مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
ممنون از راهنمایتون.
دوباره سیستم اول هم خراب شد.البته بدون هیچ دستکاری!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنین دیگه بد جور عصبیم کرده چند روزه مداوم پای اینم.
عکس هم دوتا تصویر از دو جای مختلفه عدیت کردم پیش هم
متوجه شدم اون پنجره کوچیک وقتی میاد که سرور آپدیتو وارد میکنم.بذارم همون اتومات بهتره حداقل ی ارور کمتر!
دارم همزمان از گردو راهنمایی میگیرم ولی اوناهم همینو که شما میگید(و کمتر) میگن!!!
با AppRemover میتونی نود نصب شده رو پاک کنی بعد پوشه eset و هرچی از نود مونده رو پاک کن
بعد از ریستارت نسخه جدید رو بزن
میتونی نسخه اصلی رو از سافت 98 بگیری بعد با وبلاگ معرفی کردم
یوزر پس بزنی اگه مشکلت حل شد
حتما مشکل از نرم افزار بوده
چون بعضی کرکا نود رو بهم میریزه فقط یک کرک هس که از بقیه مطمئن تره و اونایی که استفاده کردن مشکلی نداشتن اینم برای کسایی خوبه که حوصله سریال گشتن رو ندارن وگرنه سریال هم زیاده هم بهتره
دیگه در این مورد راهی بنظرم نمیرسه الا خدمات پس از فروش گردو که باید مشکلتون رو حتما حل کنند چون پولشو گرفتن
درود. منظور همین که دارم و هر دو ،سه روز خودبه خود آپدیت میشه مطمئن هست؟
saeid333
07-06-2014, 21:01
سلام
برید پست اول همین تاپیک ، راهنمای کاملی برای اینکارا هست
بله ممنون
اون كارا رو كردم و نشده
نميدونم چرا
:(
من nod32 smart 6 اکتیو شده سافت گذر رو نصب کردم ولی expired in 29 days زده چیکار کنم ؟
من nod32 smart 6 اکتیو شده سافت گذر رو نصب کردم ولی expired in 29 days زده چیکار کنم ؟
بهتر بود نسخه تریال رو از سایت اصلی میگرفتی
اینجور چیزارو بهتره از سایت اصلی بگیری
بنظرم آخرین نسخه رو دانلود کن
اگر هم خواستی کرک کنی خودت کرکش کن
البته یوزر براش زیاده برات وبلاگش رو میفرستم
بله ممنون
اون كارا رو كردم و نشده
نميدونم چرا
:(
اگه درست تو اون قسمت اد کنی هیچ کاری بهش نداره حتی گه واقعا ویروس باشه
میخوای عکسشو بذار
Soroush HD
28-06-2014, 22:48
دوستان این پیغام برای چیه؟آنتی ویروسم نسخه 6 هست....فعال هم کردمش.شکلش هم تو Taskbar قرمز شده.
Application protocols is non-functional?
Soroush HD
29-06-2014, 17:53
اینم از عکسش:
*Batman*
29-06-2014, 23:38
دوستان این پیغام برای چیه؟آنتی ویروسم نسخه 6 هست....فعال هم کردمش.شکلش هم تو Taskbar قرمز شده.
Application protocols is non-functional?
سلام
ساپورت ESET در مورد مشکل شما گفته ابتدا آنتی ویروسهای قبلی رو ( اگر نصب هستن) پاک کنید و بعد آخرین نسخه ESET رو دانلود و نصب کنید.(لینک مرتبط ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
شما یه کار دیگه هم میتونید بکنید:
ESET رو Uninstall کنید و تو گزینه هایی که بهتون میده Repair رو انتخاب کنید و برنامه رو تعمیر کنید.
Soroush HD
30-06-2014, 10:31
سلام
ساپورت ESET در مورد مشکل شما گفته ابتدا آنتی ویروسهای قبلی رو ( اگر نصب هستن) پاک کنید و بعد آخرین نسخه ESET رو دانلود و نصب کنید.(لینک مرتبط ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
شما یه کار دیگه هم میتونید بکنید:
ESET رو Uninstall کنید و تو گزینه هایی که بهتون میده Repair رو انتخاب کنید و برنامه رو تعمیر کنید.
ممنون...با Repair کردن مشکل حل شد.:11:
Guidance
02-07-2014, 11:40
درود. منظور همین که دارم و هر دو ،سه روز خودبه خود آپدیت میشه مطمئن هست؟
بله وقتی دیتا بیس آپدیت هستش مشکلی نداره و قابل اطمینان هستش.
سلام دوستان خوب هستین ایشالا؟
طاعات و عباداتتون قبول باشه :n12:
این Eset قابل اعتماد هستش؟
من حدودِ ۶ ماه کومودو داشتم و راضی بودم ازش اما بنا به دلایلی
به Eset مهاجرت کردم و فعلا خوب بوده.
میخواستم ببینم شما هم تاییدش میکنید.
(دلِ خوشی ازش ندارم چرا که حدودِ ۳-۴ سال پیش خیلی اذیت میکرد)
سلام دوستان خوب هستین ایشالا؟
طاعات و عباداتتون قبول باشه :n12:
این Eset قابل اعتماد هستش؟
من حدودِ ۶ ماه کومودو داشتم و راضی بودم ازش اما بنا به دلایلی
به Eset مهاجرت کردم و فعلا خوب بوده.
میخواستم ببینم شما هم تاییدش میکنید.
(دلِ خوشی ازش ندارم چرا که حدودِ ۳-۴ سال پیش خیلی اذیت میکرد)
بستگی به خودت داره
نسبت به چن سال پیش که خیلی بهتر شده
ورژن 5 براش حرف و حدیث بود
سریال براش زیاده آپدیتشم کمه
یه امتحانی بزن میتونی قسمت فایر والها و قسمت بحثهای تخصصی نتایج آزمایشات رو ببینی
هر آنتی رو نصب کنید کرک نشده باشه واگر هم خیلی دنبال کرک شدش بودین خودتون کرک کنید
وگرنه فقط با سریال یا هم از اون رایگانها استفاده شه
mohammad.ef
09-07-2014, 06:57
سلام .
دلیل اینکه نود32 من یوزرنیم پسورد جدید قبول نمیکنه چیه ؟
هر کلیدی که بهش میدم پیغام Invalid میاره
virus2009
10-07-2014, 20:37
سلام
کسی اینحا لیست سایت های فارسی که بلاک شدن رو داره تو فایل txt آپلود کنه واسه ما ؟؟؟
من قبلا یک فایل txt داشتم که بیشتر سایت ها توش بود و با گزینه add from file همشون میومد تو لیست ولی فایله رو گم کردم.
با گزینه Export داخل URL Address management هم میشه لیست رو تو یک فایل txt ساخت.
بی زحمت یکی که لیستش کامله یک export بگیره و بزاره اینجا.
ممنون
سلام
کسی اینحا لیست سایت های فارسی که بلاک شدن رو داره تو فایل txt آپلود کنه واسه ما ؟؟؟
من قبلا یک فایل txt داشتم که بیشتر سایت ها توش بود و با گزینه add from file همشون میومد تو لیست ولی فایله رو گم کردم.
با گزینه Export داخل URL Address management هم میشه لیست رو تو یک فایل txt ساخت.
بی زحمت یکی که لیستش کامله یک export بگیره و بزاره اینجا.
ممنون
*.* بزنی کافیه
.AraMesh.
11-07-2014, 13:58
سلام .
دلیل اینکه نود32 من یوزرنیم پسورد جدید قبول نمیکنه چیه ؟
هر کلیدی که بهش میدم پیغام Invalid میاره
سلام برادر" دلیلش نامعتبر بودن کلیداست ، منقضی شدن مهلت استفادشون ، باید بگردید دنبال سایتهایی ک هم کلیدهای معتبر میدند هم زمان بیشتری دوام میارند. میتونه ی دلیلش تحریم باشه. میتونه تنظیم نبودن تاریخ سیستمتون باشه...
tabriz-info
18-07-2014, 23:08
کسی میدونه راه حل این مشکل چیه؟
Analysis of application protocols will not function an error occurred while starting services. Analysis of application protocols (POP3,HTTP) will not function.
ویندوزم سون هست و تازه نصب کردم بعدش eset نسخه 7 زدم آپدیتش مشکلی نداره ولی قرمز هست و ارور بالا رو نشون میده
چطور میشه حلش کرد؟
Mr.Pooya
18-07-2014, 23:12
کسی میدونه راه حل این مشکل چیه؟
Analysis of application protocols will not function an error occurred while starting services. Analysis of application protocols (POP3,HTTP) will not function.
ویندوزم سون هست و تازه نصب کردم بعدش eset نسخه 7 زدم آپدیتش مشکلی نداره ولی قرمز هست و ارور بالا رو نشون میده
چطور میشه حلش کرد؟
سلام
این صفحه خود سایت برنامه هست در مورد این مشکل :
دیدن این صفحه هم خالی از لطف نیست:
موفق باشید
باسلاممن میخوام یک تریال دانلود و نصب کنم دوستان ی آدرسی بدن که بشه راحت دانلود کرد. قبلی را بخاطر انقضای تاریخ و قبول نکردن یوزر و پسورد ریموو ش کردم . با تشکر
.AraMesh.
19-07-2014, 16:06
باسلاممن میخوام یک تریال دانلود و نصب کنم دوستان ی آدرسی بدن که بشه راحت دانلود کرد. قبلی را بخاطر انقضای تاریخ و قبول نکردن یوزر و پسورد ریموو ش کردم . با تشکر
سلام" شما هر تریالی نصب کنید ی روزی موعدش سر میرسه. مگر اینکه از سایتهای معتبر سریال پیدا کنید ویا آفلاین بروزرسانی کنید.
از سایت اصلی ناد 32 دانلود کنید بهتره. :n01:
لازم نبود پاک کنی این آنتی هر وقت سریلش چه تریال چه EAV تموم شه
با سریال جدید اگه بلاک نشده باشه براحتی تا وقتی تاریخش تموم شه یا بلاک بشه سریاش - میشه استفاده کرد راحت
اون یوزرا بلاک شدن - جدید بزنی حتما قبول میکنه
از سافت 98 آخرین نسخه رو بگیر ( لینک اصلی رو میده )
سلام.
نمیدونم خطای core.cab که نمیزاشت nod32 آنتی ویروس نصب بشه مال ویندوز بود یا آنتی ویروس ولی اینو میدونم که این سیستمی که طرف آورد چند تا ویروس داشت. اونم از اون ویروسای no disk که هی میومد با دکمه های کنسل اوکی ... :n02: میریخد به اعصابت :n02:
این ویروس های کوچیک به ظاهر بزرگ بهترین ابزار چیه که این موقع ها با یه چیزی پاکشون کنم که آنتی ویروس هم بزاره نصب کنم؟ حالا اگه خطای core.cab مال ویندوز نبوده باشه. یا خطاهای مشابه که موقع نصب میاد.
من یه چی میخوام که این موقع ها ناد32 رو بدون مشکل بتونم بنصبم و ویروسها رو بتونه پاک کنه.
این خود آنتی ویروس ناد32 بروز شدش خیلی عالیه ولی حیف که گاهی وقتا ویروسها نمیزارن بنصبیش ! :|
بعد گشتن آنتی اون ویروس ها و نتوانستن پیدا کردنشون مجبور به نصب ویندوز شدم. ویندوزشم تازه نصب کرده بودن چون چیزی توش نبود :P
اینم که کلا سیستمش تصویر نمیداد فک میکرد ویندوزش قاط زده میگف وین عوض کن! خبر نداشت ویندوزش سالمه با کلی ویروس! :n09::n02:
-------
ویرایش:
عجیبه!! وین عوضیدم بعد سری رفتم ناد32 رو نصبیدم بازم خطای core.cab داد و اون ویروس هم بالا اومد :| :|
ویروس no disk هست. باید آنتی اینو پیدا کنم. اگه دارین بدین. در ضمن اتوران هم هستش. کلا چند تا exe ویروس تو درایواس و خطا از اونا میده no disk
---------
بازم ویرایش: :|
عجیبه دیگه! من فک کنم با این خطای core.cab که داد فایل ناد رو دوباره از یه سیستم دیگه کپی کردم ستاپشو ولی فک کنم خطا داده بود شایدم هواسم نبوده اشتب کردم! احتمال داره اینطوری باشه چون تو یه پوشه ریخته بودم تو فلش رفتم از اونجا باز کردم خطا داد . من تو بیرون پوشه کپی کرده بودم فک کنم اونو باز نکردم. ولی امروز که دوباره رفتم فایل سیکیوریتی رو بنصبم دیدم خطا رد شد! بعد دیدم آنتی هم کار میکنه خطا نمیده. این از تو فلش بود اونی که تو درایو ریخته بودم هنوزم خطای core.cab میداد. پس احتمال داشته ویروس فایلشو خراب کرده من کلی علاف شدم ببین! دی / احتمال داشته دیروز اگه من فایل ستاپ ناد رو که دوباره کپی کرده بودم باز کنم خطا نده و نصب بشه! :|
با تشکر دیگه رفع شد ولی چیزی خواستین بگین. حالا برم به جنگ ویروسا! :دی
سلام کامپیوتر من ویروس اتوران گرفته.esetهم نصب کردم اما هیچ کاری نمیکنه یه بار هم آپدیتش کردم.هر جا میرم یوزرنیم پیدا کنم نمیشه .میشه یکی بگه از کجا بگیرم؟:n04:
ویروس اتوران از کجا از بین ببرم؟؟؟؟؟؟:n28:یکیییییییییی یییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی جواب بده
reza_meybod
11-08-2014, 12:46
با عرض سلام و خسته نباشید
من تازه یه لایسنس 1 ساله نود خریدم ...
ولی هر چی تو کامپیوتر هست ویروس می شناسه !!
حتی یاهو مسنجر و Directx !!!
بغیر از Exlusion راه دیگه ای هست ؟ چون حدود 300 تا برنامه رو ویروس می شناسه و زمان گیره
reza_meybod
11-08-2014, 15:49
این چه وضعشه یه نفر جواب بده
سلام
ا' لازم نبود سریال بخرین بیشترین سریال تو نت رو نود۳۲ داره
۲'محتملا ویروس بقیه فایلها رو هم آلوده کرده یا باید پاک سازی فایلها از ویروس صورت بگیره یا دوباره ویندوز نصب بشه بنظرم نود در پاک سازی فایلها از ویروس هنوز ضعیفه و فایلها ویروسی شده رو حذف میکنه تا پاک سازی میتونی از قسمت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی گیر روش خلاصیتون بشین
سلام.
من میخواستم آنتی ویروسمو آپدیت کنم (ESET 5 هست. میخوام Nod 7 بذارم). موقع uninstall کردن، ارور داد. بعد که خواستم manually انجامش بدم. گفت path رو نمیتونه پیدا کنه و نمیتونه Eset رو uninstall کنه. اگه میشه راهنمایی کنید. (ویندوزم 7ه)
سلام.
من میخواستم آنتی ویروسمو آپدیت کنم (ESET 5 هست. میخوام Nod 7 بذارم). موقع uninstall کردن، ارور داد. بعد که خواستم manually انجامش بدم. گفت path رو نمیتونه پیدا کنه و نمیتونه Eset رو uninstall کنه. اگه میشه راهنمایی کنید. (ویندوزم 7ه)
نیازی به یونیستال نبود همون نود ۷ نصب میکردین خودش نسخه قبلی رو پاک میکرد
حالا هم اگه به روش بالا نشد از طریق app remover که برای حذف آنتی ها هس پاکش کنید نسخه ۵ رو
دانلود نسخه بتا نود ۸
nawal2000
14-08-2014, 09:29
با سلام و خسته نباشید نزد همه ی شما عزیزان بزرگوار و گرامی ...
خیلی وقته به یه مشکلی (مشکل نیست ولی روی اعصابه و می خوام حل بشه) برخوردم که بازم بعد یه مدتی دوباره ...
عکسشو واستون فرستادم و بهتر متوجه میشید.
آنتی ویروسم هر چند وقت یه بار پیغام مربوط به Update نشدن ویندزمو میده که وقتی بازم Update می کنم ویندوزمو بازم بعد یه مدتی آنتی ویروسم این پیغامو میده.
می خواستم بدونم راه حلی واسش هست یا خیر ...؟؟؟
یعنی دیگه آنتی ویروسم این پیغامو نده ...
با تشکر از همه ی شما عزیزان بزرگوار و گرامی ...
ارادتمند شما:
لب خاموش ...
اینم عکسش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aylar6888
15-08-2014, 00:39
با سلام و خسته نباشید نزد همه ی شما عزیزان بزرگوار و گرامی ...
خیلی وقته به یه مشکلی (مشکل نیست ولی روی اعصابه و می خوام حل بشه) برخوردم که بازم بعد یه مدتی دوباره ...
عکسشو واستون فرستادم و بهتر متوجه میشید.
آنتی ویروسم هر چند وقت یه بار پیغام مربوط به Update نشدن ویندزمو میده که وقتی بازم Update می کنم ویندوزمو بازم بعد یه مدتی آنتی ویروسم این پیغامو میده.
می خواستم بدونم راه حلی واسش هست یا خیر ...؟؟؟
یعنی دیگه آنتی ویروسم این پیغامو نده ...
با تشکر از همه ی شما عزیزان بزرگوار و گرامی ...
ارادتمند شما:
لب خاموش ...
اینم عکسش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود :
اول اف 5 رو بزنین یا وارد ادونس ستینگ بشین و توی منوی درختی وارد سرشاخه تولز بشین.یکی از زیر مجموعه هاش گزینه سیستم آپدیت هست که باید اون رو روی never update بذارین...
دوباره سلام
همونطور که گفتید appremover نصب کردم ولی اونم error داد.
نسخه بتا هم دانتلود نمیشه، یعنی این صفحه اصلا load نمیشه.دوباره eset smart security 7 نصب کردم و پیامش این بود که نسخه قبلی پاک نشده چون فایلی پیدا نشده.
سلام.
__________________________________________________ ______________
دوباره سلام
همونطور که گفتید appremover نصب کردم ولی اونم error داد.
نسخه بتا هم دانتلود نمیشه، یعنی این صفحه اصلا load نمیشه.دوباره eset smart security 7 نصب کردم و پیامش این بود که نسخه قبلی پاک نشده چون فایلی پیدا نشده.
nawal2000
17-08-2014, 08:18
ممنون و سپاسگزار ...
nawal2000
17-08-2014, 08:32
سلام
قبل از پاک کردن برید از قسمت Services و Startup غیر فعالش کنید.
عکساشو واستون فرستادم.
بعد ESET Uninstaller 7.0.1.0 را اجرا و ...
که اینم واستون فرستادم و بعد از اینا برید واسه پاک کردن حالا یا توسط خود ویندوز یا با نرم افزار های Uninstaller
به احتمال زیاد حل بشه مشکل ...
عکس اولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ESET Uninstaller 7.0.1.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان تازگیا یه مشکلی دارم ! حدس میزنم از نود32 باشه ... چون تازه نصبش کردم .
موقع ورود به صفحه جیمیل با واترفاکس ، این اروری که تو عکس مشاهده میکنید میاد.
موقع ارسال ایمیل بوسیله خود برنامه ویندوز 8 ، ارور میده و نمیتونه سند کنه... در صورتیکه قبلاه به راحتی ایمیلهام رو باهاش جواب میدادم و فایل میفرستادم و .... و اصلا نیازی به رفتن به صفحه جیمیل نداشتم.
این مشکل در مرورگر اکسپلورر نیست! با اکسپلورر میتونم ایمیل بفرستم ... ولی فایل نمیتونم بفرستم ! حجمش 300 کیلو به بالا باشه گیر میکنه !
حدس من نود 32 هستش .... لطفا بگید چکار کنم با این مسئله
62220
دوستان تازگیا یه مشکلی دارم ! حدس میزنم از نود32 باشه ... چون تازه نصبش کردم .
موقع ورود به صفحه جیمیل با واترفاکس ، این اروری که تو عکس مشاهده میکنید میاد.
موقع ارسال ایمیل بوسیله خود برنامه ویندوز 8 ، ارور میده و نمیتونه سند کنه... در صورتیکه قبلاه به راحتی ایمیلهام رو باهاش جواب میدادم و فایل میفرستادم و .... و اصلا نیازی به رفتن به صفحه جیمیل نداشتم.
این مشکل در مرورگر اکسپلورر نیست! با اکسپلورر میتونم ایمیل بفرستم ... ولی فایل نمیتونم بفرستم ! حجمش 300 کیلو به بالا باشه گیر میکنه !
حدس من نود 32 هستش .... لطفا بگید چکار کنم با این مسئله
62220
هیچ ربطی ب نود32 نداره از واتر فکسه
هیچ ربطی ب نود32 نداره از واتر فکسه
گیریم که از واترفاکس باشه .... چرا با برنامه ایمیل ویندوز مشکل پیدا کردم پس ؟؟؟
منکه تو سیستمت نیستم ک این اخطاری ک گزاشتی وقتی میاد ک واترفاکس و فایرفاکس فرقی نداره این پیام وقتی میاد ک سایتی رو خطرناک تشخیص بدن
منکه تو سیستمت نیستم ک این اخطاری ک گزاشتی وقتی میاد ک واترفاکس و فایرفاکس فرقی نداره این پیام وقتی میاد ک سایتی رو خطرناک تشخیص بدن
با سلام
من چند ماهیه که آپدیت نکردم آیا میتونم به صورت افلاینم آپدیت کنم ار کجا میتونم دانلود کنم؟و این مشکل این آنتی ویروس با virut.nbp حل نشده؟ چون چند بار این ویروس چسبیده به فابلهای اجرای و نود32 همه به عنوا ویروس شناخته و پاکش میکنه و همه برنامه های از کار میوفته و مجبور به نصب مجدد ویندوز میشم
ببخشید یه سوال دیگه آیا ESET Smart Security 7.0.317.4 Final خوبه دانلود کنم میتونم با یوطر پسورد آپدیتش کنم؟ آفلاین چطور ؟
هم برا xp , 7 lمیختم 32 بیتی؟
ممنون میشم جواب کامل بدین تو روخدا
سلام؛ فایل های آپدیت آفلاین که در مسیر نود32 قرار دادم حجمش الان بیشتر از 1 گیگ شده. میخوام بدونم میشه همه رو حذف کرد، فقط آخرین آپدیت رو نگه داشت؟ مشکلی پیش میاد؟
ببخشید یه سوال دیگه آیا ESET Smart Security 7.0.317.4 Final خوبه دانلود کنم میتونم با یوطر پسورد آپدیتش کنم؟ آفلاین چطور ؟
هم برا xp , 7 lمیختم 32 بیتی؟
ممنون میشم جواب کامل بدین تو روخدا
اره خوبه همون رو نصب کنین و آپدیت نگه دارینش آپدیت افلاین پیشنهاد نمیشه
سلام؛ فایل های آپدیت آفلاین که در مسیر نود32 قرار دادم حجمش الان بیشتر از 1 گیگ شده. میخوام بدونم میشه همه رو حذف کرد، فقط آخرین آپدیت رو نگه داشت؟ مشکلی پیش میاد؟
سلام کوجا گزاشتی؟
منظورت اینه آپدیت آفلاین کردی با روش ایرانستاپ؟
فایلی ک ایرانستا میده رو میشه بعد از آپدیت پاک کرد ولی تو تنظیمات نود دستی نزنین و پوشه هایی ک مربوط به نود32 هست رو پاک نکنین
.AraMesh.
25-08-2014, 20:43
با سلام" همونطور که دوستمون فرمودند فایلهای آپدیت آفلاین رو موقعی که نصب شدند میتونید پاک کنید. منتهی زیاد نگه ندارید که فضای اضافی بگیرند
hamid090
26-08-2014, 11:57
سلام
لطفا لینک دانلود مستقیم "ESET Endpoint Security 5.0.2229.1 x86/x64" رو بزارید.
ضمنا غیر از سایت خود شرکتش باشه که واسه دانلودش یوزر پسورد نخواد.
متشکرم
سلام
لطفا لینک دانلود مستقیم "ESET Endpoint Security 5.0.2229.1 x86/x64" رو بزارید.
ضمنا غیر از سایت خود شرکتش باشه که واسه دانلودش یوزر پسورد نخواد.
متشکرم
این نسخه برای لینک اصلی از سازندش حتما باید یوزر قانونی داشته باشین تا اجازه دانلود بده
برای دانلود از جای دیگه میتونی بری سافت گذر از اونجا بگیری
گذاشتن لینکش اینجا هم سانسور میشه و هم ممنوعه
سلام کوجا گزاشتی؟منظورت اینه آپدیت آفلاین کردی با روش ایرانستاپ؟فایلی ک ایرانستا میده رو میشه بعد از آپدیت پاک کرد ولی تو تنظیمات نود دستی نزنین و پوشه هایی ک مربوط به نود32 هست رو پاک نکنینسلام؛پوشه فایل های آپدیت افلاین رو در این ادرس کپی میکنم:C:\ProgramData\ESET\ESET Smart Security\Offline Updateبله، آدرس پوشه آپدیت رو به نود دادم و دیتابیس رو آپدیت کردمولی از ایرانستاپ دانلود نمیکنم، هر یک ماه فایل میذاره
سلام؛پوشه فایل های آپدیت افلاین رو در این ادرس کپی میکنم:C:\ProgramData\ESET\ESET Smart Security\Offline Updateبله، آدرس پوشه آپدیت رو به نود دادم و دیتابیس رو آپدیت کردمولی از ایرانستاپ دانلود نمیکنم، هر یک ماه فایل میذاره
چرا آفلاین اینجوری خیلی بیشتر میشه
آنلاین حجم دانلود خیلی کمه
شما بعد از اینکه آنتی پیغام آپدیت شدن زد و پیغام اومد
دیگه نیازی به فایلهای آپدیت قبلی نداری
ولی بهتر آخری رو همیشه داشته باشی که اگه مشکلی پیش اومد دوباره بتونی استفاده کنی
.AraMesh.
26-08-2014, 18:03
سلام؛پوشه فایل های آپدیت افلاین رو در این ادرس کپی میکنم:C:\ProgramData\ESET\ESET Smart Security\Offline Updateبله، آدرس پوشه آپدیت رو به نود دادم و دیتابیس رو آپدیت کردمولی از ایرانستاپ دانلود نمیکنم، هر یک ماه فایل میذاره
سلام" چرا با این روش آپدیت می کنید؟!!:n13:
shahryar.k
30-08-2014, 14:20
سلام دوستان
آنتی ویروس من چند وقتی هست که مشکل پیدا کرده و ارور کرنل نشون میده و مرتبا اجرا شده و دوباره بسته میشه.مشکل از چی هست؟(windows 7 64 bit)
sara.salary
31-08-2014, 16:03
با سلام
من نودو32 ورژن7 رو نصب کردم ولی هر کاریش میکنم اپدیت نمیشه حتی چند بار دیلیتش کردم و دوباره نصب کردم اما فایده نداشته اگه کمک کنین ممنون میشم
با سلام
من نود 32 نسخه 6 رو نصب کردم + آخرین آبدیت افلاین
الان تعداد زیادی ویروس پیدا کر د که خیلی ها رو تمیز کرد اما 21 تا ویروس رو نمی تونه پاک کنه و همون گمونم باعث میشه فولدر ها کند باشن
ویروس هم اسمش میزنه jeefo و اینا!
الان عیب کار کجا هست؟
من نود 32 نسخه 6 رو نصب کردم + آخرین آبدیت افلاین
الان تعداد زیادی ویروس پیدا کر د که خیلی ها رو تمیز کرد اما 21 تا ویروس رو نمی تونه پاک کنه و همون گمونم باعث میشه فولدر ها کند باشن
ویروس هم اسمش میزنه jeefo و اینا!
الان عیب کار کجا هست؟
نسخه آخرش رو استفاده کنی
اگه پاک نشدن بد افزارها با ابزار کمکی پاکشان کن
Malwarebytes Anti-Malware
رو دانلود کن ولی روی freeباشه
نه روی تریال و آپدیتش کن
یه اسکن بزن
mashhadadsl
31-08-2014, 23:30
من مشکلی که با انتی ویروسم پیدا کردم اینکه دکمه setup واسم کار نمی کنه f5 رو هم که می زنم هیچ عکس العملی نشون نمیده
تازه امروز متوجه شدم انتی ویروس رو هم غیر فعال نمیشه کرد.
میشه فایروال رو خاموش کرد یا اینترنت بلوک ولی این یکی رو نمیشه
انتی ویروسم پاک کردم و دوباره نصب کردم خوب شد ولی باز امروز که اومدم همین مشکل رو دوباره پیدا کرده؟
shahryar.k
01-09-2014, 10:20
کسی نیست؟لطفا اطلاعی دارید کمک کنید
arash-king
01-09-2014, 12:22
با سلام
من نودو32 ورژن7 رو نصب کردم ولی هر کاریش میکنم اپدیت نمیشه حتی چند بار دیلیتش کردم و دوباره نصب کردم اما فایده نداشته اگه کمک کنین ممنون میشم
برای من هم بعضی مواقع آپدیت نمیشد .
ولی چندوقته وقتی ارور آپدیت میده و آپدیت نمیکنه ، یوزر پسوورد رو TRIAL انتخاب میکنم ، یعنی یه یوزر پسوورد موقّت بهش میدم و بعد آپدیت میکنم .
و در آخر هم یوزر پسوورد اصلی خودم رو وارد میکنم و آنتی ویروس آپدیت شده بکار خودش ادامه میده
sajad nasrolahi
03-09-2014, 22:48
سلام.انتی ویروس من eset smart security 6 هستش.واسه اینکه یه فایل رو بهش بشناسونم باید چیکار کنم؟ یعنی مثلا pes patch رو ویروس میشناسه و من میخوام بهش بشناسونمش.:n03:
سلام.انتی ویروس من eset smart security 6 هستش.واسه اینکه یه فایل رو بهش بشناسونم باید چیکار کنم؟ یعنی مثلا pes patch رو ویروس میشناسه و من میخوام بهش بشناسونمش.:n03:
به پست 1 مراجعه کنید
sajad nasrolahi
04-09-2014, 20:40
به پست 1 مراجعه کنید
مراجعه کردم ولی چیزی دربارش پیدا نکردم میشه توضیح بدین
مراجعه کردم ولی چیزی دربارش پیدا نکردم میشه توضیح بدینآنتی ویروس رو باز کنید و F5 رو بزنید حالا برید به Computer>Antivirus and antispyware>Exclusions و مسیر فایل/پوشه رو بهش بدید.
سلام بر دوستان ESET باز ...
درسته ما کسپرسکی دوست هستیم؛و اعتقادی به محصولات ESET نداریم؛ :n02:
ولی اخیرا دیدم که یکی از نقاط ضعف ESET SMART SECURITY که فایروالش به حساب میومد ؛ پیشرفت قابل توجهی داشته و جهش فوق العاده ای نسبت به سابق داشته؛علت این پیشرفت دقیقا چی بوده؟آیا تکنولوژی های خاصی رو در ورژن های جدید خودش نود استفاده کرده یا قابلیت های جدیدی به سوئیت خودش اضافه کرده که پیشرفت داشته؟و حالا جدا از بحث نتایج تست ها؛آیا فایروالش واقعا قابل اعتماد به حساب میاد یا فقط تو مباحث HIPS یه کمی سر و سامون داده به خودش تا تو نتایج یه تکونی بخوره در جایگاهش؟آیا در مقابل حملات شبکه ای و حملات هکرها هم میتونه مقاوت داشته باشه؟
راستی؛اوضاع و احوال آنتی ویروسش چطوریاست الان؟آیا اونم پیشرفت داشته یا همچنان مثل سابق هستش؟
ممنون میشم یه شرح و احوال خوب و کامل بهم در موردش بدید؛آخه خیلی دوست دارم در مورد سوئیت های مختلف بدونم و بدون شک NOD ؛ هر چند سوئیت مورد علاقه ی من نیست؛ولی یکی از پر طرفدار ترین سوئیت های دنیاست...
H_O_S_E_I_N
15-09-2014, 17:37
سلام یه سوال داشتم
الان که hotspot رو نصب کردم آنتی ویروسم (نود 32) فقط با Hotspot آپیدیت میشه یعنی باید فیلترشکنو فعال کنم تا آپدیت بشه
برای این که مثل قبلا بدون hotspot آپدیت بشه باید چیکار کنم؟
mahdi_z100
22-09-2014, 11:38
دوستان اگه امکان داره سوال این دوستمون رو جواب بدید . چون برای من هم فقط با هات اسپات آپدیت میشه
دوستان اگه امکان داره سوال این دوستمون رو جواب بدید . چون برای من هم فقط با هات اسپات آپدیت میشه
از سایت خود نود دانلود کردی
H_O_S_E_I_N
23-09-2014, 10:17
سلام دوستان
میخواستم بدونم فرق NOD32 ESET Smart Security با 32 ESET NOD32 Antivirus چیه و کدوم بهتره؟
H_O_S_E_I_N
23-09-2014, 10:19
شما ویندوزو عوض کن درست میشه چون که واسه من هم اونجوری بود
سلام دوستان
میخواستم بدونم فرق NOD32 ESET Smart Security با 32 ESET NOD32 Antivirus چیه و کدوم بهتره؟
تفاوت های NOD32 Antivirus و ESET Smart Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahora50002000
26-09-2014, 17:34
سلام
موقع نصب نرم افزار به این ارور برخورد کردم مشکل چیه ؟
ahora50002000
26-09-2014, 17:35
سلام
سلام بعد از چند ماه اومدم نود رو آپدیت کنم دیدم اصلا نود اجرا نمیشه
وقتی میخوام اجرا کنم پیغام پایین رو میده
نسخه قبلی رو پاک کردم اومدم نسخه جدید گرفتم
نصب شد مشکلی نبود
اما بعد از ۲ بار ریست کردن نسخه جدید هم بلاک شد
کسی از دوستان میدونه دلیلش چیه ؟
ممنون
ahora50002000
30-09-2014, 20:14
سلام
کسی جواب نمیده ؟!
کسی جواب نمیده ؟!
کدوم مشکل برادر ؟ اگه عکس منظورتون هست من که چیزی نمیبینم
ESET Smart Security 8.0.301.0 Final
download.eset.com/eval/win/ess/ENUV8/ess_nt32_ENU.msi
download.eset.com/eval/win/ess/ENUV8/ess_nt64_ENU.msi
ESET NOD32 Antivirus 8.0.301.0 Final
download.eset.com/eval/win/eav/ENUV8/eav_nt32_ENU.msi
download.eset.com/eval/win/eav/ENUV8/eav_nt64_ENU.msi
ahora50002000
01-10-2014, 20:31
الان مشخصه ؟
ahora50002000
01-10-2014, 20:34
الان مشخصه ؟
الان مشخصه ؟
با سی کلینر ریجستری ر و و درایو سی رو پاک سازی کن
بعد ورژن ۸ رو از لینک پست قبلی نصب کن
اگه بازم بود سرچ کن همین نوشته خطا رو
نشد یا یه آنتی دیگه بنصب یا ویندوز پاک کن
sohiel742
04-10-2014, 23:20
سلام
طریقه اکتیو کردن نود32 ورژن 8 چطوریه دوستان الان پایین صحفه زد 27 روز دیگه کلید فعاله
سلام
طریقه اکتیو کردن نود32 ورژن 8 چطوریه دوستان الان پایین صحفه زد 27 روز دیگه کلید فعاله
اینکه تو نت بگردی که فراوانه
نرم افزار هایی هم هستن که سریال جستجو می کنن
که بخاطر بلاک شدن انجمن خلافه گذاشتنش
ahora50002000
05-10-2014, 09:26
با سی کلینر ریجستری ر و و درایو سی رو پاک سازی کن
بعد ورژن ۸ رو از لینک پست قبلی نصب کن
اگه بازم بود سرچ کن همین نوشته خطا رو
نشد یا یه آنتی دیگه بنصب یا ویندوز پاک کن
متاسفانه نشد !
ahora50002000
10-10-2014, 10:26
متاسفانه نشد !
عجب بابا !!!
ظاهرا مدیران خوابند !!!
ahora50002000
10-10-2014, 10:27
متاسفانه نشد !
عجب بابا !!!
ظاهرا مدیران خوابند !!!
متاسفانه نشد !
اون کارهایی که گفتم انجام دادی
از سافت گذر نگیر بعضیاش دستکاری شدس
از لینک پست قبلی بگیر
اگه نشد
یا ویندوز دوباره نصب کن یا برو آویرا
کرک نکن و فقط از سریال استفاده کن
hellbrain666
11-10-2014, 14:46
سلام دوستان
از نسخه 8 این سویت خیلی تعریف شنیدم
میخوام ببینم اگر بشه برای یک سیستمم کوچ کنم به ناد 32
فقط از زمان نسخه 5 به بعد هیچ اطلاعاتی نداشتم میخوام ببینم برای فعال سازی و آپدیت دردسر داره یا نه؟
سلام دوستان
از نسخه 8 این سویت خیلی تعریف شنیدم
میخوام ببینم اگر بشه برای یک سیستمم کوچ کنم به ناد 32
فقط از زمان نسخه 5 به بعد هیچ اطلاعاتی نداشتم میخوام ببینم برای فعال سازی و آپدیت دردسر داره یا نه؟
نه فعال سازیش هیچ فرقی نکرده
برات آدرس چنتا سایت میفرستم
نه فعال سازیش هیچ فرقی نکرده
برا منم آدرس سایتا رو بفرست فقط یوزر اصلی بدنا:دی
برا منم آدرس سایتا رو بفرست فقط یوزر اصلی بدنا:دی
چشم عزیزم:n02:
فقط شرطش اینه به بقیه هم بگی:n02:
اصلا یه وبلاگ آدرسشو میگم هر چی در مورد نود بخوای پیدا کنی
EAV دارها یوزر اصلیه
هر کاری میکنم با Eset fix کار میکنه ولی آپدیت نمیشه و اررور میده...
ورژن برنامه 6.0.316.0
هر کاری میکنم با Eset fix کار میکنه ولی آپدیت نمیشه و اررور میده...
ورژن برنامه 6.0.316.0
این ورژن رو بیخیال
ورژن ۸ رو نصب کن
آدرس چنتا سایت میفرستم با اونا فعال کن
این ورژن رو بیخیال
ورژن ۸ رو نصب کن
آدرس چنتا سایت میفرستم با اونا فعال کن
ممنون رفيق... ورژن قبلي رو uninstall كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون رفيق... ورژن قبلي رو uninstall كنم؟
اگه اون رو کرک کردی پاکش کن
و با سی کلینر هم ریجستری و هم درایو سی رو پاک کن
اگه پوشه از نود مونده تو پروگرام فایل یا temp اونا رو هم پاک کن
بعد از ریست ورژن ۸ که لینکش پستای قبلی دادم بنصب
نسخه اسمارت سکروتری بهتره
پست ۱ هم نگاه کن چیزی بدردت بخوره استفاده کنی
P I R A N H A
12-10-2014, 10:45
سلام واسه اینکه این زمان 30 روزه تغییر کنه چیکارکنم؟(6روز دیگه فقط دارم)
واسه اپ یوزر و پس از کجا بگیرم؟ (ورژن 8)
سلام واسه اینکه این زمان 30 روزه تغییر کنه چیکارکنم؟(6روز دیگه فقط دارم)
واسه اپ یوزر و پس از کجا بگیرم؟ (ورژن 8)
از اونایی کهEAV اولشون داره استفاده کن یوزر اصلیه
و هر وقت بلاک شدن یا تموم شدن یا کلا خواستی یکی دیگه استفاده کنی
براحتی عوض کن
فعال سازیش با ورژن های قبلی هیچ فرقی نکرده
سلام خسته نباشید.من هربار که به اینترنت وصل میشم،eset smart security من یه پنجره میاره روی صفحه که میگه: new network connection detected و میخاد از بین چند گزینه یکیشو انتخاب کنم: select protection mode for this network
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟مرسی.
سلام خسته نباشید.من هربار که به اینترنت وصل میشم،eset smart security من یه پنجره میاره روی صفحه که میگه: new network connection detected و میخاد از بین چند گزینه یکیشو انتخاب کنم: select protection mode for this network
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟مرسی.
اگه اون رو کرک کردی پاکش کن
و با سی کلینر هم ریجستری و هم درایو سی رو پاک کن
اگه پوشه از نود مونده تو پروگرام فایل یا temp اونا رو هم پاک کن
بعد از ریست ورژن ۸ که لینکش پستای قبلی دادم بنصب
نسخه اسمارت سکروتری بهتره
پست ۱ هم نگاه کن چیزی بدردت بخوره استفاده کنی
فايروال Comodo رو نصب دارم روي سيستم بازم smart security رو نصب كنم يا Nod 32 رو؟
فايروال Comodo رو نصب دارم روي سيستم بازم smart security رو نصب كنم يا Nod 32 رو؟
نه اگر فایروال کمودو نصب داری فقط آنتی ویروس نود رو بنصب
m.prodigy
13-10-2014, 10:49
از گجا یه یوزرنیم و پسورد پیدا کنم؟
هرچی که موجود بود امتحان کردم هیچی جواب نمیده!!!۱
از گجا یه یوزرنیم و پسورد پیدا کنم؟
هرچی که موجود بود امتحان کردم هیچی جواب نمیده!!!۱
یوزر که براش خیلی زیاده
آدرسا رو برات فرستادم
EAV دار ها یوزر اصلیه
اگه ممنوع نبود همینجا میذاشتم
سلام دوستان
آپدیت east smart security 8 به جه صورت است؟؟؟
سلام دوستان
آپدیت east smart security 8 به جه صورت است؟؟؟
شبیه نسخه های قبلی
لینک آموزشی از پست ۱ رو دانلود کن
سلام دوستان آنتی ویروس east smart security 8 نصبه رو سیستمم ولی وقتی میام نت یه صقحه باز میشه که به فارسی نوشته (12 ویروس احتمالی یافت شده که اگر از بین نبرید موجب خرابی سیتم خواهد شد آنتی ویروس aviraرا نصب کنید) و بعد لینک دانلود گذاشته چیکار کنم؟؟؟:n30::n30:
راستی آپدیت east smart security 8آفلاینه؟شنیدم آپدیت آفلاین نداره و باید آنلاین آپدیت بشه
سلام دوستان آنتی ویروس east smart security 8 نصبه رو سیستمم ولی وقتی میام نت یه صقحه باز میشه که به فارسی نوشته (12 ویروس احتمالی یافت شده که اگر از بین نبرید موجب خرابی سیتم خواهد شد آنتی ویروس aviraرا نصب کنید) و بعد لینک دانلود گذاشته چیکار کنم؟؟؟:n30::n30:
اون یه پیغام جعلیه و آنتی ویروسش هم فیکه توجه نکنید اینجور چیزا تو نت زیاده
حواست باید جمع باشه
راستی آپدیت east smart security 8آفلاینه؟شنیدم آپدیت آفلاین نداره و باید آنلاین آپدیت بشه
آپدیت آنلاینش حجمش خیلی کمه فقط بار اول حدود ۴۵ مگ هس روزانه شاید ۱ یا یک کم بیشتر و کمتر برسه
آفلاین هم روشهایی تو نت براش هس ولی بهتر آنلاین آپدیت شه
hellbrain666
14-10-2014, 17:28
سلام
هنوز هم برنامه هایی که خودکار یوزر و پسورد رو از نت گرفته و وارد نود 32 میکنند هستند؟
hellbrain666
14-10-2014, 17:29
تکراری - پاک شود
سلام
هنوز هم برنامه هایی که خودکار یوزر و پسورد رو از نت گرفته و وارد نود 32 میکنند هستند؟
همون آدرس وبلاگ رو بزن چنتا نرم افزار در همین مورد معرفی کرده
سلام دوستان
اگه میشه برای بنده هم آدرس وبلاگهای یوزرپس رو بفرستید
از لطف شما عزیزان سپاسگزارم
سلام دوستان
اگه میشه برای بنده هم آدرس وبلاگهای یوزرپس رو بفرستید
از لطف شما عزیزان سپاسگزارم
آدرسا رو فرستادم
آدرسا رو فرستادم
مرسی عزیزم
unicorns
15-10-2014, 13:47
سلام. ببخشید من اسم سایتی که یوزر روزانه یا ماهانه داشته باشه میخواستم؟
میخوام اون سایت هم معتبر باشه.
ممنون میشم
سلام. ببخشید من اسم سایتی که یوزر روزانه یا ماهانه داشته باشه میخواستم؟
میخوام اون سایت هم معتبر باشه.
ممنون میشم
فرستاده شد
EAV دار ها یوزر اصلی هس
اون وبلاگ هم نگاهی بهش داشته باش
آدرسا رو فرستادم
دکتر جان برای ما هم بفرست
دکتر جان برای ما هم بفرست
فرستادم ....
LONELY MAN
19-10-2014, 12:46
لطف کنید بزای منم بفرستید
با تشکر
لطف کنید بزای منم بفرستید
با تشکر
فرستاده شد
از اون وبلاگ هم میتونی استفاده کنی
سلام
دوستان من هرچی یوزر پسورد وارد میکنم حتی از سایت های خارجی میگه ناموفق و آپدیت نمیشه ...علتش چیه؟؟ورژن 8
سلام
دوستان من هرچی یوزر پسورد وارد میکنم حتی از سایت های خارجی میگه ناموفق و آپدیت نمیشه ...علتش چیه؟؟ورژن 8
آدرسا رو میفرستم امتحان کن جواب بده
آدرسا رو میفرستم امتحان کن جواب بده
برادر دستت طلا...برای 88 روز آپدیت شد...مرسی
سلام دوستان اگر امکانش هست مرحمت بفرمایید نام کاربری و پسورد این آنتی ویروس رو، چرا اینقدر سریع تموم میشه؟ :n28:
سلام دوستان اگر امکانش هست مرحمت بفرمایید نام کاربری و پسورد این آنتی ویروس رو، چرا اینقدر سریع تموم میشه؟ :n28:
فرستادم اگه بلاک شد از یکی دیگه استفاده کن
زیادن
H_O_S_E_I_N
19-10-2014, 19:45
لطفا برای من هم آدرس هارو میفرستی؟
لطفا برای من هم آدرس هارو میفرستی؟
فرستادم......
منم آدرسارو میخوام
east smart security 8
بیزحمت ادرس ها رو برای من هم بفرستید:n16:
بیزحمت ادرس ها رو برای من هم بفرستید:n16:
برای هر دو نفرفرستاده شد
H_O_S_E_I_N
20-10-2014, 06:15
الان آخرین ورژن ESET Smart Security چنده؟
الان آخرین ورژن ESET Smart Security چنده؟
8.0.301.0
این هست
H_O_S_E_I_N
20-10-2014, 20:02
8.0.301.0
این هست
الان تو سیستم من ورژن 7.0.302.26 نصبه
پس چرا گزینه ی check for updates رو میزنم میگه آپدیته؟
الان تو سیستم من ورژن 7.0.302.26 نصبه
پس چرا گزینه ی check for updates رو میزنم میگه آپدیته؟
خرابه:))
تو سایت خودش اخرنی ورژن اینو گزاشته بود منم دانلود و نصب کردم
از دوستانی که به نوعی در رفع مشگلات و پاسخ به سولات کمک و فعالیت میکنند جای تشکر و تقدیر داره و من به سهم خودم سپاسگزارم.
مشگل نود 32 فقط همین اعتبار کم یوزر و پسوردش هست.
مشگل نود 32 فقط همین اعتبار کم یوزر و پسوردش هست.
آدرسا رو برات فرستادم
بهتره پست قبلی هم ویرایش کنی
چون گذاشتن سایت فعال ساز برای نود ممنوعه
نیما جان eset اجازه ورود به این سایتهایی که معرفی کردی رو نمیده. چه کنیم؟
نیما جان eset اجازه ورود به این سایتهایی که معرفی کردی رو نمیده. چه کنیم؟
به خاطر گذاشتن سریال یا کرک نود سایتها رو بلاک میکنه و فالس آلارم ویروسی میده
یا موقتا غیر فعال کن یا اون آدرسا رو جزو استثناها قرار بده یا طبق عکس پایین بهتره آموزش نود رو در پست ۲ دانلود کنی و نحوه کار با نود رو یاد بگیری
سلام
مشکل من اینه که پس از نصب نسخه 8 ESET Smart Security حالا دیگه هیچ سایتی باز نمیشه!
سلام
مشکل من اینه که پس از نصب نسخه 8 ESET Smart Security حالا دیگه هیچ سایتی باز نمیشه!
سلام
کلا نت قطع میشه یا نود یه پیغام رو صفحه مرورگر میاره
واضحتر بگو
اگه خطا میده هم عکسش رو بذار
سلام
من یه eset smart security اصل دارم که رو کامپیوتر نصب و فعال بود و وقتی ویندوز عوض کردم پاک شد
حالا وقتی نصبش میکنم و میخوام فعالش کنم برای گرفتن یوزر نیم باید به سایت adaox.me برم (چون روی کارت انتی ویروس فقط seial number و part number هست)
وقتی تو این سایت سریال نامبرو میزنم میگه این اکانت قبلا عضو شده و یه بار دیگه یوزر نیم و پسورد رو نمیده
باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
سلام
من یه eset smart security اصل دارم که رو کامپیوتر نصب و فعال بود و وقتی ویندوز عوض کردم پاک شد
حالا وقتی نصبش میکنم و میخوام فعالش کنم برای گرفتن یوزر نیم باید به سایت adaox.me برم (چون روی کارت انتی ویروس فقط seial number و part number هست)
وقتی تو این سایت سریال نامبرو میزنم میگه این اکانت قبلا عضو شده و یه بار دیگه یوزر نیم و پسورد رو نمیده
باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
دوست در موقع ثبت در سایت نود32 در صفحه فرم یک سری سئوالات از شما پرسیده شده و مشخصاتی رو که دادید را بعد از رجوع بدین مجددا یوزر و پسورد را بهتون میده
سلام دوستان من از eset smart security 7 استفاده میکنم تازگی ویندوزم رو عوض کردم و همون نود رو روی ویندوز نصب کردم ولی آیکونش نارنجی شده و این پیغام رو میده
analaysis of application protocols will not function
میشه راهنمایی کنید چه جوری برطرف میشه ممنون
دوست در موقع ثبت در سایت نود32 در صفحه فرم یک سری سئوالات از شما پرسیده شده و مشخصاتی رو که دادید را بعد از رجوع بدین مجددا یوزر و پسورد را بهتون میده
میدونم چون یه بار رمز و یوزر رو گرفتم دیگه بهم نمیده و میگه این اطلاعات قبلا استفاده شده و منم پسورد و یوزر قبلی رو نمیدونم
اموزش آپدیت آفلاین آنتی ویروس ورژن 7 رو یاد میدید لطفا. خیلی کارم گیره.
nawal2000
02-11-2014, 09:13
سلام
وقت به خیر
Offline Update For NOD & ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behnamcp
02-11-2014, 14:46
سلام
آنتی ویروس من eset security smart4 هست مشکلم اینه از وقتی آنتی ویروسم رو آپدیت آفلاین کردم آیکن آنتی ویروس قرمز شده هیچ جور هم عوض نمیشه در حالی در قسمت آپدیت نوشه آپدیت ضروری نیست ممنون میشم منو راهنمایی کنید
vamper65
04-11-2014, 09:21
با سلام بر دوستان
من ويروس ياب ورژن 8 رو نصب كردم كه سيستمم خيلي سنگين شد و وقتي ميخوام ويروس يابي
بكنم 20 ثانيه هنگ ميكنه بعد قسمت سرچ مياد
قبلا ورژن ESET NOD32 _ 7.0.302.26 بود ( آيا ورژن 7 خوب كار ميكنه؟)
1: اگر امكانش باشه لينگ دانلود ويروس ياب نود 32 ورژن 7 رو برام بگذاريد
2: ESET Smart Security با Eset Nod 32 با هم فرقي دارند يا نه ؟
[
لینکش تو آدرس وبلاگ که فرستادم هس
بطور کلی اولی فایروال داره و مناسب برای اینترنت
اگه از نود خوشت نیومد کسپر آویرا پاندا اوست و ۳۶۰ هم هست
mInI_ClockEr
05-11-2014, 02:49
با سلام
دوستان من از نسخه کرک شده ورژن 8 سایت سافت گذر نسخه 64 بیتی دارم استفاده میکنم در ویندوز 8.1 الان حدود 2-3 روزی هست که بعد از نصب بازی واچ داگ مشکلی ایجاد شده و نود 32 اتومات شروع میکنه به استفاده CPU به میزان 25 درصد و باعث گرما و سر و صدا سی پی یو و فن میشه و همچنین از سرعت سیستم کم میشه توی عکس مشخص کردم
الان بازی واچ داگ هم کلا نابود کردم ولی متاسفانه همین وضعیت ادامه داره
آیا برای دوستان این مورد تاکنون پیش اومده ؟ راه حلی داره ؟
ممنون میشم کمک کنید اعصابم رو ریخته به هم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:»:»:»:»
نسخه کرک نشده رو استفاده کن و با سریال
برات فرستادم
سعیدبرزخ
12-11-2014, 22:35
سلام مرسی از این اطلاعات
سلام
من smart security 7 دارم ولی چند روزه که دیگه نمیتونه update کنه و ارور undocumented serious error (0x1106) موقع آپدیت شدن مبده حتی serial key جدید و اکتیو براش گذاشتم ولی هنوز هم نمیتونه update کنه؟ مشکل از چیه؟ کس دیگری هم این مشکلا داره؟
سلام
من smart security 7 دارم ولی چند روزه که دیگه نمیتونه update کنه و ارور undocumented serious error (0x1106) موقع آپدیت شدن مبده حتی serial key جدید و اکتیو براش گذاشتم ولی هنوز هم نمیتونه update کنه؟ مشکل از چیه؟ کس دیگری هم این مشکلا داره؟
این روش رو برو ببین درست میشه یا نه
این روش رو برو ببین درست میشه یا نه
درست شد آقا دستت طلا
mohammad_203
16-11-2014, 14:45
سلام
بعد از نصب نسخه 8 ( کرک شده 64بیتی سایت سافت گذ ر ) یکبار توسنم به کری...و وصل شم ولی بعداش ارور Unable to register vpn میده !
اینم بگم یه جا خوندم گفته بود کارت شبکه کر...یو فعال باشه که فعال هست
فایروال رو روی حالت interactive گذاشتم و دسترسی outbound بهش دادم
سلام من ورژن 7 داشتم که اررور داد و دیگه کار نمیکرد. بعد ورژن کرک شده سافت گذر رو گرفتم و نصب کردم و دوباره همون ارور میاد. دوبار هم uninstall و دوباره نصب کردم ولی تغییری نکرد. یوزرنیم و پسورد هم از یک سایت چندتا امتحان کردم. جالبه که آپدیت میشه و اسکن هم میکنه ولی قاللیت real-time خیر فعاله
خوب مشکل کجاست؟
سلام من ورژن 7 داشتم که اررور داد و دیگه کار نمیکرد. بعد ورژن کرک شده سافت گذر رو گرفتم و نصب کردم و دوباره همون ارور میاد. دوبار هم uninstall و دوباره نصب کردم ولی تغییری نکرد. یوزرنیم و پسورد هم از یک سایت چندتا امتحان کردم. جالبه که آپدیت میشه و اسکن هم میکنه ولی قاللیت real-time خیر فعاله
خوب مشکل کجاست؟
سلام. eset esmart security 4 استفاده شدیدی از اینترنت میکنه .چطوری جلوی مصرف اینترنتشو بگیرم؟
منم یک مدتیه میبینم خیلی از حجم اینترنتم کم میشه بیش از آنچه مصرف میکنم یعنی این مورد میتونه مربوط به نوع آنتی ویروس باشه؟ اگر اینطور هست
که عوضش کنم .
سلام چه جوری میشه جلوی اتصال اپلیکیشن های ویندوز 8 رو توسط نود گرفت (maps..news.sport) من فایروال رو تو حالت پرسشی گذاشتم ولی این برنامه هایی که گفتم باز هم وصل میشن به نت
a6543210
03-12-2014, 07:27
سلام
سوال داشتم دوستان
چطور مي تونيم کاري کنيم که وقتي سيستمو روشن مي کنين eset نيز بالا نياد؟!
از استارت آپ هم جواب نگرفتم. فک کنم يه تنظيمات خاصي داره
Eset 8 دارم
ممنونم
سلام
سوال داشتم دوستان
چطور مي تونيم کاري کنيم که وقتي سيستمو روشن مي کنين eset نيز بالا نياد؟!
از استارت آپ هم جواب نگرفتم. فک کنم يه تنظيمات خاصي داره
Eset 8 دارم
ممنونم
سلام
شما میخوایید ناد32 کلا موقع استارت آپ سیستم بالا نیاد یا میخوایید وقتی سیستم روشن شد محافظتش به کلی خاموش باشه؟
M.Hashemi
04-12-2014, 20:41
با سلام
بچه ها کسی میدونه نمایندگی رسمی eset تو ایران کیه؟
nod32.ir که میگه هست و میگه به خاطر تحریم ها اسمش تو سایت eset نیست (جالبه چون نام ایران تو سایت هست، پس چه جوری تحریمه؟)!!!!!
------
یک سوال دیگر هم داشتم :
تا جایی که دیدم username و password ناد سه نوع هستند :
1- آن های که با Trial- شروع می شوند که زیاد هم هستند اما همان گونه که از اسمشون پیداست آزمایشی هستند و نرم افزار اکتیو نمیشه و در خواست فعال سازی داره.
2- آن های که با eav- شروع می شوند اما باز هم آزمایشی هستند و نرم افزار را فعال نمی کنند.
3- آن های که با eav- شروع می شوند اما نرم افزار را کامل فعال می کنند.
حالا سوالم : می خواستم بدونم این username و password نوع سوم را از چه سایت های می توانم پیدا کنم (معمولا یک مرجع دارند)
با تشکر
a6543210
04-12-2014, 21:40
سلام
شما میخوایید ناد32 کلا موقع استارت آپ سیستم بالا نیاد یا میخوایید وقتی سیستم روشن شد محافظتش به کلی خاموش باشه؟
کلا موقع استارت آپ سیستم بالا نیاد!
a6543210
05-12-2014, 18:04
دوستان پاسخ!؟
gentelman1
07-12-2014, 22:39
دکتر جان لطفاً آدرس سایت برای یوزر و پسورد رو برای ما هم بفرست- مرسی :n18:
M.Hashemi
09-12-2014, 02:12
با سلام
اگر کلا باز نشه که دیگه چی از این ضدویروس؟
روش کار :
در run متن msconfig را تایپ کنید و enter را فشار دهید و در تب startup به دنبال eset بگردید و تیک آن را بردارید و بعد ok و restart
با تشکر
gentelman1
09-12-2014, 19:11
با سلام
دوست عزیز سایت های زیادی هستند.
اما سایت های که من کار کردم و طبق گفته خودم در پست قبل از نوع سوم است (که نمیدونم خود eset بهشون چی میگه)
خیلی کمه و در سایت های روسی و چینی پیدا میشه که من خودم تاحالا هیچ یک را پیدا نکرم.
فقط میتونم یک منبط بهنون معرفی کنم که لایسنس تمام انتی ویروس ها رو داره اما پولیه (فکر کنم ماهیانه هزار تومن و سالیانه 5 هزار تومان)
به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید مراجعه کنید
با تشکر
ممنون :n18:
a6543210
09-12-2014, 22:01
با سلام
اگر کلا باز نشه که دیگه چی از این ضدویروس؟
روش کار :
در run متن msconfig را تایپ کنید و enter را فشار دهید و در تب startup به دنبال eset بگردید و تیک آن را بردارید و بعد ok و restart
با تشکر
دوست عزیز راحلتون کارساز نبود! تست شده...
joibari2
10-12-2014, 08:45
سلام بعد از آپدیت آفلاین نود8 در صفحه اولش بازم پیغام operating system is not update میده و آیکنش به صورت علامت تعجبه و آیکن اصلیو نشون نمیده چیکار باید کرد؟
سلام بعد از آپدیت آفلاین نود8 در صفحه اولش بازم پیغام operating system is not update میده و آیکنش به صورت علامت تعجبه و آیکن اصلیو نشون نمیده چیکار باید کرد؟
این پیغام میگه که ویندوز شما آپدیت نشده. برای رفعش آپدیت های جدید رو از بخش update ویندوز بگیرید. اگر نگیرید البته مشکلی در عملکرد eset ایجاد نمیشه و این فقط یک هشداره!
حل مشکل نارنجی شدن آیکون آنتی ویروس در Taskbar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. eset esmart security 4 استفاده شدیدی از اینترنت میکنه .چطوری جلوی مصرف اینترنتشو بگیرم؟
نسخه 8 رو بنصب یا اندپوینت ایست نسخه 6 کرک نشده
نسخه 8 چرا محدودیت زمانی داره؟! کرک نداره؟
ESET NOD32 Antivirus v8.0.301.0 x86/x64
M.Hashemi
21-12-2014, 01:57
با سلام
اگر user و pass بدهید فقط محدودیت لایسنس داره که بعد از اون هم دوباره میتونید user و pass بدهید.
با تشکر
سلام
من smart security 7 داشتم و امروز نسخه 8 رو دانلود و نصب کردم. بعد ریست کردن دیدم هیچ سایتی باز نمیشه و با چند مرورگر امتحان کردم، دیدم درست نشد
وقتی eset رو پاک کردم مشکل حل شد و مطمئنم که مشکل از eset هستش
کسی راهی برای حل این مشکل داره؟
با سلام
اگر user و pass بدهید فقط محدودیت لایسنس داره که بعد از اون هم دوباره میتونید user و pass بدهید.
با تشکر
یوزر و پس از کجا بیاریم؟ تریال مگه یوزر و پسورد میخواد؟؟
newhamedpc
22-12-2014, 15:25
سلام
Eset هر سایتی که SSL داره رو با Certificate خودش میاره . مثلا سایت Yahoo با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه اون گواهی خودش و میخواد رو سایت بذاره . یه گزینه و زدم یادم نیست چی شد . برداشتم اما رو بعضی برنامه ها هنوز اینجوره از جمله یاهو .
چیکار کنم؟
یوزر و پس از کجا بیاریم؟ تریال مگه یوزر و پسورد میخواد؟؟
برات فرستادم آدرساشو که
از همونا استفاده کن
برای سوال قبلی تو آدرس وبلاگ جوابش هس
سلام
Eset هر سایتی که SSL داره رو با Certificate خودش میاره . مثلا سایت Yahoo با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه اون گواهی خودش و میخواد رو سایت بذاره . یه گزینه و زدم یادم نیست چی شد . برداشتم اما رو بعضی برنامه ها هنوز اینجوره از جمله یاهو .
چیکار کنم؟
گزینه دیفالت رو بزن برگرده به تنظیمات پیش فرض
سلام
من smart security 7 داشتم و امروز نسخه 8 رو دانلود و نصب کردم. بعد ریست کردن دیدم هیچ سایتی باز نمیشه و با چند مرورگر امتحان کردم، دیدم درست نشد
وقتی eset رو پاک کردم مشکل حل شد و مطمئنم که مشکل از eset هستش
کسی راهی برای حل این مشکل داره؟
وقتی آنتی ویروس نصب میکنی اینترنت باید قطع باشه
احتمالا مشکل از فایروال نود بوده
برو قسمت تنظیمات کانکشن ببین فایروالش پاک شده یا نه
اگه نبود پوشه eset رو از درایو سی پاک کن
با سی کلینر هم ریجستری رو پاک سازی کن
دوباره بنصب
برات فرستادم آدرساشو که
از همونا استفاده کن
برای سوال قبلی تو آدرس وبلاگ جوابش هس
پيغامي براي من نيومده متاسفانه دوباره بفرستيد آدرس رو ممنون....
newhamedpc
23-12-2014, 13:38
گزینه دیفالت رو بزن برگرده به تنظیمات پیش فرض
از کدوم قسمت بزنم گزینه دیفالت رو ؟ دقیق بگید لطفا
از کدوم قسمت بزنم گزینه دیفالت رو ؟ دقیق بگید لطفا
نود نصب نیست ولی بنظرم اف 5 رو بزن تو نود بعد همون قسمت پاین سمت راست هس بزن دیفالت یا تو قسمتهای دیگه اگه دیدی بزن دیفالت آل
لینک کتاب آموزشی پست یک رو دانلود کن
پيغامي براي من نيومده متاسفانه دوباره بفرستيد آدرس رو ممنون....
تو پروفایلت فرستاده بودم پی ام هم فرستادم
مسعود1368
24-12-2014, 21:46
بهترین نرم افزار برای اکتیو رایگان نود 32 چیه؟لطفا لینک دانلود و توضیحات و آموزشش رو بذارید.درضمن این ارور رو چجوری برطرف کنم؟analysis of application protocols will not function
بهترین نرم افزار برای اکتیو رایگان نود 32 چیه؟لطفا لینک دانلود و توضیحات و آموزشش رو بذارید.درضمن این ارور رو چجوری برطرف کنم؟analysis of application protocols will not function
بفرمایید
p e r s i a n u p d a t e . i r
مسعود1368
25-12-2014, 13:59
بفرمایید
p e r s i a n u p d a t e . i r
من قبلا اینو داشتم.من می خوام اکتیو بشه نه کد بده.لطفا لینک و آموزش اونو بده
آدرسشو تو پروفایلت فرستادم
گذاشتنش اینجا ممنوعه
هم تریال ریست هس هم اکتیو کننده رایگان و دائم:n02:
آدرسشو تو پروفایلت فرستادم
گذاشتنش اینجا ممنوعه
هم تریال ریست هس هم اکتیو کننده رایگان و دائم:n02:
با سلام میشه برای ناد اسنات سکیوریتی v8 برای من بگذارید.هنوز ورژن 4 دارم
با سلام میشه برای ناد اسنات سکیوریتی v8 برای من بگذارید.هنوز ورژن 4 دارم
محصولات امنیتی شرکت ESET برای کاربران ویندوز: نگارش کنونی: 8.0.304.0
دانلود رایگان با لینک مستقیم نرمافزار امنیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])| آخرین نگارش (ESET Smart Security (32-bit
دانلود رایگان با لینک مستقیم نرمافزار امنیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | آخرین نگارش (ESET Smart Security (64-bit
Mr.World.Wide
06-01-2015, 10:13
دوستان عزیز
فایروال نود 32 مشکلی که باهاش دارم این هست اجازه نمیده که نرم افزار TeamViewer از طریق شبکه داخلی به سیستمم ارتباط داشته باشه
ولی از طریق اینترنت راحت دسترسی داره
اما جلوی دسترسی شبکه داخلی ش رو گرفته
وقتی فایروال رو غیر فعال میکنم درست میشه
کسی میتونه راهنمایی کنه یه رول بنویسم برای دسترسی دادن به TeamViewer توی فایروال نود 32؟؟؟
چرا براي آپديت nod32 نسخه ٨ بايد وي پي اِن رو روشن كنم؟
mohammad_203
06-01-2015, 12:58
چرا براي آپديت nod32 نسخه ٨ بايد وي پي اِن رو روشن كنم؟
من بدون چیز پی ان اپدیت میکنم مشکلی نداره .نسخه کرک شده سافتگذر رو بگیرین خیالتون راحت باشه
من بدون چیز پی ان اپدیت میکنم مشکلی نداره .نسخه کرک شده سافتگذر رو بگیرین خیالتون راحت باشه
نسخه ٨ كرك نداشت تو پي سي دانلود گفتم كركي براش نيومده نسخه ٨.٠.٣٠٤.٠
mohammad_203
06-01-2015, 13:07
والا سایت سافتگذر یه نسخه گذاشته .نسخه اصلی هم هست و فرق بینشون رو هم توضیح داده .از نظر شناسایی و پاکسازی هم هیچ فرقی ندارن .اگه زیاد رو اصل بودن فایل حساس نیستین دانلود کنید .اگه هم نسخه اصل میخواین حتما از سایت خود نود دانلود کنید !!! اینکه هم شما نمیتونی اپدیت کنی مشکل از سرور نود نیست .شاید تنظیمات نود شما مشکل داشته باشه یا isp شما مشکل داشته باشه !!! بهتره قبل اینکه نسخه دیگه ای دانلود کنید مشکل رو کامل برسی کنید
چرا هس بهتره اگه کرک میخوای کنی خودت کرک کن و از نسخه های کرک شده استفاده نکن
گذاشتنش ممنوعه تو همون وبلاگ با آموزشش هس
M.Hashemi
17-01-2015, 21:56
با سلام
یک سوال داشتم:
من از windows 8.1 x64 استفاده می کنم.
تا جایی که میدونم این سیستم عامل windows AIK را پشتیبانی نمیکند و باید از windows ADK استفاده کرد.
windows AIK که من دانلود کردم یک فایل iso تقریبا ۱ گیگابایتی بود که ان را mount میکردم و نصب می کردم.
حالا چنین چیزی برای windows ADK ندیدم فقط یک web installer دیدم خودش میره دانلود میکنه که باعث کاهش سرعت میشه و در کامپیوتر دیگر نیز قابل استفاده نیست.
یک روش دیگر در msdn با همین web installer پیدا کردم که ۲ مشکل دارد:
۱- خود نرم افزار باید دانلود کند که باز باعث افت سرعت میشه
۲- برای نصب باید از command line استفاده شود که من در این مورد gui مناسبتر است.
---
حالا بریم سر سوال :
چگونه می تونم در windows 8.1 64bit دیسک نجات eset را ایجاد کنم؟
اگر همان ADK است لطفا راهنمایی کنید. (یعنی مثل همون AIK نمیشه یک فایل iso را دریافت و نصب کرد؟)؟
با تشکر
amirpm21
17-01-2015, 22:47
من وقتی یه فایل مشکوک را تو سایت های انتی ویروس انلاین چک میکنم هیچی پیدا نمیشه
اما با نود که رو سیستمم نصبه معلوم میشه؟
چر ا سایت های انلاین اینقدر ضعیفن
M.Hashemi
17-01-2015, 23:12
با سلام
۱- شاید False Positive باشد.
۲- شاید با نرم افزار های protection exe محافظت میشده.
۳- شاید سایت اخرین اپدیت را نداشته.
و ...
---
برای اطمینان بهتره برای یک شرکت که جواب بده مثل avira و یا kaspersky فایل را submit کنید تا کاملا بررسی شود.
با تشکر
hellbrain666
19-01-2015, 18:32
والا سایت سافتگذر یه نسخه گذاشته .نسخه اصلی هم هست و فرق بینشون رو هم توضیح داده .از نظر شناسایی و پاکسازی هم هیچ فرقی ندارن .اگه زیاد رو اصل بودن فایل حساس نیستین دانلود کنید .اگه هم نسخه اصل میخواین حتما از سایت خود نود دانلود کنید !!! اینکه هم شما نمیتونی اپدیت کنی مشکل از سرور نود نیست .شاید تنظیمات نود شما مشکل داشته باشه یا isp شما مشکل داشته باشه !!! بهتره قبل اینکه نسخه دیگه ای دانلود کنید مشکل رو کامل برسی کنید
سلام این نسخه کرک شده سافتگذر چه تفاوتی با نسخه اصلی داره؟
الان من نصبش کردم ولی بازم موقع آپدیت پسورد میخواد ازم
mohammad_203
19-01-2015, 21:43
سلام این نسخه کرک شده سافتگذر چه تفاوتی با نسخه اصلی داره؟
الان من نصبش کردم ولی بازم موقع آپدیت پسورد میخواد ازم
سلام .تو خود سایت هم اشاره شده که باید یوزرنیم و پس وارد کرد .ولی در نسخه های اصل , نمیشه مسیر سرور اپدیت رو تغیر داد , یعنی نمیشه افلاین اپدیت کرد . در کل همه کارشناسان توصیه میکنن انتی ویروس رو از سایت سازنده دانلود کنید چون احتمال دستکاری هست .ولی خوب اگه به سایت هایی مثل سافتگذر اعتماد دارین میتونید از نسخه های کرک شده این سایت استفاده کنید .
Sent from my LG-D802
hellbrain666
19-01-2015, 22:05
سلام .تو خود سایت هم اشاره شده که باید یوزرنیم و پس وارد کرد .ولی در نسخه های اصل , نمیشه مسیر سرور اپدیت رو تغیر داد , یعنی نمیشه افلاین اپدیت کرد . در کل همه کارشناسان توصیه میکنن انتی ویروس رو از سایت سازنده دانلود کنید چون احتمال دستکاری هست .ولی خوب اگه به سایت هایی مثل سافتگذر اعتماد دارین میتونید از نسخه های کرک شده این سایت استفاده کنید .
Sent from my LG-D802
پس یعنی کرک شده تنها مزیتش اینه که بشه سرور رو دستی تغییر داد؟
اینجوری که به ریکسش نمیارزه اگر فقط همین یه مزیت رو داشته باشه
الان من نسخه اصلی رو دانلود کنم ، توصیه شما چیه برای اپدیت و فعال سازی؟ یه راه بدون دردسرش رو بگید ممنون میشم
hellbrain666
19-01-2015, 22:05
Sent from my LG-D802
الان من نسخه اصلی رو دانلود کنم ، توصیه شما چیه برای اپدیت و فعال سازی؟ یه راه بدون دردسرش رو بگید ممنون میشم
mohammad_203
19-01-2015, 22:17
بله بهتره از سایت eset دانلود کنید .البته فقط یه نکته اونم اینکه اگه نسخه های اصل رو بشه بهشون پسورد داد میتونید پسورد ها رو به راحتی با یه سرچ کوچولو ! پیدا کنین و اپدیت کنید .البته شاید باز بگه اکتیو نشده ولی الان که من دارم استفاده میکنم به نظر میاد هیچ فرقی نداره !!! البته یه سایت هم هست که پسورد رو با قیمت مناسبی میفروشه , لینکش در سایت سافتگذر هست .البته تو اینترنت باید زیاد باشه از این جور سایت ها !!
Sent from my LG-D802
amir hamzeh
20-01-2015, 13:43
Eset smart security 6.0 منقضی شده دارم که اوریجینال بوده الان چیکارش کنم آپ بشه؟
M.Hashemi
20-01-2015, 14:31
با سلام
یک سوال داشتم:
من از windows 8.1 x64 استفاده می کنم.
تا جایی که میدونم این سیستم عامل windows AIK را پشتیبانی نمیکند و باید از windows ADK استفاده کرد.
windows AIK که من دانلود کردم یک فایل iso تقریبا ۱ گیگابایتی بود که ان را mount میکردم و نصب می کردم.
حالا چنین چیزی برای windows ADK ندیدم فقط یک web installer دیدم خودش میره دانلود میکنه که باعث کاهش سرعت میشه و در کامپیوتر دیگر نیز قابل استفاده نیست.
یک روش دیگر در msdn با همین web installer پیدا کردم که ۲ مشکل دارد:
۱- خود نرم افزار باید دانلود کند که باز باعث افت سرعت میشه
۲- برای نصب باید از command line استفاده شود که من در این مورد gui مناسبتر است.
---
حالا بریم سر سوال :
چگونه می تونم در windows 8.1 64bit دیسک نجات eset را ایجاد کنم؟
اگر همان ADK است لطفا راهنمایی کنید. (یعنی مثل همون AIK نمیشه یک فایل iso را دریافت و نصب کرد؟)؟
با تشکر
با سلام
از اساتید محترم خواهشمندم در مورد این مشکل راهنمایی کنند.
با تشکر
دوستان نسخه 8 رو نصب کردم یک ماه پیش حالا expire شده...چیکارش کنم؟
نسخه اصلی رو بگیر اگه خواستی کرکی باشه فایل کرک که توش تریال ریست هم داره از همون وبلاگ که آدرس دادم دانلود کن
بدون سریال آپدیت میشه همیشه
یه فایل دیگه هم داره قسمت سرور باز میشه
البته نر م افزارهای کلید یاب هم داره
کذاشتن هر دوش اینجا ممنوعه
Eset smart security 6.0 منقضی شده دارم که اوریجینال بوده الان چیکارش کنم آپ بشه؟
تو پروفایلت آدرس فرستادم میتونی مجانی سریال به نود بدی و تا وقتی بلاک نشده استفاده کنی سریالها رو
بلاک شد دوباره سریال جدید از همونجا بگیر
فقط چون فعال ساز نود قرار میده توسط نود فالس آلارم میده ولی هیچ مشکلی نداره
بهتره 8 رو دانلود کنی
با سلام
از اساتید محترم خواهشمندم در مورد این مشکل راهنمایی کنند.
با تشکر
تو همون وبلاک مطرح میکردی
دوستان نسخه 8 رو نصب کردم یک ماه پیش حالا expire شده...چیکارش کنم؟
چرا از همون یه ماه پیش سریال ندادی بهش
نود و کسپر سریال زیاده براش
هیچ دوشواری ندارن هر دو سبک با فعال ساز فراوان در نت
گذاشتن فعال ساز ممنوعه همون آدرسها تو پروفایلت برو
سریال 6 ماهه دیگه ندارین؟
سریال 6 ماهه خیلی وقته نیستش
اونای دیگه رو استفاده کن هر وقت بلاک شد یکی دیگه
سلام دوست من از فعالساز دائمی استفاده کن که مشکل آپدیت هم نداره و راحت از خود سرورهای eset آپدیت میشه . منظورم life time crack هست .
ویرایش : دستان تست زدم و واقعا کرک کردن برنامه موتور اون و کارکردش رو بد میکنه دوستان از همون یوزر پسورد ها برای آپدیت استفاده کنید نه کرک !
سلام دوست من از فعالساز دائمی استفاده کن که مشکل آپدیت هم نداره و راحت از خود سرورهای eset آپدیت میشه . منظورم life time crack هست .
m2stech
سلام دوست عزیز
استفاده از کرک یا تریال ریست باعث خرابی موتور آنتی ویروس میشود و اصلا توصیه نمیشود
حتما لایسنس اصل خرید کنید تا در یکسال این نوع مشکلات رو نداشته باشید
قضیه این سایت oranda چیه ؟
از صبح تا شب nod 8 میزنه address has been blocked !!
قضیه این سایت oranda چیه ؟
از صبح تا شب nod 8 میزنه address has been blocked !!
نود بیشتر سایتهایی که سریال یا کرکش رو بزارن بلاک میکنه و فالس آلارم میده در پست اول برای رفعش لینک داده شده
کسی اینجا از usb disk security استفاده کرده ؟ چطوره برنامش خوبه ؟ من در کنار eset 8 و emsisoft emergency kit این رو هم نصب کردم چون فکر کردم شاید یه تعدادی از فایل های مخرب رو که مربوط به فلش مموری میشه eset نتونه بگیره و این برنامه به عنوان برنامه تکمیلی خوب باشه نظرتون چیه ؟
کسی اینجا از usb disk security استفاده کرده ؟ چطوره برنامش خوبه ؟ من در کنار eset 8 و emsisoft emergency kit این رو هم نصب کردم چون فکر کردم شاید یه تعدادی از فایل های مخرب رو که مربوط به فلش مموری میشه eset نتونه بگیره و این برنامه به عنوان برنامه تکمیلی خوب باشه نظرتون چیه ؟
همون نود کافیه بنظرم
قابلیت اتوران رو هم میتونی غیر فعال کنی آموزشش تو نت هس
سلام ویرو.س کش نود که رو لپ تاپ نصبه بعضا پیغامی میاره مبنی براینکه یه ویروس پیدا شده پاک کنه یا نه اگه بزنیم پاک کنه ایا قسمتی از ویندوز یاسایر اطلاعات پاک نمیشه ؟
واینکه وقتی فلش ویروسی میشه ومیندازیم به لپتاپ چجوری ویروسارو پاک کنیم من اون گزینه اسکن رو که میاره انتخاب میکنم ولی هربار مینویسه ویروسی نیست
سلام ویرو.س کش نود که رو لپ تاپ نصبه بعضا پیغامی میاره مبنی براینکه یه ویروس پیدا شده پاک کنه یا نه اگه بزنیم پاک کنه ایا قسمتی از ویندوز یاسایر اطلاعات پاک نمیشه ؟
واینکه وقتی فلش ویروسی میشه ومیندازیم به لپتاپ چجوری ویروسارو پاک کنیم من اون گزینه اسکن رو که میاره انتخاب میکنم ولی هربار مینویسه ویروسی نیست
شما سعی کنید قبل از هر چیز کمی اطلاعاتتون رو در رابطه با کامپیوتر و فایل های اون بالا ببرید و هم اینکه کمی زبان انگلیسی خودتون رو قوی تر کنید چون همیشه هر چیزی که eset smart security می گه فایل مخرب نیست . البته آنتی ویروس نود کمتر پیش میاد فایلی که میگیره اشتباه و الکی باشه و حتی معمولا کم پیش میاد به کرک و فایل های برنامه ها گیر بده . قبل از هر چیز برنامه ی خودتون رو حتما آپدیت کنید و تنظیمات اون رو طوری انجام بدید تا اونجوری عمل کنه که شما دوست دارید . پیشنهاد من به شما این هست که اگر فایلی هم گرفت و گفت ویروس هست اول اون رو قرنطینه کنید و ببینید بعد از یه مدت مثلا چند روز و یا یک هفته مشکلی پیش میاد توی سیستمتون یا نه ؟ اگر پیش نیومد فایل رو از قرنطینه هم پاک کنید ولی اگر مشکلی به وجود اومد و به خاطر اون فایل بود فایل رو از قرنطینه در بیارید تا به جای قبلی برگرده . در رابطه با فلش هم اول پیشنهاد میکنم مطمئن بشین که واقعا فلش شما ویروسی هست یا نه شاید واقعا نباشه ! اگر میدونید ویروسی هست و نود اون رو نمیگیره سعی کنید حتما آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و دوباره چک کنید . در کنار نود پیشنهاد میکنم از برنامه های جانبی دیگه هم استفاده کنید برنامه هایی که در زیر مینویسم بسیار عالی هستن برای کار شما .
برنامه ی usb disk securty رو نصب کن و فلش رو باهاش چک کن .
برنامه ی emsisoft emergency kit نسخه ی رایگانش رو دانلود و آپدیت کن و به احتمال زیاد فایل های مخرب رو پاک میکنه برنامه زبان فارسی هم داره و کار باهاش راحته .
بعد از پاک سازی فلش مموری رو با برنامه ی usb disk security واکسینه کن . قسمتی داره برنامه که یک فولدر قلابی به نام autorun.inf روی فلش شما ایجاد میکنه تا فلش مموری شما دیگه دچار ویروس های رایج اتوران که فلش ها رو آلوده میکنه نشه .
برنامه ی emet هم نسخه ی آخرش رو از سایت مایکروسافت نصب کن تا دیگه خیالت از نظر وارد شدن هکرها هم راحت بشه .
اگر این برنامه ها رو نصب کنی و کار باهاشون رو یاد بگیری همه چیز تا حد بالایی امن و امان میشه .
Davood_titan
09-02-2015, 00:22
یه سوال
چندتا کامپیوتر به هم شبکه شدن وقتی انتی ویروس میریزم شبکه قطع میشه
مجبورم کلا فایروال انتی ویروس رو ببندم که شبکه راه بیوفته از تنظیماتش سر در نیاوردم هر چی نگاه کردم :n02::n02:
میشه کمک کنید چطوری تنظیم کنم که شبکه هم وصل باشه و هم فایروال انتی ویروس بدون اینکه مشکل ایجاد کنه
شما سعی کنید قبل از هر چیز کمی اطلاعاتتون رو در رابطه با کامپیوتر و فایل های اون بالا ببرید و هم اینکه کمی زبان انگلیسی خودتون رو قوی تر کنید چون همیشه هر چیزی که eset smart security می گه فایل مخرب نیست . البته آنتی ویروس نود کمتر پیش میاد فایلی که میگیره اشتباه و الکی باشه و حتی معمولا کم پیش میاد به کرک و فایل های برنامه ها گیر بده . قبل از هر چیز برنامه ی خودتون رو حتما آپدیت کنید و تنظیمات اون رو طوری انجام بدید تا اونجوری عمل کنه که شما دوست دارید . پیشنهاد من به شما این هست که اگر فایلی هم گرفت و گفت ویروس هست اول اون رو قرنطینه کنید و ببینید بعد از یه مدت مثلا چند روز و یا یک هفته مشکلی پیش میاد توی سیستمتون یا نه ؟ اگر پیش نیومد فایل رو از قرنطینه هم پاک کنید ولی اگر مشکلی به وجود اومد و به خاطر اون فایل بود فایل رو از قرنطینه در بیارید تا به جای قبلی برگرده . در رابطه با فلش هم اول پیشنهاد میکنم مطمئن بشین که واقعا فلش شما ویروسی هست یا نه شاید واقعا نباشه ! اگر میدونید ویروسی هست و نود اون رو نمیگیره سعی کنید حتما آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و دوباره چک کنید . در کنار نود پیشنهاد میکنم از برنامه های جانبی دیگه هم استفاده کنید برنامه هایی که در زیر مینویسم بسیار عالی هستن برای کار شما .
برنامه ی usb disk securty رو نصب کن و فلش رو باهاش چک کن .
برنامه ی emsisoft emergency kit نسخه ی رایگانش رو دانلود و آپدیت کن و به احتمال زیاد فایل های مخرب رو پاک میکنه برنامه زبان فارسی هم داره و کار باهاش راحته .
بعد از پاک سازی فلش مموری رو با برنامه ی usb disk security واکسینه کن . قسمتی داره برنامه که یک فولدر قلابی به نام autorun.inf روی فلش شما ایجاد میکنه تا فلش مموری شما دیگه دچار ویروس های رایج اتوران که فلش ها رو آلوده میکنه نشه .
برنامه ی emet هم نسخه ی آخرش رو از سایت مایکروسافت نصب کن تا دیگه خیالت از نظر وارد شدن هکرها هم راحت بشه .
اگر این برنامه ها رو نصب کنی و کار باهاشون رو یاد بگیری همه چیز تا حد بالایی امن و امان میشه .
خیلی ممنون دوست عزیز
فقط کمی کلی گویی کردین البته جسارتا .
شما کتاب خاصی واسه اشنایی بیشتر با کامپیوتر سراغ دارین البته زیادم آماتور نیستم ولی خوب دیگه .
پیشاپپیش ممنونم
خیلی ممنون دوست عزیز
فقط کمی کلی گویی کردین البته جسارتا .
شما کتاب خاصی واسه اشنایی بیشتر با کامپیوتر سراغ دارین البته زیادم آماتور نیستم ولی خوب دیگه .
پیشاپپیش ممنونم
خواهش میکنم .درسته کلی گویی کردم ولی واقعا لپ مطلب رو گفتم و به جای ماهی دادن بهت دوست دارم خودت ماهی گیر ماهری بشی. نه کتاب خاصی سراغ ندارم یادم نمیاد تا حالا در رابطه با کامپیوتر کتاب خونده باشم بیشتر کار کردم و همونطور که گفتم اگر کمی زبان انگلیسی خودمون رو قوی کنیم تقریبا همه ی مشکلات حل میشه ! برنامه ها کاملا شفاف هستن حتی پیچیده ترینشون هم اگر زبان انگلیسی ما خوب باشه و به پیغام هایی که برنامه میده دقت کنیم و بدونیم معنیشون چی هست و معنای هر منو رو هم متوجه بشیم خیلی شفاف و راحت میشه کار با برنامه ها . البته یه بخش مهم هم تجربه و یادگیری ای هست که در طول زمان کم کم بهتر میشی . همیشه بیفت به جون برنامه و ببین چی داره و چی نداره . معنای هر چیزی هم که نفهمیدی از برنامه های دیکشنری، یا اینترنت استفاده کن ببین معنیش چی میشه . موفق باشی . فراموش نکن همه ی انسان ها آماتورا حالا یکی بیشتر یکی کمتر .
دوستان یک سوال لطفا راهنمایی کنید من اگر یوزر و پسورد رایگان بخوام بدم و eset smart security 8 رو آپدیت کنم سوال من اینه اگر توی سایتی یوزر و پس نوشته بود برای نود 32 هست آیا اگر استفاده کنم برای eset smart security 8 هم جواب میده و یا فرق داره ؟ خرابکاری نمیشه اگر یوزر و پسورد رایگان nod 32 رو برای eset smart security بدم ؟
دوستان یک سوال لطفا راهنمایی کنید من اگر یوزر و پسورد رایگان بخوام بدم و eset smart security 8 رو آپدیت کنم سوال من اینه اگر توی سایتی یوزر و پس نوشته بود برای نود 32 هست آیا اگر استفاده کنم برای eset smart security 8 هم جواب میده و یا فرق داره ؟ خرابکاری نمیشه اگر یوزر و پسورد رایگان nod 32 رو برای eset smart security بدم ؟
سریال آنتی ویروس رو نمیشه برای اسمارت زد
بیشتر سریالایی که رایگان میذارن به هر دو میخوره مگه اوناییکه نوشته مخصوص نسخه آنتی ویروس نه اسمارت سکروتری
سریال تریال یا eav خواستی بگو آدرساشو بفرستم
Davood_titan
09-02-2015, 22:05
جواب سوال منو نمیدین :n34:
جواب سوال منو نمیدین :n34:
باور کن جوابش رو نمیدونم مگر نه جواب می دادم ولی تا جایی که میدونم اگر بری توی advanced setup و بعد این مسیر :
network = personal firewall =Rules and zones
و بعد از بخش trusted zone باید کارت رو راه بندازی . تا حالا انجام ندادم برای همین نمیدونم !!!
دوستن هر کسی جواب سوال رو میدونه لطفا راهنمایی کنه
اگر دیدی کسی نبود جواب سوال بده توی گوگل سرچ بزنی به احتمال زیاد کارت راه میوفته !
سلام لطفا راهنماییم کنید، آنتی ویروسeset smart7 را از داخل dvd assistantنصب کرده آپدیت نمودم چقدر می توانم به آپدیت آن مطمئن باشم چرا که بدون گرفتن پسورد از اینترنت ،فقط آپدیت را می زنم و تاریخ آپدیت جدید درج میشود، گاهی هم خودش تاریخ جدید را نشان میدهد. آیا آپدیت نرم افزار کرک شده و خودکار عمل میکند ؟ روش تشخیص آپدیت مطمئن نرم افزار چگونه است؟البته یکی دوبار هم خودم پسورد داده آپدیت کردم.
mohammad_203
19-02-2015, 20:59
سلام لطفا راهنماییم کنید، آنتی ویروسeset smart7 را از داخل dvd assistantنصب کرده آپدیت نمودم چقدر می توانم به آپدیت آن مطمئن باشم چرا که بدون گرفتن پسورد از اینترنت ،فقط آپدیت را می زنم و تاریخ آپدیت جدید درج میشود، گاهی هم خودش تاریخ جدید را نشان میدهد. آیا آپدیت نرم افزار کرک شده و خودکار عمل میکند ؟ روش تشخیص آپدیت مطمئن نرم افزار چگونه است؟البته یکی دوبار هم خودم پسورد داده آپدیت کردم.
سلام
در کل به آنتی ویروس های کرک شده اطمینان نکنید و حدالمقدور از سایت اصلی سازنده دانلود کنید که احتمال تغییر فایل به صفر میرسه.
ممکنه اپدیت هایی که میگیرین معتبر باشه ولی خوب باز بهتره جدیدترین نسخه رو از خود سایت نود32 دانلود کنید و برای سریال هم در اینترنت جستجو کنید زیاده !
با سلام.
من یه نود32 ورژن نسبتا جدید روی سیستم داشتم (آنتی ویروس) ، متاسفانه سریالش از بین رفت و مجبود شدم با iobituninstaller پاکش کنم. ویندوز من 8.1 هست و دسترسی به Safe mode برام مشکل بود.
خلاصه پاکش کردم و ورژن آخرش رو دانلود کردم (64بیت) ، متاسفانه هرکار میکنم نصب نمیشه و ارور میده ! و مهمترین مسئله این هستش که سایتهای بانک رو نمیتونم باز کنم و میدونم این دلیل به خاطر فایروال نود32 هستش .... چون از همون روز این مشکل پدیدار شد.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که چجوری این مشکل رو حل کنم.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام.
من یه نود32 ورژن نسبتا جدید روی سیستم داشتم (آنتی ویروس) ، متاسفانه سریالش از بین رفت و مجبود شدم با iobituninstaller پاکش کنم. ویندوز من 8.1 هست و دسترسی به Safe mode برام مشکل بود.
خلاصه پاکش کردم و ورژن آخرش رو دانلود کردم (64بیت) ، متاسفانه هرکار میکنم نصب نمیشه و ارور میده ! و مهمترین مسئله این هستش که سایتهای بانک رو نمیتونم باز کنم و میدونم این دلیل به خاطر فایروال نود32 هستش .... چون از همون روز این مشکل پدیدار شد.
با تشکر
با سلام
آموزش ورود به سیف مود ویندوز 8.1
برای ورود به منوی Safe Mode و کار با آن مسیر زیر را طی کنید
کامپیوتر را Restart کرده و در هنگام روشن شدن کامپیوتر کلیدهای ترکیبی Shift+F8 را بهطور مداوم بفشارید. با ورود به صفحه زیر روی Troubleshoot کلیک کنید.
روی Startup Settings کلیک کنید.
برروی Restart کلیک کنید.
عدد مربوط به یکی از گزینههای موجود در کادر را از روی کیبورد بفشارید. بهطور مثال برای Safe Mode عدد 4 را بزنید.
خواهید دید که سیستم به حالت Safe Mode وارد میشود و شما میتوانید از امکانات این حالت استفاده کنید.
توجه: همانطور که متوجه شدید با کلیک برروی اعداد دیگر موجود در کادر میتوانید حالات مختلفی را انتخاب نمایید. بهطور مثال با انتخاب گزینه 5 ویندوز به حالت Safe Mode به همراه امکانات اتصال به شبکه میشود.
توجه: با انتخاب گزینه 9 میتوانید از خاموش شدن خودبهخودی کامپیوتر جلوگیری کنید. این گزینه میتواند در مواقع بروز مشکلات حاد بسیار مفید باشد.
Safe: امن
Mode: حالت
Minimal: کمترین
برنامه های ارائه شده توسط ناد 32 برای پاکسازی کامل برنامه
لینک 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه پاک شده ! اینا دیگه کارایی ندارن .....
این بانک لعنتی رو باز نمیکنه مهمتر هستش !
با سلام.
با تشکر
شما اول باید به صورت مجزا از خود ویندوز حذفش میکردین
و سپس با انیستالر مخصوص نود32 اقدام به پاکسازی باقیموندشون بکنی
Last Night
02-03-2015, 14:14
سلام
Eset smart security 8.0 هرچه قدر یوزرنیم و پسوردهای مختلف میدم بهش اکتیو نمیشه!علتش چیه؟
سلام
Eset smart security 8.0 هرچه قدر یوزرنیم و پسوردهای مختلف میدم بهش اکتیو نمیشه!علتش چیه؟
شاید یوزرها بلاک شدن آدرسها رو فرستادم اونا رو امتحان کن
حل خطای بروز رسانی در محصولات شرکت ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Last Night
03-03-2015, 18:01
شاید یوزرها بلاک شدن آدرسها رو فرستادم اونا رو امتحان کن
حل خطای بروز رسانی در محصولات شرکت ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با ctrl+u یوزرو وارد کردم فعال شد .
شما اول باید به صورت مجزا از خود ویندوز حذفش میکردین
و سپس با انیستالر مخصوص نود32 اقدام به پاکسازی باقیموندشون بکنی
الان راهی جز تغییر ویندوز نیست؟
mahmodcomputer92
22-03-2015, 10:03
سلام عزیزان
من لایسنس برای اسمارت سکوریتی ۸ میخواستم
آیا امکانش هست بهم بدید لایسنس البته از نوع eva باشه لطفا
خیلی ممنون
سلام دوستان لطفا برای من سریال smart security 8 بفرستید ...
سلام دوستان لطفا برای من سریال smart security 8 بفرستید ... برای شما و دوست بالایی ارسال شد لذت ببرید !
mahmud1992
26-03-2015, 03:20
برای شما و دوست بالایی ارسال شد لذت ببرید !
سلام عزیز
ممنون میشم برای من هم ارسال بفرمایید
ashkan22
26-03-2015, 13:10
لطفا برا منم سریال smart security 8 رو بفرستید ممنون
الان راهی جز تغییر ویندوز نیست؟
آدرس همون وبلاگی که دادم سوالتون رو بپرسین
لطفا برا منم سریال smart security 8 رو بفرستید ممنون
ashkan22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
mahmud1992 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
Vahid67 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
mahmodcomputer92 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
ارسال شد
اینم بگم چون نود سایتهایی که فعال سازش رو میذارن بلاک میکنه و فالس آلارم میده
اون آدرسها فقط توسط نود بلاک شدن و مشکلی ندارن
دوستان دو سوال . نسخه ی 5 نصبه. درایو ویندوز هم توسط deep freez قفل.
1.نود هر بار شروع میکنه به آپدیت. چطوری آپدیت خودکارش رو غیرفعال کنیم؟ (میخوام مثلا فقط هر یک ماه که دیپ فریز رو غیرفعال کردم آپدیت کنم) . گشتم توی تنظیماتش راهی برای غیرفعال کردن آپدیت خودکار ندیدم
2.در یک سیستم ضعیف چطور مراقبت خودکار نود رو به حداقل ممکن برسونیم تا بی مورد لود سیستم رو بالا نبره؟ در کاسپر اینکار راحته. آیا فعال کردن مود گیمینگ تنها راه حلشه؟
ممنون
amirs1987
28-03-2015, 14:49
سلام دوستان
nod32 smart security8 رو نصب کردم
ولی همه فایل ها رو بلوک کرده.
حتی اجازه دسترسی به سایت ها رو هم نمیده.
چطور برطرفش کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.