مشاهده نسخه کامل
: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر
hassanshaikhi
09-12-2013, 12:16
توی دفترچه نوشته باید تا قبل از 28 آذر از دانشگاه انصراف داده باشی آیا این برای دانشجویان دولتی روزانه هست؟ دانشجویان دانشگاه آزاد هم شاملش میشه؟
Georges St-Pierre
09-12-2013, 14:06
دوستان من متولد 1373/8/8 هستم و سال گذشته پیش دانشگاهی رو تموم کردم و میخوام باز کنکور بدم ؛ کد وضعیت نظام وظیفه من میشه 6 ؟
دانش آموزانی که قبل از سن مشمولیت (18 سالگی تمام) موفق به اخذ دیپلم یا پیش دانشگاهی به صورت حضوری یا غیر حضوری (داوطلب آزاد) شده باشند، به شرط نداشتن غیبت.
×××
سلام
کسی که کارت ملی نداره می تونه در کنکور شرکت کنه؟
[*=right]چنانچه تا کنون موفق به اخذ کارت ملي نشده اید يا از کد ملي خود مطلع نيستيد، برای اطلاع از شماره کد ملی خود با شماره تلفن گویای 66729593 تماس حاصل نمایید.
~~~
آقا من خودم توی سایت رفتم و اطلاعات رو وارد کردم , آخر این صفحه اومد و پایین نوشته خروج :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان دیگه ثبت نامم Okـه ؟ چیزه دیگه ای نباید انجام بدم ؟ :دی
Hamed-M1
09-12-2013, 17:17
من اسفند 74 میشم 18 و مشمول میشم منم بزنم 4
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
farshidshd
09-12-2013, 21:08
من اسفند 74 میشم 18 و مشمول میشم منم بزنم 4
اگه دیپلم رو گرفتید کد 6
ولی اگه تا تاریخ 31/6/93 میگیری بزن 4
mohammad varaste
10-12-2013, 02:11
اگه دیپلم رو گرفتید کد 6
ولی اگه تا تاریخ 31/6/93 میگیری بزن 4
ببین میگن اگه قبل از 18 سالگی فارغ تحصیل شدی باید 6 رو بزنی
من شهریور همین امسال 18 سالم شد در صورتی که تیر ماه کارنامه پیش دانشگاهیم اومد.
چند صفحه پیش خودت گفتی بزن 5 .
نباید تغییرش بدم بکنمش 6 ؟
mohammad varaste
10-12-2013, 02:25
راستی من از سربازی معاف هستم و کارت هم تا چند هفته دیگه میاد.
با توجه به این مساله بازم باید کد 5 یا 6 رو بزنم یا میتونم 1 رو بزنم ؟
farshidshd
10-12-2013, 16:27
راستی من از سربازی معاف هستم و کارت هم تا چند هفته دیگه میاد.
با توجه به این مساله بازم باید کد 5 یا 6 رو بزنم یا میتونم 1 رو بزنم ؟
کد 2 رو بزنید
mohammad varaste
10-12-2013, 17:24
ﻛﺪ 1) داﺷﺘﻦ ﻛﺎرت ﭘﺎﻳﺎن ﺧﺪﻣﺖ.
ﻛﺪ 2) داﺷﺘﻦ ﻛﺎرت ﻣﻌﺎﻓﻴﺖ داﺋﻢ (ﻛﻔﺎﻟﺖ، ﭘﺰﺷﻜﻲ، اﻳﺜﺎرﮔﺮان و ﻣﻮارد ﺧﺎص).
خوب من که قرار نیست کارت معافیت دائم بگیرم قراره کارت پایان خدمت بگیرم.
داداش ببخشید ولی میشه بگی چرا باید 2 رو بزنم ؟
future.doctor
10-12-2013, 19:02
ﻛﺪ 1) داﺷﺘﻦ ﻛﺎرت ﭘﺎﻳﺎن ﺧﺪﻣﺖ.
ﻛﺪ 2) داﺷﺘﻦ ﻛﺎرت ﻣﻌﺎﻓﻴﺖ داﺋﻢ (ﻛﻔﺎﻟﺖ، ﭘﺰﺷﻜﻲ، اﻳﺜﺎرﮔﺮان و ﻣﻮارد ﺧﺎص).
خوب من که قرار نیست کارت معافیت دائم بگیرم قراره کارت پایان خدمت بگیرم.
داداش ببخشید ولی میشه بگی چرا باید 2 رو بزنم ؟
داداش شما تو پست قبلی گفتی از سربازی معاف هستی و کارتت تا چند مدت دیگه میاد ، ولی الان میگی قراره پایان خدمت بگیری.آخرش کدوم ، معافیت یا پایان خدمت؟
اگه سربازی رفتی و تموم شده بزن 1
اگه سربازی نرفتی و معاف شدی بزن 2
mohammad varaste
10-12-2013, 21:38
خوب من به علت جانبازی بابام معاف شدم و قراره کارت پایان خدمتم تا چند وقت دیگه بیادش
که هر دو گزینه رو شامل میشه منم هرچی فکر میکنم تفاوتی نمیبینم که بخوام یکیشونو بزنم
خوب من به علت جانبازی بابام معاف شدم و قراره کارت پایان خدمتم تا چند وقت دیگه بیادش
که هر دو گزینه رو شامل میشه منم هرچی فکر میکنم تفاوتی نمیبینم که بخوام یکیشونو بزنم
دوست عزیز گزینه شما باید طبق اونچیزی باشد که زمان ثبتنام مشکلی براتون بوجود نیاره.یعنی اطلاعات غلط نباشه ....
humanaga
10-12-2013, 21:45
اقا من یه دوستی دارم که امسال سراسریه شیلات اصفهان روزانه قبول شد البته تو انتخاب رشته اشتباه کرد که بماند!الا این دوستم معافیتش رو داره می گیره و می خواد کنکور ثبت نامه کنه!
حالا مشکلی که هست ایا می تونه ثبت نام کنه یا محرومه!اگه محروم میشه راهی هست که بشه دورش زد یا نه
رشتش تجربی بود که سراسریه شیلات اصفهان قبول شد روزانه ولی نرفت اینقدر مسخره کردیم
اقا من یه دوستی دارم که امسال سراسریه شیلات اصفهان روزانه قبول شد البته تو انتخاب رشته اشتباه کرد که بماند!الا این دوستم معافیتش رو داره می گیره و می خواد کنکور ثبت نامه کنه!
حالا مشکلی که هست ایا می تونه ثبت نام کنه یا محرومه!اگه محروم میشه راهی هست که بشه دورش زد یا نه
رشتش تجربی بود که سراسریه شیلات اصفهان قبول شد روزانه ولی نرفت اینقدر مسخره کردیم
سلام
اگر در کنکور 92 این رشت هرو قبول شده-کنکور 93 رو محروم خواهد بود ...
humanaga
10-12-2013, 22:29
یعنی اصلا راهی نداره که دوباره کنکور بده؟
اصلا به دفترچه مراجعه کنید توضیح داده
من کد وضعیت سربازی رو 4 زدم، درسته؟؟ الان دارم پیش میخونم... متولد 24 خرداد 75 هستم...
mohammad varaste
11-12-2013, 02:34
ثبتنام رو انجام دادم .
ممنون بچه ها مخصوصا فرشید بابت راهنمایی.
farshidshd
11-12-2013, 13:12
من کد وضعیت سربازی رو 4 زدم، درسته؟؟ الان دارم پیش میخونم... متولد 24 خرداد 75 هستم...
بله کد 4 درسته
دوستان برای ثبت نام مرحله ی دومی هم در نظر گرفتن؟یعنی یه شخصی الان ثبت نام نکنه و بذاره برای مرحله ی دوم.مرحله ی دوم برای ثبت نام هست مثل هر سال؟زمانش کی هست؟
farshidshd
11-12-2013, 14:09
دوستان برای ثبت نام مرحله ی دومی هم در نظر گرفتن؟یعنی یه شخصی الان ثبت نام نکنه و بذاره برای مرحله ی دوم.مرحله ی دوم برای ثبت نام هست مثل هر سال؟زمانش کی هست؟
بله
سوم تا ششم اسفند ماه
hassanshaikhi
11-12-2013, 18:02
پاکش شود...
amir 777
11-12-2013, 18:14
ما اخر نفهمیدیم امسال دانشگاه ازاد کنکور جدا داره یا نه
mehrdad123
11-12-2013, 19:54
نداره.
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
خیر در صورت قبولی از ثبتنام نمیتونه بکنه .
مگر دانشگاه پیام نور و یا ازاد بدون کنکور شرکت کنه ...
بله-امسال جداگانه هست ازمونش ...
سلام
تقریبا در چند سال اخیر در اسفند ماه ثبتنام مجدد هست ...
mehrdad123
11-12-2013, 22:18
بله-امسال جداگانه هست ازمونش ...
شما مطمئنی؟ چند روز پیش توکلی گفت جداگانه نیست حتی کلی هم از مسئولان ازاد تشکر کرد بابت این قضیه:-D:D
amin2000
12-12-2013, 09:18
دوستان چرا نمیشه اطلاعات رو ویرایش کرد؟
خطاهاي زير را برطرف کرده و دوباره بر روي دکمه تاييد کليک کنيد:
بند 47 علاقمند به شرکت در گزینش رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر دولتی-غیر انتفاعی انتخاب شده است اما کارت اعتباری علاقمندی وارد نشده است
مشکل چیه؟
دوستان چرا نمیشه اطلاعات رو ویرایش کرد؟
مشکل چیه؟
شما وقتی تیک گزینه شرکت در موسسات غیر انتفاعی رو میزنی باید شماره کارت رو هم وارد کنی(( باید خریده باشی ))
از این سایت
باید یه کارت علاقه مندی در آزمون پیام نور و غیر انتفاعی بخری
darkdream2012
12-12-2013, 12:18
سلام
شرمنده میدونم سوالم تکراریه منکه پارسال کنکور دادم وامسال میخام دباره کنکور بدم باید کده جندروبزنم؟ اگه میشه زودتر جواب بدین من ثبت نامم ناقصه
amin2000
12-12-2013, 12:18
شما وقتی تیک گزینه شرکت در موسسات غیر انتفاعی رو میزنی باید شماره کارت رو هم وارد کنی(( باید خریده باشی ))
از این سایت
باید یه کارت علاقه مندی در آزمون پیام نور و غیر انتفاعی بخری
کارت رو خریدم ... وارد هم کردم ...
اما یه چیزیو اشتباه وارد کردم میخوام اونو اصلاح کنم اما بهم اجازه اصلاح هیچیو نمیده !
چک باکس تیک خورده ولی غیر فعاله ... دکمه تایید رو که میزنم میگه خطا های زیر و برطرف کنید ... عکس زیر :
دوستان کسی راه حلی داره؟ چیکار کنم؟
تا کی مهلت تغییر اطلاعات هست؟
ممنون
عزیز واسه پیام نور باید یه کارت جدا مخصوص پیام نور بخری و سریالش رو وارد کنی . پیغام داره میگه شما علاقمندی در گزینش پیام نور شرکت کنی ولی شماره سریالش رو وارد نکردی . . . . .
اگه باز هم درست نشد ولش کن تا زمان اصلاح اطلاعات که توی اسفند هست .
amin2000
12-12-2013, 13:47
عزیز واسه پیام نور باید یه کارت جدا مخصوص پیام نور بخری و سریالش رو وارد کنی . پیغام داره میگه شما علاقمندی در گزینش پیام نور شرکت کنی ولی شماره سریالش رو وارد نکردی . . . . .
اگه باز هم درست نشد ولش کن تا زمان اصلاح اطلاعات که توی اسفند هست .
وقتی میخواستم ثبت نام کنم واردش کردم ....
حالا که میخوام ویرایش کنم خطا میده
امیدوارم این مشکل رفع بشه ... حداقل تا اون موقع...
آخرین مهلت ویرایش اطلاعات تا کِیه؟
Georges St-Pierre
12-12-2013, 14:28
شرمنده میدونم سوالم تکراریه منکه پارسال کنکور دادم وامسال میخام دباره کنکور بدم باید کده جندروبزنم؟ اگه میشه زودتر جواب بدین من ثبت نامم ناقصه
کد نظام وظیفه ؟ 6
amin2000
12-12-2013, 14:48
دوستان مشکل برطرف شد ! مشکل از سایت سازمان سنجش بود که باگش رو رفع کردن
ممنون
سلام
دوستان قسمت خرید کارت اعتباری دو نوع کارت هست یکی سراسری یکی هم پیام نور و غیر دولتی و اینا
پس دانشگاه ازاد چطوره ؟ کارت اعتباری نداره ؟
سلام
دوستان قسمت خرید کارت اعتباری دو نوع کارت هست یکی سراسری یکی هم پیام نور و غیر دولتی و اینا
پس دانشگاه ازاد چطوره ؟ کارت اعتباری نداره ؟
ازاد و دولتی یک ازمون شده...
ازاد و دولتی یک ازمون شده...
میدونم اما یعتی دیگه هیچ فرقی ندارن ؟
مثلا من کنکور میدم موقع انتخاب رشته میخوام برم آزاد
مثل پیام نور کد 12 رقمی و کارت اعتباری نمیخواد ؟
میدونم اما یعتی دیگه هیچ فرقی ندارن ؟
مثلا من کنکور میدم موقع انتخاب رشته میخوام برم آزاد
مثل پیام نور کد 12 رقمی و کارت اعتباری نمیخواد ؟
خیر لازم نداره
همون کد واسه دوتاش هست
این کنکور زبان رو از کجا بخرم کدشو؟
Alireza SM
12-12-2013, 22:19
بچه ها روي كد نظام وظيفه به هيچ وجه حساس نباشين اين كد فقط براي اينه كه شما برين بررسي كنين ببينين اگه كنكور بدين ميزارنتون دانشگاه يا نه؟ هيچ جاي ثبت نميشه اين كد وقتي كه ميرين دانشگاه ثبت نام ميكنين اونجا بهتون يه برگه ميدن كه ببرين پليس +10 و اونجا وضعيتتون بررسي ميشه و بهتون مرخصي تحصيلي داده ميشه. هرچي كد ميخواين بزنين
من که راحتم سربازی معافم ، کارت معافی دائمی هم دارم :n25::n05:
ehsaaaan
13-12-2013, 21:29
داداش من سومه و میخواد کنکور 93 رو آزمایشی شرکت کنه
واسه ثبت نام کد سوابق تحصیلی میخواد که همچین کدی وجود نداره براش چون هنوز دیپلم نگرفته
دوستانی که آزمایشی ثبت نام کردن چیکار کردن؟
داداش من سومه و میخواد کنکور 93 رو آزمایشی شرکت کنه
واسه ثبت نام کد سوابق تحصیلی میخواد که همچین کدی وجود نداره براش چون هنوز دیپلم نگرفته
دوستانی که آزمایشی ثبت نام کردن چیکار کردن؟
مگه هنوزم کنکور ازمایشی میشه داد؟
فکر کنم از پارسال برداشته شد چون پارسال من نتونستم ازمایشی بدم
Amir-Persian
14-12-2013, 07:55
سلام
بچه ها کسی که دیپلم فنی حرفه ای داره و بخواد کنکور زبان بده چی کار باید کنه؟؟
دوست من میخواد کنکور زبان آلمانی شرکت کنه وای فنی حرفه ای بوده. امکانش هست آیا؟
ممنون:n16:
سلام
سلام دوست عزیز
فقط کافیه مدرک پیش دانشگاهی از یکی از شاخه های نظری (ریاضی . تجربی . انسانی) دریافت کنید.
که اگه میخاین سریع اقدام کنید میتونید در یکی از مراکز اموزش از راه دور ثبت نام کنید تا مستمر 5 نمره رو بدن. فقط کافیه تو برگه 5 بگیری .
پادشاه اسمان
14-12-2013, 15:37
سلام
من توی قسمت شهرداری منطقه ی محل سکونت چیزی ننوشتتم .تو شهرستان هستم .لازمه ویرایش کنم؟
amir 777
14-12-2013, 16:12
من که الان دانشجوی دانشگاه ازاد هستم تو بند 38 بود فک کنم باید بزنم دانشجو دوره روزانه یا هیچ کدام؟
شما مطمئنی؟ چند روز پیش توکلی گفت جداگانه نیست حتی کلی هم از مسئولان ازاد تشکر کرد بابت این قضیه:-D:D
مسئولین دانشگاه ازاد هم به طور رسمی تاکید کردند ازمون به طور جداگانه هست ....
سلام
من توی قسمت شهرداری منطقه ی محل سکونت چیزی ننوشتتم .تو شهرستان هستم .لازمه ویرایش کنم؟
خیر.لزومی ب ویرایش نیست ...
سلام
سلام
باید مدرک پیش و یا کاردانی داشته باشید ...
amir 777
14-12-2013, 18:38
مگه سال های پیش پذیرفته شدگان دانشگاه ازاد نمیتونستنند تو کنکور شرکت کنند که امسال میگن پذیرفته شدگان ازاد میتونند تو کنکور شرکت کنند؟
اقا یکی خواهشا منو روشن کنه یعنی من که الان دانشجوی دانشگاه ازاد هستم برای شرکت تو کنکور 93 حتما باید انصرف بدم یا میتونم حین تحصیل هم کنکور بدم
سلام
دوستان آیا این کد شهرداری منطقه سکونت تاثیری هم توی حوزه برگزاری داره یا نه ؟
چون اگر تاثیر داشته باشه کلا من میخوام حذفش کنم
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
و اینکه حوزه امتحانی فقط دانشگاه های ازاد و دولتی هست یا غیر انتفاعی ها هم حوزه امتحانی میشن ؟
خیلی ممنون
ehsaaaan
15-12-2013, 13:20
سلام دوستان داداش من سومه و میخواست که کنکور 93 رو آزمایشی شرکت کنه واسه ثبت نام کد سوابق تحصیلی میخواد که همچین کدی وجود نداره براش چون هنوز دیپلم نگرفته برای همین هم نمی تونه ثبت نام کنه و این سریال ثبت نام مونده رو دستمون! اگه کسی میخواد بگه سریال ثبت نام آزمون سراسری 93 که تو سایت سنجش 10600 هست فقط 7000 بدو بدو حراجش کردم!!
سلام دوستان یک سوال داشتم
من دیپلم تجربی دارم اگر کنکور شرکت کنم و یک رشته مهندسی (مثل مهندسی معدن) قبول بشم ایا دانشگاه اجازه تهسیل به من می دن یا اینکه برای رشته های مهندسی باید دیپلم ریاضی داشته باشم.
اصلا ایا دانشگاه دیپلم متناسب با رشته انتخابی از من می خواد یا اصلا به نوع دیپلم کاری نداره
ایا یک نفر با دیپلم انسانی می تونه در رشته های مهندسی پذیرفته بشه (فرض بگیریم بتونه در یک رشته مهندسی قبول بشه)
سلام
و اینکه حوزه امتحانی فقط دانشگاه های ازاد و دولتی هست یا غیر انتفاعی ها هم حوزه امتحانی میشن ؟
خیلی ممنون
سلام
نه مهم نیست ...
حوزه ها فقط دانشگاههای دولتی و در برخی موارد پیام نور هست ....
سلام دوستان یک سوال داشتم
من دیپلم تجربی دارم اگر کنکور شرکت کنم و یک رشته مهندسی (مثل مهندسی معدن) قبول بشم ایا دانشگاه اجازه تهسیل به من می دن یا اینکه برای رشته های مهندسی باید دیپلم ریاضی داشته باشم.
اصلا ایا دانشگاه دیپلم متناسب با رشته انتخابی از من می خواد یا اصلا به نوع دیپلم کاری نداره
ایا یک نفر با دیپلم انسانی می تونه در رشته های مهندسی پذیرفته بشه (فرض بگیریم بتونه در یک رشته مهندسی قبول بشه)
سلام
بدون در نظر گرفتن نوع مدرک میتواند در کنکور هر رشته ای ک بخواهید ثبتام کنید ..
شرط ثبتنام هم داشتن مدرک پیش و یا کاردانی هست در غیر اینصورت نمیتونید ثبتنام کنید.
الیته رشتهه ای کاردانی دانشگاه ازاد میتونید با مدرک دیپلم هم ثبتنام کنید ...
موفق باشید ...
سلام
دوستان من متولد 74 هستم و پارسال فارغ تحصیل شدم
متولدین 74 مشمول هستن ظاهرا
من معاف هستم اما خب فعلا کارت معافیم نیومده
از مدرسه هم یک برگه گواهی معافیت تحصیلی گرفتم ( که موقع گواهی نامه هم بکار اومد ) ایا همون برای ثبت نام کنکور کافیه ؟
و اینکه برای زبان خرید سریال و ... وجود نداره ؟
mohammad varaste
15-12-2013, 22:42
سلام
دوستان من متولد 74 هستم و پارسال فارغ تحصیل شدم
متولدین 74 مشمول هستن ظاهرا
من معاف هستم اما خب فعلا کارت معافیم نیومده
از مدرسه هم یک برگه گواهی معافیت تحصیلی گرفتم ( که موقع گواهی نامه هم بکار اومد ) ایا همون برای ثبت نام کنکور کافیه ؟
و اینکه برای زبان خرید سریال و ... وجود نداره ؟
شما اگه معافی کد 2 رو بزن من شرایط شما رو داشتم 2 رو زدم.
سریال زبان رو از کجا بخرم ؟ خود سایت نداره :n13:
Alireza SM
16-12-2013, 14:35
سلام
خیلی ممنون
فكر نكنم كد حوزه رو از روي كد شهرداري حساب كنن مكان اصلي حوزه ها كه مشخصه ولي مكان صندلي داوطلبا هم بر حسب معدل هست كه شاگرد زرنگ ها و معدل بالا ها رو قاطي كسايي كه معدل پايين دارن و سروصدا ميكنن قرار نميدن.
هم دولتي هم آزاد هم پيام نور و هم غيرانتفايي حوزه شدن تابحال من خودم آزاد كنكور دادم. هرجايي كه بشه امنيتش رو تامين كرد ميتونه حوزه باشه.
سریال زبان رو از کجا بخرم ؟ خود سایت نداره :n13:
کارت اعتباری علاقه مندی خرید کنید ...
کارت اعتباری علاقه مندی خرید کنید ...
توی کارت های اعتباری فقط سراسری و گرایش پیام نور و غیر انتفاعی وجود داره و زبان و نیست
Pessimist
17-12-2013, 09:18
دوستان ظاهرا امروز آخرین مهلته من که نمیتونم ثبت نام کنم بازم تو اسفند میشه ثبت نام کرد یا نه؟
Alireza SM
17-12-2013, 12:47
بله ميشه ثبت نام كرد
farshidshd
17-12-2013, 13:33
توی کارت های اعتباری فقط سراسری و گرایش پیام نور و غیر انتفاعی وجود داره و زبان و نیست
برای شرکت در هر رشته باید به طور جدا گانه یک سریال 106,000 ریالی خریداری کنید و دو بار ثبت نام کنید
فكر نكنم كد حوزه رو از روي كد شهرداري حساب كنن مكان اصلي حوزه ها كه مشخصه ولي مكان صندلي داوطلبا هم بر حسب معدل هست كه شاگرد زرنگ ها و معدل بالا ها رو قاطي كسايي كه معدل پايين دارن و سروصدا ميكنن قرار نميدن.
هم دولتي هم آزاد هم پيام نور و هم غيرانتفايي حوزه شدن تابحال من خودم آزاد كنكور دادم. هرجايي كه بشه امنيتش رو تامين كرد ميتونه حوزه باشه.
ممنون
هزار بهونه برای عوض کردن جا هست .
من خودم دوبار کنکور دادم تا الان ولی کنکور فنی نه نظری .
ممنون.
mamadafjar
19-12-2013, 19:36
سلام دوستان من برا فیزیک پیش کتابای آموزش فار رو دارم به نظرتون برا تست از فیزیک پیش گاج استفاده کنم یا از کتاب آزمون فار
Shape The Sound
22-12-2013, 18:57
سلام
تاپیک دبیرستان کجاست؟ پیداش نکردم اینجا سوال میکنم. خیلی ببخشید کنکوری های 93
من تو یه شهر منطقه 3 درس میخونم که از نظر درسی تعریف زیادی نداره. بعد امسال که سوم رو تموم کردم میخوام تو تابستون برم اصفهان کلاس واسه اینکه درسای اختصاصی پیش مثل زیست و فیزیک و ریاضی و شیمی رو تموم کنم تابستون. ولی با یکی از آشناهام که در میون گذاشتم گفت تو فعلا در سطح اصفهان نیستی، بری اونجا میبینی بقیه ازت جلوترن شاید بیشتر روحیه ات رو از دست بدی. میگه نرو
الان به نظرتون من برم خوبه؟ یا نه خودم بخونم؟ چون خودم بخونم فقط درسای دوم و سوم رو دوره میکنم دیگه یه چیزی مثل شیمی رو نمیتونم بدون معلم درست درک کنم و یاد بگیرم که.
سلام
تاپیک دبیرستان کجاست؟ پیداش نکردم اینجا سوال میکنم. خیلی ببخشید کنکوری های 93
من تو یه شهر منطقه 3 درس میخونم که از نظر درسی تعریف زیادی نداره. بعد امسال که سوم رو تموم کردم میخوام تو تابستون برم اصفهان کلاس واسه اینکه درسای اختصاصی پیش مثل زیست و فیزیک و ریاضی و شیمی رو تموم کنم تابستون. ولی با یکی از آشناهام که در میون گذاشتم گفت تو فعلا در سطح اصفهان نیستی، بری اونجا میبینی بقیه ازت جلوترن شاید بیشتر روحیه ات رو از دست بدی. میگه نرو
الان به نظرتون من برم خوبه؟ یا نه خودم بخونم؟ چون خودم بخونم فقط درسای دوم و سوم رو دوره میکنم دیگه یه چیزی مثل شیمی رو نمیتونم بدون معلم درست درک کنم و یاد بگیرم که.
بیا مشکلی نداره
اون دوستتون هم اشتباه میکنه
من خودم اصفهانم اینجا هم درسا تعریفی نداره
همه جا درس خون و درس نخون داره هیچ فرقی هم دانش اموزا با هم ندارن از کسی هم عقب نمیمونی
همین جا هم نمره ها میانگینش زیر 10 هست تو مدارس معمولی و متوسط:دی
اینجا بهترین مدارس ناحیه 3 هست که اگه بری غیر انتفاعیای خوبی داره البته به شدت پولکی:n15:
Hamed-M1
23-12-2013, 09:12
بستگی زه خودت داره من تو منطقه 3 بپدم رفتم تهران حیلی هم راضی هستم ( به غیر از صدا و شلوغی شهر که اصلا عادت ندارم) وگرنه از لحاظ تحصیلی خیلی به نفعته. تو که قرار نیست مدرسه تاپ اصفهان رو بری. یه مدرسه متوسط برو البته بچه هاش خوب باشن اینجوری اونارو میبینی درس بهتر میخونی.
After4Ever
23-12-2013, 14:02
سلام دوستان من برا فیزیک پیش کتابای آموزش فار رو دارم به نظرتون برا تست از فیزیک پیش گاج استفاده کنم یا از کتاب آزمون فار
فار خیلی بهتر از گاج
Shape The Sound
23-12-2013, 18:49
بیا مشکلی نداره
اون دوستتون هم اشتباه میکنه
من خودم اصفهانم اینجا هم درسا تعریفی نداره
همه جا درس خون و درس نخون داره هیچ فرقی هم دانش اموزا با هم ندارن از کسی هم عقب نمیمونی
همین جا هم نمره ها میانگینش زیر 10 هست تو مدارس معمولی و متوسط:دی
اینجا بهترین مدارس ناحیه 3 هست که اگه بری غیر انتفاعیای خوبی داره البته به شدت پولکی:n15:
بستگی زه خودت داره من تو منطقه 3 بپدم رفتم تهران حیلی هم راضی هستم ( به غیر از صدا و شلوغی شهر که اصلا عادت ندارم) وگرنه از لحاظ تحصیلی خیلی به نفعته. تو که قرار نیست مدرسه تاپ اصفهان رو بری. یه مدرسه متوسط برو البته بچه هاش خوب باشن اینجوری اونارو میبینی درس بهتر میخونی.
مرسی:n16:
مدارس عادی(غیر تاپ!)هم تابستون کلاس میذارن؟ میشه فقط واسه تابستون رفت کلاساشون؟ چون خود پیش رو من باید برگردم همینجا، فقط تابستون میتونم اصفهان یا شاید تهران برم.
در کل میخوام تو کلاسایی شرکت کنم که درسایی مثل زیست، شیمی، فیزیک و ریاضی پیش رو یاد بگیرم اونجا، در کنارش رو پایه هام رو خودم کار کنم. گرچه میدونم میتونه خیلی سنگین بشه ولی خب سعی میکنم این یک سال نهایت تلاشمو بکنم. بعدشم تو دوران تحصیلی وقتی برگشتم هم پایه قوی تری دارم و هم وقت برای تست زدن بیشتر میشه. خوب نیست اینطوری؟
بعد مثلا آموزشگاهای علوی چطورن؟ کلا چه جاهای مناسبی هست تو تهران یا اصفهان؟
بازم مرسی و معذرت از همه.
Hamed-M1
24-12-2013, 08:35
من اینجا از همه شنیدم علوی اشغاله. چه کلاساش چه ازموناش.
mohammad varaste
26-12-2013, 04:17
بچه ها کسی اینجا از دیف 2 گاج نقره ای استفاده میکنه ؟
مبحث مشتق مراتب بالاتر رو دیدین ؟
مثلا از روش های آنالیز ترکیبی یه سری سوالا رو حل کرده
مثلا سوال اینه مشتق 30 ام یه عبارتی رو در بیارین.
کلا این تیپ سوالا تو دانشگاه آزاد من دیدم میاد تو سراسری به نظرتون احتمال اومدنشون هست ؟
m-asadabadi
30-12-2013, 01:10
بچه ها کسی اینجا از دیف 2 گاج نقره ای استفاده میکنه ؟
مبحث مشتق مراتب بالاتر رو دیدین ؟
مثلا از روش های آنالیز ترکیبی یه سری سوالا رو حل کرده
مثلا سوال اینه مشتق 30 ام یه عبارتی رو در بیارین.
کلا این تیپ سوالا تو دانشگاه آزاد من دیدم میاد تو سراسری به نظرتون احتمال اومدنشون هست ؟
مشتق مراتب بالاتر بیشتر در کنکورهای قدیمی و کنکورهای آزاد معمول بود
اما در کتاب درسی صراحتا هست و اومدنش غیر ممکن نیست !
عموما هم دو حالت بیشتر نداره یا ضرب چند تابع مشتق پذیره که از فرمول لایبنیتس (بقول شما آنالیز ترکیبی) پیدا میشه و یا مثلثاتی-نمایی اند که مشتق مراتب بالاتر اونها دچار یک تناوب میشه
از اونجا که نکات خیلی ساده ای هستن حیفه ازشون بگذرید
سلام دوستان. قبلا بچه ها اینجا گفتن کسایی که ریاضی مشکل دارن تشریحی کار کنن و .. من یه کم تشریحی کار کردم ولی هنوزم تو محاسبات اشکال دارم. قوانین کلی رو بلدم ولی تو بعضی جاها تو محاسباتش می مونم بخصوص تو حل معادلاتی که تو فصل اول حسابان هستش. چیکار کنم بنظرتون ؟؟
+ یه سوال دیگه هم داشتم در مورد ضریب امتحانات تو شهریور و دی ماه . میگن ضریب امتحانات نهایی تو شهریور و دی 4 هستش درسته ؟ میشه بگین نمره درس رو تو این موقع ها چطور حساب میکننن.؟اگه ضریبش 4باشه که من بخاطر مستمر پایینم اصلا قبول نمیشم:| ویه سوال دیگه هم دارم شاید یه خورده بچه گانه باشه ها ولی خوب برام مهمه دیگه :-D من یکی از درسام رو اعتراض دادم که اگر نیم نمره به ورقم اضافه میشد حل بود. بعد اعتراض هم نمرم درست شد.. حالا سوالم اینه .. این نمره خود منه و الکی بهم نمره ندادن ؟ امکانش هست که این مواقع خودشون آسون بگیرن و نمره بدن واسه قبولی ؟؟؟
m-asadabadi
01-01-2014, 02:27
سلام دوستان. قبلا بچه ها اینجا گفتن کسایی که ریاضی مشکل دارن تشریحی کار کنن و .. من یه کم تشریحی کار کردم ولی هنوزم تو محاسبات اشکال دارم. قوانین کلی رو بلدم ولی تو بعضی جاها تو محاسباتش می مونم بخصوص تو حل معادلاتی که تو فصل اول حسابان هستش. چیکار کنم بنظرتون ؟؟
+ یه سوال دیگه هم داشتم در مورد ضریب امتحانات تو شهریور و دی ماه . میگن ضریب امتحانات نهایی تو شهریور و دی 4 هستش درسته ؟ میشه بگین نمره درس رو تو این موقع ها چطور حساب میکننن.؟اگه ضریبش 4باشه که من بخاطر مستمر پایینم اصلا قبول نمیشم:| ویه سوال دیگه هم دارم شاید یه خورده بچه گانه باشه ها ولی خوب برام مهمه دیگه :-D من یکی از درسام رو اعتراض دادم که اگر نیم نمره به ورقم اضافه میشد حل بود. بعد اعتراض هم نمرم درست شد.. حالا سوالم اینه .. این نمره خود منه و الکی بهم نمره ندادن ؟ امکانش هست که این مواقع خودشون آسون بگیرن و نمره بدن واسه قبولی ؟؟؟
شاید یه خورده پایه ریاضی ات ضعیف باشه
با تمرین درست میشه ، البته نه اینکه برگردی ریاضی 1و2 بخونی
بلکه باید از همین حسابان بازم تمرین های بیشتری حل کنی
تمرین حسابان که زیاد حل کنی داخل خودش اتحاد و معادله ومثلثات و ... رو هم داره و به مرور پایه ریاضی ات هم درست میشه
Hamed-M1
01-01-2014, 09:40
البته من تجربی هستم. خیلی سبز ریاضی جامع کنکور اخرش نوشته مقدمان که اومده بیس رو توضیح داده و پایت ای کار کرده چند صفحه هم بیشتر نیست حالا شاید برای حسابان هم داشته باشه.
در مورد اون دوستمون که در مورد نمره گفت. اگه نمره 9 و ایناس احتمالا خودشون میدن. البته لازم به ذکر در مملکت پر از عدالت و اسلامی ایران اتفاقات زیادی میافته بنده افرادی رو مشاهده کردم که نمره 9 شان به 15 و 12 تبدیل شده. و یا حتی لو رفتن سوالات امتحان نهایی. بعدشم مسوولین محترم میخواهند تا چند سال دیگر همینطوری تاثیرات امتحان نهایی را بیشتر کنند. من جمله همین امسال که گفتن 25 درصد قطهیو ما را بدبخت نمودند.
در مورد نمره..بله میدونم خیلی ها هستن آشنا دارن و نمره هاشون راحت اضافه میشه.. سوالم اینجاست من فقط نییم نمره لازم داشتم یعنی اصلا امکان نداره اون نیم نمره ای که اضافه شده نمره خودم باشه ؟ عذاب وجدان دارم آخه :دی
mohammad varaste
01-01-2014, 12:55
مشتق مراتب بالاتر بیشتر در کنکورهای قدیمی و کنکورهای آزاد معمول بود
اما در کتاب درسی صراحتا هست و اومدنش غیر ممکن نیست !
عموما هم دو حالت بیشتر نداره یا ضرب چند تابع مشتق پذیره که از فرمول لایبنیتس (بقول شما آنالیز ترکیبی) پیدا میشه و یا مثلثاتی-نمایی اند که مشتق مراتب بالاتر اونها دچار یک تناوب میشه
از اونجا که نکات خیلی ساده ای هستن حیفه ازشون بگذرید
یه عیب دیگه کتابش اینه که اکثر سوالات مشتقش سراسری های تجربیه .نمیدونم چرا سراسری ریاضی توش کم هست .
میخواستم 2 دور بزنمش کتابو ولی همون یه دور اینو میزنم یه دور هم اندیشه فائق
alone one
01-01-2014, 18:26
دوستان سلام
من از امروز بعد مدتهای طولانی باز میخوام واسه کنکور بخونم(از89 ک قبول شدم و این ترم لیسانسمو میگیرم!)
حالا مشگلم اینه که خیلی وقته با دروس دبیرستان فاصله گرفتم و نمیدونمم چه کتابایی تغییر کردن و کتابام مال همون 89 و چنتاییم از دوستانم گرفتم ک واس سالای 90 91 هس
حالا سوالم اینه امسال چه کتابایی تغییر داشتن نسبت به سال پیش؟
و یه سوال کلی تر که بچه های باتجربه باید بگن تو این مدت یعنی از 89 تا الان چه کتابایی تغییر کردن؟
خیلی ممنون میشم جوابمو بدین،خیلی ذهنمو مشغول کرده
After4Ever
01-01-2014, 20:07
دوستان سلام
من از امروز بعد مدتهای طولانی باز میخوام واسه کنکور بخونم(از89 ک قبول شدم و این ترم لیسانسمو میگیرم!)
حالا مشگلم اینه که خیلی وقته با دروس دبیرستان فاصله گرفتم و نمیدونمم چه کتابایی تغییر کردن و کتابام مال همون 89 و چنتاییم از دوستانم گرفتم ک واس سالای 90 91 هس
و یه سوال کلی تر که بچه های باتجربه باید بگن تو این مدت یعنی از 89 تا الان چه کتابایی تغییر کردن؟
والا تا اونجایی که من میدونم دینی کلا تغییر کرده
فیزیک خیلی خیلی کم تغییر کرده (حذفیات)
ریاضی تغییراتی داشته ولی مباحث همون مباحثه!
شیمی 2 هم تغییرات خیلی کمی داشته + شیمی پیش حذفیات داشته
alone one
02-01-2014, 16:23
منظورتون از 89 به اینور بود یا فقط از سال گذشته تا امسال؟
After4Ever
02-01-2014, 16:25
منظورم 89 بود
alone one
02-01-2014, 19:23
منظورم 89 بود
پس اجازه بدین سوالامو یکم جزئی تر مطرح کنم،چون من یسری کتاب که از دوران خودم بوده یعنی قبل 89 و یسریم از دوستانم گرفتم که از 89تا91 هس،حیفم میاد بندازمشون دور واسه همین تک به تک اگه دوستان همراهی کنن سوال میپرسم ک هم مشکل من برطرف شه و هم کسایی که میخوان کتاب دست دوم بگیرن!
--------------------
معارف
من کتاب جامع گاج رو دارم که مال سال 91 هس
1.تغییرات نسبت به این کتابی که من دارم فقط مربوط به پیش هست؟
2.تغییرات چقد هس؟لازمه کتاب جدید بگیرم؟
3.اگه نه تغییرات رو چجوری اعمال کنم؟
-------------------
فیزیک
اونجور که متوجه شدم پیش 2 فقط دچار بعضی از تغییرات شده که من اصلا کتابی اونموقع نداشتم،الانم پیش1 فار رو دارم
1.لازم نیس که دوجلدی پیش 1 فار رو عوض کنم؟
2.پیش 2فار بگیرم خیالم راحته از تغییرات دیگه درسته؟
------------------
ریاضی
حسابان 90 خیلی سبز و دیف 91 الگو رو دارم
1.این کتابا بعد تغییرات هس یا باید عوضشون کنم؟
2. گسسته و هندسه و آمار اینام تغییر کردن؟
------------------
شیمی
اگه اشتباه نکنم شیمی سال دوم و شیمی پیش ی تغییراتی داشته
1.من شیمی دومم مال سال 87 هس، لازمه تغییرش بدم؟
2.تغییرات شیمی پیش تو کدوم نیم سال هس؟چون من شیمی پیش1 مال سال 91 هس،اینو چیکاکنم؟
-----------------
ادبیات
باتوجه به اینکه من کتابام همه موضوعیه
1.تغییرات کتاب تو کتابای موضوعیم تاثیر گذاشته؟
2.الان به طور خاص تاریخ ادبیات و املاء لغت رو دارم کتابامو باید تغییر بدم؟
3.قرابت دریافت چطور؟
4.آرایه رمزینه چطور؟
-----------------
اگه دوستان سالی که تغییرات تو هرکتاب صورت گرفته ام بگن که خیلی مچکر میشم،اینجوری خودمم رو تغییرات مسلط تر میشم
ببخشید سوالام طولانیو وقت گیرن اما خوب مهمن دیگه
دوستانیم که لطف میکنن جواب میدن به تغییرات موثر طبق سال منابع هم دقت کنن(منظورم همون 90 ،91 ،92 که منابع ما از رو اون سالهاست)
پیشاپیش ممنون
m-asadabadi
03-01-2014, 05:20
یه عیب دیگه کتابش اینه که اکثر سوالات مشتقش سراسری های تجربیه .نمیدونم چرا سراسری ریاضی توش کم هست .
میخواستم 2 دور بزنمش کتابو ولی همون یه دور اینو میزنم یه دور هم اندیشه فائق
سراسری های ریاضی از حذفیات کتاب درسی 90 به قبل که بیشترش کاربرد مشتق بود ، زیاد سوال میومد
واسه همین کلا دیف2 تست های سراسریش کمتره از دیف 1 هست
After4Ever
03-01-2014, 13:25
ببین دینی چه بخوای نخوای باید گاج نقره ای 92 رو بخری
شیمی 2 مبتکران ویرایش جدید رو بگیر شیمی پیش هم حذفیاتش رو نخون
فیزیک پیش فقط حذفیات داشته همینطور پیش 1
ریاضی رو نمی دونم
ادبیان هم اگر مبحثی بخونی مشکلی پیش نمی یاد ولی باید بیشتر بخونی چون حذفیاتش زیده
alone one
03-01-2014, 18:26
ببین دینی چه بخوای نخوای باید گاج نقره ای 92 رو بخری
شیمی 2 مبتکران ویرایش جدید رو بگیر شیمی پیش هم حذفیاتش رو نخون
فیزیک پیش فقط حذفیات داشته همینطور پیش 1
ریاضی رو نمی دونم
ادبیان هم اگر مبحثی بخونی مشکلی پیش نمی یاد ولی باید بیشتر بخونی چون حذفیاتش زیده
ممنون ولی نیاز به جواب دقیق تری دارم،تغییرات که میدونم داشته اما چقد داشته؟کجاداشته؟و نیاز به خرید جدید هست یا نه؟ واسم سواله
اگر دوستی لطف کنه و وقت بذاره و دقیق به سوالام جواب بده خیلی ممنونش میشم
جناب After4Ever هم تشکرمیکنم
m-asadabadi
03-01-2014, 19:17
تغییرات ادبیات پیش دانشگاهی برای کنکور 93 :
1. ص 5 / تغيير / توضيحات 12: عاشق، عمرش را با درد و غم عشق سپري مي كند و روزها را با سوز دل به پايان مي برد.
2. ص 11 / حذف / سطر سوم از آخر، از «اخبار رستم» تا «طرسوسي»
3. ص 25 / تغيير / خودآزمايي 6: در كدام بيتها «تقابل معنايي» ديده مي شود؟
4. ص 36 / حذف / ستاره از بالاي «قصوري»
5. ص 38 / حذف / سطر پيش از آخر، «دانشكده ها و دبيرستانها»
6. ص 40 / تغيير / سطر 8 «فروغ ايمان ِ » به «فروغ ِ ايمان»
7. ص 42 / تغيير / توضيحات بالاي درس، سطر 3، «اصلا» به «در اصل»
8. ص 46 / تغییر / «هَزار» به «هزار»
9. ص 49 / تغییر / خودآزمایی 2، بیت «پایانی» به بیت «چهارم»
10. ص 57 / تغییر / سطر 4، «باز و» به «بازو»
11. ص 66 / حذف / توضیحات بالای درس، سطرهای 5 و 6، «گفتار اندر فضیلت خاموشی»
12. ص 70 / تغییر / سطر 1، «درزی» به «در زی»
13. ص 80 / حذف / سطر 6 زیر نام «منوچهری دامغانی»، عبارت (قرن پنجم)
14. ص 88 / تغییر / سطر 16 ، «پنجره هایی بر حصار عبوس غربت من» به «که کلوخ تیپاخورده ای سوت و کور و مرگبار»
15. ص 144 / حذف / سطر آخر، عبارت «قرن پنجم»
m-asadabadi
03-01-2014, 19:25
دوستان سلام
دینی تغییر کمی داشته ولی تغییرش اثر گذاره مثلا تو تقسیم بندی توحید ها تغییر داشته که خوب می دونی رو کل تست های ترکیبی دوم و سوم هم اثرگذاره پس دینی رو باید برای 92 بگیری ، گاج طوسی !
ادبیات و فیزیک به نسبت 91 خیلی جزئی «حذفیات » داشتن
ادبیات به نسبت 89 حذفیات زیاد داشته ، فیزیک به نسبت 89 ، هر جا سخت بوده حذفیدن !
پس ادبیات و فیزیک اگه کتاب 90-91 داری همون خوبه ، ولی برا 89 جدید بگیری بهتره .
شیمی هم نسبت به 89 حذفیات داشته همچین کم هم نیست حذفیاتش ، زیاده
پس شیمی اگه کتابت 89هست جدید بگیری بهتره ، وگرنه خوبه ! از رو اینترنت حذفیات رو پیدا کن تو کتاب با های لایت مشخص کن
دیفرانسیل به نسبت 89 و 90 کاملا تغییر کرده ولی به نسبت 91 فقط غلط های زیاد کتاب درسی اصلاح شده !
alone one
04-01-2014, 00:14
دینی تغییر کمی داشته ولی تغییرش اثر گذاره مثلا تو تقسیم بندی توحید ها تغییر داشته که خوب می دونی رو کل تست های ترکیبی دوم و سوم هم اثرگذاره پس دینی رو باید برای 92 بگیری ، گاج طوسی !
ادبیات و فیزیک به نسبت 91 خیلی جزئی «حذفیات » داشتن
ادبیات به نسبت 89 حذفیات زیاد داشته ، فیزیک به نسبت 89 ، هر جا سخت بوده حذفیدن !
پس ادبیات و فیزیک اگه کتاب 90-91 داری همون خوبه ، ولی برا 89 جدید بگیری بهتره .
شیمی هم نسبت به 89 حذفیات داشته همچین کم هم نیست حذفیاتش ، زیاده
پس شیمی اگه کتابت 89هست جدید بگیری بهتره ، وگرنه خوبه ! از رو اینترنت حذفیات رو پیدا کن تو کتاب با های لایت مشخص کن
دیفرانسیل به نسبت 89 و 90 کاملا تغییر کرده ولی به نسبت 91 فقط غلط های زیاد کتاب درسی اصلاح شده !
هی وای من،پس کلی کتاب باید تغییر بدم که!
1. دینی که مجبورا تغییر باید بدم هیچ
2. ادبیات چون کتاب موضوعی استفاده میکنم که تغییر دادن نمیخواد،میخواد؟بجز املاء و لغت که اونم گفتین نمیخواد مثلا تو قسمت آرایه ها یا قرابت که ویرایشی نشده تو کتاب درسی درسته؟
3. فیزیک دقیق نفهمیدم چی شد! مگه حذفیات فیزیک تو پیش دانشگاهی نیس؟اونم تو پیش 2؟ آخه من پیش 1 فار رو دارم با فیزیک 2 و 3 الگو،یعنی همرو تغییر بدم؟
4. شیمی 2 که هیچی باید بخرم،شیمی 3 هم تغییرات داشته؟عوض کنم؟ شیمی پیش 1 واسه 91 هس،اونم عوض؟
5. دیفم مال 91 و حسابانم مال 90 هس،اینام تغییر نمیخوان پس
خیلی شرمندتم رفیق،میدونم سوالام وقت و حوصله گیره! اما امان از گرونیو جیب تنگ ما!
ی دنیا ممنون:n12::n16:
saegheh67
04-01-2014, 19:02
دوستان سلام اگه میشه منو راهنمایی کنید من بعد از چند سال دوباره میخواهم توی کنکور شرکت کنم اخرین بار کنکور 85 شرکت کردم
الان میخواستم رشته زبان امتحان بدم و برای انتخاب کتاب تست دچار مشکل شدم یادمه زمان ما اندیشه سازان بهترین کتابای تستو داشت لطفا بهترین کتابهای تست برای دروس عمومی ادبیات و ومعارفو زبان انگلیسی و عربی بهم معرفی کنید که بتونم با خومدن کاملشون حداقل ادبیات و زبان و معارفو بالای 90 بزنم و عربی هم بتونم نزدیک 30 بزنم کلاهمو میندازم بالا مرسی
دوستان سلام اگه میشه منو راهنمایی کنید من بعد از چند سال دوباره میخواهم توی کنکور شرکت کنم اخرین بار کنکور 85 شرکت کردم
الان میخواستم رشته زبان امتحان بدم و برای انتخاب کتاب تست دچار مشکل شدم یادمه زمان ما اندیشه سازان بهترین کتابای تستو داشت لطفا بهترین کتابهای تست برای دروس عمومی ادبیات و ومعارفو زبان انگلیسی و عربی بهم معرفی کنید که بتونم با خومدن کاملشون حداقل ادبیات و زبان و معارفو بالای 90 بزنم و عربی هم بتونم نزدیک 30 بزنم کلاهمو میندازم بالا مرسی
سلام
شما باید منابع جدید رو بخونید.
ضمن اینکه باید بدونید ابتدا خواندن مفهومی کتاب مهم است بعد از اون تست زنی ...
کتابهای گاج در مورد زبان و دین زندگی قوی هستند ...
میتونید برای راهنمایی بیشتر ب تاپیک مربوط مراجعه کنید ...
✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Iloveu-ALL
04-01-2014, 21:47
از الان بخوام بخونم باید چیکار کنم؟
رشتم ریاضیه سال چهارمم
m-asadabadi
05-01-2014, 02:44
هی وای من،پس کلی کتاب باید تغییر بدم که!
1. دینی که مجبورا تغییر باید بدم هیچ
2. ادبیات چون کتاب موضوعی استفاده میکنم که تغییر دادن نمیخواد،میخواد؟بجز املاء و لغت که اونم گفتین نمیخواد مثلا تو قسمت آرایه ها یا قرابت که ویرایشی نشده تو کتاب درسی درسته؟
3. فیزیک دقیق نفهمیدم چی شد! مگه حذفیات فیزیک تو پیش دانشگاهی نیس؟اونم تو پیش 2؟ آخه من پیش 1 فار رو دارم با فیزیک 2 و 3 الگو،یعنی همرو تغییر بدم؟
4. شیمی 2 که هیچی باید بخرم،شیمی 3 هم تغییرات داشته؟عوض کنم؟ شیمی پیش 1 واسه 91 هس،اونم عوض؟
5. دیفم مال 91 و حسابانم مال 90 هس،اینام تغییر نمیخوان پس
خیلی شرمندتم رفیق،میدونم سوالام وقت و حوصله گیره! اما امان از گرونیو جیب تنگ ما!
ی دنیا ممنون:n12::n16:
سلام
2. حذفیات کتاب پیش به نسبت 90 و قبلش زیاده ، تو آرایه و قرابت تاثیری نداره حذف ها
3 فیزیک 2و3 تغییری نکردن پیش یه کم تغییرات داشته که بیشتر تو پیش 2 بوده
4 شیمی 3 برا کنکور 93 تغییر خاصی نداشته . پیش 1 هم 91 نسبت به 90 تغییر کرده اگه 91 هست خوبه
5 اینام جفتش خوبه
Iloveu-ALL
06-01-2014, 00:44
رشتم ریاضیه سال چهارمم
کسی نیست؟؟
m-asadabadi
06-01-2014, 01:56
رشتم ریاضیه سال چهارمم
باید بخونی دیگه !
Iloveu-ALL
06-01-2014, 01:59
باید بخونی دیگه !
چطوری؟ وقت نمیشه همه رو خوند. کدوم ها رو باید بخونم؟
m-asadabadi
06-01-2014, 02:23
چطوری؟ وقت نمیشه همه رو خوند. کدوم ها رو باید بخونم؟
1.مدرسه میری ؟
2.ترم اول پیش رو چطور خوندی ؟
3.معدل سوم دبیرستانت چنده ؟
4.آزمون آزمایشی میدی؟ کجا ؟
Iloveu-ALL
06-01-2014, 21:34
1.مدرسه میری ؟
2.ترم اول پیش رو چطور خوندی ؟
3.معدل سوم دبیرستانت چنده ؟
4.آزمون آزمایشی میدی؟ کجا ؟
1. آره میرم.
2. کم خوندم. ولی تو کلاس تقریبا خوب گوش دادم.
2. معدل کل 16.5 - معدل کتبی 13.25
4. هیچ جا نمیرم. گرونن
m-asadabadi
06-01-2014, 23:28
1. آره میرم.
2. کم خوندم. ولی تو کلاس تقریبا خوب گوش دادم.
2. معدل کل 16.5 - معدل کتبی 13.25
4. هیچ جا نمیرم. گرونن
کلا تو کنکور یه سری چیزای خیلی کلی رو میشه گفت
چون این چیزای خیلی کلی برا همه تقریبا مساویه
چیزهای جزئی رو خود آدم نسبت به شرایط و روحیات و ... خودش باید تعیین کنه
1 .آزمون آزمایشی خیلی به روند خوندن و منظم شدنش کمک میکنه ، اگه بتونی یه آزمون آزمایشی بدی خوبه
2 .باید تمرکز اصلی رو پیش2 بذاری : پیشنهاد من اینه که پنج شنبه ها تست پیش1 بزنی : جمعه ها پایه : و بقیه روزهای هفته رو رو پیش2 کار کنی
3 دو کار در دو هنگام فراموش نکن : . موقع خوندن خلاصه برداری و موقع تست زدن جدا کردن تست های مشکل دار (حتی اگه درست زدی تست رو ولی توش یه کم اشکال داشتی)
4. اگه آزمون نمی دی هر بحث رو که تموم میکنی آزمون جامع ازش بگیر مثلا آزمون از کل احتمال ، یا آزمون از کل مقاطع مخروطی
اگه آزمون جامع نداشت کتابهای تستت بگو بذارم
5 .تو ادبیات بیشتر سعی کن بخونی و فقط تست جامع بزن / تو دینی فقط بخون تست نزن !
alone one
07-01-2014, 18:41
رفقا من تو ریاضیات خیلی ضعف دارم
چیکارکنم؟
کتابی،آموزشگاهی ، سی دی چیزی سراغ ندارین؟
خودم واسه حسابان خیلی سبز و دیف الگو از یکی از دوستانم گرفتم،واسه ریاضی 2 چی بگیرم؟(البته چاپ 90 مدنظرتون باشه،چون نمیدونم از 90 تا 92 تغییر کرده یا نه!)
میخوام مفهموی باشه،مثلا مثه فیزیک فار
alone one
13-01-2014, 18:52
رفقا من تو ریاضیات خیلی ضعف دارم
چیکارکنم؟
کتابی،آموزشگاهی ، سی دی چیزی سراغ ندارین؟
خودم واسه حسابان خیلی سبز و دیف الگو از یکی از دوستانم گرفتم،واسه ریاضی 2 چی بگیرم؟(البته چاپ 90 مدنظرتون باشه،چون نمیدونم از 90 تا 92 تغییر کرده یا نه!)
میخوام مفهموی باشه،مثلا مثه فیزیک فار
کسی نیست ؟
مبحث تابع پوشا از ریاضی تجربی حذف شده؟
سلام. الان یه جا خوندم موقع توزیع کارت سراسری آزمون هم امکان ویرایش یه سری اطلاعات فردی مثل شماره شناسنامه و ... هم وجود داره.
البته اطلاعات مربوط به آزمون رو نه . کسی میدونه درسته یا نه ؟ البته میدونم که اسفند هم موقع ویرایشه. . .
و یه سوال دیگه..ازکجا میتونم تغییرات تموم کتابها رو از کنکور نود و دو پیدا کنم ؟تغییرات جزیی رو هم میخوام
mbadboy7
19-01-2014, 14:40
سال دوممه میخوام کنکور بدم، نمیدونم چرا باز هی نمیشه درس خوند
آزمونام هم همش خراب میکنم
امسال قبول نشم ، باید دیگه برم سربازی :|
من چیکار کنم امسال بتونم سراسری قبول بشم ؟؟؟
معدل کتبی ام پایینه
شیطونه میگه خودت رو بکش و راحت کن
کسی راهنمایی نداره من چیکار کتم ؟
کسی نیست ؟
سلام رفیق خیلی قبلا در مورد این موضوع صحبت شده . اینجا رو ببینید :
سال دوممه میخوام کنکور بدم، نمیدونم چرا باز هی نمیشه درس خوند
آزمونام هم همش خراب میکنم
امسال قبول نشم ، باید دیگه برم سربازی :|
من چیکار کنم امسال بتونم سراسری قبول بشم ؟؟؟
معدل کتبی ام پایینه
شیطونه میگه خودت رو بکش و راحت کن
کسی راهنمایی نداره من چیکار کتم ؟
خب برو سربازی . این همه آدم رفتن چی شد ؟؟؟بخاطر ترس از سربازی هرگز وارد رشته ای که علاقه نداری نشو . چون آخرش سربازی رو باید بری و خودت میمونی و یه دنیا پشیمونی !!!!
پادشاه اسمان
21-01-2014, 21:06
سلام
دوستان
برای زیست قسمت ژنتیک خیلی ضعیف هستم. به نظرتون تو ی این زمان باقی ماند ه چی کار کنم؟ چه پیشنهادی دارین.
Alireza SM
21-01-2014, 22:50
سلام دوستان برای زیست قسمت ژنتیک خیلی ضعیف هستم. به نظرتون تو ی این زمان باقی ماند ه چی کار کنم؟ چه پیشنهادی دارین. كتاب تخته سياه رو بگير بخون اگه نتونستي بخونيش برو سراغ دي وي دي آموزشي
alone one
21-01-2014, 23:22
سلام رفیق خیلی قبلا در مورد این موضوع صحبت شده . اینجا رو ببینید :
اتفاقا این پستتونو خوندم و تشکرم زدم اما با منابعی که معرفی کردی(بجز کتاب دانشگاهیه) ارتباط برقرار نمیکنم،در ضمن با تغییراتی که تو کتابا ایجاد شده فک میکنم نمیشه روشون حساب کرد
من بیشتر نیاز به یه سی دی خوب یا ی کتاب توپ دارم،بقول شما از صفر شروع شه + کنکوری باشه
تو قسمت تاریخ ادبیات ها.. این تاریخ های فوت و تولد که به درد نمیخورن درسته ؟اصلا شده تا حالا ازش سوال بدن ؟
+ همچنان به یه راهنمایی در زمینه ریاضیات نیاز دارم من :(
دوستان فیزیک 1 فقط فصل آینه و عدسی هاش سوال میاد یا که فصل های دیگه هم سوال میدن ؟
m-asadabadi
23-01-2014, 19:39
دوستان فیزیک 1 فقط فصل آینه و عدسی هاش سوال میاد یا که فصل های دیگه هم سوال میدن ؟
بقیه بخش ها تو فیزیک 3 و پیش کامل ترش هست
فقط یه سری حفظیات تو بخش انرژی تحت عنوان منابع انرژی هست اونا رو پیرارسال سوال دادن
بخونین بد نیست
mbadboy7
28-01-2014, 16:18
بچه ها به نظرتون کدوم بخش فیزیک پایه راحت تره ؟ الکتریسته ؟ ترمودینامیک ؟ گرما ؟ و... ؟
mohammad varaste
29-01-2014, 08:57
ترمودینامیک و آینه ها بعدش ویژگی و گرما .
Hamed-M1
29-01-2014, 18:08
دوستان این معدل سوم در عمل چه طور تاثیر داده میشه؟ مثلا یه نفر رتبه کنکورش میشه 5000 اونوقت معدل چه کارش میکنه؟ مثلا یه نفر با معدل کتبی 18 و 15 .؟ اگر رتبشون 5000 بشه معدلشون با رتبه چه کار میکنه؟
دوستان این معدل سوم در عمل چه طور تاثیر داده میشه؟ مثلا یه نفر رتبه کنکورش میشه 5000 اونوقت معدل چه کارش میکنه؟ مثلا یه نفر با معدل کتبی 18 و 15 .؟ اگر رتبشون 5000 بشه معدلشون با رتبه چه کار میکنه؟
سلام
معدل به این صورت هست که نمره هر درس تاثیر در درصد کنکور داره.
یعنی کنکور از 80 درصد محاسبه میشود ...
البته در سالهای قبل تاثیر مثبت داشته و در صورتی که به فرد کمک میکرد تاثیر میدادند ...
T_L_O_T_D
04-02-2014, 20:11
دوستان من کارشناسی علوم آزمایشگاهیم رو از دانشگاه علوم پزشکی رفتم و طرحم رو تموم کردم و ترجیح می دم به جای کنکور ارشد برم سراسری تجربی امتحان بدم واسه دارو سازی بخونم. تو دفترچه نوشته باید شهریه بدم که هیئت امنا مشخص می کنهو کسی می دونه مقدارش چه قدره؟
golparya
07-02-2014, 12:41
سلام من یه سوال داشتم در مورد تاثیر معدل
کسی که دیپلمش ریاضی باشه و کنکور تجربی شرکت کنه
تاثیر چجوریه
مثلا برای درس زیست
شیمی ریاضی فیزیک اینا
مرسی
Alireza SM
07-02-2014, 17:30
دوستان من کارشناسی علوم آزمایشگاهیم رو از دانشگاه علوم پزشکی رفتم و طرحم رو تموم کردم و ترجیح می دم به جای کنکور ارشد برم سراسری تجربی امتحان بدم واسه دارو سازی بخونم. تو دفترچه نوشته باید شهریه بدم که هیئت امنا مشخص می کنهو کسی می دونه مقدارش چه قدره؟
شهريه رو كه وزارت بهداشت مصوب كرده يه چيزي كمتر از دانشگاه آزاد هست شايد بشه گفت 70% دانشگاه آزاد.
درضمن هيچكدوم از درساتونم تطبيق نميدن كه شهريتون كاهش پيدا كنه ها
Alireza SM
07-02-2014, 17:31
سلام من یه سوال داشتم در مورد تاثیر معدل
کسی که دیپلمش ریاضی باشه و کنکور تجربی شرکت کنه
تاثیر چجوریه
مثلا برای درس زیست
شیمی ریاضی فیزیک اینا
مرسی
براي زيست 100% نمره از درصد كنكور هست براي شيمي هم كه همون نمره نهايي رو دخيل ميكنن چون شيمي رياضي و تجربي فرق نميكنه.
براي فيزيك و رياضي هم در زيرگروه هاي مختلف فرق ميكنه مثلا در زير گروه پزشكي فكر كنم 17درصد حسابان و 19 درصد فيزيك رو تطبيق بدن.
mohamadrezakaka
18-02-2014, 00:00
دوستان کتاب آموزش دیف خوب چی سراغ دارین؟
ممنون از همگی
m-asadabadi
18-02-2014, 00:12
دوستان کتاب آموزش دیف خوب چی سراغ دارین؟
ممنون از همگی
✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir_270
18-02-2014, 15:10
دوستان من رشته هنر هستم ، الان یه چند هفته میشه شروع کردم .
زبان معنی کلمه بلدم ، به نظرتون متاب درک متن زبان انگلیسی (شهاب اناری) بدردم میخوره شبی 2 تا ریدینگ و کلوز بزنم ؟
ادبیات هم معنی کلمه و املا و تاریخ ادبیات بلدم فقط مشکلم قرابت معنایی هست میخوام بدونم سبطی جواب میده اگه از الان شروع کنم فصل دوم رو بخونم ؟
دینی هم فقط سال دوم خوندم و سال پیش ، 5 تا درس سال سوم رو بگید که حتما ازش سوال میاد تا بخونم .
البته من دانشجو هستم (نیمه دولتی) وقتی ببینم رتبه کنکور ایده ال هستم میخوام انصراف بدم .
اگه میشه یه درصد بندی هم میذارم بهم بگید رتبه چند میاد :
ادبیات : 50
دینی : 50
زبان : 80
عربی: 20
درک عمومی هنر: 35
خلاقیت نمایشی: 35
خلاقیت موسیقی: 30
ترسیم : 0
درک عمومی ریاضی و فیزیک : 20
خواص و مواد : 10
ممنونم
ادبیات : 50
دینی : 50
زبان : 80
عربی: 20
درک عمومی هنر: 35
خلاقیت نمایشی: 35
خلاقیت موسیقی: 30
ترسیم : 0
درک عمومی ریاضی و فیزیک : 20
خواص و مواد : 10
ممنونم
دوست عزیز خلاقیت تصویری رو نگفتین
بدون اون
حدود رتبه اکتسابی: 180-160
amir_270
19-02-2014, 11:42
دوست عزیز خلاقیت تصویری رو نگفتین
بدون اون
حدود رتبه اکتسابی: 180-160
اونم 40 میتونم بزنم چون پارسال 43 زدم !
maziyarkhani
19-02-2014, 18:38
من اگر نرم مدرسه ممکنه چه مشکلاتی پیش بیاد ؟ (به جز انضباط)
mohamadrezakaka
19-02-2014, 20:09
دوستان من هرکاری میکنم دینی رو نمیتونم بالا بزنم چکار کنم؟
من اگر نرم مدرسه ممکنه چه مشکلاتی پیش بیاد ؟ (به جز انضباط)
معمولا مشکل خاصی نیست
درباره انضباط هم فکر نمیکنم انچنان سخت گیری بشه چون خود کادر مدرسه هم تا حدودی هوای کنکوری هارو دارن
دوستان من هرکاری میکنم دینی رو نمیتونم بالا بزنم چکار کنم؟
دین و زندگی واقعا به جز متن چیزی نداره
من با یه رتبه 200 صحبت کردم گفت که فقط خود کتاب رو خونده البته زیاد
به طوری که خط به خطشو حفظ بوده و دینی هم 90 زده بود
میتونید کتاب های مهر و ماه هم استفاده کنین که به جز متن یه سری تحلیل آیه و این چیزارو هم داره
سلام.یکی از فوامیل رو کنکور 93 ثبت نام کردیم.حالا ایشون کنکور 93 برای آزاد رو هم میخواد ثبت نام کنه.باید این ثبت نام رو جدا انجام بدیم؟
مرحله ی دوم ثبت نام 93 سوم اسفند هست درسته؟
prodoctornuke
21-02-2014, 03:00
ثبت نام دانشگاه ازاد کی شروع میشه؟
mbadboy7
22-02-2014, 18:21
دوستان توجه بفرمایند
دانشگاه آزاد اسلامی دیگر کنکور برگزار نمی نماید ، متولی برگزاری آزمون سازمان سنجش است و شما برای پذیرش در دانشگاه آزاد باید در کنکور سراسری 93 ثبت نام نمایید !
optis2005
22-02-2014, 21:59
دوستان الان تو ویزایش اطلاعات که میرم عکسم لود نمیشه!
برا همه اینجوریه؟مشکلی پیش نیاد:دی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Iloveu-ALL
22-02-2014, 23:54
اگه اطلاعات غلت باشه مشکلی پیش میاد؟ من معدل کتبی و دیپلم و کدپستی رو غلت زدم!
Hamed-M1
23-02-2014, 06:56
غلط کلمه ی صحیح است. ( کنکور هم میخوای بدی؟)
Iloveu-ALL
23-02-2014, 09:35
بله میخوام کنکور بدم ممنون میشم پاسخ بدید!
prodoctornuke
23-02-2014, 17:41
مگه قرار نشد کنکور ازاد بصورت مستقل برگزار بشه باز؟
mbadboy7
23-02-2014, 22:06
مگه قرار نشد کنکور ازاد بصورت مستقل برگزار بشه باز؟
یه حرفهای بود اما نشد !
سعی کن الان درستش کنی،اگه نشد هم عیب نداره. درباره کدپستی نه مشکلی پیش نمیاد . معدل کتبی و دیپلم هم اونا خودشون دارن اصن بزن 20 کیه که باور کنه ! :D
alikhavari63
24-02-2014, 09:54
دوستان تو سایت سنجش نمیشه کارت آزمون زبان و هنر رو خریداری کرد کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
acetaminophen
24-02-2014, 10:34
دوستان تو سایت سنجش نمیشه کارت آزمون زبان و هنر رو خریداری کرد کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید سريال ثبت نام ازمون سراسري 93 رو انتخاب کنی بعد تو قسمت علاقمندی ها اضافه اش کنی.
سلام....
دوستان من یه سوال حیاتی دارم! :)...
من الان دانشجوی کارشناسی رشته نرم افزار هستم و با کاردانیم میخوام توی کنکور 93 سراسری شرکت بکنم که ظاهرا میتونم تو گروه ریاضی شرکت بکنم!!...
من مشتق، انتگرال، لگاریتم، رو از ریاضیات بلدم و فیزیک و شیمی هیچی بلد نیستم!!!!
یه سری سر فصل ها میخوام که توی کنکور مهم هستن و همون ها رو مطالعه بکنم و خوب یاد بگیرم!!...
لااقل بتونم دانشگاه ملی شهر خودم ایلام رو قبول بشم...
مثلا درس ریاضی، از مهم ترین به کم اهمیت چیا هستن؟!
(مثلا مشتق ها و انتگرال ها و لگاریتم و ...!!)...
برای فیزیک چی و برای شیمی چی؟؟
نادر1368
25-02-2014, 21:42
سلام....
دوستان من یه سوال حیاتی دارم! :)...
من الان دانشجوی کارشناسی رشته نرم افزار هستم و با کاردانیم میخوام توی کنکور 93 سراسری شرکت بکنم که ظاهرا میتونم تو گروه ریاضی شرکت بکنم!!...
من مشتق، انتگرال، لگاریتم، رو از ریاضیات بلدم و فیزیک و شیمی هیچی بلد نیستم!!!!
یه سری سر فصل ها میخوام که توی کنکور مهم هستن و همون ها رو مطالعه بکنم و خوب یاد بگیرم!!...
لااقل بتونم دانشگاه ملی شهر خودم ایلام رو قبول بشم...
مثلا درس ریاضی، از مهم ترین به کم اهمیت چیا هستن؟!
(مثلا مشتق ها و انتگرال ها و لگاریتم و ...!!)...
برای فیزیک چی و برای شیمی چی؟؟
كارداني پيوسته داشتي؟ از كدوم دانشگاه ضمنا ديپلمت چي بود؟!
در مورد اين كه انتگرال و كلا رياضي كه(اگر نظري نبودي اونم شاخه رياضي!) خوندي اصلا ربطي نداره و بايد بازم بخوني شك نكن! ضمنا كلا شيمي
2و3و4 به يه نسبت مهم هستن! فيزيك هم همچنين! نميشه دقيق گفت كدوم فصلا.
سلام دوستان
وقتتون بخیر
شاید سوالم بی ربط با این تاپیک باشه ولی جایی بهترو پیدا نکردم.عذر میخوام.
کنکور سال 94 چطور برگزار میشه؟عین 93؟ممکنه کنکور 94 حذف بشه؟ تکلیف کسانی مثل من که دیپلم سال 80 دارند چی میشه؟.به نظرتون برم سازمان سنجش کسی هست جواب دقیق و مطمئن بده؟هدفم داروسازی هست.
ممنونم
Iloveu-ALL
26-02-2014, 12:39
سلام دوستان
وقتتون بخیر
شاید سوالم بی ربط با این تاپیک باشه ولی جایی بهترو پیدا نکردم.عذر میخوام.
کنکور سال 94 چطور برگزار میشه؟عین 93؟ممکنه کنکور 94 حذف بشه؟ تکلیف کسانی مثل من که دیپلم سال 80 دارند چی میشه؟.به نظرتون برم سازمان سنجش کسی هست جواب دقیق و مطمئن بده؟هدفم داروسازی هست.
ممنونم
کنکور سال 97 حذف میشه خیالت راحت
کنکور سال 97 حذف میشه خیالت راحت
سلام.ممنونم از شما
خیلی عذر میخوام ولی ملاک و سندیت حرفتون چقدره؟شما از جایی دارید نقل قول میکنید؟
من میخوام 100% مطمئن بشم.خود سازمان سنجش برم جواب میدن؟
26-02-2014, 13:48
سلام.ممنونم از شما
خیلی عذر میخوام ولی ملاک و سندیت حرفتون چقدره؟شما از جایی دارید نقل قول میکنید؟
من میخوام 100% مطمئن بشم.خود سازمان سنجش برم جواب میدن؟
تو سایت های خبری میتونی ببینی
تو اخبار هم گفته بود
mohandes e ekhraji
27-02-2014, 09:22
سلام دوستان و دست اندرکاران گرامی سایت
یک سوال داشتم
من امسال در نوبت دوم ثبت نام کنکور سراسری 93 شرکت کردم،یعنی همین چند روز قبل
در حال حاضر دانشجو هستم،خواستم بدونم تا کی باید انصراف بدم از دانشگاه؟
چون بالاخره قبول میشم و میخوام تغییر رشته بدهم
مشکل خدمت هم ندارم و خدمت رفتم
از دوستان گرامی هرکسی اطلاع دقیقی دارد و تجربیاتی در این زمینه ممنون میشوم بنده را یاری کند
زندگی به کامتان :n16:
نادر1368
27-02-2014, 13:39
سلام دوستان و دست اندرکاران گرامی سایت
یک سوال داشتم
من امسال در نوبت دوم ثبت نام کنکور سراسری 93 شرکت کردم،یعنی همین چند روز قبل
در حال حاضر دانشجو هستم،خواستم بدونم تا کی باید انصراف بدم از دانشگاه؟
چون بالاخره قبول میشم و میخوام تغییر رشته بدهم
مشکل خدمت هم ندارم و خدمت رفتم
از دوستان گرامی هرکسی اطلاع دقیقی دارد و تجربیاتی در این زمینه ممنون میشوم بنده را یاری کند
زندگی به کامتان :n16:
اگر دانشجوي روزانه نيستي هر موقع دلت خواست!(البته پايان اين ترم) تا جايي كه ميدونم! ولي اگر روزانه باشي نمي توني!
alone one
27-02-2014, 20:43
رفقا الان واسه دانشگاه آزادم باید علاقه مندی جدا خرید؟چجوریه؟
After4Ever
28-02-2014, 09:41
رفقا الان واسه دانشگاه آزادم باید علاقه مندی جدا خرید؟چجوریه؟
نه لازم نیست همون که برای سراسری می خرید کافیه
Alireza SM
28-02-2014, 12:29
توسط وزیر آموزش و پرورش تصویب شده
تو سایت های خبری میتونی ببینی
تو اخبار هم گفته بود
وزير در مقامي نيست كه قانون تصويب كنه اين چيزا به عهده مجلس هست.
اون چيزي كهفعلا قطعي هست اينه كه حداقل تا سال 96 كنكور حذف نخواهد شد . در مورد اينكه بتونن 97 حذف كنن يا نتونن هم اصلا نميشه چيزي گفت.
از اين قوانين هم ( مخصوصا در مورد كنكور ) زياد تصويب شده اولش حذف در سال 90 بعدش 93 الانم كه به جاي حذف در 90 ميگن باقي موندن تا 96 . كنكور به اين زوديا قرار نيست حذف بشه اگه برنامه ريزي براي دانشگاه ميكنين حتما مبتني بر كنكور باشه .
farzan311
02-03-2014, 19:27
سلام
دوستان کسی اطلاع داره ازمون تجربی زودتر برگزار میشه یا ازمون زبان اختصاصی؟
alone one
02-03-2014, 22:11
نه لازم نیست همون که برای سراسری می خرید کافیه
یعنی واسه انتخاب رشته هم مثه پیام نورو ... باید انجام بشه دیگه؟منظورم اینه سازو کار انتخاب شدنش همون سراسریه یا نه اصلا گزینشش جداست؟
سلام
دوستان کسی اطلاع داره ازمون تجربی زودتر برگزار میشه یا ازمون زبان اختصاصی؟
سلام
همواره طبق سالهای ازمون تجربی صبح و زبان عصر همان روز هست ...
با عرض سلام خدمت دوستان گرامي
يه چند تا سوال داشتم در رابطه با اين تاثير سوابق تحصيلي... که ظاهرا قرار بود تا دي ماه يا نهايتا بهمن ماه به صورت کاملا شفاف جزئيات رو ارائه بدن که ظاهرا خودشون هم موندن! و خبر خاص و دقيقي نيست!
ممنون ميشم اگر کسي پيگير اين مساله بوده اين سوالات بنده رو نيز جواب بده!
1)من ديپلم فني حرفه اي دارم و اصلا سوابق تحصيلي ندارم الان بنده موندم با توجه به اطلاعات کاملا ضد و نقيضي که در سايت ها و خبر گذاري ها اعلام ميشه خود نمره کنکور 75 درصد هست +25 درصد سوابق يا اينکه کنکور 100 درصد محاسبه ميشه + درصدي رو رو که شخصي از طريق سوابق تحصيلي بدست آورده جمع ميکنن و محاسبه ميکنن؟مثلا نمره 20 صد درصد نمره 18 نود درصد و...
2)علاوه بر من اشخاصي هستن که ديپلمي غير از رشته مورد تقاضا براي کنکور دارن مثلا ديپلم تجربي دارن و ميخوان مثل من انساني امتحان بدن! اينا سوابق تحصيلي دارن ولي خب به عنوان مثال رياضي انساني و تجربي تفاوت هاي زيادي باهم دارن! ميخواستم ببينم اينا رو چطور محاسبه ميکنن؟
3)همچنين يه سري دروسي هست که اصلا امتحانش نهايي نبوده مثل اقتصاد ؛روانشناسي و يا... اينا درصدشون چطور حساب ميشه؟
4)اين تاثير دقيقا به چه منوال اعمال ميشه خودم ميدونم که مثلا دو نفر که فرضا ادبيات رو 50 درصد ميزنن و نمره امتحان يکي 15 بوده و ديگري 17 امتياز بيشتري نصيب دومي ميشه ولي ميخوام ببينم دو نمره تا چه حدي ميتونه تاثير گذار باشه ؟ به هر صورت هر زير گروه حدود 250 تا 300 هزار تا داوطلب داره و 1 نمره هم ميتونه خيلي تفاوت ايجاد کنه ...
فرمولي چيزي نيست که ما خودمون محاسبه کنيم وضعيتمون رو ؟
و در کل ابهام اصلي اينجا هست که اصلا اومديم تاثير سوابق 75 درصد شد ! يعني يه زماني کنکور تاثيرش 25 درصد شد ! براي کساني که مثلا ديپلم فني دارن و اصلا سوابقي ندارن و ميخوان کنکور نظري شرکت کنن نموره کنکور رو براشون صد درصد حساب بايد بکنن طبق قانون يعني فقط نمره کنکور رو در نظر بگيرن چون اينا سوابق تحصيلي ندارن{ که مثلا بخوان 75 درصد نمره يه درس رو توي درصد اون درس در کنکور دخيل کنن}! و اين خودش يک راه دور زدن سوابق هست ديگه ! مثلا کسي ديپلم رياضي داره با معدل کتبي 10 راحت ميادديپلم کاردانش ميگيره و هنگام ثبت نام ديپلم کاردانش رو وارد ميکنه! و مياد با خيال راحت کنکور ميده ! مشکل سوابق هم نداره چون براش نمره کنکور رو به صوت خام و بدون تاثير حساب ميکنن ديگه!
و اين طور از خيلي ها با معدل هاي ضعيف داراي سوابق تحصيلي جلو ميفته!
البته اينا فعلا فرضيه هست تا اينکه به صورت رسمي سازمان سنجش و يا آموزش و پرورش دقيقا نحوه تاثير رو بيان کنن و نه سايت گزينه دو و گاج و قلم چي!!
ممنون/.
نادر1368
11-03-2014, 14:23
با عرض سلام خدمت دوستان گرامي
يه چند تا سوال داشتم در رابطه با اين تاثير سوابق تحصيلي... که ظاهرا قرار بود تا دي ماه يا نهايتا بهمن ماه به صورت کاملا شفاف جزئيات رو ارائه بدن که ظاهرا خودشون هم موندن! و خبر خاص و دقيقي نيست!
ممنون ميشم اگر کسي پيگير اين مساله بوده اين سوالات بنده رو نيز جواب بده!
1)من ديپلم فني حرفه اي دارم و اصلا سوابق تحصيلي ندارم الان بنده موندم با توجه به اطلاعات کاملا ضد و نقيضي که در سايت ها و خبر گذاري ها اعلام ميشه خود نمره کنکور 75 درصد هست +25 درصد سوابق يا اينکه کنکور 100 درصد محاسبه ميشه + درصدي رو رو که شخصي از طريق سوابق تحصيلي بدست آورده جمع ميکنن و محاسبه ميکنن؟مثلا نمره 20 صد درصد نمره 18 نود درصد و...
2)علاوه بر من اشخاصي هستن که ديپلمي غير از رشته مورد تقاضا براي کنکور دارن مثلا ديپلم تجربي دارن و ميخوان مثل من انساني امتحان بدن! اينا سوابق تحصيلي دارن ولي خب به عنوان مثال رياضي انساني و تجربي تفاوت هاي زيادي باهم دارن! ميخواستم ببينم اينا رو چطور محاسبه ميکنن؟
3)همچنين يه سري دروسي هست که اصلا امتحانش نهايي نبوده مثل اقتصاد ؛روانشناسي و يا... اينا درصدشون چطور حساب ميشه؟
4)اين تاثير دقيقا به چه منوال اعمال ميشه خودم ميدونم که مثلا دو نفر که فرضا ادبيات رو 50 درصد ميزنن و نمره امتحان يکي 15 بوده و ديگري 17 امتياز بيشتري نصيب دومي ميشه ولي ميخوام ببينم دو نمره تا چه حدي ميتونه تاثير گذار باشه ؟ به هر صورت هر زير گروه حدود 250 تا 300 هزار تا داوطلب داره و 1 نمره هم ميتونه خيلي تفاوت ايجاد کنه ...
فرمولي چيزي نيست که ما خودمون محاسبه کنيم وضعيتمون رو ؟
و در کل ابهام اصلي اينجا هست که اصلا اومديم تاثير سوابق 75 درصد شد ! يعني يه زماني کنکور تاثيرش 25 درصد شد ! براي کساني که مثلا ديپلم فني دارن و اصلا سوابقي ندارن و ميخوان کنکور نظري شرکت کنن نموره کنکور رو براشون صد درصد حساب بايد بکنن طبق قانون يعني فقط نمره کنکور رو در نظر بگيرن چون اينا سوابق تحصيلي ندارن{ که مثلا بخوان 75 درصد نمره يه درس رو توي درصد اون درس در کنکور دخيل کنن}! و اين خودش يک راه دور زدن سوابق هست ديگه ! مثلا کسي ديپلم رياضي داره با معدل کتبي 10 راحت ميادديپلم کاردانش ميگيره و هنگام ثبت نام ديپلم کاردانش رو وارد ميکنه! و مياد با خيال راحت کنکور ميده ! مشکل سوابق هم نداره چون براش نمره کنکور رو به صوت خام و بدون تاثير حساب ميکنن ديگه!
و اين طور از خيلي ها با معدل هاي ضعيف داراي سوابق تحصيلي جلو ميفته!
البته اينا فعلا فرضيه هست تا اينکه به صورت رسمي سازمان سنجش و يا آموزش و پرورش دقيقا نحوه تاثير رو بيان کنن و نه سايت گزينه دو و گاج و قلم چي!!
ممنون/.
فقط دارندگان مدرك كارداني پيوسته كه اتومات ديپلم كاردانش يا فني دارن ميتونن شركت كنن و شركت دارندگان مدرك كاردانش يا فني و حرفه اي تخلف محسوب و كان لم يكن!:n02: وگرنه يكي بياد يه مدرك كاردانش ارائه بده فقط ميتونه تو كنكور كارداني پيوسته شركت كنه هرچند ديپلمش نظري بوده باشه و پيش دانشگاهي داشته رو گذرونده باشه
خيلي افراد هستن اين كارو ميكنن!! شما خوب اون قسمتها رو متوجه نشدي.
ضمنا در مورد چندتا سوال اولت خود سازمان سنجش هم نمي دونه چطوري محاسبه كنه:n02:چه رسد من و ما بيام بگيم! درسته فرضا يكي با ديپلم
رياضي بياد و كنكور تجربي بده! فقط دروس عموميشون مشترك هست و اصلا منطقي نيست!معلوم نيست اين سنجش چكار داره ميكنه! تاثير معدل
كلا خودش يه شاهكاري هست براي خودش!
پادشاه اسمان
13-03-2014, 01:10
سلام
در عید چه دروسی را مطالعه کنم ؟ باتوجه به این که در طول سال خوب درس نخوندم. :n03:
supermax15
13-03-2014, 06:31
کی ثبت نام فنی حرفه ای شروع میشه ؟
sasansamiri
13-03-2014, 06:37
سلام
در عید چه دروسی را مطالعه کنم ؟ باتوجه به این که در طول سال خوب درس نخوندم. :n03:
برنامه روزانه داشته باش برای ساعت مطالعه نه بودجه مطالعه و اگر نمی توانی تصمیم بگیری از چی شروع کنی روی برنامه درسی پیش برو
Alireza SM
14-03-2014, 20:06
با عرض سلام خدمت دوستان گرامي يه چند تا سوال داشتم در رابطه با اين تاثير سوابق تحصيلي... که ظاهرا قرار بود تا دي ماه يا نهايتا بهمن ماه به صورت کاملا شفاف جزئيات رو ارائه بدن که ظاهرا خودشون هم موندن! و خبر خاص و دقيقي نيست! ممنون ميشم اگر کسي پيگير اين مساله بوده اين سوالات بنده رو نيز جواب بده! 1)من ديپلم فني حرفه اي دارم و اصلا سوابق تحصيلي ندارم الان بنده موندم با توجه به اطلاعات کاملا ضد و نقيضي که در سايت ها و خبر گذاري ها اعلام ميشه خود نمره کنکور 75 درصد هست +25 درصد سوابق يا اينکه کنکور 100 درصد محاسبه ميشه + درصدي رو رو که شخصي از طريق سوابق تحصيلي بدست آورده جمع ميکنن و محاسبه ميکنن؟مثلا نمره 20 صد درصد نمره 18 نود درصد و... 2)علاوه بر من اشخاصي هستن که ديپلمي غير از رشته مورد تقاضا براي کنکور دارن مثلا ديپلم تجربي دارن و ميخوان مثل من انساني امتحان بدن! اينا سوابق تحصيلي دارن ولي خب به عنوان مثال رياضي انساني و تجربي تفاوت هاي زيادي باهم دارن! ميخواستم ببينم اينا رو چطور محاسبه ميکنن؟ 3)همچنين يه سري دروسي هست که اصلا امتحانش نهايي نبوده مثل اقتصاد ؛روانشناسي و يا... اينا درصدشون چطور حساب ميشه؟ 4)اين تاثير دقيقا به چه منوال اعمال ميشه خودم ميدونم که مثلا دو نفر که فرضا ادبيات رو 50 درصد ميزنن و نمره امتحان يکي 15 بوده و ديگري 17 امتياز بيشتري نصيب دومي ميشه ولي ميخوام ببينم دو نمره تا چه حدي ميتونه تاثير گذار باشه ؟ به هر صورت هر زير گروه حدود 250 تا 300 هزار تا داوطلب داره و 1 نمره هم ميتونه خيلي تفاوت ايجاد کنه ... فرمولي چيزي نيست که ما خودمون محاسبه کنيم وضعيتمون رو ؟ و در کل ابهام اصلي اينجا هست که اصلا اومديم تاثير سوابق 75 درصد شد ! يعني يه زماني کنکور تاثيرش 25 درصد شد ! براي کساني که مثلا ديپلم فني دارن و اصلا سوابقي ندارن و ميخوان کنکور نظري شرکت کنن نموره کنکور رو براشون صد درصد حساب بايد بکنن طبق قانون يعني فقط نمره کنکور رو در نظر بگيرن چون اينا سوابق تحصيلي ندارن{ که مثلا بخوان 75 درصد نمره يه درس رو توي درصد اون درس در کنکور دخيل کنن}! و اين خودش يک راه دور زدن سوابق هست ديگه ! مثلا کسي ديپلم رياضي داره با معدل کتبي 10 راحت ميادديپلم کاردانش ميگيره و هنگام ثبت نام ديپلم کاردانش رو وارد ميکنه! و مياد با خيال راحت کنکور ميده ! مشکل سوابق هم نداره چون براش نمره کنکور رو به صوت خام و بدون تاثير حساب ميکنن ديگه! و اين طور از خيلي ها با معدل هاي ضعيف داراي سوابق تحصيلي جلو ميفته! البته اينا فعلا فرضيه هست تا اينکه به صورت رسمي سازمان سنجش و يا آموزش و پرورش دقيقا نحوه تاثير رو بيان کنن و نه سايت گزينه دو و گاج و قلم چي!! ممنون/. در مورد تاثير سوابق دروس مشترك به همون 25% هست و مابقي دروس مطابق يه جدول اول تطبيق داده ميشن و سپس تاثير داده ميشن مثلا من كه رياضي بودم و كنكور تجربي شركت كردم نمره حسابان رو به جاي رياضي تجربي تجربي ببه ميزان 17% تاثير دادن و فيزيك رو هم فكر كنم 20 درصد. اگر توي گوگل سرچ كنين ميتونين اين جدول رو پيدا كنين. در مورد نحوه تاثير هم به اين صورت هست كه براي هر درس يه نمره خام وجود داره كه تركيبي از درصد پاسخنامه كنكور و نمره نهايي هست با توجه به اون ميان و تراز رو محاسبه ميكنن ( مثلا كسي كه درصد ادبياتش خيلي بالا و نزديك 100 باشه تراز درس ادبياتش نزديك 9000 ميشه ! ) بعدا با توجه به ضرايب درس ها در هر زيرگروه، از روي ترازها رتبه ها رو حساب ميكنن. اين چيزي هم كه فرمودين اتفاق نميافته چون عرفي و توكلي گفتن تا وقتي كه يه راه جبراني براي كسايي كه نمره پايين گرفتن پيدا نشه تاثير سوابق رو به 40% نبايد رسوند چه برسه به 75% !
Mehran-King
16-03-2014, 18:28
سلام دوستان ، من میخوام درس خوندن واقعی رو دیگه از الان شروع کنم ، الان تمام کتاب هارو کم و بیش تاحدود یه چیزایی میدونم اما میدونم که تو ذهنم نمیمونن... میدونم وقتم خیلی کمه اما میخوام طوری درس بخونم که در این اندک مدت بتونم بهترین نتیجه رو بگیرم ... ذهن من خداروشکر عمومی هارو بهتر و راحت تر میفهمه ، اما اختصاصی ها (رشته خودم ریاضی) مخصوصا درس ریاضی و فیزیک نیازمند تکرار تمرین زیاد هست ، من انتظار زیادی نمیخوام دوستان ، فقط میخوام بگین به نظرتون چه کار کنم در این مدت کم ، بتونم بهترین نتیجه رو بگیرم و از طرفی چه طور برنامه ریزی کنم که دروس نهایی رو هم بخونم یعنی هم کنکور بخونم هم واسه خرداد ماه ،
:n26: با تشکر.:n16:
در ضمن نکته مهم واسه کسایی که مثل من دانش آموزی هستن که سوابق تحصیلیشون اصلا جالب نیست! دوستان عزیزم سوابق رو الان بیخیال بشین!بچسبین به خود کنکور و امتحان نهایی خرداد ماه اینارو خوب بخونین مطمئن باشین پشیمون نمیشین ، باباجان سوابق سوابق نکنین و امید خودتون رو با سوابق سوابق کردن از بین نبرین من خودم 10 هستم یکی هم دیدم 8 بود!
عزیزم الان سوابق رو بیخیال ، با تمام قدرتت بچسب به کنکور و امتحان نهایی! برای تازه شدن دیر نیست ، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست!!!
فقط دارندگان مدرك كارداني پيوسته كه اتومات ديپلم كاردانش يا فني دارن ميتونن شركت كنن و شركت دارندگان مدرك كاردانش يا فني و حرفه اي تخلف محسوب و كان لم يكن!:n02: وگرنه يكي بياد يه مدرك كاردانش ارائه بده فقط ميتونه تو كنكور كارداني پيوسته شركت كنه هرچند ديپلمش نظري بوده باشه و پيش دانشگاهي داشته رو گذرونده باشه
خيلي افراد هستن اين كارو ميكنن!! شما خوب اون قسمتها رو متوجه نشدي.
ضمنا در مورد چندتا سوال اولت خود سازمان سنجش هم نمي دونه چطوري محاسبه كنه:n02:چه رسد من و ما بيام بگيم! درسته فرضا يكي با ديپلم
رياضي بياد و كنكور تجربي بده! فقط دروس عموميشون مشترك هست و اصلا منطقي نيست!معلوم نيست اين سنجش چكار داره ميكنه! تاثير معدل
كلا خودش يه شاهكاري هست براي خودش!
ابحث لنا عن ایام حرب المفروضه اخی الحنون!
برادر (کان لم یکن! ... مگر شهر حرت هست که بیان ما رو کان لم یکن کنن! مدرک پیش دانشگاهی برای همین مواقع هست دیگه علی الظاهر شما خوب دفترچه رو نخوندی و نه من)
ارجو لک توفیق! ( عربی هم از آن ماست!):n16:
سلام. برای لغات زبان انگلیسی ، فقط معنی هایی که تو کتاب مورد نظره بخونیم کافیه ؟ آخه داشتم از رو دیکشنری میخوندم برای هر کلمه گاهی چنتا معنی نوشتن که تو کتابای کمک درسی اصلا اون ها نیستن. از طرفی برام وقتگیره از دیکشنری بخونم .
+قبلا لغت ها رو بلد بودم تست ریدینگ میزدم بعضی لغت های نا آشنا باعث میشد نتونم یکی دو سوالو ج بدم. 504 برا این مشکلم خوبه یا بیخوده و وقت تلف کردن؟
+ برای عربی لغت های آخر کتاب درسی کافیه؟
مرسی
سلام. برای لغات زبان انگلیسی ، فقط معنی هایی که تو کتاب مورد نظره بخونیم کافیه ؟ آخه داشتم از رو دیکشنری میخوندم برای هر کلمه گاهی چنتا معنی نوشتن که تو کتابای کمک درسی اصلا اون ها نیستن. از طرفی برام وقتگیره از دیکشنری بخونم .
+قبلا لغت ها رو بلد بودم تست ریدینگ میزدم بعضی لغت های نا آشنا باعث میشد نتونم یکی دو سوالو ج بدم. 504 برا این مشکلم خوبه یا بیخوده و وقت تلف کردن؟
+ برای عربی لغت های آخر کتاب درسی کافیه؟
مرسی
فقط معنی هایی که توی کتاب مد نظره کافیه. من خودم معانی مد نظر کتاب رو به انگلیسی میخونم(اونایی که مهم تر و مشکل ترن)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Hamed-M1
28-03-2014, 18:48
دوستان اگر من مدرسه و منطقه تحصیلی رو الان عوض کنم ایا میشه اطلاعات ثبت شده در سایت سنجش را تغییر داد؟ من دیپلمم منطقه 3 الان دارم پیش منطقه 1 میخونم حالا میخوام برگردم منطقه 3
دوستان اگر من مدرسه و منطقه تحصیلی رو الان عوض کنم ایا میشه اطلاعات ثبت شده در سایت سنجش را تغییر داد؟ من دیپلمم منطقه 3 الان دارم پیش منطقه 1 میخونم حالا میخوام برگردم منطقه 3
سلام
بر اساس 2 سال اخر تحصیل هست ...
برای تغییر و یا اصلاح از طریق سیستم پاسخگوییاقدام کنید ....
موفق باشید ...
سلام
موفق باشید ...
Hamed-M1
01-04-2014, 17:48
سلام
موفق باشید ...
ما که نفهمیدیم تو شهرستان میگن منطقه 1 تو تهران میگن منطقه 3 تو کتاب مشاوره خیلی سبز نوشته جایی که به دنیا اومدی که میشه منطقه 2 .
شما هم پاسخ مرا ندادید و گفتید دو سال اخر تحصیل. خوب در جاهای متفاوتی هست.
شماره تلفن سیستم رو بدهید.
باتشکر از شما
After4Ever
02-04-2014, 01:51
ما که نفهمیدیم تو شهرستان میگن منطقه 1 تو تهران میگن منطقه 3 تو کتاب مشاوره خیلی سبز نوشته جایی که به دنیا اومدی که میشه منطقه 2 .
باتشکر از شما
ماشالا ایرانگرد بودید
منظور ایشون سایت سازمان سنجش بود
به سایت سنجش مراجعه کنید سمت چپ سیستم پاسخوگویی داره
Alireza SM
02-04-2014, 12:53
اصولا منطقه با استفاده از جايي كه توش تحصيل كردين به دست مياد نه جايي كه به دنيا اومدين. اصلا منطقه بندي براي اينه كه مشخص بشه شما براي به دست آوردن درصدهاتون از امكانات تحصيلي كدوم منطقه استفاده كردين
Hamed-M1
02-04-2014, 15:16
دوستان اینجا همه چیز میگن جز جواب اصلی؟؟؟ . دکتر علیرضا اینکه میگینن خودم میدونم تو این کتاب نوشته اگر مثل من یک سال یه جایی بودید سال دیگه جای دیگه بر اساس محل تولد ( چرت گفته) !!!!!!!
باتشکر از شما
بببنید اگر حوزه مدرکتون در منطقه 3 باشه امکانپذیر هست.
اینهم ادرس سیات سیستم پاسخگویی
Iloveu-ALL
02-04-2014, 22:21
سال دوم، سال سوم و سال چهارم هر منطقه که درس خونده باشی اون میشه منطقت، اگه منطقه سه یا دو باشی بعد اگه یه سال تو منطقه بهتر (دو یا یک) بخونی اون میشه منطقه ات. مثلا دوم و سوم رو منطقه 3 بخونی بعد چهارم رو منطقه 2 بخونی، جز منطقه 2 حساب میشه یا سال دوم منطقه 1، دوم 2 و سوم 3، منطقه 1 حساب میشی.
یکی از آشنا های من منطقه 3 زندگی میکنه منطقه 2 تحصیل میکرد ولی تو کنکور منطقه 3 حساب شد و پزشکی هم قبول شد، نمیدونم چطوری فکر کنم موقع ثبت نام زد منطقه 3!
Hamed-M1
03-04-2014, 06:49
سال دوم، سال سوم و سال چهارم هر منطقه که درس خونده باشی اون میشه منطقت، اگه منطقه سه یا دو باشی بعد اگه یه سال تو منطقه بهتر (دو یا یک) بخونی اون میشه منطقه ات. مثلا دوم و سوم رو منطقه 3 بخونی بعد چهارم رو منطقه 2 بخونی، جز منطقه 2 حساب میشه یا سال دوم منطقه 1، دوم 2 و سوم 3، منطقه 1 حساب میشی.
یکی از آشنا های من منطقه 3 زندگی میکنه منطقه 2 تحصیل میکرد ولی تو کنکور منطقه 3 حساب شد و پزشکی هم قبول شد، نمیدونم چطوری فکر کنم موقع ثبت نام زد منطقه 3!
موقع ثیت نام خودت نمیتومی منطقه رو تعیین کنی. فقط میزنی سهمیه بر ذساس مناطق ( چون شاهد و... هم داره) و البته احتمال داره اون محل تحصیلش به به مدرسه پول داده باشه و فقط اونجا امتحان میداده ( منظورم غیرقانونی) از این موارد زیاد دیدم
Iloveu-ALL
03-04-2014, 14:29
تا حالا رتبه تک یا دو رقمی از منطقه 3 داشتیم؟
موقع ثیت نام خودت نمیتومی منطقه رو تعیین کنی. فقط میزنی سهمیه بر ذساس مناطق ( چون شاهد و... هم داره) و البته احتمال داره اون محل تحصیلش به به مدرسه پول داده باشه و فقط اونجا امتحان میداده ( منظورم غیرقانونی) از این موارد زیاد دیدم
تاثیری تو قبولیش داشته؟ از یکی شنیده بودم که دانشگاه ها معمولا به رتبه کشوری نگاه میکنن تا رتبه منطقه.
Mehran-King
03-04-2014, 19:32
دوستان شما ها چقدر سخت میگیرین بابا انرژی اتمیش کردین ها خودش کنکوره! بچسبین بخونین همین و بس اینجور چیزارو ولش مثلا اگه الان بگی تاثیرمنفی داره روحیت میشکنه ، اگه بگه تاثیر مثبت داره روحی میگیرین
شما الان بیخیال همه چیز بشین فقط و فقط کنکورتون رو خوب بزنین و دیگر هیچ!:n26:
Alireza SM
03-04-2014, 19:47
تا حالا رتبه تک یا دو رقمی از منطقه 3 داشتیم؟
تاثیری تو قبولیش داشته؟ از یکی شنیده بودم که دانشگاه ها معمولا به رتبه کشوری نگاه میکنن تا رتبه منطقه.
تورو خدا اين حرفاي خنده دار رو باور نكنين. آخه مگه دانشگاه چيكارست كه به رتبه كشوري نگاه كنه؟ اصلا همه چيز دست سازمان سنجش هست نه دانشگاه ها. سازمان سنجش مياد همه كارهاي پذيرش دانشجو رو انجام ميده ( از ثبت نام و برگزاري كنكور تا رتبه بندي و پذيرش دانشجو ) در نهايت هم به هر دانشگاه يه ليست پرينت ميكنه ميده و بهشون ميگه كه بر اساس اين ليست اين افراد رو موظف هستيد در فلا رشته ها ثبت نام كنين. دانشگاه ها هيچگونه دخالتي در پذيرش دانشجو ندارن. سازمان سنجش هم رتبه كشوري رو فقط براي معرفي نفرات برتر و براي ارزيابي آماري ارائه ميكنه و هيچ ارزش ديگه اي نداره. همه سرنوشت شما بر اساس رتبه سهميه تعين ميشه كه اكثر ماها هم سهميه مناطق بوديم بعضي ها هم سعميه ايثارگر و ... بودن.
در مورد سوالت هم تا دلت بخواد رتبه هاي كشوري تك رقمي از منطقه 3 داشتيم. نمونش همين رستگار رحماتي كه سال 88 نفر اول تجربي و زبان شد چيزي هم نمونده بود نفر اول هنر هم بشه. از شهر ما هم كلي تك رقمي داشتيم تا حالا.
اين منطقه ها بيشتر روي نمرات امتحان نهايي تاثير دارن تا كنكور. چون كسايي كه به طور جدي براي كنكور درس ميخونن منبع اصلي مطالعاتشون كتابهاي تست هست كه اونا هم همه شهرها يافت ميشن .
One Minute
04-04-2014, 12:31
شما ها هنوز تو این تاپیک هستین ؟ : دی
ما رفتیم دانشگاه راحت شدیم : دی
Alireza SM
04-04-2014, 13:35
خيلي ها هستن از كنكور راحت شدن ولي هنوز در اين تاپك بچه اه رو كمك ميكنن. من هم رتبه 1500 تجربي آوردم دوساله دانشجو هستم ولي روزي 2-3 ساعت وقتم رو صرف مشاوره و راهنمايي و برنامه ريزي كنكور ميكنم. تا آخر عمرم هم قراره اين كار رو بكنم.
سلام من رشته تجربی ام و زیست و شیمی ایم خیلی خوبه ولی ریاضی فیزیکم ام زیاد خوب نیست چه کار کنم تو این 3 ماه که حدود 40 50 بزنم؟؟ از لحاظ محاسباتی هیچ مشکلی ندارم :n06:
سلام من رشته تجربی ام و زیست و شیمی ایم خیلی خوبه ولی ریاضی فیزیکم ام زیاد خوب نیست چه کار کنم تو این 3 ماه که حدود 40 50 بزنم؟؟ از لحاظ محاسباتی هیچ مشکلی ندارم :n06:
مباحث پر کاربرد رو کار کن . اونایی که ازشون بیشتر تست میاد . کتاب آبی قلم چی رو تهیه کن و تست هاش رو کار کن .
مباحث مهم : تابع - حد و پیوستگی - مشتق و رسم نمودار - ماتریس - هندسه
سلام
اگر تا به حال اصلن فیزیک نخونید.سعی کنید مباحث پر سوال رو بخونید مثلا اگر داشن اموز هستید فیزیک 2 پیش رو د رحین مطالعه تست هم بزنید البته انتظار درصد بالا نداشته باشید ولی همین هم که بتونید درصئ خوبی با توجه به زمانی که دارید بزنید کافیه
واین هم که زیست و زیاضیتون خوب هست یکی از نقاط قوتتون هست که میتونه ضعف فیزیکتون رو پوشش بده پس تلاشتون رو بکنید ولی خیلی نگران نتیجه نباشید
موفقد باشید ....
فیزیک این طور نیست اصلا چیزی بلد نباشم می تونم بگم بیش از 40 % مسائل رو بلدم و می تونم بیشتر کار کنم بهتر بزنم مشکلی در یادگیریش ندارم تا 3 ماه دیگه به بالای 60 70 میرسونم:n15:
بیشتر مشکل من همین ریاضیه که باید بالای 40 بزنم ( آنالیز ترکیبی و احتمالات رو خوب بلدم میشه 5تا تست از 30تا ) در واقع تنها درسی که مشکل دارم همینه ! معلم خوب هم نتونستم گیر بیارم :n03:
کتاب آبی دارم ولی درسنامه خوبی نداره کتاب ریاضی دبیرستان رو ندارم فقط پیش رو دارم
فیزیک این طور نیست اصلا چیزی بلد نباشم می تونم بگم بیش از 40 % مسائل رو بلدم و می تونم بیشتر کار کنم بهتر بزنم مشکلی در یادگیریش ندارم تا 3 ماه دیگه به بالای 60 70 میرسونم:n15:
بیشتر مشکل من همین ریاضیه که باید بالای 40 بزنم ( آنالیز ترکیبی و احتمالات رو خوب بلدم میشه 5تا تست از 30تا ) در واقع تنها درسی که مشکل دارم همینه ! معلم خوب هم نتونستم گیر بیارم :n03:
کتاب آبی دارم ولی درسنامه خوبی نداره کتاب ریاضی دبیرستان رو ندارم فقط پیش رو دارم
فیزیک پیش در مجموع چندان سخت نیست یادگیری و تست زنی در اون با کمی تلاش میتونید به هدفتون برسید ...
اگر از نظر محاسباتی مشکلی ندارید پس نیاز به تمرین دارید !!شما نیاز به یک درسنامه دارید کتاب ابی حتی برخی جواب ها رو به اختصار و بدون انجام مراحل مقدماتی تست نوشته.چ
میتنید از سی دی های اموزشی استفاده کنید.فقط قبل از هر چیز از محتوای اونها ونحوه تدریس با خبر شوید سپس خرید وهر چند هم که شاید بشه گفت هیچ سی دی قوی و کاملی در بازار وجود نداره !!
فیزیک پیش در مجموع چندان سخت نیست یادگیری و تست زنی در اون با کمی تلاش میتونید به هدفتون برسید ...
اگر از نظر محاسباتی مشکلی ندارید پس نیاز به تمرین دارید !!شما نیاز به یک درسنامه دارید کتاب ابی حتی برخی جواب ها رو به اختصار و بدون انجام مراحل مقدماتی تست نوشته.چ
میتنید از سی دی های اموزشی استفاده کنید.فقط قبل از هر چیز از محتوای اونها ونحوه تدریس با خبر شوید سپس خرید وهر چند هم که شاید بشه گفت هیچ سی دی قوی و کاملی در بازار وجود نداره !!
به نظر شما از چه دی وی دی هایی استفاده کنم؟ ؟
به نظر شما از چه دی وی دی هایی استفاده کنم؟ ؟
یک سایت خوب بریا درس ریاضی بود ولی الان دیگه کار نمیکنه .دی وی دی او نرو داشتم اگر تونستم پیداش کنم.شماره تماسش رو پیام میکنم براتون ...
سلام. برای قبول شدن معماری دانشگاه تهران رتبه حدود چهارصد تضمین شدست ؟ هم برا منطقه یک هم برا منطقه دو ..
سلام
دوستان این دیویدیایه کنکور اسان است ت . چطوریه
برایه کسایه که درسو خوندن و فهمیدن ؟ یا برای من که میخوام بعد 4 سال دوباره کنکور بدم و یادم نمونده هم مفیده فقط باید روشاشو حفظ کرد نظرتون چیه ؟
امروز شبکه دو برنامه داشتن نمیدونم کسی اینجا دیده تست ریاضی رو تو یه ثانیه حل کرد یا زبان و ....حل کر هی تاکید میکرد همه یه سوالا همین طوری حل میشن راسته یا دروغ ؟
اگه تجربه استفاده هم کسی داره با قیمت لطفا توضی بدین ممنون
سلام
دوستان این دیویدیایه کنکور اسان است ت . چطوریه
برایه کسایه که درسو خوندن و فهمیدن ؟ یا برای من که میخوام بعد 4 سال دوباره کنکور بدم و یادم نمونده هم مفیده فقط باید روشاشو حفظ کرد نظرتون چیه ؟
امروز شبکه دو برنامه داشتن نمیدونم کسی اینجا دیده تست ریاضی رو تو یه ثانیه حل کرد یا زبان و ....حل کر هی تاکید میکرد همه یه سوالا همین طوری حل میشن راسته یا دروغ ؟
اگه تجربه استفاده هم کسی داره با قیمت لطفا توضی بدین ممنون
سلام.
من هم میخواستم از این دی وی دی ها بگیرم اما کمی که تو نت گشتم افراد زیادی بودن که میگفتن ارزش نداره و قیمتشونم زیاده. از خیرش گذشتم.
Alireza SM
05-04-2014, 22:23
بچه ها الان وقت DVD خريدن نيست الان بايد مرور و جمع بندي كنين نه اينكه تازه برين سراغ DVD ها. اگه كسي توي يه مبحثي مثلا حركت شناسي يا ديناميك يا مثلا مشتق يا حد يا ... مشكل داره براي يكي دو درس ميتونه بگيره تماشا كنه ولي مثلا كسي كه ميخواد كل فيزيك يا رياضي رو بگيره كارش اشتباهه اين كار رو بايد حداقل 6 ماه پيش انجام ميداده نه الان. الان سعي كنين تست هايي كه قبلا زدين رو مرور كنين اگه رياضيتون در حد 10درصد هست تو اين فرصت باقي مونده نميتونين برسونين به 40 مخصوصا رشته تجربي. فعلا كسي بخواد درصد رياضيش رو افزايش بده توصيه ميكنم كتاب آمار و مدلسازي گاج رو بگيره و تستاش رو بزنه ازش 2تا و شايدهم 3 تا تست مياد يعني 10 درصد. DVD هاي همه موسسات خوب و بد دارن من خودم با DVD هاي امير مسعودي فيزيك رو بالاي 80 زدم. ولي الان ديگه كسي نميتونه با ديدنشون توي فيزيك قوي بشه مگه اينكه همونطور كه گفتم فقط يه مبحث رو تماشا كنه نه همشون رو .
عزیز درست میگید ولی همونطور که خودت درجریانی (پ.خ دادم بهت ) بعده 4 سال میخوام کنکور تجربی ساله یگه 94 رو شرکت کنم خودمم رشتهم ریاضی بود
واسه همین امار این دیویدیارو گرفتم > اگه اطلاعاتی دارید دربارش ممنن میشم توضی بدین
Alireza SM
13-04-2014, 21:25
بچه ها دقت داشته باشين كه الان وقت توجه كافي به تغذيه و خواب و مسايل روحي رواني هست. اين نكته هايي كه ميگم رو جدي بگيرين : شايد شنيده باشين نزديك امتحانات و كنكور شيريني و شكر و قند زياد بخورين ولي همش كشكه اصلا نخورين سعي كنين برنج و سيب زميني زياد بخورين به جاش. قند و شكر تمركز شما رو پايين ميارن. اگه مشكل خواب دارين و صبح ها ديرتز از ساعت 8 بيدار ميشين الان ديگه آخرين فرصته كه خودتون رو به بيدار شدن قبل از 6:30 عادت بدين. روز كنكور حتي بايد قبل از 6:30 بيدار بشين اگه الان تا ساعت 2 شب درس ميخونين و صبح 9 بيدار ميشين و فكر ميكنين كه شب كنكور 11 ميخوابين و 6 بيدار ميشين كاملا در اشتباهين؛ حتي اگه بتونين همچين كاري كنين بازم به خاطر كاهش تمركز ضرر ميكنين. بهتره از الان به فكر منظم كردن خواب باشين. از مسايل بيخودي هم دوري كنين اين 2 ماه رو. هيچ مسئوليت بيخودي رو قبول نكنين تا استرس بيخودي بهتون وارد نشه. در درس خوندن هم بيشتر به فكر جمع بندي مطالبي كه خوندين باشين تا خوندن مطالب جديد.
Mehran-King
14-04-2014, 16:51
بچه ها دقت داشته باشين كه الان وقت توجه كافي به تغذيه و خواب و مسايل روحي رواني هست. اين نكته هايي كه ميگم رو جدي بگيرين : شايد شنيده باشين نزديك امتحانات و كنكور شيريني و شكر و قند زياد بخورين ولي همش كشكه اصلا نخورين سعي كنين برنج و سيب زميني زياد بخورين به جاش. قند و شكر تمركز شما رو پايين ميارن. اگه مشكل خواب دارين و صبح ها ديرتز از ساعت 8 بيدار ميشين الان ديگه آخرين فرصته كه خودتون رو به بيدار شدن قبل از 6:30 عادت بدين. روز كنكور حتي بايد قبل از 6:30 بيدار بشين اگه الان تا ساعت 2 شب درس ميخونين و صبح 9 بيدار ميشين و فكر ميكنين كه شب كنكور 11 ميخوابين و 6 بيدار ميشين كاملا در اشتباهين؛ حتي اگه بتونين همچين كاري كنين بازم به خاطر كاهش تمركز ضرر ميكنين. بهتره از الان به فكر منظم كردن خواب باشين. از مسايل بيخودي هم دوري كنين اين 2 ماه رو. هيچ مسئوليت بيخودي رو قبول نكنين تا استرس بيخودي بهتون وارد نشه. در درس خوندن هم بيشتر به فكر جمع بندي مطالبي كه خوندين باشين تا خوندن مطالب جديد. ممنون اما من میخوام تازه شروع کنم!
سلام
یه سوال :
دقیقا مشخصه که کنکور تجربی امسال صبحه یا بعد از ظهر ؟ یعنی اعلام شده ؟
چون من از اون شب بیدارها هستم و اگه بخوام خوابمو تغییر بدم و بعدش کنکور رو بندازن عصر ، بدبخت میشیم !!!!!:n03:
نکنه ریاضی رو بذارن صبح و تجربی رو بندازن عصر ؟؟:n13:
Iloveu-ALL
15-04-2014, 13:51
سلام
یه سوال :
دقیقا مشخصه که کنکور تجربی امسال صبحه یا بعد از ظهر ؟ یعنی اعلام شده ؟
چون من از اون شب بیدارها هستم و اگه بخوام خوابمو تغییر بدم و بعدش کنکور رو بندازن عصر ، بدبخت میشیم !!!!!:n03:
نکنه ریاضی رو بذارن صبح و تجربی رو بندازن عصر ؟؟:n13:
هرسال کنکور ریاضی و تجربی و انسانی صبح برگزار میشه، هنر و زبان بعد ظهر!
POROMA2008
18-04-2014, 22:25
بچه شاید خنده دار عجیب غیر ممکن باشه کمی مسخره
ولی من الان میخوام شروع کنم برای کنکور تخصصی زبان انگلیسی شروع کنم
خوب شاغلی اینم داره البته منکر تنبلی خودم نیستم ولی هوشم و استعدادم در زبانم بد نیست
حالا باید چیکار کنم اصلا شروع کنم از کجا ؟؟؟؟
فقط یه تبلت ۱۰ اینچی گرفتم بتونم سرکار یه چیزی بخونم
golparya
19-04-2014, 15:56
سلام دوستان
یه مشکلی
من آزمون جامع آخر سنجش ثبتنام قبلا
بعد الان دارم مریم سفر و ادامه کنکوریم اونجام
و روزقبل کنکورم میام تهران
حالا من چیکار کنم آزمون سنجش
نمیتونم بخاطر بیام تهران
نمیشه دوباره ثبتنام کنم
اینبار محل خوبم رو اون شهری که هستم بزنم
ممنون
سلام دوستان لطفا اگه کسی جواب سوالمو میدونه دریغ نکنه خیلی نیاز دارم به جوابش ...من سال 88 پیش دانشگاهی بودم ... بدلیل ی سری مشکلات نرفتم دانشگاه ... امسال میخوام کنکور بدم ... سوالم اینه که اگه قبول بشم پرونده ام رو واسه ثبت نام باید از مدرسه ام بگیرم ؟! آخه ی دعوایی کردم آخرین بار تو مدرسه و اصلا روم نمیشه برم مدرسه ... نمیشه این پرونده رو از آموزش پرورش بگیرم ؟بجز پرونده چیز دیگه ای هم نیاز هست واسه ثبت نام دانشگاه که باید از مدرسه گرفت؟!کلا من میخوام ی جوری بشه که اصلا نرم مدرسه ... راهی هست؟!
Alireza SM
28-04-2014, 09:20
سلام دوستان
یه مشکلی
من آزمون جامع آخر سنجش ثبتنام قبلا
بعد الان دارم مریم سفر و ادامه کنکوریم اونجام
و روزقبل کنکورم میام تهران
حالا من چیکار کنم آزمون سنجش
نمیتونم بخاطر بیام تهران
نمیشه دوباره ثبتنام کنم
اینبار محل خوبم رو اون شهری که هستم بزنم
ممنون
دوباره ميشه ثبت نام كرد ولي بايد هزينه رو مجددا پرداخت كين. مشكلي هم پيش نمياد چون كد ره گيري مجدد و شماره پرونده بهتون داده ميشه.
Alireza SM
28-04-2014, 09:29
بچه شاید خنده دار عجیب غیر ممکن باشه کمی مسخره
ولی من الان میخوام شروع کنم برای کنکور تخصصی زبان انگلیسی شروع کنم
خوب شاغلی اینم داره البته منکر تنبلی خودم نیستم ولی هوشم و استعدادم در زبانم بد نیست
حالا باید چیکار کنم اصلا شروع کنم از کجا ؟؟؟؟
فقط یه تبلت ۱۰ اینچی گرفتم بتونم سرکار یه چیزی بخونم
كتاب واژگان زبان تخصصي مبتكران و زبان كنكور مبتكران و دين و زندگي جامع گاج رو ميشه الان تموم كرد و در حد پيام نور يه چيزي قبول شد !
سلام دوستان لطفا اگه کسی جواب سوالمو میدونه دریغ نکنه خیلی نیاز دارم به جوابش ...من سال 88 پیش دانشگاهی بودم ... بدلیل ی سری مشکلات نرفتم دانشگاه ... امسال میخوام کنکور بدم ... سوالم اینه که اگه قبول بشم پرونده ام رو واسه ثبت نام باید از مدرسه ام بگیرم ؟! آخه ی دعوایی کردم آخرین بار تو مدرسه و اصلا روم نمیشه برم مدرسه ... نمیشه این پرونده رو از آموزش پرورش بگیرم ؟بجز پرونده چیز دیگه ای هم نیاز هست واسه ثبت نام دانشگاه که باید از مدرسه گرفت؟!کلا من میخوام ی جوری بشه که اصلا نرم مدرسه ... راهی هست؟!
اگه مدرك موقت پيش دانشگاهي و مدرك موقت ديپلم رو داشته باشين چيز ديگه اي براي ثبت نام نياز نيست قراراه كپي اونا رو ببرين اداره پست و تايديه براي آموزش پرورش ارسال كنين و آموزش پرورش و مدرسه اي كه توش درس خوندين بقيه كارا رو انجام بدن.
Alireza SM
29-04-2014, 12:40
ديگه وقت جمع بندي دروس كنكور هست. همه داوطلبان بايد طبق برنامه اي پيش برن كه بتونن همه دروسي كه خوندن رو جمع بندي كنن اهميت جمع بندي به حدي هست كه در واقع ميشه گفت بدون اون همه مطالب خونده شده بي اثر ميشن. براي جمع بندي هم بايد از تست هايي كه علامت گذاشتين استفاده كنين و هم از خلاصه نويسي هايي كه آماده كردين. مهمتر از حل تست هاي علامت دار، مرور و به خاطر سپردن راه حل مفهومي اونها هست. در جمع بندي نيازي نيست كه حتما محاسبات تست هاي فيزيك و شيمي و رياضي رو كامل انجام بدين و جواب نهايي رو محاسبه كنين، بلكه بايد نحوه راه حل تست رو مرور كنين و فرمول ها رو به خاطر بسپارين.
در حل تست هاي ژنتيك هم به سراغ تست هاي خيلي سخت و تخيلي كتابهايي مثل خيلي سبز نرين بلكه تست هاي استاندارد رو فقط حل كنين.
در پايان عرض كنم كه مهمترين وظيفه همه داوطلبان الان شركت در آزمون هاي جامع سنجش هست. حتي اگر با برنامه كانون يا گزينه دو تداخل داره بازم بايد در سنجش شركت كنين. در مورد اهميت آزمون هاي سنجش همين بس كه گزينشگران كنكور سراسري حق استفاده مستقيم از تست هاي آزمون جامع سنجش و آزمون هاي خارج از كشور رو دارن.
با سلام
دوستان نمیدونید سوالات خارج از کشور انسانی 92 از کجا قابل دریافت هست ؟
مرسی.
خیلی وقته توی کتاب دور دنیا ی گاج اومده ولی 21 تومن پولش هست نمیصرفه فقط برای خارج از کشور 92 خریدش.
Alireza SM
29-04-2014, 19:50
در سايت انتشارات دريافت جستجو كنين سوالات رياضي و تجربي رو كه داشت
دوستان کسی امسال کنکور بده دانشگاه هم بره اجازه داره سال دیگه انصراف بده و کنکور 94 رو شرکت کنه ؟
یا که دو سال محروم میشن از کنکور ؟
Iloveu-ALL
02-05-2014, 21:15
دوستان کسی امسال کنکور بده دانشگاه هم بره اجازه داره سال دیگه انصراف بده و کنکور 94 رو شرکت کنه ؟
اگه دولتی قبول بشی و نری سال بعدش دیگه دولتی مجاز نمیشی.
اگه دانشگاه غیردولتی بری میتونی!
اگه دولتی قبول بشی و نری سال بعدش دیگه دولتی مجاز نمیشی.
اگه دانشگاه غیردولتی بری میتونی!
راستش برای خودم نیست
بره ولی انصراف بده چی ؟ :n02:
مثلا دانشگاه تهران قبول میشه میره میخونه موقع ثبت نام کنکور سال بعد انصراف بده بازم مثل اینه که نرفته باشه ؟
mbadboy7
04-05-2014, 11:51
سلام
من کرج هستم خیلی دوست دارم دانشگاه آزاد کرج رشته ی مهندسی مکانیک (حرارت ) یا عمرانش قبول شم ... فقط همین دانشگاه یا تهران مرکز ، دانشگاهای آزاد دیگه رو نمیخوام
میخوام بدونم حدودا" به چه ترازی نیاز دارم ؟! و با چه درصدهای میتونم قبول بشم ؟!
Alireza SM
05-05-2014, 08:48
محروميت فقط براي قبول شدگان دوره روزانه هست اگر شبانه دانشگاه دولتي قبول بشين مشكلي ايجاد نميشه/
M.MEHDI.SH
05-05-2014, 08:56
پارسال تا چه رتبه ای دولتی چه روزانه
و چه شبانه قبول شده
درصد هاشون رو هم اگه بنویسید خوبه!
مرسی
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
samiraaa70
10-05-2014, 07:32
سلام کسی میدونه تو کنکور 94 معدل چقدر تاثیر داره؟
M.MEHDI.SH
10-05-2014, 09:07
یک جا شنیدم گفت 50 درصد
ولی از صحتش خبر ندارم
koroshfe
10-05-2014, 13:14
مشخص نیست ، باید تا 4 5 ماه دیگه صبر کنید
supermax15
12-05-2014, 16:09
ثبت نام کاردانی فنی حرفه ای کی شروع میشه ؟
constant_boy23
23-05-2014, 20:02
کنکور چه روزایی برگزار میشه امسال ؟ اعلام نشده ؟ با وجود اینکه 6 تیر ماه رمضونه احتمالا چند روز میاد عقب ؟
کنکور چه روزایی برگزار میشه امسال ؟ اعلام نشده ؟ با وجود اینکه 6 تیر ماه رمضونه احتمالا چند روز میاد عقب ؟
فکر کنم 4 و 5 تیر ماه باشه
اگه اشتباهه دوستان اصلاح کنن
سلام. کدوم دانشگاه ها ترم دوم پذیرش دارن ؟ شبانه ها ترم دوم میشه ثبت نام کرد ؟؟
توی دفترچه شماره 2 مشخص میشه . . . . . اکثر دانشگاه ها رشته های با ظرفیت زیاد ( مثل پزشکی) و تکمیل ظرفیت و غیره رو نوبت دوم پذیرش میکنن .
سلام. کدوم دانشگاه ها ترم دوم پذیرش دارن ؟ شبانه ها ترم دوم میشه ثبت نام کرد ؟؟
اغلب دانشگاهها چندین رشته پذیرش ورودی بهمن دارند.
البته رشته های نیمه متمرکز همگی نیمه دوم هستند ....
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان...
کجا میشه نحوه تاثیر معدل رو بر روی کنکور 93 خوند ؟ با جزییات دقیق و نه تفکرات خلاق سایت های کانون و ...
من فقط میخوام بدونم بنده که دیپلم فمی و حرفه ای دارم نمرم به صورت 100 درصد محاسبه میشه یا خیر؟
یه سوال دیگه درباره آزمون های آزمایشی هم دارم ممنون میشم دوستان جواب بدن : میخواستم ببینم چقدر میشه روی نمره و رتبه ی آزمون سنجش حساب باز کرد؟
و اینکه از لحاظ تعداد شرکت کنندگان توی این آزمون ها کدومش جامعه آماری بیشتری داره؟ مثلا سنجش انسانی این دفعه حدود 17 هزار تا بودن .... در مقایسه با 260 هزار تای کنکور یعنی هیچی ...
ممنون
با سلام خدمت دوستان...
کجا میشه نحوه تاثیر معدل رو بر روی کنکور 93 خوند ؟ با جزییات دقیق و نه تفکرات خلاق سایت های کانون و ...
من فقط میخوام بدونم بنده که دیپلم فمی و حرفه ای دارم نمرم به صورت 100 درصد محاسبه میشه یا خیر؟
یه سوال دیگه درباره آزمون های آزمایشی هم دارم ممنون میشم دوستان جواب بدن : میخواستم ببینم چقدر میشه روی نمره و رتبه ی آزمون سنجش حساب باز کرد؟
و اینکه از لحاظ تعداد شرکت کنندگان توی این آزمون ها کدومش جامعه آماری بیشتری داره؟ مثلا سنجش انسانی این دفعه حدود 17 هزار تا بودن .... در مقایسه با 260 هزار تای کنکور یعنی هیچی ...
ممنون
نظر شخصی خودمو میگم :
به نظرم همه دیگه قبول دارن که از نظر جامعه اماری و نوع سوالات ازمون های جامع سنجش خیلی خیلی شبیه به کنکور هست و بیشتر از کانون و گزینه دو
مثلا خود من گزینه دو بودم ولی 4 تا ازمون اخر سنجشو نوشتم و از خیر گزینه دو گذشتم
از نظر شباهت هم تغریبا میشه گفت رتبتون با ازمون سنجش(مخصوصا ازمون 23 خرداد) ولی خوب بستگی به شرایطتون هم داره و ممکنه تفاوت کنه رتبه
ولی اکثر مواقع یکی هست
Hamed-M1
26-05-2014, 19:30
من زده بودم داخل کانون کارنامه ها و رتبه های سال پیش رو میدیدم طرف 30 هزار کشوری بود همه درساش یا منفی بود یا صفر به جز دو تا درس دینی و ادبیات که فکر کنم 30 و 20 زده بود. کسایی که میان سنجش و مثلا 17 هزار هستند اینا افرادی که باهاشون رقابت دارید نه اون 260 هزار نفر...
1.دانشگاه های سراسری هم ترم دوم پذیرش میکنن؟
2.تست های سراسری خارج از کشور هم سطح با کنکور سراسری داخلیه؟ کدوم به اون یکی ارجحیت داره؟
m.a_935267
26-05-2014, 21:36
سلاااام کنکوری ها...
من ورودی 89 هستم...
ولی خیلیییییییییییی زود دارم فارغ التحصیل میشم همین ماه دیگه...
انگار دیروز بود که توی تاپیک کنکور 89 پست میزاشتم...
خیلیییییییییی زود گذشت...
قدر کنکور رو بدونین بهترین دوران عمرتونه.. بخدا راست میگم ... نگین بعدش راحت میشم...
بعدش انقدر سخت میگذره که نگو ... پس از همین لحظات کنکوری خود لذت ببرین...کاش دوره کنکورم دوباره بیاد باز براش بخونم:)
1.دانشگاه های سراسری هم ترم دوم پذیرش میکنن؟
2.تست های سراسری خارج از کشور هم سطح با کنکور سراسری داخلیه؟ کدوم به اون یکی ارجحیت داره؟
بله
تستهای خارج از کشور در دروسی مثل دین زندگی و یا برخی سوالات شیمی در سالهای بعد در کنکورهای داخلی عینان تکرار شده اند.به عنوان نمونه سوالات کنکوری میتونن مفید باشند
سلام نمونه سوالات ارشد مدیریت دولتی آزاد رو کسی نداره برای سالا های قبل؟
darkdream2012
31-05-2014, 01:37
سلام
کسی اطلاعی داره واسه قبول شدن در دندانپزشکی آزاد چه رتبه ای موردنیازه؟شهرش فرقی نداره
سلام
کسی اطلاعی داره واسه قبول شدن در دندانپزشکی آزاد چه رتبه ای موردنیازه؟شهرش فرقی نداره
سلام
با تراز کنکور ازاد بالای 6500
و با رتبه در ازمون سراسری حدود 4500
دوستان نرم افزار تخمین رتبه رو از کجا باید بگیرم؟
با این درصدا حدود رتبم چی میشه؟:دی
ادبیات 45
دینی 60
زبان 65
عربی 45
ریاضی 35
فیزیک 20:دی
شیمی 45
رشته ریاضی
دوستان نرم افزار تخمین رتبه رو از کجا باید بگیرم؟
با این درصدا حدود رتبم چی میشه؟:دی
ادبیات 45
دینی 60
زبان 65
عربی 45
ریاضی 35
فیزیک 20:دی
شیمی 45
رشته ریاضی
انگاری این آنلاینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RezaPhoenix
04-06-2014, 11:29
سلام این سوالو چند جا پرسیدم ولی جواب نگرفتم می خواستم بدونم برا پزشکی ازاد تهران حدودا چه محدوده رتبه ای باید اورد؟(در ضمن من بومیه اصفهانم)
ممنون می شم یه نفر جواب بده...:n16:
EternalWanderer
05-06-2014, 15:40
شما تهرانی ها خوش به حالتون شده، چون راحت دانشگاه تهران بومی قبول میشین! ما بیچاره ها تو شهرمون فقط دانشگاه آزاد داریم!!!:n14:
راستی شما روش سه روز یه بار رو انجام میدین؟!
darkdream2012
06-06-2014, 15:00
مرسی از شما
دانشگاه آزادم مثل سراسری واسه دندانپزشکی زمین شناسی توش تاثیری نداره؟
albertxx
10-06-2014, 22:57
کارت ورود به جلسه کنکور سراسری کی میاد ؟؟
albertxx
12-06-2014, 00:02
کارت ورود به جلسه کنکور سراسری کی میاد ؟؟
کسی نمیدونه ؟؟؟
از اول تیر میاد رو سایت سنجش
سلام بر همگی
کسی هست یا همه رفتن بخونن:دی؟
من از الان فهمیدم درصدام چطورن
ادب 60
عرب 15
دینی 70
زبان 50
زمین 0
ریاضی 20
زیست 75 تا 80
فیزیک 40
شیمی 80
خدا کنده این معدل لعنتی یقه مونو نگیریه که بدبخت میشیم میره!
سلام دوستان .
کسی میدونه تاریخ دقیق کنکور کی هست ؟
سلام دوستان .
کسی میدونه تاریخ دقیق کنکور کی هست ؟
سلام تجربی 6 تیر
After4Ever
15-06-2014, 12:05
از اول تیر میاد رو سایت سنجش
سلام بر همگی
کسی هست یا همه رفتن بخونن:دی؟
من از الان فهمیدم درصدام چطورن
ادب 60
عرب 15
دینی 70
زبان 50
زمین 0
ریاضی 20
زیست 75 تا 80
فیزیک 40
شیمی 80
خدا کنده این معدل لعنتی یقه مونو نگیریه که بدبخت میشیم میره!
من جای شما بودم تستای منصوبات و ترجمه رو بیشتر کار می کردم خصوصا در کتاب زرد
تخصصی ها رو بجز زیست (تکرار) الان بیخیال شو که فایده نداره
mbadboy7
15-06-2014, 14:17
اعلام جزییات آزمون سراسری ٩٣
درحالی که حدود دو هفته به برگزاری آزمون سراسری باقی مانده است، جزییات آمار داوطلبان و تاریخ های برگزاری این آزمون منتشر شد.
حسین توکلی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه ثبت نام داوطلبان آزمون سراسری سال 93 برای پذیرش دانشجو در دورههای روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه حضوری، مجازی و بین الملل دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و همچنین برای کد رشتههای تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد، پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی در دو مرحله انجام شده است، گفت: با توجه به آمار ثبت نام کنندگان در هر دو مرحله، تعداد یک میلیون و31 هزار و 322 نفر متقاضی ثبتنام و شرکت در این آزمون شدند.
وی افزود: از این تعداد 608 هزار و 852 داوطلب معادل 59.04 درصد داوطلبان زن و 422 هزار و 470 داوطلب معادل 40.96 درصد داوطلبان مرد هستند.
مشاورعالی سازمان سنجش با اشاره به آمار ثبت نام کنندگان به تفکیک گروههای آزمایشی اظهارکرد: در گروه علوم ریاضی و فنی 222 هزار و 507 داوطلب، در گروه علوم تجربی 522 هزار و 833 داوطلب، درگروه علوم انسانی 263 هزار و 72 داوطلب، در گروه هنر 13 هزار و 727 داوطلب و درگروه زبانهای خارجی 9183 داوطلب ثبت نام کردهاند که مجموع داوطلبان نسبت به آزمون سال 92، 52 هزار و 249 نفر، نسبت به سال 91، تعداد 34 هزار و 952 داوطلب، نسبت به سال 90، تعداد 101 هزار و 655 داوطلب و نسبت به سال 89 تعداد 255 هزار و 491 داوطلب کاهش داشته است.
توکلی با اشاره به داوطلبان علاقمند به ثبتنام در گروه آزمایشی دوم یعنی گروههای هنر یا زبانهای خارجی گفت: تعداد 43 هزار و 514 داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در گروه هنر علاوه بر گروه آزمایشی اول اعلام کردهاند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین 119 هزار و 793 داوطلب نیزعلاقمندی خود را به شرکت در گروه آزمایشی زبان خارجی اعلام کردهاند.
مشاورعالی سازمان سنجش با اشاره به توزیع کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای مربوط از روز یکشنبه اول تیرماه تصریح کرد: کارت شرکت در آزمون داوطلبان و برگ راهنما از روز یکشنبه اول تیرماه روی سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میگیرد.
توکلی با بیان اینکه آزمون عمومی و اختصاصی هر یک از گروههای آزمایشی به طور جداگانه و هر کدام در یک نیمروز برگزار میشود، گفت: هر داوطلب برای شرکت در جلسه آزمون باید کارت همان آزمون را در اختیار داشته باشد. بنابراین داوطلبانی که در دو یا سه گروه آزمایشی ثبتنام کردهاند به ترتیب دو یا سه کارت شرکت در آزمون دریافت خواهند کرد.
وی با اشاره به تعداد کارتهای صادر شده برای داوطلبان اظهارکرد: جمعا یک میلیون و 194 هزار و 629 کارت ورود به جلسه صادر شده است.
مشاورعالی سازمان سنجش خاطرنشان کرد: بنابراین تعداد کارتهای صادره برای گروههای علوم ریاضی و فنی، تجربی و علوم انسانی مطابق تعداد واقعی داوطلبان و کارتهای صادر شده برای گروه هنر و زبانهای خارجی به ترتیب 57 هزار و 241 و 128 هزار و 976 کارت است.
وی تاکید کرد: کارت شرکت در آزمون داوطلبان و برگ راهنمای مربوطه از روز یکشنبه اول تیرماه 1393 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار داده خواهد شد. فهرست رشتههای دارای شرایط خاص و شرایط و ضوابط هر رشته که به روش متمرکز در این آزمون دانشجو میپذیرند نیز به طور جداگانه و همزمان با توزیع کارت اینترنتی برروی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار داده میشود و در نشریه پیک سنجش روز دوشنبه دوم تیرماه نیز درج خواهد شد.
توکلی ادامه داد: داوطلبان علاقهمند به این گونه رشتهها ضرورت دارد با مطالعه دقیق اطلاعیه مذکور در صورت واجد شرایط بودن و علاقهمند بودن بر اساس ضوابط مربوطه، حداکثر تا 14 تیرماه 93 نسبت به انتخاب کد رشته محلهای بورسیه یا دارای شرایط خاص گروه آزمایشی انتخابی خود اقدام و در فرم مربوطه مشخص کنند.
به گفته وی، داوطلبانی که در زمان ثبت نام آزمون موفق به اعلام علاقهمندی برای شرکت در گزینش دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی نشدهاند نیز میتوانند با پرداخت مبلغ 58 هزار ریال از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور در قسمت ویرایش اطلاعات نسبت به علامتگذاری مورد مذکور از تاریخ 2 تیر ماه تا 9 تیر ماه 93 اقدام کنند.
توکلی با بیان اینکه آزمون سراسری سال 93 در صبح و بعد ازظهر روزهای پنج شنبه (پنجم تیر) و جمعه (ششم تیرماه) و همچنین صبح شنبه (هفتم تیرماه) در364 شهرستان و بخش و 15 کشور خارجی برگزار میشود، گفت: آزمون داوطلبان گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی در صبح و گروه آزمایشی هنر در بعد از ظهر روز پنج شنبه5 تیرماه برگزار خواهد شد.
وی افزود: آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی نیز در صبح و گروه آزمایشی زبانهای خارجی در بعد از ظهر روز جمعه (ششم تیرماه) و همچنین آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی در نوبت صبح روز شنبه (هفتم تیرماه) برگزار میشود.
مشاورعالی سازمان سنجش با بیان اینکه این آزمون برای داوطلبان هر یک از گروههای آزمایشی در یک مرحله برگزار میشود و داوطلبان آنها در یک جلسه به سوالات عمومی و اختصاصی گروه انتخابی خود پاسخ میدهند، اظهار کرد: سوالات آزمون عمومی و اختصاصی برای داوطلبان، تستی چهارگزینهای و از کتب اعلام شده دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی نظام جدید سالی واحدی که در دفترچه شماره یک آزمون درج شده، طراحی شده است.
توکلی خاطر نشان کرد: در طراحی سوالات هر درس از بخش، قسمت، مبحث یا فصولی که وزارت آموزش و پرورش بر مبنای بخشنامههای رسمی مطالب آن را حذف کرده، سوال طراحی نخواهد شد.
وی با بیان اینکه سوالات آزمون سراسری سال 93 مانند 92 مفهومی خواهد بود، تصریح کرد: مفهومی بودن سوالات به منزله دشوار بودن آنها نیست؛ بلکه نشان دهنده آن است که کسانی که کتب درسی را مطالعه کرده باشند، میتوانند به سوالات پاسخ دهند.
یک سوال از دوستان برای دریافت کارت ورود به جلسه با اسم فامیل شماره شناسنامه سال تولد میشه گرفت؟
یک سوال از دوستان برای دریافت کارت ورود به جلسه با اسم فامیل شماره شناسنامه سال تولد میشه گرفت؟
بله فقط سریال شناسنامه رو ه میخواد
کنکور ساعت 7/5 شروع میشه ؟ به جای 8 ؟؟؟؟:n04:
mehrdad123
20-06-2014, 14:17
کنکور ساعت 7/5 شروع میشه ؟ به جای 8 ؟؟؟؟:n04:
خیر شروع فرآیند آزمون 7/5 هست یعنی خوندن قرآن و... خود آزمون ساعت 8ه
Sent from my ST15i using Tapatalk
خیر شروع فرآیند آزمون 7/5 هست یعنی خوندن قرآن و... خود آزمون ساعت 8ه
چون گفته شده بود که درب های سالن ساعت 7 بسته میشود . البته خیلی فرقی در اصل قضیه نمیکنه . ولی از 7 تا 8 بیکار سر جلسه نشستن خیلی استرس زاست و بد تلقی میشه . باید ساعت 6/15 از خونه بزنیم بیرون .
چون گفته شده بود که درب های سالن ساعت 7 بسته میشود . البته خیلی فرقی در اصل قضیه نمیکنه . ولی از 7 تا 8 بیکار سر جلسه نشستن خیلی استرس زاست و بد تلقی میشه . باید ساعت 6/15 از خونه بزنیم بیرون .
کنکور که ساعت 7.30 شروع میشه... نه ساعت 8 ساعت 7 باید وارد حوزه بشیم تا ساعت 7.30 جامون رو پیدا میکنیم و قران خونده میشه و... داوطلبان بسم الله!! راس7.30 من دوبار کنکور دادم!
کارت هم هنوز نیومده :n03: دیگه باید اینترنتو وصلش کنم:n02:
mehrdad123
22-06-2014, 08:24
کنکور که ساعت 7.30 شروع میشه... نه ساعت 8 ساعت 7 باید وارد حوزه بشیم تا ساعت 7.30 جامون رو پیدا میکنیم و قران خونده میشه و... داوطلبان بسم الله!! راس7.30 من دوبار کنکور دادم!
کارت هم هنوز نیومده :n03: دیگه باید اینترنتو وصلش کنم:n02:
مطمئنی؟ ولی ساعت 8 ها چون تو سایت کانون زمان های نقصانی رو از 8 زده
Mohammad..kh
22-06-2014, 09:31
عزیز من سایت کانون ملاک نیست
خبری که توی سایت سازمان سنجش ذکر شده ملاک هست
د ـ تذكرهاي مهم
1 ـ در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار الزامي است.
2 ـ درِ حوزه هاي امتحاني صبحها رأس ساعت 7:00 (هفت) صبح و بعداز ظهرها راس ساعت 14:30(دو و نيم بعدازظهر) بسته خواهد شد و شروع فرآيند برگزاري آزمون صبح ها راس ساعت 7:30 (هفت و سي دقيقه) و بعد از ظهرها راس ساعت 15:00 (سه بعدازظهر) آغاز مي گردد. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درِ حوزه هاي امتحاني به حوزه امتحاني ممانعت بعمل خواهد آمد.
albertxx
22-06-2014, 10:18
کارت چرا نمیاد ؟؟
مگه امروز 1 تیر نیست ؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.