PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14

omid_061
27-12-2013, 19:21
گوشیم gallaxy Ace
ویبرش گهگاهی کار میکنه گهگاهی نه
تنظیماتش هم اوکی هست ولی چرا اینطوره ؟؟؟:n13:

1376MAXIMUM
27-12-2013, 19:27
ممنون از وقتی که میزاری
نه با خود گوشی میبینم
چشم یه پریز و در نظر میگیرم ببینم چجوریه
با شارژرای دیگه هم تست کردم همینجوری بود ولی بازم تست میکنم خبر میدم
برای اندازه گیری شدت جریان میتونی راهنماییم کنی؟ کد مخفی داره؟ اگه آره من همه کد مخفیارو زدم هیچ کدوم و اجرا نکرده گوشیمم روت و اینا نیست
میگم احتمالش هست که از اون فایله batterystat.bin باشه؟ ولی هر چی میگردم تو گوشیم این فایل اصلا وجود نداره همه فولدرارو گشتم root data همه جا رو ولی این اسم و پیدا نکردم
راستی چند تا مشکل دیگه ام دارم مثلا یکیش اینه که وقتی تنظیم میکنم که برنامه ها روی ای دی کارت نصب بشه مثلا بعضی وقتا که یو اس بی رو وصل میکنم واسه انتقال اطلاعات بین گوشی و سیستم بعدش که قطعش میکنم خود به خود تنظیمه عوش میشه میره روی نصب بر گوشی یا مثلا بعضی وقتام که دوباره تغییرش میدم که بره رو اس دی مینویسه در حال تغییر و همینجوری میمونه باید کنسل کنم و فلان و اینا از چیه ای بابا اعصاب ندارم دیگه
الان ساعت 7 صبحه از 3.30 گوشیم شارژش تموم شد و زدم به شارژ الان تازه شده 80 درصد و بازم خیلی کند میره بالا ولی یه چیزی رو باز کشف کردم
موقعی که شارژ کم بود زدم به شارژ بعد از یه ساعت اینا دستم و زدم به شارژر گرمه گرم بود ولی الان که 80 شده دست زدم خنک بود نمیدونم علت و البته این مورد گرم و سرد شدن شارژر و من تو گوشی قبلیمم دیده بودم اونم اینجوری بود ولی خواستم بگم در جریان باشید
ساعت 7.30 هستش شارژ 90 درصد شده فکر کنم تا 8 میشه 100 درصد الان از یه پریز دیگه دارم شارژ میکنم ولی بازم زیاده مدت شارژ یعنی اگه 8 بشه 100 درصد یعنی از شارژ 0 که گوشی خاموش شده تا 100 حدود 4.30 طول کشیده
دونه دونه جزئیات و دارم میگم
دیشب خوابم برد ساعت 11 صبح از شارژ کشیدم ولی 100 درصد پر بود رفتم بیرون و برگشتم این سری دیدم در عرض 2 ساعت حدود 15 درصد شارژ کم کرده نه مکالمه ای داشتم نه چیزی فقط دو تا اس ام اس اومد که اونارم جواب ندادم ولی قبلا همین چند روز پیش با شارژ 100 درصد هر 1 ساعت و نیم 1 درصد کم میکرد
خلاصه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
لطفا در مورد تمام مواردی که نوشتم بهم راهنمایی بده ممنون کلافه ام:n14:

با مولتی متر ولی اگه ندارید مهم نیست نخرید میخواستم ببینم که نرم افزاریه یا سخت افزاری اگر چریان قطع میشد و هنوز شارژ شدن ادامه داست به اختمال خیلی زیاد میگفتم نرم افزاریه حالا مهم نیست خودتون رو به زحمت نندازید برای خریدن یا جور کردنش بعد یه سیم رابط درست میکردید خودتون بعد پوست یه تیکه از سیم که دست خوردن بهش یا تماس باهاش راحت نباشه از روی اون جای زخمی سیم با مولتی متر اندازه گیری میکردید ولی خوب بهتر که نشد یکمی خطر داشت تو فایل های سیستمی هم دستکاری نکنید و باحاشون بازی نکنید خطریه یه اسکن ویروس هم یکنید و یه چیز دیگه گوشی رو اک بند خریدید دیگه یعنی تا موقع تهویل گوشی گوشی پلمپ بود دیگه اگر بوده یا نبوده در هر صورت به کسی که ازش خریدید گوشی رو یه تماس بگیرید ببینید چی میگه اگر گفت مشکل داره و گوشی رو عوض کرد براتون که هیچی به نفع شما اگر نکرد هم به گارانتی زنگ بزنید ببینید اونا چی میگن بهتون به هیچ وجه با هیچ کدومشون هیچ گونه در گیری نداشته باشید چون لج میکنن و جواب سر بالا میدن و نمیدونم اذیت میکنن اگه یه خورده پاچه خاری هم بکنید معمولا زود خر میشن چون معمولا مردم باهاشون دعوا میکنن تا حرف بزنن و هیچ کدوم رو متحم نکنید ولی از حقتون هم نگزرید ولی مواظب باشد که چیزی نگید که به طرف توهین بشه میدونم که همشو میدونید ولی خوب دیدم که افراد با این که میدونن بازم رعایت نمی کنن
شما موبایل دیتاتون خاموشه یا روشن اگر روشنه خاموشش کنید چون یعضی مواقع یه یه نرم افزاری وصل میشه به جی پی ار اس و شارژ میکشه حسابی برای خاموش کردنش هم اگر منو ها رو دست کاری نکرده باشه خود شرکت تو تنظیمات -دیتا یوزیج هست بزاریدش رو خاموش ولی اینترنت سیمکارت رو هر وقت روشنش کنید دارید بدیش همینه
اگر گوشی پلمپ تحویل داده شده و موقع تحویل برای تست کردن جلوی خودتون باز کرده که هیچی اگر گوشی پلمپش باز بوده موقع تحویل شما یه خورده زور دستتون میفته چون وظیفشون هست که گوشی رو جلوی شما باز کنن و روشن کنن و زمانی که شما اطمینان کردید از سلامت گوشی دیگه وظیفه ای ندارند ولی اگر هر کدوم رو انجام نداده باشه وظیفه اش رو کامل انجام نداده به نظر من

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

AryanLand
27-12-2013, 19:32
گوشیم gallaxy Ace
ویبرش گهگاهی کار میکنه گهگاهی نه
تنظیماتش هم اوکی هست ولی چرا اینطوره ؟؟؟:n13:

سلام.

اینگونه مشکلات هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری.شما میتونید یکبار رام رسمی رو فلش بزنید اگر مشکل حل نشه احتمالا سخت افزاریه .اما اینو هم در نظر داشته باشید که اینگونه مشکلات معمولا نرم افزاریه و از تداخل بین نرم افزار رسمی و نصبی یا تداخل بین دو نرم افزار نصبی بوجود میاد.ولی شاید بعد از نصب رام رسمی هم مشکل پا برجا بمونه و نیاز به وایپ کردن گوشی باشه چون با نصب رام رسمی نرم افزارهای نصبی پاک نمیشه.در کل منظورم اینه قبل از اینکه گوشی رو بدست تعمیرکار بدید تمامراه های ممکن رو خودتون قبلش امتحان کنید که مطمئن بشید سخت افزاریه.:11:

boose_bar_khoda
27-12-2013, 19:48
با مولتی متر ولی اگه ندارید مهم نیست نخرید میخواستم ببینم که نرم افزاریه یا سخت افزاری اگر چریان قطع میشد و هنوز شارژ شدن ادامه داست به اختمال خیلی زیاد میگفتم نرم افزاریه حالا مهم نیست خودتون رو به زحمت نندازید برای خریدن یا جور کردنش بعد یه سیم رابط درست میکردید خودتون بعد پوست یه تیکه از سیم که دست خوردن بهش یا تماس باهاش راحت نباشه از روی اون جای زخمی سیم با مولتی متر اندازه گیری میکردید ولی خوب بهتر که نشد یکمی خطر داشت تو فایل های سیستمی هم دستکاری نکنید و باحاشون بازی نکنید خطریه یه اسکن ویروس هم یکنید و یه چیز دیگه گوشی رو اک بند خریدید دیگه یعنی تا موقع تهویل گوشی گوشی پلمپ بود دیگه اگر بوده یا نبوده در هر صورت به کسی که ازش خریدید گوشی رو یه تماس بگیرید ببینید چی میگه اگر گفت مشکل داره و گوشی رو عوض کرد براتون که هیچی به نفع شما اگر نکرد هم به گارانتی زنگ بزنید ببینید اونا چی میگن بهتون به هیچ وجه با هیچ کدومشون هیچ گونه در گیری نداشته باشید چون لج میکنن و جواب سر بالا میدن و نمیدونم اذیت میکنن اگه یه خورده پاچه خاری هم بکنید معمولا زود خر میشن چون معمولا مردم باهاشون دعوا میکنن تا حرف بزنن و هیچ کدوم رو متحم نکنید ولی از حقتون هم نگزرید ولی مواظب باشد که چیزی نگید که به طرف توهین بشه میدونم که همشو میدونید ولی خوب دیدم که افراد با این که میدونن بازم رعایت نمی کنن
شما موبایل دیتاتون خاموشه یا روشن اگر روشنه خاموشش کنید چون یعضی مواقع یه یه نرم افزاری وصل میشه به جی پی ار اس و شارژ میکشه حسابی برای خاموش کردنش هم اگر منو ها رو دست کاری نکرده باشه خود شرکت تو تنظیمات -دیتا یوزیج هست بزاریدش رو خاموش ولی اینترنت سیمکارت رو هر وقت روشنش کنید دارید بدیش همینه
اگر گوشی پلمپ تحویل داده شده و موقع تحویل برای تست کردن جلوی خودتون باز کرده که هیچی اگر گوشی پلمپش باز بوده موقع تحویل شما یه خورده زور دستتون میفته چون وظیفشون هست که گوشی رو جلوی شما باز کنن و روشن کنن و زمانی که شما اطمینان کردید از سلامت گوشی دیگه وظیفه ای ندارند ولی اگر هر کدوم رو انجام نداده باشه وظیفه اش رو کامل انجام نداده به نظر من

آره بابا من تازه از علائ ایدینم خرید نکردم صاف رفتم بازار موبایل ایران قشنگ پلمپ بود تازه دو ساعت سریالش و چک کردم گارانتیش و چک کردم جلوی خودم باز کرد مغازه دار
بعد اینکه آره همه چیز و خاموش هم که کنم همینجوریه یه بار زود شارژ میشه یه بار دیر شارژ میشه یه بار دیر خالی میکنه یه بارم زود خالی میکنه
نمیدونم پس من فردا میرم مایکروتل ببینم چی میگن اگه قرار باشه گوشی و بزارم یه هفته بمونه بازش کنن و فلان فکر کنم نزارم بهتره میترسم بازش کنن دیگه از اینم که هست بدتر شه
ممنون فردا نتیجه رو میدم پس:n14:

AryanLand
27-12-2013, 19:55
دستتون درد نکنه..فقط یه چیز دیگه..رام های رسمی برای مدل گوشی من مال ایران نصب کنم بهتر نیست؟..چون یه آپدیتی برا مدل گوشیم دیدم که کشورش ایران بود..اونو نصب کنم؟
در ضمن آپدیت های مخصوص گوشی من با هم متفاوتن یعنی مثلا:DXXMF1 با DJPLJ1 با هم فرق میکنن..یعنی هر کدومشون نصب کنم برا گوشیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

سلام.

خواهش میکنم.شما نفرمودید گوشیتون چیه که.:n02:
بفرمائید گوشیتون چیه آخرین آپدیتهاش رو بهتون لینک بدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AryanLand
27-12-2013, 19:59
آره بابا من تازه از علائ ایدینم خرید نکردم صاف رفتم بازار موبایل ایران قشنگ پلمپ بود تازه دو ساعت سریالش و چک کردم گارانتیش و چک کردم جلوی خودم باز کرد مغازه دار
بعد اینکه آره همه چیز و خاموش هم که کنم همینجوریه یه بار زود شارژ میشه یه بار دیر شارژ میشه یه بار دیر خالی میکنه یه بارم زود خالی میکنه
نمیدونم پس من فردا میرم مایکروتل ببینم چی میگن اگه قرار باشه گوشی و بزارم یه هفته بمونه بازش کنن و فلان فکر کنم نزارم بهتره میترسم بازش کنن دیگه از اینم که هست بدتر شه
ممنون فردا نتیجه رو میدم پس:n14:

سلام.

دوست عزیز پلمپ که اصلا" مسئله ای نیست.خیلی راحت خودشون پلمپ میکنن مهم فروشگاهی هست که ازش خرید میکنید که آدمای سالمی باشن.وگرنه خیلی راحت گوشی توی ویترین یا دست دوم رو میبرن توی پستوی مغازه پلمپ میکنن و میارن تقدیمتون میکنن.(من اینو بارها به چشم خودم دیدم).:11:

saeid199_p
28-12-2013, 00:37
تمام شماره های توی گوشیم رو پاک کردم و وقتی تو قسمت تنظیم نوع نمایش دفترچه تلفن میرم و گذینه نمایش شماره های ذخیره شده در گوگل رو انتخاب میکنم تمام شماره هام میاد و وقتی که نمایش شماره های ذخیره شده تو گوشی رو میزنم خالیه.
حالا چطور باید از تو گوگل به گوشی کپی کنم که وقتی فقط نمایش شماره های خود گوشی رو میزنم شماره هام بیاد؟

AryanLand
28-12-2013, 00:47
تمام شماره های توی گوشیم رو پاک کردم و وقتی تو قسمت تنظیم نوع نمایش دفترچه تلفن میرم و گذینه نمایش شماره های ذخیره شده در گوگل رو انتخاب میکنم تمام شماره هام میاد و وقتی که نمایش شماره های ذخیره شده تو گوشی رو میزنم خالیه.
حالا چطور باید از تو گوگل به گوشی کپی کنم که وقتی فقط نمایش شماره های خود گوشی رو میزنم شماره هام بیاد؟

سلام.

باید از ستینگ گوشی به قسمت اکانتهاتون برید و اونجا اکانت گوگل رو انتخاب کنید. بسته به نوع گوشیتون گزینه ای به نام ری استور یا Sync رو باید داشته باشیدانتخابش کنید و شماره هاتونو برگردنید.:11:

Angel of life
28-12-2013, 05:05
سلام.

خواهش میکنم.شما نفرمودید گوشیتون چیه که.:n02:
بفرمائید گوشیتون چیه آخرین آپدیتهاش رو بهتون لینک بدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام..گوشی من Galaxy mini 2 GT-S6500D هست..اگه لطف کنی یه آپدیت بذاری ممنون میشم..

AryanLand
28-12-2013, 08:57
سلام..گوشی من Galaxy mini 2 GT-S6500D هست..اگه لطف کنی یه آپدیت بذاری ممنون میشم..

سلام.
آخرین آپدیت ایران که در ماه اکتبر 2012 ارائه شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آخرین آپدیت موجود که مال اپراتور T-Mobile هلند هست و توی همین ماه (دسامبر 2013)عرضه شده:

البته هر دو 2.3.6 هستن .:11:

boose_bar_khoda
29-12-2013, 09:52
سلام.

دوست عزیز پلمپ که اصلا" مسئله ای نیست.خیلی راحت خودشون پلمپ میکنن مهم فروشگاهی هست که ازش خرید میکنید که آدمای سالمی باشن.وگرنه خیلی راحت گوشی توی ویترین یا دست دوم رو میبرن توی پستوی مغازه پلمپ میکنن و میارن تقدیمتون میکنن.(من اینو بارها به چشم خودم دیدم).:11:

تشکر از نظرت ولی من منظورم پلمپ مایکروتل بود اگه قرار باشه اون لیبل رو همه داشته باشن پس به هیچ جا نمیشه اعتماد کرد گوشی و که من خواستم بخرم لیبل مایکروتل که جعبه رو پلمپ کرده بود و کارت گارانتی رو چک کردم اوکی بود:n16:

boose_bar_khoda
29-12-2013, 10:04

دیروز رفتم مایکروتل واقعا اینا که گفتی میرن بد حرف میزنن و اینا خوب حق دارنننننننننننننننننننننن
رفتم نشستم میگم آره 10 ساعت ممکنه طول بکشه که شارژ شه و اینا میگه طبیعیه روزی یه بار نیاز به شارژ داره
میگم با وب گردی حدودا 2 ساعته خالی میشه میگه طبیعیه 2 ساعت میگم تو حالت استند بای قبلا هر ساعت 1 درصد کم میکرد الان 20 درصد میگه طبیعیه:n08:
میخواستم بهش بگم خانم شما تو طبیعت بزرگ شدید:n08:
خلاصه هیچی دیگه دید زیاد دارم گیر میدم گفت بزار یه فلش کنیم بعد گفت بزار بره واسه بخش فنی تست شه گفتم باشه بعد مثل والکینگها در گوشی رو باز کرد و روشن باتری و کشید بیرون و زرتتتتتتی رم و سیمارو دراورد منم دیدم اینجوریه گفتم این بره بخش فنی تبدیل به 1100 میشه گفتم نمیخواد پشیمون شدم فقط یه باتری بهم بدید
خلاصه یه باتری خریدم 32 هزار و گفت که 10 ساعت بزن به شارژ که همین توصیه اش نشونه اطلاعات کمش هست چون تا اونجا که من میدونم باتری های جدید نیاز به شارژ اولیه 10 ساعته ندارن خلاصه الان زدم به شارژ 10 ساعت بمونه ببینیم چطور میشه
فقط یه چیزی الان حدود نیم ساعته تو شارژه اولش که زدم 50 درصد داشت الان شده 70 درصد طبیعیه؟

یکی پیدا شده گوشی و میخواد بخره فکر کنم خریداره واقعی هم باشه گوشیه ما هم داستانی شدا الکی یه باتری موند رو دستمون
دوست عزیز این باتری اضافه رو تو این انجمن جایی هست که بتونم بفروشمش؟ البته اینی که نو خریدم منظورمه

beta3
29-12-2013, 15:41
با سلام.آقا من گوشیمو یه 6 ماهی میشه دارم.( Galaxy S4) . چند روزیه همه ش خود به خود خاموش میشه و یهو باتریش 0 میشه بعد دوباره که باتریشو در میارم میذارم جاش برمیگرده به جای قبلیش! البته باتریش یکم باد کرده ولی اونقد نیست که بگم باتریش خرابه و سریع خالی میکنه.چون اگه با گوشی کار نکنم یکی دو روز شارژ نگه میداره.بعضی وقتاهم که خاموش میشه و صفر میشه باید حتما بزنم به برق تا روشن شه، چون میگه باتریش صفره و دوباره خاموش میشه. به نظر میرسه وقتی تو برقه این مشکل پیش نمیاد چون تا حالا خاموش نشده تو برق. دوستان کسی نظری نداره؟ مشکل از باتریه؟

naeim_mahmoodi
30-12-2013, 20:48
سلام . . .
من موقع کار مردن با اینترنت gprs گوشی گلکسی اس 5282 به طور مداوم آنتن میپره . . .. 5 دقیقه وصله یهو آنتن جفت سیمکارتا(ایرانسل و اول) میره به جاش علامت دایره روش ضربدر میاد بعد چند دقیقه آنتن برمیگرده.. اما اگه از نت استفاده نکنم مشکلی نداره.. چی کار کنم اینجوری نشه ؟ ریست فکتوری هم چند باری کردم درست نشده. . ..
منتظر نظراتــــــــــــــــــــ ــــــم . . .

sasansamiri
31-12-2013, 06:25
سلام . . .
من موقع کار مردن با اینترنت gprs گوشی گلکسی اس 5282 به طور مداوم آنتن میپره . . .. 5 دقیقه وصله یهو آنتن جفت سیمکارتا(ایرانسل و اول) میره به جاش علامت دایره روش ضربدر میاد بعد چند دقیقه آنتن برمیگرده.. اما اگه از نت استفاده نکنم مشکلی نداره.. چی کار کنم اینجوری نشه ؟ ریست فکتوری هم چند باری کردم درست نشده. . ..
منتظر نظراتــــــــــــــــــــ ــــــم . . .

سلام به نظرم یه فلش بزن توی نمایندگی مجازش باید حل بشه.

Angel of life
31-12-2013, 18:23
سلام دوست خوبم..ممنون گوشیمو همون شب رام رسمی روش فلش کردم درست شد..واقعا ممنون..راستی یکی از دوستام یه مشکلی با گوشیش پیدا کرده..گوشیش گلکسی s advance هست....به طوری که گوشیشو میزنه شارژ و فول میشه،بعد گوشیشو خاموش میکنه و 10 ساعت بعد دیگه گوشی روشن نمیشه مگر اینکه به باطریش شک الکتریکی بدی..بعد که شک الکتریکی دادیم دیگه روشن میشه و دقیقا شارژش هم همونطوری که فول بوده و خاموشش کرده بودیم،فول هست..دقیقا مثل اینه که باطریش بعد از 10 ساعت خاموش موندن میمیره و بعد به وسیله شک الکتریکی زنده میشه...کلا چیز عجیبیه..گفتم اگه بتونید کمکی کنید ممنون میشم

hp722
31-12-2013, 18:48
دوستان گوشی xperia L خریدم و وقتی رم 8گیگ میزنم رم رو شناسایی میکنه ولی توی فایل منجر هرکاری میکنم رم و اطلاعاتش رو پیدا نمیکنم در حالی که مثلا توی آلبوم گوشی عکس ها و فیلم هایی که توی رم هست بالا میاد.باید برنامه ی خاصی نصب کنم تا بتونم توی فایل منجر رم رو بالا بیارم؟

Angel of life
31-12-2013, 19:44
دوستان گوشی xperia L خریدم و وقتی رم 8گیگ میزنم رم رو شناسایی میکنه ولی توی فایل منجر هرکاری میکنم رم و اطلاعاتش رو پیدا نمیکنم در حالی که مثلا توی آلبوم گوشی عکس ها و فیلم هایی که توی رم هست بالا میاد.باید برنامه ی خاصی نصب کنم تا بتونم توی فایل منجر رم رو بالا بیارم؟
سلام دوست عزیز شما شما توو همین منیجری که داری فایل ex_card یا sd card یا یه همچین چیزایی پیدا کنی این همون مموری رم تو هست... یا اگه برنامه root explorer یا solid explorer رو نصب کنی مشکلت حل میشه انشاالله...

hp722
31-12-2013, 20:13
سلام دوست عزیز شما شما توو همین منیجری که داری فایل ex_card یا sd card یا یه همچین چیزایی پیدا کنی این همون مموری رم تو هست... یا اگه برنامه root explorer یا solid explorer رو نصب کنی مشکلت حل میشه انشاالله...

برنامه root explorer نصب کردم مشکل رفع شد.ممنونم دوست عزیز

hossein_gorgan
02-01-2014, 10:33
سلام.پوشی من desire x دوسیم کارته هست.
توی قسمت پیامها نشون نمیده که پیام به سیم یک اومده یا سیم دو.
اونوقت من نمیدونم باید با کدوم سیم بهش پیام بدم.
گیر افتادم بخدا.
دوستان کمک کنید.
برنامه هم بود معرفی کنید

e_mohsen83
02-01-2014, 13:52
سلام دوستان
ایا میشود نرم افزار سونی پی سی کمپاینی رو تو درایور دیگری غیر از سی نصب کرد؟من نمیتونم گوشیمو با کامپیوتر همسان سازی کنم نه اس نه هیچی.
گوشی سونی اکسپریا اس پی

e_mohsen83
02-01-2014, 13:54
.....................................

hamidrezavictor
06-01-2014, 12:43
سلام بهترین برنامه ی انتقال اطلاعات بین موبایل و کامپیوتر از طریق wifi چیه ؟ :)

LEO.M
06-01-2014, 13:45
سلام بهترین برنامه ی انتقال اطلاعات بین موبایل و کامپیوتر از طریق wifi چیه ؟ :)

Airdroid معرکس

tabatabaiyan
06-01-2014, 17:09
Airdroid معرکس

MyPhoneExplorer هم برنامه ی خیلی خوبیه که کار کردن باهاش خیلی سریعتر از Airdroid است.
هر دو برنامه ی فوق خیلی عالی هستند.

Sent from my android device.

saeidrezay
06-01-2014, 22:30
اين برنامه lucky patcher رو براي من توضيح بدين لطفا
باهاش به دشواري خوردم
ميخوام بدونم اصولا به چه دردي ميخوره
ميدونم براي از لايسنس در آوردن اپ ها استفاده ميشه ولي مثلا بازي pure chess رو باهاش انجام دادم ولي هيچ تفاوتی نكرد
ميشه يه نفر يه مثال از كار با اين اپ بگه

AryanLand
07-01-2014, 07:39
باهاش به دشواري خوردم
ميدونم براي از لايسنس در آوردن اپ ها استفاده ميشه ولي مثلا بازي pure chess رو باهاش انجام دادم ولي هيچ تفاوتی نكرد

سلام.

این برنامه برای همه برنامهها جواب نمیده شاید برنامه مورد نظر شما جزء اون دسته باشه که با این برنامه پچ نمیشه.:11:

LEO.M
07-01-2014, 11:28
باهاش به دشواري خوردم
دوست عزیز لاکی پچر فقط بدرد برنامه های خاص مثل poweramp میخوره چون براش پچ اختصاصی داره.
معمولا چیزای دیگه رو ساپورت نمیکنه و لایسنسشون رو حذف نمیکنه

saeidrezay
07-01-2014, 11:42
دوست عزیز لاکی پچر فقط بدرد برنامه های خاص مثل poweramp میخوره چون براش پچ اختصاصی داره.
معمولا چیزای دیگه رو ساپورت نمیکنه و لایسنسشون رو حذف نمیکنه

سلام.

این برنامه برای همه برنامهها جواب نمیده شاید برنامه مورد نظر شما جزء اون دسته باشه که با این برنامه پچ نمیشه.:11:

ممنون كه جواب دادين ولي من آموزش ميخواستم مثلا اينكه بعد از پچ كردن چه اتفاقي ميوفته
يا اينكه بايد در حين پچ نت وصل باشه يا خير

LEO.M
07-01-2014, 12:02
ممنون كه جواب دادين ولي من آموزش ميخواستم مثلا اينكه بعد از پچ كردن چه اتفاقي ميوفته
يا اينكه بايد در حين پچ نت وصل باشه يا خير
آموزش خاصی نداره
اول از همه توصیه میکنم همیشه ورژن آخر برنامه رو داشته باشید.میتونید داخل منو اپدیت رو بزنید و برنامه اپدیت بشه
وارد برنامه که میشید،با همچین صفحه ای روبرو میشید
اگه دقت کنید پایین اسم هر برنامه نوشته custom patch avalible .یعنی پچ اون برنامه رو داره.شما روی یکی از برنامه ها رو مدت 3 ثانیه لمس میکنی،با این صفحه روبرو میشی
گزینه اول یعنی کاستوم پچ رو میزنی.بعد یه صفحه میاد که چند تا تیک خورده.شما به تیک ها دست نزن.پایینش apply رو میزنی و منتظر میمونی.انتهاش اگه برنامه پچ بشه،میگه 100 درصد پچ شد.اگر برنامه ای 100 درصد نبود،یعنی اون برنامه رو پچش رو نداره
نیازی به وصل بودن به نت نداره
تمام
موفق باشید

saeidrezay
07-01-2014, 19:26
ممنون از راهنمايي كاملتون
پچ كردن واسه برنامه هاي هست كه پولي هستن ديگه نه?

LEO.M
07-01-2014, 20:32
ممنون از راهنمايي كاملتون
پچ كردن واسه برنامه هاي هست كه پولي هستن ديگه نه?
بله+لایسنس دارن

Milad4171
10-01-2014, 19:06
دوستان یه سوال
من یه مدتی هست که یه مشکلی دارم اونم دقیقن از زمانی شروع شد که از بازار یه بازی ( تمپل ران ) رو دانلود کردم. کندی . گیر کردن در بازی و یا در حین تماس. این مشکل رو من تو گوشی قدیمیم که ال جی بود هم داشتم.
یه مشکل دیگه هم که ایجاد کرده قطع و وصل شدن پی در پی وای فای. هر ده دقیقه یه بار قطع و وصل میشه!
تمام اون بازی ها و برنامه ها هم پاک کردم. باز درست نشده.

صد درصد در مورد این موضوع ( ایراد سایت بازار و بازی هاش ) اطمینان دارم چون دقیقن قبل از نصب گوشی رو تست کردم و بعد از نصب هم تست کردم. گوشی کلا قاطی کرد. در حین بازی بعضی جاها قفل میکنه یدفه باز میشه و این مشکل وای فای

میخوام ببینم تنها راهت ریست فکتوری هست؟

italia88
10-01-2014, 19:22
دوستان یه سوال
من یه مدتی هست که یه مشکلی دارم اونم دقیقن از زمانی شروع شد که از بازار یه بازی ( تمپل ران ) رو دانلود کردم. کندی . گیر کردن در بازی و یا در حین تماس. این مشکل رو من تو گوشی قدیمیم که ال جی بود هم داشتم.
یه مشکل دیگه هم که ایجاد کرده قطع و وصل شدن پی در پی وای فای. هر ده دقیقه یه بار قطع و وصل میشه!
تمام اون بازی ها و برنامه ها هم پاک کردم. باز درست نشده.

صد درصد در مورد این موضوع ( ایراد سایت بازار و بازی هاش ) اطمینان دارم چون دقیقن قبل از نصب گوشی رو تست کردم و بعد از نصب هم تست کردم. گوشی کلا قاطی کرد. در حین بازی بعضی جاها قفل میکنه یدفه باز میشه و این مشکل وای فای

میخوام ببینم تنها راهت ریست فکتوری هست؟

شما قبل ریست فکتوری ، نرم افزار clean master رو هم یه امتحانی بکن

poonel
13-01-2014, 01:54
با سلام و احترام

یه Xperia p با اندروید 4.1.2 (آخرین آپدیت) دارم که مشکل هنگیدن شدیدی موقع دریافت تماس و تماس گرفتن داره. مثلا وقتی کسی تماس میگیره 3،4 ثانیه طول میکشه تا صدای زنگش در بیاد. بعدش هر دست میکشم رو صفحه برا جواب دادن هنگ میکنه و ارور میده! واسه همین خیلی مواقع تماسهام رو از دست میدم.:n03:

مجبورم خاموش روشنش کنم تا موقتی درست بشه. یه مدت چند تا نرم افزار ویروس یاب و... روش بود حذف کرم. یه مدت درست شد اما نمیدونم چرا باز قاطی کرده.

البته زیاد نرم افزار روش نیست. فقط نرم افزارهای کاربردی اینستاگرام و ایمیل و تاپاتالک و وایبر و... . بازی هم روش ندارم. فکر کنم حدود نصف رمش خالی باشه.

چکارش کنم؟ روت کنم بهتر میشه؟

LEO.M
13-01-2014, 03:36
با سلام و احترام

یه Xperia p با اندروید 4.1.2 (آخرین آپدیت) دارم که مشکل هنگیدن شدیدی موقع دریافت تماس و تماس گرفتن داره. مثلا وقتی کسی تماس میگیره 3،4 ثانیه طول میکشه تا صدای زنگش در بیاد. بعدش هر دست میکشم رو صفحه برا جواب دادن هنگ میکنه و ارور میده! واسه همین خیلی مواقع تماسهام رو از دست میدم.:n03:

مجبورم خاموش روشنش کنم تا موقتی درست بشه. یه مدت چند تا نرم افزار ویروس یاب و... روش بود حذف کرم. یه مدت درست شد اما نمیدونم چرا باز قاطی کرده.

البته زیاد نرم افزار روش نیست. فقط نرم افزارهای کاربردی اینستاگرام و ایمیل و تاپاتالک و وایبر و... . بازی هم روش ندارم. فکر کنم حدود نصف رمش خالی باشه.

چکارش کنم؟ روت کنم بهتر میشه؟
در مرحله اول گوشیتون رو فکتوری ریست کنید.اگر درست نشد،رام رسمی فلش بزنید و اگر بازم درست نشد،روت کنید و کاستوم رام بریزید

lahij_web
13-01-2014, 08:42
سلام مجدد
من با app to sd کارم راه نیفتاده و مشکل فضا دارم
البته از Setting گوشی میشه نرم افزارهایی که امکانش هست رو Move to sd کرد ولی :
حتما باید روت بشه ؟
مرجعی هست که بشه باهاش قدم به قدم LG optimus L7 P715 رو روت کنم ؟
کسی این کارو انجام داده ؟
پیشنهاد میشه کلا این کار ؟
ممنونم .
ا

dany_3p4u
14-01-2014, 19:23
سلام
گوشی y300 هوآوی مشکل پیدا کرده، صدای من برای طرف مقابل یه دفعه بعد از 40 ثانیه مکالمه قطع می شه اما من صدای طرف مقابل رو می شنوم
دست کاری نشده گوشی و اورجینال خودش هست، گارانتی اصلی هوآوی هم داره
اما اگه قراره ببرم اونجا ریست فکتوری کنن ترجیح می دم خودم این کار را کنم!
فقط چه راه های دیگه ای جز این داره؟ واگه این تنها راهش هست یه توضیحی از کارش . نحوه بک آپ گیری از اطلاعات رو می شه بگید؟
ممنون

ugi1
14-01-2014, 20:22
سلام. من همزمان گوشی اکسپریا ال و زد رو آپدیت رسمی کردم. هر دو روت نشده است. برای ال امکان انتقال برنامه به کارت هست ولی برای زد نیست. علتش چی می تونه باشه؟ ورژن هم ۴.۲.۲

Sent from my C6602 using Tapatalk 2

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-01-2014, 01:43
سلام دوستان . الان اسکایپ روی اندروید کار میکنه تو ایران ؟

LEO.M
15-01-2014, 15:38
سلام دوستان . الان اسکایپ روی اندروید کار میکنه تو ایران ؟
من 2 ماه پیش آخرین باری بود که کار کردم،درست بود.حالا اگه الان تغییری داشته نمیدونم

abcd12341234
15-01-2014, 15:46
سلام. من از اندروید 2.3.6 استفاده میکنم. توی برخی از برنامه ها مثل مرورگر اینترنت، حروف فارسی درهم و نامرتب نمایش داده میشه. چجوری این مشکل رو حل کنم؟!

لطفا راهنمایی کنید.
باتشکر.

LEO.M
15-01-2014, 16:34
سلام. من از اندروید 2.3.6 استفاده میکنم. توی برخی از برنامه ها مثل مرورگر اینترنت، حروف فارسی درهم و نامرتب نمایش داده میشه. چجوری این مشکل رو حل کنم؟!

لطفا راهنمایی کنید.
باتشکر.

مدل گوشیتون چیه؟
بخاطر عدم ساپورت زبون فارسی پیش فرض اندروید 2.3 هست.

abcd12341234
15-01-2014, 21:44
مدل گوشیتون چیه؟
بخاطر عدم ساپورت زبون فارسی پیش فرض اندروید 2.3 هست.
galaxy ace s5830i
چجوری مشکلشو حل کنم؟!

abcd12341234
16-01-2014, 12:02

لطفا راهنمایی کنید.
باتشکر.
از این 1,043,898 کاربر، هیچ کس نیست جواب منو بده؟!؟!

pirooz3d
17-01-2014, 20:41
سلام به همه دوستان
hTc Sensation XE دارم.
مشکل انتقال فایل با بلوتوث دارم
بطوریکه بلوتوثم شناخته میشه اما فایل رو دریافت نمیکنه
حتی جفت هم میشه
نه با کامپیوتر و نه با هیچ اسمارت فون و گوشی دیگری.
زمانی هم که می خوام فایلی ارسال کنم میزنه که Sending file to...اما واسه طرف هم چیزی نمیره.
ممنون میشم کسی کمکی کنه.

italia88
17-01-2014, 21:31
از این 1,043,898 کاربر، هیچ کس نیست جواب منو بده؟!؟!

با همه مرورگرها همین مشکلو داری؟؟؟

italia88
17-01-2014, 21:33
سلام به همه دوستان
hTc Sensation XE دارم.
مشکل انتقال فایل با بلوتوث دارم
بطوریکه بلوتوثم شناخته میشه اما فایل رو دریافت نمیکنه
حتی جفت هم میشه
نه با کامپیوتر و نه با هیچ اسمارت فون و گوشی دیگری.
زمانی هم که می خوام فایلی ارسال کنم میزنه که Sending file to...اما واسه طرف هم چیزی نمیره.
ممنون میشم کسی کمکی کنه.

این مشکل تازه بوجود اومده و برای همه همین پیغامو میده و یا فقط با دستگاه های خاصه؟

italia88
17-01-2014, 21:36
سلام. من همزمان گوشی اکسپریا ال و زد رو آپدیت رسمی کردم. هر دو روت نشده است. برای ال امکان انتقال برنامه به کارت هست ولی برای زد نیست. علتش چی می تونه باشه؟ ورژن هم ۴.۲.۲

Sent from my C6602 using Tapatalk 2

چرا برای زد هم هست و در بخش استرویج و همچنین در بخش مور اپلیکیشن منیجر این امکان وجود داره

pirooz3d
17-01-2014, 21:51
این مشکل تازه بوجود اومده و برای همه همین پیغامو میده و یا فقط با دستگاه های خاصه؟
تازه اینجوری شده
و با هر دستگاهی امتحان کردم بلوتوثم رو میشناسه اما تبادل اطلاعات نمیکنه

abcd12341234
18-01-2014, 10:32
با همه مرورگرها همین مشکلو داری؟؟؟
با همه مرورگرها و بعضی نرم افزارها...

italia88
19-01-2014, 17:31
تازه اینجوری شده
و با هر دستگاهی امتحان کردم بلوتوثم رو میشناسه اما تبادل اطلاعات نمیکنه

احتمال داره نرم افزار خاصی نصب کرده باشید که تداخل ایجاد کرده یکبار گوشی تون رو خاموش روشن کنید ....
اگه مشکل سخت افزاری نباشه با ریست فکتوری باید درست شه

ali_agha1981
19-01-2014, 20:36
سلام من samsung galaxy s III mini خریدم...
آیا این گوشی آپدیت داره و آپدیت میشه ؟؟ منظورم آپدیت اندروید اش نیست..آپدیت برای بهتر شدن کارایی گوشی و تاچ و... هست..
چطوری میشه دانلود کرد ؟ از کجا ؟
مرسی

33505775
19-01-2014, 22:20
سلام من samsung galaxy s III mini خریدم...
آیا این گوشی آپدیت داره و آپدیت میشه ؟؟ منظورم آپدیت اندروید اش نیست..آپدیت برای بهتر شدن کارایی گوشی و تاچ و... هست..
چطوری میشه دانلود کرد ؟ از کجا ؟
مرسی
با نرم افزار kies تا بزنی خودش میگه اپدیت کنم

ehsankgf
19-01-2014, 22:41
راهی برای انتقال برنامه های اندروید به حافظه خارجی به جای حافظه داخلی هست؟ ایا اینکار به میزان درگیر شدن رم گوشی تاثیری میذاره؟

salar79
19-01-2014, 22:59
راهی برای انتقال برنامه های اندروید به حافظه خارجی به جای حافظه داخلی هست؟ ایا اینکار به میزان درگیر شدن رم گوشی تاثیری میذاره؟

بله هست
نرم افزار App2SD Adfree
این کار رو میکنه
ولی بهتون پیشنهاد میدم نسخه قدیمی اش رو دانلود کنید چون راحت تره

Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta

HGH 878
22-01-2014, 12:43
سلام کسی میدونه قسمت مموری خور تبلت اگه خراب بشه حدودا چه قدر قیمتش میشه برای تعمیر؟؟

GOLDFINCH
22-01-2014, 12:59
سلام دوستان

از وقتی ریست فکتوری کردم، مارکت بازارم، نمیاد.
میگه مشکل در شبکه...

ممنون میشم راهنماییم کنید

Sony Xperia TX گوشیم هم

با تشکر......

LEO.M
25-01-2014, 21:24
سلام کسی میدونه قسمت مموری خور تبلت اگه خراب بشه حدودا چه قدر قیمتش میشه برای تعمیر؟؟
بستگی داره مدل تبلت چیه

osifa
26-01-2014, 12:02
سلام
گوشی های اندرویدی باید رم و سی پی یو و سایر مشخصات سخت افزاریشون حداقل چقدر باشه تا برای کارهای عادی و متوسط هنگ نکنه؟

Soroush-S
26-01-2014, 12:16
سلام
گوشی های اندرویدی باید رم و سی پی یو و سایر مشخصات سخت افزاریشون حداقل چقدر باشه تا برای کارهای عادی و متوسط هنگ نکنه؟

رم 512 و سی پی یو حداقل 1 گیگاهرتزی

2lombe
26-01-2014, 22:10
سلام!

ببخشید برای فریم ورد کردن موبایل حتما باید گوشی روت باشه یا نه؟؟؟!!!!

mha69
27-01-2014, 21:54
سلام دوستان.گوشیم(huawei y300) رم 1 گیگ رو نمیخونه :( هر رم دیگه ای از جمله یه 1 گیگ دیگه رو تست کردم خوند.مشکل رمم چیه؟؟؟ممنون

HGH 878
27-01-2014, 22:08
بستگی داره مدل تبلت چیه
سلام asus memo pad hd7 مدل 8 گیگ.

GOLDFINCH
27-01-2014, 23:28
سلام دوستان.گوشیم(huawei y300) رم 1 گیگ رو نمیخونه :( هر رم دیگه ای از جمله یه 1 گیگ دیگه رو تست کردم خوند.مشکل رمم چیه؟؟؟ممنون

احتمالاً خراب شده.

رو گوشی دیگه تست کردین؟

sama_65
29-01-2014, 09:08
سلام
من به تازگی گلکسی S4 خریدم و نرم افزار بازار رو ریختم رو گوشی
اما کار نمیکنه! خطای اتصال به اینترنت میگیره در حالی که وارد همه سایتا میشه و مشکلی نداره
کسی میدونه چرا؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

h!tman
29-01-2014, 12:56
مشکل بازاره
مشکل از شما نیست
ورژن جدید باید بدن و درستش کنن

sama_65
30-01-2014, 13:43
یه سوال دیگه:
توی گلکسی اس 4 وقتی اس ام اس رو فارسی تایپ میکنم و میفرستم توی گوشی خودم فارسی نشون داده میشه ولی رو گوشی دیگران(دریافت کننده ها) متن به طور کامل به صورت ؟؟؟(علامت سوال)نشون داده میشه!!! چی کار باید بکنم

GOLDFINCH
30-01-2014, 17:09
یه سوال دیگه:
توی گلکسی اس 4 وقتی اس ام اس رو فارسی تایپ میکنم و میفرستم توی گوشی خودم فارسی نشون داده میشه ولی رو گوشی دیگران(دریافت کننده ها) متن به طور کامل به صورت ؟؟؟(علامت سوال)نشون داده میشه!!! چی کار باید بکنم

از Go SMS استفاده کنید...

mha69
30-01-2014, 18:16
احتمالاً خراب شده.

رو گوشی دیگه تست کردین؟

آره تست کردم.رو گوشیه دیگه مشکلی نداره.فقط روی گوشیهای ساده تست کردم نه اندروید

AryanLand
31-01-2014, 00:20
یه سوال دیگه:

سلام.

دوست عزیز توی قسمت Massaging برید به قسمت ستینگ و در اونجا توی قسمت Input mode گزینه Automatic رو انتخاب کنبد و تیک اون قسمت رو بزنید مشکلتون حل میشه .:11:

AryanLand
31-01-2014, 00:24

سلام.

احتمالا" فرمت مموریتون طوری هست که نمیتونه بخونه (گاهی اوقات بعضی از گوشیها فرمت NTFS رو نمیتونن بخونن ) فرمتش رو به Fat تغییر بدید احتمالا درست میشه.:11:

ŞHÍЯÍŃ
31-01-2014, 17:42
سلام یه گوشی xperia u هست تا چند روز پیش راحت با وایرلس خونه کار میکرده! یه بار وایرلسش رو قطع کرد و از اون بع بعد وایرلس خونه رو پیدا نمیکنه!بقیه وایرلس های اطرافمون رو شناسایی میکنه ولی وقتی میخواد اسکن کنه وایرلس خونه خودمون رو پیدا نمیکنه!

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-01-2014, 18:07
سلام یه گوشی xperia u هست تا چند روز پیش راحت با وایرلس خونه کار میکرده! یه بار وایرلسش رو قطع کرد و از اون به بعد وایرلس خونه رو پیدا نمیکنه!بقیه وایرلس های اطرافمون رو شناسایی میکنه ولی وقتی میخواد اسکن کنه وایرلس خونه خودمون رو پیدا نمیکنه!سلام . با گوشی دیگه امتحان کردین ؟ اگر هیچ گوشی وایرلس خونه رو پیدا نمیکنه پس مشکل از روتر هست . بهتره reset کنین . اما اگر با گوشی دیگه مشکل نداره پس وایرلس گوشیتون مشکل داره . شاید آپشنی داره که شما وایرلس خونه رو ممنوع کردین در گوشیتون

poonel
02-02-2014, 19:22
با سلام خدمت اساتید بزرگوار بخش موبایل

چطوری باید GPRS گوشی Xperia P رو فعال کنم؟

خطم همراه اوله و بسته اینترنت خریدم و پیامک فعال شدنش هم برام اومد. پیغام داد مدل گوشی رو بفرستید تا تنظیمات ارسال بشه. اما به هر حالتی مدل گوشی رو میفرستم جواب عدم شناسایی میده :

هیچ صفحه ای هم باز نمیشه و کلاً قطعه. تنظیم زیر رو هم از اپلیکیشن Set up Guide انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد:

.

AryanLand
02-02-2014, 20:31
با سلام خدمت اساتید بزرگوار بخش موبایل

چطوری باید GPRS گوشی Xperia P رو فعال کنم؟

خطم همراه اوله و بسته اینترنت خریدم و پیامک فعال شدنش هم برام اومد. پیغام داد مدل گوشی رو بفرستید تا تنظیمات ارسال بشه. اما به هر حالتی مدل گوشی رو میفرستم جواب عدم شناسایی میده :

هیچ صفحه ای هم باز نمیشه و کلاً قطعه. تنظیم زیر رو هم از اپلیکیشن Set up Guide انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد:

.

سلام.

دوست عزیز شما برید توی قسمت ستینگ از اونجا برید توی قسمت More networks سپس در اونجا Mobile network رو انتخاب کنید توی صفحه ای که میاد،Access Point Name یا همون APN رو انتخاب کنید.
توی قسمت Name وارد کنید MCI-GPRS توی قسمت APN وارد کنید mcinet و توی قسمت پراکسی آی پی 192.168.194.73 رو وارد کنید.حالا از گزینه منو Save رو انتخاب کنید و از این صفحه برید بیرون وتوی صفحه ای که میاد MCI-GPRS رو انتخاب کنید حالا اگر موبایل دیتای گوشی رو روشن کنید باید کنار آنتن گوشیتون یا حرف G یا حرف E نمایش داده بشه که یعنی اینترنتتون فعاله.اگر دیدی نشد یکبار گوشی رو خاموش و روشن کن درست میشه.(لازم بذکره من گوشی شما رو ندارم ولی آندروید ها معمولا" منوهاشون به همین صورت که عرض کردم هست اگر منوی گوشیتون فرق میکرد باز هم باید همون گزینه ها رو پیدا کنید و انجام بدید). :11:

پ ن: ضمنا" به کوچک و بزرگ بودن حروف هم دقت کنید همونطور که عرض شد بنویسید.

poonel
02-02-2014, 21:43
سلام.

دوست عزیز شما برید توی قسمت ستینگ از اونجا برید توی قسمت More networks سپس در اونجا Mobile network رو انتخاب کنید توی صفحه ای که میاد،Access Point Name یا همون APN رو انتخاب کنید.
توی قسمت Name وارد کنید MCI-GPRS توی قسمت APN وارد کنید mcinet و توی قسمت پراکسی آی پی 192.168.194.73 رو وارد کنید.حالا از گزینه منو Save رو انتخاب کنید و از این صفحه برید بیرون وتوی صفحه ای که میاد MCI-GPRS رو انتخاب کنید حالا اگر موبایل دیتای گوشی رو روشن کنید باید کنار آنتن گوشیتون یا حرف G یا حرف E نمایش داده بشه که یعنی اینترنتتون فعاله.اگر دیدی نشد یکبار گوشی رو خاموش و روشن کن درست میشه.(لازم بذکره من گوشی شما رو ندارم ولی آندروید ها معمولا" منوهاشون به همین صورت که عرض کردم هست اگر منوی گوشیتون فرق میکرد باز هم باید همون گزینه ها رو پیدا کنید و انجام بدید). :11:

پ ن: ضمنا" به کوچک و بزرگ بودن حروف هم دقت کنید همونطور که عرض شد بنویسید.

خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتی:n16:
شرمندم کردی
خیلی مخلصیم:n12:

اتفاقا تا داشتم مواردی که فرمودید وارد میکردم، همراه اول تنظیمات رو فرستاد و سیوشون که کردم همه چیز Ok شد.

Amir Hossein
04-02-2014, 01:04
سلام

گوشی من کمی با نت مشکل داره که قضیه از این قراره:
مثلا اپلیکشن هایی مثل بازار یا بعضی از اپلیکیشن هایی که نیاز به نت دارن خوب کار میکنن و با نت ارتباط بر قرار میکنن حتی کروم
ولی google now یا plus کار نمیکنن...حتی گوشی وارد حساب گوگلم نمیشه...یا نمیتونم از جیمیل استفاده کنم
دلیلش از کجا میتونه باشه...اینطور که به نظر میاد فقط با اپلیکیشن هایی که به گوگل مربوطه مشکل دارم...

Experia L 4.2.2
خیــلی ممنون

omid81
04-02-2014, 08:39
سلام بچه ها
من چن روز پيش نكسوس چهارمو به كيت كت(4.4.2) آپ كردم. راحت جواب ميداد همه چيش ولي نميدونم توي قسمت Settings>>Home يه لانچري رو حذف كردم! در ضمن قبل از آپديت لانچر كيت كت رو روي گوشي نصب كرده بودم! الان گوشي اين شكلي شده:

ظاهر بعضي از قسمتا به 4.2 برگشته!:n03: بضي قسمتام 4.4 :n27:

مثلا اين قسمت كه نشون ميده هم از ويژگي A Work Of Art پشتيباني ميكنه و هم نواراي بالا و پايين شفافن

ولي باز اينجا هم آيكنا كوچيكن و هم نوارا شفاف نيستن

اينم قسمت Setting>Home

و اينم كه آپديت شده

چيكارش كنم ؟

sama_65
04-02-2014, 14:08
سلام
چطور میشه منوی گلکسی S III رو فارسی کرد؟

GOLDFINCH
04-02-2014, 14:22
سلام
چطور میشه منوی گلکسی S III رو فارسی کرد؟

شما رام کاستوم نصب کردین ؟
چون SIII فارسی داره...

sama_65
04-02-2014, 14:50
شما رام کاستوم نصب کردین ؟
چون SIII فارسی داره...
روی گوشیم هیچ کاری نکردم!
فقط کیبورد فارسی دانلود و نصب کردم

AryanLand
04-02-2014, 18:23
روی گوشیم هیچ کاری نکردم!
فقط کیبورد فارسی دانلود و نصب کردم

سلام.
شما نیازی به نصب کیبورد فارسی نداشتید که!
رامی که رو گوشی تون هست چی هست؟ :11:

sama_65
04-02-2014, 19:33
سلام.
شما نیازی به نصب کیبورد فارسی نداشتید که!
رامی که رو گوشی تون هست چی هست؟ :11:
ببخشید یه کم ناواردم :P
از کجا میتونم بفهمم که رام گوشیم چیه؟

malkemid
07-02-2014, 13:42
ببخشید یه کم ناواردم :P
از کجا میتونم بفهمم که رام گوشیم چیه؟
از تو مسیر setting>about

Ghaioom
10-02-2014, 09:25
سلام
گوشی سامسونگ نمیدونم چرا وقتی متن پیام دوتا بیشتر میشه تبدیل به ام ام اس میشه و نمیره! عاقا این چه وضشه؟ :n02:

AryanLand
10-02-2014, 22:08
سلام
گوشی سامسونگ نمیدونم چرا وقتی متن پیام دوتا بیشتر میشه تبدیل به ام ام اس میشه و نمیره! عاقا این چه وضشه؟ :n02:

سلام.

این به علت اینه که هزینه MMS ارزونتر از SMS تموم میشه البته تعدادش 2تا اس ام اس نیست بیشتره (الان دقیقا" یادم نیست که چه تعدادی هست) و اینکه همه جای دنیا MMS رو فعال دارن روی سیم کارتشون و اینهمه مشکل برای فعال شدنش ندارن.برای رفع اینمشکل هم راه های زیادی هست اما ساده ترین راهش اینه که شما برنامه GoSMS رو روی گوشیتون نصب کنید.:11:

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-02-2014, 22:46
سلامگوشی سامسونگ نمیدونم چرا وقتی متن پیام دوتا بیشتر میشه تبدیل به ام ام اس میشه و نمیره! عاقا این چه وضشه؟ :n02:سلام . 2 راهِ دیگه هم داره : مختصر بنویسید . پیامکهای طولانی رو قسط بندی کنین دو تا دو تا بفرستین

azazil9
12-02-2014, 21:20
سلام
بعضی اوقات وقتی دوربین گوشیم رو باز میکنم یا ویدیو پخش میکنم وسگ صفحه یک خط ظاهر میشه و باید ریست بشه تا درست شه از چیه ممنون
گوشیم huawei g600

GOLDFINCH
12-02-2014, 23:29
سلام
بعضی اوقات وقتی دوربین گوشیم رو باز میکنم یا ویدیو پخش میکنم وسگ صفحه یک خط ظاهر میشه و باید ریست بشه تا درست شه از چیه ممنون
گوشیم huawei g600

دوستم همچین مشکلی داشت، با ریست فکتوری برطرف شد.

احتمالاً ویروسی چیزیه...

MAH-AL
13-02-2014, 00:12
سلام
من یه گوشی اکسپریا یو دارم که جدیدا" خیلی کند شده و هنگ میکنه بردم به یکی از این تعمیر کارا گفت گوشیت رو باید روت کنی . من زیاد اطلاعی ندارم میشه راهنمایی کنید .روت کردن چیه؟ و آیا مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنه؟ مشکل گوشی من با این کار حل میشه؟ اگه خودم میتونم اینکارو کنم میشه راهنمایی کنید؟

tabatabaiyan
13-02-2014, 06:13
سلام
من یه گوشی اکسپریا یو دارم که جدیدا" خیلی کند شده و هنگ میکنه بردم به یکی از این تعمیر کارا گفت گوشیت رو باید روت کنی . من زیاد اطلاعی ندارم میشه راهنمایی کنید .روت کردن چیه؟ و آیا مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنه؟ مشکل گوشی من با این کار حل میشه؟ اگه خودم میتونم اینکارو کنم میشه راهنمایی کنید؟

با روت کردن خیلی کارا میشه کرد مثلا اینکه یه مقدار از مموری کارتتو به عنوان رم میتونی تعریف کنی و اینجوری رم گوشیت بیشتر میشه ولی روت کردن از یکسری جهتها مثلا از نظر امنیتی جالب نیست و اگر از گوشیت برای کارهای حساس مثل کارهای بانکی و... استفاده میکنی، ریسکش به عهده خودت. با روت کردم حصار امنیتی نرم افزارها برداشته میشه و برنامه ها به اطلاعات همدیگه میتونن دسترسی کامل داشته باشن.

Sent from my android device.

sin2x=2sinxcosx
13-02-2014, 09:47
با سلام
من هر وقت با گوشیم به اینترنت وصل میشم این notification برنامه Useful Compass میاد و میگه نصبم کن و دکمه Clear هم نیست که حذفش کنم ؟
اصلا چیکار کنم که Market گوشیم خودکار برنامه اینا چک نکنه ؟
پاکش هم کردم ولی باز بالا میاد.

kambiz11000
13-02-2014, 12:18
سلام
9 ماه پیش یه گوشی سامسونگ گالکسی ace 2 نو گرفتم دیشب باهاش کار کردم گذاشتم کنار تلویزیون خوابیدم صبح از خواب بلند شدم دیدم گوشیم خاموشه گذاشتم تو شارژ روشنش میکنم باز خاموش میشه شارژ هم نمیگیره .

MAH-AL
13-02-2014, 14:18
به نظرتون چکار کنم مشکل حل بشه؟ اگه نخوام روت کنم

mohammadi_4u
13-02-2014, 14:46
سلام
9 ماه پیش یه گوشی سامسونگ گالکسی ace 2 نو گرفتم دیشب باهاش کار کردم گذاشتم کنار تلویزیون خوابیدم صبح از خواب بلند شدم دیدم گوشیم خاموشه گذاشتم تو شارژ روشنش میکنم باز خاموش میشه شارژ هم نمیگیره .
باطری مشکل داره زیادی خالی شده.
باطریو با شارژرهای اکسترنال شارژکنید سپس با شارژر خودش شارژمیگیره.
موفق باشید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

malkemid
13-02-2014, 15:20
سلام
اگه اخیرا رام عوض نکردی، مشکل از باتریه.. یا یه باگ نرم افزاری هم می تونه باشه.. از اطلاعاتت بکاپ بگیر... ریست فکتوری کن... اگه درست نشد باید باتری نو بخری.

به نظرتون چکار کنم مشکل حل بشه؟ اگه نخوام روت کنم

عزیز رم گوشی شما کمه... کند شدنش برای اینه... روت هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.. من هر گوشی خریدم اولین کار روت کردنش بوده.

omid81
14-02-2014, 18:09
بچه ها سلام. میگم مگه با آپدیت اندروید به 4.4.2 ظاهر آیکونا و نوارای بالا و پایین شفاف نمیشن؟ یا باید جداگانه لانچر نصب کنیم؟

malkemid
14-02-2014, 20:50
بچه ها سلام. میگم مگه با آپدیت اندروید به 4.4.2 ظاهر آیکونا و نوارای بالا و پایین شفاف نمیشن؟ یا باید جداگانه لانچر نصب کنیم؟

فقط در نکسوس۵ اینطوری میشه... برای بقیه نکسوس ها باید لانچرش نصب بشه

omid81
15-02-2014, 08:15
فقط در نکسوس۵ اینطوری میشه... برای بقیه نکسوس ها باید لانچرش نصب بشه

گوشيم نكسوس 4 هه!‌ بايد لانچر نصب كنم ديگه درسته؟
بعدش من نتونستم از ويژگي اي كه موقه استفاده از يه app كليد هاي پايين(home-back)و نوار بالا حذف ميشن استفاده كنم!‌چجورياس؟

Amir Hossein
16-02-2014, 01:34
سلام
من امروز kaspersky روی گوشی نصب کردم
ولی بعد uninstall هرچی دیگه میخوام با گوشی از نت استفاده کنم به مشکل بر میخورم...حتی با وی فای
یعنی با مرورگر که پیغام err_proxy_connection_failed میده
تموم اپلیکیشن هایی هم که با نت سروکار دارن به مشکل برخوردن...
کجا میشه این تنظیماتو عوض کرد؟
ممنون

ویرایش: حل شد

malkemid
16-02-2014, 09:19
گوشيم نكسوس 4 هه!‌ بايد لانچر نصب كنم ديگه درسته؟
بعدش من نتونستم از ويژگي اي كه موقه استفاده از يه app كليد هاي پايين(home-back)و نوار بالا حذف ميشن استفاده كنم!‌چجورياس؟

بله.
اون ویژگی expanded desktop هست. تو بعضی رام ها به اسم immersive Moe هم هست. رام رسمی اینو نداره. تو بعضی برنامه ها خودش این کار رو انجام میده

mohammad.asghari
16-02-2014, 11:58
یه سوال داشتم میخواستم ببینم گوشی کلکسی گرند تا نسخه چند آبدیت میشه اندرویدش؟
بعد فروشگاه گوگل پلی تحریم ـه یا نه؟نمیشه ازش استفاده کرد چرا؟

mohammad.asghari
16-02-2014, 16:28
کسی نیست راهنمایی کنه؟

malkemid
16-02-2014, 19:51
مشخص نیست تا کی ساپورت میشه... فکر نمی کنم زیاد باشه... برای استفاده از مارکت هم باید همزمان از market unlocker و فیل کش استفاده کنید

supermax15
16-02-2014, 20:46
چجوری میشه پیامک خالی فرستاد
xperia sp دارم نمیشه اینکارو کرد

blackdemon2624
16-02-2014, 21:33
دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم من تازگی از وینفون به اندرویداومدم با اینکه ویندوزفون قدرت و سرعتش100برابر اندروید بود ولی بخاطر محدودیت نرم افزاریش مجبور شدم الانxperia vگرفتم تو بعضی از بازی ها مثلsubway surfهر دفعه ای لگ میندازه تو بازیtraffic racerهم همینطور من خوندم این گوشیgta san وasphalt8رو مثل هلو بالا میاره شکی هم توش نیست این بنظرتون عجیب نیس؟xperia lهم دارم از نظر سرعت فک میکنم اون روون تر کار میکنه.لطفا نظری در مورد این مشکل بگید

فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-02-2014, 21:51
سلام دوستان . چند سال پیش که نوکیا که داشتم یه برنامه براش بود که عکس رو تبدیل به SMS میکرد . مثلاً از خودتون عکس میگرفتین و تبدیلش میکرد به نقطه های سیاه که خیلی شبیه خودتون بود و میشد زیرش هم هرچی میخواین بنویسین و ارسالش کنین . برای اندروید همچین چیزی هست ؟منظورم MMS نیست . منظورم SMS هست .

AryanLand
16-02-2014, 22:04
چجوری میشه پیامک خالی فرستاد
xperia sp دارم نمیشه اینکارو کرد

سلام.

توی اونجایی که متن رو مینویسی یک اسپیس بزن ،آیکون send فعال میشه و میتونی اس ام اس خالی بفرستی.:11:

malkemid
17-02-2014, 00:47
سلام دوستان . چند سال پیش که نوکیا که داشتم یه برنامه براش بود که عکس رو تبدیل به SMS میکرد . مثلاً از خودتون عکس میگرفتین و تبدیلش میکرد به نقطه های سیاه که خیلی شبیه خودتون بود و میشد زیرش هم هرچی میخواین بنویسین و ارسالش کنین . برای اندروید همچین چیزی هست ؟منظورم MMS نیست . منظورم SMS هست .

اوووه...فکر کنم منظورتون برنامه ای بود که picture message درست می کرد...اندازه 3 تا مسیج هم پولش حساب می شد. خدمتتون بگم این مسیج دیگه منسوخ شده و برنامه اندروید هم نداره طبیعتا.

دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم من تازگی از وینفون به اندرویداومدم با اینکه ویندوزفون قدرت و سرعتش100برابر اندروید بود ولی بخاطر محدودیت نرم افزاریش مجبور شدم الانxperia vگرفتم تو بعضی از بازی ها مثلsubway surfهر دفعه ای لگ میندازه تو بازیtraffic racerهم همینطور من خوندم این گوشیgta san وasphalt8رو مثل هلو بالا میاره شکی هم توش نیست این بنظرتون عجیب نیس؟xperia lهم دارم از نظر سرعت فک میکنم اون روون تر کار میکنه.لطفا نظری در مورد این مشکل بگید

سلام دوست عزیز...جفت این گوشی هایی که گفتید چندان برای بازی خوب نیستن. اکسپریا وی سی پی یوش بد نیست ولی جی پی یوش ضعیفه...اکسپریا ال بر عکس این.

شما تست کردی آسفالت 8 رو مثل هلو بالا میاره یا فقط شنیدی؟ چون من بعید می دونم اینطور باشه. اندروید چند نصب دارید؟

بعد فروشگاه گوگل پلی تحریم ـه یا نه؟نمیشه ازش استفاده کرد چرا؟

تحریمه، مارکت اینو چک می کنه...به این ترتیب که آی پی اینترنتی رو که باهاش وصل شدید رو چک می کنه...وقتی بفهمه از ایران هستید محدودیت ها اعمال میشه. مورد بعدی از روی اپراتور موبایلی که استفاده می کنید هم می فهمه که از ایران هستید.
مورد اول با فیل کش حل میشه. مورد دوم دو تا راه حل داره. اول اینکه گوشی رو ببرید به حالت آفلاین(پرواز) اونوقت سیمکارت شما خاموشه و چک نمیشه. مورد بعدی استفاده از برنامه ای مثل market unlocker هست که باید گوشیتون روت باشه تا کار کنه. یه سری دستکاری می کنه و گوشی شما میشه از اپراتور مثلا verizon!
حالت پرواز اکثرا جوابگو نیست ولی روش دوم کار می کنه کاملا.

mohammad.asghari
17-02-2014, 14:03
فروشگاه سامسونگ هم همینطور؟

malkemid
17-02-2014, 14:29
فروشگاه سامسونگ مشکلی نداره ولی فقط رو گوشی های سامسونگ نصب میشه.

blackdemon2624
17-02-2014, 14:37
اوووه...فکر کنم منظورتون برنامه ای بود که picture message درست می کرد...اندازه 3 تا مسیج هم پولش حساب می شد. خدمتتون بگم این مسیج دیگه منسوخ شده و برنامه اندروید هم نداره طبیعتا.

سلام دوست عزیز...جفت این گوشی هایی که گفتید چندان برای بازی خوب نیستن. اکسپریا وی سی پی یوش بد نیست ولی جی پی یوش ضعیفه...اکسپریا ال بر عکس این.

شما تست کردی آسفالت 8 رو مثل هلو بالا میاره یا فقط شنیدی؟ چون من بعید می دونم اینطور باشه. اندروید چند نصب دارید؟

تحریمه، مارکت اینو چک می کنه...به این ترتیب که آی پی اینترنتی رو که باهاش وصل شدید رو چک می کنه...وقتی بفهمه از ایران هستید محدودیت ها اعمال میشه. مورد بعدی از روی اپراتور موبایلی که استفاده می کنید هم می فهمه که از ایران هستید.
مورد اول با فیل کش حل میشه. مورد دوم دو تا راه حل داره. اول اینکه گوشی رو ببرید به حالت آفلاین(پرواز) اونوقت سیمکارت شما خاموشه و چک نمیشه. مورد بعدی استفاده از برنامه ای مثل market unlocker هست که باید گوشیتون روت باشه تا کار کنه. یه سری دستکاری می کنه و گوشی شما میشه از اپراتور مثلا verizon!
حالت پرواز اکثرا جوابگو نیست ولی روش دوم کار می کنه کاملا.

اندروید4.1.2فک نکنم جی پی یوش ضعیف باشه دوستام دارن هلو بالا میاره جی پی یوش چنده؟ من از هرکی پرسیدم گفته این گوشی بازی نیست که نتونه بالا بیاره.تو نظراتی هم که دربارش گفته بودن. هیچ حرفی از قدرت پایین تو بازی ها نزده بودن همه میگفتن مث اب بالا میاره.

malkemid
17-02-2014, 17:43
بالا که میاد بازی...بحث سر لگ زدن هست که میگید. من با نکسوس 4 سی پی یو 4 هسته ای کریت و جی پی یو adreno 320 گاهی وقتها تو آسفالت لگ می بینم....دیگه دو هسته ای و جی پی یو adreno 225 که جای خود دارد.
ولی اینکه بازی مثل ساب وی رو با لگ بالا بیاره یکم جای سوال داره چون زیاد بازی سنگینی نیست. مشکل رم ندارید؟ چقدر از رم خالیه موقع بازی؟ اگر حدود 300 مگ خالی دارید نباید مشکلی باشه.

شما می تونید گوشی رو به اندروید 4.3 آپدیت کنید به احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.

blackdemon2624
17-02-2014, 18:43
بالا که میاد بازی...بحث سر لگ زدن هست که میگید. من با نکسوس 4 سی پی یو 4 هسته ای کریت و جی پی یو adreno 320 گاهی وقتها تو آسفالت لگ می بینم....دیگه دو هسته ای و جی پی یو adreno 225 که جای خود دارد.
ولی اینکه بازی مثل ساب وی رو با لگ بالا بیاره یکم جای سوال داره چون زیاد بازی سنگینی نیست. مشکل رم ندارید؟ چقدر از رم خالیه موقع بازی؟ اگر حدود 300 مگ خالی دارید نباید مشکلی باشه.

شما می تونید گوشی رو به اندروید 4.3 آپدیت کنید به احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.

نمیدونم یعنی معجزه شده که روی گوشی بقیهvدار ها هلو بالا میاد؟جدی گرافیکش ادرنو225؟یعنی تقریبا با هواوی y300یکی؟رمم تو حالت معمولی220مگ خالی داره.4.3اپدیت براش نیومده این گوشی فیلم فول اچ دی رو هلو بالا میاره جی پی یوش مطمنی اینه؟حتی این گوشی از اکسپریاp ظعیف تره؟

malkemid
17-02-2014, 19:08
والا طبق لینک gsmarena که همینه...یه نگاه بکن

فیلم فول اچ دی هم به سی پی یو ربط داره. سی پی یو این از اکسپریا p بهتره...معماری کریت بازده خیلی بهتری داره ولی جی پی یوش ضعیفه.

blackdemon2624
17-02-2014, 20:40
والا طبق لینک gsmarena که همینه...یه نگاه بکن

فیلم فول اچ دی هم به سی پی یو ربط داره. سی پی یو این از اکسپریا p بهتره...معماری کریت بازده خیلی بهتری داره ولی جی پی یوش ضعیفه.

درسته من الان تو چندتا برسی خوندم سی پی یوش تو پنچمارک ها ازs3 و نکسوس4 هم بهتره s3تو پنچمارک5300نشونداده این6075جی پی یوشم تو پنچمارکش میگفت60فریم و خورده ای هستش و مورتال کمبت4 و ماست وانتد هم روش تست شده هلو بالا اورده.بازم میگید ضعیفه؟!!

mohammad.asghari
17-02-2014, 23:17
فروشگاه سامسونگ هم ارور میده و بالا نمیاد چرا؟

malkemid
18-02-2014, 00:51
درسته من الان تو چندتا برسی خوندم سی پی یوش تو پنچمارک ها ازs3 و نکسوس4 هم بهتره s3تو پنچمارک5300نشونداده این6075جی پی یوشم تو پنچمارکش میگفت60فریم و خورده ای هستش و مورتال کمبت4 و ماست وانتد هم روش تست شده هلو بالا اورده.بازم میگید ضعیفه؟!!

والا این سی پی یو دو هسته ای اسنپدرگون کریت 1.5 گیگاهرتز...نکسوس ۴ سی پی یو ۴ هسته ای اسنپدرگون کریت 1.5... شما خودت فکر کن ببین چطوریه... بنچمارک چندان تعیین کننده نیست. اون تجربه کاری با گوشی کاملا متفاوته.

blackdemon2624
18-02-2014, 18:12
والا این سی پی یو دو هسته ای اسنپدرگون کریت 1.5 گیگاهرتز...نکسوس ۴ سی پی یو ۴ هسته ای اسنپدرگون کریت 1.5... شما خودت فکر کن ببین چطوریه... بنچمارک چندان تعیین کننده نیست. اون تجربه کاری با گوشی کاملا متفاوته.

نمیدونم منم ارنادیدم.حالا بنظرت مشکل چیه؟نرم افزارام کمه ولی با ابن همه حال سرعتش خوب نیست اوایل که خریدم خوب بود. خیلی رمش پره تو subwayهم تازگی لگ خیلی میندازه.امکان داره مشکل از نرم افزار خاصی باشه؟من الان چه کنم؟تازه دارم میفهمم ویندوزفون چیه.نزدیک700تا برنامه رو620که رمش نصف اینه سی پی یوشم 2هسته1 هست اوردم اخ نگفت با اولش هیچ فرقی نمیکرد جدا از اینکه بازیhdروش هلو میومد

blackdemon2624
18-02-2014, 18:37
بنظرت سافت ریستش کنم درست میشه؟ تو نظراتی که درمورد این گوشی داده بودن بعضیا میگفتن عالییییییییییی بعضی میگفتن از بس قفل میکرد فروختم!!!خداروشکر هنوز برا من قفل نکرده.میگن اندروید4.3هم تازگیا براش میاد.اینجا هیشکیxperia vندارهههههههه

Amir Hossein
18-02-2014, 19:23
سلام
چرا من وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنم و از طریق explorer ویندوز میرم تو حافظه داخلی یه سری از فولدر ها دیده نمیشه
ولی با یه نرم افزاری مثل Mobile go میرم تو گوشی اونجا فایلها دیده میشه
راهی نداره تو explorer خود ویندوز هم بشه اون فولدر ها رو دید؟

XPERIA L 4.2.2

LEO.M
18-02-2014, 20:18
فروشگاه سامسونگ هم ارور میده و بالا نمیاد چرا؟
چون توی ایران از طرف سامسونگ تحریمه!
خیلی وفته اینطوره.

بنظرت سافت ریستش کنم درست میشه؟ تو نظراتی که درمورد این گوشی داده بودن بعضیا میگفتن عالییییییییییی بعضی میگفتن از بس قفل میکرد فروختم!!!خداروشکر هنوز برا من قفل نکرده.میگن اندروید4.3هم تازگیا براش میاد.اینجا هیشکیxperia vندارهههههههه

دوست عزیز،من پست های شمارو خوندم.گوشی شما جزو گوشی های خیلی خوبه بازاره.الآن گوشی های دو هسته ای جدید،تو بازی و فیلم و اینا مشکلی ندارن.توصیه میکنم گوشیتون رو فکتوری ریست کنید و دوباره ورژن آخر این بازی هارو نصب کنید.بعدش میتونید نظر بدین.
آپدیت اندروید 4.3 هم 5 روز پیش برای xperia v شروع شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).بعد از فکتوری ریست،گوشیتون رو با نرم افزار PC Companion سونی به 4.3 آپدیت کنید .بعدش هم نرم افزار ها و بازی هارو نصب کنید و از گوشیتون لذت ببرید:n01:

blackdemon2624
19-02-2014, 17:12
چون توی ایران از طرف سامسونگ تحریمه!
خیلی وفته اینطوره.

دوست عزیز،من پست های شمارو خوندم.گوشی شما جزو گوشی های خیلی خوبه بازاره.الآن گوشی های دو هسته ای جدید،تو بازی و فیلم و اینا مشکلی ندارن.توصیه میکنم گوشیتون رو فکتوری ریست کنید و دوباره ورژن آخر این بازی هارو نصب کنید.بعدش میتونید نظر بدین.
آپدیت اندروید 4.3 هم 5 روز پیش برای xperia v شروع شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).بعد از فکتوری ریست،گوشیتون رو با نرم افزار PC Companion سونی به 4.3 آپدیت کنید .بعدش هم نرم افزار ها و بازی هارو نصب کنید و از گوشیتون لذت ببرید:n01:

اگه عالی نبود که نمیخریدم!! پس شما میگی اپدیت کنم.من چک کردم تو خود گوشی هنوز براش اپدیت نیومده بود منم فک میکنم اپدیت بشه خوب میشه.ولی سافت ریست کردم رمم200مگش ازاد شد.ولی هروقت اپدیتش ااومد حتما اپ میکنم.

blackdemon2624
19-02-2014, 18:38
یه سوال چطوری باید فکتوری ریست کنم؟حتما قبل اپدیت باید فکتوری ریست کنم؟

Sent from my LT25i using Tapatalk

GOLDFINCH
19-02-2014, 19:53
یه سوال چطوری باید فکتوری ریست کنم؟حتما قبل اپدیت باید فکتوری ریست کنم؟

من نه قبل آپیدت ریست فکتوری کردم، نه بعدش!

فکر نمی کنم فرقی بکنه کی ریست بکنی!

من چک کردم تو خود گوشی هنوز براش اپدیت نیومده بود منم فک میکنم اپدیت بشه خوب میشه.

همین امروز فردا میاد.

من آپدیت کردم، فکر کنم WALKMAN قبلی به نظرم بهتر بود :n15:

اما بقیه چیزا خیلی خوبن...

blackdemon2624
19-02-2014, 20:02
من نه قبل آپیدت ریست فکتوری کردم، نه بعدش!

فکر نمی کنم فرقی بکنه کی ریست بکنی!

همین امروز فردا میاد.

من آپدیت کردم، فکر کنم WALKMAN قبلی به نظرم بهتر بود :n15:

اما بقیه چیزا خیلی خوبن...

داداش شمام v داری؟این مشکل کمبود رم نداری؟بازس اچ دی ریختی روش؟

GOLDFINCH
19-02-2014, 20:06
داداش شمام v داری؟این مشکل کمبود رم نداری؟بازس اچ دی ریختی روش؟

خودم که TX دارم. که عین هم اند.

اما دوستم که V داره، دیده بودم داشت روش آسفالت بازی میکرد. منم تو TX مشکلی ندارم.

احتمال 99% با ریست فکتوری مشکلتون حل می شه.

از وقتی خریدین تاحالا این کار رو نکردی؟ چند وقته؟

blackdemon2624
19-02-2014, 20:15
یک ماه نشده. تاحالا فکتوری نکردم.بازی اچ دی هم نصب نکردم بخام فکتوری کنم باید چیکا کنم؟

blackdemon2624
19-02-2014, 20:43
ریست فکتوری کردم تا جمعه اپدیت بیاد حله

blackdemon2624
21-02-2014, 11:57
دوستان من هرچی از تو گوشی باgprsچک میکنم میگه اپدیت نداری

GOLDFINCH
21-02-2014, 13:03

شاید هنوز نیومده خب...

malkemid
21-02-2014, 14:41

برو تو ستینگ...تو apps...بعد قسمت all.

اونجا google services framework رو پیدا کن...دکمه clear data رو بزن. بعدش هم دکمه force stop. گوشی رو ریستارت کن مجدد برو تو setting>about ...چک کن برای آپدیت.

اگه جواب نداد چند بار این کار رو تکرار کن...اگه آپدیت ارائه شده باشه حتما میاد.

mohammad.asghari
21-02-2014, 17:37
دوستان گوشی من گرند هست آنرویدش تو دیجی نوشته4.1 ولی 4.2.2 هست بعد پیغام آبدیت هم داره قضیه چیه تا چند آبدیت میشه؟

Amir Hossein
21-02-2014, 19:16
آقا ما هرچی سوال کردیم بی جواب بوده....خواهش اینو دیگه یه کمکی بکنید واقا رو اعصابه :31:

من از روی کنجکاوی رقتم قسمت accessibility shortcut رو فعال کردم...یعنی روشنش کردم همونطور که اونجا نوشته بود دکمه پاور رو نگه داشتم
یه صدای ضعیفی اومد بعد هم دو تا از انگشتهامو رو صفحه نگه داشتم تا فعال شد
حالا علاوه بر اینکه گوشی حرف میزنه هرکاری میخوام بکنم باید دو بار گوشی رو لمس کنم که اصلا کار با گوشی غیر ممکن شده
چطوری به حالت قبل برمیگرده؟

ممنون

salar79
21-02-2014, 20:57
آقا ما هرچی سوال کردیم بی جواب بوده....خواهش اینو دیگه یه کمکی بکنید واقا رو اعصابه :31:

من از روی کنجکاوی رقتم قسمت accessibility shortcut رو فعال کردم...یعنی روشنش کردم همونطور که اونجا نوشته بود دکمه پاور رو نگه داشتم
حالا علاوه بر اینکه گوشی حرف میزنه هرکاری میخوام بکنم باید دو بار گوشی رو لمس کنم که اصلا کار با گوشی غیر ممکن شده

ممنون

آقا منم همچین کاری کردم هیییچ جوری نتونستم درستش کنم!غیر فعالشم کردم درست نشد!
مجبور شدم ریست فکتوری کنم
البته قبلش بک اپ گرفته بودم!
شایدم من سرم نمیشده و بلد نبودم!

Sent from my C2105 using Tapatalk

mohammadi_4u
21-02-2014, 21:59

ممنون

ببینید این لینک به کارتون نمیاد.
گفته از طریق کلید پاور تو اپشنها گزینش اضاف شده.

Tapatalk

blackdemon2624
21-02-2014, 22:22
برو تو ستینگ...تو apps...بعد قسمت all.

اونجا google services framework رو پیدا کن...دکمه clear data رو بزن. بعدش هم دکمه force stop. گوشی رو ریستارت کن مجدد برو تو setting>about ...چک کن برای آپدیت.

اگه جواب نداد چند بار این کار رو تکرار کن...اگه آپدیت ارائه شده باشه حتما میاد.

من همچین گزینه ای ندیدم!!!

malkemid
21-02-2014, 22:55
من همچین گزینه ای ندیدم!!!

کدوم گزینه رو ندیدی؟

mohammad.asghari
21-02-2014, 23:31
دوستان گوشی من گرند هست آنرویدش تو دیجی نوشته4.1 ولی 4.2.2 هست بعد پیغام آبدیت هم داره قضیه چیه تا چند آبدیت میشه؟

اینم یکی جواب بده دیگه
ممنون

malkemid
21-02-2014, 23:40

اونی که نوشته تو سایت مال سری اولیه که گوشی اومده. جدیدی ها احتمالا با اندروید جدید تر اومدن. الان اونی که تو about گوشی نوشته، ورژن اندروید شماست. اینکه تا کجا آپدیت میشه بستگی به مرام شرکت سازنده داره! گوشی شما بیشتر از 4.2.2 هم آپدیت نمیشه.

blackdemon2624
21-02-2014, 23:53
کدوم گزینه رو ندیدی؟

همین برنامه ای که گفتی برم توall بعد...

blackdemon2624
21-02-2014, 23:54
کدوم گزینه رو ندیدی؟

Google service framwork

daneshjooyan
22-02-2014, 00:12
با سلام خدمت دوستان
دوتا سوال داشتم كه زحمت بكشيد جواب بدن اساتيد تشكر
اول اينكه من گوشي sony experia acro s دارم يه مدتي هست كه وقتي تماس تلفني انجام مي دم صفحه گوشي همينجور روشن مي مونه درحاليكه بايد باتوجه به سنسوري كه داره و وقتي گوشي رو نزديك گوش مي بري اين سنسور صفحه رو خاموش مي كنه كه هنگام مكالمه باطري كمتر مصرف بشه خلاصه چندوقته كه اين مشكل براش پيش اومده كه سنسورش عمل ننميكنه يا تنظيمش بهم ريخته نمي دوم حالاكسي مي دوني تنظيماتش كجاست ممنون مي شم كه راهنمايي كنيد
سوال دوم اين كه آخرين آپديت براي اين گوشي اومده يعني آنرويد 4.4 ؟؟؟؟ و از كجا بايد گرفتش و اگر براش نياد چطوري بايد آنرويدشو آپديت كرد؟؟
مرسي كه جواب مي ديد بازم تشكر

GOLDFINCH
22-02-2014, 00:18
با سلام خدمت دوستان
اول اينكه من گوشي sony experia acro s دارم يه مدتي هست كه وقتي تماس تلفني انجام مي دم صفحه گوشي همينجور روشن مي مونه درحاليكه بايد باتوجه به سنسوري كه داره و وقتي گوشي رو نزديك گوش مي بري اين سنسور صفحه رو خاموش مي كنه كه هنگام مكالمه باطري كمتر مصرف بشه خلاصه چندوقته كه اين مشكل براش پيش اومده كه سنسورش عمل ننميكنه يا تنظيمش بهم ريخته نمي دوم حالاكسي مي دوني تنظيماتش كجاست ممنون مي شم كه راهنمايي كنيد
سوال دوم اين كه آخرين آپديت براي اين گوشي اومده يعني آنرويد 4.4 ؟؟؟؟ و از كجا بايد گرفتش و اگر براش نياد چطوري بايد آنرويدشو آپديت كرد؟؟

منم همین مشکل برای گوشی قبلیم اتفاق افتاده بود، که با ریست فکتوری برطرف شد.
++

در مورد آپدیت باید بگم که جز رام های کاستوم که احتمالاً تا 4.3 یا 4.4 براش اومده، سونی تا اندروید 4.1 بیشتر آپدیتش نکرده.

malkemid
22-02-2014, 01:24
با سلام خدمت دوستان

اون مورد غیر از مسائل نرم افزاری، ممکنه بخاطر برچسب ال سی دی هم باشه اگه روی سنسور رو پوشونده باشه.

همین برنامه ای که گفتی برم توall بعد...

setting>apps>all>google service framework

blackdemon2624
22-02-2014, 06:48
اون مورد غیر از مسائل نرم افزاری، ممکنه بخاطر برچسب ال سی دی هم باشه اگه روی سنسور رو پوشونده باشه.

setting>apps>all>google service framework

نبود باورکن نبود

blackdemon2624
22-02-2014, 06:50
با سلام خدمت دوستان

شما رام براش فلش کن مشکل اولتم حل میشه شما میتونی برای دانلود رام بهxperian.irبرید من بهتون پیشنهاد میکنم4.3بزنید چون4.4هنوز پراز باگه

Amir Hossein
22-02-2014, 11:12
ممنون...
با یه نگاه به فروم های خارجی متوجه شدیم که کافیه Talk Back رو خاموش کنیم که درست شد :31:

salar79
22-02-2014, 11:23
ممنون...
با یه نگاه به فروم های خارجی متوجه شدیم که کافیه Talk Back رو خاموش کنیم که درست شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

پس چرا من خاموش کردم درست نشد برام؟؟؟؟

یه سوال دوستان

من بخوام آنتی ویروس دان کنم چه آنتی ویروسی دان کنم بهتره؟؟؟

blackdemon2624
22-02-2014, 13:17
پس چرا من خاموش کردم درست نشد برام؟؟؟؟

یه سوال دوستان

من بخوام آنتی ویروس دان کنم چه آنتی ویروسی دان کنم بهتره؟؟؟

Avast یا nq

malkemid
22-02-2014, 13:42
نبود باورکن نبود

نمیشه نباشه! مثل اینه که بگی گوشیم منو نداره!

تو apps که رفتی اون all که گفتم یه زبونه هست اون بخش بالا....باید سوایپ کنی به چپ که بره رو اون!

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-02-2014, 13:53
من بخوام آنتی ویروس دان کنم چه آنتی ویروسی دان کنم بهتره؟؟؟سلام . كاسپر هم هست برای اندروید

blackdemon2624
22-02-2014, 14:01
نمیشه نباشه! مثل اینه که بگی گوشیم منو نداره!

تو apps که رفتی اون all که گفتم یه زبونه هست اون بخش بالا....باید سوایپ کنی به چپ که بره رو اون!
من میگم اندروید سررشته ندارم اما اینقدر بلدم که بتونم گوشیمو رام بزنم یا فلش کنم اگه ندونم این چیه دیگه باید بمیرم من خودم 1ماهه اندروید دارم اما5ساله کل خاندانمون اندرویدین

blackdemon2624
22-02-2014, 14:06

Meisam.apk
24-02-2014, 14:40
سلام
برای نصب رام جدید وارد محیط دانلودینگ ک میشم،نرم افزار اودین گوشی رو برای نصب رام جدید نمیشناسه،لطفا کمک کنید.
درایور گوشی نصبه

rangoabzar
24-02-2014, 21:25
آقا ديدين توي بعضي از گوشيها مثلا وقتي داري فيلم ميبيني ميتوني كوچيكش كني و كاراي ديگه انجام بدي وقتي داري پيام ميدي هم ميشه چرا توي گوشيهاي ديگه نميشه.با اين كه ورژن اندرويدشون يكيه.تچكر

salar79
24-02-2014, 21:31
آقا ديدين توي بعضي از گوشيها مثلا وقتي داري فيلم ميبيني ميتوني كوچيكش كني و كاراي ديگه انجام بدي وقتي داري پيام ميدي هم ميشه چرا توي گوشيهاي ديگه نميشه.با اين كه ورژن اندرويدشون يكيه.تچكر
احتمالا منظور شما نرم افزار dice pleyer هست که میتونید با اون فیلمی که میبین رو کوچیک کنار صفحتون داشته باشید و کار های دیگتون رو انجام بدید!
بهترین پلیریه که من تا حالا دیدم!!!

rangoabzar
24-02-2014, 21:56
احتمالا منظور شما نرم افزار dice pleyer هست که میتونید با اون فیلمی که میبین رو کوچیک کنار صفحتون داشته باشید و کار های دیگتون رو انجام بدید!
بهترین پلیریه که من تا حالا دیدم!!!

پس اس ام اس دادن چي؟
من توي گوشيهاي lg l2 و گلگسي اس 4 اين قابليتو ديدم ولي توي گوشيهاي سوني و htc نديدم . چرا آخه دليل چيه?

mohammad.asghari
24-02-2014, 22:42
دوستان من بازی nba14رو ریختم نصبم کردم ولی وقتی کلیک میزنم صفحه سیاه میشه و ننیاد.گوشی گرنده و آندروید4.2.2 هستچکار کنم؟

GOLDFINCH
24-02-2014, 23:22
دوستان من بازی nba14رو ریختم نصبم کردم ولی وقتی کلیک میزنم صفحه سیاه میشه و ننیاد.گوشی گرنده و آندروید4.2.2 هستچکار کنم؟

شما فایل نصبیتون رو عوض کنین ( از یه سایت دیگه دانلود کنید )

mohammad.asghari
24-02-2014, 23:52
شما فایل نصبیتون رو عوض کنین ( از یه سایت دیگه دانلود کنید )
500lهست.راه دیگه ای وجود نداره؟

GOLDFINCH
25-02-2014, 00:03
500lهست.راه دیگه ای وجود نداره؟

فایل نصبیتون رو عوض کنین، بهترین راه هست.

حجمی هم که نداره.

از کدوم سایت گرفتین ؟

malkemid
25-02-2014, 10:38
پس اس ام اس دادن چي؟
من توي گوشيهاي lg l2 و گلگسي اس 4 اين قابليتو ديدم ولي توي گوشيهاي سوني و htc نديدم . چرا آخه دليل چيه?

این قابلیت مالتی ویندو مخصوص این گوشی ها هست. یا مثل گلکسی نوت. جزو قابلیت های خود رام هست.

به احتمال زیاد با پردازنده گرافیکی شما سازگار نیست. شاید هم مشکل از کرک یا دانلود ناقص باشه.

salar79
25-02-2014, 16:14
پس اس ام اس دادن چي؟
درست منظورتون رو نفهميدم ولی اگه منظورتون اینه که اس توی یه صفحه ی حدید باز میشه هر حا که باشید حتی وسط بازی اونم یه نرم افزار به نام go sms هستش

Sent from my C2105 using Tapatalk

mohsenmas
25-02-2014, 22:22
سلام
من با حرف ی در تایپ پیامک در اندورید 4.1.2 در گوشی سامسونگ مشکل دارم.
برنامه mirsal روهم گرفتم و نصب کردم در اون هم حرف ی رو به صورت بزرگ مینویسه و به حروف دیگه نمیچسبه.
راه حلی براش هست مطرح کنید . با تشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-02-2014, 00:12
سلاممن با حرف ی در تایپ پیامک در اندورید 4.1.2 در گوشی سامسونگ مشکل دارم.برنامه mirsal روهم گرفتم و نصب کردم در اون هم حرف ی رو به صورت بزرگ مینویسه و به حروف دیگه نمیچسبه.راه حلی براش هست مطرح کنید . با تشکر
سلام .
این حرف اسمش الفِ مقصوره هست و فقط در آخر کلمه میاد و صداش ا هست
مثل مرتضی , مصطفی , مجتبی , نَدی( شبنم ) , تقوی , مُنی ( آرزو ) , عيسى , موسى , هُدى
دو حرف ديگه در کیبوردها هست
1- ي
این همون YE در زبان عربی هست که در همه جای جمله نوشته میشه
علي ALI
يا الله
قديم
2- حرف YE فارسی که مثل ي هست اما نقطه نداره
یاور
این
آری
شما باید یا ی ایرانی رو پیدا کنین برای تایپ و اگر ندارینش از ي استفاده کنین

rangoabzar
26-02-2014, 11:57
آقا مثلا من sony sp دارم که سیستم عامل 4.4 واسش عرضه نمیشه
اگه من بخام 4.4 رو به صورت کاستوم بریزم روش میشه ؟
آیا واقعا همونه یا مثلا میان 4.1 رو تغییر میدن شکلشو شبیه 4.4 میکنن ؟؟؟؟؟؟

malkemid
26-02-2014, 12:38

اگه رام کاستوم 4.4 براش بیاد، یا اومده باشه می تونی بریزی. واقعا هم همون 4.4 هست. منتها ممکنه یه باگ هایی هم داشته باشه. ممکنه هم نداشته باشه.

GOLDFINCH
26-02-2014, 13:13

تو سایت سونی که نوشته در حال برسی.

شاید عرضه بشه.

mohammad.asghari
26-02-2014, 15:52
دوستان GPSگوشی galaxy grand رو ه طوری باید نصب کرد؟

malkemid
26-02-2014, 16:22
دوستان GPSگوشی galaxy grand رو ه طوری باید نصب کرد؟

دوست عزیز GPS. رو که نصب نمی کنن... سخت افزارش تو گوشی هست و کافیه از تو location فعال بشه. از تو استتوس بار هم میشه.

mohammad.asghari
26-02-2014, 16:55
دوست عزیز GPS. رو که نصب نمی کنن... سخت افزارش تو گوشی هست و کافیه از تو location فعال بشه. از تو استتوس بار هم میشه.
دوست عزیز کن اگه یاد داشتم که نمیومدم سوال کنم:n02:خیلی کلی توضیح دادید متوجه نشدم میشه بیشتر راهنمایی کنید ممنون

malkemid
26-02-2014, 21:29
اون منوی کشویی رو از بالای گوشی بکش پایین... یه آیکن داره شبیه یه دایره و یه بعلاوه وسطشه... اون فعال می کنه

mohammad.asghari
26-02-2014, 22:05
اون منوی کشویی رو از بالای گوشی بکش پایین... یه آیکن داره شبیه یه دایره و یه بعلاوه وسطشه... اون فعال می کنه

اونو که یاد دارم فعال کنم!
ولی میرم تو نقشه لودینگ تمومی نداره.چکار کنم؟

Ghaioom
26-02-2014, 22:08
سلام

فایل فارسی sony tipo st21i رو میخوام. فک کنم یه چیزایی پیدا کردم. آموزش فارسی کردن گوشی اندروید هست؟ همشون یکیه؟ با کابل یو اس بی انجام میشه دیگه؟ تا حالا نکردم میخوام مال یکی رو انجام بدم.

mohammad.asghari
26-02-2014, 22:21
مشکلم حل شد فقط یه سوال دیگه داشتم:

چطوری میشه نقشه ترافیکی رو دریافت کرد؟بعد این GPS بخوای مثلا با ماشین حرکت کنی رو نقشه نشون بده موقعیتت رو باید اینترنت وصل باشه یا نه؟و سخنگو نیست؟

یه سوال دیگه هم داشتم:
میشه به این لینک بالا بری و بگی به درد چی میخوره ممنون

Ghaioom
26-02-2014, 22:40

چطوری میشه نقشه ترافیکی رو دریافت کرد؟بعد این GPS بخوای مثلا با ماشین حرکت کنی رو نقشه نشون بده موقعیتت رو باید اینترنت وصل باشه یا نه؟و سخنگو نیست؟

یه سوال دیگه هم داشتم:

سلام.
بهتره مثل این لینکی که دادی یه نرم افزار با دیتاش بگیری بریزی تو گوشی باهاش بدون نت کار کنی. چند تا نرم افزار هست یکیشو بریز رو گوشی.
نرم افزار باحالی هستش اینا.

GOLDFINCH
26-02-2014, 23:16

یه سوال دیگه هم داشتم:

همونطور که دوستمون گفتند، برنامه های زیادی برای رهیابی هستند که بعد این که نقشه ها رو گرفتین، دیگه نیازی به اینترنت

نیست. به نظر من بهترین این ها Google Maps هست.
++

دوستان، نقشه ی آفلاین ایران رو برای گوگل مپ کسی داره ؟

باتشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-02-2014, 23:45
سلام دوستان . بدونِ اینترنت میشه نقشه ترافیکِ یک منطقه که نقشه ی ترافیک داره رو دید ؟ ( مثلِ نیویورک )

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-02-2014, 02:31

باتشکر

سلام
بنده نقشه ی تمام جاهائی رو که لازم دارم با خود برنامه ی google map دانلود کردم و همه ی دانلودها در یک فایل که هی بزرگتر میشه ذخیره میشه روی مموری کارت در فولدر google map > cache
البته خیلی توی نت گشتم تا فایل کامل یک کشور رو درسته دانلود کنم اما پیدا نکردم

mohammad.asghari
27-02-2014, 12:26
سلام.
بهتره مثل این لینکی که دادی یه نرم افزار با دیتاش بگیری بریزی تو گوشی باهاش بدون نت کار کنی. چند تا نرم افزار هست یکیشو بریز رو گوشی.
نرم افزار باحالی هستش اینا.

همونطور که دوستمون گفتند، برنامه های زیادی برای رهیابی هستند که بعد این که نقشه ها رو گرفتین، دیگه نیازی به اینترنت

نیست. به نظر من بهترین این ها Google Maps هست.
++

باتشکر

دوستان الان این مپ خود گوشی مگه گوگل مپ نیست؟؟؟
بعد همین لینک پایینی خوبه؟

اگه نیست میشه آخرین لیننک ورژن گوگل مپ رو بدید؟

GOLDFINCH
27-02-2014, 12:51
دوستان الان این مپ خود گوشی مگه گوگل مپ نیست؟؟؟
بعد همین لینک پایینی خوبه؟

اگه نیست میشه آخرین لیننک ورژن گوگل مپ رو بدید؟

با همین آموزش اندرویدکده، نقشه ی مورد نظر رو دانلود کنید و از این پس، هر وقت که GPS گوشی رو روشن کنید،

می تونید به صورت کاملاً آفلاین از نقشه و GPSـتون استفاده کنید.

بهترین ورژن Google Maps : لیـــنک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ghaioom
27-02-2014, 12:57
سلام

فایل فارسی sony tipo st21i رو میخوام. فک کنم یه چیزایی پیدا کردم. آموزش فارسی کردن گوشی اندروید هست؟ همشون یکیه؟ با کابل یو اس بی انجام میشه دیگه؟ تا حالا نکردم میخوام مال یکی رو انجام بدم.

عاقا این رام رسمی منظورش چیه؟ فایل فارسی هست؟

یکی هم نیومد ج این سوالهای مارو بده والااا

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-02-2014, 13:18
سلام .دو سوال : 1- کسی میدونه حجم نقشه کامل ایران برای برنامه ی گوگل مپ چقدره ؟ 2- این نقشه چه مدلی هست ؟ عکسهای ماهواره ای یا نقشه ی ساده یا هر دو با هم ؟ با تشکر

mohammad.asghari
27-02-2014, 23:48
دوستان نقشه گوگل مپ رو دانلود میکنم میخوان نصب کنم مینویسه برنامه برای نصب وجود ندارد چکار کنم؟

poonel
28-02-2014, 12:48
سلام. به تازگی یه Xperia V خریدم. آیا برچسب محافظ صفحه حتما باید براش بزارم؟ اگه نزارم خش میوفته؟

GOLDFINCH
28-02-2014, 13:17
سلام. به تازگی یه Xperia V خریدم. آیا برچسب محافظ صفحه حتما باید براش بزارم؟ اگه نزارم خش میوفته؟

حتما حتما براش بذارید.

من اولش براش نذاشتم. یه روز تصادف کردیم، شیشه پاشید رو صفحه ش، کلا خط خطی شد. بعد هر جا رفتم گفت دویست تومان خرجشه.

خلاصه خیلی پشیمون شدم که چرا براش ضد خش نگرفتم.

البته چند وقت پیش بردم پیش یکی از دوستانم که موبایل فروشب داره، یه تیغ انداخت

زیر صفحه نمایشم، یه لایه ضد از زیرش برداشت و گفت اکثر گوشی های سونی جای گوریلا، از اینا دارن.

وقتي اون رو کند، الان دیگه روش هیچ خشی نداره.

پس حتماً براش یه ضد خش بگیرید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-02-2014, 13:37
دوستان نقشه گوگل مپ رو دانلود میکنم میخوان نصب کنم مینویسه برنامه برای نصب وجود ندارد چکار کنم؟سلام . حجم فایلی که دانلود کردین چقدره ؟ لینک دانلودش رو میذارین ؟

mohammad.asghari
28-02-2014, 23:23
سلام . حجم فایلی که دانلود کردین چقدره ؟ لینک دانلودش رو میذارین ؟

بفرمایید اینم لینک:

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-02-2014, 23:58
بفرمایید اینم لینک:سلام .. ممنون . نقشه های ماهواره ای نداره ؟مثل این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ro mina
01-03-2014, 08:47
روزبخیر دوستان
من تازه htc one خریدم
موقعی که گذاشتم آپدیت بشه به 80% رسید و قطع شد
دوباره گذاشتم ولی چون اینترنتم سرعتش پایین بود کنسلش کردم
الان هرچی میزنم برای آپدیت میگه آپدیت جدید براش وجود نداره!!!
تو قسمت سافت ور هم میرم آندروید 4.1 نشون میده!!!
الان نمیدونم آپدیت شده یا نه ؟
اگر آپدیت نشده چکار کتم آپدیت بشه ؟
اگر زود حواب بدین ممنون میشم

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2014, 11:15
روزبخیر دوستان من تازه htc one خریدم موقعی که گذاشتم آپدیت بشه به 80% رسید و قطع شد دوباره گذاشتم ولی چون اینترنتم سرعتش پایین بود کنسلش کردمالان هرچی میزنم برای آپدیت میگه آپدیت جدید براش وجود نداره!!!تو قسمت سافت ور هم میرم آندروید 4.1 نشون میده!!!الان نمیدونم آپدیت شده یا نه ؟اگر آپدیت نشده چکار کتم آپدیت بشه ؟اگر زود حواب بدین ممنون میشمسلام . به نظر بنده اگر نمیدونین ورژن گوشی چنده و ورژن آخرین آپدیتِ موجود چنده , هارد ریست کنین و سپس آپدیتش کنین .

بردیا
02-03-2014, 14:34
سلام
دوست من یه xperia v خریده ولی مشکلی که داره اینه که وایبرش دسترسی به لوکیشن سرویس داره.
توی ios یه تنظیمی هستش که میشه دسترسی نرم افزارا رو به جاهایی که نمیخوای ببندی.
توی اندروید هم همچین تنظیمی داره یا باید لوکیشن سرویس رو آف بکنه کلا؟

M £ H D I
03-03-2014, 10:33
دوستان یه سوال
مودم وقتی بصورت بریج کانفیگ باشه ( بصورت دستی )
میشه از وای فای گوشی استفاده کرد؟

L.utus
04-03-2014, 11:50
سلام دوستان
من امروز یه گوشی اندرویدی خریدم ولی تا حالا گوشی اندرویدی لمسی نداشتم و در این زمینه صفر کیلومترم. اولین مشکلی که بهش برخوردم اینه که نمی تونم اس ام اس فارسی بفرستم و ظاهرا کیبوردش فارسی نداره کلا. چیکار باید بکنم؟
بعد اگر بخوام برنامه و موزیک و اینجور چیزا از طریق کامپیوتر بریزم تو رم گوشی باید گوشی رو با کابل یو اس بی وصل کنم به کامپیوتر خودش وصل میشه یا برنامه خاصی هم می خواد؟
بعد اینکه اینترنتش چجوری وصل میشه؟
اگر بسته های جی پی ار اس ایرانسل رو بخرم خودش اوتوماتیک وصل میشه یا باید تو تنظیماش وصلش کنم؟
اگه میشه یه توضیح مختصر بدین

AryanLand
04-03-2014, 12:20
سلام دوستان
من امروز یه گوشی اندرویدی خریدم ولی تا حالا گوشی اندرویدی لمسی نداشتم و در این زمینه صفر کیلومترم. اولین مشکلی که بهش برخوردم اینه که نمی تونم اس ام اس فارسی بفرستم و ظاهرا کیبوردش فارسی نداره کلا. چیکار باید بکنم؟
بعد اگر بخوام برنامه و موزیک و اینجور چیزا از طریق کامپیوتر بریزم تو رم گوشی باید گوشی رو با کابل یو اس بی وصل کنم به کامپیوتر خودش وصل میشه یا برنامه خاصی هم می خواد؟
بعد اینکه اینترنتش چجوری وصل میشه؟
اگر بسته های جی پی ار اس ایرانسل رو بخرم خودش اوتوماتیک وصل میشه یا باید تو تنظیماش وصلش کنم؟
اگه میشه یه توضیح مختصر بدین

سلام.
شما اول بفرمایید گوشیتون چیه تا بشه بهتر راهنمایی کرد.حداقل باید برند گوشیتون مشخص باشه. :11:

AryanLand
04-03-2014, 12:22
دوستان یه سوال
مودم وقتی بصورت بریج کانفیگ باشه ( بصورت دستی )
میشه از وای فای گوشی استفاده کرد؟

سلام.
چه استفاده ای از وای فای میخوای داشته باشی؟ :11:

AryanLand
04-03-2014, 12:24
سلام
دوست من یه xperia v خریده ولی مشکلی که داره اینه که وایبرش دسترسی به لوکیشن سرویس داره.
توی ios یه تنظیمی هستش که میشه دسترسی نرم افزارا رو به جاهایی که نمیخوای ببندی.
توی اندروید هم همچین تنظیمی داره یا باید لوکیشن سرویس رو آف بکنه کلا؟

سلام.
اوکیشنش رو که از همون قسمتی که پیامهارو تایپ میکنه میتونه قطع کنه.یک فلش کوچک هست همونو بزنه که بیرنگ بشه قطع میشه . :11:

L.utus
04-03-2014, 12:27
سلام.
شما اول بفرمایید گوشیتون چیه تا بشه بهتر راهنمایی کرد.حداقل باید برند گوشیتون مشخص باشه. :11:
بله مدل گوشیمو یادم رفت بگم. samsung galaxy ace 3 s7272

Ghaioom
04-03-2014, 15:15
سلام اینجا گفته:
اما نکته بسیار مهم اینه که حتما قبل از فلش کردن رام از طریق این برنامه، باید بوتلودر گوشیتون بسته باشه در غیر اینصورت گوشی بریک میشه.

چطوری باید بست؟

جای --- and roidiha بنویسید بدون فاصله

sara_kb
04-03-2014, 15:48
سلام دوستان من تازگی گوشی هو وایی اندروید خریدم. خیلی بلدنیستم با اندرویید کارکنم. الان فایل منیجرم بعداز اینکه یکبار به پی سی خونه زدم کار نمی کنه و آنیستال هم نمیشه! چیکار کنم؟

GOLDFINCH
04-03-2014, 19:29
سلام دوستان من تازگی گوشی هو وایی اندروید خریدم. خیلی بلدنیستم با اندرویید کارکنم. الان فایل منیجرم بعداز اینکه یکبار به پی سی خونه زدم کار نمی کنه و آنیستال هم نمیشه! چیکار کنم؟

گوشی رو خاموش/روشن کردین؟

sara_kb
04-03-2014, 23:09
بله خاموش روشن کردم. ممکنه ویرووس گرفته باشه از پی سی خونه؟ باید ریسیتش کنم گوشیرو؟:n13:

M £ H D I
05-03-2014, 00:03
بله خاموش روشن کردم. ممکنه ویرووس گرفته باشه از پی سی خونه؟ باید ریسیتش کنم گوشیرو؟:n13:

مدل دقیق گوشی تون رو بفرمایید !

malkemid
05-03-2014, 01:09

نه...ویروس ویندوز ربطی به اندروید نداره..شما برو تو apps ...فایل منیجرت رو پیدا کن...روش تپ کن....تو صفحه ای که باز میشه clear data کن ببین درست میشه. اگرم نشد یه فایل منیجر دیگه نصب کن چرا گوشی رو ریست کنی!

AryanLand
05-03-2014, 07:46
بله مدل گوشیمو یادم رفت بگم. samsung galaxy ace 3 s7272

سلام.
شما برای کیبورد فارسی برید توی قسمت ستینگ کیبورد و از اونجا قسمت زبانهای کیبورد رو انتخاب کنید تعداد زیادی زبان رو نشون ميده که گذاشته برای دانلود فارسی رو دانلود کنید و توی قسمت بالایی وقتی اومد تیکش رو بزنید.
برای وصل شدن به پی سی شما باید درایورها ی سامسونگ رو نصب کنید میتونید خود درایورها رو دانلود کنید میتونید هم برنامه Kies رو نصب کنید که خودش درایورها رو هم داره.
برای اینترنت هم اول کد ایرانسل رو برای درخواست تنظیمات اتوماتیک بفرستید ببینید برای گوشیتون داره یا نه (من متاسفانه کدش رو نمیدونم ) اگر نداشت باید دستی تنظیم کنید.(اگر نتونستید باید بعداز ظهر براتون پیدا میکنم چون الان با گوشی هستم سخته). :11:

L.utus
05-03-2014, 14:23
سلام.
شما برای کیبورد فارسی برید توی قسمت ستینگ کیبورد و از اونجا قسمت زبانهای کیبورد رو انتخاب کنید تعداد زیادی زبان رو نشون ميده که گذاشته برای دانلود فارسی رو دانلود کنید و توی قسمت بالایی وقتی اومد تیکش رو بزنید.
برای وصل شدن به پی سی شما باید درایورها ی سامسونگ رو نصب کنید میتونید خود درایورها رو دانلود کنید میتونید هم برنامه Kies رو نصب کنید که خودش درایورها رو هم داره.
برای اینترنت هم اول کد ایرانسل رو برای درخواست تنظیمات اتوماتیک بفرستید ببینید برای گوشیتون داره یا نه (من متاسفانه کدش رو نمیدونم ) اگر نداشت باید دستی تنظیم کنید.(اگر نتونستید باید بعداز ظهر براتون پیدا میکنم چون الان با گوشی هستم سخته). :11:

جی پی ار اس ایرانسل رو فعال کردم ولی خیلی سرعتش پایینه
تو قسمت ستینگ کیبورد خواستم زبان فارسی رو دانلود کنم ولی چون سرعت خیلی پایین بود صرف نظر کردم و نرم افزار Smart_Keyboard_PRO رو نصب کردم.
گوشی رو با یو اس بی که به پی سی وصل می کنم رم گوشی رو به عنوان یه درایور در مای کامپیوتر نشون میده و میشه فایل رد و بدل کرد.Samsung Kies رو هم نصب کردم گوشی رو میشناسه
ولی نرم افزارهای Moborobo و Samsung_PC_Studio_7.2.24.9 رو که نصب کردم گوشی رو شناسایی نمی کنه! مشکل از چیه؟تو دویوایس منیجر هم رفتم درایور سامسونگ نصب بود اپدیت هم بود.

یه مشکل دیگه اینکه گوشی رو که با یو اس بی وصل می کنم به کامپیوتر باتری گوشی شروع می کنه به شارژ شدن!! مشکل از چیه؟ چیکار کنم شارژ نشه؟

mohammad.asghari
05-03-2014, 22:07
دوستان بعغی از نرم افزار ها و بازی ها باهاشون فایل دیتا هم وجود داره.میخواستم ببینم فایل دیتا بدرد چی میخوره؟
ممنون

GOLDFINCH
05-03-2014, 22:15
دوستان بعغی از نرم افزار ها و بازی ها باهاشون فایل دیتا هم وجود داره.میخواستم ببینم فایل دیتا بدرد چی میخوره؟
ممنون

دوست عزیز، اصل بازی، همون دیتاست. بدون دیتا، بازیی وجود نداره. تمام تکسچر ها، صدا ها و ...، ت. دیتا جایی دارند.

مثل این میمونه که شما بگی، من وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم، بازی اجرا میشه. پس بقیه ی فایل های بازی به چه درد می خوره؟

malkemid
05-03-2014, 22:57
جی پی ار اس ایرانسل رو فعال کردم ولی خیلی سرعتش پایینه
تو قسمت ستینگ کیبورد خواستم زبان فارسی رو دانلود کنم ولی چون سرعت خیلی پایین بود صرف نظر کردم و نرم افزار Smart_Keyboard_PRO رو نصب کردم.
گوشی رو با یو اس بی که به پی سی وصل می کنم رم گوشی رو به عنوان یه درایور در مای کامپیوتر نشون میده و میشه فایل رد و بدل کرد.Samsung Kies رو هم نصب کردم گوشی رو میشناسه
ولی نرم افزارهای Moborobo و Samsung_PC_Studio_7.2.24.9 رو که نصب کردم گوشی رو شناسایی نمی کنه! مشکل از چیه؟تو دویوایس منیجر هم رفتم درایور سامسونگ نصب بود اپدیت هم بود.

یه مشکل دیگه اینکه گوشی رو که با یو اس بی وصل می کنم به کامپیوتر باتری گوشی شروع می کنه به شارژ شدن!! مشکل از چیه؟ چیکار کنم شارژ نشه؟

برای moborobo باید بری تو ستینگ، بخش developer و usb debugging رو فعال کنی.

دومی هم که مشکل نیست! همه گوشی ها با کابل وصل شه شارژ هم میشه دیگه!

mohammad.asghari
05-03-2014, 23:21
دوست عزیز، اصل بازی، همون دیتاست. بدون دیتا، بازیی وجود نداره. تمام تکسچر ها، صدا ها و ...، ت. دیتا جایی دارند.

مثل این میمونه که شما بگی، من وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم، بازی اجرا میشه. پس بقیه ی فایل های بازی به چه درد می خوره؟
فک نکنم منظور منو فهمیده باشی.به همراه بازی فایل دیتا هست.ولی من خودم 2،3بار بازی دانلود کردم که دیتا داشت ولی دیتاش رو دانلود نکردم و فقط بازی رو ریختم و بدون مشکل بازی اجرا شد!!؟
دیتا بازی چه نقشی داره در اجرای بازی؟

M £ H D I
06-03-2014, 00:04
فک نکنم منظور منو فهمیده باشی.به همراه بازی فایل دیتا هست.ولی من خودم 2،3بار بازی دانلود کردم که دیتا داشت ولی دیتاش رو دانلود نکردم و فقط بازی رو ریختم و بدون مشکل بازی اجرا شد!!؟
دیتا بازی چه نقشی داره در اجرای بازی؟

بازی های آندروید به طور کلی در 2 دسته قرار میگیرن:

الف ) بازی های بدون دیتا : این نوع بازی ها بعد از نصب فایل اصلی بازی ( APK ) اجرا میشوند.
ب) بازی های دارای دیتا : این نوع بازی ها علاوه بر فایل APK شامل یه سری اطلاعات دیتا هستند که باید در مسیر مربوطه کپی شوند .. بدون فایل دیتا بازی اجرا نمی شود.

L.utus
06-03-2014, 14:51
برای moborobo باید بری تو ستینگ، بخش developer و usb debugging رو فعال کنی.

دومی هم که مشکل نیست! همه گوشی ها با کابل وصل شه شارژ هم میشه دیگه!

نمی دونستم گوشی با کابل وصل بشه شارز میشه. قبلا نوکیا داشتم اینجوری نبود. فرق این نوع شارژ شدن با شارژ از طریق اداپتور و پریز برق چیه؟ واسه باتری و موبایل ضرر نداره؟ میشه این قابلیت رو غیرفعال هم کرد؟

چه برنامه هایی لازمه همون اول کار رو گوشی بریزم؟هنوز برنامه خاصی نریختم به جز کیبورد.برنامه های فایل منیجر و پخش موزیک و فیلم چیا خوبه؟ آنتی ویروس چطور؟

malkemid
06-03-2014, 16:50
نمی دونستم گوشی با کابل وصل بشه شارز میشه. قبلا نوکیا داشتم اینجوری نبود. فرق این نوع شارژ شدن با شارژ از طریق اداپتور و پریز برق چیه؟ واسه باتری و موبایل ضرر نداره؟ میشه این قابلیت رو غیرفعال هم کرد؟

چه برنامه هایی لازمه همون اول کار رو گوشی بریزم؟هنوز برنامه خاصی نریختم به جز کیبورد.برنامه های فایل منیجر و پخش موزیک و فیلم چیا خوبه؟ آنتی ویروس چطور؟

از طریق آداپتور سریع تر شارژ میشه.. مشکلی نداره.
برنامه هم تو بازار سرچ کن اونی که ستاره بیشتری داره معمولا معروف تر و بهتره.

L.utus
06-03-2014, 17:01
از طریق آداپتور سریع تر شارژ میشه.. مشکلی نداره.
برنامه هم تو بازار سرچ کن اونی که ستاره بیشتری داره معمولا معروف تر و بهتره.

بازار چیه؟ تو اپلیکشن هاست یا سایته؟

M £ H D I
06-03-2014, 17:25

از سایت سافت گذر یا سافت 98 هم میتونی دانلود کنی ....
سافت گذر اکثرا نرم افزارهاش پریمیوم هستند ...

Arrowtic
06-03-2014, 17:59
دوستان چطور میشه از شر این ارور App won't run unless you update Google Play services خلاص شد ؟

GOLDFINCH
06-03-2014, 18:03
بازار چیه؟ تو اپلیکشن هاست یا سایته؟

یه مارکت برای اندروید و جایگزین خوب برای Google Play

دوستان چطور میشه از شر این ارور App won't run unless you update Google Play services خلاص شد ؟

از مارکت پلازا استفاده کنید.

جز برنامه های برای آپدیت میاد.

Arrowtic
06-03-2014, 19:33
یه مارکت برای اندروید و جایگزین خوب برای Google Play

از مارکت پلازا استفاده کنید.

جز برنامه های برای آپدیت میاد.
خوب متوجه نشدم(تازه واردم به اندروید) :
الآن فقط مارکت پلازا رو نصب کنم حله یا باید اون اپ ها رو از مارکت پلازا دانلود کنم ؟(اگه باید از اون دانلود کنم ، توش سرچ کردم نداره خیلیاشونو)
الآن بین این مارکت های ایرانی کدوم بهتره ؟ بازار ؟ پلازا ؟

malkemid
06-03-2014, 23:51
خوب متوجه نشدم(تازه واردم به اندروید) :
الآن فقط مارکت پلازا رو نصب کنم حله یا باید اون اپ ها رو از مارکت پلازا دانلود کنم ؟(اگه باید از اون دانلود کنم ، توش سرچ کردم نداره خیلیاشونو)
الآن بین این مارکت های ایرانی کدوم بهتره ؟ بازار ؟ پلازا ؟

شما باید google play services رو آپدیت کنید. تو اکثر مارکت ها هست. از بازار بگیرید

Arrowtic
07-03-2014, 06:36
شما باید google play services رو آپدیت کنید. تو اکثر مارکت ها هست. از بازار بگیرید
آپدیت کردم ، الآن میرم توشون این بار میگه لاگین کن تو گوگل پلی .

malkemid
07-03-2014, 08:37
آپدیت کردم ، الآن میرم توشون این بار میگه لاگین کن تو گوگل پلی .

خوب بکن دیگه..از ستینگ برو تو اکانت ها، گوگل رو بزن با جیمیلت وارد شو

mohammad.asghari
07-03-2014, 10:08
سلام دوستان راه اسونی وجود نداره که بشه از مارکت سامسونگ و گوگل استفاده کرد؟

Arrowtic
08-03-2014, 16:52
دوستان من الآن به محض این که با گوشی کانکت شدم به اینترنت کل بازی/برنامه هام اطلاعاتشون خراب شدن و مجبور شدم Data همشونو پاک کنم !
چرا ؟ بار بعدی که به وای فای وصل شم اینطوری میشه باز ؟

malkemid
08-03-2014, 16:57
دوستان من الآن به محض این که با گوشی کانکت شدم به اینترنت کل بازی/برنامه هام اطلاعاتشون خراب شدن و مجبور شدم Data همشونو پاک کنم !
چرا ؟ بار بعدی که به وای فای وصل شم اینطوری میشه باز ؟

یعنی چی که خراب شدن؟ دقیقا چطور شدن؟

Arrowtic
08-03-2014, 17:43
یعنی چی که خراب شدن؟ دقیقا چطور شدن؟
خیلی از بازیا رفتم توشون گفتن Data مشکل داره و باید Profile رو ریست کنی ، بعضیاشون هم قاط زدن(مثلا یهویی پولم تو یه بازی شد خط تیره و عوض هم نمی شد) . برنامه ها هم میگفتن پروفایل رو باید کامل ریست کنی .

malkemid
08-03-2014, 21:08
والا تا الان چنین چیزی ندیدم... برای من که پیش نیومد

mahdi khaza
08-03-2014, 22:19
سلام ییخشید من یه سوال دارم در مورد تبلت memo pad hd 7
تبلت من در حالت خاموش شارژ میشه ولی وقتی روشن هست شارژ نمی شه اگه میشه کمکم کنید

Arrowtic
09-03-2014, 07:11
این هندزفری پک نوروزی کسی میدونه چطوری شارژ میشه ؟! یه کابل USB فقط باهاشه .(هر چی گشتم هم پورتشو رو خود هندزفری پیدا نکردم ، اصلا حتی اگه پورتش هم باشه با چی بزنمش به برق ؟ همون آداپتور گوشی ؟)

Tohid
09-03-2014, 12:36
سلام..
گوشی گرند 2 سیم کارت دارم...
به علت اینکه برنامه زیاد نصب می کنم حافظه گوشیم پر شده و شنیدم برای این کار باید گوشی روت بشه...و از اون ببعد برنامه روی کارت حافظه نصب میشه!
حالا توی گوشیم sms زیاد دارم و نمی خوام از دست بدم...راهی هست که هم دستگام روت بشه و sms ها بمونند یا sms انتقال پیدا کنند و وقتی روت شد دوباره در همان باکس پیام ها باشند؟

malkemid
09-03-2014, 19:15
روت کردن هیچی رو از گوشی شما پاک نمی کنه... اصلا هیچ تغییر محسوسی ایجاد نمیکنه، فقط یه سری دسترسی خالص به بعضی برنامه ها میده.

mhn-nova
11-03-2014, 00:19
باسلام
گوشی Galaxy s4min ورزن اندروید 4.2.2 موقع باز کردن گالری اخطار زیر میدهد
پردازش android.process.media متوقف شده است.
لطفا راهنمایی کنیدمشکل از کجاست؟

malkemid
11-03-2014, 00:41
باسلام
گوشی Galaxy s4min ورزن اندروید 4.2.2 موقع باز کردن گالری اخطار زیر میدهد
پردازش android.process.media متوقف شده است.
لطفا راهنمایی کنیدمشکل از کجاست؟

از مسیر setting> apps گالری رو پیدا کنید...روش بزنید و گزینه clear data رو انتخاب کنید

saeidrezay
11-03-2014, 16:15
از مسیر setting> apps گالری رو پیدا کنید...روش بزنید و گزینه clear data رو انتخاب کنید

پیرو صحبت دوستان باید task manager رو در مسیری که دوستون اشاره کرد پیدا کنید و به حالت اول برگردانید

L.utus
12-03-2014, 19:31
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من حافظه داخلی گوشیم 4 گیگ هست ولی چرا با یو اس بی که گوشی رو وصل می کنم به کامپیوتر درایور گوشی رو 2 گیگ نشون میده؟galaxy ace 3
یه رم 8 گیگ گرفتم انداختم تو گوشی می خوام عکسهایی که از نت دانلود می کنم و کلا همه فایل هام مستقیم بره تو مموری کارت ولی الان میره تو حافظه. در واقع فایل های دانلودی وارد اپلیکیشن دانلود میشن و نمی دونم ادرسش کجاست که از اونجا منتقل کنم به مموری کارت؟
اپلیکیشنی به جز gallery داریم که نصب کنم عکس ها رو در اونجا نمایش بده؟
راه های اتصال به اینترنت از طریق گوشی چیه؟ به جز جی پی ار اس و وایمکس ایرانسل و رایتل و وایرلس راه دیگه ای هم هست؟برای اینکه بتونم از adsl خونه در گوشی استفاده کنم باید مودم وایرلس دار بگیرم؟نمیشه گوشی رو وصل کنم به کامپیوتر و از اینترنتش استفاده کنم؟
مفهوم gsm و wcdma چیه؟من گوشیم دو سیم کارتست سیم دوم رو که انداختم تو گوشی در تنظیمات اینترنت سیم دو رو نوشته gsm only ولی اولی رو زده wcdma/gsm auto connect نمیشه هر دو سیم مثل هم باشن.

rangoabzar
13-03-2014, 03:59
آقا میخام گوشیمو روت کنم و x recoveri روش نصب کنم
این مشکلی تو گوشیم ایجاد نمیکنه ؟ اصن باعث تغییر میشه؟؟؟
میخام بدونم اگه روت کنم تغیری تو گوشیم ایجاد میشه؟؟؟حالا هر تغییری ؟؟؟
چون الان برای گوشیم یه آپدیت اومده ولی ورژن کنونی گوشیمو خیلی دوست دارم
از یه طرف هم کرمش افتاده این ورژن اندروید جدیدرو ببینم چه تغیری داره
میخام قبل از آپدیت یه بک آپ بگیرم که بعد از آپدیت اگه خوشم نیومد دیگه مجبور به دانلود نسخه اصلی رامو فلشو این حرفا نشم
یه دفعه برم از بک آپم برگردم به رام قبلیم
خودم فکر میکنم عملی باشه و مشکلی پیش نیاد ولی خاستم از اساتید هم یه مشورتی بگیرم از تجربیاتتون استفاده کنم بزن زنگو

mhn-nova
13-03-2014, 10:20
باسلام
من میخوام گوشی Galaxy S4 mini I9190 رو فلش چهار فایل کنم (با برنامه Odin)حالا هرکاری میکنم قبول نمیکنه و Faill میشه فکر کنم دلیلش اینه که
Write protection: Enable هست حالا موندم چکار کنم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

mey3amm
13-03-2014, 14:34
سلام
من نمیدونستم این تاپیک رو باید بزم پس اینجا زدم...
من گوشی xperia sp دارم متاسفانه از دستم افتاد و الان دیگه اسپیکرش کار نمیکنه...:n03:

راهی هست درست شه؟تعمیر میشه؟هزینش چقدره؟

ممنون

malkemid
13-03-2014, 19:46
سلام
من نمیدونستم این تاپیک رو باید بزم پس اینجا زدم...
من گوشی xperia sp دارم متاسفانه از دستم افتاد و الان دیگه اسپیکرش کار نمیکنه...
:n03:

راهی هست درست شه؟تعمیر میشه؟هزینش چقدره؟

ممنون

آره دوست عزی درست میشه نگران نباش. قیمتش نرخ خاصی نداره بسته به انصاف طرف داره ولی زیر 100 فکر نکنم باشه.

osifa
13-03-2014, 23:02
دوستان من اگه بخوام رام گوشی رو اپدیت کنم اگه اول روت کنم بهتره یا بعد از اپدیت کردن روت کنم؟
اگر گوشی رو روت کنم بعد از فلش فرمت کردن گوشی انروت میشه یا فلش کردن و ریست فکتوری کردن ربطی به روت نداره؟
بعد اگر فریمور رو مثلا از اندروید 4.2 به 4.4 ارتقا بدم و بعد فلش کنم چی؟فلش کردن ورزن اندروید رو هم دوباره میبره همون ورژن 4.2 یا تغییری نمیده؟

malkemid
14-03-2014, 11:20
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من حافظه داخلی گوشیم 4 گیگ هست ولی چرا با یو اس بی که گوشی رو وصل می کنم به کامپیوتر درایور گوشی رو 2 گیگ نشون میده؟galaxy ace 3
یه رم 8 گیگ گرفتم انداختم تو گوشی می خوام عکسهایی که از نت دانلود می کنم و کلا همه فایل هام مستقیم بره تو مموری کارت ولی الان میره تو حافظه. در واقع فایل های دانلودی وارد اپلیکیشن دانلود میشن و نمی دونم ادرسش کجاست که از اونجا منتقل کنم به مموری کارت؟
اپلیکیشنی به جز gallery داریم که نصب کنم عکس ها رو در اونجا نمایش بده؟
راه های اتصال به اینترنت از طریق گوشی چیه؟ به جز جی پی ار اس و وایمکس ایرانسل و رایتل و وایرلس راه دیگه ای هم هست؟برای اینکه بتونم از adsl خونه در گوشی استفاده کنم باید مودم وایرلس دار بگیرم؟نمیشه گوشی رو وصل کنم به کامپیوتر و از اینترنتش استفاده کنم؟
مفهوم gsm و wcdma چیه؟من گوشیم دو سیم کارتست سیم دوم رو که انداختم تو گوشی در تنظیمات اینترنت سیم دو رو نوشته gsm only ولی اولی رو زده wcdma/gsm auto connect نمیشه هر دو سیم مثل هم باشن.

اون 2 گیگ سیستم عامل و برنامه های پیش فرض نصبی رو اشغال می کنه.
برای نمایش عکسها می تونید از برنامه quick pic استفاده کنید بجای گالری.
شما باید مودم وایرلس بگیرید. نمیشه از اینترنت کامپیوتر روی گوشی استفاده کنید. یه سری برنامه هست برای این کار ولی من تا حالا ندیدم کار بکنه.

آقا میخام گوشیمو روت کنم و x recoveri روش نصب کنم
این مشکلی تو گوشیم ایجاد نمیکنه ؟ اصن باعث تغییر میشه؟؟؟
میخام بدونم اگه روت کنم تغیری تو گوشیم ایجاد میشه؟؟؟حالا هر تغییری ؟؟؟
چون الان برای گوشیم یه آپدیت اومده ولی ورژن کنونی گوشیمو خیلی دوست دارم
از یه طرف هم کرمش افتاده این ورژن اندروید جدیدرو ببینم چه تغیری داره
میخام قبل از آپدیت یه بک آپ بگیرم که بعد از آپدیت اگه خوشم نیومد دیگه مجبور به دانلود نسخه اصلی رامو فلشو این حرفا نشم
یه دفعه برم از بک آپم برگردم به رام قبلیم
خودم فکر میکنم عملی باشه و مشکلی پیش نیاد ولی خاستم از اساتید هم یه مشورتی بگیرم از تجربیاتتون استفاده کنم بزن زنگو

اگر درست نصب کنی مشکلی ایجاد نمی کنه....تغییری هم تو خود گوشی ایجاد نمی کنه.
می تونی بکاپ بگیری فقط اول آموزشها رو با دقت بخون که خرابکاری نکنی.

باسلام
من میخوام گوشی Galaxy S4 mini I9190 رو فلش چهار فایل کنم (با برنامه Odin)حالا هرکاری میکنم قبول نمیکنه و Faill میشه فکر کنم دلیلش اینه که
Write protection: Enable هست حالا موندم چکار کنم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

احتمالا بوتلودر شما لاک هست.

دوستان من اگه بخوام رام گوشی رو اپدیت کنم اگه اول روت کنم بهتره یا بعد از اپدیت کردن روت کنم؟
اگر گوشی رو روت کنم بعد از فلش فرمت کردن گوشی انروت میشه یا فلش کردن و ریست فکتوری کردن ربطی به روت نداره؟
بعد اگر فریمور رو مثلا از اندروید 4.2 به 4.4 ارتقا بدم و بعد فلش کنم چی؟فلش کردن ورزن اندروید رو هم دوباره میبره همون ورژن 4.2 یا تغییری نمیده؟

شما اگه می خوای رام رسمی نصب کنی نیاز به روت هم نداری. وقتی مثلا رفتی رو اندروید 4.4، اگه فکتوری ریست کنی رو همون 4.4 می مونه.

osifa
14-03-2014, 13:13
شما اگه می خوای رام رسمی نصب کنی نیاز به روت هم نداری. وقتی مثلا رفتی رو اندروید 4.4، اگه فکتوری ریست کنی رو همون 4.4 می مونه.

اگه رفتم رو 4.4 و خوشم نیومد خواستم برگردم به همون 4.2 امکانش هست؟
یا باید روت کنم تا بتونم برگردم؟

mhn-nova
14-03-2014, 13:37
سلام
چطوری میشه از حالت لاک درآورد؟ پس چرا تک فایل رو قبول میکنه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-03-2014, 13:53
شما باید مودم وایرلس بگیرید. نمیشه از اینترنت کامپیوتر روی گوشی استفاده کنید. یه سری برنامه هست برای این کار ولی من تا حالا ندیدم کار بکنه.سلام . بنده با استفاده از بلوتوث لپ تاپ و گوشی به اینترنتِ ADSL وصل شدم و با سرعت بالا وبگردی و دانلود کردم . سیستم عامل گوشی هم WINMO 6.5 بود .با بلوتوث وصل شدم به لپ تاپ و internet sharing رو فعال کردم .

AryanLand
14-03-2014, 14:39
سلام
چطوری میشه از حالت لاک درآورد؟ پس چرا تک فایل رو قبول میکنه؟

سلام.
احتمالا جای فایلهارو اشتباه میزارید توی اوین. :11:

L.utus
14-03-2014, 14:47
سلام . بنده با استفاده از بلوتوث لپ تاپ و گوشی به اینترنتِ ADSL وصل شدم و با سرعت بالا وبگردی و دانلود کردم . سیستم عامل گوشی هم WINMO 6.5 بود .با بلوتوث وصل شدم به لپ تاپ و internet sharing رو فعال کردم .

بدون بلوتوث و وایرلس نمیشه؟
صرفا با اتصال کابل یو اس بی به پی سی؟

Ro mina
14-03-2014, 16:11
سلام دوستان من اخیرا htc one گرفتم ، شنیدم تو بازار هم 4 هسته ایش هست هم 2 هسته ای !! توی about چیزی درباره تعداد هسته های پردازنده اش ننوشته روی جعبه اشم ندیدم چیزی باشه !!
راهی هست که متوجه شم؟ برنامه ی CPUZ هم نصب کردم ، اما این برنامه تعداد پردازنده هارو نمیگه!!!

یه سوال دیگه: ف ی ل ت ر شکن برای گوشی چه چیزایی هست ؟ بجز سایفون که قطع شده و open vpn?
من نتم مشکل داره یه وقتایی open vpn رو باز نمیکنه!!!
یکی بهم گفت هات اسپات بریزم ولی اون اصلا کانکت نمیشه!!!!

اگر خصوصی ج بدین که متوجه شم ممنون میشم

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-03-2014, 16:42
بدون بلوتوث و وایرلس نمیشه؟صرفا با اتصال کابل یو اس بی به پی سی؟برای استفاده از اینترنتِ گوشی در لپ تاپ میشه . ولی برعکسش رو امتحان نکردم . باید گوشی رو وصل کنین با کامپیوتر با کابل usb و ببینین چه گزینه هائی داره برای ارتباط و تبادلِ اطلاعات .اگر گزینه ی اینترنت شرینگ داشته باشه حتماً رویِ میزه و میشه باهاش وصل شد به نت

GOLDFINCH
14-03-2014, 18:03
یه سوال دیگه: ف ی ل ت ر شکن برای گوشی چه چیزایی هست ؟ بجز سایفون که قطع شده و open vpn?
من نتم مشکل داره یه وقتایی open vpn رو باز نمیکنه!!!
یکی بهم گفت هات اسپات بریزم ولی اون اصلا کانکت نمیشه!!!!

اگر خصوصی ج بدین که متوجه شم ممنون میشم

فیلتر شکن Hotspot shield برای گوشی خیلی خوبه تو گوگل نیست و فیلتره. باید از مارکت Mobogenie استفاده برای دانلود کنید.