مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
یوزرنیم و پسورد رو از سایت های چینی دریافت کنید بهتره ، من الان چند روزه دارم از یک یوزرنیم/پسورد از نوع EAV استفاده می کنم که تا 17-02-2013 اعتبار داره ، اما مدت هاست اکثر لایسنس هایی که منتشر می شه Trial هست.
من برای آپدیت آفلاین آنتی ویروس بعد از نصب ویندوز جدید به این شکل عمل می کنم :
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security
به آدرس بالا می رم و 19 فایل em000_32.dat تا em024_32.dat رو کپی می کنم در جایی و بعد از نصب ویندوز جدید وارد Safe Mode می شوم ، بعد فایل هایی که ازشون کپی گرفته بودم رو جایگزین فایل های قدیمی می کنم ، برای اینکه متوجه بشید آپدیت درست انجام شده ،کافیه یک نگاه به ورژن دیتابیس آنتی ویروس بیاندازید، البته من حرفه ای نیستم اگر اساتید مشکلی در این کار می بینن لطفا بیان کنن تا موردی پیش نیاد.
armin_punisher6
23-01-2013, 21:18
بچه ها من smart security 5 استفاده میکنم.ارزش داره 6 نصب کنم؟
دوستان، من قبلا از نود 32 استفاده نکردم، الان بهترین بسته ی امنیتیش smart security 6 هست؟
ممنون میشم لینک نسخه ی کاملشو بدین. :n16:
دوستان، من قبلا از نود 32 استفاده نکردم، الان بهترین بسته ی امنیتیش smart security 6 هست؟
ممنون میشم لینک نسخه ی کاملشو بدین. :n16:
سلام
بله اسمارت سکیوریتی کاملترین بسته خانگی شرکت eset هست
32 بیت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
64 بیت
omid.pari
24-01-2013, 12:34
سلام دوستان من الان حدود 3 سال میشه از نود 32 استفاده میکنم و حدود 1 سالی هم میشه که از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم.در این مدت با کامپیوتر مشکل ویروس و ... نداشتم(حداقل خطایی یا مشکلی که بیانگر ایرادی باشه) و در کل از نود 32 خیلی راضیم ولی تازگیا یکی از دوستام که تو یه اداره دولتی کار میکنه بهم گفت که بخشنامه اومده که از نود 32 استفاده نکنیم چون یه برنامه جاسوسیه!!!حالا نظره شما چیه؟شما چیزی در این مورد شنیدین؟؟؟
saeid333
24-01-2013, 16:28
سلام
من ESET Security5 دارم
براي استفاده از فايروالش و اينكه برنامه ها رو چجوري درش وارد كنم كه به اينترنت دسترسي نداشته باشن ميشه راهنمايي كنيد
ممنون
كسي كمك نميكنه؟؟
meysammehrpooya
24-01-2013, 17:31
دوستان من ورژن 5 رو از طریق خود نرم افزار آپدیت کردم به ورژن 6 مشکلی نداره ولی من از ویندوز 8 استفاده می کنم بعد خود eset smart یه یوزر اکانت ویندوز بنام jonh می سازه و سرعت با لا اومدن ویندوز رو پایین می اره دلیلش چیه ؟
سلام
بچه ها من نود ورژن 6 رو روی ویندوز 8 64 بیت نصب کردم اما کار نمیکنه
کسی میدونه چرا
سلام
بچه ها من نود ورژن 6 رو روی ویندوز 8 64 بیت نصب کردم اما کار نمیکنه
کسی میدونه چرا
سلام امیر جان
ارور خاصی میده؟؟
ناد باز کنید ببیند چه اروری داده یا یه عکس از ارور مربوطه بزارید :n11:
سلام دوستان من الان حدود 3 سال میشه از نود 32 استفاده میکنم و حدود 1 سالی هم میشه که از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم.در این مدت با کامپیوتر مشکل ویروس و ... نداشتم(حداقل خطایی یا مشکلی که بیانگر ایرادی باشه) و در کل از نود 32 خیلی راضیم ولی تازگیا یکی از دوستام که تو یه اداره دولتی کار میکنه بهم گفت که بخشنامه اومده که از نود 32 استفاده نکنیم چون یه برنامه جاسوسیه!!!حالا نظره شما چیه؟شما چیزی در این مورد شنیدین؟؟؟
بعيد ميدونم چنين چيزي درست باشه.
شركتي نمياد چنين كاري بكنه وگرنه كل مشتريان خودش رو در سطح جهان از دست ميده.
شاد باشيد:40:
aylar6888
25-01-2013, 01:30
سلام :
جاسوسی؟؟؟؟:n09:
مثلا چی جاسوسی میکنه؟؟؟
کی و کدوم ارگان همچین بخشنامه ای داده؟؟؟مگه توی ارگانهای دولتی انتی ویروس و فیروال نصب کردن و انتخاب نوع اون دست کارمند هاست که بهشون بخشنامه کنن؟؟؟اونها خرید عمده دارن و همه ادارات تحت امرشون موظفن که همون محصول رو نصب کنن....
بعدشم اصلا انتی ویروسی که توی ایران نمایندگی نداره شرکتها ازش سرویس نمیگیرن معمولا....
اینجا خیلیا توهم توطئه و جاسوسی دارن شما توجه نکن....
بقول دایی جان ناپلئون :
مش قاسم تفنگو بیار .....که جاسوسا اومدن...:n02:
سلام امیر جان
ارور خاصی میده؟؟
ناد باز کنید ببیند چه اروری داده یا یه عکس از ارور مربوطه بزارید :n11:
ممنون علی جان :11:
از اون لینکی که خودت گذاشته بودی دانلود و نصب کردم درست شد ، اشکال از فایل دریافتی خودم بود
خیلی ارادت داریم :n11:
سلام
بچه ها آیکون آنتی من چرا اینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SHAHAB-P30
25-01-2013, 23:44
دوستان آپدیت آفلاین توی ورژن 6 برداشته شده ؟
من توی تنظیمات جایی نمیبینم که آدرس بهش بدم ..
aylar6888
26-01-2013, 01:21
سلام
بچه ها آیکون آنتی من چرا اینطوره ؟
سلام :
چون نود 32 شما اکتیو نیست.اکتیوش کنید درست میشه...
سلام :
چون نود 32 شما اکتیو نیست.اکتیوش کنید درست میشه...
سلام
فکر کنم که اکتیوه ، اینم عکس
در ورژن 6 برای ظاهر شدن قسمت update server کافیست در رجیستری وارد این قسمت شده : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info و مقدار گزینه PackageFeatures را به 20 تغییر بدهید .
فقط یادتون باشه نود 32 اجازه تغییرات به شما نمیده و کافیه تیک Self Defense را بردارید و یکبار سیستم را ریستارت کنید .
با تشکر از استاد احد نجار .
نود 6 که بهم ریخت اول تست کن بعد بیا بگو این کار رو بکن
softlayer
26-01-2013, 22:20
با سلام خدمت دوستان
یه سوال :
توی ورژن 6 میخوام از سرور یه سایت که اشنراک گرفتم آنتی ویروسمو آپدیت کنم(به صورت آنلاین)
اما جایی برای وارد کردن آدرس سرور پیدا نمیکنم
میشه راهنمایی کنید؟
Eliminal
28-01-2013, 03:11
دوستان به سوال
با توجه به اینکه نمایشگاه کامیوتر از فردا در مشهد شروع میشه...
به نظر شما ارزش داره آنتی ویروس اوریجینال نود 32 بخرم؟
الان دارم ار ورژن 6 استفاده میکنم و برای یوزر پسوورد هم از همین سایت بر میدارم و الان تا 5-6 ماه دیگه لایسنس اکتیو هستش...چیزی که توی خود نود مینویسه
الان این سریال هایی که توی این سایت یا سایتهای دیگه بصورت مجانی قرار میدن برابر با سریال های اوریجینال هستش یا ضعیف ترن؟
Eliminal
28-01-2013, 09:09
سلام
فکر کنم که اکتیوه ، اینم عکس
آیکن من هم به همون شکل هست مگه باید چه شکلی باشه؟
ali.reihani
28-01-2013, 15:14
سلام!
اگر از اسکنر malwarebytes در کنار اسمارت سکوریتی eset استفاده کنیم مشکلی پیش نمی آید!؟
omid-p30
28-01-2013, 15:23
سلام!
اگر از اسکنر malwarebytes در کنار اسمارت سکوریتی eset استفاده کنیم مشکلی پیش نمی آید!؟
نه، گارد malwarebytes رو خاموش کنید و فقط به عنوان اسکنر استفاده کنید.
در صفحه اکتیو سازی سریال قانونی انتی ویروس نود 32 کشور چی رو انتخاب کنم چون ایران نداره ایا انتخاب کشور های دیگر مشکل بوجود نمیاره:n13:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aylar6888
29-01-2013, 01:29
دوستانی که آیکن نودشون سبزه (سبز با علامت خطر وسطش )محصولشون کاملا کار میکنه اما بصورت تریال ...و کامل اکتیو نشده..اگه دقت کنید اخطار سبزه که نشون میده خطری متوجهتون نیست...آیکون اسمارت سکوریتی چشم گرد آبی و انتی ویروس باید چشم گرد سبز باشه ...اما اکتیو نبودن و آیکون این شکلی هیچ مشکلی نداره و فقط ثبت نشده توی سایت نود32...
aylar6888
29-01-2013, 01:31
در صفحه اکتیو سازی سریال قانونی انتی ویروس نود 32 کشور چی رو انتخاب کنم چون ایران نداره ایا انتخاب کشور های دیگر مشکل بوجود نمیاره:n13:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر مشکلی پیش نمیاد اما آی پی شما که تابلوئه مال ایرانه...سه گزینه جهت اکتیو کردن هست و شما از گزینه های دیگه مثلا با یوزر نیم پسورد اکتیوش کنید و کشور لازم نیست ثبت کنید...
با سلام
دوستان من آنتی ویروس eset nod 32 ورژن 4.2.64.12 رو دارم امروز با یوزر و پسورد جدید آپدیتش کردم ولی دو تا از فایلاش رو ویندوز نصب نکرد . من خودم ok کردم که نصب بشه. بعد از نصب اونا الان که آپدیت رو میزنم این پیفام رو میده و آنتی ویروس آدیت نمیشه ؟!
you have been using this evaluation time limited version for more than 30 days. update is no longer possible.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان من گزینه PackageFeatures را به 20 تغییر دادم ریستارت کردم آیکونش قرمز شد و گزینه web access protection به صورت non functial یا یه همچین چیزی شد چه کار کنم؟ میخوام سرور اپدیت آنلاین دستی بدم eset smart security 6.0 استفاده میکنم
.AraMesh.
30-01-2013, 00:55
دوستان من گزینه PackageFeatures را به 20 تغییر دادم ریستارت کردم آیکونش قرمز شد و گزینه web access protection به صورت non functial یا یه همچین چیزی شد چه کار کنم؟ میخوام سرور اپدیت آنلاین دستی بدم eset smart security 6.0 استفاده میکنم
این روش واسه سایت ایران ستاپ هست به غیر این آیا روش دیگری هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام " ی روش دیگه هم هست ک بدون ریست کردن و Safe mode میشه : ( روی نسخه 6 ک عملا جواب داد )
موقع نصب آنتی ویروس ، حواستون باشه در زمانی ک داره رجیستری رو میریزه، وارد regedit بشید ( از قبل باز کنید تا وقت هدر نره ) و روی HKEY_LOCAL_MACHINE کلیک کنید و دکمه Ctrl+F رو بزنید تا جستجو باز شه. دقت کنید ک همه چک باکسها تیک بخورند. بعد تایپ کنید PackageFeatures و بزنید دکمه Find next
اون مقداری ک پیدا میشه ب همین نام رو باز کنید و عددش ک 22 هست رو ب 1 تغییر بدید ( این در مورد ورژن قبلی هم صدق میکنه ، کلا باید مقدار 1 بشه ) تا آفلاین ظاهر و فعال شه. تغییر عدد باید تا قبل از پایان عملیات نصب ، انجام بشه. وگرنه باید برید Safe mode
تاریخ سیستمتون هم تنظیم باشه ، مسیر پوشه آفلاینتون هم داخل ریشه درایو باشه بهتره ( داخل یک پوشه مثل : C:/update ) چون اگه طولانی بشه ، آنتی ... نمیشناسه. اسم پوشه هم ب لاتین یا عدد باشه ( فرق نمیکنه ).
.AraMesh.
30-01-2013, 01:22
*حالا ی سوال مدتها برام پیش اومده : * ی نرم افزار نیست ک ما بهش تاریخ بدیم بعد خودش برامون آپدیت آفلاین پیدا کنه ما اینقدر آواره این سایت اون سایت نشیم؟ یا اصلا خودش برامون دانلود کنه؟
دوستان این 30 روز ما تموم شده پسورد از کجا بیاریم ؟:n03::n03::n03:
این کارش اینه که خودکار پیدا می کنه ؟ مثل این برنامه های سیت موزیک آدرس یاب ؟
.AraMesh.
30-01-2013, 10:41
این کارش اینه که خودکار پیدا می کنه ؟ مثل این برنامه های سیت موزیک آدرس یاب ؟
سلام" بله شما فقط ی کلیک میکنید و اون خودش براتون یوزر پس میگیره. حجمش چند کیلوبایت بیشتر نیست.
Ata Assassin
30-01-2013, 14:19
سلام
من ورژن جدیده eset smart security که همون 6 هستش رو نصب کردم یوزرنیم پسورد هم زدم ولی وقتی می خوام آپدیت کنم بعده اینکه آپدیت رو دانلود کرد تو progress پیغام خطا میده و آپدیت نمیشه
از چی می تونه باشه؟؟
ممنون از راهنمایی تون
سلام
من ورژن جدیده eset smart security که همون 6 هستش رو نصب کردم یوزرنیم پسورد هم زدم ولی وقتی می خوام آپدیت کنم بعده اینکه آپدیت رو دانلود کرد تو progress پیغام خطا میده و آپدیت نمیشه
از چی می تونه باشه؟؟
ممنون از راهنمایی تون
چه اروری میده؟؟
عکس بزارید؟
eset smart security
په فرقی با نود 32 اره ؟.
مثل این که نصب نیست
چی کار کنم الان ؟ کسی لینک داره ؟
.AraMesh.
30-01-2013, 15:14
eset smart security
په فرقی با نود 32 اره ؟.
مثل این که نصب نیست
چی کار کنم الان ؟ کسی لینک داره ؟
سلام" فرقش داشتن فایروال در نسخه اسمارت ... هست. * الان تو اکثر سایتای ایرانی ورژن آخر گذاشتند.*
.AraMesh.
30-01-2013, 15:16
سلام
از چی می تونه باشه؟؟
ممنون از راهنمایی تون
سلام" شما حتما ی نگا ب تاریخ سیستمتون بکنید تنظیم باشه. اگه تصویر قرار بدید بهتر میشه...
ممنون میشه لینک فریم 4 رو هم بدین مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل اساسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
3 ماه پیش یه لپ تاپ خریدم یه نود 32 اصل داد یه کارت توش بود کارتو زدم تو سایت و اکتیو کردم بعد رفتم تو برنامه
ثبت نام کردم یه یوزر با پس داد الان ویندوزمو عوض کردم و اون یوزر پسو داده بود رو گم کردم
تو سایتم میرم میزنم ارور میده تو برنامه هم ثبت نام میکنم ایمیل یوزر نیم و پس برام نمیاد
چیکار کنم فقط کارت داخل جعبه نود رو دارم نوشته SERIAL NUMBER XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
.AraMesh.
30-01-2013, 22:07
ممنون میشه لینک فریم 4 رو هم بدین مرسی
سلام" اینم لینک Microsoft.NET Framework 4.0
باسلام .امروز کسپر 2013 آپدیت ,فول اسکن کردم هي ويروسی پیدا نکرد .امروز نود32 نسخه6 ريختم حدود 13 تا ویروس پیدا کرد.(واقعاَ از کسپر نا امید شدم.ديگه اسمشم نمیارم):n01:
.AraMesh.
30-01-2013, 23:17
باسلام .امروز کسپر 2013 آپدیت ,فول اسکن کردم هي ويروسی پیدا نکرد .امروز نود32 نسخه6 ريختم حدود 13 تا ویروس پیدا کرد.(واقعاَ از کسپر نا امید شدم.ديگه اسمشم نمیارم):n01:
سلام" تصویر بذارید ببینیم چی پیدا کرده ک واسه کسپر اهمیت نداشته؟ رفع شبهه کنیم :n01:
.AraMesh.
30-01-2013, 23:58
كسي كمك نميكنه؟؟
سلام" این راهنمای خود اینترنت سکوریتی5
اگه کافی نبود: اولین پست این تاپیک همه چیزرو شفاف سازی کردند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل اساسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
3 ماه پیش یه لپ تاپ خریدم یه نود 32 اصل داد یه کارت توش بود کارتو زدم تو سایت و اکتیو کردم بعد رفتم تو برنامه
ثبت نام کردم یه یوزر با پس داد الان ویندوزمو عوض کردم و اون یوزر پسو داده بود رو گم کردم
تو سایتم میرم میزنم ارور میده تو برنامه هم ثبت نام میکنم ایمیل یوزر نیم و پس برام نمیاد
چیکار کنم فقط کارت داخل جعبه نود رو دارم نوشته SERIAL NUMBER XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
خدایی کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟
.AraMesh.
31-01-2013, 02:46
خدایی کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟
سلام" مگه یوزرپس ، براتون ایمیل نشده از طرف همون سایت؟ یعنی توی ایمیلتونم نگه نداشتید؟
اینجا بیشتر بچه ها با تریال کار میکنند. کمتر کسی پول واسه آنتی .... میده!!
سلام دوستان چرا نسخه 6 این نرم افزار تمام سایتها را بلوک می کنه حتی اسم سایت را در قسمت managment web access protection-url addressوارد می کنم باز سایت بلوک میشه وباز نمیشه وباید کل قسمت را غیر فعال کرد.
armin_punisher6
31-01-2013, 11:52
بهترین سایتی که یوزر و پسورد میده چیه؟
بهترین سایتی که یوزر و پسورد میده چیه؟
به امضاء مراجعه كنيد.
سلام" مگه یوزرپس ، براتون ایمیل نشده از طرف همون سایت؟ یعنی توی ایمیلتونم نگه نداشتید؟
اینجا بیشتر بچه ها با تریال کار میکنند. کمتر کسی پول واسه آنتی .... میده!!
نمیدونم چی شد که ایمیلام واسه خودش پاک شدن اصلا انگار به ما نمیاد یه نود اصل استفاده کنیم
منم که نخریدم با لپ تاپ دادن:n13:
سلام دوستان این کسایی که می گن آپدیت نود می فروشن از کجا می خرن ؟
سلام دوستان این کسایی که می گن آپدیت نود می فروشن از کجا می خرن ؟
آپديت ناد رو جايي نميخرند. بلكه خودشون از اينترنت دريافت ميكنند و اون رو به مشتري تحويل ميده.
بابت همين كار از مشتري پول دريافت ميكنند.
نمیدونم چی شد که ایمیلام واسه خودش پاک شدن اصلا انگار به ما نمیاد یه نود اصل استفاده کنیم
منم که نخریدم با لپ تاپ دادن:n13:
مگه شما در سايت ناد32 ثبت نام نكرديد؟
اگه ثبت نام كرده ايد كه با همون مشخصات وارد بشيد.
مطمئناً در اون قسمت جايي براي بازيابي نام كاربري و كلمه عبور هست.
در صورتي كه نياز به نام كاربري و كلمه عبور براي ناد32 داشتيد ميتونيد از امضاء من استفاده كنيد.
آپديت ناد رو جايي نميخرند. بلكه خودشون از اينترنت دريافت ميكنند و اون رو به مشتري تحويل ميده.
بابت همين كار از مشتري پول دريافت ميكنند.
پس این که میگن سرور و فلان اینا چیه؟
aylar6888
01-02-2013, 01:23
پس این که میگن سرور و فلان اینا چیه؟
سلام :
دوست عزیز آپدیت هیچ محصولی فروشی نیست و اکثر محصولات آپدیتشون توی سایت خودشون هست....اما نود آپدیتهاشو نمیذاره توی سایتش...اینهایی که شما میگین اکثرا حتی فایلها رو خودشون زحمت نمیکشن بسازن..از اینترنت دانلود میکنن توی یه سایت (سرور اون سایت ) آپلودش میکنن و شما بجای سرور نود 32 آدرس سرور آپدیت نود رو میذاری آدرس همون سایت و از طریق همون سایت خودش آپدیت میشه...چیز عجیبی نیست.اصلا هم امن نیست البته مگر اینکه صاحب سایت و اعتبار اون سایت تایید شده باشه که تو ایران نمیشه روی امنیتش حساب باز کرد.چون معلوم نیست دقیقا چی میگیره و میفرسته و ........در ضمن سرور همون سیستم کامپیوتر خودمونه که هاردش قابلیت اشتراک گذاری داره حالا چه توی اینترنت چه شبکه...
فكر كنم اگه به صورت زير وارد كنيد مشكلتون حل بشه:
سلام من همین کار را کردم جواب نمی ده باید کلش غیر فعال کرد میترسم از طریق وب ویروس بگیره.
ببخشيد می خوام ويندوز عوض کنم آيا ميشه فايلهای آپديت نود رو برداشت و آپديتش کرد ؟چطوری؟
hadi7777
01-02-2013, 18:44
برای حل مشکلات آپدیت و به روز شدن آنتی ویروس eset می توانید از سایت زیر اکانت رایگان دریافت کنید، من استفاده کردم خیلی خوب کار می کنه
.AraMesh.
01-02-2013, 20:09
ببخشيد می خوام ويندوز عوض کنم آيا ميشه فايلهای آپديت نود رو برداشت و آپديتش کرد ؟چطوری؟
سلام " بله
دانلود بکاپر Nod32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط قبل از اجرای این برنامه ، آنتی ویروستون رو موقتا غیر فعال کنید یا این برنامه رو از اسکن معاف کنید. * نگران نباشید مشکلی نداره گیرش ب خاطر برنامه نویسیه *
مگه شما در سايت ناد32 ثبت نام نكرديد؟
اگه ثبت نام كرده ايد كه با همون مشخصات وارد بشيد.
مطمئناً در اون قسمت جايي براي بازيابي نام كاربري و كلمه عبور هست.
در صورتي كه نياز به نام كاربري و كلمه عبور براي ناد32 داشتيد ميتونيد از امضاء من استفاده كنيد.
ثبت نام کردم ولی نمیدونم کدوم قسمت سایت بود
* Helium *
02-02-2013, 20:00
سلام.هروقت ویندوز بالا میاد این ارور پایین صفحه میاد و تا چندثانیه دسکتاپ هنگ میکنه تا اینکه بره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چه کار کنم دیگه نیاد؟
.AraMesh.
02-02-2013, 23:50
سلام" مراقب باشید هـ ک نشید
*Batman*
03-02-2013, 00:04
سلام.هروقت ویندوز بالا میاد این ارور پایین صفحه میاد و تا چندثانیه دسکتاپ هنگ میکنه تا اینکه بره.
چه کار کنم دیگه نیاد؟
پروتکل ICMP (غیر فعال کردن پیغامهای Exploit in ICMP Packet) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aylar6888
03-02-2013, 01:37
ثبت نام کردم ولی نمیدونم کدوم قسمت سایت بود
سلام :
دوست عزیز اگه ایمیلتونو وارد کردین موقع ثبت الان شما یه اکانت در نود دارید...برید داخل سایت اصلی نود و با ایمیلتون لاگین کنید...اگه پسوردتون رو هم فراموش کردید روی forget my password کلیک کنید و پسورد به ایمیلتون ارسال میشه و بعد که وارد اکانتتون شدید میتونید سریالتونو از همون اکانتتون دریافت کنید...
برای ایمیل هم استفاده از تاندربرد و پرتکول POP 3 بدرد این روزها میخوره که با پاک کردن ایمیلتون با این برنامه های دارای این پروتکول ایمیلتون از داخل اینباکستون پاک نمیشه و قابل دسترسیه....
سلام
دوستان یک چند روزیه نود نمیدونم قاطی کرده چش شده برنامه هامو میزاره تو قرنتینه بعد اسم قسمت ویروس مینویسه:
Win32/Virut.NBPvirus
چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از قرنتینه درمیارم باز انجام میده.
بچه ها ترووووخداااا اورژانسي کمکم کنيد، نود32 رو يه لپ تاپي نصبه و خود به خود آپديت نميشه...
مشکل از کجا ها ميتونه باشه ؟ تروخداا زودي کمکم کنيد.
رو گزينه آپديت کليک کردم ولي رو 0 درصد مونده. :n30:
.AraMesh.
03-02-2013, 16:49
سلام
دوستان یک چند روزیه نود نمیدونم قاطی کرده چش شده برنامه هامو میزاره تو قرنتینه بعد اسم قسمت ویروس مینویسه:
Win32/Virut.NBPvirus
چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام" اون برنامه ای ک دارید ، با ویروس یکی شده. وقتی نتونه خود ویروس رو پاک کنه ، ناگزیر انگشت میذاره روی اصل برنامه و بدین ترتیب هردوتا رو با هم ب فنا میده :n02:
اگه بیشتر برنامه هاتون مشکوک میزنند با ی آنتی دیگه غیر از نود32 اسکن کنید تا شاید ب امید خدا فقط ویروس پاک بشه ن خود برنامه با ویروس. اگرم نخواستید نود32 پاک کنید میتونید با دیسک نجات ی آنتی دیگه مثل کسپر یا بیت دفیندر در حالت بوت اسکن کنید. دعای ما بدرقه این راه :n01:
وایییییییییییییییی
حدث میزدم:n14:
حتی تو explorer منم رفته
چگونه از اسکن اتومات درایو نوری توسط نود32 جلوگیری کنم؟
مسیر دقیق تنظیماتش لطفا
.AraMesh.
03-02-2013, 20:52
بچه ها ترووووخداااا اورژانسي کمکم کنيد، نود32 رو يه لپ تاپي نصبه و خود به خود آپديت نميشه...
مشکل از کجا ها ميتونه باشه ؟ تروخداا زودي کمکم کنيد.
رو گزينه آپديت کليک کردم ولي رو 0 درصد مونده. :n30:
سلام" دستکاری خاصی روی تنظیماتش انجام ندادید؟ سرورش اتوماتیک هست؟
سلام
Win32/Virut.NBPvirus
چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولین ابزار از پست زیر رو دانلود و اسکن کنید
.AraMesh.
03-02-2013, 21:19
چگونه از اسکن اتومات درایو نوری توسط نود32 جلوگیری کنم؟
مسیر دقیق تنظیماتش لطفا
سلام" آنتی ویروس رو باز کنید. دکمه F5 صفحه کلید رو بزنید تا وارد تنظیمات پیشرفته بشید. از داخل لیست سمت چپ، روی گزینه Computer کلیک ، Antivirus and Antispyware رو باز کنید بعد روی گزینه Removable media کلیک کنید. حالا داخل کادر سمت راست ، میتونید کلا گزینه چک کردن رسانه ها رو غیر فعال کنید و OK
ضمنا صفحه اول همین تاپیک ، توضیحات و راهنمای کاملتر این محصول هست
سلام" دستکاری خاصی روی تنظیماتش انجام ندادید؟ سرورش اتوماتیک هست؟
نه اصلاا به هيچي دست نزدم....فقط بهم گفتن چرا آپديت نميشه منم که گزاشتم رو آپديت روي 0 درصد مونده... چيکاار کننم پليززززززززززز ؟
از کجا بايد بفهمم سرورش چه جوريه ؟
اولین ابزار از پست زیر رو دانلود و اسکن کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیشب با آویرا 2013 تو بوت اسکن کردم با کرک و پچ نرم افزار ها و خود ویروس ها 120 تا خانوادگی بودن که پیدا کرد.
با ابزار دوستمون jolan57 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم پیدا کرد.
ویروس رو فایل های سیستمیم خودش کپی کرده عکس چند تا براتون گذاشتم چطور فایل های سیستمم ترمیم کنم (بدون عوض کردن ویندوز)
حالا یه آنتی ویروس دیگه غیر از آویرا پیشنهاد میدید که تو بوت اسکن کنم؟
آپدیت بشه یا به روز باشه!
کسپر خوبه یا نه .؟
------------------------------------------------------*******************-------------------------------------*********************-------------------------------------***********************------------------
در واقع من از nod32 نا امید شدم میخوام یه اینترنت سکرتی دیگه نصب کنم.
شما چی پیشنهادی دارین.نظر من.1-avast یا 2- comodo یا 3- avg برام خیلی مهم است لطفا بگید.کدوم بهتره
ali.reihani
05-02-2013, 00:06
سلام!
اگر ما از اسکنر پاندا در کنار نود32 استفاده کنیم مشکلی پیش می آید؟
دیشب با آویرا 2013 تو بوت اسکن کردم با کرک و پچ نرم افزار ها و خود ویروس ها 120 تا خانوادگی بودن که پیدا کرد.
با ابزار دوستمون jolan57 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم پیدا کرد.
همین ابزار فایل ها رو گندزدایی میکنه بدون پاک کردن.
نتیجه چی شد ؟
اول سیستمتون رو پاکسازی کنید بعد آنتی ویروس نصب کنید سوالتون رو باید اینجا مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم :نظر سنجي: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجی های سالیانه در پست اول ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینو فعلا از من داشته باشید البته اگه ناظرمون منو تنبیه نکنه:
با توجه به چیزایی که گفتین ترکیب آوست رایگان+فایروال کمودو
سلام!
اگر ما از اسکنر پاندا در کنار نود32 استفاده کنیم مشکلی پیش می آید؟
اسکنر پاندا ؟ پاندا که اسکنر نداره اگر منظورتون آنتی ویروس به صورت خاموش است نه مشکلی نداره
حتی میتونید پاندا کلود رو به صورت ریل تایم کنار نود نصب کنید که من بودم این کار رو میکردم
wolfman_741
05-02-2013, 01:14
آیکن NOD ام بخاطر inactive بودن parental control همیشه زده
من که از parental contrl استفاده نمیکنم چه کار کنم سبز شه ؟
آیکن NOD ام بخاطر inactive بودن parental control همیشه زده
من که از parental contrl استفاده نمیکنم چه کار کنم سبز شه ؟
در صفحه اصلی برنامه F5 روبزنید
در صفحه تنظیمات پیشرفته از سمت چپ همین پرنتال کنترل رو انتخاب کرده و در قسمت راست تیک شو بردارید
از 12 ویروسی که پیدا کرد 11 درست کرد.
با توجه به چیزایی که گفتین ترکیب آوست رایگان+فایروال کمودو
منظورم این است که کدام از این ها بهتر است یا نظر شما چیه؟
اگه فقط کومودو اینترنت سکرتی نصب کنم خوبه با آنتی ویروس اوست یانه فایروال کومودو نصب کنم؟؟؟؟یا
نظر سنجی دیدم ولی نمیشه خیلی بهش پایبند بود :n16:
سلام
میشه کار کرد که فایروال نود32 رو توی ورژن 6 دستکاری کرد؟
من کامپوترم رو شر کردم اما فایروالش این چنین اجازه ای بهم نمیده
توی ورژن های قبلی ( ورژن 4 ) من فایر وال رو راحت غیر فعال میکردم اما توی ورژن 6 چیزی نداره
راهمایی کنین که چطور میشه سیستم شر شدم رو با انتی ویروس سازگار کنم
چون هر وقت انتی ویروس رو پاک کردم مشکلی واسم پیش نیومد
ممنون میشم کمک کنین
shahin666
07-02-2013, 13:15
سلام
دوستان عزیز این پیغام تو نسخه 6 از ESET Smart Security
یعنی بعد از 30 روز NOD از کار می افته :n03:
خوب کرکی روشی داره که جلوگیری بشه
تو نسخه های قبلی این مشکل 30 روز نبود ولی متاسفاته تو این نسخه این مشکل وجود داره
سلام
میشه کار کرد که فایروال نود32 رو توی ورژن 6 دستکاری کرد؟
من کامپوترم رو شر کردم اما فایروالش این چنین اجازه ای بهم نمیده
توی ورژن های قبلی ( ورژن 4 ) من فایر وال رو راحت غیر فعال میکردم اما توی ورژن 6 چیزی نداره
راهمایی کنین که چطور میشه سیستم شر شدم رو با انتی ویروس سازگار کنم
چون هر وقت انتی ویروس رو پاک کردم مشکلی واسم پیش نیومد
ممنون میشم کمک کنین
بر روی ایکن نود در تسکبار کلیک راست کنید و Temporarily diable protection رو انتخاب کنید و بعد از کارتون دوباره فعالش کنید
سلام
دوستان عزیز این پیغام تو نسخه 6 از ESET Smart Security
یعنی بعد از 30 روز NOD از کار می افته :n03:
خوب کرکی روشی داره که جلوگیری بشه
تو نسخه های قبلی این مشکل 30 روز نبود ولی متاسفاته تو این نسخه این مشکل وجود داره
مشکلی وجود نداره در گروه زیر عضو بشین و از سریال هایی که دوستان میذارن استفاده کنید البته 3 4 روز قبل از پایان مدت زمان استفاده از نود
classic99
07-02-2013, 18:06
با سلام
من nod32 ورژن 6 نصب کردم چطور میتونم proxifire را روی سیستم فعال کنم؟
از وقتی nod32 نصب کردم کار نمیکنه.
07-02-2013, 18:33
مشکلی وجود نداره در گروه زیر عضو بشین و از سریال هایی که دوستان میذارن استفاده کنید البته 3 4 روز قبل از پایان مدت زمان استفاده از نود
ممنون دوست عزیز ولی این گروهی که شما گفتید یعنی یوزر نیم و پسورد برای آپدیت کردن رو قرار میدن درسته!!
ولی Nod میگه بعد از 30 روز کلا برنامه از کار امی افته یعنی اکسپایر میشه
حالا بعد از 30 روز دیگه به چه شکلی هست بازم میشه از برنامه استفاده کرد؟!!
سلام
تاپیک سریالهای آپدیت NOD32 رو پیدا نمیکنم...
لینکش رو لطف میکنید...؟
ممنون دوست عزیز ولی این گروهی که شما گفتید یعنی یوزر نیم و پسورد برای آپدیت کردن رو قرار میدن درسته!!
ولی Nod میگه بعد از 30 روز کلا برنامه از کار امی افته یعنی اکسپایر میشه
حالا بعد از 30 روز دیگه به چه شکلی هست بازم میشه از برنامه استفاده کرد؟!!
همین یوزرنیم و پسورد ها برای اکتیو کردن برنامه شما هم هست
بر روی ایکن نود در تسک بار کلیک راست کنید و بعدش Activated your product رو بزنید
در صفحه ای که باز میشه activate Using a Username and password رو بزنید و بعدش این یوزر نیم و پسورد رو که در گروه میذارن استفاده کنید
سلام
تاپیک سریالهای آپدیت NOD32 رو پیدا نمیکنم...
لینکش رو لطف میکنید...؟
merikh_merikh
08-02-2013, 22:44
دروود.
دوستان نود32 بعضی از سایت ها را نمیزاره که باز کنی
یه قسمت داره که میری و کاری میکنه که بتونی اون سایت ها رو باز کنی... کجاست؟
دروود.
دوستان نود32 بعضی از سایت ها را نمیزاره که باز کنی
یه قسمت داره که میری و کاری میکنه که بتونی اون سایت ها رو باز کنی... کجاست؟
پست دوم صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید
اضافه کردن آدرس یک سایت به لیست استثنائات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])NOD32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MASTER OC 7
09-02-2013, 03:39
سلام
Block کردن برنامه ها توسط Firewall تو نسخه 6 چطوریه ؟؟ :n03:
pooria-ir
09-02-2013, 21:57
سلام دوستان
فایل های آپدیت آفلاین نود 32 رو گرفتم،اما ورژن 6 رو دستگام نصبه
هرچی گشتم تو تنظیماتش جایی پیدا نکردم که آدرس فایل های رو هارد بهش بدم !
چجوریه ؟؟
مسیرش کحاس ؟
Eblis 2011
09-02-2013, 22:25
سلام دوستان
فایل های آپدیت آفلاین نود 32 رو گرفتم،اما ورژن 6 رو دستگام نصبه
هرچی گشتم تو تنظیماتش جایی پیدا نکردم که آدرس فایل های رو هارد بهش بدم !
چجوریه ؟؟
مسیرش کحاس ؟
سلام . این نسخه یه مقدار متفاوته
آموزش خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pooria-ir
10-02-2013, 16:28
سلام . این نسخه یه مقدار متفاوته
آموزش خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز اینو امتحان کردم نشد
رفتم دوباره ورژن 5 ریختم1
مقدار feature package رو هم تو رجیستری از 2 به 1 تغییر دادم،الان بخش آپدیت آفلاین فعاله،اما وقتی آدرس رو بهش میدم هنگام آپدیت کردن Update failed میده !
چه کنیم باهاش :( ؟
دوستان برای آپدیت آفلاین این کارها لازم نیست ، فایل های با پسوند dat مثل em000_32.dat که تعدادشون 19 تا هست رو از آدرس زیر کپی کنید در یک درایو دیگه و بعد از نصب ویندوز جدید یا روی یک سیستم دیگر وارد safe mode شده و فایل ها رو جایگزین فایل های قدیمی کنید.
من چند روز پیش روی یک سیستم دیگه امتحان کردم.
.AraMesh.
10-02-2013, 22:59
عزیز اینو امتحان کردم نشد
رفتم دوباره ورژن 5 ریختم1
مقدار feature package رو هم تو رجیستری از 2 به 1 تغییر دادم،الان بخش آپدیت آفلاین فعاله،اما وقتی آدرس رو بهش میدم هنگام آپدیت کردن Update failed میده !
چه کنیم باهاش :( ؟
سلاااااام " آقا دیشب برا ی بنده خدا نصب کردم ، از داخل رجیستری باید مقدار پکیج .... رو از 22 ب 1 تغییر بدی تا آفلاین ظاهر و فعال بشه. 100% کارکرد. :n16:
پست راهنما... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pooria-ir
11-02-2013, 17:58
دوستان برای آپدیت آفلاین این کارها لازم نیست ، فایل های با پسوند dat مثل em000_32.dat که تعدادشون 19 تا هست رو از آدرس زیر کپی کنید در یک درایو دیگه و بعد از نصب ویندوز جدید یا روی یک سیستم دیگر وارد safe mode شده و فایل ها رو جایگزین فایل های قدیمی کنید.
عزیز الان این کار رو هم کردم،بازم نشد
سلاااااام " آقا دیشب برا ی بنده خدا نصب کردم ، از داخل رجیستری باید مقدار پکیج .... رو از 22 ب 1 تغییر بدی تا آفلاین ظاهر و فعال بشه. 100% کارکرد. :n16:
پست راهنما... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز مقدار رو تغییر دادم،الان آپدیت آفلاین هم اومده،اما مشکل همونطور که گفتم اینه که من آدرس فولدر رو دادم ولی موقعی که میخواد از روش آپدیت کنه failed میشه (نارنجی مینویسه)
MASTER OC 7
11-02-2013, 18:44
سلام
Block کردن برنامه ها توسط Firewall تو نسخه 6 چطوریه ؟؟ :n03:
کسی بلد نیست ؟ :n15:
عزیز مقدار رو تغییر دادم،الان آپدیت آفلاین هم اومده،اما مشکل همونطور که گفتم اینه که من آدرس فولدر رو دادم ولی موقعی که میخواد از روش آپدیت کنه failed میشه (نارنجی مینویسه)
سلام
ادرسی فولدری که به عنوان سرور به ناد32 معرفی میکنید نباید طولانی باشه فولدر اپدیت رو در ریشه درایو قرار بدید بعد به عنوان سرور برای انتی ویروس تعریف کنید.
aylar6888
11-02-2013, 21:18
ادرسی فولدری که به عنوان سرور به ناد32 معرفی میکنید نباید طولانی باشه فولدر اپدیت رو در ریشه درایو قرار بدید بعد به عنوان سرور برای انتی ویروس تعریف کنید.
دقیقا درسته علی آقا و این رو هم بنده جسارتا اضافه کنم که معمولا نباید از فولدری که با زبان فارسی (راستچین ) نامگذاری شده برای آدرس دهی سرور آپدیت آفلاین استفاده کرد...
.AraMesh.
12-02-2013, 01:50
دقیقا درسته علی آقا و این رو هم بنده جسارتا اضافه کنم که معمولا نباید از فولدری که با زبان فارسی (راستچین ) نامگذاری شده برای آدرس دهی سرور آپدیت آفلاین استفاده کرد...
:n02: و بنده هم با کسب رخصت : تاریخ سیستمتون هم دقیق دقیق باشه دیگه. اگه نارنجی شده : آپدیتا یا قدیمی هستند یا تاریخ سیستمتون...
سلام
وقت بخیر
میخواهم در فایروال نود 32 samrt security 5 چند تا رول اضافه و کم کنم.
راهنمایی اگر ممکن هست.
ممنون
arashbi2
13-02-2013, 16:11
سلام یه سوال داشتم اونم اینه که چرا من از هرجا یوزر پس میگیرم و میزنم برای نود32 ام میگه اشتباه هست در صورتی که یوزر های چندین سایت رو که همون روز هم گذاشتن رو امتحان کردم و جواب نداده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
چه طور انجام دادید که نشد ؟ من این کار رو از نسخه 3 تا 6 انجام می دهم ، اما هیچ وقت آپدیت های نسخه های قبل رو به نسخه های بعد انتقال ندادم (شاید این کار عملی نباشه) اما انتقال آپدیت های یک ورژن به همون ورژن (مثلا نسخه 6.0 به نسخه 6.1) در یک سیستم دیگر یا یک ویندوز جدید کاملا عملی است.
الان چند روزه لپتاپ رو روشن میکنم eset این رو بهم نشون میده ، البته IP که نشون میده تو عکس پاک کردم ، این چیه؟ دقیقا چی میگه ؟
barmak asad
13-02-2013, 23:40
سلام دوستان :eset smart نصب کردم هرچی بهش یوزر پسورد بهش میدم قبول نمیکنه وerror0008میده چکار کنم
سلام دوستان :eset smart نصب کردم هرچی بهش یوزر پسورد بهش میدم قبول نمیکنه وerror0008میده چکار کنم
سلام یه سوال داشتم اونم اینه که چرا من از هرجا یوزر پس میگیرم و میزنم برای نود32 ام میگه اشتباه هست در صورتی که یوزر های چندین سایت رو که همون روز هم گذاشتن رو امتحان کردم و جواب نداده
سلام
این لینک رو ببنید
الان چند روزه لپتاپ رو روشن میکنم eset این رو بهم نشون میده ، البته IP که نشون میده تو عکس پاک کردم ، این چیه؟ دقیقا چی میگه ؟
پروتکل ICMP (غیر فعال کردن پیغامهای Exploit in ICMP Packet) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kazem3300
14-02-2013, 01:14
سلام
من نود 6 اسمارت سیکورتی رو از سایت اصلی دانلود کردم
افلاین و با یوزر و پس تو نت هم اپدیت کردم
ولی هر کار کردم اکتیو نشد ایا لازم اکتیوش کنم و اگر اری چگونه؟
basketball
14-02-2013, 02:07
دوستان موقع نصب ورژن 6 این ارور رو میده، پوشه نسخه قبلی هم پاک شده!
لطفا کمک کنید!
.AraMesh.
14-02-2013, 10:12
لطفا کمک کنید!
سلام " ورژن ویندوزتون با این نسخه نمیخونه
.AraMesh.
14-02-2013, 10:13
سلام
سلام " اگه فقط آفلاین آپدیت میکنید ، اکتیو نیاز نداره
basketball
14-02-2013, 16:49
سلام " ورژن ویندوزتون با این نسخه نمیخونه
خب الان کدوم نسخه را دانلود کنم؟
با اون نسخه های کرک شده سافت گذر هم مشکل دارم، رول بک میشه!
aylar6888
14-02-2013, 16:57
لطفا کمک کنید!
سلام :
این پیغام ربطی به ورژن ویندوز نداره...:n13:
چون بقایای انتی ویروس نود32 قبلیتون روی هارد یا رجیستری باقی مونده این پیغام میگه ورژنی که میخواهید نصب کنید اینستالرش با ورژن نود 32 قبلی که روی سیستمتون بوده نمیخونه که طبیعی هم هست.چون نسخه قبلیتون 4 یا 5 بوده....
با ابزار آنیستالر خود نود32 که اسمش eset unistaller tool هست ورژن قبلی رو کامل پاکسازی کنید و ورژن جدید رو نصب کنید....
ابزار موجود با روش کار اون توی فایل راهنمای نود32 سایت ایران ستاپ موجوده و درون پوشه فایلهای پی دی اف راهنما میتونید پیداش کنید....
این هم لینک دانلود راهنما و آنیستالر :
arashbi2
14-02-2013, 17:54
کسی میتونه کمکم کنه لطفا...
سلام
سلام
یوز و پسوردی که شما استفاده کردی از کدوم نوع هست ؟
TRIAL- یا EAV- ؟
اگر می خواهید آنتی ویروس رو آنلاین اکتیو کنید باید یوزر نیم/پسورد از نوع EAV- باشه.
اهمیتی هم داره این پیغام ؟ غیر فعال کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
اهمیتی هم داره این پیغام ؟ غیر فعال کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
خیر مشکلی پیش نمیاد
کسی میتونه کمکم کنه لطفا...
صفحه قبل به شما پاسخ داده شده یه بار دیگه ببینید:n01:
senjed1349
16-02-2013, 00:18
مدت چند ماه است كه از نرم افزار ESET.Smart.Security.v5.2.9.1.x86 استفاده ميكنم
جديدا وقتي نرم افزار پ.ر وك سي فاير را فعال ميكنم اين پيغام ظاهر مي شود و هيچ كانكشني نميدهد
Warning : Connections do not originate from the applications. A third party network filter (e.g. antivirus) is detected.
لازم به ذكر است كه قبلا هم از ESET.Smart.Security.v5.2.9.1 و proxifier استفاده ميكردم و پ.ر وك سيفاير مشكلي نداشت
ضمنا در حالت safe mode اين مشكل را ندارم
لطفا بنده را راهنمائي نماييد
barmak asad
16-02-2013, 06:39
سلام دوستان: ایا میشه زبان eset smart 6را به فارسی تغییر داد اگه میشه چجوری؟مرسی.
aylar6888
16-02-2013, 22:25
سلام دوستان: ایا میشه زبان eset smart 6را به فارسی تغییر داد اگه میشه چجوری؟مرسی.
سلام :
تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدوم از محصولات این شرکت به فارسی ترجمه نشدن و اصلا ایران از سوی این شرکت تحریم شده و نمایندگی تو ایران نداره....
سلام :
تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدوم از محصولات این شرکت به فارسی ترجمه نشدن و اصلا ایران از سوی این شرکت تحریم شده و نمایندگی تو ایران نداره....
دوست عزیز درسته تحریمه ولی شرکت مهرگان شبکه خدمات نود را بر عهده داره ومن خودم از نسخه اورجینالش استفاده می کنم
aylar6888
17-02-2013, 01:25
دوست عزیز درسته تحریمه ولی شرکت مهرگان شبکه خدمات نود را بر عهده داره ومن خودم از نسخه اورجینالش استفاده می کنم
سلام دوست عزیز :
من گفتم ایران رو تحریم کرده و نمایندگی رسمی نداره ...نگفتم که شرکتی محصولاتشو یا سریالهای ارژینالشو پخش نمیکنه و نسخه اژینالش وجود نداره...الان هر کی سایت زده نسخه ارژینال انتی ویروس میفروشه...
در ضمن سعی کنید اسم هیچ شرکت یا سایت یا سازمانی رو برای اینکه تبلیغ نشه تو پستهاتون نیارید....:n16:
سلام دوست عزیز :
من گفتم ایران رو تحریم کرده و نمایندگی رسمی نداره ...نگفتم که شرکتی محصولاتشو یا سریالهای ارژینالشو پخش نمیکنه و نسخه اژینالش وجود نداره...الان هر کی سایت زده نسخه ارژینال انتی ویروس میفروشه...
در ضمن سعی کنید اسم هیچ شرکت یا سایت یا سازمانی رو برای اینکه تبلیغ نشه تو پستهاتون نیارید....:n16:
دوست عزیز محض اطلاع یک بار دیگه هم نوشته خودتو بخون هم نوشته منو بعدا بیا دو کلام حرف درست وحسابی بزن نه ندونسته هرچی بگی خواستم حواستو قشنگ جمع کرده و مطلب رو دقیق بخونی و سپس اگه جوابی داری بدی نه هرچی دلت خواست بنویسی
در صفحه اول همه تیک سبز خورده
و فقط گزینه parental جلوش علامت تعجب دارد
چند روزه هر چی یوزر و پسورد وارد می کنم یک روز یا چند ساعت بیشتر دوام نمی آورد
- یوزرهای معتبر را از کجا باید پیدا کرد
الان یوزر را چی بزنم
armin_punisher6
20-02-2013, 09:19
دوستم یه مشکل با smart security خودش داره.میگه هروقت سیستم بالا میاد آنتی ویروس disable و خودم باید enable ش کنم.چی کار باید بکنه که نیاز به این کار نباشه؟
KING iMAN
20-02-2013, 14:06
درود.
بچه ها من نسخه ی 6 رو نصب کردم.اومدم آپدیت کنم با یوزرنیم پسوردهای رایگان.به محض اغاز آپدیت گوشه ی پایین سمت راست نوشت که 29 روز دیگه مهلت دارین و واترمارک ترایل اومد.چیکارش کنم که بره؟
یه سؤال دیگه ام دارم.چرا توی بخش تنظیمات آپدیتش قسمت Mirror وجود نداره که بتونیم آپدیتها رو ذخیره کنیم روی هارد؟آیا جابجا شده یا برداشته شده؟
aylar6888
20-02-2013, 17:06
درود.
بچه ها من نسخه ی 6 رو نصب کردم.اومدم آپدیت کنم با یوزرنیم پسوردهای رایگان.به محض اغاز آپدیت گوشه ی پایین سمت راست نوشت که 29 روز دیگه مهلت دارین و واترمارک ترایل اومد.چیکارش کنم که بره؟
یه سؤال دیگه ام دارم.چرا توی بخش تنظیمات آپدیتش قسمت Mirror وجود نداره که بتونیم آپدیتها رو ذخیره کنیم روی هارد؟آیا جابجا شده یا برداشته شده؟
خوب این یوزر نیم و پسورد ها هم که توی نت هستن 99 درصدشون اگه دقت کنی تریل هستن.فقط بعضیهاشون EVA هستن .اگه وارد نمیکردی که اصلا فعال نمیشد...شما هر یوزر نیم و پسوردی بزنی تاریخ اکسپایرت عوض میشه طبق همونی که وارد کردی...
توی نسخه 5 وجود داشت اما فعال نبود و توی نسخه 6 بطور پیشفرض اصلا میرور قرار ندادن...روشهایی هست اما یکم درد سر داره سه چهار صفحه اخیر رو بخونی پیدا میکنی...
پیروز باشید...
منصور قلی
20-02-2013, 21:58
با سلام به دوستان عزیز.من الان از کسپرسکی استفاده میکنم.سیستمم خوبه ولی با این حال باعث کاهش سرعتم میشه.میخوام eset6 رو نصب کنم.من زیاد اهل باز کردن سایت های ناشناس نیستم.یه سری سایت های مشخص رو مرتب سر میزنم.بعضی وقتا هم فلش مموری به سیستمم میزنم.میخواستم ببینم eset 6 جواب کارمو میده یا همین کسپرو بذارم بمونه؟
omid-p30
20-02-2013, 22:47
با سلام به دوستان عزیز.من الان از کسپرسکی استفاده میکنم.سیستمم خوبه ولی با این حال باعث کاهش سرعتم میشه.میخوام eset6 رو نصب کنم.من زیاد اهل باز کردن سایت های ناشناس نیستم.یه سری سایت های مشخص رو مرتب سر میزنم.بعضی وقتا هم فلش مموری به سیستمم میزنم.میخواستم ببینم eset 6 جواب کارمو میده یا همین کسپرو بذارم بمونه؟
مشکلی نداره از نظر من. eset نصب کنید.
wolfman_741
21-02-2013, 01:44
از NOD 6 استفاده میکنم
اصلا" آپدیت نمیشه بعد از این که بیشتر حجم آپدیت رو دانلود کرد پیغام میده :
Virus singature database update ended with an error
از وی پی *ن هم اسفاده کردم ولی نتیجه نداشت !
از NOD 6 استفاده میکنم
اصلا" آپدیت نمیشه بعد از این که بیشتر حجم آپدیت رو دانلود کرد پیغام میده :
Virus singature database update ended with an error
از وی پی *ن هم اسفاده کردم ولی نتیجه نداشت !
سلام
در مسیر یوزر اکانت و ویندوز پوشه temp خالی کنید و سیستم ریستارت کنید
برای خالی کردن این پوشه ها میتونید از برنامه ccleaner کمک بگیرید
اگر مشکل برطرف نشد
این پست ببنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
omid-p30
21-02-2013, 10:59
آقا این ورژن 6 مناسبه فعلا ؟ چون ورژن 5 اولش که اومده بود مشکل زیاد داشت.
mohammad6947
21-02-2013, 14:24
با سلام خدمت دوستان
من از برنامه nodgen V1.0.0.0 برای ساخت آپدیت آفلاین ESET Smart Security 6.0.308.0 استفاده میکنم
اما توی ورژن 6 انگار خوب جواب نمیده و فایل های به روز رسانی رو ناقص جمع میکنه !!!!!!
میخوام بدونم کسی برنامه و یا روش بهتری برای جمع آوری آپدیت آفلاین نود32 V6 یا V5 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بهش نیاز دارم:n17:
armin_punisher6
21-02-2013, 14:56
دوستم یه مشکل با smart security خودش داره.میگه هروقت سیستم بالا میاد آنتی ویروس disable و خودم باید enable ش کنم.چی کار باید بکنه که نیاز به این کار نباشه؟
کسی نمیدونه؟
spartaqus
22-02-2013, 11:57
من نود ورژن 6 رو از سایت اصلی گرفتم و حدود 75 مگ بود اینجوری دانلود کردم که اولش باید 1.3 مگ یک فایلی رو دانلود کنید و بعد خودش میره دانلود میکنه حالا میخوام ببینم اون فایل 75 مگی رو میشه یک جا برای خودم نگر دارم ؟!؟ چجوری ؟!؟
mohammad6947
22-02-2013, 15:11
لینک دانلود نسخه 32 بیت از سایت اصلی ESET 6.0.308.0
لینک دانلود نسخه 64 بیت از سایت اصلی ESET 6.0.308.0
mohammad6947
22-02-2013, 15:12
با سلام خدمت دوستان
من از برنامه nodgen V1.0.0.0 برای ساخت آپدیت آفلاین ESET Smart Security 6.0.308.0 استفاده میکنم
اما توی ورژن 6 انگار خوب جواب نمیده و فایل های به روز رسانی رو ناقص جمع میکنه !!!!!!
میخوام بدونم کسی برنامه و یا روش بهتری برای جمع آوری آپدیت آفلاین نود32 V6 یا V5 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بهش نیاز دارم:n17:
آقا کسی نیست به من جواب بده !!!!
aylar6888
23-02-2013, 02:25
حل خطای بروز رسانی در محصولات شرکت ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام، آیا راه حلی وجود داره که با استفاده از نود دسترسی یک برنامه خاص رو به اینترنت قطع کرد؟
mohammad6947
23-02-2013, 12:10
سلام دوسته عزیز تا جای که من میدونم ورژن 6 با آفلاین آپدیت مشکل داره سعی کن آنلاین آپدیت کنی
من هم میدونم که آنلاین بهتره
اما همونطور که گفتم بهش احتیاج دارم
برنامه nodgen V1.0.0.0 راحته اما مشکل داره
مثلام من امروز 23/02/2013 آنتی ویروس رو آنلاین آپدیت کردم و بعد از تمام شدن به روز رسانی برنامه nodgen V1.0.0.0 رو اجرا کردم
بعدش یه سیستم دیگه رو با فایل آپدیتی که ساخته بودم آفلاین آپدیت کردم
اما وقتی سیستم دوم رو با فایل آپدیت آفلاین به روز کردم تاریخش واسه 19/02/2013 بود!!!!
واسه همین میگم برنامه nodgen V1.0.0.0 یه کم قاطی داره!
از دوستان کسی برنامه دیگه ای رو میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام، آیا راه حلی وجود داره که با استفاده از نود دسترسی یک برنامه خاص رو به اینترنت قطع کرد؟
نحوه معرفی برنامه ها به فایروال Smart Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+ اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام؛ زمان شروع به کار ویندوز این پیغام ها ظاهر میشن:
لطفا راهنمایی کنید.
spartaqus
23-02-2013, 20:19
این نود ورژن 6 رو نمیشه activate full version کرد ؟!؟
spartaqus
23-02-2013, 20:59
اینم عکسش این 1 اون بقل برای چیه !؟
aylar6888
24-02-2013, 01:08
این نود ورژن 6 رو نمیشه activate full version کرد ؟!؟
سلام :
باید از یوزر نیم پسورد معتبر EVA استفاده کنید....
البته اگه فول اکتیو هم نشه هیچ ایرادی نداره...اگه ببینید پیغام داده که ماکزیمم پروتکشن دارید یعنی نهایت حفاظت...فقط ورژنتون تریله...
اون 1 اون بغل هم نشون دهنده پیغامهای انتی ویروسه که در این مورد به شما میگه anti theft (ضد سرقت لپ تاپ ) برای استفاده و آزمایش شما و فعالسازی در دسترسه و میتونید فعالش کنید...
tdesperado
24-02-2013, 14:12
سلام
من وقتی میخوام آنتی ویروس نود رو آپدیت کنم ارور "could not connect to server" میده.
ورژن 4.2.71.2
اورجینال هم هست خیر سرش.
ویندوزم هم اکس پی.
ممنون.
مرسی. حل شد
سلام؛ زمان شروع به کار ویندوز این پیغام ها ظاهر میشن:
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
ناد رو با برنامه eset uninstaller در محیط safemode پاک کنید و دوباره نصب کنید
قبل از نصب فایروال ویندوز روخاموش کنید
سلام
ناد رو با برنامه eset uninstaller در محیط safemode پاک کنید و دوباره نصب کنید
قبل از نصب فایروال ویندوز روخاموش کنید
اجرای فایل بالا لازمه؟
نمیشه از مثل بقیه نرم افزارها در safe mode نود رو حذف کرد؟
aylar6888
25-02-2013, 14:55
اجرای فایل بالا لازمه؟
نمیشه از مثل بقیه نرم افزارها در safe mode نود رو حذف کرد؟
با اجازه علی آقا:n26:
سلام :
ببینید برای حذف کامل نرم افزار اگه از ابزار ریموال خود کمپانی استفاده کنید خیلی بهتره...چون هر نرم افزار توی قسمتهای مختلف ویندوز فایلها و فولدرهایی ایجاد میکنه و بخصوص زیر شاخه های مختلف در رجیستری آثاری از خودش بجا میذاره که توی مسیرهای مختلف هستند و احتمال اینکه بطور دستی همه اونها رو بدون از قلم انداختن حذف کنید کم هست و این بخاطر طبیعت رجیستری هست...
توی سیف مد شما فقط پوشه ها رو حذف میکنید که لازمه اما کافی نیست و بخصوص اینکه نود32 یکی از مشکلات عدیده ش همین حذف نشدن کامل نرم افزار از روی سیستم خیلی از افراده (که این مشکلات در نرم افزارهای کرک شده خیلی بیشتر نمود داره چون کلیدهای متفاوت تری و گاه غیر استاندارد در رجیستری ایجاد میکنند)..که مشکلات مستقیم و غیر مستقیم زیادی احتمالا بعدها براتون پیش میاره که منشا ش همینه -
نرم افزارهای امنیتی توی ویندوز و رجیستری تمیز هست که بالاترین کارایی و کمترین مشکل رو دارن...
ابزار خیلی ساده ای یه و ظرف دو دقیقه کامل اجرا میشه ...
یک نکته هم اضافه کنم که اگه در موقع نصب اینترنتتون رو قطع و بعد از نصب برای فعالسازی اونو فعال کنید احتمال مشکل و تداخل در اتصال برنامه ها به اینترنت کمتر پیش میاد....
پیروز باشید..
reza_electronic
25-02-2013, 16:14
سلام میگم اگه کامپیوتری باشه که همه روز به اینترنت وصل باشه و nod اون همیشه آپدیت باشه چجور میشه اطلاعات اون رو به کامپیوتری دیگه منتقل کرد ؟؟ به عبارتی دیگر فایل های آپدیت کجا میرن ؟؟ یا حتما باید آپدیت های آفلاین رو دانلود کنیم ؟؟
swastika
25-02-2013, 19:55
سلام، من نسخه 6 برنامه smart security رو نصب کردم و آپدیت هم میشه اما قسمت web access and anti-phising به صورت non functional هست و هر کاری می کنم enable نمیشه. کسی میدونه مشکل از چیه؟
rasoul2005
27-02-2013, 02:20
درود
من از nod32 v6 استفاده میکنم.میخوام برنامه idm رو لیستش حذف کنم که اسکن نکنه تا ببینم مشکل هنگی idm خوب میشه یا نه چطور میتونم این کار و انجام بدم؟
درود
من از nod32 v6 استفاده میکنم.میخوام برنامه idm رو لیستش حذف کنم که اسکن نکنه تا ببینم مشکل هنگی idm خوب میشه یا نه چطور میتونم این کار و انجام بدم؟
اضافه کردن فایل ها و فولدرها به لیست استثنائات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام، من نسخه 6 برنامه smart security رو نصب کردم و آپدیت هم میشه اما قسمت web access and anti-phising به صورت non functional هست و هر کاری می کنم enable نمیشه. کسی میدونه مشکل از چیه؟
شما از نسخه نهایی eset استفاده کنید
امير موسر
27-02-2013, 18:21
سلام دوستان ! پسر دایی ما یه NOD5 نصب کرده رو سیستمش بعد تو تنظیماتش رفته پسورد گذاشته الان برای پاک کردنش پسورد رو میخواد ولی یادش رفته به چه صورتی میشه اینو پاک کرد !؟
spartaqus
27-02-2013, 19:56
سلام :
باید از یوزر نیم پسورد معتبر EVA استفاده کنید....
البته اگه فول اکتیو هم نشه هیچ ایرادی نداره...اگه ببینید پیغام داده که ماکزیمم پروتکشن دارید یعنی نهایت حفاظت...فقط ورژنتون تریله...
اون 1 اون بغل هم نشون دهنده پیغامهای انتی ویروسه که در این مورد به شما میگه anti theft (ضد سرقت لپ تاپ ) برای استفاده و آزمایش شما و فعالسازی در دسترسه و میتونید فعالش کنید...
ورژنی که TRIAL نباشه رو شما لینک دانلودش رو دارید ؟ برای خودتون تریاله ؟!
aylar6888
28-02-2013, 02:46
ورژنی که TRIAL نباشه رو شما لینک دانلودش رو دارید ؟ برای خودتون تریاله ؟!
سلام :
نه همچین چیزی وجود نداره...البته نرم افزار در حالت تریل تمامی امکانات ارژینال رو داره و فقط مدت زمان استفاده و آپدیت قانونی یکماه است...تریل یعنی دارای محدودیت زمانی استفاده نه محدودیت در امکانات...
تمام نرم افزارها در ابتدای نصب یک مدت محدود برای تست نرم افزار دارن که کاربر در این مدت که معمولا یکماه یا دو هفته است میتواند بصورت آزمایشی (تریل) از تمام امکانات آن استفاده کند ...
حالا شما هستید که با خرید اکانت یا سریال نامبر یا خود نرم افزار اون نرم افزار رو به دائمی یا یکساله یا ...تبدیل میکنید...
پس برای خروج از حالت تریل باید یوزر نیم و پسورد ارژینال به نرم افزار بدید...حتی سریالهای قانونی هدیه چندین ماهه هم اگر وارد کنید تریل هستند و فقط مدت اونها بیشتر از یکماهه.مثلا 3 ماه....
سلام بخشید من یه سوال داشتم لطفا جواب بدین:
یکی از دوستام توی یک شرکت کار میکنه گفت آنتی ویروس قوی روی سیستمهای شرکت نصبه که همیشه هم بدون یوزر پسورد آپدیت میشه... خلاصه واسم نصبش کرد (ESET NOD32 ENDPOINT) حالا که اومدم خونه نارنجی شده... سرچ کردم دیدم گفتن باید F5 بزنم و System Update گزینه Not Update رو بزنم منم همین کارو کردم ولی بازم نارنجی هست و هرچقدر روی update signature رو میزنم آپدیت نمیشه و مینویسه update Failed !!!!!!!
نمیدونم سایتش فیلتره ؟ یا اون دوستم آدرس سایتی چیزیرو به نرم افزار داده که از اونجا آپدیت کنه ؟ خلاصه چیکار کنم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟:n03::n15:
سلام بخشید من یه سوال داشتم لطفا جواب بدین:
یکی از دوستام توی یک شرکت کار میکنه گفت آنتی ویروس قوی روی سیستمهای شرکت نصبه که همیشه هم بدون یوزر پسورد آپدیت میشه... خلاصه واسم نصبش کرد (ESET NOD32 ENDPOINT) حالا که اومدم خونه نارنجی شده... سرچ کردم دیدم گفتن باید F5 بزنم و System Update گزینه Not Update رو بزنم منم همین کارو کردم ولی بازم نارنجی هست و هرچقدر روی update signature رو میزنم آپدیت نمیشه و مینویسه update Failed !!!!!!!
نمیدونم سایتش فیلتره ؟ یا اون دوستم آدرس سایتی چیزیرو به نرم افزار داده که از اونجا آپدیت کنه ؟ خلاصه چیکار کنم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟:n03::n15:
سلام انتی ویروس رو با یوزر پسورد فعال کردید؟
لطفا یک اسکرین شات از محیط اصلی برنامه قرار بدید
سرچ کنید سایت هایی هستند که سرور اپدیت رایگان نود رو اراىه میکنند...
سلام انتی ویروس رو با یوزر پسورد فعال کردید؟
لطفا یک اسکرین شات از محیط اصلی برنامه قرار بدید
سرچ کنید سایت هایی هستند که سرور اپدیت رایگان نود رو اراىه میکنند...
آره میدونم سایت زیاده ولی همه میگن این سایتا به همشون نمیشه اعتماد کرد چون خودشون از سرور اصلی نود32 دانلود میکنن بعد معلوم نیست چی واسه دانلود ما قرار میدهند یعنی از سرور اصلی نود نیستن....
درضمن من با یوزر پسورد فعالش نکردم اون دوستم برام نصبش کرد ولی یوزر پسورد نزد ولی گفت احتیاجی هم نداره الان نارنجی شده و میگه ویندوز باید آپدیت بشه ولی اگه ویندوزمو آپدیت کنم دی اکتیو میشه نمیدونم چیکار کنم!:n13:
aylar6888
02-03-2013, 02:10
آره میدونم سایت زیاده ولی همه میگن این سایتا به همشون نمیشه اعتماد کرد چون خودشون از سرور اصلی نود32 دانلود میکنن بعد معلوم نیست چی واسه دانلود ما قرار میدهند یعنی از سرور اصلی نود نیستن....
درضمن من با یوزر پسورد فعالش نکردم اون دوستم برام نصبش کرد ولی یوزر پسورد نزد ولی گفت احتیاجی هم نداره الان نارنجی شده و میگه ویندوز باید آپدیت بشه ولی اگه ویندوزمو آپدیت کنم دی اکتیو میشه نمیدونم چیکار کنم!:n13:
سلام :
این نرم افزار شما برای استفاده در شبکه است و باید بصورت آفلاین آپدیت شود...
رفع مشکل نارنجی شدن آیکون نود 32 و اخطار آن:
ابتدا نود۳۲ را باز کرده و سپس کلید F5 را زده و اگر سوالی هم پرسیده شد گزینه ی YES را انتخاب کنید تا وارد قسمت تنظیمات نرم افزار شوید.
حالا به ترتیب زیر عمل کنید
1-ابتدا از قسمت چپ گزینه ی TOOLS را انتخاب کنید.
۲-حالا از زیر مجموعه های آن گزینه ی System updatesرا انتخاب کنید.
۳-حالا در سمت راست و در قسمت System updates بر روی زبانه کلیک کنید
۴-و حالا این گزینه را از critical Updates به گزینه ی No Updates تغییر دهید.
۵-حالا بر روی گزینه ی OK در پایین صفحه کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود.
البته اگه توی همون اخطاری که داخل پنجره نود 32 بهتون میده روی همون قسمتی که هایلایت نارنجی داره پیغامش کلیک کنید موقتا درست میشه...
این پستها رو هم ببینید:
:n16:
vahid5530
02-03-2013, 08:26
با سلام
اگر از دوستان لایسنس قانونی نود32 رو خواستن می تونن با شماره زیر تماس بگیرند :
09393225697 وحید
از یک ماهه تا چند ماهه با قیمت مناسب
سلام :
این نرم افزار شما برای استفاده در شبکه است و باید بصورت آفلاین آپدیت شود...
رفع مشکل نارنجی شدن آیکون نود 32 و اخطار آن:
ابتدا نود۳۲ را باز کرده و سپس کلید F5 را زده و اگر سوالی هم پرسیده شد گزینه ی YES را انتخاب کنید تا وارد قسمت تنظیمات نرم افزار شوید.
حالا به ترتیب زیر عمل کنید
1-ابتدا از قسمت چپ گزینه ی TOOLS را انتخاب کنید.
۲-حالا از زیر مجموعه های آن گزینه ی System updatesرا انتخاب کنید.
۳-حالا در سمت راست و در قسمت System updates بر روی زبانه کلیک کنید
۴-و حالا این گزینه را از critical Updates به گزینه ی No Updates تغییر دهید.
۵-حالا بر روی گزینه ی OK در پایین صفحه کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود.
البته اگه توی همون اخطاری که داخل پنجره نود 32 بهتون میده روی همون قسمتی که هایلایت نارنجی داره پیغامش کلیک کنید موقتا درست میشه...
این پستها رو هم ببینید:
:n16:
ممنون، توی دوتا پست بالا تر هم گفته بودم که این کارایی که فرمودین رو انجام دادم ولی آپدیت آفلاین دیگه چیه؟ چجوری میشه از سرور اصلی نود32 آپدیت آفلاین دانلود کرد اونم رایگان؟
aylar6888
02-03-2013, 13:57
ممنون، توی دوتا پست بالا تر هم گفته بودم که این کارایی که فرمودین رو انجام دادم ولی آپدیت آفلاین دیگه چیه؟ چجوری میشه از سرور اصلی نود32 آپدیت آفلاین دانلود کرد اونم رایگان؟
سلام :
ببخشید من اون پست شما رو ندیده بودم...
آپدیت آفلاین کل دیتابیس رو جایگزین دیتابیس قبلی میکنه...نود 32 آپدیت آفلاین رو توی سایتش قرار نمیده و باید از سایتهای دیگه آخرین آپدیتشو دانلود و اجرا کنید...سایتهای زیادی این آپدیت رو ارائه میدن...
basketball
02-03-2013, 17:08
دوستان نسخه 6 را با روش آپدیت آفلاین ایران ستاپ، آپدیت می کنم ولی وقتی روی گزینه Update now کلیک می کنم یوزر و پسورد میخواد...چرا؟
مگر آپدیت آفلاین هم یوزر و پسورد میخواد؟ هر چی هم میزنم میگه اشتباه است.
ممنون
spartaqus
02-03-2013, 17:53
نسخه 6 آپدیت آفلاینش تغییر کرده باید قبلش یکارایی بکنی من دقیق نمیدونم چون معمولی آپدیت میکنم
سلام :
ببخشید من اون پست شما رو ندیده بودم...
آپدیت آفلاین کل دیتابیس رو جایگزین دیتابیس قبلی میکنه...نود 32 آپدیت آفلاین رو توی سایتش قرار نمیده و باید از سایتهای دیگه آخرین آپدیتشو دانلود و اجرا کنید...سایتهای زیادی این آپدیت رو ارائه میدن...
خواهش میکنم، داداش این دوست ما گفت از شرکت خودشون گرفته و دیگه نیاز نیست توی اینترنت بگردم واسه آپدیت آفلاین یا حتی یوزر پسورد! گفت خودش آپدیت میشه!
حالا میخواستم ببینم اگر آدرس سایتی چیزی به نرم افزار داده باشه که خودش آپدیت بشه از کجا میشه آدرسشو دید و اینکه همچین چیزی کلا ممکن هست یا نه؟
rasoul2005
03-03-2013, 22:47
اضافه کردن فایل ها و فولدرها به لیست استثنائات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ار این مسیر رفتم و idm و بهش دادم اما بازم اسکن میکنه.معلوم نیست چه مرگشه.من ار eset nod32 antivirus 6.0.308.0 استفاده میکنم
aylar6888
04-03-2013, 01:53
ار این مسیر رفتم و idm و بهش دادم اما بازم اسکن میکنه.معلوم نیست چه مرگشه.من ار eset nod32 antivirus 6.0.308.0 استفاده میکنم
سلام :
بنظر من مشکل هنگ دانلود منیجر شما از اسکن نیست...اگه فایل رو اسکن کنه که کرک شده باشه مثلا اونو میبره تو قرنطینه اگر هم پروسه دانلود رو اسکن کنه که حتما شما نود 32 رو به دانلود منیجرتون معرفی کردید برای اسکن دانلودها که اون هم در پایان دانلود عمل اسکن رو انجام میده...
دانلود منیجر خودتون رو با سریال و بدون کرک فعال کنید مشکلتون حل میشه...من با اکثر ورژنها این روش رو تست کردم و کاملا فعال میشه و مشکل استفاده از منابع زیاد پردازنده رو هم که منجر به هنگ میشه نداره....
تا میتونید نرم افزارهایی که در ارتباط مستقیم با اینترنت هستن رو کرک نکنید --با سریال فعال کنید یا از رایگانها استفاده کنید---شاید همین کرکها بزرگترین مخرب باشن....
================================================== ======
روش فعالسازی اینترنت دانلود منیجر بدون کرک :
ابتدا IDM رو از سيستم حذف کنيد و ريستارت کنيد ، سپس آخرين ورژن رو از آدرس زير دريافت کنيد
کد:
قبل از نصب نرم افزار جديد توي درايو ويندوز به اين آدرس بريد - c:\WINDOWS\system32\drivers\etc
فايل hosts رو با Notepad ويندوز باز کنيد و در انتهاي اون متنها اين کدها رو اونجا کپي کنيد
کد:
127.0.0.1 tonec.com
127.0.0.1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127.0.0.1 secure.registeridm.com
127.0.0.1 internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com
بعدش سيو کنيد و تمام
حالا IDM جديد رو نصب کنيد ، بطور معمول نبايد از شما درخواست سريال بکنه اما چنانچه از شما سريال خواست ، با
مشخصات خودتون و يکي از سريالهاي زير رجيسترش کنيد و بطور هميشگي ازش استفاده ببريد بدون اينکه ديگه از کار
بيفته .
K7LWG-EM3BC-C1VQW-G86LD
1GYF3-852GM-5MQPM-1HW41
K5OBC-F8Y5Q-8K52U-J8PD0
7545P-2I5MN-J36E3-KN8CC
6E5NC-Q8889-MHC8W-I5AES
7EF3Q-P866X-8IATF-1MOTI
3EQ3K-U512C-LMGBL-OUE8E
GIN7P-CMNHE-1VUCL-1XA5L
CIQ2Z-TSPWW-UE75P-FB1F4
aylar6888
04-03-2013, 02:18
لطفا این پست حذف شود
-----------------------------------------------------------------------------------
نکته مهم :
در صورت هر گونه تغییر ناخوشایند با این تنظیمات گزینه تغییر داده شده در رجیستری را به حالت قبل یعنی مقدار 1 برگردانید تا تغییر اعمال شده به حالت اول برگردد...
البته من خودم الان نود32 ندارم و امتحان نکردم...دوستان امتحان کنند و خبرشو بدن...
diana_1989
05-03-2013, 00:22
سلام
من این آنتی ویروسو همراه با کرک نصب کردم . گفتن که اینجوری نیازی نیست مدام یوزر و پسورد بهش بدین . اما الان بعد مدتی همش پیغام میده که آنتی ویروس دیتابیسش نیاز به آپدیت داره و رنگش هم نارنجی شده . آپدیت رو هم میزنم بیشتر از 8% جلو نمیره و فیلد میشه . مشکل از چیه ؟
merikh_merikh
06-03-2013, 18:06
دروود.
دوستان این برنامه بعضی موقع ها بعضی سایت ها رو بلاک میکنه
یه جایی داره که از بلاک در میاره
میشه راهنمایی کنید از چه مسیری میتونم این کارو کنم؟
merikh_merikh
06-03-2013, 22:56
دروود.
دوستان این برنامه بعضی موقع ها بعضی سایت ها رو بلاک میکنه
یه جایی داره که از بلاک در میاره
میشه راهنمایی کنید از چه مسیری میتونم این کارو کنم؟
کمک..............................
aylar6888
07-03-2013, 02:11
کمک..............................
سلام :
رفع بلاک شدن یک سایت یا کل سایتهایی که توسط ESET بلاک میشوند :
نکته :
این دستور مشخص در عکس زیر کل سایتهای بلاک شده رو باز میکند و زیاد توصیه نمیشه....
برای رفع بلاک یک سایت خاص آدرس سایت رو بدون WWW در انتی ویروس اضافه کنید و دو ستاره (شیفت + F8 ) دو طرف آن بگذارید..
مثلا :
*HHHH.COM*
سلام دوستان میخوام توی برنامه eset smart security4 دسترسی به پورت 4495 سیستم رو باز کنم باید چیکار کنم تا ماتع بلوک شدن ترافیک ورودی از این پورت به سیستمم بشم؟
Eblis 2011
07-03-2013, 23:07
روش فعالسازی دکمه EDIT در انتی ویروس و اینترنت سکوریتی ESET ورژن 6 :
==============================================
برای آپدیت آفلاین میتونید با اندکی تغییر در رجیستری دکمه Edit رو برای تغییر سرور و آپدیت آفلاین فعال کنید :
برا این کار ==>با Safe Mod وارد ویندوز شوید و با تایپ REGEDIT در قسمت نوار آدرس منوی استارت و زدن کلید ENTER وارد رجیستری شوید و به مسیر زیر بروید :
HKEY_LOCAL_MACHINE ]\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info ]
سپس مقدار PackageFeatures رااز 53 به 1 برگردانید...
-----------------------------------------------------------------------------------
البته من خودم الان نود32 ندارم و امتحان نکردم...دوستان امتحان کنند و خبرشو بدن
من امتحان کردم . قسمت ادیت رو فعال کرد ولی کل آنتی ویروسم رو بهم ریخت . سبز بود ولی با این حرکت قرمز شد .
omid-p30
07-03-2013, 23:19
من امتحان کردم . قسمت ادیت رو فعال کرد ولی کل آنتی ویروسم رو بهم ریخت . سبز بود ولی با این حرکت قرمز شد .
در ورژن 6 برا من هم این مشکل وجود داره. با اینکه آپدیت کامل انجام شده ولی قرمز رنگ میشه برنامه.
برای راه جل هم کافیه بعد از انجام آپدیت، دوباره اون قسمت رو روی 53 قرار بدید.
Eblis 2011
07-03-2013, 23:21
در ورژن 6 برا من هم این مشکل وجود داره. با اینکه آپدیت کامل انجام شده ولی قرمز رنگ میشه برنامه.
برای راه جل هم کافیه بعد از انجام آپدیت، دوباره اون قسمت رو روی 53 قرار بدید.
ممنون. در این صورت دوباره قسمت ادیت غیر فعال نمیشه ؟
omid-p30
07-03-2013, 23:37
ممنون. در این صورت دوباره قسمت ادیت غیر فعال نمیشه ؟
بله غیر فعال میشه و موقع آپدیت بعدی باید بذارید رو 1 و بعد از آپدیت دوباره رو 53.
Eblis 2011
07-03-2013, 23:40
بله غیر فعال میشه و موقع آپدیت بعدی باید بذارید رو 1 و بعد از آپدیت دوباره رو 53.
ممنون . ولی ترجیح میدم آنلاین آپدین کنم . بدون دردسر فعال میشه و ماندگاره .
Hadijooon
08-03-2013, 22:37
سلام بر گلان و بلبلان ........
اسمارت 6 با لایسنس یکساله رو سیستم نصبه. جدیدا سایت p30-download نمیزارم برم access denied میده. چکار کنم بتونم وارد سایت بشم؟:n05:
Eblis 2011
08-03-2013, 22:42
سلام بر گلان و بلبلان ........
اسمارت 6 با لایسنس یکساله رو سیستم نصبه. جدیدا سایت p30-download نمیزارم برم access denied میده. چکار کنم بتونم وارد سایت بشم؟:n05:
به نقل از پست 1197# جناب aylar6888 :
رفع بلاک شدن یک سایت یا کل سایتهایی که توسط ESET بلاک میشوند :
نکته :
این دستور مشخص در عکس زیر کل سایتهای بلاک شده رو باز میکند و زیاد توصیه نمیشه....
برای رفع بلاک یک سایت خاص آدرس سایت رو بدون WWW در انتی ویروس اضافه کنید و دو ستاره (شیفت + F8 ) دو طرف آن بگذارید..
مثلا :
*HHHH.COM*
KING iMAN
10-03-2013, 01:37
سلام ذوستان من نمی تونم آپدیت کنم
نود رو یعنی اصلا گزینه ای نداره که مه من یوسر پسورد بدم..
aylar6888
13-03-2013, 01:12
لطفا حذف شود...
aylar6888
13-03-2013, 01:19
سلام ذوستان من نمی تونم آپدیت کنم
نود رو یعنی اصلا گزینه ای نداره که مه من یوسر پسورد بدم..
سلام :
توی محیط نود 32 کلید اف5 رو بزنید و از منوی آپدیت سمت چپ زیر شاخه اون رو باز کنید و روش کلیک کنید و داخل پنجره باز شده یوزر نیم و پسور رو میتونید وارد کنید...
وارد کردم اوکی بزنم ؟
و یه سوال دیگه این یوسر و پسورد ها رو کی بیرون میده ؟
و از کجا میاد ؟ مرسی
aylar6888
14-03-2013, 01:25
وارد کردم اوکی بزنم ؟
و یه سوال دیگه این یوسر و پسورد ها رو کی بیرون میده ؟
و از کجا میاد ؟ مرسی
سلام :
آره توی عکس نشون دادم هر دو قسمت رو که بازه اوکی بزن...اینها یا نسخه تریل یکماهه هستن یا نسخه های هدیه چند ماهه و چون چندیدن نفر ازشون معمولا استفاده میکنن زود بلاک میشن...شانس هم دخیله توی بلاک شدن که زود بشه یا دیر...
در ضمن اگه اینها رو وارد نکنی فقط آپدیت نمیشه و قابلیتهای دیگه فعال هستن....که اگه از نسخه های 5 به بعد استفاده کنی HIPS دارن که از سیستمت بخوبی محافظت میکنه...
آپدیت فقط برای مقابله با مخربهای جدیده...
Amin4All
14-03-2013, 10:01
سلام.
نود 5 من سایت د.ا.نلود ها رو ویروس میشناسه و نمیزاره چیزی ازش دانلود کنم .
چیکار باید کرد ؟
Amin4All
14-03-2013, 16:18
سلام.
چیکار باید کرد ؟
دوستان چطور میشه از نود نسخه 5 بک اپ گرفت ؟
نسخه 4 رو با Eset4UpdGen بک اپ میگرفتم.
این چطور ؟
Amin4All
14-03-2013, 21:10
سلام.
چیکار باید کرد ؟
Bobby Sands
15-03-2013, 12:16
چرا نود سایت و انجمن ور بلاک کرده؟!!!:n29:
این چطور ؟
فک کنم nod backuper کارتون رو راه بندازه.
سرچ بزنی یه سایت ایرانی گذاشتتش. ایرانی هم هست.
سلام.
چیکار باید کرد ؟
تو لیست سفید بزارش. سرچ بزن میپیدایی.
چرا نود سایت و انجمن ور بلاک کرده؟!!!:n29:
برا ما که نکرده!! نسخه : 4
Bobby Sands
15-03-2013, 14:06
برا ما که نکرده!! نسخه : 4
من 6 دارم ،کرده!!!
farzad02
15-03-2013, 14:09
من 6 دارم ،کرده!!!
5 هم همینطور
برای رفع فیل.تر شدن انجمن توسط نود، آی پی انجمن را در این لیست وارد کنید:
{تست شده در نود 5 }
payam178
15-03-2013, 15:42
برای رفع فیل.تر شدن انجمن توسط نود، آی پی انجمن را در این لیست وارد کنید:
{تست شده در نود 5 }
سلام
ممنون ولی وقتی وارد فروم میشوم از این پنجره های ابری ( نمیدونم اسمش را درست گفتم یا نه ) باز میشود و اخطار میدهد
Bobby Sands
15-03-2013, 16:07
مدیران میتونن بگن دلیلش چیه؟
MOHAMMAD2010
15-03-2013, 16:16
منم ورژن 6 هستم از امروز p30 رو بسته !
*Batman*
15-03-2013, 16:57
با سلام.
ما از همون لحظات ابتدایی پیگیر قضیه هستیم و امیدواریم هر چه سریع تر بتونیم مشکل رو برطرف کنیم.
Kianoosh
15-03-2013, 17:11
دوستانی که از محصولات ESET استفاده میکنن فعلا به این شکل میتونید دسترسی داشته باشید به سایت و انجمن تا برای رفع بلاک پیگیری بشه و اطلاع رسانی :
دقیقا به همین شکل *p30world.com* وارد کنید!
aylar6888
16-03-2013, 01:24
مدیران میتونن بگن دلیلش چیه؟
سلام :
پست زیر رو بخونید...
omid-p30
16-03-2013, 11:22
.
دوستانی که نمی دونن چی هست این دو پست رو بخونند
فقط در ورژن 6 مثل این که برش داشتند این قابیلت رو ؟ یا جاش عوض شده ؟ من به هر حال پیدا نمیکنم متاسفانه.
سلام
یه راهنمایی می خواستم در مورد تنظیمات اینترنت سکیوریتی برای p r o xifier. جدیدا بلاکش می کنه و اجازه نمی ده وصل بشه. وقتی فایروالش غیر فعال می کنم درست می شه. از اخرین نسخه eset استفاده می کنم و تنظیمات فایروال روی automatic mode with user exception.
ممنون
dourtarin
16-03-2013, 13:08
سلام
آنتی ویروس کامپیوتر خونه نود ورژن 4 هست. امروز که میخواستم بیام پی سی ورلد دیدم نود فیلترش کرده!
چیکار میشه کرد؟ اون قسمتی های که واسه فعال کردن تو پست های قبلی دوستان گفتن رو هم نداره.
فقط در ورژن 6 مثل این که برش داشتند این قابیلت رو ؟ یا جاش عوض شده ؟ من به هر حال پیدا نمیکنم متاسفانه.
آره کلا بر داشتنش من خودم ازESET.Endpoint.Security.5.0.2126 استفاده میکنم
همون نوع Business.Edition هست که تو ورژن جدید اسمش عوض شده
خودم یه مدت 6 داشتم ولی این یکی رو نصبیدم بنظرم خیلی بهتره
هم قابلیت آپدیت آفلاین داره هم قسمت لایسنس توش هس
هیچ فرقی هم با اونای دیگه نداره - بعضا میگن مال شرکتهاس ولی فرق زیادی ندره اینو بنصبی مثل Business.Edition هس تو ورژن های قبلی
قبلا ها از همین بیزنس استفاده میکردم حالا هم از Endpoint.Security
تو 6 هر کار بکنی نه آپدیت آفلاینش فعال میشه و نه لایسنسش چون فقط مخصوص خانگی ساختنش
سلام
آنتی ویروس کامپیوتر خونه نود ورژن 4 هست. امروز که میخواستم بیام پی سی ورلد دیدم نود فیلترش کرده!
چیکار میشه کرد؟ اون قسمتی های که واسه فعال کردن تو پست های قبلی دوستان گفتن رو هم نداره.
ESET.Endpoint.Security
خیلی خوفه - ورژن 4 خیلی قدیمیه
این چطور ؟
با کرک Update Maker میشه
که بکاپ هم میگیره حتی اگه نود رو کرک هم نکرده باشی
همون که سازندش محمد حیدری هستش
*Batman*
16-03-2013, 14:29
اطلاعیه در خصوص بلاک شدن P30world توسط آنتی ویروس Nod32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پیرو اطلاعیه فوق تا اطلاع ثانوی معرفی هرگونه کرک و سریال برای محصولات ESET به صورت مستقیم یا غیر مستقیم(لینک دادن به سایر سایتها) ممنوع میباشد و پستهای مربوطه حذف میشوند.
با تشکر
سلام
من این آنتی ویروسو همراه با کرک نصب کردم . گفتن که اینجوری نیازی نیست مدام یوزر و پسورد بهش بدین . اما الان بعد مدتی همش پیغام میده که آنتی ویروس دیتابیسش نیاز به آپدیت داره و رنگش هم نارنجی شده . آپدیت رو هم میزنم بیشتر از 8% جلو نمیره و فیلد میشه . مشکل از چیه ؟
دوست عزيز :
سرور اپديت نود32 شما تغيير كرده بايد يك سرور ديگه بهش معرفي كنين پيشنهاد من كه بعنوان كسي كه از مدتها قبل از نود اورجينال استفاده مي كنه اينه كه اولا از ورژن اورجينال استفاده بشه اگه مشكل دارين اين نود را كاملا پاك كرده و مجددا يك نسخه بدون كرك نصب و از سريالهاي موجود در سايت و يا اينترنت نسبت به اپديت اون استفاده كنيد.
اطلاعیه در خصوص بلاک شدن P30world توسط آنتی ویروس Nod32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پیرو اطلاعیه فوق تا اطلاع ثانوی معرفی هرگونه کرک و سریال برای محصولات ESET به صورت مستقیم یا غیر مستقیم(لینک دادن به سایر سایتها) ممنوع میباشد و پستهای مربوطه حذف میشوند.
با تشکر
ترفندستان که هم کرک هم سریال روزانه قرار میده:n01::n06: - بلاک نمیشه عجیبه:n04: - بنظرتون علت چیه:n23: - میخواین لینک اثبات رو بگم:n05:
سلام....لایسنس یکماهه ESET از کجا گیر بیارم...ممنون....
noisymind
17-03-2013, 14:44
با تشکر
ولی سایت س ا ف ت گ ذ ر هم بعد از بلاک شدن توسط ناد ، با اینکه مدتی سریال و ... رو قرار نداد و مذاکراتی هم کرد ولی نتیجه نداد و اونها هم مجددا شروع به گذاشتن سریال و کرک کردند!
بهترین کار اینه که از یک آنتی ویروس دیگه استفاده بشه!! مثلا یک آنتی ویروس رایگان + فایروال رایگان مثل کومودو
polestar98g
18-03-2013, 08:59
ولی سایت س ا ف ت گ ذ ر هم بعد از بلاک شدن توسط ناد ، با اینکه مدتی سریال و ... رو قرار نداد و مذاکراتی هم کرد ولی نتیجه نداد و اونها هم مجددا شروع به گذاشتن سریال و کرک کردند!
بهترین کار اینه که از یک آنتی ویروس دیگه استفاده بشه!! مثلا یک آنتی ویروس رایگان + فایروال رایگان مثل کومودو
خب این مشکل با اون راه حلّی که گفته شد -یعنی استثناء کردن در فایروال- به راحتی برطرف میشه دیگه نگرانی نداره که!
noisymind
18-03-2013, 11:54
جای نگرانی نیست ولی وقتی خود آنتی ویروس نمیخواد خب نمیخواد دیگه! این همه آنتی ویروس قوی تر و حتی سبکتر هم هست . مثلا سالها پیش هم مک آفی تو ایران خیلی طرفدار داشت ولی خودش کاری کرد که الان کمتر کسی اینجا استفاده میکنه.
aylar6888
18-03-2013, 21:11
جای نگرانی نیست ولی وقتی خود آنتی ویروس نمیخواد خب نمیخواد دیگه! این همه آنتی ویروس قوی تر و حتی سبکتر هم هست . مثلا سالها پیش هم مک آفی تو ایران خیلی طرفدار داشت ولی خودش کاری کرد که الان کمتر کسی اینجا استفاده میکنه.
سلام :
فقط نود 32 نیست و خیلی از انتی ویروسها نسبت به سایتهایی که سریال یا فعالساز اون محصول داخلشون قرار دارن واکنش نشون میدن و طبیعیه و همشون هم راه حل دارن...
مثلا کسپر و نورتون....
من ess نسخه5 رو 6ماهه 7تومن لایسنس میخریدم
واسه نسخه6 کسی جایی سراغ نداره ارزون باشه ؟
*Batman*
21-03-2013, 19:48
سلام
ظاهرا مشکل بلاک شدن انجمن برطرف شده.
من الان تست کردم و با آخرین آپدیت، سایت و انجمن بدون مشکل باز شد
با تشکر
MOHAMMAD2010
21-03-2013, 22:00
درسته خدارو شکر درست شده
نسخه 6 بهتره یا 5 ؟
نسخه 6 رو نصب کنم یا نه !
مهندس الهه
22-03-2013, 20:11
چجوری میشه سایتی رو به لیست سفید eset endpoint اضافه کرد؟
چجوری میشه سایتی رو به لیست سفید eset endpoint اضافه کرد؟
این لینک رو ببینید
نسخه 6 بهتره یا 5 ؟
6 نصب کنید
همیشه سعی کنید از اخرین نسخه استفاده کنید مگر اینکه مشکل خاصی وجود داشته باشه
Juventus FC
23-03-2013, 00:49
میگم میشه لینک دانلود ESET SMART SECURITY 6 در انجمن قرار بدید ؟
میگم میشه لینک دانلود ESET SMART SECURITY 6 در انجمن قرار بدید ؟
32 بیت
64 بیت
سلام
آنتی ویروس من رنگش قرمز شد
سلام
آنتی ویروس من رنگش قرمز شد
خوب آپدیتش کن سبز میشه! :n02:
چجوری آپدیت آفلاین رو واسه نود 6 نصب کنم ؟ منوی آپدیت غیر فعاله
Amin4All
23-03-2013, 22:03
سلام.
یه بک اپر اپدیت برا نسخه 5 نود 32 که تو ویندوز 8 کار کنه بزارید .
من بک اپر عماد حمیدی رو گرفتم.تو XP و 7 خوب جواب میده .
تو 8 با اینکه SELF DEFENSE رو غیر فعال کردم باز میگه باید غیر فعال بشه .
چجوری آپدیت آفلاین رو واسه نود 6 نصب کنم ؟ منوی آپدیت غیر فعاله
روش فعالسازی دکمه EDIT در انتی ویروس و اینترنت سکوریتی ESET ورژن 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
run as بزن رو عماد بعد ببین بازم میگه اینو؟ دی
اگه نشد از خود عماد بپرس شمارشو زده :n02:
Juventus FC
26-03-2013, 13:46
سلام
من ESET SMART SECURITY 6 رو از صفحه قبل این تاپیک دانلود کردم ، بعد نسخه 5 و Unistall کردم و اومدن نسخه 6 رو نصب کنم ، موقع نصب در اواخر نصب کردن وقتی موقع نصب Instaling Drivers میرسه ، Setup از حرکت وای میسه و دیگه هیچی نصب نمیکنه من به مدت یک ساعت و نیم گذاشتم به حال خودش بلکه پر بشه و نصب کامل بشه ولی نشد !
کسی میدونه باید چیکارش کنم ؟
aylar6888
27-03-2013, 00:30
دانلود کتاب آموزش کامل تصویریEset Smart Security 6 -زبان فارسی-
نام کتاب : آموزش کامل تصویری Eset Smart Security 6
نویسنده : هادی
زبان کتاب : پارسی
تعداد صفحه : ۸۷
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : ۵,۹۳۰ کیلوبایت
سلام.
از لایسنس هم میتونی استفاده کنی از یه کرک که کی از قسمتاش مربوط به بکاپ هست هم میشه تو خصوصی آدرسش رو میگم
سلام
من ESET SMART SECURITY 6 رو از صفحه قبل این تاپیک دانلود کردم ، بعد نسخه 5 و Unistall کردم و اومدن نسخه 6 رو نصب کنم ، موقع نصب در اواخر نصب کردن وقتی موقع نصب Instaling Drivers میرسه ، Setup از حرکت وای میسه و دیگه هیچی نصب نمیکنه من به مدت یک ساعت و نیم گذاشتم به حال خودش بلکه پر بشه و نصب کامل بشه ولی نشد !
کسی میدونه باید چیکارش کنم ؟
از خود ویندوز ریمو کردی یا با یه نرم افزار دیگه - من خودم هر وقت پاکش کنم از add remove program تو ویندوز پاک میکنم بعد با ccleaner ریجستری رو یه جستجو - تعمیر میکنم بعد هر چه پوشه از e.s.e.t هست رو پاک میکنم با یه سرچ با نرم افزار everything
البته برای شما شاید درایو فایروالش هنوز پاک نشده - من قبلا با حذف کننده خود نود پاک کردم و برای نصب مجدد مشکل داشت یه بار هم با این نرم افزار های مخصوص حذف نرم افزار پاک کردم که دوباره به مشکل برخوردم - حالا دیگه با همون روشی که گفتم میرم
یکی از روشهای بکاپ آپدیت باید این فایلها رو کپی کنید تو سیستم مقصد (البته تو Safe Mode)
بکاپ از تنظیات نود32
برای اینکار شما آنتی ویروس رو اجرا کنید و وارد قسمت Setup بشید و دنبال گزینه ی Import And Export Settings بگردین
بقیشم که واضحه برای بکاپ گیری از گزینه Export استفاده کنید و برای ریستور کردن بکاپ از Import استفاده کنید.
روش فعالسازی دکمه EDIT در انتی ویروس و اینترنت سکوریتی ESET ورژن 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این روش رو من رفته بودم در شماره 6 جواب نمیده نود رو به هم میریزه - لطفا این روش رو بردارین
فقط رو 5 جواب میده - endpoint خودش فعاله بهتر هم هس
نسخه 6 بهتره یا 5 ؟
ESET Endpoint Security
Juventus FC
28-03-2013, 14:21
از خود ویندوز ریمو کردی یا با یه نرم افزار دیگه - من خودم هر وقت پاکش کنم از add remove program تو ویندوز پاک میکنم بعد با ccleaner ریجستری رو یه جستجو - تعمیر میکنم بعد هر چه پوشه از e.s.e.t هست رو پاک میکنم با یه سرچ با نرم افزار everything
البته برای شما شاید درایو فایروالش هنوز پاک نشده - من قبلا با حذف کننده خود نود پاک کردم و برای نصب مجدد مشکل داشت یه بار هم با این نرم افزار های مخصوص حذف نرم افزار پاک کردم که دوباره به مشکل برخوردم - حالا دیگه با همون روشی که گفتم میرم
من خود eset 6 گذاشتم نصب بشه موقع نصب همیشه ورژن قبلی پاک میشه ولی ایندفه درد سر ساز شد ! با ccleaner رجسیتری و تعمیر کردم ولی بازم نصب نمیشه ! میگید چیکار کنم ؟
.AraMesh.
28-03-2013, 14:29
ESET Endpoint Security
سلام" نه اول بگید برا چ کاری؟ آخه End point واسه سیستمای شبکست. فرق داره ها :n01:
سلام
من با پرو*ک**سی فایر همه سایت ها عالی باز میشه اما فیس *بوک افتضاح به طرزی که نمیشه اصلا داخلش رفت از سرعت کم.
خلاصه به این نتیجه رسیدم وقتی web access protection رو خاموش میکنم در انتی ویروس eset 6 سرعت عالی میشه
اگر روشن کنم نابود
راه حل چیه؟
aylar6888
28-03-2013, 19:59
این روش رو من رفته بودم در شماره 6 جواب نمیده نود رو به هم میریزه - لطفا این روش رو بردارین
فقط رو 5 جواب میده - endpoint خودش فعاله بهتر هم هس
سلام :
دوست عزیز من در این پست کامل توضیح دادم که اگه به مشکل برخوردین مقدار رجیستری رو به حالت قبل برگردونید. حالا چه قبل یا بعد از آپدیت کردن...و دیگه ازش استفاده نکنید...
مدیران لطف کنن و این پست بنده رو که مربوط به روش فعالسازی ادیت هست حذف کنن...
omid-p30
28-03-2013, 20:17
سلام :
دوست عزیز من در این پست کامل توضیح دادم که اگه به مشکل برخوردین مقدار رجیستری رو به حالت قبل برگردونید. حالا چه قبل یا بعد از آپدیت کردن...و دیگه ازش استفاده نکنید...
مدیران لطف کنن و این پست بنده رو که مربوط به روش فعالسازی ادیت هست حذف کنن...
چرا حذف کتن، من خودم از همین روش استفاده میکنم. بعد از انجامش البته رنگش همچنان قرمز میمونه که خب دوباره برش میگردونم تنظیمات رجیستری رو به همون53.
اون Endpoint هم البته خوبه ولی خب حالا ترجیح میدم از همین استفاده کنم.
aylar6888
28-03-2013, 20:17
سلام
من با پرو*ک**سی فایر همه سایت ها عالی باز میشه اما فیس *بوک افتضاح به طرزی که نمیشه اصلا داخلش رفت از سرعت کم.
خلاصه به این نتیجه رسیدم وقتی web access protection رو خاموش میکنم در انتی ویروس eset 6 سرعت عالی میشه
اگر روشن کنم نابود
راه حل چیه؟
سلام :
مراحل استثنا سازی فیسبوک از اسکن و آنالیز در عکسی که گذاشتم مشخصه...
انجام بدید دیگه قائدتا نباید سرعتتون پایین بیاد...
سلام" نه اول بگید برا چ کاری؟ آخه End point واسه سیستمای شبکست. فرق داره ها :n01:
من خودم ازESET.Endpoint.Security.5.0.2126 استفاده میکنم
همون نوع Business.Edition هست که تو ورژن جدید اسمش عوض شده
خودم یه مدت 6 داشتم ولی این یکی رو نصبیدم بنظرم خیلی بهتره
هم قابلیت آپدیت آفلاین داره هم قسمت لایسنس توش هس
هیچ فرقی هم با اونای دیگه نداره - بعضا میگن مال شرکتهاس ولی فرق زیادی ندره اینو بنصبی مثل Business.Edition هس تو ورژن های قبلی
قبلا ها از همین بیزنس استفاده میکردم حالا هم از Endpoint.Security
تو 6 هر کار بکنی نه آپدیت آفلاینش فعال میشه و نه لایسنسش چون فقط مخصوص خانگی ساختنش
توضیحات :
قابل نصب به روی رایانه های خانگی و سرورها
دیتابیس این آنتی ویروس تا تاریخ 2012.10.02 به روز میباشد
این نسخه رم کمتری اشغال میکنه.
این نسخه قابلیت آپدیت آنلاین از طریق سرور های ESET را دارد.
این نسخه دکمه آپدیت آفلاین فعال است.
چرا حذف کتن، من خودم از همین روش استفاده میکنم. بعد از انجامش البته رنگش همچنان قرمز میمونه که خب دوباره برش میگردونم تنظیمات رجیستری رو به همون53.
اون Endpoint هم البته خوبه ولی خب حالا ترجیح میدم از همین استفاده کنم.
چه کاریه
6 رو نمیشه آپدیت آفلاینش رو فعال کرد فعلا
روشهای بهتری برای بکاپ هس
سلام :
مراحل استثنا سازی فیسبوک از اسکن و آنالیز در عکسی که گذاشتم مشخصه...
انجام بدید دیگه قائدتا نباید سرعتتون پایین بیاد...
ممنون ازت این گزینه فرق با allow چی هست؟
خوب اگر فیس بوک عکسی چیزی ویروسی باشه چی؟ رفتم هوا؟
aylar6888
29-03-2013, 00:54
ممنون ازت این گزینه فرق با allow چی هست؟
خوب اگر فیس بوک عکسی چیزی ویروسی باشه چی؟ رفتم هوا؟
خوب دیگه نمیشه هم خدا رو خواست هم خرما رو دوست عزیز...دقیقا بخاطر همین حجم بالای کاربر و لینک و فایل هست که سرعت فیسبوک پایینتره و با مشکل هیتلر این روزا دیگه سرعتش افتضاح شده...
فرقش با الو اینه که اون اجازه ارتباط میده این از اسکن استثناش میکنه....
یه قسمت دیگه هم هست که میتونی پروتکل اچ تی تی پی اس رو استثنا کنی...
در ضمن چیزی تو فیسبوک که آلوده باشه بعیده پیدا کنی مگه اینکه لینک خصوصی یا فایل فشرده پسورد دار براتون بذارن چون فیسبوک با بهترین ضد مخربها چک میشه...خیلی از سایتهایی که از پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنن اصلا شما نمیتونی بعضی فرمتهای فایل مثل فایلهای اجرایی رو توشون آپ کنی که سیستم کسی رو آلوده کنی....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.