مشاهده نسخه کامل
: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر
nafas.ip
09-11-2013, 13:40
سلام درصد هاتونو بگین اگه میشه .
زیست:65
شیمی:70
ریاضی:33/3
دینی:58
بقیه درصدامو دقیق یادم نیست فعلا همینا یادم هست هر وقت مطمئن شدم بقیه رو هم مینویسم.
امیدوارم به دردتون بخوره.:n05:
احتمال هم پارسال چیزی نخوندم .
امسال میخوام شروع کنم به خوندنش به نظرتون قبلش نیاز هست مباحثی از ریاضی2 یا جبر بخونم ؟
حتما آنالیز ترکیبی رو بخون . اگه بلد نباشی رسما احتمال چیزی یاد نمیگیری . اگه میخوای خیلی کارت راحت تر بشه نظریه مجموعه ها رو هم قبلش بخون . این یکی الزامی نیست ولی کمک میکنه . ( به عنوان کسی که ریاضی خوره ست اینو باور کن ازم !) حجمش هم زیاد نیست .
زیست:65
شیمی:70
ریاضی:33/3
دینی:58
بقیه درصدامو دقیق یادم نیست فعلا همینا یادم هست هر وقت مطمئن شدم بقیه رو هم مینویسم.
امیدوارم به دردتون بخوره.:n05:
این درصدا مال منطقه یکه ؟؟؟؟!!! جل الخالق !:n04: با اینا میشه پزشکی قبول شد ؟:n13:
درصدای پارسال من :
فارسی 50:n05:
عربی 0:n03:
زبان 100:n19:
معارف 50:n05:
ریاضی 89:n25:
زیست 30:n03:
فیزیک 76:n20:
شیمی 30:n03:
رتبه شش هزار و خورده ای !!!!:n22:
امسال رسما دارم فقط زیست و شیمی میخونم . پس امیدوار باشم ؟:n26:
constant_boy23
09-11-2013, 16:18
حتما آنالیز ترکیبی رو بخون . اگه بلد نباشی رسما احتمال چیزی یاد نمیگیری . اگه میخوای خیلی کارت راحت تر بشه نظریه مجموعه ها رو هم قبلش بخون . این یکی الزامی نیست ولی کمک میکنه . ( به عنوان کسی که ریاضی خوره ست اینو باور کن ازم !) حجمش هم زیاد نیست .
این درصدا مال منطقه یکه ؟؟؟؟!!! جل الخالق !:n04: با اینا میشه پزشکی قبول شد ؟:n13:
درصدای پارسال من :
دادا شما خاص ترين رتبه زير 10 هزار كنكور بودي فكر كنم اگه درصد هات همينا باشه ....
به شدت زدي زير گوش فيزيك و رياضي ولي شيمي و زيست ..! نكنه رياضي بودي بودي اومدي تجربي ؟
دادا شما خاص ترين رتبه زير 10 هزار كنكور بودي فكر كنم اگه درصد هات همينا باشه ....
به شدت زدي زير گوش فيزيك و رياضي ولي شيمي و زيست ..! نكنه رياضي بودي بودي اومدي تجربي ؟
من لیسانس مهندسی صنایع دارم . رشته ام هم ریاضی بوده ولی از سالها پیش عاشق علوم تجربی بودم . :n12:فیزیک خوب نزدم یعنی میخواستم بالای نود بزنم ولی نشد . :n23:شیمی هم متاسفانه خیلی عوض شده نسبت به سال 83 که من وارد دانشگاه شدم . زیست هم که طبیعیه پایین بزنم سوالات خیلی مفهومی شدن ولی اصلا نخونده بودم . عربی هم همینطور . البته وقت زیست و شیمی رو روی ریاضی گذاشتم . شاید اگه میخواستم اونا رو هم کامل بزنم درصدام پایین تر میومد . در کل خیلی سخته که همه دروس رو بالا بزنی حتی اگه بلد هم باشی به علت کمبود وقت خیلی سخته . اینایی که نفرات برتر کنکور هستند علاوه بر داشتن اطلاعات درسی کافی ، تمرکز زیاد و سرعت عمل بالا دارند .
راستش پارسال تفریحی! کنکور دادم . امسال یخورده جدی تر گرفتم . خدا رو چه دیدی ! شاید قبول شدیم . . . :n06:
After4Ever
09-11-2013, 19:30
درصدای پارسال من :
معارفت هم بببر بالا حیف بخدا
درصدای پارسال من :
تکـــــــــــــــــــــــ ــــبیر:دی
دمت گرم برادر
آقا در مورد ریاضی و فیزیک یکم کمک کن
منم ترک تحصیلی بودم بعد چند سال دوباره کنکور میخوام بدم پیش هم اصلا مدرسه نرفتم خودم خوندم واسه همین اصلا نمیدونم مشتق چیه کاربرد چیه و یا انتگرال و ... چون کسی نبوده بهم بگه از روی کمک اموزشی هم خیلی نمیشه پیشرفت کرد، یه لطفی بکن یه راهی روشی چیزی بزار جلوم - کلاس و معلم خصوصی هم دیگه حوصلم نمیکشه بشینم سر کلاس! چه پیشنهادی میدین؟
تکـــــــــــــــــــــــ ــــبیر:دی
دمت گرم برادر
آقا در مورد ریاضی و فیزیک یکم کمک کن
منم ترک تحصیلی بودم بعد چند سال دوباره کنکور میخوام بدم پیش هم اصلا مدرسه نرفتم خودم خوندم واسه همین اصلا نمیدونم مشتق چیه کاربرد چیه و یا انتگرال و ... چون کسی نبوده بهم بگه از روی کمک اموزشی هم خیلی نمیشه پیشرفت کرد، یه لطفی بکن یه راهی روشی چیزی بزار جلوم - کلاس و معلم خصوصی هم دیگه حوصلم نمیکشه بشینم سر کلاس! چه پیشنهادی میدین؟
راستش منم مثل شما بودم واسه همین رفتم دانشگاه آزاد . اما اونجا مجبور شدیم یه سری ریاضیات سنگین پاس کنیم . ریاضیم اونجا خوب شد .
واسه یادگیری ریاضی باید بتونین مطالب رو بفهمین و اگه با خودتون رودرواسی دارین باید بگم باید از صفر( دقیقا صفر) شروع کنید . ریاضی که توی دبیرستان آموزش داده میشه حجمش شاید زیاد باشه ولی عمقش خیلی کمه . با تمرین و تمرین و تمرین میتونین به تسلط برسین .
قسمت هایی هستند توی ریاضی که " دیفرانسیل و انتگرال " نامیده میشن و بهتره اونا رو به همین ترتیبی که نوشتم بخونید و شامل : اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- حد و پیوستگی و مجانب ها - مشتق- کاربرد مشتق و رسم نمودار - انتگرال - هندسه مختصاتی و منحنی های درجه دوم ( مقاطع مخروطی) هستند . توجه کنید این مباحث به رغم ترسناک! بودنشون بسیار بسیار ساده هستند و تنوع سوال ازشون زیاد نیست . مخصوصا انتگرال که خیلی از داوطلبان تجربی ازش میترسن . توجه کنید که این مباحث همه به یک زیرمجموعه تعلق دارن و به هم مربوطند . در ضمن حجم بالای ریاضی کنکور رو تشکیل میدن . مثلا شما اگه حد رو خوب یاد بگیرین مشتق و انتگرال در حد سه سوت ساده خواهند شد . یا اگه مثلا برعکسش شما معنی لگاریتم رو ندونین نمیتونین مشتق توابع لگاریتمی رو یاد بگیرین . پس باید پله پله همه مباحث رو جلو برین .
قسمت های دیگه ای هستند که " ریاضیات جدید " نامیده میشن و یکمی به خلاقیت و تمرکز و مطالعه بیشتری نیاز دارن و شامل هندسه تحلیلی و ریاضی گسسته و برای بچه های تجربی ( آمار و احتمال و هندسه 1 و آنالیز ترکیبی - نظریه مجموعه ها - ماتریس ها) میشن .
توصیه من اینه که اگه وقت دارین دیفرانسیل رو یاد بگیرین چون حجم زیادی از کنکور رو شامل میشه و اگه میخواین مبحثی کار کنید برید سراغ ریاضی جدید که پیوستگی مطالبش کمتره .
دوستانی که فقط میخوان تست کار کنن :کتاب آبی کانون عالیه و کافی هم هست . اگه میخواین آموزش هم داشته باشه یکمی باید وقت بذارین و کتاب مورد نظر خودتون رو انخاب کنید . منابع آموزشی بسیار زیاد هستن
دیفرانسیل :
آموزش مثلثات " کتاب سبز کانون " . نمیدونم الان چاپ میشه یا نه ولی دوره ما خیلی به درد ما خورد . آموزشش از صفر شروع و در حد بوندس لیگا پیشرفته میشه . . .
انواع تابع ، حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد آن : " حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد - جلد اول - نشر دانشگاهی " . این کتاب دانشگاهیه ولی محتوای آموزشیش از صفر تا پیشرفته است و خیلی خیلی کتاب خوب و روانیه و واسه خودآموز بسیار عالیه . مخصوصا واسه بچه های ریاضی . جلد دومش در مورد انتگرال هست و خیلی به درد کنکوری ها نمیخوره .
هندسه : " آموزش هندسه 1 گام به گام - نشر گسترش " . اینم کتابیه که خودم پارسال خوندم و محتوای آموزشیش خیلی جامع هست و زبان کتاب خیلی روان و ساده است .
واسه تست هم که گفتم کتاب آبی قلم چی .
واسه مباحث دیگه ریاضی من کتابهای دانشگاهی رو خوندم که سطحشون از کنکور بالاتره و خوندنشون وقت زیادی میخواد . اگه خواستین بهتون معرفی می کنم ولی بهتره سراغشون نرید . . . .
سوال دیگه ای باشه در خدمتم .
موفق باشید .
mohammad varaste
09-11-2013, 22:39
این کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد که معرفی کردی توش تست هم هست یا فقط خودآموزه ؟
این کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد که معرفی کردی توش تست هم هست یا فقط خودآموزه ؟
فقط آموزشه . . . ولی خیلی کتاب خوبیه مخصوصا قسمت کاربرد مشتق . برای بچه های ریاضی عالیه . از حجم زیادش نترسید . تمرین های خیلی خوبی هم داره و پاسخ تمرین های با شماره فرد هم توش هست . این کتاب به عنوان " ریاضی پیش" توی دانشگاه تدریس میشه ( البته جلد یکش) و هیچ مهندسی نیست که با این کتاب آشنا نباشه !!!!.
راستش منم مثل شما بودم واسه همین رفتم دانشگاه آزاد . اما اونجا مجبور شدیم یه سری ریاضیات سنگین پاس کنیم . ریاضیم اونجا خوب شد .
واسه یادگیری ریاضی باید بتونین مطالب رو بفهمین و اگه با خودتون رودرواسی دارین باید بگم باید از صفر( دقیقا صفر) شروع کنید . ریاضی که توی دبیرستان آموزش داده میشه حجمش شاید زیاد باشه ولی عمقش خیلی کمه . با تمرین و تمرین و تمرین میتونین به تسلط برسین .
قسمت هایی هستند توی ریاضی که " دیفرانسیل و انتگرال " نامیده میشن و بهتره اونا رو به همین ترتیبی که نوشتم بخونید و شامل : اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- حد و پیوستگی و مجانب ها - مشتق- کاربرد مشتق و رسم نمودار - انتگرال - هندسه مختصاتی و منحنی های درجه دوم ( مقاطع مخروطی) هستند . توجه کنید این مباحث به رغم ترسناک! بودنشون بسیار بسیار ساده هستند و تنوع سوال ازشون زیاد نیست . مخصوصا انتگرال که خیلی از داوطلبان تجربی ازش میترسن . توجه کنید که این مباحث همه به یک زیرمجموعه تعلق دارن و به هم مربوطند . در ضمن حجم بالای ریاضی کنکور رو تشکیل میدن . مثلا شما اگه حد رو خوب یاد بگیرین مشتق و انتگرال در حد سه سوت ساده خواهند شد . یا اگه مثلا برعکسش شما معنی لگاریتم رو ندونین نمیتونین مشتق توابع لگاریتمی رو یاد بگیرین . پس باید پله پله همه مباحث رو جلو برین .
قسمت های دیگه ای هستند که " ریاضیات جدید " نامیده میشن و یکمی به خلاقیت و تمرکز و مطالعه بیشتری نیاز دارن و شامل هندسه تحلیلی و ریاضی گسسته و برای بچه های تجربی ( آمار و احتمال و هندسه 1 و آنالیز ترکیبی - نظریه مجموعه ها - ماتریس ها) میشن .
توصیه من اینه که اگه وقت دارین دیفرانسیل رو یاد بگیرین چون حجم زیادی از کنکور رو شامل میشه و اگه میخواین مبحثی کار کنید برید سراغ ریاضی جدید که پیوستگی مطالبش کمتره .
دوستانی که فقط میخوان تست کار کنن :کتاب آبی کانون عالیه و کافی هم هست . اگه میخواین آموزش هم داشته باشه یکمی باید وقت بذارین و کتاب مورد نظر خودتون رو انخاب کنید . منابع آموزشی بسیار زیاد هستن
دیفرانسیل :
آموزش مثلثات " کتاب سبز کانون " . نمیدونم الان چاپ میشه یا نه ولی دوره ما خیلی به درد ما خورد . آموزشش از صفر شروع و در حد بوندس لیگا پیشرفته میشه . . .
انواع تابع ، حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد آن : " حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد - جلد اول - نشر دانشگاهی " . این کتاب دانشگاهیه ولی محتوای آموزشیش از صفر تا پیشرفته است و خیلی خیلی کتاب خوب و روانیه و واسه خودآموز بسیار عالیه . مخصوصا واسه بچه های ریاضی . جلد دومش در مورد انتگرال هست و خیلی به درد کنکوری ها نمیخوره .
هندسه : " آموزش هندسه 1 گام به گام - نشر گسترش " . اینم کتابیه که خودم پارسال خوندم و محتوای آموزشیش خیلی جامع هست و زبان کتاب خیلی روان و ساده است .
واسه تست هم که گفتم کتاب آبی قلم چی .
واسه مباحث دیگه ریاضی من کتابهای دانشگاهی رو خوندم که سطحشون از کنکور بالاتره و خوندنشون وقت زیادی میخواد . اگه خواستین بهتون معرفی می کنم ولی بهتره سراغشون نرید . . . .
سوال دیگه ای باشه در خدمتم .
موفق باشید .
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
پس الان برنامه ی ازمون ها رو بیخیال میشم و میچسبم به اینا (به ترتیبی که خودتون گفتین)
فقط یه زمان تقریبی میدین که نورمالش پایه ها رو تا کی تموم کنم خوبه؟
مثلا اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- تا چند وقت تموم کنم خوبه؟ میخوام برنامه بریزم - یه روز درمیون میتونم 3 ساعت وقت بزارم برای ریاضی -
اگه در این مورد هم راهنمایی کنین بی نهایت ممنون میشم:n12:
After4Ever
09-11-2013, 23:56
حرفای dada1580 کاملاً تایید میشه فقط یک چیزه دیگه که به من در سال اول کنکورم خیلی کمک کرد این بود که وقتی می خواستم از صفر شروع کنم از کتاب های پاسخ تشریحی شروع کردم (تست نه)
بخاطر همین سوال رو با راه حل امتحانی می رفتم ، همون راه حلی که اگر فرمول رو ننویسی 25 صدم کم میکنن:n02:
بعداً یواش یواش از روش های ذهنی و تستی استفاده کردم و تشریح رو بیخیال شدم
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
پس الان برنامه ی ازمون ها رو بیخیال میشم و میچسبم به اینا (به ترتیبی که خودتون گفتین)
فقط یه زمان تقریبی میدین که نورمالش پایه ها رو تا کی تموم کنم خوبه؟
مثلا اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- تا چند وقت تموم کنم خوبه؟ میخوام برنامه بریزم - یه روز درمیون میتونم 3 ساعت وقت بزارم برای ریاضی -
اگه در این مورد هم راهنمایی کنین بی نهایت ممنون میشم:n12:
رشته ات که ریاضی نیست ؟؟؟
ببین باید اونقدر وقت بذاری تا یاد بگیری و جا بیفتن . من نمیتونم زمان تعیین کنم یعنی هیچ کس نمیتونه . . . فقط دو تا چیزو بهش دقت کن : اول اینکه حتما از صفر شروع کن . این تضمین و اطمینان از یادگیری بوجود میاره . :n05:دوم اینکه ترتیب مطالب رو رعایت کن تا بهترین نتیجه رو بگیری . تا پایه رو یاد نگرفتی سراغ مباحث بعدی نرو چون وقت تلف کردنه . اگه مثلا ندونی حد چیه یا توی محاسباتش اشکال داشته باشی نمیشه توقع داشت بتونی مشتق یا انتگرال رو یاد بگیری .
اتحاد ها 4 یا 5 تا بیشتر نیستند ولی بعد ها خواهی دید که چقــــــــــــــــدر توی مشتق و حد و انتگرال کمکت خواهند کرد . دنباله ها و سری هم قوانینشون شبیه توابعه . اینا رو یاد بگیری انگار اونا رو یاد گرفتی .
کاری که لازمه انجام بدی اینه که اول فرمول ها رو حفظ کن . اولش سخته چون مطالب واست معنی خاصی ندارن ولی بعدا حفظ کردن فرمول ها آسون میشه چون ارتباطشون رو با هم درک خواهی کرد( مثلا مشتق برعکس انتگراله یا اینکه چجوری مشتق تابع سینوس میشه تابع کسینوس و برعکس)
بعد از اینکه فرمول ها رو یاد گرفتی برو سراغ مثال های حل شده و راه حل اونا رو دقیق بررسی کن . نیاز نیست توی این مرحله خودت بتونی تست ها رو درست حل کنی . اگه بفهمی توی مثال چه اتفاقی افتاده و چجوری جواب بدست آمده نصف راه رو رفته ای . فقط یادت باشه که سعی کنی راه حل رو درک کنی نه اینکه حفظش کنی . میتونی بری و چند تا تست منتخب رو هم با راه حلشون بررسی کنی . توی کانون قدیما به این می گفتن " ادراک و تثبیت " :n02:هه هه هه !!!
بعدش میری و سعی میکنی تست بزنی ( بدون زمان گیری) تا راه حل های تستی و محاسباتی واست جا بیفتن .
در مرحله آخر سعی می کنی سرعت عملت رو بالا ببری و در عین حال خطا های محاسباتی رو پایین بیاری . این یعنی تست و تست و تست . هر چی بیشتر ، بهتر . توجه کن که خود " تست زدن " نصف تست زدنه !! نصف دیگه اش بررسی دقیق راه حل اون تستها و نوشتن نکات اون توی یه دفتر جداست .
ضمنا اگه آزمون کانون شرکت کردی باید بگم توی کانون نقاطی رو گذاشتن واسه همین وقت ها که احیانا اگه کسی عقب افتاد بتونه خودشو برسونه و جبران کنه . سعی کن از اونا استفاده کنی و بتونی مباحث رو کامل بزنی .
موفق باشی .
حرفای dada1580 کاملاً تایید میشه فقط یک چیزه دیگه که به من در سال اول کنکورم خیلی کمک کرد این بود که وقتی می خواستم از صفر شروع کنم از کتاب های پاسخ تشریحی شروع کردم (تست نه)
بخاطر همین سوال رو با راه حل امتحانی می رفتم ، همون راه حلی که اگر فرمول رو ننویسی 25 صدم کم میکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعداً یواش یواش از روش های ذهنی و تستی استفاده کردم و تشریح رو بیخیال شدم
من دقیقا توی زیست شناسی همین وضعیتی رو دارم که دوستان توی ریاضی داشتند !!!
کتاب میکرو طبقه بندی گاج رو گرفتم و با زیست سال دوم هم شروع کردم ولی هنوز زیست پیش رو نخوندم . مشکلم اونجا شروع میشه که تست های ترکیبی مربوط به باکتری ها یا مثلا قارچ ها رو میدن و من که پیش رو نخوندم توی اونا میمونم . واسه این مشکل یکی از دوستان زیست جامع " گربه " رو پیشنهاد کرد ولی کتابش رو که دیدم تمام موهام ریخت !!! به نظرت این کتاب رو بگیرم ؟ کمکی میکنه ؟
ممنون .
نه رشتم تجربیه - مشکلم همین ریاضی بود که به امید خدا استارت میزنم و ردیف میشه
خوشبختانه تعداد تست های مشتق و کاربرد داره تو کنکور تجربی کم میشه و به احتمال و هندسه اضافه میشه که اینم به نفعمه
ممنون از راهنمایی هاتون:)
من دقیقا توی زیست شناسی همین وضعیتی رو دارم که دوستان توی ریاضی داشتند !!!
کتاب میکرو طبقه بندی گاج رو گرفتم و با زیست سال دوم هم شروع کردم ولی هنوز زیست پیش رو نخوندم . مشکلم اونجا شروع میشه که تست های ترکیبی مربوط به باکتری ها یا مثلا قارچ ها رو میدن و من که پیش رو نخوندم توی اونا میمونم . واسه این مشکل یکی از دوستان زیست جامع " گربه " رو پیشنهاد کرد ولی کتابش رو که دیدم تمام موهام ریخت !!! به نظرت این کتاب رو بگیرم ؟ کمکی میکنه ؟
ممنون .
خوشبختانه من زیستم به شدت قویه و ازمون ها هم از 70 درصدم پایین نمیاد-
توصیه من:
اول کتاب به دقت خونده بشه و تشریح بشه - یعنی مو به مو بخونی و دور قید ها خط بکشی و نکات ترکیبی رو خودت بنویسی کلا بگم به کتاب باید کاملا مسلط شین
بعد از اون که مثلا یه فصل و کامل خوندین بعد برین سراغ کتاب های خیلی سبز
گاج و گربه کیفیتی خوبی نداره به نظر من
درسنامه خیلی سبز رو باید خوب بخونین و نکات رو از توش به کتاب اضافه کنین بعد برین سراغ تست
تو دی وی دی های زیست : سی دی های دادگستری رو توصیه میکنم - فخری و اکبری اصلا توصیه نمیکنم دی وی دی های کانون هم برای فهم اولیه و ساده خوبن (برای کسی که معلم نداشته)
یه چیزی که خیلی خیلی متونه کمک کنه جزوه ی دکتر عمارلو هست این واقعا عــــــالیه اگه بگیرین و خوب بخونین دیگه نیازی هم به دی وی دی ندارین
کتاب های کمک آموزشی:
دوم = خیلی سبز (درسنامه ی عالی و تست های خوب)
سوم = خیلی سبز ویرایش جدید 92 (چون به جز سه فصل اول درسنامه نداره برای درسنامه 8000 تست گاج هم خوبه)
پیش = خیلی سبز - نشرالگو هم تستای خوبی داره -
کتابای نشر دریافت هم خوبه ولی اگه جزوه عمارلو رو بگیرین چون یک نفر نوشته هیچ نیازی به کتاب ندارین
برای ژنتیک
سطح خوب و مورد نیاز = تخته سیاه و ارامفر
سطح بالا و مفهومی و جوندار تر = زیست مندلی
برای گیاهی هم دی وی دی های چلاجور رو توصیه میکنم
جمع بندی مهر و ماه (کتاب زدِ و عکس یه زنبور روشه:دی) هم خیلی خوبه -
من وقتی کتابای تخته سیاه و مهرو ماه و ... رو دستم میگیرم واقعا حوصلم سر میره چون سطحش پایینه البته از نظر من
توی 8000 تست های گاج هم همینطور بود برام به حرف یکی از دوستان اینجا (علیرضا دکتر) گوش نکردم و رفتم سوم رو خریدم و دیدم مالی نیست پس حواستون جمع باشه که کتاب خوب بگیرین.
در مورد جزوه بازم میگم خیلی کمک میکنه من خیلی متحول شدم از وقتی که گرفتمش مثلا دی وی دی ها نکته هاش برام تکراری میشد!! خیلی توصیه میکنم اگه نگرفتین دی وی دی های دادگستری رو تهیه کنین چون واقعا برای ترکیبی خوندن لازمه.
جزوه دکتر عمارلو رو چطوری میشه تهیه کرد ؟ متاسفانه من تهران نیستم . یه سرچی کردم دیدم اکثرا سایت هایی که تبلیغش رو کردن به کلاهبردارا میخورن . قیمت هم میگن 74 تومن . . . .
Alireza SM
10-11-2013, 11:10
جزوه دکتر عمارلو رو چطوری میشه تهیه کرد ؟ متاسفانه من تهران نیستم . یه سرچی کردم دیدم اکثرا سایت هایی که تبلیغش رو کردن به کلاهبردارا میخورن . قیمت هم میگن 74 تومن . . . .
منم ديدم متاسفانه همشونم جزوه كهنه و قديمي پارسال رو دارن . جزوه مناسب براي كنكور 93 ( آخرين ويرايش ) خيلي بهتره به نظرم. نحوه حل تست هاي ژنتيكش فرق كرده و تست هاي خيلي سخت و بيهوده هم ازش حذف شدن
جزوه رو خود دکتر میفروشه شمارشو برات پخ میکنم
قیمت ویرایش جدیدش 150 هزار تومنه که خود عمارلو میفرسته
من با دوستم شریکی خریدیم
nafas.ip
10-11-2013, 18:08
درصدای پارسال من :
نه من منطقه2 هستم من از بین درصدام فقط ریاضی و دینیم بد بود......من درصد شیمی و زیستم خیلی عالی بود ...چون سال 92کنکور تجربی به نسبت سالهای قبل سختر بود رنج درصدا توی زیست و شیمی پایین امده.:n26:
golparya
10-11-2013, 18:36
اقای امیر بکام منم جزوه عمارلو میخوام اگه امکانشه برای منم خصوصی بفرستین
نه من منطقه2 هستم من از بین درصدام فقط ریاضی و دینیم بد بود......من درصد شیمی و زیستم خیلی عالی بود ...چون سال 92کنکور تجربی به نسبت سالهای قبل سختر بود رنج درصدا توی زیست و شیمی پایین امده.:n26:
آره خداییش سخت بود . چیزایی بود که من حتی واسه اولین بار میدیدم !!:n02:
ولی خداییش ریاضی و زبان آسون بودن مخصوصا زبان که بیشتر به شوخی شباهت داشت !!!:n23:
من چون خیلی جدی نبودم حتی تست های عربی رو نگاه هم نکردم . متاسفانه درصد صفر توی کارنامه بدجوری داوطلب رو از دور خارج می کنه . . .
Mehran-King
10-11-2013, 19:53
سلام دوستان خواهشا کمکم کنین رشته من ریاضی فیزیک هست درسامم بدک نیستن (شیمیم نسبت به ریاضی و فیزیک قوی تره)(عمومی هارو هم فقط ادبیات و عربی مشکل دارم)
راستش من نمیتونم پشت کنکوری بشم و یک ضرب باید قبول بشم و برم ...
میخواستم بپرسم چیکار کنم تا رتبه ام تو کنکور سراسری 93 زیر 5000 (منطقه 3) و تراز بالای 4000-5000 بیاد؟
به نظرتون از 55 سوال ریاضیات و 45 سوال فیزیک و 35 سوال شیمی باید چند تا سوال رو درست جواب بدم تا رتبه ام زیر 5000 و تراز بالای 5000بیاد؟
عمومی هارو سعی می کنم بالای 50-60 درصد بزنم
سلام دوستان خواهشا کمکم کنین رشته من ریاضی فیزیک هست درسامم بدک نیستن (شیمیم نسبت به ریاضی و فیزیک قوی تره)(عمومی هارو هم فقط ادبیات و عربی مشکل دارم)
راستش من نمیتونم پشت کنکوری بشم و یک ضرب باید قبول بشم و برم ...
میخواستم بپرسم چیکار کنم تا رتبه ام تو کنکور سراسری 93 زیر 5000 (منطقه 3) و تراز بالای 4000-5000 بیاد؟
به نظرتون از 55 سوال ریاضیات و 45 سوال فیزیک و 35 سوال شیمی باید چند تا سوال رو درست جواب بدم تا رتبه ام زیر 5000 و تراز بالای 5000بیاد؟
عمومی هارو سعی می کنم بالای 50-60 درصد بزنم
باید همه درس ها رو به طور متوسط خوب بزنی و اختصاصی رو یکم بیشتر از خوب . ریاضی بالا زدن سخت تره ( ریاضی جدید سخته خداییش) . دیفرانسیلت خوب باشه میتونی راحت ریاضی رو 55 بزنی . نقاط قوتت ( مثلا همون شیمی) رو سعی کن خوب بزنی و توی دروس دیگه هم متوسط باشی . اگه همه دروس رو متوسط خوب بزنی زیر 5000 خیلی سخت نیست .
راستی 5000 منطقه 3 زیادم جالب نیست . . . الان نسبتا وقت مناسبی هم تا کنکور مونده .
یخورده تلاش کن زیر 2000 میشی .
Mehran-King
10-11-2013, 20:45
باید همه درس ها رو به طور متوسط خوب بزنی و اختصاصی رو یکم بیشتر از خوب . ریاضی بالا زدن سخت تره ( ریاضی جدید سخته خداییش) . دیفرانسیلت خوب باشه میتونی راحت ریاضی رو 55 بزنی . نقاط قوتت ( مثلا همون شیمی) رو سعی کن خوب بزنی و توی دروس دیگه هم متوسط باشی . اگه همه دروس رو متوسط خوب بزنی زیر 5000 خیلی سخت نیست .
راستی 5000 منطقه 3 زیادم جالب نیست . . . الان نسبتا وقت مناسبی هم تا کنکور مونده .
یخورده تلاش کن زیر 2000 میشی .
ممنون از راهنماییتون ، سعیمو می کنم زیر 2000بیارم تنها دروسی که واسم سختن ریاضی و فیزیکن :| راهی نیست آسون تر و سریعتر این دروس رو یاد بگیرم(تست) یا اینکه راهی نیست فقط سوالات مهم رو تست بزنم (اونایی که پرتکرارن) مثل مشتق 7-8 تا میاد ...
ممنون از راهنماییتون ، سعیمو می کنم زیر 2000بیارم تنها دروسی که واسم سختن ریاضی و فیزیکن :| راهی نیست آسون تر و سریعتر این دروس رو یاد بگیرم(تست) یا اینکه راهی نیست فقط سوالات مهم رو تست بزنم (اونایی که پرتکرارن) مثل مشتق 7-8 تا میاد ...
راستش جدیدا داوطلبا مولتی مدیا شدن !!!:n02: یعنی دو ر و ور کتاب نیستند . بیشتر طرفدار دی وی دی هستند!
من به شخصه با کتاب راحت ترم . زیاد هم توی فیزیک و ریاضی کمبود حس نکردم . به همین خاطر منابع جدید( دی وی دی) رو نمیشناسم زیاد .
واسه فیزیک اگه میخوای با حداقل مطالعه بیشترین درصد رو بگیری اینا رو بخون : بردار - حرکت شناسی دوبعدی - دینامیک - کار و انرژی
اینا همه به هم وصلند و یادگیریشون به ترتیب ، به همدیگه کمک میکنه و بودجه بندی بالایی داره . حرکت نوسانی و دایره ای و موج های مکانیکی نسبتا سخت ترند(ریاضی وار ترند) . از سخت تر های دیگه میتونم به مغناطیس اشاره کنم .
خازن و جریان الکتریکی زیاد سخت نیستند .
نور و شکست و آیینه ها یکم سخته ولی بهتره ازش نگذری چون 5 تا تست ازش میاد و مهمه .
کتاب هم من" 7 چیز خیلی سبز " رو میخونم که البته بار آموزشی زیادی نداره و بیشتر جمع بندیه . در مورد کلاس و دی وی دی من زیاد آپدیت نیستم . دوستان دیگه میتونن راهنمایی کنن .
در مورد ریاضی دو صفحه قبل کامل توضیح دادم . . . .
اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی .
سلام مهران جان
برای فیزیک از دی وی دی های مسعودی استفاده کنی خوبه من خودم هیچی بارم نبود ولی با این یکم راه افتادم البته اید تلاش کنی
ولی برای ریاضی همین چند صفحه قبل آقا dada1580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روش گفتن که میخوام اونو تست کنم ایشالا جواب بگیرم
راستی برای مشتق هم مسعودی سی دی تکنیکی داره ولی به درد من نخورد چون پایم خیلی ضعیفه هم حوصله ندارم واسه 1 2 تا سوال اونقدر نگاه کنم
mohammad varaste
10-11-2013, 22:55
بچه ها زمان كل مغناطيس و القا مسعودى چند ساعته ؟dvd هاى يكى دوسال قبل گيرم بياد مورد نداره ؟
بچه ها زمان كل مغناطيس و القا مسعودى چند ساعته ؟dvd هاى يكى دوسال قبل گيرم بياد مورد نداره ؟
10 تا دی وی دی ـه
ولی تو مغناطیس تکنیک به اون صورت نمیگه همون درس رو جوری بهت میگه که بفهمی اگه تو فهم مفاهیم مشکل داری بگیر اگه نداری من که میگم نگیر
محصولات قدیمیش هم زیاد خوب نیست ولی برای پارسال خوبه
mohammad varaste
11-11-2013, 04:56
از صفر میخوام بخونم
DVD ها رو هم ارزون گیر میارم.
ولی اولویتم هنوز کتابه چون هم چشام اذیت میشه وقتی زیاد و پشت سر هم فیلم میبینم هم حواسم پرت میشه و مجبورم جلو عقب کنم.
میشه بگین هر DVD حدود چند ساعت تدریسه ؟
از صفر میخوام بخونم
DVD ها رو هم ارزون گیر میارم.
ولی اولویتم هنوز کتابه چون هم چشام اذیت میشه وقتی زیاد و پشت سر هم فیلم میبینم هم حواسم پرت میشه و مجبورم جلو عقب کنم.
میشه بگین هر DVD حدود چند ساعت تدریسه ؟
مغناطیس و القا چون نسبتا بحث هایی سبک هستن هر دی وی دی حدود 1:15 هست زمانش .
Mehran-King
11-11-2013, 14:34
راستش جدیدا داوطلبا مولتی مدیا شدن !!!:n02: یعنی دو ر و ور کتاب نیستند . بیشتر طرفدار دی وی دی هستند!
من به شخصه با کتاب راحت ترم . زیاد هم توی فیزیک و ریاضی کمبود حس نکردم . به همین خاطر منابع جدید( دی وی دی) رو نمیشناسم زیاد .
واسه فیزیک اگه میخوای با حداقل مطالعه بیشترین درصد رو بگیری اینا رو بخون : بردار - حرکت شناسی دوبعدی - دینامیک - کار و انرژی
اینا همه به هم وصلند و یادگیریشون به ترتیب ، به همدیگه کمک میکنه و بودجه بندی بالایی داره . حرکت نوسانی و دایره ای و موج های مکانیکی نسبتا سخت ترند(ریاضی وار ترند) . از سخت تر های دیگه میتونم به مغناطیس اشاره کنم .
خازن و جریان الکتریکی زیاد سخت نیستند .
نور و شکست و آیینه ها یکم سخته ولی بهتره ازش نگذری چون 5 تا تست ازش میاد و مهمه .
کتاب هم من" 7 چیز خیلی سبز " رو میخونم که البته بار آموزشی زیادی نداره و بیشتر جمع بندیه . در مورد کلاس و دی وی دی من زیاد آپدیت نیستم . دوستان دیگه میتونن راهنمایی کنن .
در مورد ریاضی دو صفحه قبل کامل توضیح دادم . . . .
اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی .
سلام ممنونم ، نه من هم اصلا از مولتی مدیا خوشم نمیاد ... کتاب بهتره ... به نظرتون اگه همه این بخش هایی که گفتین رو خوب بخونم و بتونم همه اینارو بزنم چند درصد میتونم فیزیک بزنم؟ بالای 30% میشه ؟
Mehran-King
11-11-2013, 14:55
راستی من واسه کنکور فیزیک میخوام این بخش هارو بخونم به نظرتون خوبه یا نه؟
فیزیک سال اول = فصل 3 الکتریسیته(3 تست میاد) ، فصل 4 نور و بازتاب نور (2 تست) ، فصل 5 شکست نور (2 تست)
فیزیک سال دوم= فصل دوم حرکت شناسی (5 تست) ، فصل سوم دینامیک (5 تست) ، کار و انرژی (2 تست) ، گرما و قانون گاز ها (2 تست)
فیزیک سال سوم= فصل اول ترمودینامیک ، فصل سوم جریان الکتریکی و مدار های جریان غیر مستقیم (4 تست) ، فصل 4 مغناطیس (4 تست) ، فصل پنجم القای الکترومغناطیسی (4 تست)
فیزیک سال چهارم= کامل
=============
دیفرانسیل و ریاضیات پایه :
ریاضی 2 : کامل
حسابان : فصل 3 و 4 و 5 (مثلثات 3 تست ، حد 1-2 تست ، مشتق 7 تست)
دیفرانسیل : مشتق
=============
mohammad varaste
11-11-2013, 15:33
مهران جان شما اطلاعات خوبی درباره بودجه بندی تعداد تستهای هر فصل نداری
بهت پیشنهاد میکنم بری اینجا :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من واسه کنکور فیزیک میخوام این بخش هارو بخونم به نظرتون خوبه یا نه؟
فیزیک سال اول = فصل 3 الکتریسیته(3 تست میاد) ، فصل 4 نور و بازتاب نور (2 تست) ، فصل 5 شکست نور (2 تست)
فیزیک سال دوم= فصل دوم حرکت شناسی (5 تست) ، فصل سوم دینامیک (5 تست) ، کار و انرژی (2 تست) ، گرما و قانون گاز ها (2 تست)
فیزیک سال سوم= فصل اول ترمودینامیک ، فصل سوم جریان الکتریکی و مدار های جریان غیر مستقیم (4 تست) ، فصل 4 مغناطیس (4 تست) ، فصل پنجم القای الکترومغناطیسی (4 تست)
فیزیک سال چهارم= کامل
=============
دیفرانسیل و ریاضیات پایه :
ریاضی 2 : کامل
حسابان : فصل 3 و 4 و 5 (مثلثات 3 تست ، حد 1-2 تست ، مشتق 7 تست)
دیفرانسیل : مشتق
=============
فکر کنم بودجه بندی رو اشتباه متوجه شدی:دی
وقتی پیش رو بخونی دیگه نیازی نداری حرکت شناسی و دینامیک دوم رو بخونی بنابراین اصلا نیازی نیست از دوم اونا رو بخونی حتی کار و انرژی که تو پیش بررسی میشه از دوم فقط یه نوع مسئله میمونه که اونم مربوط به آسانسورِ -
گرما و قانون گاز ها رو بخون فقط از دوم
تو فیزیک اول هم اون فصل الکتریسیته اصلا چیزی نمیاد ازش کلا از اول 2 فصل آخ رو خوب بخون بقیش رو در حد مرور
اون سه چهار تستی کهاز الکتریسیته میاد از کتاب سومِ
پیش هم نیم سال اول رو خوب مسلط شو
سعی کن موج ها رو با هم یاد بگیری به هم مربوطه و خیلی هم مهم
در مورد ریاضی هم اطلاعی ندارم چون رشتم تجربیه
nafas.ip
11-11-2013, 18:03
آره خداییش سخت بود . چیزایی بود که من حتی واسه اولین بار میدیدم !!:n02:
ولی خداییش ریاضی و زبان آسون بودن مخصوصا زبان که بیشتر به شوخی شباهت داشت !!!:n23:
من چون خیلی جدی نبودم حتی تست های عربی رو نگاه هم نکردم . متاسفانه درصد صفر توی کارنامه بدجوری داوطلب رو از دور خارج می کنه . . .
اره زیست و شیمی واقعا وقت گیر بود مخصوصا شیمی ولی ریاضی خیلی اسون بود اما من وقت کم اوردم....:n03:
شما الان چه رشته ای میخونین؟؟
یک سوال !
فرض کنید شخصی در کنکور سراسری 93 در رشته تجربی شرکت میکنه و مجاز به انتخاب رشته میشه اما نمیره که انتخاب رشته بکنه و میخواد واسه ی سال بعدش دوباره کنکور بده !
یه بار دیدم توکلی (سخنگوی سازمان سنجش) گفت کسی که نره سال دیگه مجاز نیست در آزمون شرکت کنه یه همچین چیزی دقیقاً متوجع نشدم !!!
چه موقع به شخص اجازه نمیدن در کنکور سال بعدش شرکت کنه ؟
mohammad varaste
11-11-2013, 22:14
شما انتخاب رشته کنی و در بیایی و نری محروم میشی اما اگه جایی نری مشکلی نداره
اره زیست و شیمی واقعا وقت گیر بود مخصوصا شیمی ولی ریاضی خیلی اسون بود اما من وقت کم اوردم....:n03:
شما الان چه رشته ای میخونین؟؟
تجربی . پارسال میخواستم هم فیزیک و هم ریاضی 100 بزنم ولی معلوم شد به این راحتی ها هم نیست !!:n02: آزمون های سنجش پارسال 2 بار ریاضی 100 زدم ولی کنکور یه چیز دیگه ست . شرایط خاص خودش رو داره .
امسال به شدت دارم زیست و شیمی میخونم . شیمی رو مثل فرفره دارم میرم جلو ولی زیست اذیتم میکنه . نمیشه خودآموز رفت جلو . کلاس لازم داره . احتمالا یه کلاسی چیزی بگیرم . پارسال میتونستم بعضی رشته ها رو بیارم ولی دلم پزشکی میخواست . امسال بیشتر تلاش میکنم امید بخدا . ببینیم چی میشه . . . . . .
فقط در صورت قبولی توی دوره روزانه . در غیر اینصورت مشکلی نخواهید داشت .
constant_boy23
12-11-2013, 02:41
انتخاب رشته كني و دولتي قبول بشي نري محروم ميشي يه سال
فکر کنم بودجه بندی رو اشتباه متوجه شدی:دی
وقتی پیش رو بخونی دیگه نیازی نداری حرکت شناسی و دینامیک دوم رو بخونی بنابراین اصلا نیازی نیست از دوم اونا رو بخونی حتی کار و انرژی که تو پیش بررسی میشه از دوم فقط یه نوع مسئله میمونه که اونم مربوط به آسانسورِ -
گرما و قانون گاز ها رو بخون فقط از دوم
تو فیزیک اول هم اون فصل الکتریسیته اصلا چیزی نمیاد ازش کلا از اول 2 فصل آخ رو خوب بخون بقیش رو در حد مرور
اون سه چهار تستی کهاز الکتریسیته میاد از کتاب سومِ
پیش هم نیم سال اول رو خوب مسلط شو
سعی کن موج ها رو با هم یاد بگیری به هم مربوطه و خیلی هم مهم
در مورد ریاضی هم اطلاعی ندارم چون رشتم تجربیه
دادا از فصل هاي ابتدايي فيززيك 1 هم ممكنه سوال بياد ..چون هم تو منابع سنجش هست و هم تو سال هاي اخير سوال داشته (حتي ديده شده تجديد پذير و ناپذير هم اومده :n02: )
به نظر من به خاطر اهميت كمتر فصل هاي ابتدايي بهتره اولويت اخر قرارش بديم و اگه وقت اضافي موند
یک سوال !
فرض کنید شخصی در کنکور سراسری 93 در رشته تجربی شرکت میکنه و مجاز به انتخاب رشته میشه اما نمیره که انتخاب رشته بکنه و میخواد واسه ی سال بعدش دوباره کنکور بده !
یه بار دیدم توکلی (سخنگوی سازمان سنجش) گفت کسی که نره سال دیگه مجاز نیست در آزمون شرکت کنه یه همچین چیزی دقیقاً متوجع نشدم !!!
سلام
در صورتی که تنها در یک رشته روزانه قبولی قطعی شود کنکور سال بعد رو محروم میشه.
ولی اگر شبانه یا پیام نور باشه مشکلی نیست...
موفق باشید
سلام...
دوستان این تغییرات کتب درسی هم امساب موزلی شده ... من رفتم با بدبختی کتاب چاپ 91 پیدا کردم برای پیش دانشگاهی که الان داشتم نگاه میکردم دیدم به کلی عوض شده و ...
لیست تغییرات کتب درسی رو پیدا کردم که شما هم میتونید دانلود کنید و استفاده کنید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8_%D8%AF%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%B3%D8%A7% D9%84_%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF.pdf.html
متاسفانه کتاب های پیش دانشگاهی هم به راحتی گیر نمیان ...
یعنی اگه مجاز به انتخاب رشته باشم و انتخاب رشته نکنم محروم نمیشم ؟!
بعد کسی که محروم میشه فقط واسه سال بعد محروم میشه یا کلاً محروم میشه ؟!
نمیشه بره ثبت نام کنه بعد انصراف بده که محروم نشه ؟ :n13:
سلام. دوستان یه سوالی دارم خیلی مهمه برام. موقع ویرایش اطلاعات کنکور تو بهمن ماه میگن اطلاعات فردی رو نمیشه عوض کرد چون کد رهگیری بر اساس همون اطلاعات فردیه. عکس رو چی ؟ عکس رو میشه عوض کرد ؟ ممنون هر کی میدونه جواب بده خیلی مهمه.
سلام. دوستان یه سوالی دارم خیلی مهمه برام. موقع ویرایش اطلاعات کنکور تو بهمن ماه میگن اطلاعات فردی رو نمیشه عوض کرد چون کد رهگیری بر اساس همون اطلاعات فردیه. عکس رو چی ؟ عکس رو میشه عوض کرد ؟ ممنون هر کی میدونه جواب بده خیلی مهمه.
سلام
در صورتی که اطلاعات تاثیر گذار بوده باشد امکان تغییر هست ...
برای عکس هم در صورتی که واضح نباشد و یا خیلی قدیمی باشد امکان تغییر هست ...
سلام
ذوستان برایه کارشناسی سراسری ازکیی میشه ثبت نام کرد من خبر ندارم :n13:
میشه هم تو تجربی و هم ریاضی شرکت کرد
ممنونم :n12::n16:
سلام
ذوستان برایه کارشناسی سراسری ازکیی میشه ثبت نام کرد من خبر ندارم :n13:
میشه هم تو تجربی و هم ریاضی شرکت کرد
ممنونم :n12::n16:
سلام
در اذر ماه ثبتنام هست ...
خیر تنها در یک گروه میتوانید ثبت نام کنید ....
ولی شرکت در گروه زبان و هنر در کنار رشته اصلی مشکلی نداره ...
سلام
در اذر ماه ثبتنام هست ...
خیر تنها در یک گروه میتوانید ثبت نام کنید ....
ولی شرکت در گروه زبان و هنر در کنار رشته اصلی مشکلی نداره ...
واقعا ممنونم ازت :n16::n16::n16::n16::n16:
من امسال کارشناسی عمران و میگیرم میخوام دو باره سراسری شرکت کنم یانفت یا هوا فضا یا دارو سازی یا پزشکی فعلا به نتیجه نرسیدم
اصلا از هیچی مثل چه درسای رو بخونم و بودجه بندی و..... خبر ندارم بازم لازمول راهنمایی میشم
سلام. یه سوالی داشتم راجع به امتحان نهایی های سوم و پیش. از کجا میشه بلافاصله بعد امتحان ،حداکثر یکی دو ساعت بعد از امتحان سوالا رو پیدا کرد؟ سایتی وجود داره که سریع قرار بده سوالا رو؟ممنون هرکی میدونه ج بده خیلی مهمه:n28:
واقعا ممنونم ازت :n16::n16::n16::n16::n16:
من امسال کارشناسی عمران و میگیرم میخوام دو باره سراسری شرکت کنم یانفت یا هوا فضا یا دارو سازی یا پزشکی فعلا به نتیجه نرسیدم
اصلا از هیچی مثل چه درسای رو بخونم و بودجه بندی و..... خبر ندارم بازم لازمول راهنمایی میشم
سلام
ابتدا تصمیم بر گروهی که میخوای در کنکور شرکت رو بگیر ...
شما لیسانس عمران دارید. نفت یا هوا فضا چندان توصیه نمیکنم .مگر رشته های پزشکی ...
بعد از اون دروس اصلی تخصصی در ره رشته مهمترین عامل موفقیت هست ...
البته مطالعه مفهومی .حتما هم سوالات کنکور سال گذشته رو ببین تا سبک سوالات دستت بیا د...
سلام. یه سوالی داشتم راجع به امتحان نهایی های سوم و پیش. از کجا میشه بلافاصله بعد امتحان ،حداکثر یکی دو ساعت بعد از امتحان سوالا رو پیدا کرد؟ سایتی وجود داره که سریع قرار بده سوالا رو؟ممنون هرکی میدونه ج بده خیلی مهمه:n28:
سلام
برزو ترین سایت خود سایتس هست که ادرسش رو بالای برگه های امتحانی زده ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت امتحانات میتوینید اخرین امتحانات + پاسخشون رو ببینید ...
موفق باشید
mohammad varaste
17-11-2013, 22:37
نسبت به درسای هندسه تحلیلی خیلی دید درستی ندارم و خیلی هم قوی نیستم به پیشنهاد یکی از دوستان مقاطع مخروطی و خطو صفحه رو کنار گذاشتم و بقیش رو میخوام بخونم.
اما امروز یه نگاه کلی به خط و صفحه کردم دیدم خیلی سخت به نظر نمیومد .
به نظرتون بخونمش ؟
این دوستم میگفت این دوتا فصل فرمولهای زیادی داره و خیلی وقت گیر هستن و اصلا به صرفه نیست خوندنشون.
خواهشا هرکی خونده بگه خط و صفحه سخته یا نه .
کلا اگه میشه با نظر خودتون درسهای هندسه تحلیلی رو از اسون به سخت بگین
سلام
هر چی زور میزنم ریاضی تو مغزم نمیره چطوره از الان بیخیال شم بیشتر مبحثا رو برم سراغ فیزیک و شیمی و زیست؟
از ریاضی فقط احتمال و ترکیبات - هندسه یک و حد پیوستگی و مثلثات میتونم بخونم -
چی کار کنم بزارم کنار بچسبم به بقیه یا نه؟
اگه بخوام بقیه مباحثو بخونم باید حتما معلم بگیرم که وضعیت مالی خوب نیست و میرم زیر قرض (انگار پول خونِ باباشونو میخوان - ما با کارگری به زور روزی 30 میتونیم در بیاریم بعد اینا ساعتی 50 تومن میخوان) چه کنم؟
درسته از الان حذف کنم؟ یا نه؟
کتاب هم برای ریاضی خسته شدم از بس گرفتم فایده نداره انگار مگه اینکه کتابی باشه که به من که تا بحال معلم نداشتم مفهومی بگه -
nafas.ip
17-11-2013, 23:31
سلام هر چی زور میزنم ریاضی تو مغزم نمیره چطوره از الان بیخیال شم بیشتر مبحثا رو برم سراغ فیزیک و شیمی و زیست؟ از ریاضی فقط احتمال و ترکیبات - هندسه یک و حد پیوستگی و مثلثات میتونم بخونم - چی کار کنم بزارم کنار بچسبم به بقیه یا نه؟ اگه بخوام بقیه مباحثو بخونم باید حتما معلم بگیرم که وضعیت مالی خوب نیست و میرم زیر قرض (انگار پول خونِ باباشونو میخوان) چه کنم؟ درسته از الان حذف کنم؟ یا نه؟ کتاب هم برای ریاضی خسته شدم از بس گرفتم فایده نداره انگار مگه اینکه کتابی باشه که به من که تا بحال معلم نداشتم مفهومی بگه -
کنار گذاشتن کامل یه درس خیلی روی رتبه و تراز اثر میذاره شما میتونین مباحث ساده رو بخونین تا حداقل درصدتون به 30برسه...
میتونین حد_دنباله ها_امار_ .... رو بخونین . اگه چند سال متوالی سوالای ریاضی کنکور رو بررسی کنین میتونین چند تا مبحث ساده رو که هر سال ازشون سوال میاد رو انتخاب کنین ....
موفق باشین.:n26:
نسبت به درسای هندسه تحلیلی خیلی دید درستی ندارم و خیلی هم قوی نیستم به پیشنهاد یکی از دوستان مقاطع مخروطی و خطو صفحه رو کنار گذاشتم و بقیش رو میخوام بخونم.
اما امروز یه نگاه کلی به خط و صفحه کردم دیدم خیلی سخت به نظر نمیومد .
به نظرتون بخونمش ؟
این دوستم میگفت این دوتا فصل فرمولهای زیادی داره و خیلی وقت گیر هستن و اصلا به صرفه نیست خوندنشون.
خواهشا هرکی خونده بگه خط و صفحه سخته یا نه .
کلا اگه میشه با نظر خودتون درسهای هندسه تحلیلی رو از اسون به سخت بگین
خط و صفحه فرمول های چندان پیچیده ای نداره . بیشتر ، تست هایی میدن که تجسم لازم داره مثلا بفهمی که خط صفحه رو چطوری قطع کرده یا توی این مایه ها . به نظر من حیفه ، بخونش . . .
ماتریس برعکسش فرمول زیاد داره ولی تنوع تست نداره . . . اگه مسلط باشی میتونی از پس تست هاش بر بیای .
سلام
هر چی زور میزنم ریاضی تو مغزم نمیره چطوره از الان بیخیال شم بیشتر مبحثا رو برم سراغ فیزیک و شیمی و زیست؟
از ریاضی فقط احتمال و ترکیبات - هندسه یک و حد پیوستگی و مثلثات میتونم بخونم -
چی کار کنم بزارم کنار بچسبم به بقیه یا نه؟
اگه بخوام بقیه مباحثو بخونم باید حتما معلم بگیرم که وضعیت مالی خوب نیست و میرم زیر قرض (انگار پول خونِ باباشونو میخوان - ما با کارگری به زور روزی 30 میتونیم در بیاریم بعد اینا ساعتی 50 تومن میخوان) چه کنم؟
درسته از الان حذف کنم؟ یا نه؟
کتاب هم برای ریاضی خسته شدم از بس گرفتم فایده نداره انگار مگه اینکه کتابی باشه که به من که تا بحال معلم نداشتم مفهومی بگه -
ای بابا ، هنوز که واسه این حرفا زوده :n06:
حد و پیوستگی رو اگه خوندی مشتق رو هم حتما بخون . چون خیلی به هم مربوطند . همینایی که گفتی رو بخون ، اگه وقت داشتی یه فکری به حال بقیه اش میکنیم !!
اگه درسی رو کنار بذاری ، خودت هم خیلی شیـــــــــــــــک !! میری کنار !:n02:
سلام. من رشتم ریاضیه و درس ریاضی و مشتقاتش:دی رو از اولشم خوب نخوندم واسه همین یه خورده عقب تر از بقیم. البته بی استعداد هم نیستما. واسه همین از منابع آسون شروع کردم. فعلا خودآمو ژرف اندیشان واسه ریاضی یک و دو و گاج سفید واسه ریاضی دو میخونم. بعد این ها به ترتیب سراغ چه کتابایی برم تا درصد بالایی رو بیارم ؟ اکثرا حسابان الگو دیف کوله پشتی رو پیشنهاد کرده بودن. یه سری ها هم دی وی دی های منتظری رو تعریف میکردن. نظر شما چیه ؟ بعد این کتابایی که گفتم سطحم به متوسط میرسه ؟
After4Ever
18-11-2013, 20:11
دوستانی که ریاضی نمی فهمند این روش رو امتحان کنید نتیجه می گیرید
از کتاب دو سالانه ی کانون (همون که برای امتحان نهایی ) هست شروع کنید...سوال ها رو حل کنید فکر تست زدن نباشید از الان یک 3 ماهی (تا بهمن) این کار رو بکنید (یعنی فقط سوال تشریحی حل کنید) از بهمن از تستای آبی شروع کنید مطمئن باشید جواب میگرید
در ضمن هر چی مباحث پایه تر شروع کنید کارتون راحت تره! (اتحاد و تجزیه - تابع - مثلثات و...
شروع کنید...سوال ها رو حل کنید فکر تست زدن نباشید
خیلی خیلی نکته مهمیه . توی پیشرفت واقعا تاثیر داره . البته فقط مختص به ریاضی نیست . فیزیک هم این روش جواب میده .
سلام. من رشتم ریاضیه و درس ریاضی و مشتقاتش:دی رو از اولشم خوب نخوندم واسه همین یه خورده عقب تر از بقیم. البته بی استعداد هم نیستما. واسه همین از منابع آسون شروع کردم. فعلا خودآمو ژرف اندیشان واسه ریاضی یک و دو و گاج سفید واسه ریاضی دو میخونم. بعد این ها به ترتیب سراغ چه کتابایی برم تا درصد بالایی رو بیارم ؟ اکثرا حسابان الگو دیف کوله پشتی رو پیشنهاد کرده بودن. یه سری ها هم دی وی دی های منتظری رو تعریف میکردن. نظر شما چیه ؟ بعد این کتابایی که گفتم سطحم به متوسط میرسه ؟
در مورد سی دی های منتظری بگم که کاملا تشریحی درس میده خیلی ها میگن خوبه ولی من میبینم حوصلم سر میره -
بیشتر باید ببینین خودتون میتونین ارتباط برقرار کنین یا نه؟
ولی در کل به نظر من نمیارزه این قیمت:)
من هم نمونه فیلمشو دیدم خوشم نیومد. آخه تعریفا یجور دیگه بود . میگفتن تشریحی درس نمیده و آدم مفهوم رو میفهمه و خیلی سریع تستا رو میزنه. فیلمو دیدم خوشم نیومد فکر کردم فقط من نتونستم نتیجه بگیرم :)
من هم نمونه فیلمشو دیدم خوشم نیومد. آخه تعریفا یجور دیگه بود . میگفتن تشریحی درس نمیده و آدم مفهوم رو میفهمه و خیلی سریع تستا رو میزنه. فیلمو دیدم خوشم نیومد فکر کردم فقط من نتونستم نتیجه بگیرم :)
نه مشکل همه س هر کی داره من ازش پرسیدم میگن نگاه نمیکنیم
mohammad varaste
20-11-2013, 02:06
امروز خواستم تستای دنباله های حسابی و هندسی رو از رو اندیشه فائق بزنم واقعن اعصابم خورد شد.
سطح تستای اندیشه فائق توی مبحث دنباله ها زیادی سخت نیست به نظرتون ؟
من خودم اندیشه فایق ندارم اما اکثرا به عنوان منبع قوی معرفیش کردن. این کتاب فقط تسته ؟ منم میخوام بگیرمش یه سریا میگفتن با این کتاب صد زدن . .
mohammad varaste
20-11-2013, 14:21
اندیشه فائق تست هستش فقط و یکی از ایرادهاش اینه که جوابای درست و حسابی نداره و نیاز هست که حتما سطحتون یه خورده بالا باشه.
ولی در کل عالیه من خودم امسال استفاده میکنم
یکی هست از سال سوم یه واحد مانده داره که دی امسال امتحانشو میده. اگر دی ماه قبول شه میتونه آخرای بهمن واسه کنکور ثبت نام کنه ؟
mohammad varaste
20-11-2013, 15:27
اگر تا شهریور بتونه مدرک پیش دانشگاهی رو بگیره فکر نکنم مشکلی داشته باشه
After4Ever
20-11-2013, 19:55
یکی هست از سال سوم یه واحد مانده داره که دی امسال امتحانشو میده. اگر دی ماه قبول شه میتونه آخرای بهمن واسه کنکور ثبت نام کنه ؟
اسفند هم میشه...
mohammad varaste
20-11-2013, 21:28
امروز خواستم تستای دنباله های حسابی و هندسی رو از رو اندیشه فائق بزنم واقعن اعصابم خورد شد.
سطح تستای اندیشه فائق توی مبحث دنباله ها زیادی سخت نیست به نظرتون ؟
کسی نظری نداره ؟
mohammad varaste
21-11-2013, 14:58
بچه ها کنکور حارج از کشور معمولا قبل از داخل کشوره یا بعد از اون ؟
طوری هست که بشه سوالاش رو گیر آورد ؟
امروز یه مثایسه کردم بین چندتا کنکور توی داخل و خارج واقعا نوع سوالا خیلی به هم شبیه بود
mohamadrezakaka
21-11-2013, 16:12
آقا کسی میدونه آخرین نفراتی که عمران امیرکبیر و عمران علم و صنعت قبول شدن رتبه شون تو چه حدودی بوده؟
After4Ever
21-11-2013, 18:09
آقا کسی میدونه آخرین نفراتی که عمران امیرکبیر و عمران علم و صنعت قبول شدن رتبه شون تو چه حدودی بوده؟
کسی نظری نداره ؟
قبل از تستای تالیفی سعی کنید تست های مربوط به کنکور های سال های گذشته رو بزنید .
Amirdifraxe1
21-11-2013, 23:59
دوستان یه سوال
من فیزیک رو 100 میزنم :d
ریاضیم ضعیفه البته سر کنکور قصد دارم گسسته و تحلیلی رو بزنم ولی نمی خوام این طوری باشه منظورم از ضعیف این نیست که بلد نیستم 50 . 55 می زنم ولی می خوام خیلی قوی شم کتاب ریاضیات پایه و دیفرانسیل خیلی سبز رو می زنم ولی خودم از کاره حسابان و دیفرانسل ام راضی نیستم یعنی پیشرفتی نمی بینم به نظر شما چه کار کنم که 23 تا از سوالات دیفرانسیل و حسابان رو جواب بدم ؟ برای قوی کرن ریاضیات چه کار کنم؟ و برای هندسه 1 چی؟
مرسی
دوستان یه سوال
من فیزیک رو 100 میزنم :d
ریاضیم ضعیفه البته سر کنکور قصد دارم گسسته و تحلیلی رو بزنم ولی نمی خوام این طوری باشه منظورم از ضعیف این نیست که بلد نیستم 50 . 55 می زنم ولی می خوام خیلی قوی شم کتاب ریاضیات پایه و دیفرانسیل خیلی سبز رو می زنم ولی خودم از کاره حسابان و دیفرانسل ام راضی نیستم یعنی پیشرفتی نمی بینم به نظر شما چه کار کنم که 23 تا از سوالات دیفرانسیل و حسابان رو جواب بدم ؟ برای قوی کرن ریاضیات چه کار کنم؟ و برای هندسه 1 چی؟
مرسی
اگه میخوای مسلط باشی باید یخورده از سطح کتاب درسی بالاتر بری . اینجا رو یه نگاه بنداز :
کتاب " لیتهولد" اینقدر روان و خوبه که من رفرنسش رو به زبان انگلیسی میخوندم و کاملا هم میفهمیدم . ترجمه اش هم البته هست توی بازار که برای یادگیری مفهومی و آموزش پایه بی نظیره . کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال توماس هم بد نیست . البته لیتهولد از همه بهتره . ( این کتاب ، رفرنس کتب درسی هم هست) . توجه کنید سطح این کتاب بالاتر از دبیرستانه که طبیعی هم هست . برای حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد مشتق ( جلد 1) . برای انتگرال معین و انتگرال نامعین و حد مجموع ریمان و کاربرد انتگرال ( جلد 2) برای تکنیک های انتگرال گیری و انتگرال های پیشرفته ( جلد 3) . جلد چهارمش هم که در مورد توابع چند متغیره و مقاطع مخروطیه که بدرد دبیرستان نمیخوره اصلا . . .
اگه میخواید خیلی خیلی مسلط بشین این کتاب و حل تمرین هاش توصیه میشه . البته به نظرم فقط جلد یکمش برای دبیرستان خوبه و بقیه اش یکمی زیاده رویه !!!!!
سلام دوستان
نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم
دفترچه کنکور کاردانی پیوسته(فنی و حرفه ای و کار و دانش) کی میاد هم آزاد و هم دولتی؟
دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی فنی و حرفه ای آزاد کی میاد؟
با تشگر
mohamadrezakaka
23-11-2013, 18:41
دانشجوی دوره شبانه هستم.میخوام کنکور93 دوباره شرکت کنم.ایا باید باید انصراف بدم یا فقط انصراف مشمول نوبت روزانه است.
تا چه تاریخی مهلت انصراف دارم؟
دانشجوی دوره شبانه هستم.میخوام کنکور93 دوباره شرکت کنم.ایا باید باید انصراف بدم یا فقط انصراف مشمول نوبت روزانه است.
تا چه تاریخی مهلت انصراف دارم؟
باید تا تاریخی که توی دفترچه شماره 1 ذکر خواهد شد انصراف قطعی بدید .
Amirdifraxe1
23-11-2013, 21:24
اگه میخوای مسلط باشی باید یخورده از سطح کتاب درسی بالاتر بری . اینجا رو یه نگاه بنداز :
کتاب " لیتهولد" اینقدر روان و خوبه که من رفرنسش رو به زبان انگلیسی میخوندم و کاملا هم میفهمیدم . ترجمه اش هم البته هست توی بازار که برای یادگیری مفهومی و آموزش پایه بی نظیره . کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال توماس هم بد نیست . البته لیتهولد از همه بهتره . ( این کتاب ، رفرنس کتب درسی هم هست) . توجه کنید سطح این کتاب بالاتر از دبیرستانه که طبیعی هم هست . برای حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد مشتق ( جلد 1) . برای انتگرال معین و انتگرال نامعین و حد مجموع ریمان و کاربرد انتگرال ( جلد 2) برای تکنیک های انتگرال گیری و انتگرال های پیشرفته ( جلد 3) . جلد چهارمش هم که در مورد توابع چند متغیره و مقاطع مخروطیه که بدرد دبیرستان نمیخوره اصلا . . .
اگه میخواید خیلی خیلی مسلط بشین این کتاب و حل تمرین هاش توصیه میشه . البته به نظرم فقط جلد یکمش برای دبیرستان خوبه و بقیه اش یکمی زیاده رویه !!!!!
مرسی بابت راهنماییتون فقط یه چیزی درصد 50.60 برای من کافیه به نظر شما چه چیزهایی تو کنکور سوال می دن منظورم هر ساله چیزهایی که پابت هست و من بشینم فقط اون ها رو بخونم.این طور بهتر نیست؟ البته گسسته و تحلیلی مشکلی ندارم فقط هتدسه 1 باید قوی کنم .
constant_boy23
23-11-2013, 22:56
به نظرتون كنكور امسال چقدر به سمت بهار مياد ...؟ مطمئنا 8.9 .10 تير نيست به خاطر ماه رمضون ...
__
يه چيز ديگه اينكه يكي از دوستام ميگفت تا عيد هرچي خوندي كه خوندي بعد عيد فقط جمع بندي كن .....خب به نظر من 100 روز خيلي كارا ميشه كرد و حيفه فقط براي جمع بندي صرف بشه ....فك كنم يه ماه يه ماه و نيم ديگه كافي باشه ..هان ؟
مرسی بابت راهنماییتون فقط یه چیزی درصد 50.60 برای من کافیه به نظر شما چه چیزهایی تو کنکور سوال می دن منظورم هر ساله چیزهایی که پابت هست و من بشینم فقط اون ها رو بخونم.این طور بهتر نیست؟ البته گسسته و تحلیلی مشکلی ندارم فقط هتدسه 1 باید قوی کنم .
راستش نه !! اینطور بهتر نیست ! آخه ممکنه از مباحثی که شما ازش صرف نظر کردید تست های آسونی بیاد و بالعکس از مباحثی که خوندید اینقدر سخت سوال بدن که نشه جواب داد .
البته نظر من اینه . نظر شما شاید فرق کنه . حالا که وقت هست بخوص شما که ریاضی هستید . چرا آخه ؟؟؟؟
به هر حال اگه تصمیم به این کار دارید همون هندسه گسسته تقریبا 45 درصد ریاضیه . از دیفرانسیل هم تابع - حد - مشتق - کاربرد مشتق بخونید تقریبا 30 درصد دیگه میتونید بزنید . البته اینا همش تقریبیه . یادمه سال 83 یک ماه فقط انتگرال خوندم در حد حرفه ای ولی سر جلسه از سه تا تست حتی یک تستش رو هم نتونستم بزنم !!!!:n04:
خب به نظر من 100 روز خيلي كارا ميشه كرد و حيفه فقط براي جمع بندي صرف بشه
توی 100 روز میشه دو تا درس اختصاصی رو از صفر یاد گرفت !!!
به نظرتون كنكور امسال چقدر به سمت بهار مياد ...؟ مطمئنا 8.9 .10 تير نيست به خاطر ماه رمضون ...
__
يه چيز ديگه اينكه يكي از دوستام ميگفت تا عيد هرچي خوندي كه خوندي بعد عيد فقط جمع بندي كن .....خب به نظر من 100 روز خيلي كارا ميشه كرد و حيفه فقط براي جمع بندي صرف بشه ....فك كنم يه ماه يه ماه و نيم ديگه كافي باشه ..هان ؟
تموم کردن درسا تا عید اشتباهِ
بعد عید با بی برنامگی مواجه میشین- جمع بندی از زمان آزمون های جامع شروع بشه بهتره
زیاد هم جابه جا نمیشه
Amirdifraxe1
23-11-2013, 23:16
راستش نه !! اینطور بهتر نیست ! آخه ممکنه از مباحثی که شما ازش صرف نظر کردید تست های آسونی بیاد و بالعکس از مباحثی که خوندید اینقدر سخت سوال بدن که نشه جواب داد .
البته نظر من اینه . نظر شما شاید فرق کنه . حالا که وقت هست بخوص شما که ریاضی هستید . چرا آخه ؟؟؟؟
به هر حال اگه تصمیم به این کار دارید همون هندسه گسسته تقریبا 45 درصد ریاضیه . از دیفرانسیل هم تابع - حد - مشتق - کاربرد مشتق بخونید تقریبا 30 درصد دیگه میتونید بزنید . البته اینا همش تقریبیه . یادمه سال 83 یک ماه فقط انتگرال خوندم در حد حرفه ای ولی سر جلسه از سه تا تست حتی یک تستش رو هم نتونستم بزنم !!!!:n04:
توی 100 روز میشه دو تا درس اختصاصی رو از صفر یاد گرفت !!!
الان من همه مباحث رو با ازمون می رم جلو می خونم گسسته تحلیلی هندسه 1و2 33تا تست میشه 60% مشتق و کاربرد 10تا 4.5 تا می شه زد کافی نیست ؟
الان من همه مباحث رو با ازمون می رم جلو می خونم گسسته تحلیلی هندسه 1و2 33تا تست میشه 60% مشتق و کاربرد 10تا 4.5 تا می شه زد کافی نیست ؟
این 60 که میگین در صورتیه که همه تستها رو درست بزنید !!!!! :n05:باید برای تست های نزده و غلط هم ، کمی ! :n02:احتمال قائل بشید . خیلی بعیده که آدم اصلا اشتباه نداشته باشه:n13: .
راستش هندسه و گسسته خیلی خیلی از دیفرانسیل سخت تر هستند . نمیدونم چطور اینا رو بلدید ولی اونا رو نه !!!!
در ضمن من رشته ام تجربیه ولی تا اونجا که میدونم در بودجه بندی کنکور ریاضی حدودا 25 تا سوال از هندسه و گسسته میاد( مطمئن نیستم دوستان ریاضی بهتر میدونن .) . چطوری 33 تا شمردید ؟
constant_boy23
24-11-2013, 02:43
خب باترجربگان عزيز 45 روز براي جمع بندي كافيه ..اخه ميخوام برنامه ريزي كنم الان يه خرده سردرگمم
(تجربي هستم درساي زمين شناسي و عربي رو كاملا حذف كردم ...فقط نگيد حذف يه درس كار اشتباهيه چون تصميم گرفتم ...)
كافيه ديگه ....هرچند بازم فكر ميكنم زياده :n02:
خب باترجربگان عزيز 45 روز براي جمع بندي كافيه ..اخه ميخوام برنامه ريزي كنم الان يه خرده سردرگمم
(تجربي هستم درساي زمين شناسي و عربي رو كاملا حذف كردم ...فقط نگيد حذف يه درس كار اشتباهيه چون تصميم گرفتم ...)
كافيه ديگه ....هرچند بازم فكر ميكنم زياده :n02:h';
اگر فکر میکنید کافیه . پس تصمیمتون رو قطعی کنید و هیچ وقت تغیرش ندید
. . . . . . . . . . . . .................................................. ..................
موفق باشید . . . . . . . . . . . .
Amirdifraxe1
24-11-2013, 11:29
این 60 که میگین در صورتیه که همه تستها رو درست بزنید !!!!! :n05:باید برای تست های نزده و غلط هم ، کمی ! :n02:احتمال قائل بشید . خیلی بعیده که آدم اصلا اشتباه نداشته باشه:n13: .
راستش هندسه و گسسته خیلی خیلی از دیفرانسیل سخت تر هستند . نمیدونم چطور اینا رو بلدید ولی اونا رو نه !!!!
در ضمن من رشته ام تجربیه ولی تا اونجا که میدونم در بودجه بندی کنکور ریاضی حدودا 25 تا سوال از هندسه و گسسته میاد( مطمئن نیستم دوستان ریاضی بهتر میدونن .) . چطوری 33 تا شمردید ؟
13 تا گسسته
8 تا تحلیلی
8 تا هندسه 1 و 2
2 تا امار
میشه 31 ، اشتباه شد ولی معلم گسسته و تحلیلی ما طراح کنکور بود این درسا رو مشکلی ندارم به جز هندسه 1 ، دیفرانسیل و حسابان رو هم می تونم حل کنم ولی می ترسم سخت بدن دیگه هیچی
کسی میدونه بودجه بندی عربی چجوریه؟
مثلا قواعد از کجا ها میدن؟ رو چیزی تمرکز کنیم یا باید همه رو بلد باشیم؟
Hamed-M1
25-11-2013, 19:28
دوستان شخصی که تمام زندگی را به غیر از پیش دانشگاهی رو در منطقه 3 گذرانده باشد و سال اخر ( پیش دانشگاهی) را در منطقه 1 بگذراند در کنکور در چه منطقه ای محسوب میشود. ؟؟
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
After4Ever
25-11-2013, 22:48
دوستان شخصی که تمام زندگی را به غیر از پیش دانشگاهی رو در منطقه 3 گذرانده باشد و سال اخر ( پیش دانشگاهی) را در منطقه 1 بگذراند در کنکور در چه منطقه ای محسوب میشود. ؟؟
دیپلم ملاکه دوست عزیز
After4Ever
25-11-2013, 22:54
کسی میدونه بودجه بندی عربی چجوریه؟
مثلا قواعد از کجا ها میدن؟ رو چیزی تمرکز کنیم یا باید همه رو بلد باشیم؟
درست یادم نمی یاد ولی هر چی یادم میاد اینه
20 درصد منصوبات (مفعول مطلق و تمییز ووو...) تستای مفتیه :)
32 درصد ترجمه که باید قوائد بلد باشید + فوت و فن ترجمه ، کلمه هم می تونه کمک کنه ولی خیلی خیلی کم
2 تا تست شَکِل میاد
3 تا تست تجزیه میاد
1 سوال معلوم و مجهول میاد
2 یا 3 تا سوال هم از ریدینگ عربی :n02: (درک مطلب) میاد
یکی هم از اعلال میاد
After4Ever
25-11-2013, 22:56
از اسماء خمسه و افعال ناقصه و حروف مشبه الفعل و... 2 یا 3 تا سوا میاد که خیلی راحته
Mohammad..kh
25-11-2013, 23:43
عربی مثل ادبیات نیست که تو بتونی لغت رو حذف کنی یا تاریخ ادبیات رو بذاری کنار چون قواعد تو عربی حرف اول رو می زنه و بیشتر مباحث به هم مرتبط هستن
ترجمه رو می تونی بخونی تا یه چند تایی رو بزنی ولی چون کنکور هر سال نسبت به سال قبل سخت تر میشه و خود طراح ها هم می دونن که ممکنه دانش آموز برخی مباحث رو کنار بذاره از تست های ترکیبی بیشتری ممکن هست استفاده کنن و کلا غلط بزنی
mohammad varaste
26-11-2013, 02:03
از اسماء خمسه و افعال ناقصه و حروف مشبه الفعل و... 2 یا 3 تا سوا میاد که خیلی راحته
من چند صفحه پیش هم گفتم خیلی عربیم ضعیفه و خوندن هر مطلب خیلی واسم وقتگیره.
20 درصد هم بیشتر نمیخوام.
شما یه چندتا درس توی سال سوم یا دوم معرفی کن من همونا رو بخونم .
جزوه معلم ها رو دارم و همونا رو میخوام بخونم
تست هم از رو آبی قلمچی بزنم ؟
mohammad varaste
26-11-2013, 02:07
20 درصد حدود 5 تا تست میشه فکر کنم که اگه بزنم عالی میشه.
زبانم از عربیم ضعیف تره:n21:
اونو چند صفحه پیش یکی از دوستان(که فکر کنم خودت بودی:n02: ) یه کتاب غیر درسی معرفی کرد که هرچی گشتم نبود.
فعلا شروع کردم از روی واژگان گاج میخونم نمیدونم تاثیر داره یا نه
اگه میشد مثلا چندتا درس رو معرفی کنین من رو همون درسا تمرکز کنم و خوب بخونمشون خیلی عالی میشد .
زبانم هم حدود 10 درصد هم راضیم اگه 20 هم بشه عالیه
mohammad varaste
26-11-2013, 03:10
بچه هایی که خبر ندارین حتما برین اینجا کد سوابق تحصیلیتونو بگیرین
dipcode.medu.ir
mohammad varaste
26-11-2013, 03:19
امروز یکی از دوستان میگفت که یکی از آشناهاشون تو تهران میره کلاسهای فیزیک یه آقایی به نام عربشاهی و کلا خیلی ازش تعریف کرده منم توی نت یه سرچی کردم به سایتش بر خوردم و یه وبلاگی که تطبیق 90 درصدی داده بود جزوه رو با کنکور امسال
اینم آدرس سایتش
به نظرتون کتاباش خوبه ؟ یا اینم تبلیغاته بیشتر ؟
constant_boy23
26-11-2013, 14:46
عجب قضيه اي شده اين سوابق تحصيلي معدل 14 ِ من ...والا ...
هيچ نمره اي براي من نيست و ازم ميخواد تاييدش كنم ..جالب اينجاس كه پيگيري هم اونورا نيست چون سال قبل سوابق تحصيليمو تاييد كردم ....سال قبل همه نمره هام بودن ..اما الان هيچ نمره اي نيست ...
چيكار كنم شما ميگيد كنكور بدون سوابق تحصيلي ؟ ...اگه اموزش پرورش هم برم 3 روز بايد معطل اونا باشم :n27:
سلام.
دوستان الان که بحث عربی شده یکی هم من رو راهنمایی کنه من رشتم انسانی هست و عربیم هم خوب نیست...
45 تا سوال عربی هم میاد توی کنکور (25 تا عمومی و 20 تا تخصصی) و فکر میکنم ضریبشون هم برای زیر گروه یک چهار هست ... یعنی به هیچ عنوان نمیتونم کنارش بزارم..
الان کتاب برای عربی عمومی نشر الگو دارم و برای تخصصی هم خیلی سبز ولی الان یه مشکلی که پیش اومده اینه که میبینم تست های عربی هم قواعد لازم داره و هم ترجمه ... ( چه سوالات ترجمه و چه سوالات قواعد ) مثلا خیلی از مبحث ها مثل حال .. تمیز و مفعول فیه ... لاجله و... به هیچ وجه با دونستن قواعد یا تنها ترجمه نمیشه حلشون کرد .... ( توی کتاب ها هم به این مورد اشاره شده)
الان من تقریبا توی درسای دیگه خیلی مشکلی ندارم و مشکلم فقط عربی هست ...
لطفا راهنمایی کنید بگید توی مدت زمان باقی مانده من چیکار کنم عربیم رو حداقل به 50 برسونم ؟؟
و اینکه آیا کتابی هست که به صورت اختصاصی فقط روی مبحث لغات و ترجمه انسانی کار کرده باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
عجب قضيه اي شده اين سوابق تحصيلي معدل 14 ِ من ...والا ...
هيچ نمره اي براي من نيست و ازم ميخواد تاييدش كنم ..جالب اينجاس كه پيگيري هم اونورا نيست چون سال قبل سوابق تحصيليمو تاييد كردم ....سال قبل همه نمره هام بودن ..اما الان هيچ نمره اي نيست ...
چيكار كنم شما ميگيد كنكور بدون سوابق تحصيلي ؟ ...اگه اموزش پرورش هم برم 3 روز بايد معطل اونا باشم :n27:
اگه نمره ها رو تایید کرده باشین باز هم امکان ویرایش هست - یادمه یکی پارسال تو بهمن اومد یه روزه ویرایش کرد برین آموزش پرورش منطقه قسمت امتحان نهایی دبرستان مشکلتون رو حل میکنن.
امروز یکی از دوستان میگفت که یکی از آشناهاشون تو تهران میره کلاسهای فیزیک یه آقایی به نام عربشاهی و کلا خیلی ازش تعریف کرده منم توی نت یه سرچی کردم به سایتش بر خوردم و یه وبلاگی که تطبیق 90 درصدی داده بود جزوه رو با کنکور امسال
اینم آدرس سایتش
به نظرتون کتاباش خوبه ؟ یا اینم تبلیغاته بیشتر ؟
عربشاهی صاحب نظره در مورد فیزیک . من جزوه هاش رو میخوندم اونموقع . دوره ما هم بود . اگه کلاس های خودش باشه خوبه . . . .
بچه هایی که خبر ندارین حتما برین اینجا کد سوابق تحصیلیتونو بگیرین
dipcode.medu.ir
یه نکته ای ذهن منو مشغول کرده . . . .
میگن تاثیر معدل مثبت هستش . یعنی مثلا اگه تراز آزمون من و شما مساوی بشه و شما معدلت بهتر باشه ، رتبه شما بهتر از من میشه .:n13: پس این وسط معدل من هم که مثلا مهم نبوده ، تاثیر گذار میشه و منو میفرسته پشت سر شما . وقتی شما بری جلو ، انگار من اومدم عقب !!!!!:n08:
در واقع هرطور حساب کنی تاثیر معدل مستقیم میشه ؟؟؟؟؟؟:n04:
ا
Alireza SM
27-11-2013, 12:19
عربشاهی صاحب نظره در مورد فیزیک . من جزوه هاش رو میخوندم اونموقع . دوره ما هم بود . اگه کلاس های خودش باشه خوبه . . . .
یه نکته ای ذهن منو مشغول کرده . . . .
میگن تاثیر معدل مثبت هستش . یعنی مثلا اگه تراز آزمون من و شما مساوی بشه و شما معدلت بهتر باشه ، رتبه شما بهتر از من میشه .:n13: پس این وسط معدل من هم که مثلا مهم نبوده ، تاثیر گذار میشه و منو میفرسته پشت سر شما . وقتی شما بری جلو ، انگار من اومدم عقب !!!!!:n08:
در واقع هرطور حساب کنی تاثیر معدل مستقیم میشه ؟؟؟؟؟؟:n04:
ا
نه اينطور نيست. رتبه از طريق ترازها حساب ميشه. يه بار نرم افزار سوابق شما رو تاثير ميده و ترازهاي شما رو حساب ميكنه يه بار هم بدون تاثير سوابق حساب ميشه. اگه تاثير سوابق باعث كاهش ترازهاي شما بشه براي شما نمره آزمون بدون سوابق درنظر گرفته ميشه. مثلا من كه معدل زير 10 داشتم درسامم به زور با تبصره پاس كرده بودم اگه تاثير به صورت مستقيم اعمال ميكردن برام رشته هاي كارشناسي هم روزانه قبول نميشدم.
Hamed-M1
27-11-2013, 21:05
امشب از اخبار 20:30 اعلام شد کنکور 93 تاثیر سوابق تحصیلی مستقیم است.
این ( بووووق) ها نمیان از قبل اعلام کنند میزارند ما امتحان بدیم بعد میگن تاثیر مستقیمه. مثلا پیش دانشگاهی هم تموم میکنیم یه دفعه قانون میدن میگن پیش دانشگاهی هم سوابق مستقیم میکنیم.
سلام دوستان
نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم
دفترچه کنکور کاردانی پیوسته(فنی و حرفه ای و کار و دانش) کی میاد هم آزاد و هم دولتی؟
دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی فنی و حرفه ای آزاد کی میاد؟
با تشگر
یعنی کسی تو این تاپیک نیست که جواب ما رو بدونه؟:n27:
این ( بووووق) ها نمیان از قبل اعلام کنند میزارند ما امتحان بدیم بعد میگن تاثیر مستقیمه. مثلا پیش دانشگاهی هم تموم میکنیم یه دفعه قانون میدن میگن پیش دانشگاهی هم سوابق مستقیم میکنیم.
ای خدا لعنتشون کنه
یه بار هم آدم شدیم بیایم درس بخونیم نذاشتن
یعنی رسما .... شد تو روحیه ـم
نه اينطور نيست. رتبه از طريق ترازها حساب ميشه. يه بار نرم افزار سوابق شما رو تاثير ميده و ترازهاي شما رو حساب ميكنه يه بار هم بدون تاثير سوابق حساب ميشه. اگه تاثير سوابق باعث كاهش ترازهاي شما بشه براي شما نمره آزمون بدون سوابق درنظر گرفته ميشه. مثلا من كه معدل زير 10 داشتم درسامم به زور با تبصره پاس كرده بودم اگه تاثير به صورت مستقيم اعمال ميكردن برام رشته هاي كارشناسي هم روزانه قبول نميشدم.
دیگه میگن مستقیم شد
و خودمونو اینقدر .. دادیم همش پَر!
فکر کنم باید دوباره برم کارگری -
متن خبر:
Alireza SM
28-11-2013, 00:09
بچه ها نميگم كه نفسم از جاي گرم بلند ميشه ها ولي اگه اون سالي كه من كنكور دادم اينطوري ميشد حتما خودم و بقيه دوستام به ديوان عدالت اداري شكايت ميكرديم.
لطفا نگين كه اين چيزا به جايي نميرسه، يه كارگر دهاتي شكايت كرد و به خاطرش يه قانوني رو لغو كردن كه باعث كاهش هزاران نفر از سربازان شد. يه قانوني بود كه در حين خدمت كسي قبول بشه ميتونه ترخيص بگيره منتهي بايد كارشناسي و بالاتر باشي و به كارداني ها اجازه نميدادن ولي يه نفر شكايت كرد به ديوان عدالت اداري و مصوبه باطل شد.
دلايل كافي براي ابطال اين مصوبه اينا هستن از نظر من :
اولا شما كه داشتين امتحان نهايي ميدادين بهتون گفته شده بود حداكثر 25% مثبت نه مستقيم.
ثانيا كسايي كه قبل از سال 84 امتحان نهايي دادن الان فرصت جبران از طريق كنكور رو دارن ولي شما ندارين .
به نظر من اگه خيلي از داوطلبا بر همين موضوع به ديوان عدالت اداري شكايت كنن به كارشون رسيدگي ميشه.
افتضاحِ افتضاح
اون موقع که ما میرفتیم دبیرستان دقدقه مون این بود که تو راه مدرسه تا خونه چاقو نخوریم!!!
راهنمایی و دبستان هم معلما عقده هاشونو با کابل و شلنگ خالی میکردن رومون
معلم شیمی و فیزیک و ریاضی یکی بود برامون
انتظار دارین الان رفیقای من چی بشن؟
تو مدرسه چی یاد بگیرن؟
معدلشون بالا بشه؟
همشون مثل خودم آس و پاس شدن!
اونایی هم که میخوان برگردن راه رو میبندن
عادت کردیم دیگه به اینچیزا ................................
After4Ever
28-11-2013, 00:49
افتضاحِ افتضاح
اون موقع که ما میرفتیم دبیرستان دقدقه مون این بود که تو راه مدرسه تا خونه چاقو نخوریم!!!
راهنمایی و دبستان هم معلما عقده هاشونو با کابل و شلنگ خالی میکردن رومون
معلم شیمی و فیزیک و ریاضی یکی بود برامون
انتظار دارین الان رفیقای من چی بشن؟
تو مدرسه چی یاد بگیرن؟
معدلشون بالا بشه؟
همشون مثل خودم آس و پاس شدن!
اونایی هم که میخوان برگردن راه رو میبندن
عادت کردیم دیگه به اینچیزا ................................
تاثیر معدل 25 درصده ! نه 95 درصد ، دوست عزیز الان میدونم چه حسی داری ولی نا امیدی و مرور خاطرات بد فقط به خودت لطمه زدی
البته این قانون مشمول من نمیشه چون قبل 84 دیپلم گرفتم . . . حالا به نفعم شد یا به ضررم ؟؟؟؟
Alireza SM
28-11-2013, 09:05
اين قانون قطعا بي عدالتيه.
درسته 95% نيست ولي همون 25% هم باعث ميشه هزاران نفر كه معدل پايين و زير 12 دارن و الان تصميم به درس خوندن گرفتن و درصدهاي بسيار خوبي در زيست و شيمي دارن رسما اوت بشن. من يه شاگردي دارم كه تا ديروز بهش اميد رتبه سه رقمي داشتم ولي الان با اين قانون دارم ميبينم كه رسما اوت شده حتي درصدهاي درحد دو رقمي رو بتونه بياره بازم به زور ميتونه شهرستان دندانپزشكي قبول بشه.
با اجراي اين قانون يعني من كه با وجود نخوندن و نزدن رياضي و عربي تونستم رتبه 1500 بشم، رتبم بايد ميشده بالاي 15000 و ميرفتم كارداني پروتزهاي دنداني ميخوندم ! فكر ميكنين چند ده هزار نفر هستن كه نمرات بالاي 19.5 نهايي رو گرفتن؟
اومدن گفتن تو امتحان نهايي به كسي ارفاق نشده به اين دليل كه بالاي برگه ها رو جدا ميكنن و معلوم نميشه كي كدوم ورقه رو داده ولي آيا در يه شهري كه كلا 200 نفر دانش آموز سوم تجربي داره دبير زيست شناسي تيزهوشان و نمونه دولتيش نميتونن از روي دستخط و از لحن نوشتن و مشابهت جمله ها به جزوه اي كه خودشون تدريس ميكنن ، متوجه بشن كدوم ورقه مال شاگرداي خودشونه ؟؟
اين قانون چيزي جز ظلم نيست.
Alireza SM
28-11-2013, 09:22
بچه ها براي شكايت كرده به ديوان عدالت اداري اين فرم رو دانلود كنين و تكميلش كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري در شهرتون تحويل بدين و يا با پست به نشاني كه زيرش نوشته شده ارسال كنين. اگه تعداد درخواست هاي بدوي زياد باشه اصلا به همين زودي خود سازمان سنجش مياد قانون رو پس ميگيره.
دوستان عزيز كه فقط نشستين و دارين به سازمان سنجش فحش ميدين اگه قرار بود با اين فحش ها كسي حقش احقاق بشه الان هيچ پرونده قضايي در كشور وجود نداشت. يكي از دلايلي كه اينجور قوانين اجرا ميشه اينه كه فكر ميكنن كسي بهش معترض نيست اگه به ديوان عدالت اداري شكايت كنين هزينش كمتر از 2 هزار تومن ميشه ( پول يه راني و كيك هم نيست ) فقط كافيه فرم رو پر كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري يا به پست ببرينش. باور كنين كسي كه ارادش در حد تكميل كردن اين فروم نيست فردا اگه كل سوالات اختصاصي كنكور رو از يه هفته قبل بهش بدن بازم به جايي نميرسه.
براي تكميل فرم در قسمت شاكي حقيقي اسم خودتون رو بنويسين و در قسمت طرف شكايت هم سازمان سنجش آموزش كشور. در شرح شكايت هم هرچي به ذهنتون ميرسه + اين دوتا دليل رو حتما بنويسين :
اولا شما كه داشتين امتحان نهايي ميدادين بهتون گفته شده بود حداكثر 25% مثبت نه مستقيم.
ثانيا كسايي كه قبل از سال 84 امتحان نهايي دادن الان فرصت جبران از طريق كنكور رو دارن ولي شما ندارين .
به نظر من اگه خيلي از داوطلبا بر همين موضوع به ديوان عدالت اداري شكايت كنن به كارشون رسيدگي ميشه.
سپس با هزينه 1500 تومن پستش كنين به نشاني كه زيرش نوشته.
باور كنين يه سرباز اين فرم رو تكميل كرد و فرستاد و ديوان عدالت اداري يه قانون نظام وظيفه رو ابطال كرد كه باعث شده هزاران نفر از سربازا بتونن براي ادامه تحصيل در رشته كارداني ترخيص از خدمت بگيرن.
لينك دانلود فرم :
فراموش نكنين كه اين قانون باعث شده ده ها هزار نفر از همين الان از شما جلوتر باشن و شما اگه درحد رتبه زير 500 باشين حتي نتونين شهرستان هم قبول بشين رشته مورد علاقتون رو.
دوستان لطفا به این سوال منم جواب بدید بنده دیپلمم رو چند سال پیش گرفتم (دیپلم فنی و حرفه ای) یعنی کلا برای من فرقی نمیکرده که این تاثیر مثبت باشه یا منفی ... اما الان دو تا مشکل برام پیش اومده یکی اینکه من معدلم خوب نیست ... آیا اصلا معدل کتبی دیپلم فنی حرفه ای (معدل10) تاثیر داره روی این مسئله ؟ ...
و دوم اینکه اینا شب میخوابن صبح بلند میشند یه قانون تصویب میکنن میترسم کلا نزارن من بیام و کنکور نظری بدم تنها با مدرک پیش دانشگاهی !( ایا امکانش هست؟)
دوستان میدونم همتنون ناراحت هستید و اعصابتون خورده ... اما لطفا به من هم جواب بدید.
خداوکیلی اگر این مسئله اعصاب شما رو خورد کرده من مدتی هست ذهنم کلا درگیر این مسائل قوانین اینا هست ...
قوانین نظام وظیفه از اینا بهتره خدایی... حداقل اگر یکی مشمول یه قوانینی نمیشده هنگام اعزام به خدمت ... یا سنش یه طوری بوده که شامل یه سری امتیازاتی میشده براش منظور میکنن اونوقت اینطوری بنده رسما باید فقط به یه رشته اونم کاردانی و توی شهر دور قانع بشم...
حداقل اینا باید یه زمینه سازی کنن ... بخش نامه بدن دست مدارس و به همه داشن آموزا اعلام کنند که امسال تاثیر سوابق مستقیمه حالا میخواید درس بخونید میخواید برای رفع بیکاری بیاید مدرسه ... نه اینکه 10 روز قبل از ثبت نام کنکور بیان و بگن این قانون تصویب شده و قطعی هم هست!!
اینم آخرین خبر از ایسنا /:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی امیدی هست هنوز ... یا نه ؟
برادری که میگی تاثیر 25 درصده ... خب یه شخصی که عربیش رو توی امتحان نهایی به زور پاس کرده توی کنکور به نظرت به چند درصد عربی میتونه اطمینان داشته باشه ؟ که 25 درصدش هم بره ؟
خب وقتی این 25 درصد ها برای 10 تا درس منظور بشن ... کلا بگید در دانشگاه دولتی رو میخوایم تخته کنیم دیگه ...
به ما که رسید اینطوری شد!.
باور كنين يه سرباز اين فرم رو تكميل كرد و فرستاد و ديوان عدالت اداري يه قانون نظام وظيفه رو ابطال كرد كه باعث شده هزاران نفر از سربازا بتونن براي ادامه تحصيل در رشته كارداني ترخيص از خدمت بگيرن.
تبصره 2: ترخيص كاركنان وظيفه بدون غيبت اوليه در حين خدمت جهت ادامه تحصيل در مقاطع كارشناسي و بالاتر به جز در زمانهاي اضطراري و جنگ بلامانع است.
omg:|
از همین الان باید به فکر یه مغازه باشم:دی
با معدل 13.55 میشه به فکر عمران باشم؟
اگه نه مهندسی کامپیوتر اصفهان یا شهرکرد و اینورا میتونم امیدوار باشم؟
Alireza SM
28-11-2013, 12:46
دوستان لطفا به این سوال منم جواب بدید بنده دیپلمم رو چند سال پیش گرفتم (دیپلم فنی و حرفه ای) یعنی کلا برای من فرقی نمیکرده که این تاثیر مثبت باشه یا منفی ... اما الان دو تا مشکل برام پیش اومده یکی اینکه من معدلم خوب نیست ... آیا اصلا معدل کتبی دیپلم فنی حرفه ای (معدل10) تاثیر داره روی این مسئله ؟ ...
و دوم اینکه اینا شب میخوابن صبح بلند میشند یه قانون تصویب میکنن میترسم کلا نزارن من بیام و کنکور نظری بدم تنها با مدرک پیش دانشگاهی !( ایا امکانش هست؟)
دوستان میدونم همتنون ناراحت هستید و اعصابتون خورده ... اما لطفا به من هم جواب بدید.
خداوکیلی اگر این مسئله اعصاب شما رو خورد کرده من مدتی هست ذهنم کلا درگیر این مسائل قوانین اینا هست ...
قوانین نظام وظیفه از اینا بهتره خدایی... حداقل اگر یکی مشمول یه قوانینی نمیشده هنگام اعزام به خدمت ... یا سنش یه طوری بوده که شامل یه سری امتیازاتی میشده براش منظور میکنن اونوقت اینطوری بنده رسما باید فقط به یه رشته اونم کاردانی و توی شهر دور قانع بشم...
حداقل اینا باید یه زمینه سازی کنن ... بخش نامه بدن دست مدارس و به همه داشن آموزا اعلام کنند که امسال تاثیر سوابق مستقیمه حالا میخواید درس بخونید میخواید برای رفع بیکاری بیاید مدرسه ... نه اینکه 10 روز قبل از ثبت نام کنکور بیان و بگن این قانون تصویب شده و قطعی هم هست!!
اینم آخرین خبر از ایسنا /:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی امیدی هست هنوز ... یا نه ؟
برادری که میگی تاثیر 25 درصده ... خب یه شخصی که عربیش رو توی امتحان نهایی به زور پاس کرده توی کنکور به نظرت به چند درصد عربی میتونه اطمینان داشته باشه ؟ که 25 درصدش هم بره ؟
خب وقتی این 25 درصد ها برای 10 تا درس منظور بشن ... کلا بگید در دانشگاه دولتی رو میخوایم تخته کنیم دیگه ...
به ما که رسید اینطوری شد!.
تبصره 2: ترخيص كاركنان وظيفه بدون غيبت اوليه در حين خدمت جهت ادامه تحصيل در مقاطع كارشناسي و بالاتر به جز در زمانهاي اضطراري و جنگ بلامانع است.
آره كسي كه فيزيك رو 9.25 و شيمي رو 11.25 گرفته ولي توي كنكور هردوتاش رو بالاي 80 زده نميتونسته عربي رو هم اينطوري كنه ؟ سطحي نگر نباشين شايد يه نفر بيمار بوده نتونسته امتحان نهايي رو خوب بده يا درس رو جدي نگرفته. من قبل پيش دانشگاهي رفتم امتحان تغير رشته به تجربي بدم ولي مردود شدم و مجبورم كردن برم رياضي بخونم ولي از سه ماه بعدش توي آزمون هاي آزمايشي زيست رو بالاي 80 ميزدم
در مورد اون نظام وظيفه هم اگه تحقيق كنين ميبينين كه قبلا به كارداني ها اجازه نميدادن همين تاپيك نظام وظيفه خودمون رو هم پست هاي پارسالش رو چك كنين لينك ها و متن هاش هست تووش.
راستي شما هم كه نمره نهايي براي دروس رياضي و فيزيك و شيمي ندارين كه تاثيري نميدن كه براي شما
بچه ها براي شكايت كرده به ديوان عدالت اداري اين فرم رو دانلود كنين و تكميلش كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري در شهرتون تحويل بدين و يا با پست به نشاني كه زيرش نوشته شده ارسال كنين. اگه تعداد درخواست هاي بدوي زياد باشه اصلا به همين زودي خود سازمان سنجش مياد قانون رو پس ميگيره.
دوستان عزيز كه فقط نشستين و دارين به سازمان سنجش فحش ميدين اگه قرار بود با اين فحش ها كسي حقش احقاق بشه الان هيچ پرونده قضايي در كشور وجود نداشت. يكي از دلايلي كه اينجور قوانين اجرا ميشه اينه كه فكر ميكنن كسي بهش معترض نيست اگه به ديوان عدالت اداري شكايت كنين هزينش كمتر از 2 هزار تومن ميشه ( پول يه راني و كيك هم نيست ) فقط كافيه فرم رو پر كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري يا به پست ببرينش. باور كنين كسي كه ارادش در حد تكميل كردن اين فروم نيست فردا اگه كل سوالات اختصاصي كنكور رو از يه هفته قبل بهش بدن بازم به جايي نميرسه.
براي تكميل فرم در قسمت شاكي حقيقي اسم خودتون رو بنويسين و در قسمت طرف شكايت هم سازمان سنجش آموزش كشور. در شرح شكايت هم هرچي به ذهنتون ميرسه + اين دوتا دليل رو حتما بنويسين :
سپس با هزينه 1500 تومن پستش كنين به نشاني كه زيرش نوشته.
لينك دانلود فرم :
فراموش نكنين كه اين قانون باعث شده ده ها هزار نفر از همين الان از شما جلوتر باشن و شما اگه درحد رتبه زير 500 باشين حتي نتونين شهرستان هم قبول بشين رشته مورد علاقتون رو.
علیرضا جان با اجازه کپی شد تو یه سایت دیگه
constant_boy23
28-11-2013, 13:05
يعني ناموسا چه گناهي كرديم تو اين مملكت به دنيا اومديم ...كاش نميرفتم دنبال سوابق تحصيليم اموزش و پرورش :n02:
من سعي ميكنم درسمو بخونم ....ولي اينطوري پيش بره ...رتبه پارسالم بهتر از اب در مياد :n27:
mohammad varaste
28-11-2013, 13:12
آقا هرکی میتونه این چیزی که علیرضا گذاشت رو تو فیسبوک و بقیه فروما شر(کپی) کنه
----------------------------------------------------------------------
واقعا اعصابم داغونه
من که امتحان حسابان 7 شدم فیزیک 11 شیمی 9 دیگه باید برم بمیرم
خو شاید یه احمقی مثل من تا سال سوم درس خون نبوده باشه .
بچه هایی که امسال سال اول کنکورشونه هم از این وضعیت داغونن چه برسه به ما
والا پارسال میرفتیم دانشگاه بهتر بود به خدا اگه میدونستم یه همچین قانونی هست عمرا میموندم پشت کنکور.:n21:
تازه برنامه چیده بودم از این هفته که سرم خلوت شد شروع کنم خیلی جدی روزی بالای 9 ساعت درس بخونم.
یهو خورد تو ذوقم:n14:
دانشگاه های تهران بای بای:n18:
Alireza SM
28-11-2013, 13:16
دوستان تا ميتونين در مورد شكايت به ديوان عدالت اداري و ثمرات مثبتش اطلاع رساني كنين. باور كنين ديوان عدالت اداري در مورد اينچيزا خيلي جديه . به از خداشونه يه همچين موردي پيش بياد و با اعتراض مردم بهشون كمك كنن . اصلا شك ندارم كه اگه اين كار انجام بشه حتما مصوبه رو ابطال ميكنن. عدم اجراي مصوبه ديوان عدالت اداري رو هم كه ميدونين نتيجش چيه؟ پارسال سر همين موضوع وزير بركنار شد.
مطمعن باشين ديوان عدالت اداري حقتون رو پس ميده. قضاتي هم كه داره واقعا باشرف هستن كوچكترين تضيع حقي رو ناديده نميگيرن.
mohammad varaste
28-11-2013, 13:17
توی سازمان سنجش هم یه اکانت بسازین و برین تو پخش پرسش و پاسخ حتما یه متن بنویسین براشون کمتر از 24 ساعت جواب هم میدن
Alireza SM
28-11-2013, 13:20
من توي شكايتنامه اي كه براي شاگردم تنظيم ميكنم كارنامه كنكور خودم رو به همراه نمرات نهايي دبيرستانم قرار ميدم. شماهم اگه كسي رو ميشناسين كه با معدل پايين درصدهاي خوب آورده حتما سوابقش رو بنويسين. درضمن اگر دروسي كه نمره پايين توش آوردين در آزمون هاي آزمايشي درصد خوب كسب ميكنين حتما كارنامتون رو قرار بدين.
تحويل دادن دادخواست بدوي به دفترنمايندگي ديوان عدالت اداري در استانتون بهتره ولي اگه دسترسي ندارين ميتونين پست كنين. هرچي بيشتر ارسال بشه بهتره
آره كسي كه فيزيك رو 9.25 و شيمي رو 11.25 گرفته ولي توي كنكور هردوتاش رو بالاي 80 زده نميتونسته عربي رو هم اينطوري كنه ؟ سطحي نگر نباشين شايد يه نفر بيمار بوده نتونسته امتحان نهايي رو خوب بده يا درس رو جدي نگرفته. من قبل پيش دانشگاهي رفتم امتحان تغير رشته به تجربي بدم ولي مردود شدم و مجبورم كردن برم رياضي بخونم ولي از سه ماه بعدش توي آزمون هاي آزمايشي زيست رو بالاي 80 ميزدم
در مورد اون نظام وظيفه هم اگه تحقيق كنين ميبينين كه قبلا به كارداني ها اجازه نميدادن همين تاپيك نظام وظيفه خودمون رو هم پست هاي پارسالش رو چك كنين لينك ها و متن هاش هست تووش.
راستي شما هم كه نمره نهايي براي دروس رياضي و فيزيك و شيمي ندارين كه تاثيري نميدن كه براي شما
دوست گرامی ممنون از اینکه دلگرمی میدین...
اگر میشه این سوال من رو هم دقیقا توضیح بدید :
الان من دیپلم فنی حرفه ای گرفتم چند سال پیش.. الان هم دارم پیش دانشگاهی میخونم بعد از چند سال ... الان من میترسم کلا اینا بیان و بگن که لازم هست که دیپلم مطابق با رشته کنکور باشه مثلا دیپلم تجربی حتما تجربی بیاد امتحان بده و انسانی انسانی و کاری هم به پیش دانشگاهی نداشته باشن ! آیا امکانش هست ؟ یا خیر؟
یعنی من 100 درصد خیالم راحت باشه که میتونم با این دیپلم فنی حرفه ای معدل 10 و مدرک پیش دانشگاهی انسانی کنکور انسانی بدم ؟
پیشاپیش ممنون.
:n16: ( من پایان خدمت دارم دیگه از سر من گذشته .... امیدوارم کنکوری حداقل دغدغه نظام وظیفه نداشته باشن )
Hamed-M1
28-11-2013, 13:23
دوستان از من دنبال این قضیه میرم و با بچه های کلاسمون هم مطرح میکنم شما هم به هر کی میشناسید بگید تا شکایت کنه.
mohammad varaste
28-11-2013, 13:28
دوستان از من دنبال این قضیه میرم و با بچه های کلاسمون هم مطرح میکنم شما هم به هر کی میشناسید بگید تا شکایت کنه.
کدوم مدرسه درس میخونی ؟
Alireza SM
28-11-2013, 13:33
بچه ها هزينه شكايت ظاهرا ده هزار تومن هست. ولي حواستون باشه كه ده هزار تومن در مقابل آينده شما ( مثلا تفاوت رشته كارشناسي با رشته دندانپزشكي يا تفاوت كارشناسي معدن با برق قدت و تفاوت حسابداري شهرستان با حقوق تهران ) ده هزارتومن ناچيزه.
کلیه اشخاص و مراجع مذکور در ماده (10) این قانون مکلفند آراء دیوان را پس از ابلاغ به فوریت اجراء نمایند. - شعب دیوان پس از ابلاغ رأی به محکومٌ علیه یک نسخه از آن را به انضمام پرونده به واحد اجرای احکام دیوان ارسال مینمایند. محکومٌ علیه مکلف است ظرف مدت یک ماه نسبت به اجرای کامل آن یا جلب رضایت محکومٌ له اقدام و نتیجه را بهطور کتبی به واحد اجرای احکام دیوان گزارش نماید - در صورت استنکاف شخص یا مرجع محکومٌ علیه از اجرای حکم قطعی، واحد اجرای احکام دیوان، مراتب را به رئیس دیوان گزارش میکند. رئیس دیوان بلافاصله پرونده را به شعبه صادرکننده رأی قطعی ارجاع مینماید. شعبه مذکور موظف است خارج از نوبت به موضوع استنکاف رسیدگی و رأی مقتضی صادر و پرونده را جهت اقدامات بعدی به واحد اجرای احکام دیوان ارسال نماید. تبصره 1- در مواردی که اجرای حکم، مستلزم اتخاذ تصمیم توسط شورا، هیأت و یا کمیسیونی مرکب از دو یا چند نفر باشد و اعضاء آنها از تبعیت حکم صادر شده استنکاف نمایند، تمامی اعضاء مؤثر در مخالفت با حکم دیوان، مستنکف شناخته میشوند. تبصره 2- مرجع رسیدگی به استنکاف از رأی هیأت عمومی، شعب تجدیدنظر دیوان است. تبصره 3- شعبه رسیدگیکننده به استنکاف ابتداء شخص یا اشخاص مستنکف را احضار و موضوع را به آنها تفهیم مینماید. چنانچه مستنکف استمهال کند، حداکثر یک هفته جهت اجرای حکم و اعلام به دیوان به وی مهلت داده میشود و در غیر این صورت و یا پس از انقضای مهلت، مشمول حکم مقرر در ماده (112) این قانون قرار ميگيرد. - دادرس اجرای احکام از طرق زیر مبادرت به اجرای حکم میکند: 1- احضار مسؤول مربوط و اخذ تعهد بر اجرای حكم يا جلب رضايت محكومٌ له در مدت معين. 2- دستور توقيف حساب بانكي محكومٌ عليه و برداشت از آن به ميزان مبلغ محكومٌ به در صورت عدم اجرای حكم يك سال پس از ابلاغ. 3- دستور توقيف و ضبط اموال شخص متخلف به درخواست ذينفع طبق مقررات قانون آيين دادرسي دادگاههاي عمومي و انقلاب (در امور مدني). 4- دستور ابطال اسناد يا تصميمات اتخاذ شده مغاير با رأي ديوان با رعایت لایحه قانونی نحوه خرید و تملک اراضی و املاک برای اجرای برنامههای عمومی، عمرانی و نظامی دولت مصوب 17/11/1358 شورای انقلاب و اصلاحات بعدی آن و قانون تعیین تکلیف اراضی واگذاری دولت و نهادها مصوب 15/12/1370 مجمع تشخیص مصلحت نظام - در صورتي كه محكومٌ عليه از اجرای رأي، استنكاف نمايد با رأي شعبه صادركننده حكم، به انفصال موقت از خدمات دولتي تا پنج سال و جبران خسارت وارده محكوم ميشود. رأي صادر شده ظرف بيست روز پس از ابلاغ قابل تجديدنظر در شعبه تجدیدنظر ديوان ميباشد و در صورتی که رأی مذکور در شعبه تجدیدنظر صادر شده باشد به شعبه هم¬عرض ارجاع میگردد.
mohammad varaste
28-11-2013, 13:46
توی سازمان سنجش هم یه اکانت بسازین و برین تو پخش پرسش و پاسخ حتما یه متن بنویسین براشون کمتر از 24 ساعت جواب هم میدن
بچه ها این جا هم حتما برین
Hamed-M1
28-11-2013, 14:34
الان ما او این کاغذ مربوط به دیوان عدالت رو فقط باید بنویسیم و پست کنیم،؟
Alireza SM
28-11-2013, 14:50
نه بايد او برگه رو پشت و رو كنين بعد ببرين دفتر نمايندگي ديوان در استانتون. و يا اينكه همراه با تمبر پست كنين
Hamed-M1
28-11-2013, 15:03
الان این صفحه ای که شما گذاشتین دو صفحه هست من pdf شو گرفتم من تهرانم. ببریم همینجا که نوشته بدیم بهشون. ok ممنون
Alireza SM
28-11-2013, 15:26
داداش باور كن اگه همچين كاري كني خيلي با ارزه هستي فردا به همه جا ميرسي
منم با دو نفر دیگه پر کردم
فردا که تعطیله شنبه میرم پست زود به دستشون میرسه؟
دوستانی که میتونن اقدام کنن
اگه امکانش باشه میخوام برم مدرسه های پیش دانشگاهی اطراف از رو این کپی کنم به همه بدم - اگه مدیراشون بزاره
amir 777
28-11-2013, 18:20
از دوستان تقاضا دارم تا میتونن اطلاع رسانی کنن
دیگه تو هر موردی کوتاه اومدیم بسه حق ندارن با یه عمر اینده جوون های مملکت بازی کنن
خیلی جالبه اصلا قبل سال 88 که حتی تاثیر مثبت هم نداشته اون وقت میگن از بعد دیپلم 84 تاثیر مستقیمه
متاسفم برا خودم و این مملکت که دست چه کسایی افتاده
در مورد دوستانی هم که میگن 25درصد چیزی نیست باید بگم اگه با روند کنکور اشنایی داشته باشین هیچ وقت چنین حرفی نمیزنید 25 درصد تو رقابت فشرده کنکور خیییییلیه تو رشته تجربی که شانس قبول شدن در رشته های دکترا مستقیم رو تقریبا نزدیک به صفر میکنه (البته نگفتم که کسی نا امید بشه ها) حتی اگه به قول علیرضا خان درصد هاتون نزدیک به رتبه دو رقمی باشه
Alireza SM
28-11-2013, 19:48
در تاييد فرمايشات دوستان عرض كنم كه همونطور كه اشاره شد 25% خيليه. خيلي. مخصوصا كه معدل بالاي 19 بسيار بسيار زياده. نمونه دولتي ها و سمپاد و غيرانتفايي ها خيلي معدل بالاي 19 و حتي 20 دارن.
فقط دوستان خواهش ميكنم كه يه دادخواست عليه سازمان سنجش رو تبديل به فحاشي و توهين نكنين چون اينطوري هم مديران مجبور به حذف پست ها ميشن و هم اين كار با عصبانيت به جايي نميرسه.
خيلي منطقي و خونسرد برين دادخواست براي ديوان عدالت اداري تهيه كنين داخلش هم فقط به دلايل منطقي اشاره كنين و چيز احساسي ننويسين.
در ضمن هنوز مراحل كار كاملا مشخص نشده ظاهرا تمبر يا فيش مخصوص 10 هزار تومني هم قراره داخل پاكت بزاريم بهتره فردا از روي سايت ديوان عدالت اداري شماره تلفنشون رو بردارين و روند كار رو بپرسين.
دوستان اینجا هم درخواست رسیدگی کنین
اگه نشه باز هم ما تلاشمون رو کردیم و سرمون بالاست
از آقای علیرضا هم یه تشکر ویژه باید بکنیم به خاطر راهنمایی های خوبشون :n12:- یکی از مثال های نقصی که در این رابطه بخوایم بزنیم همین آقای علیرضاست.
کسانی که میگن فایده نداره میخوان ما ها رو نا امید کنن و سود ببرن پس یکجا نشینین خواهشن
After4Ever
28-11-2013, 22:24
دوستان من هم معدلم پایین بود ولی رتبه 4000 آوردم دامپزشکی ارومیه می خونم...منم اگر مدرسمون برم اطلاع رسانی می کنم
راستی یک متنی رو هم تنظیم کنید در فروم های مختلف قرار بدیم
Alireza SM
29-11-2013, 13:01
يه متن فايده نداره بايد متن هاي جداگانه نوشته بشه براي هركس.
Alireza SM
29-11-2013, 13:16
دوستان اینجا هم درخواست رسیدگی کنین
اگه نشه باز هم ما تلاشمون رو کردیم و سرمون بالاست
از آقای علیرضا هم یه تشکر ویژه باید بکنیم به خاطر راهنمایی های خوبشون :n12:- یکی از مثال های نقصی که در این رابطه بخوایم بزنیم همین آقای علیرضاست.
کسانی که میگن فایده نداره میخوان ما ها رو نا امید کنن و سود ببرن پس یکجا نشینین خواهشن
دقيقا اينطوره كساني كه اينطور كارها رو انجام ميدن خودشون معدل بالا دارن و ميخوان بقيه رو عقب بزنن.
به هيچ وجه خونسردي و قانونمندي رو هم هيچوقت زيرپا نزارين.
farzan311
29-11-2013, 15:29
در تاييد فرمايشات دوستان عرض كنم كه همونطور كه اشاره شد 25% خيليه. خيلي. مخصوصا كه معدل بالاي 19 بسيار بسيار زياده. نمونه دولتي ها و سمپاد و غيرانتفايي ها خيلي معدل بالاي 19 و حتي 20 دارن.
فقط دوستان خواهش ميكنم كه يه دادخواست عليه سازمان سنجش رو تبديل به فحاشي و توهين نكنين چون اينطوري هم مديران مجبور به حذف پست ها ميشن و هم اين كار با عصبانيت به جايي نميرسه.
خيلي منطقي و خونسرد برين دادخواست براي ديوان عدالت اداري تهيه كنين داخلش هم فقط به دلايل منطقي اشاره كنين و چيز احساسي ننويسين.
در ضمن هنوز مراحل كار كاملا مشخص نشده ظاهرا تمبر يا فيش مخصوص 10 هزار تومني هم قراره داخل پاكت بزاريم بهتره فردا از روي سايت ديوان عدالت اداري شماره تلفنشون رو بردارين و روند كار رو بپرسين.
بنده سمپاد بودم ولی معدلم بالای 19 نشد و تو کلاس شاید 17 18 تا بالای نوزده داشتیم ولی خوب 20 فکر کنم دو سه نفر در کل مدرسه بیشتر نبود من اون سال 17.90 شدم ولی سال بعدش یعنی پیش رو شدم 19.6 که امتحان هاش سخت تر هم بود
من با این قانون مخالف نیستم به شرط اینکه من الان حق داشته باشم دوباره برم هر امتحانی دلم خواست رو بدم همینطور که میشه دوباره و سه باره و... کنکور داد
ولی با شرایط الان کاملا بی انصافیه چون قانونش بعد از دادن امتحان تصویب شده و اگه قراره اجرا بشه باید فقط برای کسانی باشه که امسال سال سوم رو میخونند
یادمه یه سالی معلممون یه تست گرفت و بعدش گفت همین امتحان میشه نمره مستمر تون اینقدر ازش شکایت کردیم که مجبور شد 5 تا امتحان دیگه بگیره و مجموع رو حساب کنه:n02:
این یه نمونه کوچیکه از شرایط الان اگه درست اعتراض کنیم میشه این قانون رو هم لغو کرد
Alireza SM
29-11-2013, 16:32
دقيقا درسته اصلي ترين دليل براي اينكه كه بايد لغو بشه اينه كه بعد از امتحانات حق نداشتن چنين چيزي تصويب كنن.
احتمالا دليل اصلي اينكه معدل شما خيلي بالا نشده اينه كه داشتين براي كنكور آماده ميشدين. شاگرد من امروز در كل فيزيك پايه قلمچي فقط يهدونه غلط داشت فيزيك پيش هم فوق العاده زده. اونوقت چون چندسال پيش امتحان نهايي رو گرفته 9 بايد درصد زيادي از درس فيزيكش كم كنن؟ سوالات امنتحان نهايي از تستاي قلمچي كه دشوارتر نيستن بيان الان ازش امتحان نهايي بگيرن ببينن 20 ميشه يا نه.
دوستان این قانون نسبت مستقیم داره با تعداد دفعاتی که مجمع برگذار میشه:دی
دفعه اول گفتن تاثیر مستقیم هست
دومین بار گفتن مثبت و دفعه سوم که اخری هست گفتن مستقیم:دی
منم شکایت کردم
دیگه نتیجش واسم مهم نیست و فقط درسمو میخونم و فکرمو درگیرش نمیکنم
چون اینجوری همون 75 درصد رو هم از دست میدم
farzan311
29-11-2013, 18:17
من الان داشتم فکر میکردم چه جوری میخواند این معدل رو تاثیر بدند یعنی منظورشون از مستقیم چیه؟
مثل امتیازاتی که یه سری افراد دارند و در دفترچه ذکر [ن]شده؟
After4Ever
29-11-2013, 18:52
من الان داشتم فکر میکردم چه جوری میخواند این معدل رو تاثیر بدند یعنی منظورشون از مستقیم چیه؟
مثل امتیازاتی که یه سری افراد دارند و در دفترچه ذکر [ن]شده؟
هنوز که زمان ثبت نام کنکور نشده که در دفترچه بنویسند
دوستان باید قبل از اینکه دفترچه کنکور سراسری بیاد اعتراضتون رو به گوش مسئولین برسونید!!
من خودم کارنامه ی کنکور رو امتحان نهاییم رو به صورت pdf به لینکی که دادید فرستاده ام
فائزه اصلان
29-11-2013, 19:41
من از طریق سایت دولت به دیوان شکایت کردم:n24::n25: فردا هم فرم پر شکایت پر می کنم ولی دقیقا نمی دونم کجا باید تحویل بدم.مشیه راهنمایی کنی:n13::n13::n13:
من از طریق سایت دولت به دیوان شکایت کردم:n24::n25: فردا هم فرم پر شکایت پر می کنم ولی دقیقا نمی دونم کجا باید تحویل بدم.مشیه راهنمایی کنی:n13::n13::n13:
سلام
Mohammad..kh
29-11-2013, 20:03
دوستان ما که کنکورمون رو دادیم
یک متنی بنویسید اینجا تا بر اساس اون به یک جمع بندی برسیم و یا همون رو ارسال کنیم
دوستانی دارم که امسال هم دارن کنکور شرکت می کنن و از شنیدن این خبر خیلی ناراحتت هستن ولی نمیدونن چه چیزی بنویسند
توی سایت خبر نگاران جوان هم اعتراضتون رو بیان کنید تا بیشتر پیگیری کنن
سلام خدمت دوستان حقیقتا از اونجایی که این مسئله همه رو ناراحت کرده و خب خیلی ها هم حقیقتا نمیدونا از کجا شروع کنن {چی بنویسن در متن شکایت}بنده متن خودم رو اینجا میزارم ... امیدوارم کارگشا باشه .
بسم تعالی
با عرض سلام ؛ ادب و احترام خدمت . . .
در آستانه آغاز ثبت نام آزمون ورودی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی خبری مبنی بر تاثیر مسقیم سوابق تحصیلی بر آزمون سراسری از سوی ریاست سازمان سنجش وآموزش کشور منتشر گردیده است , این امر پذیرش دانشجو علی الخصوص افرادی که دیپلم خود را در سال های 84 الی شهریور 92 اخذ نموده اند با مشکلی جدی مواجه نموده که از علل آن عدم زمینه سازی و آگاهی رسانی به فارغ التحصیلان مذکور بوده است , ذیلا مواردی در این خصوص به عرض میرساند امید است که مورد توجه قرار گیرد و دستور لازم در این خصوص صادر گردد .
1: عدم آگاهی رسانی به فارغ التحصیلان مقطع متوسطه بین سال های 84 الی 92 در این خصوص .
2: عدم برگزاری آزمون های نهایی آموزش و پرورش در شرایط کاملا یکسان .
3: عدم برابری اطلاعات ؛ امکانات و سایر زمینه ها در مدارس تیز هوشان , نمونه دولتی , دولتی , شبانه وزی و . . .
4: با در نظر گرفتن سایر سهمیه های اعم از سهمیه مناطق , ایثار گران , فرهنگیان و . . . پذیرش افراد دیپلم سال های فوق الذکر عملا با مشکل جدی روبرو خواهد شد .
با در نظر گرفتن شرایط و ضوابط مزبور لازم است امتیازاتی به داوطلبان مورد نظر داده شود از قبیل: محاسبه تراز و نمره عملی آزمون سراسری بدون در نظر گرفتن سوابق تحصیلی , برگزاری مجدد امتحانات از سوی آموزش و پرورش برای افراد متقاضی امتحان مجدد . و . . .
موارد ذکر شده جهت اقدام لازم خدمت شما ارسال میگردد .
با تشکر .
نرجو لکم التوفیق .
دوستان به هر صورت ببخشید که متن زیاد خوب نیست و سایر شرایط مورد نظر رو در بر نمیگره اما همونطوری که میدونید برای مکاتبات اداری و قضایی متن باید به صورت جامع و مانع باشه و در حداقل لفظ بیشترین معنی رو در بر داشته باشه ... دوستان من خواهش میکنم تا هنوز دفترچه منتشر نشده که دیگه خیلی دیر میشه ... همه نظراتمون رو یکی کنیم و به صورت متن واحد حداقل از سمت بچه های این انجمن هر چی سریعتر متن رو به مراجع ذیربط ارسال کنیم.
شخصا من حاضرم امسال دی هم امتحان نهایی سوم رو بدم و هم پیش ... چون نسبت به سنم دیگه نمیتونم حتی 1 سال دیگه صبر کنم ... امسال هم برای درس و امتحان و کتاب هزینه های زیادی پرداختم و اگر بخواد یه اینطور شرایطی برام پیاده بشه نه فقط من بلکه سایر افرادی که دیپلمشون رو بین این سال ها گرفتن ضرر زیادی رو متحمل میشن .
موفق باشید .:n16:
farzan311
29-11-2013, 21:02
الان یه گوگل کردم انگار این خبر مال هفت هشت ماه پیشه یعنی از اون موقع هیچ کس اقدام نکرده؟:n03:
به هر حال من هم این فرم رو پر کردم فردا میرم پستش میکنم امیدوارم جواب بگیریم و واقعا بررسی کنند
الان اگه تو یه کشور دیگه بودیم یه petition تو سایت Change ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راه مینداختیم و احتمالا خیلی زود نتیجه میگرفتیم الان خیلی از در خواست هایی که تو این سایت مطرح شده بازتاب توی رسانه خبری داشته و بعد هم از دولت جواب میگیرند
ولی ما یه میلیون امضا هم جمع کنیم احتمالا فقط سایتش چیلتر میشه:n02:
الان یه گوگل کردم انگار این خبر مال هفت هشت ماه پیشه یعنی از اون موقع هیچ کس اقدام نکرده؟:n03:
به هر حال من هم این فرم رو پر کردم فردا میرم پستش میکنم امیدوارم جواب بگیریم و واقعا بررسی کنند
الان اگه تو یه کشور دیگه بودیم یه petition تو سایت Change ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راه مینداختیم و احتمالا خیلی زود نتیجه میگرفتیم الان خیلی از در خواست هایی که تو این سایت مطرح شده بازتاب توی رسانه خبری داشته و بعد هم از دولت جواب میگیرند
ولی ما یه میلیون امضا هم جمع کنیم احتمالا فقط سایتش چیلتر میشه:n02:
هفت هشت ماه پیش قرار شد که تاثیر مستقیم اعمال بشه
چند ماه بعدش گفتن تاثیر مثبت هست و این قانون از سال 94 اجرایی میشه
تا اینکه چند روز پیش دوباره گفتن مستقیم
اینجا ایران است:|
After4Ever
29-11-2013, 22:18
به نظر من حتی 94 هم برای تاثیر مستقیم مناسب نیست!
یک نگاهی به وضع مدرسه ها بندازید
هیچ تفاوتی با دوره ی ما نداشته فقط اسم پیش دانشگاهی رو چهارم گذاشتن ....قانون تاثیر مستقیم معدل برای موقعیه که سیستم آموزشی کشور کاملاً یکپارچه باشه و حتی سبک آموزشی و سوالات امتحان نهایی متفاوت تا حدی مفهومی و نزدیک به کنکور باشه
فائزه اصلان
30-11-2013, 00:01
سلام. هر کی روند ارسال فرم شکایت رو دقیقا میدونه لطفا بگه:n29::n27::41::42::24::45::blink::n14:
فائزه اصلان
30-11-2013, 00:02
:n03:سلام. هر کی روند ارسال فرم شکایت رو دقیقا میدونه لطفا بگه:n29::n27::41::42::24::45::blink::n14:
maziyarkhani
30-11-2013, 00:43
نا امید نشید بچه ها . من معدلم 16 هست ولی تلاش خودم رو میکنم :n01:
Mohammad..kh
30-11-2013, 09:07
دوستان یکی از دوستانم در سال 90 دیپلمش رو از مدرسه شبانه گرفت
90-91 کد سوابق تحصیلیش رو گرفت و نمرات رو تایید کرد
91-92 همون کد پارساله بود و نیازی به فعال کردن درسا نبود چون تایید شده بود
92-93 که امسال باشه نمیتونه توی صفحه سوابق تحصیلیش بره و میگه وجود نداره می خواستم بدونم که آیا با همون کد سوابق تحصیلی ای که گرفته باید اقدام به ثبت نام کنه یا نه باید خبر بده به سازمان سنجش ؟ چون خودش نگران هست که اگر با همون ثبت نام کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد
ممنون
سلام دوستان کارت ازمون سراسری 93 تموم شد مهلتش یا هنوز نیومده؟؟ چون هر چی تو سایت سنجش گشتم نبود!!
V i r u s e r
30-11-2013, 10:51
سلام
کارت یه هفته قبل از ازمون میاد
سلام
کارت یه هفته قبل از ازمون میاد
واسه ثبت نام ازمون سراسرس 93 میخاستم.
Mohammad..kh
30-11-2013, 12:04
سلام دوستان کارت ازمون سراسری 93 تموم شد مهلتش یا هنوز نیومده؟؟ چون هر چی تو سایت سنجش گشتم نبود!!
هنوز نیومده فک کنم 16 آذر به بعد بیاد
Alireza SM
30-11-2013, 15:15
دوستان یکی از دوستانم در سال 90 دیپلمش رو از مدرسه شبانه گرفت
90-91 کد سوابق تحصیلیش رو گرفت و نمرات رو تایید کرد
91-92 همون کد پارساله بود و نیازی به فعال کردن درسا نبود چون تایید شده بود
92-93 که امسال باشه نمیتونه توی صفحه سوابق تحصیلیش بره و میگه وجود نداره می خواستم بدونم که آیا با همون کد سوابق تحصیلی ای که گرفته باید اقدام به ثبت نام کنه یا نه باید خبر بده به سازمان سنجش ؟ چون خودش نگران هست که اگر با همون ثبت نام کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد
ممنون
كد ره گيري همون ناحيه اخذ ديپلم هست و در ادامش هم كد دانش آموزي
دوستان برای چند وقته صبحا خیلی خواب آلودم
کلا تا ظهر سه ساعت بیشتر نمیتونم بخونم همش خوابم میگیره
ولی بعد از یه چرت نیم ساعته تو ظهر دیگه خوبم و خوابم نمیگیره
چیکار کنم؟
راهی هست؟ دارویی هست برای افزایش هوشیاری؟(گیاهی یا ...)
شبا هم ساعت دوازده یک میخوابم تا 8 صبح - اگه زودتر بیدارشم ساعت های 10 رفتم تو خواب زمستونی:|
فلوکستین و کلومیپرامین هم میخورم - حالا حالا هم باید بخورم راهی نیست قطعش کنم . از ایناست؟
چیکار کنم؟
شبا هم ساعت دوازده یک میخوابم تا 8 صبح - اگه زودتر بیدارشم ساعت های 10 رفتم تو خواب زمستونی:|
فلوکستین و کلومیپرامین هم میخورم - حالا حالا هم باید بخورم راهی نیست قطعش کنم . از ایناست؟
بیشتر بخاطر توی خونه موندن و بیرون نرفتن و به معنی کلمه زندگی نکردنه . . . . .
سعی کن تفریحی چیزی پیدا کنی . ( مثلا روزی نیم ساعت ساز بزنی)
پشت کنکور هستی
Alireza SM
30-11-2013, 22:56
چیکار کنم؟
کلومیپرامین نديدم ولي فلوكستين خودش خواب آورده براي بعضي ها اوايل يه مدت خواب آوره بعدا خواب آوري نميكنه ولي خيلي ها هم هميشه خواب آوره واسشون. اگه بيش از 21 روزه كه داري فلوكستين ميخوري و اين مشكل اذيتت ميكنه به پزشكت بگو يه داروي ديگه بهت بده. شايد تركيب فلوكستين + كاربامازپين هم خوب باشه. شايدم فلوكستين + ونافلاكسين. به هر حال دكترت بايد داروتو عوض كنه.
Hamed-M1
01-12-2013, 15:34
دوستان من بانوجه به اینگه مدرسه ساعت 3 ظهر تمام میشه و از شنبه تا چهارشنبه است یه برنامه ریختم که کلا تو هفته میشه 40 ساعت. به نظرتون خوبه یا نه؟
اطلاعيه سازمان سنجش اموزش کشور در باره تاريخ ثبتنام و هم چنين شرايط و ضوابط شرکت در ازمون سراسري سال 1393
1392/09/10
نسخه چاپی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و شركت در آزمون سراسري براي پذيرش دانشجودردورههاي روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نيمه حضوري، مجازي و بين الملل دانشگاهها و موسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي سال 1393 و همچنين متقاضيان تحصيل در آن دسته از كد رشتههاي تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي كه پذيرش دررشته هاي مذكور براساس آزمون صورت ميپذيرد، ميرساند كه ثبتنام براي شركت در آزمونهاي مذكور از روز شنبه مورخ 16/9/92 (شانزدهم آذرماه 1392) منحصراً از طريق شبكه اينترنتي اين سازمان آغازو در روز شنبه مورخ 23/9/1392 (بيست و سوم آذرماه 1392) پايان ميپذيرد، لذا داوطلبان ميتوانند در مهلت مقرر بر اساس توضيحات ذيل براي شركت در آزمون سراسري سال 1393 ثبت نام نمايند. الف) تکالیف داوطلبان براي شركت در آزمون:
داوطلب شركت در آزمون بايد يكايك اقدامات زير را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد.
1- خريد كارت اعتباري ثبتنام.
2- مراجعه به سايت اينترنتي وزارت آموزش و پرورش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي دريافت كد سوابق تحصيلي (اطلاعات دانشآموزي براي داوطلبان مشمول احتساب سوابق تحصيلي، شامل ديپلمههاي سال 1384 تاسال92 با عنوان رشته هاي تحصيلي رياضي فيزيك، علوم تجربي، ادبيات و علوم انساني و علوم و معارف اسلامي).
3- ثبتنام از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (16/9/92 لغايت 23/9/92).
4- پرينت كارت شركت در آزمون، با مراجعه به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس برنامه زماني مندرج در دفترچه راهنماي شماره يك.
5- حاضر شدن در محل و حوزة امتحاني تعيين شده در كارت شرکت در آزمون و پاسخ دادن به سؤالات.
ب) ثبتنام براي شركت در آزمون:
ثبتنام براي شركت در آزمونهای کلیه دورههاي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي سال 1393 منحصراً از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امكانپذير است. لذا داوطلبان لازم است ابتدا نسبت به پرداخت هزينه خريد كارت اعتباري ثبتنام در آزمون به شرح ذيل، اقدام نموده و سپس مراحل بعدي را به انجام برسانند.
1-پرداخت هزينه خريد كارت اعتباري:
با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبتنام منحصراً به صورت اينترنتي انجام ميشود، داوطلبان لازم است به وسيله كارتهاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال ميباشد، با مراجعه به سايت سازمان و پرداخت مبلغ 106.000 (صد و شش هزار) ريال به عنوان وجه ثبتنام شركت در آزمون، نسبت به دريافت اطلاعات كارت اعتباري (شماره سريال 12 رقمي) اقدام نمايند. لازم به توضيح است به منظور رفاه حال داوطلبان تسهيلات بيشتر پرداخت الكترونيكي، لينك پرداخت هزينه خريد كارت اعتباري از روز دوشنبه مورخ 11/9/92 فعال شده و داوطلبان ميتوانند از اين تاريخ نسبت به پرداخت وجه ثبتنام دريافت اطلاعات كارت اعتباري براي ثبتنام اقدام نمايند.
تبصره 1- هر داوطلب مطابق ضوابط آزمون ميتواند متقاضي شركت در يكي از گروههاي آزمايشي پنجگانه شامل گروه آزمايشي يك (علوم رياضي و فني)، گروه آزمايشي 2 (علوم تجربي)، گروه آزمايشي 3 (علوم انساني)، گروه آزمايشي 4 (هنر) و گروه آزمايشي 5 (زبانهاي خارجي) گردد.
تبصره 2- چنانچه داوطلبي متقاضي ثبتنام در 2 و يا 3 گروه آزمايشي (باتوجه به توضيحات تبصره 3ذيل ) باشد، لازم است به ازاي هر گروه آزمايشي مبلغ 106.000 (صد و شش هزار) ريال ديگر نيز از همين طريق پرداخت و اطلاعات كارت اعتباري را دريافت دارد.
تبصره 3- منظور از ثبتنام در 2 و يا 3 گروه آزمايشي بدين صورت ميباشد، كه داوطلب ميتواند علاوه بر انتخاب گروه آزمايشي اصلي (علوم رياضي و فني يا علوم تجربي و يا علوم انساني) در گروه آزمايشي هنر و زبان خارجي نيز متقاضي شود. به عبارت ديگر هيچ داوطلبي نميتواند بطور همزمان، در گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني، علوم تجربي و علوم انساني شركت نمايد.
تبصره 4- چنانچه داوطلبي علاقمند به شركت در گزينش رشتههاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي باشد، لازم است نسبت به پرداخت مبلغ 58.000 (پنجاه و هشت هزار) ريال ديگر نيز از همين طريق، اقدام و اطلاعات كارت اعتباري را دريافت نمايد.
تبصره 5-در رابطه با نحوه اعلام علاقهمندي به رشتههاي دانشگاه آزاد اسلامي توضيحات لازم در دفترچه راهنماي شركت در آزمون و اطلاعيههاي بعدي داده خواهد شد.
2- دريافت دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون سراسري سال 1393:
متقاضيان ثبتنام در آزمون سراسري سال 1393، با دريافت دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون از سايت اين سازمان، ضمن مطالعه دقيق آن براي اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، مقررات وظيفه عمومي، مقررات مربوط به ضوابط ثبتنام اتباع غير ايراني و توضيحات مربوط به سهميه ايثارگران كه در اين دفترچه راهنماي درج شده در صورتي كه داراي شرايط مندرج در دفترچه باشند، ميتوانند به عنوان داوطلب در اين آزمون ثبتنام نمايند.
تذكرات مهم:
-ضوابط آزمون سراسري سال 1393 همانند ضوابط آزمون سال 1392 بوده و تغييري در آن ايجاد نخواهد شد.
-متقاضياني كه از سال تحصيلي 64-1363 به بعد، دو نوبت در آزمونهاي ورودي (دورههاي روزانه) رشتههاي تحصيلي متمركز و يا نيمهمتمركز پذيرفته شده باشند، حق ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1393 را نخواهند داشت.
- پذيرفته شدگان دورههاي روزانه آزمون سراسري سال 1392 (اعم از رشتههاي متمركز و يا نيمهمتمركز) حق ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1393 نخواهد داشت.
- براساس ضوابط دانشجويان دوره روزانه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي(بجز دانشجويان، ورودي سال 92 كه مجاز به شركت در آزمون سال 93 نميباشند) در صورتي ميتوانند در آزمون سراسري سال 93 ثبتنام و شركت نمايند كه اولاً واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون مذكور باشند و ثانياً حداكثر تا تاريخ 28/9/1392 نسبت به انصراف قطعي از تحصيل اقدام نمايند. بديهي است داوطلبان مذكور در صورت عدم انصراف قطعي از تحصيل تا تاريخ تعيين شده، در صورت موفقيت و قبولي در آزمون، مجاز به ثبتنام و ادامه تحصيل در رشته قبولي جديد خود نميباشند.
-مطابق مصوبه اولين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو و در راستاي اجراي قانون سنجش وپذيرش دانشجودردانشگاهها ومراكز آموزش عالي كشور (مصوب مجلس محترم شوراي اسلامي) سوابق تحصيلي موجود ( اعلام شده از وزارت آموزش وپرورش ) آن دسته از ديپلمههاي رياضي فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را طي سالهاي 1384 لغايت 1392 اخذ نمودهاند و دروس امتحاني آنها بصورت نهايي و سراسري برگزار شده ، مشمول اعمال سوابق تحصيلي مي باشند و سوابق تحصيلي تراز شده آنها به ميزان حداكثر 25 درصد تأثير قطعي در نمره كل نهايي آنان اعمال خواهد شد.
3- آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز براي ثبتنام.
- داوطلبان ميبايست پس از مطالعه دفترچه راهنما مدارك و يا اطلاعات لازم مندرج در تقاضانامه ثبتنام، از جمله فايل عكس اسكن شده را براساس توضيحات مندرج در دفترچه آماده نمايند.
توجه: شرايط وضوابط ثبت نام وشركت درآزمون دردفترچه راهنماي شماره 1 آزمون درج شده است و هرگونه تغيير در شرايط و ضوابط ثبتنام بصورت اطلاعيه رسمي از طريق نشريه پيك سنجش (هفتهنامه خبري و اطلاعرساني سازمان سنجش)، سايت سازمان سنجش و در صورت لزوم از طريق رسانههاي گروهي اعلام خواهد شد.
ضمناً داوطلبان گرامي مي توانند سوالات خود را با شماره تلفنهاي 9-88923595 (كد 021)، يا بخش پاسخگويي اينترنتي سايت سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ميان بگذارند و از مراجعه حضوري به اين سازمان خودداري فرمايند.
تاثیر هم قطعی شد . . . بشینیم و بخونیم توکل با خدا ... امیدوارم همه موفق باشن و دست پر از این آزمون بیرون بیان .:n16:
خوب تاثیر هم فعلا مثبت شد انگار:دی
البته تا روز کنکور امکان تغییر هست:دی
amir 777
01-12-2013, 18:38
اینم یه خبر تقریبا خوش
به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه در رابطه با برگزاری آزمون مستقل به منظور کاهش نگرانی داوطلبان و خانوادههای آنان اطلاعیهای صادر کرد.در این اطلاعیه آمده است که در اولین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، خواسته دانشگاه آزاد که برگزاری چندین آزمون در سال برای کاهش نگرانی داوطلبان و خانواده آنان بود، به تصویب رسید.در ادامه این اطلاعیه آمده است: شورای مذکور کمیته تخصصی مرکب از رئیس آزمون دانشگاه آزاد، رئیس سنجش وزارت آموزش و پرورش به ریاست سازمان سنجش را برای بررسی و عملیاتی کردن آن تشکیل داده است.دانشگاه آزاد در رابطه با مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری آزمونهای جداگانه خود را مانند گذشته برگزار میکند.شایان ذکر است، پیش از این رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرده بود بر اساس قانون، دانشگاه آزاد نمیتواند آزمون جداگانهای با آزمون سراسری برگزار کند.
Hamed-M1
01-12-2013, 18:49
دوستان دفترچه را از کجا میتوان تهیه نمود؟
شحصی که کنکور 93 بدهد سپس کارنمه او بیاید و نوشته باشد دوره های روزانه مجاز اما نرود و انتخاب رشته ( دانشگاه) نکند نمیتواند در کنکور 94 شرگت کند؟
سلام دوستان نمیدونم اینجا جاشه یا نه
1....من کارشناسیمو گرفتم میخوام دو باره کنکور سراسری دولتی شرکت کنم الان باید کتاب سال اول تا چه مقطعی رو بخونم و کتاباشامل چیان یه لینک بدین بهتره پیش داره کتابای درسی منظورم هست باید چاپ چه سالی رو بخونم
2....واینکه کنکور تجربی و ریاضی فقط یه زیست فرق داره ؟؟
3.... میشه همزمان تو تجربی و ریاضی سراسری شرکت کرد بعد تصمیم بگیرم یکی و برم با توجه به رشته ؟
توو درسا زیاد مشکل ندارم به جز شیمی که 5 سالی میش ندیدمش و زیستم که اصلا نداشتم چون خودم رشته ریاضیم ممنونم لطفا کامل جواب بدین اصلا تو باقققققق نیستم :n12:
Alireza SM
01-12-2013, 21:01
رياضي تجربي و رياضي كاملا فرق داره پيشنهاد ميكنم يه كتاب رياضي جامع تجربي بگيري . زيست هم از الان ديگه ديره براي شروع كردن چون سوالت تركيبي هستن بايد همه زيست رو خونده باشي كه بتوني به سوالات جوا بدي . شيمي رياضي با تجربي فرق نداره فيزيك هم براي رشته تجربي ترموديناميك + يه قسمت هاي كوچيكي از پيش دانشگاهي رو نداره. براي شيمي ميتوني DVD هاي اموزشي مهندس بازرگان رو از سايت مبتكران تهيه كني. ---- براي سوال در مورد كتاب ها و جزوات آموزشي هم به تاپيك خودش برو لطفا هر سوالي داشتي در مورد كتابهاي آموزشي و تست بچه ها جواب ميدن پستهاي قديمي رو هم بخوني بد نيست. چيزي كه مهمه اينه كه از الان بيخودي وقتت رو نزار روي زيست
future.doctor
01-12-2013, 21:31
ابراهیم خدایی با بیان این که پیش نویس آیین نامه اجرایی تهیه و به منظور تصویب به هیات وزیران ارسال می شود، از تاثیر 25درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 93 به صورت مستقیم و قطعی خبر داد و اظهار کرد: این میزان تاثیر برای همه داوطلبان کنکور 93 لحاظ می شود و حتی ممکن است نمره داوطلبی کاهش یابد. :n03:
اینجارو:
تذكرات مهم:
-ضوابط آزمون سراسري سال 1393 همانند ضوابط آزمون سال 1392 بوده و تغييري در آن ايجاد نخواهد شد.
چند سطر پایین تر نوشتن:
-مطابق مصوبه اولين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو و در راستاي اجراي قانون سنجش وپذيرش دانشجودردانشگاهها ومراكز آموزش عالي كشور (مصوب مجلس محترم شوراي اسلامي) سوابق تحصيلي موجود ( اعلام شده از وزارت آموزش وپرورش ) آن دسته از ديپلمههاي رياضي فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را طي سالهاي 1384 لغايت 1392 اخذ نمودهاند و دروس امتحاني آنها بصورت نهايي و سراسري برگزار شده ، مشمول اعمال سوابق تحصيلي مي باشند و سوابق تحصيلي تراز شده آنها به ميزان حداكثر 25 درصد تأثير قطعي در نمره كل نهايي آنان اعمال خواهد شد.
خب خدا لعنتتون کنه میمیرین مثل آدم از کلمه ی مثبت یا مستقیم استفاده کنین؟؟؟؟؟؟؟
همه شون دوپهلو حرف میزنن!!! مسخره کردن
ممنونم دوستان ولی سوال 3 هم جواب بدین بقیه دوستا هم لطفا نر بدین که زود تر منابع و کتاب و .... پیدا کنم کتابا رو چاپ امسال بگیرم
ممنونم دوستان ولی سوال 3 هم جواب بدین بقیه دوستا هم لطفا نر بدین که زود تر منابع و کتاب و .... پیدا کنم کتابا رو چاپ امسال بگیرم
نميشه همزمان هم رياضي باشين هم تجربي .
خب خدا لعنتتون کنه میمیرین مثل آدم از کلمه ی مثبت یا مستقیم استفاده کنین؟؟؟؟؟؟؟
:n02:
از يه طرف ميگن تاثير قطعي ، از يه طرف ميگن هيچ تغييري اعمال نشده . بلاخره كدومش ؟ البته واسه فهميدنش يه 8 روزي وقت لازمه .
دوستان توصيه ميكنم از فردا كارت اعتباري بگيرين تا قضيه كارشناسي ارشد تكرار نشه . واسه آخر وقت نذارينش .
Iloveu-ALL
02-12-2013, 00:22
:n02:
از يه طرف ميگن تاثير قطعي ، از يه طرف ميگن هيچ تغييري اعمال نشده . بلاخره كدومش ؟ البته واسه فهميدنش يه 8 روزي وقت لازمه .
دوستان توصيه ميكنم از فردا كارت اعتباري بگيرين تا قضيه كارشناسي ارشد تكرار نشه . واسه آخر وقت نذارينش .
کارت اعتباری دیگه چیه؟ برای چی هست؟
کارت اعتباری دیگه چیه؟ برای چی هست؟
کارت اعتباری آزمون سراسری 93 دیگه - کارت آزاد پیام نور جدا باید بگیریم
فردا میاد تو سایت
یه خاطره بگم حال و هوا عوض شه:دی
موقعی که پیش دانشگاهی میخوندم (قبلا موقع ثبتنام همون موقع دیپلم رو نمیخواستن ثبتنام میکردن ولی باید دیپلم رو دی میبردیم)
اومدم روز اول کارت رو خریدم بعد یکم با خودم فکر کردم دیدم ای دل قافل ما که هنوز نصفِ درسای سوم و دوم رو پاس نکردیم:دی =))))
بعد رفتم تو مدرسه کارت رو 12 فروختم (خیلی سود کردم:دی)
لازم به ذکرِ که بگم من دوره سوم دبیرستان رو با تلاش پیوسته در طول 4 سال گذروندم:دی
آره همچین آدمی بودیم ما:دی
future.doctor
02-12-2013, 16:12
دوستان من یه دادخواست حقوقی نوشتم که تو اون توضیح دادم که سازمان سنجش به طور آشکار حداقل 3 مورد از قانون تخطی کرده. میخام این رو در قالب یه کمپین ارائه کنیم و از داوطلبا بخایم این متن رو در دیوان عدالت دادخواهی کننن. امروز با یکی از شعب دیوان عدالت تماس گرفتم و اونها گفتن در صورت شکایت 100 درصد پیگیری خواهند کرد. طرح دادخواست در دیوان عدالت اداری حدود 1 ساعت وقت و 10 هزار تومن پول میخاد. با توجه به مصوباتی که همیشه تو دیوان باطل اعلام میکنن ، و باینکه مدارک ما هم کاملا مستدل هست ، احتمال اینکه تاثیر مستقیم لغو بشه زیاده ، فقط ما باید تعدادمون زیاد باشه تا بتونیم این شکایت رو در چند شعبه پیگیری کنیم تا سازمان سنجش راحت تر کوتاه بیاد. حالا کیا حاضرن همکاری کنن؟
کارت اعتباری آزمون سراسری 93 دیگه - کارت آزاد پیام نور جدا باید بگیریم
فردا میاد تو سایت
یه خاطره بگم حال و هوا عوض شه:دی
موقعی که پیش دانشگاهی میخوندم (قبلا موقع ثبتنام همون موقع دیپلم رو نمیخواستن ثبتنام میکردن ولی باید دیپلم رو دی میبردیم)
اومدم روز اول کارت رو خریدم بعد یکم با خودم فکر کردم دیدم ای دل قافل ما که هنوز نصفِ درسای سوم و دوم رو پاس نکردیم:دی =))))
بعد رفتم تو مدرسه کارت رو 12 فروختم (خیلی سود کردم:دی)
لازم به ذکرِ که بگم من دوره سوم دبیرستان رو با تلاش پیوسته در طول 4 سال گذروندم:دی
آره همچین آدمی بودیم ما:دی
علی الحساب که این وضعیت سیستم کارتشون هست!!! : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکلیف ما چی هست آخر میتونیم کارت رو ببینیم یا 10 تومن دیگه بدیم کارت بخریم! جالبه که مشخصات کارت پیام نور رو بهم نشون میده! ولی سراسری رو نه!
علی الحساب که این وضعیت سیستم کارتشون هست!!! : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکلیف ما چی هست آخر میتونیم کارت رو ببینیم یا 10 تومن دیگه بدیم کارت بخریم! جالبه که مشخصات کارت پیام نور رو بهم نشون میده! ولی سراسری رو نه!
مشکل چیه الان؟
پولو کم کرده کارت رو نداده؟
اگه اینطوره به احتمال زیاد تا 24 ساعت دیگه پول برمیگرده
مشکل چیه الان؟
مشکل چیه الان؟
پول رو که کم کرده ...
وقتی که کارت رو میخوای بخری باید درگاه بانک مورد نظر رو انتخاب کنی ... بعد که پول پرداخت شد دوباره به صفحه سازمان سنجش ارجاع داده میشی که سریال رو میده (مثل همه خرید های اینترنتی)... که باید
یادداشتش کنی اما اگر یادت بره باید به قسمت مشخصات کارت مراجعه کنی که با وارد کردن مشخصات( اسم ؛ نام خانوادگی و شماره پیگیری ) شماره کارت رو نشون میده الان شماره کارت پیام نور و غیر انتفاعی رو به من نشون میده اما سراسری رو نشون نمیده.
من شماره پیگیری و... دارم ولی نمیتونم سریال ثبت نام سراسری از طریق مشخصات کارت مشاهده کنم. میگه (مشـکلی در سـیستم به وجود آمده اسـت لطفا بعدا مراجعه نمایید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان من باید بعدا مراجعه کنم ؟؟ چون تراکنش موفق بود .
Hamed-M1
02-12-2013, 19:51
بله درسته باید همون موقع یادداشت کنی بعدش که دوباره بخوایی ببینیش ارور میده اما باید شماره رو به موبایلت فرستاده باشن. برای من به بموبایلم اس ام اس دادن
بله درسته باید همون موقع یادداشت کنی بعدش که دوباره بخوایی ببینیش ارور میده اما باید شماره رو به موبایلت فرستاده باشن. برای من به بموبایلم اس ام اس دادن
برای من نه ایمیل دادن نه به گوشیم اس ام اس فرستادن ...
خب الان من تکلیفم چی هست (امکان داره فردا سربزنم درست شده باشه؟به دلیل سیستم مذخرف شاپرک و ...) اخه من برای پیام نور از درگاه بانک سامان استفاده کردم که الان نشونم میده ولی برای سراسری از درگاه بانک پارسیان!
راستی به همون شماره ای که توی سایت سنجش وارد کردی برات اس ام اس دادن؟؟ یا از طرف بانک به شماره اس ام اس بانک میفرستن ؟
ممنون.
:n16:
برای من نه ایمیل دادن نه به گوشیم اس ام اس فرستادن ...
خب الان من تکلیفم چی هست (امکان داره فردا سربزنم درست شده باشه؟به دلیل سیستم مذخرف شاپرک و ...) اخه من برای پیام نور از درگاه بانک سامان استفاده کردم که الان نشونم میده ولی برای سراسری از درگاه بانک پارسیان!
راستی به همون شماره ای که توی سایت سنجش وارد کردی برات اس ام اس دادن؟؟ یا از طرف بانک به شماره اس ام اس بانک میفرستن ؟
ممنون.
:n16:
اگه شماره سريال رو داري كه مشكلي نيست و حتما كارت صادر شده . سيستمشون يخورده قاطي داره و امسال داوطلبان كارشناسي ارشد موقع ثبت نام بيچاره شدن . . .
اگه شماره سريال رو داري كه مشكلي نيست و حتما كارت صادر شده . سيستمشون يخورده قاطي داره و امسال داوطلبان كارشناسي ارشد موقع ثبت نام بيچاره شدن . . .
مسئله اینجا هست که سریال پیام نور رو نشون میده... نه سراسری رو :n03:... من بار اولم هست میخوام کنکور نظری اسم بنویسم :دی توی کنکور فنی حرفه ای دستی توانا دارم :دی ...
به هر صورت ممنون
اگر تا فردا نتونستم مشاهده کنم به نظرم باید یه 10 تومن دیگه ای بدم تا حواسم رو جمع کنم ...آخه من نمیدونستم سیستم اینا اینطوری هست از صادر شدن که مطمئنم صادر شده ولی نمیتونم ببینمش.:n03: تا حداقل ازش عکس بگیرم بزارم تو کامپیوتر .
Iloveu-ALL
02-12-2013, 20:15
این چیه سريال علاقه مندي به گزينش در پيام نور و غيرانتفاعي ازمون سراسري 93 ؟
اطلاعيه سازمان سنجش اموزش کشور در باره تاريخ ثبتنام و هم چنين شرايط و ضوابط شرکت در ازمون سراسري سال 1393
1392/09/10
نسخه چاپی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و شركت در آزمون سراسري براي پذيرش دانشجودردورههاي روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نيمه حضوري، مجازي و بين الملل دانشگاهها و موسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي سال 1393 و همچنين متقاضيان تحصيل در آن دسته از كد رشتههاي تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي كه پذيرش دررشته هاي مذكور براساس آزمون صورت ميپذيرد، ميرساند كه ثبتنام براي شركت در آزمونهاي مذكور از روز شنبه مورخ 16/9/92 (شانزدهم آذرماه 1392) منحصراً از طريق شبكه اينترنتي اين سازمان آغازو در روز شنبه مورخ 23/9/1392 (بيست و سوم آذرماه 1392) پايان ميپذيرد، لذا داوطلبان ميتوانند در مهلت مقرر بر اساس توضيحات ذيل براي شركت در آزمون سراسري سال 1393 ثبت نام نمايند. الف) تکالیف داوطلبان براي شركت در آزمون:
داوطلب شركت در آزمون بايد يكايك اقدامات زير را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد.
1- خريد كارت اعتباري ثبتنام.
2- مراجعه به سايت اينترنتي وزارت آموزش و پرورش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي دريافت كد سوابق تحصيلي (اطلاعات دانشآموزي براي داوطلبان مشمول احتساب سوابق تحصيلي، شامل ديپلمههاي سال 1384 تاسال92 با عنوان رشته هاي تحصيلي رياضي فيزيك، علوم تجربي، ادبيات و علوم انساني و علوم و معارف اسلامي).
3- ثبتنام از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (16/9/92 لغايت 23/9/92).
4- پرينت كارت شركت در آزمون، با مراجعه به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس برنامه زماني مندرج در دفترچه راهنماي شماره يك.
5- حاضر شدن در محل و حوزة امتحاني تعيين شده در كارت شرکت در آزمون و پاسخ دادن به سؤالات.
ب) ثبتنام براي شركت در آزمون:
ثبتنام براي شركت در آزمونهای کلیه دورههاي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي سال 1393 منحصراً از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امكانپذير است. لذا داوطلبان لازم است ابتدا نسبت به پرداخت هزينه خريد كارت اعتباري ثبتنام در آزمون به شرح ذيل، اقدام نموده و سپس مراحل بعدي را به انجام برسانند.
1-پرداخت هزينه خريد كارت اعتباري:
با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبتنام منحصراً به صورت اينترنتي انجام ميشود، داوطلبان لازم است به وسيله كارتهاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال ميباشد، با مراجعه به سايت سازمان و پرداخت مبلغ 106.000 (صد و شش هزار) ريال به عنوان وجه ثبتنام شركت در آزمون، نسبت به دريافت اطلاعات كارت اعتباري (شماره سريال 12 رقمي) اقدام نمايند. لازم به توضيح است به منظور رفاه حال داوطلبان تسهيلات بيشتر پرداخت الكترونيكي، لينك پرداخت هزينه خريد كارت اعتباري از روز دوشنبه مورخ 11/9/92 فعال شده و داوطلبان ميتوانند از اين تاريخ نسبت به پرداخت وجه ثبتنام دريافت اطلاعات كارت اعتباري براي ثبتنام اقدام نمايند.
تبصره 1- هر داوطلب مطابق ضوابط آزمون ميتواند متقاضي شركت در يكي از گروههاي آزمايشي پنجگانه شامل گروه آزمايشي يك (علوم رياضي و فني)، گروه آزمايشي 2 (علوم تجربي)، گروه آزمايشي 3 (علوم انساني)، گروه آزمايشي 4 (هنر) و گروه آزمايشي 5 (زبانهاي خارجي) گردد.
تبصره 2- چنانچه داوطلبي متقاضي ثبتنام در 2 و يا 3 گروه آزمايشي (باتوجه به توضيحات تبصره 3ذيل ) باشد، لازم است به ازاي هر گروه آزمايشي مبلغ 106.000 (صد و شش هزار) ريال ديگر نيز از همين طريق پرداخت و اطلاعات كارت اعتباري را دريافت دارد.
تبصره 3- منظور از ثبتنام در 2 و يا 3 گروه آزمايشي بدين صورت ميباشد، كه داوطلب ميتواند علاوه بر انتخاب گروه آزمايشي اصلي (علوم رياضي و فني يا علوم تجربي و يا علوم انساني) در گروه آزمايشي هنر و زبان خارجي نيز متقاضي شود. به عبارت ديگر هيچ داوطلبي نميتواند بطور همزمان، در گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني، علوم تجربي و علوم انساني شركت نمايد.
تبصره 4- چنانچه داوطلبي علاقمند به شركت در گزينش رشتههاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي باشد، لازم است نسبت به پرداخت مبلغ 58.000 (پنجاه و هشت هزار) ريال ديگر نيز از همين طريق، اقدام و اطلاعات كارت اعتباري را دريافت نمايد.
تبصره 5-در رابطه با نحوه اعلام علاقهمندي به رشتههاي دانشگاه آزاد اسلامي توضيحات لازم در دفترچه راهنماي شركت در آزمون و اطلاعيههاي بعدي داده خواهد شد.
2- دريافت دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون سراسري سال 1393:
متقاضيان ثبتنام در آزمون سراسري سال 1393، با دريافت دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون از سايت اين سازمان، ضمن مطالعه دقيق آن براي اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، مقررات وظيفه عمومي، مقررات مربوط به ضوابط ثبتنام اتباع غير ايراني و توضيحات مربوط به سهميه ايثارگران كه در اين دفترچه راهنماي درج شده در صورتي كه داراي شرايط مندرج در دفترچه باشند، ميتوانند به عنوان داوطلب در اين آزمون ثبتنام نمايند.
تذكرات مهم:
-متقاضياني كه از سال تحصيلي 64-1363 به بعد، دو نوبت در آزمونهاي ورودي (دورههاي روزانه) رشتههاي تحصيلي متمركز و يا نيمهمتمركز پذيرفته شده باشند، حق ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1393 را نخواهند داشت.
- پذيرفته شدگان دورههاي روزانه آزمون سراسري سال 1392 (اعم از رشتههاي متمركز و يا نيمهمتمركز) حق ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1393 نخواهد داشت.
- براساس ضوابط دانشجويان دوره روزانه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي(بجز دانشجويان، ورودي سال 92 كه مجاز به شركت در آزمون سال 93 نميباشند) در صورتي ميتوانند در آزمون سراسري سال 93 ثبتنام و شركت نمايند كه اولاً واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون مذكور باشند و ثانياً حداكثر تا تاريخ 28/9/1392 نسبت به انصراف قطعي از تحصيل اقدام نمايند. بديهي است داوطلبان مذكور در صورت عدم انصراف قطعي از تحصيل تا تاريخ تعيين شده، در صورت موفقيت و قبولي در آزمون، مجاز به ثبتنام و ادامه تحصيل در رشته قبولي جديد خود نميباشند.
3- آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز براي ثبتنام.
- داوطلبان ميبايست پس از مطالعه دفترچه راهنما مدارك و يا اطلاعات لازم مندرج در تقاضانامه ثبتنام، از جمله فايل عكس اسكن شده را براساس توضيحات مندرج در دفترچه آماده نمايند.
توجه: شرايط وضوابط ثبت نام وشركت درآزمون دردفترچه راهنماي شماره 1 آزمون درج شده است و هرگونه تغيير در شرايط و ضوابط ثبتنام بصورت اطلاعيه رسمي از طريق نشريه پيك سنجش (هفتهنامه خبري و اطلاعرساني سازمان سنجش)، سايت سازمان سنجش و در صورت لزوم از طريق رسانههاي گروهي اعلام خواهد شد.
ضمناً داوطلبان گرامي مي توانند سوالات خود را با شماره تلفنهاي 9-88923595 (كد 021)، يا بخش پاسخگويي اينترنتي سايت سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ميان بگذارند و از مراجعه حضوري به اين سازمان خودداري فرمايند.
تاثیر هم قطعی شد . . . بشینیم و بخونیم توکل با خدا ... امیدوارم همه موفق باشن و دست پر از این آزمون بیرون بیان .:n16:
برای آزاد باید جدا ثبت نام کرد؟؟
این چیه سريال علاقه مندي به گزينش در پيام نور و غيرانتفاعي ازمون سراسري 93 ؟
برای کسانی که میخواهند در دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی شرکت کنند.یعنی در انتخاب رشته کدهای مربوطه رانیز میتوانند انتخواب کنند.
اگر این کارت رو قبلا در موقع ثبتنام خریداری کردید نیازی به خرید مجدد نیست ...
Mohammad..kh
03-12-2013, 11:29
واسه آزاد که بعد از کنکور کارتش میاد و همون موقع انتخاب رشته می کنی البته بعد اینکه جواب اولیه کنکور اومد
mohamadrezakaka
03-12-2013, 13:18
یه سوال مهم تورو خدا جواب بدید:
منی که امسال شبانه قبول شدم نیاز به انصراف دارم یا ندارم؟؟؟؟؟ با توجه به متن پایین نباید انصراف بدم اما بعضی ها میگن با انصراف قطعی بدی!!
- براساس ضوابط
دانشجويان دوره روزانه
دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي
(بجز دانشجويان، ورودي سال 92 كه مجاز به شركت در آزمون سال 93 نميباشند)
در صورتي ميتوانند در آزمون سراسري سال 93 ثبتنام و شركت نمايند كه اولاً واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون مذكور باشند و
ثانياً حداكثر تا تاريخ 28/9/1392 نسبت به انصراف قطعي از تحصيل اقدام نمايند
. بديهي است داوطلبان مذكور در صورت عدم انصراف قطعي از تحصيل تا تاريخ تعيين شده، در صورت موفقيت و قبولي در آزمون، مجاز به ثبتنام و ادامه تحصيل در رشته قبولي جديد خود نميباشند.
future.doctor
03-12-2013, 14:32
منی که امسال شبانه قبول شدم نیاز به انصراف دارم یا ندارم؟؟؟؟؟ با توجه به متن پایین نباید انصراف بدم اما بعضی ها میگن با انصراف قطعی بدی!!
- براساس ضوابط
دانشجويان دوره روزانه
در صورتي ميتوانند در آزمون سراسري سال 93 ثبتنام و شركت نمايند كه اولاً واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون مذكور باشند و
. بديهي است داوطلبان مذكور در صورت عدم انصراف قطعي از تحصيل تا تاريخ تعيين شده، در صورت موفقيت و قبولي در آزمون، مجاز به ثبتنام و ادامه تحصيل در رشته قبولي جديد خود نميباشند.
به نظر من نیاز به انصراف ندارین اما از اونجایی که نهایی شدن انصراف 1 ماه طول میکشه باید مواظب باشین یک ماه قبل از شروع سال تحصیلی آینده انصراف نهایی بدین تا در مورد ثبت نام تو دانشگاه بعدی دچار مشکل نشید. دوستان اکه حرف من غلطه اصلاح کنین
Alireza SM
03-12-2013, 15:05
- براساس ضوابط
دانشجويان دوره روزانه
شما كنكور رو بده اگه رتبه خوبي آورده بودي همون اواسط مرداد كه نتايج اومده انصراف بده در اين صورت اواسط شهريور هم نامه انصراف قطعيت آماده هست و ميتوني اواخر شهريور كه نتايج قبولي ها اومد بري رشته جديد ثبت نام كني.
Hamed-M1
03-12-2013, 15:07
مسئله اینجا هست که سریال پیام نور رو نشون میده... نه سراسری رو :n03:... من بار اولم هست میخوام کنکور نظری اسم بنویسم :دی توی کنکور فنی حرفه ای دستی توانا دارم :دی ...
به هر صورت ممنون
اگر تا فردا نتونستم مشاهده کنم به نظرم باید یه 10 تومن دیگه ای بدم تا حواسم رو جمع کنم ...آخه من نمیدونستم سیستم اینا اینطوری هست از صادر شدن که مطمئنم صادر شده ولی نمیتونم ببینمش.:n03: تا حداقل ازش عکس بگیرم بزارم تو کامپیوتر .
دوست عزیز اول اون کارتی که باهاش خرید کردی رو از طریق خودپرداز تراکنش های اخر رو بگیر ببین پول کم شده یا نه. ذگر پول کم شده و اس ام اس نیومده ممکنه ممشکل از سایت بوده باشه به طور مثال هنگامی که از فایررفاکس استفاده میکنید بعد از تایید کردن برای شما پیغامی میاد اگر اوکی نکنید پول برداشت میشه اما از طرف بانک دیتا برای سازمان سنجش مبتنی بر تایید پرداخت صادر نمیشه.
من كارت گرفتم . . . . از درگاه بانك سامان استفاده كردم . . . . بلافاصله هم sms برام اومد . .. .
شما كنكور رو بده اگه رتبه خوبي آورده بودي همون اواسط مرداد كه نتايج اومده انصراف بده در اين صورت اواسط شهريور هم نامه انصراف قطعيت آماده هست و ميتوني اواخر شهريور كه نتايج قبولي ها اومد بري رشته جديد ثبت نام كني.
نه ديگه . . . فرصت انصراف رو تا آخر آذر امسال زده . . . يعني نميشه صبر كرد تا نتايج بياد . . . .
Alireza SM
04-12-2013, 08:58
من كارت گرفتم . . . . از درگاه بانك سامان استفاده كردم . . . . بلافاصله هم sms برام اومد . .. .
نه ديگه . . . فرصت انصراف رو تا آخر آذر امسال زده . . . يعني نميشه صبر كرد تا نتايج بياد . . . .
نخير فرصتي تعين نشده. اون فرصت براي كسايي هست كه روزانه ميخونن ايشون شبانه هستن نياز به انصراف الان ندارن.
من 3 تا کارت گرفتم. 2 تا سراسری . 1 غیر دولتی
Georges St-Pierre
04-12-2013, 14:28
قضیه این کارت چیه ؟ :دی
یکی ساده توضیح میده واسه ثبت نام ؟
mohamadrezakaka
04-12-2013, 16:16
دفترچه شماره یک اومده؟؟؟؟؟
اگه اره کسی لینک دانلودش رو داره؟
Hamed-M1
04-12-2013, 17:25
کسی که دیپلم رو در منطقه سه گرفته باشد و سال ( پیش دانشگاهی) را منطقه یک بگذراند بومی کدام منطقه محسوب میشود ( سهمیه را نمیگم)
future.doctor
04-12-2013, 20:12
کمپین اعتراض به تخلفات سازمان سنجش در تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی. لطفا حمایت کنین.
در واقع هر کارت تنها یه شمارس که موقع ثبت نام آزمون ازت میخواد و اگه نداشته باشی نمیتونی توی آزمون ثبت نام کنی. برای هر امتحان هم باید یکی بگیری. مثلا یکی برای ریاضی. یکی برای هنر. یکی برای انسانی.
کسی که دیپلم رو در منطقه سه گرفته باشد و سال ( پیش دانشگاهی) را منطقه یک بگذراند بومی کدام منطقه محسوب میشود ( سهمیه را نمیگم)
بستگی به مدت سال تحصیل میشه
اگر فقط یک سال پیش رو شهر دیگه بوده باشید بومی اونجا محسوب نمیشید ....
سلام
شما باید یک کارت اصلی برای رشته خودتون خریداری کنید.
اگر مایل به شرکت در ازمون هنر و زبان هم بویدد برای هر کدوم یک کارت جداگانه ....
اگر هم خواستید در ناتخاب رشته پیام نور و غ انتفاعی رو ه مبزنید اونهم کارت جدا گانه دار ه....
موفق باشد
دفترچه راهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم اومد بعد از عمری انتظار ... تاثیر هم قطعی شد . . .
دریافت دفترچه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با امید و آرزوی موفقیت روز افزون برای همگی .
دفترچه راهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم اومد بعد از عمری انتظار ... تاثیر هم قطعی شد . . .
دریافت دفترچه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با امید و آرزوی موفقیت روز افزون برای همگی .
معدل پیش هم تاثیر داره؟ یا فقط دیپلم؟
Hamed-M1
06-12-2013, 08:45
در صفحه 6 سهمیه مناطق تبصره 1
فارغ التحصیلان و دانش اموزان دوره پیش دانشگاهی بر اساس بخش محل اخذ مدرک تحصیلی دوره پیش دانشگاهی و دو سال اخر دبیرستان و یا هنرستان جزو یکی از سهمیه های مناطق 123 میشوند.
الان من که کل دبیرستان تا دیپلم منطقه 3 بودم و پیش دانشگاهی اومدم منطقه 1 چی میشه؟
Hamed-M1
06-12-2013, 09:20
منظور از مجاز روزانه چی هست.؟ مثلا من کنکور شرکت کنم درصدام بالا باشه بعد مینویسه مجاز روزانه؟ بعد از اون ور برم انتخاب دانشگاه بزنم پزشکی ولی در نیام و من هم هیچ دانشگاهی به غیر از پزشکی تو اولویت هام نزنم و جایی درنیام سال اینده نمیتونم کنکور شرکت کن م؟؟
After4Ever
06-12-2013, 13:25
منظور از مجاز روزانه چی هست.؟ مثلا من کنکور شرکت کنم درصدام بالا باشه بعد مینویسه مجاز روزانه؟ بعد از اون ور برم انتخاب دانشگاه بزنم پزشکی ولی در نیام و من هم هیچ دانشگاهی به غیر از پزشکی تو اولویت هام نزنم و جایی درنیام سال اینده نمیتونم کنکور شرکت کن م؟؟
نه...مجاز به انتخاب رشته که همه میشن لااقل اونایی که رتبه ی 100 هزار کشوری پایین ترن:n02:
مثلا علوم آزمایشگاهی شبانه داریم و روزانه شخصی که روازنه قبول بشه سه سال از کنکور محرومه کسی که شبانه قبول بشه محروم نیست!
کسی هم که اصلا قبول نشه بازم محروم نیست
پزشکی هم شبانه نداره
Soroush-S
06-12-2013, 13:36
خواهر من سوم دبیرستان هست . میتونه کنکور 93 بطور آزمایشگاهی شرکت کنه یا نه؟
maziyarkhani
06-12-2013, 14:25
خیر ...........
سلام دوستان . . .
كسي ميدونه ثبت نام چه ساعتي شروع ميشه ؟؟؟؟
با تشكر .
سلام دوستان . . .
كسي ميدونه ثبت نام چه ساعتي شروع ميشه ؟؟؟؟
با تشكر .
اقا میخوای نفر اول ثبت نام کنی ؟؟ :دی
ثبتنام کنکور از ساعت 14 آغاز میشود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کمپین اعتراض به تخلفات سازمان سنجش در تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی. لطفا حمایت کنین.
یه سوال فنی
مشکل این قانون چیه ؟؟
خب مگه بده که افراد با معدل بالا برن واسه رشته های تاپ ؟؟
یعنی انتظار دارید یه نفر با معدل 13 و پاس کردن چند درس تو شهریور بره یک رشته تاپ بخونه ؟؟
تا الان کنکور بود هیچی نشد !!!!!!!
سطح علمی دانشجو ها هر سال کمتر از سال قبل
راحت میتونید تو دانشجوهای امروزی ببینید این قضیه رو !!!!!!
مدرک تحصیلی هر روز داره بی ارزش تر میشه اونم واسه این هست که هرکسی وارد دانشگاه میشه
دانشگاه آزاد که دیگه نوبره !!!!!!!!
هرکی از راه میرسه وارد دانشگاه میشه ((قصد توهین به کسی رو ندارم ))
حداقل با این قانون مشروطی ها و مردودی ها وارد دانشگاه نمیشن و میشه امید داشت 4 نفر هم وارد دانشگاه شدن سطح علمی خوبی دارن !!
کاملا موافق این قانون هستم
+
دوستان یک سوال
فرم شماره 2 رو هم باید پر کنیم ؟؟!!!!
خواهر من سوم دبیرستان هست . میتونه کنکور 93 بطور آزمایشگاهی شرکت کنه یا نه؟
خیر-
مگر در دانشگاه ازاد ....
یعین میتونید رشته های روزانه رو در فرم انتخاب رشته انتخواب کنید ...
اگر رشته قبولی شما روزانه باشه کنکور سال بعد رو محروم میشوید ....
Soroush-S
07-12-2013, 13:35
خیر-
مگر در دانشگاه ازاد ....
خب مگه دانشگاه آزاد کنکور جداگانه داره؟
future.doctor
07-12-2013, 13:41
خب مگه دانشگاه آزاد کنکور جداگانه داره؟
هنوز معلوم نیست. خودشون میگن کنکور جداگونه داریم ، سازمان سنجش میگه نه ندارین!
بلاخره معدل پیش تاثیر داره یا نه؟
یه سوال فنی
مشکل این قانون چیه ؟؟
یعنی انتظار دارید یه نفر با معدل 13 و پاس کردن چند درس تو شهریور بره یک رشته تاپ بخونه ؟؟
مدرک تحصیلی هر روز داره بی ارزش تر میشه اونم واسه این هست که هرکسی وارد دانشگاه میشه
حداقل با این قانون مشروطی ها و مردودی ها وارد دانشگاه نمیشن و میشه امید داشت 4 نفر هم وارد دانشگاه شدن سطح علمی خوبی دارن !!
+
دوستان یک سوال
فرم شماره 2 رو هم باید پر کنیم ؟؟!!!!
دوست گرامی بنده با کمال احترام جوابتون رو میدم ضمن اینکه بنده خودم بخشی از حرفاتون رو قبول دارم .
بنده خودم چند سال پیش دیپلم گرفتم ... بعدش هم رفتم خدمت سربازی و امسال به فکرم افتاده که درس بخونم حقیقتا تا جایی هم که در توانم بوده فروگذار نکردم از تلاشی...
اما خب معدل کتبی بنده خوب نیست! ... (10) شما حساب کن الان تقصیر من یا امثال من که الان به فکر افتادن یا چند سال پیش دیپلم گرفتن... در اصل تو حال و هوای مدرسه بودن اون موقع و الان به فکر افتادن درس بخونن ... حالا من که نه ولی چرا فردی که دیپلمش رو سال 86 گرفته و الان میخواد کنکور بده باید از ترازش کم بشه ؟؟
به نظرم میرسه شما پیوسته درس خوندی و سرکار نرفته باشی به خصوص شهر گل و بلبل ! شما اگر بری سر کار همه گش ا ... تشریف دارن مثلا شما میخوای ساعت 9 شب بیای خونه در اصل تایم کارت هم تموم اینطوری بهت بگن : ووی والو بیا ای کارو رو هم انجام بده تا فردا راحت تر باشیم!... مشخصه به این مسایل برخورد نکردید! مشخصه هنوز کسی بالای سرتون نبوده که برای ماهی چندر غاز پول بخواد انواع و اقسام کار ها و حمالی ها و ... رو بهتون بگه که انجام بدید ...
بخاطر این مسایل افرادی مثل من میخوره به سرشون که بیان و مثل آدم درس بخونن! چرا ؟ چون اون موقع که واقعا باید درست درس میخوندیم نخوندیم! ( ما اکثر العبر و ما اقل العتبار= عبرت ها فراوان و عبرت پذیران اندک)
حداقل شما سعی کن همین امسال با رتبه ی خوب و یه رشته تاپ قبول شی و نخوای به مرحله ای برسی که بخوای افرادی امثال من رو سرزنش کنی ...
خب الان شخص بنده و بچه های همین تاپیک قول میدم بیشترشون حاضر باشن و بیان امتحان کتبی بدن و معدل بالا بیارن ! اونوقت فرصت ها مساوی میشه ! در غیر این صورت باید همانند قانون سالی که دیپلم گرفتن باهاشون رفتار بشه .
25 درصد یعنی 1/4 ... خیلی هست برادر .. خیلی یعنی حساب کن شما 5 نمره برای یه امتحانت به صورت محفوظ شده پیش یه معلم داری ... و اشخاصی هم دقیقا وضعیت بلعکس ... یعنی 5 نمره ازشون کم میشه! طبعا نمیتونه خوب باشه ...
موفق باشی.
شروع شد ثبت نام ....
ثبت نام آزمون سراسری سال 1393 (به همراه جداول اطلاعات مورد نیاز)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرم نفر اول ثبت نام کردم :دی ....
مثلا اگر بعدا به فکرم افتاد که کنکور زبان هم اسم بنویسم میشه دوستان ؟
دوست گرامی بنده با کمال احترام جوابتون رو میدم ضمن اینکه بنده خودم بخشی از حرفاتون رو قبول دارم .
بنده خودم چند سال پیش دیپلم گرفتم ... بعدش هم رفتم خدمت سربازی و امسال به فکرم افتاده که درس بخونم حقیقتا تا جایی هم که در توانم بوده فروگذار نکردم از تلاشی...
اما خب معدل کتبی بنده خوب نیست! ... (10) شما حساب کن الان تقصیر من یا امثال من که الان به فکر افتادن یا چند سال پیش دیپلم گرفتن... در اصل تو حال و هوای مدرسه بودن اون موقع و الان به فکر افتادن درس بخونن ... حالا من که نه ولی چرا فردی که دیپلمش رو سال 86 گرفته و الان میخواد کنکور بده باید از ترازش کم بشه ؟؟
به نظرم میرسه شما پیوسته درس خوندی و سرکار نرفته باشی به خصوص شهر گل و بلبل ! شما اگر بری سر کار همه گش ا ... تشریف دارن مثلا شما میخوای ساعت 9 شب بیای خونه در اصل تایم کارت هم تموم اینطوری بهت بگن : ووی والو بیا ای کارو رو هم انجام بده تا فردا راحت تر باشیم!... مشخصه به این مسایل برخورد نکردید! مشخصه هنوز کسی بالای سرتون نبوده که برای ماهی چندر غاز پول بخواد انواع و اقسام کار ها و حمالی ها و ... رو بهتون بگه که انجام بدید ...
بخاطر این مسایل افرادی مثل من میخوره به سرشون که بیان و مثل آدم درس بخونن! چرا ؟ چون اون موقع که واقعا باید درست درس میخوندیم نخوندیم! ( ما اکثر العبر و ما اقل العتبار= عبرت ها فراوان و عبرت پذیران اندک)
حداقل شما سعی کن همین امسال با رتبه ی خوب و یه رشته تاپ قبول شی و نخوای به مرحله ای برسی که بخوای افرادی امثال من رو سرزنش کنی ...
خب الان شخص بنده و بچه های همین تاپیک قول میدم بیشترشون حاضر باشن و بیان امتحان کتبی بدن و معدل بالا بیارن ! اونوقت فرصت ها مساوی میشه ! در غیر این صورت باید همانند قانون سالی که دیپلم گرفتن باهاشون رفتار بشه .
25 درصد یعنی 1/4 ... خیلی هست برادر .. خیلی یعنی حساب کن شما 5 نمره برای یه امتحانت به صورت محفوظ شده پیش یه معلم داری ... و اشخاصی هم دقیقا وضعیت بلعکس ... یعنی 5 نمره ازشون کم میشه! طبعا نمیتونه خوب باشه ...
موفق باشی.
شروع شد ثبت نام ....
ثبت نام آزمون سراسری سال 1393 (به همراه جداول اطلاعات مورد نیاز)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اول اینکه ممنون از پاسخگویی معدبانتون (( این رو گفتم چون تو همون وبلاگی که کمپین مخالفان این طرح هست مدیر همون سایت و بعضی کاربران در کمال بی ادبی جواب میدن ))
در مورد اینکه گفتید من پیوسته هستم
نه برادر اینطور نیست :n02:
دانشجوی ناپیوسته کارشناسی هستم و در حال آماده سازی واسه ارشدم (( دیگه از ما گذشته بخوایم کنکور بدیم - الان دیگه نوبت جوونها هست :n02: ))
خودمم هم یک دوره کوتاه تو کارگاه برق مشغول به کار بودم و از این کارفرمایان محترمی که میگید خبر دارم چه اخلاق .... دارن...
در اینکه اون رو گفتم
چون خودم داخل دانشگاه هستم (( آزاد )) و میبینم متاسفانه سطح تحصیلی و ... دانشجویان پایین اومده
خودم تو دانشگاه آزاد لاهیجان درس میخونم که یه موقعی واسه خودش چیزی بود
سطح علمی بالا و داشت اساتید خوب .....
ولی متاسفانه به دلیل سیاست های غلط این چند سال در زمینه آموزشی سطح این دانشگاه به شدت پایین اومده
حالا شما فرضش رو بزار تو دانشگاه های دولتی اگه به همین نسبت سطح پایین بیاد دیگه چه خواهد شد !!!
اینو هم میتونید تو بی کاری جوان ها ببینید
چه از دانشگاه دولتی و چه آزاد حتی با مدرک ارشد هم بیکار هستن و این سیاست غلط در زمینه مدرک دادن هست
البته یه نکته جالب آخرش اضافه کنم
دانشجوها چه با معدل و چی بدون معدل وارد دانشگاه بشن هیچ تاثیری رو شغل آینده نداره
از درصد بیکاران جامعه راحت میشه این رو درک کرد
ولی به هر حال نباید زیاد این رو گفت تاثیر معدل خوب هست یا نه
چون داشتن مدرک این روزها ملاک نیست (( به خصوص تو رشته های فنی و مهندسی ))
شما کارشناسی ارشد صنعتی شریف رو هم داشته باشید بازهم اگه کار فنی بلد نباشید نمیتونید امیدوار به پیدا کردن کار باشید
ولی یک فرد با داشتن کاردانی و کارشناسی با داشتن حرفه کافی در این زمینه میتونه راحت کار پیدا کنه
اینایی که گفتم زیاد ربطی به موضوع نداشت
ولی هدف اینه زیاد دل خوش به این مدارک ها نباشید (( چه با مدرک و چه بدون مدرک ))
البته شرط معدل خواسته یا ناخواسته اجرا میشه
چون طبق حرف هایی که زده بودن کم کم باید کنکور حذف بشه و شرایط دیگه ای جایگزین بشه
دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره !!!
بلاخره معدل پیش تاثیر داره یا نه؟
25 درصد تاثیر داره عزیز ......
prodoctornuke
07-12-2013, 16:36
کد سوابق تحصیلی رو میشه هنوز گرفت؟من که نگرفتمش باید چیکار کنم؟
کد منطقه رو کجا نوشته؟
maziyarkhani
07-12-2013, 17:07
این کد نظام وظیقه واسه من که اولین کنکورمه میشه 4 ؟
mohammad varaste
07-12-2013, 17:41
پارسال دادم کافی نت ثبت نام کردن چون اسکنر و پرینتر نداشتم
امسال عکس رو دادم یکی از بچه ها اسکن کرد .
نیاز هست مثل پارسال از تک تک صفحات پرینت بگیرم ؟
constant_boy23
07-12-2013, 17:43
25 درصد تاثیر داره عزیز ......
دقيقا كجا اعلام شده كه معدل درس هاي نهايي پيش دانشگاهي تاثير داره ؟
فك كنم نداره ....چون همون معدل كتبي سال سوم فقط مستقيم شده
خودت هم ميدوني پرينتي كه پارسال گرفتيم به هيچ دردي نميخورد ...به نظرم امسال فقط از صفحش يه كپي داشته باش (تو كامپيوتر ) يه موقع هم شايد لازم شد
Georges St-Pierre
07-12-2013, 17:49
کارت اعتباری رو باید از کجا گرفت دقیقا توضیح میدید ؟
mohammad varaste
07-12-2013, 17:50
بچه ها این کد نظام وظیفه چیه که همه دربارش صحبت میکنن ؟
مثلا من که متولد شهریور 74 هستم و میخوام دوباره کنکور بدم باید چند رو بزنم ؟
Hamed-M1
07-12-2013, 17:58
پیش دانشگاهی تاثیر ندارد.
همچنین یرای گرفتن کارت به سایت سنجش میروید نوشته خریداری کارت میزنید میرید داخل نوشته برای سراسری پیام نور و... شما سراسری میزنی بعد مشخصات وارد میکنی بعد پرداخت اینترنتی سپس شماره هم روی سایت هم به موبایل اس ام اس میشود
farshidshd
07-12-2013, 18:01
کارت اعتباری رو باید از کجا گرفت دقیقا توضیح میدید ؟
برید این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی یکی از دو گزینه زیر کلیک کنید
سريال ثبت نام ازمون سراسري 93
سريال علاقه مندي به گزينش در پيام نور و غيرانتفاعي ازمون سراسري 93
بعد مراحل رو طی کنید
قبلش باید کارت بانکیتون رمز دومش رو فعال کنید ( از طریق دستگاه ها ی عابر بانک )
بچه ها این کد نظام وظیفه چیه که همه دربارش صحبت میکنن ؟
مثلا من که متولد شهریور 74 هستم و میخوام دوباره کنکور بدم باید چند رو بزنم ؟
شما کد 5 رو باید بزنید
دعوا گوی شما عزیزان می شم اگر سوال منو پاسخ بدهید
من کاردانی نرم افزار دارم . می خوام کارشناسی پیام نور شرکت کنم و ادامه تحصیل بدهم . به چه صورت و با کدام آزمون باید کنکور بدهم .
بسیار سپاسگذارم
دوست گرامی نیاز به پرینت نیست کافیه یه عکس از صفحه بگیرید و توی سیستم ذخیره کنید .
یا به این صورت: هنگامی که صفحه موفقیت آمیز بودن ثبت نام رو نشون داد ctrl+p رو بزنید بعد به جای پرینت با پرینتر print to file رو انتخاب کنید .
و مسیر مورد نظر روبدید تا ذخیره کنید اطلاعات رو در سیستمتون البته میتونید پرینت هم کنید یا کلا بعد برید کافی نت و پرینتش کنید .
future.doctor
07-12-2013, 21:00
یه سوال فنی
مشکل این قانون چیه ؟؟
دوست من این قانون مشکلات زیادی داره فقط کافیه یه کم با بررسی بیشتر بهش نگاه کنی.
1. اول این که امتحان نهایی در شرایطی کاملا غیر استاندارد برگزار میشه. تو خیلی از حوضه ها تقلب به صورت گسترده صورت میگیره. برای مثال تو مدرسه ای که من بودم ، بالاترین معدل ما کسی بود که حتی یه ضرب دو رقمی رو هم بلد نبود انجام بده. معلم ها جواب رو به بعضیا میگفتن و اصلا تقلب کامللا مشهود بود. شما از هر کسی در سالهای اخیر بپرسین قطعا شاهده چندین مورد تقلب یا سلیقه ای تصحیح شدن برگه ها توسط معلم ها بودن. به عقیده شما همچین نمراتی ملاک مناسبی برای پذیرش دانشجوئه؟
2. دوم اینکه افراد بسیار زیادی هستن که در سال سوم نتونستن درس بخونن. حالا یا مشکل جسمی یا روحی یا هر چیز دیگه ای داشتن. آیا حق این افراد اینه که آیندشون تباه بشه؟ به فرض مثال آقای رستگار رحمانی ، رتبه 1 کنکور 88 که الان هم جزو رتبه اول های کلاسش در دانشکده پزشکی تهران هست ، آیا اگر این قانون اجرا می شد اون زمان ، ایشون چه وضعیتی داشت الان؟
بنده دلایلم رو برای مخالفت با این قانون گفتم ، ممنون میشم شما هم به عنوان کسی که میگه " کاملا موافق این قانون هستم" دلایلتون رو برای موافقت بگین...
سلام. این که میگن بعضی رشته ها ففط با معدل پذیرش میشن قضیش چیه ؟ درسته ؟ کودوم رشته ها رو شامل میشه ؟ معماری تهران هم شامل میشه ؟ :)))
future.doctor
07-12-2013, 21:19
سلام. این که میگن بعضی رشته ها ففط با معدل پذیرش میشن قضیش چیه ؟ درسته ؟ کودوم رشته ها رو شامل میشه ؟ معماری تهران هم شامل میشه ؟ :)))
رشته هایی که صرفا با سوابق تحصیلی پذیرش میشن عمدتا رشته های دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی هستن.
دوست من این قانون مشکلات زیادی داره فقط کافیه یه کم با بررسی بیشتر بهش نگاه کنی.
1. اول این که امتحان نهایی در شرایطی کاملا غیر استاندارد برگزار میشه. تو خیلی از حوضه ها تقلب به صورت گسترده صورت میگیره. برای مثال تو مدرسه ای که من بودم ، بالاترین معدل ما کسی بود که حتی یه ضرب دو رقمی رو هم بلد نبود انجام بده. معلم ها جواب رو به بعضیا میگفتن و اصلا تقلب کامللا مشهود بود. شما از هر کسی در سالهای اخیر بپرسین قطعا شاهده چندین مورد تقلب یا سلیقه ای تصحیح شدن برگه ها توسط معلم ها بودن. به عقیده شما همچین نمراتی ملاک مناسبی برای پذیرش دانشجوئه؟
2. دوم اینکه افراد بسیار زیادی هستن که در سال سوم نتونستن درس بخونن. حالا یا مشکل جسمی یا روحی یا هر چیز دیگه ای داشتن. آیا حق این افراد اینه که آیندشون تباه بشه؟ به فرض مثال آقای رستگار رحمانی ، رتبه 1 کنکور 88 که الان هم جزو رتبه اول های کلاسش در دانشکده پزشکی تهران هست ، آیا اگر این قانون اجرا می شد اون زمان ، ایشون چه وضعیتی داشت الان؟
بنده دلایلم رو برای مخالفت با این قانون گفتم ، ممنون میشم شما هم به عنوان کسی که میگه " کاملا موافق این قانون هستم" دلایلتون رو برای موافقت بگین...
بزار ببینیم با این وضعیت جدید تو چند سال آینده چه خواهد شد !!
سلام دوستان
کسی لیسانس ازاد قبول شده باشه بعد از مدت 5 سال به نا به مشکلاتی نهایت بتونه کاردانی شو یعنی 75 واحد پاس کنه سربازی هم معاف نمیشه و تا شهریور 93 هم وقت داره کاردانی شو بگیره الن بخواد واسه کنکور سراسری دولتی ایسانس شرکت کنه و قبول شه میتونه بره از نظر معافیت تحصیلی مشکلی نداره نظام وظیفه میزاره ( تا شهریور کاردانیشو بگیره و مهر هم بره سر کلاس کارشناسی دولتی )
یه سوال دیگه مدل دوره دیپلم رو واسه ثبت نام کارشناسی میخواد از کجا بره بگیره دانشگاه یا بره همون مدرسه ای که پیش دانشگاهی و تموم کرده بود ؟
کد نظام وظیفه رو چی بزنه ؟
سلام دوستان.....
اقا ظاهرا من با مدرک کاردانیم میتونم توی این کنکوره شرکت کنم...(دیپلمم حسابداری و فنی میباشه ولی کاردانی دارم)...
حالا سوال من، در خصوص سوابق تحصیلی میباشه....
ایا برای من هم میخواد بره سوابق دوران هنرستان رو بیاره؟ اونجا به خاطر اینکه دیپلم حسابداری دارم و معدلم بسیار مزخرفه و نمره هام هم مزخرف تر، هیچ شانسی برای قبولی نخواهم داشت! :)....
اما اگر برای سوابق تحصیلی دوران کاردانیم رو بررسی بکنه، نمراتم بسیار عالی و معدلم هم بسیار خوب هستش....
اطلاع دارید که برای سوابق تحصیلی من، کدوم مورد رو بررسی میکنن؟؟؟
مسئلهی بعدیی که وجود داره این میباشه که من برای ثبت نام در دانشگاه های بخصوصی (۴-۵ دانشگاه خاص) میخوام بیام کنکور بدم، اگر رتبه ام بخوره، و اولویتهام برام بگیرن، ولی دانشگاه من رو به هر دلیلی پذیرش نکنه اونوقت چی میشه؟؟؟؟
مثلا من اولویت اول رو میزنم دانشگاه امام صادق یا امام حسین یا امام علی، اونوقت اگر این سه دانشگاه رتبه ام خوب باشه(فرضا!) و به هر سه بخوره، و امام صادق من رو راه نده، ایا میتونم برم سراغ اولویت دوم و به همین منوال اولویت های بعدی یا خیر؟؟؟؟
دوستان پاسخ این دو سوال برا من بسیار مهمه....
hassanshaikhi
07-12-2013, 22:48
سلام دوستان
کسی لیسانس ازاد قبول شده باشه بعد از مدت 5 سال به نا به مشکلاتی نهایت بتونه کاردانی شو یعنی 75 واحد پاس کنه سربازی هم معاف نمیشه و تا شهریور 93 هم وقت داره کاردانی شو بگیره الن بخواد واسه کنکور سراسری دولتی ایسانس شرکت کنه و قبول شه میتونه بره از نظر معافیت تحصیلی مشکلی نداره نظام وظیفه میزاره ( تا شهریور کاردانیشو بگیره و مهر هم بره سر کلاس کارشناسی دولتی )
یه سوال دیگه مدل دوره دیپلم رو واسه ثبت نام کارشناسی میخواد از کجا بره بگیره دانشگاه یا بره همون مدرسه ای که پیش دانشگاهی و تموم کرده بود ؟
من اینو پرسیدم قبلا
اگه مدرک معادل کاردانیتو بگیری حق ادامه تحصیل نداری و باید سربازی بری. ولی اگه از دانشگاه انصراف بدی یعنی مدرک کاردانیتو نگیری میتونی کنکور دوباره شرکت کنی
sasansamiri
07-12-2013, 22:49
اقایان دانشجو و داوطلب سلام
برای کنکور ازمایشی چی لازمه چطوریه و هرکی هرچی می دونه درخدمتم
سال سوم ریاضی
سلام دوستان.....
اقا ظاهرا من با مدرک کاردانیم میتونم توی این کنکوره شرکت کنم...(دیپلمم حسابداری و فنی میباشه ولی کاردانی دارم)...
حالا سوال من، در خصوص سوابق تحصیلی میباشه....
ایا برای من هم میخواد بره سوابق دوران هنرستان رو بیاره؟ اونجا به خاطر اینکه دیپلم حسابداری دارم و معدلم بسیار مزخرفه و نمره هام هم مزخرف تر، هیچ شانسی برای قبولی نخواهم داشت! :)....
اما اگر برای سوابق تحصیلی دوران کاردانیم رو بررسی بکنه، نمراتم بسیار عالی و معدلم هم بسیار خوب هستش....
اطلاع دارید که برای سوابق تحصیلی من، کدوم مورد رو بررسی میکنن؟؟؟
مسئلهی بعدیی که وجود داره این میباشه که من برای ثبت نام در دانشگاه های بخصوصی (۴-۵ دانشگاه خاص) میخوام بیام کنکور بدم، اگر رتبه ام بخوره، و اولویتهام برام بگیرن، ولی دانشگاه من رو به هر دلیلی پذیرش نکنه اونوقت چی میشه؟؟؟؟
مثلا من اولویت اول رو میزنم دانشگاه امام صادق یا امام حسین یا امام علی، اونوقت اگر این سه دانشگاه رتبه ام خوب باشه(فرضا!) و به هر سه بخوره، و امام صادق من رو راه نده، ایا میتونم برم سراغ اولویت دوم و به همین منوال اولویت های بعدی یا خیر؟؟؟؟
دوستان پاسخ این دو سوال برا من بسیار مهمه....
معدل كارداني محسوب نميشه . . . . چون خيلي واضح گفته معدل كتبي ديپلم . . . .
در مورد اون دانشگاه هم اول شما ميريد مصاحبه ( بعد از اعلام رتبه ها و قبل از اعلام قبولي هاي نهايي ) . اگه مصاحبه قبول شده باشين اونوقت از طريق رتبه مورد پذيرش واقع ميشين( مثل بقيه رشته ها) . پس انتخاب هاتون جدا از همند و ربطي به هم ندارن . اميدوارم منظورم رو فهونده باشم /.. . ..
معدل كارداني محسوب نميشه . . . . چون خيلي واضح گفته معدل كتبي ديپلم . . . .
و حالا این سوال دیگهای رو بالا میکشه که من کاردانیم کامپیوتره و دیپلمم حسابداری، کنکور رو با چه عنوانی میدم؟ خودم میتونم انتخاب بکنم؟ الان دفترچه رو میخوندم ظاهرا باید گروه اموزشی اول ریاضی فیزیک رو بزنم که برم مهندسی کامپیوتر یا هر مهندسی دیگهای بخونم(برق یا کامپیوتر)... الان یعنی میتونم این کار رو بکنم؟
در مورد اون دانشگاه هم اول شما ميريد مصاحبه ( بعد از اعلام رتبه ها و قبل از اعلام قبولي هاي نهايي ) . اگه مصاحبه قبول شده باشين اونوقت از طريق رتبه مورد پذيرش واقع ميشين( مثل بقيه رشته ها) . پس انتخاب هاتون جدا از همند و ربطي به هم ندارن . اميدوارم منظورم رو فهونده باشم /.. . ..
خوب، پس اگر تو مصاحبه هاشون قبول نشدم، خود به خود میرم به اولویت بعدی؟؟ ایا این امکان هست که من از یه اولویت بپرم به اولویت بعدیش در حالی که اون اولی رو قبول شده باشم؟
فرضا من ایلام کامپیوتر قبول شدم به عنوان اولویت 5 ام( 4 تایدیگه مصاحبهای ها بودن که فرضا رد شدم یا اصلا اولویتم رو اونا نزدم!)، و اولویت 6 ام کرمانشاه و برق هست... ایا میتونم دانشگاه ایلام رو نرم ولی کرمانشاه رو برم(در صورتی که ایلام رو هم قبول شدم؟)...
من الان باید بشینم مثل بقیهی مردم کشور که برا کنکور درسای دبیرستانشون رو میخونن رو بخونم دیگه؟ یعنی فیزیک و شیمی دبیرستان که هیچوقت نداشتم و ریاضیات دبیرستان که هیچوقت نداشتم رو باید بخونم دیگه درسته؟؟؟
من الان کارشناسی علمی کاربردی دارم میخونم، واحد های پاس شده چی میشن؟ منطبق میشن یا نه؟
شرمنده اینقد سوالام مسخرههستن باور کنین من تا حالا 3 بار کنکور دادم و مجموعا 6 بار امتحان تستی دادم که همهاش رو قبول شدم از تیزهوشان تا ورودی کاردانی و ورودی کارشناسی علمی کاربردی ولی ویژگی همهی اونا این بوده که ادامهی کار خودم رو میدادم یا براشون مهم نبوده رشته و اینا یا فقط یه دونه اولویت بوده که زدم و الان میدونم که ظاهرا خود کنکور یه مسئله هستش و قسمت دیگش همین اولویت زدن و این حرفا و میخوام مطمئن بشم که میتونم به چیزی که خواستم برسم و اونوقت براش بشینم تلاش کنم نه اینکه الکی یه سال زحمت بکشم، اخرش ببینم که هیچی به هیچی حتی نمیتونم رشتهای که دوست دارم رو بزنم! :)....
و حالا این سوال دیگهای رو بالا میکشه که من کاردانیم کامپیوتره و دیپلمم حسابداری، کنکور رو با چه عنوانی میدم؟ خودم میتونم انتخاب بکنم؟ الان دفترچه رو میخوندم ظاهرا باید گروه اموزشی اول ریاضی فیزیک رو بزنم که برم مهندسی کامپیوتر یا هر مهندسی دیگهای بخونم(برق یا کامپیوتر)... الان یعنی میتونم این کار رو بکنم؟
خوب، پس اگر تو مصاحبه هاشون قبول نشدم، خود به خود میرم به اولویت بعدی؟؟ ایا این امکان هست که من از یه اولویت بپرم به اولویت بعدیش در حالی که اون اولی رو قبول شده باشم؟
فرضا من ایلام کامپیوتر قبول شدم به عنوان اولویت 5 ام( 4 تایدیگه مصاحبهای ها بودن که فرضا رد شدم یا اصلا اولویتم رو اونا نزدم!)، و اولویت 6 ام کرمانشاه و برق هست... ایا میتونم دانشگاه ایلام رو نرم ولی کرمانشاه رو برم(در صورتی که ایلام رو هم قبول شدم؟)...
من الان باید بشینم مثل بقیهی مردم کشور که برا کنکور درسای دبیرستانشون رو میخونن رو بخونم دیگه؟ یعنی فیزیک و شیمی دبیرستان که هیچوقت نداشتم و ریاضیات دبیرستان که هیچوقت نداشتم رو باید بخونم دیگه درسته؟؟؟
من الان کارشناسی علمی کاربردی دارم میخونم، واحد های پاس شده چی میشن؟ منطبق میشن یا نه؟
شرمنده اینقد سوالام مسخرههستن باور کنین من تا حالا 3 بار کنکور دادم و مجموعا 6 بار امتحان تستی دادم که همهاش رو قبول شدم از تیزهوشان تا ورودی کاردانی و ورودی کارشناسی علمی کاربردی ولی ویژگی همهی اونا این بوده که ادامهی کار خودم رو میدادم یا براشون مهم نبوده رشته و اینا یا فقط یه دونه اولویت بوده که زدم و الان میدونم که ظاهرا خود کنکور یه مسئله هستش و قسمت دیگش همین اولویت زدن و این حرفا و میخوام مطمئن بشم که میتونم به چیزی که خواستم برسم و اونوقت براش بشینم تلاش کنم نه اینکه الکی یه سال زحمت بکشم، اخرش ببینم که هیچی به هیچی حتی نمیتونم رشتهای که دوست دارم رو بزنم! :)....
دقيقا متوجه نشدم . منظورتون اينه كه چه گروه آزمايشي شركت كنيد ؟ يا عنوان ديپلم رو چي بزنيد ؟ عنوان ديپلم ميشه فني و حرفه اي و گروه آزمايشي هم كه دلخواه هست و ربطي به عنوان ديپلم نداره . فقط من نميدونم بدون مدرك پيش دانشگاهي چطوري ميتونيد كنكور شركت كنيد ؟؟؟؟
در مورد رشته هايي كه گفتيد 2 تا مرحله رو بايد سپري كنيد : اول قبولي در آزمون مصاحبه ( كه بعد از كنكور يه روزي خودشون اعلام ميكنن و ربطي به رتبه نداره) . دوم قبولي از طريق رتبه و كنكور كه بر مبناي اولويت هست و لازمه اش اينه كه مرحله اول رو گذرونده باشيد . . .
مواد آزمون براي همه يكسان هستش .
در مورد تطبيق واحد هاي پاس شده بستگي به دانشگاه مقصد داره . بعضي از دانشگاه ها ممكنه قبول كنند و يا قبول نكنند . دست خود دانشگاهه . بعد از قبولي يه درخواست ميديد واستون يه كميته تشكيل ميدن و يا واحد هاي پاس شده رو قبول ميكنند و يا قبول نميكنن .
--------------------------------------------------------------------------
ويرايش : دفترچه رو نگاه كردم و بله ميتونيد كنكور شركت كنيد . فقط اول كار بايد گزينه : ديپلمه سال 83 و قبل از آن يا ديپلمه رشته هايي غير از رياضي فيزيك ، تجربي ، علوم انساني و فرهنگ و معارف اسلامي هستم. . . . رو فعال كنيد .
كد ديپلم رو بايد عدد 13 بزنيد .
معدل دوره كارداني هم موقع ثبت نام ميخوان ازتون و مشمول سوابق تحصيلي هم نميشيد . . . پس با خيال راحت معدلتون رو وارد كنيد .
با سلام
این تبصره در دفترچه کنکور سال 93 اومده :
متقاضیانی که از سال 63 و 64 به بعد دو نوبت در آزمونهای ورودی (دوره های روزانه ) رشته های تحصیلی متمرکز و نیمه متمرکز پذیرفته شده باشند حق ثبت نام ندارند !
حالا من سوالم اینه که من دو بار کنکور دادم در رشته ی خودم ، چون فنی حرفه ای بودم یک بار برای کاردانی و یکبار هم برای کارشناسی ، یعنی کارشناسی ناپیوسته خوندم در رشته ی نرم افزار کامپیوتر، حالا این همه هم درس خوندم و تغییررشته دادم !!!!!!!! یعنی منظور این تبصره اینه که منم نمیتونم تو آزمون شرکت کنم ؟ برای شرکت در رشته ی تجربی میخوام اقدام کنم شاخه ی پزشکی .
خیلی اعصابم خورده یعنی چی این تبصره ؟
ممنون میشم جواب بدید
کنکور ۹۳، فقط برای ۳۰ درصد ظرفیت دانشگاه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کد خبر: ۳۶۳۰۹۷
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور : آزمون سراسری سال آینده فقط برای۳۰ درصـد ظرفیت دانشگاه ها برگزار می شود و حدود۷۰ درصد ظرفیت دانشگاه ها و مراکز آزمون عالی بدون آزمون پذیرش خواهند داشت.
دکتر ابراهیم خدایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: بر اساس مصوبه امسال شورای سنجش و پذیرش دانشجو،30درصد ظرفیتی که برای آن کنکور سراسری برگزار می شود بیشتر شامل رشته های روزانه و شبانه(بدون شهریه) خواهد بود.
وی اضافه کرد: جمع رشته های با آزمون دانشگاه حدود150هزار صندلی است که با رشته های پرمتقاضی دانشگاه آزاد اسلامی در مجموع برای160هزار صندلی پذیرش دانشجو با آزمون است.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: البته سال گذشته ظرفیت رشته های بدون آزمون حدود53 درصد بود که بر اساس مصوبه شورای سنجش این رقم به70درصد رسید.
دکتر خدایی افزود: داوطلبان رشته های بدون آزمون می توانند در آزمون سراسری ثبت نام کنند اما شرکت نکنند و بر اساس سوابق تحصیلی شانس قبولی آنان در رشته های بدون آزمون محک می خورد.
دعوا گوی شما عزیزان می شم اگر سوال منو پاسخ بدهید
من کاردانی نرم افزار دارم . می خوام کارشناسی پیام نور شرکت کنم و ادامه تحصیل بدهم . به چه صورت و با کدام آزمون باید کنکور بدهم .؟
آیا من باید دفترچه سراسری 93 را بگیرم ؟
بسیار سپاسگذارم
سلام
کسی که کارت ملی نداره می تونه در کنکور شرکت کنه؟
Georges St-Pierre
08-12-2013, 19:17
سلام , من 2 تا کارت اعتباری تهیه کردم برای سراسری و زبان خارجی ...
به نظرتون برای پیام نور هم بگیرم ؟
سلام
کسی نیست جواب بده:n27:
V i r u s e r
08-12-2013, 21:02
کسی نیست جواب بده:n27:
بله مشکلی نیست
اگر هم اقدام کنید 3 ماهه میرسه دستتون
maziyarkhani
08-12-2013, 23:12
این کد نظام وظیقه واسه من که اولین کنکورمه میشه 4 ؟
دوستان اطلاعی ندارین ؟
بله مشکلی نیست
اگر هم اقدام کنید 3 ماهه میرسه دستتون
یعنی قسمت کد ملی چی بنویسم؟
خالی می شه گذاش؟
سلام دوستان
لطططفا راهنمایی
V i r u s e r
09-12-2013, 01:24
یعنی قسمت کد ملی چی بنویسم؟
خالی می شه گذاش؟
تو شناسنامه تون کد ملی نداره؟ :n02:
اگه نداره باید بگیرید
ثبت واحوال برید همون روز کد ملی تونو میگه فک کنم
farshidshd
09-12-2013, 11:07
سلام دوستان
سلام
در مورد سوال اولتون صفحه 38 دفترچه قسمت تذکرات مهم بند 6 رو مطالعه بفرمایید
در مورد سوال دوم میتونه از مدرسه بگیره
سلام
سلام
کد ملی رو از ثبت احوال بگیرید ( فوری میدن بهتون)
سلام , من 2 تا کارت اعتباری تهیه کردم برای سراسری و زبان خارجی ...
به نظرتون برای پیام نور هم بگیرم ؟
سلام
بگیرید بهتره
دوستان اطلاعی ندارین ؟
اگر به سن 18 سال تمام رسیده باشید بله کد 4
اگه نه کد 6
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.