مشاهده نسخه کامل
: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
mhn-nova
14-03-2014, 19:51
سلام
نه طبق روال میزارم هرکدام در قسمت خودش
فقط اولین بار که گوشیمو خریدم با این رام تک فایل فلش کردم از اون به بعد هیچ رامی رو بجز همین قبول نکرد!
I9190UBUBMK2_I9190UVYBMK1_I9190UBUBMK2_HOME.tar.md 5
Milad4171
14-03-2014, 22:30
دوستان یه سوال!
چند روز پیش پیغام آپدیت واسه گوشیم اومد. من امروز این آپدیت رو انجام دادم به حجم 190 مگابایت حدودن!
میخوام ببینم این آپدیت که فک کنم آپدیت کرنل هست دقیقن چیکار میکنه ؟؟
الان من این آپدیت رو انجام دادم . کجا میتونم متوجه بشم که این آپدیت واسه چی بوده و چه تغییراتی ایجاد شده؟؟؟
pooryaps
15-03-2014, 13:44
سلام دوستان من یک گوشی galaxy s3 دارم که مشکلی براش پیش اومده و روی آرم samsung galaxy s3 gt i9300 هنگ میکنه و بوت نمیشه کسی میتونه کمکم کنه؟
adrenalin
15-03-2014, 14:24
سلام دوستان من یک گوشی galaxy s3 دارم که مشکلی براش پیش اومده و روی آرم samsung galaxy s3 gt i9300 هنگ میکنه و بوت نمیشه کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
باید فلش بشه
البته تمامی برنامه ها و پیامک ها و... هم پاک میشه
pooryaps
15-03-2014, 18:37
مشکل همین جاست که کسی نمیتونه فلشش کنه گفتن باید بفرستمش تهران تا ic شو عوض کنن یا با باکس درستش کنن.
rangoabzar
16-03-2014, 22:29
دوستان من وقتی هدست گوشیمو وصل میکنمو آهنگ گوش میدم واقعا صداش ضعیفه . ولی وقتی همین هدستو به گوشیای دیگه و pc میزنم خیلی صداش زیاده. مشکل چیه؟
سلام من سامسونگ گلکسی پاکت دارم این پوشه درفت کجاشه پیام دخیره میکنم معلوم نی کجا میره
GOLDFINCH
18-03-2014, 13:59
دوستان من وقتی هدست گوشیمو وصل میکنمو آهنگ گوش میدم واقعا صداش ضعیفه . ولی وقتی همین هدستو به گوشیای دیگه و pc میزنم خیلی صداش زیاده. مشکل چیه؟
احتمالاً درگاه 3.5ـتون مشکل داره. شاید هم کثیف شده.
پیشنهاد می کنم به یه تعمیر موبایل ببرین.
البته اگه کثیف شده باشه، با کنتاکت شور این مشکل برطرف میشه.
pooryaps
19-03-2014, 16:02
سلام دوستان من یه گوشی galaxy s3 دارم که روی لوگو اولیه samsung galaxy s3 gt-i9300 هنگ میکنه و بوت نمیشه تو حالت دانلودینگ هم نوشته no product name بهم گفتن باید آیسی emmc عوض کنم که هزینه زیادی داره میخواستم بدونم میشه نرم افزاری حلش کرد؟:n27:
mohammad.asghari
19-03-2014, 22:51
دوستان راهی نیست بدون استفاده گوگل پلی بشه برای یه نرم افزار ویجت گرفت؟
AryanLand
20-03-2014, 00:11
سلام دوستان من یه گوشی galaxy s3 دارم که روی لوگو اولیه samsung galaxy s3 gt-i9300 هنگ میکنه و بوت نمیشه تو حالت دانلودینگ هم نوشته no product name بهم گفتن باید آیسی emmc عوض کنم که هزینه زیادی داره میخواستم بدونم میشه نرم افزاری حلش کرد؟:n27:
سلام.
شما ببین از طریق اودین میتونی رام نصب کنی یا نه.:11:
rreezzaa15
20-03-2014, 02:02
سلام
من گوشی دوسیمکارته galaxy young s6312 دارم . متاسفانه برنامه log گوشی ، تماس ها و پیام ها رو به طور کامل نشون نمیده. منظورم اینه که بعضی از پیام ها و تماس ها اصلا توی قسمت log نشون داده نمیشه. تنظیم log هم روی all log هست... میشه راهنماییم کنین چیکار کنم این مشکل حل شه؟! برنامه ای سراغ دارین که مشکل log گوشی های دو سیمکارته رو حل کنه؟؟؟
این مورد بیشتر واسه دونستن اینه که بعضی وقتا نمیشه فهمید پیام یا تماسی که دریافت کردی به کدوم یکی سیمکارت هست :n28:
Переклад не
22-03-2014, 10:07
سلام دوستان .
عنوان : مشکل قفل کردن گوشی در زمان نصب نرم افزار
گوشی : One Touch آلکاتل
توضیح:
وقتی نرم افزاری رو میخوام نصب کنم گوشی هنگ میکنه و بعد خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه . ورژن os اش هم اندروید 4.2.2 هست
تقریبا دو هفتس خریدمش و نو هست و مورد مشکوکی نداره
ممنون میشم
rezarrrr
22-03-2014, 17:33
سلام یه گوشی htc desire v گرفتیم فروشنده میگفت gps داره و نیاز به وصل شدن به اینترنت نداره اما الان دیدم شارژ سیم کارتم رو خورده
با این گوشی نمیشه افلاین به gps وصل شد؟
AryanLand
23-03-2014, 02:30
سلام یه گوشی htc desire v گرفتیم فروشنده میگفت gps داره و نیاز به وصل شدن به اینترنت نداره اما الان دیدم شارژ سیم کارتم رو خورده
با این گوشی نمیشه افلاین به gps وصل شد؟
سلام.
برای استفاده آفلاین شما باید برنامه های مربوط به اینکار رو نصب کنید مثل Navitel یا ساجیک اگر هم میخوای از گوگل مپ استفاده کنی باید ابتدا نقشه ها رو سیو کنی. :11:
majidn92
23-03-2014, 23:13
سلام
دوستان من یه هواای جی 610 گرفتم ولی با یو اس بی که به لپ تاپ میزنم تو مای کامپیوتر به عنوان درایو نمیاد درضمن درایور preload mt65xx هم نصب نمیشه تو دیوایس منیجر هم نمیاد
چه کار باید کرد؟ممنون
malkemid
24-03-2014, 02:53
سلام
دوستان من یه هواای جی 610 گرفتم ولی با یو اس بی که به لپ تاپ میزنم تو مای کامپیوتر به عنوان درایو نمیاد درضمن درایور preload mt65xx هم نصب نمیشه تو دیوایس منیجر هم نمیاد
چه کار باید کرد؟ممنون
ویندوز چی داری؟ معمولا ایکس پی یکم خنگه در این مورد
majidn92
24-03-2014, 08:57
ویندوز چی داری؟ معمولا ایکس پی یکم خنگه در این مورد
ویندوز سون هست ولی درایورش نصب نمیشه اگه جوری میشد که تو لیست دیوایس منیجر میومد میتونستم کاریش کنم ولی اسم mt65xx یه لحظه میاد و میره اونم موقع ریست گوشی
the-joker
26-03-2014, 11:44
سلام خدمت همه دوستان گلم
یه مشکل اساسی برام پیش اومده عجیب غریب :n22:
این گوشی گالاکسی نوت ۲ ما الکی الکی حافظه ram پر شده !!
از تو تسک منیجر هم همه برنامه های در حال اجرا رو کلوز کردم حتی برنامه ram cleaner نصب کردم و ریمو زدم بازم از دو گیگ حافظه رمم ۱۹۰۰ تاش پره
دقیقشو بگم رم گوشیم ۱۷۰۰ هست و الان ۱۶۵۰ تاش پره و باعث هنگ شدن گوشیم داره میشه
من احساسم به ویروسی بودن گوشیم هست:n12:
حالا بهترین انتی ویروس اندروید رو اسم ببرن ممنون میشم
بعدشم دوستان اگه نظری دارن سپاسگذار میشم از اطلاعاتشون استفاده کنم :n16:
payam178
26-03-2014, 17:03
سلام
چه کار باید کرد؟ممنون
سلام دوست عزیز
از سالم بودن کابل اطمینان دارید؟
شاید کابل قطعی داشته باشد!
جهت اطمینان با یک کابل دیگر تست کنید و نتیجه را اعلام کنید
سلام...
من یه سامسونگ اس دیوث ۲ گرفتم و رم 8 گیگ انداختم روش...
توی رم گوشی باید فولدر درست میکرد؟؟
من الان کلی عکس دارم توی رم ولی میخوام البوم درست بکنم ازشون، عکس ها رو منتقل میکنه خود گوشی...
فقط دوربین یه فولدر درست کرده تو رم با یه پوشه به اسم لاست نمی دونم چی چی...
یا دیتایی که بلوتوث میکنم میره تو خود گوشی...
mohammad.asghari
30-03-2014, 16:45
دوستان مارکت سامسونگ باز شده نه؟
سلام
دوستان من یه هفته است هر اپلیکیشنی از مارکت ها (بازار و mobogeni ) دانلود میکنم فایل apk اش اتوماتیک پاک میشه و تو حافظه ها یافت نمیشه! راهنمایی میخوام
ممنون
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
rangoabzar
31-03-2014, 17:46
آقا گوشیم xperia sp هستش،چند وقته خود به خود wi-fi روشن میشه،یا مثلا وقتی کسی زنگ میزنه میبینم خودش روشن شده،، داستان چیه؟
malkemid
01-04-2014, 00:45
دوستان مارکت سامسونگ باز شده نه؟
بله
سلام
دوستان من یه هفته است هر اپلیکیشنی از مارکت ها (بازار و mobogeni ) دانلود میکنم فایل apk اش اتوماتیک پاک میشه و تو حافظه ها یافت نمیشه! راهنمایی میخوام
ممنون
ورژن های جدید مارکت ها این کار رو کردن...مشکل از شما نیست. اگه دسترسی روت دارید می تونید apk رو از دایرکتوری root/data/apps. پیدا کنی
آقا گوشیم xperia sp هستش،چند وقته خود به خود wi-fi روشن میشه،یا مثلا وقتی کسی زنگ میزنه میبینم خودش روشن شده،، داستان چیه؟
تو برخی رام های کیت کت این موضوع گزارش شده.
Iloveu-ALL
01-04-2014, 01:09
سلام
دوستم یه گوشی بدل داره وقتی زبان فارسی میذاره ساعت (و بقیه عدد ها رو برعکس نشون میده) مثلا ساعت 12:34 رو 21:43 نشون میده، چطوری درست میشه؟
pooryaps
02-04-2014, 17:13
سلام دوستان من یه گوشی گلکسی اس 3 دارم که روی لوگو ثابت مونده و پر.داکت نیم نداره وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم تو حالت دانلودینگ نمیشناستش و ارور cdc abstrac model رو میده کسی میتونه کمک کنه کامپیوتر بشناستش؟
malkemid
02-04-2014, 23:20
سلام دوستان من یه گوشی گلکسی اس 3 دارم که روی لوگو ثابت مونده و پر.داکت نیم نداره وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم تو حالت دانلودینگ نمیشناستش و ارور cdc abstrac model رو میده کسی میتونه کمک کنه کامپیوتر بشناستش؟
بریک شده؟ از کابل جی تگ استفاده کن شاید جواب داد.
سلام....
دوستان من گوشیمو آپدیت کردم یعنی پیشنهاد داد منم اوکی کردم حالا از 4.1 شده 4.3 ولی پشیمونم...چجوری میتونم برگردونم؟
ممنون
blackdemon2624
03-04-2014, 15:24
سلام
ممنون
منم همینطور!!!
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-04-2014, 17:45
سلام....دوستان من گوشیمو آپدیت کردم یعنی پیشنهاد داد منم اوکی کردم حالا از 4.1 شده 4.3 ولی پشیمونم...چجوری میتونم برگردونم؟ ممنونسلام . همیشه قبل از آپدیت از گوشیتون بک آپ بگیرین . ببینین اینجا پیدا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، دوستان یه گلکسی مینی دارم به دلیل اینکه زیاد parern اشتباه زده شده قفل شده
اتصال به وای فای دارم ولی نمیتونم وای فای رو روشن کنم که با گوگل اکانتم برگردونم.چاره چیه؟
ممنونم
سلام خدمت همه دوستان گلم
یه مشکل اساسی برام پیش اومده عجیب غریب :n22:
این گوشی گالاکسی نوت ۲ ما الکی الکی حافظه ram پر شده !!
از تو تسک منیجر هم همه برنامه های در حال اجرا رو کلوز کردم حتی برنامه ram cleaner نصب کردم و ریمو زدم بازم از دو گیگ حافظه رمم ۱۹۰۰ تاش پره
دقیقشو بگم رم گوشیم ۱۷۰۰ هست و الان ۱۶۵۰ تاش پره و باعث هنگ شدن گوشیم داره میشه
من احساسم به ویروسی بودن گوشیم هست:n12:
حالا بهترین انتی ویروس اندروید رو اسم ببرن ممنون میشم
بعدشم دوستان اگه نظری دارن سپاسگذار میشم از اطلاعاتشون استفاده کنم :n16:
سلام
اگه منظورتون مموری کوشی هست
مشکل به خاطر حجیم شدن پوشه thumbnails است تو فولدر عکسها
این پوشه را پاک کنید تا حجم مموری ازاد بشه
برای اینکه باره دیگه این اتفاق نیفته با برنامه روت اکسپلورر یه فایلی به همین نام تو پوشه عکسها بسازید
Mr.World.Wide
05-04-2014, 12:31
سلام
ممنون
سلام
اگر با بازار دانلود میکنید اون لحظه ای که نرم افزار دانلود میشه و گزینه نصب میاد شما نصب نکنید و وارد فایل منیجر بشید و به ادرس زیر برید:
android/data/com.farsitel.bazaar
و در اونجا نرم افزاری که دانلود کردید رو کپی کنید به پوشه دیگه ای
یا اینکه شما باید گوشی تون رو روت کنید
و بعد با روت اکسپلورر وارد روت گوشی پوشه دیتا و بعد پوشه App بشید و بتونید نرم افزار ها رو دسترسی داشته باشید
Mr.World.Wide
05-04-2014, 12:44
سلام
چه کار باید کرد؟ممنون
سلام منم جی 610 دارم
گوشی فوق العاده ای ایه
شما وقتی به کامپیوتر وصلش میکنی اون بالا یه گزینه میاد روشن کردن دستگاه ذخیره یو اس بی رو بزنی تا مموری رو بشناسه کامپیوتر
MOHAMMAD_ASEMOONI
05-04-2014, 15:25
سلام . اگر مشکل پر شدن حافظه ی گوشی دارین : بعضی از فولدرها به مرور زمان پر میشه و لازمه خالیش کنین یا فایلهاش رو منتقل کنین به مموری کارد مثل فولدر یوتیوب , گوگل مپ , مرورگر , مسنجر , MY PICTURES , MY VIDEO , MY DOCUMENTS و غیره . اگر همون روز اول و پس از تنظیماتِ دلخواه , از گوشی بک آپ بگیرین , بعدش میتونین هر یک ماه از شماره تلفنها و مسجها بک آپ بگیرین و بعدش با استفاده از فایل بک آپِ روز اول , گوشی رو تمیز کنین بعدش دوباره شماره تلفنها و مسجها رو با فایل بک آپ بریزین روی گوشی . درضمن بهتره گوشی اینترنت از گوشی تلفن جدا باشه
mohammad.asghari
05-04-2014, 15:34
دوستان فایل دیتا رو باید تو حافظه خود گوشی ریخت یا نه؟؟
پ.ن:بازی آسفالت8 روی گلکسی گرند اجرا میشه یا نه ؟
" M e H r D a D "
05-04-2014, 16:33
دوستان فایل دیتا رو باید تو حافظه خود گوشی ریخت یا نه؟؟
معمولا فایل دیتا در مموری کارت و در مسیر /Android/data کپی میشه ولی اگه توی مموری داخلی فضای کافی دارید میتونید توی مسیر /Android/data هم فایل های دیتا رو کپی کنید (البته روی بعضی از گوشی ها فقط یکی از دو روش جواب نمیده!!!)
mohammad.asghari
05-04-2014, 18:29
معمولا فایل دیتا در مموری کارت و در مسیر /Android/data کپی میشه ولی اگه توی مموری داخلی فضای کافی دارید میتونید توی مسیر /Android/data هم فایل های دیتا رو کپی کنید (البته روی بعضی از گوشی ها فقط یکی از دو روش جواب نمیده!!!)
الان میخوام کپی کنم دیتا رو تو حافظه گوشی ارور میده با اینکه 1 گیگ فضای خالی دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abolfazl-Star
05-04-2014, 21:43
سلام
گوشی اس 2 دارم نزدیک 2 هفتس زود شارژ خالی میکنه وقتی هم گوشی رو خاموش میکنم
خودش هی میره رو حالت شارژ بدون اینکه شارژر رو وصل کنم بعد 2 ثانیه دوباره خاموش میشه این قضیه هی همینجور تکرار میکنه
تا وقتی که من دکمه بالا+هوم+پاور رو بزنم تا برم تو حالت بوت و ریست کنم :n27:
وقتی هم تو حالت خاموش شارژ رو وصل میکنم یهو خود به خود گوشی روشن میشه
به مورد دیگه هم اینه که وقتی مثلا شارژش 20% مونده میخوام بزنم به شارژ همون لحظه آرم درحال شارژ و نوشته ش نمیاد
2دقیقه بعد ظاهر میشه لطفا بگید مشکل از کجاس سخت افزاریه یا نرم افزاری
اینو هم بگم تا الان 4 دف آندرویش رو عوض کردم + فرمت و وایپ هیچ فرقی نکرد
تازه باطریشو هم عوض کردم گفتم شاید از باطری باشه بازم هیچ فرقی نکرد:n28:
----------
ممنون میشم دوستان هر چه زودتر جواب بدن :n16:
" M e H r D a D "
05-04-2014, 22:26
الان میخوام کپی کنم دیتا رو تو حافظه گوشی ارور میده با اینکه 1 گیگ فضای خالی دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه اشتباه نکنم شما میخواید که دیتای بازی آسفالت 8 رو کپی کنید که حمی حدود 1.5 گیگ داره...
AryanLand
05-04-2014, 23:37
سلام، دوستان یه گلکسی مینی دارم به دلیل اینکه زیاد parern اشتباه زده شده قفل شده
اتصال به وای فای دارم ولی نمیتونم وای فای رو روشن کنم که با گوگل اکانتم برگردونم.چاره چیه؟
ممنونم
سلام.
یک سیم کارت که اینترنتش فعال هست رو بزارید روی گوشی بعد ازروشن کردن گوشی وقتی گوشی بالا اومد کلید پاور رو بگیرید و نگه دارید تا گزینه هاش بیاد و از اونجا موبایل دیتا رو روشن کنید تا به اینترنت دسترسی داشته باشد و اکانت گوگل رو وارد کنید تا مشکلتون حل بشه.:11:
mohammad.asghari
06-04-2014, 11:01
اگه اشتباه نکنم شما میخواید که دیتای بازی آسفالت 8 رو کپی کنید که حمی حدود 1.5 گیگ داره...
درسته مخوام دیتا بازی آسفالت رو بریزم ولی حجمش800مگ هست نه 1.5گیگ
ویرایش:
فایب دیتا رو ریختم تو حافظه گوشی ولی بازی 2ثانیه اجرا میشه بعد میندازه بیروم.علتش چیه؟
Abolfazl-Star
06-04-2014, 23:13
سلام
گوشی اس 2 دارم نزدیک 2 هفتس زود شارژ خالی میکنه وقتی هم گوشی رو خاموش میکنم
خودش هی میره رو حالت شارژ بدون اینکه شارژر رو وصل کنم بعد 2 ثانیه دوباره خاموش میشه این قضیه هی همینجور تکرار میکنه
تا وقتی که من دکمه بالا+هوم+پاور رو بزنم تا برم تو حالت بوت و ریست کنم :n27:
وقتی هم تو حالت خاموش شارژ رو وصل میکنم یهو خود به خود گوشی روشن میشه
به مورد دیگه هم اینه که وقتی مثلا شارژش 20% مونده میخوام بزنم به شارژ همون لحظه آرم درحال شارژ و نوشته ش نمیاد
2دقیقه بعد ظاهر میشه لطفا بگید مشکل از کجاس سخت افزاریه یا نرم افزاری
اینو هم بگم تا الان 4 دف آندرویش رو عوض کردم + فرمت و وایپ هیچ فرقی نکرد
تازه باطریشو هم عوض کردم گفتم شاید از باطری باشه بازم هیچ فرقی نکرد:n28:
----------
ممنون میشم دوستان هر چه زودتر جواب بدن :n16:
کسی نبود راهنمایی کنه !!:n14:
malkemid
06-04-2014, 23:34
کسی نبود راهنمایی کنه !!:n14:
شما احتمالا کانکتور شارژر تون خراب شده. یه چهل تومن هزینه داره حدودا
Abolfazl-Star
06-04-2014, 23:39
شما احتمالا کانکتور شارژر تون خراب شده. یه چهل تومن هزینه داره حدودا
1 سال بیشتر نیس داره کار میکنه :n15:
به هر حال اگه باهاش سر کنم مشکلی بهم میزنه؟
malkemid
06-04-2014, 23:43
قطعه الکترونیکی همینه ممکنه فردای روزی که خریدی خراب شه!
والا شاید به باتری صدمه بزنه... مثلا موقع شارژ قطع و وصل بشه و این داستانها... به نظرم تعمیرش کن بالاخره تا کی.
Abolfazl-Star
06-04-2014, 23:45
اینو هم بگم وقتی شارژش 100% میشه صفحه شروع میکنه به لرزیدن
انگار پارازیتی شده باشه یه چیز تو این مایه ها بازم مشکل از همینه !!
malkemid
06-04-2014, 23:50
اینو نمی دونم شاید مشکلش حاد تر از این حرفا باشه!
Abolfazl-Star
06-04-2014, 23:53
اینو نمی دونم شاید مشکلش حاد تر از این حرفا باشه!
یه 50 تومنی حداقل رفته تو پاچم پس :n15:
ممنون دوست خوبم:n16:
ehsan102
07-04-2014, 23:30
یه 50 تومنی حداقل رفته تو پاچم پس :n15:
ممنون دوست خوبم:n16:
کاستوم رام هم تست کردی داداش ؟
سیانوژن و resurrectionremix.رو تست کن
بعلاوه کرنل dorimanx
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Abolfazl-Star
07-04-2014, 23:41
کاستوم رام هم تست کردی داداش ؟
سیانوژن و resurrectionremix.رو تست کن
بعلاوه کرنل dorimanx
نه داداش فقط همین آندروید4.1.2 رو جند دفعه عوض کردم :n02:
میشه لینک دانلودشو بدی و طریقه نصبش رو هم توضیح بدی ممنون میشم :n12:
ehsan102
08-04-2014, 00:17
نه داداش فقط همین آندروید4.1.2 رو جند دفعه عوض کردم :n02:
میشه لینک دانلودشو بدی و طریقه نصبش رو هم توضیح بدی ممنون میشم :n12:
Yahoo bia
Ehsangh_70@Yahoo.com
الکی هم نگو پنجاه تومن آب میخوره
90درصد نرم افزاریه
من خودم دو ساله اس2 دارم
سلام.
عاقا سیم کارت من نمیدونم چشه شماره هایی که توش ذخیره هست رو نمیاره ولی سیمکارتای دیگه رو چرا ! :n02:
به نظرتون سیم کارتو نمیشه کاری کرد که نشون بده؟:n02: حالا دارم نرم افزار میگیرم شاید اون نشون بده !
گوشی گالکسی پاکت
----------
در ضمن میشه گوشی رو وصل کرد به سیس بعد باهاش انلاین آپدیت کرد عایا؟!
---------
یه سوال دیگه: گوشی های اندروید بعضیاشون همه اهنگ ها رو درست تو لیست موزیک نمیارن فک کنم تو مدیا پلیر موزیک منظورمه؟ فک کنم یه گوشی بود که 50 اینورا تو مدیا پلیرش داشت طرف میگفت باید زیاد باشه. شاید من دقت نکردم اهنگ ها تو پوشه دیگه ای بوده؟
mansoor-sg
12-04-2014, 15:36
سلام،
من gtp1000 دارم، وقتی میزنم به شارژ نشون میده در حال شارژه ولی شارژ نمیکنه! لطفا راهنمایی کنید چه کنم.:n03:
ممنون
mohammad.asghari
13-04-2014, 11:07
اقا یه گلکسی گرند دارم اندوریدش4.1.2 هست میخوام بکنمش4.2.2 چطوری انجامش بدم؟سخته یا نه؟
Xperia V دارم.
موقع فیلمبرداری صدای محیط و مکالمه افراد با وضوح تو فیلم هاش ضبط نمیشه.
ولی با دوربین کامپکت که فیلمبرداری می کنم صدا ها عالی میفته تو فیلم. آیا موبایلی هست که این مشکل رو نداشته باشه و مثل دوربین کامپکت ضبط کنه؟ ضبط صدای سری های Note و S4 چطوره؟
GOLDFINCH
13-04-2014, 19:30
Xperia V دارم.
موقع فیلمبرداری صدای محیط و مکالمه افراد با وضوح تو فیلم هاش ضبط نمیشه.
ولی با دوربین کامپکت که فیلمبرداری می کنم صدا ها عالی میفته تو فیلم. آیا موبایلی هست که این مشکل رو نداشته باشه و مثل دوربین کامپکت ضبط کنه؟ ضبط صدای سری های Note و S4 چطوره؟
Xperia V چون ضد آبه، این مشکل رو داره. البته سونی تو مدل های جدید این مشکل رو برطرف کرده.
تو این دو سری که گفتید، S4 از کیفیت بهتری برخورداره و احتمالاً در حد دوربین های کامپکت هست.
سلام مردم.
ملت دو سه تا برنامه قفل اثر انگشت نصبیدم واس یکی که هر کاری کردیم نشد باهاش کار کنیم. نمیدونم چطوری میشه فعالش کرد تو قفل گوشی و چطوری دست رو میشناسه؟ هر کاری کردیم اثر انگشت رو برای بار اول هم یکیش میشناسه اون یکیش نه بشناسه هم ثبت نمیکنه تو قفل صفحه اول گوشی. نمیدونم تنظیمات اصلیش کجاس؟
اینایی که نصب کردیم:
ICE Unlock Fingerprint
Finger Print Lock
Fingerprint Scanner
یه راه حلی بدین ببینیم چشه چطوری ثبت میشه؟
Milad4171
17-04-2014, 20:00
کسی تازگیا گوشیش رو به اندروید 4.4 آپدیت کرده
نسبت به اندورید 4.2 چقدر تفاوت داره!؟
GOLDFINCH
17-04-2014, 20:15
سلام مردم.
ملت دو سه تا برنامه قفل اثر انگشت نصبیدم واس یکی که هر کاری کردیم نشد باهاش کار کنیم. نمیدونم چطوری میشه فعالش کرد تو قفل گوشی و چطوری دست رو میشناسه؟ هر کاری کردیم اثر انگشت رو برای بار اول هم یکیش میشناسه اون یکیش نه بشناسه هم ثبت نمیکنه تو قفل صفحه اول گوشی. نمیدونم تنظیمات اصلیش کجاس؟
اینایی که نصب کردیم:
ICE Unlock Fingerprint
Finger Print Lock
Fingerprint Scanner
برای باز کردن قفل با اثر انگشت، گوشی مستلزم داشتن حسگر اثر انگشته.
این برنامه ها هم همشون برای سرگرمی هستند.
این حسگر در حال حاضر تو گوشی های S5 و 5S موجوده که باز هم نیازی به نصب نرم افزار نیست.
A.M.D.D.E.V.I.L
17-04-2014, 20:23
با سلام خدمت دوستان . بالاخره گوشی گلکسی نت 1 منم مریض شد
وقتی به شارژ میزنمش مثلا وقتی 24 % شارژ داشت 1 ساعت بعد که برمیگردم نگاه کنم عوض اینکه بشه 40 % میشه 11 درصد . الان هم 6 درصد مونده داره میمیره
با این حال 1 باتری دیگه خریدم و روی اونم همین مشکل رو دارم پس مشکل از باتری نیست .
با 3 تا شارژر آزمایش کردم ولی بازم نشد
مشکل چیه؟ چی کار می تونم بکنم؟
سلام مردم.
اینایی که نصب کردیم:
ICE Unlock Fingerprint
Finger Print Lock
Fingerprint Scanner
تا امکان سخت افزاری خاصی نباشه بعید میدونم هیچ نرم افزاری عالی جواب بده .... مثلا آیفون 5 یا گلکسی جدید ...
با سلام خدمت دوستان . بالاخره گوشی گلکسی نت 1 منم مریض شد
وقتی به شارژ میزنمش مثلا وقتی 24 % شارژ داشت 1 ساعت بعد که برمیگردم نگاه کنم عوض اینکه بشه 40 % میشه 11 درصد . الان هم 6 درصد مونده داره میمیره
با این حال 1 باتری دیگه خریدم و روی اونم همین مشکل رو دارم پس مشکل از باتری نیست .
با 3 تا شارژر آزمایش کردم ولی بازم نشد
مشکل چیه؟ چی کار می تونم بکنم؟
فکر کنم مشکل از اندرویده ...
من خودم اندرویدو گذاشتمش کنار فقط به خاطر همین باطریش ... گلکسی اس 3 رو داشتم ...
البت هر سیستم عاملی چندتا گوشی خوب هم داره ...
دوستان کسی راجع به آنلاک کردن سیمکات اطلاعات داره
گوشی که میخوام بیارم motorola moto g هست، آیا تو ایران آنلاک میشه؟
aaaammmm87
18-04-2014, 11:36
سلام
گوشی سامسونگ مدل GT-S6310n دارم .مشکلم اینه که برنامه هایی رو که نصب میکنم روی گوشی نصب میشن و روی کارت حافظه جابجا نمیشن .پرس و جو کردم باید روت کنم ایا تنها راه ممکنش همینه؟چطوری باید روت کنم ؟
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که ایکون به روز رسانیش همیشه اون بالا هستش میرم اپدیتش بکنم میزنه که پردازش انجام نشد وقتی باید فایلاشو دانلود کنه چکار بکنم واسه اون ؟
samisamo
18-04-2014, 13:41
سلام دوستان.گلکسی اس3 دارم یه فایل توی خود گوشی سیو بود که ریست ک کردم حذف شد.حدود5ماه پیش.میشه فایلو بازیابی کرد .اگه لینک دانلود نرم افزارشم بپین ممنون میشم تا سریع فایلمو بازیابی کنم.
سپاس از همه
nima-abay
20-04-2014, 02:04
دوستان من یه مشکل اساسی با گوشیم دارم که خیلیم اذیتم میکنه! مدل گوشیم G600 هواوی...مشکل من با فایل TUMBNAIL هست....وقتی بعضی وقتا عکس میگیرم یا عکسی جایی آپلود میکنم یا اینکه جایی میخواد یه عکسی لود بشه مثلا تو وایبر یا تو بخش گالری میخواد عکسا لود بشه یهو یه فایل tumbnail از یه عکسی میسازه با حجم بسیار بالا(معمولا هر چقدر مموری خالی باشه همونقدر فایل میسازه و مموری رو فول میکنه) این مشکل همیشگی نیست اما هست...وقتی دستی اون فایل رو پاک میکنم درست میشه تا دوباره این اتفاق تکرار بشه...گوشیم رو reset هم کردم...کسی میدونه این مشکل tumbnail چیه؟ یا برا کسی پیش اومده؟ خیلی مهمه برام اگه بم جواب بدین ممنون میشم ایمیلمم میذارم اینجا شاید نبینم جواب دوستان رو به خاطر حجم زیاد سوالا اما کسی میدونه کمکم کنه گیر کردم اساسی! boofe_koooor@yahoo.com
دوستان گوشی من گلگسی اس 2 پلاس
بعد یه کابل mhl گرفتم برای hdmi ولی وقتی گوشی رو به tv وصل میکنم نمیاد چیزی
رو دو تا تلویزیون هم امتحان کردم
نمیدونید از چی میتونه باشه؟
سلام دوستان
یه مشکلی واسم پیش اومده خواهشا کمکم کنید.
برادرزاده ام الگوی(رمز ورود) گوشی جی2 منو عوض کرده, یادشم رفته. پین کد پشتیبان هم نذاشته واسش
حالا چه خاکی بریزم تو سرم؟ چیکار کنم؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Mr.World.Wide
22-04-2014, 21:17
سلام دوستان
یه مشکلی واسم پیش اومده خواهشا کمکم کنید.
برادرزاده ام الگوی(رمز ورود) گوشی جی2 منو عوض کرده, یادشم رفته. پین کد پشتیبان هم نذاشته واسش
حالا چه خاکی بریزم تو سرم؟ چیکار کنم؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
نمیدونم روش دیگه ای داره یا نه
ولی از منوی ریکاوری وایپ دیتا ریست فکتوری بزنی حل میشه
برا رفتن به ریکاوری هم نمیدونم تو ال جی چگونه ست اما معمولا دکمه ولوم بالا و پاور هست
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
بچه ها یه نرم افزاری معرفی کنید که به جز شماره هایی که سیو نیس بلاک کنه. call blacklist دارم ولی انگار اینکارو نمیکنه. :n13:
در ضمن کارش چطوریه من هنوز تستش نکردم مثلا اگه بزنگه اونی که بلاک شده چطوری میشه برای طرف؟ من میخوام طرف فک کنه خاموشه .
یسوال دیگه:
با وای فای خواستم گوشی رو آپدیت کنم میگه هیچی نیست ولی قبلا یه لحظه به نت خودش وصل شده بودم 9 مگی خواست اپ کنه. نمیدونم چرا دیگه میگه آپ نیست اون که آپ نشد شارژم هم تموم شده بود الکی خواستم یه چی تست کنم. ولی موندم چرا با وای فای نمیزاره دان کنه آپدیتشو؟!
ویرایش:
عاقا این مرورگرهای گوشی چرا تو چت روما قسمت اسکرول لیست رو نمیاره نمیشه لیست رو کامل نگاه کرد با دو تا مرورگر تست شده. کسی راه حلی داره؟
یه چی دیگه:
این برنامه های چت چرا روم نداره ؟؟ ما که چند تا نصبیدیم هر چی گشتیم روم نبود عجبااا چیکار کنیم عایاا
ویرایش بعدی:! :دی
یه گوشی سامسونگ کوربی هست میگه به نت وصل نمیشه منم نمیتونم از نزدیک ببینمش ، ببینم کاری میتونم بکنم یا نه ولی با اس ام اس بیشتر در ارتباطیم. تنظیماتشو فک کنم دریافت کرده بهش گفتم مرورگر نصب کن ببین چی میشه. فک کنم هنوز نصب نکرده. گفتم ببینم نصب کنه درست میشه یا راه دیگه ای داره؟ چرا بعضی گوشی ها به نت وصل شدنشون سخته آخه؟!
الان فهمیدم مشکل اینترنت گوشیه سیستم عاملش جاوا بوده . حالا اشکال نداره باز بگید چشه ! :دی
این پست همچنان ویرایش میشود: :دی
دوستم گفت اس ام اس های چند سالش پاک شده میخواد برش گردونه راهی هست؟! :دی
خب انگار نرم افزار نداره من سرچیدم یه برنامه داشت با کامپیوتر کار میکنه انگاری.
یه سوال دیگه:
من یاهو مسنجر رو نصبیدم رو گوشی ولی فک کنم تاریخش جلو بوده مال گوشی بعد که درستش کردم اوردم عقب دیدم خطای
ssl certification error, check date/time رو میده. ولی دیگه باید تاریخ رو بکشم جلو تا کار کنه. پاک کردم نصبیدم بازم نشد نامرد. کسی نمیدونه راهی هست یا نع؟ کاش تاریخ رو تصحیح میکردم مینصبیدماااا اه نمیدونستم خو تاریخ خرابه !
بچه ها یه نرم افزاری معرفی کنید که به جز شماره هایی که سیو نیس بلاک کنه. call blacklist دارم ولی انگار اینکارو نمیکنه. :n13:
در ضمن کارش چطوریه من هنوز تستش نکردم مثلا اگه بزنگه اونی که بلاک شده چطوری میشه برای طرف؟ من میخوام طرف فک کنه خاموشه .
من قبلا Full Screen Caller ID PRO v9.2.0[ رو داشتم . فک کنم یه گزینه ای داشت برای بلاک کردن شماره های ناشناس ... اینکه بگه خاموشه یا در دسترس نیست رو نمدونم .. ...
سلام
روشی هست که بتونم با گوشیم از یوتیوب دانلود داشته باشم؟
Sent from my C2105 using Tapatalk
AryanLand
26-04-2014, 19:49
سلام
روشی هست که بتونم با گوشیم از یوتیوب دانلود داشته باشم؟
Sent from my C2105 using Tapatalk
سلام.
باید نرم افزار گذر از فیل داشته باشید و برنامه تیوب میت رو هم دانلود کنید تا بوسیله اون بتونید دانلود کنید. :11:
Sent From My SM-G900H
Milad4171
26-04-2014, 20:40
دوستان. من یه مشکلی دارم
من یه اپلیکشن که مربوط به برنامه لاین بود نصب کردم. یه اپلیکشن بود که باهاش شکل آیکن ها را تغییر میداد . من هرکاری کردم نتونستم آیکن ها را بعد از تغغیر شکل به حالت اول برگردونم
برای همین برنامه رو پاک کردم کلا.
اما هنوز آیکن ها همونی هستن که قبلا بودن
راهی هست که این مشکل رو حل کرد؟؟
pirooz3d
27-04-2014, 00:17
سلام به همه دوستان
دوستان HTC Sensation XE دارم،اخیراً مصرف باطری دوبرابر شده و خواستم تعدادی از برنامه هارو Uninstall کنم که برخی از اونها تا نیم ساعت پاک کردنشان طول میکشد.
علت چیست؟برای رفع مشکل چکار باید کرد؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-04-2014, 06:38
سلام به همه دوستاندوستان HTC Sensation XE دارم،اخیراً مصرف باطری دوبرابر شده و خواستم تعدادی از برنامه هارو Uninstall کنم که برخی از اونها تا نیم ساعت پاک کردنشان طول میکشد.علت چیست؟برای رفع مشکل چکار باید کرد؟سلام . اگه آب توی گوشی نرفته باشه پس مشکل سخت افزاری نیست , نرم افزاری هست . بهتره از شماره تلفنها و مسجها بک آپ بگیرین و فایلهای به درد بخور روی حافظه ی گوشی رو بزنین روی مموری کارت و سپس گوشی رو هارد ریست کنین تا تمیز و مرتب بشه بعدش دوباره بک آپها رو بریزین روش .
Ehsanpark
27-04-2014, 10:55
نمیدونم باید اینجا بپرسم یا نه،
ولی من ایرانسل دارم و این network موبایل من هی میره و میاد! در نتیجه نه میشه زنگ زد نه sms و هیچ کار دیگه ای
سه تا حالت داره gsm و wcdma و هر دو
که نمیدونم رو کدوم باید باشه. کار خاصی هم نکردم یه دفعه اینطوری شده
از همه بدتر این نوتیفیکیشن زرد رنگی هست که این بالا میاد و نمیره
کسی میدونه من باید چیکار کنم؟ کدوم یکی از این 3 حالت بهترینه واسه ایرانسل؟
سلام گوشی
Desire V دارم خاموش شده ولی روشن نمیشه . شارژر رو هم وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ؟؟؟ چیکار کنم کمک کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-04-2014, 13:13
سلام گوشی Desire V دارم خاموش شده ولی روشن نمیشه . شارژر رو هم وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ؟؟؟ چیکار کنم کمک کنیدبا هارد ریست روشن نمیشه ؟ با باتری شارژ شده ی یک گوشی دیگه هم امتحان کنین
با هارد ریست روشن نمیشه ؟ با باتری شارژ شده ی یک گوشی دیگه هم امتحان کنین
نه متعصفانه روشن نمیشه .ممکنه از باتری باشه ؟؟.اگه از باتری هم نبود مشکل از چیه ؟؟ وفتی به کامپیوتر وصل میکنم یه صدا میاد که وصل شد ولی هیچ اتفاقی نمیفته البته درایور ا چ تی سی هم رو کامپیوترم نصب نیست .
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-04-2014, 15:19
نه متعصفانه روشن نمیشه .ممکنه از باتری باشه ؟؟.اگه از باتری هم نبود مشکل از چیه ؟؟ وفتی به کامپیوتر وصل میکنم یه صدا میاد که وصل شد ولی هیچ اتفاقی نمیفته البته درایور ا چ تی سی هم رو کامپیوترم نصب نیست .اگر با باتری شارژدار هم روشن نشه و هاردریست هم نشه دیگه نتها راه تعمیرگاه هست . بهتره دو سه جا نشون بدین اول تا اگر عیب ساده ای داره سرتون کلاه نره .
اگر با باتری شارژدار هم روشن نشه و هاردریست هم نشه دیگه نتها راه تعمیرگاه هست . بهتره دو سه جا نشون بدین اول تا اگر عیب ساده ای داره سرتون کلاه نره .
گوشی رو برم تعمیرات یکی گفت نرم افزاری یکی گفت سخت افزاری . کلا هر کی یه چیزی گفت . و گفتن باید بفرستم تهران !!! اگه نرم افزاری باشه چجوری میشه درستش کرد ؟؟؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-04-2014, 21:54
گوشی رو برم تعمیرات یکی گفت نرم افزاری یکی گفت سخت افزاری . کلا هر کی یه چیزی گفت . و گفتن باید بفرستم تهران !!! اگه نرم افزاری باشه چجوری میشه درستش کرد ؟؟؟بیشترشون خودشون تعمیر میکنند یا میدن مغازه های دیگه و میگن تهران تا پول بیشتری بگیرند . شما نگفتین چطوری خراب شد . از اینترنت چیزی دانلود کردین ؟ توی سایتی رفتین و اینجوری شد ؟ دقیقاً چطوری خراب شد ؟ درضمن علت هر چیزی باشه اگر با باتری شارژدار و هاردریست روشن نشه دیگه کار شما نیست .
بیشترشون خودشون تعمیر میکنند یا میدن مغازه های دیگه و میگن تهران تا پول بیشتری بگیرند . شما نگفتین چطوری خراب شد . از اینترنت چیزی دانلود کردین ؟ توی سایتی رفتین و اینجوری شد ؟ دقیقاً چطوری خراب شد ؟ درضمن علت هر چیزی باشه اگر با باتری شارژدار و هاردریست روشن نشه دیگه کار شما نیست .
همینجوری خاموش شده روشن نشده .شاید هم برنامه ای چیزی نصب کرده باشم . یکی گفت باید بوت ترمیم بشه احتمالا از اونه . نمیتونم خودم ترمیم کنم ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-04-2014, 19:50
همینجوری خاموش شده روشن نشده .شاید هم برنامه ای چیزی نصب کرده باشم . یکی گفت باید بوت ترمیم بشه احتمالا از اونه . نمیتونم خودم ترمیم کنم ؟اگه میره به حالت بوت پس ممکنه بشه با کامپیوتر ROM رو عوض کنین .
Amir Hossein
01-05-2014, 17:06
سلام
راهی نیست که بشه صدای هدفون گوشی رو بیشتر کرد؟
کد *#*#197328640#*#* رو امتحان کردم...هیچ اتفاقی نیوفتاد
از اپ های Speaker Boost و volume+ هم استفاده کردم ولی تغییری احساس نکردم...دوستان اگه راهی هست بگین استفاده کنیم...ممنون
rangoabzar
03-05-2014, 00:28
دوستان من وقتی گوشیم به نت وصل میشه و hotspot رو فعال میکنم خودش شروع میکنه به دانلود کردن جندتا نرم افزار
مثلا مینویسه آپدیت جی میل و ...
اینو چجوری غیر فعال کنم؟
تازه وقتی مثلا gprs گوشی رو فعال میکنم در حالی که اصلا هات اسپات رو هم فعال نکردم ظرف 5 دقیقه میبینم هزار تومن شارژ میخوره ؟؟؟
مشکل کجاست چرا انقد هزینه مصرف میکنه چیو باید غیر فعال کنم؟
AryanLand
03-05-2014, 00:37
دوستان من وقتی گوشیم به نت وصل میشه و hotspot رو فعال میکنم خودش شروع میکنه به دانلود کردن جندتا نرم افزار
مثلا مینویسه آپدیت جی میل و ...
اینو چجوری غیر فعال کنم؟
تازه وقتی مثلا gprs گوشی رو فعال میکنم در حالی که اصلا هات اسپات رو هم فعال نکردم ظرف 5 دقیقه میبینم هزار تومن شارژ میخوره ؟؟؟
مشکل کجاست چرا انقد هزینه مصرف میکنه چیو باید غیر فعال کنم؟
سلام.
دوست عزیز اون قضیه هات اسپات که اصلا" فلسفه ش چیز دیگه هست و برای انتقال اینترنت گوشی به سایر استفاده کننده هاست.شما باید با دیتای گوشی وصل باشی که هات اسپات رو راه اندازی کنی اگر با وایرلس وصل باشی که هات اسپات عملا" کار نمیکنه چون به محض راه اندازیش وای فای غیر فعال میشه.
اما در مورد برنامه ها که آپدیت میشن اینا یکسری نرم افزارهای سیستم هستن که آپدیت میشن میتونی به قسمت Data Usage بری و مدیریتشون کنی.(البته باید نوع گوشیت رو هم میگفتی که بشه بهتر راهنمایی کرد).:11:
rangoabzar
03-05-2014, 01:46
رفیق منظورم نرم افزار hotspot sheild بود که فیلتر شکنه،وقتی فعال میشه باعث میشه ک مارکت فعال شه دانلود کنه فک کنم،گوشیمم sp هستش من چیکار کنم ک اصن نه آپدیت کنه نه چیزای چرتو پرت دانلود کنه،حتی بدون هات اسپاتم شارژو میخوره با اینکه اصن هیچ کتری نمیکنم باهاش
AryanLand
03-05-2014, 01:55
رفیق منظورم نرم افزار hotspot sheild بود که فیلتر شکنه،وقتی فعال میشه باعث میشه ک مارکت فعال شه دانلود کنه فک کنم،گوشیمم sp هستش من چیکار کنم ک اصن نه آپدیت کنه نه چیزای چرتو پرت دانلود کنه،حتی بدون هات اسپاتم شارژو میخوره با اینکه اصن هیچ کتری نمیکنم باهاش
سلام.
من فکر کردم هات اسپات خود گوشی رو میگید.اما در کل شما ببین گوشیت گزینه data usage رو داره یا نه.اگر داشته باشه میتونی تنظیم کنی که کدوم برنامه ها توی بک گراند دسترسی به اینترنت داشته باشن یا نداشته باشن .اینطوری بدون اجازه شما گوشی دانلود نمیکنه.:11:
rangoabzar
04-05-2014, 20:33
حاجی مثلا من میخام google servise کار نکنه باید تیکش روشن باشه یا خاموش آخه الان ک دیدم تیکش خاموش بود
mohammad.asghari
04-05-2014, 21:29
دوستان hotspot sheild رو دانلود کردم میزنم وصل بشه زرد میشه ولی اصلا سبز نمیشه یعنی کانکت نمیشه.چرا؟
AryanLand
05-05-2014, 00:32
حاجی مثلا من میخام google servise کار نکنه باید تیکش روشن باشه یا خاموش آخه الان ک دیدم تیکش خاموش بود
سلام.
برنامه هایی رو که میخواید متوقف کنید باید تیکشون رو بزارید (روشن کنید). :11:
Xerxes-I
06-05-2014, 04:55
سلام.من یک گوشی لنوو A850+ سفارش دادم از مالزی واسم اومده ولی روش یه سری نرم افزار ها رو نمیشه نصب کرد.مثلا google map رو نصب که میکنی برای اینکه بتونی جای خودتو تشخیص بدی باید اکانت جیمیل وارد کنی ولی این اجازه داده نمیشه.یکم جستجو که کردم به این نتیجه رسیدم که این مشکل بخاطر اینه که google paly و google play service روش نداره و بجاش lenovo store و lenovo service داره.اینها هم که چینی هست زبانشون.من گوشیمو روت کردم.حالا مونده این که چطور بتونم google play و google paly service رو روش نصب کنم.کسی میتونه کمک کنه؟
malkemid
06-05-2014, 11:08
سلام.من یک گوشی لنوو A850+ سفارش دادم از مالزی واسم اومده ولی روش یه سری نرم افزار ها رو نمیشه نصب کرد.مثلا google map رو نصب که میکنی برای اینکه بتونی جای خودتو تشخیص بدی باید اکانت جیمیل وارد کنی ولی این اجازه داده نمیشه.یکم جستجو که کردم به این نتیجه رسیدم که این مشکل بخاطر اینه که google paly و google play service روش نداره و بجاش lenovo store و lenovo service داره.اینها هم که چینی هست زبانشون.من گوشیمو روت کردم.حالا مونده این که چطور بتونم google play و google paly service رو روش نصب کنم.کسی میتونه کمک کنه؟
از بازار بصورت دانلود کن
mohammadirani
06-05-2014, 11:19
سلام دوستان
یه مشکلی دارم
نرم افزار تارگت جی پی اس رو نصب کردم.باید فایل دیتاش رو تو حافظه داخلی خود گوشی بریزم نه مموری جانبی
منتها مشکل اینجاست که از طریق کابل Usb میتونم تنها روی مموری کارت برنامه ها رو بریزم.وقتی مموری رو بر میدارم و گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنم گوشی شناخته نمیشه
چه شکل میتونم روی حافظه داخلی خود گوشیم برنامه بریزم
گوشی ام هواوی جی 700 با حافظه داخلی 8 گیگ هستش که 4 گیگش پر شده
mohammadirani
06-05-2014, 12:20
خب فهمیدم باید درایور رو نصب کنم
حالا در نصب درایور مشکل دارم
متاسفانه برای ویندوز 8 که درایوری نیومده
برای ویندوز Xp هم هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه
طبق آموزش زیر کار رو انجام میدم
آموزش نصب درایور USB بر روی ویندوز XP
1- گوشی خود را از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل نمائید. پس از شناسایی گوشی توسط کامپیوتر و نمایش پیغام Hardware Update Wizard ادامه مراحل زیر را دنبال کنید.
2- گزینه "Install from a list or specific location" را انتخاب کرده و Next را بزنید.
3- گزینه "Search for the best driver in these locations" را انتخاب کرده و تیک گزینه "Search removable media" را بردارید و تیک گزینه "Include this location in the search" را بزنید.
4- دکمه Browse را زده و اکنون کافیست پوشه درایور مربوط به ویندوز XP را انتخاب کنید.
5- در پایان نیز برای نصب درایور گزینه Next را بزنید.
ولی وقتی این مراحل رو انجام میدم در پایان این پیغام میادش و ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چی کار کنم؟
سلام دوستان میخواستم بدونم اگه من یه شارزر 2500 میلی آمپر وصل کنم به یه گوشی با 2150 آمپر آیا بهش ضرری میزنه.....
و اینکه چطور میشه یه شارزر خوب تشخیص داد؟
mohammad.asghari
06-05-2014, 17:11
دوستان این hotspot sheild نمیشه از گوگل پلی دانلود کرد سرعتش خیلی کمه!میشه یه ف ی ل تر ش ک ن بهتر و پر سرعت تر رایگان معرفی کنید؟
روش دیگه ای نداره از گوگل پلی دانلود کنم؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-05-2014, 22:41
سلام دوستان
میخواستم بدونم اگه من یه شارزر 2500 میلی آمپر وصل کنم به یه گوشی با 2150 آمپر آیا بهش ضرری میزنه؟
.و اینکه چطور میشه یه شارزر خوب تشخیص داد؟
سلام .
ولتاژ باید حتماً یکسان باشه .اما آمپر اگر بیشتر باشه نه تنها بد نیست بلکه بهتر هم هست چون به شارژر فشار نمیاد . باتری فقط به اندازه ای که لازم داره از شارژر آمپر میکشه پس بیشتر بودنِ آمپر شارژر تاثیری در کار شارژر و باتری نداره .
درست مثل اینکه یک پمپ آب بتونه حداکثر دقیقه ای 50 لیتر آب بده اما شما ازش دقیقه ای 40 لیتر آب بگیرین .
این رو هم باید فراموش نکنیم که ولتاژ شارژر همیشه اندکی از ولتاژ باتری بیشتر هست وگرنه اصلاً برق نمیتونه بره توی باتری و شارژش کنه . ولتاژ یعنی فشار .
تا فشار برق شارژر بیشتر از فشار ( ولتاژ ) باتری نباشه , باتری شارژ نمیشه
Xerxes-I
07-05-2014, 04:07
از بازار بصورت دانلود کن
من دانلود کردم اما نصب نمیشه که.گوگل پلی که نصب نمیشه.گوگل پلی سرویس هم نصب میشه ولی باز که میکنی ،میگه متاسفانه برنامه از کار افتاده و.... چیکار میشه کرد؟
malkemid
07-05-2014, 08:04
دوستان این hotspot sheild نمیشه از گوگل پلی دانلود کرد سرعتش خیلی کمه!میشه یه ف ی ل تر ش ک ن بهتر و پر سرعت تر رایگان معرفی کنید؟
روش دیگه ای نداره از گوگل پلی دانلود کنم؟
تو نت سرچ کن از سایتهای دیگه apk شو بگیر.
من دانلود کردم اما نصب نمیشه که.گوگل پلی که نصب نمیشه.گوگل پلی سرویس هم نصب میشه ولی باز که میکنی ،میگه متاسفانه برنامه از کار افتاده و.... چیکار میشه کرد؟
شما گوشی تو روت کن، برنامه های چینی رو پاک کن اینا رو نصب کن شاید بشه
خب فهمیدم باید درایور رو نصب کنم
حالا در نصب درایور مشکل دارم
متاسفانه برای ویندوز 8 که درایوری نیومده
برای ویندوز Xp هم هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه
طبق آموزش زیر کار رو انجام میدم
آموزش نصب درایور USB بر روی ویندوز XP
1- گوشی خود را از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل نمائید. پس از شناسایی گوشی توسط کامپیوتر و نمایش پیغام Hardware Update Wizard ادامه مراحل زیر را دنبال کنید.
2- گزینه "Install from a list or specific location" را انتخاب کرده و Next را بزنید.
3- گزینه "Search for the best driver in these locations" را انتخاب کرده و تیک گزینه "Search removable media" را بردارید و تیک گزینه "Include this location in the search" را بزنید.
4- دکمه Browse را زده و اکنون کافیست پوشه درایور مربوط به ویندوز XP را انتخاب کنید.
5- در پایان نیز برای نصب درایور گزینه Next را بزنید.
ولی وقتی این مراحل رو انجام میدم در پایان این پیغام میادش و ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چی کار کنم؟
میتونید دردسر نکشید و با airdroid بریزید روی حافظه
میهن دوست
07-05-2014, 12:17
من در قسمت security گزینه encryption گوشیم را فعال کردم. حالا دیگه نمی تونم قفل گوشیم را بردارم چون گزینه none در lock screen غیر فعاله. لطفاً راهنمایی کنید باید چیکار کنم تا none فعال بشه؟
سلام دوستان. من یک مشکلی با galexy s3 دارم.
گوشی را تازه خریدم و هرچی تلاش می کنم اندروید را آپدیت کنم نمی تونم.
زمانی که روی آپدیت کلیک می کنم این ارور رو میده
Your device has been modified software updates are not available
وشی صفر هست و دیروز خریدم و فکر نمی کنم روت شده باشه. یک مشکل دیگه هم اینکه فونت را از فارسی به انگلیسی تغییر دادم تا ببینم ارور چی میگه که الان هرچی در زبان ها می گردم فارسی را پیدا نمی کنم و انگار پاک شده باشه! گوشی هم مال خودم نیست و ماله بابام هست و فارسی لازمه.
چطور می تونم گوشی را فارسی کنم یا تنظیمات زبان را برگردونم؟
به تنظیمات اولیه کارخونه هم برش گردونم اما تغییری نکرد.
با تشکر
Xerxes-I
08-05-2014, 00:10
شما گوشی تو روت کن، برنامه های چینی رو پاک کن اینا رو نصب کن شاید بشه
روت کردم ولی اون برنامه ها رو نمیشه پاک کرد و این برنامه ها نصب نمیشن
malkemid
08-05-2014, 00:42
روت کردم ولی اون برنامه ها رو نمیشه پاک کرد و این برنامه ها نصب نمیشن
ببین می تونی کاستم رام نصب کنی؟
raoofi78
10-05-2014, 10:02
سلام من گوشی هواوی g525 دارم. پسرم شورت کات مربوط به اس ام اس ها رو پاک کرده. هرکاری میکنم نمیتونم برش گردونم. اگه دوستان کمکی بکنند ممنون میشم
saeidrezay
10-05-2014, 23:14
سلام من گوشی هواوی g525 دارم. پسرم شورت کات مربوط به اس ام اس ها رو پاک کرده. هرکاری میکنم نمیتونم برش گردونم. اگه دوستان کمکی بکنند ممنون میشم
وارد لیست برنامه ها بشین و بعد برنامه مسیج رو نگه دارید وارد صفحه اول میشد و اونجا ولش کنید
rangoabzar
12-05-2014, 14:21
آقا یه مشکله اساسی دارم با گوشیه galaxy grand
کیبوردشو فارسی کردم فارسی مینویسمحتی باهاش سرچ هم میکنم هیچ مشکلی نداره فقط
وقتی به صورت فارسی برای کسی اس ام اس میفرستم به جای کلمات برای اونها علامت سوال میاد
مثلا وقتی میزنم ( سلام چطوری ) این پیام یهشون میرسه (؟؟؟ ؟؟؟؟؟)
مشکل از کجاس ؟
لطفا راهنمایی کنید
اینم بگم ک کیبورد های دیگر رو همامتحان کردم تغیری نکرد. :|
malkemid
12-05-2014, 14:36
وقتی به صورت فارسی برای کسی اس ام اس میفرستم به جای کلمات برای اونها علامت سوال میاد
مشکل از کجاس ؟
لطفا راهنمایی کنید
تو قسمت تنظیمات مسیجینگ باید گزینه unicode رو تیک بزنی. سامسونگ ندارم بگم دقیقا کجاست. بگرد می یابی
AryanLand
12-05-2014, 14:59
مشکل از کجاس ؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام.
این مشکل مربوط به کیبوردتون نیست.
شما برید توی صفحه اس ام اس هاتون و از اونجا ستینگ اس ام اس هاتونو انتخاب کنید و توی ستینگ برید به قسمت اینپوت مود و اونو توی حالت اتو ماتیک قرار بدید.
messaging=>Settings=>Input mode => Automatic :11:
سلام
گوشی اندرویدی یکی از دوستام برای ساختن کانکشن vpn روی گوشی یک صفحه ای باز میشه که درخواست یک کدی رو میکنه تا کد مربوطه وارد نشه نمیشه وارد صفحش شد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
AryanLand
12-05-2014, 15:20
سلام
گوشی اندرویدی یکی از دوستام برای ساختن کانکشن vpn روی گوشی یک صفحه ای باز میشه که درخواست یک کدی رو میکنه تا کد مربوطه وارد نشه نمیشه وارد صفحش شد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
سلام.
اگر به گوشی پین داده ،باید همون پین رووارد کنه در غیر اینصورت باید برای گوشی پین تعریف کنه و بدون تنظیم پین کد نمیتونه وی پی ...تعریف کنه. :11:
mohammad.asghari
12-05-2014, 16:01
دوستان برای افزایش کاراکتر در پیام باید چکار کنیم؟!گوشی من 5-6خط مینویسم تبدیل میکنه به چند رسانه ای پیام رو باید چکار کنم برای افزایش؟
دوستان برای افزایش کاراکتر در پیام باید چکار کنیم؟!گوشی من 5-6خط مینویسم تبدیل میکنه به چند رسانه ای پیام رو باید چکار کنم برای افزایش؟
از برنامه go smsبرای فرستادن مسیجای طولانی استفاده کن
سلام.
من وقتی خواستم آهنگ رو با بلوتوث بفرستم یهو دستم به برنامه بالاییش خورد فک کنم gmail بود. اول تیک همیشه به یاد داشته باش رو زدم بعد یهو دستم به اون خورد دیگه. موندم چطوری برش گردونم الان به یه طریق دیگه باید اهنگ رو فرستاد که کیف نمیده! :n02:
چیکار کنم برای برش گردوندنش؟ حتما میگید تنظیمات کارخانه؟؟!!
حل شد:
تو تنظیمات ، مدیریت برنامه ها بعد همه برنامه ها رو که رفتی، مثلا من gmail رو انتخاب کرده بودم که همیشه وقتی اشتراک میکردم جمیل باز میشد حالا تو اون قسمت رفتم تو جیمیل بعد پاک کردن پیش فرض رو زدم یا clear default رو میزنیم. همین. ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن تو یاهو :دی
rangoabzar
12-05-2014, 20:52
سلام.
این مشکل مربوط به کیبوردتون نیست.
شما برید توی صفحه اس ام اس هاتون و از اونجا ستینگ اس ام اس هاتونو انتخاب کنید و توی ستینگ برید به قسمت اینپوت مود و اونو توی حالت اتو ماتیک قرار بدید.
messaging=>Settings=>Input mode => Automatic :11:
آقا این قسمته input mode اصن وجود نداره داخل ستینگه مسیج .ولی خوب بازم کل ستینگه مسیج رو گشتم اصن automatic نداشت ؟؟؟ چیکار کنم حالا
تو قسمت تنظیمات مسیجینگ باید گزینه unicode رو تیک بزنی. سامسونگ ندارم بگم دقیقا کجاست. بگرد می یابی
داداش این گزینرو هم اصن پیدا نکردم ، یکم دقیق کمک کنین تورو خدا
GOLDFINCH
12-05-2014, 21:10
سلام دوستان
من Xperia TX دارم. یه مدته به هرکس که پیامک می دم، بعد چند دقیقه تو قسمت اعلان ها، میاد که پیام شما ارسال نشد. درحالی
که مخاطب، پیامم رو دریافت کرده.
این مشکل چند وقته واقعاً رو اعصابمه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
mohammad.asghari
12-05-2014, 22:10
داداش این گزینرو هم اصن پیدا نکردم ، یکم دقیق کمک کنین تورو خدا
داداش برو تو پیامات بعد برو تو تنظیمات یا همون سیتینگ بعد تو منوی تنطمات پیام متنی حالت نوشتن رو بزن خودکار درست میشه
rangoabzar
13-05-2014, 23:56
آقا دمه همگی گرم خیلی حال داد.مشکلم.حل شد.
فقط ی سواله دیگه دارم
با سونی اس پی وقتی دارم موزیک گوش میدموکرومو باز میکنم خود بخود موزیک قطع میشه
پلیر های دیگرو هم امتحان کردم فرقی نکرد.فقطم با همین کروم این مشکل پیش میاد
مشکل چیست؟
با تچکر
سلام
من مدتیه دچار مشکل شدم با برنامه وایبر
وقتی باهاش تماس میگیرم بعد از 5-10 ثانیه صدا قطع می شه و وقتی دوباره می خوام تماس بگیرم هنگ می کنه
دوباره وایبر رو می بندم و باز می کنم ولی بازم این مشکل پیش میاد
گاها (10% مواقع) بدون مشکل کار میکنه
قبلا با همین گوشی (xperia sp) به راحتی حرف می زدم ، ولی الان چند ماهه این مشکل هست :n03:
rangoabzar
14-05-2014, 11:36
سلام
من مدتیه دچار مشکل شدم با برنامه وایبر
وقتی باهاش تماس میگیرم بعد از 5-10 ثانیه صدا قطع می شه و وقتی دوباره می خوام تماس بگیرم هنگ می کنه
دوباره وایبر رو می بندم و باز می کنم ولی بازم این مشکل پیش میاد
گاها (10% مواقع) بدون مشکل کار میکنه
قبلا با همین گوشی (xperia sp) به راحتی حرف می زدم ، ولی الان چند ماهه این مشکل هست :n03:
منم این مشکلو داشتم،ورژنشو عوض کردم درست شد،
منم این مشکلو داشتم،ورژنشو عوض کردم درست شد،
من چند بار تا الان ورژن جدید وایبر رو نصب کردم ولی درست نشده :n28:
mohammad.asghari
14-05-2014, 13:42
من چند بار تا الان ورژن جدید وایبر رو نصب کردم ولی درست نشده :n28:
داداش مشکل از شما نیست یه سری مشکلات رو بوجود میارن متاسفانه.
یه سوال دوستان مثلا با وایبر یا واتس آپ چطوری میشه مثلا کسایی که دور برت هستن رو پیدا کنی؟میشه یه توضیحی بدید ممنون
ویرایش:دوستان قبلا تو وایبر ثبت نام بودم نرم افزار رو حذف کردم الان دوباره نصب میکنم شماره رو درست وارد میکنم ولی هیچ پیامکی بهم نمیاد که کد رو بده گزینه تماسم میزنم این رو بهم میگه
the phone number you entered could not be associated with a viber account
malkemid
14-05-2014, 16:47
نمیشه اطرافیان رو پیدا کرد...
کد رو محدود می کنن همون گزینه تماس تلفنی رو بزنید
سلام
اقا چه جوری میشه پسورد وای فای که بهش وصلی و بدونی؟ کجا ؟ هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم
مدل گوشی S4
AryanLand
14-05-2014, 23:26
سلام
اقا چه جوری میشه پسورد وای فای که بهش وصلی و بدونی؟ کجا ؟ هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم
مدل گوشی S4
سلام
با گوشی نمیتونی فقط با کامپیوتر میتونی.:11:
Sent From My SM-G900H
داداش مشکل از شما نیست یه سری مشکلات رو بوجود میارن متاسفانه.
یه سوال دوستان مثلا با وایبر یا واتس آپ چطوری میشه مثلا کسایی که دور برت هستن رو پیدا کنی؟میشه یه توضیحی بدید ممنون
ویرایش:دوستان قبلا تو وایبر ثبت نام بودم نرم افزار رو حذف کردم الان دوباره نصب میکنم شماره رو درست وارد میکنم ولی هیچ پیامکی بهم نمیاد که کد رو بده گزینه تماسم میزنم این رو بهم میگه
the phone number you entered could not be associated with a viber account
بنده الام چه خاکی به سر بگیرم پس،! ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-05-2014, 00:53
سلامبا گوشی نمیتونی فقط با کامپیوتر میتونی.:11:سلام . منظورشون چی بود ؟ منظور شما چی هست ؟ بنده متوجه نشدم سوالشون رو . اگر بنده با گوشی به یک وای فای وصل بشم معنیش اینه که پاسورد رو میدونستم وگرنه اصلاً نمیتونستم وصل بشم .
AryanLand
15-05-2014, 01:06
سلام . منظورشون چی بود ؟ منظور شما چی هست ؟ بنده متوجه نشدم سوالشون رو . اگر بنده با گوشی به یک وای فای وصل بشم معنیش اینه که پاسورد رو میدونستم وگرنه اصلاً نمیتونستم وصل بشم .
سلام.
فرض کن پسورد رو فراموش کردید(بعد از مدتی) یا یه نفر براتون پسورد رو رو گوشیتون وارد کرده، حالا شما میخوای از روی گوشی دوباره پسورد رو ببینید که این براتون ممکن نیست. :11:
Sent From My SM-G900H
mohammad.asghari
15-05-2014, 11:13
نمیشه اطرافیان رو پیدا کرد...
کد رو محدود می کنن همون گزینه تماس تلفنی رو بزنید
متوجه نشدم منظورتون رو؟!
مسنجری نیست این امکان رو داشته باشه؟
AryanLand
15-05-2014, 12:44
متوجه نشدم منظورتون رو؟!
سلام.
اگر منظورتون اینه که با Shake کردن دیگران رو پیدا کنید (اونایی که نزدیک بهتون هستن ولی نمیشناسید ) وایبر قابلیت Shake نداره.برنامه های دیگه مثل واتس اپ ،لاین ،تانگو، Beetalk و....اینا قابلیت این کارو دارن.:11:
malkemid
15-05-2014, 17:07
متوجه نشدم منظورتون رو؟!
Bee talk
Meow
این دو تا مسنجر این قابلیت رو دارن
farshid_titan
15-05-2014, 20:31
سلام دوستان.من 1.5 سال پیش I9300 SIII'گرفتم هیچ مشکلی هم نداشتم.ولی صبح که بلند شدم دیدم رو منوی اول کار که میخواد روشن شه میزنه SIII گیر کرده و گوشی هم داغ شده.واسه اولین بار در پشتشو باز کردم باتریشو دراوردم و روشن کردم باز هم گوشی رو اون آرم SIII گیر میکنه و بالا نمیاد.به نظرتون مشکل کجاست؟میشه منو راهنمایی کنین که چکار باید بکنم؟
saeidrezay
15-05-2014, 21:08
سلام دوستان.من 1.5 سال پیش I9300 SIII'گرفتم هیچ مشکلی هم نداشتم.ولی صبح که بلند شدم دیدم رو منوی اول کار که میخواد روشن شه میزنه SIII گیر کرده و گوشی هم داغ شده.واسه اولین بار در پشتشو باز کردم باتریشو دراوردم و روشن کردم باز هم گوشی رو اون آرم SIII گیر میکنه و بالا نمیاد.به نظرتون مشکل کجاست؟میشه منو راهنمایی کنین که چکار باید بکنم؟
خوب در اصطلاح باید فلش بزنی و رام رو دوباره نصب کنی
اگه خودت میتونی باید گوشی رو به حالت دانلودینگ ببری و رام جدید رو که دانلود کردی فلش بزنی
یا اینکه گزینه factory reset رو انتخاب کنی
البته در هر دو حالت همه اطلاعات گوشی پاک میشه
AryanLand
15-05-2014, 21:14
خوب در اصطلاح باید فلش بزنی و رام رو دوباره نصب کنی
اگه خودت میتونی باید گوشی رو به حالت دانلودینگ ببری و رام جدید رو که دانلود کردی فلش بزنی
یا اینکه گزینه factory reset رو انتخاب کنی
البته در هر دو حالت همه اطلاعات گوشی پاک میشه
سلام.
در صورتی که رام اصلی فلش بشه اطلاعات گوشی پاک نمیشه.مگر اینکه مشکل براش بوجود بیاد و مجبور بشه وایپ کنه.:11:
farshid_titan
15-05-2014, 21:43
ممنون از راهنماییتون دوستان.حالا فلش واسه گوشی بد نیست؟یا تنها راهه موجود همینه و چاره ای نیست؟خوب اصن چرا اینجوری شده ؟
سلام.
موبایل Xperia V دارم که همیشه مشکل وای فای داره. کنار مودم هم که باشه همش WiFiش قطع وصل میشه. حسابی اعصابم رو خراب کرده.
قبلاً هم Xperia p داشتم همین مشکل رو داشت. مودمم سالمه چون با لپ تاپ مشکل نداره.
موبایله رو چکارش کنم؟ سامسونگ بگیرم این مشکل رو نداره؟
GOLDFINCH
15-05-2014, 22:59
سلام.
موبایل Xperia V دارم که همیشه مشکل وای فای داره. کنار مودم هم که باشه همش WiFiش قطع وصل میشه. حسابی اعصابم رو خراب کرده.
قبلاً هم Xperia p داشتم همین مشکل رو داشت. مودمم سالمه چون با لپ تاپ مشکل نداره.
موبایله رو چکارش کنم؟ سامسونگ بگیرم این مشکل رو نداره؟
گاهی اوقات بعضی از مودم ها، این مشکل رو با گوشی ها دارن. بخاطر برند هم نیست.
شما چند وقته این مشکل رو داری؟ اتصال کلا قطع می شه؟
گاهی اوقات بعضی از مودم ها، این مشکل رو با گوشی ها دارن. بخاطر برند هم نیست.
شما چند وقته این مشکل رو داری؟ اتصال کلا قطع می شه؟
دو سالی میشه. البته بعضی وقت ها خوبه. به نظرم میاد بعد آپگرید ها بدتر میشه. الآن اندروید 4.3 روش هست. فکر کنم با اندروید 4.2 کمتر مشکل داشتم.
تو Xperia P هم بنظرم با اندرویدهای پایین تر مشکل کمتر بود.
وقتی قطع میشه میرم تو تنظیمات WiFi بعد یهو کانکت میشه. البته بعضی مواقع هم قطع شد دیگه حالا حالا ها وصل نمیشه و مجبورم بی خیال اینترنت گوشی بشم.
GOLDFINCH
16-05-2014, 09:20
دو سالی میشه. البته بعضی وقت ها خوبه. به نظرم میاد بعد آپگرید ها بدتر میشه. الآن اندروید 4.3 روش هست. فکر کنم با اندروید 4.2 کمتر مشکل داشتم.
تو Xperia P هم بنظرم با اندرویدهای پایین تر مشکل کمتر بود.
وقتی قطع میشه میرم تو تنظیمات WiFi بعد یهو کانکت میشه. البته بعضی مواقع هم قطع شد دیگه حالا حالا ها وصل نمیشه و مجبورم بی خیال اینترنت گوشی بشم.
اگه زیر اسم شبکه می نویسه not range یا در محدوده نیست، مشکل نرم افزاریه که
احتمالا با برنامه های مدیریت وای فای درست می شه. برنامه های مثلWiFi Connection Manager 1.4.7. اگر هم درست نشد:
گوشی شما زمین خورده؟ با گوشی یا تبلت دیگه امتحانش کردید؟ ویروسی نشده؟
mohammad.asghari
17-05-2014, 15:24
سلام دوستان این نرم افزار go weather exالان برای من حدودا 4.5 روز قطع هست و دما ثابت روی 26 مونده با اینکه اینترنت وصله و مشکلی از نت نیست به نظر شما چرا اینطوری شده؟
یه سوال دیگه هم داشتم مثلا من از گوگل پلی تم نرم افزار go smsرو گرفتم نصبم شد ولی تم اضافه نشد به نرم افزار باید چکار کنم؟
ممنون
Golbarg01
17-05-2014, 16:44
سلام دوستان
یه بازی رو اگه از گوشی پاک کرده باشیم چجوری می تونیم بعد از نصب دوباره به همون مرحله و تنظیمات قبلی برش گردونیم؟
یعنی فایل های بازی کامل پاک نمیشن؟
یکی از دوستان بازی پو رو از گوشیش پاک کرده حالا نمی دونه چیکار کنه می خواد برگرده به همون مرحله ای که قبلا بوده
farshid_titan
17-05-2014, 20:51
سلام.دوستان منو راهنمایی کردن واسه گوشی که باید فلش بشه و این چیزا حالا بردم نمایندگی میگه گوشیت اصن فلش نمیشه بردش باید عوض کنی که 850 پولشه !! موبایلیا هم میگن هاردش سوخته !!! من موندم حالا چکار کنم ؟ چظور یهو این همه مشکل پیدا کرد ؟الان به نظرتون چیکار کنم ؟
پیامک خوان میخوام برا برو بچ. یه چند تا چیز هست نمیدونم فارسی پشتیبانی میکنه؟ یکیشم که تو مارکت هست. نگرفتمش. یکی هم تو کافه بازاره انگار باید خریدش؟
سلام.دوستان منو راهنمایی کردن واسه گوشی که باید فلش بشه و این چیزا حالا بردم نمایندگی میگه گوشیت اصن فلش نمیشه بردش باید عوض کنی که 850 پولشه !! موبایلیا هم میگن هاردش سوخته !!! من موندم حالا چکار کنم ؟ چظور یهو این همه مشکل پیدا کرد ؟الان به نظرتون چیکار کنم ؟
بردین نمایندگی گوشی از نظر سخت افزاری تست کردن یا از روی هوا برای خودشون یک حرفی زدن؟
شما گفته بودی گوشی روی لوگوی سامسونگ گیر میکنه گوشی یکبار وایپ میکردین ببینید درست میشه فقط با این کار کلیه اطلاعات گوشی پاک میشه
الان با حدود 950 میشه گلکسی اس 3 صفرش گیر آورد بعد 850 میخان بگیرن برای تعویض برد گوشی:n29:
سلام دوستان
یه بازی رو اگه از گوشی پاک کرده باشیم چجوری می تونیم بعد از نصب دوباره به همون مرحله و تنظیمات قبلی برش گردونیم؟
یعنی فایل های بازی کامل پاک نمیشن؟
یکی از دوستان بازی پو رو از گوشیش پاک کرده حالا نمی دونه چیکار کنه می خواد برگرده به همون مرحله ای که قبلا بوده
باید دوباره بازی از اول بره راهی برای برگشت به مرحله قبلی که بوده وجود نداره:n01:
Golbarg01
18-05-2014, 19:43
بردین نمایندگی گوشی از نظر سخت افزاری تست کردن یا از روی هوا برای خودشون یک حرفی زدن؟
شما گفته بودی گوشی روی لوگوی سامسونگ گیر میکنه گوشی یکبار وایپ میکردین ببینید درست میشه فقط با این کار کلیه اطلاعات گوشی پاک میشه
الان با حدود 950 میشه گلکسی اس 3 صفرش گیر آورد بعد 850 میخان بگیرن برای تعویض برد گوشی:n29:
باید دوباره بازی از اول بره راهی برای برگشت به مرحله قبلی که بوده وجود نداره:n01:
یعنی هیچ راهی نیست؟:n03:
فایل های بازی ها جایی به صورت پنهان ذخیره نمیشن که با پاک کردن معمولی بازی همچنان باقی بمونن؟
rangoabzar
18-05-2014, 21:28
یعنی هیچ راهی نیست؟:n03:
فایل های بازی ها جایی به صورت پنهان ذخیره نمیشن که با پاک کردن معمولی بازی همچنان باقی بمونن؟
چند سالش بوده حالا ؟؟؟
Golbarg01
18-05-2014, 21:56
چند سالش بوده حالا ؟؟؟
42 یا 45 همین حدودا
راهی نیست؟
یا راهی که اگر نصب کرد و دوباره پاک کرد بشه دوباره برش گردوند؟
farshid_titan
18-05-2014, 23:25
اره یه روز نگا کردن و دستشون بود بعد اینجوری گقتن بهم.اره دقیق رو لوگوی اس 3 گیر میکرد.خلاصه هرجا دیگه بردم همشون گفتن هاردت سوخته.گوشی به یکباره از بین رفت !! هنوزم واسم سواله که چرا یهو گوشیم اینجوری شد که حتی من تو 1.5 سال حتی باتریشم ندیدم!!:n03:
malkemid
19-05-2014, 00:57
خیلی محتمل هست که گوشی با یه فلش درست بشه و به دروغ بگن بردشو عوض کردیم 800 بده!
الان لوگوی سامسونگ میاد یا اصلا روشن نمیشه؟
اره یه روز نگا کردن و دستشون بود بعد اینجوری گقتن بهم.اره دقیق رو لوگوی اس 3 گیر میکرد.خلاصه هرجا دیگه بردم همشون گفتن هاردت سوخته.گوشی به یکباره از بین رفت !! هنوزم واسم سواله که چرا یهو گوشیم اینجوری شد که حتی من تو 1.5 سال حتی باتریشم ندیدم!!:n03:
دوست گرامی
اصلا این کارو نکنید.
اول ببینید گوشی به دانلودینگ مود و ریکاوری مود میره یا نه؟
اگه رفت یک بار گوشی رو فکتوری ریست کنید. بعدش ببینید گوشی بالا میاد؟ اگه نیومد از طریق اودین یه رام ۳ فایله رسمی رو با فایل پیت برای ریپارتیشن کردن گوشی فلش بزنید احتمال درست شدنش زیاده، و باز اگه نشد گوشیرو روت کنید و اسکریپت مگاوایپ رو فلش بزنید و بعدش رام ۳ فایل رو نصب کنید به همراه فایل پیت.
شاید کار درستی نباشه این جا نام انجمن فارسی فارسی دیگرو ذکر کنم ولی خب خیلی میتونه کمکت کنه بنابراین برات پ خ میکنم
یاحق
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
mehrabooni
19-05-2014, 04:43
بازی gta sa که حجم اون یکم بیشتر از ۴ گیگابایته چطور روی هواوی g۶۱۰ نصب کنم ؟ یه مموری کارت ۳۲ گیگ کلاس ۱۰ روی گوشی گذاشتم ، فایل نصبی بازی اول روی حافظه ی اینترنال گوشی نصب میشه که میشه انتقالش داد به مموری کارت
حالا دیتا رو چکار کنم که حجمش از ظرفیت حافظه ی دستگاه من بیشتره ؟ هیچ راهی نداره ، خیلی دلم میخواد منم بازی های دیتا دار رو انجام بدم
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
farshid_titan
19-05-2014, 08:18
ممنون دوست عزیز از راهنماییت ولی گوشی به دانلودینیگ که میره باز قفل میکنه و اصن گوشی رو نمیشناسه.
malkemid
19-05-2014, 09:53
ممنون دوست عزیز از راهنماییت ولی گوشی به دانلودینیگ که میره باز قفل میکنه و اصن گوشی رو نمیشناسه.
درایور سامسونگ نصبه؟ رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کردید؟ با یه کابل دیگه؟
farshid_titan
19-05-2014, 10:22
درایور سامسونگ نصبه؟ رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کردید؟ با یه کابل دیگه؟
اره امتحان کردم با چند سیستم و 2تا کابل.باز هم همینجوره
mehrabooni
19-05-2014, 10:24
بازی gta sa که حجم اون یکم بیشتر از ۴ گیگابایته چطور روی هواوی g۶۱۰ نصب کنم ؟ یه مموری کارت ۳۲ گیگ کلاس ۱۰ روی گوشی گذاشتم ، فایل نصبی بازی اول روی حافظه ی اینترنال گوشی نصب میشه که میشه انتقالش داد به مموری کارت
حالا دیتا رو چکار کنم که حجمش از ظرفیت حافظه ی دستگاه من بیشتره ؟ هیچ راهی نداره ، خیلی دلم میخواد منم بازی های دیتا دار رو انجام بدم
راستی چرا جدیدا کسی اطلاعاتی نداره
قبلا انجمن پی سی ورد ادمایی داشت که دانش زیادی داشتن
rangoabzar
20-05-2014, 00:19
42 یا 45 همین حدودا
راهی نیست؟
یا راهی که اگر نصب کرد و دوباره پاک کرد بشه دوباره برش گردوند؟
این دیگه خیلی پیر بوده اگه حالا مثلا 17 18 سالش بود شاید میشد واسش کاری کرد ، من فقط واسش طلب مقفرت میکنم خدا بیامرزو :n02::n02:
البته الان متوسط سن مردهای ایرانی 55 و زن های ایزانی 50 هستش .جنسیتش چی بود؟:n02:
rangoabzar
20-05-2014, 00:45
رفیق بازی gta san حجمش 2 گیگو خورده ای هستش و من روی گوشی g610 تستش کردم هیچ مشکلی نداشت فقط موقع رانندگی یکم لگ داشت .در کل اون بازی ک شما داری مشکل داره که 4 گیگه .ولی خوب اگه میخای بازی هاتو توی کارت حافظه بریزی باید گوشیتو روت کنی و بعدش هم با نرم افزار هایی مثل app2sd انتقال بدیشون به مموری ، ولی اصل مطلب اینه که حجمه این بازی 2 گیگه و میتونی بدونه مشکل رو گوشیت نصبش کنی برو دیتاش رو از جای دیگه دانلود کن.
.
.
من خودم به شخصه تا حالا بازی دیتا داری رو ندیدم ک بیشتر از 2.5 گیگ دیتا داشته باشه .از آسفالت 8 وhorn و combat4 و nova که گرافیکی تر نداریم همه همون 2 گیگ حجم دارن .
اگه حاضر به روت کردن گوشی باشید
بهتربن نرکافزار برتب انتقالدیتابه مموری خارجی directory bind یا folder mount که خب نیازمند روت بودن گوشی هست.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk 2
mehrabooni
20-05-2014, 05:56
اگه حاضر به روت کردن گوشی باشید
بهتربن نرکافزار برتب انتقالدیتابه مموری خارجی directory bind یا folder mount که خب نیازمند روت بودن گوشی هست.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk 2
گوشیم روت شده هست
تک تک این نرم افزارا رو امتحان کردم جواب نداد
حافظه ی داخلی گوشیم کمتر از دو گیگ خالی داره
باید یه راهی واسه ما هم پیدا شه
malkemid
20-05-2014, 07:49
اگر دیتا فایلobb هست عین همین پوشه رو در حافظه خارجی درست کنی و دیتا رو بریزی روش برای بعضی بازیها جواب میده
یا اصلا فیلم و موزیک و بقیه چیزا رو از حافظه گوشی بفرست به حافظه خارجی یکم خالی کن فضا رو دیگه
Golbarg01
20-05-2014, 10:40
این دیگه خیلی پیر بوده اگه حالا مثلا 17 18 سالش بود شاید میشد واسش کاری کرد ، من فقط واسش طلب مقفرت میکنم خدا بیامرزو :n02::n02:
البته الان متوسط سن مردهای ایرانی 55 و زن های ایزانی 50 هستش .جنسیتش چی بود؟:n02:
دیگه براش از اول نصب کردم داره بازی می کنه
rangoabzar
21-05-2014, 00:29
گوشیم روت شده هست
تک تک این نرم افزارا رو امتحان کردم جواب نداد
حافظه ی داخلی گوشیم کمتر از دو گیگ خالی داره
باید یه راهی واسه ما هم پیدا شه
داداش اول میگی حافظه 32 گیگی کلاس 10 داری روی گوشیت تازه روت شده هم هست گوشیت ،بعد میگی حافظه داخلیت کمتر از 2 گیگه؟؟؟؟؟؟خوب مومن اطلاعاتتو بریز توحافظه خارجی دیگه پس واسه چی 32 گیگ خریدی؟؟؟ خیلی سادس ک،بعد میای میگی ملت اطلاعات ندارن :D ،اگه احتمالن نمیتونی نرم افزارهای نصب شده رو با برنامه های انتقال ب رم انتقال بدی امکان داره ک روت نشده باشه
AryanLand
22-05-2014, 00:54
سلام
مدل گوشی S4
سلام
با گوشی نمیتونی فقط با کامپیوتر میتونی.:11:
Sent From My SM-G900H
سلام . منظورشون چی بود ؟ منظور شما چی هست ؟ بنده متوجه نشدم سوالشون رو . اگر بنده با گوشی به یک وای فای وصل بشم معنیش اینه که پاسورد رو میدونستم وگرنه اصلاً نمیتونستم وصل بشم .
سلام.
فرض کن پسورد رو فراموش کردید(بعد از مدتی) یا یه نفر براتون پسورد رو رو گوشیتون وارد کرده، حالا شما میخوای از روی گوشی دوباره پسورد رو ببینید که این براتون ممکن نیست. :11:
Sent From My SM-G900H
سلام.
خوب با این برنامه میشه پسوردهای وایرلس رو روی گوشی هم دید.(از حالت زیپ خارجش کنید و روی گوشی نصبش کنید):11:
rangoabzar
23-05-2014, 16:07
سلام.
خوب با این برنامه میشه پسوردهای وایرلس رو روی گوشی هم دید.(از حالت زیپ خارجش کنید و روی گوشی نصبش کنید):11:
من گوشیم روت نشده ، روش دیگه ای نیست ک نیاز ب روت نداشته باشه ؟
AryanLand
23-05-2014, 17:16
من گوشیم روت نشده ، روش دیگه ای نیست ک نیاز ب روت نداشته باشه ؟
سلام.
من بلد نیستم.البته چون توی این مورد(دیده شدن پسورد) باید توسط نرم افزار فایل سیستمی خونده بشه قاعدتا باید نیاز به روت باشه.:11:
Sent From My SM-G900H
kamiar.et
27-05-2014, 15:47
یه سوال...چرا نمیشه فایل هارو از حافظه داخلی گوشی به حافظه ی خارجی گوشی انتقال داد با نرم افزارهایی مثل ES file explorer یا هر چیز دیگه ای کلا... ولی گوشی رو که با کابلش وصل میکنی..خیلی راحت همه فایل ها رو انتقال میدی به هر جا که خواستی..منظورم از فایل مثل عکس فایل نصبی یا هر چیز دیگه اس که می خوای کات یا کپی کنیشون از حافظه اصلی به خارجیت...به خاطر آندروید 4.4.2 هست یا نه؟ گوشیم وان ام 8 16 گیگ هست... این مشکل اس 5 هم داشت و نوت 3..مثلا حتی زاپیا هم باید رو حافظه داخلی تنظیم باشه.. حتی با نرم افزار های وا فای فایل اکسپلورر هم نمیشه تو حافظه ی خارجی چیزی ریخت...انگار فقط با کابل میشه انتقال داد...تو اکسپریا تی اکس هم نمیشه...راه حلی نداره؟
Masoud-2014
27-05-2014, 16:20
سلام میخوام نرم افزار تو گوشیم رو با بلوتوث send کنم اما نمیتونم خود نرم افزار و پیدا کنم! چکار کنم؟
matin724
27-05-2014, 18:31
سلام . من xperia neo v دارم . امروز که اومدم به لپ تاپ وصل کنم . گوشی را نشناخت . شارژ میشه ولی سیستم اونو نمیشناسه .
مشکلش چیه؟
Amir Hossein
29-05-2014, 10:58
سلام بچه ها...
الان گوشیم خاموش شد...دیگه هم روشن نمیشه...دکمه پاور رو که نگه میدارم چراق led فقط چشمک قرمز میزنه
اگه گوشی به فنا رفته اون led چیه؟ :31:
گفتم قبل اینکه ببرم مبایل فروشی یه سوال بکنم
ممنون
malkemid
29-05-2014, 11:14
باتری رو یه نیم ساعتی در بیار
GOLDFINCH
29-05-2014, 11:18
سلام بچه ها...
الان گوشیم خاموش شد...دیگه هم روشن نمیشه...دکمه پاور رو که نگه میدارم چراق led فقط چشمک قرمز میزنه
اگه گوشی به فنا رفته اون led چیه؟ :31:
گفتم قبل اینکه ببرم مبایل فروشی یه سوال بکنم
ممنون
احتمالا مشکل باطریه..
قبل هم اینطوری شده بود؟
باطری رو در بیارین و با شارژر مستقیما به برق بزنید ببینید روشن می شه؟
malkemid
29-05-2014, 11:24
عزیز لپتاپ نیست که مستقیم به برق کار کنه! باتری باید نصب باشه که روشن شه.
نکنه شارژ تموم کرده باشی اصلا؟:-D
matin724
29-05-2014, 11:56
سلام . من xperia neo v دارم . امروز که اومدم به لپ تاپ وصل کنم . گوشی را نشناخت . شارژ میشه ولی سیستم اونو نمیشناسه .
مشکلش چیه؟
یعنی کسی نمیدونه؟!:n03:
malkemid
29-05-2014, 13:25
یعنی کسی نمیدونه؟!:n03:
فکر می کنم هر برندی یه درایور مخصوص خودش رو داره. مثلا سامسونگ که درایور داشت باید نصب می کردیم. ببین شاید سونی هم درایور جدا داشته باشه که نصب نکردی
Amir Hossein
29-05-2014, 14:35
باتری رو یه نیم ساعتی در بیار
چشم:31:
احتمالا مشکل باطریه..
قبل هم اینطوری شده بود؟
باطری رو در بیارین و با شارژر مستقیما به برق بزنید ببینید روشن می شه؟
نه قبلا نشده بود
یعنی بدون باتری گوشی رو به شارژر بزنم؟ زدم ولی اتفاقی نیوفتاد...
عزیز لپتاپ نیست که مستقیم به برق کار کنه! باتری باید نصب باشه که روشن شه.
نکنه شارژ تموم کرده باشی اصلا؟:-D
نه شارژر هم نمیکنه...کلا انگار بیهوش باشه گوشی :31:
حالا یحتمل میبرمش بیرون ببینن چشه
Amir Hossein
29-05-2014, 14:39
عه...بچه ها الان گوشی برگشت...
حالا نمیدونم به خاطر اون یه بار بدون باتری زدن بود...یا باتری رو چند مین بیرون گذاشتن:31:
به هر حال کلی ممنون
kamiar.et
29-05-2014, 17:30
واقعا کسی نتونست یعنی یه راه حل بگه به ما؟؟ میدونم قانونه آندرویده..نرم افزاری نیست یا تنظیماتی که بشه غیر فعال کرد این حالتو؟
kamiar.et
29-05-2014, 17:41
نمی خواد خودم پیدا کردم راه حلو تو سایت های خارجی...گوشی حتما باید روت باشه... تو کیت کت گوگل نامرد قانونه کپی گذاشته که نمیشه با هیچ فایل منیجری انتقال بدین فایل هاتونو به اس دی کارت... مگر اینکه روت کنین و چند تا سیخ بزنین یا نرم افزار fix sd card on kitkat رو نصب کنین.. یا این مراحل رو به ترتیب انجام بدین..در هر صورت همه این راه حل ها برای گوشی های روت شده اس...
(Please be aware that you’re performing these changes on your own risk!):
Make sure that you have root access
Perform a NANDROID backup to be completely safe
Use a root-enabled file manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and navigate to /system/etc/permissions
Edit platform.xml and find “WRITE_EXTERNAL_STORAGE“
Add an additional group definition for this permission: <group gid=”media_rw” />
Save the changes and restart your device
You are now able to write on your external SD card again
واقعا کسی نتونست یعنی یه راه حل بگه به ما؟؟ میدونم قانونه آندرویده..نرم افزاری نیست یا تنظیماتی که بشه غیر فعال کرد این حالتو؟
دوست من چی قانون اندروید اصلا همچین مشکلی وجود نداره تو اندروید از ورژن ۲.۱ بگیری تا ۴.۴.۲
الان شما یه فایل از حافظه ی داخلی کپی میکنی تو خارجی پیست میکنی یا move میکنی نمیشه؟! ارور میده؟! من حس میکنم مموری خارجیتون به هر دلیل read only شده.
sent from my Nokia 3310
matin724
29-05-2014, 22:58
فکر می کنم هر برندی یه درایور مخصوص خودش رو داره. مثلا سامسونگ که درایور داشت باید نصب می کردیم. ببین شاید سونی هم درایور جدا داشته باشه که نصب نکردی
نصب کردم ولی فایده ای نداشت
rangoabzar
31-05-2014, 23:00
آقا من قبلا یه تبلت لنوو a3000-h خریده بودم 16 گیگ حجم داشت امروز ک باز یکی دیگه خریدم الان که نگا کردم دیدم 4 گیگ حجم داره .فرقشون چیه؟ نکنه ازین چینی بدرد نخوریاس ؟ چ تفاوتی دارن با هم ؟ لطفا سریع جواب بدین
malkemid
01-06-2014, 01:03
آقا من قبلا یه تبلت لنوو a3000-h خریده بودم 16 گیگ حجم داشت امروز ک باز یکی دیگه خریدم الان که نگا کردم دیدم 4 گیگ حجم داره .فرقشون چیه؟ نکنه ازین چینی بدرد نخوریاس ؟ چ تفاوتی دارن با هم ؟ لطفا سریع جواب بدین
به احتمال زیاد
سلام دوستان
من یه گالاکسی اس دارم(I9000)
جدیدا یه مشکلی پیدا کرده پیام نمی فرسته ! :n21:
هر چی به ذهنم رسید انجام دادم،شماره مرکز پیامو از اول زدم نرم افزارای جدیدمو پاک کردم و ... ولی بازم درست نشد :n03:
به نظر شما چه کار کنم ؟ ریست هیچ راهی غیر از ریست فکتوری نیست ؟(ممکنه همون هم درستش نکنه ؟)
Ship Storm
01-06-2014, 19:32
سلام
من یک مموری کارت 32 گیگاباتی روی گوشیم انداختم گوشی هم Xperia M هست ولی وقتی با کابل USB وصلش میکنم به کامپیوتر و میخوام چند تا فولدر که توش فیلم هست رو کپی کنم روی مموری کپی نمیکنه و حتما باید ZIP کنم و بعد کپی کنم
هیچ اروری هم نمیده و اون پنجره ای که باید باز بشه برای کپی شدن فایل که نشون میده چقدر از زمان کپی شدن باقی مونده رو هم اصلا نشون نمیده ، انگار هیچ اتفاقی نمیوفته وقی paste میکنیم فولدر ها رو
علت چی میتونه باشه ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-06-2014, 20:30
سلاممن یک مموری کارت 32 گیگاباتی روی گوشیم انداختم گوشی هم Xperia M هست ولی وقتی با کابل USB وصلش میکنم به کامپیوتر و میخوام چند تا فولدر که توش فیلم هست رو کپی کنم روی مموری کپی نمیکنه و حتما باید ZIP کنم و بعد کپی کنمهیچ اروری هم نمیده و اون پنجره ای که باید باز بشه برای کپی شدن فایل که نشون میده چقدر از زمان کپی شدن باقی مونده رو هم اصلا نشون نمیده ، انگار هیچ اتفاقی نمیوفته وقی paste میکنیم فولدر ها روعلت چی میتونه باشه ؟سلام . اگه درست منظورتون رو متوجه شده باشم بنده هم از این مشکلات داشتم قبلاً . یک راهِ حلش اینه که مموری کارت رو از گوشی دربیارین و مستقیم وصل کنین به کامپیوتر و بعد از نقل و انتقال فایلها دوباره بذارینش توی گوشی .اگر کامپیوتر پورتِ مخصوص مموری کارد داره ( card reader port ) بزنینش به اون چون سریعتر کار میکنه . درضمن اگر سیستم کامپیوترتون XP يا VISTA باشه مموری کارتِ بیش از 4 گیگ رو نمیخونه ( از پورت USB ) و یا باید با پورت مموری کارد ریدر وصلش کنین یا با کابل یو اس بی و با خودِ گوشی
supermax15
02-06-2014, 12:33
سلام
من یک مموری کارت 32 گیگاباتی روی گوشیم انداختم گوشی هم Xperia M هست ولی وقتی با کابل USB وصلش میکنم به کامپیوتر و میخوام چند تا فولدر که توش فیلم هست رو کپی کنم روی مموری کپی نمیکنه و حتما باید ZIP کنم و بعد کپی کنم
هیچ اروری هم نمیده و اون پنجره ای که باید باز بشه برای کپی شدن فایل که نشون میده چقدر از زمان کپی شدن باقی مونده رو هم اصلا نشون نمیده ، انگار هیچ اتفاقی نمیوفته وقی paste میکنیم فولدر ها رو
علت چی میتونه باشه ؟
سلام
شما برید توی setting / xperia /usb connectivity
بعدش usb conection mode
رو به حالت mass storage mode msc تعغییر بدید
supermax15
02-06-2014, 12:38
سلام دوستان
من یه گالاکسی اس دارم(I9000)
جدیدا یه مشکلی پیدا کرده پیام نمی فرسته ! :n21:
هر چی به ذهنم رسید انجام دادم،شماره مرکز پیامو از اول زدم نرم افزارای جدیدمو پاک کردم و ... ولی بازم درست نشد :n03:
به نظر شما چه کار کنم ؟ ریست هیچ راهی غیر از ریست فکتوری نیست ؟(ممکنه همون هم درستش نکنه ؟)
سلام
این روش رو تست کنید ببینید چی میشه
ولی فک کنم تمام اس ام اس ها پاک بشه
شما برید setting /apps /all
بگردید برنامه که باهاش اس مس میفرستید رو clear data کنید
معمولا اسمش massging هست
یا از یه برنانه اس ام اس رسان دیگه مثل go sms یا hangout تست کنید ببینید چی میشه
masoud javedan
03-06-2014, 22:38
سلام
چند وقت پیش ی گوشی ارزون نسبت به کارایی واسه پسر برادرم که دبستانه گرفتم htc رزوند که انلاک بود مال verizon عالی کار میکرد تا اینکه قفلش کرد رمزشو فراموش کرده بود داداشمم بدون اینکه به من بگه رفت بود فلش کرده بود حالا دیگه سیم کارت ایرانو شناسایی نمیکنه منم از اندروید و روت و... اصلا سردرنمیارم خودم چندروز بیشتر نیست که گوشی Xperia zr خریدم.
حالا دوستان لطفا بگین گوشی رو چیکار کنم شهرستانم نرم افزاری خوب هم دمه دست نیست ببرم.
؟
Ship Storm
04-06-2014, 05:09
سلام
شما برید توی setting / xperia /usb connectivity
بعدش usb conection mode
رو به حالت mass storage mode msc تعغییر بدید
لین کار رو انجام دادم الان وقتی وصل میکنم گوشی رو به کابل USB هی قطع میشه و هی وصل میشه و اون بوق قطع و وصل شدن USB رو مکرر و پشت سر هم میزنه :n13:
Ship Storm
04-06-2014, 05:11
سلام . اگه درست منظورتون رو متوجه شده باشم بنده هم از این مشکلات داشتم قبلاً . یک راهِ حلش اینه که مموری کارت رو از گوشی دربیارین و مستقیم وصل کنین به کامپیوتر و بعد از نقل و انتقال فایلها دوباره بذارینش توی گوشی .اگر کامپیوتر پورتِ مخصوص مموری کارد داره ( card reader port ) بزنینش به اون چون سریعتر کار میکنه . درضمن اگر سیستم کامپیوترتون XP يا VISTA باشه مموری کارتِ بیش از 4 گیگ رو نمیخونه ( از پورت USB ) و یا باید با پورت مموری کارد ریدر وصلش کنین یا با کابل یو اس بی و با خودِ گوشی
ویندوز 7 هست ، / .. روش فعلی که در پیش گرفتم اینطوریه که اول کپی میکنم روی فلش و بعد با کابل OTG انتقال میدم روی گوشی
سلام دوستان اقا خواهشن یکی بگه چطوری میشه تو واتس اپ و وایبر لاین کلا ناپدید شد اصلا کسی شماره داشته باشه نتونه من ببین؟!
samisamo
07-06-2014, 17:16
سلام دوستان اقا خواهشن یکی بگه چطوری میشه تو واتس اپ و وایبر لاین کلا ناپدید شد اصلا کسی شماره داشته باشه نتونه من ببین؟!سلام تو اتس اپ تو قسمت تنظیمات حریم خصوصی میتونی تنظیم کنی که اخرین حضورت مشخص نباشه.اما در هر صورت اگه انلاین باشی نشون میده.وایبر هم هیچ راهی نداره.البته تا اونجا ک من اطلاع دارم
malkemid
07-06-2014, 19:00
سلام دوستان اقا خواهشن یکی بگه چطوری میشه تو واتس اپ و وایبر لاین کلا ناپدید شد اصلا کسی شماره داشته باشه نتونه من ببین؟!
تنها راه اینه که دی اکتیو کنی
Amir Hossein
07-06-2014, 19:49
سلام بچه ها
من اکانت گوگلم تو گوشی وارد شده
ولی وقتی تقویمو sync میکنم فقط رویداد هایی که تو حساب گوگلم هست وارد گوشی میشه...رویداد هایی که من تو گوشی وارد کردم تو حساب نمیره
چطور باید این کارو کرد؟
من خیلی چیزا رو تو گوشی وارد کردم الان میخوام بفرستم بره تو حساب گوگلم
ممنون
malkemid
07-06-2014, 21:11
سلام بچه ها
من اکانت گوگلم تو گوشی وارد شده
ولی وقتی تقویمو sync میکنم فقط رویداد هایی که تو حساب گوگلم هست وارد گوشی میشه...رویداد هایی که من تو گوشی وارد کردم تو حساب نمیره
چطور باید این کارو کرد؟
من خیلی چیزا رو تو گوشی وارد کردم الان میخوام بفرستم بره تو حساب گوگلم
ممنون
اندروید جینجر برد داری؟
Amir Hossein
07-06-2014, 22:36
اندروید جینجر برد داری؟
جینجر برد چیه؟ :31:
نمیدونم..
malkemid
08-06-2014, 08:40
جینجر برد چیه؟ :31:
نمیدونم..
برو تو setting...بعد about...ببین ورژن اندروید چنده...معمولا تو اندروید 2.3 این مشکل بود
Amir Hossein
08-06-2014, 09:48
برو تو setting...بعد about...ببین ورژن اندروید چنده...معمولا تو اندروید 2.3 این مشکل بود
آها....
نه ورژن اندرویدم 4.2.2 هستش
مشکل wifi
lمن دوروزه با وای فای گوشیم مشکل دارم قطع و وصل میشه
s5
سلام....
دوستان من از طریق بازار ایرانی و یا دانلود از طریق تورنت، یه سری برنامه گرفتم و حالا میخوام بدون پاک کردنشون، به لیست برنامه هام توی بازار گوگل(Play.google.com) اضافه بشن چون اونها رو به عنوان نصب شده نمیشناسه! :(...
چیکار باید بکنم؟؟؟؟
کلی برنامه میشه کلا و از برنامه های اجتماعی بگیر تا خیلی های دیگه... این همه برنامه رو پاک کنم و دوباره نصب کنم به سیستم عامل اسیب نمیرسونه؟! :) یا اصلا راهی هست که گوگل پلی این برنامه ها رو بشناسه و اپدیتشون بکنه یا هر چیز دیگه؟؟؟
Milad4171
16-06-2014, 20:27
سلام دوستان
یه برنامه هست که وقتی کسی رمز گوشی رو چند بار اشتباه میزنه با دوربین جلو عکسش رو میگیره ، چطوری میشه فعال میشه؟؟؟
گوشیم سامسونگ گلکسی هست!
AryanLand
16-06-2014, 20:38
سلام دوستان
یه برنامه هست که وقتی کسی رمز گوشی رو چند بار اشتباه میزنه با دوربین جلو عکسش رو میگیره ، چطوری میشه فعال میشه؟؟؟
گوشیم سامسونگ گلکسی هست!
سلام .
برنامه رو نصب کنید و تنظیمش کنید.:11:
Sent From My SM-G900H
Milad4171
16-06-2014, 20:40
سلام .
برنامه رو نصب کنید و تنظیمش کنید.:11:
Sent From My SM-G900H
درسته . اما نمیدونم کجاست!!!!!
روی پترن کار میکنه؟؟؟؟
AryanLand
16-06-2014, 20:44
درسته . اما نمیدونم کجاست!!!!!
روی پترن کار میکنه؟؟؟؟
سلام.
بستگی داره به نرم افزاری که نصب کردید ولی معمولش اینه که روی پترن عمل میکنن تا رمز.:11:
Sent From My SM-G900H
mohammad.asghari
16-06-2014, 21:44
دوستان گوشیم گلکسی هست میخوام حرف ئ رو بنویسم نمیدونم باید چکار کنم.باید چکار کنم؟؟
مثلا میخوام بنویسم قائمی نمیتونم ئ ـش رو بنویسم چکار کنم؟
mohammad.asghari
17-06-2014, 12:48
کسی نیس کمک کنه؟!
دوستان گوشیم گلکسی هست میخوام حرف ئ رو بنویسم نمیدونم باید چکار کنم.باید چکار کنم؟؟
مثلا میخوام بنویسم قائمی نمیتونم ئ ـش رو بنویسم چکار کنم؟
برنامه Adaptxt Keyboard روی گوشیت نصب کن مشکلت حل میشه
تمامی حروف داره
MOHAMMAD-SEVEN
18-06-2014, 17:42
سلام
یکی از دوستام galaxy fit داره یه مدتیه انگار نت گوشی مشکل داره
هیچ سایتی رو باز نمی کنه ولی فقط میشه باش چت کرد مثل لاین،واتس آپ و...
یه ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن نصب کرد بازم کار نمی کرد می گفت نت قطعه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که چیکار باید کرد؟؟
"R E Z A"
18-06-2014, 18:15
سلام .
گوشی prestigio 3400 duo چند ثانیه بعد روشن شدن دوباره خاموش میشه .
مشکل از چی می تونه باشه ؟
تشکر.
samisamo
19-06-2014, 05:11
سلام من گلکسی اس3 دارم میخام از چندتا اپیلکشنم بک اپ بگیرم چطور اینکارو کنم؟
AryanLand
19-06-2014, 11:27
سلام من گلکسی اس3 دارم میخام از چندتا اپیلکشنم بک اپ بگیرم چطور اینکارو کنم؟
سلام.
با برنامه های بکاپ مثل GoBackup یا تیتانیوم بکاپ میتونید اینکاروانجام بدید.منتها برای دسترسی کامل به امکانات و مزایای این برنامه ها باید گوشیتون روت شده باشه. :11:
MOHAMMAD-SEVEN
19-06-2014, 11:36
سلام
یکی از دوستام galaxy fit داره یه مدتیه انگار نت گوشی مشکل داره
هیچ سایتی رو باز نمی کنه ولی فقط میشه باش چت کرد مثل لاین،واتس آپ و...
یه ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن نصب کرد بازم کار نمی کرد می گفت نت قطعه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که چیکار باید کرد؟؟
کسی نبود؟؟
سلام
مدتیه موقع کار با وایبر ، واتس اپ و ... مصرف سی پی یو گوشی به 100% میرسه و گوشی تقریبا هنگ میکنه. چک کردم دیدم یه پروسس به نام mediaserver بیشتر از 80% سی پی یو رو میگیره. این پروسس وقتی فعال میشه که میخوام عکس آپلود کنم و گاهی وقتی که کسی عکس شیر میکنه.
دوستان اگه امکان داره کمک کنید و بفرمایید چه کنم
گوشی موتورولا دیفای با آندروید 2.1 (بدون هیچ گونه ارتقا، روت و ...)
Amir Hossein
26-06-2014, 10:34
سلام
دوستان خواهشن یه کمکی به ما بکنین...
من نمیدونم چرا هی مموری گوشیم خراب میشه
سری اول یه 8 عادی داشتم قفط با usb گوشی توش اطلاعات میریختم...بعد خراب شد
سری دوم یه 8 دیگه عادی داشتم فقط با کارد ریدر توش اطلاعات میریختم...اونم بعد خراب شد
سری سوم یه 16 کلاس 10 خریدم که ایندفعه فقط با وای فای و بلوتوث توش اطلاعات ریختم...بازم خراب شد
خوب این چه وضشه... چرا هی مموری های من باید خراب بشه؟
دلیل خاصی داره؟ گوشی مورد داره؟
ممنون
AryanLand
26-06-2014, 10:42
سلام
دوستان خواهشن یه کمکی به ما بکنین...
من نمیدونم چرا هی مموری گوشیم خراب میشه
سری اول یه 8 عادی داشتم قفط با usb گوشی توش اطلاعات میریختم...بعد خراب شد
سری دوم یه 8 دیگه عادی داشتم فقط با کارد ریدر توش اطلاعات میریختم...اونم بعد خراب شد
سری سوم یه 16 کلاس 10 خریدم که ایندفعه فقط با وای فای و بلوتوث توش اطلاعات ریختم...بازم خراب شد
خوب این چه وضشه... چرا هی مموری های من باید خراب بشه؟
دلیل خاصی داره؟ گوشی مورد داره؟
ممنون
سلام.
گوشیتون چیه؟
Sent From My SM-G900H
Amir Hossein
26-06-2014, 12:22
سلام.
گوشیتون چیه؟
Sent From My SM-G900H
xperia L
.....
malkemid
26-06-2014, 15:44
احتمال داره اسلات حافظه گوشی دچار مشکل باشه... مثلا ولتاژ بیشتر از مجاز به مموری بده که باعث سوختنش بشه
Ship Storm
26-06-2014, 20:23
سلام
من یک رم 32 گیگابایتی خریدم و روی گوشی Sony Xperia M قرار دادم و فرمتش FAT32 بود که بعلت اینکه میخواستم یک فایل 8 گیگابایتی توش کپی کنم مجبور شدم فرمت رو NTFS کنم ولی وقتی که کار کپی تموم میشه و کابل USB رو از کامپیوتر جدا میکنم میزنه SD CARD IS DAMAGED و پیغامی میاد که میگه باید فرمت کنی و وقتی فرمت میکنی FAT32 میشه باز درصورتی که من اتصال موبایل رو با کامپیوتر بصورت ایمن قطع کردم که مشکلی برای SD CARD پیش نیاد
میخوام بدونم آیا گوشی بافرمت NTFS مشکل داره یا مشکل از جای دیگست ؟
ممنون
AryanLand
26-06-2014, 20:54
سلام
من یک رم 32 گیگابایتی خریدم و روی گوشی Sony Xperia M قرار دادم و فرمتش FAT32 بود که بعلت اینکه میخواستم یک فایل 8 گیگابایتی توش کپی کنم مجبور شدم فرمت رو NTFS کنم ولی وقتی که کار کپی تموم میشه و کابل USB رو از کامپیوتر جدا میکنم میزنه SD CARD IS DAMAGED و پیغامی میاد که میگه باید فرمت کنی و وقتی فرمت میکنی FAT32 میشه باز درصورتی که من اتصال موبایل رو با کامپیوتر بصورت ایمن قطع کردم که مشکلی برای SD CARD پیش نیاد
میخوام بدونم آیا گوشی بافرمت NTFS مشکل داره یا مشکل از جای دیگست ؟
ممنون
سلام.
فرمتتون باید fat32 باشه. فرمت NTFS رو نمیخونه. :11:
Sent From My SM-G900H
iljimae1
28-06-2014, 16:04
درود
می خواستم بدونم که معمولا برنامه ها و بازی ها چقدر از رم گوشی اندرویدی رو اشغال می کنند؟ برای مثال یک رم 512 رو در نظر بگیرید. می خوام بدونم که تا چه اندازه می کشه.
لطفا یه سری بازی هم مثال بزنید و بنویسید که چقدر از رم می کشه. مثل بازی های HD و بازی های دیتا دار.
با تشکر:11:
سلام
مدتیه موقع کار با وایبر ، واتس اپ و ... مصرف سی پی یو گوشی به 100% میرسه و گوشی تقریبا هنگ میکنه. چک کردم دیدم یه پروسس به نام mediaserver بیشتر از 80% سی پی یو رو میگیره. این پروسس وقتی فعال میشه که میخوام عکس آپلود کنم و گاهی وقتی که کسی عکس شیر میکنه.
دوستان اگه امکان داره کمک کنید و بفرمایید چه کنم
گوشی موتورولا دیفای با آندروید 2.1 (بدون هیچ گونه ارتقا، روت و ...)
بعد از فاکتوری ریست هم هنوز مشکل گاهی پیش میاد
Pessimist
29-06-2014, 18:05
دوستان آپدیت برای گوشی huawei g600 کی میاد؟
saeidrezay
02-07-2014, 23:08
سلام
من نوت 3 دارم
از مصرف باتری گوشی خیلی راضی نیستم فقط هم همین مورد داره من رو اذیت میکنه البته این رو بگم که خیلی بازی میکنم و هر وقت کنم میرم سراغ گوشی ولی با این حال بیشتر از 18 ساعت شارژ رو نگه نمی داره
میخوام بدونم برای نوت 3 با این مقدار مصرف عادی هست چون میدونم که صفحه نمایش بزرگ و جدیدی داره که باتری زیاد میخوره ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم مرسی
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
esmail3309
05-07-2014, 20:33
سلام دوستان من مشکلی دارم تازگی گوشیمو factory reset کردم و می تونستم بازی ها و نرم افزر هامو نصب کنم ولی امروز بعد از دانلود و نصب go luncher دیگه نمی تونم هیچ بازی یا نرم افزاری نصب کنم!!! یعنی وقتی فایل ایپک رو انتخاب می کنم از دو گزینه که یکی install وcancell هستش فقط می تونم وcancell رو انتخاب کنم و انگار گزینه ی install خاموشه !!! هرچقدر انتخابش می کنم ،انتخاب نمی شه!! حالا نمی دونم مشکل سخت افزاریه ،نرم افزاریه یا مربوط به go luche هستش البته بگم بعد نصب go luncher خیلی از تنظیماتشو دست کاری کردم
گوشیم هواوی y300 هستش
esmail3309
06-07-2014, 11:33
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟:n28::n28::n28::n28:
گزینهinstalبعد از ری استارت کردن گوشی هم فعال نمیشه برای نصب برنامه؟
خب لانچری که نصب کردی uninstal کن ببین مشکلت حل میشه
malkemid
06-07-2014, 11:58
شاید تو ستینگ تیک unknown source رو برداشتی
darkdream2012
06-07-2014, 15:33
سلام
برای نصب برنامه روی گوشیم از برنامهAndroid_Injector استفاده کردم اما وقتی فایل رو انتخاب کردم میگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید درصورتی که گوشی وصله و unknown source و usb debugigng هم تیک خورده گوشی رو هم تازه خریدم آیا مربوط به نصب نبودن درایور گوشیه؟تو اینترنت طریقه نصب درایور گوشی رو برای ویندوز7 خوندم گفته بود وقتی گوشی رو وصل میکنید یه پیغام میاد و... ولی من وقتی وصل میکم هیج پیغامی نمیاد
ممنون میشم اگه کمک کنید خیلی واجبه خدانگهدار
AryanLand
07-07-2014, 00:09
سلام
برای نصب برنامه روی گوشیم از برنامهAndroid_Injector استفاده کردم اما وقتی فایل رو انتخاب کردم میگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید درصورتی که گوشی وصله و unknown source و usb debugigng هم تیک خورده گوشی رو هم تازه خریدم آیا مربوط به نصب نبودن درایور گوشیه؟تو اینترنت طریقه نصب درایور گوشی رو برای ویندوز7 خوندم گفته بود وقتی گوشی رو وصل میکنید یه پیغام میاد و... ولی من وقتی وصل میکم هیج پیغامی نمیاد
ممنون میشم اگه کمک کنید خیلی واجبه خدانگهدار
سلام.
بله باید درایور گوشیتون نصب باشه.شما درایور گوشیتون رو بگیرید ونصب کنید.بعد از نصب گوشی رووصل کنید ومنتظر بمونید تا کامپیوتر گوشیتون رو بشناسه.:11:
esmail3309
07-07-2014, 08:41
گزینهinstalبعد از ری استارت کردن گوشی هم فعال نمیشه برای نصب برنامه؟
خب لانچری که نصب کردی uninstal کن ببین مشکلت حل میشه
اصلا از لانچرم نیست !!از هرکی میپرسم می گه همچین چیزی نشنیدم و ندیدم تا حالا!!
چندبارم ریستارت کردم درست نشد!!
البته دیروز یک لحضه install فعال شد ولی دباره خاموش شد
می خواستم بدونم برنامه ای نیست که با اون بتونم برنامه های اندرویدمرو نصب کنم؟؟؟(روی گوشی)
البته با یک محیط نصب دیگه
AryanLand
07-07-2014, 08:57
اصلا از لانچرم نیست !!از هرکی میپرسم می گه همچین چیزی نشنیدم و ندیدم تا حالا!!
چندبارم ریستارت کردم درست نشد!!
البته دیروز یک لحضه install فعال شد ولی دباره خاموش شد
می خواستم بدونم برنامه ای نیست که با اون بتونم برنامه های اندرویدمرو نصب کنم؟؟؟(روی گوشی)
البته با یک محیط نصب دیگه
سلام.
منظورتون از ری استارت همون ریست فاکتوری هست ؟ یه بار از طریق ریکاوری وابپ دیتا و کش رو انجام بدید ببینید درست میشه یا نه.:۱۱:
taghi_ramzi
08-07-2014, 13:35
سلام
سونی اریکسون لایو ویت واکمن دارم که اندروید 2.6 روشه. دو سال و نیمه که استفاده می کنم تا حالا هیچ مشکلی نداشته،
به جز اینکه اخیراً یه مدته یه کم کند شده. آلارمش هم بعضی وقتا ارور میده و آلارم نمیزنه ولی وقتی ریستش میکنم درست میشه.
ارور آلارم هم همون ارور معروف "force close - wait" هست.
به نظرتون چیکارش کنم؟
malkemid
08-07-2014, 14:48
شما باید یه بار وایپ کنید برای کند شدن کلی. البته ظاهرا گوشی شما قدیمیه و اپ های جدید عموما رم زیادی اشغال می کنن... ممکنه از کمبود رم هم باشه.
برای ارور آلارم، برید به setting>apps
اونجا اپ clock یاalarm رو پیدا کنید روش تپ کنید. تو صفحه جدید clear data رو بزنید
سلام دوستان
گوشیم sony z2 است رمز گوشی رو فراموش کردم ایا راهی هست بتونم قفل رو باز کنم:n29:
turtleback
08-07-2014, 18:07
سلام دوستان
گوشیم sony z2 است رمز گوشی رو فراموش کردم ایا راهی هست بتونم قفل رو باز کنم:n29:
اگه قبلا اکانت gmail بهش معرفی کردی با وصل شدن به اینترنت رمز رو برات میفرسته به ایمیلت، اگه نه گمون نکنم راهی باشه جز factory reset .
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
turtleback
08-07-2014, 18:11
سلام
سونی اریکسون لایو ویت واکمن دارم که اندروید 2.6 روشه. دو سال و نیمه که استفاده می کنم تا حالا هیچ مشکلی نداشته،
به جز اینکه اخیراً یه مدته یه کم کند شده. آلارمش هم بعضی وقتا ارور میده و آلارم نمیزنه ولی وقتی ریستش میکنم درست میشه.
ارور آلارم هم همون ارور معروف "force close - wait" هست.
به نظرتون چیکارش کنم؟
سیستم عاملش امکان آپدیت های جدید رو نداره? اگه نداره بهتره از اطلاعاتت backup بگیری با برنامه go backup خوبه بعد گوشیت رو factory reset کنی از طریق recovery گوشی.
malkemid
08-07-2014, 19:51
سیستم عاملش امکان آپدیت های جدید رو نداره? اگه نداره بهتره از اطلاعاتت backup بگیری با برنامه go backup خوبه بعد گوشیت رو factory reset کنی از طریق recovery گوشی.
نه دیگه برای گوشی های قدیمی آپدیت نمیاد... البته اندروید 2.6 من اولین باره شنیدم... احتمالا 2.3 منظور دوستمون باشه
taghi_ramzi
09-07-2014, 08:41
چرا به 4.0 آپدیت میشه ، ولی شنیدم وضعش بدتر میشه
فعلاً یه سری برنامه ها رو حذف کردم ، برای آلارم هم کاری رو که گفتین کردم درست شده تقریباً
من به zdbox مشکوکم ، به نظرم از وقتی اونو نصب کردم اینطوری شده. در هر حال فعلاً مشکلی نداره تا ببینم چی میشه.
taghi_ramzi
10-07-2014, 17:49
ببخشید مجدد مزاحم شدم :دی
امروز شارژر تبلتمو زدم به گوشی
قبلاً از یه تعمیرکار مطمئن پرسیدم ، گفت مشکلی پیش نمیاد
الان شارژ میکنه ، ولی خیلی سریع داره باتری رو پر میکنه به دلیل آمپراژ بالا نسبت به شارژر اصلی
سوالم اینه که این توی دراز مدت ممکنه باتری رو خراب کنه؟ چون تا حالا باتری من هیچ مشکلی نداشته نسبت به روز اولش
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-07-2014, 21:21
ببخشید مجدد مزاحم شدم :دی
امروز شارژر تبلتم رو زدم به گوشی
قبلاً از یه تعمیرکار مطمئن پرسیدم گفت مشکلی پیش نمیاد
الان شارژ میکنه ، ولی خیلی سریع داره باتری رو پر میکنه به دلیل آمپراژ بالا نسبت به شارژر اصلی
سوالم اینه که این توی دراز مدت ممکنه باتری رو خراب کنه؟ چون تا حالا باتری من هیچ مشکلی نداشته نسبت به روز اولش
سلام
آمپر شارژر تبلت اگر بیشتر از آمپر شارژر موبایلتون باشه مشکلی پیش نمیاد بلکه بهتر هم هست چون به شارژر فشار نمیاد و باتریِ گوشی هم فقط به اندازه ی لازم از شارژر "شدت جریان" ( آمپر ) میگیره .
اما اگر ولتاژ شارژر تبلت بیشتر از ولتاژ شارژر موبایلتون باشه باتری رو خراب میکنه .
چون چیزی که باعث میشه برق از شارژر بره توی باتری , ولتاژ بیشتر شارژر هست نه آمپر . یعنی ولتاژ یعنی اختلاف فشار .
اگر اختلاف فشار بین شارژر و باتری بیش از حد استاندارد باشه باتری داغون میشه .
اگر ولتاژ باتری بیشتر از شارژر باشه , برقِ باتری میره توی شارژر .
شما باید ولتاژ شارژر تبلت رو با ولتمتر دقیقاً اندازه بگیرین .
اگر ولتاژش بیشتر از ولتاژ شارژر موبایل باشه نباید ازش استفاده کنین .
معمولاً اختلاف ولتاژ شارژر موبایل با ولتاژ باتری موبایل حدود 1 تا 1.5 ولت هست
این رو با اندازه گرفتن ولتاژ باتری و ولتاژ شارژرش میشه فهمید
hamidrezavictor
11-07-2014, 21:25
سلام دوستان : گوشی sony xperia L هنگام کار باهاش خود به خود خاموش میشه ( زمان مکالمه . اجرای فیلم ) !!! برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟
pirooz3d
12-07-2014, 23:15
با سلام
HTC Sensation XE دارم.
در قسمت Notification گوشی چند روزی هست Mobocare,Mobo Market و Mobogenie ظاهر شده و مدام ترافیک از ترافیک اینترنت استفاده میکنه و نرم افزار چرت و پرت نصب میکنه که نه میشه پاکشون کرد و نه خود Notification هارو از بین برد.
AryanLand
12-07-2014, 23:19
با سلام
HTC Sensation XE دارم.
در قسمت Notification گوشی چند روزی هست Mobocare,Mobo Market و Mobogenie ظاهر شده و مدام ترافیک از ترافیک اینترنت استفاده میکنه و نرم افزار چرت و پرت نصب میکنه که نه میشه پاکشون کرد و نه خود Notification هارو از بین برد.
سلام.
برو توی قسمت اپلیکیشن منیجر اول فورس استاپ کن.بعد دیس ایبل رو بزن و غیر فعالشون کن.:۱۱:
Ruzbeh_lp
13-07-2014, 00:13
مشکل تبلیغات و این موبوژن در گوشی اچ تی سی دیزایر 500 دارم ...چطور میتونم این پاپ آپ های مزاحم رو از بین ببرم ؟
mohammad.asghari
13-07-2014, 03:03
دوستان چطوری میتونم رومینگ رو فعال کنم تو گوشیم گلکسی هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.