PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

mr.dengo
09-07-2012, 12:41
اقا جایی سراغ دارید بهم ابدیت 30 روزه بده؟

Silent TR
09-07-2012, 13:01
دوستان من smart securyti 5 رو دارم
یک فایلی دارم به اسم gsrld.dll که برای بازی مکس پین 3 هستش
این فایل رو آنتی ویروس میندازه تو Quarantine و به همین دلیل هم نمیشه بازی رو اجرا کرد ! وقتی هم که از Quarantine برش میگردونم به سر جای خودش دوباره آنتی ویروس میندازتش تو Quarantine !!! مشکل چیه ؟
نمیشه کاری کرد که وقتی فایلی رو بر میگردونم دیگه اونجا نندازتش ؟ و یا کاری کنم که اون فایل رو به عنوان ویروس شناسایی نکنه ؟؟؟

jolan57
09-07-2012, 13:07
دوستان من smart securyti 5 رو دارم
یک فایلی دارم به اسم gsrld.dll که برای بازی مکس پین 3 هستش
این فایل رو آنتی ویروس میندازه تو Quarantine و به همین دلیل هم نمیشه بازی رو اجرا کرد ! وقتی هم که از Quarantine برش میگردونم به سر جای خودش دوباره آنتی ویروس میندازتش تو Quarantine !!! مشکل چیه ؟
نمیشه کاری کرد که وقتی فایلی رو بر میگردونم دیگه اونجا نندازتش ؟ و یا کاری کنم که اون فایل رو به عنوان ویروس شناسایی نکنه ؟؟؟

اضافه کردن فایل ها و فولدرها به لیست استثنائات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

~~~
09-07-2012, 16:25
اقا جایی سراغ دارید بهم ابدیت 30 روزه بده؟ هست ولی ممکنه اگه لینکش رو اینجا بذارم حذف کنن چون میگن خلاف قوانینشون هست

mrk74
09-07-2012, 17:55
اقا جایی سراغ دارید بهم ابدیت 30 روزه بده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Life24
10-07-2012, 01:09
لنگ یوزرنیم و پسوردیم

~~~
10-07-2012, 09:44
لنگ یوزرنیم و پسوردیم
تو خصوصی لینک یه جای که یوز و پس میده گذاشتم هم ایرانی هم معروف هستش

fisheries65
10-07-2012, 14:36
آقا اینجا قبلا یه تاپیک بود که روزانه یوزر و پس میزاشت!
الان نیست یا من پیداش نمیکنم؟
(با عرض پوزش جایی بهتر از اینجا برای مطرح کردن این سوال پیدا نکرردم)

*Batman*
10-07-2012, 18:34
با سلام
از قرار معلوم ESET سایتهایی را که اقدام به پخش و انتشار کرک و سریال میکنن، بلاک میکنه.
بنابراین تاپیک کرک و سریال تا اطلاع ثانوی در دسترس نخواهد بود.
با تشکر.

fisheries65
11-07-2012, 02:03
خوب میشه تو تنظیمات انتی ویروس کاری کرد که سایت و بلاک نکنه!
وگرنه اینجوری رسما این آنتی ویروس از دسترس خارج میشه
در هر صورت ممنون از جوابتون

light
11-07-2012, 20:24
جایی میشناسید اکانت nod32 آنتی ویروس رو ارزان بفروشه ؟

من تو گیم نت اینترنت راه اندازی کنم ، چجوری تنظیم کنم وقتی سرور آپدیت شد ، بقیه سیستم ها از اون آپدیت استفاده کنن همون موقع و سریع

wolfman_741
11-07-2012, 22:48
کار Gamer mode چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I-Tech
12-07-2012, 00:13
کار Gamer mode چیه ؟

یه سری تنظیمات خاص هنگام اجرای بازی ها انجام میده، مثل نشون ندادن پنجره های Popup‏ و استفاده کمتر از سی پی یو و ... که به بهتر اجرا شدن بازی ها کمک میکنه.

~~~
12-07-2012, 08:17
جایی میشناسید اکانت nod32 آنتی ویروس رو ارزان بفروشه ؟

من تو گیم نت اینترنت راه اندازی کنم ، چجوری تنظیم کنم وقتی سرور آپدیت شد ، بقیه سیستم ها از اون آپدیت استفاده کنن همون موقع و سریع

هم میتونی از روش لایسنس دهی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اینکه از نمایندگی اصلیش تو ایران بخری

Golbarg01
12-07-2012, 10:34
با استفاده از نود32 اسمارت سکیوریتی چجوری میشه جلوی اتصال یک برنامه رو به اینترنت گرفت؟

kases
12-07-2012, 11:04
با استفاده از نود32 اسمارت سکیوریتی چجوری میشه جلوی اتصال یک برنامه رو به اینترنت گرفت؟

این دو پست ببینید

mr.dengo
12-07-2012, 18:06
بچه ها انتی ویروسم key میخواد کسی جایی رو میشناسه که ابدیت بده ؟
اینجا یه تایبیکی بود قبلا کجاست؟

I-Tech
12-07-2012, 19:01
بچه ها انتی ویروسم key میخواد کسی جایی رو میشناسه که ابدیت بده ؟
اینجا یه تایبیکی بود قبلا کجاست؟

شما میتونید از لینک زیر یوزر و پس یک ماهه بگیرید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در مورد اون تاپیک:

با سلام
از قرار معلوم ESET سایتهایی را که اقدام به پخش و انتشار کرک و سریال میکنن، بلاک میکنه.
بنابراین تاپیک کرک و سریال تا اطلاع ثانوی در دسترس نخواهد بود.
با تشکر.

Golbarg01
12-07-2012, 19:45
این دو پست ببینید

ممنون
ولی تو اون قسمتی که نوشت my program اپلای کرد چرا این کار رو باید بکنیم؟
من دو تا برنامه رو می خوام دسترسیش به اینترت رو ببندم باید برای اون هم همین my program رو در جای خالی بنویسم؟

I-Tech
12-07-2012, 22:37
ممنون
ولی تو اون قسمتی که نوشت my program اپلای کرد چرا این کار رو باید بکنیم؟
من دو تا برنامه رو می خوام دسترسیش به اینترت رو ببندم باید برای اون هم همین my program رو در جای خالی بنویسم؟

اونجا هر اسمی که دوست داری میتونی بنویسی...

part gah
13-07-2012, 08:49
ســــــــــلام

من دیشب ورژن 5.2.9.1 نود رو نصب کردم .

برای آپدیتیشم یوزر و پسورد از سایت گرفتم که تاریخش تا دیشب بود.

حالا چند تا سوال دارم:

1: یوزر و پسورد ها تا چه زمانی قابلیت استفاده شدن رو دارن؟
2: من قبلا از نود استفاده میکردم از همون اول توی راهنمای نصب میخواست که یوزر و پسورد وارد نکنم خیلی بهتر بود خودش به راحتی آپدیت میشد نیازیم به یوزر و پسورد نداشت.
3: ورژن اسمارت نود کاملترینشه؟
4- این عکس الان صفحه اول انتی منه.
گزینه اخرش parental control چی هست؟چرا جلوش تیک سبز نخورده؟

52982 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saman1330
13-07-2012, 10:29
یوزر پسورد جدید اسمارت سکوریتی ندارین:45:

I-Tech
13-07-2012, 11:44
ســــــــــلام

من دیشب ورژن 5.2.9.1 نود رو نصب کردم .

برای آپدیتیشم یوزر و پسورد از سایت گرفتم که تاریخش تا دیشب بود.

حالا چند تا سوال دارم:

1: یوزر و پسورد ها تا چه زمانی قابلیت استفاده شدن رو دارن؟
2: من قبلا از نود استفاده میکردم از همون اول توی راهنمای نصب میخواست که یوزر و پسورد وارد نکنم خیلی بهتر بود خودش به راحتی آپدیت میشد نیازیم به یوزر و پسورد نداشت.
3: ورژن اسمارت نود کاملترینشه؟
4- این عکس الان صفحه اول انتی منه.
گزینه اخرش parental control چی هست؟چرا جلوش تیک سبز نخورده؟

52982 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام

1- بستگی به یوزر و پسوردش داره که تا چه زمانی اعتبار داشته باشه(یه روز، یه هفته، یک ماه یا ...)
2- احتمالا کرک شده بوده یا لایسنس طولانی مدت داشته همراهش...
3- یه جورایی میشه گفت آره (چون نود 32 هم کامل هست ولی برای کسانی که کامپیوترشون به اینترنت وصل نیست)
4- برای کنترل اکانت های کامپیوتر هست (مثلا یه اکانت رو محدود میکنیم که نتونه به اینترنت وصل بشه یا نتونه چت کنه یا نتونه بازی کنه یا ...)
اگه لازمش ندارید میتونید اسمارت رو باز کنید بعد F5 رو بزنید و از سمت چپ parental control رو انتخاب کنید و از سمت راست تیک گزینه Integrate into system رو بردارید.

یوزر پسورد جدید اسمارت سکوریتی ندارین:45:

شما این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نگاه کنید.

mostafabad2007
13-07-2012, 12:09
سلام دوستان كسي اين نرم افزارو داره بزاره
backuper-nod32-ver4
مال سايت IRWIT هستش

part gah
14-07-2012, 06:58
سلام

1- بستگی به یوزر و پسوردش داره که تا چه زمانی اعتبار داشته باشه(یه روز، یه هفته، یک ماه یا ...)
2- احتمالا کرک شده بوده یا لایسنس طولانی مدت داشته همراهش...
3- یه جورایی میشه گفت آره (چون نود 32 هم کامل هست ولی برای کسانی که کامپیوترشون به اینترنت وصل نیست)
4- برای کنترل اکانت های کامپیوتر هست (مثلا یه اکانت رو محدود میکنیم که نتونه به اینترنت وصل بشه یا نتونه چت کنه یا نتونه بازی کنه یا ...)
اگه لازمش ندارید میتونید اسمارت رو باز کنید بعد F5 رو بزنید و از سمت چپ parental control رو انتخاب کنید و از سمت راست تیک گزینه Integrate into system رو بردارید.

1- الان بوزرمو 1 ماه کردم فکر کنم تا 1 ماه دیگه مشکلی نداشته باشم.
2- لایسنس گیر اوردن که خیلی سخته و هزینه بردار.حالا کرک شده این نود رو از کجا میشه گیر آورد تا دانلود کرد و مشکل این یوزر و پسورد رو نداشته باشه!
3-من از نت استفاده میکنم باید دیگه غیر نود چی نصب کنم؟
4-کلا برش داشتم حالا یه مشکل دیگه دارم.یه پسورد موقع راه اندازی نود دادم که حالا هم هست.یعنی وقتی میخوام تغییری اعمال کنم میگه پسورد و وارد کن و بعد تغییر رو بده چه طوری غیر فعالش کنم این پسورد دهی رو؟

ali4561m
14-07-2012, 08:50
طریقه فعال سازی Nod32 اورجینالو کسی بلده؟؟
من یه nod32 v5 اصلی خریدم که یه کارت تنوشه که سریالشو تو سایت eset.com/me/activate وارد کردم و یه یوزر و پسورد خود سایت بهم داد .ولی وقتی وارد نرم افزار میکنم با اینکه تارخ سیستم درسته فقط برا چمد ثانیه اول قبول کرد و حالا قبول نمیکنه و قرمزه.چکارش کنم؟؟؟؟

I-Tech
14-07-2012, 11:51
1- الان بوزرمو 1 ماه کردم فکر کنم تا 1 ماه دیگه مشکلی نداشته باشم.
2- لایسنس گیر اوردن که خیلی سخته و هزینه بردار.حالا کرک شده این نود رو از کجا میشه گیر آورد تا دانلود کرد و مشکل این یوزر و پسورد رو نداشته باشه!
3-من از نت استفاده میکنم باید دیگه غیر نود چی نصب کنم؟
4-کلا برش داشتم حالا یه مشکل دیگه دارم.یه پسورد موقع راه اندازی نود دادم که حالا هم هست.یعنی وقتی میخوام تغییری اعمال کنم میگه پسورد و وارد کن و بعد تغییر رو بده چه طوری غیر فعالش کنم این پسورد دهی رو؟

2- کرک شده برای ورژم های جدید فکر نکنم چیزی باشه، اگر هم باشه به نظر من استفاده ازش منطقی نیست، بهترین راه همون استفاده از یوزر و پسورد های رایگان هست...
3- شما چون اسمارت رو نصب کردید لازم به نصب برنامه مکمل دیگه ای نیست.
4- برید به مسیر F5>User interface>Access setup و تیک گزینه Password protect settings رو بردارید و رمزتون رو وارد کنید.

طریقه فعال سازی Nod32 اورجینالو کسی بلده؟؟
من یه nod32 v5 اصلی خریدم که یه کارت تنوشه که سریالشو تو سایت eset.com/me/activate وارد کردم و یه یوزر و پسورد خود سایت بهم داد .ولی وقتی وارد نرم افزار میکنم با اینکه تارخ سیستم درسته فقط برا چمد ثانیه اول قبول کرد و حالا قبول نمیکنه و قرمزه.چکارش کنم؟؟؟؟

راه دیگه ای نداره! مطمعنید که به خاطر اکتیو نشدن قرمز شده؟ اگه میشه یه عکس بعد از اینکه یوزر و پس رو وارد کردید از صفحه اول نود بزارید اینجا.

ali4561m
14-07-2012, 17:04
[file://localhost/F:/ax.jpgره ارور میده بایانکه از خود سایت اصلی گرفتم

ali4561m
14-07-2012, 17:22
این پیغامو میده Maximum protection may not be ensured

I-Tech
14-07-2012, 21:59
این پیغامو میده Maximum protection may not be ensured

آپدیتش کردین؟
وقتی اینو مینویسه که آپدیت نباشه یا یه قسمتی از آنتی ویروس رو خودتون غیرفعال کرده باشید و یا یوزر و پس بهش نداده باشید و ... شما باید ببینید تو صفحه اول آنتی ویروستون چی نوشته.
عکسی هم که گذاشتید فقط تو کامپیوتر خودتون قابل مشاهده هست چون جایی آپلودش نکردید.:20:

samad1agha
15-07-2012, 08:44
با درود

دوستان نود 5 نصب كردم واسه آپديت چيكار كنم قبلا از نود لاگين استفاده ميكردم كه حلا نود نميزاره باز شه

piishii
15-07-2012, 09:07
سلام
دنبال یک راهی میگردم که توضیح میدم الان کسی نظری داشت بگه
یک سرور داریم با آی پی استاتیک حالا میخوایم آپدیت ها رو روی این سرور داشته باشیم و یک سری کلاینت از هرجا چی شبکه داخلی چی خارجی
به این سرور متصل برای دریافت آپدیت بشند چه راهی به نظرتون میرسه ؟
سرور آپدیتی که برای ناد باید تنظیم کردچطوری باید باشه ؟
من خودم دارم تحقیق میکنم بازم گفتم دوستان نظری دارند بگند

Juventus FC
15-07-2012, 20:08
چند وقتی ESET SMART SECURITY 5 خودش هی سعی میکنه آپدیت بشه ولی نمیشه هرچی من روی Update Virus Signature Database کلیک میکنم که آپدیت بشه ولی نمیشه ! بعد هم ویندوز مدام پیام میده که آنتی ویروست و آپدیت کن !

nelahe
16-07-2012, 10:57
سلام nod5 نصب کردم و سریال و آپدیت همه چی اکی شده

اما نمی دونم چرا در صفحه اول جلوی inactive یک علامت نارنجی است چرا؟؟

alireza20
16-07-2012, 12:27
سلام
میشه لطف کنید لینک آخرین نسخه منتشر شده رو برای دانلود قرار بدین؟

ALI . R
16-07-2012, 12:32
سلام

:20:

alireza20
16-07-2012, 13:42
ممنون از لطف شما.این نسخه آزمایشیه؟

GH.REZAEI
17-07-2012, 09:22
ساخت دانلود آفلاین
سلام
آیا میشه از روی آپدیت نود 32 یک کامپیوتر که به روز شده دانلود آفلاین ساخت ؟

piishii
17-07-2012, 10:22
ساخت دانلود آفلاین

سلام
آیا میشه از روی آپدیت نود 32 یک کامپیوتر که به روز شده دانلود آفلاین ساخت ؟

سلام توی یک شبکه داخلی سرور آپدیت بشه کلاینت ها رو راحت میشه آپدیت کرد
ولی برای کلاینت هایی که خارج از شبکه باشند و بخوایم از این سرور آپدیت هاشون رو بگیرند همون روشی که من چند پست بالاتر اشاره کردم و دنبالش هستم

Bento
17-07-2012, 11:47
این تاپیک سریال نود رو نمی تونم باز کنم.
تاپیک پاک شده یا اینکه قوانین فوروم تغییر کرده و دسترسی ها متفاوت شده؟

تنها تاپیکی بود که به خاطرش به پی سی سر میزدما :13:

I-Tech
17-07-2012, 12:47
با درود

دوستان نود 5 نصب كردم واسه آپديت چيكار كنم قبلا از نود لاگين استفاده ميكردم كه حلا نود نميزاره باز شه
من خودم تا حالا ازش استفاده نکردم ولی اگه نمیزاره باز بشه باید نود رو غیرفعال کنید و بعد اجراش کنید...

این تاپیک سریال نود رو نمی تونم باز کنم.
تاپیک پاک شده یا اینکه قوانین فوروم تغییر کرده و دسترسی ها متفاوت شده؟

تنها تاپیکی بود که به خاطرش به پی سی سر میزدما :13:

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نگاه کنید.

چند وقتی ESET SMART SECURITY 5 خودش هی سعی میکنه آپدیت بشه ولی نمیشه هرچی من روی Update Virus Signature Database کلیک میکنم که آپدیت بشه ولی نمیشه ! بعد هم ویندوز مدام پیام میده که آنتی ویروست و آپدیت کن !
پیغام خاصی نمیده؟ اگه قبلا آفلاین آپدیت کردید چک کنید ببینید سرورش رو دوباره به اتوماتیک تغییر داده باشید.

سلام nod5 نصب کردم و سریال و آپدیت همه چی اکی شده

اما نمی دونم چرا در صفحه اول جلوی inactive یک علامت نارنجی است چرا؟؟

اگه میشه از صفحه اول نود یه عکس بزارید.

سلام

ممنون از لطف شما.این نسخه آزمایشیه؟

ورژن 6 آزمایشی هست و بهتره ازش فعلا استفاده نکنید ولی اگه میخواید تستش کنید که مشکلی نیست.
آخرین ورژنش 5.2.91 هست که میتونید از لینکای زیر بگیرید:

ESET Smart Security 5_32-bit

ESET NOD32 Antivirus 5_32-bit

ESET Smart Security 5_64-bit

ESET NOD32 Antivirus 5_64-bit

m2stech
17-07-2012, 14:29
تاپیک سریال های nod چرا پاک شده؟

I-Tech
17-07-2012, 15:16
تاپیک سریال های nod چرا پاک شده؟

تو پست قبلیم هم گفتم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید...

Juventus FC
17-07-2012, 22:06
پیغام خاصی نمیده؟ اگه قبلا آفلاین آپدیت کردید چک کنید ببینید سرورش رو دوباره به اتوماتیک تغییر داده باشید.

]

مشکل همنیجاست هیچ پیغام خاصی نمیده ! روی آپدیت که میزنی این تایم لاین آپدیتش میاد یه لحظه وای میسه بعد میره ! اصلا به مرحله دریافت یوزر و پسورد نمیرسه !

I-Tech
18-07-2012, 00:02
مشکل همنیجاست هیچ پیغام خاصی نمیده ! روی آپدیت که میزنی این تایم لاین آپدیتش میاد یه لحظه وای میسه بعد میره ! اصلا به مرحله دریافت یوزر و پسورد نمیرسه !
الان اکتیو هست؟ (یوزنیم و پسورد داره؟)
تو تنظیماتش چک کنید ببینید پروک/سی وارد نشده باشه...

Laveran
18-07-2012, 11:42
با سلام. من از نسخه ی 4 آنتی ویروس NOD32 استفاده میکنم.بعد از اسکن 210 تا ویروس پیدا میکنه اما مقابل Number of cleaned objects عدد 0 رو نشون میده یعنی هیچ ویروسی رو پاک نکرده.
مشکل کجاست؟؟ چرا پیدا میکنه ولی پاک نمیکنه؟؟

I-Tech
18-07-2012, 12:11
با سلام. من از نسخه ی 4 آنتی ویروس NOD32 استفاده میکنم.بعد از اسکن 210 تا ویروس پیدا میکنه اما مقابل Number of cleaned objects عدد 0 رو نشون میده یعنی هیچ ویروسی رو پاک نکرده.
مشکل کجاست؟؟ چرا پیدا میکنه ولی پاک نمیکنه؟؟

سلام
آنتی ویروس رو باز کنید و F5 رو بزنید و طبق عکس تنظیم کنید (عکس مربوط به ورژن 5 هست، شاید یکم با 4 تفاوت داشته باشه)

devilboys
18-07-2012, 13:57
بچه ها از کجا میشه یوزر و پسوورد 1 ماهه یا 6 ماهه eset security home edition 5 رو گرفت

farhad200
18-07-2012, 15:31
تو بعضی سایتا که میخوام برم بلاک میکنه ...چیکار باید بکنم؟ تو قسمت url adress هم بهش ادرس دادم که بلاک نکنه.....مشکل از کجاس؟

I-Tech
18-07-2012, 17:44
بچه ها از کجا میشه یوزر و پسوورد 1 ماهه یا 6 ماهه eset security home edition 5 رو گرفت

یک ماهه:

تو بعضی سایتا که میخوام برم بلاک میکنه ...چیکار باید بکنم؟ تو قسمت url adress هم بهش ادرس دادم که بلاک نکنه.....مشکل از کجاس؟
رفع بلاک سایتها توسط نود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

devilboys
19-07-2012, 09:21
یک ماهه:

رفع بلاک سایتها توسط نود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی اینکه اخطار میده که ایمیل شما قبلا ثبت شده و سریال گرفته سایت دیگه ای نمیشناسی؟

mosi_alfa
19-07-2012, 11:44
سلام دوستان.
این پیغام از یکی دو روز بعد از اینکه وایمکسمو وصل کردم هر چند دقیقه پیداش میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میخوان هکم کنن؟ چی کار کنم؟

Laveran
20-07-2012, 18:29
سلام من از نسخه ی 4 آنتی ویروس nod32 استفاده میکنم ولی انگار در آپ دیت اتوماتیک است و هر روز بدون پرسش از من آپ دیت میکنه از کجا میتونم آپ دیت اتوماتیک را غیر فعال کنم تا فقط هر موقع خودم خواستم آپ کنم؟؟

*Batman*
20-07-2012, 20:29
سلام دوستان.
این پیغام از یکی دو روز بعد از اینکه وایمکسمو وصل کردم هر چند دقیقه پیداش میشه
میخوان هکم کنن؟ چی کار کنم؟
سلام
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید

I-Tech
21-07-2012, 00:26
ولی اینکه اخطار میده که ایمیل شما قبلا ثبت شده و سریال گرفته سایت دیگه ای نمیشناسی؟
نه متاسفانه...
با یه ایمیل دیگه تست کنید (میتونید از ایمیل های موقت مثل سایت emeil.ir استفاده کنید)

سلام من از نسخه ی 4 آنتی ویروس nod32 استفاده میکنم ولی انگار در آپ دیت اتوماتیک است و هر روز بدون پرسش از من آپ دیت میکنه از کجا میتونم آپ دیت اتوماتیک را غیر فعال کنم تا فقط هر موقع خودم خواستم آپ کنم؟؟

تیک هر سه گزینه مشخص شده تو عکس رو بردارید، البته بعدش آیکن اسمارت قرمز میشه که اگه مایل نیستید قرمز بشه مثل عکس تیک اون گزینه که هست رو بر ندارید ولی انتخابش کنید و Edit رو بزنید و براش مشخص کنید که چه زمان هایی آپدیت کنه...

mr.ali-13
21-07-2012, 05:06
سلام دوستان
من یک انتی ویروس نود یک ساله خریدم که یک سریال نامبر داره ولی نمی تونم اکتیوش کنم!
میشه لطف کنید و روش فعال کردنشا با سریال نامبر بگید؟

tranceyou
21-07-2012, 09:44
از دوستان میخوام معرفی کنن سایتی رو که به صورت انلاین یوزر و پسورد معتبر میفروشه

mr.ali-13
21-07-2012, 15:32
سلام دوستان
من یک انتی ویروس نود یک ساله خریدم که یک سریال نامبر داره ولی نمی تونم اکتیوش کنم!
میشه لطف کنید و روش فعال کردنشا با سریال نامبر بگید؟

کسی نیست جواب بده؟

jolan57
21-07-2012, 15:54
کسی نیست جواب بده؟
در صفحه اصلی نود کلید f5 رو بزنید و در قسمت آپدیت یوزر نیم و پسورد رو وارد کنید

از دوستان میخوام معرفی کنن سایتی رو که به صورت انلاین یوزر و پسورد معتبر میفروشه

چون نود نمایندگی در ایران نداره پس ما نمیتونیم هیچ کدام از سایت ها رو تایید کنیم ولی سایت های زیر هستند که میشه از اونها یوزر و پسورد اورجینال خرید

pedramakaay
21-07-2012, 20:31
سلام...

تاپيك كرك و سريال محصولات Nod چرا پاك شده؟ كجا رفته؟

با تشكر

ALI . R
21-07-2012, 21:09
سلام...

تاپيك كرك و سريال محصولات Nod چرا پاك شده؟ كجا رفته؟

با تشكر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:

saeid333
22-07-2012, 19:14
سلام
ناد ويروس attrib ميشناسه يا نه
مشكل سيستم من چيز ديگس چون ناد آپديت نميشناسدش

استقلال قهرمان
23-07-2012, 01:01
سلام دوستان
میشه بهترین تنظیمات eset smart Security 5.2.9.1 بزارید؟؟
ممنون

Eblis 2011
24-07-2012, 16:19

آنتی ویروس من داره میترکه :31: کمکش کنید

khashayar7206
24-07-2012, 20:33
دوستان لطف میکنید بگید آخر ورژن نود 32 چی هست؟
و اگه لینک برای دانلودش دارید ممنون میشم بزارید.

و یه چیز دیگه
اگه سابت به روز دارید که یوزر نیم و پسوورد برای آپدیت میزاره لطف کنید بگید.

ممنون.

*Batman*
24-07-2012, 21:06
دوستان عزیز برای آپدیت آفلاین از لینک زیر استفاده کنید. شاید سریال هم داشته باشه!
دانلود آپدیت آفلاین ESET NOD32 (لینک غیرمستقیم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fsearch%2Flabel%2FNOD32)

برای دریافت سریال آزمایشی یکماهه از لینک زیر استفاده کنید:

دریافت سریال ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پست دوم تاپیک رو همیشه بخونید.
ممنون

استقلال قهرمان
24-07-2012, 21:17
سلام دوستان
میشه بهترین تنظیمات eset smart Security 5.2.9.1 بزارید؟؟
ممنون

کسی نبود جواب بده؟؟

Eblis 2011
25-07-2012, 00:05
من به جوابم نرسیدم

aslani606
25-07-2012, 13:29
سلام

من نسخه 6 اسمارت ناد32 را نصب کردم چطوری میتونم آفلاین آپدیت را انجام بدم

با تشکر

saeid333
26-07-2012, 09:10
سلام
ناد ويروس attrib ميشناسه يا نه
مشكل سيستم من چيز ديگس چون ناد آپديت نميشناسدش

جواب نميدين:41:

*Batman*
26-07-2012, 23:10
دوستان لطف میکنید بگید آخر ورژن نود 32 چی هست؟
و اگه لینک برای دانلودش دارید ممنون میشم بزارید.

و یه چیز دیگه
اگه سابت به روز دارید که یوزر نیم و پسوورد برای آپدیت میزاره لطف کنید بگید.

ممنون.

آخرین نسخه Smart Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آخرین نسخه NOD32 Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دریافت سریال آزمایشی از این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جواب نميدين:41:

اگر مشکل ویروسی دارید در بخش اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنید.

VANDA11
27-07-2012, 11:48
سلام
من یه سایت تفریحی دارم که نود 32 بلاکش کرده
الان میخوام از بلاک بیرون بیام باید چی کار بکنم؟؟
لطفا کمکم کنید بهم گفتن این سایت یتونه کمکم کنه

jolan57
27-07-2012, 12:24
سلام
اگر سایت خودتون هست که باید سایت رو به عنوان false posiive برای نود ارسال کنید , البته احتمالا دلیل بلاک شدن سایت شما قرار دادن یوزر و پسورد غیرقانونی ESET یا همون NOD32 بر روی سرور سایتتون است که بهتر است هر چه سریعتر آنها را پاک کنید , البته اگر عکسی از بلاک شدن سایتتون میذاشتین بهتر بود
How do I submit a virus, website or potential false positive sample to ESET's lab? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

maminsafari
27-07-2012, 12:25
سلام

خوب سایتت چیه؟ بگو تا اوکیش کنم با نود .

Eblis 2011
27-07-2012, 16:30
من با یوزر و پسوورد و آپدیت آنتی ویروسم رو ازاین حالت در آودرم دوباره بعد یک ساعت اینطوری شده :18:

MahdiX
27-07-2012, 20:15
دوستان سلام ماهر پچی نصب میکنیم این ویروس میشناسه الان 6 تا بازی رو سیستمه اما چهارتاش رو باید اول از توی نود32 فایل رو از قرنطینه ریستوری کنم و خود نود رو هم دیسیبل تا بتونم بازی کنم
راه دیگه ای نیست؟ نمیشه ما با این آنتی ویروس صحبت کنیم بیخیال اون چنتا فایل بشه؟ پیشاپیش :11:

aslani606
27-07-2012, 20:40
سلام

من نسخه 6 اسمارت ناد32 را نصب کردم چطوری میتونم آفلاین آپدیت را انجام بدم

با تشکر

با تشکر.......

maminsafari
27-07-2012, 21:50
دوستان سلام ماهر پچی نصب میکنیم این ویروس میشناسه الان 6 تا بازی رو سیستمه اما چهارتاش رو باید اول از توی نود32 فایل رو از قرنطینه ریستوری کنم و خود نود رو هم دیسیبل تا بتونم بازی کنم
راه دیگه ای نیست؟ نمیشه ما با این آنتی ویروس صحبت کنیم بیخیال اون چنتا فایل بشه؟ پیشاپیش :11:

فایلها را به آنتی ویروس معرفی کن یعنی تو exclution یا همون executive برنامه یا همون فایلی که میگیره اضافه کن.

ولی احتمال زیاد ویرو سهای خطرناکیند .

یه کاری کن

یه ریپورت بده ببینیم چیند شاید بشه کاری کرد

رو دسکتاپ ذخیره کن و اسکن آنلاین و بعد ارسال و یه فایل رو دسگتاپ میزره آپلودش کن تا آنالیزش کنیم.

*Batman*
27-07-2012, 22:16
با تشکر.......

نسخه 6 مگه نهایی شده؟
تا جایی که من میدونم هنوز RC هستش.
پست دوم تاپیک رو بخونید.در مورد آپدیت آفلاین صحبت شده.فکر نمیکنم فرق زیادی داشته باشه.

آموزش استفاده از فایل هایی که در هنگام دانلود بوسیله نود قرنطینه می شوند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اضافه کردن فایل ها و فولدرها به لیست استثنائات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من با یوزر و پسوورد و آپدیت آنتی ویروسم رو ازاین حالت در آودرم دوباره بعد یک ساعت اینطوری شده :18:

پیگیر مشکل شما هستم.

maminsafari
27-07-2012, 22:52
شما گمان می برید که کامپیوتر شما با یک ویروس و یا نرم افزارهای مخرب آلوده شده است و یا شما با ESET جهت مراقبت از مشتری برای تکمیل عیب یابی تروجان بصورت مقدماتی هستید.

راه حل

اگر شما در حال تجربه هر کدام از مسائل فوق، مراحل زیر را انجام دهید . در انجام این مراحل اطمینان حاصل کنید که سیستم شما به تاریخ و قادر به پیشگیری از عفونت های جدید است. در برخی موارد، نتایج به دست آمده از این مراحل ممکن است کمک به مراقبت از مشتری ESET رفع مسائل مربوط به نرم افزارهای مخرب خود را.
مهم!

اگر چه عموما بی خطر است، هر گونه عملیات تمیز کردن حمل خطر ابتلا به برخی از دست دادن داده ها است. قبل از اقدام، پشتیبان گیری از هر گونه فایل های مهم یا با ارزش بر روی کامپیوتر شما توصیه می کنیم.
کامل مراحل زیر را در جهت. هنگامی که یک گام کامل به شما، اطمینان حاصل کنید که به حرکت در گام بعدی شده.
اگر شما نمی توانید که یکی از مراحل زیر کامل کنید ، لطفا ادامه به مرحله بعد به هر حال.
اگر موضوع شما به نظر می رسد قبل از اقدام تمام مراحل زیر را حل و فصل شود، ما قویا توصیه می شود که شما هنوز هم تکمیل مراحل باقی مانده لازم است .
اگر شما قادر به اتصال به اینترنت، با مراحل در زیر ESET مرکز آموزش مقاله قبل از اقدام به مراحل زیر آغاز خواهد شد:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بدون اتصال به اینترنت با توجه به نرم افزارهای مخرب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1-/ ذخیره این مقاله
در برخی از این مراحل شما نیاز به راه اندازی مجدد سیستم دارید ، و یا به حرکت به دور از این مقاله است. قبل از اقدام، ما به شدت توصیه می شود که این مقاله را در مرورگر خود فعال کنید نشانه، چاپ آن را به عنوان مرجع و یا مشاهده آن بر روی دستگاه دیگر به طوری که شما به راحتی می توانید آن را بازگشت و در ادامه به مرحله بعدی انجام دهید (برای مثال، در مرحله 4 این مقاله برای دسترسی پس از راه اندازی مجدد سیستم خود و مراجعه به حالت امن سیستم ).

2- تعمیرات executable
(EXE)، فایل های پیوسته

executable
های فایل پیوسته را مشخص میکند که چگونه کامپیوتر برنامه های بیشتر باز می شود. تروجان گاهی اوقات می تواند ارتباط فایل و اخلال در برنامه های مشخصی را مسدود کند. برای تعمیر فایل اجرایی (EXE.) executable
فایل با دستور العمل زیر :

راست با کلیک بر روی لینک زیر، انتخاب کنید و ذخیره به عنوان (ذخیره پیوند به نام برای کاربران فایرفاکس) از منوی زمینه را انتخاب کنید و بر روی دسکتاپ خود آنرا به عنوان مقصد ذخیرهکنید :

ابزار تعمیر فایل های پیوسته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پس از دانلود کامل، به روی کامپیوتر خود ببینید حرکت و دوبار کلیک کنید EXE-fix.bat را، یا آن را با راست کلیک کردن و انتخاب به عنوانRun as administrator.

اجرای Eset Rogue Application Remover (ERAR)
Eset Rogue Application Remover (ERAR) شناسایی و تلاش برای حذف برنامه های سرکش میکند که آلوده کرده اند کامپیوتر شما و یا ایجاد تغییرات ناخواسته در رجیستری شما.

3-با استفاده از مراحل در مقاله زیر ERAR اجرای:

(ERAR) چگونه می توانم از استفاده کنم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر ERAR نتواند تهدیدات شناسایی شده را حذف کند ، به مرحله 4 (اجرای سیستم بازگرداندن Run System Restore) را ادامه میدهیم .

4- Run System Restore
اجرای بازگرداندن سیستم
سیستم بازگرداندن موجب صرفه جویی در 'گزارشهای ویژه از فایل های سیستم شما و تنظیمات است ، که می تواند از آن استفاده شود برای بازگشت به حالت قبلی کامپیوتر خود اگر آن را متوقف می شود به درستی کار می کند. برای اجرای سیستم بازگردانی، لطفا مراحل زیر را انجام دهید .

شروع به کامپیوتر خود را در حالت ایمنStart your computer in Safe Mode:

چگونه برای شروع ویندوز در حالت Safe Mode و یا حالت ایمن با شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کلیک کنید لینک زیر مناسب برای دستورالعمل گام به گام در مورد چگونگی به اجرا بازگرداندن سیستم بر روی سیستم عامل شما:

Windows Vista / 7: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows XP: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنگامی که شما اجرا بازگرداندن سیستم، راه اندازی مجدد سیستم خود را در حالت طبیعی، به این مقاله و در ادامه به مرحله 5 در زیر.

5-به روز رسانی سیستم عامل شما
مهم این است که به طور منظم دانلود آخرین به روز رسانی های امنیتی برای سیستم عامل خود را به زودی منتشر می شوند (اینجا را کلیک کنید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد به روز رسانی خودکار ویندوز از مایکروسافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).آخرین به روز رسانی برای سیستم عامل خود را به طور مستقیم برای دانلود، روی لینک زیر کلیک کنید و به دنبال دستورالعمل های روی صفحه نمایش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/

6-ارتقاء محصول امنیتی ESET شما را
ما به شدت توصیه می شود که شما را به نسخه 5 از محصولات امنیتی ESET خود را ارتقا دهید.مزایای استفاده از نسخه 5 بیش از نسخه های قبلی از ESET شامل تمیز کردن موتور قدرتمند تر بهتر قادر به شناسایی نرم افزارهای مخرب است. ارتقاء رایگان برای دارندگان مجوز در حال حاضر است.

به روز رسانی به آخرین نسخه اینجا را کلیک کنید

Click here to upgrade to the latest version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Click here to ensure you have the latest virus signature database ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینجا را کلیک کنید تا مطمئن شوید که جدیدترین امضا پایگاه داده ویروس

7-اجرای اسکن کامپیوتر ESET
کلیک کنید لینک زیر مناسب برای دستورالعمل های نشان داده شده بر روی اسکن کامپیوتر در حال اجرا:

نسخه 5: چگونه می توانم یک اسکن کامپیوتر اجرا کنم؟ (5.x)

Version 5: How do I run a Computer scan? (5.x) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Version 4.x: How do I run an On-demand computer scan? (4.x) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسخه 4.x: چگونه می توانم بر روی تقاضا اسکن کامپیوتر اجرا کنم؟ (4.x)

8-اجرای اسکنر ESET آنلاین
صرف نظر از نتایج به دست آمده از اسکن کامپیوتر در مرحله 6 (است که، تشخیص، شناسایی، نارسایی اسکن، و غیره) تکمیل، اجرا اسکنر ESET آنلاین است.اسکنر آنلاین ESET به نظر می رسد در سیستم شما از دیدگاه های مختلف می شود و باید علاوه بر به اسکن کامپیوتر ESET اجرا شود. دستورالعمل گام به گام، به مرکز آموزش مقاله زیر مراجعه کنید:

چگونه می توانم اسکنر آنلاین ESET در حالت ایمن با شبکه اجرا کنم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهم!

اجرای اسکنر های ESET آنلاین با استفاده از تنظیمات پیش فرض (شما مجبور نیستید برای هر گونه تغییرات در هنگام نصب و اسکن)
آلودگی ها به صورت خودکار به قرنطینه منتقل می شود - این کاملا بی خطر است. ترک تهدید های شناسایی شده در قرنطینه است. فایل های در قرنطینه بر روی کامپیوتر شما اجرا نمی شوند دوباره به عنوان آنها ذخیره شده در فرمت های رمزگذاری شده و بی اثر، که برای تجزیه و تحلیل بسیار مفید است.
9-راه اندازی مجدد کامپیوتر خود و مشاهده رفتار سیستم
اگر پس از اتمام مراحل 1-8، دستگاه خود را راه اندازی مجدد نمودید و دیگر متوجه نشانه های که در این مقاله گفته شد نبودید ، شما لازم نیست که در ادامه به مرحله 10. اگر موضوع / علائم شما باقی بماند،باید به مرحله 10 در زیر وارد شوید ..
توجه:

اگر مراحل 1-8 کاهش علائم را باعث شود ، اما شما قادر نیستید به اتمام یکی از مراحل فوق، ما قویا توصیه می کنند که شما به عقب برگردید و دوباره تلاش کنید گام به گام .

10-اجرای ابزار پاکسازی اولیه
اگر شما هنوز هم تجربه علائم تروجان، پاکسازی ابزار اولیه تمیز کردن فرآیندهای چند بر روی کامپیوتر خود اجرا و تولید گزارشات مربوطه که کمک خواهد کرد که پشتیبانی دورانتاش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نماینده ESET مشکل شما را تشخیص بدهد . برای دستورالعمل و اطلاعاتی دقیق در مورد چگونگی اجرای ابزار و ارسل نتایج خود به پشتیبانی دورانتاش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نماینده ESET، مرکز آموزش مقاله زیر ادامه پیدا می کند:

ابزار پاکسازی تروجان ها پایه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرتبط با:

چگونه من می دانم که کامپیوتر من با یک ویروس و یا سایر نرم افزارهای مخرب آلوده شده است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

VANDA11
28-07-2012, 00:01
اگر سایت خودتون هست که باید سایت رو به عنوان false posiive برای نود ارسال کنید , البته احتمالا دلیل بلاک شدن سایت شما قرار دادن یوزر و پسورد غیرقانونی ESET یا همون NOD32 بر روی سرور سایتتون است که بهتر است هر چه سریعتر آنها را پاک کنید , البته اگر عکسی از بلاک شدن سایتتون میذاشتین بهتر بود
How do I submit a virus, website or potential false positive sample to ESET's lab? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام ممنوناز شما بله متاسفانه م د ایتم یوزر نیم و پسوردای نود رو قرار میدادم و این باعث بلاکم شده
الان این آدرسیکه نوشتید رو من چی کارش باید بکنم؟؟
در ضمن من سایتهایی رو میشناسم که یوزر و پسوردهای نود رو قرار میدن و بلاک هم نیستن

در

VANDA11
28-07-2012, 00:05

سلام ممنون از زحمت شما
بله متاسفانه به دلیل قرار دادن یوزر و پسوردهای نود بلاک شده
و این در حالیه که من سایتهاییرو میشناسم که این وزر و پسوردها رو قرار میدن و بلاک هم نیستن
بعد این آدرسی که الان قرار دادید رو باید چی کارش بکنم؟؟

MahdiX
28-07-2012, 05:53
شرمنده اسپم شد

MahdiX
28-07-2012, 05:55
آموزش استفاده از فایل هایی که در هنگام دانلود بوسیله نود قرنطینه می شوند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه دنیا ممنون آدرس کل پوشه بازی رو دادم .

فایلها را به آنتی ویروس معرفی کن یعنی تو exclution یا همون executive برنامه یا همون فایلی که میگیره اضافه کن.

ولی احتمال زیاد ویرو سهای خطرناکیند .

یه کاری کن

یه ریپورت بده ببینیم چیند شاید بشه کاری کرد

رو دسکتاپ ذخیره کن و اسکن آنلاین و بعد ارسال و یه فایل رو دسگتاپ میزره آپلودش کن تا آنالیزش کنیم.

من دانلود و اسکن کردم اما متاسفانه این اسکنر فقط درایو C رو اسکن میکنه .
بازیهای من توی درایو D هستش . سیستم ویروس نداره بازی های نصب شده ورژن بلک باکس هستن pes2012 و risen و The Lord of the Rings و MaxPayne3 و (تابستونه دیگه:31:) و blur
به همه ی این بازیها گیر میده حالا این اسکن که میگید لازمه؟؟؟
من معمولا از اینجا استفاده میکنم

maminsafari
28-07-2012, 10:44
یه دنیا ممنون آدرس کل پوشه بازی رو دادم .

من دانلود و اسکن کردم اما متاسفانه این اسکنر فقط درایو C رو اسکن میکنه .
بازیهای من توی درایو D هستش . سیستم ویروس نداره بازی های نصب شده ورژن بلک باکس هستن pes2012 و risen و The Lord of the Rings و MaxPayne3 و (تابستونه دیگه:31:) و blur
به همه ی این بازیها گیر میده حالا این اسکن که میگید لازمه؟؟؟
من معمولا از اینجا استفاده میکنم

خوب خود آنتی ویروسش را نصب کن .

وب روت هم که میتونی رایگان استفاده کنی برت میزارم ماله خود همون شرکته . ماهانه بروزش میکنه.
SAA4-WRSM-95EC-F2F7-FF82

یه اسکن کامل کافیه . تا ببینیم ویروسی هست یا نه . اگه سیستم ویروسی بود که راهکار هست بهتون میدم اگه نبود که با ساپورت نود بهتون کمک میکنم.منتظرم

MahdiX
28-07-2012, 13:00
خوب خود آنتی ویروسش را نصب کن .

وب روت هم که میتونی رایگان استفاده کنی برت میزارم ماله خود همون شرکته . ماهانه بروزش میکنه.
SAA4-WRSM-95EC-F2F7-FF82

یه اسکن کامل کافیه . تا ببینیم ویروسی هست یا نه . اگه سیستم ویروسی بود که راهکار هست بهتون میدم اگه نبود که با ساپورت نود بهتون کمک میکنم.منتظرم

ممنون مشکل حل شد .:11:

fanii
29-07-2012, 07:59
سلام
داخل بعضی سایت ها میرم nod 32 نمیزاره واردش بشم؟
لطفا راهنمایی کنید
اینم عکسش
ممنون

kases
29-07-2012, 09:05
سلام
داخل بعضی سایت ها میرم nod 32 نمیزاره واردش بشم؟
لطفا راهنمایی کنید
اینم عکسش
ممنون

سلام این پست ببینید

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahora50002000
29-07-2012, 19:33
سلام
این ارور چیه ؟

VANDA11
29-07-2012, 20:13
درود بر همگی
کسی جواب گوی سوال ما نیست؟
همان طور ک گفتم سایت هایی رو میشناسم ک هر روز دارن کلید های نود32 در سایتشون قرار میدن و نود بلاک نکرده ولی سایت منو بخاطر یوزر و پسوردهایی ک برای دانلود قرار میدم بلاک کرده
بعداون لینکی ک قرار دادید رو اسم سایتم رو توش معرفی کردم
حتی ب samples@eset.com هم ایمیل زدم ولی نمیدونم جوابی بدن یا نه
سایت سافت گذر ک بلاک شده - یکی از دوستان من ک فوورم داره اون هم سایتش بلاک بود .کلی هم یوزر و پسورد قرار داده بود ولی اون تونست از بلاک در بیاره !
این طور ک خودش میگفت تلفن کرده شرکت eset و باهاشون صحبت کرده - والا نمیدونم !
لطفا کمک کنید
با تشکر

maminsafari
30-07-2012, 09:04
درود بر همگی
کسی جواب گوی سوال ما نیست؟
همان طور ک گفتم سایت هایی رو میشناسم ک هر روز دارن کلید های نود32 در سایتشون قرار میدن و نود بلاک نکرده ولی سایت منو بخاطر یوزر و پسوردهایی ک برای دانلود قرار میدم بلاک کرده
بعداون لینکی ک قرار دادید رو اسم سایتم رو توش معرفی کردم
حتی ب samples@eset.com هم ایمیل زدم ولی نمیدونم جوابی بدن یا نه
سایت سافت گذر ک بلاک شده - یکی از دوستان من ک فوورم داره اون هم سایتش بلاک بود .کلی هم یوزر و پسورد قرار داده بود ولی اون تونست از بلاک در بیاره !
این طور ک خودش میگفت تلفن کرده شرکت eset و باهاشون صحبت کرده - والا نمیدونم !
لطفا کمک کنید
با تشکر

حتما مثل کسپرسکی تصمیم گرفته ببنده سایتهای تو ایرانا که کدشا میزارند تا بتونه 4 تا بفروشه . چون کسپر که اومد اوست و avg را بست تا بتونه بفروشه .

واقعا نود سایت سافت گذر را بسته

VANDA11
30-07-2012, 10:39
حتما مثل کسپرسکی تصمیم گرفته ببنده سایتهای تو ایرانا که کدشا میزارند تا بتونه 4 تا بفروشه . چون کسپر که اومد اوست و avg را بست تا بتونه بفروشه .

بله عزیزم سافت گذر رو بسته
آنتی ویروس AVG قبلا آپدیتش مجانی بود
بعد ب علت تحریم دیگ آپدیت نمیده و اگر نه خیلی عالی بود
آواست رو من خبر ندارم
کسپر رو میدونم ک اون هم مث نود سایتهای ک کلید میدن رو میبنده
ولی کسپر رو میشه فعلا دور زد ولی نود رو دیگ نمیشه
حالا من باید چیکار کنم تا از بلاک در بیام
امارم ب شدت میاد پایین
چون توی ایران هم خیلی ها از نود استفاده میکنن

kases
30-07-2012, 17:30

لطفا در انجمن های تخصصی پی سی ورلد اطلاعات غلط به کاربرا ندین و سطح انجمن با اطلاعات غلط پایین نیارین

حتما مثل کسپرسکی تصمیم گرفته ببنده سایتهای تو ایرانا که کدشا میزارند تا بتونه 4 تا بفروشه

بله می خواد سریالهاش بفروشه هر سایتی که سریالهای غیر قانونی بر روی سایتش قرار بده اگه توسط شرکت اصلی انتی ویروس شناسایی بشه مسدود میشه

چون کسپر که اومد اوست و avg را بست تا بتونه بفروشه

نمیدونستم کسپر اینقدر تو ایران قدرت داره که بتونه شرکتهای دیگه رو از میدون به در کنه

اوست به علتهای نامعلومی مسدود شد

در مورد avg بهتره نگاهی به صفحه اول سایتش بندازی و ربطی به شرکت کسپرسکی نداره لطفا از نشر اطلاعات غیر واقع در انجمن های پی سی ورلد خودداری کنید

befermatooo
31-07-2012, 09:44
دوستان سلام .

چرا وقتی برای آپدیت سریال جدید رو وارد کردم حجم آپدیت حدود 40 مگ هست ؟ چرا اینقدر زیاد ؟ اخه تا دیروز که مشکلی نداشت و آپدیت بود و همیشه در حد چند صد کیلوبایت آپدیت میشد .

چرا اینطوری شد یهو ؟

mehdi_vsgh
31-07-2012, 18:24
سلام تو برنامه smart security چطوری میشه این پیغام های الکی که هی میاد و برای هر کاری ازمون اجازه میگیره و جلوش رو گرفت....اعصاب رو بهم ریخته برای حتی یه دانلود ساده هم اجازه میگیره

mohsen_1363
31-07-2012, 18:38
سلام
اقا یکی از دوستای ما نود خریده
یوزر پس باهاش نیست
یه سریال داره
این از کجا اکتیو میشه

kases
31-07-2012, 18:59
دوستان سلام .

چرا وقتی برای آپدیت سریال جدید رو وارد کردم حجم آپدیت حدود 40 مگ هست ؟ چرا اینقدر زیاد ؟ اخه تا دیروز که مشکلی نداشت و آپدیت بود و همیشه در حد چند صد کیلوبایت آپدیت میشد .

چرا اینطوری شد یهو ؟

سلام

احتمالا قبلا نود کرک کردین و حالا با سریال اپدیت کردین که اپدیت های قبلی پریده

باید کاربرای نود نظر بدن

سلام تو برنامه smart security چطوری میشه این پیغام های الکی که هی میاد و برای هر کاری ازمون اجازه میگیره و جلوش رو گرفت....اعصاب رو بهم ریخته برای حتی یه دانلود ساده هم اجازه میگیره

سلام

دقیقا مشخص نکردین سوالها مربوط به چه بخشی از نود هست اما

نود باز کنید کلید f5 بزنید طبق تصاویر عمل کنید و بخشهای فایروال و hips بر روی مد اتوماتیک بزارید

53878

53877

و یا میتونید در قسمت پایین سمت راست گزینه defauit انتخاب کنید و تنظیمات پیشفرض اعمال کنید

I-Tech
31-07-2012, 19:12
سلام
اقا یکی از دوستای ما نود خریده
یوزر پس باهاش نیست
یه سریال داره
این از کجا اکتیو میشه

سلام
به این لینک برید:

البته تو لیست کشورهاش ایران نداره! نمیدونم مشکل ساز میشه یا نه...

bayat72
01-08-2012, 00:20
سلام
لینک آپدیت آنلاین ESET smart security پاک شده
بی زحمت لینک آپدیت آنلاینش را برام بنویسید
ممنون

maminsafari
01-08-2012, 05:08
لطفا در انجمن های تخصصی پی سی ورلد اطلاعات غلط به کاربرا ندین و سطح انجمن با اطلاعات غلط پایین نیارین

از نظر شما غلطه .

بله می خواد سریالهاش بفروشه هر سایتی که سریالهای غیر قانونی بر روی سایتش قرار بده اگه توسط شرکت اصلی انتی ویروس شناسایی بشه مسدود میشه

دلیل بسته شدن سایت ایشون هم احتمالا گذاشتن کد نیست احتمالا فایل الوده داره که بسته شده . کجای کسپر و نود که خودشون کد میدن تو اینترنت یا کدهای غیر قانونیشون را باز میزارند میرند این سایتها را ببندند.

نمیدونستم کسپر اینقدر تو ایران قدرت داره که بتونه شرکتهای دیگه رو از میدون به در کنه

در مورد avg بهتره نگاهی به صفحه اول سایتش بندازی و ربطی به شرکت کسپرسکی نداره لطفا از نشر اطلاعات غیر واقع در انجمن های پی سی ورلد خودداری کنید

از میدون به در نکرده عزیزم . به مشتی کاربر رایگان این محصولات حمله کرده . حالا شما علاقه ای به اوست و ا وی جی نداری و بقیه که دارند.
دوست عزیز شما پشت صحنه را نمیبینی . فقط کسپرا میبینی . چشاتونا باز کنید همهچی معلومه . این داستانا از کجا اب میخوره.

maminsafari
01-08-2012, 05:19
برای بروز رسانی آنلاین از خود نرم افزار استفاده کنید و بعد از ارتباط با اینترنت بگذارید اتوماتیک بروز بشه تا پچهاش هم بهتر نصب بشه .

البته وقتی کد جعلی استفاده میکنید بروز نمیشه ولی چیزی شبیه بروز شدن به شما نشون میده که با تعویص کد در مواردی برخی آپدیتهای دریافت نشده را دریافت و به دیتا بیسش اضافه میکنه . جای نگرانی نداره . بع آپدیت هم یه اسکن فول انجام بدید.

bayat72
01-08-2012, 12:22
سلام
ممنون
1 نفر جواب بده ..........

naim697
01-08-2012, 13:00
من تو سیستم ویروس داشتم نود نصب کردم پیدا میکنه ولی پاکش نمیکنه ؟ هربار سرچ میکنم بازم هستش ؟

مجبور شدم یه انتی دیگه نصب کنم تا ویروس پاک بشه ؟ میشه بگید چرا اینجوری هستش ؟ چیکار باید دقیقا بکینیم ؟ تا ویرسی کهع پیدا میشه را پاک کنه ؟

bayat72
01-08-2012, 13:46
من تو سیستم ویروس داشتم نود نصب کردم پیدا میکنه ولی پاکش نمیکنه ؟ هربار سرچ میکنم بازم هستش ؟

مجبور شدم یه انتی دیگه نصب کنم تا ویروس پاک بشه ؟ میشه بگید چرا اینجوری هستش ؟ چیکار باید دقیقا بکینیم ؟ تا ویرسی کهع پیدا میشه را پاک کنه ؟

جایی را که می خواهی سرچ کنی کلیک راست کن advanced option را بزن بعدش clean files را بزن تا سرچ شروع بشه بعد می تونی پاکشون کنی

kases
01-08-2012, 15:42
سلام
لینک آپدیت آنلاین
ESET smart security پاک شده
بی زحمت لینک آپدیت آنلاین
ش را برام بنویسید
ممنون

1 نفر جواب بده ..........

سلام

برای اپدیت انلاین با خود نرم افزار میتونید بگیرید احتیاجی به لینک نداره

اگه منظورتون اپدیت افلاینه میتونید از سایت سافت گذر دریافت کنید.

bayat72
01-08-2012, 15:55
سلام

برای اپدیت انلاین با خود نرم افزار میتونید بگیرید احتیاجی به لینک نداره

اگه منظورتون اپدیت افلاینه میتونید از سایت سافت گذر دریافت کنید.

advanced setup>update>update server
یک لینک آنجا هست
پاک شده همون لینک را می خوام

I-Tech
01-08-2012, 17:04
سلام
ممنون

سلام

لینک لازم نیست، شما بزارید روی Choose automaticaly و آپدیت کنید.

kases
01-08-2012, 17:13

از نظر شما غلطه .

دلیل بسته شدن سایت ایشون هم احتمالا گذاشتن کد نیست احتمالا فایل الوده داره که بسته شده . کجای کسپر و نود که خودشون کد میدن تو اینترنت یا کدهای غیر قانونیشون را باز میزارند میرند این سایتها را ببندند.

از میدون به در نکرده عزیزم . به مشتی کاربر رایگان این محصولات حمله کرده . حالا شما علاقه ای به اوست و ا وی جی نداری و بقیه که دارند.
دوست عزیز شما پشت صحنه را نمیبینی . فقط کسپرا میبینی . چشاتونا باز کنید همهچی معلومه . این داستانا از کجا اب میخوره.

چه جالبه جواب من تو نقل قول میدی:biggrin::biggrin:

Machid
01-08-2012, 17:29
آقا این تاپیک سریال های ESET کجا رفته هرچی میگردم پیداش نمیکنم یکی کمک کنه :41:

kases
01-08-2012, 17:35
آقا این تاپیک سریال های ESET کجا رفته هرچی میگردم پیداش نمیکنم یکی کمک کنه :41:

سلام این تاپیک به دلیل جلوگیری از مسدود شدن انجمن توسط نود32 حذف شد

jenipher
02-08-2012, 18:19
توی پست دوم این تاپیک نحوه بکاپ گیری آفلاین رو توی فایلی پی دی افی توضیح داده ولی فایل لایسنسی که داخل فولدر دانلودی هست تاریخش گذشته. از کجا میشه این لایسنس رو دانلود کرد؟

در ضمن node 5 آپدیت با استفاده از یوزر و پسوردهای تریال رو غیر فعال کرده. می گه حتما باید یوزر و پسور دائمی خریداری بشه. چطوری این مشکل حل میشه؟

kases
03-08-2012, 03:55
توی پست دوم این تاپیک نحوه بکاپ گیری آفلاین رو توی فایلی پی دی افی توضیح داده ولی فایل لایسنسی که داخل فولدر دانلودی هست تاریخش گذشته. از کجا میشه این لایسنس رو دانلود کرد؟

در ضمن node 5 آپدیت با استفاده از یوزر و پسوردهای تریال رو غیر فعال کرده. می گه حتما باید یوزر و پسور دائمی خریداری بشه. چطوری این مشکل حل میشه؟

سلام

شما تاریخ سیستم چند ماه به عقب بکشید و فایل لایسنس به نود بدید تا بتونید بکاپ بگیرید

یوزر پسورد هم میتونید از سایتهای مختلف مثل ایران ستاپ بگیرید

favfavfav
04-08-2012, 11:11
سلام
من از Eset smart security 5.2.9.1 استفاده میکنم. از طریق سریال نامبری که در همین سایت بود کرکش کردم. وقتی فلشم رو با اون چک میکنم، 17 نوع ویروس مختلف در چندین فایل پیدا میکنه اما هیچ گزینه ای برای پاک یا حذف کردن فایل ها نداره. مشکل کجاست؟

I-Tech
04-08-2012, 12:04
سلام
من از Eset smart security 5.2.9.1 استفاده میکنم. از طریق سریال نامبری که در همین سایت بود کرکش کردم. وقتی فلشم رو با اون چک میکنم، 17 نوع ویروس مختلف در چندین فایل پیدا میکنه اما هیچ گزینه ای برای پاک یا حذف کردن فایل ها نداره. مشکل کجاست؟

سلام
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو نگاه کنید...

favfavfav
04-08-2012, 19:15
سلام
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو نگاه کنید...

همشونو با حذف کردن، پاک کرد. راهی وجود نداره که فایل رو بدون از دست دادن پاک کنه؟

ahora50002000
04-08-2012, 21:47
سلام
این ارور چیه ؟

کسی جواب نمیده !!!

I-Tech
05-08-2012, 00:35
همشونو با حذف کردن، پاک کرد. راهی وجود نداره که فایل رو بدون از دست دادن پاک کنه؟

اگه مجبور نباشه پاک نمیکنه، که البته اکثر اوقات مجبوره:دی
ولی درکل از اسمارت سکوریتی انتظار پاکسازی درست حسابی رو نداشته باشید (تو پاک سازی ضعیفه)

I-Tech
05-08-2012, 00:47
کسی جواب نمیده !!!

شرمنده پستتون رو ندیده بودم.

شما بهتره یک بار کلا آنتی ویروس رو پاک کنید و بعد از ریست به مسیرهای زیر برید و فولدرها گفته شده رو پاک کنید و بعد مجددا آنتی ویروس رو نصب و آپدیت کنید...

ویندوز XP

ویندوز Seven

raha20011
06-08-2012, 14:42
سلام.من وقتی کامپیوتر رو ریست میکنم و دکمه f8رو میزنم و گزینه ها میاد،هر کاری میکنم و دکمهای بالا و پایین رو میزنم گزینش تغییر نمیکنه و روی safe mode نمیره و بعد از چند ثانیه وارد ویندوزم میشه.لطفا کمکم کنین.

mehdi_vsgh
06-08-2012, 20:52
سلام
واقعا دیگه دارم اعصابمو بهم میریزه..واسه هر کاری این پیغامهای اینشکلی ظاهر میشه

با اینکه تو تنظیمات قسمت personal firewall رو روی حالت اتوماتیک گذاشتم و با اینکه حتی گاهی خود انتی ویروس و فایروال رو هم غیرفعال میکنم بازم از این پیغامها میاد
چهکنم از شرشون خلاص بشم؟

golmohammadi
06-08-2012, 20:59
سلام دوستان
یه مشکل داشتم
نمیدونم اینجا تاپیک مباحث ناد32 هم هست یا نه
به هر حال تاپیک دیگری ندیدم
این ناد32 چرا همه سایتهای سالم را بلوک میکنه ؟
الان مثلا میرم یه تاپیک عکسهاش میبینم لود نمیشه
بعد میبینم زحمت کشیده و بلوک کرده
مثلا این عکسو ببینید
تا کی باید لیست سفید تهیه کنیم خسته شدیم

devilboys
07-08-2012, 00:37
قبلا توی سایت یوزر و پسوورد nod 32 میزدن الان دیگه نمیزنن؟

*Batman*
07-08-2012, 01:08
قبلا توی سایت یوزر و پسوورد nod 32 میزدن الان دیگه نمیزنن؟
سلام
علت حذف تاپیک سریال و کرک NOD32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام دوستان
یه مشکل داشتم
مثلا این عکسو ببینید

سلام.
شما میتونید آدرس این سایت رو ثبت کنید.اگر واقعا اشتباهی صورت گرفته باشه حتما به لیست سفید اضافه میشه.
از این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنید.

سلام
با اینکه تو تنظیمات قسمت personal firewall رو روی حالت اتوماتیک گذاشتم و با اینکه حتی گاهی خود انتی ویروس و فایروال رو هم غیرفعال میکنم بازم از این پیغامها میاد
چهکنم از شرشون خلاص بشم؟

سلام بر شما.
اگه دقت کنید تو متن پیغام آدرس یه فایل تو مسیر Windows وجود داره.
کاری که شما باید بکنید اینه که این فایل رو تو لیست استثنائات قرار بدید.
میتونید از پست زیر کمک بگیرید:

موفق باشید

mehdi_vsgh
07-08-2012, 03:09
سلام بر شما.
اگه دقت کنید تو متن پیغام آدرس یه فایل تو مسیر Windows وجود داره.
کاری که شما باید بکنید اینه که این فایل رو تو لیست استثنائات قرار بدید.
میتونید از پست زیر کمک بگیرید:

موفق باشید

اخه عزیز یکی و دوتا نیستن....هرسری برای انجام هرکاری از این پیغام ها میده...اگه اینطوری باشه باید کل سیستم رو بزارم تو استثنائات!!

*Batman*
07-08-2012, 04:58
اخه عزیز یکی و دوتا نیستن....هرسری برای انجام هرکاری از این پیغام ها میده...اگه اینطوری باشه باید کل سیستم رو بزارم تو استثنائات!!
درسته.خوب وقتی ما از کرک و کیجن در مسیرهای مختلف استفاده میکنیم این اتفاق میفته.
این مورد شما تقریبا برای همه آنتی ویروسها در تاپیکهای مختلف اتفاق افتاده.
این فایل هر بار که حذف میشه، دوباره بعد از ریست شدن سیستم تولید میشه.
شاید باورتون نشه ولی الان دو تا از درایوهای منم تو لیست چشم پوشی هستن! به هر حال هر کدوم از ما داده های ارزشمندی داریم که حاضر نیستیم به هیچ وجه اونا رو از دست بدیم.

maminsafari
07-08-2012, 07:50
سلام

چهکنم از شرشون خلاص بشم؟

لطفا فایلتون را با ابزار زیر برای انالیز ارسال کنید .

بعد از اسکن میتونید فایل را اضافه کنید بعد Send کنید.
و در همین تاپیک نیز قرار دهید البته اول زیپ پسورد دار و بعد آپلود کنید. پسوردش فراموش نشه .

اگه فایلهایی که به این صورت تشخیص میده زیاده ممکنه سیسمتون به شدت آلوده باشه . پس یه اسکن با این هم ضرری نداره.

گزارش را که ارسال کردیدمیرید به این لینک و متن زیر را ارسال میکنید تو اکانت پشتیبانیتون . البته باید ایجادش کنید با همون ایمیلی که برای گزارش دادید.

برای ایجاد بیاد آوری پسورد را بزنید بعد بالای صفحه روی لینک پیغام برای ایجاد اکانت جدید کلیک کنید .
اینم متن

Dear

I send your system logs for review .
My system is suspected to be infected .

I've used for this work wsalogs .

I want to know whether my system is infected with threats?
Best Regards
جوابشا ترجمه کنید و انجام بدید.

golmohammadi
07-08-2012, 15:41
ممنون گزارش دادم
ببینم چه جوابی میل میکنه

khashayar7206
07-08-2012, 16:47
سلام دوستان
یه مشکل داشتم
مثلا این عکسو ببینید

اگه مشکل block شدن بعضی سایت ها رو دارید و می خواین این مشکل حل بشه
این فایل PDF آموزشی رو حتما بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __.rar.htm

golmohammadi
09-08-2012, 01:37
ممنون
فعلا نیازی نیست
چون یه میل زدم بهشون
و جوابمو دادند
گفتند این سایت در آپدیت بعد آنلاک میشه

Dear Ismail,

Thank you for your submission.
The site will be unblocked in the next update.

Regards,

ESET Malware Response Team

خیلی خوبه فکرشو نمیکردم
بعدا یه لیست از سایتهای بلوک شده تهیه میکنم تا گزارش بدم

mazzi
09-08-2012, 17:38
سلام
سریال های جدید که کار کنه رو از کجا میشه پیدا کرد؟
نمی تونم از جاهایی که می شناسم پیدا کنم
هیچ کدوم کار نمیکنه

depot
09-08-2012, 17:59
از سایت --------- بردار.

saeid333
10-08-2012, 21:09
سلام
وقتي روي سيستمي كه ناد روش نصبه روي يك فولدر كليك راست ميكنيم دو تا گزينه مرتتبط با ناد مياد
كه يكيش اسكن داره يكيشم ادونس و بعد هم كلين فايل
اينا فرقشون چيه و براي اسكن يك فايل كدوم رو باست انتخاي كرد
بعدشم كجاي تنظيمات ناد ميشه بهش گفت كه ويروسي كه پيدا كردي رو چيكار كن
حذف كن قرنطينه كن يا ....
ممنون

kases
10-08-2012, 23:36
سلام
وقتي روي سيستمي كه ناد روش نصبه روي يك فولدر كليك راست ميكنيم دو تا گزينه مرتتبط با ناد مياد
ممنون

سلام

قسمت scan with eset smart securit در منوی راست کلیک فقط فایل اسکن میکنه و اگه الوده بود به شما گزارش میکنه اما پاکسازی نمیکنه

اما در قسمت advanced با clean file اسکن کنید علاوه بر اسکن اگر فایل الوده بود پاکسازی هم میکنه پس این مورد پیشنهاد میشه

طبق تصویر در قسمت cleaning level اگر تنظیمات بزاری رو قسمت اول زمانی که مخربی پیدا کرد از شما سوال میپرسه و خود سر فایل پاک نمیکنه اگه بزاری رو قسمت وسط فایل پاکسازی و یا پاک میکنه و به شما گزارش میده و اگه بزاری رو قسمت اخر خودکار فایل از رو سیستم حذف میکنه این تنظیمات میتونی در قسمت computer scan هم انجام بدی تا در اسکنهای دستی هم این قانون رعایت کنه

54224

golmohammadi
10-08-2012, 23:37
سلام
ممنون
اولی فکر کنم اسکن میکنه ولی پاک نمیکنه ویروسها را
دومی هم اسکن هم پاک میکنه
البته نمیدونم ها ولی من اینطوری دیدم

در مورد دومی
منظورت برای کل فایلهای مشکوک ؟

saeid333
11-08-2012, 03:22
سلام

قسمت scan with eset smart securit در منوی راست کلیک فقط فایل اسکن میکنه و اگه الوده بود به شما گزارش میکنه اما پاکسازی نمیکنه

اما در قسمت advanced با clean file اسکن کنید علاوه بر اسکن اگر فایل الوده بود پاکسازی هم میکنه پس این مورد پیشنهاد میشه

طبق تصویر در قسمت cleaning level اگر تنظیمات بزاری رو قسمت اول زمانی که مخربی پیدا کرد از شما سوال میپرسه و خود سر فایل پاک نمیکنه اگه بزاری رو قسمت وسط فایل پاکسازی و یا پاک میکنه و به شما گزارش میده و اگه بزاری رو قسمت اخر خودکار فایل از رو سیستم حذف میکنه این تنظیمات میتونی در قسمت computer scan هم انجام بدی تا در اسکنهای دستی هم این قانون رعایت کنه

54224

ممنون
منظور از پاكسازي حذف كردنه يا بردن به قرنطينه؟

taylorswift
12-08-2012, 04:36
سلام دوستان , نسخه ی جدید نود 32 رو دارم (5) و آپدیت هم شده ! فقط یه مشکلی هست اونم اینه که وقتی میرم تو سایت یه اروری میاد که نوشته Address has been blocked و فایل هایه .gif رو دیگه نشون نمیده و بلاکشون کرده

راه حلی داره ؟

*Batman*
12-08-2012, 04:43
سلام دوستان , نسخه ی جدید نود 32 رو دارم (5) و آپدیت هم شده ! فقط یه مشکلی هست اونم اینه که وقتی میرم تو سایت یه اروری میاد که نوشته Address has been blocked و فایل هایه .gif رو دیگه نشون نمیده و بلاکشون کرده

راه حلی داره ؟

سلام.
همین صفحه قبل مشکل مشابهی مطرح شد>>> اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahrokhblash
12-08-2012, 15:16
با درود
دوستان موقع نصب این ارور میاد چکار کنم؟

saeid333
12-08-2012, 18:51
سلام
ناد من بعضي سايتا رو مشگل دار مبينه و اون رو ----- ميكنه
فقط تونستم با غيرفعال كردن آنتي وب سايتو ببينم اما تو گزينه هاش نتونستم بفهمم چجوري سايتو مستثني كنم
كمك ميكنين

kases
12-08-2012, 18:58
سلام
ناد من بعضي سايتا رو مشگل دار مبينه و اون رو ----- ميكنه
فقط تونستم با غيرفعال كردن آنتي وب سايتو ببينم اما تو گزينه هاش نتونستم بفهمم چجوري سايتو مستثني كنم
كمك ميكنين

اضافه کردن آدرس یک سایت به لیست استثنائات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])NOD32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jenipher
13-08-2012, 13:06
دوستان توی پست 2 نحوه بکاپ گیری از آپدیت nod32 5 توضیح داده شده. بعد از اینکه بکاپ گرفتم فایل های آپدیت رو می برم توی کامپیوتر مقصد و آدرس server رو مسیر اون پشه قرار میدم. ولی پیغامی میاد که می گه این آپدیت ها inconsisitent (متناقض) هستند. علت چیه؟ ورژن هر دو نسخه nod یکی هست. حجم فایل آپدیت هم 14 مگابایت بیشتر نبود. کسی تا به حال تونسه با موفقیت با بکاپ گیری، آپدیت کنه؟!

eman619rv
14-08-2012, 04:00
بچه ها من سریال اورجینال خریدم واسه یکی از دوستام و زده اپدیت احتیاج نیس اما مشکوکم که اون اپذیت اولیه که حجم زیادی هم هست انجام شده یا نه! الان ورژن دیتابیسش 6364 هست ماله شما چقدر در اخرین اپدیتتون؟؟
چجوری میتونم به صورت دستی اپدیتش کنم؟

maminsafari
14-08-2012, 10:54
بچه ها من سریال اورجینال خریدم واسه یکی از دوستام و زده اپدیت احتیاج نیس اما مشکوکم که اون اپذیت اولیه که حجم زیادی هم هست انجام شده یا نه! الان ورژن دیتابیسش 6364 هست ماله شما چقدر در اخرین اپدیتتون؟؟
چجوری میتونم به صورت دستی اپدیتش کنم؟

آخرین بروز رسانی نود 32
بهتره سورس را از سایت نود دانلود کنه و قبلی را حذف و ریست و جدید را نصب کنه . آپدیت هم بهتره آنلاین انجام بده .

اینم آپدیتهای نود

maminsafari
14-08-2012, 11:13
دوستان توی پست 2 نحوه بکاپ گیری از آپدیت nod32 5 توضیح داده شده. بعد از اینکه بکاپ گرفتم فایل های آپدیت رو می برم توی کامپیوتر مقصد و آدرس server رو مسیر اون پشه قرار میدم. ولی پیغامی میاد که می گه این آپدیت ها inconsisitent (متناقض) هستند. علت چیه؟ ورژن هر دو نسخه nod یکی هست. حجم فایل آپدیت هم 14 مگابایت بیشتر نبود. کسی تا به حال تونسه با موفقیت با بکاپ گیری، آپدیت کنه؟!

این هم راهکار
آخرین ریلیز آپدیت
ایرادات بر طرف شده در نسخه آخر

alitablo
14-08-2012, 14:16
سلام بچه ها
لایسنس من اعتبارش تموم شده ، واسه آپدیت آنلاین، لایسنس جدید رو باید ار کجا گیر بیارم؟
خواهش می کنم آدرس تاپیک کرک nod32 (پست اول) رو ندید چون واسه من باز نمی کنه!
لطفا اگه تو اون تاپیک چیز بدرد بخوری پیدا میشه واسم بذارین اینجا:40::10:
دم همتون گرم

aref10
15-08-2012, 00:18
سلام بچه ها
لایسنس من اعتبارش تموم شده ، واسه آپدیت آنلاین، لایسنس جدید رو باید ار کجا گیر بیارم؟
خواهش می کنم آدرس تاپیک کرک nod32 (پست اول) رو ندید چون واسه من باز نمی کنه!
لطفا اگه تو اون تاپیک چیز بدرد بخوری پیدا میشه واسم بذارین اینجا:40::10:
دم همتون گرم

بفرمایید من همین دیروز لیسانس 1ماهه گرفتم:
x i p . i r / F t 1 t D

بعد از کلیک روی لینک 10 ثانیه صبر کنید تا تبلیغات تمام بشه )
فاصله ها رو بردار

alitablo
15-08-2012, 00:53
داداش دمت گرم

*Batman*
15-08-2012, 01:03
داداش سرکاری بود؟!!!!!
این آدرس که واسه زیپ کردن فایلهاست!!!!!!!!!!!

سلام.
تاپیک کرک و سریال در دسترس نیست.
اون لینک هم صحیح بود و مشکلی نداشت اما به جاش میتونید از پست زیر استفاده کنید.
دریافت سریال یک ماهه برای محصولات ESET از سایت اصلی
دریافت سریال 6 ماهه برای NOD32 Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sayanermia
16-08-2012, 09:36
درود خدمت دوستان و اساتید عزیز
نمی دونستم در بخش شبکه مطرح کنم یا آنتی ویروس ولی چون نود این پیغام هارو میده فکر کردم در بخش انتی ویروس و فایروال مطرح کنم
مدت زیادیه که من تنظیمات امنیتی مودم خودم رو با مک ف.ی.لتر تنظیم کردم و فقط و فقط برای لپ تاپ و پی سی و موبایل و ----- مک تعیین کردم تا بتونن استفاده کنند. چون قبلا به مشکل برخورده بودم و مدام وایرلسم -- میشد...
حالا باز هم مدتیه با اینکه مک ف.ی.لترم فعاله و فقط دستگاه هایی که نام بردم می تونن به مودم و اینترنتم وصل بشند ولی هر بار که لپتاپو روشن میکنم ( چون بیشتر کارم با لپتاپه و اصلا طرف pc نمیرم ) نود32 ی من پیغام اخطار میده که فلان ip رو مسدود کرده. برای روشن تر شدن قضیه از بخش log نود عکسی تهیه کردم که در زیر مشاهده می کنید
کسانی که واقعا می دونن این پیغام و توضیحش یعنی چی به من بگند چرا نود این پیغام هارو میده و اصلا این اتک شدن ها یعنی چی؟ کسی از بیرون داره زور میزنه به وایرلس من وارد بشه؟ کسی میخواد به شبکه ی وایرلس من نفوذ کنه؟ اصلا نفوذ کرده و من بی خبرم؟
ممنون میشم به طور صریح و شفاف بگید یعنی چی و دلیل وجود این پیغام ها و اخطارهای نود چیه...

rmwiner
16-08-2012, 10:20
با سلام
من چندروز پیش در ویندوزم میخاستم آنتی ویروس نود32 بیزینس نصب کنم و وقتی مراحل اولیه را بطور کامل و درست پیش میرفتم در زمانی که اون کادر سبز رنگ که هنگام نصب پر میشه یکم مونده بود تا تموم شه یه ارور دادکه عنوانش installer information بود و کلماتی که در متن پیغام بود تا جایی که یادم هست این بود که key/current version توش بود و پایین ارور 3گزینه داشت cancel-retry-ignore داره که فقط کنسل کار میکرد.من قبل اینکه بخام نصب کنم آنتی ویروس اویرا داشتم که اونو بطور کامل پاک کردم و ریست کردم و شروع به نصب این آنتی ویروس کردم.با این توضیحاتی که من دادم کسی میتونه راهنماییم کنه چرا به هیچ وجه روش نصب نمیشد؟من ورژن های دیگه نود32 رو هم امتحان کردم که همشون این ارور را میدادن
ویندوزم xp هستش

در ضمن یبار با سریال نصب کردم و بار دیگه ام بدون سریال ولی هردو همین مشکلو داشتن

smohsen
16-08-2012, 10:46
درود خدمت دوستان و اساتید عزیز
نمی دونستم در بخش شبکه مطرح کنم یا آنتی ویروس ولی چون نود این پیغام هارو میده فکر کردم در بخش انتی ویروس و فایروال مطرح کنم
مدت زیادیه که من تنظیمات امنیتی مودم خودم رو با مک ف.ی.لتر تنظیم کردم و فقط و فقط برای لپ تاپ و پی سی و موبایل و ----- مک تعیین کردم تا بتونن استفاده کنند. چون قبلا به مشکل برخورده بودم و مدام وایرلسم -- میشد...
حالا باز هم مدتیه با اینکه مک ف.ی.لترم فعاله و فقط دستگاه هایی که نام بردم می تونن به مودم و اینترنتم وصل بشند ولی هر بار که لپتاپو روشن میکنم ( چون بیشتر کارم با لپتاپه و اصلا طرف pc نمیرم ) نود32 ی من پیغام اخطار میده که فلان ip رو مسدود کرده. برای روشن تر شدن قضیه از بخش log نود عکسی تهیه کردم که در زیر مشاهده می کنید
کسانی که واقعا می دونن این پیغام و توضیحش یعنی چی به من بگند چرا نود این پیغام هارو میده و اصلا این اتک شدن ها یعنی چی؟ کسی از بیرون داره زور میزنه به وایرلس من وارد بشه؟ کسی میخواد به شبکه ی وایرلس من نفوذ کنه؟ اصلا نفوذ کرده و من بی خبرم؟
ممنون میشم به طور صریح و شفاف بگید یعنی چی و دلیل وجود این پیغام ها و اخطارهای نود چیه...

فک کنم اون 98 مربوط به یاهو باشه
اون لحظه از مسنجر استفاده نکردی؟ یا یه همچین چیزی

sayanermia
16-08-2012, 12:02
فک کنم اون 98 مربوط به یاهو باشه
اون لحظه از مسنجر استفاده نکردی؟ یا یه همچین چیزی

چرا از مسنجر استفاده میکنم بیشتر اوقات... اون موقع هم همزمان لوگین نبود.. وقتی لپتاپ اومد بالا بالافاصله نود اون پیغام هارو داد..
بعدش دیگه لوگین کردم توی مسنجر و این پست رو دادم
جالب اینجاست من هیچ فایلی از کسی توی مسنجر نمیگیرم حتی روی هر لینکی هم کلیک نمی کنم.. ایمیل اصلی منم gmail هست و فقط میرم توی اینباکس یاهوم و میل هارو نخونده پاک میکنم
چطور ممکنه اتک از یاهو یا مسنجر باشه؟ یعنی کسی داره زور میزنه منو -- کنه؟

smohsen
16-08-2012, 12:14
نه به نود زیاد اعتماد نکن شکر می خوره بیشتر وقتها

A M ! N
16-08-2012, 13:18
سلام.

این مشکلات برای هر فایروالی زیاد پیش میاد. ممکنه ناد از دسترسی یک برنامه جلوگیری کرده باشه یا مثلا کوکی ها.

البته پروتکل ICMP ، درحمله های سایبری به بهترین نحو ازش استفاده میشه. ولی اینجا تمام تارگتهای شما !Yahoo

هستش! مبدا هم سیستم خودتون. ناد یکم بامزه شده اینجا.

میتونید هشدارهای مربوط به اینطور جلوگیری هارو غیر فعال کنید تا همه چیز در بک گراند اتفاق بیفته و شمارو هم اذیت
نکنه.

ناد رو باز کن کلید F5 رو بزن تا به تنظیمات Advanced بری و به این آدرس پایین برو و تیک گزینه ی Display notification after attack detections رو بردارین

rmwiner
16-08-2012, 14:57
کسی نیست جواب مارو بده

*Batman*
16-08-2012, 17:34
با سلام
من چندروز پیش در ویندوزم میخاستم آنتی ویروس نود32 بیزینس نصب کنم و وقتی مراحل اولیه را بطور کامل و درست پیش میرفتم در زمانی که اون کادر سبز رنگ که هنگام نصب پر میشه یکم مونده بود تا تموم شه یه ارور دادکه عنوانش installer information بود و کلماتی که در متن پیغام بود تا جایی که یادم هست این بود که key/current version توش بود و پایین ارور 3گزینه داشت cancel-retry-ignore داره که فقط کنسل کار میکرد.من قبل اینکه بخام نصب کنم آنتی ویروس اویرا داشتم که اونو بطور کامل پاک کردم و ریست کردم و شروع به نصب این آنتی ویروس کردم.با این توضیحاتی که من دادم کسی میتونه راهنماییم کنه چرا به هیچ وجه روش نصب نمیشد؟من ورژن های دیگه نود32 رو هم امتحان کردم که همشون این ارور را میدادن
ویندوزم xp هستش
در ضمن یبار با سریال نصب کردم و بار دیگه ام بدون سریال ولی هردو همین مشکلو داشتن

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید.

rmwiner
16-08-2012, 18:50
با سلام
من قبلا نود32 ورژن 5 رو نصب کرده بودم، چند روز پیش پاکش کردم و کاسپرسکای زدم، ولی پشیمون شدم و حالا میخوام بازم نود بزن. ولی وسط نصب این ارورو میده:(
Untitled.jpg - 58.3 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیکار میتونم بکنم؟
پیشاپیش از کمکتون ممنونم

آقا منم دقیقا همین مشکلو دارم باید چیکارکنم؟

*Batman*
16-08-2012, 18:57
سلام
ادامه بحث در تاپیک اصلی:
تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مطالب این تاپیک رو هم میفرستیم اونجا.
با تشکر.

ویرایش: تاپیک منتقل شد

rmwiner
16-08-2012, 22:22

kases
16-08-2012, 23:10

سلام

این برنامه رو در safe mode اجرا کنید و طبق مراحل پیش برید تا فایلهای باقی مونده ناد 32 کاملا از رو سیستم شما حذف شود

هر جا از شما y\ n خواست y وارد کنید و اینتر بزنید و ممکنه در اجرای مراحل بخواد که عدد 1 وارد کنید و بعد از پایان مراحل سیستم ریستارت و اقدام به نصب ناد32 کنید

*Batman*
16-08-2012, 23:12

یکبار سوال کردید کافیه. هر کسی جوابش رو بدونه پاسخ میده.
این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم ببینید

محمد نامدار
17-08-2012, 00:23
سلام
میشه بفرمایید که چطوری میشه یک یوزر و پسورد 6 ماهه از این سایت گرفت
ممنون

poria_sola
17-08-2012, 14:14
سلام میشه بگید ااپدیت افلاین nod Smart Security v6 چطوریه ..؟؟اخه درقسمت اپدیت منوی ادیت نداره...!!

poria_sola
17-08-2012, 14:16
سلام میشه بگید ااپدیت افلاین nod Smart Security v6 چطوریه ..؟؟اخه درقسمت اپدیت منوی ادیت نداره...!!

اخه من وقتی اپدیت انلاین میکنم انلودش که تموم شد ارور میده که نا موفق بوده..!!!

deaddeaddead
17-08-2012, 23:25
سلام . از سایت --------- رفتم سریال نامبر بگیرم که یه آموزش گذاشته بود واسه اینکه سریال نامبرها کار کنند که تو آموزش گفت باید HIPS رو غیر فعال کنیم
اگر غیر فعال بشه واسه امنیت مشکلی نداره؟ کلا این hips واسه چیه؟ کاربردش

deaddeaddead
18-08-2012, 16:28
سلام . از سایت --------- رفتم سریال نامبر بگیرم که یه آموزش گذاشته بود واسه اینکه سریال نامبرها کار کنند که تو آموزش گفت باید HIPS رو غیر فعال کنیم
جواب نداره؟

Actros
18-08-2012, 18:32
دوستان اين مثل كاسپر نيست كه فايل هاي آپديت رو از درايو سي برداري بريزي رو سيستم ديگه ؟

38505512
20-08-2012, 11:31
سلام دوستان من میخام نود را روی لپ تاپ asus نصب کنم ولی ارور 2878 میده تحقیق کردم دیدم مال اینکه احتمالا قبل آنتی ویروس روش نصب بوده والان نود داره بهش گیر میده ولی من تازه ویندوز نصب کردم وقبلا هم هیچ آنتی ویروسی روش نصب نکرده بودم حالا سوالم اینکه آیا خود asus آنتی ویروسی داره که نود بهش داره گیر میده اگه داره چه طوری باید آن را غیر فعال کنم

j a n
20-08-2012, 13:36
من چند روزه برای دریافت یوزر و پس یک ماهه از لینکی که گذاشتند اقدام کردم اما نود برام میلی ارسال نمی کنه
از دوستان اگر کسی می تونه برام بگیره ممنون میشم
لطفا پخ کنید
depot
20-08-2012, 14:40
با سلام
دوستانی که eset anti virus v5 دارن یه نگاه به ورژن اپدیت بکنن ببینن شمارش چند هست ..... مال من به تاریخ امروز 7400 هست .... ماله شما چنده ؟

Juventus FC
20-08-2012, 22:05
سلام

من یه چند بار این ESET SAMRT SECURITY 5 آپدیت نکرم ! حالا قرمز شده میگه فقط باید بری لایسنس بخری ! اجازه آپدیت و اسکین کردن و اینا رو اصلا نمیده ! چیکار باید کرد ؟

j a n
21-08-2012, 10:54
شما هم مثل من نیاز به یوزر و پس داری
متاسفانه یوزر پس برای من ارسال نمیشه :41:

I-Tech
21-08-2012, 16:07
دوستان اين مثل كاسپر نيست كه فايل هاي آپديت رو از درايو سي برداري بريزي رو سيستم ديگه ؟

نه متاسفانه، یعنی تا جایی که من امتحان کردم نمیشه.

سلام دوستان من میخام نود را روی لپ تاپ asus نصب کنم ولی ارور 2878 میده تحقیق کردم دیدم مال اینکه احتمالا قبل آنتی ویروس روش نصب بوده والان نود داره بهش گیر میده ولی من تازه ویندوز نصب کردم وقبلا هم هیچ آنتی ویروسی روش نصب نکرده بودم حالا سوالم اینکه آیا خود asus آنتی ویروسی داره که نود بهش داره گیر میده اگه داره چه طوری باید آن را غیر فعال کنم

شما از طریق Control Panel قسمت Programs and Features نگاه کنید و اگه آنتی ویروسی از سایر شرکت ها نصب بود باید پاک کنید. (نمیدونم لپتاپ های asus آنتی ویروس دارن یا نه!)

من چند روزه برای دریافت یوزر و پس یک ماهه از لینکی که گذاشتند اقدام کردم اما نود برام میلی ارسال نمی کنه
از دوستان اگر کسی می تونه برام بگیره ممنون میشم
لطفا پخ کنید

سلام

من یه چند بار این ESET SAMRT SECURITY 5 آپدیت نکرم ! حالا قرمز شده میگه فقط باید بری لایسنس بخری ! اجازه آپدیت و اسکین کردن و اینا رو اصلا نمیده ! چیکار باید کرد ؟

از لینک زیر یوزر و پس یک ماهه بگیرید:

و برای ایمیل از ایمیل های موقت سایت emeil.ir استفاده کنید (همین الان تست کردم میفرسته)

با سلام
دوستانی که eset anti virus v5 دارن یه نگاه به ورژن اپدیت بکنن ببینن شمارش چند هست ..... مال من به تاریخ امروز 7400 هست .... ماله شما چنده ؟

الان 7405 هست...

I-Tech
21-08-2012, 16:18

یوزر و پس کاری به HIPS نداره که! بی زحمت لینک آموزشش رو بزارید شاید برای آپدیت آفلاین و یا ... گفته باشه.

و درباره ی HIPS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نگاه کنید.

reza,n
22-08-2012, 13:52
با سلام
دوستان من جدیدا" آخرین نسخه Eset Smart Security رو دانلود و نصب کردم قبلا" از نسخه 4 استفاده میکردم احساس میکنم ورژن 5 یه مقداری سرعت سیستم رو کند میکنه و زیاد سی پس یو میکشه. آیا شما با این مشکل برخورد کردید؟ راهکارش چیه؟ (پاکش کنم و دوباره نسخه 4 رو بریزم؟؟)
ضمنا" چرا نسخه Business برای ورژن جدید Eset Smart Security ارائه نمیشه.
ممنونم

I-Tech
22-08-2012, 15:07
با سلام
دوستان من جدیدا" آخرین نسخه Eset Smart Security رو دانلود و نصب کردم قبلا" از نسخه 4 استفاده میکردم احساس میکنم ورژن 5 یه مقداری سرعت سیستم رو کند میکنه و زیاد سی پس یو میکشه. آیا شما با این مشکل برخورد کردید؟ راهکارش چیه؟ (پاکش کنم و دوباره نسخه 4 رو بریزم؟؟)
ضمنا" چرا نسخه Business برای ورژن جدید Eset Smart Security ارائه نمیشه.
ممنونم

نه، برای من مشکلی نداره!( رم ۲ گیگ و سی پی یو ۲هسته ای)، اگه خیلی تاثیر نزاشته از همین 5 استفاده کنید بهتره
نسخه Business رو ارائه داده ولی اسمش به Endpoint تغییر کرده.

rh.mohammad
22-08-2012, 17:39
دوستان من نمیدونم تنظیماتش رو چه جوری تغییر دادم که الان بهضی از سایتا رو دیگه باز نمیکنه.مثل گوگل یا یاهو.راستش رفتم در قسمتparental control و یه سری پسوورد ازم خواست و زدم.الان موندم توش.همش باید بهش بگم که این سایت مشکل نداره تا باز کنه.هر کاریم کردم برنمیگرده سر تنظیمات اولیش

Ravaru
24-08-2012, 20:03
دیسک نجات Eset رو دانلود کردم,یه فایل ISO که 194 مگابایت بود,روش کلیک کردم خودش برای رایت آماده بود و روی دی وی دی رایتش کردم,حالا باید چیکار کنم؟ سیستم رو ریستارت کردم ولی اتفاقی نیفتاد.دفعه بعد F2 رو زدم و تو صفحه ای که باز شد از قسمت Exit زدم که از روی سی دی رام بوت بشه اما یه صفحه شبیه دسکتاپ سون با یه کادر cmd اومد,وقتی کادرو بستم سیستم دوباره ریستارت شد و ویندوز بالا اومد!!

یکی بهم بگه چجوری باید با دیسک نجات سیستمم رو اسکن کنم؟

لپ تاپ: ASUS K53S
وندوز: 7Ultimate

asmam
25-08-2012, 10:00
سلاممیبخشید من تازه ویندوز عوض کردم میخواستم قبل از هر کاری آنتی ویروس نصب کنم اما تقریبا 2تا بیشتر توان نصب شدن ندارن ، من ویروسی دارم که فایلای توی فلش رو نشون نمیده با اینکه show hidden file فعاله، ویندوز قبلی ویروسی داشت که نمیذاشت task manager و cmd باز بشه آنتی نیوفلدر SDFix 1193 هم اجرا نمیشه حتی تو safe mode ،یه آنتی sality هم هست که اجرا نمیشهحالا می خوام nod 32 EAV_5.2_x64_Update7235 رو نصب کنم بازم ویندوز نصب کردم نشد، تا آخرین مرحله میره ولی قبل از finish مینویسه rolling back وهمش پاک میشه تو safe mode هم اجرا نمیشهمن باید چیکار کنم؟ممنونم

asmam
25-08-2012, 10:26
سلام

احتمالا ناد 32 قبلی شما به صورت کامل از رو سیستم پاک نشده

این برنامه شرکت eset دانلود کنید

وارد safe mode شوید و فایل اجرا کنید

تو محیط cmd هرجا ?n/y خواست شما y وارد کنید

و در ادامه اگه عدد خواست عدد 1 وارد کنید بزارید کامل ناد 32 پاکسازی کنه(ناد32 هنوز بلد نیست خودشو کامل پاک کنه:41:)

و سیستم ریست کنید ببینید مشکل برطرف میشه

اینم لینک خود سایت eset

موفق باشید

سلام
میبخشید من تازه ویندوز عوض کردم میخواستم قبل از هر کاری آنتی ویروس نصب کنم اما تقریبا 2تا آنتی ویروس بیشتر توان نصب شدن ندارن که مشکلمو حل نکردن و من پاکشون کردم،
من ویروسی دارم که فایلای توی فلش رو نشون نمیده با اینکه show hidden file فعاله، ویندوز قبلی ویروسی داشت که نمیذاشت task manager و cmd باز بشه آنتی نیوفلدر SDFix 1193 هم اجرا نمیشه حتی تو safe mode ،یه آنتی sality هم هست که اجرا نمیشه
حالا می خوام nod 32 EAV_5.2_x64_Update7235 رو نصب کنم بازم ویندوز نصب کردم نشد، تا آخرین مرحله میره ولی قبل از finish مینویسه rolling back وهمش پاک میشه تو safe mode هم اجرا نمیشه
من باید چیکار کنم؟ممنونم

amirhoseiyn
26-08-2012, 14:49
سلام.....
دوستان 2 سوال.........من دیشب فلش رو خونه فامیلمون بردم و یک سری عکس ریختم توش ولی وقتی اوردمش خونه طبق معمول با eset اسکن کردم.حالا سوال اول......برای اسکن 2 روش وجود داره یکی اینکه مستقیما با رایت کلیک روی درایور فلش هر بار اسکن میکردم 5 تا ویروس پیدا میکرد ولی پاک نمیکرد...اما وقتی از صفحه اصلی eset بوسیله با گزینه costum scan اینکارو کردم بار اول هر 5 تا ویروس رو پیدا کرد و پاک کرد......میخواستم ببینم این طبیعیه؟
سوال دوم...........بعد از اسکن کردن هر چی داخل فلش رو گشتم اثری از از فایلها و عکسها نبود در حالی که حجم فلش رو که میدیدی که پر است و فضای خالی وجود نداره و اینکه وقتی که دوباره اسکن کردم دیدم که در پنجره اسکن اسم فایلها رو میاره و اونها رو اسکن میکنه و دیگه خبری از ویروس نیست..........حالا میخواستم ببینم مطمعنا با اسکن اولیه و حذف ویروسها و باز کردن فلش دیگه ویروس به سیستم راه پیدا نکرده باشه؟
smart security buis edit 4

kases
26-08-2012, 21:16
سلام
میبخشید من تازه ویندوز عوض کردم میخواستم قبل از هر کاری آنتی ویروس نصب کنم اما تقریبا 2تا آنتی ویروس بیشتر توان نصب شدن ندارن که مشکلمو حل نکردن و من پاکشون کردم،
من ویروسی دارم که فایلای توی فلش رو نشون نمیده با اینکه show hidden file فعاله، ویندوز قبلی ویروسی داشت که نمیذاشت task manager و cmd باز بشه آنتی نیوفلدر SDFix 1193 هم اجرا نمیشه حتی تو safe mode ،یه آنتی sality هم هست که اجرا نمیشه
حالا می خوام nod 32 EAV_5.2_x64_Update7235 رو نصب کنم بازم ویندوز نصب کردم نشد، تا آخرین مرحله میره ولی قبل از finish مینویسه rolling back وهمش پاک میشه تو safe mode هم اجرا نمیشه
من باید چیکار کنم؟ممنونم

سوال خودتون در بخش سیستمهای الوده مطرح کنید

اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام.....
دوستان 2 سوال.........من دیشب فلش رو خونه فامیلمون بردم و یک سری عکس ریختم توش ولی وقتی اوردمش خونه طبق معمول با eset اسکن کردم.حالا سوال اول......برای اسکن 2 روش وجود داره یکی اینکه مستقیما با رایت کلیک روی درایور فلش هر بار اسکن میکردم 5 تا ویروس پیدا میکرد ولی پاک نمیکرد...اما وقتی از صفحه اصلی eset بوسیله با گزینه costum scan اینکارو کردم بار اول هر 5 تا ویروس رو پیدا کرد و پاک کرد......میخواستم ببینم این طبیعیه؟
سوال دوم...........بعد از اسکن کردن هر چی داخل فلش رو گشتم اثری از از فایلها و عکسها نبود در حالی که حجم فلش رو که میدیدی که پر است و فضای خالی وجود نداره و اینکه وقتی که دوباره اسکن کردم دیدم که در پنجره اسکن اسم فایلها رو میاره و اونها رو اسکن میکنه و دیگه خبری از ویروس نیست..........حالا میخواستم ببینم مطمعنا با اسکن اولیه و حذف ویروسها و باز کردن فلش دیگه ویروس به سیستم راه پیدا نکرده باشه؟
smart security buis edit 4

در مورد سوال اول این لینک ببینید

گزینه های راست-کلیک و تنظیم نحوه برخورد با ویروس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد سوال دوم شما مخرب فایلهای شما رو مخفی کرده در بخش سیستمهای الوده سوال خودتون مطرح کنید

اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirhoseiyn
27-08-2012, 13:21
سلام.......
دوستا ن3 سوال......
1- امروز endpoint رو نصب کردم....با انکه اپدیت کردم در صفحه اصلیش نوشته this trail version has expired...چرا؟
2-به اپدیت ویندوزم گیر داده و رنگش نارنجی شده......چه طو میشه دیگه به اپدیت ویندوز گیر نده؟
3-برای یوزر پس یک ماه از سرویس ایمیل موقت که در صفحه قبلیه استفاده میکنم اما ایمیلی نمیفرسته
4-این حالت presention mode چیه؟
ممنون

Amir-Rainman
27-08-2012, 17:28
درود.
دوستان میشه کرکی چیزی بهم بدین تا دیگه مجبور به آپدیت روزانه نباشه ...؟؟!؟!؟!!؟

Opera-Baz
28-08-2012, 15:53
سلام دوستان سریال 6 ماهه یا طولانی مدت کسی داره برام بفرسته ؟ این ایمیلم khafan_kafan2003 خیلی ممنون

zehneziba11
28-08-2012, 21:22
سلام دوستان سریال 6 ماهه یا طولانی مدت کسی داره برام بفرسته ؟ این ایمیلم khafan_kafan2003 خیلی ممنون

سلام خدمت دوستان و اساتید

برای به دست اوردن سریال باید چکار کنیم به کدوم تایپیک مراجعه کنیم ..؟جستجو های من که متاسفانه جواب نداد ، تایپیک قبلی که کلا برداشته شده .

لطفا راهنمایی کنید:11:

hamidreza_001
29-08-2012, 13:23
با عرض سلام
اگه امکانش هست U & P جدید ESET SMART SECURITY 5 رو به ایمیلم می فرستید؟

با تشکر از شما

ggpo21
30-08-2012, 10:36
سلام دوستان من نود رو نصب کرده بودم و بعد از مدتی که زرد میشد و آپدیت که میشد سبز میشد اما بعد از مدتی زرد میشد و میدیدم که نوشته بود تا چند روز دیگه به اکسپایر میشه و هرچی یوزر و پاس جدید میدادم بازم همین بود عکس زیر هم گذاشتم الان دو روز دیگه وقت دارم البته اینی که عکس گذاشتم پاک کردم و نود 5.2.9.1 رو نصب کردم نمیدونم باید چه کنم ممنون میشم کمک کنید و راهنماییم کنید چه کنم ...

raha20011
30-08-2012, 13:14
سلام دوستان لطفا کمک کنید.من نسخه ی 5 eset smart رو از سایت --------- دانلود کردم و دقیقا طبق راهنمای دفترچه ی سایت p30world عمل کردم توی گام اخر نصبش میگه active later رو بزنید که منم همین کار رو کردم و میگه به اینترنت متصل شوید و چند ثانیه صبر کنید تا انتی ویروس کانکشن اینترنتی شما رو بشناسه و صفحه ی زیر باز شود(یه صفحه ابی رنگه)ولی برای من صفحه ای باز نمیشه.لطفا بگید چیکار کنم؟

@shahram@
30-08-2012, 18:03
با سلام
دوستان چرا مثل قبل که تو هر سایت میرفتیم ابدیت افلاین ناد 32 بود ولی حالا هر چی میگردم نوشته کلید 1 ماهه برای ابدیت من لینک دانلود ابدیت افلاین نود 32 ورژن 5 می خاستم کسی از دوستان هست که بتونه یه لیک که کار بده برای من بزاره
ممنون

raha20011
30-08-2012, 18:43
با سلام
دوستان چرا مثل قبل که تو هر سایت میرفتیم ابدیت افلاین ناد 32 بود ولی حالا هر چی میگردم نوشته کلید 1 ماهه برای ابدیت من لینک دانلود ابدیت افلاین نود 32 ورژن 5 می خاستم کسی از دوستان هست که بتونه یه لیک که کار بده برای من بزاره
ممنون

به این سایت مراجعه کن.

noisymind
31-08-2012, 13:00
یادمه قبلا اینجا دوستان هر روز سریال نود میذاشتن. الان اومدم برا یکی از دوستان کارش رو راه بندازم میبینم که اینجا تغییر کرده اصلا! چه باید کرد برای سریال؟

ALI . R
31-08-2012, 18:33
یادمه قبلا اینجا دوستان هر روز سریال نود میذاشتن. الان اومدم برا یکی از دوستان کارش رو راه بندازم میبینم که اینجا تغییر کرده اصلا! چه باید کرد برای سریال؟
سلام
علت حذف تاپیک سریال و کرک NOD32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای شما هم سریال پیغام خصوصی شد.:20:

M A M M U T
01-09-2012, 00:02
سلام من یه کرک بازی assasins creed 2 نصب کردم این nod همش پاکش میکنه..خواستم ببینم راهی هست که اینو پاک نکنه؟
و یه سوال از کجا بفهمیم یه کرک واقعا سالمه و یا بد افزاره؟

favfavfav
01-09-2012, 11:36
واقعا از ESET samrt security 5 ناامید شدم! همش میگه سیستم پاک هستش، اما نمیتونه ویرویس Autoran.ini. فلشم رو پیدا کنه. در صورتی که بقیه انتی ویروس ها همشون اونو شناسایی میکنند. دیروز هم تروجان BKA رو گرفتم که کل سیستم قفل شد و هیچ کاریش نمی شد کرد. ( به صورت Fake میگه که دولت المان کامپیوتر منو بلاک کرده چون کار غیرقانونی انجام دادم و باید 100 یورو بپردازم) اولش خیلی ترسیدم بعد رفتم داخل Safe mode در اینترنت جسجتو کردم. متوجه شدم که Panda, kaspersky, avg,mcafee و 10 انتی ویروس دیگه میتونن این ویروس رو شناسایی کنند الا ESET! به صورت انلاین سیستم رو با پاندا اسکن و پاک سازی کردم. واقعا عملکرد ESET اینقدر بده؟ برای من به غیر از خالت Gamer mode تمام قابلیت هاش فعاله اما انپار اصلا کارای نداره! اخرین اپدیت هم مربوط به دو هفته پیش بوده.

*Batman*
01-09-2012, 23:59
سلام من یه کرک بازی assasins creed 2 نصب کردم این nod همش پاکش میکنه..خواستم ببینم راهی هست که اینو پاک نکنه؟

سلام
پاسخ شما در پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک وجود داره.

شما میتونید فایلهای مشکوک را در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپلود و نتیجه رو مشاهده کنید.

I-Tech
02-09-2012, 00:12

سلام
آنتی ویروس رو باز کنید و F5 رو بزنید حالا برید به Computer>Antivirus and antispyware>Exclusions و مسیر فایل/پوشه رو بهش بدید، با اینکار دیگه این فایل/پوشه رو اسکن نمیکنه...
میتونید خودتون به شرکت آنتی ویروس بفرستید واسه اطمینان و یا اینکه تو سایت های مثل virustotal.com تشخیص سایر آنتی ها رو هم ببینید و ...

واقعا از ESET samrt security 5 ناامید شدم! همش میگه سیستم پاک هستش، اما نمیتونه ویرویس Autoran.ini. فلشم رو پیدا کنه. در صورتی که بقیه انتی ویروس ها همشون اونو شناسایی میکنند. دیروز هم تروجان BKA رو گرفتم که کل سیستم قفل شد و هیچ کاریش نمی شد کرد. ( به صورت Fake میگه که دولت المان کامپیوتر منو بلاک کرده چون کار غیرقانونی انجام دادم و باید 100 یورو بپردازم) اولش خیلی ترسیدم بعد رفتم داخل Safe mode در اینترنت جسجتو کردم. متوجه شدم که Panda, kaspersky, avg,mcafee و 10 انتی ویروس دیگه میتونن این ویروس رو شناسایی کنند الا ESET! به صورت انلاین سیستم رو با پاندا اسکن و پاک سازی کردم. واقعا عملکرد ESET اینقدر بده؟ برای من به غیر از خالت Gamer mode تمام قابلیت هاش فعاله اما انپار اصلا کارای نداره! اخرین اپدیت هم مربوط به دو هفته پیش بوده.

در مورد ویروس اوتوران که تشخیصش میده ولی فقط فایلی رو که Autoran.inf اونو اجرا میکنه رو پاک میکنه و دیگه به خود Autoran.inf تا جایی که یادمه کاری نداره...
در مورد اون تروجان هم شاید با آپدیت بروز تشخیصش بده! ولی درکل اگه سیستم ویروسی بشه کاری از دست نود بر نمیاد به نظرم، ولی از نظر دیتابیس بد نیست.

---------------------------

شرمنده یکم وقفه افتاد بین ارسال پستم، پست بالا رو ندیدم:11:

hamidkabiri6270
03-09-2012, 21:50
سلام علت حذف تاپیک سریال و کرک NOD32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای شما هم سریال پیغام خصوصی شد.:20:

سلام در صورت امکان برای من هم سریال ارسال کنید.آدرس سایتی که اشتراک یک ماهه برای هر ایمیل میدهد را می دونید چیه؟

part gah
04-09-2012, 03:33
ســـلام

من الان چند سالــی میشه آنتی ویروسم NOD 32 هست و جـــز مواردی معدود باهاش مشکلی نداشتم.
تازگیا ورژن جدیدشو هم خریدم هم نسخه تریال رو از خود ســـایت دانلود کردم.نصــب کردم خوب بود تا اینکه
یه روز دیدم صفحه googel.com رو برام باز نمیکنه.توی هیچ کدوم از مرورگرهام دسترسی به گوگل نداشتم.
اومدم با ف ی ل ت ر شکنم بازکنم به احتمال اینکه گوگل فیلتره دیدم ف ی ل ت ر شکنم هم کار نمیکنه دیگه.
nod رو پاک کردم همه چی به حالت اول برگشت.

شنیدم nod داری قسمتی هست که سایتایی رو به عنوان سایت مخرب و جلوی اجرای یه سری نرم افزار هارو
میگیره.اما نمیدونم دقیقا کجاست.ممنون میشم یکی توی ورژن 5 nod با توضیح کامل و عکس برام رفع
اشکال کنه.

ممنون

bycot
04-09-2012, 09:59
دوستان سلام یه سوال مشکل پیغام خطای زیر چیه؟

I-Tech
04-09-2012, 12:05
سلام در صورت امکان برای من هم سریال ارسال کنید.آدرس سایتی که اشتراک یک ماهه برای هر ایمیل میدهد را می دونید چیه؟
از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید تهیه کنید...

دوستان سلام یه سوال مشکل پیغام خطای زیر چیه؟

عکس رو از یه فروم دیگه گذاشتید که قبل از دیدن نیاز به ثبت نام داره، یه جای دیگه آپ کنید.

I-Tech
04-09-2012, 12:54
ســـلام

من الان چند سالــی میشه آنتی ویروسم NOD 32 هست و جـــز مواردی معدود باهاش مشکلی نداشتم.
تازگیا ورژن جدیدشو هم خریدم هم نسخه تریال رو از خود ســـایت دانلود کردم.نصــب کردم خوب بود تا اینکه
یه روز دیدم صفحه googel.com رو برام باز نمیکنه.توی هیچ کدوم از مرورگرهام دسترسی به گوگل نداشتم.
اومدم با ف ی ل ت ر شکنم بازکنم به احتمال اینکه گوگل فیلتره دیدم ف ی ل ت ر شکنم هم کار نمیکنه دیگه.
nod رو پاک کردم همه چی به حالت اول برگشت.

شنیدم nod داری قسمتی هست که سایتایی رو به عنوان سایت مخرب و جلوی اجرای یه سری نرم افزار هارو
میگیره.اما نمیدونم دقیقا کجاست.ممنون میشم یکی توی ورژن 5 nod با توضیح کامل و عکس برام رفع
اشکال کنه.

ممنون
من یه سری موارد کلی رو میگم که گاها برای کاربرا مشکل ایجاد میکنه، اگه مشکلتون حل نشد دقیق تر بگید که دوستان راهنمایی کنن...

برای اینکه آنتی ویروس فایل/پوشه خاصی رو اسکن نکنه، میتونید فایل/پوشه به قسمت زیر اضافه کنید (مثل کرک بازیها و نرم افزارها و یا هرچیزی که نمیخواید اسکن بشه)
برای باز کردن Advanced setup کلید F5 رو تو محیط آنتی ویروس بزنید...

بعضی سایت ها رو گاها آنتی ویروس بلاک میکنه که میتونید لینک سایت ها رو به قسمت زیر اضافه کنید...

اگه از قسمت Parental control استفاده نمیکنید با برداشتن تیک گزینه Integrate into system کلا غیرفعالش کنید.(چون اگه تنظیماتش رو به اشتباه تغییر بدید مشکل ایجا میکنه)

قسمت زیر هم هست که مربوط به فایروال آنتی ویروس هست و نیاز به توضیح بیشتری داره که فعلا برای من امکانش نیست که توضیح بدم.

یه نکته ای هم که هست اینه که بعد از نصب آنتی ویروس اگه سوالی در رابطه با Network پرسید گزینه Allow sharing(یا یه چیزی شبیه به این) رو بزنید، در غیر اینصورت باید بعد از نصب تو همون قسمت فایروال درستش کنید که یکم دردسرش بیشتره....

bycot
04-09-2012, 15:14

*Batman*
04-09-2012, 15:19

پاسخ 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پاسخ 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

part gah
04-09-2012, 20:05
من یه سری موارد کلی رو میگم که گاها برای کاربرا مشکل ایجاد میکنه، اگه مشکلتون حل نشد دقیق تر بگید که دوستان راهنمایی کنن...

برای اینکه آنتی ویروس فایل/پوشه خاصی رو اسکن نکنه، میتونید فایل/پوشه به قسمت زیر اضافه کنید (مثل کرک بازیها و نرم افزارها و یا هرچیزی که نمیخواید اسکن بشه)
برای باز کردن Advanced setup کلید F5 رو تو محیط آنتی ویروس بزنید...

بعضی سایت ها رو گاها آنتی ویروس بلاک میکنه که میتونید لینک سایت ها رو به قسمت زیر اضافه کنید...

اگه از قسمت Parental control استفاده نمیکنید با برداشتن تیک گزینه Integrate into system کلا غیرفعالش کنید.(چون اگه تنظیماتش رو به اشتباه تغییر بدید مشکل ایجا میکنه)

قسمت زیر هم هست که مربوط به فایروال آنتی ویروس هست و نیاز به توضیح بیشتری داره که فعلا برای من امکانش نیست که توضیح بدم.

یه نکته ای هم که هست اینه که بعد از نصب آنتی ویروس اگه سوالی در رابطه با Network پرسید گزینه Allow sharing(یا یه چیزی شبیه به این) رو بزنید، در غیر اینصورت باید بعد از نصب تو همون قسمت فایروال درستش کنید که یکم دردسرش بیشتره....

خیلی ممنون اول از همه که جواب دادی.........
Parental contorol غیر فعاله.
Aloow sharing هم همیشه میزنم.
اینارو قشنگ فهمیدم.بلاک گوگل حل بشه میمونه ف ی ل ت ر شکنم.که اونم تو لیست کرک بازیها فکر کنم بدم درست بشه.امتحان ممیکنم مشکلی بود بازم مزاحمتون میشم.:11:
+

Setareh 2006
05-09-2012, 07:37
سلام
قبلا برای ذریافت یوزر به اینجا و همینطور به سایت ایران ستاپ مراجعه می کردم ولی امروز که اومدم اینجا موفق به پیدا کردن صفحه ی مربوط به یوزر نشدم .
یوزرهای سایت ایران ستاپ رو هم که وارد می کنم دیگه قبول نمی کنه و میگه اتبار نداره
لطفا من رو برای پیدا کردن یوزر معتبر برای آپدیت کردن آنتی ویروس راهنمایی کنید
ممنون

ALI . R
05-09-2012, 08:27
سلام
قبلا برای ذریافت یوزر به اینجا و همینطور به سایت ایران ستاپ مراجعه می کردم ولی امروز که اومدم اینجا موفق به پیدا کردن صفحه ی مربوط به یوزر نشدم .
یوزرهای سایت ایران ستاپ رو هم که وارد می کنم دیگه قبول نمی کنه و میگه اتبار نداره
لطفا من رو برای پیدا کردن یوزر معتبر برای آپدیت کردن آنتی ویروس راهنمایی کنید
ممنون
سلام
برای شما سریال ارسال شد ....:20:

Aaa888
05-09-2012, 11:29
درود
چند روز پیش انتی ویروس من یه پیامی داد که اینجارو چک کنید .
برای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود
از اون وقت تاحالا که اون رو کلیک کردم دیگه نمیتونم وارد سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم تا وقتی که این گزینه رو غیر فعال میکنم :
حالا باید چه کنم ؟
خطری منو تهدید میکنه ؟
ممنون

Bento
05-09-2012, 17:00
وقتی از فلش یک فایل کرک رو می خوام بریزم رو هارد، نود اخطار میده و حتی فایل رو پاک می کنه. تا نود رو غیر فعال نکنم نمی تونم فایل رو بریزم.
راهی هست مانع اینجور پاک کردنها بشم؟

ALISTAR
06-09-2012, 11:10
لطفا جدیدترین سریال برای ابدیت رو ارسال نمایید...............

bayern_vahid`
06-09-2012, 13:14
سلام یه مشکل عجیبی با نود 5 پیدا کردم میخوام وارد ستینگ بشم یا انتی ویروس رو disable کنم ازم یه پسورد میخواد کسی خبر داره قضیه چیه؟
حتی نتونستم پاکش هم کنم بازم ازم پسورد خواست

گلابي
06-09-2012, 21:13
دوستان موقع آپدیت کردن با این پیغام مواجه میشم:
با یوزرهای مختلف هم امتحان کردم نشد.

gggmail
06-09-2012, 22:45
دوستان نسخه نهایی 6 کی عرضه میشه؟

vmohsen
07-09-2012, 00:26
نحوه وارد کردن KEY جدید رو میخواستم. لطفا لینک صفحش رو بزارید خودم که پیدا نکردم. ممنون

moriss
07-09-2012, 09:03
یوزر پسورد جدید eset رو میخوام

هرچی تو نت هست سوخته ظاهرا!

Terra
07-09-2012, 10:15
کسی نیست بگه چطوری باید آپدیت کرد؟ خیلی وقته که یوزر و پس های جدید کار نمیکنن : ((

mahyarSAMSUNG
07-09-2012, 11:17
قبلا یادمه اینجا ایمیل میدادیم سریال 6 ماهه میگرفتیم ... آیا هنوزم هست یا نه ؟
node5.2 smart sicurity-

اگه هنوزم هست یکی برای این ایمیلم بفرستید ...
elaheh.shahroee@gmail.com

M A S 0 U D
07-09-2012, 19:51
دوستان من eis 5 رو دارم به نظر شما mailwarebytes خوبه کنارش استفاده کنم؟ یا گزینه بهتری هم هست؟

گلابي
08-09-2012, 12:38
اینجا هم که کلا خوابید...
p30 چرا اینجوری شد؟

amirtoty
08-09-2012, 15:42
من ناد32 بصورت آفلاين آپديت مي‌كنم و بدون يوزر و پس اينكار انجام ميشه
اومدم و فولدري كه فايلاي آپديت افلاين داخلش بودو share كردم و داخل يك سيستم ديگه داخل شبكه ادرس اين فولدر دادم< ولي حالا يوزر و پس ميخواد
چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirtoty
08-09-2012, 15:57
اینجا هم که کلا خوابید...
p30 چرا اینجوری شد؟

از وقتي كه fb جواد شد ديگه تمام سايتا خوابيده!!!

*Batman*
08-09-2012, 22:24
دوستان من eis 5 رو دارم به نظر شما mailwarebytes خوبه کنارش استفاده کنم؟ یا گزینه بهتری هم هست؟

سلام.
MalwareBytes گزینه خوبیه.در کنارش میتونید از Zemana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و EMET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم استفاده کنید.

قبلا یادمه اینجا ایمیل میدادیم سریال 6 ماهه میگرفتیم ... آیا هنوزم هست یا نه ؟
node5.2 smart sicurity-

اگه هنوزم هست یکی برای این ایمیلم بفرستید ...
elaheh.shahroee@gmail.com

سلام.
به دلیل اینکه ESET سایتهای منتشر کننده کرک و سریال رو بلاک میکنه، تاپیک کرک و سریال NOD32 از دسترس خارج شد.

jenipher
09-09-2012, 13:21
دوستان من یک کانکشن wireless درست کردم و اینترنت روی اون share کردم. برای اینکه دستگاه های وایرلس بتونند به اینترنت دسترسی داشته باشند مجبورم فایروال NODE 32 5 رو خاموش کنم.
چطوری می تونم بدون قطع فایروال، فایروال رو جوری تنظیم کنم که به این کانکشن وایرلس اجازه بده که بتونه اینترنت رو SHARE کنه؟

~~~
10-09-2012, 21:13

دانلود آپدیت آفلاین جدید نود ۳۲ ورژن های ۳ و ۴ و ۵ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tasmin
11-09-2012, 11:17
با سلام
ممنون
من از این سایت ------.com هریک ماه یک بار USER , PASS رو میگیرم و خودش آپدیت میکنه.

~~~
11-09-2012, 11:40
دوستان من چندین سایت یوزر پسورد معرفی کردم ولی پاکش کردند - نمدونم چرا از کسری -ترفندستان یاد نمگیرند بنده خدا آدرس سایتی رو بدی برای کمک به دیگران پاک نمیکنه و فقط به دنبال آمار نیستش:41::9::45:

tasmin
11-09-2012, 11:49
یوزر پسورد جدید eset رو میخوام

هرچی تو نت هست سوخته ظاهرا!

دوستان
این سایت ------.com هر چند روز یوزر و پسورد جدید میزاره و من خودم هم ازش دارم استفاده می کنم.
فقط ممکنه که موقع وارد شد به سایت خود آنتی ویروس کامپیوتر تون اجازه نده که باید از تو setup نود32 web access رو دیزیبل کنید.

~~~
11-09-2012, 13:11
دوستان
این سایت ------.com هر چند روز یوزر و پسورد جدید میزاره و من خودم هم ازش دارم استفاده می کنم.
فقط ممکنه که موقع وارد شد به سایت خود آنتی ویروس کامپیوتر تون اجازه نده که باید از تو setup نود32 web access رو دیزیبل کنید.

این دوتا هم خیلی خوبن اگه پاکش نکنند دوستان

اگه مشکلی داره بگو ویرایشش کنم نه کلا ساقطش کنی

mahyarSAMSUNG
11-09-2012, 13:59
هیچ راهی نداره فایلهایی که ویروس شناخته میشن رو به نود بگیم آقا این ویوس نیست بجان خودم ... این نود معلوم نیست چه مرگش شده کل زندگیه منو ویروس میشناسه حتی برنامه هایی که از سایتهای معتبر دانلود میکنم مثل 3dMAX و AutoCAD فایلهای dll رو ویروس میشناسه .. اگه میشه راهی بگید چون هر موقع یکی از برنامه هام سر این انتی ویروس زاقارت باز نمیشه و هی مجبورم برم از قرنتینه فایل رو آزاد کنم یا آنتی ویروس رو دیس کنم

light
11-09-2012, 22:14
کدوم نسخه بهتره واسه مصرف خونگی ؟
Endpoint_Security یا smart security ?

depot
11-09-2012, 22:21
مخصوص مصرف خانگی smart security

kases
11-09-2012, 22:21
هیچ راهی نداره فایلهایی که ویروس شناخته میشن رو به نود بگیم آقا این ویوس نیست بجان خودم ... این نود معلوم نیست چه مرگش شده کل زندگیه منو ویروس میشناسه حتی برنامه هایی که از سایتهای معتبر دانلود میکنم مثل 3dMAX و AutoCAD فایلهای dll رو ویروس میشناسه .. اگه میشه راهی بگید چون هر موقع یکی از برنامه هام سر این انتی ویروس زاقارت باز نمیشه و هی مجبورم برم از قرنتینه فایل رو آزاد کنم یا آنتی ویروس رو دیس کنم

jolan57
11-09-2012, 22:22
من مشکوک شدم به سیستم شما , ویروسی نیست ؟:دی یک عکس از آلارم نود واسه ما قرار بدین

کدوم نسخه بهتره واسه مصرف خونگی ؟
Endpoint_Security یا smart security ?

اسمارت سکوریتی

kases
11-09-2012, 22:24
پاک شود................

depot
11-09-2012, 22:28
اگر براتون ممکنه با یه انتی ویروس مثل کسپر یا نورتون هم اسکن کنید ..... یا مثلا با دیسک نجات یه بار سیستم رو اسکن کنید احتمالا ویروس تو رمتون مستقر شده و خودش رو به فایل هاتون میچسبونه .........

yoosef_st
12-09-2012, 11:08
سلام
نمیدونم این تاپیک بود یا یه تاپیک دیگه که میل میدادیم سریال 1 ساله رایگان واسمون میفرستاد؟
همینجاست؟ ایمیل بدم؟ یا تاپیک دیگه داره؟

HOOSEIN 105
12-09-2012, 12:46
دوستان من یوزر و پسورد ورژن 5 رو نیاز دارم.
راستی خرید یوزر و پسورد یک ساله چه قدر درمیاد؟؟

xman68
12-09-2012, 14:39
دوستان من یوزر و پسورد ورژن 5 رو نیاز دارم.
راستی خرید یوزر و پسورد یک ساله چه قدر درمیاد؟؟

لایسنس امارت حدود 50 تا 60 نسخه اسمارت

لایسنس سرور کانادا حدود 25 نسخه اسمارت

mahyarSAMSUNG
13-09-2012, 05:13
اگر براتون ممکنه با یه انتی ویروس مثل کسپر یا نورتون هم اسکن کنید ..... یا مثلا با دیسک نجات یه بار سیستم رو اسکن کنید احتمالا ویروس تو رمتون مستقر شده و خودش رو به فایل هاتون میچسبونه .........

خوب اگه ویروس توی رمم مستقر شده باشه که با خاموش و روشن کردن سیستم باید از بین بره ... دیسک نجات رو بلد نیستم میشه بگی چطوریه ؟ باید کسپر نصب کنم ؟

yoosef_st
13-09-2012, 10:44
سلام
نمیدونم این تاپیک بود یا یه تاپیک دیگه که میل میدادیم سریال 1 ساله رایگان واسمون میفرستاد؟
همینجاست؟ ایمیل بدم؟ یا تاپیک دیگه داره؟

میشه یکی منو راهنمایی کنه؟
اون جریان تموم شده یا هنوز ادامه داره؟

MicrosoftH
13-09-2012, 11:29
سلام دوستان
من یک لیسانس یکساله ESET Smart Security 4 دارم میشه این لیسانس رو برای ESET Smart Security 5 یا 6 بدم قبول میکنه؟

Eblis 2011
13-09-2012, 14:50
این nod32 مارو کچل کرد رفت :31:
unistallesh میکنم ریستارت میکنم نصب میکنم دوباره باز منوهاش غیر فعال و رنگش هم قرمزه ..... آپدیت آفلاین میخوام بزنم به شیکمش اما منوهاش هر سری خاموشه .... راه کار چیه ؟

MicrosoftH
13-09-2012, 15:56
این nod32 مارو کچل کرد رفت :31:
unistallesh میکنم ریستارت میکنم نصب میکنم دوباره باز منوهاش غیر فعال و رنگش هم قرمزه ..... آپدیت آفلاین میخوام بزنم به شیکمش اما منوهاش هر سری خاموشه .... راه کار چیه ؟
ببین اصلا سیستمت ویروسی نیست اخه بعضی از ویروسها اجزاء و حتی منو و ابزارهای آنتی ویروس و غیرفعال میکنن ویندوزت و یکبار دیگه نصب کن و بلافاصله ESET نصب کن

Eblis 2011
13-09-2012, 18:44
ببین اصلا سیستمت ویروسی نیست اخه بعضی از ویروسها اجزاء و حتی منو و ابزارهای آنتی ویروس و غیرفعال میکنن ویندوزت و یکبار دیگه نصب کن و بلافاصله ESET نصب کن

کلی اطلاعات دارم که بعد نصب ویندوز میپره و حس تعویض ویندوز نیست ... آنتی ویروس آنلاینی چیزی نیست که یه سرچ کنه ..... یا یه راهی که بشه سیستم رو درست کرد ...

MicrosoftH
13-09-2012, 22:08
خب ویروسی هم باشه و ویروس کشی بشه تازه بعضی از فایلهای ویندوز آلوده شده و ...... باید عوض کنی

kases
13-09-2012, 22:33
کلی اطلاعات دارم که بعد نصب ویندوز میپره و حس تعویض ویندوز نیست ... آنتی ویروس آنلاینی چیزی نیست که یه سرچ کنه ..... یا یه راهی که بشه سیستم رو درست کرد ...

بهترین راهکار استفاده از دیسک نجات انتی ویروسها هست که در محیط بوت سیستم گند زدایی میکنن

دریافت دیسک نجات برای مواقع ضروری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیسک نجات بیت دیفندر و یا کسپرسکی دانلود و بر روی سی دی رایت کنید و سیستم با سی دی بوت و اسکن کنید

Eblis 2011
13-09-2012, 22:47
بهترین راهکار استفاده از دیسک نجات انتی ویروسها هست که در محیط بوت سیستم گند زدایی میکنن

دریافت دیسک نجات برای مواقع ضروری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیسک نجات بیت دیفندر و یا کسپرسکی دانلود و بر روی سی دی رایت کنید و سیستم با سی دی بوت و اسکن کنید

دارم دیسک نجات کاسپرسکی رو دانلود میکنم بعد رایت زدن رو سی دی میشه روش کارو بهم توضیح بدی ؟

kases
13-09-2012, 23:07
دارم دیسک نجات کاسپرسکی رو دانلود میکنم بعد رایت زدن رو سی دی میشه روش کارو بهم توضیح بدی ؟

روش اول

روش دوم
با این روش میتونید دیسک نجات بر روی فلش بریزید

masoudtr
14-09-2012, 09:08
هر چی یوزر و پس میزنم همه غیر فعالند.اینجا هم که یوزر و پس ها را نمیگذارید.یک گروهی باز کنید اونجا بگذارید.الان من یوزر و پس میخوام چکار کنم؟

OMEGAA
14-09-2012, 09:47
هر چی یوزر و پس میزنم همه غیر فعالند.اینجا هم که یوزر و پس ها را نمیگذارید.یک گروهی باز کنید اونجا بگذارید.الان من یوزر و پس میخوام چکار کنم؟