PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

stealer
22-06-2014, 10:36
دوستان کارتا ساعت 14 امروز میاد
صبور باشید:دی

koroshfe
22-06-2014, 11:56
بچه ها سلام
ممنون می شم راهنماییم کنید
من درسا رو خوندم ، وضعیتم خوبه ( یعنی تو اون قسمت " خوندن " تقریباً خوب بودم و مشکلی ندارم )
اما 4 روز مونده و من کنکورای قبلی رو نزدم ، هیچکدوم رو !
این چقدر می تونه تأثیر داشته باشه و تو این 4 روز به نظرتون چکار کنم بهتره ؟!
با تشکر

koroshfe
22-06-2014, 11:59
عزیز من سایت کانون ملاک نیست
خبری که توی سایت سازمان سنجش ذکر شده ملاک هست

د ـ تذكرهاي‌ مهم‌

1 ـ در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار الزامي است.
2 ـ درِ حوزه ­هاي امتحاني صبحها رأس‌ ساعت‌ 7:00 (هفت) صبح و بعداز ظهرها راس ساعت 14:30(دو و نيم بعدازظهر) بسته خواهد شد و شروع فرآيند برگزاري آزمون صبح ها راس‌ ساعت‌ 7:30 (هفت و سي دقيقه) و بعد از ظهرها راس ساعت 15:00 (سه بعدازظهر) آغاز مي گردد. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درِ حوزه هاي امتحاني به حوزه امتحاني ممانعت بعمل خواهد آمد.

7:30 -> قرآن ، بیان توضیحات ، توزیع سوألات و ...
8 -> شروع آزمون کنکور سراسری !

Haj_Amoo
22-06-2014, 12:58
کلا آزمون تا حالا ندادی یا فقط کنکور؟ اگه تجربه ی یه آزمون درست و حسابی رو داری که به نظرم واجب نیست ولی اگه اصلا آزمون شرکت نکردی، لااقل آزمون 92 رو بگیر از خودت و یه رفع اشکال سریع کن. به نظر می تونه خوب باشه. زیاد به درصدهات هم توجه نکن!
===
این توصیه رو هم بنابر یه تجربه از من برای سرجلسه داشته باشین: فراموش نکنید کنکور دقیقا چهار ساعت و خورده ایه! و شما تا آخرین ثانیه فرصت دارین نتیجه رو عوض کنین! هیچ وقت ناامید نشین.

koroshfe
22-06-2014, 13:23
کلا آزمون تا حالا ندادی یا فقط کنکور؟ اگه تجربه ی یه آزمون درست و حسابی رو داری که به نظرم واجب نیست ولی اگه اصلا آزمون شرکت نکردی، لااقل آزمون 92 رو بگیر از خودت و یه رفع اشکال سریع کن. به نظر می تونه خوب باشه. زیاد به درصدهات هم توجه نکن!
===
این توصیه رو هم بنابر یه تجربه از من برای سرجلسه داشته باشین: فراموش نکنید کنکور دقیقا چهار ساعت و خورده ایه! و شما تا آخرین ثانیه فرصت دارین نتیجه رو عوض کنین! هیچ وقت ناامید نشین.

وای چه حس خوبی :n02: 10 ماه پیش بود که پست گذاشتین " دو رقمی منطقه 3 شدم ، می آم تهران " :n02:
والا آزمون که زیاد دادیم ...
اما به این شیوه که همه ی بچه ها 1 ماه آخر رو کنکورای اخیر رو از خودشون امتحان می گیرن ، این کار رو انجام ندادم
تأثیر زیادی بر نتیجه ی کار داره ؟!
ممنون از راهنمایی
با تشکر

رضا جنگنده
22-06-2014, 13:28
سلام
آقا یه سوال
این آزمون آخری سنجش، رتبه معادل 92 مهمه یا رتبه خود آزمون؟
معادل 92 حدود 11 هزار و رتبه خود آزمون حدود 14 هزار.
آزمون 92 هم حل کردم و درصد گرفتم با سایت قلمچی رتبه معدل پارسالم شد حدود 10 تا 11 هزار. :n02:
امیدی هست؟ :n01:

A/|\IR
22-06-2014, 16:21
وای چه حس خوبی :n02: 10 ماه پیش بود که پست گذاشتین " دو رقمی منطقه 3 شدم ، می آم تهران " :n02:
والا آزمون که زیاد دادیم ...
اما به این شیوه که همه ی بچه ها 1 ماه آخر رو کنکورای اخیر رو از خودشون امتحان می گیرن ، این کار رو انجام ندادم
تأثیر زیادی بر نتیجه ی کار داره ؟!
ممنون از راهنمایی
با تشکر

اگه به شرایط آزمون عادت داشته باشی و درسا رو خوب خونده باشی نه تاثیر نداره
منم تا بحال یه بارم تو خونه شبیه سازی نکردم، (قرتی بازیه:دی)

سلام
آقا یه سوال
این آزمون آخری سنجش، رتبه معادل 92 مهمه یا رتبه خود آزمون؟
معادل 92 حدود 11 هزار و رتبه خود آزمون حدود 14 هزار.
آزمون 92 هم حل کردم و درصد گرفتم با سایت قلمچی رتبه معدل پارسالم شد حدود 10 تا 11 هزار. :n02:
امیدی هست؟ :n01:

بله
چرا امیدی نباشه خیلی ها پایین تر هستن
من خودم معدل دیپلمم -8- ـه امید دارم

--------------

کارت ورود به جلسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

constant_boy23
22-06-2014, 18:15
این اموزش پرورش احمق بازم سوابق تحصیلی منو نفرستاده ..سال قبل این اتفاق برام افتاد کلی رفت و برگشت کردم اموزش پرورش که سال دوم کنکورم این اتفاق نیوفته بازم همون اش و همون کاسه ..
الان 4 روز به کنکور باید استرس این رو داشته باشم که همه درسام از 80 % حساب شه :n29:

رضا جنگنده
22-06-2014, 18:20
آقا لطفا یکی بگه این رتبه سنجش چیش مهمه. معادل کنکور پارسال یا اون که نسبت به 58 هزار شرکت کنندشه؟ (اونی که می گن مثل کنکور می شه کدومشه)
این که می گن فلان دانشگاه تا فلان رتبه می گیره، مربوط به کدوم از ایناس. یعنی می خوام حدود وظعیت خودمو بفهمم.

A/|\IR
22-06-2014, 18:55
آقا لطفا یکی بگه این رتبه سنجش چیش مهمه. معادل کنکور پارسال یا اون که نسبت به 58 هزار شرکت کنندشه؟ (اونی که می گن مثل کنکور می شه کدومشه)
این که می گن فلان دانشگاه تا فلان رتبه می گیره، مربوط به کدوم از ایناس. یعنی می خوام حدود وظعیت خودمو بفهمم.

طراحان سنجش با طراحان کنکور فرق میکنن و هیچ ربطی به هم ندارن تجربه ثابت کرده اعتماد بیش از حد به این ازمونا میتونه به ضرر طرف ختم بشه نمونش زیست کنکور 92 که خیلی خیلی خیلی سخت تر از این آزمونا بود ولی از اون طرف دو تا درس اسون تر شده بود، طراحا خیلی علاقه دارن سوپرایز کنن داوطلب ها رو.

آمار ها بر اساس کنکور گذشته یعنی 92 ـه شما آزمون 92 رو بزنید بعد تخمین رتبه وضعیتتون روشن میشه
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم با سیستم چندتا از ده تا(:دی) راحت میتونین ببین وضعتون چطوره.

رضا جنگنده
22-06-2014, 20:15
طراحان سنجش با طراحان کنکور فرق میکنن و هیچ ربطی به هم ندارن تجربه ثابت کرده اعتماد بیش از حد به این ازمونا میتونه به ضرر طرف ختم بشه نمونش زیست کنکور 92 که خیلی خیلی خیلی سخت تر از این آزمونا بود ولی از اون طرف دو تا درس اسون تر شده بود، طراحا خیلی علاقه دارن سوپرایز کنن داوطلب ها رو.

آمار ها بر اساس کنکور گذشته یعنی 92 ـه شما آزمون 92 رو بزنید بعد تخمین رتبه وضعیتتون روشن میشه
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم با سیستم چندتا از ده تا(:دی) راحت میتونین ببین وضعتون چطوره.
مرسی
من آزمون 92 رو زدم رتبم شد بین 10 یا 11 هزار ولی سنجش نسبت به 92 حدود 11 هزار پیش بینی کرده بود:n02:

PLAΨMID
22-06-2014, 21:25
دوستان ، من یه تجربیاتی توی کنکور دارم . قصد نصیحت ندارم بیشتر میخوام ازتون خواهش کنم که توی موقعیت حساس کنونی اصلا نباید به رتبه و معدل و این حرفا فکر کنید . اصلا خودتون رو درگیر هیچ موضوع چالش برانگیزی نکنید . اصلا مهم نیست چه رتبه ای میارید . الان مهم اینه که به بهترین نحو به سوالات آزمون پاسخ بدید . بعد از کنکور کلی وقت هست که رتبه تخمین بزنید و در موردش فکر کنید . توی هفته آخر مهمترین چیز داشتن تمرکز و روحیه ی خوبه . اگه دروسی رو نخوندید یا ضعیف هستین الان بیخیالش بشین .
من فکر میکنم بهتره اصلا این 4 روز باقیمانده درس نخونید . اگه وجدانتون !! نمیذاره این کارو بکنید ، دروس سبک و ملایمی رو مرور کنید . تست هایی که ممکنه نقطه ضعف های شما رو یادتون بندازن رو کنار بگذارید .
واقعیت اینه که هر کاری میخواستید انجام بدید تا حالا انجام داده اید و توی این 4 روز هیچ معجزه ای قرار نیست اتفاق بیفته . اما اگه سر کنکور مغزتون fresh و سرحال باشه ممکنه خودتون بتونید معجزه ای بوجود بیارید . بیشتر بخندید و خوب بخوابید . سر جلسه هم حتما شکلات ببرید . افت قند خون حتما توی کنکور اتفاق میفته .
در ضمن هر چقذر که فکر میکنید وضیتتون خرابه ، مطمئن باشید که از وضعیت من خرابتر نیست !!!!:n02:

برای همه شما آرزوی موفقیت و پیروزی دارم . :n12:

پادشاه اسمان
22-06-2014, 23:03
سلام
این قسمت که توی کارت نوشته مشاهده نمرات ارسالی از اموزش پرورش را باید تایید کرد؟

darkdream2012
22-06-2014, 23:21
سلام

دوستان برای انتخاب رشته در دانشگاه آزاد لازم بود موقع ثبت نام کارت جداگانه ای خریداری میشد یا باهمون کارت سراسریه؟

stealer
23-06-2014, 12:28
سلام

دوستان برای انتخاب رشته در دانشگاه آزاد لازم بود موقع ثبت نام کارت جداگانه ای خریداری میشد یا باهمون کارت سراسریه؟
دانشگاه ازاد و سراسری یک کارت دارن:n26:

koroshfe
23-06-2014, 13:46
روی کارت قسمتی هست که نوشته محل امضا و اثر انگشت ، اینو روز قبل بزنیم ایراد می گیرن ؟ یا اینکه باید قبل آزمون اینکارو کنیم ؟
با تشکر

PLAΨMID
23-06-2014, 14:09
روی کارت قسمتی هست که نوشته محل امضا و اثر انگشت ، اینو روز قبل بزنیم ایراد می گیرن ؟ یا اینکه باید قبل آزمون اینکارو کنیم ؟
با تشکر

بزن مشکلی نیست .

Iloveu-ALL
23-06-2014, 14:18
سلام

آزاد نه، ولی واسه غیرانتفاعی باید میخریدی

bijandarbari
23-06-2014, 15:06
دوستان ، من یه تجربیاتی توی کنکور دارم . قصد نصیحت ندارم بیشتر میخوام ازتون خواهش کنم که توی موقعیت حساس کنونی اصلا نباید به رتبه و معدل و این حرفا فکر کنید . اصلا خودتون رو درگیر هیچ موضوع چالش برانگیزی نکنید . اصلا مهم نیست چه رتبه ای میارید . الان مهم اینه که به بهترین نحو به سوالات آزمون پاسخ بدید . بعد از کنکور کلی وقت هست که رتبه تخمین بزنید و در موردش فکر کنید . توی هفته آخر مهمترین چیز داشتن تمرکز و روحیه ی خوبه . اگه دروسی رو نخوندید یا ضعیف هستین الان بیخیالش بشین .
من فکر میکنم بهتره اصلا این 4 روز باقیمانده درس نخونید . اگه وجدانتون !! نمیذاره این کارو بکنید ، دروس سبک و ملایمی رو مرور کنید . تست هایی که ممکنه نقطه ضعف های شما رو یادتون بندازن رو کنار بگذارید .
واقعیت اینه که هر کاری میخواستید انجام بدید تا حالا انجام داده اید و توی این 4 روز هیچ معجزه ای قرار نیست اتفاق بیفته . اما اگه سر کنکور مغزتون fresh و سرحال باشه ممکنه خودتون بتونید معجزه ای بوجود بیارید . بیشتر بخندید و خوب بخوابید . سر جلسه هم حتما شکلات ببرید . افت قند خون حتما توی کنکور اتفاق میفته .
در ضمن هر چقذر که فکر میکنید وضیتتون خرابه ، مطمئن باشید که از وضعیت من خرابتر نیست !!!!:n02:

برای همه شما آرزوی موفقیت و پیروزی دارم . :n12:

سلام

هر کسی یه طور هستش.نمیشه یک تجربه رو به همه پیشنهاد کرد.به نظر من هر کس با توجه به شناختی که از خودش داره باید رفتار کنه.
من تا روز قبل کنکور تست های سال های قبل رو مرور کردم.البته تست های مهم رو که از قبل باهاشون مشکل داشتم.
تمام فرمول هایی رو که تو کنکور می اومد + لغات مهم انگلیسی و دستور زبان و فرمول ها و .... کلا موارد و نکاتی که تو کنکور باید حفظ باشیم رو تو یک دفترچه کوچیک نوشته بودم و روز قبل کنکور از صبح تا بعد ظهر اینها رو یکبار روزنامه وار مرور کردم که تو حافظه باشه.

بعد از ظهر رفتم آرایشگاه و حموم و بعد نشستم دو ساعت موسیقی گوش کردم و شب شام سبک خوردم و زود خوابیدم.
فردا صبح هم سرحال از خواب بلند شدم و رفتم کنکور دادم و خوشبختانه استرس به اون صورت نداشتم و کامل و ریلکس در حد توانم به تست ها جواب دادم و نتیجه گرفتم.

برای ارشد هم دقیقا همین روال رو پیش گرفتم. یعنی روز قبل کنکور نکات و فرمول هایی رو که یادداشت برداری کرده بودم رو مرور کردم و شب با ارامش خوابیدم و فرداش هم بدون استرس امتحان دادم و اتفاقا این دفعه خیلی عالی نتیجه گرفتم.

در صورتی که خیلی ها ممکنه با این روش من مخالف باشن و براشون نتیجه عکس بده.

ولی سعی کنید این چند روزه مخصوصا روز آخر تفریحاتتون مختصر و ساده باشه.نه در اون حدی که ذهنتون رو از کنکور رها کنه و استرس نداشته باشین.مثلا مسافرت یک روزه خوب نیست ولی سینما و پیک نیک چند ساعته و دید و بازدید اقوام خوبه.
تو حالت نرمال باید این روزا فشار و استرس در حد نرمال ( نه زیاد و نه کم ) داشته باشین.چون همین فشار و استرس باعث موفقیت شما میشه.
مطمئن باشین اگه استرس در حد نرمال باشه نهایت تو همون 10 دقیقه اول کنکور از بین میره و بقیه زمان کنکور رو با آرامش و بدون هیچ مشکلی طی میکنید.

Alireza SM
23-06-2014, 15:35
با تشکر

اهميتي نداره كي و كجا زده باشين.

سلام

الان نه بعد از اينكه نتايج اومد و موقع انتخاب رشته شد بايد برين از سايت دانشگاه آزاد يه كارت جداگانه براي انتخاب رشته دانشگاه آزاد بگيرين.

سلام
این قسمت که توی کارت نوشته مشاهده نمرات ارسالی از اموزش پرورش را باید تایید کرد؟

نيازي نيست

albertxx
24-06-2014, 09:18
دوستان 3 تا سوال فنی و فوری !!!

1
موقع ثبت نامه گزینه علاقه مند به شرکت در آزمون پیام نور و غیر انتفاهی رو زدم
بعدش الان باید چیکار کنم ؟؟
آزمونش همون سراسری هست ؟؟

2
واسه آزاد چطور ؟؟؟
کارت جدا باید خرید؟؟

3
موقع ثبت نام گزینه علاقه مند به شرکت در آزمون انگلیس رو خیر زدم ولی میخواستم بله بزنم !!
نمیشه ویرایش کرد و تو آزمون زبانش هم شرکت کرد ؟

اگه شرکت نکنم اتفاقی نمی افته ؟؟

** واسه خودم نیست -- واسه یکی دیگه رو اشتباه زدم :n27: ))

Mohammad..kh
24-06-2014, 09:42
دوستان 3 تا سوال فنی و فوری !!!

1
موقع ثبت نامه گزینه علاقه مند به شرکت در آزمون پیام نور و غیر انتفاهی رو زدم
بعدش الان باید چیکار کنم ؟؟
آزمونش همون سراسری هست ؟؟

2
واسه آزاد چطور ؟؟؟
کارت جدا باید خرید؟؟

3
موقع ثبت نام گزینه علاقه مند به شرکت در آزمون انگلیس رو خیر زدم میخواستم بله بزنم !!
نمیشه ویرایش کرد و تو آزمون زبانش هم شرکت کرد ؟

1
آزمونش همون سراسریه , حتی با همین سراسری توی آزاد هم می تونی شرکت کنی
برای پیام نور و غیر انتفاعی یک کارت جداگانه بایستی بخری حالا چه موقع ثبت نام ابتدایی چه بعد از کنکور می تونی بخری واسه هردوشون یک کارت هست

2
برای آزاد هم بعد اینکه جواب کنکور (اولی) اومد میری تو سایتش کارتش رو می خری و انتخاب رشته می کنی مبنای آزمون هم همون سراسریه

3
اینو باید توی خود سایت سنجش ببینی
فک کنم بتونی شرکت کنی ولی باید یک کارت جداگانه بخری و مراحل بعدیش رو برای آزمون انگلیسی انجام بدی
در هر صورت اگرم بخوای شرکت کنی باید تا همین 4 شنبه براش ثبت نام کنی

albertxx
24-06-2014, 09:58
3

اینو باید توی خود سایت سنجش ببینی
فک کنم بتونی شرکت کنی ولی باید یک کارت جداگانه بخری و مراحل بعدیش رو برای آزمون انگلیسی انجام بدی
در هر صورت اگرم بخوای شرکت کنی باید تا همین 4 شنبه براش ثبت نام کنی

از کدوم قسمت ؟؟
گشتم چیزی نبود !!!!!:n13:

Mohammad..kh
24-06-2014, 10:05
از کدوم قسمت ؟؟
گشتم چیزی نبود !!!!!:n13:

فقط غیر انتفاعی و پیام نور رو نوشته
آزمون زبان رو نگفته شما برو شاید پیدا کردی

ـ آن دسته از داوطلباني كه در زمان ثبت نام آزمون موفق به اعمال بند موسسات غيرانتفاعي و دانشگاه پيام نور نشده ­اند، با پرداخت مبلغ 58000 (پنجاه و هشت هزار) ريال بصورت الكترونيكي به وسيله كارتهاي عضو شبكه بانكي شتاب از طريق سايت سازمان سنجش و در قسمت ويرايش اطلاعات نسبت به علامت‌گذاري بند فوق از تاريخ 1/4/93 لغايت 7/4/93 اقدام نمايند.
7- داوطلبان علاقه‌مند به رشته ­هاي تحصيلي داراي شرايط خاص آزمون سراسري مي بايست براساس اطلاعيه‌اي كه در اين خصوص در سايت اين سازمان و همچنين هفته نامه پيك سنجش مورخ 2/4/93 درج مي‌گردد از تاريخ 1/4/93 لغايت 10/4/93 به صورت اينترنتي علاقه‌مندي خود را اعلام نمايد.

albertxx
24-06-2014, 10:24
بدبخت شدم !!!!!! :n29:

اشتباهی زده بودم خیر !!!

عجباااااااااااااااااااااا ااااااا:n28:

farshidshd
24-06-2014, 19:53
بدبخت شدم !!!!!! :n29:

اشتباهی زده بودم خیر !!!

عجباااااااااااااااااااااا ااااااا:n28:

زدید خیر دیگه نمیشه تغییر داد

albertxx
24-06-2014, 23:48
زدید خیر دیگه نمیشه تغییر داد

نمیشه واسه آزمون زبان دانشگاه آزاد بعدا و جدا شرکت کرد ؟؟

کلا واسه این آزمون نمیشه بعدا زمان دیگه ای شرکت کرد ؟؟

Samba
25-06-2014, 11:43
سلام دوستان

یک ساله زحمت کشیدید و تلاش کردید

تو این یه سال خیلی فشارا رو تحمل کردید

خیلی خوشی ها و ناخوشی ها بوده ..

فردا و پس فردا کنکوره

ایشالا نتیجه زحمتاتو رو خواهید گرفت.

فقط چندتا نکته بهتون بگم

-مهم ترین چیز: توکل کنید به خدا، بدونید هرکاری که قرار بوده انجام بدید رو انجام دادید، به هیچ وجه استرس نداشته باشید، استرس فقط باعث میشه اون نتیجه ای رو که قراره بگیرید، رو نگیرید.
{ استرس سمه }
- سر جلسه زمان بندی داشته باشید.
- امشب رو سعی کنید خوب بخوابید، خواب خوب خیلی مهمه
- وسایلی که میخواید ببرید سر جلسه رو آماده کنید.

و آخرین چیز :

برای همتون آرزوی موفقیت می کنم

ایشالا به همون چیزی که میخواید و شایستگیش رو دارید برسید :n12:

Alireza SM
25-06-2014, 16:43
نمیشه واسه آزمون زبان دانشگاه آزاد بعدا و جدا شرکت کرد ؟؟ کلا واسه این آزمون نمیشه بعدا زمان دیگه ای شرکت کرد ؟؟ نخير كنكور آزاد و سراسري يكي هست. شما رشته اي كه ثبت نام كردي رو كنكور بده بعدا توي انتخاب رشته دانشگاه آزاد احتمالا بتوني رشته هاي زبان رو برداري. ولي كلا بخواي كنكور زبان بدي ديگه ممكن نيست.

A/|\IR
25-06-2014, 21:45
:n12:آرزوی موفقیت برای بچه های ریاضی:n12:

Iloveu-ALL
26-06-2014, 11:39
سلام بچه ها چیکار کردین؟ :n02:سطح کنکور نسبت به سال های قبل چطور بود؟ (منم دادم)
نتایج کی میاد؟

Erfan.
26-06-2014, 12:20
پرسش های ادبیات(مخصوصا زبان فارسی) کمی غیر معمول و تقریبا مشابه آزمون های سنجش امسال طرح شده بودن، فکر میکنم یک چیزی حدود ۵۰٪ زده باشم.
دینی، چون مرورش نکرده بودم کلی از سوالات از بین رفت، چندان جالب نمیشه درصدم.
عربی رو کلا نخونده بودم هیچی، ۴-۵ تا سوال ترجمه جواب دادم :دی
زبان همه سوالا رو جواب دادم احتمال داره ۱۰۰ بشه حتی.
ریاضی یه چیز حدود ۱۵٪ فکر کنم، سوالا اوکی بودن به نظرم اما آسون نبودن اصلا. از یه سری مباحث آسون سوال نداده بودن اصلا.
فیزیک بین ۳۰ و ۴۰ درصد فکر کنم بشه. بیشترین وقتو روی فیزیک گذاشتم.
شیمی هم نه آسون بود نه سخت، میشد درصد خوبی گرفت اما وقت کم آوردم به شدت، بین ۲۵ تا ۳۰ درصد احتمال میدم زده باشم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

stealer
26-06-2014, 14:10
ای بدک نبود خودم حس میکنم این درصدارو زدم البته کلا 3 ماه من روی هم درس خوندم:دی
ادبیات 45%
دینی 85%
عربی38%
زبان40%
ریاضی25%
فیزیک(ضعیف ترین درسم:دی)15%
شیمی فکر میکردم اسون تر باشه و روی 40 یا 50 حساب میکردم الان فکر کنم بین 20 تا 30 بشه
در کل بدک نبود
جالب این بود که ساعت 9.5 نصف کلاس ما خالی شد:دی
تا اخر ازمون 6 تا توی کلاس مونده بودیم:دی

A/|\IR
26-06-2014, 14:13
بچه های ریاضی همه میگن شیمی و دینی سخت بود

من میرم بزنم چی به چیه میام بگم:دی

امید وارم همه به هدفتون برسین.

ویرایش:

کنکور ریاضی

اختصاصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mbadboy7
26-06-2014, 17:31
با سلام به همه بچه ها
خب خدا رو شکر این کنکور رو دادیم راحت شدیما :n19:، اِ نه هنوز، فردا هم باس کنکور بدم :n28:
اولین چیزی که حس کردم این بود که همه ی سوالا شبیه سنجش بود ، یعنی حس میکردم دارم ازمون سنجش میدادم ، چه از لحاظ سوالها چه از لحاظ خصوصیات فیزیکی(من به این چیزیا زیاد دقت میکتم عین دخترا :D مثلا دفترچه اش رو یه منگنه زده بودن ، پارسال دفترچه ام دوتا منگنه داشت و جنس کاغذش ضخیم تر بود ) (دیوونه هم خودتی :n02:) ولی پارسال همچین حسی نداشتم نمیدونم چرا ...
ادبیات : لغاتش خوب بود ، تاریخ ادبیاتش بد بود :| من واسه تاریخ ادبیات فقط کتاب خونده بودم ولی تاحالا اسم این یارو نویسنده رو امیر میثاق بود اگه اشتباه نکنم نشنیده بودم :| قرابتاش هم خوب بود بهتر از پارسال بود ولی یه سوالش بین بد و بدتر بود پارسال هم سوال 25 اش اینطوری بود . در مجموع حدود 60 باید زده باشمش اگه خدا بخواد و درست باشن .
عربی : هم بد نبود مث سال قبل ، اینم باید بین 40 یا 60 زدم
دینی : آشغال :| یه سوالش که اصلا" اشتباه بود ، حالا نمیدونم واسه شما اینطوری بود یا نه من که کرجم و تو حوزه مون همه میگفتن اشتباه است . هیچ درصدی نمیتونم براش پیش بینی کنم
زبان : خوب بود یه خورده بودجه بندی سوالا عوض شده بود ولی من واسه زبان 100 درصد رفته بودم نمیدونم چرا وقت نشد ، درک مطلبهاش خیلی طولانی بود نصفشون رو خوندم وقت تموم شد ، هول هولکی چنتاشو جواب دادم ولی با این حال زیر 50 نباید باشه
ریاضی : اولش لازم به ذکر است که من برای ریاضی فقط ریاضی پایه و دیفرانسیل رو خونده بودم .... سوالاش با سالهای قبل یه خورده فرق میکرد مثلا تابع نداشتیم* :| من منتظر یه 101 باحال مث پارسال بودم نبود که نبود ولی بازم همه ی سوالاش رو میدونستم ولی یه خورده اشتباه محاسباتی داشتم مثلا اون دنباله رو -3 و -8 یه جاش تو صورت کسر میشه که جمع اش میشد -11 ولی منه خنگ هی -5 درمیاوردم ، سه بار حلش کردم ، اخرش نشد :| ولی بازم از ریاضی راضی بودم ولی ریاضی پارسال بهتر بود خیلی بهتر هم مفهومی تربود هم جالبتر ولی امسال مهفومی تو دیفرانسل زیاد وجود نداشت فقط انتگرالش خر کاری بود یه مشتق هم بود اونم همیطور ، مثلثاتش یکی آسون بود اونیکی سخت ... فقط و فقط خدا کنه اونایی که زدم درست باشه .... سوال مفهومی داشت ولی مفهومش چرت بود .... (نظرشخصی منه)
فیزیک : بد نبود ، سخت هم داشت و آسون و متوسط هم بود مث سال قبل بود ، فقط چینش سوالها و بنظر من اگه اشتباه نکنم بودجه بندیش یه خورده عوض کرده بودن مثلا یه ترازشدت صوت هرسال بوده امسال نبود
شیمی : هم سخت بود از پارسال سختر بود

فقط وفقط دعا دعا میکنم که اونایی که جواب دادم درست باشه تا موقع اعلام نتایج سایت سنجش نمیرم برای پاسخ ها !!! اونقدری رو که میخواستم جواب دادم ، شریف نمیخوام ولی اونی رو که میخوام خدا کنه قبول بشم .

در کل سال پیش رو بیشتر میپسندم . سال به سال مزخرف تر میشه ...!

*ویرایش : تابع بود ولی نه مثلا نمودار یا ریشه های این تابع اون یکی تابع است و اینا دوتا مرکب داشت که راحت بود ، دوتاشون هم با عدد گزاری حل میشد

mbadboy7
26-06-2014, 17:42
ای بدک نبود خودم حس میکنم این درصدارو زدم البته کلا 3 ماه من روی هم درس خوندم:دی
ادبیات 45%
دینی 85%
عربی38%
زبان40%
ریاضی25%
فیزیک(ضعیف ترین درسم:دی)15%
شیمی فکر میکردم اسون تر باشه و روی 40 یا 50 حساب میکردم الان فکر کنم بین 20 تا 30 بشه
در کل بدک نبود
جالب این بود که ساعت 9.5 نصف کلاس ما خالی شد:دی
تا اخر ازمون 6 تا توی کلاس مونده بودیم:دی

خوبه ....
پارسال تا ساعت 11 و 5 نمیذاشتن کسی بره واسه ماهم همینطور ساعت 9و5 دو سومم بچه ها رفتن :| یه خورده بهم استرس داد :|

رضا جنگنده
26-06-2014, 19:57
حس تیم ملی ایران بعد از بازی با بوسنی رو دارم :|
یه جورایی هم بعد از بازی با آرژانتین، چون شیمیش مزخرف بود :|

constant_boy23
27-06-2014, 10:21
خب اولین بازگشته از کنکور تجربی هم اومد ...کنکور خوب بود ...
فقط فکر کنم زیست رو دیگه نباید بگیم زیست باید بگیم زیست ترکیبی !
باغتون آباد من که نصف فصل های زیست رو خونده بودم به هر تستی نیگاه میکردم یه چیز از درس های دیگه داشت...
بد شد ..حساب باز کرده بودم روش :n27:

اقا راستی یه تست ادبیات بود که کدام عبارت معنیش غلط نوشته شده ...متشرعان رو زده بود دیندار ...این غلطه دیگه نه ؟

M.MEHDI.SH
27-06-2014, 10:44
کنکور ریاضی نسبت به سال قبل خیلی خوب بود
به جز دینی
لامصب سوالا خو غلط بودن هیچ
معلوم نبود از کجا آورده
از تابستون پارسال دارم دینی میخونم ولی به نسبتی کخ ریاضی هیچ هیچ یعنی 0درصد
اومدم 5تا زدم
حالا برم آماده شم برا کنکور زبان

Sent from my LT22i

A/|\IR
27-06-2014, 13:09
خب اولین بازگشته از کنکور تجربی هم اومد ...کنکور خوب بود ...
فقط فکر کنم زیست رو دیگه نباید بگیم زیست باید بگیم زیست ترکیبی !
باغتون آباد من که نصف فصل های زیست رو خونده بودم به هر تستی نیگاه میکردم یه چیز از درس های دیگه داشت...
بد شد ..حساب باز کرده بودم روش :n27:

اقا راستی یه تست ادبیات بود که کدام عبارت معنیش غلط نوشته شده ...متشرعان رو زده بود دیندار ...این غلطه دیگه نه ؟

درود بر شما و تمام تجربیان دنیا:دی

آره متشرعان میشه اعمال ظاهری دین ، اونایی که به عمقش دست نیافتن یا تو همین مایه ها که باید غلط باشه

زیست خوب زدم
شیمی بس سخت بود به امید 90 رفتم ولی ... مسئله هاشو خودِ مندلیفم بیاد میلنگه توش! مخصوصا مسئله های تعادل! من که واقعا مسئله های همه کتابا رو ترکونده بودم تو این لنگ زدم البته 100% نبودم بنا به دلایلی
ریاضی 3 تا زدم با سر درد و اطلاعات خودم:| اصلا نخونده بودم:|
فیزیک هم سوال سخت داشت هم آسون ولی آسوناش واقعا آسون بود!

عمومی ها رو چیز خاصی ندیدم توش معمولی بود ولی نسیت به عمومیای پارسال سخت تر بود (یا بهتره بگیم ادب پارسال زنگ تفریح بود نسبت به این)

من که اصلا راضی نبودم معدلمونم افتضاح ـه نور الی نور شد

A/|\IR
27-06-2014, 13:18
خوبه ....
پارسال تا ساعت 11 و 5 نمیذاشتن کسی بره واسه ماهم همینطور ساعت 9و5 دو سومم بچه ها رفتن :| یه خورده بهم استرس داد :|

حوزه ما که نمیزاشتن کسی بره
کاش میزاشتن برن موندن فقط سر و صدا میکردن

--------------------------

ویرایش:

سوالات کنکور تجربی 93

عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اختصاصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

آقا غیر از فیزیک من درک نمیکنم چرا باید اینقدر سخت باشه اختصاصیا!!!!!!
زیست و شیمی واقعا آزار دهنده بود برای هر کدوم 1 ساعت لازم بود
ریاضی متفاورت بود

با این سبک سوالا واقعا نمیفهمم اون نمره های زپرتی دیپلم چطور 25 درصد تاثیر داره؟!؟!
اصلا قابل توجیح نیست واسم تو این آزمون نمره بگیرم ولی واسه معدل بیاد پایین رتبم این کجا آن کجا
خاک بر سر اموزش پرورش و سنجش که هیچی شون به هم نمیخوره -
دیگه آقایون تو همه چی گند زدن رفته

After4Ever
27-06-2014, 15:32
دوستایی که سوالای زیست رو بررسی کردن میشه بگن نسبت به سال پیش چطور بود؟

Iloveu-ALL
27-06-2014, 16:21
با این سبک سوالا واقعا نمیفهمم اون نمره های زپرتی دیپلم چطور 25 درصد تاثیر داره؟!؟!
اصلا قابل توجیح نیست واسم تو این آزمون نمره بگیرم ولی واسه معدل بیاد پایین رتبم این کجا آن کجا
خاک بر سر اموزش پرورش و سنجش که هیچی شون به هم نمیخوره -
دیگه آقایون تو همه چی گند زدن رفته

این سوابق تحصیلی که واقعا نامردیه بعضیا با تقلب و اینا میتونن نمرشون رو بالا ببرن و حق بقیو اینجا خرده میشه! دیدم که میگما اونم بدجورشو :n15:

A/|\IR
27-06-2014, 18:44
کلید سوالات تجربی (البته از انتشارات مهر و ماه) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Little Sparrow
27-06-2014, 20:14
اقا من تجربی ام اینا حول و حوش درصد هام هستن.
ادبیات65
عربی 50
دینی 70
زبان90
زمین 10
ریاضی 60
فیزیک 73
زیست 70 تقریبا
شیمی 55
وقت کم اوردم برای شیمی:n28:وقت گیر هم بود دیگه بدتر.
به نظرتون داروسازی قبول میشم؟

PLAΨMID
27-06-2014, 21:11
واقعا عجیب بود . نمیشه از سختی سوالات ایراد گرفت چون شرایط واسه همه یکسانه ولی باید بگم من که مثلا با فیزیک شروع کردم واقعا جا خوردم .سوالات به شدت وقت گیر . وقتی فیزیک تمام شد یهو متوجه شدم که به جای 30 دقیقه ، 70 دقیقه طول کشیده . برگشتم سر ریاضی ها ولی چند تای اول به شدت وقت گیر . اون سوال کیسه و مهره بسیار بسیار ساده بود ولی باید شونصد تا عدد رو در هم ضرب و تقسیم میکردی . اینجوری خیلی وقت حروم شد . شیمی رو نرسیدم خوب بزنم بیشتر وقت رو روی زیست گذاشتم . در کل فکر کنم من رسما حذف شدم !!!
دو تا نکته واسم جالب بود با مقایسه ای که با کنکور 83 ( که خودم توش شرکت کرده بودم) داشتم :
1- ساعت 11 نگاه کردم دیدم توی سالن کلا 4 نفر هستن !!!!! همه رفته بودن .
2- سبک سوالات خیلی بد شده به نسبت اون وقت ها . مثلا میان میگن ابیات به ترتیب آرایه ها کدامند . یعنی چی ؟ فقط هدف پیچوندن داوطلب بوده . یا مثلا زیست شناسی : میان 4 تا جمله میدن از 4 جای مختلف کتاب و بیربط به هم و میگن چند تاش غلطه ؟ سر هر تست حس میکردم مجبورم کل زیست شناسی رو یکجا توی ذهنم بیارم !!! این گونه سوالات ، فرسایشی و به شدت خسته کننده هستن . وقتی رسیدم خونه بیهوش شدم فقط 3 ساعت یجا خوابیدم .
---------------------------------------------
فکر کنم به اندازه کاشتنم برداشت کردم . امیدوارم هرکس که زحمت کشیده به حقش برسه .

A/|\IR
27-06-2014, 21:18
اقا من تجربی ام اینا حول و حوش درصد هام هستن.
ادبیات65
عربی 50
دینی 70
زبان90
زمین 10
ریاضی 60
فیزیک 73
زیست 70 تقریبا
شیمی 55
وقت کم اوردم برای شیمی:n28:وقت گیر هم بود دیگه بدتر.
به نظرتون داروسازی قبول میشم؟

با ابن درصدا شما هر رشته و هر دانشگاهی بخوای میتونی بری

omidariyan
27-06-2014, 23:32
سلام دوستان،خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم،امسال کنکور زبان دادم
درصدای تخمینی:
ادبیات:30
عربی:22
دین و زندگی:45
زبان:56
زبان تخصصی:40

منطقه 2
به نظرتون حدودا رتبم چند میشه؟
امیدوارم همتون موفق بشید...

cjdj
28-06-2014, 00:09
اینم درصدای من
ادبیات 42 عربی 50 دین و زندگی 60 زبان 45
ریاضی 20 فیزیک 38 زیست 60 شیمی 60 زمین 0
منطقه 2
بچه ها نظرتون چیه پزشکی میارم؟

grendier
28-06-2014, 00:54
این دیگه چه کنکوری بود(ریاضی) :23: ریاضیش خیلی بد بود.

Akom@n
28-06-2014, 08:00
دوستایی که سوالای زیست رو بررسی کردن میشه بگن نسبت به سال پیش چطور بود؟
کسایی که کنکور دادن میگن سخت تر بود، یعنی خیلی وقت گیر و اعصاب خورد کن بود بود وگرنه نکته های خیلی بیشتری نداشت، یه جورایی عملا و به احتمال زیاد درصد های امسال از سال قبل هم پایین تر میشه به خصوص که شیمی و ریاضی سخت بوده و مشکل کمبود وقت شدید واسه بیشتر کنکوری ها بود، حتی کسایی که به رتبه 2 رقمی می کردن
دبیرا هم اکثرا میگن سخت تر بوده

mbadboy7
28-06-2014, 09:27
1.من عمومی های زبان رو بهتر ریاضی دادم نمیشه اینو جای اون یکی قبول کنن ؟
:n02:
2.

این سوابق تحصیلی که واقعا نامردیه بعضیا با تقلب و اینا میتونن نمرشون رو بالا ببرن و حق بقیو اینجا خرده میشه! دیدم که میگما اونم بدجورشو :n15:

نامردیه ولی من الان خدا خدا میکنم که شیمی سال سومم رو توش حساب کنن ، چون 19 شده بودم تو برگه اش :n26: ولی بقیه درسها رو نوچ نوچ :n14:

A/|\IR
28-06-2014, 10:01
اینم درصدای من
ادبیات 42 عربی 50 دین و زندگی 60 زبان 45
ریاضی 20 فیزیک 38 زیست 60 شیمی 60 زمین 0
منطقه 2
بچه ها نظرتون چیه پزشکی میارم؟

با تخمین رتبه 92 که نمیارین ولی کنکور امسال سخت تر بود یکم احتمال داره بیارین.

Mohammad..kh
28-06-2014, 15:21
اکثر دوستان حتما دقت کردن که از هر 10 تا سوالی که می زنن همه گزینه هارو شامل میشه پس بین 10 تا 8 تارو زیدی و گزینه اول یا 4 هیچ گزینه ای در بین 10 تا نزده بودید حتما یکی از گزینه های دو سوال آخر 1 یا 4 هست
میدونم این جا سخت میشه کار ولی میشه تا 3 الی 4 سوال اینجوری پاسخ داد واسه من امثال اینجوری 3 تارو جواب درست زدم و فقط دو گزینه رو بجای 4 گزینه چک کردم تو دفترچه
این رو هم بگم که این ها فقط توی 10 تا سوالی اوکی هست که 8 تاشو بدونی درست زدی
و برای اونایی بدرد می خوره که یک درس رو خیلی خوب می زنن و این شرایط خیلی کم پیش میاد و تا 10 سوال توی درسهای مختلف میشه این کار رو کرد ولی برای اونایی که میرن برای زیر 500 و به بیشتر مباحث تسلط دارند
واسه من که 3 تا سوال هم خیلی بود :دی دیونه هم خودتون هستید

alivw71
28-06-2014, 20:27
این بار سوم بود که کنکور دادیم :دی کلا 3 تارو تیک زدم که دو تاش غلط بود :دی لامسب ادم از سربازی میاد دیگه مخش نمیکشه :دی ولی با این حال فکر کنم مجاز شم چون نزدیک 50% غایب بودن و همه چی به اما واگر مربوط میشه :n13: شایدم :n15:

B-Prot
29-06-2014, 13:36
.................................................. ..... .

Akom@n
29-06-2014, 14:44
یکی سوالات تجربی رو تحلیل کنه ببینیم کدوم درسا سخت بود و باید زیاد خوند.
الزامی نداره سال دیگه هم همین درسا سخت باشن
زیستش مثل همیشه سخت بود (البته طبیعتا سخت تر از پارسال)
ریاضی 92 خیلی آسون بود اما امسال نسبتا سخت تر شده بود
شیمی هم خیلی سخت تر از پارسال بود
فیزیک تغییر خاصی نکرده بود و عادی بود
از عمومی ها هم فقط یکم سبک دینی عوض شده بود و بقیه درس ها مثل همیشه بودن
(تحلیل مفصل تر سایت هایی مثل مهر و ماه و قلم چی گذاشتن، شاید به کارتون بیاد)

After4Ever
29-06-2014, 15:31
ولی خودمونیم زیست سخت تر از پارسال بشه چی میشه:n02: پارسال کنکور های قبلی رو 90 میزدم سال 92 زیست رو 56 زدم اگر سخت تر بشه فکر کنم اگر کنکور رو شرکت می کردم زیر 50 می زدم...
کنکور تجربی هر سال داره سخت تر میشه! خیلی ها رو میشناسم لیسانسشون رو میگیرن دوباره کنکور تجربی میدن به عشق علوم پزشکی

A/|\IR
29-06-2014, 16:32
ولی خودمونیم زیست سخت تر از پارسال بشه چی میشه:n02: پارسال کنکور های قبلی رو 90 میزدم سال 92 زیست رو 56 زدم اگر سخت تر بشه فکر کنم اگر کنکور رو شرکت می کردم زیر 50 می زدم...
کنکور تجربی هر سال داره سخت تر میشه! خیلی ها رو میشناسم لیسانسشون رو میگیرن دوباره کنکور تجربی میدن به عشق علوم پزشکی

زیست 92 ---> 79
زیست 93 ---> 49

چیزی که من خیلی متعجب کرده شیمی ـه 41 زدم فقط!!!! من هیچ وقت از 85 پایین نیومدم.

EternalWanderer
29-06-2014, 17:14
در کل کنکور سختی بود من با توجه به 92 هدف گذاریم این بود: ادب 60 عربی 65 دینی 75 زبان 90 ریاضی 60 زیست 75 فیزیک 65 شیمی 70
کنکور 93 غافلگیرم کرد ولی باز هم ناراحت نیستم چون تا اخرین ثانیه تلاشمو کردم. برخی درصدام: ادب 59 ریاضی 45 زیست 58 فیزیک 55 شیمی 55 بقیه رو هم نگرفتم ولی حدس میزنم عربی 65 دینی 70 زیان 90 یا 95!!!

آقایون پزشکی اصفهان یا تبریز برای ما که منطقه 3 ایم چه رتبه ای می خواد؟!

A/|\IR
29-06-2014, 17:32
در کل کنکور سختی بود من با توجه به 92 هدف گذاریم این بود: ادب 60 عربی 65 دینی 75 زبان 90 ریاضی 60 زیست 75 فیزیک 65 شیمی 70
کنکور 93 غافلگیرم کرد ولی باز هم ناراحت نیستم چون تا اخرین ثانیه تلاشمو کردم. برخی درصدام: ادب 59 ریاضی 45 زیست 58 فیزیک 55 شیمی 55 بقیه رو هم نگرفتم ولی حدس میزنم عربی 65 دینی 70 زیان 90 یا 95!!!

آقایون پزشکی اصفهان یا تبریز برای ما که منطقه 3 ایم چه رتبه ای می خواد؟!

سلام

پارسال بهترین رتبه 79 و پایینترین 1456 در منطقه سه گرفته.

----------------

کلید سنجشم اومد

از اینجا بگیرین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

darkdream2012
30-06-2014, 14:49
سلام

من هم پارسال کنکور دادم و هم امسال به نظرمن زیستش نسبت به پارسال اسون تر بود حداقل 2 درجه

فیزیکش که حسابی حالمو گرفت من کلی فیزیک خونده بودم وخودمو واسه سوالای جوندار اماده کرده بودم ولی بااین سوالاش فکر نمیکنم بتونه دانش آموزی که فیزیک رو خوب خونده باکسی که کم خونده جداسازی کنه

شیمیش شاید 1 درجه از پارسال سختر شده بود اونم فقط به خاطر اینکه حفظیاتش زیاد شده بود بعضی از سوالای حفظیش خیلی وقت گیر بود اما گرینه درست توش اینقدر ضایع بود که اگه دانش آموزی یه بار گزیته هارو میخوند بدون نیاز به بررسی سایر گزینه ها به جواب درست میرسید البته مساله های مربوط به اسیدوبازش خیلی وقت گیر بود اون مساله ای که مربوط به بافر بود رو دقیقا شیمی خیلی سبز توکتابش اورده بود ویه راه حل تستی هم واسش پیشنهاد داده بود حیف بهش توجه نکردم وتو کنکورهم نزدم

ریاضی نسبت به پارسال سختتر بود ولی 50 درصد رو میشد ازش گرفت

ادبیاتش نسبت به پارسال واقعا بهتر بود پارسال من وقتی ادبیات رو شروع کردم به زدن اصلا ریختم به هم گفتم این که اولیش باشه وای به حال بعدیاش عربی و دینی و زبان مثل پارسال درک مطلب های زبان طولانی تر شده بود ولی لغات خارج از کتاب کمتری داشت

مُعین
30-06-2014, 16:28
با سلام دوستان
یه درخواستی داشتم کسانی که به تخمین رتبه گزینه دو دسترسی دارند لطفا طبق کنکور 92 برای من این درصدا رو تخمین رتبه میزنن ؟ :n16: انسانی منطقه یک هستم بعد هم میخواستم ببینم بهترین رشته که میتونم قبول شم در دانشگاه : شیراز , مشهد و اصفهان کدومند ... خیلی ممنون .

ادبيات :60

%

عربي :62

%

ديني :35

%

زبان :0

%

ریاضی 0

%

اقتصاد :65

%

ادبيات اختصاصي :75

%

عربي اختصاصي :65

%

تاريخ و جغرافي :58

%

علوم اجتماعي :45

%

فلسفه و منطق :52

%

روانشناسي :62

%

خیلی ممنون میشم دوستان .

A/|\IR
30-06-2014, 19:11
با سلام دوستان
یه درخواستی داشتم کسانی که به تخمین رتبه گزینه دو دسترسی دارند لطفا طبق کنکور 92 برای من این درصدا رو تخمین رتبه میزنن ؟ :n16: انسانی منطقه یک هستم بعد هم میخواستم ببینم بهترین رشته که میتونم قبول شم در دانشگاه : شیراز , مشهد و اصفهان کدومند ... خیلی ممنون .

ادبيات :60
%

عربي :62
%

ديني :35
%

زبان :0
%

ریاضی 0
%

اقتصاد :65
%

ادبيات اختصاصي :75
%

عربي اختصاصي :65
%

تاريخ و جغرافي :58
%

علوم اجتماعي :45
%

فلسفه و منطق :52
%

روانشناسي :62
%

خیلی ممنون میشم دوستان .

سلام

با تخمین رتبه گذینه دو 700 منطقه یک
تخمین رتبه کانون 400 تا 600 منطقه یک

برای اطلاع از رتبه های پذیرش در دانشگاها برین اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Haj_Amoo
01-07-2014, 21:09
علاقه مندی های رشته های خاص رو میشه ویرایش کرد؟

Georges St-Pierre
06-07-2014, 13:44
دوستان نتایج کی میاد ؟

mbadboy7
15-07-2014, 12:21
قابل توجه داوطلبان ازمون سراسري سال 93
هر ساله پس از برگزاري آزمون سراسري و نزديك شدن به زمان اعلام نتايج اوليه اين آزمون كه معمولاً از سوي سازمان سنجش در اواسط مرداد ماه صورت مي‌گيرد، و واجد شرايط شدن گروه گسترده‌اي از داوطلبان اين آزمون براي انتخاب رشته‌هاي دانشگاهي در فرصتي كه از سوي اين سازمان اعلام مي‌شود، مؤسسات و آموزشگاه‌ هاي مجاز و غيرمجاز بسياري اقدام به انجام تبليغات فراگير به منظور راهنمايي داوطلبان واجد شرايط انتخاب رشته در اين بازه زماني مي‌نمايند؛ اما آنچه كه رعايت آن در سال جاري از سوي داوطلبان و همين طور والدين آنان حساسيت ويژه‌اي را مي‌طلبد، تغييرات عمده‌اي است كه از سوي سازمان سنجش براساس ضوابط و مقررات مصوب مراجع قانوني در فرايند پذيرش و گزينش دانشجو در آزمون سراسري 1393 كه در اوايل تيرماه برگزار شد (در مقايسه با سال‌هاي پيش از آن) صورت گرفته است. اين تغييرات به طور عمده مبتني بر دو محور است: 1ـ قانون و مصوبه جلسه اول كارگروه، تأثير قطعي 25 درصدي سوابق تحصيلي داوطلبان در آزمون سراسري اخير و ملاك قرار گرفتن آن در پذيرش و گزينش آنها در اين آزمون بر اساس نمره كلي كه از حاصل جمع سوابق تحصيلي و نمره آزمون داوطلبان ساخته مي‌شود توضيح آنكه در سال‌هاي گذشته دو نمره كل، يكي بر اساس نمرات آزمون و بدون تأثير سوابق تحصيلي و ديگري براساس نمرات آزمون و تأثير مثبت سوابق تحصيلي براي داوطلبان ذي‌ربط محاسبه مي‌شده است. در صورتي كه در آزمون سراسري سال 93 يك نمره كل بر اساس نمرات آزمون سراسري داوطلبان همراه با تأثير قطعي سوابق تحصيلي، محاسبه مي‌شود و در پذيرش و گزينش علمي داوطلبان همين نمره كل ملاك عمل قرار مي‌گيرد و اصولاً آخرين نمرات سال‌هاي گذشته قابل مقايسه با سال جاري نخواهد بود.2ـ قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران، تغييراتي كه در نحوه اعمال سهميه مربوط به ايثارگران بر اساس قانون مصوب مراجع قانوني صورت گرفته است.با توجه به موارد مذكور، به داوطلبان و والدين آنها توصيه مي‌شود كه به هيچ وجه تحت تأثير تبليغات پيشگفته در سطور بالا كه از سوي مؤسسات و آموزشگاه‌هاي مجاز و غيرمجاز درباره انتخاب رشته صورت مي‌گيرد قرار نگيرند، و ضمن مطالعه سلسله مطالبي كه از اين به بعد در شماره‌هاي آتي پيك‌سنجش تا زمان انتخاب رشته آزمون سراسري 93 در هر شماره از سوي سازمان سنجش درباره انتخاب رشته تدوين شده و در اختيار داوطلبان قرار مي‌گيرد، با دقت هر چه بيشتر در زمان مقرر نسبت به انتخاب رشته خود اقدام نمايند.

prodoctornuke
16-07-2014, 15:56
اگر کد پیگیری و کد رهگیری و شماره پرونده رو گم کرده باشیم باید چیکار کنیم؟

mbadboy7
16-07-2014, 18:20
اگر کد پیگیری و کد رهگیری و شماره پرونده رو گم کرده باشیم باید چیکار کنیم؟
مشکل نیست با سایز کفشت هم میتونی وارد سیستم بشی :n02:
بدونه شوخی با شماره شناسنامه و تاریخ تولد و... میتونی وارد بشی

prodoctornuke
17-07-2014, 21:54
نمیشه برادر من نمیشه

mbadboy7
17-07-2014, 22:03
نمیشه برادر من نمیشه
میشه ... من بار دومه که کنکور میدم ، میدونم .... اونا فکر اینجاش هم کردن که کسی این اطلاعات رو گم کرد چیکار کنه.... خیالت راحت

djbehnam73
20-07-2014, 00:57
سلام

یه مورد هست که باید بگم برای دوستان

اینکه هر جور کنکور دادید مشکلی نیست و زیاد اهمیت نداره !

اون چیزی که در وهله ی اول خیلی خیلی مهم هستش ( از نظر من ) ، تعیین رشته هستش

چون امروزه بیشتر رقابت ها برای بهترین جاها هست

حتی من با رتبه ی بد کنکور الان دارم تو همین تهران تو یه دانشگاه غیرانتفاعی ( که از ازاد خیلی بهتره ) که رشتمم نرم افزار

هست دارم درس می خونم

چکیده ی کلام اینکه نامید نشید ! :n02:

و کاری به تراز و رتبه ی کنکورتون نداشته باشید اول اونجا هایی که می تونید و توانایشو دارید که برید ( البته متناسب با رشته ی

تحصیلیتون ) بزنید

mbadboy7
21-07-2014, 23:28
کیا قبول دارن ؟ :n24:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مُعین
22-07-2014, 20:50
کیا قبول دارن ؟ :n24:

کسانی قبول دارن که دارن از روی کتاب درسی درس میخونن ... نه گاج و خیلی سبز و نشر الگو ... نشر دریافت و کلاس خصوصی و .. نشر شبقره و مبتکران و...
اگر سوال کنکور بخواد در حد کتاب باشه باید همپای دبیرستان های دولتی دانشگاه دولتی بسازن که ! ... این عکسو خیلی وقت پیش دیدم توی فیس بوک .
البته سوالات کنکور امسال دیگه واقعا سوال نبودن ... بلکه بعضی سوالاش فقط برای مسخره کردن داوطلب بودن ...

mbadboy7
22-07-2014, 23:44
کسانی قبول دارن که دارن از روی کتاب درسی درس میخونن ... نه گاج و خیلی سبز و نشر الگو ... نشر دریافت و کلاس خصوصی و .. نشر شبقره و مبتکران و...
اگر سوال کنکور بخواد در حد کتاب باشه باید همپای دبیرستان های دولتی دانشگاه دولتی بسازن که ! ... این عکسو خیلی وقت پیش دیدم توی فیس بوک .
البته سوالات کنکور امسال دیگه واقعا سوال نبودن ... بلکه بعضی سوالاش فقط برای مسخره کردن داوطلب بودن ...

موضوع اینکه خوده سازمان سنجش همیشه داره میگه تمام سوالات از کتاب درسیه و رو این موضوع تبلیغ میکنه که تنها کتاب درسی برای کنکور کافیه . اگر درست باشه پس نیازی به این کلاس ها و کتاب ها نیست! این عکس هم همین رو داره میگه !

نمیدونم منظورت از مسخره کردن داوطلب چیه ،از سختی سوالها یا راحتی سوالها ؟!

Fusi0n
23-07-2014, 15:31
مگر قرار نبود امروز نتایج اولیه را قرار بدهند ؟ همون کارنامه اولیه ؟ باید بریم سر قبر سازمان سنجش بگیریم ؟

Alireza SM
23-07-2014, 15:32
اينجا بازارچه نيست دقت فرماييد

مُعین
23-07-2014, 16:08
مگر قرار نبود امروز نتایج اولیه را قرار بدهند ؟ همون کارنامه اولیه ؟ باید بریم سر قبر سازمان سنجش بگیریم ؟

نیمه اول مرداد یعنی از یکم مرداد تا 15 مرداد .
نیمه دوم یعنی از 15 تا آخر برج.
سازمان سنجش هم گفته نیمه اول مرداد نتایج اعلام میشه و نه 1 مرداد .
از امروز تا 15 مرداد وقت هست برای اعلام نتایج.

موضوع اینکه خوده سازمان سنجش همیشه داره میگه تمام سوالات از کتاب درسیه و رو این موضوع تبلیغ میکنه که تنها کتاب درسی برای کنکور کافیه . اگر درست باشه پس نیازی به این کلاس ها و کتاب ها نیست! این عکس هم همین رو داره میگه !

نمیدونم منظورت از مسخره کردن داوطلب چیه ،از سختی سوالها یا راحتی سوالها ؟!
دروغ نمیگه ... اما این رو هم میگه سوال مفهومیه! بعضی ها توقع دارن با خوندن متن کتاب بتونن 100 درصد پاسخ بدن . مثلا درس فلسفه و منطق درسی مفهومی هست شخصا لفظ به لفظ کتاب فلسفه رو حفظ کرده بودم چندین بار هم از روی منطق خونده بودم اما فقط تونستم حدود 50 درصد بزنم . چرا چون سوال مفهوم رو مورد بررسی قرار داده... و مفهوم یه عبارت میتونه مصداق داخل کتاب و خارج از کتاب داشته باشه . و این رو سازمان هم اعلام میکنه که سوالات مفهومی هستن...
منظورم از مسخره کردن هم این هست که مثلا شما نقد دکتر بابایی رو که جناب امیر آقا محبت کردن و به من دادن ما هم مطالعه کن و این مطلب رو به همه درس ها و رشته ها نسبت بده :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .

مُعین
23-07-2014, 16:18
زمان اعلام نتیجه اولیه کنکور سراسری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتیجه اولیه آزمون سراسری ۹۳ به صورت کارنامه تنظیم می‌شود و کارنامه داوطلبان شرکت‌کننده در این آزمون ۱۲ مرداد بر روی سایت سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده نتیجه اولیه آزمون سراسری سال 93 به صورت کارنامه تنظیم می‌شود و کارنامه کلیه داوطلبان و یا به عبارتی کلیه داوطلبان شرکت‌کننده در این آزمون روز یکشنبه 12 مرداد بر روی سایت سنجش آموزش کشور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار می‌گیرد.

وی افزود: هر یک از داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و با وارد شدن به بخش کارنامه علمی(اولیه) با وارد کردن اطلاعات آزمونی و مشخصات فردی شامل شماره داوطلبی، نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه و سال تولد و یا با وارد کردن مشخصات کارت اعتباری ثبت‌نامی خود شامل شماره پرونده، رمز ورود یا شماره شناسنامه و یا وارد کردن مشخصات ثبت‌نامی و فردی شامل شماره پرونده، کد رهگیری، شماره شناسنامه، نسبت به مشاهده کارنامه خود اقدام کنند.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده داوطلبان واجد شرایط برای انتخاب رشته و درج کدرشته محل های مورد علاقه از روز چهارشنبه 15 مردادماه تا روز دوشنبه 20 مردادماه 93 با مراجعه به سایت سنجش آموزش کشور اقدام کنند.

constant_boy23
23-07-2014, 19:07
اينجا بازارچه نيست دقت فرماييد

سلام علیرضای عزیز ...والا من توی 2.3 سالی که توی انجمن بودم بچه های دیگه اینکارو میکردن و نمیدونم از کی قانون کردید این قضیه رو ...:n02:
بازم مشکلی نیست ..احترام میداریم به حرف شما :n16:

Haj_Amoo
23-07-2014, 21:13
احتمالا 10 مرداد نتایجتون میاد. اگر گفتند فلان ساعت نتایج میاد، مطمئن باشین چند ساعت زودتر میدهند. پارسال ساعت 4:35 صبح نتایج رو زدند. من خودم از ساعت سه و نیم داشتم رفرش می کردم! چه ساعتایی بود!

After4Ever
23-07-2014, 21:57
فقط بچه هایی که امسال داوطلب بودند بگن سوال بیشتر شبیه کدوم آزمون بوده؟

مُعین
23-07-2014, 22:01
فقط بچه هایی که امسال داوطلب بودند بگن سوال بیشتر شبیه کدوم آزمون بوده؟

من سنجش بودم ...
واقعا مشابه بود ...
میتونید سوالات سنجش رو در صورت امکان دانلود کنید (علوم انسانی) مثلا دقیقا سوالات اقتصاد سراسری با سنجش امسال همخوانی داشت امسال سوالات اقتصاد رویکرد حفظی داشت تا حل کردنی ... بر عکس سال های قبل ... و این قضیه دقیقا در آزمون های سنجش هر 3 مرحله جامع رعایت شده بود ... حتی سوالات ادبیات هم بسیار شباهت داشتند و ... در کل واقعا شباهت عینی مشاهده میشد .

After4Ever
24-07-2014, 23:25
معاون آموزشی وزیر بهداشت نحوه و شرایط پذیرش در پردیس‌های خودگردان را اعلام کرد و گفت: پذیرش دانشجو در پردیس‌های خودگردان از طریق کنکور سراسری و بدون انجام مصاحبه خواهد بود و فقط دانشجو باید ظرفیت مازاد را در آزمون انتخاب کند.به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشي دكتر سيد امیرمحسن ضیایی در گفت‌وگو با فارس، در رابطه با شرایط پذیرش در پردیس‌های خودگردان گفت: رشته‌های بین‌المللی به پردیس‌های خودگردان تغییرنام داده است البته با فعالیت بین‌المللی دانشگاه‌ها متفاوت است و دانشگاه‌ها می‌توانند همچنان دانشجو پذیرش کنند.وی ادامه داد: اما پردیس‌های خودگردان به ظرفیت مازادی برمی‌گردد که طبق قانون برنامه پنجم توسعه می‌تواند در دانشگاه‌ها ایجاد کرد و با دریافت شهریه از سوی دانشجو پذیرش را انجام داد.معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: بنابراین در پردیس‌های خودگردان تا 50 درصد ظرفیت اصلی، دانشجوی مازاد به شرط تائید وزارت بهداشت انجام می‌شود البته به شرط اینکه شرایط تربیت این افراد در دانشگاه وجود داشته باشد. سقف شهریه را نیز وزارت بهداشت اعلام و هیأت امناء آن را تصویب می‌کند.وی تصریح کرد: پذیرش دانشجو در پردیس‌های خودگردان از طریق کنکور سراسری انجام خواهد شد در حالی که قبلاً 5 برابر ظرفیت و با انجام مصاحبه پذیرش صورت می‌گرفت درحالی که اکنون برابر با ظرفیت موجود، دانشجو ظرفیت مازاد را انتخاب کرده و چنانچه در آن قبول شود بدون مصاحبه پذیرش خواهد شد.دكترضیایی گفت: نیاز نیست که این پردیس‌های خودگردان در مناطق آزاد وجود داشته باشند بلکه می‌توان در پردیس‌های اصلی، دانشجو پذیرش شود.معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: پذیرش در پردیس‌های خود گردان در دو نوبت مهر و بهمن و از امسال انجام خواهد شد.

gipsy2009
25-07-2014, 02:24
دوستان من یه سوال درباره تعیین رشته دارم

من کنکور ریاضی رو دادم و هدفم رشته فیزیک خوندنه اونم فقط تو دانشگاه تهران

یعنی اگه روزانه یا شبانه فیزیک دانشگاه تهران نیارم انصراف میدم و میرم سال بعد(2سال جهشی خوندم)

الان یعنی تو تعیین رشته چون یه دانشگاه و یه رشته خاص مدنظرمه فقط باید اولویت اولمو بزنم روزانه تهران و اولویت دوممو بزنم شبانه تهران و بقیه اولویاتا هم بیخیال شم و همینطوری پر کنم؟؟؟؟

hamid.13
25-07-2014, 03:47
دوستان من یه سوال درباره تعیین رشته دارم

من کنکور ریاضی رو دادم و هدفم رشته فیزیک خوندنه اونم فقط تو دانشگاه تهران

یعنی اگه روزانه یا شبانه فیزیک دانشگاه تهران نیارم انصراف میدم و میرم سال بعد(2سال جهشی خوندم)

الان یعنی تو تعیین رشته چون یه دانشگاه و یه رشته خاص مدنظرمه فقط باید اولویت اولمو بزنم روزانه تهران و اولویت دوممو بزنم شبانه تهران و بقیه اولویاتا هم بیخیال شم و همینطوری پر کنم؟؟؟؟

سلام
یک سری توضیحات هست که لازم میدونم ارائه بدم.
چرا؟ چرا رشته فیزیک دانشگاه تهران؟ ببینید من نمیدونم شما چقدر درباره دانشکده فیزیک دانشگاه تهران اطلاعات دارید، ولی شاید هدفتون از انتخاب اون این بوده باشه که هم فیزیک دوست دارم، هم شنیدم دانشگاه تهران جای باحالیه. خب دیگه عالیه همینو میزنم. نه جانم این طوری نیست.
دانشکده فیزیک دانشگاه تهران، یه ساختمون تنهاست و جو خودش و داره، اگر کسی به امید گذر هر روزه از اون پنجاه تومنی گنده! میخواد اونو انتخاب کنده، سخت در اشتباهه. یک ساختمون کاملا جدا و مختص به خودش داره.
اگر هدف دیگری دارید که خب من نظری ندارم. ولی شریف بهتره، امیرکبیر و بهشتی هم دانشکده های فیزیک بسیار خوبی دارند.
یه مسئله دیگه هم اینه که شما از انتخاب شبانه و روزانه دانشگاه تهران صحبت کردید. ببینید دوست من، دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی شبانه نداره. حداقل تا به حال که نداشته و شخصا از آینده بی اطلاعم.
اگر هم کسی حداقل هایی رو در نظر داره و به کم تر از اون حداقل ها رضایت نمیده، اصولا انتخاب رشته ای جز اون حداقل ها بی مورده. شما رشته / محل های مدنظرت رو اتخاب میکنی و بقیش رو اگر خالی موند، خالی میذاری. فقط باید کمی حساب و کتاب بکنی که اگر قبول نشم، ارزش یک سال پشت کنکور موندن رو داره؟ من میگم حداقل شما خیلی سطح بالاست، شریف، امیرکبیر و بهشتی رو هم حتما (حتما) انتخاب بکنید. جز اون رو میشه کمی بیشتر روش فکر کرد. هرچند من جای شما بودم باز هم انتخاب میکردم.
در ضمن در صورت قبولی در رشته / محل روزانه و عدم ثبت نام، شما تخلف کردین و حداقلش اینه که یک سال نمیتونین کنکور بدین. هر شخص هم حداکثر دو بار میتونه در رشته / محل روزانه قبول بشه و شما یکی از اون دو بار رو سوزوندین. غیر از روزانه به این شکل نیست ولی اگر نمیخواید که برید، خواهشا انتخاب نکنید تا افرادی که میخوان برن به جای شما قبول بشن.
با آرزوی قبولی

gipsy2009
25-07-2014, 13:43
سلام
یک سری توضیحات هست که لازم میدونم ارائه بدم.
چرا؟ چرا رشته فیزیک دانشگاه تهران؟ ببینید من نمیدونم شما چقدر درباره دانشکده فیزیک دانشگاه تهران اطلاعات دارید، ولی شاید هدفتون از انتخاب اون این بوده باشه که هم فیزیک دوست دارم، هم شنیدم دانشگاه تهران جای باحالیه. خب دیگه عالیه همینو میزنم. نه جانم این طوری نیست.
دانشکده فیزیک دانشگاه تهران، یه ساختمون تنهاست و جو خودش و داره، اگر کسی به امید گذر هر روزه از اون پنجاه تومنی گنده! میخواد اونو انتخاب کنده، سخت در اشتباهه. یک ساختمون کاملا جدا و مختص به خودش داره.
اگر هدف دیگری دارید که خب من نظری ندارم. ولی شریف بهتره، امیرکبیر و بهشتی هم دانشکده های فیزیک بسیار خوبی دارند.
یه مسئله دیگه هم اینه که شما از انتخاب شبانه و روزانه دانشگاه تهران صحبت کردید. ببینید دوست من، دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی شبانه نداره. حداقل تا به حال که نداشته و شخصا از آینده بی اطلاعم.
اگر هم کسی حداقل هایی رو در نظر داره و به کم تر از اون حداقل ها رضایت نمیده، اصولا انتخاب رشته ای جز اون حداقل ها بی مورده. شما رشته / محل های مدنظرت رو اتخاب میکنی و بقیش رو اگر خالی موند، خالی میذاری. فقط باید کمی حساب و کتاب بکنی که اگر قبول نشم، ارزش یک سال پشت کنکور موندن رو داره؟ من میگم حداقل شما خیلی سطح بالاست، شریف، امیرکبیر و بهشتی رو هم حتما (حتما) انتخاب بکنید. جز اون رو میشه کمی بیشتر روش فکر کرد. هرچند من جای شما بودم باز هم انتخاب میکردم.
در ضمن در صورت قبولی در رشته / محل روزانه و عدم ثبت نام، شما تخلف کردین و حداقلش اینه که یک سال نمیتونین کنکور بدین. هر شخص هم حداکثر دو بار میتونه در رشته / محل روزانه قبول بشه و شما یکی از اون دو بار رو سوزوندین. غیر از روزانه به این شکل نیست ولی اگر نمیخواید که برید، خواهشا انتخاب نکنید تا افرادی که میخوان برن به جای شما قبول بشن.
با آرزوی قبولی

دوست عزیز بخاطر اطلاعات مفیدتون ممنون

-حقیقت ماجرا اینه که من تو دانشکده موسیقی تهران فعالیت دارم و ساز میزنم و هدفمم از فیزیک خوندن به هیچ وجه کار کردن و پول دراوردن نیست

با باحالی و جو دانشگاه هم کاری ندارم-اگر اونجا قبول شم هم به هنرم میرسم هم به علم

After4Ever
26-07-2014, 12:00
الان سازمان سنجش مشخص کرد تاثیر معدل چطور اعمال میشه حتی برای کسایی که دیپلم ریاضی یا غیره دارند و در کنکور تجربی و غیره دیپلمشون شرکت کردند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مُعین
26-07-2014, 14:47
الان سازمان سنجش مشخص کرد تاثیر معدل چطور اعمال میشه حتی برای کسایی که دیپلم ریاضی یا غیره دارند و در کنکور تجربی و غیره دیپلمشون شرکت کردند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هفته های گذشته در پیک سنجش توضیح کامل داده بود .

اشنايي با روش گزينش ازمون سراسري و راهنماي انتخاب رشته سال 1393
1- راهنماي داوطلبان براي انتخاب رشته و ضوابط پذيرش دانشجو در آزمون سراسري 1393 ( قسمت اول) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فايل PDF
2- راهنماي داوطلبان براي انتخاب رشته و ضوابط پذيرش دانشجو در آزمون سراسري 1393 ( قسمت دوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فايل PDF
3- راهنماي داوطلبان براي انتخاب رشته و ضوابط پذيرش دانشجو در آزمون سراسري 1393 ( قسمت سوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فايل PDF
4- سهميه بندي در آزمون سراسري سال 1393 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5- بومي پذيريدر آزمون سراسري سال 1393 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6- شيوه هاي پذيرش دانشجو در آزمون سراسري سال 1393 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7- آشنايي با محتواي كارنامه نتايج علمي آزمون سراسري سال 1393 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فايل PDF

A/|\IR
26-07-2014, 16:42
از اونی که فکر میکردم خیلی بیشتر تاثیر میزاره تو رتبه این سوابق:|
با این شانس گندی که ما داریم بریم لب رودخونه هم آبش خشک میشه!! حالا بمونیم هم سال دیگه دو برابرش میکنن تاثیرو -:n15:

A/|\IR
26-07-2014, 17:04
سهمیه های دیگه کاملا وضعیت مسخرشون مشخصه!!!!

ولی

این بومی پذیری کاری است بس مسخره و بیخود
آقا بچه واسه رشته ـش طاقت یه شهر دیگه رو نداره و افسردگی میگیره به ما چه ربطی داره!!
الان چند تا شهر هست تمام پذیرشش از بومی هاس با رتبه های بالا میگیرن ولی تو خود تهران خبری از بومی نیست (خودشون میگن 70 80 درصد بومی) ولی کو؟؟؟؟ الان یه نگاه بندازین شهید بهشتی و تهران پزشکی و دندون و دارو بیشترشون شهرستانین!!! چطور 70 درصد بومیه؟؟؟ نگاه بندازین به تهران پزشکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالا به یه شهر دیگه مثل گیلان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینین وضع بومی ها رو (البته اینا کانونین ولی اینکه تهران پذیرش دانشجو بومیش چِرتِ شکی نیست)
بعد اونور زابل یه دانشگاه داره همش سیستانی میگره : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب یکی پیدا نمیشه بگه دوستان خاک بر سر مگه من خبر مرگم ایرانی نیستم که اینا با 12000 راحد پزشکی شون تضمینه؟ چی ـه این عدالته؟
یکی نیست به این ابلهان بگه آخه خدا لعنتتون کنه کدوم سوابق؟ الان مدرسه ها به وضع خوبی رسیدن بعضی هاشون ولی زمان ما که خبری نبود میومدیم مدرسه فقط کابل و شیلنگ و قلدر بازی مسئولان به خاطرمون میموند

باید یه فکری به حال این نظام اموزشی مریض کرد - عوضی بازی مثل یک سرطان لعنتی توی همه جا داره رشد میکنه!!
خدا لعنتتون کنه!!!!!!!!!!!!

مُعین
26-07-2014, 20:18
سهمیه های دیگه کاملا وضعیت مسخرشون مشخصه!!!!

ولی

این بومی پذیری کاری است بس مسخره و بیخود
آقا بچه واسه رشته ـش طاقت یه شهر دیگه رو نداره و افسردگی میگیره به ما چه ربطی داره!!
الان چند تا شهر هست تمام پذیرشش از بومی هاس با رتبه های بالا میگیرن ولی تو خود تهران خبری از بومی نیست (خودشون میگن 70 80 درصد بومی) ولی کو؟؟؟؟ الان یه نگاه بندازین شهید بهشتی و تهران پزشکی و دندون و دارو بیشترشون شهرستانین!!! چطور 70 درصد بومیه؟؟؟ نگاه بندازین به تهران پزشکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالا به یه شهر دیگه مثل گیلان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینین وضع بومی ها رو (البته اینا کانونین ولی اینکه تهران پذیرش دانشجو بومیش چِرتِ شکی نیست)
بعد اونور زابل یه دانشگاه داره همش سیستانی میگره : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب یکی پیدا نمیشه بگه دوستان خاک بر سر مگه من خبر مرگم ایرانی نیستم که اینا با 12000 راحد پزشکی شون تضمینه؟ چی ـه این عدالته؟
یکی نیست به این ابلهان بگه آخه خدا لعنتتون کنه کدوم سوابق؟ الان مدرسه ها به وضع خوبی رسیدن بعضی هاشون ولی زمان ما که خبری نبود میومدیم مدرسه فقط کابل و شیلنگ و قلدر بازی مسئولان به خاطرمون میموند

باید یه فکری به حال این نظام اموزشی مریض کرد - عوضی بازی مثل یک سرطان لعنتی توی همه جا داره رشد میکنه!!
خدا لعنتتون کنه!!!!!!!!!!!!

مذخرف ترین سهمیه در حال حاضر سهمیه مناطقه! به خدا زور آوره زور به وجودآدم میاد ... یعنی چی شیراز داره 1500 منطقه یک حقوق میگیره و 4000 منطقه سه ؟ مگر منطقه سه کتاب های گاج و کمک آموزشی نمیرسه ( این سهمیه نهایتا تا سال 84 تبعیضو رفع میکرده و نه بعدش الان دقیقا خود تبعیضه )؟ مگر من خدا زده با معدل 17 کتبی پیش دانشگاهی رو غیر حضوری پاس نکردم ؟ مگر چشمم به معلم خورد! ؟ فقط کتاب خوندم ... اگر این طور بود!!!که شیراز تا روستا های همجوار راهی نبود میرفتم و دیپلم رو غیر حضوری اونجا میگرفتم ! ... با نیم ساعت میرفتم روستا های اطراف و میشدم منطقه سه تضمین میکردم خودم رو ...
این تاثیر سوابق هم مذخرف تر از مناطق ... من برای همین درصدایی که زدم زحمت کشیدم ... ولی مشمول سوابق نمیشم من همیم درصدا رو قبولشون دارم , ولی این سوابق حتی برای من که مشمول نیستم ضرر خالیه! چرا؟ چون طرف معدل کتبی دبیرستانش 19 هست ولی درصداش توی رینج من هست ... حالا حساب کنید چقدر وضعیت تفاوت میکنه! ...
خدا لعنتشون کنه که تا به ما رسید وضعیت این شد ...
منتظر اعلام رتبه همه هستیم روز یکشنبه 12 مرداد یا زود تر ... :n16:
بعد از اعلام نتایج دو حالت داریم :دی
یا باید شیرینی بدیم :دی (شب است و شاهد و شمع و شراب و شیرینی ...)
یا باید ( شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش... که تا یکدم بیاسایم ز دنیا و شرو شورش)
امیدوارم همه به قدر زحماتشون نه بیشتر و نه کمتر ... نتیجه بگیرن .

مُعین
26-07-2014, 22:09
دوستان این تخمین رتبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کانون چقدر میتونه صحیح باشه ؟
من چندین تاکارنامه از خود کانون واردش کردم تقریبادرست میاد نهایتا اختلاف صد تا تا دویست تا... برای رشته انسانی ... :n12:
نمیدونم میشه بهش اعتمادکرد ؟یا نه ؟ ... آخه میخوام یه پیش زمینه ای داشته باشم :n01:با توجه به تاثیر سوابق ... که امسال کاسه و کوزه همه رو خراب کرده ... میخوام یک آن نگاه به کارنامه نکنم پای سیستم سکته کنم ...:n16:

stealer
26-07-2014, 22:46
من که کلا بی خیالش شدم:دی
الان دیگه واسم مهم نیست دانشگاه شریف قبول شم یا دانشگاه ازاد نجف اباد اصفهان
زحمت زیادی هم نکشیدم و فقط سه ماه اخر روزی 7 ساعت میخوندم:D
ایشالا که اونایی که زحمت کشیدن به حقشون برسن
خیلی هارو میشناختم از تابسون شروع کردن به خوندن الان با این حرفایی که میزنن رتبشون اگه بدتر از من نشه بهتر هم نمیشه:دی
زیاد سخت نگیرین اگه مشکل مالی با ازاد ندارین خیلی راحت برین ازاد
الان دیگه دانشگاها زیاد مهم نیستن
واسه شغل هم مهم مدرک ارشد هست و سوابق کاری

A/|\IR
27-07-2014, 00:12
دوستان این تخمین رتبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کانون چقدر میتونه صحیح باشه ؟
من چندین تاکارنامه از خود کانون واردش کردم تقریبادرست میاد نهایتا اختلاف صد تا تا دویست تا... برای رشته انسانی ... :n12:
نمیدونم میشه بهش اعتمادکرد ؟یا نه ؟ ... آخه میخوام یه پیش زمینه ای داشته باشم :n01:با توجه به تاثیر سوابق ... که امسال کاسه و کوزه همه رو خراب کرده ... میخوام یک آن نگاه به کارنامه نکنم پای سیستم سکته کنم ...:n16:
اگه خیلی حساسی درصد های یکی از رتبه های پارسالو وارد کن ببین چی میشه و چقدر مطابقت داره؟

خیلی هارو میشناختم از تابسون شروع کردن به خوندن الان با این حرفایی که میزنن رتبشون اگه بدتر از من نشه بهتر هم نمیشه:دی
مرفع بی درد:دی

------------------------

این حساب کردن رتبه هم بد جوری گندش در اومده:n08:
یه مشت چارپا نشستن اونجا اراجیف تحویل مردم میدن
طرف اومده میگه تراز ها در هم تاثیر داده میشه - خودش اعتراف کرده تراز دیپلم از تراز کنکور پایین تره مثلا کسی 20 بگیره ترازش میشه 8000 ولی تو کنکور 100 بزنن تراز 10000 میشه بعد راحت گفته معدل میگریم با توجه به نسبت تاثیر شون!!!
خب این دوستمون که هم نهایی 20 گرفته و هم 100 زده ترازش رو با تاثیر 25% ـی نهایی به دست بیارن میشه 9500
ولی دوستی که مشمول سوابق نمیشه و 100 زده ترازش همون 10000 میمونه!!!
اینجا من خوش بینانه گفتم قضیه گند تر از این حرفاس!!!
دانشگاها هم همه با این روش مسخره پذیرش میکنن!!
نمیدونم بخندم یا گریه کنم به حال اینا .

مُعین
27-07-2014, 13:36
اگه خیلی حساسی درصد های یکی از رتبه های پارسالو وارد کن ببین چی میشه و چقدر مطابقت داره؟

مرفع بی درد:دی

------------------------

این حساب کردن رتبه هم بد جوری گندش در اومده:n08:
یه مشت چارپا نشستن اونجا اراجیف تحویل مردم میدن
طرف اومده میگه تراز ها در هم تاثیر داده میشه - خودش اعتراف کرده تراز دیپلم از تراز کنکور پایین تره مثلا کسی 20 بگیره ترازش میشه 8000 ولی تو کنکور 100 بزنن تراز 10000 میشه بعد راحت گفته معدل میگریم با توجه به نسبت تاثیر شون!!!
خب این دوستمون که هم نهایی 20 گرفته و هم 100 زده ترازش رو با تاثیر 25% ـی نهایی به دست بیارن میشه 9500
ولی دوستی که مشمول سوابق نمیشه و 100 زده ترازش همون 10000 میمونه!!!
اینجا من خوش بینانه گفتم قضیه گند تر از این حرفاس!!!
دانشگاها هم همه با این روش مسخره پذیرش میکنن!!
نمیدونم بخندم یا گریه کنم به حال اینا .

وقتی سرباز بودم یه پسری بودبه نام حجت ... وقتی میدید اعصابمون خورده میگفت عامو چته اصلا .ک .. ت تو من ...:دی الان حکایت همونه ... تا یه شنبه ببینیم چی میشه خدا لعنت کنه این قوانین من در اوردی رو ..

مُعین
27-07-2014, 13:51

برادر شما بیخیال شدی ... ما نشدیم .
همین دوستمون اقا امیر میگه اگر رتبم خوب نشه بازم میخونم... یعنی بار سوم فکر کنم ... بله دوست عزیز ... شخص اگر هدف براش مهم باشه با کوشش و جدیت به هدفش میرسه ... مثلا اگر بخواد دانشگاه تهران قبولبشه وقتی نشد نمیگه چه اشکالی داره میرم ازاد و بخواد خودش رو با رشته اش و ... توجیه کنه .
من خودم مدرک دیپلم فنی حرفه ای خودم رو با معدل 10 با ارشد آزاد عوضش نمیکنم ... حالا اصلاکاری ندارم طرز تفکرم درسته یا نه ...
نه دغدغه خدمت دارم که برم ازاد نه دغدغه شغل دارم و نه... البته اگر قبول هم نشم بیخیال میشم کلا ولی آزاد نمیرم .

stealer
27-07-2014, 23:52
برادر شما بیخیال شدی ... ما نشدیم .
همین دوستمون اقا امیر میگه اگر رتبم خوب نشه بازم میخونم... یعنی بار سوم فکر کنم ... بله دوست عزیز ... شخص اگر هدف براش مهم باشه با کوشش و جدیت به هدفش میرسه ... مثلا اگر بخواد دانشگاه تهران قبولبشه وقتی نشد نمیگه چه اشکالی داره میرم ازاد و بخواد خودش رو با رشته اش و ... توجیه کنه .
من خودم مدرک دیپلم فنی حرفه ای خودم رو با معدل 10 با ارشد آزاد عوضش نمیکنم ... حالا اصلاکاری ندارم طرز تفکرم درسته یا نه ...
نه دغدغه خدمت دارم که برم ازاد نه دغدغه شغل دارم و نه... البته اگر قبول هم نشم بیخیال میشم کلا ولی آزاد نمیرم .
البته اینم طرز فکر شماست که من و خیلی های دیگه قبول نداریم...
حرفم اینه همیشه اونی که میخوایی نمیشه تجربه هم ثابت کرده کسی که یک سال رتبه مورد نظرشو نیاورده سال های بعد هم در بیشتر موارد اون رتبه رو کسب نمیکنه حتی امکان بدتر شدن هم هست
حرف من اینه اون دوسال که پشت کنکور هستین جزئی از زندگیتون هست که میگذره و ارزشش خیلی بالاتر هست از پول...
اون دوستی هم که گفتند مرفح بی درد باید بگم که اصلا اینجور نیست و ما هم مثل خیلی های دیگه وضع مالی متوسطی داریم و ربطی به این حرفا نداره
اون همه که رفتن ازاد مرفح بی دردن؟
پول دانشگاه ازاد کنار خیلی خرجای دیگه چیزی نیست
شما الان حساب کن پول یک مهد کودک ساده 2 تومن شده:دی
در کل قصدم این بود که بگم خیلی دانشگاهو سخت نگیرین و برین دنبال رشته مورد علاقتون تو یک دانشگاه نسبتا خوب
خیلی هارو دیدم پشیمون شدن... امیدوارم شما نشید:n16:

hamid.13
28-07-2014, 03:58
توصیه میکنم ضوابط پذیرش دانشجو رو از دفترچه سال قبل بخونین، با سال امسال مقایسه کنین. یه سری تغییراتی هست که اینا به چشم من اومدن:
ما پارسال چیزی داشتیم به اسم سهمیه رزمنده و 40 درصد بود، توی پی دی اف ها خبری از این سهمیه نبود و از یه سهمیه 20 درصدی ایثارگران صحبت شده بود. اخبارش اومده بود که تغییراتی صورت گرفته، یعنی این همونه و از 40 رسیده به 20؟
بعدیش هم این که، سهمیه رزمنده هیچ وقت پر نمیشه، تا سال قبل مازاد سهمیه برای 13 رشته پرطرفدار به صورت نصف بومی و نصف آزاد و برای مابقی رشته های روزانه و کل شبانه ها به صورت کاملا بومی تقسیم میشد، الان و تو پی دی اف نوشته که مازاد سهمیه رزمندگان به صورت کاملا آزاد اختصاص پیدا میکنه، یعنی همینه الان؟
خب این جوری بومی گزینی واسه رشته های پرطرفدار در حد همون پارساله، ولی برای رشته های دیگه اوضاع خیلی فرق کرده و شانس قبولی غیر بومی ها بیشتر شده.
یه چیز دیگه هم این که، سهمیه مناطق تنها برای کد / رشته محل هایی که شما بومیش هستین به کار میاد و برای بقیه کاربردی نداره و چون جزو گزینش آزاد محسوب میشه شخص غیربومی ملاک گزینش رتبه کشوری در زیرگروه هست و نه رتبه منطقه در زیر گروه.
به هر حال اگر واقعا این تغییرات به صورتی که برداشت کردم اتفاق بیفتن، به نظر من که گام مثبتی محسوب میشن.

ویرایش: البته امسال مسئله تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی هم هست که عملا تاثیرگذاره و از نظر من غیر منصفانه هست، به هر حال همینه که هست، بهتره همه باهاش کنار بیان.

A/|\IR
28-07-2014, 09:04
حرفم اینه همیشه اونی که میخوایی نمیشه تجربه هم ثابت کرده کسی که یک سال رتبه مورد نظرشو نیاورده سال های بعد هم در بیشتر موارد اون رتبه رو کسب نمیکنه حتی امکان بدتر شدن هم هست
حرف من اینه اون دوسال که پشت کنکور هستین جزئی از زندگیتون هست که میگذره و ارزشش خیلی بالاتر هست از پول...
اون دوستی هم که گفتند مرفح بی درد باید بگم که اصلا اینجور نیست و ما هم مثل خیلی های دیگه وضع مالی متوسطی داریم و ربطی به این حرفا نداره
در کل قصدم این بود که بگم خیلی دانشگاهو سخت نگیرین و برین دنبال رشته مورد علاقتون تو یک دانشگاه نسبتا خوب

شوخی کردم برادر من:دی
آره آزاد خوبه، کلا زیاد دانشگاه مهم نیست مهم نحوه خوندنِ من خودم موافقم که نباید پشت کنکور بود زود برین پی کارتون-
ولی بعضی ها شرایطشون فرق میکنه و ...

مُعین
28-07-2014, 14:01

با سلام.
جوابتون رو یه شنبه میدم دوست عزیزم ( یعنی دادم و مدرک هم گزاشتم ولی ... ویرایش کردم )
من پشیمون نمیشم ... بیس ت و چند ... سالمه تا الان که پشیمون نشدم ( حتی وقتی انواع حقارت رو توی سربازی صرف داشتن مدرک دیپلم تحمل کردم فقط به عشق ادبیات )... از این به بعدش هم راهم رو میدونم .
موفق باشید .

vahid-p
01-08-2014, 14:06
دفترچه راهنمای انتخاب رشته که منتشر شد.

نفرات برتر سه گروه ریاضی، تجربی و انسانی هم مشخص شد . لینکش هنوز در سایت سازمان سنجش نیست. ولی از این لینک ها میتونید ببینید.

رشته ریاضی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رشته تجربی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رشته انسانی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رشته زبان خارجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رشته هنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مُعین
01-08-2014, 15:32
خب سالی که نکوست از بهارش پیداست ... البته الان تابستونه! ... دفترچه رو که نگاه میکردم ... دیدم ظاهرا ظرفیت برخی از دانشگاه های روزانه کم شده! ... حقوق شیراز پارسال 90 نفر میگرفته امسال شده 70 نفر !
! دو روز دیگه هم صبر میدیم ... ببینیم چی میشه !
دفترچه انسانی پارسال :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انسانی امسال :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid-p
01-08-2014, 16:07
خب سالی که نکوست از بهارش پیداست ... البته الان تابستونه! ... دفترچه رو که نگاه میکردم ... دیدم ظاهرا ظرفیت برخی از دانشگاه های روزانه کم شده! ... حقوق شیراز پارسال 90 نفر میگرفته امسال شده 70 نفر !
شما تجربی رو یه نگاه بندازی اوج فاجعه رو میتونی ببینی. پزشکی و بقیه رشته ها به شدت ظرفیت ها کم شده.

رشته ریاضی از این کاهش ظرفیت ها مثل اینکه کمتر ضربه خورده و به نسبت تجربی مثل اینکه وضعیتش بهتره. خلاصه در حق علوم تجربی ظلم بزرگی شده.

امیدواریم تا 15 ام که احتمال تغییر ظرفیت ها وجود داره، اوضاع یکم بهبود پیدا بکنه.

و همچنین امیدوارم رشته و دانشگاه مورد علاقتون قبول شین

After4Ever
01-08-2014, 16:11
پزشکی هم ظرفیتش کم شده!

مُعین
01-08-2014, 16:11
شما تجربی رو یه نگاه بندازی اوج فاجعه رو میتونی ببینی. پزشکی و بقیه رشته ها به شدت ظرفیت ها کم شده.

رشته ریاضی از این کاهش ظرفیت ها مثل اینکه کمتر ضربه خورده و به نسبت تجربی مثل اینکه وضعیتش بهتره. خلاصه در حق علوم تجربی ظلم بزرگی شده.

امیدواریم تا 15 ام که احتمال تغییر ظرفیت ها وجود داره، اوضاع یکم بهبود پیدا بکنه.

و همچنین امیدوارم رشته و دانشگاه مورد علاقتون قبول شین

دارن از ظرفیت روزانه کم میکنن میدن آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور ... و علمی کاربردی و... اونوقت هر روز هم اعلام میکنن که دانشگاه ها ظرفیتش بالا رفته و ... خب اینو که خودمون هم میدونیم روزی پنجاه تا اس ام اس هم میاد برامون که بدون کنکور بیا هر رشته ای دلت میخواد آزاد اسم بنویس ! ...
ولی اونور قضیه رو اعلام نمیکنن که مثلا ظرفیت 90نفری روزانه شیراز شد 70 تا! خیل بی سر و صدا!

After4Ever
01-08-2014, 16:14
سال 91 قبولی کنکور خیلی راحت تر بود داروسازی زنجان 3600 منطقه 2 سال 92 همون رتبه دامپزشکی ارومیه!!
سال 93 رو خدا بخیر کنه

vahid-p
01-08-2014, 16:28
البته تعداد قبولی روزانه تجربی در کل هزار نفر افزایش داشته ( پارسال 43 هزار امسال 44 هزار )، ولی پزشکی کاهش شدیدی داشته. در عوض دندانپزشکی یه خورده افزایش. کلا برای رتبه های خوب و کسانی که پزشکی میخوان یکم بد تموم میشه.

مُعین
01-08-2014, 16:36
البته تعداد قبولی روزانه تجربی در کل هزار نفر افزایش داشته ( پارسال 43 هزار امسال 44 هزار )، ولی پزشکی کاهش شدیدی داشته. در عوض دندانپزشکی یه خورده افزایش. کلا برای رتبه های خوب و کسانی که پزشکی میخوان یکم بد تموم میشه.

چه فایده ... ! ... جای اینکه زیر ساخت ها رو برای رشته های مورد نیار فراهم کنند ... میان مثلا رشته الهیات و معارف اسلامی ! مبانی فقه و حقوق اسلامی رو توی دانشگاه شیراز باظرفیت 20 نفر درست میکنن و از حقوق عمومی 20 تا کم میکنن! خب این چه کاریه خداوکیلی ؟ فردا این مدرک رو گرفتی بایدچیکارش کنی ؟ حالا باز رشته های تجربی و ... ارزشمند هستند! ولی مثلا این رشته چیه که اومده و 20 تا از ظرفیت حقوق عمومی کم کرده ؟ پارسال نداشت و ظرفیت حقوق 90 تا بود!
تازه سوالات کنکور نسبت به پارسال که خدا میدونه چقدر مفهومی تر بودن! ...

Alireza SM
01-08-2014, 16:57
پزشكي روزانه امسال ( بدون احتساب خودگردان هاي پولي و بورسيه هاي مخصوص و تعهدي ها و ... بيش از 2800 نفر هست خيل هم كم نشده. دانشگاه هاي بزرگ ظرفيتشون رو كم كردن مثل تبريز و تهران و شهيد بهشتي ولي دانشگاه هاي جديد كه پزشكي نداشتن هم پزشكي آوردن. الان دانشگاه هاي گناباد و فسا و سبزوار و بم و جهرم و زابل و جيرفت و دزفول در مجموع حدود 180 نفر ظرفيت پزشكي روزانه دارن.

طبق اون چيزي كه قرار بود سهميه دخترها در پزشكي كمتر از پسرها باشه اصلا چنين چيزي اتفاق نيافتاده و روزانه هاي معمولي ( اون 2800 نفر كاملا مثل سابق هستند و تفكيك خاصي صورت نگرفته )

مُعین
01-08-2014, 17:44
دفترچه راهنمای انتخاب رشته که منتشر شد.

نفرات برتر سه گروه ریاضی، تجربی و انسانی هم مشخص شد . لینکش هنوز در سایت سازمان سنجش نیست. ولی از این لینک ها میتونید ببینید.

رشته ریاضی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رشته تجربی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رشته انسانی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رشته زبان خارجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رشته هنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ظاهرا حذف کردن لینک ها رو ...

مُعین
01-08-2014, 18:08

vahid-p
01-08-2014, 18:19
پزشكي روزانه امسال ( بدون احتساب خودگردان هاي پولي و بورسيه هاي مخصوص و تعهدي ها و ... بيش از 2800 نفر هست خيل هم كم نشده. دانشگاه هاي بزرگ ظرفيتشون رو كم كردن مثل تبريز و تهران و شهيد بهشتي ولي دانشگاه هاي جديد كه پزشكي نداشتن هم پزشكي آوردن. الان دانشگاه هاي گناباد و فسا و سبزوار و بم و جهرم و زابل و جيرفت و دزفول در مجموع حدود 180 نفر ظرفيت پزشكي روزانه دارن.

شما گفتید امسال چند نفر میگیره. نگفتید پارسال چقدر بوده. پارسال فکر کنم 4000 و خورده ای بود! دقیق یادم نیست.

الان اینا رو ببینید : ( بدون در نظر گرفتن سهمیه های خاص مثل ارتش و... )
پزشکی
تهران : پارسال 100 -> امسال 80 = کاهش 20 نفر
شهید بهشتی : پارسال 179 -> امسال 119 = کاهش 60 نفر
ایران : پارسال 180 -> امسال 160 = کاهش 20 نفر
شیراز : پارسال 189 -> امسال 114 = کاهش 75 نفر
مشهد : پارسال 174 -> امسال 130 = کاهش 44 نفر
اصفهان : پارسال 179 -> امسال 115 = کاهش 64 نفر
تبریز : پارسال 159 -> امسال 133 = کاهش 26 نفر
اهواز : پارسال 144 -> امسال 100 = کاهش 44 نفر
و...
وقتی تو شهر تهران 100 نفر کاهش باشه، اون جمعیت دانشگاههای اصفهان و شیراز و مشهد رو میگیرن، اونجا خودشون هم کاهش داشتن و همینطور به رده های بعدی میره. یعنی کسانی که پارسال میتونستن قبول بشن، الان باید برن دانشگاههای پایین تر.

دانشگاههای خیلی کمی ثابت موندن یا افزایش داشتن اونم خیلی کم.
دانشگاهای رده های بعد مثلا دانشگاهی مثل دانشگاه بندر عباس پارسال پزشکی میگرفته 88 نفر، امسال 48 نفر! حتی دانشگاه جهرم که خودتون اسم بردید، پارسال 42 بوده امسال 35. کجا افزایش؟!!

تازه اینا نسبت به پارساله که ظرفیت ها خودش داغون بود. سال 91 واقعا بهترین ظرفیت ها بود که هر سال دارن کمش میکنن!

رشته ریاضی اوضاع خوبی داره و گاها افزایش ظرفیت هم میبینیم در برخی رشته ها. کلا هیچ نگرانی نداشته باشن

مُعین
01-08-2014, 18:38
دوستان آیا امکان داره نتایج زود تر از زمان اعلام شده بیاد ؟
امسال که دقیقا همه چیز از ثبت نام تا دریافت کارت ورود به جلسه راس ساعت 14 بود ... گفتن اعلام نتایج هم ساعت 14 هست ... با این حال آیا امکان داره زود تر بیاد نتایج ؟
کسی لینکی چیزی نداره خودمون پیش قدمی کنیم ؟ یا هنوز نتایج آپلود نشدن روی سرور سنجش؟
مرسی.

Haj_Amoo
01-08-2014, 21:22
نتایج رو که قائدتا زودتر میذارن که ترافیک سایت روی ساعتای مختلف بخش بشه و سایت نیاد پایین. من انتظار داشتم نتایج امروز بیاد که احتمالا به خاطرات این تعطیلات گذاشتن همون 12 ام بدن.

*M!L4D*
01-08-2014, 22:42
دوستان آیا امکان داره نتایج زود تر از زمان اعلام شده بیاد ؟
امسال که دقیقا همه چیز از ثبت نام تا دریافت کارت ورود به جلسه راس ساعت 14 بود ... گفتن اعلام نتایج هم ساعت 14 هست ... با این حال آیا امکان داره زود تر بیاد نتایج ؟
کسی لینکی چیزی نداره خودمون پیش قدمی کنیم ؟ یا هنوز نتایج آپلود نشدن روی سرور سنجش؟
مرسی.
سال قبل که گفتن 10 صبح میزنن از ساعت 4 صبح رو سایت بود
مسیرشم بر اساس لینک های سال های قبل باید حدس بزنی .. ما خیلی پارسال تلاش کردیم مسیرشو پیدا کنیم اما یه چیز کاملا متفاوت بود ( حالا اگه بیکار بودی شب قبلش یه تلاشی بکن )

rpf
01-08-2014, 23:38
روزانه ها:

پزشکی : سال 92 = 3424 نفر . سال 93 = 2777 حدود 19% کاهش

داروسازی : سال 92 = 704 نفر . سال 93 = 625 حدود 11% کاهش

دندان : سال 92 = 758 نفر . سال 93 = 735 حدود 3% کاهش

بین الملل یا پردیس های خود گردان:

پزشکی : سال 92 = 935 . سال 93 =838 و کاهش 11%

داروسازی : سال 92 = 500 . سال 93 = 280 و کاهش 44%

دندان : سال 92 = 550 . سال 93 = 270 و کاهش 50%

اینا بدون در نظر گرفتن سهمیه های خاص مثل ارتش و بومی های استاتی است

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

stealer
01-08-2014, 23:48
روزانه ها:

پزشکی : سال 92 = 3424 نفر . سال 93 = 2777 حدود 19% کاهش
داروسازی : سال 92 = 704 نفر . سال 93 = 625 حدود 11% کاهش
دندان : سال 92 = 758 نفر . سال 93 = 735 حدود 3% کاهش
بین الملل یا پردیس های خود گردان:

پزشکی : سال 92 = 935 . سال 93 =838 و کاهش 11%
داروسازی : سال 92 = 500 . سال 93 = 280 و کاهش 44%
دندان : سال 92 = 550 . سال 93 = 270 و کاهش 50%

اینا بدون در نظر گرفتن سهمیه های خاص مثل ارتش و بومی های استاتی است

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خبری از رشته های ریاضی ندارین؟
ممنون میشم اگه بذارید:n16:

vahid-p
02-08-2014, 10:37
بلاخره اسامی نفرات برتر به صورت رسمی اعلام شد.

از این رو احتمال اعلام نتایج تا ساعات آینده ( 10 تا 15 ساعت آینده ) وجود دارد.

لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid-p
02-08-2014, 10:39
از بابت رشته ریاضی خیالتون تخت. بهترین وضعیت رو بین رشته های دیگه داره و شاید گاها کاهش اندکی در بعضی رشته ها دیده بشه، ولی از طرفی رشته های پرطرفدار بیشتری افزایش داشتن. کلا وضعیت مطلوبی داره لذا نیاز به جمع آوری امار دقیق نیست. ( من خودم دانشگاههای برتر ، تمامی رشته هاشون چک کردم. مثلا هوافضا شریف 10 نفر افزایش، مکانیک تهران 20 نفر افزایش و... داشتن ) کلا وضعیت مطلوبه

موفق باشید

rpf
02-08-2014, 11:16

نه متاسفانه..اینم خودم اومدم یکی یکی ظرفیت هارو جمع کردم:n10:

After4Ever
02-08-2014, 11:52
قرار بود امروز بیاد

PLAΨMID
02-08-2014, 13:11
جالبه . . . هر چی تعداد داوطلب ها بالا میره ، ظرفیت ها پایین میاد !!!!!
تقاضا برای رشته تجربی به شدت بالا رفته . . .

After4Ever
02-08-2014, 13:36
بچه های شک نکنید اینکه ظرفیت رشته های دندون و دارو و پزشکی پایین اومده هیچ ربطی به سازمان سنجش نداره ، سازمان سنجش فقط وظیفه ی تعیین سطح رو داره ، این دانشکده است که ظرفیت رشته رو مشخص می کنه ، دانشکده های پزشکی هم زیر نظر وزارت بهداشت هستن و وزارت بهداشت درمان اصلا زیر بار وزارت علوم نمیره و ظرفیتاشون حساب شده است...

مُعین
02-08-2014, 14:41
قرار بود امروز بیاد

امروز شنبه یازدهم هست ... نوشته یکشنبه دوازدهم !

مُعین
02-08-2014, 14:46
در انجمن سایت کنکور یه تاپیکی زدن دیشب تا الان ! 100 صفحه جلو رفته ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه های اینجا چرا فعال نیستن ... دلگرمی ... چیزی نمیدید ؟ اگر نتایج مطلوب رو کسب نکنیم ..:n03:

مُعین
02-08-2014, 15:11
دوستان ...امسال خبری از انتخاب رشته مجازی هست یا نه ؟
ممنون/.

darkdream2012
02-08-2014, 17:12
کنکور مفهومی + تاثیر معدل(که بعضیا با تقلب نمره گرفتن)+کم شدن ظرفیت ها دیگه واقعا دانشگاه قبول شدن کار حضرت فیله

اکسفورد میخاستیم بریم راحت تر پذیرش میشدیم ای بابا

amin2000
02-08-2014, 18:14
دوستان
تفاوت شهریه شبانه و پیام نور برای رشته ای مثل عمران چقدره دوستان؟

ممنون

Alireza SM
02-08-2014, 19:02
دوستان
تفاوت شهریه شبانه و پیام نور برای رشته ای مثل عمران چقدره دوستان؟

ممنون

پيام نور 40 الي 60 درصد شبانه هست كلا

stealer
02-08-2014, 19:39
دوستان برای دانشگاه ازاد نجف اباد برق چه رتبه ای مورد نیازه؟
برای عمرانم اگه میدونید بگید:دی

koroshfe
02-08-2014, 21:46
دوستان ، جواب ها اومد !
امیدوارم همه راضی باشن و هیچکس با ناراحتی به جوابش نگاه نکنه
با تشکر :n16:

vahid-p
02-08-2014, 21:46
در انجمن سایت کنکور یه تاپیکی زدن دیشب تا الان ! 100 صفحه جلو رفته ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه های اینجا چرا فعال نیستن ... دلگرمی ... چیزی نمیدید ؟ اگر نتایج مطلوب رو کسب نکنیم ..:n03:
بیا اینم فعالیت ( البته من خودم دانشجوام، ولی تو خونه کنکوری داریم ) : جهت رفاه حال رفرشزنان، یه برنامه نوشتم که خودش بر حسب زمانی که بهش میدی ، سایت سازمان سنجش رو چک میکنه و اگر تغییری دید با بوق بوق بهتون خبر میده ( وقتی یه بوق فقط میزنه بعد چند دقیقه یعنی داره سایت رو چک میکنه فقط ). حالا دو حالت داره، یا مثلا نتایج اومده که خب برنامه رو قطع میکنید و نتیجه رو میبینید یا اگر نتایج نبود و یه اطلاعیه ای یا تغییر کوچکی بود، روی دکمه "اعلام نتیجه نبود" کلیک می کنید.
روش کارش هم بر حسب حجم صفحه است در نتیجه برنامه زیاد دقیق نیست والبته به درد اعلام نتایج بعدی هم میخوره.

برای اجرا سیستمتون باید جاوا ( دانلود JRE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) روش نصب باشه. لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dooni
02-08-2014, 21:49
اومددددددددد نتایج

vahid-p
02-08-2014, 21:51
حالا که هیچی. با همین برنامم باخبر شدم :

نتایج اعلام شد

constant_boy23
02-08-2014, 21:53
نتایج اومد :

koroshfe
02-08-2014, 22:03
دوستان اسپم نکنید :n02:
یه نفر گفت کافیه :n02:
با تشکر
( ویرایش خواهد شد ! )

constant_boy23
02-08-2014, 22:07
دوستان اسپم نکنید :n02:
یه نفر گفت کافیه :n02:
با تشکر
( ویرایش خواهد شد ! )

مثل اینکه تقریبا همزمان بوده ...این سوابق تحصیلی ارسال نشده ما هم کلا معضلی شده واس خودش ...
رتبه کنکور 60 هزار شدم منطقه دو ...تجربی
یک سوال : الان که رتبه من نزدیک به اخرین فرد مجاز شده توی سراسری هست شانسی دارم که رشته های معمولی تجربی مثل زیست شناسی رو توی دانشگاهی مثل دانشگاه بابل یا سراسری ساری بخونم ؟

mohammad varaste
02-08-2014, 22:22
این نمره درس هابا نمره امتحان نهاییم جمع شده ؟یا درصد های کنکوره ؟

constant_boy23
02-08-2014, 22:25
این نمره درس هابا نمره امتحان نهاییم جمع شده ؟یا درصد های کنکوره ؟

درصد ها که خب واس کنکوره ..ولی رتبه ات با در نظر گرفتن سوابق تحصیلیته ...

Arashdn
02-08-2014, 22:26
و بازم سرورش خوابید .....

stealer
02-08-2014, 22:38
منم گند زدم رفت:|
ولی خوب با 3 ماه درس خوندن و معدل کتبی 14:دی از این بهتر انتظار نبود
رتبه سهمیه 10800 شده
ایشالا برق نجف اباد
اصلا حوصله یک سال خوندنو ندارم دوباره

رضا جنگنده
02-08-2014, 22:40
آقا با رتبه منطقه 1، 11900 عمران نجف آباد قبولم؟
رتبه کشوری مهمه یا منطقه؟

Little Sparrow
02-08-2014, 22:48
دوستان رتبه سهمیه مهمه یا زیرگروه ها؟
یعنی کدوم رو ملاک باید قرار داد؟

stealer
02-08-2014, 22:48
آقا با رتبه منطقه 1، 11900 عمران نجف آباد قبولم؟
رتبه کشوری مهمه یا منطقه؟
میاری داداش مثله شیر میاری:دی
بیا نجف اباد با هم میریم:دی

stealer
02-08-2014, 22:49
دوستان رتبه سهمیه مهمه یا زیرگروه ها؟
یعنی کدوم رو ملاک باید قرار داد؟
رتبه سهمیه مهمه داداش
زیر گروه ها زیاد اهمیت نداره

رضا جنگنده
02-08-2014, 22:56
میاری داداش مثله شیر میاری:دی
بیا نجف اباد با هم میریم:دی
خیر ببینی داداش خیالمو راحت کردی :n02:
پس پیش به سوی نجف آباد :n02:
آقا وقتی می گن کنکور رتبت چند شد باید کشوری که 25 هزاره رو بگم یا منطقه که 11900 رو؟

mohammad varaste
02-08-2014, 22:57
رتبه اصلی رتبه زیرگروه ها هست رتبه در سهمیه مهم نیست
برای انتخاب رشته رتبه در زیرگروه مهمه

stealer
02-08-2014, 23:07
خیر ببینی داداش خیالمو راحت کردی :n02:
پس پیش به سوی نجف آباد :n02:
آقا وقتی می گن کنکور رتبت چند شد باید کشوری که 25 هزاره رو بگم یا منطقه که 11900 رو؟
باید بگی 11900

mohandes e ekhraji
02-08-2014, 23:28
سلام یه سوال مهم و فوری داشتم

من قطعا قصد انصراف از دانشگاه آزاد دارم و امسال کنکور دادم و رتبم هم اومد

الان هنوز انصراف ندادم میتونم انتخاب رشته کنم؟؟

این نوشته ای که تو دفترچه 1 هست و در اطلاعیه سایت قرار داده شده میگه باید انصراف تا 28 آذر 92 میدادم!!یعنی الان نمیتونم انتخاب رشته کنم؟ :n03:

ممنون از شما :n16:

MRTZ HSV
02-08-2014, 23:48
چرا باز نمیشه سایت ؟؟؟:n14:

farzan311
02-08-2014, 23:51
چرا باز نمیشه سایت ؟؟؟:n14:
الان دیگه لود سرور هاشون از بازدید زیاد حسابی رفته بالا و باز نمیشه یکی دو نفر هم شاید از اعصاب خوردی سایت رو بردن زیر DDoS که دیگه کارش ساخته است
صبر کنید فردا دیگه راحت ببینید
-------------------------------------------------------------------
خوب انگار درست شد
دوستان با این وضعیت ادبیات انگلیسی تهران رو حتما میارم؟ یا بازم ممکنه به من نرسه:n15:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

darkdream2012
03-08-2014, 00:42
وای خدا باورم نمیشه رتبم شد 574 وای خدا شکرت به ارزوم رسیدم دندونپزشکی دولتی

مُعین
03-08-2014, 04:01
امیدوارم همه ی تلاش ها نتیجه بده ....
کارنامه ی من...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مُعین
03-08-2014, 04:14
منم گند زدم رفت:|
ولی خوب با 3 ماه درس خوندن و معدل کتبی 14:دی از این بهتر انتظار نبود
رتبه سهمیه 10800 شده
ایشالا برق نجف اباد
اصلا حوصله یک سال خوندنو ندارم دوباره

دوست عزیزم ... دیدی پشیمون نشدم ؟ ؟ ؟
به تلاشم اعتقاد داشتم ....و نتیجشو هم گرفتم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stealer
03-08-2014, 04:28
به تلاشم اعتقاد داشتم ....و نتیجشو هم گرفتم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افرین
خوب نظر شخصی هر فرد متفاوتش
من که اعتقادی به چند سال خوندن ندارم و ارزششو نداره به نظرم
خیلی شیک میریم آزاد تو بهترین رشته
رتبه علمی دانشگاه هم عز خیلی دانشگاه های دولتی بالاتره

مُعین
03-08-2014, 04:37
افرین
خوب نظر شخصی هر فرد متفاوتش
من که اعتقادی به چند سال خوندن ندارم و ارزششو نداره به نظرم
خیلی شیک میریم آزاد تو بهترین رشته
رتبه علمی دانشگاه هم عز خیلی دانشگاه های دولتی بالاتره

موفق باشی ...

EternalWanderer
03-08-2014, 05:04
سلام. اینم رتبم
علوم تجربی: 323 منطقه 3 --- 292 زیرگروه 1
زبان: 46 منطقه ---- 840 کشور

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

mohammad varaste
03-08-2014, 05:45
بچه ها چند درصد از قبولی های هر رشته به منطقه 3 اختصاص داره ؟

amir 777
03-08-2014, 06:42

شما چند سال پشت کنکور بودی؟

مُعین
03-08-2014, 07:01
شما چند سال پشت کنکور بودی؟

برای انسانی همین یک بار امتحان دادم... رشتم فنی و حرفه ای بود ... اما امسال پیش دانشگاهی گرفتم و کنکور دادم ...
برای فنی و حرفه ای دو بار کنکور دادم بار اول مردود شدم ...بار دوم رتبم شد 55 ولی رفتم خدمت سربازی ... امسال هم برای انسانی کنکور دادم.:n16:
یه تخمین سنی بزن برای ما :دی ... خودمم نمیدونم فردا اگر رفتم دانشگاه چطور بغل دست متولدین 75 و 76 بشینم :دی ...
جواب امروز خستگی رو از تنم بیرون کرد ولی از فردا باز شروع میشه مرخصی هم خوبه ها:دی...کاش یه روز کار بود یه روز مرخصی :(

amir 777
03-08-2014, 07:50
برای انسانی همین یک بار امتحان دادم... رشتم فنی و حرفه ای بود ... اما امسال پیش دانشگاهی گرفتم و کنکور دادم ...
برای فنی و حرفه ای دو بار کنکور دادم بار اول مردود شدم ...بار دوم رتبم شد 55 ولی رفتم خدمت سربازی ... امسال هم برای انسانی کنکور دادم.:n16:
یه تخمین سنی بزن برای ما :دی ... خودمم نمیدونم فردا اگر رفتم دانشگاه چطور بغل دست متولدین 75 و 76 بشینم :دی ...
جواب امروز خستگی رو از تنم بیرون کرد ولی از فردا باز شروع میشه مرخصی هم خوبه ها:دی...کاش یه روز کار بود یه روز مرخصی :(

خب چیز عجیبی نیست یعنی شما سه بار در کل کنکور دادی که زیاد این اتفاق میفته ولی باید بهت تبریک بگم که این قدر به هدفت پایبند بودی و سفت و سخت دنبالش کردی انصافا امثال شما لایق بهترین ها هستند
مطمئن باش از تو بزرگترم و دانشگاه هست حالا میری خودت میبینی
راستی چرا سال دوم که فنی حرفه ای 55 شدی انتخاب رشته نکردی با این رتبه

PLAΨMID
03-08-2014, 07:57
من رسما نابود شدم !!!
12000 منطقه 1
دوبرابر رتبه پارسالم شد . . . . :n28:
زحمت یکسالمون به باد رفت . البته یه لیسانس داریم . همونو عشقه . بیخیالش بابا . . .

برای فنی و حرفه ای دو بار کنکور دادم بار اول مردود شدم ...بار دوم رتبم شد 55 ولی رفتم خدمت سربازی ... امسال هم برای انسانی کنکور دادم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تخمین سنی بزن برای ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خودمم نمیدونم فردا اگر رفتم دانشگاه چطور بغل دست متولدین 75 و 76 بشینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
جواب امروز خستگی رو از تنم بیرون کرد ولی از فردا باز شروع میشه مرخصی هم خوبه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کاش یه روز کار بود یه روز مرخصی :(

مبارک باشه .

kahkeshan6
03-08-2014, 08:27
من رسما نابود شدم !!!
12000 منطقه 1
دوبرابر رتبه پارسالم شد . . . . :n28:
زحمت یکسالمون به باد رفت . البته یه لیسانس داریم . همونو عشقه . بیخیالش بابا . . .

مبارک باشه .
بابا دمت گرم.یه لیسانس داری.یه لیسانس دیگه هم میخوای بگیری؟:n02:

مُعین
03-08-2014, 08:32
خب چیز عجیبی نیست یعنی شما سه بار در کل کنکور دادی که زیاد این اتفاق میفته ولی باید بهت تبریک بگم که این قدر به هدفت پایبند بودی و سفت و سخت دنبالش کردی انصافا امثال شما لایق بهترین ها هستند
مطمئن باش از تو بزرگترم و دانشگاه هست حالا میری خودت میبینی
راستی چرا سال دوم که فنی حرفه ای 55 شدی انتخاب رشته نکردی با این رتبه

سلام...
فنی که انتخاب رشته نداره ... رشته خودتو فقط میتونی امتحان بدی ... ! ادبیات من رو بد جور جذب کرده بود ... سربازی بهترین انتخابم بود در اون موقع .... با تحمل همه سختی ها وحقارت هاش ...
ولی امروز وقتی یادم میاد که تاساعت 1و 2 شب داشتم عروض و قافیه حفظ میکردم ... خوشحال میشم میگم حداقل تلاشم نتیجه داد من که رشته ام هم فنی بود... تونستم توی کمتر از یه سال نتیجمو بگیرم.
موفق و موید باشید دوست عزیزم ...

Mohammad..kh
03-08-2014, 08:37
این سوابق تحصیلی همی واسه من که معدلم 10 بود زده 18 درصد :دی این چطوریاست ؟ بعدا تاثیر منفی برای کیاست؟ :دی

مُعین
03-08-2014, 08:42

مبارک باشه .

دوست عزیز سعدی میگه : سعدیا گر قدمت راه به پایان نرساند ** باری اندر طلبش عمر به پایان برسانی ...
البته نمیدونم شیخ چه هدفی داشته که نتونسته بهش برسه و میخواسته همه عمرشو برای هدفش بزاره حتی اگر موفق نشه ...
من برای شروع علوم انسانیسختی های زیادی کشیدم ... خیلی ها حتی به اوردن ادبیات من هم امیدی نداشتن...
ولی امروز ساعت 5 صبح بیدار شدم (طبق عادت و نه برای نتایج) اومدم سایت سنجش دیدم نتایج اومده وقتی میخواستم کد ها رو وارد کنم دستم میلرزید ... وقتی هم جوابشو دیدم با گریه نتیجشو به اعضای خونوادم گفتم ... این بار گریه خوشحالی بود برای اولین بار توی زندگیم... وقتی میخواستم پایان خدمتو بگیرم و داشتم امضا جمع میکردم اینقدر خوشحال نبودم ... .
موفق باشی :n16:

After4Ever
03-08-2014, 09:26
جناب معین خیلی خوشحال شدم به نتیجه ات رسیدی امیدورام در بقیه مراحل زندگیت هم موفق باشی:n16:

A/|\IR
03-08-2014, 10:00
وقتی اوضاع کشمشی میشود:دی
رتبه ـم با در صدا میشه 7000 منطقه دو
حالا با تاثیر معدل زدم برام 22000 !!! آخر زمان شده والا:n09:

mbadboy7
03-08-2014, 10:13
بدجوری خراب کردم :n03: یه سال موندم پشت کنکور برای هیچی :n30:

اینهمه خوندم :n14:
دیگه باس برم سربازی :n28:

حتی کنکور زبان هم خراب کردم :n27:
---------------------------------------------------

----------------------------------------------------

بچه تورو خدا یکی یه نظری بده من با این اوضاع یه مکانیک ازاد تو تهران یا کرج قبول میشم ؟ :n29:

------------------------------------------------------
اینم زبان :

stealer
03-08-2014, 10:37
بدجوری خراب کردم :n03: یه سال موندم پشت کنکور برای هیچی :n30:

اینهمه خوندم :n14:
دیگه باس برم سربازی :n28:

حتی کنکور زبان هم خراب کردم :n27:
---------------------------------------------------

----------------------------------------------------

بچه تورو خدا یکی یه نظری بده من با این اوضاع یه مکانیک ازاد تو تهران یا کرج قبول میشم ؟ :n29:
شما این صفحه رو یه نگاهی بنداز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چارک پایین رشته های مختلف رو نشون داده واسه دانشگاه های ازاد
ببین به کدوم نزدیک تری

mbadboy7
03-08-2014, 10:51
شما این صفحه رو یه نگاهی بنداز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چارک پایین رشته های مختلف رو نشون داده واسه دانشگاه های ازاد
ببین به کدوم نزدیک تری
دستت درد نکنه
ولی متوجه اش نشدم ؟ اون چارک پایین رتبه کشوریه ؟ سهمیه ؟
گیج شدم
مثلا" مکانیک کرج رو زده چارک پایین ترین کشوریه
37161 یعنی قبول نمیشم ؟!

stealer
03-08-2014, 10:59
دستت درد نکنه
ولی متوجه اش نشدم ؟ اون چارک پایین رتبه کشوریه ؟ سهمیه ؟
گیج شدم
مثلا" مکانیک کرج رو زده چارک پایین ترین کشوریه
37161 یعنی قبول نمیشم ؟!

چارک رتبه کشوریه
به نظر من که بهترین راه رفتن پیش یه مشاوره
ولی مکانیک کرج رو بعید میدونم بیارین

Joaquin
03-08-2014, 11:01
من توی این انتخاب رشته سراسری شک دارم. چجوریه دقیقا؟؟

مثلا من اگه 10 تا کد رشته رو به ترتیب قرار بدم بعد از مثلا اولویت اول رو در بیام. دیگه اولویت های بعدی رو در صورت قبولی نمیتونم برم؟؟

stealer
03-08-2014, 11:58
دوستان اگه کسی تمام شماره هاشو(داوطلبی-کدپیگیری و .. ) رو گم کرده باشه چجوری میتونه رتبشو ببینه؟
شماره پشتیبانی خاصی داره؟
یکی از رفقام همرو گم کرده مونده چیکار کنه بنده خدا:n03:

bijandarbari
03-08-2014, 12:02
من توی این انتخاب رشته سراسری شک دارم. چجوریه دقیقا؟؟

مثلا من اگه 10 تا کد رشته رو به ترتیب قرار بدم بعد از مثلا اولویت اول رو در بیام. دیگه اولویت های بعدی رو در صورت قبولی نمیتونم برم؟؟

سلام

بله. اولین رشته ای رو که قبول بشین ، فقط همون رو می تونین برین.
پس به ترتیب اولویت انتخاب رشته کنید.

یک نصیحت برادرانه:
تا حد ممکن نسبت به علایق انتخاب رشته کنید نه سطح رتبه قبولی( چیزی که خیلی از مشاورای انتخاب رشته بهش توجه ای نمیکنن )
.مثلا هیچ دلیلی وجود نداره که بگیم رشته برق از عمران یا شیمی یا صنایع بالاتره.
بعدا ممکنه وارد دانشگاه بشین و ببینین اصلا با سلیقه تون جور در نمیاد و همون باعث میشه کل دوران لیسانس براتون شکنجه باشه.
من همکلاسی داشتم که شاگرد ممتاز تو رشته مون هستش. ولی از رشته مون متنفره و همش به خودش فحش میده که اومده این رشته.

در ضمن مهندسی شیمی رو هم دستکم نگیرید.واقعا رشته قوی و خوبی هستش( بازار کار و سطح علمی خوبی داره ).یه جورایی مکانیک سیالات رو به حاشیه رونده و حقش رو خورده.

cjdj
03-08-2014, 12:04
2 سال برای رسیدن به پزشکی تلاش کردم
پارسال 5800 امسال هم 3155 منطقه 2
و فکر کنم امسال با این کاهش سهمیه ها مگه این آرزو رو با خودم به گور ببرم
شرمنده خانواده شدم

farzan311
03-08-2014, 12:14
دوستان اگه کسی تمام شماره هاشو(داوطلبی-کدپیگیری و .. ) رو گم کرده باشه چجوری میتونه رتبشو ببینه؟
شماره پشتیبانی خاصی داره؟
یکی از رفقام همرو گم کرده مونده چیکار کنه بنده خدا:n03:
تو اصفهان که باید بره دانشگاه اصفهان با کارت ملیش
اونجا بهش میدن کد رهگیری و ...

a.sahami
03-08-2014, 12:15
سلام به همه. دوستان اگه تو قسمت سهمیه ها اشتباهی رخ داده باشه( من موقع ثبت نام یه چیز زدم الان کلا یه چیز دیگس) میشه اصلاحش کرد؟
لطفا اگه کسی اطلاعی داره سریع کمک کنه!

Sky Rose
03-08-2014, 12:18
سلام به همه. دوستان اگه تو قسمت سهمیه ها اشتباهی رخ داده باشه( من موقع ثبت نام یه چیز زدم الان کلا یه چیز دیگس) میشه اصلاحش کرد؟
لطفا اگه کسی اطلاعی داره سریع کمک کنه!

منم مثل شمام

2 سال آخر تو منطقه 3 زندگی کردم و یک سال رو تو منطقه 1

حالا سهمبه منطقه 1 برام محاسبه شده

Joaquin
03-08-2014, 12:25
سلام

بله. اولین رشته ای رو که قبول بشین ، فقط همون رو می تونین برین.
پس به ترتیب اولویت انتخاب رشته کنید.

یک نصیحت برادرانه:
تا حد ممکن نسبت به علایق انتخاب رشته کنید نه سطح رتبه قبولی( چیزی که خیلی از مشاورای انتخاب رشته بهش توجه ای نمیکنن )
.مثلا هیچ دلیلی وجود نداره که بگیم رشته برق از عمران یا شیمی یا صنایع بالاتره.
بعدا ممکنه وارد دانشگاه بشین و ببینین اصلا با سلیقه تون جور در نمیاد و همون باعث میشه کل دوران لیسانس براتون شکنجه باشه.
من همکلاسی داشتم که شاگرد ممتاز تو رشته مون هستش. ولی از رشته مون متنفره و همش به خودش فحش میده که اومده این رشته.

در ضمن مهندسی شیمی رو هم دستکم نگیرید.واقعا رشته قوی و خوبی هستش( بازار کار و سطح علمی خوبی داره ).یه جورایی مکانیک سیالات رو به حاشیه رونده و حقش رو خورده.

ممنون از جوابتون ولی آیا واقعا مطمئنید این طوریه؟؟ لینکی از سایت سنجش یا چیز دیگه ای ندارید؟
آخه این قضیه مهمه.

bijandarbari
03-08-2014, 12:42
ممنون از جوابتون ولی آیا واقعا مطمئنید این طوریه؟؟ لینکی از سایت سنجش یا چیز دیگه ای ندارید؟
آخه این قضیه مهمه.

سلام

مطمئنم.
هر رشته ای که نمره اش رو بیارین ، انتخاب واحد همونجا قفل میشه.

Joaquin
03-08-2014, 12:43
سلام

مطمئنم.
هر رشته ای که نمره اش رو بیارین ، انتخاب واحد همونجا قفل میشه.
ولی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مورد 7 رو بخونید لطفا.

a.sahami
03-08-2014, 12:47
دوستان توو قسمت پاسخ گویی سنجش که برای بررسی مجدد درس ها و ویرایش سهمیه هاس من وقتی تغیر سهمیه رو میزنم خطا میده و میگه درسی انتخاب نشده است. منم چون فقط به سهمیه م اعتراض دارم نمیخوام درسا رو بزنم . حالا سوال اینه اگه بررسی درسا ها روهم بزنم اتفاقی میوفته؟

A/|\IR
03-08-2014, 12:56
آخه این قضیه مهمه.
همینطوره
کلا هر دفترچه و کتاب و کاغذ پاره ای برای انتخاب رشته بخونین این نکته توش ذکر شده

------------

بزنید تخمین رتبه درصد ها رو
معدل 8

PLAΨMID
03-08-2014, 13:29
همینطوره
کلا هر دفترچه و کتاب و کاغذ پاره ای برای انتخاب رشته بخونین این نکته توش ذکر شده

------------

بزنید تخمین رتبه درصد ها رو
معدل 8

خیلی بهتر از من زدی . پس چرا رتبه ات اینجوریه ؟ کشوری من شده 59000
فقط فیزیک 70 و زبان 96 زدم . بقیه اش رو روم نمیشه بگم !!!!
----------------------------------------------------------------------------
ویرایش : عربی دقیقا شدیم مثل هم . فک کنم تو هم فقط ترجمه ها رو زدی نه ؟

sasan.69
03-08-2014, 13:38
رفقا رتبه کل در سهمیه ملاکه دیگه درسته؟

Hamed-M1
03-08-2014, 14:21
منم مثل شمام

شما هر منطقه‌ای که مرفه تر باشه براتون حساب می‌شه که منطقه ۱ حساب شدید و این قانون سازمان سنجش هست و اگر هم شکایت کنید به جائی‌ نمیرسه

a.sahami
03-08-2014, 14:31
دوستان من برای سهمیه م (توو کارنامه اشتباه شده) و بعضی از درسا درخواست بررسی مجدد دادم .شما میدونید کی جواب معلوم میشه؟

After4Ever
03-08-2014, 14:56
از سال 90 دارم کنکور ها رو دنبال می کنم
فکر کنم این ناعادلانه ترین کنکور بوده

vahid-p
03-08-2014, 15:05
ولی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مورد 7 رو بخونید لطفا.

خب نوشته : "
7-انتخاب اول با انتخاب آخر از نظر اولویت نمره تفاوتی ندارد، سعی کنید اولویت شما بر اساس استعداد و علاقمندي تان، رشته و دانشگاهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که انتخاب می کنید، باشد."

این حرف درستیه. ولی این نمیگه شما هر کدوم قبول شدی رو میتونی بری. ببین این داره اون ذهنیتی که قبلا در مورد دانشگاه آزاد بود و درست هم بود رو توضیح میده که برای سراسری وجود نداره. ببین فرض کن در دانشگاه آزاد تو اگه مثلا برق - تهران جنوب رو بیاری در صورتی که انتخاب اولت باشه، ولی اگر انتخاب دوم بزنی و انتخاب اول رو قبول نشی و انتخاب دوم برسه به برق - تهران جنوب ، ممکنه قبول نشی ( برای همین خیلی انتخاب رشته سخت بود. باید مطمئن میبودی اولین انتخاب قبول میشی، وگرنه رفت سراغ دومی، شانست به مراتب پایین میاد و ممکنه یکی چون تو انتخاب اولش زده و رتبش هم از تو بدتر بوده قبول بشه ). البته این برای قبلا بود - تا سال 90 که کنکور آزاد مستقل بود، بعدا خبر ندارم چه جوریه. ولی سراسری اینطوری نیست. مهم نیست شما مثلا برق - دانشگاه x رو انتخاب 1 بزنید یا انتخاب 10. اگر انتخاب 1 تا 9 قبول نشدین، انتخاب 10 رو به همون اندازه شانس داری قبول بشی که اگر همون انتخاب 1 ات بود. با این تفاوت که اگر انتخاب 10 بزنی، ممکنه انتخاب 1 تا 9 یکی رو قبول بشی. خب در نتیجه بهتره انتخاب 1 تا 9 حتما حتما رشته ها و دانشگاههای بهتر رو انتخاب کنی و کار نداشته باشی رتبت چنده و به کدوم میخوره. نمیدونم تونستم بگم یا نه. ضمنا دقت کنید از انتخاب یک به بعد هر کدوم قبول شدی، همونو باید بری و جای تو تو اون دانشگاه حفظ شده، و نمیتونی تو دانشگاههای دیگه با اینکه رتبت بهش بخوره هم جا برا خودت رزرو کنی که! اونجوری که رتبه یک کنکور میزنه همه دانشگاهها، تو هر دانشگاهی جای یه نفر رو اشغال میکنه )
ولی کلا میاد بر اساس انتخابت از انتخاب 1 شروع میکنه و میره الی آخر به ترتیب. هر انتخاب اگر قبلا رتبه های بهتر از تو پذیرفته شده باشن و جا داشته باشه تو رو هم اضافه میکنه. مثلا میبینی یکی رتبه 200 قبول نمیشه چون قبلترش یه چیز بهتر قبول شده پس جای تو رو نمیگیره، تو با 201 قبول میشی، چون انتخاب های 1 تا قبل از اون قبول نشدی، نوبتت شده.
در کل برای انتخاب رشته، فقط رشته مورد علاقت و دانشگاههای بهتر رو زودتر بزن. آخرش بهترین نتیجه رو خواهی گرفت. البته دقت کن، رشته و دانشگاهی که نخوای رو الکی نزن. چون اگر روزانه باشه و قبول بشی، اونوقت سال بعد نمیتونی روزانه بزنی اصلا. برای همین حتی اگر دانشگاههای پایین رو میزنی، بزن در صورتی که قبول شدی دیگه نگی اه من اینو نمیخوام. موفق باشی

vahid-p
03-08-2014, 15:10
منم مثل شمام

مسلمه و درستش همینه. اگر اینجوری باشه همه یکی دو سال منطقه 3 میخونن، یه سال هم میرن منطقه سطحشون رو تقویت میکنن. کلا باید اینا رو قبلا از یه مشاور میپرسیدین نه الان.
بین سه سال آخر دبیرستان، هر منطقه ای که قویتر و با امکاناتتر باشه، اون میشه منطقه کنکورت. تا جلو زرنگ بازی رو بگیرن

a.sahami
03-08-2014, 15:55
دوستان من برای سهمیه م (توو کارنامه اشتباه شده) و بعضی از درسا درخواست بررسی مجدد دادم .شما میدونید کی جواب معلوم میشه؟
کسی نیست؟ :n03:

A/|\IR
03-08-2014, 16:19
خیلی بهتر از من زدی . پس چرا رتبه ات اینجوریه ؟ کشوری من شده 59000
فقط فیزیک 70 و زبان 96 زدم . بقیه اش رو روم نمیشه بگم !!!!
----------------------------------------------------------------------------
ویرایش : عربی دقیقا شدیم مثل هم . فک کنم تو هم فقط ترجمه ها رو زدی نه ؟

عربی فقط ترجمه زدم
چون معدلم 8 شده انقدر اوردن پایین ، بخدا موندم چی بگم 1000 میاوردن 2000 تا میاوردن پایین 3000 تا یا اصلا 5000 میاوردن پایین ولی 20000 هزار تا تو سهمیه اوردن پایین خیلی نامردیه:n03:

کسی نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نگران نباش تا چند روز آینده خبرشو میدن
دو سال پیش واسه یه نفر همچین مشکلی پیش اومد 2 روز دیگه باهاش تماس گرفتن حل کردن
پیگیر باش فقط

مُعین
03-08-2014, 16:21
انتخاب رشته مجازی سنجش هم فعال شد ... 15 تومن ... من خریدم حالا دارم باهاش بازی میکنم ... ببینم چیا میتونم بیارم ... بدلیل در اختیار داشتن تک تک کارنامه های 92 ... سنجش دقیق تر از بقیه ( مثل گزینه دو وقلمچی) عمل میکنه ...

a.sahami
03-08-2014, 16:28
انتخاب رشته مجازی سنجش هم فعال شد ... 15 تومن ... من خریدم حالا دارم باهاش بازی میکنم ... ببینم چیا میتونم بیارم ... بدلیل در اختیار داشتن تک تک کارنامه های 92 ... سنجش دقیق تر از بقیه ( مثل گزینه دو وقلمچی) عمل میکنه ...

سلام. دوست عزیز میخواستم بپرسم که میشه از این انتخاب رشته مجازی برای بقیه ی سهمیه ها (مثله شاهد و ...) هم استفاده کرد؟

مُعین
03-08-2014, 17:15
سلام. دوست عزیز میخواستم بپرسم که میشه از این انتخاب رشته مجازی برای بقیه ی سهمیه ها (مثله شاهد و ...) هم استفاده کرد؟

دوست عزیز وقتی شماره پرونده و.. وارد کردی خودش میفهمه که شما چه منطقه و سهمیه ای هستی ... !
برات محاسبه میکنه... میگه کجا میاری ... متاسفانه حتی نمیشه برای کسی ازش استفاده کرد فقط برای شخص هست با توجه به کارنامش ... ! و درصداش ( اختصاصی شده هست :دی) نسبت به سال 92 محاسبه میکنه

مُعین
03-08-2014, 17:26
رفقا رتبه کل در سهمیه ملاکه دیگه درسته؟

بله .. پذیرش بر اساس رتبه در سهمیه صورت میگیره ... و برخی رشته ها هم بومی و برخی هم قطبی پذیرش دارن ... ولی نه رشته های خوب. و تاپ

stealer
03-08-2014, 17:42
دوستان انتخاب رشته مجازی واسه دانشگاه ازاد کسی سراغ نداره؟
دولتی رشت و زابل و مازندران فکر کنم مکانیک و عمران بیارم
به نظرتون ازاد برم یا از اصفهان پاشم برم رشت؟
خانواده میگن برو ازاد چون خرجش با رشت یکی در میاد و دوری از خانواده و .. هم که در نظر بگیری همین جا بمون:دی
به نظرتون رشت بهتره یا ازاد؟
در ضمن ایشالا تا ارشد میخونم و فکر نمیکنم باری کار مدرک کارشناسی مهم باشه که از کجاست

B.Russell
03-08-2014, 17:53
دوستان انتخاب رشته مجازی واسه دانشگاه ازاد کسی سراغ نداره؟
دولتی رشت و زابل و مازندران فکر کنم مکانیک و عمران بیارم
به نظرتون ازاد برم یا از اصفهان پاشم برم رشت؟
خانواده میگن برو ازاد چون خرجش با رشت یکی در میاد و دوری از خانواده و .. هم که در نظر بگیری همین جا بمون:دی
به نظرتون رشت بهتره یا ازاد؟
در ضمن ایشالا تا ارشد میخونم و فکر نمیکنم باری کار مدرک کارشناسی مهم باشه که از کجاست

اگر روزی بخوای دکترا بخونی، سراسری بهتر از آزاد هست.
دید منفی نسبت به فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد در میان اعضای هیات علمی دانشگاه های مطرح سراسری هست و تو مصاحبه ها پوئن منفی در نظر میگیرن.
ولی برای کسانیکه میخوان صرفا تا ارشد جلو برن، فرقی نیمکنه آزاد باشه یا سراسری چون همه چیز کنکوره.
برای همین نمیارزه آدم مسافت دور بره و هزینه اضافی بده.

mojtabaivi
03-08-2014, 17:58
کسی احیانا خواست بزنه دانشگاه حکیم سبزواری، اگه مشاوره خواست بهم پی ام بزنه در خدمتم

After4Ever
03-08-2014, 17:59
پارسالی که خیلی مزخرف بود خدا رو شکر با توجه به اون انتخاب رشته نکردم

مُعین
03-08-2014, 18:22
پارسالی که خیلی مزخرف بود خدا رو شکر با توجه به اون انتخاب رشته نکردم

من که
چند تا حقوق میزنم
اگر هم نشد ... ! زبان و ادبیات فارسی یا عربی شیراز. . .
تموم شدرفت :n16:

farshidshd
03-08-2014, 20:34
تاپیک مخصوص انتخاب رشته 93

Joaquin
03-08-2014, 21:09
ممنون از vahid-p بابت توضیح کاملشون.

این انتخاب رشته آزاد امسال تفاوتی هم با سراسری داره؟؟ دفترچه ای چیزی داره؟؟ چون بلاخره لیست دانشگاه ها و رشته هاشون رو باید بده دیگه.

پادشاه اسمان
03-08-2014, 21:34
سلام کسی می دونه رتبه لازم برای مامایی دانشگاه ازاد رشت چنده؟؟

رتبه های دانشگاه ازاد 92 کجا می تونم پیدا کنم؟

koroshfe
03-08-2014, 23:50
دوستان يه سوأل
من اگه امسال انتخاب رشته كنم و به دانشگاه دولتي برم مي تونم سال آينده كنكور بدم ؟ ( فقط آزمون بدم و جوابشو بگيرم ! آخه نمي دونم محروميتش چطوريه ! اصلاً اگه برم دانشگاه چند سال بعد مي تونم كنكور بدم ؟! )
با تشكر

optis2005
04-08-2014, 01:39
دوستان برادر من کنکور تجربی داده
میتونه تو انتخاب رشته ازاد رشته های مهندسی رو انتخاب کنه؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

kahkeshan6
04-08-2014, 06:12
دوستان يه سوأل
من اگه امسال انتخاب رشته كنم و به دانشگاه دولتي برم مي تونم سال آينده كنكور بدم ؟ ( فقط آزمون بدم و جوابشو بگيرم ! آخه نمي دونم محروميتش چطوريه ! اصلاً اگه برم دانشگاه چند سال بعد مي تونم كنكور بدم ؟! )
با تشكر
دقیقا این سوال منم هست.کلا هر کسی یه چیزی میگه!خیلی دوس دارم یه بار دیگه کنکور بدم!من خودم ریاضی کنکور دادم.ولی میترسم دوباره ثبت نام کنم.به هر حال دو سال دیگه لیسانسمو میگیرم.بعدش یه کنکور ثبت نام میکنم.البته من میخوام کنکور تجربی ثبت نام کنم!

Alireza SM
04-08-2014, 08:23
دوستان يه سوأل
با تشكر

دقیقا این سوال منم هست.کلا هر کسی یه چیزی میگه!خیلی دوس دارم یه بار دیگه کنکور بدم!من خودم ریاضی کنکور دادم.ولی میترسم دوباره ثبت نام کنم.به هر حال دو سال دیگه لیسانسمو میگیرم.بعدش یه کنکور ثبت نام میکنم.البته من میخوام کنکور تجربی ثبت نام کنم!

اگه رشته روزانه انتخاب كني نميتونين سال آينده به هيچ وجه كنكور بدين.
اگر براتون خيلي ضروريه كه امسال قبول بشين بهتره پيام نور يا شبانه دولتي بزنين نه روزانه

Alireza SM
04-08-2014, 08:24
دوستان برادر من کنکور تجربی داده
میتونه تو انتخاب رشته ازاد رشته های مهندسی رو انتخاب کنه؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

نخير
مهندسي هايي مثل كشاورزي و منابع طبيعي فقط توي انتخاب رشته تجربي ها وجود داره

stealer
04-08-2014, 09:59
سلام
آقا یه سوال دارم:
مهندسی عمران، آزاد نجف آباد بهتره برم یا دولتی شهرکرد؟ خودم اصفهانم خب نجف آباد نزدیک تره ولی خب اگه دولتی بعد تفوت علمی و ارزشش بیشتر از آزاد نجف آباده خب دولتی رو می رم ولی اگه تفاوت کمه که خب نجف آباد می رم. حالا می خوام نظر شما رو بدونم. پ.ن: فیزیک دانشگاه اصفهانم قبولم و کلا به رشته های مربوط به فیزیک مثل برق و عمران و... علاقه دارم ولی خب خود رشته فیزیک نمی دونم خوبه یا نه.... مندسی پزشکی هم نمی دونم برا ایران مناسبه یا نه می ترسم بعدش به هیچ دردی نخوره....
اقا من نه مشاورم نه هیچی فقط به عنوان یه دوست عرض میکنم:دی
اگه میخوایی ارشد بگیری و با مدرک ارشد کار کنی به نظر من برو ازاد و بعد مدرک ارشدتو برو یک دانشگاه دولتی و معتبر تر
ولی اگه میخوایی با همون لیسانس کار کنی برو دولتی
در مورد رشته فیزیک هم من اگه جای شما بودم نمیرفتم سراغش چون واقعا بازار کار خاصی نداره مگر اینکه تا دکترا بخونی و مثلا استاد شی
مهندسی پزشکی هم من تعریفشو خیلی شنیدم ولی خوب چند نفری رو که دیدم گفتن اصلا بازار کار خوبی نداره
حالا دوستان مشاور بهتر از من میدونن این چیز هارو:دی

mehrdad123
04-08-2014, 10:18
آقا کسی درمورد مهندسی نفت اطلاعات جامع داره بگه مدل شرایط کاری؟ درآمد؟ بازار کار؟
ممنون

Sent from my ST15i using Tapatalk

sadeghbb
04-08-2014, 10:24
دوستان با رتبه 29هزار در سهمیه ارزش داره انتخاب رشته؟ تجربی

Georges St-Pierre
04-08-2014, 10:50
دوستان انتخاب رشته کی انجام میشه ؟ چند روز دیگه و از از کجا و ... ( ممنون میشم توضیح بدید )

stealer
04-08-2014, 11:42
دوستان انتخاب رشته کی انجام میشه ؟ چند روز دیگه و از از کجا و ... ( ممنون میشم توضیح بدید )
ازاد رو نمیدونم ولی سراسری از 15 تا 22 مرداد انتخاب رشتس:n16:

رضا جنگنده
04-08-2014, 12:10
آقا من تا حالا امید داشتم به عمران نجف آباد بعد این پست 120 اینجا رو دیدم:

من کشوریم 25 هزار شده و اینجا گفته تا 20 هزار قبول می کنه.
یا من چون اصفهانم رتبه سهمیم که 11 هزاره برام حسابه؟ (یه مشاور تو جلسه گفت رتبه سهمیه تو مناطق اطراف اصفهان و شهرکرد و چنتا دیگه تاثیر داره و کشوری برا مناطق دیگه، الان اینم شامل همینه یا بدبخت شدم رفت؟:n28::n28::n28::n28::n28: )

پ.ن: درس آمار رو جدی بگیرین :n02:
چارک پایین 20 هزاره یعنی بین آخرین رتبه و میانگین، میانگین بگیرین میشه چارک پایین....
ولی بازم فکر کنم لب مرز باشم...:n30:

Iloveu-ALL
04-08-2014, 12:35
سلام فرق بین ويژه فرهنگيان و دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق) چیه؟
اینا حداکثر تا چه رتبه ای میگیرفتن؟

Georges St-Pierre
04-08-2014, 13:22

از دوستان یکی میتونه منو کاملا روشن کنه ؟ انتخاب رشته آزاد و سراری ( زمان و سایت و ... )
ثواب - صواب داره بخدا :دی :n16:

farshidshd
04-08-2014, 14:28
لطفا هرگونه بحث در مورد انتخاب رشته کنکور 93 را در تاپیک زیر انجام دهید :

✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 93 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر

مُعین
04-08-2014, 16:02
حوزه و دانشگاه کاهش بی سابقه ظرفیت پزشکی درکنکور 93/ ظرفیت 600 نفری برای دندانپزشکی!
دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری سال 93 منتشر شد و بر اساس اطلاعات منتشره در این دفترچه امسال در دوره روزانه دانشگاه های دولتی در رشته پزشکی 2 هزار و 882 نفر پذیرفته می شوند که نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری را نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، در سال گذشته و کنکور 92 براي رشته پزشکي 4700 ظرفيت در دانشگاه هاي دولتي تعيين شده بود و این ظرفیت براي رشته دندانپزشکي 1500 نفر و براي رشته داروسازي 1250 نفر ظرفيت در دانشگاه هاي علوم پزشکي بود.
این در حالی است که امسال در دفترچه کنکور 93 تعداد ظرفیت رشته پزشکی 2 هزار و 882 نفر، ظرفیت رشته دندانپزشکی 801 نفر و ظرفیت داروسازی 629 نفر تعیین شده است.
در پردیس های خودگردان وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی امسال به صورت متمرکز دانشجو پذیرفته می شود و ظرفیت پذیرش در مجموع یک هزار و 548 نفر است که در رشته های دکتری حرفه ای به ترتیب در پزشکی 900 نفر، در دندانپزشکی 270 نفر، در داروسازی 280 نفر است.
این ظرفیت غیر از ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی بقیة الله (عج) و ارتش و شاهد است که حدود 100 نفر را شامل می شود.
در سال 92 پذیرش در رشته های علوم پزشکی بیش از 7 هزار نفر بود که با کاهشی 1500 نفری امسال ظرفیت پذیرش در علوم تجربی به کمی بیشتر از 4 هزار و 500 نفر رسیده است. این میزان کاهش در مقابل 443 هزار نفر شرکت کننده در کنکور تجربی سال 93 شانس قبولی را به کمتر از 38 درصد کاهش داده است.

دوستان با این حساب ... حدالمقدور سعی کنید امسال حتما انتخاب رشته عاقلانه کنید و به سال دیگه چشم ندوزید ...
..
این خبر فقط به رشته تجربی اشاره کرده ... اما در رشته انسانی هم رشته های تاپ مثل حقوق و روانشناسی .... دانشگاه های سراسری کاهش ظرفیت داشتن چه شبانه و چه روزانه ...
ریاضی ظاهرا وضعیت بهتری داره ...:n16:

PLAΨMID
04-08-2014, 17:04
ریاضی ظاهرا وضعیت بهتری داره ...:n16:

بازار کار فنی و مهندسی زیاد جالب نیست . اوضاع تولید کشور تعریفی نداره . هر چقدر میخوان ظرفیت اضافه کنن . تقاضای بالای برای رشته های تجربی نشون میده که مردم تمایل نسبی برای جذب در این رشته ها دارند . خودشونم فهمیدن واسه همین ظرفیت ها رو آوردن پایین .

مُعین
04-08-2014, 17:24
بازار کار فنی و مهندسی زیاد جالب نیست . اوضاع تولید کشور تعریفی نداره . هر چقدر میخوان ظرفیت اضافه کنن . تقاضای بالای برای رشته های تجربی نشون میده که مردم تمایل نسبی برای جذب در این رشته ها دارند . خودشونم فهمیدن واسه همین ظرفیت ها رو آوردن پایین .

دقیقا ... من هم رشتم فنی بود... زیاد علاقه ای نداشتم ... بازار کار هم که فقط توی سوپری سر کوچه میگن که فنی و مهندسی خوبه و نه جای دیگه ای ...! فنی برای کسی که سرمایه داره بهترین انتخاب میتونه باشه

...برای کسی که سرمایه نداره بهتره بره دنبال رشته هایی باریسک کمتر...

فنی چوب خوری داره حتی برای ارشد و دکتری ... ! . یعنی بخوای و نخوای باید آستین رو برای کار بالا بزنی با حقوق کم ... مطالعه به هیچ عنوان کمکی به فنی نمیکنه ... باید مطالعه کتاب همراه باکار باشه ... دوست

خودم که فنی رو ادامه داد توی یکی از دانکشده های مطرح ... به صراحت میگه من چیزی بلد نیستم ... مگر اصول تئوری... خودم توی کارگاه های هنرستان و... بودم ... روز استراحت فنی ها کارگاه هست... چیزی که یاد نمیگیری هیچی ... یه چیزی هم یادت میره!... یادمه روزی که وارد هنرستان شدم ! تا چند ماه داشتیم توی کارگاه پروفیل میسابیدیم با سمباده! اخرش شد چکش!!!!
.

EternalWanderer
04-08-2014, 17:27
خب چرا ظرفیت ها رو کم کردن؟ چرا بچه های مردمو بدبخت می کنن؟ ما 4 سال شب و روز مث "چیز" نخوندیم که حالا ظرفیت رشته ی مورد علاقمون رو توی دانشگاه های خوب کم کنن. تورو بخدا ببین به ما که می رسه اقیانوس خشک میشه:n15::n23::n23:

مُعین
04-08-2014, 17:35
خب چرا ظرفیت ها رو کم کردن؟ چرا بچه های مردمو بدبخت می کنن؟ ما 4 سال شب و روز مث چیز نخوندیم که حالا ظرفیت رشته ی مورد علاقمون رو توی دانشگاه های خوب کم کنن. تورو بخدا ببین به ما که می رسه اقیانوس خشک میشه:n15::n23::n23:

دوست گرامی مسئله هایی مثل آینده نگری ... توجه به اشتغال ... میزان پذیرش بیمارستان ها ... و... همواره مورد نظر دانشکده های سراسری با توجه به مدرک و اعتبارشون بوده و هست و خواهد بود .
الان دانشگاه پزشکی شیراز مستقیما دانشجو هاش رو وارد بیمارستان میکنه! ... مثلا دانشکده دندانپزشکی یه شیفت دکتر ها هستن و یه شیفت دانشجو های دندانپزشکی( به منظور امور درمانی) ... و این روند عادیه ... همیشه این طور بوده .
اما مسئله ای که اسباب حیرت من بوده و هست ! پذیرش های دانشگاه ازاد هست ... واقعا شوروشو در آورده! از پذیرش ...
کلا یه کمی هم زشته مثلا بگن فلانی دکترای روانشناسی از دانشگاه تهران داره ولی داره بیکار میگرده ... ! ولی دانشگاه ازاد این امر عادیه طبق مشاهدات روزمره ... !

delta20
05-08-2014, 11:55
سلام
با رتبه 14900 منطقه 1
شانس قبولی تو دانشگاه خواجه نصیر(شبانه)یا هر دانشگاهی تو تهران هست؟
قبولی تو عمران آزاد(ترجیحا علوم تحقیقات )هست؟

A/|\IR
05-08-2014, 12:40
دوست گرامی مسئله هایی مثل آینده نگری ... توجه به اشتغال ... میزان پذیرش بیمارستان ها ... و... همواره مورد نظر دانشکده های سراسری با توجه به مدرک و اعتبارشون بوده و هست و خواهد بود .
الان دانشگاه پزشکی شیراز مستقیما دانشجو هاش رو وارد بیمارستان میکنه! ... مثلا دانشکده دندانپزشکی یه شیفت دکتر ها هستن و یه شیفت دانشجو های دندانپزشکی( به منظور امور درمانی) ... و این روند عادیه ... همیشه این طور بوده .
اما مسئله ای که اسباب حیرت من بوده و هست ! پذیرش های دانشگاه ازاد هست ... واقعا شوروشو در آورده! از پذیرش ...
کلا یه کمی هم زشته مثلا بگن فلانی دکترای روانشناسی از دانشگاه تهران داره ولی داره بیکار میگرده ... ! ولی دانشگاه ازاد این امر عادیه طبق مشاهدات روزمره ... !
البته معین جان از این خبرا نیست که دانشگاه خودش فارغ ها رو وارد بازارکار کنه - اونا دوره کارازمونی بوده یا طرحشون رو در بیمارستان زیر نظر دانشگاه میگذرونن

amin2000
05-08-2014, 14:23
سلام دوستان

چند تا سوال داشتم البته برا دوستامه:
1 . شهریه آزاد امسال چطوری ؟ هر ترم , هر واحد چقدر ؟
و همچنین شهریه پیامنور چقدره برای هر ترم و هر واحد ؟

2. اگه امسال دولتی قبول بشن دیگه سال بعد نمیتونن کنکور بدن ؟

3. این سوالم در مورده بند هفتمه که خیلی هم در موردش بحث شده اما میخوام مطمئن بشم
اگه برای مثال(!) یکی رتبش شده 12000 ... اگه اولویت اولش رو بزنه برق شریف (که البته قبول نمیشه!) و دومی رو بزنه صنایع شهرستان (که ممکنه قبول بشه) شانسش برای قبولی در اولویت دومی کمتر میشه یا خیر؟

ممنون :n26:

sasan.69
05-08-2014, 14:52
رفقا با این رتبه و نمرات کجا میشه قبول شد؟

مُعین
05-08-2014, 15:37
البته معین جان از این خبرا نیست که دانشگاه خودش فارغ ها رو وارد بازارکار کنه - اونا دوره کارازمونی بوده یا طرحشون رو در بیمارستان زیر نظر دانشگاه میگذرونن

درسته .. اما قبلا که چند تا فرم استخدامی رو مشاهده کردم ... برخی از دانشگاه ها در بعضی شرکت ها و ... برای پذیرش سهمیه دارن ... مثلا 20 درصد و ...
من هم که گفتم یه شیفت دانشجو ها هستن دیگه یه شیفت دکتر ها :دی ... اما خیلی هاشون رو هم که فارغ التحصیل دانشگاه شیراز هستن هم اکنون دارن تعهد خدمتشون رو همونجا انجام میدن ... و برخی هاشون هم الان به صورت رسمی توی درمانگاه ها و بیمارستان ها مشغول به کار هستن ...
کلا برای بازار کار پزشکی شیراز که... . حرفی باقی نمی مونه ...:n16:

A/|\IR
05-08-2014, 15:40
سلام دوستان

چند تا سوال داشتم البته برا دوستامه:
1 . شهریه آزاد امسال چطوری ؟ هر ترم , هر واحد چقدر ؟
و همچنین شهریه پیامنور چقدره برای هر ترم و هر واحد ؟

2. اگه امسال دولتی قبول بشن دیگه سال بعد نمیتونن کنکور بدن ؟

3. این سوالم در مورده بند هفتمه که خیلی هم در موردش بحث شده اما میخوام مطمئن بشم
اگه برای مثال(!) یکی رتبش شده 12000 ... اگه اولویت اولش رو بزنه برق شریف (که البته قبول نمیشه!) و دومی رو بزنه صنایع شهرستان (که ممکنه قبول بشه) شانسش برای قبولی در اولویت دومی کمتر میشه یا خیر؟

ممنون :n26:
سلام
1- بستگی به رشته تحصیلی داره خود دانشگاه ازاد برای سال جدید رو اعلام میکنه به زودی
2- اینم بستگی به رشته داره
3-امسال دولتی قبول بشین تا دو سال دیگه دولتی نمیتونین برین
4- فرقی نداره ، اخر هم بزنه تفاوتی نداره

رفقا با این رتبه و نمرات کجا میشه قبول شد؟

از اینجا میتونین اطلاعات کافی رو دریافت کنین

مُعین
05-08-2014, 15:53
انتخاب رشته گزینه دو که به صورت آرمانگرایانه... داره میگه قبولید ... مثلا میگه حوق بهشتی و تهران و علامه روزانه قبولی... !
سنجش میگه توی تهران علامه شبانه قبولی...
بقیه شهر ها مثلا شیراز روازنه.. ...

amin2000
05-08-2014, 16:14
سلام
1- بستگی به رشته تحصیلی داره خود دانشگاه ازاد برای سال جدید رو اعلام میکنه به زودی

شهریه پارسال این دو تا دانشگاه رو واسه رشته عمران (یا هر رشته ی فنی دیگه) میگفتین خیلی خوب میشد
یه حدود قیمت دستم میومد

مرسی

sasan.69
05-08-2014, 19:45
سلام

از اینجا میتونین اطلاعات کافی رو دریافت کنین

ممنون ..رتبه کشوری رو بزنم یا درسهمیه؟

stealer
05-08-2014, 19:46
ممنون ..رتبه کشوری رو بزنم یا درسهمیه؟
سهمیه مهمه داداش سهمیه رو بزن

A/|\IR
05-08-2014, 22:11
شهریه پارسال این دو تا دانشگاه رو واسه رشته عمران (یا هر رشته ی فنی دیگه) میگفتین خیلی خوب میشد
یه حدود قیمت دستم میومد

مرسی

شهریه پیام نور که مشخصه (دفترچه انتخاب رشته نوشته)
ازاد هم همین روزا میاد

پادشاه اسمان
05-08-2014, 22:59
سلام برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد باید نمره کل را در نظر گرفت یا نمره هر زیر گروه مهمه؟ :n27:

انتخاب رشته ازاد از کی شروع می شه؟؟؟؟

EternalWanderer
06-08-2014, 07:57
سلام. برای من نه دوریش و نه امکاناتش مهمه. فقط و فقط هیئت علمی و رتبه علمی و درسخون بودن بچه هاش مهمه. پس کسی هست که بتونه با توجه به این ملاک ها ، این دانشگاه ها رو از بهتر به بدتر مرتب کنه؟ در ضمن همه علوم پزشکی اند. رتبم هم 292 زیرگروه 1 از منطقه 3. از خراسان شمالی
البته تا شماره 6 رو خودم می دونم. 1- دانشگاه تهران 2- شهید بهشتی تهران 3- ایران 4- شیراز 5- اصفهان 6-مشهد

واما لطفا اینا رو به ترتیب مرتب کنید: اراک - ارومیه - البرز کرج - ایلام - بابل - بجنورد - بوشهر - بیرجند - تبریز - جندی شاپور اهواز - جهرم - جیرفت - رفسنجان - زنجان - سمنان - شاهرود - شهر کرد - فسا - قزوین - قم - کاشان - سنندج - کرمان - کرمانشاه - گرگان - گناباد - رشت - ساری - همدان - یاسوج - یزد

constant_boy23
06-08-2014, 15:49
سلام دوستان ...من واس انتخاب رشته توی دوراهی موندم ...

به نظرتون اولویت رو رشته های زیست و شیمی سراسری بزنم (که احتمالا قبول میشم ولی بازار کار نداره ) یا مدیریت پیام نور که بازار کار داره ولی بازم پیام نوره ...؟

مُعین
06-08-2014, 16:43
کلید نهایی آزمون سراسری سال 1393 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مُعین
06-08-2014, 20:37
اوطلبان گرامی آزمون سراسری! اطلاعیه اصلاحیه رشته محل های تحصیلی از ساعت 23 امشب در سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد و همزمان سامانه اینترنتی انتخاب رشته فعال می شود و خواهید توانست تا 22 مرداد نسبت به ثبت رشته محل های انتخابی اقدام کنید

انتخاب رشته ازساعت 11 امشب فعال میشه ....

sasan.69
07-08-2014, 02:59
اوطلبان گرامی آزمون سراسری! اطلاعیه اصلاحیه رشته محل های تحصیلی از ساعت 23 امشب در سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد و همزمان سامانه اینترنتی انتخاب رشته فعال می شود و خواهید توانست تا 22 مرداد نسبت به ثبت رشته محل های انتخابی اقدام کنید

انتخاب رشته ازساعت 11 امشب فعال میشه ....

معین جان دفترچه رو گرفتم نوشته که زده براساس سوابق تحصیلی انتخاب میشه...یعنی چی؟ (زمان من اینجورچیزا نبود!)

LEO.M
07-08-2014, 03:12
IT شریف و IT تهران و It شهیدبهشتی،رتبه چند میخواد؟

hojjatinho
07-08-2014, 09:12
امسال سنجش و دانشگاها فوق العاده نا هماهنگی داشتند اصلاحیه جدید منتشر شده اینقدر که صفحه داره بیشتر شبیه یک دفترچه منتشر شده هست ...

فوق العاده داوطلبان رو گیج کرده ...

ظرفیت های پزشکی و داندانپزشکی و دارو هم در دانشگاه های برتر باز هم کاهش داشته اما ظرفیت ها رو در دانشگاهی درجه 2 افزایش دادند

جالبه که امسال روانشناسی از گروه ریاضی هم پذیرش می گیره . تقریبا در تمامی دانشگاهای پیام نور:دی

sasan.69
07-08-2014, 13:51
دفترچه راهنما انسانی گرفتم اما اصلا روانشناسی پیام نور نداره!!!!!!!!!!!!!!!!

رضا جنگنده
07-08-2014, 16:13
دوستان انجا رو هم سر بزنید:

hojjatinho
07-08-2014, 17:00
دفترچه راهنما انسانی گرفتم اما اصلا روانشناسی پیام نور نداره!!!!!!!!!!!!!!!!

فایل اصلاحیه رو دانلود کنید . رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور اضافه شده ...

sasan.69
07-08-2014, 17:50
فایل اصلاحیه رو دانلود کنید . رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور اضافه شده ...

ممنون....انگار علوم اجتماعی هم نداره!!!!!!

koroshfe
08-08-2014, 09:43
دوستان قضیه ی " پیش نیاز " ها دقیقاً چجوریه ؟
همه ی دانشگاها دارن ؟! در چه شرایطی دانشجو باید این کلاس ها رو شرکت کنه ؟ درصد درس مربوطه زیر 50 ؟!
ممنون می شم یه اطلاعات کلی ازش بهم بدین
با تشکر

Alireza SM
08-08-2014, 12:05
دوستان قضیه ی " پیش نیاز " ها دقیقاً چجوریه ؟
همه ی دانشگاها دارن ؟! در چه شرایطی دانشجو باید این کلاس ها رو شرکت کنه ؟ درصد درس مربوطه زیر 50 ؟!
ممنون می شم یه اطلاعات کلی ازش بهم بدین
با تشکر

سراسري كه من نديدم داشته باشه شاد بعضي دانشگاه ها بزارن .
ولي آزاد هميشه داشته توي كنكور داانشگاه آزاد اگه درسي رو ( به جز معارف و ادبيات ) خيلي پايين ميزدي و اون درس مرتبط با رشتت بود، بايد درس مربوطه رو از سال پيش دانشگاهي ميخوندي. مثلا فيزيك 10 درصد بزني و مهندسي قبول بشي حتما بايد فيزيك پيش دانشگاهي رو پاس كني. البته اينا مال زماني بود كه درصدات مال خود كنكور دانشگاه آزاد بود الان رو نميدونم بازم اينطوريه يا نه