PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14

kenxinda
14-09-2015, 20:18
سلام خدمت دوستان
من دیشب نوت5 خریدم
الان اومدم وصلش کنم به pc هیچ عکس العملی نشون نمیده و حتی موقع اتصال نمیزنه باتری داره شارژ میشه
کلافه شدم هرکاری میکنم وصل نمیشه و چیزی بالا نمیاد در حالی که اس6 داداشم راحت وصل میشه و مشکل از pc نیست
اینم بگم که گوشی به راحتی و سریع شارژ میشه فقط اصلا به pc متصل نمیشه
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن

Glad Boy
15-09-2015, 19:38
سلام
دوستان من یه گوشی galaxy E5 گرفتم جدیدا، وقتی با کابلش به کامپیوتر وصلش می کنم نمی تونم به محتویات گوشی دسترسی داشته باشم. ولی کامپیوتر گوشی رو شناسایی میکنه وقتی متصل میشه. مشکل چیه ؟
در ضمن حالت اتصال هم MTP هست داخل گوشی!

stabesh
15-09-2015, 20:01
سلام
دوستان من یه گوشی galaxy E5 گرفتم جدیدا، وقتی با کابلش به کامپیوتر وصلش می کنم نمی تونم به محتویات گوشی دسترسی داشته باشم. ولی کامپیوتر گوشی رو شناسایی میکنه وقتی متصل میشه. مشکل چیه ؟
ویندوزتون چیه؟

Public Enemy
15-09-2015, 20:38
سلام

کامپیوتر آیکون گوشی رو توی مای کامپیوتر نمایش میده ؟
اگر اینطوره ولی محتویات گوشی نمایش داده نمیشه دلیلش قفل بودن گوشی هستش . گوشی نباید در هنگام اتصال به رایانه قفل باشه و الا محتویاتش نمایش داده نمیشه

mhd1990
16-09-2015, 16:49
سلام دوستان من یه گوشی honor 3c دارم وقتی گوشی با usb به پی سی وصل میکنم همه فایل های حافظه گوشیم بالا نمیاد فقط فایل های مولتی مدیا میاد راه حلی داره همه حافظه گوشیم رو بدون محدودیت بالا بیاره

Glad Boy
17-09-2015, 13:59
کامپیوتر آیکون گوشی رو توی مای کامپیوتر نمایش میده ؟
اگر اینطوره ولی محتویات گوشی نمایش داده نمیشه دلیلش قفل بودن گوشی هستش . گوشی نباید در هنگام اتصال به رایانه قفل باشه و الا محتویاتش نمایش داده نمیشه

میدونم دوست عزیز. خیر. کلا آیکن گوشی رو نمیاره! اما متصل میشه و بالای گوشی هم مینویسه !

arashderakhshanfar
20-09-2015, 10:04
با سلام.
گوشی من مدل lG-E975 هست تو مشخصاتش نوشته دارای 4G .ولی چنین قابلیتی تو گوشی نیست و با وجود تعویض سیم کارت نتونستم وصل بشم به LTE.لطفا راهنمایی کنید متشکر.

فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk

k1ozil
20-09-2015, 10:29
با سلام.
گوشی من مدل lG-E975 هست تو مشخصاتش نوشته دارای 4G .ولی چنین قابلیتی تو گوشی نیست و با وجود تعویض سیم کارت نتونستم وصل بشم به LTE.لطفا راهنمایی کنید متشکر.

اگه مثل کیت کت جی 2 باشه
باید از منو مخفی روشنش کنی

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

arashderakhshanfar
20-09-2015, 12:35
متشکر.میشه بیشتر راهنمایی کنید..منو شخصی ؟؟؟؟

k1ozil
20-09-2015, 13:21
متشکر.میشه بیشتر راهنمایی کنید..منو شخصی ؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای جی 2 بود
تست کن به احتمال زیاد اوکی میشه
ویرایش: کار نمیده
یکم صبر کن از یکی از دوستام که همین گوشی رو داره پرسیدم هر موقع جواب داد خبرت میکنم
ویرایش دوم : مثل همون اموزش بالاس فقط برای ورود به منو مخفی از کد زیر استفاده کن:
3845#*975#
موفق باشی

arashderakhshanfar
21-09-2015, 01:01
ممنونم

arashderakhshanfar
21-09-2015, 02:15
مهندس جان درست شد واقعا سپاسگذارم.جالب بردمش پیش تعمیرکار گفت این گوشیا سفارش ایرانه و نمیشه.موفق و موید.

arashderakhshanfar
21-09-2015, 11:39
عزیز خیلی متشکر با زدن کد و کمی تنظیمات درست شد.سپاسگزارم

k1ozil
21-09-2015, 14:11
مهندس جان درست شد واقعا سپاسگذارم.جالب بردمش پیش تعمیرکار گفت این گوشیا سفارش ایرانه و نمیشه.موفق و موید.

داداش همون دکمه تشکر رو بزنی کفایت میکنه
خواهش میکنم
وظیفه اس
موفق باشی

armangamer
21-09-2015, 22:51
سلام دوستان

من گوشیم
Samsung I9070 Galaxy S Advance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هستش و یه چند روزیه ک دیگ نمیتونم از اینترنت همراه اول استفاده کنم یعنی سرعت از صفرم پایین تره و اینترنت ایرانسلشم خیلی داغونه...البته سیم کارد تو ی گوشیه دیگ تو همون مکان کار میده اما تو گوشی من کار نمیده.... ریست فکتوری هم کردم درست نشد....

خواهشا کمک کنید چیکار کنم دارم دیوونه میشمممممممم

منوونن

armangamer
21-09-2015, 22:53
سلام دوستان

من گوشیم
Samsung I9070 Galaxy S Advance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هستش و یه چند روزیه ک دیگ نمیتونم از اینترنت همراه اول استفاده کنم یعنی سرعت از صفرم پایین تره و اینترنت ایرانسلشم خیلی داغونه...البته سیم کارد تو ی گوشیه دیگ تو همون مکان کار میده اما تو گوشی من کار نمیده.... ریست فکتوری هم کردم درست نشد....

منوونن

- - - Updated - - -

سلام دوستان

من گوشیم
Samsung I9070 Galaxy S Advance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هستش و یه چند روزیه ک دیگ نمیتونم از اینترنت همراه اول استفاده کنم یعنی سرعت از صفرم پایین تره و اینترنت ایرانسلشم خیلی داغونه...البته سیم کارد تو ی گوشیه دیگ تو همون مکان کار میده اما تو گوشی من کار نمیده.... ریست فکتوری هم کردم درست نشد....

منوونن

- - - Updated - - -

سلام دوستان

من گوشیم

منوونن

mina78
22-09-2015, 08:16
سلام من samsung tab3 دارم.یه مدتیه که شارژش به 40% 50% که میرسه خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه مگر اینکه بزنمش داخل شارژ.با چند تا برنامه هم ویرووس کشی کردم و برنامه هایی رو که فک میکردم مشکل دارن پاک کردم ولی درست نشد.خواهش میکنم کمک کنید:n03:

vidav
22-09-2015, 08:20
سلام من یک تبلت innovel دارم. دیروز هنگ کرد و وقتی دوباره خاموش و روشنش کردم .فقط صفحه سیاه میاد که این پیام رو نوشته
Unfortunately the process com .android.pbone has stopped
هیچ گزینه دیگه هم نمیاد که یا فرمتش کنم یا فکتوری ریست. متاسفانه تحقیق کردم فهمیدم صفحه ریکاوری هم نداره که توی گوشی ها با دکمه پاور و وولم بالا میاد. باید چکارش کنم؟ نیاز به فلش کردن داره؟

- - - Updated - - -

سلام من یک تبلت innovel دارم. دیروز هنگ کرد و وقتی دوباره خاموش و روشنش کردم .فقط صفحه سیاه میاد که این پیام رو نوشته
Unfortunately the process com .android.pbone has stopped
هیچ گزینه دیگه هم نمیاد که یا فرمتش کنم یا فکتوری ریست. متاسفانه تحقیق کردم فهمیدم صفحه ریکاوری هم نداره که توی گوشی ها با دکمه پاور و وولم بالا میاد. باید چکارش کنم؟ نیاز به فلش کردن داره؟

Hemai
25-09-2015, 09:28
تو Samsung-updates نگاه کردم متناسب با بیس رام شما 12 رام مختلف با اندروید 5.0.2 عرضه شده .

توی سایت های ایرانی هم که نگاه کردم ماشالله از دو تا سایتی که قرار داده بودن یکیشون پولی بود یکیشم با بیس شما سازگار نبود

خیلی بهتره صبر کنین تا برخی دوستان ایرانی تست کنن بعد شما انجام بدین

-----------------

اما اگر در نهایت اگر به این نتیجه رسیدین که اصلا حوصله صبر ندارین و می خواین هرچه زودتر آپدیت کنین ، دو تا از لینک هایی که احتمالا بدون مشکل آپدیت میشن رو براتون قرار میدم :

نکته مهم : اولا یه جورایی رفع مسئولیت کنم هر مشکلی پیش بیاد بر عهده خودتون هستش . بنده شخصا چندین و چند بار ، چند تا گوشی سامسونگ مختلف رو با بیس رام مشابه بیس قبلیشون آپدیت کردم هیچ وقت هم مشکلی پیش نیومده . اما نمی تونم اظهار نظر قطعی بدم که این دفعه هم مشکلی پیش نیاد ( همیشه یه استثنایی هست ! ) . حداقل تا 95 % می تونم بگم که با این رام ها حداقل موقع نصب fail نمیشن ( حال اگر pass شد و بعد نصب رو لوگوی سامسونگ گیر کرد یا سیم کارت رو نخوند باز هم میشه خوشبین بود )

------------------------

رام برای کشور آلمان :

لینک 1 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک 2 :

رام کشور مالزی

لینک 1 :

سلام بلاخره تست ها انجام شد؟ الان میتونم نصب کنم؟

mobile
27-09-2015, 01:37
سلام دوستان ! بعد سالها خوشحالم که دوباره وارد پی 30 وورلد شدم !
دوستان گالکسی نوت 3 مدل n900 دارم . حدود دو هفته پیش گوشیم به آندروید 5 بوسیله اودین به به رام امارات آپدیت کردم .
قبلن روی گوشی آندروید کیت کت رام عراق بود (mid) .
الان گوشی وصل میکنم و با نرم افزار کیس3 چک میکنم که رام کجاست هنوز مینویسه mid یعنی عراق با اینکه باید بنویسه xsg (امارات) . بویلد نامبر و غیره کاملن درسته و آندروید 5 امارات رو نشون میده !

دومین مشکلی که دارم با اینکه حدود دو روز از آپدیت جدید رام امارات میگذره N900XXUEBOI2 من وقتی میرم تا بوسیله ota آپدیت کنم مینویسه شما از آخرین آپدیت استفاده میکنید!!!

ممنون میشم راهنماییم کنید . تشکر .

mobile
27-09-2015, 01:38
سلام دوستان ! بعد سالها خوشحالم که دوباره وارد پی 30 وورلد شدم !
دوستان گالکسی نوت 3 دارم . حدود دو هفته پیش گوشیم به آندروید 5 بوسیله اودین به به رام امارات آپدیت کردم .
قبلن روی گوشی آندروید کیت کت رام عراق بود (mid) .
الان گوشی وصل میکنم و با نرم افزار کیس3 چک میکنم که رام کجاست هنوز مینویسه mid یعنی عراق با اینکه باید بنویسه xsg (امارات) . بویلد نامبر و غیره کاملن درسته و آندروید 5 امارات رو نشون میده !

دومین مشکلی که دارم با اینکه حدود دو روز از آپدیت جدید رام امارات میگذره N900XXUEBOI2 من وقتی میرم تا بوسیله ota آپدیت کنم مینویسه شما از آخرین آپدیت استفاده میکنید!!!

ممنون میشم راهنماییم کنید . تشکر .

esi222
27-09-2015, 15:43
سلام دوستان
تازگی گوشی سامسونگ j7 خریدم سیستم عاملش لالی پاپ 5.1.1 هستش
یه مشکل کوچیکی که باهاش دارم اینه که وقتی sms میاد متن جاملشو بالای صفحه نشون میده و اصلا راهی واسه این نیس که متنو نمایش نده!
از قسمت app manager وقتی تیک show notification رو ورمیدارم,وقتی sms میاد اقلا نه صدایی نه ویبره ای نه اعلانی هیچی نشون نمیده.
یه برنانه ی جانبی یا راهی چیزی میخوام که فقط جلوی نمایش کامل متن sms ورودی رو بالای صفحه بگیره,sms که میاد متنشو نشون نده و فقط اعلام کنه s اومده
اینجام تاپیک زدم اما متاسفانه هنوز جوابی نگرفتم
ممنون

- - - Updated - - -

runner
27-09-2015, 16:45
سلام دوستان
تازگی گوشی سامسونگ j7 خریدم سیستم عاملش لالی پاپ 5.1.1 هستش
یه مشکل کوچیکی که باهاش دارم اینه که وقتی sms میاد متن جاملشو بالای صفحه نشون میده و اصلا راهی واسه این نیس که متنو نمایش نده!
از قسمت app manager وقتی تیک show notification رو ورمیدارم,وقتی sms میاد اقلا نه صدایی نه ویبره ای نه اعلانی هیچی نشون نمیده.
یه برنانه ی جانبی یا راهی چیزی میخوام که فقط جلوی نمایش کامل متن sms ورودی رو بالای صفحه بگیره,sms که میاد متنشو نشون نده و فقط اعلام کنه s اومده
اینجام تاپیک زدم اما متاسفانه هنوز جوابی نگرفتم
ممنون

- - - Updated - - -

به مسیر زیر برین
Messages --> Settings --> Notifications
و تیک دو گزینه Pop-up display و Preview message رو بردارین

esi222
27-09-2015, 23:56
به مسیر زیر برین
Messages --> Settings --> Notifications
و تیک دو گزینه Pop-up display و Preview message رو بردارین

مشکل اینجاست که preview message نداره!
نمیدونم کلا لالی پاپ اینجوریه یا صرفا j7

runner
28-09-2015, 01:40
مشکل اینجاست که preview message نداره!
نمیدونم کلا لالی پاپ اینجوریه یا صرفا j7

نه لالی پاپ اینجوری نیست حداقل رو مال بنده! :n02:

esi222
28-09-2015, 16:13
نه لالی پاپ اینجوری نیست حداقل رو مال بنده! :n02:

شما گوشیت چیه؟ :n22:

runner
28-09-2015, 21:58
شما گوشیت چیه؟ :n22:

بنده S5 دارم

elahejooni
30-09-2015, 11:25
سلام دوستان.من گوشیم سونی مدل سولا هست.جدیدا انتن دهیش ضعیف شده و یه جاهایی اصلا آنتن نمیده.میخوام ببینم مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری و چه کاری خودم میتونم براشش انجام بدم

elahejooni
30-09-2015, 11:27
سلام دوستان.من گوشیم سونی مدل سولا هست.جدیدا انتن دهیش ضعیف شده و یه جاهایی اصلا آنتن نمیده.میخوام ببینم مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری و چه کاری خودم میتونم براشش انجام بدم

esi222
30-09-2015, 11:30
بنده S5 دارم
دقیقا تو s4 که داشتم همین گزینه وجود داره اما تو j7 نمیدونم چرا همچین گزینه ای نیست!
اولش فکر میکردم کلا لالی پاپ اینجوریه ولی شما گفتی نه.
نمیدونم راهی برنامه ای واسه این کار وجود داره یا نه
خیلی مهمه واسم :n03:
اینم عکس ستینگش

avira110
02-10-2015, 08:51
سلام
میخوام از وی پی ان استفاده کنم ولی هر وی پی انی که نصب میکنم نمیشه گزینه تاییدش تیک زد.
تمام چیز شکنا همینطوری مثل هات اسپاد و... حتی 20speed که پولیه.
مدل گوشی samsung galaxy s3 neo روت شده اندروید 4.4
تو عکس مشخصه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۵-۰۹-۲۵-۱۳-۳۷-۴۷.png

- - - Updated - - -

سلام
میخوام از وی پی ان استفاده کنم ولی هر وی پی انی که نصب میکنم نمیشه گزینه تاییدش تیک زد.
تمام چیز شکنا همینطوری مثل هات اسپاد و... حتی 20speed که پولیه.
مدل گوشی samsung galaxy s3 neo روت شده اندروید 4.4
تو عکس مشخصه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۵-۰۹-۲۵-۱۳-۳۷-۴۷.png

alaydyn
05-10-2015, 09:19
سلام تئ تلگرام گزینه ای نیست که لیست افراد را داخل لیست contact های موبایل نشان نده من الان از هر فرد دوتا تو لیست شماره موبایلام هست خیلی بد شده

runner
05-10-2015, 14:46
سلام تئ تلگرام گزینه ای نیست که لیست افراد را داخل لیست contact های موبایل نشان نده من الان از هر فرد دوتا تو لیست شماره موبایلام هست خیلی بد شده

شما باید وارد Setting کانتکتاتون بشین و دنبال گزینه Contact Display بگردین از اونجا فقط تیک Device رو میزنین تا فقط شماره های توی گوشیرو براتون نمایش بده.

این مسیر توی گلکسی ها هست (اندروید یکی هستن اکثرا یه مقدار بگردین پیدا میکنین)
Contact --> Setting --> Contacts --> Contacts to display

mahdi--
07-10-2015, 15:20
درود
اندروید گوشیمو آپ کردم و حالا اهنگ و فیلم و عکسام پاک شدن.
تو مموری کپیشون کرده بودم که پاک شدن:n37:

راهی نیس که ریکاوریشون کنم:n03::n03::n28::n28::n28:

runner
07-10-2015, 18:51
درود
اندروید گوشیمو آپ کردم و حالا اهنگ و فیلم و عکسام پاک شدن.
تو مموری کپیشون کرده بودم که پاک شدن:n37:

راهی نیس که ریکاوریشون کنم:n03::n03::n28::n28::n28:

برنامه هایی هستن برای ریکاوریه مموری کارت مثل CardRecovery ولی معلوم نیست تا چه حد برگردونه تست کنین ضرر نداره
حالا باز دوستان چیزی تست کرده باشن میگن

mahdi--
08-10-2015, 13:57
برنامه هایی هستن برای ریکاوریه مموری کارت مثل CardRecovery ولی معلوم نیست تا چه حد برگردونه تست کنین ضرر نداره
حالا باز دوستان چیزی تست کرده باشن میگن

فقط درایو هارو ریکاوری میکنه:n36:
مموریو که روی موبایله نمیشناسه.

runner
08-10-2015, 16:30
فقط درایو هارو ریکاوری میکنه:n36:
مموریو که روی موبایله نمیشناسه.

شما رم رو با رم ریدر به دستگاه وصل کنین که به صورت یه درایو شناخته بشه بعد ریکاوری کنین

alaydyn
12-10-2015, 09:15
سلام
گوشی سامسونگ s6 اگر روت کنم مشکلی براش پیش میاید و بعد از روت دوباره میشود به حالت قبلش روت نشده بر گردوند

- - - Updated - - -

سلام
گوشی سامسونگ s6 اگر روت کنم مشکلی براش پیش میاید و بعد از روت دوباره میشود به حالت قبلش روت نشده بر گردوند

malkemid
12-10-2015, 10:49
سلام

- - - Updated - - -

سلام
نه مشکلی پیش نمیاد. بعدش هم می تونی برگردونی به حالت اول

Hossein_it
12-10-2015, 11:13
سلام

- - - Updated - - -

سلام

سلام
اگر گارانتی داره گوشیتون که بعد از روت کردن گارانتی از بین میره و با آنروت کردن هم مشخص میشه که قبلا روت کردید.
ولی اگر از این جنبه نگاه نکنید روت و آنروت به راحتی ممکن هست و مشکلی توی گوشی ایجاد نمیکنه...

runner
13-10-2015, 01:33
سلام
اگر گارانتی داره گوشیتون که بعد از روت کردن گارانتی از بین میره و با آنروت کردن هم مشخص میشه که قبلا روت کردید.
ولی اگر از این جنبه نگاه نکنید روت و آنروت به راحتی ممکن هست و مشکلی توی گوشی ایجاد نمیکنه...

هیچ مشکلی برای گارانتی ایجاد نمیشه!!
با خیال راحت روت کنین

Cheric1986
14-10-2015, 03:37
سلام دوستان

به خاطره مشکلی که برا گوشیم پیش اومد مجبور شدم وایپ و تعویض رام کنم با ادین

الان چجوری میتونم contact رو ریکاوری کنم.شماره هام داخل سیم هم سیو نبود یعنی پاک کرده بودم[emoji17]

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سارا *
14-10-2015, 15:28
در این قسمت کاربرایی که هر گونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری (البته بیشتر در مورد سیستم عامل و نرم افزارهای روی خود سیستم عامل گوشی) دارن مشکلشون رو مطرح کنن تا عزیزانی که حرفه ای تر هستن بهشون کمک کنن...لطفا در مورد نرم افزار های خاص و 3rd Party به این بخش مراجعه کنین

لطفا برای دریافت جوابتون صبور باشین...:20:

سلام من گوشی آندروید۵ هستش دوماهه خریدم و الان موقع باز کردن قفل گوشی هنگ میکنه یعنی دوبار صفحه خاموش میشه وبار سوم میشه قفل باز کرد بعدم ک باز میشه چندثانیه هنگ داره! گوشی جدید و سالم بود لطفا بگید چیکار کننم

k1ozil
14-10-2015, 15:42
سلام من گوشی آندروید۵ هستش دوماهه خریدم و الان موقع باز کردن قفل گوشی هنگ میکنه یعنی دوبار صفحه خاموش میشه وبار سوم میشه قفل باز کرد بعدم ک باز میشه چندثانیه هنگ داره! گوشی جدید و سالم بود لطفا بگید چیکار کننم
گوشیتون سامسونگه ؟
این چیزا توی اندروید و مخصوصا سامسونگ طبیعیه
بکاپ بگیرین فکتوری ریست کنین

ehsan-inventor
15-10-2015, 22:58
سلام دوستان
من از وقتی گوشیم که اکسپریا Z1 compact هست رو آپدیت به اندروید 5 کردم این مشکل پیش اومد
مشکل اینه که با اینترنت 3جیکانکت شدم بعد با سایفون کانکت شدم بعد از اون جیمیل، کروم، گوگل سرویس و خیلی نرم افزار های دیگه با 3 جی دیگه کانکت نمیشن و فقط باید با سایفون هم کانکت شم که وصل شنو
البته وای فای این مشکل رو نداره و اکیه.
جدیدا اندروید 5.1 هم اومد من آپدیت کردم مشکل نت 3جی که گفتم درست شد. ناچارا با سایفون باز کانکت شدم و دو باره این مشکل درست شد برام.
من سایفون رو پاک کردم. تنها چیزی که فک کردم می تونم انجام بدم بلکه درست شه ولی نشد.
من باید چیکار کنم که اینترنت 3 جی من برگرده و مشکل حل شه.
نا گفته نموه اینستاگرام، تلگرام و ... کار می کنه.
ممنون

malkemid
15-10-2015, 23:16
سلام دوستان
من از وقتی گوشیم که اکسپریا Z1 compact هست رو آپدیت به اندروید 5 کردم این مشکل پیش اومد
مشکل اینه که با اینترنت 3جیکانکت شدم بعد با سایفون کانکت شدم بعد از اون جیمیل، کروم، گوگل سرویس و خیلی نرم افزار های دیگه با 3 جی دیگه کانکت نمیشن و فقط باید با سایفون هم کانکت شم که وصل شنو
البته وای فای این مشکل رو نداره و اکیه.
جدیدا اندروید 5.1 هم اومد من آپدیت کردم مشکل نت 3جی که گفتم درست شد. ناچارا با سایفون باز کانکت شدم و دو باره این مشکل درست شد برام.
من سایفون رو پاک کردم. تنها چیزی که فک کردم می تونم انجام بدم بلکه درست شه ولی نشد.
من باید چیکار کنم که اینترنت 3 جی من برگرده و مشکل حل شه.
نا گفته نموه اینستاگرام، تلگرام و ... کار می کنه.
ممنون

شما اکسس پوینت فعلی رو پاک کنید و یک اکسس پوینت جدید بسازید. اگر همراه اول دارید آدرسش رو mcinet و اگر ایرانسل دارید mtnirancell بنویسید. بقیه چیزها رو دست نزنید. سیو کنید و از این اکسس پوینت استفاده کنید. حل میشه.

cinemaresearch
20-10-2015, 18:27
سلام دوستان
گوشی NEO L بنده هفته پیش صفحش سوخت (ظاهرا) پیش تعمیرات موبایلی بردم امتحان کرد و گفت بردش سالمه
تا قبل از اون کامپیوتر راحت گوشی رو میشناخت و فایل جابجا میکردم اما متاسفانه از شماره ها بک آپ نگرفتم
حالا گوشی رو گاهی میشناسه و بصورت MT25i نشون میده اما از طریق برنامه sony companion وصل نمیشه و پیغام میده که تیک usb deb نخورده!
و چون صفحه گوشی روشن نمیشه هیچ کاری نمیتونم بکنم.

راهی هست که بشه شماره ها رو درآورد؟

malkemid
22-10-2015, 18:31
سلام دوستان
گوشی NEO L بنده هفته پیش صفحش سوخت (ظاهرا) پیش تعمیرات موبایلی بردم امتحان کرد و گفت بردش سالمه
تا قبل از اون کامپیوتر راحت گوشی رو میشناخت و فایل جابجا میکردم اما متاسفانه از شماره ها بک آپ نگرفتم
حالا گوشی رو گاهی میشناسه و بصورت MT25i نشون میده اما از طریق برنامه sony companion وصل نمیشه و پیغام میده که تیک usb deb نخورده!
و چون صفحه گوشی روشن نمیشه هیچ کاری نمیتونم بکنم.

راهی هست که بشه شماره ها رو درآورد؟

از روی گوشی خیر...مگر اینکه یه تاچ دیگه بهش وصل کنید.

اگر با اکانت گوگل سینک کرده باشید که از اونجا قابل دسترسی هست. امن ترین جا هم برای بکاپ سرویس های ابری گوگل هست.

mahdi--
28-10-2015, 22:10
شما رم رو با رم ریدر به دستگاه وصل کنین که به صورت یه درایو شناخته بشه بعد ریکاوری کنین
من رم ریدر ندارم میشه یه را دیگه بگید؟

Mehdi Bayern
29-10-2015, 00:21
سلام
امروز یه مشکل عجیب پیدا کرده گوشیم اینکه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکنه، هیچ اروری هم نمیده و فقط میزنه instaling
خواستم ریست فکتوری کنم که هرکاری میکنم بازم ریست نمیشه از هر دو روش، یه راه حل پیش پام بزارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشیم الجی جی2

super smart
29-10-2015, 00:25
سلام
امروز یه مشکل عجیب پیدا کرده گوشیم اینکه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکنه، هیچ اروری هم نمیده و فقط میزنه instaling
خواستم ریست فکتوری کنم که هرکاری میکنم بازم ریست نمیشه از هر دو روش، یه راه حل پیش پام بزارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشیم الجی جی2

سلام

فک کنم برای ریست فکتوری باید شارژتون بالای 60 70 درصد باشه

ardalanparsa
29-10-2015, 23:44
سلام
من برنامه knockon رو که معرفی کردین رو موبایلم نصب کردم
اجازه دسترسی به phone administrators را خواست که من دادم
الان میخوام برنامه رو پاک کنم نمیشه
همه گزینه هاش غیرفعاله
تو قسمت phone administrators هم نمیشه تیک برنامه رو برداشت و اونو deactive کرد
نمیدونم چکار کنم
الان گوشیم شدیدا داغ میکنه
متوجه شدم چند تا برنامه دیگه هم همین وضعیت رو دارن
لطفا راهنمایی کنید
من lg e975 یا همون optimus g رو دارم

ardalanparsa
30-10-2015, 07:40
سلام
همه گزینه هاش غیرفعاله
نمیدونم چکار کنم
لطفا راهنمایی کنید

در محیط safe mode هم نشد
نمیدونم الان چیکار کنم

- - - Updated - - -

سلام
همه گزینه هاش غیرفعاله
نمیدونم چکار کنم
لطفا راهنمایی کنید

در محیط safe mode هم نشد
نمیدونم الان چیکار کنم

obitstepwise
31-10-2015, 15:53
سلام، گوشی من چند روزی هست که دانلود میکنه اما روی اینستالینگ میمومنه کسی میتونه راهنمایی کنه??

superaryan
03-11-2015, 15:08
دوستان گوشی من مدتی هست که بیشتر از ۸۰٪ درصد شارژ نمیگیره. وقتی به اون مقدار میرسه هم همچنان در حالت charging نشون میده ولی درصد بیشتر نمیشه. شما با این مشکل برخورد داشتید؟

- - - Updated - - -

دوستان گوشی من مدتی هست که بیشتر از ۸۰٪ درصد شارژ نمیگیره. وقتی به اون مقدار میرسه هم همچنان در حالت charging نشون میده ولی درصد بیشتر نمیشه. شما با این مشکل برخورد داشتید؟

k1ozil
03-11-2015, 15:30

- - - Updated - - -

درصورتی که گوشیتون روته باتری گوشیتون رو با نرم افزار Battery Calbiration
کالبیره کنید
اگه روت نیست صبر کنید باتری گوشی 0 بشه و خودش خاموش شه بعد در همون حالت خاموش برنینش به شارژ و منتظر بمونین تا فول شه
در صورتی که جواب نگرفتید گوشی رو فلش کنید

superaryan
03-11-2015, 21:49
دیروز همین کار و انجام دادم ولی حد ۸۰٪ درصد الان اومده رسیده به ۵۹٪ !!!
البته گوشی روت نشده
الان دیگه باید فلش کردن رو امتخان کنم
بنظرتون این اشکال نرم افزاریه؟

k1ozil
03-11-2015, 21:51
دیروز همین کار و انجام دادم ولی حد ۸۰٪ درصد الان اومده رسیده به ۵۹٪ !!!
البته گوشی روت نشده
الان دیگه باید فلش کردن رو امتخان کنم
بنظرتون این اشکال نرم افزاریه؟
بله گوشی منم یه بار روی 85 گیر کرد
به احتمال زیاد نرم افزاری باشه

superaryan
04-11-2015, 15:07
الان تا بالای ۹۰ شارژ میشه ولی هنوز ۱۰۰٪ نمیشه. راه حل قطعی برای این مشل هست؟ جالب اینجاست که من مشکل رو انگلیسی سرچ کردم کلی نتیجه پیدا شد و دیدم این مشکل جهانیه! ولی وقتی فارسی سرچ کردم دریغ از یک نتیجه!

- - - Updated - - -چرا بعضی از پیام ها تکرار میشن؟!

arashderakhshanfar
06-11-2015, 13:57
با سلام لطفا شماره تنظیمات دستی گوشی lG- E975 رو کسی میدونه لطف کنه بده.تشکر

Mehdi Bayern
06-11-2015, 21:23
من با گوشی سایت باز میکنم وسط لود شدن اتوماتیک میره به یه سایت دیگه، مشکل از چیه؟ تازه آپدیت کردم قبل آپدیت هم این مشکل بود ولی جور دیگه. براوزر هم فرقی نداره

super smart
07-11-2015, 00:04
من با گوشی سایت باز میکنم وسط لود شدن اتوماتیک میره به یه سایت دیگه، مشکل از چیه؟ تازه آپدیت کردم قبل آپدیت هم این مشکل بود ولی جور دیگه. براوزر هم فرقی نداره

دوست عزیز به احتمال زیاد اون صفحه تبلیغاته و احتمالا صفحه اصلی توی تب اصلیه

Milad4171
08-11-2015, 12:03
سلام دوستان . قبل از طرح سوال من این مشکل رو تو انجمن ها و سایت های مختلف بررسی کردم و به نتیجه مناسبی نرسیدم.
در بعضی از ساعات روز وقتی من وای فای رو روشن میکنم وای فای بعد از وصل شدن به حالت sign in to wifi network میره و یه علامت وای فای با علامت سوال میاد. و بعد از مدتی وای فای قطع میشه و این توضیح رو مینویسه : your device has been disconnected from this network. your session has timed out
جالبه که در بعضی از ساعات روز دایما این مشکل وجود داره بعضی وقتا یه بار قطع میشه و یک بار متصل باقی میمونه !
:n13:

k1ozil
08-11-2015, 12:55
سلام دوستان . قبل از طرح سوال من این مشکل رو تو انجمن ها و سایت های مختلف بررسی کردم و به نتیجه مناسبی نرسیدم.
در بعضی از ساعات روز وقتی من وای فای رو روشن میکنم وای فای بعد از وصل شدن به حالت sign in to wifi network میره و یه علامت وای فای با علامت سوال میاد. و بعد از مدتی وای فای قطع میشه و این توضیح رو مینویسه : your device has been disconnected from this network. your session has timed out
جالبه که در بعضی از ساعات روز دایما این مشکل وجود داره بعضی وقتا یه بار قطع میشه و یک بار متصل باقی میمونه !
:n13:

عزیز این حالت رو من روی اینترانت دیدم
در واقع اگه گوشی نتونه به سرور خودش مثلا الجی سامسونگ و .... وصل بشه این ارور میده اگه ممکنه با یه سرویس دهنده دیگه امتحان کنید

Mehdi Bayern
08-11-2015, 14:25
دوست عزیز به احتمال زیاد اون صفحه تبلیغاته و احتمالا صفحه اصلی توی تب اصلیه

بیشتر توضیح میدید چجوری رفعش کنم؟

super smart
08-11-2015, 15:40
بیشتر توضیح میدید چجوری رفعش کنم؟

یه اسکرین شات بدید

Milad4171
08-11-2015, 18:47
عزیز این حالت رو من روی اینترانت دیدم
در واقع اگه گوشی نتونه به سرور خودش مثلا الجی سامسونگ و .... وصل بشه این ارور میده اگه ممکنه با یه سرویس دهنده دیگه امتحان کنید

سلام
بعله این موضوع فقط مربوط به اینترنت هست و اون m65 هم نام وای فای هست. یعنی تا وای فای روشن میشه سریع به این حالت در میاد.
وضوع این مشکل هم تصادفی هست بعضی وقتها در طول روض این اتفاق می افته بعضی وقتها نه . با شبکه های دیگه هم تست کردم مشکلی نبوده من فکر میکنم با مخابرات مشکل داشته باشه. بیشتر میشه روی این موضوع مانور داد اما اینکه راه حل چیه یک سری راه حل تو نت بوده که هیچ کدوم کارایی نداشتن.

فعلا هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه . حتی اگه در حال دانلود هم باشی باز همین روال وجود داره و نت قطع میشه .
در کل عجیبه !

k1ozil
08-11-2015, 22:05
سلام
بعله این موضوع فقط مربوط به اینترنت هست و اون m65 هم نام وای فای هست. یعنی تا وای فای روشن میشه سریع به این حالت در میاد.
وضوع این مشکل هم تصادفی هست بعضی وقتها در طول روض این اتفاق می افته بعضی وقتها نه . با شبکه های دیگه هم تست کردم مشکلی نبوده من فکر میکنم با مخابرات مشکل داشته باشه. بیشتر میشه روی این موضوع مانور داد اما اینکه راه حل چیه یک سری راه حل تو نت بوده که هیچ کدوم کارایی نداشتن.

فعلا هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه . حتی اگه در حال دانلود هم باشی باز همین روال وجود داره و نت قطع میشه .
در کل عجیبه !
عزیز شما اینترنتت مشکل داره
بعید میدونم توی گوشی بتونی کاری کنی
اگه خطت فیبر نیست سرویس دهنده رو عوض کن

nexus6
13-11-2015, 16:46
سلام به همه
خسته نباشید
گوشیم ( نکسوس 6 موتورولا ) آپدیت اندروید مارشمالو براش میاد دانلود میکنم ( با فیلترشکن ) بعد ریستارت و نصب میزنم خاموش میشه و واسه نصب اقدام میکنه اما ارور میده و دوباره اندرویدش 5.1.1 میشه و بعد چند لحظه دوباره پیغام برا آپدیت اندروید 6 میده
مشکل از کجاست ؟
چند بار آپدیت کردم و همینطور شده
قبلاً برا روت کردن یکارایی کردم اما روت نشد - الان بوتلودرش آنلاک و گوشی روت نیست اما آپدیت نمیشه

- - - Updated - - -

سلام به همه
خسته نباشید
گوشیم ( نکسوس 6 موتورولا ) آپدیت اندروید مارشمالو براش میاد دانلود میکنم ( با فیلترشکن ) بعد ریستارت و نصب میزنم خاموش میشه و واسه نصب اقدام میکنه اما ارور میده و دوباره اندرویدش 5.1.1 میشه و بعد چند لحظه دوباره پیغام برا آپدیت اندروید 6 میده
مشکل از کجاست ؟
چند بار آپدیت کردم و همینطور شده
قبلاً برا روت کردن یکارایی کردم اما روت نشد - الان بوتلودرش آنلاک و گوشی روت نیست اما آپدیت نمیشه

mili_k
15-11-2015, 16:05
دوستان میخوام گوشیمو بفروشم اما از اونجایی که با گوگل کروم تعداد بسیار زیادی تب باز کردم و نمیخوام مطالب درونشون رو از دست بدم ( در واقع این صفحه ها رو باز کرده بودم که بعدا بخونمشون ضمن اطلاع از این موضوع که می تونستم Favorite شون هم بکنم اما اینکارو نکردم ) الان من به طور خاص دنبال شیوه ای هستم که بتونم این صفحات رو حفظ کنم . یه چیزی مثل بک آپ .

پیشنهاد شما چیه ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-11-2015, 18:20
سلام دوستان
در اندروید , هر چیزی در access point بنویسید به نت وصل میشه و لازم نیست چیزی که اوپراتور میگه یا با مسج میفرسته رو بنویسید
مثال
در قسمت name بنوبسید hendoone
در قسمت APN بنویسید HOOLOO
وصل میشه به نت بدون هیچ مشکلی
حتی میتونین کلمات پرت و پلا بنویسید مثل GTUKTBR , DFG , RTWF و غیره

mili_k
16-11-2015, 00:19
دوستان میخوام گوشیمو بفروشم اما از اونجایی که با گوگل کروم تعداد بسیار زیادی تب باز کردم و نمیخوام مطالب درونشون رو از دست بدم ( در واقع این صفحه ها رو باز کرده بودم که بعدا بخونمشون ضمن اطلاع از این موضوع که می تونستم Favorite شون هم بکنم اما اینکارو نکردم ) الان من به طور خاص دنبال شیوه ای هستم که بتونم این صفحات رو حفظ کنم . یه چیزی مثل بک آپ .

پیشنهاد شما چیه ؟

bilmazlar
16-11-2015, 09:12

پیشنهاد شما چیه ؟

یه راهش اینه که به صورت PDF صفحه‌های مورد نظر رو تو گوشی ذخیره کنید و بعد اون فایل‌های PDF رو منتقل کنید به سیستمی که می‌خواید ازش استفاده کنید.

mili_k
16-11-2015, 15:42
مرسی . منتظر پیشنهاد بهتر از دوستان هستم

sub-zero
18-11-2015, 20:43
سلام،

دوستان من چند روزه به یه مشکلی برخوردم که کلافه ام کرده...

همیشه وقتی میخواستم با موبایل تو سایت یوتیوب ویدو آنلاین ببینم هنگام کلیک روی پلی بصورت خودکار نرم افزار یوتیوب باز میشد و ویدیو رو تو نرم افزار یوتیوب که تو گوشیم نصب کرده بودم میدیدم..

اما الان نمیدونم چرا هر کار میکنم هنگام ضربه روی پلی تو بروزر...چه کروم چه فایر فاکس ویدیو ها تو خود بروزر لود و پخش میشه و دیگه اپ یوتوب خودکار باز نمیشه و کلا ویدیو ها تو همون بروزر پخش میشه..

اگر کسی میدونه جریان چیه منو از نگرانی در بیاره...

هر دو بروزر ها رو از اول نصب کردم یوتیوب رو آپدیت کردم... نشد...

چه کنیم؟:n13:

malkemid
19-11-2015, 14:06
سلام،

دوستان من چند روزه به یه مشکلی برخوردم که کلافه ام کرده...

همیشه وقتی میخواستم با موبایل تو سایت یوتیوب ویدو آنلاین ببینم هنگام کلیک روی پلی بصورت خودکار نرم افزار یوتیوب باز میشد و ویدیو رو تو نرم افزار یوتیوب که تو گوشیم نصب کرده بودم میدیدم..

اما الان نمیدونم چرا هر کار میکنم هنگام ضربه روی پلی تو بروزر...چه کروم چه فایر فاکس ویدیو ها تو خود بروزر لود و پخش میشه و دیگه اپ یوتوب خودکار باز نمیشه و کلا ویدیو ها تو همون بروزر پخش میشه..

اگر کسی میدونه جریان چیه منو از نگرانی در بیاره...

هر دو بروزر ها رو از اول نصب کردم یوتیوب رو آپدیت کردم... نشد...

چه کنیم؟:n13:

شما تو قسمت settings >apps برید و بروزر تون رو پیدا کنید. وارد تنظیماتش بشید و گزینه clear defaults رو بزنید. برای یوتیوب هم همین کار رو بکنید درست میشه.

sub-zero
19-11-2015, 17:11
شما تو قسمت settings >apps برید و بروزر تون رو پیدا کنید. وارد تنظیماتش بشید و گزینه clear defaults رو بزنید. برای یوتیوب هم همین کار رو بکنید درست میشه.

ممنون دوست عزیز،
انجام دادم اتفاقی نیوفتاد...
دیگه چند روز بود هرچی راه و روش بود تو نت انجام دادم نشد آخرش زدم ریست فکتوری کردم تا برگشت به حالت اولش :n35:

Hemai
21-11-2015, 19:59
یه مدتیه که گوشیمو اپدیت کردم به lollipop 5.0.2 و از اون به بعد مشکلات زیادی واسه تبلتم به وجود اومد
مدل SM-T705 GALAXY Tab S 8.4 LTE
اینی که الان روش هست از اینجا دانلود کردم که نوشته ماله ایرانه
که گوشی تو حالت های مختلف که غیر قابل پیشبینی مدام رستارت میشد و اکثر مواقع سیم کارت رو نمیناخت(علامت دایره و یک خط مورب به جای سیگینال) و فلش لایت هم اصلا کار نمیکرد.
ایا نسخه جدید تری از lollipop رو نصب کنم مشکل حل میشه ؟ ایا فریمور نامناسبی رو نصب کرد؟

hamid2134
28-11-2015, 21:14
سلام…من بازی gta رو دانلود و نصب کردم و بازی کردم و حالا میخوام آسفالت 8 رو بازی کنم ولی چون حافظه داخلی گوشیم زیاد نبود پوشه com.rockstargames.gtasa رو که تو obb بود رو اول به کارت sd کپی کردم و بعدش هم از حافظه داخلی و پوشه obb پاکش کردم….ولی الان فضای حافظه داخلی هنوز آزاد نشده….انگار که پاک نشده….میدونید باید چیکار کنم؟

matr!x_2008
28-11-2015, 21:34
یه برنامه اندرویدی میخوام برای اینکه وقتی با wifi به نت وصل هستم.. اینترنت رو به لپتاپ یا گوشی دیگه انتقال بدم...؟

ali_ab
05-12-2015, 12:33
با سلام به دوستان عزیز
زمانی که میخوام فایلی رو از روی گوشی به پی سی یا لپ تاپ منتقل کنم این پیغام ظاهر میشه و تمامی پنجره ها رو میبنده.ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید که چطور این مشکل رو برطرف کنم
با سپاس فراوان
موفق باشید

Ghaioom
06-12-2015, 18:19
سلام
گوشی هواوی وسط صفحه لمسش کار نمیکنه. انگار خود به خود اینجوری شده. مشکلش چیه؟

R#z@-R2
07-12-2015, 00:33
سلام دوستان من اینستاگرام / توئیتر میرم کیبورد گوشیم شکلک نداره
چی کار کنم شکلکش بیاد
فعلا همین دوتا فیسبوک هنوز امتحان نکردم
اخه یه برنامه گرفتم نمیتونم برم داخل باهاش
از بازار دانلود کردم
مدل گوشی
I new v3plus
فیسبوک چی کار کنم با گوشی برم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aryna
08-12-2015, 23:37
سلام دوستان

من دوستم یک گوشی ویسان مدل هگزا داره
نت اش وصله اما مرورگر صفحه ایی را باز نمی کنه همش پیغام پ-روکسی میده در حالی که به هیج قند شکنی وصل نیست

اما مسنجرها به راحتی تمام کار میکنند مثل لاین وایبر وتلگرام و...
خط اش هم رایتل هست البته با همراه اول وایرانسل هم همینطوری نشد که نشد

جالبتر اینکه اصلا نمیشه apn که جدید و دستی خودمون درست کردیم انتخاب کنیم (یعنی همچین قابلیتی نداره)

ریست فکتوری جواب نداد

میخاستم وایب کنم زبان منوی ریکاوری اش چینی هست

اگر کسی میتونه بگه چطوری با زبان چینی وایب کنم

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-12-2015, 00:54
یه برنامه اندرویدی میخوام برای اینکه وقتی با wifi به نت وصل هستم.. اینترنت رو به لپتاپ یا گوشی دیگه انتقال بدم...؟سلام

خودِ اون گوشی و لپ تاپ نمیتونه مستقیم یه همون وای فای وصل بشه ؟

matr!x_2008
09-12-2015, 01:08
سلام

خودِ اون گوشی و لپ تاپ نمیتونه مستقیم یه همون وای فای وصل بشه ؟

نه... یه طوریه که من با گوشی به wifi وصل میشم... ولی میخوام اینترنت گوشی رو انتقال بدم به لپتاپ.... یعنی گوشی داره از wifi استفاده میکنه بعد باهاش بشه هات اسپات کرده برای لپتاپ

Mehdi-Frozen
13-12-2015, 19:39
سلام گوشیم هواوی g7 بیلد 239هست هربار که بازی کلش لود میشه بین145تا 160 مگ فایل کش ایجاد میشه قبلا اینطوری نبود هم گوشی کند میشه هم شارژ زود تموم میشه برنامه و بازی سنگین روی گوشی نصب نیست قبلا هم مدرن کمبات هم آسفالت و کلی برنامه داشتم اینطوری نشده بود clean master و چند برنامه پاکسازی کش استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.بنظرتون چیکار کنم؟

arash-king
18-12-2015, 14:14
درود
یه سوال !
برنامه‌های نصب شده رو روی حافظه داخلی گوشی نصب کنم یا بعد از نصب به کارت حافظه انتقال بدم ؟!
روی کدوم نصب بشن بهتره ؟! حافظه داخلی یا جانبی ؟!

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-12-2015, 19:23
درودیه سوال !برنامه‌های نصب شده رو روی حافظه داخلی گوشی نصب کنم یا بعد از نصب به کارت حافظه انتقال بدم ؟!روی کدوم نصب بشن بهتره ؟!
حافظه داخلی یا جانبی ؟!سلام
نصب روی حافظه ی گوشی باعث سریعتر کار کردنِ گوشی و برنامه میشه
اما نصب تعداد زیادی برنامه روی حافظه ی داخلی باعث کند شدن گوشی میشه
پس بهتره برنامه های ضروری مثل مرورگر رویِ گوشی و غیر ضروری روی مموری کارت نصب بشه

rayi
19-12-2015, 23:30
Slm
Goshim htc 626e
Monopadamam k az in simiyas dokmei
Hich barnamei kar nemikone va inke vaghti dokmeye shutter ro
Mizanam ahang play mikone

aryna
31-12-2015, 20:46
سلام دوستان

نت اش وصله اما مرورگر صفحه ایی را باز نمی کنه همش پیغام پ-روکسی میده در حالی که به هیج قند شکنی وصل نیست

اما مسنجرها به راحتی تمام کار میکنند مثل لاین وایبر وتلگرام و...
خط اش هم رایتل هست البته با همراه اول وایرانسل هم همینطوری نشد که نشد

جالبتر اینکه اصلا نمیشه apn که جدید و دستی خودمون درست کردیم انتخاب کنیم (یعنی همچین قابلیتی نداره)

ریست فکتوری جواب نداد

کسی نیست جواب مارو بده
وایپ گوشی که زبان منوی ریکاوری چینی هست

فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk

aryna
31-12-2015, 20:49
سلام دوستان

کسی نیست جواب مارو بده

Hossein_it
31-12-2015, 21:03
کسی نیست جواب مارو بده

واسه هر برند فرق داره اما روی یک مدل هواوی که تست کردم اول زبان عجیب غریب آورد برای انگلیسی کردنش گوشی رو وقتی خواستید روشن کنید دو ثانیه بعد از فشردن کلید پاور همزمان کلید های ولوم آپ و داون رو بگیرید ! ببینید نتیجه میده یا نه ؟

aryna
31-12-2015, 21:16
واسه هر برند فرق داره اما روی یک مدل هواوی که تست کردم اول زبان عجیب غریب آورد برای انگلیسی کردنش گوشی رو وقتی خواستید روشن کنید دو ثانیه بعد از فشردن کلید پاور همزمان کلید های ولوم آپ و داون رو بگیرید ! ببینید نتیجه میده یا نه ؟
من گفتم منوی ریکاوری چینی هست جایی که میخاهم وایب کنم زبانش چینی هست
کسی هست با زبان چینی بگه چطوری میشه وایپ کرد گوشی ویسان مدل هگزا هست

abdolahe
31-12-2015, 21:36
سلام
چطور میتونم از شر گوگل پلی خلاص شم؟ حذف ش کردم حالا هر 5 ثانیه یه اخطار از بروزرسانی ها میده :n28:

Hossein_it
31-12-2015, 23:24
سلام
چطور میتونم از شر گوگل پلی خلاص شم؟ حذف ش کردم حالا هر 5 ثانیه یه اخطار از بروزرسانی ها میده :n28:

از تنظیمات گوگل پلی تیک گزینه به روز رسانی خودکار و اخطار برای اپدیت رو بردارید.

alinikoyi
02-01-2016, 13:20
من گوشی honor 6 خود را میخوام روت کنم cwm رو نصب میکنم وقتی وارد cwm میشم تا super su رو نصب کنم توی گزینه های که در inistal zip... هست super su رو نمیاره قبلا یه بار روت کردم این مشکل رو نداشتم برنامه رو توی صفحه اول sd card ریختم

arash-king
02-01-2016, 14:46
دوستان Honor 3C دارم، تازگیا مشکل باتری پیدا کرده و روزی 2 بار میزنم شارژ!!!
تا 100% هم شارژ میشه، ولی تا 10دقیقه کار میکنم باهاش شارژش میرسه زیر 80%
راه‌هایی هست که عمر باتری رو بیشتر کنه...؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-01-2016, 16:52
دوستان Honor 3C دارم، تازگیا مشکل باتری پیدا کرده و روزی 2 بار میزنم شارژ!!!تا 100% هم شارژ میشه، ولی تا 10دقیقه کار میکنم باهاش شارژش میرسه زیر 80%راه‌هایی هست که عمر باتری رو بیشتر کنه...؟سلام
قبل از اینکه عمر باتری تمام بشه میتونیم کاری کنیم که عمرش حسابی طولانی بشه
بیشتر از 95% شارژش نکنیم و تا به زیر 5% نرسیده شارژش نکنیم
بنده با همین روش ساده هرگز باتری نخریدم و موبایلم هم 6 ساله داره با باتری فابریکش کار میکنه
اما وقتی عمرش تموم شد و زود شارژ میشه و زود خالی میشه , دیگه باید عوض بشه
البته ممکنه گوشی ایراد داشته باشه و مدارش اتصالی داره و باعث زود خالی شدن باتری میشه
اگر به طور نرمال شازژ میشه اما زود خالی میشه پس گوشی مشکل داره

alikhosravi02092
03-01-2016, 15:35
سلام من رام اشتباهی رویگوشیم نصب کردم ! گوشیم نوت ادج نسخه sm-n915fy هست و رام اشتباه sm-n915f رو نصب کردم ! گوشی بالا اومده بدون مشکل فقط کمی لگ داره و مشکل جا افتادن حروف در کیبورد ! خواستم فلش کنم به نسخه 5.1.1 مدل sm-n915fy ولی نمیشه . گوشی روت نمیشه با هر نرم افزاری و حتی فایل cf auto root ! کمک کنید مشخصات الانش هم
model number=sm-n915f . android versin=5.1.1 . basband version=n915fxxu1col1 . kernel version - 3.10.40-6116339dpi@swhd4316#1.build number lmy47x.n915ffxxu1cok1
مرسی اگه راهنمایی کنید

leynaz
04-01-2016, 10:03
دوستان سلام
ممنون میشم نظرتون رو بهم بگین؛
من یه تبلت لنوو a5500 دارم که چند وقت پیش، خود به خود یه سری برنامه رو دانلود و نصب میکرد و اون برنامه ها دیگه حذف نمیشد؛پرسیدم گفتن یه برنامه ای داری که اینا رو دانلود میکنخ؛من هم هرچی برنامه که فک میکردم اینکارو میکنه رو حذف کردم و درست نشد؛ ریست تو فکتوری کردم و تا یه مدتی هم خوب بود ولی خب باز بعد از چند روز همینجوری میشد و کلا کار باهاش به کلی مختل شده بود؛
منم به پیشنهاد دوستان برای حذف اون برنامه هایی که حذف نمیشدن، روت کردم و تبلت دانلود میکرد،منم حذف میکردم؛

AliSub
09-01-2016, 00:24
سلام
گوشیم جی 2 مینی دارم. الان براش یه اپدیت امد که 241 مگ بود دانلود کردم و نصب کردم. ولی گوشی کوچکترین تغییزی توش ایجاد نشده!!! این اپدیت برای چی بود پس؟؟؟؟؟

bilmazlar
09-01-2016, 12:26
سلام
گوشیم جی 2 مینی دارم. الان براش یه اپدیت امد که 241 مگ بود دانلود کردم و نصب کردم. ولی گوشی کوچکترین تغییزی توش ایجاد نشده!!! این اپدیت برای چی بود پس؟؟؟؟؟

خوب. ممکنه آپدیت ربطی به رابط کاربری نداشته و فقط خود سیستم رو ارتقا داده که لزومن ممکنه کاربر متوجهش نشه. البته معمولن همراه با فایل آپدیت شرکت‌ها یه فایل Release Note‌ هم منتشر می‌کنن که مشخص می‌کنه این آپدیت چه چیزایی رو به‌روز می‌کنه.

bilmazlar
09-01-2016, 12:34
دوستان سلام
ممنون میشم نظرتون رو بهم بگین؛
من یه تبلت لنوو a5500 دارم که چند وقت پیش، خود به خود یه سری برنامه رو دانلود و نصب میکرد و اون برنامه ها دیگه حذف نمیشد؛پرسیدم گفتن یه برنامه ای داری که اینا رو دانلود میکنخ؛من هم هرچی برنامه که فک میکردم اینکارو میکنه رو حذف کردم و درست نشد؛ ریست تو فکتوری کردم و تا یه مدتی هم خوب بود ولی خب باز بعد از چند روز همینجوری میشد و کلا کار باهاش به کلی مختل شده بود؛
منم به پیشنهاد دوستان برای حذف اون برنامه هایی که حذف نمیشدن، روت کردم و تبلت دانلود میکرد،منم حذف میکردم؛

این خود به خودی تا چه حد خود به خودی بوده؟ یعنی شما برنامه‌ای، آپدیتی، چیزی روی تبلت نصب نکردین و خود به خود دچار این معضل شده؟

به هر حال اگه با فکتوری ریست هم درست نشده، مشکل یه کمی عجیب به نظر می‌رسه. فکتوری ریست یعنی گوشی و کل برنامه‌ها و تنظیماتش برگرده به همون وضعیتی که داخل کارخانه براش تعریف شده.

راه‌حلی که شما استفاده کردی مثل تب‌بر برای مریضیه. یعنی خود مریضی رو درمان نکردین و فقط علائمش رو دارین کنترل می‌کنین. به نظرم اگه با فکتوری ریست و به شرطی که رام دستگاه واقعن تغییری نکرده باشه، مشکل عجیبی براش پیش اومده، که این وضعیت ادامه داره هنوز.

leynaz
09-01-2016, 12:45
این خود به خودی تا چه حد خود به خودی بوده؟ یعنی شما برنامه‌ای، آپدیتی، چیزی روی تبلت نصب نکردین و خود به خود دچار این معضل شده؟

به هر حال اگه با فکتوری ریست هم درست نشده، مشکل یه کمی عجیب به نظر می‌رسه. فکتوری ریست یعنی گوشی و کل برنامه‌ها و تنظیماتش برگرده به همون وضعیتی که داخل کارخانه براش تعریف شده.

راه‌حلی که شما استفاده کردی مثل تب‌بر برای مریضیه. یعنی خود مریضی رو درمان نکردین و فقط علائمش رو دارین کنترل می‌کنین. به نظرم اگه با فکتوری ریست و به شرطی که رام دستگاه واقعن تغییری نکرده باشه، مشکل عجیبی براش پیش اومده، که این وضعیت ادامه داره هنوز.
ممنون از توجهتون
واقعا فکر نمیکنم برنامه عجیب غریبی نصب کرده بودم؛چندتا بازی آفلاین معمول که اکثرا هم دارن؛تلگرام و واتس اپ و اینستاگرام هم تنها استفاده های من از اینترنت برای تبلت بوده؛
چندتا هم برنامه های فارسی که همونا رو هم حذف کردم که درست شه،ولی نشد؛
در مورد آپدیت هم یه بار خیلی وقت پیش یه پیغام آپدیت داد که انجام دادم،ولی خب فک کنم بعد از ریست تو فکتوری ها دیگه ملغی شده باشه...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

FLiKS3R
09-01-2016, 13:18
خوب. ممکنه آپدیت ربطی به رابط کاربری نداشته و فقط خود سیستم رو ارتقا داده که لزومن ممکنه کاربر متوجهش نشه. البته معمولن همراه با فایل آپدیت شرکت‌ها یه فایل Release Note‌ هم منتشر می‌کنن که مشخص می‌کنه این آپدیت چه چیزایی رو به‌روز می‌کنه.
گاهی هم اسمش Changelog هست [emoji4]

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

bilmazlar
09-01-2016, 13:35
گاهی هم اسمش Changelog هست [emoji4]

دقیقن. خیلی فکر کردم اون موقع که این یادم بیاد. یادم نیومد. ولی Release Note هم درسته. منتهی همون Changelogی که شما گفتی دقیق‌تره.:n01:

FLiKS3R
09-01-2016, 13:52
دقیقن. خیلی فکر کردم اون موقع که این یادم بیاد. یادم نیومد. ولی Release Note هم درسته. منتهی همون Changelogی که شما گفتی دقیق‌تره.:n01:
اتفاقا منم Release note رو یادم رفته بود تا پست شما رو خوندم گفتم چقد خوب شد یادم اومد
انگار واسه هردومون سود داشت

bilmazlar
09-01-2016, 14:35
ممنون از توجهتون
واقعا فکر نمیکنم برنامه عجیب غریبی نصب کرده بودم؛چندتا بازی آفلاین معمول که اکثرا هم دارن؛تلگرام و واتس اپ و اینستاگرام هم تنها استفاده های من از اینترنت برای تبلت بوده؛
چندتا هم برنامه های فارسی که همونا رو هم حذف کردم که درست شه،ولی نشد؛
در مورد آپدیت هم یه بار خیلی وقت پیش یه پیغام آپدیت داد که انجام دادم،ولی خب فک کنم بعد از ریست تو فکتوری ها دیگه ملغی شده باشه...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

آپدیت رام (آپدیت فرمویر) در واقع سیستم گوشی/تبلت رو ارتقا می‌ده. انگار که شما تبلتتون رو جدید از کارخانه با سیستم یا رام جدید تحویل گرفتین. این جوری با فکتوری ریست روی همین رام جدید ریست می‌شین و به تنظیمات قبلی دیگه برنمی‌گرده. مثلن اگه موقع خرید اندروید کیت‌کت باشه و بعد از آپدیت بشه لالی‌پاپ با فکتوری ریست دیگه به کیت‌کت برنمی‌گرده و روی همین لالی‌پاپ ریست می‌شه.

به هر حال اگه مشکلتون هنوز پابرجاست باید بگردین دنبال رام رسمی شرکت سازنده به ویژه همون رامی که زمان خرید و ساخت روش بوده و اون رو روی تبلت دوباره فلش کنید. این جوری مشکلتون قاعدتن باید حل بشه.

aryna
12-01-2016, 00:27
سلام دوستان

گوشی اندرویدی به ویروس Tapsnake مبتلا شده

چطوری و با چه نرم افزاری میشه پاک کرد؟

گوشی روت نشده
اندرویدش 4.2 هست

درضمن این برنامه یا برنامه مخرب دیگه ایی هم هست که خودبخود به نت وصل میشه و برنامه های مختلفی دانلود میکنه

کمک کنید لطفا

bilmazlar
12-01-2016, 07:24
سلام دوستان

گوشی اندرویدی به ویروس Tapsnake مبتلا شده

چطوری و با چه نرم افزاری میشه پاک کرد؟

گوشی روت نشده
اندرویدش 4.2 هست

درضمن این برنامه یا برنامه مخرب دیگه ایی هم هست که خودبخود به نت وصل میشه و برنامه های مختلفی دانلود میکنه

کمک کنید لطفا

دوست عزیز
از کجا متوجه شدید که گوشی مبتلا به ویروس Tapsnake شده؟ اگه روی گوشیتون آنتی‌ویروس دارین که این پیغام رو می‌ده، قاعدتن خودش باید بتونه جلوی این ویروس بگیره یا حذفش کنه.

aryna
12-01-2016, 14:15
دوست عزیز
از کجا متوجه شدید که گوشی مبتلا به ویروس Tapsnake شده؟ اگه روی گوشیتون آنتی‌ویروس دارین که این پیغام رو می‌ده، قاعدتن خودش باید بتونه جلوی این ویروس بگیره یا حذفش کنه.
خودش ارور داد و اسم همین ویروس بود
حتی عکس هم گرفته بودم از ارور اما در ریستذفکتوری های پی در پی پاک شده

حالا فقط بگین چطوری میشه از شر این خلاص شد

فرستاده شده از vsun v3

aryna
12-01-2016, 14:16
دوست عزیز

حذف شود تکراری بودن پست

فرستاده شده از vsun v3

bilmazlar
12-01-2016, 16:57
خودش ارور داد و اسم همین ویروس بود
حتی عکس هم گرفته بودم از ارور اما در ریستذفکتوری های پی در پی پاک شده

حالا فقط بگین چطوری میشه از شر این خلاص شد

فرستاده شده از vsun v3

دوست عزیز

بر اساس چیزی که من دیدم، پیغام مربوط به ویروس Tapsnake یه پیغام فیک و تقلبیه. در واقع وقتی شما با گوشی به بعضی از سایت‌های خاص سر بزنین، این سایت‌ها پیغام آلوده بودن سیستم شما رو نشون می‌دن تا شما رو هدایت کنن به خرید نرم‌افزارهای پیشنهادیشون. الآن لینکش رو ندارم اما اگه دوست داشتین لینک مربوط به این مطلب تو سایت‌های خارجی رو براتون می‌ذارم بعدن.

بهترین کار اینه که شما از یکی از این موبایل سکوریتی‌های معروف مثل CM Security روی گوشیتون باشه که اینا به صورت لحظه‌ای نصب اپ‌های مختلف رو کنترل می‌کنند که ویروسی توش نباشه. من به نظرم می‌آد که سیستم شما ویروسی نیست.

aryna
12-01-2016, 23:37
دوست عزیز

بر اساس چیزی که من دیدم، پیغام مربوط به ویروس Tapsnake یه پیغام فیک و تقلبیه. در واقع وقتی شما با گوشی به بعضی از سایت‌های خاص سر بزنین، این سایت‌ها پیغام آلوده بودن سیستم شما رو نشون می‌دن تا شما رو هدایت کنن به خرید نرم‌افزارهای پیشنهادیشون. الآن لینکش رو ندارم اما اگه دوست داشتین لینک مربوط به این مطلب تو سایت‌های خارجی رو براتون می‌ذارم بعدن.

بهترین کار اینه که شما از یکی از این موبایل سکوریتی‌های معروف مثل CM Security روی گوشیتون باشه که اینا به صورت لحظه‌ای نصب اپ‌های مختلف رو کنترل می‌کنند که ویروسی توش نباشه. من به نظرم می‌آد که سیستم شما ویروسی نیست.

ایا برنامه ای مثل CM Security قابل ابدیت کردن هست؟

مثل انتی ویروس سیستم را یا انلاین یا افلاین ابدیت میکنی

یک انتی ویروسی میخام که قابلابدیت باشه براحتی و دردسترس باشه

bilmazlar
13-01-2016, 07:50
ایا برنامه ای مثل CM Security قابل ابدیت کردن هست؟

مثل انتی ویروس سیستم را یا انلاین یا افلاین ابدیت میکنی

یک انتی ویروسی میخام که قابلابدیت باشه براحتی و دردسترس باشه

بله. اکثرن آپدیت می‌شن. مشکلی نیست. من بیشتر از دو ساله که از این استفاده می‌کنم. هم خود نرم‌افزار و هم Virus Definitionش به طور منظم آپدیت می‌شن. معمولن هم در تست‌های دوره‌ای AV-Test نتایج قابل قبولی از درصد شناسایی ویروس‌ها و تهدیدات جدید نشون می‌ده.

ضمن این که موقع نصب اپ‌های جدید هم اونا رو اسکن می‌کنه که مشکل‌دار نباشن.

شما فقط حواست باشه که موقع استفاده از مرورگر تو گوشی یا استفاده از اپ‌های رایگان، امکان داره صفحه‌های تبلیغی باز بشن که مثل مورد ‏Tapsnake هشدار الکی بدن و شما رو ترغیب به نصب یه نرم‌افزار خاص بکنن که تو این جور مواقع بهترین کار نادیده گرفتن اوناست.

خلاصه در مورد اپی که می‌خوای نصب کنی هم سعی کن یه اطلاعاتی اولش بگیری. حداقل تو Play Store گوگل نظرات کاربرا رو بخونی. چون اگه اپی مشکلی داشته باشه، اونجا معمولن اشاره می‌کنن بهش.

CNX14
14-01-2016, 13:29
آخرین فیرمور گوشی htc one 220 رو از کجا میشه دانلود کرد؟

bandee
14-01-2016, 19:36
با سلام و خسته نباشید
بنده یک گوشی huawei مدل H30-U10 Honor دارم
مدتیه که صفحه نمایش گوشی با این که گزینه چرخش فعال هست نمی چرخه یعنی فقط بصورت عمودی (portrait) نشون می ده و افقی (landscape) نمی شه.
می خواستم راه حل شما را درخواست کنم
با تشکر

bilmazlar
15-01-2016, 00:07
با سلام و خسته نباشید
بنده یک گوشی huawei مدل H30-U10 Honor دارم
مدتیه که صفحه نمایش گوشی با این که گزینه چرخش فعال هست نمی چرخه یعنی فقط بصورت عمودی (portrait) نشون می ده و افقی (landscape) نمی شه.
می خواستم راه حل شما را درخواست کنم
با تشکر

من چند وقت پیش روی گوشیم بازی Unkilled رو نصب کردم که برای گوشیم (Galaxy S2) سنگین بود و هر وقت اجراش می‌کردم روی صفحه لودینگ گیر می‌کرد. بعد از اون گوشی من مثل مال شما چرخشش کار نمی‌کرد. اما یه بار گوشی رو ریبوت کردم درست شد. البته قبلش اون بازی رو هم که علت مشکل بود Uninstall‌ کردم.

akbar_696
15-01-2016, 14:38
سلام
من یه huawei g610 دارم که حافظه داخلیش 4 گیگه
ولی خود به خود پر میشه
امروز وصلش کردم به کامپیوتر و کل حافظه داخلیش رو پاک کردم
ولی بازم 3 گیگ پر نشون میده در حالی که هیچی توش نیست!
لطفا کمکم کنید.

bilmazlar
15-01-2016, 19:34
سلام
من یه huawei g610 دارم که حافظه داخلیش 4 گیگه
ولی خود به خود پر میشه
امروز وصلش کردم به کامپیوتر و کل حافظه داخلیش رو پاک کردم
ولی بازم 3 گیگ پر نشون میده در حالی که هیچی توش نیست!
لطفا کمکم کنید.

دوست عزیز. بر اساس مشخصات اعلامی برای گوشی مدل شما، کل حافظه داخلی گوشی شما همون 4 گیگه که حتمن یه بخشیش برای پارتیشن‌های سیستم و دیتای اندروید استفاده می‌شه و مقدار مفید قابل استفاده برای شما حتمن کمتر از 4 گیگ خواهد بود. برای مقایسه، گوشی Galaxy S2، با 16 گیگ حافظه داخلی، حافظه در دسترس کاربرش فقط 11 گیگه. یعنی حدود 5 گیگش به پارتیشن‌های سیستمی اندروید اختصاص پیدا کرده.

پادشاه اسمان
16-01-2016, 13:58
سلام گوشی من sony experia e1هست وقتی روشن میکنم خطا یunfortunately the process com.android. systemui has stopped میده حالا باید چی کار کنم؟ :n28:

یه راه حل بگین که خودم بتونم درست کنم دیگه بیرون ندم برام درست کنن.

محمد7966
16-01-2016, 14:47
سلام گوشی من sony experia e1هست وقتی روشن میکنم خطا یunfortunately the process com.android. systemui has stopped میده حالا باید چی کار کنم؟ :n28:

یه راه حل بگین که خودم بتونم درست کنم دیگه بیرون ندم برام درست کنن.

نگاه کنید تو اینترننت سرچ کنید ریست فکتوری گوشی با استفاده از کلید
البته باید مدل خودتونو سرچ کنید
یا سرچ کنید فلش کردن گوشی بدون کابل
نرم افزاراش تو اینترنت هست ولی بگم به بیشتر این نرم افزارها اعتباری نیست
به نظرم اول باید بگردید دنبال همون ریست فکتوری با استفاده از کلید این راه مطمئن تریه

akbar_696
16-01-2016, 19:37
دوست عزیز. بر اساس مشخصات اعلامی برای گوشی مدل شما، کل حافظه داخلی گوشی شما همون 4 گیگه که حتمن یه بخشیش برای پارتیشن‌های سیستم و دیتای اندروید استفاده می‌شه و مقدار مفید قابل استفاده برای شما حتمن کمتر از 4 گیگ خواهد بود. برای مقایسه، گوشی Galaxy S2، با 16 گیگ حافظه داخلی، حافظه در دسترس کاربرش فقط 11 گیگه. یعنی حدود 5 گیگش به پارتیشن‌های سیستمی اندروید اختصاص پیدا کرده.
به قول شما 4 گیگ از 16 گیگ یعنی حدود یک سوم. در حالی که گوشی من حدود 3.4 گیگ پره یعنی نزدیک پر بشه!
بعد هم من گوشی رو کامل پاک کردم یعنی دیتای اندروید رو هم پاک کردم ولی باز پر نشون میده
آنتی ویروس هم چیزی نشون نمیده

bilmazlar
16-01-2016, 20:47
به قول شما 4 گیگ از 16 گیگ یعنی حدود یک سوم. در حالی که گوشی من حدود 3.4 گیگ پره یعنی نزدیک پر بشه!
بعد هم من گوشی رو کامل پاک کردم یعنی دیتای اندروید رو هم پاک کردم ولی باز پر نشون میده
آنتی ویروس هم چیزی نشون نمیده

مقایسه رو با نسبت‌گیری نمی‌شه انجام داد. منظور من این بود، برای گوشی که مال 4 سال پیشه با اندروید 2.3 فضایی که به سیستم عامل اندروید و محل نصب برنامه‌ها اختصاص داده شده بوده، 4 گیگ بوده. حالا گوشی شما کلن حافظه داخلیش 4گیگه. بالأخره انتظار می‌ره حداقل 2 تا 3 گیگش برای سیستم عامل اندروید و فضای نصب برنامه اختصاص پیدا کرده باشه، غیرمنطقی نیست.

شما گوشیت رو فکتوری ریست کردی؟ اگه اطلاعات گوشی رو بک‌آپ گرفتی، یه بار گوشی رو فکتوری ریست کن. ببین حجم خالی حافظه داخلی گوشی رو چقدر نشون می‌ده.

mostafa2311
18-01-2016, 16:17
سلام
من یه گوشی چینی ویسان خریدم حالا با خاموش روشن کردن وای فای مک ادرسش تغییر میکند.
مودم برحسب مک ادرسا مجاز دسترسی به اینترنت داشته باشن تنظیم کردم حالا برام خیلی درد سازه راه چار های هستش ممنون میشم کمکم کنید

akbar_696
19-01-2016, 15:51
مقایسه رو با نسبت‌گیری نمی‌شه انجام داد. منظور من این بود، برای گوشی که مال 4 سال پیشه با اندروید 2.3 فضایی که به سیستم عامل اندروید و محل نصب برنامه‌ها اختصاص داده شده بوده، 4 گیگ بوده. حالا گوشی شما کلن حافظه داخلیش 4گیگه. بالأخره انتظار می‌ره حداقل 2 تا 3 گیگش برای سیستم عامل اندروید و فضای نصب برنامه اختصاص پیدا کرده باشه، غیرمنطقی نیست.

شما گوشیت رو فکتوری ریست کردی؟ اگه اطلاعات گوشی رو بک‌آپ گرفتی، یه بار گوشی رو فکتوری ریست کن. ببین حجم خالی حافظه داخلی گوشی رو چقدر نشون می‌ده.
یه بار قبلا فکتوری ریست کردم. الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم یک و خورده ای گیگ پر بود یعنی دو و خورده ای خالی بود.

- - - Updated - - -

یه بار قبلا فکتوری ریست کردم. الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم یک و خورده ای گیگ پر بود یعنی دو و خورده ای خالی بود.

bilmazlar
19-01-2016, 16:33

با این حساب، اپ‌هایی که نصب کردین مابقی فضا رو اشغال کرده. یه اسکرین‌شات از بخش Storage تو تنظیمات گوشی بذار اینجا تا دقیق معلوم بشه.

به هر حال 4 گیگ فضای Internal Storage خیلی فضای قابل توجهی نیست. شما باید حتمن از SD Card جانبی استفاده کنید و اپ‌های معمولی رو که خودتون نصب می‌کنید به اون انتقال بدید. این جوری یه مقدار فضا توی Int. Storage باز می‌شه. حتمن عکس‌ها، فیلم‌ها و موسیقی رو هم روی کارت جانبی ذخیره کنید.

mehran7880
23-01-2016, 10:12
سلام. خسته نباشید.
گوشی من Samsung Galaxy S3 Neo هست. یه مشکلی که پیدا کرده زبانش با swip کردن عوض نمی شه و حالا برای تغییر زبان میرم تنظیمات و تیک فارسی رو میزنم و تیک انگیلیسی رو برمی دارم و برعکس ولی نمی تونم از خود کیبورد تغییر بدم.(البته بگم قبلا درست بود یدفعه ای خراب شد نمی دونم به خاطر چی)
و سوال دومم هم اینه اگه من بخوام گوشی رو به تنظیمات کارخانه ببرم آیا راهی نیست از اطلاعاتش مثل لیست مخاطبین و سیو بازی ها و غیره پشتیبان بگیرم که از بین نره؟
ممنون

bilmazlar
23-01-2016, 10:59
سلام. خسته نباشید.
گوشی من Samsung Galaxy S3 Neo هست. یه مشکلی که پیدا کرده زبانش با swip کردن عوض نمی شه و حالا برای تغییر زبان میرم تنظیمات و تیک فارسی رو میزنم و تیک انگیلیسی رو برمی دارم و برعکس ولی نمی تونم از خود کیبورد تغییر بدم.(البته بگم قبلا درست بود یدفعه ای خراب شد نمی دونم به خاطر چی)
و سوال دومم هم اینه اگه من بخوام گوشی رو به تنظیمات کارخانه ببرم آیا راهی نیست از اطلاعاتش مثل لیست مخاطبین و سیو بازی ها و غیره پشتیبان بگیرم که از بین نره؟
ممنون

جواب سؤال دومتون:

بله. مثلن نرم‌افزار Super Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این کار رو می‌کنه. بعد از نصب برنامه، می‌تونین از پیامک‌ها، شماره‌ها یا همون Contacts، سوابق تماس‌های تلفنی، تقویم، بوک‌مارک‌ها و اپ‌های روی گوشی رو به همراه دیتای ایجاد شده در طول زمان برای اون اپ‌ها، بک‌آپ بگیرین و بعد از ریست فکتوری و نصب مجدد این برنامه، کلیه بک‌آپ‌ها رو برگردونین.

بک‌آپ نرم‌افزارها و اپ‌ها (از جمله بازی‌ها) رو انجام می‌ده که خیلی وقتا می‌شه به خوبی برشون گردوند. اما به هر حال ممکنه بعد از ریست فکتوری بنا به دلایلی بعضی از اپ‌هایی رو که با این روش ری‌استور می‌کنید به مشکل بربخورن. اما در 90% موارد بدون اشکال این کار رو می‌کنه.

البته نرم‌افزارهای دیگه‌ای هم مشابه این کار را رو می‌کنن مثل Titanum Backup. اما من با اون اولی خیلی راحت‌تر کار کردم.

در مورد سؤال دومتون: قاعدتن با ریست فکتوری درست می‌شه. اما من خودم مدتهاست از Google Keyboard استفاده می‌کنم که خیلی خوبه و اغلب زبان‌ها رو هم پشتیبانی می‌کنه. برای سوییچ بین زبان‌ها هم یه دکمه تو کی‌بوردش کنار اسپیس گذاشته که با زدن اون به راحتی جابجا می‌کنه بین زبان‌ها. البته رام من کاستومه و توش به راحتی می‌شه زبان فارسی رو فعال کرد. اما برای شما نمی‌دونم جواب بده یا نه.

FLiKS3R
23-01-2016, 17:41
سلام. خسته نباشید.
ممنون
سلام. در مورد سوال اول؛
اپلیکیشن کیبورد گاهی اینطوری میشه. شما برو توی تنظیمات گوشی Application manager رو پیدا کن. اونجا هم از لیست برنامه ها Samsung keyboard رو پیدا کن. برو داخلش Clear cache و Clear data کن. بعدش مجددا زبان فارسی رو اضافه کن. به احتمال خیلی زیاد درست میشه.

mehran7880
24-01-2016, 11:19
سلام. در مورد سوال اول؛
اپلیکیشن کیبورد گاهی اینطوری میشه. شما برو توی تنظیمات گوشی Application manager رو پیدا کن. اونجا هم از لیست برنامه ها Samsung keyboard رو پیدا کن. برو داخلش Clear cache و Clear data کن. بعدش مجددا زبان فارسی رو اضافه کن. به احتمال خیلی زیاد درست میشه.

خیلی ممنون.
متاسفانه درست نشد.
بنظر شما اگه کیبورد جدید دانلود کنم درست میشه؟

bilmazlar
24-01-2016, 11:50
خیلی ممنون.
متاسفانه درست نشد.
بنظر شما اگه کیبورد جدید دانلود کنم درست میشه؟

دوست عزیز

ممکنه مشکل به خاطر نصب برنامه‌ای باشه که باعث می‌شه عملکرد تاچ صفحه نمایش گوشی تو بعضی جاهای صفحه نمایش با اختلال مواجه بشه. بعضی از این اپ‌ها، به ویژه لانچرهایی که ویجت‌هایی برای دسترسی سریع روی صفحه اصلی گوشی می‌ذارن یا مثلن اپ‌هایی مثل Bluelight‌ که برای کاهش نور آبی صفحه، گرمای رنگ صفحه رو تغییر می‌دن، یا حتی اپی مثل Copy Bubble که یه ویجت دارن که همیشه بالاتر از بقیه پنجره‌های داخل صفحه قرار می‌گیره تا دسترسی رو آسون کنه می‌تونن باعث اخلال در عملکرد تاچ صفحه در بعضی نقاط اون بشن.

من وقتی Copy Bubble یا Bluelight ام فعال باشه وقتی می‌خوام یه فایل apk رو به صورت دستی نصب کنم دکمه Install تاچ نمی‌شه و کار نمی‌کنه و باید حتمن این نرم‌افزارها رو disable کنم تا بتونم دکمه Install رو تاچ کنم. جالبه که دکمه Cancel که کنار اونه به راحتی تاچ می‌شه و کار می‌کنه.

با ویجیت صفحه اصلی تو لانچر Honeycomb هم مشکلات مشابهی تو تاچ برام پیش می‌اومد.

ببینید آخرین اپ‌هایی که نصب کردین چی بوده؟ شاید علت مشکل شما هم یکی از این اپ‌ها باشه.

به هر حال، گوگل کیبورد هم گزینه خوبیه. نصب کنید. شاید مشکل شما رو حل کنه.

robert
24-01-2016, 20:23
سلام...تو گوشی من samsung galaxy note 3 در زمان اتصال به اینترنت اکثرا پیش میاد که گوشی به مدت چند ثانیه هنگ میکنه و بعد یک پیغام میاد که روی آن نوشته (( این دعا میتواند زندگی تو را تغییر دهد )) و کنارش هم نوشته skip ad...

چطور میتونم از شرش خلاص بشم...؟؟

Hossein_it
25-01-2016, 01:04
سلام...تو گوشی من samsung galaxy note 3 در زمان اتصال به اینترنت اکثرا پیش میاد که گوشی به مدت چند ثانیه هنگ میکنه و بعد یک پیغام میاد که روی آن نوشته (( این دعا میتواند زندگی تو را تغییر دهد )) و کنارش هم نوشته skip ad...

چطور میتونم از شرش خلاص بشم...؟؟

سلام
تبلیغات یکی از برنامه هانون هست برنامه های فارسی و مزخرف مارکت های ایرانی این مشکلات رو ایجاد میکنن !
وقتی ایجاد میشه توی قسمت ناحیه اعلان دستتون رو روش نگهدارید بعد توضیحات ظاهر میشه واردش شید مشخص میشه مال کدوم برنامس ! پاکش کنید.

omid kan
26-01-2016, 15:15
سلام دوستان خواهشا کمک کنیدمشکل از این قراره که برادرم بک گوشی lg g2 داره و رمز پترن گذاشته بوده ولی یکی از بچه ها زیاد رمز پترن را اشتباه زده و گوشی رفته رو حالت پشتیبانی. از قضا برادرم پین پشتیبانی رو یادش رفته و با جیمیل هم باز نمی شه حالا باید چکار کنم تا قفل گوشی باز بشه بدون اینکه اطلاعات گوشی پاک بشه

NOR-1
26-01-2016, 16:22
سلام اپدیت htc one m8 چقدر باید طول بکشه؟ من از 4 صبح گذاشتم تا الان که 4 بعد از ظهر هست شده 80 درصد

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Hossein_it
26-01-2016, 16:29
سلام اپدیت htc one m8 چقدر باید طول بکشه؟ من از 4 صبح گذاشتم تا الان که 4 بعد از ظهر هست شده 80 درصد

سلام
بستگی به سرعت نت شما و وضعیت سرورهای HTC داره
در هر صورت دانلودرام و فلش کردن خیلی بهتره تا اپدیت از خود گوشی.

NOR-1
26-01-2016, 16:32
با اینترنت همراه اول هم امتحان کردم همینقدر طول میکشید . اگر کسی اپ کرده بگه چجوری شده ارزش اپدیت کردن داره؟

akbar_696
05-02-2016, 12:12
با این حساب، اپ‌هایی که نصب کردین مابقی فضا رو اشغال کرده. یه اسکرین‌شات از بخش Storage تو تنظیمات گوشی بذار اینجا تا دقیق معلوم بشه.

به هر حال 4 گیگ فضای Internal Storage خیلی فضای قابل توجهی نیست. شما باید حتمن از SD Card جانبی استفاده کنید و اپ‌های معمولی رو که خودتون نصب می‌کنید به اون انتقال بدید. این جوری یه مقدار فضا توی Int. Storage باز می‌شه. حتمن عکس‌ها، فیلم‌ها و موسیقی رو هم روی کارت جانبی ذخیره کنید.

- - - Updated - - -

IRAN_KING
05-02-2016, 19:49
سلام
وای فای گوشی من خاموشه ولی تو تنظیمات باطری که میرم از زمان روشن شدن گوشی نوشته در حال استفاده !
الان داره استفاده میشه از وای فای ؟ راهی هست کلا قطع بشه ؟

1 ساعت 50 دقیقه هست روشنه گوشی...
صفحه نمایش 84%
حالت اماده بکار 9%
وای فای 5%

محمد7966
05-02-2016, 20:00
سلام
وای فای گوشی من خاموشه ولی تو تنظیمات باطری که میرم از زمان روشن شدن گوشی نوشته در حال استفاده !
الان داره استفاده میشه از وای فای ؟ راهی هست کلا قطع بشه ؟

1 ساعت 50 دقیقه هست روشنه گوشی...
صفحه نمایش 84%
حالت اماده بکار 9%
وای فای 5%

این برای منم نشون میده

در حالی که خاموشه

مشکلی نیست

شما بهتره دیتا مصرفی رو نگاه کنید

فک کنم این مربوط میشه به قبل از روشن کردن گوشی

یعنی یه جوری ذخیره شده رو گوشی فکر کنم

ولی از مسائل برای منم اتفاق افتاده

IRAN_KING
06-02-2016, 09:35
این برای منم نشون میده

در حالی که خاموشه

مشکلی نیست

شما بهتره دیتا مصرفی رو نگاه کنید

فک کنم این مربوط میشه به قبل از روشن کردن گوشی

یعنی یه جوری ذخیره شده رو گوشی فکر کنم

ولی از مسائل برای منم اتفاق افتاده

الان زده 15 ساعت وای فای روشن 14 % دیشب 9 % بود! فکر کنم خاموش هم استفاده کمی میکنه از باطری!

ویرایش: کمی تنظیمات دستکاری کردم درست شد .

غول مرحله اخر
09-02-2016, 18:21
سلام
دوستان من گوشیم صفحش کوچیکه، موقع تایپ و وب گردی انگشتام درد میگیره
میخوام یه قلم لمسی بگیرم...
کسی تجربه استفاده از این قلم ها رو داره؟ چطوره؟ ارزش داره خریدش یا نه؟؟؟
ممنونم

malkemid
09-02-2016, 19:17
سلام
دوستان من گوشیم صفحش کوچیکه، موقع تایپ و وب گردی انگشتام درد میگیره
میخوام یه قلم لمسی بگیرم...
کسی تجربه استفاده از این قلم ها رو داره؟ چطوره؟ ارزش داره خریدش یا نه؟؟؟
ممنونم
به نظر من شما یه گوشی بزرگتر بخر. چون اکثر اوقات برای کارهای روزمره کسی حوصله نمی کنه قلم در بیاره! اگه گوشی مث نوت قلمش طرفدار داره چون قابلیت های خاصی داره و برای کارهای خاصی استفاده میشه.

mexeso
17-02-2016, 13:38
دوستانی که تعداد زیادی شماره به گوشی انتقال داده اند و تجربه در این زمینه دارند لطفا راهنمایی بفرمایند

1.تعداد بسیر زیادی نرم اپ چک کردم اما غیر از یک مورد بقیه مدت زمان زیادی را برای اینکار وقت میگرفتند که البته آن یک مورد هم نه تغییر محسوسی داشت نه خیلی بکار میاید! کسی سریعتر اپ برای انتقال لیست شماره چه فرمت اکسل چه فرمت vcf سراغ داره لطفا راهنمایی کند

2.اساسا سرعت انتقال چه میزانش بستگی به اپ دارد چه میزان به نوع soc گوشی؟ و اینکه سریعترین راه برای اینکار هم کسی تجربه دارد راهنمایی کند حتی بدون اپ...مثلا جایگزینی لیست شماره های جدید به جای لیست شماره های کنونی از طریق فایل سیستمی گوشی؟ و راه های ابتکاری دیگر درصورت بوقوع پیوستن

سپاس فراوان

aryna
25-02-2016, 00:33
سلام دوستان

من یک سوال دارم

چطوری میشه داده های پس زمینه گوشی را غیر فعال کرد؟ حتی وای فای را

چون من وقتی داده های پس زمینه را غیر فعال میکنم پیغام میده

(در صورت محدود کردن داده های تلفن همرا در پس زمینه برخی از برنامه های کاربردی و سرویس ها کار نمیکنند مگر انکه به شبکه وای فای متصل شوید)

یعنی من میخام از وای فای استفاده کنم اما داده پس زمینه غیر فعال باشه حتی با وای فای

aryna
26-02-2016, 19:08
سلام دوستان

من یک سوال دارم

(در صورت محدود کردن داده های تلفن همرا در پس زمینه برخی از برنامه های کاربردی و سرویس ها کار نمیکنند مگر انکه به شبکه وای فای متصل شوید)

یعنی من میخام از وای فای استفاده کنم اما داده پس زمینه غیر فعال باشه حتی با وای فای
سلام

یعنی یکی نیست این مشکل را داشته باشه؟

و راه حل ان چیست؟
فروم به این بزرگی ماشاالله

یکی کمک کنه لطفا

فرستاده شده از vsun v3

NOR-1
27-02-2016, 02:58
سلام دوستان

من یک سوال دارم

منظورتون اینه با اینکه وای فای روشن باشه ولی برنامه ها با اینترنت کار نکنن؟

aryna
27-02-2016, 16:04
منظورتون اینه با اینکه وای فای روشن باشه ولی برنامه ها با اینترنت کار نکنن؟

بله
با روشن بودن وای فای داده پس زمینه هم محدود باشه

فرستاده شده از vsun v3

AryanLand
28-02-2016, 00:46
بله

فرستاده شده از vsun v3

سلام .

از توی تنظیمات گوشی نمیتونید اینکارو انجام بدید (دیفالتش اینه که بک گراند با وای فای روشن هست )ولی با نصب نرم افزار میتونید به خواسته تون برسید. نرم افزاارهایی برای اینکار هست من قبلا استفاده کردم ولی الان اسمش توی ذهنم نیست. البته فکر میکنم برنامه آتو ران منیجر این قابلیت روداشته باشه تست کنید اگر نبود بفرمایید تا براتون پیدا کنم.:n40:

bilmazlar
28-02-2016, 09:54
بله

فرستاده شده از vsun v3

سلام .

از توی تنظیمات گوشی نمیتونید اینکارو انجام بدید (دیفالتش اینه که بک گراند با وای فای روشن هست )ولی با نصب نرم افزار میتونید به خواسته تون برسید. نرم افزاارهایی برای اینکار هست من قبلا استفاده کردم ولی الان اسمش توی ذهنم نیست. البته فکر میکنم برنامه آتو ران منیجر این قابلیت روداشته باشه تست کنید اگر نبود بفرمایید تا براتون پیدا کنم.:n40:

تو گوشی Galaxy S2 من با رام کاستوم و اندروید 5.1.1، توی تنظیمات Data usage، توی تنظیمات و گزینه‌های اضافی علاوه بر Restrict background data، یه گزینه دیگه هم هست به اسم Network restrictions که با استفاده از اون می‌شه، شبکه‌های وای‌فای رو هم انتخاب کرد که باهاشون مثل Mobile network برخورد بشه. روی اینا هم اسم Metered networks گذاشته و گفته که با این شبکه‌های وای‌فای هم وقتی محدودیت دیتای پس‌زمینه فعال باشه، درست مثل شبکه موبایل برخورد می‌شه.

------------------------------
ویرایش: یه چیزی یادم رفت. اونم این که برای این که لیست شبکه‌های وای‌فای رو بشه دید و از بینشون یه تعداد رو به عنوان Metered Network انتخاب کرد، اینه که قبلش وای‌فای روشن باشه. بعد از انتخاب شبکه‌ها، می‌شه دوباره وای‌فای رو خاموش کرد.

aryna
29-02-2016, 21:58
سلام .

من اتوران منیجر را نصب کردم اما اصلا کار کردن با برنامه را بلد نیستم
لطفا برنامه دیگری معرفی کنید

در ضمن گوشی من روت نیست
ممنون از همه ی دوستان

فرستاده شده از vsun v3

AryanLand
29-02-2016, 23:39
تو گوشی Galaxy S2 من با رام کاستوم و اندروید 5.1.1، توی تنظیمات Data usage، توی تنظیمات و گزینه‌های اضافی علاوه بر Restrict background data، یه گزینه دیگه هم هست به اسم Network restrictions که با استفاده از اون می‌شه، شبکه‌های وای‌فای رو هم انتخاب کرد که باهاشون مثل Mobile network برخورد بشه. روی اینا هم اسم Metered networks گذاشته و گفته که با این شبکه‌های وای‌فای هم وقتی محدودیت دیتای پس‌زمینه فعال باشه، درست مثل شبکه موبایل برخورد می‌شه.

------------------------------
ویرایش: یه چیزی یادم رفت. اونم این که برای این که لیست شبکه‌های وای‌فای رو بشه دید و از بینشون یه تعداد رو به عنوان Metered Network انتخاب کرد، اینه که قبلش وای‌فای روشن باشه. بعد از انتخاب شبکه‌ها، می‌شه دوباره وای‌فای رو خاموش کرد.

سلام.

خودتون میفرمایید کاستوم رام، توی کاستوم رام بله میتونید به این گزینه ها دسترسی داشته باشید.:n40:

AryanLand
29-02-2016, 23:42
من اتوران منیجر را نصب کردم اما اصلا کار کردن با برنامه را بلد نیستم
لطفا برنامه دیگری معرفی کنید

در ضمن گوشی من روت نیست
ممنون از همه ی دوستان

فرستاده شده از vsun v3

سلام .
سعی میکنم انجام بدم و نرم افزار دیگه ای رو معرفی کنم یا اینکه اگر فرصت شد در مورد اتو ران منیجر خدمتتون راه کار بدم.:n40:

bilmazlar
01-03-2016, 09:00
سلام.

خودتون میفرمایید کاستوم رام، توی کاستوم رام بله میتونید به این گزینه ها دسترسی داشته باشید.:n40:

البته در مورد تنظیمات خیلی خاص حق با شماست. ممکنه در رام‌های آفیشال دسترسی بهشون نباشه. اما ظاهرن گزینه Network restrictions تو بخش Data usage جزو تنظیمات عمومی اندرویده. حداقل تو اندروید 5.0 و همین طور تو اندروید 4.4 وجود داره و در دسترسه.

محمد7966
01-03-2016, 09:10
دوستان سلام

ببخشید چندبار خواستم گوشیمو فلش کنم با نرم افزار ولی نشد.آخر سر هم دادم بیرون با باکس برام فلش کنند.

نرم افزاری میشناسید که بشه با اون گوشی رو فلش کرد؟
.من شنیدم با نرم افزار فلش تولز میشه گوشی رو فلش کرد.آیا صحت داره؟

bilmazlar
01-03-2016, 10:04
دوستان سلام

ببخشید چندبار خواستم گوشیمو فلش کنم با نرم افزار ولی نشد.آخر سر هم دادم بیرون با باکس برام فلش کنند.

نرم افزاری میشناسید که بشه با اون گوشی رو فلش کرد؟
.من شنیدم با نرم افزار فلش تولز میشه گوشی رو فلش کرد.آیا صحت داره؟

ببین برای هر مدل گوشی ممکنه ابزارها و روش‌های مختلفی برای فلش کردن وجود داشته باشه. بهتره یه سر به سایت خیلی معروف xda-developers بزنی. اونجا تقریبن برای هر گوشی می‌تونی راه و روش فلش کردن، روت کردن و ... رو پیدا کنی:

NOR-1
14-03-2016, 23:10
سلام دوستان من برای گوشیم one m8 کابل mhl به hdmi گرفتم ولی وقتی وصل میکنم به تی وی تصویر بالا نمیاد ولی تی وی hdmi میشناسه کابل پاور هم به تی وی هم به برق وصل کردم ولی باز هم نشد اگه دستور العمل خاصی داره یا نرم افزار خاصی میخواد راهنمایی کنین ورژن اندروید گوشیم 6 است

ahmad9300
15-03-2016, 22:38
سلام.گوشی samsung a5 رو نمیتونم به pc وصل کنم.شناساییش نمیکنه! مشکلش چیه؟!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Hossein_it
15-03-2016, 23:39

درایورهاش رو نصب کنید حله.

NOR-1
16-03-2016, 00:50

نرم افزار samsung kies نصب کن

Soroush-S
17-03-2016, 14:53
گوشی سامسونگ core prime خاموش شده . دکمه پاور میزنی یبار ویبره میزنه و دیگه هیچ واکنشی گوشی نداره.به کامپیوتر وصل میکنی گوشی شناسایی میشه ولی اطلاعاتی نشون داده نمیشه!
علت چیه؟

artisar
17-03-2016, 15:28
سلام
من مشکلی عجیبی پیدا کردم با گوشی اونم اینکه کارت حافظه ی جانبی گوشی روش اطلاعاتی ذخیره نمیشه ( مثل حالت read only ) / اطلاعات از روش بدون مشکل خونده میشه، تو پی سی روش اطلاعات رایت میشه. فرمت میشه وقتی گوشی را به همراه کابل به پی سی وصل میکنم. ( در حالتیکه با آداپتور وصل میکنم فرمت نمیشه ) و برخی اقدامات مثل چک دیسک را انجام دادم. با نرم افزار hdtune چک کردم در تب health مشکلی نداشت. فرمت کردم و اطلاعات را دوباره ریختم روش. ولی باز وقتی در گوشی دیفالت محل ذخیره سازی برنامه ها را مثلا روی حافظه sd میزارم چیزی روش ذخیره نمیشه. ( روی حالت پیش فرض داخلی مشکلی وجود نداره ولی خب فضا کم میاد )
موسیقی های روی sd به راحتی اجرا میشه و اصولا مشکلی در خواندن نیست، در نوشتن هم روی پی سی مشکلی نیست ولی تو خود گوشی نمیدونم مشکل از کجاست؟

ali_mohandes
17-03-2016, 17:10
سلام
گوشی sony wt19i دارم .از موقعی که بلوتوثش رو روشن کردم از اون به بعد ری استارت میشه....با فلش تولز هم یخوام فلش کنم ارور processing of loader.sin finished white errorنمی دونم چیکار کنم اگه میشه راهنمایی کنید

NOR-1
17-03-2016, 20:12
گوشی سامسونگ core prime خاموش شده . دکمه پاور میزنی یبار ویبره میزنه و دیگه هیچ واکنشی گوشی نداره.به کامپیوتر وصل میکنی گوشی شناسایی میشه ولی اطلاعاتی نشون داده نمیشه!
علت چیه؟
Volume Up + Home + Power button برای چند ثانیه نگه دارید تا دستگاه ریست بشه

Soroush-S
17-03-2016, 20:57
Volume Up + Home + Power button برای چند ثانیه نگه دارید تا دستگاه ریست بشه

بردم تعمیرگاه گفت که ic تغزیه ویه قطعه دیگه مربوط به ال سی دی که یادم نیست چیه سوخته و حدود صد تومن هزینشه. چون زمین خورده بود احتمال ایراد سخت افزاری میدادم.این دکمه ها هم نگه داشتم ولی گوشی واکنشی نداشت

Sent From My XPERIA M4

AryanLand
17-03-2016, 22:13
بردم تعمیرگاه گفت که ic تغزیه ویه قطعه دیگه مربوط به ال سی دی که یادم نیست چیه سوخته و حدود صد تومن هزینشه. چون زمین خورده بود احتمال ایراد سخت افزاری میدادم.این دکمه ها هم نگه داشتم ولی گوشی واکنشی نداشت

Sent From My XPERIA M4

سلام.

اون کلیدهایی که دوستمون فرمودن برای ریست نیست ، اون کلید ها گوشی رو میبره توی ریکاوری مود برای ریست کردن گوشی در این حالت 10 ثانیه کلید پاور و کلید ولوم پایین رو نگه دارید گوشی ریست میشه (البته این راه ریست کردن گوشیهای سامسونگ هست ) :n40:

AryanLand
17-03-2016, 22:16

سلام .
اگر بعد از نصب درایور سامسونگ مشکلتون حل نشد (کایس هم که نصب بکنید درایور سامسونگ نصب میشه ) به قسمت دولوپر آپشن برید و تیک یو اس بی دیباگینگ اگر نخورده بود بزنید.:n40:

ahmad9300
17-03-2016, 23:48
سلام .
اگر بعد از نصب درایور سامسونگ مشکلتون حل نشد (کایس هم که نصب بکنید درایور سامسونگ نصب میشه ) به قسمت دولوپر آپشن برید و تیک یو اس بی دیباگینگ اگر نخورده بود بزنید.:n40:
همه ی این کارها رو کردم ولی بازم جواب نداد!! [emoji30]

NOR-1
17-03-2016, 23:49
سلام.

اون کلیدهایی که دوستمون فرمودن برای ریست نیست ، اون کلید ها گوشی رو میبره توی ریکاوری مود برای ریست کردن گوشی در این حالت 10 ثانیه کلید پاور و کلید ولوم پایین رو نگه دارید گوشی ریست میشه (البته این راه ریست کردن گوشیهای سامسونگ هست ) :n40:
من برای a5 همین کار انجام دادم دستگاه ریست شد ولی زیاد طول کشید تا بالا بیاد البته برای خیلی وقت پیش بود فکر کنم همین که شما میگین درسته

Maekl
24-03-2016, 10:30
سلام ، من HTC One دارم ، بعد از فلش زدن گوشی ، موقع اسکرین شات گرفتن با استفاده از zoe خطای محدودیت حافظه یا اختصاص یابی نشدن حافظه میده ، کمک

ali_mohandes
30-03-2016, 21:27
سلام
گوشی sony wt19i دارم .از موقعی که بلوتوثش رو روشن کردم از اون به بعد ری استارت میشه....با فلش تولز هم یخوام فلش کنم ارور processing of loader.sin finished white errorنمی دونم چیکار کنم اگه میشه راهنمایی کنید
جواب مارو هم بدید لطفا

محمد7966
30-03-2016, 21:31
جواب مارو هم بدید لطفا

این صفحه قشنگتر توضیح داده

اگر هم به انگلیسی چیزی پیدا نکردید درباره این خطا،(چون من هم چیز زیادی پیدا نکردم)بدید بیرون فلش کنند با باکس دیگه یکم خرج داره دیگه

ali_mohandes
31-03-2016, 11:44

این صفحه قشنگتر توضیح داده

اگر هم به انگلیسی چیزی پیدا نکردید درباره این خطا،(چون من هم چیز زیادی پیدا نکردم)بدید بیرون فلش کنند با باکس دیگه یکم خرج داره دیگه

سلام
همه این راه هارو قبلا رفتم مه اومدم پست زدم......این لینک هاهم رفته بودم قبلا...

majidli
01-04-2016, 13:02
با سلام
گوشی هواوی y5 اندروید 4.4.2 به وای فای وصل میشه منتها روی اسم مودم نمیزنه کانکت و مدام در حال بررسی آی پی هستش(به نت کانکت میشه)
با تشکر از راهنماییتون

oriental81
01-04-2016, 20:13
سلام ..

گوشی من گلکسی اس 6 پلاس هست. امروز در حال آپدیت آن به اندروید 6 بودم که بعد از گذشت حدود 400 مگ از اپدیت آن، پیغام خطا داد و قطع شد. مجدد که انجام دادم باز ارور داد. علتش چیست؟

- - - Updated - - -

NOR-1
01-04-2016, 20:38
سلام ..

گوشی من گلکسی اس 6 پلاس هست. امروز در حال آپدیت آن به اندروید 6 بودم که بعد از گذشت حدود 400 مگ از اپدیت آن، پیغام خطا داد و قطع شد. مجدد که انجام دادم باز ارور داد. علتش چیست؟

- - - Updated - - -

فیلتر شکن روشن بود؟

oriental81
01-04-2016, 20:51
نه روشن نبود...

Ghaioom
15-04-2016, 14:05
سلام.
وقتی گوشی یا تبلت موقع بازی کردن باهاش تو شارژ باشه برای باتریش خوب نیست نه؟

سوال دیگه این که: اگه گوشی رو خواستیم برای مدت زیادی خاموش بزاریم باتریش بیرون باشه خوبه یا داخل باشه هم مشکلی نیست؟

arashderakhshanfar
22-04-2016, 00:40
سلام به دوستان گوشی سامسونگ A7 2016 خریدم ولی سرعت نت با وجود درست کردن APN دارم و گوگلو باز نمیکنه. ضمنا سیم کارت 4G است.

Pr0m3en
22-04-2016, 10:16
سلام به دوستان گوشی سامسونگ A7 2016 خریدم ولی سرعت نت با وجود درست کردن APN دارم و گوگلو باز نمیکنه. ضمنا سیم کارت 4G است.

درود
تنظیمات مربوط به apn رو درست انجام دادید؟

mahdi--
22-04-2016, 12:38
من تازگی ها موبایلم برخی مواقع خود به خود ریست میشه! ویروسی هم تو موبایل نیست.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

arashderakhshanfar
22-04-2016, 12:49
درود
تنظیمات مربوط به apn رو درست انجام دادید؟
بله عزیز

تپل
04-05-2016, 14:08
سلام
گوشی من سامسونگ گرند2 DUOS است .
تلگرام و ضبط مکالمات روی حافظه گوشی قرار دارد و حافظه گوشی خیلی زود تمام میشود و مرتب باید فایلهایی پاک کنم تا حافظه جای خالی داشته باشد .
در حالیکه مموری SD Card کلی فضای خالی دارد .
چکار باید کرد؟؟

محمد7966
04-05-2016, 14:13
سلام
گوشی من سامسونگ گرند2 DUOS است .
تلگرام و ضبط مکالمات روی حافظه گوشی قرار دارد و حافظه گوشی خیلی زود تمام میشود و مرتب باید فایلهایی پاک کنم تا حافظه جای خالی داشته باشد .
در حالیکه مموری SD Card کلی فضای خالی دارد .
چکار باید کرد؟؟

سلام ببینید یه سری برنامه ها نیست که app ها رو توی sd بریزد؟

هست چنین برنامه هایی فقط ممکنه بعضیا نیاز به روت داشته باشند که خب اگر روت بشه گارانتیش هم باطل میشه

شما یه سرچی کنید ببینید برنامه های app2sd چی هست تو اینترنت

اونایی رو دانلود کنید که نیاز به روت نداشته باشند

اگر هم نبود مجبورید روتش کنید

تپل
04-05-2016, 14:48
سلام ببینید یه سری برنامه ها نیست که app ها رو توی sd بریزد؟

هست چنین برنامه هایی فقط ممکنه بعضیا نیاز به روت داشته باشند که خب اگر روت بشه گارانتیش هم باطل میشه

شما یه سرچی کنید ببینید برنامه های app2sd چی هست تو اینترنت

اونایی رو دانلود کنید که نیاز به روت نداشته باشند

اگر هم نبود مجبورید روتش کنید

AppmgrIII رو نصب کردم ولی در لیستی که از نرم افزارهای قابل انتقال ارائه داد ، تلگرام و ویس رکوردر نبود . فقط خود نرم افزار و کمپاس اومد

محمد7966
04-05-2016, 14:54
AppmgrIII رو نصب کردم ولی در لیستی که از نرم افزارهای قابل انتقال ارائه داد ، تلگرام و ویس رکوردر نبود . فقط خود نرم افزار و کمپاس اومد

خب یکی از دلایلش اینه خود نرم افزارها این قابلیت رو به برنامه شون اضافه نکردند

یعنی خود تلگرام این قابلیت رو اضافه نکرده که بشه اونو به sd انتقال داد یا همون برنامه ویس رکوردر

مگر همون راه آخری که گفتم روتش کنید و اگر روتش کنید همه رو میتونید به sd انتقال بدید ولی خب اگر گارانتیش براتون مهمه گوشیتون رو روت نکنید

mahdi--
04-05-2016, 15:16
من ۸ ماه پیش ی سری فایل روی sd داشتم که پاک شد. راهی نیست برای ریکاوری ؟

محمد7966
04-05-2016, 15:18
من ۸ ماه پیش ی سری فایل روی sd داشتم که پاک شد. راهی نیست برای ریکاوری ؟

از برنامه ریکاور مای فایل آخرین نسخه استفاده کنید

بد نیست فایلای کم حجم مثل عکس رو میاره

yaroo89
04-05-2016, 17:24
سلام. گوشی من سامسونگ a5 2016 است. دیروز update شد از طریق wifi . بعد از ریست شدن بعد از انتخاب زبان ، وای فای رو چک میکنه و اکانت گوگل رو میخواد و من رمز اکانت گوگل رو از دست دادم و به هیچ طریقی نمی تونم رمز اکانت گوگل رو که قبلا در گوشی داشتم پیدا کنم . ایمیل های دیگر گوگل رو هم قبول نمی کنه و ایمیل قبلی رو می خواد. ریست فاکتوری کردم تغییری نکرد دکمه skip هم غیر فعال است و همش پیغام میده اکانتی رو که قبلا در گوشی ثبت کردی وارد کن. نمیدونم چیکار کنم. لطفا کمک کنین.

تپل
04-05-2016, 21:43
خب یکی از دلایلش اینه خود نرم افزارها این قابلیت رو به برنامه شون اضافه نکردند

یعنی خود تلگرام این قابلیت رو اضافه نکرده که بشه اونو به sd انتقال داد یا همون برنامه ویس رکوردر

مگر همون راه آخری که گفتم روتش کنید و اگر روتش کنید همه رو میتونید به sd انتقال بدید ولی خب اگر گارانتیش براتون مهمه گوشیتون رو روت نکنید
گارانتیش تموم شده
روت کردن مشکلی ایجاد نمیکنه؟

محمد7966
04-05-2016, 21:57
گارانتیش تموم شده
روت کردن مشکلی ایجاد نمیکنه؟

نه من گوشیم روت شده است ولی خب اگر حال و حوصله یه سری کارها که به خاطر روت شدن اینجاد میشه رو ندارید میگم انجام ندید

البته یکی از دوستان میگفت سرعت گوشی هم کند میشه که نمیدونم تا چه اندازه درسته
فکر کنم یه تایپیک درست کنید و تجربه دوستان رو بپرسید بهتر باشه

ولی تجربه من اینه که هر وقت رم sd رو دربیارم به خاطر برنامه link2sd مجبورم یه سری برنامه ها رو از اول نصب کنم چون سیستم نمیشناسشون،به خاطر همین سعی میکنم هیچ وقت رم sd رو در نیارم

این تجربه من بود

میتونید تایپیک درست کتنید با عنوان:معایب روت کردن گوشی

اینطوری به نتیجه بهتری می رسید به نظر من

Ghaioom
04-05-2016, 22:13
موقع پخش آهنگ بخواهیم یک تصویر روش بیاد چه نرم افزاری هست؟ مثلا طرف میخواد موقع پخش آهنگ تصویر خودش رو پلیر بیاد! داریم همچین چیزی؟ مگ میشه؟! دی

محمد7966
04-05-2016, 22:22
موقع پخش آهنگ بخواهیم یک تصویر روش بیاد چه نرم افزاری هست؟ مثلا طرف میخواد موقع پخش آهنگ تصویر خودش رو پلیر بیاد! داریم همچین چیزی؟ مگ میشه؟! دی

یه راهی میگم تست کنید ببینید میشه یا نه

تو فایل منجیر یه پوشه ای هست با عنوان albumthumb همه رو پاک کنید و عکس های خودتون رو تو پوشه کپی کنید

این پوشه albumthumb عکس همون موسیقی رو میذاره،مثلا دیدید معین داره میخونه بعد عکسش هم میاد

این پوشه همین عکسا رو داره،حالا اگر پاکشون کنید و عکس خودتون رو بذارید ممکنه عکس خودتون تو پخش پلیر بیاد

یه امتحانی کنید

Ghaioom
05-05-2016, 17:28
این کیبورد یه گوشی چشه که بعضی حروف رو اشتب یکی دیگه میزنه؟ مثلا چ رو میزد ج میومد. یعنی اون نزدیکش میاد. بعد اسکرین صفحه رو خاموش روشن میکرد درست میشد!

هنگ کردن گوشی از چیه؟

ریست کنم از ریکاوری بوت؟

تو ریکاوری بوت wipe cash کارش چیه؟ بهش دست نزنم؟

Ghaioom
05-05-2016, 22:48
یه راهی میگم تست کنید ببینید میشه یا نه

تو فایل منجیر یه پوشه ای هست با عنوان albumthumb همه رو پاک کنید و عکس های خودتون رو تو پوشه کپی کنید

این پوشه albumthumb عکس همون موسیقی رو میذاره،مثلا دیدید معین داره میخونه بعد عکسش هم میاد

این پوشه همین عکسا رو داره،حالا اگر پاکشون کنید و عکس خودتون رو بذارید ممکنه عکس خودتون تو پخش پلیر بیاد

یه امتحانی کنید

این پوشه رو پیدا کردم ولی توش فایل بود روش هم شماره های تکراری نوشته شده بود که باز هم نمیشد. عکس نبود!
شاید تو بعضی گوشیا این ترفند کار نکنه!

محمد7966
05-05-2016, 23:04
این پوشه رو پیدا کردم ولی توش فایل بود روش هم شماره های تکراری نوشته شده بود که باز هم نمیشد. عکس نبود!

اتفاقا اینا عکسند ولی پسوند فایلشون jpeg نیست

شما کافیه روش کلیک کنید و گزینه open رو بزنید بعد میگه میخاین این فایل رو به صورت عکس یا صوت یا فیلم ...ببنید

شما بزنید به صورت عکس

بعد براتون عکسو میاره

حالا همه این فایلا رو پاک کنید و یه عکس بذارید توش ببینید چی میشه

البته باید فایل منیجرتون هم این قابلیت رو داشته باشه که بشه فایل عکس رو باز کنه

با فایل منیجرهایی مثل ES file explorer اینکار رو کنید

بذارید خودم هم تست کنم

نه نمیشه متاسفانه

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-05-2016, 00:11
سلام
خیلی از دوستان وقتی مطلبی میفرستند آخِرش نوشته:
فرستاده شده از من با tapatalk
این چیه ؟ قابل حذف نیست ؟ یعنی اجباری ارسال میشه ؟

محمد7966
09-05-2016, 00:14
سلام
خیلی از دوستان وقتی مطلبی میفرستند آخِر نوشته:

سلام این اسم برنامه اندرویدیه که مخصوص انجمن ها و فروم هاست

ولی اینکه قابل حذف باشه رو نمیدونم چون خودم استفاده نمیکنم ازش

Hossein_it
09-05-2016, 00:26
سلام

سلام
برای گوشی های هوشمند نرم افزاری تحت عنوان Tapatalk هست که مختص فروم گردی هستش.
این عباراتی که اشاره کردید تحت عنوان امضا در برنامه تعریف شده که مدل گوشی فرد رو اشاره میکنه و اینکه با این برنامه ارسال شده.
راحت از تنظیمات قابل حذف هستش.

Pr0m3en
09-05-2016, 14:55
دوستان کسی راه حلی برای دور زدن دائمی تحریم های گوگل بلده؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-05-2016, 16:05
دوستان کسی راه حلی برای دور زدن دائمی تحریم های گوگل بلده؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalkسلام
دوران دور زدن تحریمها به سر اومده . حالا دوره ی برداشتن تحریمها با چرخش و نرمش و ورزش و مذاکره و اینهاست
:20:
اگر همه چیز طبق برنامه های طراحی شده پیش بره کم کم این تحریمها برداشته میشه
البته اگر خیره سریها و رجزخوانیها و غیره کار رو خراب نکنه

محمد7966
10-05-2016, 04:34

نگاه کنید این کاری که شما میخاین حتما میشه،چون وقتی مثلا عکس معین رو روی ترانه اش میذارن پس حتما نرم افزارش هم هست

حالا تو گوگل سرچ کنید نرم افزار عکس گذاری روی عکس

فعلا یکی رو پیدا کردم ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه

malkemid
11-05-2016, 08:41
سلام
موقع فرستادن یه چک باکس داره که اگه تیک رو برداری این جمله حذف میشه

afceaglee2013
16-05-2016, 18:43
درود دوستان
جدیدا گوشی سامسونگ galaxyj5 رو خریدم ولی منو فارسی نداره چطوری میشه منو ها رو فارسی کرد بدون اینکه گوشی روت بشه
فارسی galaxyj5

Hossein_it
16-05-2016, 18:51
درود دوستان
جدیدا گوشی سامسونگ galaxyj5 رو خریدم ولی منو فارسی نداره چطوری میشه منو ها رو فارسی کرد بدون اینکه گوشی روت بشه
فارسی galaxyj5

نسخه 4g رو خریداری کردید؟

afceaglee2013
16-05-2016, 18:53
نسخه 4g رو خریداری کردید؟

بله 4G هستش (از قول فروشنده)

Hossein_it
16-05-2016, 19:11
بله 4G هستش (از قول فروشنده)

از نرم افزار morelocale 2 استفاده کنید.
اموزشش هم سرچ کنید هست.

afceaglee2013
16-05-2016, 20:37
ممنون حسین جان آموزش رو خوندم بعد از اینکه usb debuging رو فعال کردم ADB ارور device not found میده (گوشی با کابل وصله) ویندوزم 8 و ورژن اندروئید گوشی 5.1.1 ه
cmp با دسترسی ادمین اجرا شده

Hossein_it
16-05-2016, 20:41
ممنون حسین جان آموزش رو خوندم بعد از اینکه usb debuging رو فعال کردم ADB ارور device not found میده (گوشی با کابل وصله) ویندوزم 8 و ورژن اندروئید گوشی 5.1.1 ه
cmp با دسترسی ادمین اجرا شده

طبق این اموزش پیش برید

majidred2011
17-05-2016, 15:50
سلام

من یک مشکلی که دارم اینه که مدرن کمبات 5 نصب کرده بودم بازی میکردم درست یک روز اشتباهی دیتاش دستم خورد پاک شد بعد دوباره که دیتاش ریختم کار نمیکرد بازی، برا همین پاکش کردم حالا که میخوام دوباره نصب کنم انگار یک چیزیش داخل موبایل مونده نمیزاره نصب شه میگه برنامه نصب نشد بدون دلیل
همین اتفاق برا آسفالت 8 افتاد الان میزنم نصب بشه میگه نصب نشد هیچی هم نمینویسه چرا.

این مشکلو با هوآوی هم داشتم، چیکار میشه کرد؟ فقط همین اپایی که اینطوری شده دیگه نصب نمیشه.

najee
20-05-2016, 12:15
سلام.
دیروز یه گوشی A3 2016گرفتم از بازار دزدا همچیش تقریبا خوب کار میکنه ولی بعد از وصل کردن به WIFIخونه متوجه شدم که هر چند دقیقه یبار قطع میشه دوباره وصل میشه از دیشب داعم همینجوری میشه نسخه اندرویدش5.1.0.1 خیلی اعصابم ریخت بهم نمدونم مشکل سخت افزاری داره یا نرم افزاری.اگه کسی این گوشی رو داره این مشکل و داره یا نه اینم نسخه نرم افزار
شه A310FXXU2APDC

Hossein_it
20-05-2016, 12:19
سلام.
دیروز یه گوشی A3 2016گرفتم از بازار دزدا همچیش تقریبا خوب کار میکنه ولی بعد از وصل کردن به WIFIخونه متوجه شدم که هر چند دقیقه یبار قطع میشه دوباره وصل میشه از دیشب داعم همینجوری میشه نسخه اندرویدش5.1.0.1 خیلی اعصابم ریخت بهم نمدونم مشکل سخت افزاری داره یا نرم افزاری.اگه کسی این گوشی رو داره این مشکل و داره یا نه اینم نسخه نرم افزار
شه A310FXXU2APDC

چک کنید آپدیتی براش منتشر شده یا نه !
یکبار فکتوری ریست کنید و درنهایت اگر حل نشد رامشو فلش کنید.

najee
20-05-2016, 15:56
چک کنید آپدیتی براش منتشر شده یا نه !
یکبار فکتوری ریست کنید و درنهایت اگر حل نشد رامشو فلش کنید.

آپدیت جدید که نه ولی تو سایت update-samsungدیدم ورژن ایرانش رو گوشی من نیست و رام امارات هست تازه دوتارام تهران داره یکی ۲۰۱۵ویکی هم ۲۰۱۶.
ینی امکان داره مشکل از رام باشه ومشکل سخت افزاری نداشته باشه.
لعنت به این پاساژ دزدا.
من تو نت یه سرچی کردم دیدم کسی این مشکل و با این گوشی نداشته بخاطر این خیلی ترسیدم که نکنه مشکل سخت افزاری باشه.

chaharnazm
21-05-2016, 15:06
درود
آنر 4c دارم. به تازگی برخی از پیامهای دریافتی رو نشون نمیده و همچنین برخی از شماره هایی هم که میگیرم در Dialed نمایش داده نمیشه. اندروییدش هم 4.4 کیت کته. از هنگامیکه فیلترشکن hotspot رو روش ریختم و پاک کردم اینجور شده.
دوستان میتونین راهنمایی کنین؟

mosi_alfa
25-05-2016, 22:41
دوستان گوشی بنده رو حالت خودکار بین gsm و wcdma هست، قاعدتا وقتی آنتن 3G ضعیف بشه، باید بره روی 2G
ولی این اتفاق نمی افته، حتی با یک بار آنتن بازم جابجایی شبکه انجام نمیشه، باعث میشه تماس هام برقرار یا دریافت نشه، یا کیفیت پایینی داشته باشه

راهی هست که شبکه روی حالت خودکار بین 2gو3g با اولویت 2g قرار بگیره؟

tandis-gh
26-05-2016, 23:35
سلام خدمت دوستان

یه مشکلی دارم که نمیدونم جای مطرح کردنش اینجاست یا نه ؟

یه گوشی htc rhyme دارم

زمانیکه آخرین بار حدود چند ماه پیش از طریق وای فای آپدیت شد هی بطوز شانسی خاموش و روشن میشه
بخصوص زمان مکالمه

به جند تا از این تعمیرکارهای موبایل نشونش دادم گفتن عیب از باطریه و باطری بایذد عوض بشه

بدبختی اینجاست که باطری از نوع داخلی و غیر قابل تعویضه و حتما باید توسط تعمیرکار مرب تعویض بشه

جالب اینجاست که این مشکل بطور دائمی نیست . کاهی اوقات تا آخرین میزان شارژ (حدود 3 الی 4 درصد باقیمانده) گوشی بدون هیچ گونه خاموش شدنی چه در مکالمه چه تو کارهای دیگه دوام میاره و اصلا اذیت نمیکنه و بالعکس گاهی اوقات با وجود فول شارژ بودن گوشی در زمان تماس یا زنگ خوردن گوشی و حتی گاهی اوقات بطور خود بخودی خاموش میش و بایدکلید پاور رو نگه دارم تا روشن بشه و گوشی بالا بیاد

من خودم به خراب باطری مشکوکم ولی اگر باطری خرابه چرا گاهی گداری تا آخرین میزان شارژ بدون هیچ مشکلی گوشی کار میکنه و گاهی هم با وجود فول شارژ بودن گ.وشی خود بخود خاموش میشه
واسه همین به رامو شک کردم چون رامی که من نصب کردم 4.0.3 و از نوع کاستوم هستش

حالا از دوستان و اساتید محترم تقاضا دارم منو راهنمایی کنین:n28:
و اگه رام سالم و تست شده واسه این گوشی دارین بزارین

با تشکر فراوان:n16:

Pr0m3en
27-05-2016, 10:58
سلام خدمت دوستان

یه مشکلی دارم که نمیدونم جای مطرح کردنش اینجاست یا نه ؟

یه گوشی htc rhyme دارم

زمانیکه آخرین بار حدود چند ماه پیش از طریق وای فای آپدیت شد هی بطوز شانسی خاموش و روشن میشه
بخصوص زمان مکالمه

به جند تا از این تعمیرکارهای موبایل نشونش دادم گفتن عیب از باطریه و باطری بایذد عوض بشه

بدبختی اینجاست که باطری از نوع داخلی و غیر قابل تعویضه و حتما باید توسط تعمیرکار مرب تعویض بشه

جالب اینجاست که این مشکل بطور دائمی نیست . کاهی اوقات تا آخرین میزان شارژ (حدود 3 الی 4 درصد باقیمانده) گوشی بدون هیچ گونه خاموش شدنی چه در مکالمه چه تو کارهای دیگه دوام میاره و اصلا اذیت نمیکنه و بالعکس گاهی اوقات با وجود فول شارژ بودن گوشی در زمان تماس یا زنگ خوردن گوشی و حتی گاهی اوقات بطور خود بخودی خاموش میش و بایدکلید پاور رو نگه دارم تا روشن بشه و گوشی بالا بیاد

من خودم به خراب باطری مشکوکم ولی اگر باطری خرابه چرا گاهی گداری تا آخرین میزان شارژ بدون هیچ مشکلی گوشی کار میکنه و گاهی هم با وجود فول شارژ بودن گ.وشی خود بخود خاموش میشه
واسه همین به رامو شک کردم چون رامی که من نصب کردم 4.0.3 و از نوع کاستوم هستش

حالا از دوستان و اساتید محترم تقاضا دارم منو راهنمایی کنین:n28:
و اگه رام سالم و تست شده واسه این گوشی دارین بزارین

با تشکر فراوان:n16:
فکتوری ریست کردی عزیز؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

tandis-gh
27-05-2016, 15:19
سلام
بله دوست عزیز چند بار هم ریست کردم

هم آنلاک کردم هم ریکاوری روش نصب کردم

در ضمن یه موضوع رو یاد رفت مطرح کنم زمانیکه گوشی زنگ میخوره و خاموش میشه و یا بطور شانسی و غیر منتظره خاموش میشه اگر گوشی رو در زمان خاموشی به شارژ بزنم صحفه ریکاوری بالا میاد

Hossein_it
27-05-2016, 15:31
سلام
بله دوست عزیز چند بار هم ریست کردم

هم آنلاک کردم هم ریکاوری روش نصب کردم

در ضمن یه موضوع رو یاد رفت مطرح کنم زمانیکه گوشی زنگ میخوره و خاموش میشه و یا بطور شانسی و غیر منتظره خاموش میشه اگر گوشی رو در زمان خاموشی به شارژ بزنم صحفه ریکاوری بالا میاد

گوشی تون خیلی قدیمیه
تعمیرکاران هم که جواب کردن
تعویضش بهترین کاره...

bardia-vr
27-05-2016, 23:42
چند وقته گوشی من با وای فای مشکل داره، کند شده و حتی چیزی باز نمیشه،درحالی که مودم سالمه و گوشی باقی اعضای خانواده مشکل نداره،هم گوشی و هم مودمو خاموش روشن کردم درست نشد،گوشیم asus padfone 2

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

esmiz
28-05-2016, 02:47
سلام
من و دوستم حدود دو ماه پیش با هم از یک مغازه دو تا گوشی sony m4 dual خریدیم بعد از روشن کردن هر دوتامون به صورت ota آپدیت هایی رو که برای گوشی اومده بود نصب کردیم بعدش هم یه سری بازی توی گوشی ها نصب کردیم( آسفالت، سابوی، مینیون راش، کلش،و...) حالا اتفاقی که افتاده مثلا بازی آسفالت ۸ رو که اجرا می کنیم توی گوشی من لگ داره اما توی گوشی دوستم هیچ مشکلی نداره و به راحتی اجرا می شه.
حالا دوستان کسی می دونه الان مشکل گوشی من چیه چرا این طوریه در حالی که هر دو گوشی از یه برند و یه مدله و هر دو رو از یک مغازه خریدیم.

فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk

esmiz
28-05-2016, 02:48
ببخشید اگه یکی از پیکسل های صفحه نمایش نیم سوز شده باشه یعنی اینکه اون پیکسل همیشه سیاه نباشه ولی رنگ ها رو درست نشون نده راهی برای تعمیرش هست.

Hossein_it
28-05-2016, 14:04
ببخشید اگه یکی از پیکسل های صفحه نمایش نیم سوز شده باشه یعنی اینکه اون پیکسل همیشه سیاه نباشه ولی رنگ ها رو درست نشون نده راهی برای تعمیرش هست.

اگر اذیت میکنه باید کل صفحه رو تعویض کنید.
اگر گارانتی داشته باشه زیر 3 تا پیکسل سوختگی رو تعویض نمیکنن.

bardia-vr
29-05-2016, 22:31
چند وقته گوشی من با وای فای مشکل داره، کند شده و حتی چیزی باز نمیشه،درحالی که مودم سالمه و گوشی باقی اعضای خانواده مشکل نداره،هم گوشی و هم مودمو خاموش روشن کردم درست نشد،گوشیم asus padfone 2

راه حلی کسی به ذهنش نمیرسه؟

bardia-vr
29-05-2016, 22:37

کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟

pesar_tanha
30-05-2016, 23:34
سلام

گوشی g flex2 ls996 خریدم

با ارسال اس ام اس مشکل دارم
وقتی پیامک 2 تای یعنی بالای 70 کارکتر ارسال میکنم برای دریافت کننده دو بار دریافت میشه یعنی هر چند تا پیامک باشه همون اندازه براش دریافت میشه
چیکار کنم که پیامک ها یکدست برای دریافت کننده برسه ؟

bardia-vr
31-05-2016, 10:07
با برنامه های دیگر اس ام اس امتحان کنید.

pesar_tanha
31-05-2016, 21:22
سلام
زدم نشد
واقعا سیستم گوشی خیلی ایراد داره

گوشی لاک بوده انلاک شده نمیدونم با اندروید ورژن پایینتر یا بالاتر مجدد میشه انلاکش کرد یا خیر ؟
میخوام گوشی را ریست فکتوری کنم میترسم گوشی مجدد لاک بشه
کسی اطلاع داره بما بگه با ریست فکتوری گوشی تنظیمات انلاک شدند گوشی از بین میره یا خیر ؟

pesar_tanha
01-06-2016, 18:11
واقعا کسی نیست ؟

Ghaioom
01-06-2016, 23:33

من قبل اینکه مودم بگیرم سوال کردم. گفتن که بعضی مودم ها با بعضی گوشیا سازگار نیست. یعنی واس تو همینه.

یه برنامه هست به اسم چی بپوشم. رفیقم دان کرد گف زنانس. من میخوام عکس بدم بهش لباسهای مختلف تن کنم. اون برنامه رو یکی تست کنه خبر بده من گوشی لمسی ندارم.

شارژر 5 ولت به بالا به گوشیا نمیخوره نه؟

oriental81
05-06-2016, 21:51
با سلام و وقت بخیر

من یک گوشی اس 6 پلاس دارم. گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگرداندم. برای ورود اکانت گوگل مرا می خواهد. ولی با اینکه درست وارد می کنم، وارد نمیشود و ارور می دهد... مشکل چیست؟

ممنونم

Ghaioom
09-06-2016, 10:01
گوشی سامسونگ پاکت 5300 خطای onkey 7s reset میاد رو صفحش و بالا نمیاره.
نمیتونم فلش هم کنم. چون به حالت دانلودینگ که میره بعد باز همین خطا رو صفحش میاد باید چیکارش کنم؟!
وایپ دیتا هم زدم نشد!

محمد7966
09-06-2016, 20:51
گوشی سامسونگ پاکت 5300 خطای onkey 7s reset میاد رو صفحش و بالا نمیاره.
نمیتونم فلش هم کنم. چون به حالت دانلودینگ که میره بعد باز همین خطا رو صفحش میاد باید چیکارش کنم؟!
وایپ دیتا هم زدم نشد!

کلا با نرم افزار فلش کردن،درد سر زیاد داره

منم قبلا خواستم فلش کنم و رام بذارم روی گوشیم سال 91

خیلی اذیت کرد منو،آخر سر هم دادم بیرون با سخت افزار فلش کنن

راحت شدم

حالا شما یه خورده دیگه بگردید،تو سایتای خارجی و....راه های مختلفو امتحان کنید
اگر دیدید فایده نداره،بدید بیرون فلش کنن،

منم گوشیم سونی اریکسونه،ظاهرا فلش کردن گوشی ها هم فرق می کنن با هم،برند به برند فرق میکنه

ولی با باکس راحته،

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-06-2016, 05:41
سلام دوستان
ظاهراً بعضی از گوشیهای اندرویدی رو یدون سیم کارت نمیشه روشن کرد
اگه میخواین بدون سیم کارت روشنش کنین باید قبل از خاموشش کردنش بذارینش روی حالت هواپیما بعد خاموشش کنین
حالا میتونین بدون سیم کارت روشنش کنین

Ghaioom
22-06-2016, 14:12
سلام

روی دریافت که میزنم دو تا گزینه انتخاب حافظه داخلی و sd کارت میاد. و جلوی هر دو تا مینویسه “بدون مجوز” مشکل چیه؟!
حل شد: نسخه برنامه خیلی پایین بوده!

یه مشکل دیگه:
گوشی هواوی usb درایو رو میخوام باز کنم خطای:

I:\ is not accessible.

Incorrect function.

میاد.

با MTP هم وصلش میکنم وقتی میخوام وارد درایو بشم خطای :
You don't have permission to access this device

میده. مشکل چیه؟! ویندوز 8.1

خطای دومی برای تبلت هم شده بود. انگار تنظیمات ویندوز دستکاری شده منم که هیچ چیزی دست نزدم عجیبه!
خطای اولی هم از گوشیه چون رو سیستم دیگه هم بردمش بازم این خطا هست.

محمد7966
23-06-2016, 09:15
سلام

روی دریافت که میزنم دو تا گزینه انتخاب حافظه داخلی و sd کارت میاد. و جلوی هر دو تا مینویسه “بدون مجوز” مشکل چیه؟!
حل شد: نسخه برنامه خیلی پایین بوده!

یه مشکل دیگه:
گوشی هواوی usb درایو رو میخوام باز کنم خطای:

I:\ is not accessible.

Incorrect function.

میاد.

با MTP هم وصلش میکنم وقتی میخوام وارد درایو بشم خطای :
You don't have permission to access this device

میده. مشکل چیه؟! ویندوز 8.1

خطای دومی برای تبلت هم شده بود. انگار تنظیمات ویندوز دستکاری شده منم که هیچ چیزی دست نزدم عجیبه!
خطای اولی هم از گوشیه چون رو سیستم دیگه هم بردمش بازم این خطا هست.

سلام

ببینید درایور گوشی توی خود حافظه موبایل کپی شده یا نه،شاید چون درایور موبایل شناخته شده نیست این خطا رو میده

با این مشکل تا حالا روبرو نشدم

Ghaioom
23-06-2016, 10:05
سلام

ببینید درایور گوشی توی خود حافظه موبایل کپی شده یا نه،شاید چون درایور موبایل شناخته شده نیست این خطا رو میده

با این مشکل تا حالا روبرو نشدم
فکر نکنم از درایور باشه. خود سیستم که کپی میکنه. ولی تا جایی که من شک دارم از سیستمه چون گفتم زدم جای دیگه سریع اورد تو سیس خودم نمیاد.

محمد7966
23-06-2016, 10:12
فکر نکنم از درایور باشه. خود سیستم که کپی میکنه. ولی تا جایی که من شک دارم از سیستمه چون گفتم زدم جای دیگه سریع اورد تو سیس خودم نمیاد.

من برای خطای اولی گفتم شاید از درایور گوشی باشه،چون گفتید جای دیگه هم تست کردید و باز اون خطا رو داده

ولی برای خطای دومی اگر جای دیگه تست کردید و خطا نداد پس اشکال از ویندوزتون

Ghaioom
24-06-2016, 09:59
من برای خطای اولی گفتم شاید از درایور گوشی باشه،چون گفتید جای دیگه هم تست کردید و باز اون خطا رو داده

ولی برای خطای دومی اگر جای دیگه تست کردید و خطا نداد پس اشکال از ویندوزتون
گوشی که فایلای ویندوز رو شناسایی نمیکنه که من درایو گوشی رو بریزم تو حافظه گوشی!
تو سی دی رام مجازی هست درایوش. دیدی بعضی گوشیا دارن سی دی رام مجازی.

یه سوال دیگه:

سیم راه اول هر کاری کردم به نت وصل نشد. با ایران ول راحت وصل میشه. چیکارش کنم؟!
من خودم برای دوستان اگه وصل نمیشد نقطه اتصال درست میکردم کار میکرد ولی برای خودم هر راهی رفتم نشد! خیلی عجیبه. گوشی Y6 PRO هواوی هست. جدید.

محمد7966
24-06-2016, 10:51
گوشی که فایلای ویندوز رو شناسایی نمیکنه که من درایو گوشی رو بریزم تو حافظه گوشی!
تو سی دی رام مجازی هست درایوش. دیدی بعضی گوشیا دارن سی دی رام مجازی.

یه سوال دیگه:

سیم راه اول هر کاری کردم به نت وصل نشد. با ایران ول راحت وصل میشه. چیکارش کنم؟!
من خودم برای دوستان اگه وصل نمیشد نقطه اتصال درست میکردم کار میکرد ولی برای خودم هر راهی رفتم نشد! خیلی عجیبه. گوشی Y6 PRO هواوی هست. جدید.

نمیدونم گوشی شما درایورش چه شکلیه ولی گوشی من درایورش تو یه فایل rar هست و تو برنامه هایی که برای موبایل طراحی شده اند مثل فلش تولز راحت شناسایی میشه

اگر با برنامه هایی مثل فلش تولز یا ...میخاین کار کنید حتما باید درایور گوشی نصب باشه

سوال دوم منظورتون اینه که اینتنرنت همراه اول وصل نمیشه به نت؟

به سامانه همراه اول مدل گوشی رو بفرستید تا براتون تنظیمات اینترنت رو بفرسته

شاید هم چون گوشیتون جدید هنوز براش تنظیماتی نیومده

فکر کنم سامانه 8008 بود،دقیق یادم نیست

Ghaioom
24-06-2016, 11:24
نمیدونم گوشی شما درایورش چه شکلیه ولی گوشی من درایورش تو یه فایل rar هست و تو برنامه هایی که برای موبایل طراحی شده اند مثل فلش تولز راحت شناسایی میشه

اگر با برنامه هایی مثل فلش تولز یا ...میخاین کار کنید حتما باید درایور گوشی نصب باشه

سوال دوم منظورتون اینه که اینتنرنت همراه اول وصل نمیشه به نت؟

به سامانه همراه اول مدل گوشی رو بفرستید تا براتون تنظیمات اینترنت رو بفرسته

شاید هم چون گوشیتون جدید هنوز براش تنظیماتی نیومده

فکر کنم سامانه 8008 بود،دقیق یادم نیست
خب فایل رار رو میریزی تو حافظه یا فایلای داخلش رو؟

اره. اصلا گزینه ی دوتا فلش کوچیک نمیاد که موقع رفتن به نت میاره بالای گوشی.
تنظیماتشو خودش دریافت کرده!

یه سوال دیگه:

تبلت لنوو به سیستم وصلش میکنی قسمت usb اش غیرفعاله ! موندم از داخل گوشیه یا از سیستم!از گوشی باید باشه.

یه تبلت ناشناخته دستمه به اسم AMJ این مشکلش اینه که تو منوی بوت میمونه. به ریکاوری مود هم نمیشه رفت. من که هر کاری کردم نشد. انگار باید با باکس فلش کننش.
من باکس خیلی لازمم میشه. قبلا هم یه تبلت دیگه هم همینطوری شده بود.
میشه یه باکس خرید و برای همه گوشیا و تبلتا استفاده کرد؟

محمد7966
24-06-2016, 11:29
خب فایل رار رو میریزی تو حافظه یا فایلای داخلش رو؟

اره. اصلا گزینه ی دوتا فلش کوچیک نمیاد که موقع رفتن به نت میاره بالای گوشی.
تنظیماتشو خودش دریافت کرده!

یه سوال دیگه:

تبلت لنوو به سیستم وصلش میکنی قسمت usb اش غیرفعاله ! موندم از داخل گوشیه یا از سیستم!از گوشی باید باشه.

یه تبلت ناشناخته دستمه به اسم AMJ این مشکلش اینه که تو منوی بوت میمونه. به ریکاوری مود هم نمیشه رفت. من که هر کاری کردم نشد. انگار باید با باکس فلش کننش.
من باکس خیلی لازمم میشه. قبلا هم یه تبلت دیگه هم همینطوری شده بود.
میشه یه باکس خرید و برای همه گوشیا و تبلتا استفاده کرد؟

فایل rar برای من تو رم sd ولی تویه حافظه گوشی هم بریزید فکر نکنم مشکلی باشه

باکس خیلی خوبه،میتونید باهاش هرچی گوشی فلش کنید ولی قیمتش گرونه ظاهرا،یه پرسشی بکنید از مغازه ها،

Ghaioom
29-06-2016, 19:20
سلام

بازی اسفالت نسخه 1.3.2a رو دارم. اموزش نصبش کجاس. تا جایی که یادمه انجام دادم ولی خطای لایسنس میده یا اینترنت!
اینترنت وصل میکنم خطای لایسنس میده قط میکنم خطای اینترنت! چیکار کنم؟

بازی بتمن dark night هم صفحه سیاه میاد؟ اینم از پردازنده باید باشه فک کنم؟

hr95
03-07-2016, 00:31
سلام دوستان گوشی من سونی ایکسپریا وی هست .
یه مشکل برام پیش اومده ، چند وقته که دیکه وقتی برام پیام میاد نه زنگ میخوره ، نه ویبره میره ، تازه جدیداً وقتی صفحه اصلی رو نگاه می کنم مثلاً نوشته 1 پیام اما وقتی داخل پیامها می رم 3 -4 تا پیام هست:n41:
چکار کنم درست بشه؟:n13:

The Respina
03-07-2016, 01:52
سلام دوستان گوشی من سونی ایکسپریا وی هست .
یه مشکل برام پیش اومده ، چند وقته که دیکه وقتی برام پیام میاد نه زنگ میخوره ، نه ویبره میره ، تازه جدیداً وقتی صفحه اصلی رو نگاه می کنم مثلاً نوشته 1 پیام اما وقتی داخل پیامها می رم 3 -4 تا پیام هست:n41:
چکار کنم درست بشه؟:n13:

با ریست فکتوری قابل حله عزیز

Ghaioom
05-07-2016, 20:42
سلام

یه گوشی میخواد عکس رو پس زمینه بزاره میگه:

ذخیره عکس برش داده شده امکان پذیر نیست!

چرا. فک کنم دقیق همینو گفت متنش.

m_sport
06-07-2016, 17:02
با سلام
نصب برنامه هایی که که از بازار دانلود بشه برا گوشی مضره؟ گارانتی رو باطل میکنه؟
برنامه های بازار باگ داره؟
به جز بازار دیگه کدوم سورسها برنامه هاشون باگ داره؟

ardeshir n
06-07-2016, 17:18
با سلام
نصب برنامه هایی که که از بازار دانلود بشه برا گوشی مضره؟ گارانتی رو باطل میکنه؟
برنامه های بازار باگ داره؟
به جز بازار دیگه کدوم سورسها برنامه هاشون باگ داره؟
سلام.
خیر باطل نمیکنه.
شما آنتی ویروس بریزین مشکل حل میشه.

Sent from my K00E