PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14

hr95
08-07-2016, 01:11
با ریست فکتوری قابل حله عزیز
سلام غیر از این دگیه راهی نداره:n27:

mg_mahyar
08-07-2016, 03:03
سلام
دوستان من گوشی سامسونگ A5 2016 دارم میخوام از گوشی قبلیم s5 mini بهش اطلاعات رو منتقل کنم. متاسفانه گزینه usb debuging فعال نمیشه روی دستگاهم.
7 بار روی روی model nmber میزنم ولی بازم نمیشه.راهش چیه؟

digitalmen
09-07-2016, 21:43
سلام کسی فایل فلش lenovo s6000 که کال اکتیو باشه رو داره؟

Ghaioom
11-07-2016, 18:19
آقا سیم کارت همراه اول گاهی به رومینگ وصل میشه بعد هم نمیشه زنگید چیکار کنیم؟ نه مال من مال بعضیا اینجا اینجوری میشه!

ardeshir n
11-07-2016, 18:45
آقا سیم کارت همراه اول گاهی به رومینگ وصل میشه بعد هم نمیشه زنگید چیکار کنیم؟ نه مال من مال بعضیا اینجا اینجوری میشه!
دیتا رومینگ فعاله؟

Sent from my K00E

mg_mahyar
11-07-2016, 19:02
دوستان من اینترنت گوشیم فعال نمیشه
گوشی samsung a5 2016 هست سیم کارتم تازه تعویض کردم.
گوشیمو نمیدونم چطوری با داده به اینترنت وصل کنم. تنظیم خاصی داره؟

ardeshir n
11-07-2016, 19:07
اگر ایرانسله *555# رو بزنید و تنظیمات خودکارو بگیرید.
اگر نه *1# برا ام‌سی‌آی بگیرید.

Sent from my K00E

mg_mahyar
11-07-2016, 21:35
برای خریدن بسته هست وگرنه تنظیماتش نمیاد

mg_mahyar
11-07-2016, 21:37
همراه اول دارم

Ghaioom
12-07-2016, 02:02
دیتا رومینگ فعاله؟

Sent from my K00E
نه رومین فعال نیست. از یکی پرسیدم گفت تو ایران تازه راه انداختن خود به خود انتن نده وصل میشه. خو ولی نمیشه جایی زنگید این رو مخه و نت هم فک کنم کار نمیکرد یادم نیس اینو. چیکار کنیم؟

اول فعالش کردی نت سیم کارتو؟

mg_mahyar
12-07-2016, 13:21
نه رومین فعال نیست. از یکی پرسیدم گفت تو ایران تازه راه انداختن خود به خود انتن نده وصل میشه. خو ولی نمیشه جایی زنگید این رو مخه و نت هم فک کنم کار نمیکرد یادم نیس اینو. چیکار کنیم؟

اول فعالش کردی نت سیم کارتو؟
چطوری باید فعال بشه؟

Ghaioom
12-07-2016, 13:33
چطوری باید فعال بشه؟

تو ستاره10 مربع بعد گزینه دو فک کنم اونجا فعالش بود.

مال منم فعال نشده بود اینقد ور رفتم تا فهمیدم فعال نکردم اینترنت رو! :| فک کنم یه هفته شاید دنبال این بودم که چرا هر کاری میکنم نت همراه اول نمیاد! :| خخخ
آخر یکی گفت فعال کردی؟ بعد فهمیدم نه خخخ. همون اول کاش میگفتن خخخ

لپتاپ ایسر دکمه روشن خاموش کردن بلوتوث نداره نه؟ عکسش که رو کمه ها نیست. سخته هی بریم تنظیمات فعال کینم! گفتیم از بچه فعال اونورایی استفاده کنیم اینجا ازت :n02:

mg_mahyar
13-07-2016, 13:07
والا خیلی وقته فعالیت نکردم توی تبلت و لپ تاپ اطلاعی ندارم.

foadsv
15-07-2016, 00:39
دوستان من دوربین سلفی گوشیم از کار افتاده:n35: ، حتی کلیدی که تو برنامه دوربین رو عوض میکرد هم نمیاد، برنامه های دیگه رو هم آزمایش کردم، سه بار هم رام گوشی رو عوض کردم، نشد که نشد:n28:، میخواستم ببینم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری! آخه اگه گوشیم باز بشه از ضدآب بودن ساقط میشه، اگه کسی راهنمایی بلده دریغ نکنه، ممنونم!:n30:
xperia m4 aqua , android 5

Alinda
15-07-2016, 15:59
باسلام
من وقتی میخوام یه بازی که دانلود کردم روی گوشیم نصب کنم پیغام میده application not installed
( اندروید ۶)
نمیدونم مشکل از کجاست منو رو هم فارسی کردم اون تیک دانلود از منبع ناشناخته هم فعاله!
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سعید0098
18-07-2016, 20:15
با سلام
مشکل من اینه گوشی من هواویg630-u10هستش وقتی تو برنامه ای میرم که ساعت موبایل یا انتن سیمکارت یاشارژ گوشی ناپدید میشه دیگه نمیاد مثلا دارم کلش اف کلنز بازی میکنم میخوام ساعت نگاه کنم حتما باید در بیام از بازی وگرنه نمیشه از بالا صفحه دستم رو پایین میکشم هیچی نمیشه لطفا کمک کنید.

aryna
24-07-2016, 14:40
سلام دوستان

گوشی دوستم عیم خودم ویسان v3 vb هست اما گوشیش خیلی هنگ و قاطی داره

الان کسی میدونه این برنامه ها چیه و چگونه حذف میشند چون خیلی ازار دهنده هست؟

و اینکه فول فغلش چطوریه ایا خودمون میتویم فول فلش بزنیم این گوش های چینی را ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶۰۷۲۴_۰۰۱۰۲۳.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶۰۷۲۴_۰۰۲۶۲۴.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

The Respina
24-07-2016, 15:36
سلام دوستان

گوشی دوستم عیم خودم ویسان v3 vb هست اما گوشیش خیلی هنگ و قاطی داره

الان کسی میدونه این برنامه ها چیه و چگونه حذف میشند چون خیلی ازار دهنده هست؟

و اینکه فول فغلش چطوریه ایا خودمون میتویم فول فلش بزنیم این گوش های چینی را ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶۰۷۲۴_۰۰۱۰۲۳.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶۰۷۲۴_۰۰۲۶۲۴.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
یکبار ریست فکتوری کنید احتمال۹۰ درصد درست میشه
درغیر این صورت فلش زدن این چینی های بی نام و نشون کار اسونی نیست.
برای حذف برنامه های سیستمی باید گوشی رو روت کنید.

aryna
24-07-2016, 16:09
سلام
یکبار ریست فکتوری کنید احتمال۹۰ درصد درست میشه
درغیر این صورت فلش زدن این چینی های بی نام و نشون کار اسونی نیست.
برای حذف برنامه های سیستمی باید گوشی رو روت کنید.

ممنون دوست عزیز

اما اینها برنامه های سیستمی نیستند من گفتم عین همین گوشی را خودم دارم ولی همچین برنامه هایی نذدارم

با ریست هم نشد

اینها منوی ریکاوری (همون جایی که وایب میکنیم)چینی هست

تالانم خیلی ازار دهنده هست

یعضی های میگن سرویس تایم یا تایم سرویس هست

که خودبخود به نت وصل میشه وهر جی خواست دان میکنه

من از روی گوشی خودم چطوری و با چه برنامه یی میتونم فایل فلش یا رام بک اب بگیرم و روی این گوشی ریستور کنم؟

دوستان لطفا کمک کنید

reza586
24-07-2016, 18:40
سلام دوستان
من مدتی پیش یه گوشی سامسونگ galaxy j1 mini خریدم
1-در استفاده از نقطه اتصال (hotspot) مشکل دارم و اونم اینکه مدام قطع و وصل میشه و بعد یه مدتی کلا قطع میشه و باید دوباره خاموشش کنم و سپس روشن تا باز وصل بشه
2-بعد از اپدیتی که خودش پیغام داد و انجام شد دیگه سیم دوم به هیچ وجه 4g نمیشه(قبل از اپدیت میتونستم عوضش کنم)
در ضمن ریست فکتوری هم زدم ولی درست نشد
لطفا راهنماییم کنین

The Respina
24-07-2016, 20:50
سلام دوستان
1-در استفاده از نقطه اتصال (hotspot) مشکل دارم و اونم اینکه مدام قطع و وصل میشه و بعد یه مدتی کلا قطع میشه و باید دوباره خاموشش کنم و سپس روشن تا باز وصل بشه
2-بعد از اپدیتی که خودش پیغام داد و انجام شد دیگه سیم دوم به هیچ وجه 4g نمیشه(قبل از اپدیت میتونستم عوضش کنم)
لطفا راهنماییم کنین
سلام
اخرین رام رو روش فلش کنید. این مشکلات شایع هستن.

reza586
24-07-2016, 20:58
سلام
اخرین رام رو روش فلش کنید. این مشکلات شایع هستن.ممنون جناب respina حالا دو تا سوال
1-مطمئن هستید این مشکلات شایع هست؟یعنی از لحاظ سخت افزاری عیبی نداره؟چون مشکل اول و اصلی قبل از اپدیت هم بود
2-در مورد رام و فلش لطفا یه لینک معرفی کنید که بتونم یاد بگیرم چطور انجام بدم و اینم در نظر بگیرین گوشی گارانتی داره

aryna
25-07-2016, 06:18
ممنون دوست عزیز

اما اینها برنامه های سیستمی نیستند من گفتم عین همین گوشی را خودم دارم ولی همچین برنامه هایی ندارم

با ریست هم نشد

اینها منوی ریکاوری (همون جایی که وایب میکنیم)چینی هست

تالانم خیلی ازار دهنده هست

یعضی های میگن سرویس تایم یا تایم سرویس هست

که خودبخود به نت وصل میشه وهر چی خواست دان میکنه

من از روی گوشی خودم چطوری و با چه برنامه یی میتونم فایل فلش یا رام بک اب بگیرم و روی این گوشی ریستور کنم؟

دوستان لطفا کمک کنید

دوستان کسی نیست کمک کنه؟

فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk

reza586
28-07-2016, 16:04
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنین
​دوستان کسی نیست به این مشکل برخورده باشه؟

amirglaxy
30-07-2016, 13:11
سلام! یه مشکل داشتم اونم اینکه وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم گوشیم توسط کامپیوتر شناسایی نمیشه! و اینکه فقط گوشیم شارژمیشه! به خاطر این موضوع هم تقریبا هر کار تونستم کردم!یعنی یک بار ویندوز رو نصب کردم و گوشی رو ریست فکتوری کردم! ولی بازم هیچی!درایور htc و آخرین نسخه htc sync manager هم نصب کردم!(این نسخه هم از one s پشتیبانی میکنه) ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم! لطفا راهنمایی کنید! اگر هم سوالمو جای اشتباهی پرسیدم لطفا بگید باید از کجا بپرسم!
ممنون!

abc2
02-08-2016, 18:55
سلام دوستان من یه گوشی note 5 دارم یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی به pc متصلش میکنم که فایل انتاقل بدم خیلی دیر کانکت میشه یعنی ایکن و گوشی شناخته میشه ولی باید حدود 7-8 دقیقه صبر کنی تا بتونی بری داخلش کلیک میکنی که بری سیستم شروع میکنه به لود کردن ولی باز نمیکنه تا این 7-8 دقیقه بگذره . مشکل چیه یه گوشیه دیگه هم از سامسونگ داشتم همین مشکلو داشت کلا با سامسونگ این مشکلو داشتم . گوشی memory card هم نمیخوره . ممنون میشم راهنمایی کنید .

The Respina
02-08-2016, 22:34
سلام دوستان من یه گوشی note 5 دارم یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی به pc متصلش میکنم که فایل انتاقل بدم خیلی دیر کانکت میشه یعنی ایکن و گوشی شناخته میشه ولی باید حدود 7-8 دقیقه صبر کنی تا بتونی بری داخلش کلیک میکنی که بری سیستم شروع میکنه به لود کردن ولی باز نمیکنه تا این 7-8 دقیقه بگذره . مشکل چیه یه گوشیه دیگه هم از سامسونگ داشتم همین مشکلو داشت کلا با سامسونگ این مشکلو داشتم . گوشی memory card هم نمیخوره . ممنون میشم راهنمایی کنید .

بهتره از طریق وای فای متصل کنید.
برنامه هایی مثل es file explorer ریموت دارن که کمتر از ۵ ثانیه متصل میشه.

ali_mohandes
03-08-2016, 13:07
سلام
من یه هواوی p8دارم
تازگیا وقتی باهاش فیلم برداری می کنم وقفه می زنم یا وقتی روی رکورد می زنم تا ظبط کنه هنگ می کنه (گوشی هنگ نمی کنه هااا برنامه دوربینش هنگ می کنه) به نظرتون مشکل از کجاست؟

اگه اپدیتش کنم به اندروید 6 ضمانتش باطل میشه؟

najee
04-08-2016, 06:16
سلام دوستان.
من یهگوشی سامسونگ مدل a3 2016 خریدم مشکا باتری دارم باهاش ازشب حدود 11شب که فول شارژش میکنم تا 6صبح که میخوام برم سرکار بدون استفاده از گوشی شارژباتری میشه85درصد کلا یک روز بیشتر دووم نمیاره من سری2015همین گوشی رو هم داشتم گول ظاهر زیبای اینو خوردم حالا پشیمون شدم بدون استفاده 15درصد کم میکنه .اون یکی رو که داشتم شب که فول شارژ میشد تاصبح میشد97درصد باتریش معرکه بود دوروز راحت دووم میاورد ولی اینو نمیدونم چه مرگشه ؟؟!!!:n03::n03:

ali_mohandes
04-08-2016, 07:28
سلام دوستان.
من یهگوشی سامسونگ مدل a3 2016 خریدم مشکا باتری دارم باهاش ازشب حدود 11شب که فول شارژش میکنم تا 6صبح که میخوام برم سرکار بدون استفاده از گوشی شارژباتری میشه85درصد کلا یک روز بیشتر دووم نمیاره من سری2015همین گوشی رو هم داشتم گول ظاهر زیبای اینو خوردم حالا پشیمون شدم بدون استفاده 15درصد کم میکنه .اون یکی رو که داشتم شب که فول شارژ میشد تاصبح میشد97درصد باتریش معرکه بود دوروز راحت دووم میاورد ولی اینو نمیدونم چه مرگشه ؟؟!!!:n03::n03:

سلام
برنامه های فعال رو غیر قعال کن(که وقتی صفحه گوشیت خاموش شد برنامه ها هم غیرفعال بشن)اینجوری میشه از مصرف باتری جلو گیری کرد

amirglaxy
04-08-2016, 11:56
سلام! یه مشکل داشتم اونم اینکه وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم گوشیم توسط کامپیوتر شناسایی نمیشه! و اینکه فقط گوشیم شارژمیشه! به خاطر این موضوع هم تقریبا هر کار تونستم کردم!یعنی یک بار ویندوز رو نصب کردم و گوشی رو ریست فکتوری کردم! ولی بازم هیچی!درایور htc و آخرین نسخه htc sync manager هم نصب کردم!(این نسخه هم از one s پشتیبانی میکنه) ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم! لطفا راهنمایی کنید! اگر هم سوالمو جای اشتباهی پرسیدم لطفا بگید باید از کجا بپرسم!
ممنون!

کسی نیست جواب این سوالمو بده؟!
اگه کسی باشه واقعا ممنون میشم!:mellow:

najee
05-08-2016, 10:51
سلام
برنامه های فعال رو غیر قعال کن(که وقتی صفحه گوشیت خاموش شد برنامه ها هم غیرفعال بشن)اینجوری میشه از مصرف باتری جلو گیری کرد

همه غیر فعالند من دنبال این نیستم که از مصرف باتری جلوگیری کنم یا صرفه جویی کنم من فک میکنم ایراد داره اصلا منطقی نیست

Mohammad334
06-08-2016, 10:13
سلام
گوشی من سامسونگ Galaxy S4 هستش. وقتی من این گوشی رو خریدم نسخه اندرویدش 4.2 بود. بعدا به اندروید 5 ارتقا دادم. چن وقتیه گوشیم هنگ میکنه میخوام به تنظیمات کارخانه برش گردونم ولی نمیخوام نسخه اندرویدش به نسخه قبل برگرده. میخوام همون 5 بمونه. چطوری میتونم اینکارو بکنم؟ لطفا کمکم کنید.

clau
06-08-2016, 10:25
سلام
گوشی من سامسونگ Galaxy S4 هستش. وقتی من این گوشی رو خریدم نسخه اندرویدش 4.2 بود. بعدا به اندروید 5 ارتقا دادم. چن وقتیه گوشیم هنگ میکنه میخوام به تنظیمات کارخانه برش گردونم ولی نمیخوام نسخه اندرویدش به نسخه قبل برگرده. میخوام همون 5 بمونه. چطوری میتونم اینکارو بکنم؟ لطفا کمکم کنید.

سلام با ریست کردن فقط اطلاعاتی که در حافظه داخلی گوشیت داری پاک میشه اپ های نصب شده و شماره تماس ها و .....

نسخه اندروید تغییری نمیکنه که - ریست کن با خیال راحت

Alcatel.
07-08-2016, 15:16
سلام
یه گوشیو فکتوری ریست کردم . حالا هیچ سایتی رو باز نمیکنه . ایدی گوگل هم نمیشه قسمت اکانت اد کرد . به امنیت گیر میده !!! من زیاد درباره گوشی اطلاعات ندارم لطفا راهنمایی کنید بعد از فکتوری ریست باید دوباره چه چیزایی تنظیم بشه یا نصب بشه تا دوباره گوشی به حالت استاندارد دربیاد که بشه نت گردی کرد و کلا به حالت عادی برگرده
ممنون

cancer140
14-08-2016, 09:42
سلام.من قبلا از یوبوب گوشی استفاده می‌کردم و براحتی فیلمارو باز میکرد اما الان هرچی میخوام باز نمیکنه.بروز رسانی‌ هم کردم اما بازهم همین مشکل رو داره.درصورتی که با گوشی مادرم که مدلش خیلی پایینتر از گوشی من هستش براحتی فیلمارو باز میکنه.
میشه لطفا راهنمایی کنید ؟به فیلمهای اموزشی مخصوص کارم خیلی نیاز دارم درهیچ سایت دیگری هم نیستش اون اموزش ها.

ho3in2012
14-08-2016, 12:00
سلام
یه گوشیو فکتوری ریست کردم . حالا هیچ سایتی رو باز نمیکنه . ایدی گوگل هم نمیشه قسمت اکانت اد کرد . به امنیت گیر میده !!! من زیاد درباره گوشی اطلاعات ندارم لطفا راهنمایی کنید بعد از فکتوری ریست باید دوباره چه چیزایی تنظیم بشه یا نصب بشه تا دوباره گوشی به حالت استاندارد دربیاد که بشه نت گردی کرد و کلا به حالت عادی برگرده
ممنون
احتمالا تاریخ و ساعت گوشیتون تنظیم نیست
به بخش تنظیم تاریخ برین و تنظیم اتوماتیک از روی شبکه رو انتخاب کنین

NOR-1
15-08-2016, 09:13
سلام گوشی اگه مداوم تو حالت power saving باشه مشکلی پیش میاد چون الان بعد 1 سال استفاده باتری دیرتر شارژ میشه و کمی زود تر خالی میشه ممکنه به خاطر اون حالت باشه؟ از 7:15 گزاشتم تو شارژ 10:15 فول شارژ شد گوشیم htc one m8
سوال دوم آداپتور quick charge چقدر تاثیر داره با توجه به سوال اولم که دیرتر شارژ میشه ایا خریدش منطقیه؟

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

m.yarmohamadi
15-08-2016, 15:22
با سلام و احترام . بنده رام htc را تهیه کردم و با توجه به راهنما در هنگام بوت کردن باید گوشی را به رایانه متصل کنم. . وقتی این کار را انجام می دهم \یغام زیر ظاهر می شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی میتونه کمک کنه؟

m.yarmohamadi
15-08-2016, 15:23
با سلام و احترام . بنده رام htc را تهیه کردم و با توجه به راهنما در هنگام بوت کردن باید گوشی را به رایانه متصل کنم. . وقتی این کار را انجام می دهم \یغام زیر ظاهر می شود.

دوستان کسی میتونه کمک کنه؟

alivip
21-08-2016, 12:44
سلام دوستان
من یک گوسی N910C دارم که قبلا رام اصلی روش بود و با برنامه kingroot روتش کرده بودم. همه چیز خوب بود تا رام 6.0.1 آمد و من نسخه اورجینال رو از سایت sam دانلود کردم و با ادین ریختم...بعد اون به مدت یک روز گوشی کار کرد و بعدش ناگهان شروع به ریست شدن می کرد. هردفعه گوشی بالا میومد و دوباره ریست می شد. (من dalvic cash و ریست فکتوری کردم) باز درست نشد.
نکته جالبش اینه به تجربه فهمیدم وقتی گوشی به شارژر وصله گوشی کار می کنه و مشکلی نداره. سعی کردم برگردونم به رام پایینتر یک رام اورجینال دانلود کردم و ادین کردم که ارور داد...
دوباره رام 60.1 امارات رو دانلود کردم...اونو تونستم با ادین بریزم.. ریست هم کردم...یکی دو روز خوب بود...الان باز ریست میشه ...بخصوص وقتی شارژ باتری پایین باشه...نکتش اینه وقتی ریست میشه اگه باتری 40 باشه...ریست که میشه شارژ رو 0 یا خیلی پایینتر نشون میده....و وقتی هم به شارژر وصله درست کار می کنه...
میشه بگین چه کگار کنم
من باتری رو تست فیزیکی کردم طاهرش مشکلی نداره و بادم نکرده...
من گوشیمو دیشب کالیبره کرددم با برنامه advance calibre تا صبح تو شارژ بود..الان یهو خاموش شده و به شارژر میزنم شارژشو صفر نشون میده...

hyesteghlal
21-08-2016, 20:55
سلام دوستان خسته نباشید
من خیلی وقته که گوشیم رو دارم و الان حدود یک ماهه که روزی چند بار گوشیم یه ویبره مشخص به شکل خاصی میزنه و هیچ اتفاقی هم هیچ جای گوشی نمیوفته فقط ویبره میزنه و خیلی عجیبه واسم
مشکل چیه به نظرتون کسی این مشکل رو داشته ؟

FLiKS3R
22-08-2016, 17:33
سلام دوستان
من یک گوسی N910C دارم که قبلا رام اصلی روش بود و با برنامه kingroot روتش کرده بودم. همه چیز خوب بود تا رام 6.0.1 آمد و من نسخه اورجینال رو از سایت sam دانلود کردم و با ادین ریختم...بعد اون به مدت یک روز گوشی کار کرد و بعدش ناگهان شروع به ریست شدن می کرد. هردفعه گوشی بالا میومد و دوباره ریست می شد. (من dalvic cash و ریست فکتوری کردم) باز درست نشد.
نکته جالبش اینه به تجربه فهمیدم وقتی گوشی به شارژر وصله گوشی کار می کنه و مشکلی نداره. سعی کردم برگردونم به رام پایینتر یک رام اورجینال دانلود کردم و ادین کردم که ارور داد...
دوباره رام 60.1 امارات رو دانلود کردم...اونو تونستم با ادین بریزم.. ریست هم کردم...یکی دو روز خوب بود...الان باز ریست میشه ...بخصوص وقتی شارژ باتری پایین باشه...نکتش اینه وقتی ریست میشه اگه باتری 40 باشه...ریست که میشه شارژ رو 0 یا خیلی پایینتر نشون میده....و وقتی هم به شارژر وصله درست کار می کنه...
میشه بگین چه کگار کنم
من باتری رو تست فیزیکی کردم طاهرش مشکلی نداره و بادم نکرده...
من گوشیمو دیشب کالیبره کرددم با برنامه advance calibre تا صبح تو شارژ بود..الان یهو خاموش شده و به شارژر میزنم شارژشو صفر نشون میده...
سلام دوست خوب
شما اولین بار که فلش کردین رام جدید رو Clean Install کردین یا روی قبلی فلش زدین؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

alivip
22-08-2016, 19:01
واقعیت یادم نمیاد دقیق ولی فک کنم یه کش دالویک کردم (شایدم نکردم) و بعدش ادین زدم.( سیستم قبلی اخرین اندروید رسمی بود که با کینگ روت ...روتش کرده بودم)

FLiKS3R
22-08-2016, 23:34
واقعیت یادم نمیاد دقیق ولی فک کنم یه کش دالویک کردم (شایدم نکردم) و بعدش ادین زدم.( سیستم قبلی اخرین اندروید رسمی بود که با کینگ روت ...روتش کرده بودم)
به نظر من از توی ریکاوری یه بار کش رو وایپ کنین و بعدم فکتوری ریست کنین. بعد دیگه گوشی رو ریست نکنین که بوت بشه. از همون صفحه ریکاوری مستقیم برین توی دانلودینگ مود و رام کشوری که اول روی گوشیتون بوده رو فلش کنین. امیدوارم درست بشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

najee
28-08-2016, 11:28
گوشی گلکسی A3 2016
خیلی مسخره اس تو قسمت مصرف باتری میزد 20ساعت شارژو نگه میداره یه روز به زور دووم میاورد مستر ریست کردم از طریق بوت هیچ فرقی نکرد بعد دوروز دیدم درست شده زده 40ساعت تو حالت فول شارژ شارژش عالی شده بود دوباره امروز دیدم بازم داره شارژش زود خالی میشه رفتم تو قسمت مصرف باتری دیدم بازم زده20ساعت ینی چی تو سایت سرچ کردم دیدم یکی دونفر دیگه باهاش این مشکل و داشتن نمیشه که هی کلی برنامه نصب کنی بعد یه ماه کار کنه دوباره ریست کنی گوشی رو کفرمو در آورده

najee
28-08-2016, 11:30
گوشی گلکسی A3 2016
خیلی مسخره اس تو قسمت مصرف باتری میزد 20ساعت شارژو نگه میداره یه روز به زور دووم میاورد مستر ریست کردم از طریق بوت هیچ فرقی نکرد بعد دوروز دیدم درست شده زده 40ساعت تو حالت فول شارژ شارژش عالی شده بود دوباره امروز دیدم بازم داره شارژش زود خالی میشه رفتم تو قسمت مصرف باتری دیدم بازم زده20ساعت ینی چی تو سایت سرچ کردم دیدم یکی دونفر دیگه باهاش این مشکل و داشتن نمیشه که هی کلی برنامه نصب کنی بعد یه ماه کار کنه دوباره ریست کنی گوشی رو. کفرمو در آورده

Mohammad334
01-09-2016, 07:40
سلام
من 2 سال پیش یه گوشی سامسونگ گلکسی اس 4 گرفتم. اون موقع نسخه اندرویدش 4.2 بود که پارسال به نسخه 5.0 ارتقا دادم. الان کم کم گوشیم داره هنگ میکنه و منم میخوام گوش رو به تنظیمات کارخانه برش گردونم. 2 تا سوال داشتم:
1. اگه گوشیمو به تنظیمات کارخانه برگردونم هنگ کردناش درست میشه؟
2. با برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه نسخه اندرویدش به 4.2 برمیگرده یا همون 5.0 میمونه؟

FLiKS3R
01-09-2016, 10:40
سلام
من 2 سال پیش یه گوشی سامسونگ گلکسی اس 4 گرفتم. اون موقع نسخه اندرویدش 4.2 بود که پارسال به نسخه 5.0 ارتقا دادم. الان کم کم گوشیم داره هنگ میکنه و منم میخوام گوش رو به تنظیمات کارخانه برش گردونم. 2 تا سوال داشتم:
1. اگه گوشیمو به تنظیمات کارخانه برگردونم هنگ کردناش درست میشه؟
2. با برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه نسخه اندرویدش به 4.2 برمیگرده یا همون 5.0 میمونه؟
سلام
به احتمال خیلی زیاد هنگ کردناش خوب میشه. اگه ۲ ساله ریست نکردی بعد از ریست تفاوتش چشمگیره. نسخه اندروید هم همون ۵ میمونه

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

dr18
01-09-2016, 15:11
سلام
دوستان این گوشی اسمارت کلیو رو چطور هارد ریست کنم ؟
دکمه پاور و کاهش صدا رو میگیرم این گزینه ها میاد .

tp upgrade
pcba test
essential test
full test
item test
test report
signaling test
gps
reboot
اساتید کمک کنین

anauser
01-09-2016, 16:12
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
من مدتهاست مشكلي در مورد گوشي خودم دارم مدل گوشي htc wildfireورژن گوشي a3333 و رام اين گوشي 2.2.1 و made كشور تايوان هستش ،و بيلد نامبرش هم .2.22.405.7هست ،متاسفانه هيچ نوع نرم افزار و برنامه اي نميشه روش نصب كنم گوشي s-offهستش ولي وقتي به قسمت about phon گوشي ميرم كه خود گوشي تنظيمات update رو بگيره پيغامي مبني بر اينكه هيچ نوع اپديتي براي گوشي پيدا نشد ميده ، manual هم كه بخوام اپديت كنم از طريق نرم افزار htc manager امتحان كردم ولي موفق نشدم ، ميخواستم بدونم ايا رامي وجود داره كه ورژن اندرويد گوشيم رو ارتقاء بدم ،يا اينكه برنامه اي وجود داره كه از طريق اون به pc كانكت شم و بتونم از بازار يا گوگل پلي نرم افزار بگيرم؟ در واقع من هيچ كاري جز تماس با اين گوشي نميتونم انجام بدم و برنامه هاي مختلفي هم براي كانكت شدن به pc امتحان كردم ولي موفق نشدم ، اگه بتونيد راهنماييم كنيد واقعا ممنون ميشم

Sent from my iPhone using Tapatalk

anauser
01-09-2016, 16:44
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
من مدتهاست مشكلي در مورد گوشي خودم دارم مدل گوشي htc wildfireورژن گوشي a3333 و رام اين گوشي 2.2.1 و made كشور تايوان هستش ،و بيلد نامبرش هم .2.22.405.7هست ،متاسفانه هيچ نوع نرم افزار و برنامه اي نميشه روش نصب كنم گوشي s-offهستش ولي وقتي به قسمت about phon گوشي ميرم كه خود گوشي تنظيمات update رو بگيره پيغامي مبني بر اينكه هيچ نوع اپديتي براي گوشي پيدا نشد ميده ، manual هم كه بخوام اپديت كنم از طريق نرم افزار htc manager امتحان كردم ولي موفق نشدم ، ميخواستم بدونم ايا رامي وجود داره كه ورژن اندرويد گوشيم رو ارتقاء بدم ،يا اينكه برنامه اي وجود داره كه از طريق اون به pc كانكت شم و بتونم از بازار يا گوگل پلي نرم افزار بگيرم؟ در واقع من هيچ كاري جز تماس با اين گوشي نميتونم انجام بدم و برنامه هاي مختلفي هم براي كانكت شدن به pc امتحان كردم ولي موفق نشدم ، اگه بتونيد راهنماييم كنيد واقعا ممنون ميشم

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ghaioom
02-09-2016, 02:04
سلام
دوستان این گوشی اسمارت کلیو رو چطور هارد ریست کنم ؟
دکمه پاور و کاهش صدا رو میگیرم این گزینه ها میاد .

tp upgrade
pcba test
essential test
full test
item test
test report
signaling test
gps
reboot
اساتید کمک کنین

ولوم بالا رو تست نکردی؟

ardeshir n
02-09-2016, 10:16
سلام.
شما باید power+ volume up رو بیارید تا بوت لودر بیاد.
سپس فکتوری ریست بزنید.

Sent from my K00E

sezar & sanaz
06-09-2016, 12:55
من یه اس ۷ خریدم قبلش اس ۵ داشتم نمیدونم چرا با اون همگام سازی کرده بودم چرا اطلاعاتم تو این گوشی بر نمیگرده برنامه kisمن باهاش از دفترچه تلفن و اس ام اسام بکاپ گرفتم ولی با این گوشی نمیشناسه اصلا چکار کنم گیر افتادم

غول مرحله اخر
06-09-2016, 17:16
درود
چطور میشه عکس ها و فیلم خلاصه هر چی که از تلگرام دانلود میشه رو مستقیم تو حافظه جانبی گوشی ذخیره کرد؟؟؟

ممنون

غول مرحله اخر
09-09-2016, 19:38
درود
آموزش فلش گوشی به چه صورته؟

ardeshir n
09-09-2016, 22:43
درود
چطور میشه عکس ها و فیلم خلاصه هر چی که از تلگرام دانلود میشه رو مستقیم تو حافظه جانبی گوشی ذخیره کرد؟؟؟

ممنون
سلام.
بله میشه.
وارد تنظیمات شید storage را باز کنید و حافظه‌ی پیش فرض رو sd card قرار بدین.

Sent from my K00E

ardeshir n
09-09-2016, 22:45
درود
آموزش فلش گوشی به چه صورته؟
در برند های مختلف فرق دارد.

Sent from my K00E

aryna
09-09-2016, 23:40
سلام دوستان
چرا من نمیتونم به زاپیای سیستم وصل شوم در حالی که قبلا همین مشکل را داشتم و در همین انجمن جایی بود که باید تنظیمات کنسول مودم را دستکاری میکردی و اونم فقط یک تیک را باید میزدی یا بر میداشتی (که الان من اون تنظیمات را فراموش کردم متاسفانه)

الان کسی هست میتونه بگه اون تنظیمات چی بوده؟
ناگفته نماند من به وای فای مودم وصل میشم و مشکلی ندارم فقط به زاپیای سیستم نمی تونم وصل بشم(مه من نه هیج گوشی دیگری)
چندگوشی دیگر هم تست کردم به وافای مودم وصله اما به زاپیا سیستم وصل نمیشه
فقط اون تنظیمات کنسول را میخام.192.168.1.1

shayan_x5x
10-09-2016, 00:37
سلام خدمت دوستان
ممنون میشم دوستان کمک کنن
یه چند وقتیه گوشی برای خودش پیغام (درحال حاضر امکان بارگیری وجود ندارد لطفا در زمانی دیگر تلاش کنید ) میاد چه به نت وصل باشم چه نباشم همچین پیغامی میاد
شکل و نحوه نمایشش هم شبیه وقتیه ک شما با وایفا به مودم وصل میشین پایین گوشی پیغام میده ک به فلان وایفا وصل شدین
این پیغامم همین شکلی میاد
گوشیمم s5
چند بار رست فکتوری کردم درست شد باز دوباره
کسی میدونه علتش چیه؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین

shayan_x5x
11-09-2016, 14:57
انگار تعطیل اینجا

NOR-1
11-09-2016, 15:23
سلام خدمت دوستان
ممنون میشم دوستان کمک کنن
یه چند وقتیه گوشی برای خودش پیغام (درحال حاضر امکان بارگیری وجود ندارد لطفا در زمانی دیگر تلاش کنید ) میاد چه به نت وصل باشم چه نباشم همچین پیغامی میاد
شکل و نحوه نمایشش هم شبیه وقتیه ک شما با وایفا به مودم وصل میشین پایین گوشی پیغام میده ک به فلان وایفا وصل شدین
این پیغامم همین شکلی میاد
گوشیمم s5
چند بار رست فکتوری کردم درست شد باز دوباره
کسی میدونه علتش چیه؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین
موقع پیغام اسکرین شات بگیرین

shayan_x5x
11-09-2016, 17:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی همین پیج بودم تا زدم رو هوم رفت توی این صفحه این پیغام اومدو اسکرین گرفتم

shayan_x5x
13-09-2016, 00:29
یعنی هیشکی نیست بدونه علت پیغام های مکرر بالا تو عکس اسکرین شات واسه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

نگار بانو
13-09-2016, 22:36
سلام دوستان
من یک تب اس دارم که چند وقتی بود موقعی که باهاش کار میکردم صفحش یک هاله زرد رنگ میومد
بعد که قفل میکردم و باز میکردم درست میشد
بردم چندجا نشون دادم گفتن که مشکل نرم افزاریه و باید با رام خودش فلش بشه
دادم فلش کردن و اندرویدش رو هم ارتقا دادم تا مدتی خوب بود ولی دوباره الان اونجوری میشه
ولی نه به اون شدت
الا چند روز یکباراونطوری میشه
حالا باید ال سی دیش رو عوض کنم ؟
جای مطمئن کسی سراغ داره ؟

dr18
24-09-2016, 22:17
دوستان من یه اسمارت کلیو 4700 دارم که مشکل داره خود به خود خاموش شده الانم رو لوگو گیر کرده .

قبلا دو بار فلش خورده .

یه بار فلش زدم بعد براش اپدیت اومد تو اپدیت گیر کرد مجبور شدم دوباره فلش زدم .

الانم که مجدد خاموش شده

به نظرتون این مشکلش نرم افزاریه ؟

چیکار کنمش ؟

دوباره فلش بزنم

dr18
18-10-2016, 22:54
سلام
دانلود منیجر گوشیم (اندرویده) رو دانلود یه فایل 1 گیگی گیر کرده هر چی هم میزنم توقف برنامه بعد یه دقیقه باز دانلود رو شروع میکنه.
راهی هست درستش کنم ؟

NOR-1
18-10-2016, 23:15
سلام
دانلود منیجر گوشیم (اندرویده) رو دانلود یه فایل 1 گیگی گیر کرده هر چی هم میزنم توقف برنامه بعد یه دقیقه باز دانلود رو شروع میکنه.
راهی هست درستش کنم ؟
برو تو ستینگ بعد apps بعد adm پیدا کن cache و data رو پاک کن

mehdi1057
20-10-2016, 01:56
دوست عزیز اندروید نسخه اوریجینال که با بیلدر نامبر شما همخوان باشه یا بالاتر باشه را با فلش بهش بدین درست میشه

tigerom
23-10-2016, 22:26
سلام
باید از صفحه یک نرم افزار اسکرین شات بگیرم ولی نرم افزار اجازه گرفتن اسکرین شات نمیده راهی هست بتونم دورش بزنم؟

ardeshir n
24-10-2016, 21:19
سلام
باید از صفحه یک نرم افزار اسکرین شات بگیرم ولی نرم افزار اجازه گرفتن اسکرین شات نمیده راهی هست بتونم دورش بزنم؟
سلام.
یعنی وقتی power+vol down میگیرین میگه نمیشه؟!چه رویی داره اپه :)
یه نرم افزار معمولی اسکرین شاتر بریزین باهاش کارو انجام بدین.
اگر نشد اپ های ریموت مثل تیم ویور هست که اسکرین میگیره. :)

Sent from my K00E using Tapatalk

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-11-2016, 13:31
سلام دوستان
اندروید 2.3 گزینه ی جوابِ اتوماتیک auto answer نداره ؟
یعنی وقتی یکی به گوشیم زنگ میزنه خط خودش باز بشه و بتونم باهاش صحبت کنم

ardeshir n
03-11-2016, 14:51
سلام دوستان
اندروید 2.3 گزینه ی جوابِ اتوماتیک auto answer نداره ؟
یعنی وقتی یکی به گوشیم زنگ میزنه خط خودش باز بشه و بتونم باهاش صحبت کنم
سلام.
برید داخل تنظیمات فون ببینین داره یا نه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-11-2016, 19:33
سلام.
برید داخل تنظیمات فون ببینین داره یا نه.

سلام . تشکر از شما
تا شصتاد متر اون زیر میرها هم رفتم چیزی پیدا نشد
:20:
ظاهراً نداره اصلاً

غول مرحله اخر
13-11-2016, 18:39
سلام
برای اینترنت مودم تویِ خونه رو روشن میکنم اصلا وای فای گوشی بالا نمیاد !!!! چرا؟
قبلا خوب بود وصل میشد...

غول مرحله اخر
13-11-2016, 18:47
سلام
برای استفاده از اینترنت گوشی، مودم تویِ خونه رو روشن میکنم اصلا وای فای گوشی بالا نمیاد !!!! چرا؟
قبلا خوب بود وصل میشد...

NOR-1
13-11-2016, 20:01
سلام تو گوشی one m8 با اندروید 6.0 تو قسمت storage & usb و قسمت png گزینه ای داره به نام format as internal این یعنی حافظه مموری به حافظه داخلی اضافه یا فقط رم بیشتر میشه؟

nosratolah
14-11-2016, 14:51
با سلام
من یه گوشی سامسونگ گلکسی j7 دو سیم کارته دارم از 2 ماه پیش وقتی از طریق سیم کارت به اینترنت متصل میشم اتصال قطع و وصل میشه ابتدا کم بود ولی به تدریج زیاد شد و تقریبا هر دو یا سه دقیقه قطع میشه و بعد از چند لحظه دوباره وصل میشه . سیم کارتمو توی گوشیه دیگه امتحان کردم درست بود هر سیم کارت دیگه ای رو هم توی گوشی میگذارم از هر سه اپراتور ( رایتل همراه اول ایرانسل) باز همینجوری هست
لطفا راهنماییم کنید

- - - Updated - - -

با سلام
من یه گوشی سامسونگ گلکسی j7 دو سیم کارته دارم از 2 ماه پیش وقتی از طریق سیم کارت به اینترنت متصل میشم اتصال قطع و وصل میشه ابتدا کم بود ولی به تدریج زیاد شد و تقریبا هر دو یا سه دقیقه قطع میشه و بعد از چند لحظه دوباره وصل میشه . سیم کارتمو توی گوشیه دیگه امتحان کردم درست بود هر سیم کارت دیگه ای رو هم توی گوشی میگذارم از هر سه اپراتور ( رایتل همراه اول ایرانسل) باز همینجوری هست
لطفا راهنماییم کنید

.AraMesh.
17-11-2016, 00:21
مشکل برعکسی حروف در huawei y600 u20 b004 دارمـ راهنمایی کنید

NOR-1
17-11-2016, 03:24
با سلام
لطفا راهنماییم کنید

- - - Updated - - -

با سلام
لطفا راهنماییم کنید
گوشی ریست کردی؟

ardeshir n
17-11-2016, 12:55
با سلام
لطفا راهنماییم کنید

- - - Updated - - -

با سلام
لطفا راهنماییم کنید
سلام.
از سلامت سوکت سیمکارد مطمئن هستین؟

KINGHMA
24-11-2016, 14:19
گوشی هواویy6proدارم...هرگاه وای فای رو خاموش میکنم دیتا به صورت اتوماتیک و بلافاصله روشن می شود راهی هست که نشه؟

ardeshir n
24-11-2016, 15:15
گوشی هواویy6proدارم...هرگاه وای فای رو خاموش میکنم دیتا به صورت اتوماتیک و بلافاصله روشن می شود راهی هست که نشه؟
سلام.
برنامه‌ی مدیریت اندروید چی دارین؟
ممکنه بخواد اینترنتی کار انجام بده.

cancer140
29-11-2016, 08:48
سلام .من گوشی سامسونگ s7 دارم,صفحه اش شکسته اما تاچ هیچ مشکلی نداره و کار میکنه ,برای تعویضش باید چی بگیرم ؟فرق ال سی دی و تاچ رو میشه توضیح بدین ؟
و اینکه قیمتش حدودا چقدر میشه؟

ardeshir n
29-11-2016, 17:08
سلام .من گوشی سامسونگ s7 دارم,صفحه اش شکسته اما تاچ هیچ مشکلی نداره و کار میکنه ,برای تعویضش باید چی بگیرم ؟فرق ال سی دی و تاچ رو میشه توضیح بدین ؟
و اینکه قیمتش حدودا چقدر میشه؟
سلام.
در اکثر گوشی ها تاچ اسکرین روی صفحه‌ی اصلیه.
در برخی زیره و شیشه محافظ داره.
اما فرقشون:تاچ اسکرین اسمش هم روشه که برای تاچ و... است.
ال سی دی هم صفحه‌ی نمایشه که عموما زیر تاچ اسکرین قرار داره.

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-11-2016, 17:21
سلام
.من گوشی سامسونگ s7 دارم,صفحه اش شکسته اما تاچ هیچ مشکلی نداره و کار میکنه ,برای تعویضش باید چی بگیرم ؟
فرق ال سی دی و تاچ رو میشه توضیح بدین ؟و اینکه قیمتش حدودا چقدر میشه؟

سلام
اگر اشتباه نکنم امروزه بیشتر موبایلها دیگه تاچ و ال سی دی یک تکه هست
اگر S7 هم یک تکه باشه پس باید کلاً عوض بشه
در گوگل بنویسید قیمت تاچ s7

Hossein_nasa62
02-12-2016, 07:58
مشکل خط عمودی مشکی در وسط تصویر .سلام من چند روزه متوجه شدم وسط صفحه گوشیم یک خط مشکی هی میاد و میره . توی نور سفید دیده نمیشه و بیشتر اگر روشنایی صفحه کم باشه دیده میشه . مشکل از کجا ممکنه باشه. باتشکر

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Hossein_nasa62
02-12-2016, 07:59
گوشیم lg g4 می باشد

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

smhhz
03-12-2016, 21:42
سلام دوستان به دلایلی رام تبلتم پاک شد رام جدید خریدم
تبلتم ایسوس c.7 اندرویدش 5
وقتی خاموش میکنم کلید ولوم بالا +پاور یک صفحه میاد 3 گزینه داره بدون هیچ شکلی یا راهنمایی نوشته 1ریکاوری مود2فست بوت مود 3 نرمال بوت _ ریکاوری رو میزنم آرم ایسوز میاد بعدش علامت اندروید میاد و زیرش مینویسه فرمانی موجود نیست

بگین چجوری فلش کنم و راممو نصب کنم
سریع جواب بدین لطفا گیرم :n27::n27:

farshid_bm
11-12-2016, 21:13
سلام دوستان
من یه گوشی ال جی g4 دارم که الان یهو هنگ کرد بعد خاموش شد و کوشی دیگه بالا نمیاد و رو لوگوی ال جی وایساده و هی ریستارت میشه اما تو حالت safe mode میره و بالا میاد گوشی نمیدونم مشکلش چیه یهویی همینجوری خودبخود هنگ کرد کلا سیم کارت و مموری شو هم درآوردم اگه میشه یه راهنمایی بکنین البته یه راهنمایی به غیر از فلش و این چیزا که اطلاعات پاک نشه ممنون

farshid_bm
11-12-2016, 21:18
گوشی بالا اومد اما یه خورده دارم باهاش کار می کنم و دوباره ریستارت میشه خیلی هم داغ کرده و دوباره بالا نمیاد باطری رو در میارم کمی خنک بشه بالا میاد اما دوباره ریستارت میشه ینی مشکلش ار چیه

afceaglee2013
20-12-2016, 15:50
سلام گوشی من هواوی honor4c هستش
چند روز یبار آیکونای نرمافزارای گوشی جاشون عوض میشه مثلا چنتارو گذاشتم داخل یه پوشه یهو میبینی دوتاش افتاده بیسرون یا یه آیکون تو صفحه 2 ه پریده رفته سفحه 3 و...
چرا اینجوری میشه

50R005H
13-01-2017, 22:40
سلام. 100% مطمئن نیستم اما تا اونجایی که یادمه از وقتی به MM آپدیت کردم گوشیم دیگه فلش مموری نمیخوره. تنظیمات هم نگاه کردم جالبه که در USB Connectivity فقط یک گزینه Install Software وجود داره در حالی که من تو گوشی های دیگه 3-4 تا گزینه دیگه هم دیدم. من از طریق خود گوشی آپدیت کردم آیا امکان داره ناقص آپدیت شده باشه؟
من الان میتونم از طریق فلش تول بازم همین رامو روش بریزم بدون روت و بوت لودر و این مزخرفات؟ شاید درست شد. در ضمن فرمت فلش هم exFat هستش و از این بابت مشکلی نداره.

biparva25
15-01-2017, 19:09
سلام خدمت همه حضار
موبایل ما هی برنامه هارو فورس استاپ میده
هر کاری میکنیم ریست فکتوری نمیشه! (honor 3c)
گوشی ریست میشه وبالا میاد ولی رو اره honor گیر میکنه

sajjad1973
17-01-2017, 17:56
سلام به همگی - من یه اکسپریا Z5 دارم - امروز اپدیت شد به اندروید 7 - حالا عکس هایی که از قبل تو گوشی داشتم رو تو کامپیوتر نمیتوم ببینم - و فقط وقت عکس جدید میگیرم تو کامپیوتر نشون میده - عکس های قبل از اپدیت هم در خود گوشی هست و دیده میشه اما تو کامپیوتر باز نمیشن - کسی میدونه علت چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

afceaglee2013
24-01-2017, 23:03
با سلام
گوشی من huawei honor 4c ه پارسال یه شیشه زد خش روش نصب کردم (15 تومن) الان از چند جا روش خط افتاده زیاد تو چشم نیست ولی میخواستم ببینم میشه عوضش کرد؟ هزینه ش چقدر میشه

KINGHMA
08-02-2017, 23:09
سلام دوستان یه مشکل هست که بدجور کلافم کرده...
گوشیم هواوی y6pro بعد از خاموش کردن وای فای دیتا به صورت اتومات روشن میشه تمام تنظیمات رو هم چک کردم و برنامه ها رو هم رو استفاده از وای فای گذاشتم اما بازم روشن میشه و خیلی کم از شارژ استفاده میکنه...حالا موندم با این مشکل چه کنم:n34:

chaharnazm
09-02-2017, 15:20
با سلام
گوشی من huawei honor 4c ه پارسال یه شیشه زد خش روش نصب کردم (15 تومن) الان از چند جا روش خط افتاده زیاد تو چشم نیست ولی میخواستم ببینم میشه عوضش کرد؟ هزینه ش چقدر میشه

درود. آری. 25 هزار تومان هزینه در پی خواهد داشت.

rioman
17-02-2017, 21:28
سلام

من یه گالاگسی تب p1000 دارم که آندروئید 2.3.3 روش نصب هست.
مشکل من اینه که برنامه ایرانسل من مدتی هست که وصل نمیشه.
پیغام میده که سرور رو پیدا نمی کنه یا نمیتونه کانکشن امن ایجاد کنه.
گوگل پلی سرویس رو هم به آخرین نسخه آپدیت کردم ولی بازم وصل نمیشه.
در حالیکه تو گوشی sIII که داریم وصل میشه.
میخواستم بدنم چطوری این مشکل رو حل کنم.
ضمنا از vpn یا چیزشکن دیگری هم استفاده نمی کنم.

با تشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-02-2017, 22:15
سلام
من یه گالاگسی تب p1000 دارم که آندروئید 2.3.3 روش نصب هست.مشکل من اینه که برنامه ایرانسل من مدتی هست که وصل نمیشه.پیغام میده که سرور رو پیدا نمی کنه یا نمیتونه کانکشن امن ایجاد کنه.گوگل پلی سرویس رو هم به آخرین نسخه آپدیت کردم ولی بازم وصل نمیشه.در حالیکه تو گوشی sIII که داریم وصل میشه.میخواستم بدنم چطوری این مشکل رو حل کنم.ضمنا از vpn یا چیزشکن دیگری هم استفاده نمی کنم.
با تشکر
سلام
برنامه ایرانسل چیه ؟ تا حالا نشنیده بودم
منظورتون اینترنت ایرانسله ؟
اگه بله , access point داره موبایلتون ؟
البته قبلا در همین تاپیک نوشتم که لازم نیست اکسس پوینتی که اوپراتور میگه رو ذخیره کنین . کافیه در قسمت name هر اسمی دوست دارین بنویسین مثل eghu يا tun يا zlewyjr
در قسمت APN هم هر چی دوست دارین بنویسید مثل thh یا zzz یا ruikgrgbjg . و ذخیره اش کنین .بقیه اکسس پوینتها رو هم پاک کنین . به همین سادگی

Cryptocurrency
02-03-2017, 12:21
سلام
گوشی من امروز خودش خود بخود صداش کم و زیاد میشه ،البته هندزفیری استفاده میکردم،نمیدونم اولش فکر میکردم خودم دستم به صفحه میخوره کم و زیاد میشه،بعدش دیدم من زیاد میکنم این خودش کم میکنه و قطع میکنه صدارو ،هی تکرار میشد این کم شدن و قطع شدن صدا!!،حالا احتمال میدم گوشیم ویرووس گرفته باشه ;خیلی اطلاعات گوشیم برام مهمه ،به نظرتون چیکار کنم در ضمن گوشی htc m9 هستش و واقعاهم تا امروز حدود یک و سال خورده ای هست دارم ازش استفاده میکنم خیلی راضی هستم واقعا گوشی سگ جونی هست ،هر گوشی دیگه ای دستم بود الان پوکیده بود ولی حالا این مشکل براش پیش اومده که البته فک نکنم مشکل بزرگی باشه ،خودم که احساس میکنم ویروسی شده!

Cryptocurrency
02-03-2017, 12:24
سلام
گوشی من امروز خودش خود بخود صداش کم و زیاد میشه ،البته هندزفیری استفاده میکردم،نمیدونم اولش فکر میکردم خودم دستم به صفحه میخوره کم و زیاد میشه،بعدش دیدم من زیاد میکنم این خودش کم میکنه و قطع میکنه صدارو ،هی تکرار میشد این کم شدن و قطع شدن صدا!!،حالا احتمال میدم گوشیم ویرووس گرفته باشه ;خیلی اطلاعات گوشیم برام مهمه ،به نظرتون چیکار کنم در ضمن گوشی htc m9 هستش و واقعاهم تا امروز حدود یک و سال خورده ای هست دارم ازش استفاده میکنم خیلی راضی هستم واقعا گوشی سگ جونی هست ،هر گوشی دیگه ای دستم بود الان پوکیده بود ولی حالا این مشکل براش پیش اومده که البته فک نکنم مشکل بزرگی باشه ،خودم که احساس میکنم ویروسی شده!

ali_ab
03-03-2017, 23:48
با سلام به دوستان عزیز
ورژن اندروید گوشیم 4.1.2 هست و الان اعلام میکنه که اپدیت اندروید موجوده .با توجه به کانفیگ پایین گوشی ایا اپدیت کردن اندروید باعث ایجاد مشکلاتی میشه؟
از راهنمایی دوستانم سپاسگزارم
موفق باشید

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-03-2017, 11:33
سلام
سلام
احتمال داره سخت افزاری باشه یعنی اگر دکمه ی مکانیکی داره برای صدا , ممکنه خراب شده گاهی اتصالی میکنه . قبلا برای همکارم پیش اومده این مشکل
درضمن خرید گوشی که کارت حافظه نمیخوره اشتباه بزرگی هست چون باید دائم گوشی وصل کنین به کامپیوتر و بک آپ بگیرین و یا با گوگل و اینها اطلاعاتتون رو ذخیره کنین که معلوم نیست کجا میره و به دست کیا میافته
اگر دکمه مکانیکی نداره پس ممکنه سافت ویر باشه و با هارد ریست درست بشه که قبلش باید از همه شماره ها و مسجها و غیره بک آپ بگیرین . یعنی از همه چیز غیر از فایلهای سیستم

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-03-2017, 11:43
سلام
سلام
احتمال داره سخت افزاری باشه یعنی اگر دکمه ی مکانیکی داره برای صدا , ممکنه خراب شده گاهی اتصالی میکنه . قبلا برای همکارم پیش اومده این مشکل
درضمن خرید گوشی که کارت حافظه نمیخوره اشتباه بزرگی هست چون باید دائم گوشی وصل کنین به کامپیوتر و بک آپ بگیرین و یا با گوگل و اینها اطلاعاتتون رو ذخیره کنین که معلوم نیست کجا میره و به دست کیا میافته
اگر دکمه مکانیکی نداره پس ممکنه سافت ویر باشه و با هارد ریست درست بشه که قبلش باید از همه شماره ها و مسجها و غیره بک آپ بگیرین . یعنی از همه چیز غیر از فایلهای سیستم

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-03-2017, 11:58
با سلام به دوستان عزیز
ورژن اندروید گوشیم 4.1.2 هست و الان اعلام میکنه که اپدیت اندروید موجوده .با توجه به کانفیگ پایین گوشی ایا اپدیت کردن اندروید باعث ایجاد مشکلاتی میشه؟از راهنمایی دوستانم سپاسگزارمموفق باشید

سلام
سیستم آپدیت هوشمند هست یعنی اول مدل گوشی رو چک میکنه اگر مناسب نباشه میگه این آپدیت برای گوشی شما نیست
بهتره قبلش از همه چیز بکاپ بگیرید تا اگر مشکلی پیش اومد از بکاپ استفاده کنین

abbas-t
06-03-2017, 08:24
سلام دوستان
OTG هانر 4x هشت هسته ای چجوری فعال میشه ؟تو تنظیمات ،قسمت "کمک هوشمند "چیزی پیدا نکردم ،

abbas-t
07-03-2017, 20:54
سلام دوستان
OTG هانر 4x هشت هسته ای چجوری فعال میشه ؟تو تنظیمات ،قسمت "کمک هوشمند "چیزی پیدا نکردم ،
کسی راهنمایی نمیکنه؟!

محمد نامدار
10-03-2017, 00:03
سلام

ی سوال فنی و مهم

تو قسمت تنظیمات گوشی - قسمت حافظه (گوشیم رم نداره البته)
ی گزینه هست به نام caced date
حدود 2 گیگا بایت فضا اشغال کرده
میخاستم ببینم اگه اینارو پاک کنم مشکلی بهم نمیزنه ؟

مثلا به تلگرام و ... کاری نداره ؟

chaharnazm
11-03-2017, 16:02
آیا دانلود و نصب بازیهای دیتادار HD از سایتهای ایرانی به کارکرد گوشی (اندروییدی) آسیب میزند؟

mili_k
11-03-2017, 18:40
آیا دانلود و نصب بازیهای دیتادار HD از سایتهای ایرانی به کارکرد گوشی (اندروییدی) آسیب میزند؟

بهتره نرم افزار ها و بازی های اندرویدی رو از فروشگاه رسمی اندروید تهیه کنید . برای اینکار که شاید مجبور بشوید چند بار آن را تکرار کنید تا کار بدهد ، ابتدا گوشی موبایل خود را یک بار خاموش کنید و پس از روشن نمودن دوباره، به تنظیمات موبایل اندرویدی خود بروید، به قسمت اپس Apps بروید و گوگل پلی استور را بیابید، وارد این اسم شوید و دیتا و کش را پاک کنید . حالا از بخش تنظیمات بیاید بیرون . از یکی از دوستان که نرم افزار رد شدن از فیلتر دارد بخواهید آن را با بلوتوت یا هر روش دیگر به موبایل شما منتقل کند . حالا با باز کردن نرم افزار عبور از فیلتر و نصب و راه اندازی آن در موبایل خود، آماده استفاده از فروشگاه گوگل به شکل کامل یا به عبارتی دیگر در دسترس بودن همه برنامه ها در آن هستید . توجه داشته باشید برای اینکه اگر فروشگاه متوجه شود شما از ایران هستید بیش از 80 درصد از نرم افزار ها برای شما اصلن قابل دیدن نخواهند بود ! چه برسد به دانلود . برای همین هست که در ایران از فروشگاه های با ریسک بالا مثل کافه بازار که دسترسی به نسبت آسان تری را برای مردم فراهم کرده اند استفاده می شود

نکته اینکه هنگام استفاده از فروشگاه رسمی گوگل ، فیلتر شکن باید در تمام مدت در حال اجرا باشد

chaharnazm
12-03-2017, 10:50
بهتره نرم افزار ها و بازی های اندرویدی رو از فروشگاه رسمی اندروید تهیه کنید . برای اینکار که شاید مجبور بشوید چند بار آن را تکرار کنید تا کار بدهد ، ابتدا گوشی موبایل خود را یک بار خاموش کنید و پس از روشن نمودن دوباره، به تنظیمات موبایل اندرویدی خود بروید، به قسمت اپس Apps بروید و گوگل پلی استور را بیابید، وارد این اسم شوید و دیتا و کش را پاک کنید . حالا از بخش تنظیمات بیاید بیرون . از یکی از دوستان که نرم افزار رد شدن از فیلتر دارد بخواهید آن را با بلوتوت یا هر روش دیگر به موبایل شما منتقل کند . حالا با باز کردن نرم افزار عبور از فیلتر و نصب و راه اندازی آن در موبایل خود، آماده استفاده از فروشگاه گوگل به شکل کامل یا به عبارتی دیگر در دسترس بودن همه برنامه ها در آن هستید . توجه داشته باشید برای اینکه اگر فروشگاه متوجه شود شما از ایران هستید بیش از 80 درصد از نرم افزار ها برای شما اصلن قابل دیدن نخواهند بود ! چه برسد به دانلود . برای همین هست که در ایران از فروشگاه های با ریسک بالا مثل کافه بازار که دسترسی به نسبت آسان تری را برای مردم فراهم کرده اند استفاده می شود

نکته اینکه هنگام استفاده از فروشگاه رسمی گوگل ، فیلتر شکن باید در تمام مدت در حال اجرا باشد
سپاسگزارم دوست من ولی منظور من دانلود رایگان بازیها بود. چنانچه بخواهم بازی ای چون آسفالت 8 را از فروشگاه گوگل دانلود کنم به گمانم باید آنرا بخرم. درست است؟ از سوی دیگر آیا راهی هست که بازی و دیتای بی خطر آنرا بارایانه دانلود و سپس آنرا بر روی گوشی نصب کرد؟ چون دانلود بازیهای پرحجم با گوشی برای من انجام پذیر نیست.

esmiz
12-03-2017, 20:42
سپاسگزارم دوست من ولی منظور من دانلود رایگان بازیها بود. چنانچه بخواهم بازی ای چون آسفالت 8 را از فروشگاه گوگل دانلود کنم به گمانم باید آنرا بخرم. درست است؟ از سوی دیگر آیا راهی هست که بازی و دیتای بی خطر آنرا بارایانه دانلود و سپس آنرا بر روی گوشی نصب کرد؟ چون دانلود بازیهای پرحجم با گوشی برای من انجام پذیر نیست.
از مارکت های دیگه مثل مایکت و بازار دانلود کن برنامه هاشون امنه تازه توی مایکت می شه بازی ها رو با دیتا دانلود کرد

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

mili_k
12-03-2017, 21:21
سپاسگزارم دوست من ولی منظور من دانلود رایگان بازیها بود. چنانچه بخواهم بازی ای چون آسفالت 8 را از فروشگاه گوگل دانلود کنم به گمانم باید آنرا بخرم. درست است؟

آسفالت 8 مجانی است در گوگل پلی استور

از سوی دیگر آیا راهی هست که بازی و دیتای بی خطر آنرا بارایانه دانلود و سپس آنرا بر روی گوشی نصب کرد؟

می شود

چون دانلود بازیهای پرحجم با گوشی برای من انجام پذیر نیست.

مدل گوشی را پیام خصوصی کنید

alaydyn
20-03-2017, 17:24
سلام گوشیم s6 هست یک مدت استفاده نمیکنم از data مربوط به 4جی کانکشن قطع میشه و باید یکبار تن را به حالت 3جی ببرم و دوباره برگردانم به 4جی چه جوری حل کنم این مشکل را مخصوصا زمانیکه می خواهم شب ها دانلود بزنم ؟؟؟؟ برای ایرانسل ؟؟؟

shahram937
09-04-2017, 13:07
سلام من گوشیم چند روزی میشه که وقتی شارژش بین 70 تا 75 درصد میرسه خاموش میشه اما بلافاصله دوباره میتونم روشنش کنم اما دوباره بعد از چند ثانیه خاموش میشه و باید وقتی روشن شد بزنم شارژ تا بتونم استفاده کنم وقتی پر شد ازش میتونم استفاده کنم تا وقتی شارژش به همون اندازه برسه که باز خاموش میشه یکی دوبار هم پیش اومده که از 70 درصد شارژش کمتر میشه بعد خاموش میشه اما بیشتر وقتا رو 73 درصد خاموش میشه

Ghaioom
11-04-2017, 08:18
دوستان ، پک یا مجموعه بازی اندروید دخترانه میخوام اگه لینک دارین بفرستین. تو نت نمیدونم چرا چیز درستی نمیاد همش تک لینک میاد!
پک مثلا 50 یا 100 یا بیشتر باشه.

atolympic
21-04-2017, 08:15
سلام
چند وقته برام تو یه مشکلی پیش اومده وقتی که میخوام تو app جیمیلم بعضی از پیغامها رو بخونم بصورت تمام صفحه و بزرگتر از صفحه گوشی من میاد و نمی‌تونم بصورت کامل اونرو بخونم
تو تنظیمات خود جی‌میل گزینه تنظیم خودکار اندازه پیامها رو زدم باز هم تاثیری نداشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FLiKS3R
21-04-2017, 14:39
سلام
چند وقته برام تو یه مشکلی پیش اومده وقتی که میخوام تو app جیمیلم بعضی از پیغامها رو بخونم بصورت تمام صفحه و بزرگتر از صفحه گوشی من میاد و نمی‌تونم بصورت کامل اونرو بخونم
تو تنظیمات خود جی‌میل گزینه تنظیم خودکار اندازه پیامها رو زدم باز هم تاثیری نداشته
با سلام
گاهی پیام هایی که فرستنده به صورت html اون‌ رو میفرسته اینطوری‌ میشه.
باید با مرورگر باز کنین

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

chaharnazm
24-04-2017, 17:59
درود. A7 2017 دارم. یه مموری 128G کلاس 10 وایکینگ روش بستم. گاهی خودبخود فایلها از روش میپرند و توی فایل منیجر no sd card مینویسه. یک بار گذاشتم تو یه گوشی هوآوی 4C که پیغام Erase Memory Card داد. Erase کردم گذاشتم تو گوشیم درست شد ولی بعد یه مدت دوباره فایلهاش پرید. مشکل از کجاست؟ گوشی یک ماهه خریدم ضربه و آب هم نخورده.

Ghaioom
02-05-2017, 15:57
دلیل بدون مجوز بودن کارت sd در برنامه شیریت چیه؟

matr!x_2008
02-05-2017, 21:22
من یه فلش مموری otg دارم که به گوشی وصل میگنم و فایل انتقال میدم.. ولی امروز دیگه وصل نمیشه.. مینویشه که usb وصل شد ولی حافظه رو نشون نمیده! راه حلش چیه؟

chaharnazm
04-05-2017, 22:36
من یه فلش مموری otg دارم که به گوشی وصل میگنم و فایل انتقال میدم.. ولی امروز دیگه وصل نمیشه.. مینویشه که usb وصل شد ولی حافظه رو نشون نمیده! راه حلش چیه؟
گزینه mount نداره که بخواد بزنی؟

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

chaharnazm
04-05-2017, 22:39

دلیل بدون مجوز بودن کارت sd در برنامه شیریت چیه؟

matr!x_2008
04-05-2017, 23:05

نه نداره. قبلا خودش راحت وصل میشد ولی الان دیگه حافظه فلش مموری رو نشون نمیده.. فک کنم باید گوشی رو ریست کنم

Ghaioom
06-05-2017, 14:31
بهترین برنامه مسیر یاب چی هست؟:n13:

aryna
06-05-2017, 22:29

بعضی وقتها فلش در حالت نیم سوز میمونه که باید با سیستم فرمت کنی و دوباره بریزی(بخاطر ولتاژ کامل نرسیدن به فلش)

و دومین حالت ممکن هست فلش فرمتش fat یا fat32 نباشه باید به این فرمت باشد تا بتونی تو گوشی استفاده کنی

Ghaioom
07-05-2017, 22:42
سلام

گوشی galaxy A5 6 رو لوگو گیر کرده خاموش هم نمیشه.
باتریم نمیشه در آورد.
قبلا یه جوری روشنش کردم الان یادم نمیاد.
باتریشم تموم شدا فک کنم الان بشه رفت حالت ریکاوری؟
ولی یه راهی میخوام اون موقع ای که خاموش نمیشه خاموش کنم برم حالت ریکاوری. راهی هس ینی؟

MMDFullHD
07-05-2017, 23:01
سلام

گوشی galaxy A5 6 رو لوگو گیر کرده خاموش هم نمیشه.
باتریم نمیشه در آورد.
قبلا یه جوری روشنش کردم الان یادم نمیاد.
باتریشم تموم شدا فک کنم الان بشه رفت حالت ریکاوری؟
ولی یه راهی میخوام اون موقع ای که خاموش نمیشه خاموش کنم برم حالت ریکاوری. راهی هس ینی؟

واسه خاموش شدن بیشتر از 8 ثانیه کلید خاموش رو نگه دار خاموش ببین میشه
نشد همین 8 ثانیه رو یبار همزمان کلید خاموشو با کلید های صدا تست کن
اینطوری رو هر حالتی باشه گوشی خاموش میشه
بعدش روشن کن برو رو ریکاوری ویپ بده درست میشه

Cryptocurrency
14-05-2017, 19:36
سلام
گوشی one m9 رو دیروز اپدیت کردم اندروید7 از اونموقع چند تا برنامه را اجرا نمیکنه و پیام has stopped رو میده به ،یکی از ین برنامه ها خیلی احتیاج دارم ،راستش خود برنامه رو هم اپدیت کردم و catch برنامه رو هم پاک کردم ولی باز این ارور رو میده،حالا پشیمونم چرا اندروید 7 رو ریختم رو گوشی

ardeshir n
14-05-2017, 20:23
سلام
گوشی one m9 رو دیروز اپدیت کردم اندروید7 از اونموقع چند تا برنامه را اجرا نمیکنه و پیام has stopped رو میده به ،یکی از ین برنامه ها خیلی احتیاج دارم ،راستش خود برنامه رو هم اپدیت کردم و catch برنامه رو هم پاک کردم ولی باز این ارور رو میده،حالا پشیمونم چرا اندروید 7 رو ریختم رو گوشی
درود بر شما.
اون برنامه چیه؟
۱.گوکل پلی سرویس رو آپدیت کنید.
۲.همون برنامه رو آپدیت کنید.

Sent from my Asus fonepad using Tapatalk

Cryptocurrency
14-05-2017, 23:29
:n40: اقا گوگل پلی سرویس رو اپدیت کردم حل شد خیلی ممنون
نرم افزار حسابداری بود البته کلا چند تا برنامه دیگمم این مشکلو داشتن که همشون درست شدن

Cryptocurrency
14-05-2017, 23:42
یه سوال دیگه من میخواستم محتویات گوشیمو encrypt کنم ،منتها انگار گوشی رو خیلی کند میکنه و اینکه دیگه نمیشه داده های گوشی رو از حالت encrypt خارج کرد مگر اینکه ریست فاکتوری کرد،و بعضی هام دچار مشکل شدن و داده ای گوشی شون رو از دست دادن ،من میخواستم بدونم که اصلا این encrypt کردن داده ها فقط در صورتی که گوشی رو گم کنیم میتونه مفید باشه یا اینکه در صورتی که گوشی دچار ویروس یا تروجان و کی لاگر بشه میتونه از گوشی در برابر حملات محافظت کنه با توجه به اینکه من نگاه کردم گوشی رو با استفاده از هش SHA-256 رمز گذاری مکنه و تقریبا هک این الگوریتم در حال حاضر غیر ممکنه ،اگه دوستان چیزی در این مورد میدونن لطف کنن به اشتراک بذارن
با تشکر

ardeshir n
15-05-2017, 21:35
یه سوال دیگه من میخواستم محتویات گوشیمو encrypt کنم ،منتها انگار گوشی رو خیلی کند میکنه و اینکه دیگه نمیشه داده های گوشی رو از حالت encrypt خارج کرد مگر اینکه ریست فاکتوری کرد،و بعضی هام دچار مشکل شدن و داده ای گوشی شون رو از دست دادن ،من میخواستم بدونم که اصلا این encrypt کردن داده ها فقط در صورتی که گوشی رو گم کنیم میتونه مفید باشه یا اینکه در صورتی که گوشی دچار ویروس یا تروجان و کی لاگر بشه میتونه از گوشی در برابر حملات محافظت کنه با توجه به اینکه من نگاه کردم گوشی رو با استفاده از هش SHA-256 رمز گذاری مکنه و تقریبا هک این الگوریتم در حال حاضر غیر ممکنه ،اگه دوستان چیزی در این مورد میدونن لطف کنن به اشتراک بذارن
با تشکر
درود بر شما.
اینکه encrypt گوشی رو کند میکنه مسلمه.(البته کد گذاری فایل های غیز سیستمی مشکلی نخواهد داشت.)
و محافظت در برابر تروجان ها هم بله میشه اینکارو کرد.اما استفاده از آنتی ویروس مناسب میتونه جایگزین باشه

Cryptocurrency
16-05-2017, 19:51
با سلام تشکر بابت جوابتون ،راستش فکر میکنم بصورت کلی همه فایل ها و داده ها رو encrypt میکنه چون دوتا گزینه داره یکی برای حافظه داخلی و یکی هم برای کارت حافظه
در مورد انتی ویروس برای اندروید شما چه انتی ویروسی پیشنهاد میکنید ?البته من شنیدم انتی ویروس برای اندروید خیلی جواب نمیده یعنی در کل اندروید ویروس نمیگیره البته من تخصصی در زمینه اندروید ندارم ولی به شخصه هر گوشی اندرویدی که داشتم دچار ویروس نشده تا اونجا که یادم هست

ardeshir n
16-05-2017, 21:50
با سلام تشکر بابت جوابتون ،راستش فکر میکنم بصورت کلی همه فایل ها و داده ها رو encrypt میکنه چون دوتا گزینه داره یکی برای حافظه داخلی و یکی هم برای کارت حافظه
در مورد انتی ویروس برای اندروید شما چه انتی ویروسی پیشنهاد میکنید ?البته من شنیدم انتی ویروس برای اندروید خیلی جواب نمیده یعنی در کل اندروید ویروس نمیگیره البته من تخصصی در زمینه اندروید ندارم ولی به شخصه هر گوشی اندرویدی که داشتم دچار ویروس نشده تا اونجا که یادم هست
درودی دوباره.
بله اندروید ویروس آنچنان نداره.
Eset Smart security
Kaspersky
Dr.web

Masoud_kp
26-06-2017, 17:08
یه مشکل عجیبی که پیش اومده برام اینه که گوشیم Huawei Honor 4x هست و وقتی حالت عادی باهاش حرف میزنی مشکلی نداره ولی وقتی میزنم رو حالت اسپیکر صدای به کسی که داری باهاش حرف میزنی نمیرسه.همچنین تو فیلمبرداری دوربین هم هیچ صدایی رو ضبط نمیکنه.بازم تکرار میکنم تو مکالمه تو حالت عادی میکروفونش هیچ مشکلی نداره وصدا کاملا واضح رد میشه.آپگرید هم که کردم به اندروید 6 این مشکل برطرف نشد

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-06-2017, 04:29
یه مشکل عجیبی که پیش اومده برام اینه که گوشیم Huawei Honor 4x هست و وقتی حالت عادی باهاش حرف میزنی مشکلی نداره ولی وقتی میزنم رو حالت اسپیکر صدای به کسی که داری باهاش حرف میزنی نمیرسه.
همچنین تو فیلمبرداری دوربین هم هیچ صدایی رو ضبط نمیکنه.
بازم تکرار میکنم تو مکالمه تو حالت عادی میکروفونش هیچ مشکلی نداره وصدا کاملا واضح رد میشه.آپگرید هم که کردم به اندروید 6 این مشکل برطرف نشد

سلام
عید همگی مبارک
يا mute شاید در حالتِ اسپیکر ,گوشی روی hold هست
در کالت اسپیکر ,وارد تنظیماتِ همون صفحه بشین و چک کنین

Amir Namdari
04-07-2017, 15:27
شما بعد از آپدیت باید ریست فکتوری کنید ضمنا آخرین نسخه نرم افزار رو نصب کنید.
موفق باشید..:n39:

shangil
05-07-2017, 06:04
گوشی خیلی داغ میکنه وقتی شارژ میزنم. 44 درجه اینا میشه!صفحش میسوزومه دست رو.
بعد زنگ که میزنن phone has stopped مینویسه مثلا وقتی تلگرام کار میکنی یهو زنگ بزنن اونطوری میشه.
S5 دارن دو ساله خریدم

ardeshir n
05-07-2017, 11:38
گوشی خیلی داغ میکنه وقتی شارژ میزنم. 44 درجه اینا میشه!صفحش میسوزومه دست رو.
بعد زنگ که میزنن phone has stopped مینویسه مثلا وقتی تلگرام کار میکنی یهو زنگ بزنن اونطوری میشه.
S5 دارن دو ساله خریدمدرود بر شما.
شما گوشی رو یه ریست فکتوری بکنید.

Sent from my ASUS using Tapatalk

shangil
05-07-2017, 12:01
درود بر شما.
شما گوشی رو یه ریست فکتوری بکنید.

سلام و ممنون رفیق
خودم انجام بدم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ برنامه ها و ...

shangil
05-07-2017, 12:05
چطور انجام بدم؟

ardeshir n
05-07-2017, 16:45
چطور انجام بدم؟
سلام و ممنون رفیق
خودم انجام بدم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ برنامه ها و ...خیر مشکی نیست.البته تمامی برنامه ها میرن.انگار از اول گوشی گرفتین.البته حافظه خارجی نمیره.
وارد Settings-Security بشید و پیداش کنید،

shangil
05-07-2017, 18:02
خیر مشکی نیست.البته تمامی برنامه ها میرن.انگار از اول گوشی گرفتین.البته حافظه خارجی نمیره.
وارد Settings-Security بشید و پیداش کنید،

مشکلی نیست فقط تمام برنامه ها میرن!! دمتون گرم:)
اینکه بدم بیرون فلش بزنن چیه جریانش؟

ardeshir n
05-07-2017, 18:53
مشکلی نیست فقط تمام برنامه ها میرن!! دمتون گرم:)
اینکه بدم بیرون فلش بزنن چیه جریانش؟بله میرن دیگه :)
ببینید.این اندرویدی که روی گوشیتون نصبه بهش میگن رام یا ROM.که سیستم عامل هست.
وقتی میدین بیرون فلش بزنن تمامی اطلاعات میره(مشکلی نیست)و اندروید عوض میشه.البته همیشه هم اینطور نیست.ممکنه فایل روت رو فلش بزنند یا مثلا خود رام عادی که قبل تر بوده رو آپدیت کنند.
ممکنه یک پک از نرم افزار رو بعد آپدیت اندروید فلش بزنن یا... .

shangil
12-07-2017, 19:27
دوستان چطور میشه در اندروید سایتی رو بلاک کرد؟

ardeshir n
14-07-2017, 09:40
دوستان چطور میشه در اندروید سایتی رو بلاک کرد؟درود بر شما.
راه های مختلفی هست.
۱.بهترین راه بلاک کردن از خود مودم.
۲.اگر مودم نیست با استفاده از نرم افزار های فایروال.

shangil
15-07-2017, 07:31
درود بر شما.
راه های مختلفی هست.

میشه بگین چطوریه
کلا بلاک کنی دیگه نمیره چه از اندروید چه از پی سی ؟

shangil
15-07-2017, 07:43
درود بر شما.
راه های مختلفی هست.

منظور میخوام نتونم برم سایت طوری باشه که ان بلاک کردنش سخت باشه
وقتم گرفته میشه سایتهایی که جر و بحث میشه توش الکی و وقت ادم گرفته میشه

siava5h
15-07-2017, 10:30
وقتم گرفته میشه سایتهایی که جر و بحث میشه توش الکی و وقت ادم گرفته میشه

شما خودتو میخوای بلاک کنی یا دیگران رو؟

shangil
15-07-2017, 10:35
شما خودتو میخوای بلاک کنی یا دیگران رو؟
اگر جواب سوالم را میدونید ممنون میشم بدین:)

siava5h
15-07-2017, 10:41
اگر جواب سوالم را میدونید ممنون میشم بدین:)

خوب جوابش همینجاس که شما نخواستی بگی.
من هیچ وقت اینکار رو نمیکنم که کسی رو از اختیارات خودش محدود کنم. چیزی که به من مربوط نیست حق تحمیل هم ندارم. هرکسی احتیارات خودش رو داره.
اگه میخوای خودت رو محدود کنی که به همون صورتی که محدود میکنی میتونی آزاد کنی

shangil
15-07-2017, 10:53
خوب جوابش همینجاس که شما نخواستی بگی.
من هیچ وقت اینکار رو نمیکنم که کسی رو از اختیارات خودش محدود کنم. چیزی که به من مربوط نیست حق تحمیل هم ندارم. هرکسی احتیارات خودش رو داره.
اگه میخوای خودت رو محدود کنی که به همون صورتی که محدود میکنی میتونی آزاد کنی
وقت و حوصله این بحث ها رو ندارم .یه نمونش همین پستی میزاری که اصلا مربوط به این تاپیک نیس دیگه! این وقت ادم رو میگیره برادر!

ardeshir n
15-07-2017, 11:59
وقتم گرفته میشه سایتهایی که جر و بحث میشه توش الکی و وقت ادم گرفته میشهمودمتون چیه؟

shangil
17-07-2017, 06:44
مودمتون چیه؟

سلام
منظورتون از چیه چی هست؟

The Respina
17-07-2017, 12:00
سلام
منظورتون از چیه چی هست؟
نوع مودم تون رو سوال کردن
بعضی از مودم ها از تنظیماتشون میشه حجم و سایت های قابل دسترس رو مدیریت کرد.

ardeshir n
17-07-2017, 12:07
سلام
منظورتون از چیه چی هست؟عالیجناب The Respina پاسخ دادند.

Ghaioom
17-07-2017, 15:39
سلام

چجوری بیلدنامبر گوشی رو در مواقع خاموش بودن و نتوانستن رفتن به داخل گوشی پیدا کنیم؟:n13:

ardeshir n
17-07-2017, 19:17
سلام

چجوری بیلدنامبر گوشی رو در مواقع خاموش بودن و نتوانستن رفتن به داخل گوشی پیدا کنیم؟:n13:فکر کنم راهی نداره.البته شاید بشه با بوت لودر رفت.

Ghaioom
24-07-2017, 07:54
فکر کنم راهی نداره.البته شاید بشه با بوت لودر رفت.

فهمیدم. تو منوی ریکاوری بوت بالاش نوشته !

یه مشکلی با یه گوشی هواوی پیدا کردم که موقع نصب رام خطای:
Installing update...
symlink: some symlinks failed
Installation aborted.
اینو میده

یکی میگه رام دیگشو نصب کن. میخوام تست کنم ولی رام بدون مشکل دان کردم خطا اکستراکتم نداره که بگیم اره خطا داره واسه همین میاد اینم.
یه جا برای یه گوشی دیگه خطاشو بررسی کردن دیدن از ریکاوریه. میگفت ریکاوری دیگه نصب کن. که نصب کرده درست شده. حالا من تا حالا انجام ندادم. یه سرچی بزنم ببینم چی میشه:n13:

ardeshir n
24-07-2017, 12:43
فهمیدم. تو منوی ریکاوری بوت بالاش نوشته !

یه مشکلی با یه گوشی هواوی پیدا کردم که موقع نصب رام خطای:
Installing update...
symlink: some symlinks failed
Installation aborted.
اینو میده

یکی میگه رام دیگشو نصب کن. میخوام تست کنم ولی رام بدون مشکل دان کردم خطا اکستراکتم نداره که بگیم اره خطا داره واسه همین میاد اینم.
یه جا برای یه گوشی دیگه خطاشو بررسی کردن دیدن از ریکاوریه. میگفت ریکاوری دیگه نصب کن. که نصب کرده درست شده. حالا من تا حالا انجام ندادم. یه سرچی بزنم ببینم چی میشه:n13:قبل نصب رام ریست فکتوری/Wipe data کردی؟

Ghaioom
25-07-2017, 10:28
قبل نصب رام ریست فکتوری/Wipe data کردی؟

اره راحت میشد.
دگ گوشی قاط تر شده حالا گوشی وقتی روشن میشه مینویسه tool dl image fail
موندم چرا منوی ریکاوری نمیره. همش اون خطا میاد . بعد چند ثانیم خاموش میشه . شارژم نمیکنه فقط همونو میاره بعد چند ثانیه هم خاموش میشه باز همون خود به خود میاد.
فک کنم دیگه باکس نیاز هست که مشکل رو رفع کنه. یکی که میگفت مشکل هارده. چون قبلا هر کاری میکردم نمیتونستم با گوشی درست کار کنم مثلا راحت روشن کنم یا هر چیز دیگه ای.

shangil
02-08-2017, 23:33
عالیجناب The Respina پاسخ دادند.

از کجا بدونم این رو؟

ardeshir n
03-08-2017, 01:02
از کجا بدونم این رو؟خب مودم مورد اسم داره.
شرکت سازنده+مدل
سخت نیست :)

shangil
03-08-2017, 06:19
خب مودم مورد اسم داره.
شرکت سازنده+مدل
سخت نیست :)

آهان ار اون لحاظ
SMC شرکت سازنده هست.
SMC7904wbras-n

ardeshir n
03-08-2017, 11:29
آهان ار اون لحاظ
SMC شرکت سازنده هست.
SMC7904wbras-n
مال کدوم سرویس دهنده هستین؟
نا حالا SMC نشنیده بودم.
برید داحل مرورگر 192.168.1.1 رو بزنید ببینید چی میاره.

shangil
03-08-2017, 11:34
مال کدوم سرویس دهنده هستین؟
نا حالا SMC نشنیده بودم.
برید داحل مرورگر 192.168.1.1 رو بزنید ببینید چی میاره.

فوق قدیمی همارا سیستم!

SETIZEN
03-08-2017, 12:01
نا حالا SMC نشنیده بودم.
SMC یه برند قدیمی و شناخته شده هست.:n01:

==========
تو صفحه مودم یه قسمت فایروال باید داشته باشه که زیر مجموعش یه قسمت داره به اسم URL Blocking که از اون قسمت فکر کنم بتونید کارتون رو راه بندازید:n16:

shangil
03-08-2017, 21:42
SMC یه برند قدیمی و شناخته شده هست.:n01:

==========
تو صفحه مودم یه قسمت فایروال باید داشته باشه که زیر مجموعش یه قسمت داره به اسم URL Blocking که از اون قسمت فکر کنم بتونید کارتون رو راه بندازید:n16:

منظورتون از طرق خود مودم اقدام کنم نه PC؟ از پی سی که میشه بلاک کرد ولی هر وقت اراده کنی میتونی دوبار راحت انبلاک کنی!!
من اماتورم شرمنده

ardeshir n
03-08-2017, 21:43
منظورتون از طرق خود مودم اقدام کنم نه PC؟ از پی سی که میشه بلاک کرد ولی هر وقت اراده کنی میتونی دوبار راحت انبلاک کنی!!
من اماتورم شرمندهبله منظور از مودمه.

shangil
05-08-2017, 07:11
دوستان باطری من زود تموم شده
سامسونگ s5 دارم و به خصوص وقتی با اینترنت کار میکنم شارژ ش کم میشه. 2 سال بیشتر عمر داره باطری هم عوض نکردم.
مشکل از چیه؟

ardeshir n
05-08-2017, 10:49
دوستان باطری من زود تموم شده
سامسونگ s5 دارم و به خصوص وقتی با اینترنت کار میکنم شارژ ش کم میشه. 2 سال بیشتر عمر داره باطری هم عوض نکردم.
مشکل از چیه؟اوایل عمرش خوب بود؟!الآن هم ۳ سال از خریدش گذشته.درسته؟
بعد از دو سال بهتره کار سنگین باهاش نکنید.
Battery saving رو روشن کنید.
برنامه های پس زمینه رو ببندین.

shangil
05-08-2017, 11:03
اوایل عمرش خوب بود؟!الآن هم ۳ سال از خریدش گذشته.درسته؟
بعد از دو سال بهتره کار سنگین باهاش نکنید.
Battery saving رو روشن کنید.
برنامه های پس زمینه رو ببندین.

سلام
در اصل اوایل هم گیم بازی میکردم زود تموم میشد نسبتا ولی گیم رو گذاشتم کنار بهتر شد. بعدش خیلی داغ میکرد گوشی اهنگ اینا گوش میکردم ولی بعدا reset کردم بهتر شد و اهنگ کم گوش میکنم ولی اینترنت زیادی مصرف میکنه. brightness رو هم کم کردم.
اره دو سال و یک ماهی میشه. گوشی خوبیه تنها ایرادش همینه. نمیدونم باطری عوض کنم بهتر میشه یا نه. اره du saver دانلود کردم ببینم چی میشه.
پیشنهاد دیگری دارین؟

shangil
06-08-2017, 22:59
اینترنت خیلی شارژ گوشی رو کم میکنه شاید باید باطری جدید بگیرم

ardeshir n
07-08-2017, 09:16
اینترنت خیلی شارژ گوشی رو کم میکنه شاید باید باطری جدید بگیرمشاید لازم بشه.
ببر بده به یه تعمیر کار چک کنه یموقع باتری باد نکرده باشه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-08-2017, 10:01
دوستان باطری من زود تموم شدهسامسونگ s5 دارم و به خصوص وقتی با اینترنت کار میکنم شارژ ش کم میشه. 2 سال بیشتر عمر داره باطری هم عوض نکردم.مشکل از چیه؟
سلام
یا برنامه های باتری خور زیاد استفاده میشه مثل وای فای , بلوتوث , 3G , 4G , GPS , نور صفحه زیاد , پلیرها , نت گردی , بازی , وایبر و تلگرام و غیره
یا عمر باتری داره تمام میشه
یا یه جای مدارش اتصالی داره . کامل شارزش کنین , بذارینش روی حالت هواپیما و اصلا از چیزی استفاده نکنین برای نیم ساعت . اگر مقدار زیادی کم میشه پس اتصالی داره

shangil
07-08-2017, 21:08
سلام
یا برنامه های باتری خور زیاد استفاده میشه مثل وای فای , بلوتوث , 3G , 4G , GPS , نور صفحه زیاد , پلیرها , نت گردی , بازی , وایبر و تلگرام و غیره
یا یه جای مدارش اتصالی داره . کامل شارزش کنین , بذارینش روی حالت هواپیما و اصلا از چیزی استفاده نکنین برای نیم ساعت . اگر مقدار زیادی کم میشه پس اتصالی داره

آخه مقایسه میکنم مثلا در اتوبوس 12 ساعت تو راه بودم یکی یه راست تلگرام کار نکرد و کم نشد اصلا باطریش
مال من Samsung s5 هست
نخ در حالت پرواز کم نمیکنه فک.کنم باز چک میکنم. گیم اصلا پاک کردم

arash_ir1984
13-08-2017, 11:44
سلام
دوستان من گوشی galaxy C5 Pro دارم
تو سایت ورژن اندروید رو زده 7 ولی گوشی من 6.0.1
میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه و قابل ارتقا داره؟
بعد حسگر اثر انگشتش بنظرم ضعیفه خیلی بد میشناسه
اشکال گوشی منه یا کلا C5 pro همینه؟
دوربینشم تو نور کم افتضاحه راه حلی ندارین؟

MaFia_King
20-08-2017, 16:05
با سلام

من می خوام وارد قسمت Recovery Mode گوشی Galaxy S III mini - GT-i8190 بشم و از این کلید ها استفاده می کنم
کلید خانه (Home) به همراه کلید افزایش صدا (Volume Up) را نگه دارید و کلید پاور (Power)

ولی هیچ اتفاقی نمیفته و گوشی روشن می شه و وارد اون قسمت نمی شه

ممنون می شم راهنمایی کنید

ardeshir n
20-08-2017, 18:04
با سلام

من می خوام وارد قسمت Recovery Mode گوشی Galaxy S III mini - GT-i8190 بشم و از این کلید ها استفاده می کنم
کلید خانه (Home) به همراه کلید افزایش صدا (Volume Up) را نگه دارید و کلید پاور (Power)

ولی هیچ اتفاقی نمیفته و گوشی روشن می شه و وارد اون قسمت نمی شه

ممنون می شم راهنمایی کنیددرود.
بدون home امتحان کنید.

MaFia_King
20-08-2017, 18:32
درود.
بدون home امتحان کنید.

سلام دوست عزیز

باز هم وارد اون قسمت نشد و گوشی روشن شد

ممنون

shangil
24-08-2017, 08:19
سلام
در اصل سخت هم شاؤز میشه تازگیا. نه اونقدری کم نکرد باطری از اون روش. احتمالا باطری ایراد داره هر چند باد نکرده اصلا!

Ghaioom
30-08-2017, 06:23
سلام

یه تبلت G-tab هست که لابد چینی هستش. به منوی ریکاوری بوت نمیشه رفت. ینی دکمه پاور با ولوم بالا رو میزنم میره رو آدمک وای میسیه هر کاریم میکنم اعم از لمس رو ادم. زدن دکمه های تبلت هیچی نمیاره. ولوم پایین و هر دو ولوم با پاور هم تست کردم اون دکمه ها هیچی روشنم نمیکنه گوشی رو. فقط ولوم بالا. نمیدونم چیکار کنمش. خاستم یه تنظمیات کارخانه بزنم چون رمزشو یادشون رفته.

ضمنا دوستان کجا میتونم به سوالات موبایلیم توی سایتهای دیگه سریع جوابشون رو پیدا کنم؟ سایتی انجمنی معرفی کنید لطفا. تشکر

ardeshir n
30-08-2017, 11:20
سلام

یه تبلت G-tab هست که لابد چینی هستش. به منوی ریکاوری بوت نمیشه رفت. ینی دکمه پاور با ولوم بالا رو میزنم میره رو آدمک وای میسیه هر کاریم میکنم اعم از لمس رو ادم. زدن دکمه های تبلت هیچی نمیاره. ولوم پایین و هر دو ولوم با پاور هم تست کردم اون دکمه ها هیچی روشنم نمیکنه گوشی رو. فقط ولوم بالا. نمیدونم چیکار کنمش. خاستم یه تنظمیات کارخانه بزنم چون رمزشو یادشون رفته.

ضمنا دوستان کجا میتونم به سوالات موبایلیم توی سایتهای دیگه سریع جوابشون رو پیدا کنم؟ سایتی انجمنی معرفی کنید لطفا. تشکردرود.
سوال اول رو نمیدونم.
اما سوال دوم رو خصوصی فرستادم.

k1ozil
30-08-2017, 11:46
سلام

ضمنا دوستان کجا میتونم به سوالات موبایلیم توی سایتهای دیگه سریع جوابشون رو پیدا کنم؟ سایتی انجمنی معرفی کنید لطفا. تشکر

سلام
ولوم پایین و پاور بگیر موقعی ارم شرکت سازنده اومد ولشون کن دوباره ولوم پایین و پاور چندبار بگیر و ول کن یا ممتد بگیر ( درست حضور ذهن ندارم )
من تبلت چینی یکی از اشناها اینجوری وارد ریکاوری شدم شما هم امتحان کن شاید جواب بده
موفق باشی :)

m_sport
31-08-2017, 04:17
سلام.
گوشی Nexus 4 ال جی بعد از برگشتن به تنظیمات کارخانه سیمکارت ایران رو نمیخونه....
راه حلش چیه؟

Ghaioom
31-08-2017, 07:00
درود.
سوال اول رو نمیدونم.
اما سوال دوم رو خصوصی فرستادم.

سلام
ولوم پایین و پاور بگیر موقعی ارم شرکت سازنده اومد ولشون کن دوباره ولوم پایین و پاور چندبار بگیر و ول کن یا ممتد بگیر ( درست حضور ذهن ندارم )
من تبلت چینی یکی از اشناها اینجوری وارد ریکاوری شدم شما هم امتحان کن شاید جواب بده

برا این تبلت ولوم بالا با پاور جواب میده. ولی من هر کاری کردم همش رو آدمک سبز وای میسه. ولوم پایین با پاور هیچ کاری انجام نمیدن. حتی دو تا ولوم با پاور. فقط ولوم بالا جواب میده.
یه آموزش داره با یه برنامه میشه رفت به منوی بوت ولی حیف usb debuging باید فعال باشه که نیست !
هر چی میکشیم از این usb debuging عه خخخ :|

Ghaioom
02-09-2017, 13:29
سلام

سلام
اینو بلدی؟

یه تبلت لنوو هست که نت روشن میکنی بعد یکم ور رفتن با گوشی صفحش‌قاطی میکنه! مثلا سفید میشه. رنگ صفحه بهم میریزه. یا سیاه میشه.
بعد صفحه رو روشن خاموش کنی میاد و بازم بعد چند لحظه همینطوری میشه! بعد نت رو خاموش کنی درست میشه
وایپ دیتا زدم اثر نکرد. از چیه به نظرت؟ قبلنا هم ازش فقط گیم بازی میکردن مدتیه سیم کارت گذاشتن و باهاش از نت هم میخوان استفاده کنن. چند سالیه هستش ولی اون موقع نت کار نمیکردن و نمیدونستیم این مشکل رو داره.

ardeshir n
02-09-2017, 16:19
سلام
اینو بلدی؟

یه تبلت لنوو هست که نت روشن میکنی بعد یکم ور رفتن با گوشی صفحش‌قاطی میکنه! مثلا سفید میشه. رنگ صفحه بهم میریزه. یا سیاه میشه.
بعد صفحه رو روشن خاموش کنی میاد و بازم بعد چند لحظه همینطوری میشه! بعد نت رو خاموش کنی درست میشه
وایپ دیتا زدم اثر نکرد. از چیه به نظرت؟ قبلنا هم ازش فقط گیم بازی میکردن مدتیه سیم کارت گذاشتن و باهاش از نت هم میخوان استفاده کنن. چند سالیه هستش ولی اون موقع نت کار نمیکردن و نمیدونستیم این مشکل رو داره.
درود.
مشکل سخت افزاری هست.
اتصالی داره.
ببرین پیش تعمیرکار چکش کنه براتون.
موفق باشید.

آدولف
04-09-2017, 02:34
بروبچ سلام

گوشی من با وجودی که گزینه قفل اون فعاله (تمام قفلها رو امتحان کردم) قفل نمیشه و بدون نشون دادن صفحه قفل وارد صفحه اصلی میشه و من عملا یه گوشی بدون امنیت دارم تکلیف چیست؟
samsung galaxy s3 -I9300
android:: 4.0.4
ممنون

آدولف
04-09-2017, 02:43
درضمن نمی خوام فکتوری ریست کنم

Ghaioom
16-09-2017, 09:36
رام نصبش کردم براش samsung glaxsy star 2 plus
مشکل گوشیش اینه که هیچی نمیشه بهش ارسال کرد. گاهی وقتا میبینی اصلا گوشیش شناسایی هم نمیشه
با شیریت و بلوتوث هر دو شناسایی نمیکنه
الان رام نصب کردم درست نشد
دستور چیه؟
وای فای هم روشن نمیشه گیر میکنه

Sayeh-Dreamer
09-10-2017, 09:30
سلام
گوشی من HTC Desire 10 Pro هست.
چند سوال دارم درباره نرم افزارش

اول اینکه آپدیت آندروید چه تاریخی براش میاد؟؟

دوم اینکه من دو تا سیم کارت ایرانسل و همراه اول گذاشتم توش. هر دو سیم رو هم عوض کردم و 4G گرفتم.

با هر کدوم که به اینترنت وصل میشم کنار تصویر آنتن فقط H میاد. هیچ وقت ندیدم کلماتی مثل 3G , 4G , LTE , یا حتی H+ بیاد. همیشه فقط H خالی هست. البته با سرعت مشکلی ندارما. سرعت دانلودشون خوبه ولی چرا برای برخی گوشی ها علامتهای دیگه میاد و برای من نمیاد.

need to fight
22-10-2017, 11:23
سلام دوستان.من یه مدت پیش یه تبلت اوندا خریدم که دوال بوت هست .مدتی باهاش کار نکردم چون تبلت لنوو داشتم ولی الان میخوام این اوندا رو مصرف کنم حافظه اندرویدش 4 گیگ بود که خیلی کم بود و خود به خود پر شده هرچی روش نصب کرده بودمو پاک کردم 1 گیگ خالی شد ولی باز بعد مدتی بدون این که چیزی نصب کنم 1 گیگش هم پر شد همه چی حتی تلگرام رو پاک کردم حتی حافظه گوشی محتویاتشم رو انتخاب میکنم میزنم بیشتر از 40 مگ نیست ولی خود هارد رو حجمشو میزنم میبینم پر پره.نمیدونم آبدیت میکنه چیکار میکنه پر میشه در ضمن از گوگل استور آبدیت غیر فعاله.ممنون میشم دوستان کمک کنن

ardeshir n
22-10-2017, 15:58
سلام
گوشی من HTC Desire 10 Pro هست.
چند سوال دارم درباره نرم افزارش

اول اینکه آپدیت آندروید چه تاریخی براش میاد؟؟

دوم اینکه من دو تا سیم کارت ایرانسل و همراه اول گذاشتم توش. هر دو سیم رو هم عوض کردم و 4G گرفتم.

با هر کدوم که به اینترنت وصل میشم کنار تصویر آنتن فقط H میاد. هیچ وقت ندیدم کلماتی مثل 3G , 4G , LTE , یا حتی H+ بیاد. همیشه فقط H خالی هست. البته با سرعت مشکلی ندارما. سرعت دانلودشون خوبه ولی چرا برای برخی گوشی ها علامتهای دیگه میاد و برای من نمیاد.

تشکردرود.
در مورد آپدیت اطلاعی ندارم.
وارد :
Settings-Mobile networks شوید.
Standards رو بزنید و 4G یا LTE انتخاب کنید.

shangil
24-10-2017, 17:05
من سامسونگ s5 گرفتم
اسکرین شات رو بلد نیستم چطور میگیرن میشه کمک کنید؟

ardeshir n
24-10-2017, 17:19
من سامسونگ s5 گرفتم
اسکرین شات رو بلد نیستم چطور میگیرن میشه کمک کنید؟Power + Volume down
با هم بگیرید.

valas
25-10-2017, 19:12
با سلام

گوشی من Samsung Galaxy سری J هست.

اخیرا نمی دونم یک ویروس یا به هر حال فایل خاصی واردش شده

و نتیجه اش اینه که تا به اینترنت وصل می شی، بروزر رو باز می کنه و با آدرس یک سایت که باز منتقل می شه به یک سایت دیگه می ره جلو.

و حتی بعد که صفحه رو می بندی و داری مثلا تو یک سایت دیگه می ری یا با یک اپلیکیشن کار می کنی

باز هم گاه و بیگاه همون اتفاق میفته.

رفتم تو Application manager و دنبال گشتم اما نفهمیدم چه برنامه ای داره این کار رو می کنه.

کی راه حلی بلده؟

ardeshir n
25-10-2017, 19:55
با سلام

گوشی من Samsung Galaxy سری J هست.

اخیرا نمی دونم یک ویروس یا به هر حال فایل خاصی واردش شده

و نتیجه اش اینه که تا به اینترنت وصل می شی، بروزر رو باز می کنه و با آدرس یک سایت که باز منتقل می شه به یک سایت دیگه می ره جلو.

و حتی بعد که صفحه رو می بندی و داری مثلا تو یک سایت دیگه می ری یا با یک اپلیکیشن کار می کنی

باز هم گاه و بیگاه همون اتفاق میفته.

رفتم تو Application manager و دنبال گشتم اما نفهمیدم چه برنامه ای داره این کار رو می کنه.

کی راه حلی بلده؟درود.
کوتاه ترین راه Factory reset

valas
27-10-2017, 12:40
درود.
کوتاه ترین راه Factory reset

با سلام

خب می خوام ترجیحا این کار رو نکنم. تمام پیامکها و یادداشتهام پاک می شه.

حالا مخاطبین رو به راحتی می تونم بک آپ بگیرم و برگردونم.

Ghaioom
09-11-2017, 22:23
دوستان برنامه ای هست که اسم آهنگ رو موقعی که حتی گوشی صفحه اش خاموشه بگیم و شروع به خوندن کنه؟ :n13:

chaharnazm
12-11-2017, 16:03
درود. گلکسی A7 2015 دارم. هنگامیکه با صدای بلند با هدفون آهنگ گوش میدهم صدا دیستورت میشه و با کاهش بلندی بهبود می یابه. همون هدفون به A7 2017 زدم ولی این دشواری نداشت. چرا؟

ardeshir n
13-11-2017, 20:26
درود. گلکسی A7 2015 دارم. هنگامیکه با صدای بلند با هدفون آهنگ گوش میدهم صدا دیستورت میشه و با کاهش بلندی بهبود می یابه. همون هدفون به A7 2017 زدم ولی این دشواری نداشت. چرا؟درود.
ممکنه ۱.هدفون با A7 2015 سازگار نباشه.۲.ممکنه خروجی صدای گوشی نتونه ساپورت کنه.

chaharnazm
14-11-2017, 13:03
درود.
ممکنه ۱.هدفون با A7 2015 سازگار نباشه.۲.ممکنه خروجی صدای گوشی نتونه ساپورت کنه.

هدفون خود کارخونه بوده. گوشی هم از نمایندگی خریده شده بود

Masoud3d
19-11-2017, 23:22
سلام
گوشی Vinovo R5 دارم که فقط 10 مگ حافظه داخلی داره. باید چی کار کنم؟ راه حلی داره؟ غیر از عوض کردن رام راهی نداره؟

Masoud3d
19-11-2017, 23:25
سلام
گوشی Vinovo R5 دارم که فقط 10 مگ حافظه داخلی داره. باید چی کار کنم؟ راه حلی داره؟ غیر از عوض کردن رام راهی نداره؟ در قسمت استوریج 7 گیگ حافظه نشون میده!:n30: که 7 گیگ هم فضای خالی هست.

salar_aziz
30-11-2017, 16:53
سلام دوستان
یه مشکل عجیب برای من پیش اومده
گوشی LG V20 هست
از ظهر تقریبا میخوام برم توی قسمت messaging گوشی ارور stopped working میده
مشکل کجاست و چجوری حلش کنم؟
لطفا زودتر جواب بدید بینهایت سپاسگذارم جایی هست ارور که خیلی کارم با این قسمت گوشیه
ممنونم

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-11-2017, 17:22
سلام دوستان
یه مشکل عجیب برای من پیش اومده
گوشی LG V20 هست
از ظهر تقریبا میخوام برم توی قسمت messaging گوشی ارور stopped working میده
مشکل کجاست و چجوری حلش کنم؟
لطفا زودتر جواب بدید بینهایت سپاسگذارم جایی هست ارور که خیلی کارم با این قسمت گوشیه
ممنونم
سلام
با خاموش روشن حل نشده ؟
شاید هم هگ شده اگر که دایم به نت وصل هست و آنتی‌ویروس قوی و به روز مثل هم نداره
اگر حل نشه چاره ای جز حذف برنامه مسج و دانلود از گوگل پلی بلد نیستم

salar_aziz
04-12-2017, 00:30
سلام و ممنون
یه گند بزرگ زدم تو گوشی!!!
بک آپ گرفتم با برنامه خود ال جی بهش اعتماد کردم و ریست فکتوری کردم وقتی برگشتم دیدم اون بک آپ رو هم پاک کرده!!!
حالا راهی هست برگردونم اطلاعات رو حداقل عکس هامو؟
مشکل اینجاست که رو حافظه خود گوشی سیو شده بود اطلاعات
لطفا چند تا چیز خیلی مهم داشتم راهنمایی کنید چیکارکنم
ممنونم

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-12-2017, 01:47
سلام و ممنون
یه گند بزرگ زدم تو گوشی!!!
بک آپ گرفتم با برنامه خود ال جی بهش اعتماد کردم و ریست فکتوری کردم وقتی برگشتم دیدم اون بک آپ رو هم پاک کرده!!!
حالا راهی هست برگردونم اطلاعات رو حداقل عکس هامو؟
مشکل اینجاست که رو حافظه خود گوشی سیو شده بود اطلاعات
لطفا چند تا چیز خیلی مهم داشتم راهنمایی کنید چیکارکنم
ممنونم
سلام
بیشتر برنامه های بک اپ باید قبل از بکاپ گیری ، مکان فایل بکاپ رو انتخاب کنیم . باید مموری کارت رو انتخاب کنیم
اگر آپشن انتخاب نداره پس باید بعد از بکاپ گیری ، فایل بکاپ رو منتقل کنیم به مموری کارت

شما حالا یک برنامه ی recovery photo لازم دارین که در گوگل پلی فراوونه
ضمناً بهتره در دوربین ، محل ذخیره عکسهای گرفته شده رو مموری کارت انتخاب کنید
اگر چنین آپشنی نداره پی باید چند وقت یک بار عکسها رو منتقل کنید به مموری کارت .
این کار از پر شدن حافظه گوشی هم جلوگیری میکنه

برنامه ES FILE EXPLORER برنامه ی خوبی هست برای نقل و انتقال فایلها

arash1029
06-12-2017, 13:36
سلام سامسونگ جی3 افتاد از دستم صحفه اولش مشکلی نداشت حتی اهنگ هم گوش دادم بعد نصف صحفه سیاه شد و وبعدش کاملا سیاه شد ایا قابل تعمییر یا باید تعویض شه؟

ardeshir n
10-12-2017, 20:59
سلام سامسونگ جی3 افتاد از دستم صحفه اولش مشکلی نداشت حتی اهنگ هم گوش دادم بعد نصف صحفه سیاه شد و وبعدش کاملا سیاه شد ایا قابل تعمییر یا باید تعویض شه؟درود.
ببرید پیش یه تعمیرکار چک کنه.
به احتمال زیاد پیکسل ها سوختند و باید تعویض بشه.

ramin9512
16-12-2017, 00:25
سلام گوشی سامسونگ j2 خودم قبلا 4g رو ساپورت میکرد یعنی تو قسمت network mod ، lte وجود داشت
ولی این هفته که گوشیمو آپدیت کردم دیگه lte تو گزینه هاش نیست روی هیچ کدوم از دوتا سیمکارتش
اینم عکس اینفو گوشی

Ghaioom
28-12-2017, 22:04
نقطه یاب برای اندروید داریم؟ جی پی اس نباشه ها ! نقشه نباشه. مثلا مثل گارمین باشه طرف تو دریا نقطه بزنه بعدا بخواد بره اونجا سریع بتونه ردیف کنه تو نقطه یاب.

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-01-2018, 19:09
سلام دوستان
خیلی از برنامه های گوشی های اندرویدی مخفیانه و آشکارا به نت وصل میشه و اطلاعات رد و بدل میکنه و کلی ترافیک میخوره .
اگر مشکل مصرف زیادِ ترافیکِ اینترنت دارید پس مطلب 224 در این صفحه رو بخونید تا مشکلتون حل بشه .

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-01-2018, 18:32
سلام

آیا گزینه و یا برنامه ای هست برای ممنوع کردنِ دیگران از جواب دادن به تلفن ؟
یعنی وقتی گوشیمون زنگ میخوره و خودمون کنارش نیستیم , کسی غیر از خودمون نتونه جواب بده . یعنی همه چیز تلفن کاملاً قفل باشه

===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی

albertxx
13-02-2018, 18:19
دوستان سلام

گوشی z2 sony دارم با اندروید 6

جدیدا ( از دیروز تاحالا ) وقتی گوشی روشن هست و میزنم به شارژ مقدار بسیار کمی باتری رو شارژ میکنه ( بعد 1 ساعت فقط 15 درصد !!! )
ولی وقتی گوشی رو خاموش میکنم و شارژ میکنم درست سر موقع از 0 تا 100 باتری رو شارژ میکنه ( 2 ساعت 45 دقیقه )

زمانی که گوشی روشن هست مقدار بسیار کمی شارژ میکنه !
نمیدونم از چیه
هیچ نرم افزار خاصی از زمان مشکل نصب نکردم ( کلا کاری نکردم )

چه کنم ؟ :n27:

esmiz
13-02-2018, 21:54
دوستان سلام

گوشی z2 sony دارم با اندروید 6

جدیدا ( از دیروز تاحالا ) وقتی گوشی روشن هست و میزنم به شارژ مقدار بسیار کمی باتری رو شارژ میکنه ( بعد 1 ساعت فقط 15 درصد !!! )
ولی وقتی گوشی رو خاموش میکنم و شارژ میکنم درست سر موقع از 0 تا 100 باتری رو شارژ میکنه ( 2 ساعت 45 دقیقه )

زمانی که گوشی روشن هست مقدار بسیار کمی شارژ میکنه !
نمیدونم از چیه
هیچ نرم افزار خاصی از زمان مشکل نصب نکردم ( کلا کاری نکردم )

چه کنم ؟ :n27:شما اول شارژر و سیم شارژر رو عوض کن اگه درست نشد باتری گوشی رو کالیبره کن اگه باز هم درست نشد احتمالا مشکل یا از باتری هست یا آی سی شارژ که باید ببری بدی تعویضش کنن (احتمالش کمه اما اگه خواستی قبل از بردن پیش تعمیر کار یه بار گوشی رو فلش کن شاید درست شد)

آموزش کالیبره کردن باتری موبایل:

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

Fsociety
23-02-2018, 00:05
سلام
چطوری بفهمم سایتی که تو برنامه اندروید بالا اومده چیه ؟
یه برنامه دانلود کردم اجرا کردم مستقیم میره تو سایت و آدرس باری هم وجود نداره میخوام بدونم آدرس سایت چیه چطوری بفهمم ؟ اسم سایت هم مشخص نیست
لطفا راهنمایی کنید از هر کی میپرسم بلد نیست (از انجمن خارجی ها هم پرسیدم)

siamak_mu
24-02-2018, 01:29
سلام.
راهی هست اطلاعات گوشی ای که ضربه خورده و تصویر نداره و تاچش هم خراب شده ولی روشن میشه و کار میکنه ولی USB Debugging هم چون تاچ کار نمیکنه نمیشه تأیید کرد رو برداشت؟

Fsociety
24-02-2018, 01:58
من یک برنامه دانلود کردم وارد یک صفحه اینترنتی میشه
چطوری بفهمم آدرس صفحه چیه آدرس بار هم نداره و اسم سایت هم ننوشته
آیا راهی هست لطفا راهنمایی کنید

Fsociety
24-02-2018, 02:00
من یک برنامه اندروید نصب کردم وارد یک صفحه اینترنتی میشه
چطوری بفهمم آدرس اون صفحه چیه ؟ آدرس بار هم نداره

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-02-2018, 09:27
من یک برنامه اندروید نصب کردم وارد یک صفحه اینترنتی میشه
چطوری بفهمم آدرس اون صفحه چیه ؟ آدرس بار هم نداره

سلام
اسم برنامه چیه ؟ کارش چیه ؟
با برنامه ی noroot firewall میشه فهمید به کجا میخواد تماس بگیره در نت
جزئیاتش در صفحه قبل هست

Fsociety
24-02-2018, 12:04
ممنون بابت راهنمایی حداقل راه رو نشونم دادی از هر کی میپرسم جواب نمیداد از انجمن خارجیا هم پرسیدم
یه برنامه تبلیغاتیه از اینا هستن که نوشته تبدیل سایت به برنامه اندروید
برنامه اندروید هست ولی اصلا کدی نداره فقط صفحه وبه

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-02-2018, 13:04
ممنون بابت راهنمایی حداقل راه رو نشونم دادی از هر کی میپرسم جواب نمیداد از انجمن خارجیا هم پرسیدم
یه برنامه تبلیغاتیه از اینا هستن که نوشته تبدیل سایت به برنامه اندروید
برنامه اندروید هست ولی اصلا کدی نداره فقط صفحه وبه

سلام
قابلی نداشت دوست عزیز .

اونهایی که جواب رو بدونند اکثراً دریغی ندارند
نوروت فایروال مچش رو میگیره و آدرس سایتش و آی پی مربوطه رو بهتون نشون میده در قسمت access log

Ghaioom
05-03-2018, 22:15
سلام
وقتتون بخیر دوستان

یکی رمز گذاری حافظه رو تو قسمت امنیت گوشی سامسونگ زده و رمزگذاری کرده بعدا هم برداشته ولی رمز که برداشته میشه عکسارو نشون نمیده !
مشکل چیه راه حلی دارین؟

Führer
08-03-2018, 22:08
سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی اساتید محترم.

پیرو مشکل عجیبی که اخیرا برای من پیش اومده،ازتون عاجزانه درخواست کمک فوری و فوتی دارم.

اخیرا در گوشی اندروید من (Nokia 6) که آخرین ورژن اندروید نوقا روش نصب هست،تعدادی از أپ هایی که تا همین یکی دو روز قبل بدون مشکل خاصی کار میکردن،دچار مشکل شدن.

برای مثال،وقتی أپ instagram رو باز میکنم،بلافاصله پیغامی با این متن میاد و میپره از اپ بیرون:

Instagram has stopped

CLOSE APP ×

یه چند اپ دیگه نظیر Google Photos هم این مشکلو پیدا کردن.

البته این مشکل رو با Microsoft Excel هم دارم! با این تفاوت که در این أپ،هیچ پیغامی نمیاد و بعد از اجرا خود به خود میپره بیرون.

همه ی این أپ هارو چندین بار unistall کردم و مجددا نصب کردم! اما مشکلم حل نشد که نشد.
حتی data و cache شون رو هم پاک کردم اما مشکل همچنان بر قرار مونده!!

آپدیت أپ های نامبرده هم دردی رو دوا نکرد که نکرد!!

پ.ن:
امروز برام پیغامی مبنی بر آپدیت سیستم عامل اندروید از ورژن ۷ به ۸ اومد.

ممکنه آپدیت اندرویدم مشکل رو حل کنه ... ؟؟!

بشدت منتطر راهنمایی و کمک هاتون هستم دوستان.

پیشاپیش سپاس...

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-03-2018, 01:51
سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی اساتید محترم.

پیرو مشکل عجیبی که اخیرا برای من پیش اومده،ازتون عاجزانه درخواست کمک فوری و فوتی دارم.

اخیرا در گوشی اندروید من (Nokia 6) که آخرین ورژن اندروید نوقا روش نصب هست،تعدادی از أپ هایی که تا همین یکی دو روز قبل بدون مشکل خاصی کار میکردن،دچار مشکل شدن.

برای مثال،وقتی أپ instagram رو باز میکنم،بلافاصله پیغامی با این متن میاد و میپره از اپ بیرون:

Instagram has stopped

CLOSE APP ×

یه چند اپ دیگه نظیر Google Photos هم این مشکلو پیدا کردن.

البته این مشکل رو با Microsoft Excel هم دارم! با این تفاوت که در این أپ،هیچ پیغامی نمیاد و بعد از اجرا خود به خود میپره بیرون.

همه ی این أپ هارو چندین بار unistall کردم و مجددا نصب کردم! اما مشکلم حل نشد که نشد.
حتی data و cache شون رو هم پاک کردم اما مشکل همچنان بر قرار مونده!!

آپدیت أپ های نامبرده هم دردی رو دوا نکرد که نکرد!!

پ.ن:
امروز برام پیغامی مبنی بر آپدیت سیستم عامل اندروید از ورژن ۷ به ۸ اومد.

ممکنه آپدیت اندرویدم مشکل رو حل کنه ... ؟؟!

بشدت منتطر راهنمایی و کمک هاتون هستم دوستان.

پیشاپیش سپاس...

سلام
1- وقتی update و upgrade میاد عجله نکنید و صبر کنین تا مردم نصب کنند و نظر بدند که چطور هست .
خیلیها پشیمان شدند از آپدیت و آپگرید

در همین گوگل پلی ستور آپدیت اومد برای واتس اپ اما بدافزار داشت و اطلاعات بانکی ملیونها نفر سرقت شد
در همون گوگل پلی مردم نظراتشون رو مینویسند در مورد برنامه ها و اپدیت ها که خیلی ارزشمنده

مثلا همین اندروید 8 در گوگل بنویسید whsts new in android 8
اگر چیز زیادی نداره پس عجله نکنید و یکی دو ماه صبرکنین تا عیب و ابرادهاش برطرف بشه با اطلاعاتی که مردم میدند و بعد نسخه ی صاف و صوف شده رو نصب کنید

2- در اندروید 7 وقتی انگشت رو روی ایکون برنامه ها نگهدارید app info ظاهر میشه
واردش بشید
وارد data usage بشین و background data رو از کار بندازین چون تاثیر زیادی داره در مصرف باتری و جولان ندادنِ برنامه به صورت مخفیانه
3- وارد permission بشید .
بعضی برنامه ها از دسترسیهاشون رو قطع کنین درنتیجه همون پیامی که برای شما میاد رو نشون میده

برای مثال برنامه ی بسیار مفیدِ super backup اگر دسترسیش به storage رو خاموش کنین دیگه باز نمیشه و همون پیام رو میده
4- برنامه هایی که به ندرت باهاش کار دارین رو خفه کنین !!! با force stop . مثلاً همین سوپر بکاپ بنده با برنامه ی بسیار مفیدِ noroot firewall مچش رو گرفتم که مخفیانه میخواد با نت تماس بگیره
برای خفه کردنش اول تمام دسترسیهاش رو قطع کردم بعدش هم با فورس استاپ خاموشش کردم .
هر وقت هم لازمش دارم وارد اپ انفو میشم بهش دسترسی به ستوریج میدم و اگر برفرض مثال بخوام از مسجها بکاپ بگیرم بهش دسترسی به پبامکها رو هم میدم و بعد که کارم تمام شد دوباره دسترسیهاش رو قطع میکنم و با فورس استاپ از کار میندازمش
5- بعضی برنامه ها رو هر چی فورس استاپ بزنین دوباره خودش فعال میشه
اینها رو با disable از همون اپ انفو ار کار میندازم
وقتی هم باهاش کار دارم برای فعال کردنش وارد setting > apps میشم و دوباره فعالش میکنم

6- از بالای صفحه وارد باتری بشین و سپس more setting .
سپس background activity managerial و همه رو خامئش کنبن جز برنامه ای که واقعاً بهش احتباج دارین که در پشت زمینه فعال باشه
بنده فقط به کسپر اسکی اجازه دادم یهنی در همون بک گراند اکتیویتی نوشته 1 app being allowed to work in background
7- از همون اپ انفو تمام برنامه هایی که روزانه باهاش کار ندارید خفه کنین به نفعتونه
مثل کیبورد هندی , گوگل پلی نیوز ستاند , , google play books , کیبورد چینی , keep , wallpapers , بازیهای کم کار و غیره
8- با برنامه ی سوپر بک اپ دائما بک اپ بگیرین از تلفونها و مسجها و برنامه های جدید و غیره و
بزنید رئی sd memory
بسیار مفید هست
9- بنده حتی گوگل پلی استور رو هم از کار میندازم با didable چون با نوروت فایر وال مچش رو گرفتم که همش در تلاش هست برای تماس با نت و کلی هم ترافیک میخوره

10- برنامه es file exploeer هم خیلی مهم و کارآمد هست برای انتقال بعضی فایلها از گوشی به مموری کارت و یا پاک کردن حافظه گوشی از فایلهای به درد نخور

بنده با همین برنامه یک فایل 650 mb پیدا کردم در گوشی که به احتمال 99% اطلاعات جمع آوری شده از همه چیز هست و آماده ی ارسال هست . دائماً پاکش میکنم . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
با ادونسد سرچ و گشتن دنبال فایلهای بزرگتر از 128mb پیداش کردم
حجمش نا 850mbهم میرسه !!!
اولش ادونسد سرچ نمیبیندش اما با زدنِ file not found ? try deeper search که در پایین صفحه نوشته میشه پیداش میکنه
11- برنامه A-Volume widget v 2.2.1 از دکمه ی مکانیکی ولوم بی نیاز میشید
12- برنامه note v 2.1.6 بسیار مفید هست برای یادداشت برداری تقریباً مثل برنلمه word هست در office
13- برنامه floating note lite v 1.01 بسیار مفید هست برای یادداشت برداشتن به صورت شناور . بعنی مثلا مسج رو باز میکنین و نوت شناور رو هم باز میکنین و از مسج یادداشت برمیدارین و میتونین ذخیره کنین یا ارسال کنین با یک برنامه دیگه

14- مینی اوپرا فوق العاده هست برای وب گردی با ترافیک خوری کم . تنطیماتش رو هم میشه تغییر داد که کمتر هم بشه ترافیک خوریش
15- برنامه cool tool v 5.7.0 خیلی گل هست . عجب برنامه ای.
بالای صفحه چیزهای بسیار مهمی رو بهتون نشون میده مثل درصدِ cpu که باهاش میشه فعالیت گوشی رو زیر نطر گرفت و اگر داره هـک میشه فوراً متوجه میشین چون مصرف cpu یهو میره بالا
همچنین وقتی سی پی یو خیلی درگیره پس صبر میکنین تا کارش سبک بشه و بهس فشار نمیارین
این فقط یک چیز مفیدش هست
دههاویز دیگه هم داره مثل حرارت , امپر باتری , تقویم کامل , سرعت ارسال و دریافت ترافیک اینترنت که بسیار مفیده و بنده تنطیمش کردم تا به محض ارسال یا دریافت اطلاعات رنگش قرمز بشه که خیلی مفیده
کنتور ترافیک اینترنت هم داره
اگه بخوام راجع به این چیزها بنویسم تمومی نداره
16- persian xalender هم عالیه ولی وقتی کاریش ندارین با فورس استاپ خاموشش کنین . تمام دسترسیهاس رو هم قطع کنین
17- وقتی وارد اپ انفو میشید بعضی برنامه ها دسترسی به setting و تغییرش رو داره . همه رو از کار بندازین مگر خودِ برنامه ی setting
18- اگر دانلود ندارید همیشه گوشی رو روی 2g بذارید . بسیار مفید هست برای کاهش قدرت فرستندگی گوشی و کاهش خطر امواجش و همچنین کاهش مصرف باتری
اگر در بالای صفحه روی هواپیما انگشت نگه دارید میتونین با دو سوت از 2g برید به 3g یا 4G از قسمتِ cellular networks
19- اگر روی چرخدنده بالای صفحه بزنید و وارد ستینگ بشین و سپس در چاینِ پایین وارد سیستم یو آی تیونر بشید میتونین چیزهایی از بالای صفحه رو به میل خودتون تغییر بدین

چیزهای دیگه هم هست . شاید وقتی دیگر اگه عمری باقی باشه

dany_3p4u
11-03-2018, 16:29
سلام
در منزل دوتا خط Adsl وجود داره، یکی با حجم نامحدود و یکی حجم محدود و سرعت بالا
گوشی honor light 8 بصورت خودرکا مدام به اینترنت سرعت بالا و حجم محدود وصل میشه!
تنها راهش اینه فورگت پسورد بزنم که اون هم هر بار حوصله می خواد
راه حلش چی هست؟ بخش خواصی باید تنظیم بشه؟
چندتا گوشی دیگه در منزل هست اما فقط این بصورت اتوماتیک اینترنت وای فای خودش رو عوض میکنه!

rioman
11-03-2018, 21:51
سلام

تو اندروئید چطوری میشه آدرس یه لینک رو تو کلیپ برد کپی کرد و یه جای دیگه پیست کرد؟
تو ویندوز رو عبارتی که لینک هست کلیک راست می کنیم و copy link address رو میزنیم.
همین کار رو تو اندروئید چطور باید انجام بدم؟

ممنون

The Respina
12-03-2018, 11:43
سلام

تو اندروئید چطوری میشه آدرس یه لینک رو تو کلیپ برد کپی کرد و یه جای دیگه پیست کرد؟
تو ویندوز رو عبارتی که لینک هست کلیک راست می کنیم و copy link address رو میزنیم.
همین کار رو تو اندروئید چطور باید انجام بدم؟

ممنون

دستتون رو روی لینک نگهدارید و گزینه کپی ادرس پیوند

rioman
12-03-2018, 13:17
دستتون رو روی لینک نگهدارید و گزینه کپی ادرس پیوند

دوست عزیزم

ممنونم از جوابتون :

من اندروید باکس دارم. تو تلویزیون می بینم. گوشی نیست که لمسی باشه.
با صفحه کلید چطوری اینکار رو بکنم؟
وقتی دکمه کلیک راست موس رو میزنم صفحه وب back میشه.

Ghaioom
31-03-2018, 22:13
سلام دوستان

من با برنامه navitel میخوام کار کنم پوشه نقشه رو درست میریزم ولی وقتی پوشه نقشه رو انتخاب میکنم میگه نقشه ها یافت نشدند !

با آموزش زیر رفتم ولی هر کاری میکنم بعد از انتخاب پوشه همون خطایی که گفتم رو میده !

راهنمای نصب برنامه :

نرم افزار را نصب کنید و سپس آن را اجرا کنید تا فولدر دیتای آن در مموری ساخته شود. (در هنگام اولین اجرا سوالاتی از شما پرسیده می‌شود از جمله اینکه نرم‌ افزار به اینترنت دسترسی داشته باشد یا خیر، که شما این اجازه را صادر کنید)
جدیدترین نقشه ها را دانلود و فایل های موجود در فولدر Maps را به پوشه NavitelContent/Maps در کارت حافظه SD دستگاه خود کپی کنید.
نکته: در اکثر گوشی ‌های اندرویدی مسیر نصب باید در NavitelContent/Maps که یا در مموری داخلی و یا خارجی موبایل هست وجود داشته باشد، اما در اندروید 4.4 و بالاتر از آن فایل های نصبی لزوما در شاخهٔ زیر ریخته خواهند شد:

Card\Android\data\com.navitel\files\NavitelContent \Maps

نرم افزار Navitel Navigator را اجرا کنید.
پوشه با نقشه ها را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا نرم افزار آن ها را ایندکس کند.

Amin.P30
30-04-2018, 19:09
سلام،

گوشی G600 من اون سه تا دکمه های برگشت و HOME و اون یکیش کار نمیکنه و خراب شده.
یکی میگفت دکمه های مجازی رو میشه به گوشی اضافی کرد.

کسی میتونه راهنمایی کنه این کار رو چطور میشه انجام داد؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-05-2018, 22:52
سلام،
گوشی G600 من اون سه تا دکمه های برگشت و HOME و اون یکیش کار نمیکنه و خراب شده.یکی میگفت دکمه های مجازی رو میشه به گوشی اضافی کرد.
کسی میتونه راهنمایی کنه این کار رو چطور میشه انجام داد؟

سلام
ببینید اینها به درد میخوره ؟

p===================================

afceaglee2013
19-06-2018, 02:35
گوشی هواوی ascend g730 u10 درست بوت نمیشه
لوگوی اول گوشی میاد بعد باز خاموش میشه
باید باطری رو رد بیارم دوباره بزنم
چراغ شارژ روشن میشه و باطری هم شارژ میشه (با اهم متر اندازه گرفتم)

خواستم فکتوری ریست کنم اونجا هم مینویسه :
--wiping data....
formatting /cache...
cache1 erase successful.
data erase successful.

و همونجا گیر میکنه
تا یک ساعت هم گذاشتم بلکه جلو رفت ولی اصلا هیچی به هیچی
هیچ ایکون متحرکی در صفحه هم نیست انگار هنگ میکنه

sd card شو در آوردم ولی فرقی نکرد

ممنون میشم راهنمایی کنید

mInI_ClockEr
20-06-2018, 09:24
با سلام
دوستان بتازگی چند موبایل دستم اومده که نمیدونم داستانش چی هست
یدونه A5 2017 که بعد از هارد ریست دیگه ستاپ نمیشد و رفتارهای بسیار عجیب ازش سر میزد و همچنین وای فای از کار افتاده بود و به هیچ عنوان بعد از ریست فکتوری مراحل ستاپ کامل نمیشد و گوشی ریست میشد و به مرحله اول ستاپ بر میگشت
دومی هم یکعدد هووای Y530 بود که اون هم بعد از ریست کارخونه ایی دقیقاً مثل گوشی اولی مراحل ستاپ اولی رو رد نمیکنه و ریست میشه دستگاه و روز از نو روزی از نو
سومی هم همین امروز رسید دستم نمیدونم کدوم مدل اچ تی سی بود که اون هم بعد از ریست فکتوری مراحل ستاپ اولیه رو رد نمیکنه و دستگاه ریست میشه
کسی میدونه این مورد چی هست که اینقدر داره زیاد میشه
من واقعاً چشمم ترسیده
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
:n03::n03::n16:

صادقي589
30-01-2019, 21:03
سلام
چطور از دیتای بازی یا برنامه ای backup بگیریم آخه میخوام گوشی ام را عوض کنم؟.A5 سامسونگ به A7 سامسونگ.میشه به گوشی جدید انتقال بدم؟؟؟؟؟؟؟:V20::V20::V20::V20::V20::V20:

- - - Updated - - -

چطور از دیتای بازی یا برنامه ای backup بگیریم آخه میخوام گوشی ام را عوض کنم؟.A5 سامسونگ به A7 سامسونگ.میشه به گوشی جدید انتقال بدم؟؟؟؟؟؟؟:V20::V20::V20::V20::V20::V20:

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

chaharnazm
20-05-2019, 13:47
درود
هواوی آنر 4c گاهی هنگام کار با اینستاگرام و واتس اپ گیر میکنه. دشواری از کجاست؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-05-2019, 15:50
درود
هواوی آنر 4c
گاهی هنگام کار با اینستاگرام و واتس اپ گیر میکنه.
دشواری از کجاست؟

سلام
اندروید گوشی چنده ؟ 6 ؟ 7 ؟ یا بیشتر
حافظه ی داخلی گوشی چند گیگ هست ؟ چند درصدش پر شده ؟
واتس اپ و اینستا روی حافظه گوشی نصب شده یا روی مموری کارت ؟
منوری کارت معرفی شده به عنوان حافظه ی داخلی گوشی یا حافظه خارجی (SD) ؟
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی

.
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر

aryna
20-05-2019, 15:58
درود
هواوی آنر 4c گاهی هنگام کار با اینستاگرام و واتس اپ گیر میکنه. دشواری از کجاست؟
سلام هردوتا را بروزرسانی کن.اونم فقط از طریق گوگل پلی.البته من تو نظراتی که برای اینستا مردم گفته بود بدتر شده در این بروزرسانی.من خودم شخصا اینستا را بروز نکردم.شما خواستی اول اینستا را بک اب بگیر بعدا بروز کن.اگر مشکل ات بدتر شد حداقل همین ورژن قبلی را داشته باشی.موفق باشی

chaharnazm
20-05-2019, 20:31
سلام
اندروید گوشی چنده ؟ 6 ؟ 7 ؟ یا بیشتر
حافظه ی داخلی گوشی چند گیگ هست ؟ چند درصدش پر شده ؟
واتس اپ و اینستا روی حافظه گوشی نصب شده یا روی مموری کارت ؟
منوری کارت معرفی شده به عنوان حافظه ی داخلی گوشی یا حافظه خارجی (SD) ؟
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی

.
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر

اندروید ۴/۴ است، گنجایش حافظه گوشی ۸ گیگ است، کارت حافظه ندارد و بالای ۸۰ درسد حافظه گوشی پر است

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-05-2019, 01:07
اندروید ۴/۴ است
گنجایش حافظه گوشی ۸ گیگ است، کارت حافظه ندارد و بالای ۸۰ درصد حافظه گوشی پر است

سلام
80% خیلی زیاده و تاثیر زیاد داره روی کند کار کردنِ گوشی و هنگ کردنش
ظاهراً گوشی شما نیاز به خانه تکانی و کودتا داره یعنی برنامه های به دردنخور و کم کارکرد حذف بشه و برنامه های سبُک و کم حجم جایگزین برنامه های سنگین بشه
به شما و بقیه ی دوستان پیشنهاد میکنم که تاپیک زیر رو با حوصله و تدریجاً از اولش بخونین , دنبال کنین

KINGHMA
09-06-2019, 07:28
با سلام.
گوشی هواوی من دو سه روزی میشه با وصل شدن به وای فای ناگهان شروع میکنه به دانلود (مصرف نت)و اصلا معلوم نیست چه اپی و کجا داره نت رو مصرف میکنه.فقط itmنشون میسده داره نت با سرعت بالایی مصرف میشه.
نمیدونم چه کنم

sajad-tnt
09-06-2019, 09:07
با سلام.
گوشی هواوی من دو سه روزی میشه با وصل شدن به وای فای ناگهان شروع میکنه به دانلود (مصرف نت)و اصلا معلوم نیست چه اپی و کجا داره نت رو مصرف میکنه.فقط itmنشون میسده داره نت با سرعت بالایی مصرف میشه.
نمیدونم چه کنمسلام.
شاید برنامه های ضروری دارن آپدیت میشن، البته معمولا بعداز ۵دقیقه تموم میشه
بنظرم یکبار ریست کارخانه کنید

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

chaharnazm
18-06-2019, 10:26
با درود
گوشی سامسونگ A7 2017 دارم. هنگام زدن فلش مموری 16GB سیلیکون پاور x31 از راه تبدیل تایپ c به گوشی، همواره روی گزینه charging میره ولی من میخوام از روی مموری کارت گوشی فایل روی فلش بریزم. از پنجره باز شده، هر چه گزینه transfer files میزنم خودبخود روی charging میره. اگر دوستان راهنمایی کنند سپاسگزار میشم...

chaharnazm
25-06-2019, 09:09
با درود
گوشی سامسونگ A7 2017 دارم. هنگام زدن فلش مموری 16GB سیلیکون پاور x31 از راه تبدیل تایپ c به گوشی، همواره روی گزینه charging میره ولی من میخوام از روی مموری کارت گوشی فایل روی فلش بریزم. از پنجره باز شده، هر چه گزینه transfer files میزنم خودبخود روی charging میره. اگر دوستان راهنمایی کنند سپاسگزار میشم...

درست شد.
به کسانی که این دشواری دارند: پس از زدن فلش به درگاه، برید فایل منیجر اونجا فلش نمایش میده

ghasem13
30-09-2019, 12:44
سلام گوشی J710F رو از طریق اودین فلش زدم ( تک فایل)به آخرین ورژن که 8.1 هست( اندروید گوشی 7 بود و از طریق خود گوشی اپدیت نمیشد )
مشکلی که پیش اومده اینه که نمیتونم با گوشی تماس برقرار کنم،گوشی سیمکارت ها رو میشناسه و انتن هم دارن ولی موقع تماس پیغام میده که رو شبکه ثبت نشده
ممنون میشم راهنمایی کنید