مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
Lord_theOne
16-05-2013, 22:30
میخواستم یک اینترنت سکیوریتی بخرم بین 4 تا شرکت گیر کردم و مزیتها و معایب این Eset با ببقیه چیه
1- Bitdefende
2- KasperSky
3-ESET
4-Avira
mohammadaz
16-05-2013, 23:48
میخواستم یک اینترنت سکیوریتی بخرم بین 4 تا شرکت گیر کردم و مزیتها و معایب این Eset با ببقیه چیه
1- Bitdefende
2- KasperSky
3-ESET
4-Avira
سلام.
بیت بسیار قویه و فالس آلارمشم عالیه ب ایرانم فعلا! خوب خدمات میده ولی خیلی سنگینه.
کسپرم عالیه و ی کم سبک تره ب ایرانم فعلا! خوب خدمات میده
نود خیلی سبکه ولی به قدرتمندی اونا نیست ب ایرانم فعلا! خدمات قانونی نمیده.
آویرا هم خیلی قویه هم خیلی سبک. فالس آلارمشم نسبتا پایینه فقط با بعضی سیستما مچ نمیشه، قبل از خرید ترایلشو نصب کن وامتحان کن.
باور کن تمام راه حلها را انجام دادم حتی حذف ونصب مجدد کردم ولی هنوز با اپدیت انلاین مشکل دارم درضمن باید بگم که این مشکل زمانی شروع شد که تقریبا 10روز اینترنتم قطع بود ودر طول این مدت انتی ویروس چندین دفعه پیغام اپدیت میداد ولی من نمیتونستم اپدیتش کنم انتی ویروسم ازنوع اسمارت سکوریتی نسخه 6واز سایت ایران استاپ دانلودش کردم اگر عیب از یوزر پسورده لطف کن برام بفرست تا مشکلم حل بشه.مرسی
آنتی ویروسهای ایران ستاب دستکاری شده اس چرا مستقیم از خود نود دانلود نکردی
هر آنتی ویروس رو بهتره از سایت اصلیش دانلود کنی
این نسخه 6 هس
دانلود نسخه 32 بیتی با لينك مستقيم با حجم 54 مگابايت ( Trial Version ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه 64 بیتی با لينك مستقيم با حجم 62 مگابايت ( Trial Version ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت یوزر نود هم خصوصی میگم
نود رو کامل پاک کن و پوشهای eset رو همینطور و ریجستری هم با ccleaner پاک کن
سلام
اين نود 6 چرا اينقدر بد كار ميكنه :n21: هيچ ويروسي رو شناسايي نميكنه ، از اسكن فابريك خود سون هم ضعيف تره .
من فلشم رو زدم به سيستم دانشگاه ، يه بانكي از انواع ويروس ها درست شد (" البته هر هفته ويروس هاش آپديت ميشن و ارتقاء پيدا ميكنند ")
بعد اين بانك رو وصل كردم به سيستم كافي نت كه نود 5 داشت ، بعد 20 دقيقه اسكن رفت 5 كيلومتري بهشت زهرا ، كلي هم باهم دعوا كرد .
آوردم خونه گفتم با نود 6 كه تازه از سافت-گذر دانلود كرده بودم و آپ شده بود ، اسكن كردم هيچي پيدا نكرد ، يه ريست كردم ديدم سيستم خودم هم رفت پيش سيستم همون كافي نتيه ، تازه يه چيزي هم اون ور تر .
مجبور شدم ايميج ويندوزم رو برگردونم .
دوباره برگشتم سمت كاسپر :n09:
mahjouyan
18-05-2013, 08:23
لابد انتی ویروست گندیده بوده :n07:
سلام
اين نود 6 چرا اينقدر بد كار ميكنه :n21: هيچ ويروسي رو شناسايي نميكنه ، از اسكن فابريك خود سون هم ضعيف تره .
من فلشم رو زدم به سيستم دانشگاه ، يه بانكي از انواع ويروس ها درست شد (" البته هر هفته ويروس هاش آپديت ميشن و ارتقاء پيدا ميكنند ")
بعد اين بانك رو وصل كردم به سيستم كافي نت كه نود 5 داشت ، بعد 20 دقيقه اسكن رفت 5 كيلومتري بهشت زهرا ، كلي هم باهم دعوا كرد .
آوردم خونه گفتم با نود 6 كه تازه از سافت-گذر دانلود كرده بودم و آپ شده بود ، اسكن كردم هيچي پيدا نكرد ، يه ريست كردم ديدم سيستم خودم هم رفت پيش سيستم همون كافي نتيه ، تازه يه چيزي هم اون ور تر .
مجبور شدم ايميج ويندوزم رو برگردونم .
دوباره برگشتم سمت كاسپر :n09:
شما این ویروسها رو آپلود کن و لینکش رو بزن تو انجمن بقول یکی از دوستان بشدت از این ویروسها تو اینجا استقبال میشه:n02:
و تا وقتی نذاشتی نمیشه نظری در مورد پستت داد
بیشتر کاربرا چون بلد نیستن با یه آنتی کار کنن دچار مشکل میشن
شما بنظرم بهتر از همون کسپر استفاده کنی و اصلا سمت نود نری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن هر هفته ویروسهای آپدیت رو تو قسمت دانلود ویروس بذار دوستان استقبالشون بالاست
خب من اولين بارم بود كه از نود استفاده كردم ، هيچ تجربه اي نداشتم ، ازين كه نتونست از ويندوزم مراقبت كنه خيلي ناراحت شدم .
كلا 3 روز بيشتر رو سيستمم نصب نبود ، بعد هم كه نابود شد .
چند صفحه قبل يكي ديگه هم همين مشكلات منو داشت كه گفته شده بود بايد اصل رو دانلود كنيد .
چند تا سئوال داشتم :
1. من كه تا حالا از كاسپر استفاده مي كردم و ازش راضي بودم ، اين آنتي ويروس حداقل همون قدر قدرت داره و ميتونه منو راضي نگهداره ؟
2. اين ارورهاي اعصابي خوردكني كه تو اين سه روز مي داد ، با تنظيم كردن درست ، برطرف ميشن يا هر بار سيستم رو روشن كنيم كلي بايد باهاش كشتي بگيريم تا ديگه ارور نده ؟!؟
3. سرعت سيستم رو پايين نمياره ؟
4. فـيلـتري براي ايران نداره ؟ يعني براي آپ كردن نيازي به و.پ.ن نداره ؟
5. حجم آپديت ها معمولا چقدره ؟ مثلا بالاي 10مگ يا بين 3 تا 5 مگ .... ؟!؟؟
6. هرچندوقت بايد دنبال يوزر پس جديد باشيم ؟
حالا بعد از دانلود از اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به ترتيب چيكار بايد كرد ؟؟؟
ممنونم .
خب من اولين بارم بود كه از نود استفاده كردم ، هيچ تجربه اي نداشتم ، ازين كه نتونست از ويندوزم مراقبت كنه خيلي ناراحت شدم .
كلا 3 روز بيشتر رو سيستمم نصب نبود ، بعد هم كه نابود شد .
چند صفحه قبل يكي ديگه هم همين مشكلات منو داشت كه گفته شده بود بايد اصل رو دانلود كنيد .
چند تا سئوال داشتم :
1. من كه تا حالا از كاسپر استفاده مي كردم و ازش راضي بودم ، اين آنتي ويروس حداقل همون قدر قدرت داره و ميتونه منو راضي نگهداره ؟
2. اين ارورهاي اعصابي خوردكني كه تو اين سه روز مي داد ، با تنظيم كردن درست ، برطرف ميشن يا هر بار سيستم رو روشن كنيم كلي بايد باهاش كشتي بگيريم تا ديگه ارور نده ؟!؟
3. سرعت سيستم رو پايين نمياره ؟
4. فـيلـتري براي ايران نداره ؟ يعني براي آپ كردن نيازي به و.پ.ن نداره ؟
5. حجم آپديت ها معمولا چقدره ؟ مثلا بالاي 10مگ يا بين 3 تا 5 مگ .... ؟!؟؟
6. هرچندوقت بايد دنبال يوزر پس جديد باشيم ؟
حالا بعد از دانلود از اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به ترتيب چيكار بايد كرد ؟؟؟
ممنونم .
1.در این مورد نظری ندارم
2.چه ارورهایی میداد؟
3.ناد 32 یکی از سبکترین انتی ویروسا هست
4.خیر میتونید به راحتی اپدیت کنید احتیاج به پ ر و ک س ی نیست
5.فکر کنم روزانه کمتر از 1 مگ اپدیت دریافت میکنه
6.هر وقت یوزر پسورد شما از کار افتاد زمان دقیقی نمیشه براش متصور شد
بعد از دانلود بر روی فایل دریافتی دابل کلیک کنید و مراحل نصب ادامه بدید و در اخر سیستم ریستارت کنید و بهش یوزر پس بدید و اپدیت کنید. مراحل نصب روتو محتوای مخفی ببنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این مراحل یوزر پسورد وارد کنید:
حيلي ممنونم از راهنماييت
حالا اون يوزر و پس رو از كجاها ميتونيم پيدا كنيم ؟
حيلي ممنونم از راهنماييت
حالا اون يوزر و پس رو از كجاها ميتونيم پيدا كنيم ؟
ارسال شد ........
Dark-man
28-05-2013, 23:13
سلام دوستان
آقا من یک سوال داشتم ...اگر مسیر آپدیتی توسط ناد 32 بلاک شده باشه آیا می شود از راهی آن را آنبلاک کرد در آنتی ویروس ؟؟؟
farshad.88
29-05-2013, 08:43
سلام. یک مشکل هنگام باز کردن بعضی سایت ها دارم. و اونم اینه که سمت چپ ادرس بار علامت nod32 نارنجی رنگ میاد و سایت باز نمیشه. البته بعضی مواقع چند بار که کلیلک کنم باز میشه. اما هر وقت که این علامت ( دایره نارنجی رنگ که داخلش علامت تعجب داره ) میاد سایت رو باز نمیکنه. مشکل از کجاست ؟ سایت معمولیه و مرتبط با محصولات نود32 نیست
انتی ویروس هم کاملا اپدیت است.سیستم هیچ ویروسی ندارد. و بدون ------ هست
این رنگ نارنجی شدن نود یعنی چی؟
کسی میدونه بگه
این رنگ نارنجی شدن نود یعنی چی؟
کسی میدونه بگه
دوست عزیز دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
آپدیت نبودن ویندوز و خود برنامه - پایان اعتبار یوزرپسورد و مشکلات امنیتی
برای راهنمایی بهتر یک اسکرین شات از صفحه اصلی نود قرار دهید !
ببخشید نود من رو حالت بازی میره قدیما نمیرفت الان چه کنم که نره؟
یعنی خود به خود وقتی بازی یا برنامه ای فول اسکرین میشه میره تو حالت بازی میخوام اینجوری نشه:|
ببخشید نود من رو حالت بازی میره قدیما نمیرفت الان چه کنم که نره؟
یعنی خود به خود وقتی بازی یا برنامه ای فول اسکرین میشه میره تو حالت بازی میخوام اینجوری نشه:|
شما بهتره اول کتاب اموزش نود 6 رو تو پست اول بخونید
در مورد حالت بازی آنتی ویروس وارد نود32 بشید ، دکمه F5 بزنید تا وارد تنظیمات پیشرفته بشید از منوی سمت چپ وارد User Interface بشید بعد روی گزینه Gamer Mode کلیک کنید. از لیست سمت راست ، تیک دومی رو بردارید و OK
microsof
30-05-2013, 15:47
سلام....از کجا میتونیم یوزر و پسورد های نود 32 رو بدست بیاریم؟ ممنون/.
شما بهتره اول کتاب اموزش نود 6 رو تو پست اول بخونید
در مورد حالت بازی آنتی ویروس وارد نود32 بشید ، دکمه F5 بزنید تا وارد تنظیمات پیشرفته بشید از منوی سمت چپ وارد User Interface بشید بعد روی گزینه Gamer Mode کلیک کنید. از لیست سمت راست ، تیک دومی رو بردارید و OK
خیلی ممنون
Dark-man
30-05-2013, 22:06
سلام دوستان
آقا من یک سوال داشتم ...اگر مسیر آپدیتی توسط ناد 32 بلاک شده باشه آیا می شود از راهی آن را آنبلاک کرد در آنتی ویروس ؟؟؟
کسی از دوستان نیست بتونه راهنمایی کنه ؟
محمد نامدار
30-05-2013, 22:48
سلام
یوزر و پسورد برا آپدیت nod از کجا گیر بیاریم ؟
سلام
یوزر و پسورد برا آپدیت nod از کجا گیر بیاریم ؟
ارسال شد .....
سلام....از کجا میتونیم یوزر و پسورد های نود 32 رو بدست بیاریم؟ ممنون/.
ارسال شد ....
کسی از دوستان نیست بتونه راهنمایی کنه ؟
سلام
اول بهتره از خود سرورهای نود آپدیت شود ممکنه تو سرورهی دیگه تو آپدیت چیزای دیگه اضافه شه
دوما تو پست اول رفع بلاک هس
رفع بلاک شدن یک سایت یا کل سایتهایی که توسط ESET بلاک میشوند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی بهتره فقط سایتایی که اعتماد دارین بهشون اضافه بشه
حالا آدرس سرور رو داخل دو تا ستاره وارد کن
Dark-man
31-05-2013, 14:02
سلام
اول بهتره از خود سرورهای نود آپدیت شود ممکنه تو سرورهی دیگه تو آپدیت چیزای دیگه اضافه شه
دوما تو پست اول رفع بلاک هس
رفع بلاک شدن یک سایت یا کل سایتهایی که توسط ESET بلاک میشوند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی بهتره فقط سایتایی که اعتماد دارین بهشون اضافه بشه
حالا آدرس سرور رو داخل دو تا ستاره وارد کن
دوست خوبم میشه یه مثال بزنید
دوست خوبم میشه یه مثال بزنید
مسیر اپدیت رو البته با فاصله پی ام خصوصی بزن
ولی کامل واضح هس کل آدرس رو بدون سه تا دبلیو و اچ تبپی وارد کن
این یه لینک از سایت ای ست برای رفع بلاک که لطفا دوستمون بتمن تو پست اول قرار بدن
بعضی موقع ها به نت وصل میشم این پیام میاد؟
مشکل چیه؟ چی هست این؟
بعضی موقع ها به نت وصل میشم این پیام میاد؟
مشکل چیه؟ چی هست این؟
جلوگیری از نمایش پیغام مربوط به دفع حملات (Preventing Attack Detection)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پروتکل ICMP (غیر فعال کردن پیغامهای Exploit in ICMP Packet) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معنی این ارور چیست؟
کدوم ؟؟؟؟؟؟؟:n02:
Yamabushi_Heydar
02-06-2013, 23:07
اگه لطف کنید برا منم یوزر نیم پسورد بفرستید متشکّر میشم. من Eset Nod 32 Smart Security V.6 استفاده میکنم.
با تشکّر فراوان، حیدر. :»
اگه لطف کنید برا منم یوزر نیم پسورد بفرستید متشکّر میشم. من Eset Nod 32 Smart Security V.6 استفاده میکنم.
با تشکّر فراوان، حیدر. :»
ارسال شد .....
سلام این مهمه که یوزر پسورد ها رو از کجا میاریم؟؟(یعنی برا اپ دیت فرق دارن؟)
سرعت اپ دیت من در حد 1کیلو هست چکار کنم؟
Yamabushi_Heydar
04-06-2013, 00:27
متشکرم شدییییییییییییییییییییییی د .
آقا شرمنده یک کاری کردم گفتم اطلاع بدم. من اوّل یک 30 روزه نصب کردم بعد ویژه رو فکر کنم اون 30 روزه باطل شد نه؟!!! دیگه کسی نمیتونه ازش استفاده کنه؟!!!
شرمنده حواسم نبود این 30 روزه برا کسی ممکنه بعدش کار نکنه ، بعد از accept در جا یادم اومد. شرمنده. گفتم اطلاع داده باشم.
بازم ببخشید
حیدر :»
hamedchtsz
05-06-2013, 13:19
سلام اگه ممکنه یوزر نیم و پس رو برای من هم بفرستید
سلام اگه ممکنه یوزر نیم و پس رو برای من هم بفرستید
ارسال شد ........
متشکرم شدییییییییییییییییییییییی د .
آقا شرمنده یک کاری کردم گفتم اطلاع بدم. من اوّل یک 30 روزه نصب کردم بعد ویژه رو فکر کنم اون 30 روزه باطل شد نه؟!!! دیگه کسی نمیتونه ازش استفاده کنه؟!!!
شرمنده حواسم نبود این 30 روزه برا کسی ممکنه بعدش کار نکنه ، بعد از accept در جا یادم اومد. شرمنده. گفتم اطلاع داده باشم.
بازم ببخشید
حیدر :»
یوزر نود که زیاده مخصوصا تریالش
تریالش رو تا بلاک نکنه نود
میشه استفاده کرد حال هر چنتا نفر استفاده کنن
eav استفاده بشه بهتره
سلام این مهمه که یوزر پسورد ها رو از کجا میاریم؟؟(یعنی برا اپ دیت فرق دارن؟)
سرعت اپ دیت من در حد 1کیلو هست چکار کنم؟
نه مهم نیس
ولی سعی کن eav استفده کنی
سرعت آپدیت ببین برای دانلودای دیگه درسته یا نه
و از فایروال غیر نود استفاده نمکنی که نباید مشکلی داشته باشه
راهنمای کامل و جامع ابزارها و قابلیت های ESET Smart Security 6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت ESET یک شرکت اسلواکیایی است که دفتر اصلی آن در شهر براتیسلاوا قرار دارد . اکثر کاربران با محصولات این شرکت آشنایی دارند . محصولاتی که همیشه در تست های انجام شده توسط موسسات معتبر ، در رده های بالایی قرار می گیرند . در بین محصولات این شرکت ، دو محصول از بقیه مشهورتر هستند . ESET NOD32 Antivirus و ESET Smart Security .
هر دوی این محصولات به صورت تجاری عرضه می شوند. اما تفاوت عمده بین این دو بسته ، قابلیت های موجود در هر کدام از آنها می باشد. در واقع در نسخه ی آنتی ویروس ، تنها به قابلیت های پایه ای حفاظتی مثل ضد بدافزارها دسترسی دارید . اما در نسخه اسمارت سکیوریتی به قابلیت های بسیار بیشتری علاوه بر سیستم های ضد بدافزاری دسترسی خواهید داشت . مثل فایروال ، آنتی اسپم ، کنترل پنل والدین و …. . مسلما قیمت بسته ی اسمارت سکیوریتی نیز نسبت به بسته ی آنتی بیشتر است .
رابط کاربری
رابط کاربری نسخه ششم اسمارت سکیوریتی تغییرات زیادی نداشته و فقط محیط کمی نرم و ملایم تر شده است . به مانند نسخه های قبلی باز هم در پنل سمت چپ می توانید بخش های مختلف این بسته امنیتی را مشاهده کنید .
بخش Home
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صفحه اصلی که به همان صفحه خانگی هم مشهور است می توانید آخرین اطلاعیه های آنتی ویروس را مشاهده کنید . اطلاعیه هایی مثل مدت زمان اعتبار لایسنس ، آخرین ابزارهای استفاده شده توسط شما و وضعیت سیستم ضد سرقت ( Anti – Theft ) اسمارت سکیوریتی نمایش داده خواهند شد . همچنین اگر مشکلی در هر یک از بخش های اسمارت سکیوریتی بوجود بیاید ، در این بخش اطلاعیه های مربوطه صادر می شوند . البته بهتر بود که در همین قسمت ، وضعیت بروز رسانی بانک اطلاعاتی برنامه نیز ذکر می شد .
بخش Computer Scan
در این نسخه تغییرات زیادی در این بخش اعمال نشده است . تنها میزان شناسایی بدافزارهایی مثل ویروس ها ، کرم ها ، تروجان ها ، روت کیت ها و … بالاتر رفته است . البته نباید فراموش کنیم که قابلیت های دیگری نیز در تشخیص بدافزارها دخیل هستند . قابلیتی HIPS و یا سیستم شناسایی Heuristic که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد .
اما در بخش Computer Scan می توانید از چهار گزینه استفاده کنید .
* Smart Scan : این روش اسکن با استفاده از بهترین تنظیمات انجام می شود و نیازی نیست که کاربران دانش فنی در زمینه پیکربندی آنتی ویروس داشته باشند . همچنین این روش اسکن در سریع ترین زمان ممکن انجام می شود . چون که تنها بخش های بحرانی سیستم که احتمال وجود آلودگی یا هر نوع تهدیدی در آنها بیشتر است ( مثل بخش استارت آپ سیستم و یا حافظه موقت ) بررسی خواهند شد . همچنین از اسکن فایل هایی که احتمال آلوده شدن شان نسبتا پایین است ( مثل فایل های صوتی و یا ویدئویی ) خودداری می گردد . در نهایت پس از اتمام اسکن نیز تمامی بدافزارهای کشف شده حذف خواهند شد .
* Custom Scan : در صورتی که بخواهید به صورت سفارشی شده اسکن های خود را انجام دهید ، می توانید از این گزینه استفاده کنید . به عنوان مثال می توانید یک یا چند درایو خاص را اسکن نمایید . همچنین امکان انتخاب بخش های دیگری مثل بوت سکتور ، حافظه سیستم ، درایوها و پوشه های روی شبکه محلی نیز وجود خواهد داشت .
یکی دیگر از مزیت های این روش ، انتخاب پروفایل اسکن است . مثلا می توانید درایوهای مورد نظرتان را به روش Smart Scan مورد بررسی قرار داد تا زمان کمتری بگیرد . یا اینکه از روش های دقیق تری مثل in – depth استفاده کنید که به صورت عمیق تر ، مناطق مشخص شده را بررسی می کنند . همه این روش ها از طریق منوی Scan Profile قابل دسترسی هستند .
* Removable Media Scan : این بخش هم مخصوص اسکن فلش درایوها ، فایروایر ، CD و یا DVD است . البته اسمارت سکیوریتی به صورت خودکار اتصال هرگونه فلش درایو ، سی دی و دی وی دی را تشخیص داده و آنها را با دستور شما اسکن می کند .
یکی از قابلیت های جالبی که در این بخش وجود دارد این است که می توانید برای هر کدام از این فضاهای ذخیره سازی جانبی ، یک قانون یا به اصطلاح Rule تعریف کنید . می توانید دسترسی به هر فلش درایوی که به سیستم متصل می شود را مسدود کنید که این کار برای سی دی و دی وی دی ها هم قابل انجام است . حتی می توانید شماره سریال یک فلش درایو را طی یک قانون جدید تعریف کرده و دسترسی به آن را مسدود کنید . نه تنها مسدود کردن ، بلکه می توانید دسترسی هایی به صورت شخصی سازی شده بدهید . مثلا فقط خواندنی ( Read only ) یا خواندنی و نوشتنی ( Read and write ) .
حتی می توانید کاری کنید که بعضی از کاربران سیستم نتوانند به محتوای فلش درایو مورد نظرتان دسترسی پیدا کنند .
البته پارامترهای زیادی هستند که شما می توانید بر اساس آنها تصمیم گیری کنید و قانون جدید خود را تعریف نمایید . برای انجام این کار کافیست به بخش تنظیمات پیشرفته بروید و از شاخه اصلی Computer Scan گزینه Removable media را انتخاب کنید . با فعال کردن بخش Rules و زدن دکمه New در پنجره باز شده قادر به تعریف قوانین مورد نظرتان خواهید بود .
* Repeat last scan : کارایی این بخش هم از نامش پیداست . آخرین اسکنی که انجام داده اید را تکرار می کند . حالا این اسکن در هر حالتی انجام شده باشد فرقی ندارد .
دو لینک هم در پایین این قسمت وجود دارند . با استفاده از لینک Scan log می توانید گزارشی از اسکن های خود مشاهده کنید . همچنین لینک Computer scan setup نیز شما را به بخش تنظیمات پیشرفته مربوط به این قسمت خواهد برد .
بخش بروز رسانی ( Update )
بخش بروز رسانی اسمارت سکیوریتی ۶ شامل گزینه های زیادی نمی شود و به همین دلیل توضیحات زیادی را در بر نمی گیرد . در این بخش تنها دو گزینه در اختیار شما قرار می گیرد .
اولین مورد مربوط به اطلاعات بروز رسانی می باشد . مواردی مثل زمان آخرین بروز رسانی موفق و نسخه فعلی بانک اطلاعاتی شناسایی بدافزارها . همچنین با استفاده از دکمه Update Now می توانید اقدام به دریافت آخرین بروز رسانی ارائه شده کنید .
قسمت دوم هم مربوط به بروز رسانی کلی نرم افزار می باشد . در صورتی که بروز رسانی جدید را دریافت نکرده اید ، می توانید با کلیک روی دکمه Check for updates آخرین بروز رسانی ارائه شده را دریافت کنید .
بخش Setup
بخش Setup مربوط به کنترل ماژول های امنیتی اسمارت سکیوریتی می باشد . در واقع در این بخش شما می توانید یک یا چند ماژول مورد نظر خود را غیر فعال کنید . اما از کار انداختن برخی ماژول های امنیتی چه مزیتی می تواند داشته باشد ؟
همانطور که می دانید هر فرآیندی که در سیستم انجام می شود ، مقداری از منابع سیستمی ( مثل قدرت پردازنده ، حافظه رم و … ) را اشغال می کند . بنابراین اگر تعداد زیادی ماژول در اسمارت سکیوریتی فعال باشند ، هر کدام بخشی از منابع سیستمی را در اختیار خواهند گرفت . حتی ممکن است که برخی از ماژول ها اصلا به درد شما نخورند .
مثلا اگر برای چک کردن ایمیل های خود از سرویس های تحت وب ایمیل ( مثل سایت جیمیل ، یاهومیل و یا آوت لوک ) استفاده می کند ، مسلما ماژول ضد هرزنامه ( Anti Spam ) به درد شما نمی خورد . چون این ماژول برای کلاینت های ایمیل ( مثلا برنامه تاندربرد و یا آوت لوک ) در نظر گرفته شده است .
بنابراین اگر ماژول ضد هرزنامه را غیر فعال کنید بهتر است . همچنین ماژول دیگری هم به نام Email Client Protection وجود دارد که کار آن نیز تقریبا با Anti Spam مشابه است و فقط برخی تفاوت ها در پیکربندی و نحوه مدیریت ایمیل در بین این دو وجود دارد .
اکنون در لیست موجود در این بخش می توانید ماژول های امنیتی متفاوتی را مشاهده کنید . این ماژول ها عبارتند از :
بخش حفاظت از کامپیوتر :
- محافظت بی درنگ از سیستم
- محافظت از فایل های اسناد ( فایل های متنی ، اسلایدشو و … )
- مسدود کردن درایوهای جانبی ( فلش درایو ، هارد دیسک های اکسترنال ، CD و DVD )
- HIPS
- ضد سرقت
- حالت گیمر ؛ لازم به ذکر است که این بخش جزو ماژول های حفاظتی نیست . تنها به منظور غیر فعال کردن هشدارها به هنگامی است که قصد بازی با کامپیوتر خود را دارید . چون همانطور که می دانید اگر در حین بازی پیغامی از طرف هر یک از برنامه ها صادر شود ، از محیط بازی بیرون خواهید آمد .
- ضد پنهان کاری ( Anti stealth ) : این ماژول در واقع برای ضد بدافزارهایی است که پنهان کاری می کنند . به عنوان مثال روتکیت ها دسته ای از این بدافزارها هستند . این ماژول نیز بیشتر به خاطر مقابله با روتکیت ها طراحی شده است و به نوعی یک ابزار اختصاصی برای مقابله با اینگونه بدافزارهای پنهان کار می باشد .
بخش حفاظت از شبکه :
- فایروال شخصی
بخش حفاظت از وب و ایمیل :
- حفاظت در برابر خطرات وب
- حفاظت در برابر خطرات برنامه های مدیریت ایمیل
- ضد هرزنامه
- ضد حملات فیشینگ
بخش کنترل والدین :
- کنترل والدین
اما برای غیر فعال کردن هر کدام از این بخش ها می توانید از منوی مقابل آن استفاده کنید . البته می توانید غیر فعال کردن هر بخش را شخصی سازی کنید . مثلا می توانید بخش حفاظت بی درنگ را برای مدت ۱۰ دقیقه تا ۴ ساعت یا ریست بعدی سیستم غیر فعال کنید .
البته توصیه ما این است که در صورتی که از عملکرد برخی بخش ها اطلاعی ندارید ، تغییری در آن ها ایجاد نکنید .
اما اگر به قسمت پایین این بخش توجه کنید ، چند لینک را مشاهده خواهید کرد .
Product Activation : اگر از نسخه های آزمایشی اسمارت سکیوریتی استفاده می کنید ، می توانید از طریق این بخش اقدام به فعال سازی نرم افزار کنید .
Import and export settings : با استفاده از این گزینه می توانید از تنظیمات فعلی خود پشتیبان گیری کنید و یا تنظیمات را که قبلا پشتیبان گیری کرده اید ، دوباره بازیابی نمایید .
Enter advanced setup : این لینک نیز شما را به بخش تنظیمات پیشرفته اسمارت سکیوریتی خواهد برد .
بخش Tools
اما در بخش Tools می توانید به ابزارهای جانبی بسته امنیتی اسمارت سکیوریتی دسترسی پیدا کنید .
Log files : گزارش های مربوط به بدافزارهای کشف شده را می توانید در این بخش مشاهده کنید . البته می توانید فیلترهایی را نیز روی این گزارشات اعمال کرده و نتایج را به صورت سفارشی شده مشاهده نمایید . مثلا می توانید گزارش های بین یک بازه زمانی خاص را جدا کرده و مشاهده کنید .
Scheduler : این قسمت نیز برای زمان بندی های مورد نظر شما می باشد . مثلا می توانید یک زمان بندی برای اسکن ، بروز رسانی و … ایجاد کنید .
Protection Statistics : از طریق این قسمت می توانید وضعیت کلی تهدیدات و اسپم هایی که در سیستم کشف شده اند را مشاهده نمایید .
Quarantine : این قسمت نیز مربوط به فایل هایی است که توسط خودتان و یا آنتی ویروس قرنطینه شده اند . اگر ۱۰۰ % مطمئن هستید که فایلی به اشتباه قرنطینه شده است ، می توانید روی آن راست کلیک کرده و گزینه Restore را انتخاب نمایید . البته باز هم تاکید می کنیم که بدون داشتن اطلاعات لازم در مورد یک فایل ، اقدام به بازگردانی آن نکنید . همچنین می توانید با کلیک روی دکمه Quarantine ، فایلی که به نظرتان مشکوک می رسد را به بخش قرنطینه اضافه نمایید .
Watch activity : در این قسمت می توانید فعالیت فایل های سیستم را مشاهده کنید . البته این قسمت زیاد حالت امنیتی ندارد و تنها میزان خوانده شدن و نوشتن اطلاعات را نمایش می دهد .
ESET SysInspector : این ابزار در واقع با سیستم عامل شما یکپارچه شده و شروع رصد فعالیت های سیستم خواهد کرد . مثلا پردازش های جاری سیستم ، محتوای رجیستری ویندوز ، آیتم های موجود در استارت آپ و اتصالات شبکه ای رصد خواهند شد . بنابراین اگر فعالیت مشکوکی در سیستم صورت گیرد ، این بخش می تواند به شما هشدارهای لازم را بدهد و یا در کشف تهدید به شما کمک کند . مسلما چنین ابزاری می تواند به یک متخصص آی تی یا مدیر یک شبکه کمک شایانی کند .
برای شروع باید روی دکمه Create که در پایین این بخش قرار دارد کلیک کرده و به اصطلاح یک Snapshot تهیه کنید . تنها کافیست یک نام برای snapshot خود انتخاب کنید . پس از گذشت حدود یک دقیقه می توانید روی snapshot ایجاد شده راست کلیک کرده . گزینه Show را بزنید تا پنجره ی مورد نظر باز شود . اکنون می توانید به دنیای از اطلاعات مربوط به فعالیت های سیستمی و شبکه ای دسترسی داشته باشید . البته اگر تخصص کافی در زمینه امنیت ندارید ، بهتر است که تغییری در تنظیمات این بخش ایجاد نکنید .
Running Processes : این ابزار هم دقیقا عملکردی مانند Task manager ویندوز دارد . با این تفاوت که با قدرت بیشتری عمل کرده و پردازش هایی که مخفی شده اند را نمایش دهد . همچنین میزان ریسک هر پردازش نیز در مقابل آن با آیکون های سبز ، زرد و یا قرمز نمایش داده می شود .
Network Connections : کارکرد این قسمت نیز از نامش پیداست . در این قسمت می توانید اتصالات شبکه ای که در کامپیوتر شما در جریان می باشند را مشاهده نمایید . همچنین می توانید تنظیمات خود را نیز روی هر اتصال اعمال کنید . مثلا شما قادر خواهید بود که یک اتصال را به صورت موقت یا دائمی مسدود کنید .
Submit file for analysis : اسکن به صورت آنلاین یکی از بهترین روش ها برای پی بردن به ماهیت یک فایل است . اگر به فایلی مشکوک هستید و آنتی ویروس تان هم عکس العملی در برابر آن نشان نمی دهد ، می توانید آن را برای آزمایشگاه امنیتی ESET ارسال کنید تا بررسی کاملی روی آن انجام شده و پاسخ برای شما ارسال شود .
از طریق گزینه Submit file for analysis می توانید این کار را انجام دهید و تمام چیزی که برای انجام این کار نیاز دارید ، یک آدرس ایمیل است تا پاسخ شما به آن ارسال شود .
ESET SysRescue : گاهی اوقات یک سیستم به شدت آلوده است و در حقیقت نمی توان از داخل سیستم عامل برای آن کاری انجام داد . چون یا به شدت کند شده است و یا اینکه اجازه استفاده از هیچ برنامه امنیتی از طرف بدافزارها به شما داده نمی شود . در اینگونه مواقع چاره کار استفاده از یک دیسک نجات است که به اصطلاح به آن Rescue Disk گفته می شود .
کار دیسک نجات این است که قبل از بارگذاری سیستم عامل لود می شود و قبل از اینکه بدافزارها بتوانند کاری کنند ، آنها را از بین می برد . متاسفانه در این مطلب مجال پرداختن به روش ایجاد دیسک نجات اسمارت سکیوریتی نیست و انشالله در آینده به این مقوله اشاره ای خواهیم داشت .
ESET Social media scanner : در واقع این ابزار یک اپلیکیشن فیسبوک است که به افزایش امنیت شما کمک خواهد کرد . مسلما همه ما در فیسبوک روزانه با لینک های زیادی که توسط دوستان مان به اشتراک گذاشته می شوند روبرو می شویم . اما گاهی اوقات این لینک ها توسط بدافزارهایی برای ما ارسال می شوند که در واقع به اکانت دوستان مان نفوذ کرده اند . حالا اگر ما هم روی این لینک ها کلیک کنیم ، ممکن است به راحتی آلوده شویم .
اما با ابزاری مثل Social media scanner تمامی لینک هایی که روی دیوار ، نیوزفید و یا پیام خصوصی برای شما ارسال می شوند بررسی خواهند شد تا از سالم بودن آن اطمینان حاصل شود .
بخش Help
اما آخرین بخش اسمارت سکیوریتی ۶ مربوط به کمک رسانی می باشد . چیزی که واضح است در این بخش می توانید کمک های لازم را از طریق داکیومنت ها دریافت کنید . این بخش نیازی به توضیح خاصی ندارد .
موارد دیگر
قابلیت ضد سرقت ( Anti – Theft )
لپ تاپ هم معمولا محصولات گران قیمتی هستند و همیشه هم مورد توجه سارقان بوده اند . تا حدی که برخی افراد پیشنهاد می کنند که کیف هایی که لوگوی برندهای لپ تاپ دارند را خریداری نکنید . چون باعث جلب توجه سارقان می شود . اما اگر لپ تاپ ما دزیده شود باید چکار کنیم ؟
پس از دزیده شدن لپ تاپ تان عملا نمی توانید کار زیادی انجام دهید . چون هیچگونه امکان ردیابی وجود ندارد که بخواهید از آن استفاده کنید . اما اگر کاربر محتاطی باشید ، حتما با برخی برنامه های مشهور در این زمینه آشنایی دارید . برنامه هایی نظیر Prey که می توانند موقعیت جغرافیایی لپ تاپ شما را مشخص کنند و یا تصویری از سارق که در مقابل لپ تاپ تان نشسته است را به شما نشان دهند .
در آخرین نسخه بسته امنیتی ESET Smart Security این قابلیت نیز در اختیار شما قرار می گیرد . اگر لپ تاپ شما به سرقت رفت ، کافیست که به اکانت خود در وبسایت my.eset.com رفته و اعلام سرقت کنید . حالا کافیست تا سارق دستگاه را به اینترنت متصل کند . سپس اسمارت سکیوریتی که در تعامل با سرورهای شرکت سازنده ی خود است ، متوجه می شود که این دستگاه به سرقت رفته است . اکنون مرحله جمع آوری اطلاعات شروع می شود . موقعیت مکانی تشخیص داده شده ، اسکرین شات های از صفحه ویندوز تهیه می شود ، آی پی اتصال اینترنتی نیز ثبت شده و با استفاده از وبکم نیز تصاویری از فردی که مقابل لپ تاپ نشسته گرفته خواهد شد و به سرورهای ESET ارسال می شوند .
حالا شما می دانید که لپ تاپ تان کجاست و همچنین تصویری از سارق نیز دارید . همه این اطلاعات را می توانید به پلیس تحویل داده تا هرچه بهتر و سریع تر بتوانند سارق را گیر بیندازند .
توجه داشته باشید که این قابلیت به صورت پیشفرض در اسمارت سکیوریتی ۶ فعال نیست و باید در هنگام مواجه با پنجره زیر ، دکمه Enable Anti – Theft را کلیک کنید .
در صفحه بعد نیز باید با کلیک روی دکمه Create Account Now باید مراحل ساخت یک اکانت جدید را طی کنید . پس از ساخت اکانت باید وارد ایمیل خودتان شده و روی لینک تایید کلیک کنید تا فعال سازی انجام شود .
اکنون می توانید از طریق آدرس my.eset.com و وارد کردن اطلاعات کاربری خودتان ، وارد اکانت خود شده و با کلیک روی دکمه My Computer is Missing اعلام سرقت کنید .
قابلیت دیگری هم که در این بخش وجود دارد ، Phantom Account نامیده می شود . در صورتی که این گزینه را از بخش تنظیمات تحت وب اسمارت سکیوریتی فعال کنید ، پس از ریست اولیه دستگاه ، دیگر اجازه دسترسی سارق به حساب های کاربری موجود در ویندوز داده نخواهد شد و به همین ترتیب کسی نمی تواند به اطلاعات شخصی و حساس شما دسترسی پیدا کند . در واقع پس از ریست ، دستگاه فقط با اکانت فانتوم لاگین می کند و در این اکانت نیز اجازه دسترسی به هیچکدام از فایل های هارد دیسک داده نمی شود . همچنین تمامی فعالیت های سارق نیز زیر نظر گرفته خواهد شد .
اما در پایان توضیحات این بخش شما باید به چند نکته توجه کنید :
* در صورتی که سارق با استفاده از یک سیستم عامل دیگر لپ تاپ شما را بوت کند ، مسلما این قابلیت کارایی نخواهد داشت .
* در صورتی که سارق هارد دیسک دستگاه را فرمت کند نیز این روش دیگر کارایی ندارد .
تست شخصی این قابلیت : در تست شخصی که بنده انجام دادم ، همه چیز به درستی عمل می کرد و موقعیت مکانی نیز با اختلاف بسیار کمی درست تشخیص داده شد . در حد یک کوچه اختلاف .
سیستم HIPS
این سیستم از نسخه ۵ محصولات ESET شروع به کار کرد و در نسخه ۶ نیز وجود دارد . اما کاربرد این سیستم چیست ؟
HIPS در واقع سیستمی است با قوانینی از پیش تعریف شده که فعالیت های کامپیوتر را زیر نظر می گیرد و هنگامی که یک فعالیت مشکوک را شناسایی کرد ، مانع از پیشروی آن خواهد شد . این سیستم هم برای کاربران مبتدی سودمند است و هم برای کاربران حرفه ای و متخصصان امنیت .
در واقع اگر کاربری باشید که از مفاهیم امنیتی سررشته ای ندارد می توانید از قوانین از پیش تعریف شده این سیستم استفاده کنید . اما در صورتی که تخصص خوبی در زمینه امنیت دارید و یا مدیر یک شبکه هستید ، می توانید قوانین مورد نظر خود را در این بخش تعریف کنید تا با موارد مشکوک طبق سیاست های شما برخورد شود .
منبع گویا آی تی
سلام
ممنون میشم سریال را برای من هم بفرستید،برای Eset Samrt Security v6.
بای
سلام
ممنون میشم سریال را برای من هم بفرستید،برای Eset Samrt Security v6.
بای
ارسال شد .......
ali-1991
08-06-2013, 19:27
درود بر شما. دوستان هر محصولی از Eset رو میخوام نصب کنم تا نیمه راه نصب میشه اما Rolling Back Action و بعد نصب ناتمام میشه. مشکل از کجاست؟
Walking Dead
08-06-2013, 19:57
سَلام ممنون میشم یوزر و پسورد برام بفرستید ..
سلام
یوزر و پسورد رو از کجا باید بیاریم؟
با تشکر پیشاپیش
ممنون میشم واسه منم سریال برای5 EAS بفرستید .
.AraMesh.
08-06-2013, 22:57
سلام
یوزر و پسورد رو از کجا باید بیاریم؟
با تشکر پیشاپیش
سلام پیغام خصوصی شد
سلام پیغام خصوصی شد
ممنون
اما من محدودیت پیغام خصوصی دارم نتونستم اونجا جوابتون رو بدم...اگه ممکنه آدرس رو دوباره ارسال کنین چون به صورت خط چین سند شده تو پیغام.تشکر فراوان
سلام
لطفا برای من هم یوزر و پسورد بفرستید
eset non32 antivirus
5.2.9.1
با تشکر
.AraMesh.
09-06-2013, 14:15
kossar8 سلام
ارسال شد
فقط منو یادتون رفت واسم ارسال کنید ؟ :n14:
.AraMesh.
09-06-2013, 17:00
فقط منو یادتون رفت واسم ارسال کنید ؟ :n14:
سلام " سفارشی ارسال شد :n06:
سلام:
لطفا" یه یوزرنیم پسورد برای ESET Smart Security 6 بهم بدید.
ممنونم
.AraMesh.
10-06-2013, 00:33
سلام:
لطفا" یه یوزرنیم پسورد برای ESET Smart Security 6 بهم بدید.
ممنونم
سلام" براتون ارسال شد
.AraMesh.
10-06-2013, 00:37
سلام" ارسال شد
.AraMesh.
10-06-2013, 00:41
درود بر شما. دوستان هر محصولی از Eset رو میخوام نصب کنم تا نیمه راه نصب میشه اما Rolling Back Action و بعد نصب ناتمام میشه. مشکل از کجاست؟
سلام" با ی آنتی ویروس بوتیبل ، سیستم رو چک کنید ویروس یا بدافزار نباشه. چون ی وقتایی مانع نصب آنتی میشند
mehdiney navaz
10-06-2013, 15:20
برای منم میفرستی .ممنون
سلام
قبلا" برای این که با نود 32 ورژن 4 بتونم سایتهای بلاک شده رو باز کنم می رفتم توی مسیر setup---advance setup و در قسمت address mnagement آدرس سایت مورد نظر رو با زدن ستاره در اول و آخرش وارد میکردم و راحت وارد سایت می شدم اما مدتیه وقتی این کار رو میکنم و به محض ok نهایی هیچکدام از مرورگرهام هیچ سایتی رو باز نمیکنه و فقط پیغام میده proxy رو چک کن . تا این که اتفاقی متوجه شدم با هر بار تغییر در قسمت فوق می بایست یکبار کامپیوتر رو ریستارت کنم تا تغییرات داده شده اعمال بشه و این خیلی کارم رو سخت کرده. لطفا" راهنماییم کنید
.AraMesh.
10-06-2013, 21:28
برای منم میفرستی .ممنون
:n01: بهله. ارسال شده
alireza20
11-06-2013, 10:33
سلام
من ناد32 ورژن 6 دارم یه مدته سایت هایی مثل دانلود ها و پی سی دانلود و اکثر دامنه هایی که دانلود دارن رو Block کرده ، برای شما اینجوری نشده؟!
سلام
من ناد32 ورژن 6 دارم یه مدته سایت هایی مثل دانلود ها و پی سی دانلود و اکثر دامنه هایی که دانلود دارن رو Block کرده ، برای شما اینجوری نشده؟!
اینکه خیلی وقته شده
چون یوزر نود یا کرک یا آپدیت آفلاینش رو میده بلاک کرده
طبق روش پایین برو
سلام
قبلا" برای این که با نود 32 ورژن 4 بتونم سایتهای بلاک شده رو باز کنم می رفتم توی مسیر setup---advance setup و در قسمت address mnagement آدرس سایت مورد نظر رو با زدن ستاره در اول و آخرش وارد میکردم و راحت وارد سایت می شدم اما مدتیه وقتی این کار رو میکنم و به محض ok نهایی هیچکدام از مرورگرهام هیچ سایتی رو باز نمیکنه و فقط پیغام میده proxy رو چک کن . تا این که اتفاقی متوجه شدم با هر بار تغییر در قسمت فوق می بایست یکبار کامپیوتر رو ریستارت کنم تا تغییرات داده شده اعمال بشه و این خیلی کارم رو سخت کرده. لطفا" راهنماییم کنید
شما احتمالا یه جایی رو اشتباه رفتین شاید تیک اکتیو لیست رو نزدی
در ضمن قسمت آپدیت رو n o p r o x i انتخاب کن
P I R A N H A
11-06-2013, 12:38
اگه میشه واسه ما هم بفرست ممنون
علی سبزقبایی
12-06-2013, 03:27
سلام من یک هفته است که ویندوزمو عوض کردم نود32 رو هم نصب کردم
اما بعد از 5 روز حدودا اینترنتم قطع شد فایروال نود32 هم غیر فعال نمیشد سرویس نود32 هم stop نمیشد
با safe mode و هزار جور درده سر نود 32 رو حذف کردم
مشکل اینترنت حل شد مجدادا نصبش کردم مشکلی دیگه نداشت
دوباره بعد از دو روز در حین وب گردی به طور خودکار همون حالت شد تا وقتی که با safe mode فایل سرویس نود32 رو پاک کردم درست شد ولی نود 32 کار نمیکنه دیگه
مطمئنم از خود نود32 هستش
ویندوزم هم ویندوز 8 هست
اگه میشه واسه ما هم بفرست ممنون
ارسال شد .........
سلام من یک هفته است که ویندوزمو عوض کردم نود32 رو هم نصب کردم
اما بعد از 5 روز حدودا اینترنتم قطع شد فایروال نود32 هم غیر فعال نمیشد سرویس نود32 هم stop نمیشد
با safe mode و هزار جور درده سر نود 32 رو حذف کردم
مشکل اینترنت حل شد مجدادا نصبش کردم مشکلی دیگه نداشت
دوباره بعد از دو روز در حین وب گردی به طور خودکار همون حالت شد تا وقتی که با safe mode فایل سرویس نود32 رو پاک کردم درست شد ولی نود 32 کار نمیکنه دیگه
مطمئنم از خود نود32 هستش
ویندوزم هم ویندوز 8 هست
خودم رو ویندوز 8 نود 6 داشتمش مشکلی نبود
موقع نصب آنتی ویروسا باید نت قطع باشه تا فایر وال درست نصب بشه
اینم مراحل نصب
اگه نود کار نمیکنه با نود یونیستالر پاکش کن و ccleaner پاک کن ریجستری رو
ali-1991
12-06-2013, 10:09
سلام" با ی آنتی ویروس بوتیبل ، سیستم رو چک کنید ویروس یا بدافزار نباشه. چون ی وقتایی مانع نصب آنتی میشند
ممنون از پاسختون. مشكل از Base Filtering Engine ويندوز 7 و فايروال بود كه مشكل حل شد.
hamed malekpour
12-06-2013, 15:37
جدیترین ورژن نودی 32 برای xpکدومه 32 بیت لینک دانلود بدهید
سلام براي ما هم مرحمت كن بفرست.با تشكر
سلام
Eset Smart Security 6 که روی سیستمم نصب دارم Trial Expired شده و آپدیت نمیشه،من از سریال های موجود در نت استفاده می کردم،چه جوری می تونم
از این حالت خارجش کنم؟ممنون :)
بای
جدیترین ورژن نودی 32 برای xpکدومه 32 بیت لینک دانلود بدهید
برای هر ویندوزی فرقی نداره ورژن 6 آخریشه فعلا
لینک مستقیم
دانلود نسخه 32 بیتی با لينك مستقيم با حجم 54 مگابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه 64 بیتی با لينك مستقيم با حجم 62 مگابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام براي ما هم مرحمت كن بفرست.با تشكر
ارسال شد ......
سلام
Eset Smart Security 6 که روی سیستمم نصب دارم Trial Expired شده و آپدیت نمیشه،من از سریال های موجود در نت استفاده می کردم،چه جوری می تونم
از این حالت خارجش کنم؟ممنون :)
بای
از سریالهای E A V دار استفاده کنید
مثل نسخه خریداری شده میشه
البته از اون 90 روزای تریال هم میتونی استفاده کنی
barmak asad
14-06-2013, 23:13
سلام :نسخه6رو سیستمم نصبه ایکنش به رنگ نارنجی با علامت سوال شده وپیغام میده که حداکثر حفاظت را تضمین نمیکند در ضمن سیستم هم پیغام غیر فعال بودن دیواره اتش میده مشکل از کجاست وچجوری حل کنم؟
سلام :نسخه6رو سیستمم نصبه ایکنش به رنگ نارنجی با علامت سوال شده وپیغام میده که حداکثر حفاظت را تضمین نمیکند در ضمن سیستم هم پیغام غیر فعال بودن دیواره اتش میده مشکل از کجاست وچجوری حل کنم؟
از کجا دانلودش کردی؟
نسخه کرک شده ؟ یا کرکش کردی؟
یه عکس از صفحه اول آنتی رو بزار
سلام من نود 32 دارم ارور real time میده
سلام من نود 32 دارم ارور real time میده
احتمالا شما هم کرک کردی
اگه میخوای کرک کنی
یه کرک دارم نود رو بهم نمیریزه
یه عکس از نودت بذار
pouria94
18-06-2013, 12:49
با سلام خدمت دوستان .. میخواستم بدونم که ESET Smart Security 7 که منتشر شده توصیه میشه که نصب کنم... یا هنوز 6 بهتره؟
با سلام خدمت دوستان .. میخواستم بدونم که ESET Smart Security 7 که منتشر شده توصیه میشه که نصب کنم... یا هنوز 6 بهتره؟
7 در اومده؟!!
عجبا اون وقتا خیلی کند ورژن میداد بیرون. ما هنوز روی اخرین بیلد 4 هستیم! :n02::n09:
توصیه ای چیزی دارین بدین شاید رفتیم بالاتر. :بهمن
aylar6888
18-06-2013, 22:29
7 در اومده؟!!
عجبا اون وقتا خیلی کند ورژن میداد بیرون. ما هنوز روی اخرین بیلد 4 هستیم! :n02::n09:
سلام :
ورژن 7 هنوز در مرحله تست و بتاست و به 500 نفر که باگها و ضعفهاشو گزارش بدن 1 سال لایسنس مجانی داده میشه
7 در اومده؟!!
سلام
از سریالهای E A V دار استفاده کنید
مثل نسخه خریداری شده میشه
البته از اون 90 روزای تریال هم میتونی استفاده کنی
سایتی را سراغ دارید که این سریالهایی که گفتید را قرار داده باشه؟ممنون :)
بای
سلام
سایتی را سراغ دارید که این سریالهایی که گفتید را قرار داده باشه؟ممنون :)
بای
سایتش رو که فرستادم نازنین
دوباره میفرستم چک کن
سلام
دوستان میتونند پیغام خصوصی بزنند اگه مشکل آپدیت دارند :)
Walking Dead
23-06-2013, 10:50
سَلام دوستـــان چـرا بـرا منـــ هر روز خودشـو آپدیــت میکنـــه " ویروس دیتـابیســ " ..
یعنــی اینقـدر سریـع براشــ آپدیــت میـــاد به شماره هـای بالاتـــر ... ؟
amin1374
23-06-2013, 16:29
من ا وقتی که وینمو عوض کردم ی روز بعدش یک مشکل دارم شدیدا رو مخمه فایلای آپدیتو دان میکنه ولی یا موقع نصب یا چند کیلوبایت آخر حجم دانلود این ارور زیرو میاره ضمنا لایسنس اوریجنالم دارم!!!
من ا وقتی که وینمو عوض کردم ی روز بعدش یک مشکل دارم شدیدا رو مخمه فایلای آپدیتو دان میکنه ولی یا موقع نصب یا چند کیلوبایت آخر حجم دانلود این ارور زیرو میاره ضمنا لایسنس اوریجنالم دارم!!!
این پست رو ببنید.
سلام
برای آپدیت تنها راه وارد کردن یوزر و پسورده؟کرکی چیزی نداره که هر دفه برای آپدیت نخوایم یوزر و پس بزنیم؟
سَلام دوستـــان چـرا بـرا منـــ هر روز خودشـو آپدیــت میکنـــه " ویروس دیتـابیســ " ..
یعنــی اینقـدر سریـع براشــ آپدیــت میـــاد به شماره هـای بالاتـــر ... ؟
آپدیتاش خیلی کمه- شاید به 1 یا 2 مگا در روز برسه
اگه میخوای آپدیتش رو از اتومات در بیاری و دستی کنی یرو
قسمت tools بعد scheduler
سلام
برای آپدیت تنها راه وارد کردن یوزر و پسورده؟کرکی چیزی نداره که هر دفه برای آپدیت نخوایم یوزر و پس بزنیم؟
چرا کرک هم داره
ولی بهتره کرک نکنی
تو خصوصی یه نرم افزار میگم خودش اتومات سریال پیدا میکنه و میزاره تو نود
noisymind
26-06-2013, 15:34
آیا با ناد میشه یک سایت رو فیلتر کرد؟
microsof
26-06-2013, 16:58
..............
Dark-man
26-06-2013, 20:04
آقا چطوری اگر مسیر آپدیتمون بلاک شد آن را از بلاک در آوریم؟
Walking Dead
26-06-2013, 23:01
چرا کرک هم داره
ولی بهتره کرک نکنی
تو خصوصی یه نرم افزار میگم خودش اتومات سریال پیدا میکنه و میزاره تو نود
سَلام دوســت عزیز ممنون میشـــم نرم افـزار مورد نظـر رو هم برای من خصوصی کنید ..
ممنون میشم .
سَلام دوســت عزیز ممنون میشـــم نرم افـزار مورد نظـر رو هم برای من خصوصی کنید ..
ممنون میشم .
می تونید تو گوگل سرچ کنید PNL
خصوصی هم ارسال شد
آقا چطوری اگر مسیر آپدیتمون بلاک شد آن را از بلاک در آوریم؟
بهمون روشی که سایتای بلاک شده رو در میاوری با نود
آدرس آپدیت رو بطور کامل -اول و آخرش رو ستاره بزن
مگه آپدیت اتومات چه مشکلی داره
آیا با ناد میشه یک سایت رو فیلتر کرد؟
بلاک کردن سایتها توسط نود
Open ESET Smart Security or ESET NOD32 Antivirus
Press the F5 key on your keyboard to access the Advanced Setup window
Expand Web and email [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Web access protection and then click URL address management
Select List of blocked addresses from the drop-down menu and make sure that the check box next to Allow access only to URL addresses in the list of allowed addresses is deselected
Click Add, enter the web address(es) of the site(s) you want to block and then click OK
4.2.42
rezidentevilone
28-06-2013, 14:18
آشغال ترین آنتی ویروسی که تا حالا دیدم = nod32
سلام
دوستان دو تا سئوال در مورد این محصول دارم
1- چرا این آیکون اینجوریه
2 - هر وقت میخواییم نود نصب کنیم یه ایمیل جدید میخواد ، راهی هست که ایمیل نخواد
ممنونم
4.2.42
ارسال شد .........
دوستان بیزحمت سریال واسه endpoint security میخواستم ممنون.
دوستان بیزحمت سریال واسه endpoint security میخواستم ممنون.
ارسال شد .......
آشغال ترین آنتی ویروسی که تا حالا دیدم = nod32
باز هم اظهار نظر ترولی:n02:
سلام
دوستان دو تا سئوال در مورد این محصول دارم
1- چرا این آیکون اینجوریه
2 - هر وقت میخواییم نود نصب کنیم یه ایمیل جدید میخواد ، راهی هست که ایمیل نخواد
ممنونم
1-سریال و یوزر نود رو بزن و آپدیت کن
قسمت هشدار آپدیت ویندوز رو در نود غیر فعال کن
2- برای من که تا حال ایمیل نخواسته
شاید منظورت قسمت ضد سرقتش هس
کتاب آموزشی نود 6 رو تو پست اول دانلود کن
hamedplus
01-07-2013, 23:00
پیغام encrypted SSL Comunication از nod برای چیه؟دوستان سلام این پیغام زیر که نود میده به چه معنیه؟
آیا ویروس چیزی توکاره؟
وقتی با مرورگر فایرفاکس 64x میخوام یه سایت رو باز کنم این پیغام رو میده.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای چیه این پیغام.؟
MOHAMMAD2010
02-07-2013, 12:16
من از امروز هر یوزر پسوردی رو که برای آپدیت میزنم این پیغام رو میده !
قبلا راحت اکتیو میشد !
واسه چیه ؟
من از امروز هر یوزر پسوردی رو که برای آپدیت میزنم این پیغام رو میده !
قبلا راحت اکتیو میشد !
واسه چیه ؟
منم دقیقا به همین مشکل خوردم هیچ یوزر و پسوردی رو قبول نمی کنه مجبور شدم آپدیت افلاین کنم.
payam178
02-07-2013, 15:08
سلام دوستان
من یک مدت از اکانت های پولی ایران ست آپ استفاده میکردم
و وقتی شما میخای اینکار را بکنی باید یک سری فایل ریجستری که ایران ست آپ به شما میده نصب بکنی تا بروز رسانی نود 32 از طریق فولدر C:\Update انجام بشه
حالا من نمیخواهم دیگر از این روش استفاده کنم و میخواهم از یوزرنیم و پسورد رایگان استفاده کنم.
حالا باید چه کار بکنم تا دیگر از آن فولدر فایل های آپدیت را دریافت نکند ؟ و مثل قبل با دادن یوزرنیم و پسورد مناسب از سرور خودش دانلود کند؟
راستی اگر امکان داره برای من یوزرنیم و پسورد یا نرم افزار مربوطه را پ.خ کنید
از ورژن 6 هم استفاده میکنم
سلام دوستان
من یک مدت از اکانت های پولی ایران ست آپ استفاده میکردم
و وقتی شما میخای اینکار را بکنی باید یک سری فایل ریجستری که ایران ست آپ به شما میده نصب بکنی تا بروز رسانی نود 32 از طریق فولدر C:\Update انجام بشه
حالا من نمیخواهم دیگر از این روش استفاده کنم و میخواهم از یوزرنیم و پسورد رایگان استفاده کنم.
حالا باید چه کار بکنم تا دیگر از آن فولدر فایل های آپدیت را دریافت نکند ؟ و مثل قبل با دادن یوزرنیم و پسورد مناسب از سرور خودش دانلود کند؟
راستی اگر امکان داره برای من یوزرنیم و پسورد یا نرم افزار مربوطه را پ.خ کنید
از ورژن 6 هم استفاده میکنم
شما باید اگه تغییر ریجستری رو بحالت اولش در بیاری
ار همون سایت درخواستت رو مطرح کن
اگه نتونستی به حالت اول برگردونی
نود رو پاک کن و با ccleaner ریجستری رو هم پاک کن
البته قبلا از فایلهای آپدیت بکاپ بگیر
timemachine2029
03-07-2013, 03:18
سلام
من میخوام یه برانامه رو دسترسیش به اینترنت قطع کنم،چطور این کار رو انجام بدم؟
با کسپر خیلی راحت بود و مشکلی نداشتم اما با ناد 32 ورژن 6 هرچی برنامه داشتم سریال های اینولید شد و از کار افتادن!
سلام
من میخوام یه برانامه رو دسترسیش به اینترنت قطع کنم،چطور این کار رو انجام بدم؟
با کسپر خیلی راحت بود و مشکلی نداشتم اما با ناد 32 ورژن 6 هرچی برنامه داشتم سریال های اینولید شد و از کار افتادن!
نحوه معرفی برنامه ها به فایروال Smart Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamedplus
03-07-2013, 20:16
پیغام encrypted SSL Comunication از nod برای چیه؟
دوستان سلام این پیغام زیر که نود میده به چه معنیه؟
آیا ویروس چیزی توکاره؟
وقتی با مرورگر فایرفاکس 64x میخوام یه سایت رو باز کنم این پیغام رو میده.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای چیه این پیغام.؟
دوستان کسی نمیدونه این پیغام چه معنی میده و برای چیه؟
اصلا برای کسی اتفاق افتاده این پیغام بیاد؟
prance666
03-07-2013, 23:34
سلام دوستان من نسخه آنتی ویروسش رو نصب کردم برای سریال ها کسی برنامه خاصی میشناسه معرفی کنه ممنون
یه چیزه دیگه این آپدیت آفلاین این نسخه آنتی ویروس 6 رو از کجا میشه گیر آورد من هر بار آپدیت میکنم هی وسطش قطع میشه و میاد از اول
سلام دوستان من نسخه آنتی ویروسش رو نصب کردم برای سریال ها کسی برنامه خاصی میشناسه معرفی کنه ممنون
یه چیزه دیگه این آپدیت آفلاین این نسخه آنتی ویروس 6 رو از کجا میشه گیر آورد من هر بار آپدیت میکنم هی وسطش قطع میشه و میاد از اول
P---N----------L
بدون خط فاصله تو گوگل بگرد
آپدیت آفلاین هم میتونی باهش بگیری از سرور اصلی
ولی آنلاین آپ کن بهتره
کرک نکن
اون روشهایی که برای رفع مشکل آپدیت هس
هم تو پست اول هم چنتا پست پیش رو انجام بده
دوستان کسی نمیدونه این پیغام چه معنی میده و برای چیه؟
اصلا برای کسی اتفاق افتاده این پیغام بیاد؟
فقط با همین مرور گر مشکل داره
فایر فکس جدید بهتره
خودم یه چن وقتی با واتر فکس بودم
ولی دیدم آپدیت نمیشه رفتم فایر
بنظرم پاک کن برو فایر
.AraMesh.
05-07-2013, 11:58
در قسمت Advanced Setup مطابق شکل پایین گزینه proxy رو غیر فعال کنید
قسمت Update Server باید بر روی Choose Automatically باشه
یه بار Clear update cache پاک کنید مطابق شکل selef defens رو غیر فعال کنید و مراحل انجام بدید و در اخر سیستم رو ریستارت کنید
.
.
.
با تشکر ازkases
دستتون درد نکنه مشکلش حل شد. فقط آپدیت کش رو دست نزدم ، بازم آپدیت شد.
dops dops
06-07-2013, 12:27
سلام من نسخه ی 5 رو نصب کردم و وقتی username و pass رو میزنم activation failed میده باید چکار کنم ؟
ممنون
Guidance
06-07-2013, 13:45
سلام این یعنی یوزرنیم و پسوردی که استفاده میکنید اکسپایر شده است یوزرنیم و پسورد های جدید رو چک کنید ضمن اینکه بهتره که EAV باشند چون اگر مدت طولانی از TRIAL استفاده کنید آنتی ویروستون کلا اکسپایر خواهد شد.
dops dops
06-07-2013, 14:16
سلام این یعنی یوزرنیم و پسوردی که استفاده میکنید اکسپایر شده است یوزرنیم و پسورد های جدید رو چک کنید ضمن اینکه بهتره که EAV باشند چون اگر مدت طولانی از TRIAL استفاده کنید آنتی ویروستون کلا اکسپایر خواهد شد.
والا این فایلی که دارم زده تا 2016 اعتبار داره این EAV چیه؟
masoud10423
06-07-2013, 18:09
سلام .من وقتی سیستم روشن میکنم انتی ویروسم پیغام زیر رو چند بار تکرار میکنه .این یعنی چه ؟ضمنا انتی ویروسم ورژن6 eset smart security می باشد.لطفا راهنمائی کنید جهت رفع ان چه کنم ؟
اخطار: detected covert channel exploit in icmp packet
remot ip :87.248.120.148
tiraxtork
07-07-2013, 12:25
دوستان قوی ترین بسته امنیتی این شرکت چیه ؟ که هم انتی ویروس باشه و هم برا اینترنت خوب باشه ؟ هم انتی اسپم و .... هم باشه ؟
نسخهtotal که کامله
والا این فایلی که دارم زده تا 2016 اعتبار داره این EAV چیه؟
تفاوت بین Trial License و EAV License ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تفاوت نگارش های مختلف آنتی ویروس NOD 32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام .من وقتی سیستم روشن میکنم انتی ویروسم پیغام زیر رو چند بار تکرار میکنه .این یعنی چه ؟ضمنا انتی ویروسم ورژن6 eset smart security می باشد.لطفا راهنمائی کنید جهت رفع ان چه کنم ؟
اخطار: detected covert channel exploit in icmp packet
remot ip :87.248.120.148
جلوگیری از نمایش پیغام مربوط به دفع حملات (Preventing Attack Detection) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جلوگیری از تشخیص حملات DNS و ARP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام مشکل منم مشابح دوست مون هست و پیغام detected covert channel exploit in icmp packet میده ولی از لینکی که گداشتین هم درست نشد
دوست عزیز، برای رفع پیغام خطای Detected covert channel exploit in ICMP packet در نود32 می بایست مطابق آموزش مقاله ی فارسی زیر عمل نمایید:
اینم روش خود سایت نود32
سلام مشکل منم مشابح دوست مون هست و پیغام detected covert channel exploit in icmp packet میده ولی از لینکی که گداشتین هم درست نشد
شما دوتا سیستم دارید که شبکه کرده باشید ؟؟
یا موقع استفاده از یاهو یا گارنا
انتی ویروس رو به اخرین ورژن آپدیت آنلاین کنید
Why did i get a “detected covert channel exploit in icmp packet” message in the firewall logs?
Fragmented icmp packets may be used to enable rapid detection of a client connection to the domain controller. Versions of the eset personal firewall module below version 1047 may identify these packets as a threat and block the communication. The problem will be resolved in personal firewall modules that are version 1048 or newer.
To resolve this issue if your personal firewall module is an older version, add the ip address of the domain controller to the trusted zone
ترجمه
چرا "شناسایی و بهره برداری از کانال های مخفی در بسته icmp" ارسال پیام خصوصی به فایروال سیاهه های مربوط را دریافت میکنم؟
تکه تکه بسته های icmp ممکن است مورد استفاده قرار گیرد به فعال کردن تشخیص سریع از اتصال مشتری به کنترل کننده دامنه است. نسخه از ماژول eset فایروال های شخصی در زیر نسخه 1047 این بسته ها را به عنوان یک تهدید شناسایی و مسدود کردن ارتباطات است.مشکل در ماژول های دیوار آتش شخصی است که نسخه 1048 یا جدیدتر حل و فصل خواهد شد.
برای حل این مشکل اگر ماژول فایروال شخصی شما یک نسخه قدیمی تر، اضافه کنید آدرس آی پی کنترل کننده دامنه به منطقه مورد اعتماد
و در آخر
ممکنه رو سیستم شما روتکیت یا چیز دیگه ای نصب شده باشه
اگه برنامه ای چیزی نصب کردین چک کنید کدوم برنامه داره این اررو رو پیش میاره
سیستم رو فول اسکن کنید توسط آنتی ویروس و اسپای ور اسکنر
Mohammad Yek110
09-07-2013, 17:49
سلام
دوستان کمک
آنتی ویروسم اسکن رو توی یک ثانیه تموم میکنه ، اصلا اسکن نمی کنه
چیکار کنم؟
نسخه 6
امروز آپدیت کردم ولی نشد
ویندوز 8 - 64 بیت
سلام
دوستان کمک
آنتی ویروسم اسکن رو توی یک ثانیه تموم میکنه ، اصلا اسکن نمی کنه
چیکار کنم؟
نسخه 6
امروز آپدیت کردم ولی نشد
ویندوز 8 - 64 بیت
با این برنامه ناد32 رو پاک کنید و دوباره نصب کنید ببنید باز هم این مشکل پابرجاست.
Transporter2009
10-07-2013, 14:02
درود بر دوستان همیشه همراه:
من به یه کرک عالی و با استفاده ی فوق العاده آسان برای ESET Smart Security 6.0.316 نیاز دارم که قابلیت آپدیت نیز از خود سرور های ESET را داشته باشد.
ممنون میشم کمکم کنید...
Mohammad Yek110
11-07-2013, 10:28
با این برنامه ناد32 رو پاک کنید و دوباره نصب کنید ببنید باز هم این مشکل پابرجاست.
اصن حذفش کردم کسپر نصب کردم ، خیلیم بهتره :27:
Golbarg01
11-07-2013, 17:06
در ورژن 6 چجوری یک آدرس خاص بلوک شده رو کاری کنیم که براش notification نیاد؟
تو بعضی سایتها که میرم بعضی لینک هاشون رو نود بلاک می کنه برای همین 10 - 15 تا نوتیفیکیش پشت هم میاد و مجبورم دونه دونه کنسلش کنم.
در ورژن 6 چجوری یک آدرس خاص بلوک شده رو کاری کنیم که براش notification نیاد؟
تو بعضی سایتها که میرم بعضی لینک هاشون رو نود بلاک می کنه برای همین 10 - 15 تا نوتیفیکیش پشت هم میاد و مجبورم دونه دونه کنسلش کنم.
اضافه کردن آدرس یک سایت به لیست استثنائات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])NOD32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رفع بلاک شدن یک سایت یا کل سایتهایی که توسط ESET بلاک میشوند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + رفع بلاک به نقل از ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود بر دوستان همیشه همراه:
من به یه کرک عالی و با استفاده ی فوق العاده آسان برای ESET Smart Security 6.0.316 نیاز دارم که قابلیت آپدیت نیز از خود سرور های ESET را داشته باشد.
ممنون میشم کمکم کنید...
خصوصی ارسال شد
mojtaba182003
13-07-2013, 14:41
سریال یا کرک میخوام واسه ورژن 5 آنتی ویروس
سریال یا کرک میخوام واسه ورژن 5 آنتی ویروس
خصوصی ارسال شد
V E S T A
15-07-2013, 00:12
سلام
برای ورژن 5 ممکنه سریال یا کرک رو برای من هم بفرستین ؟
ممنون
سلام
برای ورژن 5 ممکنه سریال یا کرک رو برای من هم بفرستین ؟
ممنون
خصوصی ارسال شد
alireza_50
15-07-2013, 15:27
بهترین کرک برای نود ۳۲ ورژن 6.0.316.0 میخوام ممنون ؟
ma4nafar
15-07-2013, 21:48
سلام :
رفع بلاک شدن یک سایت یا کل سایتهایی که توسط ESET بلاک میشوند :
نکته :
این دستور مشخص در عکس زیر کل سایتهای بلاک شده رو باز میکند و زیاد توصیه نمیشه....
برای رفع بلاک یک سایت خاص آدرس سایت رو بدون WWW در انتی ویروس اضافه کنید و دو ستاره (شیفت + F8 ) دو طرف آن بگذارید..
مثلا :
*HHHH.COM*
دوست عزیز من این کار را کردم اما باز هم سایتی که میخواستم رفع بلاک بشه باز نشد . کار دیگه ای میشه کرد ؟
D E M O N
15-07-2013, 22:58
دوست عزیز من این کار را کردم اما باز هم سایتی که میخواستم رفع بلاک بشه باز نشد . کار دیگه ای میشه کرد ؟
دوست من روش 100 درصدی هست
کدوم سایت رو میگید ؟
ma4nafar
16-07-2013, 01:37
دوست من روش 100 درصدی هست
کدوم سایت رو میگید ؟ اینکه چه سایتیه مهم نیست . اما توی internet explorer اول باز میشد تا اینکه بعد از مدتی بلاک شد . دیروز google chrome را نصب کردم برای چند بار تونستم برم توی سایت ولی اون هم بلاک شد . Firefox را هم امتحان کردم اون هم برای یکی دوبار سایت را باز کرد و بعد بلاک شد . این هم پیغامی که میده . در ضمن آدرس سایت توی تصویر هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ghasem.M
16-07-2013, 08:22
سلام
یه سریال برای ورژن ۶ نود میخواستم
دوستان سایتی چیزی هست معرفی کنید لطفا
چجوری میتونم انتی ویروسم رو انیستال کنم، میخوام به نسخه جدید اپدیت کنم نمیذاره میخوام ریموو کنم نمیذاره، ارور میده کسی میدون علتش چیه ؟
چرا اینجوری شده نه میشه آپدیت کرد و سریال جدید وارد کرد نه قسمت پیشرفته اش میاد!
این عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین کرک برای نود ۳۲ ورژن 6.0.316.0 میخوام ممنون ؟
ارسال شد ....
رفع بلاک به نقل از ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما حتما تیک list active رو نزدین
امتحان کنید دوباره
سلام
چجوری میتونم انتی ویروسم رو انیستال کنم، میخوام به نسخه جدید اپدیت کنم نمیذاره میخوام ریموو کنم نمیذاره، ارور میده کسی میدون علتش چیه ؟
چرا اینجوری شده نه میشه آپدیت کرد و سریال جدید وارد کرد نه قسمت پیشرفته اش میاد!
این عکس
شما گزینه اسکن رو ندارین - کرکش کردین
یا از اول اینجوری بور
از خود ای ست دانلود کنین -
براتون لینک سریال و یه نرم افزار مخصوص که اتومات سریال پیدا میکنه رو ارسال کردم
ESET Uninstaller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])+ فیلم آموزشی حذف محصولات ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
یه سریال برای ورژن ۶ نود میخواستم
دوستان سایتی چیزی هست معرفی کنید لطفا
اینکه چه سایتیه مهم نیست . اما توی internet explorer اول باز میشد تا اینکه بعد از مدتی بلاک شد . دیروز google chrome را نصب کردم برای چند بار تونستم برم توی سایت ولی اون هم بلاک شد . Firefox را هم امتحان کردم اون هم برای یکی دوبار سایت را باز کرد و بعد بلاک شد . این هم پیغامی که میده . در ضمن آدرس سایت توی تصویر هست
یکی از اشکالات نود همین ف ی ل تر کردن سایتها هس
اگه فقط سایتهای مشکل دار رو بلاک میکرد که خوب بود
ولی سایتایی که سریال میذارن رو هم بلاک میکنه میزنه خطرناک
میتونست یه پیغام دیگه بذاره
اگه سایت مطمئنی هس به روشی که گفته شده رفعش کن
اون دو تا ستاره یه نقطه وسط
همه رو باز میکنه و توصیه نمیشه
شما گزینه اسکن رو ندارین - کرکش کردین
یا از اول اینجوری بور
از خود ای ست دانلود کنین -
براتون لینک سریال و یه نرم افزار مخصوص که اتومات سریال پیدا میکنه رو ارسال کردم
ESET Uninstaller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])+ فیلم آموزشی حذف محصولات ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از اول درس درمون بود، اپدیت میشد سریال یوزرم وارد میکردی کار میکرد مثل همیشه منتها یک هفته ای انترنت نداشتم این همش گیر اپدیت میداد الانم که دو روزه اینترنتم اوکی شده اینجوری شده، نه مبذاره ریموو کنم نه کارهای دیگه کلا دکور شده، از سایت سافت... دانلود کردم ورژن جدیدشو ولی تا جایی پیش میره و بعد دیگه نمیزاره نصب شه، نمیدونم چیکار کنم تا حالا تو این چند سال این مشکلو نداشتم
Sent from my LG-P880
ma4nafar
16-07-2013, 22:03
رفع بلاک به نقل از ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما حتما تیک list active رو نزدین
امتحان کنید دوباره
ممنون دوست عزیز درست شد .:n16:
سلام
مال من چند روزی هست اپ دیت نمیشه یوز پس هم عوض کردم فایده نداشت
چکار کنم؟
از اول درس درمون بود، اپدیت میشد سریال یوزرم وارد میکردی کار میکرد مثل همیشه منتها یک هفته ای انترنت نداشتم این همش گیر اپدیت میداد الانم که دو روزه اینترنتم اوکی شده اینجوری شده، نه مبذاره ریموو کنم نه کارهای دیگه کلا دکور شده، از سایت سافت... دانلود کردم ورژن جدیدشو ولی تا جایی پیش میره و بعد دیگه نمیزاره نصب شه، نمیدونم چیکار کنم تا حالا تو این چند سال این مشکلو نداشتم
Sent from my LG-P880
از طریق سیف مود هم برای حذفش رفتی ؟
البته قبلش تو پنجره نود اف 5 رو بزن بعد برو قسمت UPDATE
بعد قسمت CLEAR UPDATE CASH رو کلیک کن
هم شما هم کاربرای دیگه که مشکل آپدیت دارن اینم امتحان کنن
و کتاب نود 6 رو هم از پست اول دلنلود کن
سلام
مال من چند روزی هست اپ دیت نمیشه یوز پس هم عوض کردم فایده نداشت
چکار کنم؟
حل خطای بروز رسانی در محصولات شرکت ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک مستقیم دانلود نسخه 6 ESET
ESET Smart Security 6.0.316.0 Final
دانلود نسخه 32 بیتی با لينك مستقيم با حجم 54 مگابايت
دانلود نسخه 64 بیتی با لينك مستقيم با حجم 62 مگابايت
ESET NOD32 Antivirus 6.0.314.0 Final
دانلود نسخه 32 بیتی با لینک مستقیم با حجم 48 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه 64 بیتی با لینک مستقیم با حجم 54 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک مستقیم دانلود نسخه 6 ESET
ESET Smart Security 6.0.316.0 Final
دانلود نسخه 32 بیتی با لينك مستقيم با حجم 54 مگابايت
دانلود نسخه 64 بیتی با لينك مستقيم با حجم 62 مگابايت
ESET NOD32 Antivirus 6.0.314.0 Final
دانلود نسخه 32 بیتی با لینک مستقیم با حجم 48 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه 64 بیتی با لینک مستقیم با حجم 54 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک اموزش نصب و دانلود افلاین نسخه 64 بیتیESET NOD32 Antivirus 6.0.314.0 Final
رو لطف کنید
ali.reihani
18-07-2013, 00:09
سلام!
من هر چند وقتی با نود32 Users\WIN 8\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache اسکن میکنم در این آدرس همیشه این ویروس رو میگیره:
HTML/scrlject.b.gen virus
به نظرتون مشکل از کجاست از مرورگر یا ضعف آنتی ویروس؟
D E M O N
18-07-2013, 00:28
سلام!
من هر چند وقتی با نود32 Users\WIN 8\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache اسکن میکنم در این آدرس همیشه این ویروس رو میگیره:
HTML/scrlject.b.gen virus
به نظرتون مشکل از کجاست از مرورگر یا ضعف آنتی ویروس؟
سلام
این ویروس ها برای سایتی هست که توسط نود32 بلاک شده
ESET اون سایت هایی که بلاک میکنه نوع ویروس رو دقیقا HTML/scrlject.b.gen virus میذاره
ویروسی نیست خیالتان راحت...
لینک اموزش نصب و دانلود افلاین نسخه 64 بیتیESET NOD32 Antivirus 6.0.314.0 Final
رو لطف کنید
این مربوط به نسخه 5 هستش ولی هیچ فرقی نداره
برای آپدین آفلاین تو گوگل P--N--L رو بدون فاصله سرچ کن یه نرم افزار فارسی هس که آپدیت آفلاین از سرور اصلی میده
راهنمای نصب آنتی ویروس ESET Nod32 Antivirus 5.0 نسخه ویندوز
1 - پس از اجری برنامه مطابق تصویر زیر برای رفتن به مرحله بعد باید دکمه Next را بزنید.
2 – گزینه اول را انتخاب نمایید و به مرحله بعد بروید.
3 – در این مرحله نیز گزینه اول را انتخاب و به مرحله بعد بروید .
4 – در این مرحله همانند تصویر زیر عمل کنید.
5 – در این مرحله نیز همانند تصویر زیر گزینه مورد نظر را انتخاب کنید.
6 – تمامی تنظیمات مورد نیاز را انجام داده اید، با زدن دکمه Install عملیات نصب برنامه آغاز می گردد.
7 – در هنگام نصب صبور باشید و تا انتهای عملیات نصب کار دیگری انجام ندهید .
8 – با زدن دکمه Finish به پايان نصب نرم افزار مي رسيد.
9 – پس از نصب شما با این صفحه مواجه می شوید که همانند تصویر گزینه اول را انتخاب نمایید و با زدن دکمه Next به مرحله بعد بروید.
10 – در این مرحله باید کد کاربری و رمز عبور وارد نمایید .
یه سوال این قسمت برای چی هستش ؟
اگه تیک ها را بزنیم چی میشه ؟ اگه تیک نخوره چی هستش ؟
Dark-man
19-07-2013, 17:24
آقا سلام ..کسی از دوستان برنامه nod32 update viewer نسخه چدیدش را نداره ؟
دوستان من یه لایسنس 1 ساله اورجینال برای نسخه "انتی ویروس" نود دارم حالا میخوام ببینم نمیشه یه کاری کرد که این لایسنس روی نسخه "اسمارت" جواب بده چون من تو اینترنت زیاد میرم پس مجبورم که از نسخه اسمارت استفاده کنم.پس اگه میدونین منتظر جوابتونم.
کسی نمبدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال این قسمت برای چی هستش ؟
اگه تیک ها را بزنیم چی میشه ؟ اگه تیک نخوره چی هستش ؟
کسی نمبدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کتاب نود 6 رو دانلود کن پست اول
صفحه 64
دوستان من یه لایسنس 1 ساله اورجینال برای نسخه "انتی ویروس" نود دارم حالا میخوام ببینم نمیشه یه کاری کرد که این لایسنس روی نسخه "اسمارت" جواب بده چون من تو اینترنت زیاد میرم پس مجبورم که از نسخه اسمارت استفاده کنم.پس اگه میدونین منتظر جوابتونم.
اگه برای آنتی ویروس هس که نه دیگه
قیمت کمتر ه نسبت به اسمارت
برات لینک میفرستم
آقا سلام ..کسی از دوستان برنامه nod32 update viewer نسخه چدیدش را نداره ؟
بفرمایین:
تو این آدرس هم میتونی بری
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security
و یه کپی از تمام فایلایی که پسوند DAT دارن بگیر
تو سیف مود رو نود جدید در همون جا بریز
میتونید از یک فایروال رایگان ولی قدرتمندتر از نود در کنار این آنتی ویروس استفاده کنید
مثل کمودو - اوتپوست - انلاین آرمور - پرایوت فایروال ...
Dark-man
20-07-2013, 18:37
دوست من ممنون ..فقط من همون nod32 update viewer را مس خواهم ..این برنامه به یک شکل دیگه بک آپ میگیره ...
میشه راهنماییم کنی ..ممنون
ESET Smart Security 7.0.104.0 Beta
32bit
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
64bit
NOD32 Antivirus 7.0.104.0 Beta
32bit
64bit
royaye_talkh55
21-07-2013, 19:53
سلام دوستا عزیز
نمیدونم تاپیک رو درست انتخاب کردم یا خیر ولی یه سوال داشتم
من روی یک سیستم هم نود اینترسکیوریتی 4 و microsoft security essential رو نصب کردم و بعد از آپدیت کردن اونا نود این پیام رو به من دادعکسش رو میذارم
خودم که یه کمی خوندم میگه که میخواد ریموت بشه با سرورش
آیا خطرناک نیست این پیغام؟
ممنون
نه مشکلی نیست میخواد به سرورهای مایکروسافت و hotmail وصل شه
میتونید allow بزنید
royaye_talkh55
21-07-2013, 21:45
نه مشکلی نیست میخواد به سرورهای مایکروسافت و hotmail وصل شه
میتونید allow بزنید
ممنون از جوابتون
اتفاقا بحث منم همینه
چرا میخواد ریموت بشه با ماکروسافت و هات میل؟
دنبال دلیلش می گشتم.البته یه جایی خوندم که نرم افزار های امنیتی رایگان خیلی قابل اطمینان نیستندآیا درسته؟
سلام وقتی یک فایل رو میخوای برای انالیز بفرستی پنجره اول که هیچی پنجره دوم کادر بالایی که ستاره دار هست رو چی بنویسیم دوستان
ممنون از جوابتون
اتفاقا بحث منم همینه
چرا میخواد ریموت بشه با ماکروسافت و هات میل؟
دنبال دلیلش می گشتم.
عکستون باز نمیشه تا دقیق تر ببینم چی گفته و کدوم برنامه قصد اتصال داره
ولی من به پیغامی که از طرف نود داده میشه شک دارم ,یعنی شک دارم ریموت باشه, این دسترسی ها برای برنامه های امنیتی و ویندوز طبیعی هست و مشکلی فکر نکنم داشته باشه
البته یه جایی خوندم که نرم افزار های امنیتی رایگان خیلی قابل اطمینان نیستندآیا درسته؟
خیر این حرف از ریشه اشتباه ست به این حرف ها اهمیت ندین !
سلام وقتی یک فایل رو میخوای برای انالیز بفرستی پنجره اول که هیچی پنجره دوم کادر بالایی که ستاره دار هست رو چی بنویسیم دوستان
این گزینه از شما میخواد نشانه ها و علائمی که از آلودگی این فایل مشاهده کردین بنویسید
چیز خاصی نمیخواد بنویسید چون باید خودشون بررسی کنند مثلا میتونید بنویسید Suspicious file
یعنی فایل مشکوک
سلام
سرور آپدیت رایگان کی داره؟
mjt10063
22-07-2013, 17:05
سلام دوستان خسته نباشید
نماز روزه قبول
من نودم آپدیت ولی بازم وقتی بازش میکنم این شکلیه و نارنجی
دلیلش چیه دوستان
royaye_talkh55
22-07-2013, 17:44
این لینک عکسه ببینید باز میشه
ممنون
سلام دوستان خسته نباشید
نماز روزه قبول
دلیلش چیه دوستان
سلام جور که این پیام میگه حداکثر تنظیمات امنیتی رو انجام ندادی
آیا جایی رو غیر فعال نکردی از نود رو؟
ممکنه که آپدیتای ویندوز رو نصب نکرده باشی چون از من این پیام رو میده
Dark-man
22-07-2013, 23:53
دوست خوبم من یک چند تا سریال EAV می خواهم برای یک مدت کوتاه ..ممنون میشم اگر کمکم کنید
hamed malekpour
23-07-2013, 14:46
یه سوال من از وقتی نودی 32 جدیدترین ورژنش که اینترنت سکریتی است را نصب کرده ام سرعت اینترنتن کم شده کمک کنید چی کار کنم؟
سلام / انتی ویروس من ابدیت نمیشه چئنت سریال هم تست کردم هم trail و هم eav .
انتی ویروس رو از سایت خود نود دانلود کردم کسی سایت یا سریال مطمعن نداره ببینم اشکال از چیه؟
ali.reihani
24-07-2013, 03:31
ارور 0073 میده
به این صفحه یک سر بزنید در مورد ارور شماست:
سلام دوستان خسته نباشید
نماز روزه قبول
دلیلش چیه دوستان
کرک کردی
قسمت سرور آپدیتش فعال شده
سیستم رو در حالت Safe Mode بالا بیارید و فایل Disable ر اجرا کنید.
سلام / انتی ویروس من ابدیت نمیشه چئنت سریال هم تست کردم هم trail و هم eav .
انتی ویروس رو از سایت خود نود دانلود کردم کسی سایت یا سریال مطمعن نداره ببینم اشکال از چیه؟
ارسال شد ...........
دوست خوبم من یک چند تا سریال EAV می خواهم برای یک مدت کوتاه ..ممنون میشم اگر کمکم کنید
ارسال شد ........
سلام
سرور آپدیت رایگان کی داره؟
از سرور اصلی مطمئن تره
لینک سریالشو فرستادم
این لینک عکسه ببینید باز میشه
ممنون
6 رو بنصبی بهتره
یک آنتی رو پی سی کافیه
دو تا ممکنه تداخل کنه
shahram_vzvz
25-07-2013, 10:12
سلام خدمت شما دوستان
دوستان من یک اشتباهی کردم این نودم و آپدیت کردم الان پیغام میده که تا 87 روز اکتیو هست و باید نسخه اصلیشو خریداری کنی
و رنگش این پایین زرد شده
حالا آیا راه حلی وجود داره که این مشکل رفع بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahram_vzvz
25-07-2013, 13:18
کسی هست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
payam178
25-07-2013, 15:33
کسی هست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام دوست من
فکر کنم اگر از سریال های eav استفاده کنی مشکلت حل بشه
موفق باشی
سلام خدمت شما دوستان
دوستان من یک اشتباهی کردم این نودم و آپدیت کردم الان پیغام میده که تا 87 روز اکتیو هست و باید نسخه اصلیشو خریداری کنی
و رنگش این پایین زرد شده
حالا آیا راه حلی وجود داره که این مشکل رفع بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا همیشه آپدیتش کن
سریالاش که تو نت فراوونه
میتونی چه تریال و چه ای آ وی رو بی نهایت استفاده کنی
هر وقت بلاک شد یا زمانش تموم شد یکی دیگه
لینکش رو برات فرستادم
Dark-man
26-07-2013, 11:47
سلام ..
دوست خوبم یک سوال داشتم
آقا اگر مسیر آپدیتی بلاک شه توسط ناد32
آیا می شه از طریقی دستکاری رد و مسیر آپدیت باز بشه ؟؟
راهی داره ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ali.reihani
26-07-2013, 13:01
سلام ..
دوست خوبم یک سوال داشتم
راهی داره ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
میتونید در صفحه ستاپ آنتی ویروس web access protection رو غیر فعال کنید!
Dark-man
26-07-2013, 23:42
میتونید در صفحه ستاپ آنتی ویروس web access protection رو غیر فعال کنید!
دوست خوبم ای فکر کنم فقط سایت را باز می کنه ..ولی مسیر آپدیت همچنان بلاک می مونه
ali.reihani
27-07-2013, 00:49
دوست خوبم ای فکر کنم فقط سایت را باز می کنه ..ولی مسیر آپدیت همچنان بلاک می مونه
پس نود رو بالا بیاورید وکلیدf5 رو بزنید و به این آدرس برید:
1- web and email
2-
web access protection
3-url address management
بعد روی add کلیک میکنید و آدرس مورد نظر رو بنویسید!
شما اونی رو که گفتم غیر فعال کردی و اصن امتحان کردی؟!
سلام ..
دوست خوبم یک سوال داشتم
راهی داره ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ali.reihani
27-07-2013, 03:01
این همونیه که من بهشون گفتم فقط تصویری!
بازم خیلی ممنون
این همونیه که من بهشون گفتم فقط تصویری!
بازم خیلی ممنون
قابلی نداشت عزیزم
البته دوستان تاپیک اول رو نگاه کنن
کتاب آموزشیها رو هم دانلود کنن
شاید بیشتر سئوالاشون جوابش باشه
نمیشه سرور نسخه 6 رو عوض کرد؟ میخوام لینک بدم بهش بدون یوزر پس هست.
نمیشه سرور نسخه 6 رو عوض کرد؟ میخوام لینک بدم بهش بدون یوزر پس هست.
روش فعالسازی دکمه EDIT در انتی ویروس و اینترنت سکوریتی ESET ورژن 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + اشکال این روش و راه حل آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +روش سریعتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به دلیل فعال کردن بخش سرور آپدیت قسمت Protection Status برنامه به پایینترین قسمت منوهای سمت چپ منتقل میشه
یه روش هم هس روش ایران ستاب
ولی با P--N--L نرم افزارش رو بنصب خودکار یوزر رو تو نود قرار میده-بدون خط فاصله تو گوگل بگرد
درخواست سریال برای NOD32 Smart Security
لطفا سریالی باشه که بشه از سرور خود آنتی ویروس آپدیت کرد نه سرور دیگه
ممنونم
درخواست سریال برای NOD32 Smart Security
لطفا سریالی باشه که بشه از سرور خود آنتی ویروس آپدیت کرد نه سرور دیگه
ممنونم
ارسال شد ..........
R4MS4M.R4M2
30-07-2013, 21:33
سلام به داداشای گلم تورو خدا کمک چیکار کنم واسه اپدیت یه یوزی پسی چیزی اپدیت ادرس انلاینی خ.اهشا کمکم کنید
R4MS4M.R4M2
30-07-2013, 22:23
چرا وقتی یوزر پسورد میدم داره اپدیت میشه تو 10% غش 5% اینا ارور میده قطع میشه؟؟؟کککککمککککک
استقلال قهرمان
31-07-2013, 09:57
سلام به همگی
بچه ها میخوام ویندوز عوض کنم میخواستم بدونم چجوری از آپدیت ها پشتیبان بگیرم و بعد چجوری دوباره ازشون استفاده کنم؟؟
سوال بعدیم اینه که از وقتی نود نصب کردم تا حالا یه ویروسم پیدا نکرده!!! این پیدا نمیکنه یا ویروسی در کار نبوده؟؟
مرسی
یه سوال دوستان من دوبال یک اتوران ریمور و یک تروجان ریمور هستم!!که در کنار نود بتونم ازش استفاده کنم!!!شما چی پیشنهاد میدید؟؟؟
سلام به داداشای گلم تورو خدا کمک چیکار کنم واسه اپدیت یه یوزی پسی چیزی اپدیت ادرس انلاینی خ.اهشا کمکم کنید
ارسال شد ....
اگه یوزر بلاک نشده باشه مشکلی نیست
سلام به همگی
بچه ها میخوام ویندوز عوض کنم میخواستم بدونم چجوری از آپدیت ها پشتیبان بگیرم و بعد چجوری دوباره ازشون استفاده کنم؟؟
سوال بعدیم اینه که از وقتی نود نصب کردم تا حالا یه ویروسم پیدا نکرده!!! این پیدا نمیکنه یا ویروسی در کار نبوده؟؟
مرسی
به این آدرس برو و از تمام فایلهایی که پسوند .dat دارن یه کپی بگیر بعد تو نود جدید از طریق سیف مود همنجا بریز
میخوای تست کنی میتونی ویروس رو از تاپیک مربوطه دانلود و تست کن
یا mbm بنصب یه فول اسکن بکن
ولی آپدیت باشه و فایل ویروسی بهش نخوره که چیزی نشون نمیده
یه سوال دوستان من دوبال یک اتوران ریمور و یک تروجان ریمور هستم!!که در کنار نود بتونم ازش استفاده کنم!!!شما چی پیشنهاد میدید؟؟؟
بحث و تبادل نظر در رابطه با مکمل های آنتی ویروس ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
R4MS4M.R4M2
31-07-2013, 21:25
سلام به همه من سمارت 5 رو دارم هربار وصل میشم به اینترنت پایین سمت راست یه نوتفیکیشن میاد ICMP این چیه؟؟
چطور برش دارم؟؟
سلام به همه من سمارت 5 رو دارم هربار وصل میشم به اینترنت پایین سمت راست یه نوتفیکیشن میاد ICMP این چیه؟؟
چطور برش دارم؟؟
پروتکل ICMP (غیر فعال کردن پیغامهای Exploit in ICMP Packet) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جلوگیری از نمایش پیغام مربوط به دفع حملات (Preventing Attack Detection) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جلوگیری از تشخیص حملات DNS و ARP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.AraMesh.
01-08-2013, 15:56
به این آدرس برو و از تمام فایلهایی که پسوند .dat دارن یه کپی بگیر بعد تو نود جدید از طریق سیف مود همنجا بریز
میخوای تست کنی میتونی ویروس رو از تاپیک مربوطه دانلود و تست کن
یا mbm بنصب یه فول اسکن بکن
ولی آپدیت باشه و فایل ویروسی بهش نخوره که چیزی نشون نمیده
سلام" پس تکلیف پوشه آپدیت داخل Application Data چی میشه. nup.
سلام" پس تکلیف پوشه آپدیت داخل Application Data چی میشه. nup.
سلام
اون پوشه ای که گفتم حداقل 45 مگ میشه
خودم از همیین روش استفاده میکردم
حتی برای پی سی آفلاین امتحانش کن
بعد ریستارت ورژن آپدیت تغییر میکنه
.AraMesh.
02-08-2013, 04:57
:n01: آفرین. همینو خواستم بگم ک این پوشه برای تغییر صرفا ورژن هستش و اونی ک توی Application Data و ما بعدش هست بروز رسانش هست.
اینی ک گفتم رو از توی سایت خوندما. خودم دانلود میکنم یا با برنامه ردیفش میکنم.
چشم. آدرس کاملش :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\updfiles
حجم این پوشه هم بالای 40 مگ میشه
سلام
نود 4 رو سیستم نصبه (سون 64 بیتی) .......چرا بعد از مدتی ایکون نود با اینکه اپدیت هست قرمز میشه؟
:n01: آفرین. همینو خواستم بگم ک این پوشه برای تغییر صرفا ورژن هستش و اونی ک توی Application Data و ما بعدش هست بروز رسانش هست.
اینی ک گفتم رو از توی سایت خوندما. خودم دانلود میکنم یا با برنامه ردیفش میکنم.
من که با همون روشی که گفتم انجام دادم
بعدش تو ویندوز جدید بجای 30 مگ آپدیت فقط نزدیک 1 مگ آپدیت کرد
اینی که گفتم تجربی هم بود
حالا خود دانی
بعد آدرس کامل Application Data رو هم بنویس
سلام
نود 4 رو سیستم نصبه (سون 64 بیتی) .......چرا بعد از مدتی ایکون نود با اینکه اپدیت هست قرمز میشه؟
چه اخطاری میده
عکس بذار
دوباره Smart security نصب کردم..........با اینکه اپدیته زرد شده!!! ........اپدیت انلاین ویندوز رو هم بستم
ali.reihani
03-08-2013, 15:22
دوباره Smart security نصب کردم..........با اینکه اپدیته زرد شده!!! ........اپدیت انلاین ویندوز رو هم بستم
بهتره برید آخرین ورژن رو نصب کنید!
4 قدیمیه الآن6 اومده
ساخت یک میانبر برای پشتیبان گیری سریع از آپدیتهای Nod32 و آپدیت آفلاین
ابتدا لازم است بدانید که فایلهای آپدیت ESET Smart Security در ویندوز XP در مسیر زیر:
و در ویندوز ویستا و 7 در مسیر زیر ذخیره میگردد:
همچنین فایلهای آپدیت ESET NOD32 Antivirus در ویندوز XP در مسیر زیر :
و همچنین ویستا و 7 در مسیرهای زیر ذخیره میگردد :
در نتیجه شما برای پشتیبانگیری از آپدیتهای آنتی ویروس کافی است از فولدر Updfiles یک کپی تهیه کنید.
اما جهت ساخت یک میانبر برای پشتیبانگیری سریع از آپدیتهای این آنتی ویروس:
ابتدا برنامه Notepad ویندوز را اجرا نمایید. برای این کار از منوی Start به All Programs و سپس Accessories بروید و بر روی Notepad کلیک کنید.
حال کد زیر را عینا Copy کرده و در محیط Paste ،Notepad نمایید:
پس از کپی کردن کد، از منوی File بر روی Save as کلیک کنید. سپس فایل را با نام دلخواه و پسوند bat. و در محلی به دلخواه خود ذخیره کنید
در مرحله بعد، به محلی که این فایل را ذخیره کردهاید بروید.
بر روی فایل دوبار کلیک نمایید. خواهید دید که پنجره جدیدی باز میشود. پس از ثابت شدن پنجره، کلیدی را فشار دهید تا پنجره بسته شود.
اکنون به درایو C مراجعه کنید. خواهید دید که یک پوشه جدید به نام Nod32Update به چشم میخورد.
کلیه محتویات پوشه Updfiles که شامل آپدیتهای آنتی ویروس بود هم اکنون در پوشه Nod32Update ذخیره شده است.
شما به همین سادگی و در هر زمانی میتوانید با دوبار کلیک بر روی فایلی که با فرمت bat ساختهاید از آپدیتهای آنتی ویروس پشتیبان تهیه کنید.
مهم : یه فایل به نام upd.ver توی فولدر جدید هست. اسمشو عوض کنید به update.ver (اگه به نام update.ver هست که همون درسته)...
بعد برای استفاده از این آپدیتها و بهروزرسانی آنتی ویروس در حالت آفلاین میتونید در قسمت update server نود گزینه Edit آدرس پوشه رو بذارین بعد ok و براحتی آپدیت آفلاین کنید.
روش بالا توسط خودم انجام شده و براحتی جواب میدهد.
روش فعال کردن دکمه Edit در نسخه 5 و 6 و 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای استفاده از این آپدیتها و بهروزرسانی آنتی ویروس در حالت آفلاین:
همانند روش بالا در محیط Notepad یک فایل با پسوند bat بسازید و به فرض مثال نام آن را NOD-Replace.bat قرار دهید. محتویات این فایل بایستی به شرح زیر باشد:
این فایل را در پوشه Nod32Update کپی کنید. با اجرای این فایل، محتویات پوشه Nod32Update مجدد به محل ذخیره آپدیتهای برنامه منتقل میشود.
نکته مهم: به این نکته مهم دقت نمایید که کد فوق مخصوص نرم افزار ESET Smart Security هستند. در صورتی که شما از ESET NOD32 Antivirus استفاده میکنید بایستی به جای عبارت ESET Smart Security، عبارت ESET NOD32 Antivirus
را در کدهای فوق جایگزین نمایید.
در نهایت نیز یک بار سیستم را Restart کنید. سپس با اتصال به اینترنت و وارد کردن یوزرنیم و پسورد، آنتی ویروس را یک بار Update کنید. حجم آپدیتها بسیار ناچیز خواهد بود چرا که آپدیتها بر روی هارد با انجام عمل فوق ذخیره شده است.
حل مشکل نارنجی شدن آیکون آنتی ویروس در taskbar :
برای این کار باید وارد تنظیمات پیشرفته برنامه شوید. آنتی ویروس را باز کرده و در صفحه اصلی آن ، دکمه F5 کیبورد خود را فشار دهید.
در صورتی که از شما سوالی پرسیده شد با YES تایید نمایید
خواهید دید که پنجره تنظیمات پیشرفته باز می شود.
از گزینه های سمت چپ ، گزینه Tools را بیابید.
از زیر مجموعه های آن System updates را انتخاب نمایید.
سپس در سمت راست ، گزینه NO update را انتخاب کنید
لزومی به نصب مجدد نبود
اون دوتا کتاب آموزشی نود رو از پست اول دانلود کن
بهتره آخرین نسخه آنتی ویروس نصب باشه
بازم هر جور خودت دوست داری
4 ماه دیگه ورژن 7 میاد
لزومی به نصب مجدد نبود
اون دوتا کتاب آموزشی نود رو از پست اول دانلود کن
بهتره آخرین نسخه آنتی ویروس نصب باشه
بازم هر جور خودت دوست داری
4 ماه دیگه ورژن 7 میاد
آخه این مشکلی نیست که به خاطر قدیمی بودن نسخه نرم افزار باشه!!...........مشکلش چیه؟
.AraMesh.
03-08-2013, 22:05
سلام" m_sport عزیز. شما بعد از آپدیت کردن ، سیستم رو ریست نکردید؟ معمولا برای آپدیت شدن بصورت آفلاین هم این حالات پیش میاد.
داخل همون صفحه ک تصویرشو گذاشتید Click here رو بزنید بعدش مرورگر اینترنت باز میشه. مهم نیست ببندیدش میخواد آخرین آپدیتهای ویندوز رو بگیره تا با آنتی ویروس مچ بشه. تنظیمات رو دستکاری نکنید بدون قصد جسارت به ~~~ عزیز :n01:
اینو فراموش کردم: تغییر رنگ آیکون ناد32 بستگی داره به تاریخ لایسنس ک نزدیکه تموم بشه، تنظیم نبودن تاریخ سیستم حتما چک کنید، آپدیتش اگه قدیمی باشه، پیدا کردن ویروس یا هر بدافزار، آخرش خرابی خود آنتی ویروستون.
با سلام:n18:
دوستان من از نود اسمارت سکورتی 6 استفاده میکنم:n01:
من بعضی از مواقع از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنم و به محض اینکه که یک سایتی رو باز اعلام گرفتن ویروس می کنه ولی با مرورگر های دیگه هیچ وقت این اتفاق نمی افته!:n14:
یعنی وقتی از دیگر مرورگر ها استفاده میکنم ویروس وارد سیتمم میشه؟!:n28:
راه حلش چیه؟!:n13::n28:
ali.reihani
03-08-2013, 23:42
من بعضی از مواقع از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنم و به محض اینکه که یک سایتی رو باز اعلام گرفتن ویروس می کنه ولی با مرورگر های دیگه هیچ وقت این اتفاق نمی افته!:n14:
نه داداش نگرن نباش:
این ویروس ها برای سایتی هست که توسط نود32 بلاک شده
ESET اون سایت هایی که بلاک میکنه نوع ویروس رو دقیقا HTML/scrlject.b.gen virus میذاره
ویروسی نیست خیالتان راحت...
اگه ویروسش این هستش:HTML/scrlject.b.gen virus
شما ابتدا بايد در تنظيمات نرم افزار آنتي ويروس قسمت Operation System Update اين قسمت رو روي No Update قرار بديد.
حال در همين صفحهاي كه قرار داريد روي لينك here كليك كنيد.
پنجرهاي به شما نمايش داده ميشه و اون رو كنسل كنيد.
كار تمام است و مشكل نارنجي بودن حل خواهد شد.
البته اين را هم مدنظر داشته باشيد كه تأثير چنداني در كار آنتي ويروس به وجود نمياد.
نارنجي بودن اخطارهاي ناشي از بروز نبودن آنتي ويروس نيست.
شاد باشيد:n12:
آخه این مشکلی نیست که به خاطر قدیمی بودن نسخه نرم افزار باشه!!...........مشکلش چیه؟
کی گفتم بخاطر قدیمی بودنه
تا هر وقت آپدیت میشه میتونی ازش استفاده کنی
کلا هر آنتی ویروسی رو گفتم نسخه آخرش باشه
جواب شما عزیز رو تو پست
حل مشکل نارنجی شدن آیکون آنتی ویروس در Taskbar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بود نازنین
یکی از اشکالات بزرگ نود همینه
سریالاش رو نمتونه حفاظت کنه :n02:
میزنه سایتایی که قرارش میدن بلاک میکنه
بعد هم الکی میزنه ویروسیه:n15:
یا مواظب سریالاش باشه یا مثل بقیه آنتی ویروسها بیخیالش بش:n02:
خب اگه مطمئنی بهش هم میتونی موقت غیر فعالش کنی هم تو لیست سفید قرارش بدی
ali.reihani
04-08-2013, 03:34
سلام!
این یارو ESET SysRescue برای چی هستش توی صفحه tools اسمارت سکوریتی
سلام!
این یارو ESET SysRescue برای چی هستش توی صفحه tools اسمارت سکوریتی
برای ساخت دیسک نجات
نجوه ساخت دیسک نجات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برا بعضیا که با ای دی ام مشکا داشتن!عزیزان ما رو از نظراتشون بی بهره نگذارن.
ممنون.
از کجا یوزر و پسورد گیر بیارم کمک کنید:n27:
ali.reihani
05-08-2013, 00:02
بزن تو گوگل آپدیت نود همین!
ali.reihani
05-08-2013, 01:44
در باره اسمارت سکوریتی 7:
سلام دوستان نود 7 کی میاد؟؟:n13:
ارسال شد ...
سلام دوستان نود 7 کی میاد؟؟:n13:
همیشه 15 ژانویه
zahra 68
06-08-2013, 00:14
سلام و خسته نباشید
smart security 5 من همش پیغام notifical میده یعنی چی و باید چیکار کرد؟
zahra 68
06-08-2013, 00:37
سلام لطفا راهنماییم کنید smart security5 من از زمان نصب همش پیغام notifical میده نمیدونم یعنی چی خطر داره؟
ali.reihani
06-08-2013, 00:41
سلام لطفا راهنماییم کنید smart security5 من از زمان نصب همش پیغام notifical میده نمیدونم یعنی چی خطر داره؟
صبر کنید تا کسی بیاد جواب سوال شما رو بلد باشه و بده میتونید عکس بگذارید؟
همونیه که تویه اسکن یک چیز هایی آبی پایین مینویسه؟... اگه اونه که خطر ناک نیست و مشکلی نداره
شما از صفحهاي كه اين اخطار هست يه اسكرين شات در اينجا قرار بديد.
شاد باشيد:n12:
SA.JJ.AD
06-08-2013, 23:52
دوستان تا امروز حدود 2 ماه از یه یوزر پسوورد eav داشتم استفاده میکردم مفتی و هر روز اپدیت میکردم اما امروز یهو باطل شد !! الان میام از سایت های معتبر که یوزر و پسوورد Trial میزارن هم جدید ترین ها رو هم وارد میکنم اخطار میده و قبول نمیکنه :n21:قضیه چیه ؟! برا همه این مشکل پیش اومده ؟! :n29:
دوستان تا امروز حدود 2 ماه از یه یوزر پسوورد eav داشتم استفاده میکردم مفتی و هر روز اپدیت میکردم اما امروز یهو باطل شد !! الان میام از سایت های معتبر که یوزر و پسوورد Trial میزارن هم جدید ترین ها رو هم وارد میکنم اخطار میده و قبول نمیکنه :n21:قضیه چیه ؟! برا همه این مشکل پیش اومده ؟! :n29:
لینک سریالها رو میفرستم
اونکه آخر به رنگ سبز هس رو بزن
البت قبلش تو قسمت آپدیت کلیر رو بزن کش آپدیت پاک شه
rozbeh85
07-08-2013, 05:26
لینک سریالها رو میفرستم
اونکه آخر به رنگ سبز هس رو بزن
البت قبلش تو قسمت آپدیت کلیر رو بزن کش آپدیت پاک شه
آقا میشه واسه منم بفرستی، از دیروز هرچی سایت بوده بالا پایین کردم واسه یوزر پس جدید، هیچکدام رو قبول نمیکنه
ali.reihani
07-08-2013, 05:29
آقا میشه واسه منم بفرستی، از دیروز هرچی سایت بوده بالا پایین کردم واسه یوزر پس جدید، هیچکدام رو قبول نمیکنه
ارسالیدم براتون
میشه برای منم بفرستید یوزر پسورد جدید
ali.reihani
07-08-2013, 12:59
میشه برای منم بفرستید یوزر پسورد جدید
باشه..ارسال شد!
Silent TR
07-08-2013, 17:15
دوستان من تو نصب نود 32 اسمارت سکوریتی به مشکل برخوردم و همش وسط نصب این ارور رو میده :
service ESET Service (ekrn)coul not be stopped .
Verify that you have sufficient privileges to stop system services
Cancel Retry
اون دو تا گزینه رو هم داره و اصلا نمیدونم باید چیکار کنم که بزاره ادامه نصبو برم
ali.reihani
07-08-2013, 18:01
دوستان من تو نصب نود 32 اسمارت سکوریتی به مشکل برخوردم و همش وسط نصب این ارور رو میده :
Cancel Retry
اون دو تا گزینه رو هم داره و اصلا نمیدونم باید چیکار کنم که بزاره ادامه نصبو برم
یک عکس از مشکلش بزارید!
Cancel Retry
ممکنه به خاطر ویروس باشه یا نصب دو انتی ویروس.
Silent TR
07-08-2013, 18:20
اینم عکسش ::
Silent TR
07-08-2013, 18:30
اینم عکسش ::
با بستن ekrn از تسک منیجر مشکل حل شد !!!! اتفاقی دیدم یک برنامه با این نام بازه که end procces tree رو زدم و بعد تونستم نصب رو ادامه بدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.