مشاهده نسخه کامل
: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
pirooz3d
13-07-2014, 14:17
سلام.
برو توی قسمت اپلیکیشن منیجر اول فورس استاپ کن.بعد دیس ایبل رو بزن و غیر فعالشون کن.:۱۱:
توی این قسمت اصلا نمیاد.
به عنوان برنامه نمیشناسه
در واقع فکر کنم یه جور ویروس،تبلیغ،پاپ آپ یا ... باشه
از قسمت Notification چطور میتونم حذفشون کنم؟
حتی گوشی هم خاموش - روشن کردم جواب نگرفتم.
ممنون
mohammad.asghari
13-07-2014, 16:55
دوستان چطوری میتونم رومینگ رو فعال کنم تو گوشیم گلکسی هست؟
جواب منم بدید دیگه:n22:
pirooz3d
13-07-2014, 17:30
سلام
رومینگ مربوط به اوپراتور هست نه گوشی
اگه ایرانسلی با *141*1#
اگرم همراه اولی با *111#
pirooz3d
13-07-2014, 17:30
سلام
رومینگ مربوط به اوپراتور هست نه گوشی
اگه ایرانسلی با *141*1#
اگرم همراه اولی با *111#
mohammad.asghari
13-07-2014, 20:10
رایتلم،میخوام جاهایی که رایتل آنتن نمیده از ایرانسل بگیره یا همراه اول فک نکنم ربطی به سیم کارت داشته باشه و از گوشی هس
pirooz3d
13-07-2014, 20:19
سلام
این قابلیتی که شما فرمودین هنوز سیمکارتهای ما نمیتونه پشتیبانی کنه
اما همه گوشیها تو تنظیمات آنتن یه قسمت دارن که میتونی از هر اوپراتوری که میخوای خدمات بگیری.
که گفتم هنوز فعال نشده.
موفق باشید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-07-2014, 21:39
رایتلم،میخوام جاهایی که رایتل آنتن نمیده از ایرانسل بگیره یا همراه اول فک نکنم ربطی به سیم کارت داشته باشه و از گوشی هس
سلام .
بنده رومینگ رایتل رو امتحان کردم با اندروید 2.3 . اما اتوماتیک وصل نشد . با manual search وصل شدم به ايرانسل و كلمه ي R اومد بالای صفحه کنار علامت آنتن .
البته همراه اول رو هم پیدا کرد اما بنده ایرانسل رو انتخاب کردم .
اما اینترنتش دیگه پر سرعت نیست مثل رایتلِ مستقیم چون ایرانسل و همراه اول هنوز 2G هستند .
درضمن اگر اشتراک ماهیانه ی اینترنت رایتل داشته باشین , در حالت رومینگ تبدیل به کیلوبایتی میشه !!! و بابت هر مگ مبلغ 0.35 ریال ازتون کم میشه ( اگر مبلغ رو اشتباه نگفته باشم )
AryanLand
13-07-2014, 21:45
سلام.
توی تنظیمات گوشی اجازه استفاده از رومینگ رو فعال کن اتوماتیک رومینگ میگیره.ربطی به سیم کارتتون نداره.:۱۱:
Ruzbeh_lp
13-07-2014, 22:30
مشکل تبلیغات و این موبوژن در گوشی اچ تی سی دیزایر 500 دارم ...چطور میتونم این پاپ آپ های مزاحم رو از بین ببرم ؟
دوستان سوال من پیش پا افتادس یا قبلا بهش جواب داده شده ؟کسی راه حلی نداره ؟
rangoabzar
14-07-2014, 22:13
آقا گوشی من سونی sp هستش همیشه به وای فای خونه متصل می شدم
اما امروز قطع شد هرکاری هم میکنم دیگه وصل نمیشه
با گوشیهای دیگه امتهان کردم اونا وصل میشن ولی گوشیه من وصل نمیشه
چراااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنین
sin2x=2sinxcosx
16-07-2014, 23:10
با سلام
گوشی من خاموش شده یهویی اصلا هم روشن نمیشه
آیا راهی هس که تو حالت خاموش بهش رام زد ؟
Xperia C
سلام ، گوشیم neo v هست ، میخواستم رام نصب کنم که وسطش گیر کرد و باتری درآوردم ،حالا دیگه تو محیط CWM نمیره!!
چی کار کنم؟
mohammad.asghari
21-07-2014, 03:11
دوستان چند وقتیه گوشی دوستم این پیغام رو میده مشکل از چی میتونه باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
malkemid
21-07-2014, 08:22
کاستوم رام زده یا رام اصلیه؟
minimax2
21-07-2014, 08:36
سلام ، گوشیم neo v هست ، میخواستم رام نصب کنم که وسطش گیر کرد و باتری درآوردم ،حالا دیگه تو محیط CWM نمیره!!
چی کار کنم؟
باید با کامپیوتر رام رسمی فلش بزنید وگرنه راه دیگه ای نیست
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
minimax2
21-07-2014, 08:42
به این مسیر بروید
setting - General - Applications
سربرگ All را انتخاب کنید
سپس این سرویس رو پیدا کنید
Google play services
ان را انتخاب و از گزینه های ظاهر شده
clear data و clear catch رو بزنید
امیدوارم مشکلت اینطور حل بشه
اگه نشد با استفاده از بازار یا یه مارکت اصلی ببین Google play services به آخرین نسخه آپدیت شده. باید رام رو عوض کنی چون این مجموعه سرویس ها و برنامه های گوگل مشکل پیدا کردن.
سلام دوستان
من گوشی samsung galaxy s4 mini دارم
من بعد از این که یک مقدار باها کار میکنم یهو ریست میشه
لطفا راهنمایم کنید چون پدرم رو در اورده.
تازه ریست factory data هم کردم:9:
mohammad.asghari
21-07-2014, 17:27
کاستوم رام زده یا رام اصلیه؟
رام اصلیه از وقتی رفیقم خریده همینه 4.1.2فک کنم
به این مسیر بروید
setting - General - Applications
سربرگ All را انتخاب کنید
سپس این سرویس رو پیدا کنید
Google play services
ان را انتخاب و از گزینه های ظاهر شده
clear data و clear catch رو بزنید
امیدوارم مشکلت اینطور حل بشه
اگه نشد با استفاده از بازار یا یه مارکت اصلی ببین Google play services به آخرین نسخه آپدیت شده. باید رام رو عوض کنی چون این مجموعه سرویس ها و برنامه های گوگل مشکل پیدا کردن.
خوب براش رام نیوده که عوض کنیم چکار کنم؟
malkemid
21-07-2014, 17:58
شما کاری که دوستمون گفت رو انجام بده... مشکل از یکی از برنامه های گوگل هست. دونه دونه همه رو clear data کن تا خوب شه
mohammad.asghari
21-07-2014, 18:14
گوگل پلی سرویس رو ارتقا دادم بازم میاد.حالا کل برنامهای گوگل رو زدم ببینم مشکل حل میشه یا نه
hamed678
22-07-2014, 13:13
سلام دوستان
من گوشیم huawei g510 الان چند تا برنامه و بازی رو گوشی نصبه ولی از الان به بعد هر وقت میخوام برنامه ای نصب کنم میگه حافظه پره و منم یکی دو تا برنامه رو پاک میکنم تا نصب شه . من سوالم این جاس که من رمم دو سه گیگ خالی داره . و برنامه ها م تو رم نصب میشه . پس چرا این میگه پره ؟
hamed678
22-07-2014, 13:13
سلام دوستان
من گوشیم huawei g510 الان چند تا برنامه و بازی رو گوشی نصبه ولی از الان به بعد هر وقت میخوام برنامه ای نصب کنم میگه حافظه پره و منم یکی دو تا برنامه رو پاک میکنم تا نصب شه . من سوالم این جاس که من رمم دو سه گیگ خالی داره . و برنامه ها م تو رم نصب میشه . پس چرا این میگه پره ؟
malkemid
22-07-2014, 14:01
دوست عزیز اولا که اون رم نیست. رم در واقع جایی ه که برنامه های در حال اجرا داخلش قرار می گیرن.
حافظه برای نصب برنامه ها دو نوعه... یکی حافظه داخلی گوشی و یکی هم مموری کارت اکسترنال. فضای نصب برنامه به صورت پیشفرض حافظه داخلی گوشی هست و ممکنه این فضا پر شده باشه. یه چک بکنید مجدد
hamed678
22-07-2014, 14:04
دوست عزیز اولا که اون رم نیست. رم در واقع جایی ه که برنامه های در حال اجرا داخلش قرار می گیرن.
حافظه برای نصب برنامه ها دو نوعه... یکی حافظه داخلی گوشی و یکی هم مموری کارت اکسترنال. فضای نصب برنامه به صورت پیشفرض حافظه داخلی گوشی هست و ممکنه این فضا پر شده باشه. یه چک بکنید مجدد
آخه من حافظه پیش فرض رو کارت حافظه انتخاب کردم
malkemid
22-07-2014, 14:27
آخه من حافظه پیش فرض رو کارت حافظه انتخاب کردم
فکر نمی کنم بصورت دستی بشه انتخاب کرد برنامه ها کجا نصب بشن...برای این کار شما نیاز به اپ هایی مثل app2sd دارید که نیازمند روت بودن گوشی هستن
hamed678
22-07-2014, 14:34
فکر نمی کنم بصورت دستی بشه انتخاب کرد برنامه ها کجا نصب بشن...برای این کار شما نیاز به اپ هایی مثل app2sd دارید که نیازمند روت بودن گوشی هستن
پس اون گزینه مکان ذخیره پیش فرض توی تنظیمات /ذخیره سازی چیه ؟
mohammad.asghari
22-07-2014, 15:34
گوگل پلی سرویس رو ارتقا دادم بازم میاد.حالا کل برنامهای گوگل رو زدم ببینم مشکل حل میشه یا نه
اینم جواب بدید
Golbarg01
22-07-2014, 16:43
سلام
میشه لطفا تنظیمات جی پی ار اس ایرانسل
برای گوشی Ascend G330D U8825D رو بگید چیه؟
فوریه
ممنون میشم
hamed678
22-07-2014, 16:46
سلام
میشه لطفا تنظیمات جی پی ار اس برای گوشی Ascend G330D U8825D رو بگید چیه؟فوریه
ممنون میشم
سلام دوست عزیز
به گوشی ربطی نداره به
hamed678
22-07-2014, 16:47
[QUOTE=hamed678;8313250]سلام دوست عزیز
به گوشی ربطی نداره به اپراتور سیم کارتت ربط داره . اپراتورت چیه ؟
Golbarg01
22-07-2014, 17:48
به گوشی ربطی نداره به اپراتور سیم کارتت ربط داره . اپراتورت چیه ؟
ایرانسل...........
hamed678
22-07-2014, 18:01
ایرانسل...........
برای ایرانسل باید کد *555*4*2# رو شماره گیری کنی رمز هم خواست 1234 بزن این فقط تنظیمات رو برات فعال میکنه . میخوای اینترنت بری حتما بسته بخر ارزون تر تموم میشه برات
Iman-Emperatour
23-07-2014, 03:22
سلام و عرض ادب به دوستان
گوشی دوستم Huawei Ascend G330D چندین وقته که درحالت بدون استفاده الکی ریست میشه بدون اینکه بهش دستی بخوره ولی در زمان کار با این گوشی اصلا ریست نمیشه!
و اینکه
یه رم چهار دیگه انداخته روش (با اینکه 4 گیگ رم داخلی داره که 2.5 گیگش قابل دسترسیشه) هر فایلی که بلوتوث میکنه یا دانلود میکنه و عکس و فیلمی میگیره مستقیم ریخته میشهرو حافظه جانبیش که 4 گیگ باشه! چطور می تونه از اون 1.5 گیگ حافظه خودش اتفاده کنه؟
ممنون.....
hamed678
23-07-2014, 03:37
سلام دوستان
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟
miladbhz
23-07-2014, 11:32
با سلام و عرض خسته نباشید.
یه مشکلی تو نصب برنامه Opera Mini گوشی اندرویدی دارم .
من گوشیم سامسونگ مدل Galaxy Mini هست . برنامه رو توگوشی نصب میکنم ولی اجرا نمیشه یعنی موقع installing این ارور رو میده Unble to connect to the internet . please check your settings
لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
hamed678
23-07-2014, 11:34
با سلام و عرض خسته نباشید.
یه مشکلی تو نصب برنامه Opera Mini گوشی اندرویدی دارم .
من گوشیم سامسونگ مدل Galaxy Mini هست . برنامه رو توگوشی نصب میکنم ولی اجرا نمیشه یعنی موقع installing این ارور رو میده Unble to connect to the internet . please check your settings
لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
سلام
میگه باید اینترنتتو چک کنی . چک کن ببین وصله
hamed678
23-07-2014, 14:18
سلام دوستان
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟
pirooz3d
24-07-2014, 02:33
با سلام
دوستان تصویر زیر اسکرین شات از گوشی من هستش (hTc Sensation XE)
حالا هر کاری میکنم نمیتونم این ناتیفیکیشن هایی رو که جلوی اونها فلش کشیدم رو پاک کنم.
اگه میشه کمک کنید.
متشکرم
kambiz11000
24-07-2014, 17:08
سلام گوشی سامسونگ خاموش روشن کنید مموری آسیب میبینه برای جلو گیری از این آسیب چه کاری بایستی انجام داد؟
پــروانه
26-07-2014, 20:52
با سلام
دوستان تصویر زیر اسکرین شات از گوشی من هستش (hTc Sensation XE)
حالا هر کاری میکنم نمیتونم این ناتیفیکیشن هایی رو که جلوی اونها فلش کشیدم رو پاک کنم.
اگه میشه کمک کنید.
متشکرم
سلام
از گزینه ی clear که در بالا سمت راست هست استفاده کنید
اگر باز هم پاک نشدند
احتمالا برنامه هایی هستند که نیاز به نت دارند برای ادامه
در نتیجه وای فای رو روشن کنید تا به طور کامل دانلود، اپدیت و ... بشند.
پــروانه
26-07-2014, 20:56
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟
خیلی از برنامه ها بصورت دیفالت روی اینترنال مموری نصب میشن
برای همین باید بعد از نصب به اس دی کارت منتقل کنید.
پــروانه
26-07-2014, 21:20
مشکل خودم یادم رفت :n02:
دوستان sd card من مدام هنگ میکنه و گوشیم ریست میشه
بعد که بالا میاد بعضی از فایلایی که روی اس دی کارت هست پاک شدن
و حتی برنامه ها هم غیرفعال شدن
مشکل از کجاست؟
و چه باید کرد؟
مرسی:n16:
mohammad.asghari
03-08-2014, 18:06
دوستان گوشی رفیقم گلکسی S3 هست نرم افزار فارسی داشت گوشیش زبانش فارسی میشد ولی حالا گوشیش خودکار شده انگلیسی و دیگه فارسی هم نمیشه،یه نرم افزار فارسی ساز خوب معرفی میکنید دانلود کنم.ممنون فقط هر چی زودتر بگید بهتره
newday1373
07-08-2014, 10:04
باسلام و خدا قوت به شما زحمت کشان من گوشی گرندمو با برنامه اودین به 4.2.2 ارتقا دادم که همه چیزش با موفقیت طی شد ولی قفل شبکه شده که توی سایتا که تحقیق کردم گفتن انگار حتما باید با باکس بازش کنم که بردم تعمیراتی رقم بالایی بهم گفت ایا تنها راهش همینه یا میشه با این فریموری که قرار دادید به حالت قبلش برگردونم ؟؟؟؟ لطفا جواب بدید که شدیدا گیرم با تشکر
aliahmadi22
07-08-2014, 22:57
سلام من مشکل Wifi دارم،هر از چند دقیقه یه بار وای فای قطع و وصل میشه
چون دارم Clash of Clanes بازی میکنم هی از بازی میپره بیرون اعصابم خورد میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندوید 4.1.2 هست،تو خونه 2 تا اینترنت متخلف دارم یکی از مخابرات یکی صبانت با 2 تا مودم مختلف ولی هر دوتاش این مشکلو دارن
کسی این مشکل نداشته؟؟
hamidrezavictor
07-08-2014, 23:32
سلام من مشکل Wifi دارم،هر از چند دقیقه یه بار وای فای قطع و وصل میشه
چون دارم Clash of Clanes بازی میکنم هی از بازی میپره بیرون اعصابم خورد میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندوید 4.1.2 هست،تو خونه 2 تا اینترنت متخلف دارم یکی از مخابرات یکی صبانت با 2 تا مودم مختلف ولی هر دوتاش این مشکلو دارن
کسی این مشکل نداشته؟؟
گوشیتون چیه؟
sadra6052
08-08-2014, 11:44
دوستان گوشی سامسونگ اس۴ دارم که وقتی صفحه اش رو روشن میکنم یکی از سنسوراش یکسره روشن میمونه تمام تنظیمات سنسوراشم غیر فعال کردم اما هر وقت که با یک دوربین بهش نگاه کنی سنسورش روشنه p_20140805_013813
sadra6052
08-08-2014, 11:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان گوشی سامسونگ اس۴ دارم که وقتی صفحه اش رو روشن میکنم یکی از سنسوراش یکسره روشن میمونه تمام تنظیمات سنسوراشم غیر فعال کردم اما هر وقت که با یک دوربین بهش نگاه کنی سنسورش روشنه
aliahmadi22
08-08-2014, 13:34
گوشیتون چیه؟
گوشیم xperia SP
dragon2410
08-08-2014, 14:57
دوستان سلام نمی دونم سوالمو جای خوبی پرسیدم یا نه اگه جاش مناسب نیست منو ببخشید خلاصه من دیروز یک دستگاه جی3 خریداری کردم که بعد حدودا 4 سال اولین باره که من سراغ اندروید رفتم (چهار سال پیش هم زیاد تجربه نکردمش) به همین علت زیاد باهاش اشنا نیستم و از اونجایی که یه مدت بسار طولانی با ios سروکار داشتم و عادت کردم به بنامه های اورجینال میخواستم یدونم مارکت اندروید کجاست چجوریه؟ ایا گیفت کارتش پیدا میشه؟ آیا باید استورشو هم مثل بازار دانلود و نصب کرد یا پیش فرض روی گوشی هست؟ اخه تنها استوری که روی گوشی من پیش فرض وجود داره یک برنامه هست به نام PLAY STORE نه فروشگاه کاملی به نظر نمیاد اولا که فقط بنامه های رایگان رو نشون من میده (شاید برای اینکه اکانت من موجودی نداره) دوم اینکه گستره نرم افزاریش کم به نظر میاد (مثلا حتی لاین رو من توش پیدا نکردم) سوم اینکه من دو تا بازی از همونجا دانلود کردم که وقتی وارد بازی میشی ارور میه و از بازی میپره بیرون که خب وقتی داری از فروشگاه رسمی به طور اوریجینال خریداری میکنی انتظار همچین مسائلی رو نداری
من کلا زیاد نمیتونم وقت برای پیدا کردن برنامه کرک شده که فکر میکنم باز قابل اپدیت شدن و انلاین بازی کردن رو نداشته بذارم برا همین نیاز به برنامه هایی اوریجینال دارم که دردسر نداشته باشه خواهش میکنم راهنمایی کنید
ممنونم
hamidrezavictor
08-08-2014, 15:20
گوشیم xperia SP
امیدوارم مشکلت حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a n d - r o i d . i r /Forum/thread175783.html
اسپیسارو پاک کن
malkemid
08-08-2014, 15:44
دوستان سلام نمی دونم سوالمو جای خوبی پرسیدم یا نه اگه جاش مناسب نیست منو ببخشید خلاصه من دیروز یک دستگاه جی3 خریداری کردم که بعد حدودا 4 سال اولین باره که من سراغ اندروید رفتم (چهار سال پیش هم زیاد تجربه نکردمش) به همین علت زیاد باهاش اشنا نیستم و از اونجایی که یه مدت بسار طولانی با ios سروکار داشتم و عادت کردم به بنامه های اورجینال میخواستم یدونم مارکت اندروید کجاست چجوریه؟ ایا گیفت کارتش پیدا میشه؟ آیا باید استورشو هم مثل بازار دانلود و نصب کرد یا پیش فرض روی گوشی هست؟ اخه تنها استوری که روی گوشی من پیش فرض وجود داره یک برنامه هست به نام PLAY STORE نه فروشگاه کاملی به نظر نمیاد اولا که فقط بنامه های رایگان رو نشون من میده (شاید برای اینکه اکانت من موجودی نداره) دوم اینکه گستره نرم افزاریش کم به نظر میاد (مثلا حتی لاین رو من توش پیدا نکردم) سوم اینکه من دو تا بازی از همونجا دانلود کردم که وقتی وارد بازی میشی ارور میه و از بازی میپره بیرون که خب وقتی داری از فروشگاه رسمی به طور اوریجینال خریداری میکنی انتظار همچین مسائلی رو نداری
من کلا زیاد نمیتونم وقت برای پیدا کردن برنامه کرک شده که فکر میکنم باز قابل اپدیت شدن و انلاین بازی کردن رو نداشته بذارم برا همین نیاز به برنامه هایی اوریجینال دارم که دردسر نداشته باشه خواهش میکنم راهنمایی کنید
ممنونم
همون مارکت اصلی اندروید هست، منتها تو کشور ما بعضی آیتم ها رو نمیاره طبق معمول. شما یه مارکت داخلی مثل بازار یا ایران اپس نصب کنید کارتون راه میفته
سلام دوستان من دو روزه که الجی جی 3 خریدم /بعد از شارز اولیه که وقتی به 10 در صد رسید 8 ساعت به شارز زدم , تا الان دو بار شارزش کردم و هر دوبار گوشی روی 20 در صد شارز باطری و یک بار هم روی 15 در صد شارز باطری خاموش شد و روشن هم نمیشد و باید به شارز میزدم/یعنی شارز که به 20 یا 15 در صد میرسه گوشی خاموش میشه و باید بزنم به شارز/خواهش میکنم بگین مشکلش چیه/ممنون
Mr.World.Wide
08-08-2014, 22:16
سلام دوستان من دو روزه که الجی جی 3 خریدم /بعد از شارز اولیه که وقتی به 10 در صد رسید 8 ساعت به شارز زدم , تا الان دو بار شارزش کردم و هر دوبار گوشی روی 20 در صد شارز باطری و یک بار هم روی 15 در صد شارز باطری خاموش شد و روشن هم نمیشد و باید به شارز میزدم/یعنی شارز که به 20 یا 15 در صد میرسه گوشی خاموش میشه و باید بزنم به شارز/خواهش میکنم بگین مشکلش چیه/ممنون
برا چی هشت ساعت به شارژ زدی؟؟
این شارژ اولیه برای گوشی های 30 سال پیش بود عزیز من
نه گوشی فوق العاده G3
اینها نسل جدید باتری رو دارند و نیازی به شارژ اولیه هشت ساعته ندارند
اصلا شما نباید بذاری اینها شارژشون از 20 درصد کم شه
از اون طرف هم وقتی شارژ شد باید از باتری درش بیاری
نباید زیاد تو شارژ بمونه
چون به باتری اسیب میزنه
dragon2410
08-08-2014, 22:30
همون مارکت اصلی اندروید هست، منتها تو کشور ما بعضی آیتم ها رو نمیاره طبق معمول. شما یه مارکت داخلی مثل بازار یا ایران اپس نصب کنید کارتون راه میفته
ممنونم دوست عزیز آخه بازار خیلی کامل نیست مثلا بازی های سنگینو من داخلش پیدا نکردم
یعنی تنها راه موجود نصب برنامه های کرک هستش؟ بعد اگه تنها راه همینه پس دیگه نمیشه با اونها انلاین بازی کرد و آپدیت های برنامه ها و ... میپرهدرسته؟
malkemid
08-08-2014, 22:48
ممنونم دوست عزیز آخه بازار خیلی کامل نیست مثلا بازی های سنگینو من داخلش پیدا نکردم
یعنی تنها راه موجود نصب برنامه های کرک هستش؟ بعد اگه تنها راه همینه پس دیگه نمیشه با اونها انلاین بازی کرد و آپدیت های برنامه ها و ... میپرهدرسته؟
چرا، میشه اوریجینال هم نصب کرد، منتها باید مارکت رو گول بزنی که نفهمه از ایرانی.
مثلا استفاده از قند شکن، یا استفاده از market unlocker که البته دومی نیاز به روت بودن گوشی داره
dragon2410
08-08-2014, 23:13
چرا، میشه اوریجینال هم نصب کرد، منتها باید مارکت رو گول بزنی که نفهمه از ایرانی.
مثلا استفاده از قند شکن، یا استفاده از market unlocker که البته دومی نیاز به روت بودن گوشی داره
بازم ممنونم خب فکر میکنم با این همه الافی برم سمت برنامه های کرک بهتر باشه :D فقط سوالی که مطرحه اینه که برای ریختن برنامه های کرک که نیاز به کار خاصی مثل روت کردن گوشی نیست یا هست؟
malkemid
08-08-2014, 23:19
نه نیازی نیست که روت باشی... برای بعضی برنامه که که خیلی سریش باشن و لایسنس از گوگل پلی چک می کنن ممکنه نیاز باشه.. ولی.99% لازم نیست
GHAGHALEELEE
09-08-2014, 00:50
سلام
بچه ها برادر من یک گوشی هواوی y511 داره که الان چند روزی هست یک پیغام میاد که گوشی 10 ثانیه بعد خاموش میشه و بعد خاموش میشه و باید کلید پاور رو نگه داشت تا بوت بشه.
mohammadi_4u
09-08-2014, 05:34
سلام
بچه ها برادر من یک گوشی هواوی y511 داره که الان چند روزی هست یک پیغام میاد که گوشی 10 ثانیه بعد خاموش میشه و بعد خاموش میشه و باید کلید پاور رو نگه داشت تا بوت بشه.
سلام
لطفا پیغام رو بنویسید.
راستش فروشنده گفت/من گوشی های قبلیمو هم 8 ساعت واسه شارز اولیه انجام میدادم ولی همچین مشکلی پیش نیومده بود/قبل از این جی تری هم ایفون 5c داشتم واسه اونم طبق گفته ی فروشنده همین کارو کردم ولی مشکلی پیش نیومد/حالا به نظرت گوشی خراب شده باید چکار کنم/البته هنوز بار سوم شارزش نرسیده باید ببینم این دفعه هم روی 20 در صد خاموش میشه/یک سوال دیگه اینکه من روزی 7 تا 8 ساعت با اینترنتش کار میکنم و با این شرایط حدودا یک روز شارز نگه میداره میخواستم ببینم طبیعیه؟ یک دنیا ممنونم که سریع جواب میدی
حالا لازمه ببرم نمایندگی /چون گارانتی داره/گوشی رو هم از خود نمایندگی الجی خریدم/ممنون
malkemid
09-08-2014, 09:55
دوست عزیز شارژ اولیه هیچ مفهومی نداره برای باتری های جدید، ولی اینطوری هم نیست که اگر این کار رو انجام بدی، چیزی خراب میشه.
اینکه 20% شارژ نشون میده و خاموش میشه یکم عجیبه.
شما یکی دو روز دیگه کار کن، شاید بخاطر نو بودن باتری باشه!
مصرف یک روز هم با استفاده شما خوبه.. جی3 باتری خوبی داره البته سخت افزارش هم مصرف بالایی داره.
فعلا از اسمارتفون ها بیش از یه روز نباید انتظار داشت.
باشه چشم/واقعا نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم/یک دنیا ممنون
GHAGHALEELEE
09-08-2014, 12:23
سلام
لطفا پیغام رو بنویسید.
مرسی:n16:
اقا متن فقط همین بود : "گوشی شما تا 10 ثانیه دیگر خاموش میشود" یک گزینه تایید داشته و یکی رد کردن.
حالا مساله اینجاست که این پیغام اکثرا زمانی میاد که گوشی رو کار نمیکند (استند بای هست) چون برادرم که میره سراغ گوشیش تا قفلش رو بزنه که کار میبینه که خاموشه و باید گوشی رو روشن کنه.
تنظیماتی چیزی بهم نریخته ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-08-2014, 14:31
سلام دوستان من دو روزه که الجی جی 3 خریدم /بعد از شارز اولیه که وقتی به 10 در صد رسید 8 ساعت به شارز زدم , تا الان دو بار شارزش کردم و هر دوبار گوشی روی 20 در صد شارز باطری و یک بار هم روی 15 در صد شارز باطری خاموش شد و روشن هم نمیشد و باید به شارز میزدم/یعنی شارز که به 20 یا 15 در صد میرسه گوشی خاموش میشه و باید بزنم به شارز/خواهش میکنم بگین مشکلش چیه/ممنونسلام . باتریش درمیاد ؟ شاید باتریش رو عوض کرده اند و یه باتری قلابی روش باشه . درضمن اینجا اگر گوشی بخرین از نمایندگی , تا 3 روز حق دارین عوضش کنین اگر مشکل داشته باشه . شاید ایران هم همینجوری باشه
nini bad
09-08-2014, 14:44
سلام . باتریش درمیاد ؟ شاید باتریش رو عوض کرده اند و یه باتری قلابی روش باشه
این گوشی هنوز به صورت عمده وارد کشور نشده و لوازم جانبی آن کم است چطور به این سرعت باتری تقلبی آن جایگرین شده ؟ دلیلی نداشت این دوست ما گوشی را 8 ساعت به شارژ بزند...
dragon2410
09-08-2014, 23:25
دوستان نگید توروخدا منم میترسم :n02:
منم که جی3 رو اولین یا دومین شارژش بود که خوابم برده بود و گوشی نزدیک 7 ساعت تو شارژ مونده بود البته مشکلاتی که دوستمون گفت برای گوشی من پیش نیومد و تاحالا شارژش تا کمتر از 10 درصد هم رسیده ولی خب خاموش نشده
GHAGHALEELEE
10-08-2014, 00:59
بچه ها ریست فکتوری چه جوریه ؟ برای هر مدل گوشی متفاوته ؟ بعدش برنامه ها و دیتاهای بکاپ گرفته شده برمیگردند ؟
:n16:
با سلام/برنامه وایبر وقتی میخوام عضو بشم برام کد رو اس ام اس نمیکنه و صوتی هم نمیفرسته؟علتش چیه؟و سوال دوم اینکه وقتی در وایبر برای یک شمارع تلفن یک کد فرستاده میشه اون کد همیشه مال اون شمارست/چون من در وایبر عضو بودم چند روز بعد نرم افزار وایبرو پاک کردم و دوباره ریختم و الان برام کد نمیفرسته و متاسفانه کد قبلیمو که وارد کرده بودم یادم نیست/باید چکار کنم/ممنون
hoseinsps
10-08-2014, 13:44
سلام و عرض ادب
یه desire s هست که با فشردن کلید پاور و ولوم - به حالت بوت نمیره ....
رامش مشکل پیدا کرده و گوشی بعد از روشن شدن و نشون دادن لوگوhtc صفحش مشکی میشه ....
ممنون میشم راهنمایی کنید .
GHAGHALEELEE
10-08-2014, 14:07
با سلام/برنامه وایبر وقتی میخوام عضو بشم برام کد رو اس ام اس نمیکنه و صوتی هم نمیفرسته؟علتش چیه؟و سوال دوم اینکه وقتی در وایبر برای یک شمارع تلفن یک کد فرستاده میشه اون کد همیشه مال اون شمارست/چون من در وایبر عضو بودم چند روز بعد نرم افزار وایبرو پاک کردم و دوباره ریختم و الان برام کد نمیفرسته و متاسفانه کد قبلیمو که وارد کرده بودم یادم نیست/باید چکار کنم/ممنون
من هم مشکل شما رو داشتم فکر کنم 6 بار کد رو دادم تا بار اخر تماس تلفنی برقرار کرد و 4 رقم رو خواند.اس ام اس که اصلا جدیدا نمیفرسته.
بچه ها اگر تو کار روت و ریست فکتوری هستید ما رو هم راهنمایی بفرمایید:
بچه ها ریست فکتوری چه جوریه ؟ برای هر مدل گوشی متفاوته ؟ بعدش برنامه ها و دیتاهای بکاپ گرفته شده برمیگردند ؟
:n16:
rangoabzar
11-08-2014, 02:35
سلام من sony sp دارم
جدیدا و قتی میخام زوم کنم
وقتی دو تا انگشتمو با هم رو صفحه میکشم که زوم بشه از 10 بار 5 بارش کار نمیکنه
یعنی زوم نمیکنه و میکشه به یه سمته دیگه
مشکلش از کجاست ؟
آیا واسه صفحش مشکلی پیش اومده؟؟؟؟
malkemid
11-08-2014, 10:00
سلام من sony sp دارم
جدیدا و قتی میخام زوم کنم
وقتی دو تا انگشتمو با هم رو صفحه میکشم که زوم بشه از 10 بار 5 بارش کار نمیکنه
یعنی زوم نمیکنه و میکشه به یه سمته دیگه
مشکلش از کجاست ؟
آیا واسه صفحش مشکلی پیش اومده؟؟؟؟
فقط تو دوربین اینجوریه؟ یا مثلا عکس هم زوم می کنی همین میشه؟
شاید از برچسب هم باشه...برچسب داری؟
Mr.World.Wide
11-08-2014, 12:49
بچه ها اگر تو کار روت و ریست فکتوری هستید ما رو هم راهنمایی بفرمایید:
از تنظیمات گوشی وارد تهیه نسخه پشتیبان و بازیابی بشو
و از اونجا بازگشت به تنظیمات کارخانه رو بزن
یا اینکه گوشی رو خاموش کن و دکمه پاور و زیاد کردن صدا
یا دکمه پاور و کم کردن صدا
رو بگیر تا وارد منوی ریکاوری بشی
یا اینکه وارد فست بوت بشی و از اونجا گزینه ریکاوری رو انتخاب کنی
بعد از منوی ریکاوری وارد قسمت وایپ بشی
و بعد wipe data/reset factory رو انتخاب کنی و همه چی رو پاک کنی
rangoabzar
11-08-2014, 16:02
فقط تو دوربین اینجوریه؟ یا مثلا عکس هم زوم می کنی همین میشه؟
شاید از برچسب هم باشه...برچسب داری؟
حاجی توی بازی و عکس دیدن هم اینجوری میشه
در اصل موقع بازی کردن منو کلافه کرده
برچسب هم دارم ولی برچسبمو خودم چسبوندم خیلی خوب چسبیده
sadra6052
11-08-2014, 22:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان گوشی سامسونگ اس۴ دارم که وقتی صفحه اش رو روشن میکنم یکی از سنسوراش یکسره روشن میمونه تمام تنظیمات سنسوراشم غیر فعال کردم اما هر وقت که با یک دوربین بهش نگاه کنی سنسورش روشنه
کسی راه حلی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟:n28:
malkemid
11-08-2014, 23:06
حاجی توی بازی و عکس دیدن هم اینجوری میشه
در اصل موقع بازی کردن منو کلافه کرده
برچسب هم دارم ولی برچسبمو خودم چسبوندم خیلی خوب چسبیده
من دوتا کار به نظرم میاد.
اول اینکه برچسب رو جدا کن کامل...ببین خوب میشه؟
اگه نشد فکتوری ریست کن
اگر بازم نشد دیگه لابد مشکل سخت افزاریه
سلام/الان چند روزه وایبر رمزو برام میخونه ولی رمزو وارد که میکنم قبول نمیکنه/علتش چیه؟
behnamcpu2011
13-08-2014, 21:08
سلام خوهشا یکی جواب بده
من وقتی گوشیمو با کابل به رایانه وصل میکنم درایو رو شناسایی نمیکنه بعد یک پنجره باز میشه MTB DEVICE نصب نشده یا پیدا نمیشه
همش میگه MTB
مشکل از کجاست ؟!!
mohammadi_4u
13-08-2014, 23:26
سلام/الان چند روزه وایبر رمزو برام میخونه ولی رمزو وارد که میکنم قبول نمیکنه/علتش چیه؟
اینکه رو دو گوشی یا یه خط در یک روز بیش از سه بار جایگزین شماره کردید.دقیقت 24 ساعت کارش نگیرید.درست میشه 24 ساعت .حتما فولدر وایبرو از حافظه حذف کنید و دوباره نصب کنید وایبرو بعد 24 ساعت.
mohammadi_4u
13-08-2014, 23:28
سلام خوهشا یکی جواب بده
من وقتی گوشیمو با کابل به رایانه وصل میکنم درایو رو شناسایی نمیکنه بعد یک پنجره باز میشه MTB DEVICE نصب نشده یا پیدا نمیشه
همش میگه MTB
مشکل از کجاست ؟!!
سلام
اول مدل گوشی تون ذکر کنید و دوم اینکه تز تنظیمات usb گزینه های متفاوت رو چک کنید و یک دفعه هم در حالت usb debug تست کنید .از اتصال کابل و درگاه مطمئن بشید
ehsan_iace
14-08-2014, 22:34
چند تا سئوال مبتدی داشتم :
1. چطور برنامهایی را که در گوشی نصب شده حذف کنیم؟
2. من فایل apk یک برنامه را در پوشه دانلود گوشیام دارم (با کامپیوتر دانلود کردم و با رم دیدر روی کارت حافظه گوشی ریختهام) اما نمیتوانم به آن پوشه دسترسی پیدا کنم تا بتوانم آنرا برای دیگری بلوتوث کنم! چطور این کار را کنم؟
برای گوشی HTC
سلام
چطوری میشه فایل های دیتا دارو توی گوشی های آندرویدی رخت؟
uuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp
چند تا سئوال مبتدی داشتم :
1. چطور برنامهایی را که در گوشی نصب شده حذف کنیم؟
2. من فایل apk یک برنامه را در پوشه دانلود گوشیام دارم (با کامپیوتر دانلود کردم و با رم دیدر روی کارت حافظه گوشی ریختهام) اما نمیتوانم به آن پوشه دسترسی پیدا کنم تا بتوانم آنرا برای دیگری بلوتوث کنم! چطور این کار را کنم؟
برای گوشی HTC
1. Setting --> App Manager
دنبال این گزینه باید بگردین گوشی بنده سامسونگ هست ممکنه تو HTC یه تغییرات ظاهری باشه ولی با کمی گشتن تو تنظیمات همین گزینرو پیدا میکنین و از اونجا میتونین برنامه هاتونو پاک کنین
روش دیگه هم استفاده از گوشی منیجر های اندروید هست که میتونین رو کامپیوتر نصب کنین و با اتصال گوشی به کامپیوتر از طریق کامپیوتر اقدام به نصب و حذف برنامه کنین برنامه SnapPea هست برنامه زیاده
2. شما بهتره برا راحتی یه فایل منیجر رو گوشیتون داشته باشین من بتون فایل منیجری قدرتمند برای اندروید X-plore File Manager - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو معرفی میکنم با فایل منیجر فابریک گوشی نمیتونین برنامه هارو ارسال کنین
یا از این برنامه برای ارسال برنامه و فایل استفاده کنین نرم افزار ارسال و دریافت فایل از طریق وایرلس اندروید SHAREit - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته برای استفاده از این نرم افزار باید این برنامه روی هردو گوشی که تبادل بینشون میخواد انجام بشه نصب داشته باشن
سلام
چطوری میشه فایل های دیتا دارو توی گوشی های آندرویدی رخت؟
شما باید فایل نرم افزار و دیتای نرم افزار رو دانلود کنین
باید توجه کنین اصلا اون برنامه دیتاش قرار داده شده یا نه!؟
behnamcpu2011
15-08-2014, 13:07
galaxy grand 2
aliahmadi22
16-08-2014, 10:35
سلام خسته نباشید
گوشی من Xperia Spـه،اط طریق Update Center خودِ گوشی میخواستم آندرویدشو آپدیت کنم به 4.3 (آخرین آپدیتی که اومده واسش) بعد 400مگابایت رو دانلود کردم گوشیم خاموش و روشن و شد و یک نوار پر شد و بعد گوشی دوباره روشن شد،داخل تسک مسنجر نوشت که ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])could't inestall ، به نظرتون مشکل از کجاس؟
من خودم 2 تا احتمال میدم
اول اینکه گوشیم روت شده ، چون این آپدیت سنتر اصله با گوشی روت شدم مشکل داشته
دوم اینکه وسطای دانلود روی 9 گیر کرد،من چندبار کنسل زدم ولی کنسلش کارنمیکرد،دیگه گوشیو خاموش روشن کردم دیدم دانلود شده 18 دیگه گذاشتم ادامش بره
malkemid
16-08-2014, 11:49
دوست عزیز شما فقط تو حالت استوک کامل می تونید از آپدیتOTA استفاده کنید. روت کردید نمیشه
سلام خسته نباشید
گوشی من Xperia Spـه،اط طریق Update Center خودِ گوشی میخواستم آندرویدشو آپدیت کنم به 4.3 (آخرین آپدیتی که اومده واسش) بعد 400مگابایت رو دانلود کردم گوشیم خاموش و روشن و شد و یک نوار پر شد و بعد گوشی دوباره روشن شد،داخل تسک مسنجر نوشت کهcould't inestall ، به نظرتون مشکل از کجاس؟
من خودم 2 تا احتمال میدم
اول اینکه گوشیم روت شده ، چون این آپدیت سنتر اصله با گوشی روت شدم مشکل داشته
دوم اینکه وسطای دانلود روی 9 گیر کرد،من چندبار کنسل زدم ولی کنسلش کارنمیکرد،دیگه گوشیو خاموش روشن کردم دیدم دانلود شده 18 دیگه گذاشتم ادامش بره
شما یه ریست فکتور بکن و آپدیت رو از سر بگیر
قبل از ریست کردن پشتیبان گیری از اطلاعات فراموش نشه!
aliahmadi22
16-08-2014, 12:59
گوشیمو آنروت کنم میتونم اینطوری استفاده کنم یا باید با برنامه فلش روت اینکارو کنم؟
آخرین رام اصلی گوشیمو از کجا میتونم دانلود کنم؟
گوشیمو آنروت کنم میتونم اینطوری استفاده کنم یا باید با برنامه فلش روت اینکارو کنم؟
آخرین رام اصلی گوشیمو از کجا میتونم دانلود کنم؟
شما گوشی رو از روت دربیار و تست کن اگر نشد یک بار با فکتور ریست تست کن و در مرحله آخر اگه دیدین آنلاین نمیشه آپگرید کنین میتونی به صورت آفلاین فلش بزنین
برای دانلود آخرین ورژن اندروید ارائه شده بتون یه لینک رو پیغام میکنم که میتونین از اون فروم دانلود کنین
Amir Hossein
16-08-2014, 18:58
سلام بچه ها...
خیلی وقت پیش این آپدیت برای گوشی اومد... که دانلود کردم... و نصب هم شد
اما حالا عکسو ببینین...هنوز که هنوزه اینجا زده که در حال نصبه...نمیدونم هم چطوری میشه برش داشت...جایی تو گوشی چیزی نیشت پاک کنیم این بره مثلا؟
(xperia L 4.2.2)
سلام بچه ها...
اما حالا عکسو ببینین...هنوز که هنوزه اینجا زده که در حال نصبه...نمیدونم هم چطوری میشه برش داشت...جایی تو گوشی چیزی نیشت پاک کنیم این بره مثلا؟
(xperia L 4.2.2)
شما یه بار با ف ی ل ت ر شکن آپدیت رو انجام بده!!!
Amir Hossein
16-08-2014, 19:08
شما یه بار با ف ی ل ت ر شکن آپدیت رو انجام بده!!!
این آپدیت نصب شده....
فقط از اینجا نمیره...
ولی حالا شما گفتین با شکننده هم امتحان کردم...نه اون دکمه X کار میکنه نه رفرش میکنم اتفاقی میوفته...
اپدیت های دیگه مشکل نداره...فقط این اینطوریه
این آپدیت نصب شده....
فقط از اینجا نمیره...
ولی حالا شما گفتین با شکننده هم امتحان کردم...نه اون دکمه X کار میکنه نه رفرش میکنم اتفاقی میوفته...
اپدیت های دیگه مشکل نداره...فقط این اینطوریه
اینجوری که تو عکس معلومه زده در حال اینستال یعنی هنوز کامل نشده من احتمال میدم در دریافت فایل ها از اینترنت مشکل داشته باشه!!!!!!
Amir Hossein
16-08-2014, 19:20
فقظ ظاهرا اینطوریه...
شما اینجارو ببینین...آپدیت اعمال شده
من همون موقع که آون آپدیت اومد walkman با بقیه چیزا رو آپ کردم...مشکل نداشت...
فقظ ظاهرا اینطوریه...
شما اینجارو ببینین...آپدیت اعمال شده
من همون موقع که آون آپدیت اومد walkman با بقیه چیزا رو آپ کردم...مشکل نداشت...
عکساتون بدونه ف ی ل ت ر شکن باز نمیشه
Amir Hossein
16-08-2014, 19:25
واقا...؟
من شکنندم وصل نیست اما عکسا باز میشه :31:
واقا...؟
من شکنندم وصل نیست اما عکسا باز میشه :31:
بله واقعا!!!!!:n02:
شما اگه براتون امکان داره بک آپ بگیرین یه ریست فکتور بکنین!!!!
بعد از آپدیت هاتون ریست کردین تا آپدیت ها اعمال بشه؟
Amir Hossein
16-08-2014, 19:48
من ریست فکتوری بدم.... همه چی میره.؟
اپلیکیشن هارو هم باید دوباره نصب کنم؟
این آپدیت مال خیلی وقت پیشه...شاید 2 یا 3 ماه پیش..طبعا ریست هم کردم...
حالا اگه چاره نباشه ریست میکنم
من ریست فکتوری بدم.... همه چی میره.؟
اپلیکیشن هارو هم باید دوباره نصب کنم؟
این آپدیت مال خیلی وقت پیشه...شاید 2 یا 3 ماه پیش..طبعا ریست هم کردم...
حالا اگه چاره نباشه ریست میکنم
شما که گوشیت روت هست پس یه Titanium Backup بریز و از تمام اطلاعات برنامه ها و بازیاتون که واقعا براتون مهمه یه بک آپ بگیرین
و بعد از فکتور ریست بک آپ رو نصب کنین تا برنامه هاتون و شماره هاتون به حالت اول برگرده
malkemid
16-08-2014, 23:00
سلام بچه ها...
(xperia L 4.2.2)
شما یک بار کش مربوط بهGoogle services framework رو پاک کن فکر کنم درست شه
ehsan_iace
16-08-2014, 23:11
علت غیرفعال نشدن بلوتوث چیه؟
من هرچی بلوقتوث را غیرفعال میکنم دوباره فعال میشه!
گوشی HTC
GOLDFINCH
16-08-2014, 23:44
علت غیرفعال نشدن بلوتوث چیه؟
من هرچی بلوقتوث را غیرفعال میکنم دوباره فعال میشه!
گوشی HTC
گوشی من هر وقت که اینطوری میشه، یه دور خاموش روشن می کنم.
البته یه بار این کار هم افاقه نکرد و مدام از باطریم کم می شد. خلاصه مجبور شدم ریست فکتوری کنم.
barcaboy10
16-08-2014, 23:48
دوستان من اکسپریا ری دارم . رو گوشیم اسکرین لاک نصب کردم و فعالش کردم . مشکلم اینه که اسکرین لاک اصلی گوشیم غیرفعال نشده و وقتی گوشی قفل میشه اول اسکرین لاک جدیده میاد بعد قدیمیه . چیکر باید کنم ؟ ممنون
دوستان من اکسپریا ری دارم . رو گوشیم اسکرین لاک نصب کردم و فعالش کردم . مشکلم اینه که اسکرین لاک اصلی گوشیم غیرفعال نشده و وقتی گوشی قفل میشه اول اسکرین لاک جدیده میاد بعد قدیمیه . چیکر باید کنم ؟ ممنون
نرم افزار لاکری که ریختین اسمش چی هست؟
barcaboy10
17-08-2014, 00:42
نرم افزار لاکری که ریختین اسمش چی هست؟
با دو تا امتحان کردم
lock screen / htc one screen
با دو تا امتحان کردم
lock screen / htc one screen
شما به تنظیمات گوشی برید و لوک اسکرین فابریک رو ، روی حالت None بذارین و از لوک اسکرینی که نصب کردین استفاده کنین
به نظر بنده برنامه GO Locker رو نصب کنین به همراه لانچر Go Luncher EX
لانچر زیبا و قدرتمند GO Launcher EX - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرم افزار تغییر لاک اسکرین گوشی GO Locker - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
barcaboy10
17-08-2014, 14:05
شما به تنظیمات گوشی برید و لوک اسکرین فابریک رو ، روی حالت None بذارین و از لوک اسکرینی که نصب کردین استفاده کنین
به نظر بنده برنامه GO Locker رو نصب کنین به همراه لانچر Go Luncher EX
لانچر زیبا و قدرتمند GO Launcher EX - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرم افزار تغییر لاک اسکرین گوشی GO Locker - تمام نسخه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اخه دقیقا پیدا نمیکنم همونو :n02:
گو لانچر هم قبلا ریخته بودم ولی برا گوشیم سنگین بود یه مقدار
تو کدوم قسمت ستینگ باید برم؟
سلام
ببخشید من چجوری میتونم توی گوشیم آلبوم بسازم
یعنی بصورتی که پلیر روی خود گوشی اون رو به عنوان یه آلبوم از فلان خواننده تشخیص بده؟
amirpcp30
17-08-2014, 19:44
سلام دوستان
میخواستم بپرسم راهی هست که وقتی گوشی رامش بالا نمیاد اطلاعاتشو برداشت؟ یا فقط اینکه رام رو عوض کنم و ریست فکتوری نکنم؟
با سپاس
malkemid
17-08-2014, 23:23
سلام دوستان
میخواستم بپرسم راهی هست که وقتی گوشی رامش بالا نمیاد اطلاعاتشو برداشت؟ یا فقط اینکه رام رو عوض کنم و ریست فکتوری نکنم؟
با سپاس
تست کنید اگه ریکاوری بالا میاد میشه. یه رام اگر تو خود گوشی دارید مجدد فلش کنید، اگر ندارید USB storage رو mount کنید و فایل رام رو بریزید یا یه مموری که فایل زیپ رام رو ریختید توش استفاده کنید
تو گوشی های سامسونگ هم اگر رام رسمی بزنید بدون ریپارتیشن و فرمت، فایلها تون باقی می مونن
amirpcp30
18-08-2014, 00:20
تست کنید اگه ریکاوری بالا میاد میشه. یه رام اگر تو خود گوشی دارید مجدد فلش کنید، اگر ندارید USB storage رو mount کنید و فایل رام رو بریزید یا یه مموری که فایل زیپ رام رو ریختید توش استفاده کنید
تو گوشی های سامسونگ هم اگر رام رسمی بزنید بدون ریپارتیشن و فرمت، فایلها تون باقی می مونن
سلام
ممنون رام قبلی رسمی بوده ، منظور شما اپدیت های ota هست یا رام کاستوم؟
منظور من از اطلاعات به غیر از فایل ها مخاطبین و پیام ها هم بود میخواستم ببینم میتونم قبل از نصب رام اطلاعات رو بردارم؟
با سپاس
Mr.World.Wide
18-08-2014, 00:45
سلام
منظور من از اطلاعات به غیر از فایل ها مخاطبین و پیام ها هم بود میخواستم ببینم میتونم قبل از نصب رام اطلاعات رو بردارم؟
با سپاس
اگه داخل ریکاوری میتونی بشی آره
با دستورات adb میتونی اطلاعاتت رو برداری یا بکاپ بگیری
malkemid
18-08-2014, 08:44
سلام
با سپاس
مخاطبین که لابد با اکانت گوگل سینک کردی و مشکلی نیست. اما پیام ها رو نمیشه بگیری.. عکس و اینها رو هم می تونی بگیری
دوستان سلام
گوشی من Xperia L هست و مشکلم اینه که یه مدتی هست (تقریباً 2 هفته) انتن گوشی پرش داره و هی میره و میاد گاهی اوقات چند دقیقه کاملاً قطع میشه و کسی که با من تماس می گیره میگه در دسترس نمی باشد.
به ظرتون مشکل از کجاست؟
malkemid
18-08-2014, 16:36
دوستان سلام
گوشی من Xperia L هست و مشکلم اینه که یه مدتی هست (تقریباً 2 هفته) انتن گوشی پرش داره و هی میره و میاد گاهی اوقات چند دقیقه کاملاً قطع میشه و کسی که با من تماس می گیره میگه در دسترس نمی باشد.
به ظرتون مشکل از کجاست؟
اگر مشکل نرم افزاری باشه با فلش کردن رادیو(مودم) حل میشه
اگر مشکل نرم افزاری باشه با فلش کردن رادیو(مودم) حل میشه
چطور باید اینکار رو انجام بدم؟
یه مقدار بیشتر توضیح میدین؟
malkemid
18-08-2014, 18:52
چطور باید اینکار رو انجام بدم؟
یه مقدار بیشتر توضیح میدین؟
کلیت قضیه اینه که شما روت می کنی یه ریکاوری کاستوم نصب می کنید و بعد از اون فایل زیپ رادیو رو فلش می کنید.
این برای گوشی های مختلف متفاوته. دقیقش رو باید از فروم های تخصصی موبایل بردارید.
اما اگر نمی خواین دردسر بکشید یه بکاپ بگیرید و فکتوری ریست کنید..اگر نرم افزاری باشه باید خوب بشه قاعدتا. اما اگر سخت افزاری باشه، ممکنه با تعویض سیمکارت حل بشه. اگر هم نشد دیگه یه ایراد جدی داره. احتمالا با دو مرحله اول رفع میشه.
amirpcp30
18-08-2014, 20:43
اگه داخل ریکاوری میتونی بشی آره
با دستورات adb میتونی اطلاعاتت رو برداری یا بکاپ بگیری
مخاطبین که لابد با اکانت گوگل سینک کردی و مشکلی نیست. اما پیام ها رو نمیشه بگیری.. عکس و اینها رو هم می تونی بگیری
عزیزم شما اگه رام تک فایل رو نصب کنید به مشکل نمیخورید عزیزم
بدونه هیچ گونه وایپ
بهترین رام هم رام آلمان هست که برای دوست عزیزمون هم در قسمت بالا گذاشتم
عزیزم شما اگه رام تک فایل رو نصب کنید به مشکل نمیخورید عزیزم
بدونه هیچ گونه وایپ
بهترین رام هم رام آلمان هست که برای دوست عزیزمون هم در قسمت بالا گذاشتم
سلام
ممنون دوست عزیز
امروز میخواستم رام این گوشی رو عوض کنم ولی وقتی میخواست فایل های رام رو فلش کنه اولین فایل رو که میاره بعد nand write start میاد و همینطور میمونه تا اخر هم که fail میده و نمیتونه چیزی write کنه ، دو تا رام امتحان کردم و همینطور دو ورژن ادین ولی هیچ کدوم جواب نداد فایل pit هم گرفتم همون set partition موند تا بازم fail داد ، گوشی هم روت نبوده که بخواد با اپدیت بریک شه اتفاقا اپدیت هم نشده و کار خاصی هم روش انجام نشده فقط چند روز قبلش ضربه خورده که همون موقع هم اتفاقی براش نیافتاده
راستی داخل ریکاوری هم وقتی میره خود به خود همین که ربات اندروید میاد ریست میکنه
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
malkemid
18-08-2014, 20:55
سلام
ممنون دوست عزیز
امروز میخواستم رام این گوشی رو عوض کنم ولی وقتی میخواست فایل های رام رو فلش کنه اولین فایل رو که میاره بعد nand write start میاد و همینطور میمونه تا اخر هم که fail میده و نمیتونه چیزی write کنه ، دو تا رام امتحان کردم و همینطور دو ورژن ادین ولی هیچ کدوم جواب نداد فایل pit هم گرفتم همون set partition موند تا بازم fail داد ، گوشی هم روت نبوده که بخواد با اپدیت بریک شه اتفاقا اپدیت هم نشده و کار خاصی هم روش انجام نشده فقط چند روز قبلش ضربه خورده که همون موقع هم اتفاقی براش نیافتاده
راستی داخل ریکاوری هم وقتی میره خود به خود همین که ربات اندروید میاد ریست میکنه
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
گوشی شما سامسونگ هست؟ گوشی رو به دانلودینگ ببرید و با اودین رام رسمی سه فایله بزنید حتما اوکی میشه.
درایور سامسونگ رو هم نصب کن، کابل رو هم مستقیم بزن به پورت.
گاهی وقتها رو بعضی ویندوز ها گیر میده... با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کن
سلام یه سوال .من مثلا اگه یه وقت رمز گوشیمو یادم بره باید چیکار کنم ؟؟ یا مثلا ریست فکتوری بکنم ؟ .سامسونگ کلید هوم و پاور و ولوم ساتفاده میشد ولی ال جی جی 2 چیکار باید کرد ؟
من گوشیم LG G2 ورژن 4.4.2 کیت کت هست و اصلا دست توش نیومده .( کاروخونه ای ) نه روت هست نه هیچ ؟ مثل آکبند که میخری
گوشیرو خاموش میکنم و کلید ولوم پائین رو نگه میدارم و پاور نگه میدارم ارم الجی میاد ول میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته !!!!!!!!!
malkemid
19-08-2014, 10:50
سلام یه سوال .من مثلا اگه یه وقت رمز گوشیمو یادم بره باید چیکار کنم ؟؟ یا مثلا ریست فکتوری بکنم ؟ .سامسونگ کلید هوم و پاور و ولوم ساتفاده میشد ولی ال جی جی 2 چیکار باید کرد ؟
من گوشیم LG G2 ورژن 4.4.2 کیت کت هست و اصلا دست توش نیومده .( کاروخونه ای ) نه روت هست نه هیچ ؟ مثل آکبند که میخری
گوشیرو خاموش میکنم و کلید ولوم پائین رو نگه میدارم و پاور نگه میدارم ارم الجی میاد ول میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته !!!!!!!!!
آرم الجی که اومد دوباره باید ولوم پایین و پاور رو بگیری و نگه داری تا ریکاوری بیاد
mehrdadb3
19-08-2014, 10:55
من رام گوشیمو(Live With Walkman) که 2.3.4 هست به به ورژن WT19i_4.1.B.0.587_Generic یا 431 فلش کردم و همچنین با خود برنامه سونی هم(آپدیت سرویس) هم آپدیت کردم تاچش کار نمیکنه دکمه های هوم وپاور بقیه کار میکنن
و وقتی به 2.3.4 دوباره دانگرید کردم همچیش درسته . دلیلش چی میتونه باشه اینم بگم گوشی نه بوت لودرش بازه نه روت شده
آرم الجی که اومد دوباره باید ولوم پایین و پاور رو بگیری و نگه داری تا ریکاوری بیاد
همین کارو میکنم وی گوشی خاموش میشه !!!!!!!!!1 میشه دقیق بگید چیکار کنم
rouzbeh_ziafati
19-08-2014, 21:45
من یه تبلت تب 2 سامسون دارم
مدتیه که خود به خود خاموش میکنه ، یا مثلا انتنش میره ، یا ریست میشه یا با اینکه علامت وای فای هست اما انگار قطع شده اینترنت و داده ای رد و بدل نمیشه
بنظرتون باطریش نابود شده یا مشکل سخت افزاریه دیگه ای داره؟
فلشش کردم این مشکلات درست نشد
از اینکه باطریش خراب شده مطمئنم اما اینکه مثلا رفتن انتن یا مشکل در وای فای هم از باطریش باشه رو نمی دونم
تعمیرگاه ببرم باطری عوض کردنش سریع انجام میشه؟
Golbarg01
20-08-2014, 11:27
سلام دوستان
من گوشیم گاهی هنگ می کنه و فریز میشه جوری که باید باتری موبایل رو در بیارم دوباره جابزنم تا گوشی به حالت اولش برگرده
راه حل چیه که هنگ نکنه و یا اگر هنگ کرد بدون دراوردن باتری هم بتونم گوشی رو خاموش یا ریستارت کنم؟
گوشیم galaxy ace 3 هست
سلام دوستان
من گوشیم گاهی هنگ می کنه و فریز میشه جوری که باید باتری موبایل رو در بیارم دوباره جابزنم تا گوشی به حالت اولش برگرده
راه حل چیه که هنگ نکنه و یا اگر هنگ کرد بدون دراوردن باتری هم بتونم گوشی رو خاموش یا ریستارت کنم؟
گوشیم galaxy ace 3 هست
شما گوشیتون رو چک کنین که آخرین ورژن اندروید رو داشته باشه برای گوشی شما 4.2.2 آخرین ورژن هست
Setting --> About Device
اگر آخرین ورژن رو دارین یک بار مستر ریست کنین برای بهبود عملکرد گوشیتون بهتره برنامه ها رو روی مموری کارت نصب کنین تا فضای رم گوشیتون رو اشغال نکنن
از یک برنامه مدیریت رم هم استفاده کنین براتون بهتره!
rezalive
20-08-2014, 11:40
درود
ممکن یه باتری 2370 رو به جای 1700 هواوی جی 525 گذاشت؟
ehsan_iace
20-08-2014, 14:33
اگر سیستم عامل اندروید گوشی را ارتقا بدهم و بعد مجبور شوم که به تنظیمات اولیه کارخانه برش گردانم سیستم عامل اندروید جدید هم پاک میشود و سیستم عامل اولیه گوشی بالا میآید یا اینکه مشکلی برای سیستم عامل جدید نصب شده بوجود نمیآید؟
گوشی Htc
چطوری میشه گوشی آندروید رو اتقا داد؟
malkemid
20-08-2014, 16:02
اگر سیستم عامل اندروید گوشی را ارتقا بدهم و بعد مجبور شوم که به تنظیمات اولیه کارخانه برش گردانم سیستم عامل اندروید جدید هم پاک میشود و سیستم عامل اولیه گوشی بالا میآید یا اینکه مشکلی برای سیستم عامل جدید نصب شده بوجود نمیآید؟
گوشی Htc
سیستم عامل باقی می مونه
چطوری میشه گوشی آندروید رو اتقا داد؟
باید بسته ارتقا برای گوشی شما ارائه شده باشه. در اینصورت بسته از طریق خود گوشی قابل دریافت و نصب هست.(رام رسمی)
behnamcpu2011
20-08-2014, 20:56
سلام گوشی من گرند2 هستش هرموقع وصل میکنم به رایانه این پیام میاد
خواهشا یه کمک اساسی بکنید...ممنون
سلام گوشی من گرند2 هستش هرموقع وصل میکنم به رایانه این پیام میاد
خواهشا یه کمک اساسی بکنید...ممنون
شما یک بار درایور پک سامسونگ رو دانلود و نصب کنین!!!!!
amirpcp30
20-08-2014, 22:21
گوشی شما سامسونگ هست؟ گوشی رو به دانلودینگ ببرید و با اودین رام رسمی سه فایله بزنید حتما اوکی میشه.
درایور سامسونگ رو هم نصب کن، کابل رو هم مستقیم بزن به پورت.
گاهی وقتها رو بعضی ویندوز ها گیر میده... با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کن
سلام ممنون دوست عزیز
ببخشید حواسم نبود - گوشی نوت 1 هست
درایور نصبه با یک لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم با رام چهار فایله 4.0.3 زدم نشد
بعد از nand write start میزنه sbl ولی نمیتونه بنویسه و اخرش fail میده میخواستم با 2.3.6 چند فایل هم بزنم لینک ها خراب بود
به نظرتون راهی هست بشه نرم افزاری درست کرد یا سخت افزاری هست؟
اگه راهی دوستان میدونند راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
malkemid
20-08-2014, 22:39
سلام ممنون دوست عزیز
ببخشید حواسم نبود - گوشی نوت 1 هست
درایور نصبه با یک لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم با رام چهار فایله 4.0.3 زدم نشد
بعد از nand write start میزنه sbl ولی نمیتونه بنویسه و اخرش fail میده
میخواستم با 2.3.6 چند فایل هم بزنم لینک ها خراب بود
به نظرتون راهی هست بشه نرم افزاری درست کرد یا سخت افزاری هست؟
اگه راهی دوستان میدونند راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
گوشی رو دست دوم گرفتید؟
با یه کابل دیگه امتحان کنید...رو یه ویندوز دیگه...اینی که می گید رو منم مشکل داشتم سابقا...رو لپتاپ خودم هر کاری کردم نشد...بردم رو کامپیوتر دیگه درست شد
Golbarg01
21-08-2014, 01:04
شما گوشیتون رو چک کنین که آخرین ورژن اندروید رو داشته باشه برای گوشی شما 4.2.2 آخرین ورژن هست
Setting --> About Device
اگر آخرین ورژن رو دارین یک بار مستر ریست کنین برای بهبود عملکرد گوشیتون بهتره برنامه ها رو روی مموری کارت نصب کنین تا فضای رم گوشیتون رو اشغال نکنن
از یک برنامه مدیریت رم هم استفاده کنین براتون بهتره!
ورژنش همون 4.2.2 هست. تو قسمت serach for update که میرم یه پکیج 147 مگابایتی هست که می خواد دانلود کنه. بذارم دانلود بشه یا کنسل کنم؟
برای برنامه مدیریت رم هم از clean master استفاده می کنم.
چجوری مستر ریست کنم؟ کل اطلاعات گوشی پاک میشه؟
ورژنش همون 4.2.2 هست. تو قسمت serach for update که میرم یه پکیج 147 مگابایتی هست که می خواد دانلود کنه. بذارم دانلود بشه یا کنسل کنم؟
برای برنامه مدیریت رم هم از clean master استفاده می کنم.
چجوری مستر ریست کنم؟ کل اطلاعات گوشی پاک میشه؟
بله اون بسترو دانلود و نصب کنین قبل از مستر ریست دانلود کنین که با انجام ریست تغییرات اعمال بشه
در کل آپدیت ها برای رفع باگهای احتمالی سیستم عامل ها میاد پس بهتره گوشیتون رو به روزرسانی کنین همیشه مخصوصا هنگ کردن که به خاطر ایرادهای نرم افزاری هست در اکثر مواقع
با مستر ریست کل اطلاعات میپره ولی ازشون میتونین بک آپ بگیرین قبل ریست کردن و بعد ریست ریستور کنین
GOLDFINCH
21-08-2014, 01:26
ســلام
دوست من چند وقـت پیش برای گوشیـش، (S4) یه کیبورد با رابط دانگل گرفته. امـا تاسفانه
گوشی، کیبورد رو ساپورت نکرده. خلاصه می خواستم بدونم همه کیبورد ها گوشی و تبلت
های اندرویدی رو ساپورت می کنن، یا استثنا هم داره؟
با تشکر
آیا وی چت درست کار میکنه؟
ســلام
دوست من چند وقـت پیش برای گوشیـش، (S4) یه کیبورد با رابط دانگل گرفته. امـا تاسفانه
گوشی، کیبورد رو ساپورت نکرده. خلاصه می خواستم بدونم همه کیبورد ها گوشی و تبلت
های اندرویدی رو ساپورت می کنن، یا استثنا هم داره؟
با تشکر
من اتفاقا موس لاجیتک رو با دانگل روی اس4 تست کردم خیلی خوب جواب میداد!!!!
البته کیبورد رو نمیدونم تست نکردم
آیا وی چت درست کار میکنه؟
ویچت ف ی ل ت ر هست!
با ف ی ل ت ر شکن بله درست کار میکنه
amirpcp30
21-08-2014, 08:56
گوشی رو دست دوم گرفتید؟
با یه کابل دیگه امتحان کنید...رو یه ویندوز دیگه...اینی که می گید رو منم مشکل داشتم سابقا...رو لپتاپ خودم هر کاری کردم نشد...بردم رو کامپیوتر دیگه درست شد
سلام
خبر ماله خودم نیست گوشی هم از روز اول دست خودشون بوده
ممنون با یک کابل دیگه روی یک لپ تاپ دیگه زدم نشد - اون کامپیوتری که میگفتید ویندوزش هم فرق میکرد؟
با سپاس
امیر قلی
21-08-2014, 09:31
شد البته بستگے مدل داره
سلام.
چرا تو بعضی گوشیا نمیشه فضای خالی پیامک کرد؟ فقط فضای خالی تنها تو پیامک.
تو یه گوشی هواوی وقتی نت رو فعال میکنی بالاش علامت نمیاد و نتش هم کار نمیکنه راه حل چیه؟
من وقتی پترن رو با اکانت گوگلم میخوام باز کنم خطای یوزر یا پس میده با اینکه درست میزنم. مشکل چی میتونه باشه؟!!
barcaboy10
21-08-2014, 11:49
اقا این اپرا مینی من کار نمیکنه. گشتم با سرور سالم هم پیدا نکردم
کسی اگه داره لطف کنه بفرسته لینک دانلودشو برام . ممنون :n16:
سلام.
تو یه گوشی هواوی وقتی نت رو فعال میکنی بالاش علامت نمیاد و نتش هم کار نمیکنه راه حل چیه؟
شما تنظیمات سیم کارت رو برای اینترنت دریافت کردین؟
GOLDFINCH
21-08-2014, 11:57
من اتفاقا موس لاجیتک رو با دانگل روی اس4 تست کردم خیلی خوب جواب میداد!!!!
البته کیبورد رو نمیدونم تست نکردم
ممنون...
چون من می خواستم یه دونه کیبورد بخرم. ترسیدم 350 تومن هزینه کنم، آخرش هم جواب نده.
شما تنظیمات سیم کارت رو برای اینترنت دریافت کردین؟
بهله! همه چی اوکی هس داوش
ممنون...
چون من می خواستم یه دونه کیبورد بخرم. ترسیدم 350 تومن هزینه کنم، آخرش هم جواب نده.
به نظر بنده تست کنین قبل خرید این قیمتی که شما میگین خیلی بالاست برا کیبورد
من یه مدل دیدم بلوتوث بود با نصف این قیمت 120 تومان Rapoo E6100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
malkemid
21-08-2014, 12:14
سلام
خبر ماله خودم نیست گوشی هم از روز اول دست خودشون بوده
ممنون با یک کابل دیگه روی یک لپ تاپ دیگه زدم نشد - اون کامپیوتری که میگفتید ویندوزش هم فرق میکرد؟
با سپاس
بله من با ویندوز 8.1 نتونستم ولی 7 جواب داد.
اگه همه این موارد مشکل رو حل نکرد شاید سخت افزاری باشه. وقتی رام رسمی سه فایل جواب نده یه گیر ِ خاصی هست لابد
ehsan_iace
21-08-2014, 14:01
برای اندروید گوشی HTC Rhyme در سایت gsmarena نوشته upgradable to v4.0
چطور میتوانم به ورژن 4 آپدیت کنم؟
amirpcp30
21-08-2014, 16:05
بله من با ویندوز 8.1 نتونستم ولی 7 جواب داد.
اگه همه این موارد مشکل رو حل نکرد شاید سخت افزاری باشه. وقتی رام رسمی سه فایل جواب نده یه گیر ِ خاصی هست لابد
سلام
ممنون اره شنیده بودم که 8 با تعویض رام یکم مشکل داره - جفت لپ تاپ هایی که امتحان کردم 7 بود
رام رسمی که زدم چهار فایله بود سه فایله 2.3.6 میخواستم بزنم لینک درستی نتونستم پیدا کنم
اگه دوستان لینکی دارن یا راه دیگه ای ممنون میشم راهنمایی کنند
با سپاس
mahmodcomputer92
21-08-2014, 16:43
سلام به تمام دوستان
گوشی من هوآوی جی ۷۰۰ هست و اندرویدش ۴.۲ هست
میخوام بدونم آپدیت ۴.۴ براش اومده یا نه!؟؟
تو خودش که انلاین سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
ممنون راهنماییم کنید
آیا بدون داشتن گوشی آندروید میشه وایبر رو روی پی سی نصب و استفاده کــــــــــرد؟
آیا بدون داشتن گوشی آندروید میشه وایبر رو روی پی سی نصب و استفاده کــــــــــرد؟
اره دوست عزیز شما ین برنامه رو دانلود کن BlueStacks لینکش تو سایت ایرانی زیاده تو گوگل سرچ کن
اره دوست عزیز شما ین برنامه رو دانلود کن BlueStacks لینکش تو سایت ایرانی زیاده تو گوگل سرچ کن
منظورم نسخه پی سی وایبر هست
دوستان گوشی آکبند رو لحظه اول چند ساعت شارژ بزنیم؟ من حرف های ضد و نقیض زیادی شنیدم. هرکی یه چیزی میگه. گوشی سونی xperia هست. یکی میگه 6 ساعت کامل شارژ یکی میگه 1 ساعت خلاصه من موندم برای اینکه همین اول کار خشت اول رو کج نذارم به باطری آسیب نخوره چیکار باید کنم؟
دوستان گوشی آکبند رو لحظه اول چند ساعت شارژ بزنیم؟ من حرف های ضد و نقیض زیادی شنیدم. هرکی یه چیزی میگه. گوشی سونی xperia هست. یکی میگه 6 ساعت کامل شارژ یکی میگه 1 ساعت خلاصه من موندم برای اینکه همین اول کار خشت اول رو کج نذارم به باطری آسیب نخوره چیکار باید کنم؟
در مدل های جدید باطری های شارژی نظیر نیکل کادمیوم و نیکل متال و ... دیگر شارژ اولیه معنایی نداره.
شما اگر به تمامی یوزر منیول های این نوع باطری ها و وسایلی که از اونها استفاده میکنند مراجعه بکنید هیچ
صحبتی راجع به شارژ اولیه نمیبینید.
تنها نکته ای که مهم هست و همه جا به اون تاکید شده،اور شارژ نشدن باطری هست.
پس با این اوصاف بهترین راه این هست که بعد از تخلیه کامل شارژ،اون رو به شارژر بزنید و بعد از اینکه
شارژ کامل شد اون رو از برق بکشید.شارژهای بعدی هم بهتره به همین صورت انجام بشن تا از تمامی
سلول های باطری یکسان استفاده بشه و عمر مفید اون بالا بره.
mohammad.asghari
22-08-2014, 01:19
دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش بشه sms ها رو قفل کرد یعنی smsاومد رمز رو بزنی بعد ببینیش؟سامسنوگه گوشیم
دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش بشه sms ها رو قفل کرد یعنی smsاومد رمز رو بزنی بعد ببینیش؟سامسنوگه گوشیم
بله
نرم افزار Go Sms Pro در قسمت Privet Contact مخاطب دلخواهتو میدی و ازین به بعد هر چی از طرف اون شخص برات اس ام اس بیاد کد دار نمایش داده میشه!
معذرت میخوام یه سوال ابتدایی. برنامه و بازی چطوری باید نصب کنم؟ یه گوشی xperia m هست که نمیخوام root بشه یا هیچ کار غیر قانونی انجام بشه. فقط میخوام فایل های apk که دارم مثل وایبر-انگری برد-شطرنج رو روش نصب کنم. میشه بگید چیکار کنم؟ لطفا بدون راه های -- و روت باشه. خیلی لطف میکنین.
سوال دوم درباره آپدیت هست. اندروید 4.1 روی گوشی هست ولی شنیدم به طور رسمی 4.3 اومده براش. آیا باید با برنامه sony pc companion اپدیت کنم؟ یعنی مشکلی که وسطش پیش نمیاد؟ بریک نمیشه گوشی؟ مشکلی با اینترنت ایران نداره؟ ایران تحریم نیست که وسطش مشکلی پیش بیاد؟ وصل کنم و بعد آپدیت رو بزنم خودش تا ته میره جلو میشه 4.3؟ بازم ممنون
malkemid
22-08-2014, 22:56
معذرت میخوام یه سوال ابتدایی. برنامه و بازی چطوری باید نصب کنم؟ یه گوشی xperia m هست که نمیخوام root بشه یا هیچ کار غیر قانونی انجام بشه. فقط میخوام فایل های apk که دارم مثل وایبر-انگری برد-شطرنج رو روش نصب کنم. میشه بگید چیکار کنم؟ لطفا بدون راه های -- و روت باشه. خیلی لطف میکنین.
سوال دوم درباره آپدیت هست. اندروید 4.1 روی گوشی هست ولی شنیدم به طور رسمی 4.3 اومده براش. آیا باید با برنامه sony pc companion اپدیت کنم؟ یعنی مشکلی که وسطش پیش نمیاد؟ بریک نمیشه گوشی؟ مشکلی با اینترنت ایران نداره؟ ایران تحریم نیست که وسطش مشکلی پیش بیاد؟ وصل کنم و بعد آپدیت رو بزنم خودش تا ته میره جلو میشه 4.3؟ بازم ممنون
شما فایل apk رو با کابل یا هرچی دیگه انتقال میدی به گوشی، بعد با فایل منیجر گوشی نصب می کنی.
در مورد آپدیت هم با pc companion خودش اول کامل دانلود می کنه و بعد نصب، خطری نداره
malkemid
22-08-2014, 23:01
سلام به تمام دوستان
گوشی من هوآوی جی ۷۰۰ هست و اندرویدش ۴.۲ هست
میخوام بدونم آپدیت ۴.۴ براش اومده یا نه!؟؟
تو خودش که انلاین سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
ممنون راهنماییم کنید
بعید می دونم، کلا این گوشی ها ساپورت خوبی ندارن
بله میشه، کد رو که مسیج کرد تو کامپیوتر وارد می کنید
در مدل های جدید باطری های شارژی نظیر نیکل کادمیوم و نیکل متال و ... دیگر شارژ اولیه معنایی نداره.
شما اگر به تمامی یوزر منیول های این نوع باطری ها و وسایلی که از اونها استفاده میکنند مراجعه بکنید هیچ
صحبتی راجع به شارژ اولیه نمیبینید.
تنها نکته ای که مهم هست و همه جا به اون تاکید شده،اور شارژ نشدن باطری هست.
پس با این اوصاف بهترین راه این هست که بعد از تخلیه کامل شارژ،اون رو به شارژر بزنید و بعد از اینکه
شارژ کامل شد اون رو از برق بکشید.شارژهای بعدی هم بهتره به همین صورت انجام بشن تا از تمامی
سلول های باطری یکسان استفاده بشه و عمر مفید اون بالا بره.
البته گفته میشه دشارژ شدن کامل به باتری آسیب می زنه
دوست عزیز بدون نصب و فعال کردن وایبر بر روی گوشی نمیتونین نسخه دسکتابشو فعال کنین!!!
با شبیه ساز میتونین دور بزنین و از شبیه ساز به عنوان گوشی استفاده کنین وایبر رو فعال کنین
بعد از اینکه شبیه ساز فعال بشه کد فعال سازی نسخه دسکتاپ وایر به وایبر گوشیتون اس میشه نه به خطتون!!!!
دوست عزیز بدون نصب و فعال کردن وایبر بر روی گوشی نمیتونین نسخه دسکتابشو فعال کنین!!!
با شبیه ساز میتونین دور بزنین و از شبیه ساز به عنوان گوشی استفاده کنین وایبر رو فعال کنین
بعد از اینکه شبیه ساز فعال بشه کد فعال سازی نسخه دسکتاپ وایر به وایبر گوشیتون اس میشه نه به خطتون!!!!
آقا یه سوال
الان من خطمو گذاشتم تو یه گوشی آندرویدی ؛ وایبر نصب کردم روش ؛ با نرم افزار شبیه ساز هم وایبر نصب کردم
حالا وایبر یه کد برای فعال سازی گوشی بهم داد ؛ من اونو تو شبیه ساز و نرم افزار زدم ؛ جفتش فعال شد ؛ مخاطبینم رو شناخت !
حالا سیم کارت در آورد سیم کارت بنده خدا ( صاحب گوشی رو گذاشتم توش ) اما الان تو نرم افزار میبینم که مخاطبین من پاک شدن مخاطبین اون رو نشون میده !
چیکار باید کرد؟
آقا یه سوال
الان من خطمو گذاشتم تو یه گوشی آندرویدی ؛ وایبر نصب کردم روش ؛ با نرم افزار شبیه ساز هم وایبر نصب کردم
حالا وایبر یه کد برای فعال سازی گوشی بهم داد ؛ من اونو تو شبیه ساز و نرم افزار زدم ؛ جفتش فعال شد ؛ مخاطبینم رو شناخت !
حالا سیم کارت در آورد سیم کارت بنده خدا ( صاحب گوشی رو گذاشتم توش ) اما الان تو نرم افزار میبینم که مخاطبین من پاک شدن مخاطبین اون رو نشون میده !
چیکار باید کرد؟
ببینین دوست عزیز
یه خورده پیچوندین شما منظورتون از شبیه ساز چیه؟ BlueStacks رو میگین؟
ببینین دوست عزیز
یه خورده پیچوندین شما منظورتون از شبیه ساز چیه؟ BlueStacks رو میگین؟
آره
ببین من وایبر رو تو گوشی دوستم
با شبیه ساز
با سیماکارت خودم فعال کردم
به هر حال گوشی که مال اونه بعد از فعال شدم
سیم کارتشو گذاشت رفت
من الان از شبیه ساز میام میبینم
که مخاطبین اون اومدن جای مخابین من تو وایبر
آره
ببین من وایبر رو تو گوشی دوستم
با شبیه ساز
با سیماکارت خودم فعال کردم
به هر حال گوشی که مال اونه بعد از فعال شدم
سیم کارتشو گذاشت رفت
من الان از شبیه ساز میام میبینم
که مخاطبین اون اومدن جای مخابین من تو وایبر
دوست عزیز من نمیدونم شما خودتون شماره تلفن داشتین دیگه چرا از گوشی دوستتون استفاده کردی؟
شما خط خودتونو روشن بذار هر گوشی ای داری مهم نیست چون شبیه ساز قراره نقش گوشیه اندرویدی شمارو بازی کنه
شما اون برنامه شبیه ساز رو ریختی و وایبر رو ازش باز کردی وقتی وایبر شماره خواست خط خودتو بده و کد فعال ساز رو بگیر
البته اینو بگم احتمال زیاد شبیه ساز کد رو اس ام اس نمیکنه
شما چندبار درخواست کد بدی یه گزینه میاد که از طریق تماس تلفنی کد رو براتون میخونه شما کدو باید بنویسی و بزنی تو شبیه ساز همین
در مورد مخاطب باید بگم وایبر به صورتی هست که شماره های توی گوشی رو به عنوان مخاطب میشناسه یعنی شما هر شماره ای توی تلفنت سیو کنی اگه وایبر داشته باشه برنامه وایبر خودش اتومات پیداش میکنه از لیست مخاطبای گوشیتون و شما میتونین بش اس ام اس یا زنگ بزنین
شما اون برنامه شبیه ساز رو ریختی و وایبر رو ازش باز کردی وقتی وایبر شماره خواست خط خودتو بده و کد فعال ساز رو بگیر
البته اینو بگم احتمال زیاد شبیه ساز کد رو اس ام اس نمیکنه
شما چندبار درخواست کد بدی یه گزینه میاد که از طریق تماس تلفنی کد رو براتون میخونه شما کدو باید بنویسی و بزنی تو شبیه ساز همین
خب اینکارو کردم
وایبر اس نمیده بهم یا تماس تلفنی نمیاد
بعد مجبور شدم که خطمو بزارم تو گوشی آندرویدی !
ضمنا تو این برنامه شبیه ساز چطوری باید اکانت گوگلمو بزنم تا شماره هام سینک شه؟
خب اینکارو کردم
وایبر اس نمیده بهم یا تماس تلفنی نمیاد
بعد مجبور شدم که خطمو بزارم تو گوشی آندرویدی !
ضمنا تو این برنامه شبیه ساز چطوری باید اکانت گوگلمو بزنم تا شماره هام سینک شه؟
چرا میشه تماس میگیره باتون
فقط دفعه اول یه چند ثانیه میگه صبر کنین تا اس بیاد بعد که اس نیاد میگه دوباره سعی کنین چند بار روی گزینه سعی کردن بزنین میبینین که میگه رو لینک بزنین تا تماس بگیره بعد که رو لینک بزنین به سایت میره و شمارتونو چک میکنه و تماس میگیره
چندبار درخواست ارسال دوباره رو بزنین فقط هر دفعه برنامرو نبندین دوباره باز کنین ها منظورم از تکرار اینه که وقتی برنامرو باز کردین و یه بار درخواست اس دادین و نیومد دوباره همونجا رو لینک تکرار ارسال اس بزنین تا تبدیل بشه به درخواست تماس
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم چون این جور مشکلا که توضیح دادنشون نیاز به تایپ زیاد داره آدمو گیج میکنه
چرا میشه تماس میگیره باتون
فقط دفعه اول یه چند ثانیه میگه صبر کنین تا اس بیاد بعد که اس نیاد میگه دوباره سعی کنین چند بار روی گزینه سعی کردن بزنین میبینین که میگه رو لینک بزنین تا تماس بگیره بعد که رو لینک بزنین به سایت میره و شمارتونو چک میکنه و تماس میگیره
چندبار درخواست ارسال دوباره رو بزنین فقط هر دفعه برنامرو نبندین دوباره باز کنین ها منظورم از تکرار اینه که وقتی برنامرو باز کردین و یه بار درخواست اس دادین و نیومد دوباره همونجا رو لینک تکرار ارسال اس بزنین تا تبدیل بشه به درخواست تماس
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم چون این جور مشکلا که توضیح دادنشون نیاز به تایپ زیاد داره آدمو گیج میکنه
ممنون . خب وقتی تماس بگیره کد بده از مخاطبین سیم کارتم اوکی میشه؟
نیازی به جیمیل و اکانت نیست؟
ممنون . خب وقتی تماس بگیره کد بده از مخاطبین سیم کارتم اوکی میشه؟
نیازی به جیمیل و اکانت نیست؟
شما اول فعال کنین و بذارین مشکلاتتون رو یکی یکی جلو بریم تا راحتتر جواب بگیریم!
شما اول فعال کنین و بذارین مشکلاتتون رو یکی یکی جلو بریم تا راحتتر جواب بگیریم!
الان دارم مدام درخواست میدم تا روانی شه وایبر بهم کد بده :n02:
خب ایول زنگ زن کد رو داد
فعال کردم
اما حالا مخاطبین من هیچ کس نیست؟!!!
malkemid
23-08-2014, 07:33
خب ایول زنگ زن کد رو داد
فعال کردم
نباید هم باشه، چون فون بوکی وجود نداشته که شماره ها رو چک کنه و لیست مخاطبین بیاره.
فکر کنم باید دونه دونه دستی واردش کنی[emoji16]
بعدشم الان که کد گرفتی چرا باز از شبیه ساز ران می کنی؟ اون فقط برای فعال سازی ه.
با نسخه دسکتاپ میخوام انجامش بدم اینو میگه ؛
Golbarg01
23-08-2014, 17:24
سلام
از کجا بفهمیم که 3G تو منطقه ما فعال شده یا نه؟
قبلش باید تو گوشی هم تنظیمات خاصی اعمال کنیم؟
من تنظیمات GPRS ایرانسل رو گوشیم نصب هست و گاهی با GPRS ایرانسل به نت وصل میشم.
ولی برای 3G هم باید چیزی نصب کنیم یا لازم نیست؟
سلام
از کجا بفهمیم که 3G تو منطقه ما فعال شده یا نه؟
قبلش باید تو گوشی هم تنظیمات خاصی اعمال کنیم؟
من تنظیمات GPRS ایرانسل رو گوشیم نصب هست و گاهی با GPRS ایرانسل به نت وصل میشم.
ولی برای 3G هم باید چیزی نصب کنیم یا لازم نیست؟
سلام دوست عزیز شما تنظیمات GPRS رو دریافت و نصب کنین شامل تمام کانکشن ها میشه
حالا هرجا 3G آنتن بده از اون و اگه اگر نباشه از اینترنت معمولی استفاده میکنه!!!
Golbarg01
23-08-2014, 19:19
سلام دوست عزیز شما تنظیمات GPRS رو دریافت و نصب کنین شامل تمام کانکشن ها میشه
حالا هرجا 3G آنتن بده از اون و اگه اگر نباشه از اینترنت معمولی استفاده میکنه!!!
برای اینکه اون علامت H یا 3G که میگن بالای گوشی میاد ظاهر بشه باید گزینه mobile data تیک خورده باشه؟
وای فای رو هم باید خاموش کنم؟
الان یه E میاد با دو تا فلش پایینش
برای اینکه اون علامت H یا 3G که میگن بالای گوشی میاد ظاهر بشه باید گزینه mobile data تیک خورده باشه؟
بله شما اول تنظیمات رو دریافت و نصب میکنین بعد موبایل دیتارو روشن میکنین حالا وای فای روشن بودن یا خاموش بودنش مهم نیست این دو از هم جدا هستن یعنی شما زمانی که وای فای داشته باشی وای فای اتومات بر GPRS اولویت پیدا میکنه حالا اگه وای فای نباشه GPRS فعال میشه فقط شما باید از روشن بودنشون اطمینان پیدا کنی
خب ایول زنگ زن کد رو داد
فعال کردم
کسی راهی یافت نکرد؟
کسی راهی یافت نکرد؟
شما اون بالا دست راست روی اون عکس چندتا سر که کنارش یه + هست بزن و شماره فردی که میخواین باش صحبت کنین رو بزنین و بش پیغام بدین
من این راه رو بلدم برای ادد کردن افراد
شما اون بالا دست راست روی اون عکس چندتا سر که کنارش یه + هست بزن و شماره فردی که میخواین باش صحبت کنین رو بزنین و بش پیغام بدین
من این راه رو بلدم برای ادد کردن افراد
اینکارو کردم
میشه گفتگو کرد با هر تعداد نفری که میخوای
اما همرو به صورت شماره نشون میده
آدم گیج میشه چی به چیه
مخاطب رو هم سیبو میکنی بازم شماره نشون میده اینجا
تو کانتکت اسم یارو هستا اما اینجا شماره نشون میده
malkemid
23-08-2014, 23:48
شما اول باید ببینی network type انتخابی 3g هست یا خیر،
بله موبایل دیتا باید فعال باشه.
الان که E هست یعنی شما رو edge هستی که 2g هست نه3g.
mahmodcomputer92
23-08-2014, 23:57
سلام
چطوری باید تنظیمات gprs ایرانسل رو دریافت کنم؟
اخه دقیقا پیدا نمیکنم همونو :n02:
گو لانچر هم قبلا ریخته بودم ولی برا گوشیم سنگین بود یه مقدار
تو کدوم قسمت ستینگ باید برم؟
سلام
این مسیر رو چک کنین برا غیر فعال کردن لوک اسکرین فابریک:
Menu --> Setting --> Security --> Screen Lock
اونجا که رفتین بذارین رو حالت None اگر غیر فعال بود این گزینه ، به مسیر زیر برین و گزینه Clear رو بزنین:
Menu --> Setting --> Security --> Credenttial Storage --> Clear Credentials
بعد که پاک کردین دوباره برین و گزینه None رو بزنین از مسیر اول
سلام
چطوری باید تنظیمات gprs ایرانسل رو دریافت کنم؟
شما سوالتون رو در جای صحیح بپرسین ممنون
تمامی مباحث مربوط به Gprs ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز این تنظیمات یه حالت اتومات هم داره که تو گوشی ها به صورت پیش فرض اتومات هست و در مناطقی که 3G ساپورت بشه اینترنت بر روی 3G میره
اینکارو کردم
آدم گیج میشه چی به چیه
یکی از ایراد های شبیه ساز همینه متاسفانه خیلی از دوستان این مشکل رو دارن
البته در بعضی موارد برا دوستان پیش اومده که اسم افراد هم اومده ولی خیلی کم (دلیلشم نمیدونم :n02:)
این به خاطر عدم وجود شماره ها با اسم در شبیه ساز هست چون وایبر اسم های ذخیره شده در دفترچه تلفن گوشیرو به عنوان اسم اون شماره نشون میده وچون شما شماره هارو سیو ندارین به این مشکل میخورین من هم راهی به ذهنم نمیرسه و جایی هم راه حلی ندیدم که بتونم بتون پیشنهادی بدم
مطمئن باشید دوستان بدونن کمک میکنن:n16:
malkemid
24-08-2014, 00:21
حالت پیشفرض 2g+3g هست، اما ممکنه بعضی اپ های بهینه ساز مصرف باتری، به فقط2g تغییرش داده باشن. چک بشه بهره
Golbarg01
24-08-2014, 11:08
بله موبایل دیتا باید فعال باشه.
خوب فهمیدم ایراد کجا بود
WCDMA همون 3g هست؟ من دنبال کلمه 3g میگشتم و پیدا نمی کردم
در Network Mode 3 تا گزینه بود:
GSM/WCDMA (auto connect)
GSM only
WCDMA only
تا الان روی GSM/WCDMA (auto connect) بود و به صورت پیش فرض میرفت رو حالت edge ولی روی WCDMA only که گذاشتم رفت روی 3g و علامت H ظاهر شد سرعتشم خوبه
اینکارو کردم
آدم گیج میشه چی به چیه
بنظرم بهترین کاری که تشخیص دوستانتون رو براتون راحتتر میکنه اختصاص دادن یک تم خاص به هر فرد هست! بعد دیگه شماره طرف رو دیدید نیاز به فکر کردن نداره از روی تم بخش گفتگوتون با اون شخص میشناسی فلانیه:n06:
البته تعداد مخاطبین محدود خوب جواب میده:n17:
mahmodcomputer92
24-08-2014, 17:15
سلام
برای استفاده از 3g ایرانسل چه تنظیماتی باید تو گوشی هوآوی انجام بدم؟
mohammad.asghari
24-08-2014, 18:52
دوستان یه نرم افزار فارسی ساز برای گوشی گلکسی اس 3 میشه بدید؟
Golbarg01
24-08-2014, 18:53
چطور برنامه پیش فرض اجرا کننده فایل ها رو تغسسر بدم؟
مثلا عکس ها هم با برنامه quick pic باز میشه ولی میخ وام با gallery بازشون کنم باید چیکار کنم؟
در واقع اون پنجره که باز میشه می پرسه always or just one دیگه نمیاد.
چطور برنامه پیش فرض اجرا کننده فایل ها رو تغسسر بدم؟
مثلا عکس ها هم با برنامه quick pic باز میشه ولی میخ وام با gallery بازشون کنم باید چیکار کنم؟
در واقع اون پنجره که باز میشه می پرسه always or just one دیگه نمیاد.
سلام
شما باید برید به مسیر تنظیمات ( Setting ) بعد قسمت مدیریت برنامه ها ( App manage ) بعد برین تو برنامه quick pic تهش نوشته برداشتن پیش فرص اونو وردارین حله.
سلام
برای استفاده از 3g ایرانسل چه تنظیماتی باید تو گوشی هوآوی انجام بدم؟
جواب شمارو دادم تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان یه نرم افزار فارسی ساز برای گوشی گلکسی اس 3 میشه بدید؟
دوست عزیز شما بهتره با رام فارسی گوشیتونو فلش بزنین تا دیگه به برنامه های متفرقه نیازی پیدا نکینن
دوستان من یه مشکل دارم برای خرید کارت شارژ *100+ نمیتونم بخرم یه اروری میده؟ کسی مشکل نداشته ؟؟؟
سلام.
کدوم نرم افزار فایل های جاوا رو اجرا میکنه؟ یکی با حجم نزدیک به 2 مگ پیداییدم یه کارایی میکنه ولی کامل نیست! اسمشم جاوا هست.
سلام دوستان
گوشی من huawei honor 3C (h30-u10) هستش با هر نرم افزاری سعی کردم نتونستم روتش کنم
چ نرم افزاری پیشنهاد میدید
نرم افزارایی ک تست کردم
v root
e root
kingo android
unlochroot
خیلی هاش گوشی رو شناختن شروع با روت هم کردن ولی وسطش به مشکل بر خوردم
بهترین نرم افزار برای روت چیه؟
mohammad.asghari
25-08-2014, 17:19
دوستان یه کیبورد خوب که از زبان فارسی هم پشتبانی کنه به غیر از adaptxt معرفی کنید.ممنون:n16:
malkemid
25-08-2014, 18:30
سلام دوستان
گوشی من huawei honor 3C (h30-u10) هستش با هر نرم افزاری سعی کردم نتونستم روتش کنم
چ نرم افزاری پیشنهاد میدید
نرم افزارایی ک تست کردم
v root
e root
kingo android
unlochroot
خیلی هاش گوشی رو شناختن شروع با روت هم کردن ولی وسطش به مشکل بر خوردم
بهترین نرم افزار برای روت چیه؟
فکر می کنم شما بوتلودر رو باز نکرده باشید. استفاده از این اپ ها وقتی شدنیه که بوتلودر باز باشه. متاسفانه یا خوشبختانه تا حالا با هواووی کار نکردم ...شما گوگل کنی فکر کنم به نتیجه برسی...
دوستان یه کیبورد خوب که از زبان فارسی هم پشتبانی کنه به غیر از adaptxt معرفی کنید.ممنون:n16:
go keyboard
android L keyboard
اگر هم می خواید از سوایپ فارسی استفاده کنید، کیبورد های پورت شده از اکسپریا زد 1 بسسسسیار عالی کار می کنن تو این زمینه.
amirmahdijv
27-08-2014, 14:23
سلام دوستان
من پسورد وایفای خونمون رو گم کردم . لب تاپم رمز میخاد اما گوشیه اندرویدیم نه و وصل میشه .
کسی نرم افزار برای نمایش پسورد میدونه ؟
mahmodcomputer92
27-08-2014, 16:42
سلام به تمام دوستان
گوشی من هوآوی جی ۷۰۰ هست
یک سوال که واقعا هنوز به جوابش نرسیدم اینه که گوشی رو چه موقع باید به شارژ بزنم!؟؟
فروشنده گفت به ۱۵ درصد رسید بزن از اونطرف هم پر شد زود قطع کن نزار از شب تا صبح تو شارژ...
باز یجا دیگه گفته بودن بزار شاژ کاملا خالی بشه بعدا بزن به شارژ!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید؟؟
MOHAMMAD-SEVEN
27-08-2014, 16:47
سلام دوستان
من پسورد وایفای خونمون رو گم کردم . لب تاپم رمز میخاد اما گوشیه اندرویدیم نه و وصل میشه .
کسی نرم افزار برای نمایش پسورد میدونه ؟
دوست عزیز شما اگه گوشی روت هست با روت اکسپلورر برو به /data/misc/wifi بعد فایل " wpa_spplicant.conf " رو باز کن.
اولی ssid که نام شبکه رو نوشته و پایینش psk که پسوورد رو نوشته
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-08-2014, 17:12
سلام دوستان من پسورد وایفای خونمون رو گم کردم . لب تاپم رمز میخاد اما گوشیه اندرویدیم نه و وصل میشه . کسی نرم افزار برای نمایش پسورد میدونه ؟سلام . بيشتر روترها یک دکمه داره که اگر پنج ثانیه فشارش بدین روتر ریست میشه
malkemid
27-08-2014, 18:41
سلام به تمام دوستان
گوشی من هوآوی جی ۷۰۰ هست
یک سوال که واقعا هنوز به جوابش نرسیدم اینه که گوشی رو چه موقع باید به شارژ بزنم!؟؟
فروشنده گفت به ۱۵ درصد رسید بزن از اونطرف هم پر شد زود قطع کن نزار از شب تا صبح تو شارژ...
باز یجا دیگه گفته بودن بزار شاژ کاملا خالی بشه بعدا بزن به شارژ!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید؟؟
سعی کن نذاری کاملا خالی شه...همون فروشنده خوب گفته
amirmahdijv
27-08-2014, 19:06
دوست عزیز شما اگه گوشی روت هست با روت اکسپلورر برو به /data/misc/wifi بعد فایل " wpa_spplicant.conf " رو باز کن.
اولی ssid که نام شبکه رو نوشته و پایینش psk که پسوورد رو نوشته
برنامه ای در این مورد نیست ؟
چون همچین چیزی تو گوشیم نیست !
Alireza-Khan
28-08-2014, 14:17
سلام دوستان . باتزی گوشی من مشکل پیدا کرد چن وقت پیش . با شارژر هوآوی شارژ کرذم داشتم ماست وانتد بازی میکردم یهو هنگ کرد و دیدم باتری 1 درصد شده بعد شد 30 درصد و صفجه خاموش و روشن میشد و باتریو دراوردم . زدم شارژ چند بارم اینجوری قاطی کرد تا ایمکه الان گوشی دیگه بالا نمیاد و رو لوگو سامسونگ گیر میکنه و باتریشم باد کرده و با باتری دیگه هم بالا نمیاد . چه باتری بخرم واسش و حتما باید فلش بخوره گوشی ؟
malkemid
28-08-2014, 17:24
سلام دوستان . باتزی گوشی من مشکل پیدا کرد چن وقت پیش . با شارژر هوآوی شارژ کرذم داشتم ماست وانتد بازی میکردم یهو هنگ کرد و دیدم باتری 1 درصد شده بعد شد 30 درصد و صفجه خاموش و روشن میشد و باتریو دراوردم . زدم شارژ چند بارم اینجوری قاطی کرد تا ایمکه الان گوشی دیگه بالا نمیاد و رو لوگو سامسونگ گیر میکنه و باتریشم باد کرده و با باتری دیگه هم بالا نمیاد . چه باتری بخرم واسش و حتما باید فلش بخوره گوشی ؟
باتری که باد کرده یعنی خراب شده، نیاز به فلش هم نیست معمولا، شما همون باتری با آمپر ی که رو باتری نوشته شده رو می خری. بعضی باتری های سامسونگ اسم هم دارن، مثلا باتری G5. مشکل خاصی نیست.
sadra6052
28-08-2014, 19:08
به شارژر ربطی نداره من هم اس۴ دارم الان ۳ ماهه با شارژر دیگه شارژ میکنم مشکلی نداره
behnamcpu2011
29-08-2014, 12:51
سلام گوشی من گرند2 هستش الان واسش تو ایران کیت کت اومده یا نه هنوز ؟!!
اگه اومده اپدیت کنم بهتره یا نه ؟!
malkemid
29-08-2014, 16:42
سلام گوشی من گرند2 هستش الان واسش تو ایران کیت کت اومده یا نه هنوز ؟!!
اگه اومده اپدیت کنم بهتره یا نه ؟!
شما از ستینگ، بخش about ببین سیستم آپدیت چیزی اومده یا نه. اگه اومده بهتره آپدیت کنی
سلام دوستان عزیز
مشکلی با بک آپ گوشی دارم که ممنون میشم کمک کنید گوشی من گلکسی S3 هست و مشکلم اینه که دو تا عکس چند وقت پیش با دوربین گوشی گرفتم و گوشی از این دو تا عکس بک آپ گرفته که نمیدونم جاش کجاست ولی هر کاری میکنم پاکشون کنم امکانش نیست یعنی گزینه حذف نداره و جاشم معلوم نیست کجاست که برم تو اون پوشه و حذفشون کنم. گوشی رو هم که ریست کردم باز هم عکس ها برگشتن البته فکر کنم از روی حساب جی میلم یا مموری بر میگردونه ولی خب تو تنظیمات جی میل تیک بک آپ گیری و بازگردانی رو برداشتم که دیگه عکسها رو نیاره اما دوباره آورده حتی تو خود جی میلم هرچی فایل بک آپ بود پاک کردم اما بازم نشد. تو تنظیمات ریست کارخانه ای هم تیک بازگردانی اطلاعاتو برداشتم اما دوباره تیک فعال شده بود. حالا دیگه نمیخوام از اول گوشی رو ریست کنم و با آزمونو خطا پیداش کنم خلاصه ممنون میشم دوستان یه راه مناسب پیشنهاد بدن.
malkemid
29-08-2014, 22:01
سلام دوستان عزیز
مشکلی با بک آپ گوشی دارم که ممنون میشم کمک کنید گوشی من گلکسی S3 هست و مشکلم اینه که دو تا عکس چند وقت پیش با دوربین گوشی گرفتم و گوشی از این دو تا عکس بک آپ گرفته که نمیدونم جاش کجاست ولی هر کاری میکنم پاکشون کنم امکانش نیست یعنی گزینه حذف نداره و جاشم معلوم نیست کجاست که برم تو اون پوشه و حذفشون کنم. گوشی رو هم که ریست کردم باز هم عکس ها برگشتن البته فکر کنم از روی حساب جی میلم یا مموری بر میگردونه ولی خب تو تنظیمات جی میل تیک بک آپ گیری و بازگردانی رو برداشتم که دیگه عکسها رو نیاره اما دوباره آورده حتی تو خود جی میلم هرچی فایل بک آپ بود پاک کردم اما بازم نشد. تو تنظیمات ریست کارخانه ای هم تیک بازگردانی اطلاعاتو برداشتم اما دوباره تیک فعال شده بود. حالا دیگه نمیخوام از اول گوشی رو ریست کنم و با آزمونو خطا پیداش کنم خلاصه ممنون میشم دوستان یه راه مناسب پیشنهاد بدن.
احتمالا تو سرور google photos سیو شده...شما از اونجا پاکش کن ببین میره؟
ببخشید این سرور google photos کجا هست؟
سلام علیکم.
حالتون خوب بیده؟
سینک گوشی بعد چه مدتی بروز میشه؟
من میخام برنامه ای چیزی پیدا کنم که تاریخ رو به میلادی بروز کنه. مثلا بهش میخام بگم فلان ساعت بروز کن یا شبیهش. سینک خود گوشی باحال نیس و درست هم کار نمیکنه!
Clocksync پیداییدم ولی نتونسم باش کار کنم!
ممنون.
البای 'دی
malkemid
29-08-2014, 22:59
ببخشید این سرور google photos کجا هست؟
ببینید اینی که میگی همه چیو پاک می کنی دوباره میاد یعنی تو اینترنت ذخیره شده... دم دست ترین جا هم سرور گوگل فوتوز هست. اگه این برنامه رو دارید رو گوشی احتمال داره رو آتو بکاپ مونده باشه. اگر دارید این اپ رو، برید از داخل اپ پاک کنید ببینید اوکی میشه یا نه.
امکانش هست برنامه های بکاپ گیری هم نصب کرده باشید اونها عکسها رو تو فضای cloud ذخیره کرده باشن.
سلام علیکم.
حالتون خوب بیده؟
سینک گوشی بعد چه مدتی بروز میشه؟
من میخام برنامه ای چیزی پیدا کنم که تاریخ رو به میلادی بروز کنه. مثلا بهش میخام بگم فلان ساعت بروز کن یا شبیهش. سینک خود گوشی باحال نیس و درست هم کار نمیکنه!
Clocksync پیداییدم ولی نتونسم باش کار کنم!
ممنون.
البای 'دی
سینک اگر فعال باشه، هر وقت کانکشن برقرار بشه سینک می کنه...اگر نباشه، هر وقش شما بزنی سینک میشه. برنامه ای که زمان بندی کنه من ندیدم.
سوالم این بود که این google photos رو از کجا باید پیداش کنم ؟ تو کدام قسمت گوشی؟ این google photos رو تو جیمیلم سرچ کردم یه چیزایی اومد پاک کردم اما نشد
malkemid
29-08-2014, 23:42
سوالم این بود که این google photos رو از کجا باید پیداش کنم ؟ تو کدام قسمت گوشی؟ این google photos رو تو جیمیلم سرچ کردم یه چیزایی اومد پاک کردم اما نشد
اگر تو گوشی تون نداشتید هیچ وقت که معنیش اینه از طریق این اپ ذخیره نشده. گوگل پلاس رو هم چک کنید...اونجا هم آتو بکاپ داره.اگر از اونم نیست دیگه نمی دونم:n27:
ببینید اینی که میگی همه چیو پاک می کنی دوباره میاد یعنی تو اینترنت ذخیره شده... دم دست ترین جا هم سرور گوگل فوتوز هست. اگه این برنامه رو دارید رو گوشی احتمال داره رو آتو بکاپ مونده باشه. اگر دارید این اپ رو، برید از داخل اپ پاک کنید ببینید اوکی میشه یا نه.
امکانش هست برنامه های بکاپ گیری هم نصب کرده باشید اونها عکسها رو تو فضای cloud ذخیره کرده باشن.
سینک اگر فعال باشه، هر وقت کانکشن برقرار بشه سینک می کنه...اگر نباشه، هر وقش شما بزنی سینک میشه. برنامه ای که زمان بندی کنه من ندیدم.
سینک فعال میشه ولی تاریخ بروز نمیشه! موندم چ راهی براش پیدا کنم. شما اون برنامه ای ک گفتم رو تست کنید بینید چی میشه. منون
mehrdad8086
31-08-2014, 16:20
سلام.
چند روز پیش یه Honor دو سیم کارت گرفتم.8 گیگ و رم 2.....
مشکلم اینه که زمانی که هر سیم کارتی از هر اپراتوری تو اسلات 1 قرار میدم آنتنش هی کم و زیاد میشه.با ایرانسل کمی بهتره ولی 912 بعضی مواقع کلا آنتن میره و بعد از چند ثانیه 2باره بر میگرده!!!!!!!!!!!!
چون تمام نرم افزار بانک رو 912 هست و گوشی قابلیت سوئیچ سیم کارت نداره لذا به مشکل خوردم.بنظرتون ایراد از چیه؟ :n19:
دوستان سلام.
چند روز پیش یه هوآوی مدلg6خریدم انصافا گوشی عالی خیلی خوش دست و قشنگه.ولی یه مشکلی دیدم توش
گفتم کسی تا بحال باهاش برخورد داشته یا نه .
اول اینکه برنامه GPSکه اکثر گوشی ها فابریک روی گوشی نصب نداشت بعد خودم هم که نرم افزار GPSرو دانلود کردم ونصب کردم هرچی اون دکمه ای که باعث میشه موقعیت شمارو نشون بده میزنم نمیره رو اون منطقه عملا هیچ کاری انجام نمیده با چند برنامه GPSهم امتحان کردم .مشکل از چی میتونه باشه؟
mahmodcomputer92
01-09-2014, 21:09
دوستان سلام.
چند روز پیش یه هوآوی مدلg6خریدم انصافا گوشی عالی خیلی خوش دست و قشنگه.ولی یه مشکلی دیدم توش
گفتم کسی تا بحال باهاش برخورد داشته یا نه .
اول اینکه برنامه GPSکه اکثر گوشی ها فابریک روی گوشی نصب نداشت بعد خودم هم که نرم افزار GPSرو دانلود کردم ونصب کردم هرچی اون دکمه ای که باعث میشه موقعیت شمارو نشون بده میزنم نمیره رو اون منطقه عملا هیچ کاری انجام نمیده با چند برنامه GPSهم امتحان کردم .مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام
با برنامه GPS TEST تست گرفتید؟
خیلی برنامه خوبی هست برای تست جی پی اس...
malkemid
01-09-2014, 21:33
شما باید location رو از setting فعال کنید.
Milad4171
02-09-2014, 00:01
سلام.
دوستان این پیغام چیه؟؟؟
شما باید location رو از setting فعال کنید.
فعال دوست عزیز واقعا عجیب
سلام
با برنامه GPS TEST تست گرفتید؟
خیلی برنامه خوبی هست برای تست جی پی اس...
تست کردم هیچی نشون نمیده فقط میزنه gps onبه رنگ زرد دیگه بقیه آیتم ها هیچ کاری انجام نمیده .
اینم بگم که واسه تنظیم ویجت آب و هوا به هیچ وجه موقعیت مکان رو پیدا نمیکنه
P I R A N H A
02-09-2014, 08:17
ویندوزت xp sp2هست؟
واسه وصل کردن گوشی به پی سی باید اکس پی سرویس پک 3 به بالا باشه
سلام.1- تو قسمت contact گوشیم بغل هر مخاطب یه ایکون واتس اپ و وایبر هست چطوری میشه این ایکون ها رو حذف کرد؟
2-بعضی از مخاطبین دوتا شدن که دومی خالیه . هر مخاطبی که درست میکنم بازم همین مشکل هست . چطوری این مشکل حل میشه؟
P I R A N H A
02-09-2014, 19:14
سلام.1- تو قسمت contact گوشیم بغل هر مخاطب یه ایکون واتس اپ و وایبر هست چطوری میشه این ایکون ها رو حذف کرد؟
2-بعضی از مخاطبین دوتا شدن که دومی خالیه . هر مخاطبی که درست میکنم بازم همین مشکل هست . چطوری این مشکل حل میشه؟
contact>contacts to display
اونایی رو که میخوای نمایش نده تیکشونو بردار
goldenmember
02-09-2014, 20:30
سلام
من نمیدونم سوالمو درست جایی پرسیدم یا نه؟
تو گوشیم (گوشیم روت شده) با جیمیل یکی دیگه وارد شده بودم.
بعد تحقیق کردم که میتونم از اون جیمیل خارج شم.
2- وارد روت اکسپلورر بشید و به قسمت بالای برنامه نگاه کنید یه دکمه سفید کوچک به اسم Mout R/W و جود داره اون دکمه را بزنید تا به حالت 3- بعد وارد پوشه Data و بعد وارد پوشه System بشید، یعنی مسیر زیر:Data/System/5- حالا داخل پوشه ای که وارد شدید یه فایل به اسم Accounts.db هست، این فایل رو با خیال راحت خذف کیند6- تمام شد، فقط یه بار گوشی رو روشن و خاموش کنید.
حالا نمیتونم با هیچ جیمیلی وارد شم.
میگه
couldnt sign in
cant establish a reliable connection to the server
this could be a temporary ...
miladsalary
02-09-2014, 21:23
سلام دوستان من تقریبا دو هفته هست که هواویg730 گرفتم و اینکه با vroot اون رو روت کردم،بعد اینکه روت کردم دسترسی ب نرم افزار ها میداد ولی بعد گذشت نیم ساعت میرفتم روی اون برنامه میدیدم روت نیسته.یه بار گوشی رو خاموش روشن کردم دیدم superuser حذف شده با چک روتر تست کردم دیدم روت هست.و اینکه دوبارهsupersu نصب کردم و بازم این اتفاق افتاد الان دیگه بیخیال supersu ها شدم همینجوری دسترسی ب روت داره ولی کمو بیش.دوستان اگه میتونن کمکی کنن.هر کاری هم کردم انروت نشد درواقع با خاموش و روشن شد دوباره خودبخود روت میشه
rangoabzar
07-09-2014, 21:51
دادش منم این مشکله تورو داشتم
بنامه framaroot رو نصب کردم و روت کردم
درست شد
یه امتحان بکن
rangoabzar
07-09-2014, 21:53
سلام من قبلا xperia x8 داشتم وقتی موزیک گوش میکردم دکمه ولومو ک نگه میداشتم آهنگ عوض میشد
الان xperia sp دارم ولی اینطوری نیست پلیری هست ک این امکانو داشته باشه؟
rangoabzar
07-09-2014, 21:55
آقا دوستم یه g610 داره چند وقت پیش یدفه خاموش شدو روشن نشد رفت فلش کرد درست شد
الان فقط سیم کارت همراه اولو نمیخونه
برد همونجا گفتن باید سریال بزنن درست شه
چجوری میتونم خودم درستش کنم
mehrabooni
08-09-2014, 00:00
آقا دوستم یه g610 داره چند وقت پیش یدفه خاموش شدو روشن نشد رفت فلش کرد درست شد
الان فقط سیم کارت همراه اولو نمیخونه
برد همونجا گفتن باید سریال بزنن درست شه
چجوری میتونم خودم درستش کنم
رفیقت باید شکایت کنه
زدن ای ام ای گوشیش رو ترکوندن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Seyed Artyom
08-09-2014, 20:23
سلام دوستان.گوشی من Huawei Y511 -U30 هست.از کجا بفهمم به گوشیم میتونم رم اضافه کنم یا نه؟رم اصلیش ۵۱۲ هست.
malkemid
08-09-2014, 23:52
سلام دوستان.گوشی من Huawei Y511 -U30 هست.از کجا بفهمم به گوشیم میتونم رم اضافه کنم یا نه؟رم اصلیش ۵۱۲ هست.
رم قابل اضافه شدن نیست. فقط حافظه جانبی sd card قابل اضافه شدن رو داره
mehrabooni
09-09-2014, 01:36
رم رو میشه اضافه کرد اتفاقا
باید کرنلی نصب کنی که سواپ روش فعال باشه
malkemid
09-09-2014, 09:37
سواپ رم به گوشی رم اضافه نمی کنه، رم در اختیار اپ های پیشفرض رو ازشون میگیره یه جورایی. فکر کنم منظور دوستمون سخت افزاری بود
mehrabooni
09-09-2014, 11:20
انقدر اکاذیب نشر نکنید
چرا با دروغ گفتن و بازی با کلمات سعی داری کاربرهایی که اطلاعات کمی دارن گمراه کنی
سید گرامی ، شما گفتی رم ، ولی فکر میکنم منظورت مموری استوریج بود
سلام یه سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید
بعضی از فایلهای موزیک رو که به گوشی بلوتوث میکنم اگه تگ عکس نداشته باشه اولین عکس موجود در پوشه بلوتوث رو بعنوان تگ عکس فایل موزیک انتخاب میکنه و حتی با پاک کردن عکس از پوشه بلوتوث هم پاک نمیشه با گوشی سامسونگ و هوآوی امتحان کردم همنیجوری بود
کسی میدونه مشکل چیه ؟
Golbarg01
11-09-2014, 22:25
سلام دوستان
بهترین راه برای انتقال فایل ها از کامپیوتر به گوشی و بالعکس به صورت بی سیم و بدون استفاده از کابل usb چیه؟
با یه گوشی اندروید 4.2.2 و یک پی سی معمولی و یک خط adsl 512 و یک مودم وایرلس دار dlink 2750
malkemid
11-09-2014, 22:55
سلام یه سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید
بعضی از فایلهای موزیک رو که به گوشی بلوتوث میکنم اگه تگ عکس نداشته باشه اولین عکس موجود در پوشه بلوتوث رو بعنوان تگ عکس فایل موزیک انتخاب میکنه و حتی با پاک کردن عکس از پوشه بلوتوث هم پاک نمیشه با گوشی سامسونگ و هوآوی امتحان کردم همنیجوری بود
کسی میدونه مشکل چیه ؟
این مورد مختص شما نیست و همه این مشکل رو دارند متاسفانه.
سلام دوستان
بهترین راه برای انتقال فایل ها از کامپیوتر به گوشی و بالعکس به صورت بی سیم و بدون استفاده از کابل usb چیه؟
با یه گوشی اندروید 4.2.2 و یک پی سی معمولی و یک خط adsl 512 و یک مودم وایرلس دار dlink 2750
از برنامه های share it یا airdroid می تونید استفاده کنید.
[QUOTE=malkemid;8383317]این مورد مختص شما نیست و همه این مشکل رو دارند متاسفانه.
یعنی دلیلش معلوم نیست و راه حلی نداره؟
malkemid
12-09-2014, 00:57
[QUOTE=malkemid;8383317]این مورد مختص شما نیست و همه این مشکل رو دارند متاسفانه.
یعنی دلیلش معلوم نیست و راه حلی نداره؟
دلیلش رو نمی دونم. برای خودم هم خیلی از آهنگهام اینطوری شدن. رو htc m8 خواهرم هم همینطور...کلا ظاهرا ربطی به برند و اینا نداره. شاید بصورت دستی یه عکس برای تگ استفاده کنید از تو پی سی درست بشه. برای من زیاد مهم نبود دنبال چاره ش نرفتم:n02:
Golbarg01
12-09-2014, 17:41
این مورد مختص شما نیست و همه این مشکل رو دارند متاسفانه.
از برنامه های share it یا airdroid می تونید استفاده کنید.
این برنامه ها و برنامه های مشابه رو امتحان کردم ولی متصل نمیشن!
مگه نباید اون آدرس ftp://192.168.1.**:9999/ رو که برنامه میده در مای کامپیوتر وارد کنیم تا وارد فایل های گوشی بشیم؟
ولی من که وارد می کنم این پیغام میاد:
malkemid
12-09-2014, 19:35
این برنامه ها و برنامه های مشابه رو امتحان کردم ولی متصل نمیشن!
مگه نباید اون آدرس ftp://192.168.1.**:9999/ رو که برنامه میده در مای کامپیوتر وارد کنیم تا وارد فایل های گوشی بشیم؟
ولی من که وارد می کنم این پیغام میاد:
فکر می کنم باید اجازه دسترسی رو در اینجا فعال کنید:
Setting>security> device administrator
r_liaghat
13-09-2014, 15:41
سلام
دوستان درمورد ثبت نام لاین سوال دارم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه؟؟؟؟
Golbarg01
13-09-2014, 15:52
فکر می کنم باید اجازه دسترسی رو در اینجا فعال کنید:
Setting>security> device administrator
اونجا هم رفتم چیز خاصی نبود.
در مودم نباید تنظیمات خاصی اعمال کنیم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.