مشاهده نسخه کامل
: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
supermax15
03-01-2015, 14:53
دوستان اندروید کیت کت محیط داخلیش رنگش از مشکی به سفید تغییر نکرده ؟ از مشکی خسته شدم
واسه سونی و اچ تی سی و ال جی سفید شده توی 4.4
سلام دوستان
میخوام گوشیمو روت کنم کسی روش مطمئن بلده که مشکلی پیش نیاد و جواب گرفته باشه.
ممنون میشم آموزش یا لینکی چیزی بزارید.
گوشی HTC Desire 816 Dual Sim
cinemaresearch
14-01-2015, 14:04
سلام دوستان
یه گوشی چینی دارم که مشخصاتش اینه:
mediatek 6582 quad core A7 1.3
RAM 957 MB
مشکلی که دارم اینه که با وجود نصب بیشتر از 50 تا برنامه رم گوشیم هیچ وقت بیشتر از 300-400 مگابایت پر نمیشه و همین منو تو شک انداخته که میزان رمی که تو برنامه cpu-z نشون میده واقعی نباشه
(مثلا رم واقعی 500 باشه)
البته اینم بگم که بعضی وقتام دستگاه خیلی کند میشه مثلا داخل یه برنامه که هستم دکمه home رو که میزنم یکی دو ثانیه طول میکشه آیکونها بیاد
یا اینکه منو رو باز میکنم یکی دو ثانیه طول میکشه تا شکل ایکونها بیاد
مجموع این چیزا باعث شده که شک کنم سخت افزار گوشی واقعی باشه.
ممکنه بگید cpu-z سخت افزار واقعی رو نشون میده ولی مثلا همین cpu-z حافظه داخلی رو 8 گیگ نشون میده که 7 گیگش خالی و در دسترسه! در صورتی که حافظه داخلی 2 گیگه که 1.6 گیگ در دسترس هست (وقتی به کامپیوتر وصل میکنم نشون میده).
آیا راهی هست که از سخت افزار گوشی مطمئن بشم؟
ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.
matr!x_2008
19-01-2015, 13:14
سلام دوستان. روی گوشیم (ایکسپریا مینی) اندروید 2.2 نصبه.میخوام اپدیتش کنم به اندروید 4 به صورت اتوماتیک میشه اینکارو کرد؟ منظورم بدون استفاده از کامپیوتر برای فلش زدن و اینجور چیزاست... فقط با اپدیت خود گوشی .میشه؟
Hossein_it
20-01-2015, 13:51
سلام دوستان. روی گوشیم (ایکسپریا مینی) اندروید 2.2 نصبه.میخوام اپدیتش کنم به اندروید 4 به صورت اتوماتیک میشه اینکارو کرد؟ منظورم بدون استفاده از کامپیوتر برای فلش زدن و اینجور چیزاست... فقط با اپدیت خود گوشی .میشه؟
سلام
با گوشی هم میتونید انجام بدید اما در نظر داشته باشید که حجم این آپدیت حدود 250 مگ هست که دانلودش با گوشی و این سرعت اینترنت زیاد طول میکشه.
آسون ترین راه استفاده از نرم افزار Sony.PC.Companion هست ! روی کامپیوتر نصبش کنید گوشی رو وصل کتید پیغام آپدیت میده راحت با دو تا کلیک آپدیت میشه. ( به اینترنت وصل باشید )
راه بعد هم دانلود رام و فلش کردن هست که حرفه ای ترین راه هست. کاری هم نداره راحت یاد میگیرید.
MOHAMMMAD.J
20-01-2015, 21:17
سلام.دوستان من یه Galaxy Grand duos دارم با اندروید 4.1.2 .که الان یه رام روسیه 4.2.2 گرفتن میخواستم با برنامه odin ارتقا بدم.خیلیا گفته بودن گوشی قفل شبکه میشه.این قفل شبکه چیه؟بیرون برا باز کردنش گفتن بیشتر از 70 تومن میشه هزینش.خب منم ترسیدم ارتقا ندادم.اما اونا ک نصب کردن گفتن خیلی بهتر میشه گوشی.حالا من موندم چه کار کنم.راستی گارانتی باطل میشه؟؟؟گوشی هم از سری های اولش هست.ممنون میشم کسایی که اطلاعات دارن درباره قفل شبکه توضیح بدن.مرسی:n16:
shengo_k
20-01-2015, 21:56
سلام.دوستان من یه Galaxy Grand duos دارم با اندروید 4.1.2 .که الان یه رام روسیه 4.2.2 گرفتن میخواستم با برنامه odin ارتقا بدم.خیلیا گفته بودن گوشی قفل شبکه میشه.این قفل شبکه چیه؟بیرون برا باز کردنش گفتن بیشتر از 70 تومن میشه هزینش.خب منم ترسیدم ارتقا ندادم.اما اونا ک نصب کردن گفتن خیلی بهتر میشه گوشی.حالا من موندم چه کار کنم.راستی گارانتی باطل میشه؟؟؟گوشی هم از سری های اولش هست.ممنون میشم کسایی که اطلاعات دارن درباره قفل شبکه توضیح بدن.مرسی:n16:
والا داداش من ناحالا قفل شبکه نشنیدم اما اگه درست رام رو نصب نکنی گوشی در حین نصب رام بریک میشه فکر کنم منظورشون از فقل شبکه پاک شدن پوشه EFS گوشی هست که مربوط به آنتن دهی و وای فای میشه که با یک بک آپ از این پوشه مشکل حل میشه من تاحالا خیلی رو گوشیم رام نصب کردم و ازش راضیم در مورد گارانتی هم فک نکنم چون اگه رام رسمی نصب کنید گارانتی گوشی نمیره و حتی گوشی روت هم نیست درست مثل اینکه از اول از کارخونه با رام جدید تحویل گرفته باشد اما بدون بک آپ efs اقدام به نصب رام نکنید چون اگه اشتباهی اون پوشه بپره دیگه گوشیتون آنتن دهی و وای فای نخواهد داشت این مشکل به خصوص در دانگرید کردن خیلی پیش میاد
سلام دوستان
من گوشی اندرویدی خودم رو با USB به کامپیوتر با ویندوز۸.۱ وصل می کنم تمام فایل ها با هر فرمتی رو نشون می ده ولی فایل های زیپ رو نشون نمی ده چی کار کنم ؟ممنون
سلام دوست عزیز من بک گوشی اس ۵ رو رامش رو عوض کردیم قفل شبکه شد یعنی دیگه سیمکارت ایران رو قبول نمی کرد.و ۲۰۰ هزار ازمن گرفت درست کرد گوشی فروشی
شما گوشی رو از ایران با گارانتی رسمی خریدی؟
مدل دقیق گوشی رو بگین
قفل شبکه اگه منظورتون پریدن آنتن باشه اون به دلیل این هست که بعضی گوشیا به دلیل چند نسخه ای بودن دارای لاک سیم هستن مثل نوت 3 که نسخه اروپاش لاک سیم داره البته روش های مختلفی هست برای به روز رسانیشون
شما برا آپدیت اول فروم های مربوط به گوشیتونو به دقت بخونین و احتمالات رو در نظر بگیرین بعد اقدام به فلش کردن بکنین
سلام دوستان
من گوشی اندرویدی خودم رو با USB به کامپیوتر با ویندوز۸.۱ وصل می کنم تمام فایل ها با هر فرمتی رو نشون می ده ولی فایل های زیپ رو نشون نمی ده چی کار کنم ؟ممنون
دقیق متوجه منظورتون نشدم
در هر صورت فایل زیپ رو چه با کامپیوتر و چه با گوشی بخواین باز کنین باید برنامه مخصوص بهش رو نصب کنین
دقیق متوجه منظورتون نشدم
در هر صورت فایل زیپ رو چه با کامپیوتر و چه با گوشی بخواین باز کنین باید برنامه مخصوص بهش رو نصب کنین
این رو می دونم که برنامه winrar می خواد برای نمایش فایل های زیپ ولی من داخل یک پوشه مثلا Adm داخل گوشی چند تا فایل زیپ ،فیلم و عکس دارم حالا من گوشی رو با usb به کامپوتر می زنم و میرم داخل گوشی و پوشه Adm حالا در این جا فیلم ها و عکس ها رو نشون می ده ولی فایل های زیپ رو نشون نمی ده !!!!!؟؟؟ حالا من چی کار کنم که فایل های زیپ رو نیز بعد از وصل کردن به کامپیوتر توی همون پوشه داخل کامپیوتر نشون بده؟؟؟؟
VorteX01
23-01-2015, 13:26
سلام دوستان
متاسفانه گوشیم از دستم افتاد و الان رو صفحه یه خط های سفید هست (پایین صفحه خیلی زیاده) و این خط ها فقط با رنگ پیش زمینه سفید معلومه ، رو پیش زمینه های سیاه اصلا مشاهده نمیشه ، وقتی هم روشنایی رو میبرم بالا (مثلا 70% 80%) خیلی تابلو میشن ، ولی تاچ کار میکنه ، میخوام بدونم کجا بدم که اینو درست کنند ؟ و اینکه هزینه اش تقریبا چقد میشه؟
گوشی: LG G2
با تشکر فراوان
VorteX01
23-01-2015, 13:36
سلام دوستان
میخوام گوشیمو روت کنم کسی روش مطمئن بلده که مشکلی پیش نیاد و جواب گرفته باشه.
ممنون میشم آموزش یا لینکی چیزی بزارید.
گوشی HTC Desire 816 Dual Sim
این لینک فک کنم کمکتون کنه ، برای 816 هست حالا نمیدونم دو سیم کارته یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان آیا روشی هست که این تبلیغات مزاهم رو در سیستم عامل اندروید برای همیشه از بین برد؟؟
تا به حال اگه با یک وسیله که سیستم عامل اندروید داشته باشه اینترنت رفته اید وروی هر چی در اینترنت کلیک می کنی صفحه ای یا صفحاتی در تب جدید باز می شه و popup هم که از داخل مرورگر ها خاموش می کنی بازم این صفخات میاد که تبلیغات سایت ها نیست بلکه تبلیغات گوگل است.
سلام من با تری جی همراه اول نمیتونم با مرورگرم کار کنم
داره دیوونم میکنه دو بار ریست فکتوری کردم گوشی رو ولی بازم مشکل داره
و بعضی وقتی از تری جی خارج میشه دو باره باید برم جست و جوی دستی شبکه رو بزنم و ای ار ای سی ام تری جی رو بزنم
مدل گوشیم honor 3C هستش را حلش چیه میتونید کمکی کنید؟
:n16:
malkemid
30-01-2015, 10:56
سلام من با تری جی همراه اول نمیتونم با مرورگرم کار کنم
داره دیوونم میکنه دو بار ریست فکتوری کردم گوشی رو ولی بازم مشکل داره
و بعضی وقتی از تری جی خارج میشه دو باره باید برم جست و جوی دستی شبکه رو بزنم و ای ار ای سی ام تری جی رو بزنم
مدل گوشیم honor 3C هستش را حلش چیه میتونید کمکی کنید؟
:n16:
شما تو تعریف اکسس پوينت،جای پرو...ک...سی رو خالی بذار
cinemaresearch
30-01-2015, 20:31
سلام دوستان
گوشی چینی با اندروید 4.4.2 دارم
مشکلی که داره اینه که خودم میتونم برنامه های نصب شده (یا نشده) رو از طریق بلوتوث به گوشیهای دیگه بفرستم
اما گوشیهای دیگه وقتی برنامه apk رو برای من میفرستند، گوشیم دریافت نمیکنه، میزنه "ناموفق"
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
غول مرحله اخر
04-02-2015, 09:57
سلام
دوستان من وقتی وایبر وصل کردم تعداد مخاطبام دو برابر شده... یعنی از هر مخاطبی 2بار تکرار شده!
خذف هم که میکنم باز دوباره میرم وایبر باز همین شکلی میشه!!
چرا؟؟؟
malkemid
04-02-2015, 11:53
سلام
دوستان من وقتی وایبر وصل کردم تعداد مخاطبام دو برابر شده... یعنی از هر مخاطبی 2بار تکرار شده!
چرا؟؟؟
شماره هایی که تو سیمکارت ذخیره شدن رو پاک کن
غول مرحله اخر
04-02-2015, 11:59
شماره هایی که تو سیمکارت ذخیره شدن رو پاک کن
خوب اگه یه موقه وایبر رو حذف کنم یا سیم کارتو به گوشی دیگه منتقل کنم شماهرها چی میشن؟!
nini bad
04-02-2015, 12:53
سلام
چرا؟؟؟
وایبر بر اساس شماره های دفترچه تلفن گوشی هست که احتمالا گوشی شماره های داخل سیم کارت را نمایش میده هم شماره هایی که کپی کردی تو حافظه موبایل باید حالت دفترچه تلفن را بذاری فقط نمایش مخاطبین گوشی یا سیم کارت...
پ.ن: یک آدم عاقل هیچ وقت شماره های سیم کارت و پاک نمیکنه
malkemid
04-02-2015, 18:44
وایبر بر اساس شماره های دفترچه تلفن گوشی هست که احتمالا گوشی شماره های داخل سیم کارت را نمایش میده هم شماره هایی که کپی کردی تو حافظه موبایل باید حالت دفترچه تلفن را بذاری فقط نمایش مخاطبین گوشی یا سیم کارت...
پ.ن: یک آدم عاقل هیچ وقت شماره های سیم کارت و پاک نمیکنه
اون چیزی که شما میگید فقط تو اپ کانتکت عمل می کنه و وايبر دوباره شماره ها رو میاره.
در ضمن با انواع روشهای بکاپ گیری دیگه آدم عاقل شماره ها رو تو سیمکارت که ممکنه بسوزه یا حتی دزد ببره ذخیره نمی کنه.
ساده ترین راه سينک کردن با اکانت گوگل هست. یا می تونید از اپ کانتکت بکاپ بگیرید که بصورت یه فایل با پسوند vcf ذخیره میشه.
مهدی.گیم
05-02-2015, 00:39
سلام من یه ماه پیش زد2 خریدم دیشب در حال شارژ بود منم داشتم کلاش بازی میکردم.یدفه شارژ گوشی تموم شد خاموش شد.از شب تا صبح تو شارژ بودا الان روشن نمیشه.دکمه روشن کردنو نگه میدارم چراغش 3 تا چشمک میزنه قطع میشه.روشن نمیشه .ولی وقتی میزنم شارژ چراغش ثابت روشن میمونه اما روشن نمیشه اصلا.
علتش چیه ؟گوشی پرپر شد؟؟؟؟؟یا باطریش پرپر شد؟؟؟؟
سلام من یه ماه پیش زد2 خریدم دیشب در حال شارژ بود منم داشتم کلاش بازی میکردم.یدفه شارژ گوشی تموم شد خاموش شد.از شب تا صبح تو شارژ بودا الان روشن نمیشه.دکمه روشن کردنو نگه میدارم چراغش 3 تا چشمک میزنه قطع میشه.روشن نمیشه .ولی وقتی میزنم شارژ چراغش ثابت روشن میمونه اما روشن نمیشه اصلا.
علتش چیه ؟گوشی پرپر شد؟؟؟؟؟یا باطریش پرپر شد؟؟؟؟
پرپر شد
....
مهدی.گیم
05-02-2015, 01:12
پرپر شد
....
باطریش یا چیز دیگش. اگه باطریشه کجا باید عوض کنم هزینش چقدره تقریبا
سلام دوستان.
من با اتصال به اینترنت با گوشی Samsung Galaxy Grand 2 - G7102 - Dual SIM مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید.
تمامی مراحل زیر رو انجام دادم ولی اینترنت این گوشی وصل بشو نیست:
سیم کارت ایرانسل رو روی SIM 1 قرار دادم. پیام پیکربندی ایرانسل را ذخیره کردم.
Data enabled ، فعال کردن دسترسی به داده ها از طریق شبکه تلفن همراه رو هم فعال (تیک) کردم.
رومینگ داده ها رو هم فعال کردم.
حالت شبکه رو روی WCDMA قرار دادم.
بسته اینترنتی ایرانسل رو هم خریدم.
حالا هنگامی که مرورگر رو باز می کنم، میگه به اینترنت وصل نیستید و تنظیمات رو بررسی کنید.
دوباره برگشتم و حالت شبکه رو روی "حالت خودکار" قرار دادم. باز هم وصل نشد.
رومینگ داده رو غیرفعال کردم. بازم وصل نشد.
با چندین مرورگر از جمله اپرا و بایدو و سی ام امتحان کردم بازهم میگه به اینترنت وصل نیستید.
گوشی رو چندین بار روشن خاموش کردم بازم وصل نشد.
سیم کارت دوم که همراه اول بود رو از گوشی در اوردم و فقط سیم ایرانسل در SIM 1 باقی موند که باز هم وصل نشد.
یه بار تنظیمات دستی رو از سایت ایرانسل برداشتم و دستی گوشی رو تنظیم کردم، باز هم میگه اینترنت وصل نیست، تنظیمات
رو بررسی کنید.
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم.
با تشکر.
malkemid
05-02-2015, 12:32
شما فقط تو مرور گر مشکل دارید یا اصلا هیچ برنامه ای وصل نمیشه؟
سلام. ممنونم.
بالاخره به اینترنت تونستم وصل بشم.
حالا یه مشکل دیگه پدیدار شد.
مشکل اینه که با ایرانسل هیچ صفحه ای در مرورگر باز نمیشه؟
مشکل از اینترنت سیم کارت نیست چون با مودم 3g یو اس بی امتحان کردم روی ویندوز مشکلی نداره.
ضمنا با برنامه وایبر گوشی هم حتی مشکلی نداره و اینترنتش کار میکنه.
رایتل رو انداختم توی گوشی، مرورگر صفحه باز کرد و توانستم به سایت ها بروم.
ولی با ایرانسل نمیشه؟ صفحه می خواد لود بشه ولی گیر میکنه؟
ضمنا سیگنال آنتن ایرانسل هم اینجا قوی هستش.
تشکر.
malkemid
05-02-2015, 22:16
عزیز شما در تنظیمات فقط اکسس پوينت رو وارد کنید و جای تنطيمات مربوط به پراک صي و پورت رو خالی بگذارید درست میشه.
درایور رو هم نصب کردم نمیشه. اصلا حافظه گوشی نمیاد تو مای کامپیوتر !
چیکار کنم اخه؟ راه های مختلفی رفتم نشد!
وقتی گوشی رو خاموش میکنم میاد ولی مثل اون موقع هایی که رم خراب میشه و حتی حجمشو هم نشون نمیده فقط درایوشو تو مای کامپیوتر نشون میده!
از منو xperia connectivity > usb connection گزینه mtp رو فعال کن
Sent from my C6603 using Tapatalk
سلام دوستان
من یه سوال دارم نمیدونم مربوط به اینجا میشه یا نه ممنون میشم کمک کنید
گوشی من htc 616 هست واسه گرفتن بلوتوث با پسوند های apk مشکل دارم خودش جواب رد میده
می خواستم بدونم گزینه ای داره که غیر فعال کنم
ممنون
malkemid
08-02-2015, 18:12
سلام دوستان
من یه سوال دارم نمیدونم مربوط به اینجا میشه یا نه ممنون میشم کمک کنید
گوشی من htc 616 هست واسه گرفتن بلوتوث با پسوند های apk مشکل دارم خودش جواب رد میده
می خواستم بدونم گزینه ای داره که غیر فعال کنم
ممنون
این جزو موارد امنیتی هست که برای بلوتوث در نظر گرفته شده در بعضی رام ها. شما می تونید با استفاده از اپلیکیشن zapya به راحتی هر فایل apk حتی فایل نصب شده روی یک گوشی رو به گوشی های دیگه انتقال بدید.(zapya باید رو هر دو گوشی نصب باشه)
brothers000
09-02-2015, 13:56
چند وقت پیش بطور ناگهانی محتویات فولدر کمرا از گوشی Ace 3 و تبلت Tab 3 (هشت اینچ) پاک شدن !
حالا نمیدونم علت اینکه تقریبا هر دو همزمان پاک شدن چی بوده ! (خودم احتمال میدم وجود یک برنامه مشترک در دو دستگاه باعث ایجاد اختلال و در نهایت هم منجر به پاک شدن محتویات فولدر کمرا هر دو دستگاه شده)
نظر سایر دوستان چیه ؟
ضمنا راه حلی برای برگرداندن محتویات پاک شده وجود داره ؟ (چون شامل عکس ها و ویدئو هایی بوده که با خود دستگاها گرفته شده بوده)
برای ریکاوری چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید که بیشترین مقدار فایل های از دست رفته رو برگردونه ؟ (برنامه اندروید کار ساز تره یا کامپیوتر و اتصال دستگاا به کامپیوتر ؟)
سلام
گوشیم G2 mini هست. و یه سیم کارت توشه. ایرانسله
این گوشیم در حالت استندبای مصرف باتریش زیاده.
مثلا شب ساعت 12 روی 60 درصده. صبح ساعت 8 میبینم شده 40درصد!!!
ولی کلا در حال استفاده معمولی و بازی خوبه.
وای فای و ... خاموشه.
اندوید او اس هم مصرفش همیشه روی 25% ولی موقع هایی که استفاده نمیکنم همون مثلا شب تا صبح که میبینم اندروید او اس به 60-70% هم میرسه!!!!!!
--------------------------
بعد از اینکه شارژ گوشی 100% به 90% رسید (البته مقداری عکاسی کردم و مقداری وایبر و اینستا) این اسکرین شات زیر نتیجه استفادش هست:
و بعد از 1 ساعت و نیم دیگه استفاده ( بازم در حد وایبر و اینستا حدود 20 دقیقه)
هردو تقریبا یکیه. مصرف اندروید او اس خیلی زیاده.
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟
hamedmahone
12-02-2015, 01:59
سلام اینجا کسی میتونه مشکل منو حل کنه ؟ وقتی میخوام وارد بازی the walking dead season 1 بشم ارور میده unfortunatly WD S1 has stopped ... مطمئنم که جای فایل دیتا درسته و زبان گوشیم هم انگلیسیه ... مدل گوشیم هم Galaxy note 3 n 9005 هست... ممنون میشم کسی راه حلی پیدا کنه ... راستی به اکانت آمازون هم وصلم یعنی میتونم ازش برنامه و بازی دانلود کنم
با سلام به دوستان عزیز
گوشی بنده سونی z هست . در موقعیتی که گوشی هواوی و یا سامسونگ 3g رو دریافت می کنند گوشی من 2g رو میگیره. ایا ایراد از گوشی هست و یا قدرت دریافت سیگنال سونی ضعیف تر هست ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
Soroush-S
13-02-2015, 12:09
با سلام به دوستان عزیز
گوشی بنده سونی z هست . در موقعیتی که گوشی هواوی و یا سامسونگ 3g رو دریافت می کنند گوشی من 2g رو میگیره. ایا ایراد از گوشی هست و یا قدرت دریافت سیگنال سونی ضعیف تر هست ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
تنظیمات گوشی بزار روی Only WCDMA
دوست عزیزم ممنونم از راهنمایی شما
ممکنه بفرمائید تفاوت این گزینه با سایر گزینه ها چیه؟
با سپاس فراوان
سلام
دوستان کدام گوشی های HTC قابلیت آپدیت به سیستم های جدید lollipop رو دارند؟ چطور میشه فهمید؟
Soroush-S
14-02-2015, 15:51
دوست عزیزم ممنونم از راهنمایی شما
ممکنه بفرمائید تفاوت این گزینه با سایر گزینه ها چیه؟
با سپاس فراوان
یعنی سیمکارتت فقط از امواج نسل سه استفاده میکنه حتی اگه ضعیف باشه!
hamidrezavictor
15-02-2015, 19:30
سلام samsung galaxy a5 duos ساپورت میکنه otg?
سلام
برای اینترنت همراه اول عدد 1 رو زدیم به یک شماره که گفت و تنظیمات رو دریافت کرد. الان در APN تنظیمات اضافه شده.
گوشی htc one e8 هست و گزینه mobile data رو فعال میکنم اما اصلا اینترنت وصل نمیشه
مشکل حل شد. ای پی و پورت که خودکار میزات رو برداشتم
Milad4171
16-02-2015, 23:55
سلام.
دوستان وقتی لانچر نصب میکنیم یک پیفام امنیتی میده
منظور از این پیغام چی هست ؟؟
من شنیدم لانچر ها در مصرف باطری میتونن مفید باشن
این درسته؟؟ یا بستگی به اون لانچر داره؟؟
malkemid
17-02-2015, 01:50
سلام.
دوستان وقتی لانچر نصب میکنیم یک پیفام امنیتی میده
منظور از این پیغام چی هست ؟؟
من شنیدم لانچر ها در مصرف باطری میتونن مفید باشن
این درسته؟؟ یا بستگی به اون لانچر داره؟؟
پیغام مربوط به اجازه اجرای ویجت روی هوم اسکرین هست عموما.
می تونه تاثیر گذار باشه...یه لانچر سبک می تونه کمک کنه به مصرف کمتر.
سلام
من هر کاری کردم نمیازهرا ز گوگل پلی چیزی دانلود کنم. میگه مشکل کشور داری. با سایفون رفتم باز هم کوتاه نیامد. :n04:
malkemid
17-02-2015, 13:55
سلام
من هر کاری کردم نمیازهرا ز گوگل پلی چیزی دانلود کنم. میگه مشکل کشور داری. با سایفون رفتم باز هم کوتاه نیامد. :n04:
بعضی اپ ها رو میگه با دستگاه شما سازگار نیست...بعضی ها هم میگه اینها تو کشور شما قابل دسترسی نیست.
برای سری دوم...یه بار ریستارت کن...لوکیشن رو ببند...گوشی رو ببر به airplane mode و اگر از سایف اون استفاده می کنی گزینه tunnel whole device رو انتخاب کن. باید جواب بده.
اگر نداد، با استفاده از فیل کش روی پی سی برو اپ مربوطه رو پیدا کن...تیک بزن که بره تو wish list...بعد با گوشی برو تو wish list که توی گوگل پلی هست...ببین میشه؟ گاهی اینجوری گول می خوره!
یا حتی با پی سی و فیل کش رفتی....بزن install رو شاید کار کرد.
بعضی اپ ها رو میگه با دستگاه شما سازگار نیست...بعضی ها هم میگه اینها تو کشور شما قابل دسترسی نیست.
برای سری دوم...یه بار ریستارت کن...لوکیشن رو ببند...گوشی رو ببر به airplane mode و اگر از سایف اون استفاده می کنی گزینه tunnel whole device رو انتخاب کن. باید جواب بده.
اگر نداد، با استفاده از فیل کش روی پی سی برو اپ مربوطه رو پیدا کن...تیک بزن که بره تو wish list...بعد با گوشی برو تو wish list که توی گوگل پلی هست...ببین میشه؟ گاهی اینجوری گول می خوره!
یا حتی با پی سی و فیل کش رفتی....بزن install رو شاید کار کرد.
ممنون ازت
بعد برای سازگار نبودنش چی؟ اونها رو چی کار کنیم؟
راستی از سایت های ایرانی من app ها رو دانلود کردم و نصب کردم و مشکلی نبود.اما ادم دست و دلش نمیره . از هر جایی دانلود کنه(حالا من سعی کردم باز از سایت های معتبر تر دانلود کنم)
من الان رفتم با پی سی زدم add wishlist بعد زدم install گوشی رو شناخت و گفت بیا نصب کنم. اما با خود گوشی که میرم قبول نداره.
گوشی htc e8
malkemid
18-02-2015, 09:47
ممنون ازت
بعد برای سازگار نبودنش چی؟ اونها رو چی کار کنیم؟
راستی از سایت های ایرانی من app ها رو دانلود کردم و نصب کردم و مشکلی نبود.اما ادم دست و دلش نمیره . از هر جایی دانلود کنه(حالا من سعی کردم باز از سایت های معتبر تر دانلود کنم)
من الان رفتم با پی سی زدم add wishlist بعد زدم install گوشی رو شناخت و گفت بیا نصب کنم. اما با خود گوشی که میرم قبول نداره.
گوشی htc e8
اگه جواب نداد و حتما می خوای از گوگل پلی بگیری، می تونی از سایت های ليچر استفاده کنی که لینک گوگل پلی میدی، apk تحویل ميگيري و دستی نصب می کنی.
سلام
من با صدای گوشی HTC One E8 مشکل داشتم
در هنگام مکالمه صدای من به طرف مقابل نمی رسد ولی وقتی روی بلند گو می ذارم مشکل حل میشه
سیم کارت 3gهست و اپدیت هم اخرین ورژن ....لطفا هر کمکی می تونید بکنید
malkemid
19-02-2015, 02:22
احتمالا مشکل سخت افزاری هست
Amir Hossein
19-02-2015, 15:05
سلام...
همبن الان اومدم این سوال رو بپرسم دیدم اون دوست عزیز هم پرسیده!!! o_O
جدیدا موقع مکالمه earphon من کار نمیکنه و باید بذارم رو اسپیکر گوشی رو...گمون نمیکنم سخت افزاری باشه...
چون یه هفته بعدش... بلند گوی گوشی هم از کار اوفتاد... یعنی اگه موزیک یا ویدیو پلی کنم پخش نمیکنه ولی موقع زنگ خوردن صدا میده... !!!
تو تنضیمات رو هم نگاه کردم همه صداها بالا بود...
نکنه بد افزاری چیزیه؟
مثلا نمیشه فایل مربوط به صدا رو تو حافظه روت گوشی دستکاری کرد درست بشه؟ یا ازین کارا :31:
malkemid
19-02-2015, 15:15
سلام...
همبن الان اومدم این سوال رو بپرسم دیدم اون دوست عزیز هم پرسیده!!! o_O
جدیدا موقع مکالمه earphon من کار نمیکنه و باید بذارم رو اسپیکر گوشی رو...گمون نمیکنم سخت افزاری باشه...
چون یه هفته بعدش... بلند گوی گوشی هم از کار اوفتاد... یعنی اگه موزیک یا ویدیو پلی کنم پخش نمیکنه ولی موقع زنگ خوردن صدا میده... !!!
تو تنضیمات رو هم نگاه کردم همه صداها بالا بود...
نکنه بد افزاری چیزیه؟
مثلا نمیشه فایل مربوط به صدا رو تو حافظه روت گوشی دستکاری کرد درست بشه؟ یا ازین کارا :31:
گوشی در معرض رطوبت بوده یا هست؟ ممکنه داخل جک 3.5 خیس شده باشه و اینطوری گوشی تشخیص میده که هندزفري وصله...برای همین موزیک رو پخش نمی کنه( در واقع می خواد از طریق هندزفري پخش کنه)...ولی زنگ میزنه.
Amir Hossein
19-02-2015, 15:39
گوشی در معرض رطوبت بوده یا هست؟ ممکنه داخل جک 3.5 خیس شده باشه و اینطوری گوشی تشخیص میده که هندزفري وصله...برای همین موزیک رو پخش نمی کنه( در واقع می خواد از طریق هندزفري پخش کنه)...ولی زنگ میزنه.
الان که گفتین... رفتم امتحان کردم... با هندزفری صدا میاد... ولی هندزفری رو که درمیارم از اسپیکر صدا نمیاد... اما وقتی دکمه زیاد شدن صدا رو میزنم (وقتی چیزی پلی نیست) گوشی بیپ میکنه از اسپیکر...
درمورد رطوبت که تا اونجایی که یادمه گوشی جایی نبوده...
احتمالا همین طوری که شما گفتین شده... کاری که از دست من بر نمیاد...باید ببرم تعمیر کنن...
اگه جواب نداد و حتما می خوای از گوگل پلی بگیری، می تونی از سایت های ليچر استفاده کنی که لینک گوگل پلی میدی، apk تحویل ميگيري و دستی نصب می کنی.
ممنون امکان داره چند تا از این سایت ها رو بهم بدی
ببخشید در مورد اون مشکل صدای HTC One E8 کسی راه حلی پیدا نکرد ؟
من تو ایترنت گشتم گویا مشکل رایجی بوده
راه حل های مختلفی ارائه داده بودند از disable کردن گوگل نتفریم تا اپدیت و اینا...
ولی وقتی میخوام اپدیت کنم میگه شما به روز هستید ولی ورژن من با اخرین ورژن شمارهاش فرق می کنه
اگه میشه کمک کنید چه راه حل هایی به ذهنتون می رسه؟
در ضمن مشکل یکی دوباری موقت حل شد ولی برگشت
سلام
htc one e8 موقع کسی زنگ میزنه اسمش رو نمی زنه..
اما بعد تو history میره با اسم زده !!!
اما موقع زنگ زدشون اسمشون رو نمی زنه
و در تبلت اندرویدی نمی تونم هیچ سایتی رو بیشتر از 30 ثانیه نگاه کنم چون همون صفحه ای که داخلش هستم به یک صفحه تبلیغاتی فیلتر شده یا یک لینک دانلود نرم افزار یا ... تبدیل می شه و هیچ کاری هم نمی شه کرد می زنم عقب نمی شه و کلا من که تمام وب گردی ام با تبلت بود الان چند روز اصلا نتونستم وب گردی کنم الانم من با کامپیوتر آمدم
قبلا مثلا تبلیغات (100 در صد مطمیتنم که تبلیغات سایت مربوطه نیست و تبلیغات گوگل است یا تیلیغات اندروید است ) در یک تب جدید باز می شد که سریع می بستمش و هیچ کاری به اون صفحه ای که داخلش بودم نداشت
کمک کمک به خاطر خدا
ehsan_iace
21-02-2015, 12:11
من میخوام از آپدیت برنامههای روی گوشیام و دسترسی برنامههای روی گوشی به اینترنت جلوگیری کنم
و فقط به برنامه مروگرم اجازه اتصال به اینترنت بدهم
راهی وجود داره؟ (برای گوشی اندروید)
من میخوام از آپدیت برنامههای روی گوشیام و دسترسی برنامههای روی گوشی به اینترنت جلوگیری کنم
و فقط به برنامه مروگرم اجازه اتصال به اینترنت بدهم
راهی وجود داره؟ (برای گوشی اندروید)
شما میتونی از این نرم افزارها استفاده کنی با توجه به روت بودن یا نبودن گوشیتون
AFWALL+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (برای گوشیهای روت شده)
NOROOT DATA FIREWALL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (بدون نیاز به روت)
NOROOT FIREWALL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (بدون نیاز به روت)
سوالات و مشکلات رو تو تاپیک هر برنامه مطرح کنین :n16:
عزیزان سلام. این انتی ویروس های گوشی مثل نود32 چطور هستند؟ مرسوم هست نصب اونها؟ یا به درد نمیخوره؟ من هیچ اطلاعی ندارم ازش
malkemid
21-02-2015, 14:25
عزیزان سلام. این انتی ویروس های گوشی مثل نود32 چطور هستند؟ مرسوم هست نصب اونها؟ یا به درد نمیخوره؟ من هیچ اطلاعی ندارم ازش
نه دوست عزیز نیازی نداری اصلا. ویروس به اون معنای پی سی برای اندرويد نیست. یه سری بد افزار هست که بعضی اطلاعات رو به سرقت می بره که برای ما که تو ایران هستیم نگران کننده نیست چون مثلا کردیت کارت نداریم.
ehsan_iace
21-02-2015, 14:29
شما میتونی از این نرم افزارها استفاده کنی با توجه به روت بودن یا نبودن گوشیتونAFWALL+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (برای گوشیهای روت شده)NOROOT DATA FIREWALL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (بدون نیاز به روت)NOROOT FIREWALL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (بدون نیاز به روت)ممنون برای جوابات. اما روی لینکها که کلیک میکنم پیغام میده "دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست "
در تکمیل صحبت دوست عزیزمون اندروید از طریق بدافزار ویروس میگیره که شما اگه از مارکت های رسمی مثل پلی استور برنامه های مورد نیازتونو دانلود کنین احتمال آلوده شدنتون خیلی کم هست!
ممنون برای جوابات. اما روی لینکها که کلیک میکنم پیغام میده "دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست "
چشم الان درستشون میکنم و همین پست رو ادیت میکنم چک کنین چند دقیقه دیگه این پست رو
+
پست 2311 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ادیت شد
دوستان این اپدیت جدید clash of lord نصب نمیشه ارور Application not installed می ده.ولی اپدیت قبلی براحتی اجرا میشه.مشکل کجاست؟
دوستان این اپدیت جدید clash of lord نصب نمیشه ارور Application not installed می ده.ولی اپدیت قبلی براحتی اجرا میشه.مشکل کجاست؟
شما از پلی استور دانلود کردی؟
اگه ایمیلتون رو به بازی دادین یه بار بازی رو پاک کنین و ورژن جدید رو نصب کنین و دوباره ریستور کنین نقشتونو!
سلام
گوشی اس 3 خود به خود خاموش میشه و روی صفحه مشکی که گوشی میخواد روشن بشه میمونه و دوباره همون صفحه میاد ومیره که اسم گوشی ومدلش رو زده با کلنجار رفتن به هر حال گاهی اوقات روشن میشه.2ماه پیش اینجوری شد ریست فکتوری کردم درست شد تا چند روز پیش که اینجوری شد دوباره دوبار هم ریست کردم اما جواب نداد.خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید:n16:
شما از پلی استور دانلود کردی؟
اگه ایمیلتون رو به بازی دادین یه بار بازی رو پاک کنین و ورژن جدید رو نصب کنین و دوباره ریستور کنین نقشتونو!
مرسی. پاک کردم و از سورسهای مختلف مثل بازار پلی استور و خود سایت اصلی ریختم بازم نشد.کلا این ارور برای چی میتونه باشه؟
سلام
گوشی اس 3 خود به خود خاموش میشه و روی صفحه مشکی که گوشی میخواد روشن بشه میمونه و دوباره همون صفحه میاد ومیره که اسم گوشی ومدلش رو زده با کلنجار رفتن به هر حال گاهی اوقات روشن میشه.2ماه پیش اینجوری شد ریست فکتوری کردم درست شد تا چند روز پیش که اینجوری شد دوباره دوبار هم ریست کردم اما جواب نداد.خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید:n16:
به این حالت به اصطلاح بریک brick گفته میشه وقتی این حالت پیش میاد دیگه کاریش نمیشه کرد باید ریست کنی منم این مشکلو با تبلتم دارم تا حالا چندین بار بردمش نمایندگی دفعه آخر یه قطعه شو حتی عوض کردن ولی دوباره بریک شد منم دیگه بیخیالش شدم شما هم ببر نمایندگی شاید مشکل شما حل بشه سامسونگ خدمات پس از فروشش بهتره
مرسی. پاک کردم و از سورسهای مختلف مثل بازار پلی استور و خود سایت اصلی ریختم بازم نشد.کلا این ارور برای چی میتونه باشه؟
بعضی از اوقات وقتی حافظه پر باشه این مشکل پیش میاد حافظه برای نصب وجود نداره حافظه رو یه چک کنید
در تکمیل صحبت دوست عزیزمون اندروید از طریق بدافزار ویروس میگیره که شما اگه از مارکت های رسمی مثل پلی استور برنامه های مورد نیازتونو دانلود کنین احتمال آلوده شدنتون خیلی کم هست!
در تکمیل صحبت دوستان باید بگم اگر میخاید از ویروسی شدن در امان باشید نرم افزارهایی مثل comodo mobile security و یا security 360 دانلود کنید من کمودو دارم ازشم خیلی راضیم این نرم افزارها به جز آنتی ویروس قابلیتهای دیگه ای هم دارند اگه یه جستجو تو اینترنت کنید یا اگر نصب بفرمایید خودتون میبینید
به این حالت به اصطلاح بریک brick گفته میشه وقتی این حالت پیش میاد دیگه کاریش نمیشه کرد باید ریست کنی منم این مشکلو با تبلتم دارم تا حالا چندین بار بردمش نمایندگی دفعه آخر یه قطعه شو حتی عوض کردن ولی دوباره بریک شد منم دیگه بیخیالش شدم شما هم ببر نمایندگی شاید مشکل شما حل بشه سامسونگ خدمات پس از فروشش بهتره
یعنی ندم فلش کنن؟؟؟؟منظورم اینه که فلش هم بی فایده هست؟
Brick شدن گوشی زمانی هست که دیگه هیچ فعالیتی نمیکنه گوشی حتی نمیتونین ریستش کنین
شما در حالت خاموش گوشی رو وصل کن به کامپیوتر اگه صدای اتصال اومد با اودین و رام رسمی فلش بزنین و باز باش کارکنین ببینین چی میشه
یا اگه براتون سخته ببرین نمایندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میروم و هر 2 تا imei گوشی htc one e8 رو میزنم. بهش LG رو نشون میده.
جریان چیه؟
چرا این گوشی ها 2 تا imei دارن؟
Brick شدن گوشی زمانی هست که دیگه هیچ فعالیتی نمیکنه گوشی حتی نمیتونین ریستش کنین
شما در حالت خاموش گوشی رو وصل کن به کامپیوتر اگه صدای اتصال اومد با اودین و رام رسمی فلش بزنین و باز باش کارکنین ببینین چی میشه
ممنون از راهنماییت :n16::n16:
narges59
23-02-2015, 23:49
سلام. من یه سوالی دارم. گوشی من sony experia Z1 compact هست و من سیم کارت رایتل دارم، بقیه زمانی که آنتن رایتل میره، گوشی هاشون خود بخود روی اپراتورای دیگه مثل ایرانسل یا همراه اول تنظیم میشه، اما گوشی من آنتنش کاملا میره! بنظرم تنظیم خاصی وجود داره که من نمیدونم میشه راهنماییم کنید؟ ممنونم
malkemid
24-02-2015, 19:52
سلام. من یه سوالی دارم. گوشی من sony experia Z1 compact هست و من سیم کارت رایتل دارم، بقیه زمانی که آنتن رایتل میره، گوشی هاشون خود بخود روی اپراتورای دیگه مثل ایرانسل یا همراه اول تنظیم میشه، اما گوشی من آنتنش کاملا میره! بنظرم تنظیم خاصی وجود داره که من نمیدونم میشه راهنماییم کنید؟ ممنونم
شما باید رومینگ رو فعال کنید. از بخش network
میروم و هر 2 تا imei گوشی htc one e8 رو میزنم. بهش LG رو نشون میده.
جریان چیه؟
چرا این گوشی ها 2 تا imei دارن؟
میخواستم ببرم فلش کنن که دیگه خود بخود "باز مثل 2 ماه پیش که ریست کرده بودم" درست شد.حالا دلیلش چی میتونه باشه اینجوری میشه؟؟
میخواستم ببرم فلش کنن که دیگه خود بخود "باز مثل 2 ماه پیش که ریست کرده بودم" درست شد.حالا دلیلش چی میتونه باشه اینجوری میشه؟؟
احتمال داره نرم افزاری باشه
یه فلش بزنین ولی از سالم بودن رام مطمئن باشید
rshafiiy
25-02-2015, 19:08
سلام من گوشی نوت ۳ نئو دارم. یه سیمکارت ایرانسل گذاشتم روش . بعد از مدتی که از روشن بودنش میگذره با وجودی که گوشی روشنه دوستام میگن زنگ میزنیم گوشیت خاموشه. این مشکل از گوشیه یا سیمکارت ؟
سلام. من یه گوشی گلکسی گرند 2 گرفتم که شماره IMEI رو توی سایت numberingplans.com میزنم اسم نوکیا 1661 رو مینویسه. لز لحاظ ظاهری که همه چیز گوشی اوکی به نظر میرسه، ولی آنتن دهیش خیلی ضعیفه و شارژ باتری هم زود تموم میشه.
آیا مشکل خاصی داره یا چی؟!
برنامه CPU-Z رو هم که نصب کردم یه سری مشخصاتی که نشون میده با مشخصیاتی که توی GSMArena نوشته فرق داره.
مثلا:
GPU گوشی به جای اینکه طبق جی اس ام آرنا Adreno305 باشه، این رو نشون میده: Mali-400MP
حافظه رم باید 1.5 گیگابایت باشه ولی تو این برنامه مقدار رم رو 966MB نشون میده.
حافظه داخلی باید 8 گیگابایت باشه ولی اینجا عدد 0.98GB رو میده.
ظرفیت باتری هم باید 2600 میلی آمپر ساعت باشه ولی این برنامه عدد 1000 میلی آمپر ساعت رو نشون میده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
malkemid
27-02-2015, 11:35
برنامه CPU-Z رو هم که نصب کردم یه سری مشخصاتی که نشون میده با مشخصیاتی که توی GSMArena نوشته فرق داره.
مثلا:
GPU گوشی به جای اینکه طبق جی اس ام آرنا Adreno305 باشه، این رو نشون میده: Mali-400MP
ظرفیت باتری هم باید 2600 میلی آمپر ساعت باشه ولی این برنامه عدد 1000 میلی آمپر ساعت رو نشون میده.
اون imei زیاد نمیشه روش تکیه کرد خیلی وقتها اشتباه میده.
ولی اینکه از تو خود گوشی مشخصات دیگه ای میده عجیبه... رو خود باتری چند میلی آمپر ساعت نوشته؟
یا تست کن توش موزیک بریز ببین چقدر جا میشه توش!
sajjad1973
27-02-2015, 19:08
اقا من یه گوشی xperia z3 compact گرفتم گارانتی ارین که واقعا راضی هستم از همه چیزش ، عالیه، فقط یه مشکل اساسی دارم نمیتونم فایلها رو به اس دی کارت انتقال بدم، چکار باید کنم، گوشی قبلیم xperia neo بود که راحت، این کار رو توی ستینگش میرفتم و انجام میدادم و لی این z3 اینطوری نیست، کسی میتونه کمک کنه
malkemid
27-02-2015, 19:26
اقا من یه گوشی xperia z3 compact گرفتم گارانتی ارین که واقعا راضی هستم از همه چیزش ، عالیه، فقط یه مشکل اساسی دارم نمیتونم فایلها رو به اس دی کارت انتقال بدم، چکار باید کنم، گوشی قبلیم xperia neo بود که راحت، این کار رو توی ستینگش میرفتم و انجام میدادم و لی این z3 اینطوری نیست، کسی میتونه کمک کنه
دوست عزیز این قابلیت از اندروید کیت کت به بعد برداشته شده و برای داشتن این قابلیت باید روت باشه گوشی.
می تونی از کامپیوتر استفاده کنی برای مدیریت فایلهات.
سلام ودرود
من تو نوکیا ان 73 خودم چند تا پوشه برا پیامکها درست کرده بودم الان میخوام انتقال بدم
بعدشم اینکه تو اندروید میشه پوشه برا پیامها درست کرد؟
sajjad1973
28-02-2015, 07:40
دوست عزیز این قابلیت از اندروید کیت کت به بعد برداشته شده و برای داشتن این قابلیت باید روت باشه گوشی.
می تونی از کامپیوتر استفاده کنی برای مدیریت فایلهات.
چه مسخره شده پس ، دلم خوش بود گوشی جدیدی که گرفتم تا ۱۲۸ گیگ رو ساپورت میکنه، پس دیگه کارت حافظه به چه دردی میخوره، فقط ذخیره عکس و فیلم
malkemid
28-02-2015, 11:38
چه مسخره شده پس ، دلم خوش بود گوشی جدیدی که گرفتم تا ۱۲۸ گیگ رو ساپورت میکنه، پس دیگه کارت حافظه به چه دردی میخوره، فقط ذخیره عکس و فیلم
بله بیشترین استفاده ش همین عکس و فیلمه.
ولی روتش کن مشکلی پیش نمیاد. گوشی ت چیه؟
sajjad1973
28-02-2015, 12:01
بله بیشترین استفاده ش همین عکس و فیلمه.
ولی روتش کن مشکلی پیش نمیاد. گوشی ت چیه؟
xperia Z3 compact
malkemid
28-02-2015, 17:33
xperia Z3 compact
اگه گارانتی نداری می تونی روت ش کنی.
sajjad1973
01-03-2015, 09:44
اگه گارانتی نداری می تونی روت ش کنی.
نه گارانتی داره، مال ارین هست، خودمم زیاد از روت کردن گوشی خوشم نمیاد،
سلام ودرود
من تو نوکیا ان 73 خودم چند تا پوشه برا پیامکها درست کرده بودم الان میخوام انتقال بدم
برا اندروید نمیتونین پوشه بسازین تا جایی که میدونم!
مثلا:
چیپ ست شمارو برنامه چی میشناسه؟
دوستان چطور در htc one e8 میشه location رو مخفی کرد؟؟ کدام گزینه هست
این play store اصلا نمی زاره من دانلود کنم :n03:
Ali Delkhosh
02-03-2015, 15:13
سلام ودرود
نرم افزارهای مدیریت اس ام اس معمولا این کاری که شما می خوای رو انجام میدن
سلام و درود
یه نرم افزار مدیریت پیامک خوب معرفی میکینید ؟
سلام و درود
یه نرم افزار مدیریت پیامک خوب معرفی میکینید ؟
نرم افزاری برای مدیریت اس ام اس GO SMS Pro - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی از بهترین هاست ولی اون نیاز شمارو رفع نمیکنه
منظور از روت کردن گوشی چیه؟
منظور از روت کردن گوشی چیه؟
ساده ترین توضیح برا روت اینه که دسترسی کامل به سیستم عامل رو بتون میده
این توضیحات اضافی رو هم بخونین مفیده
اندروید برای تازه کارها: پرسش و پاسخ پیرامون روت کردن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])روت کردن تلفن همراه به چه معناست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان یه گوشی هوشمند اسمارت خریدم .
حالا که اومدم خونه میخام مموری رو نصب کنم نمیدونم چرا بالا نمیاد .
کسی میدونه چرا ؟؟
ایا کار خاصی باید انجام بشه .
supermax15
04-03-2015, 00:22
سلام
دوستان یه گوشی هوشمند اسمارت خریدم .
حالا که اومدم خونه میخام مموری رو نصب کنم نمیدونم چرا بالا نمیاد .
کسی میدونه چرا ؟؟
ایا کار خاصی باید انجام بشه .
برنامه رو میخواید رو مموری نصب کنید ؟
اگه منظورتون اینکه مموری رو نمیشناسه باید با ی رم ریدر ب کامپیوتر وصل کنید و فرمت رم رو به fat 32 تعغییر بدید
شارژ اولیه باتری = 6 ، 8 و به تعبیر برخی 12 ساعته ، آیا عملی منسوخ است و یا انجام آن توصیه میشه !؟
در صورت مثبت بودن این عمل آیا باید اول بطور کامل باتری تخلیه بشه و یا نه ؟ و چطور ؟!
مرسی...
malkemid
04-03-2015, 01:17
شارژ اولیه باتری = 6 ، 8 و به تعبیر برخی 12 ساعته ، آیا عملی منسوخ است و یا انجام آن توصیه میشه !؟
در صورت مثبت بودن این عمل آیا باید اول بطور کامل باتری تخلیه بشه و یا نه ؟ و چطور ؟!
مرسی...
کاملا منسوخ هست. هیچوقت هم باتری رو کامل خالی نکنید خیلی صدمه میزنه به باتری
برنامه رو میخواید رو مموری نصب کنید ؟
اگه منظورتون اینکه مموری رو نمیشناسه باید با ی رم ریدر ب کامپیوتر وصل کنید و فرمت رم رو به fat 32 تعغییر بدید
نه برنامه رو نمیخام رو مموری نصب کنم .
مموری رو داخل گوشی میزارم ولی نمیشناسه .
الان فایل سیستم مموری fat هست .
ایا همین fat باید تغییر کنه ؟
چجوری تغییرش بدم ؟
supermax15
04-03-2015, 12:05
نه برنامه رو نمیخام رو مموری نصب کنم .
مموری رو داخل گوشی میزارم ولی نمیشناسه .
الان فایل سیستم مموری fat هست .
ایا همین fat باید تغییر کنه ؟
چجوری تغییرش بدم ؟
معمولا گوشی ها باید fat رو بشناسن ولی fat 32 بهتره
اول اطلاعات داخل رم رو ی جا کپی کنید چون با فرمت همه چی داخلش پاک میشه
روش کلیک کنید و گزننه format بزنید
بعدش قسمت file system رو حالت fat32 بزارید و start کنید
Rezatommy
04-03-2015, 13:35
سلام دوستان
من گوشی HTC Desire HD دارم
آقا یه چند روزی هستش یه مشکلی دارم که خیلی برام مهمه ممنون میشم کمکم کنید
گوشی از جیبم که در آوردم دیدم بریک شده و رو صفحه Beats Audio مونده باتری در آوردم جا زدم بازم همون مشکل بازم رو همون صفحه گیر کرد. بعدش رفتم از ریکاوری factory Reset کردم گوشی بالا اومد وقتی رفتم Account and Sync گزینه Google رو انتخاب کردم یکی از gmail هام رو ثبت کرد اما اونیکی که خیلی برام مهمه(بازی کلش روش دارم) ثبت نشد که نشد.
هر کاری بگید کردم با Browser رفتم وارد میشه اما موقع ثبت کردن داخل setting میگه که پسورد غلته که با همین پسورد و همین آی پی تو گوشی برادرم و گوشی چندتا از دوستام وارد شد اما تو گوشی من صدبار بیشتر امتحان کردم بازم همون ارور رو میده
آقا کسی این مشکل رو نداره کسی راه حلی چیزی سراغ نداره ممون میشم کمکم کنید مرسی
نرم افزاری برای مدیریت اس ام اس GO SMS Pro - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی از بهترین هاست ولی اون نیاز شمارو رفع نمیکنه
بلاخره برنامه ای نیست که تو اندروید برای پیامکها فولدر درست کرد ؟
دوستان یه مشکل دیگه من رو گوشیم نمیشه همه برنامه هایی رو که بزا هستن رو بصورت کلی ببندم و فقط یکی یکی میشه بست .
نرم افزاری وجود داره که امکان رو بده همه رو یه کلی بست ؟
دوستان یه مشکل دیگه من رو گوشیم نمیشه همه برنامه هایی رو که بزا هستن رو بصورت کلی ببندم و فقط یکی یکی میشه بست .
نرم افزاری وجود داره که امکان رو بده همه رو یه کلی بست ؟
این به خاطر قابلیت ورژن اندرویدتون هست تو ورژن کیت کت قابلیت بستن دسته جمعی رو داره
این به خاطر قابلیت ورژن اندرویدتون هست تو ورژن کیت کت قابلیت بستن دسته جمعی رو داره
فکر نمیکنم چون گوشی من اخرین ورژن ندرویده 4.4.2
در گوشی های با ورژن 4.2.2 میشه دسته جمعی برنامه ها رو بست .
من اسم فانتزی ورژن ها رو بلد نیستم .
حالا برنامه ای سراغ دارین ؟
فکر نمیکنم چون گوشی من اخرین ورژن ندرویده 4.4.2
در گوشی های با ورژن 4.2.2 میشه دسته جمعی برنامه ها رو بست .
من اسم فانتزی ورژن ها رو بلد نیستم .
حالا برنامه ای سراغ دارین ؟
شاید ورزن رو اشتباه گفته باشم ولی 4.4.2 این قابلیت رو داره پیش فرض گوشیتون چی هست؟
شاید ورزن رو اشتباه گفته باشم ولی 4.4.2 این قابلیت رو داره پیش فرض گوشیتون چی هست؟
خیر پیشفرض گوشی فقط میشه تکی تکی برنامه ها رو بست
دوست عزیز توی اندروید 4.1.2 گوشی هوواوی هم یه جا برنامه هارو میبنده شما نمیدونم چجوری این مشکل رو دارین!
برنامه های مدیر رم Clean Master
دوست عزیز توی اندروید 4.1.2 گوشی هوواوی هم یه جا برنامه هارو میبنده شما نمیدونم چجوری این مشکل رو دارین!
برنامه های مدیر رم Clean Master
سلام
من htc one e8 دارم .. میخواهم نرم افزار های اندرویدی نصب کنم اما هر نرم افزاری مطمئن نیستم بهش
بهتر است انتی ویروس روش نصب کنم؟ چه انتی ویروسی؟ توصیه خاصی ندارید؟
malkemid
08-03-2015, 14:27
سلام
من htc one e8 دارم .. میخواهم نرم افزار های اندرویدی نصب کنم اما هر نرم افزاری مطمئن نیستم بهش
بهتر است انتی ویروس روش نصب کنم؟ چه انتی ویروسی؟ توصیه خاصی ندارید؟
نیازی به آنتي ویروس نداری...از مارکت های معتبر نصب کن مشکلی نیست
نیازی به آنتي ویروس نداری...از مارکت های معتبر نصب کن مشکلی نیست
پس کاربرد انتی ویروس برای چه هست؟
malkemid
08-03-2015, 16:40
پس کاربرد انتی ویروس برای چه هست؟
برای ما هیچی.
کاملا منسوخ هست. هیچوقت هم باتری رو کامل خالی نکنید خیلی صدمه میزنه به باتری
ممنون... یعنی به چند درصد که رسید بزاریم شارژ بشه ؟! میگن گوشی خاموش باشه خیلی بهتره زمانیکه شارژ میشه ! آره ؟!
malkemid
08-03-2015, 22:25
ممنون... یعنی به چند درصد که رسید بزاریم شارژ بشه ؟! میگن گوشی خاموش باشه خیلی بهتره زمانیکه شارژ میشه ! آره ؟!
دیگه 10-15 درصد شد بزن به شارژ...نیازی هم نیست خاموش کنی فرق چندانی ایجاد نمیشه.
topoly1000
09-03-2015, 15:21
عرض ادب به دوستان. مدتی میشه موقع پیج باز کردن روی گوش و تبلت پیغامی ظاهر میشه که باید نرم افزار du-battery رو دانلود کنید حتما.
میشه راهنمایی کنید علت این پیغام چیه و چطوری از شرش میشه خلاص شد. متشکرم :n12:
topoly1000
09-03-2015, 15:22
شرمنده دوباره پست زدم ولی بد جوری داره اذیت میکنه این مشکل .لطفا راهنمایی کنید.
malkemid
09-03-2015, 18:49
شما یه چیزی نصب کردی مثلا یه browser...یا یه نرم افزاری که هی داره اینو تبلیغ می کنه...ببین اخیرا چی نصب کردی که این پیغام میاد بعد پاکش کن!
عرض ادب به دوستان. مدتی میشه موقع پیج باز کردن روی گوش و تبلت پیغامی ظاهر میشه که باید نرم افزار du-battery رو دانلود کنید حتما.
میشه راهنمایی کنید علت این پیغام چیه و چطوری از شرش میشه خلاص شد. متشکرم :n12:
برای حذف تبلیغات تو برنامه های رایگان هم میتونین از نرم افزار AdAway ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنین
سلام دوستان
تنظیمات اکسس پوینت ایرانسل به طور اتوماتیک از اول رو گوشی بوده حالا میخام حذفش کنم یا تصحیحش کنم ولی هر کار ک میکنم نمیشه فقط میتونم اکسس پوینت جدید بسازم !
مشکل چیه؟
اندروید من ۴.۴.۲ هستش
سلام دوستان
تنظیمات اکسس پوینت ایرانسل به طور اتوماتیک از اول رو گوشی بوده حالا میخام حذفش کنم یا تصحیحش کنم ولی هر کار ک میکنم نمیشه فقط میتونم اکسس پوینت جدید بسازم !
مشکل چیه؟
اندروید من ۴.۴.۲ هستش
شما به صورت اتومات درخواست تنظیمات بده و ذخیره کنین ببینین درست میشه یا نه با کد *۱۳۰*۳*۶#
اگه نشد با استفاده از آموزش موجود تو لینک زیر تنظیمات دستی رو وارد کنین:
تنظیمات اینترنت و پهن باند برای گوشی های دارای سیستم عامل Android نسخه ۴ و بالاتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%88%20% D9%BE%D9%87%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF%20%D8 %A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%2 0%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB% 8C%20%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85%20%D8%B9%D8%A7 %D9%85%D9%84%20Android%20%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87% 204%20%D9%88%20%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B 1)
اطلاعات بیشتر در مورد اینترنت همرام ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به تاپیک زیر هم یه سر بزنین اونجا بیشتر در مورد مشکلات و مباحث GPRS ایرانسل بحث میشه میتونه مفید باشه
تمامی مباحث مربوط به Gprs ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من مشکلی تو ایجاد کانکشن جدید ندارم
قضیه اینه نمیتونم اکسس پوینت قبلی رو حذف یا ویرایش کنم
سلام
از کجا میشه فهمید گوشی htc ما به اندروید نسخه 5 اپدیت می شود یا خیر؟
malkemid
09-03-2015, 21:48
وارد اکسس پوینتی که می خوای پاک کنی بشو...از منوی سه نقطه ای بالا سمت راست گزینه دیلیت داره.
سلام
شما مدل گوشی ت رو بگو تا بهت بگم
وارد اکسس پوینتی که می خوای پاک کنی بشو...از منوی سه نقطه ای بالا سمت راست گزینه دیلیت داره.
شما مدل گوشی ت رو بگو تا بهت بگم
Htc one e8 dual sim تایوان
دقیقا مشکل همینه، هر کار میکنک وارد نمیشه
malkemid
09-03-2015, 22:34
سلام
Htc one e8 dual sim تایوان
بله آپدیت میشه. اما احتمالا چند ماه دیگه
دقیقا مشکل همینه، هر کار میکنک وارد نمیشه
وارد چی نمیشه؟
از همون اول که سیمکارتو زدم تو گوشی خودش ی اکسس پوینت درست کرده حالا میخام اون اکسس پوینتو حذف کنم که نمیشه! روش حذف کردنشم بلدم ولی اصلا هرکاری میکنم نمیشه
سلام
من یک مشکلی دارم.
یک نفر رو بلاک کردم . سپس اون رو delete هم کردم.
بعد از چند روز مجددا برمیگرده در لیست وایبر . هر چند بلاک هست اما باز اسمش و پروفایلش برمیگرده در لیست وایبر.
این دفعه از لیست شماره تلفن هام حذفش کردم. باز فایده نداره
جریان چیه ؟
دوستان سلام
در htc one بدون استفاده از دکمه بالای گوشی،میشه خاموش کرد گوشی رو یا ری استارت؟
mahmodcomputer92
12-03-2015, 15:51
سلام عزیزان
خواستم بپرسم برای گوشی هواوی جی ۷۰۰ یو ۱۰ آپدیت رسمی یا غیررسمی اومده؟؟؟
ممنون
Mehrshad-msv
13-03-2015, 02:19
آقا من گوشیم رو با XDA فرام هم هستش رو تغییر دادم و هم به KITKAT تغییر دارم اما الان با زبان فارسی مشکل دارم! راهی نیست بشه زبون فارسی رو روش فعال کرد مدل گوشی: SAMSUNG GTS 5300 یا همون پاکت هست...
ممنون
shayan0o21
13-03-2015, 05:32
سلام عزیزان
خواستم بپرسم برای گوشی هواوی جی ۷۰۰ یو ۱۰ آپدیت رسمی یا غیررسمی اومده؟؟؟
ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من گوشی سونی ال دارم
چند روز پیش رفتم روت کنم ،گوشی روت شد
ولی از اون به بعد گوشی حود به خود خاموش میشه ،خیلی رو اعصابمه
گوشی یهو خاموش میشه و خودش زود روشن میشه ...
بنظرتون مشکل از کجاس؟ چجوری درستش کنم؟
سلام
یک هندزفری نو مال دوستم هست. گوشی خودش iphone هست و راحت شناسایی میشه من هر کاری کردم گوشی ام نمی شناسه اون رو. htc one e8
چرا؟
albertxx
19-03-2015, 23:35
چرا نصب بعضی بازی های حجیم 7 خان رستمه ؟؟؟
بازی رو نصب میکنی
فایل دیتا رو هم دانلود میکنی (( با اون حجم زیادش ))
بعد آخرش ارور میده
و .....
این پلی استور به بعضی بازی ها چرا گیر میده ؟؟
این مشکل رو فقط من دارم یا اینجوریه ؟
آموزش طبق سایتی که واسه دانلود گذاشته میرم ولی باز مشکل داره !!!:n03:
چرا نصب بعضی بازی های حجیم 7 خان رستمه ؟؟؟
بازی رو نصب میکنی
فایل دیتا رو هم دانلود میکنی (( با اون حجم زیادش ))
بعد آخرش ارور میده
و .....
این پلی استور به بعضی بازی ها چرا گیر میده ؟؟
این مشکل رو فقط من دارم یا اینجوریه ؟
آموزش طبق سایتی که واسه دانلود گذاشته میرم ولی باز مشکل داره !!!:n03:
بعضی از بازی ها نیاز به اکانت جیمیل ساین شده دارن
سر کدوم بازی مشکل پیدا کردی:n36:
albertxx
19-03-2015, 23:55
بعضی از بازی ها نیاز به اکانت جیمیل ساین شده دارن
سر کدوم بازی مشکل پیدا کردی:n36:
dungeon hunter 5
نصب کردم کلا ارور داد
ورژن 4 رو خواستم نصب کنم یکی گفت گوشی باید روت باشه !
کلا بازی های حجیم همشون این مشکل رو دارن ؟؟:n13:
بازی های اکشن و استراتژیک ؟؟؟:n13:
-----
جایی نیست بازی های خوب رو معرفی کرده باشه ؟؟
و نرم افزار ؟
سخته پیدا کردنشون !
FOURTH RETURN
20-03-2015, 01:09
گوشیم سامسونگه نمیدونم چکار کردم برنامه هواشناسی گوشی از صحفه اولم رفت چطور برش گردونم؟
matr!x_2008
20-03-2015, 01:16
گوشیم سامسونگه نمیدونم چکار کردم برنامه هواشناسی گوشی از صحفه اولم رفت چطور برش گردونم؟
برو تو ویجت ها اونجا پیداش میکنی
matr!x_2008
20-03-2015, 01:18
dungeon hunter 5
نصب کردم کلا ارور داد
ورژن 4 رو خواستم نصب کنم یکی گفت گوشی باید روت باشه !
کلا بازی های حجیم همشون این مشکل رو دارن ؟؟:n13:
بازی های اکشن و استراتژیک ؟؟؟:n13:
-----
جایی نیست بازی های خوب رو معرفی کرده باشه ؟؟
و نرم افزار ؟
سخته پیدا کردنشون !
یک سایت خوب اندروید برات پخ میکنم
یه مشکلی در اجرای برنامه های اندروید دارم (البته نسخه اندروید من 4.4 هست)
الان دو سه روزه میخوام این برنامه kmplayer رو نصب کنم
پیغام میده :
متاسفانه kmplayer متوقف شد.
برنامه رو از بازاردانلود کردم..برای حل این مشکل یه راهکار اینترنتی مبنی بر پاک کرده cash و data برنامه رو هم امتحان کردم
ولی نشد که نشد!!
دوستان کسی راهکاری داره؟
ورژن جدید وایبر بنصبم پیام های وایبریم حذف میشه یا نه ؟!
ورژن جدید وایبر بنصبم پیام های وایبریم حذف میشه یا نه ؟!
موقع نصب ورژن جدید وایبر یک پیغام میاد new رو بزنی چیزی پاک نمیشه
نه پیامات پاک میشه نه استیکرایی که دانلود کردی
sh68_sari
21-03-2015, 09:10
دیشب یه سونی z2 خریدم ، یخورده باهاش کار کردم تا شارژش شد 17 درصد بعدش واسه اولین بار خواستم بزنم تو شارژ تبدیل نداشتم شارژر برادرم که گوشیش sozy z بوده رو گرفتم زدم به شارژ، صبح که پاشدم دیدم اصلا شارژ نشده و رو 24 درصد ثابت مونده ولی علامت در حال شارژ میاد، تبدیل گرفتم شارژر خود گوشیمو زدم داره خوب و تند داره شارژ میشه، خواستم بپرسم مشکلی واسه باتری پیش نمیاد که اون شارژر زدم تا صبح شارژ نشد چون اولین بار بود واسه شارژ میزدم دارم میپرسم
دیشب یه سونی z2 خریدم ، یخورده باهاش کار کردم تا شارژش شد 17 درصد بعدش واسه اولین بار خواستم بزنم تو شارژ تبدیل نداشتم شارژر برادرم که گوشیش sozy z بوده رو گرفتم زدم به شارژ، صبح که پاشدم دیدم اصلا شارژ نشده و رو 24 درصد ثابت مونده ولی علامت در حال شارژ میاد، تبدیل گرفتم شارژر خود گوشیمو زدم داره خوب و تند داره شارژ میشه، خواستم بپرسم مشکلی واسه باتری پیش نمیاد که اون شارژر زدم تا صبح شارژ نشد چون اولین بار بود واسه شارژ میزدم دارم میپرسم
نه 1بار موردی نداره
سعی کن از شارژر استاندارد خود گوشی برای شارژ گوشیت استفاده کنی
sh68_sari
22-03-2015, 00:20
نه 1بار موردی نداره
سعی کن از شارژر استاندارد خود گوشی برای شارژ گوشیت استفاده کنی
3 ساعت گذاشتم رو شارژ 11.30 صبح برداشتم رو 99 درصد بود چون عجله داشتم برم، حس میکنم زود باتری خالی میکنه برخلاف تعریفی که از باتری z2 میکردن، یعنی از ساعت 11.30 صبح تا الان که 1.15 نیمه شبه رو روشنایی صفحه حداکثر از 99 به 26 درصد رسید شارژ، جایی هم بودم که آنتن کم داشت هی آنتن میرفت اینترنت هم مصرف نداشتم، در حالی که دختر خالم s5 داشت اصلا شارژش کم نمیشد واسه من کم میشد زود، مشکل از چیه؟ کالیبره کنم باتریو خوب میشه؟؟ بهتر میشه یعنی، کالیبره ضرر نداره همین اول کاری؟؟:n27:
albertxx
22-03-2015, 02:29
عحب سوالی پرسیدی
منم تازه ز2 خریدم
با اجازه دوست عزیز clau
در مورد شارژر فقط یه نکته بگم
شارژر هر گوشی واسه همون گوشی طراحی میشه
مثلا گوشی sony sp آمپراژ 800 داره
و مثلا شارژر تبلت 7 سامسونگ آمپراژ 2000
آمپراژ گوشی z2 من رو شارژر خوندم 1500 زده
وقتی شما از شارژری استفاده میکنی که آمپر کمتری داره صد در صد دیرتر شارژ میشه
تا اونجا که میشه سعی کن از شارژر خود گوشی استفاده کنی
و یا حداقل یه شارژر قویتر !
mamale_2007
22-03-2015, 15:55
سلام دوستان . وقتی gprs رو روشن میکنم گوشی بد آنتن میده مدلش note 3 neo هست
ممنون از جواباتون.
good_messi
24-03-2015, 23:41
با سلام
دوستان میخاستم بدونم چرا مود hdr تو دوربین گوشی z1 فعال نیست؟؟؟؟/
majideblis
24-03-2015, 23:52
گوشی زد 2 که باتریش قابل جابجایی نیست، اولین بار ک باید بزاریم تو شارژ؟ چند ساعت؟
nini bad
25-03-2015, 00:23
گوشی زد 2 که باتریش قابل جابجایی نیست، اولین بار ک باید بزاریم تو شارژ؟ چند ساعت؟
گوشی که تازه خریداری میشه قبل از روشن کردن 30دقیقه باید توی شارژ باشه... در دفترچه راهنمای گوشی هم زده شده.
majideblis
25-03-2015, 00:31
اون که میگن 6 ساعت باید
تو شارژ باشه اشتباهه؟
nini bad
25-03-2015, 00:42
اون که میگن 6 ساعت باید
تو شارژ باشه اشتباهه؟
باتری های جدید لیتیوم یون هستند نیازی به شارژ اولیه ندارند زمان گذشته بود که یک سری باتری ها نیاز به شارژ طولانی مدت اولیه داشتند... باتری های جدید باید مراقبت بشوند مثلا از 6درصد کمتر نشه ترجیحا بین 10 تا 15درصد گوشی را شارژ کنید هفته ایی یک بار باتری 20 درصد را تا 80درصد شارژ کنید برای افزایش دوره زمانی تخلیه...
باتری های جدید لیتیوم یون هستند نیازی به شارژ اولیه ندارند زمان گذشته بود که یک سری باتری ها نیاز به شارژ طولانی مدت اولیه داشتند... باتری های جدید باید مراقبت بشوند مثلا از 6درصد کمتر نشه ترجیحا بین 10 تا 15درصد گوشی را شارژ کنید هفته ایی یک بار باتری 20 درصد را تا 80درصد شارژ کنید برای افزایش دوره زمانی تخلیه...
سلام
امکان داره این رو توضیح دهید؟
برای افزایش دوره زمانی تخلیه...
Mehrshad-msv
25-03-2015, 12:32
آقا من گوشیم رو با XDA فرام هم هستش رو تغییر دادم و هم به KITKAT تغییر دارم اما الان با زبان فارسی مشکل دارم! راهی نیست بشه زبون فارسی رو روش فعال کرد مدل گوشی: SAMSUNG GTS 5300 یا همون پاکت هست...
ممنون
کمک لطفا:n40:
nini bad
25-03-2015, 13:56
سلام
امکان داره این رو توضیح دهید؟
باتری های لیتیوم یونی سلول های ذخیره انرژی که دارند به شکلی هست که به تعداد تخلیه و شارژ ناقص حساس هستند یعنی هیچ وقت نباید تخلیه کامل بشوند و نباید بعد از 100درصد کامل در شارژ بمانند برای همین باتری ها باید در هفته چند بار از از 20یا 40 درصد تا 80درصد شارژ شوند تا این دوره یا انبارداری زمانی کاهش پیدا نکنه...ولتاژ بالا، گرمای شدید باعث آسیپ پذیری میشه.
باتری های لیتیوم یونی سلول های ذخیره انرژی که دارند به شکلی هست که به تعداد تخلیه و شارژ ناقص حساس هستند یعنی هیچ وقت نباید تخلیه کامل بشوند و نباید بعد از 100درصد کامل در شارژ بمانند برای همین باتری ها باید در هفته چند بار از از 20یا 40 درصد تا 80درصد شارژ شوند تا این دوره یا انبارداری زمانی کاهش پیدا نکنه...ولتاژ بالا، گرمای شدید باعث آسیپ پذیری میشه.
سلام
درست می فرمائید
اما وقتی باطری 100 ردصد شارژ کامل میشود..دیگر به صورت اتوماتیک Off میشود و اصلا ولتاژی به باطری نمیرسه.. و حتی باطری از حالت گرمای خودش خارج میشه و سرد میمونه
nini bad
25-03-2015, 14:36
سلام
درست می فرمائید
اما وقتی باطری 100 ردصد شارژ کامل میشود..دیگر به صورت اتوماتیک Off میشود و اصلا ولتاژی به باطری نمیرسه.. و حتی باطری از حالت گرمای خودش خارج میشه و سرد میمونه
درسته اما همیشه همه با شارژر اصلی گوشی شارژ نمیکنند پاوربانک ها شارژهای ماشینی و غیره که تعداد محدودی به صورت اتوماتیک ولتارژ را قطع میکنند... گرمای بیش از حد منظور فقط از طریق عملیات شارژ نبود به صورت کلی گفته شد.
سلام
وقتی در گوگل store دارم نرم افزاری دانلود میکنم میگه offers in app-purcahse حتی تهش هم قیمت زده
اما میشه رایگان دانلود کرد از همان جا مثل instapaper
جریان چیه؟ پس فرقش با free چه هست؟
malkemid
26-03-2015, 11:44
سلام
وقتی در گوگل store دارم نرم افزاری دانلود میکنم میگه offers in app-purcahse حتی تهش هم قیمت زده
اما میشه رایگان دانلود کرد از همان جا مثل instapaper
جریان چیه؟ پس فرقش با free چه هست؟
in app purchase یعنی خود برنامه رایگان قابل دانلود هست ولی بعضی آیتم های داخل برنامه روباید بخرید. مثلا برنامه عکاسی هست...بعضی افکت هاش پولیه و بعد از نصب برنامه، از داخل خود برنامه قابل خرید هست. تا وقتی که نخواید از این آیتم ها استفاده کنید نیاز نیست پولی پرداخت کنید.
AhmadReza.
26-03-2015, 23:43
سلام دوستان
من میخوام بدونم کدوم از این پردازنده ها سرعت و قدرتش بالاتره..؟؟؟
Qualcomm Snapdragon Chipset
Quad-core Cortex-A53 CPU
1.2 گیگاهرتز 64 بیتی
یا
Mediatek MT6592 Chipset
Octa-core CPU
1.7 گیگاهرتز
Mali-450MP4
32 بیتی
ممنون
malkemid
26-03-2015, 23:53
سلام دوستان
من میخوام بدونم کدوم از این پردازنده ها سرعت و قدرتش بالاتره..؟؟؟
Qualcomm Snapdragon Chipset
Quad-core Cortex-A53 CPU
1.2 گیگاهرتز 64 بیتی
یا
Mediatek MT6592 Chipset
Octa-core CPU
1.7 گیگاهرتز
Mali-450MP4
32 بیتی
ممنون
اسنپدراگون رو من انتخاب می کنم. ولی نباید فعلا تفاوت چندانی باشه
Alireza.M67
27-03-2015, 10:59
من یه سامسونگ نوت 2 دارم چند وقتیه که وایبرم همش هنگ میکنه .
یعنی مثلا 5 ثانیه کار میکنم بعد 10 ثانیه هنگه و این دور تکرار میشه.
از چند نفرم پرسیدم اونام گوشی اندرویدی داشتن و دقیقا این مشکل واسه اونا هم بود.
کش برنامه رو پاک کردم درست نشد.
رفتم توی فایل های مخفی برنامه و همه فایهای تمپ و تامبنیل رو پاک کردم بازم نشد.
راه دیگه ای به ذهنتون میرسه ؟
sdfssdfs
27-03-2015, 11:06
من یه سامسونگ نوت 2 دارم چند وقتیه که وایبرم همش هنگ میکنه .
یعنی مثلا 5 ثانیه کار میکنم بعد 10 ثانیه هنگه و این دور تکرار میشه.
از چند نفرم پرسیدم اونام گوشی اندرویدی داشتن و دقیقا این مشکل واسه اونا هم بود.
کش برنامه رو پاک کردم درست نشد.
رفتم توی فایل های مخفی برنامه و همه فایهای تمپ و تامبنیل رو پاک کردم بازم نشد.
راه دیگه ای به ذهنتون میرسه ؟
معمولا اگه مموری ای که برنامه ها روش نصب میشن یا رم گوشیت خیلی پر باشه این مشکل پیش میاد یه سری از برنامه هاتو به اس دی منتقل کن و برنامه های در حال اجرای اضافیو ببند احتمال داره مشکل حل شه به علاوه ورژن اندرویدت احتمالا قدیمیه و وایبر های قدیمی تر بهش سازگار تره
sent from my android phone
Alireza.M67
27-03-2015, 11:20
معمولا اگه مموری ای که برنامه ها روش نصب میشن یا رم گوشیت خیلی پر باشه این مشکل پیش میاد یه سری از برنامه هاتو به اس دی منتقل کن و برنامه های در حال اجرای اضافیو ببند احتمال داره مشکل حل شه به علاوه ورژن اندرویدت احتمالا قدیمیه و وایبر های قدیمی تر بهش سازگار تره
آهان این دومی محتمل تره ...
از کجا وژن قدیمیشو گیر بیارم ؟
sdfssdfs
27-03-2015, 11:21
کافیه تو نت سرچ کنی همه چی پیدا میشه
sdfssdfs
27-03-2015, 11:25
آهان این دومی محتمل تره ...
از کجا وژن قدیمیشو گیر بیارم ؟
بفرما
غول مرحله اخر
27-03-2015, 11:44
سلام دوستان عزیز
سوالم اگه مبتدی هسش ببخشید
من گوشی lg l40 دارم
با مرورگر (کروم) خودِ گوشی تو یک روز وب گردی انجام دادم
الان که میخوام دوباره یه سایتی برم، اخطار میده که حافظه گوشی شما پر شده و باید نرم افزار زیر رو نصب کنید و...
رو قسمت نصب نرم افزار کلیک میکنم یه صفحه نوشته افزودن یک حساب google که 2گزینه موجود و جدید داره ... خلاصه باید چیکار کنم؟
ممنون
sdfssdfs
27-03-2015, 11:46
خب بخوای نرم افزار از گوگل پلی نصب کنی باید حتما یه حساب ایمیلتو برای گوشی قبلس تعریف کرده باشی تا بتونی از پلی دانلود کنی و این کار فقط برای اولین بار لازمه حالا اون چه برنامه ای هست نمیدونم ولی به مرور زمانمرورگرت کشش پر میشه میتونی خودت خالیش کنی
mahmodcomputer92
27-03-2015, 11:56
سلام عزیزان
گوشی من هوآوی جی۷۰۰ هست
تو فکرمه که روتش کنم
اما میخوام بدونم اگه روت بشه دقیقا چه اتفاقایی قراره بعدش بیافته؟؟
مممنونم میشم عزیزان راهنمایی کنید
خودم هم میتونم روتش کنم؟؟
کلا روت کردن خوبه یا بده؟؟
sdfssdfs
27-03-2015, 11:59
بله خودت هممیتونی روت کنی ولی اگه خیلی اماتور باشی سخته برات نه این که مشکلی پیش بیاد تو انجمن موبایلستان تایپیکاختصاصی گوشیت و اموزش روتش رو میتونی پیداکنی اگه گوشی روت بشه گارانتی شاملش نمیشه ولی به راحتی میتونی به حالت اول برش گردونی
وقتی روتش کنی به مدیریت کاملش دسترسی داری ومیتونی همهههه برنامه هاشو پاک کنی و عوض کنی و به عنوانمثال لانچرش رو که واسط گرافیکیشه پاک کنی یه مدل دیگه نصب کنی ولی اگه قبل از نصب لانچر جدید مثلا قدیمیو پاک کنی گوشیت دیگه هیچی نشون نمیده اینا مضراتشه ولی خب دستت خیلی بازه دیگه هرچی بخوای نصب میکنی مثلا برنامه بازار این امکان را داره اگه گوشیت روت باشه اتوماتیکبرنامه ها رو شبانه دانلود و خوددش نصب میکنه و....
mahmodcomputer92
27-03-2015, 12:16
بله خودت هممیتونی روت کنی ولی اگه خیلی اماتور باشی سخته برات نه این که مشکلی پیش بیاد تو انجمن موبایلستان تایپیکاختصاصی گوشیت و اموزش روتش رو میتونی پیداکنی اگه گوشی روت بشه گارانتی شاملش نمیشه ولی به راحتی میتونی به حالت اول برش گردونی
وقتی روتش کنی به مدیریت کاملش دسترسی داری ومیتونی همهههه برنامه هاشو پاک کنی و عوض کنی و به عنوانمثال لانچرش رو که واسط گرافیکیشه پاک کنی یه مدل دیگه نصب کنی ولی اگه قبل از نصب لانچر جدید مثلا قدیمیو پاک کنی گوشیت دیگه هیچی نشون نمیده اینا مضراتشه ولی خب دستت خیلی بازه دیگه هرچی بخوای نصب میکنی مثلا برنامه بازار این امکان را داره اگه گوشیت روت باشه اتوماتیکبرنامه ها رو شبانه دانلود و خوددش نصب میکنه و....
ممنونم دوست عزیز
پس مشکل خاصی پیش نمیاد
آخه همیشه ترس داشتم از روت کردن گوشیم;-)
گوشیم از اولشم گارانتی نداشت
من بیشترین دلیلم برای ایکس مود هست اجرا میشه دیگه بعدش آره؟؟؟
ممنون عزیز
sdfssdfs
27-03-2015, 12:17
والا دروغ چرا منظورتو از ایکس مود نمیفهمم ولی من روزی که گوشیو میخرم روت میکنم و هیییچ مشکلیم ندارم اصلا مشکل من با برنامه های اصلی گوشیه که نمیخوامشون
mahmodcomputer92
27-03-2015, 16:35
والا دروغ چرا منظورتو از ایکس مود نمیفهمم ولی من روزی که گوشیو میخرم روت میکنم و هیییچ مشکلیم ندارم اصلا مشکل من با برنامه های اصلی گوشیه که نمیخوامشون
سلام عزیز
ممنونم از راهنماییتون
ایکس مود برای مثلا هک بازی کلش هست!!!
لطف میفرمایید راهنمایی کنید خودتون اگه براتون مقدوره؟؟؟
اون سایتی که فرمودید رفتم اما یکم قدیمی بود اطلاعاتش و ترسیدم وسط کار همه چیز بپره [emoji4]
اگه امکانش هست واقعا ممنون میشم
پس منتظر راهنماییذهاتون هستم دوستان
راستی یکنفر گفت با روت کردن گوشی مقداری سنگین میشه کارکردش؟؟؟
درسته؟؟؟
ممنون
Alireza.M67
27-03-2015, 16:39
بفرما
من تا ورژن 3.1.1 هم عقب اومدم ولی نشد که نشد
SoroushRanger
27-03-2015, 20:27
دوستان سلام.
من یک رام رو اشتباها رو گوشی نصب کردم و مثل اینکه باهاش همخونه نداره!(به گفته ی سایتی که دانلود کردم مثلا باید همخونی میداشت:n34:)
وقتی پس از نصب رام ریبوت رو زدم هنگام بوت شدن عکس برند Lenovo میاد و بعدش یه صفحه سفید.باز گوشی رویبوت میشه و همین داستان!
مدل گوشیم Huawei Y511 -U30 هستش.بگید چیکارکنم درست شه!دارم از ترس میمیرم:n28:
sdfssdfs
27-03-2015, 20:43
دوستان سلام.
من یک رام رو اشتباها رو گوشی نصب کردم و مثل اینکه باهاش همخونه نداره!(به گفته ی سایتی که دانلود کردم مثلا باید همخونی میداشت:n34:)
وقتی پس از نصب رام ریبوت رو زدم هنگام بوت شدن عکس برند Lenovo میاد و بعدش یه صفحه سفید.باز گوشی رویبوت میشه و همین داستان!
مدل گوشیم Huawei Y511 -U30 هستش.بگید چیکارکنم درست شه!دارم از ترس میمیرم:n28:
نترس عزیز رام اصلیشو بریز تو مموری کارتت و باتریو در بیار بعد 15 ثانیه جا بزن بعد ولوم بالا و پایین و پاور رو هر سه تاشو هم زمان نگه دار گوشی رامو نصب میکنه فقط باید تویه پوشه به اسم خاص تو مموری کارتت بریزی
SoroushRanger
27-03-2015, 20:52
نترس عزیز رام اصلیشو بریز تو مموری کارتت و باتریو در بیار بعد 15 ثانیه جا بزن بعد ولوم بالا و پایین و پاور رو هر سه تاشو هم زمان نگه دار گوشی رامو نصب میکنه فقط باید تویه پوشه به اسم خاص تو مموری کارتت بریزی
خیلی ممنون دوست عزیز.
اسم خاص منظورت چیه؟
sdfssdfs
27-03-2015, 20:54
خیلی ممنون دوست عزیز.
اسم خاص منظورت چیه؟
۱ – فایل رام رسمی را آنزیپ کرده
۲ – پوشه ی dload رو به مموری کارت انتقال میدید
۳ – گوشی را خاموش کرده و بعد همزمان کلید ولوم + و – را گرفته و منتظر می مانیم تا گوشی وارد مرحله نصب رام شود
۴ – حدودا ۱۰ دقیقه نصب رام طول می کشد
SoroushRanger
27-03-2015, 22:02
۱ – فایل رام رسمی را آنزیپ کرده
۲ – پوشه ی dload رو به مموری کارت انتقال میدید
۳ – گوشی را خاموش کرده و بعد همزمان کلید ولوم + و – را گرفته و منتظر می مانیم تا گوشی وارد مرحله نصب رام شود
۴ – حدودا ۱۰ دقیقه نصب رام طول می کشد
من یکی دانلود کردم ولی توش فایلی بنام UPDATE.APP نیست!!!!میشه یکی برای گوشی من لینکشو بده خواهشااا:n28:
majideblis
29-03-2015, 16:26
سلام دوستان، بنده چند هفته پیش گوشی زد 2 گرفتم ولی زیاد از باتریش راضی نیستم
دوستانی که این گوشی رو دارن نظرشون چیه؟
من انتظارم زیاده یا باتریش خوب نیست
Public Enemy
30-03-2015, 01:17
دوستان برای گذر از تحریم گوگل پلی چه روشی رو استفاده می کنند ؟
خیلی برام جالبه هم از رایانه هم از گوشی از یک اکانت استفاده می کنم . با نرم افزار گذر از تحریم + رایانه میشه از گوگل دانلود کرد . اما نمیشه با نرم افزار گذر از تحریم + گوشی از گوگل پلی دانلود کرد
ho3in2012
30-03-2015, 16:31
سلام دوستان
من یه گوشی Lenovo Vibe X2 خریدم
یه مشکلی داره وقتی یکم باهاش کار میکنم و گوشی گرم میشه
صفحه نمایش اولش شروع میکنه به پریدن ( هی صفحه میاد و میره)
یک دیقه بعد علاوه بر این یه خط هایی روی صفحه میاد و رد میشه ( عین تلوزیون برفکی)
بعدشم کل صفحه به هم میریزه و کل صفحه یه رنگ رو نشون میده
گوشی رو میزارم 5 دقیقه تو یخچال دوباره درست میشه تا وقتی گرم بشه
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
آدرس نماینده رسمی لنوو تو ایران کجاست ؟
خواهشا اگه میدونید جواب بدید
mohammad mbm
31-03-2015, 00:38
با سلام و تبریک سال نو خدمت کلیه دوستان
میخواستم بدونم چجوری میشه از مخاطبین گوشی که lcd شکسته بکاپ گرفت نرم افزار kies رو هم نصب کردم ولی شناسایی نمیکنه.از اساتید خواهشمندم کمک کنن خیلی خیلی برام ضرروریه
ضمنا گوشی سامسونگ s3 هستش
باتشکر فراوان از دوستان
دوستان برای گذر از تحریم گوگل پلی چه روشی رو استفاده می کنند ؟
خیلی برام جالبه هم از رایانه هم از گوشی از یک اکانت استفاده می کنم . با نرم افزار گذر از تحریم + رایانه میشه از گوگل دانلود کرد . اما نمیشه با نرم افزار گذر از تحریم + گوشی از گوگل پلی دانلود کرد
فک کنم گوگل پلی قبلا شما رو کاربر ایرانی شناسایی کرده
یه بار گوگل پلی رو Clear Data کنید و بعد از اتصال به همون اسمشو نبر :n02: دوباره برنامه رو باز کنید ، احتمالا درست میشه
malkemid
31-03-2015, 10:04
فک کنم گوگل پلی قبلا شما رو کاربر ایرانی شناسایی کرده
یه بار گوگل پلی رو Clear Data کنید و بعد از اتصال به همون اسمشو نبر :n02: دوباره برنامه رو باز کنید ، احتمالا درست میشه
گوگل معمولا از سه طریق چک می کنه طرف رو. اتصال اینترنت، موقعیت جی پی اس و اتصال آنتن مخابراتی.
شما گوشی رو به حالت پرواز ببر...جی پی اس رو هم ترجیحا خاموش کن. ببین درست میشه یا نه.
VorteX01
31-03-2015, 11:18
سلام دوستان
من یه گوشی Lenovo Vibe X2 خریدم
یه مشکلی داره وقتی یکم باهاش کار میکنم و گوشی گرم میشه
صفحه نمایش اولش شروع میکنه به پریدن ( هی صفحه میاد و میره)
یک دیقه بعد علاوه بر این یه خط هایی روی صفحه میاد و رد میشه ( عین تلوزیون برفکی)
بعدشم کل صفحه به هم میریزه و کل صفحه یه رنگ رو نشون میده
گوشی رو میزارم 5 دقیقه تو یخچال دوباره درست میشه تا وقتی گرم بشه
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
آدرس نماینده رسمی لنوو تو ایران کجاست ؟
خواهشا اگه میدونید جواب بدید
اگر حین شارژ شدن گوشی (یعنی اگر گوشی متصل به برق باشه) داغ میکنه ، که حتما بخاط باتریش هست که گرماش تاثیر رو پردازنده داره، در غیر اینصورت ، امکانش هست که یکی از برنامهاتون باعت افزایش دمای پردازنده میشه، یک بار برنامه های نصب شده را مرور کنید ، ببینید چیز مشکوکی هست یا نه ، اگر بازم نه ، برید حتما بدید نمایندگی، اگر گارانتی داشته باشه، که مجانی مشکل رو باید حل کنند، اگر هم نداره ، که باید هزینه بدید.
فک کنم نمایندگی لنوو هم اینجا باشه:
با سلام و تبریک سال نو خدمت کلیه دوستان
میخواستم بدونم چجوری میشه از مخاطبین گوشی که lcd شکسته بکاپ گرفت نرم افزار kies رو هم نصب کردم ولی شناسایی نمیکنه.از اساتید خواهشمندم کمک کنن خیلی خیلی برام ضرروریه
ضمنا گوشی سامسونگ s3 هستش
باتشکر فراوان از دوستان
منظور شما اینه که اصلا به گوشی دسترسی ندارید دیگه؟ اگر اکانت گوگلتون رو وارد کرده بودید ، همه رو سرور های گوگل سیو هستند و نیازی نیست بکاپ بگیرید، برای اینکه مطمئن بشید هم، برید تو gmail -ای که وارد گوشیتون کردید ، و بخش Contacts. اگر گوشی روت هست این برنامه شاید کمک کنه
اگر هم Android Debugging رو تیکش رو فعال کردید ، که ADB میزنید تو گوشی.
ho3in2012
31-03-2015, 11:29
اگر حین شارژ شدن گوشی (یعنی اگر گوشی متصل به برق باشه) داغ میکنه ، که حتما بخاط باتریش هست که گرماش تاثیر رو پردازنده داره، در غیر اینصورت ، امکانش هست که یکی از برنامهاتون باعت افزایش دمای پردازنده میشه، یک بار برنامه های نصب شده را مرور کنید ، ببینید چیز مشکوکی هست یا نه ، اگر بازم نه ، برید حتما بدید نمایندگی، اگر گارانتی داشته باشه، که مجانی مشکل رو باید حل کنند، اگر هم نداره ، که باید هزینه بدید.
فک کنم نمایندگی لنوو هم اینجا باشه:
کلا با گوشی یک ساعت هم کار نکردم که اینجوری شد برنامه خاصی روش نصب نکردم
امروز خودم گوشی رو فلش کردم پرش ها خیلی کم شده
فقط وقتی سیمکارت میزارم تو دستگاه به شدت صفحه گوشی میپره
با نمایندگی هم تماس گرفتم گفت باید بیاری گوشی رو بررسی بشه احتمالا مال Connector هاش هست
تو چن روز آینده باید برم تهران بدم واسه تعمیر
ممنون بابت آدرس و شماره
گوگل معمولا از سه طریق چک می کنه طرف رو. اتصال اینترنت، موقعیت جی پی اس و اتصال آنتن مخابراتی.
شما گوشی رو به حالت پرواز ببر...جی پی اس رو هم ترجیحا خاموش کن. ببین درست میشه یا نه.
من شخصا بیشتر از یک ساله که برای دانلود از گوگل پلی فقط از **لترشکن استفاده میکنم و با سیم کارت و gps کاری ندارم
البته من توی این مدت فقط از رام های چینی استفاده کردم ، شاید به خاطر این باشه
malkemid
31-03-2015, 13:29
من شخصا بیشتر از یک ساله که برای دانلود از گوگل پلی فقط از **لترشکن استفاده میکنم و با سیم کارت و gps کاری ندارم
البته من توی این مدت فقط از رام های چینی استفاده کردم ، شاید به خاطر این باشه
شما حتی بدون فیل کش هم می تونید دانلود کنید. من خودم فیس و اکثر برنامه ها رو از پلی آپدیت می کنم بدون فیل کش. مشکل اینه که بعضی برنامه ها بر اساس منطقه حتی قابل سرچ هم نیستن
شما حتی بدون فیل کش هم می تونید دانلود کنید. من خودم فیس و اکثر برنامه ها رو از پلی آپدیت می کنم بدون فیل کش. مشکل اینه که بعضی برنامه ها بر اساس منطقه حتی قابل سرچ هم نیستن
من بدون فیل شکن فقط برنامه های رایگانی که پرداخت داخلی هم نداشته باشن پیدا میکنم
ولی با فیل شکن به همشون دسترسی دارم ، تا حالا برنامه ای نبوده که سرچ کنم و نباشه یا نتونم دانلودش کنم
شما جدیدا بدون آفلاین کردن سیم کارت امتحان کردید؟
غول مرحله اخر
31-03-2015, 21:55
خب بخوای نرم افزار از گوگل پلی نصب کنی باید حتما یه حساب ایمیلتو برای گوشی قبلس تعریف کرده باشی تا بتونی از پلی دانلود کنی و این کار فقط برای اولین بار لازمه حالا اون چه برنامه ای هست نمیدونم ولی به مرور زمانمرورگرت کشش پر میشه میتونی خودت خالیش کنی
ببخشیید دیر شده
حتما باید اکانت جیمیل وارد کنم؟
کش مرورگر گروم روچچطوربایدخالی کنم؟؟
VorteX01
01-04-2015, 08:41
سلام دوستان عزیز
سوالم اگه مبتدی هسش ببخشید
من گوشی lg l40 دارم
با مرورگر (کروم) خودِ گوشی تو یک روز وب گردی انجام دادم
الان که میخوام دوباره یه سایتی برم، اخطار میده که حافظه گوشی شما پر شده و باید نرم افزار زیر رو نصب کنید و...
رو قسمت نصب نرم افزار کلیک میکنم یه صفحه نوشته افزودن یک حساب google که 2گزینه موجود و جدید داره ... خلاصه باید چیکار کنم؟
ممنون
دوست عزیز من فک کنم این اخطار که میگید در واقع یک پیام بوده، فک کنم از این Pop-up ad ها بوده، اگر براتون مقدوره، یه screenshot بگیرید، بزارید، بهتر میشه راهنمایی کرد
پ.ن.: برای استفاده از Play Store (باید) یک اکانت جیمیل داشته باشید. (در کل برای استفاده از خدمات گوگل (wallet/music/backup و ... ) باید اکانت جیمیل داشته باشید).
پ.ن. 2: تا اونجایی که من میدونم ، هیچ وبسایتی نمیتونه به کش مرورگر دسترسی داشته باشه مگر اینکه صریحا (EXPLICITLY) خودتون اجازه داده باشید، که همچین چیزی هم خیلی بعیده(در حد 0).
Public Enemy
01-04-2015, 14:40
یه سوال دیگه .
ظاهرا برخی نرم افزار ها و بازی ها در اندروید 4.4 از مموری کارت برای ذخیره اطلاعاتشون استفاده نمیکننئ و تمامی اطلاعات رو در حافظه گوشی ذخیره میکنند .
کسی راهی مد نظرش هست نرم افزارهارو مجبور کنیم اطلاعات رو از روی extsdcard بخونه ؟ چون دیتاهارو که جابه جا میکنیم به extsdcard نمیخونه
shayan0o21
01-04-2015, 14:52
یه سوال دیگه .
ظاهرا برخی نرم افزار ها و بازی ها در اندروید 4.4 از مموری کارت برای ذخیره اطلاعاتشون استفاده نمیکننئ و تمامی اطلاعات رو در حافظه گوشی ذخیره میکنند .
کسی راهی مد نظرش هست نرم افزارهارو مجبور کنیم اطلاعات رو از روی extsdcard بخونه ؟ چون دیتاهارو که جابه جا میکنیم به extsdcard نمیخونه
بفرما دوست عزیز
من خودم هم همین مشکل رو داشتم البته روی اندروید 5 که با این روش درســت شد .
Public Enemy
01-04-2015, 15:04
بفرما دوست عزیز
من خودم هم همین مشکل رو داشتم البته روی اندروید 5 که با این روش درســت شد .
ممنون دوست عزیز . قبلا sdfix رو امتحان کردم . مشکل نوشتن روی extsdcard حل میشه . اما بازهم برخی بازی ها نمیتونن فایل هارو از روی extsdcard بخونن مثل asphalt 8 که حتما باید دیتاها توی خود گوشی بریزی نه extsdcard . برای حل اون مشکل چی نظری ندارین ؟
shayan0o21
01-04-2015, 15:22
ممنون دوست عزیز . قبلا sdfix رو امتحان کردم . مشکل نوشتن روی extsdcard حل میشه . اما بازهم برخی بازی ها نمیتونن فایل هارو از روی extsdcard بخونن مثل asphalt 8 که حتما باید دیتاها توی خود گوشی بریزی نه extsdcard . برای حل اون مشکل چی نظری ندارین ؟
چرا یک راه دستی هم هست
این هم جواب داد
اول هم من با sdfix رفتم نشد ارور میداد
ولی بعد با این روش که رفتم درست شد هم مشکل extsdcard نداشتم و هم برنامه sdfix کار کرد
سلام
در app مربوط به رادیو جوان، امکان دانلود اهنگ ها ، هم هست؟ یا فقط شنیدن؟
Amir Hossein
02-04-2015, 15:27
سلام بچه ها
تو مسیر sdcard0\DCIM\.thumbnail که ظاهرا مربوط به پیش نمایش عکسها هستش دو تا فایل هجیم وجود داره که کل حافظه داخلی گوشیمو پر کرده... پاک هم که میکنم طبعا باز میاد :31:
کاریش نمیشه کرد؟ تنظیماتی چیزی نیست؟
ممنون
سلام
در app مربوط به رادیو جوان، امکان دانلود اهنگ ها ، هم هست؟ یا فقط شنیدن؟
تو نرم افزار اصلی فقط پخش آنلاین هست
ولی انگار میتونین از نرم افزار Radio Javan Downloader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برا دانلود استفاده کنین (تست نکردم)
FOURTH RETURN
05-04-2015, 19:14
گوشیم سامسونگه چطوری از صحفه اسکرین شات بگیرم؟
گوشیم سامسونگه چطوری از صحفه اسکرین شات بگیرم؟
دکمه های زیر رو به صورت همزمان با هم چند ثانیه بگیرین یه کادر سفید دورتادور گوشی میاد و میره
Menu + Power
matr!x_2008
05-04-2015, 20:31
اندروید 5 برای نوت 3 کدوم کشور اومده؟ برای wifi مشکلی پیش نمیاد؟
اندروید 5 برای نوت 3 کدوم کشور اومده؟ برای wifi مشکلی پیش نمیاد؟
کدوم مدل از نوت 3 ؟
ولی من SM-N900 رو در نظر گرفتم که لیست آپدیت ها به صورت زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد ایرادات که ممکنه مواجه بشین باشون Null شدن IMEI هست که با آپدیت های EFS و فایل PIT میتونین مشکلات احتمالی رو رفع کنین
ولی قبل آپدیت به طور دقیق و کامل مشکلاتی که دیگران اعلام کردن رو مطالعه کنین کافیه یه سرچ بکنین:n16:
درود
با استفاده از موبایل میشه موقعیت مکانی یک نفر رو پیدا کرد؟ بفهمیم کجا است؟
وحید گودرزی
07-04-2015, 22:45
درود
دوستان چیزی حدود 10 روز هست که با گوشیم یک مشکلی دارم (sony xperia z3 compact)
مشکلم اینه که وای فای رو روشن می کنم، حتی وقتی که چیزی دانلود نمی کنم، گوشی هم آپدیتی رو نداره که از اینترنت بگیره، یا گوشی رو قفل کردم (لاک اسکرین)، به طور دائم در حال دریافت دیتا هستش و کل پهنای باند رو وای فای گوشیم می گیره!!!
حالا می خوام بدونم که چطوری می تونم بفهمم که کدوم قسمت گوشی یا کدوم اپلیکیشن هستش که اینطوری به طور دائم با اینترنت درگیر هست؟
و اینکه تا الان کسی از دوستان مشکلی شبیه من داشته، به نظرتون چیه داستان؟
سپاسگذارم
albertxx
08-04-2015, 20:43
گوشیم z2 هست مدل دقیقش (( D6502 )) بدون 4G
امروز صبح وقتی وای فای رو روشن کردم یه پیغام آپدیت داد که دیدم اندروید 5 هست
بعد نمیزاره از گوشی دانلود کنم
از سیستم هم میخوام دانلود کنم با pc companion میگه باید آپدیت کنی
خودم میخوام آپدیت کنم با دانلود منیجر البته اگه میشه
الان موندم چی کنم
تو سایت ها که اصلا نیست چون 24 ساعته اومده !
الان دقیقا موندم چیکار کنم ! :n02:
سلام
دوستان این موبایل اندروید میگن انتی ویروس نمیخواد... خوب جریان چیه؟ ما میریم تو یک صفحه اینترنتی که ویروس داره
خوب با موبایل هم بریم.. ویروس بگیره چی؟
چطور است کامپیوتر میگیره اما موبایل نمیگیره؟
VorteX01
10-04-2015, 16:38
درود
با استفاده از موبایل میشه موقعیت مکانی یک نفر رو پیدا کرد؟ بفهمیم کجا است؟
شما موقعیت مکانی نفر دیگری؟ خیر نمیشه، مگر اینکه طرف مقابل لوکشن خودرا فعال گذاشته باشد و قبلا برای شما آن موقعیت مکانی رو فرستاده باشد، در غیر اینصورت خیر.
درود
دوستان چیزی حدود 10 روز هست که با گوشیم یک مشکلی دارم (sony xperia z3 compact)
مشکلم اینه که وای فای رو روشن می کنم، حتی وقتی که چیزی دانلود نمی کنم، گوشی هم آپدیتی رو نداره که از اینترنت بگیره، یا گوشی رو قفل کردم (لاک اسکرین)، به طور دائم در حال دریافت دیتا هستش و کل پهنای باند رو وای فای گوشیم می گیره!!!
حالا می خوام بدونم که چطوری می تونم بفهمم که کدوم قسمت گوشی یا کدوم اپلیکیشن هستش که اینطوری به طور دائم با اینترنت درگیر هست؟
و اینکه تا الان کسی از دوستان مشکلی شبیه من داشته، به نظرتون چیه داستان؟
سپاسگذارم
در کل اندروید این قابلیت رو داره که دقیقا مشخص کنه ، که چه برنامه ای چقد مصرف میکنه (هم دیتا موبایل هم وای فای) ، ولی Stock Android با LG UX با Touchwiz و رابط کاربری سونی هرکدوم این گزینه را در جای خاصی گذاشتند، عموما تو Setting توی Mobile Data یک آپشن داره که مربوط به استفاده ی WiFi هست ، اون رو فعال کنید، WiFi رو نشون خواهد داد ، من خودم Sony ندارم که بگم دقیقا کجاست، ولی عموما همونجاییس که گفتم.
من خودم شخصا این مشکل رو نداشتم تاحالا!
سلام
دوستان این موبایل اندروید میگن انتی ویروس نمیخواد... خوب جریان چیه؟ ما میریم تو یک صفحه اینترنتی که ویروس داره
خوب با موبایل هم بریم.. ویروس بگیره چی؟
چطور است کامپیوتر میگیره اما موبایل نمیگیره؟
نه ، اصلا ، آنتی ویروس رو گوشی نصب نکنید ، و خودم خیلی هارو میبینم که این کارو رو میکنند، این کار رو اصلا نکنید ، اولا کرنل اندروید کرنل لینوکس هست، اگر لینوکس کار کرده باشید (چه Fedora چه Ubuntu چه ... ) متوجه شباهت های خیلی زیاد اندروید با اینا میشید، جریان اینه که همه ی دسترسی هایی که مربوط به سیستم میشه ، به طور پیش فرض بسته شدند، و فقط با ROOT کردن میتونید دسترسی سیستمی پیدا کنید ، اصطلاحا SuperUser. از جاهایی که اطمینان ندارید APK دانلود نکنید و نصب نکنید، اندروید این موضوع رو یه کاریر واگذار کرده، حواسمون باشه که چی دانلود و چی نصب میکنیم، اون POP UP هایی که سایت ها میدند رو اصلا جدی نگیرید ، و تا اونجایی که میتونید دوری کنید.
گوگل این قابلیت رو داره ، که میتونه برنامه های گوشی شما یا تبلت اندرویدی شما رو اسکن کنه ، و اگر ببینه که برنامه ای دارید که تایید گوگل نیست ، بدون اطلاع رسانی و حتی اجازه شما ، اون برنامه رو پاک میکنه ، و اینکه اندروید هر برنامه ای رو داخل یک Sandbox اجرا میکنه، یعنی اون برنامه هیچ دسترسی ای خارج از خودش نداره (تکرار میکنم اگر Superuser باشید بحث فرق میکنه) و ... . در کل آنتی ویروس کاملا بیخود هست نه سودی نه ضرری ، پس گوشیتون رو با برنامه های الکی پر نکنید.
پ.ن: من خودم میبینم که خیلی از مردم ایران از بازار دانلود میکنند، من خودم تاحالا از بازار دانلود نکردم هیچ نظری هم در موردش ندارم، ولی اگر امکانش رو دارید ، فقط از Play Store دانلود کنید.
پ.ن. 2 : خیلی هارو میبینم که از Clean Master و برنامه های مشابه استفاده میکنند، این کار نیاز نیست ، خود اندروید RAM رو کاملا مدیریت میکنه ، و اصلا نیازی نیست شما برنامه ای رو کاملا ببندید یا از این برنامه های مشابه Clean Master استفاده کنید. این برنامه و مشابه این برنامه خیلی زیاد تبلیغ دارند و کاریر رو تشویق به نصب نرم افزارهایی میکنند که کاملا بیخود هستند برای همین از این هاهم دوری کنید.
بعد از اینکه این حرف ها رو برای شما در مورد نیاز به آنتی ویروس نوشتم رفتم تو گوگل سرچ کردم و لینک زیر رو پیدا کردم، اولین لینک هم هست + سایتی هست که کاملا قابل اعتماد است.
و یک قسمت رو فقط نقل قول میکنم :
So do I need an Android antivirus/malware app or not?
The bottom line is there's absolutely nothing wrong with these companies offering alternatives to existing services, especially if it gets people actively thinking about keeping themselves secure. It's just that in terms of malware protection you're probably already protected by Google — or just by common sense. Don't click on suspect links in unsolicited emails or text messages. Don't install an app that mysteriously downloaded itself to your phone or tablet. Only use reputable app stores like Google Play or the Amazon Appstore.
So do you need extra protection against viruses and malware? Probably not. Will it hurt anything if you choose to use an app? It'll take up space on your phone, perhaps. Maybe even rob your device of some performance. (And do know that there are a number of disreputable developers out there who sell nothing more than a placebo effect.)
به قرمز ها توجه کنید.
ممنون از توضیحاتتون
خوب چطور میشه من Location خودم را برای دوستم بفرستم؟ کاربردش چیه؟
گوگل این قابلیت رو داره ، که میتونه برنامه های گوشی شما یا تبلت اندرویدی شما رو اسکن کنه ، و اگر ببینه که برنامه ای دارید که تایید گوگل نیست ، بدون اطلاع رسانی و حتی اجازه شما ، اون برنامه رو پاک میکنه
سلام
میشه اسم این گزینه در اندورید کیت کت رو بگید چیه و کجاست؟
majideblis
11-04-2015, 14:13
دوستان اندروید 5 واسه نوکیا z2 اومده؟
آگه اومده چطور باید به روزرسانی کرد؟
و اینکه ارزش داره به آندروید 5 اپدیت کنیم؟؟؟؟.... چه مزایایی داره اندروید 5!!
دوستان اندروید 5 واسه نوکیا z2 اومده؟
آگه اومده چطور باید به روزرسانی کرد؟
و اینکه ارزش داره به آندروید 5 اپدیت کنیم؟؟؟؟.... چه مزایایی داره اندروید 5!!
Nokia Z2 :n04:
سونی Z2 منظورتونه؟
سونی به صورت OTA دریافت میکنه آپدیت رو اگه بیاد پیغام میاد
بله ارزششو داره سرعت بهتر مهمترین مزیتش هست:n04:
majideblis
11-04-2015, 14:30
سونی Z2 منظورتونه؟
بله سونی منظورم بود منظور از OTA چیه؟ بیشتر توضیح میدید
سلام
دوستان برای اپدیت مثلا htc one من خوندم حدودا 1 گیگ سیستم عامل جدیدش هست
خوب این با اینترنت پوکیده wifi که ممکنه هر لحظه قطع بشه و سرعت کم 1 گیگ خیلی طول میکشه
نمیشه اول دانلودش کرد بعد با کابل اپدیتش کرد؟
پس این موبایل فروشی ها چه کار میکنن؟
OTA منظور همون آپدیت آنلاین هست از طریق خوده گوشی
سلام
دوستان برای اپدیت مثلا htc one من خوندم حدودا 1 گیگ سیستم عامل جدیدش هست
خوب این با اینترنت پوکیده wifi که ممکنه هر لحظه قطع بشه و سرعت کم 1 گیگ خیلی طول میکشه
نمیشه اول دانلودش کرد بعد با کابل اپدیتش کرد؟
پس این موبایل فروشی ها چه کار میکنن؟
بله طول میکشه ، بله میتونین به صورت دستی فلش کنین
بله طول میکشه ، بله میتونین به صورت دستی فلش کنین
سلام
امکان داره بیشتر تو ضیح بدید؟ چطوری این کار باید کرد>؟
اموزشی در سایت خود HTC وجود داره؟ فکر کنم این کار پیشنهاده شده شرکت ها نیست درسته؟
من هر چی گشتم فقط اپدیت انلاین رو دیدم در گوشی
سلام
امکان داره بیشتر تو ضیح بدید؟ چطوری این کار باید کرد>؟
اموزشی در سایت خود HTC وجود داره؟ فکر کنم این کار پیشنهاده شده شرکت ها نیست درسته؟
من هر چی گشتم فقط اپدیت انلاین رو دیدم در گوشی
شما باید اول رام مخصوص گوشیتونو دانلود کنین و بقیه مراحل
آموزش هاش تو فروم های ایرانی زیاد هست با یه سرچ کوچیک پیدا میکنین فقط به دقت تحقیق کنین و بعد فلش بزنین!!!!
هر برند هم متفاوت هست پس دنبال آموزش های گوشیای دیگه نرین فقط مخصوص HTC رو پیدا کنین
شما باید اول رام مخصوص گوشیتونو دانلود کنین و بقیه مراحل
آموزش هاش تو فروم های ایرانی زیاد هست با یه سرچ کوچیک پیدا میکنین فقط به دقت تحقیق کنین و بعد فلش بزنین!!!!
هر برند هم متفاوت هست پس دنبال آموزش های گوشیای دیگه نرین فقط مخصوص HTC رو پیدا کنین
سلام
ممنون از پاسختون
یعنی این کاری هست که موبایل فروشی ها انجام میدن؟
با این کار گوشی روت میشه؟
اپدیت از طریق خود اینترنت و اتوماتیک این دردسر ها نداره اصلا
این رام مخصوص رو باید از سایت های جانبی دانلود کرد درسته؟ چون خود سازنده ها بعید میدانم در اختیار بزارن؟
سلام
ممنون از پاسختون
یعنی این کاری هست که موبایل فروشی ها انجام میدن؟
با این کار گوشی روت میشه؟
اپدیت از طریق خود اینترنت و اتوماتیک این دردسر ها نداره اصلا
این رام مخصوص رو باید از سایت های جانبی دانلود کرد درسته؟ چون خود سازنده ها بعید میدانم در اختیار بزارن؟
برای فلش کردن راه زیاد هست ولی این روش برای کربر دردسترس تر هست
نخیر روت نمیشه اگر از رام رسمی استفاده کنین ، کاستوم رام ها ممکنه روت باشن
از ریق OTA راحتتر هست و این دردسر هارو نداره اگر دریافت کنین این نوع آپدیت رو
نخیر هر شرکت رام هارو به صورت رسمی دراختیارتون قرار میده و جای نگرانی نیست
برای فلش کردن راه زیاد هست ولی این روش برای کربر دردسترس تر هست
نخیر روت نمیشه اگر از رام رسمی استفاده کنین ، کاستوم رام ها ممکنه روت باشن
از ریق OTA راحتتر هست و این دردسر هارو نداره اگر دریافت کنین این نوع آپدیت رو
نخیر هر شرکت رام هارو به صورت رسمی دراختیارتون قرار میده و جای نگرانی نیست
سلام
امکان داره بفرلائید ما چطور باید رام رو دانلود کنیم>؟ من در سایت htc هیچ چیز نیافتم.. برای htc one e8
راستی بعد با چه نرم افزاری باید این رام رو ریخت روی گوشی؟
سلام
امکان داره بفرلائید ما چطور باید رام رو دانلود کنیم>؟ من در سایت htc هیچ چیز نیافتم.. برای htc one e8
راستی بعد با چه نرم افزاری باید این رام رو ریخت روی گوشی؟
اندروید شما الان باید 4.4.2 باشه که آخرین ورژن برای این مدل هست!
یه آدرس هم براتون خصوصی میفرستم میتونین اطلاعات کاملتر رو اونجا بخونین
albertxx
12-04-2015, 19:12
سونی Z2 منظورتونه؟
OTA منظور همون آپدیت آنلاین هست از طریق خوده گوشی
من ز2 دارم 6502
قبل از عید واسه مدل 6503 اومد
و الان گوشی پیغام داده که اندروید 5 واسه این گوشی هم اومده !
مشکل اینجاست سایت های ایرانی هنوز نذاشتن !!
خود گوشی پیغام داده که باید از سیتسم دانلود بشه و sony companion باید نصب کنید
بعد با sony companion میخوام آپدیت کنم میگه درایو C باید 5 گیگ فضای خالی داشته باشه ! :n04:
نمیدونم مشکل کجاست !
سایت ایرانی هم رامش رو نذاشتن !
از طریق گوشی هم نمیشه دانلود کرد !
الان دقیقا باید چیکار کرد ؟:n27:
یک سوال:
تو این لینک من E8 هستم و فقط یک جا هست برای دانلود
اما M8 ها چند تا لینک داره. فرقشون چیه و چطور باید تشخیص داد کدام برای گوشی ما هست؟
albertxx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز یک سایت ایرانی رام اندروید ال برا زد 2 مدل 6502 برای دانلود گذاشته ولی پولیه 2000 تومان باید بدی تا لینکش بیاد دانلود کنی:n02:
الان سایت اندروید رام رام اندروید ال(5.0.2) برا زد 3 و زد 3کامپکت با لینک مستقیم گذاشته تا 1-2 روز دیگه رام اندروید ال زد 2 مدل 6502 هم قرار میده رو سایتش
VorteX01
13-04-2015, 07:17
ممنون از توضیحاتتون
خوب چطور میشه من Location خودم را برای دوستم بفرستم؟ کاربردش چیه؟
میتونید از طریق گوگل مپ لوکشن خود را بزنید و سپس شیر کنید، عملا برای شر کردن هم دو تا مولفه ی میده (یکی عرض جغرافیایی و یکی طول). به جز گوگل مپ هم برنامه هایی این کارو میکنند مثه وایبر ، خودش یه فلش کوچیک کناره text box داره ، که با استفاده از اون میتونید موقعیت مکانی خود را شیر کنید (بین همه ی افراد در contact-هاتون--مواظب این قسمت باشید) کاربردش که مثلا شما میخواین لوکشن خودرا یه هرکسی بدید به جایی اینکه آدرس رو بدید، خیلی راحت لوکشن میدید، و طرف از طریق عرض و طول جغرافیایی مقصد رو پیدا میکنه و عملا از آدرس دادن راحتتره.
سلام
میشه اسم این گزینه در اندورید کیت کت رو بگید چیه و کجاست؟
بله ، از طریق Google Setting -> Security. (اون 2 تا گزینه پایینی)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(به نسخه ی اندروید هم مربوط نمیشه این گزینه، مربوط به Google Play Services هست.)
VorteX01
13-04-2015, 07:27
من ز2 دارم 6502
قبل از عید واسه مدل 6503 اومد
و الان گوشی پیغام داده که اندروید 5 واسه این گوشی هم اومده !
مشکل اینجاست سایت های ایرانی هنوز نذاشتن !!
خود گوشی پیغام داده که باید از سیتسم دانلود بشه و sony companion باید نصب کنید
بعد با sony companion میخوام آپدیت کنم میگه درایو C باید 5 گیگ فضای خالی داشته باشه ! :n04:
نمیدونم مشکل کجاست !
سایت ایرانی هم رامش رو نذاشتن !
از طریق گوشی هم نمیشه دانلود کرد !
الان دقیقا باید چیکار کرد ؟:n27:
راستش من الان براتون تو XDA داشتم نگاه میکردم رامی برای D6502 ندیدم، فقط برای D6503 زده بودن :n27::n13:
rangoabzar
13-04-2015, 10:32
سلام
یه هواوی honor دارم سیم کارتو نمیخونه
حتی وی تنظیمات هم قسمت net فعال نیست
مشکل چیه ریست فکتوری هم کردم تغییر نکرد به یکی دادم گفت فلش زده بازم نشده ولی نمیدونم راست میگه یا نه
حالا علما نمیدونین مشکل چیه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-04-2015, 10:50
سلام یه هواوی honor دارم سیم کارتو نمیخونه حتی وی تنظیمات هم قسمت net فعال نیست
مشکل چیه ریست فکتوری هم کردم تغییر نکرد به یکی دادم گفت فلش زده بازم نشده ولی نمیدونم راست میگه یا نه حالا علما نمیدونین مشکل چیه؟
سلام
حالا تا علما بیان و جواب بدند بنده چند سوال بپرسم شاید کمکی باشه برای حل مشکل
با سیمکارتهای مختلف امتحان کردین ؟
از بازار ایران خریدین یا از خارج ؟
سالم بود بعداً خراب شد یا اصلاً از اولش همینجوری بود ؟
با سلام به دوستان عزیز
گوشی بنده سونی z با اندروید 4.2 هست . تمی دانلود کردم که بعد از نصب پیغام میده که برای اجرای تم نیاز هست برنامه Go launcher نصب بشه .خواستم ببینم این برنامه چی هست و چه کاری انجام میده.
از لطف و راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
گوشی بنده سونی z با اندروید 4.2 هست . تمی دانلود کردم که بعد از نصب پیغام میده که برای اجرای تم نیاز هست برنامه Go launcher نصب بشه .خواستم ببینم این برنامه چی هست و چه کاری انجام میده.
از لطف و راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
برنامه هایی مثل GO Launcher به اسم لانچر شناخته میشن نرم افزار های شخصی سازیه اندروید هستن برای ایجاد تغییرات دلخواه تو ظاهر گوشی مثل همون تم!
لانچر زیبا و قدرتمند GO Launcher EX - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HTC One (M8) Unlocked/Developer
سلام
انلاک بودن گوشی به چه معناست؟ developer رام مخصوص خودش دارد. یعنی چی؟ چه فرق دارد؟
Amin4All
13-04-2015, 16:51
سلام.
گوشی Galaxy GT-S7562 Duos رو دارم.
همراه بانک رفاه رو خواستم بریزم فکر کنم مدل اندرویدش پایین هستش.
نسخه اندرویدش 4.0.4 هست.
چطور نسخه اندرویدش رو ارتقا بدم؟
malkemid
13-04-2015, 16:56
سلام
انلاک بودن گوشی به چه معناست؟ developer رام مخصوص خودش دارد. یعنی چی؟ چه فرق دارد؟
آنلاک دوتا معنی داره ولی اینی که شما مد نظرت هست یعنی در اختیار هیچ اپراتوری نیست و می تونی سیمکارت بذاری استفاده کنی.
دولوپر هم گوشی که بوتلودر ش بازه و بیلد نامبر ش هم متفاوته. شما هر گوشی داشته باشی بوتلودر ش رو باز کنی میشه شبیه دولوپر...یعنی دیگه می تونی کاستم ریکاوری و اینا فلش کنی روش.
albertxx
شما بهترین کار اینه برات که بذاری با pc companion دانلود بشه و نصب شه خودش. دنبال دردسر نگرد!
آنلاک دوتا معنی داره ولی اینی که شما مد نظرت هست یعنی در اختیار هیچ اپراتوری نیست و می تونی سیمکارت بذاری استفاده کنی.
دولوپر هم گوشی که بوتلودر ش بازه و بیلد نامبر ش هم متفاوته. شما هر گوشی داشته باشی بوتلودر ش رو باز کنی میشه شبیه دولوپر...یعنی دیگه می تونی کاستم ریکاوری و اینا فلش کنی روش.
@albertxx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما بهترین کار اینه برات که بذاری با pc companion دانلود بشه و نصب شه خودش. دنبال دردسر نگرد!
ممنون
خوب این گوشی که ما میخریم .. همشون پس انلاک هستند چون هر سیم کارت بزاریم جواب میده
VorteX01
13-04-2015, 20:16
سلام
این موضوع فقط به HTC محدود نمیشه ، بلکه سامسونگ و موتورولا ( و حتی شرکت های دیگه) هم این مدلی هستند. این موضوع بیشتر برای بازار آمریکا مطرح هست، که موبایل ها یا بصورت قراردادی بفروش میرسن یا بصورت آنلاک. به این معنی که میشه رو هر اپراتوری که دوست دارید فعال کنید (Verizon, AT&T, Sprint, T-Mobile و ...)، ولی اگر قراردادی بگیرید فقط روی اون اپراتور خاص کار میکنه مثلا اگه از AT&T گرفته باشین فقط روی اون اپراتور اون گوشی کار خواهد کرد (راه هایی هست برای Bypass کردن که مطلبش در اینجا نمیگنجه)، خب این قسمت Unlocked، قسمت Developer برمیگرده به اون برنامه نویسان عزیز و همچنین خوره های گوشی ، اون هایی که عشق فلش کردن رام و کرنل دارند. اگر Developer Edition نگیرید، باید منتظر روشی باشید که قفل Bootloader شکسته بشه، یا Bypass کنید (از طریق مهندسی معکوس تو گوشی LG G3 تونستند روشی فوق العاده زیبا برای Bypass کردن BOOTLOADER استفاده ببرند به نام BUMP -- یکی از روش های BYPASS کردن BOOTLOADER). اما اگر Developer Edition بگیرید با یک کلیک BOOTLOADER باز میشه و همه این مشکلات حل میشه. یکی دیگه از مزایا: اولین UPDATE ها عموما برای UNLOCKED شده ها میان، در صورتی که افرادی که VERIZON و AT&T و اپراتور های دیگه دارند، عموما باید یک مدت کوتاهی صب کنند تا UPDATE براشون بیاد. یکی دیگه از مزایاهاش: BLOATWARE ندارند این گوشی ها (عموما) ، VERZION, AT&T, VODAFONE, SPRINT, و ... هرکدوم برنامه های چرت و پرت (شاید هم بدردبخور) مخصوص به خود را دارند که بطور مثال از 10 برنامه ای که براتون پیش فرض ریخته میشه 8تاش معمولا بیخوده، گوشی های UNLOCKED اینارو ندارند (دلیلش هم واضح است) یکی دیگه از مزایاش هم اون نوشته های روی گوشی (به ندرت هم پیش میاد که ظاهر گوشی کمی متفاوت است -- مثلا در LG G2 نسخه VS که برای VERIZON هست، دکمه های پشت کمی متفاوت طراحی شدند)، این نوشته ها روش گوشی میخورند مثلا سمت راست بالا نام اپراتور ذکر میشه.
مزایا های دیگری هم داره، که برای همه ی گوشی ها یکی نیست ، در بعضی از گوشی های موتورولا میشه گوشی رو با ظرفیت بالاتری پیدا کرد که فقط نسخه UNLOCKED هست، ولی نسخه های CONTRACT -ای ظرفیت رو ندارند، این موضوع مثلا در مورد LG صدق نمیکنه، عموما اون مزایا هایی که اون بالا گفتم برای تمام شرکت ها (تکرار میکنم عموما) یکی هست). معایبی هم داره ، که موقع خرید این مدل گوشی ها باید توجه خیلی خیلی ویژه شود وگرنه مثلا 700$ رو به باد دادید (مثله باند هایی که گوشی ساپورت میکنه).
پ.ن.1 : عذرخواهی میکنم از دوست عزیزی که جواب دادند، بنده پاسخ ایشون رو ندیدم)
پ.ن2: تو ایران همه ی گوشی ها UNLOCK هستند یا نسخه ی INTERNATIONAL رو وارد میکنند ولی اینا ربطی به DEVELOPER EDITION نداره.
سلام.
گوشی Galaxy GT-S7562 Duos رو دارم.
همراه بانک رفاه رو خواستم بریزم فکر کنم مدل اندرویدش پایین هستش.
نسخه اندرویدش 4.0.4 هست.
چطور نسخه اندرویدش رو ارتقا بدم؟
آخرین نسخه رسمی برای این مدل همون 4.0.4 هست مگر اینکه دنبال کاستوم رام ها بگریدن و ببینین براش اومده یا نه
Mr_100_dolari
14-04-2015, 00:31
سلام
چطوری میشه یک سری لینک رو برای دانلود توی گوشی قرار بدم که وقتی روشون کلیک میکنم مرورگر گوشی بیاد بالا و بره به آدرس لینک و بعدم دانلودش کنم ؟
من لینک ها رو توی فایل TXT ذخیره کردم و وقتی میخوام وارد فایل بشم اصلا نمیشه کاریشون کردش که دانلود بشن ...
با سلام به دوستان عزیز
برخی اوقات وقتی گوشی رو خاموش و روشن میکنم درصد شارژ باتریش حدود 10-20 درصد بیشتر میشه.مثلا یکبار شارژ باتری رو 40 درصد نشون میداد و با خاموش وروشن کردنش شارژ باتری 60 درصد شد. میزان شارژ واقعی کدوم میتونه باشه؟و علت این امر چی میتونه باشه؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
Mr_100_dolari
15-04-2015, 13:40
سلام
چطوری میشه یک سری لینک رو برای دانلود توی گوشی قرار بدم که وقتی روشون کلیک میکنم مرورگر گوشی بیاد بالا و بره به آدرس لینک و بعدم دانلودش کنم ؟
من لینک ها رو توی فایل TXT ذخیره کردم و وقتی میخوام وارد فایل بشم اصلا نمیشه کاریشون کردش که دانلود بشن ...
سلام مجدد
از موقعه ایی که این پست و دادم تا الان داشتم روی گوشی کار میکردم و نتیجش رو میگم شاید به درد کسی دیگه ای هم بخوره البته این موارد برای کسایی هستش که گوشیشون مدل قدبمی تر هستش و از نسخه های بالاتر اندروید پشتیبانی نمیکنه و میخوان از گوشیشون به عنوان دانلودر استفاده کنند ...
1 ) مرورگر پیش فرض گوشی IE هستش که خیلی ضعیفه و به راحتی نمیشه به لینک دانلود دسترسی پیدا کردش و از طرفی هم نمیشدش که لینک های دانلود رو توی گوشی سیو کردش و از اون طریق دانلودش کردش
پس از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر لینکی رو که خواستین میتونید به صورت بارکد در بیارید و از طریق نرم افزار Barcode Scanner v3.6 که توی گوشی نصب میکنید مستقیم به لینک دانلود دسترسی پیدا کنید
2) بعدش باید از طریق یک نرم افزار دانلود شروع به دانلود لینک کنید که من نرم افزارهای زیادی رو تست کردم مثل :
Download-Manager-for-Android
Easy_Downloader_2.3.3
و ...
که زیاد به درد نمیخوردش چون که قابلیت رزیوم شدن دانلود رو نداشتن و البته اگر اندرویدتون از نسخه 4 پشتیبانی کنه برنامه های ADM و ponydroid.download.manager برنامه های خوبی هستند اما این برنامه ها برای اندروید های نسخه 2 به بالا هستش و بهترینشون به ترتیب اینها هستند :
که این برنامه از همشون بهتره چون قابلیت رزیوم و صف دانلود رو داره ....
Download Blazer PRO v1.05
این برنامه هم خوبه که البته برای من تست کردم باهاش لینک رزیوم نمیشد ولی خوب دانلود میکرد و برای دانلود فایل های تورنت هم هستش ...
Adownloader
و اینم خوبه مخصوصا برای دانلود از سایت های مثل فورآپلود که برای رسیدن به لینک باید پسورد بزنی بدون نیاز به پسورد لینک دانلود رو دریافت میکنه
فقط مشکلی که داشتش اینم قابلیت ریوم برای من نداشتش که البته گفته بودن اون افزونش رو هم دانلود کنید قابلیت رزیومش فعال میشه که برای من نشدش ...
Loader.Droid.
Loader-Droid-download-manager
3) و بعد از همه این موارد باز هم در همه این برنامه ها می دیدم که بعضی وقتها دانلود وسطش قطع شده حتی با برنامه Download Blazer و نمیشد دائم لینک رو رزیوم کردش که متوجه شدم چون گوشی میره رو حالت اسلیپ وای فای قطع میشه که باید با توجه به مدل گوشیتون رو طوری تنظیم کنید که اصلا رو حالت اسلیپ نره که بخواد وای فای رو قطع کنه و دانلود متوقف بشه ...
4) در مورد دانلود از سایت هایی مثل فور آپلود هم باید سعی کنید که لینک های دانلودتون رو روی یک لینک فشرده کنید که با یک بار پسورد زدن توی IE بتونین حجم زیادتری رو دانلود کنید ...
=========
من الان با همون برنامه DBP دارم بازی فارکرای 4 که لینک دانلود هر پارتش 2 گیگ هستش دانلود میکنم و تا این لحظه که دارم تایپ میکنم 500 مگش دانلود شده و دانلود متوقف
نشده نکته جالبش هم اینکه هر موقعه بخواین با خود کامپیوتر صفحات نت رو باز کنید به صورت اتوماتیک در حدود 10 الی 15 کیلو بایت از سرعت دانلود با گوشی کم میشه و راحت میتونید شبانه روزی
گوشیتون رو بزارید زیر دانلود بدون افت سرعت توی دانلود که تو خود idm کامپیوتر هم سرعت دانلود یکنواخت نبودش برای من و حتی میتونید از طریق بلوتوث فایل های دانلود شده رو به لپ تاپ یا
گوشی دیگه منتقل کنید که دیگه نیازی نباشه برای خالی کردن رم گوشی دانلود رو متوقف کنید ...
با سلام به دوستان عزیز
برخی اوقات وقتی گوشی رو خاموش و روشن میکنم درصد شارژ باتریش حدود 10-20 درصد بیشتر میشه.مثلا یکبار شارژ باتری رو 40 درصد نشون میداد و با خاموش وروشن کردنش شارژ باتری 60 درصد شد. میزان شارژ واقعی کدوم میتونه باشه؟و علت این امر چی میتونه باشه؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
اصطلاحا میگن باتری یه مدت یه بار کالیبره شدن نیاز داره. مثلا وقتی برای مدت طولانی قبل اینکه شارژ گوشی خالی بشه شارژش کنی اینطوری میشه. اتفاق مهمی هم نیس. میتونی یه بار بزاری باتری کامل خالی بشه. بعد بزاری تو شارژ و باهاش کار نکنی اصلا. تا کامل شد از شارژ دربیار و استفاده کن. احتمالا درست میشه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Dev.Look24
15-04-2015, 18:27
درود....برای گوشی htc m8 در سایتش چندین نوع رام زده من کدام را برای گوشی ام باید دانلود کنم؟ فرقی بین تک سیم کارت و دو سیم وجود دارد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.