مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
mahdi_ctr
03-11-2016, 13:58
درود:
اگه نسخه 9 شما سریال داره همون رو میتونید برای این نسخه هم استفاده کنید.
برای آپدیت هم پایین آپدیت دیتابیس در ورژن 9 قسمت آپدیت نرم افزار هست ( PRODUCT UPDATE ) که باید روی آن دستی کلیک کنید تا ارتقا پیدا کنه...
دقیقا منم منظورم همین روش بود ولی با کلیک روی PRODUCT UPDATE سیستم پیام میده که شما به آخرین ورژن آپدیت هستید در صورتی که من هنوز ورژن 9 هستم
aylar6888
05-11-2016, 09:38
دقیقا منم منظورم همین روش بود ولی با کلیک روی PRODUCT UPDATE سیستم پیام میده که شما به آخرین ورژن آپدیت هستید در صورتی که من هنوز ورژن 9 هستم
درود:
این مسئله زمانی پیش میاد که لایسنس شما یا تریل باشه (حتی اگه شش ماهه یا یکساله باشه) یا اینکه مثلا از نوع گیفت یا پروموشن باشه (هدیه) و فقط برای همون نسخه یا نسخه های فرعی همون نسخه اصلی مثلا نسخه 9 تمام ورژنهاش باشه...
شما آنتی ویروستون رو آنیستال کنید و نسخه جدید رو نصب و با سریالی که دارید فعال کنید...
چجوری advanced heuristics رو در ورژن 10 غیر فعال کنم ؟ برا افزایش سرعت سیستم
سلام دوستان چند تا یوزر و پسورد دارم که فکر کنم تا چند وقت فعال باشن من از یکی استفاده کردم و الان یک ماهه حدودا دارم استفاده میکنم ازش و هنوز غیرفعال نشد و برای اپدیت مشکلی ندارم بقیشو میزارم هر کسی که خواست ازش استفاده کنه
فعال بودن یا نبودنش پای من نیست ولی امتحانش ضرری نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hidden-Hunter
12-11-2016, 16:06
Username: EAV-0181347168
Password: 3768n8mxfk
For version 9.0 and 10.0: B7X8-X5K3-JPPX-RKMB-685G
با سلام من اینترنت سکیوریتی ورژن ESET Smart Security 8.0.319.0 رو نصب کردم ولی وقتی ویروس رو پیدا میکنه اون رو پاک نمیکنه.لطفا کمکم کنین.
من ایست اسمارت سیکیوریتی نسخه 10 دارم و با یک لایسنس رایگان فعالش کردم.
الان چند وقتی است که پیغام میده که قسمت network protection غیرفعال شده و نمیدونم چجوری میتونم فعالش کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
چندتا اسکرین شات از برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم مشخصات مدت اعتبار لایسنس:
noisymind
17-12-2016, 19:31
سلام. چطوری تو ورژن 9 دسترسی یک برنامه رو به اینترنت قطع کنم؟ از تو پست اول حذف شده
aylar6888
18-12-2016, 19:49
الان چند وقتی است که پیغام میده که قسمت network protection غیرفعال شده و نمیدونم چجوری میتونم فعالش کنم.
درود:
ویندوز شما 10 هست؟
ببینید لینکی که دادم کمکتون میکنه؟
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aylar6888
18-12-2016, 20:02
سلام. چطوری تو ورژن 9 دسترسی یک برنامه رو به اینترنت قطع کنم؟ از تو پست اول حذف شده
کلیداف5 یا گزینه تنظیمات پیشرفته-بعدبریدتوی تنظیمات پرسونال فایروال-بعدگزینه ادونس-بعدگزینه های رول و زون وباادیت دسترسی برنامه روقطع کنید
چندتا اسکرین شات از برنامه:
اینم مشخصات مدت اعتبار لایسنس:
سلام فایل نصبی آنتی ویروس رو اجرا کنید و ریپیرش کنید
سلام. من امروز eset smart security premium 10 رو نصب کردم. یک مشکلی دارم. با بالا آمدن ویندوز، صفحه ی اصلی آنتی ویروس (home screen) باز میشه. تو منوش چیزی پیدا نکردم که همچین چیزی رو غیر فعال کنم. البته منظورم splash screen نیست ها. خود برنامه اجرا میشه و وسط صفحه ظاهر میشه!
اینم عکس سیستمم موقع بالا اومدن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Microsoft24
05-01-2017, 09:43
دوستان تو نسخه 9 و 10 میشه از سرور آپدیت کاستوم استفاده کرد ؟
منظورم تغییر در نرم افزار برای اضافه شدن دکمه edit هستش. (همانند نسخه ۷ و ۸)
من آپدیت آفلاین انجام دادم. از سرور نمیدونم.
ورژن 9 نمیشه آپدیت افلاین به برنامه داد ؟
sunshineboy
18-01-2017, 21:29
کلید نود نمیشه گذاشت نه؟
aylar6888
19-01-2017, 10:20
کلید نود نمیشه گذاشت نه؟
درود:
بخاطر اینکه سایت توی لیست سیاه آنتی ویروس قرار میگیره کلید نباید بگذارید
ilililililiili
27-01-2017, 01:09
سلام، یه سوال:
آیا امکانش هست برای آنتی ویروس nod ویروسی نوشت که اونو نشناسه؟ یا حالا هر آنتی ویروس دیگه ای.
چطوری میشه مطمئن شد که آنتی ویروسی که داری، همه ویروس هارو میشناسه و چیزی رو از قلم نمی اندازه؟
سلام
یه برنامه یا ماژول هست که بهش وصل شی سایتها کار نمیکنه! باید لوگاوتش کنم تا سایتها کار کنم!
تو اموزشی که نوشتن با سیکوریتی بهش رول مول دادن اینجور چیزا ولی مال من سیکوریتی نیس./ نسخه قدیمیه.
حالا موندم چیکار کنم با این :n13:
05-02-2017, 19:54
سلام
یه برنامه یا ماژول هست که بهش وصل شی سایتها کار نمیکنه! باید لوگاوتش کنم تا سایتها کار کنم!
تو اموزشی که نوشتن با سیکوریتی بهش رول مول دادن اینجور چیزا ولی مال من سیکوریتی نیس./ نسخه قدیمیه.
حالا موندم چیکار کنم با این :n13:
منظورت اینه که نمیذاره به بعضی سایتها وصل بشی؟
بگو نسخه دقیقش چیه تا بهت بگم چکار کنی!!
سلام دوستان
نسخه 8 من میخوام فایل های dat رو کپی کنم مثل نسخه های قدیمی فرق میکنه تنظیماتش. چطوریه؟؟!!
در ضمن پوشه ناد 32 readonly هست برش میدارم تیکشو خطای ادمین میده. ای بابا تا حالا نسخه 8 رو با فایل dat بروز نکرده بودما !
عجله دارم فقط سریع ممنون
اقا ردیف کردم لی نمیدونم چرا ویروس شورتکات پاک نشد. به ماه قبل بروزه ها !!!
درود:
منظورت اینه که نمیذاره به بعضی سایتها وصل بشی؟
بگو نسخه دقیقش چیه تا بهت بگم چکار کنی!!
کلا همه سایتا.
نسخه 4.2.71.2 هست.
///////////
ببخشید هزینه بروزرسانی آنتی ویروس چقد باید گرفت؟
////////////////////////
اینجا چقد خشکه!
دوستان چه نظری میدین وقتی همیشه از اینترنت داریم استفاده میکنیم از سیکوریتی استفاده کنیم ینی؟ فقط آنتی ویروس استفاده کنم چی میشه؟
"R E Z A"
13-02-2017, 12:39
سلام .
ورژن 9 اسمارت سکوریتی دارم وقتی میخام فلش یا کارت حافظه ای رو که یه سری فایل داره اسکن کنم ، مثل این میمونه که بخوای یه فلش کاملا خالی رو اسکن کنی هیچ فایلی رو اسکن نمیکنه وظرفه 1ثانیه پیغام اتمام اسکن رو میده تو همون پیغام هم مینویسه که تعداد فایلهای اسکن شده : 0
:n16:
mamad karol
17-02-2017, 17:16
دوستان سلام عرض میشه و وقتتون به خیر،
جدیداً یه نوتیفیکیشن از آنتی ویروسم پشت سر هم (60 الی 70) بار ظاهر میشه که نمیدونم مشکل از کجاست.
با هر نرم افزاری هم که بگید اسکن کردم سیستمو ولی چیزی پیدا نشده.
اینم اضافه کنم که فقط وقتی مرورگرهامو باز میکنم این نوتیفیکیشن میاد،حتی اگر آدرس سایتی رو باز نکرده باشم و مرورگر خالی باشه.
این اتفاق هم از وقتی پیش اومد که توی گوگل دنبال کرک و سریال برای یه نرم افزار میگشتم که وقتی یه سایت رو باز کردم یه صفحه ی ای روی دسکتاپم اومد که بسته هم نمیشد و مجبور شدم سیستم رو ری استارت کنم تا از بین بره.
چند بار هم با خود NOD32 اسکن کردم ولی چیزی نیافت.
خواهش میکنم کسی راه حلشو میدونه بهم بگه.
ممنونتون میشم اسکرینشو ببینید بهم بگید مشکل از کجاست و چجوری برطرفش کنم،پیشاپیش ممنونم.:n16:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 10 چطوره ؟ نصب کنم یا همین 9 بمونم !
aylar6888
07-03-2017, 11:33
نسخه 10 چطوره ؟ نصب کنم یا همین 9 بمونم !
درود:
زیاد فرقی ندارن چون هر دو قابلیت آپدیت آفلاین ندارن و فعالسازیشون هم با سریاله نه به یوزرذ پسورد...پس بنابراین اگه نسخه جدیدتر یعنی 10 رو نصب کنید مسلما بهتره....مگه اینکه هدفتون چیزایی که گفتم مثل آفلاین آپدیت باشه که در اون صورت هم باید حداقل نسخه هشت رو نصب کنید.
mohammad.ef
20-03-2017, 18:15
سلام . وقت بخیر
سال نو مبارک
من دو روزه ESS 10 نصب کردم . قبلا 9 داشتم
از وقتی 10 نصب کردم ، آپدیت نمیشه و میگه سرور پیدا نشد
اینترنتم مشکلی نداره . با وی.پی.ان هم امتحان کردم . نشد
چیکارش باید کرد ؟
mohammad.ef
20-03-2017, 18:20
..............
saeedhashemee
01-05-2017, 11:41
دوستانی که اخرین ورژن نود رو نصب کردن 10.1.240.0 ایا در حالت iInteractive mode به مشکل باز شدن پنچره تعیین دسترسی اینترنت روبرو شدن؟
نسخه قبلی برای هر برنامه فقط یک بار سوال میکرد و تمام
ولی همین اینک برای بعضی از برنامه صدهها بار سوال میکنه و هر چقدر create rule and remeber permently رو میزنی دوباره سوال میکنه و فقط نشون میده ادرس پورت دیگریست و بازهم سوال میکنه
کسی چاره ایی داره؟
mahdi_ctr
11-06-2017, 14:17
سلام دوستان
از کجا میتونم بفهمم سریالی که الان روی آنتی ویروس من فعاله چی هست؟
از نود ورژن 10 استفاده میکنم
B3NYAMIN
29-06-2017, 12:49
درود دوستـان
من ورژن 10 رو نصــــب کــَردم
برای وارد شدن به برنامه باید اول یا لایسنس داشته باشی یا از حالت فری بری کار کنی با برنامه کار ندارم -_-
مشکل من اینجاس وقتی رو Free Trial License کلیک میکنم میگه مشکل از اینترنت شماست و راست میگه ، من وقتی تو مرورگرم سایت Eset.com رو میزنم بالا نمیاره . تو نرم افزارم این Error Code :ECS.20002 رو میده
هیلـــــتِـر شکن هم وصل میکنم باز همون مشکل پا برجاست با این تفاوت که تو مرورگر سایت Eset باز میشه ولـــــــی نرـم افـــــزار هـمون ارور رو داره چـه کــُنــــــَـم!؟
ha118814kh
11-07-2017, 21:02
سلام
انتی ویروس من با AIK Windows
مشکل برخورده جطور این مشکل را برطرف کنم
مرسی
سلام
چطوری میشه یه آی پی رو در لیست سفید بزارم؟ فک کنم باید تو رول بزارم نه؟ من که هر کاری کردم نشد. یعنی نسخش قدیمیه فک کنم 4 یا بالاتر بود. هر کاری کردم نتونستم آی پیرو در لیست سفید بزارم.
fa_shinobi
12-08-2017, 11:07
سلام. یه سایت هست که هر وقت بازش میکنم پیامی مبنی بر اینکه یه تروجان وجود داره و حذف شده میاد. هر صفحه از اون سایت این مشکل رو داره و خیلی رو مخه. چطوری میشه نوتفیکیشن مربوط به یه سایت رو غیر فعال کرد؟ (فقط همون سایت)
یا چطوری میشه کاری کرد که این سایت اعتمادسازی بشه به فایروال؟ (سایت بلاک نیست)
نوع ویروسی هم که میشناسه اینه: HTML/Scrinject.B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fa_shinobi
12-08-2017, 11:08
سلام. یه سایت هست که هر وقت بازش میکنم پیامی مبنی بر اینکه یه تروجان وجود داره و حذف شده میاد. هر صفحه از اون سایت این مشکل رو داره و خیلی رو مخه. چطوری میشه نوتفیکیشن مربوط به یه سایت رو غیر فعال کرد؟ (فقط همون سایت)
نوع ویروسی هم که میشناسه اینه: HTML/Scrinject.B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آپدیت نسخه 10 چطوری باید ذخیره کرد؟؟؟ فایل های Dat که تو پوشه نیستن !
newhamedpc
14-08-2017, 00:06
احتمالا فقط یه فایل ازش ویروسی هست ، یا iframe ممکنه داشته باشه . که نود32 میاد فقط همون رو بلاک میکنه نه کل سایت رو
fa_shinobi
14-08-2017, 10:53
احتمالا فقط یه فایل ازش ویروسی هست ، یا iframe ممکنه داشته باشه . که نود32 میاد فقط همون رو بلاک میکنه نه کل سایت رو
درسته. مشکل همینه.
حالا چطور میشه کاری کرد که نود کلا بیخیال اون سایت بشه و چکش نکنه؟
یا نوتفیکیشن مربوط به اون فایل دیگه نیاد
Hidden-Hunter
15-08-2017, 10:21
فایروال کارش مسدود کردن یک پک یا ازاد کردن پکت هست
شما باید از طریف وب پروتکشن نود اقدام به اعتماد سازی سایت کنید
newhamedpc
15-08-2017, 12:52
درسته. مشکل همینه.
حالا چطور میشه کاری کرد که نود کلا بیخیال اون سایت بشه و چکش نکنه؟
یا نوتفیکیشن مربوط به اون فایل دیگه نیاد
Setup/ Advanced Setup / Web and Email / Web access Protection / URL Address Managment / Address List ( Edit ) / List of Address Allow
اینجا هر وبسایتی رو که نیاز دارید اضافه کنید
مسیر مربوط به ورژن 10 هستش که توی ورژن 9 هم مسیر همینه
سلام متاسفانه یه سایتی رو نود برام بسته
تو تنظیمات هم رفتم ولی نتونستم درست کنم
پیغام زیر رو میده
fa_shinobi
22-10-2017, 13:05
سلام متاسفانه یه سایتی رو نود برام بسته تو تنظیمات هم رفتم ولی نتونستم درست کنمپیغام زیر رو میده
شاید مشکل از نود نباشه. با مرورگری دیگه امتحان کنید و مطمئن بشید تاریخ و زمان سیستم درسته
اگه نشد میتونید موقتی نود رو غیر فعال کنید
شاید مشکل از نود نباشه. با مرورگری دیگه امتحان کنید و مطمئن بشید تاریخ و زمان سیستم درسته
اگه نشد میتونید موقتی نود رو غیر فعال کنید
امتحان کردن درست نشد , یه آلارم از nod امد که سایت شاید مشکل داشته باشه منم اشتباهی تیکش رو زدم
از اون لحظه سایت از کار افتاد
با سیستم دیگه ,یا گوشی میتونم اون سایت رو باز کنم ولی تو این سیستم کلا بسته شده
سلام متاسفانه یه سایتی رو نود برام بسته
تو تنظیمات هم رفتم ولی نتونستم درست کنم
پیغام زیر رو میده
با سلام
به تنظیمات ناد32 رفته و با کلیک بر روی گزینه Default تنظیمات رو به حالت پیشفرض برگردانید.
با تشکر
با سلام.
من قبلا اسمارت ورژن 5 داشتم و هر ماه آنرا با دادن یوزر نیم برای حدود یک ماه راه اندازی میکردم و هر ماه بهمین روش دیتابیسش را آپدیت میکردم تا اینکه نود پیام داد که بیش از این ورژن 5 را ساپورت نمیکنه.
منهم ناچارشدم یک ورژنی که فکر میکردم 8 باشه نصب کنم ولی بعد نصب دیدم ورژنش را نوشته 10.1 .
حالا پرسشم از دوستان اینه که آیا میتونم این راهم مثل ورژن 5 هرماه با دادن یوزر جدید بحالت تریال(آزمایشی) فعال کرده و دیتابیسش را آپدیت کنم یا ترفند دیگری باید بکار بست؟:n21:
"R E Z A"
06-12-2017, 14:22
با سلام.
من قبلا اسمارت ورژن 5 داشتم و هر ماه آنرا با دادن یوزر نیم برای حدود یک ماه راه اندازی میکردم و هر ماه بهمین روش دیتابیسش را آپدیت میکردم تا اینکه نود پیام داد که بیش از این ورژن 5 را ساپورت نمیکنه.
منهم ناچارشدم یک ورژنی که فکر میکردم 8 باشه نصب کنم ولی بعد نصب دیدم ورژنش را نوشته 10.1 .
حالا پرسشم از دوستان اینه که آیا میتونم این راهم مثل ورژن 5 هرماه با دادن یوزر جدید بحالت تریال(آزمایشی) فعال کرده و دیتابیسش را آپدیت کنم یا ترفند دیگری باید بکار بست؟:n21:
سلام . بله میشه
EsetFreeBot@ ربات تلگرامی هستش که به صورت رایگان لایسنس E s e t رو میده
Pessimist
22-04-2018, 22:19
EsetFreeBot@ ربات تلگرامی هستش که به صورت رایگان لایسنس E s e t رو میده
میشه بگید چطوری کار میکنه؟
میشه بگید چطوری کار میکنه؟
تا اون تاریخی که این پستو زدم خیلی راحت لایسنس رو بعد انتخاب که کدوم دیوایس باشه رو میداد ولی گویا فعلا از کار افتاده ولی تو نت زیاده لایسنسش که آدرس چنتاش رو براتون میفرستم
ALI16437
29-04-2018, 10:11
با سلام
ممنون میشم برای من هم بفرستید Dr Nima
عزیز
مرسی ،
سلام
دوستان گزینه pause firewall در کلیک راست تسکبار nod32 ورژن 11 برای من حذف شده و حتی داخل تنظیمات پیشرفته و غیره هم نیست و نمیدونم تنظیمات دستکاری شده یا تو اپدیتهای جدید برداشته شده و الان چیکار باید کرد اون گزینه بیاد.
اینم عکس
ویراش مشکل رو پیدا کردم مال نصب اکسپرس v.p.n بود(خدا نگذره از باعث و بانی این مشکلات)
سلام // دوست عزیز شما انتی ویروس دارید که فایروال نداره .. باید اسمارت سکیوریتی نصب میکردید که فایروال هم داشته باشه
دوستان علت این ارور چیه؟
eset main gui has stopped working
ویندوز قبلی رو پاک کردم دوباره نصب کردم دوباره ارور داد ! رفتم ویندوز سون 2018 خریدم و نصب کردم اما بازم ارور داد !
کارت گرافیکمو آپدیت کردم
از خود سایت eset اقدام به دانلود و نصب آنتی ویروس کردم
نمیدوم واقعا علتش چیه لطفا راهنمایی کنید
دوستان علت این ارور چیه؟
eset main gui has stopped working
ویندوز قبلی رو پاک کردم دوباره نصب کردم دوباره ارور داد ! رفتم ویندوز سون 2018 خریدم و نصب کردم اما بازم ارور داد !
کارت گرافیکمو آپدیت کردم
از خود سایت eset اقدام به دانلود و نصب آنتی ویروس کردم
دوستان من از نود32(ESET Internet Security )استفاده میکنم اما 2هفته ای میشه که هر کاری میکنم نود32 ارور eset main gui has stopped working میده
ویندوز سون نصب کردم( آپدیت 2018 )چند بار
کارت گرافیک آپدیت کردم نمی دونم مشکل از کجاست
دوستان لطفا راهنماییم کنید
لطفا برای منهم بفرستید.
تا اون تاریخی که این پستو زدم خیلی راحت لایسنس رو بعد انتخاب که کدوم دیوایس باشه رو میداد ولی گویا فعلا از کار افتاده ولی تو نت زیاده لایسنسش که آدرس چنتاش رو براتون میفرستم
لطفا برای منهم بفرستید.
فرستاده شد ...........
سلام
قبلا با سایت هایی که یوزر ارائه رایگان داشتند به راحتی اپدیت میشد
الان هر چی یوزر میزنم اپدیت نمیشه
چکار کنم
خیلی وقته اپدیت نشده
smart security5
با سلام دوستان امروز کلید نود 32 رو بروز کردم از اینترنت گرفتم الان internet security که نصب کردم برگشته به انتی ویروس ظارهرا مشکل از همین کلیدهاست کسی راه حلی داره برای این مشکل؟؟
سلام
دوستان جدیدا وقتی آپدیت کنید با کلید های 30 روزه ، دیگه تبدیل میشه به آنتی ویروس و فایروال و internet security کنسل میشه . چاره چیه؟
با سلام دوستان امروز کلید نود 32 رو بروز کردم از اینترنت گرفتم الان internet security که نصب کردم برگشته به انتی ویروس ظارهرا مشکل از همین کلیدهاست کسی راه حلی داره برای این مشکل؟؟
سلام
دوستان جدیدا وقتی آپدیت کنید با کلید های 30 روزه ، دیگه تبدیل میشه به آنتی ویروس و فایروال و internet security کنسل میشه . چاره چیه؟
با سلام
باید کلیدی که نیازمند هستید را درست تهیه کنید.
در برخی وبسایت ها، کلیدهای ارائه شده را اشتباهی درج میکنند و شما نیاز به اینترنت سکیوریتی دارید، بعد وارد کردن کلید به آنتی ویروس تبدیل میشود.
در انتخاب کلید دقت کنید.
با سلام
باید کلیدی که نیازمند هستید را درست تهیه کنید.
در برخی وبسایت ها، کلیدهای ارائه شده را اشتباهی درج میکنند و شما نیاز به اینترنت سکیوریتی دارید، بعد وارد کردن کلید به آنتی ویروس تبدیل میشود.
در انتخاب کلید دقت کنید.
ممنون از پاسخ
همیشه همین جور استفاده میکردم اما فکر میکنم کلید رایگان رو خودش تبدیل میکنه به انتی ویروس . اینجور نیست؟ سایتی میشناسید که کلید اینترنت سکوریتی رو بده؟
ممنون از پاسخ
همیشه همین جور استفاده میکردم اما فکر میکنم کلید رایگان رو خودش تبدیل میکنه به انتی ویروس . اینجور نیست؟ سایتی میشناسید که کلید اینترنت سکوریتی رو بده؟
خواهش میکنم
همین 2 هفته پیش فعالسازی کردم و مشکلی ندیدم، مگر اینکه در این چندروز شده باشه که بازم بعیده، چون کاربری دوست داره به حالت آزمایشی از نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده کنه، اگه با این روش به آنتی ویروس تبدیل شه، به چه درد میخوره اونوقت.
در اینترنت یه جستجو بزنید سایت های زیادی رو میاره
موفق باشید
سلام
دوستان من همیشه با لایسنس کی انتی ویروسم رو اکتیو میکردم ولی الان چند روزیه که اصلا به سرور وصل نمیشه و انتی ویروس غیرفعال شده . با -پ ر و ک س ی هم امتحان کردم ولی فایده نداشت
چکار کنم ،کاملا گیج شدم
برای منم همچین اتفاقی افتاد. الان شده آنتی ویروس.
RezaMehranfard
23-11-2018, 13:12
سلام
دوستان توی نسخه جدید نورد لایسنس ها را باید تبدیل کرد یا نیازی نیست؟
aghl2004
22-12-2018, 16:11
سلام
منم به همین مشکل گرفتار شدم.کسی راه حلی نداره؟
aghl2004
24-12-2018, 14:49
سلام
برای من این اتفاق افتاد که اسمارت سکیوریتی پس از دادن کلیدهای ترایال به آنتی ویروس تبدیل شد چند بار هم آنیستال کردم دوباره اینستال کردم همینطور شد. دست آخر اینترنت سکیوریتی نصب کردم مشکل حل شد.
tiraxtork
18-01-2019, 18:23
اقا یه سوال من تو حالت سیف مد نسخه 2018 رو میزنم اسکن بشه ولی در حالت سیف مد اجرا نمیشه جریان چیه
سلام
من از وقتی eset internet security نصب کردم ، قسمت data usage و network monitor در تسک منیجر از کار افتاده.
تو خود فروم ایست هم این مشکل مطرح شده اما کسی راه حلی پیدا نکرده.
لطفا اگه کسی راه حلی داره منو راهنمایی کنه
مرسی
کسی در مورد آپدیت آفلاین و یا تغییر سرور آپدیت نسخههای 9 به بالا اطلاعاتی داره؟
شاد باشید:n12:
به تازگی با پیام زیر مواجه میشم و هر لایسنس کی رو که میدم قبول نمیکنه ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید
به تازگی با پیام زیر مواجه میشم و هر لایسنس کی رو که میدم قبول نمیکنه ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید
کسی نمیدونه علت اینکه اجازه آپدیت برداشته شده چیه ؟
لایسنس آنتی ویروس شما از کار افتاده.
برای همین اجازه آپدیت کردن به شما رو نمیده.
شاد باشید:n12:
من ورژن 12 رودارم که با آپدیتهای موقتی به آنتی ویروس تبدیل شده بود. ی اکانت 1 ساله از ی سایتی خریدم 25 تومان. بعد اون تبدیل شد به اینترنت سکیوریتی و مرتبم داره آپدیت میشه. فعلاً که راحت شدم.
لایسنس دوماهه با آی پی مجارستان (Hungary )
کد
TE9WCY6A
منبع : t . m e / w b n e t
3تا مشکل بعد نصب دارم ،
اول اینکه رو ایکن کنار ساعت راست کلیک میکنم گزینه غیرفعال کردن انتی ویروس نیست ؟؟!! تا هفته پیش که ویندوز عوض نکرده بودم بودش ، الان نیست !!
دوم اینکه ، یه ارور تو برنامه هست نتونستم رفع کنم
سوم اینکه، موقع اکتیو کردن و سریال وارد کردن این ارور میاد ؟!!
چه کنم که این پیغام آپدیت نسخه جدید در صفحه ظاهر نشه و کلا یه جورایی بلاک باشه ؟!
دریافت اشتراک آنتی ویروس نود 32 با آی پی آلمان
۱۲۰روزه
کد
Code: PCWESET2019
لایسنس رو میفرسه ب ایمیل آدرستون
منبع :
t . m e / w b n e t
دوستان بنده ویندوزم7هست نود32 ورزن10رونصب کردم ولی با تمام مرورگرها مشکل داره یعنی هرسایتی رو من با هر مرورگری سرچ کنم مشکل اعتماد سازی میزنی خواهشا راهنمایی کنید چیکار کنم
دوستان بنده ویندوزم7هست نود32 ورزن10رونصب کردم ولی با تمام مرورگرها مشکل داره یعنی هرسایتی رو من با هر مرورگری سرچ کنم مشکل اعتماد سازی میزنی خواهشا راهنمایی کنید چیکار کنم
ابر_حیزون
18-03-2020, 17:39
حتما سایت هایی که میری همه خلاف هستند . شرط بندی بیت کوین
حتما سایت هایی که میری همه خلاف هستند . شرط بندی بیت کوین
نه همه سایت های داخل اتفاقا همین پی سی ورلد یا مثلا اپارات با همه همین طوری است با هر مرورگری حتی کروم
armin_12ir
12-04-2020, 16:02
سلام
اینترنت سکوریتی 13 دارم یهو بعضی مواقع مصرف cpu رو میبره بالای 80
باید چیکارش کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
armin_12ir
12-04-2020, 16:06
سلام اینترنت سکوریتی 13 دارم یهو بعضی مواقع مصرف cpu رو میبره بالا 80 درصد باید چیکارش کنم
بهتره از صفحه اخطار مرورگرت اسکرین شات بگیری و در اینجا قرار بدی.
ابنطوری میشه بهتر راهنماییت کرد.
دوستان از چه ورژنی الان میشه استفاده کرد که مشکل آپدیت و لایسنس نداشته باشه ؟
درود
فک نکنم بشه پیدا کرد.اگرم بشه ب احتمال زیاد نسخه های قدیمی هستن ک اصلا توصیه و پیشنهاد نمیشه
دوتای زیر مناسبه
:»:»:»
sayanermia
22-07-2020, 14:42
دوستان الان لایسنس اخرین ورژن (۱۳) رو از کجا میشه پیدا کرد؟ با این قیمت دلار واقعا دیگه کمرم میشکنه اورجینال بخرم! تا پارسال پنج یوزره میخریدم هر یوزر می افتاد حدود ۸۰ هزار تومن! الان هر یوزر میافته حدود ۳۵۰ هزار تومن اصلا در توانم نیست!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان الان لایسنس اخرین ورژن (۱۳) رو از کجا میشه پیدا کرد؟ با این قیمت دلار واقعا دیگه کمرم میشکنه اورجینال بخرم! تا پارسال پنج یوزره میخریدم هر یوزر می افتاد حدود ۸۰ هزار تومن! الان هر یوزر میافته حدود ۳۵۰ هزار تومن اصلا در توانم نیست!
درود
فک نکنم بتوانید برای ورژن 13 کرک یا کیجن یا لودر پیدا کنید
پست شماره #3088 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید
:»:»:»
هنوز هستن سایتایی که لایسنش رو میذارن بگردی پیدا میکنی اینجا ممنوعه گذاشتنش حالا چنتاش رو برات میفرستم تو ویروس توتال قسمت لینکش بررسی کن
البته خود نود گیر میده که طبعیه
و همچنین نود هر چن وقت برای کشورهای مختلفی لایسنس هدیه میذاره از یه ماه تا سال مثل لینک زیر که متاسفانه عد ه ای فرصت طلب و سودجو همینا رو هم میفروشن
۱۲۰روزه
کد
امتحان کن اگه فعال بود و تونستی بگیری ببین استارتش از ارسال کد هس یا از موقع زدن تو ای ست که برای مصرف یه سال بگیری
یه ساله هم بود که گمونم تموم شده میخوای امتحان کن
اشتراک یک ساله
با استفاده از آیپی مجارستان (Hungary ) یا انگلیس به لینک زیر برید و توی کادر اول کد زیر رو وارد کنید و ایمیل و مشخصات خودتونو وارد کنید ، لاینسس براتون ارسال میشه .
Code : ycjm49ks
و
1- آی پی رو کشور استرالیا بزارید
2-به این صفحه برید و یکی از ABN هایی که اکتیو هست رو کپی کنید
3- در آخر هم اینجا فرم رو پر و ثبت نام کنید
یه پیام به ایمیلتون میاد مبنی بر اینکه ممکنه تا 48 ساعت طول بکشه تا لایسنس رو بفرسته.
sayanermia
22-07-2020, 17:44
هنوز هستن سایتایی که لایسنش رو میذارن بگردی پیدا میکنی اینجا ممنوعه گذاشتنش حالا چنتاش رو برات میفرستم تو ویروس توتال قسمت لینکش بررسی کن
البته خود نود گیر میده که طبعیه
و همچنین نود هر چن وقت برای کشورهای مختلفی لایسنس هدیه میذاره از یه ماه تا سال مثل لینک زیر که متاسفانه عد ه ای فرصت طلب و سودجو همینا رو هم میفروشن
۱۲۰روزه
کد
امتحان کن اگه فعال بود و تونستی بگیری ببین استارتش از ارسال کد هس یا از موقع زدن تو ای ست که برای مصرف یه سال بگیری
یه ساله هم بود که گمونم تموم شده میخوای امتحان کن
اشتراک یک ساله
با استفاده از آیپی مجارستان (Hungary ) یا انگلیس به لینک زیر برید و توی کادر اول کد زیر رو وارد کنید و ایمیل و مشخصات خودتونو وارد کنید ، لاینسس براتون ارسال میشه .
Code : ycjm49ks
و
1- آی پی رو کشور استرالیا بزارید
2-به این صفحه برید و یکی از ABN هایی که اکتیو هست رو کپی کنید
3- در آخر هم اینجا فرم رو پر و ثبت نام کنید
یه پیام به ایمیلتون میاد مبنی بر اینکه ممکنه تا 48 ساعت طول بکشه تا لایسنس رو بفرسته.
واقعا ممنونم خیلی توضیحات خوبی بود حتما چک میکنم ببینم به چه صورته! یک دنیا سپاس
دریافت لایسنس 59 روزه
MOBILE SECURITY
ابتدا به لینک زیر برید با ایپی مجارستان
Ip: Hungary
در کادر اول کد
d2frej6k
در کادر دوم ی اسم وارد کنید
ودر کادر سوم یک ایمیل وارد کنید(ایمیل واقعی وارد کنید) جیمیل باشه
بعد ی ایمیل میفرسته براتون و لایسنس رو میده
سلام خدمت همه دوستان این مشکل چطور حل کنم؟
ESET live grid is not accessible تو گوگل سرچ زدم تنظیمات غیرفعال میکنم اینترسیکیوریتی من قرمز میشه و ناچرا فعال میکنم سبز میشه بعد مدتی دوباره زرد میشه این ازار دهنده هست
- - - Updated - - -
ESET live grid is not accessible تو گوگل سرچ زدم تنظیمات غیرفعال میکنم اینترسیکیوریتی من قرمز میشه و ناچرا فعال میکنم سبز میشه بعد مدتی دوباره زرد میشه این ازار دهنده هست
با سلام بنده مشکل دارم برای نصب node32
نسخه ای که من میخوام نصب کنم eset endpoint antivirus 6.5.2107.1 و ۶۴ بیت هست
خطایی که میده هم اینه:
Could not write value ScheduleFirstScan to key\software\ESET\ESET security\Current\Version\ Info.
Verify that you have sufficient access to that key, or contact your support personnel.
چکارش کنم؟
نسخه نصب شده هم روی سیستم نیست که بتونم تغییری در اون بدم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
atolympic
28-03-2021, 08:06
سلام دوستان
روی سیستم من eset INTERNET SECURITY نصب کردم ازاون وقت تا حالا فقط میتونم گوگول کروم رو فقط میتونم باهاش کار کنم و جستجوگرهای دیگه ام از کار افتاده و هیچ صفحه ای رو باز نمیکنن لطفا راهنماییکنید ..
ضمنا الاندیگه با هیچ کدوم از ف ی ل ت ر شک ن ها هم نمیتونم کانکت بشم این رو هم راهنمایی کنید
ممنونم
product version : 14.0.22.0 هستش
SPIRIT PALST III
24-05-2021, 17:07
اگه در این ضمینه اطلاع دارید ممنون میشم راهنمایی کنید...
من با نحوه کار شرکت هایی که لایسنس اقتصادی (لایسنس شرکتی(49000تومانی) یا هر چیزی اسمش رو بذاریم آشنا هستم و از یکی از این شرکت های خرید می کنم. منتها یکی از این شرکت های رو دیدم سایتش رو که همچین ادعایی کرده بود می خواستم ببینم این ادعاش درسته یا نه اون هم با همون روشی که خودش در مورد لایسنس شرکتی توضیح داده کار می کنه و این ادعا که چون عمده می خره می تونه با قیمت 49 هزار تومن بده دروغ هست؟
یه نکته: این سایت گفته لایسنسش با همون نسخه ای که از سایت رسمی e.s.e.t می تونی دانلود کنی کار میکنه و اینکه خودش به نسخه جدید آپدیت میشه ولی اینجایی که من می خرم نسخه اختصاصی (تغییر یافته) خودش رو داره و برای نسخه جدید هم باز باید از نسخه اختصاصی خودش استفاده کنیم و اتوماتیک به نسخه جدید آپدیت نمیشه...اینها رو برای این می پرسم که به نظر شما بهتره از این سایت که میگه از نسخه رسمی خود e.s.e.t استفاده میکنه بگیرم بهتره یا فرقی نمی کنه؟
توضیح اون سایت اینه:
اگه در این ضمینه اطلاع دارید ممنون میشم راهنمایی کنید...
من با نحوه کار شرکت هایی که لایسنس اقتصادی (لایسنس شرکتی(49000تومانی) یا هر چیزی اسمش رو بذاریم آشنا هستم و از یکی از این شرکت های خرید می کنم. منتها یکی از این شرکت های رو دیدم سایتش رو که همچین ادعایی کرده بود می خواستم ببینم این ادعاش درسته یا نه اون هم با همون روشی که خودش در مورد لایسنس شرکتی توضیح داده کار می کنه و این ادعا که چون عمده می خره می تونه با قیمت 49 هزار تومن بده دروغ هست؟
یه نکته: این سایت گفته لایسنسش با همون نسخه ای که از سایت رسمی e.s.e.t می تونی دانلود کنی کار میکنه و اینکه خودش به نسخه جدید آپدیت میشه ولی اینجایی که من می خرم نسخه اختصاصی (تغییر یافته) خودش رو داره و برای نسخه جدید هم باز باید از نسخه اختصاصی خودش استفاده کنیم و اتوماتیک به نسخه جدید آپدیت نمیشه...اینها رو برای این می پرسم که به نظر شما بهتره از این سایت که میگه از نسخه رسمی خود e.s.e.t استفاده میکنه بگیرم بهتره یا فرقی نمی کنه؟
توضیح اون سایت اینه:
اوناییکه میگن فقط نسخه خودمون قسمت سرور رو تغییر میدن که استفادش واقعا اشتباهه
سعی کنید از لینک خود شرکت سازنده دانلود کنید یا حداقل از جاییکه اطمینان دارید
اون زمان که ارزش پول اینقدر نبود اینا میومدن از هند یا کشورهایی که ارزش پولی پایینی داشتن خرید میزدن و واسطه ای عمل میکردن
حالا با این وضعیت اصن اعتباری نیست که اونی که به شما میدن بلاک بشه یا نه
ولی کلا استفاده کننده شمایی میتونی هر کدوم رو صلاح میدونی استفاده کنی
الان حتی به سایتهایی که نماد هم دارن هم نمیشه کامل اعتماد کرد
لایسنسهای ایست که به فراوانی معروفه هر چن وقت هم سایتهایی هستن که چن ماهه رایگان میزارن _بات کانال تل ایست فرستادم براتون
eset internet security 12.2.31.0
سلام. نسخه قدیمی من فعال بود. گفت آپدیت کن، آپدیت کردم حالا غیر فعال شده. کسی میتونه کمکی بکنه؟
M.Hashemi
21-04-2022, 13:40
سلام
درسته که eset اپدیت را برای کاربران ایرانی بسته؟
و برای آپدیت باید از قند سکن و ... استفاده کرد؟
دوستالان کسی میتونه کلید برای فعال سازی معرفی کنه ؟
نه کلیدی مونده برای فعال سازی نه دیگه میشه اپدیت کرد ... 99 درصد انتی ویروسا ایران رو تحریم کردن :rambo:
mohsen_blid
30-07-2022, 08:47
سلام دوستان
کسی جایی میشناسه لایسنس رایگان انتی سکوریتی ارائه کنه؟
jabi7joon
04-10-2022, 22:29
با ایمیل فیک لایسنس یه ماهه بگرید.. بلاک هم نمیشه..
Dariushtanha
15-08-2023, 16:46
سلام دوستان
چند ماه پیش بعد از اینکه مجبور شدم برای فعالسازی مجدد ESET (که کد لایسنس یکساله اش اکسپایر شده بود) کد لایسنس جدید را با آی پی امریکا وارد کنم تا انجام بشه ولی بعدش هرموقع که لپ تاپ رو روشن می کنم و ویندوز بالا میاد پنجره ESET هم بالا میاد و مجبور میشم دستی ببندمش؟
دلیلش چیه و چطور میتونم رفعش کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.