مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
سلام
یه فالی رو نود 32 پاک کرده.کرک بوده.میخام برش گردونم و طوری بشه که دیگه پاکش مکنه.چیمار باید بکنم؟
به فيلم آموزشي زير توجه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشيد:40:
سلام خدمت شما ....
شما روی آنتی ویروس کلیک کن ... بعد در صفحه ی اصلی F5 بزن .... در صفحه ی باز شده طبق عکس زیر عمل کن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط دقت کن Add رو که زدی آدرس سایت رو با ستاره وارد کن بدون www و http ... به عنوان مثال : *---------.ir*
اینی که گفتم واسه Nod 32 ورژن 4
واسه ورژن 5 هم تنظیماتش عین همینه فقط شاید گزینه Adrese managment یه جا دیگه باشه .....
موفق باشید .
مرسی خیلی عالی بود.فقط ادرس اصلی سایت رو بنویسم یا این که اضافه های سایت مثل /en/pag2...... این ها رو هم لازمه؟؟؟؟؟؟؟:20:
aylar6888
06-12-2012, 20:31
مرسی خیلی عالی بود.فقط ادرس اصلی سایت رو بنویسم یا این که اضافه های سایت مثل /en/pag2...... این ها رو هم لازمه؟؟؟؟؟؟؟:20:
سلام:
فقط آدرس سایت اصلی رو بنویسین.چون اینها لینک صفحات هستن که طبیعتا داخل همون سایت هستن دیگه....
Maisam200
07-12-2012, 12:43
سلام دوستان
من موقع نصب نود32 مشکل دارم که موقع نصب این پیغام رو میده
بین این پیام ---------.com هم هست در صورتی که من نود 32 رو از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به صورت آنلاین نصب کردم که همین امروز از همین سایت بچه ها لینک داده بودن ... از قبل هم که دانلود میکردم موقع نصب همین ارور رو میداد
وقتی هم که ok میزنم این ارور رو میده و کنسل میشه
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
[QUOTE=Maisam200;7355783]
سلام دوستان
من موقع نصب نود32 مشکل دارم که موقع نصب این پیغام رو میده
بین این پیام ---------.com هم هست در صورتی که من نود 32 رو از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به صورت آنلاین نصب کردم که همین امروز از همین سایت بچه ها لینک داده بودن ... از قبل هم که دانلود میکردم موقع نصب همین ارور رو میداد
وقتی هم که ok میزنم این ارور رو میده و کنسل میشه
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
درود:
دوست عزيز شما يك ورژن از نود تو سيستمت نصبه اونو كاملا پاك كن و اثاري از اون نباشه و سپس بعد از ريستارت مجددا اخرين ورژن نود را نصب كن مشكلت بر طرف مي شه
Maisam200
07-12-2012, 13:03
درود:
دوست عزيز شما يك ورژن از نود تو سيستمت نصبه اونو كاملا پاك كن و اثاري از اون نباشه و سپس بعد از ريستارت مجددا اخرين ورژن نود را نصب كن مشكلت بر طرف مي شه
خب نود رو سیستمم نصب نبود یه سرچ کلی هم کردم تا اطمینان از این که از قبل نصب بوده داشته باشم که چیزی از نود نصب نباشه
ولی اثری ازش نیست
چطوری میشه با اسمارت سکیوریتی دسترسی یه برنامه رو به اینترنت قطع کرد؟
ورژن 5
DavoodITE
07-12-2012, 22:43
درود
در Smart security در قسمت parental control موضوعات سایت هایی که میخواهم مسدود باشند را انتخاب کرده ام ولی این سایت ها بلاک نمی شوند.قبلا Smart security این سایت ها را بلاک می کرد.مشکل از کجاست؟ ممکنه از آپدیت نبودن باشه؟
Silent TR
08-12-2012, 01:23
برای اسمارت سیکیوریتی هم جواب میده ؟
اون تیکی که میگید رو اصلا نمیتونم پیدا کنم !؟!؟
دوستان متاسفانه من هنوز نتونستم نود رو آپدیتش کنم !
aylar6888
08-12-2012, 01:30
چطوری میشه با اسمارت سکیوریتی دسترسی یه برنامه رو به اینترنت قطع کرد؟
ورژن 5
سلام:
دوست عزیز از منوی درختی وب اکسس قسمت پرسونال فایروال که تنظیماتش روی اتوماتیکه رو بذار روی اینتر اکتیو بعد ازون هر برنامه برای اتصال به نت ازت اجازه میگیره که برای قطع ارتباط دایمی اون برنامه تیکه ریممبر رو بزن و هر دو اخطار ورود و خروجی رو denay کن.اگه تیک ریممبر رو بزنی دایمی قانون میسازه و دیگه ازت سوال نمیکنه.برای اطمینان توصیه میشه حتما فایروال رو روی این حالت بذارید.....
سلام:
دوست عزیز از منوی درختی وب اکسس قسمت پرسونال فایروال که تنظیماتش روی اتوماتیکه رو بذار روی اینتر اکتیو بعد ازون هر برنامه برای اتصال به نت ازت اجازه میگیره که برای قطع ارتباط دایمی اون برنامه تیکه ریممبر رو بزن و هر دو اخطار ورود و خروجی رو denay کن.اگه تیک ریممبر رو بزنی دایمی قانون میسازه و دیگه ازت سوال نمیکنه.برای اطمینان توصیه میشه حتما فایروال رو روی این حالت بذارید.....
سپاس. منوی وب اکسس دقیقا کجاست؟ هرچی گشتم نبود
Silent TR
08-12-2012, 17:04
»ثل اینکه من دیگه باید بیخیال نود بشم و برم سراغ یم آنتی ویروس دیگه
aylar6888
08-12-2012, 17:26
سپاس. منوی وب اکسس دقیقا کجاست؟ هرچی گشتم نبود
توی محیط نود اف5 رو بزن و از منوی سمت چپ پرسونال فایروال رو انتخاب کن....
توی محیط نود اف5 رو بزن و از منوی سمت چپ پرسونال فایروال رو انتخاب کن....
بعد از این که F-5ر رو میزنم پرسونال فایروالی وجود نداره .
این توضیح رو بدم که انی ویروسه نه اسمارت سکیوریتی
Silent TR
09-12-2012, 00:44
آخه یعنی یکی نیست بگه یوزر و پسورد نودش رو از کجا تهیه میکنه ؟
Eblis 2011
09-12-2012, 00:47
از این سایت میشه گرفت : ---------.ir
hasanpsk
09-12-2012, 00:57
آپدیت روزانه آف.ل.ا.ی.ن n.o.d.3.2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آپدیت آ.ف.ل.ا.ی.ن n.o.d.3.2 را از لینک زیر دریافت نمائید. نظر یادتون نره؟!
*Batman*
09-12-2012, 01:02
شما مگه تو گروه ESET عضو نیستید؟! حتما عضو شوید.
سرور رایگان هم زدن بدون نیاز به یوزر و پسورد.
امروز اسمارت سکیوریتی رو نصب کردم ولی بعدش هیچ سایتی رو باز نمیکرد. بعد از این برنامه رو حذف کردم میشد وارد سایت ها شد. مشکل از کجاست؟
ali.reihani
10-12-2012, 14:55
سلام!
فایروال از باز شدن صفحه ها برای خود مرورگر جلو گیری میکند چه کار کنم که بگذارد صفحه ها را باز کند یا ببیاورد؟؟!!!
وین رونی
10-12-2012, 20:37
هر وقت وارد ویندوز میشم این پیغام میاد.چیه؟
به این ادرس برید گزینه اینترنت سکیوریتی در بالای صفحه را تیک بزنید ایمیل خود را وارد کنید تا سریال 1 ماهه برای شما ارسال شود
دوستان این سایت هم ظاهرا" جواب نمیده! سایت دیگه ای سراغ ندارید که اکانت smart security یده؟؟
ممنونم
hasanpsk
11-12-2012, 08:04
آپدیت آفلاین ن.و.د.3.2 از لینک زیر دریافت نمائید.
سلام
دوستان به وبلاگ پست دوم مراجعه کنند اصلا نه نیاز به آپدیت آفلاین دارند نه این سریال گشتن اینا
3 ماهه سرور ما داره به خوبی کار میکنه حالا بعضی روزها به دلایل اینکه هاست قطع بوده یا مشکلات سرور وجود داشته مسائلی بوده ولی به رایگان الان 2 3 ماهی میشه خیلی ها دارند استفاده میکنند
میتونند اون هایی که اینجا استفاده میکنند فیدبک هاشون رو نشون بدند چون فکر کنم نزدیک به 100 نفری از فروم خودمون الان دارند از سرور استفاده میکنند
panther99
11-12-2012, 13:55
آقا من تو محل کارم یه سیستمی دارم خیلی ضعیفه !!!!!! سی پی یو 1 گیگ رم 256 !!!!!! در این حد :n02:
تا حالا چند تا آنتی ویروس نصبیدم کلا عملکرد سیستم رو مختل کردن یه جورایی !! چون سنگین بودن رو این سیستم . حالا میخوام از ESET استفاده کنم . اونهم از نود 32 . یه ورژنی رو گرفتم که اینه NOD 32 V 6.0.115.0 .
چند تا سوال :
اول اینکه آیا اینهم رو این سیستم سنگین کار میکنه ؟؟؟؟؟
آیا یوزر و پس هست برای این آنتی ویروس که معتبر باشه و حد اقل تا 3 ماه بدون مشکل کار کنه و آپدیت بشه . ( این خیلی مهمه برام )
آیا الان قدرت ویروس یابی و پاک کردن ESET به نسبت تقریبا 3 سال پیش بهتر شده یا نه ؟؟؟؟ چون خودم اونموقع فکر میکنم نسخه 3 رو داشتم که اواخر دربرابر ویروسا ضعیف عمل میکرد !!! الان هم میدونید که سیستم رو نمیشه به امان خدا رها کرد !!!!!
دستان لطفا کمک کنید من همین ابتدای نصب با این ارور روبرو میشم . چیکار کنم منو رانمایی کنید
ESET Smart Security 5.2.15.1
32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
64
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Changes in ESET Smart Security 5.2.15:
Changes in ESET Smart Security 5.2.15.1:
* Enhancement: Added detection of Windows 8 Metro interface to gamer mode
* Enhancement: Added support of Windows 8 Metro applications to firewall
* Fix: Windows Store doesn’t work with SSL scanning
ESET NOD32 Antivirus 5.2.15.1
32
64
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Changes in ESET NOD32 Antivirus 5.2.15.1:
* Enhancement: Added detection of Windows 8 Metro interface to gamer mode
* Enhancement: Added support of Windows 8 Metro applications to firewall
* Fix: Windows Store doesn’t work with SSL scanning
ali.reihani
11-12-2012, 21:15
آقا من تو محل کارم یه سیستمی دارم خیلی ضعیفه !!!!!! سی پی یو 1 گیگ رم 256 !!!!!! در این حد :n02:
تا حالا چند تا آنتی ویروس نصبیدم کلا عملکرد سیستم رو مختل کردن یه جورایی !! چون سنگین بودن رو این سیستم . حالا میخوام از ESET استفاده کنم . اونهم از نود 32 . یه ورژنی رو گرفتم که اینه NOD 32 V 6.0.115.0 .
چند تا سوال :
اول اینکه آیا اینهم رو این سیستم سنگین کار میکنه ؟؟؟؟؟
آیا یوزر و پس هست برای این آنتی ویروس که معتبر باشه و حد اقل تا 3 ماه بدون مشکل کار کنه و آپدیت بشه . ( این خیلی مهمه برام )
آیا الان قدرت ویروس یابی و پاک کردن ESET به نسبت تقریبا 3 سال پیش بهتر شده یا نه ؟؟؟؟ چون خودم اونموقع فکر میکنم نسخه 3 رو داشتم که اواخر دربرابر ویروسا ضعیف عمل میکرد !!! الان هم میدونید که سیستم رو نمیشه به امان خدا رها کرد !!!!!
برای یوزرنیم باید یوزر های eav را بگیرید هم از سرور اصلی خود شرکت است و هم زمانش زیاد است که من همین جوری توی یکی از سایت ها پیدا کردم{البته آپدیت سروری هم است ولی با نود 6 نمیسازد{آدرس اون سایته:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]}{شاید هم سوخته باشد ها تاریخش را زده است}!!!
قدرتش عالی شده و اگر میخواهی عمل کرد خوبی داشته باشد دربرابر شناخت ویروس باید بروزش داشته باشید{من الآن آنتی ویروسم با جدیدترین آپدیت ها کار میکنه و دربرابر ویروسها هم کم نمی آورد}
برای سنگینی اش, آنتی ویروس نود 32 یکی از سبک ترین آنتی ویروس هاست ولی حالا من نمیدونم برای سیستم شما خوب است یا نه؟!!!{چون خودم تا به حال روی اینجور سیستمی نصب نکرده ام}
هر وقت وارد ویندوز میشم این پیغام میاد.چیه؟
پروتکل ICMP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستان لطفا کمک کنید من همین ابتدای نصب با این ارور روبرو میشم . چیکار کنم منو رانمایی کنید
سلام
این عکس از سرور مدیا فایر پاک شده جای دیگه ای اپلود کنید.
ببخشيد من 24ساعته توی اينترنتم.ميخواستم ببينم همين آنتی ويروس نود32 کافی است يا بايد اسمارت نصب کنم؟:n01:
ببخشيد من 24ساعته توی اينترنتم.ميخواستم ببينم همين آنتی ويروس نود32 کافی است يا بايد اسمارت نصب کنم؟:n01:
سلام
نسخه اسمارت سکوریتی فایروال هم داره
براي دريافت شماره سريالهاي جديد آنتي ويروس ناد32 به سايت زير مراجعه كنيد:
شاد باشيد:n12:
براي دريافت شماره سريالهاي جديد آنتي ويروس ناد32 به سايت زير مراجعه كنيد: ســلام...
لینک رو که باز میکنم خود نود بلاک اش کرده چطوری باید غیر فعالش کنم..؟؟
ali.reihani
14-12-2012, 11:01
ســلام...
لینک رو که باز میکنم خود نود بلاک اش کرده چطوری باید غیر فعالش کنم..؟؟
به ترتیب عمل کنید :
ali.reihani
14-12-2012, 12:38
سلام!
فایروال smart security من نمیگذارد به اینترنت وصل بشم باید چه کار کنم که مشکلش حل بشود؟!!!!!
سلام!
فایروال smart security من نمیگذارد به اینترنت وصل بشم باید چه کار کنم که مشکلش حل بشود؟!!!!!
برو توی
Advace setup - network- personal firewall - rules and zone - trust zone - setup
و سپس گزینه Allow Sharing رو انتخاب و ok کن.
ali.reihani
14-12-2012, 13:29
برو توی
میشه عکسش را بگذارید!!
یا اصلا بگویید از راست است یا چپ؟!!!!
ali.reihani
14-12-2012, 13:36
برو توی
نه باز هم نمی گذارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
میشه عکسش را بگذارید!!
یا اصلا بگویید از راست است یا چپ؟!!!!
دوستان نود 32 ورژن پنج از سایت ایران ستاپ گرفتم ولی هرچی یوزرنیم و پسورد ازش میگیرم وارد میکنم آپدیت نمیشه و پیغام Activation Failed میاد خسته شدم واقعا نمیخوام پاکش کنم دوباره نصب کنم در عوض نسخه 4 رو روی PC دارم و هر پسوردی بهش میدی آپدیت راحت میشه این مسخره بازیها هم توش نیست.
printemps
14-12-2012, 23:08
دوستان اسمارت سکیوریتی به تنهایی کفایت میکنه؟ یا باید همراه با انتی ویروس باشه؟ من از نت زیاد استفاده میکنم و فقط انتی ویروس رو دارم
و یه سوال دیگه اینکه یوزر پس های اسمارت سکیوریتی با انتی ویروسش فرق میکنه؟
aylar6888
14-12-2012, 23:15
دوستان اسمارت سکیوریتی به تنهایی کفایت میکنه؟ یا باید همراه با انتی ویروس باشه؟ من از نت زیاد استفاده میکنم و فقط انتی ویروس رو دارم
و یه سوال دیگه اینکه یوزر پس های اسمارت سکیوریتی با انتی ویروسش فرق میکنه؟
سلام:
اسمارت سکوریتی همون انتی ویروسه همراه با فایروال-استفاده از نت بدون فایروال مناسب اشتباهیه که خیلیا مرتکب میشن و عواقبش گاهی غیر قابل جبرانه دوست من...اسمارت سکوریتی کافیه....:n01:
نه یوزر پسورد فرقی نداره
با عرض سلام
منهم چند روزی هست که نمیتوانم به هیچ سایتی وارد بشم یعنی هیچکدام از مرورگر هام هیچ صفحه ای را باز نمیکند. امروز متوجه شدم تقصیر فایروال ناد32 است. وقتی در حالت interactive هست همه راهها را میبنده ولی زمانیکه در حالت Automatic filtering mode هست راه باز میشه. این در حالیست که من دستی حالتش را عوض نکردم یعنی نمیدانم از اول روی کدام حالت بوده و پس از مشکل پیدا کردن با مرورگر هام و اینکه خودش راحت به اینترنت وصل میشد و آپدیت میشد رفتم سراغش و بعد از ور رفتن متوجه شدم جریان از این قراره.
حالا پرسشم از دوستان وارد به ناد32 اینه که تنظیم فایروال باید روی کدام باشد؟ و فرق بین حالتهای : interactive filtering mode با Automatic filtering mode چیست؟ و کدام یک توصیه میشود.
آیا ممکن است بدافزار جدیدی موجب بلاک شدن دسترسی به وب شده باشه؟ واگر پاسخ + است راه حل دفع شر بد افزار چیست؟
سپاس
majidgolizadeh
15-12-2012, 08:58
سلام من ورژن 5.2.9.1 رو با کرک نصب کردم و دستی هم اپدیت کردم. ولی مشکل اینجاست که امتحان کردم بصورت اتوماتیک اپدیت نمیکنه.
تو ستینگ اپدیت هم رفتم همه چیز رو رو حالت defultگذاشتم ولی باز هم نشد .فقط تو قسمت سرور ی که باید از ان اپدیت کنه خالیه و لی عجیبه بصورت دستی اپدیت میشه.
راهی نشونم بدین که بشه با تنظیمات بصورت اتوماتیک خود نرم افزار خودش را اپدیت کنه ممنون
behnamcp
15-12-2012, 13:00
سلام
منظور از آپدیت آنلاین و آفلاین آنتی ویروس چیه؟ وچه موقع باید از هریک از آنها استفاده کرد؟لطفا روش انجام هر کدام را نیز بفرمایید.ممنون
با عرض سلام
منهم چند روزی هست که نمیتوانم به هیچ سایتی وارد بشم یعنی هیچکدام از مرورگر هام هیچ صفحه ای را باز نمیکند. امروز متوجه شدم تقصیر فایروال ناد32 است. وقتی در حالت interactive هست همه راهها را میبنده ولی زمانیکه در حالت Automatic filtering mode هست راه باز میشه. این در حالیست که من دستی حالتش را عوض نکردم یعنی نمیدانم از اول روی کدام حالت بوده و پس از مشکل پیدا کردن با مرورگر هام و اینکه خودش راحت به اینترنت وصل میشد و آپدیت میشد رفتم سراغش و بعد از ور رفتن متوجه شدم جریان از این قراره.
حالا پرسشم از دوستان وارد به ناد32 اینه که تنظیم فایروال باید روی کدام باشد؟ و فرق بین حالتهای : interactive filtering mode با Automatic filtering mode چیست؟ و کدام یک توصیه میشود.
آیا ممکن است بدافزار جدیدی موجب بلاک شدن دسترسی به وب شده باشه؟ واگر پاسخ + است راه حل دفع شر بد افزار چیست؟
سپاس
فایروال نود به صورت دیفالت روی حالت اتوماتیک هست (خودش تا جایی که بتونه تشخیص میده که به چه برنامه ای اجازه دسترسی به نت رو بده و به چی نده!)
اینتراکتیو مد 100% کارآمدتر از حالت اتوماتیک هست به شرطی که کمی با فایل ها و پروسس های ویندوز آشنایی داشته باشید که بتونید برای هر کدوم رول مشخصی تعریف کنید (تو این حالت برای هر اتصالی به نت از کاربر سوال میپرسه که شما باید بگید چکار کنه)
سلام من ورژن 5.2.9.1 رو با کرک نصب کردم و دستی هم اپدیت کردم. ولی مشکل اینجاست که امتحان کردم بصورت اتوماتیک اپدیت نمیکنه.
تو ستینگ اپدیت هم رفتم همه چیز رو رو حالت defultگذاشتم ولی باز هم نشد .فقط تو قسمت سرور ی که باید از ان اپدیت کنه خالیه و لی عجیبه بصورت دستی اپدیت میشه.
راهی نشونم بدین که بشه با تنظیمات بصورت اتوماتیک خود نرم افزار خودش را اپدیت کنه ممنون
3تا گزینه مشخص شده داخل عکس رو تیک دار کنید...
سلام
منظور از آپدیت آنلاین و آفلاین آنتی ویروس چیه؟ وچه موقع باید از هریک از آنها استفاده کرد؟لطفا روش انجام هر کدام را نیز بفرمایید.ممنون
آنلاین یعنی به قسمت آپدیت آنتی ویروس برید و بزارید آنتی از طریق اینترنت آپدیت بشه...
آفلاین هم یعنی فایل های آپدیت آنتی رو از قبل دارید و مسیر این فایل ها رو به آنتی می دید تا از روی هارد سیستم خودتون شروع به آپدیت کردن کنه (بدون نیاز به اینترنت)
دوستان نود 32 ورژن پنج از سایت ایران ستاپ گرفتم ولی هرچی یوزرنیم و پسورد ازش میگیرم وارد میکنم آپدیت نمیشه و پیغام Activation Failed میاد خسته شدم واقعا نمیخوام پاکش کنم دوباره نصب کنم در عوض نسخه 4 رو روی PC دارم و هر پسوردی بهش میدی آپدیت راحت میشه این مسخره بازیها هم توش نیست.
دوست عزیز این سایت برای گرفتن لایسنس سایت خوبیه.از اینجا میتونی لایسنسهای روزانه رو دریافت کنی:
aylar6888
15-12-2012, 19:48
با عرض سلام
سپاس
درود:
در ادامه توضیحات دوست عزیز i tech-باید بگم که روی حالت اینتر اکتیو ازتون سوال میپرسه.فایروال که هوش نداره.شما خودت با زدن تیک ریممبر توی پیامهای فایروال برای اون پروسه یا نرم افزار قانون تعریف کردی.اگه تیک ریممبر رو بذاری یکبار برای ورودیها و یکبار برای خروجیهای اینترنتت ازت سوال میپرسه و مثلا شما برای جلوگیری از آپدیت نرم افزارهای کرک شده مثل بابیلون یا فتو شاپ باید تیک ریممبر هر دو گزینه اوت باند و این باند یعنی اتصال خارج به داخل و داخل به خارج سیستمت رو بزنی اما برای برنامه ها و پروسه هایی مثل مرورگر و دانلود منیجر و هیتلر شکن و پروسه های سیستمی ویندوز مثل svc.host باید تیک ریممبر و allow رو بزنی که اجازه دسترسی به نت داشته باشن.حالت اینتر اکتیو--تعاملی با کاربر--برای این مفیده که هر برنامه برای اتصال به نت یا شبکه از شما اجازه ورود و خروج میگیره و خیلی از جاسوس افزارها و تروجانها هم برای اجرا از شما اجازه میخوان که راحت میتونی جلوی اجراشونو بگیری. تیک ریممبر +allow=اجازه دادن دائم و ساخته شدن قانون همیشگی به برنامه مورد نظر----تیک ریممبر+denay=اجازه ندادن دائم---نگذاشتن تیک ریممبر هم یعنی هربار که نرم افزار یا پروسه ای بخواد به نت یا شبکه یا سرورش وصل بشه یه بر عکس ازت سوال میپرسه و اجازه میگیره....این برای حداقل امنیت تو اینترنت و از کار نیفتادن برنامه های کرک شده بخاطر چک کردن سریالهای اون برنامه لازمه.چون هم سرور میتونه به برنامه وصل شه و هم برنامه میتونه درخواست اتصال به سرور سازنده رو برای چک کردن قانونی بودن برنامه رو بده.مثل اینکه اولین کار تو ویندوزت اینه که آپدیت اونو میبندی که از کار نیفته...پس:
پرسش زیادتر=امنیت بالاتر...
حالا خود دانید:n16:
ahmadeid
16-12-2012, 16:41
باسلام خدمت دوستان من نود5.2.9.1 داشتم یه اخطار داد که نفهمیدم چی بود برای همین نود پاک کردم حالا که می خوام دوباره بریزم این اخطارو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راهمنایی بفرماید ممنونم:n04:
این گزینه را تا فعال میکنم اکثرا سایتها را دیگه نمیتون بازم کنم ؟ چرا ؟ اینجوری میشه ؟ برای چی هستش ؟
راهنمایی دقیق میکنید ؟> غیر فعال که میکنم همه چی درست میشه
همواره یکی از دغدغههای اصلی کاربران، گرفتن پشتیبان یا به اصطلاح Backup از بهروزرسانیها یا آپدیتهای آنتی ویروس مورد استفاده بوده است. برای این کار نیز ترفندها و نرم افزارهای جانبی مختلفی ارائه شده است. اما در صورتی که از آنتی ویروس محبوب Nod32 استفاده میکنید قصد داریم به معرفی نحوه ساخت یک میانبر برای پشتیبانگیری سریع از آپدیتهای این آنتی ویروس بپردازیم. قطعاً ساده تر و سریع تر از این روش نمیتوانید از آپدیتهای آنتی ویروس Nod32 پشتیبان تهیه کنید تا در مواقع لزوم، آنتی ویروس خود را با استفاده از این آپدیتها به صورت آفلاین، آپدیت نمایید.
ابتدا لازم است بدانید که فایلهای آپدیت ESET Smart Security در ویندوز XP در مسیر زیر:
کد:
Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
و در ویندوز ویستا و ۷ در مسیر زیر ذخیره میگردد:
کد:
ProgramData\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
همچنین فایلهای آپدیت ESET NOD32 Antivirus در ویندوز XP و همچنین ویستا و ۷ به ترتیب در مسیرهای زیر ذخیره میگردد:
کد:
Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
کد:
ProgramData\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
در نتیجه شما برای پشتیبانگیری از آپدیتهای آنتی ویروس کافی است از فولدر Updfiles یک کپی تهیه کنید.
اما جهت ساخت یک میانبر برای پشتیبانگیری سریع از آپدیتهای این آنتی ویروس:
ابتدا برنامه Notepad ویندوز را اجرا نمایید. برای این کار از منوی Start به All Programs و سپس Accessories بروید و بر روی Notepad کلیک کنید.
حال در صورتی که از ویندوز XP استفاده میکنید کد زیر را عیناً Copy کرده و در محیط Paste ،Notepad نمایید:
@
کد:
echo off
cd\
md C:\Nod32Update
cd Documents and Settings
cd All Users
cd Application Data
cd ESET
cd ESET Smart Security
cd Updfiles
x
copy *.nup C:\Nod32Update /v /y
xcopy *.ver C:\Nod32Update /v /y
echo.
echo /\/\/\/\/\/\ update files copied successfuly! /\/\/\/\/\/\
echo.
echo *** [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ***
echo.
pause
cls
exit
همچنین در صورتی که از ویندوز ویستا یا ۷ استفاده مینمایید کد زیر را عیناً Copy کرده و در محیط Paste ،Notepad نمایید:
کد:
@echo off
cd\
md C:\Nod32Update
cd ProgramData
cd ESET
cd ESET Smart Security
cd Updfiles
xcopy *.nup C:\Nod32Update /v /y
xcopy *.ver C:\Nod32Update /v /y
echo.
echo /\/\/\/\/\/\ update files copied successfuly! /\/\/\/\/\/\
echo.
echo *** [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ***
echo.
pause
cls
exit
نکته مهم: به این نکته مهم دقت نمایید که دو کد فوق مخصوص نرم افزار ESET Smart Security هستند. در صورتی که شما از ESET NOD32 Antivirus استفاده میکنید بایستی در کد اول در خط هشتم و در کد دوم در خط ششم، به جای عبارت ESET Smart Security، عبارت ESET NOD32 Antivirus را جایگزین نمایید.
پس از کپی کردن کد، از منوی File بر روی Save as کلیک کنید. سپس فایل را با نام دلخواه و پسوند bat. و در محلی به دلخواه خود ذخیره کنید (به عنوان مثال نام آن را ghoory.bat قرار دهید و فایل را جهت دسترسی سریع در محیط دسکتاپ ذخیره کنید).
در مرحله بعد، به محلی که این فایل (ghoory.bat) را ذخیره کردهاید بروید.
بر روی فایل دوبار کلیک نمایید. خواهید دید که پنجره جدیدی باز میشود. پس از ثابت شدن پنجره، کلیدی را فشار دهید تا پنجره بسته شود.
اکنون به درایو C مراجعه کنید. خواهید دید که یک پوشه جدید به نام Nod32Update به چشم میخورد.
کلیه محتویات پوشه Updfiles که شامل آپدیتهای آنتی ویروس بود هم اکنون در پوشه Nod32Update ذخیره شده است.
شما به همین سادگی و در هر زمانی میتوانید با دوبار کلیک بر روی فایلی که با فرمت bat ساختهاید از آپدیتهای آنتی ویروس پشتیبان تهیه کنید.
برای استفاده از این آپدیتها و بهروزرسانی آنتی ویروس در حالت آفلاین:
ابتدا وارد محیط آنتی ویروس شوید. سپس از بالا سمت راست برنامه بر روی Setup و سپس Advanced Setup کلیک نمایید. در صفحه باز شده، از پنل سمت چپ بر روی Update کلیک کنید. اکنون از قسمت سمت راست صفحه، در قسمت Update Server بر روی دکمه Edit کلیک نمایید. اکنون مسیر ذخیره فایلهای پشتیبان که در اینجا C:\Nod32Update است را وارد نموده و بر روی دکمه Add کلیک کنید. در نهایت پنجرهها را OK کنید و یک بار آنتی ویروس را آپدیت کنید. خواهید دید که آنتی ویروس بدون اتصال به اینترنت و از طریق فایلهای پشتیبان آپدیت خواهد شد. در آخر مجدد تنظیمات آپدیت را به حالت اولیه بازگردانید تا آپدیتها از طریق اینترنت انجام گیرد.
این ترفند بر روی نسخههای ۳ و ۴ این آنتی ویروس آزمایش شده است.
منبع: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کد:
DavoodITE
17-12-2012, 19:45
درود
در Smart security در قسمت parental control موضوعات سایت هایی که میخواهم مسدود باشند را انتخاب کرده ام ولی این سایت ها بلاک نمی شوند.قبلا Smart security این سایت ها را بلاک می کرد.مشکل از کجاست؟ ممکنه از آپدیت نبودن باشه؟
دوستان پاسخی ندارید؟ :41:
با تشکر
mohsen2.1
17-12-2012, 22:14
سلام.خسته نباشید.بنده زمانی که سیستمی رو از طریق برنامه نود بکاپر آپدیت می کنم(ٍeset smart v5) پس از ریستارت کردن با این که تاریخش ظاهرا به روز میشه ولی آیکونش هنوز قرمزه و در قسمت آپدیت پیغامaut of date میده.بی زحمت راهنماییم کنید چطور سبزش کنم.متشکرم.:n16:
سلام خدمت دوستان گرامی :
من نرم افزار eset smart security ورژن 5.0.95.0 رو روی لپ تابم دارم، آنتی ویروس خوبیه و به راحتی آپدیت میشه اما متاسفانه نمیدونم فقط این ورژن اینطوریه یا دیگر ورژن ها هم این مشکل رو دارن و اینکه هر موقع هارد اکسترنال رو به لپ تاب وصل میکنم سیستم هنگ میکنه ، و مطمئنم که علت هنگ کردن سیستم هنگام اتصال هارد اکسترنال همینه چون یک بار نرم افزار رو remove کردم و مشکل حل شد ، از طرفی چون آنتی ویروس خوبیه دوباره نصبش کردم ولی مشکل اتصال هارد اکسترنال رو دارم -با چند هارد دیگه هم امتحان کردم ولی بازم مشکل داره و هنگ میکنه ، در ضمن سیستم با فلش مموری هیچ مشکلی نداره و به راحتی فلش مموری ها رو میخونه ، اگر راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
من از ویندوز xp servis pack3 استفاده میکنم
:»
zohre_zu
18-12-2012, 09:29
سلام خدمت دوستان گرامی :
من نرم افزار eset smart security ورژن 5.0.95.0 رو روی لپ تابم دارم، آنتی ویروس خوبیه و به راحتی آپدیت میشه اما متاسفانه نمیدونم فقط این ورژن اینطوریه یا دیگر ورژن ها هم این مشکل رو دارن و اینکه هر موقع هارد اکسترنال رو به لپ تاب وصل میکنم سیستم هنگ میکنه ، و مطمئنم که علت هنگ کردن سیستم هنگام اتصال هارد اکسترنال همینه چون یک بار نرم افزار رو remove کردم و مشکل حل شد ، از طرفی چون آنتی ویروس خوبیه دوباره نصبش کردم ولی مشکل اتصال هارد اکسترنال رو دارم -با چند هارد دیگه هم امتحان کردم ولی بازم مشکل داره و هنگ میکنه ، در ضمن سیستم با فلش مموری هیچ مشکلی نداره و به راحتی فلش مموری ها رو میخونه ، اگر راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
:»
سلام دوست گرامی من هم با کامپیوتر داداشم که هارد اکسترنال وصل میکردم هنگ میکرد امکان داره کامپیوترت ورژن قدیمی باشه و نتونه اونو بخونه چون این مشکل رو ما هم داشتیم با کامپیوتری که سرعتش بالاتره و حافظه ورمش بالاتر بود امتحان کردیم این مشکل برطرف شده
سلام دوست عزیز
مرسی از توجه شما
خدمت شما که لپ تابم ورژن جدیده واینکه قبل از نصب این آنتی ویرروس مشکلی نداشتم.
mr.dengo
19-12-2012, 15:24
سلام بچه ها
سایتی سراغ دارید که لاینسس 30 روزه بده؟ چون این سایت esetindia
دیگه لاینسس نمیده
ممنون دوستان:n12:
Golbarg01
19-12-2012, 20:25
سلام بچه ها
سایتی سراغ دارید که لاینسس 30 روزه بده؟ چون این سایت esetindia
دیگه لاینسس نمیده
ممنون دوستان:n12:
منم همین سوال رو دارم.لطفا راهنمایی کنید.
alireza_asol
19-12-2012, 20:33
سلام دوستان
من یه اشتباهی کردم smart security ورژن قبلیمو uninstall کردم
بعد ورژن جدیدتر رو که اومدم نصب کنم دیدم آخرش میگه unable to start ekrn... گفتم حتما سیستم ویروسی شده.
ویندوز جدید نصب کردم بدون این که تو هیچ درایوی برم زدم نصب بشه. تا آخر رفت بعد زد rolling back خودشو پاک کرد!
تحقیق کردم و هر کاری که میشد کردم. از پاک کردن دستی فایل ها گرفته تا پاک کردن رجیستری. از اون برنامه خود eset که باید تو safe mode اجرا بشه هم استفاده کردم اما نشد که نشد
راه دیگه ای هست؟
مرسی
ali.reihani
20-12-2012, 22:15
سلام!
من چجوری میتوانم از هوش مصنوعی نود32 برای شناسایی ویروس هایی که هنوز خودش نمیشناسد استفاده کنم!!!!!!!!!!!
سلام دوستان
من یه اشتباهی کردم smart security ورژن قبلیمو uninstall کردم
بعد ورژن جدیدتر رو که اومدم نصب کنم دیدم آخرش میگه unable to start ekrn... گفتم حتما سیستم ویروسی شده.
ویندوز جدید نصب کردم بدون این که تو هیچ درایوی برم زدم نصب بشه. تا آخر رفت بعد زد rolling back خودشو پاک کرد!
تحقیق کردم و هر کاری که میشد کردم. از پاک کردن دستی فایل ها گرفته تا پاک کردن رجیستری. از اون برنامه خود eset که باید تو safe mode اجرا بشه هم استفاده کردم اما نشد که نشد
راه دیگه ای هست؟
مرسی
سلام
با برنامه malwarebyte سیستم اسکن کنید
فایل نصبی ناد رو از سایت سازندش دریافت کنید به 64و یا 32 بیت بودن دقت کنید
مطمن شوید که از نسخه بتا استفاده نمیکنید
سلام!
من چجوری میتوانم از هوش مصنوعی نود32 برای شناسایی ویروس هایی که هنوز خودش نمیشناسد استفاده کنم!!!!!!!!!!!
هوش ناد 32 به صورت پیشفرض فعاله احتیاجی نیست تنظیمات دستکاری کنید
mohsen2.1
21-12-2012, 12:46
آقا کسی جواب سؤال منو نمیدونه؟.بنده زمانی که سیستمی رو از طریق برنامه نود بکاپر آپدیت می کنم(ٍeset smart v5) پس از ریستارت کردن با این که تاریخش ظاهرا به روز میشه ولی آیکونش هنوز قرمزه و در قسمت آپدیت پیغامaut of date میده.بی زحمت راهنماییم کنید چطور سبزش کنم.متشکرم.
آقا کسی جواب سؤال منو نمیدونه؟.بنده زمانی که سیستمی رو از طریق برنامه نود بکاپر آپدیت می کنم(ٍeset smart v5) پس از ریستارت کردن با این که تاریخش ظاهرا به روز میشه ولی آیکونش هنوز قرمزه و در قسمت آپدیت پیغامaut of date میده.بی زحمت راهنماییم کنید چطور سبزش کنم.متشکرم.
سلام
قرمز یا نارنجی ؟
آپدیت مربوط به ویندوز هم غیرفعال کنید توی نود32
یهو این ارور داداش ؟ چیکار کنم نود هم زرد شده
یهو این ارور داداش ؟ چیکار کنم نود هم زرد شده
یوزر پسورد جدید بزنید.
تو نت سرچ کنید پیدا میشه.
pooria-ir
21-12-2012, 17:19
سلام
من ناد 32 آنتی ویروس ارجینال دارم
امروز از صبحه مثل آدم آپدیت نمیشه،هی failed میشه
چه گلی به سرش بگیرم ؟
mohsen2.1
21-12-2012, 21:24
قرمزه.اگه نارنجی بود میزاشتم رو حالت no update
سلام
چه گلی به سرش بگیرم ؟
در صورتي كه شما سريال شما معتبر باشه نبايستي مشكلي وجود داشته باشه.
اين مشكل شايد از سمت سرويس دهنده اينترنت شما باشه كه نميتونه به سرورهاي آپديت ناد 32 اتصال پيدا كنه.
صبر كنيد به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.
قرمزه.اگه نارنجی بود میزاشتم رو حالت no update
قرمز شدن آنتي ويروس نشانه آپديت نبودن يا اينكه يكي از سرويسهاي آنتي ويروس غيرفعال هست.
شما همچنين نگاهي به تاريخ سيستم خودتون بندازيد و ببينيد بروز هست يا نه.
mohsen2.1
22-12-2012, 17:19
قرمز شدن آنتي ويروس نشانه آپديت نبودن يا اينكه يكي از سرويسهاي آنتي ويروس غيرفعال هست.
شما همچنين نگاهي به تاريخ سيستم خودتون بندازيد و ببينيد بروز هست يا نه.
عرض کردم با برنامه نود بکاپر دیتابیسش بر حسب تاریخی که زده آبدیت به نظر میرسه یعنی تاریخش مثلا مال امروزه ولی هنوز آیکونش قرمزه و پیغام out of date میده. من میخواستم مثلا اگه آنتی ویروسم 5 ماهه آپدیت نشده با نود بکاپر از یه سیستم دیگه آپدیت ها رو بگیرم و بریزم تو سیستمم.منتها مثل اینکه جواب نمیده.(ٍEset smart sequrity v.5)
عرض کردم با برنامه نود بکاپر دیتابیسش بر حسب تاریخی که زده آبدیت به نظر میرسه یعنی تاریخش مثلا مال امروزه ولی هنوز آیکونش قرمزه و پیغام out of date میده. من میخواستم مثلا اگه آنتی ویروسم 5 ماهه آپدیت نشده با نود بکاپر از یه سیستم دیگه آپدیت ها رو بگیرم و بریزم تو سیستمم.منتها مثل اینکه جواب نمیده.(ٍEset smart sequrity v.5)
به نظر من مشكل در همين استفاده غير استاندارد براي آپديت و بروزرساني نرم افزار هست.
شركت Eset با تغييراتي كه در سرورهاي آپديت خودش به وجود آورده يه سري چنين مشكلاتي رو پيش آورده.
شما بهتره كه آپديت آفلاين رو با استفاده از اينترنت دانلود كنيد و در روي سيستم با توجه به روش خود شركت آپديت كنيد.
مطمئن باشيد كه مشكلتون حل خواهد شد.
در ضمن وضعيت تايم و تاريخ سيستمتون به چه صورت هست؟
mohsen2.1
22-12-2012, 21:18
به نظر من مشكل در همين استفاده غير استاندارد براي آپديت و بروزرساني نرم افزار هست.
شركت Eset با تغييراتي كه در سرورهاي آپديت خودش به وجود آورده يه سري چنين مشكلاتي رو پيش آورده.
شما بهتره كه آپديت آفلاين رو با استفاده از اينترنت دانلود كنيد و در روي سيستم با توجه به روش خود شركت آپديت كنيد.
مطمئن باشيد كه مشكلتون حل خواهد شد.
در ضمن وضعيت تايم و تاريخ سيستمتون به چه صورت هست؟
تایم و تاریخ مشکلی نداره.ممنونم از راهنماییتون.
Mehrdad092000
22-12-2012, 22:02
سلام دوستان
من توی ویندوز xp هاردمو که وصل میکنم نمیشناسه باید قبل از بالا امدن بزنم تا بشناسه
توی یجا یه مطلبی خوندم که گفتن مشکا از eset هستش که یه امکانی داره برای محافظت که اون دچار اختلال میکنه
درسته>؟
سلام
چه گلی به سرش بگیرم ؟
سلام این پست ببینید:
pooria-ir
23-12-2012, 00:16
در صورتي كه شما سريال شما معتبر باشه نبايستي مشكلي وجود داشته باشه.
اين مشكل شايد از سمت سرويس دهنده اينترنت شما باشه كه نميتونه به سرورهاي آپديت ناد 32 اتصال پيدا كنه.
صبر كنيد به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.
سپاس از شما
یوزر پس من ارجینال هستش22
امروزم باز دوباره همینطوره،آپدیت آفلاین یه هفته پیشم با کلی دنگ و فنگ گیر انداختم و ریختم،اما بازم الان برا آپدیت 12 مگی تا حدود 3-4 مگ میره و گیر میکنه
چه کنم ؟؟؟
ahmadeid
23-12-2012, 13:12
سلام دوستان نود من تو ویندوز7 64بیت نصب بود که یهو یه ایرادی داد که نفهمیدم چی بود بعد پاکش کردم حتی از رجستری بعد که خواستم نصب کنم این[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرادو میگره کسی می تونه کمک کنه منمونم اتون:n28:
Mehrdad092000
23-12-2012, 22:03
دوستانه با تجربه کمک کنن
سلام دوستان نود من تو ویندوز7 64بیت نصب بود که یهو یه ایرادی داد که نفهمیدم چی بود بعد پاکش کردم حتی از رجستری بعد که خواستم نصب کنم این[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرادو میگره کسی می تونه کمک کنه منمونم اتون:n28:
سلام
وارد safe mode شوید و با برنامه ESET Uninstaller بقایای بر جای مانده ناد 32 قبلی رو پاکسازی کنید
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pooria-ir
24-12-2012, 11:19
سلام این پست ببینید:
سلام دوست عزیز
این رو هم کامل انجام دادم
اما بازم نشد !
سلام دوست عزیز
این رو هم کامل انجام دادم
اما بازم نشد !
سلام
صفحه اصلی ناد 32 رو باز کنید بر روی اپدیت کلیک کنید و منتظر باشید ببنید چه error میده از اون عکس بگیرید اپلود کنید اینجامثل این عکس:
داشتم از P30day دانلود میکردم که ناد32 این پیغام رو داد:
58928
Hacktoolsبوده؟!!!
:blink:
داشتم از P30day دانلود میکردم که ناد32 این پیغام رو داد:
58928
Hacktoolsبوده؟!!!
:blink:
احتمالا به کرک برنامه idm گیر داده
برای اطمینان بیشتر از سایت دیگه ای دانلود کنید
ahmadeid
24-12-2012, 16:25
سلام
وارد safe mode شوید و با برنامه ESET Uninstaller بقایای بر جای مانده ناد 32 قبلی رو پاکسازی کنید
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام عزیز ایول درست شد:n18::n16:
ahmadeid
24-12-2012, 16:47
سلام عزیز ایول درست شد:n18::n16:
نه هنوز درست نشده حالا که نصب شده این ایرادومیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ایراد فکر کنم همون ایرادی بود که از اول میداد درضمن من برای افلاین اپدییتش رجستریشو دست زدم ایرادی داره؟:n28::n28:
نه هنوز درست نشده حالا که نصب شده این ایرادومیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ایراد فکر کنم همون ایرادی بود که از اول میداد درضمن من برای افلاین اپدییتش رجستریشو دست زدم ایرادی داره؟:n28::n28:
به نظر میاد سیستم شما به بدافزار الوده شده
با ESET Uninstaller ناد 32 رو پاک کنید
برنامه malwarebytes رو از لینک پایین دریافت و اپدیت کنید و سیستم فول اسکن کنید
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammadgame
25-12-2012, 10:57
سلام
در حال حاضر بهترين نسخه eset smart security كدومه بخوام دانلود كنم ؟
ali.reihani
25-12-2012, 13:53
سلام!
یک خبر نه چندان مهم!
تعداد کاربران eset صد میلیون شد یا است یا بود!!!!
ali.reihani
25-12-2012, 13:57
سلام
در حال حاضر بهترين نسخه eset smart security كدومه بخوام دانلود كنم ؟
smart security6 beta هست که یکم به امکاناتش در برابر5 افزودی شده است!
ahmadeid
25-12-2012, 16:27
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من تمام این کارارو کردم ولی چیزه خاصی پیدا نکرد بیشتر کرک نرم افزار بود که گیر داده بودومنم اونارم میشناختم...مثل اینکه باید بیخیال نود شم:n27::n28:
spartaqus
25-12-2012, 16:44
چرا وقتی 12 13 روز به تمام شدن key میشه نود زرد میشه با ایتکه 13 روز مونده !؟:n13:
M A M M U T
25-12-2012, 17:08
دوستان یه سری فایل هست که ناد قرنطینه کرده ...چه طوری میشه این فایل ها رو کلا پاک کرد از رو سیستم؟
omid-p30
25-12-2012, 17:23
دوستان یه سری فایل هست که ناد قرنطینه کرده ...چه طوری میشه این فایل ها رو کلا پاک کرد از رو سیستم؟
روشون کلیک راست کنید و Delete رو بزنید.
چرا وقتی 12 13 روز به تمام شدن key میشه نود زرد میشه با ایتکه 13 روز مونده !؟:n13:
اين يك هشدار هست.
مشكلي در كاركرد آنتي ويروس وجود نداره و شما ميتونيد به راحتي كارتون رو انجام بديد.
Dark-man
25-12-2012, 18:57
با سلام خدمت دوستان
ببخشید کسی از دوستان هست بتونه منو در زمینه راه اندازی سرور آپدیت ناد32 راهنمایی کنه ؟؟
برای اینکه خودم یوزر پس بدم ...
ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان
ببخشید کسی از دوستان هست بتونه منو در زمینه راه اندازی سرور آپدیت ناد32 راهنمایی کنه ؟؟
ممنون میشم
از یوزر piishii سوال کنید.
spartaqus
25-12-2012, 20:20
ين يك هشدار هست.
مشكلي در كاركرد آنتي ويروس وجود نداره و شما ميتونيد به راحتي كارتون رو انجام بديد.
شاد باشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بعدش خودش سبز میشه ؟
چون من یک کلید دیگه زدم و سبز شد حالا میخوام بدونم اگه کیلید دیگه وارد نمیکردم سبز میشد یا نه !؟
یعنی بعدش خودش سبز میشه ؟
چون من یک کلید دیگه زدم و سبز شد حالا میخوام بدونم اگه کیلید دیگه وارد نمیکردم سبز میشد یا نه !؟
فکر کنم بعد اینکه اون تموم شد قرمز میشه!! دی
کلید دیگه زدی سبز میشه یعنی تاریخ اضافی بهش میاد.
سلام دوستان من سریال نود رو می خواستم
از کجای سایت باید پیدا کنم
ممنون
pooria-ir
26-12-2012, 01:39
دوستان سلام
این nod 32 antivirus ارجینال همراه با سی دی و پک که حدود 9 ماه و نیم ازش موندرو،چند بفروشم برا 2طرف مناسبه ؟
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
ahmadeid
26-12-2012, 13:47
سلام این کارارو کردم اما چیزه خاصی پیدانکرد:n27:
ali.reihani
26-12-2012, 17:40
با سلام خدمت دوستان
ممنون میشم
شما در گوگل سرچ بنویسی آپدیت سروری سایت های زیادی رابرایتون می آورد که آپدیت سروری دارند!
Dark-man
27-12-2012, 00:25
با سلام خدمت دوستان
ممنون میشم
سلام این کارارو کردم اما چیزه خاصی پیدانکرد:n27:
سلام از انتی ویروس دیگه ای استفاده کنید ترجیحا اویرا فری باشه بهتره
سلام
من اگه بخوام سایتمو از بلاک نود خارج بکنم باید چکار بکنم؟
Eblis 2011
27-12-2012, 21:47
سلام
من اگه بخوام سایتمو از بلاک نود خارج بکنم باید چکار بکنم؟
سلام خدمت شما ....
شما روی آنتی ویروس کلیک کن ... بعد در صفحه ی اصلی F5 بزن .... در صفحه ی باز شده طبق عکس زیر عمل کن :
فقط دقت کن Add رو که زدی آدرس سایت رو با ستاره وارد کن بدون www و http ... به عنوان مثال : *---------.ir*
اینی که گفتم واسه Nod 32 ورژن 4
واسه ورژن 5 هم تنظیماتش عین همینه فقط شاید گزینه Adrese managment یه جا دیگه باشه .....
موفق باشید .
سلام دوستان من سریال نود رو می خواستم
از کجای سایت باید پیدا کنم
ممنون
به امضاي من مراجعه كنيد.
دوستان این nodlogin تو سایت ثبت نام کردم ولی هیچ خبری از تایید عضویت نیست؟؟؟ چرا
spartaqus
28-12-2012, 19:36
آقا من اینطوری اکتیوش کردم
همونی که میگن 50 سال اکتیو هست pure fix و وقتی آپ آپدیت اول که 47 مگ هست رو میخواستم دانلودش کنم هی تا وسطاش میرفت و fairl میشد والان که بعد از 2 روز رفتم آپدیتش کنم یک بار دیگه تا40 درصد رفت و باز fairl شد الانم که آپدیت رو میزنم میگه not nessarsary :n13:
میگم نکنه این برنامه اصلا به درد نمیخوره و الکی هست و فقط نود اکتیو هست ؟؟؟ آپدیتاش الکیه ؟:n21:
ali.reihani
29-12-2012, 00:10
سلام!
این ThreatSense ® eset چی هستش!
سلام
نه من میخوام کلا نود بلاکش رو از روی سایتم برداره
باید کجا تقاضا بدم
من خیلی وقته اصلا کلید نود توی سایتم نیست
آمار بازدید کننده هام پایین اومده
ممنون میشم
ali.reihani
29-12-2012, 13:15
سلام!
این پیام برای چی هستش?:
ali.reihani
29-12-2012, 15:34
پس کی میخواد این eset نسخه 6 رو سمی اعلام کنه؟؟
همه ی شرکت ها نسخه ی 2014 شونم را هم دادند بیرون ولی eset تو خواب زمستونی رفته!!!!!؟
نکنه یک وقط چیزی پیدا نکرده که بده به آنتی ویروس جدیدش و ما رو الّاف خودش قرار داده؟؟؟؟؟؟!
mohsen2.1
31-12-2012, 20:35
سلام.خسته نباشید.آقا من تو تنظیمات فایروال eset smart v5 قسمت filtering mode رو گذاشتم رو interactive mode ولی دم به دقیقه ازم اجازه می خواد تیک پایینش هم می زنم باز اجازه می خواد تو ورژن 4 انقد مشکل نداشتم باهاش چکار میتونم بکنم.مرسی.(در ضمن میخوام رو اینتراکتیو بمونه ولی دم به دقیقه اجازه نخواد)ممنون.
Mehrdad092000
01-01-2013, 01:17
سلام.خسته نباشید.آقا من تو تنظیمات فایروال eset smart v5 قسمت filtering mode رو گذاشتم رو interactive mode ولی دم به دقیقه ازم اجازه می خواد تیک پایینش هم می زنم باز اجازه می خواد تو ورژن 4 انقد مشکل نداشتم باهاش چکار میتونم بکنم.مرسی.(در ضمن میخوام رو اینتراکتیو بمونه ولی دم به دقیقه اجازه نخواد)ممنون.
اتومات بزن اجازه نخواد
aylar6888
01-01-2013, 01:43
سلام :
برای هر نرم افزار یکبار برای اینباند یا ارتباط از سرور به برنامه و یکبار برای اوت باند یا ارتباط برنامه با سرور از شما میپرسه.اگه تیک ریممبر رو بزنید دیگه نمپرسه مگر اینکه ورژن نرم افزار عوض بشه یا اینکه جای اون توی سیستم تغییر بکنه....
دقیقا پیغامها رو چک کنید شاید با هم تفاوت دارن.اما اگه همچنان مشکل برقراره برید توی قوانین و رولهای فایروالتون تمام قانونهای ارتباط برنامه ها با ذکر نوعشون داخلش هست که میتونید اونجا هم اونها رو ویرایش کنید...
اگه با اینکار هم درست نشد مشکل از خود فایروال هست و دوباره نصبش کنید....
aylar6888
01-01-2013, 01:45
اتومات بزن اجازه نخواد
اتومات بزنه که خیلی از نرم افزارها که آپدیت و چک شماره سریال دارن که از کار میفتن....مثل بابیلون.فتوشاپ.و....:n01:
Mehrdad092000
01-01-2013, 20:16
من دومی اوتوماتو زدم اون برنامه که میخوام وصل نشدو خودم دستی جلوشو گرفتم
سلام به داداشای گلم خسته نباشید چند تا سوال دارم ممنون میشم منت بزارید کامل جواب بدید:
1.این یک قسمت چرا زرده؟چی میگه؟؟ چیکار کنم؟؟
2.امروز یوزر و پسوورد بهش دادم اپدیت شد تو این عکس ینی اپدیته؟؟ مشکلی نداره؟؟
3.این قسمت اپدیت سرور چرا خاموشه؟ بدرد چی میخوره این؟؟ چیکار کنم؟خاموش باشه چی میشه؟؟؟
4.علامت سمارت سکورتیم اون پایین چرا اینطوریه؟؟چیکار کنم؟؟
5.این چیه یوهو اورد؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟
در ضمن ویندوزم 7 هست 64 بیت یه دنیا ممنون میشم کمکم کنید
E.N.A.Y.A.T
02-01-2013, 20:53
سلام. من فقط میتونم مشکل اولی رو بگم: parental control: یک سری تنظیمات هست برای اونهایی که سیستمشون رو دست بچشون میدن میتونن با این سیستم یک سری محدودیت هایی رو اعمال کنند . این سیستم برای gamenet ها و بخصوص کافی نت ها کاربرد داره البته میشه تو خونه هم ازش استفاده کرد و برای یه سری برنامه ها رمز گذاشت و از شر آدم های کنجکاو (فضول) و خرابکار در امان ماند.:n01:
اونای دیگه رو هم من مشکل دارم. ممنون میشم اساتید بیان و توضیح بدن.:n09:
aylar6888
03-01-2013, 01:29
سلام به داداشای گلم خسته نباشید چند تا سوال دارم ممنون میشم منت بزارید کامل جواب بدید:
1.این یک قسمت چرا زرده؟چی میگه؟؟ چیکار کنم؟؟
سلام دوست عزیز :
پرنتال کنترل همونجور که دوستمون گفتن برای محدود کردن دسترسی کودکان و افراد دیگه به سیستم و اینترنت و یا سایتهایی مشخص است که با پسوردی که شما بهش میدید عمل میکنه...اگه همچین مشکلاتی ندارین غیرفعالش کنین تا کمتر از منابع سیستمتون استفاده بشه.
آپدیته.همیشه برای اطمینان تاریخ آخرین آپدیت رو که با رنگ آبی (1.1.2013 مثلا برای دیروزه مال شما )مشخص هست و اینکه اگه بهر دلیل آپدیت ناموفق باشه مطمئن باشین اخطار بهتون میده و آگاه میشین.
این قسمت برای تغییر سرور آپدیت هست.مثلا اگه بخوایین از سرور دیگه یعنی آدرس سایت دیگه آپدیت کنین یا آپدیت آفلاین انجام بدین باید فعال باشه .البته اگه همیشه آنلاین آپدیت میکنین مهم نیست و بطور پیش فرض روی سرور نود32 تنظیم هست.
(آیکنش)علامتش طوری نیست همینطوری هست.اون علامت خطر برای فعال نشدن جزییات لایسنسته.آیکون نسخه 5 با 4 فرق کرده.اگه موس رو ببری روی آیکون بهت میگه مشکل داره یا نه.یا اینکه زرد(بعلامت هشدار) و قرمز (بعلامت اخطار )میشه.
اخطار پروتکول آی سی ام پی هست...:n02: پست زیر رو بخونید :
به نظر من شما اول پستهای اول این تاپیک و یا راهنماهای طرز کار با ضدمخربتون رو بخونید تا لااقل بتونید باهاش راحت کار کنید و از کار با اون لذت ببرین....اگرم زیاد مثل من به زبان انگلیسی مسلط نیستین میتونید از ضد مخربهایی که فارسی هم هستند استفاده کنید ....:n16:
داداشم اولا ممنون که جوا ب دادی
1.الان تو سوال 2 تصویر 2 رو نگاه منید لاینسم نیست ینی اگه همین طوری باشه برنامم بعد از یه مدت خراب نمیشه؟؟
2.الان برنامم کامل هستش؟؟
aylar6888
03-01-2013, 02:46
داداشم اولا ممنون که جوا ب دادی
1.الان تو سوال 2 تصویر 2 رو نگاه منید لاینسم نیست ینی اگه همین طوری باشه برنامم بعد از یه مدت خراب نمیشه؟؟
2.الان برنامم کامل هستش؟؟
الان هیچ مشکلی نداره.آپدیتم هست...
شما از لایسنس قانونی دارید استفاده میکنید؟
1-لایسنس شما اکتیو نیست و دارید از تریال تایم استفاده میکنید...(یا از یوزر پسورد تریال)
مهلت لایسنس تریال شما توی تاریخی که گفته 23.1.2013 تموم میشه.اگه لایسنستون ارژیناله قبل از اون تاریخ حتما لایسنستونو اکتیو کنید...(روی همون نوشته آبی : UPDATE LICENCE DETILES کلیک کنید و مراحل اکتیو کامل رو طی کنید.میتونید مثلا 22.1.2013 اکتیو کنید چون تا اونموقع ورژن تریل شما اعتبار داره:n01:)اگرم ارژینال نیست که با ازکار افتادن یوزر پسورد دوباره برای آپدیتهای بعدی بهش یوزر پسورد جدید بدید.
پیروز باشید...
نه داداش یوزر پسووردمو از سایت گردو پرفتم کل سایتارو کردم میشه زحمت بگشی منت بزاری یه یوزر پسوورد واسه لاینسم به پ.خ بفرستی یه دنیا ممنون میشم میشه؟؟؟؟ خداشاهده سایت نمونده نرم نیست
ینی اگه لاینسمو اپدیت نکنم بعد از اینکه مهلت اپیدتم تموم شد دوباره با یوزر پسوورد جدید اپدیت کنم نمیشه؟؟ اینطوری برنامم خراب نمیشه؟؟
ورژن 4 نسخه Smart Security رو از بخش Uninstall Program ویندوز پاک کردم و خواستم ورژن 5 رو نصب کنم که با اروری مواجه شدم که گویا به این دلیل بود که اثراتی از ورژن قبلی باقی مونده بود,با استفاده از برنامه Eset Uninstaller در حالت Safe Mode طبق دستورات برای پاک کردن کامل نسخه قبلی عمل کردم در ضمن به صورت دستی پوشه های Eset موجود در Program File و Program Data رو هم پاک کردم و دوباره به نصب ورژن 5 اقدام کردم,ارور قبلی تکرار نشد اما این بار قبل از تمام شدن فرایند نصب ناگهان خود به خود Roll Back میشه و متاسفانه نصب انجام نمیشه!!
مشکل از کجاست؟ راه حل چیه؟
aylar6888
04-01-2013, 02:21
ورژن 4 نسخه Smart Security رو از بخش Uninstall Program ویندوز پاک کردم و خواستم ورژن 5 رو نصب کنم که با اروری مواجه شدم که گویا به این دلیل بود که اثراتی از ورژن قبلی باقی مونده بود,با استفاده از برنامه Eset Uninstaller در حالت Safe Mode طبق دستورات برای پاک کردن کامل نسخه قبلی عمل کردم در ضمن به صورت دستی پوشه های Eset موجود در Program File و Program Data رو هم پاک کردم و دوباره به نصب ورژن 5 اقدام کردم,ارور قبلی تکرار نشد اما این بار قبل از تمام شدن فرایند نصب ناگهان خود به خود Roll Back میشه و متاسفانه نصب انجام نمیشه!!
مشکل از کجاست؟ راه حل چیه؟
سلام :
یکی از بزرگترین مشکلات نود همین آنیستال کردنشه.مخصوصا اگه اونو کرک کرده باشین که.....
اگه همه این کار ها رو کردین فقط میمونه رجیستری که باید آثار رجیستری نود مثلا با نرم افزار سی کلینر از داخل رجیستری ویندوزت پاکسازی بشه. (که من شخصا این کار رو با هیچ نرم افزاری برای پاکسازی اثرات رجیستری توصیه نمیکنم مخصوصا برای انتی ویروسها که زیر شاخه های زیادی در محیطهای مختلف رجیستری ایجاد میکنن و پاکسازی احتملا یه مشکلو حل و چند تا مشکل بهتون اضافه میکنه)
پس آخرین حالت اینه که به احتمال خیلی بالا سیستم شما ویروس داره...
با یا اسکنر خوب مثل کومودو کلینینگ یا با یه دیسک نجات سیستمتون رو اسکن و پاکسازی کنید مشکلتون به احتمال زیاد حل میشه....چون از نود اونم ورژن 4 استفاده کردین و نود قدرت ویروسیابی و پاکسازی کمی در مقابل تروجانها داره شاید سیستمتون آلوده ست....
shahab.hiro
04-01-2013, 10:21
سلام به همه دوستان
آقا من دیروز یوزر و پسورد گرفتم ESET V6 رو گذاشتم رو آپدیت اما هر بار این ارور رو داد:
لطفا راهنمایی کنید دوستان دیگه اعصاب برام نذاشته
یعنی اگه مدت لاینسم تموم بشه دیگه نمیتونم با یوزر و پسورد ها اپدیت کنم؟
اونطوری باز تاریخ لاینسو واسم تمدید نمیکنه؟
واسه لاینس چیکار کنم توروخدا؟؟
داداش توروخدا واسه لاینس چیکار کنم؟؟
SPIRIT PALST III
04-01-2013, 12:15
برای اضافه کردن برنامه به firewall eset ورژن 5 باید چی کار کرد؟ ار بخش setup و application modification ... وفتی add رو می زنیم نمیشه برنامه اضافه کرد....
سلام :
یکی از بزرگترین مشکلات نود همین آنیستال کردنشه.مخصوصا اگه اونو کرک کرده باشین که.....
اگه همه این کار ها رو کردین فقط میمونه رجیستری که باید آثار رجیستری نود مثلا با نرم افزار سی کلینر از داخل رجیستری ویندوزت پاکسازی بشه. (که من شخصا این کار رو با هیچ نرم افزاری برای پاکسازی اثرات رجیستری توصیه نمیکنم مخصوصا برای انتی ویروسها که زیر شاخه های زیادی در محیطهای مختلف رجیستری ایجاد میکنن و پاکسازی احتملا یه مشکلو حل و چند تا مشکل بهتون اضافه میکنه)
پس آخرین حالت اینه که به احتمال خیلی بالا سیستم شما ویروس داره...
با یا اسکنر خوب مثل کومودو کلینینگ یا با یه دیسک نجات سیستمتون رو اسکن و پاکسازی کنید مشکلتون به احتمال زیاد حل میشه....چون از نود اونم ورژن 4 استفاده کردین و نود قدرت ویروسیابی و پاکسازی کمی در مقابل تروجانها داره شاید سیستمتون آلوده ست....
با Malwarebytes سیستم رو اسکن کردم,مشکلی نداشت!
ممکنه مشکل از نسخه ای باشه که نصب میکنم؟
نمیشه دستی رجیستری رو پاک کنم؟
مشکلم حل شد,ایراد از نسخه ای بود که نصب میکردم.
این نسخه ای که الان دارم Activate نیست اما با سرورهای ایرانی آپدیت انجام میدم.اکتیو نبودن باعث محدود شدن امکانات آنتی ویروس نمیشه؟
aylar6888
05-01-2013, 12:35
برای اضافه کردن برنامه به firewall eset ورژن 5 باید چی کار کرد؟ ار بخش setup و application modification ... وفتی add رو می زنیم نمیشه برنامه اضافه کرد....
شما باید اول اف 5 رو بزنید بعد از داخل منوی درختی وارد پرسونال فایروال بشید و از زیر شاخه پرسونال فایروال قوانین رو تعریف کنید....یادتون باشه هم اینباند و هم اوت باند رو denay کنید.چون هم برنامه میتونه تقاضای دسترسی به سرورشو بده هم سرور میتونه به برنامه دسترسی پیدا کنه....
فقط از طریق منوی درختی میتونید در قوانین انتی ویروس یا فایروال تغییر ایجاد کنید نه محیط ستاپ....
aylar6888
05-01-2013, 12:38
مشکلم حل شد,ایراد از نسخه ای بود که نصب میکردم.
این نسخه ای که الان دارم Activate نیست اما با سرورهای ایرانی آپدیت انجام میدم.اکتیو نبودن باعث محدود شدن امکانات آنتی ویروس نمیشه؟
سلام:
خوشحالم که حل شد...همیشه سعی کنید همه نرم افزارهای امنیتی را تا حد امکان از خود سایت برنامه دانلود کنید یا از سایتهای معتبر مثل دانلود دات کام یا فایل هیپو یا....
اکتیو کردن برنامه با یه تغییر کوچیک توی رجیستری حل میشه.الان اکثر سایتها از 6 ماه پیش نسخه ای میذارن برای دانلود که خودش اکتیو هست...
Shahroozs2
05-01-2013, 15:22
یعنی اگه مدت لاینسم تموم بشه دیگه نمیتونم با یوزر و پسورد ها اپدیت کنم؟
اونطوری باز تاریخ لاینسو واسم تمدید نمیکنه؟
واسه لاینس چیکار کنم توروخدا؟؟
شما ميريد يوزر و پسورد از سايتي كه aylar6888 جان گذاشتن ميگيريد و به راحتي اپديت ميكنيد،هر وقت هم كه يوزر بلاك شد دوباره ميريد تو همون سايت و يوزر جديد ميگيريد و جايگزين قبلي ميكنيد.
به همين راحتي
سلام به داداشای گلم اول اینکه ممنون که جواب دادید
دومم اینکه واسه بازی کردن بهتره فایروال رو خاموش کنم؟ واسه روانتر بازی کردنو بهتر رندر کردن بازی میگم
بابا دیوونه شدم سمارتم اکتیو لاینس نمیشه
SPIRIT PALST III
05-01-2013, 18:49
یه سوال در مورد نسخه اورجینال eset که شرکت های ایرانی می فروشن.
یه شرکت میده 75 تومن:
یه شرکت دیگه میده 24 تومن:
علتش چیه؟؟؟!!!!
Shahroozs2
05-01-2013, 19:17
سلام به داداشای گلم اول اینکه ممنون که جواب دادید
دومم اینکه واسه بازی کردن بهتره فایروال رو خاموش کنم؟ واسه روانتر بازی کردنو بهتر رندر کردن بازی میگم
بابا دیوونه شدم سمارتم اکتیو لاینس نمیشه
نه نیازی نیست.
eset اونقدر سبکه و فایروالش با تنظیمات دیفالت اونقدر سایلنته که نیاز به خاموش کردن نیست.
shahab.hiro
05-01-2013, 20:59
سلام به همه دوستان
آقا من دیروز یوزر و پسورد گرفتم ESET V6 رو گذاشتم رو آپدیت اما هر بار این ارور رو داد:
لطفا راهنمایی کنید دوستان دیگه اعصاب برام نذاشته
آقا کسی جواب ما رو نمیده؟ترافیکم تموم شد ازبس آپدیت ناموفق میشه
داداش نسخه 6 نصب نکن هنوز فینال نیست RC هست بهترین نسخش 5.2.15.0 هست اونو دان کن بعد از اینجا یورز پسوورد بگیر حله
armin_punisher6
06-01-2013, 12:32
بچه ها من دیروز متوجه شدم که آنتی ویروس رو سیستمم نصب نیست در صورتی که قبلا نصب کرده بودم.بعدش ورژن جدید رو از سافت گذر دانلود کردم .ولی وقتی نصب میکنم هیچ آیکونی از برنامه نمیاد.چی کار کنم؟
Shahroozs2
06-01-2013, 13:42
بچه ها من دیروز متوجه شدم که آنتی ویروس رو سیستمم نصب نیست در صورتی که قبلا نصب کرده بودم.بعدش ورژن جدید رو از سافت گذر دانلود کردم .ولی وقتی نصب میکنم هیچ آیکونی از برنامه نمیاد.چی کار کنم؟
احتمالا ایکونش از تسک بار رفته.
شما تسک منیجر رو اجرا کنید و ببینید که در تب proccesses نود 32 رو میبینید یا نه.
سلام به داداشای گلم نمیدونم کجا رو دستکاری کردم با موزیلا اکثر سایتارو که باز میکنم اینو میاره حتی یاهو چیکار کنم؟؟
armin_punisher6
06-01-2013, 21:16
احتمالا ایکونش از تسک بار رفته.
شما تسک منیجر رو اجرا کنید و ببینید که در تب proccesses نود 32 رو میبینید یا نه.
نه کلا پاک شده بود.حتی از my computer.ولی مشکلم حل شد.ممنون.
Eblis 2011
07-01-2013, 00:36
سلام به داداشای گلم نمیدونم کجا رو دستکاری کردم با موزیلا اکثر سایتارو که باز میکنم اینو میاره حتی یاهو چیکار کنم؟؟
شما از س ا ک س استفاده کردی که اینجوری شده ؟
یه سوال در مورد نسخه اورجینال eset که شرکت های ایرانی می فروشن.
یه شرکت میده 75 تومن:
یه شرکت دیگه میده 24 تومن:
علتش چیه؟؟؟!!!!
اولی لایسنس اصلی شرکت ESET هست
دومی لایسنس شرکت کامیران هست که داره از سرور های کاناداش آپدیت ارائه میده
موفق باشید
hideaway
07-01-2013, 14:29
سلام من سیستمم -- شده بود یه نفر با یه آی پی دیگه از نت ورکم استفاده میکرد یه آنتی ویروس آویرا داشتم که مدام یه ویروسی رو پیدا میکرد اما نمیتونست پاکش کنه دیروز آویرا رو پاک کردم و یه فایر وال ورژن 4 مدل eset small security نصب کردم و آپدیت کردم اما امروز پاشدم دیدم نارنجی نیس آبی شده اما بعد چند ساعت باز نارنجی شد حالا اصلا آرامش ندارم همش فکر میکنم رمزامو هنوز میتونه پیدا کنه یا نفوذ کنه به نظرتون چه کار کنم؟چی نصب کنم که آروم شم؟آنتی ویروس آنتی اسپم یا یه فایروال دیگه...میدونم که این هکر تو ایرانه و مخ برنامه نویسیه فکر میکنم میشناسمش اما نمیدونم شکایت کنم یا نه.چون غرورش شکسته شده میخواد انتقام بگیره.بچه ها کمک
hideaway
07-01-2013, 15:02
کسی نیست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا توروخدا جوابمو بدید نه از ساکس اینا استفاده نمیکنم جوب بدید خب...
سلام من سیستمم -- شده بود یه نفر با یه آی پی دیگه از نت ورکم استفاده میکرد یه آنتی ویروس آویرا داشتم که مدام یه ویروسی رو پیدا میکرد اما نمیتونست پاکش کنه دیروز آویرا رو پاک کردم و یه فایر وال ورژن 4 مدل eset small security نصب کردم و آپدیت کردم اما امروز پاشدم دیدم نارنجی نیس آبی شده اما بعد چند ساعت باز نارنجی شد حالا اصلا آرامش ندارم همش فکر میکنم رمزامو هنوز میتونه پیدا کنه یا نفوذ کنه به نظرتون چه کار کنم؟چی نصب کنم که آروم شم؟آنتی ویروس آنتی اسپم یا یه فایروال دیگه...میدونم که این هکر تو ایرانه و مخ برنامه نویسیه فکر میکنم میشناسمش اما نمیدونم شکایت کنم یا نه.چون غرورش شکسته شده میخواد انتقام بگیره.بچه ها کمک
سلام
پسوردات تغییر بده مثل پسورد مودم و ...........
ویندوز تعوض کن
یک اینترنت سکیوریتی بنصب
در کنارش هم malwarebyte باشه بد نیست
سیستم فول اسکن کن همین دیگه !!:n23:
تنظیمات ناد رو به حالت پیشفرض برگردونید ببینید مشکل حل میشه
shahab.hiro
07-01-2013, 22:03
آقا ورژن 5 رو نصب کردم اما باز با آپدیتش مشکل دارم
آقا ورژن 5 رو نصب کردم اما باز با آپدیتش مشکل دارم
سلام
این پست ببینید
چطوری داداش؟؟
ناد رو باز کنید ,
کلید f5 را فشار دهید در پنجره باز شده مطابق عکس عمل کنید
masoud123456
09-01-2013, 22:02
سلام
انتی ویروسم اکتیو نمیشه
error 0009 undefined activation
مشکلش چیشه؟
masoud123456
11-01-2013, 00:40
سلام
انتی ویروسم اکتیو نمیشه
error 0009 undefined activation
مشکلش چیشه؟
کسی نیست جواب بده
دو روزه این مشکل رو دارم
انتی ویروسم اورجینال هست
ali.reihani
11-01-2013, 11:57
سلام!
خیلی عجیبه دیشب من آنتی ویروسم را آپدیت کردم و الآن که میبینم هنوز هیچ بسته ی جدیدی شرکت eset نگذاشته است!
یعنی ویروس نبوده یا نتونسته پیدا کنه!!!!!
من که این را میگم از روی خود سایتش virusradar میگویم!
Shahroozs2
11-01-2013, 12:17
سلام!
خیلی عجیبه دیشب من آنتی ویروسم را آپدیت کردم و الآن که میبینم هنوز هیچ بسته ی جدیدی شرکت eset نگذاشته است!
یعنی ویروس نبوده یا نتونسته پیدا کنه!!!!!
من که این را میگم از روی خود سایتش virusradar میگویم!
اره درسته نود دير به دير اپديت ميده و اپديت هاش خيلي كم حجمه كه مناسب ديال اپ داران هست.
ali19444
11-01-2013, 12:23
:n02::n02::n02::n02::n02:
ali19444
11-01-2013, 12:28
:n05::n05::n27:
mr.dengo
11-01-2013, 17:37
بچه ها ازین سایتا دارید که لاینسس 1 ماهه بده :n02::n02:
2 هفتس که لاینسسم تموم شده
سلام دوستان
آنتی ویروسم نود32سیکروتی هست ورژن5.این اخطار را میده کسی میدونه یعنی چی؟؟ باید چیکار کنم؟
your system is exposed to risk. for more information click on this not isication
اگه کسی میدونه لطفا راهنمائی کنه چیکار کنم؟
ممنون از راهنمائیهایتون
سلام دوستان
آنتی ویروسم نود32سیکروتی هست ورژن5.این اخطار را میده کسی میدونه یعنی چی؟؟ باید چیکار کنم؟
your system is exposed to risk. for more information click on this not isication
اگه کسی میدونه لطفا راهنمائی کنه چیکار کنم؟
ممنون از راهنمائیهایتون
سلام
عکسی از صفحه اول (home) ناد32 بگیرید بزارید اینجا تا بهتر شما رو راهنمایی کنیم
nafas 99
11-01-2013, 23:15
سلام ببخشید من eset smart security 4 نصب کردم اما نمیتونم اپدیتش کنم میشه کمکم کنید
سلام ببخشید من eset smart security 4 نصب کردم اما نمیتونم اپدیتش کنم میشه کمکم کنید
برنامه رو با سریال فعال کردین ؟
عکس از اررورر مربوطه بذارید
arsalan0131
12-01-2013, 02:44
سلام
دوتان سوالی دارم از حضورتون
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوستان توی انتی ویروس نائ 32 ورزن 6 توی setup قسمتی هست با نام eset anti theft که ازتون میخواد ایمیل ادرس eset خودتون رو وارد کنید
من زدم کریت اکانت
موقع ساخت فقط اسم و فامیل ازم خاست و قسمتی برای انتخاب ادرس ایمیل نداشت
اسم arsalan
فامیل noie
وارد کردم
ممنون میشم اگه بگید الان ادرس ایمیل ایسیت من چیه
پیشاپیش متشکرم
Oracle_Eldorado
12-01-2013, 14:23
با سلام
دوستان جهت آپدیت آفلاین نود32 ( آنتی ویروس )
من طبق این آموزش پیش رفتم :
اما گزینه ی r2du-soft اضافه نشد
الانم تو خود نرم افزار نود32 ، دکمه ی Edit غیر فعاله :
ممنون میشم راهنمایی کنید
Hosseinsh22
13-01-2013, 23:00
سلام شما به لینک زیر بروید
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arsalan0131
14-01-2013, 02:36
سلام
دوتان سوالی دارم از حضورتون
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوستان توی انتی ویروس نائ 32 ورزن 6 توی setup قسمتی هست با نام eset anti theft که ازتون میخواد ایمیل ادرس eset خودتون رو وارد کنید
من زدم کریت اکانت
موقع ساخت فقط اسم و فامیل ازم خاست و قسمتی برای انتخاب ادرس ایمیل نداشت
اسم arsalan
فامیل noie
وارد کردم
ممنون میشم اگه بگید الان ادرس ایمیل ایسیت من چیه
پیشاپیش متشکرم
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟
befermatooo
14-01-2013, 10:57
سلام .
سریال امروز رو از کجا گیر بیارم ؟
اگه کسی داره واسم پ.خ کنه .
Nima_Designer
14-01-2013, 13:42
من قسمت parental control رو فعال کردم و یک پسورد ازم خواست و بهش دادم
بعدش این قسمت parental control رو پاک کردم و الان فعال نیست
ولی پسوردش پاک نشده و هرجا میخوام برم اول ازم پسورد میخواد.
چجوری باید حذفش کنم؟
Hosseinsh22
14-01-2013, 16:55
سلام امید وارم این آموزش کمکت کنه میدونم یکم سخته ولی خب انجام بده
ابتدا بایستی ویندوز را در حالت Safe Mode بالا بیاورید (برای این کار پس از روشن شدن سیستم به طور متوالی کلید F8 را بزنید و پس از پدیدار شدن منوی Windows Advanced Options، در میان گزینههای موجود Safe Mode را انتخاب کنید).
پس از ورود به محیط ویندوز در این حالت، از منوی Start بر روی Run کلیک نمایید و عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید. در صورت استفاده از ویندوز ویستا یا 7، پس از کلیک بر روی منوی Start بلافاصله عبارت regedit را وارد نمایید و Enter بزنید تا وارد محیط ویرایشگر رجیستری ویندوز شوید.
اکنون در رجیستری به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESETSecurity\Curr entVersion\Info
حال بر روی کلید PackageID راست کلیک کرده و Delete را انتخاب کنید. سپس بر روی دکمه Yes کلیک کنید.
کار تمام است و پسورد تنظیم شده بر روی نرم افزار پاک شده است.
کافی است ویندوز را در حالت معمولی بالا آورده و نتیجه را مشاهده کنید.
لازم به ذکر است در نسخههای قدیمیتر این آنتی ویروس این کلید در مسیر زیر قرار گرفته است که مجدد بایستی به روش بالا حذف شود:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\NOD\CurrentVersio n\Info
hosein002
14-01-2013, 18:08
نود نسخه 5 رو چند ماهه دارم البته کرک شده راحتم آپدیت میشه دردسر یوزر نیم پسورد روزانه رو ندارم به نظر شما خوبه یا بعدا با مشکل بر میخورم؟
Hosseinsh22
14-01-2013, 18:44
اشکالی نداره اگه هم مشکلی خورد فوقش عوض میکنی
Nima_Designer
14-01-2013, 22:49
سلام امید وارم این آموزش کمکت کنه میدونم یکم سخته ولی خب انجام بده
ابتدا بایستی ویندوز را در حالت Safe Mode بالا بیاورید (برای این کار پس از روشن شدن سیستم به طور متوالی کلید F8 را بزنید و پس از پدیدار شدن منوی Windows Advanced Options، در میان گزینههای موجود Safe Mode را انتخاب کنید).
پس از ورود به محیط ویندوز در این حالت، از منوی Start بر روی Run کلیک نمایید و عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید. در صورت استفاده از ویندوز ویستا یا 7، پس از کلیک بر روی منوی Start بلافاصله عبارت regedit را وارد نمایید و Enter بزنید تا وارد محیط ویرایشگر رجیستری ویندوز شوید.
اکنون در رجیستری به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESETSecurity\Curr entVersion\Info
حال بر روی کلید PackageID راست کلیک کرده و Delete را انتخاب کنید. سپس بر روی دکمه Yes کلیک کنید.
کار تمام است و پسورد تنظیم شده بر روی نرم افزار پاک شده است.
کافی است ویندوز را در حالت معمولی بالا آورده و نتیجه را مشاهده کنید.
لازم به ذکر است در نسخههای قدیمیتر این آنتی ویروس این کلید در مسیر زیر قرار گرفته است که مجدد بایستی به روش بالا حذف شود:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\NOD\CurrentVersio n\Info
با تشکر از شما
از همین راه مشکل حل شد
ولی نیازی نبود برم تو سیف مود و از همین ویندوز بدون اینکه ریستارت هم کنم پسورد پاک شد.
Hosseinsh22
15-01-2013, 10:26
خواهش میکنم من راه اصولی گفتم حالا اگه از ویندوز رفتی بهتر:n12:
saman1330
15-01-2013, 14:43
درود.
می خواستم بدونم ورژن 4 با 5 یا 6 فرق داره(وقتی آپدیت آفلاین استفاده کنیم)
چون ورژن 5 اپدیت افلاین رو بستن و یکم دنگ و فنگ داره باز کردنش.
کدوم بهتره؟
در ضمن نیازی هست از انتی ویروس یا مکمل دیگری هم استفاده بنمایم:n02:من یسره تو نت ولو هستم:n20:
سپاس:n16::n12:
M E S S I
15-01-2013, 17:53
سلام دوستان
وقتی رو ویندوز 8 ناد32 رو نصب میکنم,میتونم به اینترنت کانکت بشم اما هیچ صفحه ای رو با هیچ مرورگری نمیتونم باز کنم!! و فایروال و اسپایورشم غیرفعال کردم اما درست نشد اما وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم اینترنتم درست شد و تونستم سایت ها رو باز کنم.
حالا چی کار کنم؟ چون بدون انتی ویروس سیستم ویروسی میشه و نمیشه تو اینترنت رفت و ...
ممنون..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali.reihani
15-01-2013, 20:06
سلام!
نود 32 ورژن 6 منتشر شد به صورت رسمی{فکر کنم}
اینم آدرس سایت اصلی اش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hosseinsh22
15-01-2013, 20:27
سلام دوستان
وقتی رو ویندوز 8 ناد32 رو نصب میکنم,میتونم به اینترنت کانکت بشم اما هیچ صفحه ای رو با هیچ مرورگری نمیتونم باز کنم!! و فایروال و اسپایورشم غیرفعال کردم اما درست نشد اما وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم اینترنتم درست شد و تونستم سایت ها رو باز کنم.
حالا چی کار کنم؟ چون بدون انتی ویروس سیستم ویروسی میشه و نمیشه تو اینترنت رفت و ...
ممنون..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مسیری که میگم برید و این کار هارو انجام دهید شما اول موزیلا رو باز کنید و در مسیر : سربرگ Tools را باز کنید و در آن بخش Option و بعد در بخش advanced انتخاب کنید و در بخش connection گزینه settings.. را بزنید و طب شکل باشه
M E S S I
15-01-2013, 20:31
این مسیری که میگم برید و این کار هارو انجام دهید شما اول موزیلا رو باز کنید و در مسیر : سربرگ Tools را باز کنید و در آن بخش Option و بعد در بخش advanced انتخاب کنید و در بخش connection گزینه settings.. را بزنید و طب شکل باشه
ممنون,ولی مشکلم حل نشد;
"این مسیر رو رفتم و اون گزینه خودش انتخاب شده بود"
Hosseinsh22
15-01-2013, 20:35
روی انتی ویروستون کلیک راست کنید و عکس بگیرید و بذارید از منوی taskbar
ali.reihani
15-01-2013, 20:37
سلام!
اگر بخواهیم از خود آنتی ویروس .......آنتی ویروس را آپدیت کینم{ورژن جدید} مشکلی که پیش نمی آید؟
Hosseinsh22
15-01-2013, 20:40
سلام!
اگر بخواهیم از خود آنتی ویروس .......آنتی ویروس را آپدیت کینم{ورژن جدید} مشکلی که پیش نمی آید؟
اگه میخواهید اپدیت آنلاین کنید که کاری نداره ولی اگه آف لاین میخواهید بکنید بهتره برید تو saf mod این کارو انجام بدید
M E S S I
15-01-2013, 21:00
روی انتی ویروستون کلیک راست کنید و عکس بگیرید و بذارید از منوی taskbar
خیلی ممنون ولی مشکلم از طریق Disabled کردن Personal Firewall حل شد!
----------------------
الان اینیبلش کردم ولی بازم میتونم به اینترنت وصل شم!:n02: گیج شدم!! ولی حل شد:n02:
Hosseinsh22
15-01-2013, 21:05
میخواستم عکس بگیرین که این گزینه رو چک کنم که شما خودتون فهمیدین تبریک میگم !
HAMID-3138
15-01-2013, 23:35
با سلام
لطفا آموزش کامل تنظیمات نود 32 ورژن 5 رو بذارید. ممنون.
با سلام
لطفا آموزش کامل تنظیمات نود 32 ورژن 5 رو بذارید. ممنون.
شما دنبال چه تنظيماتي هستيد؟
Serenity
16-01-2013, 01:17
متاسفانه در نسخه 6 هنوز مشکل پاک نکردن ویروس وجود داره :
:n29:
خوب دوست عزیز بلد نیستی با برنامه کار کنی دیگه
شما گزینه اسکن رو زدید درسته؟
برای پاکسازی روی پوشه یا درایو مورد نظر کلیک راست و از منوی ادونس اپشن گزینه کلین رو انتخاب کن
درجه پاکسازی ویروس ها رو هم به حالت High تغییر بده
SA.JJ.AD
16-01-2013, 19:15
دوستان این چی بود امروز اومد یهو وقتی که به اینترنت کانکت شدم !؟ فقط یه باراولین بار بعد نصب و یندوز و کانکت شدن اومده بود !! خطری نباشه ؟! برا چیه اصلا !!:n13: احساس میکنم از وقتی که این اومد امروز سرعت نتم داغون شده !! حالا نمیدونم چه ربطی داره !!
:n13:
ali.reihani
16-01-2013, 21:04
میشه این چند تا ویروستون را بگذارید ماهم امتحان کنیم یا اگر دانلود کرده اید آدرس بدید!
mohammad.ef
16-01-2013, 21:53
سلام دوستان
موقعی که میخوام نود 32 رو ان uninstall کنم ، ازم پسورد میخواد و نمیذاره ریمو ش کنم
باید چیکار کنم ؟
aylar6888
17-01-2013, 01:25
دوستان این چی بود امروز اومد یهو وقتی که به اینترنت کانکت شدم !؟ فقط یه باراولین بار بعد نصب و یندوز و کانکت شدن اومده بود !! خطری نباشه ؟! برا چیه اصلا !!:n13: احساس میکنم از وقتی که این اومد امروز سرعت نتم داغون شده !! حالا نمیدونم چه ربطی داره !!
سلام :
نترس چیزی نیست فقط فایروالت ارتباط اینترنت و شبکه رو شناسایی کرده و نشون داده و ازت پرسیده که توی یک شبکه کوچک مثل خونه هستی یا یک شبکه بزرگ مثل اداره یا سازمان...دومین گزینه مال نتورک خونگیه که اونو تیک بزن..اولی هم مال پابلیک نتورکه...البته زیاد فذقی نداره کدومو تیک بزنی و سرعت اینترنتت هم پایین نیومده.هیچوقت احساس نکن بلکه یه مانیتور شبکه (کنتورانداز):n02: مثل -دی یو متر-نصب کن تا سرعت اینترنتت و مقدار ترافیک مصرفیت دستت باشه...
پیروز باشی
نسخه 6 هم که رسمی منتشر شد.پوستش که خیلی بهتر شده سرعتش هم خیلی بهتره فایروالش هم که بهتر شده(مخصوصا اون پنجره ای که ازت می پرسه اجازه میدی وصل بشه یا نه خیلی خوب شده)
kazem3300
17-01-2013, 02:28
ببخشید من یه سئوال دارم اونم اینکه من از نسخه endpoint securty 5021260 استفاده می کنم .
برای ابدین هم یوزر و پس از سایت می گرم.ایا همین کفایت می کنه یا کرک لازمه بشه؟
اگه یوزر و پسوردت اصله که نه.هرچند با همون سریال ها هم میشه ولی از کار می افته و دوباره باید یوزر و پسورد وارد کنی.
ببخشید من یه سئوال دارم اونم اینکه من از نسخه endpoint securty 5021260 استفاده می کنم .
برای ابدین هم یوزر و پس از سایت می گرم.ایا همین کفایت می کنه یا کرک لازمه بشه؟
نه دوست عزيز وقتي يوزر وپسورد مي دي كافيه وكرك موقعي استفاده داره كه از يوزر استفاده نكني و فعلا كه كرك درست و درمون وجود نداره و بهتره هميشه از يوزر و پسورد استفاده كني تا با مشكلي برخورد نكني.
من آنتی ویروس نود 32 ورژن 4.2.71.2 دارم..
چند وقته که نمیدونم چرا دیگه اسکن نمیکنه!..وقتی میخوام با Smart Scan یا Custom درایوامو اسکن کنم، این ارور رو میده:
وقتی هم از My Computer میرم تا یه درایو رو اسکن کنم، این ارور رو میده:
وقتی هم میخوام برم تو تنظیمات، این ارور رو میده..ولی میشه رفت تو تنظیمات و تنها مشکلش اینه که تنظیمات ذخیره نمیشه :n03:
من آنتی ویروس نود 32 ورژن 4.2.71.2 دارم..
چند وقته که نمیدونم چرا دیگه اسکن نمیکنه!..وقتی میخوام با Smart Scan یا Custom درایوامو اسکن کنم، این ارور رو میده:
وقتی هم از My Computer میرم تا یه درایو رو اسکن کنم، این ارور رو میده:
وقتی هم میخوام برم تو تنظیمات، این ارور رو میده..ولی میشه رفت تو تنظیمات و تنها مشکلش اینه که تنظیمات ذخیره نمیشه :n03:
سلام
ناد رو با این برنامه در محیط safe mode پاک کنید و دوباره نصب کنید ببنید مشکل برطرف میشه
اگر مشکل برطرف نشد احتمال الودگی وجود داره با انتی ویروس دیگه ای و یا بهتره با یک دیسک نجات سیستم اسکن کنید .
سریال 6 ماهه رایگان ندارین ؟
Mehrdad092000
17-01-2013, 21:30
سلام
دوستان ورژن 6 فینال چجوریه ؟خوبه؟
من الان Kaspersky Internet Security2013 دارم
نسخه 6 eset smart security را نصب کن خیالت راحت شه
Eblis 2011
17-01-2013, 22:45
نسخه 6 بطور رسمی معرفی شده ؟
Mehrdad092000
17-01-2013, 23:03
نسخه 6 بطور رسمی معرفی شده ؟
بله دوست عزیز اومده
Eblis 2011
17-01-2013, 23:30
من الان نسخه 6 رو نصب کردم . از سایت سافت 98 گرفتم ....
الان چند تا سوال بپرسم با اجازه :
ظاهرا اکتیو نیست و قرمزه ... برای فعال کردنش باید چه کنم ؟
بخوام فایل ها رو امن کنم باید کدوم مسیر برم ؟
ali.reihani
18-01-2013, 00:02
سلام!
این مشکل را باید چگونه رفع کنم:
سلام!
این مشکل را باید چگونه رفع کنم:
سلام
شما باید بر اساس 32 و یا 64 بیت بودن ویندوزتون فایل نصبی ناد 32 رو دانلود کنید
ببینید ویندوزتون 64 بیته یا 32؟
32 بیت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
64 بیت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eblis 2011
18-01-2013, 00:31
از همه جا تحریمیم ... هیچی نداریم ... هیچ دسترسی کاملی به نرم افزار ها نداریم ... چه کشور مزخرفی زندگی میکنیم خدا شاهده ...
بزن مارو بکش راحت کن از این جهنم ... اه
دوستان یکی جواب بده .
اگه فعال میشه نگهش دارم اگه میخواد قرمز بمونه نسخه 4 رو دوباره نصب کنم ؟
سلام دوستان من نسخه اورجینال این آنتی ویروس رو دارم نسخه 5
خود برنامه اعلام کرد که نسسخه 6 اومده اپدیتش کن ولی آپدیت نمیشه میگه لایسسنستون هم باید آپدیت بشه
در ضمن نسخ 6 رو از خود سایت دانلود کردم ولی نسخ 5 پاک نمیشه که 6 رو نصب کنم چیکار کنم
من الان نسخه 6 رو نصب کردم . از سایت سافت 98 گرفتم ....
الان چند تا سوال بپرسم با اجازه :
ظاهرا اکتیو نیست و قرمزه ... برای فعال کردنش باید چه کنم ؟
بخوام فایل ها رو امن کنم باید کدوم مسیر برم ؟
سلام
مطابق شکلی که خودتون گذاشتین بر روی activate full version کلیک کنید در پنجره باز شده میتونید بوسیله گزینه دوم یعنی Activate using a Username and Password سریال بهش بدی و یا میتونی گزینه سوم یعنی Activate Trial License انتخاب کنی وبه مدت 30 روز ازش استفاده کنی
2. نحوه استثنا قرار دادن یک فایل
ناد رو باز کنید و کلید f5 بزنید و مثل عکس پایین عمل کنید
Eblis 2011
18-01-2013, 00:56
سلام
مطابق شکلی که خودتون گذاشتین بر روی activate full version کلیک کنید در پنجره باز شده میتونید بوسیله گزینه دوم یعنی Activate using a Username and Password سریال بهش بدی و یا میتونی گزینه سوم یعنی Activate Trial License انتخاب کنی وبه مدت 30 روز ازش استفاده کنی
2. نحوه استثنا قرار دادن یک فایل
ممنون . اما یوزر و پس گیر نمیاد که آپدیت شه .
ممنون . اما یوزر و پس گیر نمیاد که آپدیت شه .
فعلا شماناد رو به صورت Trial استفاده کنید تا بعد ببنیم چی میشه
:n06:
aylar6888
18-01-2013, 01:16
سلام :
نسخه 6 گزینه ای برای آپدیت آفلاین و تغییر سرور (ادیت)نداره؟؟؟؟؟
دوستانی که میگم پوسته (اینترفیسش) فرق کلی کرده بنظر من که هیچ فرقی نداره با نسخه 5...یه سری امکانات که معمولا هم تو ایران مرسوم و مورد پشتیبانی نیست اضافه شده اما امکانات خود برنامه رو باید تست کنم.
یه دوستی گفته بود با تنظیمات اینتر اکتیو تونسته از 330 امتیاز لیک تست کومودو 320 بگیره اما من با اچ آی پی اس و فایروال اینتراکتیو و بالاترین تنظیمات تونستم فقط 250 امتیاز بگیرم...
یه چیز مزخرف هم داره اینکه سه یا چهار تا تعیین رول(قانون)برای -اچ آی پی اس-داره که بصورت پیشفرض همه تیک خوردن و برای تست بعدی با یه تنظیمات دیگه یا باید رولها رو ریموو کرد یا حدود 100 تا یا بشتر تیک رو برداشت و حدود 50 بار بلاک کرد و با اینحال هم توی اینتراکتیو مد و هم پلیسی مد نهایتا 250 میگیره...
دوستان دیگه تست کنن ببینن میتونن بیشتر امتیاز کسب کنن...
دوستی هم که پرسیده بودن چجوری اکتیو کنن باید بگم توی لیست کشورها اسم ایران نیست(افغانستان اولین کشوره:n01:) و احتمالا باید با هیتلر ش.ک.ن ثبت بشه تا اکتیو بشه.دوستانی که اکتیو و ثبت کردن بگن با آی پی ایران ثبت میشه یا نه؟؟؟؟
پیروز باشید..
در ورژن 6 برای ظاهر شدن قسمت update server کافیست در رجیستری وارد این قسمت شده : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info و مقدار گزینه PackageFeatures را به 20 تغییر بدهید .
فقط یادتون باشه نود 32 اجازه تغییرات به شما نمیده و کافیه تیک Self Defense را بردارید و یکبار سیستم را ریستارت کنید .
با تشکر از استاد احد نجار .
ali.reihani
18-01-2013, 09:13
سلام!دلیل این چی هست که اگر بخواهیم نود32 را 64بیتی دانلود کنیم74 مگ است ولی 32بیتی 68مگ!{امکاناتی بیشتر دارد یا نه}
نه امکانات بیشتری نداره معماری 64 بیت با 32 بیت فرق داره بخاطر همین هم حجم و سرعتشون متفاوته
سلام
من Smart Security 5 دارم می خوام یک نرم افزار بزارم تو فایر والش چی کنم؟
با این
--------------
خوب بعدش آدم دیونه میشه برای هر کاری سوال میکنه.! اونو چی کنم؟:n27:
Eblis 2011
18-01-2013, 23:52
دوستان نسخه 6 قابلیت آپدیت آفلاین نداره ؟ :n13:
دوستان نسخه 6 قابلیت آپدیت آفلاین نداره ؟ :n13:
داره اما نه به سادگی نسخه های قبلی
Eblis 2011
19-01-2013, 00:01
داره اما نه به سادگی نسخه های قبلی
اگه اطلاع داری روش آپدیت آفلاین رو توضیح بده . با تشکر :n16:
اگه اطلاع داری روش آپدیت آفلاین رو توضیح بده . با تشکر :n16:
من خودم از اموزش های سایت ایران ستاپ نگاه کردم گفتم
خواستی برو از اونجا بگیر
نسبت به نسخه های پیشین یکم دردسر داره باید عادت کنیم
Eblis 2011
19-01-2013, 00:05
من خودم از اموزش های سایت ایران ستاپ نگاه کردم گفتم
خواستی برو از اونجا بگیر
نسبت به نسخه های پیشین یکم دردسر داره باید عادت کنیم
لطفا لینک مستقیم بده .
لطفا لینک مستقیم بده .
یعنی این قدر سخته خودتون برید پیدا کنید
برید تو سایتشون از قسمت بالایی سایت قسمت eset رو انتخاب کنید بعد پایین صفحه اموزشش هست manual گفته میشه
چون الان با گوشی اومدم امکان لینک دادن نیست
saeid333
20-01-2013, 15:53
سلام
من ESET Security5 دارم
براي استفاده از فايروالش و اينكه برنامه ها رو چجوري درش وارد كنم كه به اينترنت دسترسي نداشته باشن ميشه راهنمايي كنيد
ممنون
aylar6888
20-01-2013, 16:14
سلام :
چند روزه با انواع مختلف دارم یه دیتابیس که حدود 4600 مخرب داره روی نود ورژن 6 تست میکنم.هم توی محیط مجازی هم محیط واقعی.توی سون و ایکس پی.توی شادو دیفندر...
چون شنیده بودم پاکسازی و کلینینگ نود 6 مورد داره...عکس خودش گویاست...
میشه دوستان حرفه ای نود بگن اشکال کار کجاست؟؟؟؟با دیتابیسهای دیگه هم تست کردم.شناسایی عالیه اما پاکسازی مورد داره...
دوستان دیگه هم تست و نتیجه رو اعلام کنن...
ممنون
abbass64
20-01-2013, 16:29
با سلام. من به تازگی ویندوز 8 نصب کردم و میخوام روی اون نود سی و دو نصب کنم ولی وقتی اونو نصب میکنم دیگه کامپیوترم به اینترنت وصل نمیشه یعنی وقتی روی کلید connect کلیک میکنم، همه موارد رو(مثل رمز و از اینچیزا) بررسی میکنه وبدون هیچ اروری تموم میشه ولی علامت زرد رنگ کنار اون تلویزیونه ی تو تسکبار نمیره. اینم بگم که ADSL دارم.لطفا کمک کنید. راستی یه جایی خوندم که مال فایروالشه.:n13:
ali.reihani
20-01-2013, 19:40
سلام :
چند روزه با انواع مختلف دارم یه دیتابیس که حدود 4600 مخرب داره روی نود ورژن 6 تست میکنم.هم توی محیط مجازی هم محیط واقعی.توی سون و ایکس پی.توی شادو دیفندر...
چون شنیده بودم پاکسازی و کلینینگ نود 6 مورد داره...عکس خودش گویاست...
میشه دوستان حرفه ای نود بگن اشکال کار کجاست؟؟؟؟با دیتابیسهای دیگه هم تست کردم.شناسایی عالیه اما پاکسازی مورد داره...
دوستان دیگه هم تست و نتیجه رو اعلام کنن...
ممنون
سلام!
من که با نود32 هیچ مشکلی نداشتم و هر چیزی را که پیدا میکرد حالش را میگرفت حالا نمی دانم چرا نود32 برای دوکاربر که تا به حال دیده ام چیزی را پاکسازی نمیکند!:n13:
به نظر من شما باید تمامی قدراتی که مال اسکن است در تنظیمات نود32 را روی آخرین درجه بگذارید!
بعد یک جای دیگر هم بود که نوشته بود اسکن فول و پاکسازی فول اون را بگذاری روی پاکسازی فول تا به جای اسکن کردن آن را پاکسازی کند!
من الآن نود32 ندارم که خوب براتون بگم تازه این هایی را که گفتم از روی تصوّری بود که هنوز از تنضیمات نود یادم هستش!:n01:
aylar6888
21-01-2013, 01:23
سلام!
من که با نود32 هیچ مشکلی نداشتم و هر چیزی را که پیدا میکرد حالش را میگرفت حالا نمی دانم چرا نود32 برای دوکاربر که تا به حال دیده ام چیزی را پاکسازی نمیکند!:n13:
به نظر من شما باید تمامی قدراتی که مال اسکن است در تنظیمات نود32 را روی آخرین درجه بگذارید!
بعد یک جای دیگر هم بود که نوشته بود اسکن فول و فول اون را بگذاری روی پاکسازی فول تا به جای اسکن کردن آن را پاکسازی کند!
من الآن نود32 ندارم که خوب براتون بگم تازه این هایی را که گفتم از روی تصوّری بود که هنوز از تنضیمات نود یادم هستش!:n01:
سلام علی :
بالاخره روی تنظیمات پیشفرض باید از 460 تا مخرب یکی رو پاک کنه یا نه؟
در ضمن نود برای پاکسازی گزینه ای ندیدم داشته باشه که مثلا دیلیت یا کلین یا قرنطینه کنه...
توی آندیماند اسکن (اسکن دستی) گزینه ای برای کلینینگ و (مثلا) گندزدایی داره که من در هر سه حالتش تست کردم.شاید 8 بار این پوشه رو با تمام تنظیمات تست کردم و چند دیتابیس ویروس دیگه رو هم تست کردم اما پاکسازی صفر صفر صفر بود....
جالب اینجاست که توی سایت AV-COM نوشته پاکسازیش 86 درصد شده که نسبت به نسخه 5 که 74 درصد گمونم بوده خیلی هم پیشرفت کرده...
در ضمن من اونو توی ویندوز ایکس پی مجازی تست کردم...
دوستان با چند تا مخرب تستش کنین ...نتیجه رو هم بذارین
ممنون
pedram_01
21-01-2013, 19:18
سلام علی :
بالاخره روی تنظیمات پیشفرض باید از 460 تا مخرب یکی رو پاک کنه یا نه؟
در ضمن نود برای پاکسازی گزینه ای ندیدم داشته باشه که مثلا دیلیت یا کلین یا قرنطینه کنه...
توی آندیماند اسکن (اسکن دستی) گزینه ای برای کلینینگ و (مثلا) گندزدایی داره که من در هر سه حالتش تست کردم.شاید 8 بار این پوشه رو با تمام تنظیمات تست کردم و چند دیتابیس ویروس دیگه رو هم تست کردم اما پاکسازی صفر صفر صفر بود....
جالب اینجاست که توی سایت AV-COM نوشته پاکسازیش 86 درصد شده که نسبت به نسخه 5 که 74 درصد گمونم بوده خیلی هم پیشرفت کرده...
در ضمن من اونو توی ویندوز ایکس پی مجازی تست کردم...
دوستان با چند تا مخرب تستش کنین ...نتیجه رو هم بذارین
ممنون
من تا همین چند وقت پیش نود 32 اسمارت داشتم نسخه 6 هر ویروسی که پیدا میکرد پاک میکرد بدون کوچیک ترین مشگلی حتما یک جای کار شما میلنگه
بالای 2000 هزار ویروس باهاش تست کردم حتی کامپیوتر خودم رو ویروسی کردم تا بببینم نود چکار میکنه از پس تمام ویروس ها بر امد و بعدش نورتون و کاسپر ریختم هیچ ویروسی پیدا نکردن یعنی نود32 واقعا دخل ویروس هارو اورده بود
ALI16437
21-01-2013, 20:36
با سلام
منم با نظر دوستمون aylar6888 موافق ام نود انتی ویروس جالبی نیست حداقل تجربه من که اینطور بوده در مورد نسخه 4 خودم 6 ماه روی 5 کامپیوتر نصب کرده بودم
با یک کرک درست و حسابی هر روز هم اپدیت میکردم ولی چون زیاد بهشون فلش الوده میخورد همیشه 3-4 تا ویروس توشون بود همین چند روز پیش یکی از دوستانم یک لپ
تاپ برام اورد که نود کرک شده ورژن 5 روش بود من کامل اپدیتش کردم بعد کل سیستم رو باهاش اسکن کردم چیزی نشناخت ولی وقتی فلش بهش زدم و به سیستم
خودم فلش رو اوردم نورتون بالای 3 مدل ویروس مختلف رو فلش بنده شناسایی و پاک کرد .
با تمام این تفاصیل دو احتمال وجود داره یا چون ما همیشه از نسخه کرک شده استفاده میکنیم اون کارایی که باید نداره و ویروسها رو نمیشناسه یا کلا این انتی ویروس به قول
یکی از دوستان فقط ویروسهای خیلی خفن رو شناسایی میکنه و با بقیه کار نداره ، البته این نظر شخصی من بود و من اصراری به 100% درست بودنش ندارم
موفق باشید علی .
هر چی یوزر نیم یه نود میدم قبول نمیکنه کلافه ام کرده چیکار کنم؟
یوزر نیم های 10 سایت رو هم استفاده کردم
ali.reihani
21-01-2013, 23:26
با سلام
منم با نظر دوستمون aylar6888 موافق ام نود انتی ویروس جالبی نیست حداقل تجربه من که اینطور بوده در مورد نسخه 4 خودم 6 ماه روی 5 کامپیوتر نصب کرده بودم
با یک کرک درست و حسابی هر روز هم اپدیت میکردم ولی چون زیاد بهشون فلش الوده میخورد همیشه 3-4 تا ویروس توشون بود همین چند روز پیش یکی از دوستانم یک لپ
تاپ برام اورد که نود کرک شده ورژن 5 روش بود من کامل اپدیتش کردم بعد کل سیستم رو باهاش اسکن کردم چیزی نشناخت ولی وقتی فلش بهش زدم و به سیستم
خودم فلش رو اوردم نورتون بالای 3 مدل ویروس مختلف رو فلش بنده شناسایی و پاک کرد .
با تمام این تفاصیل دو احتمال وجود داره یا چون ما همیشه از نسخه کرک شده استفاده میکنیم اون کارایی که باید نداره و ویروسها رو نمیشناسه یا کلا این انتی ویروس به قول
یکی از دوستان فقط ویروسهای خیلی خفن رو شناسایی میکنه و با بقیه کار نداره ، البته این نظر شخصی من بود و من اصراری به 100% درست بودنش ندارم
موفق باشید علی .
سلام!
اولا خدا بیامرزه نسخه 4 را شما بگیر نسخه 6 را نصب کن و ببین چی کار میکنه؟!!!
دوما شما آنتی ویروس را کرک کردید و 100درصد اون کیفیت اولیه را ندارد؟!!!
ممنون
aylar6888
22-01-2013, 01:24
سلام :
نود من کاملا اکتیو و با سریال 3 ماهه EVA از یه سایت نمایندگی تو دانمارک گرفتم و کاملا معتبره....
من نرم افزاری که ارتباط مستقیم با نت داشته باشه رو بمیرم کرک نمیکنم چون بی معنیه و اینجور کرکها 90 درصدشون مورد دارن(یا آلوده هستن یا منبع آلودگی میشن یا ترافیکی نامشخص و آپلود به مقاصد و منابع نامعلوم دارن)..انتی ویروس که دیگه کرکش نوبر میشه....
قبول دارم که یه جای کار میلنگه.منم همین لنگیدنشو میخوام بدونم از چی ناشی میشه...والا نود اینجوریم نیست که تو دیتابیس 4600 تایی هیچی پاکسازی نداشته باشه.لااقل باید بالای 300 تا رو بشناسه چون دیتابیسی که تست کردم مخربهای همه فرمه توشه اما مال 6 ماه پیش به اونوره و فقط برای تست آندیماند اسکن و قدرت دیتابیسها استفاده میکنم...
دوستان برای نسخه 6 هنوز کرکی ارائه نشده ؟
ali.reihani
22-01-2013, 13:04
سلام :
نود من کاملا اکتیو و با سریال 3 ماهه EVA از یه سایت نمایندگی تو دانمارک گرفتم و کاملا معتبره....
من نرم افزاری که ارتباط مستقیم با نت داشته باشه رو بمیرم کرک نمیکنم چون بی معنیه و اینجور کرکها 90 درصدشون مورد دارن(یا آلوده هستن یا منبع آلودگی میشن یا ترافیکی نامشخص و آپلود به مقاصد و منابع نامعلوم دارن)..انتی ویروس که دیگه کرکش نوبر میشه....
قبول دارم که یه جای کار میلنگه.منم همین لنگیدنشو میخوام بدونم از چی ناشی میشه...والا نود اینجوریم نیست که تو دیتابیس 4600 تایی هیچی پاکسازی نداشته باشه.لااقل باید بالای 300 تا رو بشناسه چون دیتابیسی که تست کردم مخربهای همه فرمه توشه اما مال 6 ماه پیش به اونوره و فقط برای تست آندیماند اسکن و قدرت دیتابیسها استفاده میکنم...
سلام!
شما که این را گرفتی پس چرا نمیرید توی ویندوز اصلی تون نصب کنید شاید مشکل از ویندوز مجازی ای که دارید هست!
ali.reihani
22-01-2013, 13:19
سلام!
درست شدن یا تغییر بعضی چیز های نود32 v6 که نسخه اش از 306 به 308 آمد اینم ویژگی هاش:
6.0.308.0
ثابت: چشم انداز پلاگین سقوط کرد در شرایط خاص
ثابت: شماره SSL اسکن با نوع خاصی از داده ها
ali.reihani
22-01-2013, 13:36
کسی بهترین تنظیمات را برای قسمت IDS and advanced options را دارد؟
خیلی خیلی ممنونم !
mohammad6947
22-01-2013, 15:44
نسخه Eset smart security 6 قسمت Edit برای تنظیم سرور آپدیت نداره
چطورمیتونم Eset smart security 6 رو آفلاین آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کسی بلده توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟
mohammad6947
22-01-2013, 22:23
بفرما خدمت شما :
این روش واسه سایت ایران ستاپ هست به غیر این آیا روش دیگری هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟
victor021
22-01-2013, 22:25
دوستان من ورژن 6.0.306.0 Final رو نصب کردم ولی هر یوزر و پسوردی که میدم اکتیو نمیشه
در ضمن برای اولین باره که از این انتی ویروس استفاده میکنم
Eblis 2011
22-01-2013, 22:31
این روش واسه سایت ایران ستاپ هست به غیر این آیا روش دیگری هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟
خب مگه مشکلش چیه ؟
کجاشو مشکل داری ؟
mohammad6947
22-01-2013, 22:48
خب مگه مشکلش چیه ؟
کجاشو مشکل داری ؟
روشی که معرفی کردید رو میدونستم اما به دنبال راه حل بهتری هستم
آیا روش دیگه ای هم وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohammad6947
22-01-2013, 22:49
دوستان من ورژن 6.0.306.0 Final رو نصب کردم ولی هر یوزر و پسوردی که میدم اکتیو نمیشه
در ضمن برای اولین باره که از این انتی ویروس استفاده میکنم
لابد یوزر و پسوردت قدیمی هستن و توسط ESET بلاکه شدن
از سریال های جدید استفاده کن
Eblis 2011
22-01-2013, 23:09
روشی که معرفی کردید رو میدونستم اما به دنبال راه حل بهتری هستم
آیا روش دیگه ای هم وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنده روش دیگه ای به چشمم نخورد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.