی چیزی داشتین خواشحال میشم کمک کنم این آیدی یاهومه mreza_lohrasbi
هیچ کدوم-چون این ها اموزشگاههی کنکور و ازمون هستند نه برای تحصیل شما ...
شما باید مدارس غ انتفاعی یا اموزش از راه دور ثبت نام کنید
بننده امار جند تا مدرسه رو در اوردم دبیراشون خوب نی همه میگن....(محل سکونت کرج هست)
بنده بخوام اموزشگاه های بیرون اون 4 تا درسه افتادم و برردارم به صورت کنکوری به نظرتون به دردم میخوره؟؟؟
mohammad varaste
21-09-2013, 23:07
خب ما هم موندیم پشت کنکور.:n25:
اگه امسال شریف هوافضا در نیام باید برم بمیرم چون امسال خیلی دانشگاههای خوب مثل چمران میتونستم برم ولی بیخیالش شدم.
آزمون قلمچی ثبت نام کردم .
پارسال ترازهام معمولا 5000 میشد امسال باید بخونیم واسه بالای 6000 .
از شنبه هم شروع میکنم.
فقط مشکلم اینه که من عربی و زبان و هندسه پایه و تحلیلی و گسسته و ادبیات رو دست نزدم بهشون پارسال:n09:
درصد هام هم اینا بود
ریاضی15
فیزیک17
شیمی19
ادبیات23
عربی وزبان0
دینی45
واقعا نمیدونم از چی شروع کنم
توی فیزیک به جز دینامیک و حرکت دایره ای و مدار بقیه مطالب رو کاملا بلدم
دیفرانسیل و ریاضی پایه رو هم به جز انتگرال بلدم
شیمی هم به جز فصل 3و4 پیش وفصل 1 سال سوم بقیشو بلدم.
چیزای زیادی بلد نیستم متاسفانه تو این چند سال فکر میکردم سهمیه جانبازی خیلی تاثیر داره و سقف آرزوهام دانشگاهی مثل چمران بود
اما وقتی با دانشگاهها و رشته ها آشنا شدم ترجیح دادم این ریسک رو بکنم و یک سال بمونم پشت کنکور که شریف یا امیرکبیر یا خواجه نصیر یه رشته خوب در بیام.
حالا هم تمام تلاشمو باید بکنم که نمره کنکورم بالای 7500 بشه که با یه برنامه ریزی درست بتونم هم رتبه خوبی بیارم هم از لحاظ علمی و درسی خودمو آماده ورود به دانشگاه بکنم
امیدوارم تو این تاپیک بتونیم به هم کمک کنیم .:n12:
mohammad varaste
21-09-2013, 23:11
چیزی که پارسال عامل اصلی قبول نشدن خیلی ها توی کنکور بود بریده شدن از درس بود
توی ماه های آذر و بهمن و اسفند به نظرم خیلی ها ریتم درس خوندنشون کند میشه.
واقعا سعی کنید انگیزه ها و آرزوهای بزرگ داشته باشین تا کمتر احساس خستگی کنین.
جاهای مختلف درس بخونین مثلا هررزو نرین کتابخونه یا هر روز توی خونه
یه روز تو کتابخونه یه روز توی یه پارک آروم یه روز توی خونه
سعی کنین تنوع داشته باشین .
Amirdifraxe1
22-09-2013, 10:30
دوستان یه سوال امسال دوستم رتبه 8 شد سهند(ریاضی) یکی هم 19 شد (تجربی) و یکی هم 360(ریاضی)
سهند فیزیک رو 92 زد و امین(19) 86 و علی(360)96
علی گفت دی وی دی های یه موسسه (احمدی نیست) رو بگیرم برای درس فیزیک
سهند گفت گاج رو بگیر
الان نمی دونم چیو بگیرم ! نظز شما ؟
چیزی که پارسال عامل اصلی قبول نشدن خیلی ها توی کنکور بود بریده شدن از درس بود
توی ماه های آذر و بهمن و اسفند به نظرم خیلی ها ریتم درس خوندنشون کند میشه.
واقعا سعی کنید انگیزه ها و آرزوهای بزرگ داشته باشین تا کمتر احساس خستگی کنین.
جاهای مختلف درس بخونین مثلا هررزو نرین کتابخونه یا هر روز توی خونه
یه روز تو کتابخونه یه روز توی یه پارک آروم یه روز توی خونه
سعی کنین تنوع داشته باشین .
کاملا موافقم
حفظ روحیه واقعا مهمه
منم خودم ضربه ای که خوردم از نداشتن روحیه بود و به قولی بریدم
البته نمیشه برای همه یه نسخه پیچید و هی جای درس خوندن رو عوض کرد البته من شخصا با این روش موافق نیستم
اما روحیه رو خیلی خیلی باید جدی گرفت
الان بخصوص اونایی که فارغ التحصیلن و توی خونه هستن پیش خودشون میگن خب کلی از صبح تا شب تو خونه وقت داریم اما همش تو خونه بودن واقعا راندمان میاره پایین شدیددددددددد
mohammad varaste
22-09-2013, 16:58
گزینه 2 تخمین رتبشو باز کرده برای همه .
حتما سر بزنین به نظرم میتونه به شما انگیزه و اطلاعات مفیدی بده
بننده امار جند تا مدرسه رو در اوردم دبیراشون خوب نی همه میگن....(محل سکونت کرج هست)
بنده بخوام اموزشگاه های بیرون اون 4 تا درسه افتادم و برردارم به صورت کنکوری به نظرتون به دردم میخوره؟؟؟
خیر چون سبک تشریحی و کنکور کاملا متفاوت از هم هستند ...
دوستان یه سوال امسال دوستم رتبه 8 شد سهند(ریاضی) یکی هم 19 شد (تجربی) و یکی هم 360(ریاضی)
سهند فیزیک رو 92 زد و امین(19) 86 و علی(360)96
علی گفت دی وی دی های یه موسسه (احمدی نیست) رو بگیرم برای درس فیزیک
سهند گفت گاج رو بگیر
الان نمی دونم چیو بگیرم ! نظز شما ؟
ببینید برخی سی دی های اموزشی چندان جالب نیستند و سبکهای متفاوت با کنکور رو اموزش میدهند.
کتابهای اموزشی میتونن بهتون کمک کنند.اما قبل از کتاب تست خود کتاب رو خوب و مفهومی بخونید.
کتابهای گاج از نظر نوع درسنامه و پاسخ سوالات تستی واقعا قوی هستند ..
mohammad varaste
22-09-2013, 22:51
بچه ها من عربی و زبان رو از صفر میخوام شروع کنم و میخوام هر کدومشو حداقل 30 بزنم .
کلا نمیخوام خیلی وقت بذارم برا این دو درس.
اگه میشه 2تا کتاب سطح متوسط برا این درس معرفی کنید.
---------------------------------------------
کتاب دیفرانسیل تغییر خاصی کرده ؟
میخوام از کتابای پارسالم استفاده کنم اگه میشه بگین چه کتابایی تغییر کرده که دوباره بخونم
mohammad varaste
22-09-2013, 22:52
نظریه اعداد و هندسه فضایی و انتگرال و مقاطع مخروطی رو هم نمیخوام بخونم :n05:
به نظرتون کار اشتباهی میکنم:n17:
After4Ever
23-09-2013, 00:12
نظریه اعداد و هندسه فضایی و انتگرال و مقاطع مخروطی رو هم نمیخوام بخونم :n05:
به نظرتون کار اشتباهی میکنم:n17:
از الان خیلی زوده که یک مبحث رو حذف کنی!:n03:
After4Ever
23-09-2013, 00:24
بچه ها من عربی و زبان رو از صفر میخوام شروع کنم و میخوام هر کدومشو حداقل 30 بزنم .
کلا نمیخوام خیلی وقت بذارم برا این دو درس.
اگه میشه 2تا کتاب سطح متوسط برا این درس معرفی کنید.
---------------------------------------------
کتاب دیفرانسیل تغییر خاصی کرده ؟
میخوام از کتابای پارسالم استفاده کنم اگه میشه بگین چه کتابایی تغییر کرده که دوباره بخونم
عربی رو از کتاب مبتکران راهنمایی ، قوائد پایه رو شروع کن...بعدش هم گاج طوسی رو بخون (البته از اول دبیرستانش)...سعی کن هر قوائدی رو هم که می خونی ازش تو ترجمه استفاده کنی!
من اگه جات بودم زبان کتاب steps to understanding رو می خریدم....
constant_boy23
23-09-2013, 02:17
دوستان از من يه چيزي رو بشنويد اگه عربيتون در حد صفره حتما كلاس بريد ...بهتر از 10 تا كتاب كمكتون ميكنه ...حتي اگه معلم خوبي داشته باشيد حتي علاقه مند ميشيد به عربيه مضحك ...:n06:
Amirdifraxe1
23-09-2013, 09:08
خودتون رو با منابع گیج و سرگرم نکنید امسال اگه خدا بخواد جزء 1 تا 20 هستم خدایا خودت کمک کن !
خودتون رو با منابع گیج و سرگرم نکنید امسال اگه خدا بخواد جزء 1 تا 20 هستم خدایا خودت کمک کن !
چه روحیه ای:دی
حالا من 21 هم شدم قبول دارم
Amirdifraxe1
23-09-2013, 11:06
ایشاالله
به امیدی 1 تا 10!
بچه ها من سال گذشته کنکور دادم و همه ی کتاب ها رو هم سال گذشته خریدم
برای کنکور امسال کتابی تغییر کرده که جایگزین کنم ؟ یعنی تغییر کلی منظورمه
از پیش امسال چیا عوض شدن؟
در این مورد خیلی سردرگمم اگر کسی بتونه راهنمایی کامل کنه ممنون میشم
mohammad varaste
25-09-2013, 00:07
بچه ها کتاب tick8 برای زبان چجوریه ؟
اخه پارسال دست 90 درصد بچه ها میدیدمش
------------------------------------------------
عربی رو از کتاب مبتکران راهنمایی ، قوائد پایه رو شروع کن...بعدش هم گاج طوسی رو بخون (البته از اول دبیرستانش)...سعی کن هر قوائدی رو هم که می خونی ازش تو ترجمه استفاده کنی!
من اگه جات بودم زبان کتاب steps to understanding رو می خریدم....
این کتاب زبان که میگی کمک درسیه ؟آخه سرچ کردم زیاد ربطی به کنکور نداشت
After4Ever
25-09-2013, 12:43
بچه ها کتاب tick8 برای زبان چجوریه ؟
اخه پارسال دست 90 درصد بچه ها میدیدمش
------------------------------------------------
این کتاب زبان که میگی کمک درسیه ؟آخه سرچ کردم زیاد ربطی به کنکور نداشت
اگه می خوای زبان باست شیرین بشه استفاده کن...برا کنکور نیست ولی کسایی که زبانشون صفره بهشون پیشنهاد میشه!
mohammad varaste
25-09-2013, 18:16
بچه ها رشته بیولوژی که طی یک دوره 8 ساله دانشگاه تهران آورده کسی باهاش آشنایی داره ؟
میگن فقط رتبه های زیر 500 کشور توی رشته های ریاضی و تجربی میتونن توی مصاحبه کنن و توی مصاحبه حداکثر 15 نفر قبول میشن.
این چجوریه ؟حتما باید خیلی iq داشت :n02: ؟
رشتش واقعا اونقدر که میگن سخته ؟
mohammad varaste
25-09-2013, 18:20
یه سوال شخصی از بچه ها
میشه بگین iq شما چه قدره و هدفتون کدوم رشتس ؟
من خودم 114:n14:
-مکانیک یا هوافضا یکی از دانشگاه های تهران یا شریف یا پلیتکنیک.
آیا واقعا به نظر شما این چیزا تاثیر داره ؟
آخه امروز یکی از بچه ها تو کتابخونه میگفت هرکی بخواد بره شریف بخونه باید iq بالای 130 داشته باشه:n23:
Alireza SM
25-09-2013, 20:36
هركي بهتر تست بزنه جاش شريف يا اميركبير يا علوم پزشكي تهران ييا شهيد بهشتي و ... هست ربطي به IQ نداره يعني داره ها ولي نه به اين صورت !
سلام
بچه ها واسه شیمی تو این آزمونایی که کل کتاب میاد چی کار کنم بهتره؟
مبتکران رو درسنامشو کامل دوباره مرور کنم؟
یا تست؟
موندم چه کنم
یه روشی هم بگین برای جمع کردن درسا و خلاصه نویسی
واسه ریاضی معلم حتمی لازمه یا با گاج برم جلو کافیه؟ البته گاج هم خیلی خوبه و کامل ساپورتم میکنه
و اینکه از پارسال بچه های تجربی کسی مونده؟ رتبتون چند شد؟
یکم از تجربیاتتون بگین استفده کنیم:دی
موفقا هم بیان تو ماه های اول سال چه کردن:دی
مرسی
mohammad varaste
25-09-2013, 22:35
هركي بهتر تست بزنه جاش شريف يا اميركبير يا علوم پزشكي تهران ييا شهيد بهشتي و ... هست ربطي به IQ نداره يعني داره ها ولي نه به اين صورت !
ببین من توی کنکور 92 قید خیلی دانشگاه ها مثل چمران یا رازی یا تبریز یا صنعتی شیراز رو زدم تا شاید امسال با سهمیه شاهد دانشگاه شریف یا امیر کبیر دربیام که به احتمال 90 درصد مطمنم در میام.
اما خب این ترس واسم هستش که یه وقت اونجا اگه در بیام کم نیارم و جا نزنم.
بلاخره یکی از عوامل انکار نشدنی توی موفقیت توی دانشگاه این هستش.
Mehran-King
26-09-2013, 10:46
پاک شود............
EternalWanderer
26-09-2013, 16:45
ببین من توی کنکور 92 قید خیلی دانشگاه ها مثل چمران یا رازی یا تبریز یا صنعتی شیراز رو زدم تا شاید امسال با سهمیه شاهد دانشگاه شریف یا امیر کبیر دربیام که به احتمال 90 درصد مطمنم در میام.
اما خب این ترس واسم هستش که یه وقت اونجا اگه در بیام کم نیارم و جا نزنم.
بلاخره یکی از عوامل انکار نشدنی توی موفقیت توی دانشگاه این هستش.
Genius is 1% talent and 99% percent hard work
Albert Einstein
نابغه 1٪ استعداد و 99 درصد کار سخت است
پادشاه اسمان
27-09-2013, 02:25
سلام
من پیش تجربی هستم می شه برای ادبیات و معارف و زبان کتابی معرفی کنید. زبانم خیلی ضعیفه .:n28:
asaliijun
27-09-2013, 05:43
سلام.من دانشجوی ترمای آخر مهندسی برق از دانشگاه سراسری در دوره شبانه هستم.میخوام امسال کنکور تجربی بدم.میتونم؟اگه زمانی که قبول بشم فارغ التحصیل شده باشم مشکلی نداره که رشته های پزشکی رو بخونم که؟یا باید قبل از فارغ التحصیلی انصراف بدم؟
EternalWanderer
27-09-2013, 08:57
سلام
من پیش تجربی هستم می شه برای ادبیات و معارف و زبان کتابی معرفی کنید. زبانم خیلی ضعیفه .:n28:
برای زبان کتابای شهاب اناری خوبه، برای ادبیات بهتره چهار کتاب آرایه،لغات،پنج بحث زبان فارسی و تاریخ ادبیات نشر الگو رو تهیه کنید. که البته معانی شعرها و قرابت معنایی و معانی نثر ها رو باید کتابای دیگه ای براش پیدا کنید، برای معارف آیات و نکات گاج و کتابای آبی کانون خوبه.
البته شاید افرادی گاج سبز ادبیات رو هم معرفی کنن ولی با توجه به محدودیت وقت و حجم زیاد مطالب گاج سبز اگر برای پایه میخوای فکر نکنم فکر خوبی باشه که گاج بخونی ولی احتمالا خودم برای ادبیات پیش گاج رو بگیرم.
و در کل برای تست بهترین و استاندارد ترین کتاب ها کتابایی هستن که سوالات کنکورهای سراسری سال های قبل رو داشته باشن.
اساتید به نظرتون آزمون های گزینه ۲ بهتره یا قلم چی؟! دلیل هم بگید ممنوتون میشم
اساتید به نظرتون آزمون های گزینه ۲ بهتره یا قلم چی؟! دلیل هم بگید ممنوتون میشم
گزینه 2 که خیلی تابسون مزخرف بود:n21:
هم جامعه اماری خیلی کم بود هم امتحاناش به هیچ عنوان استاندارد نبود و برنامه ریزی هم که داغون
من میرم قلم چی چون هم جامعه اماریش خیلی خوبه هم سوالاش خیلی استاندارد تر هست و پشتیبانی هم خیلی عالی داره
در کل به نظذم تو این ازمونا جامعه اماری از همه چیز مهم تر هست
mohammad varaste
27-09-2013, 12:50
اگه می خوای زبان باست شیرین بشه استفاده کن...برا کنکور نیست ولی کسایی که زبانشون صفره بهشون پیشنهاد میشه!
خب من واسه کنکور میخوام:n02:.
من الان یه کتاب گاج طوسی از یکی از رفیقا گرفتم به نظرم بد نیست می ارزه وقت بذارم ؟
کتاب مبتکران نوشته شهاب اناری چجوره ؟
من 5تا تست زبان میخوام نه بیشتر و نه کمتر.هیچی هم بلد نیستم:n03:
واقعا هم نمیخوام خیلی وقت بذارم رو زبان.به همین خاطر میخوام که کتاب خیلی سطحش بالا نباشه:n16:
اون کتابی هم که گفتی رو هم یکی دوجا گشتم گفتن تموم کردیم .یه جا هم گفت فقط CD هاشو داره.
خب من واسه کنکور میخوام:n02:.
من الان یه کتاب گاج طوسی از یکی از رفیقا گرفتم به نظرم بد نیست می ارزه وقت بذارم ؟
کتاب مبتکران نوشته شهاب اناری چجوره ؟
من 5تا تست زبان میخوام نه بیشتر و نه کمتر.هیچی هم بلد نیستم:n03:
واقعا هم نمیخوام خیلی وقت بذارم رو زبان.به همین خاطر میخوام که کتاب خیلی سطحش بالا نباشه:n16:
اون کتابی هم که گفتی رو هم یکی دوجا گشتم گفتن تموم کردیم .یه جا هم گفت فقط CD هاشو داره.
شما فقط و فقط رو درک مطلب و کلمه ها دقت کن بقیشرو منم نمیخونم:دی
کلا قوائد زبان چیزی سرم نمیشه
mohammad varaste
27-09-2013, 13:10
بچه ها برای گسسته به نظرتون خیلی سبز بهتره یا فار ؟
یه کتابی هم یکی از دوستان که رتبش دورقمی شد استفاده میکرد اسمش ریاضیات گسسته صفر کلوین.
کدوم از اینا رویکرد آموزشی بهتری داره ؟
mohammad varaste
27-09-2013, 13:12
شما فقط و فقط رو درک مطلب و کلمه ها دقت کن بقیشرو منم نمیخونم:دی
کلا قوائد زبان چیزی سرم نمیشه
ما یه معلم زبان داشتیم هرکی به گرامر میگفت قوائد از کلاس مینداختش بیرون.
طوری شده بود به قواعد عربی هم میگفتیم گرامر.:n02:
یه کتابی هم یکی از دوستان که رتبش دورقمی شد استفاده میکرد اسمش ریاضیات گسسته صفر کلوین.
فــــــــار
amin2000
27-09-2013, 14:48
دوستان واسه هندسه تحلیلی گاج سفید خوبه؟
mohammad varaste
27-09-2013, 15:06
دوستان واسه هندسه تحلیلی گاج سفید خوبه؟
من دارم به نظرم سطحش یه خورده زیادی بالاست.
Mohammad..kh
27-09-2013, 15:40
گسسته مبتکران هم چیز خوبی هست اگر یک نگاهی بهش کنین مشتریش میشید (فقط پیشنهاد هست ) چون من 90 -91 استفاده کردم (فرزاد جوادی تالیف کرده)
گزینه 2 که خیلی تابسون مزخرف بود:n21:
هم جامعه اماری خیلی کم بود هم امتحاناش به هیچ عنوان استاندارد نبود و برنامه ریزی هم که داغون
من میرم قلم چی چون هم جامعه اماریش خیلی خوبه هم سوالاش خیلی استاندارد تر هست و پشتیبانی هم خیلی عالی داره
در کل به نظذم تو این ازمونا جامعه اماری از همه چیز مهم تر هست
من قلمچی میرم از اول تابستون
سولای قلمچی که خیلی مزخرفه گذینه دو خیلی بهتره:|
پستیبانی مزخرفشونم همش تله پوله کتاباشونو هی معرفی میکنن تازه بیشتر به بچه سمپادی ها و نمونه دولتی ها بها میدن
من که بعد چند سال قصد ادامه تحصیل دارمو و معدلم چنگی به دل نمیزنه توجه نمیکنن (البته نکنن بهتره:دی)
جامعه آماریشم هم بالاس ولی فایده نداره ولی بعضیا میرن کتاباشونو میخرن ترازشون میره بالا ترازای بقیه غیر واقعی میشه
تنها مزیتش به درد فارق تحصیلا میخوره که آزموناش دو هفته یه بارـه
اگه دانش اموز باشی بهتره با همون گذینه دو بریم جلو
amin2000
27-09-2013, 18:10
همم ... تحلیلی رو چی بگیرم ؟
m-asadabadi
01-10-2013, 00:29
فار !
گسسته صفر کلوین فقط تست هست اونم با پاسخهای مختصر
برا کسی که گسسته بلد باشه یه کم ، خوبه
mohammad varaste
01-10-2013, 13:14
بچه ها تستای یکقدم تا صد فیزیک گاج چطوره به نظرتون می ارزه وقت بذارم روش ؟
من درصد فیزیکی که میخوام حداکثر 50 هست.
نیازی هست بزنم ؟
Aref_2008
01-10-2013, 13:33
جزئیات قانون جدید کنکور سال آینده
قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور که چندی پیش به تصویب نمایندگان و امضای رئیس مجلس رسید شامل 11 ماده است که زمان اجرای آن با توجه به اجرایی شدن یک بند از مواد از سال تحصیلی آینده خواهد بود.
به گزارش مهر، پس از کش و قوسهای فراوان، کلیات سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید.
جزئیات کامل این قانون که در 11 ماده به تصویب رسیده است، به شرح ذیل است:
" قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور
ماده 1- اصطلاحات به کار رفته در این قانون به شرح زیر تعریف می شوند:
الف - سابقه تحصیلی: نمرات دروس سه سال آخر دوره متوسطه است که امتحانات آن مطابق اصول سنجش و اندازه گیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار شده باشد.
ب- آزمون عمومی: آزمون سراسری از میان دروس عمومی رشته های تحصیلی در سه سال آخر دوره آموزش متوسطه است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.
پ- آزمون اختصاصی: آزمون سراسری از میان دروس تخصصی رشته های تحصیلی در سه سال آخر دوره متوسطه است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.
ت- رشته محل: رشته های تحصیلی که داوطلب بر اساس محل تحصیل (دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی) انتخاب می کند و به ادامه تحصیل می پردازد.
ماده 2- به منظور برنامه ریزی، تصویب مقررات هماهنگی و نظارت بر نحوه سنجش علمی و پذیرش دانشجو برای کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد پیوسته، دکتری حرفه ای و دکتری پیوسته «شورای سنجش و پذیرش دانشجو» که از این پس در این قانون «شورا» نامیده می شود با ترکیب زیر تشکیل می شود:
الف- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (رئیس شورا)
ب- وزیر آموزش و پرورش
پ- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
ت- معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
ث- معاون آموزشی وزیر آموزش و پرورش
ج- معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
چ- رئیس سازمان سنجش آموزش کشور (دبیر شورا)
ح- یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر
خ- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و روسای دو دانشگاه دولتی از دانشگاه های زیر مجموعه وزارت خانه های «علوم، تحقیقات و فناوری» و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» به انتخاب وزرای مذکور بدون حق رای
د- روسای مرکز سنجش آموزش و پرورش و مرکز آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بدون حق رای
تبصره - عضویت اعضاء در «شورا» قابل تفویض به غیر نمی باشد و «شورا» با حضور حداقل پنج نفر از اعضای غیرناظر رسمیت می یابد.
ماده 3- وظایف و اختیارات «شورا» به شرح زیر می باشد:
الف- برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی در امر سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها
ب- تصویب عناوین، محتوا و مقررات آزمون ها
پ- اتخاذ تصمیم در مورد مقررات روش پذیرش دانشجو در دانشگاه ها مندرج در ماده (5)
ت- اتخاذ تصمیم در مورد میزان تاثیر هر یک از عوامل سابقه تحصیلی، آزمون عمومی و آزمون اختصاصی در سنجش
ث - تصمیم گیری در امور مرتبط با سنجش و پذیرش دانشجو برای داوطلبان فاقد سابقه تحصیلی
ج- بررسی، ارزشیابی و تایید گزارش سازمان سنجش آموزش کشور در مورد کیفیت و رعایت مقررات قانونی آزمون سراسری حداکثر چهارماه پس از اعلام نتایج نهائی و ارسال گزارش آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
تبصره - «شورا» می تواند برای انجام وظایف محوله کارگروه های تخصصی تشکیل دهد.
ماده 4- شورا موظف است در اجرای این قانون، سیاست های کلی نظام، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و اسناد بالادستی را رعایت نماید.
ماده 5- پذیرش دانشجو در دانشگاه ها به روش ظرفیت رشته - محل و تقاضای داوطلبان بر اساس «سابقه تحصیلی» یا «سابقه تحصیلی و آزمون (عمومی یا عمومی - اختصاصی)» صورت می گیرد.
تبصره 1- وزارت آموزش و پرورش مسئولیت ارائه سابقه تحصیلی برای دانش آموزان و متقاضیان ورود به دانشگاه را بر عهده دارد. وزارت آموزش و پرورش موظف است در اجرای این تبصره تغییرات لازم را در تشکیلات اداری خود به تصویب مراجع ذی ربط برساند.
تبصره 2- سازمان سنجش آموزش کشور مسئولیت سنجش داوطلبان را برعهده دارد.
تبصره 3- تعیین روش پذیرش دانشجو در دانشگاه بر اساس ظرفیت رشته - محلها و تقاضای داوطلبان به صورت سالانه تعیین و از طریق سازمان سنجش آموزش کشور قبل از ثبت نام اعلام می گردد.
تبصره 4- در پذیرش دانشجو تاثیر سابقه تحصیلی سالانه به صورت تدریجی و صعودی است و پس از پنج سال حداقل هشتاد پنج درصد (85 %) ظرفیت پذیرش دانشجو در کل کشور بر مبنای سابقه تحصیلی خواهد بود.
تبصره 5- در سال اول اجرای این قانون تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش داوطلبانی که دارای سابقه تحصیلی می باشند حداقل بیست و پنج درصد (25%) می باشد.
ماده 6- دانشگاه ها می توانند حد نصاب نمره لازم جهت پذیرش در رشته - محلهای خود را به «شورا» پیشنهاد دهند و در صورت تصویب نسبت به پذیرش دانشجو اقدام شود. وظیفه هماهنگی در امر پذیرش بر عهده سازمان سنجش آموزش کشور است.
ماده 7 - سهمیه های مصوب مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص پذیرش دانشجو کماکان به قوت خود باقی است.
ماده 8- داوطلبانی که بر اساس این قانون در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی پذیرفته می شوند بر اساس مقررات پیشنهادی ستاد کل نیروهای مسلح که به تصویب فرماندهی کل قوا می رسد از معافیت تحصیلی خدمت نظام وظیفه برخوردار می شوند.
ماده 9- آیین نامه اجرایی این قانون توسط " شورا " تهیه می شود و حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون به تصویب هیأت وزیران می رسد.
ماده 10- این قانون از سال تحصیلی 1394-1393 در صورت اجرایی شدن تبصره 5 ماده 5 لازم الاجرا می باشد.
ماده 11- از زمان لازم الاجرا شدن این قانون، پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 1386.8.9 به جز احکام مرتبط مذکور در ماده 20 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران در مدت اجرای برنامه لغو می گردد.
قانون فوق مشتمل بر یازده ماده و هفت تبصره در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ دهم شهریورماه یکهراز و سیصد و نود و دو مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ 1392.6.20 به تایید شورای نگهبان رسید.
تبصره 5- در سال اول اجرای این قانون تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش داوطلبانی که دارای سابقه تحصیلی می باشند حداقل بیست و پنج درصد (25%) می باشد.
ماده 10- این قانون از سال تحصیلی 1394-1393 در صورت اجرایی شدن تبصره 5 ماده 5 لازم الاجرا می باشد.
یعنی امسال تاثیر نداره؟
تبصره 4- در پذیرش دانشجو تاثیر سابقه تحصیلی سالانه به صورت تدریجی و صعودی است و پس از پنج سال حداقل هشتاد پنج درصد (85 %) ظرفیت پذیرش دانشجو در کل کشور بر مبنای سابقه تحصیلی خواهد بود.
یکی بیاد توضیح بده لطفا ما که گیج شدیم رفتـــــ
omid_3tar
01-10-2013, 21:31
سلام بچه ها
به شدت توی دیفرانسیل دچار مشکل شدم به نظرتون چیکار کنم؟ به کلاس خوب هم دسترسی ندارم
به نظرتون دی وی دی بگیرم؟ اگر آره دی وی دی هایه کی؟
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
آقا کسی مشاوره خوب سراغ نداره؟؟
اهل کجایین شوما!؟!
من تهران هستم ولی حومه تهران.
EternalWanderer
02-10-2013, 08:54
یکی بیاد توضیح بده لطفا ما که گیج شدیم رفتـــــ
بی خیال اینا! به جای این که دنبال قوانین و تبصره ها باشین بشینین درستونو بخونین، الان تنها چیزی که باید بهش فکر کرد کسب رتبه ی خوب در کنکوره، سوابق تحصیلیتون رو که نمیتونین عوض کنین.:n02:
mohammad varaste
03-10-2013, 23:03
این بیوتکنولوژی هم عجب رشته ایه کسی اطلاعاتی نداره مثلا مصاحبش چجوریه ؟
m-asadabadi
04-10-2013, 00:03
من که اصلا اعتقادی به مشاور ندارم
سوالای مشاوره ای دو دسته اند
یک سری کلیات و بدیهیات هست که جواب شون رو راحت میتونید از هر جایی پیدا کنید
و یک سری جزئیات و استراتژی ها که کاملا شخصی و بستگی به خود فرد دارند
هیچ کس به اندازه خود فرد نمی تونه برای درس خوندن خودش ،مشاوره و برنامه ریزی داشته باشه
EternalWanderer
04-10-2013, 07:06
این بیوتکنولوژی هم عجب رشته ایه کسی اطلاعاتی نداره مثلا مصاحبش چجوریه ؟
اون طور که من اطلاع دارم برای ورود به این رشته یا طلای المپیاد داشته باشی یا جزو رتبه های تک رقمی باشی(البته شایدم اینا افسانه باشن!!!:n02:)چون کلا دست نیافتنیه!:n04:
HAMID484
04-10-2013, 11:10
دوستانی که برای کنکور درس میخونن پیشنهاد میکنم این نرم افزار رو حتما ببینن .
این نرم افزار کاملا فارسی و مشابه دفاتر برنامه ریزی هست اما بصورت نرم افزاری تهیه شده و امکان تهیه 57 گزارش آماری و نموداری از وضعیت مطالعه شما رو هم داره که دفاتر برنامه ریزی مثل گاچ و قلم چی این امکان رو ندارن. قیمتش هم 4 هزار تومنه
برای هر رشته و هر مقطع تحصیلی هم کاربرد داره
نرم افزار برنامه ریزی درسی شاگرد زرنگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad varaste
04-10-2013, 15:00
اون طور که من اطلاع دارم برای ورود به این رشته یا طلای المپیاد داشته باشی یا جزو رتبه های تک رقمی باشی(البته شایدم اینا افسانه باشن!!!:n02:)چون کلا دست نیافتنیه!:n04:
:n28: :n28: همین کارا رو میکنن جوونای مملکت معتاد میشن دیگه:n05:
ولی اگه بشه مثلا رفت مکانیک دانشگاه تهران بعدش معدلت بالا باشه تقاضا بدی شاید قبولت کنن(تخیلات من:n09: )
از عجایب دکترای پیوسته این رشته:
اگه زیر 500 بشی دعوتت میکنن برا مصاحبه با حضور داوران بین المللی :n04:
پس از 4 سال که معادل مقطع لیسانس میشه باید تافل ارائه بدی:n04: :n04:
دکترای مستقیم این رشته 8-9 سال طول میکشه که توی این 8-9سال ممنوع الخروج میشی:n04::n04::n04:
معدلت اگه زیر 17 بشی اخراجت میکنن از این رشته:n04::n04::n04::n04:
:n25::n25:
mohammad varaste
04-10-2013, 17:41
واقعا بیو تکنولوژی آخر رشتس چرا سالانه فقط 15 نفر خداییش نامردیه:n30:
mamadafjar
04-10-2013, 18:43
سلام دوستان میگم من رشته ام ریاضیه میخوام کنکوری تجربی شرکت کنم میخواستم بپرسم لارمه که چه مباحثی از گسسته و تحلیلی تو کتابای ریاضیات تجربی هستش
One Minute
04-10-2013, 19:18
بیوتک رو زخم کردی ، این همه رشته خدا آفریده :n02:
microsof
04-10-2013, 19:42
با عرض سلام خدمت شما .
دوست گرامی یه چند کلام میگم ... قصد توهین ندارم ... و امیدوارم ناراحت نشی از دستم.
در مرحله اول به نظر بنده شما دچار چندگانگی هدف هستید ... یعنی هدف خاصی رو دنبال نمیکنید ... به گونه براتون رتبه ی خوب توی کنکور اوردن و... هدف شده و نه ادامه تحصیل در رشته ای که علاقه دارید علی الظاهر که به رشته خاصی هم علاقه ندارید ... یه روز مکانیک صنعتی شریف ... یه روز بیوتکنولووژی ... روز دیگه هم فکر سهمیه شاهد هستید ...
چند تا توصیه میکنم بهتون : اول اینکه هدف خودتون رو به صورت قطعی مشخص کنید ... شاید رشته ای رو که بخواید انتخاب کنید در زیرگروهی باشه که نخواد درسی رو که شما درش ضعف دارید رو خیلی مورد مطالعه و ... قرار بدید.
فکر سهمیه شاهد رو به کل از سرتون بیرون کنید ... اگر بخواید با حساب سهمیه شاهد و ... جای درس خوندن وقتتون رو با موارد دیگه ای پر کنید ... که واقعا در اشتباه هستید .
شخص بنده از روزی که داشتم فنی و حرفه ای میخوندم فکر انسانی بودم اونم نه رشته حقوق و روانشناسی و... تا اینکه الان فرصتی پیش اومده که بعد از خدمت سربازی و مشکلات ... بتونم خودم رو به هدفم نزدیک کنم .
یه شب یه مجلس سخنرانی نشسته بودم طرف داشت درباره کنکور و... حرف میزد بخش مهمی که به نظرم بتونه به شما کمنک کنه این بود که میگفت گاها پیش میاد شخصی خیلی درس میخونه و.. به بهترین دانشگاه ها و نامی ترین رشته ها وارد میشه ... اما از اونجایی که هیچ گونه خلاقیت و ایده و طرحی نداره فقط درس پاس میکنه و مدرکی میگیره ... اما بلعکس هم افرادی وارد رشته های بسیار عادی میشن اما به خاطر عزم , اراده و هدف بزرگشون میتونن به پول و... هم دست پیدا کنن .
امیدوارم که شما بتونید هدف درستی رو برای خودتون مشخص کنید ... و به بهترین دانشگاه ها وارد بشید .
در ضمن خیلی هم خوبه که رشته بیوتکنو .. سالانه 15 نفر میگیره برای مقطع دکتری رشته هایی مثل حقوق اساسی .. بین الملل و .. سالانه فقط یک نفر پذیرش داره دانشگاه تهران .( به دفترچه دکتری تخصصی مراجعه کنید)
من الله توفیق و علیه التکلان
mohammad varaste
04-10-2013, 21:20
با عرض سلام خدمت شما .
دوست گرامی یه چند کلام میگم ... قصد توهین ندارم ... و امیدوارم ناراحت نشی از دستم.
در مرحله اول به نظر بنده شما دچار چندگانگی هدف هستید ... یعنی هدف خاصی رو دنبال نمیکنید ... به گونه براتون رتبه ی خوب توی کنکور اوردن و... هدف شده و نه ادامه تحصیل در رشته ای که علاقه دارید علی الظاهر که به رشته خاصی هم علاقه ندارید ... یه روز مکانیک صنعتی شریف ... یه روز بیوتکنولووژی ... روز دیگه هم فکر سهمیه شاهد هستید ...
چند تا توصیه میکنم بهتون : اول اینکه هدف خودتون رو به صورت قطعی مشخص کنید ... شاید رشته ای رو که بخواید انتخاب کنید در زیرگروهی باشه که نخواد درسی رو که شما درش ضعف دارید رو خیلی مورد مطالعه و ... قرار بدید.
فکر سهمیه شاهد رو به کل از سرتون بیرون کنید ... اگر بخواید با حساب سهمیه شاهد و ... جای درس خوندن وقتتون رو با موارد دیگه ای پر کنید ... که واقعا در اشتباه هستید .
شخص بنده از روزی که داشتم فنی و حرفه ای میخوندم فکر انسانی بودم اونم نه رشته حقوق و روانشناسی و... تا اینکه الان فرصتی پیش اومده که بعد از خدمت سربازی و مشکلات ... بتونم خودم رو به هدفم نزدیک کنم .
یه شب یه مجلس سخنرانی نشسته بودم طرف داشت درباره کنکور و... حرف میزد بخش مهمی که به نظرم بتونه به شما کمنک کنه این بود که میگفت گاها پیش میاد شخصی خیلی درس میخونه و.. به بهترین دانشگاه ها و نامی ترین رشته ها وارد میشه ... اما از اونجایی که هیچ گونه خلاقیت و ایده و طرحی نداره فقط درس پاس میکنه و مدرکی میگیره ... اما بلعکس هم افرادی وارد رشته های بسیار عادی میشن اما به خاطر عزم , اراده و هدف بزرگشون میتونن به پول و... هم دست پیدا کنن .
امیدوارم که شما بتونید هدف درستی رو برای خودتون مشخص کنید ... و به بهترین دانشگاه ها وارد بشید .
در ضمن خیلی هم خوبه که رشته بیوتکنو .. سالانه 15 نفر میگیره برای مقطع دکتری رشته هایی مثل حقوق اساسی .. بین الملل و .. سالانه فقط یک نفر پذیرش داره دانشگاه تهران .( به دفترچه دکتری تخصصی مراجعه کنید)
من الله توفیق و علیه التکلان
هوافضا یا مکانیک شریف یا بیوتکنولوژی یا خیلی از رشته های مختلف توی دانشگاه های مختفلف آرزوی خیلیهاست و شاید براشون فرق نکنه کدومش در بیان مثلا من 70تا انتخاب رشته کردم اگه قرار باشه ادم فقط یه رشته و یه دانشگاه رو در نظر بگیره که همون 1انتخاب رو باید بزنه.
آدم ذاتا تنوع طلب هست و من هم از این قضیه جدا نیستم و به همین دلیل میگم هم مکانیک شریف هم مکانیک صنعت نفت هم مکانیک امیرکبیر و هم بیوتکنولوژِی رو دوست دارم و قطعا موقع انتخاب رشته همه اینا رو میزنم اما مهم اینه که کدومش در بیام
در هر صورت من تازه چند وقته که با این رشته آشنا شدم و واقعا دوست داشتنیه اما همونطور که گفتم سختگیریها زیاده چون هنوز بستر فعالیت برای دانشجوهای این رشته مهیا نیست و اگه بخوام رئال نگاه کنم معلومه که من این رشته رو در نمیام
خود شما مثلا الان ممکنه پراید داشته باشی ولی دوست داری لامبورگینی داشته باشی خودت میدونی ممکنه حتی از نزدیک هم نبینیش اما بلاخره از علاقت کم نمیشه .
اینجا هم فرومش طوریه که بچه ها بیشتر سوال میپرسن من هم سوال میپرسم دوست دارم اطلاعات بیشتری کسب کنم
تا موقع انتخاب رشته حتما بالغتر هستم نسبت به الان و بتونم تصمیم بهتری بگیرم
اما در آخر با توجه به رتبم انتخاب رشته میکنم . که قطعا میدونم که میتونم بهترین رشته ها رو در بیارم(به جز بیوتکنولوژی)چون دیدم دوستام که با من اختلاف کمی داشتم الان توی امیرکبیر دارن میخونن و قعا من با توجه به فرصتم میتونم نتیجه ای بهتر از سال قبل بیارم.
------------------------
بیوتک رو زخم کردی ، این همه رشته خدا آفریده :n02:
اکثر رشته ها بیشتر حرفه هستن تا علم بیوتکنولوژی به خاطر علمی بودنش رو خوشم اومده بود .
mohammad varaste
04-10-2013, 21:25
در تعجبم بعضیا چه قد اعتماد به نفس دارن که فکر میکنن از پشت کامپیوتر میتونن شخصیت افراد رو بسنجن:n08:
منم دیگه تو این تاپیک نمیام و درباره رشته های مختلف نمیپرسم . (من موندم اینکه الان درباره رشته های مختلف میپرسم یعنی اینکه میخوام اونا رو برم ؟آخه مگه الان موقع انتخاب رشتس ؟ ) تا کسی بهش بر نخوره :n16:
One Minute
04-10-2013, 22:09
در تعجبم بعضیا چه قد اعتماد به نفس دارن که فکر میکنن از پشت کامپیوتر میتونن شخصیت افراد رو بسنجن:n08:
منم دیگه تو این تاپیک نمیام و درباره رشته های مختلف نمیپرسم . (من موندم اینکه الان درباره رشته های مختلف میپرسم یعنی اینکه میخوام اونا رو برم ؟آخه مگه الان موقع انتخاب رشتس ؟ ) تا کسی بهش بر نخوره :n16:
حالا قهر نکن شیرت خشک میشه :n09:
منم پارسال هوا فضای شریف میخواستم برم الان دارم شهریه شبانه میدم :n08:
m-asadabadi
05-10-2013, 01:28
زمان ما 5 نفر میگرفت ، مصاحبه نداشت اما رتبه باید زیر 50 می بود
9 سال دکتری پیوسته
یکی از همکلاسیام با رتبه 17 رفت بیوتکنولوژی دانشگاه تهران !
دوره شون کلا 4 نفر گرفته بود
سال 4 ام انصراف داد .
اما یکی از موفق ترین دبیران فیزیک کنکور شد !
بچه ها سایتی هست کتابای درسی جدید پیش رو داشته باشه برای فروش؟
سلام دوستان. من امسال پشت کنکوریم میخواستم ببینم کتابا تغییر خاصی نکردن که از کنکور 92 ؟ ویه سوال دیگه .. یه سری کتاب شیمی مبتکران هستش اکثرا چاپ 88 87 86 .. خیلی تو نت گشتم ببینم تغییر کردن یا نه.. اما به نتیجه ای نرسیدم. کسی میدونه از همین کتابا استفاده کنم خوبه یا برم چاپ جدید بگیرم؟ تغییرات جزیی منظورم نیستا.. تغییراتی که کلی و اساسی باشه . مرسی. )البته میدونم شیمی سه تغییرات زیادی داشته اما تا جایی که میدونم واسه کنکور 93 نیستش ) پیشاپیش ممنون.
جزئیات قانون جدید کنکور سال آینده
قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور که چندی پیش به تصویب نمایندگان و امضای رئیس مجلس رسید شامل 11 ماده است که زمان اجرای آن با توجه به اجرایی شدن یک بند از مواد از سال تحصیلی آینده خواهد بود.
به گزارش مهر، پس از کش و قوسهای فراوان، کلیات سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید.
جزئیات کامل این قانون که در 11 ماده به تصویب رسیده است، به شرح ذیل است:
" قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور
ماده 1- اصطلاحات به کار رفته در این قانون به شرح زیر تعریف می شوند:
الف - سابقه تحصیلی: نمرات دروس سه سال آخر دوره متوسطه است که امتحانات آن مطابق اصول سنجش و اندازه گیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار شده باشد.
ب- آزمون عمومی: آزمون سراسری از میان دروس عمومی رشته های تحصیلی در سه سال آخر دوره آموزش متوسطه است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.
پ- آزمون اختصاصی: آزمون سراسری از میان دروس تخصصی رشته های تحصیلی در سه سال آخر دوره متوسطه است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.
ت- رشته محل: رشته های تحصیلی که داوطلب بر اساس محل تحصیل (دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی) انتخاب می کند و به ادامه تحصیل می پردازد.
ماده 2- به منظور برنامه ریزی، تصویب مقررات هماهنگی و نظارت بر نحوه سنجش علمی و پذیرش دانشجو برای کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد پیوسته، دکتری حرفه ای و دکتری پیوسته «شورای سنجش و پذیرش دانشجو» که از این پس در این قانون «شورا» نامیده می شود با ترکیب زیر تشکیل می شود:
الف- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (رئیس شورا)
ب- وزیر آموزش و پرورش
پ- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
ت- معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
ث- معاون آموزشی وزیر آموزش و پرورش
ج- معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
چ- رئیس سازمان سنجش آموزش کشور (دبیر شورا)
ح- یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر
خ- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و روسای دو دانشگاه دولتی از دانشگاه های زیر مجموعه وزارت خانه های «علوم، تحقیقات و فناوری» و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» به انتخاب وزرای مذکور بدون حق رای
د- روسای مرکز سنجش آموزش و پرورش و مرکز آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بدون حق رای
تبصره - عضویت اعضاء در «شورا» قابل تفویض به غیر نمی باشد و «شورا» با حضور حداقل پنج نفر از اعضای غیرناظر رسمیت می یابد.
ماده 3- وظایف و اختیارات «شورا» به شرح زیر می باشد:
الف- برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی در امر سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها
ب- تصویب عناوین، محتوا و مقررات آزمون ها
پ- اتخاذ تصمیم در مورد مقررات روش پذیرش دانشجو در دانشگاه ها مندرج در ماده (5)
ت- اتخاذ تصمیم در مورد میزان تاثیر هر یک از عوامل سابقه تحصیلی، آزمون عمومی و آزمون اختصاصی در سنجش
ث - تصمیم گیری در امور مرتبط با سنجش و پذیرش دانشجو برای داوطلبان فاقد سابقه تحصیلی
ج- بررسی، ارزشیابی و تایید گزارش سازمان سنجش آموزش کشور در مورد کیفیت و رعایت مقررات قانونی آزمون سراسری حداکثر چهارماه پس از اعلام نتایج نهائی و ارسال گزارش آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
تبصره - «شورا» می تواند برای انجام وظایف محوله کارگروه های تخصصی تشکیل دهد.
ماده 4- شورا موظف است در اجرای این قانون، سیاست های کلی نظام، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و اسناد بالادستی را رعایت نماید.
ماده 5- پذیرش دانشجو در دانشگاه ها به روش ظرفیت رشته - محل و تقاضای داوطلبان بر اساس «سابقه تحصیلی» یا «سابقه تحصیلی و آزمون (عمومی یا عمومی - اختصاصی)» صورت می گیرد.
تبصره 1- وزارت آموزش و پرورش مسئولیت ارائه سابقه تحصیلی برای دانش آموزان و متقاضیان ورود به دانشگاه را بر عهده دارد. وزارت آموزش و پرورش موظف است در اجرای این تبصره تغییرات لازم را در تشکیلات اداری خود به تصویب مراجع ذی ربط برساند.
تبصره 2- سازمان سنجش آموزش کشور مسئولیت سنجش داوطلبان را برعهده دارد.
تبصره 3- تعیین روش پذیرش دانشجو در دانشگاه بر اساس ظرفیت رشته - محلها و تقاضای داوطلبان به صورت سالانه تعیین و از طریق سازمان سنجش آموزش کشور قبل از ثبت نام اعلام می گردد.
ماده 6- دانشگاه ها می توانند حد نصاب نمره لازم جهت پذیرش در رشته - محلهای خود را به «شورا» پیشنهاد دهند و در صورت تصویب نسبت به پذیرش دانشجو اقدام شود. وظیفه هماهنگی در امر پذیرش بر عهده سازمان سنجش آموزش کشور است.
ماده 7 - سهمیه های مصوب مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص پذیرش دانشجو کماکان به قوت خود باقی است.
ماده 8- داوطلبانی که بر اساس این قانون در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی پذیرفته می شوند بر اساس مقررات پیشنهادی ستاد کل نیروهای مسلح که به تصویب فرماندهی کل قوا می رسد از معافیت تحصیلی خدمت نظام وظیفه برخوردار می شوند.
ماده 9- آیین نامه اجرایی این قانون توسط " شورا " تهیه می شود و حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون به تصویب هیأت وزیران می رسد.
ماده 11- از زمان لازم الاجرا شدن این قانون، پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 1386.8.9 به جز احکام مرتبط مذکور در ماده 20 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران در مدت اجرای برنامه لغو می گردد.
قانون فوق مشتمل بر یازده ماده و هفت تبصره در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ دهم شهریورماه یکهراز و سیصد و نود و دو مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ 1392.6.20 به تایید شورای نگهبان رسید.
اساتید محترم،من الان تموم فکر و ذکرم شده این قانون ها!!
توروخودا یکی بیاد بگه که چی ب چی شده!؟!
یکی از دوستام هم میگفت ک رادیو داشته میگفته امسال تاثیرش شده 85%:-O
من معدلم داغونه اگه تاثیر 85% باشه مطمئنا نمیتونم قبول بشم...
paranoid_android
05-10-2013, 18:39
خیلی نگران نباشید دوست عزیز.. الان دیگه مثل زمان ما رقابت شدیدی برای ورود به دانشگاه ها وجود نداره.. بذارید یه مثال بزنم براتون.. امروز دو تا از دوستای من بدون شرکت در کنکور در دو رشته مهندسی نرم افزار (کارشناسی ناپیوسته) و مهندسی پزشکی - بیومکانیک (کارشناسی پیوسته) دانشگاه آزاد تبریز ثبت نام کردن.. معدل بسیار داغونی هم داشتن.. 2 هفته پیش هم یکی از دوستانم توی مهندسی نرم افزار پیام نور تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد و البته یکی دیگه هم مهندسی IT - شبکه های کامپیوتری در دانشگاه علمی کابردی مخابرات تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد.. همه اینها صرفا گزینششون بر اساس معدل بوده و رفقای بنده هم تا جایی که میدونم معدل حول و حوش 12 دارن.. پس اینکه چون معدلتون داغونه نمیتونید وارد دانشگاه بشید حرف درستی نیست.. در شرایط بد شاید نتونید در رشته های تاپ وارد دانشگاه های تاپ دولتی ایران بشید.
Mehran-King
05-10-2013, 18:40
عزیز من ، گفته بصورت تدریجی و صعودی بعد از 5 سال 85% میشه ! نه الان امسال! راستش معدل خود منم خیلی کمه با این وجود به احتمال زیاد راهی واسه ما هم میزارن مطمئمنا کاری نمیکنن که نامردی بشه ... شما بیخیال این قانون و تبصره ها بشین و سعی کنین کنکورتون رو خوب بدین بقیش به امید خدا حل میشه ... از الان ذهنتون رو آشفته و پریشان نکنین...:n16:
پ.ن: تف به این روزگار ... تف ... من معدل سال اولم شد 19/40 ، سال دوم بدبختانه افت کردم شدم 14 ، سال سوم باز بدجور افت کردم شدم 10-11 ... بدبختی تا این حد....
خب دوستان متن کامل :
اینم اخبارش:
طبق مصوبه مجلس در ماده 10،آخرین کنکور به شیوه فعلی سال 1393 برگزار میشود و از سال 1394 با اجرایی شدن این قانون، به تدریج وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری موظف به حذف کنکور و افزایش تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش دانشجو در دانشگاهها خواهد شد.
کنکور به شیوه فعلی فقط سال آینده تحصیلی(1393) برگزار می شود. یعنی تابستان ۹۳. این خلاصه مصوبه امروز مجلس برای پذیرش کنکور است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نمایندگان مجلس مصوب کردند که آخرین کنکور به شیوه فعلی سال ۹۳ برگزار میشود و از سال ۹۴ به تدریج تاثیر سوابق تحصیلی(معدل سه سال اول و دوم و سوم) در پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی افزایش یابد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی این مصوبه را در ادامه بررسی طرح یک فوریتی سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، موادی از این طرح را پس از بحث و بررسی به تصویب رساندند.
بر اساس ماده شش، سهمیه امتیازات مصوب مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه پذیرش دانشجو در دانشگاهها، به قوت خود باقی میماند. ماده شش این طرح با 165 رای موافق، هشت رای مخالف و هفت رای ممتنع از 240 نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.
همچنین بر اساس ماده هفت این طرح، داوطلبانی که بر اساس این قانون در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی پذیرفته میشوند، بر اساس مقررات پیشنهادی ستاد کل نیروهای مسلح که به تصویب فرماندهی کل قوا میرسد، از معافیت تحصیلی خدمت نظام وظیفه برخوردار میشوند. این ماده نیز با 151 رای موافق، سه رای مخالف و 13 رای ممتنع از 237 نماینده حاضر در جلسه، تصویب شد.
طبق مصوبه مجلس، دولت مکلف شد هزینههای ناشی از اجرای این قانون را از اولین سال اجرای آن در بودجه سنواتی وزارتخانههای زیربط منظور کنند.
به موجب مصوبه مجلس، آیین نامه اجرایی این قانون توسط شورای سنجش و پذیرش دانشجو تهیه میشود و حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ لازم الجراشدن این قانون به تصویب هیات وزیران میرسد.
وکلای ملت در ماده 10 طرح مذکور مصوب کردند این قانون از سال تحصیلی 1393-1394 در صورت اجرایی شدن تبصره 5 ماده 4 این قانون لازم الاجراست.
در تبصره 5 ماده 4 این قانون پیش از این مصوب شده است: در سال اول اجرای این قانون تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش داوطلبانی که دارای سابقه تحصیلی میباشند، حداقل 25 درصد میباشد .
وکلای ملت با 157 رای موافق، 20 رای مخالف و 6 رای ممتنع از 225 نماینده حاضر در جلسه، ماده 10 این طرح را مصوب کردند.
طبق مصوبه مجلس در ماده 10،آخرین کنکور به شیوه فعلی سال 1393 برگزار میشود و از سال 1394 با اجرایی شدن این قانون، به تدریج وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری موظف به حذف کنکور و افزایش تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش دانشجو در دانشگاهها خواهد شد.
همچنین طبق این مصوبه، سوابق تحصیلی سالهای دوم و سوم دبیرستان داوطلبانی که سال 1394 کنکور می دهند، در پذیرششان در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی موثر خواهد بود. سوابق تحصیلی سال اول دبیرستان این داوطلبان تاثیری در پذیرششان در دانشگاهها ندارد چرا که این داوطلبان در سال تحصیلی 92-93 قرار است دوم دبیرستان و در سال تحصیلی 93-94 قرار است پایه سوم دبیرستان را بگذرانند و سال اول دبیرستان را بر اساس نظام فعلی سپری کردند، یعنی امتحانات پایان سال آنها به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار نشده است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به طرح سنجش پذیرش دانشجو ماده 11 این قانون را که بر اساس آن از تاریخ لازمالاجرا شدن آن قانون پذیریش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 86/8/9 لغو میشد را به کمیسیون ارجاع دادند تا مجددا مورد رسیدگی قرار گیرد.
در جریان رسیدگی به این بند یکی از نمایندگان مجلس پیشنهاد رفع ابهام در این ماده را مطرح کرد که عبارت به جز احکام مرتبط در ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه به این ماده اضافه شود که این پیشنهاد نیز با توجه به اینکه این ماده با قانون برنامه مغایرت داشت و نیازمند دو سوم رای نمایندگان بود به تصویب نرسید و همچنین اصل آن نیز مورد موافقت قرار نگرفت و لاریجانی که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت پیشنهاد کرد تا این موضوع این کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع داده شود، تا ضمن بررسیهای بیشتر به اصلاح آن اقدام کند.
======
واسه ما معلوم نیست ؟!
خیلی نگران نباشید دوست عزیز.. الان دیگه مثل زمان ما رقابت شدیدی برای ورود به دانشگاه ها وجود نداره.. بذارید یه مثال بزنم براتون.. امروز دو تا از دوستای من بدون شرکت در کنکور در دو رشته مهندسی نرم افزار (کارشناسی ناپیوسته) و مهندسی پزشکی - بیومکانیک (کارشناسی پیوسته) دانشگاه آزاد تبریز ثبت نام کردن.. معدل بسیار داغونی هم داشتن.. 2 هفته پیش هم یکی از دوستانم توی مهندسی نرم افزار پیام نور تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد و البته یکی دیگه هم مهندسی IT - شبکه های کامپیوتری در دانشگاه علمی کابردی مخابرات تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد.. همه اینها صرفا گزینششون بر اساس معدل بوده و رفقای بنده هم تا جایی که میدونم معدل حول و حوش 12 دارن.. پس اینکه چون معدلتون داغونه نمیتونید وارد دانشگاه بشید حرف درستی نیست.. در شرایط بد شاید نتونید در رشته های تاپ وارد دانشگاه های تاپ دولتی ایران بشید.
این حرفتون یجوریِ -
حداقل من انتظار ندارم تو فضای مجازی از این صحبت ها بشنوم که زمان ما فلان بود ولی الان ... .
یعنی چه که ورود به دانشگاه ها دیگه سخت نیست؟
مثلا الان هر کی بیاد سرشو بندازه پایین میتونه بره دارو و دندون و پزشکی و پیرا پزشکی بشینه؟
اصلا این رشته ها رو بیخیال رشته ی مهندس کشاورزی و پرستاری هم باید زحمت بکشین الکی که نیست
من خودم هم اون زمانا کنکور دادم این زمان و به جرات میگم آزمون های سال های اخیر بسیار بسیار مفهمومی تر و جون دار تر از سال های گذشته ـبوده - که آزمون 93 که سختر هم میشه -
این پستتون به بچه هایی که برای کنکور زحمت میکشن و شب زنده داری میکنن و از کار و زندگی میزنن و تیکه میشنون فقط بخاطر قبول در رشته و دانشگاه مورد نظرشون یه توهین به حساب میاد.
عزیز من ، گفته بصورت تدریجی و صعودی بعد از 5 سال 85% میشه ! نه الان امسال! راستش معدل خود منم خیلی کمه با این وجود به احتمال زیاد راهی واسه ما هم میزارن مطمئمنا کاری نمیکنن که نامردی بشه ... شما بیخیال این قانون و تبصره ها بشین و سعی کنین کنکورتون رو خوب بدین بقیش به امید خدا حل میشه ... از الان ذهنتون رو آشفته و پریشان نکنین...:n16:
پ.ن: تف به این روزگار ... تف ... من معدل سال اولم شد 19/40 ، سال دوم بدبختانه افت کردم شدم 14 ، سال سوم باز بدجور افت کردم شدم 10-11 ... بدبختی تا این حد....
======
واسه ما معلوم نیست ؟!
منم اول دبیرستان معدلم 18 بود ولی به مرور زمان افت کرد که به ترک تحصیل هم کشیده شد.
یه معلم زبان فارسی داشتیم که یه روز کشیدم کنار و یه بیت گفت که الان میفهمم چی بوده و گوش میکردم وضعم این نبود
بیاموزمت کیمیای سعادت ............ ز هم صحبت بد جدایی جدایی!
paranoid_android
05-10-2013, 21:07
این حرفتون یجوریِ -
حداقل من انتظار ندارم تو فضای مجازی از این صحبت ها بشنوم که زمان ما فلان بود ولی الان ... .
یعنی چه که ورود به دانشگاه ها دیگه سخت نیست؟
مثلا الان هر کی بیاد سرشو بندازه پایین میتونه بره دارو و دندون و پزشکی و پیرا پزشکی بشینه؟
اصلا این رشته ها رو بیخیال رشته ی مهندس کشاورزی و پرستاری هم باید زحمت بکشین الکی که نیست
من خودم هم اون زمانا کنکور دادم این زمان و به جرات میگم آزمون های سال های اخیر بسیار بسیار مفهمومی تر و جون دار تر از سال های گذشته ـبوده - که آزمون 93 که سختر هم میشه -
این پستتون به بچه هایی که برای کنکور زحمت میکشن و شب زنده داری میکنن و از کار و زندگی میزنن و تیکه میشنون فقط بخاطر قبول در رشته و دانشگاه مورد نظرشون یه توهین به حساب میاد.
دوست عزیز بنده میدونم که برای برخی از رشته ها مثل رشته های پزشکی رقابت سختی مانند سال های گذشته وجود داره، عرض من کلی بود.. قصد توهین به کسی رو هم نداشتم! به نظر بنده غیر از یکسری رشته های خاص که نباید اساسا فارغ التحصیل زیادی داشته باشه، مثل رشته های پزشکی و زیرمجموعه هاش، نباید چنین فضای رقابتی وجود داشته باشه و اینکه 2-3 سال اخیر برای بسیاری از رشته های دانشگاهی پذیرش بدون کنکور انجام میگیره رو اتفاقا بسیار تایید میکنم، اگر قراره تلاشی انجام بگیره و انرژی صرف بشه بهتره که در محیط دانشگاه باشه.. بهتره هر کسی فارغ از این چنین جو پر از استرسی وارد رشته مورد علاقه ش بشه و اون رقابتی که میفرمایید برای یکسری از دانشگاه های تاپ کشور و یکسری رشته های خاص وجود داشته باشه.. همه جای دنیا هم همینطوره.
به نظر بنده این کنکور سراسری کلا باید برداشته شه و اون دانشگاه هایی که جزو دانشگاه های تراز اول کشور هستن خودشون آزمون برگزار کنن یا اینکه بر اساس نمرات و برتری های علمی افراد گزینش رو انجام بدن.. بقیه دانشگاه ها مثل آزاد و پیام نور و علمی کاربردی و غیرانتفایی و مجازی ها هم که تکلیفشون مشخصه.
هعععی دس رو دلم نزار که خونه!
اول معدلم 18.80 دوم شدیم 15.90 سومم دیگه رسما شدیم :D :D
پس مشکلی نیست!!!
پ.ن:آخه من دانشجو هستمـــ گفتم اگه اینجوری باشه ،بی خیالش بشم و بچسبم به همین رشته کهــــ حلهــــ
مرسیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــی همگیــــ :D
Lord-Voldemort
05-10-2013, 23:05
الان کسی اینجا قرار نیست هنر کنکور بوده
من نمی دونم باید چه کتاب هایی بخونم ؟؟!!!
عمومی های دوم و سوم و پیش هنر مثل بقیه رشته ها (تجربی ) هستن؟؟؟!!!
تخصصی های 3 سال هنر توی کنکور میاد یا فقط پیش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n16:
dirty_coat
06-10-2013, 12:03
سلام
دوست من سال اخر رشته ی زبان انگلیسی در دانشگاه ازاد است و معافیت پزشکی هم داره و تا بحال دانشگاه سراسری قبول نشده و امسال میخواد کنکور بده اگه قبول بشه ( با وجود اینکه تا اونموقع لیسانس داره ) مشکلی برای ثبت نامش پیش نمیاد؟
paranoid_android
06-10-2013, 12:57
سلام
دوست من سال اخر رشته ی زبان انگلیسی در دانشگاه ازاد است و معافیت پزشکی هم داره و تا بحال دانشگاه سراسری قبول نشده و امسال میخواد کنکور بده اگه قبول بشه ( با وجود اینکه تا اونموقع لیسانس داره ) مشکلی برای ثبت نامش پیش نمیاد؟
هیچ مشکلی وجود نداره.
Mehran-King
06-10-2013, 13:48
با سلام ، دوستان من سال چهارم رشته ریاضی هستم ، میخواستم بدونم درس های: مبانی علمی رایانه، تاریخ ، جغرافیای سال دوم ، زبان فارسی 2 ، زبان فارسی 1 ، عربی 1 ، ادبیات 1 ، اینا تو کنکور 93 نمیان؟ دیگه چی تو کنکور 93 نمیاد؟
راستی شنیدم از سال اول فقط و فقط درس فیزیک (بخش آینه) سوال کنکوری میاد درسته ؟!
با سلام ، دوستان من سال چهارم رشته ریاضی هستم ، میخواستم بدونم درس های: مبانی علمی رایانه، تاریخ ، جغرافیای سال دوم ، زبان فارسی 2 ، زبان فارسی 1 ، عربی 1 ، ادبیات 1 ، اینا تو کنکور 93 نمیان؟ دیگه چی تو کنکور 93 نمیاد؟
راستی شنیدم از سال اول فقط و فقط درس فیزیک (بخش آینه) سوال کنکوری میاد درسته ؟!
نه اینایی که نوشتی نمیاد ولی عربی یک گاهی سوال میاد (به ندرت)
فیزیک یک رو هم کامل بخون چون پارسال یه سوال هم از فصلای دیگه ـش اومده بود که بچه های ریاضی خیلی شاکی شده بودن
سوالای پارسالو ببین اون لامپه ....
از فصل آینه ها و عدسی هم 4 تست میاد
اینجا هم منبع رو نوشته
Mehran-King
06-10-2013, 19:16
نه اینایی که نوشتی نمیاد ولی عربی یک گاهی سوال میاد (به ندرت)
فیزیک یک رو هم کامل بخون چون پارسال یه سوال هم از فصلای دیگه ـش اومده بود که بچه های ریاضی خیلی شاکی شده بودن
سوالای پارسالو ببین اون لامپه ....
از فصل آینه ها و عدسی هم 4 تست میاد
اینجا هم منبع رو نوشته
وای خیلی ممنونم رفیق ، پس 50-50 هست... راستش من میخوام اول تخصصی هارو آب کنم...بعدش برم سراغ عمومی ها... زبان انگلیسی که خدارو شکر از الان بالای 80% میتونم بزنم اما بیشتر باید رو تخصصی کار کنم...چون عمومی ها نسبت به تخصصی ها آسونن و وقت زیاد نمیگیرن ... خیلی ممنونم رفیق:n16:
وای خیلی ممنونم رفیق ، پس 50-50 هست... راستش من میخوام اول تخصصی هارو آب کنم...بعدش برم سراغ عمومی ها... زبان انگلیسی که خدارو شکر از الان بالای 80% میتونم بزنم اما بیشتر باید رو تخصصی کار کنم...چون عمومی ها نسبت به تخصصی ها آسونن و وقت زیاد نمیگیرن ... خیلی ممنونم رفیق:n16:
خواهش میکنم
ولی عمومی هارو حتماً با اختصاصیا موازی بخون رهاشون نکن که بعدا پشیمون میشی.
سلام
من 92 کنکور دادم و با اینکه میتونستم برم دانشگاه بنا به دلایلی مشکلاتی داشتم حتی انتخاب رشته هم نکردم
و موندم 93
مدتی برای دور شدن از مشکلات و ... رفتم مسافرت و حدود 2 ماهه که لای کتاب هم باز نکردم
الان میخوام بخونم ولی اصلا دستم به درس نمیره
نمیدونم از کجا شروع کنم
خلاصه گیج شدم
بنظرتون چیکار کنم ؟
سلام
من 92 کنکور دادم و با اینکه میتونستم برم دانشگاه بنا به دلایلی مشکلاتی داشتم حتی انتخاب رشته هم نکردم
و موندم 93
مدتی برای دور شدن از مشکلات و ... رفتم مسافرت و حدود 2 ماهه که لای کتاب هم باز نکردم
الان میخوام بخونم ولی اصلا دستم به درس نمیره
نمیدونم از کجا شروع کنم
خلاصه گیج شدم
بنظرتون چیکار کنم ؟
سلام برا شروع کردن ببین کدوم درس رو بهش علاقه داری از همون شروع کن،من خودم 7 ماهه لای کتابامو باز نکردم ولی با خوندن درس مورد علاقم دارم به دوران اوج باز میگردم :D (جمله رو :D : )
سلام برا شروع کردن ببین کدوم درس رو بهش علاقه داری از همون شروع کن،من خودم 7 ماهه لای کتابامو باز نکردم ولی با خوندن درس مورد علاقم دارم به دوران اوج باز میگردم :D (جمله رو :D : )
یعنی الان شروع کنم روزی یک درس بخونم ؟
کم نیست ؟
بعد پیشنهاد میکنید همه چیزو از پایه شروع کنم ؟
مثلا الان میخوام هندسه بخونم اول برم سراغ هندسه 1 بعد 2 بعد تحلیلی یا که فرق نداره ؟
یعنی الان شروع کنم روزی یک درس بخونم ؟
کم نیست ؟
بعد پیشنهاد میکنید همه چیزو از پایه شروع کنم ؟
مثلا الان میخوام هندسه بخونم اول برم سراغ هندسه 1 بعد 2 بعد تحلیلی یا که فرق نداره ؟
تو یکی از آزمون های آزمایشی شرکت کن مثل کانون یا گذینه دو با برنامه ی اونا پیش برو
خودت بشینی همینطوری بخونی فایده نداره
برای درس ها هم بودجه بندی سوالات کنکور رو از گوگل پیدا کن بر اساس رشته ای که میخوای بخونی و ضریبش درسا رو بخون
Mehran-King
07-10-2013, 14:32
تو یکی از آزمون های آزمایشی شرکت کن مثل کانون یا گذینه دو با برنامه ی اونا پیش برو
خودت بشینی همینطوری بخونی فایده نداره
برای درس ها هم بودجه بندی سوالات کنکور رو از گوگل پیدا کن بر اساس رشته ای که میخوای بخونی و ضریبش درسا رو بخون
من که اصلا کانون و یا ... رو پیشنهاد نمیکنم!و خودمم تاحالا ثبت نام نکردم ... برای گرفتن برنامه کانون میتونی به سایتش بری و بصورت رایگان از سایتش دانلود کنی... چرا اتفاقا خودت باید بخونی تا مفهوم رو نگیری هم نباید از اون مبحث جدا بشی! بعد از یادگرفتن یک مبحث سعی کنین 20-25 تا تست از اون مبحث بزنین ، در مورد ضریب هم باز تو سایت قلم چی هست و نکته ی خوبیه ^^ بفرما:
البته سال 92 رو فک کنم فقط تجربی داره...
اینم برنامه :
:n16:
حرف شما درسته ولی یرای کسی که فارغ تحصیل خیلی سخته بتونه تا آخر سال پا به پای بچه ها بخونه
حداقل ازمون های سنجش رو برین:دی
ســلام :n01:
دوستان عزیز من 3 ساله فارغ التحصیل شدم اما میخوام در کنکور تجربی شرکت کنم !
تقریباً همه دروس هم فراموش کردم :n02: و یکسری کتاب خودآموز میخوام ! چون کتابهای خوب معمولاً پراکنده هستن ! مثلاً میگن ادبیات گاج خوبه ، زیست خیلی سبز خوبه و...
معمولاً برای کنکور چه نوع کتاب های لازمه ؟! مفهومی ؟! تستی ؟ آموزشی ؟! منظورم برای کیس خودمه با چنین شرایط که گفتم !
اگر لطف کنید کتاب های خوب رو یه لیست بدید هم عمومی و هم تخصصی ! چون اینقدر کتاب توی بازار هست که آدم گیج میشه کدومشو بگیره !
(هر چند نفر از دوستان که می تونن پاسخ این پست رو بدن که چندین کتاب معرفی کنن که خودم سبک سنگین کنم و بگیرم)
پیشاپیش از پاسخگویی دوستان متشکرم :n16:
EternalWanderer
07-10-2013, 19:28
تقریباً همه دروس هم فراموش کردم :n02: و یکسری کتاب خودآموز میخوام ! چون کتابهای خوب معمولاً پراکنده هستن ! مثلاً میگن ادبیات گاج خوبه ، زیست خیلی سبز خوبه و...
معمولاً برای کنکور چه نوع کتاب های لازمه ؟! مفهومی ؟! تستی ؟ آموزشی ؟! منظورم برای کیس خودمه با چنین شرایط که گفتم !
اگر لطف کنید کتاب های خوب رو یه لیست بدید هم عمومی و هم تخصصی ! چون اینقدر کتاب توی بازار هست که آدم گیج میشه کدومشو بگیره !
(هر چند نفر از دوستان که می تونن پاسخ این پست رو بدن که چندین کتاب معرفی کنن که خودم سبک سنگین کنم و بگیرم)
زیست: جامع خانه زیست شناسی(گربه) 34000 تومن - زیست خیلی سبز جامع 48900 تومن- خود آموز ژنتیک کانون 7000 تومن - آموزش مفهومی کانون 29000 تومن (9 جلد) - زیست گیاهی آرام فر 7000 تومن
ریاضی: ریاضیات ده سال کنکور کانون 18000 تومن - ریاضی عمومی پیش کانون 12000 تومن - جامع ریاضی تجربی تخته سیاه 2000 تومن - آبی مثلثات کانون 6000 تومن
شیمی: شیمی پیش مبتکران(مهندس بازرگانی) 43500 تومن - حفظیات شیمی مهروماه 3500 تومن - تصاویر و مفاهیم شیمی مهر و ماه 3500 تومن - آبی شیمی پایه کانون 12000 تومن - آبی شیمی پیش کانون 11000 تومن
فیزیک: فیزیک پیش مهر و ماه 18000 تومن - فیزیک ده سال کنکور پایه کانون 19000 تومن - فیزیک ده سال کنکور پیش کانون 15500 تومن
فیزیک پیش نشر الگو
نکته: برای زیست کلا کتابای خیلی سبز خوبه!
After4Ever
07-10-2013, 19:34
عمومی ها رو میگم:
عربی از پایه (اول راهنمایی) شروع کن وقتی تمام قوائد پایه رو یاد گرفتی از گاج طوسی استفاده کن ، اون هم یکسری مباحث پایه داره...بعدش برو به قسمت مبحث های اصلی کنکور!
ادبیات...
ادبیات مبحثی بخونید
زبان فارسی
قرابت
املا
آرایه
تاریخ ادبیات
از هر کدوم یک کتاب تست الگو گیرید
دینی ، فقط گاج طوسی
انگلیسی هم فرقی نمی کنه ، فقط زبانت اونقدری قوی باشه که بتونی یک reading رو به راحتی بخونی و بفهمی
حرف شما درسته ولی یرای کسی که فارغ تحصیل خیلی سخته بتونه تا آخر سال پا به پای بچه ها بخونه
حداقل ازمون های سنجش رو برین:دی
آزمون های قلم چی چطوره ؟ منظورم اینه که برای ثبت نام یه مهلتی داره که ثبت نام کنی و همه آزمون هارو بدی یا میشه که از هر تاریخی دوست داشتی بری و مثلا دو تا آزمون بدی؟
چون من دیدم زیر اسم رتبه های برتر مثلا نوشته 2 آزمون در کانون شرکت کرده است
یا از اول دبیرستان در کانون بوده است :n02:
چون من نمیخوام از الان برم کلی ازمون بدم بدون اینکه تونسته باشم درسی رو خوب بخونم و فایده نداشته باشه
سنجش چی آزموناش چند وقت یک باره ؟
آزمون های قلم چی چطوره ؟ منظورم اینه که برای ثبت نام یه مهلتی داره که ثبت نام کنی و همه آزمون هارو بدی یا میشه که از هر تاریخی دوست داشتی بری و مثلا دو تا آزمون بدی؟
چون من دیدم زیر اسم رتبه های برتر مثلا نوشته 2 آزمون در کانون شرکت کرده است
یا از اول دبیرستان در کانون بوده است :n02:
چون من نمیخوام از الان برم کلی ازمون بدم بدون اینکه تونسته باشم درسی رو خوب بخونم و فایده نداشته باشه
سنجش چی آزموناش چند وقت یک باره ؟
کانون دو هفته یه بارِ آزمونی هم 18 تومن از موقعی که ثبتنام کنی باید بری
اون رتبه های برتر یا دو تا آزمون اخرو رفتن یا کانون خریدتشون:دی
سنجش هم کلا 9 تا ازمون داره تا کنکور و دونه ای 12 تومنه هر آزمون هم عشقت بکشه میتونی تا هفته قبلش ثبتنام کنی بری
گذینه دو هم سه هفته یه باره
اتفاقا من میگم اگه میخوای بری از الان برو تا جو آزمون و سوالات آشنا شی اینطوری چون مدرسه هم نمیری یه اجباری واسه درس خوندن هست
فقط یادت باشه از کتاب هاشون نخری که مفت نمیارزن
اتفاقا من میگم اگه میخوای بری از الان برو تا جو آزمون و سوالات آشنا شی اینطوری چون مدرسه هم نمیری یه اجباری واسه درس خوندن هست
فقط یادت باشه از کتاب هاشون نخری که مفت نمیارزن
'گزینه دو هم همینطوره ؟ هر وقت بخوای میتونی ثبت نام کنی ؟ :n13: من پارسال رفتم گزینه دو ولی کامل شرکت کردم نمیدونم اونم میشه مثل بقیه از هر آزمونی که دوست داشتی بری یا نه
و تبلیغاتشو میبینم نوشته چند روز دیگه مهلت دارین و این حرفا
آشنایی دارم کتابام هم کامله :n02:
سلام دوستان . میخواستم ببینم احیانا مطلب جدیدی حذف یا اضافه نشده به کتب درسی ؟ کتاب های من مربوط به پارسال هستند . ( تجربی) .
و اگه کسی از دوستان دفترچه شماره 2 کنکور 92 رو لینک داره واسه ما هم بذاره ، ممنون میشم . میخواستم ظرفیت ها رو ببینم .
با تشکر . . . :n12:
Mohammad..kh
08-10-2013, 09:32
زیست :دوم-سوم-چهارم خیلی سبز ----گیاهی و ژنتیک تخته سیاه-پیش 1 تخته سیاه
ریاضی :چون سه سال دور بودید ریاضی جامع مبتکران برای تجربی فکر کنم سعید بیاتی نوشته باشه که اول کتاب آموزشش رو بگیر چون خیلی بهت کمک می کنه بعد که اوکی شدی یه کتاب تست هم داره ---مهرو ماه هم خوبه
دینی:همون طوسی گاج خوبه
ادبیات:نشر الگو:قرابت -آرایه خیلی سبز:املا -لغت و معنی-زبان فارسی + ادبیات دوم و سوم و پیش تست (اگر خواستی)
شیمی :دوم مبتکران بازرگانی آموزش -سوم و پیش هم خیلی سبز
انگلیسی هم شهاب اناری مبتکران یه جامع زده همونو بخون
عربی هم گزینه های زیادی داری =به زبان ساده ایاد فیلی - خیلی سبز جامع عربی - گاج طوسی کربی کامل -تخته سیاه عربی گویا
timsar jackson
08-10-2013, 10:08
سلام دوستان . میخواستم ببینم احیانا مطلب جدیدی حذف یا اضافه نشده به کتب درسی ؟ کتاب های من مربوط به پارسال هستند . ( تجربی) .
و اگه کسی از دوستان دفترچه شماره 2 کنکور 92 رو لینک داره واسه ما هم بذاره ، ممنون میشم . میخواستم ظرفیت ها رو ببینم .
زمین شناسی سوم و پیش به طور کلی متحول شده ، بهتره کتاب جدید بگیرین.
constant_boy23
08-10-2013, 12:50
زمین شناسی سوم و پیش به طور کلی متحول شده ، بهتره کتاب جدید بگیرین.
جدي ميگي ؟ زمين نسبت به 92 عوض شده ...من فكر ميكردم كلا كتابا تغييري نكردن :n15:
جدي ميگي ؟ زمين نسبت به 92 عوض شده ...من فكر ميكردم كلا كتابا تغييري نكردن :n15:
آره به کل عوض شده
هم باید کتاب رو عوض کنیم هم کمک آموزشی اگه دارین . تازه میگن ممکنه ضریبش تو زیر گروه سک افزایش پیدا کنه!!
اگه میخواین کتاب رو از اینجا دانلود کنین یه بار بخونین بعدش برین کتاب زیمین نشر دریافت بخونین (البته قبلش باید بخرینش:دی) خیلی خوبه.
از همه دوستانی که کمک کردن متشکـــــرم :10::»:n01::n16:
Mehran-King
09-10-2013, 11:02
جان بی جمال جانان میل جهان ندارد
هر کس که این ندارد حقا که آن ندارد
با هیچ کس نشانی زان دلستان ندیدم
یا من خبر ندارم یا او نشان ندارد
هر شبنمی در این ره صد بحر آتشین است
دردا که این معما شرح و بیان ندارد
سرمنزل فراغت نتوان ز دست دادن
ای ساربان فروکش کاین ره کران ندارد
ای دل طریق رندی از محتسب بیاموز
مست است و در حق او کس این گمان ندارد
احوال گنج قارون کایام داد بر باد
در گوش دل فروخوان تا زر نهان ندارد
کس در جهان ندارد یک بنده همچو حافظ
زیرا که چون تو شاهی کس در جهان ندارد
حکیم حافظ شیرازی
================================================== =
مشکلم حل شد.
سلام. جناب ammar 98 که منابع خوب خواسته بودن.. البته لازمه بگم خودم میدونم غلط املایی زیاد داشتم. : دی با گوشی نوشتم یه خورده نزدیک هم بودن حروف غلط املایی هم زیاد شد :| یه خودشو درستیدم بقیه رو بیخیال :دی باتچکر :دی
من خودم خیلی تحقیق کردم واسه کتاب .. البته تونت واسه خودم به نتایجی رسیدم که این نتایج گرانبها رو در اختیار شما هم قرار میدم و:n02: البته من رشتم ریاضیه و از بیشتر این کتابا استفاده نکردم اما تعریفاشونم زیاد شنیدم هر کسی هم تجربه داشت ممنون اگر نظرشو بگه.واسه ادبیات کلا هامون سبطیه بسطیه :دی نمیدونم یکی از این دوتاست :دی هنچنین زبان فارسی . واسه املا لغت قرابت معنایی ی و آرایه. یه گاج سبز هم داشته باشی واسه هر سال تک تک بیت های کتابو بررسی کرده
واسه زبان کتاب جامع شهاب اناری مبتکران اگه تو متن مشکل داشتی بعد خوندن این کتاب و نترسیم از متن کیاسالاری رو بگیر.
عربی هم عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو اکثرا پیشنهاد میکنن من خودمدارم اما نخوندم. ولی کامل و جامع توضیح داده اما یه عده هم میگن توضیحاتش زیاده
دینی هم متن درسی رو خیلی خوب بخون یه کتاب خوب هم بگیر واسه پیام آیات و مفاهیمشون. که من در این زمینه تجربه ندارم :دی اما خودم یه گاج دارم فقط پیان آیاته اون خوبه. البته یه دینی جامع خیلی سبز لما داشتم همه جملاتی که مشابه آغاز میشد یه جا نوشته بود مثلا اونایی که با وقتی که شروع میشد یه طرف هرچقدرکه یه طرف و ... اونم به نظرم خوب بود واسه حفظ بهتر.
شیمی هم که همه مبتکران تالیف بازرگانی رو پیشنهاد میکنن. فقط این که بازرگانی دو تا کتاب داره واسه هر پایه یکی کلا آموزشه که یه خورده هم تست داره یکیش هم تسته که درسنامه هم داره. البته مسلماسطح آموزش هر دو یکیه ولی یه عده میگفتن تست بهتره. همچنین واسه تست زدن میگفتن مبتکران خوب نیس البته واسه تست فقط . اونم میتونی گاج یا خیلی سبز استفاده کنی. شیمی سه خیلی سبز یم ورد خوبی داره که نمیدونم مبتکران هم داره یا نه .. اکثر واکنش های مهم رو یه جا نوشته بود .
واسه فیزیک هم هم اینجا پرسیدم هم نت گشتم یگفتن اگه سطحت ضعیفه یک دو و سه رو مبتکران بگیر پیش رو هم فار بگیر بعد اگه خواستی سطحت رو قوی تر کنی نشر الگو که فک کنم همون انرژی اتمیه اونو بخون. اما اگه سطحت خوبه همون نشر الگو رو بگیر واسه درصدای بالا . البته فیزیک فار رو واسه پیش خیلیا تعریف میکردن که عالیه.
:n02:اما ریاضیات تجربی هم یه کتابی بود از انتشارات کوله پشتی به اسم فک کنم ریاضیات پایه با طعم آلبالو :دی گیلاسشم مال ریاضیه اونم خیلی تعریف میکردن که خیلی خوبه و .. هندسه هم نظری ندارم. اینایی که نوشتم نظریات خعلیا بودآ
RezaPhoenix
11-10-2013, 14:40
سلام دوستان
می خواستم یه چند تا سوال حیاتی بپرسم اول اینکه من دو سال پیش کنکور تجربی دادم هم سراسری هم ازاد سراسریم شد 189 ولی چون عاشق دانشگاه تهران بودم و فقط وفقط می خواستم پزشکی تهران برم انتخاب رشته نکردم رفتم رشته نرم افزار تهران شمال ازاد اما بعد یه سال دیدم نمی تونم پزشکی تهرانو فراموش کنم برا همینم انصراف دادم که امسال بشینم بخونم حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه امسال تو خونم و همه ی وقتم ازاده اگه تمومه برنامه های کانونو مو به مو انجام بدم و تو ازموناش شرکت کنم می تونم پزشکی تهران بیارم یا نه برم همون گزینه دو که دو سال پیش رفتم ولی خودم فکر می کنم گزینه دو چیزه جدیدی بیشتر از این بهم اضافه نمی کنه از یه طرفم می گم چون دو سال پیش باهاش جلو رفتم با برنامش اشنا ترم از یه طرفه دیگم با خودم فکر می کنم جامعه اماری کانون خیلی عالیه........
واقعا گیج شدم لطفا اگه می شه راهنماییم کنین:n16:
ممنون
سلام. جناب ammar 98 که منابع خوب خواسته بودن.. البته لازمه بگم خودم میدونم غلط املایی زیاد داشتم. : دی با گوشی نوشتم یه خورده نزدیک هم بودن حروف غلط املایی هم زیاد شد :| یه خودشو درستیدم بقیه رو بیخیال :دی باتچکر :دی
من خودم خیلی تحقیق کردم واسه کتاب .. البته تونت واسه خودم به نتایجی رسیدم که این نتایج گرانبها رو در اختیار شما هم قرار میدم و:n02: البته من رشتم ریاضیه و از بیشتر این کتابا استفاده نکردم اما تعریفاشونم زیاد شنیدم هر کسی هم تجربه داشت ممنون اگر نظرشو بگه.واسه ادبیات کلا هامون سبطیه بسطیه :دی نمیدونم یکی از این دوتاست :دی هنچنین زبان فارسی . واسه املا لغت قرابت معنایی ی و آرایه. یه گاج سبز هم داشته باشی واسه هر سال تک تک بیت های کتابو بررسی کرده
واسه زبان کتاب جامع شهاب اناری مبتکران اگه تو متن مشکل داشتی بعد خوندن این کتاب و نترسیم از متن کیاسالاری رو بگیر.
عربی هم عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو اکثرا پیشنهاد میکنن من خودمدارم اما نخوندم. ولی کامل و جامع توضیح داده اما یه عده هم میگن توضیحاتش زیاده
دینی هم متن درسی رو خیلی خوب بخون یه کتاب خوب هم بگیر واسه پیام آیات و مفاهیمشون. که من در این زمینه تجربه ندارم :دی اما خودم یه گاج دارم فقط پیان آیاته اون خوبه. البته یه دینی جامع خیلی سبز لما داشتم همه جملاتی که مشابه آغاز میشد یه جا نوشته بود مثلا اونایی که با وقتی که شروع میشد یه طرف هرچقدرکه یه طرف و ... اونم به نظرم خوب بود واسه حفظ بهتر.
شیمی هم که همه مبتکران تالیف بازرگانی رو پیشنهاد میکنن. فقط این که بازرگانی دو تا کتاب داره واسه هر پایه یکی کلا آموزشه که یه خورده هم تست داره یکیش هم تسته که درسنامه هم داره. البته مسلماسطح آموزش هر دو یکیه ولی یه عده میگفتن تست بهتره. همچنین واسه تست زدن میگفتن مبتکران خوب نیس البته واسه تست فقط . اونم میتونی گاج یا خیلی سبز استفاده کنی. شیمی سه خیلی سبز یم ورد خوبی داره که نمیدونم مبتکران هم داره یا نه .. اکثر واکنش های مهم رو یه جا نوشته بود .
واسه فیزیک هم هم اینجا پرسیدم هم نت گشتم یگفتن اگه سطحت ضعیفه یک دو و سه رو مبتکران بگیر پیش رو هم فار بگیر بعد اگه خواستی سطحت رو قوی تر کنی نشر الگو که فک کنم همون انرژی اتمیه اونو بخون. اما اگه سطحت خوبه همون نشر الگو رو بگیر واسه درصدای بالا . البته فیزیک فار رو واسه پیش خیلیا تعریف میکردن که عالیه.
:n02:اما ریاضیات تجربی هم یه کتابی بود از انتشارات کوله پشتی به اسم فک کنم ریاضیات پایه با طعم آلبالو :دی گیلاسشم مال ریاضیه اونم خیلی تعریف میکردن که خیلی خوبه و .. هندسه هم نظری ندارم. اینایی که نوشتم نظریات خعلیا بودآ
ممنونم :n19: از تجربیات گرانبهایی که رایگان در اختیارم گذاشتید :n02::n02::n02: متشکرم :n16:
زیست هم شنیدم "خیلی سبز" ابوذر و کمیل نصری خیلی خوبه
EternalWanderer
11-10-2013, 18:51
سلام دوستان
می خواستم یه چند تا سوال حیاتی بپرسم اول اینکه من دو سال پیش کنکور تجربی دادم هم سراسری هم ازاد سراسریم شد 189 ولی چون عاشق دانشگاه تهران بودم و فقط وفقط می خواستم پزشکی تهران برم انتخاب رشته نکردم رفتم رشته نرم افزار تهران شمال ازاد اما بعد یه سال دیدم نمی تونم پزشکی تهرانو فراموش کنم برا همینم انصراف دادم که امسال بشینم بخونم حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه امسال تو خونم و همه ی وقتم ازاده اگه تمومه برنامه های کانونو مو به مو انجام بدم و تو ازموناش شرکت کنم می تونم پزشکی تهران بیارم یا نه برم همون گزینه دو که دو سال پیش رفتم ولی خودم فکر می کنم گزینه دو چیزه جدیدی بیشتر از این بهم اضافه نمی کنه از یه طرفم می گم چون دو سال پیش باهاش جلو رفتم با برنامش اشنا ترم از یه طرفه دیگم با خودم فکر می کنم جامعه اماری کانون خیلی عالیه........
ممنون
ببین، هیچ موسسه ای هیچ چیزی رو تضمین نمیکنه پس دنبال معجزه نباش! ، کار موسسه ها اینه که فقط و فقط به کار شما نظم بدن، این خود شمایی که با تلاشت حرف اول و آخر و میزنی . به نظر خودم کانون هم برنامش اصولیه هم سوالاش استاندارده و هم جامعه آماریش خوبه. در ضمن هر سال حول و حوش 80 درصد از رتبه های برتر کشوری دانش آموز کانون بودند. چیزی که من میخوام بگم اینه که اگه قرار بود اتفاقی باشه یک بار اتفاق می افتاد نه هر سال! در پس چهره کانون یه جور محاسبات ریاضیه! میدونی که چی میگم؟!:n04: دقیق هست!
کانون هم یه شروطی داره:
بشرطی که 1- همیشه با برنامه جلو بیای 2- فقط دنبال تراز و رتبه نباشی منظورم اینه که بعد از هر آزمون بررسی کنی و ببینی چرا اشتباه میزنی یا اصلا نمیزنی 3- سعی کنی از هر آزمون چیزای جدید یاد بگیری 4- غیبت نداشته باشی 5- همه ی درسات در یک سطح باشه(همه 60 بهتر از یکی 90 و دیگری 30!) 6- سعی کنی تراز نیمسال دوم و اولت در یک سطح باشه و افت نداشته باشی(کارنامه امسالی ها نشون میده اونایی که افت نداشتن رتبه بهتری کسب کردن)
موفق میشی ولی کسی چیزیو نمیتونه تضمین کنه!
سلام دوستان
ممنون
زیاد خودت رو درگیر آزمون ها نکن
هرکدوم معایب و محاسنی داره
برای کلاس کنکور هم اگر تهران هستی برو آموزشگاه هدف
واقعا تضمین کننده س(اگه خودت درسا رو بخونیاااااا)
سلام
میگم شما دیدین کسی زبان انگلیسی رو 100 زده باشه ؟ :n13:
من ندیدم
دیدم طرف عربی رو 100 زده ولی انگلیسی رتبه های خوب هم اکثرا بین 60 تا 90 میچرخه
یه سوال دیگه :
با درسایی مثل حسابان و جبر خیلی مشکل دارم توی تست
پارسال هم همینطور بود
مثلا درسو کامل یاد میگیرم حتی سواالای امتحان نهایی رو حل میکنم
ولی تستاش خیلی برام سخته
مثلا حتما یا باید عین سوالو دیده باشم که بتونم حلش کنم یا واقعا ساده باشه
چجوری بخونمشون ؟ :n27:
چون پیش نمیاد که همه جور سوالو ببینم
هنوز ریاضی رو شروع نکردم البته
راهنمایی کنید
مرسی
Alireza SM
12-10-2013, 08:26
من رتبه خوبي نياورده بودم ولي زبان رو 96 زده بودم. يكي از دوستامم بود كه سال قبلش زبان رو 100 زده بود رتبش هم به هيچ وجه خوب نبود حتي دندانپزشكي رو نتونست بياره. اتفاقا عربي سخت تره 100 زدنش خيلي كم پيا ميشه (توي رياضي و تجربي منظورمه )
من زبان 100 زدم پارسال . ولی به هیج جا نرسیدم !!!!!
Alamate Soal
12-10-2013, 10:54
بچه هاي تجربي سعي كنين داروسازي و دندانپزشكي بخونين حتما پزشكي هيچ آينده اي نداره
بچه هاي تجربي سعي كنين داروسازي و دندانپزشكي بخونين حتما پزشكي هيچ آينده اي نداره
من هر پزشکی رو میبینم میگه پزشکی نرو.
میپرسم چرا میگن آینده نداره همین:|
خب چرا آینده نداره:دی؟ بحث مدت تحصیلِ؟
بهرحال بنظر شما بعد از دندون و دارو بهترین رشته پزشکی نیست؟
Alireza SM
12-10-2013, 13:15
امير جان پزشكي حدود 50 هزار بيكار داره ( طبق اقرار وزير سابق بهداشت در حدود 14 ماه پيش )
رشته هايي مثل فيزيوتراپي و بينايي سنجي و اتاق عمل و ... به ندرت بيكار توشون پيدا ميشه
m-asadabadi
12-10-2013, 18:37
سلام
میگم شما دیدین کسی زبان انگلیسی رو 100 زده باشه ؟ :n13:
من ندیدم
دیدم طرف عربی رو 100 زده ولی انگلیسی رتبه های خوب هم اکثرا بین 60 تا 90 میچرخه
یه سوال دیگه :
با درسایی مثل حسابان و جبر خیلی مشکل دارم توی تست
پارسال هم همینطور بود
مثلا درسو کامل یاد میگیرم حتی سواالای امتحان نهایی رو حل میکنم
ولی تستاش خیلی برام سخته
مثلا حتما یا باید عین سوالو دیده باشم که بتونم حلش کنم یا واقعا ساده باشه
چجوری بخونمشون ؟ :n27:
چون پیش نمیاد که همه جور سوالو ببینم
هنوز ریاضی رو شروع نکردم البته
راهنمایی کنید
مرسی
100 زبان که زیاده
اما عوضش سالهایی بوده که حتی یک مورد 100 عربی نداشتیم
آقا این علی فیلی که کتاب گاج رو نوشته
عمرا خودش نتونه عربی رو 100 بزنه !
امير جان پزشكي حدود 50 هزار بيكار داره ( طبق اقرار وزير سابق بهداشت در حدود 14 ماه پيش )
رشته هايي مثل فيزيوتراپي و بينايي سنجي و اتاق عمل و ... به ندرت بيكار توشون پيدا ميشه
دقیقاً .
اتفاقاً فیزیوتراپی و رادیولوژی هم از نظر شغلی و مالی خیلی خوب هستش
من هر پزشکی رو میبینم میگه پزشکی نرو.
میپرسم چرا میگن آینده نداره همین:|
خب چرا آینده نداره:دی؟ بحث مدت تحصیلِ؟
بهرحال بنظر شما بعد از دندون و دارو بهترین رشته پزشکی نیست؟
من بچه های پزشکی رو دیدم که خیلی هاشون میگن ای کاش دندون می رفتیم ! حالا اینا دانشجو هستن !
من با پزشکای خیلی مطرح ! که استادای پزشکی با سابقه دانشگاه شهید بهشتی و تهران هم بودن باهاشون که مشورت کردم میگفتن دندون بری به نفعته ! امــا بازم به علاقه ات بستگی داره ! خیلی راجع به این مسئله تحقیق کردم و جالب اینجاست من از رشته دندون متنفر بودم ! اما شاید قبلاً احساسی تصمیم میگرفتم ! اما بعد از مشورت و تحقیق با عقل و درایت تصمیم گرفتم که دندون بخونم :n02: و البته ماجرای ما مثنوی هفتاد من کاغذ هستش یعنی بخوام بگم باید یه کتاب نویسم :n02:و این چنین است که روزگار ما میگذرد :n14::n15:
من بچه های پزشکی رو دیدم که خیلی هاشون میگن ای کاش دندون می رفتیم ! حالا اینا دانشجو هستن !
من با پزشکای خیلی مطرح ! که استادای پزشکی با سابقه دانشگاه شهید بهشتی و تهران هم بودن باهاشون که مشورت کردم میگفتن دندون بری به نفعته ! امــا بازم به علاقه ات بستگی داره ! خیلی راجع به این مسئله تحقیق کردم و جالب اینجاست من از رشته دندون متنفر بودم ! اما شاید قبلاً احساسی تصمیم میگرفتم ! اما بعد از مشورت و تحقیق با عقل و درایت تصمیم گرفتم که دندون بخونم :n02: و البته ماجرای ما مثنوی هفتاد من کاغذ هستش یعنی بخوام بگم باید یه کتاب نویسم :n02:و این چنین است که روزگار ما میگذرد :n14::n15:
شما الان دندون میخونین؟
الان راضی هستین؟ بچه های دندون همه راضی ان؟
EternalWanderer
12-10-2013, 21:12
تا هدفت چی باشه، هر کی واسه پولش میخواد بره پزشکی ، بهتره نره! :28:شغل مقدسیه نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد.:37:
شما الان دندون میخونین؟
الان راضی هستین؟ بچه های دندون همه راضی ان؟
نه ! الان نمیخونم اما همانطوریکه بالا گفتم قضیه اس مفصه ! یعنی یه هفته بود دیگه مونده بود که برم سر کلاس موندم از درس و مشق:n02:
اما اگر خدا بخواد میخوام کونکور:n02: شرکت کنم :n02:
تا هدفت چی باشه، هر کی واسه پولش میخواد بره پزشکی ، بهتره نره! :28:شغل مقدسیه نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد.:37:
آیا من گفتم بخاطر پول ؟
آیا حرف گذاشتن در دهان مردم کار خوبیست ؟ :n02: نه شما بگو کار خوبیست ؟ :n02:
بخوابونم دهنت ؟ :n02::n02::n02: (شوخی بود جدی نگیری ها ، البته اینو من نگفتم بابا پنجعلی گفت :n07:)
ببینید وقتی آدم یه رشته رو انتخاب میکنه چه بخواد چه نخواد اگر به آینده ی شغلی اون رشته فکر نکنه بعدش پشیمون میشه که ای وای چرا فلان رشته رفتم ! گاهی وقتا موقعیت شغلی و آینده کاری هر رشته ای باعث میشه حتی آدم اون احساس اولیه ای که نسبت به اون رشته داره از بین بره ! البته همش جنبه ی مادی نیست ! پزشک اگر یک پزشک حاذق و خوبی بشه فرقی نمیکنه دندونپزشک میخواد بشه یا پزشک اون درآمد لازمه رو بدست میاره ! امـــا من به شخصه بخاطر پولش نمیرم !
خب این همه رشته هست که آدم می تونه راحت بره و پولش هم خوبه ! چرا بره پزشکی یا دندون بخونه که همش باید سرش تو کتاب ، آزمایشگاه ، جسد و... باشه ؟!
چرا بره دندون که حتی ممکنه آسیب های به بدنش وارد بشه که میگن احتمال ابتلای دندانپزشکان به آرتروز خیلی زیاده !
و از اونطرف هم من حرف شما رو قبول ندارم که نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد ! خب آدم درس میخونه واسه چی ؟ درس میخونه که آینده خوبی داشته باشه ، موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشه ! در جامعه از احترام خوبی برخوردار باشه امــــــــا چیزی که من بخاطر خیلی حرص میخورم و هرکیو می بینم میخواد پزشک بشه فقط بخاطر کورس گذاشتن با دختر و پسر مهین ، شهین و اقدس و عفت ، پسر خاله ، دختر عمه و... یا اینکه بخاطر یدک کشیدن لقب "دکتر" ! اینجور آدما حتی اگر وارد پزشکی بشن بعد از اتمام پزشکی دنبالش نمیرن همون پزشک عمومی می مونن و حالا کارمند یه بیمارستان میشه که نسخه استامینوفن و پنی سیلین بنویسه ! امــا کسی که علاقه داره میره دنبالش !
تا هدف نباشه هیچ رشته ای به درد آدم نمیخوره اگه واسه اینکه بیوفته توی بوق بخواد بخونه به هیچ جایی نمیرسه !
من به شخصه میخوام وارد پزشکی بشم بخاطر اینکه بتونم یه دردی رو از کسی کم کنم ! چون خودم نزدیک ترین کَسَم رو بخاطر ناشی بودن دکتر از دست دادم ! و نزدیکام از یک بیماری ژنی رنج میبرن ! اینا رو دیدم که انتخاب کردم ! اگر میخواستم تو بوق باشم که خب میرفتم بازیگر و فوتبالیست و... میشدم !
به هر حال من پزشکی یا دندون قبول بشم واسم فرقی نمیکنه مهم برداشتن دردی از شخصی باشه ! حالا دندون یا غیر دندون ... دروغ هم نگم ! آدم صادقی هستم در کنار این اهداف مثل هر کسی دیگه ای هدف مالی رو در درجات دوم دنبال میکنم !
اون بالا هم عرض کردم قصه ی دانشگاه رفتن من مثل کتاب داستان هستش :n02:
امیدوارم هر آنچه خیر و صلاح باشه همه بهش برسن :n16: و همه به آرزوهاشون برسن...
یه لره مادرشو بخاطر مشکل کبدی از دست میده
خیلی ناراحت میشه !
میشینه درس میخونه و تو سن 25 سالگی پزشکی قبول میشه و به "پدر پیوند کبد ایران" معروف میشه ! دکتر علی ملک حسینی
نمره درس
عنوان درس
رديف
58/7
زبان و ادبيات فارسي
1
100/0
زبان عربي
2
86/7
فرهنگ و معارف اسلامي
3
89/4
زبان خارجي
4
73/4
رياضيات
5
79/3
فيزيك مكانيك
6
75/3
شيمي
7
f
آیا این شخص یک انسان بوده ؟:n02::n02:
بفرمایید اینم عربی 100
رتبه 104 امسال که الان برق شریف میخونه
EternalWanderer
13-10-2013, 05:22
آیا من گفتم بخاطر پول ؟
آیا حرف گذاشتن در دهان مردم کار خوبیست ؟ :n02: نه شما بگو کار خوبیست ؟ :n02:
بخوابونم دهنت ؟ :n02::n02::n02: (شوخی بود جدی نگیری ها ، البته اینو من نگفتم بابا پنجعلی گفت :n07:)
ببینید وقتی آدم یه رشته رو انتخاب میکنه چه بخواد چه نخواد اگر به آینده ی شغلی اون رشته فکر نکنه بعدش پشیمون میشه که ای وای چرا فلان رشته رفتم ! گاهی وقتا موقعیت شغلی و آینده کاری هر رشته ای باعث میشه حتی آدم اون احساس اولیه ای که نسبت به اون رشته داره از بین بره ! البته همش جنبه ی مادی نیست ! پزشک اگر یک پزشک حاذق و خوبی بشه فرقی نمیکنه دندونپزشک میخواد بشه یا پزشک اون درآمد لازمه رو بدست میاره ! امـــا من به شخصه بخاطر پولش نمیرم !
خب این همه رشته هست که آدم می تونه راحت بره و پولش هم خوبه ! چرا بره پزشکی یا دندون بخونه که همش باید سرش تو کتاب ، آزمایشگاه ، جسد و... باشه ؟!
چرا بره دندون که حتی ممکنه آسیب های به بدنش وارد بشه که میگن احتمال ابتلای دندانپزشکان به آرتروز خیلی زیاده !
و از اونطرف هم من حرف شما رو قبول ندارم که نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد ! خب آدم درس میخونه واسه چی ؟ درس میخونه که آینده خوبی داشته باشه ، موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشه ! در جامعه از احترام خوبی برخوردار باشه امــــــــا چیزی که من بخاطر خیلی حرص میخورم و هرکیو می بینم میخواد پزشک بشه فقط بخاطر کورس گذاشتن با دختر و پسر مهین ، شهین و اقدس و عفت ، پسر خاله ، دختر عمه و... یا اینکه بخاطر یدک کشیدن لقب "دکتر" ! اینجور آدما حتی اگر وارد پزشکی بشن بعد از اتمام پزشکی دنبالش نمیرن همون پزشک عمومی می مونن و حالا کارمند یه بیمارستان میشه که نسخه استامینوفن و پنی سیلین بنویسه ! امــا کسی که علاقه داره میره دنبالش !
تا هدف نباشه هیچ رشته ای به درد آدم نمیخوره اگه واسه اینکه بیوفته توی بوق بخواد بخونه به هیچ جایی نمیرسه !
من به شخصه میخوام وارد پزشکی بشم بخاطر اینکه بتونم یه دردی رو از کسی کم کنم ! چون خودم نزدیک ترین کَسَم رو بخاطر ناشی بودن دکتر از دست دادم ! و نزدیکام از یک بیماری ژنی رنج میبرن ! اینا رو دیدم که انتخاب کردم ! اگر میخواستم تو بوق باشم که خب میرفتم بازیگر و فوتبالیست و... میشدم !
به هر حال من پزشکی یا دندون قبول بشم واسم فرقی نمیکنه مهم برداشتن دردی از شخصی باشه ! حالا دندون یا غیر دندون ... دروغ هم نگم ! آدم صادقی هستم در کنار این اهداف مثل هر کسی دیگه ای هدف مالی رو در درجات دوم دنبال میکنم !
اون بالا هم عرض کردم قصه ی دانشگاه رفتن من مثل کتاب داستان هستش :n02:
امیدوارم هر آنچه خیر و صلاح باشه همه بهش برسن :n16: و همه به آرزوهاشون برسن...
یه لره مادرشو بخاطر مشکل کبدی از دست میده
خیلی ناراحت میشه !
میشینه درس میخونه و تو سن 25 سالگی پزشکی قبول میشه و به "پدر پیوند کبد ایران" معروف میشه ! دکتر علی ملک حسینی
منظورم شما نبودی! نقل قولم حذف کردم، خوبه؟!
به چند نکته توجه کنیم:
1- برای موفقیت تو رشته های سخت باید هدف هایی بزرگ تر از پول داشت
2- پزشکان اونقدر درگیر کارشون هستن که وقت اضافی ندارن تا پولهایی که در میارند رو خرج کنن
وبالاخره: شما بگو کدوم یکی بهتره:
پزشکی که هیچی نداره و زندگی خیلی ساده ای داره. و اگه کسی وضع مالی بدی داشت ازش پولی قبول نمیکنه. همین پزشک وقتی میمیره یه شهر میان زیر تابوتشو میگیرن. چنین پزشکی اسمش جاودانه میشه.
یا پزشکی که صبح تا شب دنبال درآمدزاییه و نه وقت میکنه پولش و خرج کنه و مردم ازش بد میگن. چنین پزشکی وقتی مرد بچه هاش سر ارثیه دعوا میکنن و چه بسا فحش هم نثار روحش میکنن.
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز/مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
منظورم شما نبودی! نقل قولم حذف کردم، خوبه؟!
به چند نکته توجه کنیم:
1- برای موفقیت تو رشته های سخت باید هدف هایی بزرگ تر از پول داشت
2- پزشکان اونقدر درگیر کارشون هستن که وقت اضافی ندارن تا پولهایی که در میارند رو خرج کنن
وبالاخره: شما بگو کدوم یکی بهتره:
پزشکی که هیچی نداره و زندگی خیلی ساده ای داره. و اگه کسی وضع مالی بدی داشت ازش چولی قبول نمیکنه. همین پزشک وقتی میمیره یه شهر میان زیر تابوتشو میگیرن. چنین پزشکی اسمش جاودانه میشه.
یا پزشکی که صبح تا شب دنبال درآمدزاییه و نه وقت میکنه پولش و خرج کنه و مردم ازش بد میگن. چنین پزشکی وقتی مرد بچه هاش سر ارثیه دعوا میکنن و چه بسا فحش هم نثار روحش میکنن.
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز/مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
حرف شما رو تائید میکنم چون من نگفتم هدف پوله !
اما پول می تونه در هدف های بعدی قرار بگیره ... کسی رو نمیتونی پیدا کنی بگه من از پول بدم میاد !
هستن کسانی که پزشکان به نام و پولداری هستن و به کسانی که وضعیت مالی چندانی مناسبی ندارن به صورت رایگان عملشونو انجام میدن ! این منافاتی با پولدار شدن نداره ! پزشک قرار نیست واسه همه عمل رایگان انجام بده اما کسانی که واقعاً نیازمند هستن بــــله با جون و دل و بر اساس رسالت پزشکی و قسمی که خورده و یک کار انسانی باید انجام بده ! منم نگفتم حریص باشه !
mohamadrezakaka
13-10-2013, 16:02
من امسال عمران شبانه قبول شدم و ثبتنام هم کردم البته چون نیم سال دوم هستم میخام همزمان برای کنکور 93 هم بخونم!!!!
شاید یه دانشگاه یا شهر بهتر قبول شدم...
به نظرتون کار خوبیه یا نه؟؟؟؟؟؟
Lord-Voldemort
14-10-2013, 14:04
من امسال عمران شبانه قبول شدم و ثبتنام هم کردم البته چون نیم سال دوم هستم میخام همزمان برای کنکور 93 هم بخونم!!!!
آره کار خوبیه
شما درسهایی عمومی که بین رشتهها مشترکه رو پاس کنی می تونی سال آینده توی رشته جدیدت ازش استفاده کنی و دیگه نخونی
omid_3tar
18-10-2013, 20:57
سلام
بچه های کانون امروز چکار کردید؟ من که صبحونه نخورده بودم سر جلسه ضعف کردم اصلا دیفرانسیل و تحلیلی و گسسته رو صورت سوال ها رو هم نخوندم بقیه دروسم نصفی از سوالا روخوندم بقیه رو نتونستم یک ساعت هم زودتر از جلسه بلند شدم
فقط عمومی ها رو نسبتا خوب زدم
ترازم هم 5200 شد
سلام
اول اینکه شما باید ببینید از رشت هراضی هستید یا خیر.اگر علاقه ندارید تصمیم به کنکور مجدد بگیرید وگرنه شهر و روزانه یا شبانه بودن مهم نیست ...
تا ترم بهمن ماه شما بیشترین تلاشتون را انجام بدید.به طور قطع با توجه به تجربه قبلی و با تلاش میتونید موفق بشوید...
.و ترم اول رو هم چون دروس پایه رو میخونید در صورت تغییر رشته میتونید تطبیق بدهید
موفق باشید
Alireza SM
18-10-2013, 22:45
برق روزانه قبول شي بهتره.
سلام
دوستانی که شیمی شون رو خوب زدن و یا خوب میزنن یه راهنمایی بکنن برای روش خوندن.
من روز 2 تا 3 ساعت میتونم بخونم ولی اصلا روش خوندنشو درست نمیدونم واسه همین درصد هام خوب نمیشه زیاد
راستی مدرسه و کلاس هم نفرفتم
دوستان راهنمایی کنید
سلام
دوستانی که شیمی شون رو خوب زدن و یا خوب میزنن یه راهنمایی بکنن برای روش خوندن.
من روز 2 تا 3 ساعت میتونم بخونم ولی اصلا روش خوندنشو درست نمیدونم واسه همین درصد هام خوب نمیشه زیاد
راستی مدرسه و کلاس هم نفرفتم
دوستان راهنمایی کنید
پیشنهاد میکنم کتاب شیمی خیلی سبز رو تهیه کنید و با اون پیش برید، این کتاب جزو بهترین کتاب های تستی هست که تاحالا دیدم و اصلا هم به دبیر نیازی ندارید با وجودش.
روش خوندن هم ابتدا صفحاتی از کتاب رو مطالعه میکنید(یه مطالعه دقیق و سریع کافیه) بعد به سراغ تست ها و پاسخ نامه کتاب خیلی سبز میرید.
ضمنا برای کنکور تعدادی از واکنش های مهم رو باید حفظ باشیم، به هر کدوم از این واکنش ها که رسیدید پس از یادگرفتن، واکنش موازنه شده بعلاوه نکات مهمش رو روی یک تکه کاغذ بنویسید و همراهتون داشته باشید تا هی مرور بشه.
دقت کنید که شیمی درسی فرار هست و اگه مرور نشه همه زحماتتون بر باد میره(بلایی که سر خودم اومده)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
omid_3tar
21-10-2013, 22:56
دوستان کسی واکنش های مهم شیمی رو که باید حفظ باشیم به صورت پی دی اف داره؟
توی ضمیمه ی خیلی سبز هست اما اونا خیلی زیادن مهماش رو میخوام بدونم چیه
دوستان کسی واکنش های مهم شیمی رو که باید حفظ باشیم به صورت پی دی اف داره؟
توی ضمیمه ی خیلی سبز هست اما اونا خیلی زیادن مهماش رو میخوام بدونم چیه
یک سری هاشون رو با فرمول میشه یادگرفت.
مثلا تجزیه نیترات ها یا کربنات ها یا موارد مشابه.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
سلام.
دوستان میخواستم بدونم با توجه به اینکه امسال سوابق تحصیلی تاثیر مستقیم در کنکور داره
وی در خصوص تاریخچه تاثیر سوابق تحصیلی در پذیرش طی سالهای گذشته، خاطرنشان کرد: سوابق تحصیلی در سالهای گذشته فقط تاثیر مثبت داشت اما شورای سنجش و پذیرش به دنبال اعمال تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی است که تفاوت اساسی با تاثیر مثبت در قبولی متقاضیان 93 دارد.
ایا فردی که نمره هاش رضایت بخش نیست میتونه سوابق تحصیلی رو هنگام ثبت نام توی سامانه درج نکنه ؟ ... یعنی بدون تاثیر سوابق کنکور بده؟
ممنون
یک سوال ذهن منو مشغول کرده :n01:
فرض کنید سوالات ریاضی ، فیزیک و یا شیمی که خب نیازمند فرمول و محاسبات مختص به خودشون هستن و با توجه به وقت محدودی که در کنکور برای هر سوال گنجانده شده آیا کتابی ، جزویی چیزی وجود داره برای دور زدن راه حل های طولانی حالا چه ریاضی چه فیزیک چه شیمی ! چون در تبلیغات های تلویزیونی موسساتی که لوح های فشرده نشون میدن این هستش که مثلا یک سوالی ریاضی که راه حلش بسیار طولانی هستش با نصف خط یا یک خط جوابش رو کاملاً صحیح بدست میارن ! و البته جواب ها هم برای سوالاتی که خودشون طراحی میکنن نیستش و واقعاً یک سری راه حل هایی وجود داره که در مدت زمان کوتاه به جواب صحیح دست پیدا میکنه و راه حل های کنکوری معروفه ! که در طول ایام تحصیل کسانی که مدرسه میرن اگر چنین راه حل هایی مسئله رو حل کنن معلم بهشون نمره نمیده و میگه این راه حل مختص کنکور هستش که راه حل از شما نمیخوان و فقط جواب نهائی رو میخوان .
دوستان عزیز اگر کتابی جزویی و یا هر چیز دیگه ای که میشناسن که چنین راه حل هایی داره لطفاً معرفی بفرمایند . :n16:
m-asadabadi
25-10-2013, 00:02
یک سوال ذهن منو مشغول کرده :n01:
فرض کنید سوالات ریاضی ، فیزیک و یا شیمی که خب نیازمند فرمول و محاسبات مختص به خودشون هستن و با توجه به وقت محدودی که در کنکور برای هر سوال گنجانده شده آیا کتابی ، جزویی چیزی وجود داره برای دور زدن راه حل های طولانی حالا چه ریاضی چه فیزیک چه شیمی ! چون در تبلیغات های تلویزیونی موسساتی که لوح های فشرده نشون میدن این هستش که مثلا یک سوالی ریاضی که راه حلش بسیار طولانی هستش با نصف خط یا یک خط جوابش رو کاملاً صحیح بدست میارن ! و البته جواب ها هم برای سوالاتی که خودشون طراحی میکنن نیستش و واقعاً یک سری راه حل هایی وجود داره که در مدت زمان کوتاه به جواب صحیح دست پیدا میکنه و راه حل های کنکوری معروفه ! که در طول ایام تحصیل کسانی که مدرسه میرن اگر چنین راه حل هایی مسئله رو حل کنن معلم بهشون نمره نمیده و میگه این راه حل مختص کنکور هستش که راه حل از شما نمیخوان و فقط جواب نهائی رو میخوان .
دوستان عزیز اگر کتابی جزویی و یا هر چیز دیگه ای که میشناسن که چنین راه حل هایی داره لطفاً معرفی بفرمایند . :n16:
اصلا سمتشون نرو
اولا دوره اون سوالا سر اومده و اگه نگاه کنی میبینی معمولا تو سراسری های اخیر سوالات این شکلی نیس
بعدم یادگرفتن این همه نکات برای هر تست خاص
حجم و پیچیدگی خیلی بیشتری از خود درس داره
After4Ever
25-10-2013, 00:47
برای زیست که هیچ راه تستی وجود نداره....فقط و فقط اطلاعات عمومی! فقط تست شجرنامه رو باید بتونید 4 نوع بیماری (غالب اتوزومی یا غالب جنسی ...) رو حذف کنید!
برای شیمی هم فرمول های استوکیومتری خوبه به شرطی که مفهوم رو بفهمید.
فیزیک مسائل دینامیک و حرکت شناسی (در کل فیزیک پیش) راه حل تستی نداره! پس مفهومش رو از همون ابتدا یعنی بردار ها شروع کنید...فیزیک 3 راه حل تستی داره!
ریاضی که فقط تستاش رو با روش های تستی میشه زد...:n05: مثلا کدوم شما سوال های حد رو با روش کتاب میره! البته اون روش هم باید بلد باشید!
Alireza SM
25-10-2013, 12:44
سلام.
دوستان میخواستم بدونم با توجه به اینکه امسال سوابق تحصیلی تاثیر مستقیم در کنکور داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایا فردی که نمره هاش رضایت بخش نیست میتونه سوابق تحصیلی رو هنگام ثبت نام توی سامانه درج نکنه ؟ ... یعنی بدون تاثیر سوابق کنکور بده؟
ممنون
دوست عزيز شما در كشوري زندگي ميكنين كه هزاران دخالت از سوي مسئولين در كارهاي همديگه ديده ميشه. پس بهتره اول يه بررسي كنين ببينين اين " وي " كي هست بعدا به حرفاش استناد كنين. تنها " وي " كه ميتونه در اين خصوص نظر بده اعضاي كارگروه ماده 4 هستن ( نه حتي رئيس سازمان سنجش )
امسال تاثير مستقيم نيست و مانند گذشته مثبت هست احتمال اينكه مستقيم بشه زير 10% هست به نظرم
One Minute
25-10-2013, 13:07
انصافا هرموقع به کنکور و پارسال و تست زدن و ... فکر میکنم داغون میشم ! خوندن واسه کنکور خیلی سخته خداییش ! :n02:
dirty_coat
25-10-2013, 23:40
سلام کنکوری های عزیز
2 تا سوال داشتم:
داروسازی فقط دانشگاه ازاد تهران داره یا جاهای دیگه هم ازاد داره؟ رتبه چند لازم داره؟
برای قبولی در داروسازی واحد بین الملل باید کنکور سراسری رو داد؟ چه رتبه ای قبول میشن؟ میگن برای مصاحبه معدل رو نگاه میکنن درسته؟ من که دیپلم 83 دارم و معدلم خوب نیست شانس ندارم؟
ممنون
After4Ever
26-10-2013, 19:50
سلام کنکوری های عزیز
2 تا سوال داشتم:
داروسازی فقط دانشگاه ازاد تهران داره یا جاهای دیگه هم ازاد داره؟ رتبه چند لازم داره؟
برای قبولی در داروسازی واحد بین الملل باید کنکور سراسری رو داد؟ چه رتبه ای قبول میشن؟ میگن برای مصاحبه معدل رو نگاه میکنن درسته؟ من که دیپلم 83 دارم و معدلم خوب نیست شانس ندارم؟
ممنون
سلام
آزاد فقط تهران داره تراز 9300 هم می خواد (اگه اشتباه نکنم)
بله کنکور سراسری شرکت می کنید که به نظرم با تراز 8000 جاهای دور برای مصاحبه قبولید اگر هم مدرک کامپیوتر و زبان داشته باشید در مصاحبه احتمال قبولیش خیلیه
سلام
آزاد فقط تهران داره تراز 9300 هم می خواد (اگه اشتباه نکنم)
بله کنکور سراسری شرکت می کنید که به نظرم با تراز 8000 جاهای دور برای مصاحبه قبولید اگر هم مدرک کامپیوتر و زبان داشته باشید در مصاحبه احتمال قبولیش خیلیه
من زنگ زدم به دانشگاه تهران واحد بین الملل ! گفت دندانپزشکی رتبه 6000 میخواد ! ترمی فکر کنم 7 میلیون ناقابل :n02:
EternalWanderer
28-10-2013, 05:47
من زنگ زدم به دانشگاه تهران واحد بین الملل ! گفت دندانپزشکی رتبه 6000 میخواد ! ترمی فکر کنم 7 میلیون ناقابل :n02:
چطوره از الان که 8 ماه به کنکور مونده، دنبال آزاد نگردین. بخون دولتی قبول شو. مگه شما از اونایی که قبول میشن چیزی کم داری؟!
چطوره از الان که 8 ماه به کنکور مونده، دنبال آزاد نگردین. بخون دولتی قبول شو. مگه شما از اونایی که قبول میشن چیزی کم داری؟!
اینو همینجوری جهت کنجکاوی زنگ زدم ! وگرنه من دانشگاه آزاد هم نمیرم ! شده 10 سال هم پشت کنکور بمونم باید دانشگاه دولتی برم !!! من خودم الان 3 سالی هست که از محفل درس و انس دور بودم :n02: :n03:
mohammad varaste
29-10-2013, 00:59
من بعد از چند وقت دارم دوباره پست میذارم :n05:
میخوام نظرتونو در باره یه چیزی بدونم خواهش میکنم جواب بدین
مثلا من رو فیزیک 30 درصد برنامه ریزی کردم
یه سری ها میگن بشین پیش2 با ترمودینامیک و گرما و ویژگی رو چند دور خوب بخون از رو گاج صد درصد به هدفت میرسی
یه سری هم میگن باید کل مطالب رو بخونی چون ممکنه سوالات اسون از بخشای سختی مثل دینامیک بیادش
به نظر شما کدوم یک از این حرفا درسته ؟
mohammad varaste
29-10-2013, 01:01
بچه ها از دینامیک + حرکت نوسانی کلا 7 تا تست میاد
اگه میشه یا بخشای آسونشو بگین همونا رو بخونم یا اگه میتونین بخشای سختشو بگین که نخونم.
من کلا 2-3 تا تست از این 7تا رو بگیرم راضیم
یه سری ها میگن بشین پیش2 با ترمودینامیک و گرما و ویژگی رو چند دور خوب بخون از رو گاج صد درصد به هدفت میرسی
یه سری هم میگن باید کل مطالب رو بخونی چون ممکنه سوالات اسون از بخشای سختی مثل دینامیک بیادش
چرا 30 ؟ مشکلت چیه که اینقدر کم میخوای بزنی؟
بشین از الان خوب بخون میتونی بالاتر از اینا بزنی
بنظرم همه رو بخون و بعد از عید مبحث رو حذف کن
تازه با فیزیک سه و نور خیلی خیلی راحت تر میشه درصد آورد!! نوسان رو بخونی بعدش میری موج های مکانیکی هم میخونی دیگه خلاص
بنظرم همه رو بخون با تستای سراری تالیفی نزن! اگه به سراسری ها مسلط شی درصد بهتر اینا میشه
سلام
بخش انتگرال از فصل آخر ریاضی پیش تجربی حذف شده برای 93 ؟
بخش اول فیزیک 3 یعنی ترمودینامیک هم حذف شده؟
شیمی 2 چطور؟
یعنی سوال ازشون نمیدن توی کنکور 93؟
از بیشتر بدانیم ها و مطالعه ازاد توی کنکور سوال میدن؟؟
سلام
بخش انتگرال از فصل آخر ریاضی پیش تجربی حذف شده برای 93 ؟
بخش اول فیزیک 3 یعنی ترمودینامیک هم حذف شده؟
شیمی 2 چطور؟
یعنی سوال ازشون نمیدن توی کنکور 93؟
از بیشتر بدانیم ها و مطالعه ازاد توی کنکور سوال میدن؟؟
سلام
انتگرال حذف نشده و هنوز هست
فیزیک سوم ریاضی این فصل رو داره برای تجربی از اولم نبود
شمی دو هم 11 سوال داره در کنکور!!
خیر نمیاد
سلام
انتگرال حذف نشده و هنوز هست
فیزیک سوم ریاضی این فصل رو داره برای تجربی از اولم نبود
شمی دو هم 11 سوال داره در کنکور!!
خیر نمیاد
ممنون امیر جان
پس خیالم راحت باشه دیگه برای مطالعه آزاد ها و بیشتر بدانیم ها
من کتاب چاپ 92 ریاضی تجربی پیش که گرفتم چیزی به نام انتگرال اصلا نداره.گویا حذف شده.برای همین میگم
ممنون امیر جان
پس خیالم راحت باشه دیگه برای مطالعه آزاد ها و بیشتر بدانیم ها
من کتاب چاپ 92 ریاضی تجربی پیش که گرفتم چیزی به نام انتگرال اصلا نداره.گویا حذف شده.برای همین میگم
خواهش میکنم
نه اینجا ببین فصل ششم داره انتگرال مال همین امسال هم هست
مطالعه آزاد آره خیالت راحت ولی برای بعضی بیشتر بدانید ها که تو متن درس هم بهش اشاره شده بخونی بد نیست
مثل تمام بیشتر بدانید های دوم زیست رو باید بخونی
سوم و پیش هم بعضی بیشتر بدانید ها مهم هستن که با خوندن درس خودت متوجه میشی
تو شیمی هم خیل کم همچین مواردی پیش میاد که تو کمک آموزشی ها بهش اشاره شده
After4Ever
29-10-2013, 19:22
دومی درسته
بچه ها از دینامیک + حرکت نوسانی کلا 7 تا تست میاد
اگه میشه یا بخشای آسونشو بگین همونا رو بخونم یا اگه میتونین بخشای سختشو بگین که نخونم.
من کلا 2-3 تا تست از این 7تا رو بگیرم راضیم
همش به هم مربوطه:n02:
mohammad varaste
29-10-2013, 21:24
همش به هم مربوطه:n02:
اکثرشو بلدم
منظورم اینه بیشتر روش کار کنم و تستاش رو بزنم
golparya
30-10-2013, 12:22
بلاخره تاثیر معدل چی شد دوستان
اکثرشو بلدم
منظورم اینه بیشتر روش کار کنم و تستاش رو بزنم
دینامیک ساده تر از حرکت نوسانی هستش . توی دینامیک اصطکاک و مسائل مربوطه سخت تر و مفهومی تر هستند . برای دینامیک هم اگه بردار ها و تجزیه نیرو ها رو بلد باشی زحمتت نصف میشه . ولی در کل بگم کار و انرژی از همه فصول فیزیک آسونتره . . . .
یه مسئله زهنمو خیلی مشغول کرده
درس های اختصاصی ضریب 3 حساب میشه درس های عمومی ضریب 1
حالا با این حساب تو رشته تجربی زیر گروه دو که ضریب زمین یکِ ارزشش با درس معارف یکیه؟
مثلا اگه من زمین بخونم و عربی نخونم ضرر میکنم؟
چطوریه؟
الان که وقت هست . . . . چرا میخوای زمین رو حذف کنی ؟
One Minute
01-11-2013, 11:03
حالا با این حساب تو رشته تجربی زیر گروه دو که ضریب زمین یکِ ارزشش با درس معارف یکیه؟
چطوریه؟
ذهن ! شماها میخوایین تست املا کنکور رو جواب بدین ؟
الان که وقت هست . . . . چرا میخوای زمین رو حذف کنی ؟
نه کلا میخوام بدونم چجوریاس
ذهن ! شماها میخوایین تست املا کنکور رو جواب بدین ؟
شما زیاد خودشو ناراحت نکن:) استاد
After4Ever
01-11-2013, 12:38
نه کلا میخوام بدونم چجوریاس
شما زیاد خودشو ناراحت نکن:) استاد
اگر برای داروسازی می خوای خوبه بخونی ولی اگر برای دندون می خوای نه فایده نداره در ضمن 10 درصد زیست تقریبا برابر با 40 درصد زمین شناسیه...
پس تا وقتی زیست رو فول نشدی نرو سراغش
Alireza SM
01-11-2013, 14:39
چطوریه؟
زمين شناسي در رتبه منطقه و رتبه كشوري تاثير خيلي زيادي داره ولي در قبول شدن زيرگروه 1 هيچ تاثيري نداره. ممكنه يه نفر به وسيله زمين شناسي رتبه كشوري و رتبه منطقش ازت بهتر باشه خيليم بهتر باشه ( به وسيله اعمال درصداي زمين ) ولي در زيرگروه 1 رتبه تو ازش بهتر باشه و تو دندون قبول بشي و اون نتونه
زمين شناسي در رتبه منطقه و رتبه كشوري تاثير خيلي زيادي داره ولي در قبول شدن زيرگروه 1 هيچ تاثيري نداره. ممكنه يه نفر به وسيله زمين شناسي رتبه كشوري و رتبه منطقش ازت بهتر باشه خيليم بهتر باشه ( به وسيله اعمال درصداي زمين ) ولي در زيرگروه 1 رتبه تو ازش بهتر باشه و تو دندون قبول بشي و اون نتونه
این رتبه و تراز و... گیجم میکنن وقتی دربارشون حرف میزنم :n03::n10:
خب کسی که رتبه ی کشوریش و منطقه ای خوب باشه خب پس در زیر گروه نمیشه گفت خوب شده و مثلا می تونه دندون قبول بشه ؟!
گیج شدم با این حرفی که زدید ممکنه رتبه ی اش خوب باشه اما در زیر گروه 1 رتبه ی تو بهتر باشه و تو دندون قبول بشی و اون نشه !!!! یه ذره بیشتر میشه توضیح بدید :n27:
حالا به نظر شما کسی زمین رو بزنه یا نه !!! حالا بالفرض که بخواد دندون قبول بشه !!! که اصلا ً نیازی به زمین نداره !!! البته فکر کنم کسانی که بیشتر به فکر رتبه و اعداد و رقم هستن باید بزنن درسته ؟ :n13:
Alireza SM
03-11-2013, 18:37
این رتبه و تراز و... گیجم میکنن وقتی دربارشون حرف میزنم :n03::n10:
خب کسی که رتبه ی کشوریش و منطقه ای خوب باشه خب پس در زیر گروه نمیشه گفت خوب شده و مثلا می تونه دندون قبول بشه ؟!
گیج شدم با این حرفی که زدید ممکنه رتبه ی اش خوب باشه اما در زیر گروه 1 رتبه ی تو بهتر باشه و تو دندون قبول بشی و اون نشه !!!! یه ذره بیشتر میشه توضیح بدید :n27:
حالا به نظر شما کسی زمین رو بزنه یا نه !!! حالا بالفرض که بخواد دندون قبول بشه !!! که اصلا ً نیازی به زمین نداره !!! البته فکر کنم کسانی که بیشتر به فکر رتبه و اعداد و رقم هستن باید بزنن درسته ؟ :n13:
ببين ممكنه من و شما درصدهامون مشابه هم باشه و شما زيست رو 5 تا كمتر زده باشين و زمين شناسي من 0سفي باشه مال شما هم باشه 35%
در اين صورت ممكنه شما در سهميه ( يعني در منطقه 2 مثلا ) رتبه 1950 آورده باشين ( به خاطر اينكه درصدتون در زمين شناسي بهتر از من بوده ) و من هم رتبه 2000 آورده باشم. ولي رتبه شما در زيرگروه 1 باشه 2300 و رتبه من باشه 1980 در اين صورت در رشته هاي مربوط به زيرگروه يك ( مثل پزشكي و دندون ) من از شما شانس بهتري دارم.
كلا اگه به فكر رشته هاي زيرگروه يك هستين از الان زمين رو بزارين كنار و در جلسه كنكور هم وقتش رو براي فيزيك و شيمي اختصاص بدين .
nafas.ip
04-11-2013, 13:48
سلام دوستان من سال 92 کنکور دادم و دانشجوی رشته پزشکی هستم اگه کسی سوالی داره خوشحال میشم کمکش کنم.....:n26:
سلام دوستان من سال 92 کنکور دادم و دانشجوی رشته پزشکی هستم اگه کسی سوالی داره خوشحال میشم کمکش کنم.....:n26:
سلام درصد هاتونو بگین اگه میشه .
سلام
دوستان من امروز داشتم دفترچه کنکور 92 رو مطالعه میکردم به این مورد برخورد کردم :
الان میخوام بدونم یعنی شخصی که معدل کتبی دیپلمش کمتر از 14 باشه به هیچ عنوان نمیتونه متقاضی ثبت نام دوره های روزانه یا شبانه بشه
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ...
Aryan007
04-11-2013, 16:43
سلام
دوستان من امروز داشتم دفترچه کنکور 92 رو مطالعه میکردم به این مورد برخورد کردم :
الان میخوام بدونم یعنی شخصی که معدل کتبی دیپلمش کمتر از 14 باشه به هیچ عنوان نمیتونه متقاضی ثبت نام دوره های روزانه یا شبانه بشه
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ...
این مال اتباع خارج از کشور هستش.دقیق تر بخون دفترچه رو.
یادمه وقتی دفترچه پارسال تازه اومده بود بعضی بچه ها ماتم گرفته بودن فکر می کردن برای همست این:دی.
این مال اتباع خارج از کشور هستش.دقیق تر بخون دفترچه رو.
یادمه وقتی دفترچه پارسال تازه اومده بود بعضی بچه ها ماتم گرفته بودن فکر می کردن برای همست این:دی.
اقا خدایی لطفی رو که کردی فراموش نمیکنم حقیقتا امسال بیشتر از 200 هزارتومن فقط کتاب خریدم...
چقدر این ور و اون ور رفتم (پول ثبت نام دادم ... تحقیر شدم برای تغییر رشته و... ) الان که اینو خوندم یک آن حالت دیونگی بهم دست داد... قفل کردم حقیقتا .
مرسی :n16:
امیدوارم پله های موفقیت رو بدون هیچ مشکلی طی کنی ....
mohammad varaste
05-11-2013, 00:51
بچه ها برا خوندن مشتق و کاربرد مشتق 3 تا کتاب دارم
اندیشه فائق گاج و نشر الگو
یکی از معلما بهم گفت 2 دور اندیشه فائق رو بزنم
یکی دیگه هم گفت یه دور اندیشه فائق و یه دور هم گاج یا نشر الگو
به نظرتون چیکار کنم اگه لازمه بیشتر هم میتونم بخونم
فکر کنم 9 تا تست بیاد از این مبحث که من5تاشو حداقل میخوام
After4Ever
05-11-2013, 08:42
بچه ها برا خوندن مشتق و کاربرد مشتق 3 تا کتاب دارم
اندیشه فائق گاج و نشر الگو
یکی از معلما بهم گفت 2 دور اندیشه فائق رو بزنم
یکی دیگه هم گفت یه دور اندیشه فائق و یه دور هم گاج یا نشر الگو
به نظرتون چیکار کنم اگه لازمه بیشتر هم میتونم بخونم
فکر کنم 9 تا تست بیاد از این مبحث که من5تاشو حداقل میخوام
با هرکدوم که بتونی به این مباحث تسلط پیدا کنی! ممکنه سلیقه ات متفاوت باشه...
من خودم بودم اول گاج رو می خوندم اگر یاد نمی گرفتم سراغ 10 استاد می رفتم...
Mehran-King
05-11-2013, 17:56
سلام ، دوستان واسه کنکور 93 دوباره تاثیر معدل مثبت شد ، و مستقیم نیست...:n11:
mohammad varaste
05-11-2013, 21:54
مگه 92 مستقیم بودش ؟
مگه 92 مستقیم بودش ؟
نه . ابهاماتی در مورد کنکور امسال وجود داشت . . . .
من چن شب پیش متوجه شدم البته بهتره بگم مطمئن شدم
این کانون فرهنگی آموزش قلم چی به هیچ دردی نمیخوره ک هیچ
سال بعدهم باید پشت کنکور بمونی!!!!!!!!!!
بگو چرا؟؟؟؟؟؟الان میگم چرا؟؟!!!!!!!!!!!!
این پسره کوشا یادتونه ک همش توتبلیغاتشون نشونش میدادن
پشتیبانش زنگ میزد میگفت کوشا جون درس میخونی یانه؟؟؟
چند شب پیش بازم نشونش دادن ک داره درس میخونه و بازم پشتیبانش بهش زنگ میزد
تازه جالب اینجاس ک مامانش میگفت ای کاش زودتر تو کانون ثبت نام میکردیمش...
من دیگه نمیدونم چی بگم والا:n02:
گفتیم یه شوخی با بچه های کنکوری داشته باشیم فضا تلطیف پیدا کنه :n01::n02:
mohammad varaste
08-11-2013, 05:13
گزينه٢واسه نوبت اول جمع بندى داره؟كى ؟تك آزمون ثبت نام ميكنه مثل قلمچى ؟
گزينه٢واسه نوبت اول جمع بندى داره؟كى ؟تك آزمون ثبت نام ميكنه مثل قلمچى ؟
تقریبا جمع بندی نوبت اول همزمان با امتحانات ترمی هست ..
تک ازمون هم از نمایندگی ها بپرسید .بسته به نمایندگی داره ...
future.doctor
08-11-2013, 13:18
سلام. بعله به احتمال قریب به یقین همون مثبت میمونه. میشه منبعت رو بگی؟
mohammad varaste
08-11-2013, 16:33
بچه ها من مغناطیس واقعا هیچی بارم نیست همون موقع سال سوم هم هیچی یاد نگرفتم پارسال هم کلا گذاشتمش کنار.
به نظرتون امسال هم همین کارو بکنم ؟چون واقعا تو این درس ضعیفم.
اگه درسنامه یا کتاب خوب سراغ دارین که از 0 اینو درس داده باشه حتمن معرفی کنین
mohammad varaste
08-11-2013, 16:35
احتمال هم پارسال چیزی نخوندم .
امسال میخوام شروع کنم به خوندنش به نظرتون قبلش نیاز هست مباحثی از ریاضی2 یا جبر بخونم ؟
Alireza SM
08-11-2013, 17:05
بچه ها من مغناطیس واقعا هیچی بارم نیست همون موقع سال سوم هم هیچی یاد نگرفتم پارسال هم کلا گذاشتمش کنار.
به نظرتون امسال هم همین کارو بکنم ؟چون واقعا تو این درس ضعیفم.
اگه درسنامه یا کتاب خوب سراغ دارین که از 0 اینو درس داده باشه حتمن معرفی کنین
DVD هاي مهندس مسعودي خوب توضيح اده مغناطيس رو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.